Carter Nick : другие произведения.

71-80 samling av deckare om Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  71-80 samling av deckare om Nick Carter
  
  
  
  
  71-80 Killmaster Samling av deckare om Nick Carter.
  
  
  
  
  71. Mål: Doomsday Island http://flibusta.is/b/684362/read
  
  Mål: Doomsday Island
  
  72. Night of the Avenger http://flibusta.is/b/684617/read
  
  Night of the Avenger
  
  73. Butcher i Belgrad http://flibusta.is/b/608980/read
  
  Butcher i Belgrad
  
  74. Assassin ' s Brigade http://flibusta.is/b/607271/read
  
  Mordet Brigad
  
  75. Likvidatorn http://flibusta.is/b/610142/read
  
  Likvidatorn
  
  77. Kod http://flibusta.is/b/607252/read
  
  Koden
  
  78. Agent-counter-agent http://flibusta.is/b/612843/read
  
  Agent Counter-Agent
  
  79. Timme för Vargen http://flibusta.is/b/685950/read
  
  Timme för Vargen
  
  80. Vår agent i Rime saknas http://flibusta.is/b/687063/read
  
  Vår Agent i Rom Saknas
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Mål: Doomsday Island
  
  
  översatt av Lev Shklovsky i minnet av hans förlorade son Anton
  
  
  Original titel: Mål: Doomsday Island
  
  
  
  Det första kapitlet.
  
  
  Hon sa att hennes namn var Veronica, vilket i sig gjorde mig illa till mods. Flickorna var inte längre döpt Veronicas, och det man inte ser en dag äldre än sexton. Det faktum att hon var i hotellets bar betydde ingenting; dessa barn var precis som sannolikt kommer att få ett falskt ID i dag som något annat som de inte borde vara. En titt på den kalla ansikte, utmanande ögon under långa blonda hår, och de flesta män skulle nog lita på Ay-i allt. Misstänksamhet är en av de viktigaste delarna av mitt yrke, det är en självklarhet att söka efter sanningen bakom lager av lögner. Han var på semester, men det spelade ingen roll. Det finns tillräckligt med människor i världen som skulle vilja se Nick Carter döda för att hålla mig på konstant alert.
  
  
  Hon var i Westbush för ett par dagar för att vila ut efter en stressig uppdrag i Mellanöstern. De var inte särskilt svårt jämfört med de andra uppgifter jag gjorde, och jag inte har några nya kulhål. Men efter mer än en månad i öknen mitt behov av snö och lugn bergen, en grupp av människor som aldrig hört ett samtal till mig innan du ansluter mig på denna avlägsna men lyxiga skidorten i Vermont. Och nu Veronica.
  
  
  Jag tillbringade större delen av dagen i skidbacken, där det inte var alltför trångt som det var i mitten av söndagar. Dessa dagar jag inte kan åka skidor så mycket som jag skulle vilja, men jag försöker hålla mig i form, och så länge jag inte försöker att matcha champions, jag klarar nästan alla downhill vm. Kanske vara lite mer försiktig, jag har blivit misshandlad alltför ofta i mitt jobb att bara leka med träd och stenblock.
  
  
  När jag nådde den stora salen, med en stor öppen spis i mitten och ett i mässing gardin över det, det var trevligt livlig. Lukten av bränt valnötter, begjutet med dofter av läder, våt ull, och lockande dofter av varma drycker som Dreadlock blandade i baren. De flesta av de människor som var unga och satt eller hängas ut i grupper, medan ett fåtal par som drog fördel av den personliga integriteten av den djupa läder soffor längs väggarna.
  
  
  Bartendern hälsade på mig, en fet, alltid leende rödhårig pojke. Han visste redan mitt namn, så jag blev inte förvånad när han frågade: "Trevlig dag, Nick?"
  
  
  "Inte illa", sade jag, att sjunka ner på en pall. Vid första jag såg inte youngish blond sitter i ett halvt dussin stolar med ryggen mot mig. Men när hon hörde mitt namn, hon vände sig sakta runt, tittade på mig i den mörka spegeln bakom Dreadlocks, sedan vände och tittade på mig.
  
  
  "Så du är Nick." Hennes röst var mjuk, lite husky, och trots sin ungdom, det låter inte som en handling. Henne, nickade, naturligtvis, försiktigt. Även i en tjock svart tröja som nådde till hennes höfter, det var tydligt att hon var utmattad, som stjärnan i en av de roliga beach-filmer. Men jag föredrar fortfarande att se ih lite äldre; hej, kanske trettio, men hon är inte riktigt uppdaterad på det senaste ungdomlig tendenser ännu, och jag tvivlar på att jag någonsin kommer att komma till den punkten. Hon lutar huvudet så att hennes långa hår föll över ena axeln som en gyllene vattenfallet. Hon nickade eftertänksamt. "Ja. Du ser ut som Nick. Sedan vände hon tillbaka på mig och såg ut genom den öppna spisen i raden av höga fönster som blickade ut över den upplysta snö sluttningar.
  
  
  Det är det, tänkte jag, och smuttade Dreadlock ' varm rom.
  
  
  Efter ett tag, flickan långsamt gled ner från stolen, hon var något längre än hon såg ut att sitta ner. Hon tittade på mig snabbt, och det var inte en av de falska kvav ser ut som tonåringar praktiken; hon bet sig i underläppen och hennes ögon såg verkligen igenom min. När hon närmade sig mig, det var med luften av någon som bara hade gjort ett svårt beslut. Han fick upp automatiskt och inte av artighet. Hennes hotell är att vara förberedd för allt som kan hända.
  
  
  "Hennes namn är Veronica," sade hon.
  
  
  Tja, det är ett bra namn, tänkte jag. hon har nog plockat upp en ego medan du tittar på gamla filmer på TV. "Så vi vet varandra vid namn", sa jag försiktigt. Hon satte händerna bakom hennes rygg, och han hoppades att hon bara gjorde det för att visa upp hennes härliga bröst.
  
  
  "Ja. Henne ... jag har sett dig här förut. Du är den enda här, inte du?
  
  
  Han nickade mot henne.
  
  
  "Jag tänkte så. Hennes barn."
  
  
  Hennes mimmo nä tittade ut i den stora salen, nu var det fullt och buller ökat. Vad en musiker han är, han började spela gitarr. "Jag tror att en promenad med denna skara av människor kommer att få ett slut på ditt problem," jag skrattade, tittar på nä.
  
  
  Hon log en kort stund, sedan tuggade sig i läppen igen.
  
  
  "Nej, det här ... Ja, alla här mer eller mindre tillhör alla, och jag vill inte ..." Hej, det verkade svårt att komma till den punkten. När hon sträckte ut sin hand och frös, men hon bara bort en lock av hennes hår.
  
  
  Hon började slappna av, det var bara en tjej som var förlovad ville företaget för skojs skull, och att hon var tillgänglig. Istället frågade hon mig om jag var gift ...
  
  
  "Är du gift, Nick?"
  
  
  "Jag har inte velat."
  
  
  "Hon gift sig. Ett par månader."
  
  
  Hon måste ha visat sig från sin förvåning.
  
  
  "Jag vet att jag ser ut som ett barn, särskilt för äldre män..."
  
  
  Precis som du; har jag försökt att inte krypa.
  
  
  "...men jag är tjugo-ett, och det är problemet."
  
  
  Tja, jag är trött på henne. "Vad menar du?'
  
  
  "Du ser, att hon var gift-åh, hon är redan sagt det. För några månader sedan. Min mor tyckte inte om min man, så hon frågade om min styvfar att sparka ut egot, och nu ska de titta på mig noga nu."
  
  
  "Och du är här ensam?"
  
  
  "Jag menar ... här. På ett hotell. Men min familj har en ski lodge på andra sidan av denna lutning." Hon pekade vagt på den långa rad av fönster. "Du måste ha sett det."
  
  
  Han skakade på huvudet, sedan stoppas. Under en av sina resor, han såg en lång, hög vägg som verkade för att förlänga kontinuerligt under flera hundra meter, och träd och buskar runt det skars ner som om det vore ett fängelse eller fästning. Utöver det, hon såg ett stort hus med skorstenar och sluttande tak. En ski lodge, ja! Jag frågade Veronica om det var rätt hus, hon menade misteln.
  
  
  "Ja, det här är huset."
  
  
  "Mer som ett fängelse."
  
  
  Hon nickade. "Det är rätt. De förde mig hit för att ... lugn. Det är inte vår egendom; Bert - min styvfar-tog av ego säsongen. Det används för att tillhöra en speciell gangster eller något, och det finns alla typer av larm och fruktansvärda fällor i trädgården."
  
  
  "Låter som ett bra ställe att tillbringa vintern."
  
  
  "Åh, när du får in det, det är kul."
  
  
  "Men du är ensam på gatan just nu."
  
  
  "Tja, det är inte misteln vilket innebär att de håller mig inlåst eller något liknande. Men Mamma och Bert se alltid till att om jag bli vän med någon här, särskilt en pojke i min ålder, jag vill inte förlora mitt ego."
  
  
  "Hur kommer de att göra det?" Jag tittade snabbt runt, men jag såg inte att någon tittar på henne, och jag kunde se henne tydligt i skuggorna. Så jävla bra.
  
  
  "Henry. Han är alltid väntar på mig i lobbyn, och han håller dyker in här för att kolla på henne."
  
  
  "Henrik," jag suckade. Jag började tänka att den här tjejen var lite galen.
  
  
  "Detta är, naturligtvis, vår chaufför."
  
  
  "Naturligtvis. Vad händer om han ser att du pratar med mig nu?
  
  
  "Du behöver inte se ut som en man för att skrämmas, Nick."
  
  
  Henne, nickade till skaran av unga människor. "Vad är det med dem?" Några av pojkarna hade samma längd på håret som flickor, men det fanns också några som kunde ha spelat rugby.
  
  
  "De par som jag pratade med, och Henry såg på mig med, gjorde det. Sedan de började undvika mig."
  
  
  "Så vad?"
  
  
  "Och sedan efter Henry ... jag pratade med dem."
  
  
  "Du väcker min nyfikenhet." Han börjar bli lite arg; antingen den här tjejen att göra upp sin egen osannolika historien, eller Henry, om att det hon sa var sant.
  
  
  "Har du en bil, Nick?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Det finns en bar ..." Hon bet sig i läppen. "I en närliggande stad, och ... du vet att jag inte har varit någon annanstans än här på nästan två månader?"
  
  
  "Vilken typ av bar?"
  
  
  "Jag har hört att detta är den mest lysande plats i området. Bra musik, roliga människor. Du vet det.'
  
  
  Jag kände henne. Han var precis på väg att dra slutsatsen att flickan var bara väntar på att plockas upp när han såg ett ansikte kikar genom dörren i lobbyn. Ansiktet var av ungefär samma storlek och färg på en basketboll. Ego bryn bildas en kontinuerlig svart streck över ögonen dolda i veck i huden, näsan krökt ner till flexibla mun. Nen var klädd i en skid jacka och mörka byxor, och det såg ut som han hade en storlek som skulle göra en Japansk sumobrottare tror.
  
  
  Plötsligt, han flinade mot Veronica, kastade några av Dreadlock ' pengar på disken, och bestämt tog tag i flickans arm.
  
  
  "Om det är Henry", sade jag, " det måste vara en bit av möbler från din gangster hus. Kom igen, Veronica; jag vill se denna bar! '
  
  
  När vi närmade oss dörren, Henry minskat sina ögon och tog upp en rynka i svarta bryn. Veronica försökte gömma sig bakom mig. Henry såg förvirrad, och hans mjuka läppar rörde sig som ett par glada maskar. Ego är stort bål fylld dörren, men när vi närmade Slickar, han tog ett steg tillbaka.
  
  
  "Enkelt", sa jag glatt.
  
  
  Egots ögon lämnade mig och vände sig till flickan. "Fröken Veronica ...", började han, och egots röst var absurt, att hota.
  
  
  "Det är all right," ego avbrytas. "Hon är med mig."
  
  
  Det var omöjligt att passera mimmo, men jag fortsatte.
  
  
  Henry tog ett steg tillbaka, sedan stagade sig. Jag var nyfiken på hur långt han skulle gå på en offentlig plats, och han hoppades att det skulle vara för långt. Kanske var det mer barnsligt av mig, men jag gillar inte människor som skrämmer barn.
  
  
  Veronica sa: "Berätta för Mamma och Bert jag ska vara hemma vid midnatt, Henry." Hennes röst hade en ton av arroganta myndighet som vanligtvis irriterar mig, men jag var lite stolt över henne för att stå emot emu.
  
  
  Henry tittade på mig, som uppenbarligen inte vet vad du ska göra. Jag hjälpte Em fatta sitt beslut genom att försiktigt placera min hand på hans öl fat-formad kropp och trycka ner det så hårt att vi kunde passera. Att han inte motstå, som var lite av en besvikelse, men den blicken i hans ego ögon lovat "senare". Vi gick snabbt genom lobbyn till det stora välvda veranda. Det var helt mörkt nu, men det höga arc lampor lyste upp natten. Vi gjorde vår väg genom snön till asfalterad parkeringsplats och spelat detta spel i min blå uthyrning av Ford. Veronica ville inte säga något förrän jag startade motorn.
  
  
  .'Hallå där! sade hon mjukt och log. "Jag hade ingen aning om misteln vad Henry var på väg att göra det!"
  
  
  "Du trodde att han skulle smiska mig framför alla dessa människor?"
  
  
  Hon ryckte på axlarna och började leta igenom hennes stora läder axelremsväska. "Vill du ha en cigarett för mig?" frågade hon.
  
  
  Jag gav hej, en runt min speciella guld-berodde cigaretter, och hennes ögon vidgades när hon såg det.
  
  
  "Vilken typ av varumärke som är här?" frågade hon.
  
  
  Han öppnade den och knackade på instrumentpanelen med sin tändare. "De är tillverkade i Turkiet och har inget varumärke."
  
  
  När jag körde ner en smal landsväg, märkte jag att hennes ögon såg på mig som om hon bara hade insett vad hon ger sig in på. Med mitt svarta hår - lite för lång för att jag inte har tid att klippa och min tunna ansikte, jag kan se nästan olycksbådande i vissa ljusförhållanden, och mina stora händer, visa märken av mina otaliga strider. Hon är inte särskilt lång med dagens mått - över fem meter nio tum - men det handlar om muskler, särskilt i armar och axlar, och det märks. Jag undrar när flickan bredvid mig skulle meddela att hon hade ändrat sig.
  
  
  "Vad är namnet på denna bar?"
  
  
  "Vacker galenskap," och jag tror att det är på andra sidan stan." Hennes röst var lugn; han kanske underskattat henne igen.
  
  
  Vägen sår för ett par km mellan höga snödrivorna, vi hade inte se någon annan trafik tills vi var i en rak linje, och sedan såg jag ljusen i min backspegel. Han log för sig själv och saktade ner. Bilen är bakom oss.
  
  
  "Henry? Jag frågade henne, flickan och pekar med tummen över axeln.
  
  
  Veronica såg sig omkring. "Jag vill inte se hans ego."
  
  
  "Det är en stor bil. Vilken typ av bil du har?
  
  
  "Jag tror att han kör en Bentley idag."
  
  
  Han nickade mot henne. 'Faktiskt. Och han kommer inte låta dig ur hans ögon, kommer han?
  
  
  "Förmodligen inte. Hon suckade. "Ah, ta skräddare."
  
  
  Jag var tvungen att skratta. "Lugna ner. Vad kan den göra?"
  
  
  Hon svarade inte, men jag kunde se henne bita sig i läppen igen.
  
  
  Det var en liten stad, och center var tomt och mörkt, med några affärer, ett par kyrkor och gamla vita trähus som stod tyst runt en snö-omfattas park. Vi körde genom parken och befann oss på en liten rolig låt. Det var två mobila restauranger, ett motell, ett pancake shop, och en liten taverna med en rad av skåpbilar parkerade framför den, tvärs över gatan, som bortsett från den andra byggnader, var den Vackra Galenskap, en logg stuga i en överdrivet rustik stil med en stor skylt över dörren.
  
  
  När vi kom ut, Veronica tittade tillbaka. Strålkastarna var borta nu, men jag var säker på att Henry var någonstans bakom oss, stående på sidan av vägen med ljuset släckt.
  
  
  När vi gick in genom den tjocka dörren, thunder av en långhårig rock band av fyra som slog mig i öronen. Interiören var full, rökig, och svagt upplyst av levande ljus och ved. En servitris på en mini kjol, grön baddräkt, och nästan genomskinlig blus ledde oss till ett bord och tog vår beställning. Det speciella här var varm cider med Jack Daniels, som jag tyckte var bra. Veronica överens frånvarande, hon koncentrerade sig på musik med en glasartad blick i hennes ögon.
  
  
  Dess verkligen inget emot rock, delar av det är jäkligt bra, och när du lyssnar till texter av några låtar, du måste erkänna att dessa unga författare har en hel del att säga, och de gör det med entusiasm. Men i det här rummet var för liten, för hot från elden och fullsatt publik för den här bullernivån.
  
  
  Jag undrar vad alla dessa människor runt omkring oss kan vara att tala om, eftersom de inte kunde förstå varandra.
  
  
  Henne att inte ett öga med dagen och ville Henry. Han dök inte upp, vilket förvånade mig, jag trodde honom att titta på oss.
  
  
  Efter ett tag, han ursäktade sig och sprang till män rummet på andra sidan av musik-scenen. Jag slår vad om att om jag lämnar Veronica ensam i några minuter, hon kommer snabbt att locka till sig en skara fans. Även i detta rum som är full av vackra flickor, hon stod ut.
  
  
  Jag var inte misstar mig, när jag kom tillbaka, det var två unga män runt henne. Veronica inte uppmuntra ih, men jag kan berätta att hon uppskattade uppmärksamheten.
  
  
  Hon introducerade mig till pojkarna - ihk inte förstå henne, men det spelade ingen roll. IH bad henne att sitta ner, och de spelade detta spel. De båda hade långt hår, en hade en mustasch, andra inte, och jag trodde att jag kände en skägglös pojke runt hotellet. Han hade rätt.
  
  
  Frågade han mig. "Du bor i Westbush, eller hur?"
  
  
  Jag berättade för henne att.
  
  
  "Hörru, grabben, du är en jävla bra skidåkare. En professionell?
  
  
  Tja, ibland känner jag mig smickrad, även om jag försöker att stå emot. "Nej", sa jag. "Jag bara vila."
  
  
  Rock band är pausad, som tillfälligt kan göras samtalet mer uthärdlig. Ett par minuter senare, två tjejer anslöt sig till oss, både unga, klädda i standard passar alla över jeans och fransar i läder. Då killar som visste väl kom upp, och när musiken började spela igen, vi hade åtta människor som spelar detta spel på två stolar samtidigt. Veronica pratade med de andra som om de vore gamla vänner, men hon höll mig att prata. Jag lutade mig tillbaka, avslappnad, och svarade när någon sagt något till mig. Jag trodde att de var bra ungdomar. De har inte röker något starkare än Kamel, och tydligen kan de inte tänka att hon är den äldsta.
  
  
  Tiden gick snabbt, och jag måste erkänna att jag hade en hel del kul. För ett tag, Henry har även glömt att titta efter henne i dörröppningen. En dag tittade jag på min klocka. Det var klockan elva, och han undrade om han skulle ringa Veronica uppmärksamhet till det. Men jag bestämde mig inte, jag ville inte att agera läskiga och dra bort henne från hennes nya fans. Efter ett par minuter, hon stoppade ärm på min tröja och tittade på klockan själv.
  
  
  "Kom," sade hon mjukt, hon var så nära mig att jag kunde höra henne tydligt, hennes axlar tryckte varmt mot mig. Han skrattade och tittade hej i ögat. Hon kysste mig lätt, men med en omisskännlig lovar.
  
  
  När vi var ute i den friska kalla, han drog upp bredvid Ford. "Vart?"
  
  
  "Hem, tror jag." Hon sa det i förbigående, men med uppenbara beklagar.
  
  
  Jag såg mig omkring. Henry var inte i sikte, men ändå var han säker på att han fanns någonstans i närheten.
  
  
  Frågade jag henne. "Vad händer om jag får en chans att bli av med din skugga?"
  
  
  "Vad då? Hon satt bredvid mig, tittar på mig med lika öppna, läckra läppar.
  
  
  "Vi kan gå någonstans ... inte hem."
  
  
  Hon blev kysst av ee, försöker att göra det lätt, men hennes mun öppnades och hennes tunga gled in i min mun, lekte med min tunga.
  
  
  "Som där?", viskade hon.
  
  
  "Tja, jag har ett rum med en vacker utsikt."
  
  
  Hon skakade på huvudet. "Vi kan inte gå dit, Henry kommer att hitta oss."
  
  
  Naturligtvis, hon hade rätt. Men med sin kropp tryckt mot min och hennes armar lindade runt min hals, jag kommer inte att låta Cinderella gå hem.
  
  
  Jag tittade ner på vägen, känner mer frustrerad än jag någonsin känt mig med en iller när jag var tonåring. "Vi kanske kommer att förlora honom."
  
  
  "Och sedan?'
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna. "Vi kommer att kunna använda bilen inte att köra det."
  
  
  Hon log skälmskt, och med det uttrycket i hennes ansikte, hon såg inte ut som en sexton år gammal längre.
  
  
  Jag visste inte vägarna, naturligtvis, men min lätta bil med vinterdäck gick igenom vändningar med mer smidighet än big Bentley. Direkt efter att du slagit den, Brylev förvandlas till en trädkantad gränd och vände bort det. Och en stund senare var Henry faktiskt kör Bentley. Så snart han gått mimmo, Veronica kramade mig.
  
  
  "Lugna ner dig", sa jag försiktigt och driver henne bort. Jag drog ut på stora vägen och körde tillbaka samma väg som vi hade gått tills jag såg ett annat land vägen. Det var ingen snöplogen att gå igenom det, men jag såg två parallella spår i snön. Han följde dem till en skarp krök, följt den och stannade under ett träd. Vi var på en liten sluttning med en kvälls bild av en stor vit äng beströdd med spår av vilda djur. "Röst nu," sade jag.
  
  
  Som jag omedelbart misstänkt, hon var klädd i något under den tjocka tröja. Hennes bröstvårtor kom till liv på min beröring, och hon vred sig bredvid mig, stönar och skriker mjukt. Hennes mun var på min hals, hennes ben var tryckt mot min. "Detta borde inte ha hänt," hon mumlade. Det var först mycket senare som den sanna innebörden av dessa ord gick upp för mig. Personligen föredrar jag hennes stora säng till en stängd dörr, men jag var tvungen att göra det bästa av det. Veronica var krävande och kunniga, och medan vi ville ha en plats, hennes läppar och händer var upptagna med alla möjliga saker med blixtlås. I månskenet, hennes hud var blek och glödande, och hennes bröst höjdes mot mig. Jag vet inte hur hey lyckats bli av med henne tajt ski byxor, men det gjorde hon, och sedan satt hon i mitt knä med benen draperad över mina axlar. Det hände snabbt - en djup, kraftfull framstöt, gunga i hennes höfter, runkar av sin kropp upp och ner. Hon kastade huvudet bakåt, slöt ögonen och öppnade munnen i ett ljudlöst skrik av ecstasy. När hon kom, hon stönade lång och listigt och tryckte hennes naglar till min hals. Därefter lät han henne gå, alltför, och Veronica stönade över och över, "Åh ... åh ... åh..."
  
  
  Hon var nästan sedesamma och avlägset som hon klädde igen. 'Vad är det nu?"Vad är det?' frågade hon raskt.
  
  
  Han tittade på sin klocka. "Ett par minuter över tolv."
  
  
  "Åh min Gud, du har för att ta mig hem." Hon zippade upp hennes byxor stretchig och drog tröjan över hennes huvud.
  
  
  "Okej, Askungen," sade jag. För att vara ärlig, jag blev lite besviken: jag gillar inte denna situation, thank you ma ' am, även i en parkerad bil.
  
  
  Men Veronica inte ens be om en cigarett. När hennes make vände sig om, hon rynkade pannan i oro, och att uttryck som inte förändras förrän vi nått den avfart som ledde till hennes styvfar hyrt hus.
  
  
  "Kanske det skulle vara bättre om du låter mig få ut av här," sade hon. Han svarade inte, han var lite arg på sig själv så mycket som han var med Nah. Det är bara borta.
  
  
  Bredvid den höga järnstaket i stönar var vad som bara kunde kallas ett porthus. En man i en päls som stod framför honom, och sitt hagelgevär var tydligt synliga. Och det var en Bentley parkerade ut åt sidan.
  
  
  Veronica tog tag i min arm. "Inte för evigt, Nick ..."
  
  
  "Jag ska bara ta med dig hem, älskling."
  
  
  "Jag är ledsen," hon mumlade.
  
  
  Henne, tittade på nä. "Varför?"
  
  
  "Eftersom det är hur jag gjorde det ... så bråttom."
  
  
  "Och också? Frågade jag med en axelryckning.
  
  
  "Det jävla midnatt, du vet."
  
  
  "Nej, jag kan inte se att det för henne." "Jag saktade ner.
  
  
  "Lyssna, för mina föräldrar... jag menar, de släppte ut mig, men affären bestämde vi oss för... Ja, hon ska vara hemma vid midnatt. Förstår du?'
  
  
  "Jag trodde du var tjugo och en." Om det var sarkasm i min röst, det var för att jag var inte försöka undertrycka mitt ego.
  
  
  Nä hade anständigheten att göra det varje år. "Tja, det är inte riktigt sant. Jag är mer som nitton och ... Skräddarsy ta det! De är mer eller mindre skyddande av mig. Jag menar, de gjorde som psykiater säga att jag inte var riktigt kompetent, du vet? Och om jag inte gör vad de säger, de kan sätta mig i fängelse igen."
  
  
  "Är det?"
  
  
  "Jag menade inte att säga det." Hon mjukt. "Jag var placerad i detta hus, och sedan... sedan avbokningar. Det fanns ingen anledning alls till. Henne...
  
  
  .. Bentley dörren stängdes med en illavarslande slam. Henrik gick fram till min bil som ett stort berg.
  
  
  Veronica öppnade sidan dörren, sedan lutade sig åt sidan och snabbt fast hennes tunga i mitt öra. "Jag ringer dig i morgon", viskade hon, och vänster.
  
  
  Hon var på väg att gå ut, men Henry lutade sig mot min dörr, hans ansikte faller genom det öppna fönstret som en övermogen månen.
  
  
  "Du har tio sekunder på dig att vända om och försvinna," han croaked.
  
  
  Under några andra omständigheter, skulle hon ha rusat runt bilen och utmanas emu för att få mig att lämna. Men jag kunde se Veronica redan sitter ödmjukt på baksidan av Bentley, och en vakt i en päls jacka kom fram till mig med ett gevär redo.
  
  
  Jag tror att jag skulle kunna hantera både av dem, på ett sätt, det är mitt jobb. Men det verkar inte som om det var mycket pekar på att starta ett slagsmål under en galen rik tjej som förmodligen skulle ha inneburit att den lokala polisen-för om hans var att bekämpa dessa två, det skulle förmodligen ha varit dödsfall av tiden vi var klara. Henry var för stor att hantera utan att leverera den dödliga blåser han var så bra på, och så långt som hon var orolig för, den som attackerade mig med ett hagelgevär var också dömd.
  
  
  Så hon stängde fönstret innan dem iller, tills det är jätte tvungen att ta ett steg tillbaka, vända bilen och börja skyltningen. Men när hon stannade för att flytta framåt, hon hörde ett torrt skratt som tydligen kom från baksätet av Bentley. Det var inte Veronica, det var helt klart en manlig ljud. Och då han hörde henne mumla samma röst, som avslutades på ett otvetydigt sätt med orden: "Nick Carter."
  
  
  Jag gillade det inte alls. I Westbush, han ville inte använda hans riktiga efternamn. Jag har aldrig göra det när jag är på semester.
  
  
  Det andra kapitlet
  
  
  Han planerade att återvända till Washington nästa dag, men han kommer inte att göra det. Så när Veronica inte ringa, det var inte svårt att prata mig själv till att stanna lite längre. På min andra dag väntar fortfarande på samtalet-jag var med i det nästan övergivna lobbyn och slickar av kvällen.
  
  
  "Är det nog för idag?" Dreadlock frågade mig.
  
  
  "Ja. Han frånvarande smuttade på hans varma rum och tittade på lobby dörren. Slutligen insåg jag att den unge bartendern tittade på mig eftertänksamt, och bestämt att jag ska spela min del åt båda hållen. "Åh flicka", började jag.
  
  
  Dreadlock nickade, flinade. "Som blond?"
  
  
  "Ja. Hon kommer hit ofta?"
  
  
  "Jag har sett det flera gånger. Inte i de senaste dagarna.
  
  
  "Men har hon verkligen kommit till det?" Innan jag träffade henne?
  
  
  "Gud, nej. Hon, bara såg henne för några nätter sedan."
  
  
  Han log mot henne. "Annars, jag tror att hon skulle ha lagt märke till dig."
  
  
  "Ja, vet du vad, Nick."
  
  
  "Jag trodde att hon kom hit för ungefär en månad."
  
  
  Dreadlock skakade på huvudet bestämt. "Nej, det är inte som att. Två, kanske tre dagar tills i förrgår. Hur skulle det gå?"'
  
  
  Jag svarade inte. Han hade inte förväntat mig det heller. Han bara skrattade och tog tag i min tomma mugg för att göra en drink till.
  
  
  Någon tid senare, i början av kvällen, hon var i sitt rum och ville att den bästa vägen till Boston flygplats, där hon skulle kunna överföra till Washington, när telefonen ringde.
  
  
  Jag visste att det var Veronica, även innan jag plockade upp telefonen. 'Hallå?'
  
  
  'Smeknamn? Hennes röst var spänd och lågt.
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Jag behöver dig."
  
  
  "Det är bra, älskling."
  
  
  "Jag menar, jag behöver dig ..."
  
  
  "Du vet var hon är."
  
  
  "Du förstår inte!' Hej, jag lyckades snyfta utan att höja min röst.
  
  
  "Då förklara det för mig." Hon var också ee ' s hotel, men ville inte visa det.
  
  
  "De är att samla in, och ... åh, Nick, hjälp mig!"
  
  
  "Vilka svårigheter?"
  
  
  "Titta, om jag inte får ut här ikväll, de kommer att göra det igen. De är låsa upp mig! Åh, Nick, ta mig härifrån innan de gör... -
  
  
  Hennes röst var avskurna av avgörande klicka på telefonen.
  
  
  Jag behövde inte tänka två gånger som jag hängde upp. Telefonen företaget skära oss, det var någon i huset bakom den höga muren.
  
  
  Jag tvekade i några minuter, men jag trodde verkligen inte tvekan om vad jag skulle göra. Ladies behöver inte exakt min specialitet, men det här gav mig mer än hennes hotell. Ett par sekunder senare, Hugo drog ut runt hans resväska och mantlade den dödligt vass stilett på hans arm. Sedan kom Wilhelmina, min Luger i ett lätt axel hölster. Det gjorde inte bula under nylon jacka han hade slitna under hans tröja. Det var osannolikt att jag skulle behöva något av de två vapen, men medan jag var på väg att få den här flickan ut ur huset, det var dumt att inte förbereda sig för det värsta.
  
  
  Kvällen skidåkare samlade i hög sprit på låglänta slätter av backarna. Jag tog sittliften upp till toppen av den andra våningen, ovanför den upplysta landning. Det fanns ingen annan, snön lyste mjukt under mig i månskenet. Han drog en svart ull mask med hål för ögon och en RTA över hennes huvud. Kanske en vit mask skulle ha varit bättre, men det var inte något Stahl var ute efter. Förutom att jag tvivlade på att jag ens kunde glida genom ett brett fält av snö i min kamouflage utan att det märks, med månsken och spotlights för att jämra sig runt huset.
  
  
  Han sänkte sig, arbetar hans sätt till vänster och långsamt, noggrant kontrollerade svängar tills han träffar en vägg. Han stannade bakom träden och tittade på denna plats. Långt nedanför var en grind, och framför huset stod en vaktpost, som höll sina händer för att hålla sig varm. Det fanns inget sätt att veta om det fanns andra vakter på väggen eller inte, så han inte ens försöka. Förresten, det var ingen tvekan om att en elektrisk väckarklocka, och jag hade inte tid att undersöka detta korkskruv grundligt.
  
  
  Efter att titta på i en halvtimme, kom jag till slutsatsen att det bara fanns en vakt vid porten; han verkar inte ha talat till Hema och mig, och det fanns inga tecken på en bil som helst.
  
  
  Att trycka hårt med sina klubbar, han nedför sluttningen. Kommer ut av det träd, han lyfte upp sina skidor, viftade med armarna, och ger ifrån sig ett dovt rop. Jag hoppades på att skapa en lyckad imitation av en skidåkare som förlorat kontrollen över sina rörelser. Han halkade och snubblade mot brigg. Sedan han rullat upp, tydligen förlora sin balans, och kastade sig i en uppenbar stön. Strax innan jag kom dit, jag vinglade till det lite så att kollisionen var inte så illa som det såg ut. Han föll, runkar hans ben hjälplöst, och skrek:
  
  
  "Oh my god, oh my god, oh my god!"
  
  
  Han stönade högt, kämpat för att få upp, och föll igen. 'Definiera mig!' Hon stönade svagt. Vakten märkte mig. Gun redo, han tog ett par steg mot mig, då tvekade.
  
  
  Hon stönade igen.
  
  
  Vakten sprang mot mig genom snön. Jag låg fortfarande, väntar på att han ska komma till mig. Det var viktigt att ta reda på om han verkligen var ensam. Men jag verkar inte bry sig om egot. Han gick fram, tystnade, och låt gevär hänger från hans arm.
  
  
  "Är du okej, man?"
  
  
  Det var en dum korkskruv, men han svarade henne.
  
  
  "Jag tror att jag bröt min fotled," gnisslade sina tänder. "Åh, rätt?"
  
  
  "Om du kan hjälpa mig upp ..." Hennes röst verkade lika hjälplös som den kunde vara.
  
  
  Vakten skakade på huvudet. "Jag är inte en läkare, mannen."
  
  
  "Tja, kommer du att lämna mig för att rösta så här?"
  
  
  Han tvivlade på det. "Du ska inte vara skidåkning här, man. Detta är inte en skidbacke."
  
  
  "Som om jag inte visste! Jag kunde bara inte hålla dessa jävla skidor som går i rätt riktning."
  
  
  "Tja ..." vakten närmade Slickar.
  
  
  "Kan du ringa ski lodge?" Jag frågade sökande och bedjande in. "Till hotellet? Så kan doktorn komma?
  
  
  "Jag ska hjälpa dig upp, kan man, men jag kan inte ge dig telefonen." Han ryckte huvudet mot brigg. "Det finns ingen telefon, bara en anslutning till huset."
  
  
  All right, sa han, och höll ut sin hand. Han lät emu ta tag i min handled, sedan tog ego och drog fram mig, över mitt huvud. Han rullade med det, vände och landade på emu: s bröst. Innan han visste vad det var som hände, hennes gevär var ryckte ut av Ego händer och tryckte mot ego öra.
  
  
  "Ett ljud, en rörelse, "jag morrade, och de behöver för att gå till New Hampshire för att hitta den andra delen av ditt huvud." Han rörde sig inte, men han skakade i mitt knä som en kanin fångad.
  
  
  'Staket. Hur går det till att öppna? '
  
  
  Han sade, och när ego petade honom med geväret fat, förklarade han hur larmet går om två tangenter slås inte i rätt ordning. Han tog nycklarna ur hans ego ficka och låt em få upp. Med huven på Ego päls i ena handen, han klev med den till porten. Jag tittade på telefonen i brig, och bestämde sig för att inte röra ego; om jag drog ego genom väggarna, ett alarm låter kanske ...
  
  
  Trådarna gick igenom porten lås, ih sa till vakten att öppna det. Han tvekade först, men när han gav henne emu sitt finger på avtryckaren, vände han knappar i rätt ordning. Därefter lät han rumpan av hans pistol landa på hans skalle, släpade in henne i vakthuset, och gled genom den öppna porten.
  
  
  Vägen såret genom en snårskog av höga tallar som blockerade månen. Snön hade rensats bort, så att de betongplattor med sina fogar som fylls med tjära var synliga. Han gick försiktigt upp på uppfarten, att hålla ögonen på de avlägsna ljusen från det stora huset. Han mindes vad som Veronica hade sagt om "otäcka fällor" och motstått frestelsen att gå in i skuggorna på vardera sidan. Och sedan uppfarten kollapsade under mig.
  
  
  Det sista du förväntar dig är för en stor konkreta spit att falla under dig som en swing sträng, men det gjorde det. Plötsligt, han gled in i pitch-och svärta, kan inte hålla sig själv på något sätt.
  
  
  Det fanns inget ljus alls, bara kallt fukt runt omkring mig. Han sträckte ut handen och kände på stenar på sidorna. Det blev en lång tunnel, och golvet var smutsigt under mina fötter. Någonstans framför mig, det var en ihållande högt surrande ljud. Jag gick i riktning mot ljudet, det var allt jag kunde göra.
  
  
  Lera, eller något liknande, var upp till mina vrister när jag fick båda ändarna av tunneln. Det fanns en lucka framför mig, omgiven av tjocka plankor. Jag försöker inte att öppna den. Jag var säker på att någon skulle komma till mig varje år.
  
  
  Luckan tog lång tid att öppna. Under tiden återvände han till tunneln, hukande i totalt mörker, man tittar åt båda hållen. Ingen var som närmar sig från sidan av den kollapsade betongplatta, så jag tänkte att det var sentry ' s jobb för att tjäna den sidan.
  
  
  Och sedan var det Sergey. Ett rep stege som ledde ner genom den öppna luckan.
  
  
  När hennes carapace gick ner denna flyktväg, jag hade Wilhelmina i min hand. Jag kunde inte se några ansikten genom hålet, men jag var redo att skjuta allt som kom upp.
  
  
  Jag hade svårt att komma upp, eftersom jag var tvungen att hålla Luger redo, och det första jag såg var Veronica ansikte. Hon skrattade.
  
  
  Och sedan såg hon en man som stod bredvid henne som inte ler mycket, men åtminstone han log nu, vilket var underbart i sig.
  
  
  "Hej, Nick," sade mannen.
  
  
  Hennes kunskap om ego. Ego namn var Hök, han är min chef, och han fick nästan slag av Ego på plats.
  
  
  
  Kapitel 3
  
  
  
  
  David Han är en man i hans femtiotalet eller sextiotalet - ingen vet säkert - med glesa grått hår och aktern inför ett Nytt England präst. Svenskarnas ego är oftast baserade på professorns tweed, men släckt cigarr brukar han tuggar ger Em utseende på en äldre statsman. Kort sagt, Hawk är inte en lätt människa att överraska - inte alls.
  
  
  "Kommer du att skjuta runt det där?" "Vad är det?" frågade han lugnt, pekar på Wilhelmina. "Om inte, lägg bort det."
  
  
  "Vad fan är det som händer?" Ego är tunn-lipped mun vridna. "Du har haft nästan trettio sekunder, Nick, du borde ha känt till att det nu."
  
  
  Kanske, men inte helt. "Veronica," jag tittade på flickan, " är hon någon runt omkring oss?"
  
  
  Hawk nickade. "Student, men nä verkar vara bra."
  
  
  Jag tittade runt i rummet; det fanns bokhyllor och en tjock mörk röda mattan. Det fanns inga fönster. Jag börjar förstå det.
  
  
  "Så detta är vårt training center."
  
  
  Hawk nickade. 'Den sista. Förresten, Veronica hade rätt om tidigare ägare; han var en hembrännare, och senare Stahl var en stor heroin smuggler. Om du har försökt att klättra över muren, järn spikar skulle flyga ut och genomborra din kropp. Jag är glad att du var smart nog att komma in genom porten. Och förresten, studsande gruvor finns överallt, på båda sidor om vägbanan ."
  
  
  Henne, visste vad det var: steg-drivna enheter som gjorde ih studsa och explodera i luften, skicka dödliga staden flyger i alla riktningar.
  
  
  "Du är bundna att förlora en hel del studenter här," sade jag. Hawk skakade på huvudet. "För nu, vi behöver det. Den studsande gruvor är inte fullt laddade, och vi bara sagt till våra män att inte försöka klättra över muren. Som ni vet, Nick, väggarna är oftast inte det bästa sättet att ange ett hårt bevakade huset.
  
  
  Han nickade mot henne.
  
  
  "Så, du har gjort mycket bra idag. Vi såg det på TV."
  
  
  Det var i huset. I ett hem med sådana skyddsåtgärder bör det finnas tv-skärmar överallt.
  
  
  "Det är en bra sak du inte döda vakten," Hök sagt.
  
  
  "Vad händer om han ville ha henne?"
  
  
  "Vi skulle ha stoppat dig, Nick. Grinden har en högtalare, och det skulle vara dags för ett stort land, dig att beställa.
  
  
  "Du hade hoppats på detta."
  
  
  Han nickade självbelåtet, och jag visste att han hade rätt.
  
  
  "Okej, du är här nu", sade han. "Let' s get down to business."
  
  
  Från det ögonblick hans ego såg henne, förstod att denna omröstning-omröstningen skall ske. Jag minns att det var Hök som hade föreslagit Westbush som min semester plats.
  
  
  Veronica ställde sig upp. Hon var klädd i en pantsuit, hennes hår var drog sig tillbaka i en chignon och hon såg väl, att du kunde säga för några år äldre än sexton. Hennes ögon var inte ser på mig, men jag kunde tydligt se den röda fläckar på hennes kinder.
  
  
  Hawk ville inte säga något förrän hon var ute i rummet. Då han lutade sig framåt i läder stol, med händerna knäppta tillsammans, armbågarna på knäna.
  
  
  "Är det någon som i Westbush vet vem du är, Nick?"
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. "Ingen. Mitt namn är Nick Walton. Den enda andra person som talade till henne - andra än Veronica - var bartender på hotellet. En dag frågade han mig om det, och emu gav henne det namnet och sa att jag var engagerad i internationella investeringar."
  
  
  "Bra. Du kan använda detta namn i Dubbel Cay ."
  
  
  Dess aldrig hört talas om en Ta-Kay.
  
  
  "Det är ett par små öar i Bahamas," Han förklarade. "Man är fullt utvecklad - det är ett nytt hotell och ett gammalt hotell som har varit här sedan i början av seklet. På en annan ö, de håller på att bygga ännu fler hotell och en bro som förbinder ön ."
  
  
  Hon väntade på honom att fortsätta. Och, som vanligt, flyttade han vidare till ett annat ämne.
  
  
  "Jag har förberett detta event för dig eftersom jag behövde för att övertyga mig själv om ett par saker, Nick."
  
  
  'Ja.' - Jag har varit en agent med AX tillräckligt länge för att inte bli överraskad av vad som regissören gjorde. Vi var inte vår CIA, vi var FBI, och du kunde inte ens ringa oss något i mellan. Vi bara fanns en liten grupp av agenter att göra saker som ingen i regeringen att någonsin ens tänkt på att göra, och Hawk var att göra affärer. Ego grannar i Georgetown trodde att han var president i en föga känd foundation.
  
  
  "Först av allt," sade han, " det var panik om att få tillsammans med unga människor med långt hår. Veronica berättade för mig att "Vackra Madness" du var super cool".
  
  
  Jag var tvungen att le. 'Bra.'
  
  
  "Och så var det problemet med att få in i denna fästning. Det var inte dåligt, var det? Men du gjorde det. Jag hade mina tvivel, Nick.
  
  
  Hennes far stirrade på honom, han hade ingen rätt att tala till mig sådär.
  
  
  "Alla rätt, alla rätt," Hök fortsatte hastigt. "Du har klarat både tester, och nu gå vidare. Double-K, Nick. Och Grady Ingersoll.
  
  
  Det var en chock. Grady Ingersoll var kanske den rikaste mannen i världen, en miljardär i hans mitten av-talet, som på senare år blivit en enstöring.
  
  
  Hennes, väntar för Hawk att flytta på.
  
  
  "Grady Ingersoll," Hök dånade, som om han skulle läsa igenom filerna, även om det inte var något framför honom, " ego ålder fifty - sju, fem fot och åtta, om tjugo - fem pund. Han har sex barn, mestadels filmstjärnor. Han gjorde sig en förmögenhet på sin fars byggföretag, som han grundade i slutet av 1930-talet. Grovt sett en spekulant. Samhället är egon behandlas med rederier, som produceras uniformer, spannmål silos, oljeledningar-Gud, den här mannen gjorde även pengar från att göra filmer. Lotsning ett bombplan under utbrottet av andra Världskriget, var kort flugit över Tyskland två gånger, rymt en gång, men var placerad i en prisoner-of-war läger för andra gången i båda ändar av kriget. Idag, han är en av investerarna i många företag - en stor investerare, vilket i många fall betyder det att hon har en dominerande intresse."
  
  
  Han visste allt detta om Grady Ingersoll... för några år sedan, han drog sig tillbaka till ett avlägset område av New Mexico - den mest kända eremit i historien. Dessa dagar, ingen såg ego, med undantag för ego," palace guard " på aktern män som var ego endast direkt kontakt med omvärlden.
  
  
  "Ego senaste investering," Hök fortsatte, " var i flyg-fast Ultimata Dynamik. Ingersoll äger majoriteten av aktierna, så han är ansvarig. Och på grund av detta Nick, Pentagon och Vita Huset är att bita på sina naglar."
  
  
  "Vad menar du?'
  
  
  Han log bistert. "När Ingersoll kom till makten, Ultimate Dynamik var att sätta den sista touchen på de mest sofistikerade missil vägledning system som någonsin uppfunnits. Kort sagt, det kan undersökningen terrängen nedan och rätt missil kurs längs väg med en noggrannhet bättre än en mänsklig pilot kan, det kan upptäcka interceptor missiler och eld sitt försvar på dem. Men det viktigaste resultatet är att enheten kan upptäcka effekten av tidigare missiler, och sedan flyga för att skjuta på högstadie-eller ännu högre mål."
  
  
  "Med andra ord", sade jag," denna sak kan göra i stort sett allt en människa pilot kan."
  
  
  "Och mycket mer. Detta är den tredje förmåga som gör ego ovärderlig. Det är mycket prat dessa dagar om överdrifter - hur många gånger kan vi radera Ryssland eller Kina från kartan, jämfört med hur många gånger de kan utplåna oss från kartan. Men med den här enheten, är det inte längre nödvändigt att lansera fem eller sex kärnstridsspetsar på samma mål; när den första är klar med sitt uppdrag, de andra kan rikta andra mål. Så, kan du föreställa dig vad denna vägledning system skulle innebära för en svagare kraft."
  
  
  Hennes, naturligtvis, kunde ha trott det. Bara Usa och Sovjetunionen hade kärnvapen makt för att förstöra en stor del av världen, men den Ultimata Dynamics enheten tillåta måttligt utvecklade länderna - exempelvis Kina - för att uppnå kärnkraft, även om den hade bara en liten bråkdel av kärnkraft. antalet missiler.
  
  
  Onödigt att säga, enheten är top secret och övervakas med de striktaste säkerhetsåtgärderna. Det är för närvarande kallas Drikopper, vilket inte är en galen namn på alla."
  
  
  "Jag tror, herre, Washington oroas av Ingersoll engagemang."
  
  
  "Exakt. Grady Ingersoll flyttade till Dubbel Cay nästan ett år sedan. Han äger holmar, och en av egots företag ih utvecklas. Ingersoll liv i det gamla hotellet han berättade för henne om... Hawk stannade och gick över till en särskild gammaldags bord. Han plockade upp ett rullas upp karta och ett tjockt brunt kuvert, sedan vinkade mig till bordet och vecklade ut kartan. De två öarna njurformade, med bred, böjd vikar inför varandra. Ett flygfoto visade byggnadsarbete på en av de två öarna, som Han hade berättat för mig hette Domesday Ön. Den andra, som kallas Uppståndelsen Island, var ett spretigt hotell komplex med pool, tennisbanor och golfbana. Bredvid poolen, knappt synlig genom den täta palm träd och annan vegetation, var en skiss av en annan byggnad intill en cirkulär lagunen.
  
  
  "Detta är Doubloon Inn," Hök sade, pekande på den nästan dold struktur. "Det är avskilt från resten av ön genom en vägg och är utrustade med konventionella elektronisk utrustning och beväpnade vakter. Ingersoll försvann bakom väggen när han kom till Dubbla Cay, och han inte dyker upp igen."
  
  
  "Har någon någonsin varit inne?"
  
  
  "Jag återkommer till det i en minut. Det viktigaste är att under hela denna tid, Ingersoll var inte personligen sett av vem som helst, utom för en grupp av ego assistenter. Och detta är en annan orsak till oro."
  
  
  Egoist inte avbryta henne med frågor.
  
  
  "Under det senaste året," Hök fortsatte, " ego av de assistenter har förändrats en efter en. Alla tidigare assistenter var i fyrtioårsåldern och femtiotalet, mestadels män som funderar på ledande positioner inom Ingersoll företag. Men inte mer. Just nu finns det sex ihs, alla unga, tydligen i tjugoårsåldern med långt hår. Ett runt dem är en kvinna. Jag hörde henne vacker. Maken skrattade automatiskt och får sin chef för att fortsätta.
  
  
  "Även om de ser alla Amerikanska, de har pass från flera Europeiska och latinamerikanska länder. Hittills har vi inte kunnat visa dem något, men å andra sidan är det lite information om dem ."
  
  
  Hawk drog ut ett halvt dussin tunna mappar runt den bruna kuvert och räckte över dem till mig. Ih bläddrade igenom det och fokuserade på 18 x 24 bilder i fall. Fem unga män som såg likadana ut - fyra blond och en med mörkt hår-och en spektakulärt vacker mörkhårig kvinna. I slutet sade jag till henne utan entusiasm: "jag tror jag förstår vart allt är på väg. Du vill att dessa människor checkat ut."
  
  
  "Mycket mer än så. Dessa unga män - som vi kallar ih den "intima sex" - är de enda som har direkt kontakt med Ingersoll. Åh, det gör han kallar de verkställande Direktörerna i hans olika företag och gör det mer eller mindre regelbundet, och utomstående har sett, ego...
  
  
  "Men du sa.".. -
  
  
  Hawk höll upp en hand. "Tyst. Under de senaste månaderna, Ingersoll hade plötsligt blivit ett vänligt mottagande. Du kunde ha sagt det också. Ett stort antal unga människor som bor på Dubbel Cay Hotel nära Doubloon, lockade av den extremt låga priser för unga människor, som de kallar det. En del av Ingersoll assistenter väljer en grupp för att bjuda in ih innanför väggarna på yahoo som förmodligen err ... inte förbjudet. Gästerna kan njuta av den bästa marijuana och hasch, drinkar och musik, och njuta av ett dopp i lagunen. Kan du föreställa dig vad som kommer att hända runt denna. Och då klimax kommer: Ingersoll visas på scenen från tid till tid. Han står på en typ av balkong bakom en tjock glasvägg, behandlar sina gäster genom en högtalare och " plockar man ut runt tjejerna för att besöka ego person ."
  
  
  För att vara ärlig, det verkade rimligt för mig. Efter allt, du kan förvänta dig en man med så mycket pengar att vill ha kul, och han berättade för henne så.
  
  
  "Inte Grady Ingersoll."
  
  
  Han var skeptisk. En man med sex äktenskap och flera kända relationer är inte främmande för att välja en gammal och ung flicka för yahoo.
  
  
  "Men Ingersoll," Hök förklarade: "var alltid en mycket hemlighetsfull man. Allt han gjorde i sina unga år var gjort så noggrant som möjligt, och att han inte vill ha publicitet, och att han verkligen inte sätta på ett offentligt spektakel."
  
  
  Jag gissade rätt. "Ålderdom?'
  
  
  "Möjligt, men osannolikt. Efter alla, det är inte det skulle och gamla.
  
  
  Jag trodde att jag fångade en del av försvar i Duvhök röst, men jag struntade i det.
  
  
  "Vad tror du att det är?"
  
  
  Huvud AH tittade på mig, lutad mot stolen med båda händerna. "Antingen något allvarligt har hänt Grady Ingersoll huvud, eller den här mannen är inte Grady Ingersoll."
  
  
  Det blev en lång tystnad innan han sade något till henne. "Men berätta för mig att egot har sett."
  
  
  "Du kan inte förvänta dig att lära dig något om presens i Ingersoll från just dessa intim sex och tikar av unga män."
  
  
  Han nickade mot henne. "Vad händer med flickorna som han valde?"
  
  
  "Så vitt vi vet, ih var sju. Alla, utan undantag, lämnade ön omedelbart efteråt ... datum ... på ett av planen av Ingersoll. Vi hittade en i en hippie kommun i Mexiko. Hon svär på att de bara talade och som Ingersoll gav henne tio tusen dollar innan du sätter henne på planet.
  
  
  Han visslade på henne. "Tio tusen för att prata."
  
  
  Hawk log torrt. "Och, tydligen, var tyst."
  
  
  "Vad om samtal från Ingersoll? Hur väl fungerar ego människor vet den talar till?
  
  
  Min chef rynkade pannan. "Ja. De flesta jag känner. Och ingen vill tro att den som ringer är ett bedrägeri. Vi lyckades till och med få en röst ut med telefonen, och... tja, det var inte övertygande."
  
  
  "Jag trodde röst utskrifter var helt acceptabelt som en identifierare."
  
  
  "Inte precis. Vi har en inspelning av Ingersoll vittnesbörd för flera år sedan inför ett kongressutskott, och en sådan röst verkar för att matcha ljudet av ett nytt. Men det finns skillnader. En radiotelefon på öarna för början, inte alltid helt tydlig ."
  
  
  'Faktiskt. Då du vill att hon ska veta om denna person är verkligen Ingersoll, inte du?
  
  
  "Detta är en punkt. Naturligtvis, om han kan vara en bedragare, behöver du också för att fastställa vad som hände med den verkliga Ingersoll. I alla fall, måste du ta reda på vilka som ingår i den intima sex verkligen är, vad deras motiv är och hur de påverkar Ingersoll."
  
  
  "Tror du att det kan finnas något samband mellan dem och den trehövdade Man?"
  
  
  "Vi vet inte det ännu. Men så länge det inte finns en sådan möjlighet, vi måste definitivt ta reda på ."
  
  
  "Jag antar att en direkt metod har prövats."
  
  
  "Ja. Försvarsministern personligen försökt att kontakta Ingersoll, och två söndagar sedan en av presidentens närmaste rådgivare flög till Dubla Cay. Men Ingersoll vägrade att acceptera ih eller prata med dem. Han är en privatperson, Nick, och staten kan inte tvinga honom ut ur helgedomen."
  
  
  "Jag antar ego miljarder har ingenting att göra med det", sa jag sarkastiskt.
  
  
  "Det påverkar inte oss. Du vet att ditt uppdrag. Finns det några fler detaljer att diskutera, och då kommer du att åka söderut. Få Ingersoll, Nick. Ta reda på vad vi behöver veta ."
  
  
  "Och om det är negativt?" Om det är relaterat till de Tre Leds av en?
  
  
  "Då stoppa honom. På din diskretion.
  
  
  "Hur som helst?'
  
  
  Hawk nickade. "Jag kan inte skicka en YXA agent med Killmaster rank det bara att ställa några frågor."
  
  
  Som för mig, jag var tveksam; uppgiften verkade ganska enkelt, om inte ordinarie - och detta var den andra gången på några dagar för att jag hade gjort ett allvarligt fel på dom.
  
  
  
  Kapitel 4
  
  
  
  
  De instruktioner som tog mindre än tre timmar, och det var inte ens midnatt när mansion vänster. Vakten flinade blygt på mig och pekade på mina skidor och lutar sig mot böter. Hon blev ombedd att be om ursäkt till honom, men inte Stahl, han visste ego väntade, och det var mer än han kunde säga till henne.
  
  
  Jag förväntade mig att se Veronica igen innan jag åkte, men hon dök inte upp. Det var nog bättre på det sättet. Nu visste jag vad hon menade med en mistel i bilen, på att snöig bergstopp, och jag skulle göra utan henne upplopp eller defiance - oavsett vilken inställning hon kan ha tagit efter att få ryckas med ett hemligt uppdrag.
  
  
  Hennes lite sömn den natten. Trots att mitt rum var på den andra sidan av hotellet, bort från lobbyn, jag kunde höra surret av en gitarr tillsammans med ostadig röst. I gryningen, jag reste mig upp, klä på sig, och packade mina saker. Att han inte rakar enligt instruktionerna.
  
  
  Det lilla paketet var i bakluckan på min bil, precis som Han hade sagt. När vi pratade kvällen innan, ego som utvinns genom våra agenter. Det finns ett par saker som utvecklats av AX specialeffekter institutionen som kan vara användbara i en svår situation. Det måste ha tagit en hel del uppfinningsrikedom på den del av Stewart ' s avdelning för att komma upp med vapen och verktyg, som kan vara dolda i en baddräkt eller ett par sandaler, men som alltid, lyckades de.
  
  
  Det tog mig två söndagar för att få till Miami, så jag gjorde mitt bästa för att sakta ner min rörelse. Hawke ' s uppdrag var att växa skägg, men efter femte dagen var det kliade som fan och han var kvar med en mustasch. Mina polisonger växte ganska snabbt, och han visste att i slutet av de två veckor jag skulle ha ett skägg som inte skulle vara tillräckligt för en självrespekt medlem i the rock scenen.
  
  
  Han var Nick Walton, chef för flera rockband. Hawk valt ut tre band för mig, av vilka två är för närvarande turnerar Afrika och Asien, på uppdrag av utrikesdepartementet. Den andra gruppen var tillfälligt ner och var tvungen att ta tjänstledigt från Dub-K medan koncernen omorganiseras. På väg söderut-för att undvika Washington helt och hållet - han tillbringade sina kvällar på den mest trafikerade barer han kunde hitta, lyssna till jukeboxar och lokala kombinationer, doppa sig i musiken och stämningen. Jag tillbringade timmar med att besöka lagrar musik, memorera varumärken, namn och konstnärer.
  
  
  När jag kom till Jacksonville, jag trodde att jag visste så mycket om modern populärmusik som genomsnittlig tonåring. Min mustasch växte och jag behövde klippa mig. Perfekta. Jag var tvungen att göra en sista avstickare innan det blir på ett plan till Miami. Hawk och jag diskuterade detta en stund innan vi bestämde oss för att ta den risken. De var bara förbereder sig för den första provflygningarna av den trehövdade System på Cape Kennedy, NEW york, och vi båda kände att jag skulle få så mycket information som möjligt från de bästa källorna.
  
  
  Han kom fram till huvudbyggnaden av NASA komplexa precis i tid för att gå turen. Vi samlades i den svala, ljusa receptionen och gick ner i hallen. I det ögonblicket, jag blev stoppad av en uniformerad vakt.
  
  
  "Ursäkta mig, sir," sade han.
  
  
  Han såg sig omkring, liksom flera andra medlemmar i gruppen. 'Ja?'
  
  
  "Kör du en blå Ford?" Han läste registreringsskylt.
  
  
  "Ja, det är mitt."
  
  
  "Jag är rädd att du har blockerat några fler bilar. Vi skulle uppskatta om du vill ordna om egot."
  
  
  "Jävla skräddaren," jag morrade. "När jag parkerade där, det fanns inga andra bilar."
  
  
  "Jag är rädd att jag kommer att ha till, sir. Om du inte misstycker."'Det är egentligen inte en begäran.
  
  
  "Fan det! Bra. Ilsket, han smög tillbaka ner ekande korridoren. När vakten och jag var utom synhåll i tur-gruppen, han tog min hand. Vi stannade till för ett ögonblick och såg sig omkring. Det var ingen i sikte.
  
  
  "På detta sätt, sir", sade han i den respektfulla ton som han förmodligen skulle ha använt för chefen för NASA.
  
  
  Han använde sin nyckel för att öppna en osynlig dörr utan handtag, som redan var drunknade i stönar. Vi gick snabbt ner för en lång, låg korridoren. Det fanns andra tecken här och där, alla med siffror och bokstäver, men inga andra att identifiera symboler. Vi såg inte vem som helst så vi fyllde i några hörn, härstammar stål trappa, gick igenom ytterligare två låsta dörrar, och slutligen nådde vad som såg ut som en tom vägg.
  
  
  Med tån på hans glänsande svart boot, vakten knuffade en bit grå bottenplatta på botten av väggen. Ingenting hände direkt, men efter en stund, hela väggen tyst utvecklats, skapa en öppning tillräckligt stor för honom att glida igenom. Väggen bakom mig i gungning, och han blev lämnad ensam i ett litet rum med en metall bord, två stolar och en stor spegel som var tänkt att vara ett sätt. Det fanns en dörr bredvid spegeln, väntar tålmodigt på att det ska öppna.
  
  
  "Mr Carter?" en kroppslös röst frågade.
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Bara ett ögonblick, var vänlig."
  
  
  Han flinade mot henne i spegeln, men beslutat att inte vågen. Dessa utrymme genier tenderar att ta sig själva på allvar, och jag kan inte skylla på ih. De har något att ta på allvar.
  
  
  Efter ca en minut öppnades dörren och två figurer i vita rockar och felfri tennis skor gick i, driver den obefläckade stål stol hon hade sett alltför ofta på sjukhus.
  
  
  "Vi behöver för att få ditt fingeravtryck, sir," den yngre av de två nämnda. Ingen av dem såg mer än trettio, och de var båda bär glasögon. Även ih långa hår-för tio år sedan ih skulle ha haft ett crew cut-inte förringa ih: s mening. De satte bläck på mina fingrar och vecklade ih på papper. Då en av dem låste upp en stol, öppnade ett dokument låda, och jämfört mina fingeravtryck med andra set, nickade sedan.
  
  
  Frågade jag henne. "Tog du en fingeravtryck kurs vid Massachusetts Institute of Technology?"
  
  
  "California Institute of Technology, sir," den äldre mannen svarade. "Och nej, men vi båda gick till FBI-akademin." Han log svagt.
  
  
  Han visade det i sin förvåning. "Är alla här att göra?"
  
  
  "På detta sätt, sir." Han pekade på den öppna dörren. "Dr. Avery väntar på dig."
  
  
  Dörrar i denna korridor var öppen, på mindre kontor, energiska män och ett par kvinnor i vita rockar, böjd över ritningar och tekniska böcker, pratar med varandra i små grupper, skriva ekvationer i krita på svarta tavlor. I slutet av korridoren, min ledsagare öppnade den dubbla dörren två gånger och visade mig in i studien och mötesrum. Mannen vid bordet verkade inte mycket äldre än min Eskort, även om hans kort grått hår knappt täckte hans garvade skull. "Kom in, Mr Carter," sade han, att stå upp. Han pekade på ett grönt läder stol.
  
  
  "Jag antar att du är Dr. Avery. Eller är du också en administratör? Han log när han frågade, men han svarade inte.
  
  
  "Vi har inte mycket tid, Mr Carter. Ska vi börja?'
  
  
  Det finns ingen anledning att upprepa alla de detaljer han gav mig under den närmaste timmen. Mycket har sagts om koordinater och satellit-kartläggning, datorer, kompasser, stabilisatorer och ställdon, utdragbara segelflygplan och sensorer, och anti-avlyssningssystem. Det var mer eller mindre vad Han sa till mig, men så detaljerad att den tid som Avery klar med det, han kände det som att han nästan skulle kunna sätta ihop en tre-hövdade systemet själv. Ja, kanske inte riktigt.
  
  
  Avery verkade ha samma idé; par ego var nästan nedlåtande. "Enkelt uttryckt, Mr Carter, titta på Projektet Tre Huvud så här: vi startar ett batteri av små raketer på Arlington över Potomac i Washington, DC. Det är tillåtet att fyra runt dem syftar till Vita Huset, vår främsta målgrupp. Med hjälp av Jefferson Memorial som en guide, övervakningskameror i varje raket göra nödvändiga justeringar. Anti-missil missiler lanseras, kanske, trots vårt försvar, en eller två av våra missiler kommer att skjutas ner. Vi måste överväga den här möjligheten, även om den är liten, om en sådan attack är lanserat. Antingen vi förstöra fienden med den första salvan, eller det är över för oss. Ja?'
  
  
  Han nickade mot henne.
  
  
  "Bra.Låt oss säga att den första missil som syftar till att Vita Huset är en direkt träff. Sedan andra missiler bör inte träffa samma mål. Sensorer känner av effekten, och sedan aktivera datorn mekanism. Det andra målet är programmerad i styrsystemet. Ställdon göra sitt jobb, infällbar glidande vingar öppna för att öka hiss, och vår raket huvuden för, säg, den Fjortonde Street shopping district eller Hilton Hotel. Är det klart?"
  
  
  "Det är precis som jag trodde. Med andra ord, i en all-in nuclear kamp, vi måste träffas viktigaste mål, är att lansera flera missiler på en gång. Men om den första träffar, vi behöver inte spendera den andra."
  
  
  "Exakt.'
  
  
  Det tog Em en timme för att berätta för mig vad jag redan visste. "Vad om själva systemet, Dr Avery? Hur stort är det?
  
  
  "Jag kan inte visa er. Jag har inte tillåtelse att göra det."
  
  
  "Naturligtvis inte. Men hur stort är det? Kan det bli stulen?
  
  
  Egot gest omfattade hela den underjordiska komplex, avskuren från resten av basen. "Glöm försiktighetsåtgärder; dess se till att vara fläckfri. Att han inte förstår min sarkasm. "Hur stor är den här jävla sak?"
  
  
  Tja... lägga upp dollarn "Driekopper" är en dator. I termer av dess storlek, det är mycket mer komplext än något som har utvecklats till i dag."
  
  
  "Det är vad det innebär?"
  
  
  "Åh ... kanske till och storleken av en vanlig bil motor". Med hans händer, han pekade på en kub meter runt.
  
  
  "Så att ingen kan gå ut genom dörren med det."
  
  
  "Jag tror inte det.'
  
  
  "Bra. Vem vet om denna enhet? "
  
  
  "Mycket få människor. Min personal, sjutton personer, som alla har säkerhetsprövning. Vita Huset, andra myndigheter, och de militära hög-kommandot ."
  
  
  "Och Ultimate Dynamics?"
  
  
  "Nästan alla som arbetat med Driekopper är nu en del av min personal."
  
  
  "Nästan?'
  
  
  "Bara två människor runt om i grupp fungerar inte med mig. Odin runt omkring dem dog i en flygolycka för en tid sedan. Den andra är bolagets verkställande direktör ."
  
  
  "Vad betyder det att han rapporterar till Grady Ingersoll?"
  
  
  "Jag tror det."
  
  
  "Som betyder Ingersoll vet."
  
  
  Avery såg förvånad ut. "Om du verkligen inte tror att någon som Ingersoll..." Em behövde inte avsluta meningen, uppenbarligen em inte gillar min undertext och visste inte vad jag ska göra med det.
  
  
  "Jag hörde att du gör ett test flight of the Driekopper snart."
  
  
  "Ja. Av nästa vecka. Exakt datum har ännu inte fastställts. Bara mina anställda veta om systemet, och att de personligen kommer att sätta in alla delar i raket."
  
  
  "Finns det någon chans att ett utländskt fartyg kommer att gå in och fisk denna sak ut till havs?"
  
  
  "Ingen chans. Om raketen inte landa exakt där det är programmerad till, det kommer self-destruct."
  
  
  Det verkade inte som det fanns något annat jag kunde göra detta luftkonditionerade grav, så Avery tackade henne och lämnade det till ego. Jag var inte intresserad av att säkerhetsarrangemangen vid Cape Kennedy, NEW york, och han visste att de inblandade gör sitt bästa. Men detta påpekande om att Ingersoll och ego av trusted sex fick mig att känna mig som fan.
  
  
  Kanske om jag inte hade tänkt på detta problem, skulle jag ha ägnat mer uppmärksamhet till vad som hände för några minuter senare. Efter att ha tittat på TV-skärmen, vakten låt mig gå tillbaka till den folktomma korridoren. Medan omärkt dörr utan handtag var fortfarande utgående bakom oss, ett par för att snacka Asiater i halm hattar, mörka kostymer och kameror runt deras halsar gick ut genom ytterdörren.
  
  
  De tvekade när de såg mig och vakten, sedan fortsatte att chatta. En av de människor runt omkring dem stannade för att ta bilder av den mjuka insidan, när andra vände sig sin kamera i min riktning, hon började täcka hans ansikte, sedan fick mig att glömma bort att titta på allt. Slutligen, i dag, överallt du gå för att se oss, kommer du att se Japanska turister med kameror, det var inte förrän jag fick tut att jag insåg att dessa två Asiater på dell själv inte ser något liknande Japanska.
  
  
  Flyg via Miami till New Providence Island i Bahamas var inget mer än en hop med nästan ingen tid för en drink som vi störtade ut i ljuset gröna havet beströdd med sand öar. Eftermiddagen himlen var lite mulet, vilket gör den mörk gröna vegetationen ser nästan svart, och som vi cirklade flygplats, regnet piskade fönster 7271.
  
  
  Passagerare som rusade över plattform för att i skydd av en förfallen seraglio, som de kallade stationshuset. . Ett band som spelade inne, och flygvärdinnorna var att dela ut gratis rom drinkar medan vi väntade på vårt bagage. Tullen var inte ett problem, på höjden av turistsäsongen, det var nog femtio resväskor varje öppning. Men det tog bagagehantering mer än en halv timme att lasta allt på planet, av skäl som alltid kommer att förbli ett mysterium för mig. Resväskor kommit på en lång, smal transportband, och min var nästan det sista. Jag hade två resväskor, och man hade en särskild avdelning för Wilhelmina och Hugo. Jag behöver inte bära en pistol när jag korsar gränsen, eftersom att vara frihetsberövad är en av de mest smärtsamma saker som kan hända en speciell agent, och det är oftast inte värt risken.
  
  
  En lång, mörk hy man i en karneval kostym stod utanför järnvägsstationen. Bredvid den, mot palm, var ett tecken på att läsa "DUBBEL CAY-Luft Taxi". Regnet hade slutat, men himlen var fortfarande grått och molnigt. Tre andra människor som redan står under palmen, ett medelålders par och en tonårig pojke med en gitarr, skuldra-längd hår och kopiösa baby finnar.
  
  
  "Ja, min vän?" den svarta mannen som hälsade på mig. "Är du i Dubbel C?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  Han frågade mig om mitt namn och kontrolleras listan. "Den plan som är i andra änden av fältet. En limousine kommer här att ta dig.
  
  
  Vi stod tafatt under en droppande palm, tacksam för vinden för att mjuka upp den ångande fukt. En tunn, grå långhårig man i en sönderriven tröja, byxor, smutsiga och tennis skor stod vid utgången av trottoaren, stirrar intensivt på dörren till stationshuset. När det var klart att de sista passagerarna hade lyste, han ryckte på axlarna, vände sig om och lyfte sin hand. En mörkbrun Cadillac drog ut på trottoaren, öppnades dörren, och man gick i.
  
  
  Han stirrade på den gråhåriga mannen så intensivt att han inte märkte den grupp på parkeringen tills Cadillac var utom synhåll. Det var två unga män, lång och blond, med lösa lockar, klädd i strikt mörk kostym, och bredvid dem satt en tjej som också var nästan samma höjd som män. Hon var täckt från topp till tå i en enkel, flödande klänning som klängde sig fast vid hennes kropp i alla de rätta ställena, och hennes mörkbruna hår föll ner över hennes axlar nästan till midjan. En samling av halsband hängandes mellan hennes bröst, och även i svagt ljus, och hennes ansikte tycktes lysa.
  
  
  Min första tanke var Khadisha d'Ark, eller kanske till och Joan Baez; Nä hade en sådan strålande självförtroende i sitt uttryck, i hennes uppträdande. Men den tanken var snabbt avfärdas när jag insåg att jag tittade på Angela Raffles och två andra medlemmar av den Intima Sex.
  
  
  Hennes bilder av den Intima Sex forskat tillräckligt för att omedelbart inse ih, men bara den tjej som verkligen stod ut. De fem unga män som var så lika i utseendet som jag inte var säker på vilket namn som skulle passa paret. Inte för att det betydde något, tänkte hon, hennes, jag hoppades Angela Raffles var min utgångspunkt på min väg till Grady Ingersoll.
  
  
  Jag tittade på henne, och hon tittade tillbaka. Hennes lugna leende var både övertygande och skrämmande, som om hon kunde rita en man till henne utan att göra något. Och hon visste det. Enligt den information som Hawk hade gett mig, Ay var tjugo-fem, men hon verkade tidlös. Hennes ögon knäppte bort från Nah innan hon glömde vad hon var här för. En sex-dörr Mercedes drog ut på trottoaren, och en mörkhyade mannen började att lyfta bagage i bagageutrymmet. Ett par och en gitarr bärare följ mig till det här spelet. Han stannade för ett ögonblick och tittade upp på henne genom den skimrande taket av bilen. Hon var fortfarande leende, fortfarande letar i min riktning. Han duckade och tittade bestämt i den andra riktningen tills vi var borta.
  
  
  Fyra av oss bodde i de rymliga och lyxiga hytt Lear Jet. Ingen runt oss sade något, paret såg lite förvirrad, pojken trumpen. Den svarta mannen har gett oss lite rom och försvann framåt. När han återkom och meddelade att han skulle lämna i några minuter, han trodde att kvinnan skulle passera ut. Hennes sam blev ganska förvånad, men när han tittade närmare, genom baggy byxor och guld-gängade jacka, såg han en glad kompetens som var lugnande.
  
  
  "Mitt namn är Herridge," vår pilot och sade: "och jag hoppas du har en bra tid på Dubbel Cay." Han märkte att egot accent var borta, tydligen, emu hade att spela alla möjliga roller. Accelerationen var kort och slät, bara när vi tog av från banan, solen bröt igenom molnen. Han tog en klunk och såg ut genom fönstret. Vi flög över cerro-gröna området runt flygplatsen och snart nådde utkanten av Nassau. Solen verkade lysa mjukt på lyxiga kustnära villor med ih pooler, vackra trädgårdar och otroligt gröna gräsmattor. Herridge låta planet flyga över hamnen i centrum av staden; Han såg högar av korgar, färgglada tyger och samma koppar produkter som säljs på alla marknader, från Marrakech till Singapore. En lång, mörk hy kvinna med en röd bandana på huvudet och ett tält klä viftade ilsket. Herridge flaxade vingspetsarna för en stund, så vi tog bort så han vände norrut och flög över den bredaste delen av ön. Ett par minuter senare, var havet under oss igen.
  
  
  Jag såg ett par vita ränder under henne, och en båt som rörde sig snabbt, vilket två ränder på framsidan av henne. Båten har hållit jämna steg med oss ett tag, och jag insåg att det måste vara en bärplansbåt båt. Det var på samma kurs som oss, och jag fick känslan av att det var Grady Ingersoll båt. Jag fick veta att han också hade en flotta som ego assistenter seglade fram och tillbaka mellan Dubblett Cay och Nassau.
  
  
  Och sedan de två öar kom i bild, som jag hade sett dem från ett fågelperspektiv av Hawk. I starkt solljus, Uppståndelsen tycktes gnistra - poolen, golfbana, den muromgärdade lagunen, blänkande vita torn av hotell-samtidigt som Doomsday såg så tråkigt som någon byggarbetsplats. Stort gapande hål hade gjorts i sanden och undervegetation, en del fyllda med betong, andra med grävmaskiner och kranar. Stålramen i en av de byggnader steg upp i luften, kastar märkliga skuggor på marken.
  
  
  Som Herridge vände kraftigt att närma sig, såg hon på en bro under uppförande mellan två öar. Massiv betong pelare installerats på stranden av den "yttersta Domen", runt som en vägg stack. Från luftprover, det såg ut som en del av en berg-och dalbana, bara några fler.
  
  
  Jag borde ha ägnat mer uppmärksamhet till det flyktiga intryck jag hade, men Herridge redan hade landat, och jag fick hjälpa till em genom gnisslar eller biter ihop tänderna och gripande stolen armar. Som alla piloter jag vet, hon är en dålig passagerare.
  
  
  
  Kapitel 5
  
  
  
  
  Mitt hotellrum var obscent lyxiga. Balkongen med utsikt över vattnet var mycket stor, och badrummet var inte mycket mindre. Den gröna mattan var vristen djupt och så mjuk att ett par breda sängar verkade nästan onödiga. Inne i ett litet kylskåp var en stor karaff med rom punch och flinade tjänare som var upptagen med att öppna dörrar och fönster av skåp verkade riktigt nöjd med mitt tips. Det var en plats som vem som helst lätt kan falla i kärlek med.
  
  
  Från balkongen, han kunde se hörnet av den stora poolen nedanför honom, fortfarande trångt i början av kvällen, med ett par siffror som upptar brohuvud. Under markisen runt vävda palmblad, stål bandet gjorde böljande ljud, och jag kunde höra hennes mjuka skrattande röst. Jag är inte ett stort fan av turist-hotell, men jag skulle ljuga om jag inte erkände att stämningen var underbar.
  
  
  Han sätter snabbt på sig ett par sol-randiga utsvängda byxor, en mörk blå genomskinlig skjorta, och en urtvättad jeansjacka. Runt en resväska, jag tog vad Stewart hade gjort för mig i specialeffekter, och bestämde mig för att ta en något bucklig par tennis balett tofflor. Inga strumpor. Wilhelmina och Hugo stannade kvar i deras hemliga fack; han trodde inte att de skulle behövas. När jag gick genom den stora lobbyn, jag var tvungen att intala mig själv att jag var här i Dubbel C på verksamheten, inte på semester. Överallt jag såg, jag såg unga flickor, vissa i baddräkter, andra i shorts, kjolar och jeans som såg ut som om de var målade på huden. En snabb blick övertygade mig om att det var så få av bh på ön som det var isbjörnar. Jag var nyfiken på hur ett medelålders par som heter New York-Providence var här att göra.
  
  
  Hennes carapace till poolen, längs en bred korridor som kantas av butiker som säljer strandkläder, souvenirer, sprit, böcker, tobak, handgjorda läder varor - när Angela Raffles såg henne igen.
  
  
  Hon satt i ett öppet rum med den nedgående solen, men även av hennes siluett, jag kände igen henne direkt. Flickan Angela pratade med var kortare, vilket innebar att hon var av medellängd, och nästan alla hennes bruna hy var ljus i den lilla bikini som hon hade på sig. Hennes kolsvarta hår var vått och som rinner nedför hennes rygg, och små droppar försvann in i utrymmet mellan hennes skinkor. Redan innan han såg hennes ansikte, hennes, kände han att hon var enastående, och han var inte misstar mig.
  
  
  Henne, nickade till Angela, passerar mimmo dem. Hon nickade mot reumatism. OK, det var nog. I min förklädd roll som super-cool manager för ett rockband, så kunde jag inte börja med den första vänlig gest, är jag tvungen att vänja sig vid det faktum att jag var clambered på av en skara kvinnliga fans.
  
  
  När han var en bit bort, stannade han, tittade på poolen och publiken, och gradvis vände sig om så att han kunde se solbränd tjej framför.
  
  
  Hennes drag var nästan orientalisk, och hennes aningen sneda mörka ögon gnistrade med animation som att hon talade till Angela. Hennes höga kindben lyste i slutet av solen, och vattnet klamrade sig fast vid hennes sammetslena huden i mjuka droppar. Nä mun var bred, och hennes fylliga läppar rullade in i ett leende som inte utmanar Angela. Hennes axlar förflyttas hela tiden så talade hon, och hennes höga, välvda höfter i gungning. Hennes bröst var täckt med en duk som accentuerade hennes bröstvårtor, hennes ben var långa, muskulösa och väl definierade, och mellan hennes ben, några knippen av svart hår rullade ut från under hennes bikini bottom.
  
  
  Jag hade inte haft en kvinna eftersom Veronica - tjejer som jag hade sett henne i öl bås längs vägar, i Virginia och North Carolina, inte min typ - men även om hon hade precis kommit tillbaka från en resa ner Nilen med Cleopatra, hon skulle ändå ha varit slagen av den här tjejen.
  
  
  Hon tittade på mig. Precis som Anton, som redan var gående mot mig. "Hej. Nä hade en röst som en kyrkklocka på en tidig dimmig söndag morgon.
  
  
  "Hej där. Hej log och tog av sig sina solglasögon för att få en bättre titt på henne.
  
  
  "Inte jag se dig på flygplatsen tidigare idag?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Planerar du att bo i Dubbelrum C för en lång tid?"
  
  
  "Jag gör inte några fasta planer ännu."
  
  
  En vetskap leende. "Tja, inte lämna alltför snart."
  
  
  Hon vände sig om med en höft swing som var mycket uppenbart sexig, och gick arm i arm till hotellet med en tjej i bikini, två av de mest fantastiska kvinnor som hon någonsin hade sett. Det var bra att jag hade kul med Veronica, jag var nyfiken på att veta vad Hawk visste om våra kort romans, och han drog slutsatsen att det vore bättre för alla om jag aldrig fick reda på.
  
  
  Han gick runt poolen och tittade på hög stenmur utanför. Det var maskerad av träd och buskar, men en snabb blick avslöjade taggtråd elektrifierad, som sagt var - som sprang rakt genom väggen, genom löv och grenar.
  
  
  De Doublon är en del var uppenbart. Det var en tre-våningshus byggt runt mörk sten och vittrat tegel. De fönster som vetter mot poolen var stängd och slutare. Den enda öppningen i stöna bakom pool nära hotellets dörrar, där en solid iron gate blockerade ingången. I morgon, lovade jag mig själv, jag skulle ta en dag resa över hela ön-som en turist att åka på en studieresa. Natten föll snabbt som solen sjönk i havet, men de simmare, som stannade vid den upplysta poolen. Det var en bar under samma tak som den Outtröttliga Steelband, och jag lyckades köpa bourbon och vatten istället för rom. Jag satt där en stund, titta på publiken och bandet bredvid mig, och hörde den mjuka stänk av vatten under den låga muren av uppriktig vattnet bakom mig.
  
  
  Jag gick tillbaka till hotellet och tittade på casino. Det var en skylt vid entrén med namn på konstnärer från en närliggande cabaret, och ett av de foton som fick mig att pausa.
  
  
  Det var inte att ta miste på den orientaliska drag och välvda höfter, fet leende som ibland lyste ännu ljusare än fotografens lampor. Ee kallades Negress Bordet, och tydligen var hon arbetar i en dräkt som täckte inte allt men en bikini. Hon var en vän av Angela ' s, och det var tillräckligt för att testa henne. Förutom själva namnet gjorde mig orolig: jag hade hört att det nämns av flera flickor i blandade Kubanska, Mulatt, och Kinesisk härkomst, mestadels horor från Florida. Men i Dubbel C, med Grady Ingersoll och Ego i direkt anslutning till de Tre-Värde Attack Skicklighet enhet, något som hade något att göra med Kuba eller Öster hade att tas på allvar. Allt som var viktigt i mitt arbete.
  
  
  Casino var en mjuk belysning, lyxigt inredda rum med högt i tak, tjocka mattor, och blygsamma belysning ovanför borden. Det var två roulette stolar, tre poker stolar och kanske ett halvt dussin chemin-de-fer tabeller. En alkov på baksidan av den stora hallen var reserverat för baccarat - stora spelare, med egen bar och service. Spela kort eller tärning är inte mitt spel, jag har tillräckligt att tänka på att inte oroa sig om siffror på kort eller plast tärningar. Men människor som del-du besöka kasinot, del-att upptäcka att en erfaren observatör mer än, säg, förgrunden klass av en planet runt New York till Lissabon. När hon trädde in, det fanns inte så många människor att titta på, men snart hon såg att-att-att-raden.detta övertygade mig om att jag inte slösar bort min tid.
  
  
  Det var den största Asiatiska par som jag någonsin har sett, på Cape Kennedy, NEW york. Odin var runt två av dem rullande tärningarna på bordet, medan Ego följeslagare var mer uppmärksam på resten av rummet än vad som händer på den gröna boj under ego näsa.
  
  
  Han såg mig nu ego märke till henne, och de som är" ofattbar " orientaliska drag gav bort en blixt av erkännande innan han tittade snabbt på andra sätt. Jag tog ett djupt andetag och fortsatte att gå, med tanke på den bild jag hade tagit på morgonen av henne med den jävla dörren bakom mig.
  
  
  Som han lämnade, han försökte fråga henne nationalitet av två män. Jag insåg tidigare, de var inte Japansk, det var säkert. Han trodde i Korea, de hade byggnation och markarbeten och ett stort antal Koreaner. Å andra sidan, de kan ha kommit från någonstans mellan Jakarta och Kabul, och jag hade ingen anledning att tro att de fanns några andra turister som hade tagit samma väg som hennes.
  
  
  Men hon hade inte lita på detta till oss för en sekund.
  
  
  Det var dags för en kabaré prestanda, men platsen var öde med undantag för ett fåtal personer vid bord och några i den långa, böjda bar. Hon fördes till en plats nära scenen och Stahl väntade, och smutta på en iced bourbon. Det var en jonglör, en komiker, en häst inför en kvinna som arbetade även med papegojor, och en grupp Libanesiska akrobater som fyllde tid innan Chyna kommit.
  
  
  Väntan var värt det. Plötsligt, scenen var kolsvart, följt av en utdragen trumvirvel, och strålen av projektorn blixtrade mot stängt gardin. Det öppnade plötsligt, veck skälvande vilt i skuggorna, och trumman stoppas. Scenen var tom, tystnaden i rummet höll andan - och sedan, med klang av en cymbal, Scenen vecklade ut i rampljuset.
  
  
  För en stund satt hon orörlig på ett ben, som en staty i brons, och då trummor började slå och hon började att vifta långsamt. Hon var en fantastisk kombination av liv som dansare, go-go och strippa. Hennes dräkt bestod mest av en handfull fjädrar och paljetter; hon uppträdde barfota, ibland trycka hälarna i tiden till den dunkande rytm. Armband skramlade på hennes handleder och vrister. Hennes kropp glänste i strålkastarljuset som följde henne som en envis älskare, och de två högar av hennes bröst dansade och darrade som om alla hade en cykel. Som takten ökat, hennes svarta hår virvlade vilt i alla riktningar, ibland täcker nästan hela hennes överkropp.
  
  
  Och sedan, att hon på något sätt lyckats att knyta det bra från det passar och låt Em falla på scenen. Delar av hennes hår fladdrade över hennes bröst och mage, skildes för en sekund och sedan stängs igen. Jag fann mig själv lutar framåt på barstol och hålla andan.
  
  
  Hon snurrade snabbare och snabbare, tills håret reste sig från hennes huvud som ett paraply, och varje muskel i hennes kropp flyttade vilt...
  
  
  Mörkfärgning - och tystnad.
  
  
  Jag blinkade, och försökte att se in i tonhöjd mörker, men jag kunde inte se någonting.
  
  
  Och då fokus kom tillbaka, och hon satt med huvudet böjt, hennes bröstkorg hävde under hennes hår, hennes armar på hennes sidor, hennes ben trycks ihop. Applåderna var tänkt att vara högt, men publiken var för liten. Jag försökte att applådera henne, och när hon lämnade scenen, ser ut som en Inka prinsessa, hon tittade åt mitt håll, och jag var säker på att jag såg hennes leende.
  
  
  Brylev påslagen långsamt i hallen, och han tog en klunk av sin dricka. Vad händer nu? Jag behövde inte vänta länge för att hitta ut.
  
  
  Hon gled genom en liten dörr i bortre änden av scenen, svängde mellan borden, vinkade till orkestern, och gick över till baren. Hon var klädd i en vit skjorta, klänning som var så lågt skuren att halsringningen inte slut långt från fållen, som knappt nådde nedanför hennes lår. Nä hade en vit scarf knuten runt håret och hon var klädd i sandaler. Hon tittade inte på mig alls.
  
  
  Bartendern placerat en flaska champagne och ett glas framför henne. Istället för att sitta ner, hon satte en fot på närmaste stol, tog upp sitt glas, avrunnen det, och fylls på det. Under föreställningen, flera män hade kommit ut ur kasinot och var nu flinade och kika i hennes riktning. Hon ignorerade nu, och när en av männen runt dem viskade till bartendern, han skakade på huvudet och knuffade bort räkningen mannen höll ut till Ego.
  
  
  Det är dags att använda min uppmärksamhet trick. Jag drog ut en liten guldplätering om storleken på en silver dollar som jag hade fått för att backa upp min cover story. Han lät sak snurra, och Stahl väntade.
  
  
  Flickan fortfarande inte titta i min riktning. Odin av Asiater hon såg, på Cape Kennedy, NEW york och igen på kasinot, gick in och närmade sig henne uppriktigt. Hon verkar inte glad att se honom, men hon föll tillbaka när han närmade sig. Han tog hennes hand, lade hans ansikte nära hennes, och tydligen talade snarast till henne. Hon skakade av ego hand, men förblev orörlig. Äntligen, hon nickade och mannen gick ut igen.
  
  
  Hon verkar inte ta mitt bete, så ringde jag till bartendern.
  
  
  "Ja sir?'
  
  
  "Hej, mannen, tror du att detta band kunde spela något annat än 1933 Broadway låtar?" Henne, nickade mot orkestern spelar Cole Porter sång.
  
  
  Bartendern såg ut som en Miami flykting, med en penna tunn mustasch, en lös ansikte, och noggrant slicked tillbaka hår. De var för svart, förmodligen målad. "Tja, jag tror att bandet kan spela för, sir", sade han automatiskt.
  
  
  "Ah, strunt samma." Han lät guldplätering att snurra igen och dunka högt på disken.
  
  
  Han höll med. "Det är en intressant mynt."
  
  
  Det överlämnades till Emu av sak. "Läs tecken, man. I mitt arbete, det betyder "Oscar".
  
  
  Han plockade upp myntet och höll upp den mot ljuset i baren. Ego bryn steg i godkännande. "Hej, jag vet att det här bandet." Emu måste vara i femtioårsåldern, men han visste mer eller mindre om att visa verksamheten. "Är du medlem?"
  
  
  Jag lyckades se både blygsam och arrogant.
  
  
  "Nej, hennes ih manager. Det var vår första guldskiva ."
  
  
  Det fungerade. Hon såg åt vårt håll.
  
  
  "Vill du spela var som helst i närheten? Paradise island? Gratis port?"Henne," han skakade på huvudet. "Gud, nej." Han tittade på den nästan tomma hall. "Vi spelar inte här, man. Du vet, han är här på semester. Henne, jag hörde att det var på modet här, men jag märker det inte."
  
  
  Bartendern hostade, tittade på Chyna för en stund, sedan tillbaka på mig. "Ja, vår underhållning..."
  
  
  "Oh yeah, jag känner henne, man. Den här flickan är fantastisk, men musiken... jag grimaced, höll ut min hand, och tillspetsat pekade min tumme ner.
  
  
  Qin skrattade hoarsely och avslutade sin champagne. "Tala om för herrn att det är bra att han pratar tyst till mig", sade hon i en liten spansk accent som skär igenom musiken.
  
  
  Hej nickade och log. Hennes tänder lyste som hon skrattade också.
  
  
  "Och ge honom något att dricka, Max," tillade hon, innan hon gjorde det.
  
  
  vänd runt snabbt och chef för kasinot.
  
  
  Mer än en gång, en tjej som ser ut som varje mans dröm tjej ger mig en drink och sedan lämnar den utan att ens ber om i mitt namn. Hennes hotellet vägrade, men kom sedan fram till slutsatsen att det skulle vara dumt. Isen har brutit, och nästa gång jag ser henne, vi ska ha något att prata om först.
  
  
  Jag behövde inte vänta länge. En halvtimme senare, Chinu såg henne igen. Hennes mimmo passerade vid poolen och såg en vit klänning i den upplysta mörkret på ett massivt järn staket i de Ston de Doublon. Hon befann sig mellan två välbyggda män i mörka kostymer. De rörde sig snabbt, och även på detta avstånd, jag hade intryck av att flickan gick två ben snabbare än jag skulle ha velat. Han såg porten öppnar och stänger precis bakom dem. Chyna inte verkar ha mycket svårt, men tydligen ville inte gå in. Det var inte svårt att dämpa impulsen att fortsätta ih; minnen av Veronica och hur hon passerade mig var fortfarande för färska och smärtsamt. Dessutom var det inte mitt jobb att spara alla tjejer, även om det var absolut nödvändigt.
  
  
  Jag gick tillbaka till kasinot, förlorat tjugo spänn på chemin-de-fer, slogs ut en knubbig tjej som på något sätt hört talas om min så kallade yrke, och stannade sedan i det stora huset för en stund. Det fanns inga tecken på dessa Asiater, vilket var en besvikelse, det skulle ha varit en ursäkt för att ställa några frågor-och utflyktsdisk kassör eller sekreterare.
  
  
  Slutligen, han gick till disken för att få nyckeln. Receptionisten var en liten, mobil svart man med en perfekt engelsk accent.
  
  
  "Vi hoppas att du har haft det, Mr Walton."
  
  
  Det är som en bandinspelning, tänkte jag. "Det är inte många människor här", sade jag.
  
  
  Han gav en snabb rycka på axlarna. "Vi är nästan full, sir."
  
  
  "Men de är inte ett par, är de?", sade han med ett skratt och nickade mot den nästan tomma casino.
  
  
  Ego leende var grym. "Kanske ..."
  
  
  "Men du har tur att har några bra spelare hemma från båda ändar av världen."
  
  
  "Enkel och kära, sir?'
  
  
  "De Japs eller vad som helst. Henne såg jag flera personer som sitter vid poker bordet. .
  
  
  'Oi. Ja. Vi har herrar från Öster på Dubbel Cay.
  
  
  "Åh, rätt?"
  
  
  Det var nästan midnatt, och lokalen var så uttråkad som jag hade förväntat. "Vi pratar om Domedagen Projekt, en twin island, du vet. Mr Ingersoll har tecknat ett avtal för byggande av landskapsarkitektur med ett företag på Formosa eller någonstans i närheten ."
  
  
  "Åh, ja?" säger hon igen, försöker kväva en gäspning.
  
  
  "Ja, sir, jag tror att detta är en typ av experimentell byggprojektet, Mr Ingersoll, som du kanske vet, är aktivt involverade i att förbättra levnadsvillkoren för minoriteter runt om i världen."
  
  
  "Jag kan föreställa dig.'Henne,' sade han, tittar på spinkig liten svart man. "Tycker du inte att han kan ha börjat lite licking, mot huset?"
  
  
  Ego ögon blev ogenomskinligt. "Ja, sir; min tid är nästan ute, och jag har fortfarande en hel del administrativt arbete att göra."
  
  
  Han öppnade dörren till hans rum en spricka när han förstod att något var fel. Jag hade lämnat den på heligare än vanligt, som jag alltid gör i alla rum på hotellet , men nu är han klev ut i totalt mörker. Han stannade och lyssnade.
  
  
  Det enda ljud hon hörde var sin egen andning. Han snabbt halkade inne och stängde dörren bakom honom. Strömbrytare finns det. Klickade hårt.
  
  
  Det är fortfarande mörkt.
  
  
  Allt jag kunde se var blek rektangel av glidande glas dörren till min balkong, upplyst av månsken svävar över havet. När mina ögon började anpassa sig till det dunkla ljuset, hörde jag en mjuk rörelse, såg en skugga glida mot mig.
  
  
  Han sprang över mattan och tog tag i någons kläder. Axeln är vred och vände på under tyget. Jag försökte dra bort honom, men även om inkräktaren var mindre än mig, han var ganska stark. Han såg en skymt av hennes små, runda, uttryckslösa ansikte i skuggorna. Det var tänkt att bli en av Asiater. Sedan en armbåge slog mig som en slägga mellan revbenen.
  
  
  Mitt grepp lossnade, med min fria hand, jag petade henne i strupen och slog honom över käken. Mannen morrade och ställde sig upp mot balkongräcket. I månskenet, så såg han att metallen i egots hand glinted. Ego hand vände sig till mig, och jag tog tag i hennes handled, halv-twisted Ego, duckade under hennes fylliga kropp och lyfte upp henne.
  
  
  Det gjorde han inte ett ljud när han flög över räcket och föll sju berättelser till plattor runt poolen. Det var en mycket dov duns, som en vattenmelon bryta på cement, sedan total tystnad.
  
  
  Han lutade sig över räcket och försökte se kroppen, men de saint vid poolen hade gått ut för alla runt omkring honom. Ingen verkade ha hört något. Han väntade på henne under en lång tid, gick då in och vände på en annan strömbrytare.
  
  
  Fortfarande har inget hänt. Jag kollade lampor, de var alla där.
  
  
  Telefonen ringde. Han plockade upp det.
  
  
  "Mr Walton?"
  
  
  Ja.'
  
  
  "Enkla sådana, sir. Du talar till receptionen, vi informerar alla gäster om att el har skurits av. Det kommer att återställas i den nära framtiden ."
  
  
  Jag kom ihåg att Sergej var fortfarande på i korridoren, och sade så.
  
  
  "Åh, ja, sir, de arbetar på ett annat mönster."
  
  
  Han verkade vara självbelåtet stolt över sin egen - eller någon annans-uppfinningsrikedom. "Vi har alltid saints i Dubbel Cay Hotel, sir."
  
  
  "Ja, det är bra, då. "tack. Han hängde upp och snabbt kontrollera sitt bagage med en ficklampa. Inkräktaren inte hitta den avdelning där han hade gömt sitt vapen, även om han något förstört mina kläder.
  
  
  Det spelade ingen roll vad han kunde hitta, så hon klädde bänk och pressade för att sova. Även om jag inte kunde få en bra titt på mannens ansikte, jag satsar på att det finns färre överviktiga Asiater i Dubbel C nu."
  
  
  
  Kapitel Sex
  
  
  Genom gryningen, kroppen var borta, och det var nästan tolv när han hörde henne viska. Jag satt på en schäslong vid poolen väntar för fienden att röra sig i min riktning. Min trinda, mascara-insmorda potentiella friare sprakar i mitt öra. Några av hennes kamrater, både män och kvinnor, samlades runt oss, och ser på mig med viss tvekan. Även om jag inte exakt Mick Jagger, han var bäst på alla tillgängliga idoler. "Är du ute efter ... er ... talanger?" Frågeställaren var en pojke med akne som var med på planet med mig igår. "Jag skulle vilja att man". Jag var trött på ord, och han bestämde sig för att inte använda det så ofta. "En fläkt av frisk luft provtagning mellan två rundor. Spelar du denna sak? Jag nickade mot hans gitarr. Han rodnade. "Lite."Ja. Han tittade åt andra hållet, kisar mot solen reflekteras i vattnet. Likgiltighet - rösta del av bilden. En av tjejerna satt vid foten av min solsäng, botten av hennes baddräkt pressade mot mina tår. Hon var liten, rund, och översvallande byggd, och hennes ljusbruna hår lyste i solen eller något. Jag stod emot frestelsen att utforska henne, men av misstag flyttade min fot så att min vrist gled mot hennes varma lår. Hon fnittrade och medvetet motstånd, så min häl fast mellan hennes. Hon har verkligen börjat uppskatta det täcka Hawk hade utvecklat för mig när en lång, skäggig ung man brast i gruppen. "Hej, har du inte hört talas ännu?" Så långt jag kunde se, att han inte hade talat till Hema eller mig i synnerhet. Ego hud färg på stuckatur väggen på andra sidan av poolen, och han kunde förlora fyrtio kilo utan att tappa under siffrorna. Han var tvungen att vara en poet; Han började erkänna olika typer. Någon sa nej, de kunde inte höra någonting. "Sista natten, en kille som gjorde ett stort hopp. Det. Han pekade på en plats under min balkong. Ingen verkade särskilt intresserad av, så jag fick en omgång.
  
  
  "Vem är det?" Skägg ryckte på axlarna. "Vem vet? Lokalen som berättade detta sa att han hoppade från sin balkong. Han är ensam igen, denna gång på balkongen öppen under mig. "Det var en Vietnamesisk eller något. Han lämnade ett självmordsbrev att säga att han inte kunde leva i denna dekadenta samhället längre, eller något liknande. Ego inte riktigt litar på henne med historien - med den tid berättelsen fick runt poolen, han skulle inte ha varit förvånad över att den döde mannen var en sex - fot svenska acrobat, som hade fallit under en midnatt träna-men jag överansträngde mina öron vid omnämnandet av självmordsbrev. Om detta var sant, det innebar att det var en mycket effektiv rengöring team arbetar på min angripare. Flickan på mina fötter vred lite mer eftertryckligt, och jag var tvungen att tänka på det. "Ja, jo, jag tror att jag kan hoppa henne lite på min egen", sa jag, står upp plötsligt. Efter ett par steg, nådde han änden av poolen, dök in i den blå vatten, och gled så långt under ytan som han kunde innan ytan för att kippa efter luft. Det fanns inte så många människor i poolen, det såg ut som det var mestadels en grupp av människor som sitter och tittar på. Han simmade över till andra sidan, vände runt och sköt tillbaka mot mitten av poolen. Han flöt på rygg en stund, tittar upp på den molnfria himlen. I ögonvrån hennes ögon, hon såg en hög stenmur och De Doublon utöver det. När jag tittade på det, en lucka öppnades och jag såg en glimt av den reflekterade världen utanför hennes fönster. Ett teleskop eller ett teleobjektiv, jag var tvungen att göra mitt bästa för att inte titta öppet ut genom fönstret, men om någon var intresserad av mig, det fanns ingen poäng i att visa att jag visste om det. Jag insåg inte att jag skulle simma under en hög studsmatta tills jag hörde ett dovt "Watch out!" och tittade upp för att se en vit och brons figur flygande mot mig. Han simmade bort, kastar ena handen djupt i vattnet och sparkar med all sin kraft. Dykaren sänkte en millimeter i vattnet, betade min axel, och sparkade upp en våg som nästan över mig. Jag fick inte slå hårt, men jag har fastnat i mitt huvud under vattnet för att se om dykaren kom till skada. Kroppen låg på botten av poolen, benen böjda och kroppen vred sig i den bryts solljus. Det gick inte att flytta på ett tag, och han var på väg att dyka för det när benen plötsligt reste sig upp och dykaren kastade på mig. Våra pannor krockade, men det gjorde inte ont, hennes långa hår mildrat effekterna. Hon skrattade när hon närmade sig, och hennes fylliga läppar var så nära mig att det var nästan en förolämpning att inte kyssa henne. Men jag förolämpade henne-jag spelade cool. Det var inte så illa. "Ah!" hon var gargling. "Det är du, Mr Walton!" Jag visste inte att fråga henne hur hon visste mitt namn. Efter alla, Byblos hade skrivit kvällen innan. "Ja, det är jag.'"Har jag sårat dig?"'Jag tror inte det. Är du okej?"Även när hon var i & nb, hej lyckades rycka på axlarna. Jag såg att-ee, vit baddräkt täcker endast de minsta, och kanske inte alla. Värmen i hennes solbrända kropp som hälsade på mig som vi simmade, våra knän röra under vattnet. Utan att säga ett ord till oss, vi simmade till kanten av dammen - mittemot där han var, och klättrade ut, vattnet rör sig med jämn nåd av ett sigill. Hon plockade upp en stor handduk från schäslong, lindade den runt hennes axlar och såg på mig. 'Bra?"
  
  
  Jag behövde inte fråga henne vad misteln innebar, inte på det sättet hon tittade på mig. Utan några kläder på sig, eller i simning trunkar, vilket är mer eller mindre samma sak - jag hade en ganska imponerande utseende. Jag säger detta bara för att det är ett faktum, och jag försöker väldigt hårt för att göra det så. Kulhål och knivhugg jag har haft under hela min karriär har varit sakkunnigt lappade ihop med kirurgisk genier som AX har anställt, så jag inte ser ut som en bit kött, för att de visar på kött skolan. "Låt oss gå en promenad", sa jag uppriktigt. "Jag har inte haft chansen att göra denna cirkus ändå." "Varför inte?
  
  
  I alla fall, jag behöver inte ligga i solen." Hon långsamt dras handduk runt hennes mörka kropp på kommer innan gungade ego på stolen bakom Nä. Detta var mitt lösenord för att granska ee; hennes hud tydligen inte behöver solkräm för att få den nyans. Han gjorde det långsamt och eftertryckligt, börja med de sensationella ben, stanna upp för ett ögonblick på den mjukt rundade botten innan du tittar ner på brösten fastnat i bikini. Hennes bröstvårtor syntes genom den vita duken. "Du bär samma bikini som igår," jag kommenterade mjukt. "Åh! Du märkt!"Ja. Hon skrattade ljudlöst, och hennes ögon glittrade. "Jag tänker alltid att om du hittar kläder som passar dig, det finns ingen anledning att ändra dem. Tror du inte det, Mr Walton?" "Det tror jag också. Förnamn Smeknamn. "Ja. Det är min... "jag kan läsa också. Dina bilder behöver inte göra dig rättvisa, dock. "Aldrig.'Flickan visste hur man ska hantera komplimanger. Hennes carapace till havet längs väggen De Doublon, medan Hon pratade bredvid mig, hennes lår som nästan rörde mig. "Så du är på semester?" "Exakt.' Vi cirklade runt en grupp äldre solbadare, oftast med vita magar och en bit blommig baddräkt. Hon sågs av ett medelålders par runt Lear plan, kvinnan stirrade på Chyna, försöker hålla henne hela kroppen i uppfattning mellan flickan och hennes make. Jag kunde inte klandra henne. "Kommer du vara här för en lång tid?" "Det beror på vad du måste göra."
  
  
  Han stannade och pekade mot hörnet de Doublon, som var en framstående väggen. "Vad är det där?" "Detta ... något som en herrgård. En mycket rik man som bor där ." Han flinade medvetet. "Jag var inbjuden," svarade hon. Jag hade inte insistera. Vidare fanns en lucka i den stönande vallen med en vitkalkad trappa leder ner till stranden. När hon gick framför mig, hon rufsade håret så att det blöta delarna borstat mina nakna pannan. Här och där, små grupper av människor som låg på sanden, och det var flera siffror ligger i det lugna. Det var nästan ingen surf, bara krusningar på vågor och stänk av ljusgröna vattnet på stranden. Ögon - manliga och kvinnliga-följde efter oss när vi gick över den tunga sanden vid strandkanten. Vi ignorerade stirrar. Hon gick smidigt, inte vajande mycket. Hej, det var inte nödvändigt. Till vänster, Stena de Doublon fortsatte längs kusten. Efter att ha promenerat några hundra meter märkte jag en öppning över en liten vik. Detta bör vara ingången till lagunen. En liten gångbro som sträckte sig ut över vattnet, över det, väggar buktar ut som en svamp make / maka över slät betong. Ingen chans att få till andra sidan, även med en krok och lina, som inte förvåna mig. Jag visste också att kort tunnel leder under muren till lagunen var stängd med en infällbar järnstaket, och jag undrar vad det skulle ta att höja egot. Så vi gick över bron, han pekade på hålet. "Vad är det?'"Åh, det är som en stor damm. Den här mannen har sina egna båtar. "Åh, rätt?" Hon nickade och tog min hand, hennes höfter gått mimmo mig. "Gillar du båtar, Nick?"' "Jag har en. Det innebär att jag kan använda den ensam runt hotellet ." "Vilken båt?" Detta... Jag vet inte vad de kallar det. En snabb båt? En liten båt som inte går mycket snabbt ." "Med motorbåt. Ja. Bra, då vi ska åka dit." "Är du bra med båten?" Hon snuggled upp för att slicka mig, och hennes mörka ögon log. "Jag kan köra en båt." Jag visste fan vad hon menar, men jag ville att hon skulle säga det. "Vi får se. "' Senare?'"Ja, senare."
  
  
  De Doublon ockuperade hela västra delen av ön. Vi gick längs väggen i en vid cirkel; det fanns inga simmare och soldyrkare här, och den mjuka surfa smekt runt knappt skyddade korallrev, inte långt från stranden. En enda vita segel stod ut i havet vid horisonten; annat än att det var ingenting att se, men det försiktigt virvlande vatten. "Hur länge har du arbetat här, Sir?" "Åh ... nästan ett år, tror jag." "Åh, det är en hel del." Hon ryckte på axlarna. "De betalar bra, och livet här är ganska bra."
  
  
  "Visste du att bo i Florida innan?" Hon stannade tvärt och såg på mig searchingly. "Varför frågar du detta?" "Jag vet inte. Det verkade ganska sannolikt till mig ." Flickan nickade, en blick av smärta i hennes ögon. "Ja. Hon flydde från Castro." "Jag menade inte...", "Ah, det spelar ingen roll. Det har varit en lång gång, hon var en liten flicka när vi sprang iväg. Min mamma och jag brukade gå med de andra i en liten båt. De sköt på oss, den Kubanska patrull, men vi kom undan. Nästan. Hennes panna quirked undrande. "Min... min mamma. Hon var skadade och svårt skadade. För mer än en månad, läkarna sa att Hoi skulle bli bättre, och sedan hon dog." "Jag är verkligen ledsen.' Hon ryckte på axlarna igen. "Det var länge sedan, Nick." "Direkt efter revolutionen, Castro kastade ego i fängelse. Med dem, hennes iller hade inte hört något om nen. Det fanns ingenting att säga. Jag hade hört alldeles för många historier som denna att bara tro hey, men det var alltid en chans att hon talade sanning - och jag trodde inte att det betydde något alls. Vi gick i tystnad; hon kom nära mig, men verkade förlorad i tankar. Slutligen sade hon: "Du vet att det är inte mitt riktiga namn." 'Oi? Hon log en kort stund. "Det är inte förvånande att du." Han skakade på huvudet och log medvetet. "När hon kom till showbiz i Miami för fem eller sex år sedan, min agent inte vill registrera mig som Margherita Ortiz. "Alltför vanliga," sade han, tittar mig i ansiktet.
  
  
  Din mamma var hälften Kinesiska. Min far var en mulatt. Därav namnet Negro. "'Oi. Hon stannade och tittade på mig. "Vet du allt, Nick?" "Ha!" Hon klämde min hand. "Varför har du kommit till en plats som Doublecay, Nick? Det är bara hippie barn och gamla män med sina feta kvinnor." "Ah, jag har hört talas om detta stycke dynamit som att sätta på en dans show här, så jag var tvungen att komma." Hennes guttural skratta är absurt skeptisk. Hon stod på tå, hennes bröst tryckte mot mitt bröst. Hennes sammetslena läppar särade och hennes ögon nedtonad. Vi kysste. Hon lindade sina armar runt min hals, och hennes bäcken vände sig mot mig. Min reumatism var omedelbar och omisskännlig, och hon tryckte hårdare mot mig när hennes tunga skulle min. Mina händer gled ner för hennes rygg, till botten av hennes baddräkt, den varma huden mellan hennes fasta rumpa. Det var nog en bra sak att det vid den tidpunkten två unga par kan ses sakta gå längs den höga muren. IH såg henne först och drog Chyna uppmärksamhet till dem. Hon suckade, sedan fnittrade och rörde bula på min baddräkt. "Jag ska följa dig tills du svalka av dig, okej?" Hon skrattade glatt. "Jag visste att jag hade rätt, Nick. Du är den karaktär som gör att de kan gå åt helvete." Han log tacksamt, och vi gick för att möta de andra. Efter att vi hade gått nu och vände hörnet av väggen, hon lindade sina armar runt min midja och smekte hennes kind mot min arm. "Det är min dag ut, Nick." "Vad brukar du göra på kvällarna?" "Ibland kan jag köra henne till Nassau. Eller henne, ska jag stanna på mitt rum för att läsa boken " Eller är du åka på en båttur?" Ja. Dessa är barn."Jag tycker det är en bra idé. Denna kväll?"Naturligtvis.'"Se dig på cabaret bar. Låt oss äta först, sedan... "Nej," sade hon skarpt. "Inte i barr. Jag gillar inte... ja, ni vet. Jag kommer inte låta någon ta mig dit om vi har ett möte. Jag kommer till ditt rum." "Vet du var det är?" Hon nickade. "Du borde ha skrivit numret på framsidan och utflyktsdisk sista natt." 'Oi. Det är sant.' Vi gick lite längre fram, vi kunde se ett hotell i fjärran. "Du har ... hmm ... det är ingen här, är det?" "Vad menar du?"Mer?' 'Oi. Nej, inte särskilt, Nick. Det är ingen här som skulle ge mig glädje, även för en kort tid." Hennes ögon sa till mig att jag var tydligen ett undantag, men när vi kom till ett litet område åt sidan av hotellet där ett dussin färgglada beach buggys skimrade i solen, jag trodde att det var jävligt svårt att tro att en skönhet som Mig var bara väntar på Nick Walton att fylla sin ensamma kvällar.
  
  
  
  Kapitel Sju
  
  
  Att jag inte känner för det, och ett par flaskor av is-kall Amstel öl fördes till mitt rum. Servitören att ställa upp ett bord med balkong dörren, och när han lämnade, hon tog fram ett par saker runt hennes resväska som hon ville studera. På hans lugn resa söderut, körde han genom New York och köpte några sjökort. Oni kämpat för att hitta vad hans hotell var, men till slut hittade vi en karta av Dubblett Cay. Hon hade knappt tittat på Nä då, hon var mycket angelägen om att få ut av denna livliga stad och hit the road. Nu är han drack ett halvt glas öl och vecklade ut kartan. Hon kan inte se mycket, ingen självrespekt skeppare Stahl skulle använda henne för att manövrera ett stort fartyg i närheten av två öar, men detta var den webbsida karta som kunde hitta henne. Flera farliga vattnet hinder har påpekat, två gamla vrak, korallrev han hade sett tidigare på dagen, och flera grunda områden. Lagunen vid De Doublon platsen var markerade, men utgången på andra sidan havet var inte synlig. Detta var inte min omedelbara oro, men jag var mer intresserad av att vattnen runt en annan ö, Domesday Ön. Det var grunda och oregelbundna reven. Ih försökte mitt bästa för att memorera det, vet att det inte kommer att göra mig mycket bra i mörker. Men åtminstone han visste att de var där, och att de kan göra en skillnad. Då han öppnade den och klev ut på balkongen, solen nu skyms av en hög med höga, snabba moln. Han lutade sig långt över räcket, men kunde se något annat än hörnet närmast havet, De Doublon. Jag såg till att få ett rum på översta våningen, men nu insåg jag att jag borde ha försökt att få ett rum med en full bild av hotellet. Tja, allt du behövde göra var att gå in i rummet ser ut som det. Jag bytte om till gamla vita jeans, en bomullsfrotté tröja, och läder sandaler, satte på mig mina solglasögon, och såg till att jag hade tillräckligt med växel i min ficka, så jag gick ner för den långa, tysta korridoren. Troligen var dessa siffror från 716 till 729. Jag tog hissen upp till den nedre våningen lobbyn och, i fall någon skulle lägga märke till mig, kom in i de stora, svagt upplyst lobbyn. Jag plockade upp det och beställde rom, som jag inte vill ha alls. Efter några minuter frågade han henne där männen i rummet och på väg i den riktningen. Som jag hade hoppats, det var två kiosker. Hon slog ett hotell nummer och bad om 722. När jag ropade på henne, jag trodde att mitt första försök var en framgång, en kvinna svarade mig; hon verkade trött och upprörd. Jag frågade henne om hennes familj, hon sade att hennes familj var inte där, så jag bad om ursäkt och hängde upp. Tålamod, sade han till sig själv, och gick tillbaka till sin barstol. Under nästa halvtimme ringde jag till andra rum på mitt golv två gånger och fann dem båda är ockuperade. Om nästa gång jag ringde, jag hittade inte ett tomt rum, jag var tvungen att prova något annat, personer som hanterar stora turist hotell är inte dumma, och förr eller senare kommer alla att inse att samma person är att ringa olika nummer på samma våning. Det är en gammal hacka trick - så gammal att jag nästan skäms för att använda det. Men jag hade inte mycket tid, och jag ville inte använda en mer direkt och våldsamma taktik för att komma in i ett rum som inte ger mig det jag ville. På fjärde försöket, han låta telefonen ringa tio gånger innan vilket gör att rummet var tomt. Han skyndade tillbaka till hotellet och tog hissen upp till sin våning. Det första jag fick lära mig som en spion som lärling var hur man skriver rapporter, och den andra var hur att öppna lås. Varje bälte jag äger har inbyggda verktyg, och i mindre än en minut, jag fann mig själv i rummet 721. Han lämnade dörren på glänt, så att när de boende tillbaka, han kunde be om ursäkt för att vi såg att dörren var öppen och att gå in för att njuta av utsikten-och snabbt gick över till balkong dörren. Jag behövde inte stå på balkongen för länge. Från där jag höll det, jag kunde se det mesta av terrängen klart. Hon såg en skymt av de män som gick målmedvetet fram och tillbaka, strax utanför muren. De var inte bär uniformer, och inga vapen var synliga, men de lös svenska casual kläder de hade på sig var förvånansvärt lika och kan dölja allt från en .45 caliber att en sågad-off gevär. Det fanns flera vatten-drivna båtar i lagunen, och några av dem seglade i & nb. Han såg ett avsnitt av den breda stenlagda torg där andra människor solade, med anställda i vita jackor går mellan dem med fack för drycker... och andra saker. Det fanns inget behov av att få en närbild för att se vad annat var att levereras. Hon kände igen en skäggig ung man som väger ca 140 kg när han nås för en ganska speciell vit hatt, prydligt vikta på en bricka som presenteras till emu. Hasch, mest troligt, det tog mer än en gratis drink för att locka några av kunderna. Men det var allt han kunde se. Träden runt inn planterades nära varandra, och den böjda inre väggen bakom lagunen blockerade en bra bild av byggnadens fasad. Så, dubbel barrikad, som alltid skapat problem för att behöva klättra över den yttre väggen, jag vet inte om vakterna är - och då om det på något sätt tog sig förbi dessa hinder, det var problem att få igenom den inre barrikad, och Gud vet vad annat att övervinna. .
  
  
  "Titta, sir. Kan jag hjälpa dig med något? Att höra hennes röst, han vände sig runt, mentalt förbanna den förbannade tjocka mattor. Den långa, mörkhyade mannen som står i dörren var klädd i vanliga casual kläder. Ena sidan var slarvigt instoppad i ego-minuters kort jacka. Han log undrande och verkade helt avslappnad. Jag harklade mig och hoppades att jag såg generad ut tillräckligt. 'Ursäkta mig. Jag såg att dörren var öppen och gick in för att se utsikten från den här sidan av hotellet."
  
  
  'Ja.'Han stängde dörren bakom honom - en handling som gjort mig försiktig. "Detta är den högsta punkten av Uppståndelsen Ön, och utsikten är mycket intressant." Den här gången, han log brett, och sedan hennes kunskap om ego. "Herridge?" Lyra-pilot böjde sitt huvud för en stund. "Naturligtvis, Mr Walton." "Jag är verkligen ledsen. Dess bara ett hotell... jag viftade med en trött hand på balkongen, sedan log blygt. "Om du markerar det, kommer du att se att jag inte kom hit för att ta något." Han tog ett par steg in i rummet och fortsatte att stirra på mig. 'Det är inte nödvändigt. Du ser inte ut som en tjuv för mig, Mr Walton. Han lägger in en hel del ansträngning för att anta en avslappnad hållning. "Ber om ursäkt", sade han, så låt hans naturliga nyfikenhet att få igenom. Herridge nickade förstående. "Ja, det här är mitt rum. Dubbel Cay behandlar sina anställda mycket väl. Jämlikhet för alla ". Han sa det utan ett spår av bitterhet. "Jag är glad att höra det. De förstår att ih pilot ska vara lycklig ." "Jag är nöjd". Han nickade mot mig över hans axel. "Du kanske var intresserad av detta ganska ovanlig situation, bakom väggen?" "Det är allt, är det inte? Jag menar alla som vet vem som bor där." "Men jag trodde att han var en eremit. Vilka är alla dessa människor som plaskar i ego lagunen? "Oh, Mr Ingersoll kan vara en enstöring, men han är inte självisk. Det uppmanar delar av unga människor att använda sina egon ... privata lokaler ". "Jag börjar få det." "Me too." 'Oi? Herridge pekade i riktning inn ligger närmast till poolen. "Det är inte längre en hemlighet att Mr Ingersoll installerat flera tv-kameror mellan dessa träd. Det verkar som om han njuter själv av att titta på de gäster och personligen välja som han vill bjuda in till hans egendom." "Det är en hemlighet för mig." Denna möjlighet, för estestvenno, kom jag att tänka på när Hawk gav mig, och jag var glad att det var bekräftat. "Du vet att nu, Mr Walton." Tja, lyssna, jag är ledsen att jag bara kom. Du ser, någon som reser så mycket som hon gör-hotell, hälsohem, och liknande-får in vanan av att sticka sin näsa i allt. Du vet aldrig när du träffar en gammal vän eller något. "Jag förstår henne. Herridge stod som en klippa, ett lite ur vägen för att låta mig passera.
  
  
  Mimmo gick förbi henne, nickade, vinkade vagt som han trädde in i korridoren, och försiktigt stängde dörren bakom honom. På vägen till hennes rum, jag undrade varför piloten, i sina arbetskläder, hade en pistol i fickan på sin jacka. Kanske, tänkte jag, Herridge hade annat ansvar i Dubbel C, som jag redan visste om.
  
  
  Det var fortfarande tillräckligt med tid kvar att utforska Resurrection Ön lite mer. En glad slav på parkeringen gav mig en beach buggy, en av de havererade Volkswagen bilar med en speciell kropp och breda däck. Han körde ner för en slingrande uppfarten kantas av palmer tills han nådde golfbana. Klubben var inte mer än en täckt paviljong, som är öppen på tre sidor, med en rad av skåp på den fjärde sidan. Det var en liten bar och bord inne och ute, men ingen var där.
  
  
  Han gick över golvet i paviljongen och tittade ut på golfbanan. Den svagt sluttande områden var täckta med frodig grönska, streckade på platser med blommande växter och konstfullt arrangerade palmer. På avstånd såg han en ensam kvartett av spelare och två golfbilar, annars kursen verkade öde.
  
  
  Han kom tillbaka till vagnen och fortsatte utan en destination. I slutet av golfbana, vägen breddas, socklar buskarna och plötsligt gå med mig i en liten hamn. Vågbrytare sköt ut på vardera sidan av viken, två eller tre stora båtar var förtöjda i hamnen i Bar, tillsammans med en handfull små segelbåtar och motorbåtar. Jag har aldrig sett något liknande en bärplansbåt innan.
  
  
  Ingersoll måste ha haft en flotta någonstans i lagunen, tänkte han, undrar var du.
  
  
  På andra sidan av viken, Doomsday Ön såg henne, med sin stålstommar stigande runt sand och bron pelare som skjuter ut över vattnet i viken. Från där han hade sparat det, renovering av bron vid den yttersta piren såg mer ut som en massa av stål balkar som kastas in och glömmas bort. Det fanns inga tecken på att aktiviteten i byggsektorn på bron, men jag kan se det på avstånd, kranens lyft av balkar och prickar av gula konstruktion hjälmar som virvlar runt det. Det verkade som ett normalt byggprojekt till mig, och han skulle inte ha insett att om det var något annat när man tittar på det öppna vattnet från mer än en halv mil bort.
  
  
  Det dova morrandet av en vrålande motor drog min blick till vänster. Den vita båten rundade en avlägsen plats vid änden av viken, och den vitt skrov steg över vattnet på blänkande metall struts. En bärplansbåt båt, och att jag inte låta bli att undra var den kom från. Angela satt i ryggen på öppen hytt, bredvid torget, trinda Asiatiska mannen, och bakom ratten var och en av de långhåriga unga män jag sett med henne på flygplatsen dagen innan.
  
  
  Den snabba båten gjorde en bred skylt och på väg ut i sundet mellan två öar. Hon simmade till den långa hamnen i bar, som också gick i vattnet om den yttersta Domen, saktade ner, närmar sig stranden, och störtade i vattnet. Flera små siffror kom fram för att ta förtöjningslina, då trion klättrade uppför stegen, hoppade iland och försvann bakom ett kluster av låga byggnader.
  
  
  Den" entreprenör "från" Formosa " som nämns av registratorn följeslagare på min angripare föregående kväll, tydligen snarast besökte byggarbetsplatsen med två medlemmar av den intima sex ...
  
  
  Jag tittade på båtarna i den lilla hamnen, och jag var nyfiken på vad för slags båt Chyna var. Vid första, allt hon ville göra var att lyssna på henne, se vad hon kan berätta för mig om Ingersoll verksamhet, men nu hade jag en bättre idé.
  
  
  Landningsbanan var beläget på en höjd, inte långt från hamnen. Den Lear Jet var parkerad framför ett skjul med en vind tecken flyger över det, och det var flera sporter flygplan i närheten. Jag hade ingen annanstans att gå, så jag körde på konkret plattform. En man kom ut runt kåken och såg för en stund, gick sedan tillbaka in. Han var bara en turist.
  
  
  Nu är han åkte buggy till stranden för första och sista gången, att fullborda hans knä på en jämn takt över sanden tills han nådde tennisbanor intill hotellet. De var så öde som en strand, det var uppenbart att gästerna i Dubbel Cay Hotel var inte upptagen med något mer stressande än golf och slappa hemma vid poolen.
  
  
  Efter att ha återvänt buggy, jag gick direkt till mitt rum, nu var det inte tid att vara försiktig med unga män som kunde attackera mig. Jag sov igenom det för en timme sedan började förbereda sig för den kommande kvällen.
  
  
  Hennes vägde det eventuella behovet av mitt dolda vapen mot sannolikheten för att med Rang att jag inte skulle ha stor chans att dölja mitt ego för länge, då hennes motvilligt bestämt sig för att lämna Wilhelmina och Hugo på plats. Under i övrigt gynnsamma förhållanden, spionage arbete är svårt nog, men med tanke på hur smal chans att dansare var precis vad hon trodde att hon var, jag hade inte råd att komplicera saken genom att starta ego med en pistol och en stilett. Jag kommer att fastna.
  
  
  Han satte på sig mörka byxor, en mörk brun tröja, och en ljusblå kavaj, och lämnade bakom sin något slitna tennis balett tofflor. Sedan hennes, jag satt på balkongen i några minuter och tittade på mitt hörn i närheten av poolen. Stål bälte var fortfarande ockuperat, och sen solen var nära att bryta igenom en trasig moln.
  
  
  Någon hostade mjukt. Jag vände mig om, men det fanns ingen i rummet bakom mig. Då han hörde ett lågt sorl av röster, men de ord som var obegripliga. Att höra ljudet, han gick till balkong räcket och lyssnade. Runt några ord som jag hörde, det språk som verkade vagt bekant, men konstigt. Han tittade ner och lutade sig fram, bara tillräckligt för att se balkongräcket nedanför.
  
  
  En brun handen och en bit svart ärm låg på räcket. Hennes långsamt huvudet lutas bakåt, och jag antar att den leende på mitt ansikte var bistert. Så de var öppen under mig - och för en ganska flexibel person kommer det inte vara svårt att klättra från ih balkong till mig, och ännu lättare att komma upp igen. Bara gårdagens inkräktare misslyckats med att dra nytta av detta lätt flyktväg ...
  
  
  Det tog mig några minuter att ordna något i mitt rum, och jag var bara sluta när det knackade på min dörr. Hennes kropp var orörlig, men avslappnad som hon stirrade på henne titta på. Jag kom i tid.
  
  
  När jag öppnade dörren för henne och såg henne stå där, för en stund och jag önskade nästan att jag inte hade varit tvungen att använda henne som jag hade planerat. Det tog bara ett ögonblick.
  
  
  
  Kapitel 8
  
  
  
  
  "Ja," sade han sakta, sakta att studera henne. Som alltid, hon var klädd i vitt, denna gång i ett intrikat golv-längd klänning, elegant, veckat, och stoppade i mer eller mindre Indisk stil. När hon gick, hennes klänning lossnat här och där, som utsätter hennes brunbrända ben, och den låg urringning gjort det klart att Irene var inte bär något under. Hennes fantastiska bröst snuddade mitt linne som hon simmade mimmo mig, och när hon var i mitten av rummet, hon pirouetted och poserade med ljus runt balkong väggen bakom henne.
  
  
  "Tycker du om mig?" frågade hon.
  
  
  "Det är en dum korkskruv."
  
  
  Hon fnittrade. "Ja. Hon såg sig omkring, hennes blick på den stora sängen. "Kan vi få ett mellanmål före middagen?"
  
  
  Jag brukar inte sakta ner för att svara på sådana förslag, men detta panther kvinna var för snabb för mig. Hon kände att min tvekan och höjde ögonbrynen oskyldigt.
  
  
  "Jag menar, en liten drink."
  
  
  På ett sätt, det var allt för den bästa, och jag hade planer för kvällen, och hon har bett mig att sortera ut dem i rätt ordning. "Rom punch?"
  
  
  "Champagne.'Det var inte en begäran.
  
  
  Henne, gick till telefonen. "Låt oss se hur snabbt det är egot tog i."
  
  
  "Inte nödvändigtvis. Hon gick till ett litet kylskåp och drog ut en flaska champagne från bakom en stor punch karaff. "Jag dricker inte något annat om jag får den här", sade hon.
  
  
  "Har du lagt en flaska i det?"
  
  
  "Henne." Hon lutar sitt huvud och tittade på mig. "Gillar du det också?"
  
  
  "Jag bryr mig inte om det."
  
  
  Vi var och drack kylda glas, som hon också kvar i kylskåp, och medvetet höll sig borta från varandra. Vårt samtal avbröts, hon frågade mig om mitt arbete, men inte verkar mycket intresserad av mina svar. Att sända en varning för att min hjärna; Detta var tänkt att bli en showbiz hustler, och om hon inte planerar att spendera resten av sin karriär dansa på Ta-Kay, bör hon åtminstone låtsas vara fascinerad av mina omsorgsfullt repeterat berättelser.
  
  
  Istället vände hon sig om samtalet till sig själv, att hennes olyckliga barndom, hennes bitterhet mot Castro och alla Kommunisterna. Hon berättade allt om hennes mor, hur hon flydde över Kina för att gå igenom allt igen. Hon var nästan övertygande, men hon var alltför angelägen om det.
  
  
  Och det var bra med mig, jag hade inte längre någon tvekan om att jag skulle göra det på natten.
  
  
  När vi kom ut var det mörkt runt i rummet. På nedervåningen har vi undvikit den stora matsalen till förmån för vardagsrummet, invigningen var så mjuk att det såg ut som om Chyna vita klänning var lysande. Hon ledde mig till ett avskilt hörn med utsikt över vattnet, så långt bort från baren som möjligt och cha-cha-cha band som spelar bakom ett litet dansgolv.
  
  
  Servitören genast dök upp med en flaska champagne och bara en meny.
  
  
  "De känner mig," förklarade hon.
  
  
  Jag var tvungen att skratta.
  
  
  "Filén är alltid mycket bra, Nick."
  
  
  "Bra. Du är en riktig expert ." Jag brydde mig inte om flickan tog saken i egna händer på det sättet, trots allt, hon var här hemma, och det gjorde inte ont att spela med deras regler. För ett tag.
  
  
  Hon var omättlig i ed och attackerade smörig anbud biff med fina koncentration. Vi behövde inte prata så mycket, som jag gillade. Vissa par dansade, främst äldre personer, med undantag för ett par kyssar som nygifta. Ett par långhåriga killar satt vid ett bord nära band, klädda i ljusa, men relativt normala kläder - som studenter spelar hippie spel på helgerna.
  
  
  Efter kaffet var serverat, han bad henne att dansa. Hon skakade på huvudet ordentligt, hennes långa, vita randiga hår faller över hennes axlar. "Jag dansar för pengar, Nick." Hennes tänder lyste i dunklet. "Allt annat jag gör är bara för skojs skull."
  
  
  Han tittade på henne en stund, sedan lätt tog hennes hand. "Då kommer du definitivt vill klä upp sig".
  
  
  Hennes ögonbryn sköt upp. 'Oi?'
  
  
  "Om du inte vill gå för ett dopp i din ras båt."
  
  
  "En motorbåt. Du sa till mig själv.
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Men varför skulle jag klä upp?" Hon klämde min hand och smekte vecken av hennes klänning. "Det är ingenting annat heller." Vi gick ut sidan dörren och gick runt poolen till parkeringen. Chyna, naturligtvis, hade sin egen beach buggy, och hon körde med samma våldsamma koncentration hon skulle visas över en middag. När vi nådde hamnen i baren, hon drog upp till bryggan, plankor skramlande under hennes hjul.
  
  
  Båten var parkerad vid slutet av Port Bar, bredvid en stor Chris Craft med flera lyktor på nedre däck. Hon fnittrade, himlade med ögonen i egots riktning, och på väg tillbaka till sin båt. Det var en snabb båt, cirka fem meter lång, med en stor stuga kraftigt täckta med mjuka mattor. Som allt annat i Leden, allt var vitt. Jag visste inte riktigt gillar det, men det var ingenting jag kunde göra åt det.
  
  
  Hon drog upp hennes kjol, tog av sig sina sandaler och hoppade lätt till hytten. Hon kastades ut av aft förtöjningslina som hon drog tillbaka den med 75 hk Mercury utombordsmotor, och när det började att arbeta stadigt, fören linje obundet henne och satte sig ner bredvid henne. Hon var bra, hon visste vad hon gjorde när hon klev tillbaka, vände tecknen 90 grader, och simmade runt viken med en växande vrål.
  
  
  "Vart vill du åka?"Stoppa det! " hon skrek över dånet av motorn.
  
  
  Han viftade med handen vagt. "Låt oss bara titta på något."
  
  
  Vi sprang genom diset, en kort våg, vägledd endast av de avlägsna ljusen från hotellet på vänster och några arbetar lyktor på Domesday Ön på höger, en flisa av månen betydde ingenting. Hon drog båten till en tråd av banan och streckade parallellt med stranden. Vi passerade hotellet, kjolar längst punkt där den dystra murar Doubloon skuggor i sanden, och vände sedan tillbaka.
  
  
  Chyna hår fladdrade i vinden, och bandet hon hade knuten i hennes hår föll isär. Han sträckte sig fram och drog ut den. Hon flinade och klappade mitt ben.
  
  
  Hej skrek i hennes öra, och pekade på ratten."Kan jag se det?"
  
  
  Hon tvekade, sedan sade. "Naturligtvis. Varför inte?"Vi bytte platser, vilket var en intressant manöver i sig, när vi skulle klättra över en annan, men vi ville inte göra något eftersom vi fortfarande var går ganska snabbt.
  
  
  Det rusade upp och vi flög på, och nu hotellet på vår vänstra blixtrade en mimmo utgångspunkt. Han saktade ner och vände sig till Chyna.
  
  
  "Vad sägs om en annan ö?"
  
  
  "Menar du att' Den yttersta Domen?'
  
  
  "Ja. Vad ser du där?
  
  
  Hon ryckte på axlarna. "Bara bulldozers. Mycket ful.'
  
  
  "Låt oss gå och ta en titt."
  
  
  Hon tittade på mig lite snett. "De kommer inte låta någon på."
  
  
  "Gud, baby, henne, älskar att titta på bygg-landskapsarkitektur. Låt oss se."
  
  
  Jag brydde mig inte om hon föll för det eller inte, hon var räddat. Vi sprang över bukten till konkreta bryggor och strand utanför.
  
  
  Innan vi passerat den sista pelaren, jag såg att folk kör ner k & nb lutning. Även i svagt ljus, han kunde se de vapen som de bedrev. Han saktade ner och låta båten glida fram längst ner borstade sand.
  
  
  Vi var förblindade av en kraftfull ficklampa. Han höjde sin hand och tittade på Chyna. Hon satt orörlig, läppar skildes, ögonen tomma.
  
  
  "Slappna av!! Koppla av territorium! Gå bort! Gråter i mörkret var envis och gäll.
  
  
  Hennes, flinade i bländande stråle av ljus. "Hej, mannen, vi är bara flytande. Vad gör du ens på denna sand hund? Han var uppe och klättrade över vindrutan till fören av båten.
  
  
  En solid siluett skymtade i ljusstrålen. Egot karbin syftade till mig i livet.
  
  
  "Get out!" han väste. "Detta är vårt territorium. Ett steg till och jag skjuter."
  
  
  'Nick! En kvinna ropade bakom mig. 'Kom hit!'
  
  
  Han ryckte på axlarna, flinade mot ljuset, cirklade gun runt sitt pekfinger, och tappade sin tumme precis som en hammare. "Okej, kompis, jag ska ringa dig nästa gång", sade jag, att klättra tillbaka in i hytten, undrar om hon skulle få transporteras bort med sin roll som en övermogna hippie.
  
  
  Jag vände det i omvänd och tog båten från stranden. Sakta in i bukten. När vi var på öppna & nb, hon växte upp på en cykel och lämnade båten flytande. "Hej, de har en trevlig reception committee", sade jag. Hennes leende var tajt. "Hon varnade dig."
  
  
  "Med vilken rätt har de att göra detta?" Frågade jag upprört. "Vet de inte att någon kan gå i land så länge du bor under hela-water mark?"
  
  
  Hennes leende var lite mer äkta. "Vet du om sådana saker?"
  
  
  "Jag var segling."
  
  
  Hon lägger sin hand på min axel. "Gå inte för långt, Nick. Sådana lagar är nonchalerat det ."
  
  
  "Ja, det är ett bra sätt att göra saker!" Hennes, jag hoppades väl att ackumulera min förbittring. "De kan inte göra skit som."
  
  
  "Nick ..."
  
  
  Han drog henne ungefär till honom. Det var en som beräknas flytta, men knappast att en insats. "Se, Barn," En morrade i hennes öra, " det är alltför många människor som försöker att hålla oss borta från något. Första Ingersoll med en ego-förbannade väggen, och nu detta! Förstår du?"'
  
  
  Hon svarade inte på en lång tid, och han var rädd att han hade gått för långt i sin komedi. Då hon sakta sänkte sig till mig, lägger sin hand under min jacka och inslagning av sin arm runt min midja.
  
  
  'Smeknamn? viskade hon. "Hej, vi skulle ha lite kul..."
  
  
  Ee lade sin arm runt hennes axlar och drog henne nära. Det passade min kropp och skruvade sig bekvämt. Hennes ansikte lyfte, och han kysste henne på läpparna, först försiktigt, sedan med ökande passion, till vilket hon svarade ivrigt.
  
  
  En liten strålkastare svängde över vattnet från Domesday sidan Ön bakom oss. Väntar henne. Sergei nått oss, vände ännu längre, tvekade, kom sedan tillbaka och fångade oss med sin stråle.
  
  
  Hon rörde på sig, såg upp och rynkade pannan. Sedan hon tog upp ett brunt hand och höll ut långfingret i den allmänna gest av avskyvärda defiance.
  
  
  Den strålkastare flyttas på. "Dessa jävla fluktare," hon mumlade, och snuggled upp till mig igen.
  
  
  Vi drev med den nuvarande som våra läppar och tungor undersökas, och intrikata vecken av hennes klänning skildes. Hennes bröst kom till liv på min beröring, och mina läppar gled ner tawny kolumnen i hennes hals för att den stigande balustrad tills de nådde hennes resa nippel. Hon andades tungt, du trycker mitt huvud mot hennes kropp och korsa det ena benet över mig.
  
  
  Det var inte lätt, men det var hon som bröt gratis. "Fan det! Mumlade jag.
  
  
  "Vad är det, älskling?" Hon försöker inte att täcka hennes nakna bröst, och i det mjuka ljuset, hon såg ut som en barbar slav runt ett Gammalt Rim.
  
  
  "Förlåt," jag morrade , "men de är ångande ..." Henne, skakar på huvudet som om han var för arg för att uttrycka det i ord.
  
  
  "Glöm dem," sade hon snabbt. "Tänk bara av Rang."
  
  
  "Oroa dig inte, älskling." Han släppte hennes hand, tog av sig sin jacka, och kastade det på golvet mats. "Jag tänker på dig." Han tog båten med en arg ryck och rusade upp. Vi rusade ut till havs, fören stiger och faller på vågorna.
  
  
  'Nick! Vad gör du?'
  
  
  Henne, Hej skrattade. "Kan du tänka dig spelet, honey?"
  
  
  "Jag vet inte ..."
  
  
  "Titta!" Han pekade med pekfingret på Domedagen Island, som redan var inte mer än en avsats på horisonten bakom oss. "Var hennes nam går, dessa grisar är det för att reta mig." Jag var tvungen att skrika över dånet av motorn som havet skum dränkt oss och blöt oss. Chyna verkar inte bry sig.
  
  
  "Det är därför vi kommer tillbaka till den här förbannade ön."
  
  
  "Men ..." Hon verkade verkligen förvirrad. "Vi var..."
  
  
  "Ja, vi var upptagna. Och vi kommer att fortsätta att göra så ."
  
  
  Ee lade sin arm runt hennes axlar och drog henne ungefär till honom. "Vi ska bara göra det på den andra sidan."
  
  
  Han vände båten i en halvcirkel och på väg till andra sidan av Domedagen. "Det är.'
  
  
  "Du är galen, Nick."
  
  
  "Nej, det är inte som att. Bara ha kul med henne trotsigt såg på nä. "Du vill ligga med mig, eller hur?"
  
  
  "Åh, ja!"
  
  
  "Då ska vi göra det under the gun för jävla svin. Ok? Med bestämdhet, att han kupade hennes nakna bröst med sin hand, sedan knuffade henne att klä sig åt sidan för att avslöja den andra. Hon satt orörlig en stund, sedan skakade hon på huvudet hjälplöst och lutade sig ned för att hålla sin tunga i mitt öra. Jag saktade ner tills vi var nästan framme, och kjolar långt tråd av Doomsday Island, på en annan sträcka av bay och byggarbetsplats. Medan vi gjorde olika saker tillsammans, att jag sakta seglade längs kusten i jakt på en eventuell patrull. Slutligen, han vågat sig ut till kusten.
  
  
  Så snart båten vuxit fram ur den sandiga botten, motorn stängas av och hoppade fram emot att dra ett litet ankare till stranden. Hon var verkligen bakom mig.
  
  
  'Nick! viskade hon. "Vad händer om de hittar oss här?"
  
  
  "Så vad?" Ankaret bladet fångade henne på en buske. "Vad kan de göra, men sparka ut oss?"
  
  
  "Men de..."
  
  
  Han stod upp och tittade på Nä, nästan nysningar. "Vad är det för fel med dig?" Jag sade, skrattade bittert. "De grisar som finns på andra sidan av ön. De kommer aldrig att veta.
  
  
  Hon långsamt körde händerna genom sitt hår, och hennes bröst rose som är bundna ballonger. Då tog hon min hand och drog ner mig kort, brant backe till en klippa. Vi gick runt ego och kom till en ensamstående träd omgivet av trassliga vegetation. När vi kom till ett fält med högt gräs, hon stannade och tittade på mig undrande.
  
  
  Hon släpades med ee i det mjuka gräset, som drunknar i vågor av hennes hår som vi kramades. Resten av klänning med spänne i midjan föll öppen, som bildar en vit filt undertill. Mina kläder var inte lätt, men vi lyckades, och våra kroppar ihop, så låg vi sida vid sida en stund senare. Henne, kände hennes värme omsluta mig, hennes ben lindade runt mig, hennes spända kropp flämtade häftigt. Hans händer lugnade henne tills hon låg där, fortfarande frossa, hennes ögon ogenomskinlig i det bleka månskenet.
  
  
  "Smeknamn ..."Åh," hon andades. "In mig ..."
  
  
  Vi gick långsamt-att utforska, blommande trädgård öppnar upp till mig, hennes ben lyft, hennes kropp stretching, sedan en lång bild dyk. Hon snuggled upp till mig, våra kroppar nu våt från burk, hennes lår vred sig.
  
  
  "Mer, mer! hon flämtade, och hennes varma andedräkt borstad mitt öra. "Åh, Nick, hon är aldrig"
  
  
  Jag tystade henne, smekte hennes sidor med mina händer, kände hennes bröstvårtor trycker mot mitt bröst. Det var en lång stund av tystnad, som avbryts av suckar och stön av njutning, och då han såg hennes ögon plötsligt öppna brett som hennes kropp spänd.
  
  
  "Åh, nej ... Åh ja... ja, ja, jajajaja ..."
  
  
  Jag hade inga problem med att anpassa sig till sin klimax och som vi båda sjönk ner sida vid sida, utmattad, vi stannade ett tag. vila i tystnad. Hon var den första att flytta, lutade sig ner för att mumsa på min hals med sin otroligt mjuka läppar. "Nick," hon mumlade. "Åh, Nick, det har aldrig varit så bra..."
  
  
  Det tog all min viljestyrka för att bryta nä, men på något sätt lyckades jag rulla över och får mina knän. Han tittade ner på Nä, på henne perfekt, glänsande brons kroppen, och skrattade.
  
  
  "Vad är det, älskling?" "Vad är det?" frågade hon tveksamt. "Är jag så bra?"
  
  
  "Gud, nej. Jag trodde bara av de väpnade hjältar nedan, de skulle ha klättrat på väggarna om de visste att vi var här nu - och vad vi hade gjort ."
  
  
  "Åh, glöm ih." Hon höll ut armarna för att krama mig. "Kom tillbaka till mig, mitt Nick."
  
  
  Han tvingade sig att stå upp. Han såg tvärs över ön på en stålram som sträckte sig en halv meter upp i himlen. "Jag är jäkligt nyfiken på vad de gör ute det som ingen kan se."
  
  
  "Åh, det spelar ingen roll, kära. Kom till mig... "
  
  
  Jag låtsades inte höra henne och började dra i mina byxor. "Låt oss gå en promenad, snälla. Vi tillbringade hela kvällen tillsammans."
  
  
  Hon suckade, rullade över, och stod upp i en jämn rörelse, som en "cobra" kommer ut över snake charmer korg.
  
  
  Han satte på sig en mörk tröja och balett tofflor och ville hjälpa henne med klänningen. Det tog ego utom räckhåll för mig.
  
  
  "Vad gör vi?'Vad är det?' frågade hon, skäggtorsk.
  
  
  Hon pekade ut genom en arbetstagare saint vid en byggarbetsplats. "Låt oss bara gå över och ta en titt. Är du redo för detta?
  
  
  "Ha!" hon fnös contemptuously. "Jag är redo för vad som helst."
  
  
  Innan han kunde stoppa henne, hon var skrider över gräset, att låta klä spår efter henne som en brudens slöja.
  
  
  Han fångade snabbt upp med henne och tvingade henne att sakta ner. Hon tittade inte på mig, och utan motstånd, hon följde mina vägledande hand. Vi snubblade igenom snår av buskar, vandring i tystnad, en lätt bris susande grenar av den krokiga palmer som växte runt omkring oss. När vi kom så nära att vi tydligt kunde se bygget, han slutade.
  
  
  "Stanna här", väste jag, som snabbt närmar sig den mörka formen av betongblandare. Han satte sig ner bredvid henne och lyssnade.
  
  
  Jag kunde inte höra henne, utom för vinden. Allt jag kunde se var ett par korrugerad kedjor, en borrigg, och en kran på avstånd. Direkt framför oss fanns ett stort gapande hål, cementerade på tre sidor - jag gissade att det var en delvis färdiga grunden med en brant lerkärl vallen som sluttade ner till botten och blev misshandlad av bulldozer spår.
  
  
  Jag fann det underligt att de var så tätt som vaktar ena sidan av ön, snarare än patrullerar resten. Han var på väg att lämna sitt gömställe när han hörde ett gurglande skrik bakom honom.
  
  
  Henne, vände runt. Jag var inget mer än en fläck i mörker, men det fanns två fläckar mellan oss. De närmade sig mig, men stannade för att titta i riktning mot Chyna, som redan var jubel.
  
  
  Jag skulle kunna berätta genom det sätt de stod fortfarande som de inte hade sett henne ännu, men om hon bara böjde sig ner och gled bort, och att hon förmodligen skulle ha gjort den till båten utan att bli sedd. Istället vände hon sig om och sprang, och drar den där jävla vit klänning bakom henne som en matador.
  
  
  De fångade henne innan hon kunde köra femtio meter. Hon tittade runt i skuggan av betongblandare som de kastade henne till marken. Vad de sa gick flyger i vinden, men en stund senare drog de Chyna till hennes fötter och släpade henne tillbaka till mig.
  
  
  Jag väntade på henne och såg hennes kidnappare. När de kom upp för att slicka den, såg han att de var stark, målmedveten, och båda hade karbiner. Trion gick till min rätt, i en stor båge runt betongblandare. Mitt problem var om att hoppa i dem, eller vänta med att se om det fanns andra vakter i närheten. När de passerade mig ungefär tjugo meter bort såg jag att hon snubblar, böja sitt huvud och försöker att täcka sig med hennes klänning. Odin runt vakterna skrattade. Henne, hörde hennes snyftningar.
  
  
  Henne, gick ner till marken och gick under betongblandare för att kontrollera ih. De kjolar gäspningar foundation, försvann för ett ögonblick bakom stugan, återkom sedan, fortfarande en rask promenad. Jag låter mina fötter dra, och en av vakterna gav henne en grov ryck i armen. Jag hörde henne gråta ut i smärta, följt av en falsk skratta.
  
  
  När de var utom synhåll, han rullade ut från under betongblandare och sprang mot närmaste stuga. På avstånd såg hon tre silhuetter, så nära varandra att de såg ut som en osannolik sex ben monster, rubrik för strukturen på cement block bredvid en tall stål skelett. De slutade för ett ögonblick öppnades dörren, trädde de in, och dörren var stängd.
  
  
  Henne, lutade sig mot den kalla stöna av stugan av wellpapp järn och bedömde situationen. Det var mer eller mindre som planerat för denna kväll. Problemet var att jag hade känslan av att någon annan var också planering, och att jag var allt annat än en oskyldig åskådare.
  
  
  
  Kapitel 9
  
  
  
  
  Det fanns inga lösningar. Även om Chyna tillfångatagande hade varit iskallt planerade och jag var ganska säker på att det var annars, hon var för smart för att vågen hennes vita klänning runt i mörkret-jag skulle ha varit tvungen att spela min roll som en frälsare. Också, som jag behövde för att ta reda på hur stränga säkerheten var på den här ön. Och varför det var nödvändigt.
  
  
  Han ledde henne bort från järn-hut, bort från arbete lampor på hög stålram. Det fanns gott om buskar och palmer för henne att ta skydd när hon sjönk till alla fyra och försiktigt kröp mot huset på ett cement block. På andra sidan av den höga skelett byggnaden fanns två män, och bortom dem kunde han se en lucka i den sluttning som leder till viken. Han sträckte ut sig på golvet och tittade runt byggnaden för att Chinu hade dragits in.
  
  
  Det fanns inte windows på min sida, bara en öppning med en roterande fläkt. Han låg där, han hörde ett dovt rop, " En kvinna, förstås.
  
  
  Det var inte för inte som jag klädd i mörka kläder och lämnade min blå jacka i båten. Efter en snabb undersökning av området, han sprang till den byggnad, som han såg mellan sig själv och vakter. Hennes smög runt hörnet och kom under fönstret runt förstärkt glas. Det var på glänt, och hon fick en handfull av hennes ego i hennes blick. För liten för att rymma igenom.
  
  
  En annan rop av smärta, denna gång med många fötter högre. Han drog försiktigt upp sig själv till den konkreta ram och tittade ut genom fönstret.
  
  
  Hon sitter på en hård trästol, hennes händer bundna bakom hennes rygg, och hennes huvud var böjt så att hennes hår täckte hennes ansikte. I den ljusa ljus av den kala glödlampan, han kunde se röd bård på hennes armar och lår, och hennes nakna bröst, en rännil av blod rann ner längs hennes mage och i den trassliga svart hår mellan hennes lår.
  
  
  Mannen som sitter bredvid henne, han tillbaka till mig, var klädd i löst khaki. Hela rummet satt två män utklädda mer eller mindre på samma sätt, hålla sina karbiner nonchalant. De flinade mot flickan, vars funktioner var nästan - men inte riktigt-oriental. Ih ansikten också hade obestämd Latin funktioner, och när den knubbiga mannen talade, han visste vad slags människor de var.
  
  
  Det var samma förvirrande mix av språk som han hade hört tidigare på balkongen under mig. Jag vet spanska och några Kinesiska dialekter, men jag förstod inte vad mannen pratade om. Fortfarande, han vet kombinationen, " och undrade om jag var involverad i några familjegräl, trots allt, Chyna hade samma bakgrund.
  
  
  Men i det ögonblicket, mannen som slog henne, och det hände.detta övertygade mig om att detta inte var en familj kampen. Han slog henne så hårt att blodet forsade ner för hennes näsa rann nerför hennes läppar och haka och droppade på hennes bröst. Som fick mig att besluta, och jag var tvungen att få henne ur det.
  
  
  Henne, kom ner till golvet och var på väg att vända - då hörde jag hennes släpande fot. Min hand kom upp, men för sent, någon tappade vad som såg ut som ett städ på mitt huvud, och han sjönk ner i en pool av smält bly, där allt lyste rött och svart, rött och svart, rött och svart ...
  
  
  Solen steg på ett dundrande krossa och gjorde en infernalisk buller, nästan lika hemskt som den hårda glöd som brände mina ögonlock. Han försökte lyfta sin hand för att skydda sitt ansikte, men kunde inte. Det tog mig en enorm ansträngning för att öppna mina ögon, och ett par sekunder för att se var jag var.
  
  
  Fläkten snurrade hög i den konkreta gnälla, och den nakna glödlampan med mig för evigt kastade skarpa strålar genom min skalle. Han låg på en säng, bunden till händer och fötter, och när han vände sitt huvud, han såg att hon fortfarande var bunden till stolen i mitten av rummet. Så långt jag kunde se, var vi ensamma. Jag var nyfiken på hur lång tid det skulle ta.
  
  
  "Bordet!" Jag väste. Jag var tvungen att upprepa hennes namn tre gånger innan hon tittade upp. När hon tittade på mig, hennes ögon var tomma.
  
  
  Frågade jag henne. "Hur länge har hon varit här?"
  
  
  Hon ryckte på axlarna som för att säga, " jag vet inte.
  
  
  . "Tio ... kanske femton minuter."
  
  
  "Var är de?'
  
  
  "Jag vet inte. Och jag bryr mig inte, " sade tonen i hennes röst. Torkat blod rann från näsan till hakan, och det var också en propp i hennes hår. "Hade de inte säga något?"
  
  
  "Jag kunde inte höra någonting."
  
  
  "Ja, vi bör få ut av här. Vad kan de lära av dig?
  
  
  "Jag vet inte. Jag tror att det var gjort på ön. De bara avbröt mig." Hon suckade trött, som om hon var van att bli slagen.
  
  
  "Vad språket gjorde de tala?"
  
  
  "Något som Latin Kinesiska. Jag minns hennes ego från sin mor."
  
  
  'Förstår du?'
  
  
  "Inte så bra längre."
  
  
  Om det var en komedi, hon gjorde det bra. Jag var benägen att fråga henne ytterligare, men eftersom våra vakter var nog tjuvlyssna på oss, hon blev uppmuntrad att hoppa på de minsta chans att mina täcka fortfarande inte hade blivit blåst.
  
  
  Henne, såg in i rummet. I tillägg till sängen där han låg, var det en vanlig stol, några stolar, en cab-fil och en telefon. Jag var nyfiken på var dessa vakter var.
  
  
  Jag behövde inte vänta länge. Svängde upp dörren och jag hörde shaggy fotspår på betonggolv och bakom mig. Det var stora skuggor i rummet, och han såg upp i ansiktet på Hakan s förhörsledare. Egot ansikten var Asiatiska, med en liten antydan av Latin; kanske har han gått för en Amerikansk Indian, men för gulaktig anstrykning av ego huden. Han var inte lång, men hans tröja khaki var imponerande fullproppad med muskler.
  
  
  "Jag gillar det. Så du är vaken? Ego läppar knappt rörd när han talade.
  
  
  "Ja. Vad tror du verkligen du gör? '
  
  
  "Vad vi gör med alla inkräktare." Ego engelska var oklanderlig, med en lätt brytning.
  
  
  "Vad är det?"
  
  
  Han skrattade, det var ett obehagligt ljud. - Du kommer att veta när det kommer att vara för evigt. Vad är ditt namn?"'
  
  
  "Och din?'
  
  
  Ego den enorma hand rörde sig så snabbt att jag inte ens märker det, mitt mål ryste med kraften i slaget, och den stjärnspäckade svart av offentlig verksamhet som omfattas mig. Men hon försvann snabbt, och han stirrade på mannen.
  
  
  Frågade han. 'Bra?"
  
  
  Jag sa till emu namnet var jag med, jag hade ingen anledning att inte göra det.
  
  
  "Vad var det du gör här på ön, Walton?"
  
  
  Henne, tittade på Chyna. "Vi ville ha en lugn plats för att... ja, du vet."
  
  
  "Jag ser", sade han bestämt. "Men det betyder inte att förklara varför du söker ön."
  
  
  "Bara nyfikenhet, rösta, det är allt."
  
  
  "Det är inte bra för dig att göra det, Walton. Som de säger - nyfikenhet kan döda dig?
  
  
  Jag blev förvånad. "Hej, vill du inte säga..."
  
  
  Han nickade långsamt.
  
  
  "Gud, mannen, vi invaderade just här. Även i Ryssland, att de inte döda för det."
  
  
  "Jag skulle inte vara så säker på det, Walton."
  
  
  Han vände sig till Chyna och spottade ut en serie ord i att smyga språk med blixtens hastighet.
  
  
  Flickan såg på honom uttryckslöst. Han tvekade, sedan talade till henne på engelska.
  
  
  "Vad vet du om den personen?"
  
  
  "Jag vet inte vad som helst. Han är en gäst på hotellet. Jag vet inte längre.'
  
  
  "Åtminstone, du borde ha vetat bättre innan du går till den här ön."
  
  
  Hon nickade hjälplöst. "Jag försökte tala om för em, men han var arg på det sätt som ditt folk behandlade honom."
  
  
  Mannens läppar rullade in i en skära-som leende. "Jag önskar att du kunde ha lugnat mitt ego ilska bättre." Han vände sig plötsligt och pekade på en av vakterna runt omkring honom. "Knyta denna math killens ben, också. Vi kommer att ta dem båda till soptippen.
  
  
  Vakten gjorde som emu var, då löste repen som band mina händer. Innan jag kunde göra något, han bunden ih att min rygg, och den grova fibrer lite smärtsamt i mina handleder.
  
  
  På samma gång, kapten drog Chyna till hennes fötter och även kopplade hennes händer bakom hennes rygg. Av någon anledning, han plockade upp resterna av hennes vita klänning och draperats över hennes axlar. Det täckte inte mycket.
  
  
  Vi gick ut - vi med Rang, säkerhet och kapten. Kanske var det lampor som hänger i stål ram ovanför oss, eller en kombination av allt som hade hänt de senaste timmarna, men inställningen och situationen var overklig. Jag inte se något som skulle göra ih döda mig, och det gjorde inte heller Chyna, och dessutom, hur de tror att de skulle kunna döda flickan om varje hot-tempered man i Bahamas gick efter henne om hon försvann? Hon trodde att de var bluff, men varför?
  
  
  När vi kom till den ofullbordade sidan av den öppna foundation, kaptenen vinkade åt oss att sluta. Han vände sig mot mig och hans ögon var små svarta bollar i svagt ljus. "Kanske är du bara den du pratar om, Walton. Men jag kan inte ta några chanser, det är min plikt att bekämpa inkräktare. Mitt folk ser för din båt; om de tycker att det är, de kommer att kantra ego och kasta den i havet. Naturligtvis, era kroppar kommer aldrig att hittas, eftersom de kommer att vara en del av stiftelsen ner det. Han pekade på en stor grop, ett stort område som var täckt med cement block och järnstänger.
  
  
  Han drev oss framåt, och vi drog oss ner för den branta backen till botten. När vi kom till redan trångt precinct, nickade han till en av vakterna, som tog sin karbin och som syftar det på baksidan av Hakan huvud. Tur för mig - för oss-jag jobbade med tennis skor som specialeffekter hade förberett för mig. Med tårna på den ena foten, han tryckte hårt på tråden i bred plast rem som drev igenom den andra skon. Jag kände det ger, och en rakkniv vass kniv flög ut över den flexibla stål. Ei kastade på vakten som siktar på Kina, skoningslöst skivning Ego benet strax ovanför hälen, klipper Emu: s hälsenan. Skrek han som gjorde ont. Han sparkade hans ego i röven, orsakar det att resa över kanten av betong box, sedan lyfte foten och högg på Chyna är bundna händer, noga med att inte röra hennes handleder.
  
  
  Den andra vakt, med den förvirrade uttryck för en man, var bara att höja sin karbin när huvudet lutas mot honom. Hon blev påkörd av hans ego i livet, och sköt tillbaka mot kapten, de tre av oss föll till marken, och han rullade på, dra benen tätt under hans kropp och säga en snabb bön.
  
  
  För en sekund trodde jag att jag inte kunde ta det, rep var för tajt runt mina handleder. Jag satte mina händer under hennes röv, men de hade fastnat där. I desperation, drog han med all sin styrka och kände att de bundna händerna glida lite längre, och hon ryckte till igen, men inte flytta. Lyft benen upp, jag försökte igen , och mina händer gled att mina lår, så att mina vader.
  
  
  Med den sista ansträngning, boot gled av min fot, men åtminstone mina händer var framför mig nu, och jag hade en chans - om det inte hade varit för lång.
  
  
  De två männen var fortfarande förvirrad, och hela min manöver varade inte mer än två eller tre sekunder. Vakten hade fortfarande karbin i hans hand, ego sparkade honom, men missade i svagt ljus. Hennes ego skära halsen med en kniv i hennes sko. Klarrött blod forsade ner ego halsen.
  
  
  Kaptenen var på hans knän, redo att kasta sig på mig; jag slog honom ego i ansiktet med mitt knä, sedan sträckte sig fram och drog karbin runt den döende guard ' s arms. Kaptenen var tufft, även om det var blod rinnande ner ego av sin brutna näsa, han kom på mig. Jag har inte tid att vända karbin och sikta på honom, även om jag kunde ha gjort det med mina händer bundna. Det togs upp av ego för fat och kastade med all sin kraft.
  
  
  Om det var träffad av hans ego öppet hög, hans hjärna skulle vara stänkte över hela Dubbel-K. karbin nu betade Ego köttiga axlar och fångade honom i skallen, men jag hade tillräckligt med kraft för att slå ut honom. Med en suck, han föll på sin sida och låg orörlig. Hon tittade på mig med munnen vidöppen. Hennes armar var avslappnad - min snabb kick hade tydligen gjort susen, men hon förblev orörlig.
  
  
  "Om du skulle kunna hjälpa mig?" Det var Några som höll ut sina bundna händer.
  
  
  Hon stirrade på karbin i mina händer. Han såg henne svälja hårt och bestämt sig för att hålla henne borta från vapnet. Inte nu. Hennes karbin sjönk och han gick fram till henne.
  
  
  Hennes fingrar var klumpig, men till slut hon obundet knop nog för henne att göra det på egen hand. Han lutade sig ner för att plocka upp karbin och ta en snabb titt på våra motståndare. Kaptenen låg orörlig, och så gjorde mannen i svart. Vakten som högg henne i halsen kommer aldrig flytta igen.
  
  
  "Låt oss gå.'Hon tog av Chinu arm, och jag hade praktiskt att dra henne för att få henne upp grunden. När vi var på första våningen, hon tittade på den mörka delen av ön.
  
  
  "Min båt..."
  
  
  "Glöm det," han knäppte på henne. "De måste ha hittat ee nu." Han drog den vita klänningen från hennes axlar och tryckte in den under betongblandare. "Glöm det, också, vi kommer förmodligen att dra nytta av mörkret, och det är ingen idé att vifta med den vita flaggan på dessa killar igen."
  
  
  Hon verkar inte bry sig om hennes blygd - inte så mycket, förmodligen. Han släpade henne över korrugerad yta, under betongblock över stålramar. Det fanns inga andra vakter i sikte, men han litade inte på oss med henne för en sekund.
  
  
  Vi kom upp till toppen av en sluttning som lutar ner till viken. Det var ganska väl upplysta, och hon kunde se flera små byggnader och en lång brygga som sträcker sig ut i det djupa vattnet. I slutet av hamnen bar, det var ett metall nedkast enligt vilken det var tillräckligt med utrymme för en stor lastbil. Han gissade att det var ett lager cement; de förde material i fartyg, fylld tråget, och blandade det i en betongblandare.
  
  
  Det var också ungefär sex vakter gå målmedvetet i par. De verkade oberörd, förmodligen ovetande om att paret inkräktare hade blivit tillfångatagen. För oss var detta en fördel, om än en liten en. På andra sidan av viken, kunde han se hamnen i Uppståndelsen Ön, och på avstånd kunde han se det största ljuset av hotellet.
  
  
  "Är du säker på att du kan simma bra," hennes Chinee sagt.
  
  
  Hon nickade förskräckt.
  
  
  Det började med att flytta till vänster som projektorn balk svepte från en sida av viken till den andra. Jag glömde det.
  
  
  Vi väntade medan han beräknat stråle frekvens. Cykeln varade ungefär en minut 30 sekunder i en riktning, 30 sekunder i den andra. Jag gillar inte att försöka undvika det i en öppen omgång, även om vi lyckades undvika det varje gång världen närmade sig.
  
  
  Han pekade på en punkt till vänster om Porten Bar, där det var relativt mörkt. "Nu, min kära, åka ner mycket långsamt och försiktigt, så du kan slicka till vattnet."
  
  
  "Vad är det du ska göra, Nick?"
  
  
  Karbin lyfte upp henne. "Sankt kommer att gå ut."
  
  
  Han väntade tills hon försvann in i skuggorna, sedan gick i motsatt riktning och kröp längs toppen av brant tills han var på andra sidan av viken. Det var inte mycket tid kvar; jag var tvungen att skynda sig innan mannen som skulle slå henne med rumpan av en karbin kom upp och väckte vakterna nedan.
  
  
  Han gled ner för backen på hans mage och kröp igenom ett snår av buskar, ca femtio meter från vattenbrynet. Han väntade och såg hur lång stråle av ljus som reflekteras, sedan paus en stund, sedan tillbaka plågsamt långsamt. Den strålkastare som var installerade på baksidan av en lastbil på åstranden. Med varje anständig gevär, skulle det ha varit ett lätt skott, men med en karbin, det var en annan sak. Det var utformade för kort räckvidd skytte. Han bestämde sig för att brand en helt automatisk salvo i hopp om att vapen skulle vara tillräckligt exakt.
  
  
  Han tryckte rumpan av geväret på axeln och kikade in i de kort ficka. Den ljusa linsen vände sig i min riktning, ett rop kom från toppen av backen bakom mig.
  
  
  Han tryckte av och höll det. Karbin skramlade och missade sitt mål. Han sänkte vapnet något och sköt igen. Den här gången linsen sönder och det heliga ljuset slocknade. Han vände fat av sin karbin mot närmaste två vakter och sköt en bredsida. De båda föll, och en runt dem tryckte av med sitt vapen och sköt planlöst i luften.
  
  
  Sedan, hans, skott på en man i khaki, med stora händer, men Stahl inte vänta för att se om hennes ego hit eller inte. Han hoppade ner i backen och störtade ner i vattnet i en lång, stadig språng. Även med floodlight-off, det fanns tillräckligt med ljus på stranden för att se mig. Sedan, efter ett par starka slag, det försvann, och plötsligt ändrat kurs, simma parallellt med stranden. Det var rätt manöver; bakom mig, kulor flög i vattnet, efter det håll jag från början hade valt.
  
  
  En bar simmade upp till hamnen och dykt upp flera gånger med oändlig omsorg, kippar efter luft. Folket på stranden måste ha trott att jag var på väg öppet för Uppståndelsen Ön, eftersom ingen var ute i min riktning. Efter att ha nått hamnen i bar, det var i skuggan av bryggorna. Om Chyna hade någon mening, att hon skulle vara halvvägs genom kanalen nu, men jag var tvungen att se till att, efter den sista timmen, hennes hjärna inte verkar fungera så bra.
  
  
  Min väntade på henne i några minuter, simning under bryggan. Om jag inte ropar till henne, kanske någon kommer att vara tillräckligt nära för att höra mig. I slutet, han bestämde sig för att om hon inte var på väg nu, det var hennes problem, och simmade ensam till kanalen.
  
  
  Jag var halvvägs mot en stark ström mellan två holmar, när något yrde öppen framför mig. Han stannade och instinktivt drog sitt ben under honom. hajar!
  
  
  Alla som säger att de är inte rädda för hajar är en idiot eller lögnare. Speciellt på natten i tropiska vatten. Efter alla, detta är den ih element, där människor är klumpig simmare i bästa fall. (Å andra sidan, jag kände att om jag någonsin sprang in en haj på stranden, jag skulle ha den fördelen.) Han väntade på henne, bultande hjärta, försöker se där varelsen var gömmer sig.
  
  
  "Hej Nick!"
  
  
  Hon väste i mitt öra, så nära att jag skulle ha hoppat om det hade varit fysiskt möjligt.
  
  
  "Vattnet är bra, är det inte?" Hon rörde vid min arm, lekfullt stänkte vatten på mig, och simmade bort med kraftfulla drag.
  
  
  Jag skrattade och följde i hennes fotspår, i hennes kläder, jag gjorde mitt bästa för att hänga med Nah, och på samma gång vi nådde hamnen i Bar på Uppståndelsen Ön.
  
  
  Hitta kläder för nä var enklare än vad vi förväntat. Hon bara lånat en stor handduk runt styrhytten av en av de stora kryssare.
  
  
  Hon log hela vägen tillbaka till hotellet, och jag var glad att hon inte insisterar på att köra vagnen själv, för efter allt vi hade gått igenom, hade jag inte se poängen med att krascha in i en palm. Hon visade sidan entrén och vi gick upp tillbaka trapporna utan att det märks - inte för att det betydde mycket. Jag tror inte synen av en vacker, leende flickan att gå in i männens rum i Dubla Cay, runt midnatt, skulle ha gett upphov till många frågor.
  
  
  I rummet, hällde hon sig som en rom punch - det var inte mer champagne-och jag diskret kollade fällor jag hade lämnat bakom sig. Tja, som de inte röra den, vilket innebar att jag inte har några besökare, det var sent på kvällen, eller så var de jäkligt försiktig.
  
  
  'Smeknamn?'
  
  
  Henne, tittade på nä. Hon satt vid fotändan av sängen, hennes hår är bundna till en handduk runt hennes bröst. "Om du tog bort det våta kläder, vi kunde torka ett annat med en annan man."
  
  
  Med det, hon obundet handduken och gav mig en ego, då började massera min hår-och hennes förmodligen sätta världsrekord för den snabbaste undress. Vår kväll, visade det sig att det bara var början.
  
  
  
  
  Kapitel 10
  
  
  
  
  När jag vaknade nästa morgon, var hon inte det. Det slog mig då att jag visste inte ens var hon bodde - i ett hotell, i en stuga? Tja, jag var säker på att jag skulle hitta henne om jag behövde henne.
  
  
  Ingenting saknades från mitt rum utom min gamla morgonrock som indikerade att jag måste ha varit blygsam i gryningen. Sa han och skrattade när han klev in i duschen och infört Chyna till ödmjuk man. Det var inte så illa.
  
  
  Bortsett från några repor, ett blåmärke på knät, och en lila lapp på hennes axel kvar av Chyna tänder i papperskorgen för en lång natt, hon var i ganska bra form. Sedan en snabb frukost på sitt rum, gick ner för att boka en beach buggy.
  
  
  Det var redan ett hot mitten av magen på morgonen, och när du kör förbi mimmo Golf Paviljong, såg hon flera spelare som väntar i raden. Det fanns inte så många besökare i hamnen, även om det fanns några små segelbåtar som trafikerar kanalen. En rödbrusig man som bär en segling keps med mer guld än admiral ' s viftade ilsket på uniformerad officer. Han hörde orden: "tjuvar" och "handduk," lyckades kväva ett skratt, och traskade tillbaka till baren.
  
  
  Chyna båt var det, förtöjd precis som när vi lämnade den natten innan. Var detta samma marina? Jag var inte säker, men jag tänkte så. Det var tydligt att folk på Domedagen Ön hade återvänt båten över natten, men hur visste de om att sätta jaget?
  
  
  Glimten i kikare på den andra änden av kanalen gav reumatism. Säker. Kallblodiga mördare, männen måste ha märkt Chyna när hon tog båten ut på en tur.
  
  
  Min jacka var fortfarande ligger på stugan mats, dåligt skrynklig, och mina fickor var vänt ut och in. Kunde de inte finna reda på något genom att söka det, Ego hade köpt det på väg söderut i Atlanta, och jag hade inget i mina fickor, men en lättare och cigaretter - inte ens min speciella varumärke med ett guld hållare.
  
  
  Han plockade upp sin jacka och slängde den över hans arm. På vägen tillbaka red-faced admiral tittade på mig misstänksamt, men jag ignorerade honom. Han var inte den enda som tittar på mig.
  
  
  Herridge stod på toppen av en kulle i närheten av banan, klädd i ljusblå jumpsuits och en bredbrättad blomma hatt. Ego är stort läppar rullade in i ett menande flin. Jag gick uppför backen i ego riktning.
  
  
  "Du är uppe tidigt, Mr Walton."
  
  
  "Inte så tidigt. Solen har lyst på himlen i flera timmar nu ."
  
  
  "Ah, men jag tänkte att människor som är inblandade i din e-business är alltid sova tills klockan tolv."
  
  
  "Inte när de är på semester", sade jag.
  
  
  "Tycker du Dubbel-K?"
  
  
  "Varför är hon här?"
  
  
  Han tittade klart på min jacka, sedan på Chyna båt. "Självklart," sade han.
  
  
  "Är du flyger till New Providence idag?"
  
  
  "Varje dag, Mr Walton, om vädret tillåter."
  
  
  "Kommer du någonsin till Florida?"
  
  
  "Mycket sällsynt läkemedel och kära. Från tid till tid, en gäst är sen till ett anslutande flyg och ber om en speciell resa, men inte delar. Det är dyrt, och Dubbel Cay ännu inte tilltalar människor som är villiga att betala utan ansträngning för sådana saker."
  
  
  "Utom Grady Ingersoll."
  
  
  Han tvekade ett ögonblick, sedan log smidigt. "Men, naturligtvis. Han äger det."
  
  
  "Tog du med dig ego här när han först kom hit?"
  
  
  "Åh nej. Bra gjort=) bara två, nästan tre månader.
  
  
  'Faktiskt. Jag tog upp min hand och vände mig om. "Mr Walton."
  
  
  Dess stoppas.
  
  
  "Är du intresserad av att lära sig något om Mr Ingersoll?"
  
  
  Henne, tittade öppet på honom. "Varför inte?"
  
  
  Det har varit en lång, tråkig dag. Han gick genom lobbyn såg genom butiker, och vann femtio dollar på chemin-de-fer casino. Men dealern var ledsen att jag var på väg, vilket inte är förvånande. Om allt som främst vänder sig till långhåriga och gitarr spelare, då det inte händer så mycket i casino, dessa ångbåtar bara spela inte - åtminstone inte som det.
  
  
  En dag gick han ner på sjunde våningen, korridor till Herridge rum, i hopp om att få en blick över muren av De Doublon egendom. Men det var en Stör Ej skylt på dörren. Den enda skillnaden från de symboler som gavs till varje gäst var att man under den tryckta ord var skrivet med blyerts: "Lita på mig!"
  
  
  Ett speciellt budskap var menad för mig, och jag litade på det. Herridge hade en professionell kompetens som gick bortom egot av jet-inställningen förmågor; det var som om vi hade lärt sig samma sak i varandra, och som fick mig att känna mig illa till mods. Det var för många frustrerande främlingar i det här uppdraget för att känna behovet av en extern främling. Jag bestämde mig för att inte oroa Herridge ännu, men jag kommer inte att glömma honom.
  
  
  Inte när De Doublon tog en promenad längs väggen och fann ingenting utom dag före. Det var ingen tvekan om att jag skulle kunna logga in, men även om hon hade gjort det utan att larmet klockan, hon skulle nog inte ha fått någonting. Slutligen, när en grupp pojkar och flickor kallas i några dagar, det var tydligt att det var något som finns utanför hotellet.
  
  
  Efter vad som hände igår kväll vid den yttersta Domen, jag hade ingen tvekan om att något var på gång som behövde undersökas. Den korkskruv, å andra sidan, var om jag kunde vara säker för henne att detta hade något att göra med Grady Ingersoll. Uppgiften att räkna ut sambanden mellan de Tre - hövdade Missil System för Vägledning, Intim Sex, och Grady Ingersoll - om mannen i Doubloon verkligen var Grady Ingersoll-började helt enkelt. Men saker och ting blev så jävla komplicerat att jag skulle ringa Han för att berätta för em att omedelbara åtgärder var nödvändiga, och han kunde göra det om jag var tvungen att vänta en dag för att något ska hända.
  
  
  Men det var inte nödvändigt. Licking, på kvällen tog jag min plats bredvid poolen, och såg hur potentiella fans av ih manliga kollegor samlades runt mig. De hade ett tjockt skägg.
  
  
  "Hej, mannen," emu berättade för henne. "Jag såg henne igår när du var inne i den yttre väggen." Han pekade till poolen.
  
  
  "Oh, right? Hur vet du det?"'
  
  
  "Jag var på övervåningen i ett annat rum, och vi kan se dig."
  
  
  "Ja, tailor, man. Ingenting att oroa sig, men ett gäng skitstövlar och en gammal man som gillar att titta på dem. Förstår du?'
  
  
  "Vad är det han tittar på?"
  
  
  Han flinade obscent. "Den sien, kompis. Bara sien.
  
  
  Han frustade contemptuously. "Vad då? Flickor på vatten cyklar? Ett gäng pot-rökfria personligheter? Come on!'
  
  
  Han gav en massiv rycka på axlarna, vilket gör att hela hans kropp skakade som ett badkar av vanilj glass. "Vad du kunde se runt hotellrum var ingenting man. Vad som händer inuti ger den gamle mannen nöje."
  
  
  "Är du seriös? På hotellet kan du menar?"
  
  
  "Jag har varit där ett par gånger." Han flinade. "Om jag hade berättat vad som var på gång, du skulle ha knackat på porten för att släppa in."
  
  
  Henne, lutade sig tillbaka och slöt ögonen, stänga ut samtalet. Han berättade för mig så mycket som hon gjorde, tyckte att han borde ha sagt, och han ville inte låta alltför otålig.
  
  
  Solen sjönk under horisonten när han såg dem passera genom porten. Anton ledde vägen i sitt vanliga länge beaded klänning. Hon var i sällskap med två långhåriga män i mörka kostymer, både blont, med arrogant självförtroende som du ser på ansiktena av de unga lovande ledarna för multibillion-dollar företag.
  
  
  Hennes, se dem gå igenom poolen. Från tid till tid, Angela skulle sluta prata med en tjej här, eller en grupp av unga män. Hon såg inte ut i vår riktning för ett ögonblick, men en liten delegation var vi är på väg. Han lutade sig tillbaka och nästan klämde hans ögon.
  
  
  De kom upp för att slicka. Det skäggiga fet man stod upp, hans tummar stoppade in i linningen på hans färgstarka knälånga badbyxor. Flera flickor i den grupp som också stod upp, automatiskt köra händerna genom sitt hår. Anton och hennes entourage stoppas av min schäslong. Han öppnade ögonen och såg neutral.
  
  
  "Ah, Mr Walton," Angela spann.
  
  
  Han nickade mot henne. "Det är mig."
  
  
  "Min chef bad mig att bjuda in människor för att De Doublon på ... en fest. Vill du komma?' Hon tvekade med stor display. 'Nu?"
  
  
  "Om du har ett brådskande ärende."
  
  
  Hon satt framför mig, solen bakom henne, och han kunde känna lukten av hennes schampo och tvål. Fick upp. "Jag vet inte varför inte", sade jag.
  
  
  Hennes ögon var nästan i nivå med mig, och så stilla som en staty. På något sätt, Ay lyckats leende utan att öppna hennes läppar. "Bra. Så vad då?
  
  
  Resten av min lilla gruppen följde dem, även om de inte var inbjudna. Angela verkade inte märka när hon gick lugnt tillsammans med pool, nickar en tjej här och en ung man. När vi kom till porten, till de Ston de Doublona, en grupp på cirka tjugo-fem personer var samlade där. Angela vände sig till mig. "Jag hoppas du har en bra tid, Mr Walton."
  
  
  "Jag är säker på att det kommer."
  
  
  Med en gammaldags nyckel hängande från en av hennes många halsband, Angela öppnade järngrinden och sköt ih inne. Hon ledde oss inuti, och de två blondiner uppradade i den bakre. Jag stannade nära Angela som vi gick längs en slingrande stig kantad på båda sidor av frodiga, färgstarka blommor som ledde till lagunen. På andra sidan av den vidsträckta vatten fanns några träd, där ingången till tunneln till havet trott det, och där svag glimt av vitt skrov kunde se det. Han gissade att de var Ingersoll bärplansbåtar, och han kom ihåg var de var.
  
  
  Vi plötsligt nådde en glänta, och gått igenom ett stort torg mellan värdshuset och lagunen stranden. Senare, solen var fortfarande inställningen att röra färgglada plattor som anges i en intrikat mosaik. En av tjejerna i vår grupp, tydligen känna sig hemma, dök i vattnet och klättrade upp i ett av vattnet cyklar flytande i lagunen. Pojken följde efter henne, och en stund senare var de engagerade i en miniatyr sjöslag. En handfull av vitklädda tjänare fram från bakom den böjda väggen som täckte framför värdshuset. De var redovisade fack för drycker, en hög med räkor, bitar av hummer, och andra matvaror. En bandinspelning av ett rockband började spela musik genom högtalare dolda i vegetation, och några av flickorna började svaja och ryckningar som av reflex, följt av ett par killar. Det tog inte lång tid att få dessa människor att dansa.
  
  
  Hon ville se Angela, men hon var inte där. Känner mig lite generad, han plockade upp en bricka med ett högt glas och sauntered över till räcket på väggen. I slutet av kurvan, hon kom över ett högt staket omgiven av tätt placerade järnstänger, toppad med dödliga spikar. Det var också synlig från framsidan av hotellet, med en djup täckt veranda som sträcker sig över hela dess bredd, och den massiva dubbla dörrar i centrum hade stängt. För jalusier framför några av fönstren såg hon ett brinnande saint, men inget mer. Jag hade inte sett henne dagen innan, och det fanns inga tecken på några vakter runt Herridge rum, men jag hade sett henne i skuggan på verandan, som två människor som sitter i mörkret, tittar uppmärksamt.
  
  
  Jag gick tillbaka till gruppen av lagunen, undrar om jag skulle träffa en annan återvändsgränd.
  
  
  Den tjej som alltid gillat att sitta på mina fötter snuggled upp till mig. "Tycker du inte att det är bra?"
  
  
  "Ja", sa jag sur.
  
  
  "Hey, men det är ingenting. Vänta tills vi kommer in i en rytm.
  
  
  "Till vad?"
  
  
  "Ja. Det är bara att värma upp, angel. Hon sträckte ut ryggen för att visa mig hur glad hon skulle bli, jag klappade henne på ryggen bara för att det verkade som att det bara artigt sak att göra. Förutom att jag gillade det.
  
  
  "Ska du röka?" Hon frågade, knuffar mig försiktigt med hennes höft. "Kanske."Hon höjde glaset i sin hand för att visa att jag drack.
  
  
  Hon såg på honom med förakt. "Åh, den där skiten? Om Grady har detta stor potta?
  
  
  "Okej, jag ska titta på det." Hennes stora hej log och tog en lång klunk av ljus dricka. Han hade en smak av mänskligheten, och drog slutsatsen att det inte var den bästa platsen i världen för en hemlig agent för att dricka ett okänt ämne.
  
  
  Det började bli mörkt snabbt, men utanför ljuset var inte på. Några av de unga männen runt dem var redan hög, en knubbig tjej med mascara täckta ögon var att röka en cigarr-och medelstora vattenpipa pipe och ta långa, långsamma bloss, pustande frän rök runt hennes näsborrar. Hon såg att jag tittade på nä och kom över till mig, redo att dela sin glädje med mig. Han tittade sig snabbt i den andra riktningen, sedan gick långsamt fram till kanten av lagunen, sparkade av sig sandalerna, och dök i vattnet.
  
  
  Det var varmt på ytan, men bara under det var kallt och mörkt. När det sänktes några centimeter, det fanns inte en enda saint att tränga in i, och det var något lugn och hotar i djupet som snabbt lyfte mig tillbaka upp. Han började steg på & nb och rör sig i en långsam cirkel. Solen var för långt ner för att se vitt skrov på andra sidan av lagunen, och runt den stenbelagda banker, palmer och annan växtlighet kastade djupa skuggor. När hon upptäcktes av rörelse vid tunnelmynningen, men det slutade innan ego skulle kunna identifiera det.
  
  
  Jag klättrade metall stege, och expediten genast gav mig en stor vit handduk som jag torkade av. Dess började bli otålig; det har absolut ingenting från denna yahoo.
  
  
  Och då började det händer. Plötsligt, två män i mörka kostymer dök upp, och på samma gång, musiken slutat. Gästerna tittade otåligt.
  
  
  "Någon som vill komma in?" Längsta mannen i mörk kostym frågade, och jag visste vem han var eftersom han var den enda mannen i den Intima Sex med mörkt hår. Ego hette Tåget, och i det svaga ljuset såg det ut storleken av ett ånglok.
  
  
  Korkskruv ego möttes med en osammanhängande refrängen av "Ja" och "Du behålla Pengarna". Han pekade på grinden. 'Kom igen, han väntar på oss."
  
  
  Skalet är "tåg" som ligger framför oss, på väg mot den öppna porten i the iron gate. I skuggorna på vardera sidan av det, jag såg flera män i vitt. Det fanns inga vapen i sikte, men jag hade ingen tvekan om att de hade dem till hands. När vi gick in genom porten och ut på verandan, men hennes far tyckte att vi såg ut som en grupp av fångar som fördes in till föreningen.
  
  
  Den stora dubbla dörrar var öppna, och var inne i en lång, svagt upplyst hall som leder upp till en bred trappa. En stor del av gruppen uppenbarligen visste vart vi var på väg och flyttas framåt otåligt. Men Tåget vände sitt huvud och tittade på dem, och de hamnade på efterkälken igen.
  
  
  Vi kom till dubbel dörrarna igen. Tåg och en annan man i mörk kostym öppnade dörren och klev åt sidan för att släppa förbi oss. Upp nära, mörkhårig man såg ännu hårdare, med tjocka svarta ögonbryn, en stark mustasch, och senig hår faller över emu: s axlar. Som hennes mimmo passerade honom, hans ögon uttråkad i mina, och jag trodde att jag såg hans mun rycka för en stund. Känslan av att vara instängd var så stark att jag tvekade ett ögonblick, men sedan hennes följde de andra; efter alla, att hon borde ha varit här. Rummet vi kom in i var lång och bred, med ett tak i flera våningar. Mjuka färgade lampor lyste runt, låga soffor och högar av kuddar var utspridda överallt, och lukten av rökelse var kvävande. Stora affischer hängde på den fönsterlösa väggar: psykedeliska teckningar, porträtt av rock superstjärnor, och erotiska bilder som var nästan art ner till porr, såsom bilder av två mycket unga flickor och en glada ponny. Ovanför oss, en enorm sfär översållad med små glas paneler sakta roteras, översvämningar rummet med en ständigt skiftande mönster av ljus som gjorde det nästan omöjligt för mig att fokusera.
  
  
  De dubbla dörrarna stängs bakom oss. Den enda vägen ut var en liten dörr i andra änden av rummet. Rummet var inte fylld med oss, de anställda, våra vakter, oss människor i mörka kostymer, men högt upp på en av väggarna fanns en stor rektangel runt glaset. Det var tänkt att vara en observation inlägg i "master" och en plats där han dök upp från tid till tid. Jag var nyfiken på att se om vi skulle bli hedrad denna kväll, och hon fick genast reumatism i hennes panik.
  
  
  Glaset rektangel började att glöda tills det var helt upplyst och öppen. Det var inget för oss, inget ljud, och vissa unga människor redan spelar ett sådant spel på bänkar och kuddar. Paret hade just börjat klä av sig när en ursäktande hosta hördes runt om i högtalarsystem.
  
  
  Alla tittade runt, sedan fokuserat på den upplysta rektangel.
  
  
  En lång silhuett dök upp, rör sig långsamt när den närmade ljuset. Även då formen var otydligt på grund av att de snurrande kulan effekt, men man kan se det tillräckligt väl för att veta att den person som det såg ut Grady Ingersoll.
  
  
  Han harklade sig igen, och jag såg att han var en fet, lätt framåtlutad man med ett leende som var nästan ursäktande i hans runda, bleka ansikte. När alla ögon i rummet på honom, han började tala.
  
  
  "God kväll, och tack för att du kom."
  
  
  De lyssnade uppmärksamt; Hawk hade spelat mig flera band av egots röst, och mannen på övervåningen också såg väldigt mycket ut som Grady Ingersoll.
  
  
  "Som du kanske vet, jag kan inte tala till dig direkt. Men jag hoppas att du kommer ha kul som om det vore din egen ... er ... ett tält. Han log brett, stolt över att han hade hittat rätt ord. "Kommer du att hitta allt du vill ha att dricka, äta och röka. Jag rekommenderar särskilt fudge på bestick; jag tror att de kommer att vara nöjd. Hennes enda önskemål är att du inte försöker ta någon ... snacks... utanför hotellområdet-De Doublon. Vad vi gör för oss är en sak, men att myndigheterna inte kommer att tillåta en grov kränkning av sina rättigheter och rättvisa. En dag dessa repressiva lagar skall upphöra att gälla, men nu måste vi lyda dem. Och nu... Han lyfte sin hand och pekade. "Mitt tält är också ditt tält. Ha roligt."
  
  
  Med Ego: s sista ord, Sergei började att blekna, och rektangeln vände oklar svart igen.
  
  
  "Min Gud", sade en röst i mitt öra," det är alltid samma nonsens."
  
  
  Det var en mörk, tunn tjej som bara stirrade uttryckslöst på Odin runt den erotiska affischer, hennes hand vilar frånvarande på min axel. Nä hade en sotad röret i sin andra hand, som hon tog upp det för att hennes läppar, tog en lång dra, flämtande, och räckte den till mig. Hennes hotellet skakade sitt huvud, men valt att inte vara en sådan uppenbar square. Jag ser inte mycket mening med att göra detta, men jag har gjort mycket värre saker i mitt arbete.
  
  
  Som henne dra åt, flickan bort bh runt hennes bikini. Hon tappade en bit tyg på mina fötter och tittade på mig nästan, men inte helt öppet. Hey, hon borde ha lämnat hennes behå på, eller åtminstone hittat en kille som var lika hög som hon var. Halv-naken, hon var inte direkt aptitretande, alla ben och spinkig rosenknoppar. När hon började ta av hennes byxor, ringde telefonen igen.
  
  
  "Gå inte", sa jag. Han kysste hennes näsa och gjorde sin väg genom att flytta publiken till en annan tråd i rummet. Jag trodde inte att hon skulle sakna mig, när jag tittat tillbaka, hon var ensam, gör något intressant på armen på soffan. Musiken nu fylls rummet; en tung, mullrande rytm som kände det lika mycket som det hört det. Rummet var fyllt med rök, vilket ytterligare skyms de heliga; med undantag av två eller tre par, och vad som såg ut som en trekant, röka, dricka, äta och fudge verkar vara den mest populära aktiviteter - åtminstone fram till nu, ferretting.
  
  
  På den lilla dörren i andra änden av rummet, hon stannade för att undersöka platsen. Som en orgie, det var ett barn spel, och jag var nyfiken att se hur mycket Ingersoll njöt av att se det från hans glas monter.
  
  
  Han lutade sig mot dörren och försiktigt vänt på handtaget. Naturligtvis, hon ville inte ge upp. Han sprang sin hand över dörren och lås. Jag hittade två lås; de såg ut som vanliga lås. Min tajt baddräkt inte såg ut som det skulle kunna dölja något, men cordon ränder på nen var vilseledande.
  
  
  Efter att se till att ingen var ute, han började skanna en av remsorna på platt, flexibel lock att välja. Men innan ih kunde dra ut knappen på min rygg flyttade.
  
  
  Han stängde snabbt små osynliga hål med en miniatyr flap inbyggd i baddräkt. Hennes steg åt sidan för att få en glimt av dörren ut i hörnet av mitt öga, och lutade sig mot stönande, försökte se ut som om hon var upptagen på scenen under mina ögon.
  
  
  En blek strimma av ljus föll på mina fötter. Hon var fångad av Angela är frisk doft, och innan jag kunde vända runt, viskade hon i mitt öra.
  
  
  "Att ha roligt, Mr Walton?"
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna. "Jag har haft flera trevliga upplevelser."
  
  
  "Jag är säker på att det kommer." Hennes hand var på min arm. "Kom då med mig, jag tror att du kommer att finna detta mycket roligare."
  
  
  Han följde henne genom den halvöppna dörren. Hennes moln av hår och lös dräkt som omfattas mina ögon för en stund. Då hon klev åt sidan.
  
  
  Rummet var litet och mjukt upplysta, med bara en stor madrass på golvet. Flickan ligga på nen med henne tillbaka till mig var naken, men jag behöver inte se hennes ansikte för att veta vem det var ...
  
  
  "Bordet!"
  
  
  Hon började att vända långsamt, men när jag hörde dörren bakom mig, jag tittade snabbt tillbaka på Angela. Hon satt med ryggen mot väggen, en hand griper spännet som höll hennes lila morgonrock strax under hennes bröst. Hennes leende var hånfulla. Han tittade tillbaka på Chyna, och såg samma uttryck på dancer ' s ansikte.
  
  
  Att höra prasslet av Angela ' s kläder på golvet bakom mig, han gick snabbt över till Chyna. Självklart, det var inte arrangeras som en vanlig trekant, och han visste att denna tjej bättre... Och i det ögonblicket, jag var övertygad om att jag behövde någon att vara på min sida.
  
  
  
  
  Kapitel 11
  
  
  
  
  "Jag hoppas att du inte misstycker om jag tar din klänning denna morgon, Nick." Hon rullade ur sängen och ställde sig framför mig, känner sig helt bekväm i hennes blygd. Inte alls."Henne, visste att Anton var bakom mig, hon var fortfarande ut för dagen.
  
  
  "Du sov så bra, jag hade inte hjärta att väcka dig." Hon spetsade hennes läppar när hon tittade på mig, men förvaras utom räckhåll för min hand.
  
  
  Hon höjde ett ögonbryn på Nä. Det var något dött i hennes ögon, även om jag hade alltid sett henne med en så livlig att se ut innan. Men hon fortsatte att le, som om hon var en konferens med deltagare som erbjuder hej champagne i en bar.
  
  
  "Vet du varför?" Angelas röst var halare än väntat, vilket innebar att hon skulle gå som en skugga. "Du hade rätt om honom."
  
  
  Hennes muskler är spända.
  
  
  "Vad menar du?'Vad är det? " frågade hon.
  
  
  Han kände Angela ' s svala händer på hans axlar, då hans armar, och slutligen på hans lår. Hon klämde mig försiktigt.
  
  
  "Inget extra fett. En man av ego ålder ... Du är trettio, inte du, Mr Walton?"
  
  
  "Absolut", sa jag bistert.
  
  
  "Jag är glad att du inte skojar. Ja, "fortsatte hon," en man i hans ålder och yrke inte bör vara i sådan fysisk form. Mycket vacker kropp, är det inte, kära?
  
  
  Jag visste fan att hon inte pratar med mig. Hon lutar sitt huvud och såg på mig, ärligt talat. "Ja," hon gick med på. "Och han gör sådana spännande saker med det."
  
  
  "Oh, ja", sade Angela, inslag av syrlighet i hennes röst. "Du vet allt om det, inte du?"
  
  
  "Men, naturligtvis. Nick är den perfekta personen ."
  
  
  Hennes smicker var uppskattat, men han ville få ut av linjen av brand. Henne, klev åt sidan för att se ih båda på samma gång. Detta var min första titt på en naken Angela. Jämfört med Chyna, hon var nästan spinkig, men en andra blick förändrats det intrycket. Hennes bröst var fasta och vackert formade, hennes höfter var lätt välvd, hennes ben var tunn men vacker. Ee i livet var slät och platt, och den fluffiga triangel av hår nedanför var så ljus brun som det såg nästan ut ljus. Perfekt ändra, tänkte jag, och i det ögonblicket Angela tog tag i min arm.
  
  
  "Tror du jag är värt att ta en titt på?" Det var en utmaning, och för första gången såg han den mörka tvivel i hennes ögon.
  
  
  "Jag tittar på dig?" Nä hade en makt som han inte kunde bryta ut utan att betala särskild uppmärksamhet. Jag ville inte bry sig om henne.
  
  
  "Vill du sova med mig?"
  
  
  Han tvekade, tittade på Chyna, sedan tillbaka på Angela.
  
  
  'Just nu? Frågade jag och försökte se nonchalant.
  
  
  "Varför inte? Det finns plats för oss alla." Hon pekade med huvudet på den enorma madrassen på golvet i en annan del av rummet.
  
  
  "Om du vill. Jag kommer inte att argumentera med henne, hans känsla var att Angela var lika farligt naken som de flesta män, fullt påklädda och beväpnade.
  
  
  Hon flyttade närmare mig med en stram och något svagt leende. "Har du något emot att dela dem?"
  
  
  "Om du inte misstycker."
  
  
  "Eller dela med dig?' Hon lutade sig ungefär över min axel och tog tag i Chyna bröst som hon sänkte sitt huvud att slicka en mörk bröstvårtan. Då hon reste sig upp och tittade på mig öppet. 'Förstår du?'
  
  
  "Jag skulle aldrig ha trott det."
  
  
  "Åh, gå på, kära," Hon protesterade. "Om du vill prova det, gör det. Men gör det inte så illa."
  
  
  "Jag gör allt för illa? Efter vad du gjorde igår kväll?" Angela glodde på Chyna som en bedragen kvinna.
  
  
  Hon suckade och gav mig ett svagt leende, för att sedan snabbt vände hennes ansikte uttryckslöst.
  
  
  Hennes klev ut på vägen igen, hon var mellan dem igen, och självklart var det inte min plats. Anton plötsligt kramade mig, och hennes arga ögon skulle inte låta mig dra bort. Jag gjorde detta eftersom pekare till mitt bäcken kunde visa att det var något annat i min baddräkt förutom mig.
  
  
  "Vill du inte knulla mig?" hon utmanade mig.
  
  
  "Kom igen, du vet bäst."
  
  
  "Sedan ta av dig din jävla simning trunkar."
  
  
  Glad att göra det, jag fick snabbt ut och kastade ih på sängen, där jag kunde nå genom dem vad jag behövde. När jag var naken, det var klart att jag var intresserad av vad Ängeln var intresserad av. Hon stirrade på min erektion för en lång tid, men när hon sakta lutade sig in, jag kom ut och kramade henne.
  
  
  "Behöver inte vara så giriga, baby," hon spann, försiktigt bita mig i axeln.
  
  
  Angelas ögon lyser upp. "Du trodde att du hade ett monopol?"
  
  
  Hon ryckte på axlarna. "Nej, kära, jag är inte självisk. Men vi har alltid dela allt, minns du?
  
  
  "Naturligtvis. Med vänliga hälsningar, precis som förra natten.
  
  
  "Varför det? Du var inte där, vad skulle jag göra, säg till em, nej, jag har en mycket svartsjuk älskarinna?
  
  
  Angela blottade hennes tänder, nästan morrande. Hon var på väg att ta Chyna när dörren bredvid sängen öppnade. Jag hade aldrig märkt det förut; dörren var så diskret som dörren på Cape Kennedy, ny, att den hemliga laboratorium där jag hade blivit informerad av den trehövdade enhet. "Okej, flickor, det är nog för nu."
  
  
  Tåg ledde vägen in i rummet, följt av två blonda medlemmar av Mysig Sex. De andra två stod i dörröppningen, men ih kunde inte se henne.
  
  
  Angela glodde på Tåget. "Vad gör du här?"
  
  
  "Du vet fan hur hello kitty är." Egot grin var lika falsk som hennes. "Har du glömt varför du går med på att killen här?"
  
  
  Anton nästan skrek. "Men jag ville inte be dig komma!"
  
  
  "Men vi kom i alla fall." Tåget klev åt sidan, följt av en fet man i lågmäld khaki från Domesday Ön.
  
  
  "Ta ego sandaler," beordrade han.
  
  
  Han var tvungen att erkänna att han hade börjat bra, efter igår kväll, han var tydligen inte ta några fler chanser. Innan någon kunde komma till mig, hennes sandaler sparkade Tåg, han fångas nu som en stjärna hunter.
  
  
  Två andra medlemmar av den intima sex var uppradade på vardera sidan av mig, som berättade för mig att de visste vad de gjorde; den person som är närmast mig hade händer som tång och verkade redo att använda dem.
  
  
  Den khaki-klädda mannen pekade på en annan man i mörk kostym som stod bakom honom. Han trädde in i ett rum som var också kvadrat i Orientalisk stil, med obestämda Latin funktioner. Han tittade på mig, nått in i hans jacka, och drog ut en liten, rå fotografi som inte såg ut som det hade blivit lurade ut genom blad kontakta utskrifter. Sedan drog han ut en annan bild, jämfört ih, och visade det för en man i lågmäld khaki, säger, "Det är han, Mr Tsunganos." De båda flinade.
  
  
  "Det är så enkelt som att," Tsunganos sagt.
  
  
  "Du behålla pengarna," jag morrade.
  
  
  "Du förstår, Mr Nick Carter -" Han ville inte säga något, men jag var inte förvånad över att han sa mitt riktiga namn, jag visste redan att han var påkommen.
  
  
  "Det tog oss en hel dag att identifiera ditt foto, Mr Carter," mannen fortsatte.
  
  
  "Det är så ansträngande att arbeta i dessa primitiva förhållanden, i kombination med, du var tvungen att fly till fastlandet och använda dessa tjänster för att kontakta Peking, och ... Åh, är du inte förvånad, Mr Carter? Han flinade skoningslöst nu. "Ah, ni kanske inte vet så mycket som du tror att du gör det; vår organisation egentligen inte bränner alla skepp bakom sig. Anslutande linjer är öppna, men de behöver inte nödvändigtvis löper i två riktningar. Förstår du mig?"'
  
  
  Det verkade klart tillräckligt för mig. "Du behöver inte hålla med Kinas nuvarande inhemska politiken mot Usa", sade jag.
  
  
  "Hem, Mr Carter?" Han suckade som en lärare som vägrar en dum student. "Åh, låt oss bara säga att en del kring mina förfäder kan ha kallas ego sitt hem. Som för resten... -
  
  
  Han ryckte på hans massiva axlar.
  
  
  Jag var frestad att göra lite narr av honom, anklaga honom för att vara så bakåt och ut i världen just nu, som att Japansk soldat som finns på en ö i Södra Stilla havet, nästan trettio år efter slutet av andra Världskriget, men jag bestämde mig mot det, det fanns ingen anledning till varför jag inte borde. men han skulle inte ha dödat mig på plats, och han var intresserad av en bättre chans.
  
  
  "Ja, på Cape Kennedy, NEW york, du hade ångbåtar ta min bild", sade jag, tittar på den lilla bilden han höll i sin hand. "Av en slump."
  
  
  Han skakade på huvudet. "Du är av lycka, Mr Carter. Vår organisation har en hel del medlemmar, och varje dag har vi två eller tre, eller fler ... erm ... turister. Vi Easterners är alla lika, naturligtvis, och vi alla går med våra kameror. Är inte det rätt?"
  
  
  "Det är en stor bas," insisterade jag.
  
  
  "Ja. Men vi, som du, var intresserade av en viss del. Och ingången till ett särskilt område som de flesta turister inte ens märker. Vi ser till att ta bilder av alla som går ut genom dörren ."
  
  
  Han svalde hårt. "Vet du om detta?"
  
  
  Ego leende var som en karneval mask. "Vad tror du, Mr Carter? Är vi inte alla här för samma anledning?
  
  
  Han slog mig flera gånger medan jag var bunden; nen var att bära tungt arbete stövlar, och det var låsta. Stolom och Angela sätta på sig kläderna igen-skäggtorsk, tänkte han, och när mina händer var bundna, Stolom artigt insisterade på att få min baddräkt tillbaka. Jag har försökt att läsa något i hennes ögon när hon gjorde det, men hon såg aldrig över min haka.
  
  
  Tsunganos fästa mig till sängen stönande, och egots ögon blixtrade med hat. "Du har dödat tre av mina män runt om dig i natt, Mr Carter, och allvarligt skadade en fjärde." Han trevade mot hans huvud, där han kunde se en gulaktig bula under den rakt svart hår. "Det skulle vara trevligt för mig att ordna en långsam död för dig nu, men det finns ingen tid för det just nu. Du har trasslat in vårt schema, så du måste omedelbart tas bort. Du kan prata om tur."
  
  
  Han slog mig hårt i ansiktet, hennes, duckade och fångade ego kick hög i huvudet, men mina öron var ringa.
  
  
  Tsunganos tittade på den noga. "Jordbävningen i sista stund, eh, Mr Carter?" Ta ego. Han pekade på de två blonda killar som driver mig att stöna. "Vet du om han har tänkt för att gå."
  
  
  Inklusive två flickor, och jag borde ha lagt till att det fanns sju av dem i rummet - och mina händer var bundna bakom min rygg. Jag inte motstå.
  
  
  Två vakter och jag gick bakvägen och in i en smal, heltäckningsmatta korridoren. De knuffade mig nerför trappan och in i en sluttande sten-murar-korridoren, våta stenar som skrapat mina axlar.
  
  
  Mina vakter var nästan identiska, men min noggrann undersökning av ih foton gett resultat. Wilf och Kevin. En med ett pass runt Venezuela, den andra förmodligen rutabaga-ih röster var med Mellanvästern, Nord-och sydamerikanska accenter så långt hon kunde höra. De kunde ha varit superstars vid Indiana University, det var intrycket av den totala kompetens som de skapat. Det var svårt att tro att dessa Amerikaner kunde ha dödat mig, men jag ville inte slösa någon tid och lurar mig själv.
  
  
  Vi gick ut runt hotellet ovanför marken, bakom häcken runt buskarna som omfattas lagunen. En stund senare kommer vi fram till en glänta vid vattnet, med tre medium längd båtar ligger klart under oss. Wilf, som var något längre och kraftigare än Kevin, petade mig i sidan med pistol.
  
  
  "Skynda dig upp och hoppa."
  
  
  Jag gjorde det, som sagt var, landar med en duns på glasfiber däck, där jag halkade lite, kvällen var lite våt av dagg. Wilf följt lätt, smäller mig mot räcket på den lilla hytten. Kevin gick till ratten och startade motorn, sedan hoppade fram emot att släppa bärplansbåt-kabel.
  
  
  Den kraftfulla motorn mullrade när vi vände runt, vände sig då till chef för den mörka tunnel som ledde till havet. Kevin tryckte på en knapp på instrumentpanelen, saktade ner lite, och flög in i en mörk tunnel. Hennes, såg järnstaket fortfarande gå upp, och vi simmade klart under det, och då var vi ute i det öppna havet.
  
  
  De kopplade upp mig med en flätad järntråd, som tryckte mycket hårt på mina händer när jag tryckte på dem. Mina handleder var blöder ymnigt, vilket kan ha hjälpt om jag hade varit i kontakt med ett rep, men det var helt värdelös för mig. Jag hittade ett runt ränder på baksidan av min baddräkt, men mina händer var bundna för hög bakom min rygg för att nå.
  
  
  Wilf var bredvid honom i sittbrunnen, kämpar med att komma upp, och flygbåten lyfte på sin metall skidor och gled ner i floden. Han tittade på mig med en avslappnad förakt.
  
  
  "Vi kanske ska lämna dig", sade han, högt nog för Ego för att höras över högfrekvent skrik av motorn.
  
  
  "Varför inte? Sa jag lätt. Jag lutade mig mot räcket och lyckades vrida armarna något så att hon kunde nå rem av mina badbyxor. Han arbetade på den kontakt dragkedja på en liten trekantig påse längst ner i svanskotan.
  
  
  Wilf log avlägset och Ego hår fladdrade i vinden. "Om du var här för en vecka sedan, vi skulle ha kvar dig. För att ta reda på hur många människor som vet om oss. Men nu... han ryckte på axlarna. "Det spelar ingen roll längre. Det är för sent för att stoppa oss."
  
  
  "Vad gör du?" Hon ombads att tala; jag hade min väska öppna, och om bara min stela fingrar kunde få den att fungera ... Wilf skrattade. "Vad bryr du dig? Om vi låter du bor, du hittar ut snart nog, Carter. Men det spelar egentligen ingen roll om dell, det är bara början, och människor som du inte kommer att vara där för att se tråden."
  
  
  Det svisch av motorerna blev ett dovt rytande. Jag hade inte klar med det ännu, mina fingrar var fortfarande ut som stoppade korvar, nå för innehållet i påsen på baksidan av min simning trunkar. Ski båt sjönk till skrovet, gunga i en lång dyning. Kevin tittade på den flimrande sensor på kontrollpanelen.
  
  
  "Detta är tillräckligt djupt," meddelade han, att vända sig bort från ratten.
  
  
  "Kan vi avsluta det innan vi släpper den?" Wilf frågade. "Nej," Kevin höll upp den tråd saxar. "Vi har en upplösning flex."
  
  
  Han flinade mot mig. "Vet du vad det här är?"
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet, trots att han visste så jävla väl om det. "Det är en syntetisk spetsar som är lika stark som stål tills det stannar i & nb för två eller tre dagar. Då det löser sig, du flyta fritt i coral block som du är bunden till, och stackars Mr Nick Carter blir en drunknad man. Det är, om de kan identifiera sig kroppen efter den fisken är klar med det."
  
  
  Frågade jag henne. "Ett fall av drunkning med händerna bundna bakom ryggen?"
  
  
  "Åh, vi ska skära som candid tråd innan vi kasta överbord. Oroa dig inte, Carter, vi vet vad vi gör."
  
  
  "Jag uppskattar verkligen det här", sa jag sur, känner den lilla paket skulle jag drog ut runt min simning trunkar.
  
  
  Båten drev till ett stopp, guppade upp och ner i havet. Kevin gick ner till den lilla stugan och drog ut en bit korall storlek av en badboll. Han lindade den syntetiska rep runt grov rosa korall, sedan drog tråden framåt för att knyta den runt mina vrister.
  
  
  Det är dags för min kamp. Med stela fingrar, han öppnade den lilla bunt han höll på hans rygg. Red-hot eld utbröt och brände mina armar och rygg, men jag bet mina tänder och tryckte väska till mina handleder. Enligt Stewart runt specialeffekter, en liten magnesium fackla brann genom en tre-halv-tums tjock bit metall i mindre än tre sekunder, men det kändes mer som tre år för mig. Hennes, kände jag att min hud bränner och mina senor tur att smälta oljan, om hennes var bara att trycka mina handleder mot tråden, hon kände en olidlig smärta som ibland förde mig till kanten av medvetslöshet.
  
  
  Han sparkade henne, Wilf och vacklade tillbaka. Kevin höll i en korall block, och när Ego sparkade henne med sin nakna fot, hennes ansikte var exponerad för under hakan. Han tog fart och flög över den motsatta sidan av båten, fortfarande med den tunga lasten. Om han någonsin dök upp igen, men hennes ego inte se det.
  
  
  Jag har befriat mina handleder, den smärtan var så intensiv att jag var tvungen att kolla för att se om mina händer var fortfarande på henne. Det hände, och hon slog i magen av Wilf. Han nådde i hans jacka, men inte tillräckligt snabbt; hennes körde fyra hårda fingrar i egots halsen med all sin kraft, krossning ego luftstrupen. Han dog kippar efter andan och täckte mitt bröst med blod.
  
  
  Han dök överbord för att tvätta bort det, sedan klättrade tillbaka in i båten. Doomsday Ön var nu till styrbord. Nu när min pärm var utsatt, var det dags att göra en grundlig undersökning, hennes motorn kom in igen, och sökte sedan båt i efterfrågan på vapen.
  
  
  
  KAPITEL TOLV
  
  
  Några meter från stranden, fartygets motorn stängas av och tappade ankaret över sidan. Wilf kropp var fäst vid den. Ego en liten .25 automatisk pistol är fast i linningen av min baddräkt. Jag hade en bred-bladig kniv i min hand, inte mycket skarpa, men jag var säker på att det var större än Wilf lilla pistol.
  
  
  Han sänkte sig i vattnet och simmade sakta mot band av vit sand som glimmade svagt i månskenet. Det fanns inga tecken på någon patrull på stranden, men jag väntade på henne, ligger så lågt som jag kunde på stranden, femton minuter innan jag kom ut på stranden och sprang för snåret.
  
  
  Denna gång, den vägen var mer eller mindre känd, men han höll ögonen på arbete lampor i de höga stål ram, och när han närmade sig, såg han människor gå längs koefficienter av atmosfärens densitet modell. En bra tid att bygga upp, tänkte jag.
  
  
  Den förbi utsatt foundation och kröp in i kontorsbyggnaden runt cement block. Genom det enda fönster, saint kunde se vakten som står för den dagen. Det var väl känt att personer i byggnaden, vilket innebar att jag var tvungen att vara mycket lyckliga eller mycket snabbt-kanske både och.
  
  
  Jag tittade ut genom fönstret för det första, att dra i ramen. Kontoret var öde. Hennes hotellet gick ner, men ändrade sig. Varför var det en vakt som vaktar ett tomt kontor? Henne, tittade igen. Den nedersta lådan i skåp var öppen, och stolen var böjd på en annan vinkel än natten innan.
  
  
  Jag började få idéer.
  
  
  Fönstret var för liten för att klättra igenom. Det ska vara en dörr.
  
  
  Han kröp in i snåren bakom huset och började hosta, mjukt först, sedan starkare, som en allvarlig rökare. När han började tro att vakten var döv, han petade huvudet runt hörnet.
  
  
  Han hostade igen och skrapade med fötterna i buskarna. Vakten höjde sin karbin till hans axel. Han höll andan och låg stilla. Han sänkte vapnet och tog några tveksamma steg mot mig. Jag ligger på min mage, och det kryper noiselessly till höger. Vakten stoppade. Han drog en liten automatisk pistol ur bältet och kastade Ego i buskarna där han låg. Vakten gått snabbt, karbin redo, men i fel riktning. Henne, visste att det skulle bli en lång väg, men det var min bästa chans, Hon klev upp, tog ett par snabba steg, och dök på emu är tillbaka.
  
  
  Mina handleder var fortfarande brinner och blöder, så det tunga bladet
  
  
  det gjorde det inte glider smidigt, när hans ego slog henne i ryggen, hennes karbin nått för varbygeln och kände vakten tumme curl. När jag trodde att det var för sent, jag lyckades få mitt finger på avtryckaren, och när han vände sitt huvud i min riktning, hans ögon nedtonad. Han föll under mig.
  
  
  Han kämpade för att hans fötter, tog tag i handtaget på sitt svärd, och drog. Det var precis lika svårt som det kom i, men även om jag nu hade en bättre vapen i form av en vaktpost s karbin, hennes, jag visste att jag skulle nog behöva en kniv för att skära ankrar om jag återvände till båten. Om han bara hade fått det.
  
  
  Jag väntade på honom i hörnet och tittade på arbetstagare bygga ram av byggnaden, sedan smög till dörren. Jag hade redan plockar i min hand, och lås inte var komplicerat, men med ryggen mot män på övervåningen, det kändes som en evighet att öppna dörren. Slutligen, jag kunde komma in utan att det märks, och jag var nyfiken på vad de gjorde det för att de var så upptagen.
  
  
  Bakom stolen, han hittade en liten fyrkantig axel som sprang ner i betonggolvet. Metall handtag gled ner från ena sidan; jag gick ned ungefär trettio meter till botten. Jag var i en smal korridor, upplyst av ett par låga i tak och dämpad belysning, och ungefär femtio meter framför mig låg en stängd dörr.
  
  
  Ih säkerheten var antingen för slarvigt, eller så var det så nära noll att de inte bryr sig längre. Vad det än var, han sköt upp dörren och öppnade den, han kastade sig över nah och syftar karbinen på plats bakom nä.
  
  
  Han fann sig i ett rum fyllt med instrument, blinkande ljus paneler, och klicka på rader av datorer. Fyra män i khaki passar samlades runt en stor karta på motsatt sida av byggnaden, och som hennes smugit sig upp på dem, hon såg konturerna av ee från den östra kusten av Florida till Maryland.
  
  
  Tsunganos såg mig först. "Carter!" han morrade, och återigen var jag tvungen att ge emu dess på grund av: ego reflexer inte sluta på ego flagga tillstånd att verkställa. Han hukade sig till höger och hittade karbin stödd mot bordet, hennes ego inte vill döda henne - ännu inte - så han tog noga sikte och sätta en kula i emu ' s axel. Han ryckte åt sidan och föll till betonggolv som blod fläckade hans skjorta.
  
  
  De andra tog av locket; hennes skott träffade en av de män runt, och han föll, men han kunde inte se var Ego hade träffat honom. De två andra dök in en rad av datorer. Sedan bytte han till automatiskt läge och sköt till en lång grå skåp, följt av en trevlig skur av gnistor och lukten av bränt isolering.
  
  
  Henne, vände han sig till Tsunganos - för sent. Nu hade han ett eget vapen i hans händer, och det var att den pekar direkt mot mitt huvud.
  
  
  När hennes, duva till marken, hon hörde det spraka av ett ego karbin och kände en kraftig sting när gawking ögon kliade min hals. Han rullade över två gånger innan du slutar att ta sikte; att jag inte har tid att byta till ett enda skott, och med en inre dra i avtryckaren, han slog sex hål i Tsunganos " ansikte och bröst.
  
  
  Det fanns ingen tid att vara ledsen, Hon klev upp och gick över till den brinnande raden av datorer.
  
  
  "Visa dig! Jag vrålade.
  
  
  De andra två svarade inte, men jag hörde en tung start pappersfackets på golvet. I hennes cell stod på en metall stol och Stahl väntade. Buller av datorer bröt tystnaden. I väntan på henne, tittade på stor karta på moans och såg red pinheads knutits till Florida kusten norr om Miami. Först trodde jag det var Cape Kennedy, NY, men sedan såg jag en cape ännu längre norrut. Vad som låg mellan vad som var ett lämpligt mål och ett mål för vad?
  
  
  Odin Poe dölja personer bestämde sig för att försöka fly och sprang bakom datorer för att dyka för Tsungano karbin. Det blev stoppad av ego att avfyra ett skott på varje stam och ego rop ekade levande i hög utrymme. Han rullade fram och tillbaka så att det gjorde ont, hans gula hud vrida en kuslig grå.
  
  
  Den sista personen väntade på henne. Det blev en lång tystnad innan han talade.
  
  
  "Carter?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Jag har inte en pistol."
  
  
  "Kom ut och visa det."
  
  
  Det var en paus, och sedan dök en hand upp runt hörnet av datorn fallet. Handen var tom.
  
  
  "Okej, bye. Nu titta på resten."
  
  
  Han gick ut med båda händerna i luften. Det var mannen som identifierade mig med Tsunganos.
  
  
  "Kom med här," jag beställde.
  
  
  Han flyttade försiktigt, som om golvet var halt. När han var ett dussin steg bort, hon vinkade åt för att emu ska sluta.
  
  
  "Carter ... jag har ont."
  
  
  "Åh, rätt?"
  
  
  "Min vrist. Det kanske är bruten.
  
  
  "Då har du tur, andra. Nu, snabbt. Säg mig, vad betyder allt detta?
  
  
  "Det ... det är ingenting."
  
  
  "Nej, naturligtvis inte."Jag tog upp min karbin så att den pekade på emu: s ansikte. "Prova ett annat reumatism behandling, och den här gången en bra en."
  
  
  Mannen slickade hans läppar, och egots ögon fladdrade omkring. "Jag ... jag kan inte säga något."
  
  
  Jag kunde inte har råd att spela spel, så jag satte en kula i ego ' s höjde armen. Skrek han, hans ögon med rädsla, när han försökte ta hennes skadade arm, ett emu hotar henne med en karbin. Han höll sina händer upp så svetten bröt ut på hans panna.
  
  
  "Nästa gawk kommer att gå igenom armbågen." Jag var inte säker på hur många skott som jag hade kvar, men jag vågade inte kolla.
  
  
  "Nej, nej! mannen flämtade. "Jag ska säga det! Jag ska berätta för henne det! '
  
  
  Det var mina egna dumma fel för att inte betala uppmärksamhet till den man som sköt ihjäl henne i knäskålen. Han hade en annan karbin innan jag visste att han skulle flytta, och det var nog bara den olidliga smärtan i egot skada som hindrade ego första skottet från att träffa mig. Han hukade sig bakom stolen igen.
  
  
  Ego: Den andra bilden var hundra procent korrekt. Den man som hon förhör kastade fram, och sedan ihop i en stol och nästan föll ovanpå mig, gawking som jag fastnade i halsen. När han tryckte på kroppen bort, han hörde ett skott , sedan tystnad.
  
  
  Han såg henne försiktigt runt stolen och reste sig upp. Den sista mannen som låg bredvid Tsunganos, som fortfarande håller karbinen i hans mun. Stöna Ego är tillbaka kortet var vinglar med klarrött blod. Innan du gör något annat, han undersökte fyra kroppar. Efter att ha bekräftat att de var döda, han granskade kartan. Ett gäng pinheads var uppsatt på Palm Beach vilket betydde ingenting för mig. Men fina linjer ritade på en karta från en liten prick i Bahamas berättade för mig ännu mer.
  
  
  De ledde från Domesday Ön till sin destination - alla utom en. Detta är en linje som sprang längs hela kusten i en rak linje, rubrik inlandet söder om Cape Hatteras. Det hände i Washington, och han trodde att de inte skulle behöva ett knappnålshuvud för att markera detta mål.
  
  
  Jag hastigt sökte fyra stolar i rummet, men hittade inget mer användbart än ett par ritningar och datorutskrifter, som verkade som rent nonsens för mig.
  
  
  Men det var tydligt att detta var någon form av kontroll rummet, och detta ledde till den logiska slutsatsen att det var någonting som händer här på Domesday Ön.
  
  
  Med rumpan av karbin, hon slog ut alla sensorer på panelen, och gick tillbaka till den axel som leder till kontoret. Jag sprang ut genom dörren och duckade i undervegetationen, inte märker någon i ram av byggnaden.
  
  
  Bärplansbåt fartyget var där hennes ego hade lämnat den, fast förankrad. Han skar linjen med en slö klinga, och vände sedan på motorn och körde sakta bort från banken tills illern var säkert på full gas. Han seglade tillbaka till Uppståndelsen Ön och begav oss till stranden bredvid hotellet.
  
  
  Jag sänkte båten, kom ut på stranden, och gick över till trottoaren hon visade mig. Det var inte förrän jag kom till mitt rum, som jag insåg att jag inte har någon nyckel med mig, så jag var tvungen att använda mitt lås plockar igen; det här uppdraget var att bli en repetitionskurs på att öppna lås.
  
  
  Han tog av sig sina badbyxor, duschat, tillämpas salva till hans brände handlederna, och undersökte bullet sår på hans hals. Det var ett stort men ytliga sår, och att han skulle sätta ett plåster på det och sätta på en mörk polotröja tröja och långbyxor.
  
  
  Det var ingen tvekan om det nu; Wilhelmina och Hugo hade kommit ut över den som skydd. Den Luger last det, stoppade Ego i ett mjukt läder axel hölster, sedan spänns stiletto att hans vänstra underarm. Han kastade på sig en blå jacka. Han tittade på klockan, hade han kvar i hans rum. Det var svårt att tro att kvällen fortfarande var början.
  
  
  Hon plockade upp nyckeln på bordet nedan, gick genom mimmo hissar, och återvände tillbaka till casino. Som vanligt var publiken liten, men jag var inte intresserad, jag gick till en kabaré.
  
  
  Komikern var på scenen, vilket innebar att han inte skulle ligga i ungefär en halvtimme. Jag visste inte om jag kan vänta så länge innan jag fick kontakt med henne, jag visste inte ens om hon skulle jobba på natten. Han beställde en drink, väntade för bartendern att göra det på andra sidan av baren, så snabbt gick ut genom dörren som ledde direkt till scenen.
  
  
  Jag gick ner för en liten trappa och fann mig själv i en smal korridor mellan staplar av lådor och en rad av omklädningsrummet dörrar. Libanesiska akrobater satt i det trånga rummet, men de ville inte titta på mig när jag passerade.
  
  
  Jag försökte det tre dagar innan jag hittade Chyna omklädningsrum. Hon satt framför spegeln, iklädd endast den nedre delen av hennes kostym, och det var fjädrar runt det. Han halkade inne med Wilhelmina i sin hand.
  
  
  "Vi behöver ljud,"väste jag, och pekade på Luger.
  
  
  Hennes ögon vidgades när hon vände sig till mig. "Nick!" hon flämtade.
  
  
  "Ja. Se till att hålla händerna där ih kan se henne."
  
  
  Hon försökte att stå upp och höll fram sina händer mot mig. "Åh, tro mig, Nick, det är inte misteln är tanken att de kommer att döda dig !"
  
  
  "Naturligtvis inte. Få upp. Lägga något på."
  
  
  Hon fick upp långsamt.
  
  
  "Bära något?" Det var samma leende igen-nästan. "Vi har inte tid för detta, kära. Skynda dig, eller jag ska sätta dig på din plats direkt."
  
  
  Hon satt orörlig och stirrade in i mina ögon, han visste vad hon såg det.Detta övertygade henne om att jag inte skämtar. Hon plockade upp sina kläder från stolen och sätta dem på. Det var min klädnad.
  
  
  "Vart är vi på väg?'Vad är det?' frågade hon, hennes röst något darrande.
  
  
  "Finns det en väg ut här?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Då ska vi gå igenom det."
  
  
  Vi gick ner i hallen, ut bakvägen och kom till en nu-är bekant sidan dörren. Hon gick med huvudet högt och inte se tillbaka, medan Ei stannade ett par steg bakom Nä. Hon stannade på toppen av trappan och tittade tillbaka.
  
  
  "Till ditt rum?"
  
  
  "Som du gissat."
  
  
  "Och du kunde inte ens vänta på att visa att sluta? Hur snällt av dig.'
  
  
  'Skynda dig.'
  
  
  I rummet, ee knuffade ner henne på sängen hårda nog att krossa henne lite. Hennes ögon var fyllda med tvivel för en stund, sedan de började vandra igen.
  
  
  "Så du flydde från dem. Hon är så glad för detta, Nick.
  
  
  "Släpp det. Vad innebär detta att innebära vid den yttersta Domen?
  
  
  "Detta ... jag vet faktiskt inte."
  
  
  Det var som syftar till Wilhelmina Ay ansikte. "Försöka svara igen.'
  
  
  Hon låta klädnad glida av axlarna. Jag flyttade min vänstra hand och låta Hugos stiletto glida in i min hand, så att hon kunde se det. Det gick upp för henne.
  
  
  "Du skulle inte ..."
  
  
  "Jag har inte mycket tid, kärlek. Svara mig."'
  
  
  Hon sänkte huvudet och snyftade i hennes händer. "Min far, Nick. Han är på läger. Om de får reda på, för honom, berätta för dem... -
  
  
  Det finns en hel del pappor i lägren", sade jag skarpt. "Prata...'
  
  
  Hon tog upp hennes ansikte, och tårarna var äkta.
  
  
  "Ärligt talat, Nick, jag vet inte så mycket om det. Först sa de att de gjorde något för att befria mitt land, men för en tid sedan insåg jag att detta var en lögn. När jag nästan blev dödad i natt...
  
  
  "Nästan." Gjorde du tror att de faktiskt skulle göra det?
  
  
  "Vem vet? Hon har aldrig varit att Domesday Ön; de beordrade mig att inte gå nära den."
  
  
  Jag tvekade, det spelade ingen roll om hon ljög eller inte, eftersom jag redan visste tillräckligt om den yttersta Domen.
  
  
  "Du måste tro mig, Nick." Det var en del av hysteri i rösten nu, det var perfekt.
  
  
  "Hur gjorde du hjälpa dem? Vad var ditt jobb?
  
  
  "Jag kan inte göra mycket, de sa bara till mig att rapportera alla som ställde frågor i tystnad."
  
  
  "Hur är hon?'
  
  
  "Jag har aldrig berättat för dem om dig."
  
  
  "Naturligtvis inte.'
  
  
  "Jag är Inte Ens Angela?"
  
  
  Hon sänkte huvudet igen, hennes tjocka hår som täcker hennes ansikte. "Hon ville inte fråga något. Inget sånt. När dessa människor in i det här rummet ikväll, jag var lika förvånad som du var."
  
  
  "Vem sände dig till Dubbel C?"
  
  
  "Min agent. Jag svär på min mammas grav." Hon korsade sig snabbt. "De kom till mig när hon var här för en eller två månader. De sa att de visste om min far, sade de att de ville hjälpa till att befria mitt land. Men senare insåg hon att de låg eftersom de sa att min far skulle bli dödad om jag inte gjorde som de sade."
  
  
  Att jag inte lär sig något nytt från henne. "Bra. Acceptabel, jag tror dig. Berätta nu för mig hur man får till De Doublon." Och då menar jag inte genom porten.
  
  
  Hon tittade upp och bet sig i läppen. Äntligen, hon nickade. "Det finns ett sätt ..."
  
  
  Efter att binda upp henne med remsor av folie och bältet i hans morgonrock, han gick ner tillbaka trapporna och gick snabbt längs stranden till ingången av den tunnel som ledde till lagunen. Jag behövde gå och simma ikväll, åtminstone en gång, men denna gång skulle jag ha ett vapen som jag kan lita på.
  
  
  
  
  Kapitel 13
  
  
  
  
  Under Förbud, De Doublon var den viktigaste transitland för rom smugglare, när preskriberas gates har installerats för att stänga viken, samt dolda knappar för att öppna ih på båda sidor. När Grady Ingersoll köpte ön, han lämnade systemet intakt, även med hjälp av fjärrkontrollen bärraketer som arbetade från flygbåtar. Det var inte slarvig, ibland Ingersoll tanken på att ens sätta andra båtar i lagunen som inte var utrustade med fjärrkontroller. Men det var omöjligt att nå handtaget från var som helst men en båt i viken - eller nästan omöjligt.
  
  
  Konsolen var en liten prick på sidan av gångbron, något ljusare än resten av sten och betong. Det enda sättet att nå den är att klättra över kanten, och räckhåll för knappen när du faller i vattnet. Hon berättade för mig att hon hade gjort det många gånger i de tidiga stadierna av hennes romans med Angela, när de var tvungna att vara försiktiga eftersom Angela fortfarande betedde sig mer eller mindre som härskarinna av Ingersoll. Det spelade ingen roll i dessa dagar, miljardären smaker var mer exotiska.
  
  
  Hans bänkpress på bron göras säker på plats, en plats som flyttas framåt, grov stenar slet i min jacka. Och sedan föll han och slog plats med sin hand som han föll, sedan dök i vattnet.
  
  
  När jag simmade upp till henne, jag ville inte se någonting, men när mina ögon började anpassa sig till twilight, jag såg bara en grind som stiger upp i tunneln. Jag hade tjugo sekunder för att få igenom det, och det var det utgående tidvattnet.
  
  
  Det var en stark våg, och min Svenskar för mycket i min väg. Efter att slösa bort mer än hälften av den tilldelade tiden, han var fortfarande inte nära den kritiska punkten. Ta ett djupt andetag, dök han med huvudet och händerna, och började simma med all sin kraft. Jag kunde inte se hur långt hans framsteg, men jag simmade fram till den lilla klockan i mitt huvud sa till mig att tiden måste vara upp. Jag lyfte mitt huvud försiktigt och kände vässade järnstänger skrapa min vrist.
  
  
  Min vrist var fångad mellan två barer, och han kände mig dras ner. Han vände sig vilt, tog tag i hans instängd ben och drog. Det var framsteg, men inte tillräckligt. Porten har fortsatt att sjunka till botten av viken. Jag lyckades en uppriktig andetag innan mitt huvud sjönk, då hon försökte att arbeta tyst tills det mörka vattnet stängt i över mitt huvud.
  
  
  Panik nästan dödade mig, men när jag började thrash, jag ana vad som skulle hända om jag fick ut av här, och ett slags lugn kom över mig. Det var nästan som om jag hade hunnit andas djupt under ytan, metodiskt avkopplande min vrist. När hon äntligen kom ut, hennes röst har snabbt dykt upp. Han långsamt simmade till den vertikala sten stranden av lagunen och klättrade upp på land.
  
  
  Efter att min andning har återgått till det normala, Luger tömt den och försiktigt torkas plus-filterpatroner torrt med ett palmblad. Sedan ih in den tillbaka till tidningen och lägga den i lådan.
  
  
  De andra två flygbåtar dansade på sina linor som böljande spöken. Båtarna var obevakad; det var uppenbart att Ingersoll-eller Intim Sex som faktiskt var ansvarig för drift-hade säkerhetsstyrkor vid huvudingången och runt De Doublon själv. Så långt, det var bra med mig, men det skulle bara bli värre om hon gick nära huset med en slicka.
  
  
  Det var inte svårt att hitta ingången till den underjordiska passagen; Han gick snabbt mot inn, gick till trappan och försiktigt klättrade upp. Till höger var en smal korridor som ledde till det stora rummet där Änglarna och de Andra hade nästan kämpade för mig. På andra sidan var en andra flygning av trappor. Det var en logisk väg, så jag följde det. När hon nått toppen, hans, som fann att han hade rätt, men det var en återvändsgränd.
  
  
  En ståldörr blockerade passagen, massiva och solida med bara ett litet titthål. Hennes hopp om att jag skulle hålla sig borta från den begränsade undersökning titthål medan jag kröp upp på henne. Det var ingen mening med att kolla om den var låst, det borde ha varit.
  
  
  Runt jackficka, ta ut en liten bunt. Tyget runt påsen ovikt lätt förvandlas till en sträng som är nästan tre meter lång. Inuti väskan var en stor bit av explosiv. det var noga pressas av ee till kanten av rutan, sedan en liten säkring infördes. Snodden var en snabb säkerhetsspärr.
  
  
  Belysning det, han hoppade ner till första våningen, hoppade runt hörnet och gömde sig. Explosionen gjorde ett öronbedövande buller i den fasta stenhus, och väggarna och golvet skakade under flera sekunder. Blick upp för trapporna, hennes, såg han att dörren var vidöppen på sina gångjärn.
  
  
  Hon satt kvar.
  
  
  De sprang mot mig, Tåget i täten, följt av de två återstående manliga medlemmar av Mysig Sex. Jag undvek; röken var fortfarande tjock nog för att gömma mig från ih ögon, men jag såg att alla tre av dem var beväpnade med pistoler.
  
  
  Han lät Tåget och nästa man förbi henne och försvann under trappan. En annan långhårig man i mörk kostym tog en annan väg, utom räckhåll för mig. Då kunde jag ha klättrat upp för trapporna, men jag ville inte gå till hotellet för att ha dem i ryggen. Jag gick ner i hallen och skyndade efter Tåg och den andra mannen.
  
  
  Han blev snabbt omkörd av Kamrat Tåg, som bara var att vända när vi kom ansikte mot ansikte i den mörka korridoren. Ego gun gick upp, men Hugo var lite snabbare, kniven gick genom Egots halsen och upp mot hans hals. Det föll med en förvånad gurglande ljud.
  
  
  Rycka pistolen ur ego av en mjuk hand, han sprang ut i korridoren och Stahl att vänta. Förr eller senare, Tåg skulle komma tillbaka, och jag hoppades att han skulle följa samma väg. Jag var inte förvånad över att höra ljud, men sedan kom jag ihåg att den gamla byggnaden var byggd som en fästning, och vad jag trodde var åska, vakter utanför förmodligen inte ens höra det.
  
  
  Tiden gick för fort, Henne, tittade på klockan. Det var nästan midnatt, och när jag kom ihåg vad Wilf hade sagt till mig på flygbåten båt för att det var för sent för ih att sluta, jag hade en olustig känsla av att det kunde vara dags. Kanske var hon skickas till control room, men var det tillräckligt? Jag har kommit fram till att jag inte kan vänta längre. Han tyst uppför trapporna till broken steel dörren och kikade ut genom öppningen. Jag tittade ut genom den tjocka röken i en liten och helt nakna hall med en öppen dörr mittemot mig. Jag åkte dit med Wilhelmina redo att skjuta.
  
  
  "Vem är det? Det var angelas röst via högtalare. Detta rum inte har ett titthål,men jag mindes det från övervakningskameror i hela huset. På grund av röken hänger kvar i rummet, hon visste inte jag - eller tegel explosion av cellen här. Hur som helst, jag hade tur.
  
  
  Han sänkte sitt huvud och croaked: "Det är hennes, Tåg. Öppna upp!"'
  
  
  "Lösenord, Tåg ..."
  
  
  "Fan, det gör ont! Den jäveln rymt. Låt mig!"'
  
  
  Det var ett ögonblick av tystnad, och jag undrade om jag hade sagt för mycket, och då dörren öppnades sakta.
  
  
  Hon smällde hennes axel i dörren med all sin kraft. För ett ögonblick, hela min högra sida gick förlamad från påverkan, och dörren öppnas bara ett par centimeter innan han kom till ett abrupt stopp. Hon sköts genom öppningen och Stahl sökte Angela med nosen av sin luger.
  
  
  Hon satt på golvet, särade ben, ögon. Med hennes långa lila klänning och ovårdade hår, hon såg ut som ett stort barn som hade plötsligt fallit.
  
  
  "Du!" sade hon i en viskning.
  
  
  "Ja. Stå upp. Skynda dig!'
  
  
  Hon stod upp och tyst höll upp sina händer. Hennes far sökte henne grovt och inte låta oss passera en enda plats för att dölja ett vapen. "Jag behöver inte ett skjutvapen," sade hon lugnt.
  
  
  Henne, skrattade. "Förmodligen inte. Okej, Angela, ta mig till din chef.
  
  
  Hon ryckte på axlarna och gick ner till den stora salen, som var så rikt heltäckningsmatta som det gjorde mitt hotellrum ser shabby vid en jämförelse. Den mjuka indirekt belysning tänd velvet-täckt väggarna som om de hade en inre glöd av sina egna. Antika stolar och soffor var utspridda här och där, och även ett par av rustningar verkade sitta vakt vid huggen dubbla dörrar i slutet av hallen.
  
  
  "Här," sade Angela, som pekar på dörren.
  
  
  "Så du."Hej bugade sig för henne.
  
  
  Hon sköt upp dörren. Vi befann oss i ett stort, högt i tak, rum, delvis möblerad med ännu fler antikviteter, dels i en ultra-modern stil. Ett stort takfönster ovanför oss och gav oss en bild av stjärnorna, och på hennes högra sida, jag kunde se fönstret som förbises " orgie hall." En gammal man satt på en tron-liknande stol, mestadels höljd i skuggor. Han sköt Angelou framför honom och gick över till honom.
  
  
  "Mr Ingersoll," flickan som sa mjukt.
  
  
  Den gamle mannen vände på huvudet en aning för att avslöja samma ansikte jag sett från under kvällen. Han rynkade pannan när han såg mig, och hans stora händer grep armarna på sin stora stol.
  
  
  "Vem är det? Egots röst var grinig.
  
  
  "Nick Carter." Vi berättade om nen.
  
  
  Ingersoll tvekade, hans fingrar rör sig ivrigt längs räcket. "Han måste dödas."
  
  
  "Och uppenbarligen var det inte hända." Han klev upp bredvid Angela och knuffade Luger En i sidan. "Ditt spel är över."
  
  
  En annan lång tvekan innan han talade, och hans fingrar fladdrade. "Mitt spel?"
  
  
  De ord som inte riktigt överensstämmer med hur ego läppar rörde sig, som en misrecorded film. Han gick fram till stolen. Han log svagt, och hans läppar rörde sig håglöst. "Vad vill du?"
  
  
  Det var min tur att rynka pannan, eftersom ständiga öppet framför honom, jag kunde ha svurit hennes ego röst kom från någonstans i baksidan av hennes huvud.
  
  
  Ingersoll var inte intresserad av ego korkskruv svar. Mitt ego leende plötsligt förvandlas till ett leende med perfekta självförtroende - i det ögonblick min arm var tog och vände sig bort från Angela så hårt att det nästan ur led.
  
  
  Hon var en kort set, en knytnäve slog in mitt ansikte. Stel, jag backade undan, men den förlamande nå med min arm lät inte upp. Det var Tåg, och hans mörka ansikte log triumferande på mig. Bakom honom, en annan man i mörk kostym gjort en pistol på mig att stapla en dollar.
  
  
  Jag låter Wilhelmina falla till golvet, den Luger gjorde inget mer brus på mattan än Tåget och de andra gjorde när de kröp upp på mig.
  
  
  Omedelbart, Ingersoll reste sig från sin stol och flyttade med en energi och precision att han inte hade haft innan. "Mycket bra, mina herrar," sade han. "Och nu när vi har Nick Carter tillbaka, vi måste se till att han inte kör bort den här gången."
  
  
  Min käke måste ha sjunkit öppna i misstro som mannen heter Ingersoll lyssnade till henne, den röst hon hörde nu var helt annorlunda.
  
  
  Ingersoll flinade. "Du ser förvånad ut, Carter."
  
  
  Han nickade mot henne.
  
  
  "Naturligtvis. Vem skulle inte bli förvånad om de fick reda på att jag inte var den verkliga Grady Ingersoll?
  
  
  'Vem är du?'
  
  
  Mannen ryckte på axlarna. "Ja, du kan ringa mig på ett annat sätt."
  
  
  "Och de verkliga Ingersoll?"
  
  
  "Visste du inte gissa det?" Inte alla dina underrättelsetjänster bakom detta? Varför skulle du annars vara spioneri här?
  
  
  "Är han död?"
  
  
  "På ett sätt, ja."
  
  
  'Vad betyder detta?'
  
  
  "Gå på, jag ska visa dig."
  
  
  Han gjorde sin väg över rummet till alkoven, passerar rader av elektroniska apparater som ständigt fladdrade och whirred. Han stannade framför två golv-längd sammetsgardiner, tittade på mig igen, och drog för gardinerna tillbaka.
  
  
  Jag tittade tillbaka på Grady Ingersoll, som var identiska i varje detalj för att mannen som står bredvid mig. Men den andra Ingersoll var öppen i en genomskinlig behållare, dess ansikte och kropp delvis skyms av virvlande dimma. Egots ögon var slutna och han var klädd i vad som såg ut som ett sjukhus nattlinne. "Så, Carter?" Ingersoll bad - eller hema han skulle ha varit. "Min Östra kollegor berättade för mig att du är en mycket smart tjej ..."
  
  
  "Är det fryst?"
  
  
  Ingersoll - jag skulle ha kallat det, eftersom jag aldrig tänkt på ett annat namn-nickade. "Exakt. Som du säkert vet något om cryogenics.
  
  
  "Tekniken i frysning människor vid liv."
  
  
  "Detta var utformad för att erbjuda människor som Grady Ingersoll" - han böjde den transparenta kärl - " hopp om odödlighet. När en multi-miljard-dollar individen lider av en obotlig sjukdom, cryogenics kan sätta egot i skendöd tills den medicinska vetenskapen kan hitta ett botemedel för egot. Mycket enkelt, är det inte?
  
  
  "Så du är en egomaniac?" Tills han är botad?
  
  
  "Exakt. Värvning och noggrant utarbetats av denna gentleman sig själv i den strängaste sekretess. Även min närmaste medarbetare inte vet, nam om denna sjukdom, nam om min roll i hanteringen av Ingersoll rike tills han skulle kunna klara av det igen."
  
  
  Pusselbitarna var nu snabbt börjar falla på plats. 'Röst. Hur gör du det?"
  
  
  Ingersoll pekade på den elektroniska utrustningen. "Min mentor - eller henne, ska jag säga herde? "som du säkert vet, att han var mer än bara en pengar att göra maskin, han var också ett vetenskapligt geni. Jag har också en blygsam bakgrund i vissa tillämpad vetenskap, och tillsammans utvecklade vi en dator röst för mig. Dessa minnesbanker innehåller många tusentals ord och fraser som är omedelbart tillgängliga, och alla av dem är inspelade av Ingersoll ego, i en tyvärr oefterhärmliga röst. Med ego, jag kan prata i telefon eller hålla ett tal; jag kan även prata med människor, ansikte mot ansikte, med vissa begränsningar, som du märkte för ett par minuter sedan.
  
  
  Hon var imponerad, och såg till att han märkte det. "Det är otroligt", sa jag.
  
  
  "Ja. Jag önskar att världen aldrig skulle få veta - åtminstone inte förrän jag är borta ."
  
  
  "Vad menar du?'
  
  
  "Ja, ja, Carter, tror du verkligen att nu när han har nått denna position, han kommer att återupplivas av detta levande lik?" Han drog ner gardinerna med en föraktfull gest och blockerade bild av den verkliga miljardär. "Innan jag tog mitt betrodda medarbetare här, jag var den enda som visste sanningen. Den enda i hela världen! "
  
  
  "Men ... litar du på dessa människor?"
  
  
  "Naturligtvis. De har ett mycket högre mål än att bara kontrollera de finansiella imperium, och jag hjälper dem att göra det."
  
  
  "Vad är detta mål?"
  
  
  Ingersoll vinkade ett fett finger under min näsa. "Nu, nu, Carter, du vill veta alltför mycket."
  
  
  "Varför har vi inte bli av med den här killen istället för att stå här och pratar?" morrade Tåg. "Han är för smart för att riskera det."
  
  
  "Du kanske vill höra vad jag har hittat ut", sa jag snabbt.
  
  
  Ingersoll såg från mig till Tåget för mig. "Ja," sade han långsamt, " berätta för oss vad du har lärt dig om oss."
  
  
  "I grund och botten att du håller på att bygga någon form av raket på Domedagen Ön."
  
  
  Ego ögonbryn sköt upp. "Åh, om att Carter? När du säger "någon form av installation," du har rätt ."
  
  
  "Du menar att det är redo för användning?"
  
  
  'Naturligtvis.'
  
  
  "Mr Ingersoll," Tåg morrade warningly.
  
  
  "Åh, oroa dig inte. Carter har så vackert invaderade Ingersoll ökända integritet som det minsta vi kan göra är att berätta för em lite om vår verksamhet innan vi tystnad ego för evigt.
  
  
  Jag gissade det rätt, han var en talare, ivriga att visa upp sin genialitet. "Jag tror inte att din betrodda medarbetare litar på dig, Ingersoll," sade jag. "Åh, det är definitivt inte fallet." Han gjorde en storslagen gest. "Vi behöver varandra, vi är ett perfekt team, en aldrig tidigare skådad kombination av idealism och teknisk skicklighet. För att inte nämna de pengar, naturligtvis.
  
  
  "Idealism? Han tittade på Tåg, vars scowl inte ändra. "Som långhåriga avskum?"
  
  
  "No way? Dessa unga, och den unga damen - har åtagit sig att simbassäng runt om i världen och välstånd för alla, att ha gått igenom en skärseld av tvivel, avvisande och rening ."
  
  
  "Jag förstår inte dig."
  
  
  "Bra, ta En Tålig, till exempel. En West Point examen, att han försvann i Vietnam mer än två år sedan. Jag fick veta att ego och senare erfarenheter i Hanoi och på andra håll i norr var mycket lärorik. Och Frank hade hoppat av från armén till västtyskland - naturligtvis, han styrdes av de högsta principerna - och hamnade i Fjärran Östern. Anton ledde en grupp av volontärer som hjälpte till att exportera socker gröda till Kuba, och kom fram till att hon skulle kunna göra mycket mer för denna verksamhet än att bara skära av sockerrör. Arthur... Var är Arthur?
  
  
  "Död," Tåg sade uppriktigt. "Den här killen som dödade ego." Ingersoll såg på mig med halvslutna ögon. "Var det nödvändigt, Carter?"
  
  
  "Det verkade som en bra idé på den tiden."
  
  
  "Och Kevin?" Wilf?
  
  
  "Att de skulle ge mig en enkelbiljett till botten av havet. Det var ih som höll henne från att göra det."
  
  
  "Hmm. Du förstörde min fjärrkontroll ikväll, inte du?
  
  
  Jag ville inte säga något till henne.
  
  
  Ingersoll drog hans titta ut från hela hans väst ficka - han var klädd som passar-och rynkade på ratten. "Jag tror inte att det skulle vara bra att fråga hur många av dina kollegor och programvaran kommer att uppfylla veta vad du har lärt dig." Han väntade inte på mitt svar. "Men det spelar ingen roll. Våra planer kommer bara att behöva ändras lite."
  
  
  "Hur så? Jag kunde känna Trein tunga kropp bakom mig, och Frank ' s pistol bredvid mig var orörlig.
  
  
  "Kom. Jag ska visa det för dig. Ingersoll gick in i rummet där den elektroniska utrustning som var belägen. Han vände sig pekaren, och skärmen lyser upp med en detaljerad flygfoto. "Här, som ni kan se, är Domesday Ön. Byggande och förbättring av min nya hotellet är mycket långsam, men detta beror på att det är inte ett hotell. Se dessa vertikaler inuti? Han pekade på några små prickar på skelettet av en byggnad under uppförande. "Tja, arton, och i vart och ett av de arton rör, som är ihåliga, det finns raketer. Jag erkänner att de har ett begränsat utbud, men jag tror kuda är riktade för evigt.
  
  
  Hon ville tala om för emu att jag visste vad de går för, men hålls tillbaka. "Åh, rätt?"
  
  
  "Ja. Palm Motgångar. Det är knappast de mest utsatta militära mål, är det?
  
  
  'Nej.'
  
  
  "Men... tänk om det. När jag ger henne den signal, miljonärer ' lekplats kommer att drabbas av högexplosiva fragmentering missiler. Åh, nej kärnvapen, Carter. Vi har varit att föra delar här en efter en under det senaste året, och tack vare uppfinningsrikedom av våra gula väggar vänner - glöm inte, de uppfann krutet - vi har en hel arsenal på vår lilla ö."
  
  
  "Men vad är poängen?"
  
  
  Tänk på det: en aldrig tidigare skådad och därför oväntad attack på ett område där presidenten av Förenta Staterna är i hallen på en arbetar-semester-i samråd med de viktigaste deltagarna i hans kampanj, några av de rikaste och mest inflytelserika människorna i världen."
  
  
  - Vad tror du att du kommer uppnå genom att göra detta?
  
  
  "Tja, vi har för avsikt att tvinga den AMERIKANSKA regeringen att acceptera våra villkor."
  
  
  "Villkor?'
  
  
  Ingersoll log sorgset. "Du var på Cape Kennedy, NEW york, Carter. Du vet vad vi vill. Om mina vänner i Fjärran Östern har också Tre-hövdade vägledning system, kommer de att vara den nukleära motsvarande av andra supermakter."
  
  
  "Så du vet om förekomsten av Driekoppen"
  
  
  "Som den största aktieägaren, jag är naturligtvis medveten om alla nya utvecklingen. Även om jag inte har tillgång till information."
  
  
  Han nickade mot henne. "Vad är så bra med det?"
  
  
  "Åh ... en känsla av att du har lyckats med något som pengar inte kan köpa. Kanske en dag jag kommer att bli ihågkommen som den största fredsstiftare i historien."
  
  
  "Vad händer om din första attacken inte fungerar? Om de väpnade styrkorna i vårt land bestämde sig för att komma hit för att utplåna dig från jordens yta?
  
  
  "Oh, come on! Bomb en ö i mitten av en populär turist området, i kolonier av din närmaste bundsförvant?
  
  
  Henne, förstod vad han menade. "Men vad händer när du startar raketer? Dessa människor kan fråga om du har något annat."
  
  
  "Ja, men vi har det också. Carter nukleära missiler, vilket vi, naturligtvis, som heter Vera.
  
  
  "Mr Ingersoll, jag tror att vi har pratat länge nog." Tåg knuffade mig mot Frank. "Låt oss ta den här killen ut så att vi kan fortsätta driften."
  
  
  Ingersoll nickade. "Ja, du måste vara rätt.
  
  
  Döda egot snabbt, men gör det från utsidan. Jag ska ringa control center.
  
  
  Tåg knuffade mig över rummet, jag såg Ingersoll ta på telefonen av sin krok och tala till den. Han väntade, sedan sa något annat.
  
  
  "Tsunganos! Var är du? Ego runda bleka ansikte blev chockad av ilska.
  
  
  Dess stoppas. "Glömma egot, Ingersoll. Han är död. Och din kontroll rummet är skrotade.
  
  
  Ingersoll vände sig desperat. På samma gång, hon fick Frank uttryck och såg att gun skakade i hans ego. Han tog ett steg tillbaka, tryckte sig mot baksidan av Tåg mage, tog Ego arm och drog upp honom. Det flög över min axel när Frank kom till och tryckte av. Gawking träffa bastant Tåg, hennes, försökte ducka bakom revolverman, men försöker kasta den långe mannen över min axel tog mig över motvikter. Jag snubblade, föll på en av stammarna, och någon kastade på mig.
  
  
  Det skulle vara trevligt att tro att Angela var medvetet försöker rädda mig, men det är mer troligt att hon försökte kasta sig på min rygg. När hon föll, hon simmade förbi mimmo mig och in i Frank ' s sortiment av brand. Den gawk slog igenom hej bröstet, kom ut genom ryggen och flög med en hårsmån mimmo mig.
  
  
  Han snubblade över Nah och fick Frank innan han återhämtat sig från chocken av flickans slag. Vi fick in en pistol kamp och snurrade runt i rummet som ett par berusade dansare innan en emu bröt tummen. Han skrek, och pistolen gled in i min hand.
  
  
  Frank föll på knä, och med ett stön. Hennes ego slog honom med rumpan av gun, vände sig då till Angela. Hon låg på hennes mage, hennes långa klänning som hänger ovanför hennes knän. Han rullade henne på rygg. Hennes ögonlock blinkade och hon tittade upp på mig. "Nick," hon mumlade, och slöt ögonen för evigt.
  
  
  Han fick upp snabbt och tittade på Ingersoll. Det var inget ego att ses. Trots storleken på rummet, det fanns inget gömställe för ett ego-och medelstora man utom bakom sammetsgardiner där den frusna kropp ligger. Han drog tillbaka gardiner. Ingersoll var inte det levande, och den halv-döda mannen hade inget hopp om att komma tillbaka till livet. Den gawk som bröt igenom Angela också hamnade i den genomskinliga behållaren. Och genom ett litet hål, iskall rök strömmade ut, ta med det för alltid Ingersoll ökända plan för odödlighet.
  
  
  
  Kapitel 14
  
  
  
  
  En av färjorna var bara att lämna stranden när det kom ut, runt tunneln. Jag sköt det på båten, runt luger, men det var för mörkt för att sikta ordentligt. En stund senare, vitt skrov försvann in i tunneln.
  
  
  Jag hörde ett rop bakom mig, men jag ville inte vända mig om. Tydligen vakter utanför slutligen insåg att något var fel med De Doublon. Jag sprang till andra flygbåten, obundet ego, och förde motorn. När man går in i tunneln, jag var tvungen att trycka på ett par knappar på kontrollpanelen innan jag hittade rätt, och när det otydliga silhuetten av porten såg det, jag rusade upp.
  
  
  Hon var för snabb, grinden var bara halvvägs dit när han nådde den. Han dök i och hört glas krossas, och den spricka av metall som vindrutan kom. Båten tappade fart, verkade som att rysa och gå framåt.
  
  
  På avstånd, hon blev upptäckt av en annan flygbåten båt på väg mot Domedagen Ön på dess metall skidor. Jag tryckte på gaspedalen så långt fram som jag kunde, kände flygkroppen hiss runt vattnet och vingar glida över. Båten racing över ytan med en hastighet som tog andan ur mig-särskilt utan vindruta. Ingersoll båt in kanalen mellan de två öarna, och hennes följts.
  
  
  Hon förväntade sig att han skulle bege sig till hamnen bar, men i stället är han ledde till en uppriktig k-formad betong piren med en stålram. Egot båten smällde till bryggan och studsade tillbaka, Ingersoll kämpade för att behålla kontrollen, förde bärplansbåt närmare igen, hoppade frenetiskt till kanten av bryggan, drog själv upp - och nästan omedelbart försvann - mitt framför mina ögon.
  
  
  Under jakten, med sin något fångade upp det, men inte mycket, och när den saktade ner för att få till bryggan, sin förlorade alla fördelar det hade fått. Han klättrade till fören och hoppade på betong, krypa under nyfiket tillverkad av metall balkar. Han steg försiktigt, Wilhelmina i sin hand. Ingersoll var inte i sikte.
  
  
  Jag visste inte vad jag ska göra, så jag lutade mig mot en av strålarna. Jag trodde det var något att skaka från vinden, men då jag kände verkligen att den rör på sig! Han tog ett steg tillbaka och såg helt konstig röra spinning långsamt men omisskännligt. "Rösta ut det!" Jag sa mjukt, dykning i stål massa.
  
  
  Det var en ränna-liknande öppning i mitten. Han tvekade ett ögonblick, sedan rusade in. Han kunde för att bromsa henne att falla med händerna på vardera sidan av väggen, och han kunde höra mullret av tunga maskiner nedan. Sedan, efter en lång, långsamt glider han såg en strimma, som växte sig starkare när han steg ner. Det var en ren, slät plats i botten av röret, jag tappade den så tyst jag kunde och såg sig omkring.
  
  
  Han fann sig själv i mitten av en tilltrasslad montering av rör och bygga balkar, med hydrauliska ledningar runt om. Hennes försiktigt smög sig fram till källan av ljus. Grady Ingersoll stod framför panelen, vrida rattar och tittar på rattarna, hans hår lös i alla riktningar, hans ansikte, glödande med spänning. Det var en tunnel bakom panelen, och om min känsla av riktning var inte helt fel, jag visste att det måste leda till control room-jag skulle papperskorgen. Detta innebar att den fjärrstyrda av Ingersoll var en backup-installation ...
  
  
  Jag var på väg att hoppa över ett stort hål i betonggolvet när jag var plötsligt lyfts upp i luften. Chockad, skrek han och försökte att hoppa av den stora runda objekt mellan hans ben. Men det var obevekligt driver mig upp, öppna för stålbalk, för evigt.
  
  
  Den skrikande av bilar stannade tvärt. Och hennes, också slutat. Han hoppade upp från sin stol, föll tafatt till marken, och stirrade på den uppenbara lite karbin i Ingersoll händer.
  
  
  "Så du hittade den här, Carter." Han andades tungt och ego bröstet var fullsatt. "Du verkar ha hittat alla skrymslen och vrår av min operation."
  
  
  "Det ser ut som det."
  
  
  "Tja, här är dina senaste upptäckt. Släpp vapnet, okej, jag vill inte skjuta här. Jag gjorde vad han sa, jag behövde inte en själv heller, eftersom allt som metall och betong runt omkring oss, saknas gawk kan ricochet för evigt.
  
  
  "Har du en kärn-missil här?" Jag tittade på det som hade drivit mig upp och såg en lång cylindrisk stav under noskonen att gå in i ett hål i marken.
  
  
  "Det är synd att du inte upptäcka detta innan det var för sent för dig." Han log, hans förvridna ansikte i det svaga ljuset. "Det är ingenting jämfört med din sofistikerade raketer, men det kommer att göra sitt jobb. En fast bränsle, enkel men effektiv mekanism, fokuserad på din inkomst."
  
  
  "Det är din inkomst," hennes emu förnekade rapporter i media.
  
  
  "Åh nej. Min inkomst är där jag hamnade, Carter. Vad jag tacka Usa, eller för den delen, vad är det för något land? Allt de behöver är mina pengar med ih smutsig skatter...
  
  
  "Åh, det är nog", sade jag. "Du glömmer vem du är."
  
  
  "Åh nej. Han gav mig en sly leende. "Hennes Grady Ingersoll, den verkliga Grady Ingersoll-och bara du kan säga något annat."
  
  
  "Jag tror att ett par killar är fortfarande vid liv."
  
  
  "Då ska jag ta itu med dem om jag måste, men jag tror inte att det är i ditt bästa intresse att prata, Carter. Bara du är farlig. Han höjde karbin.
  
  
  Det studsade och kastade sig till marken. Som en idiot, Ingersoll sköt en explosion och leda flög i alla riktningar. Min häl betade, och en andra gawk passerade så nära att mitt hår började brinna.
  
  
  När jag tittade på Ingersoll, det verkade för mig att emu var inte så lycklig. Han satt på betonggolvet, ögonen av förvåning och rädsla. "Carter", sade han. "Låt inte kan ta detta ifrån mig nu. . Han föll på sin sida och bänkpress orörlig.
  
  
  Jag knäböjde bredvid honom och lyfte upp en av hans ögonlock. Han rörde sig inte, och det fanns inga tecken på andningssvårigheter. Jag satte karbin bort och kollade hennes stora, mjuka kropp för skada, men såg ingenting. Han ställde sig upp med en suck. "Lägg upp en dollar", muttrade han i tystnad. "Eller något liknande." Hur som helst, jag har fortfarande min kropp, och hon vill inte lämna hennes ego här.
  
  
  Det var en lång, kraftig klättra upp rännan, som naturligtvis, var de rocket launch röret och dra Ingersoll kropp med det. Slutligen, när hon nådde bryggan, hon låg på det kalla betong för ett par minuter för att fånga andan. Det var surrealistiskt att se på den kanalen och se den festliga ljus på de stora båtarna i hamnen i bar, som om i Dubla Cay, du kan bara ha kul.
  
  
  Slutligen ställde han sig upp och tittade ut på Domedagen Ön. Vi var tillräckligt långt inåt landet för att patrullen vakterna inte skulle märka oss. Jag var nyfiken på hur lång tid det skulle ta för dem att hitta de fyra armaturer i den underjordiska kontrollrummet, men jag bestämde mig för att inte oroa dig för det, det var en ih problem.
  
  
  En av de bärplansbåtar, den Ingersoll, med vindruta intakt, spolades upp på bryggan av den aktuella kanalen och den döde mannen lyftes upp till sittbrunnen. När jag var i mitten av kanalen, tänkte jag på vad jag ska göra med den kyla berg av kött på mina fötter. Det behöver inte bli kastad i vattnet av egot, det skulle vara bättre om egot aldrig funnit.
  
  
  Hennes sista resa var till den ödsliga platsen för Domedagen Ön. Sanden var mjuk, och med hjälp av en bruten gren, han grävde en grav som förmodligen inte finns för år, om någonsin. Hon sedan iväg för Uppståndelsen Ön, begrunda alla tänkbara framtida shaggy drag.
  
  
  När han anlände till hamnen, han accepterade hennes beslut. Det var för riskabelt att bo i Dubla Cay för ens en minut längre än nödvändigt, inte bara på grund av de överlevande medlemmarna av Intim Sex organisation-om de ville döda mig, men också på grund av de lokala myndigheterna; de förmodligen inte skulle ha visat någon barmhärtighet för massakern skulle jag tillfogat henne ikväll, oavsett hur motiverad man är.
  
  
  Han seglade på båten och anses vara hans nästa drag. Jag var tvungen att gå till Bahamas, vilket innebar Florida. Han hade ingen aning om en bärplansbåt båten kan göra det där med tillgängliga bränsle ombord ... jag tittade upp på kullen Herridge stod i morse och tänkte på Lear Jet parkerad på andra sidan av banan.
  
  
  Han stod där, mörka och fortfarande i månskenet. Han gick över och bort rekylen hållplatser från hjul och lossade sling. Jag har inte tid att värma upp bilen och gå igenom resten av trappan förfarande ordentligt, jag var tvungen att värma upp motorerna för att få upp den...
  
  
  "Var du planerar att åka någonstans, Mr Walton?" Jag behövde inte vända sig om för att veta att Herridge var bakom mig. "Jag bara beundra den enhet."
  
  
  "Och skulle du ge ego hotel ett försök."
  
  
  Han vände sig om och flinade, undrar hur avväpna ego. Det var ingen pistol i sikte, men Ego hand var i hans jackficka. "Jag tror du har fått mig", sade jag.
  
  
  'Faktiskt. Du kanske vill lämna så helt plötsligt efter alla spänningen i Dubbel C?
  
  
  "Vad är det för uppståndelse?" Frågade jag oskyldigt.
  
  
  "Ja, jag ser en hel del saker runt mitt fönster. En hel del olyckor i väggarna de Doublon, mycket för att skrika. Och de är flygbåtar som flög ut till havs, bara tre. Hennes, såg en som gått bakom hotellet, och jag ser att du anländer till hamnen i en annan båt. Där är det tredje fartyget, Mr Walton?"
  
  
  "Hur vet jag det?"
  
  
  Herridge skrattade mjukt. "Varför är du berättar för mig också?" Tja, kanske Mr Nick Walton ska försvinna från Doublecay för evigt. Få i. Han pekade på planet med sin fria hand.
  
  
  Jag satte henne i copilot s seat och bestämde mig för att vänta tills vi var luftburna innan du inaktiverar egot, då det skulle vara lättare. Men innan vi drog ut på banan, Herridge drog ut en trubbig revolver upp till sin väst och räckte den till mig.
  
  
  "Om du tvivlar på mina motiv, Mr Walton. Jag arbetar för den Brittiska regeringens narkotika division, som är under förutsättning att den Bahamian myndigheter. Mitt uppdrag var att ta reda på om Grady Ingersoll var knarklangare. Jag har en känsla av att det inte spelar någon roll längre. Hennes körkort?'
  
  
  "Jag tror att du kan klättra vägg i morgon och kolla upp det.'
  
  
  "Mycket trevligt av dig. Tack.'
  
  
  Hennes sel och avkopplande att njuta av flygningen.
  
  
  Hawk väntade på mig i hans Spartanska kontor på Dupont Circle när han kom lite efter middagstid nästa dag.
  
  
  "Din flygning via Miami landade en och en halv timme sedan," han hälsade på mig. "Var har du varit?"
  
  
  "Ja, hennes, han skulle simma i kläder jag redan var klädd, och jag trodde att det skulle vara skönt att byta om innan henne, jag ska komma hit."
  
  
  Han nickade bistert. "Och också?'
  
  
  Han talade om historien Emu hade gett honom på telefon klockan tre på morgonen. Han lyssnade, utan att kommentera förrän det var färdigt.
  
  
  Frågade han. "Vad tror du kommer att hända med resten av organisationen?"
  
  
  "De rensa upp i röran och låtsas som om ingenting har hänt, eller Herridge och ego människor kommer att slå till innan de kan göra något effektivt. I alla fall, jag antar att du har redan anmält den Bahamian myndigheter om missil bas på Domedagen Ön.
  
  
  "Det var som överförs till dem via indirekta kanaler. Allt kommer att behandlas diskret ."
  
  
  'Naturligtvis.'
  
  
  "Men det är en sak som verkligen stör mig. Mannen du begravts: Kan vi vara säkra på att det inte var den riktiga Grady Ingersoll? Att detta organ i behållaren var inte bara en dummy?
  
  
  "Varför skulle de göra det?"
  
  
  "Jag vet inte något om det. Vår uppgift är helt enkelt att se till att detta helt och hållet."
  
  
  Han nådde i sidan fickan på sin jacka och kastade de tyg-figursatt objekt i stolen. "Detta är för teständamål." Långsamt, ihärdigt, han vände objekt runt tills tummen var framför honom. Ego uttryck inte förändras när han tittade på mig. 'Ja?'
  
  
  'Kontrollera dina fingeravtryck; jag tror det kommer inte matcha den verkliga Grady Ingersoll fingeravtryck.
  
  
  "Utmärkt. Hawk stod upp. "En sista sak. Är du säker på att den här tjejen, den dansare som verkligen glada att du har så mycket, inte prata?
  
  
  "Vad kan hon säga? Förresten, hon blev tillfrågad av Herridge att gå till mitt hotellrum och låta henne gå när han kom tillbaka till Dubbel C, och han sa att han skulle hålla ett öga på henne.
  
  
  - Att döma av din historia, det verkar som att uppgiften är slutförd. Jag tar det du vill åka på semester igen?"
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. "Nej, tack. Varje gång jag går på semester, du tror på något smart att hålla mig sysselsatt medan jag är tänkt att vara på semester. Men du kan göra en sak för mig."
  
  
  Som alltid, Hawk var långt före mig. "Hon nämnde också flera gånger. Jag tror inte att idag är den dagen du kommer att kunna hitta Veronica på skjutbanan. Han skakade på huvudet och log isande. "Jag förstår inte vad en ung tjej som du ser på en gammal man som du."
  
  
  * * *
  
  
  Om boken:
  
  
  Någonstans i Bahamas, en excentrisk miljardär arrangerar vilda orgier där hippies, kön och hasch. Men på sin fritid, den rike mannen har kul med en allmän förstörelse missil system. Dags för "Master Assassin" Nick Carter till hit the road. Farliga death tour. Eftersom du måste stoppa den hänsynslösa rik galning. Oavsett vad. Inte ett lätt jobb, även för Nick Carter. Särskilt när det visar sig att hippies som Anton är farligare naken än den tuffaste gangsters.
  
  
  
  
  Innehållsförteckning
  Kapitel 3
  
  
  Kapitel 4
  
  
  Kapitel 5
  
  
  Kapitel 8
  
  
  Kapitel 9
  
  
  Kapitel 10
  
  
  Kapitel 11
  
  
  Kapitel 13
  
  
  Kapitel 14
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Night of the Avenger
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Night of the Avenger
  
  
  översatt av Lev Shklovsky i minnet av hans förlorade son Anton
  
  
  Originaltitel: Night Of The Avenger
  
  
  
  
  Första kapitlet
  
  
  Han vände sig om och såg en munk i en gul dräkt gå mimmo, huvudet böjt och händerna knäppta i bön. Min bräckliga kropp bara stötte in i mig. Han kom till sig själv och gick på, inte titta upp, inte se oss, mig, oss tiggare som sitter på trottoaren.
  
  
  En mörkhyade pojken sprang framför mig. Han sprang med sin spinkig bröstet blottat och hans knotiga knän rör sig kraftigt. Han såg så patetiskt, så hungrig, att min hand automatiskt gick till min ficka. Men det flög av mimmo armbåge och var borta innan emu skulle ge det mynt.
  
  
  En stund senare, en snyggt klädd kvinna klev graciöst ut av en Rolls-Royce. För priset av ee kläder, hundratals hungriga människor på gatan kunde matas under en månad.
  
  
  Han var bara få användas till mind-blowing kontraster i Calcutta när en explosion lät sju meter från byggnaden. Windows putade och dök som uppblåsta ballonger.
  
  
  Han hade sett splitter krascha in i halv-nakna kroppar av tiggare och riva den Parisiska klä av kvinna runt de Rullar. Jag hörde hennes skrik och stön av smärta, då en osynlig knytnäve i luften provtagning tryck drabbade mig i bröstet och knackade mig av mina fötter.
  
  
  Rök vällde fram bakom stenar som flög ner på gatan och slog i bilar parkerade på andra sidan gatan. Innan han förlorade medvetandet, han såg de övre våningarna av byggnader att kollapsa. Långsamt, som smältande vax, struktur förlorat sin form som stålbalkar och spände och plankor knäckt och rasat. En stark staden stenar och cement block föll omkring mig.
  
  
  När ett hårt föremål tryck på baksidan av mitt huvud, smärtan var outhärdlig. Henne, jag minns att jag tänkte mycket tydligt: "jag kommer att dö." Och jag har inte ens börjat med den uppgiften ännu.
  
  
  Då allt blev svart, och jag kunde inte känna smärta längre.
  
  
  För mig var det bara överföring av sirener, de konstiga engelska horn som var mer lämpligt för små Europeiska polisen bilar än för en stor Cadillac ambulans, som slutade centimeter från mitt huvud på trottoaren.
  
  
  Jag kände splitter som drog ut runt mina fötter, och jag hörde en bekant röst tala till mig från långt håll.
  
  
  'Smeknamn? Det är du?'
  
  
  Korkskruv verkade dumt till mig. Men den röst som upprepade korkskruv, och hon kunde inte svara. Min mun var full av damm och bitar av cement.
  
  
  "Är du fortfarande vid liv, Nick?" Hör du mig?'
  
  
  Jag plockades upp av starka män och försiktigt lyftas upp på en bår. Hon var platt på ryggen tills jag var i ambulansen, men hon var markerad när den gamla Cadillac drog upp på Chowringey Vägen.
  
  
  Mannen som hade talat till mig på gatan var inte där, bara den tunna Indiska sjuksköterskor som åkte med mig, och att han inte litar på dem.
  
  
  Inte för att jag hade mycket pengar med mig. Jag var mer oroad över de vapen som sys in i min kostym.
  
  
  Genom fönstret kunde jag se publiken som samlats på gatan framför den rykande ruinerna av blåst upp byggnad. Flera personer kastade sten på skadade människor på trottoaren, medan andra kastade sten på en polisbil. Polisen var redan skjuter tårgas kanistrar i publiken, och ett litet upplopp verkade oundvikligt.
  
  
  En minut senare, Cadillacs hade kvar publiken bakom, och med undantag för deras huvuden och smuts i munnen, han kände mig som en turist på en studieresa.
  
  
  En ärlig guide skulle ha att beskriva Calcutta som "de smutsigaste, smutsigaste, sjukaste, rottenest staden i världen."
  
  
  Men för ett par kvarter, Chowringee Vägen var en Handelskammaren paradis. Museer, myndigheter, små hotell, och rymliga privata hem fodrad båda sidor, men för ihc, det var saker som skulle göra en Western matematik större sjuk.
  
  
  Calcutta, som de flesta täppt, trånga städer — är en av de största i världen. Bara slummen är olika. En miljon invånare i staden har inte bostäder till alla. De bor på gatan, på trottoaren, i parker och offentliga byggnader. Inte när de är att tigga och stjäla för att överleva. Hela familjer föds, lever och dör utan att ens de mest primitiva tak över huvudet, inte är bättre än de råttor de slåss om sopor.
  
  
  På natten, rader av sliprar likna lik lagt ut för att bränna efter en epidemi. De mer framgångsrika lever i slumområden eller buesti taket som stiger upp en och en halv meter över marken. Webb vattnet är grumligt och outsägligt förorenat vatten i huglifloden.
  
  
  Jag mindes att jag hade det förra gången jag var i Calcutta. Det var den regniga säsongen, och det var en öppen avloppssystem kör genom gatorna.
  
  
  Så jag skulle inte vara särskilt intresserad av denna resa. Jag åkte dit på ett uppdrag, jag vet att staden är en kloak av sjukdomar och smuts.
  
  
  Det var en gång ett hopp om bättre tider. 1947, när den Brittiska beviljas oberoende till landet, den nya Kongressen gjorde galna löften om en bättre framtid och demokrati, men med dem, Calcutta illern bara ännu mer fast.
  
  
  1971, borgare röstade för Kommunisterna i desperation. Men detta hopp uppfylldes inte. Kommunisterna kunde inte styra staden, så den federala regeringen ingrep och krigslagar.
  
  
  I verkliga livet, Calcutta verkar inte som rätt stad för ett AH-agent . Men jag var tvungen att lyda order, och det budskap som nådde mig i Nice var mycket tydlig.
  
  
  "Gå till Calcutta så snart som möjligt", sägs det. Så hon blev knuffad runt sopor med en attraktiv franska grevinnan och plockas upp på det första planet på väg österut. Nu, en timme efter landning i Calcutta, han var i en ambulans, slicka sina sår och gratulera sig själv om att vara vid liv.
  
  
  Framför sjukhuset, jag fick reda på skakiga ben runt bilen och vägrade utbudet av sjuksköterskorna för att ta mig till Ambulansen. I stället följde han en ung sjuksköterska med mjuka bruna hud och en snygg rumpa ner en hektisk korridoren. Efter att vi fyllt ut de vanliga formerna, hon tog mig till ett eget rum och sa åt mig att vänta på doktorn.
  
  
  En timme senare, Hawk kom.
  
  
  Hennes, såg på honom med öppen mun. Han tyckte att det var ett ego röst som hörde henne halv sover på gatan, men tillskrivs det att delirium. Såvitt jag vet, han var i hans eget kontor i United Press och Telegraf Tjänster bygger på Dupont Circle i Washington.
  
  
  Han ville inte ens säga hej. Han rynkade pannan, tog fram en av hans billiga cigarrer, och lite mindre i slutet. Han tände den med uppenbart nöje.
  
  
  För Hawke, tända en cigarr är en ritual, och hur han har det i munnen ger bort vad som är på hans sinne. Vid denna punkt, han var orolig eller utvärdering av den nya situationen.
  
  
  När han tittade upp, efter att sätta ut matchen, han verkade se mig för första gången.
  
  
  "Hur mår du?'
  
  
  Hon hostade upp lite mer damm runt hennes hals och sade, " Ja, sir. Jag mår bra.'
  
  
  Han nickade, helt klart nöjd.
  
  
  "Du sa inte att du var på väg till Calcutta", sade jag.
  
  
  "Ändringar i planerna", sade han. "Jag var på väg tillbaka från ett möte i Peking. Jag gick inte ut för länge. Jag ska vara på väg hem i en timme.
  
  
  Hawk såg direkt på mig och rynkade pannan igen.
  
  
  "Du får slarvig", sade han plötsligt. "Jag har följt dig hela vägen från flygplatsen. Han var inte ens ett kvarter bakom dig när bomben gick av.
  
  
  Henne, såg på honom. Han var en erfaren agent, och han hade inte glömt det, men jag borde ha känt någon tittade på mig. I mitt arbete, du behöver inte hålla länge om du inte märker att du är förföljd.
  
  
  — Bomben var avsedd för mig?"
  
  
  Han sa nej. Förmodligen inte. Det var en rysk byggnad, högkvarteret för en trade mission. Och det är en del av problemet."
  
  
  Min chef öppnade litet paket som han förde.
  
  
  Vad han höll såg ut som en rostig kan i papperskorgen krossa. Det var ingen etikett, och det var en säkerhetsspärr på ena sidan. Det såg inte farligare än en leksak bomb.
  
  
  "Det är han, Kostia, varför är du i Calcutta," Han sade. "Hemgjorda bomber".
  
  
  Han skrattade. Det kan inte vara allvarliga. Saken verkar inte som ett verkligt hot. "Kaliumnitrat," sade han. - Bank aspiration och säkring. Priset är två rupier.
  
  
  "Två kvartalen", säger han högt beräknat.
  
  
  "Det är rätt. Ganska billigt, även i ett land som Indien. Men denna sak är kraftfull nog för att slita av ett ben eller spränga en byggnad. Förmodligen mer kraftfull än en väte-bomb om du gör ih nog en och använda det som en ekonomisk hävstång.
  
  
  Den här gången var det min tur att rynka pannan. Han förvånade mig. Hawk var inte en man som ges till överdrift, men han pratade om hemmagjord styvhet som om det var en atombomb. "Under de senaste 24 timmarna, tre ryska byggnader i Calcutta har förstörts av dessa billiga bomber. En säljare kontor och två ryska företag.
  
  
  Frågade jag henne. "Så vad. Sedan när inte iller AH oroa sig för att Ryssarna kommer att bli arg på det?
  
  
  "Våra röda vänner skriker om blodiga mord. Polisen fann att den dosor snus tillverkas av det Amerikanska företaget Nationella Kan Bolaget.
  
  
  "Men de är sålda över utomhuspoolen."
  
  
  "Det spelar ingen roll. Vi är under press. Det handlar om vedergällning. Och det finns rykten om det.
  
  
  "Rykten?
  
  
  "Prata om det stora upproret."
  
  
  — Som ett resultat av några billiga ändringar till den fullständiga namn?
  
  
  Hawk tuggade på en död cigarr. Ego ' s ansikte var bistert. "Ja, om det blåser upp ih är nog på rätt ställen..." Han ryckte på axlarna.
  
  
  Han gav mig en tunn mapp med en ursäktande uttryck på sitt ansikte. "Detta är allt vi har så här långt. Detta är ett problem av Ministeriet för Utrikes Angelägenheter i ryska Federationen, så vi lösa det genom vårt konsulat. Jag tror att de har en ledning för dig. Vänligen kontakta Randy Mir. Han är den kontrollerande agent AH . Kontakt information finns på dell. Han suckade och tittade osäkert. Det var inte likt honom. "Vi vill nip det i sin linda. Detta fall har en doft som vi inte gillar.
  
  
  Han stannade upp igen, som om du ångrar vad han hade sagt. "Ta reda på vem som gör bomber och ge det en leda. Agera utan restriktioner."
  
  
  Det var två meddelanden i Della från Randy Ensam, men inget annat. Jag kunde få mer information från tidningar. Jag var tvungen att följa denna information blint, och jag gillade det inte.
  
  
  Han tittade på Hawke, förväntar sig mer från honom.
  
  
  — Du vet lika mycket som vi gör nu, Nick. Vi kunde inte hitta något om det," sade han. "Detta kan behandlas snabbt. Vi har inte tid, för oss, för en grundlig undersökning, eller ens för en grundlig analys. Så var försiktig. Vi har ingen aning om vad vi får oss till.
  
  
  "Bra affär", sade jag.
  
  
  "Jag önskar att vi kunde berätta mer. Randy Mir säger att han har en hund som är engagerade kan hjälpa till. För ett år utbildade han en schäfer för att upptäcka explosiva verksamma ämnen. Det är nästan omöjligt, men ge det ett försök. I det här fallet, vi behöver allt vi kan få.
  
  
  Han knackade askan från hans cigarr och gnuggade sitt ego i golvet med sin stövel. "Vi vet inte mycket om ryska rörelser i området. De har åtminstone en person här, kanske mer. Och den Kinesiska kan också vara aktiv."
  
  
  "Min kamouflage?"
  
  
  Hawk gav mig en portfölj, ett pass, och till hälften en flygbiljett.
  
  
  "Du är Howard Matson. Förra månaden du ville billiga salpeter i Fjärran Östern. Du är ett fyrverkeri tekokare.
  
  
  Jag tog hennes pass och tittade på den för att komma ihåg om hon var förmodligen född och bodde och där min fiktiva företaget var beläget.
  
  
  Påsen var full av artiklar med anknytning till fyrverkerier, formler, kontrakt, bussning, avjämningsmassa försäljning, pennor och anteckningsböcker. Tillräckligt för att ge en översiktlig besiktning. Hawk nådde in i hans ficka och drog ut hotell viktiga. Han gav den till mig.
  
  
  "Det finns Svenskar i rummet. Alla personliga saker du behöver. Lycka till.'
  
  
  Han gick fram till dörren och vänster utan att titta tillbaka. Hon fann sig ensam igen. Stenas och sårade, en främling i en smutsig stad, på ett uppdrag som nästan dödade mig innan han tog till åtgärder.
  
  
  Den läkare som besökte mig talade Oxford English och undersökte mig noggrant.
  
  
  "Ben är inte trasig," sade han. "Inga inre skador."
  
  
  Han omgående tappat intresset för mig. Han skrev ut ett recept på smärtstillande och försvann. En timme senare lämnade han henne runt sjukhuset, och Stahl letade efter en taxi.
  
  
  Återigen, jag stod utanför i värmen, funderar på kläder Hawk hade förberett mig på hotellet, och hoppas att han hade valt en ljus och sval färg. Men det var inte bara Savchenko som fick mig att svettas när hon sattes i hytten. Det var ett uppdrag. Hennes skall är på honom blint och utan en enda riktig leda eller ledtråd. Jag gillade det inte.
  
  
  
  Kapitel 2
  
  
  
  
  Bertrum J. Smith Slocum såg ut som en typisk diplomat. Han var över fem meter lång, med silver-grått hår och ett omsorgsfullt klippta mustascher. Nen var klädd i mycket blank balett tofflor, en dyr kostym med en bra klipp, och manschettknappar på ärmar för en randig tröja. När han sträckte ut sin hand, ett snabbt leende dök upp på hans ansikte, men det försvann snabbt.
  
  
  "Ah, Mr Carter. Jag har hört fantastiska saker om dig.
  
  
  "Matson," sade jag. "Låt oss få användas för att min kamouflage namn."
  
  
  "Åh, ja, naturligtvis. Han vinkade åt mig att sitta i blå sammet stol bredvid ego-polerad-och utflyktsdisk. Det var inte ens en telefon på bordet för att avleda uppmärksamheten från den blanka grynig mönster på nen.
  
  
  Frågade han. "Blev du informerad om detta när du lämnade Frankrike?"
  
  
  "Inte helt och hållet.'
  
  
  "Mmmmm. Tja, det var fyra mer explosioner, inklusive den du undvikas bara idag. Den ryska Konsuln officiellt lagt ansvar på Usa. De fortsätter att skicka uppskattningar av återuppbyggnaden kostnader och en lista av döda Ryssar. Så långt, räkningen är cirka tjugo miljoner dollar.
  
  
  "Det här är löjligt. Hur kan de bevisa att vi är...
  
  
  "Det kan de inte."
  
  
  "Är vi inte ansvariga för detta?"
  
  
  — Nej, nej, naturligtvis inte. Vi är i mörker, precis som alla andra. Igår, Ryssarna delade ut pistoler till alla konsulatet personal. De har tjugo-sex personer där, och jag kan gissa varför. Det är en stor spion nätet, röster och alla. Han stannade upp och sköt ett kuvert över stolen mot mig. "Washington skickat dig ett meddelande. Det är kodad. De har också lärt oss att samarbeta fullt ut med dig.
  
  
  Slocum klev upp och gick till fönstret. Han sprang en hand över hans ansikte och återvände.
  
  
  "Carter... jag menar Matson... vi måste sätta stopp för detta bombardemang omedelbart och skaka av Ryssarna. Detta är den första platsen i min karriär. Tjugo-sju år i utländsk tjänst, och nu detta.
  
  
  — Jag ska göra mitt bästa, Mr Slocum. Men jag behöver ett par saker. Femtio patroner för en standard 9 mm Luger pistol, en fin liten .25 automatisk pistol, och två frag grenades.
  
  
  "Mr Matson! Hans diplomat, inte en vapen-återförsäljare. Han skrattade. "Du vill att han ska ha en diplomatiska samtal med en terrorist som kastar en bomb på mig? Jag använder mina egna metoder, och du använder din. Jag behöver också en bil och ett tusen dollar i rupees, inte mer än tjugo räkningar.
  
  
  Slocum tittade på mig en stund, och jag såg ogillande i hans ögon. I egots personliga tolkning, sin rang, var mycket lägre än egot. Men just nu, han behövde mig. Utan att säga något, han plockade upp telefonen och började ge order. Medan han gjorde detta, jag öppnade kuvertet han hade gett mig och granskat den prydligt tryckt med siffror och bokstäver. Meddelandet var skrivet i en fem-gruppen dialogrutan kod AX. Jag skulle ha föredragit att förstöra meddelandet direkt, men du kan inte dechiffrera ett meddelande i fem grupper på en gång, så jag pantsatte det till ego i en minut.
  
  
  Slocum gav mig bilnycklarna och en bunt rupees, av vilka de flesta var svårt misshandlade, och allt som hennes hotell som behövs. En tre-pekade stjärna i en cirkel som var stämplat på knappen ring. Så nycklarna måste ha kommit från en Mercedes, troligen från Slocum egen bil. Åtminstone han gjort några uppoffringar.
  
  
  "Mr Matson, Washington har bett mig att påminna er om att detta fall innehåller frön av en konfrontation mellan Usa och Ryssland. Det verkar som om den roll den skyldige var som ställs på oss, och vi inte har möjlighet att bevisa vår oskuld. Om den nuvarande antal explosioner ökar eller fler anställda av det ryska konsulatet dödas... Han torkade hans örsnibb. Slocum svettades i hans coola kontor.
  
  
  — Ja, då kan det vara ett omfattande gerillakrig som händer här i Calcutta. Amerikaner och Ryssar kommer att dö i ett neutralt land — en skrämmande utsikter."
  
  
  — Om det händer, Mr Slocum, du behöver inte mig. Då behöver du Marines.
  
  
  När han återvände till sitt hotell rum en halvtimme senare, han böjde sig över den krypterade meddelande som han hade fått över Usa. Instruktionerna var kort.
  
  
  "Jag föreslår att du tar kontakt och hålla kontakt med Choeni Mehta, dotter till en känd industriman. Känd som Indiska agent Klass M4, ih lägre klass. Befordran från kuriren. Det verkar som att bara jobba deltid. Kan vara användbart för bidrag med särskild Calcutta problem. Det är känt att hon är positivt inställd till Usa, men inte avslöjar hennes kamouflage i onödan." Meddelandet var inte en stor sak, men det fanns stöd ändå. I alla fall, det gav mig en potentiell allierad, och i Calcutta fanns det ytterst lite iller med dem som den AMERIKANSKA regeringen ensidig med Pakistanier i ih i krig med Indien. Jag bläddrade i hennes telefonbok tills jag slutligen hittade namnet på utgivaren av en engelskspråkig tidning. Jag låtsades att vara en frilansande författare och fick det mesta av den information som jag behövde från henne. Choeni Mehta var tjugotvå år gammal, cirka fem meter hög, och ett övre kast Brahmin. Hon gick i skola i Schweiz och utvecklat ett rykte för att festa. Varje dag, hon spelade tennis på Racket och Brottning club nära Maidan Park.
  
  
  Mötet med henne var lättare än jag trodde. Jag har bara varit på en klubb där hon slog några engelsk tjej. Efter att ha gett det till bartendern för tio rupier, han berättade för mig att Choini favorit dryck var kolsyrad gin, så han tog två glas med honom, när han gick till tennisbana.
  
  
  Hon hade redan slagit sin motståndare.
  
  
  "Game over" Choeni sagt, rubriken för nätet.
  
  
  "Detta punch är värt en drink", sa jag och gav henne glaset.
  
  
  En rynka dök upp på hennes panna, sedan försvann igen. "Hennes make.
  
  
  "Vissa vänner runt i Monte Carlo rådde mig att sluta med din plats om det någonsin kommer att vara i Calcutta. Och hennes röst är här.
  
  
  Nä röst var låg och trevlig, med en liten engelsk accent och en antydan av snobberi. "Vänner som...?'
  
  
  Han log mot henne. "Jag är ledsen, jag aldrig kallar hennes namn. Bara vänner.'
  
  
  Nu var det ett leende spelar runt hörn av hennes rta. Hon var vacker, med ljus oliv hy. Nä hade bruna ögon, svart och glänsande hår som hängde i två flätor till mitten av ryggen.
  
  
  "Jag tror att du skojar, men tack för att dricka", sade hon. Hon tog en klunk och räckte över glaset tillbaka till mig. 'Vill du hålla mig? Om du vill vänta tills tävlingen är över... vi kan prata." Hon skrattade. — Om de som är vänner till oss i Monte Carlo. Hon har aldrig varit där. Hon vände sig om och visade mig hennes välvda röv under en kort vit tennis klänning. Jag var glad att någon på telefonen föreslog att jag etablera denna kontakt. Hon skulle kunna distrahera mig lite under det här uppdraget.
  
  
  Choini fungerat väl, det var en hård servera med en spin effekt. Hon vann sista set, sex -, och kom fram till mig, torka svetten från hennes panna.
  
  
  "Inte dåligt.'
  
  
  Hon skrattade. "Hennes eller mitt spel?"
  
  
  "Både av dem. Du är den första frun jag någonsin sett med benen utsätts.
  
  
  Choini skrattade och tog hennes drink från mig. "Jag är en lurker. I Schweiz eller London, detta anses mycket posh. Hon räckte dricka till soffan och vände sig till mig, livet på sin tennis klänning som visar upp hennes vackra bröst. Hon visste om effekten. — Du är en Svensk, är du inte?"
  
  
  — Faktiskt, och jag letar efter någon att äta middag med." Vad sägs om detta?
  
  
  Hon såg förvånad ut. "Varför?"
  
  
  "Du är vacker, smart, sexig. Jag är trött, jag är uttråkad, och jag behöver spendera kvällen med Hema. Han pausade. "Ursäkta, mitt namn är Howard Matson. Alla över New York, och här för att köpa fyrverkerier.
  
  
  "Och du är intresserad av bomber?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Vilken galenskap." Hon stannade. "Varför inte? Du skulle bli förvånad över hur tråkig denna stad kan vara. Tänk om vi hade middag i min lägenhet runt klockan åtta?
  
  
  "Jag vill inte orsaka några problem..."
  
  
  "Jag ska berätta för min chef att hålla det enkelt." Hon skrattade när hon stod upp. "Jag ska ta en dusch. Se dig ikväll." Hon vände sig om och gick mot klubben. "Hej, jag vet inte ens var du bor. Jag följde med henne. Hon slutade gå.
  
  
  "Mr Matson, du vet att jag kommer att vara här på tennisbanan. Du fann att jag var på resa en bit, och du antagligen mutat någon att ta reda på vad jag drack. Jag är säker på att du kommer inte ha några problem att hitta den plats där jag bor. Om du inte lyckas, jag är rädd för att du kommer att sakna din middag.
  
  
  Hon vände sig om igen och på väg till duschen. Utanför damernas omklädningsrum, jag såg henne stanna och tala med en bister gammal man. En klubb astrolog, tänkte jag. Från där han hållit det, Ego kunde se biblioteket i astronomiska beräkningar, i block av näver, och jag undrade om hon hade frågat honom om råd om mig.
  
  
  Själviskhet påminde mig om två ansikten-Indien... den moderna sidan representeras av världsliga kvinnor som Choeni Mehta, och den antika förflutna klamrar sig fast dem med tentakler av religioner och ockulta.
  
  
  Denna tvetydighet kan komplicera mitt uppdrag. Efter att ha lämnat klubben, han bestämde sig för att omedelbart kontakta den lokala styrande agent AH . Kanske han kunde hjälpa mig att bättre förstå denna kultur, där vissa människor gick nakna på gatorna och in sina kroppar med aska, medan andra använde ögonskugga och läppstift.
  
  
  Han visste mycket lite om Randy Mir, även om han hade hört hans namn tidigare. Han var fullt sysselsatt och fungera som en vakthund och observatör, vilket ger trygghet för våra medarbetare att arbeta i Indien eller passerar genom nä.
  
  
  Det var nästan klockan fyra när jag kom till ego, den store, bokhandeln med den vanliga tiggare framför dörren. Denna gång var det en kvinna. Han kunde berätta med ord "rama" tatuerade på hennes ansikte flera gånger i Sanskrit.
  
  
  "Hare Krishna, Hare Rama," sjöng hon under sin sari och halsduk.
  
  
  Det var snabbt förbi mimmo nä. Såvitt jag vet, hon kan också ha varit en agent, en observatör för Randy Fred, eller en Kommunistisk entreprenör.
  
  
  Jag parkerade min bil två kvarter från butiken och lämnade Mercedes framför en Indisk soldat som står över den smutsiga gatan. Han stod med sitt gevär på axeln, och hennes nick berättade Ego att han skulle hålla ett öga på bilen.
  
  
  Åsynen av ego gevär blockeringar rapporter i media om att Wilhelmina var holstered under min vänstra arm. Och då hade jag Hugo, min lång stiletto, säkert göms mot min högra handled, där egot kan nå henne på en sekund.
  
  
  Han var redo att agera i Calcutta, och fortsatt vaksamma. Jag passerade framför den store av misstag, försöker att se om det fanns en bakdörr.
  
  
  Även vid fyra, halv sju, det var fortfarande kvavt och varmt ute. Den vita stenar återspeglas solen på mig från alla håll. I hörnet, jag lämnade Chowringey Väg och på väg mot baksidan av en liten bokhandel.
  
  
  Hennes carapace gick ner för den smala gatan och kände att något hade förändrats. Rytmen av gatan ljud var annorlunda. Buller element har skiftat. Jag tittade runt och såg bara två trasiga pojkar, ingen runt dem mer än åtta år gammal. De hade små stenar knutna till rep som de svingade i nyfiken sätt, till att börja med pekare och sedan knäppa egon, ett spel som de spelas när man går.
  
  
  Jag gick och tittade runt i affärer som en vandrande turist eller affärsman spendera sin lediga tid i en främmande stad.
  
  
  Jag vet inte varför, men jag kände mig illa till mods, och vågade inte gå in Randy Mir: s butik. Butiken var nu ett block bakom mig, och jag stannade, var på väg att vända tillbaka, när jag hörde en man som går målmedvetet mot mig.
  
  
  Ego är snabbare takt, och hennes instinktivt vände. Kniven såg henne först, och sedan den hand som grep hennes ego.
  
  
  Den Indiska svor i Hindu. Han höll kniven till ödmjuk och redo. En sekund senare, Hugo tog det i sin högra hand och började mot angriparen.
  
  
  Killen var bra, men inte en expert. Han kastade, stannade, vände sig om och slog honom. Men jag visste vad han skulle göra. Det var som om han hade bara fullgjort en del av sin utbildning. Han parerade genom ett slag, och mitt svärd sjönk djupt in i emu: s handleden. Han tappade kniven och försökte springa iväg, men slogs ner av Ego Nog. Innan han skulle hoppa på mig, henne, han tryckte sin fot för att ego bröstet och sköt sin lätta kropp bort från klipporna.
  
  
  "Vem fan är du, skräddare?" Han mumlade namnet, men det gjorde inte berätta för mig något. "Vem har skickat dig?"
  
  
  Han skakade på huvudet. Det är en korkskruv mönster på engelska. Han hade fortfarande inte svarat. Ego handleden var blödning. Jag påpekade det för henne, men han ryckte på axlarna. Hema var den här killen? Han borde ha känt henne. Var han bara råna mig eller försöker döda mig på efterfrågan?
  
  
  Han satte bladet till ego halsen och skrapade den mot ego hud, dra en tunn ström av blod. "Vem? Jag frågade henne igen, i Hindu.
  
  
  Han öppnade ögonen på äkta skräck. Han skyggade. Han tryckte hårdare på bladet, och såg att det hade skurit sig på en bråkdel av en millimeter djupare. "Vem? Jag frågade henne igen. "Zakir," sade han, ignorans smärtsamt. "Zakir har sänt mig."
  
  
  "Zakir, som är här?"
  
  
  Han flämtade och öppnade hans ögon ännu bredare när han såg blodet droppande från ego handleden. Då egot mål gled åt sidan och han förlorade medvetandet.
  
  
  "Ta tailor," mumlade jag.
  
  
  Du kan lära dig en hel del mer från henne. Var min kamouflage redan utsatt? Vem är Zakir? Kanske bara en billig gangster.
  
  
  Han böjde sig ned för att ta Ego till sina sinnen, men var tvungen att ge upp när en grupp av ljust klädd Indianerna kom ut på gatan.
  
  
  Mannen framför var klädd i brudgummens ockra klänning och en utsmyckad huvudbonad. Den beslöjade brud ego var förankrad till det med en symbolisk siden sladd. De följdes av bröllopsgäster, ett dussin eller mer rikt klädd släktingar.
  
  
  Koncernen frös vid åsynen av blod rinner runt mannen på trottoaren. De tittade på mig förväntansfullt.
  
  
  Jag hade inget annat val. Det kan vara fem minuter innan mannen med kniv återfår tillräckligt medvetande för att tala. En stor folkmassa ska ha samlats in av då. Det var inte en idealisk situation för att förhöra denna person.
  
  
  Han undrade om han var ensam. Någonstans i denna smala gränd, kanske, ett ego kollega stod och väntade på mig? Jag gick snabbare, sprang sedan ut genom gränden och vände på en annan gata innan den stoppas. Han svettades i sin nya kostym, försöker få ordning på sitt lager.
  
  
  Jag visste att den här mannen försökte döda mig, men varför? Eftersom jag var Nick Carter, eller kanske för att jag hade några rupier i min ficka?
  
  
  När henne, fick till bokhandeln, hon bestämde sig för att gå in genom bakdörren. Han slutade i en återvändsgränd gränd och såg honom kritiskt. Jag såg inte någon, inget som är farligt. Han försiktigt gick in i gränden.
  
  
  Om detta var ett mordförsök, hur kunde de har sett genom mig så snabbt? Det kunde ha varit en taxichaufför. Erbjudande tio rupier som en belöning och du kommer att kunna köpa hälften av flygplatsen taxi förare och rickshaw förare. Finna ut öde av hög Svensk skulle inte vara svårt. Det finns ingen plats där pengar talar så tydligt som i Calcutta.
  
  
  Han gick tillbaka till dörren och vände hantera. Dörren var inte låst. Han trädde in i ett rum som såg ut som ett förråd och såg en ung kvinna som sitter framför honom. Han lugnt stängt dörren och log mot hey så att hon inte skulle skrika. Till min förvåning, hon log mot reumatism.
  
  
  Hon var vacker, med ljusbrun hy, glänsande, mjukt hår och gröna ögon som kontrast med hennes Indiska ansikte. Hennes kropp var vackert formade.
  
  
  "Du måste vara en Amerikan," sade hon.
  
  
  "Jag tycker inte det ska överraska dig."..
  
  
  Hon vinkade mina ord bort. — Min pappa är inte här, men han ska vara tillbaka snart. Han vet att du har kommit i Calcutta. Mitt namn är Lily of the World."
  
  
  Åtminstone jag hade förväntat. Henne, drog en suck av lättnad. Denna del av verksamheten verkade gå enligt plan.
  
  
  Flickan var klädd i en traditionell utrustade vit blus och sari. Hennes rainbow-färgad kjol var en lång, lös passform. Hon reste sig graciöst från soffan.
  
  
  — Kan jag göra dig en kopp kaffe?"
  
  
  Hon ledde mig in i en snygg, ljus och doftande vardagsrum. Det var ingen annan. Det var en låg soffa mot en vägg. Två dörrar till vänster om moans lett till andra rum, medan den uppriktiga och kära framför hade en tredje dörr som leder ut till en bokhandel.
  
  
  Av gammal vana, som han snabbt utelämnat information om hörseltekniska hjälpmedel. Flickan tittade på mig utan att fråga något. Hon såg att hennes far förberedde henne för arbete.
  
  
  Jag räknar inte med att hitta något, men en transitering biljett ibland visar sig vara en bluff. Och i mitt arbete, en sökning av ägarens hus inte strider mot vett och etikett.
  
  
  Det fanns inga mikrofoner i vanliga ställen där en till synes slumpmässiga besökare kunde fästa ih genom att fästa en bit av murbruk eller lim. Det fanns inga mikrofoner på våra skrivbord, på oss, på dörrfodren, eller under sätena i våra stolar.
  
  
  Jag bara kom till slutsatsen att Randy världen ska bli en bättre plats än jag tänkt mig det när jag såg Ego... Det var ett brevpapper knappen som såg lite för stor i början. Det var in i väggen nära dörren, nästan i nivå med golvet.
  
  
  Han drog försiktigt ut den och granskade den nedre delen. Ett tunt lager av plast som omfattas miniatyr mottagare och sändare. Det var en ny typ, men jag uppskattade att utbudet inte överstiger 200 meter.
  
  
  Lily kom över till mig och tittade på vad jag gjorde. Han lade ett finger mot hans läppar och hon rynkade pannan. Innan hon hann säga något, öppnades dörren och en man kom in i rummet. Emu var fyrtio år gammal, kort, med ett renrakat huvud, stora glasögon som Gandhi, och en näsa som hade gått sönder flera gånger och aldrig repareras.
  
  
  Hon plockades upp av sändare i hennes hand. Han såg på det, men inte säga något. Jag visade det för emu där jag hittade det. Mannen slog ut mikrofonen runt min arm och kastade ego till golvet under hans hårda läder boot.
  
  
  — Jag hade ingen aning om - ", började han.
  
  
  "Där kan vi prata?"
  
  
  Randy Mira ledde mig ut bakvägen och in i gränden, där var det redan mörkt. Det tog mig bara ett par minuter för att höra allt som världen kände explosioner. Han ville inte veta något jag inte vet. Hon var fortfarande i mörker.
  
  
  — Vet du en viss Zakir?"
  
  
  Mir nickade. "Det är ett vanligt namn i Indien. Jag har fyra släktingar som heter Zakir. I Calcutta ensam, ih bör vara i tusentals... Han skakade på huvudet. "Denna sändare... det är mitt fel. Jag trodde att de inte misstänker mig, men nu vet allt. Hennes stahl är meningslöst för dig.
  
  
  "Och nu vet vi hittade en av mikrofonerna. De kanske har lagt ih ännu, så låt dem inte höra något viktigt.
  
  
  Han berättade för Emu om mannen med kniv på gatan. Han höll andan. — Jag tror inte att den här mannen försökte råna dig." Det kunde ha varit mördaren. Jag ska fråga henne.
  
  
  När han återvände till bokhandeln några minuter senare, tog han en titt omkring. Nu visste de ljudet av min röst. Så jag måste vara betet för ih fälla, oavsett vilka de är. Bokhandeln var stängd, det var metall räcken på windows, och jag stod vid fönstret, försöker räkna ut var ih tjuvlyssnare kan vara. Sändaren hade en begränsad räckvidd. Genom fönstret kunde jag se ett dussin platser där någon kan ha suttit med en mottagare. Balkonger tvärs över gatan skulle vara perfekt. Men vem är det? Ryssarna? Kinesiska Kommunisterna? Indiens egen intelligens nätverk?
  
  
  Han kunde inte komma ihåg att jag någonsin att bli utsatt så tidigt på ett uppdrag. Han kände sig som en jägare upptäcker att ego blev jagad av en grizzlybjörn han hade inte ens sett.
  
  
  Innan hon kunde samla sina tankar, att hon såg rörelse utanför. Det var en snabb, omärklig rörelse, som ett djur förföljer sitt byte.
  
  
  En andra skugga flyttade ner på gatan mot bokhandeln. Då har en hel hord dök upp, mängder av mänskliga figurer med stenar, pinnar och provisoriska spjut i sina händer.
  
  
  Den första stenen slog i ledstången och studsade tillbaka. Nästa sak att bryta var ett litet fönster i dag. Då stora fönster bakom vilka det var som hålls bröts av en tredje sten. Han hoppade tillbaka, för att undvika de fallande glas.
  
  
  "De behöver dig," Randy Mira heter bakom mig. "De vet att du är här.
  
  
  Hennes far gick med på. De försökte avsluta ett jobb som tidigare misslyckats på gatan, bara den här gången de gjorde det under täckmantel av ett uppror.
  
  
  Han flyttade bort från fönstret och drog Lily tillsammans med honom. Hennes ögon var bred med rädsla. När vi gick in i vardagsrummet, hennes far låste dörren bakom oss.
  
  
  "Kom", sa jag. "du och din dotter... snabbt genom bakdörren."
  
  
  Han kanske har invändningar. Hon var försiktigt stötte av ego k dag. Han tittade på mig, blinkade, nickade sedan och ledde mig till förrådet. Mir öppnade den yttre dörren och halva klev ut. Ego rop kom plötsligt, och han kollapsade tillbaka in i rummet med en tre-fot spjut i hans bröst, hans mjuka, allvarliga ögon redan djupa pooler för döden.
  
  
  Han slängde igen dörren och krossade den enda lampan i rummet.
  
  
  Vi var instängda, belägrade både framför och bakom. Flickan är på väg att säga något, men hennes lösning till forskning problem är suset av en brandbomb bomb i en bokhandel. Vi var nålas, elden vidare och publiken bakom oss.
  
  
  
  Det tredje kapitlet
  
  
  Innan hon kunde gå, en rännil av brinnande bensin började springa under dörren i bokhandeln. Han hoppade över Mira kropp och ihopkrupen mot väggen. När hennes bakdörren öppnas en tum eller så, Gawk smällde in i ett träd, och ett tiotal stenar smällde i dörren. Han stängde snabbt dörren och smällde bolt. Tittar genom fönstret till höger för kvinnan, hon såg en gestalt köra ut ur valvet och snabbt sköt, då mannen föll till marken. En andra dusch av kulor och stenar slog dörren och krossade fönster.
  
  
  Lilja kastade en matta över den brinnande bensin och släckte lågorna, men snart brand i bokhandeln bröt ut i dag.
  
  
  Hon var på väg att springa ut bakvägen när den andra brandbomber bomben gick av. Bakdörren var häpnadsväckande med brinnande bensin. Vi var instängda.
  
  
  "Lily, är det någon annan väg ut?"
  
  
  Hon grät nästan hysteriskt och skakar på huvudet. Jag gick till en annan tråd i rummet. Han var fast med gamla mappar, kartonger, lådor. Ih drog ner henne. Det måste finnas en utrymningsväg. Lily satte sig ner bredvid henne och tog Ego hand. Han hoppade upp på lådor och tittade upp. Jag tror att det var någon form av avsats.
  
  
  Så han klättrade över lådor staplade på varandra, förstod han att de var på en smal trappa. Han gick upp på övervåningen. Gångvägen sprang hela bredden av rummet, och på slutet fanns en dörr. Jag sprang fram till det, fann handtaget, och vände på det. Dörren var låst. Mina initialer flög ut och slog dörren intill låset. Svängde upp dörren. Jag lyste med ficklampan genom mörkret och såg en annan spricka, men det fanns ingen stege som leder ner.
  
  
  "Lily, kom hit snabbt.
  
  
  Hon tittade upp i förvåning och sprang ivrigt upp för trapporna. Försiktigt gick vi förbi det första huset, sedan det andra. På tredje våningen, en dörr öppnas till den doftande kväll luften. En gränd låg nedanför oss. Han hängde från kanten och föll till marken. Lily fångade hennes hoppning och ledde henne till bilen. Vi körde sakta. Bakom oss, vi kunde se den flammande lågor i en bokhandel och hör sirener i fjärran. När vi var på säkert avstånd från den hord, Mercedes stannade till och kastade huvudet tillbaka.
  
  
  Han tog ett djupt andetag och föll i självhypnos han hade lärt sig i Usa. Efter några sekunder, hon föll i en lätt trans. Jag kände mig som jag var att vakna upp från en lång uppfriskande tupplur och höra Lily prata tyst bredvid mig.
  
  
  "Vi visste att detta skulle hända," sade hon, gråter.
  
  
  "Vem?"
  
  
  "Min far och hennes. När han gick med på att arbeta för dig, han sade att han skulle dö en dag... våldsam död. Det var priset vi fick betala för att komma bort från den fattige banner till har ett hem och en utbildning. Nu har vi betalat priset.
  
  
  Hon ville säga något tröstande, men kunde inte hitta ord.
  
  
  "Vart är du på väg? Har du en familj?'
  
  
  "Kan du ta mig till min morbror' s place? Kanske han kan ta hand om mig."
  
  
  Jag nickade till henne, och hon gav mig adressen. Det var bara ett par kvarter bort. Jag tappade bort henne framför den imponerande Old Court House Sturt.
  
  
  "Han måste jobba sent," sade hon. "Han alltid gör."
  
  
  När hon kom ut, var hon kallas hej, namnet på mitt hotell. — Om du behöver hjälp, ring mig, Lily.
  
  
  Hon tittade på mig med sina nyfikna gröna ögon och tvingade ett leende runt henne. "Mr Matson, du har hjälpt mig så mycket som du kan fågelskrämma. Du räddade mitt liv."
  
  
  Hon vände sig om och sprang till dörren.
  
  
  Jag kollade hennes rum på my hotel i fall en objuden gäst kom för att se mig. Allt verkade vara bra. Jag vände på radio, duschade, och klädd.
  
  
  Medan hennes slips var knuten, Calcutta Radio rapporterade en annan politisk explosion. Den här gången, en bomb slog den ryska vice-consul ' s hus, och Kommunisterna var rasande.
  
  
  "Den ryska Konsuln Andrej Sokolov idag krävde att Indiska trupper stärka säkerheten kring alla hem ryska tjänstemän och vid alla anläggningar med anknytning till Ryssland," presentatören sade. "Sokolov krävde också att alla AMERIKANSKA konsulatet personal utvisas i hela staden om attacker på ryska personal och ryska egendom stoppas omedelbart."
  
  
  Han visslade tyst till henne. Detta var något nytt i diplomatiska kretsar. Jag har aldrig hört talas om en sida som ber andra att utvisa diplomater från en tredje Makt. Följderna voro fruktansvärda. Föga förvånande, Hawke och det AMERIKANSKA utrikesdepartementet som var berörda.
  
  
  Men varför var de attacker som utförts? Hennes iller hade fortfarande ingen aning om varför Ryssarna var att bombas. Varför Calcutta?
  
  
  Kanske en korkskruv var lättare. Indien var en symbol för demokrati i Asien. Den Brittiska vänster bakom ett strukturerat system som endast fungerat mycket väl på vissa ställen, men var tillräcklig i andra. Men de misslyckades kapitalt i Calcutta.
  
  
  Kanske Choeni Mehta som kan ge mig en ledtråd jag måste ta reda på vem som ligger bakom dessa svårigheter.
  
  
  Det var inte svårt att ta reda på hennes adress, även om hon var inte visas i telefonboken. Sedan ett par telefonsamtal från henne var på väg.
  
  
  Hon bodde i ett av de äldsta" ess " i Chow Ringi Road, ett lyxigt hus en bit från vägen, på en stor tomt omgiven av en hög metall staket och täckt med blå keramiska plattor. En trappa ledde upp till en utsmyckad men robust iron gate. Den Sikhiska tittade på mig kraftigt, sa något på telefonen, sedan pekade och öppnade den stora porten. Jag drog in och hörde porten slam bakom mig.
  
  
  Hon var parkerad på uppfarten mellan en Rolls-Royce Silver Cloud och misshandlade en Land Rover.
  
  
  Min unga hustru väntade på mig, och led mig genom den främre gården, mimmo trädgård med markis, längs mimmo väg vid poolen och genom en dörr på andra sidan av den enorma herrgården.
  
  
  Choeni bodde i ett uthus i ett stort hus. Hon mötte mig vid dörren.
  
  
  "Du hittade mig," sade hon, och log. — Jag hoppades att du kunde göra det."
  
  
  Hon vände sig om och visade mig den vackra sari hon var klädd. Hennes arm och axel var synliga under den mjuka, fina blå blus, men de flesta av ih var dolda av halsduk som hängde från hennes vänstra axel och stoppade under hennes högra arm. Det var en siden näsduk i hundratals färger, med ett intrikat mönster, enligt denna, och som-mde siffror, hand-broderade på siden. Hennes sari fladdrade på golvet. "Vacker... både en kvinna och en sari."
  
  
  Hon log och tittade på mig med sina bruna ögon.
  
  
  "Och ni, sir, är bra och dyrbart klädd, men pistolen är synliga från din vänstra hand. Gör alla Amerikanska fyrverkerier tillverkare bära vapen?
  
  
  Han skrattade för att dölja sin förvåning. De flesta erfarna ögon inte kan upptäcka Wilhelmina eftersom hon är begravd i min jacka. Men den här jackan fick jag av Hawk, och det inte klippa lika bra som min.
  
  
  "I ett främmande land, du vet aldrig vad som väntar."
  
  
  Joni inte utveckla. Hon vinkade med sin hand runt i rummet. — Vad tycker du om mitt rum?"
  
  
  Det var en spännande rum. En korsning mellan dåliga modem och pop art med en touch av svart humor. Han ville inte berätta för henne, och hon rynkade pannan.
  
  
  "Var inte grym, du bör vara väl rustade för mig."
  
  
  "Varför?"
  
  
  "Röst hur annars att imponera på en kvinna".
  
  
  — Varför ska jag imponera på dig?"
  
  
  "Alla vet att Amerikanska män försöker förföra varenda kvinna de möter."
  
  
  Hon nickade till någon som jag inte kunde se och fick mig att vika glas dörrar som öppnas mot en trevlig balkong. Det var blommor, små buskar och träd. Även om hon hade kommit in på första våningen, vi var nu på andra våningen, med utsikt över floden. Nedan henne, han såg den gula lågor av små bränder.
  
  
  "En begravning," Choeny förklaras. "Det är en kremering marken på en biflod till Ganges, huglifloden.
  
  
  Jag undrar om Choeni var närvarande springa ärenden, om hon visste vem hennes riktiga namn var, och om hon visste något om attacken på den store i går kväll. Hon ville inte säga något. "Familjen tar kroppen till floden för rening," sade hon. "Då sonen kommer att krossa skallen."
  
  
  "De bryter din skull?" Frågade jag misstroget. "Kroppen?"
  
  
  "För estestvenno, att själ är fri för evigt innan kroppen är bränt."
  
  
  "Och aska?"
  
  
  "Jaget kastas i floden av de utomeuropeiska departementen, kast som utför kremering för oss. Siktning genom askan för att hitta guld ringar och liknande. Detta är hur de kan trygga sin försörjning."
  
  
  Sedan vände hon sig och tog ett glas sherry från en tjänare som kom med en bricka. Han tog en klunk och fann det utmärkt sherry.
  
  
  Snart pigan tillbaka och meddelade att eda serverades. Hon väntade fantastisk Indisk mat, massor av ris och curry, men som Choeni sagt, vi tog på oss bybor. Eda var nästan knapphändiga, trots den guld-gränsar fack och bestick kring dyra cirkel form.
  
  
  'Zucchini,' sade hon när hennes ale var en grön grönsak.
  
  
  "Och chapati," tillade hon, som han spetsade en platt pannkaka-formade bulle med en gaffel. Det var lentil sås med ris och ett par bitar av get kött, men det var knappast den överdådiga eda hon hade väntat i ett hus som sl.
  
  
  Choeny förklarade: "Detta enkla, lantliga eda påminner mig om att jag inte tjänar något. Utan min faders rikedomar... Hon stannade och tittade upp. "Förstår du det?" frågade hon.
  
  
  Han nickade mot henne. Fattigdom, elände och död som vandrade på gatorna i Calcutta dagliga avbryts hennes ord. Henne, hoppas att denna eftertänksam, vacker kvinna var på vår sida.
  
  
  Efter middagen, åkte vi in till vardagsrummet och det absorberas stereo-ljud. Musiken var oriental, även om jag tror att hon inte förväntade mig att uppskatta den dissonans av trummor, cymbaler, och ljudet av en vevlira.
  
  
  "Jag är nyfiken på dig", säger hon, och jag står mitt emot henne, min armarna i kors blygsamt över mitt bröst. "Jag är nyfiken på om en man som går till stor längder för att träffa en kvinna han aldrig träffat, en man som också bär en pistol."
  
  
  "Du är inte exakt transparent dig själv," sade jag. "Vackraste kvinnor skulle ignorera sådana klumpiga försök att intresse ih."
  
  
  Hon skrattade och gick förbi mig till inbyggd bar tvärs över rummet.
  
  
  — Har du någonsin skjutit någon, Mr Matson?" — Vad är det? " frågade hon skarpt.
  
  
  Han tog hennes hand, vände henne runt, och drog henne framåt. "Bara i vackra kvinnor som pratar för mycket."
  
  
  Hon var redo när henne, lutade sig in för att kyssa henne. Hon lindade sina armar runt min hals och tryckte mitt ansikte mot hennes. Kyssen började mjukt, sedan fördjupas tills våra läppar skildes och min tunga gled in i hennes mun. Hon suckade tyst, sedan släppte hennes händer och klev bort från mig.
  
  
  "Jag tycker att vi ska prata," sade hon. "Vi träffade bara, och jag vet inte riktigt dig och..."
  
  
  Mina läppar borstad mjuk platser längst ned i hennes hals, och hennes invändningar var mjuk.
  
  
  Några minuter senare var vi i hennes sovrum, dörren var låst, och hon hade just blivit kysst igen av ee. Vi låg på sängen. Choeni skrattade mjukt när hon satte sig ner och tog upp en vacker lång halsduk från sin sari.
  
  
  "Är du allvarlig?'
  
  
  "Ja, naturligtvis. Öppna nu. Hon slickade hennes läppar med spetsen av tungan. — Nu måste du berätta för mig att du inte har några badbyxor med dig."
  
  
  "Jag behöver inte det."
  
  
  Han hjälpte henne att knäppa upp sin blå blus och fann att hon inte var klädd i en behå. Hennes bröst var svullen, full och mogen, och slutade i hårda, mörka bröstvårtor. Hon kysste mig igen, och hennes läppar rörde till mig. Hon knäppte min tröja, och på ett ögonblick var vi båda nakna.
  
  
  Hon tog min hand och gick noggrant igenom huset och nerför trappan till poolen. Det fanns lampor på den djupa sidan. Ett par solstolar satt hemma, stegen på den grunda sidan.
  
  
  Hon sprang fram till kanten och duva smidigt i vattnet. Hennes duva i ett ögonblick senare. Han bad henne att stanna under vattnet, simmade fram till henne, kysste henne på läpparna och kramade om henne hårt. Slutligen, vi kramades, kippar efter andan.
  
  
  Det fanns ingen anledning att säga något. Vi simmade till steg, och han sprang sina läppar ner för hennes kinder till hennes hals, hennes axlar, och hennes svullna bröst. Hon flämtade som min mun slöt sig runt en skarp bröstvårtan. Hon gled tillbaka i vattnet och drog mitt ansikte ner till min platt mage under hennes navel.
  
  
  En stund senare, var vi tillbaka på stegen, och hennes kropp, smekte mina bröst, sedan smekte min våta kuk och gled lägre tills han stönade i glädje.
  
  
  Han satte sig ned candid, öste vatten i hans händer, hällde den över hennes mjuka bröst, och såg det flödet mellan och runt de höga topparna. Hon knuffade mig bakåt i vattnet, och sedan vände sig om och vinkade, halv-simning, benen brett särade. Han gled fram försiktigt, kör händerna över hennes höga, garvade högar, strök hennes platta bröstvårtor tills de stod högt, hårt och undrande upphetsad. Jag lutade mig framåt och gled min mun från ena bröstet till det andra tills jag hörde hennes mjuka stön och hon sträckte sig efter mig.
  
  
  Han gled över henne som en amfibie, höll henne tätt till honom, och sedan knuffade henne hårt och noggrant, hon släppte ut ett rop av smärta och en flagga av behörighet att utföra. Vi duva, kramar om varandra, under vattnet. En stund senare var vi ut genom vatten igen. Hon lyfte hennes ben och lindade dem runt min rygg. Vi drev med mjuka, mjuka rörelser under några grundläggande rytm som har sänt chockvågor genom våra kroppar.
  
  
  Jag hörde henne gråta ut när vi började sjunka igen. Denna gång rullade vi över, men vi visste inte sakta ner.
  
  
  Jag kände hennes händer nå ut för att lyfta oss upp. När vi dök upp, Choeny släppte ut långa, låga stön, ett slags primal suck av tillfredsställelse och släpp.
  
  
  Vi gled sakta tillbaka till steg, våra armar fortfarande lindade runt varandra. Vi låg där en stund, tittar upp på stjärnorna, viskar mjukt till varandra.
  
  
  Tjugo minuter senare var vi ut över vattnet, så avslappnad och utvilad att jag nästan glömde för ett ögonblick varför jag var i Calcutta.
  
  
  Vi torkas av med en annan och gick tillbaka till sitt sovrum på översta våningen i huset, som förbises de miljarder som lyser i Calcutta.
  
  
  Hon borstade håret ur ögonen.
  
  
  — Du arbetar med andra saker än fyrverkerier, inte du?" Du kom här i staden i morgon. Du gick för att se den AMERIKANSKA konsuln, och sedan du bestämde dig för att möta mig. Varför?"
  
  
  Han ville inte säga något.
  
  
  De flesta Amerikanska affärsmän som kommit till Calcutta som inte har tillgång till Amerikansk Konsul privata bil. Jag har sett denna bil hundra gånger. Du måste vara något speciellt. Och Patsy från Calcutta Nyheter är min vän. Hon ringde mig idag vid fel tidpunkt, och sa att någon hade bett för mig. Choeni skrattade mjukt. "Jag var tvungen att spela en extra uppsättning när din mamma och väntade på honom." Hon kysste mig på näsan. "Jag är glad att jag väntade."
  
  
  Min första panik var borta. Hon kanske har lärt sig allt detta från den Indiska underrättelsetjänsten, eller han kan ha sett den för sig själv. Hon var en ljus kvinna. Vad hon sa kan ha kommit från en enkel observation.
  
  
  Han kysste henne bråkade läppar. "Varför vackra kvinnor alltid ställa de svåraste frågorna?"
  
  
  — Jag har annat för dig." Vill du stanna här med mig medan du är i Calcutta?
  
  
  Vi båda var fortfarande naken. Han såg ned på hennes vackra kropp, kysste hennes fulla bröst och sade, " jag är inte säker på vad du pratar om.: "Hon vill spendera all sin tid med dig, Choeni."
  
  
  "Det är vackert", sa hon, att trycka mina läppar mot hennes darrande bröst igen.
  
  
  När jag kom dit vid 2 på morgonen, det var en beväpnad soldat som står vid ingången av värdshuset. Han hade en pistol i sin hölster och ett gevär slängd över axeln. När mimmo passerade honom, han hälsade på.
  
  
  Nästa morgon, jag gick upp klockan nio, eftersom det var en knock på dörren. En kurir kom med ett paket. Det var en brådskande begäran om att få kalla konsulatet. När han var påklädd, han vände på hans transistor radio och plockade upp en tråd från Calcutta nuvarande Radio.
  
  
  "...och konsuln sade att bygga lidit en betydande skada. Två andra OSS-relaterade byggnader skalade sista natt: Information till OSS-kundservice Biblioteks-och American Express kontor i centrala Calcutta."
  
  
  Tydligen har situationen förvärrats på natten. Ryssarna i Calcutta var inte längre den enda mål. Nu var de också arbetar med Amerikanerna. "Den AMERIKANSKA Konsuln har inte kommenteras ytterligare," fortsatte han, " och vägrar polisen att spekulera om huruvida den senaste incidenter är relaterade till den senaste tidens explosion av Sovjetunionen egendom. Utländska nyheter...
  
  
  Jag stängde av radion, klädde snabbt på mig, och kallade konsulatet. Hon fick ett samtal från Slocum, som väntat, och han vill prata med mig öppet nu. Hon var i Ego: s kontor i tio minuter.
  
  
  Genom fönstret, såg han en liten bomb skada hörnet av en stor byggnad. Arbetare var redan upptagen med att reparera skadan, och polisen var rotade igenom spillrorna.
  
  
  För Slocum, hans ego och självförtroende fick sig en törn. Ego händer darrade när han försökte tända en cigarett. Stolen som hade varit så snygg i går var nu full med papper, och Em var tvungen att hitta en askkopp.
  
  
  'Hörde du det?"Vad är det? " frågade han hårt. Ego vit skjorta som var öppen på krage, och han hade inte rakat sig. Jag hade en känsla av att han var mer mottagliga för att människor gillar henne nu än när vi först träffades.
  
  
  "Tre explosioner?"
  
  
  "Det var sju stycken, inklusive två av våra bilar som exploderade. Jag talade precis i telefon med den ryska konsuln, som har förklarat att han är oskyldig. Vi har begärt tillstånd från Ambassadör i New Delhi för att begära ankomsten av Indiska trupper för att skydda konsulat och andra Amerikanska anläggningar."
  
  
  Slocum ställde sig upp och vinkade åt mig att följa honom. Vi gick ut och spelade ett spel av Mercedes som han lånat mig.
  
  
  "Jag måste visa dig något som du tycker är intressant", sade han. "Jag gör inte anspråk på att veta det verkliga syftet med din närvaro här, men jag förstår att jag måste ge dig maximalt stöd och hjälp i denna känsliga fråga."
  
  
  Han stannade bilen en halv kvarter från ett stort stenhus. En röd flagga med hammaren och skäran fladdrade över byggnaden. Tre dussin beväpnade Indiska soldater stod vakt på båda sidor av byggnaden. Båda ingångarna skyddas av barrikaderna runt sandsäckar. Det var som att landskapet för en krigsfilm.
  
  
  "Sokolov, ryska konsuln här, säger att han är redo att agera omedelbart om byggnadernas egon komma under ytterligare beskjutning. Det var igår. Nu är han beklagar att han inte hade något att göra med attackerna mot oss."
  
  
  "Så upptrappningen har börjat", sade jag.
  
  
  "Hela den här situationen är att utveckla som en snöboll, jag såg det i Algeriet. Bollen börjar rulla, och det plötsligt går så snabbt och blir så stor att ingen kan stoppa ego. Alltför många olika sidor slåss med varandra. Om detta inte görs, kommer vi hamna på en krutdurk. Och om att fat exploderar, den Indiska regeringen skulle störtas. Calcutta kan mycket snart bli en stad där tusentals upprorsmakare kommer att springa runt med bomber eller brinnande facklor och slåss mot varandra för att se vem som tänder stubinen först. Och då ska vi vara uppriktiga i mitten.
  
  
  Han tittade tillbaka på den barrikad runt sandsäckar och visste att han hade rätt. Hon önskade att hon var någon annanstans.
  
  
  — Du planerar att lägga vaktposter runt om konsulatet, inte du?"
  
  
  Slocum nickade. — Vi anlitade femtio män med vapen. Vi kommer att använda ih tills vi får Indiska soldater."
  
  
  "Bra. Var kan jag hitta fragment som samlas in av polisen efter explosioner?
  
  
  "De är med Amartya Raj för polisen. Han är också medlem i Röda Calcutta Kommittén och rådgivare till den Befälhavande generalen, som nu är upphöjd i västbengalen i en high school situation. Han är en stor person. Slocum skrev ner adressen och gav den till mig.
  
  
  — Vad om det du frågade henne för?"
  
  
  "Jag sa till dig att sätta ih i rack", sade han. Han körde långsamt förbi mimmo av det ryska konsulatet och på väg tillbaka till sitt kontor. Han stannade på trottoaren, och han gled bakom ratten när han kom ut.
  
  
  Emu kallade tillbaka henne och bad henne att vänta tills jag skrev henne ett telegram med högsta prioritet, och bad henne att skicka det till Washington för mig.
  
  
  De tog hem henne igen, men han lade sin hand på min axel och såg tankfull ut.
  
  
  — Det är ett möte som kommer upp som kan vara av intresse... Särskilt sammanträde med den Röda Calcutta Kommittén. Sokolov och jag är inbjudna. Kommittén består av tio eller femton företag, kulturella och militära uppgifter. Detta är ett försök att lösa de problem som att riva denna city apart."
  
  
  "Det ser ut som en Handelskammarens möte," sade jag. "Jag tror inte det är min specialitet."
  
  
  "Överste Wu Chang arrangerade det. En spännande kille. Han har stora intressen i sjöfarten och stål, såväl som för mer än femtio andra företag. Han stod bredvid Chiang Kai-shek när den gamla generalissimus kämpade mot Kommunisterna i Kina. Han åkte till Indien efter Chan var besegrade. Nu är han en miljonär, en mycket rik, snygg, liten människa som har mycket att förlora när Calcutta går upp i lågor. Han berättade för mig att han skulle bygga en bro av fred för oss, och Ryssarna."
  
  
  — Hur kan jag påverka?"
  
  
  Han rynkade pannan, med tanke på hans reumatism.
  
  
  — Du måste vara en affärsman, en expert på ammunition. Är det vettigt att dra nytta av dina talanger nu när du är i stan. Det är den ursäkt jag gav henne till polisen när jag berättade för dem att du ville undersöka bomben fragment. Förresten... Han tvekade, och jag såg att han letade efter ett botemedel mot reumatism. "Tja, jag menar, under dessa olika förhållanden, att det finns en viss risk i mötes-och Kommunisterna. Äntligen... utlösa en bomb på konsulatet... Ja, hon kunde ha dödat någon... mig, till exempel. Och du har det... Hur ska jag uttrycka det?.. erfarenhet av sådana saker.
  
  
  Hennes själ log. Han var rädd, och plötsligt hennes Stahl var en värdefull vän.
  
  
  "Naturligtvis," sade jag. "Jag kommer att få henne."
  
  
  "House of Peace", sade han. "Den kinesiska restaurangen på Park Sturt".
  
  
  Han drog en suck av lättnad och kallas tiden. Han visslade när han passerade genom grinden, och jag ville skrika åt honom att berätta sanningen. Bara för att jag var där för honom inte betyder något skydd för honom.
  
  
  Ingen var säker i Calcutta, medan bomber var som exploderar i varje hörn av staden.
  
  
  
  Kapitel 4
  
  
  
  
  Han kunde känna den växande spänningen i den stad som han körde till adressen på Old Court House Street. Publiken fyllde gatorna. Bara den långa dubbelledade bussar verkade tillräckligt kraftfull för att plöja igenom floder av människor, så han red på den ena efter den andra runt bussen för att rensa vägen framför honom. För de sista kvarteren, barn på trottoaren erkänt mig som en Amerikansk och sprang vid sidan av bilen, hånfull och göra oförskämd anmärkningar i en Hinduisk dialekt som jag inte förstår. De vuxna tittade på mig nyfiket och nöjt sig med ett surt ansikte, vilket tyder på en växande hat för utlänningar som hade orsakat så mycket våld i ih staden. När hon kom till polisstationen, hon var förvånad över att se att det var den byggnad där hon somnade av Lily Vila i natt. Det var uppenbart, men det hade inte slagit mig att hennes pappa kan vara relaterade till en polis. En agent som Randy Mir behövs kontakter i officiella kretsar att vara nyttig och användbar.
  
  
  Längst fram var byggnaden strikt formella, traditionella kolumner och brett, slitna trappor där tiggare väntade på allmosor. På baksidan var tjänstemän " stallar. Som hennes carapace korsade en bred sten trottoaren, två väktare närmade sig mig. Jag frågade artigt vad jag ville. När jag berättade för henne att jag ville prata med Mr Rudge, de låter mig in genom en sidodörr. Han stötte till receptionisten och en stund senare fann sig själv i ett stort kontor med en stål-och utflyktsdisk, dokumentskåp, och en naken glödlampa hänger från taket i mitten av rummet.
  
  
  Amartya Raj var en imponerande man, över fem meter lång, brett och kraftigt byggd, vilket var ovanligt för en Indian. Han var klädd i en Västerländsk kostym, men han hade två-tum-stort koppar armband på båda handlederna. "Ah, Mr Matson," började han. "Din konsulatet heter... de sa att du skulle komma."
  
  
  Han höll ut sin hand och vinkade mig till en stol mitt emot sin egen.
  
  
  "Jag är här för att köpa fyrverkerier och krut", började jag, " men Mr Slocum bad mig att titta på dessa attacker eftersom sprängämnen är min specialitet."
  
  
  Ett tunt leende spred sig över hela den Indiska cop ansikte, och han insåg att han inte litade på oss för en sekund om min täckmantel, men tydligen var han inte kommer att attackera mig om det.
  
  
  "Det är klart att Amerikanerna vill engagera sitt eget folk i det här fallet. Vi kommer att ge dig allt det stöd som är möjligt."
  
  
  "Ble-bomb fragment?"
  
  
  "Javisst", sade han, vänder sig till skåpet där han packat upp en rostig burk. "Det är en helt bomb som nästan gick av, även om säkringen har brunnit ut." Det var nästan exakt den samma som den bomb Hawk hade visat mig, förutom att det var hål i båda sidorna av burken, som är sammanlänkade av en lång bit rep.
  
  
  "Glöm fingeravtryck, Mr Matson," sade han. "Vi har ett fåtal exemplar, men för de åtta miljoner människor i Calcutta, vi har mycket få fingeravtryck i våra filer."
  
  
  — Vad är detta repet?"
  
  
  — Vi vet inte det. Kanske för att genomföra denna sak. I Indien, vi gillar att balansera saker och ting. Kvinnor bär krukor, korgar, och även stenar på sina huvuden. Pojkar och flickor knyta ett rep för att små föremål att bära ih, exempelvis en bok eller en flaska. Sedan kan de svänga sak på ett rep, stoppa den, spela med den medan du går." Raj plockade upp bomben av rep och visade mig hur man svinga det. "Men jag kan verkligen inte tänka mig någon som vinkar med denna sak runt som en leksak."
  
  
  "Varje fotspår?"
  
  
  Raj gick fram till fönstret. "Vi är inte lika effektiv som din polisen i Usa. Och vi har åtta miljoner misstänkta. De säger att i Calcutta kan du hyra en mördare för tio rupier och en gäng för femtio rupier.
  
  
  — Hittade du något i morse, efter attacken mot konsulatet?"
  
  
  Han skakade på huvudet trött och ledde mig ner i korridoren för att polisen lab. För en timme, han stolt visade mig de förfaranden som följts på att granska varje attack.
  
  
  Men när turnén slutade, hon visste inte något mer än innan. Bomberna var alla primitiva, hemmagjord. Inte mer än burkar fyllda med kaliumnitrat.
  
  
  Raj ryckte hjälplöst. "Ett par bitar av rep, jag försöker rädda dem... allt detta är att våra terrorister bakom. Detta är mycket frustrerande. De verkar finnas överallt ute i ingenstans... osynlig, ohörbar-tills den explosion som händer." Han lovade att hålla mig underrättad, men han ledde mig runt byggnaden så fulländat att jag skakade på huvudet. Det är inte träffa var som helst.
  
  
  Sedan Lily såg henne. Hon var på gården i ett av husen bakom polisstationen.
  
  
  Jag ville inte att hon skulle se mig, men hon ropade till mig och sprang till mig. Innan hon kom till mig, jag såg den hund hon var ledande, en vacker schäfer, en mycket stark djur.
  
  
  "Detta är för dig, Mr. Matson," sade hon, att stanna med hunden. Hon tittade på mig med gröna ögon som återspeglas fortfarande i chock av hennes fars död. Hon verkade så deprimerad att det tog mig en stund att förstå henne: "It' s Prins", sade hon. "Min far utbildade egot... han vill att du ska ha det."
  
  
  Odjuret satt tyst bredvid henne, och han kom ihåg vad Hawk hade sagt till mig. Randy Mir tränade en hund att vädra ut sprängämnen.
  
  
  "Han var i vår kennel," sade hon. "Ego plockade upp henne denna morgon. Det är ett vackert djur. Han kan ...'
  
  
  Jag lägger min hand på hennes axlar, och hon stannade mitt i en mening. "Okej", sa jag. — Jag tar det."
  
  
  Hon såg förvånad ut igen, men hennes blick följde mig som hennes tittade ut genom fönstret av Amartya Raj ' s office.
  
  
  "Åh, ja, Farbror Raj. Han var mycket snäll mot mig. Men jag åker till Madras i dag. Mitt gift syster bor där, och jag kommer att leva med henne. Jag ska vara bra.'
  
  
  Hon stönade invärtes. Om jag någonsin hade en täckmantel för det här uppdraget, mitt ego redan skulle ha förlorat det.
  
  
  — Har du känt din farbror sedan igår?" "Han vet vem hon är?" Hon viskade, "nej" och sa att hon skulle bara berätta för em att jag var annorlunda, att jag hade kommit för att uttrycka mina kondoleanser för döden av sin far. Sedan hon tog hunden i koppel och gav den till mig.
  
  
  "Ta ego med dig," sade hon. "Det är vad min far sa. Hon sprang tillbaka till huset och lämnar mig ensam i garaget som leder till gatan. Jag kunde se att Amartya Raj var fortfarande tittar på mig, men jag låtsades inte märka honom.
  
  
  Jag gick snabbt till bilen och försökte komma in i det innan spinkig pojkar samlades runt bilen kände igen mig som en Amerikansk igen. Jag skulle ha gjort det om hunden inte hade vägrat. När jag öppnade bakdörren för Mercedes, han hoppade tillbaka och slet på sig bältet runt min arm. Han vände sig om och skällde, uppenbarligen förvirrad. Rubbas, några killar kom fram till mig, ropade på mig och bråkade djuret med pinnar. Hunden blottade sina tänder, men hade inte reagera på klipporna för att träffa den.
  
  
  Jag berättade för henne att få i bilen, men hon ignorerade mig. Hon sänkte sitt huvud och nosade, sedan hoppade mot den grupp av gatan sjöborrar som omger mig.
  
  
  Plötsligt, hon kastade på den lilla pojken och slog i den svaga kroppen i axelhöjd. Pojken skrek och höjde sina händer för att trycka tillbaka den blottade tänder. Blod spurted runt såret innan det kan hoppa till djur och wrap fingrarna runt krage.
  
  
  Attacken slutade lika snabbt som det hade börjat. Den misshandlade pojken hoppade upp på fötter och sprang iväg. De andra också kvar, och han och Prinsen var ensam med bilen. Han viftade på svansen och log mot mig, som om de förväntar sig en komplimang. Ego smekte hennes ansikte, och sedan knuffade henne i baksätet på en Mercedes. "Bastard", sade jag, att få bakom ratten. Som allt annat i denna dell, det var värdelös.
  
  
  Eftersom jag inte kunde bli av med det direkt, jag höll det för mig själv tills jag kom tillbaka till hotellet. Det jag hyrde en Indisk att leta efter honom. Jag hade fortfarande några minuter kvar, så Choeny kallade henne. Hon blev ombedd att säga något om föregående kväll, men fick inget svar, så hon var nöjd att ha blommor som utvinns av en sjuklig ser dörrvakt som luktade av ganja, ett läkemedel som lindrar lidandet för många av Indiens fattiga...
  
  
  Under de kommande halv timme, han ringde varje kemisk fabrik han kunde nå och berättade att han var intresserad av att köpa fem ton kaliumnitrat att använda i sin fyrverkerier. Jag hittade det bara två företag som sade att de hade exportlicenser och kunde hjälpa mig. Jag skrev ner sin adress för eventuell efterkontroll. Jag kunde inte har råd att missa den minsta chans. På tio-trettio, han gick tillbaka till den stora Mercedes och körde till Peace House. Jag såg inte många Kinesiska människor i Calcutta, men restaurangen verkade vara bra. Slocum väntade på mig vid dörren. Han kom fem minuter för tidigt.
  
  
  "Våra ryska vänner har inte kommit ännu," sa han när vi gick förbi mimmo tabeller till en sida rum med plats för tjugo personer. "Överste Wu kommer här som den framtida ordföranden. Han säger att han har stort förtroende i sitt fredsbevarande uppdrag."
  
  
  Vi hörde Ryssarna redan innan de kom in. En rejäl, djupt skratt ekade genom de tunna väggarna, tillsammans med en dånande röst.
  
  
  "Det här är Alexander Sokolov, chief security officer här," Slocum sagt. "Ego främsta uppgift är spionage." Då öppnades dörren.
  
  
  Sokolov var liten och tjock. Han var klädd i en tjock dubbelknäppt kostym och torkade svetten från hans kala huvud med en näsduk. För en sekund såg jag en strimma av erkännande i hans ögon, sedan tittade han på mig som om han aldrig sett mig förut. Men han kände igen mig. Jag träffade Sokolov, eller Wolgint, eller Överste Noll minst två gånger, och båda gångerna våra spion spel slutade i en draw. Men båda gånger han fullgjort sin mission, och han kom ut med tillräckligt mycket heder för att rädda sitt huvud i Moskva också.
  
  
  Slocum förslag i sin släta diplomatiskt sätt. Ego Sokolov leende verkade äkta, även om han visste att han hatade mannen och vad han stod för. Fler personer in, bland annat Mr Raj på Polisen, som alla närvarande verkade respekt.
  
  
  Fler människor infördes, och sedan Överste Wu returneras. Han var den enda Kinesiska bland oss. Han var en liten, bespectacled man som nervöst fingrade hans bockskägg som schell gick över till stora bordet och vinkade för alla att sitta ner. Han talade en Hinduisk språk, och med tanke på att han hade bott i Indien i tjugo år, ego Hinduiska var dåligt.
  
  
  "Mina herrar, detta är en väldigt dålig tid. Dåligt för företagen om bomben går av. Dåligt för de ryska, dåligt för den Amerikanska, dåligt för alla."
  
  
  Översten talade om sin fattiga Hinduiska för ytterligare fem minuter, som beskriver de stora framsteg som kommittén hade gjort i lätta på spänningar och knyta närmare band med militära och civila administratörer. Han insisterade på att alla ih ' s arbete skulle vara förgäves om denna konfrontation mellan Usa och Sovjetunionen fortsatte.
  
  
  Han vinkade åt en Indisk servitör, som gav Em en bunt papper.
  
  
  Han böjde sig stolt och log, precis som en själv-nöjd man som strävar efter att lyckas där andra har misslyckats.
  
  
  "Jag hittade en bra lösning", sade han. "Det är på papper. Läs ansökan noggrant."
  
  
  Han tittade på oss alla när vi böjde våra huvuden för att läsa det uttalande han lämnade oss. För ett ögonblick önskade han att han hade hittat en lösning. Om den lilla Chinaman kan bli en mellanhand mellan stormakterna, han kunde undvika hans uselt jobb.
  
  
  Sedan, utan förvarning, Sokolov sprang till hans fötter och morrade. Jag förstod inte allt, men han talade mest på ryska, men jag har förstått essensen av det. Han var rasande.
  
  
  "Ryssarna inte plantera bomber," ropade han. Detta gjordes av Amerikanerna att skapa problem. Och nu var de som försöker övertyga ego att erkänna något de inte hade gjort.
  
  
  Han tittade på avtalet Wu hade föreslagit och förstod genast vad Sokolov tänkt. Det var en enkel ansökan i vilken varje part överens om att avstå från framtida attacker på andra suveräna stater eller ih egendom i staden Calcutta för minst ett halvår.
  
  
  Den Amerikanska konsuln reumatism var långsammare och något mer värdigt, men hon kunde se Slocum ' s rodnade hals över krage.
  
  
  "Rolig", sa han. "Detta är en förolämpning mot mitt land." Han tog papper och tore ih i hälften. "Usa objekt till denna fräcka förslag som vi någonsin särskild verksamhet, samtyckt till eller stöds något angrepp på någon Sovjetunionen egendom i staden Calcutta."
  
  
  Hallen var i kaos. De ryska delegaterna protesterade högljutt, och Raj, som verkade så lugn i sitt kontor, hoppade till hans fötter och uttryckte stöd för planen.
  
  
  "Detta är allt vi kan göra för att stoppa detta frenetiska hot mot vår stad," ropade han.
  
  
  Och den enda Engelsman i mötet, en fyllig banker med svullna ögon, lutade sig långt fram över de skrivbord i mahogny och mumlade, " jag är inte säker på vad du pratar om.: "Om du inte plantera bomber, varför inte stödja jävla plan?"
  
  
  Slocum kom ut genom sig själv.
  
  
  — Eftersom det uttalande säger att vi ska sluta att kasta bomber, du idiot. Det är nästan ett erkännande av skuld. Slocum spottade ut orden. "Hela idén är löjlig. Varför inte denna kommitté ta reda på vem som kastar dessa bomber? Det skulle innebära verkliga arbetet.
  
  
  Ett dussin röster ljöd. Sokolov steg upp och gick över till Slocum. De pratade en stund, sedan Sokolov började skrika. Efter en stund, Slocum också skrek. Språket var först ryska, sen engelska, sen Hindu, och slutligen en blandning av alla tre i en skarp kritik för att inte gå med oss i allt.
  
  
  Överste Wu satt i sin stol, utom räckhåll för den arga svada, och hans små runda ansikte uttryckte förvåning och häpnad. Slutligen reste han sig upp, bugade sig lätt, och gick ut genom rummen. Det var chock och misstro i Egots ögon.
  
  
  Sokolov släppte Chinaman, sedan smällde hans stora näve ner på bordet tills rummet var tyst.
  
  
  Herrar, att Sovjetunionen inte kommer att underteckna denna absurda uttalande. Detta är en förolämpning mot oss. Vår ståndpunkt är att Förenta Staterna är skyldig $ 20 miljoner för förlust av egendom och liv. När detta belopp betalas ut, vi kommer att vara glad att sitta ner och diskutera andra obehagliga aspekter av denna situation. Är Usa redo för att kompensera för skador som orsakas av ih bomber?
  
  
  Jag kände Slocum stelnar i sin stol bredvid mig; då stod han upp och tittade på Sokolov.
  
  
  "I går exploderade en bomb i USA: s konsulat. Detta kan också kosta någon livet, och vi kräver en officiell ursäkt från Sovjetunionen."
  
  
  Sokolov kvävdes på glas vatten och hon drack. Innan han kunde återhämta sig, Slocum klappade mig på axeln och vi lämnade. Slocum väntade tills vi var utanför innan han började skrika. Överraskande, egot ilska var riktad till Överste Wu.
  
  
  "Du idiot! Wu är en påträngande idiot. Hur kunde han ha trott att något så galet skulle kunna vara framgångsrika? Varför fick han inte lämna diplomati till diplomater? Situationen är allvarligare nu än innan. Så långt, minst, vi har bara skriker på varandra på telefon. '
  
  
  Henne, tittade på det och insåg hur detta problem hade ökat i storlek. De diplomater som nu personligen skrek på varandra. Alltför ofta i historien, och detta betydde början på ett krig.
  
  
  Ego försökte lugna ner henne, men han ville inte lyssna. Han morrade något på mig och stegade bort. Ensam på gatan, han rullade en guld-tippade cigarett under och över mellan hans fingrar. Jag försökte tänka, att avfärda den lilla fakta till mitt förfogande. Jag var inte riktigt säker på var du ska börja, och jag hade en gnagande misstanke om att tiden höll på att ta slut snabbare än någon trodde.
  
  
  I desperation av henne, återvände till hotellet. Jag parkerade min bil i ryggen och var på väg att gå till lobbyn när jag såg Prins på andra sidan gatan för att spela. Den Hinduiska hon hade anställts för att leta efter djuret var att sova i den varma solen, men de fyra pojkar som retas och leka med hunden som om det vore ett husdjur. Min första reaktion var att varna pojkar. Sedan insåg jag att den starka hund viftar på svansen och plaskar som en valp.
  
  
  Det var svårt att tro att det samma djuret hade försökt att slita av en annan pojkes arm för bara några timmar sedan.
  
  
  En halv bildas trodde blixtrade genom mitt sinne, och han tittade tillbaka på djuret. Han hade för mycket kul med barnen märker mig.
  
  
  Jag kände mig lite dum när jag drog Wilhelmina ur sitt hölster och drog ut en 9 mm rund som en mount. Han stirrade på marken tills han såg en spricka i betongen är tillräckligt bred för att hålla en kula. Han drog på mässing höljet tills det var gratis kula.
  
  
  Krut träffa betongen, och han såg på Prince ' s riktning.
  
  
  Den stora hunden slutat spela, nosade en gång och flinade sedan flög fram till mig och tog stora språng över parkeringen, lämnar barnen förbryllad. Han attackerade mig i sista hoppet.
  
  
  Jag kunde ha svurit på att ego mun var tre inches bred. Ego tänder blänkte i solen, och han dök för det närmaste dygnet. Han var precis framför honom. Jag hörde ego och en tung kropp smällde in dörren bakom mig. Egot morra var djupt och hotfull. Jag var glad att se oss, men det visade sig vara två inches av trä.
  
  
  Men hennes något som är känt. Prinsen attackerade mig precis som han attackerade pojken på gatan framför Rajah hus. Allt jag kunde göra var att få tillsammans med hunden, men jag var säker på att pojken och jag hade något gemensamt... något som rasande en välutbildad djur var lukten av sprängämnen.
  
  
  Detta verkade meningslöst i början, men det var förenligt med några andra fakta som jag hade, och ett mönster började ta form. Jag minns den pojken som skulle köra in i mig några sekunder innan explosionen förstörde byggnaden på min första dag i staden. Och jag mindes repet som en person bär på en bomb på, som Raj visade mig på sitt kontor.
  
  
  Han misstänkte att en person bär på denna sak som en leksak. Kanske ett barn.
  
  
  Det var en smal väg, men jag var tvungen att följa det. Så snart som Prinsen var distraherad, han gick till sin bil och körde tillbaka till polisstationen, där han besökte Raj. Jag satt på Mercedes för en timme, i hopp om att se pojken som hade varit så brutalt attackerad av Prince som tidigare under dagen. Det irriterade mig att slösa bort så mycket tid, men jag visste inte något annat sätt att få ledningen att hon så desperat behövde. Det var så många barn på gatan, det verkade som om hundratals.
  
  
  Han gav nästan upp när han såg pojken. Han såg ut som de flesta andra — smutsig och klädd i shorts för stor för honom - och att hon inte skulle ha känt igen honom om hon inte hade sett smutsigt bandage runt hans ego sår.
  
  
  Jag visste att dessa barn. Han var en av de föräldralösa chauls som kan ses i varje stad i Fjärran Östern, och hans beniga händer hela tiden sträcks ut för att tigga. Den patetiska, hungrig titt i ih ögon är ih ' s calling card, men de tar dina allmosor med en hand och stjäla din plånbok med andra. Överleva-ih web moraliska.
  
  
  När hon ropade till honom, han ryckte. Sedan, han sprang och direkt försvann in i folkmassan. Dess gjort ego tror att han sprang bort från mig innan det började jaga honom. Han var snabb för en så tunn och sjuklig-söker barn, och led mig från huvudgatan till ett block av sten och lera fäbodar omgiven av en skräp-strödda kanalen. Jag ville inte förlora honom tills han försvann in i en koppar-butiken några kvarter från polisstationen där jag först såg honom.
  
  
  Han var bara borta för en stund. När han kom tillbaka, han skrattade och grep några rupier noterar i sin hand. Han började springa, och jag lät honom gå, i hopp om att jag skulle hitta ett bättre svar då.
  
  
  När han var utom synhåll, hon korsade gatan och gick till butiken. Stenen huset var gammalt, troligen byggd på sin tid, när den engelska som används för att dricka afternoon tea och titta på den utstötta dö på gatan framför ih iron gate. Det var svalt och mörkt där inne. Jag öppnade den, stängde dörren och gled min hand under min jacka där min Luger utvilad.
  
  
  Något som flyttade till min kvar, men jag har inte min pistol holstered. Jag var nervös, även om det inte var något konkret för att göra mig misstänksam. Butiken kan ha haft någonting med det att göra.
  
  
  "En sahib? En mans röst sade i mörkret framför mig. Som mina ögon anpassat sig till den dunkla ljus, butiksägaren såg henne. Han var äldre än egots röst hade föreslagit. Målet ego var rakad, och han var klädd i snö-vita kläder. En inverterad V var målade i vit färg på båda kinderna. Det var en lång, tunn nål som sticker ut från ego av axeln.
  
  
  "Jag letar efter tunga mässing ljusstakar," Emu berättade för henne i Sjön.
  
  
  Han skakade på huvudet. Han ville inte titta på mig. Ego händer fumlade med sin mantel, då började skaka. "Gå bort", sade han i Hindu. "Vi har inte några ljusstakar, så jag ber dig att lämna."
  
  
  Nu kunde han se henne bättre i skymningen. Jag såg en full-längd gardin vid sidan av mig. Jag gick där. Wilhelmina gled in i min hand. Han kikade snabbt genom gardinen. Det slutna bara ett rum, som sedan används som bostadsyta. Det var ingen där. Henne, gick till andra sidan av rummet, där det fanns en uppenbar massiv dörr i sten stön. Mannen stod upp, häpen. Plötsligt, han talade perfekt engelska. "Nej, sahib, hennes enkla köpmannen!"
  
  
  När ego knuffade bort henne, hon hörde den alltför välbekanta smälla av ett skott. Glas splitter flög mot dörren, och gawk whizzed mellan mig och den gamle mannen. Fem cm i vardera riktningen, och en omkring oss skulle vara död.
  
  
  Hon träffades av två skott genom dörren, sedan igen. Hon hörde ett gällt skrik av smärta, och stannade för att skjuta. När han knackade på dörren, han var redo att skjuta henne igen, men skytten var inte längre ett hot. Han tittade misstroget. Lily Mir låg på golvet i det lilla rummet.
  
  
  Hennes ögon blinkade. Hon lindade sina armar runt hennes ben, försöker stoppa blodet från att rinna runt kulhål i hennes lår.
  
  
  
  Kapitel 5
  
  
  
  
  Lily tittade på mig, slåss smärtan. Gawk gick igenom hennes höft och ut på andra sidan. Tur att det inte träffade benet, men hon kommer inte att kunna gå för minst en månad. Hennes vapen var på golvet. Ego knuffade bort henne och såg henne bita sig i läppen för att hålla sig från att gråta. Hon knöt sin nävarna i vrede. "Mr Matson," hon heter. — Jag trodde du var Zakir." Hon slöt ögonen och stönade:
  
  
  "Hennes ego kan bli skjuten... inte du."
  
  
  Smärtan överväldigade henne, och hon böjde sig över hennes sår.
  
  
  En äldre fru kom ut på baksidan rummet och tittade på flickan nyfiket. Hon försvann för en stund och kom tillbaka med en klar vätska, som hon hällde över Lily ' s sår. Ay hjälpte henne och tillämpas tryck för att stoppa blödningen. Innan du talar, den gamla kvinnan bunden såret med en remsa av linne.
  
  
  Frågade hon. "Är du hennes älskare?"
  
  
  När hennes far skakade på huvudet, den gamla kvinnan såg förvånad ut.
  
  
  Jag hörde butiken stänga dörren och visste att den gamle mannen var borta. Utan tvivel att få hjälp.
  
  
  Jag kunde inte vänta. Han kunde ha kommit tillbaka med polisen, och jag hade inte tid att förklara skytte.
  
  
  Han tog flickan i sina armar och bar henne utanför, som kallas för en rickshaw och gav mannen en handfull rupier. Han sprang till min Mercedes. Då han körde tillbaka till hotellet, transporteras Lily ut bakvägen, och gjorde sin väg till hans rum.
  
  
  Han låste dörren om henne innan du sätter henne på sängen och en ny behandling av skottskada.
  
  
  Hej, jag behövde läkarvård. Slocum var den enda person som han kunde vända sig till för hjälp. Emu kommer att ha att ta hand om denna hemlighet eftersom jag inte kan påverka.
  
  
  Efter att ringa dem och förklara situationen, återvände han till sängen och försiktigt klappade Lily ' s kind. "Vakna upp, Lily", sa jag och klappade henne på kinden. "Drömmen är över."
  
  
  "Jag är ledsen, Mr Matson," sade hon när hon vaknade.
  
  
  "Inget illa. Jag är bara ledsen att jag inte skada dig.
  
  
  "Jag trodde du var Zakir," sade hon. "Jag åkte dit för att hitta en ego."
  
  
  Hon slöt ögonen igen, och han visste att hon inte vill berätta hela historien. Han kunde gissa vad det var som stör henne.
  
  
  — Din far arbetade för detta Zakir kille, gjorde han inte?"
  
  
  Hon nickade svagt.
  
  
  "Din far svikit oss, inte han?"
  
  
  "Jag tror det", sade hon. — Han berättade Zakir du skulle komma. Han sa ditt riktiga namn var inte Matson. Han sa att du skulle försöka stoppa explosionerna. Jag vet inte något mer om det.
  
  
  — Och du skyller Zakir för din fars död?"
  
  
  "Ja. Det är så det fungerar. Jag vet att hennes ego.'
  
  
  "Vad händer med pojken?" Jag bad henne. — Vad har detta att göra med Zakir?
  
  
  "En pojke? Jag vet inte något om pojken. Men koppar tryck som medium och liten butik som tillhör Zakir. Han går där från tid till tid.
  
  
  — Vad vet du om Zakir?"
  
  
  "Bara en ego namn... Zakir Shastri. Han säljer barn. Jag känner henne inte längre.
  
  
  Han rynkade pannan, ännu mer förvirrad. "Har han sälja barn?" Lily ' s ögon glasade över och han trodde att hon var på väg att passera ut igen, men hon tog ett djupt andetag och mjukt. "Föräldralösa barn, gatubarn. Han matar dem och sedan säljer dem till de rika som tjänare eller till bordeller. Ibland är han till och med skickar till några tempel." Hon sjönk åter sovande, halvt vaken och halvt absorberas i hennes smärta. Men jag fortsatte att driva på för mer information. Jag behövde veta var man kan hitta Zakir. Hon tittade på mig igen, hennes ögon smalnade.
  
  
  Hon sa något på Hindi som jag inte förstår, då jag hörde henne mumla adress, och hon sade: "Fabriken". Min far träffade ego det en gång.
  
  
  Hon slöt ögonen. "Jag borde ha försökt att döda Shastri innan jag gick till Madras. Tyvärr...
  
  
  Ee mål lutade sig tillbaka, och han visste att hon inte skulle svara för de närmaste timmarna.
  
  
  Jag jämförde den adress som hon gav mig med adresser som jag skrev ner när jag ringde den lokala kemiska fabriker. Mitt minne var korrekt. Den adress som hon gav mig lika bra som West Bengal Kemiska Industrin, är en av de största kalium nitrat företag. Slutligen, något som började rensa upp.
  
  
  Jag tyckte om att vänta på en ambulans, men ändrade mig. Han hade att tro att Slocum skulle ta henne till sjukhuset.
  
  
  Den kemiska anläggningen var belägen i den norra delen av staden, i ett slumområde där grisar var begravd i den leriga gatan mellan kokosnötter och andra sopor. En direkt väg till en plats som inte var det. Hon hittade en bra bild av fabriken ingång tvärs över gatan och ett halvt kvarter från porten. Han klättrade upp på en hög med bråte som används för att vara ett hus.
  
  
  Hennes hotell förblev obemärkt, men det var omöjligt på grund av min Västerländska kläder. Även de kråkor som hade fladdrade ut från vraket svävade över mitt huvud och verkade titta på mig nervöst. De två barnen tittade på mig tills jag kröp genom hålet i det gamla huset där jag kunde titta på ingång, men de ville inte se mig väldigt bra.
  
  
  Jag var inte riktigt säker på vad att förvänta sig, men jag skrev ner en kort beskrivning av de tre män in i fabriken som jag såg det. Nästan av en slump, såg hon en liten, mörkhyade pojken kröp försiktigt runt gränden mot fabrikens bakgård. Hela partiet var omgiven av en preskriberad staket med taggtråd på toppen, men pojken knappast tvekat.
  
  
  Han såg sig omkring, sedan lyfte några buskar vid basen av staketet, och snabbt gled in i ett litet hål i den mjuka marken. Han snabbt kröp under flera bilar på fabriksområdet, gjorde sin väg nära byggnaden och började att gräva igenom en hög med sopor.
  
  
  Efter några sekunder vände han och sprang tillbaka till det lilla rummet under grinden. När han körde en mimmo av mig, han såg solen glimt i hans ego ' s blick. Han tyckte om att stoppa honom, men bestämde mig mot det.
  
  
  Han var säker på att burken var han redovisade var fylld med kaliumnitrat. Det förklarade en hel del... varför, till exempel polisen inte kunde fastställa ursprunget av sprängämnen som används av terrorister. Försäljning av explosiva varor regleras så hårt att det skulle vara svårt för dem att köpa vad de behöver, men en person som arbetade i fabriken kan lätt stjäla en liten mängd sprängämnen och gömma dem i papperskorgen burkar bakom fabriken. Och vem kommer att leta efter något i ett barn som är rotade i papperskorgen? Ingen... inte i Calcutta, där det är ett vanligt yrke.
  
  
  Det var en smart plan. Även om hon var fångad av ett barn, skulle hon vara mycket lite känd. De är förmodligen bara visste sina kontakter som män att dela ut edu eller några rupier. Mitt nästa steg var att titta in i fabriken, men inte när det var ingen tid att göra så.
  
  
  Så jag gick till min bil och körde tillbaka till staden. Jag gick öppet till konsulatet.
  
  
  Han smällde på bromsarna när han såg folkmassan framför byggnaden. Polis-och brandbilar stod parkerade där, och den brinnande kroppen av en annan Mercedes var att släcka glöden med vatten.
  
  
  Slocum, tänkte jag när jag parkerade bilen och sprang mot den glada scenen.
  
  
  De rykande resterna av en bil satt på fyra bränna däck på gatan. Inredningen var utbränd, huven slets bort, de platser som föll ut som en pyrande hög. Att döma av det sätt den tillbaka dörrar var lurade sina gångjärn, det såg ut som om någon höll på att sätta en bomb i baksätet.
  
  
  Han ryckte framåt, förväntar sig att se Slocum döda kropp på gatan, men det var inte Ego, det var en kropp.
  
  
  Det var en pojke med armarna korsade över hans bröst, hans mun och vidöppna ögon från flaggan av behörighet att utföra. Han var död, liggande i sitt eget blod. Han måste ha tagit ut en bomb och fick aldrig reda på, tänkte jag.
  
  
  "Matson," jag hörde någon säga på trottoaren. Han såg sig omkring och såg Slocum står framför konsulatet gate.
  
  
  Ego ' s ansikte var blek av rädsla.
  
  
  "Det kunde ha varit jag", sade han, nickar på den döda pojken.
  
  
  Jag gick med honom till ego kontor, där han sjönk ned i en stol och täckt sitt ansikte med händerna. Hans kropp skakade.
  
  
  "Ta dig samman", sade jag. "Det kommer att bli ännu värre innan det blir bättre tider kommer."
  
  
  "Vi måste ha ett skydd, sa han. "Soldater. Marines, kanske. Jag vill inte dö. Jag har en fru och barn.
  
  
  Ego försökte lugna ner henne, men han ville inte lyssna.
  
  
  "Du förstår inte", sade han. — Det är nästan den femtonde, den femtonde augusti.
  
  
  Nej, jag kunde inte förstå henne. "Vad gör den femtonde menar?"
  
  
  'Independence Day. Den 15 augusti 1947, den Brittiska officiellt tillbaka.
  
  
  "Och vad runt det?"
  
  
  — Kommer du inte ihåg det?" Sedan var det kaos, upplopp, Indianer och Muslimer samlas in och lämnade över den nya gränsen mot Pakistan. Det var ett helvete. Det var rapporterade att mer än en miljon människor dödades. Nu kan det hända igen.
  
  
  Han tittade över stolen, stönande. Det var den 11 augusti.
  
  
  Nu fler bitar som föll på plats. Tiden verkade rätt. Vem låg bakom bombningarna planerat allt noga. De var långsamt drivande staden i kaos. De är skrovlig två stormakter: Ryssland och Usa-mot varandra. Det sägs att på den femtonde passioner Indianerna att nå sin kulmen.
  
  
  Han tittade på kalendern igen. Inte ens fyra dagar. Det var något mindre.
  
  
  Jag kände svetten bryta ut på min panna och såg veck av rädsla runt Slocum ' s rta. Han hade rätt. Det fanns all anledning till panik.
  
  
  
  Kapitel 6
  
  
  
  
  Två timmar senare var han tillbaka på sitt hotellrum. Jag försökte ringa Joeny eftersom jag ville se henne innan jag fick för transporteras bort, men om jag inte får ett svar. Så jag var bara tvungen att gå till jobbet.
  
  
  Han bytte till en långärmad svart tröja, svarta byxor, och rejäla kängor eller stövlar. Jag zippade upp det med en luger under min tröja och satte på ett speciellt bälte.
  
  
  Jag satte extra tidningar för Wilhelmina och handgranat i fickan, cirklade Slocum ' s ammunition rutan och gick utanför. I kväll, han vill inte dra uppmärksamhet till Mercedes, så han lämnade ego framför hotellet och tog en rickshaw.
  
  
  Det var redan ganska mörkt. Det var inte the main street, men trottoarerna var full med sovande människor. Jag såg hela familjer i grupper i den varma, täppt atmosfär av Calcutta. Han gick ut i mitten av gatan och gick snabbt mot den kemiska fabriken. Det var bara två kvarter bort.
  
  
  Jag utforskade nästa gata innan du slår hörnet. Det fanns inga gatlyktor, och bara det bleka månskenet fångade hennes blick.
  
  
  Mir var inte i fabriken heller, och vakterna ville inte se henne. Han tog sin väg över blocket och kom till porten på baksidan av byggnaden. Han enkelt cut the wire och klev ut på den obelysta fabriksgolvet. Jag förväntade mig att skyddsåtgärder skulle tas runt fabrikerna, men jag såg inte något av detta.
  
  
  Ingången till byggnaden verkar inte svårt. Nen inte har takfönster eller stora luftintagen, men bakdörren hade ett vanligt lås.
  
  
  Hennes gled ljudlöst genom skuggorna till dag. Det var ett gammalt lås med en fjäder, det var inga problem. Tio sekunder senare, han unbolted det med spetsen på en kniv och låste upp dörren. Han öppnade den försiktigt och lyssnade efter ett larm, ett tjut, som för ett klick, men han ville inte höra någonting. Han öppnade den, stängde dörren, och bytt lås. Rummet var kolsvart. Han väntade en stund innan du fortsätter.
  
  
  Tvärs över rummet från henne, jag hörde dörren öppnas och stängas en stund senare. Långsamt, en figur närmade sig mig. Det verkar inte vara något hot, mannen sakta skalet på.
  
  
  Ego väntade på henne, och när han kom in i rätt position, min högra hand för att slå ego hårt på halsen. Jag ville inte döda henne med mitt ego, jag bara tog ut henne ur församlingen för några gruvor, men jag missade henne på rätt plats. Slaget gled i sidled och landade en gammaldags vänster krok som fångade emu i käken. Målet ego flög tillbaka. Ego bruna ögon glasade över när han gled ner till marken.
  
  
  Han sökte det, men hittade ingen märkning. Stark nylon sladd som jag hade med mig bunden hennes vrister och armar med ego. Sedan tog han hennes ego till bakdörren och började sin rundtur i fabriken. Inga fler vakter såg henne. Min mörka lantern snart visade mig hela historien. Det var ett litet företag. Det ser ut som att de bara produceras kaliumnitrat. En liten transportband för produktion av mjuka bruna avdragare installerades längs en av väggarna.
  
  
  Den enda synliga explosiva var en semi-färdiga produkten i en stor diesel tank med en kapacitet på ca fyrtio liter. Allt annat var som lagras bakom stängsel med lås, men jag förstod genast hur stölder begicks. Framför en av de låsta montrar var en lång pinne med en metall cup i slutet. Någon som tålmodigt ösa upp en liten del av hela längden av öppna fat i den stängda bås, med varje fat så lite att det gick obemärkt förbi.
  
  
  Bara någon som hade tillräckligt med tid i fabriken, såsom en nattvakt, kunde begå sådana stölder.
  
  
  Han menade att hans val för en stund innan du gör ett beslut. Fabriken var tänkt att försvinna. Om detta var den enda källan av explosiva varor för terroristerna, han skulle ha fullbordat sin mission i mindre än en minut. Om inte, kan det åtminstone drastiskt minska iht.
  
  
  Så hon frågade för en rulle av veken och skär en bit i odin D. Han skär genom tråd, införas en del av veken i det närmaste fat och ställ in den i brand.
  
  
  Jag trodde att jag hade tre minuter, men när jag satte lättare att veken, blossade det upp och började bränna dubbelt så snabb som hon förväntat sig. Han hoppade bort och sprang till nattvakten att få egot ut innan byggnaden gick upp i luften. Plötsligt, mitt ego ben lyfts upp och smällde in i mitt liv. Han morrade och backade undan. Hennes, såg säkring redan halvt utbränd i mörkret. Trots smärta i nedre delen av kroppen, han rätade på sig, stötte på den lille mannen på golvet, och försökte kasta ego över hans axel. Han sparkar och vred sig som om han kämpar för sitt liv. Han visste inte vad ego trodde att hans hotel bör göra. Jag skrev till honom på engelska och sedan på Hindi.
  
  
  Han pekade på veken och gjort ett ljud som en explosion, men han kunde inte övertyga ego. Han fortsatte att kämpa så gott han kunde, med sin händer och fötter bundna, tills en emu slog honom på halsen, som kunde ha varit dödlig.
  
  
  När ego slängde den över axeln, veken var inte ens en fot bort. Han kom till och slog nävarna i min hals. I dörröppningen, han sträckte ut sina armar och ben och hindrade mina försök att lämna.
  
  
  Han morrade och svor med övertygelse. Jag kan fortfarande höra det väsande veken bakom oss. Ego blev uppmanade henne, nästan tiggde henne att ge upp kampen.
  
  
  Då han smällde hans ego huvud hårt mot doorjamb i ett desperat explosion av energi, lugnande ego tillräckligt länge för att hoppa ut.
  
  
  En sekund senare, ett fat av salpeter flög i luften. En ljus blixt av ljus lyste upp kvällshimlen, sen var det en dundrande duns som explosionen slet liten byggnad isär, skicka plankor, fat, och bitar av metall som flyger till den Indiska himlen.
  
  
  Trycket av luftprovtagning knackade oss av våra fötter, och kasta oss tillbaka ett halvt dussin steg. Den Indiska tog den värsta stöten av det slag och föll ovanpå mig, som fungerar som en sköld som skräp föll på oss.
  
  
  När jag rullade ut henne från under honom, han var fortfarande muttrade förbannelser på mig, så jag drog Ego genom porten och ut i gränden innan de människor som bodde i närheten hällde ut sina skraltiga hem.
  
  
  Det var ingen brand, och jag beräknade att jag hade några minuter innan polisen kom för att söka i området. Nattvakten vände henne om och lutade sig över honom, så att han kunde höra emu viskade till henne över bullret från folket på gatan.
  
  
  "Ett rop, en gång till, och du anger en ändlös cykel av reinkarnation. Förstått?'
  
  
  Han nickade och förde hennes ego längre ner i gränden och sedan till en liten gård där en gammal lastbil som stod parkerad. Han höll ego upp mot lastbilens hjul.
  
  
  "Okej, säg mig nu, eller kommer du att simma i huglifloden ända till morgonen."
  
  
  Han glodde på mig.
  
  
  "Vem tror han betala för att stjäla från uppfylla dina chefer?"
  
  
  Tystnad.
  
  
  "Vem betalar dig för att dölja sprängämnen under papperskorgen?"
  
  
  Tystnad.
  
  
  Jag kom på en minut och drog ut en låda som jag inte använder ofta. Det är injicerar med tre kapslar av kemikalier. Jag visade nattvakt vad jag gjorde.
  
  
  Han försiktigt öppnade den spruta cylinder och tog bort ego, då tryckte nålen genom kapseln är gummitätning och sög i sig vätskan.
  
  
  — Har du sett något liknande förut?" Jag frågade mannen lutar sig mot bilen. Ego ' s ansikte var spänd, ögonen med rädsla.
  
  
  "Detta är en ny drog som kallas novocaine. I grund och botten, det är en sanning serum som fungerar riktigt bra. Men det är ofrånkomligt att detta innebär döden för offret. Jag har inte något val, jag måste veta vem är det som betalar dig för att hjälpa mig att producera denna fullständiga titeln.
  
  
  Mitt ego var skakar just nu. Han testade nål med sitt finger, så tryckte den mot hans ego ' s arm. Han stelnat och föll till hans sida. "En gång till, en gång till. Vem betalar dig för att lämna sprängämnen till ditt barn?
  
  
  — Detta.".. Jag vet inte. Han var svettig nu, och hans ögon följde varje rörelse av nålen.
  
  
  "Du kommer inte att känna det i början. Då anestesi börjar. Det blir mer och mer intensiv, och efter ett tag så du inte känner någon smärta alls. Tråden kommer kort efter det.
  
  
  Jag försökte nålen igen. "Oroa dig inte. Jag vet vad som är lojalitet. Du kommer att vara död inom en halvtimme, och sedan din chef kommer att vara gratis... för ett tag. Men då ska jag veta allt om nen.
  
  
  Han skakade på huvudet. Han sätter in nålen i en muskel i hans arm och snabbt injicerade vätskan. Nålen var redan ute och kastat bort innan den Indiska insåg det. Han såg ner på sin hand, kände den kalla vätskan. Efter en stund, de läkemedel trädde i kraft, och han vände sig om. "Zakir Shastri... han betalar oss."
  
  
  — Alla andra namn?" Vem gör Zakir Shastri arbeta för?
  
  
  Mannen skakade på huvudet.
  
  
  "Var du den enda källan, eller finns det andra som levererar Zakir?"
  
  
  — Jag vet bara en. Södra Calcutta Kaliumklorid Växt Cashmere-sturt.
  
  
  — Är du säker på att det är alla?"
  
  
  Han nickade.
  
  
  "Känner din hand." Jag skär repen runt ego handlederna så att han kunde känna den plats där emu sköt henne. — Känner du något där?" Som en del av er är redan död.
  
  
  Egots ögon blixtrade i panik.
  
  
  — Vet du några andra namn?" Vilka andra kemiska fabriker och tillverka bomber?
  
  
  Han skakade på huvudet, tittar på stel fläck på hans arm. Hugo tog tag i henne och skära repen runt hennes vrister.
  
  
  — Det finns bara ett sätt att neutralisera likvida han injicerade du med. Du kommer att springa fem kilometer. Om du går ut och springa tre km, förbittring i blodet kommer att bränna ut och novocaine kommer att desarmeras."
  
  
  Han reste sig upp, spände sina benmuskler, och kände hans hand igen från utförande tillstånd flaggan.
  
  
  "Skynda dig, låt oss se om du kan utvisa det missnöje runt din kropp, du har en chans att överleva i morgon."
  
  
  Den lilla Indiska tog de första stegen i gränden och sedan började köra vansinnigt. Han skrek något till publiken framför den övergivna byggnaden, och Stahl inte vänta för att se om han sa något till mig. Han hukade sig ner en annan gata och väg tillbaka till hotellet.
  
  
  Han kommer att få ett varmt bad och en god måltid innan du utforskar andra kemiska fabriken som nattvakt hade nämnt.
  
  
  Men när han kom in i hans rum, det var inte tom.
  
  
  Så snart hon kom in, Choeni Meta pekade en liten pistol mot mitt bröst.
  
  
  "Sitta ner och lugna ner dig", sa hon.
  
  
  
  Kapitel 7
  
  
  
  
  Choeny höll pistolen i båda händerna, som en del utbildade professionella skyttar.
  
  
  — Vilken typ av skämt är det här?" Jag frågade henne, men det var ingen humor i hennes kalla blick.
  
  
  "Jag skojar inte," sade hon. "Jag trodde på dig."
  
  
  Ett leende passerat mina läppar. Han hade redan använt den på arga kvinnor. Den vanligen arbetade.
  
  
  — Du är inte Howard Matson. Du är en agent för den AMERIKANSKA regeringen.
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna. "Så vad? Du gissade att när vi träffades.
  
  
  — Du är Nicholas Huntington Carter, Nick Carter, Master Assassin ' AH. Du visste inte ens dölja dig själv. Du gjorde narr av mig.
  
  
  "Hur?"
  
  
  "Han ska ha sagt till mig," hon knäppte, " Raj."
  
  
  "Antar jag. "Din chef?'
  
  
  Hon svarade inte, men det måste vara rätt sak att göra. Jag visste att hon var den Indiska underrättelsetjänsten. Och han kunde berätta att hon var en nybörjare.
  
  
  "Vi är på samma sida, så varför är du pekar en pistol på mig?"
  
  
  "Explosioner", sade hon. "Raj tycker att du är med på det, och kanske är du som kör det. Vi har en hel del frågor till dig.
  
  
  När hon slutat, jag kunde höra hennes röst darrade. Hon var inte ett professionellt men ändå, Nam, en erfaren agent som kunde döda utan ånger.
  
  
  "Du trodde att du kunde stoppa explosioner genom att skjuta mig?" "Jag presenterade det som ett skämt, en fantastisk barnslig idé.
  
  
  "Jag kan döda dig om jag måste", sa hon. "Om du inte kan ge mig de svar jag vill ha."
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. — Du har aldrig skjutit någon, har du?" Du har aldrig drog utlösa eller sett någon dö. Tror du att du skulle kunna börja med mig? Jag höll ögonen på hennes ansikte och försökte läsa hennes ego. Mitt liv hängde på det. Är hon verkligen kommer att döda mig? Han tvivlade på det, men han hade inte råd att ha fel. Jag kommer inte att riskera mitt liv här.
  
  
  Jag har haft en pistol riktad mot mig många gånger, och jag är alltid skickliga på att upptäcka det ögonblick när min motståndare uppmärksamhet distraherad för en sekund. Ett oväntat ljud, en blixt av ljus, någon distraktion är värt det om du är säker på att mannen med pistolen är redo att döda dig ändå. Men S Choeni föredrog att vänta på henne.
  
  
  "Jag kom till Calcutta för att hjälpa," sade jag. "Jag har order att stoppa terroristerna innan problemet sprider sig ytterligare."
  
  
  — Varför kom du hit under pseudonym?" — Varför har du inte kommit öppet, ärligt talat?"
  
  
  Att jag inte har ett svar på dell själv. "Det är hur vi gör det", hennes far sagt. "Privacy policy".
  
  
  "Jag kan inte lita på dig," sade hon. "Jag ska döda dig nu, när jag har chansen."
  
  
  Jag var förvirrad av hennes ton. Hon verkade nästan övertygad om. Han kanske underskattat henne.
  
  
  Jag fann mig själv att hålla andan, väntar på den varma gawk att skjuta genom mina lungor. Jag var inte andas för nästan en minut när telefonen på bordet bredvid mig och ringde.
  
  
  Han ringde tre gånger innan hon viftade med pistolen. "Plocka upp", sade hon.
  
  
  Han hälften vänt sig bort från nah och plockade upp telefonen med sin vänstra hand. Denna rörelse får mig att placera Hugo i min högra hand. Hon var inte längre hjälplösa.
  
  
  "Ja", sade jag i telefonen.
  
  
  Rösten i andra änden lät förvånad, som om den som ringer inte hade förväntat mig att plocka upp telefonen.
  
  
  "Ah, Mr Carter, det är du.
  
  
  Konstellationer av mitt riktiga namn inte chockera mig mycket idag, men namnet på den som ringer gjorde.
  
  
  "Du talar till Överste Wu," the businessman ' s röst fortsättning från Öster.
  
  
  "Du kallade mig Carter", sade jag.
  
  
  Han såg tvärs över rummet på Choeni och mimade Överste namn. Hon förstod och viskade appen medan den mikrofon som omfattas henne för ett ögonblick.
  
  
  "...en annan Rajah, " sade hon.
  
  
  Han förbannade under hans andedräkt. Självklart, Raj var mycket generös med information om min identitet. Jag undrade varför. "Är du ensam, Mr Carter?" Wu frågade.
  
  
  Han tänkte på Choeni och med en pistol i sin hand. "Nej," sade jag till henne överste. "Miss Mehta är med mig. Känner du henne?"
  
  
  Choeni sänkte pistolen och tryckte ego i väskan, precis som jag hade förväntat. Hon skulle inte skjuta mig nu att någon visste att vi var tillsammans.
  
  
  "Ah, naturligtvis. En mycket framstående lady. Hennes far ofta besöker mig.
  
  
  "Du har inte besvarat min korkskruv fråga, Överste Wu", sa jag blankt. — Varför ringde du mig Carter?"
  
  
  Ego melodiska röst är absurt roligt. "Det är en ära att få veta en välkänd agent", sade han. — Jag är mycket ledsen om mötet idag, inte när. Överste Wu misslyckats. Orsakade stor ilska i de kretsar av diplomater, runt de stora länderna. Jag säger till mig själv att jag är skyldig dem en ursäkt. Sedan den ärevördiga polisen informerar mig om att egot av gästerna i hallen är en känd Amerikansk agent, som också är en advokat... Befria Calcutta från terrorister. Jag är orolig för vår stad, Mr Carter. Du måste hjälpa till att sätta tråden till bombningarna. Mycket viktigt för mitt adopterade hemland. Mycket viktigt för företag.
  
  
  "Tack, Överste. Jag är övertygad om att de berörda länderna uppskattar din oro, men detta är ett jobb för proffs. Tiden håller på att rinna ut.'
  
  
  "Faktiskt, Mr Carter. Men kanske en enkel affärsman kan tjäna stora länder. Jag känner henne väl i Indien. Jag vet inte hjälpa polisen. Jag skulle vilja ta detta tillfälle i akt att hjälpa en mycket berömd Amerikansk."
  
  
  Hon tvekade bara ett ögonblick. Kanske den gamla Chinaman var rätt — han kanske kunde hjälpa mig.
  
  
  "Skulle du vilja komma besöka mig på mitt hus i morgon," sade han. "Du och Miss Mehta. Vi ska prata. Kanske det kommer att hjälpa till att rädda vår stad.
  
  
  Hon höll med, och han kallade det dags för lunch. Då han hängde upp och vände sig till Choeny. Hon var fortfarande sitter i den stora stolen mittemot honom. Hennes västra kjol drogs upp över hennes höfter, visa upp den perfekta formen på hennes ben. Hugo gick kallt i min hand. Han tänkte på hur länge han hade tänkt döda henne. Vad synd att det skulle vara. Men det var inte nödvändigt. Den Indiska regeringen är ännu inte så djupt involverad i internationellt spionage som den behöver anlitade mördare. Och även om de gjorde det, skulle de inte ha skickat en rik, sofistikerad tjej att göra det.
  
  
  Men nä hade frågor hon ville ha besvarade, och hon trodde att gun hade makt av övertalning. Efter att ha misslyckats med ett vapen, kanske hon kommer att prova en annan, ett vapen som hon skulle ha det mycket roligare.
  
  
  Hugo knuffade tillbaka den i sin balja, nått ut, och plockade upp från stolen. Hon avstyrde hennes blick när han höll henne mot bröstet.
  
  
  "Baby," jag viskade.
  
  
  Mina läppar borstat hennes öra, då hennes trollstav. Hon var lång och hennes kropp perfekt matchade min, hennes mjuka kurvor och kurvor kompletterar min styrka och fasthet. I en annan tid och plats henne skulle ha sagt hej jag älskar henne. Men det skulle inte vara rättvist. För oss, det kan bara vara fysisk passion. De bara lovar att vi kunde göra för att alla andra skulle vara natt efter natt.
  
  
  När han lindade sina fingrar runt hennes kurviga lår, hennes långa, smala fingrar gled ner för min rygg. Tillsammans våra kroppar flyttade i tyst ömsesidig offer, då vi gick tillbaka och gick hand i hand till sängen.
  
  
  "Ligga ner", sade hon. 'Vänta på mig.'
  
  
  Hon stod framför mig att klä av sig. När hennes mjuka, bruna bröst var släppt, hon instinktivt sträckte sig efter dem, men hon knuffade mig bort tills hon var naken.
  
  
  Hon knäböjde på golvet och hjälpte mig med mina kläder.
  
  
  Hon skulle inte ha kommit till mig ändå. Hon stannade på knä, kysste mig på munnen, sedan gled lägre och lägre tills min kropp var tigger om att få sällskap till henne.
  
  
  Hennes händer rörde sig över min kropp, känsla, famlande, smickrande. Slutligen satte hon sig ner på sängen. Hon gick långsamt fram, trycka på hennes fasta bröst mot mitt bröst, då vajande hennes långa, smidiga ben tills de täckte min kropp från topp till tå.
  
  
  Hon kysste mig försiktigt, och sedan ännu mer passionerat. "Kom, låt mig göra det på mitt sätt."
  
  
  Förflyttning av hennes höfter mot mina övertygad om mig. Det var trevligt att känna henne på toppen av mig när hennes händer var upptagna, att föra mig till den brinnande savchenko innan han flyttade.
  
  
  Senare låg vi i varandras armar och stirrade ut genom det öppna fönstret på ljusen i staden nedanför.
  
  
  "Säg mig nu sanningen," sade hon.
  
  
  "Du berätta först. Vill du arbeta för Raj?" På allvar?
  
  
  "Ja, jag arbetar för honom eftersom jag tror att jag kan hjälpa mitt land."
  
  
  "Hur?"
  
  
  "Spara tillståndet i Bengalen i Indien".
  
  
  "Området kring Calcutta?"
  
  
  Hon nickade. "Ja. Det finns människor som vill separera Bengal från resten av landet. Oni kan skapa ett nytt land eller gå med i Bangladesh. Redan innan Bengalis bröt sig loss från Pakistan, det var rebeller i Calcutta som ville slita sönder landet. Det kaos som orsakas av explosioner kan ge dem den möjlighet de behöver."
  
  
  "Och vad gör Rajah tror att jag kan delta i?"
  
  
  "Det vet han inte, men han litar inte på Amerikanerna."
  
  
  "Och du?"
  
  
  — Jag vet inte det heller.
  
  
  Han kysste hennes mjuka läppar.
  
  
  "Vi är båda på samma sida, oavsett om Raj förstår det eller inte. Bara lita på mig för en stund. En dag eller två, kanske ännu mindre.
  
  
  Hon rynkade pannan septically. "Kanske," sade hon. "Jag kanske kan göra det nu."
  
  
  "Bra. OK, kan du berätta för mig mer som kan vara till hjälp? Gör Raj har information om leverans på kaliumnitrat? Några tips om organisationen bakom detta? Någon mitt i en konspiration som jag kan fånga henne med?
  
  
  Jongi s vackra ansikte mulnade.
  
  
  "Jag vet inte. Det är bara att göra vad den berättar för mig. Du kan be ego.
  
  
  'Nej.'
  
  
  Hej försökt att förklara det för henne. Han litade inte på någon, inte ens Raj. För att vara ärlig, jag litade inte på henne heller, men jag kunde inte säga det. Tills jag öppet erkände att jag var en Amerikansk agent som arbetar i ett ego-land, Raj hämmades av protokollet. Han kunde inte ha arresterade mig eller skickade mig hela landet utan bevis. Och ego är det enda beviset hittills för illern ligger naken i min famn.
  
  
  Frågade hon. "Vad ska jag säga till dem?"
  
  
  — Visste han att be dig att döda mig?"
  
  
  "Nej, hon var bara bad att fråga dig. Pistolen var min idé.
  
  
  -"Berätta för dem vad jag vet", sade jag.
  
  
  Han förklarade snabbt detta till henne, men såg till att ge henne bara den information som han ville dela med sig av. Jag berättade för honom om fabriken och stöld av salpeter, men jag sa inte att jag hade något att göra med den explosion av fabrikerna. Raj var tillåtet att gissa för sig själv.
  
  
  "Det är en viss Zakir Shastri inblandade", sade jag. "Låt Raj direkt sin personal för att ta ego. Polisen har ett sätt att spåra folk och ner när de vet att ett namn."
  
  
  Hennes hotellet, för att berätta för henne om sina misstankar om att barn plantera bomber, men ändrade sig. Hej hade redan berättat för henne tillräckligt för att vinna hennes förtroende. Att jag inte behöver någon mer.
  
  
  Frågade jag henne. "Tror du mig nu?"
  
  
  "Ja," sade hon, men det var fortfarande tvivel i hennes ögon, och han försökte lugna henne med en kyss.
  
  
  Hon höll tillbaka för ett ögonblick, sprang sedan sin hand över min kropp. Nakna, vi snuggled tillsammans och låt vår passion kontroll över våra kroppar. Senare, hon lutade sig upp på ena armbågen och sade: "Älskling, jag litar på dig, men ska du inte göra bort mig igen. Ljug inte för mig längre.
  
  
  "Aldrig igen", sa jag, undrar om hon trodde på mig. Jag känner mig inte skyldig — att ljuga är en del av mitt jobb. — När det här är över, kanske kan vi åka någonstans tillsammans, min kärlek." Jag har pengar, en hel del. Jag känner henne väl. Du behöver inte arbeta i ditt liv. Det hon sa överraskade mig. Hon lät uppriktigt. Kanske var det mer än en bisak för Nah. Han sjönk ner på nä, redo för att älska igen. Hon stönade med nöje, och för en stund glömde vi att det fanns en värld utanför rummet.
  
  
  
  Kapitel 8
  
  
  
  
  Nästa morgon fick vi frukost på hotellet. Den lilla frun som serverade oss alla verkade helt omedveten om att en naken kvinna som låg med mig. När hon var borta, Choeni rullade över, lutade sig över mig och kysste mina bröst. Jag var tvungen att knuffa ut henne från under täcket.
  
  
  Medan Choeni var att få klädd, kallade han Slocum ' s kontor och frågade efter ett telefonnummer där han kan nå Lily Mira. Lily verkade vara på bra humör när hennes far talade till henne. Hon sade att hon kommer att bli utsläppt från sjukhuset snart och kommer att gå till Madras som planerat. Hon föreslog hej, ta Prinsen med henne när hon lämnar staden Calcutta. Hon entusiastiskt instämde och sa att någon skulle omedelbart begära att genom släktingar att plocka upp hunden.
  
  
  Han var glad över att Ja hade ringt. Så långt min iller uppdrag har bara orsakat Lily högre smärta. Kanske hunden kommer att hjälpa dig att få igenom de svårigheter som väntar på dig. Hon var sa hej, alla de bästa och hängde upp.
  
  
  Sedan vände han sig till Choeni.
  
  
  Vi hade tänkt att stanna till hennes hus innan vi åkte till Överste Wu ' s. När jag fick bakom ratten, jag insåg att mitt sinne var fortfarande alltför upptagen med Choeni — jag glömde att titta i baksätet. När hon vände sig om, en hård tumme pekade candid mellan mina ögon.
  
  
  "Bang, bang, Nick Carter, du är död."
  
  
  Choeni vände och drog fram en pistol runt hennes väska. Jag borde ha stoppat henne innan hon började skjuta. Mannen i baksätet snabbt famlade efter sin pistol.
  
  
  "Lugna ner dig, Sokolov," jag skrek.
  
  
  Fett ryska tvekade, ena handen under hans jacka.
  
  
  'Vem är det här? Choini frågade. "Vad vill han?"
  
  
  Sokolov presenterade sig. "Kamrat Alexander Sokolov," sade han. "Konsuln i Calcutta från Sovjetunionen."
  
  
  "Vi hade tur", sade jag. "Hej, berätta sanningen, Sokolov. Du är en KGB-spion, som de flesta ryska diplomater runt utomhuspoolen."
  
  
  Den ryska höjde sina händer i surrender. "Ni Amerikaner... du är alltid så pragmatisk. Okej, hennes spion. Du kanske vet. Är inte det rätt, Carter?" Och du, Missa Mehta?" Du hör också till vårt ödmjuka yrke. Är det rätt?'
  
  
  Choeni rynkade pannan och vägrade att svara. "Det spelar ingen roll," sade han. "Vi är inte fiender idag." Han höjde sina händer igen, och böjde sitt huvud eftertänksamt. "I morgon... vem kan säga? I morgon kan vi döda varandra, men idag... idag måste vi arbeta tillsammans.
  
  
  "Vem säger det? Frågade jag kallt.
  
  
  "Jag, Kamrat Carter. Vi har ett problem.
  
  
  'Oss?"
  
  
  "Alla av oss. På dig. Jag har. På Miss Mehta är. Jag har order om att döda dig.
  
  
  Choeni ryckte, och han såg hennes hand och dra på liten pistol som hon fortfarande höll. Jag var inte rädd för henne. Inte ännu. Han visste hur Sokolov fungerade. Om han skulle döda mig, det skulle inte ha funnits någon varning.
  
  
  "Jag har order om att döda alla aktörer som kan tänkas vara ansvarig för terrorattackerna på våra diplomatiska uppdrag i Calcutta," sade han. "I morgon kan du få samma syfte... att döda mig och alla Kinesiska agenter i staden, då Indianerna som Miss Mehta... någon som kan ansvara för detta."
  
  
  Jag frågade henne — " Så vad väntar du på? Du har aldrig varit blyg om att döda människor innan."
  
  
  — Eftersom jag inte tror att det kommer att hjälpa." Jag misstänker att explosionerna kommer att fortsätta. Jag misstänker att ingen som är att skylla för oss. Hon misstänker att någon... vad man nu ska kalla det... någon som vill att ställa oss mot en annan vän.
  
  
  Jag såg de ryska för ett tag och nästan betrodda emu med det. Han kunde berätta sanningen... för den här gången.
  
  
  "Någon spelar ett spel,"jag gick", och vi båda skrattade till."
  
  
  "Ja, ja", sade han och nickade. "Det är sant. Någon som skapar problem mellan oss.
  
  
  Frågade jag henne. "Hur ska vi komma runt detta?
  
  
  Sokolov skakade på huvudet tyvärr. "Jag vet inte. Men jag har en annan oro. Vi hör konstiga saker. Vi hör om hot. Det finns människor som säger att våra konsulatet kommer att blåsas upp på den femtonde... independence day.
  
  
  "Gatorna kommer att vara fulla av människor," Choeni läggas till. "Detta skulle vara den perfekta dagen för våld."
  
  
  "Det är tal om vedergällning — direkt retribution — om konsulatet är skadad", sade han.
  
  
  Jag kunde känna svett under min krage. Jag kunde inte föreställa mig vad som skulle hända om de hot som gick i uppfyllelse.
  
  
  Frågade jag henne. — Varför säger du mig detta?" "Sedan när är illrar hjälpa Amerikanerna?"
  
  
  Den ryska suckade. "Eftersom jag fick order att stoppa dig. Men allt jag kan hitta tyder på att du inte är ansvarig... vi behöver dig, vår andra Amerikaner. De människor som planterade bomber, inte genom CIA, eller AH . Existens ...'
  
  
  Han sade ingenting, och hon avslutade meningen för honom. "De är barn", sade jag.
  
  
  Sokolov nickade instämmande. - Ja, det är viktigt, dessa är barn.
  
  
  "Jag tror inte det," Choeni sagt. "Det är omöjligt".
  
  
  Hon motsatte sig detta, men jag kände att hon tänkte om några fakta måste hon ha sagt till polisen. "En pojke dödades utanför det Amerikanska konsulatet i går", sa jag.
  
  
  "Ett oskyldigt barn," Choeni sagt. 'Förbipasserande.'
  
  
  "En terrorist," Sokolov gissat. "Konstellationer av barn idag... det är inte för dig," sade han med ett leende.
  
  
  "Och inte för "du", sa jag. "Jag ens Maoisterna har inte sjunkit detta djupt ännu."
  
  
  Han gled över bilbarnstolen och öppnade dörren. "Det är allt jag har att säga dig," sade han.
  
  
  När han kom ut, han sätter nyckeln i tändningslåset, startade motorn och körde till Choeny hus. Medan hon ändrade sina kläder, där han stod på balkongen och tittade på den underliga staden vakna upp i den nya morgonen från den ändlösa kampen för överlevnad. Jag var nyfiken på om de monster som skrämde denna plågade staden. Som valde Calcutta som battlefield i två stora befogenheter? Vad gjorde han hoppas få ut av det? Jag hade ingen aning. Tiden rann ut, och det blev inga resultat. Det har bara gått tre dagar, och mina tips har blivit discouragingly gles. Den används för barn som terrorister var smart. Spåret var nästan omöjligt att följa.
  
  
  Allt jag hade var Zakir Shastri. Jag kunde bara hoppas att Överste Wu är brett och inflytande i staden skulle hjälpa mig att hitta personen bakom detta namn.
  
  
  Från Choeni, vi cyklade söderut till Bengaliska Viken, efter Överste Wu ' s instruktioner, genom en platt delta region där den mäktiga Ganges och ego olika bifloder skapat en bördig udden för tusentals år. Wu Herrgård förbises huglifloden. Det var en spretande komplex som såg ut som det hade varit under konstruktion under en lång tid. Ägorna sträckte sig mil efter mil på en enda sluttande terräng och ingår buskar, lövträd och stora betesmarker för hästar. Det stora huset, byggt runt en ren vit sten, lyste som ett tempel i solen.
  
  
  När vi drog upp på den asfalterade parkeringen framför huset, två uniformerade tjänare sprang ut för att öppna bildörrar och eskortera oss genom det stora dubbla dörrar till lobbyn. För ett ögonblick kändes det som om vi hade klivit rakt in i det förflutna och hittade oss själva i slottet av en av de fem hundra hövdingar som hade slagit fast att de små staterna runt som Indien och Pakistan hade vuxit upp.
  
  
  Hallen var otroligt lyxiga-golvet var gjort av finaste marmor och keramik fläta, kolumner var omgivet av ren marmor, väggarna hängde med magnifika antika gobelänger, möblerna är från alla gamla perioder i Indien.
  
  
  Det var mer av ett museum än ett hem, mer av ett tempel än en bostad. Våra guider sluta medan vi tittar på all denna prakt, och sedan tyst leda oss till den dörr som leder runt den stora salen till en annan hall. Det var dåligt upplyst och byggt runt grova stenar som kan ha varit upp från banner av en Kinesisk by.
  
  
  I mitten av rummet fanns en hydda, taket som var fem meter över marken. Det var gjort av kartong, gamla brädor, packa lådor, tomma burkar och botten av en roddbåt.
  
  
  Överste Wu satt i dörren till stugan, en smutsig vit dhoti lindade runt hans höfter. Han var på huk i en grundläggande yoga pose. När han såg oss, han flyttade lite, men fick inte upp.
  
  
  "Ah, du har kommit. Enkelt, dumma minnen. Jag är född i en hydda som denna", sade han, stretching. "Det är bra för folk att komma ihåg och säga att jag alltid kommer att vara olika."
  
  
  Han steg till hans fötter och bugade sig ödmjukt. "Jag är hedrad över att du besöker mitt hem, Missa Mehta," sade han. "Och du, Mr Carter. Din närvaro förhärligar min ödmjuka position.
  
  
  Choeni svarade snabbt, men jag var tvungen att hitta ord. Jag blev förvirrad.
  
  
  Den nätta lilla mannen verkade generad över att ses bära bonde kläder. Han bad om ursäkt och sa att han skulle komma tillbaka snart när han var "mer lämpligt klädd för en sådan framstående gäster."
  
  
  Han talade snabbt på Kinesiska, och två unga flickor i Orientaliska kläder kom ut i det andra rummet. De bugade sig och snubblade framför oss, ih tajt ankellång kjol begränsa ih shaggy till ett par inches. De passerade framför oss genom en annan dörr till en trevlig Western-stil med soft musik och en TV, mattor på golvet, moderna möbler, och stön hängande som såg ut som en riktig Pollock. "Läraren säger: gör vad du vill här, han ska vara här i en minut," sa en av tjejerna. Sedan de båda försvann in genom dörren.
  
  
  Framför den stora öppna spisen hängde en tavla av Chiang Kai-shek som en ung man, när han styrde Kina. En lika stor målning hängde på den motsatta väggen. Det var
  
  
  Sun-Yat-sen.
  
  
  "Woo var inte en riktig överste," Choeny kommenterade så han såg sig omkring den utsmyckade rummet. "Detta är en hederstitel som han fått för sin personliga kamp mot Mao och Kommunisterna. Han var bara en pojke när han tjänstgjorde under Chiang Kai-shek.
  
  
  Jag var på väg att fråga henne något, men en Indisk pojke i en vit jacka dök upp och ledde oss till ett teak bar med tiger huden trim. Som allt annat i detta hus, jag slogs även av tillgången på alkohol. Det var bra whisky, fin konjak och en utmärkt samling av gamla rom. Pojken föreslog ih med mer kunskap än bartendern hälla camp.
  
  
  Vi valde en Jamaicansk rom, och det var bara att ta en klunk när Översten kom in, klädd i knäbyxor och stövlar.
  
  
  Han stod bredvid mig och stirrade på mig uppmärksamt.
  
  
  — Vill du rida din häst innan middag?"
  
  
  Hon blev ombedd att tala om för mig att jag inte har tid för detta, men Choeni enats om för snabbt. Han skickade henne och en av de andra pigorna till förändring, då ledde mig ner en kort korridor kantad av statyer. I korridoren, vi kjolar en cirkulär inomhuspool med klart blått vatten, och passerade genom en dörr, sedan korsade en stenbro som delade insidan av den stora poolen från utsidan.
  
  
  Tre hästar var att rusa till andra sidan av en liten bro där det fanns en inhägnad väg, men han ignorerade ih och viftade med handen mot parken, på terrassen nedan.
  
  
  Frågade han. "Skulle du vilja att skjuta skeet?
  
  
  För att fördriva tiden tills att den vackra damen kommer igen.
  
  
  En skugga av misstanke skott genom mig, och jag tittade på den lilla människans händer. De var oväntat stark och senig. Trots välskötta naglar, hans händer var grov, som en jordbrukare.
  
  
  "Skeet", sade jag. "Jag är ganska bra på det."
  
  
  Han och log. "Continental," han bad om ursäkt, och han insåg plötsligt att egots sätt och vis hade förändrats. När han avslappnad, han släppte av grov-engelska språk han använde för att avväpna sina gäster. "Det här är en utmaning... precis som i verkliga livet. Du vet aldrig vilken riktning målet av möjlighet kommer att gå."
  
  
  Jag förstod inte honom, men jag följde med honom för att där kasta maskinen satt och såg två unga anställda gående mot oss med sina valt gevär i sina händer.
  
  
  "Tusen rupees en platta," sade han, och plockade upp Browning och klev till tjugo-sju meter mark. 'Bra?"
  
  
  Innan han kunde säga något, han gav en signal, och en ljust gul disk flög i luften. Den Browning sparken, och tefat exploderade tjugo meter bort från den lilla metall kastar maskin. Det var ett bra skott, öppen fram, runt dem som vände lera plattor i regn runt om i skärvor.
  
  
  Den lille mannen log stolt och väntade. Henne, gick till line in en kassett i en av kamrarna av mina utvalda gevär och gav en signal till pojken i huset kasta en submachine gun. Jag sköt henne. Lera plattan shattered som pulver, och han kände en stark tillfredsställelse från direkta träffen.
  
  
  Överste Wu gav mig inte mycket tid att glo. Han omedelbart tillkallade en annan maträtt, sköt och träffade den skivan. Hon var omedelbart följs av en lätt kick. Vi skjuter snabbt, så snabbt att jag började oroa sig för om pojken i kulspruta, som hade att sätta plattan på den kraftfulla kasta hantera och ta hans hand bort innan den tunga våren kastade mål i rymden. Det fanns ingen regel som säger att du måste släppa plattan och skjuta så fort den andra personen förstör sina egna mål, men utan att säga ett ord till oss, vi sätter våra egna villkor.
  
  
  När Choeny anslöt sig till oss, vi skjuter på en vild, utmattande takt och täckt av svett. Mina armar värkte från den konstant lyftande av fyra kilo stål och mahogny, och min axel bränt av en rekyl på börsen, även när jag sjönk till knäna och lutade sig hårt på börsen. Wu förvånade mig. Även om han var liten, han verkar inte ha några mer problem än vad jag gjorde. Hennes såg kör för att vinna i hörnen av rta ego som hennes ja och facken började brista, snarare än att besprutas i småbitar. "Om och om igen," pojken bakom oss meddelat. "Både sjuttio-fem i rad".
  
  
  "Tio tusen rupier," Överste Wu skrek, höjer sitt gevär för en annan bild.
  
  
  Han slog den i plattan. Mina händer knappt skakade när jag tog upp mitt gevär för de sjuttio-sjätte skott i rad. Hon var hit på disken med en bricka och tio mer innan jag kände en vind på min hals.
  
  
  Wu kände mig svag vind för sent. Plattan var han ber om plötsligt hukade sig när han tryckte av. Den gula disk simmade triumferande och oskadda över splitter-strödda området framför att kasta maskinen. Bara den här plattan undgått vapen ego.
  
  
  Överste Wu höll geväret på axeln för ett ögonblick, att tvinga sig själv att acceptera nederlag. För ett ögonblick såg han den demoniska ilska i de sneda ögon. Han var inte en förlorare, men när han såg på mig, han log igen, böjde, har spelat rollen av en ödmjuk bonde.
  
  
  "Tio tusen rupier till en berömd Amerikansk."
  
  
  Han viftade med handen, och den pojke som kom springande med ett checkhäfte. Wu skrivit belopp och lämnade mig in.
  
  
  Han tog den, höll den mellan fingrarna, som har för avsikt att riva sönder.
  
  
  "Nöjet var mitt," sade jag.
  
  
  "Vänta," Choeni kallas från slutet av bränning linjer där hon hade tittat på. Hon sprang över till oss och tog in från mig. "För att möta ditt barn. Ja? ' sade hon med eftertryck att nami. "För tio tusen rupier ih ble att föda för många dagar."
  
  
  "Naturligtvis," Wu kommit överens om. "För barn.'
  
  
  Frågade jag henne. - "Kommer de tillgodose dina barn?'
  
  
  Den lille mannen skrattade och pekade ner för backen till en muromgärdad förening för ungefär fyra hundra meter bort.
  
  
  "Ett barnhem," Joni förklaras. "Han har räddat flera hundra barn från gatan. Han ger dem utbildning, kläder, och bostäder tills de är gamla nog att klara sig själva."
  
  
  "Men så många människor som behöver hjälp", sa Wu tyvärr. "Även en rik man som mig inte kan hjälpa dem alla."
  
  
  Wu pekade, och hennes röst såg barn i fältet nedanför oss. Hundratals, mestadels pojkar, som spelas i skyddsrummet inhägnad lekplats. De påminde mig om den kille som jag hade sett på den kemiska fabriken, och den lilla döda pojken liggande på gatan bredvid den havererade Mercedes framför det Amerikanska konsulatet.
  
  
  Hennes förbannade hennes misstankar. Wu var nog en generös mecenat, men hon var fortfarande misstänksam mot honom. Jag ville inte tro att han hade något att göra med bombningarna, men de trodde inte skulle gå bort.
  
  
  "Du kanske vet att mannen jag letar efter", sa jag skarpt. — Med ditt intresse för barn, kan du känna en viss Zakir Shastri. Så långt som jag förstår det, han tar också barn från banner".
  
  
  Överste Wu väste genom hans tänder. "Detta är son till en orm", sade han i Kinesiska. "Jag vet att hennes ego. Han kidnappar barn och använder ih för sina egna syften. Hon räddades av flera ego klor, men ih alltid visar sig vara större.
  
  
  Choeni rynkade, förmodligen undrar varför Shastri hade nämnt henne. Det var en kalkylerad risk för att se hur Wu skulle reagera, men försök var fruktlösa. Han reagerade på det sätt de flesta människor skulle, och jag fortfarande var tvungen att leta efter en leda.
  
  
  — Varför vill du prata med honom?" Wu frågade. — Var han inblandad i bombningarna?"
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. — Jag är inte säker.".. kanske.
  
  
  "Vi kanske kan hjälpa," Wu föreslås. "Barnen på gatan kan veta om denna person från."
  
  
  Han knäppte med fingrarna, och en tjänare kom att stå bredvid honom. Wu talade till honom under en lång tid i en dialekt som jag inte förstår. Han log triumferande när pojken gick tillbaka till huset.
  
  
  "Barnen kommer att fråga," sade han. "Få människor bör veta om denna Zakir. som har drabbats av det.
  
  
  De kommer att ta dig till honom.
  
  
  Han nickade ett tack.
  
  
  "Nu ska vi spela," Wu meddelade, som leder oss till hästarna.
  
  
  Vi sadlade nervös djur och på väg till den plats där gården gränsar floden. Han visade oss runt i sitt privata hamnen och fyra eleganta motorbåtar, ledde oss sedan till den tjocka dykt upp plexiglas handboll domstolar och ner vägen till en nio-håls golfbana på en vacker gräsmatta.
  
  
  "Du har allt," Choeni anmärkte, och den lilla Kinesiska mannen tittade på mig, och väntade för mig att säga något.
  
  
  Sedan hennes ego förstod henne. Han var en liten man med ett stort ego. Tennisbanor, golfbanor, vackra trädgårdar... men allt detta var praktiskt taget inte används, de var bara troféer som vittnar om att egot är ekonomisk framgång. Och vi som var där som publik är egon, inbjuden till pat ego på axeln och tala om för honom hur cool han var. Även om hennes ego behövde hennes hjälp, hon gav en föraning. "Nästan klar", sa jag illa när jag drog upp bredvid Choeni och lutade sig in för att ge henne en mjuk puss på kinden. Wu ' s reaktion chockade mig. Han skrattade, en hård, husky ljud för en så liten människa.
  
  
  "Kanske," sade han, och cyklade före oss mot huset.
  
  
  Inne i huset, han ledde Choeny och mig till olika lägenheter på bottenvåningen. Färska Svenskar som lades ut för mig, och jag duschade och bytte innan vi går tillbaka på nedervåningen.
  
  
  Wu väntade på mig i Ego ' s office, en två våningar rum panel över ädelträ och utrustade med skåp för första gången publikationer. Han satt bakom ett stort skrivbord, vilket fick honom att se ännu mindre och obetydligare än han egentligen var.
  
  
  Runt om honom, tjejer satt på bordet och på golvet framför honom. Ih var tio, några Indiska, lite Orientaliskt, vissa så ljus hy som jag misstänkte att de var ren fullblods vita.
  
  
  "Som jag sade," Wu sade med ett leende. — Jag har allt.
  
  
  Han viftade med handen graciöst över huvudet på de allvarliga flickor.
  
  
  "Plocka en," sade han. "Eller två. Du är min gäst.
  
  
  
  Kapitel 9
  
  
  
  
  "Jag upptäckte tidigt, Mr Carter," Överste Wu sade stolt: "att det finns tecken på en persons väg till framgång. Ble till vem, var i hallen en person är på denna väg, genom vad de vill ha mest. För det första, full av liv. Då saker och ting... materialism, som man kallar det i ditt land. Sedan, vid första tecken på stor rikedom, status. Även senare — mycket av sexuell tillfredsställelse. För en framgångsrik Arabiska, detta är ett harem. För Japansk geisha. För en rik Amerikansk härskarinna.
  
  
  "Och för den Kinesiska?"
  
  
  Han viftade med handen igen. "Bihustrur, naturligtvis. Precis som dessa vackra varelser. Mycket noggrant vald typ för alla smaker och önskemål.
  
  
  "Varför, Överste Wu?"
  
  
  'Varför det?'
  
  
  "Ja, varför är du ger mig din konkubiner? Vi är inte exakt gamla vänner, det är genom dem som delar älskarinnor. Wu flinade självbelåtet. Han bugade sig och låtsades vara ödmjuk igen, men ego läppar fnyste. "Eftersom Wu vill ge en gåva till en större Amerikansk agent."
  
  
  "Vill bli omtyckt?'
  
  
  "Stoppa denna bombning", sade han. "Rädda vår stad från lidande."
  
  
  — Jag arbetar redan på det. Det här är mitt jobb. Du vill ha något annorlunda.
  
  
  "Ja. Över tiden, felet kommer att fastställas. Du kan göra detta. Du kan ge som bevis.
  
  
  "Vem kan jag skylla på? Ryssarna?
  
  
  "Maoisterna", sade han. "De Kinesiska Kommunisterna. Låt dem bära skulden för detta utomhuspool hot runt om i världen. Gör det för mig, och de är din... en eller alla av dem.
  
  
  Jag kunde inte ta mina ögon från den ojämna raden av flickor, deras nästan nakna kroppar glittrande i solljuset strömma in genom de stora fönstren på andra sidan av rummet. Det skulle ha varit lätt att skylla på de Kinesiska Kommunisterna när hon spårat av terrorism ledarskap, och att hon verkligen inte är skyldig henne red kollegor lojalitet.
  
  
  "En liten tjänst", sade han, " för en sådan härlig belöning. Vad för slags man skulle slå ner honom, Mr Carter?
  
  
  Hon tvekade, och precis som hon såg från den ena tjejen till den andra, öppnades dörren. Tjänaren bakom mig sade några ord på Kinesiska, och Överste Wu stod upp i förbittring.
  
  
  "Miss Mehta är tillbaka," sade han. — Vi får se henne i matsalen.
  
  
  Han gick runt på stolen och log igen.
  
  
  "Tänka på det", sade han. "För en natt av roliga som du kan uppleva."
  
  
  Dess stannade för en dag. En idé som slog mig. Hon lade sin hand på Wu ' s sleeve, och han stannade till.
  
  
  — Det måste vara något mer som en mycket rik man vill, Överste Wu. Full av liv, allt han någonsin sett, status, alla kvinnor som av sitt ego kropp klarar av... men vad mer? Det måste väl finnas något annat att en person som du vill. Vad är det, Överste?"
  
  
  "Naturligtvis, Mr Carter." Han skrattade. "Och sedan allt som en person kan endast vill ha förtroende... den ultimata och mest svårfångade önskan." Han ledde mig in i hallen. Tar hennes hand och ledde henne in i en stor matsal med ett långt bord och gigantiska kristallkronor. Han satte sig på huvudet i stolen som en regerande sultanen.
  
  
  Ego av reumatism inte tillfredsställa mig. På något sätt jag inte tror att han var ute efter säkerhet. Jag hade en känsla av att han ville ha något annat. Men varför?
  
  
  Jag har inte tid att insistera. Några minuter senare har en lång stol var fylld med viner och viands, och ett ymnighetshorn var öste på oss. För den lilla människan, Wu hade ätit en stor mängd, och var fortfarande ale-när tjänare förde spinkig barn över till skydd vid botten av backen.
  
  
  Han lutade sig fram och frågade pojken frågor i en uppmätt signal som ibland får honom att prata. Men spinkig pojke dragit bort från mig. Överraskande, Choeni kom till min räddning.
  
  
  Hon talade milt till pojken i en dialekt hon hade inte hört innan, och tyckte att vinna hans förtroende snabbt.
  
  
  "En man som heter Shastri skrämt honom en hel del," sade hon till mig. "Mannen som erbjuds emu en utbildning och sedan försökt att lura ego i bilen. Han sprang iväg och kom hit för att Överste Wu: s skydd.
  
  
  "Fråga honom om han såg den här mannen."
  
  
  Överste Wu ingrep. Han höll ut en fasan ben med droppande sås runt rött vin och berättade pojken att ta en korkskruv.
  
  
  Det började med några ord som räckte för att förstå vad pojken pratade om.
  
  
  "I ett tempel med en glänsande, röda tornet," hörde jag henne säga.
  
  
  Han sa mer, men innebörden undgått mig tills Choeni översatte det för mig.
  
  
  "Han är inte säker," sade hon."Han bara minns templet och guru."
  
  
  "Och den lysande röda tornet," Överste Wu läggas till. "Det måste vara ett landmärke."
  
  
  Wu log och lutade sig tillbaka i sin stol stolt. Han verkade tro att han hade löst det hela korkskruv problem för mig. "Jag är mycket glad för att hjälpa den Amerikanska agent", sade han, reser sig upp från sin stol.
  
  
  Han nästan skickade iväg oss. Han kallade till sig sina tjänare, och de ledde Choeni och mig genom huset för att en parkerad Mercedes.
  
  
  När vi var på väg tillbaka till staden, jag försökte att få mer information från nah. Jag behöver veta så mycket som jag kan, tänkte jag — innan hennes rapport till Raju sätter stopp för allt arbete.
  
  
  "Många av våra tempel har torn," sade hon. "Och många runt omkring dem är röda. Är detta viktigt?'
  
  
  "Jävla viktigt," sade jag. "Det här är nästa del i att bryta upp. Kanske detta Shastri hänger runt där, kanske är det någon form av huvudkontor ego.
  
  
  Hon skakade på huvudet, försöker tänka. "Det skulle kunna vara var som helst. Även den gamla tempel, ruiner... hela landskapet är full med dem."
  
  
  Ee av reumatism gjorde mig arg. Vi tillbringade timmar med den lilla överste, och han började bli otålig. Vi kom i stadens centrum, och han stannade framför konsulatet, att inse hur snabbt tiden hade gått.
  
  
  Spänningen i staden var som statisk elektricitet på en torr dag. Jag kunde känna det i luften. Ett dussintal beväpnade Indiska soldater stod framför konsulatet, gevär slängd över axlarna. Andra soldater stod vid sidan av byggnaden.
  
  
  "Tänk på att templet med det röda tornet" Choeni berättade för henne. "Jag kommer strax tillbaka".
  
  
  En nervös Indisk soldat stannade mig på trottoaren. "Den andra soldaten frågade mig på metal gate, sedan lett mig till den sergeant som var stationerad för dagen. Sergeant frågar mig några frågor, sedan ringer upp ett telefonnummer.
  
  
  Slocum väntade på mig i dörröppningen till sitt kontor. Nen var inte bär slips, hennes hår var i oordning, och det var svett på hennes panna, även om det var kyligt på kontoret.
  
  
  "Vi stärka byggnaden," sade han ivrigt. "Vi förväntar oss en attack när som helst."
  
  
  Han sjönk ner i stolen bakom sin egen. Han torkade svetten från hans fårade panna med ett linne näsduk.
  
  
  "Jag har sagt till Washington för att skicka 300 Marines för att skydda Amerikanska liv och egendom", sade han.
  
  
  "Marines", sade jag.
  
  
  "Gud välsigne oss, vi kan inte fortsätta att vara obeväpnade framför Ryssarna. De är redan ledande deras folk här med välsignelse av New Delhi.
  
  
  "Skulle du vilja att starta tredje Världskriget här?"
  
  
  "Om att jävel vill ha den..."
  
  
  "Bra."
  
  
  Han tittade på mig kraftigt.
  
  
  — Har du inte hört talas om den Röda Flottan?" "De har en skvadron är redan på väg till Bengaliska Viken för utbildning manövrar. Tolv skepp under befäl av en missil kryssare.
  
  
  "Du kunde göra det, du vet", sade jag. "Ni kan prata om detta här och nu fram en riktig kärnvapenkrig börjar. Varför inte du slutar att tänka på det? Han steg upp och gick över till ego bordet. Slocum drog sig tillbaka.
  
  
  — Har du hört något mer om den femtonde?"
  
  
  'Independence Day? Inte ännu.'
  
  
  — Du sa något kan vara på gång, kommer du ihåg?" Och hon, jag hörde att det ryska konsulatet kommer att blåsas upp. Din konsulatet måste träffas på samma gång.
  
  
  Slocum var pigg. Det slog honom direkt.
  
  
  — Är du säker på att något kommer att hända idag?"
  
  
  "Nej. Men jag har en känsla av att det är samma människor som används för att plantera bomber på augusti 15, planerar något stort. Du kan enkelt evakuera människor från konsulatet på kvällen den fjortonde.
  
  
  "Min Gud", sade han. — Då är det ingenting vi kan göra?"
  
  
  "Naturligtvis," sade jag. "Berätta för dina vakter att inte låta barnen gå ut till konsulatet."
  
  
  "Barn?'
  
  
  "Ja. Och hjälp mig att hitta templet med det röda tornet. Jag måste ha den största kartan av staden som du redan har.
  
  
  Slocum tryckte på intercom-knappen. Ett par minuter senare, hans sekreterare sprida karta ut på hans skrivbord.
  
  
  Baserat på Överste Wu ' s estate, han ritade en cirkel med en radie på att en pojke kunde gå i bara några timmar. Han var då på kallelse av flera Indier runt Slocum ' s huvudkontor och frågade ih att påpeka tempel inom denna cirkel.
  
  
  De är kända för två tempel med en red tower.
  
  
  "En runt dem är en kopia av den berömda Seger Tower," en Indian sekreterare i femtioårsåldern berättade för mig. "Det här kallas Qutb Minar. Det är byggt runt i röd sandsten och har en höjd av mer än trettio meter, med en spiraltrappa som leder upp till toppen.
  
  
  Det var byggt innan uppdelningen. Nu finns det inte mycket kvar av templet.
  
  
  "Och andra?'
  
  
  — Detta måste vara temple of Ossian i den östra delen av staden. Det är delvis en ruin; få människor att gå dit.
  
  
  Han tackade henne och gick ut där Choeni väntade i bilen. När jag berättade för henne vad jag kände, hon visade mig vägen till det första templet kvinnan som nämns.
  
  
  När vi kom femton minuter senare, såg jag att Qutb Minar, som ett tempel, var inte mycket lämplig... det var inget mer än en tall röda tornet. Henne, ville ha något annat, men jag var inte säker på vad. Ett slags allmän personal med utrymme för ett stort antal människor - något avskilt, dolda, där myndigheterna inte kommer att se ut.
  
  
  Ossian tempel såg mycket mer lovande. Square kolumner stöds sten valv, fasader kollapsade byggnader, innergård var en hög av döda stenar. I ena hörnet var en två våningar red tower. Ruinerna förvandlas till tät vegetation runt buskar och träd. Rök steg i en mjuk spiral genom träden.
  
  
  "Jag ska gå och ta en titt."
  
  
  "Jag kommer med dig," Choeni sagt.
  
  
  Vi passerade genom ruinerna. Vissa områden har rensat så att de troende kunde komma och åberopa välsignelse för sina vattentäkter.
  
  
  Mellan ruinerna, vi hittade en välanvänd stig som ledde oftast längs slutet av templet till marken. Vi var nästan på träden när jag såg en stor mörk gröna tält.
  
  
  Vi lämnade leden i tystnad och gick ut i marken för att vila. Först såg vi bara träd och ett stort linne tält. Då märkte jag en liten eld grop och en ny en. En man kom ut från tältet, sträckte på sig, såg sig omkring, hostade, spottade på marken, och gick tillbaka in. Vi såg inte någon annan. Några puffar av rök rullade från elden. Det var ett ljud bakom oss — en halv snyfta, till hälften skrik, ilska färgas med hysteri. Jag vände mig om och såg en gestalt närmar sig den väg vi just hade tagit.
  
  
  Det var en man som gick snabbt, men haltade en aning. När han närmade sig, såg jag att han var bredaxlad och stark, en man som lätt kunde skrämma ett barn. Jag var nyfiken på om det skulle vara Zakir.
  
  
  Vi hukade i buskarna när han passerade mimmo. Han såg inte ut i vår riktning. Ego andning var hektiskt, och jag misstänkte att han var igång snabbt. Henne, vände sig till Choeni så snart han gått mimmo oss.
  
  
  "Gå tillbaka till bilen och vänta på mig", sade jag. "Jag kommer att följa honom."
  
  
  Den väg som ledde till den andra sidan av ruiner, och genom en skogsdunge. Snart var vi på baksidan av det gamla templet. Bara en vägg som överlevde. Det var byggda runt en stor sten block och misteln tio meter hög och trettio meter lång. Mannen lutade sig mot detta stöna för att fånga andan. Sedan såg han sig omkring, såg ingen, och pressas genom den täta undervegetationen som verkade för att dölja öppningen. Han försvann det.
  
  
  Jag gav mannen två minuter, sedan sprang dit och hittade ett kryphål.
  
  
  Det var mörkt inne. Han lyssnade till sin egen andning bultande runt hans lungor. Annat än att, det var inget ljud. Han bytte på ficklampan och gjorde en smal stråle. Hon var i ett lerkärl gång, ungefär ett dussin steg som leder ner.
  
  
  Han fann ljus och Amerikanska matcher på botten av trappan. Efter att vaxet från ljuset på golvet lett till höger. Korridoren här var högre, mer än en hundra meter, och höggs ut av hård lera, möjligen sandsten. Tjugo steg bort, en dim saint såg henne, dansa och skimrande. Tunneln luktade otroligt gammal och unken.
  
  
  Den sakta kröp mot ljuset. Jag kunde inte höra henne. Korridoren gjorde en brant skylt. Jag stannade till för att låta mina ögon anpassa sig till det nya ljuset. Framför mig var en sju-mul-fyrkantigt rum med ett tak som är högre än tunneln. Två rätter var synlig runt i rummet. Vid första han inte se henne, som orsakade Brylev. Då såg han facklor fyllda med vad som såg ut som olja, brinnande i fartyg som ligger i fyra väggar. Rummet var tomt.
  
  
  Han snabbt korsade rummet till närmaste öppna och började hallen. Han stannade och såg sig omkring. Jag tror inte att någon har sett mig än. Den här tunneln var kort och öppnade i en längre passage som sträckte sig för mer än sjuttio meter innan vi beskriver en liten böj. Med jämna mellanrum fanns det rum i huvudtunneln. De såg ut som celler där transcendental munkar som mediterat i en utomhuspool.
  
  
  Vid slutet av tunneln, en annan skylt som gjorde Stahl bredare och lättare.
  
  
  Facklor lyser upp vägen bakom mig, men framför mig verkade det som om en annan var heligt. Sedan jag såg den första lampan som hänger från en elektrisk tråd. Här tunneln tvåspetsnitar: jag tog en rakt tur, där elektriska lampor hängde på sju meters intervaller. Lite längre, tunneln öppnas i en stor hall. Tunneln minskat och lett till en liten balkong på baksidan av stöna hall.
  
  
  Under mig, det var en hel del aktivitet. Femton pojkar, de flesta av dem i deras tidiga tjugoårsåldern, satt runt en stol, upptagna med att dekorera väggar i svart. Andra skar ut bitar av vekar. Andra pojkar packade upp tomma burkar och transporteras ih genom ett valv till ett annat rum.
  
  
  Offentlig glädje överväldigade mig. Den hittades av en fabrik för tillverkning av fullständigt namn, eller åtminstone ett runt de platser där terroristerna gjorde sina två kvartal bomber. Men jag kände också en chill när jag insåg att de pojkar som var äldre än killen jag hade sett insamling av kaliumnitrat i den kemiska fabriken. De såg ut som soldater. De verkade veta vad de skulle göra, som om ih var att vara utbildade.
  
  
  Ingen såg mig, men jag kunde inte passera genom balkongen takfoten utan att bli sedd. Sedan gick jag tillbaka och försökte den vänstra tunneln. Han gjorde en liten skylt, sedan fortsatte att röra sig, till exempel i samma riktning som den andra gaffeln. Snart, han passerade också ett antal celler. Dessa var i bruk. Inuti var halm väskor och smutsig ryggsäckar som kan ha innehållit jordiska ägodelar för tonåriga pojkar.
  
  
  Dessa tunnlar kan sträcka sig över många kilometer under Calcutta. Jag behövde en snabb exit eller återvända till den väg jag skulle bara fattas. Det fanns en annan tomt utrymme framför mig. Inuti fanns ett skrivbord, en fåtölj och ett par stolar, och bakom dem fanns ett inramat trä dörr.
  
  
  Rummet var tomt. Hans nästa dag gick fort. Det var inte låst.
  
  
  Jag öppnade det, såg han en annan korridor som leder till ytan. Han kom ut och gick tillbaka till Mercedes.
  
  
  Choeni var inte där.
  
  
  Han hörde henne ringa runt mörkret över vägen.
  
  
  - Nick, bra gjort=).
  
  
  Jag vände mig om, och ett sjätte sinne klickade i min hjärna. Kanske det var ljudet eller glimt av ett metallföremål i solen. Jag vet inte, men jag kröp ihop och tog tag i min Luger.
  
  
  Sedan ego såg henne... det buttra Indiska han hade följt henne till templet. Han närmade sig mig från den främre delen av bilen. Han viftade med kniven tafatt över hans huvud. Omedelbart, luger var i min hand.
  
  
  Han hatade gun, naturligtvis, men han fortsatte att komma till mig. Han backade undan och skrek en varning. Hennes ego vill inte döda henne. Jag var säker på att det var Zakir Shastri, och jag behövde honom vid liv. Han skar genom luften framför mitt ansikte och vinkade igen när jag drog bort.
  
  
  I sin desperation, hon sköt en gång centimeter från hans ansikte, som en varning, och inledde en andra tid i hans arm. Effekterna av bullet fick honom att snurra och falla, men han sprang till hans fötter och kom mot mig, hans arm hängde okontrollerbart.
  
  
  Han sköt honom igen, den här gången i benet. Han föll framåt, som om hans ego hade åkt över.
  
  
  Instinktivt, jag gick tillbaka och höll min pistol redo för den andra angripare, men endast rörelser jag kunde se var Choeni springande mot mig från andra sidan.
  
  
  Hon kastade sig i mina armar, men jag tryckte bort henne. Jag hörde ljudet av fotsteg bakom henne. Pojkar runt templet sprang ut och klättrade upp i en gammal lastbil bakom ruinerna.
  
  
  De sprang iväg, men jag var tvungen att hålla mannen ner innan vi kunde följa dem. Ego vände över henne på rygg med foten.
  
  
  Han var död. Ett hål stort som min knytnäve var där mitt ego naveln var. Choeni satt bredvid mig, helt klart oberörd av åsynen av blod. 'Vem är det här?'.
  
  
  Han fiskade upp ur mannens plånbok runt hans ficka och sprida ut det på marken. Namnet på de papper som var klart läsbar.
  
  
  "Zakir Shastri". Hennes äntligen hittat det.
  
  
  Han föll på knä bredvid kroppen. Han såg direkt att det blodiga hål på hennes arm och ben. Hon ville inte missa. Någon sköt annan emu i ryggen. Gawk klev ut från de främre och skildes hennes navel framför henne som en blommande blomma.
  
  
  Någon försökte döda Shastri innan han kunde tala, någon som stod över vägen när bastant Indiska gjort ett självmord attack med en kniv.
  
  
  Men vem?
  
  
  
  Kapitel 10
  
  
  
  
  "Titta! Choeni utbrast.
  
  
  Han stod upp och tittade tillbaka på lastbil. Laddad med pojkar, han rusade ner på gatan, plockar upp hastigheten. Han vinglade att undvika en helig ko som låg i ett dike, sedan debiteras öppet i den lilla skara av människor som rusar ut ur huset vid ljudet av skottlossning. Människor klättrade till sidan, och den lastbil mullrade runt hörnet.
  
  
  "Kom igen," Choeni kallas. "Vi följer honom."
  
  
  Den bakre fönstret sprack så vi hoppade in i Mercedes. Gawking ögon täckte hela fönstret med spindelväv. Den andra gawk smällde i dörren och landade någonstans på stolen under mig.
  
  
  Självklart, Shastri var inte den enda mål, men jag har inte tid att besvara elden just nu.
  
  
  Hennes påskyndas, och Mercedes sköt fram som en pil genom en fallucka. Vi nästan störtade över i hörnet, och Choeni skrek när hon försökte ta sig samman.
  
  
  Vi hoppade på trottoaren, följt trottoaren för trettio meter, och slutligen drog sig tillbaka på gatan. En lastbil rör framför oss såg henne och saktade ner för att låta en annan bil passera framför oss som täckmantel.
  
  
  "Blev du förvånad?" Choeni frågade henne.
  
  
  Hon tittade på mig och skakade på huvudet. Hon fortsatte att titta ut bakrutan, men ingen följde efter oss. Hon var rädd.
  
  
  "Titta på lastbilen", sade jag. "Om vi förlorar det, kan vi börja om." Ett halvt kvarter bakom lastbilen, vi följde det längre in i staden. En halvtimme senare, lastbilen stannade vid sidan ingången av Doom Dom Flygplats, och tonåriga pojkar hoppade runt i lådan. Föraren, en tunn Indisk man i en Västerländsk kostym, körde ih i stationshuset.
  
  
  Vi fick ut av Mercedes och följt dem till plattformen. Ih väntade på en gammal DC-3: an som såg ut som den hade flugit in i Burma i början av andra Världskriget.
  
  
  När de kom in, han förbannade under hans andedräkt. Det fanns inget behov av att följa planet.
  
  
  — Kan du få en ih flight plan? Choeni frågade henne. "Kanske Raj kan hjälpa dig."
  
  
  Hon tänkte efter en stund innan gå mot trappan control tower. När hon återvände, DC-3 var redan vid slutet av banan.
  
  
  Hon såg glad och gav mig en massa nycklar.
  
  
  "De flyger till Raxol," sade hon. "Det är på Himalayas sluttningar, inte långt från Nepal. Det är mer än sju hundra kilometer bort.
  
  
  Frågade jag henne. "Vi har en plan för?"
  
  
  "Piper Comanche," sade hon. — Har du någonsin flugit på nen?
  
  
  'Ja.'
  
  
  'Henne också.'Hon tog min hand och ledde mig utanför. "Det kommer att bli mörkt snart," sade jag. "Är du säker på att detta är en upplyst flygplatsen?"
  
  
  Hon skrattade. "Oroa dig inte. Vi kastar tändstickor för att tända upp banan.
  
  
  Jag tvekade, men hon sprang före mig mot hangaren. När jag kom dit, hon var redan pratar med en uniformerad polis och ge order till mekaniken. De rullade ut Comanche ,och vi spelade spel ombord. Tio minuter senare kom vi iväg och åkte norrut.
  
  
  Det var en lång flygresa, och det var redan mörkt innan vi såg ljusen från byn. Hon pratade på radion, och fältet nedan var upplyst med bil-strålkastare. Choeni gjort ett varv innan hon tryggt sänkt bilen i packad smuts av flygfältet. Det var bara två andra planen på marken, och omkring dem var den DC-3 som vi såg i Calcutta. Choeni drog in på parkeringen, och vi fäst bil till vingen och svans innan du checkar ut DC-3. Det var övergiven. Det fanns inga tecken av besättningen eller de pojkar som vi hade sett i Calcutta.
  
  
  I en liten stationsbyggnad, en statstjänsteman satt bakom en disk. Han såg uttråkad tills Choeni visade em kort i sin plånbok. Då han sken upp och kom ut med tekanna. Medan vi drack en svag drink, han berättade för oss att en timme innan vi kom, en bil full av pojkar landade, och ih tog lastbilen.
  
  
  Han visste inte mer än så. Han tog oss till ett bakre rum där vi kunde vila tills på morgonen.
  
  
  I gryningen tog vi grusvägen till byn.
  
  
  Jag gillar inte den utsikt över byn. Några hus av sten, öde vindpinade bergen, en gata med ett par tunna träd i den karga jord och damm överallt. Vägen var asfalterad, och det var senaste lastbil spår på den.
  
  
  Endast en annan bil hade sett henne i området, en gammal Rambler som såg konstigt ut och in på sin plats så hög i foten av Himalaya.
  
  
  Choeni talade till Rambler ägare. "Vi behöver din bil för att utforska området", sade hon. "Det finns så mycket vi inte kan se från luften provtagning. Vi är väl för att returnera du för detta.
  
  
  Mannen var inte intresserad. Han sa att bilen inte kunde röra sig, och vände sig till sten han var hugga.
  
  
  I ett annat hus, vi frågade om de boende hade sett en lastbil med pojkar som passerar mimmo. Vid första kvinnan lyssnade tålmodigt. Sedan hon blev arg på något Choeny sagt. Hennes ögon blixtrade och hon slängde igen dörren.
  
  
  Choeni var upprörd. "De behöver inte göra det i Indien," sade hon. "Vi lyssnar, vi är oense, och vi skratta hela tiden. Den unga kvinnan blev förskräckt. Jag gillar det inte.
  
  
  I grannhuset, upplevde vi samma avvisande, även om mer måttlig. Den gamle mannen som bodde där verkade immun mot rädsla. Han var redan för nära graven. "Ingen säger något om lastbilen," sade han. "Vi har sett egon innan med egon av ett gäng ungdomar. Men de som ställer för många frågor inte leva länge till. Gå tillbaka till Calcutta. Bara döden härskar här. Att ens prata för att du gör min familj misstänkta. Gå hem".
  
  
  Han gick tillbaka och stängde dörren.
  
  
  Choeni rynkade pannan i förvirring. "Vi kanske ska gå tillbaka," sade hon. "Vi ger dessa människor problem. Det är nog för dem utan för oss.
  
  
  — Du menar att vi bör bara glömma bort problem bryggning i Calcutta?"
  
  
  "Nej, men vi kan berätta Raj. Han kan skicka oss en armé om det behövs.
  
  
  Henne, han sa nej, och fortsatte att följa lastbil spår. Hon tvekade bara ett ögonblick innan ikapp med mig. Hon slutat argumentera när vi gick genom byn, efter den slingrande spår av lastbilsdäck till höga backar. Bakom oss, var byn kommer till liv. Bönderna kom ut ur sina hyddor och tittade på oss nyfiket. Tydligen utlänningar, åtminstone i Västvärlden, var sällsynt på det här området. Jag undrade om nyheter på vår närvaro skulle sprida sig runt området.
  
  
  Vi gick två kilometer uppför backen och stannade på den första några buskar som vi såg. Vi var i en liten ravin. Sitt, stå och titta på bergen med ett lock av evig snö.
  
  
  "Det är hopplöst", sade han, mer till sig själv än till Choeni.
  
  
  Frågade hon. "Varför?"
  
  
  — Vi vet inte ens vad vi letar efter. Bergen sträcker sig hundratals kilometer. Denna lastbil kunde ha gått hursomhelst. Vi har ingen chans att hålla upp med honom."
  
  
  "Tillbaka då?" — Vad är det? " frågade hon hoppfullt.
  
  
  Jag svarade inte. Tiden var min motståndare nu. Om vi åkte tillbaka för att vi skulle förlora en hel dag. Den femtonde dagen var för nära.
  
  
  Han utforskade horisonten igen, steg för steg, med fokus noga, och sedan låta blicken gå vidare till nästa avsnitt av landskapet. Slutligen såg han det... svag rörelse i buskarna, cirka tre hundra meter framåt.
  
  
  Vi var bevakad. Det var ett gott tecken. Men de ville vi skulle lätt kunna gömma sig i den låga borste som växte överallt i foten, och en hel armé kunde gömma sig i raviner och klyftor, som ledde upp i bergen.
  
  
  Vi hade ingen chans att hitta den lastbil eller pojkar om de försökt att hålla sig utom synhåll. De människor vi vill ska komma till oss. Detta var vår web hoppas.
  
  
  Så jag tog Luger ur sitt hölster och som syftar det mer eller mindre i den riktning av den trafik som jag såg vid horisonten.
  
  
  Choeny förtäring. "Vad gör du? Är du galen?'
  
  
  — Jag ska försöka att bli tillfångatagen,"sade jag.'
  
  
  "Människor runt om i lastbil." Han tryckte av, och gun skällde en gång till. "Få tillbaka på plan", sa jag. "Flyg till Calcutta och få hjälp."
  
  
  Han tryckte av igen.
  
  
  "Nej, hon protesterade. Hon sänkte min hand och stoppade mig från att skjuta igen. "Det kommer att döda dig."
  
  
  "Kom tillbaka", säger han uppmanade henne, men hon rörde sig inte.
  
  
  Den Luger holstered henne och tog upp henne. Hennes kropp darrade bredvid mig.
  
  
  "Jag kanske kan hjälpa dig," sade hon. Jag fick hennes utbildning, du vet.
  
  
  Hon försökte att trycka bort henne, men det var för sent.
  
  
  Innan vi kunde höra ljudet av motorn,en liten lastbil körde ner mountain road.
  
  
  Fyra män med armén ryggsäckar och gevär i högsta hugg hoppade ut av det. Fyra kanoner pekade på mig.
  
  
  "Hej, vad är det här?" Frågade jag upprört. "Vad gör dessa gevär menar?"
  
  
  En lång, mager Indisk man i en turban kom ur bilen och tittade på oss.
  
  
  "Du sköt", sade han i Hinduiska, och upprepade det i perfekt engelska.
  
  
  "En drake," ljög jag. "Cobra". Hon skrämde min fru.
  
  
  Han ignorerade den ligga och undersökte Chunyi noggrant.
  
  
  — Du kom till byn i den lilla röda planet?" - frågade han.
  
  
  Han nickade mot henne.
  
  
  "Varför gjorde du landar här? Vi är långt borta från turist vägar här.
  
  
  "Vi är sightseeing. Dess första gången i Indien." Mannen i turbanen tittade lite snett på Choeni, och hon insåg snabbt.
  
  
  "Jag träffade min fru på Fn i New York", förklarade jag.
  
  
  Han litade inte på mig, men han fortsatte spela en stund.
  
  
  "Vill du åka med oss?" — Vad är det? " frågade han artigt.
  
  
  "Ja," Choeni kommit överens om. "Jag är mycket trött."
  
  
  Mannen vänligen gick framför oss och hjälpte Choini i framsätet. Han klättrade upp bredvid henne och såg den beväpnade män klättra in i baksidan av lastbilen.
  
  
  Motorn varvat upp, och för en sekund såg hon rumpan av ett gevär i sin backspegel. Han slog mig hårt på skallen. Han lyckades bara att dyka lite till vänster. Det var en grov punch, men tung trälåda fortfarande träffa mig tillräckligt hårt för att få min hjärna att skaka vilt. Jag hade den smärtsamma känslan som kommer över dig precis innan det omedvetna omfattar sinnet med mjuk sammet mantel.
  
  
  Senare, när jag vaknade satt upp och stönar, jag hittade mina händer och anklar är bundna av. Mina händer var på framsidan av min kropp, och de två beväpnade män som bevakade mig varje gjorde vapen av mitt liv.
  
  
  Jag visste inte hur långt vi hade kört, men jag kunde inte ha varit medvetslös i mer än tjugo minuter. Innan han kunde tänka på något annat, lastbil bromsade och körde in genom porten. Det var spolar av taggtråd på båda sidor och en dubbel staket runt ståltråd.
  
  
  Den långe mannen gick till baksidan av lastbilen.
  
  
  "Skär repen runt ego vrister och ta ego mitt skrivbord," sade han.
  
  
  Hennes röst var häftigt upprörd. "Vad menar du, bedöva mig och binda mig upp?"
  
  
  En av soldaterna omkring mig och smällde till mig i ansiktet med baksidan av sin hand. De andra skrattade.
  
  
  De knuffade mig framåt, och Choeni hört henne bakom oss. Hon pratade om att två beväpnade män som var mer eller mindre bära henne, på väg i en annan riktning.
  
  
  Det var ett gäng av något slag, trots att den enhetliga. Soldaterna i lastbilen knuffade och knuffade mig som hennes skal som skickas mellan dem mot en låg byggnad med en dörr men inga fönster på vänster sida. En lampa Brylev lagts till sina egna för att ljuset som flödade igenom dagen. Jag fick skjuts in och dörren stängde snabbt bakom mig.
  
  
  Rummet såg ut som ett kontor med arkivskåp, ett skrivbord, och en skrivmaskin.
  
  
  "Din identifiering säger ditt namn är Matson, Howard Matson," mannen i turban sagt. — Jag vill veta sanningen." Vem är du och varför är du snokar här?
  
  
  "Jag är affärsman, det är allt."
  
  
  "Med dessa saker?" Han höll Wilhelmina och Hugo. Tydligen, de tog ih från mig i lastbilen. Han drog ih åt sidan och vände sig till mig med ett obehagligt flin. "Come on, Mr Matson, du underskattar oss."
  
  
  Jag bestämde mig för att spela djärvt Amerikansk roll för en stund längre, även om jag misstänkte att min vakterna visste mer om mig än de var villiga att erkänna.
  
  
  "Titta, jag knäppte," du kan bli en fanatiker av de dumma Indiska bönder, men så vitt jag vet, du är bara en bandit att jaga människor. Du och din legosoldater ser ut som skit. Jag såg henne inte längre i en vargflock. Försök inte att komma nära mig, eller jag ska träffa henne så hårt att du börjar stöna. Nu knyta mina händer!"
  
  
  Det var en gammal skandal trick, och det har tjänat sitt syfte. Detta ego orsakade förvirring och ilska. Han kom fram till mig och slog mig hårt, hennes hårda, vände sig bort, och snurrade runt, sparkar hans ego hårt. Då jag träffades i ryggen av njurarna. Smärtan var fruktansvärd.
  
  
  Jag inte motstå längre och låt de två män dra mig över till bordet. De skär repen och pekade sina vapen mot mitt mål.
  
  
  "Få naket," kapten beordrade ih. "Helt och hållet.'
  
  
  Jag hade inte sinne. När mina kläder togs bort, de ungefär släpade mig till en stol och knöt mina armar och ben isär.
  
  
  Kapten linkade fram till bordet och såg mig över.
  
  
  "Nu, Herr Matson," sade han, " kanske skulle du kunna berätta lite mer om dig själv. Vem är du? Vad gör du här?"'
  
  
  "Jag är en Amerikansk", sa han till henne, rör sig stadigt mot sitt mål. — Du behöver inte veta något mer. Om OSS Konsul hittar ut
  
  
  Han skrattade. Så var männen runt honom.
  
  
  "Konsuln?" I Calcutta? You ' re joking, Mr Matson, eller vad ditt namn är. I två dagar, Calcutta kommer inte längre att ha en Amerikanska konsulatet. Kanske inte ens i Calcutta längre. Men du vet redan allt det här, tycker du inte?
  
  
  Jag sa att jag inte vet vad han pratar om. Han nickade för tålmodigt.
  
  
  "Naturligtvis, naturligtvis", sade han, vänder sig bort. När han vände tillbaka till mig, han såg en lång rakkniv i egots hand. Plötsligt henne, övertygad om att det inte skulle vara en bra idé trots allt, att låta mig fångas.
  
  
  — Har du någonsin känt smärta, Matson?" mannen frågade. "En skrämmande, outhärdliga smärtan som bara sliter genom dina tarmar och gör att du ber om en snabb död?"
  
  
  Razor lyste i mitt ansikte; det var sex tum lång och så skarp att det glinted mjukt i morgon ljus. När klingan första rörde min hud, jag kände att det inte träffa målet — cut var så kontrollerad, så smidigt. Han vände på huvudet för att titta på hans vänstra hand. Bladet, med början på spetsen av mitt pekfinger, korsade insidan av min hand, gick mimmo av handleden och ros till min axel, då böjd och fångade precis ovanför nyckelbenet.
  
  
  Den första smärtan kom när jag såg bladet skär i min handled. Henne, slöt mina ögon, men det började. Hon ville skrika.
  
  
  — Har du någonsin hört talas om döden genom tusen skär, Mr Matson?" Detta är en gammal Orientalisk tortyr, som vanligtvis används när någon vill få information, och livet av personen i fråga är av inget värde. Åh, jag kommer inte att säga att alla offer för tusen nedskärningar dö. Vissa överlevde. Ih hela kroppen är täckt av ärr. Notera hur den snitt bara gå igenom det första lagret av huden, så att endast några droppar blod form längs snittet. När vi går framåt, vi hitta nya vägar och dyka djupare och djupare. När de nedskärningar som går från huvudet och bröstet till könsorganen, även den starkaste mannen skriker. Få människor kan tolerera smärta."
  
  
  Nästa snitt var samma som den första, men på min högra sida och på min arm. Den här gången razor gick djupare... en svidande, brännande smärta som engagerar ofrivilligt orsakade snort av en flagga av tillstånd att utföra genom hans näsborrar. Mina tänder och läppar var sammanbitna. Jag tänkte på henne: "Om jag vägrar att öppna munnen, det kommer att vara lättare för mig att hålla tillbaka skrik av smärta."
  
  
  Den långe mannen förstod hans jobb. Han såg en glimt av glädje i egots ögon, spänningar i musklerna runt ego och näsa och vred läppar, som motorbåt flyttade tillbaka till min kropp — den här gången till min haka och — spårning av en tredje snittet över mitt bröst och mage.
  
  
  Den Indiska talade igen. Hon öppnade ögonen, jag vet inte när jag stängt dem.
  
  
  "Smärtgräns är intressant. Vissa Västerlänningar helt bryta ner på denna punkt. De berättar allt de vet första gången. På den andra skär, de gråter och ber om nåd. På tredje snitt, de blir hysteriska eller förlora medvetandet. Din smärttröskel är mycket högre, eller din träning är bättre än jag trodde. Han slutade snitt. "Nu för frågor. Som skickade för att spionera på oss?"
  
  
  Jag behövde inte säga något. Han var tvungen att hitta en väg ut, ett sätt att fly. Så långt, det såg hopplöst ut. Knutar på rep var skickliga, när jag sträcks nu, hennes, insåg jag att mina armar och ben var inte slapp. Stolen var smal och lutande lätt, men även om den skulle välta, det var lite det kunde göra.
  
  
  "Vem har skickat dig för att spionera på oss, Matson?"
  
  
  Kniven landade halv centimeter från ett annat klipp på min arm. Den här gången är det skära djupare och fick mig att sucka mer än att det gjorde ont.
  
  
  Dörren öppnas. Soldaten stack hans huvud. "Det brinner! utropade han. Ego ' s ansikte var upprörd, och han upprepade larm. "Eld, Kapten! Utanför.'
  
  
  Kaptenen gjorde ett argt ansikte. Han verkade besviken över att hans ego blev avbruten när han var tvungen att raka. "Spring inte bort, Matson," sade han.
  
  
  Han och vakterna sprang ut genom dörren, och jag drog en suck av lättnad. Han hade ingen aning om vad som pågick utanför, men han var glad för att bryta.
  
  
  Det fick mig att vilja sluta mina ögon igen, eller ring för att få hjälp, men båda idéerna var förgäves. Jag hade inte en sekund att förlora.
  
  
  Han såg ut över rummet. Först kunde jag inte se en väg ut, inget sätt att bli fri från repen som var att bita i min hud. Sedan tänkte han på olja lampan brinner på bordet bredvid.
  
  
  Ju längre hon såg på den lampan, snabbare idén tog form. Det var en utmaning, men oddsen var högre än väntat för befälhavaren att återvända med sin dödliga rakkniv. Om jag bara kunde slå över lampan och slips repen runt mina handleder över lågorna, jag skulle ha en chans.
  
  
  Men det var inte alltför långt bort. Dess knappt kan röra sig. Studsande och vrida, han kunde bara luta stolen något. Det tog alla mina krafter för att rulla över och kasta honom så att han vacklade. Men i slutet, stolen tippade över och föll på sin sida. Hösten chockade mig och ökad smärta.
  
  
  Han beräknade avståndet till ordförande och öppnade sakta stolen till höger. Då jag vänt det till liv, så att stolen var på min rygg och mitt ego används det som en murbräcka mot stolen. Lampan fladdrade, sedan sjönk. Det kraschade till marken och exploderade i en pool av brand.
  
  
  Lyckligtvis, lampan var inte så full, men jag behövde för att få arbeta snabbt innan oljan sprutade jordgolv.
  
  
  Det tog alla mina krafter för att rulla på min sida långt nog för att hålla mina händer över lågorna, så att elden kunde långsamt gnaga genom den starka rep som band mig.
  
  
  Snart, lågorna började att brinna, och så gjorde mina handleder. Han slet hårt med sin högra hand för att jaga bort det. Repet fortsatte att brinna.
  
  
  Smärta sköt genom min hjärna. Repet var brännande, och jag kunde se att det svedning håret på min handled och vänder min hud röd. Jag slet det igen med min högra hand, och rep och lite smärtsamt i min handled. En annan bogserbåt och min handled släpptes.
  
  
  Han slet resten av repet från hennes arm, då obundet knop runt hennes vänstra arm. De var väl anges. Hela min högra arm och handled brann, som gjorde ont. Men det var min enda chans att lämna. Slutligen knop kom ogjort, hon drog och slet i repen från hans ben, och tog tag i hans kläder. Min pistol och kniv som låg på bordet. Han satte på sig sina skor och var på väg att lämna när en tall Indiska kom in genom dörren. Han såg inte ut mycket glad när han såg mig och pistol riktad mot emu i livet.
  
  
  Han såg på den och väntar på mig för att skjuta honom. I själva verket, han var så fokuserad på den pistol som han kunde knappt se en kniv i min andra hand. Det som tas upp egot kroppen strax ovanför ljumsken.
  
  
  Ett gurglande ljud kom så undan hans ego läppar när han klev av från bladet och täcks såret med sina händer. Då han gled ned till marken.
  
  
  Han var inte död när jag vände honom över.
  
  
  Frågade jag henne. "Var är flickan?"
  
  
  "Borta", sade han. Blod spurted över hörnet av rta ego, och han hostade. "Hon startade en brand i hennes rum. Vänligen identifiera mig. henne...'
  
  
  Då plötsligt var han fortfarande ligger död vid mina fötter.
  
  
  Jag var ledsen. Jag föredrar att hålla mitt ego vid liv, men en kniv är inte ett korrekt vapen.
  
  
  Han såg sig omkring. Det var en kulsprutepistol i hörnet, och två handgranater på en hylla. Han sätter granater i hans fickor och hålla submachine gun redo, gick fram till dörren. Det var upp till henne att ta reda på vad som hade hänt, vad som hade att göra med Calcutta, och det var upp till Choeny att hitta henne. Han öppnade dörren och gick ut.
  
  
  
  Kapitel Elva
  
  
  Han klev försiktigt. Jag hittade henne en quiltad jacka i hennes rum för att göra henne att känna sig mer som en del av miljön. Med huvudet ner, han kunde kort pass för en av vaktposter runt.
  
  
  Han andades in röken från elden och hörde skriken från män kämpar flames kommer från gräs täckt hydda.
  
  
  Han trädde en innergård kantad med en enda berättelse byggnader, som gav intryck av en fästning i den gamla Amerikanska Västern. Det var ett tiotal byggnader, tre som såg ut som baracker runt omkring dem, och en som verkade vara en cafeteria. Tre lastbilar som stod parkerade framför ett av husen.
  
  
  Det var bara på grund av den brand som ett dussin uniformerade män märker inte mig så skyndade jag mig till lastbilar. Jag var nästan det när en man dök upp från bakom en bil i närheten. Han kom rakt fram till mig, håller upp en varning hand. Han tittade på mig nyfiket, backade sedan och verkade på väg att ringa efter hjälp när ego som kallas för det. Han kom fram till mig, tittar förvånad och misstänksam.
  
  
  "Ett klick och du är klar", sa jag. "Vänd dig om och stå bredvid mig. Hon hade en pistol riktad mot dig. Jag pratade snabbt på Hindi, hoppas att han förstått.
  
  
  Han vände sig om och rädsla, ego, mannen var så stor att jag nästan kan lukta på den. Vi gick två hundra meter tills vi nått toppen av backen och ner på andra sidan. När vi var utom synhåll från lägret, ego drivit henne till marken.
  
  
  "Såg du flicka?" "Vart tog hon vägen?"
  
  
  Han pekade på backen som vi var på. "Vem är ansvarig här?"
  
  
  — Jag vet inte, " sade han, och hans röst skakade av rädsla. — Jag är bara en Naga, laga mat. Jag vet inte.'
  
  
  "Bra. Hennes gest beställt emu att stå upp. "Visa mig där flickan gick."
  
  
  Han ledde mig snabbt upp på sluttningen i västlig riktning. Vi kom ut på en stenig platå som gränsar till en liten dal. Nedan henne, han såg ett tiotal hus, några halvt brända, andra helt förstörd. Vi tittade på under fem minuter utan att märka någon rörelse. Han pekade mimmo av sly till en plats cirka fyra hundra meter mot platån.
  
  
  "Voice command post. Om damen hade kommit så här långt, hon måste ha dolda nedan för att vänta på mörkret.
  
  
  Vi gled från rock till bush, från rock till träd. När vi var två hundra meter bort, Naga upp sin hand. Vi hörde någon tala. Vi försiktigt vandrade omkring femtio meter och såg ih. Kommandot inlägg var sju meter under slutet av den steniga platån.
  
  
  Vi skannade området, men det verkar inte vara några vakter. Tyst, vi kröp upp på slickar tills vi var på platå direkt ovanför dem. Han drog pin-kod på den första handgranat, sedan tittade tillbaka på målet. De sex män som satt i en bunker grävt djupt i backen. Två av dem verkade ha automatiska vapen. Den tredje var att installera en liten radio. En annan var ute på byn genom kikare.
  
  
  Granaten flög in command post. Då jag hade en kpist hängande över min axel, och det skumpade och skakade som mina kulor regnade ner på människor. Explosion av Stahl upplösningen. Två män hade redan dödats. Granaten visade den andra i ett vred, blödande massa. Vi behövde inte vänta för att se om alla överlevde. Vi sprang ner för kullen, kjolar command post, och sprang för hus fyra hundra meter nedanför. Då var hon ses av Choeni, som redan var gömmer sig bland klipporna. De fyra männen under nått för henne när de sökte grund, men vid ljudet av granater och skottlossning, de fick panik och drog sig tillbaka.
  
  
  Hon såg att vi var på väg och sprang till mig.
  
  
  Han fångade henne i sina armar och bar henne på. Några av hennes hår var svedd, och hennes ansikte var svart av sot.
  
  
  "Inte skicka mig tillbaka till byn", sade hon, darrande. Dess stoppas. "Men det är där vi ska söka skydd."
  
  
  "Nej. Detta... det är alltför hemskt. Ingen var begravda. Ih var helt enkelt skott och vänster för det. Kvinnor, barn och äldre...
  
  
  Han vände sig om och såg på Naga. Han nickade. "Det är rätt. De låter sina personer att öva på riktiga människor. "Stanna här med henne," Nagy sa till honom. "Jag måste gå varje år."
  
  
  Han sprintade fram, luktade ruttna, svullna kött innan han sprang tjugo meter. När jag kom till det första huset, ett dussin ormvråk flög upp. Den partiella resterna av en gammal man och en pojke som låg på gatan.
  
  
  Väggarna i husen var fulla med hål från granater och kulor. De flesta av husen var byggda runt block och murbruk och hade hundratals av kulhål. I nästa hus, jag såg tre kvinnor. Man hade sina bröst avskurna runt organ; den andra hade inget huvud. I det senare fallet, en man spikades upp och ner på en vägg och sedan skott på nära håll.
  
  
  Han sprang tillbaka ner den trasiga gatan utan att titta tillbaka. Om dessa gerillan någonsin skriva Calcutta, det kommer att bli en massaker.
  
  
  När han återvände till den plats där han hade lämnat Choeni, han hittade henne liggande på marken i något annat än en skrumpen upp Naga. Hennes emu kunde inte hjälpa henne. Han dödades; hans inälvor slets ut och hans hals var klipp ut. Det fanns inga tecken på flickan.
  
  
  Om de hade en, de bör vara i närheten...
  
  
  Plötsligt var det spricka av en kulspruta, och en rad av kulor fläckad klipporna två meter till höger. Jag vände mig om, men såg inte vem som helst. En annan sprack, och kulor slog in i klipporna till vänster. Han rullade upp till ett träd och sköt på måfå att göra ih sänka sina huvuden, men ändå inte se någon. Hon låg helt i det öppna...
  
  
  "Verkligen, Mr Carter, att det är meningslöst att låta bli," sade en röst till mig med brevet. "Du är helt omgiven, det är hopplöst att motstå nam. Du är för smart för att försöka bryta igenom detta. Varför inte du släppa din pistol och kommer här tyst?
  
  
  En stark, övertygande röst kom från runt en megafon som tycktes eka genom den lilla dalen.
  
  
  Han tappade vapnet och stod med händerna i luften. Fyra "block" på kullen hoppade på fötter, kastade sitt kamouflage och sprang mot mig, siktar på sina kulsprutepistoler på mitt bröst.
  
  
  Den Indiska gerillan trångt runt mig och tog ifrån mig Hugo och Wilhelmina. Då de knuffade mig ungefär framför dem.
  
  
  Vi ville inte gå tillbaka till lägret. Vakterna instruera mig till mimmo lägret där vi hittade en andra väg. Ungefär en halv meter ner i backen, vi kom till en liten dal, på tre sidor som var vinkelräta, som om det fanns ett stenbrott här. Det var en stor grotta på baksidan. Framför grottan, en tjock barriär uppfördes runt taggtråden.
  
  
  Vakterna ledde mig till stängslet. De öppnade ett litet område, knuffade mig i, och omedelbart stängt taggtråd igen. Hon sågs av cirka trettio personer - några var sjuka, några grät, alla var dåligt klädd och självklart inte matas. Han vände sig till stängslet och såg en välklädd man i en ljust grön uniform med axelband. Han tittade ut på lägret.
  
  
  "Mr Carter. Kom hit, snälla."
  
  
  Henne, gick till taggtråd.
  
  
  -"Vi har fått ett meddelande från Calcutta", sade han, tittar på mig nyfiket genom hans glasögon " vi har bara lärt oss namnet på vår ärade gäst. Jag har hört en hel del om dig. En man som inte kan dödas. Kanske kan vi få en plats i historieböckerna.
  
  
  Hennes ego ignorerade hån.
  
  
  Frågade jag henne. - "Vad kommer att hända den 15 augusti?" "Det är en stor dag, är det inte?'
  
  
  Han svarade hotfullt. — Du kommer inte se det.
  
  
  Han vände sig sedan insåg vad han tänkte. "Oroa dig inte för flickan," sade han. "Hon kommer att komma till din by." När han var borta, hon försökte samla sina tankar.
  
  
  Från ser det, han var inte den ledare. Mannen behövde jag skulle vara säker i staden, vilket gör de sista förberedelserna.
  
  
  Denna man var tvungen att hitta henne. Men först var jag tvungen att försöka hålla sig vid liv, och på den tiden kändes det ganska svårt.
  
  
  Henne, tittade på grottan. Grinden vid infarten var ansluten till el, förmodligen tillräckligt starka för att döda mig, och väggarna var femtio meter tjock. Du kan spendera hela ditt liv hammering ih. Fly tycktes omöjligt.
  
  
  Hon hade mer än en, men de människor som delade mitt öde var till liten hjälp. De flesta av de människor runt omkring dem var gamla och sjuka, förmodligen jordbrukare som gör sitt levebröd på den hårda marken på kullarna. De förberedde sig för döden med jämnmod att endast Hinduer besitter. De satt med benen i kors, huvudet böjt på jordgolv, och de var ständigt mässande böner till gudarna: "Hare Krsna, Hare Rama."
  
  
  De var redo för nästa steg i den långa cykeln av återfödelse. Men jag var inte redo.
  
  
  Jag gick mellan dem, försöker få ih av en fatalistisk dvala, men ingen runt dem verkade se mig. Först när hon fick den unge mannen att luta sig mot, stönade hon få reumatism.
  
  
  Han skrattade när han såg mig. "Så att de utklassade de stora fiskarna. Är du engelska?"
  
  
  "Amerikansk", sade jag.
  
  
  'Göra själv hemma. Vi ska alla vara död vid lunchtid.
  
  
  Han gick ner på knä bredvid honom och höll ut en cigarett. Han tog ego och kvävdes av röken.
  
  
  Frågade jag henne. "Du också?"Varför vill de döda dig?" Resten är gamla. Varför inte de vill se dig?
  
  
  "Jag var en av dem," sade han. "Jag rekryterades i Calcutta. De matade mig och tog hand om min syster.
  
  
  Då såg jag den här byn. Jag kunde inte döda människor, så att de sätta mig här med utstötta, spetälska, och änkor som ber för sina mäns själar." Han stannade och glodde på vakt. — De kommer att komma snart, ta fyra eller fem män och gå till byn. Om vi inte snabbt nog, vi kommer att dödas av bajonetter eller skottlossning. Hennes, jag har sett dem göra det innan.
  
  
  Den unge mannen var darrande av rädsla och ilska.
  
  
  Frågade jag henne. — Vet du vad de är upp till?" "Vad vill de göra på självständighetsdagen? Har du hört talas om det?
  
  
  Ego bruna ögon blixtrade på mig som en kobra tungan. "Visst, men hur vet du det?" Vi fick höra, men du är en outsider. Han ryckte på axlarna och stirrade på marken, hukande ned. "Den Stora Revolutionen. Om vi kunde, vi skulle ockupera Calcutta och alla i västbengalen. De sade ih polisen var på sidan, Amerikaner och Ryssar skulle skjuta varandra. Allt vi behövde göra var att spränga bron, folket, och tågstationen, och har sedan raid Chowringy Vägen, och ställa in alla hus i brand. Calcutta skulle vara i en sådan panik att vi kunde mars ut med en hundra män och ockupera hela staten."
  
  
  Frågade jag henne. "Kommer det att fungera?"
  
  
  Den unge mannen skakade på huvudet. "Jag vet inte. De utbildade personer månader. De kallar det Calcutta Liberation Army. En skylt kommer att serveras när konsulat explodera. Små grupper kommer raid viktiga positioner. Detta skulle kunna fungera. Han lyfte sina axlar.
  
  
  "Det spelar ingen roll för oss", fortsatte han. Krig spel hålls i byn varje morgon. De tar alltid den starkaste för att tjäna som exempel för nyanställda. Också, de fick bli av byborna nedan för att tysta ih."
  
  
  Han steg upp och gick längs väggen, tittade in i den mörka hörn av grottan. — Finns det en väg ut härifrån?"
  
  
  Han skakade på huvudet.
  
  
  Jag sökte mina fickor, men jag hade ingenting, men mitt bälte. Den knäcken på trådar kunde inte hjälpa mig längre. Jag hade också matcher i mitt bälte, men ingenting brann i den fuktiga grotta.
  
  
  Jag skulle ha att göra i landet. Det skulle vi ha haft en viss rörelsefrihet, en chans. Han såg på den krökt figur som hade en gång varit en ung man.
  
  
  "Vad kommer att hända i byn när vi kommer dit?"
  
  
  Han skrattade, en ihålig, hånfulla ljud.
  
  
  "Det är ingen idé att stå emot det oundvikliga. Du behöver bara koppla av och be för en bättre plats i livet efter detta."
  
  
  Han nådde ner, tog Ego, och drog henne till hennes fötter, trycker henne hårt mot den fuktiga stöna av grottan.
  
  
  — Du måste berätta för mig exakt vad som händer i byn." Berätta för mig vad män gör med vapen, där offren gå.
  
  
  Hennes grepp om hans arm lossnade. Nu egots ögon tittar på mig, försiktig, rädd, arg.
  
  
  "De tar fem eller sex personer upp på en stenig platå, och sedan släppa dem, skjuta dem, och kör dem i en by. Det är sjutton hus, hyddor och skjul. De kommer att försöka att dölja. Om de är professionella soldater, de fungerar bra, ger människor rider, kanske skjuter dem i benen så att de inte gömma sig i ett annat hus. När det sista huset är sökt, alla kommer att bli skjuten eller bayoneted. Unga rekryter är det värsta. De drar slutsatsen pengar, hur mycket varje offer kommer att leva.
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. — Vilken typ av vapen vill de ha?"
  
  
  "Hagelgevär, automatvapen, handgranater och långa knivar."
  
  
  Hon var på väg att luta sig tillbaka mot den fuktiga stöna när hon såg rörelsen på staketet runt taggtråd framför entrén.
  
  
  "De kommer," den unge mannen sade.
  
  
  Frågade jag henne. "Vad är ditt namn?"
  
  
  "Ring mig att Joe är en bra Amerikansk namn."
  
  
  Han tog hennes hand, flyttade bort från honom, och lutade sig mot väggen och väntar. Två vakter in, följt av fyra unga män i civila kläder. Alla sex av dem hade automatvapen. Den högsta vakten tittade på mig och pekade.
  
  
  "Ut!" utropade han. "Du är den första!'
  
  
  Dess skall är långsam, bajonetten bladet är smärtsamt inbäddade i mina skinkor. Den andra vakten drog Joe till hans fötter och knuffade honom mot utgången. Den helige Herre förblindade mig när han passerade genom öppningen i porten.
  
  
  Kisar, han såg henne stå bredvid till fem personer. Joe var den enda runt dem. Det var tre kvinnor och en äldre man, lång men utmärglad. Den gamle mannen gick ut, cirklade grottan, vände sig då till solen och satte sig ner på marken.
  
  
  "Få upp! vakterna skrek. Han ignorerade ih.
  
  
  Ego arm var genomborrad med en bajonett, men han ville inte flytta. Bladet skar igenom musklerna i hans axel. Först då fick han skrika. Vakten nickade och fyra tonåringar med kulsprutepistoler drog knivar och debiteras vid den gamla människan.
  
  
  Bladen steg och sjönk djupt in i mitt kött tills jag var noga med att inte välta och falla på min rygg. Knivarna fortsatte att gnistra i mjukt solljus, och bladen var nu en klibbig red. Mannen ville inte göra ett ljud längre, bara en mjuk porla som sista andetag vänster ego blodiga läppar.
  
  
  "Nog," sade vakten. Han talade till de fem kvarvarande medlemmarna av vår grupp. 'Gå snabbt. Och inte gå ut över församlingen, eller kommer du vara död på plats. Hålla upp med vakterna.
  
  
  Den unga män torkas sina knivar på den gamle mannens byxor och sedan radat upp oss. Två tonåringar gick framför, och två stängt processionen.
  
  
  Mars till byn gick för fort, att hon aldrig kunna komma upp med en plan för att komma runt detta. Det gick precis som Joe sa. På toppen av en stenig platå, vi blev tillsagda att springa till våra hem. Tittar ner, han såg henne ensam figur på sluttningen nedanför. Det var Choeni.
  
  
  Jag sprang så fort jag kunde nerför backen i hopp om att jag inte skulle bli skjuten i ryggen.
  
  
  "Kör", kallade han till henne, kommer fram till henne.
  
  
  Vi duckade in i stenmuren, och för ett ögonblick kände jag mig säkrare. Joe gled in bredvid oss. Han tog av sig bältet, drog ut runt den tunna choke sladdar, och gav den till henne.
  
  
  "Om du har en chans att använda det."
  
  
  Hon rynkade pannan, sedan log, och jag trodde att jag såg en glimt av hopp i hennes ögon.
  
  
  Innan han kunde tänka på något annat, två bruna siffror rusade runt hörnet av huset. De var pojkar, inte äldre än tretton. Alla runt omkring dem hade en pistol. Först ett skott, sedan en annan, och jag hörde hett bly vinande över huvudet som vi sprang.
  
  
  Han fann dörren och duckade insidan, att dra på Choeni. Det var det största huset i byn, med en grov vinden på ena sidan. Vinden var ca tio meter bred, nog för att gömma er för en stund. Vi klättrade upp för en trappa i trä och klev på tjock tall plankor. Det var en liten trälåda på golvet. Choeny drivit henne till andra sidan av rummet och vinkade åt henne att ligga ner.
  
  
  Jag var nyfiken på om de unga kämparna hade handgranater. Efter en stund, insåg han det. En liten granat flög genom fönstret nedanför oss, rikoschetterade en gång, och exploderade tre meter ovanför marken. Jag har inte tid att ducka. En del av min kropp som var fångade i den splitter regn, men jag kände mig inte varm metall. När röken skingrats, en av pojkarna försiktigt in i rummet. Med en kort automatisk pistol i hans hand, så att han snabbt sökte rummet, sedan ego, uppmärksamhet skärps. Så fort han tittade på vinden, en trälåda tappade henne.
  
  
  Han hade inte tid för att undvika ego. Lådan slog ut vapen på ego händer, och slog sitt ego i livet. Han har halvt vänt, grep hans händer, och föllo till marken, andfådd. Henne, tittade på maskinen. Detta kan vara vår räddning. Men precis som ego var på väg att ta henne, en annan pojke sprang. Han såg sin kamrat som låg på golvet, tittade misstänksamt på vinden och duschat golvet underifrån med en skur av kulor runt kulspruta. Vårt ego räddades av dålig syfte och två inches av massivt trä.
  
  
  Efter en stund drog han ut den pojke som låg på marken och tog submachine gun.
  
  
  Jag lämnade henne och gick nerför trapporna, och Choeni följde med mig. En knytnävsstora rock låg på golvet. Det var bara tvungen att användas av egot. Det kastades ut av en sten i en snabb rörelse, så tryckte mot gnälla, och Stahl väntade. Stenen träffar en bit metall från ett närliggande hus och genast var det en kö. Shaggy kom i vår väg. Jag har försökt att beräkna den exakta tiden. I sista stund, han duckade genom dörren och tog tag i den unga soldaten i full trav. Hennes ego fastklämd en hand över hennes mun och drog ego inne.
  
  
  Emu bundna hennes händer och fötter med remsor av skjorta, och Choeni sätta en munkavle i Emu: s mun. Geväret som han hade dykt upp för att fungera på rätt sätt, men när en kassett försökt att driva igenom fängelset, det finns fastnat. Blint, vi sprang ut genom dörren och på väg i den riktning som pojke hade kommit från.
  
  
  Ett ljud bakom mig fick mig att vända, gun redo, men min tumme lossade på avtryckaren som Joe föll till marken med en pistol i handen, och kröp ner bredvid oss.
  
  
  Ego ' s ansikte var arg. "En av dem dödade henne med en dödens grepp, åtminstone fick han henne med en pistol.
  
  
  — Är du redo att gå uppåt?"
  
  
  Joe nickade.
  
  
  När vi passerade den första väggen, Choeni drog i min ärm, hennes ansikte blekt. En av de kvinnor som följde med oss var att ligga på ryggen, hennes liv var söndersliten, hennes bröst var i gungning med blod, hon var fällbara en dollar i en av sina öppna händer.
  
  
  Hon var dras av kvinnans Choeni mimmo och sprang till nästa hus. Vi hörs mer skottlossning och skrika bakom oss.
  
  
  Vi hoppade över ett svullna liket. Hennes ansikte var uppäten av gamarna. Vi stannade bakom väggen, nu omfattas fram och tillbaka, och försökte hämta andan. Choeny såg utmattade ut.
  
  
  Hon tog geväret från mig, arbetat avtryckaren och mekanism för ett ögonblick, och han hörde patron glida tillbaka till sin plats i tidningen. Hon gav den tillbaka till mig med en suck.
  
  
  Liggande på golvet, jag försiktigt kikade runt hörnet av väggen. Det var ingen vidare för oss. Sluttningen av kullen som vi hade kvar några minuter sedan steg till toppen av tre hundra meter. Det var en long shot med ingen täckning. Jag var inte säker på om Choeni kunde hantera det, men hon sa att hon var redo.
  
  
  Vi hoppade upp och sprang längs väggen, redo att storma lutning framåt. Vi har inte tid. Choeni stötte på en liten pojke med en lång pistol. Hennes hand instinktivt nått ut i en karate spark på halsen, och pojken kollapsade medvetslös på blod-dränkts marken. Choeni upp hennes ego vapen.
  
  
  Bakom honom var en av vakterna som förde oss i. Egot machine gun pekade på oss.
  
  
  "Turn around", sade han.
  
  
  Han sköt honom så snabbt att han inte ens märker förflyttning av pistol. Gawk hit emu i bröstet och skickade det flyger två meter in i det röda dammet.
  
  
  Vi sprang.
  
  
  Vi var bara halvvägs upp i backen när de började skjuta på oss... Vi höll på att krypa och springa, krypa och vända andra sätt, men vi fortsatte uppåt.
  
  
  Tio meter från toppen, en figur med en submachine gun reste sig och sköt på oss. Joe sköt på honom, men missade. Mitt gevär gick upp igen och sköt, och mannen snurrade runt och ramlade ner i backen i vår riktning. Vi sprang en mimmo av det och dök upp.
  
  
  Mannen i den Jeep som var mer förvånad än vi var. Lägret ledare, en man i en ljust grön uniform, hade just sänkt en brun flaska och torkade hans läppar. Hennes skott slog ut flaskan runt Ego händer.
  
  
  Han höjde sina händer över hans huvud och allt skryt lämnade sitt ego nu att han var beväpnad.
  
  
  Han sprang framåt, sökte ego, och funnit vad som saknades senast... Hugo och Wilhelmina. Det var skönt att ha ih tillbaka. Han vände sig till befälhavaren.
  
  
  "Kom ut!" Jag har beställt.
  
  
  Han såg förvirrad.
  
  
  "Komma ut runt som Jeep," emu ropade till henne. Han hoppade ut och stod darrande framför mig. "Ta av din jacka och skjorta." Han rynkade pannan, men gjorde som jag sa till honom.
  
  
  Jag tog bort det och slängde det i en cirkel av stenar.
  
  
  Gå ner, Befälhavare. Till byn.'
  
  
  — Nej, du kan inte göra det! skrek han. "De kommer inte att känna igen mig utan min uniform..."
  
  
  Hon slogs ner av ego Nog näve. Min början slå ego innan en vit-varm offentlig verksamhet av hat över mig. Choeni gav henne gevär, släpade mannen till hans fötter, och kastade ego över kanten av platån. Han rullade lite, och då Joe och jag började skjuta bredvid honom och bakom honom, tills han fick panik och sprang in i helvete han hade skapat. När han nådde fram till de första husen, hörde vi clank av gevär och kulsprutepistoler.
  
  
  Hon behövde Choeni i Jeepen. Joe satt i ryggen och ändrade sitt gevär till befälhavaren sub-machine gun. Vi red längs en krokig väg till campingen. Han misstänkte att endast ett fåtal män skulle vara i tjänst, eftersom de flesta av de soldater som skulle vara i Calcutta väntar på signal för att attackera.
  
  
  Choeni plockade upp henne gevär när vi närmade oss den första byggnaden. Han flyttade in i andra växeln, accelererade, och gled in i första hörnet. De fyra männen som stod där flög iväg när vi forsade mimmo av dem. Det var två lastbilar framåt. Han är en av dem, och Joe sönder två däck på varje bil som vi körde förbi honom, då vi vände hörnet och skrek över staketet runt taggtråden.
  
  
  "Du tror att planet är fortfarande det?" Choeni nickade.
  
  
  "Jag hörde befälhavaren berätta för någon att han skulle flyga till Calcutta när det är mörkt." Jag morrade. Det lilla planet kommer då att tankade och klar för start. Men kommer de att ha vakter på flygplatsen? Jag trodde inte det.
  
  
  Vi gick raka vägen till flygplatsen, och Choeny gick till chefen för att berätta för honom att vi skulle lämna omedelbart. Han rynkade pannan när vi spelade detta spel på planet taxade till slutet av banan. Jag borde ha vetat vad som var på gång så fort jag såg den Jeep börja röra på sig. Den kom emot oss i en skarp vinkel, och stannade två hundra meter från vår bil.
  
  
  Choeni nickade när hon såg Jeep. Hon accelererade, värmde upp motorerna, och gick ner i banan mot jeepen. Vi rusade över fältet, och mannen i Jeep hoppade ut och tog omfatta. Hennes uppgift är att ta rodret för att undvika en kollision med jeep. Choini bet sig i underläppen hårt som hon styrde skevroder och höll nosen på planet som pekar rakt in i mitten av banan och Jeep. I allra sista stund, hon drog rodret kraftigt tillbaka. Den lilla maskinen verkade uppriktigt överraskad av begäran, men gjorde sitt bästa.
  
  
  Han hoppade på den plötsliga brådskan av luftprovtagning... Då kunde jag nästan höra plan kippa, vi hade inte tillräckligt med fart ännu för denna manöver. Bilen landade på banan igen. Men vi hade hoppat över Jeepen och nu var skrikande ner på spåret på väg mot en normal start. Jag trodde att jag hörde ett skott, men det verkade inte göra någon skada.
  
  
  Jag lutade mig tillbaka i min stol när vi äntligen tog fart, känner smärta och bränner av några sista timmar. Min handled throbbed där det hade blivit bränd av elden. Nedskärningarna på armarna och bröstet var indränkt i salt svett, och han var så trött att han kunde sova i ett år.
  
  
  "Vi kommer aldrig att få till Calcutta," Choeni sade, pekande på den bränslemätare.
  
  
  "Sätta egot i den närmaste flygplatsen", sade jag. "Vi kommer att få lite sömn idag, och imorgon ska vi tanka och flyga till Calcutta."
  
  
  Hon drog en suck av lättnad och lutade sig fram för att studera kartor.
  
  
  
  Kapitel Tolv
  
  
  Nästa dag flög vi lägre över Ganges, den stora floden av den Hinduiska tron. Ganges har många bifloder; ett runt dem är Hooghly-Floden, som rinner genom Calcutta. Vi körde söderut för att följa den stora floden hela vägen till staden.
  
  
  Plötsligt såg vi vad som såg ut som en svart prick på horisonten. Först trodde jag det var en fiskmås, och efter en tiondel av en sekund insåg jag att det var ett stridsflygplan som flyger genom luften i två gånger ljudets hastighet, precis intill Comanche. Den Comanche gled hårt, halvt igenom, och Choeni drog hennes näsa upp med svårigheter med rorkult. Det kändes som att vi var i mitten av ett massivt åskväder när slipstream av ett rytande fighter jet svepte över oss.
  
  
  Joe hukade sig bredvid mig, hans näsborrar ljusglimt i rädsla som bilen hotade att slitas sönder.
  
  
  Två svarta prickar dök upp på horisonten. Choeni sänkte Comanche i ett dyk och flög så lågt som möjligt över de andra träden. Som soldater flög över oss, jag såg stora röda stjärnor och den böjda vingar av MiG-23. Dessa var de bästa flygplan, som Ryssarna hade.
  
  
  Choeni pekade upp och ner på den ryska bombplan. Sprängaren var flankerad av sex smalare fighters.
  
  
  "Det ser ut som Ryssarna har väckts i en stor kraft", sade jag.
  
  
  Choeni bytte till flygplatsen frekvens och lyssnade. Nästan omedelbart, etern var fylld med ryska och engelska konversationer. Båda grupperna begärt landning instruktioner.
  
  
  "Finns det några Amerikanska plan?" Choeni frågade. Vi tittade runt. När vi närmade Dum-Dum Flygplats, såg vi två grupper av triangulära-bevingade stridsflygplan härma oss, fyra i varje grupp. Dessa var twin-motor attack flygplan av den AMERIKANSKA Marinen.
  
  
  Choeni plockade upp en handhållen mikrofon, och under en kort paus i radio kommunikation, ingrep och frågade efter en landning för.
  
  
  En stark signal från flygplatsen dånade genom högtalaren, vilket ger Ey omedelbar instruktioner.
  
  
  En annan röst instämde i engelska. "Amerikanska flygplan från hangarfartyg Lexington, vi informera dig om att du har prioritet tillstånd att landa på sjunde raden åttonde lane. Låt inte fler än två plan på en gång.
  
  
  Signalen var avskuren och den ryska flygplan beordrades att landa på bana åtta noll i cirka sju minuter.
  
  
  Choeny och jag utbytte blickar. Vi behövde inte säga något för att uttrycka rädsla som höll på att bygga upp inom oss. De två supermakterna var att samla sina styrkor i staden.
  
  
  Dessa kallades vänlig besök. Eller att de skulle ha använt en annan diplomatiska uttryck för att rättfärdiga invasionen av Indiens territorium, som nu var på en liten skala. Men resultaten skulle vara tragiskt om två krafter drabbade samman på neutralt territorium.
  
  
  Choeni kontrollerade instrument och graciöst sänkte små Comanche, sedan vi landade i början av banan och taxade ut på rampen i privat jet hangarer.
  
  
  Hennes panna fårad i koncentration. Choeny är frågande blick fick mig att sätta mina tankar i ord.
  
  
  "Detta är den fjortonde augusti. Imorgon kommer att bli en stor dag. Vi är så nära krig, jag är trött på det.
  
  
  Joe berättade för mig under en flygning även om han inte vet så mycket om terrorister, att han kunde ta oss till ih ammunition depå utanför stan, där de gömde sina vapen i väntan på en stor attack på den 15: e.
  
  
  Om vi kunde förstöra ih ammunition, vi skulle kunna förhindra attacker på konsulat och därmed hotande konflikt mellan Ryssland och Usa.
  
  
  Han tog Mercedes till en annan gata och körde runt den stora byggnaden, som Ryssarna använde för sina diplomatiska arbete i Calcutta. Mörkarna var stängt. Framför byggnaden var en solid raden av ryska Marinsoldater. De hade gevär slängd över axlarna och axelremmar med patroner runt deras kroppar. Ryssarna var redo för strid.
  
  
  Jag förstod inte hur någon kunde komma tillräckligt nära för att släppa en bomb, men jag hade en känsla av att den person som vi ville redan hade avslutat sina planer. På något sätt, han fick igenom det. Men hur?
  
  
  Ett hinder var att ställa upp på båda sidor av den AMERIKANSKA Konsulatet byggnad. US Marines i grönt bekämpa passar vrider på alla fordon.
  
  
  Joe och Choni tog henne med sig, och vi började kämpa oss igenom det försvar runt konsulatet. När vi var igenom den stora porten och upp på trottoaren fram till dörren, Slocum kom ut för att hälsa på oss.
  
  
  "Du har en bra armé här," sade jag. "Är inte regeringen i Indien kommer att skydda landet?"
  
  
  "Marinkåren?" Slocum sagt. - De bildar ett hedersuppdrag vakttorn. Vi har också fört plan här... för att hjälpa Indianerna fira Independence Day."
  
  
  Han flinade mot den ursäkt han gav och undrade hur New Delhi skulle reagera.
  
  
  Då Amartya Raj gick ner för trottoarkanten.
  
  
  "Närvaron av ryska och Amerikanska trupper är min välsignelse," den Indiska polisen sade hoarsely. "Många regeringar skicka ombud för att fira vår självständighet." Han stannade och tittade på mig tillspetsat. "Men Calcutta har ingen plats för bombplan, Mr Carter .
  
  
  Han betonade mitt namn och tryckte hans läppar tillsammans i en hård, bestämd linje. Slocum svalde och såg sig skyldig. "Jag är ledsen", sa han till mig. "Mr Raj ... han vet vem du är. Han vill gripa dig.
  
  
  Han såg på den buttra Indisk polis och flinade. Han tillspetsat höll ut sina händer, redo för handfängsel.
  
  
  "Gå vidare", sade jag. "Arrestera mig."
  
  
  "Det kommer inte att bli några mer problem", Slocum, sa han med låtsad förtroende. "Överste Wu och folket i New Delhi arbetar på försoning mellan oss och Ryssarna. Så vi kallade Usa. En utredning som kommer att sändas under söndagar.
  
  
  'På söndagar?'
  
  
  Slocum var fortfarande försöker låta säker, men han kunde inte. Han lät sin röst dör bort.
  
  
  Raj ignorerade honom. Han tittade på mig skeptiskt, för att sedan vid Choeny.
  
  
  Frågade han. "Vill du ha ett försprång? Vi behöver känna till all information du har."
  
  
  "Lita på emu," Choeni berättade bastant Indisk polis.
  
  
  Raj rynkade pannan, men gick före oss i Slocum ' s office. Jag var förvånad över att se Alexander Sokolov sitter där. Ego kantiga ansikte var allvarligt.
  
  
  Frågade han. "Är du fortfarande vid liv, Mr Carter?"
  
  
  "Absolut", sa jag.
  
  
  "Och pojken... vem är det?
  
  
  "Olika. Han sade inget mer, och Sokolov tittade på Joe. Ryska Liza kände vikten av den unga Indiska, men gick inte vidare.
  
  
  "Mr Sokolov kom hit för att utfärda ett ultimatum," Slocum sagt. - Ego chefer tror inte att vi är uppriktiga. De tror fortfarande att vi är bakom attackerna på ih fred företrädare i Kolkata. De tycker att det är en del av en större plan för att genera ih över utomhuspoolen."
  
  
  "Det kommer inte att hända igen", säger Sokolov sa mjukt. "Inga fler attacker, annars kommer vi att stöta bort en repressalier strejk. Jag har mina order.
  
  
  Han morrade, men de män som inte nicka bryskt och vänster genom rummen. När han var borta, Raj klivit fram. Han rynkade pannan, försöker inte dölja sitt missnöje.
  
  
  — Jag kan inte tillåta dig att fortsätta din oberoende åtgärder, Mr Carter. Du är förolämpande vår nationella stolthet. Antingen du berätta allt du vet, eller också går du till konsulatet tills ärendet är löst.
  
  
  Choeny stod mellan oss. Hon talade öppet med mig.
  
  
  "Ta Raj med dig", föreslog hon. — Han kan hjälpa dig att få ut levande."
  
  
  Var ska han ta mig? Raj frågade kritiskt. Hennes hotellet ligger bara ligger i en ammunition depå, men den Indiska polisen verkar ha kunnat göra det svårt för mig. Jag hade mindre än tjugofyra timmar att avvara, och jag har inte tid att invända.
  
  
  "Okej," sade hans Raju. "Men inga frågor. Och du går ensam. Ingen annanstans. Jag har inte tid att varna ditt kontor.
  
  
  "Det är löjligt," sa Raj. "Detta kan vara ett knep för att leda mig runt högkvarter, medan du fortsätter att trakassera Ryssarna. Det är okej."Lyssna:" jag snäste irriterat. "Såvitt jag förstår det, i morgon är det inte när det Tredje Världskriget bryta ut i Calcutta. Och vi kan bara ha en liten chans att förhindra det. Om du vill hjälpa till, bra. Annars, jag ska gå ensam.
  
  
  Jag och Joe var redan ute genom dörren när en bastant Indiska följde efter oss. Han följde med oss till bilen och körde tillbaka till mitt hotell i tystnad. Jag fann henne i mitt rum, satte oss in i resväskan Hawk hade gett mig, och tog Wilhelmina ' s nya butik. Piera, gas-bomb, tog det, tejpade det att hans ben, och sätter gasen reservoarpenna i sin bröstficka.
  
  
  Jag satte på en ren skjorta och plockade upp en ren näsduk, en av de stora, smarta linne näsdukar som Han alltid har när de packa min resväska på huvudkontoret.
  
  
  Han erbjöd Raj en speciell vapen, men han skakade på huvudet. Kraftigt förkromad .45-kaliber pistol på höften var bra med Ego.
  
  
  Solen gick ner i väster bakom husen när vi kom in i Mercedes, och han började följa Joe ' s anvisningar.
  
  
  En timme senare var vi fortfarande reser runt i utkanten av Calcutta medan Joe försökt att komma ihåg var han hade talat till Zakir. Slutligen, han pekade mig till vägkanten och hoppade ut runt bilen så fort vi stannade.
  
  
  Ja, han sa själv på ett tryggt sätt. "Här någonstans. Han viftade med handen, pekar på risfält, som sträcker sig ut till utkanten av staden.
  
  
  Vi gick in risfält, men Amartya Raj tvekade, tyst tjäna sitt uppehälle, som kallar sig själv en idiot för att du kommer med oss. Först när jag började gå snabbare gjorde han följa mig. Tillsammans gick vi söderut tills vi kom till sten stön.
  
  
  "Det är en röst," Joe.
  
  
  Raj klev fram och undersökte väggen kritiskt. Han sa att han inte ser något olycksbådande i de gamla stenarna. Hon blev stoppad av en Ego ruku, som var bara inches bort från varning tråd som löper längs den övre delen av väggen. Tråden gick igenom skruven klackarna två inches ovanför väggen. Det bildades för att bemöta både uppåt och nedåt tryck. Raj inte säga något, men tråden har fastnat ego off guard. Det är inte något du skulle hitta på stönanden av en bondgård, det var larmet som du förväntar dig.
  
  
  Joe gick först, efter hennes ego knuffade henne. Han försiktigt klev över tråd och försiktigt hoppade ner till marken. Sedan hennes Raju hjälpte henne över muren och följde honom. Joe var gestikulerar från en bit bort. Henne, gick upp till honom. Hela området av hotellet, och inuti väggar förvandlas till ängar och dammar, risfält kollapsat för länge sedan. I det mjuka månskenet, allt jag kunde se var gräs och små rader av träd.
  
  
  Vi gick längs väggen, med hjälp av träden som täckmantel. Varje två hundra meter stannade vi till och lyssnade.
  
  
  Men vi nästan missade den första vakten. Han stod lutad mot ett träd och var inte ute i vår riktning. Han lyssnar på en transistorradio. Vi flyttade runt det.
  
  
  Månen försvann bakom molnen när vi gick i tystnad över den öppna betesmarken och skannade en remsa ungefär fyra hundra meter bred, jag vet inte exakt vad vi letade efter.
  
  
  En svag lukt av rök som fångade min uppmärksamhet.
  
  
  Den omisskännliga lukten av billiga cigaretter viftas på andra vind. Vi såg en flammande brasa på vår vänstra, cirka tre hundra meter bort.
  
  
  Snart såg vi en vaktpost i ett provisoriskt uniform. Ego: s närvaro var tillräckligt för att övertyga oss om att vi var på rätt spår. Även Raj lutade sig djupare och mer rörd försiktigt som vi cirklade man.
  
  
  I km bortom träden, vi såg en lyckobringande tecken — en väg som vanligtvis gått mimmo en rad träd.
  
  
  "Ja, men vi spelar detta lastbil spel," Joe sa, och Egots ögon glittrade av upphetsning.
  
  
  En lång, låg bro fick syn på henne hundra meter bort. Taket var helt täckt med torv och borste, och slutar var vinklad så att strukturen inte kunde ses från luften provtagning.
  
  
  Vi försiktigt gick runt byggnaden. Då det fanns fler träd. Vägen kom till en återvändsgränd, men när vi var bland träden, vi såg en väg som skär genom undervegetationen. Vi följde efter honom och snart befann oss i en täckt parkeringsplats. Det fanns flera Indiska Jeepar parkerade nedan, som var förvånade och nya. Hur kunde de hamna här, i ett läger som hon trodde att hon hörde till dem, som tillhörde terrorister?
  
  
  "Vad är det? Raj frågade kraftigt. "Varför väntar vi?"
  
  
  "Dessa Jeepar... stulna från armén, tror jag."
  
  
  Raj svarade: "Ja. Eller säljs till terrorister. Det är korruption överallt."
  
  
  Joe drog i min ärm och pekade framåt. "Over there", sade han hårt. "Ammunition depot".
  
  
  Jag tittade på området, påpekade han och såg ljuset blinkande i framför träden.
  
  
  Halvvägs genom den viktigaste gatlyktor, vi kom till en låg stenbyggnad. Det var i ett öppet område, med inget kamouflage, och jag kunde se att det hade varit det under en lång tid. Det var en väg som leder direkt till den byggnad, som också slutade i en stor dörr.
  
  
  Joe och jag började att gå vidare, men Raj och viskade tillbaka.
  
  
  "Vi bättre skulle komma tillbaka," sade han.
  
  
  "Varför?"
  
  
  "För att få förstärkningar." Det kan vara sammansatta av flera hundra människor... ett tusen, om det behövs. Vi är omgivande byggnader och arrestera alla i dem i hallen."
  
  
  Han stod upp, men drogs av ego.
  
  
  "De ska vara borta innan vi kommer tillbaka", sade jag.
  
  
  "Men vi kan inte gå in där ensam," fräste han. "Vi skulle inte haft en chans."
  
  
  — Har du en bättre idé?"
  
  
  "Det är olagligt", sade bastant polis. Det fick henne att skratta. Istället, Joe vinkade till henne, och vi kröp slicka upp till byggnaden.
  
  
  Nästan uppriktigt, en vaktpost med en submachine gun kom till oss. Han skulle ha sett oss på en sekund senare, men Joe reagerade på instinkt. Han modigt stod upp och gav en varm hälsning i Hinduiska, som distraherad vakten.
  
  
  Mannen flyttade gevär, men det var för sent. Hon var redan hoppar på honom. Och den här gången hade jag precis vad jag behövde... Pierre, lite gas bomb som alltid var mellan mina ben.
  
  
  Han aktiveras den framför mannens ansikte och såg ett förbluffat uttryck som han tog ett djupt andetag innan han insåg vad det var som hände.
  
  
  Han var död när hans emu låta honom glida till marken. Det tog bara en halv minut för att öppna låset för dagen, och vi var redan inne för att rösta. Ett dussin lådor av granater satt mot en vägg med den Indiska Armén logotyp på den. Mot den andra väggen fanns lådor med vapen, några öppna, vissa fortfarande är förspikade. Det fanns även ett par granatkastare och raketgevär på den bakre väggen, tillräckligt för att förse en liten partisan armén. Men byggnaden var mestadels fyllda med improviserade bomber — två fjärdedelar splitter fragment som hade använts för att slå Amerikaner och Ryssar mot varandra under de senaste dagarna. Hon var fortfarande kontrollera lager när en vakt dök upp i en dörröppning på den andra sidan av den långa, trånga baracker.
  
  
  Vi var inte varnade — hennes ego inte kunde se eller höra henne. Det var som om han hade precis hoppat ut ur skuggorna, den automatiska upptryckt på sin höft.
  
  
  Han var tunn och ung, knappt i tjugoårsåldern, och han var klädd i den provisoriska enhetlig hon hade sett på några av soldaterna i byn. Han tvekade inte, han siktade och sköt.
  
  
  Han valde Joe först, och pojken hade inte en chans. Kulorna träffade honom bara kort av sitt liv och fick honom tillbaka. Han var död innan den kollapsar till smuts våningen i byggnaden.
  
  
  Nästa två sekunder kändes som en evighet. Min hand ville Wilhelmina, mina ben böjt, och han föll till marken, och mina ögon var på sentry ' s chest. Hon har redan valt den punkt där hon kommer att träffa honom om jag kommer att leva länge nog. I bröstet, mellan luftstrupen och hjärtat.
  
  
  Jag trodde inte att jag kunde göra det. Submachine gun snabbt svängde bort från Joe ' s blodiga kroppen och syftar till att Amartya Raj. Några kulor för stor cop, resten för mig, det var allt vakten hade att göra.
  
  
  När han rullade över, han fick en glimt av Raj ' s ansikte. Det var trångt, men det fanns inga tecken på rädsla. Det verkade som om han väntade på att bli dödade. Han höll sina händer på hans sidor.
  
  
  Han var på marken och rullade för att täcka så sentry vapen svängde mot Raj ' s mage.
  
  
  Men vakten ville inte eld. Samtidigt som man eftersträvar, gevär pekade öppet på den höga polis.
  
  
  När Raj inte flytta, vakten vände sig om och fortsatte peka med sitt vapen. Men egot rytmen stördes, och detta gav mig möjlighet att rulla på en hög av lådor. Sentry tvekade, rädd för att skjuta sprängämnen runt mig.
  
  
  Han litade på hans vapen. han sköt två gånger, och båda kulorna träffade emu i bröstet. Han skrek en gång innan den faller till marken.
  
  
  När det var över, han försiktigt kom ut från bakom lådorna. Raj var fortfarande den som står i mitten av gången mellan högar av ammunition.
  
  
  Vi stirrade på varandra utan att flytta. Då gun gjorde det på honom. Han såg inte förvånad.
  
  
  "Släpp pistolen på golvet," emu berättade för henne.
  
  
  Han flinade.
  
  
  — Ger du order nu, Mr Carter?" — Stop it! " han morrade.
  
  
  "Du är den enda omkring dem," ego anklagade.
  
  
  Han kunde bara gissa, men han kunde inte glömma de ögonblick när vakten verkade känna igen bastant polis och låt egot lever.
  
  
  "Du glömmer att jag är en ledande polis," sa Raj. — Tror du att någon kommer att tro dig?" Han log självsäkert när han inte svara henne.
  
  
  Han lutar sitt huvud och lyssnade till ett ljud i fjärran.
  
  
  Jag kunde höra det också — lastbilen var skifta redskap som det kom upp för backen.
  
  
  "Mitt folk", förklarade han. "De kom för vapen."
  
  
  "För i morgon?"
  
  
  Ja.'
  
  
  — Men vad tror du att du kommer att uppnå?"
  
  
  "Vi är att störta den staten. Vi kan skapa tillräckligt med problem för den centrala regeringen i New Delhi för att förklara undantagstillstånd. De har gjort detta innan. Bara den här gången kommer vi att se till att det inte finns några tjänstemän kvar i livet som kan ta saken i sina egna händer."
  
  
  "Utom för dig.
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Du är av lycka," sade jag. Han pekade på sin pistol på vapen runt omkring oss. "Du har inte tillräckligt med varor eller män att ta över staden, för att inte tala om hela staten."
  
  
  Han lyfte sina axlar. "Vi är villiga att ta den risken."
  
  
  Frågade jag henne. "Vi?'
  
  
  "Jag har sagt nog," sade han.
  
  
  Han tittade mig över axeln vid dörren att vi skulle in. Utanför hörde vi en truck stop och ljudet av män hoppar ut. De var på strålande humör, pratar och skrattar som män gör innan en kamp. När den första gick ut genom dörren och såg Raj, han log ett erkännande. Men hans ansiktsuttryck förändrades när han såg pistolen i min hand. Raj talade skarpt till emu i Hinduiska, och mannen backade undan. Det var skrik och ljud utanför, då plötsligt var det lugnt.
  
  
  Amartya Raj morrade på mig igen. "Ja, Mr Carter, vad ska du göra nu? Du är omgiven. Och du är i mitten av flera ton sprängämnen.
  
  
  "Om jag dör, du ska dö för", sa jag tyst.
  
  
  Han lyfte sina axlar. "Jag är en Hindu. Jag tvivlar på att döden är lika illa för mig som för dig. Så, jag upprepar, Mr Carter, exakt vad vill du göra? Kommer du ge mig dina vapen, eller kommer du vänta tills mina män blåsa oss båda i en miljon bitar?"
  
  
  Kapitel Tretton
  
  
  I poker, om din sista dollar som ligger på bordet, kan du bluffa.
  
  
  Så, stående i ett lager med en massa av människor utanför och massor av sprängämnen inuti, hon bestämde sig för att ta en chans. Det fanns bara en väg ut, och jag behövde Raj som min eskort. Emu var tvungen att hålla upp sina soldater om hon kunde få ut av det levande. Men även med en liten luger ansluten till ego, det verkar inte som om det skulle stoppa honom. Raj var en professionell, en expert på vapen och sprängmedel, precis som henne. Men jag hade en fördel, mitt rykte. Så jag kastade mina kort på stolen, och Stahl väntade förhoppningsvis.
  
  
  "Ge mig din pistol och se", sade jag.
  
  
  "Varför?"
  
  
  Han tvekade, och hon slog sitt ego med en luger till templet. Han sjönk till golvet och hade tagit från honom av hans ego, sin klocka, och en .45-kaliber pistol.
  
  
  När han kom till, han hade precis avslutat sitt arbete. Det var ett akut jobb, men det verkade som att det skulle fungera.
  
  
  I hjärtat av det hela var en granat. Anfallaren drog ut den, sedan skjuts Ego tillbaka bara tillräckligt för att hålla säkerheten fånga på plats. Raj sedan bröt glaset på sin klocka och tog bort den andra handen innan du applicerar en penna ratten.
  
  
  Jag försökte göra det så att den lilla handen och är den klocka som drivit penna bort. Och den fallande penna kommer att kasta bort de farliga pin granat. När det hände, vi hade fyra sekunder för att fly.
  
  
  När jag visade den för Raj, skrattade han. "Du skojar. Detta kommer aldrig att fungera.
  
  
  Han såg förvånad ut. 'O? Varför inte? Det fungerade i Hong Kong. Du kanske har hört talas om det. Han använde det som en fälla för en gammal Kinesisk smuggler. Mål från bålen, precis enligt plan.
  
  
  "Ja, bra," Raj upptagna. "En dag, kanske. Medan pennan är knappt i hallen i garnet... om pennan är tung nog... om klockan är i likvidation tajt... om...
  
  
  Jag ville skratta. Trots sig själv, han skyggade. Jag följde honom. Tre meter, sex meter, vi drog sig tillbaka, att hålla ögonen på löjligt handgjorda objekt. Han stod på toppen av en öppen låda av granater. Om granat exploderar, murbruk rundor och alla andra sprängämnen i byggnaden kommer också att explodera. Det skulle vara en massiv explosion. "Naturligtvis kan vi springa fort", sa jag.
  
  
  "Hur? Ego blick var fast på granaten.
  
  
  "Tillsammans", sa jag. "Vi kunde köra till lastbil. Dess öppna för dig. Du måste ringa din män, samtidigt som vi kör. Du måste tala om för dem att inte skjuta.
  
  
  "Gå åt helvete", sa han.
  
  
  Vi sprang så långt bort från den granat som möjligt. Vi har varit runt hela dagen. Henne, hört ego, folk skrek på oss utanför. De väntade på att egots syfte.
  
  
  "Ta din tid," sade han lugnt. — Jag menar, du har nittio sekunder.
  
  
  Han stirrade på mig en stund, sedan såg tillbaka på granaten.
  
  
  "Sjuttio sekunder", sade jag. det var gott om tid. Naturligtvis du inte bryr dig... som en Hindu, och allt det där. Han tittade på sin klocka. "Sextio sekunder."
  
  
  Han började svettas. Hennes också.
  
  
  "Det kan fungera", muttrade han. "Kanske detta kommer bara att arbeta."
  
  
  "Fyrtiofem sekunder."
  
  
  Nu har jag tittat på det, det är en stor sak ändå. Jag svär till Gud att jag hörde att klockan tickar.
  
  
  "Du tror inte att detta kommer att fungera, gör du?" frågade han sig själv. "Du behöver inte tro...'
  
  
  Hon hann inte ens avsluta meningen i hennes sinne. Plötsligt fanns det ingen tid för att ha roligt.
  
  
  "Trettiotvå sekunder... trettioett."
  
  
  Att han inte längre räknas Raj. Jag räknade det för mig själv. "Ta tailor, Carter," den buttra polisman skrek. "Stäng denna sak av. Kostya Boga. Motvilligt klev han mot granat. Han tog tag i min arm och stoppade mig. "Nej, inte för evigt," ropade han. "Du kan få den att vibrera. Du skulle...
  
  
  Han tittade på sin klocka. "Åh min Gud, tio sekunder... nio... åtta."
  
  
  'Kör!'Stoppa det! " han skrek. 'Snabbt!"
  
  
  Vi behövde inte tänka två gånger. Vi sprang. Uppriktigt ut genom dörren.
  
  
  Hon hörde honom skrika i Hinduiska, och han var uppriktigt bakom honom, som håller en pistol mot egot tillbaka. Jag förstod inte vad han skrek. Han kunde bara hoppas att han hade beordrat sina män att hålla sitt brand.
  
  
  ego av soldaterna såg det, vissa av dem tillverkat vapen på oss. Han måste ha ropade något annat, för helt plötsligt folk sprang i alla riktningar. De sprang genast efter oss.
  
  
  Vi var på lastbil när Raj vände sig om och slog mig med hans muskulösa arm. Han smällde till mig på hakan, som gör att jag vacklar.
  
  
  Hennes skott träffa Luger och missade.
  
  
  Någon bakom mig också sparken, och han hoppade in i lastbilen. Jag sköt två snabba skott på Raj, men inte kunde se om jag skulle träffa honom.
  
  
  Sedan en ammunition dump flög i luften. Antingen min skicklighet som hjälpte, eller om det var en galen gawk. Jag kommer aldrig att veta, men den låga byggnaden exploderade som en gigantisk smällare. Den första blixten var en bländande stråle av ljus som lämnade vita fläckar på mina näthinnor. Sedan blev det ett pop, och ljudet träffa mina trumhinnor. Sedan kom zest som slog mig i ansiktet, och trycket av luftprover som kastade mig tillbaka mot bilen.
  
  
  Kulor och granater kastas upp i luften av explosionen exploderat som de slog i marken. Gevär kulor sprakar i en dödlig staccato som skräp föll runt mig.
  
  
  Jag såg en man som kastas upp i luften, och hans kropp var trasig och styckade innan han föll igen. Andra dog omedelbart eller snubblat i cirklar under en skur av kulor tills ett skal exploderade intill dem, rippa ih i hälften.
  
  
  Jag tog bilen och körde rakt igenom den torra risfält till Mercedes. Explosionerna var fortfarande lyser upp kvällshimlen bakom mig när hon kom in i Mercedes.
  
  
  Jag visste inte om någon annan var fortfarande lever i uppror ammunition depå, men jag var för trött för att bry dig om det.
  
  
  Jag körde mer än en kilometer innan jag insåg att min vänstra arm var svag. Min axel skadad, och när han höjde sin hand för att titta på nä, han kände splitter hål i tyget av min jacka.
  
  
  Jag var rädd att jag inte skulle ha mycket tid innan jag förlorade medvetandet, och jag hade en sådan fruktansvärd misstanke om att problemet inte var löst ännu. Jag förstörde terrorister " leveranser och kanske till och med dödade de flesta av de viktiga människor, men jag var inte nöjd. Det var en annan liten aspekt att hon var tvungen att kolla in.
  
  
  Så jag behövde hjälp, någon att stödja mig tills krisen var över.
  
  
  Det fanns bara ett ställe han kunde gå. Och hennes, i hopp om att jag skulle vara där innan jag gick ut.
  
  
  Choeni är coolt händerna omsorgsfullt tejpade Bandet-Stöd till hålet i min axel. Då hon lutade sig fram och kysste min ömma punkten.
  
  
  Instinktivt, han rullade runt och försökte plocka upp henne, men smärtan var fortfarande för mycket.
  
  
  "Stackars barn", sade hon. "Du har tur att de inte döda dig."
  
  
  Jag plockade upp det och försökte orientera mig. Hon var i hennes lägenhet på sängen där vi hade sex så nyligen.
  
  
  "Du sprang in i en Mercedes," sade hon. "Du svimmade när du drog in på uppfarten."
  
  
  Hon lämnade sängen och gick fram till fönstret. När hon öppnade gardinerna, soliga brylev brista ut i rummet.
  
  
  "Oh min Gud!"Dess kvävs. "Det är redan morgon."
  
  
  — Du sov genom natten. Du behövde det.
  
  
  Hon bad att få hennes kläder, och hon sprang fram till mig och försökte dra mig bort.
  
  
  "Du förstår inte", sade jag. "Detta är den femtonde... en stor attack... som också kan äga rum i dag. Vi måste stoppa det här.
  
  
  Hon ler mjukt och sätter sin hand på min örsnibb. — Kommer du inte ihåg det?" Du gav det en tråd.
  
  
  "Hur?"
  
  
  "En terrorist ammunition depot... du förstörde ego igår kväll. Tillsammans med Raj.
  
  
  Hennes panna fårad nyfiket. "Hörde du det?"
  
  
  - För estestvenno. Hela staden vet. Jag hörde explosioner här.
  
  
  Min hjärna kände mig sömnig. Jag förstod inte riktigt vad hon sa tills hon nämnde Raj igen.
  
  
  "Amartya berättade för mig allt."
  
  
  "Raj? Så han är vid liv?
  
  
  "Ja, skadad, men vid liv. Han vill att du ska närvara vid ceremonin på government House idag.
  
  
  Han förbannade under hans andedräkt. Den jäveln fortfarande var vid liv.
  
  
  "Han kommer och hämtar upp dig i bilen", sade hon. "Eskort". Plötsligt förstod han henne. Han kände henne för mycket. Raj skickas en eskort för mig, ja, ett par bödlar, utan tvekan, som skulle se till att det upptäcktes aldrig av RTA igen.
  
  
  "När då?"
  
  
  'Nu. När som helst.'
  
  
  Han knuffade bort henne och gick fram till fönstret. Nere på torget såg han en bil svänger in på uppfarten. Choeni protesterade, men hon fick snabbt klä på sig, försöker förklara situationen för Hej.
  
  
  Vi lämnade lägenheten strax innan två män kom runt bilen på uppfarten. Choeny piga förde ih till sovrummet, och vi flydde genom bakdörren.
  
  
  "Roligt" Choeni muttrade när vi klev in i hennes cream-färgad Bentley. "Raj kan ha något att göra med terrorister. Han skulle inte skicka sina män för att döda dig. Jag vet att hennes ego.'
  
  
  Men i samma ögonblick som hon sa det, en .45-kaliber kulhål dök upp på motorhuven på bilen. I början av den andra dök upp i stötfångaren som Bentley drog henne upp på uppfarten till porten.
  
  
  När vi vände på gatan, hon såg männen i hennes sovrum fönster, där de vill att vi ska vara. Vapnen i ih händer höll skjuter på oss.
  
  
  "Det är sant", sade hon. "Sedan Raj är terrorist ledare... personen bakom explosioner?"
  
  
  "Nej", sa jag. Min reumatism också förvånade mig. Helt plötsligt kände jag att Raj var inte ledare för terrorister, mastermind av hela tomten, men jag hade verkligen ingen anledning att tvivla på det — jag var bara orolig för vissa saker som han sa, eller kanske vad som var fortfarande kände runt mig.
  
  
  "Vem är det då?" Choeni frågade.
  
  
  Jag visste inte det. Även om vi var tillräckligt långt bort från hemmet för att vara rädd för människor Raj hade sänt för att döda mig, jag slog på gaspedalen hårt. Jag höll mina ögon på vakten. Jag hade en fruktansvärd misstanke om att halva city skulle gå upp i luften vid varje tidpunkt.
  
  
  Choeni försökte lugna ner mig. "Gå lite långsammare," sade hon. — Vi har inte bråttom just nu. Raj inte kan genomföra sina planer", sade hon. — Du har förstört ih leveranser. Du dödade de flesta av ih människor. Han kan inte genomföra ih plan.
  
  
  Vad hon sa inte mycket mening, men jag kunde inte lugna ner sig. Jag hade fortfarande alltför många frågor. Och plötsligt henne, jag trodde att jag visste var att finna svar på. Choeni sade ingenting till henne, han drog Bentley ut på main Street och körde söderut, mot konsulatet. Gatan var redan fylld med en festlig atmosfär med flaggor på alla gatlyktor. Trottoarerna började fyllas med människor i ljusa kläder på väg mot regeringsbyggnaden i centrala Calcutta.
  
  
  "De går för semester," Choeni sagt.
  
  
  "När börjar de?" Frågade jag henne hårt.
  
  
  "Vid klockan tolv.'
  
  
  Han tittade på sin klocka. Det var tio-trettio.
  
  
  Ju längre vi kommer in i staden, den större publiken blev, tills vi bara kunde gå i snigelfart. Människor som var färgglada i sina nationella kläder. De ropade till oss på bra humör, men åsynen av ihk fick mig att hoppa till. Jag såg henne, inte med människor, men med ett korn av krut, som, rösta-rösta, kan starta från en upplyst match.
  
  
  Situationen i framför det Amerikanska konsulatet också inte minska min ångest. US Marines var fortfarande där. De hade vapen med dem och de var tungt lastade med ammunition, men de var i full dress uniformer och folk trängs runt dem.
  
  
  De helt släppa sin vakt.
  
  
  "De vet att terroristerna har förstörts," Choeni förklaras som vi körde genom grindarna till konsulatet innergården. "Ryska barn".
  
  
  Jag stönade på henne, men hon skrattade och kallade mig en alarmerande. "Det är över", sa hon självsäkert. — Inga problem alls. Vi arrestera Amartya snart. Det finns inget han kan göra.
  
  
  Hennes hej, inte motsäger varandra. Hon hoppade runt bilen och körde till konsulatet.
  
  
  Slocum var bara att komma ner för trappan när hennes sprack. Rädslan var borta, runt om i egots ögon, som var svetten på hans panna. Han var som lugn, cool professionell diplomat igen. Han rynkade pannan när han såg mig, och jag visste att det var för att jag hade vederlagts emu: s rapporter i media att han hade varit nästan utslagen de senaste dagarna när han trodde att världen av votum votum skulle explodera i egots domän. "Oh, Mr Carter," sade han med ett leende. — Ska du till festen?"
  
  
  Ego kallade henne. "U.s. Marines... de behöver inte hålla folk i fruktan."
  
  
  Han gav en nedlåtande fnysning. "Det är bakom oss. Mr Raj män dödade terrorister i går kväll. Hennes, jag antar att du hjälpte dem med det.
  
  
  "Det kan fortfarande vara en attack", sa jag snabbt. "En bomb kan kastas på det ryska konsulatet och de kommer att börja skjuta."
  
  
  "Lugna ner dig, Mr Carter," Slocum sagt. "Fallet är nu i händerna på proffs... diplomater. Och vi är för att hålla situationen under kontroll."
  
  
  Han lade en tröstande hand på min axel. "För att vara ärlig, denna morgon, vi är bara vänner som sträcker ut en hand till Ryssarna." Han tittade på sin klocka. "Tio minuter, för att vara exakt." Ih Mr Sokolov är värd vår lilla delegation. Jag har inte bråttom dit.
  
  
  Frågade jag henne. "En delegation?'
  
  
  Det gick mimmo till mig. Egot föraren, en Marina i full uniform, som hölls dörren öppen och Slocum gick över till bilen framför byggnaden.
  
  
  "Överste Wu' s idé," ropade han.
  
  
  Han var vid bilen när Egot tog henne i axeln. "Vänta," jag knäppte på honom. "Vad sägs om att Överste Wu?"
  
  
  Arg, han sköt bort min hand. "Titta, Carter, ditt jobb är gjort här. Du har avslutat din uppgift, skulle jag säga en blodig uppgift. Så få ut av Calcutta medan du fortfarande kan.
  
  
  Han vände tillbaka till bilen, men egot tog tag i det igen och höll den hårt mot hans bröst. Föraren tog ett steg i min riktning, och sedan slutat. "Ta tailor, Slocum," jag morrade. "Svara mig. Vad gjorde Överste Wu att komma med?
  
  
  "Ingen av ditt företag," sade han, " men vi har en bra idé. Fred gest. Barnen kommer att ta med blommor till ryska Konsulatet. Detta kommer att sändas på tv över hela världen via satellit."
  
  
  Han tog sin hand från Ego ' s axel. Jag kunde inte tro på vad han sade. "Barn", sade jag.
  
  
  "Ja, genom Överste Wu' s barnhem. Hundratals barn.
  
  
  Med blommor från oss, för Ryssarna. Lysande, tycker du inte?
  
  
  Jag gick tillbaka, insåg att han aldrig hade förstått hur terroristerna gjorde sitt arbete.
  
  
  Slocum vände sig om och satte mig i bilen, stänga dörren bakom honom. I det ögonblicket, Choeni kom över och ställde sig bredvid mig.
  
  
  — Han sade att det skulle vara barn, inte han?" viskade hon. "Sedan ska det gå..." Hon pausade för att tänka tanken att det ännu inte var fullt utvecklade. "Jag menar, det är inte en ström ändå. Inte ännu. Och Överste Wu...
  
  
  "Ja," sade jag. "Det måste vara Överste Wu. Men de kommer att skylla på Amerikanerna. Slocum... denna galning... han har spelat in Överste Wu händer hela vägen. Jag sprang tillbaka till Bentley, och Choeni följde med mig.
  
  
  "Vad tänker du göra?"Oh, my god! " utbrast hon.
  
  
  "Stoppa det här fallet, om jag kan."Hon gled bakom ratten när hon närmade sig den andra dagen.
  
  
  "Nej, jag ska gå ensam", sa jag. "Det kan bli farligt."
  
  
  Hon ignorerade min kommentar och satte sig ner.
  
  
  "Om det är Överste Wu, varför gjorde han ger oss information om Zakir och templet?" "Zakir har redan äventyrats. Vi visste att ego var ett namn, så ego fick tas bort. Wu måste ha hoppats att vi skulle bli dödad på samma gång. Em lyckades nästan.
  
  
  Han slog horn och sprang ut från konsulatet gate. Den Marina hoppade ut på vägen och förbannade mig med en röst som kunde ha varit hörde halvvägs ner blocket.
  
  
  Framför oss var folk skyndar längs trottoarerna. En polis kallas ut till oss och viftade ilsket, men han ville inte sakta ner tills vi var framför det ryska konsulatet.
  
  
  För ett ögonblick trodde jag att jag inte borde ha panik.
  
  
  Som Amerikaner, Ryssar har sänkt sin vakt. Ih soldaterna, även i full dress uniformer, såg mer ceremoniella än militära. Men jag hade en dålig känsla när hon upptäcktes av en grupp AMERIKANSKA Marinsoldater som står på uppmärksamhet över gatan från konsulatet. Slocum gjort situationen ännu farligare genom att ta in en pluton Marinsoldater.
  
  
  Egot bil körde candid framför oss, och när det dras upp till trottoaren, ego föraren körde bara genom konsulatet gate. Till exempel, jag såg Andrej Sokolov gå ut på dörren av byggnaden för att möta sina gäster.
  
  
  "Titta! Choini utbrast. Hon pekade vilt på gatan.
  
  
  De fick klättra upp för en liten backe för att, tja, det måste ha varit ett hundratal av dem. Barn, av vilka de flesta var under tio år. En liten armé med sång... hon var en masse rubrik för det ryska konsulatet. Och de bar alla små buketter av blommor i färgglada burkar.
  
  
  Slocum gick runt bilen och tittade på barnen med stolthet och strålande ögon, som om detta var en ego-drivna diplomatiska triumf. Även gammal räv Sokolov verkade vara på bra humör.
  
  
  Hennes röst röt:
  
  
  "Sluta ih!"
  
  
  Hennes, kände mig som en idiot. Jag sprang ut och skrek, och Choeny följde med mig.
  
  
  Jag hörde Slocum ropa mitt namn. Folk på gatan tittar på mig som om jag var galen. En officer klev fram för att stoppa mig, ego knuffade bort henne och sprang till barn. Sedan Överste Wu såg henne. Han stod ut åt sidan, titta på, lämnar tonåringar runt hans gömställe i avgift.
  
  
  Det hände allt mycket snabbt. Barnen var chockad av synen av en lång vit man rusar mellan dem. De slutade sjunga och skyggade.
  
  
  Officeren var fortfarande på att försöka lära mig, och så var några människor på gatan. Hennes mycket stahl rycker buketter runt barnens händer. Jag tittade på en bukett, hittade ingenting, och kastade burken bort. Sedan en annan såg det, och en annan...
  
  
  Barnen skrek. Några sprang tillbaka i samma riktning som de kommit från. Jag hittade inte något för henne tills Choeni ringde mig och gav mig en burk av blommor. Hennes kasserade blommor och plockade upp den bomb som redan var under dem.
  
  
  Precis vad jag trott.
  
  
  Överste Wu även kan ha varit i stånd att lägga skulden på det Amerikanska konsulatet personal, därför att så långt som Ryssarna visste, att det var Slocum som organiserade barnens mars till konsulatet. Om bomberna hade gått av, Rysslands reaktion skulle ha varit explosiv. Men jag har inte tid att förklara allt. Polisen började närma sig mig. Och också en grupp av människor på gatan. Jag såg även en pluton Marinsoldater som rör sig.
  
  
  Jag gjorde en vild gissning. Drog han fram en tändare och tände kort stubin som sticker ut genom burkar.
  
  
  Ett rop gick genom folkmassan. Människor vacklade tillbaka och trampade på en annan person i sin hast att fly. Jag vände mig om, letar efter ett ställe att släppa bomben, men det fanns människor nästan överallt. Överste Wu sist såg henne. Han stod ensam på glas ingång till en modern kontorsbyggnad. I alla fall, det var en lång väg från det ryska konsulatet. Jag hoppades att Sokolov skulle förstå att jag försökte förhindra ett angrepp på personal ego. Hon kastade en liten bomb som en granat. Det landade på marken framför Wu och rullade på. Han hukade sig in i byggnaden innan bomben gick av, men stora fönster krossades och föll ned på honom. hennes, såg honom falla, då hennes ego förlorat synen av honom.
  
  
  Publiken var igång runt mig. Barnen tappade sina buketter och grät.
  
  
  Han sprang till byggnaden där han hade sett Wu. Inne i byggnaden, glas knastrade under mina fötter, och jag såg ett spår av blod som kommer från där Överste Wu hade fallit.
  
  
  Henne, jag såg hiss dörrarna stängs. Han åkte genom att minska klyftan mellan de skjutbara dörrar. Jag gjorde det, men det har nästan kostat mig livet.
  
  
  
  Kapitel Fjorton
  
  
  Nu snubblade jag in i hissen, Överste hoppade på mig. Han var snabb. Ego händer trevade mig överallt i en krävde pistol. Jag tog upp mina händer för att täcka Wilhelmina och kniven, men jag kände honom dra ut något runt fickan på min jacka.
  
  
  "Rör er inte," ropade han.
  
  
  Han hoppade av mig och svävade över mig för evigt. "Turn around långsamt," beordrade han.
  
  
  Mycket försiktigt öppnade han den och tittade över hans axel. Han lutade sig mot den stängda dörren, förbereda med en hand att trycka på knappen för att omedelbart skulle ta oss till taket av byggnaden. Ego ' s ansikte var täckt i glas. Det var fortfarande skärvor av glas runt några av såren. Blodet rann ner ego bröstet, och det var ett långt sår på magen som inte borde ha inneburit ego och död, men även nu, nen fortfarande hade en viss värdighet. I några minuter innan sin död, han som upprätthålls en noggrann, glad uppträdande som hade redan imponerat på mig på Ego manor.
  
  
  I hans hand var min reservoarpenna, fylld med dödliga gasen. Han hade locket och hans tumme var på klippet, redo att avfyras. Självklart, han visste hur det fungerade.
  
  
  Han siktar på mig, och jag undrade om han var medveten om kraften i sak.
  
  
  "Om du använder det här i hiss," jag varnade henne,"du ska vara död, också."
  
  
  "Ett andetag är allt du behöver", sade han. "Jag vet att denna lilla enhet, Carter.
  
  
  Jag trodde att jag såg ego tumme flytta, och han nästan morrade på det.
  
  
  "Vänta", sa jag. "Det är ingen brådska.
  
  
  Han skrattade och vinkade åt mig att komma upp. Han försiktigt ställde sig upp och tryckte sig mot den andra sidan av hiss.
  
  
  "Tala bara om för mig varför", sa jag. — Vad vill du uppnå?
  
  
  "Du frågade mig nyligen vad mer en man som jag skulle kunna tänkas vilja ha. Henne, sade att den som har allt bara vill vara säker på."
  
  
  "Och det var en lögn?"
  
  
  "Nej, men jag ville inte få henne att förklara det vidare. Endast styrka ger säkerhet. Endast den person på övervåningen är säker.
  
  
  "Hennes iller fortfarande inte förstår. Vad skulle du göra med dessa bomber?
  
  
  "Kaos", sade han. "Ryssarna skulle skylla på Amerikanerna. Det skulle ha varit skott avfyras. Upplopp på gatan. Lite krig här i Calcutta. New Delhi sägs ha krigslagar, precis som innan. Raj skulle ha tagit över. Senare, vi skulle ha förklarat att den är oberoende av staten i Bengalen."
  
  
  — Men han skulle ha fungerat för dig?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  "En galjonsfigur eftersom du Kinesiska?"
  
  
  Han nickade igen och nästan fördubblats under, som gjorde ont.
  
  
  "Du kommer att dö," ego varnade henne. "Utan dig, det kommer att ta över."
  
  
  Han skakade på huvudet svagt. "Det finns dokument. De måste öppnas efter min död.
  
  
  "Dokument om Raj' s inblandning i konspirationen?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  Han reste sig upp och höjde gas pistol något. "Men inte du", sa jag. "Du kommer att dö i onödan."
  
  
  Han tryckte på hiss knappen bakom honom. Hissen gick långsamt.
  
  
  Sedan tog han ett djupt andetag och tryckte ner pennan klippet. Hennes luftprovtagning tog ett djupt andetag, precis innan ett moln av gas som bildas mellan oss.
  
  
  Den lilla hissen var fylld med det, och det ormade omkring oss som en tiger, redo att kasta sig så fort vi öppnade munnen för att andas. Vi stod och stirrade på varandra i en dödlig, tyst kamp, hålla våra andetag. Ingen rörde runt omkring oss. Det var ingen flykt. Hissen var sakta på väg upp till översta våningen. Hon kunde inte få mimmo genom att stoppa hiss i mitten. Jag behövde andas innan han kunde öppna dörren.
  
  
  Han flinade självbelåtet. Nu blir det lättare för emu att dö. Han kommer att gå till hans grav tro att han har vunnit den sista striden. Det var bättre än konkurrerar med mig på plåten stå. Om han kunde ha hållit andan för en sekund längre än henne, skulle han ha vunnit sin slutliga triumf. Hon nådde i en minut och drog ut sin näsduk, den särskilda näsduk som Han berättar för mig att alltid bära med mig när hennes beru gas pistol är med mig på ett uppdrag.
  
  
  Det var pressad av ego till hans mun och näsa, sedan rivnensky andas in genom speciella filter fibrer.
  
  
  Wu ' s ansikte var först förvirrad, då förståelse, då förskräckt. Han rodnade, han ens täckte hans mun med sina händer. Men i slutet, emu hade att sucka. Han suckade och hoppade mot mig, hans små händer att greppa min hals. Jag inte motstå.
  
  
  När hans fingrar slöt sig runt min hals, han andades. "Jag förbannar dig! "Vad är det?" utropade han. Vi stirrade på varandra en stund.
  
  
  Sedan ego fingrar långsamt avslappnad och gled åt sidan. Han var död när han slog i golvet.
  
  
  Han lät gas på översta våningen för att avleda, då började den långsamma resan ner. När hiss dörren på första våningen av byggnaden öppnades, Choeni sprang fram till mig.
  
  
  I lobbyn av byggnaden, en förvirrad publiken såg målet.
  
  
  Slocum var där och Ego ansikte var vått av burken igen och han tittade på mig med en arg, förnedrad uttryck. Ego ignorerade henne och vände sig till Alexander Sokolov, som hade kommit ut i mängden.
  
  
  Ryska, log glatt. Han lutade sig ner för att kyssa mig på både stavar, som hans landsmän gör med sina kamrater.
  
  
  "Du räddade oss alla", sade han, hans läppar borsta mitt öra. "Men lämna för Calcutta i kväll. Då, med ett leende klev han tillbaka och började chatta diplomatiskt om hur Amerikaner och Ryssar lever fredligt tillsammans överallt, även i Calcutta. Bakom honom, han sågs av Amartya Raja, hans vänstra arm i en ensemble och ansikte sår från explosionen på ammunition depå. Han stod öppet, men jag skulle gissa på den rädsla som hade honom. Förr eller senare, ego kommer att utsättas för. Det var bara en korkskruv tid.
  
  
  Slutligen, Choeni sin hand i min, och hon ledde mig till Bentley.
  
  
  Han tittade tillbaka på byggnaden och tänkte på vad Sokolov hade sagt.
  
  
  Han var tvungen att lämna. Nästa morgon, ego människor kommer att försöka döda mig. Även innan det, Raj kan ha skickat hans mördare. Calcutta var en farlig plats, men då henne, tittade på Choeni och tänkte på något. "Ditt hus", sade jag. "Sängen är mjukare."
  
  
  * * *
  
  
  
  Om boken:
  
  
  Grand Rorsman gav sina trupper på ett avgörande syfte. Kreml kunde inte vända. Veken av total förstörelse har redan varit tänd i Calcutta.
  
  
  Det var bara en person kvar att förhindra det: Nick Carter. Ett dödligt uppdrag när han upptäckte att hans motståndare var barn. Barn fyllda med hat och en törst för mord, som leds av en galen Pied Piper som var så osynlig som han var farlig.
  
  
  
  
  
  Innehållsförteckning
  Kapitel 2
  
  
  Kapitel 4
  
  
  Kapitel 5
  
  
  Kapitel 6
  
  
  Kapitel 7
  
  
  Kapitel 8
  
  
  Kapitel 9
  
  
  Kapitel 10
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Butcher i Belgrad
  
  
  
  
  Kommentarer
  
  
  
  EN MÖRDARE PÅ TOPPEN AV SIN BLODIGA YRKE ...
  
  
  En okänd man till någon professionell intelligence agency i världen. Hjärnan bakom en miljard dollar privata spy nätverk som kallas Topcon, Inc. En sadist vars brutal kraft har nått halva jordklotet ...
  
  
  I PARIS
  
  
  En röd desertör som var tänkt att berätta Nick Carter om den dödliga Topcon spel var knivhuggen till döds innan han kunde uttala ett enda ord.
  
  
  I LAUSANNE
  
  
  En vacker ung tysk agent använt alla trick av hennes vältränade kropp och sinne att förneka Nick någon chans att hitta Topcon.
  
  
  I MILANO
  
  
  En Kinesisk operativa nästan permanent slutat att Nick med dödlig karate spark. Chicom agent var också på jakt efter mannen som sprang Topcon.
  
  
  I TRIESTE
  
  
  Ägaren av den Nazistiska high school kriminella inblandade Nick i en explosiv omgång kurragömma. Och medan hon var störande Nick åt sidan, den svårfångade # 1 Topcon mannen flydde än en gång.
  
  
  I BELGRAD
  
  
  En skrämmande maskerad förvandlas till en mardröm när Nick Carter äntligen upptäckt den sanna identitet av Topcon värd!
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  Första kapitlet
  
  
  Det andra kapitlet
  
  
  Det tredje kapitlet
  
  
  Det fjärde kapitlet
  
  
  Kapitel Fem
  
  
  Kapitel Sex
  
  
  Kapitel Sju
  
  
  Kapitel Åtta
  
  
  Kapitel Nio
  
  
  Det tionde kapitlet
  
  
  Kapitel Elva
  
  
  Kapitel Tolv
  
  
  Kapitel Tretton
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Butcher i Belgrad
  
  
  
  
  
  Dedikerad till ledamöter av Usa: s Secret Service
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  
  Orient express gled ut som en stor svart bil runt i Milano Station. Plocka upp fart, tåget tog fart runt om i staden och i den gröna italienska landsbygden, gnäll längs spåren som rusade mot Trieste.
  
  
  I batterifacket på baksidan av den gungande tåg satt en kort, nervös man med en brun resväska egoist fötter. Ego hette Carlo Spinetti. Han var en köpman på väg hem från en resa för att besöka avlägsna släktingar. Tittar ut genom tågets fönster på den snustorra landskapet, han tänkte på hur glad han skulle bli att se sin fru och sina barn igen. För vissa, denna resa kan vara spännande, men för Carlo Spinetti, konstant rörelse av publiken var irriterande.
  
  
  Den långe mannen öppnade facket och stod ute på Carlo med kalla, mörka ögon, som tycktes ha ristat runt om i svart trä. Egots ögon föll på den bruna resväska som Carlo hade inte brytt sig om att sätta på räknaren. Ett svagt leende böjda hörnet av mannens mun, och sedan han gick resten av vägen till facket och satte sig mittemot Carlo, sträcker sin långa ben ut framför honom.
  
  
  "Du får mindre i Trieste, va?" frågade han.
  
  
  Carlo Spinetti blinkade och flyttade på sin plats. Han var förvånad över att denna främling visste att ego var destinationen. Han sade, " Ja, och du?"
  
  
  Mannen fortsatte att le, som om han visste om det skämt som var hålls från Carlo. "Jag går också ut i Trieste."
  
  
  Fem minuter senare, en fet man in i fack. Han stängde dörren och lutade sig mot den, studera den Spinetti som den första mannen hade gjort. Egots ögon föll också på benet väska på Spinetti är. Sedan nickade han till the tall man, som om de kände varandra från det avlägsna förflutna.
  
  
  Instinktivt, Carlo böjde sig ner och flyttade resväska som verkade intressera de två främlingar. Han kunde inte förklara ih: s intresse. Påsen var sliten och nött, och det var ingenting av värde i det med undantag för Carlo kläder och några små presenter som han skickade hem till sin familj.
  
  
  "Är du på väg till Trieste för?" "Vad är det?" frågade han de andra främling nervöst.
  
  
  "Ja." Rösten var sträv och hård. Den stora mannen föll i sätet bredvid den första främlingen och korsade sina armar över bröstet. Han satt i tystnad och med ögonen slutna som om han hade dåsade bort, som tåget drog iväg.
  
  
  Carlo skiftat obehagligt. Han sa själv att han måste vara att föreställa sig det hot han kände på ih med slumpmässiga ord. Båda männen var klädda mer dyrbart än han var. Ih ansikten verkade sträng, men de såg inte ut som tjuvar som stal från oskyldiga resenärer.
  
  
  "Vad är det med dig, min vän? Du verkar lite nervös, " the tall man sade lugnt.
  
  
  Carlo sätta ett finger på hans krage för att underlätta hans ego. "Jag undrar-kanske
  
  
  Känner du mig? "
  
  
  "Nej, min andra, jag vet inte du."
  
  
  "Jag känner du tittar på mig."
  
  
  "Jag tittar på dig, men jag är inte ute efter," the tall man sade. Sedan skrattade han.
  
  
  Carlo är nervositet förvandlades snabbt till rädsla. Säger sig själv att Emu inte behöver bo här, att han kunde ändra fack, han böjde sig ner och tog snabbt sin resväska. Men när han började röra sig från sin plats, den långe mannen mittemot honom, sparkade honom och fästa väskan på plats, blockering Carlo väg med sin fot.
  
  
  "Lämna inte oss, min vän. Vi gillar ditt företag, " sa han med en hotfull röst.
  
  
  Plötsligt, den massiva mannens ögon knäppte öppna. Han glodde på Carlo. "Ja, sitta ner. Och hålla tyst om du inte vill bli kränkt."
  
  
  Carlo sjunkit tillbaka till sin plats. Han darrade. Han kände att något kryper ner ego kinden. Han borstade ego bort med handen, sedan insåg att det var ett inlägg bank.
  
  
  "Varför gör du detta? Jag har aldrig sett dig innan. Vad vill du ha av mig?"
  
  
  "Jag sa åt dig att hålla tyst," tjock man morrade.
  
  
  Förvirrad och skräckslagen, Carlo stannade där han var tills tåget stannade vid stationen i Trieste. Han var så rädd att han bara fick upp när den stora mannen stod upp och gjorde en gest. "Låt oss gå. Du går framför oss."
  
  
  Tall sunset man i en päls. Han drog ut en kort, bred-bladig kniv. "Vi kommer att ta din resväska, min andra. Uppföra dig om du vill leva."
  
  
  Carlo protesterade. "Jag vill inte ha något av värde i min resväska. Detta är naturligtvis ett misstag, du gjorde ett misstag."
  
  
  "Vi har rätt person och rätt resväska." Den kraftiga tråd av kniven som stack Carlo ' s hals. "Håll käften och gå."
  
  
  Som Carlo gick sakta ner tåget steg, svettas och skakar av skräck, det slog honom att det kanske skulle dessa människor döda honom, oavsett vad han gjorde för oss. Panik dundrade i egon av cheferna. När han klev ut på station plattform, Egots ögon fångade en glimt av den enhetliga en polisman i mängden. Han instinktivt skrek: "Snälla, hjälp mig!"
  
  
  Han sprang mot polismannen, men klingan lite brutalt i emu: s hals. Han vacklade, kippar efter andan. Vad var anledningen? Varför gjorde de behöver en ego resväska? Förvirrad i båda riktningarna, han sprang i blindo från slutet av plattformen, och med ett skrik som förvandlas till en död snyft, han föll ned på spåren ...
  
  
  
  
  
  
  Första kapitlet
  
  
  
  Washington ett mjukt regn föll. En tjock dimma hängde över staden som en grå kappa. När han tittade ut genom fönstret i sitt hotellrum, kunde han se henne nästan lika långt som Pentagon kunde kasta. Bara i fall, jag försökte att se silhuetten av den Sovjetiska ambassaden på gatan. Jag undrar om någon runt pojkarnas egon var upptagen med att komma upp med det projekt som jag var utsedd att avbryta.
  
  
  Telefonen ringde, och han gick snabbt till det. Det var ett budskap som väntar henne från David Hawke, mannen som hade ringt upp signaler för AX, dolken och manteln byrå som hade anställt mig. Arbetet var riskfyllda och ibland timmar var hemskt, men jag träffade en massa intressanta människor.
  
  
  Rösten som kom på den linje som tillhörde en av Hawk ' s assistenter. "Den gamla människan är i ett möte, och han säger att han kommer att vara bundna under en lång tid. Han berättar för dig att ta ledigt och prata med honom i morgon."
  
  
  "Tack", sa jag och hängde upp, rynkar pannan. När David Hawke var inblandade i långa möten, det innebar oftast att något hade gått fel för vår del.
  
  
  Otålighet gnagde på mig när jag klädde av all min utrustning - en luger i en axel hölster, en stilett i min ärm, en liten gas bomb som delar hennes första tejpade på insidan av mina lår och klev in i duschen. Ibland mitt företag var som en militär: skynda sig eller vänta. Jag har inte varit i Washington för två dagar, väntar på order, och Hawk har fortfarande inte berättat för mig vad som händer. När det kom till obegriplighet, många Easterners kunde ha packat onda ögat från lean gamla proffs som sprang Verksamhet YXA.
  
  
  Hawk kallade mig till huvudstaden via New Delhi, där han hade just avslutat ett uppdrag. Samtalet var markerat som "område 2", vilket innebar att ett brådskande fall var redo. Bara odens Prioritet instruktioner kan få en agent hem snabbare, och Prioritet Ett var reserverade för meddelanden som skickas när Presidenten var på hotline och statssekreteraren var att bita på naglarna till lederna.
  
  
  Men, jag har kunnat prata till Hök när sedan anländer, och det samtalet blev kort. Allt han sa till mig var att han hade ett uppdrag som kommer upp som var öppen i min gränd.
  
  
  Som förmodligen innebar att jag skulle bli dödad.
  
  
  Vira en handduk runt hennes midja, han lyssnade på de senaste nyheterna medan rakning. Det var en hel del som händer i världen nu att det inte hade hänt innan, och för det mesta, det här var inte så bra. Tillsammans med den dystra vädret, det var nog för att skicka en lojal vän till baren för en annan dubbel bourbon. Men det var en natt som inte kunde vara betydligt ljusare upp om man visste rätt tjej. Och jag bara kände henne.
  
  
  Hon hette Ellen. Hon arbetade för en mycket dyr advokat som specialiserat sig på att Högsta Domstolen fall. Jag visste inte hur bra han var när han var advokat, men om hans korta sammanfattningar var hälften så stor som hans sekreterare, som han förmodligen aldrig skulle ha förlorat målet.
  
  
  Jag hade inte sett Ellen i nästan ett år, men eftersom hon visste vad jag gjorde, jag visste inte att erbjuda några långa förklaringar när En kallade henne. Hon sa att hon skulle ge upp andra planer för kvällen. Jag körde tvärs över stan till hennes lägenhet i bilen som AX hade fört med sig för mig. Dimman var så tjock att jag var tvungen att gå i snigelfart.
  
  
  Ellen var klädd i en tajt svart klänning med en störta urringning. Hon tog min kappa, sedan lägga sina armar runt min hals, tryckte hennes fulla bröst mot mig och gav mig en puss som skulle ha smält en staty på ögonbrynen.
  
  
  "Slösa inte din tid," hennes far sagt.
  
  
  "Det finns aldrig något att förlora med dig. Idag du är här, i morgon du är borta." Hon log mot mig. "Jag tar det du arbetar fortfarande för att nasty old man, Hawk?"
  
  
  "Faktiskt, men idag är det din."
  
  
  Hon höjde ett ögonbryn. "Det låter mycket intressant, Mr Carter."
  
  
  Vi bestämde oss för att inte gå utanför. Vädret var för dåligt, och dessutom, sanningen var att ingen runt omkring oss som ville att avvika alltför långt från sovrummet. Efter att Ellen stekt oss biffar så tjock som söndagens New York Times, vi satt och drack vin och pratade om vad som hänt oss i år med dem illrar som vi såg varandra. Hon berättade för mig om sin verksamhet, och jag berättade för henne där jag var, om inte nöjd med allt jag gjorde.
  
  
  Sedan förde han henne ett glas och gick fram till henne på en lång baha ' i. Med en långsam leende, hon dräneras resten av sitt vin, då böjde sig ner, hennes svarta klänning glida ner hennes vita kistan, och höll ut sin mugg bredvid mig.
  
  
  "Slutligen, Nick," sade hon. "Jag börjar tro att du aldrig skulle komma till denna punkt."
  
  
  Han skrattade mjukt och lät sina fingrar glida ner hennes klänning och över mjukhet i hennes bröst. Hennes bröstvårtan var hård och spänd mot min handflata. Jag kysste henne och kände hennes snabba tunga, och då hon vände sig om och föll i mitt knä.
  
  
  Kvardröjande på hennes läppar, hennes ego utforskade henne tills hon svarade hett. Med tiden kyssen var över, Nä var andfådd, hennes bröst ryckningar upp och ner.
  
  
  "Nick, det har varit alltför länge."
  
  
  Ja, ja, tänkte jag.
  
  
  Stå upp, han drog henne till hennes fötter, nått upp, och knäppte baksidan av hennes klänning. Han sakta sänkte banden från hennes axlar, sedan utsatt hennes fulla bröst. Jag kysste henne igen och hennes händer gled ner för min rygg.
  
  
  "Sovrummet där hon var innan?" Frågade jag henne.
  
  
  Hon nickade söker för min mun igen, och jag plockade upp henne och bar henne genom dörren till sängen.
  
  
  "Bra?" Jag frågar henne som jag står över henne, tog av min jacka.
  
  
  "Okej, Nick."
  
  
  Han slutade klä av och hängde luger över baksidan av en stol. Ellen tittade på mig med mörka och glödande ögon.
  
  
  "Jag önskar att du inte skulle bära den saken," sade hon. "Det påminner mig om vad du gör för en levande."
  
  
  "Någon måste göra det."
  
  
  "Jag vet. Men det är så farligt. Kom hit, Nick. Skynda dig. Jag vill ha dig nu."
  
  
  När hennes man närmade sig henne, hon klättrade ut genom klänningen och svarta trosor som alla var som hon bar under. När hon blir smekt av hennes inre lår, var hon som kysste hennes bröst. Hon vred sig som om min kontakt hade tänt en eld.
  
  
  Sedan kommer jag in henne nä, och hon växte upp under mig, synkronisera rörelserna med min. Vi nått klimax tillsammans.
  
  
  Hon var allt jag kom ihåg, och mer.
  
  
  Våra kroppar fortfarande var ansluten när telefonen på hennes nattduksbord ringde. Ellen grimaced, sedan kröp ut från under mig och plockade upp telefonen. Hon lyssnade till rösten i telefonen, då räckte den till mig. "Det är som person."
  
  
  "Jag hoppas att jag inte störde henne," David Han sade.
  
  
  "Du var jäkligt nära," emu berättade för henne. "Hur kunde du veta var han var?"
  
  
  "En kvalificerad gissning, hennes, jag antar att du skulle kalla det, hon vet, hon berättade för dig att ta ledigt, Nick, men saker och ting äntligen börjat dyka upp. Hennes hotellet skulle du gå till den butik som är öppen nu."
  
  
  Han hängde upp telefonen
  
  
  Jag klev ur sängen och klädde sig igen. "Alla meddelanden för att vile gammal människa?" Ellen inställning till dag frågade henne.
  
  
  "Ja," sade hon med ett svagt leende. "Berätta för em att jag tror att hans timing var fantastiskt."
  
  
  Regnet hade avtagit med tiden är det nått Samman Tryck och nyhetsbyråer bygga på Dupont Circle. Det var en butik som ego-Hawk kallade det, en täckmantel för AXE operations center.
  
  
  Bara ljusen i Hawk ' s kontor var på när han skyndade ner den tysta korridoren. Ett par män som satt i väntrummet. Odin runt dem ryckte tummen i riktning mot en annan dag, och gick in i den och hittade Hawk Ego vid bordet. Han såg ut som om han inte hade haft en mycket god natts sömn.
  
  
  "Så, Nick, hur var din kväll?" "Vad är det?" frågade han i en torr röst.
  
  
  "Det var bra så länge det varade." Sälja det utan att fråga.
  
  
  "Jag har varit igång från en jävla möte till nästa, försöka arbeta ut detaljerna i denna nya uppdrag." Hawke ' s förakt för byråkratin visade på hans ansikte. "Nu har något hänt som ger emu en särskild skyndsamhet. Jag kommer att ge dig information i kväll, eftersom jag vill att du ska flyga till Paris i morgon."
  
  
  "Vad gör jag när jag får det?"
  
  
  Hawk öppnade en låda och tog fram en Manila mapp. Runt mapp, han extraheras flera foton. Han gled bilder över bordet. "Ta en titt på detta. Detta intetsägande liten gadget som du ser här är en oerhört värdefull utrustning."
  
  
  Jag noggrant undersökt tre bilder av henne. "Det är naturligtvis en elektronisk enhet. Men vad är det?"
  
  
  "Som ni vet, vi har en mycket sofistikerad satellit-övervakningssystem. Det är mycket mer värdefullt än något Ryssarna eller Kineserna har kunnat förbättra. En stor del av framgången för vårt system är den enhet som visas i dessa bilder. Det har förmågan att sikta på en liten rörligt mål från långt avstånd och plocka upp de allra minsta ljud från detta mål."
  
  
  "Jag förstår varför det är värdefullt."
  
  
  Hawk slet omslaget av hans svart cigarr. "Detta ger oss möjlighet att följa allt som Sovjet får från sina spionsatelliter, och spela in det hela för senare avkodning. Så långt som satellit-intelligens är i fråga, detta är det mest önskvärda anläggningen i världen."
  
  
  "Och det är inte större än en människas näve."
  
  
  Hawk nickade och bet i hans cigarr. "Detta innebär att egot är lätt att stjäla och lätt att dölja."
  
  
  Han kunde nästan gissa resten. "Någon på andra sidan har tagit över en av de ponnyer?"
  
  
  "Vi låter Britterna få några runt omkring dem. En var stulna i London."
  
  
  "Ryssarna?" Frågade jag henne.
  
  
  "Nej," Hök sagt. "Men de vill ha egon, för fan. Den Kinesiska också. Låt mig nu ge dig en dragning, Nick. Vad vet du om organisationen som kallas "Topcon"?"
  
  
  När han hörde hennes namn, han lutade sig framåt. Min reaktion måste ha avslöjat mitt växande intresse, eftersom Han tillåtit sig en tunn och lite trött leende.
  
  
  "Topkon" - upprepa det. "Jag vet att det finns. Precis som ni, jag hör skvaller om spionen handel."
  
  
  "Det är en självständig och förvaltas intelligence organisation. Effektiva. För inte så länge sedan, det verkade ha dykt upp ur ingenstans, men det blev genast en faktor i Öst-Väst-spionage och krig. Topcon stjäl hemligheter och säljer ih på det högsta priset. Så långt, illern har mest varit stulen av våra hemligheter, och främst red ih har köpts ."
  
  
  Hawk var riktigt trött. Han satte släckt cigarren i askkoppen och smalnade hans ögon. "Topcon är en mörk organisation, men tydligen konsekvent och noggrant kontrollerade. Kanske är detta den bästa möjliga spion organisation som skapats med dem genom att illern, som Gehlen skapat sin egen i Germania efter kriget. Och vi kan inte identifiera den person som leder det. information om nen har gäckat oss ."
  
  
  "Jag vet. Han kunde göra ett par stopp i nästan varje stor stad i Europa och ge adressen till den lokala Sovjetiska och Brittiska underrättelsetjänsten chefer, men Topcon är en helt annan fråga. Jag kan inte säga namnet på den som fungerar för dem."
  
  
  "Och jag antar att du undrar när AX skulle utmana detta företag och försöka lista ut vem som driver det."
  
  
  Henne, skrattade. "Jag behöver ett jobb, om det är vad du menar."
  
  
  "Nick, Topcon har den dyrbara pryl som visas i dessa foton. De sätter egot upp för auktion."
  
  
  Han öppnade mappen igen och tog ut en klippning runt om i tidningen att han räckte till mig. "Innan jag fortsätter, vill jag att du läser denna nyhet."
  
  
  Hennes far rynkade pannan som han snabbt skannas den italienska tidningen klippning. Historien var mycket kort. Nen rapporterade dödsfall av en resenär som heter Carlo Spinetti som blev knivhuggen till döds. Mordet begicks på ett tåg plattform i Trieste. Polisen
  
  
  De ville ha två män som hade begått brottet att stjäla Carlo Spinetti resväska.
  
  
  "Vad är det för samband mellan detta och resten av vad du har berättat för mig?" Hawka frågade henne.
  
  
  "Mördarna var inte intresserade av att innehållet i deras offrets väska. De behövde en resa klistermärke som redan var i påsen. En dekal som dolde sig en microdot med värdefull data." Hawk tog klippning och skakade på huvudet. "Carlo Spinetti visste inte ens att han bar på en ego."
  
  
  "Utan ego kunskap, ego användes för att transportera stulna data?"
  
  
  "Helt fantastiskt. Och Topcon är ansvarig. De använda järnvägen för att smuggla information, transport stulna hemligheter kring den fria världen bakom järnridån. De använder Orient Express, som går runt i Paris till Sofia via Milano, Trieste och Belgrad. Vi har varit noga sträckor, så de har utvecklat en annan transportväg ."
  
  
  Det kombinerade olika bitar av information. "Och du tror att den elektroniska enheten är stulen av Topcon kommer att transporteras genom denna transit."
  
  
  "Det mesta av vad jag har sagt er som kom till oss från en bulgarisk desertör vid namn Jan Skopje. Han informerade oss om att Topcon har en gadget och planer på att ta ego till Sofia ombord på Orientexpressen. Odin runt det ryska Folket, en högt uppsatt KGB-tjänsteman, planer på att träffa en Topcon agent på tåget för att förhandla fram ett avtal innan du anländer i Sofia. Du, Nick, bör mötas med Skopje i Paris, få andra uppgifter, och fånga upp lasten innan den byter ägare."
  
  
  Han tog en titt på foton av enheten. "Alla rätt".
  
  
  "Jag förde er till Washington med avsikt att instruera dig att hitta skärmen. På den tiden, jag visste inte vem som hade det. Då Skopje fall börjat bryta ner, så jag var tvungen att skjuta upp beslutet."
  
  
  "Jag förstår. Och nu är att andas ner våra halsar. Han har för att få till enheten innan Ryssarna göra."
  
  
  "Medan du gör detta, om du av misstag öppnat taket på Topcon, jag skulle inte bli helt besviken."
  
  
  "Jag ska se vad jag kan ordna." Fick upp. "Någon ytterligare instruktioner?"
  
  
  "Du är mot KGB och Topcon. Och Gud vet vilka andra som kan ha petade runt i hopp om att få övervaka. Så titta på dina steg, Nick. Jag vill inte förlora henne, eller skärmen, eller du."
  
  
  Jag lovade att jag skulle försöka rädda mitt ego från denna kränkning.
  
  
  
  
  Andra kapitlet.
  
  
  
  
  Det var en carving dag nästa dag när det kom på Orly-Flygplatsen i Paris. Vädret var kallt men klart, och taxi till Prince de Galles Hotel vid 33 Avenue George V var mycket trevlig. Paris såg likadan ut, med undantag för de ständigt ökande trafik på gatorna. Det var några knoppar på träden som kantade gatorna. Jag var nostalgiskt påmind om några av mina favorit banners: Rue För-ee med järn-balkonger klädda i Montparnasse området, och den vackra gatan Rue du Faubourg Poissonniere, som ledde direkt till Foley. Men jag har inte tid för det just nu. Jana Skopje var tänkt för att hitta henne.
  
  
  På kvällen var jag kollade in i Prince de Galles. Hon ringer upp Skopje nummer han gav oss och samtal emu. Egots röst var låg, starkt accentuerat, och ansträngd.
  
  
  "Gå till Place des Tre Gracerna nära Foley," sa han till mig. "Klockan sju. Ju förr desto bättre, eftersom du Amerikanarna säger." Det var en liten nervös att skratta. "Jag kommer att vara på Duke' s Bar, ett kvarter från mitt hotell."
  
  
  "Jag ska vara där", sade jag.
  
  
  Innan du lämnar hotellet, hon hade checkats ut av en Luger - Wilhelmina. Hon trodde att sådana åtgärder var för att en av anledningarna till att hon fortfarande var vid liv, samtidigt som ett par av Killmasters som föregick mig var listad som Kalla Krigets offer i en särskild mapp som Hawke fed i en låst låda i sin stol.
  
  
  Testa stiletto som döpte henne till Hugo, hennes vänstra arm böjd. Den dödliga kniven gled snyggt runt sin balja och i min hand. Han nickade för sig själv, nöjd med att han var så beredd på vad som låg framför, och gick sedan ner för trapporna och ut i vårsolen för Bryliv.
  
  
  Jag hade en tidig lunch på Chez des Anges restaurang på Boulevard Latour-Maubourg coq au vin, oeufs sv meurette och en mugg utmärkt Bourgogne-vin. Sedan tog jag henne med taxi till Republic Square.
  
  
  Eftersom jag visste området och ville vara extra försiktig så att natt, passerade jag henne för resten av promenaden. Det fanns redan en hel del barnvagnar på gatorna, och det var skönt att passera mimmo av dem och gå vilse. Jag såg en stor grupp unga människor som njuter av en fjäder natt utanför Belleville metro stationer. Då han passerade under den fallfärdiga valvet som en gång täckte Cite de Trevize, och fann sig i det lilla torget som Skopje hade nämnt. Det hade utseendet av det gamla Paris - en parkbänk med en fontän.
  
  
  Det fanns tre hotell på torget, alla små, och man runt dem var Duke ' s Bar. Jag gick in och såg sig omkring. Platsen var öde, tydligen precis som Skopje hotell. Ego hittade henne sittande vid ett bord nära bakdörren som leder till det bakre rummet. Henne, gick upp till honom.
  
  
  "Det är blommor i Tuilerierna," sade jag.
  
  
  Han studerade mitt ansikte. Han var en lång, mager man med en sälg ansikte och mörka ringar under ögonen. "Det kommer att vara tidigt på våren", sade han försiktigt.
  
  
  Hennes sel ligger mittemot honom på en stol. Vi var ensamma här, förutom servitören på en bar. "Hans namn är Carter", sade jag. "Och du, Jan Skopje."
  
  
  "ja. Trevligt att träffas, Mr Carter." Egot manér var ännu mer enerverande än egots röst på telefonen. "Vi måste göra mötet kort. Henne, jag tror att de fick reda på var jag bor. Jag vet inte vad de menar, men jag vill inte att de ska se mig med dig."
  
  
  "Bulgariska agenter?" Frågade jag henne.
  
  
  "Jag är inte säker. Kanske är det Topcon människor. De är..."
  
  
  Servitören kom och tog vår beställning. Skopje väntade på honom för att få drinkar och sedan åt vänster igen innan återuppta diskussionen.
  
  
  "Det finns en man som vakar över mitt hotell, sa han mjukt. Han sneglade över axeln på dörrarna till det bakre rummet gungar öppna, där servitören hade bara försvunnit. Sedan vände han sig till mig. "Den stulna enhet kommer att levereras ombord på Orientexpressen under två dagar i Lausanne, Schweiz. Tåget stannar där tidigt på morgonen."
  
  
  "Varför Lausanne?" Frågade jag henne.
  
  
  "Topcon' s huvudkontor i en hall i Schweiz. Jag vet inte var jag." Han höll ett vakande öga på ingången till hallen. Servitören kom tillbaka in i rummet och gick fram till baren.
  
  
  "Vem kommer att bära stulen enhet?" Frågade jag henne.
  
  
  "Detta är en särskilt stor operation för Topcon. Följaktligen stulen egendom kommer att överföras till chef för organisationen."
  
  
  "Vem är det?"
  
  
  Skopje öppnade munnen för att säga något, men kunde inte få våra ord. Ego ögonen och munnen öppnas ännu mer. Han hörde ett svagt brus bakom den roterande dörrar, bakom Skopje, och såg att en av dem flyttar runt dem. Skopje käke arbetat ljudlöst som han grep futilely på en plats i mitten av magen på hans rygg. Sedan föll han ihop i en stol.
  
  
  Hon sträckte sig efter Wilhelmina, reser sig upp från sin stol. Sedan såg hon en liten pil sticker ut över Skopje är tillbaka. "Skopje?" Jag sade, att lyfta ego huvud. Men han var redan död.
  
  
  I det ögonblicket, servitören vände sig till oss och såg vad som hade hänt. Ego ignorerade hennes skrik och sprang genom svängdörrar till små kök och skafferi. Den dörr som leder till gränden var öppen.
  
  
  Passera genom en mörk dörren, han försiktigt in i gränden, Luger i hand. Det var tunga skuggor, och han kunde inte se någonting. Då fick han en glimt av en mörk figur som visas på den ljusa gatan.
  
  
  När han nådde trottoaren, stannade han och tittade rakt fram. Mannen sprang ner blocket, folk tittar emu gå.
  
  
  Han holstered den stora Luger och gick efter det. Han vände hörnet och jag följde. Han var ifatt henne. Han visade en annan hörnet och vi var på Rue Bergere. Bländande neonljus flöt upp i mörkret. Mannen var fortfarande kör framåt. Han fortsatte att springa efter honom. Turister och infödd Parisare stannade och tittade på. Mannen försvann ner i en smal gränd, och han förlorade den igen.
  
  
  Jag sprang till ingång från gatan, och kikade in i mörkret. Ego fanns ingenstans att se. Allt jag kunde se av henne var dörröppningar, ett par gränder, och en annan korsande gränd. Wilhelmina drog ut den igen och gick mer noggrant. Han kunde ha varit var som helst, och jag hade den nackdelen att behöva följa honom av rädsla för att bli överfallen.
  
  
  Passerar mimmo, hon var kontrollerade av varje dörröppning. De var alla tomma. Det är mycket möjligt att han nått den korsande gatan innan han nått hörn av det. Jag gick genom gränden och inte se något i nen. Han flyttade sakta vidare till nästa, nu säker på att han hade förlorat det.
  
  
  När jag gick in i gränden, det var en del rörelse bredvid mig. Något slog min högra handled hårt, och Wilhelmina förlorat det. Stora händer tog tag i mig och knackade mig av mina fötter, som drabbade kullerstenar, skadade min rygg och skuldra.
  
  
  När jag såg upp, jag såg två figurer som stod framför mig. Den ena var tunn, mustachioed man jag skulle jagas genom gatorna i Paris och bredvid honom var ego, en stor, skallig, klumpig karl, mannen som skulle slå mig med en bit av en planka och slog mig till marken. Slim var att hålla en bit järn rör en och en halv fot lång i sin hand. Jag undrade om de hade lockat mig hit för att döda mig.
  
  
  "Vem är du?" Jag frågade henne
  
  
  hoppas att sluta ih. "Varför dödade du Skopje?"
  
  
  "Ça ne vous regarde pas," den stora mannen sade: berätta för mig var det ingen av min verksamhet.
  
  
  "Dispatch-woo," en annan la, där stora mannen att fortsätta.
  
  
  Han gjorde det. Han slog mig i ansiktet med spetsiga skor. Jag tog tag i hennes fot och stoppade henne från att krossa mitt huvud. Hennes vridna hårt, rullande för att hålla trycket på hans ben. En stund senare, han bröt sin vrist och ben knäckt. Skrek han och slog i trottoaren.
  
  
  Hardy svängde rör vid mig, och när den rullade iväg, det knakade högljutt på trottoaren bredvid mig. Röret kom ner igen, men den här gången Nä tog tag i det och drog hårt. Han föll ovanpå mig, att förlora röret. Sedan försökte han befria sig, men samtidigt var han stryk runt, hennes ego klippa hennes hals och hörde knäcka ben. Han var död när han slog trottoaren.
  
  
  När hennes far kom till hans fötter, den stora mannen försökte komma tillbaka in i spelet. Så fort han försökte att stå upp till en varje stam, slog hennes ego över huvudet, och han kollapsade på trottoaren. Är död.
  
  
  Jag frågade henne, och fann Wilhelmina, då Stahl rota i ih fickor. Det fanns inga id-kort. Eftersom de talade franska, jag trodde att det var mer troligt att de inte var Topcon människor från Schweiz, snarare än bulgariska agenter. Jan Skopje erkände att AX som han arbetade för KGB och Topcon och hjälpte till att planera stöld av skärmen. När Skopje öde, Topkon eller KGB var tvungen att stänga upp sina egon. Uppenbarligen var detta Topcon ' s jobb.
  
  
  Hon var på väg att ge upp på att be om någonting av värde i kroppen när hon hittade en skrot av skrynkliga papper i tunna mans ficka. Det var i franska: Klaus Pfaff. Gasthaus Liucerne, L. Minuit le deuze.
  
  
  Han märkte etiketten på insidan av ego linne; nen hade initialerna H. D. Han halkade papper i fickan och noggrant undersökt den tunna mannens utseende. Då hon skyndade sig in i skuggorna av den Parisiska natten.
  
  
  
  
  Det tredje kapitlet
  
  
  
  
  Tidigt nästa morgon, jag checkat ut några små hotell i Cite de Trevize, och hade tur vid den tredje hållplatsen. Två män som är registrerade i förrgår. En var tunn och den andra var stor. Den tunna mannen inloggad som Henri Depay, ett namn som matchade initialer på sin jacka. Den stora namn var Navarro.
  
  
  Han kunde göra några gissningar genom att pussla ihop sina bitar av information. Vissa gånger var tänkt att visa upp för matematik och gå vid namn Klaus Pfaff efter att han blivit av Skopje och mig. Bokstaven L och sedan gasthaus i not förmodligen tänkt Lausanne. Eller så verkade det till henne. Depay var att möta Pfaff på utsatt tid, vid midnatt, och berätta Em hur saker och ting hade gått här i Paris. Förmodligen, då är Pfaff kommer att rapportera till chefen för Topcon. Om Pfaff själv var en stor man.
  
  
  Det var en tydlig handlingsplan för mig. Jag kommer att Lausanne, eftersom det är där den stulna övervaka kommer att komma ombord på Orientexpressen. Och Pfaffa skulle ha träffat henne i stället för att vissa gånger. Om Pfaff själv var inte en Topcon chef som skulle ha genomfört den enhet på tåget, han skulle nog ha vetat ledarens identitet. Kanske jag kan övertyga henne ego för att avslöja denna hemlighet identitet.
  
  
  Han kunde ha gått ombord på Orientexpressen i Paris vid Gare de Lyon, men eftersom han förväntade sig att hon skulle vara ombord på en tid senare, och eftersom tiden betydde, att han hyrt en bil för att ta henne till Lausanne. Hon var anställd av en Mercedes-Benz 280SL, en gul sportbil som fortfarande luktade nytt. I slutet av förmiddagen, han var av Paris och är på väg till Troyes och Dijon. Var vädret blir varmare, och det var en trevlig tur. Landskapet var kuperat och grönt, men som vi fått närmare till Schweiz, det blev mer kuperad.
  
  
  I mitten av nästa dag, hans bil och flyttade till Schweiz, och vägen blev smal och krokig för ett tag. Snö toppar kan ses på avstånd, men de förblev i bakgrunden för resten av vägen. Inte långt från Lausanne, bland de gräsbevuxna kullarna i området, hon blev upptäckt av en bil som plötsligt bröt ner på sidan av vägen. Var en tjej som kikar under ego huva. Han stannade och erbjöd sig att hjälpa henne.
  
  
  "Är det något jag kan göra för henne?" Förhållningssätt till de ljusa blå Lotus Plus 2 bad henne.
  
  
  Hon lyfte ögonen och såg på mig uppmärksamt. Hon var en vacker, långbent blondin i en läder miniskirt och stövlar. Hennes hår var inte skuldra-längd och såg ovårdade. Efter att fokusera på mig för ett ögonblick, hennes ansikte lyste upp.
  
  
  "Nick!" sade hon. "Nick Carter!"
  
  
  Nu var det min tur att ta en titt. "Jag är rädd att du har nytta av", sa jag osäkert. "Jag tror inte ..."
  
  
  "Bonn, förra året vid den här tiden," sade hon i en tysk accent. "Den Groning fall. Nick, du behöver inte komma ihåg!"
  
  
  
  Då kom jag ihåg henne också. "Ursula?"
  
  
  Hon log ett brett, sexiga leende.
  
  
  "Ursula Bergman," tillade jag.
  
  
  "Ja," svarade hon med ett leende som strålar ut från hennes vackra ansikte. "Vad trevligt av dig att komma, bara för att hjälpa en gammal vän i nöd."
  
  
  "Du hade brunt hår i Bonn," sade jag. "Kort brunt hår. Och bruna ögon."
  
  
  "Detta är mitt riktiga hår", sa hon, att röra flaxen delar. "Och ögonen var kontaktlinser."
  
  
  Ursula skrattade melodiöst. Förra året arbetade vi tillsammans på söndagar i Bonn och Hamburg för att samla information om en vänster-wing tyska namnet Karl Gröning, som var misstänkt för att passera Väster tysk militär information till vissa personer i Östra Berlin. I detta fall, Ursula var att utföra en särskild uppgift. Hennes ordinarie jobb var med den västtyska intelligence unit, som var uteslutande är avsedd att spåra och att beslagta före detta Nazister som hade begått krigsförbrytelser. Det är allt Akes berättade för mig om henne, och jag hade inte tid att ta reda på mer.
  
  
  "Jag slutade efter Gröning fall efter de kallade mig tillbaka i Washington", sade jag. "Gjorde Bonn domstolar hitta ego skyldig till anklagelserna?"
  
  
  Hon nickade självbelåtet. "För närvarande är han fördrev sin tid i ett tyskt fängelse."
  
  
  Bra. Du gillar att höra om lyckliga slut och ett av dessa spel från gång till gång. Vad gör du i Schweiz, Ursula, eller ska jag inte be?"
  
  
  Hon ryckte på hennes vackra axlar. "Samma sak."
  
  
  "Jag förstår."
  
  
  "Vad gör du i Schweiz?"
  
  
  Henne, skrattade. "Samma sak."
  
  
  Vi båda skrattade. Det var trevligt att se en annan vän igen. "Vad är det för fel med lotus?"
  
  
  "Jag är rädd att det är Kaputt, Nick. Tror du att jag kan be henne att ge mig en tur till staden?"
  
  
  "Jag skulle älska att," sade jag.
  
  
  Vi spelade ett spel som detta i en Mercedes, sin, drog ut på vägen och gick in till stan. Efter att han plockar upp farten, han ser på Nä som hon fortsätter att prata om Karl Groningh, och ser hur hennes bröst trycker mot hennes jersey blus och sättet mini kjol stiger högt på hennes långa, full lår. Ursula blommat en iller med dem som han träffade henne i Bonn, och resultatet var imponerande.
  
  
  "Är du som bor i Lausanne?" Ursula frågade hon bytte till en krånglig falla. En panoramautsikt över Lausanne, en liten stad i bergen med fläckar av snö från den senaste vintern snöfall över det, öppnade upp sig framför oss.
  
  
  "Bara för ikväll", sa jag. "Kanske vi kan träffas för en drink i vissa ödmjuka lilla ratskeler."
  
  
  "Åh, jag skulle verkligen vilja det. Men hon är upptagen idag, och jag måste lämna i morgon bitti."
  
  
  "Tror du att din bil kommer att vara redo då?"
  
  
  "Jag lämnar med tåg i morgon," sade hon.
  
  
  Nästa morgon, endast ett tåg åt vänster Lausanne, och det var mitt tåg, Orient Express. "Så intressant", säger han i en kommentar. "Jag är också lämnar med tåg i morgon bitti."
  
  
  Hon tittade upp på mig med sina klarblå ögon. Vi båda har utvärderat betydelsen av denna tillfällighet. Om vi inte samarbetar, om vi inte känner varandra arbetsgivare, vi skulle båda vara misstänksam. Men jag hade sett henne, Ursula Bergman, på jobbet, och jag litade på min åsikt att hon inte var en dubbel agent.
  
  
  Hon hade redan bestämt sig. Hennes ögon lyste med en genuin vänlighet. "Ja, det är mycket trevligt, Nick. Vi kan ta en drink tillsammans ombord."
  
  
  "Jag ser verkligen fram emot det." Han log mot henne.
  
  
  När vi anlänt till stan, jag tappade henne Ursula off på Hotel de la Paix, som ligger på Avenue B. Konstant, i hjärtat av staden, och körde sedan till en ofarlig liten pension på Place Saint-nio.
  
  
  När hon kom till hennes rum, hennes öppnade sitt bagage och började bli redo för mötet. Henri Depay var på väg att göra det runt omkring honom, och jag var tvungen att göra det från minnet.
  
  
  Casey fick det, som gavs till mig av killar runt specialeffekter och redigering institutionen. Det var en förklädnad kit, och en mycket genial sådan. Hawk själv hade lagt en hel del tillsammans - han var expert på att dölja i sin dag. De som ingår remsor av cordon plast "hud" och färgglada kontaktlinser, peruker och kuddar, liksom många olika nyanserna av smink. Det fanns till och med plast ärr som kan fästas på någon del av ansiktet eller kroppen.
  
  
  Jag lägger satsen i framför ett sminkbord spegel. För det första, jag sökte en plast "hud", att bygga upp lager för att förtjocka näsryggen och förlänga tips. Då han pumpade hennes kindben så att den sticker såg nedsänkt under tillväxt. Efter att jag förlängde hennes örsnibbar och hakan, mitt ansikte började likna Depeu är. Då ska jag sätta på lite ego-kunniga smink, sätta på bruna kontaktlinser, och valde en ljus brun peruk. Henne, såg på sig själv
  
  
  i spegeln. Jag skulle inte ha pass vissa gånger om det är någon som såg för noga, men jag kan lura Pfaff för en stund.
  
  
  Vid elva-trettio, han körde över Bron i Besser på Rue de la Caroline Luzerns guest house. När jag gick i, jag var ledsen det var ett halvt dussin kunder.
  
  
  Jag hade inte en chans att ta reda på vad Klaus Pfaff såg ut. Han kunde bara hoppas att jag hade erövrat sitt ego det, och att när han kom, att han skulle känna igen min pseudo-vissa gånger ansikte.
  
  
  Det var klockan tolv mötet tiden, och ingenting hände. Ett ungt par elever kom in och tog ett bord framför, och en tabell längst bak i rummet, mot väggen, bett om det. Sedan kom fem och tio. Jag börjar tro att Pfaff kommer inte att visa upp, eller att han redan var där. Det var bara en person, och det var ett pot-bellied tyska. Jag trodde inte att han kunde vara en Pfaff. En hel grupp av nya kunder har kommit, och platsen var livliga med verksamheten. Hon gav oss inte den blekaste aning om vad jag skulle göra med Pfaff under dessa olika förhållanden. Det var en kvart över elva, och jag var tvungen att beställa en smörgås och en öl. Strax efter servitören tog min beställning, öppnades dörren och en kort, tunn man gick i. Det verkade vara en bula under ego jacka. Han stannade candid för en dag och såg sig omkring. När hans ögon mötte mig, han gick direkt tillbaka till mitt bord. Det fick bli Klaus Pfaff.
  
  
  Han stannade vid min stol och tittade runt i rummet igen innan du sätter dig ner. Han var en nervös man med slicked tillbaka blont hår och en tunn ärr på hans vänstra öra. "Hej, Klaus," emu berättade för henne.
  
  
  Han satt mittemot mig. "Ledsen att jag är sen", sade han," och tala engelska. Du vet reglerna."
  
  
  Han var inte titta på mig uppriktigt ännu, och han var mycket tacksam mot henne. Kyparen tillbaka och tog Pfaff för kokt korv och surkål. Medan detta pågick, han drog Wilhelmina runt hans jackficka och syftar Luger på Pfaff. Ingen har sett pistolen ännu.
  
  
  Servitören vänster. Pfaff tittade på mig, sedan tittade över hans axel. Bra. Vad som hände i Paris?"
  
  
  När jag förberedde det här mötet, slog det mig att Pfaff kan bara vara chef för Topcon, den som var tänkt att bära de stulna objekt. Men nu är det ego såg henne framför honom, insåg han att han kunde inte vara en ledare.
  
  
  "Det har hänt ganska mycket i Paris", sade jag.
  
  
  Min röst skrämde honom. Han fokuserade på mitt ansikte för första gången, och egots ögon smalnade. Jag har sett dem utvärdera mig. Då hans ansikte förändras när han tittade tillbaka på mitt ansikte.
  
  
  "Nej, jag är inte Henri Depay", sade jag.
  
  
  Ilska och rädsla var tydligt synliga på hans smala ansikte. "Vad är det?" "Vad är det?" frågade han mjukt.
  
  
  "Var det kom ifrån, vi kallar det sanning eller konsekvenser."
  
  
  "Vem är du? Där Henri?"
  
  
  "Henri är död," sade jag. "Jag dödade henne."
  
  
  Egots ögon hängde ännu längre, och hörnen av rta ryckte till en aning. "Jag vet inte om du talar sanning eller inte. Jag lämnar henne. Mitt möte var med vissa gånger."
  
  
  Han började att få upp, men ego stoppade honom.
  
  
  "Jag skulle inte göra det," Stahl varnade henne.
  
  
  Han tvekade, fortfarande sittande på stol. Ego blick föll på min högra hand, som nu håller Luger under bordet.
  
  
  "Ja", sa jag tyst. "Att jag inte har en pistol riktad mot dig. Och det kommer att användas av egot, om du få ut av stolen."
  
  
  Pfaff svalde och tittade på mitt ansikte. Henne, jag såg hur egot, sinnet fungerar, försöker att förstå vem jag är, och försöker utvärdera mitt mål. "Du skulle inte våga skjuta vapen här," sade han.
  
  
  "Jag kan gå bakvägen för femton sekunder efter att du trycker på golvet." Hennes hopp om att han skulle ringa henne bluff. "Och utanför, mina vänner väntar på mig. Vill du testa på mig?"
  
  
  Egot är ilska, person, försvann; rädsla tog kontroll över henne. Han var inte en modig man, vilket var bra för mig.
  
  
  "Vad vill du?" frågade han.
  
  
  "Information."
  
  
  Han skrattade nervöst. "Turist byrån i hallen ner på gatan."
  
  
  Han suckade. "Att vara ödmjuk med mig, jag ska slita hennes huvud."
  
  
  Egot leende var borta. "Vilken typ av information behöver du?"
  
  
  "Jag tror att vi bättre skulle diskutera detta i privat", sade jag. Med sin fria hand, han stack handen i fickan på sin jacka och kastade en tuss av Schweiziska francs på en stol för att betala för våra order. "Eda på mig", sade hon med ett litet leende. "Nu vill jag att du ska gå upp och gå mycket långsamt till huvudentrén. Jag kommer att stå bakom er, och detta gun kommer att pekade på ryggen. När vi kommer utanför, ger vi dig ytterligare instruktioner. . "
  
  
  Sa han."Tror du att du kan komma undan med denna dumma sak?"
  
  
  "Du borde lita på mig."
  
  
  Wilhelmina tryckte in det i en minut, och vi
  
  
  vi gick utanför. Ego eskorterade henne till Mercedes och berättade för henne att få i förarsätet. Hennes sel satt bredvid honom, kastade emu-knapparna, och berättade för honom att köra till utkanten av staden.
  
  
  Pfaff var mycket rädd nu. Men han körde bilen in i den gröna kullar, precis som han hade berättat för henne. Egot tog det till en grusväg som ibland gick direkt till träd, och beställde emu att sluta när vi var utom synhåll från den stora vägen. När motorn var avstängd, hennes pappa vände sig om och tog ut emu: s Luger i huvudet.
  
  
  "Du begår självmord med denna fars," sade han högt.
  
  
  "Eftersom din Topcon kompisar får mig?"
  
  
  Ego läppar åt. Detta var första gången hans organisation nämndes. "Det är rätt sak att göra," sade han bestämt.
  
  
  "Vi kommer att se, på den tiden, du kommer att samarbeta med mig, är du inte?"
  
  
  "Vad vill du veta?"
  
  
  "Jag vill veta vem som blir på Orient Express i morgon bitti."
  
  
  "Massor av människor."
  
  
  "Jag vet redan att Topcon chef kommer att personligen transportera de stulna enhet till tåget", sa jag. "Men du kan berätta för mig vem han är och ge mig en ego beskrivningen."
  
  
  "Du måste vara galen." Han såg skeptisk.
  
  
  Han var inte på humör för förolämpningar. Den luger förde den ner på den sida av hans ansikte. Han grunted och föll, blodet strömmande från att blåsa på Ego kinden. Ego andning blev grunt som han grep på såret.
  
  
  "Jag vill inte säga det längre," Emu morrade på henne. "Jag vill ha svar på de frågor som jag ber dig. Och du skulle börja prata fortare."
  
  
  "Alla rätt", säger han slutligen kommit överens om. "Kan jag röka honom en cigarett?"
  
  
  Hon tvekade. "Att lyckas." Jag såg henne noga när han tog ut en och tände den. Han öppnade askkoppen på instrumentpanelen och sätta en match i den.
  
  
  "Kommer du garantera min säkerhet om jag samarbeta med dig?" "Vad är det?" frågade han, fortfarande håller på att askkoppen.
  
  
  "Det är rätt."
  
  
  "Då ger du det namn du vill ha. Det här är..."
  
  
  Men Pfaff inte kommer att berätta för mig något. Ego hand ut askkoppen hållare och drog ee över instrumentbrädan. Han kastade en last av aska i mitt ansikte.
  
  
  Medan mina ögon var full av aska, han slog min högra arm och kraft kastade den åt sidan. För en liten person, han hade en hel del styrka. Då bilen öppnades dörren, och Pfaff sprang runt bilen.
  
  
  Han svor högt, rensa hans brinnande ögon. Den Luger var fortfarande håller henne. Henne fick ut runt bilen. Genom denna punkt, mina ögon var tillräckligt tydlig för att se Pfaff kör snabbt mot stora vägen.
  
  
  "Sluta!" skrek han, men han höll på att flytta. En emu sköt henne i benen. Den Luger vrålade, och Gawk landade på Pfaff fötter. Hennes skottet missade.
  
  
  Pfaff vände och duckade i träden till vänster på grusväg. Jag sprang efter honom.
  
  
  Jag hade tagit Pfaff s gevär av min axel som han var att få till Mercedes, så jag trodde att jag hade övertaget, men jag hade fel. När jag kom ut i en liten glänta, ett skott ljöd från den riktning Pfaff, och en mimmo visslade genom mitt öra. Det måste ha varit en liten pistol gömd någonstans med nen.
  
  
  Han hukade sig bakom en tjock tall, han hörde Pfaff rör framför honom. Jag började det mer noggrant. Den Luger holstered henne eftersom vi var så nära stora vägen och hon ville inte att lägga till sin egen eld på buller. Också, henne live Pfaff hotellet.
  
  
  Efter ytterligare tjugo meter, när jag trodde att jag kanske har förlorat mitt ego, Pfaff bröt fri runt shelter inte långt från mig och sprang över gläntan. Han bestämde sig för att vara mindre försiktig. Jag sprang efter honom, hoppas att han inte skulle höra mig förrän det var för sent. När jag kom inom tjugo meter från honom, vände han sig om och såg mig. Han hade bara tagit upp en liten pistol för att sikta när hon blev påkörd av hans ego runt midjan i solar plexus.
  
  
  Pistolen avfyras två gånger, båda gånger saknas mimmo mig som vi störtade till marken. Vi tog ett par turer. Då jag tog tag i hennes ego hand med pistolen, och vi båda kämpade för att våra fötter. Han slog Pfaff i ansiktet och vände Ego gun arm runt. Det föll ur ego händer.
  
  
  Men Pfaff var inte funnit att ge upp. Han kraftigt upp varje stam för att min ljumske. Medan han fortfarande återhämtar sig från den blåsa, han bröt gratis, vände sig om och sprang igen.
  
  
  Jag kämpade mot smärtan i min mage och följde honom. Vi skär genom sly och grenar. Jag vann med honom varje sekund. Sedan han kastade på honom igen. Vi båda föll, mina händer som griper honom, och hans nävar smällde in i mitt ansikte och ben. Vi kraschade in i ett träd, som kollapsade av vår påverkan. Mannen som håller henne bra nu, men han var fortfarande kämpar med sina händer. Sedan hennes ego slog honom i ansiktet och han föll till marken.
  
  
  "Nu, ta det, tailor, och säga mig namnet," krävde han andlöst.
  
  
  Pfaff klättrade upp i en minut. Hon undrade varför
  
  
  den här gången kom han upp med ett nytt vapen. Jag flyttade min underarm och låt stiletto släppa in i min handflata som Pfaff hand kom ut ur hans ficka och gick till hans mun.
  
  
  Det tog mig en sekund att inse vad det var som hände. Pfaff, jag vet att emu trådar, sätta en cyanid kapsel i hans mun. Han bet sin ee.
  
  
  Hon kastades till marken av stiletto och föll på knä bredvid honom. Jag tog ego käke och försökte öppna den, men mitt försök var misslyckade.
  
  
  Då var det över. Pfaff s ögon vidgades och han kände sitt ego, sin kropp, dra i mina armar. Ego släpps hennes käke och det öppnade. Det var en obehaglig lukt. Sedan såg jag en liten rännil av blod i hörnet av rta ego och ett trasigt glas på hans tunga. Gradvis, Ego ansikte blev mörkare.
  
  
  Klaus Pfaff var död.
  
  
  
  Det fjärde kapitlet
  
  
  
  
  Dieselmotorn på Orientexpressen rullade nästan tyst i Lausanne station precis som solen gick ned på en avlägsen kulle. Det fanns inte så många människor på plattformen. Han såg hur tåget mullrade till ett stopp och läs inskriptionen på sidorna av bilar: PARIS LAUSANNE-MILANO TRIESTE BELGRAD, SOFIA, ISTANBUL. Dessa var exotiska namn, och de skulle framkalla minnen av många runt mina tidigare uppdrag.
  
  
  Tåget stannade och flera passagerare fick. Vid denna tid, en stor folkmassa hade samlats på perrongen till styrelsen. Han nonchalant skannade hennes ansikten. En av dem kan ha varit den person med monitor, om försvinnandet av Klaus Pfaff gjort Topcon tänka två gånger innan du flyttar enheten på det här tåget. Men han ville inte tänka så. Tydligen, möten och affärer med KGB var redan planerat på detta tåg. Dessa planer kunde inte ändras så lätt.
  
  
  Efter att ha tagit en titt på de ansikten runt omkring mig, jag plockade upp mitt bagage och började gå ombord på tåget. Då han hörde hennes röst bakom honom.
  
  
  "God morgon, Nick."
  
  
  Han vände sig om och såg Ursula Bergman. "Guten morgen, Ursula," sade jag.
  
  
  "Visste du att njuta av din kväll i Lausanne?"
  
  
  "Det var behagligt tyst," ljög jag. Han märkte att trots att hennes leende, Ursula ' s ansikte hade förändrats i dag. Det var en spänning det som inte fanns där innan. "Lyssna, jag hörde henne, vi har en matsal med bil till Milano. Kan jag köpa frukost ombord?"
  
  
  Hon tvekade bara ett ögonblick, sedan gav mig ett stort leende. "Jag skulle vilja att hotel."
  
  
  Medan ombord henne, försökt att titta på de flesta av passagerarna som spelar ett sådant spel, men det var mycket svårt. Efter en halvtimme, vi lugnt kvar för den Schweiziska landsbygden och snart sprang på en bra fart genom de gröna kullarna. Ursula och jag träffades i restaurangvagnen klockan åtta och trettio, och vi hade inga problem att få ett bord.
  
  
  "Det Schweiziska landskapet är fantastiskt, är det inte?" Han gjorde små prata.
  
  
  Ursula såg orolig. "Oh, ja", svarade hon med falsk entusiasm.
  
  
  "Det är mycket liknande till Bayern här," fortsatte han.
  
  
  Hon kunde inte höra mig." Det finns likheter. Jag kan se henne nu."
  
  
  Henne försiktigt ay log. "Ursula, är något fel, är det inte?"
  
  
  Hon gav mig en snabb titt med allvarliga blå ögon. "Jag vet inte om hon vill dra in dig i mina problem, Nick. Efter allt, du behöver inte oroa dig för att din dell."
  
  
  Ee tog hennes hand. "Titta, om du är i trubbel, kanske kan jag hjälpa dig med något. Min själ hör till dem, men de kan bespara mig en halvtimme eller så."
  
  
  Hon tittade upp och log mot den lilla skämt. "Meningen var att jag skulle träffa en man i natt. En annan agent av vår organisation. Han var tänkt att ta tåget till Lausanne med mig, och vi var tvungna att ... slutföra uppgifter tillsammans."
  
  
  "Och han ville inte sitta ner?"
  
  
  Ee Stahl ' s röst är ansträngd med ilska... ego hittade honom i ett hotellrum..."
  
  
  Rösta och det är det. Ursula och hennes kolleger agent var tydligen jagar varandra genom sina många tidigare Nazisterna, och den partner fick för nära ih plundra och Stahl sig själv som ett offer. "Var det ena genom att träffa dina vänner över hela det Tredje Riket?" Frågade jag henne.
  
  
  Hon såg upp, och hennes ögon sa till mig: ja. "Jag är inte rädd, Nick. Min kollega agent har tilldelats detta fall bara för att stödja mig. Tyvärr, egot måste ha reda på. Jag tror inte de vet vem jag är ändå."
  
  
  "Jag vill inte gå in på saker som du inte berätta för mig. Men jag tror att vi kan koppla av reglerna lite. Du letar efter en high school kriminella och förväntar sig honom att sluta på det här tåget. rätt?"
  
  
  "The informant berättade att han skulle vara här."
  
  
  "Kan du få hjälp om du behöver det?"
  
  
  "Ingen chans. Inte så snabbt. Men jag sa till mig själv att jag kanske kunde räkna på din hjälp i händelse av situationer."
  
  
  Hon var säker med sl. "Kan du räkna på det",
  
  
  
  Ursula nickade. Hon var en cool agent. Nä hade lång erfarenhet med "våt fall" - som ih var så väl beskrivs av Ryssarna-som involverade intelligens arbete.
  
  
  Servitören tog toast och kaffe och vänster. Han tittade ner i gången och såg en Orientalisk man sitter ensam och naturligtvis Kinesiska. Han tittade på mig igen, för att sedan snabbt vände sin uppmärksamhet till sin frukost.
  
  
  Undrar om en Kinesisk man kunde vara en professionell, han frågade henne för ett namn i hennes minne som kunde matcha ego knubbiga ansikte. Min chef, Hawk, var mycket angelägen om vissa försiktighetsmått som han kallade grunderna av vår handel, något som var som agenter för min rank vanligtvis skulle studera filer av den andra partens ombud fysiologiskt. Följaktligen var det bäras runt på en hel memory bank.
  
  
  I det här fallet, jag kunde inte komma på ett namn. Jag kunde inte känna igen den Kinesiska. Detta hade inte utesluta ego som en motståndare. Han kan ha varit en nyrekryterad scout, hema-att, som Stahl hade sett iller med dem den sista gången han hade gjort sin hemläxa. Så vitt jag vet, det kan ha varit relaterade till Topcon.
  
  
  En annan man, en Västerlänning, kom in och gick Chinaman. Jag tittade på dem med intresse av att försöka gissa vad de pratade om. Nyfikenhet kan döda en katt, men det skadar inte att någon i min e-business. Brist på nyfikenhet var med ibland dödlig utgång.
  
  
  Han tog en klunk kaffe och tittade på när ett nytt par in restaurangvagnen. De gick ner i gången och sätta spelet på bordet bredvid där hon och Ursula satt. Kvinnan var i hennes mitten av trettiotalet, med mörkbrunt hår och har en bra figur. Mannen var av medellängd, med brunt hår och en stark haka under en framträdande näsa.
  
  
  "Vad är det, Nick?" frågade Ursula.
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. "Ingenting." Mitt minne bank upptäckte just något om en man med en framträdande näsa. Ego namn var Ivan Lubianke, och han var KGB-agent.
  
  
  Just nu är det kastades runt huvudet på Kinesiska och egot hos en kamrat. Utseendet på Lubjanka betydde något. Han var en högt uppsatt KGB-tjänsteman, den typ av person Ryssarna skulle skicka för att förhandla med en organisation som Topcon.
  
  
  Lubjanka och kvinnan med honom verkade ha drabbats av formella olägenheter som utbyts med främlingar. Hennes ego och beteende tydde på att de hade träffat.
  
  
  Jag hade en liten mikrofon i min ficka. Jag ville att han skulle hålla sig till bordet där Barbarerna och kvinnan satt, och jag ville att han skulle gå tillbaka till sin kupé och lyssna på deras samtal. Jag var säker på att det skulle vara mycket intressant.
  
  
  "Vet du att den här mannen, Nick?" frågade Ursula.
  
  
  "Han ser lite bekant." Han knuffade bort henne. Nä hade tillräckligt att oroa sig för.
  
  
  "Du kanske är intresserad av en kvinna", föreslog hon, att visa mig i skuggan av ett leende.
  
  
  "Hon kan inte hålla ett ljus framför dig."
  
  
  Åtminstone att det var sant. En av de mest trevliga minnen från mitt sista möte med Ursula tagit en kort paus i sovrummet.
  
  
  Klart samma tanke slog den tyska flickan. Hon skrattade mjukt, sedan nådde över stolen och rörde vid min arm. "Jag är ledsen att det är en affärsresa, Nick."
  
  
  "Kanske är det inte bara företag. "Jag kan fortfarande ta dina kläder", sa jag.
  
  
  Medan vi pratade, jag var fortfarande tittar på Lubjanka och kvinna. Ih Stahl samtalet är mer intensiv. Han hade redan beslutat att Varvara var en rysk agent är tilldelade till att köpa en övervakning enhet från Topcon. Men vad händer om kvinnan? Jag tror inte att den Barbarer plockade upp henne på tåget för lek och spel. Rapporten, YXA o nen, uppgav att han var ett exceptionellt affärsmässigt man, med inga märkbara svagheter, förutom kanske i tron att kommunismen var en fråga om framtiden. Jag ska satsa på att damen var en spion, också.
  
  
  När jag tänkte på det här, kvinnan råkade kasta en blick åt mitt håll. Hennes ögon var kalla och genomträngande, och hennes blick var mycket direkt. Då hon vände sin uppmärksamhet tillbaka till KGB-officer, och de störtade tillbaka in i diskussionen.
  
  
  Jag vägde sannolikheten att kvinnan var en Topcon representant, att nä hade en övervaknings-apparat som jag fick i uppdrag att plocka upp. Men jag fick veta att Topcon chef bär enheter på tåget för att förhandla. Kan det vara så att denna kvinna var hjärnan bakom en super-tuff organisation som Topcon?
  
  
  Om det som hade hänt, tänkte jag, hon kanske har gjort en spännande bekantskap.
  
  
  "Nick, hon bestämde sig för att berätta om den människa jag letar efter. Jag kan inte be om din hjälp om det inte är på en nivå med du," Ursula avbröt mina tankar. "Vi har länge velat ha ett ego för tjugo-fem år. Han var den värsta mördaren någonsin. När han sprang ett POW läger i Polen, de som dog snabbt på hans händer var mer tur än de som han torterade."
  
  
  . ;
  
  
  Den tyska flickan vände sig om och såg ut genom det stora fönstret bredvid oss. Mimmo gled genom chalet-bebyggda landsbygden. Klicka på spåren under tåget var det rytmiska underton av sin låga röst.
  
  
  "Det var i Belgrad som vi hittade ego efter. De runt omkring oss som har sett rapporter om ego karriär kallar ego Slaktaren-Belgrad slaktare. Han är både farliga och förrädiska. Även om vi var nära att ta tag i ego mer än en gång, det fortsatte att gäcka oss. Det ändrar namn, personligheter, och även ansiktet. Vi vet inte något om ego på detta liv, och vi vet inte exakt hur det ser ut nu. Vi vet att människor som var bekanta med honom i det förflutna märkt ego nyligen i Belgrad. Han som ska vara på det här tåget med oss."
  
  
  "Jag ser att detta är mer än bara en uppgift. Att fånga upp egot är mycket viktigt för dig."
  
  
  "Ja, det är det. Vad han gjorde... " Hon hann inte avsluta meningen. Hej, jag behöver inte avsluta mitt ego.
  
  
  Hon svalde den sista av sitt kaffe. "Vi kommer hålla kontakten, Ursula. Det är inte en mycket stor tåget. Jag ska vara där om ni behöver mig. Du är beväpnad, är du inte?"
  
  
  "Ja."
  
  
  Bra."Jag såg tvärs över gången och såg Barbarer och kvinnan gick iväg tillsammans.
  
  
  "Enkelt och kära," sade jag, att dra ut några sedlar ur min ficka och sätta dem på stolen. Han steg från sin plats. "Vi ska möta upp senare."
  
  
  Lubjanka och brunhårig kvinna var att komma ut i restaurangvagnen. De var på väg till slutet av tåget, inte tillbaka till Klass kupé. Henne, följde dem runt bilen, vilket ger en snabb blick på den Kinesiska passerar mimmo. Ego ' s ansikte var obekant, men han tittade på mig igen så mimmo gått.
  
  
  Det var en liten utsiktsplattform på baksidan av tåget, och den mystiska kvinnan och Barbarer gick rakt på den. De stod och fortsatte samtalet. De såg inte mig när det var i rökrummet om ihc. Han nådde i hans jacka ficka och drog ut en liten skiva mikrofon. Med den här enheten, dess bara kunde ta reda på vad de säger. Jag gick med dem till plattformen.
  
  
  Ljudet av min strategi var dämpas genom förflyttning av tåg, men också med ih röster. En uppenbar ljud gav bort henne, och de vände sig. Kvinnan tittade på mig med fientlighet; Lubjanka studerade mig noga. Han verkade inte känna igen mig.
  
  
  "God morgon", sade han till henne i en fransk accent. "Det är en vacker morgon, är det inte?"
  
  
  Kvinnan vände sig bort från mig otåligt. Lubjanka muttrade, " Ja, det är en vacker morgon."
  
  
  Frågade jag henne. "Hur långt är du på väg?" Jag låtsades att förlora min balans och tog tag i ledstången nära Lubjanka, placera nyckelring på undersidan av ledstången.
  
  
  Nu Lubjanka ansikte var också fientlig. "Det beror på omständigheterna," sade han. Han ville inte tränga sig att bry sig om egot något mer än kvinnan. Han vände sig kallt bort från mig och stirrade på den vikande spår, blänkande ljust i morgon solen.
  
  
  "Ja, ha en trevlig dag", sa han till dem.
  
  
  Lubjanka nickade utan att titta på mig. Sedan vände han sig om och gick tillbaka in. När mimmo av de restauranger bil passerade, Ursula var borta. Han gick till den sovande bilen och in i hans kupé nummer tre. Då öppnade han sin resväska och hittade en liten uppsättning av mottagare dolda i nen. Han klickade på den och vände på ratten.
  
  
  Vid första, allt jag hade var statisk. Då hon hörde stadig klicka på tågets hjul och ljudet av röster, varvat med det.
  
  
  "För evigt... övervakning av enheter... göra ett erbjudande." Det var Lubjanka röst.
  
  
  Mer statisk än en kvinnas röst.
  
  
  "...Inte avslöjar enhet... om vi låter dig utforska... men det finns bra bilder... till min kupé, senare."
  
  
  Då Lubjanka röst sade ett kort farväl till kvinnan, och samtalet var över.
  
  
  Jag plockade upp det och gömde det i mitt bagage. Nu hade jag inga tvivel. Kvinnan var en Topcon agent, och hon misteln behandlas med Lubjanka att sälja en stulen övervaka.
  
  
  Det finns dock fortfarande en korkskruv om huruvida kvinnan på tåget var ensam, eller om hon var på resa med en annan Topcon operativa, möjligen chefen för organisationen, som, enligt Jan Skopje s prognos, som var gömd i vanlig syn. Om hon var ombord ensam, kanske var hon chef för Topcon. Hursomhelst, hon har förmodligen inte bära enheten med henne, och egot kan inte ens vara i hennes fack. Jag var tvungen att kolla för att se.
  
  
  En lätt lunch serveras på en uppriktig diner innan vi var framme i Milano. Ursula mötte henne, och vi gick in tillsammans. Hon tänkte på den glädje hon skulle ha råd med i en av hela sovkupéer. Men jag hade inte mycket tid att tänka på sex. Jag gick igenom det
  
  
  för att ta reda på vilket fack Topcon kvinna ockuperade.
  
  
  Hon kunde slutföra sitt uppdrag när tåget stannade i Milano och restaurangvagnen togs bort. Ursula steg av tåget en kort stund för att titta på de passagerare som hade kommit ut för att sträcka på benen, och jag gick med henne. Precis när tåget var på väg att lämna, hon sågs som en Topcon kvinnan lämnat längs dörren till stationer och byar och började en andra omgång av två sovande bilar, i anslutning till Voiture 7, där hon slutade. Jag lämnade henne Ursula på plattformen, och snabbt flyttade till Voiture 5. När han kom in i korridoren såg han en kvinna som försvinner in i ett fack. Han gick ner för korridoren och märkte att hon hade kommit in fack 4. Han gick till båda ändarna av bilen och klev ut på perrongen. En lång, mörkhårig man i hans femtiotalet - men med en ung, manlig luft-klättrade in i bilen, han hade en walkie-talkie i en utmärkt tyskt märke, men det var lugnt. Han gick förbi mig med ett curt nicka och gick in i sovrummet. Han mindes att se Ego på tågstationen i Lausanne. Efter att han lämnat, han gick ut genom tåg igen och hittade Ursula.
  
  
  Hon såg ansikten, men hon hade inte hittat sin människa ännu. Hon var arg.
  
  
  "Vet du hur länge han kommer att vara ombord?" Jag frågade henne när vi klev ombord tillsammans.
  
  
  Det kan släppas i Belgrad, men jag är inte säker. Han kan ha kommit till den punkt där vi var för övervakning av honom och inte ta honom ombord."
  
  
  Vi såg en uniformerad tåg kontorist på plattformen svinga sitt "pocherat ägg", en skiva som på en pinne som signalerade tågets avgång från stationen. Det var en liten ryckig rörelse, och tåget gick vidare. Många människor har lämnat plattformen.
  
  
  Hon var mycket nära till Ursula. Jag lade min hand på hennes midja. "Tror du att du skulle känna igen din man om du såg ego?"
  
  
  Hon sneglade på mig och sedan på den station som hon halkade mimmo oss och föll på tåget. "Som en SS-mannen i det Tredje Riket, han var blond. Han troligen färgade sitt hår. Han hade en mustasch då, men han kan ha rakat ih. Men det finns saker jag kan leta efter. Han är en man om din storlek. Han brukade ha en kula ärr på hans hals. Henne, jag förstår att egot inte kan avlägsnas kirurgiskt, men jag kan fortfarande "hitta" the ego.
  
  
  "Det är inte så mycket, det som till synes."
  
  
  "Det är något annat. Han har en deformerad gemensamma i hans vänstra arm. Det kommer att vara svårt att ändra på det."
  
  
  "Det är fortfarande inte mycket. Men jag kommer att hålla ett öga på den person som håller sin vänstra hand i fickan hela tiden", sade jag skämtsamt.
  
  
  Ursula gav mig ett litet leende. "Om jag ser någon som kan vara honom, Nick, jag har hopp om att lura ego i att avslöja sin identitet."
  
  
  Hon verkade bestämd. Men hennes engagemang för tullen var inte det enda som tilltalade mig.
  
  
  Ee kramade henne och hon vände sig plötsligt omkring, hennes läppar lätt särade. Han tryckte sina läppar mot hennes, och hon svarade.
  
  
  Efter en stund, hon drog iväg. "Jag ser att du fortfarande njuta av att hålla dina kolleger agenter på bra humör," sade hon.
  
  
  Han märkte hur hennes bröst pressades mot den tröja hon hade på sig. "Du känner mig, jag gillar när alla leenden," sade jag.
  
  
  Hon var lite nervös, kanske lite generad av hur hon besvarade kyssen. "Jag måste gå till min kupé, Nick. Se dig senare."
  
  
  Hennes leende var ljus. "Jag räknar på det." Sedan hon lämnade.
  
  
  Vi var ute i det fria igen. Det var en solig vår dag. Den italienska landsbygden var i gungning med ljusa färger av röda vallmo och blå blommor. Venedig var vårt nästa stopp slickar av kvällen, och dess förväntas att ta reda på om kvinnan på Topcon innan vi får det.
  
  
  Jag gick igenom den dagen bussar som hade sittplatser i både första och andra klass. Den andra delen av klassen var mycket stökigare och mindre civiliserade än den första delen. Den första-klass fack hade stängt dörrar, och många av dem hade gardiner dras för att skydda sig. Han rörde sig långsamt från en bil till nästa, titta på ansiktena av de resenärer som de pratade, spelade kort eller bara satt och halvsov, så att tågets rörelse sätta ih att sova. På den sista bilen framför sliprar, den brunhårig kvinna såg henne igen. Hon satt med två män, våra odin runt dem var inte Lubjanka. Odin runt män var en radio som missade mig att få tillbaka ombord i Milano. Hon satt stickning, tittar ut genom fönstret, och verkade inte känna en person. Mannen med radio var involverade i en italiensk tidning. Den andra mannen, en fet, skallig man, blev glatt mumsar på lunch, han hade med sig ombord, och verkade helt omedvetna att de andra två. En mimmo coupe gått henne innan kvinnan lade märke till mig och bege Voiture 5. Detta var min chans att se inuti.
  
  
  ee coupe.
  
  
  Hon var ensam i korridoren när tjänaren kom. Jag knackade på hennes dörr en gång för att vara säker på att hennes vän, våra dörrvakt, var inte på huset. Sedan han tog snabbt låset och gick in, stänger dörren bakom honom.
  
  
  Det var en typisk sovrum med en enda barnsäng på ena sidan av det lilla rummet och ett sängbord och en spegel på den andra. Det var rack för bagage, som i dag bilar, och kvinnan hade flera resväskor.
  
  
  Jag tog bilder på hennes bagage på en gång och tittade igenom allt. De hittade inte henne något, inte ens de foton som hon nämnde i samtalet med Lubjanka. Hon hittades på en invandring dokument som anger att hon var Eva Schmidt, optimistisk, Schweiz.
  
  
  Jag blev besviken på mitt bagage. Hon har systematiskt sökt genom att Klippa, titta igenom sängkläder och allt annat som kan dölja enheten. Han var nästan klar när den svängde upp dörren. Odin runt de två männen som stod där var den Kinesiska mannen han hade sett i restaurangvagnen tidigare. Med honom var en ego middag följeslagare, en Västerländsk medborgare med en mörk, koppärrig i ansiktet.
  
  
  Alla runt omkring inkräktarna hade en revolver. Och varje vapen pekade på mig.
  
  
  "Mina herrar, ni borde ha knackat."
  
  
  Den mörka mannen slängde igen dörren. "Vill du ego att döda henne nu?" "Vad är det?" frågade han Chinaman.
  
  
  Tja, det är inte mycket som kan stoppa det. Ih pistoler hade ljuddämpare. Om jag blir påkörd av ett fåtal punkter, ingen utanför cut off kommer att veta.
  
  
  "Bli inte otålig," den Kinesiska mannen sade till svartmuskig man i matte och perfekt engelska.
  
  
  Även om den mörka mannens ansikte var trinda och hans tjocka hals, som var täckt med ansamlingar av fett, hans axlar såg stark och hans armar var enorm. Jag hade ingen tvekan om att han kunde ta hand om sig själv i strid.
  
  
  Den mörka mannen var kort och kraftig, med en svällande ego. Han såg ut som han var att spendera alltför mycket av sin lediga tid med att dricka. Hans ögon var nära varandra i hans ficka-märkt ansikte. Hon var betygsatt av egot bakom den Kinesiska som en motståndare, som långsammare och eventuellt mindre intelligenta än egot kamrat.
  
  
  "Hittade du vad du ville?" den Kinesiska mannen frågade mig.
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna. "Vad tror du att jag ville ha?"
  
  
  "Sådana reumatism är mycket dum, Mr Carter. Om du ska låtsas att du inte förstår vad jag säger till henne, jag kan lika gärna låta min vän gå framåt och skjuta dig."
  
  
  "Jag skulle definitivt inte vill att det ska ske." Jag slår händerna runt, med handflatorna uppåt. "Jag tomhänt, som du kan se."
  
  
  "Kanske Eva-Schmidt inte bära enheten," den mörkhyade mannen sade.
  
  
  "Detta är absolut möjligt. Vad tycker du om detta, Mr Carter? " den Kinesiska frågade.
  
  
  "Jag vet inte. Jag har inte haft chansen att träffa Fröken Schmidt. Hur vet du mitt namn?"
  
  
  "Detta är i våra filer tillsammans med ditt foto. Du vet att du är nära att bli en kändis i vårt område. Henne, hoppas vi kan köra till en annan vän."
  
  
  "Dina filer ska vara mer komplett än vår. Jag försökte hitta dig när jag såg dig i restaurangvagnen. Jag kunde inte hitta det."
  
  
  Den Kinesiska mannen skrattade. "Det finns inga bilder på mig i den Västra filer, Mr Carter."
  
  
  Detta gav mig något att tänka på. Detta placerade ego i en särskild kategori.
  
  
  Den Kinesiska mannen satte sig ner på kanten av Eva-Schmidt våningssäng. "Bra nog för mig, Mr Carter. Hennes ödmjuka människa. Jag vill helst inte diskutera mig själv. Jag föredrar att du berättar för oss hur mycket du vet om den organisation som sysslar med Topcon."
  
  
  Jag såg ingen anledning att hålla det hemligt. "Mycket lite", sade jag. "Jag vet inte ens om Eva Schmidt är chef för organisationer eller bara en anställd på en gång."
  
  
  "I själva verket är det för oss det här, för oss en annan," sade den Kinesiska. Han verkade förvånad över att han hade mer information om Topcon än vad jag gjorde. "Den Schmidt kvinna är inte en chef, men hon är definitivt mer än bara en underordnad."
  
  
  Den mörka mannen lutad mot väggen rörde oroligt. "Du säger emu-mer än att han säger till oss," han muttrade till Kinesiska.
  
  
  "Eftersom vi kommer att döda egot, det spelar ingen roll," den Kinesiska svarade i sin bedrägligt älskvärd röst.
  
  
  Hennes ben flyttas något för att kunna gå till vem som helst runt män. Jag inte planerar på att vara sköt ner utan att försöka döda ih först. När hennes drag var gjort, hon valdes av en som var licking alla.
  
  
  "Du borde inte vara här heller. Topcon säljer utrustning till Ryssarna, " sa han till Kinesiska.
  
  
  "De föreslog också ego dn. Vi kommer inte att betala ih pris. Vi bestämde oss för att ta ego istället för den här."
  
  
  Han lutade sig lite framåt, att låta sin vikt, gå tillsammans med den rörelse för att förbereda sig
  
  
  rush till mannen på sängen. "Menar du att detta tåg kan krypa med alla typer av agenter i hopp om att stjäla enheten från folk som stal ego först ?"
  
  
  "Detta är ett problem av vad du kapitalister kallar fri företagsamhet. Det väcker konkurrenskraftiga anda, " den Kinesiska sade skrattande.
  
  
  Den mörka mannen talade igen. "Det är bättre att få det överstökat. Kvinnan kan komma tillbaka när som helst."
  
  
  "Och vi kommer att fortsätta med denna, min andra vän. Men det är inte varje dag som du får en chans att prata med en Amerikansk killer i person. Hur många av mina affärskontakter har du blivit av med i din ökända karriär, Mr Carter?" "
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna. "Jag är en ödmjuk person."
  
  
  "Du var en nagel i vår sida. När jag säger till henne att jag tog över skärmen och elimineras dig, jag kan få henne beröm från ministern själv, " den Kinesiska mannen sade i en skadeglädje i rösten.
  
  
  Henne, trodde de var ett bra par. Den mörkhyade mannen ville döda mig genast av ren otålighet, och den Kinesiska mannen var intresserad av den berömmelse han kan vinna genom att återvända till Peking med min hårbotten på sitt bälte.
  
  
  Den Chinaman pekade med sin vänstra hand på hans följeslagare. Då han höjde revolvern på hans rätt. Han var redo att köra mig, och han kommer inte att ta några chanser. Han planerade för dem båda att sätta kulor i min kropp.
  
  
  "Jag ljög för dig," sade jag.
  
  
  Den Kinesiska tvekade, tummen på avtryckaren. Mannen svor för en dag. "Han är långsammare, Sheng Tzu."
  
  
  Sheng Tzu, tänkte jag, och plötsligt memory bank var att arbeta. Sheng Zi, en legendarisk Kinesisk Kommunistisk agent som dolde sin identitet så framgångsrikt att han var mer som ett spöke än kött och blod. Vid olika tillfällen, hon hade hört att beskriva ego som en gammal man; vid andra tillfällen, hon hade hört tala om för folk att nej, emu var först i trettioårsåldern. Och ingen runt dessa människor visste ego också. De bara en skymt av egot, tydligen i olika förklädnader. För anledningen till att Sheng Zi förblev en mystisk person var att folk som visste vad han faktiskt såg ut som hade en löjligt vana av att dö våldsamt.
  
  
  Den Chinaman ' s ögon smalnade ännu mer som namnet gled över den andres mun. "Idiot," väste han på den mörka mannen. "Du varnades aldrig att använda mitt namn."
  
  
  Han tittade tillbaka på mig, deras uttryck inte längre vänlig. "Nu, Mr Carter, din död är mer sannolikt än tidigare."
  
  
  "Ditt folk borde verkligen behöver den här enheten. De måste ha dragit ut en hel del av artilleri."
  
  
  "Inget mer att tala," spottade han på mig rasande att hans ego kamrat hade gjort ett misstag. "Du sa att du ljög för oss. Förklara det för mig."
  
  
  "Jag hittade en gadget. Det är i min ficka." Han flyttade sin hand. "Jag ska visa det för dig."
  
  
  "Carter, ta din hand bort igen och jag ska kolla död mans fickor," Sheng sade.
  
  
  Dess fryst. Henne, visste att han menade varje ord.
  
  
  Shan gjorde en gest. "Kolla ditt ego fickor", sade han i matematik för dagen.
  
  
  Den mörkhyade mannen gått framåt, och för ett ögonblick hans kropp blockerade Shen anser att det döljer rörelse av min hand som tryckte stiletto mot min handflata.
  
  
  Han lade sin hand i fickan på min jacka, och Hugo tog tag i det och körde rakblad till ego i mitt liv. Han flämtade, ögonen smärtsamt. Han föll framåt, och Ego tog honom i axlarna för att användas som en sköld.
  
  
  Shen sköt mig. Det skrämde mörkhyade mannen när hennes ego-slapp kropp tog tag i henne. Påverkan hans ego hoppa, även om livet var att tömma ur honom innan kulan träffar.
  
  
  Gnisslar eller biter ihop tänderna, han knuffade henne död vikt tillbaka i hans armar, gungade hennes kropp mot britsen och den Kinesiska agenten. Shan undvek. För en man av ego, tillväxt, han var förvånansvärt snabbt. Han gick ut på vägen, och kroppen av ego kamrat kollapsade på sängen.
  
  
  Shan var på väg att skjuta igen. Han tog ett steg mot det och hört de tystade revolver i egots hand pop. Hon böjde sig ner, vrida sin kropp framåt och nedåt och sparkar hennes ego med sin högra fot.
  
  
  Ego: det andra skottet missade på grund av min rörelse, och sedan min punch, som jag fick lära mig av en Japansk karate mästare, slog Sheng hårt i armen för att bryta fingrar, och revolver flög ut över Ego händer.
  
  
  Innan han kunde återhämta sig, hon gick mot honom. Hennes knytnäve kastades på ego är knubbiga ansikte och fångade ego i käken. Flämtade han och vacklade, men han var för stark för ego för att övervinnas i ett enda slag.
  
  
  Han nådde i hans jacka för Wilhelmina. Hennes hand var på Luger är ass när Chinaman kastade på mig. Han slog mig öppet på hakan med ett slag som nästan bröt nacken och fäst mig till sängen.
  
  
  Att förlora sin balans, han föll
  
  
  över den orörliga kroppen av Shen följeslagare. Han rullade runt, landade på golvet och sträckte sig efter Luger igen.
  
  
  Vid denna tid, Sheng hade öppnat dörren. Förvånansvärt snabbt, han var ute i korridoren innan hon kunde peka med en pistol i egots riktning.
  
  
  Han steg upp och sprang efter honom, och tryckte på den halv-öppna dörren ut på vägen. Det fanns inga tecken på Shen. Dystra henne tillbaka i fack, Schmidt kvinnor. Det var en kropp som krävs för att ta itu med.
  
  
  Slår igen dörren, han drog den döde mannen till fönstret och kastade ut honom. Hon fångade en glimt av ett organ som rullar nedför backen innan tåget lämnade ego bakom.
  
  
  Hennes andning var tung. Han plockade upp den döde mannen pistol och hittade Shen på golvet bredvid sängen. Ih kastade ut det, och sedan stängt fönstret och hastigt städat upp fack. Jag ville inte att den Schmidt kvinna att veta att jag var där.
  
  
  Min uppgift var svårare än när jag gick ombord på tåget. Sheng Tzu var tvungen att hitta henne. Kampen som bara vunnit det är inte över för oss. Han var den enda levande agent för den fria världen som visste vad han såg ut. Han kommer inte att låta mig bära denna kunskap runt med mig länge.
  
  
  
  
  Det femte kapitlet.
  
  
  
  Jag gick längs tåget från ena änden till den andra och märker inte den Kinesiska agenten.
  
  
  När jag avslutat min sökning, tåget hade gjort två snabba stopp. Zi Sheng kunde hoppa ner på någon runt omkring dem. Det kan också vara ombord på en av avdelningarna kunde jag inte komma in, eller i ett dussin andra platser. Jag kunde inte hoppas på att utforska alla platser att gömma sig i ett tåg i rörelse.
  
  
  Han suckade och gav upp för en stund. På ett eller annat sätt, jag var säker på att jag skulle möta Shen igen.
  
  
  I mitten av nästa dag hittade hon Ursula sitter ensam i sitt fack. Hon var upptagen med att göra anteckningar i en liten anteckningsbok för att hon tog sig runt hennes handväska. Han öppnade facket för henne och gick in.
  
  
  "Hej", sa jag.
  
  
  "Åh, Nick! Sitta ner. Jag försökte bara att skriva en lapp till min chef. Hennes behov av att tala om emu, som så långt illern har tomhänta. Jag ska skicka henne ett telegram till Venedig."
  
  
  Hennes sel ligger bredvid henne. Det var tre lyxiga säten på varje sida av facket, var och en omgiven av en svart-bruna mönstrade material som gav emu-utseende av en Europeisk tea room från förra århundradet. Facket byggdes i dagarna av glamorösa tåg, när kungar och kändisar ombord på Orientexpressen. Det var stora och små bagagehyllor ovanför sätena, en spegel på varje säte, och på sidorna av speglar fanns bilder av stadens landskap.
  
  
  Ursula sätta sina anteckningar tillbaka i hennes handväska, och hon såg en skymt av en Webley .22 automatisk inne. Hennes, hoppas att Hej skulle inte behöva gå upp mot sin man med denna leksak. Hon tittade på mig, och leendet bleknade från hennes ansikte.
  
  
  "Nick! Vad har hänt med dig?"
  
  
  Hon misteln var med hänvisning till den blåmärke som visade den plats där Shen hade drabbat mig. Henne, skrattade. "Jag jobbar på mitt yrke."
  
  
  "Är du okej?"
  
  
  "Ja, jag mår bra." Jag var glad över att hon blev verkligen berörd. "Låt oss säga att det finns ingen restaurangvagn just nu, men jag köpte henne en flaska bourbon i Milano. Vill du gå med mig i min kupé för en drink?"
  
  
  Hon tittade på mig med kalla blå ögon. Hon visste att det var ett erbjudande, och hon visste att hennes hotell så hon visste. Hon sneglade igen på den rörliga landsbygden, som nu var gradvis plattas ut när vi närmade Adriatiska havet.
  
  
  "Jag tror att du försöker förföra mig, Nick."
  
  
  "Inte en chans", sa jag.
  
  
  Hon grimaced. "Du har inte förändrats ett dugg. Kan du inte se att jag arbetar?"
  
  
  "Du behöver för att koppla av någon gång."
  
  
  "Det är inte lätt att göra det när du spårar ner en man som Hans Richter."
  
  
  Det var första gången hon hade nämnt namnet på den man som hon hade kallat Slaktare. Hon insåg det. Jag läste det om Richter, och vad jag läste var skrämmande.
  
  
  "Så han är det du jagar. Jag förstår din beslutsamhet."
  
  
  Dörren öppnas och en medelålders kvinna som satt där. "Är dessa platser som fattas?" "Vad är det?" frågade hon i en Brittisk accent, pekar på fyra hundra platser.
  
  
  "Nej, snälla gå med oss," sade Ursula.
  
  
  Kvinnan kom in och satte sig på fönstret sätet mittemot Ursula och mig. Jag hade lämnat facket dörren öppen, och en sval vind blåste ner i korridoren. Efter att hon satte sig ner, hon nådde in ett sugrör väska för en massa stickning.
  
  
  "Bra dag", sade hon och log. Hon var en tunn, hawk-nosed kvinna med kort grått hår. Hennes glasögon hade bara den nedre delen av den normala linser - små bitar av glas som används för close-up arbete.
  
  
  "Ja, är det inte?
  
  
  "Ursula kommit överens om.
  
  
  Ursula såg ut från hennes stickning till mig och log. Kvinnan gick tillbaka till stickning, inte längre betala någon uppmärksamhet till oss. Jag var precis på väg att säga att Ursula igen när en man in i kupén. Utan att tala till Hema och mig, han satte sig ner vid den bortre änden av facket för dagen. Det var mannen hon hade sett tidigare med walkie-talkie han fortfarande bar. Han satte ner henne på stolen bredvid honom, drog tidningen ut från under armen, och började läsa. Varje gång hon såg den här mannen, han skulle bära radio, men han blev aldrig det på.
  
  
  "Vet du när vi kommer fram i Venedig?" Britten frågade Ursula.
  
  
  Ursula försökt att få en bättre titt på mannen med tidningen. Nu vände hon sig till den Engelska. "Jag räknar med runt sex eller senare."
  
  
  "Åh, det är inte dåligt. Vi har alla något att äta där, naturligtvis, eftersom det inte finns någon mat i bilen."
  
  
  "Ja, faktiskt", säger Ursula. Henne, såg hennes ansikte förändras som om hon kom ihåg något, och då hon tittade snabbt runt på saken från radion.
  
  
  "Jag tycker det är fruktansvärt otrevligt att inte skicka en restaurangvagn med oss hela vägen," den Brittiska kvinnan sade.
  
  
  Ursula var nu på mannens vänstra hand. Jag tittade på henne och såg vad hon tittade på. Knogen på ringfingret på den hand som höll tidningen var stor och knölig. Vi utbytte blickar. Detta knoge var kännetecknande för Hans Richter.
  
  
  Ursula kunde inte få en bra titt på Ego ansikte, så Hej bestämde sig för att hjälpa henne. Han väntade för mannen att vända sida, sedan talade till honom.
  
  
  "Ursäkta mig, sir", sade jag.
  
  
  Mannen tappade tidningen och tittade på mig. "Ja?" Ego accent var liknande Ursula ' s. Han var ungefär i min längd och hade en militär betydelse. Ego är muskulös, intelligent ansikte såg yngre ut än sina år vid första anblicken.
  
  
  "Jag ser att du har en London-tidningen," sade jag. "Är det någon fotboll poäng där?"
  
  
  Ego blick flyttades från mig till Ursula, och nu är det tillbaka till mig. Han lade ner tidningen och gav den till mig. "Jag är säker på att det är. Här, jag bara slutade det."
  
  
  Hon undvek att titta på hans vänstra hand. "Tack", sa jag, med papper. Jag ville inte se ärr på hans hals.
  
  
  Han tittade på Ursula igen. "Det är okej." Han plockade upp radio och reste sig upp. "Nu om ni ursäktar mig."
  
  
  Han vände sig om och lämnade facket, på väg mot den sovande bilar. Henne, vände sig till Ursula:"Väl?"
  
  
  "Jag vet inte", sade hon.
  
  
  Kvinnan hela gången hade slutat stickning och lyssnade på vårt samtal med ett genuint intresse.
  
  
  "Det finns inte många händer som att," sade jag.
  
  
  "Nej", Ursula upptagna. "Inte mycket."
  
  
  Jag behöll det. "Jag kommer strax tillbaka."
  
  
  Han flyttade snabbt ner i hallen i dag tränare i den riktning mannen hade gått. Jag fångade upp med honom som han var in Voiture 5, den bil som de Topcon var kvinnan bor i. Hon står vid slutet av den bilen medan han skal. Sedan henne och hukade runt hörnet i korridoren. En stund senare, han hörde dörren stängas. Han trädde in i fack 6.
  
  
  Medan han stod där, hennes beslut. Mitt nästa drag mot Topcon kommer att vara mindre subtil. Jag måste gå till Eva Schmidt och be henne om den blir stulen enhet är dolda. Nu var det perfekt. Jag knackade på dörren och 4 - detta är ett fack, men det var inget svar. Jag försökte igen, men allt var tyst. För evigt kommer att försöka igen senare.
  
  
  När han återvände till Ursula, kvinnan fortfarande var med henne, diskutera fördelarna med att resa med tåg över flygbolag. Ursula var glad att se mig. "Låt oss ta en promenad", sa jag. "På plattformar av skönhet".
  
  
  "Glöm inte att äta i Venedig," sade kvinnan.
  
  
  "Vi kommer inte att glömma," hennes far sagt.
  
  
  När vi gick ut i korridoren, och jag sade till henne: "Kom, låt oss gå till min kupé."
  
  
  Hon tittade på mig. "Bra."
  
  
  När vi kom fram till min kupé, som var tre minuter från Ursula ' s, aka bil, hennes hotell jacka kom ut, och Ursula stirrade på den stora Luger i sitt hölster. Då hon såg hennes tankar.
  
  
  Hon satte sig försiktigt på kanten av min våningssäng, och jag lät henne en bourbon för var och en av oss. Hon tog hon med ett litet leende. "Innan du får mig berusad, berätta för mig - gjorde du hittar den person med radio?"
  
  
  "Han är i nästa bil," sade jag. "Fack 6. Tror du att du hittat den Slaktare?"
  
  
  "Jag kan inte se ärret," sade hon.
  
  
  "nej. Men egot kroppsbyggnad passar, och så gör ego ålder."
  
  
  "Jag vet inte, jag vet bara inte," sade hon långsamt. "Jag har en känsla av att detta är vårt folk, men jag vill inte att gripa fel person."
  
  
  "Då har du bara ett alternativ", sa jag. "Du kommer att
  
  
  försök att hitta något i egots personliga saker som kommer att göra din legitimation mer positiv."
  
  
  "Ja, du har rätt," hon gick med på. "Jag har för att försöka få in egot fack."
  
  
  Han suckade. "Titta, jag är bra på det här. Låt mig söka ego fack."
  
  
  "Du skulle inte veta vad man ska leta efter, Nick."
  
  
  Jag tänkte på det lite. "Okej, låt oss gå tillsammans."
  
  
  Hon log. "Det är bättre. Kan du inte fördjupa dig i spänning."
  
  
  Han tog en klunk av sin bourbon. "Vi kan inte gå nu," Ay sa till henne, att sätta sin arm runt hennes midja. "Vårt folk, eller vem det är, har just återvänt till facket. Han ska vara där ett tag. Vi får vänta ut ego."
  
  
  Blå ögon tittade upp på mig, och hon tog en klunk av bourbon. Hon tog en bägare av sin hand, och var tvungen att kliva åt sidan. Han lyfte upp henne till kanten av bädden och drog henne nära. Då ee gav henne en lång kyss på läpparna, och hon svarade. Han kysste hennes hals under hennes blonda hår och hennes andedräkt fångad i hennes hals. "Slappna av", sa jag.
  
  
  Genom att det är dags för nästa kyss var över, hade hon beslutat sig för att ge sig själv till mig. Han drog henne till hennes fötter och vi började att klä av sig, för att inte säga ett ord till oss. Snart var vi på britsen, våra kroppar att spänna sig. Mjuka, trevliga ljud kom ur hennes strupe. Hennes kött var varm mot min beröring.
  
  
  Han sprang sina händer över hennes bröst. Ursula ' s ögon var stängda. Hennes, såg blixten av hennes vita tänder. Hon stönade och lindade hennes högra arm runt min hals. Kände hennes kalla kårar och hörde henne sucka, och då föll hon ned, ett leende spelar i hörnen av hennes mun.
  
  
  Tågets hjul mullrade under oss, och bilen flyttas smidigt. Det var ett stort ögonblick, och ingen runt oss ville avbryta ego med ord.
  
  
  Slutligen, Ursula rörde vid mitt trollspö. "Det var bra, Nick."
  
  
  Hon log hej, i reumatism. "Det är bättre än stickning i ett fack."
  
  
  När vi var klädd, jag öppnade fönstret och gardinen en spricka. Vi befann oss i en sumpig område nära Venedig.
  
  
  "Nu, som för att fack, vi var på väg att söka...", sade Ursula.
  
  
  "Låt mig kolla på din man och se om han fortfarande är det."
  
  
  Han gled ut i korridoren och gick till hans rum, som var ockuperat av en man med en walkie-talkie.
  
  
  Han öppnade dörren när han såg henne, gick fram till henne, och för ett ögonblick tittade vi in i varandras ögon. Han fortsatte gå och gick mimmo att båda ändarna av bilen. Sedan hennes, jag vände mig om och låtsades att ta en snabb titt tillbaka. Mannen stod kvar i dörröppningen och tittar på mig.
  
  
  Våra ögon möttes igen. Ego blick var svårt, utmanande. Sedan gick han tillbaka till fack och slängde igen dörren.
  
  
  Den sökning som föreslås det att Ursula har varit uteslutet för tillfället. Dessutom, denna person verkade misstänkt för mig. Om han var Hans Richter, att misstankar var förståeligt. För att undvika att fånga så länge som Richter gjorde, man var tvungen att vara super-noga, ständigt vaksam, misstänksam mot alla. Han antagligen sov med en pistol i sin hand.
  
  
  Naturligtvis var det Richter, tänkte jag. Ursula hade att se, eftersom det var hennes jobb. Hej kommer att behöva bevis för egot sanna identitet för att gripa honom. Men för alla praktiska ändamål, det tycktes honom, att han var slaktare i Belgrad. Det deformerade knoge och man är försiktig hållning övertygat mig om det.
  
  
  När jag stod vid slutet av bilen, Eva Schmidt visade sig, att påminna mig om att jag hade mitt eget jobb, och att hon verkade vara nyckeln till det.
  
  
  En kvinna passerade mimmo mig och fångades av doften av ee mässing, som var mycket feminin. Han tittade på hennes fötter när hon gick ner i hallen. Inte illa, tänkte jag.
  
  
  När hon slutade för dagen i sitt fack, hon gav mig samma bedömning ser ut som när ee först såg henne. Då hon låste upp dörren och gick in.
  
  
  Han gick tillbaka till Ursula och berättade för henne att den man som de trodde var Richter var fortfarande i hallen i ego fack. "Försök att hålla ett öga på ego dörren. Jag har lite av mina egna för att sköta", sade jag, kontrollera Luger.
  
  
  "Vad är det för företag, Nick?"
  
  
  "Vissa människor kallar det en tro."
  
  
  Jag knackade på Eva-Schmidt ' s dörr och hon öppnade det direkt. Hon såg förvånad ut. "Vad vill du?" "Vad är det?" frågade hon i en tysk accent.
  
  
  "Du," hennes far sagt. Han knuffade bort henne och stängde snabbt dörren bakom honom.
  
  
  Kvinnan tittade på mig varsamt, men hon definitivt inte var på gränsen till panik. "Det finns bättre sätt att lära känna varandra," sade hon.
  
  
  "Det är mer som ett spa samtal, Eva."
  
  
  "Om du är en cop, jag har inget att dölja. Om du är en tjuv, det finns inte mycket värt att stjäla från mig."
  
  
  "Bara en elektronisk enhet som regeringar vill ha", svarade jag. "Ge ego här.
  
  
  Jag vet att du är en Topcon agent. "
  
  
  "Vad är en Topcon agent?"
  
  
  "Jag vet också att du pratade med en KGB-agent. Du hoppas på att sälja enheten till Sovjetunionen."
  
  
  "Vad är det för en KGB-agent?" sade hon. Det börjar låta som en grammofonskiva.
  
  
  Jag insåg att jag behövde övertyga henne om att jag visste vad jag pratade om. Dess sa: "jag lyssnade till Oden Poe uppfylla dina samtal med den ryska. Ego namn är Lubjanka. Vi har ego bilder på våra filer."
  
  
  Hennes ögon smalnade. "Vem är du, CIA?"
  
  
  "Jag är på en ih jobb."
  
  
  "Jag är tolerant, jag försöker att sälja henne något att Ryssarna. Hur gjorde du föreslå för att stoppa mig?"
  
  
  "Tja, det finns ett enkelt sätt. Jag skulle kunna döda dig."
  
  
  Eva Schmidt rörde inte en min. "Inte på ett fullsatt tåg, det kan du inte. Du bluffar."
  
  
  Jag flyttade med min hand, och hårnålen gick in i min hand. "Hur mycket fel du har. Hon har redan dödats av en person på det här tåget. Jag kan lätt göra det med två."
  
  
  Hennes ansikte bleknade, och hennes ögon rusade nervöst att det blänkande bladet på kniven. "Det finns inga monitorer i detta fack."
  
  
  "Där är det från och med i hallen?"
  
  
  "Jag kan inte berätta det. Om hon hade berättat för mig, mitt folk, skulle ha dödat mig."
  
  
  Min hand sköt ut till henne. I en enda rörelse, han skar av en knapp på hennes klänning, och hon föll till golvet och rullade av.
  
  
  "Det kan lika väl vara din hals, Eva."
  
  
  Hon flämtade tyst. Hennes ögon följde knappen. "Jag har inte en enhet. Jag bara förhandla med Ryssarna."
  
  
  "Den Topcon chefen är i hallen på tåget, är han inte? Du är en mellanhand, du klarar emu över till KGB."
  
  
  "Bara en försiktighetsåtgärd. Du vet hur det är. Det finns ingen annan som du kan lita på." Eva Schmidt verkade ha ett lugnt sinne för humor.
  
  
  Hej flinade och lutade sig mot den sida av facket. "Om KGB sätter rätt pris på din chef kommer att komma ut för att gömma sig och lämna över skärmen. Är det planen?"
  
  
  "Du kommer inte att stoppa emu från att göra detta. Ingen har någonsin slutat ego."
  
  
  "Jag är specialiserade på nybörjare," hennes far sagt.
  
  
  Då någon i korridoren vände handtaget och tryckte på dörren hårt, knackar mig ur balans.
  
  
  Eva Schmidt reagerade som om hon hade väntat på den här nyheten. Hon sparkade ut, och hennes häl fångats på mitt knä. Kastar hennes axel i mitt bröst, hon tog tag i min handled med båda händerna, och lägger min hand på sig själv på varje stam.
  
  
  Kvinnan fick ett slag från experten. Hon skulle ha brutit min arm som om hon inte hade flyttat med henne, råna henne av den hävstång som behövs för att kompensera för min överlägsen styrka. Han lindade sin fria arm runt hennes hals och slet hennes huvud så hårt att hon grunted som om hon hade drabbats.
  
  
  Stiletto lyfte upp henne och rörde vid hennes hals, och sedan vände sig mot dörren.
  
  
  Det var ingen där.
  
  
  "Gå igen", säger Eva berättade för henne," och denna resa är över för dig."
  
  
  Hon slutade kämpa. Han såg hur facket, som nu var på glänt, skakade lite med tågets rörelse.
  
  
  Dra kvinna med honom, korridoren checkat ut henne. Evas tänkt medarbetare var borta.
  
  
  "Du väntade företag. Vem var det?" Sl frågade henne.
  
  
  "Ryska. Du rädda egot."
  
  
  Hennes dörren stängdes. "Jag har en misstanke om att du ljuger, och jag har bara missat ett möte med chefen för Topcon."
  
  
  "Om så är fallet, du är i tur. Han skulle ha dödat dig."
  
  
  Detta var bara andra gången hon hade berättat för mig hur ofelbar den mystiska mannen var. Antingen hans kollegor beundrade honom, eller Eva som var personligen intresserad av honom. Jag kom ihåg något den Kinesiska agenten sa när han var skryt. Han sade att Eva inte var en Topcon executive, men hon definitivt inte bara en annan legosoldat.
  
  
  "Berätta om din pojkvän, Eva. Börja med hans namn."
  
  
  "Du kväver mig. Jag kan knappt tala om det."
  
  
  Jag lossade greppet lite, och hon återgäldade. Hon lite i min hand.
  
  
  Det finns några saker du inte kan motstå. Oden hade ett djupt bett av vassa tänder som alla runt omkring dem, och Eva verkade ha de skarpaste och kära.
  
  
  Hennes förbannade och låt gå i ee.
  
  
  Kvinnan hoppade bort från mig och hoppade till stickning resväska jag hade sett henne bära i dag tränare. Hon drog sig tillbaka upp, kikar inuti.
  
  
  Hon var hit i midjan med ee. Vi kollapsade på sängen. Eva sparkade mig och slog mig i ögonen. Vi rullade på golvet, och det slog varje stam och att träffa målet. Hon kände en kväljande smärta.
  
  
  "Skräddarsy den", sade jag. Rösta och det är det. Mitt tålamod har tagit slut. Hon drabbades hårt av ee med hennes huvud
  
  
  
  och hennes mål slog i golvet. Han slog henne ännu en gång med sin hand, och hon skrek när blodet flöt runt hörnet av hennes läpp.
  
  
  Han bredbent henne, trycka på hennes nakna lår mot min rygg. Hennes klänning var sönderriven i kampen, och en del av ett bröst kan ses. På något sätt såg hon sexigare än innan, men jag var inte på humör för träningsmatcher.
  
  
  Eva lade handen för hennes mun och tittade på blodet på nen. "Donnerwetter!" hon spottade. Men det var intensiv rädsla i hennes ögon.
  
  
  "Om du tror att jag inte kommer att döda dig eftersom du är en kvinna, kasta ut det ur ditt huvud."
  
  
  Hugo höll upp den framför hennes skrämda ögon, och sedan gled bladet precis under hennes haka. "Jag kommer inte att hota dig längre. Jag ska bara göra det."
  
  
  "Ego heter Horst Blücher. Jag kommer inte säga till dig igen, även om det innebär att mitt liv. Det kan inte överföras till ego. Men om du vill satsa mot en rysk spelare, ska jag ge ordet till Horst."
  
  
  Han tänkte på det för ett ögonblick. Jag hade inte myndighet att betala pengar för att få enheten tillbaka, men Eva måste ha tänkt på det när hon sa att hon skulle ge sitt liv för att skydda sin chef.
  
  
  Han nådde i stickning fall, att glida in i det, och drog ut Beretta . Hon var fast med en pistol i en minut, bara för försäkring.
  
  
  "Du måste vara mycket bekväm med detta Horst kille."
  
  
  "Han är ett geni. Jag beundrar verkligen honom."
  
  
  "Och lite mer, jag behålla pengarna."
  
  
  Eva rörde sig i läppen, som hade skurits ned med en backhand. "Ja, vi är älskare. Det är en av anledningarna till att hon skulle ha dött för honom."
  
  
  "Min regering kan vara redo att lägga ett bud för att returnera monitorn. Skicka meddelandet till din matte gottfinnande."
  
  
  "Jag ska se vad han säger."
  
  
  "När kommer jag känna igen henne?"
  
  
  "Jag räknar med att ha reumatism i kväll."
  
  
  Hon satte sig upp och lutade sig tungt mot kanten av britsen. Han kände att Horst hade liten chans att ta betet och komma ut i det öppna. Men det var en långsiktig plan, i hopp om att Eva skulle leda mig till honom.
  
  
  Utanför i korridoren, jag undrade om jag hade gjort ett misstag. Det var en chans att Eva skulle komma i kontakt med Horst utan min vetskap, och han var bara försöker döda mig. Då ska jag ha en stor Topkon gevär och en Kinesisk assassin ' för min hårbotten. Han hittade inte den möjligheten tilltalande.
  
  
  
  
  Det sjätte kapitlet.
  
  
  
  Ursula var borta.
  
  
  Jag lämnade henne för att fortsätta titta dörren av en man som vi misstänkte var Hans Richter, en Nazistisk krigsförbrytare som heter Slaktare. Hon var inte vid slutet av bilen där jag sist såg henne, och hon var inte i sin egen kupé eller min.
  
  
  Det slog henne som en målmedveten tjej som Ursula skulle inte lämna sin post utan en bra anledning. Hon måste ha sett den mannen kommer ut från fack och bestämde mig för att följa honom.
  
  
  Han stannade framför mannens dörr och knackade på den. Jag fick inte ett svar. Han tittade ner i hallen. En resenär in bilen och kom mot mig med ett leende på läpparna. Där hade hennes ego sett henne förut? Då kom jag ihåg. Tidigare under resan, han satt i bilen samma dag som Eva Schmidt och mannen vi kommer att överväga Richter.
  
  
  Han hälsade mig glatt. "Hur är det att resa på väg?" När emu berättade för henne att allt gick bra, han nickade och gav mig en vänlig klapp på axeln, för att sedan flyttas vidare.
  
  
  Han stannade upp, väntar på att det försvinner från vyn. Hennes carapace var i facket även om ingen var där, utför sökning som Ursula hade gjort. Ju förr hon lägger sig hennes verksamhet, ju förr jag ska sluta känna ansvar för nah.
  
  
  Den glada främling stoppas. Han vände sig om. "Kan hon ställa en korkskruv?"
  
  
  "Ja."
  
  
  Han tog bort handen som redan var i hans jackficka. "Skulle du tro mig om jag sa att jag höll en revolver?"
  
  
  "Jag vet inte varför du ljög för mig om sådana saker." Han var imponerad av Ego skådespelartalanger. Han såg ut som en glad turist. Han bar även en kamera på en rem runt halsen.
  
  
  "Jag ska ta dig till någon som vill prata med dig. Det är allt vi vill ha - ett litet samtal, " sade han.
  
  
  "Då behöver du inte en pistol."
  
  
  "Förmodligen inte, men jag föredrar att vara försiktig. Jag ska gå en kort bit bakom dig. Tillräckligt nära för att skjuta, men inte tillräckligt nära för att du till att hoppa på mig. Om du beter dig, vi ska få fint."
  
  
  "Jag försöker att få tillsammans med alla", sade jag.
  
  
  "Bara att vända och börja gå. Jag ska berätta för dig när du ska sluta."
  
  
  Han uppförde sig anständigt och följde order. Jag var nyfiken på att veta vem som skickade ego efter mig.
  
  
  Bra. Håller på", sa han när vi gick in i nästa bil.
  
  
  Han stannade upp, ser tillbaka.
  
  
  
  Vi var nästa att ett antal privata avdelningar. Jag hörde den glada mannen vrid nyckeln i låset.
  
  
  "Nu kan du vända och gå in," sade han.
  
  
  Han följde order tills han kom till facket. Då såg han Ursula och gick galet.
  
  
  Flickan ligga på sängen. Hon var helt naken. Nä berövades sina kläder och kastas runt kupén. Hon andades, men inte flytta.
  
  
  Ignorera pistol, han vände sig mot sina tillfångatagare. Dess hoppade för honom. Mina händer slöt sig runt hans hals. Det var egot som slog henne mot sidan av facket, stryper henne. "Vad gjorde du med henne?"
  
  
  Då dörren bakom mig öppnades. Jag hörde henne, men jag ville inte vända i tid. Ett par knogjärn som slog mig i örat och slog mig till golvet.
  
  
  Han försökte ta sig upp, men kunde inte. Jag kunde känna mina händer nå bakom min rygg. Sedan var det någon som knöt mina handleder tillsammans med en siden sladd, drar banden ihop med lätthet.
  
  
  Ego hand slog mig på axeln. Mannen som bredbent mig att knyta mina skosnören sade, " oroa dig inte för flickan. Hon var precis slagit ut."
  
  
  Jag kände igen henne i rösten av en glad turist.
  
  
  Min suddiga syn började rensa. Hon sågs av fötterna av en annan man som stod på golvet. Nen var klädd i dyra Zhirinovsky svart läder balett tofflor. Uppenbarligen var det han som retade mig. "Ta reda på vem han är," sade han till Mr Jolly.
  
  
  Då var han ute genom dörren innan hennes ögon kunde se en skymt av hans ansikte.
  
  
  När dörren stängdes bakom mannen i den svarta skor, Mr Jolly vände mig över. Han var fortfarande strålande som ordförande i välkomstkommittén. "Som jag sade, kommer du inte bli dödad om du beter dig."
  
  
  "Vilken flicka?"
  
  
  "Jag förstår din oro. Hon är vacker. Men vi var tvungna att ta reda på vem hon var. Så jag slog henne, tog av hennes kläder, och undersökte henne."
  
  
  "Hur mycket lärde du dig?"
  
  
  "Varje organisation som utfärdar id-kort till sina agenter. För estestvenno, hon är en mistel ego för sig själv."
  
  
  Det var problem med Ursula ' s secret politiska byrån. De följde alla de byråkratiska vanor som kan vara farlig för en operativ på marken.
  
  
  "Vill du också ha ett ID-kort?" den glada mannen frågade.
  
  
  "Jag berättade för henne.
  
  
  Henne, i hopp om att om jag kunde få egot att prata länge nog, hon kunde sätta egot inom räckhåll för en väl placerad slag. Sedan kunde han börja en helt ny match med sin serve.
  
  
  "Ni två vandrade runt träna tillsammans, försökt hela dagen, kikade in i andra människors fack. Om du inte arbetar som partner, hur vill du förklara det?"
  
  
  "Skräddarsy", sade jag,"kan du inte tänka på någonting för dig?"
  
  
  "Nej, det är lata." Han drog en annan bit av sladden runt hans ficka. "Jag kommer att göra det svårt för dig att flytta runt." Han skickligt lindade repet runt mina vrister, noga med att inte ta mitt ego med överraskning. Jag hade inte en chans för ett bra skott.
  
  
  I korridoren, mannen visade samma försiktighet, ingen tvekan född av erfarenhet. Vad han var, han visste spelreglerna.
  
  
  Mr Jolly ' s accent var tyska, precis som Eva-Schmidt. Eller Ursula ' s, för den delen. Detta var inte nyckeln till att låsa upp egot, som hör till någon organisation. I spionage verksamhet, parterna är ganska ofta förändras, proffs av alla nationaliteter som finns att hyra någon klient, och vad som verkade uppenbart, ibland visade sig vara falskt.
  
  
  Till exempel, Sheng Zi assistent som Kinesiska som Frank Sinatra.
  
  
  Såvitt hon visste, att Mr Jolly skulle kunna fungera för alla, från Topcon till östtyska Underrättelsetjänsten. Han kan också ha varit en vän av Hans Richter, mannen Ursula var tänkt att uppfatta.
  
  
  Han bara kunde vara säker på att han inte arbetar för AX för helt klart skäl eller i Beijing. Om ego hade anställts av de Kinesiska Kommunisterna, Sheng Tzu skulle fortfarande vara där, och troligen redan skulle vara död.
  
  
  Han tappade mina fötter, sedan gav dem ett litet ryck för att testa styrkan i hans arbete. Nöjd, han rätade upp. "Nu när vi är bekväma, vi kan prata. Berätta allt om dig själv."
  
  
  "Från början? Tja, dess född i Usa..."
  
  
  "Du skämt för mycket," han varnade mig.
  
  
  Han gick fram till sängen och tittade på den nakna Ursula, som nu är bunden till händer och fötter, som också är ett rep, som mig. Han tittade upp för att se till att jag tittar på hans varje gång, sedan medvetet slog hans nageln, en i taget kring det omedvetna flickans bröstvårtor.
  
  
  "Jag kommer inte att försöka slå ut svaren omkring dig. Det skulle vara alltför svårt. Om du inte berätta för mig vem du är, jag kommer att arbeta på flickan."
  
  
  Jag kunde inte förstå vad jag fick ut av att undanhålla information. "Jag får order från en organisation som heter AX. Mitt namn är Nick Carter."
  
  
  "Ditt namn och namnet på din organisation är bekant för mig. Men jag förstår inte varför du och flicka som arbetar tillsammans."
  
  
  "Du kanske inte tror det, men vi är bara gamla vänner på samma tåg."
  
  
  "En flicka spårar före detta Nazister. Är du också på jakt en före detta Nazist?"
  
  
  "Egentligen inte. Men om jag stöter på en av dem, jag kommer definitivt inte att kyssa hennes ego på både pinnar."
  
  
  "Jag skulle inte ha trott på henne, Mr Carter. Antingen sätt, måste jag gå." Han tittade på sin klocka och gick snabbt mot dörren. "Njut av resten av resan."
  
  
  Han tittade på dörren i närheten och hörde låset klick. Då facket var lugnt. Jag såg mig omkring. Det var inte oss bagage, oss kläder som indikerar att lägenheten var ockuperat av en passagerare. Kanske Mr Jolly hade ett lås plocka och välja en tom sova plats för att hålla oss fångna.
  
  
  Jag var förvånad över att han ställde frågor och lämnade oss helskinnade. Men jag kommer inte att klaga. Mitt problem var att få oss ur det här.
  
  
  "Ursula", sade jag. "Vakna upp, Ursula."
  
  
  Flickan ville inte flytta. Hon kröp mot britsen, rör sig långsamt och klumpigt. Sedan hennes, han böjde sig ner och pratade med Ursula igen. Hennes ögonfransar fladdrade något.
  
  
  Det var en vacker målning, fräsch och inbjudande. Han böjde sig ner och rörde vid hennes bröstvårta med tungan. Det var en av de bästa sätten att vakna upp henne.
  
  
  Ursula log instinktivt. Då hon rörde på sängen. Hennes ögon flög öppna. "Nick!"
  
  
  "Överraskning", sade jag.
  
  
  Hennes bröstvårta var rörd igen. Han hatade att stanna.
  
  
  "Nu är inte tid för det", säger hon bannade mig. "Hur kom du hit?"
  
  
  "Jag blev väckt av en tjock man. Rolig kille med en kamera runt halsen. Vad tror du?"
  
  
  "Jag såg fack i Voiture 5 medan du gick omkring i ditt företag, vad det var för oss. Mannen gick ut. Som vanligt, som bär hans jävla walkie-talkie. Han var så bråttom att jag var säker på att han skulle träffa någon och bestämde mig för att följa upp på vad han tyckte var så viktigt. Han måste ha märkt mig. Han ledde mig genom gemensamma bil, där denna rolig kille med en kamera som sitter. De måste ha utbytt signaler på något sätt. Två runt dem fångade mig på plattformen. Hon var tvungen att komma hit. Sedan jag var hit i örat."
  
  
  "Jag ser en vacker goose ägg där, men du är fortfarande i bra form."
  
  
  Ursula rodnade lite. "Du har satt mig i underläge."
  
  
  "Jag önskar att hon kunde hitta ett sätt att tjäna pengar på det."
  
  
  "Försök att fokusera på din verksamhet. Vad ska vi göra härnäst?"
  
  
  "Jag ska räkna ut något," försäkrade han henne.
  
  
  Han var redan tänker på dagens händelser. Något som inte faller på plats, och det irriterade mig att jag inte kunde räkna ut det.
  
  
  Jag försökte att ordna mina slutsatser i en logisk ordning. Mannen med radio var Richter, Ursula ' s Nazistiska på flykt. Han hade en deformerad knoge, som Richter, och agerade som en man som brukade köra. Efter att få veta Ursula, det var bara naturligt för estestvenno att han skulle försöka ta reda på vem hon var. Han såg på mig med en tysk tjej.
  
  
  Richter slog mig medan jag brottas med mitt ego partner, Mr Jolly. Han var den person som sa Mr Jolly som min identitet var. Men varför skulle en försiktig man som Richter lämna korkskruv problem till sin kamrat? I så fall, varför var Richter reser med en kamrat som verkade vara en erfaren agent? Kanske Herr Richter var också på spy mail verksamhet.
  
  
  "Kom här, Ursula, och göra plats för mig. "Jag ska gå till sängs med dig", sade jag.
  
  
  "Nick!" hon skällde. "Inte nu."
  
  
  "Du har fel, baby. Jag ska ligga ner på sängen och försöker att knyta dina händer."
  
  
  Vi spelade det här spelet tillbaka, och anlitat henne i strama knutar på rep som band henne. Uppgiften var så svårt som jag förbannade Mr Jolly ett halvt dussin gånger.
  
  
  "Nick, varför gjorde de tar av mig kläderna?"
  
  
  "Inte bara på grund av utsikten, även om det är vackert. Mr Jolly Hotel sök dina kläder."
  
  
  "Gjorde något skulle hända medan jag var utslagen?"
  
  
  "Ingenting som du inte skulle missa," jag skrattade.
  
  
  Som jag löste knuten, mina händer ibland borstad Ursula nakna rygg och skinkor. "Det här jobbet har några ytterligare fördelar," hennes man sagt.
  
  
  "De hittade något när de ville ha mig, Nick?"
  
  
  "Ditt ID-kort. Richter vet vem du är."
  
  
  I det ögonblicket, Mr Jolly kamera fick syn på henne.
  
  
  
  
  Jag lämnade mitt ego i facket.
  
  
  "Vad hände?" Ursula frågade.
  
  
  "Han lämnade sin kamera bakom."
  
  
  "Du menar att han kan komma tillbaka för det?"
  
  
  "Inte i det här livet", sa jag. "En person som är så noggrann att inte glömma något som liknar en kamera."
  
  
  Inte om han var på väg att glömma det.
  
  
  Henne, steg upp ur sängen och föll till golvet. Hon rullade upp den digitala kameror, eftersom det var det snabbaste sättet att få det.
  
  
  "Ursula, komma ur sängen, stå med ryggen mot fönstret och höja ditt ego." Jag berättade för henne.
  
  
  Nä var smart nog. Från tonen i min röst, hon visste att jag inte borde slösa någon tid. Henne, hörde hennes nakna fötter slog i golvet.
  
  
  Han låg på hans mage, tittar in i kameran på nära håll. Om hon hade rätt, hon riskerade att bli skjuten öppet i ansiktet, men det kan inte hjälpas.
  
  
  "Jag kan inte se någon timing enhet och att jag inte hör någon som tickar, men jag tror att det finns en sprängladdning inne."
  
  
  "Gjorde denna person lämna en ego på syftet?" Ursula sa. Nu var hon vid fönstret.
  
  
  "Efter att veta vem du är, varför ska Hans Richter låter dig leva? Detta fack är tänkt att vara vår grav, baby."
  
  
  Jag kunde höra Ursula är tungt att andas. Hon grep vid fönstret, slet i hennes ego.
  
  
  "Mr Ledare tittade på sin klocka innan du lämnar oss. Det är tänkt att anta att han aktiveras timern genom att trycka spaken på den digitala kameror. Jag kan stänga av mitt ego om jag tar med kameran, men jag tar risken."
  
  
  Han vände ryggen på den digitala kameran och tog tag i den med båda händerna. Dess svettning. Jag ville inte berätta Ursula, men jag tänkte att om de sprängämnen som gick bort när jag flyttade hennes kamera, åtminstone min kropp skulle skydda en del av explosionen, och kanske rädda hennes liv.
  
  
  "Komma bort från fönstret," hennes far sagt.
  
  
  Hon identifierade mitt namn i en mjuk röst, då flyttade, och han stod upp.
  
  
  Ingen explosion.
  
  
  Henne, hoppade på tåget fönster. Han ville inte riskera att rulla runt på golvet. Han vände ryggen till fönstret, lutade sig mot det, och svängde kameran runt med sina bundna händer.
  
  
  När tåget gått framåt, han tittade på Ursula, och vi log mot varandra, vilket kändes som en lättnad för oss.
  
  
  Sedan hörde vi en explosion längs spåren. Det var som om en hand granat exploderar på andra sidan av kullen.
  
  
  "Jag är glad att du såg den här kameran och förstått vad det är, säger Ursula.
  
  
  "Ja, ett par minuter och vi skulle ha exploderat."
  
  
  "Jag är så ledsen, Nick. Jag sätter ditt liv i fara. Richter kommer att försöka döda oss båda."
  
  
  Ursula kunde bara se toppen av isberget. Hans Richter och ego Löjtnant Mister Jolly var en minoritet av mördarna på det här tåget.
  
  
  
  
  Kapitel Sju
  
  
  
  Med tiden Orientexpressen stannade i Venedig, jag hade lyckats gratis Ursula ' s händer. Hon tog bort repen runt hennes vrister och sätta på ett par grundläggande saker med kläder innan obundet mig.
  
  
  "Var inte blyg, "sl retad."Genom att nu, jag vet allt om dig."
  
  
  "Nej, Nick. Du vet bara hur jag ser ut. En man aldrig vet allt om en kvinna."
  
  
  Vi gick ut i hela kupén och minglade med publiken få fart runt tåget. Ursula skyndade iväg för att få några smörgåsar, och hon tog upp en position som möjliggjorde för mig att hålla koll på ansikten som betytt något för oss två.
  
  
  Hans Richter och hans partner ego inte kunde se henne, och Sheng Tzu, en agent för de Kinesiska Kommunisterna, inte se henne. Eva Schmidt en skymt av henne. Som Ursula, hon höll på att plocka upp smörgåsar.
  
  
  "Eva", ropade jag ut som hon mimmed förbi mig och på väg tillbaka till tåget, en påse med mat i handen.
  
  
  Hon slutade gå. "Du gav mig tills ikväll, kommer du ihåg?"
  
  
  "Bara kontrollera att rösta, och det är det."
  
  
  "Jag ska kontakta Horst och vidarebefordra ditt meddelande av intresse i bildskärmen. Men jag kommer inte göra att kontakta tills jag är säker på att tiden är rätt. Med andra ord, jag tänker inte avslöja min identitet att du eller någon annan som kan vara att titta på mig."
  
  
  Sedan hon lämnade med publiken, och han vände sin uppmärksamhet till Ursula, som just hade kommit upp bakom mig med våra smörgåsar.
  
  
  "Jag trodde att du försökte hitta en annan lekkamrat," sade hon, " förrän jag hörde en snutt från din konversation. Vem är Horst?"
  
  
  "Bara den person som jag vill att hon ska träffa. Kom ihåg Richter, baby."
  
  
  Snart Orient Express var på väg hem från stationen i riktning mot att den hade kommit. Österut igen, tåget var tvungen att återvända till fastlandet via en gångbro. Det var mörkt som i Snabb rusade ner den två mil väg, och vi såg efter oss en bländande uppvisning av gult ljus längs kusten: utsikt över Venedig stigande havet svärta.
  
  
  
  Efter en snabb måltid, Ursula sa att hon ville träffa Richter Gansu-Provinsen igen. "Låt oss prova ego coupe. Om han är det, jag ska gripa honom. Om inte, skall vi söka ego saker och ta reda på vad han har för sig."
  
  
  Richter var inte där, och jag var inte förvånad.
  
  
  "Nu, han vet att de inte döda oss. Det borde ha varit en explosion som inte fick hända."
  
  
  "Nick, tror du att du har förlorat sitt ego?"
  
  
  "Han ville inte få bort hela dagen i Milano", sade jag.
  
  
  Låset var tvungen, och vi gick in Slaktaren fack.
  
  
  Det var påslagen genom att Verkhny brylev. Det fanns två stycken av bagage, och båda var på golvet, inte på hyllorna. En väska tog henne, och Ursula nått för andra. Efter plocka lås på resväskor, vi försiktigt öppnade dem.
  
  
  Det var inte något betydande i den väska han sökte, men det var en näsduk som definitivt inte tillhör de stora matte som hade radio. Det hade en svag mässing lukt som jag tyckte var vagt bekant. Han stängt sin väska och hjälpte Ursula ser ut genom det andra. En stund senare, hon höll upp ett papper.
  
  
  "Titta här", sade hon. "Han planerar att gå ut i Belgrad." Det var en ego tåg biljett.
  
  
  Henne, sa han och skrattade. "Det får du inte mycket tid."
  
  
  Jag såg i hörnet av lådan under några tröjor och hittade ett par förpackningar av Europeiska cigaretter. De verkade som en speciell blandning. "Dyr smak,"hon anmärkte, visar Ursula ett av paketen.
  
  
  Hon tog cigaretter från mig och tittade på förpackningen. "Hans Richter rökt ett speciellt märke av Belgiska cigaretter. Detta är min plats."
  
  
  "Du måste försöka att ta egot i Belgrad när det kommer ut över hela världen."
  
  
  "De Jugoslaviska myndigheterna har lovat att hjälpa till att föra Richter rättvisa. Jag ska be henne att möta oss på tågstationen med ett par civilklädda poliser."
  
  
  "Skulle du inte hellre göra den gripande ensam?" Frågade jag henne.
  
  
  "Han måste fångas levande", sade hon. "Om jag fånga henne med det Nazistiska gris, jag är rädd att jag ska blåsa emu hjärnor ut."
  
  
  De lägger ned allt som det var, och gick ut för att facket. Ursula gick till sitt eget fack för att vänta ut den mullrande tåg för henne.
  
  
  Vi bodde i Trieste direkt efter Venedig. Vi hade tänkt att vara i Poggioreale del Corsa på den Jugoslaviska gränsen vid nio och trettio. Jag bestämde mig för att om Eva Schmidt hade inte kontaktat mig då, jag skulle ha börjat leta efter henne.
  
  
  Jag gick tillbaka till min kupé, i hopp om att Eva skulle kontakta mig där. Jag gav hej ego numret när hon lovade att berätta Horst Blücher som jag ville bjuda på satellit-monitor.
  
  
  Företaget väntade på mig, men det var inte Eva Schmidt eller hennes pojkvän. Ivan Lubjanka, den Chekist, lutade mig tillbaka i min säng, huvudet upptryckt på sin vänstra hand. Han höll i en Webley revolver i sin högra hand .455 Mark IV med ljuddämpare.
  
  
  "Kom in", sade han.
  
  
  Jag stängde dörren bakom mig, tänker att jag borde ha varit mer försiktiga.
  
  
  Lubjanka satte sig ner på sängen. "Så du är Nick Carter. Att du inte ser så cool."
  
  
  "Vem sa att jag var cool? Hennes fitta."
  
  
  "Om jag hade vetat att du var på tåget med mig, Carter, jag skulle ha slutat tidigare för att se dig."
  
  
  Henne, sa han och skrattade. "Om du gör församlingar, du skulle känna igen mig när du såg mig i restaurangvagnen. Hon vet du."
  
  
  Han tittade på mig irriterat. "Du vet ju, att jag måste döda dig."
  
  
  Hon ryckte på axlarna. "Varför bry sig?" Frågade jag henne. "Du kommer förmodligen döda mig i alla fall."
  
  
  "Jag kom inte hit för att satsa på", sa han blankt, med en tung accent. "Jag kom hit som enda köpare, och jag vill behålla det på det sättet."
  
  
  "Vad sägs om den Kinesiska?"
  
  
  "Jag ska ta itu med en konkurrent på en gång", sade han mjukt.
  
  
  "Om du gör det, du kommer att ha kroppar över hela tåget. Du bör tänka på det." Stahl inte gjorde ett försök att rycka det från Hugo, eftersom han visste att Barbarerna skulle inte ge mig tid.
  
  
  "Jag har funderat på det," sade han. Han steg upp från britsen. Han var ett par centimeter kortare än jag var, och jag kunde se att Em inte gillar det väldigt mycket. "Du och jag kommer att gå till slutet av detta tåg, Carter. Vi kommer att gå mycket noggrant. Jag ska hålla denna pistol i fickan på vägen, men det kommer vara som syftar till att din ryggrad. Som ni vet, ett skott i ryggen är mycket smärtsamt. Så jag hoppas du inte gör något dumt."
  
  
  "Och vad händer i slutet av vår promenad tillsammans?"
  
  
  "Oroa dig inte, det kommer att vara mycket snabb."
  
  
  "Hur generös av dig."
  
  
  "Snälla. Du kommer med mig nu." Han svängde den stora pistolen mot mig, och det gick av.
  
  
  Jag insåg att om det gick, skulle det vara ett hål i mitt bröst som är stor nog för en man att sticka näven i.
  
  
  Han vände sig om och öppnade dörren, hoppas det var någon i korridoren. Men det var ingen där. Henne, jag gick i korridoren, och Varvara följde med mig. Pistolen var fortfarande hålls framför honom, men när han tittade på den, han knuffade egot i fickan på sin jacka. Jag kunde se hur lite det sticker ut från under tyget, och det var att min midja.
  
  
  Han stängde kupé dörren och vinkade åt mig att gå. Sedan vände han sig om och gick långsamt genom korridoren. Tåget mullrade och skakade under oss, men inte tillräckligt för att rubba Lubjanka balans. Han höll om tre steg mellan oss, så jag kunde inte få honom lätt.
  
  
  Vi kom till slutet av Voiture 7 och drog ut på plattformar mellan Voiture 7 och Voiture 5, där Eva Schmidt facket var beläget. Vi fick gå igenom två dörrar. Så jag gick in i den andra bilen, Lubjanka såg henne ta ett steg precis bakom mig.
  
  
  Med en kraftig rörelse, han stängde dörren med en smäll tillbaka till Lubjanka Street. Dörren slog Ego Yi, att förlora sin balans, och han föll till golvet på plattformen. Men han hade inte förlorat sin revolver. Han sparken som han föll. Den första gawk-eyed krossat glas av dagen gick igenom nä och nästan slog min axel, begrava sig i träpanel bakom mig. Ett andra skott ljöd, men han ville inte ens komma nära mig.
  
  
  Som Varvara rusade till plattform, Wilhelmina kastade upp henne. Min skott träffade metall golvet på plattformen bredvid hukande ryska, rikoschetterande runt honom utan att träffa honom.
  
  
  Barbarerna öppnade eld igen, knackar ur dörrkarmen som hade använt sig av det för att täcka. Sedan, som han hukade sig ut genom dörren, skyndade han sig tillbaka genom dörren i andra vagnen. Ego såg henne i sista minuten och lyckats klämma in två bilder på Luger. En av Lubjanka är gawking ögon, slog honom på axeln, och jag såg honom falla till golvet i den andra bilen.
  
  
  Det var en lång, tom nu när hjulen rasslade högt under oss. Då såg han henne upp handen med revolvern. Lubjanka snabbt skott på mig, men vilt missade. Då han såg målet ego stryk runt på botten av fönstret. Hennes, sköt, men missade. Sedan gick han och sprang ner för korridoren som ledde till den andra änden av bilen. Han kanske bestämde sig för att springa iväg och slicka sina sår.
  
  
  Han försiktigt flyttat till sin sida av plattformen och snabbt korsade klyftan och tog upp en position bredvid den andra dörren. Det blev inga fler skott avfyras. Jag såg ut inuti, men Lubjanka fanns ingenstans att hittas. Kanske är han en fälla för mig det.
  
  
  Han öppnade dörren på glänt för att få en bättre titt på henne. Ingenting. Det ser ut som Barbarer är verkligen borta. Han gick långsamt in i bilen, håller Luger framför honom. Ego var inte där. Då jag vände hörnet och såg ego, kanske två tredjedelar av vägen ner i hallen. Han vände sitt ansikte mörka med ilska och frustration, och sköt två felaktiga skott på reloaded revolver. Jag hukade sig ner snabbt, och kulor whizzed över mitt huvud.
  
  
  Han svor och under hans andedräkt. Nu Varvara sprang ner för korridoren, hon återigen beskjutna av honom. Men rörelsen av tåget förstörde mitt mål, och jag missade nästan det. Sedan den ryska försvann runt hörnet, vilket genom tåget.
  
  
  Tydligen, ingen hade hört det dova skott. Hela kupé, kom ingen ut. När han nådde båda ändarna av bilen och den plats där KGB-mannen hade försvunnit ur sikte, han såg att tåget skulle komma in Poggioreale del Corsa.
  
  
  Barbarerna skulle inte gå av vid denna snabbt stopp, sa han till sig själv. Han skulle inte vilja myndigheterna att veta om egot skada. Han kunde inte förklara vad som hade hänt. Dessutom Emu fortfarande behövde övervaka att han hade försökt att köpa från Topcon agenter på tåget.
  
  
  Ett par uniformerade män gick ner i hallen mot mig. En var en konduktören, den andra en tulltjänsteman. Vi var nära gränsen, vi var incheckade.
  
  
  Hon var fram med ett falskt id-kort tillhandahålls av TOPOR speciella krafter. Tulltjänsteman nickade, och han och dirigent flyttas på.
  
  
  Tåget fart, går stadigt mot Sydossetien. Nästa stopp kommer att vara runt midnatt på Povka.
  
  
  Jag trodde att min nästa uppgift skulle vara att besöka Eva-Schmidt. Kvinnan var tvungen att vara den som berättade Lubjanka att jag försökte var att få en satellit-monitor.
  
  
  Eva är fack provat det, men det var det inte. Han plockade låset igen och in med en Luger i sin hand. Det var ingen där. Han bestämde sig för att sedan hennes fack var den enda som kunde identifieras med hjälp av dess nummer, min kära motståndare skulle hålla konferenser någon annanstans.
  
  
  Han fick ut av fack och gick tillbaka till den dagen bilar, hela tiden letar efter Lubjanka.
  
  
  Och Schmidt-en ville också Shen, eftersom jag hade anledning att tro att han fortfarande var ombord, på jakt efter min hud.
  
  
  Min sökning var fruktlösa. Vi var ensamma, det var ingen runt dem. Han var orolig för att de kanske hade alla på något sätt rymt vid gränsen.
  
  
  Då tåget stannade upp för att Pivka station. Pivka är en provinsiell stad som ligger vid korsningen av flera Jugoslaviska järnvägslinjer. Stationen är primitiva , en lång grå byggnad med några ljus på natten. Det var kallt uppe i bergen. När tåget stannade, skal stilla regn.
  
  
  Det var sett från ett runt bilen plattformar för att se om någon skulle få reda på. Fyra personer dök upp på plattformen. De tre runt dem var passagerare som hade bestämt sig för att ta en smörgås butik och kaffe på nära slutet av stationshuset. Den fjärde, som hon äntligen erkänts av hans bekanta gång, var Ivan Lubianke.
  
  
  Utan att en enda gång tittar över hans axel, Lubjanka skyndade genom stationshuset och i den mörka gatan utanför. Hon tvekade ett ögonblick. Detta kan vara ett knep för att avleda min uppmärksamhet medan Schmidt och Blücher var att komma ut ur den andra bilen. Men jag var tvungen att ta denna chans. Han satte sin fot på marken och följde Lubjanka. Han kanske har stulit en monitor.
  
  
  Barbarerna hade redan försvunnit in i den grå byggnaden. Jag skyndade mig efter honom, hoppas att tåget inte skulle gå innan jag kunde komma tillbaka. Den svagt upplysta, shabby receptionen var nästan tom. Lubjanka var inte där - han måste ha varit ute nu, som cirklar runt byggnaden.
  
  
  Jag sprang ut genom dörren till gatan och såg sig omkring på den mörka trottoaren utanför. Ett lätt regn blöt över mitt ansikte, det var en kall, eländig natt. Det fanns inga bilar i sikte, inga fotgängare, bara grå sten staket, grå byggnader, och regn. Lubjanka helt försvunnit.
  
  
  Jag var tvungen att besluta om att följa Lubjanka och glöm tåg, Schmidt och Blücher, eller gå tillbaka ombord om de fortfarande var det med den stulna enhet.
  
  
  Det var ett påtvingat beslut eftersom jag inte har tid - detta tåg var tänkt att lämna i tio eller femton minuter. Om jag fattar fel beslut, jag kommer att återgå till där jag började min sökning för att övervaka, och jag kan till och med förlora mitt ego för evigt.
  
  
  I ett ögonblick av sjukdom, hennes val var gjort. Han vände sig om och skyndade tillbaka genom den svagt upplysta station till plattformen. Lights of the Orient Express sträckte sig längs spåren framför mig. Tåget såg ut som en oas av civilisation i denna svarta öknen. Han såg mot restaurangen och såg flera människor som sitter inne, dricka varmt kaffe eller te i grova träbord. En Jugoslavisk barn som var tänkt att vara i säng vid den här tiden var på väg mot bordet med en rykande kopp te. Nen var klädd i ett vitt förkläde och patent läder balett tofflor. Efter kontroll ansikten kunder och att se till att ingen runt omkring dem var bekant för mig, jag gick till män rum. Till hennes lättnad, han undrade var Lubjanka hade gått och om han kommer att göra en affär med monitor.
  
  
  Som hennes make vände sig till ledighet, såg hon en man som stod i dörröppningen - min gamla vän Sheng Tzu. Han flinade lite, och han höll en revolver i sin högra hand. Det var en Smith & Wesson .44 Magnum med en stor ljuddämpare.
  
  
  "Det här är sista gången vi träffas, Mr Carter," Sheng sade. "Våra ryska har ett bekvämt lämnade tåget ännu, och när jag bli av med dig, jag kommer inte ha några andra konkurrenter."
  
  
  Hennes ser pistol och ego hand med pistolen. "Blücher har själv ännu inte har behandlats med." Han märkte att de bara heligt ljus i rummet kom från en dim-lampa som hänger från taket, inte långt ifrån där han höll det. Men jag kunde inte se det, så jag kunde inte mörkare plats utan att ta två eller tre kulor. Och det var absolut ingen täckning på rummet.
  
  
  "Den kvinnan kommer att bli min väg till enhet," Sheng sa kallt. "Men det är mitt problem, inte ditt." Han höjde pistolen lite, och det var att min hopfällbara dollar. Just som han var på väg att dra igång, kom en man in genom dörren bakom honom. Han var en Jugoslaviska anställd av stationen.
  
  
  "Vad är det?" "Vad är det?" frågade han, tittar på Shen long gun.
  
  
  Han stod tre meter bort från Shen. Sheng vände sig till honom, kastade ut sin vänstra armbåge, och slog hans ego i ansiktet. Det var en tråkig crunch och ett dovt rop, och killen kollapsade medvetslös på golvet.
  
  
  Men hon behövde inte vänta för expediten att falla till golvet. Innan Sheng kunde vända tillbaka för att avsluta bort mig, hon tog tag i strängen av den lilla lampan på framsidan av mig och ryckte kraftigt i takt med att hennes förvandlas till vänster.
  
  
  Rummet var nästan helt mörkt, med en enda dim heliga ljuset från station plattform genom den öppna dörren. Shen sköt ett skott i min riktning, men missade
  
  
  
  Gun thudded in i rummet, och gawk smällde in cement vägg bakom mig. När han vände tillbaka till Shen, han siktar. Stiletto kastade henne i mörka rum, fånga Shen i underarmen bakom den hand som håller revolvern. Handen öppnas krampaktigt, och pistolen flög tvärs över rummet.
  
  
  Sheng låta som ett högt rop när han stirrade på kniven inbäddade i Egots underarmen, som hade avslitna senor, artärer och muskler. Han vände sig om, fortfarande hålla kniven i sin hand, för att hitta vapnet. Sedan tog han ett steg framåt, men det var blockerade av ego. Han svor på Kinesiska.
  
  
  "Inga fler vapen, Shan", sa jag med ett lågt morrande. "Låt oss se vad du kan göra utan honom."
  
  
  Sheng tvekade ett ögonblick, sedan drog stiletto från hans underarm med en grymta av smärta. Blod spurted på golvet. Han skickligt tog tag i handtaget på kniven med sin vänstra hand och rört sig mot mig.
  
  
  Jag kunde ha försökt att få pistolen på golvet, men jag visste att jag aldrig skulle få det innan Shen gjorde. För Wilhelmina, det är min Luger på denna station som skulle vara absurt, som ett gevär.
  
  
  Shen nu cirklade mig för evigt. Jag var tvungen att ta ett steg tillbaka från ego pistolen på golvet. Han kunde inte göra det heller, men han var helt nöjd med sin nya fördel. Han förväntade sig att jag skulle skäras till bitar med en stilett.
  
  
  Sheng snabbt in, feinting med sin kniv. Han var bra på det. Jag undvek en snabb, skarpa slag, men en andra attack skär genom ärmen på min jacka och betade min arm. Leendet återvände till hans breda ansikte. Han var säker. Han tog ett svep med kniven och skär i bröstet.
  
  
  Våra ögon vänjer sig vid dunklet nu, och jag kunde se blod droppande kontinuerligt från Shen höger underarm som han metodiskt jagade mig i en snäv cirkel. Han hade sett blod på min tröja också, och det var tydligt att ego ställs inför det em gillade vad han såg. Han bestämde sig för att han skulle slut på mig på bara några sekunder.
  
  
  Då Sheng tog ett stort steg. Han kom för att döda mig, slå ett slag i mitt liv. Han tog ett steg, vände sig åt sidan och slog hans ego handleden med sin högra hand. Hon drabbades hårt av hans ego, och hans arm split öppen från påverkan. Hugo föll till golvet med en krasch.
  
  
  Innan Sheng kunde återhämta sig, henne, visade att slicka honom och högg Ego huvud och nacke med baksidan av sin hand. Han grunted och sjönk till alla fyra. Jag klev över honom för att kasta annan stans, men att han var redo för mig. Han sparkade mig med sin högra fot och knackade mig av mina fötter, slå mig på låret.
  
  
  Vi båda hoppade till våra fötter på samma gång, men jag hade den fördelen framför honom eftersom jag var inte skada som dåligt. Det kastades på honom med en knytnäve, men han såg det precis i tid. Trots att han hade ont i armen, tog han tag i mig och kastade mig över axeln i en lång båge. Jag såg det, tak och golv, som jag nådde det på vägen ner. Henne, landade på en av varje stam, som fortfarande håller på med den. Med den fart som han skapade, var hon vänt ryggen av ego, vänt upp och ned i luften, och landade hårt på hennes rygg på betonggolvet. Det slog med en ljudlig duns, och han kunde höra luften rusar ut genom ego av hans lungor.
  
  
  Hennes far klättrade till hans fötter som Sheng steg svagt på sina knän, med andan i halsen. Sedan hennes ego sparkade kraftigt på mål och han föll till hans sida. Han försökte att komma tillbaka på hans knän, men hans ego var att vänta. Som han kämpade för att hans fötter, han tog noga sikte, smällde baksidan av sin hand för hårt på bron av hans ego näsa, och nå målet med ett högt spricka. Sheng grunted och föll tillbaka till golvet. Då han ryckte till två gånger och dog.
  
  
  Jag tittade ut genom dörren och såg att ledarna förberedde sig för att börja Orient Express igen. Efter Hugo och Wilhelmina plockade upp henne, han knäppte upp hennes jacka för att dölja blod på sin tröja och sprang till tåget på en regnig natt.
  
  
  
  
  I det åttonde kapitlet.
  
  
  
  Strax efter att tåget lämnat för Pivka, hon hittade Ursula på baksidan plattform, ensam, kontrollera att ammunition i hennes Midget Webley. Hon var glad att se mig.
  
  
  "Jag såg dig komma ut och tänkte att du kanske har ett problem på stationen," sade hon.
  
  
  Hennes jacka och skjorta hade ändrats, så det fanns inga bevis för min run-in med Shen. "Det var flera händelser för mig," jag erkände. "Är du redo för Belgrad?"
  
  
  Hon log tätt. "ja. Jag tror det stör mig lite."
  
  
  "Tja, nästan en timme. Jag föreslår att du går att få lite sömn. Vi kommer inte att anlända i Belgrad förrän nio på morgonen."
  
  
  "Jag ska få vila lite," sade hon. "Jag lovar."
  
  
  Bra. Jag måste göra något. Ser du tidigt i morgon bitti." Du kommer tillbaka till ditt fack?"
  
  
  "Jag tror att jag ska få henne lite luft först," sade hon. Hon böjde sig ner och rörde vid hennes läppar mot mina.
  
  
  Jag är orolig för dig, Nick."
  
  
  Han log mot henne. "Se dig snart."
  
  
  Jag lämnade Ursula för henne på plattformen och gick tillbaka genom Voiture 7, nu är den sista bil, till nummer 5, där jag hoppades på att hitta henne, Eva-Schmidt.
  
  
  Jag hade nått den bortre änden av Voiture 7 båda hållen när jag såg en man komma gående mot mig genom korridoren av nästa sleeper. Det var Hans Richter. Att han inte längre bar på en radio, och hans ansikte såg mycket sakligt. Han hukade sig tillbaka till visa och sprang före honom tillbaka till sin kupé. Han låste upp dörren och klev in som Richter vände hörnet av korridoren.
  
  
  Jag väntade tills jag hörde en ego pass innan du drar dig tillbaka i korridoren bakom honom. Han gick över till Ursula, som fortfarande var på baksidan plattform. Först trodde jag att det var nog bara en tillfällighet, men sedan såg jag honom att stanna vid slutet av korridoren, dra ut en stor stiletto från hans ficka, och öppna bladet. Det var ingen tvekan om det: han visste Ursula var det. Tydligen, han gissade på att hon var efter honom och var på väg att döda henne.
  
  
  Richter försvann runt hörnet i korridoren. Han flyttade snabbt efter det, att veta att det bara skulle ta emu-ett ögonblick för att döda Ursula om hon inte se det komma, och att de mullrande tåg skulle överrösta alla ljud som det gjorde.
  
  
  Det tog mig bara ett ögonblick att vända hörnet av korridoren och nå den främsta plattform. När hans ego skannade, han såg att våra män hade redan tog Ursula från bakom och höll en kniv på sin hals. Ett annat ego hand var tryckt mot hennes mun, och hon kunde föreställa mig hennes mycket stora, rädda ögon.
  
  
  Richter var på tal att hans fångenskap i en högdragen, hård röst när han öppnade dörren för en spricka bakom honom.
  
  
  "Ja, henne vet jag att dö är obehagligt. Men det är vad Bonn-regeringen har i åtanke för mig, är det inte?"
  
  
  Det var inte en lätt situation. Han kunde inte bara döda Hans Richter eftersom Ursula och Bonn hade lämnat egot vid liv. Det var viktigt för dem att han utstå skam för en offentlig rättegång.
  
  
  Han stängde dörren bakom henne, drog Wilhelmina ut, och kom upp bakom Richter när han var på väg att köra stiletto över Ursula ' s hals. Då han tryckte på den, lite i taget, till basen av Richter ' s skull, så att han kunde känna ego det.
  
  
  Richter vände på huvudet snabbt, som fortfarande håller kniven för att Ursula ' s hals. När han såg mig bakom honom, en blick av ren hat dök upp på hans hårda, muskulös ansikte.
  
  
  "Du?" "Vad är det?" utropade han.
  
  
  "Du skulle bättre släpp kniven", sade han, att trycka på luger hårt mot egots skull.
  
  
  "Vad händer om jag inte gör det?"
  
  
  "Då ska jag skjuta dig i huvudet", sade jag bistert, hoppas han inte har kallat på min bluff.
  
  
  "Inte innan jag kan öppna den här kvinnan är halsen som en mogen tomat. Nej, jag har den fördelen här, min andra. Om du inte omedelbart sätta pistolen iväg och lämna denna plattform, henne, jag ska döda henne omedelbart.
  
  
  "Du missförstår varför hon är här," fortsatte han smidigt. "Hon är bara att försöka skrämma en kvinna. Jag kommer inte att döda henne. Och jag kommer inte att döda henne om du nu lämna denna plattform. Om du inte gör det, jag måste klippa henne halsvenen."
  
  
  Richter var en skicklig lögnare, men inte en övertygande en. Jag visste att om jag lämnade plattformen, han skulle aldrig se Ursula levande igen.
  
  
  Jag kunde se hennes blå ögon som stirrade på mig i förtvivlan. Han svalde hårt och tryckte Luger ännu hårdare mot basen av hans ego skull.
  
  
  "Okej,"sa jag," gör det."
  
  
  Richter tittade på mig. "Du menar låt mig döda henne?"
  
  
  "Faktiskt", sa jag. "Och efter att ditt mål kommer att försvinna in i mörkret. Nu kan du bestämma, Richter. Släpp kniven eller är du död."
  
  
  Hennes, jag hoppades att det lät övertygande. Richter tvekade ett ögonblick, att överväga och utvärdera. Då såg han att hans ego ansikte förändras och koppla av lite. Han tog kniven ut runt Ursula ' s hals och tog hans andra hand bort från ee rta.
  
  
  Jag tog ett stort steg bort från Richter, och han tog ett litet steg bort från Ursula. Nu är hon vände sig mot honom, andas hårt.
  
  
  "Jo, det ser ut som om du äntligen fångade mig," sade han till Ursula i en sarkastisk ton. "Wie schade für mich." Det är synd för honom - ego sarkasm är hårdare än någonsin.
  
  
  "Ser ut som vi greps ego innan du gjorde", sa han till Ursule, hans ögon fortfarande på Richter.
  
  
  "Vi kommer att ta ego till min kupé. Jag kommer att vakta hennes ego hela natten så att det inte bryta, säger Ursula.
  
  
  Richter skrattade.
  
  
  "Okej", sa jag. Jag ville inte denna människa att bo med oss tills morgonen, speciellt när han var orolig för att Eva-Schmidt och Blücher, men det fanns inget annat sätt. "Flytta på, Richter." Han vinkade de Luger på den viktigaste plattformen
  
  
  
  Han hade fortfarande kniven i handen, och han sträckte ut handen för att plocka upp det som han gått mimmo mig. Han gav mig ego utan problem, men sedan när det kastades överbord av ego, att ta ögonen från det för bara en sekund, han tog tag i min högra handled med sin hand och sköt Luger bort från honom.
  
  
  Vi träffar skottet tillsammans, och Richter vände sig för att ta tag i vapnet. Vid ett tillfälle, kanske har han riskerade att skjuta på honom, men Ursula var i raden av eld bakom honom.
  
  
  Henne, vände med Richter medan hennes ego spunnet i en liten cirkel tills egot split drabbats av tåget. Ursula var inte längre bakom honom. Han kämpade med att vända luger mot honom. Jag har inte längre brydde sig om att jag dödade honom, Richter, eller inte, men i stället försökt att skada hennes ego. Stönar och svettas, han tryckte henne som en pistol mot hans ego och kropp. Han klämde min hand, och ett skott avfyrades runt luger. Gawk slå skott och rikoschetterade i natt.
  
  
  Ursula hade bara drog ut henne Webley, men jag var mellan henne och Richter, och hon kunde inte använda det mot honom. Med en plötslig, hård, desperat push, Richter kastade mig bort från honom. Hennes föll ett ögonblick på Ursula, knackar Webley ur hennes armar. Då Richter gick ut genom dörren. Han försvann bakom henne som en annan Luger skott på henne. Gawking ögon bröt glas och slog honom när han rundade hörnet i korridoren. Kula av hans ego att slå i väggen. Men han var fortfarande på hans fötter. Sedan, den försvann över hela synfältet.
  
  
  "Skräddare!" Henne, skrek. "Är du okej?"
  
  
  Ursula var att plocka upp henne Webley. "Jag är bra, Nick," sade hon, men jag kan berätta att hon var skakad.
  
  
  Han tog tag i dörren, slet upp den och klev in i det sovande bil. När hon rundade hörnet av korridoren, luger i handen, hon såg Richter ungefär halvvägs ner, kör mot den andra änden. Det var sänkt med en luger, men sedan ändrade han sitt sinne. De flesta av passagerarna var redan i sitt fack, och skottet skulle förmodligen vakna ih upp.
  
  
  Den luger sänkte det och tittade på Richter försvinna till andra änden av bilen. Ursula var precis bredvid mig.
  
  
  "Ber om ursäkt," hennes far sagt.
  
  
  "Oroa dig inte, Nick. Han är fortfarande på tåget. Han kommer inte att vara så lycklig nästa gång. Vi ska ta hand om det. Kanske bör vi leta efter ego?"
  
  
  "Låt oss gå."
  
  
  Vi gick till Richter facket, men Ego var inte där. Då vi sökte resten av tåget. Ego fanns ingenstans att se. Självklart, han hade hittat en plats att gömma sig. Det ser ut som att vi får räkna på Ursula att kunna ta ego i Belgrad denna morgon. Han insisterade på att Ursula gå till hennes fack för kort vila. Hon behövde det illa. Henne, på väg tillbaka till Voiture 5, i hopp om att möta Schmidt kvinna.
  
  
  När det kom i Voiture 5, jag hade en stor överraskning väntar mig.
  
  
  Jag hade precis nått korridoren som leder till Eva: s kupé när hennes dörr öppnades och Hans Richter dök upp.
  
  
  Stahl vände hörn att titta på. Han drog på sig sin jacka, och det var ett bandage på armen. Han tittade mig omkring och förstulet, därefter gick bort från mig den andra bilen.
  
  
  Tydligen ex-Nazist gömde sig i ett utrymme som upptas av Schmidts kvinnor tills vi ego ville. Han fick också en ögonbindel, vilket innebar att Eva måste ha hjälpt em.
  
  
  Jag skrek, som kommer ut i skyddsrum.
  
  
  Han sprang. Jag sprang efter honom när han slängde öppna dörren och gick ut genom transport.
  
  
  Han nådde båda ändarna av korridoren, slet öppna dörren, och att de följs.
  
  
  Då var hon möttes igen av en glad man.
  
  
  Han var på plattformen mellan bilar. Han måste ha väntat på Richter. Han hörde mig skrika, såg Richter igång, och var redo att möta mig, när hon brast ut genom dörren.
  
  
  Med ett par knogjärn som liknar den som används av Richter innan, Mr Jolly slog mig. Hennes ego en skymt av hennes ansikte i ljuset av bilen bakom oss innan vi slog till.
  
  
  Mina knän sagged. Den person som har använt knogjärn visste hur man hit och var exakt det slag bör hit för att sätta brottsoffret i stället. Jag vaknade uppkrupen på plattformen, konduktören skakar på mig och frågar mig vad som var fel.
  
  
  "Jag blev påkörd av en man."
  
  
  "Möjligen en potentiell tjuv. När du gick i dörren, för att du såg en man lutad över dig. Han sprang till nästa bil. Om du kan beskriva ego..."
  
  
  "Jag visste inte ens se deras ansikten, egon," ljög jag.
  
  
  Richter och ego kompis rymde igen, men hennes, trodde att jag var lycklig. Om ledaren hade inte dykt upp, Mr Jolly förmodligen skulle ha lämnat mig i värre form än omedvetet.
  
  
  Jag försäkrade konduktören att jag kunde gå. När jag lyckats få bort från honom, jag gick tillbaka till Eva Schmidt fack.
  
  
  "Vem är det?" Hon kallas ut i reumatism på min knock.
  
  
  Hennes röst förändrats och hon talade franska. "Porter, ma' am."
  
  
  Det var en paus. Sedan klickade låset. Dörren öppnade en spricka. Han fastnade med foten i hålet och tryckte in den luger i Evas förvånade ansikte.
  
  
  "Hur var han om affären som vi hade tidigare?", sade han i en barsk röst.
  
  
  "Jag kontaktade Horst. Men jag hade inte tid att kontakta dig igen."
  
  
  Smällde i dörren, sade han till henne: "Du ljuger - du ställa ryska på mig."
  
  
  Kvinnan undvek min blick. "Om han fick problem, det var Ego idé. Hon var bara höra av EMU att du är speciell verksamhet i budgivning för den enhet."
  
  
  "Det är vackert. När du berättade för em att du visste fan vad han skulle göra."
  
  
  "Du kan inte förvänta mig att oroa dig för din säkerhet. Inte efter att du avbrutit mig."
  
  
  Jag tyglade mig själv. "Vad är din anknytning till Hans Richter?"
  
  
  Hennes blick återvände till mig. "Hans Richter och jag har ingen anslutning".
  
  
  "Jag såg honom komma in i ditt fack. Han hade ett skott och kom till dig för hjälp. Du bandagerade Emu: s arm."
  
  
  Hennes blick gick inte att vackla. "Jag medger att detta är sant. Men vi har fortfarande ingen anslutning, annat än att jag vet att West tyska agenter letar efter egon. Jag tror inte att det är min business. Låt dem fånga sina egna före detta Nazister."
  
  
  "Varför gjorde han har att komma till dig?"
  
  
  "För några år sedan, vi kände varandra väl. Hennes ego blev känd när jag såg honom igen. Hon gjorde misstaget att ge Emu hennes fack nummer, inte ens misstänka att han skulle få problem på tåget." Hon log lite. "Nu, säg inte att du inte förstår vad jag menar när jag säger att egot en gång kände väl."
  
  
  "Låt mig berätta om en tanke som bara slog mig, Eva. Kanske Hans Richter är chef för Topcon. Kanske är detta mannen du kallar Horst Blücher."
  
  
  "Horst inte köra när han blir skjuten. Han är för smart för det."
  
  
  "Var är han och varför är han inte dyker upp?" Frågade jag henne. "Vad sa han till min begäran om ett möte?"
  
  
  Hon drog in ett pack av Amerikanska cigaretter och tände dem. "Horst säger att han kommer att överväga du en legitim budgivare för den här enheten. Men han kommer bara att behandla dig på det här tåget, och affären måste låsas upp innan vi kommer fram i Sofia. Du kommer att göra ditt erbjudande genom mig."
  
  
  "Ta skräddarsy och jag ska göra det," sade jag. "Jag är redo att göra mitt erbjudande på skärmen. Men jag gör det bara för egot, av Topcon boss".
  
  
  Hon suckade tungt. "Emu kommer inte gilla det, men jag ska få henne ett meddelande. Jag ska boka en tid och ta meddelande till din kupé."
  
  
  "När kan jag räkna med att höra från dig?"
  
  
  "Då kommer vi att stanna i Belgrad i morgon. Jag kan inte kontakta Horst ikväll."
  
  
  "Okej", sa jag. "Men den här gången kommer mötet avslutas bättre. Jag börjar bli väldigt otålig."
  
  
  I mörkret i min kupé, jag sträckte ut sig på sängen och lyssnade till ljudet av hjul som tåget rusade mot Belgrad, och det här var ett viktigt ögonblick för mig och för Ursula.
  
  
  Ursula var i hopp om att fånga sin fisk i Belgrad, och hennes var i hopp om att möta hans. Trots att berättelsen Eva Schmidt hade berättat för mig, att jag fortfarande undrat om den man som han hade varit stalking och Ursula är svårfångade byten var samma sak ...
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  På grund av nattens spänning och extrem trötthet, han sov längre än väntat. Min enda överföring är en knackning på facket. Det var Ursula. Det var en strålande dag utanför, och vi närmade oss Belgrad.
  
  
  "Hon blev ombedd att säga adjö i fall vi inte se varandra igen," sade hon till mig mjukt.
  
  
  Hon knappast såg ut som en agent. Hennes rufsigt blont hår fick henne att se ut som en ung skolflicka, som var lika bra.
  
  
  "Hur snällt av dig," sade jag.
  
  
  När jag kom upp från min säng, hon kom fram till mig och tryckte sina läppar mot mina. Henne, kände hennes mjuka kropp mot hans bröst. Efter en lång tid, kyssen tog slut och hon började att andas ytligt.
  
  
  "Hennes misteln i åtanke är att det är riktigt fint att säga adjö", sade hon.
  
  
  Hej log mot henne. Jag tror att hon blev undervisad av ee för att kombinera affärer med ett lite kul. "Vi kommer att vara i Belgrad snart."
  
  
  "Det kommer inte ta lång tid att säga adjö".
  
  
  Han log igen, böjde sig ner och rörde sina läppar mot hennes. "Du är mycket övertygande," sade jag.
  
  
  "Jag hoppades på att bli." Hon log.
  
  
  Hon drog på sin regnrock och drog av sig sina stövlar medan han tittade på. Då skulle hon dra tröjan över hennes huvud. Den här gången, hon var inte bära en behå. Hon såg vacker i morgonsolen. När hon började ta av henne kjolen, tröjan började knäppa upp.
  
  
  Ett par minuter senare, vi låg i sängen tillsammans. Hennes varma nakenhet tryckt ner mig, och jag kunde känna hela hennes kropp
  
  
  
  väntar på min beröring.
  
  
  Hennes hand långsamt sprang ner sammet av hennes lår. Vi behövde inte bry sig om att rita fönster gardin, och soligt saint ee hud tog en aprikosfärgad nyans som hon flyttade hennes höfter mot mig. Hennes hand gled ner mellan hennes ben.
  
  
  Hennes bröst nådde ut till mig, svara till min touch. Hon hittade mig och smekte mig sakta och försiktigt, i en mjuk rytm. Hennes läppar hungrigt ville ha mig, att söka, nibbling och sjunkande.
  
  
  Då kände jag en liten rysning i mig och visste att jag inte kunde vänta. Jag närmade mig henne försiktigt, och vi höll varandra i händerna. En vacker stöna rymt från djupet av hennes hals.
  
  
  Jag ville inte säga hej. Han var besatt av det brådskande behovet av att finna tillfredsställelse i henne. Vi flyttade ihop, mer och mer ihärdigt, och den vackra ljud runt hennes hals verkade bära runt mig. Nu är hennes höfter tar med mig fången för sensuell önskan. Rytmen ökade och blev mer och mer styv. En kittel var kokar inom mig, redo att svämma över. Som låter henne samman med den avlägsna visselpipa av tåget, kitteln kokade, och hon fick denna heta utsläpp till hennes innersta och mest intima ställen.
  
  
  "Trevligt sätt att börja dagen på," sade jag, som ligger bredvid henne. "Och vi behöver inte säga adjö. Inte nu. Jag ska träffa dig på polisstationen."
  
  
  "Glöm det, Nick," log hon. "Du har en egen uppgift att tänka på."
  
  
  "Mitt uppdrag kan vara relaterade till din", svarade jag. "Jag kan inte förklara det nu. Men vi får bättre klädd. Vi är nästan i Belgrad."
  
  
  Vi klädde snabbt som tåget passerat utkanten av Belgrad. Senare, när vi gick genom tåget bilar, en obehaglig tanke slog mig. Om Blücher: s Horst hade faktiskt varit Hans Richter, och om Ursula hade lyckats gripa ego innan hon visste var stulen övervaka var i hallen, eller om skärmen hade tagits i förvar med Richter, mina chanser att få egot tillbaka var smal. De Jugoslaver, naturligtvis, kommer inte att lämna enheten över till mig eller den AMERIKANSKA regeringen.
  
  
  I en mening, Ursula och jag var ovänner på den tiden, eftersom våra uppdrag och omedelbara mål motsade varandra. Han var säker på att även hon hade sparat Ursula ' s liv, hon skulle inte anses fördröja Richter greps i Belgrad, bara för att hon blev ombedd att ta del av hans elektronisk utrustning bort från honom innan han togs i förvar. Hon skulle ha ansett att hennes uppdrag största på grund av den enorma omfattningen av hennes tidigare brott " egon.
  
  
  Men, den dubbla identiteten har aldrig bevisats. Jag såg inte henne, så att jag inte vill distrahera Ursula från hennes mål utan att avslöja mina uppdrag, och jag ville inte göra det. Så jag bestämde mig för att stanna med Ursula under hennes gripande försök att titta på Eva-Schmidt, och se vad som skulle vara till min fördel.
  
  
  Vi gick igenom dagen tränare långsamt, men vi fick inte se Schmidt, vi såg inte Richter. Av den tid som tåget flyttade ner den långa grå plattform Belgrad station, vi stod på plattformen bredvid motorn. Det var en massa människor väntar på tåget, och vi båda insåg att vårt folk kan mycket lätt gå vilse i en sådan folkmassa.
  
  
  Tåget äntligen stannade. Han vände sig till Ursula och log mot henne. "Nåväl, låt oss se om vi kan hitta någon av dina civilklädda killar", sade jag.
  
  
  Vi fick i slutet av tåget på plattformen innan övriga passagerare och på väg till upptagen station byggnad. Ursula ville se honom, men han var ute på perronger.
  
  
  "Jag ser ih," sade hon. "Håll ett öga på Richter medan jag guida henne." Om nödvändigt kommer vi att söka tåget från fram-och baksida."
  
  
  Ursula sprang iväg, och sedan Eva Schmidt märke till henne. Hon var ensam och skyndade mig genom folkmassan till baksidan av tåg. Han följde med henne, stöta till resenärer i hans brådska.
  
  
  Jag såg Hans Richter och hans följeslagare, en undersätsig man med ett glatt ansikte, få ut av den sista bilen. Richter ness bagage och bekanta radio.
  
  
  De träffade bagagevagn och försvann bakom den. Jag gick fram till dem med mitt bagage gömma mig från ih ögon, och fick tillräckligt nära för att höra ih ' s röst.
  
  
  "Du var klokt att kvarhålla Carter. Detta kommer att ta slut snart." Det var Richter. "Jag ska möta den ryska här och göra en affär."
  
  
  "Har du har en enhet?" Det var Eva som sade att
  
  
  Richter skrattade. "Öppna här i min radio, där det har varit hela tiden."
  
  
  Det var Wilhelmina som drog det ut under sin jacka. Inte undra på att vårt folk aldrig skildes med en radio som inte spelade. Den satellit-monitor var inne i radio fall. Även om egot togs isär enheten skulle se ut som en del av vika papper till någon annan än en expert.
  
  
  Att gå runt i bagagevagn, sade han, " jag är inte säker.:
  
  
  
  "Tack för att arrangera mötet, Eva."
  
  
  Richter svor.
  
  
  "Jag ska ta radio, Horst. Jag antar att du föredrar det namnet, dis skulle du egot använder nu. När jag har radio i mina händer, vi kommer att gå över och tala med polisen, som jag vet du också."
  
  
  Hans ego vänner stannade med honom ända till slutet. Eva svängde sin väska och slog mig med pistol, och Mr Jolly kastade på mig.
  
  
  Hon blev skjuten av en tjock man som vi var fallande. Han var för trött för att bekämpa honom.
  
  
  Han kippar efter andan när han kastades ut genom Alenka ego och fick hans fötter igen. Han såg inte förvånad över att jag tryckte av på Luger. Han hade väntat sig detta när han hoppade efter mig, tänkte jag. Han försökte bara ge Richter dags att ta en paus.
  
  
  Ex-Nazisten tog tillfället i akt. Han rusade tillbaka till stationen, trycka människor undan när han gick.
  
  
  Eva Schmidt också sprang iväg. När hon såg att jag hade satt en kula i den man som hade attackerat mig, hon vände sig om och var vilse i mängden. Jag såg henne gå i den riktning som tåget, men jag brydde mig inte vad som hände henne.
  
  
  Han var racing när Hans Richter.
  
  
  När han nådde ingången av den stora stationen, han vände sig om. Nu var han håller en parabellum mauser i ena handen och en radio i den andra. Han pekade Mauser på mitt huvud och sköt. Skott dundrade över plattformen, nästan träffa mitt vänstra öga. Ett par av kvinnorna skrek. Bakom mig, en tall, äldre mannen föll till marken - en gawking emu träffade honom i axeln. Det var mer skrik. Som Richter vände och sprang till stationen, drog han ut sin luger ,tog sikte och sköt. Det var då han ändrade kurs, och att han missade det.
  
  
  Det fanns ingen tid för att se var Ursula och polisen. Han sprang till stationen efter Richter. Det var hundratals människor inne, och Richter flyttade skickligt genom dem till långt dörrar som ledde till gatan. Jag lägger det i Wilhelmina ficka och ökade hastigheten. Folk stod och tittade på, och några försökte komma ur vägen. Richter knackade kvinnan utanför hennes fötter och gick på. Hon var fortfarande i rask takt, och innan han kunde nå dörrar, han stannade ego med ett par slag.
  
  
  Richter träffar golvet hårt, men inte förlora oss Mauser, vår radio. Han vände sig om för att skjuta mitt huvud, men jag fångade den i min pistol hand och tryckte bort det. Den Mauser vrålade i det stora rummet, och Gawk smällde in i det höga taket. Det var mer skrik och skrik, och det var en panikartad flykt för att komma bort från skottlossning.
  
  
  Vi rullade över två gånger, försöker behålla kontrollen. Våra händer kämpade för att hålla pistolen. Han sköt igen, och framför fönster krossades. Hans män inte brute punch Richter fyrkantigt ansikte, och hans ego makt försvagades. Den mauser föll ut över Ego händer som hennes hand snabbt vände.
  
  
  Richter förbannade skrattade och slog mig i huvudet med en knytnäve och är anslutna. Jag kände en crunch nära mitt öra och föll till golvet. I det ögonblicket, Richter gick upp och tog sin Mauser.
  
  
  Han drog fram sin pistol innan jag kunde komma nära honom, och när han vände sig till mig, ett litet leende dök upp på hans ansikte. Det kastades i handflatan på Hugo ' s hand som han syftar mauser i mitt huvud. Men våra vapen, vår stilettos inte hit.
  
  
  "Hold sie! Genug!" Det var Ursula.
  
  
  Richter vände sig bort från mig för att se en mycket dyster-inför Ursula pekar en emu på Webley ' s rygg. På vardera sidan av Nach var två Jugoslaviska hemliga poliser i civila kläder. Var och en av dem hade en kort revolver pekade på Richter.
  
  
  "Lägg ner pistolen," en på Ursula rätt som beställts.
  
  
  Richter grunted, tappade mauser, och tittade tillbaka på mig. "Fan du, tailor," sade han mjukt på engelska.
  
  
  Jag gick fram till honom och ryckte radio ur hans hand. De Jugoslaver nickade mot mig och tog Ego händer.
  
  
  "Vi kommer att ta ego att tullen efter en kort förhör innan du flyttar ego högkvarter," Jugoslaviska, som talade om tidigare, berättade Ursula.
  
  
  Hon hade till att få radio ut av det. "Jag måste gå till tåget för att hämta min väska", sa jag. "Jag kommer strax tillbaka."
  
  
  Jag blev kontaktad med en skrivelse med samma Jugoslaviska. "Nej, snälla. Tåget kommer att bli försenat. Kom med oss först."
  
  
  Han verkar inte benägna att bråka. "Okej", sa jag, motvilligt följer dem in i rummet.
  
  
  Det var ett ganska litet rum med bara en stol och tre raka stolar. Det fanns bara ett fönster som vetter mot gatan. Det såg raw.
  
  
  När vi kom in i rummet, Ursula talade till de Jugoslaviska, som hävdade att åtföljas av ih.
  
  
  "Åh, ego väska!" utbrast hon. "Är det på den plattform. Jag ska få det."
  
  
  "Mycket bra," polis kommit överens om.
  
  
  Ursula hade bara försvunnit och stänger dörren bakom henne när Richter började agera upp igen.
  
  
  Polisen var fortfarande håller ego händer. Den som inte har talat ändå tog radio från mig, att just min ånger och sätta egot på stolen framför oss. Nu är han nådde in i hans jacka för ett par handbojor, men Richter plötsligt och ganska häftigt bröt sig loss från de andra Jugoslaviska armar och slog sitt ego i ansiktet med armbågen. Cop vacklade tillbaka och föll tungt mot golvet, medan Richter knuffat de andra på mig. Mannen stötte in i mig, och jag var tvungen att fånga hans ego att hålla honom från att falla till golvet.
  
  
  Richter hit den första officer och sträckte sig efter sin pistol. Jag nådde Wilhelmina som den man som vill träffa mig försökte att återfå sin balans. Då Richter dök upp med en trubbnosiga revolver, vände runt och sköt mig. Jag dök mot stolen, och han missade.
  
  
  Polisen som hade fallit på mig nu var att nå sin pistol. Richter sköt honom och slog honom öppet i bröstet. Mannen steg till hans fötter, och pressades tillbaka av plötslig påverkan. Egots ögon återspeglade överraskning för plötslig död som han smällde i väggen och sedan gled till golvet.
  
  
  Richter gick snabbt runt stolen, ta tag i radio, där han gick och sprang till fönstret. Hennes snabba skott skott över hennes täcka och betade Ego ' s axel. Han vände sig om och besvarade elden. Då såg han att en annan polisman började syftar på honom. Han sköt igen, träffa mannen i ansiktet, och cop föll tungt i hans stol. Richter sedan vände och dök genom fönstret, krossar glas i en skur av splitter. Jag sköt honom igen när han försvann, men missade honom.
  
  
  I det ögonblicket Ursula kom in genom dörren.
  
  
  "Han är förlorad för oss," sade jag. "Come on." Henne, hoppade ut genom dörren mimmo nyfikna åskådare och leds genom stationen till de främre dörrarna. Ursula var verkligen bakom mig.
  
  
  När han nådde båda ändar av byggnaden, såg han att Richter var inte längre där. Han såg en svart bil snabbare bort från den plats ett block ner på gatan, men han hade ingen aning om att det var Richter.
  
  
  "Nästa gång jag ser henne, Herr Richter," sade Ursula bistert,"jag ska sätta en kula i emu: s huvud och ställa frågor senare."
  
  
  I det ögonblicket, det enda han kunde tänka på var den radio som Richter hade tagit när han sprang bort. Jag hade monitorn en stund, men nu var det förlorat till mig igen. Kanske för alltid.
  
  
  Då kom jag ihåg henne, Eva.
  
  
  
  
  Det nionde kapitlet.
  
  
  
  "Vi är ute efter samma person," Ursule berättade för honom.
  
  
  Hon tittade på mig undrande när jag skyndade mig med henne tillbaka till stationen ingång. "Vad menar du, Nick?"
  
  
  "Det finns inte mycket tid för förklaringar just nu. Richter är inblandade i en större stöld, och han stal något mycket värdefullt för min regering att sälja till Kommunisterna. Det är därför han var på Orientexpressen."
  
  
  Jag kunde höra polis sirener som vi sprang genom stationen. En folkmassa samlades runt i rummet där polisen försökte gripa Richter. Utanför the Orient Express var förbereder sig för att lämna.
  
  
  "Jag ska lämna dig här, Ursula. Berätta inte polisen något om min medverkan om du kan undvika det. Checka in på Majestic Hotel vid Obilicev Venac 28 och jag ska träffa dig där. Under tiden, kolla in kalva och försöka hitta Richter. Om du fortfarande hitta honom, inte försöka att ta tag i honom, vänta på mig."
  
  
  "När får jag se dig igen?" frågade hon. "Vart är du på väg, Nick?"
  
  
  "Finns det någon på tåget som kan berätta för oss var att hitta Richter," sade jag. "Så, jag kommer tillbaka ombord. Jag hoppas att komma tillbaka till dig senare i dag eller i morgon."
  
  
  Hon log. "Jag är glad att vårt arbete gör det möjligt för oss att hålla ihop för en stund," sade hon. "Lycka till tills jag ser dig igen."
  
  
  "Det är samma sak med dig", sade jag.
  
  
  Han nådde den plattform som tåget började och hoppade ombord. Den vackra blonda Ursula vinkade, jag står i dörröppningen och vände sig sedan för att hälsa på den uniformerade Jugoslaviska poliser.
  
  
  Inom loppet av några sekunder, tåget lämnat stationen och halkade tillbaka till den Jugoslaviska byn. Även i Belgrad, tåget åkte in i restaurangvagnen, som nu var den sista bilen på tåget, bakom slipers. Detta gjorde en annan plats där jag skulle titta för Eva-Schmidt, och det är där jag hittade henne. Hon hade precis beställt frukost när han kom fram till hennes bord.
  
  
  "Jag måste sätta en kula i dig, precis här", sade jag. "Men jag ska ge dig en sista chans. Få upp och gå till ditt fack. Det kommer att vara vänliga hälsningar. Och inga tricks den här gången. Du försöker något som förra gången, och jag ska döda dig utan vidare diskussion."
  
  
  Hon tvekade ett ögonblick. Sedan gick hon upp och gick ner i gången i restaurangvagnen. Jag lämnade henne
  
  
  ett par räkningar ee en tabell för servitören och följde med henne. Snart var vi står framför ee facket i Voiture 5.
  
  
  "Inside," jag beställde.
  
  
  Hon låste upp dörren. Vi gick in, och han låste dörren bakom oss. "Nu, vad skulle du vilja veta?" "Vad är det?" frågade hon tartly.
  
  
  "Hur hittar din älskare".
  
  
  Hon log hårt och sprang en hand genom hennes mörka hår. "Det kan vara mycket svårt just nu. Hans kommer att slutföra sin försäljning mycket snart, och då kommer han att bli en mycket rik man. Han kommer att ändra sin identitet igen och fortsätter att gäcka de dårar som söker honom." Hon skrattade. "Och det kan vi tacka regeringen för allt detta."
  
  
  Han gillade inte att bli utskrattad och kallad för en dåre. "Du har ett sätt att prova lyckan," hennes far sagt. "Där är Richter som vistas i Belgrad?"
  
  
  Eva log. Hon började klä av medan jag pratade med henne. Jag visste inte vad hon väntade, men snart var hon sig av hennes byxor och ut ur hennes bh. Nä hade en mogen full siffra.
  
  
  "Om jag ger dig denna information, jag kommer att acceptera en utmaning som är relaterade till ditt arbete," sade hon till mig.
  
  
  Hon stirrade på mig som hon tog av hennes bh och exponerade hennes bröst.
  
  
  "Du kan också vara snäll nog att berätta för mig där Topcon huvudkontor hall," Hej sa till henne när han såg henne dra den svarta spets trosor av hennes vita lår. Hon försökte distrahera mig med sex, precis som så många andra kvinnor.
  
  
  "Vi kanske kan göra någon form av kompromiss" som hon spann till mig, stå helt naken. Hon kom fram till mig och rörde mig med hennes bröst.
  
  
  "Vad är en kompromiss?" Frågade jag henne.
  
  
  Hon snuggled upp mig lite. "Du får nöja dig med mindre än att all information du vill ha, och jag ska ge dig en liten present i stället." Hon sprang sin tunga sakta över hennes läppar.
  
  
  "Jag kan fortfarande plocka upp gåva," Ey påminde henne, känna hennes höfter rör sig mot mig.
  
  
  "ja. Men det skulle inte vara samma sak, skulle det? Det är inte samma sak alls."
  
  
  Han lät hörnet av rta flytta. Hon var bra. Han och Richter gjorde ett bra team. Han troligen använt det i andra Topcon uppdrag. "Och om jag var villig att kompromissa med, vilken information skulle du ge mig?"
  
  
  Hon flyttade hennes höfter mer aggressivt, och det var störande som fan. "Jag kan inte berätta för dig var Topcon huvudkontor finns i hallen, eftersom jag inte vet. Richter inte ta mig dit. Men jag kommer att säga att han är som checkar in på Excelsior Hotel i Belgrad på Prince of Milos 5. Hennes, jag kommer att säga er, eftersom han inte kommer att vara det för lång tid och du kommer förmodligen inte att kunna hitta ego i alla fall."
  
  
  Hennes höfter rörde sig närmare mig. Ih lindade sina armar runt henne och kände hennes mjuka köttet flytta på min beröring. Ee tog tag i hennes haka med sin andra hand, drog henne nära, och kysste henne hårt på munnen. Hon höll andan, hennes ögon, utstående. Sedan en blick av förvirring och besvikelse dök upp i hennes ögon. För en stund sedan, hon hade kontroll över situationen, hon var styra åtgärder, men plötsligt tappade hon kontrollen.
  
  
  Hennes haka inte skulle låta gå. Ego grep henne hårdare. "Du ljuger, kära," insisterade jag.
  
  
  Förvirring vände sig till gripandet. "Bra..."
  
  
  "Ah, ja. Jag kan se det i dina ögon." Han släppte hennes haka, men höll henne nära med sin andra hand. Då han nådde i sin jacka och drog ut Wilhelmina. Han höll henne nära att hennes vänstra bröst och kastade henne in i det mjuka köttet.
  
  
  "Det är inte som det brukade vara", hennes far sagt. "Jag har slut på tålamod den här gången. Lyssna nu noga. Jag kommer att hitta ut där Richter gömmer sig i Belgrad, oavsett om du berätta för mig eller inte. Vill du verkligen dö bara för att göra saker och ting lite svårare? för mig?"
  
  
  Rädslan hon hade visat tidigare var nu tillbaka i hennes ögon. Jag kunde berätta att hon tänker på vad jag sade. Hon tittade ner på pistolen mot hennes bröst, och sedan tittade mig i ögonen.
  
  
  "Sava Hotel," sade hon mjukt.
  
  
  Henne, såg på hennes ansikte, och hon var övertygad om. Den Savva Hotellet var typ av plats Richter skulle ha valt-små och privata.
  
  
  "Och Topcon huvudkontor är i hallen i Lausanne, är det inte?"
  
  
  Hon tittade snabbt på mig, och sedan bort. Hon tryckte hårdare med de små pistol mot hennes bröst. Hon flämtade.
  
  
  "Ja," sade hon snabbt. "Men jag vet ärligt talat inte adressen."
  
  
  Han tog pistolen och holstered det. "Jag tror dig," sade jag. "Och nu måste jag lämna dig, och gå av vid nästa station."
  
  
  Hon ville inte flytta bort från mig. "Vill du inte acceptera den andra delen av avtalet som jag föreslog?"
  
  
  Han sprang hans händer ner hennes lår och kysste henne på läpparna. Hon verkade hungrig till mig. Men jag hade något annat att tänka på. Han vände sig om och tog hennes halsduk från väggen i fack.
  
  
  "Jag vet att jag kommer att älska det", sade jag. "Men det bör sätta verksamheten före nöje, åtminstone ibland."
  
  
  Han höll halsduk upp till hennes ansikte, och hon tittade på honom undrande. Sedan drog han på hennes ego hej, mun och knöt den tillbaka. Hon började plötsligt slingrande, stansning, och gör konstiga ljud genom de halsduk. Han tog tag i hennes nakna kropp, plockade upp henne, bar henne till sängen och kastade ner henne på golvet. Jag trodde att jag såg en förväntansfull blick i hennes ögon för ett ögonblick, men jag kopplade henne till barnsäng med sitt eget band och kläder. Efter en stund var hon hävde sig ut på sängen och stirrar på mig uppmärksamt.
  
  
  "Så länge du inte över gränsen till Bulgarien, du behöver inte en ledare eller porter att sparka ner din dörr", hennes man sagt. "Och det är bara alltför sent. Då ska jag ha nått Sava Hotel."
  
  
  Hatet lyste i hennes ögon, och hon mumlade något i tyska genom hennes halsduk.
  
  
  "Oroa dig inte för att vara bunden," hennes far log. "Försök bara att tänka på mina alternativ."
  
  
  Han lämnade henne bunden naken på britsen och låst fack dörren bakom honom. Sedan gick jag till Voiture 7 och min kupé för att plocka upp min lilla bagage. Han var redo för att gå av vid nästa hållplats, som följdes snart av en visselpipa.
  
  
  Nu var han tvungen att återvända till Belgrad i hopp om att Richter hade gått till Sava Hotel, även om den Jugoslaviska polisen letade efter honom. Jag behövde ta reda på om han fortfarande hade radio.
  
  
  
  
  Den tionde kapitel.
  
  
  
  Det var runt lunchtid när jag kom tillbaka till central stationen i Belgrad på en andra-klass-tåg. Jag tog en taxi ner Saraevoska Gatan Knez Mihaila Boulevard, passerade imponerande National Museum, gjorde ett par varv för att se till att vi inte följs, och sedan gick direkt till Majestic Hotel på Obilichev Venac Street. Ursula var mycket glad att se mig.
  
  
  "Åh, Nick!" sade hon, omslag hennes mjuka armar runt min hals när jag kom in i hennes rum. "Hennes sulor är på golvet. Var fan har du varit, skräddare?"
  
  
  "Jag var tvungen att ta itu med några oavslutade affärer. Du trodde inte att jag skulle lämna dig ensam i detta onda kommunistiska inkomst, gjorde du?"
  
  
  Hon stängt dörren bakom mig. Jag märkte att hon låg i en mycket elegant rum till ett blygsamt pris och att nah hade en vacker utsikt över gatan. Men nu är allt hon kunde tänka på var Hans Richter.
  
  
  "Har du lärt dig något?" frågade hon.
  
  
  Han tände hon en cigarett och erbjöd henne, men hon avböjde. Han tittade på nä allvar nu. Hon var ganska spänd. "Jag tror jag vet var Richter gömmer sig," hennes far sagt. "Om han fick panik och sprang runt i stan."
  
  
  "Är det någonstans i närheten?"
  
  
  Han tog en lång dra på sin cigarett och höll det för ett ögonblick. "Ja, det är inte långt härifrån."
  
  
  "Där? Allt?"
  
  
  Han studerade Ursula ' s ansikte för ett ögonblick innan de talar. Det verkade som en bra tid att tala om övervaka här. Han var tvungen att antingen säga detta eller helt utesluta henne från den nya, och det senare alternativet verkar inte rättvist.
  
  
  "Ja hotel", sade jag långsamt.
  
  
  "Som po?" Hon gick till telefonen på nattduksbordet. "Jag ringer polisen och de kommer att möta oss där."
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. "Nej, Ursula."
  
  
  Hon tittade på mig med ett inslag av överraskning i hennes vackra blå ögon. Då hon fick tillbaka telefonen. "Varför inte?"
  
  
  "Ursula", sade jag, " jag kommer att prata till dig. Richter stal en elektronisk apparat från den Brittiska regeringen, en enhet som är viktigt att säkerheten i Väst. Han har denna enhet med honom. Åtminstone han hade det när han gick ut, runt Central Station genom fönstret."
  
  
  Hon mindes att hon för ett ögonblick. "Radio?" frågade hon.
  
  
  "Ja, radio. Han är ganska säker på att det är en enhet som är gömda inuti den."
  
  
  "Det är därför han bar radio med honom på tåget."
  
  
  Han log mot henne. "Det är vad jag tror just nu. Nu den Jugoslaviska polisen skulle vara glad att utlämna ego till västtyskland för att stå inför rätta för krigsförbrytelser. Kommunisterna är alltid glada om de fångar en person från Tredje Riket. Men jag tror du kan förstå att de kan ta en annan bild av corkscrew om att återvända mig en elektronisk enhet ."
  
  
  "Jag förstår, Nick," sade hon.
  
  
  "Jag försökte separera Richter från egot radiostationer, men jag lyckades inte," fortsatte han. "Om jag hade varit det, min uppgift skulle ha varit klar. Nu behöver jag för att få denna radio tillbaka."
  
  
  "Men, Nick, jag kan inte arrestera Richter utan att polisen," sade hon till mig. "Att sätta egot i förvar av vår regering kräver en hel del byråkrati. Polisen måste vara inblandad."
  
  
  "Jag förstår," sade jag. "Men kom ihåg att Tyskland är ensam i världen.
  
  
  tjänster av länder som kommer att drabbas om denna enhet faller i händerna på KGB. I själva verket är hennes gissning är att Richter räknar med att göra en affär att sälja enheter till den ryska regeringen här i Belgrad. De har redan gjort så. I alla fall, Ursula, henne och ber dig att ge mig tid för Richter och ego, radio, innan vi övergår till den Jugoslaver för att få hjälp att ego är gripande."
  
  
  Hon tänkte efter en stund. "Jag vill hjälpa dig att fånga Richter."
  
  
  "Ja, du kan komma med mig," jag har kommit överens.
  
  
  Hon log. "Okej, Nick. Jag ska vänta på henne innan jag ringer polisen, men naturligtvis kan de ha egna idéer. Jag tror att hon hade sett av den person tittar på detta hotell. Jag antar att de inte kan lita på mig helt."
  
  
  "Är det vettigt", sade jag. "Efter allt, du är inte en bra kommunist."
  
  
  Hon gav mig en stor tysk leende, och hennes blå ögon blixtrade. "Jag är inte ens en bra flicka," sade hon.
  
  
  "Jag skulle inte hålla med om det."
  
  
  Hon var klädd i en mantel som band i midjan eftersom hon hade precis kommit ut för en dusch. Hon löste den klädnad och låta det falla öppna, avslöjar att hon var naken under. "Jag antar att jag skulle klä på mig," sade hon.
  
  
  Han tittade hungrigt på hennes kurvor. "Antar jag."
  
  
  Dräkten föll till golvet. Han lät sin blick vandra över hennes svällande bröst, hennes smala midja, och sopa av hennes milky låren och höfterna. Han mindes Eva på tåget, och han visste att Eva hade satt igång något i mig som nu smekte och närt Ursula typ.
  
  
  "Å andra sidan,"sade hon, som närmar sig för att stänga avståndet mellan oss:" om vårt folk är på detta hotell just nu, han kommer nog vara där lite längre."
  
  
  "Jag antar", sade jag.
  
  
  Hon började knapra på mitt öra. Och jag låter henne börja klä av mig.
  
  
  Ursula var underblåser en eld i mig som lovat att komma ur kontroll mycket snart. Han hjälpte henne att ta bort resten av hennes kläder, då ledde henne in till den stora dubbelsängen i hela rummet. Vi lägger ner tillsammans, och nästa sak jag visste att hon skulle komma upp till mig i en människas position.
  
  
  Hennes bröst hängde över mitt bröst i vackra vertikala valv. Hon kom ner för att slicka mig, och tips av hennes bröst gned mjukt mot mina bröst, kysser mitt ansikte och hals med hennes våta läppar.
  
  
  Hon flyttade ner till min mage, kysser mig försiktigt, och en eld brann i min ljumske. Sedan flyttade hon ner, smickrade med full, varma läppar tills hon inte kunde ta det längre.
  
  
  "Nu, slöfock?" frågade hon.
  
  
  "Nu", sa jag hoarsely.
  
  
  Ee knuffade henne på sängen och skrevade henne, andfådd och otålig. Milky lår steg upp och omringade mig, och jag minns känslan av dem lock tätt bakom mig när vi ansluten. Eld förvandlas till en vulkanisk förintelsen. Då var det söta dofter, vackra ljud, och varma köttet som vi nådde sin kulmen.
  
  
  När jag tittade på Sava Hotel, förstod jag varför Richter valde ego. I usa, ego är som bäst beskrivs som en loppa trap - en gammal fallfärdig byggnad som såg ut som det borde ha rivits för länge sedan i de gamla kvarteren. Skylten utanför var så förfallen att man kunde gå igenom det utan att ens veta om det var ett hotell. Det var som en plats där ledningen skulle se den andra vägen från tvivelaktiga personer.
  
  
  Det var bara tjugo rum, och från antal nycklar placeras i brevlådorna bakom skrivbord, kunde han se att endast ett halvt dussin hade vidtagits. Jag blev inte förvånad när en tilltufsad Jugoslaviska arbetstagaren inte begär att få se våra pass, men tog helt enkelt ut ih nummer. Han var bara att försöka övertyga polisen som en formalitet.
  
  
  Som Klera flyttade runt stolen för att plocka upp mitt bagage, hon tittade på brevlådorna igen och memorerat dem, vilket tyder på att vissa rum var upptagna. Sedan gick vi upp för trapporna med expediten. När han öppnade dörren och sätta mitt bagage i, han gav em-tips.
  
  
  Som Klera var lämnar dörren i korridoren öppnades och Hans Richter kom ut. Hon drevs bort av Ursula på eftermiddagen, och han gömde ur sikte. En stund senare, jag stal en blick och såg Richter och två män står i hallen med ryggen mot mig. De var på väg att lämna den andra mannen runt vars rum de hade just lämnat. Den andra mannen är Ivan Lubjanka.
  
  
  Tydligen, Richter gick här vid Lubjanka när han fick all over the Orient Express på Povka. Nu, även om Richter verkar ha hittat en annan plats att gömma sig på grund av olyckan vid stationen, han kom hit med dessa människor, som uppenbarligen Topcon agenter, för att diskutera försäljning av övervakningsanordningar med den ryska.
  
  
  Richter är inte ness radio. Han kanske inte litar på KGB. Han och hans kamrater gick ner för korridoren till trappan medan Barbarerna stängt dörren.
  
  
  Han vände sig till Ursula. "Detta är vårt folk, och de är våra vänner", sade jag. "Följa dem och se vart de går. Försök att inte bli dödade. Under tiden kommer jag att besöka min ryska vän i korridoren. Jag möter dig vid den Majestätiska på tre." Vänta. i en timme, då är det här, och om jag inte dyker upp, du är på din egen."
  
  
  Hon såg upp i mitt ansikte för en kort tillfället. "Okej, Nick."
  
  
  Han log mot henne. "Se dig snart."
  
  
  "Ja."
  
  
  Ursula försvann ned i korridoren, följt av Richter och hans män.
  
  
  Ett par minuter senare, han knackade på dörren till Lubjanka rum. Efter en kort paus, Lubjanka röst ljöd från bakom disken. "Ja?"
  
  
  Hennes förståelse av dialekter och röster var ganska bra, särskilt efter misteln förmåga att höra ih, så hon harklade sig och försökte sitt bästa för att låta som Hans Richter.
  
  
  "Blücher", sade jag.
  
  
  Låset klickade till den dag som luger drog ut henne. När dörren öppnades och Lubjanka är förvånad över ansikte mötte hennes, Stahl inte vänta för henne att komma in i rummet. Han sparkade hårt på dörren och rusade in i rummet. Det slog Lubjanka i bröstet och huvudet och knackade ego till golvet.
  
  
  Lubjanka började för pistol, men ego stoppade honom. "Fryser just där."
  
  
  Han vände sig om för att se luger som syftar till att emu: s huvud. Sedan tittade han på avståndet mellan det och Webley och bestämde mig för att det var inte värt risken.
  
  
  "Det är du igen," sade han bittert.
  
  
  "Jag är rädd för det, gammal man. Alla rätt, få upp. Och håll dig borta från din leksak på bordet."
  
  
  Barbarerna sakta steg, blod som droppar från deras ego pinnar och RTA. Ego läppen är redan svullna. Henne, gick fram till dörren, och stängde den, konstant övervakning KGB-officer. Det var en stor ovilja i hans ögon för mig.
  
  
  "Och nu," sade jag, " det är ett nöje att prata med dig."
  
  
  "Vi har inget att prata om", sade han bistert.
  
  
  "Jag tror det."
  
  
  Han grunted och lade sin hand för att snittet på hans kind. "Jag är rädd för att du har kommit till fel ställe i matte."
  
  
  "Kanske," sade jag. "Men om jag gör det, du kommer att må riktigt dåligt." Henne, tittade på hans ansikte när det kom till mig effekterna av denna app.
  
  
  "Vi har inte nått en deal ännu", sa han till mig. "Därför att jag inte har vad du letar efter."
  
  
  Frågade jag henne. "Om Richter fortfarande har det, där har han behålla det?"
  
  
  "Richter?"
  
  
  "Ledsen för tillsyn. För dig, han är Blücher: s Horst."
  
  
  Barbarerna trodde för ett ögonblick. "Jag har ingen aning om vart alla är på gymmet. Han är mycket hemlighetsfull och undvikande."
  
  
  "Han kanske inte litar på dig, Barbarer", sa jag och gav honom en liten ego boost.
  
  
  Han tittade på mig. "Jag litar inte på emu heller."
  
  
  Hörnet av mitt rta flyttade. Det gav mig alltid lite roligt att se att två obehagliga människor som försöker att överlista den andra med den andra. "Tja, en sak är säker, Lubjanka. Du vet var du ska kontakta dem. Och hon, jag vill att du ska berätta det för mig."
  
  
  Lubjanka flyttade till den obäddade sängen. Han tittar på honom på nära håll, hålla Luger pekade på honom. "Han ville inte berätta var han bor," sade han långsamt.
  
  
  "Du ljuger, Lubjanka. Och du kommer att få en 9 mm stare i huvudet." Henne, kom upp till honom att slicka. "Jag behöver sanningen, och jag vill ha det nu. Var kan jag hitta Richter?"
  
  
  Lubjanka ögon blev plötsligt platt och desperat. Till min förvåning plockade han upp en stor kudde från sängen och vände sig mot mig, placera den framför honom. Han hade ingen aning om vad han gjorde, så han ville inte ta några chanser. Han var skott, och Luger exploderade i ett litet rum.
  
  
  Gawk grävt i tjock kudde och inte nå Lubjanka bröst. Under tiden, Barbarer kastade på mig, som fortfarande höll kudde mellan oss. Jag tog sikte och sköt honom i huvudet igen, och min skott snävt missade målet som föll han på toppen av mig.
  
  
  Lubjanka slog mig i handen med pistol och slog honom hårt, men han höll pistolen. Nu kudden var borta, och Varvara var vrida min arm hårt med båda händerna. Vi slog i väggen och han förlorade sin pistol.
  
  
  Då vi båda gled till golvet, försöker bekämpa. Jag slog honom i Lubjanka redan blodiga ansikte, och han lyckades att returnera blåsa innan du drar bort från mig. Då han nått för Webley, som nu står på bordet bredvid honom.
  
  
  Han tog pistolen innan hon kunde nå den, men han kunde inte få igång i tid till brand. När jag närmade mig honom, han var plåga dem, till exempel, slå mig i huvudet med en tung fat.
  
  
  Hon föll på fönstret, för att klaga. Då Lubianke fick hans fötter och gjorde en annan Webley på mig, men jag fann styrkan att ta ego gun hand och dra ut den innan han kunde brand. Han missade min mimmo och krossade fönstret med det.
  
  
  Glaset krossades högt och regnade ner på mig som henne, vände mig om och tittade på Lubjanka kropp flyga utåt - ego vapen spreds brett när han försökte ta tag i något.
  
  
  Under hösten Lubjanka, det blev en kort tystnad, sedan hörde jag henne skrika. Han lutade sig ut genom det trasiga glaset och såg att det hade drabbat andra våningens balkong. Han var spetsad av pålar av järn räcke, med framsidan upp, öppna ögon, och två pålar sköt ut genom ego bröstet och liv.
  
  
  Han skällde ut sig själv. Lubjanka inte berätta för mig vad som helst nu. Efter att ha återvänt Wilhelmina, som han snabbt lämnade det lilla rummet och skyndade genom korridoren precis som shaggy ljud kom från den stora trappan. Det var undvikas genom ih, som gick ner på baksidan service trappan till gatan.
  
  
  
  
  Elfte kapitlet.
  
  
  
  "Det här är platsen. Richter gick här med två män, " Ursula berättade för mig.
  
  
  Vi kröp i en mörk dörr i en smal gata, tittar ut genom natten på den gamla byggnaden tvärs över gatan. Ursula var mycket orolig, men hon försökte att inte visa det.
  
  
  "Tror du att de kanske har märkt att du följde dem?" Frågade jag henne.
  
  
  "Jag tror inte det," sade hon.
  
  
  Huset tvärs över gatan var ett hyreshus. Ursula berättade för mig att de hade gått in i en andra våningen finns rum, men det var ingen fred i det på den tiden.
  
  
  "Nåväl, låt oss gå dit och ta en titt," föreslog jag.
  
  
  "Okej, Nick." Hon kom in i hennes handväska för en Webley .
  
  
  "Jag vill att du ska täcka mig, det," sade jag. "Detta kan vara en fälla."
  
  
  "Du kan lita på mig, Nick."
  
  
  När vi kom till rummet där vi trodde Richter och Ego människor var, det var tomt. Hennes man kom in försiktigt, bär en pistol, men det var ingen där.
  
  
  "Kom in," Ursula sade till henne.
  
  
  Hon gick med mig, stängde dörren och såg sig omkring. Det var ett stort rum med ett eget badrum. Färgen var peeling från väggar och vvs såg antika. Det var en klumpig barnsäng i hörnet, en ärrad trästol, och flera raka stolar på sidan.
  
  
  "Någonstans," sade han. Luger gled det tillbaka in i sitt hölster. Han gick över till spjälsäng. Det såg ut som någon hade legat på det nyligen.
  
  
  "Det finns inget bagage eller något," sade Ursula. "Vi har redan förlorat vårt ego."
  
  
  "Låt oss ta en titt runt", sa jag.
  
  
  Vi utforskade denna plats i delar. Det fanns bevis för att Richter var det - ändan av en av Egots favorit cigaretter, en flaska vin, nästan tom, och i papperskorgen, ego kastade en tåg biljett, han hittade ingenting som tydde på att han skulle återvända till detta rum. I själva verket är alla bevis pekade på att han lämnar det bakom sig för alltid.
  
  
  "Vad gör vi nu?" Ursula frågade.
  
  
  "Jag vet inte", svarade hennes far sagt. Han återvände till badrummet och tittade långsamt runt. Det tycktes mig som om det var någon plats i det rum som vi inte märker. Han tittade på det tomma skåpet igen.
  
  
  Sedan gick jag till badrummet. Toppen var på nen. Han lyfte på locket och kikade in i bassängen.
  
  
  Där såg jag en bit av fuktiga, skrynkliga papper flytande i det klara vattnet.
  
  
  Han fiskade upp det och tittade på det. Det var bara en bit av ett papper från en större bit som hade uppenbarligen rivits upp och förpassas till glömska, men nen hade flera handskrivna brev.
  
  
  "Jag har något," sade jag.
  
  
  Ursula kom över och tittade över min axel. "Vad är det?"
  
  
  "Det ser ut som Richter var att försöka bli av med det i toaletten. Kan du få reda på vad dessa brev är?"
  
  
  Hon tittade på det. "Det är Richter handstil," sade hon. Hon grimaced, vrida notera något. Ser ut som det är skrivet i serbokroatiska, Nick. Kanske det viktigaste ordet är "nationella". Och en annan bokstav, till början av ett annat ord ."
  
  
  Han sneglade på honom: "Nationella. Men vad är det andra ordet?"
  
  
  "M-Oss-Museum, National Museum".
  
  
  Hennes ögon åkte till Nah. "Museet. Gör nen har en walk-in closet?"
  
  
  "Jag antar det", sade hon.
  
  
  "Richter skulle inte ha någon anledning att använda museet för ett möte," sade jag. "Vi vet att han har redan träffat på Lubjanka Sava Hotel och möjligen här."
  
  
  "Det är sant", sade Ursula, men hon ville inte följa med mig.
  
  
  "Tja, låt oss säga att du kan lägga denna radio någonstans för lagring i ett par dagar. Du kommer inte att kunna använda bagageförvaring på centralstationen eller på flygplatsen, eftersom polisen finns det att titta på dig. Men varför inte använda en måltid kameran på en offentlig plats som ett museum? "
  
  
  "Men saker och ting är där, vänster bara för en stund
  
  
  
  "Medan besökarna på museet," Ursula påminde mig.
  
  
  Han tänkte på det för ett ögonblick. "De skulle hålla saken för ett par dagar, väntar på sin ägare att komma tillbaka. Men kanske Richter inte vill förlita sig på denna möjlighet. Han kan ha lämnat radion på museet och sedan ringde dem, aldrig senare, och berätta för dem att han glömde att plocka upp det när han lämnade. Han skulle ha lovat att ta emot radio inom tjugofyra eller fyrtioåtta timmar. Då egot skulle vara säker på att de tog extra noga med att hålla ego för det."
  
  
  "Det är en bra teori, Nick. Det är värt att kolla in nästa".
  
  
  "Vi kommer att vara på museet i morgon", sa jag. "Om Richter får reda på Lubjanka ikväll, han kommer sannolikt att besluta sig för att lämna Belgrad omedelbart, men inte utan att denna radio. Om han gjorde dölja ego i ett museum, som vi kunde slå upp det där. Detta kan vara vår sista chans att kontakta emu."
  
  
  "Under tiden", sade hon, " du behöver för att få lite vila. Jag har ett särskilt bekväma rum på Majestic."
  
  
  "Det är ett bra förslag", sade jag.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Vi var på National Museum när det öppnade nästa morgon. Det var en solig vår dag i Belgrad. De höga träden i parque Calamegdan hade ljusa gröna knoppar. Bärplansbåtar vanliga lugna vattnet i Donau, och den livliga trafiken verkade något mindre hektisk. Men museet själv var fast och grå på en klar morgon, en skarp påminnelse om att Ursula och jag hade inte kommit hit för att ha roligt.
  
  
  Inne, det var högt i tak och sterila glas skärm fall som kontrasterade starkt med solig morgon på andra sidan av ego-tjocka väggar. Vi hittade snabbt den omklädningsrummet. Skötare, Jugoslaviska, var fortfarande vaken.
  
  
  "God morgon," ego hälsade på honom. "Vårt andra killen kvar en bärbar radio här och glömde att ta ego med honom. Han skickade oss för att ta ego." Han talade med de bästa tyska accent.
  
  
  Han kliade sig i huvudet. "Radio? Vad är det?"
  
  
  Jag bestämde mig för att försöka prata med honom på serbokroatiska. "Radio. Vad han bär på sitt bälte."
  
  
  "Ah", sade han. Han gick till hörnet av det lilla rummet, och jag höll andan när jag kom fram till hyllan. Han drog ut Richter ' s radio. "Jag har ett odin kvar här av en man vid namn Blücher, en Schweizisk."
  
  
  "Ja", sade jag och kastade en blick på Ursula. "Att rösta är allt. Horst Blücher-fullständigt namn."
  
  
  Han tittade på fröken. "ja. Har du någon identifiering, Mr Blücher?" Jag verkar inte komma ihåg ditt ansikte."
  
  
  Han höll tillbaka hans otålighet. Jag har redan bestämt sig för att ta radio med våld, om nödvändigt. "Jag är inte Blücher: s Horst," sade han eftertänksamt. "Vi är ego vänner som har kommit för att kräva en radio för honom."
  
  
  "A. Ja, Mr Blücher var tänkt att komma själv, du vet. Detta är regeln."
  
  
  "Ja, naturligtvis", sade jag. "Men Mr Blücher är sjuk och kan inte komma till radion. Vi hoppas att du kommer att förstå. Du kommer att göra emu till en stor tjänst om du ger oss ett walkie-talkie för att överföra till emu."
  
  
  Han tittade misstänksamt på mig och sedan på Ursula. "Gav han dig ett kvitto?"
  
  
  Nu Ursula spelat en del. "Åh, kära! Han nämnde att vi bör ta blanc uppriktigt sagt innan du lämnar. Men han glömde att ge egot till dn. Han är mycket sjuk." Då hon aktiverad, stava. "Jag hoppas att du inte kommer att förklara felet i detalj. Mr Blücher ' s Hotel tac kommer att lyssna till vacker Jugoslaviska musik medan han är här."
  
  
  "Ah," sade mannen, ser till att hennes kalla blå ögon. "Tja, jag kan förstå det. Här kan du ta radio. Jag har redan en tydlig anledning att hålla mitt ego här."
  
  
  "Tack så mycket," emu berättade för henne.
  
  
  Han ignorerade mig och räckte radio till Ursula. "Säg åt din vän att återhämta sig så snart som möjligt så att han kan njuta av sin vistelse i Belgrad."
  
  
  "Tack," sade Ursula.
  
  
  Hon plockade upp radion och vi gick ut genom omklädningsrummen. Men när hon gick runt i huset, fann jag att min seger var kortvarig. De två män kom ut ur hålan i korridoren, och det var ingen runt. De båda hade pistoler. Dessa var de två personer från Topcon som vi såg tidigare med Richter, människor som Ursula följts.
  
  
  "Sluta, snälla," den längre beställas.
  
  
  Hon stönade mjukt. Ett par minuter och skärmen skulle ha varit mitt. Jävla dessa människor! Detta var andra gången jag köpte den, bara för att få mitt ego tas bort. Ursula var inte lika upprörd som jag var. Hon hade förlorat all kontakt med Richter, trots restaurering av radio, och nu dessa människor hade återupprättats att kontakta. Han undrade om hon skulle leva för att dra nytta av detta händelseförlopp.
  
  
  En kort, fyrkantig man med en bruten näsa viftade med en kulsprutepistol på radio. "Sätta radion på golvet mellan oss, tillsammans med din väska... -
  
  
  han tittade på mig - och din pistol.
  
  
  "Sedan komma bort från dem," den långe mannen beställt.
  
  
  Ursula såg på mig, och jag nickade instämmande. Med två kanoner pekade på oss, det fanns inget utrymme för att argumentera. Hon klev fram och höll ut sin walkie-talkie och Webley väska till golvet. Den luger sakta drog ut den ur min jacka, letar efter någon chans att använda det mot dem, men nu är både kulsprutor var inriktade på mitt bröst. Den Luger lägga den på golvet bredvid radio och hennes handväska. Jag hade fortfarande Hugo up my sleeve, men det verkade som om jag skulle ha små möjligheter att använda ego.
  
  
  "Mycket bra," sade den långe Topcon agent. Han hade mörkt hår och en mycket tunn ansikte. Han vinkade åt de andra att man, som klev fram, öppnade Ursula ' s purse, och drog ut Webley. Han smög det sig in Wilhelmina s jacket pocket. Sedan plockade han upp radion.
  
  
  "Kom nu med oss," the tall man sade.
  
  
  Ursula såg på mig igen. "Bäst att vi gör vad man säger," hennes man sagt.
  
  
  Vi släpades runt byggnaden obemärkt förbi och sätta i en grå Fiat sedan. Ursula och jag blev tillsagd att komma i baksidan av bilen. Den långe mannen fick bakom ratten, och en med bruten näsa satt bredvid honom, en pistol riktad mot mitt bröst.
  
  
  "Nu ska vi för en liten promenad," mannen med pistolen berättade med stor tillfredsställelse.
  
  
  Den bilen kom morgontrafiken. Jag såg att båda bakre dörrar var låsta med speciella lås. Det verkade som en ren försök att slå upp en man med en pistol. Richter verkar ha bestämt sig för att det bästa vore att bli av med oss så att förhandlingarna kan fortsätta utan avbrott. Hon började förstå hur han hade gäckat alla typer av polisen och regeringen medel för i så många år: han var smart, effektiv och helt utan samvete.
  
  
  Vi körde runt i Belgrad. Vi körde längs Brankova Prizren Boulevard tills vi nådde floden, och körde sedan söderut till Kara Dordeva. Snart fick vi befann oss i ett öppet och kuperat område.
  
  
  "Vart tar ni oss?" Jag frågade slutligen.
  
  
  "Du kommer att hitta ut mycket snart," Bruten näsa sagt, ge mig ett vasst leende. Ego accent var tysk, och the tall man var franska. Det var en ganska kosmopolitisk outfit, detta Topcon.
  
  
  Ego: s prognos var korrekt. Femton minuter senare, efter avrundning ett par av landets vägar kom vi till ett avskilt hus på landet. Föraren stannade framför honom och beordrade oss att komma ut.
  
  
  Ursula och jag lämnade via Fiat. Hon hade ingen aning om var vi var, hon visste bara att vi var söder om stan. Det var bara logiskt att Richter skulle lämna Belgrad, som polisen finkammar staden i raseri för honom. Hittills har han inte kunnat resa med allmänna kommunikationer. Jag undrar om han ändå visste om Lubjanka.
  
  
  "Inside," the tall man beställt, beväpnad med en revolver. Båda kanoner pekade på oss igen. Han följde order.
  
  
  Inne i huset såg ännu mindre ut än vad den såg ut från utsidan. Men det var allt Richter som behövs. En stund senare, efter lång gunslinger som heter ego namn, Richter kom in i rummet från köket.
  
  
  "Tja," sade han när han såg oss,"vad en trevlig överraskning." Han nås för en walkie-talkie som den långe mannen hade placerats på en stol. "Du nästan fick det, visste du inte?"
  
  
  "Så långt iller du har varit ett steg före oss," sade jag. "Men lyckan inte varar för evigt, Richter."
  
  
  Henne, såg hur legosoldater tittade på mig när hennes ego använt sina riktiga namn. Tydligen var han känd för att dem bara som Blücher. Richter flinade mot mig, så kom över och slog till mig i ansiktet.
  
  
  Hennes föll tungt till golvet. Ursula gäspade och lutade sig in för gott. Iso rta var sipprade blod. Han låg där, tittar på Richter och hata honom. Detta hat skulle få mig att försöka lite hårdare om jag hade möjlighet att gå emot honom.
  
  
  Ursula tittade på Richter. "Den Nazistiska slaktare!" "Sluta!" väste hon.
  
  
  Richter ' s face spolas med ilska. Han slog henne hårt över ansiktet, och hon sjönk ner bredvid mig.
  
  
  Richter vände sig till män som hade fört oss i. "Sätta dem i handbojor här och där." Han pekade på en avdelande vägg, där en serie av tunna järnstänger som hade lagts till köket dörren, och ett gammalt strykjärn element på sidan väggen. "Så att de är åtskilda."
  
  
  Mannen med den brutna näsan kedjade både av Ursula handleder till radiatorn, och den långe mannen kedjade mig till den yttre pelaren av partitionen. Mina händer bakom min rygg, och det var handklovar på varje handled och en anslutande kedja runt ribban. Jag var tvungen att gå upp, och Ursula var tvungen att sitta på golvet med henne tillbaka till radiatorn.
  
  
  "Okej, ta med bomben," Richter beställde lång en med pistol. .
  
  
  Den långe mannen försvann in i ett litet sovrum och återvände en stund senare med en pipe bomb. Det var nog dynamit knuten till den att blåsa upp två hus storleken på den vi var på. Richter tittade på mig med ett flin, tog bomb runt den långa mannens händer, och lade det på en stol i mitten av rummet. ett rum ungefär halvvägs mellan Ursula och mig.
  
  
  "Andre är väldigt bra på dessa saker," Richter påpekade han satte upp den klocka som fungerar som utlösare för bomben. "Gawking, naturligtvis, skulle vara snyggare, men det är mycket mer kraftfull. Det är osannolikt att myndigheter kommer att kunna identifiera dina organ, då explosion och brand. Jag hoppas att detta exempel kommer att tjäna som en varning till någon som kan följa dig."
  
  
  "Jag tror att det kommer att komma ih att tänka," sade jag. Försiktigt tittade på den bomb som redan var inställd och tickar. Richter var rätt. Om denna sak exploderat, skulle det inte vara mycket kvar att utforska.
  
  
  "Vi kommer aldrig att ge upp förrän du är placerade under vård av personer vars namn du har förtalat," sade Ursula i en ansträngd röst.
  
  
  Richter tittade på Nach. "Gjorde jag förtala dig?" "Jag önskar att du hade varit där när allt detta hände, Fraulein. Den tredje kan man aldrig riktigt litat på mig själv för att uppnå sina mål. Vi var alla Nazister då. När vi var besegrade, några av de svaga gick bärsärkagång, och resten blev plötsligt anti-fascister.
  
  
  "Du är en Nazist hund", Ursula väste.
  
  
  "Nu är det på modet att vara vänner med forna fiender, springa runt med socialdemokrater och förråda gamla ideal," fortsatte han långsamt.
  
  
  "Och Nazisterna slutar att arbeta med Kommunisterna,"hennes emu förnekade rapporter i media.
  
  
  Han tittade på mig kraftigt. "Det är ett företag, ren och enkel. Det är vad jag ska göra som människa när de är på jakt honom som en hund, som attackerade honom."
  
  
  "Att döda oss kommer inte att rädda dig, Herr Richter!" sade Ursula högt. "Du kommer att bli fängslade, och du kommer att få betalt för vad du gjorde."
  
  
  Han log bittert. "Nu har du mindre än tjugo minuter för att se till." Utan att vänta på ett svar, vände han sig till sin hantlangare. "Stänga av Lamborghini. Vi kommer att ta Fiat till Dragoman Pass stationer i Crveni Krst. Det ska vara säkert att ta tåget dit."
  
  
  "Ja, Herr Blücher," sa den långe mannen. De två männen vände sig om och gick ut på gatan.
  
  
  När beväpnade män gick in i bilen utanför, Richter vände tillbaka till mig. "Du har ett tillfälligt avbrott i min affär med Ryssarna. Men bara tillfälligt. För det att du nu är betald med ditt liv."
  
  
  Så han visste om Lubjanka.
  
  
  "När jag lämnar här, jag kommer inte bara att ha all den tid jag vill, inklusive resor, foton, musik, för att återuppta förhandlingar om försäljning av satellit-övervakning, men jag kommer att ta bort övervakningen av Bonn-regeringen för en stund. Du ser, allt fungerar som vanligt, mycket bra för mig ." Han gick fram till dörren. Utanför, Fiat motor igång. "Auf wiedersehen. Eller kanske borde jag bara säga adjö?"
  
  
  Han vände sig om och vänster. En stund senare, Fiat drog bort, och ljudet försvann successivt när de tog sig tillbaka till huvudvägen.
  
  
  Ursula och jag tittade på den tickande bomb, och sedan den andra på den andra. Ursula bet sig i underläppen och skakade på huvudet. "Jag borde ha dödat Richter så snart som ego visste."
  
  
  "Chill out", sade jag. "Vi har mindre än femton minuter kvar. Det lämnar inte mycket tid för djup reflektion."
  
  
  "Jag kan inte röra mig" sade Ursula, bankade hennes handbojor på kylaren.
  
  
  "Försök att slappna av," hennes röst sade lugnt. "Din ångest kan vara smittsamma, och jag behöver tänka på något."
  
  
  Förbannat tickande bomb på bordet var som att våra hjärtan slår för sista gången. Han hängde upp och vände för att titta på pinnarna bakom mig. Jag drog på den jag var knutna till, och det är böjda, studsade sedan tillbaka. Han rynkade pannan och gnuggade den kedja av hans handbojor mot baren. Det gjorde ett mjukt ljud, inte lika skarp, knarrande som metall. Efter alla, pinnarna var inte gjorda av metall, men runt en trä målad för att se ut som svart järn. Sedan Hugo kom ihåg henne. De hittade inte Hugo, min stilett.
  
  
  Hoppas bubblade i mitt bröst och gjorde mitt inre dra åt ännu mer. Jag flyttade hennes högra arm, men ingenting hände. Hon var starkt begränsad i sina rörelser. Han vände sig mot Ursula och lutade sig tillbaka från den tunna trä-bar.
  
  
  "Vad gör du, Nick?"
  
  
  "Att försöka rädda våra liv", sa jag kort. Jag har inte tid att prata.
  
  
  Jag flyttade sin hand igen, och Hugo gled in i min handflata. Jag höll kniven så att mitt grepp var fast. Med en kraftig vridning av handleden, han lyckades landa den skarpa kanten av Hugo ' s blade på trä ribban med sina bara händer. En kvist skära igenom det, och jag kände knivbladet handfat i trä. Träet var solid, men kniven
  
  
  var förvisad till en tunn kant för ränder. Han gjorde små strikta rörelser med bladet och kände ett par marker falla av.
  
  
  Han tittade på Ursula. "Jag försöker att knäcka den här förbannade block", förklarade jag. Jag såg det inte, ratten är hård. "Vilken tid är det?"
  
  
  "Lite drygt tio minuter", sade Ursula, lutar sig framåt för att se urtavlan.
  
  
  "Jesus", sade jag, arg för att det hade varit så länge.
  
  
  Jag skär upp henne. Det behöver inte skära igenom hela baren. Hennes ego behöver bara vara försvagade. Det fanns en hel del chips på golvet. Han slutade med att hugga henne och drog bar svårt. Det var en liten spricka, men träet inte bryta. Handfängsel var nu djupt inbäddade i mina handleder. Jag skära ut lite mer, tills jag slutligen kände en djup spricka i träet. Han beredde sig mot trycket på hans handleder och tittade på Ursula.
  
  
  "Tid", sade jag.
  
  
  "Sex m".
  
  
  Han lade benen under honom och drog med all sin styrka. Det var en klar spricka som trä bruce split. Han föll huvudstupa till golvet och nästan slå stol med bomber på det.
  
  
  Mina händer var fortfarande bojor bakom, men hon kämpade för att hennes fötter. Han kunde känna blodet på hans handleder. Henne, ställde mig på en stol för att titta på bomben. Om Richter kände henne, och hon trodde att jag hade börjat, skulle han ha låtit bomben så att någon hjärnskakning, såsom att lyfta ee, skulle ha utlöst det i förväg. Han lutade sig ner för att kontrollera ledningar, och fann att han hade rätt. Jag var tvungen att antingen desarmera bomben utan att flytta det, eller på något sätt gratis Ursula från kylaren.
  
  
  Bomben var tänkt att gå av när minutvisaren visade en halvtimme, och det var bara fyra minuter kvar. Jag hade inte mycket tid.
  
  
  "Vi måste få dig ur denna sak", sa jag, vänder sig till Ursula. "Jag kan inte röra bomben."
  
  
  "Men hur kan jag fri själv?" "Vad är det?" frågade hon försöker hålla paniken ut av hennes röst.
  
  
  Han böjde sig ned och granskade hur det var rotade i metall. Det var bara ett sätt att befria henne, och det var för att låsa upp handbojorna. Men, denna operation skulle kräva flera gruvor, även om hennes händer hölls framför henne. Hugo lägger den i bakfickan på sina byxor; jag skulle inte ha behövt det. Sedan han noga granskat kylaren.
  
  
  Röret runt källaren ansluta radiatorn är alla rostiga. Det såg ut som om kylaren hade inte använts på flera år. Dessutom plåt att fästa kylaren till trä-golv såg gamla och försvagade.
  
  
  Han tog ett steg tillbaka och granskade scen från ett kort avstånd. Kylaren placerades ca 30 cm från väggen. Det fanns gott om utrymme för vad jag hade i åtanke. Hennes ögon var frank framför kylaren och tittade på Ursula.
  
  
  "Ta dig samman", sade jag. "Jag kommer att ge denna sak så hårt drabbade."
  
  
  "Okej, Nick," sade hon.
  
  
  Han tittade på sin klocka. Två minuter kvar. Lyft benet och böjer det till varje stam, slutade han upp att slå batteriet med sin högra fot.
  
  
  Det var en krasch av metall och trä som den är ansluten, och Ursula kastades tillbaka mot radiatorn. Jag hörde henne att göra ett skarpt ljud i sin strupe. När jag tittade för att se resultat, jag hittade en hög med rost på golvet. Radiatorn helt fristående sig från röret och lutade sig mot stöna. Plattorna som höll ego på golvet hade slitits bort, men det var fortfarande ruttet trä som är knutna till dem. En runt plattorna var fortfarande hålla sig till trä-golv av ankare, så jag kastade ut igen och släppte det helt.
  
  
  Ursula var blåslagen och täckt av rost.
  
  
  "Jag är rädd för att du har för att dra tråden till denna sak," hennes far sagt. "Få upp. Snabbt."
  
  
  Hon kämpade med att hennes fötter, dra en ström i kylaren med henne. Det var svårt för nä, men nä hade en hel del adrenalin. Han flyttade i sidled, tog tag i den andra tråden med hans handbojor händer och lyfte radiator till hip-nivå. Henne, tittade på klockan på hårddisken. Mindre än en minut kvar.
  
  
  Jag berättade för henne. "Ut genom dörren!"
  
  
  Ursula rusade runt den öppna dörren, fortfarande klamrar sig fast vid den stora dragspel-formad bit av metall. Han följde med henne, går nästan bakåt.
  
  
  "Går mycket snabbt", sa jag. "Du får inte springa. Vi måste gå minst femtio meter. Medan han grävde hål i marken."
  
  
  Hon lydde order, grymtande och svettningar. Det var pinsamt som fan. En dag Ursula föll på knä, och hennes radiator tråd nästan förlorat. "Få upp", sa han till henne i en lugn röst.
  
  
  Hon gjorde. Klockan i mitt huvud sa till mig att vi bara hade cirka femton sekunder. Vi flyttade snabbt till en ytlig ihåliga i fältet bredvid huset och kom på nä. Så snart som vi slår i marken, det var en öronbedövande explosion.
  
  
  att bryta lugn dag bakom oss.
  
  
  Chockvågorna skadade mina öron och spridda mitt hår över våra ansikten. Sedan en härva av smuts och skräp som drabbat oss. Stora, tunga stockar faller alla runt omkring oss. Efter en stund var det hela över, och vi tittade mot huset. Ett stort moln av rök vällde fram mot himlen, och det lilla som fanns kvar av stugan brann.
  
  
  "Oh, min Gud," Ursula utbrast, förmodligen föreställa sig vad som skulle ha hänt henne om kylaren hade inte varit ordentligt monterad. Hennes blonda hår var i oordning och hennes ansikte var täckt i smuts.
  
  
  "Vi hade tur", sade jag.
  
  
  Hugo tog tag i henne och gick till slutet av Ursula ' s radiator för att börja plocka låset på hennes manschetter. Det tog mer än tio minuter. När hon var äntligen fri, hon gned hennes handleder för en lång tid och tog ett djupt andetag. Sedan gick hon för att arbeta med Hugo för att ta bort mina handbojor. Det tog Nä ungefär samma tid, med händerna fria. Mina handleder var skuren av handbojorna, men blodet var redan täcker såren.
  
  
  "Vad nu, Nick?" frågade Ursula.
  
  
  "Vi är nu på väg för den anslutna till-Richter-Passet."
  
  
  "De har en fördel över oss," sade hon. "Och vi inte har en bil. De tog några delar från Lamborghini."
  
  
  "Jag vet", sade jag och kastade en blick på den italienska bil utanför huset. En del av egot glas krossades, och måla flög från den ena sidan i en explosion. "Men vårt folk har gjort det tydligt att de återvänder till styrelsen Orient Express på passet. Han finns korsar gränsen till Bulgarien i Dimitrovgrad. Så vi behöver inte oroa dig över att få Crveni Krst när Richter blir det, men innan tåget avgår. Det kan vara möjligt om vi får från huvudvägen och ta en bil direkt."
  
  
  "Låt oss gå", sade Ursula.
  
  
  
  
  Tolfte kapitlet.
  
  
  
  Det var en riktig vandra den vägen. Ursula var inte klaga, men jag kan berätta att den stam av de senaste tjugo-fyra timmar tog ut sin rätt på henne. Ungefär en halvtimme efter att vi lämnat platsen i den brinnande stugan, vi nått den enda vägen som löper genom denna del av landet.
  
  
  "Det ser ganska ensam," sade Ursula.
  
  
  Den Rivnenskaya väg sprang längs river valley i båda riktningarna så långt ögat kunde se, men det fanns inga bilar på den. Det var så tyst att det var svårt att tro att någon trafik någonsin klarat av.
  
  
  "Det får mig att glömma Richter och bara njuta av lugn och ro", sade jag.
  
  
  "Ja," Ursula kommit överens om. Hon gick och satte sig ner på gräsbevuxen bank vid vägkanten, och han gick med henne dit.
  
  
  Ursula lutade sig tillbaka i det långa gräset, att hålla armbågarna upp. Hon slöt ögonen och lyssnade till en fågel i ett närliggande område. Det var en mjuk, solig vårdag med avkopplande magi i den ljumma luften. I närheten finns ett kluster av popplar viskade, gröna knoppar som pryder sin spets grenar, och den vind som flyttade träden också försiktigt rörs det höga gräset i området parallellt med vägen. Det var typ av dag, plats, och företaget som gjort en agent undrar vad fan han gör i sitt visst yrke.
  
  
  Ursula ' s korta mörka kjol drogs upp runt hennes höfter, och jag låg där och såg riktigt bra. Sovrummet är inte bara perfekt plats för att göra kärlek, som jag har upptäckt på andra lyckliga tillfällen. Jag hitta den perfekta platsen i de mest oväntade omständigheter. Men denna möjlighet, med tanke på att vi hoppas på en bil när som helst, var mindre än positiva.
  
  
  "Nick! Det är en bil!" Ursula påpekade.
  
  
  Det var en sedan, en Citroen, närmar sig oss i hög hastighet.
  
  
  "Okej", sa jag. "Jag ska försöka att stoppa det." Han fick ut på vägbanan och viftade med armarna i en stor båge. Bilen började genast att sakta ner och en stund senare rullade över på sidan av vägen bredvid oss.
  
  
  Inuti fanns två unga Italienare på väg till gränsen.
  
  
  "Är du kommer att få Crveni Krst på Jelin Passet?" Frågade jag henne.
  
  
  Båda var tunn unga män med långt hår. Föraren tittade på Ursula, och Em verkade gilla vad han såg. "Vi kommer definitivt att gå till Crveni Krst," sade han med en tung accent. "Var god och sitt ner."
  
  
  Vi gjorde så, och bilen körde ut på motorvägen. Jag var glad att de gillade att köra fort, eftersom vi inte har mycket tid. I själva verket har vi kanske redan missat chansen att få det i tid.
  
  
  På det första unga män flirtade med Ursula. Vi erbjuds cognac och hotell att bo och koppla av. Men när de såg att Ursula inte gillar gruppsex, de började njuta av solen igen, inte när. Vi kom fram till bergsbyn Crveni Krst, där Richter var utan tvekan rubrik, runt klockan två på eftermiddagen. Italienarna tog oss öppet till tågstationen, och vi
  
  
  ett varmt tack till ih för resan. Sedan Ursula och jag gick in.
  
  
  Det var ett litet ställe, och det såg helt grå, som de flesta av stationerna på denna linje i Jugoslavien. Vi tittade snabbt runt i väntrummet och såg att Richter och hans två ego hantlangare var inte där. En blick på den station plattform, henne, jag såg att tåget var på väg bort.
  
  
  "Gå," sade Ursula till henne.
  
  
  När vi klev av tåget var redan i slutet av plattformen, plocka upp hastigheten. Det var Orient Express.
  
  
  "Skräddare!" Jag berättade för henne.
  
  
  Han tittade ner i strömmen av byggnader, i ett öppet område där ett par bilar som satt och såg Fiat Richter var att köra igenom ett hus på landet nära Belgrad.
  
  
  "Titta," sa jag. "Ego-maskiner. Han är på det här tåget."
  
  
  Han tog Ursula ' s arm och drog henne längs som han sprang ner plattformen till bilen.
  
  
  "Vad är det vi gör, Nick?" frågade hon när vi sprang.
  
  
  "Vi kommer att få ett Belgrad slaktare," hennes man sagt.
  
  
  Vi stannade vid en Fiat och han såg på banan. Jag var tvungen att fånga den tåget. Om Richter blir till Bulgarien, mina chanser att få ett ego och en radio var riktigt smal. Där kommer han att få alla nödvändiga KGB-stöd.
  
  
  Han hoppade in i låg sportbil och tog tag i trådarna under instrumentpanelen. Tåget sakta försvann runt en krök i spåret. Jag kopplade det, kopplade kablarna och motorn började arbeta.
  
  
  "Kom in och låt oss gå!" skrek han till Ursula över ljudet av bilen.
  
  
  Hon var i passagerarsätet, och Ursula var bakom ratten.
  
  
  Han pekade på att det där Orientexpressen försvann runt en krök på vägen.
  
  
  Dess sa."Följ det jävla tåget!"
  
  
  Hon bara tittade på mig en sekund. Bilen då flög runt hörnet och leds längs sidan av motorvägen.
  
  
  Han tittade framåt och såg att även om det var en brant bank på båda sidor av spåret nära byn, det fanns utrymme för en smal sport bil om Ursula kunde köra tillräckligt bra.
  
  
  "Över till andra sidan av banan vid denna korsning här," Hej sa till henne som vi stötte vår vänstra hjul till slipers. "Jag vill vara i närheten av tåg-om vi kan förstå det."
  
  
  Hon gjorde som jag sa hej, och nu är vi på vänster sida av vägen. Ursula ' s ögon vidgades när hon kämpade för att behålla kontrollen över bilen. Den spackel under hjulen på höger skakade bilen hårt, och gropar bildas under andra hjul, men Ursula höll Fiat på sidan av spåren. En stund senare, tåget var i sikte igen, och vi närmade oss det.
  
  
  "Skynda dig upp", säger han uppmanade henne.
  
  
  Ursula trampade på gasen och vi rusade framåt. Tåget var bara några meter bort. Det gled smidigt jämfört med vår egen wild ride. Vi slog en bula och bilen svängde vänster. För en stund tänkte jag att vi gick längs kajen. Men Ursula kämpade för kontrollen och slutligen gick vi väl igen. Den bakre delen av restaurangvagnen var nu inom tjugo meter. Fiata öppnade dörren för henne och tittade på Ursula.
  
  
  "När jag kommer ombord, gå tillbaka till staden och vänta på mig på stationen. Jag ska försöka ta ego vid liv om han låter mig."
  
  
  Hon nickade frenetiskt, hennes knogar vita på ratten. Han tog en sista titt på Nä och stod på steget utanför den öppna bilen. Vi stod på bakre plattformen av tåget. Den öppna dörren till bilen hindrade oss från att komma för nära, men jag behövde en annan försprång.
  
  
  "Slicka!" Hon skrek hey, i reumatism.
  
  
  Kombi stötte, vinglade till, och drog bort från tåget. Då vi var direkt mittemot tåg -, den öppna dörren skrammel mot plattformen struktur. Det var nu eller aldrig. Hon hoppade över fyra fötter rusar marken, tog plattform räcke, och tog nä. Han drog sig upp till plattformen och klättrade över räcket. Då såg han henne, tittade bakåt och såg att Ursula var redan bromsar bilen. Ay vinkade till henne, och hon lyste med sin strålkastare som hon långsamt fick henne att vägen till nästa korsning.
  
  
  Han rätade hennes kläder och drivit hennes hår från hennes panna. Han kom ombord utan att döda oss, sig själv, eller Ursula. Nu var jag tvungen att hitta Hans Richter innan vi nådde gränsen.
  
  
  Han trädde in i restaurangvagnen och såg noga på ansiktena av de få människor som kom för att dricka efter middagen. Ingen runt omkring dem var en Richter, eller ett ego person. Han flyttade nonchalant runt bilen, som om han bara går på ett tåg. Om ledaren hade stoppat mig med en biljett ben, det kunde ha köpts av egot ombord - kanske en andra-klass-biljett, men jag brydde mig inte eftersom jag inte förväntar mig att koppla av och njuta av denna resa.
  
  
  Hon gick långsamt genom de två sovande bilar, letar efter alla tecken
  
  
  Richter, men jag kunde inte se något. Jag ville inte se honom i den offentliga bilar heller. På tåget, såg jag endast ansikten med glada resenärer. Om Richter var ombord, han spelade det säkert och gömde sig. Emu nog lyckats få en eller flera sovkupéer för sig själva och människors egon, och de kommer att vara inne i dem som väntar på att passera till Bulgarien i Dimitrovgrad.
  
  
  Men det var en fördel att hennes iller fick från dem, som den upplevs av den sista tåget. Nu var han säker på att Hans Richter ' s identitet och visste vad han såg ut. Hennes ego kanske har beskrivit henne till tåget ledare.
  
  
  Det tog mig tio minuter att hitta en porter, men när jag gjorde det, han var mycket hjälpsam.
  
  
  "Låt mig se", sade han i serbokroatiska, " jag tror att en sådan person som du beskriver kommer ombord på Crveni Krst. Ja, jag minns henne nu. Jag såg precis den här killen ange bay 8 i nästa sova i bilen."
  
  
  En stund senare hennes stannade en dag skära av 8. Hon drog Wilhelmina och mentalt förberedd för allt som kan hända. Han sa själv att Hans Richter kommer inte att lämna den här gången, han kommer inte att lämna tåget vid liv. Han klev bort från dörren för en stund, lyfte sin högra fot, och brutalt sparkade den.
  
  
  Dörren till batterifacket smällde, och han följde det. Den Luger var redo att avfyras. Hon stannade candid för dagen och inspekterade interiör. Det var folktomt.
  
  
  Han snabbt in och stängde dörren bakom honom. Min gissning är att Richter tog två eller fler nedskärningar var utan tvekan rätt. Han troligen köpt en annan kupé, i namn av någon genom att andra människor, och att han nog var det öppet nu, planerar sitt nästa drag genom att sälja satellit-monitor rider, bilder, musik.
  
  
  Jag såg mig omkring. Det var inget bagage eller radio, men det var en jacka på britsen. Detta är min version som Richter brukade vara.
  
  
  Hon kunde ha väntat för ego här, eller försökt att ta reda på var han och ego, folket, var gömmer sig. Jag vände mig till sängen och drog tillbaka täcket för att se till att han inte hade dolt radio någonstans. När jag var som vände sig bort på dagen, jag hörde att klicka på en penna. Han virvlade mot ljudet som nådde han för reloaded Luger.
  
  
  En Topcon agent med en bruten näsa stod i dörren, och hans höga följeslagare, shell, var precis bakom honom.
  
  
  Mannen med den brutna näsan sträckte sig efter sin pistol, men hans ego dödade honom. Medan Egot Ruka var i hans jacka, Wilhelmina fula lilla ansikte var redan pekar på hans förvånade ansikte. Egot hög kamrat försökte inte ens.
  
  
  "Ta din hand bort pälsen. Försiktig", sade jag.
  
  
  Han gjorde det.
  
  
  "Nu, både du, kom in."
  
  
  Han tog två steg tillbaka och in i fack. Han beställde den långe mannen för att stänga dörren bakom honom. När han gjorde det, hon var noga avväpnade av dem båda.
  
  
  "Hur gjorde du det?" Bruten Näsa frågade, " Hur fick du runt om stugan?"
  
  
  "Strunt samma", sade jag, att hålla ih både framför mig. "Där Är Vårt Folk?"
  
  
  "Ah," den långe mannen skrattade. "Du gick på fel sätt, min vän. Han ville inte komma på tåget."
  
  
  Han fick slicka mig, alla. Hennes slå på den med en "Luger" sidled på ego huvuden och växte upp. Han grunted och sjönk tillbaka mot väggen i fack.
  
  
  Frågade jag henne."Vill du prova på att ljuga igen?"
  
  
  Den långe mannen var chockad och bedövad. En annan talade för honom. "Han är ombord", sade han. "Men vi vet inte var. Vi lämnade ego i andra änden av tåget."
  
  
  "Det här är en person fack", sade jag. "Visste du att två tar ett separat fack?"
  
  
  Mannen med den brutna näsan tvekade, och the tall man tittade på honom bistert. "Ja."
  
  
  "Vad är det för nummer?"
  
  
  "Tala inte om för emu!" the tall man skrek högt. Hennes ego sparkade honom på smalbenet och han skrek.
  
  
  "All right?" Jag frågade henne något annat.
  
  
  "Detta är nästa kupé," sade mannen mjukt, runkar sin tumme på väggen.
  
  
  "Idiot!" the tall man sade genom sammanbitna tänder.
  
  
  "Okej, nu kör vi", sade jag. "Till plattformen. Kom ut".
  
  
  En med bruten näsa öppnade dörren och gick ut i korridoren, och det var skjuts av en lång tjuv. Det var ingen i korridoren, så Luger skulle inte låta henne gå.
  
  
  "Gå," jag beställde, kör pistol i den långa mannens revben.
  
  
  En stund senare nådde vi plattformarna mellan bilar. Hon stod bakom dem och hålla Luger på dem. "Okej, hoppa," jag beställde.
  
  
  De såg på mig uppmärksamt.
  
  
  "Tåget går mycket snabbt," den beväpnade mannen sade.
  
  
  Inte lika snabbt som gawking runt som gun, ego varnade henne.
  
  
  Sedan, efter en stunds tvekan, den ligist med bruten näsa öppnade dörren och hoppade in. I nästa ögonblick, en lång man kastade frenetiskt på mig.
  
  
  Hennes attack var uppfyllda med en luger fat, slå Ego hårt i magen. Han stönade och sjönk tungt att metall golvet vid mina fötter, medvetslös. Den Luger holstered det, drog Ego till den öppna dörren, och kastade ner honom från tåget.
  
  
  Hennes, såg hans slappa kropp slog grus och sedan försvinna ur sikte in i det höga gräset. Emu var nog bättre än om det var medvetet, men i alla fall skulle det inte ha stahl spendera mycket av valven på det. Efter allt, han försökte blåsa mig i små bitar.
  
  
  Nu var det Richter. Han var på det här tåget, och jag behövde för att hitta honom. Jag ser fram emot det.
  
  
  
  
  Kapitel Tretton
  
  
  
  Det fanns inget val. Snart tåget kommer att uppgå till Dimitrovgrad och ange Bulgarien, och då mitt arbete kommer att bli mycket svårare. Jag kunde inte bara sitta där och satte mina händer tillsammans och vänta för Richter att visa upp. Jag var tvungen att söka sovkupéer metodiskt, knackar hela dagen. Denna taktik kan orsaka mig problem med porter, men jag var tvungen att ta den risken.
  
  
  Hon bestämde sig för att gå till den yttersta tråden av de första att sova bil, en som slickar, att den framför tåget. Han skulle börja leta efter henne från den bortre änden av tåget och sedan göra sin väg tillbaka genom både bilar. Men denna plan blev plötsligt helt onödig. När jag kom till en punkt ca halvvägs genom den första att sova bil, kupé dörren öppnades och Hans Richter stod i korridoren bara några meter bort, stirrar på mig som om jag var ett spöke.
  
  
  "Du!" "Sluta!" väste han.
  
  
  Henne, lade märke till att han bär på en radio.
  
  
  "Gå, Richter," han varnade henne. "Du kommer inte få till resor, foton, musik nu."
  
  
  Men Richter hade andra idéer. Han muttrade något under hans andedräkt i tyska, vände och sprang ner i korridoren bort från mig.
  
  
  Han var på väg för att sova bil som just hade lämnat henne, mot slutet av tåget. Tåget var för trångt för att försöka ett skott. I stället gav han jaga.
  
  
  Ögonblick senare, Richter var på bakre plattformen av tåget. Han gick så långt han kunde i den riktningen. När jag närmade mig honom med en pistol, som han väntade på mig. Dörren stängdes framför mig när jag försökte passera genom dess öppning på plattformen. Han nästan förlorade sin balans som dörren smällde in i mitt bröst och arm. Richter knuffade henne hårt. Han klev försiktigt in genom dörren och tittade på Richter försvinner ner för trapporna till taket av bilen.
  
  
  "Ge upp, Richter!" ropade han över buller från tåg. Men han försvann genom synfält.
  
  
  Det verkade som om det fanns inget att göra än att följa honom.
  
  
  Jag lutade sig över järnväg, titta upp för trapporna, och precis i tid såg Richter pekar en liten Belgisk pistol mot mitt huvud. Han sköt, han hukade sig tillbaka, och gawked vid rusar mark under hjulen. Richter flyttade sedan över taket på bilen framför tåget.
  
  
  Han klättrade snabbt på stegen och klättrade till toppen av bilen. Richter var redan vid den bortre änden, hoppa över restaurangvagnen till den sista sovvagn. Han tappade balansen för ett ögonblick, landar på taket till nästa bil, men höll på.
  
  
  Han sprang efter honom hela taket i restaurangvagnen. När han nådde båda ändar, han hoppade avståndet mellan honom och sova bil utan att stanna och fortsatte att köra.
  
  
  Richter vände och sköt två skott på mig. Jag såg honom sikta, och duckade. Både skott gick mimmo, även om den andra slet genom taket på bilen under mina fötter. Hennes besvarade elden med en Luger, men som tåget in under oss, hon har också misslyckats med att sikta, och gawking oskyldiga flög mimmo över Richter ' s huvud. Sedan började han springa igen.
  
  
  Richter hoppade en annan plats mellan bilar. Han höll på att bli bättre på det. Hennes följde, vi sprang och hoppade över ett par bilar. Richter var som närmar sig framför tåget.
  
  
  När Richter gjorde en annan hoppa mellan bilar, tåg vinglade till, och han föll på en man av var stam. När han vände sig om och såg mig komma mot honom, han syftar liten revolver igen och sköt två skott. Det kraschade in i taket på nästa bil, och kulorna slet genom trä i överbyggnaden bredvid mitt huvud och arm. Richter drog den utlösande faktorn för hans revolver för en tredje gång, men ingenting hände. Sedan kastade han den pistol på mig ilsket. Det studsade taket på bilen och försvann över kanten.
  
  
  Richter vände och sprang igen. Jag fick upp, holstered min luger ,och följde honom. Så såg hon vävstol framåt, på berget, och svart tunnel öppning i nen. Tåg kraschade in i en tunnel, och Richter bänk-tryckte precis i tid som hans vagn försvann i mörkret. Hon var också kastas nedåt, och då hon var försänkt i mörker. Efter en stund såg jag att hon växer upp i världen
  
  
  i den andra änden, jag gick ut igen längs den svarta röret till dagtid Brylev.
  
  
  Richter var redan närmar sig motorn. Jag reste mig upp och sprang efter honom. Hennes uppgift är att förhindra emu-från att komma tillbaka på tåget. Han hoppade in i den första bilen bakom motorn och fortsatte att köra. När hennes far hoppade av tåget gungade på en skarp sväng i spåret. Han föll till höger och nästan gled ner från taket av bilen.
  
  
  Han väntade tills rälsen rätas igen. Sedan hennes, på väg mot Richter. Tåget vacklade igen på den dåliga vägen som Richter närmade framför van. Han föll och tappade radio. Det gled till kanten av bilens tak, men Richter tog tag i det innan det faller .
  
  
  Richter var nu i fronten av bilen. Han tittade på motorn när den närmade för att stänga det korta avståndet mellan oss. Han bestämde sig inte för att hoppa i bilen och i stället gick till trappan som leder över den sidan av bilen. Det fick honom så fort han klev på den.
  
  
  Egot tog tag i henne med all sin styrka och släpade henne till taket av bilen. Han glodde på mig, försöker att bryta sig fri.
  
  
  "Låt mig gå!" skrek han. "Vill du också tror att jag skapat allt detta för ingenting?"
  
  
  Ego ord var nästan blåst bort innan hon kunde höra vad han sa. Men egots ögon sa mig allt. Han hade lyckats där alla andra hade misslyckats, och Hans Richter var instängd i slutet. I några korta dagar, hennes stahl ego var fienden.
  
  
  Han slog honom i ego fyrkantigt ansikte och bröt emu: s näsa.
  
  
  Richter föll på taket på en glidande bil. Landsbygden gled under oss i rasande fart. Jag tog tag i honom igen, men han sparkade och slog mina ben under mig och jag föll ner bredvid honom och rullade till kanten av taket.
  
  
  Han tittade ner i den snårskog av jorden under mig, griper tag i kanten av taket med sina händer och fötter. Han gick långsamt bort från slutet, Richter fick tillbaka på hans fötter. När jag vände för att gå upp, han sparkade mig i bröstet.
  
  
  Hon undvek att blåsa, och Richter förlorat sin balans igen och föll på sina knän. Vi båda kämpade för att våra fötter tillsammans, men den här gången hade jag nytta. Hennes ego slog honom i magen och han dubblade över. Sedan dess svårt att slå hans ego fler huvuden och upprepa kick. Han stapplade tillbaka och nästan föll igen.
  
  
  Det var nu mellan Richter och den främre kanten av taket på bilarna. Med en sista desperat ansträngning, han gjorde en radio på mitt huvud. Den här gången såg jag honom komma, och jag gick tillbaka som Richter närmade sig mig. Egot attack impuls förde mimmo ego av mig till slutet av bilen och över den. När han gick, han tog tag i walkie-talkie och ryckte den ur hans händer. Richter kollapsat i öppen plats mellan bilen och motorn.
  
  
  Jag hade inte en chans att rädda honom. Han nästan rullade över när han tog tag i radion. På en annan punkt, Richter föll mellan bil och motor, och tryck sedan slipers nedan. För Dolly sekunder, bilar rullade över ego-ömklig figur.
  
  
  Det var inte en trevlig syn. Richter hade inte ens tid att skrika. Kroppen försvann under en glidande bil. Sedan, när jag tittade bakåt såg jag hennes ben slets av, och en annan del av hennes kropp som inte kunde identifieras hade fallit utanför banan. Belgrad slaktare hackade till döds.
  
  
  Tåget saktar ner. Vi var helt klart närmar sig Dimitrovgrad, och han kunde inte ha fått på tåget när det kom. Hennes, gick ner på stegen som Richter hade försökt tidigare, och när tåget saktade ner ännu mer, hennes, hoppade rusar marken.
  
  
  Jag försökte hålla mina ben under mig, men jag kunde inte. Hon rullade över två gånger, skrapa kött och riva trasan som hon rullade. Sedan, genom ett mirakel, han var på sin rygg vid foten av en liten vall och såg tåget är observation däck vikande längs spåren.
  
  
  Jag kände för hennes brutna ben, men kunde inte hitta dem. Radion hade förlorat det, men det var femton meter bort. I den sena eftermiddagssolen, han öppnade ego bakom och såg ut inuti. Rösta om det, så kom jag fram till, har en inbyggd radio, så det såg ut som en del av vika papper-en satellit-övervakning av enheten.
  
  
  Han stängde den och skakade på huvudet. Min vänstra hand och cue stick brann där de hade gnidits med grus på vägen. Han torkade sitt ansikte med en näsduk och tittade på spåren i den riktning där Richter hade fallit från tåget. Det var en bra mil eller så och hon kunde inte se någonting.
  
  
  Om trettio meter bort, det fanns en rad parallella spår, och ett långsamt tåg var på väg längs dem. Han avfyrade en projektil i den riktning som den precis hade kommit, mot anslutna till Pass. Någonstans före detta tåg kommer att byta till den huvudsakliga spår.
  
  
  Det var en stor framgång för mig,
  
  
  eftersom det kommer att dra mig runt i området i en hast och på ett sätt som jag kan undvika myndigheterna. Dess gick snabbt vidare till andra vägar. En stund senare var det rörliga mimmo av mig, att successivt öka sin långsamma hastighet. Han väntade till sista bil för att komma fram, nästan alla runt ett par andra bilar klass, och sedan började springa så snabbt han kunde. Jag tog tag i räcket på trappan på baksidan plattform och höll på, och tåget ryckte mina ben under mig. En stund senare stod han på perrongen med Hans Richter radio i handen, titta på landskapet runt Dimitrovgrad glida bort i fjärran.
  
  
  På mindre än fem minuter, tåget passerade den plats där Slaktaren träffade en lämplig död. Han såg vad som såg ut som en hög med gamla kläder som ligger mellan spåren, men bitarna var inte identifieras som en person. Resten av Richter låg någonstans på andra sidan av spåren. Hennes ögon stirrade fundersamt på hög under en lång tid, och sedan försvann det ur sikte.
  
  
  Ursula kommer att vara irriterad över att Richter var inte förde till Bonn för rättegång. Men i slutet av egot, av en ful karriär, det var ett slags rättvisa-en typ av grym räkning.
  
  
  Ursula och jag kommer att tillbringa natten i ett litet rum i Crveni Krst. Henne, röra hennes kropp, och vi tänkte bara om de varma stunder tillsammans.
  
  
  Vi var rätt att göra så.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Mordet Trupp
  
  
  Första kapitlet
  
  
  När telefonen ringde i den grå timmar före gryningen, jag visste att det var bara en person i andra änden av linjen - Hawk, min chef på AX.
  
  
  Telefonen var på nattduksbordet på andra sidan sängen, så jag var tvungen att krypa över Maria von Al, som låg och sov bredvid mig, för att få till det. Maria väckt i sin sömn, dra ett ben upp något så att hennes transparent rosa nattlinne steg över hennes lår som telefonen plockade upp henne.
  
  
  "Du måste komma tillbaka hit direkt," Hök sa så snart som han kände igen min röst. Ego ord var vass och påträngande. "Vi arbetar på en ny affär. Vara redo att lämna i trettio minuter."
  
  
  "I trettio minuter?" Frågade jag henne. "Hur? Du verkar ha glömt bort var jag är.
  
  
  Hon var på Whisky Cay, en liten ö utanför Bahamas som Han själv har sänt mig för att besöka. Jag behövde för att ordna en båt för att plocka upp mig och ta Odin runt de stora öarna så att han kunde fånga ett plan tillbaka till usa.
  
  
  Han kunde inte vänta med att höra min reumatism. "Att vara redo att lämna i trettio minuter," upprepade han isande. "Mr James ger din transport."
  
  
  Hon nickade tyst. James " är den kod namn President i Förenta Staterna.
  
  
  "Okej," Hök sagt, som om han såg mig nick. "En båt plockar du upp från main vid Whiskey Cay Rivne i tjugo-sju minuter." Han hängde upp. När jag hängde upp, jag såg att Maria hade öppnat hennes ögon och tittade på mig.
  
  
  "Det var mitt kontor i New York," hennes man sagt. "Jag är rädd att jag måste gå tillbaka. Företaget skickar båten.
  
  
  Maria tyckte att det var en miljonär som heter Tony Dawes, täcka hon var med på mitt nuvarande uppdrag i AX. Även om hon hade hört mitt samtal med Hawk, Nä skulle fortfarande har ingen anledning att tvivla på min pärm.
  
  
  Men hon grimaced, hennes mogna röda läppar exploderar. "Behöver du gå tillbaka i dag?"
  
  
  "Ja, jag är rädd för det", sa jag glatt, för att komma upp från sängen. "Och inte bara idag, utan även öppet nu. Jag har bara tid att klä på mig innan båten får här.
  
  
  Men innan jag kunde komma upp från papperskorgen, Maria höjde handen och lekfullt drog på min arm, drar mig mot henne.
  
  
  "Du behöver inte ha så bråttom", sade hon hoarsely.
  
  
  Det var ingen tvekan om det, Maria von Alder var en vacker varelse, en långbent, smärt blond med en perfekt formade golden kroppen och full, smidig bröst, den rosa tips som vilade på halsen av henne genomskinlig klänning. Hon tittade på min kropp, och hon kunde se vilken åsynen av henne gjorde till mig. Hon gled ner från sängen på rygg, lyft höfterna något, ge mig hennes mjuka kropp som ett glas av kärlek som väntar på att fyllas.
  
  
  Med all kraft han kunde uppbåda, viskade han till henne,"Det kommer fler gånger." Han borstade sina läppar över hennes kind och på väg till duschen.
  
  
  Han kunde inte klaga på att de sista fem dagarna på Whisky Cay hade inte varit mycket trevlig. Ön var en lekplats för de mycket rika. Det var lyx överallt såg vi - rent, tvättat havet båtar förankrade i mousserande blå vatten. tunnland dyra anlagda gräsmattor brinner med ljus brinnande blommor som sträcker sig ut till havet, kluster av lyxiga villor, ljust målade som om de hade dragits med barnens kritor, reser sig över Atlanten. Jag har kunnat njuta av allt, inklusive Maria von Al, för de senaste fem dagarna.
  
  
  Men mitt besök på Whisky Cay var ändå en besvikelse, det var det om verksamhet och var inte närmare att lösa mina problem än på den dag Han först informerade mig vid AX huvudkontor i Washington.
  
  
  Han öppnade samtalet med en ovanlig monolog om riskerna med detta särskilt uppdrag, den otroliga odds, och det är av avgörande betydelse för framgång.
  
  
  Jag sneglade på honom ur ögonvrån, undrar vad som var nytt. Han halvt förväntat sig att se linjer runt ego-tunna läppar förvandlas till ett leende. Det var inte ofta som Hawke, en reserverad New Englander, försökte skämta. Men jag såg att de rynkor runt rta ego och stickande ögon blev bara värre, och jag visste att han var allvarlig.
  
  
  Han hasade papper på hans skrivbord och rynkade pannan. "Vi har just fått veta-detta är, naturligtvis, top secret - att sex timmar sedan Premiärminister i England hotades med mordet på ego av en lång tid vän, en medlem av Parlamentet. De två männen i Premiärministerns hus på landet när andra plötsligt drog fram ett gevär, riktade det mot Statsministern, och sedan, helt oförklarligt, pekade gevär på sig själv och blåste hans hjärna ut. Ingen annan var där i tid, så att vi kan ge allmänheten en falsk berättelse. Men den verkliga konsekvenserna av en olycka är fruktansvärda ."
  
  
  Han nickade mot henne. Det var konstigare än hon hade väntat sig, och även efter Hawke ' s inledande anförande.
  
  
  "Den officiella Brittiska versionen beskriver det som en olycka, säger Han fortsatte. "Misfire när en annan var att inspektera gevär. Naturligtvis blir det inte
  
  
  
  
  Han nämnde att vid första vapen som riktas mot Statsministern."
  
  
  "Är du på väg att låna ut mig till British att hjälpa till med utredningen?"
  
  
  Hawk skakade på huvudet. "Problem slickar till huset. Liknande fall har rapporterats i Kina, Frankrike, Japan och Tyskland. I varje fall den potentiella mördare hade makt att döda sitt offer, men istället dödade sig själv.
  
  
  "Kan du föreställa mig hur dessa rapporter hade på ordföranden. Han kunde lätt bli nästa mål. Och han kommer inte att vänta på att en medlem av detta mord team för att göra det till Vita Huset, även om mördaren hamnar dödade bara sig själv. Vår uppgift den här gången är att söka och förstöra - förebyggande åtgärder ."
  
  
  "Har vi någon leder?"
  
  
  "Inte mycket," Hök upptagna. Han tände en runt sitt billiga cigarrer och pustade tyst en minut. "Jag har alla filer av utredningar av olika speciella tjänster, var och en med sina egna länder, liksom Interpol. Vill veta vad de hittat på? "
  
  
  Han konstaterade fakta på hans fingrar. "Först av allt, alla de döda mördarna var komplett. För det andra, alla var besatt av sin övervikt och tillbringade en hel del tid på att försöka bli av med det. Tre-tre, runt omkring dem var nära med Von Al systrar."
  
  
  Han höjde ett ögonbryn på henne. "Fantastiskt. Jag letar efter feta män på en diet som gillar vackra flickor. Du är inte exakt vilket gör att det är lätt."
  
  
  "Jag vet," Han sade. "Jag är ledsen." Från sättet han sa det, det såg ut som om hon var nästan som anförtrotts till emu. Men sedan blev han avgjort affärsmässigt igen.
  
  
  "Vi börjar med von Al systrar, det är med dig. Detta är den webb-baserade reala aning om vi fick ."
  
  
  Von Al flickor var lite udda i sig. Maria, Helga och Elsa är identiska blond trillingar, välkända för att någon tidning läsaren eller TV-tittaren. De var i tjugoårsåldern, och de var vackra. De kom till Usa via Tyskland efter utbrottet av andra Världskriget med sin mamma Ursula. De är specialiserade på miljonär makar och älskare som gjorde ih generös med gåvor i form av hus utspridda runt en utomhuspool, båtar, smycken, och även privata jetplan.
  
  
  På andra tankar, jag bestämde mig för att komma nära bakgrund av Alders var nog en av de roligaste sätten jag någonsin fått henne började på ett uppdrag.
  
  
  Det var lätt nog för AX till att förse mig med en cover story - Tony Dawes, en förmögen affärsman som hade ärvt en blomstrande export-import företag med huvudkontor i New York. Snart, medan Hawk var att dra i rätt trådar backstage, blev jag inbjuden att flera parter, som var Von Al flickor. När hennes syskon träffade henne, det var ganska enkelt, med generösa visar av presenter och uppmärksamhet, att bli en del av ih sociala nätverk.
  
  
  Maria var den första von Alder jag "utforskade". Jag tog henne till Whisky Cay, där vi tillbringade fem glada dagar i lyx. Men om morgonen, när Han beordrade mig tillbaka till Usa, han hade hittat några andra leder.
  
  
  Två
  
  
  Mindre än tjugo minuter senare, efter att Hawke ' s ring till henne, han chef för den huvudsakliga wharf på Whiskey Cay. Maria von Al-kom med mig, klamrar sig fast vid min arm. En båt som väntade där, en fyrtio-fots cruiser, de flesta av blommor peeling och rost, två dieselmotorer på tomgång. Det var fyra personer på däck.
  
  
  En av männen bär en urtvättad baseball cap, skrek, " Vi är redo att skjuta av, Mr Dawes."
  
  
  "Att vara med dig", sade jag. Jag vände mig att säga hejdå till Maria, och hon gav mig en lång, krävande kyss.
  
  
  "Kom ihåg, Dumplink, "sade hon - alla von Al systrar kallade sina män "Dumplink' - " håll dig borta från dessa systrar till mig, eller jag ska repa deras ögon."
  
  
  "Mina eller bra?" frågade han henne.
  
  
  "Alla ögon", sade hon.
  
  
  Hon gav mig en snabb kyss, och jag hoppade upp på däck cruiser. Mannen i den bleka keps sprang genast bort. Som cruiser ' s kraftfulla dubbla dieslar kom till liv, han såg den andra båten rusar mot bryggan. Han vände sig plötsligt och på väg till min cruiser, som snabbt närmar sig den öppna havet, sin näsa skära genom vattnet, sin näsa att göra en tupp svans runt spray. Snart, Maria von Al, fortfarande står i slutet av hamnen bar, krympt till storleken av en docka, och sedan helt försvann. Ett par minuter senare, själva ön försvann ur sikte.
  
  
  Plötsligt insåg jag att en annan båt som var efter oss. En bekant chill rann ner längs min ryggrad. Någon hade gjort ett allvarligt misstag - kan det ha varit honom?
  
  
  Han försökte lista ut det, och det snabbt. Antingen den andra båten var en fiende fartyget som försöker nå mig, eller det var inte på den båt som låter man plocka upp sig själv, och den andra båten var som en Hök hade skickat till Whisky Cay. Innan jag hade en chans att arbeta på det längre, mannen i keps berättade vad jag behövde veta.
  
  
  "Ska du inte göra något dumt, Mr Dawes," sade han. Han kastade en bit duk tillbaka på däck och tog sågade-off shotgun som låg under den. Det syftade på mitt bröst.
  
  
  Åtminstone han inte visste mitt riktiga namn. Men hon kunde fortfarande inte förklara hur han visste att jag skulle vänta på honom att komma upp från hamnen bar i Whiskey Cay.
  
  
  
  
  
  T. Antingen någon lyssnade på Hawke ' s call, eller Maria von Alder gav mig iväg.
  
  
  Det var ett rop från mannen vid ratten i cruiser, och båten vände sig till rätten med en plötslig sticket som nästan slog oss alla av våra fötter. Då såg vi vad som var problemet - en illavarslande silver objekt piercing vattnet nästan öppet ovanför våra bågar. Båten som jagade oss avfyrade en torped, men missil missade oss och flög ut till havs.
  
  
  Men som kort ögonblick, när alla händer ombord på kryssaren förlorat sin balans, gav mig möjlighet att jag behövde dra ut Wilhelmina, min modifierade tre-tums-fat Släde. Medan jag var hos Maria på Whiskey Cay, jag gömde hennes ego i ett hemligt fack i mitt bagage. Men innan vi lämnade vårt rum, på morgonen när Maria var i det andra rummet, Ego var förutseende nog att knuffa henne i grenen hölster som hon var klädd i sina byxor, så att han kunde nå upp till gun och knäppa upp hans gylf.
  
  
  Medan mannen med geväret var fortfarande ligger på räcket, han hukade sig ner, packas upp det, och drog ut luger . Jag kunde se häpnad på mannens ego när Luger dök upp för min fluga. Skrek han och svingade mynningen på vapnet upp, hans finger skärpning på avtryckaren. Vi sköt samtidigt. Wilhelmina är 9-millimeters gawk gapet mellan oss med en halv sekund snabbare. Gawking tog mannens ansikte och kastade hans ego över räcket i havet, och hagelgevär blast träffar skottet bakom mig.
  
  
  Han flyttade snabbt, ta tag i livet jacka med ena handen och knuffa Luger tillbaka in i sitt hölster med andra. Då henne, hoppade över räcket i havet. Jag gissade att männen i min andra båten var signalering mig för att försöka få ur båtarna när de sköt torped, och att de tittade på mig genom kikare.
  
  
  Trots värmen på dagen, när den kom och gick under, vattnet var fruktansvärt kallt. Fortfarande med liv gillette i hans hand, han hoppade upp nästan omedelbart och simmade från co cruiser till den andra båten, som nu rusar mot mig. Över hennes axel, han såg cruiser börjar slå i jakten.
  
  
  Kryssaren var fortfarande i mitten av flygning när den närmar sig cutter avlossat ett torped. Naval missil whizzed förbi mig, bara fem meter bort, och den här gången är det hit cruiser midskepps. Det var ett helvetiskt, explosion, och jag drabbades av kraftiga chockvågor som sprids genom vatten som en elektrisk ström passerar genom en naken live wire. Cruiser bröt isär, skicka upp en gigantisk gejser av vatten, skräp och tråd.
  
  
  Ett par sekunder senare, driva båten dras upp på sidan, och hjälpa händer mig ombord. En gång på däck, såg han att denna båt var en exakt kopia av den kryssare som bara hade förstörts, även med peeling och rost, måla och antalet personer ombord. Men den här gången, en av männen visade ett vykort med tätningen av Usa och underskrift av ordförande.
  
  
  "Vi ber om ursäkt för, sa mannen kort. "Vi missade dock på Whiskey Cay. Någon satt upp en liten avledning på våra generatorer för att försena oss. När vi såg den andra båten lämnar med dig, vi gissade vad som hade hänt."
  
  
  "Tack," log jag. "Du har återhämtat sig väl."
  
  
  Han ville inte erkänna att han var ett riktigt proffs. I stället sa han: "Du kanske vill byta till lite torra kläder innan vi når vår destination. Du kommer att hitta några kläder i kabinen nedan.
  
  
  Jag gick ner och bytte om till fräscha jeans, en sport skjorta, skor och strumpor. Det var inte exakt svenskt Saville Row, men det var ren och torr. Min räddare inte fråga mig några frågor eller ge mig någon information. Det var förmodligen CIA, men jag hade fortfarande ingen aning om hur de planerade att ta mig tillbaka till fastlandet vid den hastighet Hawk hade i åtanke.
  
  
  När jag gick tillbaka upp på övervåningen, samma person som hade sagt till mig tidigare, berättade för mig att vi ska nå överföring punkt på ungefär sex minuter.
  
  
  Jag nickade, men jag kan fortfarande inte förstå vad han pratade om. Vi var utom synhåll för Whisky Cay för en stund, och från vad jag visste om att en del av Atlanten, det fanns ingen mark för km väster förutom Usa. Allt jag kunde se var berghöga vågor av blå klänning på alla sidor. .
  
  
  Fem minuter och femtio sekunder senare, vi var i sikte av en AMERIKANSKA Flottans hangarfartyg, och mannen på däck med mig sade, "Röst och vi är här - klicka på knappen."
  
  
  Ett dussin jet plan med hopfällda vingar satt på bärare som mörka fåglar vila innan du återupptar flyg. Några av besättningsmedlemmarna tappade repstege som vår båt som närmade sig stranden. Han skakade hand med sin räddare, gick sedan upp för trappan. Cruiser dras bort och var nästan utom synhåll i virvlande hav innan den nådde däck.
  
  
  Fartygets kapten mötte upp mig på toppen av rampen, hälsade på hennes rygg, och snabbt drog mig mot jet plan som väntade på flight deck. A-4 Skyhawk-motorer var redan installerad
  
  
  
  
  påslagen, försöker få upp i luften. Han skakade hand med piloten, en ung rödhårig man, sätta på sin flygning kläder och gick in i bakre sittbrunnen. Piloten gav mig tummen upp och vi slungades från däck av transportören i himlen i rasande fart. När President i Usa var din personliga resebyrå, boende var absolut första klass...
  
  
  Tre
  
  
  Flyget tillbaka till usa var snabb och händelselös. Vår destination var JFK Airport, NEW york, i New York City, och vi landade där, på en särskilt preparerad bana. Efter sol och klar himmel på Whisky Cay, jag var inte beredd på den hårda, hårda januari kallt i New York.
  
  
  Hawk väntade på slutet av banan i en lång, mörk limousine. Så fort han flyttade från planet till bilen, den rödhåriga pilot viftade med handen, vände planet och tog fart för hangarfartyg. Det var två män på framsidan av limo - chauffören och jag gissade, en annan AX agent. Jag visste säkert att vi kommer att möta en större kris, eftersom Han nästan aldrig avslöjar identiteten av en agent till en annan. Hawk knackade på glaset partition som skilde oss från de män i fronten, och en väntande limousine körde genom flygplatsen.
  
  
  "Tja, N3," Hök sagt, tittar ut genom fönstret, " jag antar att du inte har någon ny information att rapportera."
  
  
  "Jag är rädd att inte, sir", sade jag, men jag fick tala om för em om backup cruiser på Whisky Cay och min räddning. Han tillade: "det är naturligtvis omöjligt att bevisa hur de fått information. Maria von Alder kan inte delta alls."
  
  
  "Hmm," bara Hawk sagt.
  
  
  Vi körde under tystnad i några sekunder innan Hawk vände sig om och sade sullenly, " chefen för Det ryska Kommunistpartiet bör vara här i New York, som, sex minuter. Han kommer att möta några av våra medarbetare som på ett hemligt möte i FN: s innan vi flyger tillbaka i morgon. Vi fick ansvar för att hålla egot säker medan han var här. Det är därför hon behövde dig så snabbt som möjligt.
  
  
  Det var min tur att mumla, " Hmm."
  
  
  Limo hade avtagit och nu slutade på en flygplats start-och landningsbanor, där en stor skara människor och bilar väntade på ego. Hawk lutade sig fram och pekade på jätte turbojet-motor fallande från den blytunga himlen. "Våra besökare, precis i tid," sa han, kastade en blick på den fickur som han bar på en kedja hängande över Gillette.
  
  
  Så snart som det ryska planet stannade på banan, flygplatsen personal som snabbt rullade uppför stegen till den främre delen av kabinen, och det Sovjetiska partiets ordförande kom ut. Flera andra ryska tjänstemän som tittade på honom runt stora plan, och när de kom fram till trappan, var gruppen omedelbart omges av polis och väktare - både ryska och Amerikanska - och eskorteras till en kö runt bilarna. När procession ledd av en grupp av New York motorcyklister igång, vår limousine var precis bakom bilen i den Sovjetiska minister. Snart var vi in portarna till Fn, en lång, ståtlig rad av flaggor fladdrande snabbt i den iskalla vinden.
  
  
  Väl inne i byggnaden, hela gruppen flyttades snabbt till en av de privata säkerhetsråd rum. Det var en stor, fönsterlösa rum med differentierad platser som en amfiteater för åskådare, med ett podium i mitten, där den Sovjetiska ordförande och ego i partiet, så väl som Usa, säkerhetsrådgivare och ego medhjälpare, visa sina platser. Hon och Hawk, en annan AX agent, ses som sitter i den främre raden intill den ryska säkerhetspolisen efter det Sovjetiska ledare i Moskva. Bakom oss var stad, stat, och federala brottsbekämpande myndigheter. Mötet, naturligtvis, var stängd för publiken.
  
  
  De två män som meddelats genom en tolk, som viskade från den ena till den andra, så att inget som sägs kan höras där vi satt. Det var som att se en pantomim visa och gissa vad skådespelarna säger genom sina gester.
  
  
  Först verkade det som att både män var arg och misstänksam. Det var en hel del sur, sur, och fist-banging. Snart, vrede vände sig till förvirring, och då såg han att två kvinnor hade blivit mer användarvänlig. Självklart, de hade börjat att inse att ingendera sidan var att sitta bakom de bisarra händelser.
  
  
  Strax efteråt, mötet kom till ett slut, och Ordförande i Sovjetunionen och USA säkerhetsrådgivare stod att skaka hand.
  
  
  Då en medlem av part av den Sovjetiska premier - som senare blev medveten om att han var rysk ambassadör, gjorde en övergång till ordförande för Kommunisterna. Han höll i en granat runt hans ficka. Mannen häktas på granat och kastade den på den mjuka mattan direkt vid fötterna av den ryska ledare.
  
  
  I bråkdelen av en sekund av isande skräck som följde, våra röster försvann i rummet. Det var sett i ren skräck av en Sovjetisk minister är man som han stirrade hjälplöst ner på den dödliga aktiveras granat som ligger på tårna av hans ego stövlar.
  
  
  
  
  
  Instinktivt drog jag min Luger från Wilhelmina är hölster, men Hawk tog tag i min arm. På dell själv, som det var snabbare än mig att se att det fanns något jag kunde göra. Gawking endast kommer att detonera granat snabbare. Ryska ledare inte ens har tid att flytta.
  
  
  I det ögonblicket, när alla i rummet var förlamad, den ryske ambassadören - mannen som släppte lös granat-kastade på sprängämnen. Det var en dov explosion; den dödliga effekt av granaten var undertryckta av mannens kropp. Ego kropp krossades, mål slits från bålen.
  
  
  Effekterna av explosionen chockade ordförande i Rådet och andra närvarande vid podiet, men annars var de oskadda. Hawk och jag genast gick den ryska och Amerikanska delegationerna runt i rummet för att en limousine och väntade utanför. Arrangemangen var hastigt gjort för OSS säkerhetsrådgivare och hans personal för att återvända till Washington, medan den ryska sidan gick till Sovjetiska ambassaden och stannade där tills avresan till Moskva.
  
  
  Under tiden, polisen, ambulanser och N. Y. P. D. sappers med en kontingent av tidningen reportrar och fotografer började anlända i FN. Den privata säkerhetsråd rummet var spärrat av med FN-polisen, men Han och jag kunde återvända inne, där resterna av den ryska ambassadören höll på att lastas på en bår, täckt med presenningar. Redan, ryska säkerhetspolisen och AMERIKANSKA aktörer förbereder sig för att spåra ambassadör senaste rörelser.
  
  
  Ett samtal gjordes till Vita Huset, och ordförande var informerad om detta av Della Street. Innan detta samtal slutade, Hawk kallades till telefonen för att tala med presidenten. När han kom tillbaka, AX chief ' s ansikte var grått.
  
  
  "Det var nästan en katastrof", sade han, skakar på huvudet. "Ordförande har informerat mig om att vi kommer att få en fullständig rapport om den Sovjetiska ambassadören rörelser så snart som utredningen finner något. Men vi vet redan en sak."
  
  
  "Vad är det?"
  
  
  "Bara två nätter sedan," Han sade,"den Sovjetiska ambassadören var en gäst på en fest värd Helga von Al och hennes mamma på Helga s Park Avenue apartment."
  
  
  "Är du säker?" frågade hon förvånat.
  
  
  Hawk nickade till en annan AX agent som följde med oss i limousinen än Kennedy, new york. "Agent Z1 var på en fest. Eftersom hennes, att veta att det var omöjligt att hålla reda på alla von Al kvinnor samtidigt, användes av ego i denna dell. Jag vill att ni två för att få ihop så att han kan berätta detaljer om natten. Efter det, jag vill att du ska arbeta på Helga von Al. & ..
  
  
  "Yes, sir?" Frågade jag henne.
  
  
  "Jag är säker på att jag inte behöver påminna er om det är brådskande av ditt uppdrag. Det måste finnas något samband mellan detta företag och Von Alders. Hitta honom, oavsett vad det tar."
  
  
  Fyra
  
  
  Hawk gick ensam till AX s New York-kontor, lämnar Z1 och mig för att prata tillsammans. Efter att ha tillbringat större delen av dagen på ett plan som flyger ner Whisky Cay och i en bil som kör ner JFK, NEW york, som jag äntligen kände att jag behövde träna på gym. Hon var inbjuden av Z1 att gå till en idrottsförening för att spela handboll medan vi pratade.
  
  
  Ingen av oss visste att den andra " riktiga namn. Z1 sig var ungefär i min ålder, ett par centimeter kortare och några kilo tyngre, med halm-färgat hår och ljus hy. Så fort vi bytte om till våra sport uniformer och startade spelet, såg han att han var en värdig motståndare i handboll. På domstolen, att han var klumpig, plattfot, men han slog bollen med dödliga kraft, så han studsade som en gawk med en rikoschett, och fick mig att flytta.
  
  
  "Två nätter i natt var en riktig fest", började han, och fångades av svag southern accent i hans ego röst, en sorts mitten av södra accent. "Dessa von Alders definitivt vet hur man underhåller. Det var ett par av aktörer, en rysk ambassadör, två Brittiska författare, denna pop-konstnär som målar något annat än bilder med sport bälten, och ett dussin andra personer som hon aldrig har träffat."
  
  
  "Gjorde alla runt omkring dem att hitta ambassador särskilt trevlig?" frågade han henne när han träffar bollen, och med en lyckad kick, han körde sitt ego hårt i mitten av Z1, vilket gjorde det omöjligt för honom att återvända kick.
  
  
  "Ugh!" muttrade han, räta upp med en ansträngning, Ego ansikte täckt i droppar av blod. Sedan, som svar på min korkskruv, sade han: "Det tycktes mig att alla gäster var mycket bra med varandra. Det var som om de alla var medlemmar av någon exklusiv klubb. Om du vet vad den handlar om?"
  
  
  Han nickade mot henne. "Men var Helga eller hennes mamma, Ursula, någonsin ensam med ambassadör för någon längre tid under kvällen?" frågade hon, springa upp och ner för landning. Jag visste inte vad jag förväntade mig att han skulle ge mig, men någon ledtråd eller samband mellan de döda ambassadör och detta eller att von Al po kan hjälpa.
  
  
  "Nej", Z1 svarade, att göra sin beskärda del för att springa. "I själva verket den ryska tillbringade det mesta av tiden med att prata med den här artisten och slutligen avslutade kvällen med att köpa två skor som killen tog med honom..
  
  
  
  
  
  
  Jag hade en vild idé. "Vad skulle du tänka om en LÄKARE bad henne att utföra en obduktion på hjärnan av en död ryska?"
  
  
  "En obduktion?" Z1 utbrast, vrida runt och tittar på mig. "Vad kan hjärnan ego forskning bevisa?"
  
  
  "Jag tänker bara", sade jag. "Jag kan inte få det ur mitt huvud hur konstigt hela situationen är. Inte bara vad som hände idag, men alla tidigare mord eller självmord, skulle jag säga. Dessa personer bildade de märkligaste team av assassins jag någonsin sett. Kanske de är först frågade om läkemedlet används, eller hypnotiserad, eller hjärntvättad. Någon var tvungen att göra ih beter sig så lika irrationellt. Det måste finnas en förklaring. Kanske obduktion kommer att ge några svar, hjälpa oss att förstå orsakerna till denna händelse."
  
  
  "Jag antar att det är värt ett försök." Z1 ryckte på axlarna.
  
  
  "Hawk vill att hon flyttade in hos Helga omedelbart," emu berättade för henne. "Så fort vi är klar med spelet, jag ska ringa henne här och prova att sätta upp ett datum för ikväll. Jag tror att du skulle bättre att säga Hawke på huvudkontoret." Var noga med att berätta för em att jag vill utföra en obduktion på ryska."
  
  
  "Naturligtvis," sade han, missar chansen och förlora spelet till mig.
  
  
  Efter dusch och påklädning, vi gick till baren och fick ett par kylt martini, och Helge von Alder kallade henne från telefonkiosk.
  
  
  "Klimp!" hon skrek av förtjusning så fort hon hörde min röst. "Du är tillbaka. Min dumma syster låta dig gå. Se dig ikväll?"
  
  
  "Precis vad jag menade," att hennes far sagt. "Jag ska plocka dig upp runt åtta."
  
  
  När hennes samtal avslutades, Agent Z1 och jag bröt upp. Jag gick till den lyxiga lägenhet i Sutton Place som jag hade hyrt för mig - eller snarare, för Tony Dawes .
  
  
  En av fördelarna med att arbeta undercover för AX var att organisationen inte skytt några kostnader för att skapa en tillförlitlig dölja för sina agenter. Tony Dawes ' hotel rum var ett bra exempel. Det var en elegant, elegant ungkarlslya med all förförelse grejor som sådan man kan ge sig själv. Ljudisolerade från utsidan, tillräckligt hög för att erbjuda utsikt över staden och integritet, och är utrustade med alla de senaste elektroniska utrustning från inomhus belysning till quad ljud. Mitt enda önskemål var ett litet gym och bastu. Jag tillbringade resten av dagen på en boxningssäck och ojämn barer, och slutade med en bastu. Det var sju trettiofem när jag gick för att se Helga von Al i min smoking.
  
  
  Helga: s lägenhet var en takvåning på Park Avenue på åttiotalet, i en kunglig byggnad som såg ut mer som en privat klubb än en bostad. Jag förväntade henne att vara ensam, men när jag kom till henne, henne, såg jag att Ursula var det med en grå-haired gentleman, vars ansikte såg vagt bekant, men hans namn undgått mig för ett ögonblick.
  
  
  "Men Dumplink," Helga hälsade på mig, ger mig som vanligt öppen mun von Al puss på läpparna och drar in mig, "säga hej till Ursi" - von Al döttrar som heter deras mor Ursi - "och hennes eskort, Byron Timmons. "Sedan jag kände igen den här mannen som en av landets främsta olje magnater. Ursula von Alder också gav mig en puss på läpparna, vilket var långt från mödra-och Timmons gav mig ett fast handslag.
  
  
  "Ursy och Byron var bara att lämna," Helga läggas till med en cherubic leende.
  
  
  Byron Timmons muttrade, "Oh, ja" och började hjälpa Ursula i hennes mink päls.
  
  
  "Vi talade om fattiga Vladimir Kolchak är fruktansvärd olycka," sade Helga. "Hörde du det på nyheterna?"
  
  
  "Nej, jag sa till henne. "Jag är inte rädd."
  
  
  "Det var inte så ego dödades vid FN: s idag," Helga sade sorgset, " som en kittel exploderar."
  
  
  "Fruktansvärt", sa han, undrar om Hawk hade gjort upp "panna explosion" för tryck av Sam.
  
  
  "Dålig Vladdy," Helga sade, " han var alltid full av liv. Jag kommer att sakna honom.
  
  
  "Visste du ego?" Frågade jag henne.
  
  
  "Oh, ja", sade Helga. "Han var en gammal vän till Ursi' s. Han var här på huset, på en fest, bara två nätter sedan.
  
  
  "Vi kommer alla att sakna våra egon," Ursula bekräftat, kissing Helga på kinden, borsta hennes läppar mot mina, och är på väg till dörren. Byron Timmons följts, ge mig en fast handslag.
  
  
  Så snart som Helga stängt dörren bakom den avgående par, hon föll i mina armar med ett undertryckt fnitter och viskade: "Åh, Dumplink, Byron Timmons är fruktansvärt arg på mig - och på dig. När hennes datum sattes för dig idag inget sätt när hon helt glömde bort att ikväll henne var tänkt att gå på teater med honom. När jag tänkte på henne, jag var tvungen att göra lite desperat att blanda och samtal i Ursi för att ersätta henne. Jag sa till Byron att du var en gammal, olika man som jag inte hade sett på flera år, och du var bara i stan över natten.
  
  
  "Jag visste att han var inte glad över något. Jag förstår det nu.
  
  
  Helga drog bort, skakade på sitt huvud. "Jag kan vara så elak ibland. Men hon måste vara med dig."
  
  
  "Jag är glad över," Hej sa till henne, " och smickrad. Var vill du att hon ska ta dig?"
  
  
  "Det är en obehaglig natt," sade Helga.
  
  
  
  
  
  Sitt lugnt sade: "jag trodde att du kanske är bäst att stanna här och vara mysigt. Om du inte har något emot något enkelt som champagne och kaviar. Jag är rädd att det är allt vi har i huset, och det är den tjänare ' ledig dag.
  
  
  "Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att spendera kvällen."
  
  
  Hon är mig hon är ledig. Hon var klädd i en tajt vit klänning, hennes blonda hår var noggrant utformade, och en diamant halsband som hängde runt hennes hals med matchande diamant hängen att hänga runt hennes örsnibbar. Hon var redo att spendera natten i staden. Men sedan insåg jag att Von Al kvinnor förmodligen endast klädd så här till limpa runt huset på kvällen.
  
  
  Helga vände på musik och avstängd brylev. Snart tog hon champagne och kaviar, och vi spelade detta spel sida vid sida på en leopard-print schäslong framför fönster från golv till tak, som vi såg stadens ljus och snöiga mörker.
  
  
  "Vet du, Tony," Helga sa mjukt, vänder sig till mig när vi båda druckit kyld champagne, " du är inte som andra män jag har känt i mitt liv. Vanligtvis ih kan förstå henne helt enkelt, att förstå vad de vill ha från en kvinna. Jag vet inte om dig, även om jag har känt dig under en lång tid. Och det är problemet. Jag är intresserad av, och jag tror att alla andra Von Al kvinnor, inklusive Ursi, är det också. Hon satte sig plötsligt rakt upp. "Visste du att njuta av att vara med Maria?"
  
  
  Hennes far nickade ärligt. "Hon är underbar. Men sedan allt för dig. Du är identiska trillingar, trots allt.
  
  
  "Inte helt identiska." Jag såg hennes leende i svagt ljus. Hon gav mig en mugg av champagne och gled ner i stolen, trycker hennes kropp mot min. Han kunde känna värmen från hennes kropp genom hennes klänning. Den exotiska doften av ee träblåsinstrument stolta över min rygg. Hennes finger gled under rem av hennes klänning och stoppas.
  
  
  "Helga", sade jag.
  
  
  "Hmm?"
  
  
  "Den här killen, Kolchak eller Vladdy, som du brukade kalla honom-har du sett någon ego delar på sistone?"
  
  
  Hon missförstod min korkskruv. "Du behöver inte vara ego-svartsjuk, Dumplink." Hon lutade sig fram för att slicka mig, så att våra lår var rörande.
  
  
  "Nej, men jag är nyfiken," insisterade jag. "Har han besökt dig eller din familj ofta under de senaste veckorna?"
  
  
  Hon ryckte på axlarna, fortfarande klamrar sig fast vid mig. "Vladdi var en av dem som alltid eller alltid var nära till mina vänner. Har du lagt märke till honom när han var där, du visste inte att sakna honom när han var borta." Hon rörde på sig otåligt. "Men det förflutna är närvarande. Nuet är alltid viktigare."
  
  
  Jag visste att det var allt hon var på väg att säga. Kanske var hon försöker dölja något, eller kanske hon bara hade verkligen ingenting att säga om Kolchak. I alla fall, han kände att han hade uppfyllt sina skyldigheter för den här gången.
  
  
  Nu var det hennes ansvar att inte låta tillfället glida genom mina fingrar. Med dessa fingrar, hon lossade remmen av Helga klänning. Hon gled båda banden av hennes händer, och den mjuka vita duken föll runt hennes midja.
  
  
  Hon var inte bära en behå. När hon lutade sig tillbaka, hennes fulla, smala bröst rose, hennes rosa spets bröstvårtor stod på ända. Hon ålade sig fram emot att träffa mitt ansikte, så att min mun är fylld med en och sedan en annan melon-som mound. Hennes kropp skakade våldsamt när hon blev smekt av hennes bröstvårtor med spetsen av tungan, tills slutligen, med en rysning suck, hon tog mitt huvud med båda händerna och förde mina läppar mot hennes. Som vi kysste hon körde fingrarna på ena handen längs mitt lår tills hon funnit bevis för min upphetsning. Hennes hand dröjde där en stund.
  
  
  "Underbar, Dumplink, underbart", viskade hon andlöst, och tryckte på hennes läppar mot mitt öra.
  
  
  Han plockade upp henne och bar henne genom vardagsrummet, genom foajén, och in i sovrummet. I mitten av rummet fanns en stor rund säng. Jag satte henne ner på nä och hon tog av hennes klänning, strumpor och lacy bikini underdel. När jag låg på satin lakan, hon otåligt höll ut sina händer för att hjälpa mig att ta av mig mina kläder.
  
  
  Henne, kände blodflödet i mitt blod, som mina ögon slukade hennes underbara kropp. Hon var en exakt kopia av sin syster Maria, med perfekt definierade, svällande bröst och mjukt välvda låren till en liten gyllene triangeln i centrum av hennes kropp. Hon drog in mig i hennes armar, och när våra kroppar rörd, hon vände sitt huvud åt sidan och sa mjukt: "jag är ledsen.: "Lyssna, Dumplink, vart du än vänder dig, kan du se oss älska."
  
  
  Jag hade inte märkt innan att tre av väggarna i rummet, på huvudet i sängen på varsin sida, var helt spegelvänt. Som Helga kropp sammanbitna och snurrade med mig, som vissa perfekt programmerad men subtila instrument för sinnlighet, de speglar återspeglas den sensuella rörelser som om vi var i mitten av en enorm orgie där vi var hela gruppen av deltagare.
  
  
  Hon var upptäckt, Helga berättade för mig, att hon och hennes syster Maria är inte helt identiska. Det var en stor skillnad i hur de gjorde älskar. Både kvinnor som älskar med oändlig fantasi och stor öppen nöje. Men likheten slutade det. Medan Maria var tyst och spänd, hennes rörelser
  
  
  
  
  
  
  de var utsökt tunn, Helga var vild och övergivna, hennes händer, lår och mun ständigt utforska min kropp, utbyta trevliga känslor för var och en fick hon. Hela hennes väsen var ständigt vred sig, darrande, och driver mig till högre höjder av extas. Det var som om - och spegelväggar läggas till effekt-att jag hade gjort kärleken till ett dussin olika kvinnor, var och en med en annan inställning och reaktion. Äntligen, hon släppte ut ett skrik av ren glädje och föll tillbaka på sängen.
  
  
  Efter en stund, hon lutade sig över mig för gott. "Jag gör dig lycklig?" frågade hon, täcker mitt ansikte med kyssar.
  
  
  "Ja," sade jag. "Ja, du gör mig lycklig."
  
  
  "Jag är glad för," sade hon. "Du är den person som de trodde att du var."
  
  
  Hon var försiktigt drog av ee för att titta på mig, våra kroppar pressas mot varandra från topp till tå. Vi ligger fortfarande, ingen talar till oss. Efter en stund släppte hon ut en liten suck på den flagga tillstånd att utföra som väntade på henne.
  
  
  "Shh," hennes mor viskade.
  
  
  Hon stannade igen, men inte för länge. "Aj!" utbrast hon. "Aj! Ah, Damplink! AJ!" Hennes kropp skakade krampaktigt igen, fram med en lång, mjuk stöna av njutning, hon rullade på rygg och slöt ögonen.
  
  
  Mitt vanliga träningsprogram för kropp och själ kom väl till pass igen, gör det möjligt för mig att ge Helga en sista gåva av glädje att hon inte förväntar sig.
  
  
  5
  
  
  Helga öppnade ögonen och log mjukt mot mig när jag böjd över hennes huvud. "Det var en underbar, underbar, underbar," viskade hon. Hon rullade över och kröp runt i papperskorgen. "Få vila lite, Dumplink," sade hon, att kyssa mig och vandrar ut genom rummen.
  
  
  En stund senare kommer hon tillbaka med en flaska champagne och två glas. Hon fyllde en av våra glas och räckte den till mig. "Här,"sade hon," kommer att hålla dig sysselsatt medan jag duschar." Hon kysste mig igen och kom in i badrummet nynna glatt. Utspillda lyxigt på sängen, jag kunde höra henne ta en dusch.
  
  
  Jag tog en klunk av min kylda Dom Perignon. Utanför, vinden plockas upp. Den fjärde väggen i rummet var täckt med draperier, och han visste att bakom gardinerna var windows till penthouse trädgården som omgav alla fyra sidor av lägenheten. Det var en knock utanför dörren. Han tog ett glas champagne bredvid sängen, drog av byxorna och gick över till sängen. När han drog en del av gardinen åt sidan, såg han att det runt dörren stod på glänt, vajande i vinden. Han stängde dörren och låste den.
  
  
  Jag var halvvägs tillbaka över rummet när det omisskännliga sjätte sinne, en undermedveten varning för annalkande fara, skickade mig sitt budskap. Jag vet inte varför, hon instinktivt upp båda händerna framför hennes hals, hennes icke-stahl agera alltför snart. På samma gång, en tunn slinga av kabeln var lindade runt mitt huvud och sängen runt mina axlar. Den tråd som inte har fastnat i min hals istället grävt djupt i huden på mina utsträckta armar.
  
  
  Min angripare släppte ut en tung morra och en galen tupp ryck. Han duckade och slog hans skuldra tillbaka. Jag kunde fortfarande inte se vem som var bakom mig, men i det plötsliga utfall av henne, fick jag en glimt av två kämpar bilder i Helga är jämmer speglar. Jag tittade igen och såg mig själv och personen bakom mig som återspeglas där. Mannen var Z1!
  
  
  Ego ' s ansikte var förvrängt från attacken, men ego personlighet kunde inte ändras. Det var samma man som han hade spelat handboll med på sports club som dag.
  
  
  Det var omöjligt att förstå varför han försökte döda mig nu. Allt jag kunde göra var att skydda mig själv. Och det var en kuslig, skrämmande känsla att se någon försöka döda mig på samma speglar där, alldeles nyligen, jag hade sett mig själv och Helga hade en intensiv sex.
  
  
  Han hade fortfarande inte märkt spegelvägg och visste inte att jag tittade på honom genom det. Han började lyfta på benet för att vila sitt knä på min rygg. Hon var brutalt sparkad av hans ego med sin vänstra fot, träffa emu i knäskålen och bryta sl. Han kvävdes på smärtan och började falla, dra mig med honom. Hon försökte slingra sig ut på tråd tuppar, vrida hennes huvud så att hon föll. Han höll envist att snaran, fortfarande försöker strypa mig. Hon kunde se hans ansikte tydligt nu. Egots ögon var glaserade , som om han var hypnotiserad eller drogad.
  
  
  Tills nu, illern var hennes, hoppas jag kan skydda mig utan att döda honom. Men jag har sett att detta inte är möjligt. Han smällde den hårda kanten på hans högra hand i botten av egots halsen, leverera en dödlig karate slag. Slaget var stark och ren. Ego: s hals och knäppte han var död, förmodligen utan att ens veta att Ego hade dödat honom. Ego kropp föll till golvet, det groteska mål visade i sidled. Hon klev upp och stod upp, gränsöverskridande jaget, kroppen.
  
  
  Hennes, jag kunde höra dusch i badrummet. Den djupa-högen mattor på sovrumsgolvet överröstas ljudet av vår kamp. På den tiden verkade det uppenbart att Helga von Alder hade lockat mig in i sovrummet, och jag visste att Agent Z1 planerar att göra ett försök på mitt liv. Oavsett hur bra hon var med mig i papperskorgen, jag aldrig skulle ha
  
  
  
  
  
  Jag glömmer att hon och hennes systrar var erfarna skådespelare.
  
  
  Å andra sidan, han förnekade rapporter i media om henne, det finns fortfarande en möjlighet att hon är oskyldig. Z1 visste att jag var mötes-och Helga ikväll och skulle ha följt med mig till min lägenhet. Om, som jag nu misstänks han hade fått order om att döda mig, han kan ha halkat in i rummet från terrassen medan Helga och jag, var att älska, och hon skulle inte veta något mer om det än vad hon gjorde.
  
  
  Om det var sant, han kunde inte låta Helga visa upp till hans önskemål och hitta den man hon hade dödat ligga på hennes matta. Det kan inte finnas någon förklaring som skulle tillfredsställa henne om hon inte hade blåst min pärm. Om han gjorde det, webben leda han hade redan på fall, Von Alders, skulle vara meningslöst. Det var bara en sak han kunde göra, och det var att vända kroppen över att Han, som hade alla medel till sitt förfogande för att avyttra det utan att någon märker det.
  
  
  Henne, böjde sig ner, lyfte upp liket på armstöden, dras ego i hela rummet, hela dagen, och kastade ut det på gatan. Sedan skyndade han sig till sängkanten telefonen för att ringa Hawke. Jag var tvungen att prata utan en scrambler.
  
  
  "Detta är allvarligt", sa jag så fort han svarade. Kort sagt, han berättade för Emu exakt vad som hände, improvisera kod som han gick tillsammans. Sammanfattningsvis, sade han: "Min vän och jag kommer att åka härifrån snart. Kan du hantera sopa? "
  
  
  Hawk förstås. "Lämna alla arrangemang till mig," sade han, " men kom och se mig i kväll."
  
  
  "Jag planerar på det", sade jag, och skär samtalet kort när jag hörde Helga stänga av duschen i badrummet.
  
  
  Ett par minuter senare, Helga kom in i rummet i en ren svart negligé som visade varje detalj av hennes kropp. Han hävde sig ut på den stora sängen igen, dricker champagne runt ett glas. Lyckligtvis, Agent Z1 död var oblodig, och det var ingenting i rummet för att ange den kamp som redan hade ägt rum bara några minuter sedan. Om Helga var en del av tomten och kom tillbaka och förväntar sig att hitta mig en död kropp, hon ville inte ge någon indikation. Istället, hon snuggled upp bredvid mig på sängen medan Ay hällde hon upp ett glas champagne.
  
  
  "En amore," sade hon, att röra vid mitt glas med hennes.
  
  
  "En amore," jag har kommit överens.
  
  
  Efter att vi fick berusad, han svängde benen ur sängen och sade, " Gå på, Klimp, jag ska bjuda dig på middag. Människan lever inte bara av kärlek. Åtminstone inte den här mannen.
  
  
  Vi valde en restaurang i en liten, svagt upplyst franska ställe, inte långt från Helga ' s lägenhet. Det var fortfarande snöar utanför, men restaurangen var varm och rolig och service och eda var utmärkt. Men hon var verkligen inte hungrig, som under hela måltiden, hon höll föreställa sig den fruktansvärda scenen som senare skulle äga rum i Helga lägenhet som Hawk rensar upp kroppen av en död AX agent.
  
  
  Helga verkade inte märka min oro och åt hjärtligt, chatta engagerat under hela måltiden. En gång, hon låtsades att pout - samma gest som Maria hade gjort när hon hade lämnat henne på Whiskey Cay - och sade, " Dumplink, låt oss gå någonstans för helgen så vi kan vara ensamma. Du vänster med Maria. Det är min tur nu."
  
  
  Jag var roade av denna lekfulla tävling som redan fanns bland flickor. "Vad tänker du på?" Frågade jag henne.
  
  
  Hon gjorde en vag gest med handen i luften. "Mexiko. Kanske Spanien. Södra Frankrike. Efter alla, ett jet plan är att bara sitta sysslolös på en galge. Vi kan dra fördel av det." Hon erbjöd det som nonchalant, som om hon talade om en taxi i hela stan. Och jag kunde se att hon var allvarlig.
  
  
  "Ja", sade jag, att lämna mina alternativ öppna, eftersom jag inte ännu vet vilka komplikationer det skulle vara efter Agent AX död.
  
  
  Helga nickade, och hon överraskade mig genom att plötsligt ser allvarligt. Detta var inte på humör för hon hade förväntat sig från de svindlande von Alders.
  
  
  "Jag ska berätta något, Tony," viskade hon, hennes fingrar sammanflätade med mig medan vi smuttade på våra cognac. "Jag får vibrationer från dig, vibrationer för stor makt. Detta är vad jag har alltid velat ha i en man. Mildhet av en omtänksam älskare och styrkan av en auktoritär person. Ibland hittar du det ena eller det andra. Men både-aldrig! Det är mycket bra. Hon rynkade pannan och långsamt göra upp sitt sinne: "jag har en gång försökt att förklara vad jag ville med henne till en man som jag kände. Han var mjuk, men inte för stark, och han sa att jag kände på samma sätt eftersom jag aldrig visste att min far. Han sa att jag var på jakt efter en älskare och en far allt i ett. Tror du detta?"
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. "Jag tänker aldrig på sådana saker, är det skäl för mina känslor. Känslorna i sig är viktigt ."
  
  
  "Det tror jag också," hon gick med på. "Men jag tycker om min pappa ibland, och jag vet att Maria och Elsa tror också, även om vi aldrig talar om nen."
  
  
  "Kommer du inte ihåg ego på alla?" Frågade jag henne.
  
  
  "nej. Precis vad Ursi berättade för oss. Han dödades i Berlin under en av de Allierades bombningar vid utbrottet av andra Världskriget. Mina systrar och jag var mycket ung då, och det var ett mirakel att Ursi räddade oss vid liv.
  
  
  Hon log och strålade igen. "Boo
  
  
  
  
  
  
  "Med dem, illerns liv blev bra," sade hon.
  
  
  Senare, när han tog Helga tillbaka till hennes lägenhet, han stannade länge nog för att se till att Hawk hade tagit bort kroppen från terrassen. Naturligtvis, han tog hand om det. När jag lämnade Helga hus, hon påminde mig en gång att hon ville att vi skulle gå tillsammans för helgen. De lovade att låta dig veta. Sedan hennes, gick ner och tog en taxi till AX högkvarter.
  
  
  Sex
  
  
  TOPOR New York-kontor var beläget på stadens Lower West Side, på ett lager i panelen distriktet. Taxichauffören var inte glad när han hörde adress. Jag tror att han trodde att jag var på väg att råna ego på vägen, eftersom jag hörde honom suck av lättnad som vi drog upp till huset. Ego vände hon om och kom ut. Så hon började att passera på trottoaren, och han lutade sig ut genom fönstren och frågade, " Vad är frågan?": "Är du säker på att detta är rätt plats för dig, kompis?"
  
  
  Han viftade bort det. Ego känslor var förståeligt. Hela vallen var mörk och öde. Den byggnad som inrymt AX högkvarter var mörklagt, med undantag för en upplyst rum på framsidan av byggnaden. Taxichauffören hade inget sätt att veta att alla de andra mörka fönster i huset var målade över för att dölja den uppståndelse som oftast gick på inne tjugofyra timmar om dagen, och att människor med kraftfulla infraröda teleskop har ständigt tittar på gatan. Som ett faktum, en taxichaufför som inte kan vara säkrare någonstans i staden, än att vara frispråkig där, utanför de mest kraftfulla kontraspionage byrån i världen.
  
  
  Nattvakten på plikt i den upplysta front office, som såg ut som en normal lagring område, tryckte bell-knappen under sitt skrivbord, och henne, gick igenom strykjärn dörren till hissen med människor. Vakter med teleskop i windows ovan hade redan klarat mig med både män när det var ändå närmar sig byggnaden.
  
  
  "Hawk vänster order att ta dig till källaren så snart som du skriver," det hiss operatör sa. Bilen härstammar ifrån.
  
  
  Källaren innebar att Hawk väntade på mig i byrån bårhus. Som de flesta topp-hemliga underrättelseorganisationer, AX tvungen att ha sin egen bårhuset på plats för att hantera döda kroppar som inte kunde vara omedelbart lämnas över till polisen. Men de flesta av de organ var så småningom vände över till lokala brottsbekämpande efter vägen var rensat, så det var inga pinsamma frågor.
  
  
  Hon hittades av Hawka står bredvid Z1 är täckt kroppen. AX medicinsk examinator, Dr Kristoffer, var med honom.
  
  
  Hawk nickade mot mig, och medicinsk examinator, som vi kallade Dr Tom, sade, " jag är inte säker på vad du pratar om.: "Jag har gjort en preliminär obduktion, Nick. Detta överensstämmer med vad du har berättat för oss. Ego, död orsakades av en bruten nacke."
  
  
  "Hittade du något annat?" Frågade jag henne.
  
  
  Dr. Tom skakade på huvudet. "Ingenting ännu. Varför inte?"
  
  
  I stället för att svara emu, talade han till Hawk. "Agent Z1 rapporterade att du idag med mitt förslag att utföra en obduktion på Ambassador Kolchak hjärna?"
  
  
  "Nej, det gjorde jag inte," Han sade. "Han kom tillbaka hit till HQ och berättade för mig att du hade kontaktat Helga von Al. Sedan hennes ego inte se det. Det var inget omnämnande av en obduktion. Är detta viktigt? "
  
  
  "Kanske", sade jag långsamt. "Det kan ge oss ett möjligt motiv för ett ego attack på mig."
  
  
  Hawk rynkade pannan. "Jag tänker inte följa dig."
  
  
  Hon visste, att tala inför Dr. Tom, som hade den högsta nivån, var tillåtna för alla åtgärder, och därför säkra. "Jo, när han attackerade mig i Helga' s lägenhet, han såg blek ut - som en man som inte kunde kontrollera sig själv - men hans fysiska åtgärder var helt samordnade."
  
  
  "Du menar," Hök avbruten, " du tror att han var en medlem av mordet trupp?" Så mycket som jag inte gillar idén att Odina, genom våra agenter, kanske under inflytande av detta - denna kraft, eller något annat, hennes makt."
  
  
  "Men det betyder inte nödvändigtvis att förklara varför han försökte döda mig", fortsatte jag, " om han sade eller gjorde något till henne som hotade vad vi kämpar. Det enda jag kan tänka på är mitt förslag för en obduktion. Eftersom han inte passera staden har att erbjuda dig, men har försökt att döda mig, det ser ut som det fanns ett samband.
  
  
  "Vad exakt tror du ambassadören hjärnan test kommer att visa?" frågade Dr Tom.
  
  
  "Jag vet inte", sade jag. "Men vi sägs att människor som är inblandade i dessa händelser på något sätt var hjärntvättad. Så den ryska s obduktion var ett slag till bevis för "hjärntvätt" - teorin. Vi kan inte hitta något, men då har vi inget att förlora om vi försöker."
  
  
  "Ja, jag förstår," sade Dr. Tom. Han tittade på liket ligga på plattan för AX dumpa. Han sneglade på Hawke. "Vad sägs om detta, chefen?"
  
  
  Hawk tvekade bara en sekund. "Gå," sade han och nickade.
  
  
  Dr. Tom drog lakanet upp över hans stela funktioner. "Det här kommer att ta mig ett par dagar," sade han eftertänksamt, " och jag kommer att skicka en rapport så fort jag får resultatet."
  
  
  Hawk och jag gick ut på soptippen i tystnad och tog hissen till första-andra våningen i byggnaden. Denna stad var en nerv centrum
  
  
  
  
  
  
  - högkvarteret i New York. En personalstyrka på mer än femtio personer arbetade där tjugofyra timmar om dygnet på teletypes, radio-och stängd-circuit tv system som hållit kontakten med kontor av världens polisen. Korridoren som ledde till Hawke ' s kontor var ett stort rum. Det var ett sätt glas fönster på väggarna, så att de som var i korridoren kunde se rummet, men de som var i rummet kunde inte se ih. Detta gjorde det omöjligt för andra AX anställda att följa de hemliga agenter som dök upp på Hawk ' s office.
  
  
  När vi var i Hawke ' s office, AX chief bosatte sig trött på hans skrivbord, stol, rota igenom hans fickor tills han hittade en tuggad cigarr och fast det släckt i hans mun.
  
  
  "Jag måste erkänna, Nick," sade han, " att i det här fallet har brytt sig om mig. Vad tycker du om die Von Alders?
  
  
  "Det är svårt att säga", sade jag väljer mina ord med omsorg. "Så vitt jag kunde avgöra, de är precis vad de verkar på ytan. Men det är svårt att avfärda det faktum att varje gång ny utveckling visas i dell, de är anslutna något sätt."
  
  
  "På tal om den nya utvecklingen," Hök sade, " jag har inte tid att berätta om Monte Carlo. Vi fick precis ett meddelande från Interpol i dag.
  
  
  "Monte Carlo?" Frågade jag henne.
  
  
  "ja. Det är ett casino där. En man vid namn Tregor, en Belgiska, bryter en bank. Tregor bror-i-lag som försökte hugga den tyska Förbundskanslern med en kniv för några veckor sedan, men istället stack kniven i hans strupe. Vi inte har något på Tregor, men du borde gå och kolla upp det ändå.
  
  
  "Casino ledning tillfälligt stoppat spelet," Han sade. "Men de kom överens om att förnya ego i en dag. Hennes hotell vill att du ska vara där när kasinot öppnar igen, men jag vill inte att du ska förlora kontakten med Von Alders. Du kan hantera dem båda? "
  
  
  "Det är inte ett problem," emu berättade för henne. "Tidigare i kväll, Helga bad mig att gå till Mexiko med henne. Hon sa att vi kunde använda sin privata jet."
  
  
  "Och du tror att hon kommer överens om att en Monte Carlo?" "Du måste investera en hel del i ditt arbete."
  
  
  "Det har sina belöningar." "Jag kan mycket väl föreställa mig," svarade han, och viftade bort mig runt hans kontor.
  
  
  Sju
  
  
  Det var tidigt, strax före klockan åtta nästa morgon, när hon fick ett samtal från Helga ' s lägenhet. Jag visste att hon inte skulle upp så tidigt, men jag kunde inte skjuta upp det längre om vi var på väg att flyga till Monte Carlo som dag.
  
  
  Rösten som svarade var sleepier än valv. "Hej där. Hallå där?"
  
  
  "Helga", sade jag," det här är Tony Dawes."
  
  
  "VEM?" frågade hon, fortfarande halvt sovande. "Hallå?"
  
  
  "Min Gud", sade jag skrattande, " säg inte att du glömt av mig så snart efter sista kväll. Det här är Tony.
  
  
  "En... Tony, Dumplink" - nu reumatism var full av liv.
  
  
  "Anledningen till att hon kallade dig så tidigt var för att hon ville bjuda dig på en liten resa - bara oss två. Men istället för Spanien, Frankrike eller Mexiko, let ' s do Monte Carlo. Hur låter det?"
  
  
  "Gudomliga", sade hon. "När vill du åka?"
  
  
  "Nu uppriktigt," Hej sa till henne, " denna morgon, så snart som möjligt. Du sa att planet var redo.
  
  
  "Naturligtvis," sade hon. "Men varför Monte Carlo?"
  
  
  Jag har redan bestämt sig för att förklara min verkliga skälet för att välja Monte Carlo. På morgonen, TV, radio och tidningar var alla talar om casino fly.
  
  
  "Du har förmodligen inte hört av Barents Hav territorium", sade jag. Det är en hel del pengar på casino. Sista natten, ledningen avskedade spelet för en dag. Hennes hotellet skulle vara där när det börjar igen."
  
  
  Jag trodde att det skulle vara precis vad Von Alder skulle vilja. Jag visste att jag hade gissat rätt när jag hörde henne skrika av glädje.
  
  
  "Låt oss gå," sa hon utan att tveka. "Hur snart kommer du att vara redo för start? Vill du att han ska plocka dig upp på Long Island?"
  
  
  Von Alders höll sitt plan i deras Long Island egendom på Norra Stranden. Hon var på gården ett par gånger med dem iller som träffade familjen. Så, eftersom hon visste var det kom ifrån i hallen, hon sa hej jag skulle möta henne där i två timmar.
  
  
  Jag gav den till Han och gick sedan ut lite på det lilla gymmet i min lägenhet innan du klär på och packar min väska. Hawk skickade en bil med chaufför för att ta mig till Long Island, och när vi fick det, hon, han hittade Helga väntar och förbereder redan plan för Von Al privata flygfält.
  
  
  Mindre än två timmar efter Helge kallade henne, vi tog av i en Lear jet och flög över Atlanten. Helga och jag spelade detta spel på de platser i ryggen av den rymliga kabinen, som hade alla bekvämligheter - vagn sällskapsrum, bäddsoffa, en bar, och även en kristallkrona - för ett bekvämt vardagsrum.
  
  
  Det var en perfekt dag för området, himlen var blå och molnfri, från horisont till horisont - en välkommen förändring från föregående natts mulet väder. Havet nedanför oss var en jämn blå matta.
  
  
  Helga ledde mig in i cockpit för att träffa piloten, Kapten Dirk Aubrey, och co-pilot Douglas Roberts. Aubrey var en lång, tjock kille med en penna tunn svart mustasch. Roberts var en smärt ung man, förmodligen,
  
  
  
  
  
  
  han var i tjugoårsåldern, med blont hår och en fräknig månen ansikte.
  
  
  "Hon är på kurs," sa Aubrey, nickar mot instrumentpanelen,"och vädret är klart, och det är öppet på Orly, där vi kommer att tanka."
  
  
  Under de närmaste timmarna, Helga och jag underhöll oss med att titta på en film, vilket hon visade genom att helt enkelt trycka på ett par knappar, och sedan spela backgammon. Helga verkade mycket lugnare än kvällen innan, men hon var fortfarande bra företag, och tiden gick snabbt.
  
  
  Vi måste ha varit mindre än femtio miles utanför kusten i Frankrike då, utan förvarning, planet störtdök näsa-först ut i havet. Helga skrek. Allt i stugan var inte spikas, inklusive Helga mig och gled över den sluttande stugan golvet och slog stängd hytt dörren hårt.
  
  
  Helga var fortfarande skriker som han försökte vända på sin sida för att öppna stugan dörren. Den var låst. Det var Wilhelmina som slet ut det, min Luger i sin axel hölster, och blåste i lås. Svängde upp dörren, och avslöjar den stuga som var nu direkt under mig.
  
  
  När hennes far kikade in i cockpit, han såg att Kapten Aubrey var fortfarande på kontroller, men egot, posen, verkade ha frysta. "Co-pilot Roberts blev liggande på golvet, död eller medvetslös. Planet var fortfarande faller mot havet.
  
  
  Det kallades av Aubrey, som vände på huvudet för ett ögonblick och tittade på mig. Sedan gick han tillbaka till att köra, med båda händerna tag i ratten. Tittar på hans ansikte, hon kände samma tomt uttryck som agenten hade sett när han hade försökt att döda mig i Helga ' s lägenhet. Egots ögon var glaserade, som om han var under hypnos eller under påverkan av droger.
  
  
  Fram till denna punkt, hennes fingrar hängde på sidan av stugan för dagen. Nu ska han släppa sitt grepp och kastade fram i sittbrunnen. Han nås för en pilot vid spakarna. På något sätt lyckades jag kroka en arm runt Ego hals och hiss Ego delvis fri från hjulet, men han är fortfarande envist klängde sig fast vid de kontroller tills han slet på den med all sin styrka och kastade Ego tillbaka till baksidan av bilen.
  
  
  Planet fortsatte att falla mot Moskva.
  
  
  Han föll in i pilotens sits och ryckte hjulet hårt. En stark rysning gick längs med jet från näsa till svans, men då näsan började sakta att stiga. Han fortsatte att dra hjulet, sila varje muskel i hans kropp, försöker att övervinna tyngdkraften. Slutligen, planet planat ut, bara några meter från Atlanten. Jag hade turen att ha flugit tillräckligt med flygplan för att kunna. Jag kunde inte hantera det här planet, men det var fortfarande en nära katastrof.
  
  
  För några minuter, han var upptagen av att kontrollera sina instrument som jet skummad stadigt över havets yta. Allt verkade fungera, så jag tryckte på hjulet framåt och vi började klättra igen. Sedan Helga ropade mitt namn ner på baksidan av hytten.
  
  
  Jag fyllde precis i tid för att se Aubrey närmar sig mig med en skiftnyckel. Att hålla ratten med ena handen, tog han Wilhelmina igen med den andra och sköt emu i höger skuldra. Han stapplade tillbaka och föll, och lät nyckeln glida runt hans stela fingrar. Försöker att hålla planet på uppgång, hennes far tittade tillbaka på piloten. Han kom på fötter igen, men rullade tillbaka in i den bakre hytten. I bakgrunden såg jag Helga uppkrupen i ett hörn av stugan. Jag hade fortfarande Wilhelmina i min hand, men jag ville inte att skjuta igen om Aubrey inte röra oss mot Helga, mot oss, mot mig.
  
  
  Han gjorde det inte. I stället, han drunkenly traskade till dörren på stugan, som Emu lyckats öppna trots det enorma trycket på nä. Det var ingen stoppa ego utom genom bränning - och om jag missade det, jag skulle äventyra hela planet. Aubrey svävade i öppna dörren för ett ögonblick, sedan flög huvudstupa. Planet snurrade henne runt så att dörren stängdes. Under styrbords vinge, han kunde se Aubrey kropp faller nästan i slow motion, hans armar och ben utspridda sidor tills han slog i vattnet och försvann under ojämn yta.
  
  
  Helga gick med mig i sittbrunnen, medan hennes fokuserade på kontroll av planet. Hon försökte återuppliva Roberts, co-pilot, som var fortfarande medvetslös på golvet. Hej tog en lång tid för att få egot att hans sinnen, men så småningom muttrade han, sel tvekande och tittade runt. Han skakade på huvudet. "Vad har hänt? Vad är det som händer?"
  
  
  Detta beteende bekräftat mina misstankar om att han höll på med droger. När han återhämtat sig tillräckligt för att tala konsekvent, han berättade för mig att det sista han mindes var den kopp kaffe som emu hade överlämnas till Aubrey. Han var fortfarande för chockad för att fråga om de saknade kapten, så att Emu inte berätta för henne allt om Aubrey ' s öde. Jag ska komma med en förklaring senare.
  
  
  Då jag hade kontaktat kontroll tornet i Orly, som vi närmade oss, och vi var tillåtna att landa. Vi landade lite senare och planet stoppade henne.
  
  
  
  
  
  
  Jag säger inte att jag inte känner dig bättre.
  
  
  När vi kom ut, runt planet, Helga tittade på mig med en förbryllad blick i hennes ögon. "Vad hände där?"
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. "Det är svårt att säga. Det ser ut som att din kapten höll fast vid att hjulet och flög in i en rage av rädsla när planet började falla. Han var nog halvt galen när han attackerade mig och sedan hoppade. Roberts, våra co-pilot, som måste ha förlorat medvetandet på grund av tyngdkraften. Sådant är inte ovanligt i flykten. Men låt mig tala till myndigheterna, så att vi inte fastna i byråkrati."
  
  
  Det var omöjligt att avgöra om hon verkligen godtog min förklaring, men hon låg inte på mig längre.
  
  
  När "vi nådde terminalbyggnaden, tillsammans med Roberts, som var fortfarande skakar på hans fötter," chefen för Orla Säkerhet Polisen hittade henne och frågade ego att skicka mig ett AX agent, en man som hon visste som Dammlier,och den lokala chefen. Av Interpol. När de båda männen kom, jag berättade precis vad som hade hänt, vilket tyder på att jag misstänkte att det var händelsen i samband med mitt uppdrag. Jag berättade för henne till att Helga och jag behövde gå till Monte Carlo omedelbart.
  
  
  "Låt mig ta hand om det,"Interpols man sade när han var klar. "Det kommer inte att bli några problem. Kanske din assistent "- han vände sig till Dammlier - " kan hitta en pålitlig piloten och co-piloten för att ta dig till din destination.
  
  
  Dammlier nickade, och mötet avslutades. På mindre än en timme, Helga och jag var på väg till Nice, närmast landningsplatsen till Monte Carlo. Vi hade två Amerikaner, förmodligen en del av det franska högkvarteret, eller CIA, för att piloten på planet. Dammlier gjort arrangemang för att få Roberts tillbaka till usa, och Helga sig själv försäkrade honom att han skulle fortsätta att arbeta för Nä och få en lön medan han återhämtade sig från sin olycka. Så långt någon kunde berätta, min förklaring - att Roberts hade förlorat medvetandet - var accepterad av både Helga och myndigheter.
  
  
  Flyg till Nice var ganska händelselös. Vi landade slickar av kvällen, och Helga och jag spelade detta spel på en limousine på Hotel de Paris, nära kasinot i Monte Carlo. Helga ordnas för en limousine för att möta vår planet, och även reserverade anslutande rum på hotellet. Vi hade tur att Helga var väl känd, vi var garanterad ett rum, även om Monte Carlo var full av nyfikna turister från hela världen. Gatorna var fyllda med turister, vilket ger staden en häftig karneval känsla, och det var inga tomma hotellrum.
  
  
  När vi körde genom gatorna i Monte Carlo, där Medelhavet skimrade som en mörk, rik vin på kvällen skuggor, jag blev påmind om den legendariska historien om Monaco ursprung i 303. Enligt legenden, Korsikanska. Jungfru, Devot, straffades med guvernören i Korsika när det upptäcktes att hon var en Kristen. Guvernören dömda flickan att vara bunden och drog ut på hästryggen över grov terräng, och sträckte sedan på ett galler för att död. Nu när hon dog, en vit duva sågs över hennes kropp. En natt, när hennes kropp togs av en munk och annonseras i en fiskebåt, och den vita duvan kom tillbaka. Fiskaren följt den duva som fågeln gled ner & nb, vilket leder jaget till Monaco, och begravdes flickan kropp det.
  
  
  Jag undrade om min vistelse i Monaco skulle vara lika otroligt.
  
  
  8
  
  
  Min svit var omgiven av en fantastisk utsikt över det glittrande havet och höga klippor som sträcker sig mil efter mil längs den slingrande kustlinjen. Så jag packade mina väskor, duschade och bytte om, jag kan nog höra Helga gå runt i rummet bredvid. Av ljudet av hennes rörelser, så kunde jag berätta att hennes handlingar, till exempel, mångfaldigas min.
  
  
  Casino spel återupptas inom några timmar. Vi skulle säkert ha ätit middag i hotellets penthouse restaurang med ett skjutbart tak som öppnar upp mot himlen. Men det fanns fortfarande tid för lunch. Jag visste att Helga inte bryr sig om sightseeing, och jag trodde att det skulle vara en skam om vi inte gillar den här gången tillsammans i något roligare. Hoppas Helga kände på samma sätt, jag har löst hennes små, men potentiellt obehagliga problem med låst dörr mellan oss genom att beställa champagne, kaviar, och tre dussin röda rosor levereras hej, på sex. Efter ca en minut, sedan en timme, hon knackade på dörren och kallade mig mjukt.
  
  
  "Du är mycket uppmärksam," sade hon och höll fram ett glas champagne som hennes värd in i hennes rum.
  
  
  När hon närmade fönster med havsutsikt, hon var klädd i en delikat rosa negligé som accentuerade hennes kropp i en vacker silhuett. Han stannade för ett ögonblick för att njuta av utsikten över hennes kropp genom det tunna tyget i hennes kläder, då gick hon till fönstret. Den nedgående solen försvann någonstans under horisonten, men lämnade en djup, rik, gyllene reflektion i den klara himlen. Vattnet i Medelhavet, i sin tur återspeglas i himlen, stärka den helighet, så att rummet verkade levande och bländande.
  
  
  
  
  
  
  som guld.
  
  
  "Det är en vacker tanke, är det inte?" sa Helga, vänder sig till mig.
  
  
  "Ja, mycket bra," svarade jag, avsiktligt köra min blick upp och ner hennes kropp tills jag mötte hennes blick. Hon sprang tungan över hennes läppar och frågade: "tycker du om mig, Tony?"
  
  
  "Ja, mycket."
  
  
  "Hur mycket tycker du om mina systrar?" insisterade hon. Denna korkskruv förvånade mig efter en kväll som vi tillbringade tillsammans i New York, men i stället för att svara hej, uppriktig, hennes, han höll ut sina händer och sade: "Du vill att jag ska visa henne att du, hur mycket?"
  
  
  Hon kom emot mig i en skön, mjuk rörelse, hennes ögon var halvslutna och hennes läppar skildes. Hon blev kysst av ee, och hela hennes kropp reagerade omedelbart, försiktigt vibrerar upp och ner mot mig. Hennes ben särade och lindade runt mig, och jag kunde känna hennes darrande hyresgäst söker för min egen upphetsad, svarar kroppen. Hon stönade mjukt och gungade fram och höll fram ett glas champagne. Han satte sitt glas ner på närmaste stol. När han vände sig om, såg han att hon hade glidit av henne nattlinnet.
  
  
  Den gyllene helige Herren visade sin nakna kropp i en utsökt skulpterade levande staty i brons. Jag hade knappt tid att ta av mig mina kläder innan hon drog mig i fåtöljen med henne.
  
  
  "Snabbt!" viskade hon sökande och bedjande in, lyfta hennes höfter. De anslöt sig till oss.
  
  
  "Ja! Ja! Ja!" hon mumlade medan du håller andan. Hennes händer grep min axlar och armar, och hennes naglar borrade sig in i min kropp så hon uppmanade mig på. En stund senare, hennes, jag kände hennes kropp öppna och kontrakt runt omkring mig, hennes mål spinning sida till sida med passion tills vi nådde toppen av ett vilt chock-klimax.
  
  
  Så låg vi sida vid sida på en schäslong, hon vred på huvudet och tittade på mig. Hon log försiktigt, " Nu vet du, inte du?"
  
  
  Han nickade mot henne.
  
  
  Hon visste vad illern ska ha gissat med dem som vi åkte runt i New York, men naturligtvis bara ett par minuter sedan, fanns det inget sätt att berätta. Kvinnan ligger bredvid mig var att inte Helga, eftersom jag var bekant med hennes speciella sätt att älska. Och inte Maria, som han visste också intimt.
  
  
  "Du är Elsa."
  
  
  "Ja," medgav hon. "Du är inte ledsen, är du?"
  
  
  "Hur kan du ställa en sådan omgång? Efter vad vi just delat? "
  
  
  Hon skrattade glatt. "Helga kommer att bli rasande när hon får reda på vad jag har gjort. Jag spenderade kvällen i hennes lägenhet när du ringde mig i morse. Hon var fortfarande sover och kunde inte höra någonting. När du föreslog en resa till Monte Carlo, det är bara bestämde sig för att packa upp och gå och låta dig tänka på sitt Helga. Det gör inte mycket mening med att ha så roligt. Förutom, du har redan tillbringat tillräckligt med tid med mina två systrar. Min tur."
  
  
  Lyssna till hennes ord, hennes far trodde att detta var precis den typ av trick som von Al kvinnor var kapabla till. Men även om hennes förklaring verkade rimlig nog, hon var tvungen att påminna sig själv om att von Alders var misstänkt för de brott han försökte avslöja för henne, och att det kan vara något olycksbådande om Elsa som ersätter Helga.
  
  
  Men i det ögonblicket, det var inget jag kunde göra. Hon var lätt slagen av ee på hennes söta lilla rumpa och sa ee för att få klädd.
  
  
  När vi kom till kasinot efter lunch, vi hittade det fastnat. Den enorma folkmassan som satt i en snäv cirkel runt ett roulette hjul, väntar i tystnad. Inuti cirkeln var tre män: croupier, en annan man i en smoking och mörka glasögon-självklart Odina Poe - och en Belgisk heter Tregor, mannen som rånade banken.
  
  
  Elsa och jag lyckades tränga sig igenom folkmassan till en plats några meter bort från de tre män. Så fort vi kom, den snurrar roulette hjulet klickade till ett stopp, och titta på publiken gått framåt och flämtade. Croupier knuffade en stor stack med marker över stolen till Tregor, som lugnt placerade ih bredvid en annan stor hög framför honom.
  
  
  "Oh min Gud!" Kvinnan bredvid mig viskade upphetsat. "Han bara vann en halv miljon dollar! Vad skall han göra nu?
  
  
  Tregor verkade omedvetna om människor runt omkring Ego. Han var en jätte, imponerande man med stor mage, som att dricka ett glas mineralvatten, som han fyllde runt en flaska stående på ego armbågen. Mörka ringar omfattas Egots ögon, men hans ansikte, märkte jag, var helt tom mask.
  
  
  Alla ögon i rummet på honom, väntar på att se vad han skulle göra härnäst. Han lutade sig framåt och vilade sin panna på kupade näve med sin högra hand, som om han mediterar, och blev kvar i denna position i några sekunder. I det ögonblicket, han var nog den enda i publiken som tittade på chefen stod mittemot honom. Han var nästan i samma position som Tregor! Det var som om de var tyst kommunicera med varandra!
  
  
  En sekund senare, både män ser upp på samma gång, och med en fast hand, Tregor tryggt platser hela sin stack med marker på röda torget framför honom.
  
  
  Elsa tog tag i min arm. "Han kommer att satsa på alla hans vinster!" viskade hon misstroget. "En miljon dollar!"
  
  
  Tregor lutade sig tillbaka i sin stol, och dealern upp sin hand och började hjulet igen. Det var spinning
  
  
  
  
  
  
  hisnande för en sekund eller två. Eftersom det började att sakta ner, åskådare började sjunga unisont, "Röd, röd, röd" - Tregor nivå. Slutligen, hjulet stannade. Den Belgiska vann igen. Croupier drivit en annan stack med marker för att Tregor ursprungliga stack. Två miljoner dollar! Direktören sedan klev fram och meddelade i en låg röst, " hjulet är stängt för natten."
  
  
  Publiken drog sig tillbaka som Tregor samlas in sina marker med hjälp av flera casino medarbetare och gjort sin väg till kassan. Henne, märkte att minst tolv hemliga agenter runt om i olika utrikes frågor stater, av vilka alla blev hon medveten om, var förföljer honom. Tregor kunde inte, han kunde inte gå någonstans utan dem agenter och tittar på honom. Världens regeringar inte låta honom glida runt i staden lätt.
  
  
  Jag tog en titt på alla transportslag i och omkring Monte Carlo. Det var bara tre vägar leder runt staden, och de var lätta att observera. Stadens myndigheter höll alla båtar i hamnen under konstant övervakning, och de hade den snabbaste båt i Medelhavet. Ingen kunde flyga iväg genom luften, eftersom Monte Carlo inte har en plan yta som är tillräckligt stor för att skapa ett flygfält. Dessa faktorer inte tillåta Tregor att fly agenter som följde honom för att ta reda på var han fått de pengar han vann. Det fanns ingen anledning för mig att följa.
  
  
  Jag var intresserad av direktören och croupier, som nu förstår att roulette hjulet är en vanlig metod i slutet av spelet när huset har utsatts för sådana enorma förluster. Hjulet kommer att flyttas till källaren av de casino, där alla kasino hjul som görs runt om i rosewood produceras. Han visste att varje hjul var balanserad till närmaste tusendelar av en tum, och att det flyttats över den ädla stenar så exakt som en klocka.
  
  
  Men hjulet kunde repareras. Det är därför hennes hotellet tog en närmare titt på just detta och varför hon följde direktör och croupier när de gick igenom nästa dörr. När jag såg dem försvinna ut genom dörren, jag sa Elsa att åka tillbaka till hotellet och vänta på mig där.
  
  
  Det var mörkt i trappan till källaren, men den helige ljus brann i botten. Jag var halvvägs ner för trappan när dörren slog igen bakom mig. På samma gång, en bländande brylev blixtrade på. Då hörde jag ett gällt skrik. Jag snabbt vände mig om och såg att Elsa hade följt mig, i motsats till mina instruktioner. Mannen, förmodligen den som smällde igen dörren, tog tag i det ordentligt och riktade en pistol mot mig.
  
  
  Jag vände mig mot källaren och såg casino direktören och den croupier kommer upp för trapporna mot mig. Båda var beväpnade med gevär, och dealern höll också en bit av röret i sin hand. När de två männen nått steg under mig, direktör bort hans mörka glasögon. Egots ögon var glaserade, som om han var under hypnos eller under påverkan av droger. "Ta hand om nen," beordrade han. Croupier plockade upp järn rör och allt blev svart.
  
  
  Medvetandet återvände långsamt, och även om jag kunde se och höra henne igen, jag kände mig som om jag tittar på min omgivning från ett avstånd och genom en dimmig filter. Min kropp och lemmar kändes tung och lealös. Även om den grova händer driver mig, att han knappt kände något. Gradvis började hon känna sig symptom på hennes sovande tillstånd. Medan jag var medvetslös, var jag djupt drogad. Det måste ha varit en av de mäktiga centrala nervsystemet.
  
  
  Hon kämpade hårt för att övervinna effekterna av droger, men även om hennes, var i utmärkt fysisk form, hon var bara en partiell framgång. Jag kunde se allt som händer runt omkring mig, men jag kunde inte röra sig. Croupier och direktör sätta mig bakom ratten i framsätet på bilen. Jag såg Elsa, drogad och omedvetna, liggandes på sätet bredvid mig, och män att stå i både öppna dörrar. Mercedes motor racing, men bilen var inte flytta.
  
  
  Då märkte jag att en av männen var justera något på golvet under mina fötter. Snart efter, han gled ut runt bilen och jag hörde honom säga, " Okej, är det redo att ta av."
  
  
  Alla bilar stängdes. Motorn var fortfarande igång. Min förvirrad hjärna inte kunde göra känsla av vad det var som hände. Svagt, som om jag var i en dimma, jag såg en hand nå genom det öppna fönstret bredvid mig och slå på Mercedes. Bilen vacklade framåt.
  
  
  Sedan insåg jag att jag var på väg att sätta Elsa och mig i Mercedes, trycka på gaspedalen för att golvbrädorna. Nu var vi racing genom den mörka, öde vägar över Monaco på över hundra kilometer i timmen. På detta accelererande hastighet, Mercedes kommer att kollapsa innan vi går för långt, och vi kommer båda att bli dödad. När våra kroppar upptäcktes, det såg ut som om vi hade dött som en följd av en överdos. Det skulle inte finnas några tecken på mord.
  
  
  Desperat försökte han få kontroll över sin kropp.
  
  
  Hittills har vi haft tur, och bilen var i mitten av vägen. Men det kommer att vara kullar och vändningar framåt,
  
  
  
  
  
  
  och om jag inte börjar köra bil, att vi snart av vägen. Jag försökte lyfta mina händer, men de kändes tunga. Jag försökte igen. Båda händerna ökade kraftigt, vacklade och föll, och sakta steg igen. Hon kunde se de mörka landskap som passerar förbi mimmo i bländande dimma runt bilen fönster. Jag svettades som jag har försökt att uppfostra mina händer några centimeter mot ratten. Sedan ett par skyltar dök upp framför henne. Jag såg mina fingrar nära runt ratten, men jag kunde inte känna hjul under dem. På något sätt lyckades jag vända egot några grader till höger när bilen in en S-kurva. Det var tillräckligt för att hålla oss igång. Bilen snurrade runt en krök i rasande fart och kastat ner för en brant lutning.
  
  
  Vägen fortsatte att klättra. Jag kunde se genom bilens fönster som vi var på kanten av en klippa som sluttade ner nästan öppet till havet från slutet av trottoaren. Bilen sköt i höjden till toppen av klippan och då sprang ner för den branta backen mot vägen som ett metallhölje runt vapen. Däcken skrek på trottoaren. Fortfarande avskräckt av droger, jag försökte koncentrera mig på vår enda chans att överleva: något jag var tvungen att ha bilen stående och på den vägen tills det äntligen slut på gas.
  
  
  Det verkade som att den efterföljande mardröm skulle inte ha båda ändar. Mil efter mil efter mil, Mercedes vrålade förbi mörka villor och stugor, upp och ner för de slingrande slingrande vägar i Cote d ' Azur. Monaco var långt bakom oss. Vi sprang längs kornischer, den motorväg som förbinder Monaco att Nice, och sedan genom en Fin själv, tyst och stängt för natten.
  
  
  Motorvägen för Nice var i nivå med havet-vått, hala och farliga. Baksidan av Mercedes gled från sida till sida. Om vi hade börjat glida, vi skulle ha landat i havet. Men Mercedes rusade genom Antibes. Slutligen, någonstans mellan Antibes och Cannes, började det att tappa fart och rullade genom Paris element och element. Med en stor insats, jag vände på ratten, bilen flög till sidan av vägen och stannade. Motorn har stannat av. Elsa, som var fortfarande sitter bredvid mig, inte flytta en gång.
  
  
  Nio
  
  
  Solen sken i mina ögon. Sälja stönade också, bita på baksidan av hennes hals. Mercedes var fortfarande parkerad på sidan av vägen. Det första jag såg var att Elsa var att bära smink. Då såg jag en skara av barn utanför fönstret på Elsa ' s sida, tryckte upp mot glaset och stirrade på Nä med stora ögon när hon pudrade näsan. Hon såg underbara , som om hon hade precis vaknat från en uppfriskande tupplur. Lastbilar och bilar rusade förbi på motorvägen, och jag märkte att de flesta av passagerarna inuti craned sina halsar för att få en bättre titt på oss.
  
  
  Elsa har märkt att jag sitter ner, tog bort hennes CD och läppstift, och log.
  
  
  "Hade vi kul igår kväll?" frågade hon glatt.
  
  
  Jag visste inte vad hon visste eller mindes igår kväll, när vi var avbruten på källaren trappan casino. Hela natten var en mardröm för mig, men jag måste ge von Al kvinnor kredit för en sak-de var segt.
  
  
  "Kom", sade jag, lutad över mimmo nä för att öppna dörren på hennes sida. Hon kom ut runt bilen, och jag följde henne. "Vi måste komma tillbaka till Monte Carlo. Denna bil körde av gas."
  
  
  "Men hur får vi det?"
  
  
  "Lämna det till mig", sade jag, att dra upp henne bredvid mig på kanten av motorvägen. Barnen var fortfarande samlas runt oss. Han placerade Elsa framför honom så att hon lätt kunde ses av förbipasserande trafik, och gav tummen upp som tecken på att den internationella liftare. Den första passerande bil bromsade, och föraren öppnade dörren, skramlande i franska.
  
  
  "Monte Carlo", sade jag.
  
  
  "Oi", sade han. Elsa och hennes, som var drivande i front med föraren återvänt till Monte Carlo i en lastbil fylld med aubergine. Dörrvakten på Hotel de Paris inte höja ett ögonbryn när vi gick ur bilen, fortfarande i våra kväll kläder, vinkade och tackade lastbilschaufför, och stormade ut genom lobbyn.
  
  
  Jag lämnade henne Elsa på dörren till hennes rum och sa till henne för att få lite vila. När hon kom in i hennes rum, hennes telefon ringde. Det var den lokala agent, AX, den man som jag kände som Chiclet. Han sa att jag skulle kontakta min lokala AX kontor omedelbart att få ett samtal från utlandet. Hawk var nog göra en scrambler telefonsamtal. Jag hastigt ändrade mina kläder-även i Monaco, en smoking skulle aldrig dra till sig oönskad uppmärksamhet - och gick i AX kontor, som var beläget i en villa inte långt från hotellet. Chicklet mötte mig vid dörren och drog mig åt sidan. talk. Platsen var genomsökning med samma medel som han hade sett på kasinot, människor som tilldelats för att spåra Tregor när han hade lämnat med sina vinster.
  
  
  Innan Chicklet frågade henne om Tregor, hennes far berättade för dem vad som hade hänt för Elsa och mig och frågade om vi kunde träffas casino direktör och croupier omedelbart.
  
  
  
  
  
  
  Iklet skakade på huvudet. "Jag är rädd att det kommer att bli svårt", sa han sorgset. "Båda försvann med Tregor."
  
  
  "Försvann?" Frågade jag misstroget. "Hur kunde Tregor försvinner med alla dessa ego-agenter jagar?"
  
  
  "Vi stod inför en mycket lömsk intelligens," Chiclet förklaras. "Sista natten, när Tregor vänster casino, gick han tillbaka till sitt hotell. Vi hade folk som tittar på den plats från fram-och baksida. Andra aktörer är att titta på positioner på vägar som leder runt i staden och längs hamnen. Men Tregor, casino direktör, och croupier alla gäckat dem."
  
  
  "Hur gör de det?"
  
  
  Chicklet skakade på huvudet som om han fortfarande inte tro det. "Den Tregor rum har balkong med havsutsikt. En gång, tidigt på morgonen, en helikopter flög över staden.
  
  
  Det plockas upp Tregor från balkongen, och tydligen plockat upp de andra någon annanstans i staden, och flög iväg. Ett fantastiskt fenomen ."
  
  
  Hennes far gick med på.
  
  
  "Vi kan inte hitta något," Chiclet fortsatte, " men vi kollar upp och ner längs kusten för att se om någon har hört från helikopter. Om så är fallet, kan de ha möjlighet att berätta för oss den riktning som hon gick i."
  
  
  "Och om vi inte hittar någon som hörde att helikoptern, vi kommer att gå tillbaka till där vi började," tillade jag. Då var hon motsägs av rapporter i media om att Chicletu hade berättat för mig att jag skulle få ett samtal från utlandet.
  
  
  Han nickade. "Hawk vill prata med dig över en krypterad tråd. Jag ska tala om för operatören att ringa tillbaka till henne." Han ledde mig till ett kontor på övervåningen, och när Han kom till ledningen, han lämnade mig ensam.
  
  
  "Jag har hört din stenbrott fick bort," Hök sade utan inledning. "Den fortsatta utvecklingen?"
  
  
  "Nej," emu berättade för henne innan de lämnar emu en fullständig redogörelse av min egen erfarenhet i går kväll.
  
  
  Hawk fnyste. "Det ser ut som att du hade ett nära samtal." Han stannade upp, och trådarna mellan oss surrade en kort stund. Sedan sade han, " hände Något här som hennes hotell talar om, bara så ni vet. Insats tycker jag-om obduktion av hjärna Z1 var motiverad. Dr. Tom hittade något - en liten mikroskopisk disk inbäddad vid basen av hjärnan. Vi vet inte vad det är eller vad det innebär. Labbet killar försöker analysera det nu. Och Dr Tom kan inte räkna ut hur han fick det. Det finns inga märken eller tecken av kirurgi på skallen."
  
  
  "Fortfarande, det måste betyda något," sade jag.
  
  
  "Kanske," Hök sagt vagt. "När vi upptäcker mer, om vi gör det, jag ska låta dig veta. Vad är dina planer nu? "
  
  
  "Jag vill försöka hitta helikopter och pengar efter att" emu berättade för henne. "Båda är förmodligen fortfarande någonstans i området. Pengar kan leda mig till någon som är källan till allt detta. Antingen sätt, detta är bara lovande leda har jag haft så långt iller."
  
  
  "Ja, ja, bra jakt," Hök sa , och hängde upp.
  
  
  Chiclet väntade på mig i ett rum på nedervåningen fyllda med män som pratar snabbt på telefon i franska och italienska. Ena väggen var täckt med en stor karta som visar Monaco och den omgivande Ego landar från Viken i Lyon, på den franska kusten i väster, till genuabukten på den italienska kusten i öster. Färgade stift var knutna till den karta på olika platser utanför Monaco.
  
  
  "Mina agenter gör vissa framsteg," Chiclet sa, nickade mot människor på telefonen. "Du förstår," han pekade på kartan på stöna, " vi har kontaktat myndigheterna i städerna längs kusten i båda riktningarna för att fråga lokalbefolkningen om de hörde av helikopter under natten. Nu börjar vi få tillbaka samtal med resultaten ."
  
  
  "Något positivt svar?"
  
  
  "Lyckligtvis, ja," Chicklet sade, vilket leder mig till en vägg karta. Han pekade på stiften. "Så långt illern vi har fått rapporter från Saint-Raphael och Annat som hördes av en helikopter. Rapporter från öster, över hela Italien, är negativa. Tydligen, dessa människor var på väg västerut. Nu koncentrerar vi oss på kusten till Frejus. Han och log. "I en nära framtid, kommer vi att kunna säga exakt vem, var de än gick."
  
  
  Henne, tittade på kartan. West Frejus, längs den slingrande kustlinjen, var Saint-Tropez, Hyeres, La Seine, och utöver detta Marseille. Men vad som fångade min uppmärksamhet på kartan var en grupp av öar som ligger i d'hiere, utanför kusten, halvvägs mellan s: t raphael och Marseille. Jag började tänka.
  
  
  "Titta, Chicklet", sade jag, " det är mycket viktigt att jag får en helikopter och en pilot direkt. Kan du ordna det?" "
  
  
  "Naturligtvis. Det kommer att ta tid, men låt mig ringa ett samtal."
  
  
  Han använde en av de telefonnummer och kom tillbaka och nickade. "Det kommer att finnas en helikopter ride här inom en timme. Nen kommer att flygas med en genom våra agenter i Nice. Han tittade på mig undrande. "Har du en plan?"
  
  
  "Så långt som hon är orolig," sade jag, " denna helikopter ville inte gå mycket långt - det planerade aldrig, aldrig kunde. Min gissning är att den landade någonstans i närheten där egot kan vara dolda, och att pengar och människor kommer förmodligen att föras över från det i kväll."
  
  
  "Som sänds?" Chicklet frågade, förbryllad. "För vad?"
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna. "Jag tror att din är lika bra som min. Men jag tror att de kommer att använda en motorbåt."
  
  
  "En snabb båt!" utbrast Chicklet. "Naturligtvis. Det skulle vara en självklar sak att göra. " v? Pekar på kartan, tillade han ," Och det får mig att tänka att kanske buller
  
  
  
  
  
  
  
  Saxen vi letar efter kan finnas gömda någonstans på dessa öar, i D ' s lair.'Ersa eller vid kusten. Oavsett var det är, det kommer att vara lättare att upptäcka ego från en annan helikopter som flyger lågt, än från marken."
  
  
  Chicklet överens med mitt resonemang. Medan vi väntade på helikoptern att komma fram, jag heter Elsa på Hotel de Paris och berättade för henne att jag skulle bindas upp för en stund på några affärer, men jag ville att hon skulle vänta på mig där.
  
  
  "Jag kommer att överraska dig," sade hon, skäggtorsk. "Jag halkade in i ditt rum, men du var inte där. Är du säker på att du gör affärer? "
  
  
  "Bara stanna där du är, tills jag får det. Det kan bli senare idag eller ikväll. Då vi har gott om tid för överraskningar ."
  
  
  10
  
  
  Eftersom det inte var praktiskt att locka till sig för mycket uppmärksamhet i Monaco, Chiclet körde mig runt i staden till en plats i bergen där vi väntade med helikopter. Innan vi lämnade kontoret har vi fått in nya rapporter om att vi hade inte hört en enda helikopter west Frejus under natten. Det ser ut som om han kanske har gissat - han tog skydd i en helikopter någonstans i närheten.
  
  
  "Nu var försiktig," Chicklet rekommenderas ängsligt. "Du vet inte vad som är chansen att du kommer att möta."
  
  
  Han nickade mot henne. Min trogna Luger, Wilhelmina, lör sitter på min axel hölster, och min Hugo stiletto var i sin egen balja under min rock i ärmen, redo att våren i min hand vid minsta rörelse av armen. Han var inte speciellt orolig över oddsen.
  
  
  Snart kom han fram med helikopter, som vi väntar på. Det var en UH-1 Huey helikopter. Chiclegummi introducerade mig till pilot, en ung Fransman vid namn Marcel Nome de Clement, en stor, tunn, rufsig mannen som log lätt.
  
  
  Chicklet instruerat honom att följa min order och varnat honom för att jobb kan vara farligt.
  
  
  "Jag är inte orolig för fara, Chicklet," pilot säker på ego. "Vet du vad."
  
  
  Han klättrade upp i helikopter, men innan vi tog fart, Chicklet gjort en krets av fartyget för att se till att det var i perfekt skick i loungen. Sedan vinkade han på oss. Marcel satt i nosen på helikoptern, och hennes plats bakom honom pressades tillbaka så att jag kunde tydligt se nedan genom kraftfull kikare Chiclet hade gett mig.
  
  
  Vi västerut längs kusten. Efter att vi passerat Frejus, Marcel flög lågt liggande, medan han och jag kammade marken i ett hål för alla tecken på en plats där en helikopter kan vara dolda. Vi passerade ett par platser med tät vegetation, och andra platser där det fanns svackor i stenar - platser som kan vara dolda av helikopter-men jag kunde inte hitta något som tyder på att någon av dem hade ett härbärge. Då hade vi rest hela vägen längs kusten från Monaco till punkter långt bortom Frejus, där helikopter rapporter kommer in på natten. Ögrupp Ligger-d'Jer var synlig i söder.
  
  
  "Låt oss göra en gång det", kallade han till Marcel, som pekar mot klänningen.
  
  
  Han nickade och vände helikopter runt. Vi snart flög över öarna och gjort en annan passera på låg höjd över terrängen. Kikare får mig att få en närbild av allt nedan, inklusive några av öns invånare, som odlad Ledare för oss, men vi såg inga tecken på att den svårfångade helikopter.
  
  
  "Vad nu?" Marcel frågade runt sittbrunnen.
  
  
  "Jag kan lika väl ta oss tillbaka," jag sa motvilligt.
  
  
  Marcel vände helikopter för att återvända till stranden. Han var fortfarande studerar området med sin kikare när han märkte en liten mörk fläck i havet. När hon fokuserade på nen, hon såg en annan liten ö, stenig och karg med undantag för ett fåtal träd och en gles undervegetation. Det var så litet att det inte var markerade på kartan i Chicklet kontor. Det var dock fortfarande tillräckligt stor - allt från en meter till en kvadrat och en halv mile-för en helikopter att landa, och var också tillräckligt långt bort med rysslands President Vladimir Putin för att vara ett bra gömställe.
  
  
  Hon klappade Marcel på axeln och pekade på den ön. "Vad är det här för ställe? Känner du honom?"
  
  
  "Det kallas "Satan' s Rock, " "Marcel sade, "'Devil' s Rock " - det namn som ges till emu av den franska underjorden, som använde det för många år sedan som ett transitland för vapen och narkotika som förs in i landet. Makt ih presskonferens verksamhet. Med illern med dem, det var övergiven, utom, som jag hade hört henne säga till en koloni av råttor angriper plats. De säger att de råttor som fått det för länge sedan efter ett skeppsbrott, och illrar som är uppvuxna med dem ."
  
  
  "Jag tycker att vi ska ta en närmare titt på detta", sade jag.
  
  
  "Tror du att vårt folk kan gömma sig där?" frågade Marcel lite snett.
  
  
  "Det är möjligt. Det bara är möjligt.
  
  
  Marcel vände helikopter tillbaka till havet. Vi passerade Li d ' er igen och fortsatte söderut. När vi närmade Satan Rock, jag kan se vad en mörk och frånstötande ställe det var, med inget mer än en hög med svarta klippor som skjuter ut från dess sidor, och vad-var - några magra träd och fläckar av bälte ... hög borste.
  
  
  
  
  
  
  
  Marcel sänkte helikopter tills vi landade på trädtopparna för att få en långsam runda utsikt över ön. När vi närmade oss marken, såg jag hundratals av stora svarta råttor, skrämda av ljudet av våra motorn, ilande runt klipporna.
  
  
  "Ser du något?" Marcel frågade.
  
  
  "Råttor", sade jag. "Råtta nummer".
  
  
  Vi hade nästan avslutat vår cirkel när han plötsligt såg genom kikare. Det var en ljus blixt av ljus, reflektion av solen på metall under en stor sten hällar i mitten av ön. Det kunde ha varit dolda av helikopter.
  
  
  Han berättade Marcel vad han hade sett och frågade ego att gå runt den plats igen.
  
  
  Han nickade och vridit helikopter, och vi började gå tillbaka till vår destination. Marcel flög så lågt att vi nästan missade trädtopparna nedan. Jag riktade min kikare på den plats där jag trodde att jag såg något, och jag var koncentrera sig så hårt att jag inte ens tänka på faran förrän Marcel skrek. Plötsligt henne, jag kände helikopter gunga och skaka.
  
  
  I nästa sekund, vi drabbades av en störtflod av kulor som kraschade i helikopter från nedan, krossade glas sköld i sittbrunnen, trängde in i metall av helikoptern, och kraschade in i motorn. När jag hukade sig ner bakom hytten, såg jag fyra eller fem personer skjuta på oss, runt den upphöjda submachine guns från toppen av klipporna.
  
  
  "Marcel!" ropade han till henne, ta tag Ego av axeln: "Få oss härifrån."
  
  
  När han vände sig till mig i sin stol, hennes, som han såg som ego ' s ansikte var en blodig mask. Han försökte säga något, men bara blod rann från rta. Ego slutna ögon och han föll i sidled från sin plats. Hon ryckte från sitt hölster av Wilhelmina Po, men innan hon kunde sikta och skjuta på folket nedan, helikopterns motor exploderade i en stor flammande eldklot. Bilen rusade mot havet, ackompanjerade av ett gigantiskt lager av lågor och rök.
  
  
  Låg höjd räddade mitt liv. Han tryckte in den luger tillbaka in i sitt hölster och hoppade genom den öppna dörren för att undvika öppen eld innan den helikopter som kraschade i vattnet. Eld och rök runt den helikopter som stoppat mig från att bli sedd av människor som sköt ner oss. När jag dykt upp, fann jag mig själv fortfarande är dold för de på ön, en brinnande helikopter fortfarande flyter på ytan av havet, mellan mig och marken.
  
  
  Jag snabbt beräknat avståndet till ön, dök djupt, och simmade under vattnet, tills jag kände att mina lungor brista. Han simmade tills han slutligen slog några stenar. Famlar hans sätt upp stenar för tum för tum, han slutligen bröt igenom vattenytan utan ett ljud. Bara att hålla huvudet ovanför vattnet, han tryckte sig mot klipporna och svalde luft. När hon kunde andas normalt igen, hon försiktigt upp hennes huvud och såg sig omkring.
  
  
  Lyckligtvis, som han hade hoppats, att han var bort från helikopter krasch webbplats. Från den punkt på, han kunde fortfarande se de förkolnade resterna av den helikopter som flyter på marken. Han såg flera personer som hade besökt ön iväg på gummi flottar och simmade till vraket. Hennes, såg dem dra ut Marcel kropp och lade Odin ego på flottar. Mannen var sedan sökte i vattnet runt vraket. De uppenbarligen såg två män i helikopter, och barnen var i hopp om att hitta min kropp. Dess försökt att hålla det lågt liggande B & nb och förblir delvis skyddad av klippor tills de gav upp sökandet.
  
  
  När männen simmade tillbaka till ön, en pyrande hög av metall som en gång hade varit en helikopter sjönk under vattnet. Han klamrade sig fast vid klipporna tills de män som drog sina gummi flottar i land och tillbaka till mitten av ön. Han ansåg kort att gå ner till stranden för att en av de flottar för att försöka komma tillbaka till fastlandet. Men då han kom ihåg det brådskande i hans uppdrag. Folket på ön, och de pengar som de tog från casino, skulle kunna leda mig till något viktigt.
  
  
  Han väntade tills ljuset började att blekna, och sedan försökt att korsa ön för att bedöma situationen.
  
  
  Runt vad jag observerade, det ser ut som män var tillfälligt använda ön i väntan på ih för att plockas upp av en båt på kvällen.
  
  
  11
  
  
  Efter ytterligare en timme, kvällen började solen att ställa in, och jag kände mig trygg som kröp över stenar för att torka i den varma vinden som blåste in från söder. Jag hade precis satt sig ner på stenar och var utbredda på en smal avsats när jag kände något mjukt att falla på mitt vänstra ben. Jag hoppade upp och fann mig själv stirra in i blod-röd beady ögon av en stor svart råtta som tydligen hade fallit från en högre rock. Hennes ego sparkade honom, skakade honom, och kastade honom åt sidan, kastar en sten.
  
  
  Sedan hörde han mjuk squeals alla runt omkring honom. Han hastigt stod upp och såg massor av ljus unblinking ögon. En kall rysning gick längs min ryggrad, och min hand instinktivt nått för Wilhelminas Luger.
  
  
  
  
  
  
  Jag brydde mig inte om att det skottet skulle leda till att människor på ön för att leta efter mig.
  
  
  Men råttorna inte attackera. Istället, de rusade fram och tillbaka nervöst, skrikande mjukt som sina klor skrapade ytan av stenar. Jag backade försiktigt, hålla ögonen på publiken, tills jag kände en hård, rund metallföremål sjunka in i min rygg mellan mina skuldror. En skarp röst morrade: "Bara stanna öppna här!"
  
  
  En hand sträcktes ut från bakom mig och tog luger . Då en man - det var casino croupier po-klev in framför mig. Han höll i en trubbnosiga .38 i ena handen och min Luger i den andra. Han nickade mot mig ... "Vi tänkte att du fick ut av helikopter vid liv. Vi ville ha dig. Gå, gå."
  
  
  Han böjde sig ner och plockade upp en bit trä som hade uppenbarligen varit dränkt i bensin. Han tände Odin ego tråd, så att det blev en brinnande fackla, och viftade med den för att röja en stig genom svärmar av råttor som var desperat scurrying bort i snåren.
  
  
  Vi klättrade högre upp på klippor tills vi kom till en stor kunskap som hon hade märkt från luftprover. Croupier svängde sin pistol och sköt mig fram till en stor, urholkad grotta. Flammande facklor sattes upp i en ring runt ingången för att hålla råttor, och den helige Herre upplyst helikoptern inne. Det fanns andra män - casino styrelsen Tregor och mannen som tog Elsa på trappan till casino källaren. Han gissade att det måste ha varit den som styrde helikoptern.
  
  
  De andra tittade på mig utan större intresse, men casino direktör nickade till croupier: "Sök honom, binda honom, och hålla ett öga på honom."
  
  
  Croupier, som fortfarande håller pistolen, klev innanför helikopter och drog ut ett par längder av rep. Då knuffade han mig djupare in i grottan. Jag höjde mina händer när han började söka mig, så han missade den stiletto, Hugo, monterad på en fjäder i ärmar i kragen på min jacka. Efter sök, han tvingade mig att sträcka ut sig på marken, binder mig tätt med ett rep.
  
  
  Vi får vänta. Vid denna punkt, med croupier som stod i närheten med en pistol och tittar på mig, jag var hjälplös. Men jag hade fortfarande Hugo upp min ärm.
  
  
  Det började bli mörkt ute. Från tid till annan, någon runt män skulle ta med kikare och en ficklampa och går utanför. Det tog inte mig lång tid att inse att de väntade på ih att tas bort från ön. Min första teori verkade rätt - ih var på väg att plocka upp båten.
  
  
  En timme eller mer förflutit innan en av vakterna skrek, och de andra, med undantag av croupier, som fortfarande var vaktar mig, skyndade bort. Jag använde det ögonblick när min captor uppmärksamhet var tillfälligt distraherad att knäppa våren i baljan. Stiletto omedelbart gled in i min högra hand. Jag var tvungen att skära av rep snabbt. Jag hade precis lyckats skära ih och gratis mina händer när de tre männen skyndade sig tillbaka till grottan.
  
  
  "Han är här," chefen skrek. "Tja, släpp helikoptern och komma tillbaka till dig."
  
  
  "Hur vet jag att du kommer tillbaka?" dealern frågade misstänksamt.
  
  
  Direktören tog en stor aluminium resväska från helikopter. Han lade sitt ego på golvet i grottan och nickade åt sidan. "Pengarna kommer fortfarande att vara här. Vi kommer tillbaka."
  
  
  Alla män började skjuta helikopter runt grottan. Medan ih uppmärksamhet distraherad, hennes, jag rullade på min sida och välvda min kropp tillbaka så att mina händer skulle kunna nå repen som band mina ben. Snart är det släpptes och återvände till sin ursprungliga position, jag ligga stilla, försöker träna mina armar och ben bakom ryggen för att återställa blodcirkulationen. Då hade folk sköt helikopter runt grottan, och croupier var tillbaka på min sida. De andra tre röster ökade svagt på avstånd.
  
  
  Min guardian tittade på mig en kort stund. Sedan drog han en cigarett ur fickan och tände en tändsticka. Jag gjorde ett försök, hoppade till mina fötter, och sprang mot honom, stiletto i hand. Han blixtrade plötsligt livrädd mannens ansikte, sedan försiktigt körde kniven i ego i livet, och med sin fria hand sträckte sig efter pistolen.
  
  
  I stället för att lyda mig, han dumt nog tog upp sin pistol för att skjuta. Hon var knivhuggen av emu: s stiletto i livet, och han har fördubblats under utan ett ljud, tänd cigarett fortfarande hänger från hans läppar. Ego inte planerar att döda henne, men han lämnade mig inget val.
  
  
  Egot tog .38 och hans luger, och snabbt sprang till aluminium resväska. Låset öppnas och locket dök öppet. Det, i de vacklande fackeltåg, han tittade på två miljoner dollar inuti.
  
  
  Hennes utvecklat en liten plan för dessa pengar med dem illrar som chef lägga resväska ner och jag visste att det var det. Ego hastigt började att utföra det. Han öste upp högar av räkningar och fylld botten av resväskan med stora stenar från grottan golvet. Sedan lade jag ett lager av räkningar inte mer än ett par hundra dollar på det.
  
  
  
  
  
  
  stenar. Hennes resväska stängdes och lämnade hennes ego i sin ursprungliga plats.
  
  
  Han kunde fortfarande höra röster från andra män på avstånd, som han snabbt knäppte upp hans skjorta, stoppade pengarna inne och knäppte den upp igen. De två miljoner dollar på mitt bröst var klumpig, men trots det i vikt av det, jag gick tillbaka till den döde återförsäljare, tog Ego i kragen och släpade honom genom grottan och ut på gatan.
  
  
  De andra tre männen var fortfarande arbetar med helikopter på andra sidan av ett stort, platt avsats i berget. Han slog den i motsatt riktning, genom att dra liket med honom tills han nådde några djupa bush där han kunde gömma sig egot. Då han kröp tillbaka in i berget till högre mark, där han kunde se vad det var som hände nedan.
  
  
  Fullmånen lyste upp scenen klart. Genom att nu, att de hade drivit helikopter ut i gläntan. En av männen, som är pilot, klättrade i och ställ huvudbrytaren i rotorbladen i rörelse. Helikoptern började klättra, men när det var ett par fot från marken, hoppade mannen ut. Drönare helikopter plötsligt tog fart, rusade bort från klippan, och störtade ner i det mörka vattnet. Det sjönk utan ett spår.
  
  
  Under tiden, casino regissören återvände till grottan. Han sprang ut, med en resväska och skrika. Hennes tydligt hörde mansröster där hon gömde sig, och hörde rektorn ropade: "Han har rymt! Den här killen bröt fri och sprang iväg! Han tog Georges med honom! "
  
  
  "Pengar? Pengar? " skrek Tregor i reumatism. "Är det pengar säkra?"
  
  
  Direktören ställa resväskan på marken, och tre av dem trångt runt det som han öppnade det.
  
  
  "Det är här! Han är fortfarande här! "Vad är det?" utropade han. Som jag hade hoppats, att han inte tar sig tid att undersöka pengar bakom det översta lagret av sedlar, eftersom vikten av stenarna var ungefär lika med vikten av riktiga sedlar.
  
  
  "Kom nu!" Tregor skrek. "Låt oss få bort den här jävla ön."
  
  
  Tre av dem började blottande sina ficklampor. Ett svar signalen kom från slutet av ön, och en gigantisk strålkastare var påslagen. Sedan såg jag att i stället för en båt, ih vill ta bort ett sjöflygplan. Han taxade nära klipporna och väntade där, studsar upp och ner. När människor började att sjunka till planet, jag kunde höra dem funderade om mig.
  
  
  "Var tror du att den här killen och Georges gick?"
  
  
  "Han förmodligen gjort Georges gå ner Odin runt flottar så att han kunde komma tillbaka till fastlandet."
  
  
  Han stannade där han var, för att titta på tills de nådde slutet av ön, spelade ett spel av en runt flottar, och simmade mot planet. Han kände sig inte säker tills de gick ombord och planet lyfte och försvann norrut.
  
  
  Han hoppades att de inte skulle få reda på att nästan alla pengar var borta tills de fick sin destination. Av den tiden, det skulle ha varit farligt för dem att återvända, eftersom de inte kunde vara säker på att jag inte hade nått ut till rysslands President Vladimir Putin för att återgå till myndigheterna. Jag var fortfarande inte i närheten av att lösa fallet, men åtminstone jag lyckats omintetgöra ih: s planer.
  
  
  Tolv
  
  
  Månen gick ner strax efter att planet kvar. Det var så mörkt nu att jag knappt kunde se handen framför mitt ansikte. Han försökte hitta croupier kroppen där han hade lämnat den i buskarna, men i mörkret var det en omöjlig uppgift. Lika mycket som jag hatade tanken på att spendera natten på denna råtta-angripna ön, jag visste att det skulle vara alltför riskabelt att vada ut till kanten av stranden i mörkret för att hitta Odin runt gummi flotte. Han bestämde sig för att återvända till grottan, där ett par av facklorna som männen hade satt upp var fortfarande brinner.
  
  
  När jag kom tillbaka till grottan, jag plockade upp ett fång torra cysta och tog den med mig. Hennes loger torr pensel i den flammande facklor tills lågorna växte svagt, medan hennes hukade vid ingången. Det var det enda sättet att hålla den myllrande råttor borta, men ih kunde fortfarande se hennes ögon blänkande i eldskenet utanför grottan. Han höll sin Luger i sin hand, och även om han var trött, han vågade inte somna, av fruktan för att råttorna skulle bli djärvare och attack.
  
  
  Det verkade som en oändlig mängd tid kvar till gryningen. Han var på hans fötter och förbereder sig för att gå ner till & nb vid första ljus. Hon var bekräftat att pengarna var fortfarande knäppt upp under hennes tröja, och då bär en brinnande fackla för att skrämma bort råttor, iväg. Dock, innan hon flyttade ner kanten på ön, kollade borste för att hitta croupier kroppen. Hennes kropp kunde inte hittas. Det var bara en ego-skelett med rena ben. De råttor som arbetade i mörker.
  
  
  Jag hastigt vände sig bort och skyndade ner genom buskarna medan råttor tog sig ur min väg framför mig. Han hade precis nått änden av ön och letade efter Odin runt flottarna när han hörde ett brummande ljud runt vattnet. När jag såg upp, jag såg en stor vit cruiser cirklande omkring en fjärdedel av en mil bort. Första henne, trodde att folk var runt om i natt
  
  
  
  
  
  
  Han kom tillbaka för att försöka hitta mig och pengar, men när han lugnat ner sig lite, han såg att kryssaren var en polis båt runt Monaco. Han sköt flera skott i luften från Luger.
  
  
  Cruiser hört min signal, och sedan omedelbart slås till stranden. När det sjunkit ankare, tre män sänkt båten och rodde för att fånga mig. Hennes far var förvånad över att se att en av männen omkring henne var Chiclet. Hur visste han om att hitta mig?
  
  
  "Tja," Chicklet hälsade på mig, " du är fortfarande vid liv. Vi gav nästan upp dig i onödan. Säg mig, vad har hänt?"
  
  
  Hennes korta utsatt emu händelser och visade emu vinning. Innan han lämnade ön, vi klättrade upp för klipporna och sänkte stickman skelett på båten. Då vi seglade iväg, lämnar Satane Roc med sina gnagare kolonier.
  
  
  När vi var ombord på kryssaren och återvänder till Monaco, Chiclet berättade för mig hur han hittade mig. "Innan du och Marcel tog fart i helikopter igår," sade han, " jag sätter alarmet på baksidan av helikopter. Det blir en signal från dem iller som du tog bort. När du inte återvända till kvällen, hon var larmade polisen och ombedd att lämna båten i gryningen. Vi följde personsökare signal och det ledde oss till denna punkt, inte långt från ön, där vi hittade helikopter under vattnet. Hörs fortfarande fungerar. Men jag måste säga, jag var rädd du var död när jag insåg att du hade tagit helikopter ut till havs.
  
  
  "Jag känner mig väldigt ledsen för Marcel," Chicletou berättade för henne. "Han var en bra pilot och en modig man."
  
  
  Chicklet nickade. "Jag är ledsen också. Men han kände till riskerna, precis som resten av oss."
  
  
  När vi kom i Monte Carlo, Chicklet gjort arrangemang för att returnera casino pengar, och hennes återigen kallas Hawke utomlands via krypterad telegraph på ego kontor. Jag berättade Hawk vad som hände och hur jag fick tillbaka mina pengar.
  
  
  "Tja," Hök sagt, mer innerligt än jag trodde, " åtminstone är det inte gå mot oss. Om modellen fortsätter som det har i det förflutna, en ny utveckling som sannolikt kommer att inträffa i en nära framtid. Och Alias ...
  
  
  "Yes, sir?" Frågade jag henne.
  
  
  "Jag vill att du ska koppla av för en dag eller två för att få lite vila." Han stannade upp och läggs på ett ungefär " det Här är en order. Jag kommer komma tillbaka till dig."
  
  
  Innan hon hann svara, han hängde upp.
  
  
  Polisen hade redan flyttat croupier återstår att lokala bårhuset, och pengarna kom tillbaka till casino. Jag hade inget annat att göra i AX kontor. Jag berättade Chicklet jag var på väg tillbaka till hotellet för att sova.
  
  
  När jag kom fram, Elsa väntade på mig i mitt rum. Vid första, hon låtsades vara arg på mig, men när hon märkte hur utmattad jag än tittade såg jag hennes lekfulla irritabilitet vände sig till sympatiska oro.
  
  
  "Dålig Dumplink," kuttrade hon, " du ser hemsk ut. Vad gör du?"
  
  
  "Det var en all - night affärsmöte, ett" Ay sa till henne, tar av hans kavaj och slips. "Nu behöver jag en trevlig, varm dusch och en lång sömn."
  
  
  "Naturligtvis, Dumplink," sade hon. "Du är undressing. Jag ska förbereda det för dig senare.
  
  
  Innan hon hann protestera, hon försvann in i badrummet och slog på duschen.
  
  
  Med tiden har jag ändrat i min morgonrock, badrummet var fullt av ånga. Elsa kom ut, rödkindad, knuffade in mig i duschen, och stängde dörren.
  
  
  Jag torkade av varje millimeter av min hud och hår med varmt vatten, därefter tvättas den av med en iskall dusch. Då är han bunden av en ren handduk runt midjan och gick tillbaka till sovrummet. Elsa hade dragit täcket ner på sängen och satt bredvid henne.
  
  
  "Sträcka ut på ditt ansikte," beordrade hon och klappade på sängen. När jag tvekade, hon gav mig en liten knuff. Medan hennes man sträckte ut sig på sängen på sin mage, hon skakade av sig handduken och sade: "Slappna av, jag ger dig en massage."
  
  
  Hon tog fram en liten flaska av citron-doftande lotion hon hade fört från hennes rum. Då tog hon upp sin klänning, bredbent min kropp, och började tillämpa lotion till min rygg och skuldror. Det var en sammandragande lösning som först gjorde att min hud pirra och sedan skickas ett djupt, lugnande värme till mina muskler.
  
  
  "Vad är det du använder?" Jag frågade, vrida huvudet för att titta på Elsa, som redan hade böjde sig över mig för evigt.
  
  
  "Det är ett gammalt hem botemedel från Alden," svarade hon. "Garanterat att ge positiva resultat."
  
  
  Hennes smekande händer smekte min kropp som en helande balsam, flyttar upp och ner lika lätt som hennes varma, söta andedräkt över hela min kropp. Då Elsa fick ner på knä och beordrade mig att rulla över.
  
  
  Henne, vände sig mot henne och bänkpress mellan sprida hennes ben. Hon började smörja framsidan av min kropp, hennes lätta fingerrörelser flytta från mitt bröst till min mage, mina ljumskar, på sidorna av benen, ner till mina tår. När hon lutade sig mot mig, hennes mjuka hår borstat mot min nakna kropp och mina näsborrar som fylls med en ego-doftande doft. Under en lång tid, det verkade som hon arbetade med intensiv koncentration, nästan hypnotisk, men snart upptäckte hon att hennes andning blev snabbare, och hennes kött var våt och bävan.
  
  
  Han lyfte huvudet och tittade på Nä. Hennes ögon var stort och hennes tänder var blottade.
  
  
  
  
  
  
  de var skilda så att spetsen av hennes rosa tunga var utsatt för. Han pressade hennes mun, rullande henne under honom. Hennes välvda höfter spänd. Vi träffades och tyst gick i, och på samma gång, utan ord, vi nått klimax.
  
  
  Jag var mer sovande än vaken när våra kroppar skildes. Hon stod vid sängen, håller mantel i hennes händer. Men när hon lutade sig framåt och kysste mig, hennes, kände jag att min kropp kom ihåg en gång, och det var redo och sugen på mer. Hon skrattade mjukt vid min spänning och viskade: "jag glömde att berätta, Dumplink, som ibland von Al medicin fungerar också som ett afrodisiakum." Hon kysste mig. "Sömn", viskade hon.
  
  
  Sömnen varade i tjugofyra timmar, och kanske har varat längre om det inte hade varit för min enda överföring telefonen ringer. Det var Hawke.
  
  
  "Jag hoppas att du har haft lite vila", sade han. "Jag är i Paris. Möt mig här på kontoret så snart som möjligt. Mer dåliga nyheter, jag är rädd. Du kan lika gärna låta von Al kvinna kommer med dig, så att du kan hålla ett öga på henne. Jag ska boka det för er båda på George V Hotel."
  
  
  Elsa blev överlycklig när jag berättade för henne att jag ville att hon skulle komma till Paris med mig. Chicletou kallade henne för att tacka ego och säga adjö, och mindre än en timme senare, Elsa och jag var på väg tillbaka till Nice för att hinna med planet.
  
  
  Tretton
  
  
  När vi landade i Orly, det regnade hårt. Så fort hon kollade Elsa i vid George V Hotel, där Sahin hade reserverat en närliggande lägenhet för oss, hon togs av taxi till AX Paris office, som var beläget i ett café på Place Saint-Michel. Det kontor som ligger på de tre översta våningarna i byggnaden och var de ljudisolerade från buller nedan. Ägaren av anläggningen var en YXA agent med kodnamnet Bonaparte.
  
  
  Han mötte mig vid dörren och ledde mig tillbaka till trappan som leder till kontor ovan. När vi passerade genom den rökfyllda matsal och bar, och jag var förvånad över att se att även om det fanns en hel del kunder, det var också ungefär trettio eller fyrtio säkerhet poliser och AX agenter att hon hade blivit medveten om från tidigare möten. Jag visste att något viktigt kommer att hända.
  
  
  Hawk mötte mig på andra våningen. Ego ' s ansikte var grym, och han nickade knappt som han visade mig in i sitt privata kontor och stängt och låst dörren.
  
  
  "Ser ut som att det är en no-brainer, både sätt", sade han, att dra ett kuvert ur fickan och lämnar det till mig. Han stod med ryggen mot mig, tittar ut genom fönstret på mörkret regn stryk mot rutorna när han läste brevet i kuvertet.
  
  
  Brevet var maskinskriven:
  
  
  En Kinesisk kärnvapen missil som försvann 12 timmar sedan returneras i utbyte mot $ 2 miljoner. OM DU HÅLLER MED, SÄTT I EN UPPMÄRKSAMMAD MEDDELANDE I LONDON UNDER DE FÖRSTA TVÅ DAGARNA, LÄSA: "ALEXANDER-VILLKOR ACCEPTERAS (UNDERTECKNAD) KUBLAI KHAN. VIDARE INSTRUKTIONER FÖLJER.
  
  
  Det fanns ingen adress på kuvertet. Hawk, som hade vänt sig bort från fönstret, såg mig rynkar på kuvertet, och förklarade: "i Går morse, ego var föste in under dörren av den Kinesiska ambassaden."
  
  
  "Är det sant att den Kinesiska kärnvapen missil försvann?" Frågade jag henne.
  
  
  "För mycket, verkligen," Hök sade bittert. "Detta hände ett par timmar efter du tillbaka pengar från Satane Roc. Du kommer att märka att det begärda beloppet är exakt detsamma som det belopp som mottagits från kasinot ."
  
  
  "Du menar den Kinesiska kärnvapen missil verkligen försvunnit?" Han var skeptisk.
  
  
  "Självklart," Hök anmärkte, " vår fiende uppfinningsrikedom är gränslös. Strax efter din upplevelse på ön, den Kinesiska skulle lansera en kärn-missil mot ett hemligt test site när planet helt enkelt försvunnit. Tills detta meddelande kom, den Kinesiska trodde att planet hade kraschat."
  
  
  "Vad sägs om transport?" "De måste ha passerat testet väl innan ih valdes för en sådan uppgift."
  
  
  "Åh, ja," Hök kommit överens om. "Men det kan vara viktigt att notera att bara för några veckor sedan, en pilot som var en av de mest pålitliga och lojala människor i den Kinesiska flygvapnet lämnade Kina för en affärsresa till Albanien. Han var inte noga märke till medan han var där, och faktum är att Kineserna inte kan förklara hans handlingar under några dagar besöka. De är fortfarande kontrollerar. Det är troligt att det under denna tid våra motståndare fick honom, som skulle kunna störa ego hjärnan.
  
  
  "Är det Kinesiska kommer att betala lösen?" Jag frågade, lämna brev tillbaka till Hawke.
  
  
  Han nickade. "Det är därför vi mötet här och nu. Låt oss gå upp till övervåningen."
  
  
  På översta våningen i byggnaden, fyra Kinesiska herrar väntade, tittar strängt och något misstänkt. IHRA förklarade den rigorösa säkerheten i byggnaden. Odin runt men var en översättare, och genom honom Han introducerade mig till tre andra, vars namn hon vet att så högt uppsatta medlemmar av det Kinesiska Kommunistpartiet. Var och en av dem gav mig en finurlig blick som vi skakade hand. Då tre av dem snabbt talade till tolk i Kinesiska.
  
  
  "De säger," tolken sa till mig, " att det är en stor ära för dem att ha en sådan respekterad representant som hjälpte dem i avkastningen av kärnvapen missil. De säger också att
  
  
  
  
  
  
  Partiets ordförande talade till din president och uppmanade dem att samarbeta fullt ut med dig ."
  
  
  "Det är en stor ära för mig också", sa han till hennes tolk. "Jag ska försöka att vara värdig förtroende i folkmedicinen i Republiken."
  
  
  Då jag frågade honom om denna formalitet: "Var det beslutat att betala två miljoner dollar?"
  
  
  Den tolk som följer med sina landsmän igen, och då gav mig en stor läder väska graverad med Kinesiska tecken och utrustad med ett lås. Tolken upplåsta ego och öppnade det, att hitta påsar av sedlar inne.
  
  
  "Två miljoner dollar", sade han. "Det kommer att finnas ett meddelande i morgondagens upplaga av London Times, skriven som riktar sig till."
  
  
  "Okej", sa jag. "Lås upp pengarna igen. Jag vill att det ska förbli i din ägo tills vi får ytterligare varsel.
  
  
  Efter att tolken översatte mina ord, de tre män som böjde sina huvuden djupt, och vi skakade hand igen. Hawk berättade för mig att åtgärder har redan gjorts för de Kinesiska företrädarna att bo i bostäder, på kontor, och framför dem illern tills det är ett svar till London Times annons. På detta sätt, återköp belopp lagras säkert tills illern är på grund av att betalas ut.
  
  
  Hawk tog en taxi tillbaka till hotellet med mig. Det var skymning. Regn och dystra vädret var perfekt för vårt humör.
  
  
  "Den som är bakom detta," Hök muttrade, " måste vara att njuta av vår situation. Tänk dig att stjäla en kärn-missil och returnera den för lösen! "
  
  
  "Han valde ett par smarta namn för sina annonser", sade jag. "Alexander och Kublai Khan".
  
  
  "Han är galen, men han är mycket listig," Hök sagt. "Vad skulle jag inte ge för att ha ett ego." Han tittade på mig.
  
  
  När vi kom till hotellet, Hawk släppte av mig och åkte till den Amerikanska Ambassaden, där han bodde i Paris.
  
  
  När hon kom till sitt rum, hon var förvånad över att finna en not från Elsa. Nen sa att hon hade blivit inbjuden till en fest i Montmartre och att hon var på väg till. Hon lämnade mig en adress så att jag kunde gå med henne om jag ville. Istället bestämde de sig för att ha ett par av kylt martini och en trevlig lunch i deras rum. Innan jag gick till sängs, jag ringde receptionen för att få mig en kopia av London Times nästa morgon.
  
  
  Elsa hade fortfarande inte återvänt till hotellet när jag fick mitt exemplar av tidningen tidigt nästa morgon, och jag kunde inte säga om det var något meningsfullt om hennes frånvaro som natt. Men annonsen var på den tiden, och egot formulering var exakt som det anges i lösen not. Att läsa den, för henne, jag föreställde mig hur lycklig "Alexander", som också läser den. Han kunde ha varit i Paris eller London, eller Monte Carlo, eller, för den delen, Tibet.
  
  
  Jag ville verkligen få till AX office, som han visste skulle vara den första att veta om ytterligare instruktioner skulle komma. Han var klädd och gick ut med siffrorna när Elsa som returneras.
  
  
  Hon var fortfarande i hennes klänning, med en mink päls hängande över axlarna. Hon såg sömnig, men hon log och kysste mig, låter hennes päls faller till golvet. Sedan vände hon sig till mig för att packa upp ryggen på hennes klänning.
  
  
  "Jag har saknat dig på fest, Dumplink," sade hon. "Det var mycket roligt. En hel del av det franska folket. Pågår det fortfarande, om du vill gå.
  
  
  "Nej, tack", sa jag. "Jag har lite affärer att sköta. Hon sover, och jag ska ringa dig senare.
  
  
  "Företag, affärer, företag," sade hon och klappade mitt ansikte. "Kom ihåg att allt arbete och ingen underhållning gör Tony en tråkig pojke." Hon klev ut genom klänningar och gick fram till dörren som leder till hennes rum, ser mycket önskvärt i en ren bh och strumpbyxor. Hon stannade en kort stund i dörröppningen och vinkade till mig. När jag skakade på huvudet, hon blåste mig en kyss och försvann.
  
  
  14
  
  
  Så fort jag har nått café på Place Saint-Michel och gick upp till AX kontor, jag kände hennes spänning och förtvivlan genomsyrar hela platsen. Utanför, solen sken och det var ett falskt vår i luften, men vad glad stämning vädret skapat för oss, den försvann bakom väggar i byggnader.
  
  
  Han var där, ser mer härjad än han hade kvällen innan, så var de fyra Kinesiska män, liksom flera dussin AX agenter och säkerhetsvakter. Vi alla kom för tidigt, och vår otålighet växte som den långa timmar drog ut på tiden. Det var inte förrän på eftermiddagen som vi äntligen fick meddelandet att vi skulle väntat på. Och, naturligtvis, i en rondell sätt.
  
  
  Vi fick ett samtal från Interpol Paris kontoret och sa att de hade fått ett paket från en budbärare för den lokala chefen. Öppna paketet, han hittade en förseglad låda och en maskinskriven observera att säga att rutan ska levereras till Kinesiska Ambassaden omedelbart. Sedan chef för Interpol var informerade av krisen, han ringde genast Hawke och skyndade sedan till AX kontor. Under tiden, Interpol agenter plockade upp en budbärare som var äkta, och när de frågade ego om den person som gav em leverans paket, han gav en beskrivning som kan matcha
  
  
  
  
  
  tusen Fransmän.
  
  
  Lådan innehöll en bandspelare. Vi kröp omkring medan Han satte bandet på kontoret bil. När bandet rullade, den röst som sade: "Detta är Alexander. Jag har mottagit ditt meddelande och jag nu ger du följande instruktioner. Sent på kvällen, den trettionde, en vit-flaggade fartyg med en röd drake som etsat sig fast på nen kommer att visas i Adriatiska Havet och ange hamnen i Split, Jugoslavien. På däck av fartyget kommer att bli en Kinesiska kärnvapen missil. Ett av dina fartyg kan närma sig honom med två miljoner dollar. När pengarna är överförda till personer ombord, raketen kommer att returneras. Om ett försök görs att återföra raket utan att betala pengar, det kommer att explodera ."
  
  
  Orden på bandet ville inte berätta något om den person ih talat om - eller snarare, om människor, eftersom alla andra meningar uttalades i en annan röst, ih accenter som sträcker sig från Brittisk till tyska till Brooklyn. Hjärnan bakom tomten förblev osynliga.
  
  
  Efter filmen var avkodas och kopior, skyndade telefonsamtal har gjorts för att hitta ett plan som skulle ta oss till Adriatiska kusten, och har en stor och snabbt fartyg väntar på oss, nära Grech, Jugoslavien. Även när alla dessa förberedelser gjordes, Hawk var upptagen med att planera den tid när raketen skulle hittas.
  
  
  Lite senare, Yastreb, Kinesiska företrädare med lösen, flera agenter av AX och hennes gick till Orjol och flög på ett plan för att dö i Adriatiska havet. Den Jugoslaviska regeringen kontaktades via diplomatiska kanaler, och när vi kom, en snygg och snabb fartyg väntade på oss.
  
  
  När vi nådde hamnen och ankrade utanför kusten i Split, en kall, kraftig vind blåste från kusten. Det fanns inga andra fartyg i sikte. Som vi tempo däck, Hawk började muttra, " jag hoppas att detta inte är ett trick, Nick."
  
  
  Efter ett par timmar, så dagen började tona bort i skymningen, jag började tänka att Hawk kan ha haft rätt. Men då, helt oväntat, ett stort vitt skepp med en vit flagga dekorerad med en röd drake dök upp vid infarten till hamnen. Han tappade ankaret utanför styrbord båge av våra skepp, och en man i en captain 's uniform kom fram till räcket, tog upp en megafon och skrek:" Hej, jag ger dig hälsningar från Alexander. Har du pengar att dö? "
  
  
  Hawk gav mig en liknande megafon. "Det här är din visa," sade han.
  
  
  "Vi har pengar", svarade han genom en megafon. "Vi är redo att slutföra transaktionen."
  
  
  "Du kan komma ombord," den reumatoid kapten ropade.
  
  
  Ett par av våra fartygets besättning sänkt en liten motorbåt överbord. Två Kinesiska män, en av dem bär på en påse med pengar runt omkring honom, och det var som överförs till ett annat fartyg. Vi fick hjälp upp på däck av kaptenen och några människor runt om i besättningen ego. På fram däcket, det var ett stort objekt som är täckt med en knuten tarp. Det måste ha varit en raket, men jag var fortfarande försiktig med det. Det fanns några andra personer på däck, men den enda som känner honom är en Belgisk heter Tregor.
  
  
  Kaptenen var hjärtlig och visade oss in i en stor stuga på huvuddäck, där kyld champagne väntar på oss.
  
  
  "Har du några pengar?" frågade han.
  
  
  Han nickade till Chinaman, som klarat väska över.
  
  
  "Du behöver inte tänka oss att räkna innan vi hand du raketen, gör du?" frågade han.
  
  
  "Nej", sa jag.
  
  
  "Mina herrar, om du har några champagne medan du väntar," kapten föreslog, att gå ut genom rummen med pengar.
  
  
  Inte en av de Kinesiska inte acceptera en kopp champagne från fogden, men accepterat det. Det var ett bra årgångsvin, utmärkt kyld. Han drack två glas samtidigt som den Kinesiska skiftat obehagligt i sina stolar. När kaptenen tillbaka, han log och nickade.
  
  
  "Mycket bra, mina herrar," sade han. "Allt verkar vara i sin ordning. Om du kommer att komma på däck med mig, vi kan komplettera vår verksamhet."
  
  
  Jag var inte så förvånad när vi var tillbaka på toppen och såg att besättningen hade tagit bort presenningen från objektet på framåt däck. Det var en kärn-missil som redan byggts in i hissen.
  
  
  De två Kinesiska männen misstänkt kollade missil innan att se till att allt var i sin ordning. De nickade allvarligt till mig, och han nickade till kaptenen.
  
  
  Han verkade nöjd när han plockade upp megafon igen och ringde ut till den väntande Jugoslaviska fartyg, som talar om att det ska komma närmare så att raketen skulle kunna sänkas ned på däck. De två Kinesiska och hennes kvar ombord medan besättningen arbetade på lyft, lyft gigantisk raket i luften och sedan ner till däck av våra fartyg, där vi hade redan förberett en vagga för att hålla den. Han kunde se utseendet av lättnad på Hawke ' s ansikte när han såg raketen sitter på däck och slutligen på ett säkert sätt ombord.
  
  
  Efter utbyte av en kort handslag med kapten i den vita skepp, hennes, han återvände till vårt fartyg med Kineserna.
  
  
  "No problem?" Hawk frågade mig omedelbart.
  
  
  "Nej", sa jag.
  
  
  "Men om jag vet att du," Hök sade och såg på mig uppmärksamt,"något som stör dig."
  
  
  "Det var
  
  
  
  
  
  
  det är för enkelt. "Jag svarade. "De behöver veta att eftersom vi fick raketen säkert tillbaka, vi är inte bara att sitta här och låta dem segla iväg med två miljoner dollar."
  
  
  "De kan inte ha kommit upp med en plan som vi kommer att använda," Han sade.
  
  
  "Jag tvivlar på det."
  
  
  "Tja, de är att lyfta ankaret att få bort, hur som helst," Hök anmärkte, pekar på fartyget går i hamn. "Jag är att sätta vår plan i verket." I sin hand höll han en radiosändare, och han började tala snabbt in i det, varna alla fartyg väntar för utbetalningar precis utanför hamnen - italienska fartyg, grekiska fartyg, Jugoslaviska fartyg, även några ryska kryssare-alla av dem som skickades för att uppfatta vår fiende.
  
  
  Som den vita skepp seglade mot hamninloppet, vi började följa den på lite avstånd. Strax innan vi når det öppna havet, vårt fartyg armada dök upp. De var fortfarande långt borta, och Hawk ännu inte hade beställt dem att närma sig. Den vita fartyget plötsligt stannade i mitten av hamninloppet. Hawk började tala till sändaren igen, men hon blev stoppad av honom.
  
  
  "Vänta lite", sa jag.
  
  
  "Varför inte? Vad är det?"
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. Jag visste inte vad jag ska säga till honom, men jag visste att något var fel. Några minuter gick och inget hände. Hawk och jag siktade på våra kikare på fartygets däck, som var tomt. Han var fortfarande håller sändaren i handen, och hans ego växte otålig. Han börjar tvivla på sin intuition och var på väg att berätta för em att ge ordern att stänga när det hände.
  
  
  Plötsligt såg vi en ljus blixt av orange flame kommer från det vita fartyget. En öronbedövande explosion följde. Den snygga vita skeppet bröts sönder i havet. Det bokstavligen bröt upp i flera flytande styrelser för en sekund. Explosionen var så oväntat och så chockerande att nästan alla av oss frös för en kort tid i stillhet.
  
  
  Men Hawk snabbt återhämtat sig och anslöt sig till kampen, som ropade order via radio-sändare till alla som väntar på fartyg komma och prova på att plocka upp eventuella överlevande. Vid samma tid, vår båt var snabbt närmar sig den plats där fartyget sjönk. Men när vi och andra fartyg som närmade sig området, det fanns inga överlevande. Det fanns ingenting kvar på dell själv men några förkolnade plankor och olja remsor. Fortfarande, sökandet fortsatte långt in på natten, vattnet, upplysta av gigantiska strålkastare från däck av alla fartyg. Vi hittade inte något.
  
  
  "Det är ett mysterium för mig," Hök sade sakta, söka äntligen slutat och andra fartyg som väntade på vidare instruktioner från honom. "Varför skulle de spendera så mycket tid på att ta in två miljoner dollar och sedan spränga sig själva upp - och pengarna?"
  
  
  "Röst och alla", sade jag skarpt när jag hade en idé. "De ville inte blåsa upp pengarna!"
  
  
  "Du hade inte blåsa upp pengar?" Hawk krävde. "Då var kommer det ifrån?"
  
  
  "Jag vet inte", sade jag. "Men det gjorde inte diskbänk med fartyget. På något sätt lyckades de ta bort egot före explosionen."
  
  
  "Hur? Hur?" Hawk frågade otåligt. "Vi höll ego under ständig övervakning från ögonblicket vi såg det första gången. Hur kan detta tas bort? "
  
  
  "Jag vet inte ännu," jag erkände. "Men de gjorde det. De har alltid planerat att göra det på detta sätt. De tyckte att vi skulle ha en fälla för dem efter raket tillbaka, men det spelade ingen roll. Det viktigaste är pengar. Resten, fartyget och besättningen, var tvungen att offras ."
  
  
  "Men det är galet," Hök sagt.
  
  
  "Javisst", hennes emu sade,"precis som allt annat."
  
  
  "Ja," Hök överens om, talar långsamt, " du kan vara rätt. Men hur, hur lyckades de ta pengarna? "
  
  
  "Jag vet inte ännu," sa jag igen, " men jag kommer nog känna igen henne. Reumatism bör vara någonstans här på Adriatiska kusten. Henne, jag vill att oss att söka ego, tum för tum, tills vi hittar bevis för att det var en överlevare eller överlevande som kom undan med pengar."
  
  
  Hawk tvivlade fortfarande min åsikt, men han gick med på att be fartyg i närheten för att hjälpa mig att söka efter bevis. De har alla erbjudit sig att hjälpa till. Hawk lämnade mig i Split eftersom emu var tvungen att komma tillbaka för att dö i Usa för att rapportera till presidenten personligen.
  
  
  Det tog oss två dagar och nätter med att söka på Adriatiska kusten innan vi fann bevis för att jag var säker på att var ute någonstans. Han var anmälda när den grekiska cruiser hittade ego och rusade till denna plats - en ödslig sträcka av karga land norr om Synd.
  
  
  Det, ett litet ensitsigt ubåten var övergiven, spolats iland och delvis nedsänkt i havet. Men hennes reumatism är historien om hur två miljoner dollar togs av fartyget. Förmodligen kort efter att vi tog pengarna på styrelsen i utbyte för raketen, det var överlämnas till submariner, och den enda plats båt ut genom fartygets lastrum.
  
  
  Det var lätt för den lilla ubåten att glida runt hamnen, göra sin väg längs kusten, och mark. Senare, kanske på samma natt, eller ens på något av följande dagar, eller
  
  
  
  
  
  
  denna person var förmodligen plockat upp om en plan eller andra fartyg och försvann med $ 2,000,000. Så snart jag lyckats få fartygets radioutrustning för att arbeta, hon fick ett samtal från Hawke, som var tillbaka i New York då. Han berättade för emu-vad vi fann, i kodad form. Han tog nyheterna mer glatt än väntat, och beordrade mig att gå tillbaka till Paris och samtal em på AX kontor, eftersom han kan ha nyheter för mig om nyheter.
  
  
  Senare samma dag i Paris, han stoppas av hans hotell för att prata med Elsa innan du går till AX kontor.
  
  
  Hon tog tag i mig innan hennes, promenerade i dörren, täckte mitt ansikte med kyssar, och sade oroligt: "jag visste inte vad som hänt dig, Dumplink. Jag var redo att anmäla dig till polisen om en försvunnen person."
  
  
  "Business igen," sade jag. "Förlåt, jag kunde inte lämna ett meddelande. Och jag måste gå ut igen. Men denna gång ska jag vara tillbaka snart, och kanske vi kan spendera lite tid tillsammans."
  
  
  På kontoret, Bonapartes FADER satte mig i kontakt med Hawke över en krypterad tråd.
  
  
  "Vi har en ny ledare," Han sade. "Det här kan vara den bästa runt omkring dem som vi har haft hittills iller. Våra forskare, som ständigt testas deltagarna i det här fallet, slutligen fann ett klart samband mellan vissa runt omkring dem. Du minns henne att nämna tidigare att vissa människor hade problem med vikten. Tja, har vi nu upptäckt att minst fyra av människor runt omkring dem var patienter på samma vikt-förlust spa i Schweiz."
  
  
  Detta måste vara mer än en slump, tänkte jag.
  
  
  "Vi tror så också," Han sade. "En plats nära Bern, i bergen. Det kallas Föryngring Spa och leds av Dr. Frederick Bosch. Vad tror du?"
  
  
  "Jag tror att jag skulle flyga till Schweiz", sade jag,"och titta runt."
  
  
  "Ja, hennes, jag håller med," Hök sagt. "Vad vill du säga till denna kvinna på von Al, Elsa?"
  
  
  "Jag ska säga hej för att jag har ett företag i Bern och föreslå hej gå tillbaka till usa."
  
  
  "Ja, ja," Hök sade, " jag har andra män tittar på resten av von Alders. Om hon kommer tillbaka, jag ska ställa henne på nä man också. Jag kommer att kontakta dig när du anländer i Schweiz.
  
  
  När hennes man kom till hotellet och knackade på dörren till Elsas rum, fann han att hennes frisör höll på med hans hår.
  
  
  "Jag tycker inte du ser mig medan jag försöker att vara vacker", sade hon, rynkar på fansen.
  
  
  "Jag var tvungen att prata med dig," hennes far sagt. "Jag måste lämna för Bern idag. Jag fick ett samtal från mitt kontor, och jag måste reda ut en fråga.
  
  
  "Berns!" "Nej," sade hon glatt. "Men, Dumplink, detta är underbart. Jag ska gå med dig. Utanför Berns, det är en underbar spa som Ursi och jag älskar att gå till. Vi kommer att flyga dit med flyg, och jag kan koppla av i spa samtidigt som du går om din verksamhet."
  
  
  "Vad är namnet," frågade jag, " av detta resort?"
  
  
  "Det kallas en föryngrande spa," sade hon, precis som jag hade föreställt. Igen, det var ett annat samband mellan Von Alders och fall. Jag ville inte se någon anledning till varför Elsa bör inte följa med mig till Bern, eftersom det kan stärka bandet, så jag accepterade henne.
  
  
  Efter att Han kallade henne igen från sitt rum och sa till em som Elsa var på väg till Bern med mig, vi kollade på the George V. AX Paris office för en resa till Schweiz.
  
  
  Femton
  
  
  När vi landade i Bern, vädret var kallt och klart. Elsa kände en liten stuga i utkanten av stan, så vi hyrde anslutande rum där.
  
  
  "Vi har alltid bo på denna plats," Elsa förklarade för mig efter att vi checkat in i vår lägenhet. "Det är bra att ha en plats som denna när spa blir för trångt."
  
  
  Jag gillade vår plats. Det var en ren, lugn, glad, med en varm eld som brinner i varje rum. Äldre vithårig, apple-kinder ägare och ego av en kvinna som haft ett gott rykte. Runt fönstret i mitt rum, Elsa påpekade ett spa som ligger på toppen av ett berg, en bit bort. Efter att hon lämnade mig till hennes rum, jag undersökte henne med kikare.
  
  
  Det var ett stort komplex med flera våningar viktigaste byggnad omgiven av flera mindre byggnader. De var alla bländande vit i färgen, som förvandlats till snöiga toppar som sköt ut från alla håll runt omkring dem. Han kunde se de slingrande enda-lane väg som ledde direkt till denna plats, och linbanan som var avstängd från två trådbuss linjer ovanför. Från detta avstånd, att det var omöjligt att se många detaljer. Jag undrar hur jag skulle kunna närma sig-i hemlighet, eller som en gäst, eller kanske genom Elsa. Men under tiden jag väntar i kulisserna och försöka förstå området. Dessutom, om von Alders något sätt var inblandade i konspirationen, Elsa skulle ha sett till att jag lockades dit förr eller senare.
  
  
  Under tiden skulle det nog vara en bra idé att kontakta din lokala AX agent. Jag hade aldrig träffat honom, men Hök hade berättat för mig att hans namn och där för att hitta honom. Jag knackade på den
  
  
  
  
  
  den dörr som alltid är ansluten mitt rum för att Elsa och sa hej jag var på väg ut för en liten stund. Medan jag var borta, hon gjorde sitt eget skönhetsbehandlingar och väntade för mig att återvända.
  
  
  Hans Verblen, lokala representant AX, mötte mig vid dörren av en liten studio som bar hans namn, i en av gränderna i Bern. Verblen väntade på mig. Han sade Sahin hade redan sagt em detaljerna i mitt uppdrag i ett telefonsamtal runt om i Staterna. Han hade till mitt förfogande.
  
  
  "Hur kan jag hjälpa henne?" En fet, mörk-haired man frågade.
  
  
  "I grund och botten," emu berättade för henne, " hennes hotell skulle vilja ha så mycket information som möjligt om Föryngring Hälso-Spa." Har det någonsin varit något problem med det? Vem kontrollerar det? Sådan information. "
  
  
  Verblin nickade, låst dörren till sin ateljé, och led mig till källaren. Det var en stor, ljudisolerade rum med arkivskåp som kantar väggarna. Det fanns kameror, bandspelare, teletypes, och alla typer av vapen överallt.
  
  
  "Det är där jag gör mitt riktiga arbete," Verblen förklaras med en våg av hans hand.
  
  
  "Detta är en riktig setup", sade jag.
  
  
  Verblen gick över till ett av skåpen. "Jag är rädd att jag inte har ett omfattande spa-post. Tills Hawke ' s telefonsamtal, att jag inte har några speciella önskemål för underrättelseinhämtning. Vad jag har är strikt rutin, inte mer än vad jag har i någon annan institution i staden. Så vitt jag vet, det var inga problem där. De har en stadig ström av besökare från hela världen, av vilka de flesta är väl av. Jag försöker alltid att fotografera så många ankomster och avgångar som möjligt med en kamera med en teleskopisk lins. Men, för estestvenno, jag är säker på att jag missade en hel del.
  
  
  Han kastade foton på stolen, och jag var förvånad över att se att det fanns tusentals av dem.
  
  
  "Du definitivt förtjänar din ersättning, Verblen", sade jag och skakade på huvudet i en bekräftelse av mitt ego: s noggrannhet. Jag bläddrade igenom flera bilder på henne och noterade att alla fyra von Alders i bilder som tagits vid olika tidpunkter.
  
  
  "Tror du att de kan hjälpa dig på något sätt?" frågade Verblen.
  
  
  "Jag är rädd att inte just nu," hans emu sade. "De kan komma till nytta senare. Vad jag är intresserad av just nu är något du kan visa mig eller tala om för mig om insidan av spa. Och om Fredrik, Bosch, den läkare som driver det."
  
  
  "Det finns ingenting att visa eller berätta," Verblen svarade. Jag kunde se att han var besviken på sig själv. "Du förstår att resort är en mycket exklusiv plats. Eftersom det finns så många rika gäster här, säkerhet är strikt. Jag har aldrig varit inne i det själv, så jag inte har några foton av interiören. Om det fanns en särskild begäran från AX, skulle det naturligtvis att hitta en väg ut."
  
  
  "Ja, jag förstår henne, men vad händer om läkaren?"
  
  
  "Du kommer återigen att bli besviken med svaret:" Verblen sagt. "Jag har inte några bilder av Dr. Bosch, eftersom han sällan, om någonsin, går utanför för att få behandling. Henne, jag hörde att han är Europeiska. Han kom hit för många år sedan och öppnade ett spa. Först var det en mycket blygsam plats, men det är alltid lyckats. Under åren, ego delar har byggts för att göra det den imponerande struktur som det är idag. Jag har inte en fråga läkare, eftersom han aldrig haft ett problem, antingen med Schweiziska myndigheter eller andra tjänstemän, så långt som Interpol-filer visar. Jag tog försiktighetsåtgärder och kollade upp det.
  
  
  "Du kan försöka att smyga in på spa utan att märkas," Verblenu berättade för henne. "Om jag bestämmer dig för att prova det, jag kan be dig om hjälp."
  
  
  Verblen lutar huvudet en aning. "Jag är villig att göra allt jag kan för att hjälpa. Jag bara önskar att jag kunde ge dig med mer information."
  
  
  "Kanske du har hjälpt mig mer än ni tror," sade han med ego-fylld överraskning. "Jag har till exempel lärt mig från dig som Dr. Bosch sällan visas offentligt för medicinska ändamål. Det kan ingen roll, men å andra sidan, jag är lite orolig för det. På grund av sina misstankar, jag ska vara mer försiktig."
  
  
  Verblin tog mig tillbaka upp på övervåningen, och lämnade hennes ego vid dörren av egot store och gick tillbaka till stugan. Luften var krispig och fräsch. Det var kväll, och de flesta av butikerna på gatan var stängt och låst. Jag njöt av att gå och var upptagen med att titta på de små skyltfönster på gatan, så jag kunde inte höra hennes bil när hon körde bredvid mig. Den första antydan av fara kom först när jag såg sin spegelbild i glaset fönster i en av butikerna, tillsammans med den mörka bilen på trottoaren bredvid mig och de fem män som hade hoppat ut runt de öppna dörrarna och var nu rusar mot mig. .
  
  
  Han snurrade runt, med min hand för att nå Wilhelmina i hennes axel hölster, men alla fem av dem var på mig innan luger kunde dra ut honom. De kastade på mig från alla sidor, sina nävar smäller in i min kropp på kort, savage blåser. Hennes erbjuds endast symboliskt motstånd-tillräckligt för att jag hoppades, att lura ih-lägga till att min kropp gick halta, mål vajade från sida till sida, och mina ögon stängt i mock medvetslöshet.
  
  
  "Okej," sade en av männen: "nej ego. Få egot i bilen. Snabbt!"
  
  
  Två
  
  
  
  
  
  
  männen tog mig i axlarna, och två andra tog tag i mina ben. De började dra mig ner på trottoaren. Hennes låt dem leda mig ungefär halvvägs till bilen när hon plötsligt sparkade med båda fötterna, ta en runt män som bär mig till mina fötter och sedan den andra öppet i ansiktet. De båda skrek och vacklade tillbaka, kramade sina ansikten. På samma gång, hon rusade upp, och när mina ben var gratis, hennes bröt runt armar av de två män som håller mina axlar. Den plötsliga om mina rörelser fångade dem alla på sängen. Henne, vände sig till honom.
  
  
  Den femte mannen som hade föregått oss till bilen stod på knä genom en av de öppna dörrarna, en pistol i sin hand. Han sköt, och Gawk kluvet av en bit av trottoaren ca en centimeter från mig. Då hade jag Wilhelmina i min hand. Den här mannen hade en chans att skjuta en mer skott innan han fick det, använde sin luger, och sätta en kula i emu: s liv. Han föll baklänges in i bilen, benen dinglande ut på gatan.
  
  
  De andra fyra män rusade till olika positioner på gatan. En duckade genom dörren i en byggnad, två andra förvandlas till en gränd, och den fjärde kastade på en parkerad bil. Hennes fortfarande ville ha en plats att gömma sig. Fyra av dem öppnade eld på mig på samma gång. Hon sköt på reumatism, blev sedan ner på knä och syftar till att de oskyddade ben av människa bakom bilen. Han drog Wilhelmina s utlösa två gånger, och mannen skrek och kastade fram, båda benen flyger fram under honom.
  
  
  Andra skott var på väg till mig från båda sidor. Jag undrar vad fredsälskande medborgare i Schweiz tror att om alla skottlossningar i ih, en vanligtvis lugn stad. Banditer fästa mig mellan min egen bil och ingången till butiken där jag behöll den, när ih bil närmade sig. Jag visste att jag var tvungen att få ut på gatan innan de kom på mig. Men jag kunde inte springa efter bilen eftersom de kunde ha klart sköt mig, och den store dörren bakom mig var stängt och låst.
  
  
  Sedan såg jag tre beväpnade män som kommer efter mig, och jag var tvungen att flytta. Jag sköt ett par skott mot henne att hålla henne tillbaka för en stund. Det var bara en sak som kan göras. Sänker mitt huvud och slå mina armar runt den för att skydda mitt ansikte, jag sprang ner för trottoaren och duckade genom glas fönster i butiken bakom mig. Glaset krossades i stora skärvor och föll på gatan utanför, men jag var inne och ut i omedelbar fara.
  
  
  Butiken var en liten leksaksaffär med spel och dockor. Det var uppenbarligen övergiven. Jag sprang igenom den och hittade en bakdörr, som inte är öppen. Hon flydde in i en gränd. Jag hukade sig över kanten på Rivnenskaya byggnad, bara tillräckligt för att se män som hade försökt att spionera på mig att rusa till sin parkerade bil. De tre runt dem, släpade de andra två i bilen och körde snabbt iväg. Då, hon kunde höra närmar sig skrälla av horn. Polisen var på väg. Han skyndade sig tillbaka till sitt hotell och jag vandrade tillbaka gatorna tills han kom ut runt området.
  
  
  När jag till slut kommit in i stugan, ingen har ägnat någon uppmärksamhet till mig. Han kunde fortfarande höra gnälla av polisen bilar i fjärran och ljudet fortsatte under en lång tid.
  
  
  Så snart han kom in i rummet, han tog tag i hans kikare och gick fram till fönstret. Jag riktade min kikare på vägen som leder upp till spa och hade inga problem med att hitta den mörka bilen. Jag var säker på att folk hade kommit från denna plats, och vad såg jag bekräftade detta faktum.
  
  
  Tja, tänkte jag, OK, tar med henne till hotellet, gå på spa, men inte så här.
  
  
  Denna händelse visade på att någon visste att jag var intresserad av i spa-antingen hotellet skulle ta mig dit med våld, eller se till att jag inte få det vid liv. Hur kom levande människor - förmodligen runt resort-vet att jag var i Bern? Genom Elsa? Kanske. Men jag pratade också till Verblen, Schweiziska ombud för AX. Skulle han vara det? Som att jag kände henne alltför väl från tidigare erfarenheter, allt är möjligt.
  
  
  Sexton
  
  
  "Dumplink," Elsa hälsade på mig när hon gick in genom dörren till hennes rum en stund senare. "Jag hör er inte komma tillbaka."
  
  
  Hon bytte kläder. Så långt hon kunde berätta för, hon såg så sliten som någonsin.
  
  
  "Jag kom bara i ett par minuter sedan."
  
  
  "Jag har den mest underbara överraskning för dig, Dumplink," hon skrattade, snurrande runt. Hon var klädd i en rosa negligé med volanger. Hon vände sig lite på tå, pekade på den öppna dörren till hennes rum, och kallas ut.
  
  
  De andra två Von Al systrar kom in genom dörren, följt av ih mamma Ursi. De båda systrarna att bära rosa negligéer, precis som Elsa är-eller var det Elsa? "Det gjorde jag. Ursi hade en quiltad kappa. Titta på de tre systrarna står sida vid sida var som att titta in i tre speglar som reflekterar samma bild.
  
  
  En av flickorna skrattade och sa: "Du var en stygg pojke som sprang iväg med Elsa. Trodde du verkligen att du kan fly från de andra runt omkring oss så lätt? Nu du kommer att betala för det, eftersom vi inte kommer att berätta för er som är runt omkring oss, vad är det ."
  
  
  "Eftersom ni är alla lika vackra och charmiga," svarade jag, " det här är en mycket bra idé.
  
  
  
  
  
  Det spelar ingen roll. Min glädje har tredubblats."
  
  
  Det var godmodig och säkert runt den typ av saker som von Alders skulle älska att göra. Men jag kunde inte låta bli att undra om det bara var ett skämt som bedriver ih går här i Bern, eller om det var för att jag var så nära spa-och de hade antingen hotell hitta ett sätt att hålla mig borta eller ett sätt att få mig på plats. Tiden kommer att visa.
  
  
  Von Alders bestämt att jag ska bjuda in ih till lunch i matsalen i stugan, där de berättade för mig var känd för sin goda mat. Hon hade samtyckt till, och de fyra kvinnorna försvann genom dörren, låsa den bakom dem. Ih hört henne skratta. Är det för att de lurade mig?
  
  
  Senare, när fem av oss gick ner till matsalen, jag upptäckte hur populär denna stuga var. Matsalen var fylld med gäster och lokalbor. Naturligtvis von Alders snart var omgiven av människor som de visste, vilket nästan alltid är fallet när de var ute i det offentliga. Våra fem personer stol blev snabbt en stol, runt ett dussin eller mer. Jag introducerades till var och en av de nyanlända, varav de flesta var medlemmar av utrikes frågor ambassader osv. Von Alders inte umgås med vanliga människor.
  
  
  Till exempel, i mitten av vår middag av prat och skratt, prat och skratt plötsligt stannade tvärt, och alla de manliga cheferna i rummet, inklusive min, vände för att titta på den vackraste flickan som just hade kommit in och satte sig ensam vid ett bord vid fönstret. Det var en ljus, smidig ingefära i en lågt skuren klänning som kramade hennes perfekt formade kropp som om den hade varit målad med pensel.
  
  
  Odin visslade försiktigt runt män vid vårt bord. "Vem är hon?"
  
  
  En av trillingarna fnös och sa: "Åh, hon är bara en sanitarium arbetstagare. Henne, såg henne överallt när vi var där.
  
  
  Von Al kvinnor var alltför erfaren för att tillåta manlig uppmärksamhet avledas från dem för länge, och jag märkte ganska snart att männen samlades runt vår ordförande ignoreras ingefära, med undantag för enstaka blick i hennes riktning. Henne, men inte ser på. Jag trodde att en eskort skulle gå med henne, men hon fortsatte att äta ensam.
  
  
  När vi avslutat vår måltid, Odin poe uppmanade män vid vårt bord till en stor fest den kvällen på en av ambassadens kontor. Von Alders var glada och accepterade, som fick de andra vid bordet. Jag bad om ursäkt, säger att jag behövs för att fånga upp och att jag skulle bo i stugan. I själva verket är hennes hotell har lite mer att tänka på spa, och hon ansåg även att försöka smyga upp det. Naturligtvis, det skulle vara lättare för mig att arbeta med bakgrund av Alders, som annars skulle vara upptagen. Ih trillingar mamma ville verkligen att gå till festen, så vi sa god natt.
  
  
  Jag beordrade honom att en annan cognac. När servitören tog sprit, han gav mig en lapp och pekade på ingefära, som fortfarande satt kvar ensam. Han blev förvånad. I den förvirring som orsakas av avgång av de andra gästerna vid vårt bord, hennes glömde helt bort tjej som bedriver tidigare fångat min uppmärksamhet.
  
  
  Jag öppnade den och läste: "ska du INTE GÅ med mig? BRÅDSKANDE ATT PRATA MED DIG. Jag frågade henne varför ordet I ENLIGHET underströks. Jag tittade tillbaka och såg att flickan tittade på mig allvarligt, och jag nickade.
  
  
  "Mr Dawes, "flickan sade i en mjuk, beslöjad röst, hålla ut till en tunn, smal hand till mig," hennes namn är Susannah Henley. Nä hade en svår dialekt - de kallar det Mid-Atlantic-men en mycket stark Brittisk ton fångas upp med henne. Hon stannade tills servitören vänster och jag satte mig ner, för att sedan läggas i allmänhet, "Please don' t get me wrong, jag är inte van att ta män. Men det är en viktig korkskruv som bör diskutera det med dig. Hon såg sig omkring i matsalen searchingly, sedan tillbaka på mig. "Vi kan inte diskutera detta här. Jag vet inte vem som kan titta på. Är det en plats där vi kan prata privat? "
  
  
  "Tja, det är mitt rum på övervåningen," föreslog jag. "Det borde vara privata tillräckligt om det inte stör dig."
  
  
  "Jag är säker på att du är en gentleman, Mr Dawes," svarade hon. "Ja, ditt rum kommer att bli bra. Gå upp och jag ska följa dig i ett par minuter."
  
  
  Han gav Hej hans rum och gick upp för att lämna. När servitören kom tillbaka till bordet för att driva min stol tillbaka, hon höll ut sin hand och sade: "Det är så trevligt att se dig igen, och jag ska ringa dig om jag någonsin i usa."
  
  
  Hon gick upp till hennes rum, undrar vad denna senaste händelse skyltar kan betyda. Tio eller femton minuter gick innan det knackade på min dörr. Ego öppnade det, och Susannah Henley klev snabbt inne. Jag stängde och låste dörren. För första stund, hon verkade nervös och tafatt. Hon vandrade oroligt runt i rummet, tittade ut genom fönstret, och såg ett spa med ljuset blinkande i natt.
  
  
  "Oh, titta där jag arbetar," utbrast hon. Hon såg kikare på fönsterbrädan, höjde hennes ego och fokuserade på resort komplex av byggnader. "Det är en mycket bra utsikt över resorten från här," sade hon, att sänka kikare och vände tillbaka till mig.
  
  
  "Miss Henley, vilken typ av samtal är här
  
  
  
  
  
  om vad? Och du sitta ned.
  
  
  Hon satte sig ner i stolen mittemot mig och trodde för ett ögonblick innan du börjar. "Jag är inte säker på vad detta handlar om, Mr Dawes, men jag har hört rykten om dig på spa. Och han var orolig. Dess verkligen känner inte dig, och jag vet inte vad du är intresserad av att på denna plats, men ... ja, det bara inte känns rätt i detta avseende. Jag tänkte att jag skulle berätta för er, men det är allt. Hon stannade upp och skakade på huvudet hjälplöst.
  
  
  Hon sa att så skonsamt som möjligt, "Du förstår, Missa Henley, att hon verkligen inte förstår vad du försöker berätta för mig."
  
  
  Hon tog ett djupt andetag och slutligen lutade sig tillbaka i sin stol. "Jag borde ha förklarat," sade hon, " att jag har jobbat på ett spa för några år nu. Hennes dietist är det. Men för ett tag som jag inte gillar atmosfären. Det verkar som ... tja ... illavarslande.
  
  
  "Vad menar du, olycksbådande?" Jag insisterade.
  
  
  "Jag vet inte", sade hon. "Det är bara det att det finns en hel del viskande och sekretess här. Och jag kan höra när folk komma och gå mitt i natten. Det finns vakter överallt, men du vet inte det. Du tror att de är bara anställda. Men de är väldigt cool män. Jag kan inte komma ihåg när och på natten hör jag henne viska, och jag kommer ihåg ditt namn, Dawes. Han gissade att det var ett problem när man idag, inte när de fem säkerhetsvakter tillbaka till anläggningen med bil. Jag bara råkade se henne av en slump. Den skadade par. Och jag hörde ditt namn nämnas igen. Jag ringde henne innan jag hittade dig här. Det är därför hon kom hit för middag. Jag frågade servitören som Mr Dawes var , och han pekade på dig. Hon var bara frågade för att varna dig att hålla dig borta."
  
  
  När jag ifrågasatte henne ytterligare, hennes svar verkade enkel nog, men att hon inte vet allt som rör denna fråga, även om vi pratade ganska länge. Hon kan vara på en nivå, eller hon kan vara ett lockbete som skickas till försök att avråda mig från att följa henne.
  
  
  Det var ganska sent när vi pratat färdigt, och hon plötsligt sneglade på sin klocka och flämtade, " Åh, jag har ett verkligt problem just nu. Det är efter midnatt. Utegångsförbud för anställda som är borta sedan länge. Jag kan inte gå tillbaka dit i kväll. De kommer att kräva en detaljerad förklaring av var han var. Jag måste hitta ett ställe att stanna och komma tillbaka i morgon."
  
  
  Hon var på hennes fötter, mycket upphetsad, och på väg till dörren. Hon slutade i mitten av steglängd och ryste. "Om någon på spa som ser mig på gatan, de kommer och hämtar upp mig och fråga mig."
  
  
  "Den här platsen är som ett fängelse."
  
  
  Hon nickade. "Ja, exakt. Det är vad jag försöker berätta för dig.
  
  
  Hon öppnade dörren och började att lämna. Ee tog tag i hennes arm, drog henne tillbaka, stängt och låst dörren igen.
  
  
  "Om det är så farligt för dig," sade jag, " du kanske ska spendera natten här. Du kommer att vara säker.
  
  
  Hon tittade på mig omsorgsfullt under en lång tid, förmodligen med tanke på konsekvenserna av min inbjudan. Jag verkligen inte har några baktankar för att göra detta erbjudande, annat än att säga att det är en hotell och hjälpa till. Men om något händer...
  
  
  "Är du säker på att du inte blir besvärade av det här?" frågade hon.
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna. Det var två enkelsängar, som hon tydligt kunde se. "Du kan ta en säng", sade jag, " och jag ska bara sträcka ut sig på andra ända till morgonen. Du ska vara helt säker. Hon menade det hon sa.
  
  
  "Okej," sade hon sakta, nickar på huvudet.
  
  
  Hon gick till badrummet. Jag kollade lås på dörrar och Sergey vände dem ut i rummet. Då tog hon av sig skorna och gjorde en bänkpress runt sängar. Rummet var fortfarande ljust från reflektion av månen på snön utanför. Hon kom tillbaka några minuter senare, klädd i bara en slip. När hon korsade badrum till sängen, hennes kropp beskrivs i ljus runt fönstret, och jag kunde se att det var något annat under.
  
  
  Hon kom i säng och drog täcket över henne. "God natt, Herr Dawes. Och tack."
  
  
  "God natt", sa jag. "Gå och sova nu."
  
  
  Jag kan erkänna att för en kort tid tänkt på att en vacker kropp ligga så nära mig distraherade mig från valvet. Men hon hade inte erbjuda en inbjudan. Han föll snart i sömn. Jag tror inte jag sov mycket länge när jag vaknade upp av mjuka skrik över ee sopor.
  
  
  Hennes sel och lutade sig mot sängen. "Suzanne? Missa Henley? Är du okej?"
  
  
  Hon fortsatte att gråta sakta, och jag trodde kanske jag var bara med en mardröm. Han gick fram till henne, satte sig på kanten av sängen och skakade henne lätt på axlarna.
  
  
  "Det är okej," jag viskade. "Vakna upp! Det är alla rätt. Du är bara en dålig dröm.
  
  
  Hennes armar plötsligt kom upp, lindade runt min hals och drog mig i kö. Hennes ögon var fortfarande slutna, och hon började att frenetiskt för att täcka mitt ansikte med kyssar. "Håll mig. Håll mig!" Han älskar mig!"
  
  
  Det var fortfarande svårt att säga om hon sov eller inte, men hennes hand flyttade till min kropp, mixtra med mina byxor som hon fortsatte att kyssa mig. Hon blev snabbt fråntagen sina kläder och bänk-trycks ner med henne i sängen.
  
  
  "Susannah,"han frågade henne igen:" är du vaken?"
  
  
  "Han älskar mig, tack", bekräftade hon. Hej skyldig henne.
  
  
  Hon svarade som om hon höll på att förbereda för en akt av kärlek.
  
  
  
  
  
  
  i hela mitt liv, men aldrig tidigare har misteln bestämde sig för att öva detta. Hennes hunger var enorm, och hon tvingade henne att uppleva en erotisk upphetsning efter den andra tills vi båda var utmattade av upprepade orgasmer. Aldrig tidigare hade jag känt en kvinna som svarade så fullt att varje känsla, varje nerv i henne. Om och om igen, hennes kropp stryk vilt på sängen, hon vände sitt huvud för att dämpa hennes skrik så de inte skulle eka genom hela chalet.
  
  
  Sedan så låg vi sida vid sida, hon äntligen öppnade ögonen och log mot mig. "Först," sade hon sakta, " jag trodde att det bara var en dröm. Men det var inte en dröm, och det var mycket bättre."
  
  
  "Ja," jag har kommit överens. "Det var".
  
  
  När jag började rulla bort från nä henne, jag kände hennes hand röra vid insidan av mitt vänstra lår. Det var en ring på hennes finger, och han kunde känna det lätt att skrapa mitt kött. Jag knappt kände scratch, men nästan genast en varm, lugnande känsla spred sig genom hela min kropp. Min första tanke var att det var bara en konsekvens av vår långa älskog. Sanningen slog mig en stund senare, när den känslan gav vika för en våldsam kvävande känsla. Hände det igen - jag var drogad. Susannah Henley injicerat någon substans runt hennes ring i min kropp.
  
  
  Den här gången visste jag att det var en kraftfull medicin som jag inte kunde motstå. Mörkret snabbt ner. Min hjärna var racing i ett svart tomrum.
  
  
  Sjutton
  
  
  Min syn var suddig av bländande vitt ljus som sken direkt in i mina ögon. Han måste ha varit medvetslös under en lång tid. Henne, jag trodde att jag var förlamad. Hon kan inte röra armar eller ben. Gradvis, som min vision rensas, jag såg att jag var i ett helt vitt rum, som en sjukhussal, och att en bländande heliga ljus som kommer från en lampa som på taket candid ovanför mig. Jag låg på min rygg, och mina armar och ben var säkert bundna med läderremmar.
  
  
  Han öppnade munnen och försökte att skrika på toppen av hans lungor, men bara hoarsely hoarsely. Även så, mitt ljud lockade fyra buttra män i vita jackor som bärs av sjukhuset skötare och omgiven mig. De tog upp i min säng så att jag satt rakt upp.
  
  
  Från sin nya position, kunde han se två andra människor i rummet, förutom de fyra "sjukvårdare". En var min följeslagare i går kväll. Suzanne Henley, med sitt flammande röda hår, såg vackra i en vit sjuksköterska uniform och vita lågklackade skor. Den andra var en grå långhårig man i hans sextiotalet, klädd i vit labb-rock, vita byxor, vita balett tofflor och vita handskar. Han satt i rullstol. Jag visste instinktivt att jag var närvarande vid Föryngring Spa, och att denna person var Dr. Frederick Bosch.
  
  
  Läkaren drog en rullstol slicka upp till min säng och gav mig en iskall, tunn-lipped leende. Susannah Henley tittade på mig expressionlessly och vände sig sedan bort.
  
  
  "Välkommen till vårt spa, "läkaren sade i en hes röst med en tysk accent," även om jag är rädd att detta besök kommer inte att förbättra din hälsa." Han stannade upp, tillade sedan, " Nick Carter."
  
  
  Egot är ett erkännande av mig gav mig en boost, och för en stund så kämpade förgäves mot obligationer som höll mig hårt.
  
  
  Läkaren viftade med en hand. "Det finns ingen mening i att slåss, Mr Carter. Du är maktlös här. Dessutom, varför är du så ivrig att lämna om du är så sugen på att komma hit? "
  
  
  Han vände sig runt i sin rullstol och beställde fyra vitklädda assistenter för att ta mig upp på övervåningen.
  
  
  De män som snabbt rullade mig, fortfarande fastspänd på sängen, hela rummet k till särskild hiss, som syntes omedelbart när ett runt dem tryckte på knappen. De knuffade in mig i hissen, och Susannah Henley och läkare i ego rullstol anslöt sig till oss. Ingen svarade som hiss steg tyst. Vi gick upp flera våningar innan hissen stannade, öppnade dörrarna, och jag visades in i ett stort öppet rum.
  
  
  Titta runt i rummet, jag såg att det var storleken på ett torg kvarter och var inglasad från golv till tak på alla fyra sidor. Vi var på toppen av spa, och eftersom det var på toppen av ett högt berg, glas vägg gav oss en bild av den djupa dalar på alla sidor. Det var en spektakulär syn, speciellt i dagsljus när solen sken på snön.
  
  
  Men rummet var en fantastisk syn - en enorm nynna, brummande dator i centrum, som tar upp mest utrymme. Datorns ljus hållas blinkar och blinkar, och maskinen gjort en stadig, tyst surrande ljud. Annars, eftersom rummet var uppenbarligen ljudisolerade, det var kusligt tyst. Läkaren gjorde en rörelse med handen, och fyra män drog min säng och slickar upp till maskinen. När hon var där, en av de män vände runt veven vid foten av min säng, och hennes plötsliga sel var uppriktig, fortfarande fastbunden, med ryggen upp och benen ner, som om hon var i en stol.
  
  
  De fyra männen återvände till hiss och lämnade oss som läkaren vinkade igen.
  
  
  Susannah Henley satt bredvid honom
  
  
  
  
  
  
  Han slog på datorn och började vrida och vända ringer doktorn hjul sin rullstol så att den var öppen framför mig.
  
  
  "Här är det, Mr Carter," sade han, och viftade med sin hand vid datorn, " reumatism du skulle vilja. Det är en kraft bakom det man en gång kallade "Killer-Brigaden". Det är hennes röst, och du förstår fortfarande inte vad det innebär, gör du? "
  
  
  Han hade rätt. Jag visste inte vad en dator var och hur den orsakat den globala krisen.
  
  
  "Vem är du?" Frågade jag henne. "Vad är allt detta om?"
  
  
  Läkaren vände sig bort från mig, och jag märkte för första gången att egot rullstol var helt mekaniserade, tydligen kontrolleras av kontroller för att han skulle kunna arbeta utan manuellt arbete. Han skrattade muntert så det whizzed en gång runt rummet. Sedan gick han tillbaka till där han satt.
  
  
  "Tillåt mig att presentera mig," sade han, att göra en mock båge från midjan och nedåt. "Jag presentera mig med mitt riktiga namn, inte är det alla som känner mig vid, Dr. Frederick Bosch. Detta namn kommer att vara bekant för dig - hans namn är Dr Felix von Al. Jag kan se hennes höjda ögonbryn, Mr Carter. Du vet att min fru och mina tre vackra döttrar. Men detta är bara en liten del av historien."
  
  
  Han stannade för ett ögonblick och tittade på mig undrande. "Innan jag berättar min historia, Mr Carter, jag vill att du ska förstå varför jag säger det till dig. Du ser, du finns vid min nåd nu - fysiskt, och snart kommer du vara vid min nåd helt och hållet-både fysiskt och mentalt. Jag kan försäkra dig om att inget kan stoppa det här, och du kommer snart att se för dig själv. Men innan det händer, jag vill att du ska höra vad som hände. Du, med dina tidigare prestationer, är redo för honom att berätta för henne en lysande historia. Det är viktigt att du är här vid liv just nu, eftersom du är någon som verkligen kan uppskatta vad jag har lyckats göra. Annars, "han vände sig i sin stol igen," annars kan mitt arbete skulle vara att skapa ett stort mästerverk, en symfoni som aldrig har hört av någon som uppskattar god musik, eller en tavla som ingen någonsin har sett. Förstår du?"
  
  
  Han nickade mot henne. Vad, undrade jag, var förklaringen till denna skenbara vansinne?
  
  
  Dr. Felix von Alder satt orörlig i sin rullstol ett tag innan lutar sig över att prata med mig.
  
  
  Han var en lysande vetenskapsman i Tyskland, som arbetar för Adolf Hitler om kontroll av mänskligt beteende. I experiment av 30-talet och 40-talet, bara djur som var inblandade i särskild verksamhet, och de var mycket grov, med hjälp av kemiska och kirurgiska tekniker för att förändra och styra hjärnan.
  
  
  "Jag hade en viss framgång," von Alder sa stolt: "även då. Der Fuhrer har förärat mig många gånger.
  
  
  Henne, var redo att gå till folket. Då var det för sent - kriget var över. Det var en Allierad reid i Berlin, där hon arbetade... han stannade och tog av sig sin vita labb-rocken. Hennes ego såg att den vita handskar på händerna var artificiell. Han flyttade hans axlar, och båda händerna föll till golvet. "Jag förlorade båda mina händer i raid."
  
  
  Strax efter det fortsatte han avslutade kriget. När Ryssarna kom till Berlin, de ville ha ett ego, eftersom de visste om ego experiment. När de hittade honom, togo de honom till SOVJETUNIONEN. I den förvirring gånger, Tyskarna trodde att han var död. Det fanns inga spår av Dr. Felix von Alder fortsätter att existera.
  
  
  I Moskva, fortsatte han sitt arbete, men han hade mer komplicerade elektriska processer till sitt förfogande. Ryssarna har skapat konstgjorda händer och cystor för honom, och han var en lysande framgång.
  
  
  "Men Ryssarna,"tillade han," aldrig slutat att behandla mig med misstänksamhet." Han stannade igen och gled hans höfter i rullstol plats. Båda hennes ben, som han nu kunde se var konstgjord, föll till golvet.
  
  
  "De avbröt mina ben så jag kunde inte fly. De visste att hennes ih var en fiende. Jag har alltid trott på överlägsenhet av det tyska folket. Hela mitt jobb var att hjälpa tyska staten att styra världen - och nu när det har fulländat sina metoder, att min dröm kommer att besannas.
  
  
  "Men tillbaka till Ryssarna-de utforskade den historien om det Tredje Riket, och upptäckte min djupt personlig lojalitet till Hitler. Men det hindrade inte dem från att använda min vetenskapliga kunskap. Oni tror att jag är nära ett genombrott i mitt experiment. Så de höll mig isolerad, jag hade ingenting, men mitt jobb."
  
  
  Von Alder satt i stolen framför mig, armless och benlösa. Hon kunde se att han fick smaka min avsky och chock när hon såg på honom. Han skrattade bittert och använde sina muskler för att sicksack sin rullstol runt i rummet och tillbaka till mig, att bevisa att även nu var han långt ifrån hjälplösa.
  
  
  Stoppa igen, fortsatte han sin berättelse. I Ryssland, som han slutligen utvecklade teorin om framgångsrik förvaltning av personer, eftersom vid denna tidpunkt två nya utvecklingen hade varit infördes till världen - datorer och miniatyr transistorer.
  
  
  "Så fort jag upptäckte dessa två element," von Alder sa till mig, " jag visste att jag hade vad jag behövde. Efter alla, en dator var bara en mekanisk hjärnan som kan programmeras för att göra vad det ville.
  
  
  
  
  
  
  när skulle vi ta med henne till hotellet, så som det var - hjärnan är ur kroppen. Jag visste att genom att sätta en liten transistor inne i en mänsklig hjärna, jag kan vidarebefordra order från transistorn dator. Min fråga skulle vara under min absolut kontroll."
  
  
  Men han hade fortfarande ett problem: han visste inte hur man lägger in en transistor, även en transistor med spegel prickar, i en mänsklig hjärna. Han fortsatte att experimentera, utan att avslöja sin teori till Ryssarna.
  
  
  Sedan Kinesiska forskare började besöka Moskva för att utbyta information. Von Alder bestämde sig för att byta sidor. Det verkade som att den Kinesiska visste ingenting om egots politiska förflutna och skulle behandlas bättre. Han blev vän med en Kinesisk fysiker, och genom honom smugglades över hela Ryssland. Det var lätt. Von Alders ' konstgjorda armar och ben togs bort och ego var placerad på botten av en låda av vetenskapliga instrument som levererades till Peking.
  
  
  "En gång i Kina," von Al fortsatte, " jag hittade en lösning. Det var förvånansvärt enkelt. Kan du gissa? "
  
  
  Innan hon hann säga något, han svarade sig själv: "Akupunktur".
  
  
  Han höll andan när han fortsatte att berätta sin historia. Med hjälp av den uråldriga Kinesiska medicinska konsten att akupunktur, han kunde för att begrava en micro-punkt transistor i den mänskliga hjärnan. Transistorn var som drivs av en dator, och von Alders hade fullständig kontroll över henne.
  
  
  Som i Ryssland, von Al höll hans upptäckt en hemlighet. När tillfälle yppade sig, han implanterade en micropoint transistor i hjärnan av en berusad Kommunistpartiets officiella, en högt uppsatt medlem av regeringen. Att han sedan aktiveras den transistor som använder en förprogrammerad dator, och den Kinesiska hjälpte von Al fly till Schweiz.
  
  
  "Tyvärr," von Alder, sa han med en djup suck,"de fattiga Chinaman dödades på väg hem."
  
  
  Så snart han nådde Schweiz, von Al kontaktade hans fru. Lite visste han att hon hade fött sina döttrar strax efter att Ryssarna tog Von Al bort. Ursula fortsatte att hålla sin mans identitet hemlig på grund av hans ego anslutning till Hitler, men hon gav honom tillräckligt med pengar för att öppna ett spa. Egot familj var ovetande om ego pågående experiment, och egot döttrar aldrig misstänkt att " Läkaren. Bosch "var ih' s fader.
  
  
  Anläggningen blomstrade, locka rika och inflytelserika kunder från hela världen. Von Al spenderat många år att bygga upp hans mördare trupp, implantera en micropoint transistor i hjärnan hos noggrant utvalda klinik patienter. När läkaren var klar, att han helt enkelt aktiverat sin mänskliga robotar via datorn.
  
  
  Hon var tyst under ego lång historia, delvis på grund av att von Al pratade nonstop, och delvis på grund av de ego historien var alltför osannolikt för att kommentera. Han var uppenbart arg, men han visade sig dock snabbt att han inte var en idiot.
  
  
  Som om de läste mina tankar, fräste han: "Du tror mig inte. Du tror att du har fått lyssna till de vilda surrande av en galen gammal man.
  
  
  Han vände sig till den stora datorn och sade: "Lyssna, Mr Carter. Han vinkade åt Susannah Henley, som snabbt tryckte på knappen. Plötsligt, en röst för de Förenta Staternas President, fyllde rummet. Han diskuterade ökningen av handeln med Ryssland och Kina. Som Egots röst fortsatte von Al ' s wild kacklande nästan drunknade i det.
  
  
  "Transistorer inte bara förmedla mina beställningar," von Alder sa, " men de fungerar också som mottagare. Jag kan höra henne prata hela världen. Nu kan du höra er ordförande som talar genom en transistor radio sätts in i hjärnan på en av dina bästa utrikesdepartementets tjänstemän. Oni vid regeringssammanträde ".
  
  
  Von Al signalerade att Susannah, och hon tryckte på ett par knappar. Samtal om Ryssland, Kina och England fylldes rummet av en efter en.
  
  
  Han kände henne nu, som Von Alder såg min varje steg, går jag i varje riktning. Det måste ha haft sändare i hjärnan hos Agent Z1 och Verblen, och eventuellt andra AX anställda.
  
  
  "Ingen kan stoppa mig," von Al skröt. "Hon var organiserad av dessa mord-självmord, så att det inte skulle vara några frågor kvar när hon kom med en stor mord. När jag hotar henne nu, de litar på mig. Och göra vad jag vill att du ska göra."
  
  
  Egots ögon glittrade, och de läkare rullade rullstolen så att våra ansikten bara var några centimeter från varandra. "Vi kommer nu att diskutera din framtid, Mr Carter. Medan du var medvetslös, var det införas genom en transistor på din hjärna. I ett ögonblick, min assistent "- han nickade mot Susannah - " kommer att aktivera ego. Från och med nu, kommer du att vara helt och fullt på min barmhärtighet, att lyda den programmerade matningen som det annonserar i datorn."
  
  
  Von Alder satt för ett ögonblick tittar på mitt ansikte. Han var helt klart njuter av min hjälplöshet. Jag var alltför medveten om mitt ego, makt och kände svetten bryta ut på min kropp.
  
  
  Von Al vände sig bort från mig och nickade till flickan. Jag gjorde mig redo, titta på hennes hand gick till på knappen på datorn. Hon rörde en knapp. En rad av ljus som blixtrade på, och bilen nynnade ännu mer. Jag väntade på henne intensivt, jag vet inte vad man ska förvänta sig. Skulle det ha gått? Hon skulle ha tappat allt minne
  
  
  
  
  
  det förflutna? Vad skulle då ha hänt? Snart lamporna slutat blinka.
  
  
  "Nick Carter-transistorn har aktiverats, Dr von Al," flickan sa kallt. "Funktionen är perfekt."
  
  
  Henne, satt orörlig på stolen. Jag känner ingenting - min hjärna arbetade lika tydligt som tidigare. Jag visste inte vad som hade hänt, men uppenbarligen var det inte, enligt Von Al: s kontroll. Han försökte att göra en hård mask av hans ansikte så att han inte skulle upptäcka något.
  
  
  Von Al tydligen trodde att operationen var en framgång. Han tittade knappt på mig när han tempo ivrigt runt i rummet, talar för sig själv. "Jag lyckades! Igen, som alltid! "
  
  
  Han gjorde ett tecken till Susannah och sade nästan contemptuously,"Låt honom gå, snälla."
  
  
  Flickan gick snabbt över till mig och började lossa remmarna som höll fast mig. Jag höll hennes ansikte ur vägen om hon såg något som skulle varna henne, men hon tittade inte ens på mig. När hon var äntligen fri, hon gick tillbaka till sin dator. På den tiden, han visste inte vad han skulle göra, så han bara satt där medan Von Al fortsatte takt fram och tillbaka, svammel om hans planer.
  
  
  Plötsligt, mitt i hans kritik, han slutade prata och kastade på mig i sin rullstol, ego nerver ryckningar okontrollerat.
  
  
  Nästan vid samma tid, Susannah skrek på mig, " Titta, Nick! Han vet att du inte är kontrollerad. Han vet! Han såg dina ögon! "
  
  
  Ee varning kom precis i tid. Jag hoppade ner från där jag satt när Mr Al är rullstolsanpassat stötte in i mig. Hennes då för sent såg att två nosar var som sticker ut från under armstöd på rullstol. En, malo, som spys ut ett ark av brännande eld, medan bländande strålar av gas spurted ut runt den andra. Om jag inte hade hoppat när jag gjorde det, skulle det ha bränts till grunden. Även så, att en del av min vänstra axel och arm var svårt bränd, och han var halvt blind när han undvek att den sidan.
  
  
  Von Al snurrade rullstol runt i en frenesi och kastade på mig igen, både nosar spotta ut dödliga flammor och väsande gas. Jag sprang, vrida och vända sig i hela rummet som han knuffade mig i rullstolen. Min rygg var brann igen innan jag kunde komma bort från honom, eftersom han rörde sig för fort. Ei var nära utmattning, men innan han kunde vända stolen runt igen, Ei rusade efter honom.
  
  
  Medan han snurrar på stolen, hans emu hoppade upp på hans rygg och lindade armarna runt ego hals. Rullstolen var fortfarande racing framåt, dra mig tillsammans med den. Med sin fria hand, han grävde med fingrarna djupt in i von Al hals tills han hittade nerv han var ute efter. Hennes utövat påtryckningar och tillfälligt förlamade honom. Nu är han kunde inte röra sig, inte ens muskler för att försöka sakta ner hans bil. Med hjälp av all sin kraft, Alenka vände henne racing rullstol och syftar ego öppet på glasväggen.
  
  
  Rullstolen rusade i full fart mot sin destination. Hon höll på, titta på väggen närmade sig slickar och slickar tills när rullstolen krossade genom glaset, hon föll till golvet. Stolen med von Alder kropp krossas mot glaset och föll ner i dalen nedanför.
  
  
  Susannah Henley rusade över och hjälpte mig att mina fötter. Henne, tittade på nä. "Du räddade mig, visste du inte?"
  
  
  "Ja," sade hon, klamrar sig fast vid mig. "Jag ska förklara det senare."
  
  
  Två av oss stod tyst vid kanten av rummet, tittar ner i den djupa avgrunden nedanför. Det, hundratals meter nedanför, på isen av glaciären, låg kroppen av von Al, med en trasig rullstol bredvid honom. Från ovan, kroppen såg ut som en liten trasig docka med sina armar och ben slits bort. Susannah ryckte, och hennes pappa drog bort henne från fönstret.
  
  
  "Dator", sade hon, plötsligt minnas. "Jag måste stänga av egot."
  
  
  Hon skyndade över rummet och tryckte på knappar. Rader av ljus gick ut, och surrande blev ett lågt surrande. Med en sista rysning, bilen stannade helt och hållet och frös.
  
  
  Susannah tittade på mig. "Det är okej nu," sade hon. "Datorn är olåst. Odens transistor programvara kommer inte att fungera, och alla Dr. von Al offer kommer att återfå sin normala personligheter. Över tid, micro-led-transistorer - inklusive dem i din hjärna - kommer helt enkelt att lösa." Han nickade mot henne. Det var över.
  
  
  18
  
  
  När datorn stängdes av, hon fick ett samtal från Hawke i usa. Han gav Emu en kort, fullständig rapport om vad som hade hänt. När jag var klar med det, han rådde mig att bo på spa. Han kommer att göra en fullständig rapport till President och företrädare för andra myndigheter. Alla av dem kommer att komma till Schweiz för att bevittna den slutliga förstörelsen av datorn.
  
  
  Medan Susannah och jag väntade, hon berättade att hennes berättelse. Hon arbetade för Von Al för två år. Hon var Brittisk, och hade kommit till honom genom en hemlig sök annons i en London-tidningen. Hon var en lab-assistenten i London, och det var något annat att göra på spa.
  
  
  Hon var faktiskt en fånge från den dagen hon kom hit. Det var omöjligt att fly. Även på natten, när hon kom till mitt hotellrum, om hon inte hade knackade mig, någon med
  
  
  
  
  
  hon - en av Von Al s goons - skulle ha avslutat sitt jobb.
  
  
  En kombination av hat och desperation fick henne att gå på detta galna äventyr på datorn. Hon hoppades, att hon bad, att frigöra mig skulle hjälpa hej.
  
  
  Ett par timmar senare, Hawk och Ego gruppen började anlända. De var skeptisk när hon fick höra alla detaljer av Von Al: s historia. Jag tror att om Susannah inte hade varit där för att stödja Rådjur - och om hon inte hade haft ett så gott rykte i området - jag skulle ha fått sparken som en kuf. Och, naturligtvis, det var en dator att ge bevis.
  
  
  Agerar på order från presidenten, Hawke är kopplade till de Schweiziska myndigheterna till den gigantiska maskinen. Nästa dag, anläggningen godkändes av människor. Sedan specialister var kallade att ta isär datorn. Alla bevis av Dr. von Al planer på att styra världen-datorn och spa-förstördes. Läkaren kropp fördes till Berlin mitt i natten och placeras i von Al familj tomt. Bara Ursula var informerade om Egots död, och hon begärt att hennes döttrar aldrig veta av sin far existens, sedan utbrottet av andra Världskriget.
  
  
  Myndigheterna sa Bern invånare att anläggningen måste rivas eftersom strukturen var anses vara osäkra. Nu när ärendet var avslutat och allting stod för, Hawk, Susannah, och hennes mötte upp vid stugan, där jag fortfarande hade ett rum till vänster, för en sista drink. Han flög tillbaka på natten som en Hök, men han generöst erbjudit sig att låta mig stanna ännu en dag.
  
  
  "Tja, Nick," sade han, klirrande glas med mig, " kan vi göra en annan man för dig." Det var det närmaste Han hade någonsin sagt till mig.
  
  
  Senare, efter att Hawke ' s planet kvar, Susannah och jag låg i mitt rum. Gjorde vi älska igen, och han drog henne nära och sade: "Du vet, hon, jag känner att jag kan fortsätta att älska dig för resten av mitt liv. En farlig känsla.
  
  
  Hon lutade sig upp på ena armbågen, lutade sig över mig, och log mjukt. "Kanske, Dumplink," viskade hon, " det är vad som kommer att hända dig. Glöm inte att du fortfarande har en transistor som byggts in i din hjärna, och jag vet nästan lika mycket som Dr. von Al om att styra människor. Det kan bara göras av en liten dator och programmeras så att du inte har att göra kärlek till mig vid någon tidpunkt eller natt."
  
  
  "Tror du att det skrämmer mig?"
  
  
  Tråden
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Likvidatorn
  
  
  
  
  Kommentar
  
  
  
  En grekisk agent, en gammal vän, Carter, arbetade bakom järnridån, men vill lämna och behov AX hjälp att göra så.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Första kapitlet
  
  
  Det andra kapitlet
  
  
  Det tredje kapitlet
  
  
  Det fjärde kapitlet
  
  
  Kapitel Fem
  
  
  Kapitel Sex
  
  
  Utsäde det sjunde kapitlet
  
  
  Kapitel Åtta
  
  
  Kapitel Nio
  
  
  Det tionde kapitlet
  
  
  Kapitel Elva
  
  
  Kapitel Tolv
  
  
  Kapitel Tretton
  
  
  Kapitel Fjorton
  
  
  Kapitel Femton
  
  
  Det sextonde kapitlet
  
  
  Kapitel sjutton
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Likvidatorn
  
  
  
  
  
  Dedikerad till ledamöter av Usa: s Secret Service
  
  
  
  
  
  
  Första kapitlet
  
  
  
  
  
  Det är inte långt från Washington till den Yttre Banker; det verkar bara så. Eftersom det var en semester, drog vi tillbaka en bit och körde över Annapolis Bay Bridge över Chesapeake till den östra stranden, tog sedan motorvägen genom landsbygden är lika spektakulär som sträckan mellan Indianapolis och Terre Haute. Det brukade vara en stor färja från Cape Charles till Norfolk - tillräckligt länge för att koppla av, äta i matsalen, och titta på havet flytta mellan Atlanten och Bukten. Men inte mer än så. Nu finns det en bro komplex, som betong körfält genom vattnet, och ett par av chockerande tunnel dyk som förmodligen gör att fartyg att passera utan att störa trafiken. Problemet är att varje gång en storm träffar, båten bryter ankare, bryter bron högar, och stänger alla strukturer i flera veckor. Ibland undrar jag hur de hanterar människor som pendlar från Kapstaden till Norfolk, men det är ih problemet.
  
  
  Det bästa att göra när man kör genom Norfolk är att stänga ögonen. När du sedan söderut, glömma den Stora Dystra Träsket till höger och koncentrera sig på denna enorma smashing av öar som utgör den norra delen av North Carolina kusten. När du kommer till den Yttre Banker runt om Hello kitty Hawk-moduler, du kommer att känna som om du är långt ute till havs med en smal remsa av sand dunes och motell för att undvika att hamna i vattnet. Faktiskt, du är ganska långt ute till havs, men tror inte detta resebyrå nonsens om Cape Hatteras är den östligaste punkten i USA, Philadelphia är en bra hundra mil bort, bara till att börja med.
  
  
  Men vi fick inte stopp på Hatteras. För många turister, och Monica och jag ville inte ta denna långa helg för att umgås med ett gäng fotografer. Efter att ha kört för evigt på en rak, monotona motorväg, nådde vi färjan till Ocracoke, den sista anhalten i den Yttre Banker. Den sena våren dagen var klart, men dyster, med ljus mulet väder som gjorde att solen nästan tryckande.
  
  
  När vi kom fram, vi klev ut på den hyrda gul Mustang och stannade vid den trubbiga fören av båten, vinden var tillräckligt för att kasta en spray spray i våra ansikten, men det var mer uppfriskande än irriterande. Monica var den typ av tjej som inte oroa henne smink - eller något annat-vilket var en av anledningarna att jag tog henne med på denna lilla promenad.
  
  
  Min chef i Washington var inte nöjd med mitt val för en lång helg, jag kunde inte ens tala om emu där jag bor eftersom jag aldrig varit på Ocracoke innan, det var inte exakt vad turister som behövs. Jag hade mer eller mindre lovat att låta Em vet att så fort vi hittade ett motell, men vi båda visste att jag skulle nog glömma. Det är skönt att veta att du behövs, men du måste dra en gräns någonstans.
  
  
  Vi stannade vid en plats nära staden på Ocracoke, ett kluster av hus och affärer arrangerade runt hamnen bildar en perfekt cirkel. Jag var glad att upptäcka att det var ingen telefon på rummet, men vi hade en ismaskin utanför. För några år sedan, en vän till mig skrev en artikel om detta lilla isolerade ön, och eftersom det betonade ego, den stora intresse i livet, jag visste att Okrakok var inte bara torr, men att det var inte ens en person som kan ge dig en extra flaska eller två. Men vi kom välfylld, och Monica och jag var inte orolig eftersom vi började vår aktiv semester i några dagar.
  
  
  Monica har arbetat på ett spa i Bethesda, och en titt på detta lilla men fantastiskt levande kropp är allt som det kommersiella kan behöva. På tjugo-fem, efter ett par trasiga äktenskap, Nä hade naivt höga andar av en tonåring, men hon hade en slughet som han uppskattade. Hon frågade aldrig om mina ärr, de fruktansvärda att även AX är super kirurger kunde inte repareras helt. Den plats där hon arbetade var lämplig för denna typ av skada.
  
  
  Washington kundkrets - militära överordnade, ih satellit-diplomater, män och kvinnor runt till olika statliga myndigheter vars titlar säger ingenting om ih är sant funktioner. Med andra ord, frågor var missmodiga, och det var den främsta anledningen till att min chef skickade mig till denna plats efter en av mina uppdrag lämnade mig i ett ganska dåligt skick.
  
  
  Monica och jag tog en kort dopp i den svala Atlantic, följt av en lång, skön solbränna, sedan en kort simtur och en skyndade tillbaka till motellet som solen började sjunka mot Pamlico Ljud på andra sidan av ön. Efteråt, vi tillbringade en fantastisk hour i baren och sedan gick upp för att hitta en plats för middag. Valet var inte bra, men färsk fisk i det ställe vi valde var väl tillagad, om inte spännande, och vi ärligt kunde inte klaga.
  
  
  Så det gick på ett par dagar, vi vandrade runt stränderna, stannade då och då för att prata med surfare, kollade ut souvenirbutiker och enades om att vi var i ett, det var inget värt omkring dem. Vädret aldrig ändrats, det var alltid en lätt dimma som gjorde den blå himlen milky grå igen, och efter ett tag började det att trycka ned oss båda. Vid middagstid på den tredje dagen, vi hade kommit överens om att det var dags att återvända; vi stannade någonstans längs kusten för natten - inte bråttom, bara att försöka gå vidare.
  
  
  Vi hade hört talas om den Ocracoke ponny, en vild ras liknande dem som finns på Chincoteague Island, utanför Virginia, men märkte inte oss ifred tills vi var på väg till färjan. Sedan, när vi körde på smala två-lane asfalt genom böljande sanddyner, Monica plötsligt pekade mig till vänster framåt.
  
  
  Hon skrek. "Titta!" En hel flock!"
  
  
  Han vände på huvudet precis i tid för att se ett par av hästen bakbenen försvinna bakom en hög, buskiga dune. "De är borta", sade jag.
  
  
  "Åh, snälla sluta, Nick," flickan insisterade. "Låt oss se om vi kan hitta ih igen."
  
  
  "De är vilda, de kommer inte låta dig nära dem." Han visste att Monica var tokig i hästar; hon red regelbundet till stallet i Maryland. För mig, hästar är bara ett snabbare sätt att komma över marken än går, om det är det enda val du har.
  
  
  "Låt oss prova det i alla fall." Hon lägger sin hand upp till min stam och ger mig att lekfullt flin som säger att hon vet fan hon kommer att få sitt sätt. "Vi är inte i en hast, och vi har inte ens tittat på denna del av ön."
  
  
  Helt riktigt, erkände han till henne som han drog över till sidan av vägen och stannade bilen. När motorn var avstängd, det enda som hördes var en lätt bris blåser genom ovårdad röd-brun buskage som på något sätt lyckats dreadlocks på den sandiga marken. Henne, tittade på Monica med hennes uppåtvända näsa och ljusa ögon, hennes garvade pinnar precis börjar lossna i kanterna. Och då hennes man ser på hennes underbart fylliga bröst som stod ut mot ljus stickad tröja, och den blekt denim shorts som klängde sig fast vid hennes lår som en älskares famn. Han tog sin hand från hans knä och kysste den en kort stund.
  
  
  Bra. Låt oss starta en big roundup", sade jag, att öppna dörren på min sida.
  
  
  "Ta med kameran. Jag vill ta några bilder av henne."
  
  
  "Fick den."
  
  
  Vi båda gick barfota hela den tunga sanden i riktning mot ljudet. Mellan de höga sanddynerna på vardera sida och en av oss var en form av väg - eller åtminstone en remsa av sand där inga buskar växte. Jag höll ett öga på den plats där hästarna hade försvunnit, men när vi bröt ut i öppen på banken, Nu fanns ingenstans att se.
  
  
  Monica var nu ett försprång, skanning marken, och plötsligt hon sjönk till knäna som en Indian scout. "Titta!" hon skrek. "Hoofprints!"
  
  
  "Vad hade du väntat dig?" Jag frågade, hasande över den heta sanden mot henne. "Däcket spår?"
  
  
  "Inte dumt. Hon ställde sig upp och tittade på den långa, rak sträcka av stranden. "Men vi kunde följa dem."
  
  
  "Naturligtvis. Från och med nu fram till nästa vinter. Och hur stor chans tror du att vi kommer att ha för att hinna ikapp ih?"
  
  
  "Jo..." Hon vände sitt huvud, blå ögon minskar. "De måste ha gått någonstans bortom sanddynerna." Hon tog tag i min arm och började dra. "Kom på Nick."
  
  
  Hej låt henne ta mig med henne. Hon på väg ner till stranden, gå till en plats där sanden var hårdare och blötare än en mini-wave. Hon tittade på högen av hovar noggrant, för att sedan plötsligt stannade och pekade inåt landet.
  
  
  "Titta! De svängde av det." Hon sprang, och skräddarsy tog henne och travade efter henne. Sådan entusiasm kan vara smittsam.
  
  
  När spåren försvann in i en snårskog av sanddyner, jag lyckades stoppa mig själv från att säga hej, "jag sa," dels för att jag inte gjorde det, utom i mörker. Monica slutat gå
  
  
  plötsligt tillämpas en tumme för att hennes läppar och suckade.
  
  
  "Jag undrar på vilket sätt -" började hon.
  
  
  "Det är en gissning."
  
  
  Hon nickade. "Du kan vara rätt." Då hon sken. "Men titta! Vi kan klättra upp till toppen av denna monstruösa dune och åtminstone titta runt. Kanske vi kan hitta ih igen!"
  
  
  Det var min tur att sucka, men eftersom jag inte skulle ha tagit henne så här långt, det var ingen idé att stå emot. Hon var klättring i brant sanddyn lutning som en försvarare, att få fötterna i formen för säsongen, och om jag hade varit några år yngre, jag skulle ha känt mig skyldig att visa, hey, att jag kunde göra det också. Istället gick jag upp på en mer rimlig takt, det är nog de fysiska kraven i mitt arbete och jag behöver inte visa upp. Förutom att jag inte behövde bevisa något för Monica.
  
  
  Hon stod på tå, den lätta vinden rufsa hennes blonda hår, och långsamt vände för att titta på marken under. Jag kunde inte se något i oändlig härva av buskar och förkrympta träd mellan två rader av sanddyner. Det kan vara en panzer division lurar det, för att inte nämna ett dussin hästar.
  
  
  "Jag tror att vi definitivt förlorat ih," sade jag.
  
  
  Monica nickade. "Ser ut som en skräddare! Det är bara att se ih hotell nära."
  
  
  "Nåväl, nästa gång." Han tittade över hennes huvud på en asfalterad väg på avstånd. Hon kunde se den gula Mustang parkerade där egot hade lämnat henne, men hon kunde inte se vår bil, vår man, eller ens den förlorade fiskmås. Bakom oss, på ett ljud som sträckte sig i all oändlighet mot en osynlig fastlandet, kanske tjugo kilometer bort, ett par båtar leksak smugit sig in i den & nb, men de hade ingenting att göra med denna avlägsna och isolerade plats.
  
  
  Jag tittade tillbaka på Monica, som nu såg på mig med en blick jag kände så väl. Hon gäspade, sträckte, och körde händerna genom sitt hår. Hennes fulla bröst tas upp under hennes tröja, hennes bröstvårtor är skarpt avgränsade. Hon log sömnigt, och han zippade upp sin läder kamera så att sanden inte skulle köra in i den.
  
  
  Toppen av dynerna var urholkad, en maträtt runt i den mjuka sanden som ursprungligen hot mot det nakna köttet. Men sedan, när de höfter började röra sig rytmiskt under mig, jag glömde allt om värme och allt annat än vad vi gjorde. Hon var en passionerad, lystet flicka, fullt engagerade i att nä, hon lyfte hennes ben och lindade dem runt min midja, håller mig till henne med förvånande styrka, och sedan började rycka våldsamt, försöker dra mig in i henne. Hon släppte ut en lång, låg tjut av smärta och glädje, och sedan sakta började sjunka tills hennes utmattning var klar.
  
  
  "Det var bra" hon mumlade.
  
  
  "Fantastiskt," jag har kommit överens, nu medveten om hur solen brände mig.
  
  
  "Jag önskar att hon kunde stanna här hela dagen." Hennes händer var fortfarande på min hals och hennes ögon var något öppen som hon log mot mig.
  
  
  "Det finns andra platser." Det var inte det att jag inte vill stanna, men det var en underlig brådska i mig som jag inte kunde förstå. Tills hon hörde ett avlägset ljud som närmar sig.
  
  
  Han såg till vänster, mot båda ändar av ön, där färjeläget var. I luften, inte mer än hundra meter över marken, den helikopter som rörde sig långsamt i vårt nuvarande riktning. Det skakade försiktigt fram och tillbaka, tydligen scanning två-lane asfaltbeläggning. När det kom till min gula Mustang, det avtog ännu mer, svävade, och sedan sänkas lite, som om jag ville lära känna varandra bättre.
  
  
  Utan ceremoni, han bröt av Monica famn och hoppade till hans fötter; han drog på sig sina byxor när helikoptern plötsligt bankas och leds öppet för våra dune.
  
  
  "Vad är det?" Monica frågade, bara en halv orolig, uppehåller sig upp på ena armbågen.
  
  
  "Gula Mustang," jag raspade, förbannande hyra byrå för att inte ge mig en mindre iögonfallande bil.
  
  
  "Vad pratar du om, Nick?" Flickan rullades över, tittar upp på himlen som den helikopter som närmade sig. Jag svär, nakna och alla, hon var på väg att vinka när jag slet i henne och kastade henne ur den branta dune bank. Det var inte exakt färdighet att hantera damen skulle du gjorde bara kärlek till, men när henne, dök i för henne, det var det sista på hennes sinne. När en främmande planet är ute efter mig, jag vet inte vifta den med min hand - jag ducka det.
  
  
  
  
  
  
  Det andra kapitlet
  
  
  
  
  
  Trots alla skydd på ett kort avstånd, de platser vi var inte tillräckligt för att dölja en kanin. Den här gången var det min tur att köra, dra Monica bakom mig, på något sätt, hej lyckats fånga hennes kläder som hon var pressas över en sanddyn av ee, och hennes stickad tröja fladdrade bakom henne som en flagga. Inte för att det betydde något, i alla fall, killen i helikopter kunde inte ha missat oss.
  
  
  Det flög lågt över oss, vinden från rotorer raising sand
  
  
  i våra ansikten. Monica snubblade, försöker stänga hennes ögon; Ey stannade för att hjälpa henne, såg tillbaka, och i samma ögonblick helikopter landade på marken ett par tiotal meter framför oss.
  
  
  Det var dags att sluta köra. Han kisade mot solljuset reflekteras den vinande svärd, instinktivt sätta sig mellan flickan och helikopter, och det var inte bara för att dölja sin nakenhet. Den närmaste dörren till den runda plast bubbla öppnades och en man sakta gick ut på nä. Han var bara en silhuett, men så fort han rört sig i riktning mot mig, hans kropp avslappnad.
  
  
  "Få saker, honung," hon muttrade till flickan, och väntade på att David Hawk att närma sig försiktigt. Lyckligtvis för honom, Monica var inte den typ av tjej som tog ca en sekund och en halv för att få klädd, så Em behövde inte titta längre bort.
  
  
  "Okej," sa han till slut, inte väsande andning alls. Inte bara AX Chief ut som om han är tänkt att vara predika helveteselden och svavel till sin församling i en New England byn, men han agerar ibland på det sättet - förståeligt i närvaro av en naken kvinna.
  
  
  I pausen som följde, han satte på sig sin tröja. Frågade jag henne.
  
  
  "Vad för dig till den magnifika Ocracoke?"
  
  
  "Du", sa han uppriktigt. "Varför har du inte lämna ordet där du bor här?"
  
  
  "Eftersom jag inte känner henne när jag lämnade Washington."
  
  
  "När fick du reda på det?"
  
  
  "Det är inte bara fråga om ett par dagar."
  
  
  Ego flint ögon åkte från mig till Monica, sedan tillbaka till mig. "Du borde veta bättre, Carter."
  
  
  Det fanns ingen att tala med honom. Min enda ursäkt var att jag avbruten så många av min korta semester till omröstning som denna, men det var inte en ursäkt på alla. Vi är en liten organisation, och när jag behöver det, jag behöver det.
  
  
  "Ber om ursäkt," hennes far sagt. "Vad det än var, var vi bara på väg tillbaka till DC när du, eh ... .. de upptäckte oss."
  
  
  Sa han och skrattade. "Mmm. Naturligtvis, för alla av oss, vad vi gjorde var att hon, antar jag. Om du var någon annanstans än på denna ö i utkanten av världen, jag tvivlar på att vi skulle få kontakt. Men det var det värt, och det fungerade. Du måste skicka flickan att vänta för dig med bil."
  
  
  Jag frågade inte varför, bara vände sig om och nickade till Monica. För att ge Amy henne på grund av, att hon inte tjura eller protest. Hon bara vinkade och sprang iväg.
  
  
  Hawk ville inte slösa tid på preliminära tester. "Vi behöver dig i Washington just nu, Nick, jag tänker inte gå in på några mer detaljer tills vi kommer tillbaka till kontoret, men det faktum att jag kom hit ensam bör låt mig berätta hur viktigt detta är."
  
  
  "Jag förstår." Inte för att den gamla mannen var bara ett inlägg commander, men det är sällsynt att se chefen för en av världens viktigaste intelligens organisationer att driva ärenden.
  
  
  "Gör flickan kör en bil?"
  
  
  "Ja."
  
  
  Bra. Då hon kan lämna tillbaka bilen till Washington. Du flyger tillbaka med mig."
  
  
  "Jag kan gå och få det till kvällen."
  
  
  "Det är för sent. Du kommer att vara på väg till kvällen."
  
  
  "Vart?"
  
  
  "Senare. Komma i helikopter och vi ska släppa av dig vid din... lyckligtvis, en märkbar bil."
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. "Jag ska gå, det är det minsta jag kan göra efter att få en tjej att göra det."
  
  
  Hawk stirrade på mig en stund, suga på hans kalla rör. "Tala inte om för mig", sade han, ryckningar i läpparna som serveras som ett emu leende. "Är du på att bli en gentleman i dessa dagar?"
  
  
  Det finns ingen mening med att svara.
  
  
  Monica tog nyheten väl, även om hon gjorde det klart att jag inte gillar tanken på att missa resten av vår semester. "Jag ser dig så snart jag kan," Hej berättade för henne, varje ord: tjejer som Monica är en sällsynt hitta, särskilt för en man i min e-business. Han tog tag i hennes bagage, kysste henne adjö, och gick ombord på helikoptern. Hon vinkade en gång, då rusade iväg som om hon var redo att tävla till Washington. Hon körde, hon skulle inte ha sinne nä om det inte hade varit för det långa, långsamma färja.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Hawk inte berätta vad vi hade att säga förrän vi var i Ego: s huvudkontor kontor, AX s DuPont Circle högkvarter. Bakom fasaden av World Health Service är ett komplex av sterila lilla kontor, målade i samma dystra skuggan av fängelse måla och upplyst av ändlösa rader av blek neon rör. Hawk Odin har några fönster kontor runt om honom, men det gör inte egot något roligare; han står framför en tom vägg som fungerar ut i gymmet, nästan inom räckhåll.
  
  
  Hennes sälja satt på en hård rak stol mittemot ego av en enkel stål stol. Som vanligt fanns det bara ett par prydligt staplade mappar på nen, ett par vanliga svarta telefoner, plus en som du inte ser, en röd och en i ett särskilt fack som är inbyggd i ego stol. Som Höken, kontor var endast avsedd för
  
  
  för företag. Ingen var någonsin uppmuntras att stanna kvar och passera den tid på dagen det.
  
  
  "Du blir nervös, N3," den gamle mannen sade.
  
  
  "Vad gör du säger?"
  
  
  "Bara för att... låt oss bara säga... voyeur bestämde mig för att ta en närmare titt på vad som händer på toppen av denna dyn, du agerat om du var rädd för ditt liv."
  
  
  "Om du inte hade kollat min första bil, det kan ha misstagit dig för en annan Peeping Tom. Men i alla fall, hon är inte en exhibitionist, så som hon skulle ha fått ut av det, hema skulle ha gett henne en hård tid."
  
  
  Hawk nickade kraftigt, slog ett kök match, och höll det till stinkande skål på sin pipa. "När var sista gången du gick på en båttur, Nick?"
  
  
  Jag borde ha tänkt på det lite. "Förra gången jag var i Bahamas. För fyra månader sedan."
  
  
  "Vilka?"
  
  
  "Bara en av dessa små katamaraner att kalva hyr ut."
  
  
  "Något mer?"
  
  
  "Ren... låt mig tänka på det. Inte sedan förra sommaren. En vän till mig har en fyrtio-två-fots båt på den Östra stranden. Vi tillbringade ett par dagar kör det runt om i Chesapeake."
  
  
  "Att köra båten själv?"
  
  
  "Naturligtvis. Du vet att jag kan simma. Jag skulle inte ha hoppat henne för 12-kilometersloppet i Copa America, men jag kan göra i stort sett allt som en person kan göra."
  
  
  "Ja, det är i din fil. Navigering?"
  
  
  "Detta är också i filen."
  
  
  Han nickade. "Alex Zenopolis".
  
  
  Jag började att säga något om min fil igen, men då namnet träffa mig och stoppade mig som en stenmur. "Alex," andades jag. "Det har varit år sedan iller har jag hört det namnet förut."
  
  
  "Tja, om nen från tid till annan visas i rapporter med dem iller när han hoppade den Röda" sidan. Självklart, han gjorde ett bra boende i ih underrättelsetjänst."
  
  
  "Jag minns inte att se något kring dessa rapporter."
  
  
  "Att vara tacksam för att du arbetar i området, du behöver inte läsa varje rapport."
  
  
  Han var tacksam mot henne, men han kommer inte att prata om det. "Jag önskar att jag kunde ha sett dig, Alex och jag var vänner ett tag."
  
  
  "Ja, jag kommer ihåg henne."
  
  
  "Så hur är det med honom nu?"
  
  
  "Det är uppenbart att han vill komma ut."
  
  
  Det var min tur att nicka, jag behövde inte ställa några frågor.
  
  
  "Sista natten", Han fortsatte, " en av våra män stationerad i Grekland längs gränsen mot Albanien fått ett meddelande som utger sig för att vara från Zenopolis. Det var omedelbart överföras här." Hawk öppnade den översta mappen och gled ett tunt papper över stolen.
  
  
  Budskapet var förståeligt kryptiska; nen bara sagt att Alex Zenopolis, en före detta grekisk intelligens officiella, skulle personligen kontakta OSS agenter i Grekland på hotell för en vecka eller så. Tid och plats att följa. Det kommer då att skicka en bekräftelse signal, som kommer att sändas på en vanlig frekvens vid en viss tidpunkt.
  
  
  Det var som returneras av ego till chefen. "Har vi någon där visar han att han är?"
  
  
  "Senast vi hörde, han tjänstgjorde i vissa kontaktgruppen mellan Jugoslavien och Albanien." Hawk tillåtit sig själv ett kallt leende. "Kan du föreställa delikatess av denna typ av operation."
  
  
  "Jag minns inte Alex som en diplomat."
  
  
  "nej. Å andra sidan kommer vi förmodligen vet mindre om vad som händer inne i Albanien än vad vi gör om det Röda Kina."
  
  
  "Så du tror han kan säga oss något viktigt?"
  
  
  "Det är alltid en sådan möjlighet. Å andra sidan, allt han säger är att han vill att kontakta oss. Personligen."
  
  
  "Som betyder ansikte mot ansikte. I Grekland."
  
  
  "Och han kanske bara vill komma tillbaka in i fållan."
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna. Bra. I alla fall, han ska berätta något intressant."
  
  
  "Förmodligen väldigt mycket."
  
  
  "Har du något annat förutom det här meddelandet?"
  
  
  "Egentligen inte. Men jag vill verkligen få nästa sak som han sänder."
  
  
  "Och under tiden?"
  
  
  "Under tiden, du kommer att ta en snabbkurs i segling och navigation."
  
  
  "Jag förstår inte."
  
  
  Hawk reste sig från sin knarrande kontorsstol och gick över till raden av grå stål arkivskåp som är den enda dekoration på kontoret. Runt lådan, han drog ut en rullat upp kartan och bar den till burn-in konferens bordet bakom mig. Hon anslöt sig till honom
  
  
  "Här," sade han, " är att staterna på Balkan. Grekland, Albanien, Jugoslavien, Bulgarien och Rumänien. Nu är vår person, den som tagit emot meddelandet har postats här." Han pekade på en plats inte långt från där gränsen till Jugoslavien, Albanien och Grekland att uppfylla. "Du kommer att märka att det finns en stor sjö här, och alla tre länder delar ego stranden. I ett mycket bergigt land."
  
  
  Em behövde inte förklara. "Är det en hel del av den gränsöverskridande trafik?"
  
  
  "Förvånansvärt lite, med tanke på
  
  
  svårigheten i att skydda området. Men ett sådant territorium kommer att ge många möjligheter för en kvalificerad och erfaren person ."
  
  
  "Hur blir det med messenger? Något från honom?"
  
  
  Han skakade på huvudet, tänkte jag lite sorgset. "Detta är mer eller mindre en öppen post att lyssna till. Bara av sig själv, inte som förvaltas av AX. Självklart, bellboy visste var han var i hallen, och ... ahh... jag bara satt en lapp under dörren."
  
  
  Nu visste jag att han var generad, även om verksamheten inte är under vår kontroll. Så han sade ingenting, och låt Em fortsätter.
  
  
  "I alla fall, med tanke på den typ av arbete som Zenopolis gjorde det, skulle det vara logiskt att anta att han är någonstans i den här regionen." Han pekade en trubbig, tobak-målat finger på sjön.
  
  
  "Säg inte att jag har att segla på det."
  
  
  "Inte alls. I själva verket, om Zenopolis avser att utföra i detta område, vi kan inte ha något med det att göra. Inte det."
  
  
  "Varför inte?"
  
  
  "Titta på denna plats. I en riktning, det är ett land som starkt motsatte sig att Västra folk som alla andra länder i världen. Nästa att det är Jugoslavien, som är snäll mot oss dessa dagar, men är fortfarande utan tvekan en allierad till den andra sidan. Och Grekland. våra allierade, ja, men våra relationer under den nuvarande regeringen är uppenbarligen ansträngt. Och tänk hur mycket överstar som gör hej just nu skulle älska att få någon som Zenopolis."
  
  
  "Jag tror att jag förstår henne. Det enda sättet att få ut honom snabbt när han kliver över gränsen är med flyg. Och att det skulle innebära en lång flygning över Albanien eller Grekland, och så skulle vi inte behöva ett runt dem för att oroa sig alltför mycket om att låta oss få det. ut med det priset."
  
  
  "Och om Grekerna reda på att AMERIKANSKA aktörer är involverade på något sätt, mycket allvarligare problem skulle uppstå."
  
  
  "Det är rätt."
  
  
  "Vilket för oss tillbaka till segling lektioner."
  
  
  Han sprang ett finger längs med den västra kusten av Grekland. "När vi etablera kontakt med Zenopolis igen, vi kommer att insistera på att det bryta igenom Albanien som ble slickar, till havet. Detta är det enda sättet vi kan ha råd att kontakta honom i detta skede."
  
  
  "Tänk om han har en del viktig information för oss?"
  
  
  "Då kanske vi måste ändra vårt tänkande. Under tiden bör du vara beredd på att möta ego någonstans i området. Då du kommer att överföra ego till Taranto, som är i hallen på hälen av en italienska stöveln."
  
  
  "Okej, men varför henne? Någon agent som skulle göra jobbet, och jag tror inte att jag är den enda som kan styra en segelbåt genom... vad?" Han kollade km skala; kartan visade en bit av sydöstra Italien. "Kanske sjuttiofem mil? Inte mer än ett hundra? "Han började bli lite irriterad, minns sin pinsamma köra genom sanden med en naken Monica i släptåg.
  
  
  "Ja, vi har en eller två agenter som är mer kvalificerad än du. Men ingen runt omkring dem vet Alexa Zenopolis av synen."
  
  
  Det tog mig ett tag att inse det. "Men titta," sa jag, " jag har inte sett den här mannen i femton år. Det kan gå mimmo honom på gatan och inte känner igen ego."
  
  
  "Låt oss hoppas att så inte är fallet. Jag tittade igenom din personliga fil i dag, och under den tid ditt utseende har inte förändrats på något märkbart sätt."
  
  
  Om den gamla mannen försöker smickra mig, han kunde inte ha valt ett bättre sätt. Han var bara en kille tillbaka för att sedan, i tjugoårsåldern, men strax efter att han var ganska säker på om hans utseende och fysiska tillstånd. Med dem, hennes iller hållit sig i form, och så långt verkar gå, hennes, jag antar att jag har en av de ansikten som bara inte ålder mycket. Mitt hår var fortfarande tjock och mörk, lite längre tid än det hade varit i de tidiga, rakt Eisenhower dagar. Jag väger tio kilo mer än jag gjorde då, men jag har medvetet byggt upp mitt ego som en del av en vikt-utbildning, och jag bär inte ett uns mer än att jag inte skulle ha. Om det låter som att skryta, så var det, en person som arbetar hårt för att hålla formen ska vara lite stolt över det.
  
  
  "Alla rätt", säger han och Hawk kommit överens om. "Så kanske jag kommer känna igen henne som Alexa."
  
  
  "Och även om du inte gör det, naturligtvis kan du skapa ett ego, en personlighet, genom att prata om gamla tider."
  
  
  Han var inte så säker på det, om den andra parten ställt en ersättare, han bör vara väl informerad. Men jag kommer inte att argumentera. "Så vad är nästa steg, sir?"
  
  
  Sahin återvände till sitt skrivbord. "När du har samlat in lite kläder, du kommer att vara på en kommersiell trafikflygplan till Providence. En bokning har gjorts om du i namn av Daniel McKee. Mitt ombud har kreditkort och andra id-handlingar."
  
  
  "Providence?" Min förvåning måste ha varit uppenbart.
  
  
  Hawk skrattade och fick mig att nicka. "Din slutdestination är Newport. Men i en stad som du hatar, du kommer att vara möttes på flygplatsen av en man som heter
  
  
  Nathaniel Fredrik. Det kommer att informera dig ytterligare. "
  
  
  "Är han ensam genom våra agenter?"
  
  
  "Inte alls. I själva verket, han är precis hur ego låter efternamn."
  
  
  "Det här är vad?" Hon litade inte på den gamle mannen när han log.
  
  
  "Jo, naturligtvis, en pensionerad New England skollärare."
  
  
  
  
  
  
  Det tredje kapitlet
  
  
  
  
  
  När jag kom in i terminalen, och han väntade på mig, en lång man med rödlätt ansikte och rufsigt mörkt hår som var lite gråsprängt. Egot handslag var hjärtlig och företag, men från känslan av ego läder palm, jag fick intrycket att han kunde pressa en silver göt, formad som en cirkel, som i en rulle med monette. Han hade en glad, busig ansikte, hans ögon var ständigt dansa, och hans bekvämt breda mitten var inget större än det ego lika breda axlar. Innan han ännu talade, han visste varför han var som arbetar för AX; Nathaniel Fredrik var uppenbarligen en man som hade varit där innan och älskade varje minut av det.
  
  
  "Du har tur," sade han när vi lämnat, cirklade terminalen och rubriken för egot vintage kombi parkerade precis utanför entrén. "Din plan kom i tid. Normalt kan du räkna med flyg från Washington för att nå minst en timme för sent."
  
  
  "Kanske du har tur," sade jag. "Du behövde inte vänta."
  
  
  "Åh, jag har inget emot att vänta." Han klappade svart portfölj under armen. "Jag är alltid redo att föra bort ledig stund."
  
  
  Om denna kommentar var tänkt att väcka min nyfikenhet, det fungerade. Men jag bestämde mig för att vänta tills jag fått en tydligare bild av mannen som såg allt annat än pensionärer i hela New England. När han började i den bullriga men smidig motor, hennes ego profil studerade henne för ett ögonblick. Jag uppskattar det inte mer än mitten av femtiotalet, och det fick mig att tänka. Pensionerad? Han såg ut som han skulle gå på tills han var åttio, och kanske inte ens då.
  
  
  Han körde stadigt och nonchalant genom gator och vägar tills vi körde runt i staden. Han visste nästan ingenting om den här delen av landet, förutom att jag en gång var som skickas till Brunt för att ta en särskild kurs. Det var mitt i vintern, och vintrarna i Providence göra som du vill gå någon annanstans. Hon var i Skövde en gång, att resa med vänner på en båt som skulle med rätta kunna kallas en yacht, men hon visste inte ens göra den till stranden under vår övernattning.
  
  
  "Vilken typ av träning?" Jag frågade henne, som en flasköppnare.
  
  
  Nathaniel tittade på mig. Han var definitivt inte runt den typ av människor du skulle ringa Nat - "Tja, kommer du att bo i mitt hus. Jag tar dig till havet varje dag tills du är ute och kör som om du är hemma eller kör bil. Då behöver du veta något annat ... "
  
  
  "Navigation", avbröt jag henne.
  
  
  "Åh, detta gäller segling, och om du behöver fräscha upp teorin lite, jag kommer säkert hjälpa dig med det. Men det är den lätta delen."
  
  
  "Stämmer detta?"
  
  
  Han flinade, hans ansikte lyser upp av instrumentpanelen lyser. "Du måste memorera detaljer - storlek, rigg, extra utrustning, och speciellt priserna - i så gott som varje segling fartyg för närvarande till försäljning i Usa och andra delar av världen."
  
  
  "Allt detta? Varför?"
  
  
  Nathaniel skrattade. "David sade till mig att han inte har tid att informera dig i detalj, men jag visste inte att han inte berätta någonting."
  
  
  Mannen bredvid mig som förvånar mig varje gång han öppnade munnen. Han var den enda person jag någonsin hört ringa chefen hans namn.
  
  
  "Han sa att du skulle ge mig detaljerna."
  
  
  "Naturligtvis bara i denna del av verksamheten. Och det är att vända dig till en smart kopia av en yacht broker, Daniel McKee. Jag vet inte varför, och jag har aldrig räkna med att ta reda på vad" jag behöver inte veta om din verksamhet, vänligen don ' t tell me "är till för.
  
  
  Jag kommer inte att göra det, men min nyfikenhet fick mig att vilja veta allt jag kunde om denna övervuxna kerub. "Jag tar det du har arbetat med Hawk innan."
  
  
  "Åh, javisst", erkände han. "Vi går tillbaka till Första Världskriget, när vi båda jobbade på naval intelligence. Tja, åtminstone hennes var att arbeta; David var... inte i staten, som vi brukade säga."
  
  
  "Ja. Är du lärare på skolan nu?"
  
  
  "Inte nu längre. Hennes, gick i pension för några år sedan."
  
  
  Jag tittade på honom öppet, att han var medveten om det. "Du verkar lite ung för pension", sa jag uppriktigt, att försöka förstå reaktionen.
  
  
  Han bara nickade instämmande. "Det är sant. Jag är bara femtio-nio. Men när min fru dog, min position i St. Dunstan ' s Parish blev obekväm."
  
  
  "Detta är en skola?"
  
  
  "ja. Ser ni, pojkar i prep-skolor tenderar att bli ansluten till hustrur av rektorerna i vissa avdelningar. Du vet, afternoon tea, den typ av öppna atmosfären som vanligtvis upprätthålls på vissa ställen.
  
  
  . Min hustru, som jag kan säga utan att skryta, var förmodligen den favorit av alla i min familj, och när hon gick, fann jag att det fanns alltför många av dem... tja, låt oss bara säga, sympati för mig. Det blev mycket svårt att lära ut, och jag var orolig att pojkarna bara kom till klassen med mig. Så... jag gick i pension."
  
  
  Han talade torra, med ett litet leende på hans läppar, men han borstat hans ögon en gång och sedan harklade sig högljutt.
  
  
  "Du... err... lever fortfarande på campus?" Jag var mindre bekymrade över där han levde än hur det kan påverka min cover story; det sista jag ville göra var att ta itu med ett gäng nyfikna skolpojkar.
  
  
  "Åh, nej. Huset bredvid yacht club på Sakonnet hyrde henne. Det är inte så stor, men den passar mina behov, och det är tillräckligt nära universitetsområdet som jag kan förvänta mig vänner för att släppa av från tid till tid. Och att hon verkligen vara upptagen, Mr Carter, ursäkta mig, Mr McKee. Pension, som du vet, är den tid i livet när en man finner den möjlighet att göra alla de saker som han tidigare lagt av."
  
  
  Okej, så han visste mitt riktiga namn. Det var inte en överraskning, speciellt efter att ha insett hur nära han var att Hawke. Men jag trodde att han pratade också fritt till mig, och jag undrade hur långt han skulle gå.
  
  
  "Jag tycker att du har gjort det här förut med Hawk", sade jag.
  
  
  Han tittade på mig snabbt. "Inte precis. Det är jag inte genomföra den vanliga maritime business school för AX agenter, även om det från tid till tid har jag lärt grunderna för att en eller två uppfylla dina kollegor."
  
  
  "Men du... hållit kontakten alla dessa år."
  
  
  Han flinade. "Du undersöka dessa kopplingar, Mr McKee."
  
  
  Ärligt talat, det verkade som en bra idé. "Jag har alltid vilja veta så mycket som möjligt om den person jag har att göra med. Speciellt när han är uppenbarligen en gammal kompis till min chef."
  
  
  Nathaniel skrattade. "Tja, det finns ingen anledning att inte berätta lite. Jag har några små talanger inom olika områden som David kunde använda när han var till henne. Bortsett från båtliv och segling, hon är ganska väl känt, tack vare Flottan och den utbildning de gav mig för många år sedan. Och jag reser det, även när jag fortfarande var undervisning, det används för att vara seglade till Europa, till Karibien, även över Stilla havet, under de långa år som lärare live. . På mitt sabbatsår-Gud, för nästan tio år sedan! "Han tog sin fru och två döttrar, som växte upp och lämnade boet, på en jordenrunt-kryssning. David bad mig att reda ut några saker, för att etablera kontakter ... ja, ni vet vad jag menar. Henne, jag är säker på att du inte kommer att fråga mig för mer information."
  
  
  "De ska finnas i byråns filer."
  
  
  "Jag hoppas inte det. Det lilla arbete jag gjorde det för din chef var en personlig fråga. För en gammal vän. Och, som en gammal vän, David försäkrade mig om att mitt namn skulle aldrig förekomma, även i ett enda AX-fil, även i kodad form. Jag litar på emu med henne. Är det inte? "
  
  
  Han nickade mot henne. Och samtidigt insåg jag att jag litade på det i matte och så mycket som jag litade på någon hon någonsin träffat i mitt liv. Vilket, naturligtvis, brytt sig om mig, eftersom en stor del av mitt yrke är att vara så jävla misstänksam mot alla jag kommit i kontakt med.
  
  
  "Det är som en cover story", sade jag. "Ni kvinnor, barn, resor utomhuspool. Vilka portar har du stött på?"
  
  
  Nathaniel skakade en försiktigt reproving finger på mig. "Så, nu, Nick, inte drunkna på detta. Det var år sedan, och alla de små saker som jag gjorde för David är sedan länge över. Också, jag har alltid bott, aldrig identifierats som en agent. för att hålla det på det sättet. "
  
  
  "I så fall", sade han ironiskt, " skulle du bättre att inte kalla mig Daniel McKee."
  
  
  "Åh, jag kommer inte att glömma."
  
  
  "Och mig... en yacht broker?"
  
  
  "Det är en idé. Varför har vi inte vänta tills vi kommer till mitt hus innan vi diskuterar detta längre? Det börjar regna, och de där irriterande vindrutetorkare är bara smetar vatten över hela vindrutan."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Min effektiv lägenhet skulle passa in i köket av Nathaniel Fredriks "inte-så-stora" huset. Det var en fallfärdig två våningar vit-panel byggnad med ett stort täckt veranda som löper längs ryggen och tittar ut över ett stort damm. När vi kom fram regnade det hårt, och jag var inte riktigt säker på var vi var. Men jag brydde mig inte om Nathaniel.
  
  
  Av den tid jag blev visad till mitt rum på övervåningen och städade upp, min värd hade tänt en eld i den stora, bekväma vardagsrum, som tydligen också serveras som en studie. Böcker och papper som låg utströdda överallt; den ena väggen var fodrad med kork, som var fäst förstorade bilder av några av de bästa båt foton han någonsin sett. Inramade bilder på barn i olika stadier av vuxen ålder var utspridda på hyllor och slumpmässiga bord, och på en annan vägg hängde ett fotografi av en kvinna, stolt vithårig men strålande skönhet. Det var bara ett huvud och axlar stående.
  
  
  * Hon visste att hon var den typen av kvinna som skulle distrahera alla ögon från Playboy bunny paraden. Min respekt för Nathaniel Fredrik ros några fler steg, om hon hade förlorat en man som det, han skulle inte ha varit leende som fan.
  
  
  "Jag tar det du är en bourbon-drickare", sade han.
  
  
  "Du verkar veta en hel del om mig."
  
  
  "Ja." Han stod i en mjuk gamla begrava och hälla ur en karaff kristall i ett stort glas.
  
  
  "Vatten?"
  
  
  "Bara en kick, tack."
  
  
  Vi tog Lila drycker från här - jag tror det var sherry, men han kunde inte vara säker på - till köket, där han öppnade ett par burkar och gjorde en snabb middag som inte smakar som oss, som konserverad mat. När ee betalas Emu som en komplimang, han borstade av smicker.
  
  
  "När du är till sjöss i flera veckor på en liten båt, Mr McKee, du komma med alla typer av intressanta saker med bönor och köttgryta. Annars har du ett myteri på skeppet."
  
  
  Sedan gick vi ut på verandan. Regnet fortfarande öser ner, och även om natten var kall, det kändes varm och skyddad i den djupa taket. En liten remsa av sand sluttande ner till vattnet, där mörka vågor smekt hungrigt på stranden.
  
  
  Nathaniel pekade direkt från oss. "Yacht club. Det är en liten plats, och vi kommer inte att åka dit direkt. Av uppenbara skäl kan jag hålla min båt nära hamnen i bar, som är engagerad i hallen precis bakom det. I ett par dagar, när jag känner att du kan vara testade det som en yacht broker, vi kommer att kolla dig i den klubben."
  
  
  "Ett test?"
  
  
  "Varför inte? Trodde du att jag skulle ge dig en snabbkurs utan en tentamen?"
  
  
  Jag trodde inte på det, men jag håller med om att det verkade som en bra idé. Å andra sidan, är han fortfarande inte vet varför. Frågade jag henne.
  
  
  "Ah, det är för sent att diskutera allt detta ikväll, Mr McKee. Kom tillbaka om en stund."
  
  
  Vi gick tillbaka till vardagsrummet, där han tog en bok från hyllan. Han noterade att det fanns flera identiska volymer i närheten, åtminstone damm jackor var fortfarande den samma.
  
  
  "Med risk för att låta oanständiga, jag föreslår att du tar detta med att du ska läsa innan du går till sängs," Nathaniel sa. "Även om jag skrev det själv, det är inte illa."
  
  
  Namnet var Linjer och Rundhult, och i min hand det var så tungt som Manhattan telefon katalogen.
  
  
  "Bara för att få dig att må bättre," Nathaniel skulle säga. "Fördjupa dig i den triviala detaljer på rigg och driver ett segelfartyg samtidigt som du kan hålla dig vaken. Men var försiktig, Mr McKee."
  
  
  Det var en annan ton i rösten som plötsligt gjorde mig spänd. "Försiktig?"
  
  
  Han och log. "Låt inte boken faller på ditt ansikte medan du slumra. Det är tungt nog att bryta näsan."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  De närmaste dagarna förvandlats till ett dårhus av fysisk och psykisk utmattning. Vi seglade nathaniels trettio-nio meter långa checche upp och ner Saconnet Floden, som inte är en flod på alla, men en flodmynning där tidvattnet koka upp som rapids i Colorado Floden. Tja... kanske inte så mycket, men det är en riktig utmaning att köra med en ganska rättvis vind astern, alla segel flygande, och hitta dig själv att gå med flödet. På en punkt, även Nathaniel erkänt nederlag och vände på hjälpmotorer för att hjälpa oss att få till Port Bar. Det fick mig att må bättre. Det är ett mysterium som omger det erfarna seglare; det verkar som att de hellre drift för alltid än att tillgripa sina motorer, men Nathaniel gjorde inga ursäkter.
  
  
  "Om du behöver för att komma någonstans," sade han, " få det så bra du kan. Vi behöver inte tävla eller visa upp."
  
  
  För att testa min navigering och omfattande kontroll av båten, vi åkte på en kryssning som varade ett par dagar. Först var det Cuttyhunk, som inte kommer att vara mycket längre, men Nathaniel omsorgsfullt valde en dag när dimman var så tjock att ego kunde praktiskt taget rullas upp i små bollar och lagras bort. Han satt i sittbrunnen, inte för nära mig, läsa en bok, medan hennes, slåss vind och tidvatten, och det faktum att jag knappt kunde se ens näsa av fartyget. Jag var mycket stolt över mig själv när vi gjorde den boj som markerar ingången till hamnen, men min listig instruktör hade en annan liten överraskning i beredskap för mig; han nämnde inte den stora bojen båtar krasch precis vid hamninloppet, och när vi kom, de var tillräckligt stor för att göra en surfare mun vatten.
  
  
  Så jag gjorde en smart sak, att släppa segel utan Nathaniel hjälp, och började hjälpmotorer. Han ville inte säga ett ord till oss, men jag fick intrycket att han skulle ha gjort samma sak.
  
  
  Därifrån gick vi till Martha ' s Vineyard, spenderade natten ombord i Edgartown Hamnen, och tidigt nästa morgon iväg till Block Island, platsen för ett hav jaktbyggandet kryssning.
  
  
  inga landmärken var synliga. Hon vet något om drift och ersättning som för ett tiotal år kunde inte ha lärt henne, och när ön är lång, tråkig röda klippor kom i sikte, han kände mer lättnad än självbelåtenhet.
  
  
  Vi rundade ön och kom ut i en Stor salt Pond, en naturhamn på västra sidan. Det var fortfarande ljus, sent på kvällen, och Nathaniel föreslog att vi skulle gå iland.
  
  
  "Jag trodde att vi skulle kunna komma tillbaka till Newport i kväll," sade jag.
  
  
  "Ta din tid. Har du någonsin varit här innan?"
  
  
  "Aldrig."
  
  
  "Detta är en intressant plats. Låt oss ta ett par cyklar och gå på en tur."
  
  
  "Cyklar?"
  
  
  "Naturligtvis! Det är det enda sättet att resa när du inte är på & nb."
  
  
  Så vi klev av, förtöjning på en hög docka som byggdes i första hand för konsumtion av sommaren färjor som trafikerar mellan ön och fastlandet. Små kluster av butiker och matstånd verkade stängt, men Nathaniel knackade på dörren av en förfallen, slapp byggnad. Kvinnan öppnade det, Nä ' s ansikte var lila, vilket innebar att hon antingen hade varit berusad i hela sitt liv eller drabbats av vissa fruktansvärda sjukdom. Vad det än var, hon strålade när hon såg Natanael, kramade honom, och sedan tog de oss till baksidan av byggnaden, där ett par hundra cyklar förvarades i ett skjul, staplade ovanpå varandra.
  
  
  "Ta vad du vill, Mr Fredrik. Medan de kör, va?"
  
  
  Vi drog ut ett par sonofabitch cyklar, tittade på dem.
  
  
  "De kommer att göra, Mrs Gormsen," Nathaniel sa. "Vi kommer förmodligen vara tillbaka i ett par timmar."
  
  
  "Kommer du bo kvar eller lämna?"
  
  
  "Vi har inte bestämt mig ännu. Vill du matar oss?"
  
  
  Kvinnan skrattade hjärtligt. "Oh, min Gud, nej, Mr Fredrik. Vid denna tid på året, vi lever på fryst korv som vi inte sålde förra sommaren. Välkommen, men jag tror inte att du behöver det."
  
  
  "Jag kommer inte att argumentera om att" Natanael sade, att svinga benet över sadeln på sin cykel.
  
  
  Vi körde längs huvudvägen, en remsa av dåliga asfalt som ofta gått mimmo tom, slutare gamla hotell och sommaren pensionat, något som det kan vara ancestral spöken som lurar bakom blind windows. Block Island är en hög del av landet, vi passerade en mimmo av engelska träsk-liknande terräng täckt med skiffer grå dammar. Men vi var inte helt isolerade. när vi var halvvägs ön träffade vi ett ungt par på en tandem cykel som var både trampa hela tiden, och självklart att ha en bra tid. Vi gjorde plats för dem, och de vinkade och skrattade, sedan försvann i att samla in skymningen.
  
  
  "Jag trodde inte att någon var här i off-season", sa han till Nathaniel.
  
  
  "Ah, det finns alltid några knäppskallar. Jag föredrar att inte se henne."
  
  
  Vi körde på tills vi nådde den bortre änden av ön, en hög klippa med utsikt över Atlanten. Från där vi stod, det var en imponerande syn, kanske hundra meter ner, som vågorna slå skoningslöst på den steniga stranden nedanför. Långt till vänster var fyren, ego ray precis har börjat cirkel i insamlingen natt. Nathaniel och jag stod för några minuter, andas in den svala, rena luft från någonstans som Azorerna. Sedan gick vi tillbaka till våra cyklar.
  
  
  Vi kunde inte höra den annalkande bilen på grund av vind och vågor; nu stod han med sin lamporna och den trasiga galler upptryckt mot våra cyklar. Nästa dag var det en man på förarsidan, och han kunde se ett suddigt ansikte genom vindrutan, men det gjorde han inte betalar mycket uppmärksamhet. Jag var mycket mer intresserad av hagelgevär att mannen pekade på oss.
  
  
  "Mr Fredrik?" "Vad är det?" frågade han och hans röst svag mot vinden.
  
  
  "Oh, min Gud," Nathaniel sa mjukt.
  
  
  "Minns du mig?"
  
  
  "Jag är rädd för det." Nathaniel inte flytta, han höll sina händer på hans sidor och verkade nästan avslappnad. "Trots att det var så länge sedan ..."
  
  
  "Värdet benen längre för mig." Han flyttade hagelgevär lite, vilket jag inte gillar. "De behöver inte lita på mig, du vet. De trodde att jag arbetar på att möta ditt folk, inte deras, och det var över ett år innan de lät mig gå."
  
  
  "Du måste ha haft en svår tid."
  
  
  "Det var ett helvete! Ett helt jävla år på det fartyget, och det var inte ett nöje kryssning!"
  
  
  "Nej, jag ser inte honom på det sättet, Gravar." Nathaniel tog ett halvt steg mot mannen och pekade på shotgun. "Är du ska använda det här?"
  
  
  "Jag kom inte hit för att koppla av i den friska luften."
  
  
  Nu kunde hon se att han var en man i sina tidiga trettiotalet, med tummen och ett skrynkligt ansikte uppruggad av vind och vatten. Under Ego intetsägande vindjacka, den imponerande muskler av hans skuldra putade.
  
  
  "Så du hittade av misstag oss här?" Nathaniel
  
  
  Jag flyttade på. En annan halva steg.
  
  
  "Jag har varit på island för ett par veckor sedan iller låt mig gå. Min fru är ursprungligen från här..."
  
  
  "Åh, naturligtvis. Och Fru Gormsen är din mamma - in-law, är hon inte?"
  
  
  "Du förstår allt ganska bra." Gravar flyttas framåt. "Jag tror att du och din vän ska gå tillbaka till kanten av klippan."
  
  
  "Är det du kommer att skjuta oss eller tror du att du kan få oss att hoppa av?"
  
  
  "Det kommer inte göra någon skillnad för mig, Mr Fredrik. Jag kommer att betala dig ett besök i Newport, men du slipper mig i dag."
  
  
  "Om du visste att de röda fiske vänner hade låta dig gå, du kan ha ändrat din rutt." Nathaniel höll på att godmodig halvt leende på läpparna, lugn som om han stod framför ett klassrum fyllt med förväntansfulla studenter.
  
  
  "Ja, jo, jag trodde inte att de var att skicka ett telegram. Du ställer mig upp mycket bra, Mr Fredrik, och jag vill inte glömma något sånt. Webben anledning varför de inte döda mig var..."
  
  
  "Eftersom du inte var särskilt viktigt, var är du?" Förändringen i nathaniels röst var anmärkningsvärt, nu var det ett flin i nen.
  
  
  Det fungerade perfekt. Gravar gick mot honom, hans ansikte spolas även i insamlingen mörker. Han höjde geväret för att använda egot som en klubb, och den pensionerade skolläraren duckade under den. Han grävde hans stela fingrar i livet, med hjälp av hans andra underarmen för att blockera slag av hagelgevär nospartiet. Gravar fördubblats under, ögon poppar. Nathaniel träffa hans ego igen på samma plats, denna gång vända hans arm och nästan lyfter man bort hans ben, hans fingrar fast under egots bröstbenet. Gravar försökte skrika, men allt som kom ut av ego i den vidöppna rta var en strypt ljudet av ångest.
  
  
  Nathaniel tog geväret av egot, av hans hand, så att mannen faller till marken. Det var ett leende av blandad tillfredsställelse och beklagande på hans ansikte när han tittade på Gravarna vred sig i plågsamma smärta - och han såg alltför länge.
  
  
  Dörren till den andra bilen öppnades och en kvinna kom ut på nä. Jag kan berätta att det var en kvinna, eftersom Nä hade rosa plast papiljotter i håret, annars, hon var klädd mer eller mindre som man ligger på Nathaniel ben. Nä hade en pistol.
  
  
  Hennes också. Wilhelmina, den Luger som var lika mycket en del av mig som min högra arm, hoppade runt hennes axel hölster. Hennes duva på Nathaniel, kasta ego åt sidan som kvinnan svängde en stor gamla revolver i vår riktning. På grund av vinden och surfa, jag har nästan inte höra ljudet av pistolskott, men jag kände en brännande smärta när Gawk träffa min axel.
  
  
  Kvinna eller ingen kvinna, hon blev skjuten av henne. Ett exakt skott direkt staplade dollar i, hon var för nära för henne att missa, och det skulle inte bara skada ee.
  
  
  Hon föll som en sten, revolver falla ut runt hennes fingrar som en leksak hon plötsligt trött. Nathaniel var redan på hans fötter, skjuter hagelgevär på Gravar.
  
  
  "Trevligt att träffa dig, Mr ... ah... Mackey. Hon verkade veta vad hon gjorde med det vapnet." Han lutade sig över kvinnans kropp och skakade på huvudet. Sedan han tog sin pistol och sätter den i bältet. "Nu har vi ett litet problem."
  
  
  "Ja, förmodligen."
  
  
  Gravarna var fortfarande vred sig vid mina fötter, att försöka få upp, men han kunde inte, inte mer än att han kunde prata.
  
  
  "Jag önskar att han inte hade tagit sin hustru i det här", Nathaniel sa. "Eller åtminstone hennes, jag antar att det är vad hon var. Verkligen, Gravar? "Han böjde sig ödmjuk över honom.
  
  
  Gravar nickade, hans förvridna ansikte, hans hals sammanbitna.
  
  
  "Sedan hennes, jag antar att du knappast kan förlåta mig för hennes död." Han skakade på huvudet tyvärr. "Nej, jag tror inte det efter din prestation ikväll. Så..." Han ryckte på axlarna. "Jag är ledsen, Gravar." Han sträckte sig efter en mans kista, grävde hans fingrar skoningslöst under hans revben, och fortsatte att trycka, högre och högre, utforskande dollar bill tills hans hand var nästan begravd i köttet. Gravar tjöt mjukt, sparkar benen; Nathaniel tittade på honom i förbigående, att inte låta upp på trycket. Då man låg stilla.
  
  
  Den pensionerade läraren fick upp och torkade hans örsnibben med baksidan av sin hand. "Jag vet inte om han är död eller inte, men det är inte mycket viktigt. Kan du hjälpa mig att komma ih ih tillbaka till den olyckliga bil?"
  
  
  Det var inte det mest övertygande olycka Poe hade någonsin, men det faktum att den gamla Chevy Misteln är automatisk växellåda tenderade att stänga av gjorde det hela lite mindre trovärdigt. Vi vände på tändningen, rullade bilen till kanten av klippan, och drivit det överbord. Nathaniel kunde inte vänta med att se den slog mot klipporna nedan; i alla fall, det var för mörkt för att se något.
  
  
  Henne, tittade i riktning mot fyren.
  
  
  "Oroa dig inte", sade han. "Om de hade hört något, de skulle ha varit här nu. Ih är oroad över vad som händer på havet, inte på land. Är det dags att återvända Fru Gormsen s cyklar?"
  
  
  Ridning i mörker var inte lätt, saint min cykel
  
  
  det gjorde det inte faller långt utanför mitt framhjul, och Nathaniel fungerade inte alls. Men han verkade veta vart han var på väg, och som vi körde sakta över ön, han berättade för mig vad som Gravar var.
  
  
  "Han var en fiskare, en båtsmannen, kalla det vad du vill. Han arbetade främst i Montauk, på spetsen av Long Island. Det är öppet där." Han pekade till vänster, där han visste att det var en sträcka av vatten skiljer Blok Ön från rysslands President Vladimir Putin. "För några år sedan, de Röda rekryteras ego. Ett vanligt arbete, skulle du kalla ego på spy mail verksamhet. Hans jobb var att helt enkelt hålla ögonen öppna. Här, till exempel, det finns många ubåtar, tillträde till Atlanten från en sub-bas i New London. Det fanns andra saker också. Gravar arbetat på charter båtar, och en hel del människor med viktiga offentliga anslutningar kom hit för ett par dagar off. Även Nixon gjorde det när han var kampanjer i " sextioåtta, du vet. Hur som helst, en gemensam vän till mig i Washington kallat mig till Gravar, och eftersom han var händig och visste lite om båtar, blev jag tilldelad... neutralisera ego." Han flinade mot mig när vi cyklade sida vid sida. "Jag brukar inte ta fysiologiskt aktiva läkemedel, men det hände bara så att jag kunde använda pengarna Hawk som erbjuds."
  
  
  Jag frågade, ducka en grop med en storlek av en backyard pool.
  
  
  "Ah, ja, det är hur de gjorde det. Så du bör veta, fiskeflottor i många länder, framför allt Ryssland, verkar bara några miles från våra kuster. Vad en rivalitet här är ekonomiska, inte ideologiska, så att det finns en hel del kommunikation mellan olika båtar, oberoende av nationalitet eller politik. Så det var inte svårt för Gravar för att få sina rapporter till en rysk båt eller annat. Men ibland skulle han ha brådskande meddelanden, och då han skulle lämna in ett heligare-än-du-meddelande med dem till klipporna, där han fick reda på mobbning församlingen, och han och hans fru kollapsade till deras död ... "
  
  
  "Om att" han avbröt. "Kanske för att hans död kan vara tänkt som en olycka, men vad händer om hennes död? Det är en nio millimeters gawk i det."
  
  
  "Ja, Ja. Inte särskilt snyggt. Men vid denna tid på året, denna del av kusten är så öde att om bilen är i hallen under vatten - och det ska vara, när det är misstag upptäcktes, det kommer inte att vara tillräckligt. lämna kropparna till de lokala myndigheterna, så att de ska misstänka något, men en olycka. Om de gör det, ja, vi behöver en vän i Washington för att göra det, gör vi inte?
  
  
  Jag behöver inte säga något, denna ödmjuka lärare som kunde döda i kallt blod var långt före mig.
  
  
  "I alla fall" Nathaniel fortsatte som vi började den långa, gradvis nedstigningen mot kluster av byggnader och byggnader bortom", lyckades jag övertyga Gravar att jag var sympatisk. Det var inte svårt, han har denna typ av Mentalitet - att han tror att alla lärare är kommunister att en eller annan grad. I slutet blev hon övertalad av egot för att skicka ett meddelande som en av fiskebåtarna kommer att vara i vår territoriella vatten - vilket givetvis är strängt förbjudet. En Coast Guard cutter var parkerad i närheten, och det var en noggrant planerad och meningslöst-jakten, medan ey låtsades att fånga Gravar. Han flydde, gick ner till hamnen på andra sidan av ön, och stal en motorbåt för att få bort. Låt oss säga att han hittade ett runt rött trålare och togs till en fabrik fartyg som gör mer än att bara förädling av fisk. För att vara ärlig, vi förväntade dem att ta ego tillbaka till Moder Ryssland, men tydligen ih utrustning är mer sofistikerad än vi trodde. "
  
  
  Vi närmade oss en rad av förfallna byggnader, inte långt från ingången. "Varför gå till alla dessa problem?" Frågade jag henne. "Skulle det inte vara lättare att bara gripa den här killen? Eller eliminera ego?"
  
  
  "Tja, du vet den här mannen i Washington, han behöver inte förklara något han inte borde. Men min teori är att om vi hade gripits Gravar och försökte ego, det skulle ha varit meningslöst. Efter allt, han var bara en lokal fiskare för att göra en liten smutsig arbete på sidan för att tjäna extra pengar. Rättegången kan mycket väl ha gjort ego en martyr, och i dessa dagar har vi mer än tillräckligt ih. Å andra sidan, om vi kunde övertyga domstolen på annat sätt. Bortsett från det faktum att han var en dubbel agent, som vi verkar ha gjort till viss del, de skulle ha fått tillbringa en hel del tid och ansträngning på att kontrollera sin andra allmänna arbetet för att se till att de inte var alla som Gravar."
  
  
  Detta var precis hur hon hade tänkt det, så gav hon upp på ämnet. "Vad händer nä?" Vi saktade ner framför Mrs Gormsen s slutare hot dog ställning och cykeluthyrning mall.
  
  
  "Jag skulle inte ha Stahl oroa dig," Nathaniel sa. "Vi hade inga bevis för hennes engagemang."
  
  
  "Någon sa Gravar vi var på en ö."
  
  
  "Ja, naturligtvis. Men dagen innan
  
  
  om det var hennes, det skulle inte nödvändigtvis innebära för henne. Efter alla, seglare som hyra cyklar är inte ofta runt vid denna tid på året."
  
  
  "Bra..."
  
  
  "Men jag föreslår att vi går tillbaka till vår båt och gå hem ikväll. Det finns ingen mening i att göra alltför många antaganden, är det?"
  
  
  
  
  
  
  Det fjärde kapitlet.
  
  
  
  
  
  När vi kom tillbaka till bryggan sent på kvällen, Nathaniel verkade ha glömt bort den fula lilla incident på Block Island. Han var så lugn och behärskad som någonsin när vi gick in i det mörka huset, och när han tog en snabb titt runt i rummen, han tittade på mig med ett slags roat uttryck.
  
  
  "Vet du, du kan inte leva i ständig rädsla för mord," sade han. "Annars vad är det för mening att leva? Vi gör den äckliga lilla arbete vi gör och är mer eller mindre beredd på konsekvenserna. Så gör många andra människor i den här världen. Och bara tänka. Mr McKee, vad skulle det vara om vi alla var oroliga som kan vara lurar runt nästa hörn? Varför, som kan vara smart nog att köra för president? Kommer du med mig för en smörgås och kaffe?" "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Under de närmaste dagarna, när vi inte var segling, han studerade mest kataloger och gamla klipp om New York Boat Show. Nathaniel hade ett dokument låda fylld med fungerande konstruktioner av varje tänkbar typ av segling fartyg, från dagen segelbåtar till havet trimaraner, tillsammans med foton och reklam i dagstidningar över hela landet. Vi besökte flera varv i närheten, titta på skrov av deras båtar som kastades i vattnet, och inredning av många andra. Ett par gånger tog han med mig till Christie ' s, en stor restaurang på bryggan i Newport, där service och eda var utmärkt, och där man kunde köra in en herrelös Vanderbilt seglare eller en päls fänrik från en av de lokala MEAD baser. Nathaniel visste ih alla tillsammans, och sedan ett par besök till henne ganska väl etablerat sig som en täckmantel för Daniel McKee, en yacht mäklare från västkusten av Florida. Han var även börjar tro på det själv.
  
  
  Det" examen " på yacht club var inte så till synes enkel. Medlemmarna var människor som kände sina båtar; de var inte cocktail besökare på hem-port bar, och webben yacht cap såg jag spikades fast på den stöna över baren. Nathaniel genomfört samtal kring ett stort runt bord, i förbigående-uppsåtligt, tänkte jag-i områden där det var hennes, och var tvungen att komma med några svar. Jag tror att jag klarat det, eftersom ingen i publiken såg tveksamt. Hur som helst, när vi åkte - väldigt sent - Nathaniel klappade mig på axeln och såg mycket nöjd ut. På vår väg tillbaka till ego hus, vi hittade en hel del på sanden, och jag vet inte vem som var att stödja andra runt omkring oss.
  
  
  Det var fortfarande mörkt när jag blev avbruten av en kraftig knackning på dörren. Jag hade en virvlande mål i mitt huvud - att de inte snåla på bourbon i klubben - men jag fick det direkt.
  
  
  "Vad är det?" Jag krävde.
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Henne, Dan!" hans reumatism morrade.
  
  
  "Ja, ja", Nathaniel sa. "Men du måste få upp och flytta."
  
  
  "Nu?" Jag undrade vad han tänkte lägga mig igenom.
  
  
  "Det är brådskande. Du måste fånga din resa till Tampa, och vi har knappt tid att komma till flygplatsen."
  
  
  "Tampa?"
  
  
  "Jag vet inte varför. David ringde just, och detta är högsta prioritet. Nu klä på mig. Skynda dig!"
  
  
  Tampa, tänkte jag när jag tog av mig min pyjamas. Det höll på att bli en av de mest förvirrande uppgifter jag någonsin gjort. Och om jobbet var i Grekland, hennes definitivt inte komma i närheten av den.
  
  
  
  
  
  
  Det femte kapitlet.
  
  
  
  
  
  Kontakten var enkel; ett meddelande för Daniel McKee på Tampa flygplats informera mig om att en bokning gjorts på mitt namn på ett närliggande motell. Han hade checkat in och hade bara en snabb shave - inte en chans innan nathaniels huset lämnade henne - när det var en lätt knackning på dörren.
  
  
  Han tvekade, sedan tittade ner på sin väska, som innehöll Wilhelmina i ett särskilt fack. Men jag trodde inte att jag skulle behöva en förenklad Luger, inte nu. Såvitt jag visste, att det fanns någon anledning att leta efter mig om jag inte var trevlig. Inte nu. Fortfarande, han öppnade dörren försiktigt, och när han såg Hawk stod där, kände han en konstig känsla av lättnad.
  
  
  Han gick utan att säga ett ord hej till oss, satte sig ner på en runt ett par enorma sängar och tittade på mig. Han borstade bort en droppe av skum, snurrade stolen runt framför imitation av trä bord och satte sig ner inför det.
  
  
  "Detta rum har varit kontrolleras noga," Han sade. "En av våra electronics engineers tillbringade sista natten här, och med dem illern är i hallen under övervakning.
  
  
  Han öppnade den automatiskt och tittade på väggen bakom honom, i dessa dagar, det verkar som de flesta motell ligger runt Marley, och även en äldre person utan en hörapparat kan höra allt som händer i nästa block.
  
  
  "Oroa dig inte," den gamle mannen sade. "Vi har bokat ett rum åt båda hållen, ingen kan höra vad vi säger."
  
  
  Som tillfredsställde mig; jag har aldrig tvivlat på min Chef är förmåga att tänka igenom varje detalj.
  
  
  "Zenopolis gör det på vårt sätt", sade han utan vidare preliminära rapporter. "Exakt datum har ännu inte fastställts, men det kommer att vara under söndagar. Det kommer att korsa gränsen till Albanien och bege dig till Korfu. Tid och plats för mötet kommer att fastställas vid denna tidpunkt."
  
  
  Han nickade, sedan mulnade. "Hur kommer jag i kontakt med honom?"
  
  
  "Genom ego syster."
  
  
  Han sa det så torra att det inte var märkt vid första. "Hur var det nu igen?"
  
  
  "Ego syster. Hennes namn är Kristina, och hon är egoistically en levande släkting. Hon arbetar för närvarande som en studerande sjuksköterska i Aten, men Nä är på semester på västkusten. Du tar det, och ... det behöver inte gå in på detaljer."
  
  
  Men han gjorde det ändå. Kristin, visade det sig, var tjugotvå år gammal, och hon hade inte sett Alex illern med dem eftersom han skulle springa ut för femton år sedan. Men Alex, enligt Hawke, ville att hans syster ego för att vara närvarande när vi träffades, han hade allvarliga misstankar, och efter inledande förhandlingarna med vårt folk, han påstod att han hade inblandade Kristina i affären. Han sade webben var någon han kunde lita på, och Hawk och jag kom överens om att han använde det som en buffert mellan sig själv och en eventuell svek av den grekiska regeringen.
  
  
  "Jag ska inte låtsas att förstå exakt vad han gör," Hök medgav, " men det verkar som om vi ska gå tillsammans med honom så mycket som möjligt."
  
  
  Mitt uppdrag verkade relativt enkelt: jag var tvungen att flyga till Aten, hyra en bil, och tillbringa ett par dagar att utforska sjöbodar längs kusten. I Pyrgos, jag plockade upp en tjej ("ganska lockande, fick jag höra," Hök försäkrade mig) och sedan hyra en segelbåt för en kort kryssning till Korfu. Där, på en ö som är större i hall än Albanien eller Grekland, två av oss kommer att kontakta Alex Zenopolis.
  
  
  "Vi har varit i kontakt med honom några gånger sedan vi senast talade till dig," Han förklarade. "Vi bryr oss inte hur det blir där, men nu är det tyder på att man har viktig information att den kan förmedla till oss. Kanske, kanske inte, men du måste göra ditt bästa för att ta ego bort som planerat, vi måste anta att han talar sanning tills vi vet något annat ."
  
  
  "Jag säger fortfarande, varför inte ta ego till Taranto i en motorbåt? Denna segling företag kan ta ett par dagar."
  
  
  Den gamle mannen skakade på huvudet. "Det är oerhört viktigt att du inte tillåter vem som helst att dra uppmärksamhet till dig eller Zenopolis på något sätt. Han försäkrar oss att egot genombrott kommer att gå obemärkt förbi, åtminstone för några dagar, men han insisterar på att våra insatser för att egot ska vara helt osynlig. en del av tiden är inblandad som han inte helt förklaras, i alla fall, vi måste ha respekt för ego råd för tillfället. Nej, Nick, du kommer att ta din hyra segelbåt till Taranto med en hemlig passage. Du kommer inte göra något för att locka till sig uppmärksamhet av myndigheterna i Grekland eller något annat land tills Zenopolis är säkert med oss. I alla fall, "tillade han med ett litet leende," om det kommer ner till en & nb chase, ingen motorbåt kan du få skulle kunna springa ifrån fartyg och flygplan som av olika regeringar skulle skicka efter dig."
  
  
  Hursomhelst, han har övertygat mig. Jag trodde att det var det, men Hawk hade en annan liten överraskning i beredskap för mig.
  
  
  "Förresten", sade han, kastade en blick på mina öppna resväska på pakethållaren mot väggen. "Du kommer inte ha några skjutvapen på detta uppdrag. Eller något annat som kan vara komprometterande om du är fångad och ifrågasatt."
  
  
  "Ingenting?" Jag krävde.
  
  
  "Jag antar att du kan bära din kniv, men inte i baljan på din underarm som du använder. Du klara vattnet, du måste ha någon form av blad, även om din är knappast kommer att finnas ombord på de flesta båtar. ström, men du kan behöva det ."
  
  
  "Tror du det?"
  
  
  "ja. Du ser, Nick, vi har att överväga möjligheten att hela operationen är någon form av fälla upp av den andra sidan. Som ni vet är vi i en period av extremt känsliga förhandlingar med Ryssarna och Kineserna. I själva verket, det är en sorts tyst moratorium för vår verksamhet mot dessa ih satellit-länder. Om du bestämmer dig under vandringen från Korfu till Taranto att Zenopolis arbetar för ih syfte att göra oss ser dåligt, vilket är acceptabelt, då kan du vara säker på att det är... förlorade på havet."
  
  
  Att inte bry sig om mig, jag behövde inte en Killmaster klass, eftersom jag ryste vid tanken på att sticka en kniv i en fientlig agent, även om han var en person som brukade vara en vän.
  
  
  
  "Okej", sa jag, reser sig upp för att gå till min väska. Han tog ut den Luger och överlämnade det till Ego Hawk. "Ta hand om nen, han har tjänat mig väl."
  
  
  "Det kommer vara redo när du kommer tillbaka", sade han, att sätta vapen tillbaka i sin portfölj.
  
  
  Hon satte sig ner igen. "En sak till."
  
  
  Hawk upp en buskiga ögonbryn på mig.
  
  
  "Vad i helvete är ett skräddarsytt göra i Tampa?"
  
  
  "Naturligtvis. Jag ska förklara det. Du kommer att stanna här i två dagar och lära känna olika marinor och yacht mäklare." Han tog fram ett litet kuvert runt sin portfölj och placeras ego på sängen bredvid honom. "Detta är en lista över mäklare som har nyligen upphört med verksamheten; du har arbetat i alla tre runt dem och tar nu en paus och försöker starta din egen verksamhet. Vi kan vara alltför försiktig, men om någon frågar dig vem du arbetat för, kan du ge information som inte är lätt att kontrollera. Faktiskt, detta är inte nödvändigt; denna funktion kommer endast att ta några dagar. Men det skulle vara dumt att låta en chans möte. "
  
  
  "Rodd människor är ganska nära till utomhuspool överallt," jag har kommit överens. Nathaniel Fredrik övertygat mig om detta.
  
  
  "Helt fantastiskt. När du reser längs kusten av Grekland, kan du träffa andra Amerikaner som känner till området. Bättre att vara talför än stamma och vilse, va?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Det var gjort, Hawk berättat för mig, genom att spendera varje ljus timme, och sedan när det är mörkt, att vandra runt i hamnen, handel golv och varv som en arbetslös båtmäklare. Under sina resor, han lärde sig namnen på chefer och säljare, hamn-kaptener, och killar som serveras bensinstationer vid olika bryggor. Kanske alla detaljer kommer aldrig att vara behövs, men om några Amerikanska i, säg, Piraeus börjar prata med mig om den galna gamla killen som arbetade i statligt nära Clearwater, skulle jag vara villig att berätta för henne min berättelse om nen.
  
  
  I slutet av den andra dagen, hon körde genom Florida Halvön till Miami, där hennes sel plan som tog mig upp till Madrid tidigt nästa morgon. Jag hade ett anslutande flyg till Aten där, och det var mörkt när hon var klar med att gå igenom tull - de var inte glada över tveeggat kniv som hon bär i sitt bagage när de fick reda på min förmodade del-och kom ut. hitta en taxi. Misteln natt ger dig den där speciella klarhet som jag tror kan bara hittas i Grekland och Levanten; det är som om himlen fångar och destillerar alla exotiska doft av oliv-och fikonträd blandat med brinnande kol och grillat lamm, och sedan kyler ner dem lite så att de inte blir tråkiga. Det är den typ av svårfångade parfym som ingen kvinna kan bära, men Aten gör det med stil och finess.
  
  
  Och då han checkade in på Hilton, förlora allt för att den långsamma takten i den Amerikanska luftkonditionering provtagning system. I själva verket, när Della slog på TV: n i hennes rum, Gunsmoke fick henne. Röst åldrar och vaggan för den Västerländska civilisationen.
  
  
  Nästa morgon, jag behandlade mig själv till en snabb tur i staden. Det är hemskt att säga, men jag har rest så mycket som städer runt om i världen har börjat bära en besvikelse likhet med mig. Överallt du går, det verkar vara en Amerikansk overlay; kärleksfulla matta dealern talar engelska, och gör att du vet om ego bror i Akron, och medan du kan inte se en Coca-Cola-skylt på gatan, det finns alltid en känsla av att det bara är runt hörnet.
  
  
  Så jag är cynisk. Hon var också irriterad. Det här uppdraget kändes för lätt, och jag behövde muntra upp som en Super Bowl-mästare som förbereder för högskola all-star game. Spelet bör alltid vara kul för professionella, vilket innebär att de bör vara särskilt försiktig så att du inte ser det som en försummelse. Mitt problem var inte exakt samma, men det dagliga livet jag hade att leva för de kommande dagarna, kryddat med mötes-och en förhoppningsvis en attraktiv tjej, skulle lätt kunna göra mig lat i huvudet om jag inte var försiktig. .
  
  
  Förutom henne, jag missade Wilhelmina. Jag visste inte hur mycket i tid; jag kommer att ta reda på snart nog.
  
  
  Hon var som hyrs av Volkswagen från en lokal Hertz byrån och började sin resa som en båtmäklare. Piraeus var min första logiska stop, och jag tillbringade dagen straysing hamnen i denna livliga hamnstad. Spela reser affärsman, han ställde frågor, låtsades att lära sig nya ryska projekt och verktyg med en erfarenhet som, sin säkra, Nathaniel skulle applådera. Ingen träffade hon tvivlade på mitt omslag; det var Daniel McKee, på semester i en del av världen som vissa kallar en sjöman paradis. Det var intressant att jag bara hade varit att denna del av världen en gång, och det var ett paradis för seglare, men inte i den meningen att de förstår nu. För att förklara, hennes var hema
  
  
  gå med i den AMERIKANSKA Armén femton år tidigare skulle ha varit alltför svårt. Vill bara säga att det var en del av mitt avancerad utbildning med, AX, och även armén kan bryta några regler när det verkar lämpligt. Den enda gången han var i uniform under denna tid var när han deltog kontraspionage school vid Fort Holabird i Baltimore. Det var mest för att visa, det första de lärde oss var att skriva, eftersom agenten var tvungen att fylla ut alla rapporter, och hon var klädd i ofarliga ränder av en fänrik s cordon. Senare, när jag tilldelades ett inlägg i Västra Tyskland, något högre-ups som ville veta min rank anmäldes att jag var en major. Det var hur CIC arbetade på den tiden, och hon visste en eller två corporals som arbetar i civila kläder som, om de tillfrågas, hade också den" ranking " av större.
  
  
  Men rang hade ingenting att göra med hur jag träffade Alex Zenopolis och verksamheten har vi utfört tillsammans. Kort sagt, vår armé var trakasseras av en grupp av heroin återförsäljare som förde detta material till Tyskland och köpa egon för våra trupper. Inget som i Vietnam under de senaste åren, men allt är fortfarande allvarlig. Det upptäcktes att en handfull soldater leverantörer, och de fick egon från ett par av grekiska sjöfarare, med anslutningar i Turkiet. Knutpunkten var Naxos, den största ön i Kykladerna.
  
  
  Odin runt soldater, en ung sergeant, tog en av de bekväma jobb runt om för dem att varje soldat drömmar; han styrde ett litet tvåmotorigt plan som transporterade VIP perssons, ledande befattningshavare och civila till soliga platser på platser som de grekiska öarna och Libanon. Det var inte svårt att komma tillbaka till München tom, för att ombord på ett litet flygfält på Naxos och ta en last av det vita pulvret. Han ville inte ha någon tullklarering, och några mekanik på hans utgångspunkt var special ops i affären, de tog drogen bort och tog ut egon för små-time-återförsäljare.
  
  
  Jag ville inte delta i kvalen, det var till största delen ett verk av CIC medlemmar, men när det blev klart att den grekiska militären var inblandad, det blev lite irriterande för den militära polisen. Strängt taget, detta är inte heller en uppgift för CIC, den ryska Kåren ' ort för att stoppa eventuella dolda hot mot armén, men det är en ganska vid tolkning. I alla fall, jag kom in till jobbet för att spåra narkotika smugglare runt om i landet, och att se till att ingen i någon av de inblandade handledare skulle göra en stor affär av det. Eller hört talas om det, om han kunde höra det.
  
  
  Det var en mördare jobb, jag visste det så fort min genomgång var över. Och när hon möttes av Alexa Zenopolis i Beirut, allt jag behövde göra var att titta på honom för att se att han var en bra person att arbeta med mig. Alex var en tjur hane, något längre än mig, på sex fot en tum, och en matchande bredd. Då, han var verksam i sitt lands naval intelligence service, men i en mörk civil kostym, han såg ut som en karaktär runt en Humphrey Bogart-film: svart hår och mustasch, hårda ögon som såg ut som de skulle kunna pin-kod du ner för att klaga och lämna dig hänga där. innan han beslutar sig för att låta dig gå.
  
  
  "Du är Carter", sa han när vi träffades i en bullrig café. Jukeboxen spelade en Sinatra-post, och övergödda sångare livets dans var att försöka konkurrera med musik.
  
  
  Hon erkände till att vara deras, de I sina dagar kan fortfarande använda sina egna namn.
  
  
  "Mycket enkelt." Ego engelska var bra, men han ville inte slösa ord. "Två av våra människor möts två Amerikaner på flygfältet. Du och jag förstör ih."
  
  
  "Hur vet vi när den Amerikanska plan kommer fram?"
  
  
  "Det finns platser med utsikt över landningsplatsen. Den herde ' s cabin vi har satt upp, han är på sjukhuset, stackarn." Alex skrattade, som visar ett stort gap mellan sina framtänder. "En liten mage problem, något i den vägen." Han är en gammal man, men han kommer att bli bättre."
  
  
  "Hur länge ska vi vänta?"
  
  
  Alex ryckte hans massiva axlar. "Tills de kommer. Har du bråttom?"
  
  
  Vi tog en gammal skramlande båt som verkade alltid att stanna vid alla Kykladerna, för att inte tala Kreta, innan vi kom fram till Naxos. Vi hade tänkt att vara turister, och efter avstigning vi inte prata med varandra ännu. Jag kollade in vad som var tänkt att vara ett hotell i en hamnstad, och sedan spelade en excentrisk Amerikansk som bestämde sig för att vandra i bergen, en föregångare, tror jag, att den moderna hippies som svärmar överallt i världen med sina ryggsäckar.
  
  
  Alexa hittade henne i Getherden stuga med utsikt över banan. Lyckligtvis hade han en förpackning med slitna men användbara, spela kort, och på något sätt lyckades stack ett enormt utbud av RCD tillsammans med de vapen som vi skulle behöva. Vänta, som varade i mer än två dagar, var inte dålig, men om vi spelar pinocle för riktiga pengar, skulle jag fortfarande är skyldig Alexey Zenopolis nästan allt jag vunnit med dem som en iller.
  
  
  Flygfältet var i en lång, smal dal under oss, och det hade varit som byggdes av Tyskarna under andra Världskriget.
  
  
  under kriget var det förvaras i en mer eller mindre brukbart skick genom en höjning av får och getter. Det var en brant nedgång i den bortre änden, i slutet var en stor naturlig grotta, den ingång som vi kunde se klart.
  
  
  "Sjömännen ange det," Anders förklarade. "Vårt folk, försvarare av våra kuster." Han spottade på jordgolv i stugan. "Vi Greker har så många kuster för att försvara; att titta på någon karta, Nick. Och att tro att avskum som dessa är att vanhelga mitt yrke... " Han spottade igen.
  
  
  Henne, insåg att Alex var en idealist. Detta störde mig, och även då, skulle jag ha föredragit att arbeta med sig själv, eftersom de är mycket mer tillförlitlig.
  
  
  Nätterna var den svåraste, eftersom vi inte kunde använda brylev. Alex och hon ville inte prata så mycket heller. Ibland gick han utanför för att beundra den bleka ljusstyrka på jorden under den bländande månen. Och det var den tredje natten att hon såg siffror som flyttar till slutet av banan, som stiger upp över kanten av en klippa som klättrare att nå toppen av Mount Everest.
  
  
  Dess sprang tillbaka till stugan och detta är den enda Alexa överföring. "De är här," jag viskade. "Ditt steam-motorer, dess nästan säker på."
  
  
  Alex viftade med handen och rullade under täcket. "Bra, bra, unge man." Han var ungefär tio år äldre än mig. "De kommer att vänta, precis som oss. Den Amerikanska plan som inte dyker upp förrän gryningen. Du kan inte landa här på kvällen."
  
  
  Jag skulle inte ha svurit på det, men jag tyckte Alex var snarkning så fort han sagt det sista ordet.
  
  
  Jag kan ha sovit en halvtimme för resten av natten, jag vet att jag vaknade upp och flyttas runt stugan innan gryningen, väntar otåligt på solen att börja lysa på oss. Månen var långt borta, och dalbotten kunde knappt se det.
  
  
  "Vi börjar nu." Alex är lugn röst i den tysta hut var så överväldigande att jag nästan hoppade ur min hud. "En halvtimme innan dagsljus." Han var på hans fötter, dra på en tung svart skinnjacka, fickor var fyllda med ammunition. Han hade en Colt .45 kaliber pistol under det, men mest av allt är han förlitade sig på M-1-gevär som han slängde över axeln.
  
  
  Jag hade en också. Jag hade också Wilhelmina, Luger, som nyligen hade köpt henne i Tyskland och som i en mening, höll på att bli en del av mig.
  
  
  Vi flyttade försiktigt längs den nära slutet av dalen, kretsande mot kullarna ovanför grottan. Vi stannade tillräckligt långt bort från slutet att ingen nedan kan du se oss, även om de var ett helgon, och det var ett rent dom och Alexa instinkt som berättade att vi var där för att stanna.
  
  
  "The voice", viskade han, och pekar på kanten.
  
  
  Vi kröp längs den ojämna marken, som såg ut som blad, och slutligen såg fältet nedan. Vi var ca sextio meter upp, och så långt som han kunde se, det fanns ingen väg ner.
  
  
  "Hur gjorde vi...?", började hon, men Alex sätter ett finger mot hans läppar och hans tänder lyste i mörkret.
  
  
  Runt en genom sina många fickor, drog han fram en tunn bit av nylon rep. En granat var fäst i ena änden, och han placerade de andra två på marken bredvid honom.
  
  
  "Planet kommer från det, sade han, pekande direkt bort från oss, i det svarta tomrummet bortom kanten av fältet. "Det enda sättet. När det landar, det ska taxi till den bortre änden både sätt och vända, eller hur? Så om landning... de kan inte lämna."
  
  
  Han började väldigt långsamt för att dra en tunn linje ner den klippiga stöna av klippan tills tråden med granat fäst var precis ovanför grottan. Då han stannade upp, vifta med sin korv fingrar, göra mentala beräkningar, och startade upp igen. Han gjorde en markering på nylon och skär ego med en kniv. "Helt fantastiskt", meddelade han, och tog resten av linan för att fästa den till en liten buske några meter från slutet.
  
  
  "Vad nu?" Frågade jag henne. Ingen har berättat för oss vem som skulle ansvara för detta, men Alex verkade veta vad han gjorde och att han var beredd att lära sig.
  
  
  "Det är en dålig sak för att gå ner, men jag kan gå ner." Han satte på sig tjocka handskar, svepte en längd av säkrade rep runt hans höft, och slängde snaran över hans axel. "Nu kommer du tillbaka till den långt ström av området. En liten stig där getter lever leder dig ner. När du hör en granat explodera i grottan, kan du gå ner och övertyga dessa killar på den planet som de har ingenstans att gå. Förstår du?"
  
  
  Jag tänkte så. Hon lydigt sprang tillbaka i riktningen vi kom ifrån. Det var inte svårt att hitta den väg som Alex hade nämnt, om du tittar på nä i det grå ljuset av en falsk gryning gjort kozu tycker synd om henne. Att släppa sin M-L, hans bänkpress på klippkanten och stahl vänta.
  
  
  Vid första, det var som att de konstant surrande flugor, och han kämpade för frestelsen att slå henne när han insåg att han skulle dåsade bort. Mina ögon knäppte öppna, och han var ute på en bit av brännande orange solen stiger från en avlägsen himmel.
  
  
  Det var en mörk fläck i mitten av halv-skiva magen som fortsatte att växa i storlek, på väg rakt under där den låg. Hennes, kände hur snabbt han slåss för sitt liv, och tvingade honom att stanna där han var som en tvåmotoriga planet kom i bild, rubrik för landning vid den bortre änden av fältet.
  
  
  Hennes blick rörde sig i slutet av klippan mot där Alexa hade lämnat henne. Ego var inte synlig förrän planets hjul nuddade gräs, men då han såg klumpig figur stiga och kasta ut en lång, tunn vit strimma. Hon flög genom luften, föll snabbt under den splittring vikt som tillmäts ego slutet, och slutligen kraschade in i grottan.
  
  
  Det blev en lång paus, för länge, och jag började tänka. Fyra sekunder är inte mycket, men en dag blev han ombedd av en lärare att dra stiftet ut, runt granat, och sedan lättvindigt kasta den till mig. Hon var utsatt av ego rent och sköt över den konkreta balustrad i utbildning grop, som om hon var en dubbel-spela mellanhand. Efter att min armbåge skada för ett par dagar - granater är tunga, kom ihåg - men vad som störde mig mest var att de fnittrande son of a bitch som startade det hela var att räkna ut det bästa sättet att döda den jäveln. Lyckligtvis för honom, och antagligen för mig, ego såg honom aldrig igen efter denna dag.
  
  
  Grottans ingång exploderade med en chockerande hög explosion, enorma strömmar av rök och duschar av skräp för att hälla på det gröna fältet. Innan hon skulle flytta, hon såg Alex kasta sig ut i slutet av klippan, träffa avsatser av stenar, och snabbt ner till marken.
  
  
  Hon klättrade upp på en brant stig, som klamrar sig fast vid ovårdad buskar och tryck på den nedre delen av dalen och som hon sprang. Tvåmotoriga Amerikanska plan var taxning mot mig med ett vrål av motorer, men just nu var jag inte rädd för att bli sedd, den explosion bakom dem borde ha ockuperat alla ih uppmärksamhet.
  
  
  När planet går ner, henne, sprang in i en liten crevasse i stönar av klippan, väntade på sin tur att starta, fick sedan reda på och sköt ett par snabba frank skott på näsan av planet. Han såg henne, en rädd, bleka ansikte genom vindrutan, och sedan en rush av rörelse. Sidan dörren började öppna som pilot fortsatte sin skyltning, redan revving upp motorerna för start.
  
  
  Det var order om att inte skjuta på planet om vi kunde hjälpa till, trots allt, detta är egendom av den AMERIKANSKA regeringen. Så hon klev ego svansen, utom räckhåll för en sannolikt thug för nästa dag. Den plötsliga explosionen av två pelare nästan knackade mig av mina fötter, att skicka upp damm och tillfälligt förblindar mig. När jag kunde se henne igen, planet var snabbt på väg bort från mig; jag hade en M-1 på min axel, redo att avfyras som en sista utväg, när Alex flög ut ur förstört grotta och i vägen för den som flyger planet.
  
  
  I början av ljus, han såg ut som ett litet berg, alla i svart, med armarna upp, liksom några gamla krigare som försöker att innehålla raseri av gudarna. När planet tävlade mot det, verkade det som att en kollision var nära förestående, men i sista stund att det svängde åt sidan, döda motorer och blockerar hot. Alex duckade under den snurrande propeller, rullande bort från hjulen.
  
  
  Jag sprang över k-fältet, särskilt som den grekiska och den plan, och såg pistolen flyga ut åt sidan en dag tidigare än Alex. Han stannade, böjde knä och tog sin M-l som planet kom till ett stopp på potthål i slutet av klippan. Den man som fastnat i hans huvud och visade en pistol mot min partner.
  
  
  Det var ett litet mål, och planet var fortfarande vajar från en skarp sväng till en kraftig sluta, men det fanns ingen tid att ta noggrann målet. Han sköt ett skott, sedan en annan. Mannen i dörren tittade på mig, och även från detta avstånd, jag kan se uttryck för en full flagga tillstånd att verkställa mannens ego som blod forsade ner egot hals. Han började med att rikta pistolen mot mig, men plötsligt att det måste ha varit så tung som en dyna. Ego sidan sjunkit, pistolen föll över Ego arm, och han långsamt kollapsade genom dörren till marken.
  
  
  Alex klev på mannen när han hoppade in i hytten. Det var en högfrekvent dova rop, då guttural skratt, några sekunder senare, en annan man flög ut och landade på ansiktet-först på den steniga marken. Alex stod i dörren bakom henne, höll hans nio kilo M-L som lätt som en polis batong. Han vinkade till mig, men jag var redan uppe och är på väg till planet.
  
  
  "Bra skott", sade han. "Du fan nästan dödade pilot."
  
  
  "Vad menar du?" Vi både såg man vrida på marken; den ene som hade skjutit henne inte flytta.
  
  
  "Ha! Din gawk går igenom egots hals och träffar planet, nedskärningar som pilot örat och krossar vindrutan. För dåligt."
  
  
  "Ja. Är det någon annan skada?"
  
  
  "Jag kan inte se någon. Jag tror att det andra skottet träffade emu i bröstet först. I alla fall, det gick inte att gå rakt igenom."
  
  
  "Eller kanske
  
  
  det är helt missat. "
  
  
  Alex skakade på huvudet. "Nej, du har inte missa, Nick Carter. Och jag kommer aldrig att glömma det, vet du? "Han tittade på den pilot som försökte att sitta ner. "Vill du ha den här killen att vara vid liv?"
  
  
  "Om han inte är allvarligt skadad, jag tror att vi kan använda ego på huvudkontoret." Henne, böjde sig ner, tog tag i mannen. Nen var klädd i en armé som är enhetlig med sergeant rapp, och han visste ego ansikte så bra som han visste att hans eget efter att ha studerat ego fall. "Regan," jag morrade. "Vill du leva eller dö öppet här? Det är ditt val."
  
  
  "Cheesus, ja!" Han kom ihåg att han var inte större än ett barn och såg yngre ut än hans porträtt. Han tittade på Alex och skakade på huvudet av förvåning. "Crazy!" muttrade han. "Den här killen är galen."
  
  
  Alex skrattade och föll på knä bredvid honom, gevär ego röra ung underofficer ansikte. "Jag visste att om du slår mig, ditt plan skulle gå sönder precis som hennes. Och du kommer att gå ner." Han gjorde en talande gest med sin hand, tittar över hans axel på kanten av klippan. "Så du är att stanna vid liv, va? Bra pojke". Han smällde ego på baksidan, sedan tog tag i hans axel och drog den petty officer till hans fötter.
  
  
  "Vad sägs om grottan?" Frågade jag henne.
  
  
  "Alla är döda." Han tryckte rumpan av hans gevär. "Och när du lämnar det, jag kommer att använda andra granater för att försegla grotta. Göra en vacker grav. Vad sägs om den här? "Han knuffade den döde mannen med sin tå.
  
  
  "nej. Det är bäst att jag tar ego med mig. Men hur ska du kunna lämna det här stället?"
  
  
  "Detta är en del av mitt land, Nick Carter. Du behöver inte oroa dig för att berätta för mig, gör du? Nu är jag hjälpa dig att binda upp den här pojken så att de inte får du problem på flyget."
  
  
  Vi bestämde oss för att lämna Ragan omsorgsfullt bundna precis bakom pilotens stol så att han kunde hålla ett öga på honom. Den andra Alexa mans kropp hängde som en vikt från bakom. Innan han gick, han grävde i sin ficka och drog ut ett par små påsar.
  
  
  "Ta både och, Amerikaner, du behöver bevis. Vi, som vi inte vet något om narkotikasmuggling, gör vi?" "Ha en trevlig resa, Nick Carter. Om du är en lika bra pilot som du kan skjuta, du kommer inte ha några problem, kommer du?"
  
  
  Det sista jag såg, ego, som var honom traskar tillbaka till grottan med ett gevär nonchalant slängd över axeln, han såg ut som en jägare som kommer hem efter en bra dag. Han ville inte ens vända dig att vinka när hon tog fart.
  
  
  
  
  
  
  Kapitel Sex
  
  
  
  
  
  När natten faller på stranden i Grekland, det plötsligt blir mörkt. Hon hittades av ett trevligt hotel nära stranden, rekommenderas till mig som kapten på en charter fartyg som jag talade om tidigare. Han erbjöd sig att visa mig runt på nattklubbar, men jag avböjde, att vara så snäll som möjligt, han var fortfarande ställa in en uppgift som inte hade börjat ännu, och ville inte att någon vänlig distraktioner.
  
  
  Mitt rum var rent och snyggt. Ren kärlek, som jag var milt tacksam. Det hade varit en lång dag, och han var inte van att starkt solljus som kan tömma en persons styrka innan de märkt. Jag hade tänkt att gå till Pyrgos i morgon för att möta flickan, och för att jag verkligen ville gå på.
  
  
  Jag hade lunch på en liten krog i närheten. En grupp Amerikaner som satt i närheten, och en av kvinnorna i publiken höll en blick på mig. Att hon inte ser dåligt, på ett sätt garvade, som om hon bakade hennes hud varje ljus timme och vänster ugnen på under en lång tid. Men jag struntade i det, att studera kryssning kvitton ska sparas, som jag plockade upp på turistbyrån i Aten.
  
  
  Kvinnan kommer inte lämnas utan uppmärksamhet. Ut i hörnet av mitt öga, jag såg henne gå upp och stapplar in i par högklackade träskor att kvinnor nu bära. Hon stannade mitt emot mig vid bordet, stirrade och rynkar pannan, som om hennes var några konstiga preparat hon hade stött på i djungeln.
  
  
  "Kan jag hjälpa dig?" Frågade jag artigt. Han ville inte komma upp.
  
  
  Hon skakade ut sina soldränkta brunt hår. Hon pekade ett anklagande finger på mig. "Galveston. Tre, fyra år sedan. Du var en vän Sue-Ellen, inte du?"
  
  
  Han frös, försöker att inte visa det. "Jag är rädd att du tänker på någon annan."
  
  
  Hennes rynka pannan fördjupas. "Jag svär, jag kommer aldrig att glömma oss ett ansikte. Och förmodligen inte exakt som din." Ett snabbt leende för att visa att hon uppskattar mig. "Gå nu. Namn... Ett smeknamn? Ja. Det var, ge mig en minut, jag ska tänka på den sista."
  
  
  "Jag är ledsen, mitt namn är Daniel McKee."
  
  
  Hon nickade förstående. "Uh-huh. Och hennes namn är Jackie Onassis. Vad är det för fel med dig? Är du här med din fru eller något?"
  
  
  "Nej, men..."
  
  
  "Kul, vi var bara med Sue-Ellen i dag. Ee yacht?" När hon talade, du ser en kvinnas accent
  
  
  det blir mer södra. Jag var inte förvånad, bara tänka på Sue Ellen var nog att sätta en majs tortilla i min mun.
  
  
  "Jag tycker verkligen inte ..."
  
  
  Hon fortsatte som om hon inte hade hört mig. "Du vet att efter den tiden hon äntligen fick en skilsmässa, men jag tror att du vet detta eftersom du och Sue-Ellen var så nära vänner. Gifte om sig, naturligtvis, men hennes gamla grekiska man inte spendera mycket tid med henne i dessa dagar. Jag tror att Sue-Ellen kommer att bli mycket glad att höra att du är i dessa delar."
  
  
  Jag var mycket medveten om att andra människor tittar på mig nu, inte bara resten av pratsam kvinna som grupp, utan också de människor på flera närliggande bord. Fick upp. "Tro mig, ma' am, hennes namn är Daniel McKee." Han tog ut ett kort från sin plånbok. "Faktiskt, jag är en båtmäklare. Kanske din vän Sue-Ellen skulle vara intresserad av att prata med mig. Exakt var är båten?"
  
  
  Hon tittade på den vita kort med förakt. Då såg hon upp mot mitt ansikte, hennes ögon var inte riktigt fokuserad. Äntligen, hon skakade på huvudet och tog ett steg tillbaka. "Jag kunde ha svurit på att det var du, Nick Någon. Bara Sue-Ellen skulle inte ha ett möte med en enda båt säljare. Även på helgerna."
  
  
  Jag var förvirrad och slutligen återvände visitkort till min plånbok.
  
  
  Kvinnan viftade med ett finger på mig. "Men kanske du inte vad du säger att du egentligen är? Henne, kom ihåg att Nick, han var sly, som inte ger någon tid. Ta din tid, Mr Yacht broker; Sue-Ellen sa att hon kunde vara här senare. Då vi vet säkert, va? "Kröp hon tillbaka till sitt rum.
  
  
  Hon ville lämna snabbt, men tvingade sig för att avsluta sin måltid, strunta i blickar av andra män och kvinnor i företaget. Det var en blomstrande besättning, mestadels i trettio-eller fyrtioårsåldern, som dömde jag dem, runt dem, som skulle dyka upp i nästan varje turist plats i världen. Runt dem som kommer att vara avslappnad vän med någon som Sue-Ellen i år, eller vad hennes efternamn är dessa dagar, och se till att alla ih vänner vet det.
  
  
  Men denna kväll kunde du inte tänka på Sue-Ellen eller hennes kompisar, så att du kastade henne runt huvudet så fort hon gick ut på krogen och då log och nickade för att kvinnan vid det Amerikanska partiet. Han kunde känna hennes bedömning ögon på hans rygg när han klev ut i den klara nattluften.
  
  
  Det var svalt, med en stadig vind som blåser bort vattnet. Ett stort kryssningsfartyg var ankrade i hamnen, alla lampor var på, och även på detta avstånd kunde han höra dunsen av ett rockband. Galen, tänkte jag. Människor kommer från hela världen för att se Grekland, och bo ombord på sitt skepp för att lyssna på Svensk musik.
  
  
  Hennes carapace var långsam, slarvig på ytan, men något som ringde inne. Den Sue-Ellen case brytt sig om mig, och jag fann mig själv att kolla in de mörka gatorna som jag mimade dem. Dockan i sig var väl upplyst, och även vid denna tid på natten, det var nog för att göra henne att känna sig bekväm. Fortfarande, han uppskattade förekomsten av Hugo, nu ordentligt i balja på sin underarm. Bara det faktum att det inte fanns någon i närheten som visste vem hon egentligen var, och särskilt mitt namn, var allt jag behövde för att justera mina sinnen till planen jag visste så väl.
  
  
  När jag kom tillbaka till hotellet, inte en själ hade kommit för nära oss, och när jag står i dörren för att ta en sista lugn och ro titta runt lugnt litet torg, hon märker inte det minsta misstänkt rörelse. Slutligen, han ryckte på axlarna, gick in, och klättrade enda flygning av breda trapporna till sitt rum.
  
  
  De väntade på mig när jag låste upp dörren, och de var jävligt bra. Inga hot, nästan inga ord; ett runt dem stängde dörren med en smäll som det anges, andra tände ett heligt ljus i hela rummet. Båda männen var kraftigt byggd, klädd i vanliga mörka kostymer, och automatiken de bar var liten men farlig.
  
  
  Jag väntade på någon runt omkring dem att tala, att lägga märke till att mitt bagage var öppna på sängen närmast fönstret. Hon var inte Stahl uppackning, och från vad jag kunde se, mina två besökare var mycket försiktig i sina frågade jag. För snygg.
  
  
  "Daniel McKee?" Mannen längst bort från mig talade, han var något längre än de andra, hans mörka hår klippa kort, men med en magnifik slokande mustasch.
  
  
  "Ja," Rivnen svarade, något lättad över att de inte hade använt mitt riktiga namn.
  
  
  "Du är tillbaka."
  
  
  Jag kunde ha svurit mannen log, men med mustasch, var det svårt att vara säker.
  
  
  "Självklart", sa jag.
  
  
  Han drog en platt, slitna plånbok från hela hans bakficka och öppnade den. Jag såg en suddig bild och en som ser officiell kortet under allvarligt repad och gulnad plast, och då lade han bort allt igen.
  
  
  "Letar du efter några anslutningar verksamhet, Mr McKee?" mannen frågade. Ego partner som står framför en squat trä-byrå vid foten av sängen.
  
  
  sängen, inte säga ett ord till oss eller flytta.
  
  
  "Inte riktigt."
  
  
  "Du... yacht broker". Det var inte en fråga.
  
  
  "Egentligen."
  
  
  "Vill du köpa eller sälja båtar i Grekland?"
  
  
  "Nej", sa jag försiktigt. "Jag bara letar runt. Något som avkoppling i kombination med ett litet företag."
  
  
  "Vill du hitta ett stort intresse i våra vatten industrin?"
  
  
  "Naturligtvis. Är inte det intressant?"
  
  
  Mannen skrattade breda halsen; för ett ögonblick, när han såg klyftan mellan hennes ego med framtänderna, hon var starkt påmind om Alexa Zenopolis. Men Alex, han berättade för henne, var ett bra sex inches längre ...
  
  
  "Kommer du att vara i det här landet för en lång tid?" mannen fortsatte att skratta.
  
  
  "Jag vet inte. Bara ett par dagar, kanske jag inte har så mycket att planera."
  
  
  "Ja, naturligtvis. Från vår sida - sidan på fritiden... för besökare". Ego mörka ögon blev stormig som han sa de sista orden, och hennes varsamt stirrade på pistolen han höll fortfarande som syftar till att min mitten.
  
  
  "Vad exakt är det du gör?" Jag frågade, försöker låta mer nervös än krävande.
  
  
  Han viftade med handen med pistolen, men det gav mig inte den minsta aning om att försöka ta ego, ego partner var placerade tillräckligt långt bort från honom att det fanns något sätt ih kunde ha tagit henne utan att lägga minst ett ärr på hans dölja. Dessutom, det fanns ingen anledning att göra så. Inte så långt bort.
  
  
  Mannen med mustasch ryckte på axlarna. "För att lära dig mer om dig, Mr McKee. När någon utlänning, förlåt mig, en Amerikansk, som kommer till detta land och börjar göra förfrågningar, i det, för estestvenno, väcker nyfikenhet för min regering."
  
  
  "Du kan ta reda på genom att fråga," påpekade han.
  
  
  "Ja, det är möjligt. Men min sida ... snälla förstå, Mr McKee, att vi är i ett mycket prekärt läge, omgivet av krafter på alla sidor som är fientligt inställda till oss. Så vi måste vara misstänksamma mot alla, och tro mig , sir, vi beklagar så mycket mer än vad du gör. Så vi använder mest direkt, även råolja, verktyg för att ta reda på vad vi tror att vi behöver veta. Förstår du? "
  
  
  "Naturligtvis," sade jag sur. "Och jag tror att du är redan ganska känd, inte du?"
  
  
  "nja... kanske." För att visa sin goda tro, han holstered pistol på sitt bälte. "Det är bara en sak."
  
  
  "Aj?" henne, märkte att hennes partner ego var fortfarande håller sin pistol, trots att den inte pekade på mig.
  
  
  "Om du inte misstycker..." spred Han sina armar brett i en visa av goodwill och flyttade runt sängen mot mig. "En liten sökning? Din man?"
  
  
  Kristus! Det var allt jag behövde, med Hugo mantlad på min vänstra underarm. Hennes, han tog ett steg tillbaka. "Jag förstår inte varför detta är nödvändigt", sa han till henne, att imitera milt upprörd Amerikansk turist så gott han kunde. "Gud vet, att jag inte smuggla ut henne ur ditt land med båt!"
  
  
  "Naturligtvis inte. Ändå." Han var fortfarande komma på mig. "Som skulle tillfredsställa alla av oss, skulle inte det?"
  
  
  "Jag förstår inte varför ...?"
  
  
  Min sambo tog upp pistolen igen, pekar ego i min riktning.
  
  
  "Snälla, Mr McKee," sade mustachioed affärsinnehavaren. "Vi vill inte insisterar."
  
  
  Han gick runt foten av sängen, armarna utsträckta i en lugnande gest, och såg så vänlig som en noshörning.
  
  
  Jag kunde inte stå ut med det. "Stanna på linjen!"
  
  
  Den mustachioed man stannade, men han verkar inte på en förlust.
  
  
  "Du säger att du är polis eller något liknande. Kan jag ta en närmare titt på kortet visade du mig?"
  
  
  Som stoppat honom. Han sneglade snabbt på sin partner och började mot mig. Ego fel. Han tog ett halvt steg till höger, placera egot mellan sig själv och mannen som håller pistolen. Innan någon igenom dem insåg vad det var som hände, hon var tog av Mustachioed Mannens handled, vände ego, och drog till hans bröst. Det var svårt och tungt, men jag gjorde hennes ego halta.
  
  
  "Mr McKee...", flämtade han.
  
  
  Han var glad över att höra att; vad som var på gång, han har uppenbarligen inte vet vem hennes riktiga namn var.
  
  
  "Plånboken" emu croaked i hennes öra.
  
  
  Han fumlade i hans bakficka. Han var så fast besluten att hålla sitt ego i kontrollera att han inte märker vad man gör. Inte först. Sedan såg jag honom lugnt att sätta ljuddämpare på baksidan av hans pistol. Innan hon hann reagera, han tog noga sikte och sköt två skott på skrymmande bröstet på den person som innehar henne. Jag skäms för att säga att min första reaktion var lättnad över att en av oss gawking inte gå igenom min kropp och slå mig.
  
  
  Hans mustasch sagged, och Alenka ego plötsligt fördubblades i mina händer. Jag låter emu hösten; det var uppenbart att det inte längre var lämplig för mig som en sköld.
  
  
  En annan man som vinkade på mig i reumatism. "Jag tar det. Du behöver inte oroa dig... Mr McKee."
  
  
  Jag gillar inte hur han flinade mot mig, speciellt när hon såg en skymt av metall med tänder inramade av gummi läppar.
  
  
  "Vad fan", sa jag, försöker komma tillbaka i min roll som business traveler. Det var tydligt att han inte skulle skjuta mig.
  
  
  "Det händer konstiga saker ibland, Mr McKee," sade han, lutad över den livlösa kroppen vid mina fötter. Det var blod rinnande från den snyggt punkteringar på Mustasch i bröstet, men det var helt blöt upp av tyget i sin mörka jacka.
  
  
  "Jaså", sa jag och höll fram min vänster arm lite ifall jag behövde Hugo i ett ögonblick av sjukdom. Det var då Wilhelmina ville ha henne så mycket att han kunde smaka på henne. "Vad fan ska du göra, skräddare?"
  
  
  Banditen såg upp, hans små ögon lika död som en orms. "Du vill veta, Mr McKee?"
  
  
  Jag ville inte säga något till henne.
  
  
  Han lyfte upp den döde mannen till hans fötter, böjde sig sin tjocka kropp ner, och slängde den Mustachioed Mannen över axeln. "Det är en brandstege," meddelade han, som om han inte vet det, och gick fram till fönstret, såg ut på det lilla torget nedanför. Efter en stunds paus, han klev över fönsterbrädan och på iron grate. Kroppen på hans axel stötte smärtsamt mot den upphöjda fönsterbåge, men Mustachioed Man kunde inte objekt.
  
  
  Bandit stannade för en sekund efter ego var bördan utanför, och när han tittade på mig, hans leende var nästan vänlig.
  
  
  "Vi får se dig någon gång igen, eh, Herr McKee?" Han klappade kroppen av Mustachioed Man på rumpan. "Vi kommer inte att göra dumma misstag nästa gång, va?"
  
  
  
  
  
  
  Det sjunde kapitlet.
  
  
  
  
  
  Han gick till fönstret och såg tjock bandit klättra uppför brandstegen som en apa, tydligen omedvetna om den börda han bar på. Om jag bara hade Wilhelmina... Men nej, sa han till sig själv, vad är det? Det sista jag ville göra här var att dra uppmärksamhet till mig själv. Särskilt uppmärksamhet av myndigheterna.
  
  
  Och, naturligtvis, hennes, jag visste att de två pranksters som hade sökt mitt rum hade ingenting att göra med regeringen, seriösa agenter som arbetar i sitt eget land inte skjuta sina partner när de får problem.
  
  
  Han kollade sitt bagage och resten av rummet, inklusive den primitiva badrum. Ingenting tycktes saknas, och eftersom jag inte har något komprometterande, att jag inte ska oroa sig alltför mycket om det. Förutom att jag hade undra vem som detta par var och varför de var här. Jag ville ta en bra titt på kortet Mustachioed Man hade visat mig, men det var för sent. Och att det förmodligen inte att göra någon skillnad. Någon, några organisation, var intresserade av Daniel McKee, yacht broker, och det var tillräckligt för att oroa henne. Han missade Wilhelmina mer än någonsin som han klädde och gick till sängs.
  
  
  Mötet var planerat för nästa dag, och han gick upp tidigt i morgon för en lätt tre timmars bilresa genom Peloponnesos. Den enorma berg-halvön var allt grönt och vitt, med grönskande bergssluttningar och kluster av krita stenar; vägen var bra, och han önskade att jag hade haft tid att stanna och bli en ärlig turist. Men jag var för otålig, alltför ivriga att komma till min destination, minnet av vad som hade hänt i mitt rum i natt skulle inte låta gå, och jag kände att något var det förbannat viktigt att ta kontakt med Kristina. Då skulle vi kunna få, som de säger, ett bort.
  
  
  Pyrgos är en eländiga stad med en magnifik naturlig hamn. Innan du gör något annat, jag vandrade runt i hamnen tills jag hittade en plats där jag kunde hyra en segelbåt för en vecka eller två. Elgon Xephrat var godmodig innehavaren av platsen, en liten man med gravsten tänder som han fortsatte blinka i ett bländande leende.
  
  
  Vi kom inte till en affär en gång, hade jag fortfarande att agera lugnt, men jag var rätt jävla säker på att jag skulle få vad jag behövde i ingen tid alls. Elgon försäkrade mig om att han skulle ha ett sjövärdigt fartyg för mig när jag ville ta henne. Detta var en av de viktigaste frågorna.
  
  
  Ett annat hotell, som inte skiljer sig mycket från den i Piraeus, förutom att jag hade en stor ojämn sängen och badrummet ligger i korridoren. Jo, hon hade bara en natt kvar, och kanske inte den natten.
  
  
  Det var sent på dagen, och han hade följt sin tur schema för så länge som han kunde när han slutligen kom fram till Zakynthos Krog. Det var ett stort utomhus-anläggning med en magnifik utsikt över hamnen och en stor berg ö några kilometer från stranden. Han plockade upp det på en metall bord på terrassen, tog av hans misshandlade båt mössa och satte den på sätet bredvid mig. Senare, solen stod lutad över Joniska Havet, faller på stöveln i Italien, där han var på grund av att lämna i ett par dagar. Jag väntade Kristina med så mycket tålamod som möjligt, i hopp om att hon skulle inte hålla med mig att vänta för länge. Det var förbannat obekväm att ha att göra med någon konstig tjej som inte vet något mer om detaljerna i detta uppdrag än vad jag gjorde.
  
  
  Han framför allt hade en run-in med två proffs i mitt hotel rum kvällen innan.
  
  
  Runt en krog, och han kunde se vatten trafik som rör sig i hamnen sent på natten. Det var inte fullsatt, men båtar av alla slag var ständigt kommer och går. En liten båt med en svart skrov dök upp, dragkrok, en flicka på vattenskidor. De närmade sig en rad av fiskebåtar knuten till vallen. Flickan höjde ena armen över hennes huvud, hennes mörka hår flyger bakom henne, och hennes befläckade ansikte hade ett uttryck av ecstasy. I båten, både förare och den andra mannen tittar på henne från aktern log lugnande mot henne. Några av fiskarna på kajen och tittade upp från sitt arbete, några stod i automatiskt fascination som brons-bikini-klädda kroppen blixtrade förbi dem, och det var trasig skål.
  
  
  Sedan en grå långhårig, tjock man som bär en keps med imponerande guld insignier rusade mot vallen, gestikulerar våldsamt. Mannen bakom ratten i båten lade inte märke till honom först, men vissa instinkt gjorde ego uppmärksamma att när han var på väg, han vände kraftigt bromsa på samma gång som han såg att han var nära slutet av hamnen.
  
  
  "Jävla idioter", muttrade han för sig själv. I alla fall, de måste veta mer för att åka vattenskidor i hamnen.
  
  
  Flickan försökte att förkorta bogsera linje; hon verkade vara den enda medlemmen av den glada trion som visste exakt vad hon gjorde, och trots förändringar i hastighet och riktning av båten, hon verkade vara i kontroll av situationen.
  
  
  Och sedan, av någon anledning som jag inte förstår, hon bara föll. Hon steg ned i vattnet, automatiskt lyft av hennes skidor, släppa av tow line. Applåder slutat, men dockworker skakade knytnävarna på människor på båten. Det slutade nästan, ego-motorn morrade, gjorde en långsam cirkel, och närmade sig flickan.
  
  
  Hon klev försiktigt på isen, klamrar sig fast vid hennes skidor, men när båten närmade sig, hennes röst ökade i ilska. Jag kände lite grekiska om henne, men jag var säker på att det hon sade kunde inte hittas i bara en vanlig textfil. Hon sköt jet ski mot matematik i för och akter, han tog ih med en förbryllad blick på hans ansikte. Men när han höll ut sin hand för att hjälpa henne ombord, hon ryckte på axlarna, vände sig om och simmade mot grov trätrappa som kantade kajen.
  
  
  Föraren manövrerade försiktigt bakom henne, både män öppet vädjande. Hon ignorerade ih, hennes ansikte speglar hennes arroganta förakt. När hon nådde stege och startade upp vatten, mannen i aktern nått för henne igen, hon skakade av ego hand, avrunna vattnet från hennes böljande hår så att det var helt stänkte, sedan klättrade några steg tills hon var över dem. I det ögonblicket vände hon sig om och sade något, att skära bort det som en sergeant ge order till de mest odugliga rookie i hans pluton. Både män såg snopna var så tystlåten; mellan dem, de gav flickan en del kläder, och en stor halm väska. När de var på Nä, hon vände sig bort utan så mycket som en blick för att säga adjö, och snabbt klättrade upp till toppen av banvallen.
  
  
  Som de flesta av de andra besökarna i krogen, som han fick upp bakom sin stol för att få en bättre titt efter flickan föll. Från där jag höll det, jag hade en bra bild av allt som var på gång, och han stod när den nått toppen av den stora stenen vallen. Hon stannade för ett ögonblick, medvetet inte ser tillbaka, tills hon hörde den plötsliga vrål av en utombordare som hennes två otröstliga hot rod ledsagare tog sig tillbaka över hamnen i sökandet efter sin förlorade ego. Sedan tog hon den halm väska till hennes fötter, tog sina vapen, och kastade bomullsfrotté shirt över huvudet, vrida Rivnenskaya så mycket som behövs tills Svenskarna var strax söder om hennes lår. Hon drog smidig, fuktigt hår ut från under kragen på sin tröja, nått i hennes väska, och drog ut en monstruös par solglasögon. Först efter att hon satt på henne nu gjorde hon tittar på oss som stod där och såg på nä.
  
  
  Det var ingen falsk blygsamhet eller högmod och likgiltighet i sin attityd mot oss, hon bara log svagt, ryckte på axlarna och plockade upp sin väska. När hon passerade mimmo mig, så nära att jag kunde känna blandning av salt, vatten och solkräm som täckte hennes hud med pärlor, hon tvekade för en sekund, sedan fortsatte på sitt sätt, direkt till krogen.
  
  
  Hennes tittade på henne - hon skulle förmodligen ha förstört sin locket om han inte hade, eftersom alla andra var definitivt titta på henne - som hon klättrade upp för ett par breda, grunda steg till sten terrass och tog en stol utan ett paraply för att skydda sig från solen. Innan hon satte sig ner, det var en servitör, och när han återvände till den dystra inre av en krog för att få henne så, att hon sakta återvände till sitt bord. Jag kände en viss mängd sofistikerade beklagar att hon inte välja nästa tabell, men sunt förnuft vederlagt media som dök upp för mig att
  
  
  * Jag kom inte hit bara för att beundra den lokala vattnets gudinna.
  
  
  Hon drack ett glas lokalt vin, klämde hårt på druvor som redan hade smakat på det, och bestämde sig för att hålla sig till ouzo, åtminstone den bleka, mjölkaktig ämnet skickade sina egna varningssignaler innan du svalde det. Vi satt så att vi kunde titta på varandra utan att tänka för mycket om det, och efter ett tag blev det uppenbart att hon inte var ute i min riktning. Okej, jag kan acceptera det, de enda besökarna på denna plats vid tillfället var en handfull av turist-par och några lokalbefolkningen, affärsmän, att döma av ih strikta kläder, nam, odin, runt vilken tjej skulle inte ha varit intresserade av eller som skulle ha haft mod att närma sig henne efter att prestanda i & nb stund tidigare.
  
  
  En av hennes långa, nakna ben ryckte otåligt runt henne. Varje par sekunder, hon fluffed hennes våta hår och torkade i solen, där hon satt, kunde jag se koppar höjdpunkter på svart sammet, och varje gång hon tog upp hennes armar, hennes bröst stod ut kraftigt mot den tätt tyg av henne chemise. Jag vände bort; det sista jag behövde var att denna typ av distraktion. Dessutom, sade han till sig själv, hon var nog en hög klass helg call girl som söker stöd. Han noggrant undersökta resten av tavernan och beslutas utan någon tanklöshet att det var det bästa valet för potentiella kunder.
  
  
  Han tittade på sin klocka och sedan på den snabbt fallande solen över havet. De båda sa att det började bli sent, och jag undrade när min kontakt skulle visa upp.
  
  
  Hon var att komma till hennes fötter, en guld-tippade cigarett dinglande från hennes läppar. Hon satt en stund, tittar runt vallen som om hon ville ha något, vände och gick, fortfarande barfota, i det dunkla inre av en krog. När hon passerade mitt bord, hon log vagt, inte titta på mig.
  
  
  Jag tog upp min hand för att justera mina solglasögon, och en servitör svävar i närheten tog min beställning, en stund senare, en annan ouzo var framför mig. Han var en ung man i tidiga tonåren, och som han satte drycken ner på en stol, han tittade på flickans bordet, sedan på baksidan av en krog, och hans ögonbryn ilsket upp som om han var imiterar Groucho Marx. Innan hon insåg vad han gjorde, han lade också ner en mugg vin att flickan hade druckit och skyndade iväg innan hon hann protestera.
  
  
  Hon återvände nästan omedelbart efter egoistically lämnar, med sätet mittemot mig. Innan jag säger ett ord, hon tog en klunk vin, släppa ut en låg, gusty suck av uppskattning, och lutade sig tillbaka i sin stol. Först då fick hon titta på mig.
  
  
  "Har du en bil?" frågade hon. Nä ' s accent förstärktes, men hon verkade bekväm med det engelska språket.
  
  
  "Jag har en," jag har kommit överens. Volkswagen var parkerad i närheten, i fullständig bild av vår ordförande.
  
  
  "Jag trodde detta var tänkt att bli ditt," sade hon torra. "Rullande siffror och det faktum att du är en Amerikansk."
  
  
  "Syns det att mycket?"
  
  
  Hon ryckte på axlarna i en visa av likgiltighet. "Ah, ble lära sig att känna igen." Hon sneglade på de andra borden i närheten. "De är vad, över det, de är i England." Hon nickade lite, vilket tyder på ett medelålders par smuttar vermouth på ett skuggigt bord. "Han gick i pension och ägna sig åt whiskey; se på dessa ruby pinnar! Och varje kvinna som praxis ser ut så här, med ett ansikte likt en yxa och i den här fantastiska tweed passa här i solljus Pyrgos! Kan du tänka dig att de kom från... " Hon viftade med handen i luften i ren frustration. "Argentina?"
  
  
  Jag var tvungen att le. "Antagligen inte."
  
  
  Hon lutade armbågarna på stolen och lutade sig i, att ge mig full kraft i hennes leende, som om hon hade just upptäckt något helt charmigt. "Så du har en bil?" Hon tittade på Volkswagen.
  
  
  "ja. Detta är min."
  
  
  "Då kanske du inte kommer ihåg... jag förlorade mitt jobb."
  
  
  "Så du lagt märke till henne."
  
  
  "Det är bara en liten allmänna stranden, inte långt bort. De är killar i en båt, som de bad mig att åka vattenskidor med dem, och hon sa varför inte." Hennes axlar nu steg och föll som kolvarna i ett lok hjul bunt. "Men de vet inte hur det ska driva denna båt, du vet? Du dårar! En röst så uppriktig i hamnen... såg du det?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Så ih lämnade henne; jag tror inte att de kommer även ta mig tillbaka till den lilla stranden hotellet där hon bor. Så jag... vad ska man kalla det? Övergivna?"
  
  
  "Inte precis, men du har rätt idé."
  
  
  Hon lutade sig över stolen mot mig. Standard flytta, tänkte jag, som hennes bröst pressas mot den lummiga tyg av hennes skift. "Hur länge har du varit i Pyrgos?" frågade hon.
  
  
  "Jag förväntar mig inte att vara här för länge."
  
  
  "Ah. Vart går du härifrån?"
  
  
  Han skiftade lite i sin stol. Hon ställer för många frågor, även för prostituerade. "Jag har inte bestämt mig ännu", sade jag försiktigt.
  
  
  "Kanske..." Hon flyttade närmare mig och slickade hennes läppar som om stolen inte var det. Hennes ögon glittrade som om de hade sina egna inre vika papper. "Kommer inte Korfu vara dåligt?"
  
  
  "Det är en möjlighet," jag erkände. Det finns ingen mening i att ljuga.
  
  
  "Då kanske du behöver en följeslagare?"
  
  
  Den korkskruv var inte oväntat, men det gjorde jag inte har ett svar. Han stirrade på Nä en lång stund innan du svarar. "Vill du åka till Korfu?"
  
  
  "Jag skulle inte ha något emot."
  
  
  "Varför?"
  
  
  Det var hennes tur att tveka. Hon vände sig bort och flyttas Arierna med dessa underbara axlar. "Detta är ett bra ställe."
  
  
  "Så det är."
  
  
  Plötsligt, hon flinade som en liten flicka fångad i en ofarlig lögn. "Men Korfus pricelegs är bättre, är de inte?"
  
  
  Han kände en stickande känsla. "Kanske..."
  
  
  Hon nådde över stolen och rörde vid min arm. "Du behöver inte tänka att hon är en vän för ett par dagar, gör du?" Hennes leende breddas. "Mr McKee?"
  
  
  Han ville inte nämna sitt eget namn.
  
  
  
  
  
  
  Kapitel Åtta
  
  
  
  
  
  Det var knappast det mest subtila kontakt jag någonsin gjort, och det störde mig när hon var eskorteras tillbaka till hotellet där hon hade lämnat hennes kläder. Vi behövde inte prata så mycket i bilen, Han ville inte uppmuntra henne, och hon hade inte erbjuder. Men innan vi kom till den sträcka av allmänna stranden omgiven av små andra klassens hotell där hon hade lagt ut på sin vatten-skidåkning expedition, var hon saktade ner för att gå till nah.
  
  
  "Så du är Kristina", sade jag. Hon har inte ens sagt till mig det ännu.
  
  
  "Naturligtvis. Har du en båt?"
  
  
  "Jag har ett hyrt, ja."
  
  
  "Då kanske vi ska.... Är inte det hur du använder din fritid?"
  
  
  Henne, rynkade pannan: "Kanske. Beror på vad du menar."
  
  
  "Jag menar, vi behöver synas i det offentliga, uppenbarligen dras till varandra." Hon tog min hand, men på hennes varma nakna lår. "Omröstning som denna, någon? Amerikansk turist, grekisk kvinna som är på semester. Är det inte detta som planerat?"
  
  
  Hon visste ju mer om benet värde planer än hon gjorde, men det var vettigt. "Vad är det du höra av Alex?" Jag bad uppriktigt.
  
  
  Det var som om hennes hud hade plötsligt förvandlats till marmor, kall som graven, men hon gjorde ingen ansats till att driva bort min hand. "Vi ska prata om det senare."
  
  
  "Varför inte nu?"
  
  
  Hennes leende var som en död mask. "Eftersom du och jag, Daniel McKee, inte vet något om Alex. Just nu, vi firar att lära känna varandra, och i morgon, när vi går på vår lilla kryssning till Korfu, vi kommer att ha gott om tid att prata om det."
  
  
  För en lekman, det verkade som att en mistel en ganska bra uppfattning om hur saker och ting fungerar i min e-business. Hon var tvungen att gå med henne. Åtminstone för nu.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ee-hotel var en intetsägande liten plats med rosa gips väggar och en stor terrass med utsikt över en smal remsa av stranden. Vi gick igenom en ritual: vi hade en drink på ett av borden på terrassen, hålla händer, och många tittar in i varandras ögon. Från tid till tid, jag kollade för att se om någon var uppmärksamma oss, men jag såg inte vem som helst som var mer intresserade av Kristin än väntat. Slutligen, just som solen var på väg att sjunka i havet, reste hon sig upp, drog i mig att mina fötter med henne.
  
  
  "Ska vi äta lunch?"
  
  
  "Naturligtvis."
  
  
  "Naturligtvis," sade hon. "Du kan plocka upp mig i en och en halv timme. Kanske... kan ni ordna för oss att segla i morgon bitti?"
  
  
  "Jag vet inte." Henne, kelade i hennes öra, som väntat, men mest för att jag ville vara säker på att ingen skulle höra vad jag sa. "Ta din tid, kära. Hon skulle inte bli ombedd att göra arrangemang för att lämna morgon tills det är ganska jävla uppenbart att du kommer med mig."
  
  
  "Så låt oss göra det tydligt nu." Hon slog min ljumske på det mest uppenbara sätt, lyfta hennes ben något att gnida hennes nakna knä mot mitt lår. Det var bara en kort gest, men ingen kunde missa det. Eller ego konsekvenser.
  
  
  "Ja," sade jag, och jag är tvungen att rensa min hals innan ett annat ord kom ut. "Vi ska lämna i morgon."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Hon såg lika bra ut i hennes mörkblå klänning som hon gjorde i en bikini, det var uppenbarligen något som hon hade köpt från ett lager, men Kristina visste hur man gör några av hennes kläder ser ut som de var gjorda för nä bvlgari, burberry. Vi gick till en liten restaurang nära hennes hotell, det var inget speciellt med det, och så långt hon kunde se, det var inga andra turister där. När hon var säker på att ingen kunde höra oss, ee frågade henne,
  
  
  vad var anledningen till att vi hamnade i just denna plats?
  
  
  Hon rodnade, bara lite genom hennes solbränna.
  
  
  "Jag vet inte riktigt denna stad," sade hon. "Detta är min första tid här."
  
  
  Han tänkte på det för ett par sekunder, sedan lutade sig tillbaka i sin stol och log mot hey, över som ordförande. "Bara ett par turister, är de inte?"
  
  
  "Ja..."
  
  
  Det var min tur att få saker att röra på sig. Enligt Manila kuvert som hon tappade bredvid stolen, hon plockade upp kartan och vecklade ut det. "Visa mig något om denna kust", sa han till henne i en låg röst. "Eller berätta för mig vad du inte vet. Hursomhelst."
  
  
  Det var en karta över den västra kusten av Grekland - från Peloponnesos till ön Zakynthos; Kefalonia; Ithaca, där Odysseus seglade till kriget med Troja, och sedan alla dessa år senare återvände till de mest lojala gin i historia, Leucas, och flera andra mindre öar och fastlandet portar, tills Korfu dök upp, formad som en yxa med ett stort tvärsnitt av havet. en deformerad handtag, bladet som syftade till kusten i Albanien.
  
  
  "Det skulle vara en trevlig kryssning," flickan sa försiktigt.
  
  
  "Ja. Som stannar på vägen skulle du föredra?"
  
  
  "nej. För oss, i det specifika fallet. Men jag tror kanske... tre dagar skulle bli en bra tid."
  
  
  Min gut sammanbitna, inte för första gången på detta uppdrag. Mer dröjsmål, mer tid när ingenting händer.
  
  
  "Är du säker på att du vill komma med mig?" Hennes röst återvände till rollen.
  
  
  Hon fokuserade hennes stora, mörka ögon mot mig. "Men det är klart, Daniel McKee."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Efter lunch gjorde vi vår väg genom trånga gränder som omges av fasta rader av mörka hus som verkade komma över oss, blotting ut tydliga Joniska himlen. Kristina gick tyst bredvid mig, hennes höft pressas mot mina, och jag hade hela tiden påminna mig själv att vara på jakt efter en eventuell svans.
  
  
  Ingen såg henne. Jag gillade det inte.
  
  
  "Du ... är... bott på hotellet tillräckligt länge för att ta emot en anmälan från...?"
  
  
  Hon tryckte hennes läppar mot mina, men hennes läppar var kallt och innehöll en varning. Inte" tala nu " hon mumlade. "I kväll är det för oss."
  
  
  Jag kunde inte säga om hon talade till mig eller till någon bugg planterade på nä. I alla fall, han kunde inte objekt.
  
  
  Vi gick längs vattnet där första gången jag såg henne, beslutat att inte besöka krogen där vi mötte upp igen, sedan åkte vi till mitt hotell, som var bara ett par kvarter bort. När vi närmade oss den svagt upplysta ingång, en brun Mercedes drog ut runt gränden, vrålade i vår riktning, och avtog kraftigt. Han kröp förbi henne och tittade passivt på bilen, men såg ingenting i baksätet men en suddig bild. Föraren, med hatten nerdragen över ögonen, tittade rakt fram. När Mercedes var en bit bort, det drog över till sidan av vägen på motsatta sidan av gatan. Det var bara ett fåtal andra bilar parkerade i närheten, och Kristina och jag var de enda fotgängare i sikte.
  
  
  Flickan tog tag i min arm och tvingade mig att sluta. "McKee!" viskade hon snabbt. "Vilka är dessa människor?"
  
  
  "Jag vet inte någon." Henne, sade han tyst, var illa nog att ta itu med en vanlig amatör utan att skrämma henne till döden.
  
  
  "Men de såg oss och stannade." Henne, jag kände henne att rysa, hennes kropp pressas mot min. "Varför är de väntar där?"
  
  
  Mercedes var parkerade direkt framför hotellets entré, dess mullrande motor mjukt och tunt strömmar av ånga kommer ut ur avgasröret.
  
  
  Han vände sig till flickan och kramade henne. "Oroa dig inte om alla du ser, Kristina. Ikväll är vår natt... om inte."
  
  
  "Om vad?"
  
  
  "Du behöver inte ha en man, gör du? Eller den andra-en kille?"
  
  
  Hon skakade på huvudet, söker mina ögon frågande. "nej. Skulle hon vara på semester ensam om hennes ego var misteln?"
  
  
  Hans far nickade instämmande. "Så vad är det att vara rädd för? Mitt rum kommer att vara tyst, då..."
  
  
  Flickan avbröt mina ord med en plötslig, hård kyss. Detta tog mig med överraskning, men jag återhämtade sig snabbt och höll henne tätt till mig. Efter ett tag, hon drog hennes mun iväg från mig och började röra min nacke, trycka på hennes läppar mot mitt öra. "Är det säkert att prata i ditt rum?" hon mumlade.
  
  
  "Jag skulle inte satsa Stahl på det." Det var ingen mening med att nämna mina gäster från igår, även om de var halvt land bort.
  
  
  Hon långsamt drog sig tillbaka för att titta på mig med lysande ögon och vidöppen mun i en fantastisk leende. "Så vi kommer att ha denna natt, Daniel McKee. Då ska vi se..."
  
  
  När vi kom in på hotellet, brun Mercedes var fortfarande finns där, som en knäböj, hukande dragon andas rök från avgasröret.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kristina var inte blyg till oss, hon var inte vansinnigt otålig för oss, men
  
  
  hon var inte heller likgiltig till sex. Hon var den typen av tjej som aldrig skulle kunna förbli likgiltig inför allt, om det var att borsta tänderna eller att göra kärlek till en främling. Hon satte sig försiktigt på kanten av den knöliga sängen som förbises rummet för första gången när han hällde brännvin i ett par glasögon. Hon tog hennes, smakade på det och körde tungan över hennes läppar som en katt.
  
  
  Det enda stol i rummet var för låg och i en dålig plats. Efter att bryta en av mina grundläggande regler, jag flyttade henne till den breda fönsterbrädan och se till att det fönster gardin var tätt är stängd, även då jag visste att min silhouette var perfekt mål för prickskytte, och jag litade på min instinkt att ingen ville ha henne död. Han vill inte ännu.
  
  
  "Okej", sade jag, att höja ett tjockt glas i rummet, i en gest av grillning en ost smörgås.
  
  
  "All right?"
  
  
  Detta var min första riktigt bra titt på Christina Zenopolis, en annan gång jag var förblindad av för mycket solljus och allt det våta, rostat kött, restaurangen som används för att få en dov haze och ett bord mellan oss. Här, ljudet var avstängt, men inte för mycket, och ingenting störde utsikten. Även hennes mörkblå, avskalade klänning var nästan lika avslöjande som dagtid bikini, och på sätt och vis mer spännande. Med sitt tjocka mörka hår och bred uppsättning häpnadsväckande blå ögon, hon var en visuell skatt, och så långt som en iller, hon hade visat intelligens och ande för att matcha utseendet. För ett ögonblick önskade jag att vi var vad vi såg ut, och då jag sa till mig själv att sluta vara en idiot.
  
  
  "Så du är en student," jag anmärkte, leder samtalet som alla som lyssnar kan förvänta sig en turist frågar flickan han hade plockat upp och fört till sitt rum.
  
  
  "Ja."
  
  
  "Vad är det du studerar?"
  
  
  Hon ryckte på axlarna och tog en lång dricka konjak. "Förr ville jag bli sjuksköterska, men jag var tvungen att sluta."
  
  
  "Varför?"
  
  
  "Det var..." Hon rynkade pannan. "Tja, jag slutligen erkände för mig själv att jag inte kan stanna runt sjuka människor för resten av mitt liv. Vet Du Det?"
  
  
  "Jag antar det."
  
  
  "Och så hennes ... tja, det är bara att lära sig. Kanske ska jag vara en biolog, kanske en arkeolog. Inte alltid rusa in i ett beslut, eller hur?"
  
  
  "Jag tror att dina föräldrar vill att du ska få en större." Jag sade detta med ett menande flin, men jag visste också att Nä inte har några föräldrar.
  
  
  Kristina tittade på mig uppmärksamt. "Att jag inte har några föräldrar, McKee. Det är klart du gör, jag måste ha sagt er det förut."
  
  
  Han nickade mot henne. "Jag tror att du gjorde. Ber om ursäkt. Men hur är det med dig, eh ... hur gör du för att leva?"
  
  
  "Åh, hej, jag arbetar i en butik i Aten. Det är väldigt nära till Hilton. De är mycket bra på att betala mig för en ledig dag då jag inte behöver gå till skolan." Hon lutade sig framåt, den blygsamma halsen av henne att klä sig endast delvis avslöjande. "Är det inte bra att jag är på semester nu?"
  
  
  "Det kunde inte vara bättre", sade jag, och när jag förstod att jag gick upp och satte sig ner bredvid henne på sängen. Hon ville inte flytta eller verkar förvånad, men det var ingen automatisk smeker, heller. Jag gillade den här tjejen mer och mer.
  
  
  "Hittade du vad du ville ha i Grekland, McKee?"
  
  
  "På ett sätt."
  
  
  Hon skrattade. "Jag talar om din e-business att avslöjas."
  
  
  "Inte jag säga så?" Henne, hånade hej, i reumatism. "Jo, faktiskt, hon bara varit här ett par dagar, men henne träffade några människor, tittade på båtar. Jag hade någon idé om att jag skulle kunna hitta henne i ditt land, ett geni i yacht design, någon som kunde komma upp med något nytt och spännande. Medan... Men om jag hittar vad jag letar efter eller inte, får jag veta något om Grekland. Jag gillar mest av saker runt omkring den."
  
  
  Den här gången har hon kysste mig med kyla, ljus läppar. Jag började krama henne, men hon drog bort, inte mycket, bara tillräckligt för att låta mig veta att det inte var den gången.
  
  
  Hon sa. "Så du reser i morgon?"
  
  
  "Det är en idé. Intressant i mitt land och förmodligen i din också, när människor på en båt se en person som anländer med bil och börja ställa frågor, att de inte tenderar att tala mycket. Men när samma person visas i båten och ber dem samma frågor, de kommer att svara på dem."
  
  
  "Ja, jag kan inte se hur det skulle kunna vara." Hon tog en klunk konjak. "Och du ärligt vill ta mig med dig?"
  
  
  Jag var säker på att hon nu var att tala om eventuella misstag, eftersom hon visste fan att jag ska ta henne med mig. "Jag skulle verkligen vilja det. Bara tre eller fyra dagar, bara coastal simning. Ta din tid."
  
  
  Hon verkade tycka om det, då hon nickade långsamt. "ja. Det skulle vara mycket, mycket bra." Med det, reste hon sig upp, höll ut i hennes tomma glas konjak till närmaste commodore, och lyfte vit ull kappa som hon bar mot kyla av kvällen. "Jag måste gå tillbaka till mitt hotell, McKee."
  
  
  Min förvåning måste ha varit klar, men hon kvävt min protest med en hård rynka pannan. "Har du?" Jag sa unconvincingly.
  
  
  "Ah, ja. Det var mycket trevligt, McKee. Henne, jag känner att vi har lärt känna varandra väl på så kort tid, och det finns så mycket att se fram emot. Hon lutar huvudet åt sidan och gav mig en retsam leende. "När vi är ensamma på havet, jag är säker på att vi hittar något att prata om."
  
  
  Hon förmedlas budskap, och jag inte ihåg. Kristina ville inte honom att ta henne tillbaka till hotellet, men jag såg till att brown Mercedes var inte över gatan innan jag satte henne i en taxi. Jag tittade på henne tills hon var utom synhåll och såg inga tecken på hennes svans ifatt henne, men jag kände ändå en kall oro i min mage; Kristina var mitt enda sätt att kontakta Alex, och om något hänt henne ...
  
  
  Allt jag kunde göra nu var att hoppas att hon visste vad hon gjorde, eftersom jag fan inte.
  
  
  
  
  
  
  Kapitel Nio
  
  
  
  
  
  När han kom tidigt nästa morgon, Elgon Xephrat väntade på mig, men han var inte den vänliga, leende man som hon hade träffat dagen innan. Han skakade på huvudet tyvärr när han såg mig gå ett varv runt bilen och in i hans lilla, rörigt kontor.
  
  
  "Jag är ledsen att jag inte lever upp till mina förväntningar", började han med vänliga hälsningar, tittar ner på den vita gym väska hon bar på. "Din båt kommer inte att vara redo att segla idag. I morgon, kanske i två eller tre dagar. Jag kan inte säga."
  
  
  "Vad fan hände?" Jag krävde.
  
  
  "En olycka i går kväll." Han ryckte på axlarna och pekade vagt över hans axel. Genom fönstret bakom henne, ego kunde se den livliga varvet, ipod, och en liten vik där massor av båtar, mestadels små, var förtöjd. Hon vet trettio-två-fots fånga han hade använt för att lysa upp mig dagen innan, snuggled upp mot bryggan i en lång, tjock orm runt en slang som spillts ut över kanten och ner i hytten.
  
  
  "Vad hände?"
  
  
  "Jag tror att någon kom till förtöjningsplats för sent. Din Argos måste ha varit ganska illa körde, vi hittade en ego denna morgon med en hel del vatten, en del styrelser poppade ut framåt. Han påpekade det i onödan.
  
  
  "Det kan inte vara alltför svårt skadad om det inte sjunker i natt.",
  
  
  "Förmodligen inte, vi måste få henne att se till."
  
  
  "Kan jag åker dit varje år? Kanske ska jag har en idé..."
  
  
  Egots ögon var kalla. "Vill du veta mer om mina båtar än hennes, Mr McKee?"
  
  
  "Naturligtvis inte, det är inte vad jag menade. Titta, du sa att du hade en annan båt som jag kunde ta. Vad sägs om den här?"
  
  
  "Ah, men efter att du lämnade igår, två herrar kom och chartrade ego. Du sa att du önskade Argos ändå."
  
  
  Jag gjorde det, det var mindre, lättare att hantera med en hand, och generellt sett bättre ut. Men ... " De har redan tagit bort henne?"
  
  
  "Scylla? Inte ännu, nej."
  
  
  "Jag behöver en båt", sa jag blankt.
  
  
  Zephrathus såg förvånad ut. "Men ni sa att det var ingen brådska, Mr McKee."
  
  
  "Allt har förändrats. Hon ska kunna göra affärer med dig, men om du inte håller ditt ord, att jag ska behöva gå någon annanstans, Mr Xefrates."
  
  
  Om han hade väntat sig en sådan sak från denna person, han blev tyvärr fel. Han bara stirrade på mig en lång stund, sedan ryckte på axlarna. "Det är din rättighet."
  
  
  "Titta, ska jag betala vad du vill för att Skylla. Låta andra vänta en dag eller så för att Argos repareras."
  
  
  "Är detta viktigt att du, Mr McKee?"
  
  
  "Det här är viktigt." Henne, skrattade. "Du kommer snart att förstå varför."
  
  
  Xephrathus såg tankfull ut, hans blick dyster, och sedan hans mörka, skäggiga ansikte blixtrade ett plötsligt leende. "Ah! Kanske jag förstår det." Han knackade påbörjad av en penna mot hans tänder. "Kanske de andra herrar kommer också att förstå."
  
  
  "När de säger att de skulle börja?"
  
  
  "Just idag. Faktiskt, eftersom de kom så sent igår, jag hade inte tid att komma ih på båten. Oftast måste jag vara säker på att någon vet hur man hanterar en av mina favorit båtar innan jag låta dem plocka upp det. Utom när de har dem... Hur ska jag säga detta? Meriter? Ja, precis som du, Mr McKee.
  
  
  Bland de övriga dokument som jag var försedda med var en kopia på mitt ID-kort, som konstaterade att jag hade korsat Atlanten två gånger i liten båt-tävlingar, en gång som en navigator och en gång som en kapten. Jag var bara så glad över att Xephratus inte hade bett mig att styra Scylla, en bred skalad slup med tillräckligt stuga utrymme för en flock trumf att bära last, runt trångt bay.
  
  
  "Så jag kan ta Skylla istället", sa jag, nå för min plånbok.
  
  
  De andra två männen skakade sina huvuden. "Jag kunde inte göra det, Mr McKee. Jag gav mitt ord att två andra herrar."
  
  
  "Men du lovade mig."
  
  
  "Den dag skall snart komma, när du vill ta Argos."
  
  
  "Kan du kalla dessa andra killar? Åtminstone be nu om de inte har något emot att skjuta upp resan för en dag eller så? " henne, kändes löjligt, nästan tiggde sådär, men det fanns ingen annan plats i Pyrgos där hans båt kan hyras direkt. Det enda alternativ var att återvända till Pireus, där den Kungliga grekiska Yacht Club kan ordna charter i nästan alla hamnar där de var tillgängliga. Men det skulle inte bara innebära en försening av åtminstone en dag, men ännu viktigare, det skulle befria mig från ångesten för att börja mitt "lugna" kryssning.
  
  
  Xephrathus rynkade, bläddrade i några papper i hans rat ' s nest på hans skrivbord, hittade vad han ville, och till slut suckade resignedly. "Jag är verkligen ledsen. Jag tror inte ih Hotel in i det."
  
  
  Han satt där som en tjock, ledsen, men oförsonliga spindel, och hon började tro att denna ort i Ryssland var ett totalt misslyckande när Kristina kom.
  
  
  Xephrathus nästan hoppade upp som tjej in, hans mörka ansikte split i en idiotisk grin av uppskattning. I bleka blå shorts, en randig crew-neck tröja, och en som sjuder av iver för en semester, ee var tillräckligt för att göra något man stå upp.
  
  
  "Är vi redo?" "Vad är det?" frågade hon, och gav mig en picka på kinden och släppa två kassar på det dammiga golvet.
  
  
  Dess kortfattat berättade här om de komplikationer. Kristina reaktion var perfekt, hon vände sig till Zephrat, skäggtorsk nog.
  
  
  "Men det är inte rättvist! Min semester kommer att sluta i ett par dagar, och jag lovade en liten kryssning."
  
  
  Xephrathus såg nervös. Han talade till flickan på grekiska, och hon svarade, ingen av dem kunde förstå henne. Men vad hon sagt till oss, att Kristina hade en makt av övertalning för att han inte kunde förstå, efter några minuter, Xephrath nickade, lite tråkigt, men ryckte på axlarna, och vi fördes i vår bil till bryggan.
  
  
  Oden ' s ego kompisar tog Scylla med mig, och efter att han kollade min rigg och utrustning, slup var försedd med bestämmelserna, och vi lägger vår växel ner nedan. Xephrathus utfört en effektiv drift, och det var inte förrän mitt på dagen att vi gled ut ur hamnen i Bar. Arbetar under dånande effekt av den inbyggda motorn, han sköt sin väg genom kluster av båtar som ligger för ankar i bukten, känsla rodret slack. Bara när vi var långt borta från den boj som markerade ingången till viken gjorde jag ge det till Christina hjulet och gå vidare.
  
  
  Den staysail gick upp först, det var självjusterande, vilket gör det mycket enklare att segla ensam. Christina berättade för mig att hon gjorde lite segling, men bara i små båtar, så utom i nödfall, jag tänkte att jag skulle göra alla allvarliga saker själv. Som armen började fylla, vände han sig om och sa till flickan att höja slup vindsidan. Hon nickade, vände hjulet, och höll ego, vinbären hårt, fram till fören svängde runt och armen började flaxa. När jag var glad att hon hade gjort oss att röra oss mer eller mindre tryggt i rätt riktning, återvände jag och lyfte upp henne med en tung storseglet. Det var inte lätt på min egen, även med vinsch, men det var slutligen softa ner av en tung presenning till toppen av masten och godkändes genom foul.
  
  
  Den Skylle gunga i måttligt starka vågor, och jag var tvungen att dansa en liten stund som hon manövreras längs de smala mimmo koll på rufftaket. När hennes far återvände till den rymliga kabinen, Kristina fann det svårt att styra båten, hennes sel satt bredvid henne och stängde av motorn. Tystnaden var vacker.
  
  
  "Det är en stor båt," sade hon mjukt, tittar upp på den stora masten som vinden började fylla hennes ego.
  
  
  "Stor nog", jag gick, ta ratten från henne.
  
  
  Dagen var klar och skarp, trafiken måttlig och relativt väl spridda. Till och med så nära till stranden, det var en känsla av gränslös djup under vårt skrov, det mörkblå vattnet vänder sig till mjukt skum som vi gjorde vår väg genom vågor. Kristina tog upp sina händer för att trycka tillbaka henne tjock, glänsande hår, och i solljus nen kunde se koppar höjdpunkter av det. Hon tog ett djupt andetag och njuter av vinden och salthaltig luft, med slutna ögon, när hon öppnade ih igen, hon såg verkligen på mig.
  
  
  "Okej," sade hon.
  
  
  "Ja."
  
  
  Hon såg sig tillbaka; infarten till viken redan var bara en oskiljbar del av kusten. "Vi är äntligen ensamma." Hon log. "Jag menar verkligen ensam."
  
  
  Han sneglade på den öppna fälla som leder till storstugan, sedan försiktigt tittade på Nä. "Kommer du att kunna arbeta lite med ratten? Jag vill kolla in några saker under."
  
  
  Kristina nickade och tog hjulet igen. Den enda mark synliga utom för rysslands President Vladimir Putin bakom oss var Zakynthos, och ön var km till styrbord.
  
  
  I verkliga proffs, naturligtvis, verkar allt vara bra, förutom att någon överraskning kan inte engagera oss i några problem med båten. Jag gick ner för att hitta några andra problem.
  
  
  Jag kanske tog i för mycket, men jag har granskat det hela insidan av båten och krävde att eventuella problem. Det verkade osannolikt att någon skulle kunna ha installerat någon lyssnar enheter på Scylla, men det var ingen mening med att ta några chanser. Botten var förvånansvärt rymliga storstugan där det kunde stå nästan lodrätt. Köket var kompakt och betydligt nyare än båten, med ett plast tak och en liten rostfria diskbänken. Det var en el-kylskåp som Xephratuh hade berättat för henne att jag inte kommer att använda, som innebar att starta motorerna för att hålla batterierna laddade, och dess shell var inte för det. Vad det än var, den gamla ursprungliga kylskåp var fortfarande där, och nen hade ett femtio-kilos isblock för att hålla den kall ale.
  
  
  Även i den största stugan, det var övre och undre britsar på babords sida, och på den andra sidan fanns en fåtölj med inbyggd stoppade säten på sidorna, matsalen kunde sänkas för att förvandla det hela till en dubbelsäng.
  
  
  Vidare, genom en kort, smal passage omgiven av en sänggavel och ett hängande skåp, var en annan stuga, där två män sov på något böjd kojer. Jag fick nästan krypa för att komma in, som höjd under däck fram minskade dramatiskt. Plexiglas falluckor som var den enda källan till ljus, och hon lyfte upp det lite för att andas in den fuktiga rum. Jag gjorde en mental anteckning att stänga av den om vädret blev dåligt, trots att vi hade en automatisk länspump, det var ingen mening med att ta på vatten i onödan.
  
  
  Det tog mig nästan en timme att se till att Skylle var ren. Det var dumt, sade hon till sig själv, att vara så jävla försiktig, men en av de första saker som hon hade lärt mig " i spy mail verksamheten var att aldrig ta något för givet. Sedan var det två killar som hade försökt att chartra en Scylla dagen innan, för att inte nämna de "olyckor" som hade skadat den andra båten. Nej, det var värt en timme. Han öppnade ett par flaskor öl och förde ih tillbaka till hytten.
  
  
  "Jag var rädd att du skulle somnat," Christina har sagt.
  
  
  "Jag bara såg till att allt var i sin ordning. Nu kan vi prata." Hennes sel var nä nå, det var dags att få ner till företag.
  
  
  "Ren... fel?" "Vad är det?" frågade hon försiktigt.
  
  
  "Nej", sa jag blankt.
  
  
  "Vill du köra?"
  
  
  Henne, såg till styrbord. Vi närmar oss en punkt på den sydligaste spetsen av ön Zakynthos, vilket innebar att vi snart skulle ha att ändra kurs och huvudet i nordväst. Det var kontrolleras av vinden, vi var på ett stort avstånd, vinden blåste nästan från norr; en förändring av kursen bör innebära något mer än en förändring i inställningen av twist. Båten flyttas stadigt framåt, helt klart lyckligare under segel än med motorn.
  
  
  "Hålla styr", sa jag. "Du mår bra."
  
  
  "Kan vi prata nu?"
  
  
  "Om du vill."
  
  
  Hon vände bort sin blick på kompassen ställa upp med den uppriktiga och kära framför hjulet.
  
  
  Jag frågade henne, " är du Okej?"
  
  
  "Säga vad?"
  
  
  Jag började det öppet. "Varför var du rädd för att bilen igår kväll?"
  
  
  "Bilar?" Hon var kört fast för gången.
  
  
  "Nära mitt hotell. Är det en anledning till varför du bör följas?"
  
  
  Hennes ögon var uppspärrade när hon tittade på mig. "Naturligtvis! Vet du inte det?"
  
  
  Han suckade och lätt rörde vid hennes bara arm. "Lyssna, Kristina, att vi bättre skulle räkna ut något. Du är på den här resan eftersom din bror insisterade på det. Men jag vet fortfarande inte hur många kontakter har du med honom eller hur det var. . Hennes man är samvetsgrann; jag gillar det inte. Alex är en pojke, och jag är ledsen att han dras du till detta, men uppenbarligen kan han inte pratade om det. Vad jag behöver veta först är hur engagerad du är i den här branschen ."
  
  
  Hon slickade hennes läppar, tittade på kompassen igen, och fick då upp för att kolla spin inställning. Äntligen, hon ryckte på axlarna. Bra. Den första sak som jag vet om Alex ... återkommande användare ... detta är vad odens möta ditt folk kommer till mig när hon gick ut på boutique. Han berättar för mig att Alex kommer att kontakta dig." Hon vände sig till mig. "Du bör veta, McKee, som jag knappt vet att min bror. Jag var bara sju år gammal när han dog... gick till andra sidan. Och innan det, han var alltid bort, så att han såg henne, ego väldigt lite, någonsin. min mor dog, och vår far dog för många år sedan när jag var en baby. Så henne, antar jag, är honom... han kände att eftersom hon var den enda kvarvarande medlemmen i familjen... han kunde lita på mig? "Hon slutade på en ifrågasättande notera, vilket jag inte tycker är väldigt lugnande på första.
  
  
  Det spelade ingen roll att Hans. "Vilken kontakt har du haft med honom eftersom illern?"
  
  
  "Två, tre gånger fick jag hennes budskap; jag vet inte hur det var ur mig. Det var helt enkelt upptäckt av ih
  
  
  när hon kommer hem från skolan eller arbetet ."
  
  
  "Vad som fanns i dem?"
  
  
  "Jag har inte ih med mig. Han rådde mig att bränna ih."
  
  
  Tacka Gud för det, minst, sade han till sig själv. "Men du kom ihåg ih."
  
  
  "Naturligtvis. Han sa att han skulle komma tillbaka, att Egot skulle uppfyllas av Amerikanska agenter, och att han ville att hans ska vara där."
  
  
  "Jag förstår fortfarande inte varför du inte träffa honom, iller."
  
  
  "Och henne, också."
  
  
  "Han vill att du ta det med honom?"
  
  
  "Jag kan inte säga. Så långt jag vet, jag planerar att gå med dig till Korfu, träffa Alex där, och sedan återvända till Aten. Semestern ska ta slut." Hon log frånvarande. "Så långt som sin vag minnesbild går, min äldre bror har alltid varit en envis person, alltid kräver sin egen väg. Kanske vill han bara se de sista kvarvarande medlemmen i familjen."
  
  
  Det var ganska klart att vi inte kommer någonstans, så jag har ändrat mitt håll. "Låt oss gå tillbaka till den bruna bilen i går kväll. Du var rädd. Varför inte?"
  
  
  "Jag vet inte. Dess aldrig varit inblandade i sådana saker innan, så kanske alltför kunnig om... dessa saker."
  
  
  "Det är en dum snurra, men det är upp till ego för att be om det. Har du berättat för någon om detta? Jag menar, något i stil med vad du hört från din brother-efter alla dessa år?"
  
  
  Hon skakade på huvudet bestämt, sedan hey, jag var tvungen att ta bort en hårslinga från mitt rta. "nej. Jag har... jag inte har några nära vänner, McKee. Ingen, hema skulle inte prata med henne."
  
  
  Henne, tittade på nä. "Det är lite konstigt", sa jag uppriktigt. "Inga nära vänner?"
  
  
  Hon rodnade under sin solbränna. "Ah, ja, jag förstår henne. Tja, det var ... tills nyligen, hon var kopplad till en ung man. Jag vill inte ha ett ego längre. Och jag har inte några nära vänner. Mitt jobb och min nya universitet, och hennes förändrade mitt liv en hel del, så det är ingen hon skulle säga det till."
  
  
  "Men du var fortfarande rädd."
  
  
  Hon ryckte på axlarna igen. "Du är en spion, McKee, och jag är säker på att det inte är ditt riktiga namn, men det spelar ingen roll, inte du misstänker att det är något som den bil han körde i går kväll?"
  
  
  "Uh-huh. Men inte nödvändigtvis. Detta är en topphemlig operation, Kristina; ingen får veta något om det, förutom de inblandade."
  
  
  "Ja, hennes, antar jag ..."
  
  
  "Okej, låt oss glömma det. Kanske någon läckt ut en del information om denna operation. Vår uppgift är fortfarande att föra ärendet till båda ändar. Vi har ett par dagar på havet för att prata, så börja med att berätta hur Alex är tänkt att komma i kontakt med dig. till Korfu ".
  
  
  Hon tvekade, kämpar med hjul som Skylle skakade kölvattnet av en stor motorbåt. Hon suckade och kollapsade på orange livboj hon var med som ett ryggstöd. "Vi överens om datum och tid för mötet. Detta är en krog på Korfu."
  
  
  "Oh, coolt!" Han kastade upp sina händer. "Exakt där den som söker ett ego kan förvänta sig ett ego att hitta i Albanien."
  
  
  "Ja, men ingen är ute efter det, McKee."
  
  
  "Vad menar du?"
  
  
  "I hans sista meddelande, han berättade för mig var det viktigaste. Åtminstone två eller tre dagar, då egon, kommer de inte vet att han är saknad."
  
  
  "Och hur emu kommer att göra det?"
  
  
  "Han ville inte säga. Ego budskap var kort."
  
  
  "Ja, jag tror det. Korfu." Han klev upp, gick ner, och kom tillbaka med en bunt rullade upp kort. När jag hittade en i Korfu, jag bara tvungen att leta lite för att veta att allt var fel. "Vi ska inte det", sade jag.
  
  
  Hon såg ut där hon pekade. "Varför inte?"
  
  
  "Eftersom när din bror och jag lämnar vi kommer att ha en lång sikt, femton eller tjugo mil i någon riktning, tills vi når det öppna havet. Vad han säger till oss, någon kanske letar efter Alex innan vi kan gå vidare till Taranto."
  
  
  Hon tittade på kartan. Korfu, den viktigaste staden på ön Korfu, var ligger halvvägs längs den östra kusten av ön. Bara några kilometer ut i vattnet var kusterna i Grekland och Albanien, och hon inte kommer att försöka fly med en desertör från båda dessa länder i en båt som bara kunde gå fyra eller fem knop. Inte från det, hur som helst, det skulle ha tagit mig en lång tid bara för att få reda på Korfu och i öppet vatten. Kanske om jag inte hade haft besök av två tungviktare, en av dem är nu döda, ett par nätter sedan, skulle jag ha kunnat det. Men det är uteslutet nu.
  
  
  "Men vad annat kan vi göra?" Kristina frågade.
  
  
  Jag stirrade på diagrammet för en lång tid. På havets kust i Korfu, det var en liten stad som heter Agios Mattaios. "Vet du denna plats?"
  
  
  Kristina skakade på huvudet. "Jag har aldrig varit på Korfu."
  
  
  "Ja, ska vi segla där, och lämna denna båt. Jag tror att vi kan hitta en bil någonstans att ta oss till Korfu."
  
  
  "Men ... McKee?"
  
  
  "Till ville?"
  
  
  "Varför skulle vi gå till en plats som Ayios Mattaios?
  
  
  Du är tänkt för att vara en turist, och jag är... ja. Ingen turist kommer att segla till en så avlägsen plats och inte gå till Korfu. Om vi var i en hast. "
  
  
  Hon hade rätt. Om vi skulle spela det på båda sätten, särskilt i avgörande skede, kunde vi inte har råd att köpa något utöver det vanliga. Jag vecklade ut ett par fler kort, kollade på något. "Okej, Kristina, du har rätt. Ikväll ska vi stanna någonstans på Selfalonia. Detta är nästa stora ön, då Zakynthos. I morgon kväll är Preveza, och nästa är inte när Ayios Mattaios. Men när vi kommer dit, vi får något som en båt problem, som kommer att vara vår ursäkt, och jag ska få det att se lagligt. Övernattning i Korfu och sedan tillbaka till ... "
  
  
  Hon skakade på huvudet så hårt att jag var tvungen att sluta prata. "Vad hände?"
  
  
  "Nej!" hon flämtade. "Nej, inte där!"
  
  
  "Men varför inte? Det är den bästa jävla plats som jag kan se henne, även om egot är svårt att uttala."
  
  
  "Jag menar inte det." Hon pekade på kartan. "Inte Ayios Mattayos." Hennes finger rörde upp kusten igen. "Där."
  
  
  "Preveza? Vad är det för fel med det?"
  
  
  För ingen anledning alls, jag började inse att hon begravde sitt ansikte i min axel, kramade min arm. "Nej, McKee, eller vad ditt namn är. Du är välkommen! Vart vi slutar, kan det aldrig vara Preveza!"
  
  
  
  
  
  
  Den tionde kapitel.
  
  
  
  
  
  Så, vi missade Preveza. Kristina invändning var så hysterisk att jag beslutade att inte utreda saken, åtminstone inte då. Efteråt, detta ey verkade skämmas för hennes utbrott, som om hon kunde ta tillbaka det. Men vad misteln hon hade i sinnet, att hon var tacksam, det visade att hon var i gymmet under press, och inte längre den vackra gudinnan av jet skidåkning som praxis, kan slumpmässigt plocka upp en Amerikansk resenär och åka på en liten kryssning. Det kom tillbaka rätt sätt att se på saker och ting, och det var bra för mig.
  
  
  Vi tillbringade resten av första dagen njuter av det öppna havet, borta från Zakynthos, och då solen började att sätta över den öppna Medelhavet, på väg till Argostilion, den viktigaste staden i Kefalonia. I hamnen, vi tog mer tillbehör, konserverad mat, glass, en hel del alkohol för kök, sedan hittade en restaurang där vi hade en dyster middag . Kristina var tyst, koncentrerar sig på hennes tallrik skilja på grönsaker och kryddor som solen försvann utanför fönstret.
  
  
  "Jag antar", sade hon," vi kommer att sova ombord?"
  
  
  "Alexander har en plan."
  
  
  "Ja." Hon sade detta med en suck av resignation.
  
  
  "Är det ett problem?"
  
  
  "Nej." Hon sa det lite för snabbt. "Kan vi gå ut till hamnen och kasta ankar?"
  
  
  "Kanske. Jag ska kolla upp det med port kapten, vi kommer förmodligen att kunna hitta en gratis kajplats."
  
  
  "Kan vi bara fortsätta...?"
  
  
  "Du sade att vi har tre dagar. Vad är bråttom?"
  
  
  "Har du någonsin seglat på natten? I det öppna havet med segel fyllda med lätt vind?"
  
  
  Orden lät konstigt, som kommer från Christina. "Ja," sade jag.
  
  
  "Då kan vi inte, McKee?" Hennes hand gled över bordet och rörde vid min arm med hennes fingrar. De var lugna, darrande något.
  
  
  "Du menar att du vill bada hela natten?"
  
  
  "Det skulle vara trevligt."
  
  
  "Varför inte?"
  
  
  Vid denna punkt, servitören gav oss turkiskt kaffe, och medan hon har filtrerat bort sediment från botten av glaset genom hennes tänder, Kristina gick upp för att ta hand om sig själv. När hon kom tillbaka, upprörd, hon sjönk ihop i stolen så hårt att jag trodde att hon var på väg att bryta det.
  
  
  "McKee!" väste hon. "Det var någon där!"
  
  
  "Uh-huh. Vad är det för någon?"
  
  
  "En man! Lutad mot en uppriktig stöna framför ladies ' rum!"
  
  
  "Rätt?"
  
  
  "Men jag har sett hennes ego innan! Sista natten i Pyrgos!"
  
  
  Detta fångade min uppmärksamhet. "Där i Pyrgos?"
  
  
  "Det var..." Hon tvekade, och tillämpar sitt tummen till munnen och tugga på en nagel. "På mitt hotell efter att jag lämnade dig. När han kom, var han talar till lokalen."
  
  
  Fick upp. "Är han fortfarande det?"
  
  
  "No way! När hon var borta, han var borta. McKee! Hur kan de följa oss så här?"
  
  
  "Var inte för säker på att han följer efter oss."
  
  
  "Men det borde vara det!"
  
  
  "Bra, bra. Slappna av." Få upp. "Låt mig göra ett litet besök på min egen."
  
  
  Men när han återvände till den lilla passagen från den stora matsalen, det var ingen där alls, och han fann det för män rummet tomt. När jag kom tillbaka, Kristina letade i min riktning med oro, och jag skakade på huvudet när jag satte mig ner. "Ingen. Är du säker på att det var samma man som du såg i din hotel?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Beskriv ego."
  
  
  Hon tvekade, biter sig i läppen. "Han var ... kortare än du, men mycket omfattande. Mörk kostym, mörkt hår. Balding, tror jag, men han är
  
  
  Jag var klädd i en hatt, så jag kunde inte vara säker på."
  
  
  "Vad gjorde han?"
  
  
  "Han är bara... att stå där. Jag pratade med lokalen..."
  
  
  "På vilket språk?"
  
  
  "Ah, på grekiska."
  
  
  "Gjorde han tala till dig? Gjorde du något?"
  
  
  "Nej, inget sånt. Han var bara ute; hans ego kändes som att titta på sig själv, hela vägen upp för trappan."
  
  
  Hon skrattade. "Jag kan inte skylla på ego."
  
  
  "Men han är här!"
  
  
  "Uh-huh. Det är inte roligt, är det? Okej, Kristina, detta är en allt-natt dopp. Men du kommer att ha att roa mig vid ratten om jag inte kan hålla mina ögon öppna."
  
  
  Hon log. "Jag lovar, McKee, jag ska göra allt jag kan för att hålla dig vaken."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  När vi gjorde vår väg tillbaka till båten, Kristina flyktiga fascination med nonchalans var borta, hon tittade mig över axeln vid varje steg tills jag var tvungen att säga hej för att lägga bort det. När vi var ombord och rensa hamnen, skulle hon noga inspektera alla fartyg som passerade vi av mimmo, och sedan hålla ett öga på allt som rörde sig. Det var nästan mörkt, men några andra båtar var fortfarande rusar fram och tillbaka. Ett runt dem var en bra storlek motorbåt som sakta glider närmare till oss, packade med skrikande festprissar som uppenbarligen inte brydde sig inte om den kvällen skulle spenderas. Vissa runt omkring dem viftade med en hand på oss, hennes, vinkade i reumatism, men Christina verkade vara att försöka att dölja från vyn.
  
  
  "Glöm det," jag knäppte. "Du är bara dra uppmärksamhet till oss. De är inte den typen."
  
  
  Hon stirrade på mig, sedan reste sig upp och viftade svagt på den krympande cruiser. Som vi såg, den snabba båten på väg till en enorm motor yacht, nästan lika stor som ett kryssningsfartyg, som redan var på tomgång ut till havs. Varje runda var upplyst, och även från detta avstånd, hon kunde höra rockmusik svagt fläktade över gatan.
  
  
  "Det ser ut som en fest", sa jag.
  
  
  Kristina nickade. Vi såg motorbåt sakta promenad längs motor yacht. Kablar sänktes och fäst, och ändå fyllt av mindre båt var upp till den nivå av huvuddäck. Det var ett skrik, ett skratt, och genom kikare hon såg en kvinna stå upp, nästan faller överbord.
  
  
  "Jävla idioter," mumlade jag.
  
  
  "Ja," flickan bredvid mig som överenskommits. "Turister".
  
  
  Henne, Hej skrattade. "Vad är hennes namn?"
  
  
  "Nej, McKee. Du är en spion."
  
  
  Henne, grimaced. "Okej, då missar assistent spy. Få bakom ratten medan jag går ner och dra ut några varma tröjor för oss. Det börjar bli kallt."
  
  
  Hennes leende var fullt av mening. "Men jag är inte kallt alls."
  
  
  Hon var klädd i en ljus skjorta, löst knäppte upp över hennes baddräkt, och matchande bleka blå shorts. Jag försökte visa henne hur mycket jag uppskattade hennes utseende. "Låt oss lämna det vid det", sa jag och gick ner.
  
  
  När han kom tillbaka, var hon uppkrupen, uppkrupen i stort inbyggd sits som de små som används över hela stugan, benen instoppade under henne, hennes huvud högt upp på ena armbågen.
  
  
  "Det ser bekväm ut, men jag vill inte att du ska styra min båt i natt. Det är alltför lätt att somna i denna position."
  
  
  "Ja, Kapten", sade hon och hälsade på mig på allvar.
  
  
  Han kastade sin tröja och slängde en filt på sätet bredvid henne, sedan gick vidare för att kolla armen. Han blev glatt vindpinade, och när han kollade hennes ego, fann han att själv justera riggen hade inte gått dåligt. Ankaret var inställd město, redo att gå ombord om vi var tvungna att sluta, även om det i dessa djupa vatten fanns det inte många platser där våra rep skulle nå botten. Han kom ihåg att stänga den främre luckan, acceptera Nathaniel, Franklin, klapp på ryggen, och kröp tillbaka till cockpit.
  
  
  "Okej, skeppare?" Kristina frågade.
  
  
  "Ja." Hon tittade på Nä nyfiket. "Det ser ut som du har sett för många Navy filmer."
  
  
  "Jag fick lära mig att simma genom en Svensk fänrik."
  
  
  "Ha! Du menar att dessa veklingar som verkligen vet hur man simma?"
  
  
  "Jo, det var en liten båt. Det fanns knappt plats för oss båda."
  
  
  "Det måste ha varit häftigt." Hon föll på sätet bredvid henne med hennes ben vridna.
  
  
  Plötsligt, satte hon sig rakt upp, hennes ögon fast på styrbords flimrande ledstjärna. "Vad är det?"
  
  
  Jag behövde inte kolla mitt schema. "Dessa är de heliga på udden som vi såg när vi kom in i hamnen. När vi lämnar ego bakom, vi norrut igen."
  
  
  "Jag ser. Du har rätt, McKee, det är inte tid att ignorera det. Vill du sova? Du har haft en lång dag."
  
  
  Hennes röst var nästan absurt prim som hon talade, stirrar ärligt talat framför henne, båda händerna på ekrade hjul.
  
  
  "nej. Inte nu. Det bara sitter där.
  
  
  och ... njuter av utsikten."
  
  
  Christina inte märker den konstiga kommentar.
  
  
  Under en lång tid, ingen runt oss talade, då hon började att skruva på sig, känner min blick på henne.
  
  
  "Varför tittar du på mig sådär?" "Vad är det?" frågade hon irriterat.
  
  
  "Jag trodde inte att du skulle tänka på. Du var utanför kväll... en helt annan flicka."
  
  
  "Det fungerade."
  
  
  "Gillar män i brun Mercedes?"
  
  
  "Naturligtvis."
  
  
  "Och nu ih inte?"
  
  
  Hon vände sitt huvud mot mig, och i insamlingen mörker, hennes ögon var lugn och nykter. "McKee, hon kanske vill gå till sängs med dig. För ett tag. Om jag var tvungen att göra kärlek till dig att övertyga någon om att vi är vad vi låtsas vara, hon skulle inte tveka. För en stund, hon var kär i en klasskompis till henne, och jag kan ärligt säga att han var inte alls så fin som du. Och ändå... Hon ryckte på axlarna och tittade upp igen, sedan tillbaka på mig. "Jag är inte en hora för att gå till sängs med den första Amerikanska turister, eller spion, vad du vill kalla dig själv. Förstår du?"
  
  
  "Naturligtvis."Hon flyttade lite bort från nä, men inte utom räckhåll. "Det förklarar också varför du plötsligt bestämde sig för att simma hela natten lång."
  
  
  Det var för mörkt för att se om hon rodnande, men jag skulle kunna berätta förresten hon lutar sitt huvud att hon var generad.
  
  
  "Det är sant, McKee. Delvis. Om jag vill vara fast i mitt beslut, det finns ingen mening med att riskera onödiga frestelser."
  
  
  "Men bara delvis?"
  
  
  "Ja. En bit av en vessla slåss med dem, som vi sade tidigare i dag."
  
  
  "Om vad?"
  
  
  "Om hur du förändrade våra planer."
  
  
  "Vad menar du?"
  
  
  "Alex... han är mycket försiktig. Misstänkta fall. Henne, jag bara vet detta, från korta meddelanden som hon fått av honom."
  
  
  "Det slags gjort det intrycket."
  
  
  "Så jag antar ... att det skulle vara oklokt att göra sådana ändringar."
  
  
  "Du menar att vi har att gå till Korfu som planerat?"
  
  
  "Jag tror att det skulle vara bättre."
  
  
  Vad som var intressant var att jag tänkte samma sak själv och bestämde mig för att jag var för försiktig. Om det var ett brott mot säkerheten eller vissa slag av trakasserier, det skulle inte vara så stor skillnad om vi var mellan Korfu och fastlandet eller på öppet hav, antingen sätt, skulle de fånga oss.
  
  
  "Jag också", sade jag.
  
  
  Hennes ögon vidgades vid utförandet tillstånd flagga, som om hon väntade sig ett argument. "Vill du göra det?"
  
  
  Han förklarade att hans resonemang. Hon nickade.
  
  
  "Problemet är", fortsatte jag, " vi får döda en dag eller så innan vi kommer till Korfu med den hastighet som vi kommer att segla på.
  
  
  Han kunde känna hennes spända på namnet, och han undrade en gång varför hon inte vill gå nära denna plats.
  
  
  "Men", fortsatte jag, " eftersom detta är tänkt att ske, nästa stopp, om man inte räknar Korfu, bör vara på Paxos. Kanske skulle vi kunna stanna där en annan dag, men så länge du tror att vi som tittade på, jag gillar inte att vara i samma port för länge."
  
  
  "Ja, jag förstår henne. Ja, jag kan föreställa sig honom, McKee, men eftersom jag såg den här mannen på en krog i Argostilion, jag tror inte det, inte egentligen."
  
  
  Kanske är det dags att berätta om mitt möte här, men jag trodde inte det. Inte ännu. Ju mer jag såg av henne, den här tjejen är, desto svårare blev hon, och detta gällde även för uppdraget.
  
  
  "Okej," sa jag, " vi ska oroa dig för det i morgon. Säg mig nu hur Alex planerar att kontakta dig nästa".
  
  
  "Jag... jag behöver inte berätta för någon vad som helst. Inte ens du."
  
  
  "Det är dumt. Du sa något om en krog i Korfu, men inget mer. Låt oss säga att du föll överbord eller något."
  
  
  Hon log. "Jag simmar som en fisk."
  
  
  "Det kommer inte göra dig mycket bra om du faller ner på natten medan du sover på nedervåningen. Du kan inte fånga en båt under segel, tro mig."
  
  
  "Det kommer inte att hända, McKee."
  
  
  "Var inte för säker. Hur som helst, jag ska sova här."
  
  
  "Du kommer att bli kallt."
  
  
  "Åtminstone jag kommer att ha sällskap. Det är ensamt där nere."
  
  
  Hon skrattade.
  
  
  "Så, tillbaka till verksamheten. Din kontakt med Alex."
  
  
  "Verkligen, McKee. Jag kan inte säga."
  
  
  "Du skulle bättre att tänka igen, kära. Om människor följer oss, vi kan separeras eller värre."
  
  
  Hon tvekade, biter sig i läppen. Äntligen, hon långsamt skakade på huvudet. "Kanske i morgon. Låt mig tänka på det, McKee."
  
  
  Mina order är att möta Alex, plocka upp Egot, och ta honom till Italien. "Just nu, du är den enda kontakt jag har med honom, så att vi bättre skulle lita på varandra eller att vända rätt här och säga, skräddare!"
  
  
  Hon ryckte, hennes ögon med rädsla.
  
  
  "Du skulle inte vara Stahl!"
  
  
  "Ta en skräddare, jag skulle göra det för henne." Han bluffade henne, men att döma av hennes reaktion, hon var delvis övertygad om.
  
  
  "Snälla, McKee. Allt detta är så nytt för mig, jag vet inte vad jag ska göra, som att lyda. Ska vi vara i konflikt?"
  
  
  "Valet är ditt", sa jag bestämt.
  
  
  "Då ska jag berätta för dig."
  
  
  Han väntade tills tystnaden var tjock nog att skära med en kniv.
  
  
  "I morgon," Christina sa mjukt.
  
  
  Hon glowered på Nä, då suckade, sträckte ut sig på den vadderad sits och tog en livboj i stället för en kudde. "Vakna upp mig när du är trött," jag morrade.
  
  
  "Ja," sade hon mjukt.
  
  
  "Och hålla ett öga på kompassen."
  
  
  "Ja, sir."
  
  
  
  
  
  
  Elfte kapitlet.
  
  
  
  
  
  Det var en blåsig morgon, med mörka moln rusar låga omkostnader. Inte när de tunga däckshus som arbetade där, och den tunga båten med dess breda balkar gunga och sjunker som en skenande häst. Christina sov nedan, men kom snart tillbaka på däck, blek och upprörd.
  
  
  "Är vi okej?" "Vad är det?" frågade hon tittar otåligt på moln.
  
  
  "Inget att oroa sig för." Jag var tvungen att skrika över stigande yla vind, åska, och knarrande rigg. En plötslig förändring i vinden orsakade stora storsegel att flaxa som en fjättrad, galna örnen, den kämpade med rodret tills vi var på kurs för vinden, som fyllde segla igen.
  
  
  Kristina lutade sig på taket av stugan och tittade runt vilt ett tag. "Var är vi? Jag kan inte se marken."
  
  
  "Åh, det är där ute någonstans." Hon vinkade vagt i riktning mot rätt boll.
  
  
  "Men vet du inte det?" Det var en subtil antydan av panik i hennes röst.
  
  
  "Oroa dig inte". Han tittade på sin klocka, det var ungefär fem på morgonen. En natt som han uppskattade vår snabbhet och bestämde att vi skulle, till exempel, tvärtom Preveza, men det var mycket ungefärliga. Han ville inte berätta för flickan. "Om det ser ut som vi är i trubbel, är allt jag har att göra är att bege dig österut, och vi kommer att se jorden." Detta var inte ett mycket attraktivt just nu, eftersom vinden var nu blåser från det hållet, och det skulle kräva en serie av tråkiga långa stift för att övervinna egot. Tack för att Nathaniel, han visste nog att veta att en låg-som drivs hjälpmotor skulle inte hjälpa i en sådan havet, utan vinden stabiliserande effekt i seglen, det Skylle skulle gå mer upp och ner än framåt.
  
  
  "Men... kan vi inte ta reda på exakt var vi är? Med detta... vad ska man kalla det? Trident?"
  
  
  Henne, skrattade. "Sextant". Henne, tittade upp. "Och så länge illern inte har solen att stanna på, det är ingen reumatism."
  
  
  Hon rynkade pannan, klart oroliga och tog hennes hand bort från stugan tak, då vacklade tillbaka, nästan faller i öppen passage bakom Nä.
  
  
  Henne, skrek. "Titta!" "Låt oss inte bryta benen på denna lilla kryssning. Kom hit och sätt dig ner."
  
  
  Hon gjorde som de sa till henne, vajande genom den öppna sittbrunnen och nästan kraschar in i nakterhus på kompassen. Ee tog tag i hennes arm och drog henne nära.
  
  
  "Stanna kvar. Kostya av Gud, inte bryta kompass, eftersom då även hon skulle börja oroa sig."
  
  
  Hon log kort och tryckte hennes hår ur hennes ansikte. Hennes hud var blött, och det var inte från spray som då och då plaskade mot hennes sida. Att titta kände henne.
  
  
  "Känner mig lite sjösjuk?"
  
  
  "Jag känner mig inte sjuk? Jag vet inte ett sådant ord."
  
  
  "Smärtsamt."
  
  
  "Ah ... lite. Det är så kvavt ute, och båten hoppar runt så mycket."
  
  
  "Uh-huh. Väl stanna här tills vi får ut av här. Få bakom ratten."
  
  
  "Henne?" Hon tog hennes händer borta, som om den är rädd att röra henne.
  
  
  "Varför inte? Världens bästa botemedel för sjösjuka för att hänga med dina vänner på däck."
  
  
  "Jag är inte sjösjuk!"
  
  
  "Vad du vill kalla oss. I alla fall, jag garanterar att inom några minuter kommer du att må bra. Prima gör detta. Jag har ett jobb att göra."
  
  
  Hon gjorde som hej fick höra, att skjuta den plats som hans lediga när han stod upp. Hon tittade på mig lite snett för en stund, tog sedan ett djupt andetag och grep ratten med båda händerna. Han gick ner till hytten.
  
  
  När han återvände några minuter senare var hon log svagt, lyfta huvudet för att fånga vind och saltstänk. Behandling arbetat snabbare än jag trodde.
  
  
  "Vill du prata?"
  
  
  "Prata?"
  
  
  "Uh-huh. Du vet."
  
  
  Hon reste sig från stolen för att få en bättre titt på kompassnålen. "Lite senare, va, McKee? Hon är lite upptagen just nu."
  
  
  Han lät det passera.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Vid lunchtid var det
  
  
  Det var lugnt och soligt igen, och jag klarade det med en sextant och bad att min rudimentära navigering var åtminstone tillräckligt noggranna. Jag var förvånad över att vi hade gått längre än jag trott; Preveza bör ligga nästan öster om oss. Det var en liten ö, inte mer än fyra eller fem miles lång och ego var inte svårt att missa. Vinden var fortfarande blåser från öster, och även om havet var lugnare, det var fortfarande en obehaglig liten nödsituation . Med en suck av lättnad, jag inställd på att jobba på vår första bindande. Det var inte en dag för kul eller ens arbete.
  
  
  Då jag gick under, satt upp en karta över vårt område på det breda bordet i storstugan, och markerade våra nuvarande position. Från den punkt på, jag skulle ha att noggrant observera att dessa avvikelser som vi flyttade fram och tillbaka mot vinden, spåra den exakta tid som spenderas på varje slag, och hoppas att mina beräkningar av den tillryggalagda sträckan var tillräckligt noggranna. Det skulle inte ha varit lätt även med en erfaren hand på ratten, men vad som Kristina skrev till mig att det gjorde det hela så mycket mer komplicerat och osäkert; efter alla, hon hade aldrig tittade upp från utsikten över stranden innan. Å andra sidan, jag var inte så erfarna i långa avstånd segling mig själv.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  På kvällen, vi slår en liten ö på bågen. Det var en gyllene dag som vi iväg till den vackra lilla hamnen i Porto Gaio. Vid första anblicken verkade det som om en primitiv och outvecklad plats, allt vi kunde se var silver-gröna olivlundar som sträcker sig ut i alla riktningar så långt vi kunde se. Sedan, när vi närmade oss, att vi kunde ta ut låga byggnader, vit, brun och rosa, med nakna masterna för förtöjda båtar som guppade i hamnen.
  
  
  Staden var liten men trångt, de flesta av husen fodrad vattnet. En sten vallen gränsar hamnen; det fanns ett antal små butiker, tavernor och ett par små hotell längs stranden. Utan att diskutera det, Christina överens om att tillbringa natten ombord på Scylla; hamnen kaptenen hade gett oss en plats långt från kusten, vilket var bra med mig. Vår båt har genomförts en liten jolle knuten till dävertar i aktern, och att få in en liten båt storleken av ett badkar var en stor bedrift i termer av balans och timing. När de två kröp i näe, vi var så låga i B & nb att jag förväntas vara översvämmade innan vi kunde gå ett par hundra meter till Hamnen Bar.
  
  
  "Lyckligtvis, det finns inga skidåkare vatten här", kommenterade han.
  
  
  "Aj?" Kristina verkade glad nu, helt omedvetna om morgonen av oro och rädsla i natten innan.
  
  
  Alenka flyttas det lite, jolle skakade och rullade lite vatten över sidan. Flickan tittade förskräckt, då skrattade.
  
  
  "Ja, henne, jag vet vad du menar. Vi kanske ska gå tillbaka till båten innan det blir mörkt, va?"
  
  
  "Det kommer inte göra någon skillnad, vi kan inte sjunka när eller på natten."
  
  
  "Och att vi alltid kan simma."
  
  
  Våra knän är typ av sammanflätade, det finns inget du kan göra åt det, och det kändes som hon var att sätta lite extra press på mig. Kanske.
  
  
  Vi tog en lång promenad genom den lilla staden och tog en liten promenad utanför ego, poserar som turister med besked. Landskapet var grönt och rocky, stigande plötsligt över havet som toppen av det sjunkna berg som de flesta grekiska öarna faktiskt var. Från den dammiga vägen som vi kan titta upp och se sluttning prickade med krita stenblock, en del så stor som de stugor som stod i deras mitt, husen i vissa fall vara framstående främst genom den mörka rutor som är markerade ih windows. Ett väsande andning svart bil, som en pre-war Citroen, passerade mimmo oss, packade med vuxna och barn. Jag insåg inte att lokalbefolkningen var rika, de andra såg vi på vägen var antingen går eller kör hästdragna vagnar. De mestadels ignorerat oss, män var kort och tjock, många med stora mustascher, kvinnor i standard bonde kläder, svart till vrister, oftast med matchande sjalar som nästan täckte deras ansikten. Detta har varit något som har förbryllat mig om Grekland sedan jag först började läsa om det: varför en sådan sunny hotel-området, med sina skarpa luft och kolsyrat vatten, bör vara befolkad av kvinnor och massor av män i evig sorg. Om jag hade varit muslim, jag har kanske frågade Kristina om det, men jag hade andra tankar. Segling orsakar en aptit som kan förvandla den mest kräsna ätare i en frossare, och dess svältande.
  
  
  Vi hittade en krog med utsikt över vattnet, och middagen var så förvånansvärt bra att vi stannade i nen till sent på natten. Platsen var uppenbarligen är avsedda för resor seglare; menyn var delvis på engelska, inredda med grovt dras ankare och snäckskal. Först var vi de enda på denna plats, men snart en grupp män och kvinnor med solbrända ansikten och starka händer i havet kläder rasade in.
  
  
  Att döma av de brottstycken av samtal, jag hörde att det var en blandad grupp av Amerikaner och Britter, bland annat en italiensk kvinna och två uppenbara Fransmän. "Inget speciellt", sa han till sig själv, och tittade på Kristina.
  
  
  Hon stirrade rakt fram, som om det på något över min vänstra axel, men jag kan tala med hennes haka och ytlig andning att hon var spänd.
  
  
  "Vad är det?" Jag frågade, lutade sig fram ur hörhåll.
  
  
  "Det... det är ingenting." Hon log en kort stund. "Jag tror att alla misstänkta henne. Och jag kommer vara glad när det är över."
  
  
  "Kommer du?"
  
  
  "Ja."
  
  
  Han nådde över stolen för hennes hand. "Jag är inte säker på att jag kommer att bli lycklig."
  
  
  Hon tittade på mig en lång tid. "Nej," hon sa till slut. "Jag kanske inte ha henne heller."
  
  
  Ingen talade till oss tills vi drack kaffe, men då en av de Fransmän i hela rummet fick upp och medvetet gick över till vårt bord. Han var en mager man med en chock av sandy hår och ett blygt leende full av tillförsikt.
  
  
  "Förlåt mig," sade han, ser mest på Kristina. "Är du Amerikanerna?"
  
  
  "Henne", sade jag. "Det är ren."
  
  
  "Mina vänner och jag undrar om du skulle vilja ansluta sig till oss för en drink." Han tittade fortfarande på Kristina;
  
  
  Hon skakade på huvudet bestämt. "Jag är ledsen", sade hon med kall hövlighet. "Men vi måste gå till sängs tidigt, det har varit en lång dag." Hon stod upp med jämna nåd en prinsessa avvisa ett ovärdigt friare. "Kommer du att betala in, Daniel? Vi har att gå. Jag kommer att vara tillbaka i en minut."
  
  
  Fransmannen tog ett steg tillbaka, uppenbarligen försöker upprätthålla sin nonchalant lugn. Jag log för mig själv när jag lade ut drachmer; flickan fortfarande förvånad över mig. Titta på henne gå mot badrummet, han njöt av synen av henne, även bakifrån, vackert fyllda vita byxor med ett brett blå tröja över dem. Den enkla passa gjort klart vad hon var inte klädd, och plötsligt, kom ihåg sista natten, jag var inte förväntar sig det.
  
  
  Servitören kom, tog mina pengar och gav ih till en fyllig, mustachioed kvinna i kassan. Han tänkte på det för en lång tid, men hon började bli otålig. När han äntligen tillbaka, hon var redan uppe, men när han lämnade, hon satte sig ner igen. Kristina har fortfarande inte återvänt.
  
  
  "Jag antar att det är min otålighet," sade han till sig själv, och medvetet inte titta på sin klocka. En stol i andra änden av rummet kollade ut henne; de letade i min riktning, och den unga Fransmannen var flinade.
  
  
  Jag tvingade mig själv att sitta still och dricker det sista av mitt kaffe, medan mina tarmar knyten som minuter tickade förbi. Jag mindes hennes ångest när hon såg en man på en restaurang i Argostilion och började bli nervös som innan.
  
  
  Kvinnan i kassan tittade på mig frågande. Slutligen reste han sig upp och gick fram till henne.
  
  
  "Jag hoppas att du talar engelska."
  
  
  "Men naturligtvis", svarade hon.
  
  
  "Den unga damen." Han pekade på badrum - eller åtminstone korridoren som leder till det. "Vi har haft en lång dag av resor, och hon kan inte vara bra..."
  
  
  "Men det är klart," sade hon, och lyfte hennes svart-klädda bulk från hög pall för att stappla in i ladies ' rum. Hon kom tillbaka en stund senare, rycka. "Det är ingen där," sade hon.
  
  
  "Var fan är skräddarsy...?"
  
  
  "Förmodligen den bakvägen". Hon sneglade på den stol där Fransmannen såg misstänkt självbelåten, som en man som har allt fast och inte i en hast för att sätta ihop det. bitar tillsammans.
  
  
  Förutom att jag inte lita på detta till oss för en minut. Ingen reste sig från stolen, och det verkade ganska jävla osannolikt att Kristina skulle ha lämnat mig för natten på grund av en random snubbe. Inte just nu i alla fall. Hon ignorerade honom.
  
  
  "Tack", sade han till kvinnan, och skyndade genom krog. När hennes far kom till den plats där vi hade lämnat båten, han var inte förvånad över att hitta henne där, hon skulle verkligen inte har återvänt till båten ensam. Men när han tittade ut på den mörka harbor, han kunde göra sig en mörk form drifting inte långt från Scylla. Det var en liten båt med utombordsmotor, båge som vilade mot skrovet på slup, och från hur det skakade och sjönk, fick jag intrycket att det hade varit kvar där för bara några minuter sedan. När han såg, att den helige ljus glinted i storstugan fönster, och det var ingen tvekan om det.
  
  
  Hon kom i en båt, sköt utanför, och seglade så snabbt som möjligt genom den trånga hamnen. Ljudet av jolly skramlande i rowlocks var som åska i mina öron, men bara när jag slutat tänka på ett sätt att dämpa ljud, en motorbåt körde med mimmo. Ego efter nästan översvämmade mig, men jag höll henne i kontroll och som används för buller för att få igenom resten av det
  
  
  avstånd till Scylla.
  
  
  Han knöt den till fören, sedan klättrade ut på framåt däck. Ytan var fuktigt av dagg, och när jag låg där, jag kunde känna att det sipprar genom min tröja. Det brydde sig inte om mig, jag var mer orolig för att Sergei inte passera genom plexiglas brunnslock candid framför min näsa. Detta innebar att dörren mellan stugorna var stängt.
  
  
  Det var som öppnade en spricka av Luke, tacksam att han inte hade försökt att bryta sig ur egot från insidan innan. Det svängde upp noiselessly, och han landade mellan två smala britsar nedan. Luckan stängs igen, och saktade han sina steg tills det stängdes. Han flyttade till dörren, kontroll av Hugo i baljan på sin underarm, och lägger örat mot den tunna trä panel.
  
  
  Om min grekiska hade varit bättre, hon kanske kunnat berätta vad de sade, men mannens ord kom ut för snabbt för henne att fånga mer än några fragment av samtalet. Men egots röst gjorde det klart att det var hotfullt någon, och när den hörde Kristina reumatism, det var ingen tvekan om vem det var. Han hörde ljudet av en kraftig smäll och ett dämpat skrik. Jag började med att ta kniven i min hand när ett ton tegel föll ovanpå mig.
  
  
  Han gick genom den lucka som hade bara stängt det. I mörkret kunde jag se något annat än en skrymmande skugga trycka ner på mig, i det trånga utrymmet mellan hennes säng, jag kunde inte ens rulla över för att nå person. En ström av vitlök andetag nästan kvävde mig, och det gav mig styrka i desperation. Han hoppade upp som en mustang med en burr i sin sadel, försöker att skaka den illaluktande mannen utanför hans rygg. Ego-mål slog lågt i tak, och han grunted starkt ego som händer var fortfarande gripande min hals. Hans ego träffa henne igen, och han började kasta henne till en av de britsar som svängde upp dörren.
  
  
  Ljuset i storstugan var svagt, men efter totalt mörker, hon blev tillfälligt förblindad. Allt jag kunde se var siluett och en glimt av metall i egots hand. Jag sparkade honom, men jag kunde inte nå honom. Det var skrämmande att klicka på avtryckaren dras tillbaka; jag snurrade runt, försöker dra man på rygg mellan mig och pistol, men jag visste att det var för sent.
  
  
  Skottet var som en blixt i ett trångt rum. Jag stelnade till för ett ögonblick, väntar på att känna om jag hade varit drabbade. Men det gjorde inte ont, inte ens början domningar som föregår den våndan av ett allvarligt slag. När han tittade tillbaka på den siluett i dörren, såg han att han var svindlande. Mannen som hade attackerat mig lossade sitt grepp, och jag bröt gratis, siktar på mördaren.
  
  
  Hon var utslagen av pistolen på ego arm och tryckte tillbaka av ego. I det dunkla ljuset utanför fönstret, såg hon, Kristina, hennes hand röra om i hennes ego hår, dra ih, med all sin kraft. Men i kamp, hennes fria hand och flög bakom hennes rygg och träffa fotogenlampa, knackar det på sina galgar.
  
  
  Den brinnande vätska spillts ut över bordet, sedan på däck, slickar styrelsen mot oss i det plötsliga mörkret. Han knuffade bort människan, att ignorera även Christine nu. En brand ombord på en båt är förmodligen det värsta i världen, särskilt när man är instängd nere och elden skickas direkt till tankar gas.
  
  
  Hon tog tag i filtar från granater och kastade ih på den största brinnande områden, medan de smouldered, hon fyllde på vatten i diskho, då hukade sig till ett stort skåp och drog ut en väder jacka för att kasta över andra brinnande fläckar. Det hela kunde inte ha tagit mer än en och en halv minut - annars skulle vi ha förlorat båten och eventuellt våra liv - men när elden äntligen släckt det, våra kunder var borta. Han hörde hennes starta utombordaren, försökte klättra upp i hytten, men kraschade in i Christina.
  
  
  "McKee!" hon skrek, vira armarna runt min hals. "Oh, Min Gud! McKee!"
  
  
  Ee klappade hennes frånvarande, lyssna på det svaga ljudet av motorn. "Vad har hänt här?"
  
  
  "Henne ... de tog mig runt på krogen. Mannen hade en pistol och -"
  
  
  "Alla rätt". Hon drevs bort av ee, bara tillräckligt så att han kunde böja sig ner och kontrollera däck under hans fötter. "Ge mig en ficklampa, kommer du?"
  
  
  Trots all eld och förvirring, det var inte mycket skada. Lyckligtvis, den stol som drabbades av den första omgången av brinnande fotogen var täckt av glimmer, några drar med en trasa kommer att ta bort fläckar. Däck paneler som rann igenom i mitten av kabinen var alltid blött från stänk av länsvatten strax under, och endast den färgen var brända. Efter att säkerställa att inget var pyrande ombord, Saint na Kristin vände på den.
  
  
  "Ber om ursäkt", sade jag kort. "Eftersom mobbarna är borta, jag trodde att det skulle vara bäst att se till att vi inte blåsa upp innan vi börjar ställa frågor."
  
  
  Flickan nickade tungt, med huvudet böjt.
  
  
  
  hennes axlar när hon satt på babords sida våningssäng. "Jag förstår."
  
  
  "Vill du hjälpa mig nu?"
  
  
  "Hjälpa dig?"
  
  
  "Vi kommer inte att stanna här i kväll, älskling. Låt oss gå hitta några andra ipod-om du inte vill att segla hela natten igen."
  
  
  "Åh, Gud, nej, McKeel." Hon täckte hennes ansikte med sina händer. "Så många..."
  
  
  "Tja, inte böja sig över nu. Låt oss gå. Att ta båten ut på bågen och knyta det till aktern medan jag starta motorn."
  
  
  På ett sätt hade det varit bättre att segla bort på natten, men jag börjar bli ännu galnare om denna operation. Om de ville döda eller fånga oss, att de kunde göra det. Särskilt på de höga haven. Så kanske en annan plats för resten av natten kommer att vara lika säker. Hur som helst, det är också trött.
  
  
  Vi hittade en docka på den yttre kanten av hamnen, knutna det upp, och slutade rengöring. Vi införas ett annat ljus i hållaren, och medan Kristina rengöras bänkskivan, hennes kontrolleras noggrant för resten av kabinen, rensa bort resterna av krossat glas och annat skräp. Hon hittades av en pistol som hade blivit utslagen runt mannens arm, en gammal .32-kaliber revolver med en omgång i den höga hatten. Värdelös, men jag lägger upp det på en hylla i köket, bara i fall att.
  
  
  "Du behöver inte ställa några frågor, säger Christina sa mjukt.
  
  
  "Jag har väntat på dig."
  
  
  "Vad vill du att jag ska säga till henne?"
  
  
  "Kanske något jävla hänt."
  
  
  "Det verkar som om detta... dum."
  
  
  "Dum?"
  
  
  "ja. Du ser, mannen med pistolen tog tag i mig på krogen. En oförskämd person, inget bättre än en översittare, du vet? Han och en kollega ego fick mig att gå tillbaka till båten..."
  
  
  "Varför inte? Och varför här?"
  
  
  "En röst som är så dum. De trodde du var en rik Amerikansk, hänger runt och letade för båtar att köpa. De trodde att du hade en hel del pengar gömda ombord, och de försökte få mig att berätta för dem när ... tja ... du visade upp . "
  
  
  Henne, tittade på nä skeptiskt. Hon såg så förtjusande som alltid, och med hennes hår drog ner framför hennes ansikte, och hon väckte sympati och lugnande smekningar. När jag inte säga något, hon tittade på mig. "What' s up, McKee?"
  
  
  "Ingenting," sade jag, nästan övertyga mig själv. Det kan ha varit sant, trots allt. Och varför Alexa syster Zenopolis har att spela ett så svårt spel med mig? Jag lyckades en förstående leende. "Jo, det är över nu. Jag tror att en av dem är olika. Hur mår du?"
  
  
  Långsamt, ee gol stod upp och hon knuffade hennes hår ur hennes ansikte. De flesta kvinnor skulle behöva flera timmar i en skönhetssalong för att uppnå samma förändringar i utseendet.
  
  
  "Som en sängfösare?" sa hon och flinade.
  
  
  Det var konjak ombord, och en flaska bourbon han hade hittat i Aten. Det verkade som en bra tid att få detta redas ut.
  
  
  Frågade jag och höll upp båda flaskorna.
  
  
  "Ah! Du har bourbon!" Hennes ögon dansade i svagt ljus.
  
  
  "Säg inte att du lärt dig något skiljer sig från den Amerikanska baner."
  
  
  "Vi lär oss en hel del från Amerikanerna." Hon satte sig ner på den smala barnsäng motsatta stolen och tittade på mig. Min hals var torr och jag behövde en drink.
  
  
  Efter att ha tagit ett par friska klunkar, hon klappade barnsäng bredvid henne. "Sitt ner, McKee."
  
  
  Jag gjorde det. Hennes hand vilade nonchalant på mina lår, och hennes coola värmen tycktes stråla ut genom det tunna mörka blus hon var klädd. Han harklade sig.
  
  
  "Den röst... Paxos".
  
  
  "Ja," hon mumlade, och tog en lång, långsam sip.
  
  
  "Nu", sa jag.
  
  
  Hon vände sig till mig i mock överraskning. "Omedelbart?"
  
  
  "ja. Du lovade. Om din kontakt med Alex."
  
  
  Hon stirrade för ett ögonblick, för att sedan sakta skakade på huvudet. "Ska vi göra det? Nu?"
  
  
  "Vad är den bästa tiden?"
  
  
  "Åh ... senare?" Hon gick närmare för att slicka, och på något sätt ett par knappar på toppen av hennes blus lyckats komma ogjort. Läckra kött som bildas i hålet, och min vänstra hand ökade självmant att försiktigt cup bröstet som var tryckt mot mitt bröst. "Ja," hon andades.
  
  
  "Vad är det för fel med dig?" Frågade jag henne. "Sista natten du spelat en jungfru, i dag du är en hora igen."
  
  
  Att hon inte reagerar som jag förväntade mig, hennes ögon förblev sänks när hon tog min hand och placerade den på hennes bröst. "Försök inte förstå mig rätt borta, McKee. Lita på mig. Lita på mina instinkter."
  
  
  "Dina instinkter?"
  
  
  "Senare, McKee. Men nu... " en annan knapp som öppnade, sedan en annan, på samma gång, hon lutade sig fram och försiktigt pressade sina läppar mot mina. För nu, mina frågor var glömt.
  
  
  Hennes tunga åkte till gruvan, att utforska, att nå ut. Min hand gled innanför
  
  
  i min blus, jag kände hennes bröstvårta växa och hårdna under mina fingrar. Hon flämtade, sedan gled hennes hand ner längs mina lår. Mitt intresse var uppenbart, och hon fnittrade djupt i hennes hals.
  
  
  Trycka tillbaka hennes blus, han kysste hennes skuldra, den djupa skuggan kluven, ett bröst, sedan den andra. Sedan hennes, och jag drog mig tillbaka för att titta på henne och beundra hennes; att hennes bröstvårtor var stilla och öppna, något upphöjd, som om de var nått för mig i min mun. Christina höfter rörde sig långsamt, och hennes hand gled in i linningen i mina byxor. Hennes liv var drog i för att ge henne lite mer plats, och hon tog full nytta av det ...
  
  
  Fråga mig inte hur jag lyckades stänga av hytt belysning - folket på båten är så jävla slarvig de bara dök i och vände stolen och bänkar i en säng, men en stund senare var vi nakna tillsammans, hennes kropp pressas mot hennes. från tårna till axlarna. Vi utforskade en annan andra med växande hunger, och hennes tunga var upptagen och händig, och sedan, precis när det såg ut som vi var båda kommer att explodera från att enträgna önskan, öppnade hon upp till mig.
  
  
  Hon flämtade när jag sköt henne sakta, hon sa något jag inte förstod och försökte dra mig djupare. Han stod emot Rivnenskaya bara tillräckligt för att visa vem som var ansvarig, och sedan började långa, långsamma rörelser som trängt djupare med varje slag. Hon lyfte hennes ben och lindade dem runt min rygg, runkar hennes höfter för att möta min att öka drivkrafterna. Hon började stöna, och drar mig till henne så att hon kunde kyssa mig med ökande grymhet som hennes rörelser blev snabbare och mer desperata.
  
  
  När den gjorde det, hon kastade sitt huvud bakåt, ögonen och munnen öppen, händerna som klamrar sig fast vid mina axlar, hennes höfter bultande som kolvarna. Det verkade vara för evigt, och vår gemensamma suckar mingel som han exploderade inuti nä, och när vi till sist var både utmattade, hon låg hjälplöst över nä, medveten om den läcker svaghet och slickness av svett-indränkt tråd. Det var en lång tid innan hon talade.
  
  
  "McKee?" sa hon med en hes röst.
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Tack."
  
  
  Henne, skrattade. "Tack"
  
  
  "nej. Du kan inte förstå." Det var en konstig del av uppgivenhet i hennes röst.
  
  
  "Testa mig."
  
  
  Hon skakade på huvudet. "Nej, jag kan inte säga".
  
  
  "Vad är det?"
  
  
  "Vad jag vill."
  
  
  Hon var pacing i cirklar igen, men jag stod emot min irritation. Hennes kropp var delvis rullade nä, men hon hängde med överraskande styrka.
  
  
  "No way! Lämna mig inte!"
  
  
  "Jag är inte på väg någonstans. Det är en lång väg att gå ända fram till kvällen, Kristina." Han nådde över kanten på sängen, hittade ett glas på golvet, plockade upp sitt ego, och tog en lång klunk av bourbon. När vätskan rann ner i min strupe för att min mage, jag kunde redan känna min styrka återvänder ...
  
  
  "Ja," hon andades, nå för hennes glas och lyfta huvudet för att ta en klunk. "Detta är vår natt, och jag är rädd att det kommer att vara den enda, McKee."
  
  
  Hon hade rätt, som han hade hittat ut så jävla snabbt, men även Christina visste inte hur rätt hon hade.
  
  
  
  
  
  
  Tolfte kapitlet.
  
  
  
  
  
  De väntade på oss i Korfu, öppna en brun Mercedes parkerad en framträdande roll vid den stora hamnen. Två män, omöjlig att skilja från den mörka kostymer och hattar som dolde det mesta av ansiktet, satt och stirrade impassively som Kristina och jag gick längs kajen, ett par havet turister, både utmattad efter en natt av kärlek och en lång, långsam, aldrig-före-sett en resa till havs. vissa kallar det den vackraste av alla de grekiska öarna.
  
  
  Vi valde en plats att bo i den nordligaste delen av hamnen, bort från det liv och rörelse i centrum. På & nb, överallt såg vi, det var båtar av alla storlekar och typer, från små segelbåtar till lokala fiskebåtar till stor ocean yachts. Kvällen solen kastar långa skuggor när vi gick förbi rader av stånd som säljer infödda kläder, smycken, konst och all slags mat som blandas med den salta luften och den vaga doften av det bergiga landskapet som nu reste sig över staden. Skotrar hummade, försäljare skrek och musik gled genom de öppna dörrarna för alla andra offentliga storkök. Vi var bara att komma in i partystämning när en Mercedes såg henne.
  
  
  Han tog tag i hennes arm warningly, uppmana henne att hålla sig i rörelse utan att bryta steglängd. Först som hon inte förstår, men när hon såg bilen, hon spänd, det drog henne framåt.
  
  
  "Titta inte på dem. Hålla sig i rörelse."
  
  
  "Men... hur kom de hit? Är han kör bil?"
  
  
  "Det finns färjor, finns det inte?"
  
  
  "Ah. Ja. Men varför är de enkla... sitter här?"
  
  
  "Ännu viktigare, hur visste de att vi skulle vara här?" Vi var nästan mittemot bil. Männen inne långsamt vände sina huvuden som vi såg.
  
  
  mimmo gått, men uttrycket av ih ansikten förändrades inte.
  
  
  Kristina ryckte resignedly. "Alla kommer till Korfu. Eller... har du berätta för Tom i matematik, där du hyra båten?"
  
  
  Hennes, trodde för ett ögonblick. "Det är möjligt. Åtminstone jag sa till henne att jag skulle nog gå norr."
  
  
  "Du borde ha sagt emu?"
  
  
  "Det hade inte kunnat undvikas. Han ville veta vart han var på väg att gå, och om jag berättade för henne att jag ville kryssning Kykladerna, han skulle tycka det var konstigt."
  
  
  "Varför det?"
  
  
  "Titta på kartan. Pyrgos i hallen är långt från Egeiska Havet, skulle det mer meningsfullt att hyra en båt i Piraeus om sin planerade att gå där."
  
  
  "Naturligtvis. Och dessa människor... kan de ha varit den som försökt att undvika detta?"
  
  
  "Uh-huh. Och förmodligen användes den du var ursprungligen kommer att ta. Bara det inte vettigt heller." Det är inte så. Om de var med hjälp av Alexa, och nu var jag övertygad om att oavsett vad Hawk berättade för mig att det måste ha varit en läcka någonstans, varför de försöker att uppehålla oss i Pyrgos? Det enda reumatism jag kunde tänka på var att om vi fortsatte att resa med bil, det skulle vara lättare att följa oss. Det var inte mycket tillfredsställande reumatism.
  
  
  Så vi gick ännu längre bakom Mercedes, han ledde tjejen till en liten kiosk där en fantastisk uppvisning av färgglada halsdukar satt. "Köp en," sade jag. "Jag köpte två, men ta din tid."
  
  
  Medan hon var att samla in henne massor, hennes rynkiga gamla värdinna var gärna titta runt vallen. Människor i Mercedes inte flytta, men de visste inte riktigt bry mig; de gjorde sig så framträdande att jag var säker på att det måste vara andra. Men det var en så upptagen, ständigt i rörelse publiken att det var nästan omöjligt att plocka ut någon som såg även lite misstänksam, det var så många Européer i mörka kostymer som ljust klädd turister, och mina chanser att hitta mannen som hade dödat sin partner i mitt rum var ganska jävla smal.
  
  
  Och hela dagen lång, Kristina undvek mina frågor om hennes kontakt med Alex.
  
  
  När hon valde ut ett par halsdukar, vi flyttade på. När hon var lätt som innehas av ee: s hand, flickan darrade.
  
  
  "Vad är det?"
  
  
  "För mig... jag tror att det blir kallt."
  
  
  "Och...?"
  
  
  "Jag tror att det är dags." Hon tog min hand, vände min handled, och tittade på min klocka. "ja. Vi måste gå."
  
  
  "Jag trodde det skulle inte vara förrän i morgon."
  
  
  "Jag måste göra det idag... satt upp en kontakt".
  
  
  "Men vi var inte ens tänkt att vara här i dag."
  
  
  "Men vi är." Hennes leende var äkta och alltför självbelåten för att passa mig.
  
  
  "Du är en slug liten tik." Hon skrattade. "Ska vi gå?"
  
  
  "nej. Vi ska ta en taxi." Hon pekade framåt till en upptagen hörnet där en lång gata som ledde från vallen in i staden. "Det borde finnas någon runt omkring dem."
  
  
  En gång lät hon mig gå fritt; han förväntade sig mer skatteflykt, men nu måste hon ha tagit mig med henne trots allt. Han ville inte säga något, men höll med om hans vänster hand till sitt bröst, och Hugo snuggled hyggligt in i baljan.
  
  
  Det fanns ett halvt dussin taxi parkerad i hörnet framför ett stort, spretigt gamla hotell som såg ut som den restaurerade ruinerna av ett grekiskt tempel med dess skamfilade fasad av marmor. "Något särskilt?" Frågade jag när vi kom fram till hörnet.
  
  
  Christina stannade, stängde sina ögon och viftade med pekfingret i en liten cirkel, sedan pekade. "Här," sade hon, öppna ögonen igen.
  
  
  Det var en dammig gammal Ford, som drivs av en uttråkad förare som var upptagna med att plocka hans tänder och ignorerar förbipasserande. Flera andra förare stod på sidan av vägen i närheten av deras bilar, buga och gestikulerar, men Christina simmade förbi dem för att öppna den bakre dörren till hennes val. Den bastant man bakom ratten tittade upp motvilligt; det såg ut som att han inte vill ta med passagerare på alla. Det måste ha varit en taxichaufför i New York, tänkte jag när jag följde Kristina i smaklös bil.
  
  
  Föraren inte se tillbaka, men suckade och skiftat kraftigt i hans sits. Kristina lutade sig fram och sa något snabbt på grekiska. Han nickade motvilligt, startade motorn och lade i en växel.
  
  
  Efter en U-sväng, vi gjorde vår väg genom den täta trafiken på en bred gata; snart minskat, och rader av eleganta butiker gav vika för ett block av kantiga hus byggt sida vid sida med tips om coola, gårdar och stora mörken fasader. En svart-klädda kvinnan rider en gammal hingst närmade oss, att ignorera trafiken bakom Nä. När vi passerade det, föraren spottade ut genom fönstret och mumlade något, jag behöver inte veta språk för att förstå vad han sade.
  
  
  Gatan började stiga brant; husen längre bort från vägen
  
  
  och vi såg barn som leker i dammiga meter, kycklingar hackar på marken, intetsägande hundar för likgiltig för att göra mer än att lyfta huvudet och titta på en passerande bil. Snart var staden bakom oss, och den asfalterade gatan gav vika till en slät grusväg som långsamt började vinden och tillbaka över en brant, träd-kulle.
  
  
  Vi åkte i tystnad tills vi kom till åsen. Föraren saktade ner när vi närmade oss en liten skogsdunge som omges vad som såg ut som ett tempel eller möjligen en grav. I alla fall, det var omgiven av vit marmor, med kolumner i den främre, flankerad av skulpturer med en bassäng i fronten som såg ut som ett fågelbad. Taxichauffören gick mimmo, sedan gjorde en skarp vänstersväng och stannade vid en liten korsning.
  
  
  "Ah, vilken vacker utsikt!" Christina utbrast.
  
  
  Från där vi parkerade, vi kunde se hela staden och hamnen nedanför oss som ett vykort i gyllene ljus, men jag var inte intresserad av den magnifika utsikten i det ögonblicket. Hon lutade sig in för att viska till Christina. "Har han talar engelska?"
  
  
  Hon ryckte på axlarna. "Jag vet inte".
  
  
  Jag tog en chans på henne. "Detta... en plats?" Han var irriterad, det var ett helvete av en plats för någon som helst kontakt. Vägen var inte mycket upptagen, men runt-resa trafiken var ganska jämn.
  
  
  Samtidigt talar till tjej, hon märkte att taxichauffören var långsamt vända för att titta på oss. Tandpetare fortfarande var i hans mun, och han log långsamt.
  
  
  "Så," sade han. "De skickat till dig. Du ser inte det minsta annorlunda i alla dessa år, Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  Det trettonde kapitlet.
  
  
  
  
  
  Innan han kunde säga något, han vände bilen, drog ut på vägen och fortsatte sin väg. Christina såg lika förvånad som hon var. Hon klämde mig hårt i handen och stirrade med öppen mun på baksidan av förarens huvud.
  
  
  "Al -" började hon, men jag tystade henne med en blick.
  
  
  "Ja, det är jag." Föraren hade tagit ut den platt rutig keps han var klädd; hans syfte var skallig, men nu satte han sig mer jämnt bakom ratten, och även i ryggen, och femton år senare kan han se bull s styrka i hans nacke och axlar. "Naxos". Han döpte år och månad. "Du och jag, Nick. Granater i grottan. Jag slutar hennes plan, du skjuta mannen som var på väg att döda mig. Hur som helst, vad kommer de att göra med att pojken sergeant när du tar ego tillbaka till Tyskland?"
  
  
  Jag svarade inte. Inte på korkskruv ego, hur som helst. "Jag skulle vilja få en bättre titt på ditt ansikte", sade jag försiktigt.
  
  
  "Naturligtvis. Ganska snart kommer vi vara där vi är på väg, och då jag slår runt. Femton år gammal, hennes ålder ändras, eller hur?"
  
  
  Det är svårt att säga. Allt jag såg när vi spelade detta spel training camp var en tung ansikte med den vanliga tjock svart mustasch. Definitivt inte väntat sig att hitta Alexa Zenopolis på ett gathörn i centrum av Korfu, och låtsas som definitivt inte idag.
  
  
  "Jag ska låta dig veta. Vart är vi på väg?"
  
  
  "Du och min syster kommer att ha en drink på en turist plats inte långt härifrån. Mycket sensationella visa, American bar med martinis och daiquiris. Har du fortfarande vill bourbon, Nick?"
  
  
  Jag kom ihåg en berättelse om att en pilot i början av andra Världskriget hade berättat för mig om hur ego sköts ner över Tyskland, och när han togs in till förhör efter att han blev tillfångatagen, mannen på andra sidan bordet från honom berättade em något om sig själv, även om han var glömt.
  
  
  "Mitt namn är Daniel McKee", sa jag lugnt. "Hennes yacht broker är från Florida, och daiquiri låter riktigt bra."
  
  
  Föraren skrattade hjärtligt, ryckte hans massiva axlar, och rusade iväg runt skyltar, och vägen började klättra igen. Han ville inte säga något förrän vi drog ut på ett buskage-skuggade uppfarten som ledde direkt till en låg, rymliga restaurang som var nästan helt dold från vägen. Vi stannade framför en mörk, mörk veranda, och som skötare började ner stora steg mot oss, föraren vände sig till mig. Han log, som visar klyftan mellan hans ego framtänder.
  
  
  "Jag har väntat i en halvtimme. Inte mer än så. Du har en stor kväll framför dig."
  
  
  Vakten öppnade dörren, Kristina och jag kom ut och gick in. Alex, som då hade bestämt mig för att jag kan lika väl ringa ego som var fel om killen från den täckta terrassen som tvär lutning på den bortre sidan av restaurangen. Ljusen fladdrade i vindtätt innehavare på varje bord, och i insamlingen mörker, vattnet långt nedanför vände sig till en skimrande mottaglig glöd, vänder sig till tenn och sedan gradvis vända svart. Från där vi satt, ljusen från staden var osynlig, men det var hundratals små lampor i hamnen, som ett kluster av eldflugor. Ingen pratade runt omkring oss, och jag tror inte att Kristina har ägnat någon uppmärksamhet åt sitt utseende alls.
  
  
  Alex väntade på oss vid ingången. Vi var tillbaka på vägen innan han talade.
  
  
  "Är du fortfarande tveksam
  
  
  Vad är det jag, Nick Carter? "
  
  
  "Bara lite", jag erkände.
  
  
  Bra. Jag säger dig, ditt folk inte ens antyda att du skulle möta mig. Bra försäkring, om du inte ser ut som Alex Zenopolis, som borde veta men du, va?"
  
  
  "Ja."
  
  
  Han flyttade i sätet framför oss. "Kristina, min syster. Med ett enkelt litet samtal med dig. Jag bara minns dig som en liten flicka."
  
  
  Hon sa något till emu i iht. Han skrattade.
  
  
  "Nej, vi talar engelska. Bättre för Nick, va?"
  
  
  Jag var tvungen att ta risker för en stund. "Alla rätt, Alex. Vad ska vi göra härnäst? Varför är du här nu?"
  
  
  "I våra e-business, vi behöver inte hålla sig till ett exakt schema. Kom ihåg, vi väntade för dessa smugglare för tre dagar?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Så jag borde ha lämnat för Albanien en dag tidigare. Ingen big deal, vi hade tänkt att rösta så att träffas i morgon. På samma plats, vid samma tid. Lilla Christina, hon inte veta någonting, inte hon, Syster?
  
  
  "Det här är på riktigt."
  
  
  "Vi lämnar ikväll?" Frågade jag henne.
  
  
  "nej. Du och min syster, du kommer att slutföra din lilla romans med en stor kväll på stan. Du dansar, du äter, du håller händerna, och i morgon skall du säga ett sorgligt farväl när du seglar bort och den lilla eleven återvänder till Aten. med ett något brustet hjärta. Är inte det rätt? "
  
  
  Det var vad jag hade i åtanke. I fall att vi hade fel om följs, tanken var att göra våra kort roman som trovärdigt som möjligt.
  
  
  "Vad gör du under tiden, Alex?"
  
  
  "Jag flyttar för att du från plats till plats ikväll. Då jag återvänder du till din båt. Du visa mig där det är förtöjd." Jag ska gå ombord före gryningen och ingen kommer att se mig. Hennes fripassagerare, eller hur?"
  
  
  "Hur ska du kunna göra det?"
  
  
  Han ryckte på axlarna. "Jag simma. Jag vet hur jag ska vara som en fisk-läge i & nb i mörkret".
  
  
  Han var tyst en stund. Vi passerade ett litet tempel, flera bilar stod parkerade på observation deck motsatta, och ett par satt hand i hand framför pelarna. Jag avundades dem; Christina hand var kall i min.
  
  
  "Hur gjorde du få denna taxi?" Frågade jag henne.
  
  
  "Jag har kontakter här, min andra. Det finns andra på denna ön kan vi inte lita på. Vill du veta mer?"
  
  
  "Jag berättade för henne. - nej.
  
  
  Bra. Inga problem?"
  
  
  "Jag hoppas inte det."Jag var långt ifrån nöjd, men jag höll mina tvivel för mig själv.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Det var den mörkaste natt av firande han någonsin hade haft. Vi hade middag i "Pavileon" utomhus, under spaljerade vinstockar med utsikt över öns mest exklusiva stranden. Vi åt kräftor vidtas vid liv runt vattnet i ih burar bara några meter från vår ordförande. Sergej var dämpad, publiken var ljust, och det visste alla. Hon vet minst två filmstjärnor, inklusive en skådespelerska hon var kär som en tonåring. Alla dessa år senare, hon såg ännu bättre på nära håll än hon gjorde då.
  
  
  Senare gick vi till ett disco på the Palace Hotel, där han ofrivilligt virvlade med Kristina på dansgolvet. Han var så fast i att det inte spelade någon roll vad vi gjorde, men även i denna skara flickan lockade mer än sin andel av manlig uppmärksamhet. Att jag inte gillar det, men inte för den vanliga orsaken, det fanns en känsla av kontrollerad desperation i hennes rörelser och uttryck, som om hon lyssnade till ljudet av en katastrof. Den som tittade noga på henne kan tro att hon var på någon typ av drog, men hon hör till dem, vilket inte skulle vara alltför ovanliga i denna skara.
  
  
  Det var en annan plats, och många fler efter det, alltid med den obevekliga Alex kör oss runt den livliga staden. Två gånger blev hon upptäckt av en brun Mercedes, men det gjorde inte bry mig så mycket; hon var efterlyst av andra observatörer. Ett par gånger var jag på väg varning Alexa, men denna person var så säker, och som jag tydligt kommer ihåg, så jävla kapabel att jag bestämde mig för att hålla tyst. Han som var rätt och fel.
  
  
  Klockan två på morgonen, Alex meddelade att det var dags att gå till båten. Vi stod på väl upplysta vallen medan Eto överlämnade en tuss papper pengar till våra "förare" och frågade ego att komma tillbaka i morgon. En ung man väntar i båten tittade på oss disinterestedly, gäspningar ymnigt.
  
  
  "Nej," Alex spottade. "Imorgon ska jag ta henne över ön för att besöka min mor."
  
  
  Bra. Det finns andra förare också."
  
  
  "Ja." Han gjorde ett medvetet kränkande att visa att räkna pengar, grunted, och backade undan så snabbt att jag var tvungen att hoppa ur vägen. Kristina och jag såg honom köra iväg, sedan log sorgset på varandra när vi gick ombord på båten från hamnen i bar.
  
  
  I en kort resa, vi gjorde
  
  
  shopping på mall, mest för lakej gick bakom oss.
  
  
  "Han var så dålig, säger Christina sa.
  
  
  "Okej, då. Det var en bra kväll ändå, var det inte?"
  
  
  I reumatism, hon kysste mig försiktigt på kinden och sedan med mer passion, precis under min haka. "Men," sade hon tyvärr efter ett tag, " vi kommer inte behöva det i morgon i alla fall. När går mitt flyg lämna? Vid två?"
  
  
  En kväll, hon svarade i telefon och bokade en biljett för en resa tur och retur till Aten. "Jag önskar att du kunde stanna en dag eller så."
  
  
  "Men det är omöjligt. Och du måste också segla till Italien."
  
  
  "Jag är inte bråttom." Han gnuggade hennes axlar, lade sin arm runt henne och höll henne nära. Båten är rorsman bromsade motorn, alla hans uppmärksamhet fokuserad på strategi att Skylla som den gjorde sin väg till sina båtplatser.
  
  
  "Men ... hennes. Tyvärr." Christina suckade och drog bort från mig som båten dras upp tillsammans med den mörka slup, endast varselljus på, låg-som drivs elektriskt ljus som dräneras batterier mycket lite.
  
  
  Jag betalade för det att båten är rorsman, och vi gick ner. När vi gick in i den mörka stugan, Kristina stannade plötsligt framför mig på rampen.
  
  
  Hon väste: "Vad är det här?", min vänstra hand automatiskt vände sig bort från mig, Hugo var redo att komma in i min hand runt baljan.
  
  
  "Det... det är ingenting." Hon trädde in i stugan.
  
  
  Han tittade snabbt runt, Saint komma från hamnen i bar var liten, men det fanns ingen plats att gömma sig heller. Jag gick vidare, kollade huvud och hängande skåp, sedan den andra stugan. Oss Odin. Till ingen. När han återvände, Kristina var med belysning odens fotogen lyktor.
  
  
  "Vi kommer inte att vilja ih ikväll", sa jag.
  
  
  "Men..."
  
  
  "Om Alex ska simma ut här och smyger ombord, låt oss strunta i honom. Alla rätt?"
  
  
  "Åh, vad dumt av mig." Hon satte ut det heliga ljuset och vände sig till mig, i det trånga utrymmet mellan kojer och bord. För ett ögonblick var hon i min famn, hennes mål tryckte mot mitt bröst, och jag kunde känna hennes plötsliga heta tårar genom det tunna tyget på min tröja.
  
  
  "Vad är det?" Jag lugnade henne, smeka hennes hår försiktigt.
  
  
  "Åh... Så många saker, McKee. Eller Nick Carter, eller vem du är." Hon kramade hennes ögon var slutna och nosade. "Jag berättade för henne igår att det var vår enda gång tillsammans. Och hon hade rätt, men hon trodde inte att det skulle hända på grund av det. Jag har hoppats att det var mitt hela dagen... min instinkt var fel. Men det var rätt sak att göra, var inte det? "
  
  
  För en tid sedan, hon var utmattad till benet efter en lång dag av resande, och en festlig kväll, men när vi stod tillsammans i det trånga utrymmet, hon verkade känna alla trötthet pass. "Ego inte kommer att vara här ett par timmar", sa jag mjukt.
  
  
  Hon höll mig hårt en stund, sedan drog bort plötsligt, " Kan vi få lite bourbon, McKee? Och låt oss sitta här ensam i mörkret tills Alex kommer hit. Oavsett hur hennes nam tycker om dig, jag vill inte göra älskar när min bror kan gå med oss i varje ögonblick."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Det var nästan klockan fem när Alex tyst klättrade över aktern på båten och kröp runt sidan av jolle till gangplank. Hugo höll det i sin hand när hans mål dök upp i hålet.
  
  
  "Vänta!" Jag fräste, så att det svaga ljuset flash på bladet.
  
  
  "Det är bara jag, Nick." Alex knuffade svart vattentät väska framför honom och gick huvudstupa ned den låga trappan till stugan. Hon fångat en glimt av ficklampa på honom; han var klädd i en våtdräkt som täckte allt, men hans ansikte. Brylev vände det.
  
  
  "Har du sett?"
  
  
  "Det är omöjligt. Du sätter denna båt på ett bra ställe, min vän, det enda jag hade att gå igenom var små båtar. Det var ingen ombord på ih på natten."
  
  
  Det var inte en olycka, men jag behövde inte berätta em om det. "Vill du ha lite torra kläder?"
  
  
  Han pekade på påsen på däck framför honom. "Jag har en. Kanske en handduk. Två handdukar." Han stod upp, hans kropp nästan fylla utrymmet i kabinen. "Jag var en stor man när du kände mig, Nick. Nu är hennes stahl är lite större." Han började ta av sig sin våtdräkt, ignorerar hans syster. Jag kom upp med en fråga till dig.
  
  
  När han var torr och klädd i torra kläder, vi spelade det här spelet i storstugan med en drink i handen. Himlen utanför var redan vrida grå, men den trötthet som hade lämnat mig för ett par timmar sedan verkade vara borta för alltid.
  
  
  "Vi har tiden", sa jag. "Tid att prata."
  
  
  Alex tog en stor klunk att tömmas Ego glas bourbon och hällde en annan. "Ingen talar. Du och jag, vi har en hel del tid, Nick. Under tiden kommer vi att få lite sömn. När du sedan gå och hämta biljetter till min lilla syster, Kristina, och mig, vi ska ha lite tid
  
  
  tillsammans. Okej?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Hennes, gick iland på en motorbåt lite efter nio. Flygbolagets kontor var en kort promenad bort, så jag behövde inte leta efter en taxi. Dagen var mulen, men vindstilla, vattnet kluckar mot sten vallen såg grå och livlös. Det passar mitt humör.
  
  
  Efter att ha tagit Kristina biljett, jag vandrade planlöst längs kajen. Det fanns flera barnvagnar i sikte denna morgon. Det är för tidigt. Men den bruna Mercedes som stod parkerad på en väl synlig plats där föraren och hans partner skulle kunna se min båt. Det brydde sig inte om mig, om de inte använda kikare, de skulle inte kunna berätta vad det var som hände där, och om de kunde, skulle det inte göra någon skillnad. Alex gick till the chain locker framför den främre kabinen, gjorde sitt bo i den trånga, fuktiga metall-länkar och meddelade att han inte skulle komma ut förrän vi var ute på havet på väg till Taranto. "När du gömma dig, min andra, du dölja. God natt."
  
  
  Hennes livlösa rotade igenom souvenirbutiker i att jag bad om något att ge till Kristina. Allt kändes rätt. Han vände tillbaka och på väg till en särskild gamla hotell, inte långt från där Scylla var förtöjd. Han hade kommit överens om att hålla sig borta tills syskonen träffades, och jag undrade vad de kunde tala om efter alla dessa år.
  
  
  Baren var öppen, och han gick in, den enda kunden i stort, högt i tak, rum. Bartendern erbjuds en Bloody Mary, visste han bakfull turist när han såg honom, men jag bestämde mig för att nöja sig med bourbon. Jag brukar inte dricka på morgonen, men så långt som att min kropp är berörda, det var fortfarande kväll; det är inte att sova alls.
  
  
  Jag hade ett par långsamma dem medan jag tittar på minutvisaren av elektrisk klocka som används för att hänga på väggarna i klassrummen i skolorna och kan fortfarande vara det, klicka på ratten. Det var inte ens klockan elva när klockboj kom in, såg sig omkring, och stoppat på mig.
  
  
  "Mr Carter?"
  
  
  Han nästan sa att innan han insåg vad han hade att säga. Sedan hennes pappa skakade på huvudet.
  
  
  "Du ... Inte Mr Carter?"Han var en rynkige liten pojke, perfekt i engelska.
  
  
  "Jag är rädd inte. McKee ' s namn."
  
  
  "Men herrn i barre är att få ett samtal. Damen sa att ego namn är Carter." Han såg sig omkring igen, med betoning på att jag var den enda personen här.
  
  
  Lady. "Din djävla dåre," sa jag upprört. Hon måste ha varit på däck och sett mig gå till hotellet. Och var annars skulle det vara förutom baren? Jag kvävde min ilska, att inse att något måste ha hänt som gjorde henne ringa mig, och i den oroliga tillstånd hon var i, hon måste ha gjort ett dumt misstag.
  
  
  "Ja", sade jag glatt, reser sig upp, " jag kommer att svara i telefonen om lady insisterar. Visa mig vägen." Han tappade pengar på disken och följt budbäraren.
  
  
  Han visade mig en rad med hem telefoner ner en smal korridor som ledde till övriga rum och baksidan av hotellet. "Ta en telefon, och operatören kommer att ansluta dig," sade han. Jag väntade tills han var borta, sedan plockade upp telefonen. Verksamhetsutövaren omedelbart vänster. Jag sa hej, som är hennes, rysning när jag sa mitt riktiga namn, och hon bad mig att vänta lite. Han lutade sig tillbaka mot väggen för att gnälla, trött och äcklad av allt slarvigt arbete.
  
  
  Det mjuka ljudet av dörren öppnas bakom mig var inte hörbar på första. Då hon hörde det knaka i en uppstart, distinkt prasslet av kläder som en hand höjdes. Jag började att vända, och telefonen petade i min hand, men det var för sent, något som krossas mot min skalle och han föll på knä. Den enda smärta kände han att han var i kontakt med marmorgolv, och han var orolig för att de knäskador runt om high school football dagar när hans andra kick kom och det var inget att oroa sig för.
  
  
  
  
  
  
  Den fjortonde kapitel.
  
  
  
  
  
  Det är inte stahl slösa tid på att försöka lista ut var jag är. Jag kollade först med min kniv och var förvånad över att Hugo var fortfarande i baljan under kragen på min jacka. Jag var inte bundna, och jag verkade ligga på någon form av säng. Hon öppnade ögonen smärtsamt; saint var dova, som en dagsljus saint om en mulen dag ...
  
  
  Sedan klockan tolv! Han tittade på sin klocka och stönade. Det var redan klockan två, och han var på grund tillbaka på Scylla vid lunchtid. Jag försökte att sitta upp, men en hand knuffade mig tillbaka ner på sängen. Mina ögon var inte fokuserad, men allt jag kunde se var en suddig målet framför mig på några otroliga höjd, som pulserar i takt med slagen i bakhuvudet. Han låg stilla en stund, blek, försöker att lugna ner sig och se vad fan det var som att gå på. Sedan försökte jag trycka hennes hand, men det var hårt och fast på mitt bröst. En liten hand...
  
  
  Hon öppnade ögonen bred, ansikte ovanför mig började flyta i fokus, ett ansikte omgivet av en gloria av mjuka blonda lockar.
  
  
  Sedan såg han hennes läppar forma till ett leende, hennes cape något böjd över dem, och hennes glittrande mörka ögon som var något bättre än att le.
  
  
  "Sue Ellen" jag croaked. "Vad fan...?"
  
  
  "Det är bara hålla ner som en bra pojke, honung. Jag vill inte att du studsar runt så att folk inte är otrevlig och ful."
  
  
  "Get your hands off my jävla bröstet. Jag vill sitta ner henne. Om jag kan."
  
  
  "Okej, honung, kan du prova det. Men mycket långsamt, vill du höra?"
  
  
  Hennes starka brun hand lättade trycket som hennes satte sig ner. Efter allt, hon var inte i en säng, men på en stor vit soffa som kan sova upp till en sjätte person utan trängsel. Jag tittade runt försiktigt, om det inte vore för de runda fönstren, vi skulle ha befunnit oss i en vanlig Park Avenue vardagsrum. Och sedan hennes, insåg jag att den milda gungar under mig var inte bara mitt huvud.
  
  
  "Din båt?" Frågade jag henne.
  
  
  "Lika smart som alltid, Nick? Uh-huh, det är min båt. Eller min man, vem han är för oss."
  
  
  Han var för arg för att le. "Vad i helvete är det som pågår här, Sue-Ellen? Som slog mig?"
  
  
  "Åh, ett runt min vaktpost mätinstrument. Vad är ditt mål, kära?"
  
  
  "Vad förväntar du dig?" Jag försökte att komma upp, men hon använde pekfingret för att dra mig tillbaka ner på soffan. Jag mindes att Sue-Ellen var Texas alla flickor rodeo champion när hon var på SMU, och att hon inte förbarmar sig över oss i tio år, usa för det tre män jag kände henne om.
  
  
  "För dåligt. Vill du ha lite bourbon?"
  
  
  "Inte nu."
  
  
  "Är denna förmiddag tillräckligt för dig?"
  
  
  "Inte riktigt."
  
  
  "Jo, röster, hur det såg ut när du gick ut genom telefonen på hotellet. Läppning vid bar och allt det där. Lyckligtvis, en av min vakt litteratur kom och drog du ut innan polisen kom och grep dig för......"
  
  
  "Så man po kommer att uppfylla dina vakter eller slå mig." Hon smög en blick på klockan igen, det hade inte varit där innan.
  
  
  "Åh, oroa dig inte, älskling. Din lilla grekiska flickan är bara vänta för dig att komma tillbaka i den nätta gamla badkaret du reser i. Redo att slå, hon går på däck hela tiden och ser mot panelen, som om man är omkring dem "whaler' kapten på widow 's walk".
  
  
  "Kom nu!" Jag knäppte. "Vad vill du ha av mig?"
  
  
  Hennes leende var ren imp, blandat med ren hora. Hon var klädd i ett par bikini destillations-och en skjorta som hon hade inte brytt sig om att knappen upp. Henne, mindes att hennes bröst var små men bestämda, som halvor av en melon. På trettio eller så, Nä hade muskulös bygga en professionell acrobat, och medan hennes ben var vackert byggda, att de hade styrkan av livslångt rider som hon var. Sue-Ellen var knappt mer än fem meter lång, men jag hade upprepade gånger upptäckte att kuva henne, jag var tvungen att glömma bort att hon var en flicka. Hej gillade att.
  
  
  Hon kollapsade på soffan bredvid mig, att låta henne shirt hösten öppnas för att avslöja hennes bröst. "Du fick mig i en massa problem igår kväll, Nick. Du vet?"
  
  
  "Henne? Hur?"
  
  
  "Tja ... vad var det? En vän till mig såg dig för ett par dagar sedan... där var det? Piraeus?"
  
  
  Han nickade mot henne. Smärtsamt. "Jag kommer ihåg."
  
  
  "Tja, Rhonda, hon sa att du låtsades inte komma ihåg henne. Eller mig. Men jag visste från hur hon såg och såg du, för henne, att det måste vara Nick Carter. Egentligen? Är det inte någon som du, kära?"
  
  
  "Jag..." Det var svårt att veta vad man ska säga. Sue-Ellen visste att jag gjorde något för regeringen, eftersom det för en, medan hennes far var en senator på en av de kommittéer runt om i världen som behandlas med CIA och andra Alfabetet säkerhetstjänster. "Du vet, det finns tillfällen när jag kan inte ens säga hej till mina gamla vänner."
  
  
  "Uh-huh. Inte för gamla vänner som Rhonda som inte vet mycket om bönor. Men när du visar att vackra ansikte i hela Grekland som du gjorde, dess vet att du inte på några hemliga uppdrag, eller vad du gjorde mot oss för Uncle Sam. En vacker människa som du borde ha använt en förklädnad, eftersom de dåliga killarna i Kreml eller någon annanstans, de attackerade dig." Hon pekade på mig och klickade på hammaren. "Så jag var tvungen att prata lite som natt, berätta för dem hur bra du är... tja ... annat. Bourbon skryta, du vet?"
  
  
  Jag kände henne. För bra. Ett par gånger att jag nästan föll i kärlek med Sue-Ellen, men varje gång hennes "bortskämda rikemansbarn" vana, som drivs av sprit, räddade mig.
  
  
  "Så igår kväll, när vi alla såg dig hoppa runt på dansgolvet med den fula grekisk flicka och du inte ens säga hej, tja, det brände i mig."
  
  
  "Men jag såg inte dig!"
  
  
  "Ingen? Även när hon tryckte hennes röv mot ditt m Rivnenskaya par? Det är ett disco, glömda om vad?"
  
  
  "Jag tänker... de var alla ganska trångt."
  
  
  "Inte precis trångt, kompis! Om du inte vet min röv, vem vet? "Hon kom upp till mig att slicka,
  
  
  "Vad ... hur är det med din man?"
  
  
  "Ah, han är. Achillion, han kommer att köpa fartyg i Japan eller någon annanstans. Han har inte varit nära mig mer än ett halvt dussin gånger med dem illrar sedan vi gifte oss."
  
  
  "Så han lämnar du här? Med vakter och mekanik?" Mitt mål var nu snabbt håller på att bli klart, märkligt nog, en sprucken skalle skulle motverka effekterna av saknade ett valv och för mycket bourbon.
  
  
  "Uh-huh. Han gav mig denna stora gamla båten och besättningen jag betala henne för att spela döv och stum, men det är dessa två tungviktare som följer mig mest var hans team går." Hon fnittrade och snuggled upp till mig. "Men inte här".
  
  
  "Vad menar du?"
  
  
  "Ah, han tror att han är otrogen mot mig, men överallt jag går till hamnen här, jag ser henne ih. Och att ih stor gammal brun bil."
  
  
  "Stor Mercedes...?"
  
  
  "Uh-huh. Märkte du det också? Alla märkte."
  
  
  "Du var i... Pyrgos för ett par nätter sedan?"
  
  
  "Jag planerade det, men jag kunde inte göra det. Varför? Var det?"
  
  
  "För ett tag."
  
  
  "Där fick du din hora?"
  
  
  "Hon är ingen hora. Och det är inte små."
  
  
  "Nej, det är inte stor. Men han kunde ha dödat henne med en hand bunden bakom ryggen." Hon var mixtra med mitt bälte låsbeslaget.
  
  
  "Jag måste ut härifrån."
  
  
  "Vi bryr oss inte. Vi kommer att ha kvällarna, Nick Carter. 7 p.m., öppna nu. Och senare, alla mina vänner kommer vara tillbaka ombord, och jag ska visa dem, att ingen försummar Sue-Ellen Barlow . alla hennes vänner."
  
  
  Henne, drog bort från nah. "Du menar att det är därför du knackade mig och fört mig hit?"
  
  
  "Tja... det var kanske lite kallt, honung. Men jag stannade uppe hela natten med dessa människor, och jag kunde se dem fnittra eftersom jag var skryt om dig, och sedan du gjorde narr av mig framför alla. Så när min vakt sa att de såg dig komma in på hotellet bar, jag var bara agerar på impuls. Dessa väktare, de är bra för något, är inte de? "
  
  
  "Ja, jag tror att de är. Var är de nu?"
  
  
  "Åh, jag har fått en utanför dörren." Hon vinkade med sin hand vagt. "Om du inte kan vänta med att komma tillbaka till din grekisk paj."
  
  
  "Hon hade ett plan att hinna med."
  
  
  "Ja, hon kan vänta en dag, kan inte hon?"
  
  
  Han kunde se att försöka resonera med Sue-Ellen var hopplöst. Han stod upp, ta bort sina kloförsedda händer, och gick snabbt mot dörren. Öppna det, jag såg henne grov inför en av de män runt den bruna Mercedes tittar på mig. Han höll i en .45-kaliber pistol i sin hand, riktade rakt mot mitt bröst. Det ser ut som han är ego hotel. Han stängde dörren igen.
  
  
  "Älskling, tror du jag ska låta dig springa bort från mig efter det att jag orsakade detta problem? Låt oss gå nu." Hon låg på golvet på en vit soffa, hennes tröja på mattan bredvid henne, med en hand stoppade i linningen av hennes minimala bikini bottom.
  
  
  Det fanns en tid när Sue-Ellen var kul och rolig, obscent men friska. Det var uppenbart att hon nu hade, minst sagt, förändrats, att jag kunde ha haft kul med henne, men hennes spel vände mig bort.
  
  
  Han gick fram till henne och tog av sig bikinin. Hon välvda hennes starka, smala höfter för att hjälpa till. Hon var vände upp och ned med ee i livet.
  
  
  "Mmm. Vill du starta ut som den gamla tjur och kviga?"
  
  
  "Varför inte?"Hon var mycket högljudda i att packa upp hennes byxor, och när hon såg att hennes ögon var slutna, och hon snabbt lyfte upp hennes tröja. "Ge mig dina händer," jag beställde, att röra insidan av hennes lår så att hon inte skulle glömma att hon trodde att jag gjorde det. Hon gjorde som de sa, vajande hennes botten förväntansfullt.
  
  
  Med en plötslig rörelse, ee tog tag i hennes handleder och lindas trasa runt henne. Innan hon insåg vad det var som hände, hennes händer var smärtsamt högt upp på hennes rygg, ff hade fått henne.
  
  
  "Nick!" hon gnällde. "Son of a bitch!"
  
  
  Hon kämpat, som jag förväntade mig, men han ryckte henne till hennes fötter; hon var liten nog att stå på tå utan någon som helst ansträngning, och i den positionen att hon inte kunde använda sin styrka mot mig.
  
  
  "Nu får det fan ut härifrån, Sue-Ellen," han väste i hennes öra. "Jag har saker att göra, kan vi spela en annan gång."
  
  
  "Bastard!" hon skrek, sparkar på mig med sina klackar. Hon drog upp henne lite högre och hon flämtade än skada. "Dino!" hon skrek. "Dino, kom hit!"
  
  
  Detta var något som jag inte vet om. Svängde upp dörren och en vakt hund flög i. Även om Sue-Ellen var framför mig, hon var inte tillräckligt stor för att skapa någon slags sköld, inte på det avståndet.
  
  
  "Shoot the son of a bitch!" flickan skrek. "Emu, blåsa jävla huvud!"
  
  
  Dino log när han långsamt höjde pistolen .45. Han hade gott om tid att sikta och trycka av.
  
  
  Men inte så mycket som han trodde. Han ryckte på axlarna och släppte Hugo vänster hand. Fortfarande håller Sue-Ellen i sin andra hand, han kastade henne tveeggat kniv rakt in i emu: s hals, Stahl inte vänta för att se om det träffar sitt mål, men dras ner henne och på vägen så skottet ljöd i det trånga utrymmet.
  
  
  När hon tittade upp, vakthund var fortfarande upprätt med en full flagga tillstånd uttryck på sitt ansikte. Han tittade ner på rökning .45 i sin hand, för att sedan sakta upp sin andra hand för att röra vid handtaget som sköt ut över ego av hans hals. För ett ögonblick trodde jag att han var på väg att skjuta igen, men plötsligt rusa av blod runt hålet min kniv hade gjort fast allt. Han långsamt föll till golvet och landade ljudlöst på den tjocka mattan.
  
  
  Det var fortfarande i Sue-Ellen armar när han kom för att titta på den nya kroppen. Första vapnet var ryckt ur hennes hand ego av fingrar, började kasta ego åt sidan och ändrade sig. Detta kan komma väl till pass, och jag behöver inte gå genom tullen på min kommande resa. Sedan hennes kniv var drog ut runt Dino halsen, det gjorde ett gurglande ljud och mer blod har spillts.
  
  
  "Fan du, Nick Carter," Sue-Ellen morrade. "Titta vad du gjorde på min vägg-till-vägg matta!"
  
  
  Men även ett rikt och cool Texas flickan blev chockad av vad som hände, och han drog fördel av det. För det första, han sparkade henne på svansen, inte alltför försiktigt, och tvingade henne tillbaka till det som var tänkt att bli hennes kläder. Hon lydde sullenly, stum för ett ögonblick. Jag kollade på dead man ' s fickor som vanligt, men hittade ingenting som tydde på att han var hema-något annat än vad Sue-Ellen sa.
  
  
  "Vad ska du göra åt det?" Jag frågade honom vidare, pekar på liket.
  
  
  "Henne? Vad menar du med mig?"
  
  
  "Han är din pojke. På båten"
  
  
  "Väl, att du dödat ego!"
  
  
  "För självförsvar ändamål. Efter att du kidnappade mig."
  
  
  "Ha! Achillion, han ska ta hand om den här röran."
  
  
  "Bara han är i Japan. Du vet, din vakthund kommer att börja lukta innan din man kommer tillbaka."
  
  
  Hon stirrade på den klumpiga kroppen på mattan och tuggade på en nagel. "För att förmodligen..."
  
  
  "Var är ditt lag?"
  
  
  "Jag körde ih mestadels på stranden ledighet. Med undantag för ett par av killarna i motor-rummet och en i köket."
  
  
  "De kan inte höra?"
  
  
  "Jag sa till dig. De är döva och stumma. Åh, inte bokstavligen, Nick; ih bara lära sig att ignorera allt som händer i den stora gamla badkar. Du vet?" Hon höll på att förlora de flesta av hennes Texas-accent, och konstigt nog, jag gillade henne bättre för det.
  
  
  "Kommer du att lyssna? Till en gammal vän för råd?"
  
  
  "Kanske."
  
  
  "Ta din dövstum besättning och få fan av denna port. Kasta bort kroppen eller vad du tycker är bäst, men om du anmäler det till polisen, du kommer bara att få problem. Har den här killen har inga släktingar? ? "
  
  
  "Hur ska jag veta det?"
  
  
  Jag har listat ut det. Bra. Gör som jag säger dig. Det är upp till dig nu, Sue-Ellen."
  
  
  "Ja..." Hon tittade fortfarande på liket, och hon såg ut som en liten flicka som just hade börjat göra sig roliga över hennes huvud. Vilket också var monstruöst storlek nä.
  
  
  "Är det en båt jag kan ta? Gå tillbaka till slup?"
  
  
  "Uh-huh. Bunden just där." Hon vinkade med sin hand vagt.
  
  
  "Då ska jag gå." En tung pistol lyfte upp henne.
  
  
  Plötsligt, hon rusade fram till mig och lägger sin arm runt min midja. "Åh, Nick! Det är så jävla ledsen, förlåt!"
  
  
  "Me too."
  
  
  "Är du inte skulle stanna och hjälpa till?"
  
  
  "Vad behöver vi, kära?".
  
  
  "Ärligt talat?"
  
  
  "Mitt hedersord. Och om du någonsin ser mig igen, var som helst i världen, skulle du bättre tror på samma sak innan du gör detta trick igen." Hon knackade på näsan genom att Hey, med en .45-kaliber nospartiet.
  
  
  Hon kysste varm metall och tittade upp på mig. Det var riktiga tårar i hennes ögon. "Hur är det med Barry nästa vecka?"
  
  
  "Vad?"
  
  
  "Jag menar, hon ska träffa lite folk där. Och om du fortfarande är i den här delen av världen, och... och inte fungerar."
  
  
  "Åh, Kostya av Kristus!" Men sedan var jag tvungen att skratta. Ee kysste henne på toppen av huvudet, hon var rödhårig sista gången e såg henne, klappade henne marmor-hard-ass och åkte till dag. "Kanske," sade jag.
  
  
  Han tog speedboat tillbaka till Scylla, det var midafternoon, himlen var fortfarande mörkt overhead, och båten såg olycksbådande tyst. När hennes man kom ombord, hon kastades drift av en båt; någon skulle plocka upp egot i den livliga hamnen, och hon tvivlade på att det betydde mycket att Sue-Ellen eller hennes frånvarande make, om de någonsin fick tillbaka det eller inte. Tja, det fanns många fler.
  
  
  "Hallå? Kristina?"
  
  
  Ack, det var inget tecken på liv i grått mörker. När hennes pappa närmade sig henne, han drog en .45-kaliber pistol runt hans jackficka, men det var för sent. Kikar inuti, jag hittade mig själv att titta in i den svarta tunneln död för andra gången den dagen.
  
  
  
  
  
  
  Den femtonde kapitel.
  
  
  
  
  
  "Låg det mycket långsamt, Nick. Jag kommer att döda dig om du inte gör det." Alex tittade på mig från storstugan, revolver i handen. Hon hade inte tvekan nen oss för en sekund och gjorde som jag blev tillsagd.
  
  
  "Du behöver den inte", sa jag.
  
  
  "Jag känner henne nu. Du förstörde allt. Allt!"
  
  
  "Jag hoppas inte det. Jag la försiktigt ned den låga trappan medan han backade undan för att hålla lite avstånd mellan oss. Det var första gången jag någonsin hade sett henne, ego, stående i en anständig ljus, och trots att han var fetare i mitten av magen än han hade varit femton år sedan, jag var inte sugen på att försöka ta honom. Även om han inte har en pistol. "Var är Kristina?"
  
  
  "Gå vidare."
  
  
  "Titta, Alex, det finns ett problem..."
  
  
  "McKee? Nick?" Christinas röst ljöd från den främre delen av kabinen, och en stund senare är hon dök upp. "Vad har hänt med dig?"
  
  
  Hur förklara för en desperat man och flicka du hälften av kärlek som du var kidnappad av en bortskämd rik tik eftersom ..... Ja, hennes, jag gjorde allt jag kunde. I slutet, Alex log, och Christina tittade tveksamt.
  
  
  "Menar du att dessa personer i bilen var att titta på henne?"
  
  
  "Och jag tror att en liten bit. Alla i Pyrgos."
  
  
  Hon nickade, och hennes leende var obehagligt. "Så du bryter hjärtan, vart skulle du åka med oss, va, Nick Carter?"
  
  
  Hennes bror plötsligt vände sig hans huvud och sade till henne att vara tyst. Sedan satte han pistolen bort.
  
  
  "Låt oss gå tillbaka till verksamheten, Alex," sade jag. "Det är för sent att få Kristina tillbaka till Aten i dag för att det inte ser löjligt..."
  
  
  "Hon var redan på stranden för att avboka sin reservation. Nu i morgon eftermiddag. Och illern före dem, kommer vi alla att stanna ombord. Du säger att du har vidtagits för att denna kvinna yacht som om du hade gått ut berusad. Bra. Kristina är i panik. Du är sjuk. Jag tror att bra natt för oss alla." Han vände tillbaka till sitt gömställe i kedjan skåp.
  
  
  "Vi kanske skulle kunna använda tiden bättre än så", sade jag. "Vad menar du, säger jag trasslat upp?"
  
  
  "Kanske inte alla av dem. Hur som helst, du och jag inte kan prata tills vi är ute på havet. Även min syster får inte veta vad jag har att säga till ditt folk; faran är för stor för dem."
  
  
  "Då för Guds skull Kostya, varför gjorde du dra henne till detta i första hand?"
  
  
  Han rätade på sig, att fylla sin hytt tråden som en ande som kommer ut av en magisk flaska. "Eftersom hon är min familj. Jag kan aldrig se henne igen; vem kan säga i den här världen? Vill du se hur det kan vara, Nick Carter?"
  
  
  Nästan. Jag har aldrig haft en familj att prata om, men jag förstod att det var det.
  
  
  Mörkret kom med barmhärtig snabbhet på mulen dag. Jag sov i flera timmar, även när Christina var att springa runt i kabinen i en huff, och när jag äntligen fick upp den, det var natt, svart som insidan av en pistol fat.
  
  
  "Kristina?"
  
  
  "Ja?" Hon var på däck, som sitter vid ratten med en svart sjal virad runt hennes axlar som en ung bondkvinna. Henne, gick fram till henne.
  
  
  "Du behöver inte vara arg på mig. Jag skulle inte vill att oss att bryta upp med dig."
  
  
  "Åh, det är inte poängen, N... Mackey. Men idag var jag redo att lämna, att lämna dig, att lämna min bror, som jag kände bara för några timmar... och nu detta. Detta är en förväntan. Vad är ordet? Antiklimax? "
  
  
  "Det är en bra grekiska ordet."
  
  
  Det tog en spöklik leende till sin spetsade läpparna. "Jag behöver veta om jag inte"
  
  
  "Hur som helst, du behöver inte oroa dig för att de personer i den bruna Mercedes längre. De ville inte följa dig, du kan gå tillbaka till Aten och... allt kommer att bli bra."
  
  
  "ja. Kanske." Hon vände sig mot mig, hennes ansikte spänd. "Men McKee... det var ett annat... på krogen och på mitt hotell."
  
  
  "Är du säker på att det inte var samma person?"
  
  
  "Varför måste det vara så? Varför gjorde Han kvinnors livvakter följa mig?"
  
  
  "Åh, kanske ur ingenting att göra", sa hon försiktigt, att inte tro hennes ord för ens en minut.
  
  
  "Du tror mig inte."
  
  
  "Det är klart jag tror henne."
  
  
  "Åh, nej. Du är en spion, du förvänta dig sådana saker, och när de försöker döda dig runt kanon, du använder kvinnans kropp för att skydda dig när du ih döda."
  
  
  När jag hade berättat för Alex berättelse om mitt problem med Sue-Ellen, jag hade helt glömt bort Christinas närvaro; nu var jag ledsen för att jag hade gått in på alla detaljer.
  
  
  "Kom igen," ett stort land, sitt ego
  
  
  "Detta är ett farligt fall, Kristina. Vara glad över att du kommer att komma ut av det vid lunchtid i morgon."
  
  
  "Henne? Kommer jag någonsin att få veta något?"
  
  
  "Jag förstår inte varför inte..."
  
  
  Från hur hon reagerade, vi måste ha hört det, allt på samma gång: den mjuka strategi båt till vår rosett, mjuk push, och snabb rusning av läder sulor boots på fram däcket. Han gled ner från stolen och hukade sig ner, nå för .45 på samma gång. Det var bara tillräckligt med ljus för att se ett par otydliga former före den tjocka mast, rör sig långsamt i vår riktning.
  
  
  "Nick...!" Christina väste.
  
  
  Det sista jag ville göra var att skjuta; ljudet i den lugna hamnen var som ett kanonskott. Hugo satte upp den i sin vänstra hand och väntade.
  
  
  "Mr McKee." Rösten kom från andra sidan av masten, som är mjuk men tydlig;
  
  
  Jag svarade inte.
  
  
  "Flickan framför mina ögon. Du kommer att svara, eller att hon är död."
  
  
  Han sneglade över hans axel. Kristina var fortfarande låsta bakom ratten, hennes hand på hennes hals:
  
  
  "Okej", sa jag.
  
  
  "Vi vill bara prata med henne. Om du inte flytta, vi kommer inte att flytta. Håller du med om?"
  
  
  Rösten kände igen henne, och det hade varit i mitt rum i Pyrgos för ett par nätter sedan, be om ursäkt som Egon två släpat liket till brandstegen.
  
  
  "Vad vill du nah?"
  
  
  "Bara några ord. Om du har en pistol, snälla släpp ditt ego, Mr McKee. Vi vill inte ha några problem, gör vi?"
  
  
  "Då ska vi prata."
  
  
  "I privat. Missa Zenopolis, kan du vänligen steg framåt?"
  
  
  Christina började med att få upp, men hennes far vinkade åt henne att stanna där hon var.
  
  
  "Hon kommer att berätta för dig när du sitter still. Du sa till mig att du var en polis?"
  
  
  "Så du minns mig, Mr McKee?"
  
  
  "Ja, förmodligen."
  
  
  "Mycket bra. Då du inte har några invändningar. Missa Zenopolis?"
  
  
  Han såg att en annan skugga rörde sig längs bypass road, och började att försvaga det .45 i ego riktning. Oss buller, oss buller, jag kommer inte att låta dem ta oss bort.
  
  
  "Nej, Mr McKee," sade mannen bakom masten. "Jag kan se dig klart och tydligt." Släpp det nu."
  
  
  Jag gjorde det. Kanske en av dem kunde ha dödat honom, men inte både och. Men när jag satte min pistol ner på däck, jag kände konturerna av hennes ficklampa under min hand. Hon behövde inte undra om någon runt om männen kunde se vad jag gjorde, men hon höjde hennes ego och vände på fyra-kamera balk.
  
  
  Mannen på masten täckt hans ögon med sin hand, och han bytte snabbt saint till en annan. Han var blind för ett ögonblick, sedan stapplade tillbaka och föll överbord. Innan jag hörde ett plask, han gjorde ett helgon tillbaka på den andra personen, samtidigt nå tillbaka och dra Christina i hytten bakom mig.
  
  
  "Släpp vapnet", sa jag i en låg röst, och drog ut den .45. Han gjorde som emu fick veta, att hans vapen släppa till taket på hytten med en duns. Han var fortfarande hålla sin hand framför hans ansikte. Jag gick upp och gick över till honom, Hugo i min hand.
  
  
  Om han hade varit redo för att skjuta honom, skulle han ha varit död, men med en plötslig rörelse, vände han sig om och hoppade åt sidan. Det var en big splash, och sedan tystnad. Jag gick åt sidan för att se var de kommer från; min saint fångat några rörelser under vattnet och sedan förlorat det. Jag började framåt, men Kristina tog tag i min arm.
  
  
  "Nick! Nick! "Till mig, hennes röst som åtminstone ett par mil i en & nb som var avlyssnas av en tusen öron. "Det är en man! Den som jagade mig!"
  
  
  "Som po?"
  
  
  "Som en... först. Den som föll först."
  
  
  Mitt saint vände det och ignorerade ljudet av båten driver från Scylla ' s bow, eftersom jag kunde se väldigt tydligt mannens ansikte Sergei hade de som drabbas först. Han hade en magnifik hängande mustascher, och bara för några nätter sedan, han dog i mina armar, skjuten i bröstet av sin partner.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Var fan har du varit, skräddare?" Jag krävde sedan in på den främre kabin och öppnade dörren till the chain locker.
  
  
  "Henne? Jag är inte här. Kommer du ihåg?"
  
  
  "Naturligtvis. Så de döda din dyrbara syster, och du bor på detta hål som en råtta?"
  
  
  "Om de döda er båda, jag kanske ska gå till den främre luckan och döda henne. Då finns det inget annat sätt. Men jag har stor respekt för dig, Nick Carter, jag kan höra de dumma skor, och jag vet att du kan hantera dem utan att öppna upp."
  
  
  "Du kunde ha dödat ih med en kniv. Från bakom. Hon var inte ombedd att skjuta, så de lämnade."
  
  
  För första gången, Alex såg osäker. Kanske du har rätt, men..." Han tittade över min axel på hans syster, som var fortfarande fast vid min axel.
  
  
  "Nick?" sade hon. Jag var irriterad över att hon var att använda mitt riktiga namn, men allt vi hade tillsammans var nu att jag mådde dåligt.
  
  
  och nu är det tycktes mig som om vi inte känner varandra alls.
  
  
  "Vad är det?"
  
  
  "Lämna mig inte här, Nick. Jag kan inte gå tillbaka till Aten nu, aldrig."
  
  
  "Se, detta är omöjligt..."
  
  
  "Men varför inte, Nick?" "Min egen syster, hon är i fara, va? Ska vi ta henne med oss."
  
  
  "Alex, från här, om vi har tur, det ska vara en bra två dagar innan vi kan komma till Taranto. Hela idén med denna operation är att vi inte gör något för att distrahera oss från vägen. Om Christina kommer med oss, med mig, det kunde blåsa hela denna sak upp."
  
  
  "Och om hon stannar, mest sannolikt att hon kommer att dö. Nej, min andra, han kunde inte låta det hända. Det är mitt fel, ja, att jag tog henne i detta fall, men nu är det upp till två av oss att göra allt vi kan för att få henne att göra det. behöver inte lida för det."
  
  
  Hennes hand skakade i min rygg, och som löst mig mer än Alexa logik. Bra. Låt oss gå. Öppna nu."
  
  
  
  
  
  
  Sexton
  
  
  
  
  
  Hennes vänstra hamnen under rinnande ljus, med hjälp av den inbyggda extra utrustning. När det inte fanns några andra båtar i sikte, Alex smugit sig in i cockpit och satte sig ner på mina fötter.
  
  
  "Du vet inte detta vatten," meddelade han. "Ljus bojar berätta för dig om inte för evigt att gå. Jag ska berätta för dig var du ska gå."
  
  
  Under ego vägledning, vi följde en hemlig kanal som låg mellan ön och fastlandet, ett kluster av ljus som lyser, han berättade för mig, markerade gränsen mellan Albanien och Grekland. "De har sådana fästningar! Inte en enda ål kunde passera mimmo på sin plats på den mörkaste natten av världen."
  
  
  "Hur klarade du av det?"
  
  
  "Nej, min vän. Men när de har placerats så många människor och utrustning för att skydda sina gränser, så måste det finnas andra ställen där det kan inte finnas så många av dem. Kanske inte ens tillräckligt, va?"
  
  
  "Jag trodde att kusten i Albanien var väl bevakade överallt."
  
  
  "ja... inte illa. Men kanske inte bra nog."
  
  
  "Hur är den norra gränsen?"
  
  
  "Va?"
  
  
  "Tillsammans Jugoslavien? Är dessa delar av Grekland?"
  
  
  Alex reste sig upp. "Vet du om detta, Nick Carter?"
  
  
  "Det räcker," ljög jag. "Du sade att du hade något viktigt att berätta för oss när du kom ut. Du är borta. Vad är det?"
  
  
  Han flinade och pekade framåt. "När vi passerar genom den trånga, där vi träffas av albanska kulsprutor så nära att du kan känna lukten av krut i ih patroner, då ska jag berätta en eller två saker. Det är dags att du får reda på."
  
  
  Han hade rätt om att vara nära den albanska kusten, när han påpekade lanternor, jag hade känslan av att jag nästan kunde nå stranden på båda sidor. Ett tankfartyg som kommer in från andra sidan kanalen skrämde skiten ur mig för en stund, det verkade inte finnas något utrymme kvar i nen även för vår lilla båt. Alex rådde mig att ignorera det.
  
  
  När vi lämnade den trånga bakom och kom ut till havet, han var nästan lättad igen, men det var inte för tidigt för Stahl för att vara lycklig. Vinden drog upp, och så snart vi lämnat barrikaderna i Korfu, det blåste öppet i våra tänder. När vi började upplever kraftiga gupp, Alex gick vidare till att lyfta armen, då hiss. Det var som att kasta ett par hamburgare på grillen och stå tillbaka för att titta på dem få förkolnade.
  
  
  "Vi seglar, Nick Carter. Är du en bra sjöman?"
  
  
  "Jag mår bra."
  
  
  Bra. Detta är fortfarande ditt nöje kryssning, och när gryningen kommer, du måste gå ner igen. Om någon kommer nära ... Tja, min vackra syster kan inte stå ut med att lämna dig, kan hon? Man vinkar hej och du ska vara glad, och om de ser fientlig, du kommer att skjuta och döda dem."
  
  
  "Alex?"
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Vad fan är detta, skräddare? Vi har kvar i sundet."
  
  
  "ja. Och det är vad jag har att berätta, för om jag inte överleva, du måste veta. Vet du om Hema har varit där under alla dessa år?"
  
  
  "Avhoppare".
  
  
  "Åh, ja, det, men inte vara så misstänksam, min vän. I mitt land ... tja, titta på det idag. Är en kommunistisk ett större hot än ett runt dem som är lojala mot den nuvarande regeringen? Eller en som bara var en Kommunist i det förflutna? Nej . Jag är inte ursäkter, Nick, det vet jag. Hennes upptäckt outhärdlig korruption i mitt eget land, och så henne gick till Albanien, där de var mycket glada över att använda mina tjänster. Dessa är starka människor, dessa Albaner som ibland kallas Mongolerna. Europa. Skiljer sig från alla andra, visste du det? "
  
  
  Hon förstod det, vagt. De var starka, hemlighetsfull, fientliga mot främlingar, och hård krigare som hade motstått potentiella inkräktare i århundraden. Mer än hälften av dessa personer var Muslimer, och de kämpade i deras berg som fanatiskt som sina bröder i öknen länder i Mellanöstern.
  
  
  "Vad hände?" Frågade jag henne. "Vad fick dig att komma tillbaka?"
  
  
  "Tja, min andra vän, det kommer att ta söndagar för att berätta allt om det. Du ser, kommunismen är en stor flackare, även i Albanien, det visar stolt krigare i småaktiga byråkrater. Men det är inte reumatism din korkskruv, va?"
  
  
  "På något sätt."
  
  
  "Så, henne, jag kommer att berätta för dig, och du bör lyssna noga. Den stora rörligheten av världen kommunismen har alla men slutat; din presidenten är mötet med ledarna i Kina och Moskva, och Vietnam-Kriget är över. För nu." Han skrattade. "ja. Men det finns medlemmar av denna stora Rörelse som inte gillar denna utveckling, min vän. Att de fortfarande lyssnar till Marx, Lenin och Stalin och tror att kommunismen måste alltid expandera tills det system som styr hela världen. . En gång i tiden, tro mig, hon var nästan den enda runt dem. Men inte nu, Nick, inte nu. I alla fall, de är fortfarande aktiva, dessa fanatiker, och de förbereder sig för en monstruös handling som inte kan bättre bidra till ih orsak. mer än tjugo Vietnamesiska."
  
  
  "Vad är det?"
  
  
  "Vet du de två sjöarna på gränsen mellan Albanien och Jugoslavien? Nära Grekland?"
  
  
  "Det gör jag."Jag mindes Hawk ' s föreläsning på kartan mycket bra.
  
  
  "Även nu finns det en armé där. De tillhör inte oss, oavsett vilket land; de är Greker, Albaner, Jugoslaver, men de är alla trogna Kommunister av den gamla hårda skolan. Genom ... ja... de kommer att starta sin verksamhet i två dagar. en serie av gerillans attacker från denna neutrala zonen mellan de tre länderna som engagerar helt förvirra världen befogenheter. Ih kommer att leda till, som ni Amerikaner har myntat uttrycket så bra, en Vietcong villkorade ... "
  
  
  Han släppa ratten och virvlade runt för att titta på Alex breda, lugna ansikte. "Vad!?"
  
  
  "Faktiskt, min vän. Som är bättre utrustade för att utföra militära operationer än Vietcong? Med sina primitiva vapen och deras små, undernärda soldater, de kämpade mot de franska och amerikanska till fästet för så länge vi kan minnas. . Är det otänkbart att de skulle förmedla sina kunskaper och sin idealism till en grupp som nu har samlats i detta avlägsna område, mellan Sjön Ohrid och Prespasjön? Tänk på möjligheterna! Å ena sidan, en trogen allierad till Usa, om än en militär diktatur i dessa dagar, på den andra, den mest repressiva kommunistregimen i västvärlden, och den tredje, i Jugoslavien, mer kompatibla med Väst än med Ryssarna. Som kommer att agera mot dem när ih räder börja? Från vilket land kommer de att buzz Och även om ih kan hittas, vilket kommer någon av de andra stormakterna göra? Kommer ih bomb Usa? Kommer Ryssarna att skicka tankar genom Jugoslavien? Nej, min vän. Och ändå, vad-vad som kan göras, va? På grund tillsammans med denna kampanj av terror och död kommer att vara en propaganda kampanj som engagerar sig i att inte använda utomhus poolen för att bortse från vad som händer i vårt lilla hörn av världen. Förr eller senare måste åtgärder vidtas, och måste detta oundvikligen leda till en konflikt mellan Väst och den kommunistiska krafter."
  
  
  "Det låter ganska bistert," jag erkände. "Men hur vet du allt detta?"
  
  
  Alex skrattade. "Eftersom jag, mitt andra jag, hjälpte till med att sätta upp allt tills jag insåg vad jag höll på med."
  
  
  "Du menar att du inte vet?"
  
  
  "Behöver inte vara så skeptisk, Nick. Hon är expert på sitt område, och som många experter, var jag inte veta mer än vad jag behövde veta om det övergripande syftet med en plan."
  
  
  "Men du fick reda på?"
  
  
  "ja. Jag insåg det. Och henne, fann jag att jag inte kunde leva med den kunskap jag hade. Så..." Han såg sig omkring på den mörka, förtryckande himlen ovanför oss. "Så, bra gjort=)".
  
  
  Han fick bakom ratten innan gryningen, men han ville inte ens försöka att sova. Det var för många frågor att ställa ih.
  
  
  "Du berättade för våra ombud i Grekland som ingen kommer att sakna dig i Albanien för ett par dagar. Hur klarade du av det?"
  
  
  "Tja, det var inte så det skulle bli svårt. Det är ett land med berg över det, du vet, och mycket dåliga vägar. Jag hade en hel del frihet att resa runt i mina arbetsuppgifter. Fram och tillbaka genom bergen; dess aldrig varit i Sydamerika, men från vad jag har läst, finns det länder som Chile och Peru med ungefär samma villkor. Hela tiden bilar och bussar avgår vägar att sjunka från vissa avlägsna bergs sluttning. Ren transport för ett par dagar och ganska delar. "
  
  
  "Men de ska leta efter dig, inte de? Även på berget?"
  
  
  "Åh, höger. Min chaufför och jag, vi plockade upp en gammal man på vår sista resa. En stor gammal man, nästan lika stor som henne. Hennes emu lovat att ge ego en tur till kusten; jag har en hel del vänner bland folket i Albanien under mina resor, du vet? Han draperade sin uniform jacka över Emu: s axlar för att hålla honom varm i de kalla bergen. Stahl inte ta dokument
  
  
  runt fickan, skulle det inte vara en så lång väg. Och sedan min föraren gör fel skyltar, och jag på något sätt lyckas få ut innan bilen går över berget. Det finns en hel del eld ner det. Den gamle mannen kommer aldrig frysa igen, va? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Han var tillbaka vid ratten, kämpar tunga vågor, när Kristina kom upp på däck. Hennes ansikte var svullet, och det var inte på grund av koks. Hon talade inte till mig, men plockade upp sin kaffekopp och lutade sig mot taket på hytten, att se framåt.
  
  
  "Hej," sa han mjukt.
  
  
  Det tog henne lång tid att svara, men i tystnad, hon äntligen vände sig mot mig.
  
  
  "Har du sovit gott?"
  
  
  "Jag antar det," sade hon Aryanly. "Hur snart kommer vi få till Taranto?"
  
  
  "Förmodligen i morgon bitti. Vi hade inte så mycket tur med vädret på denna kryssning."
  
  
  "Nej, vi har inte gjort det ännu." Hon kom ner utan ett ord till oss, och jag var ensam för långa timmar tills solen kom fram igen.
  
  
  Alex överraskade mig genom att komma på däck i bred dagsljus, men hans förklaring var vettigt. "Lyssna, min andra kompis, vi är halvvägs till Italien, är vi inte? Om de tror att jag är ombord på denna båt... Han gjorde ett dyk-bomber gest med handen. "Jag gillar inte att vara ute när solen skiner. Inte om jag inte måste."
  
  
  Kristina snart anslöt sig till oss, vilket ångande koppar kaffe och ett prydligt ordnade tallrik med skivad spam och fetaost. Alex applåderade när han såg detta.
  
  
  "Nu är det här min goda grekiska syster!" han skrek, ta en handfull och skotta kött och ost i munnen. Kristina log svagt. Han fick henne att sätta sig bakom ratten medan han gick ner till raka och förändring.
  
  
  Han var bara skrapa den sista av skummet från hans näsa när han hörde det avlägsna dånet av starka motorer. Fötter repig på hytt, däck och hennes man tittade ut genom dörren precis i tid för att se Alex dyka in i storstugan.
  
  
  "Vad är det?"
  
  
  "En stor motorbåt. Det kommer öppet på oss." Han tog vapnet från ställningen ovanför diskho, kollade kostnad, och gick tillbaka till gangplank.
  
  
  Hennes rakblad sjunkit, torkas den sista av rakkräm av hennes överläpp, och tog ut det .45. En usel vapen från över tjugo meter bort, men det var allt jag hade. Mimmo Alexa drivit förbi henne och klättrade upp i sittbrunnen, där Kristina låt hjulet svänga upp mot vinden, titta på båten passerar oss.
  
  
  "Håll henne att flytta," beordrade han, och stoppade pistolen under hans skjorta.
  
  
  Det var en stor, svart-skalad cruiser, skär genom vågorna som om nu inte finns. Från vår vinkel, allt jag kunde se var fören och en liten del av sittbrunnen med en stor strålkastare monterade på det. Han kom till oss som en mittfältare som jagar en tackling som hade tur och kunde inte få bort gräset. Hon var förbannad igen genom att Hawke och hela ego segelbåt plan.
  
  
  Hennes vapen var ute, hålla egot på hans ben, att dölja det från vyn. Båten accelererade, att komma för nära vår stern, innan den saktar ner lite och går ut åt sidan. Han var på väg att höja sin pistol och skjuta när han såg mannen bakom ratten.
  
  
  "Hej, vacker!" skrek han genom spray av ego corps. "Nästa gång du är på Paxos, lämna den dumma Amerikanska bakom, okej?"
  
  
  En Fransman med en chock av hår och en blyg, säker leende viftade med handen, blåste en slängkyss till Kristina, och kastade en massa vatten i vår riktning, starta motorerna och på väg ut i rät vinkel till vår kurs.
  
  
  "Son of a bitch," andades jag, tucking pistolen tillbaka in i mitt bälte. "Jag behålla pengarna han är på väg till Bari."
  
  
  "Vad?" Kristina frågade. Hon var blek och darrande, och han hade inte klandra henne.
  
  
  "Det spelar ingen roll. Jag ska köra henne."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Vi hade fortfarande inte kommit i land innan det blev mörkt, men jag visste att vi var på hälen av en italienska stöveln. Så länge det fanns inga tecken på strävan, hennes, tänker att jag kan slappna av, jag gick fram till stugan för att se om jag kunde få hennes fyra eller fem timmars sömn. För en stund, jag kan höra Kristina i storstugan att göra kaffe och skramlande plastskålar, gör den städning som jag tror att alla kvinnor är födda till att göra, och jag vet hur man gör det. Då hörde jag hennes inställning sittbrunnen, och det var total tystnad förutom ljudet av vågorna som slår mot skrovet en tum eller så från mitt huvud ...
  
  
  Det var en mardröm, och min första tanke var att detta var på väg att hända. Det var en kall andedräkt mot mitt ansikte, en kallt stål i min hals. Han försökte fly genom valven, men i beck mörker mardrömmen inte passera. Jag kunde känna bladet bladet skära genom sitt kött, och han visste att jag inte drömmer.
  
  
  Det måste vara hennes, han skrek, hoppa bort från kniven. Programvara för min webbplats
  
  
  Jag tror att jag blev träffad i huvudet av den hårdnande revben av båtens skrov bredvid den smala britsen. Jag blev chockad, jag kände att mitt hår rycka till, och målet snäste tillbaka. Kniven sjönk djupt in i min analöppning, sedan försvann med en explosiv growl från någonstans bakom mig.
  
  
  Jag insåg att det var ett svagt saint, min ficklampa, och i den spöklika ljus av det jag såg två vridna ytor böjning över mig för evigt. De såg inte ut som någonting jag någonsin sett innan: storögt, stram mun, inget att höras, bara tungt väsande andning låter som en gammal bil på väg att ta sitt sista andetag.
  
  
  Jag satte mig upp plötsligt, tog .45-kaliber pistol, och fann att det fortfarande nerbäddad i mitt bälte.
  
  
  "Oroa dig inte, Nick," Alex morrade. "Hon inte få det."
  
  
  Han höll sin syster hals med sin underarm runt eken stubbe, och när han såg, han kyligt vred sina fingrar tills hon tappade kniven runt hennes hand, Hugo.
  
  
  Jag berättade för henne. "Vad i helvete?"
  
  
  "Vakna upp, Nick." Han sköt flickan över det smala hut till en annan våningssäng: "vill du döda henne, eller ska jag göra det?"
  
  
  Henne, tittade på Nä i det svaga ljuset, hennes ansikte dolt av en tjock ridå av hår. "Döda henne?"
  
  
  "Naturligtvis."
  
  
  "Din syster?" Han var fortfarande halvt sovande.
  
  
  "Syster?" han frustade och tog ee: s haka och tvingade henne att titta på Brylev. "Hon är inte min syster, Nick Carter. Och nu är det en röst-en röst kommer att dö."
  
  
  
  
  
  
  Kapitel sjutton
  
  
  
  
  
  "Ja," sade hon. "Döda mig."Hennes mål föll på Alex ' s bear paw som om hon kunde inte hålla sig längre eller inte vill.
  
  
  Hon knuffade bort sin brors hand och drog kniven nedåt lutande däck mellan oss. "Är det inte din syster, Alex?"
  
  
  "Naturligtvis inte."
  
  
  "Hur vet du det?"
  
  
  "Jag visste det från första stund jag såg henne gå till min taxi. Min syster var fortfarande ett barn när jag senast såg henne, men hon såg ut precis som mig. Ganska, ja, men med tjocka ben och en kropp som min. Inte så stor, kanske. men det kunde inte ha varit så perfekt." Han sprang svag stråle av en penna längs den flickan kurade kroppen för att markera honom och henne, men han var tvungen att hålla med om att det var inte mycket likheter.
  
  
  Han höll ut sin hand och tvingade henne att se på honom. "Du försökte döda mig?"
  
  
  "Ja." Hon sa det utan att tveka.
  
  
  "Varför?"
  
  
  "Eftersom jag hade."
  
  
  "Och Alex, också?"
  
  
  Hej, det var inget att hålla tillbaka.
  
  
  "Hur?"
  
  
  "När du dör, ego skulle ha skjutit honom." Hon pekade på mitt bälte, där den .45-kaliber pistol var fast.
  
  
  "Och sedan?"
  
  
  "Åh, döda mig! Vänligen!"
  
  
  "Kom igen, Kristina. Vad händer då?"
  
  
  Hon tog ett djupt andetag. "Och sen... jag var tvungen att kasta min brors kropp bort... Alexa styrelsen och leverera din att den italienska kusten. Taranto, om det är möjligt, men var som helst."
  
  
  "Vad var målet?" Jag vill inte gräva i nä så mycket, men nu är det dags att ta reda på sanningen.
  
  
  "Jag... jag borde ha sagt att Alex hade fel om informationen. Att ni två kom in i en kamp, dödade igen, dödade igen, och... ja, okej. Är det inte uppenbart?"
  
  
  "Är du arbeta för den andra sidan?"
  
  
  "Inte genom val!" Hon tittade upp vilt, först på mig, sedan på Alex, sedan in i djupet av open chain locker. Hon snyftade."Vad annat kan han göra med henne?"
  
  
  Det var Alex som var sympatisk. "Vad har de på dig?" frågade han.
  
  
  "Min son," hon mumlade.
  
  
  "Son?"
  
  
  "ja. Hon var... Hennes resa till Bulgarien. Mina föräldrar var grekiska, men de emigrerade under inbördeskriget. Jag är född i detta smutsiga land, men jag växte upp grekiska."
  
  
  "Och din son?"
  
  
  "Jag har en son. Emu är nu fyra år gamla. Det ägs av staten. Och hennes...."
  
  
  Hugo gled det tillbaka den i sin balja och kollade .45 och sätta egot på sängen bredvid mig. "Kristina? Är det ditt namn?"
  
  
  "Ah, ja. Det var ett problem!"
  
  
  "Var det allt?"
  
  
  Hon lyfte sitt huvud såg ut öppet på mig, sedan på Alex. "Jag är Christina Calixos. Jag är tjugofyra år gammal. När jag var nitton, jag hade ett barn, men jag ville inte ha en man. Staten tog mitt ego bort från mig. Hon kunde inte ens se honom. När min mamma och pappa dog, jag hade ingenting. Jag till vänster, så flyttade jag över gränsen till Grekland, där jag fick henne, i hopp om att jag skulle vara mer fria och på något sätt få min son tillbaka. För nästan ett år, hennes ådror var livrädd, för jag hade inga handlingar, då jag var i Prevez." Hon tittade på mig. "I Preveza, hon var på stranden när en ung flicka drunknade. Det var en stor publik, och det var hennes saker i närheten. Jag tittade på henne och såg att hennes namn var Kristina. IH tog henne och blev Christina Zenopolis. Jag hoppade av omvårdnad skolan, lämnade även min älskare och flyttade till en annan del av Aten, så att ingen skulle tvivla på min identitet
  
  
  detta, och det fungerade tills de hittade mig."
  
  
  "De?" frågade han henne.
  
  
  "Ja." Hon tittade på Alex. "Det var... vad? För två månader sedan? Sex veckor? De hittade mig och de berättade för mig vem hon var och allt om min son i state house. Och vad skulle ha hänt om hon inte samarbetar med dem. Jag visste väldigt lite om Christina Zenopolis, men nu vet jag henne bättre än jag känner mig själv. De visste att du skulle komma ut, Alex. Jag tror inte att de visste precis hur de vill använda mig, men de var mycket lyckliga, var inte de? "
  
  
  Alex slet i slutet av sin mustasch. "ja. De var mycket lyckliga. Vad händer om jag inte hade insisterat på att kontakta dig?"
  
  
  "Jag antar att de visste att alla dina drag. Jag kan inte säga. Men jag känner henne... " Hon vände sig mot mig. "Nick? Mannen som föll av båten när de attackerade oss? Du trodde ego dödades några nätter tidigare."
  
  
  "Inte hennes. Ego partner".
  
  
  "Ah, ja. Men de berättade för mig hur det ska göras med ett vax kula fylld med blod, liksom vad några steg magiker använder? De visste att du inte kunde luras tomhänt."
  
  
  "Det låter jäkligt svårt för mig", sade jag. "Varför hade de inte bara döda Alexa och göras med det?"
  
  
  "Jag kan inte säga det. Jag hade bara en liten uppgift att fylla..."
  
  
  "Ett par mord."
  
  
  "Ja! Två dödsfall bland människor jag inte känner i livet av min son! Skulle du välja något annat?"
  
  
  "Okej, okej."Det var svårt att inte reagera på hennes passion, men när jag satt mittemot dem, henne, jag såg Alex eftertänksamt smeka hans ex-syster axel. På något sätt, jag fann det lättare att fortsätta. "Låt mig tala klarspråk. Att du inte följt när vi var där... tillsammans?"
  
  
  "Nej, nej. De gjorde det för att få dig att tro att jag var i fara. Och de, de människor som kom ombord i natt... ja, du vet."
  
  
  "Så du har att åka på en resa med oss."
  
  
  "Ja."
  
  
  "Och döda oss."
  
  
  Under en lång tid, det enda som hörs i det trånga rummet var Kristina kraftig andning. Sedan Alex harklade sig som en alligator spinnande för sin månatliga middag.
  
  
  "Är du nöjd, Nick Carter?"
  
  
  "Mer eller mindre."
  
  
  "Då ska du inte gå upp och se, kuda, skräddarsy ta det, denna båt är på väg?"
  
  
  Strax efter gryningen, vi korsade hälen av en italienska stöveln och var halvvägs till Taranto när den första helikoptern flög över oss. Under natten, han har lagt ut tre orange livbojar på fram däcket, som vi hade kommit överens om, och när helikoptern fick syn på oss, en hand flög ut för att berätta att han var knuten till Scylla. På mindre än en timme, en annan helikopter, eller kanske samma, sel i den breda viken intill det att ta Alexa och Kristina ombord. Jag var kvar med Hök och den livbåt som hade sänkts från helikopter. var det dåligt väder igen, och innan min chef hade varit i hytten för mer än fem minuter, hans ansikte var början för att matcha den virvlande grönt av vattnet runt omkring oss.
  
  
  "Hur länge skall det dröja, innan du kan få denna sak till port?" frågade han.
  
  
  "Kanske ett par timmar."
  
  
  Han pausade innan du svarar. "Ah, jag ser henne."
  
  
  "Är det något du vill prata med mig om?"
  
  
  "Ja, kanske. Jag tar det att flickan var den enda runt dem?"
  
  
  "Hon var som det var. Det skulle inte vara Stahl idé att sätta henne på det nu."
  
  
  "Aj?"
  
  
  "Nya kärlek". Henne, såg hur Kristina och Alex tittade på varandra innan de fick på helikopter.
  
  
  "Men ... de är syster och bror!"
  
  
  Jag fyllde ut den med information. Han nickade klokt. "Hon kanske kan hjälpa oss också."
  
  
  "Om du kan göra något åt hennes barn."
  
  
  "Det är möjligt. Jag måste jobba på det."
  
  
  Vi drev i tystnad en stund innan han talade igen. "Hur är det med dig, N3? Inga sår? Inga blåmärken?"
  
  
  "Det är inget att prata om. En massa saker."
  
  
  Bra. När vi kommer tillbaka till Washington ikväll, jag behöver prata med dig om..."
  
  
  "Vänta lite."
  
  
  "Ja?"
  
  
  Jag knackade honom på ratten. "Jag behöver för att komma tillbaka i båten."
  
  
  "Det kan tas om hand."
  
  
  "Jag skulle hellre göra det själv. Jag kanske kommer tillbaka hit en dag."
  
  
  "Bra..."
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Åh, henne, jag antar att du har rätt. Hur lång tid tar det?"
  
  
  "Ett par dagar. Beroende på vädret."
  
  
  Bra. Men inte ta för lång tid, Nick. Vi behöver dig."
  
  
  "Jag kommer inte", lovade jag, och började mentalt att plotta en kurs för Bari. För en stund, hon var nästan inne på Kristina, men även på Sue Ellen, hon har aldrig sätt en kniv på strupen. Det är dags att ha lite kul. Detta är min metod.
  
  
  
  
  
  
  Kod
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Kod
  
  
  Tillägnad folket i den amerikanska Secret Service
  
  
  
  Prolog
  
  
  Jag ville inte göra det till Kirby ' s begravning. Han var i Singapore vid den tid, som bär ett skägg och glasögon och poserar som en missil avhoppare som vill sälja Amerikanska hemligheter till Kinesiska Kommunisterna. Han spelade sin roll väl tillräckligt för att eliminera en av Mao viktigaste agenter och hacka i den information pipeline han hade satt upp för att få ett par punkter på sin sida och få ett krypterat telegram grattis från Hawke, den ledande geni av den enhet där jag arbetar. Vi kallar egot AX. Vi är de goda.
  
  
  När jag fick sent nyheterna i Kirby ' s död, var hon behandlas på ett Brittiskt sjukhus, på den norra kusten av Malaysiska Halvön. Hawke haft tillräckligt med kontakt med Britterna för att hitta mig en bra läkare, en mjuk säng och en vacker sjuksköterska. Nyheter om Kirby hade förstört allt.
  
  
  Kirby var en av AXE: s bästa agenter, smart och pålitlig. Vi arbetade tillsammans på några svåra uppgifter i latinamerika att sätta dig igenom en hel del utmaningar. Jag har inte glömt hur Kirby, en tuff man i kopplingen och en erfaren helikopterpilot, tog mig ut på en båt i Kubanska vatten candid innan fartyget sönder i mindre bitar än ett pussel.
  
  
  Nu är han dödades, och ingen visste vem mördaren är ego var. Hitta ih var mitt nästa uppdrag.
  
  
  Det första kapitlet.
  
  
  Planet tog mig till en privat bana i Florida-Tis. En lång man med ett uttryckslöst ansikte lutade sig mot huven, väntar på bilen. Hennes kunskap om ego. Han var en av två AX agenter som arbetade som Hawk ' s livvakter. Ego hette Smith.
  
  
  Det var en av Smiths mest pratsamma dagar. Han sa bara arton ord när han ringde mig för att möta Hawk.
  
  
  "Den gamla människan kommer att hålla sina tänder samman", sade han. Vi rusade ner en öde väg, hastighetsmätaren pekar limo mot 70. "Jag kan inte komma ihåg att någonsin se honom - ego är i en otäck stämning."
  
  
  Orsaken till Hawke ' s olycka är inte svårt att hitta ut. Ingen kommer lämnas oberörd efter att ha förlorat en agent som David Kirby.
  
  
  Limo vände hörnet och hon såg en ensam stuga sitter vid slutet av en asfalterad väg. Utanför stugan, jag utforskade den tomma bryggan i en lugn vik. Den Mexikanska golfen skimrade i fjärran som färgat glas blockeras av solen.
  
  
  Vinden blåste tvärs över ön, rufsa Hawke ' s vita hår. Han väntade utanför stugan när vi kom. En kopia av Smith, uttryckslösa andra operativa som var oftast finns nära Hawke, satt vid fönstret.
  
  
  "Detta är den plats där morden ägde rum," Hök sade, viftade med handen på huset med en snabb skratt. "Jag tar dig inne i en minut."
  
  
  "Tack för att skicka till mig."
  
  
  "Jag är inte att provocera dig till en vendetta, Nick. Jag skickade honom till dig för att jag behöver dig."
  
  
  Han glodde på mig och fortsatte. "Vi lyckades återhämta en del detaljer. The killers kör en liten lastbil. De stannade det", påpekade han," och skär telefon ledningar som leder till huset. De gick sedan till huset och övertygade någon att erkänna att de var signalmen, förmodligen under förevändning av att kontrollera telefonen. Vi tror att de var klädda som montörer. De fångade Kirby och mannen Kirby hade fört hit för att träffa med överraskning, och dödade ah och två andra som var i stugan på den tiden . Det fanns en antydan till bitterhet i Egots röst som tillade han ," Vi vet fortfarande inte vad de var, och vi kan bara gissa ih motiv."
  
  
  "Hur många människor letar vi efter?"
  
  
  "Som en gissning, skulle jag säga att fyra av dem. Minst två av dem var beväpnade med kulsprutepistoler. En av dem hade ett hagelgevär. Vi hittade spår av Odina cirkla runt dem hemma för att närma sig honom bakifrån. Han bröt upp bakdörren, och de fångade män inne i en korseld. Det var ett fruktansvärt jobb ."
  
  
  Vinden blåste mot oss när vi gick mot huset, och Smith följde i tystnad.
  
  
  "Vad var Kirby' s uppdrag?" Frågade jag henne.
  
  
  "Han kom hit för att tala till de som hyr stugan. Som person var Frank Abruz."
  
  
  Det namnet fick mig att tvärstanna. "Maffian är Frank Abruz?"
  
  
  "Och ingen annan. Den legendariske Frank Abruz. Odin är runt några människor maffian någonsin har enats om att låta gå med utmärkelser. Han drabbades av en hjärtattack och bestämde sig för att han ville tillbringa sina sista dagar på Sicilien. Maffian styrelsen röstade för Ego pension och bestämde sig för att betala em en liten pension för trogen tjänst." Hawk tillåtit sig ett litet leende. Pension var något bättre än en guldklocka. Faktum är, jag säger två hundra tusen om året. Vi lärde oss att Abrouz skulle lämna landet inom ett par veckor, och Kirby tagit kontakt med honom."
  
  
  "Jag skulle vara intresserad av att veta vad de talade om, en YXA agent och före detta maffia capo."
  
  
  "Abruz resa, Nick. Han var en man betrodd av stridande fraktioner inne Kota, och när de hade ett känsligt ärende att lösa utomlands, oni delar sändes till ego." Hawk rörde vid min arm. "Låt oss nu gå till stugan."
  
  
  
  
  
  En annan livvakt som heter Corbett öppnade dörren för oss. Han nästan ryckte när vi gick in. Platsen hade varit stängd i flera månader, men det är fortfarande verkade lukten av död.
  
  
  "Frank Abruz var en intressant person, en individualist. Jag kan inte säga att jag respekterade hennes ego. Ego-posten var för blodig, "Hök fortsatte," men han var en av de ledare som talade ut mot maffians inblandning i den internationella handeln med narkotika. Det har varit kämpa hårt för de senaste två åren, när den Amerikanska grenen av maffian erbjöds en del av en Asiatisk grupp som " kontrollerade de ädlaste opium fält i Indokina."
  
  
  "Var att innan den hjärtattack som körde ego pensionen?"
  
  
  "Faktiskt. Sedan, när Abruz lyckades ändra den Kommunistiska-partizan position i affären, allt skjutit i höjden. Han presenterade sina resultat till maffian höga rådet, och uppmanade dem att granska förslaget. Denna gång omröstningen var till hans fördel. det var avfällingar, men styrelsen beslöt att häva affären ."
  
  
  "Jag förstår. Abruz hade information om opium områden som vi kunde använda. Kirby var att försöka övertyga ego att skicka den vidare till oss."
  
  
  "Abruz dygder var få, men en av dem var övertygelsen om att kommunismen inte var den våg av framtiden. Det finns anledning att hoppas att han skulle samarbeta med oss. Kirby misstänker också att Abrouz hade läst lite information om Kommunister. Kanske ih maffian kontakter var i samband med dem, inte bara i fråga om droger."
  
  
  "Vilken typ av företag?"
  
  
  "Kirby inte vet. Abruz endast antytt att han visste något som AX kan hitta mycket intressant."
  
  
  Hawk ledde mig in i ett rum som var full med kulhål. Han viftade med handen ilsket. "Mördarna ville inte ta några chanser, som ni kan se. De sprayade tillräckligt för att leda här för att döda ett dussin människor."
  
  
  "Abruz hade en tuff rykte. Hjärtattack eller inte hjärtinfarkt, men han var inte den typen av person för att spela med.
  
  
  Hawk nickade. "De var snabba och effektiva, jag erkänner det. Och helt kallblodigt."
  
  
  "Du sa de andra två personer var Abruz är killar?"
  
  
  "Egon" personliga livvakter'."
  
  
  Han öppnade fönstret och släppte in en bris. Jag tänkte på den gamla maffian capo och min vän Kirby liggande på golvet med sina kroppar som slits sönder av kulorna. Jag tog ett djupt andetag av den svala provtagning av luft strömma ner över mitt ansikte.
  
  
  "Hur maffian tycker om Abruz död?"
  
  
  "Min vanligtvis pålitliga källor säger att de är bestört över att praktiskt taget alla ih betrodda högre siffror har varit short-handed. Men kom ihåg att Abruz åsikter har vederlagts av vissa och som han har gjort fiender i sin tid. Det viktiga för mig är att en av våra främsta agenter dödades under olika omständigheter, som jag inte kan förklara. Jag tänker inte ge upp det här någon mer än du är. Jag vill mördare hittas."
  
  
  "Det finns tre sätt", sade jag. "Kommunistiska agenter, gamla fiender Abruz, eller någon som inte tyckte att han var begränsa en Asiatisk drog affären."
  
  
  Han spillde cigarr aska på hans byxor och borstat bort ih. "Fyra dagar. Minns du hennes nämna Abruz är $ 200,000-ett-år pension? Han hade första året betalning i hans hus. Hon försvann tillsammans med the killers."
  
  
  "Döda en av maffians mest fruktade capon? Det krävs en galning för att komma på en sådan idé."
  
  
  Hawk stod upp plötsligt. "Titta på dessa kulhål. Tror du att den person som ansvarar var frisk?"
  
  
  Han hade rätt.
  
  
  Han följde Hawk ut i gatan. "Jag har sett, hemma, och hörde denna berättelse, men du ville inte stressa mig här bara på grund av det. Vad annars?"
  
  
  "Det var en annan person i stugan som undkom massakern. Till slut hittade vi henne."
  
  
  * * *
  
  
  Flickan såg ut som en miljon dollar för att inflationen. Hon var blond, ung och högställd. Trots att hon var klädd i en kappa med krage dök upp, hon såg en skymt av hennes ansikte när hon gick runt restaurang på gatan. Nä hade hög skjuter kindben och brett mörka ögon , en liten skräddarsy utseende som inte var märkt av cynism och styvhet han hade väntat sig.
  
  
  "Fryser här," Han sade till matte handledare på projektorn. Vi satt i mörkret projektion rummet av en av de viktigaste YXA grunder, att studera stillbild på skärmen. "Hennes namn är Sheila Brant, men att hon inte kalla sig för det längre," Han sade. "Det har varit ett helvete för en lång tid sedan hittade vi henne."
  
  
  Jag tyckte att det var svårt att tro på vad Han hade berättat för mig om Sheila Brant. Det gick inte med en tunn ansikte och mjuka ögon.
  
  
  "Är du säker på att hon var Frank Abruz älskarinna?"
  
  
  "Utan tvekan. Men vi vet mycket lite om hur hon var innan Abruz plockade upp henne i las Vegas."
  
  
  Han suckade i frustration. Jag tror inte att det finns en lag som säger att en vacker tjugo-två-årig flicka som inte kan finna lycka i sällskap av en åldrande maffian capo. "Den gamla gangster hade smak."
  
  
  "Mycket som din, faktiskt," Hök sade sardonically. Sedan fortsatte han: "När vi fick reda på att Sheila bodde i en stuga i Florida med Abruz och var inte ett av offren, vi började leta efter henne.
  
  
  
  
  
  
  Hon gömde hennes låtar också."
  
  
  "Vem är hon springer bort från? Ah, lagen, maffian?"
  
  
  "Förmodligen av alla tre. Och kanske någon annan. Du kommer vara glad att veta att jag kommer att ordna så att du kan installera denna korkskruv för att Sheila."
  
  
  Jag ser fram emot det. Han sneglade på den glödande ringa i sin klocka. Trots att han visste att han behövde henne, att han var börjar känna den vassa änden av otålighet. Jag kunde inte vänta med att slå vägen och följa spår av David Kirby ' s killers. Denna natt var det redan för kallt för att passa mig.
  
  
  "Den här filmen var inspelad i en liten stad i Idaho kallas Bonham. Sheila Brant har bott där de senaste två månaderna. Du har en täckmantel för att förklara plötsliga uppdykande. Vi vill inte skrämma flickan till att köra bort. igen, " Han berättade för mig. "Men när du anländer, kommer du att behöva blåsa upp egot."
  
  
  "Låt oss titta på resten av filmen," föreslog jag.
  
  
  Projektorn slås på igen. Vi såg som Sheila Brant gick mot den parkerade bilen, en hand stoppade in bredden på hans päls. Det var en smidig nåd att hennes rörelser. När hon öppnade bildörren, hennes mål ryckte plötsligt, som om hon hade hört ett ljud, som gjorde henne nervös. När hon insåg att ljudet var ofarliga, lättnad rörde vid hennes ansikte.
  
  
  Hon tog bilen och körde iväg, kameran följer henne tills hon vände hörnet.
  
  
  "Vår man gjorde en film av hotellet fönster tvärs över gatan från restaurangen. Flickan fungerar det som en servitris, " Han sade. Det var för åtta dagar sedan. Vår man inte gjorde ett försök att få kontakt. Det är ditt jobb. Etablera kontakt med Sheila och, om nödvändigt, relationer. Vi behöver veta vad hon vet. Alla av det."
  
  
  Projektorn stängs av och Sergei lyser upp, fyller rummet med ljusstyrka.
  
  
  "Ja, det gjorde filmen för att berätta något?" Hawk frågade mig.
  
  
  "Du hade rätt. Hon är rädd. Hon hade en pistol i sin högra ficka. Förutom att, nä har bra ben."
  
  
  "Jag trodde att du skulle märka allt detta," Hök sade torra. "Se till att du titta ut för att hennes högra hand, liksom för hennes fötter."
  
  
  Han räckte mig den mapp som han hade hållit i hans knä. Det innehöll en YXA fil på Sheila och en sammanfattning av mina omslag. Jag hade resten av dagen för att memorera ih, förbereda en falsk ID och bekanta mig med den särskilda utrustning som jag skulle ta med mig till Idaho.
  
  
  Jag lämnade Sheila Brant fil i hyreshus där jag blev antagen, sedan tog min falska ID. Ned Harper, bilden på körkort, såg exakt ut som Nick Carter. Han hade ett hårt ansikte, men jag tyckte snarare det. Tillsammans med hennes ID-kort, hon fick en resväska full av personliga saker som passar hennes roll i Idaho. Shvedov ser inte nytt för oss, vi sytt, men det var perfekt för mig.
  
  
  Jag tillbringade en timme i arsenal. Det kontrolleras av en låda som innehöll bland andra dödliga objekt, en high-powered gevär med lång räckvidd. Tillsammans med min personliga vapen, detta gav mig samma eldkraft som en del polismyndigheter.
  
  
  Ett annat stopp jag gjorde var basen s elektronikavdelning. På Hawk ' s order, våra specialister satt ihop ett kit för mig. Det såg ut som en rakning kit, men nen hade känsliga lyssna enheter, en kamera och en liten bandspelare. Jag tvivlade på att jag skulle behöva denna utrustning, men Hawk har inte missa ett beat.
  
  
  Jag hade en besök att göra, till skjulet där mekanik arbetade på den bil jag körde när det upptäcktes av en man som heter Ned Harper. En av mekaniken var en bastant, kort man i fyrtioårsåldern som sa att han hade hört en hel del om Carter ' s Nike och ville träffa mig. Han bestämde sig för att inte berätta för honom att hälften av vad han hade hört var nog sant.
  
  
  "Beställde vi att förse dig med en bil som inte ser ut som det var köpt på en billig begagnad pris, men som egentligen inte gå någonstans", sade han med ett flin. "En omröstning om vad vi gjorde. Denna lilla flicka är inte vacker, men jag tror att du kommer att bli kär i nä. Hon svarar som en fransk hora."
  
  
  Vi gick till andra sidan av seraglio. Mekanikern pekade på en liten del av väg full av hinder. "Röstning, där vi kommer att testa det. Testet föraren kommer att prova det för sig själv."
  
  
  En tre år gammal Ford med blomma fläckar och repor på en av dess vingar spann i slutet av hinderbanan. Föraren, hjälm, vinkade till oss och smällde på gaspedalen. Bilen tog fart som en skållade katt.
  
  
  "Jag lovar att du kommer att kunna få nah 120 en timme, minst sagt," den lille mekanikern sa stolt. "Vi har skapat det som en konsert, violin."
  
  
  Bilen tävlade med hinder. Jag trodde att han skulle komma i första, men den driver cut ett däck i sista minuten. Han kryssade bilen längs banan, gnisslande däck. I slutet av loppet, han plötsligt slå mobbning knappen och sätta bilen i en avsiktlig snurra, vrida ee med Hollywood stuntman stil innan räta upp den och kör tillbaka den till oss.
  
  
  "Den här mannen har att gå till Indianapolis," sade jag.
  
  
  Mekanikern leende breddas.
  
  
  
  
  
  "Tycker du om överraskningar, Carter?"
  
  
  Jag förstod vad han menade, när föraren kom ut, cirklade bilen, tog av sig sin hjälm, och skakade ut sin man av ljusa röda hår. Även med hennes kropp dold av en oformlig overall, var det ingen tvekan att testa föraren var en kvinna. .
  
  
  Hennes stavar blixtrade, och hon kom upp till oss, svänger med hjälmen i handen.
  
  
  "Vad tror du, N3?" sade hon, med hjälp av min assassin ' rank istället för mitt namn. För tjejer som såg lika vacker som henne, hon försökte uppmuntra lite mer anor än så.
  
  
  "Om bilen eller föraren?" Frågade jag henne.
  
  
  Hennes gröna ögon blixtrade eld. "Bilar, förstås. Jag bryr mig inte vad du tycker om den drivrutinen."
  
  
  Han tittade på mekaniker, som ryckte på axlarna och backade undan diplomatiskt sätt. Han ville inte att vara ett vittne när den underbara ingefära hackad den berömda Nick Carter i små bitar med hennes förakt.
  
  
  "Vad har jag gjort dig?" Jag frågade honom lite förvirrad.
  
  
  "Ingenting alls. Låt oss se om det förblir så, N3."
  
  
  Och igen-namn i stället för namn. Han tog det, och den glimten av eld i hennes ögon var en utmaning. "Jag trodde att du skulle visa upp lite när du kör en bil", sade jag. "Var det för mig?"
  
  
  "Självklart att du tycker det. Du var antagligen förvånad över att se att en kvinna kan köra bil bättre än du kan." Hennes stolta läppen ringlad, men det gjorde Stahl hela munnen ännu mer attraktiv. "Låt oss ta bort den uppenbara just nu, N3. Några av tjejerna här kan tillbe dig som sovrum idrottsman, men ditt rykte som inte imponera på mig."
  
  
  "Vad imponerar på dig - prestanda? Kanske leka översyn."
  
  
  Hon skrattade, som om de förslag som roade henne. Hon slet i dragkedjan i hennes baggy overall. "Vet du vad jag fick veta, N3? Jag blev tillsagd att om du var på ett plan som kraschar, du skulle fortfarande hitta tid att föreslå att en flygvärdinna."
  
  
  Det är sant, " hennes far sagt. "Faktiskt, jag sa till henne att.
  
  
  Hon ryckte den overaller av hennes axlar och ålade sig ur det, att lyckas få den rutin så spännande som en striptease. Under hennes arbete kläder, hon hade tajta byxor och en tröja som klängde sig fast vid hennes kurvor som läder.
  
  
  "Jag respekterar dig som en professionell. Rank N3, vad-vad betyder det, " sade hon. "Men låt oss fortsätta samtalet på en professionell nivå, ska vi?"
  
  
  Jag kunde inte tänka på något som jag var mindre intresserad av, annat än kanske ger en föreläsning om avhållsamhet till den gamla pigor hem.
  
  
  "Bilen hanteras väl för dig, men jag skulle vilja testa ego för mig själv," att hennes man sagt.
  
  
  Det var under ratten, detta är den enda växel, motor och motverkas. Sedan sköt han henne. Han gick igenom kursen lika snabbt som tjej, och det slutade med att bromsa bilen genom att göra en kraftig dubbel tecken. När jag kom ut slängde jag mina nycklar till henne och sade, "som kommer Att göra", tänkte jag, och hon skulle spotta mig i ansiktet.
  
  
  "Nu, som visar upp?" sa hon, men det fanns en antydan av förvåning blandat med sarkasm i rösten.
  
  
  "Bilen skulle inte vara så bra, men det har en hel del under huven. Du ser ut som en stor kvinna, men kanske inte så mycket. Jag är nyfiken nog för att ställa mig den här frågan." En kopia nyckeln till hennes rum kastades in i hennes hand. "Om du vill använda detta, det borde vara ikväll. Jag lämnar basen i morgon."
  
  
  "Vad är det som gör att du tror att jag skulle överväga att använda det?"
  
  
  "Kanske är du lika nyfiken som jag är," sade jag.
  
  
  Tillbaka i sin hytt, han drog av sig sin jacka, avslöjar en avskalad luger i quick-release rigg under sin vänstra arm. De vapen hon testat på AX varierade från uppgift till uppgift, men hon var aldrig utan sin egen personliga vapen: en luger som Wilhelmina hade gett henne; en stilett, Hugo, i hennes ärm; och en liten gas bomb fasttejpad på insidan av hennes lår med Pierre. En bomb skulle kunna döda alla i ett stängt rum i sekunder, allt som krävdes var några tips för att bryta ego skal.
  
  
  Öppna en låda i sin stol, hon drog ut den mapp Hawk hade gett mig. Han vänt tillbaka locket och rynkade pannan i förbittring. Jag trodde att jag kom ihåg att jag lämnat en kopia av min cover på topp av fil. Nu är den första sidan var ett ark med en beskrivning av Sheila utseende och en stillbild runt filmen som hade sett henne tidigare under dagen.
  
  
  Jag sa till mig själv att jag måste vara fel. Hennes tummade genom innehållet i mappen, men det fanns inga tecken på att en ensidig historia. Tja, det är inget att oroa sig för nu, tänkte jag. Det skulle vara svårt för en utomstående att ange AX bas som smuggling, ett ångfartyg till en fotbollsarena.
  
  
  Fortfarande lite orolig, han började läsa filen på Brant flicka. Precis som Han sa, det finns inga detaljer om hennes förflutna. Hon kunde ha varit född på helgen när Frank Abruz plockade upp ee i Las Vegas. Men efter AX hittade henne i Idaho, data var omsorgsfullt komplett - de timmar hon arbetade som servitris när hon oftast gick till sängs, och även en blyertsskiss av plan i huset hon hyr.
  
  
  
  
  
  Många gånger ville jag ha ett fotografiskt minne. Eftersom jag inte har ett ego, jag utvecklade mina egna metoder för att förankra viktiga fakta i mitt huvud. Jag gjorde anteckningar i fickan notebook jag bär med mig och läste ih, tittade på layouten av Sheila hus, då sträckte ut sig på sängen, kasta ut allt runt omkring mina tankar utom material som jag läste för henne.
  
  
  Hon måste ha dåsade bort. När jag vaknade upp i mörkret, som jag blev uppmärksammad av en ljud så svag att jag inte kunde identifiera mig själv.
  
  
  Det hände igen, bara en svag repa ljud, metall vidrör metall. Han hoppade ur sängen och landade på huk, luger i hand.
  
  
  Dörren öppnas och en gul strimma av ljus som sprang över golvet. De ingefära sade, " Du har snabba reflexer, N3."
  
  
  Han avslappnad, insåg att det ljud han hörde hennes nyckel vände sig till dag. Att jag inte har något emot att bli påkommen med en pistol i min hand. Den instinkt som fick mig att få upp från papperskorgen har räddat mitt liv mer än en gång.
  
  
  "Slå på Brylev. Klicka på stöna knappen bakom dig", sa han till sin flickvän.
  
  
  Hon bläddrade strömbrytare, sedan kastade mig nyckeln. "Om du reser i morgon, jag kommer inte behöva det längre, kommer jag?"
  
  
  Nyckeln klämmas ner på henne, flinade. "Så, du var nyfiken."
  
  
  Hon ryckte på axlarna. "Jag antar att jag bara behövde ta reda på om allt jag fick höra om du var sant."
  
  
  "Varför inte stänga dörren och presentera dig själv?" Jag berättade för henne.
  
  
  Hon stängde det, inte ta ögonen från mig. Utmaningen fortfarande lyste i ih gröna djup.
  
  
  "Patricia Stil", säger hon.
  
  
  Jag tog av mig min axelrem, slängde hennes ego över baksidan av en stol, och holstered den Luger . "Hur länge har du arbetat på AX?"
  
  
  "Till exempel, ett år. Nu frågar mig hur en trevlig tjej som fick mig i denna verksamhet."
  
  
  "Låt mig göra en gissning. Du måste bevisa att du kan göra allt som en man kan göra."
  
  
  "Ah, du lömsk bastard", sade hon utan någon synlig skada.
  
  
  "Jag har en flaska whisky", sade jag. "En gåva från vår chef. Kan jag öppna hennes ego?"
  
  
  "Jag kom inte hit för att dricka", sade hon. Hon drog tröjan över hennes huvud och kastade ego på en stol.
  
  
  Hon var klädd i en svart spets bh. Tja, en halv-bh. Hennes glasögon var överfyllda. "Stöd" är en röst på alla otillräckliga beskrivningar som kom till mig när jag tittade på nä.
  
  
  Borsta hennes röda hårsvall av hår, hon log mot mig. Leende var delvis hånfullt, delvis lovande.
  
  
  Hon mindes sin linje runt den dagen. Det är en upprepning av detta. "Nu som skryter?"
  
  
  "Hennes", säger hon medgav. "Men du gillar det."
  
  
  Fortfarande leende, hon drog ner gylfen i hennes dragkedja byxor och klev ur sob de skulle placeras på hennes ben. Nu var hon klädd i en svart bh och ett matchande band av svart spets undertill.
  
  
  Hon lugnt gick fram till sängen och satte sig ner på kanten. Hon knäppte hennes behå och drog ego utanför hennes stora bröst. Med en snärt av hennes hand, hon draperade hennes kläder över huvudet i sängen, och sedan sängen under min kudde.
  
  
  "Jag ska lämna dig dina trosor," sade hon. "Jag trodde att du skulle vill rippa ih av mig."
  
  
  Det var något annat än utmaningen i hennes ögon nu. Spänning, lust.
  
  
  När hans kläder kastades av och hon såg en hårnål och en gas bomb, hon utropade: "Min Gud, du är en vandrande arsenal."
  
  
  Hennes opassande skratt. "Du packar ett par kärnor dig själv."
  
  
  Hennes skratt var hes och hämningslöst. Hon kunde bevisa att hon var lika för alla människa, men att hon definitivt inte har något emot att bli behandlad som ett sexobjekt. "Gå, N3," hon uppmanade.
  
  
  "Nick," hennes far sagt. "Sängen är ingen plats för formaliteter."
  
  
  "Smeknamn. Nick, "sade hon," jag är redo."
  
  
  Jag slet upp hennes spetsar kalsonger. Hon hade rätt. Jag njöt av att göra det.
  
  
  Pat var en stark tjej. Som vi anammat, jag kände att musklerna i ryggen koger. Hennes mun var mjuk och varm, och hennes tunga var snabb och snabb. Jag begravde mitt ansikte i hennes bröst, och hennes fingrar borrade sig in i mitt hår. När hennes far lekte med hennes hårda bröstvårtor, hon vred sig och morrade som en hungrig katt.
  
  
  Mina händer gled ner till hennes skinkor, och lyfte han upp henne för att träffa sin första inriktningen. Jag sjönk djupt in i nah och hörde henne stöna. Hennes kropp pressas mot min. När hon tog sina rörelser, hon ryste och skakade i sängen. Nä hade flexibel styrka av ett djur.
  
  
  "Nick," hon andades. "Låt oss avsluta detta tillsammans."
  
  
  Så långt som hon är orolig, hennes tidpunkten var perfekt. Faktiskt, allt var perfekt.
  
  
  Hennes hand gled ner längs mina lår, att utforska. "Musklerna. Du är en riktig köttbit, Mr Carter."
  
  
  "Så du är."
  
  
  "Jag var inte redo för detta. Du är ännu bättre än vad jag blev tillsagd."
  
  
  "Jag förstår det. Hennes hederstitlar är mer än din professionella sammanhang."
  
  
  Hon skrattade. "Kan jag sova här ikväll?"
  
  
  "Du kan stanna över natten,"sade jag," jag vet inte hur mycket sömn du kommer att få."
  
  
  Två
  
  
  I morgon, han gick upp tidigt och började packa tills ingefära vaknade upp och rullade över i papperskorgen.
  
  
  "Nick," sade hon, " det var bra. Särskilt den sista tiden."
  
  
  Han fastnat i en gas bomb på insidan av hennes lår. Igår kväll var sista kvällen. Idag var allt som vanligt. Jag fästa det
  
  
  
  
  Han spände en stilett att hennes underarm och kollade fjädermekanism. Jag spände ut hennes arm och tunn kniv gled in i min hand, redo att gå. "Utseendet på ditt ansikte är lite skrämmande," Pat sa.
  
  
  Jag gav henne ett leende som nästan nådde mina ögon. "Jag är inte precis den pojken bredvid."
  
  
  Sedan satte han på sitt Ned Harper outfit, sätta på en Luger ,kastade en zip-jacka över henne, och tittade på sig själv i spegeln. Så långt jag kunde se, hon såg ut som en berusad lastbilschaufför. När han flyttade till staden där Sheila Brant gömde sig, han berättade för henne att han skulle vilja få ett jobb.
  
  
  "Jag ska inte fråga här," Pat sa, " men vad hände med N1 och N2?"
  
  
  "Tja, vi är ute på tur," hennes far sagt. Som David Kirby, tänkte jag.
  
  
  Det var stängdes av resväska som tillhandahålls av AX. Han var redo att lämna. Allt jag behövde göra var att säga adjö.
  
  
  Red räddade mig besväret. "Jag vet. Fartyg som passerar i natt, och allt det där. Bo tur, Nick."
  
  
  Han lämnade för Bonham, Idaho, vid två på eftermiddagen. Staden hade runt 4 700 invånare, och det såg ut som 4,695 runt dem bestämde sig för att stanna hemma.
  
  
  Förvandlas till en bensinstation som annonseras omedelbar service, drog han upp att tanken bilar. Instant service var inte genomförts. Han lämnade igenom bilar och gick in, där han fann en man slumra vid ett bord fylld med damm, vägkartor, cracker jack kortplatser, burkar, och packade bildelar. Han knackade hans knogar på den rena kanten av stolen.
  
  
  Egots ögon var knäckt. "Yes, sir?" han gäspade.
  
  
  Han pekade på sin bil. "Jag vill ha lite gas."
  
  
  "Ah", sade han, som om den möjligheten hade aldrig inträffat till emu.
  
  
  Medan han drog ut slangen och in munstycket i den Ford är nästan tom tank, han stod och stirrade ut på den sömniga gata i den bleka sent på våren solljus.
  
  
  Jag har inte sett henne, vi har inte trafikljusen, som vi inte har neon skyltar. Bonham såg ut som en Norman Rockwell målning av en liten stad. Henne, kände sig hemma med alla mina dödliga vapen fastspänd på min kropp och inlåst i bagageluckan på min bil. Bonham inte såg ut som den typ av plats en tidigare mob boss härskarinna skulle ha föredragit att dölja. Detta är förmodligen varför Sheila Brant valde ego. Hej, ge mig kredit för hjärnan, tänkte jag.
  
  
  Han rätade hennes trötta axlar. Hennes iller var på resa snabbt och för många timmar varje dag med dem som lämnade TOPOR bas på Carolina kusten. Senare på dagen, ska jag kontakta AX agent som var följande Sheila för att se till att hon inte missar oss.
  
  
  Skötare på bensinstationen började torka vindrutan i bilen. "Du har nog döda insekter här för att fylla hinkar," klagade han. "Du måste ha kört hela natten."
  
  
  "Ja," sade jag. Han var observant, om inte momentant.
  
  
  "Turist?"
  
  
  "Nej, jag sa till henne.
  
  
  Egot mål visade och egots ögon var inte längre sömnig.
  
  
  "Jag är en lastbilschaufför," sade jag. "Jag hoppas på att hitta ett jobb här."
  
  
  "Finns det en särskild anledning till att du valde Bonham?"
  
  
  "Jag gillar små städer."
  
  
  "Det finns många andra små städer."
  
  
  Fan, tänkte jag. Emu var definitivt nyfiken. Jag sade, " jag gillar utseendet på den här."
  
  
  Medan han var kontroll av oljenivå, gick han in i männens rum och gled bulten på insidan av dörren. Han kastade kallt vatten på hennes ansikte. Jag var trött på att limmas på med bilbarnstol så länge, jag berättade för henne själv, annars skulle jag inte ha varit irriterad av personal som ifrågasätter mig.
  
  
  Han knackade på dörren. "Hey mister, jag måste se dig."
  
  
  Han packade sin jacka för att komma till Luger snabbt, öppnade sedan dörren. "Ja vad?"
  
  
  "Om Sheila Brant," sade han, sedan flinade. "Hennes agent att du bör uppfylla är N3."
  
  
  Dess aldrig sett dess kontakt och aldrig tagit några chanser. "Vad pratar du om?"
  
  
  Efter smäller dörren, han nådde inne och drog ut en ljusare identisk med min. Han passerade ego på mig. "Jag har pratat med ett par personer som har arbetat med dig i det förflutna, Carter. Jag trodde att jag kände igen dig från dina beskrivningar. art. Vissa gillar Hawke, sade hon till sig själv. Mitt namn är Meredith, förresten.
  
  
  Han vände henne lättare över. Vad som såg ut som tillverkarens serienummer på botten var faktiskt en kod som identifierar ägaren som en YXA anställd. "Okej, Meredith. Men jag skulle vara mer försiktig om jag var du. Glöm inte att anledningen till all denna verksamhet är hans jävla bra agent trupp." Det var inte Stahl som insisterade på det. Jag hade inte ego att säga, " Vad nytt om vår flicka, Sheila?"
  
  
  "Hon är fortfarande här och agerar cool. Han försökte att inte komma för nära, så att inte väcka Nä misstankarna. Jag tog det här jobbet för att jag var rädd att stadsborna skulle börja undra varför jag höll det upp. vi ska bo på hotellet. Se dig ikväll och prata lite mer." Han tvekade. "Jag förstår att jag kommer att vara en stöttepelare i denna uppgift, och jag ser fram emot att arbeta med dig. Döm mig inte efter vad som just har hänt. Dess oftast inte så avslappnad."
  
  
  "Jag hoppas inte det", sade jag.
  
  
  Han körde sakta ner för huvudgatan i staden
  
  
  
  
  
  genom att notera placeringen av de två rum polisstation, postkontor, och economy class city hall. Henne, trodde att du kunde packa hela staden i en skokartong. Mellan två stora byggnader, det var en vrå bar med en "Kall" skylt i fönstret. Fyra skyltfönster under henne finns allt, en kvarleva från den tid då Bonham var en järnvägsstation, var större och trivdes. Nu är de två-våningshus som behövs för målning, och han såg att en del av de övre fönstren hade inga skärmar.
  
  
  Få ut runt bilen, hon var noga granskas av restaurangen tvärs över gatan från hotellet. Sheila Brant inte var i tjänst fram till 4:00 pm och om det inte hade gått bra, att hon inte skulle ha behövts. Det var inga kunder i stället.
  
  
  Han gick in i dim-lobbyn, där möblerna var en kvarts tum tjockt med damm och ålderdom. Det fanns ingen hiss, bara ett trapphus, och krukväxter mimmo gått igenom behövs en & nb precis som Bonham som behövs för att blåsa nytt liv.
  
  
  Klera hälsade på mig som om han var en politiker hälsning en avgörande omröstning. Han sa att de stängt sina matsalen för en lång tid sedan, men jag kan äta gott på restaurang tvärs över gatan. "Prova det, du kommer att älska det," sade han.
  
  
  I hennes rum, hon tog av hennes kläder och redskap, och tog en dusch. Även om jag inte visar det i mina egenskaper, min bytet bars upp som en fjäder. Tanken hålls igång genom mitt huvud att jag var nära att en tjej som skulle kunna ge mig några svar om David Kirby ' s död.
  
  
  Jag hade en bra bild av restaurangen från andra våningens fönster. När han knäppte upp hans skjorta och sätta på sig sina byxor, tänkte han av Sheila Brant. Han undrade om Ay hade lyckats fly runt denna stuga ensam, eller om the killers hade bestämt sig för att låta Ay fly vid liv av någon anledning.
  
  
  Meredith gav mig numret av hennes rum, som var vanligtvis några dörrar ner från min. Jag gick ner i hallen mot honom. Meredith visade sig vara en äkta artikel, men jag var en misstänkt karaktär, och han skulle kolla upp det.
  
  
  Tack vare AX till utbildning och särskilt till henne Stahl hands-on erfarenhet som en lock-plocka expert. Dörren till rummet var inte svårt. En tolv-årig pojke kunde plocka ett lås med en pennkniv.
  
  
  Han blev vred och kom in i rummet tyst. En man satt i en stol vid fönstret. Han flinade mot mig. "Det skulle vara lika lätt att slå."
  
  
  Jag kunde inte komma på någon smart start. Allt jag kunde hantera var, " Vem är du?"
  
  
  "Meredith, naturligtvis. Och du måste vara Nick Carter."
  
  
  Om han inte var Meredith, han var en jävla bra lögnare. Han verkade helt tillfreds. "Jag har väntat på dig. Jag tror att du bara kom, " sade han. "Har du sett flickan ännu?"
  
  
  "Inte ännu."
  
  
  Om han hade vetat att han inte var den andra Meredith han hade träffat under de senaste en och en halv timme, han skulle inte ha varit så avslappnad, tänkte jag. Få henne en cigarett. "Alla helgon?"
  
  
  Han fingrade en minut av sin skrynklig brun päls. Han var en omgång möter man, med början för att gå skallig och fet, men hans utseende inte berätta något för oss. AX-agenter kommer i alla storlekar, former och åldrar. "Var är omröstningen, Carter?"
  
  
  Han gav mig en bok av matcher.
  
  
  "Inte har du en tändare?" Jag frågade i förbigående, att tända en cigarett.
  
  
  "Aldrig ta den med dig. Jävla saker alltid köra slut på bränsle."
  
  
  Han flinade och kastade emu: s matcher. "Jag tror att om det skulle kunna vara plockade, så skulle du."
  
  
  Han korsade benen och lutade sig tillbaka i sin stol, lade sina händer på varje stam. Ego ögon inte lämna mig med dem iller när han kom in i rummet. "Du menar att du inte tror att jag är Meredith?"
  
  
  Unbuttoning sin jacka, han sa: "jag vet fan det är inte sant."
  
  
  Hans avslappnade leende var fortfarande där. Han hade tillräckligt med självbehärskning. "Vad gör jag för fel?"
  
  
  "Det viktiga är att du gjorde det. Vem är du egentligen, Della?"
  
  
  "Jag är den person som har sin egen dödsdom", sade han. Med en deft rörelse, lyfte han sin byxbenet med en hand. Med den andra drog han en revolver ur baljan sitter på hans knä.
  
  
  Det föll på en för varje stam medan det var att dras. Ego revolver var utrustad med en ljuddämpare, och han hörde en mjuk hosta som pistol gick. Gawk slog i väggen.
  
  
  Jag spände ut hennes arm, och stiletto gick in i min hand. Det kastades av ego som han flyttade för att dra mig tillbaka in i vyn. Kniven trängde in i emu: s hals och darrade som en pil. Egots ögon frös, och han lutade sig ned som om för att titta under stolen.
  
  
  Hon fångade honom när han donkey dök. Det var tungt. Hennes ego sträckte henne och sökte hennes. Det var fem tusen dollar i Egots plånbok och vissa dokument som sagt Ego namn var Coogan och han kom från Denver. Det behövde inte nödvändigtvis betyda vad som helst. Egot papper var förmodligen lika falska som min. Genom att sticka ett körkort i ditt ego minut. Fick upp. Det började illa. Någon visste varför han var i Bonham, vars säkerhet var uppenbarligen äventyras.
  
  
  Jag var tvungen att göra något med kroppen. Jag kunde inte lämna mitt ego i Meredith är riktiga rum. Se till att korridoren
  
  
  
  
  
  Det var öde, så hon hämtade en dörr på måfå och öppnade låset. Självklart, det fanns ingen i rummet. Coogan plockade upp henne, bar henne över hallen, och lade henne på sängen.
  
  
  Ingen Handelskammaren skulle vara intresserade av att anställa mig, tänkte jag. Jag har varit i staden för mindre än två timmar, och att en människa har dött.
  
  
  Han gick ner och slog upp en vänskaplig konversation med lokalen, som välkomnade möjligheten att lämna sitt korsord. Han berättade för emu, som han hade träffat en man i korridoren, en runda ansikten, glada killen.
  
  
  "Detta är Mr Hobbs. Säljaren. Kollade på idag. Rum 206."
  
  
  "Vad gör Mr Hobbs sälja?"
  
  
  "Jag tror inte på vad han sade."
  
  
  Fem minuter senare lämnade han rummet, gick upp för trapporna igen, och plockade upp ytterligare lås. Rum 206 var öde, med undantag för fall för modell-fall. Mr Hobbs hade knappt landat när han började som väntar på mig. Han gav henne en resväska ner på sängen och öppnade det. De enda exempel på att det i den fanns en avskalad gevär med ljuddämpare och omfattning. Mr Hobbs, även känd som Mr Coogan och Meredith, säljs död. En väl oljad gevär var något som den utrustning som en professionell lönnmördare.
  
  
  Han kanske har gissat egots spel plan. Han var tänkt att fånga upp mig och döda mig så snart jag kom dit, ta flickan runt hotellet fönstret när hon fick att fungera, och sedan lämna Bonham bråttom. Ljuga om att Meredith var ett snabbt knep för att fånga mig på sängen och kanske ta reda på om jag pratade med flickan. Mr Hobbs, eller Mr Coogan, var en smart professionella, sansad, och väl insatt i sitt hantverk. Men även de bästa har dåliga dagar.
  
  
  Han lugnt gick ut ur rummet 206 och ner för trapporna. Eftersom telefonsamtal över hela landet gick igenom hotellets växel, som han använde för att betala telefonen i lobbyn för att ringa Meredith på macken. "Gå inte in i mörka gränder. Oppositionen har drabbat staden, " emu sa till henne när han närmade sig den linjen.
  
  
  "Skräddaren. Har du några korrigeringar i dem? Jag menar, vem är de?"
  
  
  "De gillar bara inte det."
  
  
  "Tja, det finns ingen anledning att flagga för utförande tillstånd," sade han. "Om vi kunde hitta flickan, så kunde de också."
  
  
  "Jag är rädd att vi tog ih till henne," sade jag.
  
  
  Jag skulle kunna tänka mig Hawke ' s reaktion när han berättade för em att någon måste ha brutit sig in i min lägenhet vid AX Bas, tittade igenom Sheila Brant fil, och använda vår information för att upprätta en anslutning med flickan. Det kommer att explodera som en detonerade raket.
  
  
  Dagens händelser radikalt förändrat situationen. Han kunde inte spela sina kort långsamt och tålmodigt, som Han hade rekommenderat. Sheila liv var i fara. Jag var tvungen att snabbt etablera kontakt och få hennes förtroende.
  
  
  Hon stod utanför hotellet när hon kom till restaurangen. Han såg henne öppna dörren till den röda Volvo och en skymt av hennes mjuka lår när hon gled runt bilen. Hennes ben var lika bra som jag mindes dem, och hennes sexiga promenad var ännu bättre.
  
  
  Hon lade märke till mig när hon flyttade runt bilen med långa graciösa steg. Självklart, åsynen av en främling som gjorde henne spänd. Hon stannade och tittade på mig, och jag återvände hennes blick med min mest charmiga leende.
  
  
  Efter att hon försvann in i restaurangen, hennes far rökte en cigarett. Hennes önskemål var att ge Ay dags att kasta av sig sin jacka och vänta vid borden. När det slutade, tre motorcyklar körde in i staden. Rockers var lika malplacerad i Bonham som de var i henne. De körde förbi mimmo av hotellet, tittade på mig genom fönstren täckta med skäggiga ansikten. De hade dubletter med arga devils målade på baksidan. Ih målet var en bar. Att tala högt, de demonteras och gick in. Han visste att de inte bor i Bonham. Staden har inte tillräckligt för ihc hype.
  
  
  "Kriminella och hemlösa människor," Klera sade i avsky. Han lutade sig mot mig i dörren. "De är en del av ett gäng som inte dyker upp här ett par gånger om året. De kallar sig själva kullen av Satan. De satte upp läger i de gamla mässhallarna. Invånarna i staden skulle vilja utvisa ih från området, men polisen gör inte detta. Jag vill röra upp ett upplopp ."
  
  
  Hennes cigarett kastades bort. Om cyklister var stammisar, innebar det att de var inte min business. Han korsade gatan och på väg till restaurangen där verksamheten var bara början. Jag räknade till fyra kunder totalt. De var alla män, och de tre runt dem kunde inte ta sina ögon från Sheila. Den fjärde, tänkte jag, måste ha varit halv-blind.
  
  
  Hon togs till ett hörn bord bort från de andra besökarna. Redan innan Sheila gick mot mig, hennes blick fångade henne, glider i min riktning, dimensionering mig upp.
  
  
  "Välkommen till Bonham. Planerar du att stanna länge? " sade hon när hon närmade sig mitt bord.
  
  
  "Det är upp till dig, Sheila."
  
  
  Hennes sköra ansikte frös. "Mitt namn är Susan".
  
  
  "Detta är Sheila Brant, och innan dem illrar, tills Frank Abruz dödades, du var en ego älskare." Min hand flög över bordet, och han fästs hennes handled. "Får inte upp, det är öppet. Att sätta ett leende på att vackra ansikte och låtsas att vi pratar om vad som är på menyn",
  
  
  "Det kommer inte att vara lätt att le. Du kommer att bryta benen i min handled."
  
  
  Hennes grepp lossade, men han ville inte släppa taget. "De människor du kör från vet var du är. Jag kan inte föreställa mig varför de skulle vilja att eliminera dig, men det är vad de verkar ha i åtanke. Du behöver hjälp."
  
  
  
  
  
  
  "Och du ska ge den till mig?" Hennes vackra mun vridna. Detta är berättelsen om mitt liv. Män kommer alltid att hjälpa mig. Och ju mer jag få fördelar, desto mer problem har jag ."
  
  
  "Jag är den person som kommer att förändra allt detta."
  
  
  "Jag undrar vem du var. Jag känner henne nu. Du måste vara Trollkarlen Mandrake."
  
  
  "Namn är Ned."
  
  
  "Tja, Ned Mag, jag behöver ett par mirakel för att klara upp problem i mitt liv." Trots vad hon sagt, den mörka ögon var fyllda med intresse. "Du verkligen vill ha något i gengäld."
  
  
  "Vi kommer att diskutera villkoren senare."
  
  
  "Åh, hej, jag är säker på att vi kommer", sade hon i ett bittra röst.
  
  
  Verksamhet eller för någon verksamhet, var han hungrig. Jag sade hej till mig med en tjock kaffe och svart te.
  
  
  "Tror du att jag inte ska springa iväg för detta?"
  
  
  "Askungen fick inte köra bort från hennes fairy godmother, gjorde hon?"
  
  
  Hon skrattade. "Jag är inte Askungen."
  
  
  Henne, trodde att hon skulle spela hennes del. Hon såg ut som en tjej som en prins skulle ge henne tofflor till och ta bort, även om tofflor passade inte. Bara hennes drömprins visade sig vara Frank Abruz, en maffia capo.
  
  
  När hon kom tillbaka med mitt kaffe, hon borstade förbi mig genom att placera koppen bredvid min hand. Jag tolkade det som ett tecken på att vi skulle gå tillsammans.
  
  
  "Det ser ut som om du inte puh. Och du är inte ensam, runt Abruz vänner. Så vem är du? " frågade hon.
  
  
  "Jag ska också förklara det senare."
  
  
  Dörren smällde och tre cyklister in, föra en stank med dem. Ingen av dem hade rört en tvål i veckor. Mannen bakom kassan, förmodligen två personer från restaurang, tittade på trio med missnöje. Han kunde ha levt utan ih verksamheten för åtminstone de närmaste nittio åren.
  
  
  De bestämde sig för att sitta vid bordet bredvid mitt. De pratade högt, skrattar åt varandras skämt. Att roa sig själv, hon frågade vem som var den fulaste person runt omkring dem. Tävlingen slutade i oavgjort mellan den med kniven högg ärr böjer sig ner för hans kind och en som sitter närmast mig, en tjock man som bär en pärla, en fet pannband, och läderarmband. Den i mitten, med långt hår och en koppar-färgade skägg, såg mest presentabel.
  
  
  Scarface sprang en hand ner hennes ben som Sheila följt ih order. Hon tog brott, med överraskande lugn. Copperbeard smällde hans följeslagare på armen. "Bete dig själv", sade han i en platt röst.
  
  
  Den som sitter bredvid mig och fångade min blick och visade tänderna, några av de som saknas. "Vad tittar du på, Buster?"
  
  
  "På dig", sade jag. "Jag beundrade din tandvård." "När en polisman klev på mitt ansikte. Vill du det samma?"
  
  
  "Inte särskilt", sade jag, motstå frestelsen att stoppa min kopp kaffe ner Emu: s hals.
  
  
  Copperbeard grep sin väns axel. Han klämde så hårt att man med saknade tänder hajade till. "Bråka inte med en gentleman, Georgie. Han kanske tror att du är seriös. Det sista vi behöver är ett missförstånd. På riktigt?"
  
  
  "Det är rätt", sa Georgie. Han verkar inte uppriktiga. Han såg ut som en rädd man med en hand på hans axel.
  
  
  Jag avslutade det lugnt och sa Sheila att jag skulle vänta på henne när hon lämnade jobbet vid midnatt. Tillbaka i hans hotellrum, bosatte han sig i en stol genom fönstret för att hålla ett öga på restaurang. Så långt han visste, att de döda mördaren hade medbrottslingar som skulle ha försökt att hjälpa flickan.
  
  
  I den mjuka twilight, cyklister kom ut och vandrade ner på gatan, fortfarande skryta och skrattar. Endast en med koppar-färgade skägg var tyst, vandrande mellan de andra, ett huvud längre än ih, rör sig smidigt som en ledare. De gick tillbaka till baren. Han tittade på dem tills de var utom synhåll.
  
  
  Långt innan Sheila kom började hon oroa sig för om Meredith, som inte dök upp och samtalet. Utan att ta mina ögon från restaurang räknare, jag satte telefonen på mitt knä och bad nattportier att ge mig en extern linje. Hon slog gas station nummer och fick inget svar. När jag satt där i mörkret, lyssna till suset, jag hade en känsla av att saker och ting hade förändrats dramatiskt igen.
  
  
  Sheila gick ut från restaurangen i rask takt, letar runt som hon på väg för Volvo på trottoaren. Ett lätt regn började falla. Henne såg jag droppar bildas på fönster rutan. Sheila var klädd i lång päls hon hade slitna i Meredith film. Han kanske har gissat att Nä hade en pistol i sin ficka.
  
  
  "Baby, du är knepig", sa jag mjukt.
  
  
  Det var inte midnatt, det var bara 22:00. Hon lämnade tidigt - jag missade henne.
  
  
  Han sköt tillbaka stolen och nådde dörren i tre snabba steg. Han skyndade ner för trapporna, förbi den förvånade kontorist, och ut i gatan precis som Sheila var att lämna.
  
  
  Ljudet av mc-motorer starta samman med puls av Volvo motor. Cyklister passerade mimmo utan att märka mig. De som följde med bilen. Hennes, såg rött sken av bakljus i bortre hörnet som han tävlade mot hans misshandlade Ford.
  
  
  
  
  
  Hon var fångad av ih så sprang de runt i staden i jakten på en Volvo som rörde sig mycket nära till hastighetsbegränsningen. När staden var kvar, han förbannad. Sheila insatt i vad bikers hade i åtanke.
  
  
  Jag gav henne Ford lite mer gas och närmade sig dem, bara för att se ledare som står bredvid Volvo och våg flickan att sluta. Hon ignorerade ego och försökte påskynda runt hennes bil.
  
  
  När min strålkastare hit dem, de visste att någon hade tagit eld på festen. Odin Poes cyklister vände tillbaka, kraschar i min väg så plötsligt att jag klickade på skrämma för att undvika en kollision. Han såg den fula ansikte av en man som heter Georgie som han rullade ner regn i blöt trottoar. Han gnisslade sina tänder och gick in i en panik, börjar Ford upp igen. Han återupptog jakten.
  
  
  Min strålkastare fångade Georgie först. Han har gått mellan mig och det andra, att hålla ett lägre tempo för att se om jag skulle stanna med dem. Ser tillbaka, han blottade sin saknade tänder i en rå mock flin. Han verkade nästan glad att jag inte hade kraschat Ford. Nu hade han en ny chans på mig.
  
  
  Han vände cykeln runt och drog ut en kort kedja från någonstans bakom sätet. Med kedja dinglar i hans hand, han tog tag i cykeln och kastade på mig.
  
  
  Han ville inte driva mobbning-knappen eller sakta ner. Hennes svepte stadigt framåt, strålen av mina lyktor slickar natt. Georgie blev kontaktad av Slickar. När han såg att jag var på väg att hålla sig till min kurs, även om han var i min väg, han vinglade cykeln i ett annat körfält på motorvägen.
  
  
  Han kunde ha vänt bilen och slå till honom, men han var rädd för att göra det på hal asfalt. Han ville inte fastna i en sladd igen. Efter att Ford mer gas, hans bil plockade upp farten i stället. Georgie blixtrade förbi mitt fönster, och jag såg Ego hand flytta. Han har knäckt den kedja som en piska.
  
  
  Den plötsliga farthinder som tvingade henne att kliva runt bilen orsakade Georgie att förlora sin väg. Kedjan smällde hårt i fönstret bakom mig, inte en nära mitt ansikte. Han ryste ofrivilligt när han hörde glaset spricka. Sedan satte jag mer avstånd mellan oss, eftersom emu var tvungen att sakta ner för att få cykeln att vända igen. Hennes, såg ego lykta hängande bakom mig som hon körde runt hörnet och uppför backen.
  
  
  När han nådde toppen av kullen, märkte han Sheila och hennes förföljare. Mannen på att leda cykeln körs tillsammans med Volvo. Han fångade upp med bilen och började vika av in i förarens väg, tvinga det att väja åt sidan av vägen för att undvika en kollision.
  
  
  Hon var så uppslukad i en duell med en cyklist som hon inte kunde göra nästa skylt. Som Volvo drog av vägen, det studsade och undvek som ett papper båt i en forsande regnet. Jag var rädd att det skulle rulla över när det slog ner i diket, men tryck bara saktade ner. Sheila var smart nog att undvika en plötslig knuff för mobbning. Att döma av vibrationer i bilen, han gissade på att hon hade bytt det till en lägre växel. Då hon sågade av mobbning. Volvo ryste och halkade, men inte rulla över.
  
  
  När hon till slut stannade bilen på ett öppet fält, cyklister vände. En av dem hoppade över ett dike fullt av ridning hantverk och rusade över fältet till bilen var han jagar. Ego hjul rörs upp leran.
  
  
  Den andra biker inte har modet att hoppa i diket. Han stannade vid sidan av vägen och såg mig komma ut i natt. Han var lösa forskning problem med en motor och fick sin motorcykel.
  
  
  Sakta ner, han tittade i backspegeln för att kolla på Georgien. Han var fortfarande på min svans och fart. Han kommer att komma ikapp mig snart nog.
  
  
  Hennes välte på sidan av vägen nära området och lösa forskningsproblem av bilen. När han kom ut, han lämnade henne strålkastare på. Den som väntar på mc var den med scarface rullande ner för hans kind. Han nådde innanför hans jacka och drog fram en kniv. När han kom fram till mig, ett ljus lyste på bladet.
  
  
  "Mister, du skulle bättre komma tillbaka i bilen och få fan av här."
  
  
  "Om jag inte gör det?"
  
  
  "Jag ska skära upp dig som bacon redo för pannan."
  
  
  Att böja en för varje stam, han halvt vänt. Min vänstra hand flög ut. Han kände en skarp kontakt med ego knäskålen. En Japansk karate mästare lärde mig flytta, och det var en bra övning. Scarface föll som om marken hade slitits ut under honom.
  
  
  Stigande till huk, han gjorde ett pass med kniven. Hennes förskjutits, och bladet for ut framför mig, centimeter från mitt liv. Egot tog tag i hennes arm med båda händerna och förde henne ner på varje stam och bröt henne. Scarface tjöt.
  
  
  Det togs upp av ego kniv och kastas ut i mörkret på andra sidan av motorvägen.
  
  
  Då Georgie kom. Han red rakt på mig, svängande kedjan. Jag visste att om han slog mig i ansiktet, jag skulle blind honom eller skada honom för livet. Jag hörde kedjan yla som jag duckade. Då Georgie förbi mig. Innan han kunde vända sig om, han var uppackade
  
  
  
  
  
  Han drog ut Släden Föraren.
  
  
  Han sköt honom genom sadlar, och cykeln fortsätter på, flyger ut i mitten av motorvägen innan den faller på sin sida och inte glider av.
  
  
  Utan att ge Georgie Nam en blick, han gick tillbaka till bilen, vände det i backen, och lyste med sina strålkastare över fältet.
  
  
  Copperbeard demonteras och dunkade på fönstret på sheilas bil. Han slutade som den gula strålar av min strålkastare lyser honom.
  
  
  Ford satte henne i en låg växel och körde igenom diket. Bounce lyfte mig från min röv. Copperbeard sprang tillbaka till sin cykel. Hon kom först. Vred jag ratten i sista minuten, så att bara min stötfångare hit cykeln, men påverkan bilen snurra. Copperbeard var nu racing mot sina vänner, förmodligen i hopp om att komma till en av ih motorcyklar. Det var slås av Ford så att Egot kan se det tydligt i strålkastarna. Han fick ut runt bilen, som syftar till luger, och sköt den flyende mannen i benet.
  
  
  Sheila Brant drivit öppna sin bildörr. Hon höll i en .38-revolver kaliber. Copperbeard inte visste det, men han kunde ha räddat Emu: s liv.
  
  
  "Mister," sa Sheila vördnadsfullt,"du är något annat."
  
  
  Det blev en Luger i den vänstra bakhjulet av Volvo och stansade ett hål i nen. Hon antogs av mimmo tittar på nä Sheila och skott i vänster framhjul. Då huva lyfte och slet ur ledningar.
  
  
  "Är du galen?" hon krävde.
  
  
  "Du sprang iväg från mig en gång. Jag är se till att du inte gör det igen."
  
  
  "Jag visste inte om jag kunde lita på dig. Jag vet inte ens vem du är."
  
  
  "Jag sa till dig. Namn är Alltid."
  
  
  "Jag är van att köra. Jag tyckte att det var rätt sak att göra."
  
  
  "Du kan nog använda denna pistol", sade jag, " men kan du hantera alla tre Boy Scouts? Använd huvudet, Sheila. Du behöver skydd."
  
  
  Efter att dra ut nycklar på sin egen bil och att sätta ih i en minut, återvände han till Copperbeard, som blev liggande på marken, kramade hans ben.
  
  
  "Du kommer att leva," emu berättade för henne. "Om jag bestämmer mig för att släppa dig."
  
  
  Han slickade hans läpp. "Vad betyder det?"
  
  
  Han lutade sig ner och tryckte in den luger bladet mellan Egots buskiga ögonbryn. "Berätta för mig varför för natten verksamhet."
  
  
  "Vi hittade en blond. Vad annars?"
  
  
  Ego petade på henne med pipan på sitt gevär. "Jag trodde att du skulle säga mig något annat. Något mer intressant."
  
  
  "Dude, jag ska berätta allt du vill höra. Men sanningen är, vi vet Babu. Hon charmade oss i matsalen, så vi bestämde oss för att umgås och ha lite kul med henne när hon slutade jobbet . "
  
  
  "Ingen anställt dig för att ta hand om henne?"
  
  
  "Som vem då?" Han lyckades en skakig flin. "Dude, vad gjorde vi komma in?"
  
  
  Jag var inte säker på att jag litade på emu. Han sade, " jag kommer inte att bli störd för att runda du freaks upp och ta dig till fängelse. Men håll ut ur min syn. Om jag träffar dem igen, jag ska döda dig."
  
  
  "Dude, jag ska undvika att du gillar ett utkast."
  
  
  Sheila var att sitta vid den öppna dörren på min bil. "Vad var det ni två pratar om?" "Vad är det?" frågade hon när han kom tillbaka.
  
  
  "Hennes emu gav henne läkarens namn," sade jag. "Få i bilen. Vi kommer tillbaka till Bonham."
  
  
  Hon tvekade, sedan lydde mig. Hon gled under ratten och gick över till passagerarsätet, kjolen glida upp hennes ben. Hej flinade mot henne, holstered den luger ,och kom in. Då hon smällde henne .38-kaliber knytnäve i mina revben.
  
  
  "Jag vet att det är ett dåligt sätt att uttrycka min tacksamhet," sade hon,"men en tjej som ska ta hand om sig själv."
  
  
  Tre
  
  
  Den bröts av en av de äldsta passager i min egen bok. En smart agent aldrig holstered en pistol samtidigt som någon annan höll i sin hand. Nu fann han sig själv i vad som var, i bästa fall, en besvärlig position. I värsta fall kan vara dödlig.
  
  
  "Jag förtjänar det för mitt slarv,"jag erkände för henne, flickan som redan hade knuffat revolver i mitt revben," men hon skulle vilja ha det förklarat för mig."
  
  
  "Nycklar, Ned. Jag behöver din bil nycklar. Då henne, jag vill att du lämnar. Jag kommer inte tillbaka till Bonham. Någon kanske väntar på mig där."
  
  
  "Är du på väg att överge mig och flyga iväg ensam igen?"
  
  
  "Jag tar mina chanser. Hennes efterlevande iller är fortfarande det."
  
  
  "Du skulle ha haft ett helvete för en tid ikväll om jag inte hade visat sig."
  
  
  Medan hennes, argumentera med henne, hennes var att bedöma sin situation. Min högra hand, som var närmast henne, vilade lätt på ratten. Jag visste hur fort jag kan svänga armen runt i en karate spark som skulle slå Sheila Brant vackra vita halsen som en bödelsyxa. Men jag kunde inte riskerar att allvarligt skada flickan, och de konsekvenser det kan orsaka henne att dra avtryckaren av sin revolver och satte en kula i mig på nära håll. Jag gillade inte en av dessa möjligheter.
  
  
  Sheila röst ros. "Jag vill helst inte skjuta dig. Men jag gör det om jag måste."
  
  
  "Skjut, baby", sade jag. "Jag vill inte ge dig nycklarna."
  
  
  Vi satt där, ingen rör sig runt omkring oss, samtidigt som hon bestämt sig om hon var på väg att dra igång. Jag kände en liten droppe blod sipprar ner mitt hårfäste.
  
  
  Han visste inte Sheila Brant tillräckligt bra för att lägga sitt liv i hennes händer. Hon kan vara inblandad i döden av AX Agent David Kirby, hon får panik tillräckligt för att döda mig av rädsla;
  
  
  
  
  
  
  Skräddarsy pojke, såvitt jag vet, hon hatade alla människor och skulle ha velat sätta en kula i ett. Men jag kunde inte låta hey lämna igen. Det var något i huvudet lista som jag var tvungen att ha, en slem så viktigt att någon bestämde sig för att se till att Sheila aldrig delat den med YXA.
  
  
  "Du har en hel del nerver," hon sa till slut.
  
  
  Med en darrande suck, hon drog pistol runt min sida och lutade sig tillbaka i sätet. "Jag antar att jag ska binda upp dig med ett rep. Jag verkar inte ha vad som krävs för att döda dig."
  
  
  "Jag är glad att höra det." Han tog ut sina nycklar och vände bilen runt.
  
  
  "Vart ska du ta mig?"
  
  
  "Uppriktigt nu, tillbaka till Bonham. Så snart som jag kan få allt organiserat, någonstans där ditt liv kommer inte att vara i fara."
  
  
  Hoppa över ett fält, var hon passerade Copperbeard är mimmo, som började krypa mot sina vänner, att dra sitt skadade ben. Scarface var att sitta på sidan av vägen, kramade hans brutna arm, och att man som heter Georgie var uppkrupen i en orörlig bollen. En underbar grupp av Alla Amerikanska pojkar, tänkte jag. När bilen rullade genom ett dike på motorvägen, Sheila sade, " jag är inte säker.: "Är du inte kommer att skjuta mannen som var skott för att se om han är död?"
  
  
  "Nej," hennes far sagt. "Jag vet att han är död."
  
  
  Gaspedalen drabbat henne, och min sönderslagna bil sköt upp som en strimma. Henne, tänkte den lilla AX mekaniker skulle vara stolt över hur ego-drivna ungen var ikväll. I själva verket bil var den enda som inte fungerade enligt Hawk ' s well-enligt planerna.
  
  
  Hennes plan var att ta Sheila på ett säkert ställe under AX behörighet, men först var jag tvungen att ringa Hawke och satt upp honom. Jag behövde också att ta reda på vad som hade hänt med Meredith, varför hade han inte visat upp på hotellet.
  
  
  "Jag har aldrig använt som gun", sa Sheila. "Jag har aldrig skjutit någon. Kanske är det därför jag inte kunde skjuta dig."
  
  
  "Jag hoppades att du hade en annan orsak. Du kanske har fallit i kärlek med mig."
  
  
  "Inte ännu," sade hon. "Men jag antar att det kan hända."
  
  
  Min hand borstat hennes varma lår. Hon verkar inte att tänka på. "Ge mig pistolen", sade jag.
  
  
  Efter en stunds tvekan, hon tappade vapen i min hand. Som ett tecken på förtroende för henne, trodde att jag hade gjort vissa framsteg.
  
  
  "Varför behöver du det?" frågade hon mig.
  
  
  "Uppdaterade". I fall du panik tillräckligt för att rikta mig igen."
  
  
  Det var en kaliber .38 som knuffade in den i vänster ficka. Hastighetsmätare nålen jittered på 70 så vi rusade tillbaka till staden.
  
  
  "Dessa tre män. Ih skickades för att döda mig, Ned?"
  
  
  "Jo, ledaren sade nej." Jag kunde inte göra sitt uttryck i den mörka bilen. "Han sade att alla de hade i åtanke var lite vänlig våldtäkt."
  
  
  "Vad planerar du för mig?"
  
  
  "Ett par saker."Det var passerade en lång skylt utan att sakta ner. "Våldtäkt är inte inkluderade i ihc."
  
  
  "Under vissa andra omständigheter, skulle detta inte ha varit nödvändigt."
  
  
  Henne, log i mörkret. "Hur gjorde du råkar träffa Frank Abruz?"
  
  
  "Jag misslyckades i Las Vegas efter att jag inte kunde bli en dansare. Han kom med det. Han var gammal nog att vara min far, men han hade pengar."
  
  
  "Vet du vad han gjorde?"
  
  
  "Jag var inte född i går." Hon var tyst en lång tid. "Det finns en hel del vackra flickor i Las Vegas som letar efter ett genombrott. Han var bara en runt många. När den upptäckte att mitt ansikte är mitt tillstånd, dess börjat använda sin egen kropp."
  
  
  Det var dämpat av ett helgon när en Greyhound buss passerade oss Mimmo.
  
  
  "Jag skulle vilja ta denna buss," sa Sheila. "Okej, Ned, jag har berättat en del av min historia. Tycker du inte att du skall berätta för mig din?"
  
  
  "Som en del vill du ha först?"
  
  
  "Vem är du, varför har du kommit ut ur ingenstans in i mitt liv, och hur fick du veta om mitt förhållande med Frank Abruz?"
  
  
  "Låt oss bara säga att jag jobbar för en organisation som har ett intresse i att hitta mördarna av Frank Abruz."
  
  
  "Men du är inte med i maffian." Som var hälften frågan.
  
  
  "nej. Kanske du kommer ihåg en man som heter David Kirby. Han var min vän."
  
  
  "Jag minns namnet. Han kom för att se Abruz. Det är allt jag vet om din Mr Kirby. Det är inte fråga Abruz frågor om ego i"business visas".
  
  
  "Fyra personer dog i stugan , men du kom undan levande, Sheila. Hur klarade du av det?"
  
  
  Hon svarade mig inte. I stället sade hon: "Du vill att hon ska peka ut gärningsmännen. I gengäld har din organisation lovar att skydda mig. Är detta fallet?"
  
  
  "Detta är fallet." Han såg Bonham ljus framför sig och saktade ner. "Vad är det du säger?"
  
  
  "Jag ska tänka på det."
  
  
  "Så som jag ser det, baby, du behöver inte ha ett val."
  
  
  Liten stad i början bänkpress för att sova. Endast restaurang, bar och hotellet var öppen. Han stannade vid ett mörklagt gas station. "Vilken tid dessa människor oftast nära?"
  
  
  "Omkring klockan åtta. Varför frågar du?"
  
  
  Detta innebar att Meredith var åtminstone en och en halv timme sent innan hon lämnade hotellet för att jaga cyklister. Med en ficklampa i ena handen och en Luger i den andra gick jag ut och gick runt stationen. Slutligen hittade hon Meredith ligger i en härva av ogräs, cirka femton meter från en hög med övergivna fat olja.
  
  
  Han sa att han skulle vara försiktig,
  
  
  
  
  
  men han var inte tillräckligt noggrann. Ego: s hals var klipp ut.
  
  
  Sheila kom upp bakom mig. Hon flämtade till när hon såg en förvriden kropp trycks mot balken av min värld. "Jag känner den här mannen. Han arbetade på stationen."
  
  
  Brylev vände det. "Ja, förmodligen."
  
  
  "Men han ville inte jobba här för länge. Vem var han egentligen, Ned?"
  
  
  "Den andra är min andra. Han tittar på dig."
  
  
  "Och nu är han död." Hennes röst var hög och nen var panik. "Hur ska man kunna skydda mig när dina människor är i fara?"
  
  
  Henne, tyckte det var en bra omgång.
  
  
  Sheila vände sig bort från mig och sprang över vildmarken, genom alla ogräs. Hon antagligen visste inte vart hon var på väg. Allt hon visste var att hon ville lämna.
  
  
  Hon rusade efter henne. Så jag sprang, våt ogräs flaxade mot mina byxben. Jag hörde flickan banka högt innan jag fångade upp med henne. Att göra ett utfall, ee tog tag i hennes arm och drog henne mot honom.
  
  
  "Låt mig gå", sade hon och stönade. "Jag behöver inte ditt skydd. Jag är bättre utan nä."
  
  
  Hennes naglar borrade sig in i mitt ansikte, men han fångade hennes andra handled. Hennes bröst pressades mot mitt bröst, och hennes andedräkt var varm mot min hals när hon försökte dra bort. Ee kramade henne och fick henne att stå stilla.
  
  
  "Meredith gjort ett misstag. Jag kommer inte att göra det ee." Han talade sakta, i hopp om att lugna ner henne. "Jag ska dra dig runt här i stan ikväll. Vi kommer att gå till din plats, få henne fast, och då kommer vi att lämna Bonham bakom."
  
  
  "Ned". Hon identifierade mitt namn på en röst som låg och mjuk som min. "Jag vet vad en man tycker om." Inte längre kämpar, hon satt med henne i bröstet på mig, hennes höfter mot mina. "Jag ska vara snällare mot dig. Åh, så bra. Men snälla, låt mig gå."
  
  
  Jag var inte kränkt av hennes förslag. Hon var desperat och tillgrep sitt bästa för att fungera, och jag kunde inte klandra henne för det.
  
  
  "Gör du det låter intressant. Men det är mitt jobb att ta reda på vad du vet. Jag kan inte låta dig köra iväg ensam ändå. Det kommer att kasta dig i Willie. Någon är mycket allvarliga om att få dig ur vägen. Tillräckligt allvarliga för att köra ner Meredith och försöka göra samma sak för mig. Tillräckligt allvarliga för att skicka en mördare efter dig, Sheila. Jag sprang in i honom på hotellet idag. Han hade packning med sig ett gevär och som är avsedda att slå ut dig från hotellet fönstret när du kom till jobbet."
  
  
  Hon frös i mina armar. "Du tror Abruz mördare gjorde allt detta?"
  
  
  "Detta är ett faktum. Du är den webb som kan ih identifiera."
  
  
  En bitter skratta flydde nä. "Jag har inte den blekaste aning om vem som skickat lönnmördare, men jag kan säga er en sak är säker. De var inte de som sköt Frank Abruz och Kirby. Nej, inte riktigt. De vill att hon ska vara vid liv."
  
  
  "Baby, du är full av en liten överraskning." Omslag fingrarna tätt runt hennes handled, ee drog henne till bilen och knuffade henne i nä.
  
  
  Jag hatade att lämna Meredith kropp där det var, men egot mördare kan fortfarande vara runt, letar efter oss. Jag behövde få flickan att säkerhet så snabbt som möjligt.
  
  
  "Berätta för mig om det, Sheila," jag sade, att starta bilen.
  
  
  "Du kommer inte att vara lycklig."
  
  
  "Förmodligen kommer jag inte göra det. Berätta för mig i alla fall."
  
  
  "Frank Abruz inte plocka upp mig i Las Vegas av en slump. Hon presenterades med en emu. Den här mannen som kände henne kom för att besöka mig och sa att Abruz var i stan och emu gillade mitt spöke. Han sa att han kunde ordna ett möte för oss, vilket han gjorde. Det var inte förrän senare, efter att Frank bestämde att han ville hålla mig, att mannen kontaktat mig igen. Han sa att jag var skyldig emu, och han var villig att ta pengarna."
  
  
  "Tror du att han som planterade dig med Abruz så man kunde spy för honom?"
  
  
  "Något sånt. Han visste att maffian kommer att leverera $ 200 000 till Abruza ' s cottage. Han krävde att bli informerad av emu när pengarna kommit fram. Han sa att det skulle vara ett rån, och Emu trodde henne. Hon var rädd att han skulle döda mig om jag inte gjorde som han sa. Så jag kallade honom när pengar kom in."
  
  
  Jag rötas hennes berättelse när jag körde till hennes hus.
  
  
  "Vet du vad jag säger till henne, inte du?" frågade hon i en vild röst. "Vet du vad som menas när hon fick samtalet."
  
  
  Han låste upp dörren till hennes hus och tände den med ett helgon i vardagsrummet. Hon såg sig omkring, Luger i handen och gick till telefonen.
  
  
  "Abruza satt upp honom," sa Sheila. "De kom och dödade mitt ego, ego av livvakter, och en man som heter Kirby. De sköt ih alla av dem. Det var en massaker."
  
  
  "Du visste inte vad de skulle göra," hennes man sagt.
  
  
  Jag gav den långa avstånd operatören nödsituationer telefonnummer. Oavsett där Han gick, och som omfattas av ett stort område, flickan som svarade ringa det nödnummer som visste hur man komma i kontakt med honom snabbt.
  
  
  Sheila öppnade ett skåp och tog fram en flaska bourbon. "Jag sa till mig själv att. Men det hjälper inte skiten ur den. Frank Abruz var en gangster, men han behandlade mig väl. Hennes ego dödade henne." Hon plockade upp flaskan. "Vill du hinna det här?"
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. Jag hade Hawk ' s flickvän på linjen. Jag sade koden ord som övertygade henne om att jag inte var otrogen: "Aberdeen Blå." Jag berättade för den flickan som jag ville prata med den här mannen.
  
  
  "Jag ska vidarebefordra meddelandet, N3," sade hon
  
  
  
  
  
  
  en tydlig, effektiv röst. "Ge mig ditt nummer, och hängde upp. Han ska ringa tillbaka till dig inom femton minuter."
  
  
  "Skynda dig. Tid bränner mina coattails."
  
  
  Jag hängde på henne. Sheila tog flaskan till köket. Jag följde efter henne och hittade henne stående på diskbänken, gråter.
  
  
  Hon gnuggade sina ögon. Hon tog fram ett glas, hällde upp två fingrar av bourbon, och besegrade egot som en klunk te. "Detta Kirby. Hur väl visste du ego?"
  
  
  "Vi var vänner."
  
  
  "Han valde fel dag att besöka Frank Abruz." Hon tappade sitt glas och det krossade på golvet. Hon begravde sitt ansikte i min tröja. "Vem som kunde ha skickat mördaren, Ned? Maffian?"
  
  
  "Kanske. Kanske de fick reda på att du inramat en respekterad ledande figur för ih."
  
  
  "Jag var rädd att de skulle göra det. Hon sprang bort från dem och från Abruz mördare." Hennes fingrar grävde i mina ärmar. "Du anklagade mig för dessa fyra dödsfall, är du inte?"
  
  
  "Inte så mycket som du skylla dig själv."
  
  
  Hon drog i mig och tryckte sina läppar mot mina. Hennes läppar var varma. "Ned, ta mig till sovrummet."
  
  
  "Jag väntar på ett telefonsamtal."
  
  
  "Du tänkte på att göra kärlek till mig. Gör det nu. Jag behöver det nu."
  
  
  Det är sant att den här tanken har slagit mig flera gånger. Låt oss säga att ett dussin. Första gången ee såg henne var i en film regisserad av Meredith. Men frågor förblev obesvarade mellan oss.
  
  
  Han strök hennes mjuka blonda hår. "Senare."
  
  
  "Det kommer få mig att må bättre. Snälla."
  
  
  "Senare," jag lovade igen. För att visa att jag menade henne, böjde sig ner över hennes läppar. Henne, kände hennes våta läppar avstickning, kände hennes snabba tunga. Min hand smög sig fram till hennes runda bröst. Hon var inte bära en behå.
  
  
  När hon hörde buller, han vände sig bort från nah. Henne, tryckte switch med suckar och vände på ljus för nästa dag. Gården var tyst. Han gick utanför, luger redo, och lyssnade, testning luften som en hund på jakt. Något gick fel. Jag kände det. Sheila hyrde ett hus i en cul-de-sac. Närmaste grannar var för långt bort för att höra något, men den explosion. Ih upplysta fönster bildas lite orange rutor i den djupa skuggor långt nedanför. Sheila hotel är privat, men privatlivet kan vara en fälla. Henne, jag tänkte på hur lätt det skulle vara för någon att hörnet oss.
  
  
  Inne, ringde telefonen. Han backas upp till dörren och bultade det, då gick snabbt genom köket och in i vardagsrummet. Hennes telefon hade plockat upp från stolar stå.
  
  
  En tydlig och effektiv kvinnlig röst sade, " Hold the line, N3. Mr Hawk är på väg."
  
  
  "What' s up, Nick?" frågade han.
  
  
  "Jag har ett paket att du har sänt mig för att plocka upp. Redo att leverera det."
  
  
  "Du har uppnått resultat snabbt."
  
  
  "De hjälpte mig. Denver okej?"
  
  
  "Ta hand om henne där. Jag ringer dig i förväg och ordna allt för dig. Vad är det för typ av motstånd, Nick?"
  
  
  "Jag kan inte ge dig en klar åsikt om detta ännu. Men Vlad är mycket stark. Jag tror att vi kan hantera två olika grupper, " sade jag. "Meredith hoppade av skolan."
  
  
  "Vi bör inte slösa tid på att prata. Få ut av det." Han hängde upp.
  
  
  "Om du vill ta vissa saker med dig, packa ih," han berättade för henne att Sheila. "Vi lämnar. Det kommer att bli bra."
  
  
  "Tror du verkligen det, Ned?"
  
  
  "Klart jag vet. Och det är en jävligt bra profet." Han försökte att lugna sina nerver. I själva verket, skulle det inte ha varit Stahl betala för det! säkert förrän vi var omgiven av människor jag litade på.
  
  
  "Ska du ha frågat mig för en annan dragning. När kommer ni att be ego?"
  
  
  "Jag trodde att jag skulle låta dig berätta din egen väg", sade jag.
  
  
  Bra. Du kanske undrar varför Abruz mördare vill ha mig levande? Reumatism - de tycker att jag har $ 200,000."
  
  
  Medan hon packade sina saker, han stod vid fönstret och tittade ut på den mörka gatan genom en spricka i mörkarna. Han ville inte se våra bilar, vårt ljus, vår rörelser. Ljudet hon hade hört tidigare kan ha varit ljudet av en herrelös hund eller katt, en motor hosta på avstånd, ett dussin saker. Men min ångest fortsatte.
  
  
  Sheila stannade i sovrummet för länge. Han stängt gardiner och gick till dörren till sovrummet. Han vände sig om handtaget och öppnade dörren i mörkret.
  
  
  Undrar varför hon stängde av saint, hennes fot drivit dörren bredare. "Sheila?"
  
  
  "Jag har väntat på dig, Alltid."
  
  
  Brylev av hela rummet bakom mig och föll ner på sängen där hon låg på golvet. Hennes nakna kropp var en vit fläck på den blåa överkast.
  
  
  "Det är en sak som måste tas om hand", sade hon. "Kom hit och gör av kärlek till mig, älskling."
  
  
  Hon var ett vackert konstverk.
  
  
  "Det kommer inte ta lång tid, kära," sade hon, hennes röst låg och husky. "Jag är så varmt att jag brinner för kort stubin."
  
  
  Hon var helt blond, på riktigt. En smidig rubriken spände, och hon vände sig på hennes sida och höll ut sina armar. Sergej, som kommer genom den öppna dörren, smekte hennes fulla bröst.
  
  
  "För Guds skull, Ned, satte pistolen och kom hit."
  
  
  Han tog två steg mot henne, skrider ner på banan som en street katt gå över ett staket. Han kunde bara göra det dunkla konturerna av möbler i mörka hörn av rummet. Badrummet dörren till mitt vänster var stängt, och windows drogs. Några kvinnor tyckte om att göra det
  
  
  
  
  
  
  i mörkret, men jag trodde inte att Sheila skulle vara ensam runt dem. När hennes pappa närmade sig sängen, en varning var hela tiden tickar i bakhuvudet.
  
  
  "Jag sa ju att det kunde vänta", sa jag.
  
  
  "Senare kan det vara för sent."
  
  
  Hennes röst kanske har ändrats lite, men kanske var det fel. Han kanske bara tyckte det var ett meddelande i hennes ord.
  
  
  Hennes, lutad över henne. Henne, hörde hennes andning. Stern, glada. Han sprang sin hand över hennes bröst, och det var en bank på dem. Han rörde vid hennes smala ansikte med sina fingertoppar och kände hennes darra. Jag förstod henne, det starka sättet som hon höll på.
  
  
  "Ja", sa jag, fortfarande röra henne. "Jag tror att vi bör göra det nu."
  
  
  Hennes, kände musklerna i hennes liv hoppa med spänning som hon tog ett djupt, skrämda andetag. Det var också en varning,så långt hon kunde berätta.
  
  
  Henne, tänkte jag, snabbare än jag borde ha vänt och tagit ett steg tillbaka till den dagen. Sheila har spelat det en del, och hon spelade bra, eftersom hennes liv hängde på det. Det var en inkräktare i det mörka sovrummet.
  
  
  Jag undrar om han såg henne upp och ner. På samma gång, för min dolda publiken, hon fick höra: "Du är mycket övertygande, baby. Berätta för mig en gång hur mycket du vill att hon ska gå till sängs med dig."
  
  
  "Du vet hur mycket, Ned." Hon försökte att låta lekfull.
  
  
  Det var en lampa på nattduksbordet bredvid mig, men om jag drog i sladden, en plötslig blixt av ljus kanske blind mig tillräckligt länge för att döda mig. Hennes uteslutit det.
  
  
  "Ta av dig kläderna, kära," Sheila spann. "Då ska jag tala om för dig vad du vill."
  
  
  "Jag ska satsa du", sade jag.
  
  
  Hej, de sa åt mig att klä av mig, och det var inte dåligt från min dolda motståndare. En sällsynt medicinsk man håller på att skjutvapen, ta bort lådor från sig själv.
  
  
  Nå ut till Sheila, han gled hans hand under de små på henne och lyfte upp henne från sängen, att sänka sin mun i den ihåliga av hennes hals. Mina läppar borstat hennes öra, och hon viskade, " jag är ledsen.: "Var är han?"
  
  
  Han var så nära att han kunde till och med höra en viskning. Han stod på andra sidan av sängen.
  
  
  Han kastade den nakna flickan och drog luger ur sitt hölster, men han hade inte tid till brand. Den andra mannen kastade på mig bakifrån, tryckte mina armar till mina sidor.
  
  
  Jag räknar inte med att kämpa för laget.
  
  
  "Hålla ditt ego," den stora mannen på andra sidan av sängen skrattade till sin vän.
  
  
  Dra min häl tillbaka, jag fångade mannen bakom mig av shin, och han svor, men jag kunde inte bryta egots grepp. Han visste vad han gjorde.
  
  
  Den stora killen som klättrade över sängen och slog mig i ansiktet runt .357 Magnum pistol. Han var stark. Det blåsa sönder min läpp, lossade mina tänder, och skar min kind.
  
  
  Jag lyfte upp min fot och smällde till den stora mannen i ljumsken, men han såg detta drag kommer och skyndade bort. Han var så snabb på fötterna som en boxare.
  
  
  Till min förvåning skrattade han. "Ser ut som vi har en handfull, Jake."
  
  
  Jake grunted, försöker hålla mig tillbaka. Då han vände sig om och kastade ego på nattduksbordet. Lampan föll till golvet, men Jake höll på.
  
  
  Den stora killen kom och slå mig igen. Jag kände mig som jag var att träffa väggen.
  
  
  Inte döda ditt ego, Sheila hörde henne gråta. "Please don' t kill ego."
  
  
  Badrumsdörren öppnas och en annan man in i sovrummet. Mina knän sagged under mig som den stora mannen slog mig första och andra. Huvuden var ringa. Hon tog ett djupt andetag och kastade sig bakåt, smäller Jake in i sänggaveln. Han grunted, som gjorde ont, och knäppte hennes ego grepp och lyfte upp sin luger .
  
  
  En tredje man kom på mig från sidan och slog honom i huvudet med mynningen på en pistol. Jag gungade i sidled, tappade luger ,och skulle ha fallit, om mina händer hade inte stötte på the big man ' s coat. Jag kände en tår i tyget när jag fick det.
  
  
  "Ta en skräddare, som är den gräns", sade han. Han slog mig så hårt att jag slet bort mitt ben, landade på mina axlar på golvet, och gled på jämmer.
  
  
  Han försökte ta sig upp, men kunde inte. Han höll på att förlora medvetandet.
  
  
  Klättring runt svart grop, hennes ögon smalnade. Jag kunde inte gissa hur länge hon hade varit utan valv, men hon var fortfarande i sovrummet, ligger på magen på golvet.
  
  
  Inkräktare drog min jacka mina axlar och ner i min famn för att knyta ih, sedan knöt mina handleder bakom mig med remsor av plåt. Mina ben var bundna på samma sätt. Han flyttade sina händer ihop tillräckligt för att veta att de hade gjort ett grundligt arbete. Hon skulle inte ha fallit genom sina obligationer.
  
  
  "Har du fått några coola cookies här, docka," den stora mannen sade. Hennes ego blev känd för sin mullrande röst. Han kom fram till mig och petade mig i sidan för att se om hon var fortfarande medvetslös. Jag låter emu tror jag var medvetslös.
  
  
  "Lämna ditt ego ensam", sa Sheila. "Det är inte ego' s fel att han var här när du kom."
  
  
  Den stora mannen skrattade. Han hade en underlig känsla för humor. Jag knäppte mina ögon på henne igen så vände han sig bort från mig. Utan att röra huvudet eller ge själv bort, bara ego av hennes fötter och ben kunde se henne. Hans ben var i storleken av sliprar i mörka bomull byxor. Jag var klädd i sneakers.
  
  
  "Vi hade svårt att hitta dig, docka, men nu när vi är tillbaka
  
  
  
  
  
  tillsammans igen, det ska bli kul. Har du fortfarande älskar mig? "Från prasslet av en fot, och ljudet av Sheila spotta som en katt, gissade jag att den här mannen hade rört vid henne. Skrattar, sade han:"Du kommer att bli vänligare. Även innan natten är över, kommer du att uppskatta vänligare människor. "
  
  
  Det var som ett hot.
  
  
  "Jag hjälpte dig överraska ditt ego. Inte det betyda något?" frågade Sheila.
  
  
  "Ljug inte för mig, docka. Du har spelat den här lilla sexscen till perfektion eftersom du visste att någon slip-up skulle lämna din pojkvän med ett stort hål i magen." Stahl är egots röst är mer allvarliga. "Visste du att hänga upp? Är du lura medborgare, en docka?"
  
  
  "nej. Jag vill bara inte att mitt ego att bli dödad för ingenting."
  
  
  Hon har ändå spelat en del, spelade ben av mitt liv.
  
  
  Hennes minskat blicken flyttas försiktigt, försöker att hitta den stora människans följeslagare. Jag märkte en runt dem till höger, på huk på golvet. Såsom den stora man, han bar mörka kläder och sneakers. En strumpa drogs över hans huvud, som snedvrider hans funktioner. Han mindes att Han hade sagt att the killers skulle hon ha velat var kall och effektiva personal. Den här mannen och grus-tonande jätte förtjänar verkligen en beskrivning.
  
  
  De närmade sig huset, som är beredd att gå in utan uppseendeväckande invånarna. Med undantag för ett svagt ljud jag hörde henne att göra, ett ljud som jag inte kunde uppfatta, att de lyckats med det. Hennes gissning var att de hade kommit in genom badrumsfönstret, förmodligen dras ut genom partitionen. De tog Sheila när hon gick in i sovrummet, och sedan tvingat henne att ta av sig kläderna och beordrade henne att lura mig i sängen och fånga mig på sängen.
  
  
  Mannen som sitter bredvid mig och sökte min fickor och dumpade ih innehåll på golvet. Han kammade igenom ih med handen, trycka bort det som egot inte är intresserad av. Han tittade ner på min tändare, då knuffade in den i fickan på hans byxor. Han öppnade plånboken och kollade mina identifiering. Han tog pengarna och slängde väskan över axeln. "Hej, Älg, fånga den."
  
  
  "Ned Harper," den stora mannen sade, att läsa mitt körkort. Sa han och skrattade. "Enligt detta, han är en lastbilschaufför. Hur många lastbilsförare pack lugers i axel hölster?"
  
  
  Det var analyseras av konversation. Dessa människor visste inte att hennes agent var YXA, så de var inte ansluten till mördaren på hotellet. För samma orsak, de är förmodligen inte ansvarig för Meredith är mord. Detta bekräftade min teori om att jag hade att göra med två olika grupper av fiender.
  
  
  Sheila säger: "jag kan inte berätta varför han hade en pistol. Ego träffade henne just idag. Han talade till mig i restaurangen. Jag gillade ego stil, så det får honom att ta mig hem."
  
  
  "Du behövde lite sex, inte du?"
  
  
  "Det har inte ätit på sistone, sade hon trotsigt till Älg. "Jag var för upptagen med att köra bort från dig för att leva ett normalt liv."
  
  
  Han smyg flyttade sin hand, försöker fria hårnål i hans ärm. Ingen chans. De behövde inte dra ut min jacka ner tillräckligt långt för att avslöja stash av en kniv, men de av misstag lyckades blockera Ego Konstellation idag.
  
  
  "Denna fågel är inte en truck driver," sade mannen på huk bredvid mig. "Allt detta tyder på att det är det, men jag är säker på att det är det inte. Du såg hur han betedde sig."
  
  
  "Kanske var det skickas till maffian. Det kommer att vara en att skratta." En stor man kom fram till mig och lutade sig i. Han rullade över mig och slog mig i ansiktet.
  
  
  Flämtande, som om hon just hade återfått medvetandet, hennes ögon vidgades. Han såg hennes ansikte är dolt av en strumpa, breda axlar, och en tjur, hals. Den hand som grep min tröja på framsidan var som två av mina, och mina var inte liten.
  
  
  Strumpan lite förbryllade mig till en början. Varför gömmer de sina ansiktsdrag när Sheila verkade känna så väl? Sedan insåg han att de inte visste vem de skulle möta när de bröt sig in i huset. Maskerna var en annan säkerhetsåtgärd som gjorde ih experter på sina dell i första hand.
  
  
  "Hur mår du, hingst?" big man frågade mig.
  
  
  Mitt hår var våt av blod sipprar ner snittet nära mitt öra, och mina ben var bultande mer än att det gjorde ont. När hon talade, min röst lät absurt som det var som bärs av en boxning språkrör. "Jag känner mig bra."
  
  
  Den stora killen gick in sin rock, drog en pistol ur bältet och kastade den i min analöppning, vilket gör mig en flämtning. "Jag har ett fullspäckat schema, och jag kan bara ägna en minut. Är du en mördare för hyra? Maffian skickas du här med en blond kontrakt?"
  
  
  Som han kämpade för att fånga andan, han tittade på Sheila, som nu sitter i en stol, fortfarande naken, men med resterna av en sönderriven arket trycks mot henne, delvis dölja sin kropp. Hennes sköra ansikte var blekt, och hennes mörka ögon var fyllda med rädsla. Hon var orolig, inte bara om sig själv, men också om mig.
  
  
  "Tala, eller har du redan hört," Älgen sa till mig.
  
  
  "Ja", sa jag hoarsely.
  
  
  Älg nickade och låt gå i min tröja, och låta mig falla. "Hör du, Sheila? Du har ett problem med maffian."
  
  
  "Du är den som dödade Abruz."
  
  
  "Men de vet inte det. Allt de vet är att du var där och du var inte dödas, så att du måste ha lämnat ditt ego bort." Älg skrattade högt.
  
  
  Tredje mannen
  
  
  
  
  
  han dök upp i sovrummet dörren. Han var klädd som alla andra. "Jag drog för alla persienner och tog en snabb titt runt huset. Det verkar inte finnas några pengar här."
  
  
  "Om så är fallet, hon dolde det väl. Sheila är en smart tjej. Hur är det med dig, docka?"
  
  
  "För ljust för att utmana dig. Jag ville inte stjäla hennes pengar. Jag berättade för dig."
  
  
  "Jag lämnade detta till dig. Du var ansvarig för detta."
  
  
  "Älg, om jag hade dem, det skulle inte tjäna ih dig. Kan du inte se att jag är rädd för döden?"
  
  
  "Du är rädd, okej, men folk för $ 200,000 kommer att gå igenom en hel del. Vem vet detta bättre än mig? "Han pekade på mannen i dörröppningen. "Gå ner den vägen, ta vår bil och köra den till huset. Vi kan tillbringa större delen av natten här, men Sheila kommer att ge oss vad vi vill ha."
  
  
  "Vad händer om hon inte prata?"
  
  
  "Sid, jag hatar när man ser på den mörka sidan av saker och ting. Vi har tillbringat månader spåra flicka, och nu har vi hittat henne. Vad behöver du göra för att få dig att förstå att saker och ting har gått annorlunda? bättre?"
  
  
  "Två hundra tusen dollar kommer att hjälpa till", Sid sagt.
  
  
  "Om hon inte berätta, jag svär vid Gud, vi ska kolla igen i fem stater. Vi dödade fyra människor för att två hundra tusen, och det är vårt."
  
  
  Älgen tog tag i plåten på att huka flicka. Då tog han tag i ee i håret och slet henne runt stolen.
  
  
  Sista gången jag såg henne, ee, de var att dra henne runt i rummet.
  
  
  Han hörde Sheila skrik, och sedan hennes röst släpade iväg. Hon var i deras kök. Jag visste inte vad de gjorde med henne, men jag kunde föreställa mig.
  
  
  Jag behövde hitta något att bryta mina bojor. Hennes ögon blixtrade tillbaka till den trasiga lampan som just hade fallit till golvet när hennes man kämpade runt mördare med sängbord. Att rulla över, han kunde titta under sängen till andra sidan. Den trasiga lampan var fortfarande ligger där. Henne, rullade över på sängen och enligt nah. När hennes rullade ut från andra sidan, hon var inom räckhåll för lampan.
  
  
  En bit av lampsockel såg vass nog att skära igenom lakan bindande mina händer. Han stod på hans rygg, fidgeted, och hittade en ojämn bit av glas. Eftersom jag inte kunde se vad jag gjorde, jag skulle nog ha klippt mina händer också, men det kunde inte hjälpas.
  
  
  Han satt och sågning när en av männen kom tillbaka.
  
  
  "Se på dig", sade han. Det var Sid, som var utsänd av Älg för att få bilen. "Du dumma prick. Det kommer att ta en timme till gratis dig så här."
  
  
  Han hörde Sheila skrika igen, hennes röst fylld av smärta och skräck. Jag gnisslade mina tänder och arbetade på kedjan, klämma glasbit i min blödande fingrar. Tills mannen i dörröppningen stannade mig, henne, fortsatte han försöker fria sig själv.
  
  
  "Flickan talar sanning. Det finns ingen mening i att tortera ee", sade jag.
  
  
  "Du förstår inte Älg. Emu gillar denna typ av sak. Även om han litade på dig, han skulle förmodligen ha gjort samma sak."
  
  
  "Han måste ha tagit en hel del träffar i Florida när du sköt på Abruz stuga."
  
  
  "Ja, alla fyra av dem låg det döda och Älg ryckte hagelgevär från mig och gav dem en ny chans. Skrattar hela tiden. Han är en galen jävel, som Älg." Sid sa detta i tonfallet att de flesta människor skulle använda om de sade att det andra är livet för företaget.
  
  
  Han skär hennes knoge och hajade till. "Varför gjorde du ens ge pengar till en tjej?"
  
  
  "Vi var tvungna att dölja ih. Vi kunde inte vända upp rik över en natt, kan vi? För sjätte månad, efter deras mord, någon konstig dollarn som föll i underjorden kommer att rapporteras till människor som kör maffian.."
  
  
  Han hade nästan glömt bort hur det ligger han hade berättat för Älg om mig att vara en professionell hitman som skulle varit skickade att ta hand om Sheila Brant. Dess sa: "jag var bara uppfylla ett avtal. Jag är inte med i maffian."
  
  
  "Vi bröt två maffian lagar. Vi stal några av ih pengar och dödade hedrad capo. De letar efter oss hårdare än polisen. Och flickan också. Vi trodde att vi hade en flickvän och de pengar som var gömd på en säker plats, men hon försvann."
  
  
  Samtalet gav mig värdefull tid, och mitt ego försökt att förlänga det. "Hon skulle vilja veta hur du lyckats hitta flickan. Jag trodde att jag hade en inre röst det."
  
  
  Sid kom över till mig. På dell själv, han sparkade mig i revbenen. "Sluta försöka. Du kan inte fly, kompis." Han tog fram en revolver och utrustat den med en ljuddämpare. "Älg alltid ger mig ett jobb som handlar om emu som inte är intressanta. Han får flickan, och hon blir du."
  
  
  Jag insåg att han hade kommit till rummet för att döda mig. Förutsatt att jag var som arbetar för maffian, de kommer inte att låta mig leva för att berätta för mina chefer, vad jag förstod. Hennes kropp vred sig på golvet mot matematik och med en pistol, fast besluten att få reda på, motstånd. Han bara backade undan, föraktade mina fruktlösa försök att nå honom. Jag såg hur lite av revolver som var upp och pekade på mig, som en kall och dödliga ögon. Faller på sin sida, det rullade mot skytten, försöker få egot ut av motvikter. Han backade undan igen, men pistolen inte vackla. Sedan sköt han mig.
  
  
  Jag hörde slam av de tystade vapen, och kände gawk sjunka in i mitt bröst som en glödande nit. Han sköt mig igen. Dess fallit
  
  
  
  
  
  Knivhugg sårad när de andra gawk kom i min hals, men nu kändes det som om jag var en part till valv. Skottet var som en bee sting, inget mer.
  
  
  Jag låg på min rygg, min tröja vinglig med blod, och tittade på Sid gå mot mig, hans krypande fötter gör nästan inget ljud. Min syn var suddig. När han kom fram till mig, han såg ingenting mer än en suddig form.
  
  
  Han satte sin fot på mig och knuffade mig i ryggen. Hon tittade hjälplöst på honom. Han drog revolver igen. Henne, trodde att han skulle göra en sista kupp, stare mellan hennes ögon, men han sänkte sitt vapen. Han bestämde sig för att låta mig blöda till döds.
  
  
  Mina ögon var fast på taket. Jag var förlamad av svaghet. Sid lutade sig över och packade upp min jacka för att titta på såret på mitt bröst. Han verkade nöjd. Han är borta.
  
  
  Jag kunde knappt se henne nu. Mörkret kröp in i det hörn av mitt sinne. Han trodde att om Han och hur han skulle reagera när han fick reda på att han hade förlorat Killmaster. Det tycktes henne som han hade planterat ett postumt brev av beröm i min fil innan du stänger ego för gott - en gravskrift för en agent som dödades i raden av tullen.
  
  
  Jag trodde att Pat Steele, de ingefära, önska mig lycka till. Det kan ta henne en lång tid att lära sig som jag följt N1 och N2 och David Kirby i raden av olyckliga. Jag tänkte på Kirby och Sheila Brant, och jag sa till mig själv att jag skulle låta ih ner genom att döda mig själv ....
  
  
  Men då, som en simmare som ökar för luft, det sprack igenom det mörker som omslöt mig. Jag kunde inte förklara det, men jag var fortfarande vid liv. Mina ögon vilade på taket och fokuserade på nen. Hon hade ingen aning om tiden, ingen aning om hur länge hon hade varit medvetslös.
  
  
  Huset var bistert tyst. En svag Sergey kom in i rummet som om det var gryning utanför fönstret. The killers är borta, jag trodde att jag var ensam.
  
  
  Jag hörde hennes bil. Jag kunde berätta med ljud av bilmotorn att det hade stannat framför huset. Bilen dörren stängdes. Jag låg där och lyssnade, hoppas. Dörren öppnas. Shaggy har hört henne i vardagsrummet. De gick mot köket.
  
  
  Han arbetade med sin mun, men gav oss inte ett ljud. Hon var för svag. När hon försökte att flytta, taket verkade grotta, och hon nästan förlorade medvetandet.
  
  
  Shaggy igen, hårt och tungt. En man dök upp i dörren och tittade in. Nen var klädd i en randig kostym och hatt. Hon var ett ljud, en ansträngd grymta.
  
  
  Han hörde mig. Han kom in i rummet och tittade ner på mig. Han såg henne, kalla grå ögon som i ett uttryckslöst, pock-märkt ansikte. Slutligen, han böjde sig ner bredvid mig. Han tog fram en kniv, skär framsidan av min tröja och undersökte såret. Jag kunde inte säga om han var intresserad av att hjälpa mig eller bara är intresserade av hur lång tid jag hade kvar att leva.
  
  
  "Vem är du?" "Nej," sade han till sist. Han hade ett svagt Sicilianska accent.
  
  
  Min mun bildade ett ord. Harper ' s.
  
  
  Han steg upp, gick till badrummet och kom tillbaka med sin första-hjälpen-kit. Han visste något om skottskador. Han hejdade min blödning, skär sedan öppna bladet och började inslagning remsor av cordon runt mitt bröst som ett bandage. Han ville inte betala uppmärksamhet till såret på min hals, så hon var nog bara en beta, och inte tillräckligt allvarliga för att vara en orsak till oro.
  
  
  "Vem sköt dig, Harper?"
  
  
  Jag skakade på huvudet, vilket tyder på att jag inte vet. Han var förhindrad att tala om vad som hade hänt.
  
  
  Han studerade mig för ett ögonblick, som om att bestämma vad de vill göra med mig, skär sedan remsor av cordon trasa som är bundna mina handleder och vrister. Detta ego-pock-märkt ansikte var vagt bekant, men jag kunde inte säga vem som ego var.
  
  
  Få upp, han tittade runt i rummet en gång till, sedan lämnade huset utan att tala till mig igen. Henne, hört ego bil starta och köra iväg.
  
  
  Namnet plötsligt dök upp i mitt huvud. Valante. Marco Valante. Hennes ego såg en bild av henne i tidningarna under en organiserad brottslighet utredning av justitiedepartementet. Enligt rapporter var han den enda kring människor på övervåningen.
  
  
  När jag såg henne, jag mindes att han hade tillbringat några minuter i köket innan att hitta mig, henne, och jag fick upp på alla fyra. Kryper tog en hel del ansträngning. Det var långsamt kommer till liv när min hand rörde vid adressboken. Mina fingrar slöt sig runt det.
  
  
  Jag var tvungen att vila i alla fall. Hans bänkpress är på hans sida, slåss mot yrsel och Stahl är att studera en bok. Det måste ha fallit ut runt en ficka runt inkräktare när vi hade det svårt. Minns hur Älgen päls hade rivit det, tog han boken tillhörde Emu. Att sätta jaget i en minut, sitt krypande igen. Jag var tvungen att pausa och vila tre gånger innan han äntligen gjort det till köket.
  
  
  Sträcker ut i dörren, lyfte han huvudet och såg på Sheila, som blev liggande orörlig bredvid stolen som hon var bunden. Remsor av cordon trasa som band henne fortfarande hängde från stolen armar och lägre stegpinnarna.
  
  
  Hennes röst funnit sin egen. "Sheila?"
  
  
  Det inte förvåna mig att hon inte flytta eller svara. Men hennes namn var croaked ut igen, en röst full av smärta och ilska. Då han kröp upp till henne. Hennes sköra ansikte var blåslagen och blodig. Banditer brutalt dödade dem.
  
  
  Han rörde vid hennes utsträckta handleden. Det var kallt. Jag stängde mina ögon för en stund, tar det till henne.
  
  
  
  
  
  
  att hålla dina känslor under kontroll. Sedan drog han sig upp till kroppen.
  
  
  Jag såg att hon blev dödad av ett slag så hårt att den gick sönder hennes hals. Den enda som kunde landa en sådan blåsa var Älgen. Son of a bitch, tänkte jag.
  
  
  Jag kände mig skyldig för att föra henne tillbaka, och jag kunde inte skydda henne. Hon var fortfarande vid liv, och hon var död. Men det mest kraftfulla känslor som plötsligt grep mig, fyllde mig med beslutsamhet, var ilska. Hon går runt här och få Musa egon och vänner, hennes tänkande att jag skulle göra det, inte bara för Dave Kirby, men för Sheila också.
  
  
  Någonstans hittade jag mer kraft än jag trodde att jag hade. Han sträckte ut handen, tog tag i kanten av kök stol, och fick till hans fötter. Gungande, hon tittade sig omkring och traskade bort till fönstret. Han slet ner gardinerna och täckte hennes nakna kropp med dem. Han kollapsade i en stol innan han var tillräckligt stark för att göra sin väg in i vardagsrummet och gör den otroligt långsamma resa till telefonen. Han tar telefonen ur knipan och ringer upp operatörens nummer.
  
  
  Min kraxande ord inte mycket mening, men jag lyckades förmedla att jag behövde hjälp. När Odin rundade upp två Bonham polisen kom till huset var hon medvetslös på golvet, telefonen var fast i min hand så hårt att emu hade svårt att frigöra det.
  
  
  * * *
  
  
  Det var en nyhet för de anställda på sjukhuset i länet, nära Bonham. De behandlade flera skottskador, utom under jaktsäsongen, när övertränad idrottare brukar lyckades skjuta en eller två andra jägare, och jag var dessutom lockade det faktum att jag var den lyckligaste person de någonsin träffat.
  
  
  "En gawk bara slet hål på halsen. Du kan bli värre, jag spelar touch football, " sa doktorn. "Men du var mycket lycklig med vad hit du i bröstet." Han plockade upp axel hölster hon var klädd. "Detta avtog kulans rörelse och avvikit från mötet dina vitala organ. Gawk gick igenom läder rigg och avvek från sin bana. Du bled ut tillräckligt för att göra skytten tror att han dödade dig.Har du tur, Mr Harper."
  
  
  "Ja," sade jag. Jag var lycklig, men Sheila dog.
  
  
  "Din gode Samariten hjälpte också till. Han bandagerad du vackert. Jag undrar om han hade någon medicinsk utbildning."
  
  
  Han skrattade när han hörde gangster Marco Valante att kallas den Goda Samariten.
  
  
  Den och en halv dag tillbringade hon på sjukhus som tog mig tillbaka till det normala. Hon var fortfarande svag, men kände sig nära till par. Läkaren sa att jag kan flytta runt mitt rum, och om allt går bra, jag kan kolla runt på sjukhuset under söndagar. Han visste det inte, men han planerade att på ett informellt sätt in det i trettio minuter.
  
  
  Han gick till fönstret och tittade ut på sjukhusets parkering. En sliten Ford med en förstärkt motor väntade där. Hennes ego hade fört henne tillbaka från Bonham är den här morgonen. Älg och ego kamrater var borta från mig för nästan två dagar. Jag kommer inte att låta ih trail bli kallare.
  
  
  "Det har varit en lång tid sedan en iller har setts av en man i din fysiska kondition," sa doktorn. Stryk du fått skulle få mig att lämna dig för ett par dagar. Men inte driva själv för snart. Du kanske upptäcker att du inte är så stark som du tror."
  
  
  "Jag ska vara försiktig, Doc." Jag visste inte ens tänka på vad jag sade. Hennes tänker på Älg.
  
  
  Efter läkaren gick igenom församlingar, hon tog av henne sjukhus klänning och satte på henne street kläder. Gadget fastspänd på hennes bullet - ärrad axelrem, hans good luck charm, och kollade på Luger .
  
  
  Mina planer var inte avtalats med Hawk. Hittills har vi inte haft en chans att diskutera händelserna i Bonham i detalj. En dag var vi i telefon med dem iller som polisen tog mig till sjukhuset, vilket var nödvändigt eftersom min ankomst till huset med den mördade flickan krävs en förklaring.
  
  
  På polisstationen i sig, Bonham hotade att arrestera mig. De var mycket upprörd över det faktum att dagen efter min ankomst i ih staden, det var en aktiv fritid för dödsfall. Men Hawk drog några strängar, och plötsligt var det inga frågor, inget mer tryck. Det fanns inga artiklar i tidningar heller.
  
  
  Han gick ut genom sjukhuset och upp tillbaka trapporna. Det var snabbt plockas upp på parkeringen som en lång bil svängde av motorvägen och drog upp bredvid mig. Svängde upp dörren och Hawk sade, " Nick, jag är glad att du är upp."
  
  
  Hoppas att jag inte ser ut som en skolpojke som fångas på kroken, jag lyssnade till hennes ego signal och hoppade in i limousinen.
  
  
  "Jag antar att du planerar att kalla mig. Naturligtvis, du skulle inte ha lämnat sjukhuset och började jaga igen utan att berätta för mig."
  
  
  "Naturligtvis inte", sa jag.
  
  
  "Var du inte rädd att jag skulle lägga in sitt veto denna idé och säga att du är inte i en position att utöva ett pack av mördare?"
  
  
  "Nej, sir", sade han, respekt i rösten. "Vet du, jag skulle sluta mitt jobb om jag inte känner att jag kan hantera det."
  
  
  "När du är för gammal för det här jobbet, Nick, jag kommer att rekommendera dig till utrikesförvaltningen," Han suckade. "Jag var i Denver
  
  
  
  
  
  
  Eftersom jag misstänkte att du skulle dra något sånt här, jag närmade mig henne. Skulle du vilja att någon som är tilldelade till dig som en backup? "
  
  
  "Nej, sir. Jag skulle hellre göra det ensam."
  
  
  Hawk gled de ljudisolerade glas mellan oss och de två männen i framsätet.
  
  
  "Detta är inte bara Kirby' s spin längre, är det, Nick?"
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. "Det är också en flicka. Men det finns mer att göra än personlig hämnd. Den person som leder the killers är en sadist som kommer att fortsätta att döda människor om egot inte kan stoppas."
  
  
  Hawk vänt panelen framför honom och drog ut bandspelare. Han tryckte på knappen. I en officiell röst, sade han, " Ge mig rapport, N3."
  
  
  Jag berättade för henne om de händelser som hade ägt rum sedan min ankomst i Bonham, och sedan Hawk gick till diktafonen. "Det här kommer att ta hand om den officiella delen. Resten av vad som sägs är strängt mellan oss två. Jag ska låta dig fortsätta på dina villkor. Få de jävlarna ut, Nick."
  
  
  "Du inser att vår säkerhet äventyras vid basen på Carolina kusten, inte du?"
  
  
  "Jag ska ta hand om det," Han sade barskt.
  
  
  "Jag tror att basen var infiltrerad av maffian agent. De ville ha information vi samlat in om flickan, och de ville mördare Frank Abruz. De kan inte låta oliktänkande rum döda den person som de lovade säkerhet och pension till. Detta är en direkt utmaning och förolämpning ."
  
  
  "Jag håller med," Hök sagt. "Jag har kommit till samma slutsatser."
  
  
  "Det är några som saknas bitar i pusslet. Till exempel, varför en mördare tydligen arbetar för maffian har försökt att döda mig, men Marco Valante hjälpte mig. Fråga din maffian experter om det. Kanske de kan komma med en teori."
  
  
  "Tänk på att det är gjort."
  
  
  "De människor som dödades Abruz och Kirby är nu ute efter deras blod pengar. Hennes övertygad om att Sheila sade dem sanningen och att hon inte vet vad som hände med pengarna. De dödade henne för ingen anledning, förutom att det var en Älg som gjorde det dödande. Jo, förresten, tre, inte fyra ."
  
  
  "Vad som följd av detta bör följa härifrån?" Hawk frågade.
  
  
  "Detta adressbok som Älg föll när vi kämpade i natt. Det finns sju namn i den. Jag kommer att betala ett besök för att alla runt omkring dessa människor. Kanske odina runt dem kommer att leda mig till Älgen."
  
  
  "Om Älg och ego är medbrottslingar eller maffian inte fånga dig först." Hawk bläddrade igenom adressboken. "Detta är kvinnors namn, alla av dem."
  
  
  "Och alla i deras egen stad. Älgen har vänner över hela kartan."
  
  
  "Henne in på FBI-filer. Kanske kan de berätta något för oss om Älg och ego vänner. Enligt din beskrivning, det är ungefär storleken av en Jolly Green Giant. Detta är början."
  
  
  Han nås för adressboken, men Han var ingen brådska att återvända till det: "Nick, detta är mer än en lista med namn. Om det är en katalog av sexuell natur. Har du läst alla kommentarer Mousse skrev om sju flickor?"
  
  
  "Ja," sade jag. "Ganska saftiga saker."
  
  
  "Han beskriver vad alla runt omkring dem gör bäst i den sexuella sfären."Arbetar i Los Angeles" låter uppseendeväckande."
  
  
  "Personligen tyckte jag de rekommendationer han gav Cora i Vegas. Röst vad ska jag berätta för dig, att låta dig veta exakt hur Älgen poster."
  
  
  "Du är en solid fysiska prov, min gosse, men jag kan inte se hur du skulle personligen utforska ett ämne på djupet, utan att förta sig själv på benet och ben," Han sa en glad röst. "Till exempel, Barbara skönhet är sådan att även Älg kunde inte beskriva det. Han betonade just hennes namn och sätta utropstecken bakom det."
  
  
  "Han kanske gjorde det för att hon är en webb-jungfrun i det här företaget."
  
  
  "Jag tvivlar på att Älgar vet jungfrur," Han sade. "Jag antar att jag inte behöver påpeka att alla dessa flickor är sannolikt deltar i underjorden, och kommer sannolikt att vara ansluten till banditer som inte tvekar att döda dig om de misstänker?"
  
  
  "Det kommer att bli en rolig resa, okej."
  
  
  Hawk stängt boken och gav den till mig. "Vad annat Nick? Är det något som håller dig tillbaka?"
  
  
  "Nej," ljög jag. "Att rösta är allt. Jag kommer att vara i kontakt."
  
  
  Han sa mitt namn igen när han kom ut runt bilen. "Sheila lämnade ett starkt intryck på dig, inte hon? Vad skulle hon vilja?"
  
  
  "Jag kunde inte berätta. Jag visste inte henne så bra."
  
  
  Han ville inte nämna att ett av de namn som i Älg bok kanske tillhör en tjej som vi kände som Sheila Brant. X kunde inte pin med ett förflutet på henne, men Nä måste ha haft en innan hon träffade Frank Abruz.
  
  
  Hon var haunted genom anden av Sheila, liksom hennes mördare.
  
  
  5
  
  
  Om det var en stor nackdel med mitt jobb, bortsett från det antal timmar jag jobbat och hög dödlighet, det var att jag var tvungen att spendera mer tid i främmande länder än i min egen.
  
  
  Jag har inte sett henne, El Pueblo Nuestra Señora la Reinda de Los Angeles de Porciuncula, känd för de flesta runt omkring oss som bara Los Angeles, för två år. Staden har inte förändrats helt och hållet till det bättre. Klimatet, så liknar det som i Medelhavsländerna, var fortfarande vacker, och så var flickor. Men trafiken och avgaserna ökat.
  
  
  När jag gjorde min väg till telefonkiosk av apoteket, jag undrar hur det fungerar
  
  
  
  
  
  som handlar om rankade den första sidan av en sexig Som Älg, kommer att vara jämfört med en del runt berusad människor som sitter med en soda fountain väntar på ih för att bli upptäckt. Great American dream of fame aldrig dör.
  
  
  När Trudu bad för henne, en kvinnas röst svarade och lät besviken. "Jag ska ringa hey." Medan jag väntade på henne, jag tittade på flickornas fötter av soda fountain och öppnade dörren till kiosken, så att hon kunde använda luftkonditioneringen. Dagarna blev hetare och hon var klädd i mycket bandage på bröstet.
  
  
  Röst Arbete verkade kvav, men kanske min mening var påverkad av Älg ee: s kort beskrivning av talanger i sovrummet. När hon fick veta av hej att andra föreslog att jag skulle kontakta henne, hon bjöd in mig för att droppa av. Det var så enkelt som att falla av en barstol. "Jag är helt galen i att få nya vänner," sade hon.
  
  
  Jag upptäckte snart skäl för det. Att träffa nya människor var ett Hårt arbete. Hon arbetade på en bordell. Hon ledde mig upp för trappan, klamrar sig fast vid min arm och prata i en blå rand.
  
  
  "Du är mycket rekommenderas. "Jag fick ditt nummer från Älg," sade jag.
  
  
  "Älg? Ja, naturligtvis." Hon drog mig in i rummet, och drog ner dragkedjan på mina byxor medan hon var fortfarande letar runt. "Jag måste undersöka dig, min kära, och ta ett gott bad. Damen jag jobbar för säger att renlighet är nästa till välstånd."
  
  
  Hon undvek hennes smart trick. "Hon måste vara en riktig filosof. Jag skulle älska att träffa henne igen någon gång."
  
  
  "Nej, du skulle inte vara Stahl. Det är så kallt som att lägga upp ett lån shark ' s dollar. De flesta madams är kallt. De filmer där de har ett hjärta av guld , är stora Hollywood skitsnack. Vad är det med dig, min kära? rörde det? "
  
  
  Åtminstone hon hade hittat någon att prata med, tänkte jag. Om han hade bett henne att ta sig till arenan, hon förmodligen skulle ha lagt baseball club roster och förra årets rekord.
  
  
  Trudila snuggled upp till mig. Hon var en stor flicka, blond genom en skönhetssalong, och hade en hel del putsning av att göra för evigt. Hennes bröstvårtor var som kulor i bröstet.
  
  
  "Vad har hänt med ditt ansikte, honey?" Hon rörde snitt i kanten av läppen, stygnen läkaren hade satts i mitt huvud. "Du ser ut som du föll ner i en betongblandare."
  
  
  "Jag hade en olycka*
  
  
  "Jag är ledsen."Hennes hand tog tag i mig igen. "Åh, du är en riktig man, är du inte?"
  
  
  Hon har nog sagt detta till alla sina kunder, men det gör inte mycket mening med att få det att låta som hon misteln menade det. Jag hastigt steg tillbaka och började packa upp det, att veta att om Hawk såg mig nu, skulle han skratta.
  
  
  "Jag vill be dig om Älgen. När var sista gången du såg ego?"
  
  
  "Jag verkligen inte ihåg. Är det därför du kom hit, för att ta reda på var Älgen är i hallen?"
  
  
  "Du är en smart tjej. Du såg igenom mig direkt, inte du?" Hon smickrad med all sin kraft. "Jag letar efter en stor clown. Vi tappade kontakten, du vet vad jag menar?"
  
  
  Hon lutade sig in för att slicka mig och lindade hennes vänstra arm runt min midja. Hennes högra hand fann min dragkedjan igen. Hon var snabbare än en ficktjuv. "Eftersom ni är här kan du njuta av att besöka. Vad hetsar dig?"
  
  
  Ee tog tag i hennes arm och vände henne med handflatan uppåt. De satte tre tjugoårsåldern i hennes böjda fingrar. "Berätta för mig om Älg."
  
  
  Hennes vänlighet plötsligt bleknade. Hon noga färdig räkningar och stoppade en ih i min linning: "jag säljer sex, inte information."
  
  
  "Älg och jag är gamla vänner. Men vi tappade kontakten, som jag sa. Titta, han gav mig ditt nummer, inte han?"
  
  
  "Du kunde ha ljugit om det. Hur som helst, jag minns inte sista gången jag såg en älg, och jag är inte säker på var det är. Även om han är din sedan länge förlorade bror, jag vill inte prata om nen."
  
  
  Han fick sina två mer tjugoårsåldern, vikta alla fem av dem, och stoppade dem i hennes urringade blusen. "Är du säker?"
  
  
  "Jag är absolut säker. Älgar gillar att förvirra folk, och han är bra på det. Ingen talar om nen med främlingar."
  
  
  "Ge mig din gamla adress, även ditt telefonnummer. Jag kommer inte att berätta om hennes ego fick den."
  
  
  Hon fumlade mellan hennes stora bröst och drog ut räkningar. Hon jämnas ut ih rynkor. "Jag har inte sett ego på månader, kanske ett år. Ärligt talat. Och jag visste inte hennes adress. Han brukade komma hit från gång till gång, det är allt."
  
  
  "Han hade ett namn, inte han?"
  
  
  "Jag trodde du var en ego kompis. Vänner vet namnen på en annan." Hon kastade räkningar på mig, och de föll till golvet. "Att du inte ens ser ut som hans vän. Du ser alltför ärlig. Ta muta och kämpa bort det."
  
  
  Efter att ha misslyckats med att förhandla, han försökte sig på ett mer direkt tillvägagångssätt. Han drog tillbaka sin jacka så att hon kunde se den Luger i sin läderbalja. "Jag behöver ett namn, Arbetade."
  
  
  Hon slickade hennes underläpp. "Är du en Kopp?"
  
  
  "Nej, det är bara en man som letar efter en Älg."
  
  
  "Jones är ett ego namn." Hon skrattade nervöst. "Du kanske inte tror mig, men det är sant. Ego namn är Edward Jones. Och det är allt jag kan berätta för dig."
  
  
  "Tack", sa jag, närmar sig den dagen. "Du kan lämna en muta."
  
  
  Jag väntade utanför huset i tre timmar, kollapsade på bilsätet och försökte se oansenliga. Hon var nära huset
  
  
  
  
  
  Han var på väg för att fylla upp sig själv med karaktär analys när Trudy slutligen dök upp och hyllas i en taxi.
  
  
  Carter, tänkte jag, det är en bra sak att du inte är en godtrogen själ.
  
  
  Jag tog en taxi som tog mig över staden till en billig lägenhet byggnad. Jag följde henne in precis i tid för att se henne gå upp för trappan. I slutet av en lång korridor, en busty blond knackade på dörren. När det var inget svar, hon knackade hårdare. Sedan vände hon sig om och fick se mig, och hennes ögon vidgades vid flaggan av behörighet att utföra.
  
  
  "Det var ingen sanning i din berättelse," Hej sa till henne, " men jag fick värde för mina pengar. Du tog med mig hit."
  
  
  "Smart som en skräddare, är det inte?" hon spottade.
  
  
  Hon försökte dörren. "Självklart, Älg inte är hemma. Vad föreslår du att vi gör om det?"
  
  
  Hon sprang till nästa trappa. Han jagade henne till tak och hörn henne. Hon kämpade och kliade mig i ansiktet, försökte knä mig i ljumsken, och kallas ut några obsceniteter jag inte hade hört i år. Med tanke på min mycket olika resor, som sagt en hel del om hennes vokabulär.
  
  
  Ee drog henne i handlederna och fästs henne till kanten av taket. "Låt oss nu höra sanningen om Älg."
  
  
  "Du kommer inte att driva mig bort. Han skulle, men du kommer inte."
  
  
  "Räkna inte med på det, Trudila. Älgar som dödas min vän och knullade flickan till döds. Hennes ego kommer att hitta henne, och jag bryr mig inte vad jag gör längs vägen."
  
  
  Hon andades tungt. "Är det sant att om flickan? Är du upp till par?"
  
  
  "Flickans namn var Sheila. Har du någonsin hört Älgar nämna henne?"
  
  
  "Aldrig. Och jag har inte sett henne - ego på sistone. Han bodde i en lägenhet när Ego kände henne. Jag trodde att han kanske vet vad ditt ego är ute efter. Detta är webben anledning till varför den skapades. Jag svär att det är."
  
  
  "Är han, som kallar sig själv Edward Jones, eller gör du det?"
  
  
  "Han använde det namnet när hans ego visste. Han använde förmodligen ett dussin mer. Om du inte tror mig, gå tillbaka in och fråga de andra tjejerna. De kommer att säga samma sak. Han är en inbrottstjuv. Han skröt om att han hade gjort en del bra saker."
  
  
  Ee släppte henne. "Bra."
  
  
  "Kan jag gå nu?"
  
  
  "Flyga iväg", sa jag.
  
  
  Trudila tittade tillbaka som hon nådde trappan.
  
  
  "Han sätter in den till döds?"
  
  
  "Ja," sade jag. Min röst var hes.
  
  
  Jag upptäckte att de billiga lås på dagen i lägenheten är lätt att öppna. Rummen var tomma, de dammiga möbler. Den sista invånare kvar ganska länge sedan. Jag tittade runt i avsky. Hennes, hoppas på mer.
  
  
  Företaget väntade på mig på botten av trappan. Jag försökte att inte visa min utförande tillstånd flaggan när jag såg ee.
  
  
  "Vad du sa fick mig att tänka:" Trude sagt.
  
  
  "Gjorde det?"
  
  
  "Jag menar om flickan. Var hon din flickvän?"
  
  
  "Nej, jag sa till henne. "Men hon förtjänade inte att dö så här."
  
  
  "Jag kan inte berätta mer om Älg än jag har redan berättat för henne. Men jag kan ge dig ett annat namn. Vet du hur rovdjur arbete? de kanske går till någon i maffian eller en kille som finansierar rån med några av bytet. Det finns en man i Los Angeles som heter Haskell. Pengar att råna ."
  
  
  "Tack, Jag Har Arbetat Hårt."
  
  
  "Glöm det. Och det är vad jag menar. Glöm vad jag sa till dig."
  
  
  Tecken på Haskell s day sa att han var i fastigheter. Den tjocka mattan i hallen visade att han var att tjäna pengar från det, eller arbetar deltid. Min vällustig sekreterare gav mig ett leende fullt av tänder och ingen uppriktighet, och berättade för mig att Mr Haskell inte ser någon utan ett möte.
  
  
  "Hur gör jag för att få en tid?"
  
  
  Hon visade tänderna igen. Det var tänkt att reklam för tandkräm. "Om en person inte vet Mr Haskell, de känner honom på sällsynta medicinska termer."
  
  
  "Jag vet att Edward Jones", sade jag. "Kommer det att vara tillräckligt?"
  
  
  Hon plockade upp några papper och gick in för att ge namn till sin chef i det privata. När hon kom tillbaka, hon sa att Mr Haskell var mycket upptagen idag och, som det visade sig, hade aldrig hört talas om Edward Jones.
  
  
  "Med andra ord har jag att lämna."
  
  
  Den leende blommat igen, denna gång tjugofyra karat. "Du fick det, Buster."
  
  
  En svart Cadillac satt på trottoarkanten som det lämnat henne runt byggnaden på Kaliforniens soliga helig dag. Bakom ratten var en uniformerad chaufför med ett ansikte som såg ut som någon från andra våningen.
  
  
  Henne, lutade sig in för att prata med honom som mimmo "Caddy" gått av. "Du ska inte bära en skräddarsydd uniform. Detta gör bula under armen sticker ut som en bula på ett däck."
  
  
  Han flinade och klappade bula. "Röst där jag gör mina rekommendationer."
  
  
  Han parkerade den halvt kvarter bort och väntade. Föraren hade uppenbarligen kommit till Haskell. Tio minuter senare, en knubbig man som såg ut som om han bar på en vattenmelon under sin rock dök upp och satte mig i bilen.
  
  
  När Caddy klarat det, han hamnade på efterkälken. Vårt mål var en flott förort country club. Den feta mannen var en golfspelare. Han tillbringade större delen av dagen med att titta på det genom en kikare. Han fick köra på en gammal kvinna. När han slutligen traskade tillbaka till klubben, hon var ett offer för allvarlig tristess.
  
  
  Det är dags att göra ett drag. Jag plockade upp min kikare och gick till parkeringen
  
  
  
  
  
  . Man går bakom en rad av bilar, hennes pappa gick upp bakom föraren, som var lutad mot huven på Caddy med armarna korsade.
  
  
  "Hej", sa jag mjukt.
  
  
  Han snurrade runt och var smällde i egots solar plexus med ett par av grövsta slag. Ego drog det mellan två bilar så att vi inte skulle väcka uppmärksamhet, och tryck sedan ego igen. Egots ögon rullade tillbaka som marmor och ego klumpig hand gled okontrollerbart från knapparna i hans jacka.
  
  
  "Låt oss ta en titt på dina rekommendationer," sade han och slet hårt på sin jacka. Knappar regnade ner på sidan av Cadillac. Den kom ut i hölster under hans arm med en .38-kaliber pistol.
  
  
  "Vi ska vänta på att din chef nu," emu berättade för henne.
  
  
  När Haskell kom ut genom klubben, chauffören satt stiffly bakom ratten. Ego rack var på grund av vapnet som fastnat i emu: s hals bakifrån.
  
  
  "Max, vad är det för fel med dig?" Haskell frågade, slickar på sina läppar.
  
  
  "Hans liv gör ont", sade jag. Hennes fot trycks upp den högra bildörren. "Sitt ner, Herr Haskell."
  
  
  Den feta mannen tittade på mig från baksätet. Han hade en smidig golf tan, men nu såg han lite blek. "Att inte stödja din dom", muttrade han. "Jag är en person med inflytande."
  
  
  Jag har väntat på henne länge, och jag plågades av otålighet. "Hoppa in i bilen, Mr Haskell, eller ska jag spilla lite av din chaufför är blod på de dyra Zhirinovsky lädersäten."
  
  
  Han fick in i bilen och lutade sig tillbaka, muttra. Att sätta sitt knubbiga fingrar, som han sade ," Du skulle bättre ha mycket goda skäl för denna åtgärd."
  
  
  "Framgång föder förtroende, Mr Haskell," sade jag. "Jag är inte en billig ligist, och jag bryr mig inte om hur viktig du är för mig."
  
  
  Ego är små ögon skiftade oroligt, men han behöll sitt lugn. "Jag antar att du är en person som påstår sig vara en vän av Edward Jones."
  
  
  "Jag kan inte säga att hans ego är olika. Jag berättade för henne att jag kände honom. Jag vill dela med dig lite information om var man kan hitta Mr. Jones."
  
  
  "Vi har aldrig utbytte adresser."
  
  
  Jag såg ingen anledning att behandla Haskell med vita handskar. Trots hans chaufför, Cadillac, ego-strödda kontor, och country club medlemskap, han var ingenting annat än en sofistikerad ligist. Han fästs henne som en revolver för att hennes ego knäskålen. Den kraftiga slag som orsakade en attack av smärta.
  
  
  "Vem fan är du, skräddare?" online hotel veta.
  
  
  "Jag är den mannen som gav dig korkskruv fråga om Edward Jones."
  
  
  "Han har inte varit till Los Angeles i månader. Jag har inte haft något med honom att göra längre än så."
  
  
  "Den som arbetar med Jones? Han har ett par vänner som han använder i sitt arbete. Jag vill veta ih namn."
  
  
  Han grimaced och gnuggade varje stam. "Om du visste att denna person som liksom du känner henne, du skulle inte vara intresserad av att titta för det. . Han gillar att döda människor."
  
  
  "Det är därför jag letar efter hennes ego."
  
  
  "Jag kan inte berätta om ego vänner eftersom jag i kontakt med det ensam. Han var mycket försiktig om sådana detaljer. Han slutade komma till mig för att få finansiering eftersom han hittat en annan beskyddare. Någon i Organisationen, tror jag."
  
  
  Dess ut, runt bilen. Ytterligare en nolla. En bortkastad dag, med undantag för nöjet att få veta Mr Haskell bättre, vilket jag skulle ha gjort utan.
  
  
  "Är inte du ska berätta för mig vem du är?" Haskell frågade.
  
  
  "Varför skulle jag? Du inte berätta någonting."
  
  
  Hon kastades av Ego av förarens pistol i en papperskorg på gatan.
  
  
  Han hade kallat Hawke från hans motel rum den natten. "Låt oss jämföra anteckningar," sa jag när han kom fram till linjen.
  
  
  "Jag har lite information om mannen som försökte döda dig på Bonham hotel. Först av allt, ego ' s riktiga namn var Della Coogan. Han hade ett polisregister. Han var en legosoldat, en av de bästa. FBI verkade lite förvånad över att du lyckades övervinna egot." Det var en del av tillfredsställelse i Hawke ' s röst.
  
  
  "Som gav sina emu order?"
  
  
  "Han var en självständig entreprenör. Han anställdes av vem som helst som kunde betala emu en hög avgift. FBI hävdar att han inte var en del av maffian ordinarie lön".
  
  
  "Vad sägs om Valante?"
  
  
  "Han var Frank Abruz närmaste vän."
  
  
  "Jag är rädd att jag inte har så mycket. Det finns ingen älg i Los Angeles."
  
  
  Hawk harklade sig. Gjorde hon överleva att uppvisa en?"
  
  
  Det var ingen tvekan om det. Min chef hade en smutsig gammal man strimma.
  
  
  Sex
  
  
  Hennes tidiga bänkpress gick till sängs och sov ända fram till gryningen. För mig är detta det enda överföring av ett väsande ljud. Hans ögon smalnade och han låg och lyssnade, hans fingrar som griper tag i handtaget på luger. Då kände jag en plötslig rush av värme till ansiktet.
  
  
  Gungade bladet åt sidan, hon vände sig om och föll till golvet, på huk, Wilhelmina i hennes hand. Orange lågor slickade väggen i min motell rum. Det väsande ljud jag hörde var på grund av gardiner på glas dörrarna till uteplatsen som fattade eld. De var redan curling i svart fnöske, och det brann en eld med stön.
  
  
  Hon tog tag i en brandsläckare stönande i hallen och huttrade i den värme som han kom in i rummet. Brandsläckaren snabbt släckt lågorna. Jag vann det, men om jag hade sovit fem minuter längre, det skulle ha varit annorlunda.
  
  
  Brandsläckaren tappade den, tog upp den Luger igen, och slet bort det.
  
  
  
  
  
  förkolnade gardiner. Någon hade gjort ett snyggt hål i glas vägg och nått ut till ljusa gardiner. Det var ett mycket professionellt jobb. När jag stod beundrar hål, en gawk bröt igenom dörren nära mitt huvud. Henne, hört som gawk gått mimmo och slå den bortre väggen. En stund senare, han låg på golvet.
  
  
  Skytten gömde sig bakom en låg vägg på andra sidan av den bifogade uteplats och pool område. I det svaga ljuset kunde jag se henne, lite ego den pistol, som han drivit ego genom väggen. Eftersom han inte hör skottet, gevär måste vara utrustade med en ljuddämpare. Den här mannen var ett proffs på att allt förutom att han missade mitt huvud av sex inches. Kanske är det skiftade lite när han tryckte av.
  
  
  Jag kom inte tillbaka emu eld eftersom jag inte kunde se ego klart. Han kunde inte nå mig heller. Vi spelade en väntande spelet, alla runt omkring oss hoppas på en upptäckt. Ego tålamod har överträffat mina. Jag bestämde mig för att flytta henne. Omfamna golvet, hennes, började dra.
  
  
  När han var längre bort från dörren, ställde han sig upp. Han drog på hennes byxor. Han travade ner heltäckningsmatta hallen, barfota, och upp för trapporna till första-andra våningen av motellet. Om jag har tur, kan jag skjuta honom från ovan, tänkte jag. Men när han nådde fram till räcket på andra våningen, balkong, han försvann runt hans gömställe.
  
  
  Den klumpar av pensel på motel grunder som fastställs bra skydd, men revolvermannen hade till dart mellan dem. Jag får se hans ego förr eller senare. Han väntade på henne, frossa lite i den svala luften. Bortsett från mina byxor, jag var klädd i bara ett bandage runt mitt bröst.
  
  
  Jag har slutligen märkt en krökt figur som kör bort från mig. Innan han kunde skjuta honom, han hoppade in i bortre hörnet av byggnaden.
  
  
  Han snabbt nedför trappan, sprang förbi mimmo rad av mynt-drivs varuautomater med drycker, och flög ut till parkeringsplatsen. Min man var på reträtt. Han klättrade över stängslet och hoppade in i en bil parkerad på sidan av vägen utanför motellet. Han tog cykeln och körde snabbt iväg.
  
  
  Han kunde ha skjutit henne, men som förmodligen inte skulle ha stoppat honom, och han ville inte att dra en folkmassa. Hon gick tillbaka till sitt rum, fråga dig själv det självklara korkskruv. Hur fungerar en potentiell mördare vet var man kan hitta mig?
  
  
  Sedan lämnade jag henne, körde på motorvägen och körde tvärs över stan till huset där jag träffade Fungerar.
  
  
  En bastant Kinesisk man mötte mig vid dörren. Jag såg inte henne, " Ego sade om sitt första besök, och jag behövde inte ångra det. Det var byggd som en traktor och såg inte så trevlig.
  
  
  "Vad vill du vid denna tid på dagen?" "Vad är det?" frågade han argt.
  
  
  "För tidigt för det?"
  
  
  "Om du inte har en avtalad tid. Men du behöver inte."
  
  
  Jag lutade min skuldra mot väggen när han försökte stänga den framför mitt ansikte. Emu log mot henne. "Berätta Trud som någon annan har kommit för att se henne."
  
  
  "Anläggningen inte se någon dag."
  
  
  "Du har fel om att" emu berättade för henne. "Hon ser mig."
  
  
  "Mister, försök inte att behandla mig illa. Jag kan kasta dig i nästa block."
  
  
  "Du kanske kunde. Men när jag kommer tillbaka, jag ska visa er helvetet".
  
  
  Han kastade huvudet bakåt och skrattade som en utombordsmotor. "Jag brukade vara en professionell brottare. Den mäktiga Shan, Terror och Öster, även om dess född öppet här i Los Angeles. Har du någonsin sett wrestling på TV?"
  
  
  "Jag försöker att inte göra det."
  
  
  "Lyssna, tuff kille, jag bara jobbar här. Men jag kommer inte att leverera ditt meddelande om du vill vänta."
  
  
  "Tack."
  
  
  "Det är okej. Du är underhållande för mig."
  
  
  Han släppte mig och gick därifrån, fortfarande skrattande. Han trädde in i det bakre rummet på första våningen, och stängde dörren bakom honom. Jag hörde hennes röst, en hona. I väntan på henne, jag undrade varför flickan som var engagerade i går var så lättillgängligt, idag så svårt att se.
  
  
  En blond kvinna dök upp på trappan Ansträngning hade tagit mig upp dagen innan. Hon var mycket lik Trud, förutom att hon var yngre och tyngre i höfterna. Hon var klädd i en negligé som knappast spelat någon roll.
  
  
  Gäspningar och stretching, hon ropade till mig ," Vad behöver du, älskling?" Hennes tonfall anges att vad det än var, hon visste var jag kunde få det.
  
  
  Skräcken i Öster kom tillbaka och var avbruten. "Gå vilse", säger han morrade på flickan. Självklart, ego var inte längre roade. Han ryckte hans tumme på mig. "Kom igen, tuff kille."
  
  
  Han trädde in i ett rum där mörkarna drogs tätt mot solen. Billiga illaluktande ämnen förorenad luft, och möblerna var en blandning av tikka och Hollywood groteska. Den stora Kinesisk man stängt dörren bakom mig, och jag hör låset klicka på.
  
  
  Kvinnan som väntar på att jag inte såg ut som Trudy alls. Hon var i hennes mitten av trettiotalet, och måste ha haft en Orientalisk härkomst någonstans. Hennes ögon var något lutande, och hennes hud hade en mistel gulaktig nyans. Hennes svarta hår var klippt nära målet. En gnistrande mandarin kjol klängde sig fast vid hennes slanka kropp, och hennes långa naglar var målade i en mottaglig området. I det mörka rummet, hennes ögon lyste som ögonen på en Siames katt uppkrupen i Nä knä.
  
  
  "Är det honom, Alida?" Shan frågade.
  
  
  "Det är naturligtvis honom."
  
  
  "Du behöver inte
  
  
  
  
  
  
  Den andra fungerar, mister. Han tog tag i min ärm, ösa upp en handfull av ego med sina tjocka fingrar.
  
  
  Katten i kvinnans knä och tittade upp som om det hade hört hotet. Egots lilla tungan gled över egot kotletter.
  
  
  "Vänta lite", sa jag. "Vad är skälet till att de inte tycker om?"
  
  
  Kvinnan klappade katten och skrattade när hon såg på mig. "Jag kör det här huset. Du kom hit i går under falska förespeglingar. Du har orsakat oss problem."
  
  
  "Vad är problemet?"
  
  
  "Den värsta sorten. Trudila gjorde misstaget att inte berätta för mig om dig i första hand. Jag kommer inte låta dig få se henne igen. Detta fall du är involverad i är ingen av hennes verksamhet."
  
  
  Den Kinesiska man lägger en tung hand på min axel. "Är det mig nu?"
  
  
  "Inte ännu," Emu Alida sa. Hon pekade på en lång nagel på mig. "Du fick flickan, som säger att Älgen föll kvinnan till döden. Kanske du ljög. Du kanske har andra skäl för att leta efter en ego."
  
  
  "Vad skulle de vara?"
  
  
  "Till exempel, två hundra tusen dollar."
  
  
  Det var bara en tailspin tid innan hon släppte Shan mot mig, och jag kommer inte att lämna utan att prata med Störd. Så, med en rasande bakåt, han slog sin armbåge i Shang är svårt magen. Han grunted, som gjorde ont, och bad om tillstånd att utföra.
  
  
  Svarvning, jag slog hennes ego med mitt knä. Ego ' s ansikte var allt annat än mystisk. Rader av smärta sprang över Egots ögon, och han böjde sig över som en club-barfota man försöker hålla en valnöt mellan hans knän.
  
  
  När han nått för mig, han feinted och då slog sitt ego med kanten av sin högra hand. De slag som split styrelsen fångas emu i sidan av sin tjocka hals. Egots ögon är svullen och hans andedräkt är visslande genom hans tänder. Fånga ego i hans päls, han slet hennes ego ur motvikter och kastade den på hans höfter. Han föll till golvet som ett piano tappats från två våningar.
  
  
  Luger drog ut den. "Varifrån Kommer Han?"
  
  
  Alida ställde sig upp och kastade katt i mitt ansikte. Hon undvek, och Siames flög förbi mimmo, spy ut ilska. Han landade på Shang är tillbaka och började göra sin väg upp. Den Kinesiska försökt att driva ego bort, och katten sjönk klorna i mannens huvud.
  
  
  Dålig Shan skrek högt nog för att bryta glas.
  
  
  Han klappade katten lite lätt på ryggen med en Luger. Han meowed och hoppade till närmaste bord.
  
  
  "Är du okej?" Shana frågade henne, men att han inte lyssnade. Han vände sig till Aliide, och hon öppnade en låda, en stol. Jag fick en idé om att damen inte var ute efter en gästbok för mig. Ee tog henne tillbaka hennes klänning, och det tore som hon våndades. När hon vände sig om, Nä höll en .38 Beretta.
  
  
  Hon kallade mig vid ett namn som inte var känd från sin Kinesiska förfäder. Det var en 100% Svensk schackmatt. Innan hon kunde dra igång, hon var hit i handleden med en tung Luger, och Beretta hoppat ur hennes fingrar och slog i väggen.
  
  
  Hennes införas luger tips är uppriktig mellan hennes hat fyllda ögon. "Var det en korkskruv i där Han arbetar?"
  
  
  Alida ledde mig uppför trappan. Flickan satt på sängen spela patiens. Hon tittade på mig bistert. "Titta vem som är här. Min maskot."
  
  
  "Jag försökte hålla mitt ego bort från dig. Ta mitt råd och tala inte om för honom vad som helst," Alida sa.
  
  
  Jag hade en dag i ett svart öga på Fabriken. Han gick fram till henne och lyfte hennes haka. "Som arbetade för dig?"
  
  
  "En kille som heter Oscar. Oscar Snodgrass."
  
  
  "Jag tror inte att det var ett ego namn."
  
  
  "Det finns rykten om att en maffia capo dödades och några av maffian pengar stals. Älgen är tillräckligt vild för att dra en sådan stunt. Och du kom och letade efter en Älg. Alicia säger att det är ett märkligt sammanträffande."
  
  
  "Jag är inte intresserad av pengar. Jag berättade varför jag behöver en Älg."
  
  
  Flickan tittade på Alida. "Vad ska jag göra? Jag tror att hennes emu."
  
  
  "Jag var på väg för att se Haskell. Han ville inte berätta för mig allt jag behövde veta. Men någon har försökt att döda mig, och nu tycker jag du och det här godmodig fru här i ovisshet. Vad är historien, som Arbetar?"
  
  
  Det slutade med korten i en hög på sängen. "Alida, hennes namn är emu."
  
  
  Så skynda dig. Henne, jag vill ha honom här. Jag vill inte ha några mer problem med maffian."
  
  
  "Två män kom hit igår kväll," Trude sagt. "Jag kan inte ge dig ih namn, men jag kan berätta vem de arbetar för."
  
  
  "Maffian".
  
  
  "En omröstning om förtroendet. De visste att du var där för att se mig. Oni hotell veta vad du behövde. Kort freak slog mig, och jag var rädd. Jag sa till emu du letar efter en Älg."
  
  
  Jag trodde att de var efter mig. Ih förde henne här, precis som han förde henne till Idaho. De hade tålamod och ihållande, och att de nu visste vad de inte visste förut, att Älgen var en ih rånare.
  
  
  "De kommer bränna dig," Alida sa. "Jag hoppas att de kommer bränna dig."
  
  
  Henne, gick ner för trappan. Den kraftfulla Shan grep armarna på en stol och grimaced som en blond man i en negligé som tillämpas emu jod till hans hår. Siamese katt satt slicka på sin tass och skrattade så det tittade på mig som mimmo klarat det. "Söta kitty", sade jag. Han var den verkliga terrorn i Öst.
  
  
  Sju
  
  
  Hennes, lämnade Los Angeles klockan tio på morgonen i söder. Mitt namn på Älg är en liten svart bok var Teresa, och Teresa var i San Diego. Jag hoppades att prata med henne båda ändarna av dagen.
  
  
  
  
  
  Loppet har börjat. Maffian visste nästan lika mycket som att jag kände henne. De kommer att skicka soldater för att jaga Älg. Min enda fördel var en liten svart bok med sju namn på det.
  
  
  Jag tittade i backspegeln, att försöka se den bil som kommer att följa mig. Jag trodde att det var en brun sedan, en Buick. Föraren försökte förvirra mig: han låter de andra få bilen mellan oss ett tag, och när det avtog, han körde flera mil framåt.
  
  
  Medan han var där, han svängde av huvudvägen och in på första lediga sida vägen. Jag körde upp till bensinstationen och berättade skötare för att fylla upp Ford och kolla under huven. Han öppnade den, gick in och öppnade en läsk.
  
  
  Den bruna Buick kom innan skötare hade även klar med att kontrollera oljan. Det var två män i framsätet. En av dem vände sig för att titta på Vadställena, men de fortsatte. De var fortfarande i hopp om att nu hade inte märkt.
  
  
  Fortfarande håller flaska dryck i handen, gick han ut sidan dörren till stationen och upp för backen bakom det. Den assistent som kallas ut till mig, men jag fortsatte att gå. Han stannade till i en dunge av träd och stod och ner. Jag kunde se henne tydligt på stationen, men ingen såg mig där.
  
  
  Föraren av den bruna bilen stod på tomgång, väntade på att hon skulle dyka upp igen. När han inte, han vände och kom tillbaka.
  
  
  Jag avslutade den och såg skötare dra huvan av Ford mindre. Ego var förbryllad av mitt beteende, men han hade min bil. Han var inte orolig för att mina räkningar på att rinna ut.
  
  
  Buick var tillbaka. De två ligister hört man för ett ögonblick. Han pekade i den riktning jag var på väg. Den mafiosi diskuterat det. Då de sprang upp på berget. De var rädda att jag hade övergivit Ford och försökte komma bort från dem."
  
  
  Kom igen, boys, tänkte jag.
  
  
  När de närmade sig, Slickar, flämtande och skälla på henne, gled ner bakom ett träd. Den långe mannen var i bättre form. Han var tre steg före hans följeslagare. Han sprang mimmo av mitt gömställe, kör längs kanten av snår. En kort man som heter efter emu, "Hej, Joe. Sakta ner. Tycker du att detta är de Olympiska Spelen?"
  
  
  Håller flaskan med flaskan på en liten tråd, hon gick ut från bakom trädet. "Hej, shorty", sade jag.
  
  
  Han stannade till som om han hade snubblat på en tvättlina. "Joe!" skrek han.
  
  
  Hon träffades i huvudet av hans ego med en tom ölflaska, och han kollapsade i en hög.
  
  
  Joe paus. Han tittade tillbaka och såg mig komma mot honom. Ego hand blixtrade under hans päls, återkom sedan med en .45-kaliber pistol. Då han tvekade. Han tog inte eld.
  
  
  Jag ville inte fråga henne varför han höll elden. Henne, tog tag i det.
  
  
  Bandit lindade benen runt mig och sparkade mig i huvudet .45. Vi rullade på vilda gräs och buskar medan vi brottades. Egot tog tag i hennes handled och slet. Hennes ego bröt henne. Ljudet var som crack i en torr club. Bandit stönade. Hennes ego slog honom två gånger och han kröp iväg.
  
  
  Han stod upp och slog Luger ur min hand. Hennes ego träffa henne. Han stod upp igen, hans brutna handleden dinglande, och slog mig med hans goda hand. Han var cool. Han fortsatte att komma. I slutet, det kastades av ego med ett högerslag.
  
  
  Hans uthållighet var fantastisk. Han kämpade för att hans fötter igen.
  
  
  Dess trött. Det var den största sak som jag sökte till mig själv, med dem illrar som mig att bli skjuten, och jag kände det som att min energi var slut. Jämfört med Joe, den Kraftfulla Shan var ett lätt mål.
  
  
  "Spelet är över," emu berättade för henne. Hugo gled in i min hand. "Jag har varit som du sparar för samtal, men jag kan ändra mig."
  
  
  Solen saint glinted på stiletto blad som hennes flyttade till honom. Joe höll upp hans goda hand. "Jag tänker inte ta den sak som bort från dig. Låt oss tala."
  
  
  "Som arbetade på Trudu runt omkring dig?"
  
  
  "Killen du slå upp. Men jag skulle göra det. Business är Business."
  
  
  Lizzie kom upp till henne och sätta en kniv för att hennes ego Adams äpple. "Vem är din chef?"
  
  
  "Valante. Marco Valante".
  
  
  "Och vad var det sista du var tvungen att berätta för honom?"
  
  
  "Att du letar efter en rånare som heter Älg. Vi fick detta från en tjej. Valante berättade för oss att stanna med dig."
  
  
  Han samlade ihop vapen, stoppade Ego .45 i hans bälte, mantlad stiletto, och ledde Ego tillbaka till Dörren med Luger på hans rygg.
  
  
  Joe tittade på sin partner. "Han kommer att ha en jäkla huvudvärk i morgon. Valante varnade oss för att du var ingen liten sak."
  
  
  "Hur länge har du varit efter mig?"
  
  
  "Vi hittade dig i Los Angeles, men med dem illrar, som du har checkat ut runt sjukhuset, var någon på dig. Valante fortsatte att ändra armén."
  
  
  Valante var en klok man. Om han hade fastnat på en grupp av soldater, ih skulle ha märkt det.
  
  
  Shorty vänt henne och drog pistolen ur sitt ego axel hölster. Hon rätade på sig och tittade på Joe, förutsatt att så mycket som han visste. Han var en ung, stilig italienska, snyggt och dyrt klädda. Jag kunde inte tro att han var bara en vanlig bandit. Han var för kallt, för kallt, stående med en bruten handled hängde ner, men håller tillbaka några tecken på smärta, andra än de linjer runt ego i hans mörka ögon.
  
  
  "Jag är smickrad över att Valante sätta din talang på min svans. Du måste vara ego nummer ett.
  
  
  
  
  
  
  "Jag var förrän det hände. Jag kanske inte kommer vara här längre."
  
  
  "Vem dödade Meredith?" Det blev tillfrågad av en korkskruv plötsligt, i hopp om att få en reaktion som inte skulle berätta för mig om han ljög.
  
  
  Hennes panna fårad i förvirring. Han tryckte sin brutna handled till magen, frossa lite. "Vem är Meredith?"
  
  
  "Han jobbade på en bensinstation i Idaho. Någon skär emu: s hals."
  
  
  "Inte hennes. Jag vet inte någon. Valante var i Idaho, men han såg inte någon åtgärd. När han kom dit, det var allt över. från blödde till döds ."
  
  
  "Han var nyttigt för mig. Han vill veta vad hon vet."
  
  
  Detta fungerade också. Emu hade att vänta för henne att komma ut runt sjukhuset och låt mig knyta tyglarna, men ego boys stannade med mig tillräckligt länge för att få Älgen namn. I den nuvarande situationen, min resa till Los Angeles var mer lönsamt för maffian än för mig. Han kommer inte bli glad över det.
  
  
  "Valante kan ha sin egen anledning att hjälpa dig att hålla dig vid liv," Joe. "Jag skulle inte döda Stahl ego."
  
  
  "Skulle du vilja att åtnjuta samma privilegium?"
  
  
  "Vid liv, du menar?" Han skrattade nervöst. "Jag har svarat på alla dina frågor, man. Vad vill du?"
  
  
  "Du har inte berättat det för mig några stora hemligheter ännu. "Valante skulle inte ha något emot att vara känd, med tanke på omständigheterna. Svåra frågor uppstår." Hon togs ut av en Luger emu i dollar stack. "Tänk nu noga. Hur fungerar Valante ens vet om mig?"
  
  
  "Han gick till styrelsemöte, den högsta ledningen i Organisationen. De talade om mordet på Frank Abruz. Ditt namn fick sätta sig på stolen. Styrelsen beslutade att hänskjuta ärendet till Valante. Han hade ett speciellt intresse. Han och Abruz var nära."
  
  
  "Det var en annan man i Bonham, Idaho. Han åkte dit för att träffa flickan. Han försökte döda mig." Den Luger höll henne stilla, fortfarande syftar emu på den vikta dollar. "Vad vet du om Coogan?"
  
  
  "Ego Maffian inte skicka det. De skickade Valante."
  
  
  "Vad kommer Valante göra nu?"
  
  
  "Jag kan inte läsa dina tankar, man." Joe började tala i en hårdare röst. "Jag kan gissa, i en del. Han kommer att be om ett möte. Han kommer att ropa Älgen namn. Det ordet kommer att gå till varje familj i landet, och de kommer att börja boka platser där galna jäveln skulle kunna gömma sig."
  
  
  "Jag tar det du hört talas om Älg innan Arbete gav dig ego namn."
  
  
  "Bara skvaller. Låt oss tala om yrket. Han är en psykopat. Dessa dagar, är den Organisation som försöker att hålla sig borta från hans typ. Det är därför det fungerar på egen hand. Men rykten om att den här killen är överallt."
  
  
  "Det är bra, Joe. Du har hjälpt mig mycket." Mina läppar skildes från mina tänder i ett kallt leende. "Det återstår att peka på en punkt. Som runt du försökte döda mig denna morgon?"
  
  
  "Henne, eller Shorty, du menar? Valante berättade för oss att stanna med dig, men inte vi har order om att döda. Vi gjorde inte det."
  
  
  "Ljug inte för mig, Joe. Den här mannen var en professionell, precis som du."
  
  
  Joe var svettig. "Det finns ett wild card någonstans i den här leken. Meredith, Coogan är inte någon som jag inte vet om. Styrelsen ville inte Abruz flickvän dö innan hon sjöng dem en sång. Jag berättade min order från Valante. Han sade att bo med den här killen Carter, han är smart, han kan hjälpa oss att hitta Älg. Han sade att han inte skulle ansluta dig om det blev absolut nödvändigt. Jag inte har en chans bara nyligen? "
  
  
  "Ja," sade jag. "Klart du gjorde. Och du har rätt. Det är en joker i leken".
  
  
  Det har varit det sedan Bonham ' s tid. En man som visste vad maffian visste, och visste en hel del om det. Mannen som hyrde Coogan skär Meredith halsen och en fälla för mig på motellet. En luger sänkte det och vänster Joe och Ego medvetslös på sluttningen. Det var betald av ett storögt underhållstekniker med bensin, som han hällde i Ford. Då huven på Buick lyfte upp honom och slet ut ledningar.
  
  
  "De ska vara just det," sade jag. Men de ville inte lämna stationen i tid för att hinna ikapp mig.
  
  
  Han körde resterande 110 km till San Diego när de hastighetsmätare nålen var på gränsen. Vid middagstid det var inom synhåll bay. Cirkling måsar simma stilfullt och vackert i vinden.
  
  
  Medan hennes var bråttom att äta lunch, hennes var att göra sina egna planer. Jag var tvungen att ringa Hawke. Det var något som hans hotell ville ha honom för att kontrollera säkerheten källor.
  
  
  Men först var det Teresa, som också inspirerat andra glödande passage på den Svarta Boken av Musa. Nu visste han av hjärtat alla telefonnummer runt om i världen som han slog. Teresa och talade till den kvinna i en whisky röst.
  
  
  "Vill du ha en date med Teresa?"
  
  
  "Ja, förmodligen." Korkskruv inte förvåna mig. Det var en bra chans som alla tjejer i boken var en prostituerad eller call girl.
  
  
  "Har du några speciella personliga smak, kära?"
  
  
  "Jag vill helst inte diskutera ih över telefon."
  
  
  Hon skrattade och gav mig adressen. Det var i ett nedgånget område, inte långt från havet, i mitten av en gata med att inte se så attraktiv som ett fängelse byggnad.
  
  
  Hennes låsta dörren av Ford som jag fick ut runt bilen, undrar om även denna uppdateras safety car skulle ge det när jag kom tillbaka. Detta block
  
  
  
  
  
  det var inte en del av den stad där män går i kyrkan.
  
  
  Byggnaden han närmade sig var en skamfläck som borde ha rivits år sedan, men summern installeras i slitna dörrkarmen var att arbeta. Den gul-haired kvinna tittade ut, sedan tittade runt på gatan som om att se till att jag inte hade tagit en paddy vagn.
  
  
  "Jag heter", sade jag. "Jag kom för att se Teresa."
  
  
  Hon var misstänksam. Han kanske inte ser ut som hennes vanliga kunden. "Du är inte ensam, runt Teresa vanliga vänner."
  
  
  "Jag skulle älska att vara en runt dem. Jag har hört en hel del om henne."
  
  
  Kvinnan bestämde sig för att le. Hans tänder var inte de bästa. Hennes gula hår var färgat länge sedan, och inte mycket bra, och hennes ögonbryn gjordes upp som bat wings. Hon öppnade dörren bredare för mimmo att pressa igenom, sedan gled den bult tillbaka.
  
  
  "Förväntar du dig till en raid?"
  
  
  "Man vet aldrig i dessa dagar. Det är inte lätt att tjäna en ärlig levande längre."
  
  
  Han var säker på att hon inte visste någonting alls om att tjäna en ärlig levande, eller ens om att de som gjorde det. Hon var klädd i vita stövlar, snäva byxor, och en tröja blus med zebra ränder drog hårt över hennes stora bröst. Hennes blus var dekorerade med stora bröstvårtor som stenar.
  
  
  "Du är en bra pojke," sade hon, kör hennes ögon över mig. "Jag ska hålla pengar, du är verkligen söt."
  
  
  Jag har blivit kallad för något, men aldrig sött. Hennes tvingade ett flin, att spela en roll som dikteras av omständigheter. Denna kvinna definitivt inte runt dem som skulle vara intresserade av att ge ut information till en främling.
  
  
  "Och rösten och Rondo," sade hon, att sätta sin hand på min axel. Hennes fingrar var i storleken av en korv.
  
  
  Mannen kom ut en dag senare, vid foten av trappan till andra våningen i huset. Ärmar ego shirt var avskurna och exponerade sina breda axlar. Metall dubbar glinted på hans breda bälte. Ego byxor passar lika tätt som kvinna, att utsätta utbuktningar på hans kraftiga ben. Han hade den sida av månen, och det var fett vid hörnen av hans små ögon.
  
  
  "Berätta för oss vad du vill ha Teresa att göra för dig, kära," han erbjöd sig, blottar tänderna som var i ännu sämre skick än kvinnans.
  
  
  Han kände en stickande känsla på baksidan av halsen. Hon var inte i en vanlig bordell. Det verkade inte vara någon i huset, men tre av oss och en tjej som jag inte hade sett innan.
  
  
  "Hennes hotell bör ha sett henne först."
  
  
  "Hon är en vacker tjej. Du kommer inte bli besviken."
  
  
  "Låt honom komma, Rondo," sade kvinnan. "Det är en rimlig begäran."
  
  
  Rondo skakade på huvudet. "Jag har en känsla av att han är en klocka ringer. Han ville inte ge dig några rekommendationer, gjorde han?"
  
  
  "Älg", sade jag. "Älg gav mig Teresa' s nummer."
  
  
  "Bra namn." Han höll ut sin hand. "Lägga femtio uppriktig här. Det är som att betala för ett omslag. Som arbetar för femtio dollar är den billigaste knep den här tjejen kan använda."
  
  
  Hennes hand korsade hans ego och han kom upp för den knarrande trappan för att prata med Teresa, sedan vinkade till mig från landningen. "Hon säger att stiga upp."
  
  
  Det första jag såg när jag öppnade dörren till sovrummet var en hel del av piskor och bälten som anges på träbord. Den andra saken var en flicka. Hon var verkligen vacker.
  
  
  "Vad är ditt namn, älskling?" sa hon med en hes röst.
  
  
  En tunn slip var hennes enda klädesplagg. Hon lutade sig på en hög med kuddar på den obäddade sängen. Möblerna i det dunkla rummet var gamla och förfallna. Det var bara en kam och en sprucken tvättställ i byrån, och urblekta gardiner luktade damm. Det enda värdefulla objekt här var Teresa. Nä hade svart hår, en oliv hy, och höga kindben att stramas huden på hennes magra ansikte. Hennes kropp var ung och smidig, och hon såg ut som hon var allt Älg hade sagt i sin lilla svarta bok.
  
  
  Men han ville inte nämna piskor.
  
  
  "Ned," hennes far sagt. "Mitt namn är Ned."
  
  
  "Vad är ditt spel?"
  
  
  Han tittade tillbaka på stolen. Nu visste jag vilken typ av hus som jag var i, och de spel som spelas här var verkligen mycket svårt. Jag tänkte på henne. Med tanke på Musa ' s förkärlek, det var bestämt att han skulle bära nummer av en sådan plats. Bara flickan inte förstår. Hon var för bra för att vara här.
  
  
  "Du kommer att bli förvånad när jag berätta om mitt liv," sade jag.
  
  
  "Jag älskar överraskningar." Det var perversa i hennes leende. Hon var runt dem kvinnor som Faust misteln själ.
  
  
  "Jag vill veta var de Älgar som är i hallen."
  
  
  "Jag är förvånad, okej. Och lite besviken."
  
  
  "Jag måste hitta honom, Teresa."
  
  
  "Du inte berätta Rondo det. Om du hade berättat för honom, han skulle aldrig låta dig få se mig."
  
  
  "Det är därför han inte nämner det."
  
  
  Teresa dök en rullad cigarett i munnen och slog en match på golvet. Den overaller gled ner från hennes axel, och avslöjar en liten runda bröst. Hon gav mig en retsam leende. "Älgar kvar i staden."
  
  
  Doften som spred sig genom rummet berättade för mig att hennes cigarett var inte det pris hon skulle ha erbjudit polischefen. Henne, gick till sängen. "Om du kunde hitta en Älg, vart skulle du gå?"
  
  
  "Till helvetet. Rösta där det ska vara." Hon skrattade och visade sina tänder. De var rena, släta och vita. Allting om henne var perfekt, med undantag för hem hon var klädd.
  
  
  "Gjorde han har några vänner i San Diego där han kunde ha hittat på?"
  
  
  "Jag ser på människor och omedelbart, för första gången, jag vet inte om jag kommer tycka om dem eller inte. Jag gillar dig." Hon lutade sitt huvud mot mitt ben. Hennes röst var mjuk. "Om det är viktigt, ska jag hjälpa dig. Varför försöker du hitta Älgen?" "Han dödade flera personer."
  
  
  
  
  
  
  Hon höjde huvudet. "Du är inte en cop. Jag kan känna igen henne från ih av sin promenad." Hon klappade på mitt ben. "Du behöver inte känna dig som en polis heller."
  
  
  "Han dödade min vän."
  
  
  Sovrummet svängde upp dörren. Rondo och en gul-haired kvinna kom in.
  
  
  Teresa rätas upp, hennes vackra mun vridning. "Du borde ha väntat, Rondo!" hon skrek: "jag skulle kunna få egot att berätta mer."
  
  
  "Vi har hört tillräckligt." Han plockade upp den största piska från stolen. "Mister, om Älg någonsin får reda på att någon runt omkring oss var som följer dig, vi ska alla vara ledsen."
  
  
  "Oroa dig inte. Jag kommer inte att berätta för henne emu."
  
  
  "Det kommer att bli något att berätta." Han knäckt hans piska och gick mot mig. "Jag såg din feta plånbok när du lagt ut femtio. Du har fått en bra bit av pengar."
  
  
  "Ta ego, Rondo!" gula-haired kvinna sade.
  
  
  Jag insåg att de var helt villig att döda mig för den kassa som jag bär på, eller bara som en fördel att Älgen.
  
  
  Rondo drog tillbaka piskan och han plockade upp en stol med rak rygg vid sängen. Piska skär genom luften och lindade runt stol ben som ego lyfte den för att skydda ansiktet. Rondo svor och försökte dra ut den piska.
  
  
  Han tog två steg mot honom och slog sönder den med en stol på ego huvud. Det krossades, och han föll på knä. Hennes ego slog honom i ansiktet, och blod spurted ut.
  
  
  Med ett tjut, Teresa hoppade på sängen, nådde under kudden, och drog ut en .25-kaliber Bauer automatiskt. De var redo för vad som helst, det här gänget.
  
  
  Teresa ville inte berätta för mig att stanna där jag var eller höja mina händer. Hon gjorde en pistol och tryckte av. Gawk slog i väggen. Hon var för nervös för att skjuta direkt.
  
  
  Han snabbt ändrade hans uppfattning om flickan. Det var vackert, men jag ville inte att köra in i Nä i en mörk gränd.
  
  
  "Skjut honom, Teresa," Gult Hår sagt. Hon var en stor cheerleader. Han slog tillbaka och duvan för flickan.
  
  
  Hennes mage slog sängen och hon kollapsade under min vikt. Teresa föll åt sidan, stämpling hennes fötter. Hon var klädd i något under sina overaller. Kraften i mina steg förde mig över sängen som en hockeypuck som glider på isen, och han landade på nä. Hösten mjukas upp mig, men jag gjorde ett ljud som en sjuk fågel.
  
  
  Pistolen i sin västficka flög ur hennes händer och över golvet. Rondo torkade hans blodiga näsa, blev till hans fötter, och vacklade.
  
  
  Jag nåddes för Luger, men den Gula Hår hoppade ner min rygg. Hon måste ha vägde 160. Han vände sig om och kastade henne över axeln, och hon kollapsade på sängen.
  
  
  Rondo var att försöka att plocka upp en liten automatiska gevär. Det såg ut som emu har svårt att se detta. Egot tog tag i hennes nacke med ena handen och knuffade henne framåt, så att ego-mål slog i väggen. Det spillde över hans ansikte och låg stilla.
  
  
  Gula Håret stod på ände på den trasiga sängen och skrek. "Rondo. Har han sårat dig, Rondo?"
  
  
  "Nej, kära," sade jag. "Emu som slår sina huvuden mot väggen."
  
  
  "Den jäveln. Om du skadar Rondo ..."
  
  
  Den luger drog ut henne, och hennes röst bröts i mitten av meningen. "Vad sa du, kära?" Jag frågade henne i en sarkastisk röst.
  
  
  Hon satte sig upp på sängen och tittade på mig under tystnad.
  
  
  En chockad Rondo tog tag i hennes midja, drog henne till mitten av rummet och vände hennes ansikte upp.
  
  
  "Skjut inte! Rondo", kvinnan skrek.
  
  
  Det var Luger som tog ut henne, trots att Rondo är fula ansikte. Dess sa: "Varför kan jag inte skjuta ego, docka?"
  
  
  "Jag ska berätta om Älgen. Det är vad du vill, är det inte? Han till vänster, runt i stan ett par månader sedan. De gömde bytet från rånet med en tjej, och hon sprang iväg med det. De var på jakt nä."
  
  
  "Du sade att de var, inte du, kära?"
  
  
  "Älg, Jack Hoyle och den tredje mannen. Hoyle är en kort kille, lika lång som Rondo axel. Han har en tatuering öppna här." Hon rörde vid hennes vänstra underarmen. "Vi har aldrig sett en tredje person."
  
  
  Han grävde i Rondo i fickan och fick hans femtio dollar innan han lämnade.
  
  
  8
  
  
  Hennes hade precis anlänt till San Francisco, och Hawk var på telefonen.
  
  
  "Har du varit till San Diego? Hur många hot-nummer finns i den lilla svarta bok? " frågade han i sin mest bittra röst.
  
  
  "Teresa. Trevlig flicka", sade jag. "Och söt som en coral dragon".
  
  
  "Jag måste höra om henne någon gång. Men för nu, på företag. Har du gjort några framsteg?"
  
  
  "Jag har ett namn och en beskrivning av en medlem av Älg gang. Ego namn är Jake Hoyle."
  
  
  "Vi kan kolla egon i brottsbekämpande filer, men denna väg har inte gett oss mycket om Älgar. Forskarna kontrollerade med FBI och sprang en dator söka efter namn Edward Jones. Ingenting. En sammanfattning av de skissartade beskrivning du gav oss, visst, de är samma resultat ."
  
  
  "Jag är inte förvånad. Den här mannen verkar vara mycket bra på att hans dell. Så bra att det har förmodligen aldrig varit fängslad av lagen.
  
  
  
  
  
  Jag kan inte säga hur många ouppklarade rån i hela landet var ego jobb."
  
  
  "Tja, N3, vad är nästa?"
  
  
  Han berättade för Emu om attacken på mig på motellet, och den information som Löjtnant Marco Valante hade pressas ut runt omkring honom. "Det är något som avdelningen kan göra för mig. Ta reda på namnen på Frank Abruz värsta fiender, särskilt egon forna fiender som nu kan sitta på maffian s styrelse."
  
  
  "Jag kan berätta detta för er uppriktigt runt huvudet. Detta var en del av Abruz fil ackumulerade innan du kom in i bilden. Det finns en man som heter Logii som var Abruz rival när de var unga ligister på sin väg upp. Och Rossi . De är båda medlemmar av maffian styrande rådet."
  
  
  Ett namn som var bekant. "Lew Rossi?"
  
  
  "Dr. Lew. Spel, prostitution och droger. Han och Abruz hade olika syn på den Asiatiska affären, och de hade tidigare drabbade samman över drogen frågan, " Han sade. "Nick, säg mig vad du tänker."
  
  
  "Som ett ess i förpackningen, den man som dödade Meredith, skickas mördaren att Bonham att döda flickan, och sköt mig i motel. Jag tror att han är i toppskiktet av Organisationer. Han måste ha varit på möte där Valante hört talas om mig. Detta är den bästa förklaringen av ego kunskap om maffian och vår organisation ."
  
  
  "Om du är rätt, vad är ditt mål?"
  
  
  "Jag tror att han ställer upp Älg i mordet på Frank Abruz. $ 200,000 var payback. Han sade att Älgen:"jag vet var du kan få två hundra grand om du gör ett jobb för mig." Nu är han i en desperat situation. Han kan inte låta Brödraskapet hitta ego. Han ville inte Sheila Brant att prata med Hema och mig, och han inte vill att oss att fånga en Älg."
  
  
  "Det skulle förklara några av de saker som hänt," Hök kommit överens om. "Men nu, är det bästa alternativet för oss är en liten svart bok."
  
  
  "Jag jobbar på det", sade jag.
  
  
  * * *
  
  
  Telefonen vid sängen ringde kraftigt. Hennes sel. Rummet var mörkt. Han satte telefonen mot örat. Det var den aktör som påminde mig om att jag hade lämnat samtalet vid 20: 00.
  
  
  "Tack", sa jag. Sitter på kanten av sängen, vände han på lampan och tittade under bandage på bröstet. Min hud var helande jo, på ytan, men det gjorde jag inte har några synliga sår.
  
  
  Jag drömde om Sheila Brant. Hon var lättade när hennes kropp hittades i köket i ett hus i Bonham. Efter hennes död, att han tyckte om henne oftare än vad hon skulle ha önskat att någon ska veta. Även om jag bara känt henne för en kort tid, något som passerade mellan oss, en el som var mest sexuell men har lovat något mer.
  
  
  Runt hotellrum fönstret, hon såg ljusen från Golden Gate-Bron. Nu har jag kommit hit för att leta efter en flicka som heter Penny, i hopp om att hon ska ge mig en ledtråd till var den som dödade Sheila och David Kirby.
  
  
  Penny ' s namn var den tredje som Älg skrev i en liten svart bok som engagerar ansluter mig i Trudy och Therese. "Penny. Stora tuttar, " Älg skrev på toppen av sidan som han dedikerade till flickan. Jag kunde inte föreställa mig att hon gör något bättre än så. Under den här kommentaren, Älg anges sexuella handlingar som Penny utförs med speciell kompetens. Om Älgen var en kvalificerad domare, och tydligen var han, en Penny var nästan lika sällsynta som en Stradivarius.
  
  
  Han plockade upp boken och klädd. Jag sov i fem timmar och kände mig pigg, alert. Det kommer att bli en oförglömlig natt. Hon var på väg till Liz Burdick kafeteria ikväll.
  
  
  Det herrgård, som byggdes efter jordbävningen och branden som härjade i San Francisco 1906, satte sig på toppen av en kulle. Det var den mest berömda bordell i staden, och den kvinna som sprang det var en legend i sin tid. När dramatiker ville göra berättelsen om hennes liv grunden för en Broadway-musikal. Det har rapporterats att Liz Burdick tackade honom, men hon hade inte behov av att gå allmänheten. En städerska öppnade dörren och visade mig in i ett gammaldags salong med tjocka röda draperier. Den antika möbler, mattan en tum tjock. Han tvivlade på att governor ' s mansion i Sacramento var också inredda.
  
  
  Liz Burdick kom in i rummet, och pigan stängt de dubbla dörrarna bakom henne och lämnade oss ensamma. Han försökte att inte titta förblindade. Jag hade förväntat mig, en äldre kvinna. Liz Burdick bara var i trettioårsåldern.
  
  
  Hennes långa klänning gled över mattan så hon gick mot mig, att räcka ut en sval, tunn hand och tittar mig rakt i ögonen. "Du är lite tidigt, men jag ska ringa henne några flickor. Se till att jag har dem som du vill, " sade hon.
  
  
  "Det var ordnade så att jag skulle se Öre."
  
  
  "Ja, vi pratade om henne när du ringde, men hon kommer inte att vara här i dag. Jag hoppades att du skulle ge det till någon annan", sade hon och log.
  
  
  Hennes ögon var en kall jade färg och bedömning, trots att den leende hon bar. Jag funderade på om jag skulle erbjuda henne en säng. Jag berättade för henne att jag var en affärsman som besöker kongressen, och även rådde mig att besöka henne hemma.
  
  
  "Penny är en av våra mest populära flickor, men vi har andra lika attraktiv. Jag skulle kunna göra ett val för dig om du litar min åsikt", föreslog hon.
  
  
  "Jag är säker på att du har fantastisk smak, Missa Burdick."
  
  
  
  
  
  
  "Mrs Burdick," hon rättade mig. "Jag är änka. Hennes långa ash-blond hår skimrade i ljuset, och hon flyttade med sinnliga nåd som hon gick till en stol och satte sig ner.
  
  
  "Men jag är bara intresserad av Penny." Han gav henne vad jag trodde var ett enkelt leende. "Min vän, du gjorde ett bra jobb med henne."
  
  
  "I så fall, du behöver bara vänta tills nästa gång du kommer till San Francisco."
  
  
  "Vad som hänt i morgon kväll?"
  
  
  "Jag är rädd att Penny kommer inte att vara här."
  
  
  "Mrs Burdick, gör ett besök brandman en fördel. Berätta för mig hur jag kan nå Öre." Om hon inte bor här, ge mig hennes adress. Jag kan ropa hej och kanske ordna något."
  
  
  "Vet du, vi har regler här. Vi lämnar inte ut sådan information om våra flickor. De har rätt till sina egna liv när de inte arbetar."
  
  
  När han blev mer påträngande, hon blev brantare.
  
  
  Slås av en plötslig misstanke, sade han till henne: "Är det du försöker att stoppa mig från att se henne?"
  
  
  Hon log och svarade inte, men hennes uppträdande var ganska lyhörd.
  
  
  Den städerska in i rummet, knackar försiktigt. Hon tog en bricka med ett par drinkar. Jag satt där med ett glas i min hand, och undrar varför Madame gav mig VIP service när hon uppenbarligen inte kommer att låta mig se Öre.
  
  
  "När jag ropade på henne, jag bad henne att prata med Penny, men du fångade henne. Varför var det, Mrs Burdick?"
  
  
  "Eftersom uppenbarligen var hon inte här. Vid denna tid, hennes tanke var att hon skulle komma tillbaka senare på dagen. Jag hade fel."
  
  
  Det var is i glaset som skakade henne, men Stahl inte dricka det. "Var är hon?"
  
  
  "Jag tror inte att det är någon av din verksamhet." Hon hade inte höjt sin röst, men nu är hennes ögon var stenhårda.
  
  
  (Rynkade pannan, han höll upp sitt glas. Hej inte lita på henne. "Våra tjejer tar semester, du vet. De besöker släktingar. De blir sjuka. De är precis som alla andra, trots vad du kanske hör."
  
  
  Hon hatade att dra ut ett hagelgevär i den eleganta miljön i San Francisco coolaste kafé, men renovering verkade nödvändigt.
  
  
  Liz Burdick höjde ögonbrynen som Luger gled in i min hand. Men hon såg mindre än förvånad.
  
  
  "Nu får vi den verkliga affären, inte vi, Mr Harper?"
  
  
  "Pistolen bör låta dig veta att jag är allvarlig. Mycket allvarligt."
  
  
  "Penny lämnade oss för ett tag. Jag kan inte säga mer definitivt."
  
  
  Hantera henne var som att hantera en kvinna som omfattas av en is väggen.
  
  
  Hon höll ut glaset. Hennes varje rörelse var som en dikt. "Vill du berätta för mig varför du bär en pistol, Mr Harper?"
  
  
  "Människor håller på att försöka sätta kulor i mig."
  
  
  "Jag är ledsen att höra det. Men vi lever i tuffa tider. Nu när du har gjort ett vapen ur mig, vad ska jag göra?"
  
  
  "Jag hoppades att det skulle skaka om dig lite. Jag underskattade dig." Han stod upp och holstered den Luger. "Jag letar efter någon som hade namnet Öre i sin adressbok. En stor man som heter Älg, och ibland Edward Jones. Han är en cool karaktär."
  
  
  "Det har aldrig varit en sådan person i detta hus."
  
  
  "Jag vill be om Nen Öre."
  
  
  "Jag är ledsen. Detta kan inte ordnas. Skulle du gå bättre, Mr Harper."
  
  
  Han rörde sig inte. Hon stod och såg på nä, och sa, " Name priset."
  
  
  "Jag säljer inte information."
  
  
  Henne, Hej skrattade. "Jag pratar inte om information."
  
  
  Den här gången blev hon överraskad. "Du menar för en av mina andra tjejer?"
  
  
  "Nej, Fru Burdick. Vi kommer att uppfylla dina flickor på vår egen."
  
  
  Hon förstod. Och, skräddarsy ta den, hon log och mötte mina ögon. "Det skulle vara mycket dyrt. Det bästa är alltid dyra."
  
  
  "Jag vill ha det bästa," sade jag.
  
  
  Han sträckte ut sig på sängen och tittade på Liz undress. Hennes armar lyste gyllenbrun i ljuset av en antik lampa. Hennes midja var smal och hennes axlar var liten, men hennes bröst var stora och fullt. De svängde så hon gick mot mig. Precis som hennes ansikte, hennes kropp var i ett utmärkt skick.
  
  
  "Vad tror du att detta kommer att göra för dig? Jag menar, med undantag för uppenbara."
  
  
  "Jag är intresserad av dig. "Jag vill veta vad som driver dig," sade jag.
  
  
  Hon skrattade hårt. "Du kommer inte veta om en hora om du sätter henne till sängen. En hora är en skådespelerska och en säng är en fas." Hon lutade sig in och tryckte på hennes läppar mot mina. Hennes tunga gled mellan mina läppar, och hennes hand gled ner längs mina lår. "Men jag är inte en hora. Förstår du det?"
  
  
  "Inte riktigt", sade jag.
  
  
  "Jag vill inte tjäna mina kunder. Mina flickor gör det. Jag är inte till salu."
  
  
  "Varför gjorde du acceptera mitt erbjudande?"
  
  
  "Det var inte ett förslag", sade hon. "Det var en utmaning."
  
  
  Han knuffade ner henne på sängen. Mina händer gled ner för hennes kropp. Jag kunde känna hennes fingrar trycka mot knapparna på min skjorta. Det var hjälpt av att Hey, ta bort egot. När hon såg min bandagerade sår, hon fick inte ställa några frågor. När hennes far älskade henne, hennes reserverade har färgats röd. Hennes tunga stack ut för mig, hennes händer smeka min rygg plötsligt stelnat, och då slängde hon sig under mig med en vild gråta ...
  
  
  "Hur var det?" frågade hon.
  
  
  "Som du sa, du är den bästa."
  
  
  "Så det är du, Ned Harper. Dessutom, vem är du? Thug, cop, vad?
  
  
  "Licking till cop".
  
  
  Hon rörde ögonbindel. "Det är en bullet sår, är det inte?"
  
  
  "Komplimanger till en vän någon som du hävdar att du aldrig har träffat." "Tror du att det kommer att hjälpa dig bara för att du bänkpress med mig i sängen? "" Jag ska hitta ego, med eller utan din hjälp nä. Han dödades minst fem personer. En visade sig vara en nära vän till mig. Den ena var en vacker kvinna. Han bröt min nacke."
  
  
  
  
  
  "Sluta med det", sade hon i en hård röst. "Älgen kom hit två gånger. Han var inte min typiska kund. Han var brutalt och våldsamt, och han kunde berätta att han var en brottsling. Men han visste Öre innan hon började här. Hon sade att han var annorlunda. Jag fick höra av hej att det var inget bra om nei. Jag var glad när han dök inte upp igen, då ett andra besök."
  
  
  Ee kysste henne på halsen. "Där är hon, Liz?"
  
  
  "Hon var inte skyddas av en älg. Penny var att hjälpa henne. Hon sa att hon inte vill se du, att det skulle utgöra en fara för hennes liv."
  
  
  "Hur visste hon det?"
  
  
  "Hon ville inte gå in på detaljer. Hon gick i en hast så fort hon lovade att jag inte skulle lämna över befälet till henne." Liz grimaced i mina armar. "Kanske Älgen var i kontakt med henne. Tycker du om det?"
  
  
  "Kanske."
  
  
  "Jag vet var hon bor. Jag vet inte om jag vill berätta det för dig. Information kan döda dig om det är en Älg med det."
  
  
  "Säg mig", sade jag.
  
  
  Hon suckade, " Det är en gammal sommarstuga utanför staden. Jag ska beskriva vägen för dig." Hon stod upp och gick till den antika skrivbord. Hon rörde sig vackert. Nä hade en liten, hård baksida, som en ung flicka.
  
  
  Han tittade på henne när hon satte sig på en stol, skriver på en delikat bit av blått papper. Hennes fulla bröst gungade när hon flyttade. Sergey var att spela på sin släta axlar. Hon var en riktigt blond, gyllene mellan låren.
  
  
  Utan att göra ett ljud, han fick upp ur sängen. Han tog henne i sina armar och smekte hennes bröst. Hon tog ih i insidan av hennes hand och fifflat med hennes bröstvårtor, känna på dem får svårt igen.
  
  
  Hon satt orörlig, med huvudet böjt, njuter av mina smekningar. Jag kan känna lukten av hennes hår, luktar parfym på hennes kropp.
  
  
  "Jag är glad att jag kom till San Francisco", sade jag.
  
  
  Långsamt, hon lutade sig mot mig, vände och tappade sitt huvud på min axel. "Hur mycket tid har du, Ned?"
  
  
  "En hel del", sade jag.
  
  
  Hennes hand försiktigt rörde vid mitt ansikte. Han plockade upp henne och bar henne tillbaka till sängen ...
  
  
  Huset Öre bodde i var högt upp på en klippa, inte långt från San Francisco. Liz instruktionerna var lätta att följa. Han parkerade femtio meter från huset på sidan av en öde väg, fick ut runt bilen, och tyst stängde dörren. Natten luften var sval och fuktig i hela hotellet, och var våt från sommar regn. På vardera sidan av mig är en skog, stahl tjock, bevuxen med buskar på kanterna av vägen.
  
  
  Jag såg hennes bil utanför dörren till huset. Närmar sig försiktigt, gick han sin bil och hukade under en av de upplysta fönstren i huset. Två människor talade inuti. Ih hörde hennes röst, men ih kunde inte urskilja orden. Oden ' s röst tycktes tillhöra en man.
  
  
  Min Luger i handen, hon vände hörnet av huset. Hennes röst plötsligt kände mig nervös. Min sökning är på väg att ta slut.
  
  
  Hennes skal, på tå, rör sig snabbt i skuggorna. Som hennes dag närmade sig ingången, hon hörde röster komma högre. Folk var på väg ut. Vrida runt, hennes stahl såg ut för att täcka. Den lurviga män, högt och skarpt, de gick skilda vägar för dagen. Henne, rusade fram till en parkerad bil och dök nä.
  
  
  Sergey översvämmade natten, att rita en gul rand på marken. Den bild av en man som burst genom dörren. Det var inte en Älg. Det var inte storleken av en jätte med en dånande röst. Han kände en kraftig känsla av besvikelse.
  
  
  "Lås dörren," mannen sade till sin följeslagare, en tjej han hade bara skymtat en kort stund. Han gick nerför trappan. Ego är tjock form såg bekant. Det var samma sak med ego ojämna steg när han närmade sig bilen.
  
  
  Han tittade inte ens på min Ford som stod parkerad på uppfarten. Han öppnade dörren till sin bil och kom in. Dörren till huset är stängd och flickan försvann.
  
  
  Mannen vände nyckeln i tändningslåset. Han hörde motorn börjar röra på sig, och kände att bilen börjar gå trögt när man skiftat bilen i backen. Han tog tag i handtaget på sin sida, och hoppade in i bilen som mannen backade bort från huset.
  
  
  Han klickade på mobbning. "Vad i helvete?"
  
  
  "Jag har en pistol, så koppla av. Aktivera övre brylev. Jag vill se hur du ser ut."
  
  
  Han hade mörkt hår och en stern ansikte. Nen var klädd i en kortärmad tröja, och jag kunde se ankaret tatuering på underarmen.
  
  
  "Namn Jake Hoyle, är det inte?"
  
  
  "Du borde vara död," sade han. "Sid sätta en kula i dig."
  
  
  "Jag kommer ihåg den händelsen." Hennes ego slog honom i ansiktet med en Luger. Tillräckligt hårt för att se till att jag är helt ego-inriktade. "Var är Älgen?"
  
  
  "Du vill inte se ego. Du är ute ur din league. Älgar som äter människor som du för efterrätt."
  
  
  "Jag trodde att han föredrog att slå upp kvinnor."
  
  
  "Titta, det klokaste du kan göra är att öppet gå runt denna bil just nu och köra någonstans, tusen mil bort."
  
  
  Första natten i Idaho brann i mitt huvud, ljusa igen, fyller mig med vrede. Jag kom ihåg Sid lugnt sätta en kula i mig medan hon låg bunden och hjälplös.
  
  
  
  
  
  
  Hennes minnas Sheila Brant och David Kirby.
  
  
  Den luger pressade henne så hårt mot hans hals att han flämtade. "Jag gav dig en panik. Om du inte svarar på det, jag ska blåsa din hjärna ut över sätet för denna bil."
  
  
  Han sade hoarsely,"jag ska träffa en Älg just nu."
  
  
  Bra. Jag ska gå med dig."
  
  
  "Det är din begravning." Eller så hoppades han.
  
  
  Han tittade åt mitt håll från gång till gång när han körde. "Älg vet om dig. Han vet att du är någon form av federal agent."
  
  
  "Hur visste han det?"
  
  
  "Han har anslutningar. Han har dem hela vägen upp till toppen av Organisationen. Du kommer att få din, mister. Du lever på lånad tid."
  
  
  Han satte cigaretten i hans mun. "Du har min tändare. Du hyrt det från mig i Bonham."
  
  
  "Att du inte glömmer något, gör du? Jag gav henne en tändare som en gåva."
  
  
  Jag smällde det till instrumentpanelen. "Gå snabbare. Jag vill verkligen se Älg igen."
  
  
  Förbannelse, Hale klev hårdare på gaspedalen. "Rondo var rätt. Du är galen."
  
  
  "Rondo berättade för mig att han inte visste var du var."
  
  
  "Han gjorde inte det, men vi har en gemensam vän. Han ringde på. Jag trodde att du var på väg till San Francisco för att se Penny." Du har hittat denna adressbok förlorade med Muse. "
  
  
  "Bara jag inte behöver titta på någon mer, som jag gör?"
  
  
  "nej. Detta är tråden för din resa, mister."
  
  
  Utan att ändra tonen i hans röst, Han vände hjulet. När bilen svängde, jag kastades mot instrumentpanelen.
  
  
  Jag ville inte se honom komma in i hans päls, men jag såg blixten av skottlossning och hört ljudet när han drog igång. Han var snabb. Han var mycket snabb. Men gawking inte träffa mitt i prick. Det hade redan fallit till golvet i bilen. Jag har inte tid att tänka på det. Hon blev skjuten med reumatism. Den luger exploderade högt inne i stängd bil. Hale gjort ett gurglande ljud runt hans hals och rasade mot ratten.
  
  
  Bilen färdades på en öppen trottoaren utan böjar. Hoyle valde platsen med omsorg. Om allt hade gått som planerat, skulle han ha dödat mig i ett snabbt skott och höll bilen går av vägen. Men egot planen fungerade inte.
  
  
  Den förarlösa bilen svängde vänster och rusade över vägen. Han slog dike som jag försökte nå ratten, och jag kastades mot Hoyle kropp. Bilen rusade ut i diken, genom snåren, och slutligen kom till ett stopp. Jag var förvånad över att det inte rulla över.
  
  
  Han reste sig upp, fästs Hoyle till plats, och tog hans puls. Det var inget ego. Han var död. Jag hade inget annat val än att skjuta honom. Det var dock krossas av utveckling. Hon var inte intresserad av egots död. Hennes hotellet få till Älg.
  
  
  En luger drog ut henne och släpade Hoyle kropp runt bilen. Motorn kom in igen, och bilen gick igenom hängrännor och slog i trottoaren igen. Hennes bil körde tillbaka till huset.
  
  
  Jag var tvungen att få Öre för att tala om för mig var Älgen var, annars skulle jag vara tillbaka där jag började.
  
  
  Huset brann fortfarande helig. Ego gick runt det och fann det öppna sovrumsfönstret. Jag såg inte henne, Öre, men jag hörde henne. Hon tog en dusch. Henne, hörde vattnet rinnande.
  
  
  Han lyfte upp henne tillbaka ett steg och tog av sig skorna, sedan plockas det lock för dagen. Han vandrade tyst genom köket och vardagsrummet till sovrum.
  
  
  Penny fick sjunga i duschen. Han kände inte igen låten. Penny var inte Barbra Streisand. Min tändare var på mitt bröst. Hennes ego kastade henne i en minut och satte sig ner för att vänta på henne till slut.
  
  
  När hon kom ut, runt i badrummet, hon var klädd i en dusch mössa, ett par tofflor, och inget annat. Vi tittade på varandra. Överraskningen var ömsesidigt. Hon räknar inte med att se en främling i sitt sovrum, och jag räknar inte med att se henne i en födelsedag kostym.
  
  
  Obs Älg gjort om hennes bröst var korrekt. De var exceptionellt. Allt om hennes kropp var exceptionella. Hon gjorde Raquel Welch ser ut som en tonårig pojke.
  
  
  "Hej, hur kom du in?" sade hon.
  
  
  "Det är min dag. Hennes låset var trasigt."
  
  
  "Du är inte en inbrottstjuv, är du?"
  
  
  "Jag Ned Harper. Den person som du inte vill se."
  
  
  "Den som pratade med Liz på telefonen?" Hon tog av henne dusch mössa och skakade ut håret. "Du måste finnas någon typ av operatör för att få henne att berätta hur du ska hitta mig."
  
  
  "Vi fann ett gemensamt språk."
  
  
  "Du vet anledningen till varför hon inte vill se dig. Hoyle sa till mig du blanda sig i saker som ingen av ditt företag. Han sa att om du visade upp, hon bör undvika dig och låt em vet."
  
  
  "Och du skötte det ganska snyggt."
  
  
  "Inte snygg nog. Det är uppenbart." Hon öppnade garderoben och tog ut en mantel. "Är det okej om jag bär detta? Jag hatar att prata affärer, men jag är naken. Senare, om du vill, jag tar hennes ego igen."
  
  
  "Jag tvivlar på att vi är vänlig."
  
  
  "Man vet aldrig. Visste du råkar köra in Hoyle?"
  
  
  "Ja," sade jag.
  
  
  "Jag var rädd för det. Vad hände med honom? Inget bra, jag behålla pengarna."
  
  
  "Han kommer inte tillbaka."
  
  
  Hon accepterade det utan att blinka
  
  
  
  
  
  
  . "Han sa att han kunde ta hand om dig på sina egna. Hennes emu trodde inte på henne. De har försökt att döda dig en gång, och du överlevde det. Du hanterat Rondo. Jag skulle säga att du är ganska cool."
  
  
  Jag undrade om jag ska vara smickrad. Jag sa till henne: "Du vet en hel del om min utrustning."
  
  
  "Allt Hoyle visste. Han var en stor talare." Hon hade knäppt upp hennes dräkt och var sitter framför min stol. "Du är ganska pratsam dig själv."
  
  
  "Jag har alltid pratar en hel del när jag är rädd," sade hon. "Jag är rädd att du ska döda mig också."
  
  
  Dess sa: "Hennes sällsynt läkemedel som dödar kvinnor."
  
  
  "Vill du ha en drink? Jag har lite alkohol i det andra rummet."
  
  
  "Nej, tack."
  
  
  Hon gick fram till min stol och knäppte min klädnad. När hon rörde sig inte, hon tog tag i min arm och fäst hennes kropp. Uppenbarligen tyckte hon att det bästa försvaret var ett bra anfall.
  
  
  "Let' s affär," sade hon mjukt.
  
  
  "Vad är det vi handel om?"
  
  
  "Mitt liv och allt jag kan få."
  
  
  "Jag vill veta var de Älgar som är i hallen."
  
  
  Skäggtorsk något, hon drog av sig sin mantel igen. "Han kom till Oden' s San Francisco. Älgen är på väg någonstans."
  
  
  "Det är inte vad Hoyle sa. Han sade Älgen var här."
  
  
  "Han ljög för dig. Älgen dök inte upp. Han lät Hoyle kommer ensam. Det var ett misstag. De underskattade dig."
  
  
  Hale måste ha gjort upp en historia om när han ringde mig för att möta Muse. Han var kört fast för gången, väntar på beslut att ta tag i vapnet.
  
  
  "Vem är ansluten till Älgen i maffian?" Penny frågade henne.
  
  
  "Han har aldrig berättat för någon om det. Det är en person, naturligtvis, med en hel del i vikt, med vilken han handlade. Organisationen i allmänhet ogillar Älg eftersom de tycker att det är galet och utom kontroll. Men det var en person i toppen som finansieras några rån för Älg som en del av en uppgörelse mellan två av dem. Älgen sa att de gjorde varandra vissa favörer ."
  
  
  "Vet du något, Penny? Du pratar en hel del, men du tala om för mig väldigt lite."
  
  
  Hon bet sig i läppen. "Jag gör mitt bästa för att hjälpa dig. Jag vill rädda mitt eget skinn." Hon rufsade henne i håret. "Låt mig tänka på det. De drog sig tillbaka, försöker följa Sheila Brant spår. De försöker att hitta de pengar som hon stal. Men jag svär att du, Hale inte berätta för mig där Älgen och Craddock var."
  
  
  "Craddock," upprepa det. "Berätta för mig om Craddock."
  
  
  "Sid Craddock är den tredje personen deltar i en del av Älg rån. Han var inblandad i Abruz mord. Han är en smal man med lockigt hår och en baby-liknande ansikte. Det är allt jag kan komma ihåg om nen."
  
  
  Hon har lämnat någon användbar information. Hon muntrade upp henne. "Hoyle måste ha litade på dig så mycket."
  
  
  "Han var skryt - att försöka imponera på mig. Han var fäst vid mig även när hon var Älgen favorit tidsfördriv, " sade hon. "Han visade god smak, Harper. Hennes namn är i det här gänget."
  
  
  "Jag tror på det."
  
  
  "Kan jag göra dig ett erbjudande?"
  
  
  Henne, Hej skrattade. "Jag trodde att du redan har gjort."
  
  
  "Det är en stor tuss av pengar någonstans. Två hundra tusen dollar. Det är hur mycket de fick när de dödade Abruz." Hon spetsade hennes läppar. "Det får mig att vilja tänka på det. Hon skulle ha velat ha det hela förvandlas till pengar och ligga naken i den. Två hundra tusen dollar räkningar. Kan du sätta en två-hundra-tusen-dollarsedel på mig? "en dollar madrass, älskare?" "
  
  
  "Jag har inte fantasin."
  
  
  "De lämnade det till Sheila. De delas upp, för att sedan arbeta i Florida och överlåta det till Hej. Hoyle sa till mig."
  
  
  "Älg och Ego vänner hade fel om Sheila. Hon fick inte köra av med pengar."
  
  
  "Vad hände med den?"
  
  
  "Nä aldrig hade en chans att berätta för mig. Hennes gissning är att det togs bort från nah. Hon var rädd för att köra in i en Älg, så att hon sprang iväg."
  
  
  Tydligen, Penny hade sagt henne allt det som pågick. Han reste sig från sin stol. Hon följde mig tillbaka några steg, där jag lagt hennes skor på.
  
  
  Hon frågar inte mig några fler frågor om Hoyle. Han trodde att hon var inte direkt sörjer för honom.
  
  
  "Hej, lyssna, Harper. Låt oss säga att du lyckas hitta pengar medan du försöker köra ner en Älg. Vad gör du med dem?"
  
  
  "Jag trodde inte på det."
  
  
  "Två hundra tusen. Det är fantastiskt."
  
  
  Han spetsad upp hennes balett tofflor. "Kommer ni att föreslå att ego lämna över det till dig?"
  
  
  "Vi kan fortfarande dela det. Det är maffian pengar. Lyssna, jag vet om boken att han är en Älg som du har. Du ville flickor vars namn stod på det. Jag skulle kunna hjälpa dig." Jag vet att min väg. det är väldigt fint runt bordeller ."
  
  
  "Du sa att du var rädd för mig."
  
  
  "För två hundra tusen. Jag kommer att gå igenom en brinnande kol sängen, dansar naken på Vita Husets gräsmatta, och servera den första Cavalry Division. Ta mig med dig. Harper, och låt oss hitta pengar. Vi kan göra en hel del om det. det kan ge dig sex som du aldrig har gjort förut."
  
  
  "Nej tack," hennes far sagt. "Du glömde Hoyle alltför lätt."
  
  
  Nio
  
  
  Han gick tillbaka till den lilla svarta boken och den lista med namn, som nu hade minskat till fyra. De var Janice, Eva, Barbara, och Cora. Han bestämde sig för att gå till Portland och hitta Janice först. Om en tom hade dragit henne det, skulle hon ha gått tillbaka till Reno till Denver och Las Vegas, där de andra tjejerna var tänkt att vara.
  
  
  Älg visste att jag hade ett ego adressbok. Han visste att jag var Shell
  
  
  
  
  
  gå igenom listan av flickor, i hopp om att ta reda på vad egot plats. När han får reda på att jag dödade Hoyle ego vän, han kommer inte att sitta still, tänkte jag. Någonstans längs vägen, i en av dessa fyra städer, ska jag hitta Älg, eller hittar han mig.
  
  
  Portland bordell var ett gammalt hus som ligger i en urtvättad bostadsområde nära för bearbetning av kött-distriktet. Henne, knackade på dörren tidigt på morgonen och frågade för Janice. En stor flicka med rufsigt hår vinkade på mig.
  
  
  Eller tidigt på morgonen är inte lika väldoftande som rose garden. Det luktar som i går kväll, kroppar och sex, och ibland sprit, och om pigor är redan städning, det luktar som en armé latrin.
  
  
  En flicka med rufsigt hår vävning genom pigor, hennes korta nattlinne vajande med förflyttning av hennes höfter. Pigorna såg mig över, självklart undrar varför jag inte kunde lägga ut min lust ända fram till kvällen.
  
  
  Knackar på dörren, flickan sade: "Janice. Detta är den person som ringde."
  
  
  Janice svarade sömnigt. "Bra." Den tjej som tränat ansluter mig för dagen, ler, klappar mig på kinden, och rör ner i hallen.
  
  
  En långbent brunett i gul pyjamas öppnade dörren och gnuggade en vriden fist in i hennes ögon. Hon brydde sig inte om att knäppa upp den översta av hennes pyjamas. "Du säger att du letar efter en Älg?"
  
  
  "Det är rätt."
  
  
  Hon öppnade dörren bredare. På "Enter".
  
  
  Min reflektion rörde sig i full längd speglar när hans kom in i rummet. En annan spegel var installerad i taket ovanför rund dubbelsäng. Det var en naken blondin att ligga i sängen, som hade redan vänt på hennes sida och titta på mig, silke bladet glider över hennes vita kropp.
  
  
  "Min vän Delia."
  
  
  Henne, nickade, och blond nickade reumatism.
  
  
  "Älg anlitade oss för att sätta på ett par utställningar för honom och hans vänner' egon. Han var inte direkt min typ," Janice sa.
  
  
  "Hur länge sedan hörde du från honom?"
  
  
  "Januari," den blonda sagt. "Det var i januari."
  
  
  "Han förde någon med honom som han ville imponera på." Janice log. "Jag tror att vi imponerad egot, inte vi, Delia?"
  
  
  "Du placera en insats."
  
  
  "Vem var denna person?" Frågade jag henne.
  
  
  "Mr Smith", Janice sa. "Den berömda Mr Smith. Vi satte på en show för en hel del av våra släktingar egon."
  
  
  Delia fnittrade. "Han ville inte att hans riktiga namn att användas."
  
  
  "Hur såg han ut?"
  
  
  "Lång och smal. Han bar glasögon. Om han inte var med Älg, han skulle tro att han var en revisor."
  
  
  "Sedan han var med Älg, vad tror du?"
  
  
  Blondinen lutade hakan på hennes hand. "Gå nu. Om du letar efter en Älg, du vet vilken typ av business partner har det."
  
  
  "Mr Smith var en man som organisation. Viktigt, säger Janice sa. Hon satte sig ner på sängen bredvid blond. De skulle göra stor stolar och bokstöd runt dem.
  
  
  Till skillnad från några av de personer jag frågade henne om Älg, de var villiga att hjälpa mig, men jag fann att de inte har någon ytterligare information. Ih tackade henne, och de inbjöd mig att komma tillbaka någon gång.
  
  
  "Fråga mig eller Delia," Janice sa. "Vi gillar att jobba som ett team."
  
  
  Trettio minuter efter att han lämnade Portland, Lincoln vrålade förbi mig på den öppna vägen. Föraren körde in i omkörningsfältet och rusade upp bredvid min Ford.
  
  
  Jag såg hennes ansikte, och sedan, en liten pistol. Ratten snurrade henne runt, Ford smällde in i en tyngre bil och duckade samtidigt.
  
  
  Ett hagelgevär blast krossade genom fönstret, men missade.
  
  
  Lincoln var för klumpig för min bil att skicka mitt ego sladd. Föraren fästs ego till vägen och slet sitt eget hjul. Fender kontakt med fender, och då Ford vänstra trottoaren, sladdade till sidan av vägen, och gick in på en rastplats strax utanför motorväg.
  
  
  Han slog det, smädar det så mycket han vågade, och smällde det till redskap som bak i bilen snurrade runt och slog ett sopor fat. Han gnisslade sina tänder, försöker att styra drift. Bilen snurrade runt igen och träffa en trä-picknick stol, sedan rullade över på sin sida.
  
  
  Dess måste ha varit levde på rätt sätt. Han sköt upp dörren och kom ut oskadda.
  
  
  Lincoln höll köra. Hon såg honom försvinna in i vyn över kullen. Det var två personer i framsätet, föraren och en beväpnad man. Det ansikte jag hade sett precis innan geväret gick ut, jag hade aldrig sett henne klart fram till idag, men jag förstod att det tillhörde en Älg. Han log när han tryckte av.
  
  
  "Ford" var skadade. Jag var tvungen att lämna den i garaget. Han hyrde en bil och körde till Reno, stannar endast för att äta och ringa Hawk.
  
  
  "Jag närmar mig Älg. Han kan känna mina andetag om hans hals, och att Em inte gillar det. Han försökte döda mig idag."
  
  
  "Nick, var försiktig."
  
  
  "Från och med nu, jag kommer inte kontakta dig tac delar. Jag har en känsla av att jag kommer att vara mycket upptagen."
  
  
  "Behöver du den information som vi har samlat in om Jake Hoyle?"
  
  
  "Nej", sa jag. "Han är död."
  
  
  Eva hade inga problem med att hitta honom i Reno. Den mörka trailer camp, som ligger i utkanten av staden. Det var tre flickor och en fru, var och en med sin egen trailer. Eva var underhållande en kund, och jag var tvungen att vänta med Madame, att göra små tala om ömsesidigt ointresse. Kontoret var varmt och kvavt, och Madame var jag försöka kvinna.
  
  
  
  
  
  försökte låtsas något annat. Hennes blonda peruken inte passar, och hennes röda naglar var trasig.
  
  
  När samtalet vände sig till Älg, hennes kommentarer blev mer animerade. Hon mindes stor thug, hon kan inte rekommendera ego som kund eller som en anständig människa. Han dödat en av de ee flickor eftersom emu önskat lite våld blandat med ego sex. Fru hade en bred syn, men hon kan inte stå ut med sådant beteende.
  
  
  Hennes slips lossas. Fru fortsatte att tala, att upprepa samma sak om och om igen. Slutligen, Evas klienten fick reda på släpet och begav oss till bilen. Och lämnat sin fru fortfarande pratar om konstiga kön.
  
  
  Eva var en rödhårig tjej som hade vuxit lite fett och var fast i frustration. Hon sade att det var för mycket konkurrens i Reno och någon annanstans hennes hotell skulle nämna. Alltför många personer ger bort sina egon. Alltför många älskare över hela landet, för mycket av denna nya sexuell frihet. "Hippies kommer att göra detta av någon anledning eller ingen anledning alls. Jag hatar hippies", sade hon.
  
  
  Diskussionen och stämningen var deprimerande. Det var redan betalt av fru, men han tog ytterligare tjugo och lägger den på sängen. Eva packade bilen som en dammsugare. Hon sa att hon mindes Älg. De hade träffat när hon var i Denver, i den bästa av tider.
  
  
  "Hennes delar funderar på att gå tillbaka," sade hon. "Allt var bättre då, inklusive mig." Hon log ursäktande. Hon insåg att hon inte tar hand om sig själv. Ey gillade att äta alltför väl, och den enda motion hon gjorde var att på hennes rygg.
  
  
  Samtalet var som en flod som rinner i fel riktning. Det bestreds av rapporter i media av hej, jag är intresserad av Älg. "Jag är så ledsen," hon bad om ursäkt igen. Hon steg upp, öppnade två burkar öl,och gav mig en. "Älgar har inte varit runt på sistone."
  
  
  Det fanns en tid då hon var besatt av honom, och när han gjort henne något speciellt. Men förhållandet varade inte länge, och han höll kontakten främst med oldies. Sista gången han besökte var tidigare i år.
  
  
  "Jag åkte till Denver direkt efter att han träffat en annan tjej och slutat komma. Hon var en servitris. Runt en liten stad nära Denver. Hon var Älgen-kärleksfull typ. Hon kom ihåg att hon är med hotell för att ha en massa pengar. Eva skrattade på ett cyniskt sätt. "Jag antar att han inte vågade berätta för dig hur han var på väg att göra det. Jag hörde senare att han sätter henne i ett hus."
  
  
  Och då monolog slutade tråkigt för mig. Henne, sade: "Att flickan var blond? Kommer du ihåg hennes namn?"
  
  
  "Namn, nr. Hon hade vad jag kallar ett aristokratiskt utseende. Höga kindben, stora mörka ögon. Man skulle kunna tro att hon var en modell."
  
  
  Hon pratade om Sheila Brant.
  
  
  "Vad hände?" Eva frågade, fånga ett uttryck i ansiktet som jag inte visste att jag hade.
  
  
  Han fick upp och lutade sig mot väggen av vagnen, han tillbaka till henne. "Jag tror inte du vet vad som hände med henne."
  
  
  "Jag har aldrig hört talas om det. Kanske älgen lämnade henne och gick bort, precis som han gjorde med mig."
  
  
  "Senare, Älg upptäckte en stor anslutning", sade jag. "Han ska vara nära en person med auktoritet. I Organisationen".
  
  
  "Det här är nyheter för mig," Eve sa. "Det finns inte många vinstockar här."
  
  
  Cowboy skal trailer miljöer, ego hatt drog ner för att dölja hans ögon. Han bar en grön påse. Jag såg honom närma sig mig.
  
  
  "Du ville inte säga varför du letade efter Älg," Eve sa. Hon satt bredvid mig, att öppna ytterligare en burk öl.
  
  
  Cowboy stoppas. Egot hatt var ny och klumpigt ruggig. Han nådde i sin kasse och drog ut en sågat-off shotgun.
  
  
  Jag kastade åt sidan som han höjde sitt vapen och gjort ett ego på mig. Han träffade Eva med sin axel och körde ut henne ur skottlinjen när geväret gick. Leda strömmade genom trailerns dörren och slog i väggen som en stad.
  
  
  Han gick till fönstret och drog tillbaka gardinen. Cowboy var omlastning. Han slog ut fönster med tunna med en Luger och sköt den. Han förlorade sin hatt medan du kör för att täcka.
  
  
  "Oh, min Gud! Vad är det som händer?" Eva sa.
  
  
  Hennes pappa sprang till dörren medan cowboy var gömmer sig bakom Madame ' s trailer. Han steg ned till marken som en simmare dykning i grunt vatten. I sista minuten av det, han vände sig runt, slog sig själv på axeln, och rullade över. Hennes skott som avfyras när hon satte sig ner, och gawking ögon flög över trailer inches från cowboy ' s ansikte när han kikade runt hörnet. Han försvann ur synhåll.
  
  
  Hon hoppade till hennes fötter och kryssade mot ego ' s hideout. Jag sköt det när jag sprang, försöker avskräcka Egot från att avfyra ett hagelgevär blast. Jag rullade upp den och lutade min rygg mot stöna av trailern.
  
  
  Det gjorde han inte ett ljud till oss för en minut. Sedan jag hörde Madame och pratar. Flickor som kikar ut i trailers. En av dem skrek på toppen av sin röst. Madame kom runt hörnet av trailern, hennes peruk glida ner på hennes huvud.
  
  
  Cowboy skal om henne, använder henne som en sköld.
  
  
  Han kramade henne, geväret i ena handen, redo att skjuta mig. En luger drog ner henne och sköt henne mellan benen, ma ' am, slet av en del av hennes cowboy boot. Några av hans fingrar stannade med honom. Egot gråta förmörkade kvinnlig
  
  
  
  
  Madame hoppade ut på ego tornet som han föll. Hon skyndade till trailer, som lyfts från marken.
  
  
  Cowboy liggandes på ryggen och vände sig, försöker peka hagelgevär på mig. Min nästa gawk drabbade emu i huvudet.
  
  
  Flickorna rusade ut ur trailers, kring mig som jag knäböjde bredvid de döda revolverman. Han kunde inte berätta något från det som var kvar av hans ansikte. Han rotade igenom hans ego fickor och hittade en plånbok med körkort som utfärdats till Sidney L. Crandall i Kalifornien. Henne, trodde att ego är smal kroppsbyggnad var korrekt. Han kunde ha varit Älg andra partner, den som satte en kula i mig i Idaho.
  
  
  Hon var tillbaka till emu: s plånbok i en minut. Ego: s byxor, tröja, och stövlar var också ny. Han köpte kläder för det här jobbet för att avleda misstankar.
  
  
  "Jag har sett denna kille innan. Han har varit fast här i sista dag eller så, " sade en flicka i en svart overall. "Han körde en pickup truck där."
  
  
  Jag trodde att hon och Älg hade brutit upp. Älgen gick till Portland, och Sid kom hit. De kom till slut på mig snabbt.
  
  
  Jag skyndade mig till pickup lastbil och snabbt sökte det, i hopp om att hitta någon ledtråd som skulle leda mig tillbaka till Älg. Misslyckades. Handlingar i handskfacket visade att bilen var hyrd två dagar tidigare i Reno.
  
  
  Madame kom fram till mig när jag fick in henne i bilen. Jag hörde en polis siren på avstånd. Madame sade: "Du skulle bättre vistelse och förklara det till polisen."
  
  
  "Du ska ta hand om det för mig," hennes far sagt.
  
  
  * * *
  
  
  Han kom i Denver på 8:30 och åt en tjock biff sköljs ner med två koppar svart kaffe. Med dem iller när han kollade runt på sjukhuset i Idaho, hon fick bara en natts sömn, och till den läkare som rådde mig att slappna av skulle ha varit chockad av att veta vad hon gjorde.
  
  
  Såvitt jag visste, Älgen var också i stan. Hennes ego skär gänget i leden av två, men han plockade upp en annan medbrottsling, då Bonham, mannen som körde Lincoln när Mousse försökte skjuta mig utanför Portland.
  
  
  På sin fritid, att hon tyckte om den här mannen. AX utredare, sedan kontrollera Key West mord scener, har föreslagit att de fyra mördarna attackerade hem där David Kirby var möte med Frank Abruz. Endast två män kom med Älg för att Bonham, men det kan ha varit en annan medlem av gänget där hela tiden.
  
  
  Jag hade andra faktorer att tänka på när jag försökte att bedöma de eventuella odds mot mig. Det var en mystisk ess i leken, en man som hon hade inte identifierats ännu. Jag själv övertygad om att han var den maffiaboss som hade påpekat Frank Abruz, och att han var mannen den charmiga par Janice och Delia hade beskrivit för mig, en viktig person i Organisationen som Älg ville imponera på. Tjejerna sa att han var lång, hade glasögon och såg ut som en revisor.
  
  
  Slutligen, det var Marco Valante, en gammal vän till Frank Abruz är. Valante en gång gav mig en hjälpande hand, men det dödade två ego boys och kastade ih av hans trail. Valante kanske inte är så snäll mot mig om vi möts igen.
  
  
  "Ja, ingen har berättat för mig att det skulle vara ett lätt jobb", tänkte jag.
  
  
  Jag betalade för min middag och stannade på telefonkiosker i restaurangen, lobbyn för att ringa Barbara, flickan jag kom till Denver för.
  
  
  Barbara var den enda av de sju flickor som anges i en liten svart bok som Älg hade inte beskrivs i detalj. Hennes namn var betonas, och Mousse följde det med en sträng av utropstecken, som om det trotsade verbal beskrivning. Hennes tanke var att om hon var så speciell i sovrummet som Mousse kunde inte uppskattar hennes prestation, hon bör vara högt rankade bland de naturliga underverk i Nordamerika.
  
  
  Jag var tvungen att erkänna att nyfikenheten var som gnager på mig så slog jag hennes nummer på telefonen. Efter ett samtal under samtalet inspelningen avbröts för att informera mig om att antalet slog jag var inte längre används. Detta var en stor besvikelse, trots att han nästan förväntat mig att ha problem med att kontakta några av flickor runt om i världen. Alla av dem var flickor samtal eller prostituerade, ih yrke var mobil.
  
  
  Jag stod på telefonkiosk, undrar vad jag ska göra härnäst. Jag hade inte en chans att ta reda på när Älgen skrev ner Barbara ' s nummer. Kanske flickan gick runt på stan. Även om hon bara ändrade adress henne var självklart i en återvändsgränd. Jag visste inte hennes efternamn, eller hur hon såg ut. Jag hade tillfälle att gå till Las Vegas och försöka kontakta Cora, den sista tjejen på listan, men jag ville inte ge upp så snabbt.
  
  
  Jag bestämde mig för att rådfråga en specialist. En taxi fångade henne. "Jag letar efter någon som känner till de lokala bordellerna," sa han till gänglig föraren.
  
  
  "Låt oss se. En bordell är en posh horhus, egentligen?"
  
  
  "Rent tekniskt, det behöver inte vara fantastiskt," sa jag.
  
  
  "Du har din egen man. Emmett Ripley, som står i licensen. Du kan kalla mig Rött."
  
  
  "Okej, Red. Vet du en hora?
  
  
  
  
  
  
  Barbara Amed? "
  
  
  Han tyckte om det. "Inte på rak arm. Men jag vet ett par som vill att du ska ringa ih Barbara, om det är vad du vill."
  
  
  "Jag letar efter en specifik flicka." Hennes sel i hytten. "Ta mig till någon som kan ämnet bättre än vad du gör."
  
  
  Han tyckte om det. "Tja, det är en möjlighet." Han körde mig till Kvarn ' s Bar. "Gå dit och prata med bartendern, som ser ut som en elefant som trampar på en emu: s ansikte. Jag kommer att vänta på dig."
  
  
  Det var inte att ta miste på vad den Röda bartendern menade. Han såg ut som en före detta boxare. Han berättade för emu som ego hade blivit rekommenderade av Ripley.
  
  
  Han gav mig bourbon och vatten. "Vem föredrar du: blondiner, brunetter eller rödhåriga?"
  
  
  "Jag föredrar Barbara."
  
  
  "Om du menar Barbara, Bazum Tjej, hon gick runt i stan. Du vet, hon var en strippa. Stressade bara jobbat med henne på deltid."
  
  
  Jag berättade för henne att jag inte vet vad Barbara såg ut.
  
  
  "Ja, förutom Baz, jag kan tänka mig en annan Barbara som kan vara din flickvän." Han gick till telefonen och pratade, kom tillbaka och skrev adressen i en tändsticksask. Säger hon att komma."
  
  
  "Vad är det hon vill?" Jag frågade, för att komma upp från barstol.
  
  
  "Venus de Milo är varmt", sa han.
  
  
  Red Ripley körde mig till en adress som visade sig vara en gammal byggnad i ett område fullt av caféer, restauranger och caféer. Jag fick ut och betalade min mat. "Ta av, Red. Jag kan stanna för en liten stund."
  
  
  Hennes carapace gick ner för korridoren som behövs för målning och knackade på dörren på slutet. Barbara var i hennes tidiga tjugoårsåldern. Hon var klädd i en skinn jacka, khaki byxor och sandaler. Väggarna i den lilla lägenheten var inredda med affischer av rock band.
  
  
  "Vad skönt", sa hon. "Den sista killen Charlie skickas hit var äldre än Henry Kissinger."
  
  
  "Hur mycket får du för inriktning?" Sl frågade henne.
  
  
  "En hundra dollar. Vissa människor tycker att det är för mycket, men jag jobbar på ett universitet." Hon log. "Gör två och du kan stanna hela natten."
  
  
  "Vad är din specialitet?"
  
  
  "Internationella förbindelser", sade hon med en rak ansikte.
  
  
  "Jag kommer att ge dig ett hundra för information, inte spel som krävs. Jag letar efter hennes Älg."
  
  
  "Och henne, trodde att det skulle vara en rolig dag. Åh, ja. Ett hundra ett hundra. Ge mig pengar och jag kommer att ge dig Älg adress."
  
  
  Det var för lätt. Han sade, " Är han i stan?"
  
  
  "Han kom in igår. Låt oss titta på pengar, sa hon.
  
  
  Jag drog ut pengar, glad att jag inte behövde skicka in ett officiellt bibl. Det var människor i AX brevpapper-avdelning som bara inte förstår.
  
  
  Barbara noga färdiga propositionen och knuffade ner bredden på hans byxor. Då hon kastade mig telefonboken. "Älg ringde och bad mig komma. Det var inte det ännu, men jag skrev sin adress på omslaget."
  
  
  Adressen från boken slet ut det. "Jag är förvånad över att du inte fråga varför jag letade efter hans ego."
  
  
  "Jag bryr mig inte. Jag vet inte om du är en medlem av Cub Scout ego truppen, men det är inte min business. Glöm bara inte att berätta för honom att jag har sänt dig."
  
  
  Henne, trodde att hon kanske ser ut som Venus de Milo, men nä stack en dollar som Chase Manhattan Bank.
  
  
  När jag vände mig för att lämna, hon tog en tung glas askkopp från slutet av bordet och slog mig i huvudet med den. Det var ett bra skott. Han var på knä, skakar på huvudet, försöker att rensa det.
  
  
  Hon visste också karate. Hon hoppade upp på min rygg och slog mig i bakhuvudet med kanten av hennes arm. Dess frånkopplad.
  
  
  Hon vaknade upp liggande på rygg på golvet. Min jacka var borta, och Wilhelmina var holstered under min arm. När jag var klar med att berätta för mig hur dum jag hade varit för att låta hej fånga mig på sängen, jag rullade på min sida.
  
  
  Barbara talade med någon på telefon. "Han är här," sade hon. "Allt är under kontroll."
  
  
  Henne, insåg jag att mina ärmar rullades upp. Hon drog också en stilett runt hennes balja. Kanske han var inte dum, men hon var smart. Många professionella spioner sökte mig och märkte inte detta liten kniv. Barbara gjorde inte det.
  
  
  Hon sneglade på mig när hennes sel. Hon plockade upp Luger i sin hand och sköt ett ego i mitt huvud. Hennes ögon varnade mig för att jag inte hade ignorerat henne. Han satt orörlig.
  
  
  "Okej," sade hon i matte och på andra änden av linjen, och hängde upp.
  
  
  "Älg?" Sl frågade henne.
  
  
  "Du vet så mycket om Älgar läge som jag gör", sade hon. "Jag skrev adressen i telefonboken för sex månader sedan."
  
  
  Jag kände mig yr. Hon sade, " Så, hon är din fånge. Kan du berätta för mig varför?"
  
  
  "Jag samlar på spioner".
  
  
  Mina ögon började att skymma. Han sprang sin hand över dem. Plötsligt, han kollade båda hennes händer misstänkt. Nålen mark var på rätt. Han såg sig omkring och upptäckte en subkutan nål på armen på en stol.
  
  
  "Det är inget livshotande om det," Barbara sa. "Jag visste vad jag gjorde. Jag vet inte riktigt studera internationella relationer på universitetet. Hennes sjuksköterskestudent."
  
  
  "Vad är du?"
  
  
  "Du kommer att bli förvånad," sade hon med ett leende. "Jag har väntat på dig i flera dagar, Mr Carter. Jag började tänka att du inte kommer att dyka upp." När hon lutar, han vände sig sakta från den ena sidan till den andra. Hennes gled åt sidan. "Du kommer att dö," Barbara sa. "Bara koppla av och låta läkemedlet arbete. Du springer runt i landet fotografering av människor och att slå dem, men du fortfarande behöver för att få lite vila." "Hur ..." jag tyckte att det var svårt att tala. Mina ord var sluddrigt. "Precis som du, vet Du vad?" "Hennes dotter är Marco Valante," sade hon
  
  
  10
  
  
  Det tog mig en lång tid, men jag gjorde det till slut runt djup brunn av mörker och öppnade mina ögon. Morgonen solljus strömmade in genom fönstren i flickans lägenhet. Jag har minskat mina ögon och vände sig bort från honom. Jag hade en lätt huvudvärk, som troligen var en baksmälla från den medicinering Barbara Valante hade injicerat i min arm,eller från att ha drabbats av en tung askkopp.
  
  
  Hon tyckte att allt har sin ersättning. Åtminstone nu, han visste varför Älgen fick sätta utropstecken efter hennes namn i sin bok. Det är inte varje dag som en billig thug som Älg poäng med dotter till en maffiaboss.
  
  
  Jag kunde höra rock musik som spelas på radion i det andra rummet. Volymen var hög. Det hjälpte inte min huvudvärk alls. Mina händer var bundna till baksidan av trä stolen jag satt på. Mina fötter var bundna tätt stegen i botten. Han försökte röra på sig, men till ingen nytta. Experten satte mig i en stol så att hon kunde stanna.
  
  
  Han slöt ögonen och försökte att rensa huvudet. Läkemedlet knackade mig hela natten. Barbara ' s call var tänkt att vara ett rikssamtal. Detta förklarar varför hon lagt mig i sängen för mer än åtta timmar.
  
  
  Den uppenbarelse som Barbara var Valante dotter var chockerande. Jag undrar hur flickan hamnade i Denver när hennes far var enligt uppgift är verksamma på den Östra Kusten. Min minnesbild av vad jag läst om maffian enheter var suddig, men jag visste att Lew (Dr) Rossi var ansvarig för Denver Maffian territorium.
  
  
  Han öppnade ögonen och ropade till tjejen. "Barbara!"
  
  
  Radio volym har minskat något. Barbara kom in genom dörren med en kopp kaffe i handen. Denna morgon, hon såg mycket mindre ut som en produkt av motkultur i Amerika. Hon var elegant klädd i en grön klänning, och hennes svarta hår var drog sig tillbaka i en snygg bulle i nacken av hennes hals.
  
  
  "Du är annorlunda idag. Du borde ha varit en skådespelerska", sade jag.
  
  
  "Om hon blev skådespelare, folk skulle börja falla för mig, ge mig saftiga roller så snart de visste vem hon var." Hon tog en klunk av sin kaffe och tittade på mig med klara blå ögon. "Jag gick igenom en period där jag åtnjöt en sådan uppmärksamhet, och då hon växte upp. Jag kom hit för att komma bort från inflytande av min far och de människor som hört talas om nen. Hon ändrade sitt efternamn och började studera till sjuksköterska. "
  
  
  "Så du gav mig en del av sanningen sista natt."
  
  
  Hon gav mig en stadig, öppen leende. När hon gjorde, att hon nästan såg ut som the girl next door. Webben skillnaden var att de flesta av tjejerna i grannskapet var inte lämpar sig för Playboy magazine spridning.
  
  
  "Jag är ledsen att jag var tvungen att träffa dig med en askkopp, men jag var rädd att jag inte kunde hantera dig om du inte var chockad. Jag blev tillsagd att du har svårt att undertrycka, och lämna. Min karate instruktör säger att jag är en av de bästa eleverna på ego, men han är inte särskilt stark, och kände att jag behövde denna lilla fördel."
  
  
  "Du behandlade mig som en gammal lärare," sade jag.
  
  
  Hon kom över för att slicka mig och lätt rörd klump på baksidan av min hals med hennes fingrar. "Den här noden kommer att falla isär. Och du verkar inte ha en hjärnskakning."
  
  
  "En enkel hjärnskakning är det minsta av mina bekymmer."
  
  
  "Tror du att någon planerar att döda dig, Mr Carter?"
  
  
  "Många har försökt."
  
  
  "Oroa dig inte om det. Du är i goda händer med Valante." Hon lyfte kopp kaffe till mina läppar. "Rösten. Ta en klunk. Det är det bästa jag kan göra för dig just nu. Jag måste gå till skolan."
  
  
  Hon svalde hennes varma eller: "Du och Älg. Denna kombination verkar inte naturligt."
  
  
  "Jag visste inte vem Älg var då. Jag menar, hur han var inne. Det faktum att han var en inbrottstjuv gjorde ingen skillnad för mig. Vad spelar det för roll att Marco Valante dotter? "
  
  
  Hon lyfte koppen till läpparna igen.
  
  
  Radio instämde och meddelade timme. Det var 8: 30 på morgonen.Han började rapportera nyheter, bland annat en fotografering på en trailer i Reno. Han ville inte säga vilken typ av campingplats var det.
  
  
  "Älgen verkade för mig en av de sällsynta människor som lever sina liv utan att förlita sig på oss, på vilka, säger Barbara Valante. "Han var stark och självsäker, han var inte rädd för någon eller något i det gröna landet av Gud. Senare, när hon visste ego tillräckligt bra, hon insåg att egot av makt kan bli grymt. resultatet av en fantastisk ego. Han är så modig, ja, ja, galna."
  
  
  "Alla verkar vara överens om det."
  
  
  Barbara Valante var en intelligent och vältalig tjej. Även sexiga. Men jag hade inte glömt bort att hon skulle sätta en fälla för mig. Om jag kunde få mina händer gratis, skulle jag inte vara så vänliga. Hon återvände kopp kaffe till köket.
  
  
  
  
  
  . Radion stängs av. Han hörde en annan öppen dörr, som nu tycktes leda till tillbaka trapporna i ett hyreshus. Röster som viskar. Barbara hällde lite vatten i diskhon, tydligen skölja ur sin kopp, och sedan tillbaka.
  
  
  "Jag måste gå, Mr Carter. Min far kommer att vara här snart för att prata med dig. Under tiden, finns det någon i köket för att hålla dig sällskap."
  
  
  Hon kallas em. Han kom in i rummet och flinade mot mig. Han tog av sig rocken och jag såg att han hade en .38 Smith & Wesson revolver slängd över axeln. Han hade också en gjuten på hans handled. Hennes namn, jag mindes, var Joe. Han arbetade i Valante.
  
  
  "Jag vet hur du känner, Carter. Förvirrad. Du agenter är nog tänkt att vara den bästa i hela världen, men en liten flicka som tog dig ensam."
  
  
  "Det är inte små," sade jag. Det finns platser där det är inte små alls."
  
  
  Barbara Valante skrattade. Då tog hon sin väska och gick ut genom dörren till lägenheten, och lämnade mig ensam med sin fader löjtnant.
  
  
  "Jag blev lite förvirrad av mig själv om hur du tog med mig till Kalifornien. Detta kunde ha förstört framtiden för en ambitiös ung man," Joe.
  
  
  "Ber om ursäkt. Det kändes rätt vid den tidpunkten."
  
  
  Joe satte sig upp och tittade på sin klocka. Självklart, Valante skulle anlända när som helst.
  
  
  "Hur kom du hit?" Ego frågade henne. "Jag trodde jag hade förlorat dig."
  
  
  "Valante förstått det. Han sa att du förmodligen har en lista av Älg flickvänner, gamla och nya. Kanske Barbara var med på listan. Så efter att du chockade mig i Kalifornien, han sände mig hit för att försöka bryta dig. Han nådde i hans ficka och drog ut en liten black Elk bok. "Nu vet jag var du fick ditt namn från. Jag sökte dig i natt."
  
  
  "Du var här i lägenheten när henne, pratade med flickan.
  
  
  "Nästa dörr. Barbara ringde mig efter att sätta dig till sängs." Han flinade igen. "En perfekt tjej. Jag behöver någon som hon."
  
  
  "Vi måste."
  
  
  "När Nah hade något på gång med Los och Valante fick nys om det, det var en explosion som hördes hela vägen till Poughkeepsie. Valante verkligen blåste upp sin biff. Jag trodde att han skulle döda någon. det skulle ha varit bättre om han hade misteln. "
  
  
  "Jag vet vad du menar." Hennes far var snegla kontrollera sin obligationer igen. Det var värdelös. Om jag får reda på det, någon måste släppa mig.
  
  
  "När Valante ställa upp sökvägar för nä, hon gjorde ego äta ego av ordet," Joe fortsatte. "Hon berättade för em att han inte styr hennes liv längre. Men det fungerade. Barbara övergav Älg. på hennes egen, och Valante förlät henne. Nu är han även stolt över att hon stannade hos honom."
  
  
  Ung Löjtnant Valante var uppenbarligen tänker en hel del om sin chef. Och han tyckte mycket mer om chefens dotter.
  
  
  Han kollade sin klocka igen, fick upp och tittade ut genom fönstret på gatan nedanför. "Det är oni."
  
  
  Shaggy fotspår lät i hallen. Joe rusade för att öppna dörren. Han var så ivrig att behaga sin chef att det var uppenbart. Valante kom in i rummet och stod och glor på mig. Två män bröt upp med honom. En av dem lutade sig mot väggen och korsade armarna över hans tjocka bröstet. Den andra kom och satte sig ner genom köksdörren.
  
  
  "Carter, du har varit en utmaning för mig. Som natt i Idaho, du blödde som en stucken gris och hade ett kulhål inkopplad i den. Han låter dig leva. Du återbetalat mig genom att slå upp mina män och hindrar mig, " Valante sagt.
  
  
  "Du hade din egna skäl för att spela barmhärtige Samariten. Du trodde att jag skulle leda dig till Abruz mördare. Du visste inte vid den tidpunkten att Älgen var inblandade."
  
  
  Mannen inuti tände en cigarr med en silver lättare. "Smart kille, är han inte, Marco?"
  
  
  "Mycket smart. Jag tror att det är dags att se vad han har lärt sig."
  
  
  "Din dotter lovade att jag inte skulle få ont," Valante berättade för henne.
  
  
  "Så, henne, gjorde du säga något om våld? Vi vill bara ställa några frågor." Valante gick över och knäppte persienner för fönstren. Detta var ett dåligt omen.
  
  
  "Jag har inte tid för spel, Marco. Låt oss döda ego nu, " mannen i stolen morrade.
  
  
  Han hade varit snegla tittar på mannen i stolen från det ögonblick då han kommit in i lägenheten. Det är mycket intressant att ta reda på vem han är. Killen som står lutad mot väggen var en run-of-the-mill gangster, med tröga ansikte och matta ögon. Men mannen i stolen var klädd dyrt, med silver manschettknappar och skor lindade runt en alligator huden. Han verkade som en chef av Valante är lika rang. Jag var särskilt intresserad av honom eftersom han var lång, smal och hade glasögon. Förutom sin snygga kläder, han såg ut som en revisor, inte en huligan. Han såg ut som mannen två Portland flickor hade som kallas Moose ' s vän.
  
  
  "Jag förde dig tillsammans eftersom detta är ditt område, Lew. Men jag kör den här showen. Och jag vill veta vad Carter lärt sig under sina resor, " Valante slint.
  
  
  Hennes namn var fångad. Hennes namn var fångad. Mannen i stolen var Lew Rossi.
  
  
  
  
  
  Lew till Läkare. En gammal fiende Frank Abruz.
  
  
  Joe drog ut en svart bok och gav den till Valante. "Jag hittade den här på Carter. Detta hörde till Musa. Det är där Carter fick flickorna namn."
  
  
  "Hur fick du detta, Carter?"
  
  
  "Älg förlorat sitt ego under skrot."
  
  
  Valante bläddrade igenom sidorna. Rossi lutade sig framåt. Egots ögon lyste som ljusa black metal bakom sina glasögon. Om en ego namn eller en av ego alias finns i boken, spelet är över för honom. Valante skulle ha misstänkt att jag hade precis insett att Rossi hade hyrt en buss för att döda Abruz.
  
  
  "Bara för tjejer" namn, " Valante sade, och Rossi verkade slappna av. Valante gick till sidan med Barbara namn på den. Han slet ut det i ilska och skrynklade upp det. "Bastard." Då han tittade tillbaka på mig. Måste bara kolla, Carter?" "
  
  
  Jag höll munnen stängd.
  
  
  "Ni har varit väldigt upptagen på sistone-rivning bordeller, förvirrande människor, och döda ett par ... Men du behöver inte Älg eller pengar ändå, antar jag."
  
  
  "Det finns inga pengar. Älgen har ih nätet. Två av de män jag dödade var inblandade i Abruz mord. De var i Bonham med Älg när han dödade Brant 's flickvän," hennes Valante sagt.
  
  
  "Jag har listat ut det. Men jag kan inte låta dig ha Älg. Hennes önskan att njuta av att samla in blod skuld som är skyldig mig. Frank Abruz var min äldsta vän. Vi gick tillbaka. Tillbringa lite tid här med Lew medan jag går till Vegas, sedan Musa."
  
  
  Rossi stod upp, hans cigarr stoppade i hörnet av hans rta. "Och jag kommer att ta hand om dig," han flinade.
  
  
  Valante kanske inte har sett mig dö, men Rossi var säker. Jag var säker på att han skulle sätta en kula i mina ögon så snart som Valante vänster. Inga hårda känslor. Bara en sak att ta hand om.
  
  
  "Du har förstått vissa saker, men inte alla av dem," Valante berättade för henne. "Du har missat det viktigaste."
  
  
  "Vad är det?"
  
  
  "Han är långsammare, Marco. Skulle du gå bättre om du vill fånga en Älg, " Han sade.
  
  
  "Vad är det för fel, Rossi, är du rädd för att höra vad jag säger? Jag har ditt nummer."
  
  
  "Vad pratar du om?" Valante krävde.
  
  
  "Om Frank Abruz är bokade. Detta var inte bara ett rån som Älg gjorde i Florida. Det var ett slag mot din vän. Rossi har satt en Älg på Abruz, och med dem en iller, han arbetar mot dig, och människor som försöker att stoppa dig från att ta reda på. "
  
  
  Lew Rossi tog ett steg tillbaka och gick Valante bakom Joe. Han plötsligt slog till Joe i ryggen. Den unge mannen öppnade munnen och flämtade. Han tog ett steg mot min stol och höll ut en cast-lindade hand. Sedan föll han ned på sitt ansikte, och hon såg kniven mellan hans skuldror.
  
  
  Marco Valante virvlade runt. Hon skrek på honom. "Nej, Valante. En annan kille!"
  
  
  Han insåg att han hade gjort ett misstag, men det var för sent. Mannen för dagen, Rossi ' s boy, sköt honom, och ego, hans kropp ryckte till som kulan träffar. Valante envist vägrade att falla. Han gjorde en full cirkel av tecken, dra ut sin pistol, och krockade med en man som satte en kula i emu är tillbaka.
  
  
  Mannen tryckte av igen för en dag. Egot tystas gun plockade upp ljudet av saliv. Den gawk hit Valante som en knytnäve i köttet. Valante äntligen börjat falla, men sköt sig själv. Då är det föll till golvet bredvid min stol.
  
  
  Rossi bandit var lutad mot väggen, hans ben sprids ut, som om han var i hopp om att ta sig själv samman och inte falla. Han gjorde sitt jobb. Han sparade sin chef. Men han var döende. Valante s skottet träffade emu i livet. Han gled ut genom dörren långsamt, som en berusad som bestämde sig för att sitta på golvet. Ego knän hängde ner. Ego ben plötsligt gled fram, och han kollapsade i en spiral högen.
  
  
  Lew Rossi smidigt drog kniv runt Joe tillbaka och torkade hans ego på ung gangster ' s coat. Han rullade upp Joes ögon att se till att han var död. Så klev han över Joe och sparkade Marco Valante. Han knuffade igen, tittade sedan på mig. "Besviken, Carter?"
  
  
  "Ja," sade jag.
  
  
  Slutligen, Rossi kollade på sin man. Han såg inte så förtvivlad när han bekräftat att skytten var död. Det fanns en hel del byten runt. "Hur visste du?" frågade han mig.
  
  
  "En massa fragment kom tillsammans. Någon i mobben skickas Coogan att döda mig och flickan i Bonham. Det var inte Valante - na-hotel ' s jobb för att få flickan att tala, men hennes för att leda ego att Abruz mördare. När det upptäcktes att Älgen var fortfarande i maffian. Det genom att sätta två och två tillsammans. Abruz slarvat en drug deal med de Kinesiska Kommunisterna. Hennes, jag antar att det var din affär. Men du ville Abruz döda för ett viktigare skäl än bara ilska. "Jag gissade det nu. "Han vet om att Uppfylla dina hemliga relation med Kommunisterna och gick för att prata med dig. Du var rädd att vi skulle veta vad vi pratade om, så att du fick bort Abruz och Kirby. Och sedan de hade Meredith, och jag var tvungen att lista ut det innan vi fick reda på något. Du måste ha dödat Meredith dig själv-ego mördaren använde en kniv."
  
  
  
  
  
  .
  
  
  "De behöver inte kalla mig för en Läkare eftersom jag har studerat medicin. I gamla dagar, jag gjorde en hel del instant operationer." Han knäppte kniv och fast ego i en minut: "jag nästan fångat dig på motellet. Du är en lucky bastard, Carter."
  
  
  "Det är för att jag är ren i hjärtat."
  
  
  "Du är också mycket nyfiken. Eftersom du inte har för avsikt att lämna denna lägenhet vid liv, jag kan lika gärna berätta om allt annat." Han satte sig ner igen och tände sin cigarr igen. "Jag har en bra relation med dessa Kinesiska folket. Drog affären var bara en cover - up-en ursäkt för mig att möta dem. Han använde sitt eget folk för att infiltrera AX och vidarebefordra information till Kommunisterna. Odin runt mitt folk vid din bas i Carolinas blev medveten om Sheila Brant befinner sig genom att uppfylla dina filer. Kommunisterna betala för min hjälp med hög kvalitet mediciner. Jag har det bästa utbudet i landet. För estestvenno, maffian inte kommer att bli glad att veta om mina personliga angelägenheter. Abruz Ståhl var misstänkt, så att emu var tvungen att lämna."
  
  
  "Hur planerar du för att förklara denna scen till Organisationer? Det arbete som du gjorde med Joe nu bär dina initialer."
  
  
  "Du gjorde det, Carter. Du är bra med en kniv. Du dödade också Valante och min pojke över det. Det här är min historia, och Barbara Valante kommer att stödja det."
  
  
  Han heter Barbara på sjukhuset och sa hej för att hennes pappa kom till skada, och hey, vi skulle bättre komma tillbaka till lägenheten så snart som möjligt. Han hängde upp och satte sig ner, tittade på mig med en flint leende på sina tunna läppar.
  
  
  "Du gav mig en hell of a time, AX mannen. Men nu har jag dig."
  
  
  Hon var svettig och frenetiskt slet i repen. På något sätt hade jag att berätta Hawk vad jag hade precis lärt mig. Men jag ville inte vara inom hundra miles av den gamle mannen när han insåg att den var infiltreras av gangsters som arbetar för Röda Kinesiska.
  
  
  Rossi stod upp. Han drog fram en näsduk ur fickan och stoppade den i min mun. "Barbara ska vara här i tio minuter. Jag vill inte att du ska skrika eller delta i samtal."
  
  
  Tolv minuter senare sprang hon ner i hallen och hukade sig in i lägenheten. Hon bleknade när hon såg den ohyggliga scenen: tre organ, en som tillhörde hennes förfader. Många kvinnor skulle svimma. Hon bara gjort en strypt ljudet av ångest.
  
  
  Rossi slängde igen dörren och lade en hand över Ei: s mun. De kämpade tills han höll kniven till hennes hals.
  
  
  "Jag vet att detta är svårt för dig, Barbara," sade han i hans mjuka röst, " men du har att hålla sig lugn och beter sig. Ditt liv och Sumpen liv beror på det."
  
  
  Hon nickade och Han släppte henne. Hon släppte ut en snyftning runt hennes hals, hennes ögon bönföll mig att förklara vad jag inte kunde ge henne.
  
  
  "Jag vill att du ska svara i telefonen" Hej Rossi sa.
  
  
  "Vem ska jag ringa henne?" "Vad är det?" frågade hon hoarsely.
  
  
  "Vem som helst, så länge de är en medlem av styrelsen. Jag föreslår Sal Terlizzi eller Inte Corvone. Låt oss göra det Terlizzi. Han är alltid tyckt en hel del om dig. Han kommer att tro att allt du säger."
  
  
  Barbara frustade och tog en kraftig andedräkt. Hennes ögon rusade till mig, och han försökte tala trots att de skämt, bara för att finna att jag kippar efter andan.
  
  
  "Vad ska jag säga, Rossi?" "Vad är det?" frågade hon med en röst som plötsligt härdade.
  
  
  "Som Nick Carter kille som dödade din far, och Joe, och att jag försöker att döda egot. Det kommer att bli bra om du har problem att prata. Detta kommer att göra egot övertygande. Då kan du hänga upp telefonen utan att ge några detaljer. "
  
  
  Rossi samlat upp alla vapen i rummet och lade ut egon på bordet. Han tog Valente är Browning, som ness. "Nu, Barbara, om du inte leverera meddelandet precis som jag levererar det till ego, jag ska skjuta dig, henne, Carter ansikte."
  
  
  Egot plan var att ta form. Mob boss Barbara var tänkt att samtalet kommer att svälja sin berättelse. Efter att hon hänger upp, Rossi kommer att döda oss båda. Då kommer han att berätta för maffian att jag dödade flickan innan han dödar mig. Han måste ha tänkt igenom några fler detaljer för att göra den sista delen övertygande, men kontentan var uppenbart.
  
  
  Han fångade Barbara ' s eye och skakade på huvudet. Jag hoppades att hon förstod. När hon avslutat samtalet, vi var båda döda.
  
  
  Hon svarade i telefon. Rossi skal om henne. Han rullade över stolen och föll till golvet, försöker desperat att bryta det för att fria sina händer. Jag visste inte att lyckas, men effekterna på golvet gjorde Rossi huvud jerk. När hans blick lämnade Barbara, hon tog injektionsnål hon hade använt kvällen innan och körde in den i emu-axel, med all sin styrka.
  
  
  Den plötsliga smärtan fick Rossi gråta ut. Även hennes far ryckte till när han såg den enhet som står i hans hand som ett piggsvin är quills. Rossi svor och slet det gratis. Medan han gjorde detta, flickan slog ego med telefonen. Den slog i väggen, och hon sprang in i köket och stängde dörren med en smäll. Trots sin höjd, flickan tänkte snabbt. Kör bort var bättre för Nä än att försöka att stanna och slåss Rossi.
  
  
  Rossi skakade på huvudet osäkert. Han var så arg att jag trodde att han skulle skjuta mig, bara för att låta luften ut runt min mjälte
  
  
  
  
  
  Då vi båda hörde dörren till baksidan trappor slam. Han insåg att emu behövs för att stoppa Barbara, annars ego hela planen skulle falla isär. Han sprang till dörren för hon hade stängt, tog sig an den öppen, och sprang genom köket. Jag hörde honom komma ner för trappan.
  
  
  En låda öppnas i köket. Barbara brista ut i rummet med en kött cleaver. Hon andades tungt. "Jag slängde tillbaka dörren och duckade i städskrubben. Han sprang en mimmo av mig", sade hon, att befria mig.
  
  
  Jag ryckte hennes kniv Nah och skära repen som band mina vrister. Han plockade upp henne med en andra tystade pistol och sprang genom köket till trappan.
  
  
  Rossi gick utanför och hukade sig tillbaka in när han såg inte flickan. Han tittade upp när hon dök upp på andra våningen och landning.
  
  
  Ego gawk slagit ner de skärvor från sidan av den öppna dagen bakom mig. Mina slet ärm av sin päls.
  
  
  Han öppnade dörren för att inte leda till gatan och hoppade in i nä. När jag nått gatan, som han hade försvunnit runt hörnet av huset.
  
  
  11
  
  
  När hennes man kom till lägenheten, Barbara stod på knä bredvid sin far. Smärta visade på hennes bleka ansikte.
  
  
  "Jag vet att detta kommer att ta en hel del från dig, men jag behöver din hjälp. Rossi ska hitta henne snabbt", sa jag.
  
  
  "Vad tror du, skräddare tar det?"
  
  
  "Han kommer inte att ge upp sin position och köra. Han kommer upp med en annan historia att berätta. Till exempel, att du svikit din far och gick samman med mig."
  
  
  Hon stod upp. "Då vi måste stoppa honom innan han kan ta kontakt med dem."
  
  
  "Exakt."
  
  
  Hon körde en liten Fiat. När vi lämnade lägenheten byggnaden, sade hon: "Rossi har en egendom i förorterna. Jag tror att han kommer att gå där."
  
  
  Jag tog henne till gatan där jag hade lämnat min hyra bil i natt. Bilen var fortfarande där, med olagliga parkeringsböter på vindrutan.
  
  
  "Du kör," jag beställde. Hennes sel bredvid henne, montering av ett gevär som testades på AX bas i South Carolina.
  
  
  Rossi huset låg på en kulle. En järngrind bevakade ingången, och ett högt staket omgärdade området.
  
  
  "Om du bryter gate, och larmet går," Barbara sa. "Ska du ringa till huset och be om att bli accepterad."
  
  
  Han gled under ratten och tog hennes plats. Då är det körde in genom porten, öppnade låset och slog ut ih. Bilen gått längs den asfalterade vägen, en del av porten hänger kvar från huven. Den böjda vingar skrapat på däck, men det var inte mycket mening, som en snidad bil.
  
  
  När vi passerade mimmo, en man klädd som en trädgårdsmästare skrek på oss. Sedan den andra mannen körde genom buskarna med en pistol i sin hand. Han plockade upp gevär med en hand, korsade hans arm över hans bröst, och stack ut huvudet ur fönstret. Han tryckte av, och kör man svängde mot dammen.
  
  
  "Detta är Rossi' s bil, "Barbara kallas, som pekar på Cadillac på uppfarten. "Han är här, okej."
  
  
  Han hoppade runt bilen och sköt in the Cadillac gas tank. Han pumpade henne med två kulor, sedan dras en YXA lättare och slängde den i den gas som började sippra genom tanken.
  
  
  "Vad gör du?" Flickan frågade, förbryllad.
  
  
  "Se till att han inte kan lämna," sa jag.
  
  
  Lågorna blåste upp Cadillac ' s kropp, och då tanken exploderade. En man i en chaufför uniform dök upp på trappan som leder ner till lägenheten ovanför garaget.
  
  
  "Nick!" flickan sade, pekande på honom.
  
  
  Han lutade sig mot motorhuven på sin bil, ersatt gevär, och sätta en kula i förarens bröst medan han var fortfarande försöker få revolver ut under sin jacka.
  
  
  Bredvid mig i vingen, gawk gnällde. Någon i huset som sköt på mig. Jag hukade sig ner och sprang till andra sidan av bilen, där Barbara var redan på huk. En annan pistol igång. Det fanns minst två män i huset.
  
  
  Håller geväret i hans knä, hennes pappa såg på flickan. Hon andas hårt, och färgen hade återvänt till hennes ansikte.
  
  
  "Barbara,"sade jag," du är okej."
  
  
  "Så det är du, Nick."
  
  
  "Jag vill att du ska rulla ut ur bilen och gömma sig i rosenbuskar," hennes far sagt. "Kan du skjuta kanon?"
  
  
  "Klart jag kan."
  
  
  De satte henne i sin Luger i hennes hand. "Skjuta på huset. Du behöver inte ha ett mål. Bara ta bilder. Jag vill ha tillbaka henne upp."
  
  
  Då han kröp genom den öppna bil dörren och vred om nyckeln. Jag plockade upp min cykel, som ligger på sätet för mina beräkningar, trycka min hand på gaspedalen. Han sträckte sig fram och lade i en växel och bilen rullade ner för uppfarten mot framsidan av huset.
  
  
  Han rullade ut på gräsmattan och gjorde sin väg genom buskarna mot väggen. Det kröp under windows till hörnet av huset. Det var en uteplats på baksidan och en inglasad veranda. Lew Rossi gilles snygg.
  
  
  Han plockade upp en liten sten bänk och kastade den mot glaset. En man sprang ut, letar efter mig. Väntar på henne, jag står med ryggen för att klaga. Slutligen, han vågade sig ut på gården. När han passerade mimmo mig,
  
  
  
  
  
  Hennes man, gick ut, och slog sitt ego med rumpan av hans gevär.
  
  
  Han kom in i huset genom den trasiga glas dörrar och hittade en kvinna i en röd klänning som sitter i hörnet. Hon var i hennes mitten av trettiotalet, och hon var så rädd att hon skakade i hela världen.
  
  
  "Vem fan är du, skräddare?" sa hon med en skakig röst.
  
  
  "Hennes Smeknamn är Carter. Är du en Rossi eller ego woman, härskarinna?"
  
  
  "Vi behöver Odin. Den ska komma runt Vegas. Och om jag någonsin kommer ut härifrån, jag kommer inte komma tillbaka".
  
  
  Han gick in i ett större rum, i hallen, och en man hoppade ut och sköt mig. Hennes hagelgevär och sköt från höften, och min gawk träffar en vas på det långa bordet till höger om mannen. Han hoppade tillbaka. Välter en lång stol, han tryckte hennes ego att blockera ingången till hallen. Sedan hennes ego använde henne som en sköld.
  
  
  Mannen satte två kulor i min axel. Hennes pappa låg på golvet och stönade. Jag räknade det till tio innan det tog en tugga. Då jag hörde honom närma sig mig. Jag väntade tills han kom till bordet och böjde sig över den för att hitta min kropp. Sedan hennes, svängde gevär och knackade revolver runt hans arm.
  
  
  Han tog tag i mitt hår, som inte kunde ha varit bättre. Min yla var inte lika falska som mina stön. Jag trodde att han skulle dra i mitt hår med rötterna. Jag gick upp och slog henne på hakan med rumpan av mitt ego. Så klev han över den och gick ner för en korridor kantad av dörrar.
  
  
  "Rossi", ropade jag. "Är du för feg för att komma ut?"
  
  
  Inget svar.
  
  
  Han tryckte på öppna tomma sovrum dörren och gått vidare.
  
  
  "Rossi", ropade jag. "Har du att döda mannen bakifrån som Joe?"
  
  
  Tystnad.
  
  
  Jag har provat den andra dörren. Badrum. En kvinna i en maid uniform kröp ihop i badrummet.
  
  
  "Du har en stor plats här, Rossi," jag skrek. "Jag ska berätta vad jag ska göra med det. Jag ska sätta den i brand om du inte kommer ut."
  
  
  Han gick ut. Han hoppade ur linneskåpet, slog mig med dörren och knackade mig av mina fötter, sedan kastade på mig.
  
  
  Kniven blixtrade som han slungade ego i min hals. Han ryckte, tog ego handleden med båda händerna, och började böja ego arm tillbaka. Han föll och bröt gratis, köra näven i mina revben. Sedan knivhögg han igen, skära ett långt hål i benet av mina byxor som rullade bort.
  
  
  Vi träffades i korridoren, flämtande. Han var på sina knän, och hon var på hennes, och geväret hon hade sjunkit låg på golvet mellan oss.
  
  
  "Plocka upp det, Carter," sade han. "Försök att lyfta det, och jag kommer att skära av din arm."
  
  
  Hugo plockade upp det innan du lämnar Barbara ' s lägenhet. Han satte kniven i hans hand, och när Han såg det, han höjde sin hand för att kasta sin kniv.
  
  
  Barbara sköt honom. Hon hade kommit in i huset och satt vid slutet av hallen. Hon tog upp luger, tog ego ordentligt med båda händerna, och sköt emu genom baksidan av huvudet. Hon gick långsamt över till oss och stod och såg på den döde mannen. Slutligen vände hon sig till mig med ett frånvarande uttryck och sade: "Kod ... han bröt Kota kod ... den jäveln."
  
  
  Nästa morgon sa vi vårt farväl i svart. Hennes långa hår var dras in i en kysk bulle runt hennes hals, och hennes bleka ansikte var nakna på smink.
  
  
  "Jag antar att du kommer till Las Vegas just nu för att försöka hitta en Älg dog," sade hon.
  
  
  "Jag har en känsla av att han kommer att vänta på mig."
  
  
  "Har du läst tidningarna? Polisen kan inte räkna ut vad som hände. De tror att det är någon form av gäng krig."
  
  
  "Vi kom ut precis i tid", sade jag.
  
  
  "Nick, jag måste berätta något."
  
  
  "Du menar något liknande, kanske ses vi igen när saker och ting bli bättre?
  
  
  "Jag tror inte att jag behöver säga det alls."
  
  
  Antalet Älgar som hade spelat Cora i Las Vegas var att av ranch, en laglig bordell som drivs av en kvinna vid namn Arlene Bradley. När hon blev medveten om att jag inte vill prova talanger ee flickor, Bradley kvinna eskorterade mig till en low-end kontor och satte sig ned på en kontorsstol.
  
  
  "Cora kvar här ett tag sedan. Hon var inte menat att vara, och hon hittade ett annat liv."
  
  
  "Minns du en man som heter Älgen?"
  
  
  "Han och tre andra som kom hit för att se Cora. För estestvenno, ih inte fråga henne. Men jag trodde att de var människor som, hey, jag borde inte ha trasslat med. Som jag sa, jag gillade henne. ee av ett element i ett sådant ställe ."
  
  
  Hon tog den bild av lådan och räckte den till mig. "Jag tog detta. Är det henne du pratar om?"
  
  
  Det var Sheila Brant.
  
  
  "Vad vill du, Mr Harper? Vad är det som omfattas av dessa frågor? " kvinnan frågade.
  
  
  "Cora är död. Som du sa, hon jävlas med fel personer. Bara hon kände henne som Sheila Brant."
  
  
  Hon blinkade. Nyheter verkade för att slå henne hårt. När hon talade igen, hennes röst var hes. "Du borde ha berättat för mig tidigare. Jag sa till henne att jag gillade henne, och jag tog henne på allvar. Var den person känd som Älg ansvarig för hennes död?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Han är i Las Vegas. Ego såg honom på kasinot kväll."
  
  
  "Om Mousse visar upp här, kommer du att ringa mig på mitt hotell?"
  
  
  "Naturligtvis."
  
  
  Han jagade henne Älg på natten i kasinon, klubbar och hotell
  
  
  
  
  
  men hennes ego hittade det inte.
  
  
  Arlene Bradley ringde mig när jag var med henne frukost. "Han kontaktade mig. Kan du komma ut?"
  
  
  Hon var drivande i den heta solen till ranchen. Min puls var racing, mitt adrenalin att pumpa. Min sökning har kommit till ett slut.
  
  
  "De frågade om du, precis som du bad om dem. Jag berättade för henne att du var här och att du skulle komma tillbaka. De vill att hon ska sätta en fälla för dig, " Arlene Bradley sade.
  
  
  "Visste du att acceptera erbjudandet?"
  
  
  Hon log för första gången. Leende var tunn, hård och kontrolleras. "Jag antar att de tror att någon runt min verksamhet kan inte objekt till ih. De erbjöd mig $ 10.000 för att låta dem lämna dig ensam så att de kan döda dig."
  
  
  "De måste ha hittat den pengar."
  
  
  "Pengar?" sade hon med rynkad panna.
  
  
  "Det spelar ingen roll. Berätta för dem att du kommer att göra det. Berätta för dem att du sätter en ih fälla."
  
  
  "Och du ska fånga ih istället."
  
  
  "Jag ska försöka", sa jag.
  
  
  På väg till ranchen, en mimmo av gammal ghost town passerade henne. Vi körde till hans plats och han vadade genom damm tills han hittade en byggnad som såg ut som lämpar sig för vad hennes hotellet var. Han tog fram ett gevär runt bilen och gömde den i takstolarna nära ingången.
  
  
  "Får jag fråga henne varför du gör detta?" Arlene sagt.
  
  
  "Jag har en pistol som är tillräckligt för close-range försvar. Men de skulle försöka döda mig på avstånd."
  
  
  Hon stirrade ut på den öde gatan. Om luften skimrade med Savchenko, hon huttrade. "Den perfekta platsen för en shootout. Precis som i filmerna. Endast detta är inte ett påhitt."
  
  
  "Har du flera hästar på ranchen. Berätta för Älg du kommer att ta mig en promenad idag, inte när. Du kommer att ge mig här, sedan köra iväg med hästarna och lämna mig ensam."
  
  
  "Det låter perfekt. För dem."
  
  
  "Jag vill att de ska lita på det här. När kommer de att kontakta dig igen?"
  
  
  "Älg sa att han skulle komma vid lunchtid. Emu-schema kommer att göra. Det är samma sak som att lämna dig här utan en häst."
  
  
  Tillbaka på ranchen, hällde hon mig en drink och höll henne glas till mig. "För att lyckas."
  
  
  "Att ett brott", sade jag.
  
  
  Hon log för andra gången sedan vi hade träffat. "Jag hålla sken av fasthet eftersom den är bättre för företag. Men jag kan känna en hel del sympati för människor. Som Bark. Gillar dig."
  
  
  Han hällde upp oss i en annan. "Sedan till vänskap."
  
  
  Vi körde till en spökstad i solen så varmt att min tröja var inte fastnar på min rygg. Han demonteras.
  
  
  "Ser du ih, Ned?"
  
  
  "Och jag såg en strimma av solljus. De är förmodligen tittar genom en kikare. Kom igen, ta mindre. De kommer att vara där. De kommer inte vill missa mötet."
  
  
  Hon tog av, och lämnar min häst bakom. Det var inte en del av planen. Men det spelade ingen roll. Älgen kommer fortfarande att komma. Jag visste att jag kunde räkna på det.
  
  
  Han tog henne till hängande veranda för en lång övergivna affärer och rökte en cigarett. Då en bil hon visste - en Lincoln-såg henne. Det stannade vid slutet av gatan och en man kom ut. En stor man. Han stod där och såg på mig, och jag kände att mina dollar stack åt.
  
  
  Min häst gjorde ett ljud. Han tittade på djur och såg en annan bandit som kommer från motsatt riktning. Han gick samtidigt leder hästen. Ego fötter som sparkade upp damm i små spiraler.
  
  
  De planerade att fånga mig i korselden.
  
  
  Påbörjad av hennes cigarett tappade henne. Han stod upp och flyttas mellan två byggnader. Stående mot en vägg runt hyddorna, hennes, väntar på mina stalkers att göra ett drag. Det tog inte lång tid. Älgen kom runt hörnet.
  
  
  "Hur gjorde du gillar mina flickor, Harper?"
  
  
  "Allt var bra med par / *
  
  
  "Men inte lika söt som Sheila? Hon var söt. Jag är ledsen att jag bröt nacken. Vi har varit tillsammans ett par gånger. Men stora pengar kommer leriga en kvinnas huvud, förvränger hennes tänkande."
  
  
  "Hon hade inte råna dig."
  
  
  Älgen kom upp att slicka. "Vem gjorde det? Jag fick henne ett jobb på Arlene ' s hus, men jag har aldrig berättat för någon annan om pengar. Så hur kunde de ha försvunnit som hon sa?"
  
  
  Min arm hängde ner från sidan, och han vände sig så att Älgen kunde inte se min hand. Hennes Luger flyttade, vände och Älgen från flaggan av tillstånd för utförande hängde ner.
  
  
  "Jag tror att hon gjorde ett misstag i att berätta Arlene," sade jag.
  
  
  "Kom igen, Harper!"
  
  
  En annan man gick runt huset och kom upp bakom mig. Han hukade sig ner, sin pistol riktad mot mig. "Jag sa: come on, sucker."
  
  
  "Inte skjuta honom," Älg skrek. "Jag vill höra vad han har att säga om pengar."
  
  
  Den Luger tappade henne och backas upp mot stugan. "Arlene vann Sheila över och fick hennes förtroende. Hon berättade för mig att du erbjöd henne $ 10.000 för denna installation. Är det rätt, Älg, eller gjorde hon berätta att det var en fördel för en gammal vän?"
  
  
  "Hon sa att det var en fördel."
  
  
  Sedan vände han sig om och duckade genom det öppna fönstret i stugan. Hennes axel hit ruttna brädor, och de gav sätt, spotta ut damm. Jag hörde en Älg och en annan man och skriker på varandra. Han fick upp, sprang till brädden, och nås för geväret som han hade fångat det. Han borde ha känt till att egot skulle vara borta. Arlene kom tillbaka och flyttades hennes ego. Hon verkligen sätta mig upp.
  
  
  Problemet var att jag inte insåg att hon var inblandad tills Älgen tog i pengar igen. Älgen sa att han fick Sheila ett jobb i huset,
  
  
  
  
  
  De gjorde Arlene en lögnare när minst på grund av ett förbiseende. Älgen sa att han fortfarande inte hade hittat pengarna, vilket innebar att han inte kunde erbjuda Arlene $ 10,000. Som gjorde henne till en lögnare, ja, två gånger. Och hon gav mig den här raden om hur mycket hon tyckte om Sheila och mig. Hon berättade för mig att hon skulle vänta på henne att komma ur denna fälla levande. Förmodligen med en pistol.
  
  
  Älgen sprang ner verandan på huset. Han såg ut som en buffel. Han kastade sig in genom dörren utan att stanna och föll genom golvet. Alenka ego var mer än ruttna brädor kunde hantera. Ego var uppsatt på väggen. Han svor och vred sig, som söker mig.
  
  
  Han tog ett steg mot honom och hans ego blev slagen i ansiktet av en svart tavla. Effekten var så stark att styrelsen i spillror.
  
  
  En annan man vid solnedgången genom fönstret. Hon kastades av en syl, men det gick snabbt och missade. Hon undvek dörren. Om den andra Musa hade inte tagit upp hans ego, min Luger skulle fortfarande ligga utanför.
  
  
  Jag travade henne runt hörnet. Pistolen var fortfarande där, men hennes knogar inte nå för det. Arlene satt mellan byggnader, hålla tyglarna i en nervös häst i ena handen och en medellång - vikt Mauser i den andra.
  
  
  "Gå och hämta den. Jag kom tillbaka för att hjälpa dig, " sade hon.
  
  
  "Nej, du kom tillbaka för att kolla med grabbarna och se om allt går enligt plan. Det är inte så. Hon är fortfarande vid liv, och de vet sanningen. Du stal pengar från Sheila. Hon sprang iväg när hon upptäckte att de var försvunna. Jag visste inte att du hade det. Hon litade på dig. "
  
  
  Hon sköt en kulsprutepistol på honom.
  
  
  Det kastades in damm med Fiat. Han tittade upp precis i tid för att se Älg är companion lean genom fönstren och skjuta Arlene. Gawk var en kaliber .45 och slet hej, face off.
  
  
  Hon skrek och kastade på mannen, dra ego genom fönstren. Han smällde hans ego i ansiktet och tog ego gun arm när vi rullade ner den dammiga gatan. En älg kom runt hörnet. Han plockade upp en sten, lyfte sitt ego över hans huvud och tog ett steg mot mig.
  
  
  Mannen under mig var att försöka peka med en pistol i rätt riktning, men jag höll mitt ego på hennes handled. Hennes ego träffa honom igen. Henne, jag visste att Älgen skulle komma. I sista stund, det rullas tillbaka. Älgen släppte en sten. En annan man satt upp, och en sten träffar hans ego, med ett fruktansvärt ljud, som om en kniv var i kött. Jag hade inga tvivel om att mannen var död. Utan tvekan.
  
  
  Älgen tittade förbryllad av detta händelseförlopp. Han skakade på sitt stora huvud i misstro. Sedan gick han över till sin vän. Han slet .45 ut från runt mannens fingrar.
  
  
  Jag kröp ner henne till Luger. Vrida runt, hennes Älgar sköt honom i bröstet. Två gånger. Jag sköt honom en tredje gång när han stod upp, hans ögon var vilda och hans mun rör sig som om han ville säga något.
  
  
  Slutligen, att han föll omkull och låg stilla i dammet. Han långsamt kom till hans fötter. Ghost town verkade nästan tyst, som en kyrkogård. Han var den enda person i nen som var kvar i livet. Den långa konferensen var över, och att mitt arbete var gjort, förutom att jag berättade Hawk om infiltratörer av AX baser. Men i morgon kommer att vara annorlunda.
  
  
  Epilog
  
  
  Jag hittade henne på Hawke ' s ego Club pool i lummig Virginia landsbygden, nära Washington. Han tog en välbehövlig sol bad. Ego beniga armbågar och knän var som elfenben dörrhandtag.
  
  
  "Hur var det med städning?" Frågade jag henne.
  
  
  "Utrustningen togs om hand. Vi var tvungna att stänga våra baser i Carolinas och Denver, men vi fick kontroll av alla maffian spioner. Lyckligtvis, var operationen i ett tidigt skede och att de inte föra vidare någon viktig information. "
  
  
  "I allmänhet, det är maffian som inte vet något om Rossi' s deal med Kommunisterna eller att han var inblandad i spionage för AX. Abruz förmodligen inte vet så mycket heller. Han var bara misstänkta. Men misstankarna kan vara dödlig när du får blandas ihop med människor som Lew Rossi."
  
  
  Hawk öppnade ena ögat.
  
  
  "Det var dyrt och blodigt, Nick, men det är vårt jobb, ditt och mitt. Det är en smutsig verksamhet, och de ger dig inte medaljer för det."
  
  
  "Jag vet", sade jag.
  
  
  "Är du redo att åka till London i morgon?"
  
  
  "Ja sir."
  
  
  "Nick," ropade han när hans far flyttade bort. Han satt i en schäslong. "Vem, Farmor, väntar du i bilen?"
  
  
  "Pålitlig uppgiftslämnare".
  
  
  "Du menar Valant dotter?" sade han .
  
  
  * * *
  
  
  Barbara väntade otåligt. "Låt oss gå någonstans och gå till sängs, Nick. I morgon kommer mycket snabbt." Hon flyttade närmare mig licking när hon lämnar för klubben. "Var din chef förvånad?"Åh, naturligtvis," sade jag. "Han var nästan mållös."
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Motparten Agent
  
  
  
  Nick Carter.
  
  
  Motparten Agent
  
  
  Dedikerad till ledamöter av Usa: s Secret Service
  
  
  
  Det första kapitlet.
  
  
  Samtidigt jagar farligt spel, jägaren finner ibland att han omedvetet har bytt roller med sitt byte, och har blivit utsatt. Många vilda djur har en list som behövs för bakhåll, såsom Mato Grosso killer jaguar, som gömde sig på sitt eget spår för att förvirra och döda jakthundar med ett enda svep med sina klor, alltid dödar den sista hunden i flocken först. Och oseriösa elefant Dabi, som utvecklat en otäck vana att slita av armar och ben från människa förföljare.
  
  
  Mannen är säkerligen den mest list ambusher runt, och han noga övervägt detta faktum när han gick ner i den mörka skogen väg. Det var den perfekta platsen för ett bakhåll, och hon visste att det var planerat så.
  
  
  Han plockade försiktigt, långsamt, titta på varje träd och buske för rörelse, lyssna efter minsta ljud. Min Luger, Wilhelmina, låg redo i sina hölster, men utan sina redskap. Hugo stiletto låg i en mocka balja fastspänd på min högra underarm, under jackan hon var klädd. Hennes mimmo hade bara gått en utskjutande gren när han hörde ett ljud bakom honom. Även innan han vände sig om, jag visste vad det betydde-mannen hade fallit från trädet till marken bakom mig.
  
  
  Han vände sig om precis i tid för att se en hand fallande med en kniv i den. Den tunna, vassa blad pekade nästan direkt på mitt bröst.
  
  
  Lyfter sin vänstra underarm för att blockera den, han tog tag i mannens handled. Vid samma tid, han petade mannens ögon med pek-och långfingret på höger hand. Men han tryckte sin fria hand till bron på näsan, precis i tid för att rädda hans ögon.
  
  
  Egot tog tag i hennes andra handled med båda händerna och vrida och vända sig bort från honom, och drog hårt, lutar sig framåt. Mannen flög över min axel och slog i marken på rygg. Kniven flög ut över ego i handen. Jag spände musklerna i min högra underarm, och stiletto gled in i min handflata. Innan man kan flytta, han stoppade henne tunn ström av emu stiletto under hennes haka och höll hennes ego det.
  
  
  "Lycka till nästa gång," sade han mjukt.
  
  
  Hon var inte knivhuggen i mannens haka som vanligt. Ego höll henne där tills ego ' s ögon smalnade på mig.
  
  
  Plötsligt sa han och skrattade. "Mycket bra, N3," sade han.
  
  
  "Några förslag?" Jag frågade, ta bort stiletto från Ego i halsen.
  
  
  Han satte sig upp och dammas sig av. "Tja, jag kanske har nämnt att du bör använda mer av din höft i kast. Och att din stiletto är inte ett problem, och anses vara värre än de tyska Trapper ' s Companion, som du tog från mig. Men jag tror att ni alla vet det, ändå. Och du verkar vara att göra ditt jobb, oss, oavsett vad."
  
  
  Hugo gav den tillbaka till sin skida. "Tack", sa jag.
  
  
  Hon klarade det första testet på avancerade kurser. Min motståndare var en assistent Aikido instruktör på AX Academy, och jag var tvungen att erkänna att han gjorde ett jäkla bra jobb att se till att jag kom ihåg grunderna i självförsvar. Vi var på grund av en super-hemliga skolan för AX agenter.
  
  
  "Nu fortsätta på denna väg tills du kommer till korsningen med den väg som leder tillbaka till training center", sa han till mig. "Förvänta dig något."
  
  
  "Jag älskar det", sa han till henne med ett leende.
  
  
  Jag lämnade hennes ego och det gick nerför den slingrande stigen. Månen gled fram bakom molnen, jobbintervju en kuslig silverglänsande sken över himlen. Han flyttade försiktigt, redo för allt. När han nådde korsningen, han stannade för ett ögonblick. Han visste att det var inget ljud system, vilket innebar att det fanns en god chans att det var någon annan i hallen i närheten. Jag hade precis börjat på min väg till training center när en man hoppade ut genom mörkret på vägen precis framför mig. Hennes luger drog ut och slutade mannen att egot i vapnet. Emu: s luger som syftar till hennes bröst och tryckte av. Det var en klicka i den tomma kamera fönster.
  
  
  "Du är död", sa jag. "Gawk 9mm vik dollar".
  
  
  De figur i mörk kostym skrattade, och jag såg att han var klädd i en strumpa över hans ansikte. Skratt och strumpan fick mig att vända sig i mitt huvud. Medan han fortfarande var att försöka lista ut det, han hörde ett lätt buller bakom sig. Den här mannen var bara ett lockbete. Men att inte vettigt. Instruktörer har aldrig arbetat i team mot dig, vår nattens övningar.
  
  
  Innan han kunde vända för att möta den andra människan, han kände en plötslig skarp smärta explodera vid basen av hans skalle. Starkt ljus lyste på mig i mörkret. Mina knän spände över hela hotellet, och tryck på baksidan av mitt huvud. Jag hörde henne någonstans, ett lågt stön, ett väsande ljud, och det kom från runt min egen hals.
  
  
  En röst hörde henne. "Är det honom?"
  
  
  "Ja, det är han," den andra mannen svarade med någon form av accent.
  
  
  Han smärtsamt öppnade ögonen och såg två mörka siffror flyter i mörkret. Båda av dem
  
  
  bära strumpa masker. Jag lyckades att fråga henne. "Vad är det?"
  
  
  "Det verkliga livet, Mr Carter," sade han med en accent. "Inte i skolan spel som du trodde."
  
  
  Han kisade genom smärta-suddiga ögon att se konturerna av ansikten under stockings, men det var för mörkt för att se något. I alla fall, det tog inte någon lysande avdrag för att ta reda på att de inte var instruktörer från training academy. Jag försökte bara gissa hur de fick in när man runt dem sparkade mig hårt i sidan.
  
  
  Han skrattade och svor under hans andedräkt. Smärtan var olidlig. En man med en accent pekade en Hingst Cobra 38 Speciell på mitt ansikte.
  
  
  "Det var bara för att övertyga dig om att detta inte var ett spel, Mr Carter, en Hingst som berättade det för mig. Den andra mannen andades ytligt och såg ut som han ville att upprepa en lektion.
  
  
  Han tryckte in den lilla pistol tillbaka in i hans ficka och drog ut en svart kuvert från innanför hans jacka. Med en gutturala ljud, han tappade kuvert bredvid mig på marken.
  
  
  Den med accent talade igen. "Detta är ett meddelande till din chef, Mr Carter. Detta gäller den kommande konferensen i Caracas. Jag föreslår att ditt folk kan läsa det försiktigt och allvarligt."
  
  
  Mina tankar virvlade i det smärtsamma mörkret. Konferensen var ett möte mellan en Amerikansk Vice President och President i Venezuela, som också var planerad att äga rum på Palacio de Miraflores, den Vita Palatset, under de kommande två veckorna. Det var en viktig politisk händelse som var tänkt att stärka de ekonomiska och politiska banden mellan Usa och Venezuela.
  
  
  Hon fick frågan om att ställa frågor så att de skulle prata lite mer. Men de avslutade samtalet. Den som sparkade mig tidigare var på väg att ge mig en sista punch innan de lämnade. Problemet med honom var att han älskade sitt jobb för mycket. Denna tid, som syftar han sin tunga start på mitt huvud. Egot tog tag i hennes ben och vände henne runt, skrattar. Han hörde spricka i ben och skrek, att förlora balansen och falla tungt på toppen av hans följeslagare. Det andra man skyggade, och de båda föll.
  
  
  "Idiot!" Mannen med colt skrek, försöker att komma på fötter, försöker att sträva efter.
  
  
  Han var på fötterna då, och på något sätt var han mellan mig och gun, som var bra med mig. Han smällde en stor knytnäve i ansiktet, men jag duckade och den studsade min käke. Mannen med pistolen och hoppade upp och sprang in i skuggorna. Hon blev påkörd av en annan man, sönder hennes ego hög med knytnäven. Han föll på rygg och jag kastade mig på toppen av honom, men han sätta sin fot i mitt ansikte och tryckte. Hennes flög iväg, och när hon var på fötter igen, det hade glidit bort i buskarna.
  
  
  Men han kommer inte att glömma bort hur mycket emu velat sparka mig, och det gav mig en energi som han inte ens visste att han hade. Han lät stiletto släppa in i min hand och kastade ego emu efter honom. Han slog emu i ryggen så det var in i en tät buske. Skrek han, grep hans rygg, och rusade fram, försvinner ur sikte in i buskarna.
  
  
  När jag närmade mig den fallna människan, instruktör klev ut ur skuggorna bakom mig. "Hej," ropade han, " vad är det som händer här?"
  
  
  Han gick till den plats där han höll den och såg stiletto som sticker ut över de bandit är tillbaka. Sade han. "Jesus!" "Vad fan hände?"
  
  
  Strumpan mask bort från mannen och såg att han var död. Ansiktet var obekant. "Vi hade gäster", sade jag. "En kvar."
  
  
  "Dödade du detta?" Han såg lite sjuk.
  
  
  AX instruktörer är självförsvar specialister, men mest runt dem inte spendera mycket tid i fält. De lär oss att inte göra någonting, men att de aldrig göra det smutsiga arbetet.
  
  
  "Ser ut som om jag gjorde det", sade jag, passerar mimmo en karate expert med min käken hängande öppen för att plocka upp kuvertet min angripare hade kvar med mig. Ego öppnade det och kunde knappt läsa meddelandet i det svaga månskenet.
  
  
  Vid den kommande konferensen i Caracas, den AMERIKANSKA regeringen och särskilt AX intelligence network kommer att utsättas för svåra förnedring och skam. Detta är en öppen utmaning för ALLA: till vem, vilken form av förnedring kommer att ta och hur den kommer att genomföras, liksom för att förhindra ego om du kan. När du förlorar, kommer världen att se den ineffektivitet av EU och ineffektivitet av Usa: s regering i världen.
  
  
  Undertecknad helt enkelt "Spoilers". Hela meddelandet, inklusive rubrik, var klistras ihop från programvaran tidningsurklipp.
  
  
  En gulblek-faced karate instruktör närmade sig mig, vindögd på den döde mannen. När han talade var hans röst var kall. "Gjorde dessa människor lämna det här?"
  
  
  "Faktiskt", sa jag.
  
  
  "Kan jag få se den här?" Han frågade i en instruktörens röst.
  
  
  "Jag är rädd att inte", sade jag.
  
  
  Ego ansikte fylld med ilska. "Lyssna nu, Carter. Denna olyckliga incident som hände på skolgården, vad du vill göra. "
  
  
  Han tryckte in den i papper i hans jackficka. "David Hawke kommer att få den fullständiga rapporten."
  
  
  Alla i AX lydde Hawke, även mannen är chef på training center. Hon misstänkte att instruktören harmades över det faktum att jag rapporterade direkt till Hök. När mimmo gick förbi honom för att få hans stiletto, jag trodde att han skulle stoppa mig.
  
  
  "Tror du att du kan låna denna uppsats från mig?" frågade han henne med ett sarkastiskt leende.
  
  
  Han tvekade ett ögonblick. Jag visste att han var mycket villig att anta utmaningen, men han visste om min rank. Som enda faktum rädda honom, trots att han har svart bälte i karate.
  
  
  Han klev åt sidan och tog ut sin stilett. Han städade bladet på den döde mannen är tillbaka och återvände jaget till sin balja. "Du kan ta kroppen till training center", sade jag, " men lämna egot det tills du hör från Hawke. Och ta inte ut något av ditt ego fickor."
  
  
  Instruktören bara stirrade på mig, indignation skrivet över hela hans ansikte.
  
  
  "Under tiden, övningarna är färdig," sade jag. "Idag är inte längre alltid gömmer sig i skuggorna."
  
  
  Han vände sig bort och på väg tillbaka mot byggnader. Jag borde ha kallat Hawke direkt.
  
  
  * * *
  
  
  Ett par dagar senare, Hawke och hennes var att sitta på en lång mahogny konferensbordet på AX huvudkontor med CIA: s chef, chef för National Security Agency, chef för Secret Service, och direktören för Venezuelas säkerhetspolisen. Hawk frågade dessa människor att träffa oss eftersom ih organ var på väg att säkra Caracas konferens.
  
  
  Hawk var i spetsen för sin stol, att prata igenom en stor, stinkande cigarrer. "Du har alla kopior av meddelandet, herrar," sade han. "Om någon i din omgivning vill ompröva den ursprungliga, jag har det här." Hans magra kropp verkade laddad med energi, och hans hårda, isiga ögon såg ut i det glada ansiktet av en Connecticut bonde. Han märkte, att han hade så många gånger innan,att när Hawk talade, folk lyssnade uppmärksamt, och även dessa kända personer.
  
  
  "Det finns inte ett ord om vem som skrev detta?" CIA-chef bad. Han var en lång, rödhårig man med piercing blå ögon och sätt på en fem-stjärniga allmänhet.
  
  
  "Jag ska låta N3 svar som korkskruv," Hök sa, sticker en cigarr i munnen.
  
  
  Han lade händerna på bordet framför honom. Jag hatar dessa byråkratiska möten, speciellt när jag måste svara på en massa frågor om intelligens.
  
  
  "Det är omöjligt att spåra de material de används för själva meddelandet," sade jag. "Vi var och kollade på papper, kuvert, klipp och klister, och dessa är alla vanliga saker som de kunde köpa i någon runt tusen butiker i området."
  
  
  "Vad sägs om att männen själva?" Chefen för secret service, frågade otåligt. Han var undersätsig och fair-haired, med grå ränder vid tinningarna. Han såg väldigt nervös.
  
  
  "Mannen som dödade henne visade sig vara en sko försäljare i ett stort varuhus här i Washington. Inga leder på alla. Han har inte poster i någon av våra avdelningar eller polisen. Och allt jag kan berätta om mitt ego vän är att han är en lång kille med en Europeisk accent."
  
  
  "Ryska?" NSA agent frågade. Han var en äldre man med vitt hår och ett långt utskjutande haka. Han var en ritning på en kudde framför honom, men han tittade på mitt ansikte noga.
  
  
  "Jag kan inte säga säkert," sade jag. "Det kanske var en Balkan accent. Och naturligtvis, det kan vara falska."
  
  
  Venezuelas trummade med fingrarna på bordet. Han var en stor man med en oliv hy och mörka, buskiga ögonbryn. Han var den man som framgångsrikt frobbled ut den Venezuelanska regeringen under en serie av kupp försök för en tid sedan, och nu var han tydligen orolig. "Då har vi ingen aning om vem som ligger bakom detta budskap," sade han långsamt, med en tung accent.
  
  
  "Jag är rädd att det är den aktuella situationen," Han erkände. "Även min signatur inte betyder något för oss."
  
  
  "Om det var upp till mig, det skulle inte vara Stahl oroande om det", NSA: s chef sa. "Det hela är förmodligen någon form av bluff."
  
  
  "Eller bara vissa människor som har ett agg mot dig, chefen för underrättelsetjänsten i en kommentar. "Amatörer som är lätt att ha att göra med om de dyker upp i Caracas."
  
  
  "Jag tror inte att Ryssarna eller Röda Kinesiska någonsin har gjort uppdrag på detta sätt," CIA-mannen sade långsamt. "Men då är det nästan omöjligt att gissa hur KGB och L5 kommer att bete sig i den eller den situationen."
  
  
  "Den hårda och kalla faktum kvarstår," Hök sade, " att det är ett hot." Obs talar om förnedring och skam, inte bara haverier. Och det är särskilt riktar sig till AX. herrar? "
  
  
  Det blev en kort tystnad. Slutligen, CIA-chefen talade igen. "Dina män inte får där ett mordförsök förväntas", sade han," att blockera skarprättare ' ih med din." Han tittade på mig
  
  
  "Faktiskt," Hök säger, lutade sig tillbaka i sin stol och tittar runt stolen. "Så om AX är tänkt att vara vid denna konferens, det är möjligt att någon planerar att döda vår vice ordförande eller president i Venezuela, eller både och."
  
  
  Bordet var livliga med verksamheten. Chefen för secret Service tittade på Han bistert. "Jag ser inte hur vi kan dra som slutsats av dokument, David", sade han. "Jag tror att du överdriver dess betydelse."
  
  
  Den NSA-medarbetare reste sig från sin stol och Stahl tempo fram och tillbaka bredvid den långa stol, med händerna knäppta bakom ryggen. Han såg ut som en pensionerad Brittisk överste pacing rummet. "Jag tror att vi alla tar detta på för stort allvar," menade han. "Jävla obs kunde vara en bluff."
  
  
  Tills nu, hennes iller hade varit avsiktligt tyst. Hawk vill höra allas åsikter innan vi uttrycker vår egen. Men nu är hennes, jag tyckte det var dags för mig att tala ut.
  
  
  "Det är för väl planerade för ett skämt," Tycho berättade för henne. "Du kommer ihåg, dessa människor lyckats att få tillgång till territorium AX training center. Och de visste mitt namn och lyckades hitta mig där. En film som gav mig not sade just det: jag föreslår att ditt folk kan läsa detta noga och allvar. Jag tittade runt i stolen. "Han såg inte ut som att han skämtade."
  
  
  "Om hon inte hade dödats av en man i den här situationen, hon skulle också ha varit tvungen att ta det hela ganska allvarligt," Secret Service tjänsteman sade tartly.
  
  
  Jag kunde inte har råd att vara på min egen. "En av de män runt om mig hade en revolver riktad mot mig, och den andra var att bekämpa med mig", sa jag kallt. "Om du var där, du skulle definitivt ta det på allvar. Jag använde min kniv, eftersom jag behövde för att stoppa en person, inte för att jag gillar att döda."
  
  
  Chefen för Secret Service, bara höjde ögonbrynen och gav mig en nedlåtande leende. "Ingen kritik mot din dom var avsedda för dig, Mr Carter. Jag försöker bara påpeka att säkerhetstjänsten regelbundet ta emot sådana uppgifter. Vi kan bara inte råd att ta ih på allvar."
  
  
  Venezuelas harklade sig. "Det är sant. Men detta verkar annorlunda för mig. Och där det inte finns någon möjlighet för ett försök på livet i min talman, jag kan inte riskera det. Hon fann att dubbla (double down) om säkerhet vid Miraflores Palace under konferenser. Och eftersom din vice ordförande kan också vara i fara, jag rekommenderar starkt att du tar ytterligare försiktighetsåtgärder."
  
  
  "Jag talade med vice president," CIA: s chef sa. "Ego" - det behöver inte bry dig alls. Han berättade för emu att alla fyra myndigheter kommer fortfarande att ha folk där, och han tror att det är tillräckligt."
  
  
  Hawk såg tillbaka på Secret Service-man, som hade händerna knäppta över hans mun. Trots hans cyniska kommentarer, han var klart medveten om att han var i huvudsak ansvarig för livet och det personliga välbefinnandet av Vice Ordföranden.
  
  
  "Vad tror du?" Ego Hawk frågade.
  
  
  Han tittade på Hawke på allvar. "Tja, det fick erkänna att vi pratar här om livet av konferensrum befattningshavare, åtminstone potentiellt. Jag kommer att hitta fler personer att resa till Caracas för att uppfylla det krav på säkerhet i Venezuela."
  
  
  "Okej," Hök sade, att tugga på sin cigarr. Han sprang en hand genom hans grå hår, tog sedan ut en iso rta cigarr. "Som för AX, som vi normalt inte har en agent i det här landet för ett möte. Men eftersom AX specifikt nämndes i not, jag skickar min viktigaste person-Nick Carter - till konferensen." Han vinkade till mig. "Vice ordförande tycker att det skulle vara trevligt om hon var i sällskap av ego, så jag ska gå också."
  
  
  CIA-chefen såg från mig till Hawke. "Vi ska ta hand om att erkänna dem båda."
  
  
  NSA man sakta skakade på huvudet. "Jag tror fortfarande att du kommer på en wild goose chase," han quipped.
  
  
  "Kanske det," Han erkände. "Och, naturligtvis, det finns en tredje möjlighet." Han stannade upp, njuter av att vänta. "En fälla", fortsatte han, att sätta den kalla cigarr tillbaka i sin mun. "Den not som säger att det kommer att bli AX som kommer att förödmjuka dig. Och allt detta är en öppen inbjudan till AX. Kanske någon vill N3 eller henne att vara där för någon baktanke."
  
  
  "Varför då gå?" NSA agent motsatte sig detta. "Jag tycker det är något du ska vara glad att sitta någon annanstans."
  
  
  Han tuggade på en cigarr. "Men det är inte hur jag agerar," sade han. "Jag gillar inte tanken av att begrava huvudet i sanden och hoppas att hotet kommer att försvinna eller att någon annan kommer att ta hand om allt för oss."
  
  
  "Välkommen med din närvaro, Senor Hawk," den Venezuelanska tjänsteman sade.
  
  
  CIA-mannen vände sig hans intelligenta, allvarlig blick på mig. "Jag hoppas att din resa kommer att bli händelselös," sade han.
  
  
  Hennes emu skrattade. "Tro det eller ej, det hoppas jag också."
  
  
  Andra kapitlet.
  
  
  Den Heliga söndagen i Caracas, och hela staden var samlad för festivalen. Det var bull färger, parader med färgglada flyter och alla i ljusa regionala dräkter, konserter och utställningar
  
  
  och dansa i rutor. Caracas var att ha kul med hans hår ner. Fortfarande, det var inte det ljusa, galna karneval stämning som stannade med mig när jag checkade in på mitt rum på El Conde Hotel bara sex dagar innan konferensen. Det var kallt, skrämmande känsla av en stark vinden vinande genom de smala kullerstensgatorna i den gamla delen av staden. Jag kunde inte skaka kuslig känsla av att staden försöker berätta för mig något om att firandet var gömmer sig från casual observatören. Något ont.
  
  
  Hawk flög ut tidigare och var redan i staden. De tyckte att vi skulle gå separat och bo på olika hotell.
  
  
  Han var tänkt att kontakta Hawke på en liten restaurang nära American Express kontor klockan nio på kvällen. Detta gav mig ett par timmar för mig själv, så jag gick till hörnet kiosk och köpte en tidning och en tjurfäktning ark. Jag tog hennes papper med mig till närmsta cafe på trottoaren, men på grund av vinden, jag bestämde mig för att sitta inne. Jag beställde en Campari och drack det när jag läser alla konferensen berättelser, undrar om detta forum, var på väg att göra riktiga rubriker innan det var över.
  
  
  När jag läst klart tidningen, jag granskat den senaste tjurfäktning objekt. Jag har alltid gillat en bra tjurfäktning. När du är i branschen för att döda och försöker att inte bli dödad, och du spelar med död - våldsamma död - tjurfäktning har en speciell fascination för dig. Du går, betala pengar, och få i barrera-i den främre raden. Och du vet att det kommer att vara död på arenea, kanske till och med döden för en människa. Men om döden slår en tjur eller en man, vet du att, åtminstone denna gång-du kommer att komma ut levande. Oavsett vem som dör, de kommer inte att döda dig eller din motståndare. Så du sitter i ditt betald plats och uppleva allt med en känsla av avskildhet som du vet att du ska ge upp så fort du att återvända till världen utanför arenan. Men under föreställningen, att du faktiskt kan njuta av döden, självbelåtna och fjärran från den död som plågar dig på gatorna.
  
  
  Medan jag läste en tidning om tjurfäktning, jag tittade upp och såg en man tittar på mig.
  
  
  Han sneglade snabbt på tidningen. Hon vill inte att de man veta vad hans ego såg. Hennes blick dröjde sig kvar på sidan och hon smuttade på sin Campari, tittar man ut i hörnet av ögat. Han satt vid ett bord utanför, tittade på mig genom fönstret. Jag hade aldrig sett ego ansikten innan, men det slog mig att egots totala bygga liknade mannen med pistolen som attackerade mig i training center. Kan det vara samma man.
  
  
  Men det finns förmodligen tusen personer i Caracas. Hon fångat rörelsen och tittade upp igen. Mannen kastade några mynt på en stol som han beredd att lämna. Han stod upp och tittade på mig väldigt snabbt igen.
  
  
  Efter det att man lämnat, han kastade några mynt på en stol, stoppade in papper under armen och följde honom. När jag nått gatan, tung trafik blockeras emu: s uppfattning. När trafiken stoppas, han fanns ingenstans att se.
  
  
  Senare, på en restaurang nära American Express kontor, han berättade Han om händelsen. Som vanligt var han tuggar på en lång cigarr. Hawk är en sann patriot, men när han har en legitim chans att få en bra Kubansk cigarr, han kan verkligen inte slå ner nah.
  
  
  "Mycket intressant", sade han eftertänksamt, blåser rök ring i min riktning. "Självklart, det kan inte betyda något, men jag tror att vi bättre skulle fortsätta med extrem försiktighet."
  
  
  "Har du varit till Vita Palatset, sir?" Frågade jag henne.
  
  
  "Jag slutade tidigare idag. Det finns en massa människor där, Nick, men mycket få organisationer. Människor runt om säkerhet verkar vara mer upphetsad om festivalen än den konferens. Jag har en dålig känsla om det här."
  
  
  "Jag känner att jag inte ens gå dit," jag erkände.
  
  
  "Jag vill att du ska gå till slottet i morgon och ta en lång, diskret titta runt. Du har en stor näsa för trubbel. Använd ditt ego och rapportera tillbaka till mig i morgon, inte när."
  
  
  Frågade jag henne. "När kommer vår vice ordförande och hans entourage anländer?"
  
  
  "Sent i morgon kväll. Vår Secret Service ångbåtar kommer att vara med honom. Chefen var på väg att komma själv, men han var tvungen att åka till Hawaii med presidenten."
  
  
  "Vad är Vice ordförande planering?"
  
  
  "Det kommer att finnas flera dagar av sightseeing i Caracas och dess omgivningar med den verkställande direktören och andra tjänstemän. Banketter, mottagningar och privata samtal med Presidenten i Venezuela kommer även att anordnas. Konferensen kommer då att innehålla öppna samtal med Venezuelas presidentens administration. Pressen, naturligtvis, kommer att vara där. Konferensen kommer att ha en morgon och eftermiddag. Det skulle vara bättre om den var kortare."
  
  
  Hawk sprang en hand genom hans grå hår och stirrade på den tjocka kopp kaffe han hade beställt tidigare. Vi satt i en liten monter genom fönstret. Det var mycket folk i den lilla restaurangen, och alla runt omkring oss var det en hel del av konversationen på spanska.
  
  
  "När är vice vd: s första offentliga framträdande här? "-
  
  
  Frågade jag henne.
  
  
  Hawk knackade askan från hans cigarr och tittade ner i den mörka, trånga gatan. "I morgon natt, han har en galamiddag planerade på Ego Ära y Palacio de Miraflores. Efter middagen blir det dans."
  
  
  "Jag skulle vilja att delta i receptionen, sir", sade jag.
  
  
  "Jag har redan inbjudningar till oss," Hök sade, att tugga på sin cigarr. "I själva verket, vi har tillstånd att delta i alla evenemang som är planerat för Vice ordföranden. Jag tror inte vi behöver för att besöka alla runt omkring dem, eftersom hotet var att konferensen i sig, och eftersom Secret Service killar kommer att vara på dem dygnet runt, knuten till ett särskilt rik vice ordförande. Men vi måste vara där i spetsen för den händelse, om så bara för att vi måste möta med Secret Service-personal i person."
  
  
  "Kan vi gå var för sig?"
  
  
  "ja. Alla, men säkerhetspersonalen kommer att tycka att vi är medlemmar av ambassaden här i Caracas. Vice ordförande vet vår cover och kommer att spela med i emu."
  
  
  Han kunde se oroa linjer runt Hawke ' s piercing ögon. "Du vet", sade jag," det är mycket möjligt att författarna av denna varning planerar inget mer våldsamma än en demonstration framför den Vita Palatset."
  
  
  "Eller kanske är det bara ett stort skämt där någon sitter och skrattar åt oss i rockärmen."
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna. "Kanske." Men jag skulle inte lita på det till oss för ett ögonblick.
  
  
  "Du försöker att trösta mig, Nick. Jag måste vara att bli gammal."
  
  
  Henne, skrattade. "Jag vill bara att du ska slappna av, sir."
  
  
  Hawk tog ut sin iso rta cigarr igen och kastade den i små askfat. "Jag vill bara bli av med den fruktansvärda känslan av att något dödliga som kommer att hända och fånga oss utanför vakt."
  
  
  Han tittade på stolen igen. Hon ville säga något för att lätta upp stämningen, men kunde inte komma på något. Denna känsla också påverkat mig.
  
  
  Tidigt nästa morgon var hon tagit en taxi till Palacio de Miraflores. Det var en stor byggnad, som tusen rum. Konferensen skulle hållas i en stor reception. Mottagning, middag och kväll kommer att hållas i bankettsal och balsal.
  
  
  Han visade att hans meriter vid huvudentrén, och kunde gå in utan svårigheter. I själva verket, det var för lätt. Venezuelas polis i tjänst verkade vara att försöka för hårt för att behaga. Palatset var stängt åskådare för konferensen, men inne var det fullt med folk som hade särskilda pass eller på något sätt i samband med konferensen.
  
  
  Det var riktig ordning inne. Han var imponerad. De lämnade även guider på plats för att hjälpa officiella besökare få sina lager. När jag stod ute vid Holst är stor oljemålning av en okänd Latin Amerikansk konstnär, en guide närmade sig mig.
  
  
  "Perdóneme, senor. Siento molstarle.
  
  
  "Det är okej", sa han till henne på spanska. "Du är inte besvärar mig."
  
  
  "Jag vill bara påpeka vad som är ner i hallen i Picasso-Hall," mannen som log. Nen var klädd i en grå uniform och mössa som påminde mig om den latinska versionen av Duvhök.
  
  
  "Gracias", sade jag. "Jag kommer definitivt att se ego innan jag lämnar. Hade polisen satt upp ett högkvarter i slottet?"
  
  
  "Ja," sade han. "I festvåningen. Gå rakt ner för den här korridoren och du kommer in i det."
  
  
  Ego, tackade henne och gick in i det stora rummet som nu används som en säkerhet högkvarter. Stämningen var hektisk, men avslappnad om det är möjligt. Telefoner ringer, tjänstemän var med allvarliga samtal, men andra männen skämtade, skrattade och pratade om festivalen eller tjurfäktning på söndag. Det verkade finnas en hel del förvirring. Snart vice ordförande var väntat, och säkerhetsvakter försökte att samla en grupp för att gå till flygplatsen.
  
  
  Jag pratade med ett par av CIA-folk som jag kände, men de verkade inte särskilt intresserade av konferensen. Runt omkring dem, Odin tillbringade fem minuter med att berätta om en dansare han hade träffat kvällen innan. Ingen trodde på hotet. Han gick ut genom rum och gick igenom slottet, titta på ansikten. Jag vet inte vad jag förväntade mig att hon skulle göra, så håll - kanske den person som såg mig i restaurangen, jag vet inte. Men jag har också försökt bedöma situationen för att få en bild av slottet och säkerhet ego, som Han gjorde. Tyvärr, mina intryck var inte bättre än hans. Jag kände mig som om jag satt på en slow-motion rigiditet som var tvungen att explodera när alla minst anar det. Det var en obehaglig känsla.
  
  
  Så jag fick lämna, en av de CIA-agenter som tog tag i mig.
  
  
  "Venezuelas säkerhet polisen har gripit en grupp av radikaler, och de kommer att hålla ih i celler tills det här är över", sa han till mig. "Det finns ingenting runt Washington, inte leder till att möta dina angripare. På alla fronter, allt ser lugnt. Problemet är att vice ordförande inte ta memo på allvar.
  
  
  Henne, såg på honom. "Tja, vad kan jag tänka är en anledning."
  
  
  "Till ville?"
  
  
  "Vi är proffs", sade jag och tillspetsat. Henne, vände sig om och gick bort från honom innan han kunde säga något annat ord. Jag var inte särskilt imponerad av den nya, ljusa, suddiga ansikten pojkar CIA var att anställa.
  
  
  Vice ordförande kom senare utan incidenter. Gatorna på väg till hotellet där han och Egon bor var fyllda av människor som viftar med Svensk och Venezuelansk flagg. Jag var på hotellet för att titta på ankomsten och det var högljudd. Chefen för Secret Service höll sitt löfte om extra personer. Ego-agenter var överallt. Åtminstone verkade de tar sitt arbete på allvar.
  
  
  På kvällen, hon sätta på sig en smoking och tog en taxi tillbaka till Palacio de Miraflores. Det var som natt av Academy Awards i Hollywood. Gatorna var packade med folk och trafik var omöjligt. Det var den sista långa block till palatset. Denna gång, den viktigaste ingången blockeras av säkerhetspersonal. Inne, i en hög i tak och reception hall, Vice Ordförande stod omgiven av ett fåtal medlemmar av pressen.
  
  
  Vice ordförande var en lång man, och han reste sig över de flesta människor runt om honom. Han var en vithårig ädel man, tyst och reserverad. Hans röst hördes bara av dem som är närmast honom när han svarade på frågor från journalister. Bredvid honom satt Ego, en ganska mörk-haired kvinna i en flytande lång blå klänning. Jag fann mig själv med att studera människor igen, men jag inte ser något misstänkt. Jag började undra om NSA: s chef hade rätt. Kanske Hawk och jag skulle ta detta på för stort allvar. Kanske den person i restaurangen var bara en Påve som bara gillade att stirra på utlänningar. Eller kanske dessa människor i training center var bara att försöka att skrämma mig med att gun. Kanske.
  
  
  Banketten var bra, men händelselös. Venezuelas president dök upp i full militär klädsel med en skattkista full av medaljer. Vice ordförande satt till höger, i spetsen för en lång eller en stol. Eda var en utmärkt blandning av kontinental och Venezuela rätter och viner som var ännu bättre.
  
  
  På middag, en vacker ung flicka satt nästan mitt emot mig. Hon var den vackraste kvinna vid bordet: kurviga, smala, med långa mörka hår och häpnadsväckande mörka blå ögon. Hon var klädd i en svart crepe klänning med en störta halsen, avslöjar början på en hisnande siffra. Hon fångade min blick flera gånger medan du äter, och när hon log mot mig. Senare, i balsalen, hon kom fram till mig och presenterade sig.
  
  
  "Hennes namn är Ilsa Hoffmann," sa hon lätt accent engelska.
  
  
  Hon gav mig ett stort leende, och jag kunde inte hjälpa att tänka att ju mer du såg av henne, ju bättre hon såg ut. Det tajt svart klänning betonade svälla av hennes fulla bröst och den dramatiska kurvan hennes höfter. Hon kunde inte bära något under klänningen, och hennes erigerade bröstvårtor var klart synliga genom den omgivande väven. Hon var längre än han hade trott, och hennes ben var långa och slanka.
  
  
  "Det är ett nöje att möta dig, Ilse", sade jag. "Hennes namn är Scott Matthews."
  
  
  "Hennes hotellet inte stirra på dig under lunch, men ditt ansikte verkar så bekant. Jag arbetar här på ambassaden i Tyskland. Skulle du ha sett henne, är du det?"
  
  
  "Det är möjligt", sade jag. "Jag jobbar på den Amerikanska Ambassaden, som nyligen överförts runt i Paris."
  
  
  "Ah, jag älskar henne Paris!" Hon log igen. Hennes ögon var brett och oskyldiga, och hennes leende lockat någon människa med levande blod i hans ådror. Hon var en otroligt vacker tjej. "Priserna är mycket högre än i min hemstad Hamburg."
  
  
  "Jag hade också en bra tid i Hamburg", sa jag, undrar om hennes accent. Det var främst tyska, men det verkade inte vara något annat på gång. Men musiken spelade, och hon ville inte slösa tid på att tänka på det. "Vill du dansa?"
  
  
  "Väldigt mycket", sade hon.
  
  
  Vi klev ut på trånga dansgolv. Ett litet band spelade i ena änden av den stora salen. Folk stod och pratade i små grupper och sölig runt dansgolvet. Ilse var att hålla henne mycket nära, och hon verkar inte att tänka på. Hon tryckte sin varma kropp mot min och log in i mina ögon. Effekten var sensationell.
  
  
  I mitten av låten, Vice President och President i Venezuela vänster ballroom för ett privat samtal. En grupp civilklädda män gick med dem. Han tittade på dem en stund, och Ilsa märkt.
  
  
  "Jag har träffat din vice president," sade hon, " och jag gillar verkligen honom. Han är en riktig diplomat, så annorlunda från bilden av "Amerikansk karikatyr"."
  
  
  "Jag ska hålla pengar, emu gillade dig också", log jag.
  
  
  "Han verkar vara en mycket gentlemannamässigt, känslig person," svarade hon allvarligt.
  
  
  Musiken slutat. Vi stod inför varandra. Jag börjar önska att jag hade mer tid för mig själv i Caracas. Ilse skulle kunna vara en mycket trevlig avledning. "Tja," sa jag,"jag gillade det."
  
  
  "Du är en mycket bra dansare, Scott," sade hon. "Du har en hel del torero känslor.
  
  
  Tycker du tjurfäktning? "
  
  
  "Jag ser väl när jag kan", sa jag.
  
  
  Hon log. "Ah, en annan dedikerad tjurfäktare!" "Jag ska till tjurfäktning i morgon, inte när. Carlos Nunez är min favorit tjurfäktare."
  
  
  "Jag gillar El Cordobes," sade jag. Jag visste att hennes kommentar var en inbjudan, men jag hade viktigare saker att göra än att titta på en tjurfäktning. Jag hade också en inneboende misstänksamhet av kvinnor som var så snabba att ta initiativ när de träffades första gången.
  
  
  "El Cordobes är min andra favorit," sade hon entusiastiskt. Hennes blå ögon avslöjade vad hon skulle hela tiden har misstänkt - att han gillade henne bara så mycket som han tyckte om henne. "Du måste gå. Det kommer att vara en stor tjurfäktning."
  
  
  Min blick mötte hennes. "Där ska du sitta?"
  
  
  "I förgrunden, det är på den skuggiga sidan," sade hon. "Jag kommer att vara ensam."
  
  
  "Jag ska gå om jag får chansen", sa jag. "Jag skulle älska att se dig där."
  
  
  "Jag skulle älska att se dig också, Scott."
  
  
  Han var på väg att fråga ut henne på en annan dans när han såg en man gå ut ur balsalen. Jag hade bara en fjärdedel av ego undersökning individer, men jag var ganska säker på att det var den person som tittade på mig i caféet.
  
  
  "Förlåt mig, Ilse", sade jag skarpt och följde med mannen.
  
  
  Han hade redan gått igenom den stora dörren. Vissa människor som kom i min väg och stoppade mig. Av den tid jag gick in i korridoren, han kunde bara ses av baksidan av mannens huvud så att han snabbt gick mot huvudingången till palatset.
  
  
  När han kom dit, var han redan utanför. Han var snabbt klarat av mimmo grupp av gästerna vid entrén, härstammar från mimmo vakter på stegen. Jag har inte sett den här mannen var som helst. Han var borta. Hon gick nerför trappan till bottenvåningen och såg mimmo av två par promenader i slutet av byggnaden. En mörk figur var bara att vrida hörn i riktning mot slottet och trädgårdarna.
  
  
  Han skyndade ner för vägen, då bröt sig in i en springa när han var utom synhåll. Han stannade upp en kort stund på den plats där mannen hade vänt hörnet. En annan väg gick genom stönande byggnader, men det var ingen på det.
  
  
  Förbannelse under hennes andetag, hon sprang ner för vägen, att hålla ögonen på trädgården. Jag hade gått ungefär tjugo meter när två män kom ut ur skuggorna framför mig. En av dem hade en pistol i sin hand.
  
  
  "Ren vaya tan de pris!" sade en med pistol. "Espere un minuto, popshot". Han berättade för mig att hålla mitt ego öppna här.
  
  
  Tydligen, de var ett par av medlemmar av den Venezuelanska säkerhetspolisen. De visste inte jag av synen. En med pistol, var för arrogant.
  
  
  "Jag arbetar för den Amerikanska underrättelsetjänsten," sa han till henne på spanska. "Visste du att se en man komma hit?"
  
  
  "Amerikanska underrättelsetjänsten?" "det är en med pistol." "Det är möjligt. Lyft dina händer ovanför ditt huvud, snälla."
  
  
  "Titta, ta skräddarsy den!" Jag berättade för henne. "Jag försöker fånga den person som vandrat på denna väg. Han glider bort medan du håller mig."
  
  
  "Men," sade en med pistol,"jag måste kolla på dig."
  
  
  "Okej, lyssna, jag ska visa dig mina papper", sa jag ilsket.
  
  
  Den andra tyst fram till mig med en trumpen uttrycket i hans ansikte. Hennes, han sträckte sig efter hans ID-kort. så fort som han kom. Han omedelbart slog mig hårt i ansiktet, knackar mig av mina fötter. Han tittade på två av dem i misstro. Henne, jag hörde att den Venezuelanska hemliga polisen är ganska tuff, men det var roligt.
  
  
  "Du var tillsagd att hålla upp era händer!" sa mannen som slog mig. "Vi ska leta efter dig för identifiering."
  
  
  En med pistol höll en revolver nära mitt ansikte. "Nu kommer du att sitta där och rösta med händerna på trottoaren medan vi söker dig."
  
  
  Jag hade fått nog. Jag var trött på att arbeta med en armé av otrevlig personal som säkerhet, och jag var speciellt trött av dumhet av de två civilklädda poliser.
  
  
  Revolvermannen sparkade henne på fotled och ben knäckt högt. Vid samma tid, ego tog tag i hennes hand med pistolen och drog hårt. Jag brydde mig inte om den jävla pistol gick och alla fick en hjärtattack. Men det fungerade inte. En polisman som flög förbi mig och träffar mitt ansikte hårt. Hon var tog med pistolen som flög av mimmo, och ryckte ego ur hans händer. Den andra mannen kastade på mig. Det rullade bort från honom och han slog trottoaren. Jag sätter rumpan av min pistol till baksidan av Ego huvud, och han kollapsade bredvid mig. Han fick sina knän precis som den första människan var att försöka få till hans fötter. Hon tryckte in i ansiktet av en revolver, och emu frös.
  
  
  Med sin andra hand, jag drog mitt I. D. ut, runt i min ficka, och höll det upp till Ego ' s ansikte så att han kunde läsa det. "Den andra cop försökte sätta sig upp, försöker att fokusera på mig.
  
  
  Jag frågade henne först. "Läser du engelska?"
  
  
  Han stirrade på mig en stund, flämtande, sedan sneglade på hans skrynkliga följeslagare. När han tittade tillbaka på mig, det var en ny typ av avgång på hans ansikte. "Ja," sade han. Han snabbt granskat mitt kort. "Är du med YXA?"
  
  
  "Det är vad jag försöker berätta för dig," hans far sade otåligt.
  
  
  Han tog upp hans mörka ögonbryn. "Ser ut som ett misstag gjordes."
  
  
  Jag stod upp, och han kämpade för att hans fötter. "Låt oss nu titta på ditt kort", sa jag tyst. Han tog ut ego och räckte den till mig. Medan han var på att testas, han hjälpte sin kamrat upp. Mannen kunde inte lägga någon vikt på sitt högra ben. När han insåg att hans fotleden var bruten, några fientlighet återvände till sitt ansikte.
  
  
  I. D. kontrolleras. Ja, det var den hemliga polisen. Han återvände kort, tillsammans med den andra mannens pistol. Han har tyst accepterat det.
  
  
  "Okej", sa jag. "Nu är vi båda nöjda." Dess börjat gå bort.
  
  
  "Kommer du rapportera det?" mannen med pistolen frågade.
  
  
  Han suckade. "Inte om du slutar att peka sak på mig", sa jag och pekade på revolvern. Henne, vände och åkte tillbaka till framsidan av slottet. Den mystiska mannen försvann igen. Och att vara en del av denna trygghet var verkligen börjar gå mig på nerverna.
  
  
  Det tredje kapitlet.
  
  
  Nästa morgon, hon blev tillfrågad av Collins, den agent som är ansvarig för CIA: s operationer, för att kontakta västtyska Ambassaden för att se om en tjej som heter Ilse Hoffmann arbetade där. Det var söndag och kontoret var stängt, men Collins visste att den tyske ambassadören personligen och kan kalla Emu: s hem.
  
  
  Ambassadören sade att en tjej som heter Ilse Hoffmann fungerar det, och gav en beskrivning som passar.detta övertygade mig om att det var min flickvän som jag träffade kvällen innan. Ambassadören skickade hans ställföreträdare till receptionen och sa till Emu, som han kunde ta en annan anställd med honom. Kanske Ilse hade uttryckt en önskan att gå, och han hade tagit henne.
  
  
  Jag försökte komma ihåg vem som satt bredvid Ilsa på middag. Jag trodde att jag mindes att hon var omgiven av medelålders män. Någon runt omkring dem skulle kunna vara på sin egen. Det faktum att hon senare närmade mig, ensam, är i sig inte anmärkningsvärt. Det var tydligt att estestvenno som Hej skulle vilja hitta ett mer intressant företag.
  
  
  Collins försökt kontakta den anställde i sitt hem, men det var inget svar. Den här killen var nog att ha kul på sin lediga dag.
  
  
  Flickan såg riktigt, men det gör inte mig något mindre misstänksam. Jag hade fortfarande en dålig känsla om det här uppdraget. Hawk gjort flera rekommendationer till CIA och den Venezuelanska säkerhetspolisen. Vakten verkade hårdare nu, men känslan ville inte gå bort. Hawke hade det också. Föraningar är inte särskilt vetenskapligt, men i min dell du lära dig att uppmärksamma intuition. De kan utvecklas genom en serie av små fakta som inte är tillräckligt för att chocka dig på en medveten nivå, men det finns aningar som kommer att lysa en röd saint någonstans djupt inne i dig. Jag vet inte vad det är. Jag vet bara att jag har räddat mitt liv många gånger genom att följa mina gissningar.
  
  
  Kanske hade det något att göra med tjej, eller ens den man som hon hade sett i caféet, eller kanske till och med i palatset. Det kan finnas något samband med dem, som lurar djupt inne i skuggorna av mitt undermedvetna. Men flickan och den mystiska mannen var skäl nog för min försiktighet, aning, eller avsaknaden av en aning.
  
  
  Jag hade lunch på ett café nära Ibarra Torget, inte långt från Avenida Baralt. Medan hon väntade, paraden gick, och hans ego såg tydligt. Det var dansare i folkdräkter, flottar, papier-maché huvuden på pålar och bandage. Folk hade kul, och jag började slappna av lite.
  
  
  Inte när Hawka träffade henne på restaurang, som han sade. Han satt utanför i solen, klädd i en ljust blå sport skjorta med krage öppen och en blå scarf med en lös knut. Han bar en mörkblå basker på huvudet, lutar säker på ena sidan. Han såg ut som en åldrande Hemmingway karaktär. Han undertryckte ett leende och satte sig ner mittemot honom vid det lilla bordet.
  
  
  "Gör det bekvämt för dig, Nick, och inte göra några kommentarer om mig. Jag försöker att smälta in i den festliga publiken."
  
  
  Det är fortfarande samma gamla Hawk under basker. Han drog ut runt hans långa Kubanska cigarrer, tog en tugga från den ena änden till den andra, och spottade ut den. Då han satte cigarr i munnen och vände det sakta, blöta den. Cigarren tycktes oförenligt med basker och en tröja. Slutligen, han tänt eld på hans ego och började att dras med i den lysande liv. Det var en slags ritual för honom, och han slutade aldrig förvånande mig.
  
  
  "Du är vacker, sir", sade han, trots ego förmaningar.
  
  
  Han tittade på mig kraftigt. "Inte lika stilig som att svart-haired skönhet man dansade med igår kväll. Vad tycker du är betald ledighet?"
  
  
  "Hon insisterade," sade jag. "Hon verkade väldigt intresserade mig."
  
  
  "Ja, jag känner honom", sade han. "Du antingen har det eller inte." Han log torrt.
  
  
  "Faktiskt, hon satte mig på min vakt", sade jag, att komma ihåg. "Jag kollade på henne i morse, men hon verkar vara bra."
  
  
  "Något annat intressant i receptionen?" sade han, svälja hårt på sin cigarr. "Jag menar, förutom flickan?"
  
  
  Han berättade för Emu om mannen och hans möte med den Venezuelanska säkerhetspolisen. "Självklart, jag är inte säker på att det var samma person," sade jag.
  
  
  "Eller om det var, det har något att göra med hotet." Det är inget fel med att en man går till samma kafé, och för konsumtion, som hennes på samma dag. Kanske är jag bara nervös."
  
  
  Servitören kom och vi båda beställde Pernod. Vi hade inte återuppta vårt samtal förrän han fört drycker och vänster.
  
  
  "Flickan som bara bad mig att träffa henne idag, inte när du är på tjurfäktning," sa jag och så gick han.
  
  
  Hawke ' s ögonbryn steg. "I dell sig själv?"
  
  
  "Hon sa att hon var ett fan."
  
  
  Hawk tuggade på en cigarr, hans magra ansikte grim, hans beniga ram böjd över bordet. "Vad gjorde du säga hej?"
  
  
  "Jag sade hej jag skulle få det om jag kunde. Men jag har andra tankar. Jag vill återvända till palatset idag, inte när, för att se vad jag kan ta reda på om min mystiska mannen."
  
  
  "Det är en uppfriskande relation", sade han, försöker att inte le. "Jag får ibland intrycket av att det är svårt för dig att klämma arbeta i en hektisk sexliv."
  
  
  "Detta är bara falska rykten som spreds vile KGB-officerare för att misskreditera mig," log jag.
  
  
  Sa han och skrattade. "Faktiskt, när du kommer till saken, du är mycket långlivade. Men jag vill att du ska vara särskilt försiktig om denna dell. Det kan vara mycket farligt för dig."
  
  
  "Några teorier?"
  
  
  Han satt i tankar för en stund innan de talar. Den varma eftermiddagssolen lyste på hans vita hår och vände hans ansikte i färg av solskenet. "Inget speciellt. Men om den person som attackerade dig i training center var en KGB-officer, och om han visade sig vara samma person som du såg här två gånger, kan det innebära att de sätter upp dig för något."
  
  
  "Om jag hade tur, de kunde ha dödat mig i skolan."
  
  
  "Det kan inte vara lämplig för ih syften", sa han långsamt. Han tittade på mig. "Vilken tid tjurfäktning börja?"
  
  
  "Vid fyra. Detta bör vara det enda som händer i Venezuela som börjar i tid."
  
  
  Han tittade på sitt armbandsur. "Du har en väldigt lång tid att göra detta."
  
  
  "Gör det du vill att hon ska träffa en tjej på en tjurfäktning?"
  
  
  "Ja, jag vet. Jag tror att vi bättre ta reda på vad hennes intresse för dig är." Om det är enbart en kärlekshistoria, tja, njuta av det, men var försiktig. Om det inte, vi vill veta om det."
  
  
  "Okej", sa jag. "Det är tjurfäktning."
  
  
  "Kom tillbaka till mig i morgon bitti. Jag kommer att titta på det med Picasso på Museo de Bellas Artes klockan tio i morgon förmiddag.
  
  
  "Jag ska vara där", sade jag.
  
  
  Om du aldrig har varit i Nuevo Circo vid 3:30 på en söndag under festivalen, du vet aldrig vad som komplett kaos ser ut. Det finns så många fans som hänger runt att det är nästan omöjligt att gå från en punkt till en annan utan att bryta igenom dem. Det finns spekulanter överallt, som säljer biljetter till två eller tre gånger priset för en vanlig biljett. Olika handlare är igensättning öppna området framför arenan, och hundratals ficktjuvar arbetar hårt. Jag hade svårt att hitta en spekulant med en biljett till den mörka delen av barrera där Ilsa sa att hon skulle sitta. Främre raden biljetter är inte så lätt att få under festivalen. Men så småningom hon fick en biljett och in.
  
  
  Inne var stämningen väldigt olika. Det var fortfarande högljudd, men det var en air av tyst förväntan i publiken, inte alls som pre-game time på en Amerikansk fotbollsmatch. Han fann sin plats, som var öppen, nära arena, där allt var synlig på nära håll. I det ögonblicket, ett signalhorn ljuder, och en man på en häst passerat arena och tog av sig sin hatt i riktning mot president-rutan. Han var en ansvarig tjänsteman och fått tillstånd från ordförande arena för att fortsätta tjurfäktning.
  
  
  Han såg sig omkring för Ilsa och efter några minuter märkte henne sitta bara två sektioner bort. Hon såg inte mig. Mannen som hyrde kuddar kom ner i gången bredvid mig, och jag tog en. Utan en kudde, sten läktare kan vara ganska obehagligt. De två sätena bredvid mig var tom för ett par minuter, men sedan ett par Engelsmän kom över och tog ih. Tjurfäktare paraden tog slut och bandet slutat spela. Arenan tystnade. Jag tittade på Ilsa igen, och hon verkade vill ha mig.
  
  
  Då porten öppnades och en stor svart tjur kom brakande ut. Den tjurfäktare stod bakom barriären och såg bistert som en tjur attackerade burladero frank sköld framför dem, kraschade in i ett träd, och högt dela ego. Ilsa är sällskapsdjur, Nunez, var den enda kring män tittar på. Han var den första tjurfäktare på räkningen.
  
  
  Den Engelska bredvid mig verkade vara bara bra, tittar på den första veronicas och rodillas med en stor röd cape, eftersom allt var så färgglatt och vackert. Och jag gillade verkligen den eleganta banderilleros. Men hon började att blekna när tjuren hit Picador häst och nästan gravplundring Picador. Nunes var att bekämpa en tjur, och egot cape var trevligt.
  
  
  men lite spännande. Slutligen gick han för att döda, och blodet flöt. På första försöket, svärd träffa ben, och emu fick dra ut sl. Men det andra försöket var mer framgångsrik - bladet in klockrent. Nunez är cuadrilla jagade bull runt tills den föll på knä och matador det färdiga utanför med en dolk på basen av sin skalle. Då ett team av mulor kom ut och drog crimson-befläckade stomme av mimmo nas som de lämnade ringen. Då den engelska damen hade fått nog. Hon var väldigt grön när hennes man tog bort henne.
  
  
  Nunes tillbad runt ringen. Han tilldelades utmärkelsen av respekt för hans rykte snarare än egoism. Att han inte förtjänar det för denna kamp. Ego kap blev ganska bra, men han ville inte döda tjuren väl. Istället för att gå via horn, vilket är nödvändigt för en god döda men kräver ett visst mått av mod hos en tjurfäktare, Nunez högg djur som en butcher ' s apprentice.
  
  
  När skriken avtog lite, Ilse ropade på henne. Hon vände sig om vid ljudet av min röst, och ay vinkade på henne.
  
  
  "Det finns platser tillgängliga här om du vill gå med mig", ropade jag ut.
  
  
  Hon ville inte vänta en sekund till inbjudan, men kom direkt till mig. Ilse var klädd i en kort mocka kjol och matchande gillette över en ren vit blus. När hon flyttade, kjol som visade hennes långa, bruna lår.
  
  
  "Jag är rädd att min favorit tjurfäktare har haft en dålig dag," sade hon och sätter sig ner bredvid mig. Jag gav honom min kudde.
  
  
  Hennes leende var sneda. "Inte vi göra misstag från gång till gång?"
  
  
  Hon log mot reumatism och förblindade mig. Kanske han kommer att göra bättre i sin andra tjuren".
  
  
  "Jag är säker på det", sade jag. "Jag är ledsen att jag lämnade så snabbt igår kväll. Men en man som jag kände såg henne, och han skulle lämna."
  
  
  Han tittade på hennes ansikte, i väntan på hennes reaktion, men det fanns ingen. Jag var säker på att hon hade sett den mannen, och jag undrade om hon kände honom. Men om hon gjorde det, hon ville inte visa det.
  
  
  "Jag vet att affärer är viktigare än kommunikation," sade hon. "Om kommunikation är ett företag."
  
  
  Han log mot henne. "Bra sagt."
  
  
  Du kan säga när en kvinna vill gå till sängs med dig, även om hon försöker dölja det för dig. Det är främst på det sättet hon ser på dig och gester hon gör med sina händer och kropp. Ibland har hon kommer ut på toppen av sig själv när hennes konversation är inte alls lockande. Det kan hjälpa dig att gå vilse eller förklara den senaste teorin om termodynamik. Ilsa fortsatte att prata om de finare punkterna av tjurfäktning, men jag kan berätta att hon älskade mig lika mycket som hon älskade sin. Även om Nah hade dolda motiv för att vilja se mig, henne, fann jag mig själv ser fram emot den här kvällen.
  
  
  Den andra tjurfäktare igång, bara att komma ut för att röra vid hans tjur, en stor, vacker tjur från en av de bästa rancher runt. Tjurfäktare var okänt för någon, men han tog risker för att behaga publiken.
  
  
  "Ole! Ole! " ropade de.
  
  
  "Han är bra", sa Ilse.
  
  
  "Ja." Hennes, jag har sett honom uppträda ett mariposa, vilket gör hans mantel fladdrar som en fjäril. "Vet du någon från tjurfäktning?"
  
  
  "Inte personligen," sade hon. "Även om jag gillar att titta på dem utföra, de är inte min typ, du vet. Hur som helst, jag brukar inte vilja latinamerikanska män."
  
  
  "Hur länge har du varit på ambassaden?"
  
  
  "Sedan min ankomst i Caracas, nästan ett år sedan. Jag trodde att jag ville se världen."
  
  
  "Och nu vet jag inte?"
  
  
  Hon tittade på mig med sina blå ögon, och tittade sedan tillbaka på ringen. "Det kan vara ... det är ensamt för en flicka i en främmande stad av denna storlek."
  
  
  Om det inte var för den gröna saint, hennes ego aldrig skulle ha sett henne. "Du gick till receptionen sista natt med en bachelor", sade jag.
  
  
  "Ah, Ludwig." Hon skrattade. "Han är en bra person, men han gillar att samla fjärilar och läsa långa böcker om forntida historia. Jag är inte ens säker på att emu gillar tjejer."
  
  
  Vi utbytte leenden. Frågade jag henne. "Arbetar du för honom?" Han visste att Ilse Hoffmann fungerade inte för honom.
  
  
  Hon tittade inte på mig, men fortsatte att titta på tjurfäktare. "Nej, inte på Ludwig. En man som hette Steiner."
  
  
  Reumatism var rätt, men jag var fortfarande inte nöjd. "Jag vet Hamburg också. Där gjorde du bo där?"
  
  
  "I norra delen av staden. På Friedrichstrasse. Nära parken."
  
  
  "Ah, ja. Jag vet att det området. Har du bor med dina föräldrar?"
  
  
  "Mina föräldrar dödades i en bilolycka när hon var mycket ung", sade hon.
  
  
  Det var också sant. Ambassadören nämnde att Collins som Ilse Hoffmann var föräldralös.
  
  
  Jag är ledsen.
  
  
  Vi tittade på en tjurfäktning. Jag köpte två drinkar från kontorist, och Ilse verkade uppskatta det väldigt mycket. Nunes återkom och presterade bättre än vid första försöket. Det var bara två tjurar kvar, och de var ryktas vara omogen kalvar från en andra klassens ranch.
  
  
  "Ska vi inte gå nu och ta en drink någonstans tillsammans?" föreslog hon.
  
  
  Han såg in i hennes blå ögon och såg inbjudan dit igen. "Det låter bra", sade jag.
  
  
  Vi hade en drink på ett närliggande café och sedan Ilse bjöd henne på middag på El Hardin, på Avenida Almeda. Efter att vi avslutat middag, hon bjöd mig hem till hennes lägenhet för en drink. Eftersom jag fortfarande inte förstår henne, och eftersom "den förföriska löfte i hennes ögon som verkligen berörde mig, jag gick.
  
  
  Nä hade en stor lägenhet nära Miranda Square. Det var inrett i en gammal spansk stil och är inredda med fina antikviteter. Det fanns en liten balkong med utsikt över en smal gata.
  
  
  När vi gick in, Viacheslavovna vände sig till mig och jag står mycket nära, sa: "Tja, röster, och vi, Scott."
  
  
  Hennes läppar var mjuka och full, och hon var lätt att nå. Han avslutade det korta avståndet mellan henne och kysste henne. Hon svarade varmt, som om hon hade väntat hela dagen. Motvilligt, hon drog iväg.
  
  
  "Gör oss en drink medan jag ändra på," sade hon.
  
  
  Hon försvann in i sovrummet. Hon hällde oss ett par konjak från en karaff kristall, och när jag är klar, Ilsa hade återvänt. Hon var klädd i en lång, åtsittande dräkt som lämnade ingenting åt fantasin. Hon stängt gardiner, sedan kom över till mig och drack lite konjak.
  
  
  Jag tog av sin jacka när hon var i sovrummet och ville inte bry sig om att dölja luger och stiletto. Hon såg uttrycket i hennes ansikte när hon ih såg. Jag hoppades att det skulle bli en överraskning, och det var det. Men jag kunde inte vara säker på om det var äkta.
  
  
  "Vad är allt detta, Scott?" sade hon.
  
  
  "Åh, bara guns", sa jag nonchalant. "Vi måste vidta extra försiktighetsåtgärder vid ambassaden när något sånt här konferensen är som händer."
  
  
  "ja. Naturligtvis, " sade hon.
  
  
  Han studerade varje detalj av hennes kropp genom det tjocka tyget i hennes morgonrock. Han höll upp sitt glas. Hon hade inte ens smakat på det, men på något sätt som inte verkar viktigt just nu. Ilsa tog en klunk och drivit det också. Han lade sin arm runt hennes smala midja och drog henne nära. På något sätt, kåpan extra effekten. Ingen linje eller en kurva av kött var dold från min kontakt. Jag kysste henne igen, och hon tryckte något mot mig som mina händer rörde sig över hennes kropp.
  
  
  "Åh, Scott," sade hon.
  
  
  Han nådde ner och sakta knäppte kappan, att låta den falla till golvet. Hon satt orörlig, såg in i mina ögon. Hennes kropp var ännu mer fantastisk än hon någonsin kunnat föreställa sig. Hennes andning blev ytlig, och hennes fulla, runda bröst flyttade. Han har tagit bort sina hölster och stiletto balja och kastade ih på ett bord nära den breda soffor bakom oss. Hon hjälpte mig att klä av sig, för att sedan gå över till soffan och satte sig på den.
  
  
  "Kom här, Scott," viskade hon.
  
  
  Jag åkte för att träffa henne. Så låg vi tillsammans, uppiggande doft av ee träblåsinstrument fyllde mina näsborrar. Hennes varma köttet var i mina händer, och hennes söta smaken på mina läppar. Hon flyttade ihärdigt mot mig som mina händer och läppar som omfattas svälla av hennes bröst, platt, väckte bröstvårtor. Hennes hand var över mig, och hon ledde mig till henne, och sedan en varm sötma svepte över mig. Hennes höfter svängde mot mig, och hennes ben slöt sig runt min rygg. Hon släppte ut låga, sinnliga ljud i hennes hals som vår passion byggt. Hon släppte ut en kraftig gråta, och hennes mjuka köttet darrade våldsamt som hennes nä exploderade inuti.
  
  
  Lite senare, Viacheslavovna fick upp för konjak. Hennes fastställa avslappnad och full på soffan, sträckte ut sig i hela sin längd. Om detta var vad Ilse föreslår i reumatism till mina tvivel, att det var meningslöst att fortsätta att oroa henne.
  
  
  Men han höll ett vakande öga på henne, och på samma gång höll sina ögon på hans vapen på den närliggande bord. Han får Ilse att dricka sin cognac innan man dricker sitt eget.
  
  
  "Gillade du det?" "Vad är det?" frågade hon mig efter att jag tog en klunk av det.
  
  
  "Dricka eller vila?" Frågade jag henne. Det var då han kände sig lite yr.
  
  
  "Underhållning", sade hon och log mot reumatism.
  
  
  "Det var första klass." När jag lyfte upp henne på kanten av soffan bredvid henne, jag kände att mina händer växer tunga.
  
  
  "Jag gillade det också."
  
  
  Hennes kropp började verkligen spänd. Han kände sig yr och svag, och det fanns ingen anledning till det. Om Ilsa drogade mig.
  
  
  "Vad i helvete..." orden bara inte passar.
  
  
  Ilsa inte säga något. Hon flyttade lite bort från mig.
  
  
  Henne, tittade på nä. Han var plötsligt väldigt arg - på Nä och på sig själv. Jag lät henne vakt, trots Hawke ' s varningar och mina egna tvivel.
  
  
  "Bitch!" sade han högt för henne, och hans ord ekade konstigt i mina öron. Han slog henne hårt över ansiktet, och hon kollapsade på soffan med en dov suck.
  
  
  Han reste sig upp och vacklade drunkenly. Hon tog tag i hennes kläder och stahl drog dem på sig. "Vad är ditt riktiga namn?" Jag frågade, försöker zip upp mina byxor.
  
  
  Hon tittade på mitt vapen, men jag hade inte modet att försöka få ett runt dem. Hon torkade bort en rännil av blod på rta. "Mitt namn är Tanya Savich," sade hon.
  
  
  Jag var klädd i mina skor nu. Hennes luger och stiletto låg där och nästan föll ned på mitt ansikte.
  
  
  Han tog en stol, men slog det över och det föll till golvet. Hennes lutande på armen på soffan, stående över en tjej som heter Tanya Savich.
  
  
  "Och du arbeta för KGB," sade jag.
  
  
  "ja. Jag är verkligen ledsen, Mr Carter, " sade hon mjukt. "Jag gillar dig."
  
  
  Henne, tittade på nä och såg två Tan. "Det var cognac, var det inte? Men du är en ego-filen själv. Och jag såg dig när du gick ut för att köpa glasögon. Vad gjorde du, att injicera dig själv med motgift tidigare?"
  
  
  "Det var inte cognac," sade hon, nästan kapitalt. "Det var läppstift. Och jag är hypnotiskt immunförsvar att dess toxiska effekter."
  
  
  "Hypnotiskt...?" Hennes korkskruv inte kunde avsluta. Henne, kände den hotande mörker skölja över mig, och sedan hon föll till golvet.
  
  
  Jag brydde mig inte om vapen längre. Hon var helt enkelt uppmanas att övervinna mörkret och komma ut ur lägenheten. Om jag kunde få till hallen, någon kanske kan hjälpa mig. På något sätt, han finns tillräckligt med styrka för att komma på fötter och snubblar mot dörren.
  
  
  Så fort jag har nått det, den öppnades och två män stod där. En kort, skallig bandit hade ett fånigt leende på läpparna. Den andra var den man som jag hade sett i caféet och på slottet, förmodligen en som hade hållit en pistol på mig på training school i Washington. Ih ansikten suddiga som drogen gav effekt. Den längre av de två, en som hade plågat mig sedan Washington, steg fram mot mig.
  
  
  "Du verkar lite ur ditt sinne, Mr Carter."
  
  
  Hennes svängde klumpigt på honom. Han skuggas lätt, och det föll på hans biffiga följeslagare, som tog tag i mig, höll mig upp för ett ögonblick, och sedan slå mig hårt i huvudet.
  
  
  Han föll tillbaka till lägenheten och landade på golvet igen. När ett kort, undersätsig man fick framför mig, han tog tag i hennes ego med benen och drog ih ut från under honom. Han föll till golvet bredvid mig. Jag knappt hörde henne använda ryska svordomar. En lång man kom fram och sparkade mig i sidan.
  
  
  "Inte skada honom," hörde hon honom säga. "Det finns ingen anledning att skada emu." Rösten tycktes komma från den andra änden av tunneln, eller kanske från andra änden av världen.
  
  
  Den långe mannen svor högt på flickan. Therés man hoppade till hans fötter. Bluff var att bli värre och värre. Han försökte komma till hans knän, men föll tungt på hans sida. Jag tänkte att de var här för att döda mig. Det var en komplott för att mörda TOPOR främsta agent, och det var lyckat. Men ingen av männen var beväpnad.
  
  
  "Tror du att vad vi kommer att göra med att det inte kommer att skada emu?" Therés ryska gav ett fult att skratta. Han sparkade mig hårt i revbenen. Han stönade och föll på rygg. Hon hörde en tjej som heter Ilsa Hoffmann eller Tanya Savich express väl valda ord till en tjock man. Då rösterna dog bort och började surra hollowly i mina öron.
  
  
  Efter en minut, mörkret tillbaka, och denna gång var det omöjligt att driva bort det. Hennes plötsligt skulle falla, falla genom ett bottenlöst svart utrymme, min kropp spinning långsamt som han föll.
  
  
  Det fjärde kapitlet.
  
  
  När han vaknade, han låg på golvet i ett starkt upplyst antiseptisk rum cirka tio meter i fyrkant. Rummet var tomt förutom en vit spjälsäng. När jag tittade på dem, lampor i taket lyste starkt på mitt huvud. Jag kämpade för att sitta upp, och kände smärta i mitt bröst, där mina fötter. Han undersökte hans revben. Det var hemska blåmärken, men inget var brutet.
  
  
  Jag hade ingen aning om hur de satte mig här. Vid första, hon kunde inte ens minnas de händelser som ledde till strömavbrott, men så småningom återvände till scenen med flickan. Jävligt smart av ih att sätta hej, på läppstift läkemedel. Men vad sa hon om hennes immunitet? Och varför gjorde jag minns henne nu, hennes lugnande röst tala till mig i den överväldigande mörker, hennes sensuella, övertygande röst talar om för mig att sova gott? Faktum är att jag var helt slut av det, så fullständigt att jag skulle ha känt sig utvilad om det inte hade varit för den bultande smärtan i min rygg.
  
  
  Med svårighet fick han upp, gick över till sängen och satte sig på sin kant, gnugga ansiktet med händerna, och försöker rensa sitt huvud. Vad drogen som de använde mot mig var bara tillfälligt, och till synes harmlös. Av någon anledning kunde jag inte räkna ut om oni försökte få mig levande och oskadda. Kanske till och med innan det var över, jag skulle ha önskat att de skulle sätta en kula i min del av flickans lägenhet.
  
  
  Jag minns den varma köttet av Tanya under mig. Sex som ett vapen har alltid varit populära i KGB. Men det skulle inte vara tillräckligt för att få mig utan en ny kosmetisk läkemedel. Det ryktades att Ryssarna höll på med hundratals läkemedel, och att de var år före West i detta område. Han kan ha varit den första fienden agent att de används för detta läkemedel mot. Han ville inte uppleva detta företräde.
  
  
  Ser tillbaka, att jag inte förstår Tanya är atypiskt beteende för en vanlig KGB-agent.
  
  
  Det var detta försök att rädda mig från att bli misshandlad av männen och tala om ... någon form av hypnos. Hypnotiska immunitet, rösta, och det är det. Jag har aldrig hört det uttrycket förut. Mina tankar for genom alla typer av möjligheter och sannolikheter, men den hade inte kommit till något, och mitt huvud bultade våldsamt. Jag bara lyckats få helt förvirrad när jag hörde henne ljud för en dag.
  
  
  Hennes sinne spänd. Dörren öppnades och två män som hade dykt upp i Tanya ' s apartment in. Den feta, skalliga killen hade samma fula flin. Den långe mannen tittade på mig och lugnt.
  
  
  "Tja," sade den långe, " jag hoppas att ni har haft en bra vila." Det var definitivt rösten på mannen som attackerade mig i Washington.
  
  
  Jag berättade för henne. "Det var du i en strumpa man i Washington."
  
  
  "Ja, det var jag, "sade han nedlåtande." Den person som du dödade var bara en Amerikan som arbetade för oss. Han var avvaras."
  
  
  "Och du har följt mig i Caracas."
  
  
  "Naturligtvis. Vi vill inte förlora kontakten innan Dr. Savich har en chans att fånga dig."
  
  
  "Dr. Savich?"
  
  
  "Du får se henne snart," sade han. Du har en avtalad tid i vårt labb."
  
  
  "Labbet?" Hon stod upp och beräknade avstånd och position för varje person, undrar om jag skulle kunna klara det mimmo dem under dagen. "Var är han?"
  
  
  Den långe mannen log. "Du är fortfarande i Caracas. Vi har bara fört dig till en ny KGB-anläggning, Carter, som utformats speciellt för dig."
  
  
  Therés man morrade. "Du pratar för mycket!"
  
  
  The tall man inte ens titta på honom. "Det spelar ingen roll," sade han kallt.
  
  
  Jag undrar vad det betyder. Om de hade för avsikt att döda mig, varför har de inte redan har? Hittills har inget av detta har gjort mening för mig.
  
  
  "Vad tänker ni göra med mig?"
  
  
  "Du hittar ut snart nog. Låt oss gå. Och inte ge oss några problem."
  
  
  Dess gått mimmo på sin k-dag och de följde efter mig. Han tittade runt i den vita korridoren, i hopp om att hitta en dörr som såg ut som en exit. Det var en kort korridor med dörrar på vardera änden och ett par andra i mitten. Hennes beslutat att slutet punkter bör vara utgångar. De var stängt, men något sa mig att de inte skulle öppna. Först av allt, Ryssarna hade inte nycklarna med dem.
  
  
  Detta kan vara min enda chans att fly. Det fanns ingen garanti för att jag skulle vara i någon form för att prova det i fem minuter. Vi vände och gick mot dörren vid den bortre änden av hallen. Det är när jag gjorde ett försök.
  
  
  Plötsligt henne, stannade och igen attackerade tjock man som njuter av den fysiska delen av min makt. Han klev tungt på hans vänstra fot, och hörde en crunch och ett högt rop av smärta. Han smällde hans ego armbågen i hans breda ansikte och kände ego näsa platta. Han träffar väggen bredvid honom.
  
  
  Den långe mannen svor och tog en pistol i hans jacka. Han drog upp en pistol, och det såg ut som den han pekade på mitt huvud i Washington. Införandet ville inte ge mig någon känsla av komfort. Han tog tag i hennes gun arm och gav henne en ego i ögonen med den andra handen. Han blockerade kick och snabbt knät mig i ljumsken. När han slog henne, han kände sig så fruktansvärt ont och en stark attack av illamående. Hennes, grunted, och förlorade sin hand med pistolen. Mina reaktioner var långsammare på grund av biverkningar av läkemedel, och detta gav honom en betydande fördel.
  
  
  Hennes hand svängde på hans hals, och han delvis filmade det. Men hennes ego slå henne med en blick slag mot Adams äpple. Han flämtade och föll mot väggen. Han vände sig om och begav sig mot dörren i slutet av korridoren. Jag var tvungen att hoppa över böjd figur i en tjock man som bara försöker att komma på fötter. Jag hade hoppats att the tall man skulle ta en minut att återhämta sig, men mina förväntningar var kortvarig. Hon var bara halvvägs till den dag då revolver gick.
  
  
  "Vänta, Carter. Eller nästa gawk kommer att genomborra din hjärna."
  
  
  Det var en övertygande hot. Henne, stannade och lutade sig mot gnälla, inte titta på honom. Min chans att fly är borta. En minut senare, en lång man kom fram till mig och knuffade in en revolver i mitt revben.
  
  
  "Du är en mycket otäck kille, Carter," sade han andlöst, lägga en hand mot hans hals.
  
  
  En annan KGB-agent som kontaktat oss. "Om det inte vore för dem," sade han snabbt på ryska, och pekar med tummen till en annan del av byggnaden, " egoism skulle ha dödat henne just här och nu. Långsamt och plågsamt."
  
  
  De knubbiga mannen drog fram sin revolver och tog upp den för att slå mig i huvudet och ansiktet.
  
  
  "Nej!" sa den långe mannen. "Tänk om uppdraget."
  
  
  De knubbiga mannen tvekade, en vild blick i hans ögon. Blod rann ned ego i näsan, ner sina läppar mot hans haka. Näsan är redan svullna, på egot hos en person. Jag tittade på honom och önskade att jag inte hade dödat ego. Det skulle bara ta en minut längre, och det skulle ge mig stor tillfredsställelse.
  
  
  Men man sänkte pistolen.
  
  
  "Gå," the tall man sade. "De är fortfarande väntar på oss i labbet."
  
  
  * * *
  
  
  De kopplade mig till en speciell trästol. Hon var i labbet. Det var ett stort rum, som påminde mig en hel del av operationssal på ett stort Svensk sjukhus, utom att det var något som verkar ordförande i sikte. Kanske den stol som det var knuten tjänade samma syfte. Det var flera stycken av elektronisk utrustning i rummet, och färgat ljus brann på kontrollpanelen. Två tekniker arbetade på maskiner, men annars var det bara en av dem. Agenter vänster genom rummen, binda mig till en stol.
  
  
  Denna stol var en maskin i sig. Det var som en elektrisk stol, men ledningar var mycket mer komplicerat. Det fanns även en huvudbonad med elektroder som sticker ut ur det. Först trodde jag det var någon form av tortyr instrumentet systemet, men som inte gör någon mening. Även Ryssarna inte gå till sådana längder bara för att tortera en person, även för att få största hemligheter. Det var också mer primitiva sätt som skulle göra detta jobb så bra som vilken maskin som helst. I alla fall, agenter inte hålla ett djupt tillstånd hemlighet för oss, i Ryssland, eller till oss i Väst. Jag var inget undantag. I själva verket, AX-agenter hade mindre skäl än de flesta för att läcka hemlig information, som AX uppdrag har varit mer orolig med specifika fysiska åtgärder mot den andra parten än att undersöka och samla in data.
  
  
  Medan jag fortfarande försöker reda ut saker och ting, jag hörde dörren öppnas bakom mig och tre personer in i rummet. Tanya var ensam runt dem. Hon var klädd i en vit labbrock och hornbågade glasögon. Hennes hår var drog sig tillbaka i en bulle, och hon såg mycket bistra och beslutsamma. Hon mötte min blick och stirrade in dem för en lång tid innan de talar. Jag tror att hon försökte berätta för mig att hon var ledsen för allt detta, men plikt som kommer först.
  
  
  "Hur mår du, Mr Carter?" "hemtrevligt?" frågade hon.
  
  
  "Inte illa, med tanke på omständigheterna", sade jag.
  
  
  Två män som omringade henne. Man var bekant för mig eftersom jag hade bara läst ego fallet innan du lämnar Washington. Det var Oleg Dimitrov, KGB resident i Caracas och mannen ansvarig för allt som har hänt här. Han var av medellängd, med vitt hår och ett stort födelsemärke på höger kind. Egots ögon var hårda och kalla.
  
  
  "Så du är den ökända Nick Carter," Dimitrov sade.
  
  
  "Jag antar att det är meningslöst att förneka det", sade jag.
  
  
  "Ja, det är meningslöst. Hennes namn är Oleg Dimitrov, som du säkert redan vet. Denna söta tjej som verkligen hjälpte oss att fånga du är Dr. Tanya Savich, Rysslands mest lysande beteendevetare. Och den här mannen är hennes kollega, Dr. Anton Kalinin."
  
  
  Den vithårige mannen i vit labbrock på andra sidan Tanya tittade på mig över sina glasögon och nickade. Egot ser fick mig att känna mig som en amöba, som under ett mikroskop. Hennes blick flyttades från honom till Tanya.
  
  
  Frågade jag henne. "En beteendevetare?"
  
  
  "Faktiskt, Nick. Jag hoppas att du inte misstycker om jag kallar dig för Nick."
  
  
  Jag lyssnade till hennes röst, och nu förstod jag varför det var absurt inte riktigt tyska. Det var en rysk röst försöker härma engelska med tysk brytning. Det var inte perfekt, men det var tillräckligt för att hålla mig gissa.
  
  
  "Du kan kalla mig vad du vill," sade jag. "Jag tror inte att det är en big deal. Även om det skulle vara trevligt att veta vad du ska göra. Min nyfikenhet fick det bättre för mig för evigt. Gjorde tre av dig att ställa upp en KGB-häxa coven eller något?"
  
  
  Tanya och log, men männens ansikten kvar stenig. Dimitrov talade först, hans röst hög och spänd. "En klassisk, Amerikansk hjälte, eh, Mr Carter? En vågad skämt i fara."
  
  
  Han tittade på Dimitrov. "Det är bättre än att gråta", sa jag ilsket.
  
  
  "Vi ska göra det nu, Oleg," Emu berättade Kalinin är läkare.
  
  
  Dimitrov skrattade och vänster. Han hörde lab dörr öppnas och stängs igen när han lämnade. De två tekniker på maskiner som betalas ingen uppmärksamhet till oss. Kalinina kom över och höll en ficklampa i mina ögon. När han arbetade, han talade till mig i en låg röst.
  
  
  "Dr. Savich specialiserat sig på beteende kontroll", sade han långsamt, tittar mig i ögonen. "Hon är en av de ledande ryska specialister inom områden som narkotiska mind control, hypnoterapi och allmänna metoder för beteende kontroll."
  
  
  Han avstängd helige herre, och jag tittade på Tanja.
  
  
  "Det är sant, Nick," sade hon. "Vi har experimenterat med att styra människors beteende i år. Dess gjort en hel del forskning på detta område. Läkare Kalinina arbetat nära med i vår grupp, spela in och analysera den fysiska påverkan på våra patienters behandling metoder, och han är en framstående läkare i vårt land ."
  
  
  Frågade jag henne. "Planerar du att genomföra beteendevetenskapliga experiment med mig?"
  
  
  "Du kommer att vara de första män att vara kontrollerade av vår förbättrade tekniker," svarade hon, och hennes röst avslöjade hennes osäkerhet. Nu var han säker på att Tanya hade inte vetat att Ay skulle ha att tillämpa sina kunskaper och färdigheter till ett sådant skrämmande fall. Hennes blå ögon var dolda bakom hornbågade glasögon.
  
  
  "Ska du... använda mig på något sätt?"
  
  
  Tanya snabbt såg mig i ögonen och vände sig sedan bort igen.
  
  
  Kalinina kom hit för att hjälpa till. "Vi kommer att förstöra Nick Carter", sade han. "Åtminstone för en stund. Du kommer inte längre att existera som Nick Carter."
  
  
  Han bara stirrade på den. Jag kanske var rätt - en sista gawk i Tanya lägenhet kan vara bättre för mig i det långa loppet.
  
  
  "Inte längre existerar?"
  
  
  "Vi kommer att utföra en personlighet transplantation," Kalinin fortsatte. "Du kommer att bli en helt annan person. Och den personen kommer att vara programmerat av oss, Mr Carter. Du kommer att visas hur datorn kommer att bli programmerad av en tekniker. Börjar du förstå?"
  
  
  Hennes blick flyttades från honom till Tanya. "Åh min Gud, Tanya," jag viskade.
  
  
  Blå ögon mötte mina. Hon tryckte hennes vackra ansikte mot mig och plockade upp en flaska från ett närliggande bord.
  
  
  "Detta är nambulin," sade hon sakligt, " ett läkemedel bara nyligen utvecklats av våra laboratorier. Detta är vad man skulle kalla en sinnesförändrande droger. Det har egenskaper som liknar LSD, men effekterna av våra läkemedel är redan mer begränsade."
  
  
  "Jag kan inte vänta med att höra det", sa jag sarkastiskt.
  
  
  Hon ignorerade kommentar och fortsatte. "När nambulin administreras, tänkte processer avbryts på en grundläggande nivå, och personlighetsförändringar. Läkemedlet användaren blir mycket undergiven och erfarenheter ökad suggestibility."
  
  
  Ett förslag, tänkte jag. "Så det är det."
  
  
  "Partiell," sa Tanya. "Under inflytande av drogen, du kommer att vara mycket mottagliga för förslag av en kvalificerad hypnosterapeuten. Och till metoder för beteende kontroll som utvecklats under åren av vår forskning."
  
  
  Frågade jag henne. "Vad är syftet?"
  
  
  Tanya vände sig bort.
  
  
  "Det är ingen mening med att gå in på detaljer," Kalinina sa, tar flaskan från Tanya och fylla det med den injicerade vätskan. "I alla fall, du kommer inte ihåg någonting kring vad vi sade i den här konversationen."
  
  
  Något om ego-självbelåten titta på hans ansikte gjorde mig mycket arg. "Fan du, skräddare!" emu ropade på henne.
  
  
  Egots ögon blixtrade till att träffa mig, och jag trodde att jag såg en svag blixt av skräck i dem som han tittade på mig. "Du behöver inte vara dramatiska, Mr Carter. Du ska bara göra det svårare för dig själv."
  
  
  Tanya fick upp från sin stol och gick över till att prata med en av teknikerna. Kalinina höll spruta framför hennes ansikte, trycka kolven för att rensa apparater av luftprovtagning bubblor.
  
  
  En våldsam desperation grep mitt bröst. Det var det närmaste panik jag någonsin upplevt. Hon var aldrig rädd för fysisk smärta eller död, men det var annorlunda. I själva verket, var de kommer att döda mig, förstör min identitet, och sedan använda min kropp för sina egna onda syften. Bara att tänka på det sände rysningar längs min ryggrad. Och nu visste han att hotet att förödmjuka henne var inte en tom. Det tog dem i månader eller år för att ta fram denna plan, vad det var för oss. Och med leda AX agent gör det, de var nästan hemma.
  
  
  En tekniker kom för att hjälpa Kalinin. Tanya vände sig om och såg tvärs över rummet på oss. Teknikern fastspänd i en gummislang till min axel och rullade upp ärmen på min tröja. Han såg det som sticker ut venerna på hans underarm. Nambulin gick rakt in i Wien.
  
  
  Min dollar stack bultade vilt. När Kalinina kom fram till mig med nålen, hennes stahl kämpade desperat med läder remmar, försöker sitt bästa för att bryta dem. Om hon kunde komma upp från den här stolen, hon kunde lätt ta hand om dessa män. Men bond var för stark.
  
  
  Det finns ingen anledning att slåss, Mr Carter, " Kalinina sa mjukt, ta tag i min underarm. "Det är helt omöjligt att köra på denna punkt."
  
  
  Nålen har kommit ner, och de tekniker som innehas mina axlar så han kunde inte röra sig. Kalinin ansikte hade en liten antydan av glädje när han sätter in nålen i den vidgade blodkärl och sedan pressas ned kolven i sprutan.
  
  
  Det femte kapitlet.
  
  
  Jag var överväldigad av en känsla av eufori. Då min kropp började gå stel. Min andning avtagit betydligt, och han kunde känna hur svetten droppar från pannan och överläppen. Jag visste inte ens bryr sig om jag var drogad, och den fruktansvärda känslan av att paniken var borta. Jag kan fortfarande komma ihåg allt de sade till mig, och jag visste att de skulle använda mig i några fruktansvärda terror experiment, men det gjorde inte bry mig längre. Jag visste var att jag skulle vara det, men jag bara inte bryr sig. Ett par minuter av henne, slåss känslan, att försöka återuppväcka den ilska hon kände sig inne i henne, men det fanns ingenting kvar. Vad de gjorde till oss, oavsett vad de sa till oss, det passade mig. Det var dumt att bekämpa det, oroa dig för det. Hon var i ih makt, ih makt var stor. Jag ska lämna in det och kanske på något sätt överleva. Efter alla, detta var vad som verkligen betydde något i det långa loppet.
  
  
  Ih ansikten förvridna framför mig - Tanya och Kalinina-och de såg
  
  
  Han tittade på mig som om jag var ett marsvin i en bur, men jag hade inte sinne. De hade sitt jobb, och han låter dem göra det.
  
  
  Kalinin nått för mitt ansikte och lyfte mina ögonlock. Han nickade till Tanya och vänster. Tanya kom upp för att möta mig. Hon satt mycket nära. Han såg in i hennes klarblå ögon och fann den dimension som han hade missat innan.
  
  
  "Nu känner du dig väldigt avslappnad, mycket lugn," sa hon till mig i en mjuk, sensuell röst. Röst och intonation ökade min känsla av välbefinnande.
  
  
  "Ja", sade jag, tittar in i den djupa blå pooler i hennes ögon.
  
  
  "När du tittar in i mina ögon, dina ögon blir trötta. Dina ögonlock blir riktigt tungt och du vill stänga dem."
  
  
  Mina ögonlock fladdrade.
  
  
  "Det är svårt att hålla ögonen öppna just nu. När jag räknar till fem, du kommer att stänga dina ögon eftersom du vill. Du kommer att känna en stor känsla av lättnad när du stänger dina ögon. När du stänger ih, du kommer sakta att falla i en djup trans. Odin. Du är mycket sömnig. Två. Ögonlocken är väldigt tunga. Tre. Du är djupt avslappnad och undergiven. Fyra. När du blundar, du kommer att ge min röst för att vägleda dig i dina svar och åtgärder. Fem ."
  
  
  Mina ögon verkade nära i en volley av sina egna. Jag visste att jag inte kunde hålla ih från att stänga, men jag ville inte ens försöka.
  
  
  "Du är nu i en hypnotisk trance och kommer att svara till min röst."
  
  
  Hon talade i en mjuk, låg monoton det var något oerhört övertygande. Jag upptäckte att jag hade en stor kärlek för det vackra ljudet av hennes röst - som sensuell, förförisk röst - och jag ville göra vad han bad mig att göra.
  
  
  "Förstår du?" "Vad är det?" frågade hon.
  
  
  "Ja, jag förstår henne."
  
  
  Bra. Nu ska vi sätta denna ring enheten på huvudet och fäst elektroderna." Jag kände att någon flytta utrustningen på toppen av mitt huvud. Det såg ut som ett pannband, och han mindes den labyrint av ledningar som kom ut av det.
  
  
  "Medan jag talar till dig, Nick, du kommer att få audio-visuella data från maskinen. Vad du ser och hör att vara trevlig och hjälpa dig att nå den djupaste trance tillstånd." Någonstans hade jag hört att klicka på en knapp, och sedan en virvel av vackra färger attackerade svärta Tanya hade skapat. Tillsammans med blommor kom skön musik, vacker musik som hon aldrig hade hört förut. Och Tanya röst tillsammans vackra sevärdheter och ljud.
  
  
  "Alla muskler i din kropp försiktigt koppla av, slappna av lätt, och du får en enorm känsla av eufori. Du är på en rulltrappa som går neråt. Med varje ben, du sakta sänka ner dig själv, och du blir en ännu mer avslappnad. "
  
  
  Bilen skapade en rulltrappa för mig, och på ett smidigt glider jag fördes ner genom en labyrint av färger och i mjuka mörker.
  
  
  "Du närmar dig ner i rulltrappan och gå in i en mycket djup trance. Du förstår min röst." Jag nådde botten av den och fann mig själv i en magnifik, fritt flytande mörker som jag aldrig ville lämna.
  
  
  "Jag kommer att be dig att räkna till fem, men du kommer att missa nummer tre. Du kommer inte att kunna uttala nummer tre. Nu räkna till fem."
  
  
  Mina läppar rör sig. "En, två, fyra, fem." Min mun och hjärna har ingenting att göra med nummer tre.
  
  
  "Mycket bra," sa Tanya. "Säg mig ditt namn och vem du är."
  
  
  Något djupt inom mig emot, men som allsmäktig röst som frågar mig, så jag svarade henne: "Hennes Smeknamn är Carter. Jag arbetar på AX, där jag har kodnamnet N..." jag kunde inte komma ihåg nummer, och Killmaster betyg." Då jag gav mer detaljerad information om identifiering.
  
  
  Bra. Lyssna nu noga på mig. Du kommer att glömma allt du sa bara till mig och allt annat som har att göra med ditt förflutna. Vid detta ögonblick, du utveckla fullständig och total minnesförlust."
  
  
  Hände en konstig sak. En exotisk rysning gick genom mig, och när det var borta, jag kände mig yr. När de fysiska effekterna bar ut, hon verkade känna annorlunda. Det var en subtil skillnad, men det kändes som om hela världen runt omkring mig hade försvunnit. Det fanns ingenting kvar i universum men min flytande kropp och Tanya röst.
  
  
  "Vem är du?"
  
  
  Jag tänkte på det en stund. Det fungerade inte. Jag försökte mitt bästa, men jag kunde fortfarande inte svara på. Jag hade ingen identitet. Jag var en varelse flytande i det stora mörkret, som väntar på att bli namngiven, klassificeras, och klassificeras.
  
  
  "Jag vet inte", sade jag.
  
  
  "Var bor du?"
  
  
  "I detta mörker", sade jag.
  
  
  "Var kom du ifrån?"
  
  
  "Jag vet inte".
  
  
  Bra. Jag ska friska upp minnet. Nu kommer du att se bilden av en person framför dig." Bilen hummade och jag såg en man. Han var lång, med mörkt hår och grå ögon. "Som människa är du," fortsatte hon. "Du är Rafael Chavez."
  
  
  "Rafael Chavez", sade jag.
  
  
  "Du är en Venezuelansk som tillbringat flera år i Usa. Du föddes
  
  
  född i Margarita och utbildade sig i Caracas. Du har arbetat i flera områden, men nu är du en aktiv revolutionär ."
  
  
  "Ja," sade jag.
  
  
  "Du bor i en lägenhet på 36 Avenida Bolivar, här i Caracas."
  
  
  36 Avenida Bolivar.
  
  
  Hon fortsatte med att berätta att jag inte hade någon familj eller vänner, och att personer som hon umgicks med var få människor i den här byggnaden som var kamrater i revolutionen.
  
  
  "Du får lära dig mer om dig själv senare," hon sa till slut. "Under tiden, du ska vila. Jag kommer att räkna tillbaka från fem. - Medan du räknar, du kommer sakta att komma ur transen och återgå till medvetande igen. Fem. Du går upp för rulltrappan igen. Fyra. Du är helt i fred. du är utvilad, men du blir mer medveten. Tre. När ögonen öppna på den och räkna till en, kommer du inte ihåg något tills du stänger dina ögon, ingenting alls. När ögonen öppna, kommer du ihåg vad jag sade om att du är Rafael Chavez. Du kommer inte ihåg någonting förrän fullständig minnesförlust sätter in. Odin ."
  
  
  Hon öppnade ögonen. Det var en tjej som satt där, och han visste att han hade sett detta ansikte innan, men han hade ingen aning om under vilka andra omständigheter. Det måste ha varit precis innan han stängde sina ögon. Jag märkte genast att hon inte var runt Venezuela, vilket gjorde mig mindre intresserad av den vackra ansikte. Henne, pratade med henne i flytande spanska.
  
  
  Jag frågade henne, " Qué pasó?"
  
  
  "Du var under en mild lugnande medel, Senor Chavez. Du har en olycka och fick träff på mål, och vi kommer att ta hand om dig i ett par dagar. Gjorde du verkligen känna igen din revolutionerande kollegor, Don? "
  
  
  Han tittade runt i rummet. Teknikern tog de bindningar som höll mig i stolen och tog bort något från mitt huvud. "Varför... ja," sade jag. Saken är den, att jag inte ihåg mycket.
  
  
  "Det här är Dr Kalinina, och hennes namn är Tanya Savich, din ryska vänner i den revolutionära rörelsen. Dessa andra kamrater Menendez och Salgado. De har varit på resande fot med dig för lite tid. Vi har fört dig hit, till denna kliniken, för att behandla dig. Efter allt, konferens ligger precis runt hörnet."
  
  
  Frågade jag henne. "En konferens?"
  
  
  Tanya log. "Försök inte att komma ihåg allt på en gång. Du bör gå till ditt rum och vila."
  
  
  "Ja", sa jag slött. "För att vila. Dess mycket trött."
  
  
  * * *
  
  
  Rummet blev jag tagen för att var behagligt tyst. Det fanns bara en säng att ligga på, men under dessa olika förhållanden, att det inte kunde förväntas vara en sjukhus säng. Efter alla, att han var en man som ville genom lag, har han inte? För att vara ärlig, jag kunde inte ihåg så mycket om henne. Jag är ledsen att jag inte frågar flickan hur olyckan inträffade, eftersom jag inte kom ihåg det. En sak var tydlig - jag behövde kamrater som botade mig. Jag behöver verkligen dem. De hade ingen aning om hur allvarlig min amnesia var. Tja, som kommer att rensa upp i ett par timmar. En god natts sömn kommer att fixa mig upp. Men vad som störde mig var att jag inte kunde komma ihåg den viktiga konferensen flickan pratade om. Min hjärna snurrade från att försöka komma ihåg henne, men så småningom somnade jag.
  
  
  Hennes plötsligt vaknade upp mitt i natten. Var jag hallucinerar, eller var det bara en konstig dröm? Det måste ha varit en dröm. Han var i vissa främmande land, i en öken land. Han sprang ner i ett mörkt kullerstensgata och jagar en man. Han höll i en lång, svart som gjorts av tyska pistol, förmodligen en Luger. Han sköt den här mannen och försökte att döda egot. Han vände sig om och sköt på mig, och jag kände en brännande smärta i min rygg. Pistolen i min hand plötsligt blev en kort hanteras yxa. Sedan vaknade jag upp henne.
  
  
  Det var en konstig dröm. Jag kom inte ihåg att vara i något annat land än i Venezuela och det var monotont. Och hennes man har aldrig skjutit en man i sitt liv. Eller henne? Inget av detta är meningsfullt för mig.
  
  
  När morgonen kom, de gav mig en bricka med mat, och jag åt girigt. När han var klar, han granskade hans ansikte i spegeln. Det var det åtminstone är bekant. Men det ansikte som inte verkar tillhöra Rafael Chavez. Jag tog en titt på de kläder som de förde mig, men jag visste inte varför. Fickorna var tom, det fanns ingen identifiering. Ungefär en timme senare, Menendez kom in och tog mig tillbaka till rummet med en stol med tråd och annan utrustning.
  
  
  "God morgon, Senor Chavez," flickan som gav sitt namn Tanya hälsade på mig. "Är du redo för en ny behandling?"
  
  
  "Ja, jag antar det," jag sade, att titta på bilar. "Men är det allt som behövs? Jag skulle vilja veta vilken typ av behandling jag får."
  
  
  "Snälla" sa Tanya och visade mig en stor stol. "Du måste lita på oss, Senor Chavez. Vi är dina vänner."
  
  
  Jag såg henne sitta i stolen, men jag känner mig inte bekväm. Hennes hotell är att komma runt denna byggnad, vandra på gatorna i Caracas, och återvända till sin lägenhet på Avenida Bolivar. Jag var säker på att dessa välkända sevärdheter skulle återställa mitt minne och göra mig frisk. Hon lovade sig själv att om denna aktivitet inte ger resultat, och att hon skulle gå direkt hem.
  
  
  "Nu slappna av," en man som heter Kalinina berättade för mig.
  
  
  "Jag ska ge dig en lätt lugnande medel." Han stack en injektion med en pistol i min underarm och gav mig en subkutan injektion.
  
  
  Ett namn som blixtrade genom mitt huvud. Nambulin. Där hade jag hört det förut? Innan jag kunde tänka på det något mer, jag började känna en djup eufori skölja över mig, och jag tappade intresset i ord och allt annat.
  
  
  Någon justerat mitt huvudbonad. Jag hade inte sinne. En minut senare hörde jag hennes röst som Tanya.
  
  
  "Du vill blunda. Du kommer att avsluta kontot innan fem." Hon räknade, och mina ögon stängda. Det var en plötslig blixt av färg i mörkret, och jag hörde några konstiga musik som på något sätt verkade bekant för mig. Rösten släpade ut, men färgen och musik höll dra mig ner och ner. Jag kände mig som om jag var på en rulltrappa. Sedan en annan röst som kom över mitt huvud. Rösten talade om för mig, säga till mig allt. Varje liten detalj, från min födelsedag till min senaste aktiviteter i den vänsterorienterade rörelsen för befrielsen av Venezuela från det tyranniska imperialismen i Usa. Det var bilder av specifika scener. När det var över, fick han en detaljerad bild av sitt förflutna. Min amnesia är botad.
  
  
  Han var en medlem av en politisk grupp kallad Mob Justice, vars mål var att störta Venezuelas regering och etablera ett vänsterperspektiv regimen med hjälp av Ryssarna. Jag rekryterades för några månader sedan, och för ett par dagar sedan, hon var skadad under en demonstration utanför den Amerikanska ambassaden.
  
  
  Tanya talade igen. "Din ledare har bett oss att informera dig om att raden av medborgargarde är gallring på grund av fega desertering i brutala polisens taktik. Därför måste vi agera nu. Du har valt att utföra denna åtgärd.
  
  
  "Venezuela har blivit alltför beroende av Usa," fortsatte hon. "Usa köper omkring 40 procent av rysslands export av olja, vilket ger Amerikanerna en dödlig ekonomisk grepp om Venezuela. Venezuelas president och ego-drivna kapitalistiska regeringen måste förstöras innan de lämna över hela det land till Amerikanerna. En plan utvecklades. utformad med den kommande Caracas Konferens i åtanke.
  
  
  "Konferensen kommer att vara ett möte mellan Venezuelas President och Vice President i Usa. Det kommer att ge en unik möjlighet att slå på båda dessa fiender av folket. Senare, kommer du bli informerad om den typ av plan och detaljer om hur det ska genomföras. Förstår du? "
  
  
  "Ja, jag förstår henne."
  
  
  Bra. När du vaknar, du kommer att komma ihåg i detalj allt som jag har sagt dig, och allt det som du har hört och sett samtidigt i en djup trans. Om det finns frågor i ditt sinne om detaljer, ditt undermedvetna kommer att ge svar på frågor och fylla i eventuella luckor som kan vara stör. Du kommer inte att fråga din identitet som Rafael Chavez och du kommer inte att frågan om giltigheten av ego i politisk filosofi."
  
  
  Efter ett par minuter, mina ögon naturligtvis öppnade, och han mindes hur Tanya räknade baklänges från fem till ett. Hennes sinne också erinras om allt om hennes tidigare liv. Vad de gjorde till oss med mig, det fungerade. Hennes minnesförlust hade helt återhämtat sig.
  
  
  Tanya log. "Hur mår du, kamrat?"
  
  
  "Mycket bra", sade jag. "Drogen som fick mig att komma ihåg. Det är tänkt att delta i ett uppdrag mot Caracas Konferens, nu är det mindes det. Kommer jag att vara redo?"
  
  
  "Är du redo", sade hon.
  
  
  Kalinina vände sig bort och gick över till tekniker vid den bortre änden av rummet, lämnar Tanya och mig ensamma. "Vi är med dig... Gör vi känner varandra bättre än jag kom ihåg henne? "Frågade hon. Jag hade en flyktig bild av Tanya liggande naken på insidan.
  
  
  Det var något i hennes ögon, och sedan ett litet leende spred sig över hennes ansikte. "Jag hoppades att du skulle komma ihåg. Vi hade en kväll tillsammans. Kommer du inte ihåg det?"
  
  
  "Inte riktigt", sade jag. "Men en glimt, ett visst minne av hennes liv, skulle jag vilja att komma ihåg mer."
  
  
  Hon skrattade mjukt. "Kanske vi kan spendera några minuter tillsammans igen innan du lämnar kliniken."
  
  
  "Det här är något att se fram emot," sade jag.
  
  
  Även om hennes kropp kändes helt bra, de insisterade på att hennes vistelse i hennes rum och vila. Han funderat lite över Tanya. Konstigt. Min ort i Ryssland var den viktigaste platsen i mitt liv, men jag kunde inte sluta tänka på denna fantastiska tjej.
  
  
  När jag tänkte inte på Tanya, jag försökte att rekonstruera det förflutna som jag nästan hade glömt bort på grund av olyckor. Och så försökte jag komma ihåg, jag blev påmind om en liten incident. Hennes nakna fötter sprang in i en lera hus i utkanten av Margarita. Då kom jag ihåg att det här huset var mitt hem och en söt svart långhårig kvinna som heter Maria, det var min mamma. Hon och min far dog när jag var nio år gammal. Strax efter att han kom till Caracas, där han bodde med släktingar och studerade för att bli tjänsteman.
  
  
  Det var ändå något konstigt med det hela. Han kunde komma ihåg saker från sitt förflutna, men dessa saker verkade overkligt, de mentala bilder otydlig och oklar. Och när jag slutat tänka på dem medvetet, de bara försvann i glömska och inte verkar som en riktig del av mig.
  
  
  Överraskande, min mest levande minnen var för några år tillbringade jag arbetar på en lastkaj i Amerika.
  
  
  Jag spenderade hela dagen i mitt rum. Den natten Tanya kom för att se mig. Hon gick tyst och stängt dörren bakom henne. Han reste sig från slutet av sin koj, där han hade läst en tidning från Caracas Konferens. Nä hade ett stetoskop och ett urklipp i hennes hand.
  
  
  "Kan jag ta din puls det med honom?" frågade hon.
  
  
  "Naturligtvis."
  
  
  Hon höll min handled i hennes lilla mjuka hand. Våra ögon möttes och hon snabbt vände sig bort. Hon gjorde en anteckning på hennes diagrammet, då hade den stetoskop för att mina bröst och lyssnade till en minut.
  
  
  "Känner du dig illamående?"
  
  
  "På något sätt."
  
  
  "Är det svettas i din sömn?"
  
  
  "Inte för att han kommer ihåg henne."
  
  
  Min blick flyttades från hennes fylliga läppar till den sensuella kurvor av hennes kropp. Återigen, den lockande bilden av Tanya naken Irina blixtrade genom mitt sinne. Ee korkskruv s nästa drag verkade psykiska.
  
  
  "Du sa att du minns ... närhet mellan oss, Raphael."
  
  
  "Ja, jag kom ihåg det."
  
  
  "Kan du berätta för mig vad du ihåg?"
  
  
  Han log mot henne. "nej. Det var du. Irina".
  
  
  Hennes vackra blå ögon undvikas min. Han tog Nä tablett och stetoskop och kastade dem i golvet. Då var hon försiktigt drog av ee. Han kysste henne och hon besvarade.
  
  
  "Du gjorde verkligen sova med mig, visste du inte?" Frågade jag tyst.
  
  
  Hon försökte att flytta bort, men jag höll henne tillbaka. "Rafael, du är inte en älskare", sade hon. "Du är en revolutionerande. Du har inte tid för kvinnor."
  
  
  "Hon måste ha hittat tid minst en gång," hennes man förnekade rapporter i media.
  
  
  Hennes ögon fann min. "Ja, en gång." Hon verkade komma ihåg. "Strax innan demonstrationen vid den Amerikanska Ambassaden. Jag tog en not till din lägenhet och du bad mig att stanna."
  
  
  "Och vi kysste, och jag höll om dig så nära", sa jag, sakta köra mina händer ner längden på hennes kropp.
  
  
  "Raphael, snälla..." hon protesterade svagt.
  
  
  Han knäppte sin uniform till midjan och gled hans hand inne, håller henne nära. Jag smekte hennes bröst och kände hur hennes bröstvårtor hårdnar vid min beröring.
  
  
  "Raphael ..."
  
  
  Vi kysses igen. Hon slutade kämpa och svarade på min smeka med plötsliga stora passion, hennes kropp spänna hårt som hennes mun utforskade den. När kyssen avslutats, vi båda höll vår andetag och längtade efter mer.
  
  
  "Oh, min Gud, Rafael," hon andades.
  
  
  Hon sparkade av sig sin uniform och tappade den i golvet. Han tittade på henne som hon drog av hennes trosor ner från hennes långa, släta lår. Hon gick fram till sängen och sträckte sig, hennes kropp skakar av upphetsning. Henne snabbt klädde och tryck på bänken bredvid henne. Mina fingrar och läppar spåras varje tum av hennes varma, skälvande kött.
  
  
  Plötsligt, hon försökte att flytta bort, men det ee höll henne hårt. "Vad kan jag göra för dig?" utbrast hon. Han kvävde hennes ord, störta sin tunga djupt in i hennes mun. Hon började att svara igen.
  
  
  Jag visste inte vad misteln menade, och jag brydde mig inte. Han kunde bara tänka på hennes mogna, varma kropp. Hon stönade med önskan som hon rullade över på nä. Hennes lår öppnade upp för mig, och jag kunde känna hennes naglar gräva i min rygg. Hennes snopp smällde in i honom, och hon skrek av njutning. Tillbaka då allt var mörker, brådskande, och en växande, otyglad passion.
  
  
  Det sjätte kapitlet.
  
  
  Jag var bunden till stolen igen, och rummet var helt mörkt. De gav mig en injektion, men den här gången fanns det ingen inlaga röster. Jag var bara drogad. Tanya och Kalinin var inte ens i rummet.
  
  
  De nämnde något om "sista fasen". Han hade hört dem säga det på ryska, och på något sätt förstod han, även om han inte kom ihåg att någonsin lära sig ryska.
  
  
  När jag såg henne sitta i stol, en bild dök upp i mörkret framför mig. Det var rektor, och han gav ett politiskt tal. Han var bara tjugo meter bort från mig, gestikulerar när han talade. Han sa saker som verkligen upprör mig. Han bröt ut i en kall svett. Den eufori som visade att intensiv ilska som vd-ord blev mer och mer offensiv, högre och högre. Ego ansikte långsamt vred och blev fruktansvärt snedvriden. I en minut, ansiktet var allt som fanns kvar av bilden. Det började expandera, blir större och fulare som förbittring for ut på ego den förvridna läppar. Ansiktet var så nära att jag trodde att jag skulle kunna nå ut och attackera det.
  
  
  Jag hörde ett skrik i rummet och insåg att det kom från runt min egen hals. Han nådde ut hårt för det hemska ansiktet, försöker riva köttet med sina bara händer, även vid den med fingrarna.
  
  
  Men jag kunde inte uppnå detta. Ropet var ett rop av total frustration och ynklig förtvivlan över att inte kunna nå ut till den fruktade Gud och förstöra ego. Efter en minut, röst släpade bort och det blev tyst, den förvridna ansikte fortfarande rör sig framför mig.
  
  
  Helt plötsligt
  
  
  Tanya röst ljöd runt i mörkret. "Detta är din fiende. Detta är den man som står mellan ditt folk och frihet. Han är en usel, fula djur, och han livnär sig på lik av sitt folk. Du har alltid tyckt illa om och fruktade ego, men nu är du som förbrukas av en desperat, grym avsky. Du hatar ego mer än du någonsin hatat någon eller något i ditt liv."
  
  
  Jag trodde bröstkorgen skulle explodera från den avsky och hat jag kände för hennes förvridna ansikte. Han höll minnas vd: s avskyvärda ord och knöt nävarna tills hans naglar rev genom hans handflator.
  
  
  Slutligen, den bilden försvann in i mörkret, och ersattes av en annan. Först var det inte bekant till mig, sen kom jag på att om det genom dagstidningar. Det var den Amerikanska vice ordförande. Han talade engelska, men hans ego förstås perfekt. Han förklarade att han skulle arbeta i nära samarbete med Venezuelas regering, och att Usa skulle erbjuda mer ekonomiskt och militärt stöd för att hålla Venezuelas president vid makten. När han talade, hans ansikte förändrats. Egots ögon blir mer och mer arg, och äckligt, äckligt ord var spyr ut från munnen.
  
  
  När saint slut lyser upp, han var dränkt i svett. Teknikern lyfte mig från min stol och ledde mig tillbaka till mitt rum. Drogen och överväldigande känslor helt dränerad min energi. Mina ben var så svag att jag knappt kunde gå.
  
  
  Tillbaka i mitt rum, tekniker hjälpte mig att sitta upp på sängen och tittade ner på mig.
  
  
  Frågade han. "Är du okej?"
  
  
  "Jag tror det."
  
  
  Han sade vänligt. "Detta är allt som behövs för ditt uppdrag."
  
  
  "Var är Tanya Savich?"
  
  
  "Hon är upptagen med ett projekt."
  
  
  "Jag måste se henne."
  
  
  "Jag är rädd att det är omöjligt."
  
  
  Henne, såg på honom. Det var en ung Venezuelansk heter Salgado. Ego ' s ansikte såg ärlig. Kanske på grund av den uppriktighet han såg henne, såg henne, vräkte ur sig saker han inte ens vet att han tänkte.
  
  
  "Är hon också en av de kallar mig? Det är också nödvändigt för folkets demokratiska revolution?"
  
  
  Egots ögon smalnade på mig. "Tvivlar du på det?" "Vad är det?" frågade han ängsligt.
  
  
  "Jag... jag vet inte. Jag tror inte det. Ibland känner jag att jag är galen."
  
  
  "Du är inte galen. I själva verket, du är helt frisk just nu." Egots röst var lugnande.
  
  
  Frågade jag henne. "Hur länge har du varit här på kliniken?"
  
  
  Han tvekade, som om de undrar om du vill svara mig. "En vän tog dig hit i förrgår kväll."
  
  
  "När kommer jag att vara redo att lämna?"
  
  
  "Idag".
  
  
  Han lutade sig svagt på ena armbågen. "I dell sig själv?"
  
  
  "Den sista etappen kommer att avslutas senare idag. Du kommer att ha några fler introduktionskurser. Nästa kommer inte bli mycket trevligt för dig, men det kommer att vara över innan du vet det. Detta är en absolut nödvändig del av dina förberedelser för konferensen."
  
  
  "Vilken typ av arbete är det här?"
  
  
  "De kommer att berätta senare idag."
  
  
  Plötsligt öppnades dörren och Dr Kalinina kom. Han glodde på teknikern. "Vad är det? Varför är du fortfarande med Senor Chavez?"
  
  
  Teknikern såg häpen. "Han vill prata en stund."
  
  
  "Gå tillbaka till arbetet," Kalinin sagt inom kort.
  
  
  Salgado vände sig om och gick ut genom rummen.
  
  
  Jag såg Kalinina närma mig. Jag gillar inte tanken på vad Ryssarna gjorde här, och att mina landsmän inte fick prata med mig. En Venezuelansk bör kontrollera sin revolution, men Kalinina behandlas Salgado som en sämre.
  
  
  Kalinina gav mig en tajt leende. "Jag är mycket ledsen över att jag tog Salgado bort från dig så plötsligt, Senor Chavez, men han har plikter någon annanstans. Mår du bra?"
  
  
  "Bra," sade jag.
  
  
  Han tog min puls och såg inte säga något på ett tag.
  
  
  "Mycket bra. Du bör vila, och vi kommer tillbaka till dig efter lunch." Du har en lektion framför dig."
  
  
  "Kan jag verkligen lämna detta ställe för sent i kväll?"
  
  
  Min korkskruv fångas ego off guard. Men efter en kort paus, han svarade: "Ja. Du kommer att vara redo ikväll."
  
  
  "Okej", sa jag. "Jag hatar att fängslas."
  
  
  "Vi är alla barn", sa han eftertänksamt. "Men vi måste göra uppoffringar för den goda revolutionen. Är inte det rätt?"
  
  
  Han nickade mot henne. Kalinina log tätt och vänster.
  
  
  Jag somnade för en stund. Plötsligt hörde han sin egen skrika. Hennes sälja på britsen är uppriktiga, dränkt i svett och skakar. Han sprang en darrande hand över hans mun, tittar på den motsatta väggen. Det var inte likt mig att vara rädd, jag visste så mycket om henne, visste så mycket om mig själv. De måste ha gett mig medicin. Jag hade en mardröm.
  
  
  Jag såg fula ansikten från den mörka rum och hörde hårda arga röster. Det var allt blandas upp med mina bilder. Henne skall gå ner en mörk gränd med en luger i hennes hand. Jag vände hörnet och plötsligt en enorm, vridna ansikte dök upp framför mig. Han såg ut som president, men det var ett missbildat ansikte hänger i mörkret.
  
  
  Hennes skytten träffar den luger och om igen, men det ohyggliga ansikte bara fick mig att skratta för evigt. Hans mun öppnades, som hotar att uppsluka mig. Långa, vassa tänder skulle komma på mig. Då henne, skrek.
  
  
  Sedan, efter lunch, togs jag tillbaka till bilen rummet - de kallade det för orientering i rummet. Teknikern varnade mig för att detta möte skulle bli annorlunda, och han var inte överdriva. Tanya träffade mig i rummet som de var band mig till en stol.
  
  
  "Det kommer att vara frustrerande," sade hon. "Men det kommer att vara över innan du vet det."
  
  
  "Jag har tänkt på dig tidigare," sade jag. "Jag frågade dig, men de sa att du var för upptagen för att se mig."
  
  
  Männen färdiga band mig ner och gick över till en av de andra bilarna. De hade inte använt den innan. Det hade en liten kontrollpanelen, men det fanns massor av blinkande färgade lampor på sin räknare.
  
  
  "Vad de sa till dig var sant", Tanya svarade.
  
  
  "Kommer jag att se det i dig igen efter att jag lämna det här?"
  
  
  Hon vände sig bort. "Det är möjligt. Det beror på resultatet av uppdraget."
  
  
  "Jag vet inte något om uppdrag," chefen för uppdrag förnekade rapporter som dök upp i media.
  
  
  "Du ska veta att snart nog."
  
  
  Den här gången de använde sig av olika enheter - en tråd metal-bandet på bröstet och en ny huvudbonad. Tanya såg till att allt var som det skulle vara, och till vänster genom rummen.
  
  
  De svängde av helgon, och han såg några bilder i mörkret. Bilderna var ännu mer verklig än de som jag hade sett på morgonen. Jag visste inte att få skottet denna gång, men jag visste att den morgon dosen var inte helt borta ännu.
  
  
  Ordföranden dök upp i rummet. Han sköt genom folkmassan, skrattade, viftade med armarna och ler. Så snart bilden dök upp, ögonbindel börjat göra något för mig. Det var ett fruktansvärt tryck i huvudet, smärtan blev nästan outhärdlig. Som hennes far såg bilderna flytta, ångest fördjupas. Hon kämpade för att befria sig själv, att öppna och stänga sin mun och skelning, som gjorde ont. Det blev bara värre tills jag trodde att mitt mål var på väg att explodera. Ett rop undgått mig runt på baksidan av min hals. Mannen bröt sig loss från publiken och sprang mot president, svängde med en stor machete. Bladet är ansluten, halshugga vd, ego, och målet flög in i publiken, spilla blod överallt. Folk skrattade och skrattade.
  
  
  Smärtan var borta, och han kände bara den söta tomhet av fysisk komfort. Presidenten var död, och världen var räddad från hans tyranni.
  
  
  Jag hoppades att sessionen var över, men det hände inte. En annan scen fyllde rummet som president höll ett offentligt tal. Smärtan kom igen, och han sköt mot Nä, curling upp på insidan för att motstå hej. Men jag slogs av det. Denna gång, den fruktansvärda trycket i mitt huvud var tillsammans med en skarp smärta i bröstet, som om jag hade en hjärtattack. Jag kunde höra mig själv skrika, men smärtan skulle inte gå bort. Mannen pekade en pistol mot presidenten och slet bort baksidan av emu-huvud med ett skott. Smärtan avtog omedelbart.
  
  
  Men återigen rummet var fyllt med bilder, den här gången av den Amerikanska Vice ordförande. Han körde en svart Cadillac i en officiell parad, och han visste att Venezuelas president körde framför honom i bilen. Vice ordförande var klädd i en dyr kritstreck kostym, gestikulerar imperialistiskt till publiken. Trycket kom igen, men den här gången var det ingen sammandragning i bröstet, bara en fruktansvärd smärta i mitt huvud. Som en följd av en plötslig explosion av rök och skräp, Vice Ordförande bil förstördes av en osynlig bomb, och alla i bilen omkom. I början av det andra rummet, en kraftig explosion inträffade, och den bil President i Venezuela kollapsade. Smärtan var borta för alltid.
  
  
  Jag kollapsade till min stol som de knäppte på mig och stängde av enheten. Dr. Kalinina var bredvid mig, men jag ville inte se henne, och det var lika bra.
  
  
  "Det värsta är över", sa han till mig.
  
  
  När han hade slutat lyssna på mig med sitt stetoskop, han hjälpte mig ur min stol och ledde mig ner i hallen för att en normal projektion rum. Det var en inbyggd skärm på den bortre sidan av rummet, och det var en projektor kiosk på baksidan av rummet.
  
  
  Kalinina sätta en laddad Luger i min hand. Han stirrade på honom uttryckslöst, fortfarande stel från den brutala sessioner. Det var den pistol han hade skjutit henne runt i sin mardröm.
  
  
  "Läkemedlet har redan runnit ut," Kalinina berättade för mig, " och din reaktion på olika stimuli under denna del av förberedelserna kommer att vara ganska naturligt. Du kommer att hålla pistolen och gör vad du vill. . "
  
  
  Det är bara stirrade på stor pistol. Han visste att det var en tysk pistol, men av någon anledning som han förknippade det med Usa. Medan jag försökte lista ut, rummet blev mörkt och filmen började. Dessa var riktiga foton, förmodligen tagit under de senaste dagarna på pre-konferensen möten. Filmen visade presidenten att gå ner på gångvägen framför talmannen.
  
  
  Palacio de Miraflores, bredvid honom den Amerikanska vice ordförande. Det fanns fotografer runt, och presidenten var nonchalant talar till hans Amerikansk gäst.
  
  
  Siffrorna på skärmen verkade närma mig en överväldigande känsla av hat steg i mitt bröst, och han kände en olustig känsla av mening, en känsla av intensiv obehag. Smärtan ökade med en känsla av fullkomlig avsky. Jag kunde inte se henne längre. De män som kommer till mig blev det mycket verkliga. Hon höjde pistolen i sin högra hand och gjorde ett ego i två siffror. Hennes första mål var president. Hon skakade på med hat och smärta, och svetten rann ner för min panna. Han tryckte av. Siffrorna gick långsamt mot mig. Hennes, blev rasande. Hennes händer tryckte pistolen igen och igen, och svarta hål som bildas i ett tätt mönster på president ' s chest. En minut senare, utlösa drogs till den tomma patronen. Trots de två siffrorna fortsatte att närma sig mig. Han kastade en pistol på dem, då sprang mot dem i ett anfall av raseri. Den slog till hårt och föll tungt till golvet.
  
  
  Sergei fattade eld, och Kalinina hjälpte mig upp. Han flåsade och utmattad. Nu när filmen är över, smärta och vrede är borta, alla runt omkring mig.
  
  
  "Mycket bra", Kalinin skulle säga sött. "Bra, faktiskt."
  
  
  "Jag vill få ut av här," emu berättade för henne.
  
  
  "Alla rätt", sade han. "Vi behöver inte dig tills idag, när du har din senaste session. Du kan gå tillbaka till ditt rum."
  
  
  Jag togs tillbaka till ett vitt rum med en våningssäng, och det är svårt att bänkpress. Det kändes som flera plågsamma sömnlösa dagar med dem illrar hade gått sedan jag vaknade upp på morgonen. Jag somnade för en stund. Men den här gången var det inte en mardröm. Istället hade jag en väldigt detaljerad dröm om att Tanja. Hon var naken i mina armar. Den varma mjukhet i kroppen förbrukas mig, konsumeras mig med längtan. Alla mina sinnen var väckt - jag kunde höra hennes vackra röst och luktar berusande doft av ee mässing. Och alla genom valven, i värmen av passion, hon fortsatte att säga till mig, " jag är ledsen, Nick. Jag är ledsen, Nick."
  
  
  Jag kunde inte förstå varför hon var med om att utländska namn, men Stahl inte rätta henne. Jag brydde mig inte vad hon kallade mig. Ingenting betydde något, men den varma, krävande kött vred sig under mig.
  
  
  Hon satte sig plötsligt upp. Han tänkte på Tanya och hennes användning av ett utländskt namn. Nick. Vad innebär det? Jag drömde av Luger att Kalinina fastnat i min näve. Så jag låg där och väntar på dem för att föra mig till den sista sessionen, jag undrade om det inte hade varit något mer i de senaste dagarna än att jag kände henne, mer än att alla dessa människor säger till mig. Men hade de för att vara lagliga. De visste allt om mig, allt om min filosofi och mitt arbete med rörelse. Vi arbetade alla för Vyacheslav på samma mål, och han var tvungen att lita på dem.
  
  
  När de kom för att hämta mig, de sa att det var tidigt på kvällen och jag skulle bli släppt i ett par timmar efter en god måltid. De tog mig till orientering, men de ville inte fästa mig till en speciell stol. Istället bad de mig att sitta i den vanliga stolen bredvid Salgado. Efter ett tag lämnade han, och Tanya och Kalinina kom in med en tredje man, en ryska som heter Oleg Dimitrov.
  
  
  "Senor Dimitrov har ett nära samarbete med ledaren för rörelsen," Kalinina förklarat för mig.
  
  
  Hennes blick flyttades från män till Tanya. Hon bar en bunt papper under armen. Hon gav mig en skakig leende.
  
  
  "Ska vi börja?" "hemtrevligt?" frågade hon.
  
  
  "Okej", sa jag. "Låt oss komma igång."
  
  
  De drog upp tre stolar och spelat detta spel inför " mig, de män på varsin sida av Tanya. Hon sätter papper på hennes knä. Dimitrov stirrade på mig uppmärksamt, som om man försöker att mäta mina innersta tankar och känslor.
  
  
  "Vi ber er att ta en annan kurs av terapi," sa Tanya. "Då kommer du vara redo."
  
  
  Kalinina förberedde injektioner. Han lutade sig framåt i stolen och gav mig en chans. "Du kommer bara att få en liten mängd lugnande denna gång,"sade han," eftersom vi kommer att släppa dig omedelbart efter det att sessionen avslutas." När vätskan in i min ven, han drog ut nålen och pressade en bomullstuss på små sår.
  
  
  "Nu," sa Tanya i hennes mjuka, lugna röst:"du känner mig mycket avslappnad och lugn." Hennes röst hummade, stillar min hjärna, och snart hennes ego var vid sin nåd. Han var helt undergiven.
  
  
  "Den här gången, jag kommer att be dig att öppna dina ögon, men du behöver inte gå runt i en djup trans. På och räkna till fem, du kommer att öppna dina ögon, men du kommer att vara i ett hypnotiskt tillstånd."
  
  
  Hon räknade långsamt. När hon sa fem, öppnades mina ögon. Hennes ögon rusade från det ena ansiktet till det andra. Jag var fullt medveten om allt runt omkring mig, men jag var fortfarande i ett tillstånd av hög eufori. Jag var helt avslappnad och kände att jag var helt i händerna på den rösten.
  
  
  "Du har blivit utvald för de mest viktiga uppdrag"
  
  
  Detta är en tätort i Ryssland att revolutionen har tagit efter allt, " sa Tanya allvar. - Dagen efter i morgon, Caracas konferens kommer att hållas. Det kommer att bli en morgon och eftermiddag. Venezuelas President, Vice President i Usa och andra dignitärer kommer att vara närvarande. Konferensen kommer att äga rum på Palacio de Miraflores.
  
  
  "Du kommer att gå till eftermiddagen strax innan konferensen sammanträder igen. Du kommer att få en karaff med vatten, som du kan gå till rummet. När spelet återupptas, enheten dolda i decanter kommer att döda alla i det här rummet."
  
  
  En rysning av njutning skott genom mig.
  
  
  "Du kommer inte använda vapen för att döda våra fiender som du försökte göra innan. Men du kommer att döda ih. Förstår du?"
  
  
  "Ja, jag förstår henne."
  
  
  "Ditt ansikte kommer att se annorlunda ut när du vaknar upp ur denna dvala. Vi kommer att göra du ser ut som en Amerikansk spion vid namn Nick Carter."
  
  
  "Nick Carter," upprepa det. Nick! Det är vad Tanya används för att ringa mig i mina drömmar. Det var en föraning, som en dröm om den Luger.
  
  
  "Kommer du in i en byggnad under namnet Nick Carter. En medlem i vår grupp kommer att ge dig en karaff med en dold enhet. Du tar karaff till konferensrum och sätta egot på en stol. Du kommer att kunna göra detta, eftersom det är Nick Carter, som vi gjorde oss av med, som har den högsta nivån av tillträde till konferensen."
  
  
  "Jag förstår," sade jag.
  
  
  "För de kommande två dagarna kommer du att porträttera Nick Carter runt omkring dig. Jag kommer att börja läsa filen nu om detta agent, och du behöver för att komma ihåg alla detaljer så att du framgångsrikt kan uppträda som Carter. Dessutom, du har vissa kunskaper om personen djupt inne i dig. Du kan bara använda det nog av denna kunskap för att slutföra din inkarnation, och inget mer ."
  
  
  Hon läste tidningarna i hennes knä. Den information som var lätt att komma ihåg. På något sätt är det verkade väldigt bekant för mig.
  
  
  "Hon var den som klarade sig som Ilsa Hoffman," Tanya ingåtts. "Och när vi släpper dig, kommer du omedelbart informera Carters" boss, David Hawke. Han kommer att fråga varför du har kontakt med för två dagar, och han kommer att fråga en kollega till mig, som han vet som Ilse Hoffmann. Du kommer att säga att du gick med mig till en villa på landet för ett par dagar för att du ville kolla på mig, men nu är du övertygad om att jag är bortom alla misstankar."
  
  
  "Ja," sade jag. "Höjd över alla misstankar." Den information som var outplånligt spelade in i min hjärna.
  
  
  "Du kommer att uppträda som Nick Carter så exakt som ni vet hur, gör allt som förväntas av dig fram till klockan tolv dagen för konferensen. Sedan, du kommer att ignorera alla order de också kan ge dig och bege sig till palatset. Du måste vara i korridoren öppen vid ingången till Rivne Konferens Hall vid klockan ett på eftermiddagen. Vid denna tid, vår person kommer att närma sig dig. Nen kommer att vara klädd i en mörkblå kostym och en röd slips med en vit nejlika på kavajslaget. Han kommer att lämna dig denna karaff som är runt dem, som kommer att användas vid förhandlingsbordet." Hon tog den stora, utsmyckade karaff från Dimitrov. "Inne i det, under falsk botten, kommer denna enhet."
  
  
  Hon försiktigt bort den elektroniska gadget. Det såg ut som ett finare transistor radio.
  
  
  "Enheten styrs med en fjärrkontroll. Det avger ljud i ett brett spektrum av frekvenser, större än något som tidigare utvecklats. Vid vissa frekvenser och ljudstyrkor, ljud förstör centrala nervsystemets vävnader. En mycket kort exponering leder till en smärtsam död."
  
  
  Hon ersatte den gadget i karaff. "Enheten kommer att anpassas till önskad frekvens med hjälp av fjärrkontrollen då i en dagtid session inställning. Inom ett par minuter, det kommer att döda alla inom hörhåll, men det kommer inte att påverka någon utanför rummet. Efter det att den har gjort sitt jobb, kommer det att ge en betydligt lägre ljudnivå, som fortfarande kommer att låta mycket hög för att tillgodose dina öron. Du kommer att kunna höra detta ljud utanför konferensrummet där du kommer att vara placerad ."
  
  
  "Jag kommer att höra ett ljud utanför konferensrummet," upprepa det.
  
  
  "Och efter vår person ger dig vatten karaff, du kommer att gå till vakterna på dagen i rummet och berätta för dem att palace personalen uppmanas du att leverera karaffen så att det är färskt vatten för konferensen medlemmar. Eftersom Nick Carter har tillstånd att resa in i konferensrummet, de kommer att tillåta dig att ta kannan inuti och placera egot på en stol. Lämna egot mot väggen och ta den andra karaff till närmaste service rum i korridoren. du kommer att hålla sig borta från närområdet tills du ser att alla har gått in i konferensrummet för eftermiddagen.
  
  
  "När du hör ett högt surrande ljud runt i rummet, kommer du att veta att enheten har gjort sitt jobb. Lyssna nu noga." Dimitrov stod upp och vände ratten på en liten skrivmaskin på bordet bredvid. Hon kunde höra ett gällt skrik, som motsade rapporter i media om buller på vissa plan.
  
  
  "Detta är det ljud du hör."
  
  
  Egots röst stannade för ett ögonblick. "När du hör det här," sade hon långsamt, " du kommer ihåg allt som var begravda i ditt undermedvetna. Du kommer ihåg allt jag sa till dig att inte komma ihåg tidigare. Kommer du ihåg allt som hänt innan du kom till den här kliniken. Men du kommer inte ihåg allt som hänt här. Detta kommer att avslöja sanningen för dig, men kommer att leda till stor förvirring. Du erkänner att den första klassen math medlem, den som talar till dig som du planterade död enhet i konferensrummet. Är allt klart? "
  
  
  "Det är klart", sa jag.
  
  
  "Också, när vår man händer du karaffen, han kommer att säga:" Viva la revolución! Dessa ord stärka din beslutsamhet att döda den Venezuelanske presidenten och den Amerikanska, och du kommer att känna en överväldigande lust att ta decanter till rummet som är hennes. Jag har instruerat dig."
  
  
  "Viva la revolutión", sade jag.
  
  
  Kalinin steg upp, gick fram till bordet och tog ut luger han hade gett mig, och stiletto i sin balja. Han lämnade mig pistol.
  
  
  "Lägg ner pistolen," sa Tanya. "Baljan på stidet bör vara ansluten till din högra underarm."
  
  
  Jag följde hennes instruktioner. Vapnet kändes krångligt och besvärligt. Kalinina tog mig en mörk kavaj och slips, och Tanya berättade för mig att sätta en ih över mitt vapen.
  
  
  "Vapnet tillhörde Nick Carter," sa Tanya. "Du vet hur man använder dem. Svenskarna hade också en ego."
  
  
  Dimitrov lutade sig fram och viskade något i Tanya öra. Hon nickade.
  
  
  "Du kommer inte att försöka gå tillbaka till din lägenhet på Avenida Bolivar. Du kommer heller inte att kontakta Lynch Mobs eller någon i samband med detta uppdrag, inte ens personalen på denna klinik."
  
  
  "Mycket bra", sade jag.
  
  
  "Nu, Rafael Chavez, du kommer att komma ut på hypnos när jag räkna ner från fem till ett. Du kommer att vara flytande i engelska, och det är det språk du ska använda innan du slutför ditt uppdrag. Du kommer att vara redo att slutföra uppdrag och du kommer att följa alla mina instruktioner exakt.
  
  
  "Jag ska börja bibl nu. Fem. Du är Rafael Chavez, och du kommer att ändra kurs i Venezuela moderna historia. Fyra. Din ordförande och Vice ordförande i Förenta Staterna är din dödliga fiender. Du har inte gett det mycket eftertanke. utan ett syfte, men att döda dessa två män som vi planerat. Två. När du vaknar, du kommer inte veta att du var under hypnos. Kommer du inte ihåg namnen på dem som är här med dig, men du har lärt mig att vi är vänner av revolutioner som har förberett dig för ditt uppdrag ."
  
  
  När den nådde nummer ett, på scenen framför mig verkade för att sudda ut för en minut, och sedan blev det fokus igen. Hennes ögon rusade från det ena ansiktet till det andra.
  
  
  "Känner du att du har alla rätt, Raphael?" "Vad är det?" den söta unga kvinnan frågade.
  
  
  "Jag känner mig bra," hej svarade henne på svenska. Överraskande, jag sa att det utan svårighet.
  
  
  "Hema kommer du vara med i nästa två dagar?"
  
  
  "Nick Carter, Amerikansk spion."
  
  
  "Vad ska du göra efter att du lämnar det här?"
  
  
  "Rapporten en math stora som heter David Hawke. Jag ska berätta för Emu, som jag var med dig - Ilse Hoffmann-under Sump frånvaro."
  
  
  Bra. Gå och titta på dig själv."
  
  
  Henne, gick till spegeln. När jag såg mitt ansikte, det såg annorlunda ut. Oni har förändrat mitt utseende så att jag såg ut precis som Nick Carter. Han nådde i sin jacka och drog ut Luger . Wilhelmina namn blixtrade genom mitt huvud. Han hade ingen aning om varför. Hur som helst, det verkar inte viktigt. Han drog ut skruven och satt in patronen i pistolen är patron. Han blev överraskad av hans förmåga att hantera ett vapen.
  
  
  Han vände sig tillbaka till de tre runt dem. "Jag vet inte ditt namn", sa jag.
  
  
  Männen var uppenbarligen ler belåtet. Men flickan talade. "Du vet att vi är dina vänner. Och vänner av revolutioner."
  
  
  Hon tvekade. "Ja," sade jag. Hennes pistol riktad mot den upplysta en över rummet och kisade längs pipan. Det var ett underbart verktyg. Ego lägga tillbaka det i sitt hölster.
  
  
  "Jag tror att du är redo", säger flickan sa.
  
  
  Hennes blick dröjde ett ögonblick. Jag visste att det var något på gång mellan oss, men jag kunde inte komma ihåg hennes namn. "Den är färdig." Jag kände en plötslig lust att få ut av det, att göra det viktigaste i mitt liv - det uppdrag som dessa personer hade förberett mig för.
  
  
  En man i en kostym till orda. Egots röst lät ganska auktoritär. "Gå då, Raphael. Gå till en konferens i Caracas och döda dina fiender."
  
  
  "Här har vi gjort det", sa jag.
  
  
  Det sjunde kapitlet.
  
  
  "Var fan har du varit, skräddare?"
  
  
  David Han stampade genom hotellrum i en svart ilska. Ego gråa hår var i oordning, och det var djupa linjer runt hans kalla blå ögon. Jag visste inte att Amerikanerna var kapabel till sådana utbrott.
  
  
  "Jag var med en tjej", sa jag.
  
  
  "En flicka! För två dagar? Viktiga händelser under din tidig semester. Det skulle inte vara dåligt om du kom hit för en genomgång."
  
  
  "Hon verkade alltför intresserad av för snabbt", sa jag. "Jag behövde för att ta reda på om det kommer att användas mot oss på något sätt. Hon bjöd in mig till en villa på landet för ett par dagar, och jag kunde inte få kontakt med dig innan vi åkte. Efter att vi kom till villa, att jag inte har någon möjlighet att kontakta dig."
  
  
  Hawk sneglade på mig, och jag var rädd att han skulle se mig genom min förklädnad. Jag var ganska säker på att han visste att jag inte var Nick Carter, och han var bara spelar spel med mig.
  
  
  "Är det hela historien?" "Vad är det?" frågade han tartly.
  
  
  Han kunde inte tro det. Jag var tvungen att improvisera. "Tja, om du måste veta, sitt sjuka. Först trodde jag att flickan hade förgiftat mig, men det var bara ett allvarligt fall av en turist sjukdom. Det skulle inte göra dig något gott, även om det kan ta kontakt."
  
  
  När han talade, hans ögon var fast på mitt ansikte. Slutligen, de mjuknat lite. "Åh min Gud. Vi är på väg mot kulmen av våra största uppdrag i år, och du bestämmer dig för att bli sjuk. Tja, kanske är det mitt fel. Han kanske drev dig för hårt."
  
  
  "Jag är ledsen, sir", sade jag. "Men jag var tvungen att kolla på flickan. Jag är nu övertygad om att hon är bortom alla misstankar."
  
  
  "Tja, jag antar att det är något, även om det är något negativt."
  
  
  "Det kanske var en wild goose chase", sade jag. "Hur som helst, tillbaka till arbete. Vad är nytt?"
  
  
  Hawk drog ut en lång Kubansk cigarr. Han bit av tråden och rullade egot i sin mun, men inte lätt det. Jag hade en stark känsla av deja vu - en Hök på en annan plats att göra samma sak. Alla gissningar och blinkar av omöjligt halv-minnen gjorde mig nervös.
  
  
  "Vice president har blivit galen. Han säger att vi intryck med säkerhetsfrågor. Han har fångat flera CIA-anställda och kräver ytterligare Secret Service killar hem. Han sa att det var obekvämt för tryck på för att ha en armé av säkerhetsvakter runt, som om vi inte litar på den Venezuelanska polisen."
  
  
  "Det är för dåligt", sa jag. På dell själv, allt var bra. Ju färre Amerikaner som jag har runt lagen för, lättare att mitt arbete kommer att bli när jag kommer till konferensen.
  
  
  "Tja, det finns fortfarande en hel del människor i palatset med kanoner i sina fickor. N7 kallade henne när han trodde att du skulle vara i botten av en sex-fot hål någonstans."
  
  
  För första gången, insåg jag att en av anledningarna till att Han blev så arg var för att han var riktigt orolig över mig. Eller snarare, om Nike Carter. På något sätt är denna insikt som rörde vid mig, och jag fann mig själv tänka att Carter ' s öde hade varit råkade ut för medborgargarde.
  
  
  Frågade jag henne. "N7 är Lera Vincent?"
  
  
  "ja. Han checkade in på ett tredje hotell, Las Americas. Hennes emu sa till henne att kolla på ditt försvinnande." Sade han sarkastiskt ," Han kan nu gå vidare till viktigare frågor. Ikväll, Vice Ordförande närvarar vid en oplanerad fest som hålls vanligtvis i trädgården för den Amerikanska Ambassaden. Venezuelas President kommer definitivt att visa upp. Eftersom konferensen kommer att hållas i morgon, jag vill börja med särskild personliga skyddsåtgärder, särskilt för alla händelser som inte ingår i den ursprungliga tidsplanen." Han tuggar på en cigarr.
  
  
  Omnämnandet av dessa fiender av folket gjorde mig flush. Jag var överväldigad av en varm våg av hat, och jag var tvungen att göra mitt bästa för att innehålla det. Ett fel flytta med Hawk kan förstöra uppdrag.
  
  
  "Okej, jag ska vara där", sade jag.
  
  
  "Är du verkligen okej, Nick?" frågade Hök plötsligt.
  
  
  "Visst, varför inte?"
  
  
  "Jag vet inte. Du bara såg annorlunda ut för ett ögonblick. Ditt ansikte har förändrats. Är du säker på att du fortfarande inte sjuk?"
  
  
  Det blev snabbt accepterad av tillfället. "Det skulle kunna vara," sade jag. "Jag är inte helt ensam i dag." Jag trodde att när som helst han skulle avslöja min förklädnad och jag skulle ha för att döda egot po luger i min ficka. Hennes ego vill inte döda henne. Han verkade som en bra person, även om han var den ende runt fiender. Men alla som kom i vägen för mitt uppdrag skulle ha elimineras - det fanns inget alternativ.
  
  
  "Ja, du är verkligen inte ensam," Hök sade sakta. "Jag kommer att skicka till ambassaden för att kolla om det finns ett par assistenter som kommer att vara på palace i morgon, men jag tror inte att du är redo för det. Du skulle bättre att vila förrän i kväll. "
  
  
  "Det kommer inte att vara nödvändigt, sir", sade jag. "Jag ska vara glad att gå till ambassaden och..."
  
  
  "Jävla skräddaren, N3! Du vet bättre än att argumentera med mig. Bara att gå tillbaka till ditt rum och stanna där tills du behövs. Jag ska ringa dig när det är dags att gå till ambassaden."
  
  
  "Ja, sir", sade jag tyst, tacksam för möjligheten att undvika kontakt med Amerikaner än som var absolut nödvändigt.
  
  
  "Och inte bråka med den där jävla tjejen," Hök skrek på mig.
  
  
  * * *
  
  
  Ambassaden trädgården är vacker på alla gånger, men den här kvällen var de särskilt magnifik. Det var lyktor överallt. Flaming grillar och bord med mat var inställd för gästerna. I ena änden av trädgården var en lekplats där ett band spelade hela kvällen.
  
  
  Hawk och Vincent var med mig, men vi hade inte talat med varandra ännu.
  
  
  Vincent hade träffat henne tidigare i badrummet. Vi utbytte hälsningar, och jag blev ganska generad. Jag visste att jag borde ha känt honom, men jag var inte redo att möta en annan AX agent. Jag var tvungen att bluffa mig under vårt samtal, och jag var rädd att jag inte övertygad om. Vincent talade kort om AX huvudkontor och ett tidigare uppdrag vi haft tillsammans. Jag lät honom prata och bara höll med om allt han sa.
  
  
  Vice ordförande visade upp ganska tidigt på kvällen. Hennes ego försökte undvika henne helt. Hans ansikte och röst väckte så starka känslor i mig som jag var säker på att jag skulle avslöja mina täcka om jag träffade honom ansikte mot ansikte. Henne, gick fram till bandet, och bara lyssnade till dem spela. Musiken var vacker, och han ser fram emot den dag när mitt hemland skulle vara fri från tyranni. För första gången i timmar, han började slappna av.
  
  
  Men lycka inte kunde motstå. Hörde hon en röst bakom henne, och det var den fruktansvärda röst Amerikansk vice president.
  
  
  "Mr Carter."
  
  
  Han vände sig om för att titta på emu: s ansikte och kände ett fruktansvärt tryck i bröstet, men han kämpade avsky. Stående mellan vice ordförande två medlemmar av den Hemliga Tjänsten, som nickade mot mig.
  
  
  "Herr Vice Talman," sade han skarpt.
  
  
  "Jag tror inte att du har träffat presidenten," monstret sa. Han pekade på de annalkande siffran, och det var mannen han avskydde mest i världen som såg det. Han var en rak inför och stabil man, en till synes harmlös gammal man med ett brett leende och en skattkista full av band och medaljer. Men jag visste vad han stod för, och det gjorde min mage knyter. Han kom att stå bredvid oss. Två civilklädda poliser och en medicinsk personal fanns bakom.
  
  
  "Herr President, detta är en av de bästa unga människor i våra speciella tjänster," Vice Presidenten sade. "Mr Carter."
  
  
  "Det är ett nöje att möta dig, Mr Carter."
  
  
  I närheten av att möta gjorde min ilska nästan okontrollerbar. Han kämpade oemotståndlig lust att kasta sig på honom och slita honom i bitar med sina bara händer. Svetten bröt ut på min panna, och jag kände en stark skärpning i mitt bröst, som fortfarande bär dreadlocks och dreadlocks. Jag hade huvudvärk så dålig att jag trodde det skulle explodera.
  
  
  Jag andades, och vände sig bort från de två männen. Jag behövde samla mig, men jag visste inte hur man gör det. Han såg sig omkring med ett bistert ansikte. "Med nöje, Mr. President", sa jag.
  
  
  Alla tittade på mig som om jag hade förlorat mitt sinne. Säkerhetspersonalen studerade mig noga.
  
  
  "Är du okej, unge man?" Talmannen bad.
  
  
  Mina ögon kämpade för att möta hans. "Oh, ja", sa jag snabbt. "Jag ska vara bra. Jag hade bara en run-in med några turister."
  
  
  Vice president var att titta på mitt ansikte noga. "Du bättre skulle få vila lite, Mr Carter", sade han lugnt. En stund senare var de talar till den Amerikanska ambassadören.
  
  
  I hennes plötslig desperation vände han sig att följa dem. Min hand gick in i min jacka. Han var på väg att dra ut Lugers och skjuta dem i huvudet. Men när hon kände den kalla metallen på pistolen mot hennes hand, hon kom till sina sinnen. Detta var inte en plan, och han var tvungen att lyda order. Han drog fram sin hand och torkade av svetten på hans jacka. Hennes, darra i hela kroppen. Jag tittade mig omkring för att se om någon hade lagt märke till att mina handlingar, och när jag vände tillbaka till huset, såg jag min YXA kollega Lera-Vincent tittar på mig. Han tittar på hela tiden.
  
  
  Slåss panik, jag skyndade mig till baksidan av ambassaden byggnaden, till männens rum. Jag kände mig sjuk och var rädd att jag var på väg att kasta upp. Hennes röst var fortfarande skakar, och det såg ut som gol-votum-votum var på väg att spricka.
  
  
  I badrum, han hällde kallt vatten på hennes huvud och lutade sig tungt mot diskbänken. Det kastades runt huvudet ansikten, och den smärta och illamående började avta. När hennes far visade att hitta en handduk, Vincent var där.
  
  
  "Vad är det för fel med dig, Nick?" frågade han.
  
  
  Jag vände mig bort från honom och torkade mig. "Något måste ha ätit det fel", sade jag. "Jag tror hon är fortfarande lite av hennes sinne."
  
  
  "Du ser det hemskt," insisterade han.
  
  
  "Jag mår bra nu."
  
  
  "Tror du inte att du ska se ambassaden läkare?"
  
  
  "Skräddare, ren. Riktigt bra."
  
  
  Det var en lång tystnad som han ungefär kammade hennes hår.
  
  
  "Jag hade något att dricka i det café i Beirut när vi arbetade tillsammans," sade han. "Kommer du ihåg? Du hjälpte mig att komma runt detta. Jag försökte bara för att betala en tjänst."
  
  
  Något djupt inne i min hjärna reagerade när han nämnde händelsen i Beirut. Jag hade en mycket kort vision av Lera-Vincent faller mot en gammal tegelvägg, och jag skulle hjälpa till att em att komma tillbaka på fötterna. Efter en sekund, den scenen försvann, och han undrade om du hade tänkt det alls.
  
  
  Detta chockade mig. Lera Vincent aldrig hade träffat henne i sitt liv. Hur kunde jag komma ihåg att vara med honom i Beirut? Hon har aldrig varit utanför Venezuela, utom när hon var i USA. Han visste inte något om Libanon. Eller var hon fortfarande kvar?
  
  
  Än en gång, jag hade en känsla av att något hade varit dolda från mig på kliniken i mitt förflutna. Något som är mycket viktigt. Men kanske hade han fel. Kanske de läkemedel som stimulerade min fantasi, så att jag kunde komma upp med scener som skulle hjälpa mig att spela rollen som Nick Carter.
  
  
  "Ber om ursäkt", sade jag. "Jag uppskattar ditt intresse, Lera."
  
  
  Han log en kort stund, men sedan hans oro tillbaka. "Nick, vad fan gjorde du det när någon talade till dig?"
  
  
  "Vad menar du?" Jag frågade henne defensivt.
  
  
  "Ja, för ett ögonblick såg det ut som om du skulle få din Luger. Vad var det som pågår?"
  
  
  Hennes sinne sprang genom flera möjliga svar. "Ah, det. Jag tycker det är ganska nervös. Jag såg killen nå in i hans jacka, och för en minut trodde jag att han var nå för en pistol. Hennes, kände mig som en idiot när han drog fram näsduken."
  
  
  Våra ögon möttes och låst som Vincent bedömas min reumatism. Om han utmanade mig, jag skulle behöva döda egot öppet här, och att det skulle innebära stora problem.
  
  
  "Okej, kompis", sade han. Stahl är egots röst är mjukare. "Du skulle bättre vila, så du kommer att må bättre i morgon."
  
  
  Henne, såg på honom. Han var en tjock man med rödaktigt hår, förmodligen i hans mitten av trettiotalet. Han hade en öppen, ärlig ansikte, men jag visste att han skulle bli tufft.
  
  
  "Tack, Lera," sade jag.
  
  
  "Glöm det."
  
  
  För resten av kvällen, jag försökte att hålla sig borta från den huvudsakliga verksamheten. Hawk dök upp någon gång när alla tittade på den grupp av dansare och ställde sig bredvid mig.
  
  
  "Allt verkar normalt?" "Vad är det?" frågade han utan att titta på mig.
  
  
  "Ja, sir", sade jag. Jag undrar om emu Vincent Kara berättade för mig.
  
  
  "Det verkar inte som om du måste stanna här för länge, Nick," sade han. "Jag är också skicka Vincent tillbaka till ego allt. Men jag får se dig på palace tidigt i morgon bitti. Även om allt verkar bra, jag har fortfarande den känslan om varning. Märkte du den person som förföljer dig? "
  
  
  En annan obekant scenen blixtrade genom mitt huvud - en man som stod i ett vitt rum håller mig med en pistol. Nej, det var en korridor, inte ett rum. Jag tryckte min panna mot min hand, och Hawk stirrade på mig.
  
  
  "nej. Nej, hennes ego inte se det." Hur fick hon ens vet vad för slags person han pratade om? Inget nämndes i den fil som mina kamrater läsa för mig. Om du har glömt bort det.
  
  
  "Nick, är du säker på att du är okej?" "Med Vincent här, som jag förmodligen skulle ha gjort utan dig."
  
  
  "Jag är bra!" sa han till henne, något kraftigt. Jag tittade på Hawk, och han tittade på mig med bister, tugga på en släckt cigarr. "Ber om ursäkt. Men jag känner att jag behövs på konferensen, och jag vill vara där."
  
  
  Jag försökte att inte höra rå panik i hennes röst. Om Hawk får mig över säkerhet, jag kommer inte att kunna slutföra mitt uppdrag.
  
  
  "Okej," sa han till slut. "Se dig i morgon, son."
  
  
  Jag kunde inte titta på honom. "Det är rätt."
  
  
  Hawk gick genom trädgården, och hon var borta. Jag vill inte gå tillbaka till hotellet. Jag behövde en drink. Jag tog en taxi till El Hardin eftersom jag kände mig ensam, och av någon anledning har jag förknippat denna plats med flickan i kliniken. När hon kom in, hon var förvånad över att se henne sitta vid ett hörnbord. Hon var ensam, som du smuttar på en mugg vin. Hon såg mig genast.
  
  
  Du kommer heller inte att kontakta Lynch Mobs eller någon i samband med detta uppdrag, inte ens personalen på denna klinik.
  
  
  Han vände sig bort från Nah och gick till bordet på andra sidan av rummet. Jag kände en fruktansvärd lust att gå till henne, berätta för henne om mina problem, att ta henne till sängen med mig. Men hon förbjöd mig att ta kontakt. Servitören kom och beordrade henne en cognac. När han lämnade, jag tittade upp och såg att hon satt bredvid min stol.
  
  
  "God kväll, Raphael." Hon satte sig ner bredvid mig. Hon var ännu vackrare än han mindes.
  
  
  Hennes namn plötsligt dök upp i mitt huvud från djupet av mitt undermedvetna. "Ditt namn är... Tanya." Han såg henne rakt i ögonen. "Jag är inte meningen att man ska veta att det är jag?"
  
  
  "Nej, men jag tror jag vet varför du gör detta. Det är okej."
  
  
  "Jag ska inte vara med dig, skulle jag göra det?"
  
  
  "Jag blev ombedd att kontakta dig. För att ta reda på hur du känner dig och se till att du är accepterad som Nick Carter."
  
  
  "Jag var fel för honom", sade jag. "Men en som heter Hawk är också orolig för min välfärd. Jag introducerades till president i kväll, och det var ganska oförskämd för en minut. Men jag tror att jag gjorde Hawke tror att jag var okej. "
  
  
  Tanya vackra ansikte mörknade. "Hawk är den enda person som kan avbryta det hela uppdraget. Du måste övertyga ego på alla möjliga sätt som du är Nick Carter och att du kan göra ditt jobb på konferenser." Hennes röst var spänd och brådskande. "Det är viktigt att du har tillgång till konferensrum under din lunchrast."
  
  
  "Det förstår jag, Tanya," sade jag. Hennes hotell
  
  
  ta henne i mina armar och kyssa henne. "Kom till mitt rum", sa jag. "För ett tag. Detta... viktigt för mig."
  
  
  "Hawk kan vara att titta på dig," sade hon mjukt.
  
  
  "Nej, det är inte som att. Vänligen kom hit för lite."
  
  
  Hon tvekade ett ögonblick, sedan sträckte sig fram och försiktigt rörde vid mitt ansikte. Jag visste att hon var bättre än mig. "Jag ska vara där om en halvtimme."
  
  
  "Jag ska vänta."
  
  
  Fyrtiofem minuter senare stod vi i det dunkla ljuset i mitt hotellrum, och Tanya ungefär kramade henne. Hon blev kysst av ee, och hennes tunga gled in i min mun. Hon tryckte sina höfter mot mig.
  
  
  "Åh, Rafael," hon andades.
  
  
  "Ta av dig kläderna", sa jag.
  
  
  "Ja."
  
  
  Vi klädde sig i mörkret. Några sekunder senare var vi båda nakna och stirrar hungrigt på varandra. Tanya var en av de vackraste kvinna han någonsin sett. Mina ögon tog i henne full, runda bröst, smal midja, böjda höfter och långa, släta lår. Och jag blev betagen av hennes mjuka, sensuella röst. Det var för en röst som talade så sakta och på ett övertygande sätt till mig på kliniken. Det var en extra magnetism mellan oss på grund av denna speciella relation. Jag längtade kroppen som tillhörde den lugnande, vinkade röst, den röst som hade en sådan makt över mig.
  
  
  Vi gick tillsammans till sängen och han kysste henne, drar henne nära och känna hennes tränade bröst trycker mot mig, flytta händerna över den svullna kurvor av hennes lår.
  
  
  Vi var båda andades tungt. Han släppte henne, och hon satte sig ner på sängen, hennes fulla cream-färgad form som ser ut som kräm mot den vita lakan. Jag mindes hennes passionerade stunder i mitt rum på kliniken. Plötsligt hade jag ett annat minne, av valven jag hade drömt om i kliniken. Jag såg Tanya sträckte ut sig framför mig istället för en säng, att bjuda in mig att gå med henne med hela hennes kropp. Var det bara en dröm? Eller gjorde det verkligen hända? Hon var väldigt förvirrad.
  
  
  Hans bänkpress ligger i sängen och bänkpress är bredvid henne, mot henne. Han rörde vid hennes brinnande läppar med sina egna, sedan sprang hans läppar ner hennes hals och skuldra.
  
  
  "Har du en huvudkontor i Caracas?" Jag frågade honom mellan kyssar.
  
  
  "Varför tycker du det," svarade hon, skrämd.
  
  
  "Har du en bred soffa i din lägenhet?"
  
  
  Hon tittade på mig, och jag trodde att jag såg rädslan i hennes ögon. "Varför frågar du?"
  
  
  Jag berättade för henne. "Det är där vi gjorde första kärlek, var inte det?" Som du sa till mig, det var inte i min lägenhet. Jag inte har en sådan soffa i min lägenhet." De visade mig ett par bilder från min lägenhet på Avenida Bolivar.
  
  
  Tanya såg upprörd. "Är det viktigt?" frågade hon.
  
  
  "Inte riktigt", sade jag och kysser henne. "Det bara slog mig när jag såg dig här."
  
  
  Hennes ansikte avslappnad igen. "Du har rätt, Raphael. Det var min lägenhet. Jag var bara checkar du in på kliniken för att se om du minns."
  
  
  "På grund av uppdraget?"
  
  
  "På grund av min feminina fåfänga." Hon log och tryckte något mot mig.
  
  
  Han har slutat oroa mig för det och glömde bort allt men det brådskande i hans önskan och sammetslen mjukhet i hennes kött.
  
  
  Kapitel Åtta
  
  
  Nästa morgon, Hawk, Vincent och hans vänner iväg till Vita Palatset. De flesta av de vanliga säkerhetsstyrkor var det hela natten. Från klockan sex på morgonen, det var redan ett dårhus. Hawk berättade för Vincent och jag för att kolla konferensrum och omgivande rum innan nio trettio, när konferensen var tänkt att starta. Han var mycket nervös. Jag hade en konstig känsla när jag gjorde alla dessa säkerhetskontroller, som det var lätt att flytta runt människor som var där enbart i syfte att kunna stoppa mig. Om hon var inte så nervös, han skulle ha haft det ironiska i det hela. Säkerhetspersonalen nickade och log mot mig, inte ens misstänka att det var hon som såg till att ingen lämnade konferensen rum levande.
  
  
  Under hela morgonen, ansikten läggning rum kom tillbaka till mig igen, och igen, och varje gång det hände, hon bröt ut i en kall svett. I kraft av mitt hat var att slita mig isär. Hennes uppdrag är att fortsätta göra sitt jobb, och befria världen från dessa två onda människor.
  
  
  "Jo, det är en timme före konferensen börjar," Han sade till mig, " och vi har inget bättre att göra än vad vi hade när vi lämnade Washington. Utom att vi inte kan hitta en lång person som ingen annan har sett..."
  
  
  "Det är inte mitt fel", sade jag skarpt.
  
  
  Hawk studerade mitt ansikte, och jag visste att jag skulle gjort det igen. Ego av hennes skarpa ögon undvek henne.
  
  
  "Vem fan sa det?" - han knäppte på reumatism.
  
  
  "Jag... jag är ledsen, sir. Jag tror att det är en lite nervös om konferensen."
  
  
  "Det är inte precis som du på alla, Nick," sade han allvarligt. "Måste du alltid hålla din svala. Det är därför jag tror att du är den bästa. Vad är det för fel på dig egentligen? Du vet att du kan matcha mig."
  
  
  Henne, såg på honom. Han hade en märklig effekt på mig, och jag kunde inte förstå varför. Jag gillade den här mannen, och av någon anledning kände jag mig väldigt nära honom, även om jag hade aldrig sett honom, ego, tills igår morse. Det var konstigt.
  
  
  "Jag är okej, sir", sade jag. "Du kan lita på mig.
  
  
  "Är du säker?"
  
  
  "Ja, hennes namn är."
  
  
  Bra. Om du hittar något, du kan hitta mig på säkerhet högkvarter."
  
  
  När han var borta, jag ville punch moony i ansiktet. Hon kanske såg ut som Nick Carter, men att hon inte beter sig som honom. Och Hawk märkt. Om jag inte hade varit mer försiktig, hon skulle ha missat hela uppdraget.
  
  
  Vid tiden för konferensen, slottet var otroligt rastlös. Salarna var packade med människor. Det var hundratals journalister från hela världen. Den blixtlampor, för fotografiskt bruk var att gå ut varje minut, och det var en massa skrikande och observationer. När chefer kom fram vid konferensen hall, publiken runt dem var så tjock att ih kunde knappt ses.
  
  
  När jag såg ih igen på nära håll, jag kände en sådan fientlighet mot dem, såsom öppna hat, att jag var tvungen att vända sig bort. Han kunde inte ens titta på dem in i rummet. Ett par minuter senare, alla var inne, och de stora dubbla dörrar som stängdes efter dem. Konferensen har börjat.
  
  
  När jag kom till slottet och kollade konferensrum, jag drog hennes uppmärksamhet till vatten karaff på lång mahogny bord. Det var identisk med vad jag skulle ha om senare, på rasterna. Det var på en bricka tillsammans med ett dussin gnistrande kristallglas. Vid middagstid, de vatten som finns kvar i karaff kommer bli dåligt, och palace personal kommer att ha estestvenno få färskt vatten för eftermiddagen.
  
  
  Morgonen varade ett år. Han vankade oroligt upp och ner för den långa korridoren. De andra vakterna tittade på mig. Korridorerna var fulla av dem. Två Venezuelanska säkerhetsvakter, en CIA-officer och en Secret Service agent stod vakt utanför konferensrummet. Alla runt omkring dem visste att Nick Carter, och ingen hade ens tittat på mig när jag tittade runt i rummet tidigare.
  
  
  Runt elva-trettio, en halvtimme innan halvtid, korridoren utanför konferensrummet började fylla upp igen. Jag kände en fruktansvärd trånghet i bröstet, och mitt huvud börjar göra ont. Men den här gången var smärtan nästan trevlig. Jag visste att han skulle försvinna så fort jag avslutat mitt uppdrag.
  
  
  Strax innan paus, en CIA-agent som kontaktat mig. Han visste ju mig, och egot måste ha känt henne. Jag fokuserade på henne, och hennes ansikte såg bekant, men naturligtvis så var det inte. Detta var alla luftkonditionerade, och jag har inte tid att oroa dig för hur det fungerade. Men dessa kollisioner gjorde mig nervös. En enda miss kan förstöra hela uppdraget.
  
  
  "Var har du varit, Carter?" mannen frågade. "Vi har inte sett dig här i ett par dagar."
  
  
  "Ah. Hon kollade ut genom flera misstänkta personer", sade han hårt, försöker sitt bästa för att låta estestvenno.
  
  
  "Vem?"
  
  
  "Jag såg honom kvällen innan, en misstänkt-tittar man i receptionen, men det visade sig vara en återvändsgränd."
  
  
  "Oh right, jag har hört talas om det. Jag hörde också att du sov med några tyska flickan för en stund. Ligger det någon sanning i detta? " sa han och skrattade.
  
  
  Den leende plötsligt påminde mig om en på framsidan av Amerikansk vice president, när han introducerade mig till president. "Varför går du inte vilse, du inkompetent jävel!" Jag morrade.
  
  
  Då hon märkte Hawke och Vincent står bara några meter bort och tittade på mig. Jag ville inte se dem komma.
  
  
  "Du bör hålla detta i koppel," CIA mannen sade ilsket när han snabbt gick förbi Hawk och Vincent mimmo och fortsatte ner i hallen.
  
  
  Hawk stod där, studerar mig för ett ögonblick. När han talade var hans röst var lugn och låg. "Kom med oss, Nick," sade han.
  
  
  "Hon borde vara här när de kommer ut", sade jag. "Det kan bli problem."
  
  
  "Ta skräddaren, han berättade för henne att komma med oss!"
  
  
  Han gned sin hand över hennes mun. Jag var i trubbel, med drygt en timme kvar innan jag träffade den person som skulle tjäna mig decanter. Men det fanns något sätt han kunde ge upp på Hawke. Han ville inte ge mig ett val.
  
  
  "Okej", sa jag tyst.
  
  
  Hawk ledde oss till en tom privat rum nära den säkerhet högkvarter. När vi väl var inne, Hawk stängt och låst dörren, vände sig sedan till mig. Vincent stod ut åt sidan, och såg väldigt förvirrad.
  
  
  "Nu," Hök sade i en hård, låg röst. "Vad i helvete är det som pågår här, skräddare? Jag tog allt jag kunde från dig, Nick. Du agerar som en galning."
  
  
  Han glodde på Vincent. "Du berättade för em om händelsen på festen."
  
  
  "Nej, det gjorde jag inte," Vincent säger defensivt. "Men jag var tvungen att göra det."
  
  
  "Vad är olycka?" Hawk frågade.
  
  
  "Bara en liten känslomässiga utbrott," Vincent säger.
  
  
  Han slickade hennes torra läppar. Jag var glad att han inte hade nämnt mitt försök att få Luger ut. Hawk var skarp. Jag var säker på att han redan tvivlade på min identitet. Han kanske har märkt några fel i min förklädnad. Kanske de lämnade en mullvad, en ärrbildning, eller något annat som gav mig bort. Nej, det måste vara mitt fel. Hon var inte bara agerar som Nick Carter.
  
  
  "Okej, vad är det?
  
  
  Hawk frågade otåligt. "Varför är du så jävla nervös hela tiden?" Du var inte samma person som med dem iller när han kom tillbaka från villa."
  
  
  Reumatism var enkel. Han var en annan person. Rafael Chavez. Men jag kunde inte berätta för honom att. Han var en av runt fiender. Båda dessa AH agenter var mina fiender.
  
  
  "Jag vet inte, sir. Kanske är det för att det är så jävla frustrerande, med massor av människor som trängs runt, buller och förvirring. Och det värsta är att veta att något kan hända när som helst och vi skulle inte kunna göra något åt det. Denna trygghet jobb är inte min stil ."
  
  
  Båda männen var tyst en stund. Hawk vände sig bort och gick fram till fönstret. "Jag är rädd att det inte räcker, Nick." Han vände sig till mig. Hans magra kropp tycktes krympa ytterligare i tweed jacka, och hans kalla ögon tycktes stirra öppet på mig. "Vad som hände under dessa två dagar när du var borta?"
  
  
  "Exakt vad jag sa till dig", sade jag.
  
  
  "Jag hatar att säga detta, Nick, men jag tror att du döljer något från mig. Det låter inte som att du antingen. Vi har alltid varit väldigt öppna med varandra, har vi inte?"
  
  
  Trycket i mitt huvud och bröst växte. Det var mindre än en timme innan jag var tvungen att gå in på denna korridor. Och David Hawke vill prata och prata.
  
  
  "Ja, vi har alltid varit ärliga."
  
  
  "Låt oss vara ärliga," Han sade. "Jag tror att något hände när du försvann, och jag förstår inte varför du inte berättar om det för mig. Jag vet att du har någon anledning att hålla igen, men det skulle vara mycket bättre för oss båda om du lägger ut det. Är detta om Hoffmann flicka? "
  
  
  Hennes ögon rusade till honom. "Nej, det har inget att göra med flickan. Vad fan är detta tänkt att vara? Jag sa att det var klart. Tror du verkligen att jag ljuger för dig? Jag insåg att jag höll på att skrika, men det var för sent.
  
  
  "Lugna ner dig, Nick," Vincent sa mjukt.
  
  
  Hawk sade ingenting på en stund. Han tittade på mig igen, piercing mig med sin hårda, kalla ögon. Trycket i mitt huvud och bröst var stigande farligt, och han kände sig som en bomb på väg att explodera.
  
  
  "Nick,"Hök sade sakta," jag ska ta dig utanför det här fallet." Ego ansikte plötsligt såg gammal och trött.
  
  
  En rysning gick genom mig. Jag vände om för att möta hans blick. "Du kan inte göra det", sa jag slött. "Du behöver mig här."
  
  
  "Du tror mig när jag säger till henne att jag inte vill. Du är nummer ett på min lista, och du vet det. Din meritlista talar för sig själv. Men det är något fel här. Den känslan jag hade när jag kom i Caracas - den fruktansvärda känslan av att något hade gått fel-är fortfarande med mig. I själva verket har det blivit mycket starkare i de senaste dagarna." Han tittade på Vincent. "Du känner det också, inte du, Lera?"
  
  
  "Ja, sir," Vincent säger. "Jag kan känna det."
  
  
  "Du har alltid värderas intuition, Nick. Du har berättat för mig att själv många gånger. Tja, hennes, också. Och jag har ärligt talat en mycket stark känsla just nu som du inte bör vara en del av detta. ingenting mer. För ditt eget bästa, och även för bra konferenser ."
  
  
  "Herre, låt mig visa dig att jag är bra", sade jag. "Låt mig bara stanna för en paus."
  
  
  Ego panna fårad: "Varför klockan?"
  
  
  Jag kunde inte titta emu i ögat. "Det verkar bara som en särskilt farlig tid. När de var säkert tillbaka i konferensrummet, var det osannolikt att något skulle gå fel. Jag ska lämna henne om du vill ha henne borta."
  
  
  "Jag vill att du lämnar nu," Hök sa kallt. "Vincent, gå och hämta en av Venezuelas säkerhetsvakter. Jag skickar honom tillbaka till hotellet ensam med Nick, bara för att se till att han får det bra."
  
  
  "Det behövs inte", sa jag ilsket.
  
  
  "Jag är ledsen, Nick, men jag tror det," Han sade. Egots röst var skarp, och så var hans ögon.
  
  
  Vincent började mot Dag, och hon plötsligt panik. Jag kunde inte låta dessa människor stoppa mig från att slutföra mitt uppdrag. Något klickade in, och min uppgift blev klart. Henne, visste vad jag behövde göra. Jag var tvungen att döda ih. En hård, kall beslutsamhet grep mig.
  
  
  Han sätter snabbt på sig sin jacka och drog ut luger . Hennes ego syftade det på Hawke, men det hade också pratat med Vincent. "Håll ett öppet sinne här", sade jag skarpt.
  
  
  De båda tittade på mig i total chock.
  
  
  "Är du galen?" Hawk frågade misstroget.
  
  
  Vincent vände sig bort från henne. "Kom här så att han kan se dig," sade jag. Så snart som han gör, jag ska döda honom både och. Men jag måste agera snabbt.
  
  
  "Vad är det, Nick?" frågade Vincent, hans röst låg och ansträngd.
  
  
  Jag berättade för henne. "Mitt namn är Rafael Chavez." "Jag är en hämnare. Nu spelar det ingen roll om du vet. Nick Carter är död, och jag härma honom. Inom en timme kommer jag att avsluta mitt uppdrag och alla konferensdeltagare kommer att vara död. Ingenting kommer att stoppa mig, så gå framför mig som jag sade."
  
  
  Hawk Vincent och jag utbytte blickar.
  
  
  "Jag såg den hemliga tatuering på höger arm när du var att diska i morse," Han sade sakta. "Nej, du är inte en lögnare. Kostya av Gud, Nick, lagt det där ner och pratade med oss."
  
  
  Hans ord upprörd mig. Emu: s pistol riktad mot hennes bröst. Men då jag såg Vincent rusa över till mig.
  
  
  Jag vände mig att träffa honom, men jag var en bråkdel av en sekund för sent. Nästa sak jag visste att han var på toppen av mig och vi föll till golvet.
  
  
  Som vi träffar, Vincent är köttig näve krossade i mitt ansikte. Det var ett hårt slag, och det chockade mig. Sedan hennes, och jag kände Luger slingra sig runt min arm. Höll han på att det med all sin kraft, men Vincent Misteln hade fördel. Pistolen föll till golvet. Men jag återställa sin styrka. Hennes son-in-law sparkade Vincent och sparkade hans ego hårt i skrevet.
  
  
  Han skrek och föll på rygg med mig. En Luger såg henne, sedan gick för att arbeta på det.
  
  
  "Gör inte detta, Nick. Jag blir tvungen att skjuta." Hawk var rakt över oss, som håller sin beretta om mig. Han såg ut genom emu: s långa ljuddämpare in i hans ögon och insåg att han var mycket allvarlig. Han långsamt reste sig upp.
  
  
  "Tror du att du kan stoppa mig med detta?" Jag frågade henne i en hotfull röst som jag inte kände igen som min egen.
  
  
  "Jag är ganska säker på att jag kan", sade han lugnt. "Men låt mig inte göra det."
  
  
  "Jag ska ta denna leksak från dig och döda dig med det," jag morrade. Han tog ett steg mot det.
  
  
  "Jag ska skjuta henne, Nick," Han sade. Men jag kunde se antydan till rädsla i hans ögon - han var rädd för att han inte kunde döda mig.
  
  
  Jag var precis på väg att ringa min ego bluffa när jag såg Vincent sprida till hans fötter igen. Som Han noga påpekade att de har pistolen mot mitt bröst, Vincent kom fram till mig. Egot tog tag i henne och släpade in henne framför honom för att skydda sig själv från Beretta Duvhök. Då var hon knuffade hårt av Vincent, som föll tungt på toppen av Hawke. Både män vacklade tillbaka, och gun åkte med en mjuk duns. Gawk smällde i taket.
  
  
  Jag flyttade snabbt, smäller min högra hand till Vincent ' s hals och skicka honom flyga bort från Duvhök, rensa en väg för mig. Som Hawke sänkte pistolen igen för att sikta igen, ego tog tag i hennes gun arm och drog, vrida hårt som han släpade ego mot honom. Han flög över min höft och störtade till golvet, Beretta att slå i väggen bakom honom. Han blev chockad.
  
  
  Jag nåddes för Luger, men då Vincent tog tag i mig igen. Han föll, men återhämtade sig omedelbart och landade en vänster krok på Vincents brett ansikte. Ego av hans kindben knäckt, och han vacklade från påverkan. Em hade ont, men han ville inte avsluta. Henne, såg hennes ego hand under hennes jacka. I en rörelse, han gled stiletto in i hans palm och skickas Ego flygande precis som Vincent tog sikte. Kniven fångade honom i revbenen, och han flämtade, ögonen, och föll till hans sida.
  
  
  Hawk skrek och stirrade på Vincents kropp i misstro. Hawk återfått medvetandet, men var fortfarande för svag för att flytta. En Luger tog tag i henne och noggrant syftar emu i hennes huvud. Han måste dö. Det fanns inget annat sätt. Hennes finger åtdragna på avtryckaren, men något stoppade mig. Hawk såg på mig trotsigt och ilsket och resentfully.
  
  
  Hat och ilska fyllde mitt bröst. Den här mannen stod i min väg. Det hade elimineras genom egot. Mitt finger åtdragna på hård metall på avtryckaren igen. Han tittade ner i det rynkiga ansiktet och frös, chockade av den plötsliga ökningen av känslor. Jag vet inte varför, men jag älskade henne för mycket och respekterade mannen för mycket för att skjuta henne. Ändå var jag tvungen att dra igång. Hennes bröt ut i en kall svett som motstridiga känslor som for genom mitt inflammerade hjärna. Han slickade sina torra läppar och riktar sig igen. Min plikt var klart. David Han bör ha dött.
  
  
  Men jag kunde inte göra det. Hon kunde inte bara dra igång. Jag kanske inte måste döda mitt ego trots allt. Jag kunde binda henne med mitt ego och hålla henne ur vägen tills jag slutföra mitt uppdrag.
  
  
  Hawk såg på mitt ansikte. Han såg inte så mycket förvånad när hon sänkte pistolen.
  
  
  "Jag visste att du inte skulle döda mig", sade han mjukt.
  
  
  Henne, skrek. "Håll käften!" Hon var alltför frustrerad och kort för att tänka klart.
  
  
  Hawke ' s ego bundit henne till händer och fötter med en slips och bälte. Jag undrade om han hade kämpat som en YXA agent, inte som en amatör revolutionerande. Och Hawka hade bundit upp henne som ett proffs, trots att han visste att han aldrig hade gjort något liknande förut. Och det var en konstig känsla av att han hade för den gamle mannen. Det gick inte att göra något mer meningsfullt än blixtar av okända minnen och galna drömmar jag hade varit med om de senaste dagarna.
  
  
  Än en gång, jag hade en känsla av att något var fel med allt detta-med människor på kliniken, de uppdrag som jag var på, och med mig. Men det fanns ingen tid att undersöka.
  
  
  Han släpade in henne i garderoben. Jag ville inte stänga in honom, eftersom jag visste att rummen var helt ljudisolerade. Han bara stirrade på mig.
  
  
  "Du är på droger eller något," sade han.
  
  
  "Shut up, och jag kommer inte att döda dig", sade jag skarpt.
  
  
  "Du vill inte att döda mig. Tror du verkligen att du är en man vid namn Chavez? "
  
  
  "Hennes Chavez."
  
  
  "Det är inte sant," sade han bestämt. "Du är Nick Carter. Skräddarsy fan, du är Nick Carter!"
  
  
  Det gjorde mig yr. Huvudvärk var på väg tillbaka - en huvudvärk som inte försvinner förrän efter att jag hade dödat mina fiender med det. Jag sneglade på min klocka och såg att jag hade ungefär en halvtimme kvar. Han knuffade henne in i garderoben, slängde igen dörren och låste den. Han sneglade på Vincent när han närmade sig dörren. Han såg död, och av någon galen anledning, var jag verkligen ledsen.
  
  
  Han gick ut i korridoren och var förvånad över att det var nästan öde. En Venezuelansk polis gick in säkerhet rummet i andra änden av hallen. Han såg inte mig. Självklart, ingen hörde oss. Men det är inte som Hema och jag måste möta varandra. Säkerhetspersonalen kanske undrar var det kom från, eller någon som såg mig gå ner i hallen med Hök och Vincent kan börja sätta sig två och två tillsammans. Dess bestämde sig för att gå ut runt slottet genom en sidoingång. Han kunde ha gått genom trädgården och komma tillbaka in genom huvudentrén. Förhoppningsvis kommer publiken skulle ha spridda under lunchrasten. Och alla som såg honom komma in bara skulle gissa att jag var ute för en tidig lunch. Han tittade sig runt snabbt, sedan gick lugnt ner i hallen och ut på sidan dörren.
  
  
  Det nionde kapitlet.
  
  
  Jag kastade det runt i huvudet på Han och Vincent. Min klocka sa tolv trettio-fem-bara tjugo-fem minuter innan jag träffade min kontakt utanför konferensrummet.
  
  
  Han gick snabbt genom trädgården på framsidan av slottet. Även i denna relativt lugna tiden, det var folk överallt. Bilar fylls gatorna som leder fram till palatset. Vägarna var blockerade, men säkerhetsvakter låt hög säkerhet bilar passerar.
  
  
  När han gick runt i huset, han såg hundratals människor sölig runt i trädgården, väntar dignitärer att visas.
  
  
  Jag hade precis börjat att gå ner till publiken när en man kom fram till mig från sidan av vägen, blockera min väg. Jag tittade på det och insåg att det var CIA-mannen jag skulle köra in tidigare. Jag kunde inte ignorera honom. Det skulle göra ego ännu mer misstänksam.
  
  
  "Säg mig, Carter, kan jag få prata med dig?"
  
  
  Han vände sig nonchalant att möta honom, försöker att ignorera det växande trycket i bröstet. Mitt huvud throbbed, som gjorde ont. "Ja?"
  
  
  "Jag vill bara säga att jag ber om ursäkt för den kommentar som jag gjort. Jag klandrar dig inte för att vara arg."
  
  
  "Ja, det är all right," sade jag. "Jag intryck. Det är bara lite nervös. Mitt fel." Hennes ögon började att glida bort från honom.
  
  
  "Då inga hårda känslor?" frågade han.
  
  
  Henne, vände tillbaka. "Nej, inte illa. Oroa dig inte om det."
  
  
  Bra. Han höll ut sin hand. Egot tog den och höll det för en minut.
  
  
  Han flinade med lättnad. "Du vet, jag kan se hur detta ansvar kan verkligen komma till dig. Jag tycker det är att vänta och se. Jag vet inte hur Secret Service personal gör detta varje dag, inte när, månad efter månad."
  
  
  Han tittade på sin klocka. Det var tjugo i ett. Han försökte att inte visa sina känslor. "Ja, de har ett hårt jobb. Jag vill definitivt inte det. Tja, jag behöver träffa en kollega. Se dig senare."
  
  
  "Det är klart det är bra," sade han. "Lugna ner dig, Carter."
  
  
  Sedan vände han sig om och fortsatte ner på den långa vägen. Den känsla av mission var så starkt inom mig att jag inte kunde tänka på något annat. Han kände ingenting runt omkring honom, men hans väg genom att samla publiken. Medan hennes man närmade sig ingången, en grupp av assistenter blockerade trottoaren. Jag tryckte mig igenom dem, och de tittade på mig som om jag var galen. Men det fanns ingen tid för komfort nu. Han kjolar en grupp reportrar nära de viktigaste stegen och mimade dem. Publiken växte tjockare.
  
  
  När jag nådde trappan och började att klättra på dem, jag var blockerad av publiken. Hon armbågade sig fram genom dem. Hon drevs av en man mot en annan, och han skrek något obscent på mig. Han smällde till kvinnan, nästan knacka bort henne hennes fötter. Men hon behövde inte ens för att se tillbaka.
  
  
  Jag behövde komma ut till korridoren i tid.
  
  
  "Hej, titta, kid!"någon ropade efter mig.
  
  
  Han gick långsamt uppför trappan. "Låt mig gå," jag krävde. "Låt mig gå, ta skräddare." I så fall, jag kommer aldrig få det i tid.
  
  
  Hon drevs av det brådskande behovet av mitt uppdrag, är omedvetna för oss, till något annat än tvång att komma dit hon ville gå. På toppen av trappan, publiken var ännu tätare, och vakterna höll alla upp.
  
  
  Han stötte och stötte i dem. En Venezuelansk säkerhet officiella glodde på mig som en mimmo gick förbi honom. Men jag var tvungen att komma till slottet. Min kontakt kommer att vänta på mig där i Rivne vid klockan ett på eftermiddagen. Och han kunde inte vänta. Tidpunkten borde ha varit perfekt.
  
  
  "Förlåt mig," sade jag, att närma sig dem. "Snälla, låt mig gå!" Men ingen rörde. Alla var alltför upptagen med att tala om konferenser och världen för att ens lägga märke till min närvaro. Jag gick igenom dem gör min väg genom massan av kroppar.
  
  
  "Hej, slappna av!" en man ropade.
  
  
  Hennes mimmo passerade honom utan att svara. Han nästan gick in genom den trånga område candid framför dörren. Jag tittade på min klocka och såg att jag bara hade sjutton minuter kvar. Han gjorde sin väg till dörren, där flera poliser bevakade den.
  
  
  "Ja?" sade en Venezuelansk man i militär uniform. Våra han, vår civilklädda mannen som satt bredvid honom, kände inte igen mig.
  
  
  "Hennes namn," sade jag. "Carter".
  
  
  "Ditt ID-kort, tack."
  
  
  Hennes mål är att slå en man från hans fötter, och kör mimmo honom. Den bultande i huvudet var nästan outhärdlig. Han fumlade i fickan och hittade Nick Carter plånbok. Ego öppnade det och hittade ett ID-kort. och ett särskilt pass till palatset. Jag visade vakten.
  
  
  "Hmm," sade han. Han tittade på bilden på korten, och sedan studerade mitt ansikte. Om Hök och Vincent kunde inte säga att jag inte var Nick Carter, som person skulle inte kunna se igenom min förklädnad.
  
  
  "Kan du skynda dig, snälla?" Sa jag otåligt.
  
  
  Hur som helst, på begäran verkar ha saktat ner honom. Han granskade kartan som om det inte fanns några fel i det som bara väntar på honom att upptäcka det. Självklart, ego hade sårat henne med sin otålighet, och han ska lära mig en läxa.
  
  
  "Där är du stationerad, Mr Carter?"
  
  
  Jag hade en nästan okontrollerbar impuls att slam min knytnäve i ego-självbelåtna ansikte. Men jag visste att det skulle snabbt avsluta uppdraget tråd.
  
  
  "Spelar det för roll?" Jag sade, knöt mina nävar, försöker kontrollera mig själv.
  
  
  "Inte särskilt", sade han sur.
  
  
  "El Conde Hotel", sade jag.
  
  
  "Gracias, muchas gracias", sade han sarkastiskt.
  
  
  Ta honom till hotellet, prata med honom i mitt modersmål, säger em att han är en idiot, en ovetande verktyg av en ond tyrann. Men jag ville inte säga något.
  
  
  "Ditt kort, Mr Carter." Han återvände ih till mig. "Du kan gå in i palatset."
  
  
  "Tack så mycket", sa han, och skrattade. Hennes plånbok var tagna och mimmo vakter skyndade mig inne.
  
  
  Det var mycket tystare inomhus. Det fanns några människor i lobbyn, men de var utspridda, och jag hade inga problem att ta sig igenom. Han gick över till stor reception som oftast används för konferenser.
  
  
  När jag kom in i denna del av palatset, det var en annan säkerhetskontroll, men Odin runt vakterna kände igen mig, så det gick snabbt. Han gick ner i hallen för att konferensrummet. Han var nästan där.
  
  
  I det ögonblicket, den Venezuelanska säkerhet polischefen klev ut ur dörren och bara några meter från konferensrummet. Hennes, kände han avsky spottar i magen, eftersom trycket i bröstet, och bröstet växte. Som chef för en brutal hemliga polisen, han var nästan lika usel som presidenten själv.
  
  
  "Oh, Mr Carter!" sa han när han såg mig.
  
  
  "Senor Santiago", sade jag, och försökte att hålla mitt coola.
  
  
  "Det går bra, är det inte? Det verkar som om våra försiktighetsåtgärder inte var nödvändigt efter alla."
  
  
  "Jag tror det, sir", sade jag bestämt. En klocka tickade i mitt huvud. Det måste vara åtta minuter till en. Jag var tvungen att lämna honom.
  
  
  "Jag är säker på att allt kommer att bli bra", sade han. "Jag har en bra känsla om det här. Har du sett Senor Hawk?"
  
  
  "Inte sedan tidigt på morgonen," jag ljög för henne, bara undrar om mitt ansikte och gav mig iväg.
  
  
  "Ja, hennes, säker på att jag hittar det. Ser du senare vill jag gratulera er till ett så lyckat något sätt när." Han log och klappade mig på axeln.
  
  
  "Mycket bra, sir", sade jag.
  
  
  Han gick tillbaka till kontoret, som verkade vara någon form av bilaga till säkerhet högkvarter. Han suckade av lättnad och gick ner i hallen för att konferensrummet. Jag tittade på min klocka, och den sade, fem till en.
  
  
  Jag stod framför den öppna dörren som jag blev tillsagd. Det var fyra vakter i tjänst i andra änden av korridoren, samma personer som hade varit där på morgonen. De kände igen mig, så det var inte svårt för mig att passera mimmo av dem. Det finns fortfarande två minuter kvar. Befälhavaren gick ner i korridoren och visade hans meriter. Vakterna låter Ego i rummet. Det var folk överallt runt security service som gick längs korridoren och står inne i konferens rummet.
  
  
  Han såg upp och ner i hallen. Jag var i en hel del av smärta. Spänningen och trycket i mitt huvud växte snabbt eftersom minuter gått. Henne, visste att smärtan skulle inte gå bort tills jag förstörde hennes fiender. Men jag hade en fruktansvärd känsla av att något var fel. Det var en inre känsla, en vag, värkande känsla som verkade komma från ett gömsle i min hjärna. Det tog inte meningsfullt, och inte heller allt annat som hade hänt de senaste dagarna. Men oavsett känsla, det började gnaga på mitt samvete, även när den brådskande mitt uppdrag överväldigade mig. Henne, kändes som det var en fruktansvärd kamp som pågår i mitt huvud, och hon kunde ha varit med hjälp av mikrofoner och högtalare för att driva mig galen om hon inte slutar snart.
  
  
  Dess börjat undra på att min kontakt var försenad.
  
  
  Men sedan ego såg henne , en mörk-haired Venezuela i en konservativ marinblå kostym och röd slips, kommer ner i hallen mot mig. Han såg ut som en vanlig medlem av palace personal, men med en vit nejlika på hans kavajslag och en karaff i sin hand.
  
  
  Min hopfällbara dollar bultade vilt mot mina revben. En minut senare var han vid min sida och gav mig decanter. "Senior Carter, konferensen direktör, bad mig att ge friskt vatten till konferensrummet under lunchrasten." Han talade mycket högt, så att alla runt omkring oss kunde höra. "Eftersom du har särskild behörighet, kan du acceptera ett ego för mig?"
  
  
  "Oh, god. "Jag ska ta det här", sade jag och nedlåtande.
  
  
  "Gracias", sade han. Sedan, i en skarp viska, " Viva la revolución!"
  
  
  Mannen gick snabbt tillbaka ner i korridoren. Hon står med karaff i hennes händer, fylld med hemska tvivel och förvirring. Jag var tvungen att ta enheten till mitt rum. Det var för sent att tänka på andra saker. Det viktigaste i mitt liv var att ta denna karaff till konferensrum och sätta egot på en stol.
  
  
  Henne, kom till ett slut.
  
  
  "Hej, jimmy Carter," CIA officer sade det. "Vad har du där?"
  
  
  "Det ser ut som regissören vill inte ha färskt vatten vid förhandlingsbordet," sade han nonchalant. "Och hennes springpojke."
  
  
  En CIA-agent tittade på kannan. Secret Service man flinade mot mig, sedan tittade på karaff också. De verkade nöjda. Venezuelas polisen nickade åt mig att ta henne till hennes rum med en karaff.
  
  
  Decanter bar henne inne. En annan anställd av den Hemliga Tjänsten tittade på mig som plockade han upp en nästan tom karaff från en stol och ersättas ego med den han hade tagit med sig.
  
  
  Han sade, " Vad är allt detta om?"
  
  
  Hennes emu skrattade. "Du skulle inte vilja konferensens deltagare att dricka unket vatten, skulle du?"
  
  
  Han tittade på karaff och på mig, så log mot reumatism. "Glad att se dem använder du AX människor på ett konstruktivt sätt."
  
  
  "Väldigt roligt", sa jag.
  
  
  Han plockade fram en gammal karaff och stoppade den under sin arm, sedan tittade tillbaka på det han skulle bara ställa upp i mitten av mötet stolar. Och henne, också när orden ekade i hans huvud:
  
  
  Sedan, under dagtid session, kommer enheten att ställa in önskad frekvens med hjälp av fjärrkontrollen. I några minuter, det kommer att döda alla inom hörhåll.
  
  
  Sedan vände han sig om och gick ut genom rummen.
  
  
  Utanför, han stoppad av vakterna. "Jag undrar vad jag ska göra åt det?" jag sa till henne, låtsas otålighet.
  
  
  "Det finns ett förråd i hallen," sade en av Venezuelaner.
  
  
  "Du kanske skulle sopa golvet, Carter," CIA: s man som stod på golvet och skrattade. "Det är förmodligen en kvast i skafferiet," han flinade brett.
  
  
  "Vad är det. CIA comedy Hour? "Jag frågade henne sur, som om ih skämt var tråkigt mig. Jag skulle inte bry sig om vad de sa eller gjorde, så länge som de inte misstänker att den största brott mot säkerheten i år hade begåtts rätt under näsan.
  
  
  En gammal karaff förde henne ner i hallen för att garderoben. Medhjälpare och tjänstemän började återgå till det konferensrum. Han tittade på sin klocka och såg att den redan var kvart över ett. Stjärnorna i showen, Venezuelas President och Vice President i Usa, kommer att komma några minuter. Och eftermiddagen kommer att börja snart. Och ingen i konferensrummet kommer att misstänka att resten av ditt ego liv kan mätas i minuter.
  
  
  Allt gick enligt plan.
  
  
  Den tionde kapitel.
  
  
  Kasta bort kannan, han leds tillbaka till konferensrummet. Jag var precis i tid för att se Venezuelas President och Vice President för Usa att gå nedför korridoren tillsammans med Amerikanerna, " hand på den Venezuelanska axel. Ih var omgiven av Secret Service-agenter. När jag såg dem försvinna in i konferensrummet, jag var fylld med hat och avsky.
  
  
  Inuti, fotografer var med några sista-minuten-bilder innan konferenser återupptas. Det fanns rykten om att viktiga ekonomiska avtal träffats under förmiddagen. Utan tvekan, de var relaterade till ekonomiskt stöd till Venezuelas regim i gengäld för att få tillstånd att distribuera Amerikanska militärbaser. Utan min inblandning, detta monstruösa tyranni skulle fortsätta för evigt.
  
  
  Jag hade precis tagit min plats framför den fortfarande öppna dörrar när chefen för den Venezuelanska Säkerhets-Polisen dök upp vid min sida. Den här gången, ego ' s ansikte var bistert.
  
  
  "Mr Carter, Odin Poe kommer att uppfylla dina NSA agenter och bara informerade mig om att du tillbringat några minuter i konferensrummet."
  
  
  Jag kände en stickande känsla på baksidan av min hals. Trycket i mitt huvud ökat igen, och mitt tempel throbbed fruktansvärt.
  
  
  "Ja, sir", sade jag. Mina tankar rusade fram. Kanske de kollade och fann att konferensen direktör inte för rent vatten.
  
  
  Eller en försiktig agent kan ha hittat enhet bara genom att undersöka karaff. De har redan tagit bort enheten runt i rummet.
  
  
  Frågade han. "Allt verkade normalt för dig?"
  
  
  Täthet i bröstet lättade lite. "ja. Allt verkade vara i sin ordning."
  
  
  Bra. Kan du komma med mig för en stund? Hon skulle vilja att ni tar en titt på den uppdaterade listan över personer med säkerhetsprövning. Det kommer inte ta lång tid."
  
  
  Henne, jag kände att det vid denna hastighet var det möjligt att avvika från mina planer. Dagens konferens hall var ännu inte stängt ännu. I alla fall, jag förstod inte hur jag skulle vägra. När Venezuelas säkerhetspolisens chef har bett dig att göra något, att du gjorde det. Jag följde honom i säkerhet bilaga, inte långt från konferensrummet. En Venezuelansk polisen var där när vi kom in, men han lämnade omedelbart, lämnar mig ensam med den man jag hatat nästan lika mycket som män som var på väg att förgöra henne.
  
  
  "Det här är en lista." En flyktig läsning är nog att..."
  
  
  Telefonen på hans skrivbord ringde. Han gick över till att svara på den medan han studerade listan, försöker sitt bästa för att kontrollera sina känslor.
  
  
  Ego ansikte lyste upp. "Ah, Senor Hawk!"
  
  
  Jag kände en stål skruvstäd nära runt mitt bröst.
  
  
  Venezuelas ansikte förändrats. "Vad!"
  
  
  Det var ingen tvekan om det. Hawk hade på något sätt rymt och var nu ringer en annan del av slottet, att inte kunna lita på sig själv för att komma hit i tid. Han gissade att jag var på väg att dra ut något under pausen som var precis slut.
  
  
  "Jag kan inte tro det!" - sade Venezuelas. Han sträckte sig efter Luger och kom upp bakom det. "Men, Senor Carter är här med..."
  
  
  Han vände sig mot mig precis som Ei slog honom med rumpan av luger på sidan av ego huvud. Han föll tungt till golvet och låg medvetslös. En telefonlur dinglade bredvid skrivbordet. Hawke ' s röst hördes från den andra änden av linjen.
  
  
  "Hallå? Vad hände? Är du här?"
  
  
  Han klev över den livlösa kropp och ersättas mottagaren. Henne, gick fram till dörren och tittade upp och ner i korridoren. Det var ingen runt. Hon klev ut i korridoren, att stänga dörren snabbt efter henne. Låt oss hoppas att ingen kommer att gå in i säkerhet-bilaga för en stund.
  
  
  Han återvände till konferensrum som de stängt den dagen. I några minuter, konferensen kommer att återupptas, och den dödliga enheten aktiveras. Hon stod i korridoren, spänd och väl medveten om den fruktansvärda trycket. Det kommer snart att försvinna efter att enheten gör sitt jobb. Secret Service agent gick ut genom konferensrum och nickade till vakterna. Han kom fram till mig.
  
  
  "Hej, jimmy Carter," sa han med en vänlig röst.
  
  
  Han nickade mot henne.
  
  
  "Tja, de är på väg dit. Och jag kommer vara glad när det är över."
  
  
  "Jag också", sade jag.
  
  
  Hennes hotell, för för honom att lämna, låt mig bara stå där och vänta ensam. Snart kommer det att vara en signal, och jag vet att allt är över. Någon kan få runt i rummet för att få hjälp, kanske en väktare som står öppna för dagen. Men vår Venezuelas president, Vice President i Förenta Staterna inte överleva-ingen vid bordet överlevde.
  
  
  "Allt verkar lugnt," sade mannen. "Alldeles för lugn för min smak. Jag har en sådan konstig känsla. Vill du ha en?"
  
  
  "Inte idag", sa jag. "Men jag var riktigt orolig när jag först kom hit."
  
  
  "Tja, jag har det. Candid på baksidan av huvudet. Men det är okej."
  
  
  "Ja, hennes, jag är säker på att vi kommer att ha en händelselös dag," sade jag.
  
  
  "Tja, jag antar att jag skulle gå in med säkerhetspolisen. Vi ses senare, Carter."
  
  
  "Faktiskt", sa jag.
  
  
  Han gick ner i korridoren för att den säkerhet som bilaga. Små droppar av blod bildas på min övre läpp. Om han hittade den Venezuelanska säkerhetschef ligga där medvetslös, han skulle förmodligen försöka att stoppa konferensen, och det skulle förstöra allt. Jag funderade på om jag skulle gå efter honom. Men jag hade en stark känsla av att jag skulle stanna där jag var. Order var order. NSA anställd kom ner i hallen från motsatt riktning och stannade för att prata med en Secret Service agent. Jag fick ett kort uppskov. Hennes andning kom i trasiga flämtar och hon tittade på dagen konferensrum. Inuti, på eftermiddagen var början. Enheten kommer att aktiveras när som helst.
  
  
  Plötsligt, en hög gäll ljud hördes över byggnaden. Det var högljudda rop av flygplan som flyger över palatset hälsning till Caracas Konferens. Ljudet genomborrat mina trumhinnor, och något konstigt börjat hända inom mig.
  
  
  Mitt sinne var ett virrvarr av händelser, ord, och mentala bilder. Jag såg mig själv med en Luger pistol. Jag såg henne, främmande städer, och en lägenhet som inte var tänkt att vara i Amerika. Allt var att stapla upp på mig, snurrar runt i min hjärna, vilket gör att jag känner mig illamående och yr.
  
  
  Något djupt inuti
  
  
  Det fick mig att tänka att jag var tvungen att gå till fönstret så att hon kunde höra ljudet igen. Men jag hölls tillbaka av en stark känsla av plikt. De beordrade mig att stanna utanför konferensrummet. Trots dessa order, jag var tvungen att gå till fönstret och långsamt, obekvämt, jag gick ner för korridoren till hålan där jag visste att jag skulle hitta honom. Hon tvekade en gång och nästan vände sig till sin post utanför konferensrummet, men sedan gick till fönstret. Det var egot som drivit henne, precis som planen var att flyga tillbaka till cirkeln palace för andra gången.
  
  
  Först, när de närmade sig slottet, de ville inte höra någonting. Men sedan, när de var nästan öppet overhead, hon hörde högt gällt ljudet av ih motorer. Det förvandlas till ett vrål när de flög över byggnaden, blänkande i solen.
  
  
  Denna gång, ljudet av flygplan som verkligen skakade om mig. Det var som en enorm chock våg som går genom hela min kropp. Plötsligt hörde han Tanya vackra röst:
  
  
  Efter att den gör sitt jobb, kommer enheten att ge en betydligt lägre ljudnivå, som fortfarande kommer att låta mycket hög för att tillgodose dina öron.
  
  
  Ljudet av flygplan fortfarande vibrerade i mitt huvud. Och det var V-Golov som hörde det, en annan högfrekvent ljud, nästan samma som jets hade precis släppt.
  
  
  Detta är det ljud du hör. När du hör detta, du kommer att komma ihåg allt som är dolt i ditt undermedvetna.
  
  
  Plötsligt, sanningen slog mig från alla sidor. Han såg sig omkring, förvirrad och väldigt förvirrad. Vad fan var det som pågår? Varför var hon poserar som en revolutionär som heter Chavez? Henne, visste att hans Nick Carter, som jag arbetat på AX, och han var här för att... Plötsligt kom hon ihåg sin kamp med Vincent och Hök, och... Gud!
  
  
  Planen var borta. Han lutade svagt mot fönsterbrädan. Vad fan var det om? Varför gjorde du anta identiteten av en Venezuelansk du skulle aldrig ens hört talas om innan? Vad som fick mig att kämpa Hawk och Vincent när de var bara att försöka ... avstänga mig från uppdraget. Decanter! Hon hade kommit in i konferensrummet med en karaff för bara några minuter sedan och visste att han hade en apparat som skulle döda alla i rummet.
  
  
  Allt kom tillbaka så snabbt. Hon var inte bara poserar - jag trodde verkligen att han var mannen som heter Chavez. Allt jag har gjort under de senaste två dagarna har varit som syftar till att mörda Venezuelas President och Vice President i Usa - två personer som jag var skickade till Caracas för att skydda! Han kunde inte komma ihåg något om henne innan, men förra natten Ilse Hoffmann träffade honom igen och kallade henne Tanya - ett ryskt namn. Och hon visste om min dödliga uppdrag.
  
  
  Ja, rösta och det är det! Jag kunde inte komma ihåg något som hände mig mellan den tid jag gick till hennes lägenhet för ett par dagar sedan och den gången hon kom tillbaka, tro henne att vara Rafael Chavez. Men jag kom ihåg något om den kvällen i hennes lägenhet. Jag mindes känslan yr och illamående. Jag försökte springa iväg, men två män stoppade mig. Hon måste ha varit drogad. Och de gjorde något för mig att göra mig beter sig som en iller till dem. Det var den förnedring som de talade om i meddelandet. På något sätt, de använde för mig att döda konferens dignitärer. Och "de" var KGB. Tanya medgav det. Jag tänkte förklara min försvinnande till Hawk, men det var historien som de hade berättat för mig att berätta för em. Jag hade absolut inget minne av de två dagar jag var borta, och ingen tvekan om att de ville ha det. Det måste ha varit när jag var tvungen att ta på sig rollen av Rafael Chavez.
  
  
  Han sprang runt alkov, runt hörnet, och i den stora korridoren. Jag behövde komma till konferensrum. Den enhet som hittade henne det redan kan vara att arbeta och döda alla inom hörhåll.
  
  
  När jag närmade mig den stora dörrar, ih var bevakad av tre män, två Venezuelanska poliser, och secret Service-agenter. En CIA-agent som var där tidigare och förmodligen kvar för en kort paus. Secret Service-agenten och NSA-medarbetare som fortfarande talar till varandra bakom den stängda dörren av säkerhet bilaga var borta nu, och dörren var fortfarande stängd. Secret Service man var tydligen bortförda innan de finner chef för säkerhetspolisen.
  
  
  Hon blev häpen av säkerhetsvakter vid konferensen hall för dagen.
  
  
  "Jag måste få in", sade jag. "Det är en pistol i det, och om jag inte får ut det snabbt, det kommer att döda alla i rummet."
  
  
  Mimmo började klämma igenom det, men nästan alla Venezuelaner blockerade min väg. "Jag är ledsen, Senor Carter, men vi har stränga order om att inte avbryta konferensen."
  
  
  Henne, skrek. "Gå ur vägen, din idiot!"
  
  
  Hon drevs bort av en väktare, men mitt ego kamrat drog upp en pistol och stoppade mig. "Snälla, Senor Carter", sade han mjukt.
  
  
  "What' s up, Carter?" Secret Service agent frågade oroligt.
  
  
  Hennes far vände sig till honom otåligt. "Kom ihåg att vatten karaff som tog det tidigare?"
  
  
  Han tänkte efter ett ögonblick. Egots ögon smalnade. "Vad fan typ av skräddare är denna bomb? "
  
  
  "Nej, men något lika illa, kanske ännu värre," sa jag. "Jag har för att få den jävla saken nu."
  
  
  Jag började med det för en tredje gång, och den Venezuelanska tryckte pistolen hårt mot min rygg. "Varför tog du med dig decanter in på rummet alls, Mr Carter?"
  
  
  Det var uppenbart att de var på väg för att göra mig förklara allt innan de släppte in mig. Och det fanns ingen tid för det. Nu, den förbannade mekanism kan ha redan aktiverad.
  
  
  Han snurrade runt, kastar sin vänstra arm tillbaka. Min hand som fångas som av Venezuelas mannen med pistolen, och pistolen föll över ego i handen och clattered till golvet. Hennes vilade en armbåge på ego köttiga ansiktet och ordentligt ansluten. Det var en tråkig spricka i benet, och han grunted högt, då föll mot väggen och gled till golvet, där han satt omtumlad och stönande.
  
  
  "Nick, för Guds skull!" anställd av den hemliga tjänsten kunde höra henne skrika.
  
  
  Han kastade på mig och henne, vände för att uppfylla emu, träffa emu hårt i ansiktet med sin vänstra hand, och det föll.
  
  
  En annan Venezuela drog fram sin pistol och var uppenbarligen går att använda ego mot mig. Han siktar på mitt bröst, och hennes var som griper tag i en pistol i sin hand. Hon sköts upp och till höger med pistolen som han tryckte av. Rapporten ringde ut i korridoren, och Gawk smällde i taket. Jag kan höra rop alla runt omkring mig, båda ändarna av korridoren. I en minut, alla vakter kommer att vara med mig.
  
  
  Han vred Venezuelas hand med pistolen och lyckades till slut ta vapnet ifrån honom. Han lät en emu faller och fastnat för en emu i varje stam ljumsken. Mannen fördubblats under, skriker i smärta. Medan han fortfarande var kramade hans skrev, hon blev påkörd av en ego hand upp till hennes huvud och ansluten, skicka ego flyger mot dörrarna i konferensrummet.
  
  
  Den första Venezuela började gå upp, men jag sparkade hans ego hårt i sidan, och han föll tungt på rygg. Det öppnades av dagen, men de var låsta. Hennes steg tillbaka för att sparka ih.
  
  
  "Vänta, Carter."
  
  
  Det var anställd av den Hemliga Tjänsten. Henne, vände sig till honom bara för en minut. Han riktade sitt .38 Smith & Wesson på mitt bröst. Han tittade på pistolen, och sedan åter på den.
  
  
  "Jag ska gå till det rum", sa jag lugnt. "Om jag inte gör det, alla kommer att dö där. Du måste skjuta jävla sak för att stoppa mig."
  
  
  Han vände sig bort från henne, lyfte foten och sparkade hårt på dörren. De sprack upp med en smäll, och konferensrummet sprack.
  
  
  Dörren slog secret Service-man och knackade Ego till golvet. Alla andra väktare i riktning mot mig, och konferensens deltagare tittade på mig oroligt.
  
  
  "Vad i helvete?" Mannen på golvet och skrek. Han såg vakten på golvet i hallen.
  
  
  Den ädla utseende Venezuelas president tittade på mig med återhållen intresse. Den Amerikanska vice presidenten tittade på mig i öppna chock och rädsla.
  
  
  Det var den Amerikanska assistent som fick upp bakom sin stol. Efter den första chocken, alla var plötsligt upprörda.
  
  
  "Vänligen förbli lugn," sa han till henne i ett fast röst. "Denna karaff på bordet innehåller ett dödligt vapen. Ego funktion är att döda alla i det här rummet."
  
  
  Elfte kapitlet.
  
  
  Allt var högljudd och stökig. Flera män hastigt stod upp och hoppade upp från sina platser. Mimmo gick förbi henne och lutade sig över stolen.
  
  
  "Ta ut ego," en Venezuelansk man skrek i korridoren.
  
  
  Jag var på väg att nå karaff när en Venezuelansk man i enkla kläder tog tag i mig bakifrån. Jag kunde inte nå karaff. Han vände sig om och kämpade desperat för att frigöra sig.
  
  
  Det är när enheten aktiveras. Alla i rummet kan känna det - hon kunde få höra i ihc. Det var inget ljud. Enheten producerade ljud på en frekvens som du inte kunde säga om du lyssnar eller bara känner. Men en sak var tydlig - det påverkade varje nerv fiber i vår kropp. Ljudet har trängt in till själva kärnan i min hjärna, riva och klia på mina nerver, skakar min ih skoningslöst, orsakar olidlig smärta och illamående. Smärtan började i mitt huvud och bröst, precis som de är hemska upplevelser jag har varit med om de senaste två dagarna, men på några sekunder och det blev ett helvete för mycket värre. Ett par av männen vid bordet lade sina händer på deras huvuden osäkert, och en av dem har redan fallit av en stol.
  
  
  "Låt mig gå, ta skräddarsy den!" Han ropade på de Venezuelanska.
  
  
  Han låter mig komma ut av sina knep, Rivnenskaya tillräckligt för att slå mig i ansiktet. Det slog mig hårt och jag föll in i en stol. Men vid denna tid, vakten kände effekterna av död maskin. Han grep hans huvud. Hennes ego slog honom hårt i ansiktet och han föll.
  
  
  Jag försökte ignorera den växande olidlig smärta i huvudet och bröstet, slåss illamående som var ständigt attackera mig. Han knuffade henne unsteadily i en stol och tog en karaff med vatten,
  
  
  Jag snubblade med honom på andra sidan av stolen.
  
  
  Han föll när han slog i golvet och tappade karaff. Med stora svårigheter, han kröp över till den och plockade upp det igen, så vacklade hans fötter igen.
  
  
  På så nära håll, effekten av enheten var ännu starkare. Hon var svindlande. Jag tittade på den Venezuelanska presidenten och såg att han lutade sig tillbaka i sin stol, hans ögon glaserade. Den Amerikanska Vice presidenten var försöker desperat att ta sig upp från sin stol. Alla andra i rummet blev sjuk väldigt snabbt.
  
  
  Hon snubblade över fönstret och slog sönder den med blyinfattade glas karaff. Jag var precis på väg att kasta ego genom krossat glas när Hawk brista ut i rummet.
  
  
  "Sluta med vad du gör, eller det kommer att blåsa dig en uppriktig hål i era huvuden. Dess allvarliga."
  
  
  Jag tittade på det, och han pekade på sin Beretta på mig. Hennes, såg ego uttryck förändras när han kände vibrationer från bilen.
  
  
  "Det är ett ultraljud vapen", sa jag svagt. "Jag får bli av med det."
  
  
  Utan att vänta på honom att dra igång, hennes far vände ryggen på honom och kastade den karaff genom krossat glas. Det slog ännu mer glas, och klicka sedan på trottoaren nedanför, splittras i bitar.
  
  
  Utmattad, vände han sig till Hawke. Han var så svag att han var tvungen att luta sig mot fönsterkarmen. Plötsligt henne, jag kände smärtan avtar, och mitt liv började att lugna ner sig. Han tittade runt i rummet och såg att de andra var också lättad. De började visa tecken på liv. Venezuelas president skiftat i sin stol, och USA: s Vice President lade sin hand på hans panna. Han var säker på att de skulle bli rätt. De var inte utsatt tillräckligt länge för att en allvarlig skada ska inträffa. Men jag misstänker att vi alla skulle ha en baksmälla i båda ändar av dagen.
  
  
  Ett sken av normalitet var gradvis återvänder till rummet. Konferensens deltagare återhämtade sig ganska snabbt, ser tillbaka på varandra med en plågade, förvirrade uttrycket i deras ansikten.
  
  
  Skal Hawk kom mot mig och pekade sin Beretta på mitt bröst. Ett par vakter flankerad honom. Han stod öppet framför mig, fortfarande håller pistolen på mig. Män med honom såg ut som om de skulle skjuta vid minsta provokation.
  
  
  "Först ska du kasta en kniv på en av dina kollegor, en gammal vän, och hotar mitt liv," Hök skrek ilsket. "Då kan du bedöva huvudet av den Venezuelanska säkerhetspolisen. Och nu detta!"
  
  
  Mannen som slog henne på vägen gick fram till gruppen, hans ansikte fortfarande upp från den smärta han hade utsatts för. "Han påstod att det fanns en pistol i vatten karaff," sade mannen. "Då något fruktansvärt började som händer här. När han tog bort kannan, det var alla slutat."
  
  
  "Egentligen" den Amerikanska andra vid bordet sade då. "Det slutade minuters han kastade karaff ut genom fönstret."
  
  
  "Så vad var det i karaff, Nick?" "Eller tror du fortfarande anser dig en revolutionerande som heter Rafael Chavez?"
  
  
  "Hur är Vincent, sir?" Jag frågade, att ignorera Korkskruv ego. "Är det...?"
  
  
  "Dödade ego?" Hawk klar för mig. "nej. Han kommer att bli bra. Att du inte har tillräckligt med upp ego som bakas i ungefär en halv till en tum."
  
  
  "Tack gode Gud", sade jag slött. Nu att konferensen hade sparats, tillsammans med liv av dess ledare, kände jag en känsla av total utmattning. Jag behövde få sova några timmar på söndagar. Och henne, fann jag att jag inte bryr sig om vad de trodde på mina förklaringar. "Nej, sir, nu förstår jag att jag inte Chavez. Jag tror att mitt minne kom tillbaka i förtid när de plan som flög förbi. Oni vill att jag ska komma ihåg det, men inte innan jag hör dess lågfrekvent signal från enheten. Sedan var jag tvungen att veta vem det var och att förstå vad jag hade gjort.
  
  
  Hawk sade, att studera mitt ansikte.
  
  
  "De människor som fängslade mig för två dagar," sade jag.
  
  
  Hawk studerade mina ögon och verkade tycka att jag var agerar som Nick Carter igen. Han holstered sin pistol och viftade med den andra agenter bort. Vice ordförande kom upp till oss.
  
  
  "Vad i helvete har hänt här?" frågade han oss.
  
  
  Venezuelas president reste sig från sin stol. Han svarade vice president över buller i rummet. "Det ser ut som denna unga man som precis räddat våra liv. Rösta på vad som är upp, Senior Vice President."
  
  
  Vice Ordförande såg ut från Venezuelas president för mig. "Ja," sade han långsamt. "Jag tror att det sammanfattar det hela mycket bra. Men vad var det djävulska sak du kastade ut genom fönstret, Nick?"
  
  
  "Jag vet inte, sir", sade jag. "Men om vi kan ha lite privatliv för en stund, jag skulle gärna dela med mig av mina teorier med dig."
  
  
  "Det är en bra idé," den Ryske presidenten sade. "Mina herrar, den här konferensen kommer paus för en timme, och då kommer vi att träffas här igen för att slutföra vår verksamhet."
  
  
  Vi hade ett mycket personligt möte. Venezuelas President, USA: s Vice President Hawke, och hennes närmade säkerhet bilaga, medan alla andra var ombedd att lämna. Chefen för den Venezuelanska säkerhetspolisen har redan levererats i förväg för behandling.
  
  
  Några minuter senare var han ensam med två dignitärer och Hök.
  
  
  "Du har handlat mycket snabbt, unge man," den Ryske presidenten sade, knäppte händerna bakom ryggen.
  
  
  "Thank you, sir", sade jag.
  
  
  "Men, Carter," vice ordförande sade, " du har en hel del att förklara. Någon berättade för mig att det var du som förde karaff i rummet."
  
  
  "Jag är rädd att det är rätt sak att göra, sir", sade jag.
  
  
  Hawk grimaced. "Det verkar som Kolodezny kidnappades och övertalade att tro att han var en Venezuelansk revolutionärt uppsåt att döda dig", sa han sur. Han tände en lång cigarr och började gå runt i rummet, böjd över i hans tweed jacka.
  
  
  "Det är väldigt intressant," den Ryske presidenten sade. "Och nu din normala förmågor är tillbaka, Senor Carter?"
  
  
  "Ja sir."
  
  
  Den Amerikanska Vice presidenten satte sig ner på kanten av sin stol. "Allt detta är mycket trevlig för oss här, i den här hallen. Men när pressen får reda på det, de kommer att skrika som en Amerikansk agent sabotera konferensen och försökte att döda presidenten och mig."
  
  
  "Jag håller med," Han sade. "Det är inte lätt att förklara."
  
  
  "Som också slagit mig, sir," hans vice president sade. "Men vi har ett par potentiella kunder som är ansvarig för detta."
  
  
  "Och vem är de?" Talmannen bad.
  
  
  Henne, jag kom ihåg vad Tanya sade, att han var i sin lägenhet på natten, precis innan de drog knackade mig. Jag tittade på Han för tillåtelse att berätta för dem, och han nickade. "KGB", sade jag.
  
  
  "Qué demonio!" presidenten muttrade.
  
  
  "Håll tryck på för tjugo-fyra timmar", sade jag, " jag ska försöka att hitta ih. Efter att vi kommer att se att hela världen trycker du vet historien. Den verkliga historien."
  
  
  Han studerade mitt ansikte en stund, tittade sedan på vice ordförande. "Kan vi få så mycket tid?"
  
  
  Vice ordförande höjde ögonbrynen. "Med hjälp av den Venezuelanska regeringen", sade han, att möta presidenten.
  
  
  Presidenten tittade på mig nyktert. "Jag litar på denna unga matematik som huvudämne. Jag kommer att samarbeta fullt ut med dig. Vänligen håll mig underrättad. Nu, Senior Vice President, jag behöver att se mina medarbetare innan konferensen börjar igen. Se dig i konferensrummet." Mr Carter, om du kan motivera dig själv, du kommer att få högsta betyg i mitt land."
  
  
  Innan hon hann protestera, han var borta. Vice ordförande reste sig från sin stol och kom över till mig. "Nu när det är alla i familjen, Nick, jag känner att jag har en sista tanke att säga."
  
  
  "Jag tror jag vet vad det är," sade jag. "Jag har tjugofyra timmar på förtroende. Eftersom jag skulle verkligen vara en desertör. Eller kanske helt enkelt galen. När min tid är slut, jag är på min egen."
  
  
  "Något sånt, Nick. Du verkar normalt för mig nu. Men trygghet är trygghet. Det måste finnas någon tvekan i mitt sinne. Jag hoppas att du inte misstycker att jag var så uppriktig."
  
  
  "Jag förstår. Jag kommer att känna samma sätt, sir", sade jag.
  
  
  "Jag kommer att sätta mitt arbete i Sump," Hök sa plötsligt, utan att titta på mig. "Jag litar emu underförstått."
  
  
  "Naturligtvis," vice presidenten sade. "Men gå vidare, David. Pressen kommer inte att vänta för evigt."
  
  
  Vice Ordförande gick ut genom rummen. Hennes och Hawk var ensam. Efter en lång tystnad, han talade slutligen.
  
  
  "Titta, jag är ledsen," sade jag. "Om han bara hade varit mer försiktig med flickan..."
  
  
  "Stoppa det, Nick. Du vet att vi inte kan skydda oss från alla oförutsedda omständigheter. Hur som helst, jag bad dig att kolla in ee. Hon räknade på det. Ingen kunde undgå fällan du föll in. Det var mycket väl planerad, och det var tänkt av experter. Låt oss nu rekonstruera vad som hände ."
  
  
  "Ja, hennes, jag kan anta att jag var drogad, och sedan... kanske hypnos, jag vet inte. Jag kan verkligen inte komma ihåg något från natten i flickans lägenhet. Drogen var i hennes läppstift..."
  
  
  Han förvaltade ett flin. "Det är därför du skylla dig själv. Inte dumt, min pojke. Men om man antar att denna flicka var en KGB-agent, och de tog du några dolda rum att hypnotisera dig - varför kunde de hålla dig för två dagar? Hypnos bara skulle ta ett par timmar som mest. Och hur kan de tvinga dig att göra något som går emot din moraliska kod? Hypnos fungerar inte på det sättet."
  
  
  "Tja, jag är bara gissa, men om de lyckats ändra hela min personlighet, hela min personlighet, det är min moraliska kod som skulle förändras i takt med den. Om det verkligen var accepterade av det faktum att jag var en revolutionär, som trodde att våldsamt störta ego av regeringen, denna idé skulle fungera. Och vi vet att Ryssarna använder beteendekontroll metoder som helt kan bryta en persons moral och integritet och gör ego en slav till en betingad reaktion. En kombination av hypnos och beteende kontroll kunde övertyga mig om att jag var Chavez."
  
  
  "Ja," Hök sade eftertänksamt. "Och det var en jävla smart idé. Ta de bästa Amerikansk agent, tur ego till en mördare och låt honom gå att göra några smutsiga jobbet åt dig.
  
  
  Och sedan låta emu och ego land ta skulden. Nu börjar jag förstå hotet i denna varning."
  
  
  "Som var skriven för att få oss här," sade jag.
  
  
  "Helt fantastiskt. Och hon föll för det - krok, hassel, med hull och hår. Om det är någons fel, Nick, det är hennes."
  
  
  "Jag läser och konstaterar," sade jag. "Vi kanske ska sluta att skylla och börja tänka på att fylla i denna strävan. Vi förstörde ih: s stora plan, men nu måste vi fånga ih." Henne, tittade på golvet. "Jag har en idé som de klappar sig själva på ryggen och skrattar åt det och kanske njuter av det. Tja, det roliga på min bekostnad är över. När ih hittar henne, de kommer inte skratta."
  
  
  "Jag misstänker att du redan har sobered ih upp, "Hök och sade:" och sedan efter att du har avbrutit ih med en kniv. Hur vet du att den här tjejen är från KGB?"
  
  
  "Eftersom hon berättade för mig," sade jag. "Eller åtminstone, att hon erkände när han tillfrågades av sl. Det var precis innan du tar läkemedlet, när läkemedlet knackade mig. I alla fall, hennes riktiga namn är Tanya Savich, och det finns en antydan till ryska i hennes tyska brytning. "
  
  
  "Är det allt du kan komma ihåg om henne?"
  
  
  "För nu. Jag har en lägenhet att kontrollera, och den tyska Ambassaden, och en restaurang där jag inte ser henne. Jag kommer också ihåg henne på kliniken, män i vita rockar och Tanya, som alltid gav mig instruktioner på hur man gör allt detta." Jag minns inte ih namn eller vad de gjorde med mig det. När jag lämnade kliniken, jag hade ögonbindel, så jag har ingen aning om var den är."
  
  
  Hawk grimaced. "Tja, åtminstone att du flydde den tragedi som de planerade, Nick. Säger du att du kom ut ur din trans i förtid?"
  
  
  "Flyger flygplan gjorde ett ljud som liknar det som han borde ha hört från bilen. Detta ljud, tillsammans med de varningsmeddelanden som att mitt undermedvetna har varit att skicka för de senaste två dagarna, fick mig att gå till fönstret för att höra ljudet. KGB måste ha velat henne att återgå till sin sanna identitet efter mordet var över. Om det var förnekade att hans smeknamn var Carter, det kan förvirra reportrar. De skulle inte veta vem som var ansvarig. Eller de kanske har just insett att de var galna. KGB gjorde inte det. Oni hotell, förödmjuka oss, och de lyckades nästan ."
  
  
  "Är du okej, Nick?" frågade Hök, titta på mig noga.
  
  
  "Jag mår bra," ego försäkrade honom. "Men sedan dess måste agera."
  
  
  Sa han och skrattade. Bra. Är vår web flicka huvudpersonen?"
  
  
  "Web-baserat. Men jag minns något om denna mystiska man. Något nytt. Jag tror att han var på kliniken."
  
  
  Hawk tog ett drag på hans stinkande cigarrer och blåste ut rök ring. "Dessa siffror. Well, du bör nog köra några tester först, men vi har inte tid för det just nu. Fortsätt om du känner dig redo."
  
  
  "Jag är redo för detta," sade jag. "Men kom polisen och andra agenter bort tills min dag är slut. Det är allt jag begär av honom. Jag vill inte snubbla över hjälpare."
  
  
  "Okej, Nick," Hök sagt.
  
  
  "Då ska jag se dig på ditt hotell."
  
  
  * * *
  
  
  Jag satt på en stor mahogny bord med Mr Ludwig Schmidt, Vice Ambassadör i Västra Tyskland, som var tänkt att ta Tanya till receptionen kvällen ee träffade henne. Schmidt var liggande i sina högryggade stolen, en lång cigarett i hans högra hand.
  
  
  "Ah, ja. Fraulein Hoffmann tog henne till receptionen. Hon kommer att delta i en diplomatisk händelse. Hon är en smart tjej, du vet. Hon kallas patienten omedelbart efter mottagandet. Tydligen hade hon ätit något på tjurfäktning att göra henne upprörd mage. fruktansvärt. Hon har fortfarande inte återvänt till arbete som en iller."
  
  
  "Hur länge har hon varit här med dig?" Frågade jag henne.
  
  
  "Inte för länge. Ett Hamburg flicka, om jag inte misstar mig. Hennes far var en rysk flykting."
  
  
  "Är det vad sade hon dig?"
  
  
  "ja. Hon talar tyska med en lätt brytning på grund av hennes civilstånd. Hennes familj talade ryska hemma."
  
  
  "Ja,"sade jag," jag förstår."
  
  
  Herr Schmidt var en mycket tunn, könlöst man i fyrtioårsåldern, helt klart mycket nöjd med sin roll i livet. Frågade han. "Trevlig tjej, tycker du inte?"
  
  
  De mindes henne från tiden då vi brukade sitta med henne i irinas våningssäng och bäddsoffa. "En mycket trevlig tjej. Kan jag kontakta henne på den adress som anges i met-filer?" Det var samma plats som hon hade gått med mig i natt skulle hon drogade mig.
  
  
  "Jag är säker på att du kan. Efter allt, hon är sjuk."
  
  
  "ja. Om jag inte hittar henne hemma, vet du var jag kan leta efter henne? Restauranger, kaféer eller särskilda platser för rekreation?"
  
  
  "Men jag sa flickan var sjuk."
  
  
  "Snälla", sa jag otåligt.
  
  
  Han verkade irriterad på min envishet. "Ja, hennes, jag brukade ta med henne ut för att äta lunch ibland på ett litet café, inte långt härifrån. Jag minns inte namnet, men jag gillar den Venezuelanska hallaca och det serveras där. Den här skålen är gjord med majsmjöl."
  
  
  "Jag vet", sade jag. Henne, jag kommer ihåg att Tanya beställde den i El Hardin efter tjurfäktning.
  
  
  Schmidt stirrade på Ceylin med en självbelåten uttryck..
  
  
  "Faktiskt, jag tror att jag är attraherad av en tjej", sade han privat. "Att vara en bachelor i denna stad är en underbar upplevelse."
  
  
  "Jag antar", sade jag. "Ja, jag ska försöka hitta henne hemma, Herr Schmidt. God eftermiddag."
  
  
  Han ville inte komma upp. "Med nöje," sade han. Han stirrade i taket igen, förmodligen drömmer om sin sexuella potential som en ogift man runt Caracas.
  
  
  Jag verkligen inte förvänta sig att hitta Tanya i hennes lägenhet. Hon måste ha ordnat att lämna egot bakom precis som den slutliga fasen av operationen - min fångst-började. Men jag hoppades på att hitta någon aning om det. På första våningen av byggnaden, möttes jag av en fet Venezuelas kvinna som inte talar engelska.
  
  
  "Buenos tardes, senor," sade hon högt, brett leende.
  
  
  "Buenos tardes", sade jag. "Jag letar efter en ung kvinna som heter Ilse Hoffmann."
  
  
  "Ah, ja. Men hon bor inte här längre. Hon flyttade ut mycket plötsligt, för några dagar sedan. En ovanlig utlänning, om du får ursäkta mig för att jag säger det."
  
  
  Han log mot henne. "Gjorde hon tar allt med henne?"
  
  
  "Jag kan inte kolla lägenheten noga. Det finns så många lägenheter här, och hennes upptagen kvinna."
  
  
  "Har du något emot om jag kolla upp det på övervåningen?"
  
  
  Hon tittade på mig kraftigt. "Det är mot mig. Vem är du, snälla?"
  
  
  "Bara en Miss Hoffmann," sade jag. Han nådde upp i en minut och erbjöd kvinnan en handfull bolivars.
  
  
  Hon tittade på dem, sedan tillbaka på mig. Hon sträckte sig fram och tog pengarna, tittar över hennes axel i hallen. "Detta är nummer åtta," sade hon. "Dörren är inte låst."
  
  
  "Tack", sa jag.
  
  
  Jag gick upp för trapporna till sin lägenhet. Om jag har tur, jag ska kunna stoppa henne och Tanya och hennes vänner innan de får på planet till Moskva. Men jag var orolig - de förmodligen redan visste att ih tomten hade misslyckats.
  
  
  På toppen av det, kommit in i lägenheten. Minnen kom översvämningar tillbaka, den ena efter den andra. En bred soffa stod i mitten av rummet, precis som det var den natten när Tanya hade inte förändrat hennes kropp för att fånga en Amerikansk agent. Han stängde dörren bakom honom och såg sig omkring. Allt var annorlunda nu. Nen saknade liv, livlighet, att Tanya hade gett emu. Hon rotade igenom lådor av ett litet skrivbord stol och hittade ingenting, men ett par av teaterbiljetter. De kommer inte att göra mig mycket bra i de kommande tjugofyra timmar. Henne, gick igenom resten av lägenheten. Jag gick in i sovrummet och hittade ett skrynkligt tjurfäktning programmet i papperskorgen. Jag kände igen henne i Tanya handstil, eftersom hon gjorde anteckningar i programmet när jag var med henne på tjurfäktning. Bara en påminnelse om att plocka upp mat. Det var värdelös för mig. Det var bara kastas tillbaka in i papperskorg med ego när han hörde ett ljud i vardagsrummet. Dörren till korridoren öppnas och stängas, mycket tyst.
  
  
  Han nådde ut till Wilhelmina och tryckte sig mot stönande väggen bredvid dörren. Det andra rummet var tyst. Någon som följer efter mig. Någon som tittade på lägenheten och var rädd att jag skulle komma för nära för att lugna ner sig. Kanske är det Tanya sig själv. Han hörde ett nästan ohörbart knaka i en styrelse under mattan. Han visste exakt var denna styrelse eftersom han hade klivit på det själv innan. Det verkade inte finnas någon anledning att skjuta upp konfrontationen. Henne, klev ut ur dörren.
  
  
  I mitten av rummet stod en man med en pistol. Han var min mystery mannen, och gun var samma som han sköt mig i huvudet i Washington, och jag minns henne att se, i den vita korridoren i KGB: s laboratorier. Han vände sig om när han hörde mig.
  
  
  "Släpp det", sade jag.
  
  
  Men han hade andra idéer. Han sparken. Jag såg att han var på väg att skjuta en sekund innan skottet avfyrades, och jag duva till golvet. Gun ringde högt i rummet, och Gawk smällde in i väggen bakom mig, när det träffar golvet. Gun vrålade igen och dela upp trädet bredvid mig som den rullade över och började skjuta. Han sköt henne tre gånger. Den första gawk krossade lantern bakom skytt. I början av den andra in ego bröstet och knackade ego tillbaka till stönande. Den tredje gawk hit emu i ansiktet, öppen, under kindbenet, och flög mot huvudet, spattering väggen med en röd röra. Han slog i golvet hårt, men han kände inte ens det. Den person som följt mig under detta uppdrag har avlidit före jaget, kroppen blir medveten om det.
  
  
  "Skräddare!" Mumlade jag. Jag hade ett levande vittne, någon som kan berätta för mig allt. Men jag var tvungen att döda mitt ego.
  
  
  Han fick snabbt på fötter. Människor i byggnaden hörde skottlossning. Han gick över till liggande figur och såg in i sina fickor. Ingenting. Ingen id-kort, falska eller på annat sätt. Men det var en liten klottrade budskap på papper.
  
  
  "T. La Masia. 1930"
  
  
  Han satte papper i en minut och gick fram till fönstret. Shaggy kunde höra henne, och röster i korridoren.
  
  
  Han öppnade fönstret och gick ut på brandstegen. Några minuter senare var han på marken, lämnar byggnaden långt bakom honom.
  
  
  När hon gick ut, det var mörkt. Budskapet i den ton som spelas om och om i mitt huvud. Det var en restaurang som heter La Masia på Avenida Casanova. Hennes röst tystnade plötsligt, att komma ihåg. Jag hade hört talas om denna plats eftersom den var känd för sin hallaca, Tanya favorit Venezuelas skålen, om hon hade berättat för mig och hennes vän Ludwig sanningen. Kanske, tänkte jag, bokstaven "T" står för Tanya, och att den mystiska mannen, tydligen en rysk agent, som är avsedda att möta Tanya där vid 19: 30 eller 19: 30? Detta var en webb-leder som jag redan hade, så jag kunde följa den.
  
  
  Hans kom till restaurang tidigt. Tanya fanns ingenstans att se. De satte sig ned vid ett bord på baksidan av huset, där hon kunde ses utan att det märks, och Stahl väntade. Kl 7:32, Tanya kom in.
  
  
  Hon var lika vacker som jag mindes henne. Det var inte en illusion. Servitören ledde henne till ett bord framför entrén. Sedan gick hon upp och gick ner för den lilla hallen mot ladies ' rum. Han steg upp och följde med henne.
  
  
  Hon hade redan försvunnit in i rummet märkt "Damer" när hennes far kom till den lilla alkoven. Jag väntade på henne där, glad att vi skulle vara ensam och bort från folket i matsalen när hon kom ut. En minut senare öppnades dörren och vi var ansikte mot ansikte.
  
  
  Innan hon hann reagera, han tog tag i henne och pressade henne hårt för att klaga. Hon flämtade högt.
  
  
  Hon sa. "Du!" "Vad gör du? Låt gå för mig eller ska jag skrika på henne."
  
  
  Hon blev slagen i ansiktet av ee med baksidan av sin hand.
  
  
  Hon morrade på nä. - "Tror du att detta är någon form av experimentell psykologi spelet? ""Du och jag behöver använda mikrofoner och högtalare för att lösa poäng."
  
  
  "Om du säger så, Nick," sade hon. Hon höll hennes ansikte i sin hand. Ee Stahl ' s röst är mjukare.
  
  
  "Det är vad jag säger, kära," sade jag. Han lät stiletto falla i insidan av min högra hand.
  
  
  "Du kommer att... döda mig?"
  
  
  "Inte om du inte gör det absolut nödvändigt", sade jag. "Du och jag ska ut runt denna plats tillsammans. Och du kommer att agera som om du har en bra tid. Eller ska du få det i revbenen. Tro mig när jag säger till henne att jag kommer att döda dig om du försöker något."
  
  
  "Kan du glömma den gången när vi var tillsammans?" "Vad är det?" frågade hon i denna sensuella röst.
  
  
  "Ljug inte för mig, baby. Allt du gjorde var bara affärer. Nu få röra på sig." Och vara lycklig."
  
  
  Hon suckade. "Okej, Nick."
  
  
  Vi gick ut över hela restaurangen utan några problem. Hon kom med bil, så jag fick henne att köra mig dit. Vi spelade ett spel på honom, och han fick bakom ratten. Bilen var helt ensam i en mörk gränd.
  
  
  "Nu. Visste du träffar Hema på restaurang?"
  
  
  "Jag kan inte berätta det."
  
  
  Han satte en kniv mot henne. "Ta tailor, det kan du inte."
  
  
  Hon såg rädd ut. "Han är en agent."
  
  
  "KGB?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Du också?"
  
  
  "ja. Men det är bara tack vare min speciella kunskaper - eftersom jag är en vetenskapsman. Det motsvarade ihc."
  
  
  Jag tog bilen och körde till Avenida Casanova. Frågade jag henne. "Om att gå till kliniken?" "Och inte spela spel med mig."
  
  
  "Om jag tar dig dit, de kommer att döda oss båda!" sa hon, nästan tårar i ögonen.
  
  
  "Vilken väg?" - upprepa det.
  
  
  Hon var mycket upprörd. "Ta en rakt tur och följ boulevard tills jag berätta vart du ska vända igen."
  
  
  Det var gjort av pekare.
  
  
  "Var är Alexander?" frågade hon. "Den som var tänkt att möta mig."
  
  
  "Han är död", sa jag, inte titta på nä.
  
  
  Hon vände sig om och tittade på mig en stund. När hon tittade framåt igen, hennes ögon var inglasad. "Jag berättade för dem att du var för farligt", sade hon nästan inaudibly. "Nu har du förstört ih: s stora plan."
  
  
  "Tja, det kanske inte var så bra," sa jag tartly. "Var Dimitrov i kostnad för detta stora system?"
  
  
  Hon var chockad över att höra att jag visste att Dimitrov namn. Hon var en riktig nybörjare i hennes e-business, trots hennes fantastiska förmågor. "Du vet för mycket," sade hon.
  
  
  "Kommer jag att hitta ett ego i denna så kallade klinik?"
  
  
  "Jag vet inte", sade hon. "Han har redan lämnat. Sväng vänster in på nästa gata."
  
  
  Hon gav mig ytterligare rekommendationer, och jag följde dem. När jag visade henne skarpt rakt, vände hon sig till mig. "Jag vill veta. Vad gick fel? När fick du ut av hypnos och hur?"
  
  
  Han sneglade på Nä och flinade. "Jag har fått gå galen försöker att gissa sig till sanningen för de senaste dagarna. Nu ska jag låta er läsa hennes förmögenhet för ett tag."
  
  
  Vid nästa korsning, vi gjorde den sista tecknet till vänster, och Tanya berättade för mig att stanna upp framför det gamla huset. Bottenvåningen såg ut som en oanvänd butik, och de övre våningarna verkade öde.
  
  
  "Hans röst," sade hon mjukt.
  
  
  Dess motor för att lösa forskningsproblem. Jag tittade i backspegeln, hennes, och såg en annan bil dra upp bakom oss. För en stund tänkte jag att de kan vara Tanya vänner, men sen insåg jag att det fyrkantigt ansikte bakom ratten. Han lånade en CIA-mannen att hålla ett öga på mig.
  
  
  Min plötsliga vrede avtagit. Ego kunde inte klandra henne, med tanke på hur han hade agerat på sistone. Hon bestämde sig för att ignorera henne sentry oleoresin.
  
  
  "Kom in," sa Tanya till henne, viftade med pistolen mot henne.
  
  
  Vi fick ut. Tanya var spänd och väldigt rädd.
  
  
  "Nick, tvinga mig inte att följa med dig. HQ visade det för dig. Snälla, rädda mig. Kom ihåg de stunder vi hade tillsammans. Kan du inte glömmer bort det nu."
  
  
  "Ja, jag kan", sa jag kallt. Hon drevs av en ee " Luger "och gick runt byggnaden och trottoaren.
  
  
  Ingenting runt omkring var det bekant. När jag kom in, jag var kraftigt drogad, och när han kom ut, jag hade ögonbindel. Men jag mindes det ungefärliga avståndet från gatan till sidan gatan, och det var samma. Inuti, som vi ned för den branta trappan till källaren, jag räknade till så många steg som jag räknade när jag gick ut runt kliniken. Det var ingen tvekan om det - Tanya ledde mig till lion ' s den.
  
  
  Tolfte kapitlet.
  
  
  När vi kom in i den vita korridoren, hon började att komma ihåg mer och mer isolerade incidenter. Det används för att stå i den här hallen, och mannen som just dödat den i Tanya lägenhet höll mig här.
  
  
  "Du kommer ihåg," sa Tanya.
  
  
  "Ja, det var ett rum, en orientering i rummet. Hon var knuten till en stol."
  
  
  "Det är bara framåt."
  
  
  Sedan flyttade han ner i hallen. "Det var en annan man," sade jag. "Du har arbetat med honom tillsammans. Jag kom ihåg hennes namn som Kalinina."
  
  
  "Ja," sa Tanya kraftigt.
  
  
  Jag öppnade dörren för henne, vilket Tanya påpekade, att hålla min Luger redo. Henne, gick in med Tanya öppen framför mig. Minnen kom översvämningar tillbaka. Subkutan injektion. Hypnos. Audio-visuell sessioner. Ja, de gjorde ett jäkla jobb på mig för evigt.
  
  
  En stol med remmar och kablar fortfarande stod i mitten av rummet. Väggen hängde stönande, men en del var redan delvis demonteras. En tekniker som stod i närheten. Hennes kunskap om ego. Namnet Menendez kom till mig. Han vände sig om och såg uttryckslöst på mig för ett ögonblick.
  
  
  "Bra rayos!" sade han, mörk förbannelse som han insåg att egot underjordisk fästning hade brutit mot.
  
  
  "Stanna öppna här", sade jag, tar ett par steg mot honom.
  
  
  Men han fick panik. Han rotade i byrålådan bredvid honom och drog upp en pistol. Det såg ut som en standard Beretta gevär. När han vände sig mot mig, hans luger skott och träffa emu i dollar stack. Han kollapsade tillbaka på delvis isär bilen, spretande hand och fot, blicken fäst på taket. En gång i början ryckte, och han var död.
  
  
  En minut senare, Tanya röst bakom henne. "Nu är det din tur, Nick."
  
  
  Jag vände mig om och såg att hon hade tog en pistol och pekade det på mig. Jag ville inte titta på henne nära, eftersom jag bara inte se henne som en pil. Detta var andra gången hon hade varit fel om nah. Det var en sorglig men bestämda uttryck i hennes ansikte. När hon plockades upp av Luger, och sedan en liten pistol gick ut i rummet, och gawk slog mig. Han snurrade runt, slängde i en stor stol, och föll till golvet. Lyckligtvis, hennes skott var dåligt, och det som slog mig i vänster axel, inte i bröstet. Jag hade fortfarande Luger.
  
  
  Tanya riktar sig igen, och han visste att denna gång hennes mål skulle vara bättre. Jag kunde inte spela spel med henne. Hon bestämde sig för att ordna en visning. Hennes skott träffa luger och slog henne till den andra bilden. Tanya fast vid hennes liv och vacklade tillbaka, kollapsar på golvet.
  
  
  Han steg upp och gick fram till henne. Hon ligger på rygg, hålla blodig fläck på magen med händerna. Han svor och under hans andedräkt. Det var redan en glimt av djupa stötar i hennes ögon. Hon försökte utan framgång att andas Rivnenskaya.
  
  
  "Varför i helvete gjorde du måste göra det?" Jag frågade sorgset.
  
  
  "Jag... var för rädd, Nick. De kunde inte få henne tillbaka till Moskva... ett komplett misslyckande. Det gör jag verkligen... jag är så ledsen. Jag gillade dig så mycket." Hennes mål visade i sidled, och hon var redan död.
  
  
  Han lutade sig över henne för ett ögonblick, att komma ihåg. Även efter döden, hennes ansikte var vackert. Vad en blodig förlust! Han holstered den luger, fick upp, och gick till skåpet där teknikern tog fram en pistol. Jag öppnade några lådor och hittade anteckningar om mitt fysiska tillstånd. De, tillsammans med dessa maskiner, måste berätta en historia. Jag skulle ha bett henne att skicka fotojournalister här. Hårdvaran i sig skulle vara rubriken. Nu var han praktiskt taget frikänd. Och det skulle vara Kreml, inte Washington, som skulle vara förnedrad.
  
  
  Men där var Dimitrov? Om han skulle springa iväg nu, allt detta lämnar en dålig smak i munnen. Mitt arbete har varit värdefullt för mycket mer än bara pinsamt Kreml. Det var för att visa KGB att de hade gått för långt. Det var en korkskruv av professionella princip.
  
  
  Shaggy har hört henne i korridoren.
  
  
  Hennes byrå lådan stängdes och han tog pistolen igen. Jag hörde ett ljud i hallen.
  
  
  Hon kom till slut när en man körde genom hallen. Det var Kalinina, Tanya s kollega, kör tafatt med en tung resväska i handen. Han var nästan i slutet av korridoren.
  
  
  Jag skrek ut det. "Sluta!"
  
  
  Men han fortsatte att köra. Råttor lämnade snabbt sjunkande fartyget. Hennes skott träffa luger och träffa emu i höger ben. Han liggandes på golvet, bara korta av den avfart som ledde till trappan.
  
  
  Jag hörde ett ljud bakom mig. Vrida runt, såg hon en annan man, en kort, tjock man med en Khrushchevite ansikte - en annan man runt i KGB: s Våt Fall institutionen. Han pekade på två revolvrar på mig.
  
  
  Jag snuggled upp till stöna när han sköt och skottet träffar väggen bara centimeter från mitt huvud. Sedan såg hon en annan man i korridoren bakom skytten, en högväxt man med grått hår och en portfölj under armen. Det var Oleg Dimitrov, bosatta kameraman som är ansvarig för kniv. Han var den enda som verkligen älskade henne, det enda jag hade att förhandla med innan KGB verkligen insåg att de inte kunde spela spel med henne. Han sprang väldigt fort genom korridoren till den bortre änden, förmodligen för att den andra utgången.
  
  
  KGB-mannen sköt igen, och han hukade sig som en gawk whizzed över mitt huvud. Hennes skott på reumatism, men missade. Han vänder sig en tredje gång, men hennes sparken först, och slå till emu i ljumsken. Han skrek av smärta och föll ner. Men då Dimitrov hade försvunnit ner i hallen.
  
  
  Han sprang till den fallna agent. Han vred sig på golvet, svetten rann ner för hans ansikte, och en hes ljud kom från runt hans hals. Han hade helt glömt bort pistolen i sin högra hand. Det slås ut av ego ego händer och sprang ner för hallen. Han kommer förmodligen att leva för att se rättegången. Men jag trodde inte att han skulle vara glad om det.
  
  
  Jag följde Dimitrov in i ett rum i slutet av korridoren, men inne såg jag ett öppet fönster vetter mot en gränd. Dimitrov var inte där.
  
  
  Han kämpade genom fönster in i en mörk gränd precis i tid för att se en svart sedan ta fart runt om i bortre änden. Jag sprang ut i gatan och träffade en CIA-mannen där.
  
  
  Han sade, " Vad fan är det som händer, Carter?"
  
  
  Han tittade i den riktning som svart sedan var på väg ner boulevard. Han var säker på att han var på väg till flygplatsen. En timme senare var, en resa till Rom. Förmodligen, Dimitrov var på väg att flyga med dem.
  
  
  "Det finns flera Ryssarna dödade och skadade det," sade jag. "Gå och se till att de som bor kvar. Jag kommer till flygplatsen för att vara ih boss".
  
  
  Han tittade på den med blod rinnande ner för min arm runt kragen på min jacka. "Min Gud, varför har ni inte ta mig det med dig?"
  
  
  "Ditt jobb var bara att titta på mig, inte till stormstyrka. I alla fall, det skulle ta för lång tid att förklara. Se dig på förhör."
  
  
  Han kom in Tanya ' s bil och körde iväg. Om hon var fel och Dimitrov var inte på flygplatsen, hon skulle inte ha förlorat något. Det skulle ha utfärdat en allmän varning till emu och deltar Venezuelas polisen. Men jag var ganska säker på att min gissning var rätt.
  
  
  Tjugo minuter senare var han på flygplatsen. När han kom in i terminalbyggnaden, han kom ihåg hur stort det var. Det var byggd på flera nivåer. Även om Skylten var där, det är väldigt lätt för mig att egot var förlorat. Om han hade gissat om flyg till Rom. Det var en TWA flight som var planerad att ta av i en halvtimme. Henne, gick till biljettkassan. Dimitrov var inte till någonstans, så hon fick frågan om agentens nen, att beskriva det i detalj.
  
  
  "Ja, ja. Den person som matchar denna beskrivning var här, med undantag för den person som hon såg med mustasch. Han var här för bara några minuter sedan."
  
  
  "Hade han något bagage?"
  
  
  "Han kollade inte, sir."
  
  
  Jag har listat ut det. Och Dimitrov s moustache skulle ha varit lätt.
  
  
  "Jag tror att han nämnde ett namn... Giorgio Carlotti," sade Clera. "Han hade ett italienskt pass."
  
  
  "Och han bara kvar?"
  
  
  "Ja sir."
  
  
  Ego tackade henne. Dimitrov var här, han var säker på det nu. Jag kunde bara gå fram till grinden och vänta på honom att visa upp, men det är fortfarande en bit av lycka. Dessutom kommer det att finnas en skara av resenärer vid grinden. Om Dimitrov hade bestämt sig för att slåss, det kunde ha varit mycket förvirrande.
  
  
  En närliggande magazine shop checkat ut henne, men Dimitrov var inte där. Då henne, gick till valutaväxling fönster. Hon gick även ner till cellen i delar, bagage och frågade. Dimitrov verkar ha försvunnit.
  
  
  Han hade bara vänt hörnet när han märkte honom.
  
  
  Han var på väg till männens rum med en portfölj under armen. Han såg inte mig. En grå mustasch förändrats egots totala utseende. Det var lite kamouflage, men han hade inte tid för en som är bättre.
  
  
  Dimitrov in i badrummet och dörren stängdes bakom honom. Förhoppningsvis, toalett var inte svämmar över.
  
  
  Den Luger drog henne ut när det öppnade dörren.
  
  
  Inombords var han bara om att tvätta händerna i diskhon mittemot det lilla rummet. Han såg sig omkring och var glad över att se att det fanns ingen annan i rummet.
  
  
  . Dimitrov tittade i spegeln och såg min spegelbild i nen. Ego ' s ansikte var grått med rädsla.
  
  
  Han vände sig mot mig, nådde in i hans jacka, och vände. Han var desperat försöker få sin pistol ut. Han tryckte av på luger och hörde på en tråkig klick.
  
  
  Han tittade på pistolen. Henne, visste att kameran var laddad. Det bara hostat än - en defekt kassett, något som bara hänt en gång runt en miljon gånger. Han tog tag i ejektorn med hans blodiga vänster hand.
  
  
  Men det fanns ingen tid. Dimitrov drog ut en stor parabellum mauser och syfte det noga på mina bröst. Han satte sig ner och ringa.
  
  
  Det duva att det kaklade golvet. Den gawk hit kakel bredvid mitt huvud och rikoschetterade runt i rummet som Hugo låt den glida in i min hand. Han vände sig plötsligt till Dimitrov och lanserade stiletto. Det smällde till Ego övre delen av låret.
  
  
  Jag hade hoppats på en torso, men jag antar att jag hade tur att ha träffat något under givna omständigheter. Dimitrov skrek som stiletto hit egot och egots mauser föll till golvet. Han drog fram en lång kniv och tog sin förlorade pistol.
  
  
  Under tiden, en dålig kassett från Luger hade kastat ut henne, och det clattered till golvet. Han syftar till att Dimitrov samma sätt som syftar han på den Mauser. När han nått för det, han tittade upp och såg att han inte har en chans.
  
  
  Han höjde sina händer och backade bort från pistolen. Se mitt uttryck, att han plötsligt till orda. "Okej, Mr Carter. Du har vunnit. Jag överlämnar det till dig."
  
  
  Jag fick till mina fötter, och han fick upp det också. Vi blev stående tvärs över rummet från varandra, våra ögon låst. Min vänstra arm började fruktansvärt ont.
  
  
  "Du gjorde ett stort misstag, Dimitrov," sade jag. "Du valde AX för att förödmjuka oss."
  
  
  "Jag kräver att lämnas över till polisen," sade han. "Jag gav upp..." Han sakta sänkte sina händer, för att sedan plötsligt nådde upp i en minut, och en liten Derringer dök upp i hans hand.
  
  
  Han drog in avtryckaren på Luger, och den här gången pistol gick. Gawking fångas Dimitrov strax ovanför hjärtat, och kastade egot tillbaka. Ego ögon stirrade på mig storögt för ett ögonblick, och sedan han frenetiskt tog handdukstork bredvid honom. När han föll, tyg handduk flög ut ur dispensern som en lång ark att hälften täckt hans orörliga kropp.
  
  
  "Din Kreml chefer kan tänka på det nästa gång de kommer upp med en storslagen plan", sa han till trupu.
  
  
  Luger gled det tillbaka in i sitt hölster. Hugo var bara att sätta tillbaka den i sin skida när två poliser brast ut genom dörren, vapen dragna. De tittade på Dimitrov och sedan på mig med ett bistert uttryck.
  
  
  "Qué pasa aqui?" och en av dem skrek.
  
  
  Hennes emu visade upp sitt ID-kort. "Ring chefen för säkerhetspolisen," sade jag. "Berätta för em att alla ryska konspiratörer har gripits."
  
  
  "Du, Senor Carter," sade mannen.
  
  
  Han gick ut genom rummen och gjorde sin väg genom mängden av nyfikna resenärer till närmaste lucka där han kunde ringa henne. I hennes inre öga, jag memorerade placeringen av underjordiska KGB: s högkvarter den bisarra laboratorium där ett fantastiskt experiment som utfördes på en mänsklig försökskanin - på mig. Hawkeye kommer att vilja flytta dit för att lindra CIA-mannen och tala om för polisen vad som hänt. Han skulle ha varit säker på att pressen hade rapporterat historien korrekt.
  
  
  Han fick telefonnumret från agentens biljett kontorist, men stannade för ett ögonblick innan du slår numret. Jag gillar inte uppdrag som slutade med scenframträdanden. Det kommer fler sådana möten, och jag kommer att berätta min historia för en massa människor. Jag behöver inte det just nu. Jag behövde en kväll med en flicka som Tanya Savich. Jag var hemsökt av åsynen av hennes livlösa kropp, fortfarande vacker i döden. KGB eller inte, hon var speciell.
  
  
  Han tog ett djupt andetag och låt den långsamt ut. Ja, kanske om jag hade tur, det skulle vara en annan brunett med djupt blå ögon och en sensuell spinnande röst. Och hon kanske inte skulle ha varit en fiende agent, och skulle jag inte ha haft att döda henne. Det var något som höll mig att gå igenom de närmaste veckorna av byråkratiskt krångel.
  
  
  Han plockar upp den och ringer upp Hawke ' s nummer.
  
  
  Kommentar
  
  
  "VI KOMMER ATT BEGRAVA DIG!"
  
  
  Det kommunistiska hotet har aldrig känts så verkliga! Inte förr hade AX tilldelats Killmaster till hans nya uppdrag än kom ett meddelande från dem-de var hotar att hantera ett ödesdigert slag mot den internationella inflytande av de länder i nord-och sydamerika.
  
  
  Det var uppenbarligen ett jobb för Nick Carter - de dödligaste av sin karriär. Killmaster var förutbestämd att spela den viktigaste rollen i den djävulsk komplott, chef för AX. Vad gjorde de med honom? Gjorde de verkligen skapa AX s mest värdefulla medel mot just de krafter han hade svurit att skydda? Det var inte förrän Nick föll under inflytande av en sensuell ryska operativa han började förstå hur ego användes. Men det var redan för sent? Gjorde egot känner redan hör till KGB?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Timme för Vargen
  
  
  översatt av Lev Shklovsky i minnet av hans förlorade son Anton
  
  
  Original titel: Timme För Vargen
  
  
  Första kapitlet
  
  
  En fighter jet dundrade förbi mig, sopa vägen framför mig.
  
  
  Han förbannade den pilot och alla egon av hans förfäder som han vänt ratten på sin Jeep med all sin kraft. Det kan spara dig som insats. Vägen var inget mer än en djup vagn trail mot bergväggen, och århundraden gamla diken höll upp precis som en skruv på den tunna däck av min 11cv. Det kunde bara gå på ett sätt, och det fanns spår i den riktningen. Med tanke på de stenar på höger sida och den djupa avgrund på vänster, var detta också en bra sak. En mörk, tunn skogen omslöt mig på den glesa, raka ändar, och även om jag kunde ha gömt den från fighter under inky svart bladverk, det skulle ha varit en Pyrrhisk seger. Jag var jagad av ett regemente i den Jugoslaviska soldater, och Gud vet hur många runt dem gick genom bergen som omger mig.
  
  
  Citroen kolliderade med en stor sten på vägen och kastade mig tillbaka mot väggen. När bilen sjönk igen, resten av avgasröret lossnade. Interiören var fylld med avgaser. De skruvar och muttrar som kom ut snabbt, och den enda chansen jag hade var att köra. Han tittade upp genom den krossade vindrutan. Stridsflygplan flög snett. Egot corps lyste i månskenet och blev en glödande silhuett som det härstammar direkt ytterligare en avgift på mig.
  
  
  Jag tror inte att han skulle ha flyttat i mer än ett par sekunder. Förresten, hennes borde ha varit döda för länge sedan. Jag hade varit slåss mot mina förföljare i nästan en timme, och det enda jag lyckades göra var att förvirra min läggning. Jag gick igenom alla möjliga sidogator, och hur de minskat gjorde mig rädd att de skulle försvinna in i ingenstans. Jag hade ingen aning om var jag var, utom på en brant klippa någonstans i Dinariska Alperna. Det måste ha varit ett skydd i dalarna, men allt jag såg var en armé, kulor, och det jävla planet. I den nuvarande situationen, skulle detta vara flödet av mitt uppdrag, och AX kan förlora Agent N3, men jag har inte glömt att det redan har hänt för att NI och N2, för många år sedan på olika platser.
  
  
  En fighter jet som kom för att hälsa på mig med nåd skott. Han körde så fort han kunde i riktning mot Brand Ego. Den gamla 11cv skakade fruktansvärt. Citroen 11cv producerades från 1938 till 1954, och från hur den reagerade, jag var ganska säker på att jag hade ett ego prototyp. Strålkastarna på den utskjutande instrumentbrädan aldrig fungerat, så jag kunde inte säga hur fort jag körde det. Åtminstone var det möjligt att få på gasen. Jag trodde inte det skulle vara nog, men det var den enda chansen jag hade med som närmar sig plan som dök i för att avfyra sina salvor.
  
  
  Citroen skakade i protest, och bruset av avgaserna gjorde sådant oväsen att jag inte ens kunde höra mina tankar. Vinden blåste genom det öppna vindrutan, frysning mina öron och gör mitt hår som slingrade sig runt mitt ansikte. Planet var nu så nära att jag hade fått intrycket av att egot skulle svälja upp luftintaget.
  
  
  Hennes hån tryckte med all sin kraft. Kulspruta kaliber .50 skytte skurar från fighter ' s vingar. Vägen framför mig bröt, och bilen var täckt i regn runt stenar och jordklumpar av hård jord. Bilen studsade och undvek kulor, och med ett plötsligt utsläpp av ånga, han visste att de hade träffat kylaren. Kokande vatten fräste upp och sprang ner mitt ansikte i moln av brännande ånga. Han steg på gasen och tar fart igen. En vindpust, som jägare flög förbi mig för evigt, det var den död tystnad som nästan alltid följer en attack. Han lyssnade till sin egen andning långsamt kommer ut runt hans lungor. Tillfälligt uppskjutande.
  
  
  Men F-86 var redan vända igen för en attack, och han visste att piloten skulle slå mig förr eller senare. Ja, F-86 Sabre. De Jugoslaver som hade dem i tillägg till 150 F-84s. Jag tror att det som sårade mig mest var att veta att Uncle Sam ' s rösta-rösta gåvor skulle döda mig. De Jugoslaver använda Sabre att bekämpa partisaner i smala klyftor, eftersom supersonic F-X4 och MIG-2I rör sig för snabbt för att en sådan höjd. Sabel hade alltid varit den bästa fighter, men överlägsenhet i luften gjorde inte så här, inte mot den gamla Citroen.
  
  
  Webben anledningen till att han fortfarande var vid liv, var för att jag visste något om ego, kulsprutor, såsom en gräns på antalet rundor i tidningar som skulle tömmas efter trettio sekunder för kontinuerlig eldning. Piloterna fick lära sig att skjuta i skurar av en till två sekunder. Men på grund av den Sabre är balans, det finns fyra kaliber kulsprutor .50 drunkna i näsan på grund av rekylen. Så det finns en tendens att skjuta framför mål. Så de Slaviska pilot skott där han skulle ha varit om han inte hade hånade henne och flyttade på samma hastighet. Tack vare min kunskap om kombinationen av korta skurar, näsa och dykning, det stått emot fyra attacker, men jag tvivlade på att det skulle fungera tills illern sprang ut på bränsle och piloten var tvungen att återvända.
  
  
  Jag vände på det för att få de tecken och natt för skuggan av träden föll på mig. Sabre svävar bakom mig, väntar för mig att komma ut på en rak sträcka av vägen för att slå den. Jag lutade mig över ratten och kände svetten dränka mitt ansikte, min rygg muskler att spänna sig som om de hade känt effekterna av kulor. Om piloten bestämde sig för att prova en bakre attack, min beräknade power reserve skulle kunna minskas med ungefär hälften. Citroen helt enkelt inte har fart för att kompensera för denna skillnad.
  
  
  Vägen såret genom flera skarpa svängar. Motorn hostade, hot av brist på vatten, och saktade ner när hon tvingades tillbaka uppför backen. Han kunde komma ut och springa snabbare, eller så tänkte han desperat. Jag var halvvägs ute, försöker göra en sista ansträngning.
  
  
  Skytte började någonstans i närheten av buskar. Kulor borrade igenom den sidan av Citroen, och jag var besprutas med skärvor av glas från sidan windows, som slet beläggning i strimlor. Soldater kantade vägen med dödliga automatiska gevär. Att gå runt bilen skulle vara att begå självmord. Han lutade sig djupare och mer under kanten på den smala vindrutan, så nästa omgång av skottlossning skakade bil. Från och med nu, vagnen spår måste utföra all kontroll.
  
  
  Vägen var vacklande i det kalla månskenet. Från min position, jag kunde inte säga hur lång vägen skulle ändå vara klart, men jag hade en sorglig känsla av att det skulle vara lång nog för Sabre till attack igen. Fler skott ljöd i skogen, fortfarande utspridda, vilket tyder på att huvuddelen av soldaterna hade ännu inte kommit. Inte för att det betydde mycket: jag var instängd, oavsett hur du såg på det.
  
  
  Sergei filtreras genom träden och nådde huven och taket. Hon hörde det avlägsna ljudet av en fighter jet eftersom det närmade sig. I krossad backspegel, hon fångade en glimt av ett ankommande plan. Den bild fylld spegeln, och en crossfire rasade över mitt huvud. Han försökte att uppskatta avståndet igen, den här gången förlitar sig främst på sin intuition, och ändrat sin tidigare taktik, avsiktligt fördröja till sista stund, då revving upp igen. Citroen var en envis Fransman. Han vägrade att ge upp. Han kastade fram med en kraft som jag trodde att han skulle användas för en lång tid sedan.
  
  
  Men det var inte tillräckligt. Den här gången, pilot kompenseras för näsan rulla så exakt som möjligt, och stål-mantlade kulor tore Citroen från aktern till kylargrillen. Ratten visade henne till höger, som är vinkelrät mot spåren, så att de flesta attacker absorberades av den nästan vertikala karossen. Men instrumentpanelen var hopplöst förstörd, och även något fick under huven. Flames kröp över golvet. Elden var varm, och en tjock, fet moln av rök omslöt mig. Citroen var döende. Däcken slets i stycken, och bränsletanken var läcker. Framaxeln på vänster studsade, och allt under slets i bitar.
  
  
  Fälgar utan däck gled längs spåret. Jag kunde inte kör längre. Det var en hel del blod rinnande ner för hennes kind, men jag kunde inte berätta hur dåligt hon kom till skada. Bilen var nu i rullning under lie, den rivna metall gråter i en galen och blinda raseri, och sakta började falla från slutet av backen i ravinen.
  
  
  Hon desperat klamrade sig fast vid sätet, bita sig i läppen i den bländande smärtan av hennes brännskador. Citroen skakade våldsamt och kastade mig våldsamt i den andra riktningen. En tung start träffa henne på dörren och det svängde öppen. Lyckligtvis 11cv har tuppar i ryggen, så dörren svänger öppnas i vinden. Det var det enda som räddade mitt liv. Nästa sak jag visste att jag hade ramlat ut och rullade ner den dåliga vägen, ta tag i vägen för att hålla från att falla ut i slutet, vilket var tio centimeter ifrån mig.
  
  
  Bilen gled längs kanten, krossa stenar, buskar och träd, som rullar fram och tillbaka och gör sin väg till botten av en djup ravin. När den nått botten av stenig ravin, att det exploderade i ett hav av röda flammor.
  
  
  Jag vacklade ut i buskarna, torka blodet från mitt torn dölja, och mitt liv tvinnade med chock och kväljande illamående. Himlen blev röd genom att bränna kroppen av Citroen nedan. Jag var tvungen att skynda sig. Och om jag inte hade varit för snabb, jag skulle ha haft hundratals soldater runt omkring mig, lockade av bilen explosion. Men jag var tvungen att stoppa i en minut för att hämta andan... Då han kröp på genom buskarna.
  
  
  Min lilla gas bomb fortfarande var tejpade för att mitt ben, även om du inte skulle förvänta sig att den jävla saken att göra mycket bra i en så öppen plats. Min rakbladsvass stilett hade dragits från sitt ego balja och var nu i min hand. Hon hade tömts av sin Luger när det bröt igenom checkpoint nordost om Metkovich, och nu pistolen var där, bland de brinnande resterna av 11cv. Men det gör inte mycket skillnad. AX hela arsenal av vapen skulle vara värdelös om soldaterna märkte mig nu. Ih var för mycket att kämpa med.
  
  
  Metkovich var i början av min mardröm. Innan allt gick smidigt. Han kom i Jugoslavien på en italiensk trålare, och sedan simmade till land. Metkovic var något inre, en ny jordbruks-stad någonstans vid foten av Dinariska Alperna, en sträcka som skilde den Dalmatiska kusten från Bosnien och Hercegovina. I Metkovich, en kontakt person som presenterade mig med dokument, kläder, och en bil. Kontaktperson var en lugn kroatiska med ett uttryckslöst ansikte, men jag slår vad om att uttrycket kommer att förändras så fort han får reda på vad som hänt ego i den berömda Citroen. Mina dokument såg bra ut, men mitt arbete stövlar passar som en cirkus clown tofflor, och mina byxor, tröja och tjocka läder jacka som passar mig så tajt som en korsett runt whale revben.
  
  
  De dokument som är permanenta och kan också utvecklas, även om de såg helt lagligt, du inte ens passera säkerhet inlägg på checkpoint. Jag var tvungen att kämpa mig igenom ett majsfält till en annan väg, och från det ögonblicket var jag på kör. Fortfarande, soldaterna ville inte ge upp. Jag hoppades att de skulle tro att jag var död när de såg bilen exploderar, men jag var inte så lycklig. Han kunde redan se den annalkande lyktor, och från tid till tid, kunde han höra sergeanter och skrek som en sökning. Det kan vara sa att han fortfarande var på flykt.
  
  
  Skogen var tyst med undantag för den konstanta känslan av soldater och enstaka skällande hundar.
  
  
  Jag visste att jag snart skulle gå in i ett glest bevuxna området, eftersom skogarna här var oftast inte mer än ett par kvadratkilometer, eftersom hela territorium på hotellet var för torr. Men i den mörka skogen gav ändå intrycket av ett stort valv. Det verkade att växa i all oändlighet på små backar och dalar bevuxna med knotiga gamla ekar. Träden tog på groteska former som de behöver för att hitta ett sätt ner växte i mig, men det var fortfarande ingen väg.
  
  
  Jag var tvungen att gå på nedervåningen. Vägen var fylld med soldater, och mer och mer ih grupper rusar genom bergen på andra sidan. Det fanns inget annat val än att gå ner. Men berget fanns kvar, som om att håna mig för evigt, för brant, för hal, och alltför nakna för att försöka.
  
  
  Han var utmattad, och smärtan från hans skador var outhärdlig. Det var svårt att andas. Han slutade på åsen. Plötsligt, han hörde det dova sorlet av vatten. Jag visste att det skulle komma från någonstans framför mig, men det enda jag kunde se var en smal depression som sakta klättra upp för klipporna och igenvuxna på kullen. Om det var vatten, det måste vara en flod: ljudet var för starkt för en ström. Och floden innebar en ännu djupare dal som nu förmodligen skära genom berget, ängen till vänster om mig. Detta innebar för mig att lutningen skulle ha rock på minst två till fyra sidor, så jag kunde inte gå någonstans, men i armarna av soldater med ih hundar.
  
  
  Nu är hon också kunde höra hundarna skälla. De förde hundar, troligen tagen från gränsvakter. Han gled ner i backen, korsade en liten depression, och klöst sin väg till den sista toppen. Ljudet av hundarna bakom mig växte sig starkare. Hur i Jesu namn har de att följa mitt spår? De tvungna att ha en bra känsla av lukt..
  
  
  Den sista droppen var mycket branta och täckta med stora stenblock. Hennes far grep brände hans händer ordentligt och steg över köl. Sedan tog han en skarp rakt tur och snubblade längs kurvan av avsats. För en minut, ljudet av vattnet stannade, tunn lugg petade upp och försvann igen. Jag gick ut genom kanten av skogen, och som jag förväntade mig, nått klippan som avbröt min sista utväg. Det var nästan vertikalt och hal och brant ner i en ravin som var så mörka att bara ljudet av vatten under mig som anges vad som väntade på mig när jag någonsin nått botten av det.
  
  
  Vibrerande från bultande smärta i bröstet och huvuden, stod han i förtvivlan, tittar åt båda hållen på ravinen. Månen kom fram bakom molnen och lyste med full kraft igen. Några meter till höger om mig, och samma antal meter under henne, jag såg ruinerna av en Romersk akvedukt. Nästan allt som var kvar av det var en rad av sten valv, som högar, som steg över en rad av granit tänder och fibrer växter. Det skulle vara som att korsa Niagara Falls på en sliten lina, som skulle göra mig till ett idealiskt mål för soldater. Om, naturligtvis, kan jag få ner det levande för att prova.
  
  
  Böjd över, han sprang längs kanten, trycka på hans vänstra arm till hans kropp för att motverka den kraftiga smärta. Jag undrade om jag hade brutit hennes revben eller bara slits i en muskel när jag rullade runt bilen. Han hade nästan nått den uppriktiga punkt över akvedukten när han hörde shaggy nära mig. Han lutade sig framåt på magen och tryckte sig mot marken, med lätta andetag genom hans öppna mun.
  
  
  De två närmade mig i spänd spänning, ovetande om att jag var tillräckligt nära för att höra ih är mjuk viskning. De tjeckiska M61 submachine guns. Männen tog några steg och stannade, nervös och utan tvekan önskar att de var någon annanstans som natt. De är för långa på special ops chase. Han var tänkt att titta på dem utan att göra några ljud.
  
  
  Utan ett ord, han kröp ner i den djupare skugga och gick att luta sig mot ett träd. De närmade sig mig, ju mindre man lutar sig lite framåt, som om att försöka genomtränga mörkret med ögonen. Hon var helt stilla, och han såg inte mig tills han nästan klev på mina fötter. Då han nått ut med sin vänstra hand, tog ego hakan, och slog hans huvud bakåt. Med sin högra hand, han tryckte stiletto till Ego halsen.
  
  
  Soldaten gjorde ett gurglande ljud och föll, blod rinner över hans ego tunika. Hennes kropp vände sig mot den andra mannen innan han kunde sikta runt hans M61, och hamnade på Nen, medan hon kastade en kniv mot honom. Han instinktivt vände sig bort, orsakar hans död kamrat att falla mellan oss och bete ego med pipan på sitt gevär. Det var ljudet av tyg riva, en undertryckt förbannelse, och sedan min kniv nå målet under bröstbenet, i ego för att sätta en dollar. Han snyftade sakta och föll till marken intill hans följeslagare.
  
  
  Hennes tanke var att ta ih vapen med henne, men då bestämde sig för att lämna egot på plats. Det skulle vara trevligt att ha submachinevapen, men om ih plockade upp det, skulle det göra mig ännu mer trött och bär ih skulle nog sakta ner min härkomst till akvedukten. Han sprang fram till kanten av ravinen och tittade ner. Kanalen som en gång fortsatte genom hill där jag står nu, men över åren har det blivit igensatt, möjligen på grund av ett stort jordskred. Hon kunde inte få ut den vik av landet där det hade hänt, eller skarp vinkel mellan olika lager som låg på toppen av akvedukten. Så branta som denna lutning var, det var bättre än det vinkelräta väggar på vardera sidan.
  
  
  Så snabbt han kunde och sänkte sig den farliga backen, klamrar sig fast vid klipporna och ta tag i växter och plantor för att hålla från att falla. Trots mina ansträngningar, ett jordskred gick igenom den lösa stenar och lera, och jag smakade på den i slutet av akvedukten. För ett ögonblick trodde jag att jag hade brutit min vrist, men hon höll min alenka som hennes steg upp och försiktigt gled runt kalksten avsats. Akvedukten genomkorsas gorge med gamla ruiner som kan rasa under mig när som helst.
  
  
  Han började krypa på alla fyra. Jag fick välja min väg noga. Jag var ungefär tio meter framför den gigantiska stöd pelaren när ett gällt skrik ljöd från kullen ovanför mig. Döda soldater hittades. Han kunde höra dem som löper genom buskar och löv, och sedan mer skrik. Han vände sig om och såg soldater stod vid kanten av ravinen. Alla ih M61s började skjuter samtidigt... Bitar av granit, skärvor av skiffer, och växter som regnade ner på mig i skyfall. Jag tryckte mig mot klipporna, lite skydd jag kunde hitta, och nu ska jag krypa tillbaka, jag vet inte vart jag ska. Mina balett tofflor halkade, vilket bitar av den kollapsade akvedukten att komma ut. En stad av rikoschetterande kulor och splitter svepte förbi mig som en svärm arga bin. Flera personer gled ner i backen. Två fighters stoppat i början av kanten och började skjuta genom sina kulsprutepistoler. Jag desperat klamrade sig fast vid klipporna, min hopfällbara dollar stryk mot mina revben.
  
  
  Inspelningen stoppas så snabbt som det hade börjat. Hon låg orörlig. Odin runt de två männen började skratta, bryta tystnaden, och då ville kasta sig över mig. Han sätter in ett nytt magasin i sin submachine gun. Min kniv var smart med blod. Han tyst torkade av den på sin byxa ben och höll hårdare i handen, väntar på ego att närma sig. Hon hörde en man komma slickar upp till slut på mig. Hennes förblev orörlig. Min enda chans var att han skulle vara övermodig efter hans tur med kulspruta. I mörkret var det svårt att veta om hon levde eller inte, och han var att räkna på de element av överraskning.
  
  
  Han var nu halvvägs till där hon låg. M61 ego tidningen trycks framåt, och det svängde något som det gick. Egots ögon vandrade nervöst och så, och han väntade tills han var till hälften vänt sig bort, sedan hoppade upp och tappade stiletto.
  
  
  Overhead kasta var tungt och bra, och bladet försvann in i soldatens vänstra bröstet. Min kropp spänd och jag var rädd att han skulle falla av akvedukten innan jag kunde nå honom. Egot tog tag i den och lyckades dra ut kniven precis innan det började att falla. Kniven kom ut ren. Han vände sig om och tittade på mig öppet. En blick av förvåning och ont dök upp i Egots ögon, och sedan en tråkig tomrum som kulsprutor öppnas upp igen.
  
  
  Hennes ego kroppen använde henne som en sköld. Kulorna träffade emu i ryggen och skakade det som en trasdocka. Han försökte att glida med ner akvedukten, men det var omöjligt att hålla sitt ego i schack och hålla balansen på samma gång. Gawk fastnade i min jacka, och jag kände en brännande smärta som det brände min sida. Mina fingrar förlorat sitt grepp. Soldaten rullade åt sidan och sedan föll av akvedukten.
  
  
  Sedan han förlorade sin balans på ojämn yta. Han vacklade, försökte att ta på, men det var hopplöst. När jag gled över kanten, jag tog tag i hennes ego med all styrka jag hade fortfarande. En kall vind tjöt ner i ravinen. Mina fingrar var stelfrusna, och han kunde inte hålla på längre. En droppe vatten dök upp genom sprickor ovanför mitt huvud, som om den hade drivit runt stenen från mitt grepp. Den gled långsamt ner och fuktad min läpp. Det var den sötaste vatten hon någonsin smakat.
  
  
  Då sten föll samman under trycket av mina händer, och jag föll...
  
  
  
  
  
  Kapitel 2
  
  
  
  
  Jag återfick medvetandet i ett hav av smärta som förvandlas till en instinktiv blind panik, och min hand kändes smidig, hårt trä. Sedan insåg jag att jag inte var fallande, och att den Jugoslaviska soldater inte längre var någon som följde efter mig.
  
  
  Han försökte skaka på huvudet, men det var tungt. Mina ögon verkade vara limmade stängas, och ih kunde inte öppna den. Gradvis, mina tankar blev konsekvent som jag trängt in i tjocka lager av undertryckta minnet. Han tänkte kasta den gamla Citroen under kulor. Jag mindes den lilla chans akvedukten hade gett mig, och det meningslösa kamp skulle jag kämpade för att fly från mina förföljare när jag hade kommit över det. Och obeveklig ström som mina fingrar gled av sten. Känslan av att falla, med en sista tydlig tanke, hur man kan stoppa det och döda dem som fick mig att falla in i denna falla. Det måste vara en fälla, det fanns inget annat svar. Sedan var det dimma, när den iskalla, plaska med vatten nådde mig och översvämmade mig. En tid av kallt och blött, ego krossning hårdhet och inget mer.
  
  
  Ingenting, fortfarande en iller. Banken fast i mitt bröst. Han kunde känna det nu. Jag hade inte någon anledning att överleva, men det gjorde jag. Sedan var det behaglig känsla av mjuka fingrar smeka min hud och känns som en våt trasa i ansiktet.
  
  
  "Ssst,"en röst som viskade. Sedan en mjuk röst på serbokroatiska fortsatte: "Lugn. Du är säker nu.
  
  
  Från en bit bort, han hade hört av en annan kvinnlig röst, som sade tvärt, " Shut up, Arvia!"
  
  
  Långsamt, jag öppnade ögonen och märkte att jag tittade på en ung ansikte. Flickan låg på knä bredvid mig, nästan krama mig, lutar sig i. Hon var ung, i tjugoårsåldern, klädd i en mörkblå kjol och en ljusblå broderad blus. Hennes långa, raka hår var färgen av polerad koppar. Han kanske är död, och det är himlen, tänkte jag.
  
  
  Flickan vred på huvudet och sa över axeln: "mamma, Mamma, han är äntligen vaken."
  
  
  "Då gå att hitta din far omedelbart."
  
  
  Flickan tittade på mig igen. Hon tryckte på tyg till hennes panna innan du står upp. Hon torkade sina händer på hennes långa kjol. Hennes hår föll ned till hennes axlar och rullade runt hennes fulla bröst.
  
  
  Frågade hon. "Vem är du?"
  
  
  Innan hon kunde svara, hennes mamma skrek: "Arvia, gå och hämta din far omedelbart."
  
  
  Flickan sträckte sig och skyndade mig till dörren. Mina ögon följde de vackra linjerna av hennes unga kropp, linjerna av hennes bröst och ben. Hon lämnade dörren på glänt, och jag såg att det var dagsljus. Men solen knappast trängt in i det inre av denna litet fyrkantigt rum. Det borde ha varit en gård rummet, med tanke på de trä-golv, trä-väggar och halmtak. Det var dåligt inredd, med rå provisoriska möbler, mörk och gamla. Det var en öppen spis över från mig, där en liten, undersätsig kvinna var omrörning något i en tekanna. Hennes hår var ashen grå, bundna tätt i en knut på sin skrynkliga runt ansikte. Bonde kvinnor leda en mödosam livsstil, och åren ta ut sin rätt. Hon helt ignorerade min fråga och inte berätta våra ord.
  
  
  Hon var utsträckt mot väggen, insvept i ett par av tagel filtar. Av stickande känsla på hennes hud, jag visste att jag var naken. Hon såg min våta kläder på en lina över kvinnans huvud.
  
  
  För en lång tid fanns det inget ljud till oss, med undantag för transporter av den gamla kvinnan. Då öppnades dörren och Arvia kom in, följt av en tjock man med cerro-svart hår, en lång mustasch, och stora röda öron. Elden i Hans Ego härd skapar en skarp relief, med betoning på skarpa linjer och vinklar, djupt liggande ögon och en smal mun. Han bara talade när han öppet stod framför mig, och då fortfarande tvekade, att först ta ett djupt andetag.
  
  
  "Så du är vaken," sade han till sist. "Vi var mycket oroade. du... jag har sovit så länge.
  
  
  Hur känner du dig just nu? Arvia frågade hon bort de grötomslag.
  
  
  Jag mår bättre", sade jag, att hantera för att sätta ett leende på mitt ansikte. "Säg mig, var är hon nu?"
  
  
  Detta är byn Jzan på Floden Neretva.
  
  
  Jag var ganska nöjd med denna information. Metkovich var också på Neretva, strax innan älven förvandlas till ett stort delta. Och eftersom floden var bara några hundra mil lång, det betydde att jag fortfarande var i området av mitt uppdrag. Henne, lutade sig mot gnälla, och frågade: "Jzan är en liten by?"
  
  
  Den gamla människan munnen, vridna i ett syrligt leende.
  
  
  Odin på de minsta. Och det blir mindre.
  
  
  "Är det över Mostar?" Mostar är en liten by i bergen omkring trettio kilometer från Metkovic.
  
  
  "Vi är här, halvvägs mellan Mostar och Konic, där vägen går från floden."
  
  
  Han slickade hans läppar. "Så vi är nära Aptos?"
  
  
  Flickans ögon uppspärrade i skräck, och hon tycktes blekna under hennes solbrända hud. Rynkar pannan, min far spetsade läpparna och skakade på huvudet eftertänksamt. "Ja," sade han mjukt, sedan upp en köttig, callused hand. — Jag tror att vi har pratat nog.
  
  
  "För mycket, Josip," kvinnans ego lagt till. Hon kom fram till mig med en stor mugg rykande soppa. Hon gav mig muggen, och han lutade sig på armbågen för att ta det. Hennes ögon var stolta och hennes käke var tajt. "För många", säger hon ekade, svarvning igen. "Och det kommer inte att göra mycket bra."
  
  
  "Tyst, kvinna," mannen som beställts. då till mig: "Äta, vila sedan." . Ikväll du måste lämna Jzan, vem du än är för oss.
  
  
  "Nej," Arvia andades. — Han är fortfarande för svag.
  
  
  "Det finns inget du kan göra."
  
  
  "Jag förstår," sade jag. Han smakade den kokande röra. Det var en läcker soppa med bönor hela bitar av lamm och tomater, och det brann mitt kall, tom mage. "Du tog en stor risk att gömma mig," fortsatte han. "Det är nog för att du räddade mitt liv.
  
  
  "Vi kanske har räddat ditt liv." Det är för tidigt att säga. Mindre än en månad sedan, skulle jag ha varit glad att ta risken, oavsett hur lång tid det tog för oss, men nu. . Han avbröt sig plötsligt förvirrad.
  
  
  Arvia klar tanke för honom. Ee: s röst är absurt skyndade mig och skakig. "I morgon eller dagen efter, Jzan kommer att vara borta."
  
  
  Han var tyst en stund. Hennes man och ego studerade hennes dotter när de fortsatte att äta. Efter att ha druckit den sista droppen, han höll upp mugg bredvid överkast och frågade lugnt: "Vad är det som händer här?"
  
  
  Mannen sammanbitna tänderna och väste genom dem, " Detta är inte din strid."
  
  
  "Lyssna", sade jag. — Du räddade mitt liv, det är fortfarande en iller vet inte hur. Du gömde mig och tog hand om mig, och jag vet vad som kommer att hända med dig och din familj om du blir påkommen. Så tala inte om för mig att detta är inte min kamp. Detta är inte en kamp, " kvinnan av härden sa argt.
  
  
  Josip, du är en idiot. Detta är inte längre en strid. Striden är över.
  
  
  "Berätta för mig om det," insisterade jag.
  
  
  "Det är bättre att vara främlingar för varandra", sa han envist.
  
  
  Tja, kan jag vara envis som vem som helst.
  
  
  Frågade jag henne. "Varför är din by förstört?" — Jag behöver veta, annars kommer jag inte lämna. Annars kan jag inte lämna.
  
  
  Mannen höjde sina händer mot himlen i förtvivlan, släppa ut en ångerfull suck. "Det är ingen hemlighet att landet är i akut behov av & nb. Här i Jzan, vi har en stor platt område nära floden där vi odlar majs och vin. För att visa vår glädje, vi föredrar att bygga runt trä snarare än sten, och vi är stolta över denna lokala tradition."
  
  
  "Gå på", sade jag.
  
  
  "Nu Serbien vill vända Jzan i en soldaternas läger, eftersom det är vatten och det är lätt att komma till main camp i Sarajevo."
  
  
  När han talade så nedsättande för" Serbien, " jag var tvungen att kväva ett skratt. Serberna utgör 42% av befolkningen i Jugoslavien, så att de styr politiken och regeringen. Andra etniska grupper, Kroater, Slovener, Bosnier, Montenegriner och Makedonier, hata Serberna. Landet är ett lapptäcke av oberoende grupper och regionala ambitioner. Inte överraskande, Josip nedsättande enligt den Jugoslaviska soldater som Serber, och påpekade att han ansåg ih mer inkräktare än mig. Men det var inget att skratta åt nu. Situationen var för svår för det. "De tog makten för att bekämpa motstånd?"
  
  
  "Ja."Vi båda visste att Motståndet bas i hallen var i Aptos.
  
  
  — Vad kommer att hända med dig?"
  
  
  Gamla Josip ansikte såg ut som det var huggen över granit; hans röst var spänd och fylld med hat. "De är stationerade i läger km bort. De kommer att döda oss som djur. Detta är vår död. Josip fortsatte i en lugnare ton, — En av byborna har hittat dig medvetslös, spolats upp på flodbanken. Bönderna förde dig hit för att jag hade en plats att ta emot dig. Soldaterna ville ha dig. Vi vill hjälpa någon att gömma sig från dem.
  
  
  Familjen var otröstlig, som om de talar om tvångsförflyttning rånat ih av hennes mod. Josip stannade och vände sig om. Han stod för ett ögonblick, inramat av dörrkarmen. Bakom honom, solen kastade en majestätisk skugga på den slitna golv som av hans förfäder. "Lås dörren med denna balk bredvid det," sade han. "Jag ska slå långsamt tre gånger. Låt inte någon annan. Då alla oni var borta.
  
  
  När ih shaggy avtagit, hon gick upp och låste dörren som han sa. En tjock runt balken monteras i trä-klämmor på båda sidor av väggen och såg stark nog att klara ett ganska tuff attack. Han kände sig sina kläder och fann att de var fortfarande våt. Jag ville komma ut, men jag hade ont, svårt skadad, och i en hel del av smärta. Varje muskel i mig var spända och värkande.
  
  
  I mitten av sitt rum, 108 steg av Taijiquan, en esoterisk form av Cohen Vii, passerade något tveksamt. Det tog mig tjugo minuter att slutföra hela ritualen, men då hennes, jag kände mig pigg och inspirerad, och sedan en kort vila för att upprepa ego igen. Efter tredje gången, han gick tillbaka till sina filtar och föll i en zen-trance. När han var fri i sin kropp och yttre sinnen, han funderade på att ödet för Jzan och hans misslyckade uppdrag.
  
  
  Endast det arbete som från början såg ut som misstänkt. ..
  
  
  Du har ett rykte som en varg, N3, " Hök berättade för mig, hans ansikte uttryckslöst. "Du kommer att älska detta nya uppdrag."
  
  
  När min chef använder humor, han är alltid sarkastisk. Jag smällde till henne på bollen framför mig, och jag vet att det är meningslöst att svara på. Bollen träffar gräset runt den tolfte hålet. En stor, trasig gräset flög upp och landade på min sko.
  
  
  Gnisslar eller biter ihop tänderna, han grävde genom ogräs att hitta sin boll. Vi var på Delaware Golf & Country Club, över Potomac River från AX kontor i Washington. Och vi låtsades vara ett gäng vanliga stadsbor med hjälp av detta spel. För mig var det enkelt: jag behövde inte låtsas.
  
  
  "Har du någonsin hört talas om Polgar Milano?" Hawk frågade efter mig.
  
  
  Påskliljor drev henne med sin golf club. Milana en gång kände henne i Tyskland", sade jag. "Emu måste vara i slutet av sextiotalet som nu. Det sista jag hörde om nen var att han var ledande vissa slag av kroatiska oberoende rörelse i bergen i hans hemland Jugoslavien.
  
  
  "Polgar Milano var också en YXA agent. Vi hjälpte till att täcka ego kostnader, om du vet vad jag menar. Vi har aldrig känt ett ego-gruppen. Jag vet inte om dessa människor är riktiga patrioter, eller om de bara är ett gäng ligister som döda och plundra inom ramen för det övergripande slagord om frihet och revolution. Det är tillräckligt att Milan var det med vapen, som han ibland levereras kring hans läger i Aptos.
  
  
  "Vad, sir ?" Du menar att Milan är död och hans grupp är fortfarande aktiv?
  
  
  "Det är rätt. Han var skjuten till döds i en skärmytsling med Jugoslaviska trupper för tio dagar sedan. Det var ett slag, som inte hade något att göra med mistel. Har du hittat din boll ännu? — Vad är det? " frågade han nonchalant.
  
  
  'Nej.'
  
  
  "Du kan alltid ta de två straffpoäng."
  
  
  "Ska jag ta den här bollen."
  
  
  Han lyfte sina axlar. "Vad är det, folket i Milano fortfarande använda iller bas i Aptos.
  
  
  Aptos är ett örnbo i bergen. Här är en före detta Romersk slav camp, uppkallad efter den ursprungliga stenbrottet som ligger där, även tidigare, under tiden för Grekerna." Tja, om du gillar antik historia. Vad betyder allt detta att göra med vargen?
  
  
  "Behöver inte vara så otålig, Nick. Du kommer aldrig att hitta bollen igen." Hawk lutade sig mot ett träd och demonstrativt tog ut en cellofan cigarr, satte den i munnen och tände den. Han fortsatte i en stinkande moln av rök. "Milan hade en semi-vilda vita vargen som sitt husdjur. Ett konstigt val, men mer eller mindre lämpliga, om du visste att denna person. Den här vargen gick överallt med honom, och inte bara av lojalitet. Jag vet inte hur Milan gjorde det, men han gjorde ett litet snitt i den mjuka veck vargens hals. Det var som en liten platt väska. Hon kunde inte ses på grund av sin päls, och vargen verkade vara vaktar henne. Milan används denna väska för att transportera sekretessbelagda uppgifter.
  
  
  Detta är mycket ovanligt, är det inte?
  
  
  Jag har alltid trott att så också, men Milan i deras perversa sätt trodde det var en bra idé."
  
  
  — Och nu är han död?"
  
  
  "Vargen är nu i hall of änkan ego."
  
  
  Och där är denna kvinna i slutet av Milano?
  
  
  "I Aptos. Var annars?"
  
  
  Hon stannade, lutade sig på handtaget på golf club och kände hennes plötsligt väldigt trött. Han hade jobbat Hawke i AH för lång tid att inte veta vart det skulle leda. "Nej, du inte berätta för mig. Låt mig gissa. När Milan dog, var det information i vargens hud, och vi behöver det just nu. Nu är det upp till mig att gå till Aptos om henne .
  
  
  - Röst-tal.
  
  
  Men inte den här kvinnan vet att jag har att komma?
  
  
  "Ja. Hon har väntat på er i två dagar.
  
  
  "Varför är jag alltid den sista att höra sådan information?"
  
  
  "Kom. Bollen hittade henne, " Hök sade, att lyfta foten från där den hade tryckts ned i marken. — När vi komma tillbaka, jag ska rita en karta över Aptos och berätta hur du kontaktar vår man i Metkovich..."'
  
  
  Så det var: från Metkovich till Jzan akvedukt. Det gör inte mycket mening vansinnigt, men min ort i Ryssland, trots att det var nästan ett misslyckande och uppenbarligen äventyras, var fortfarande att gå på. Igår var det inte bara en vägspärr nära Metkovich. Det var en one-man vägspärr, med stöd av trupper, hundar, och stridsflygplan. Någon varnade Jugoslaver att jag var på väg, vilket innebar att min omslaget var blåst och mina handlingar var nu alltför farliga att använda. Aptos kunde vara en fälla, och jag hade inte tid att ta reda på. Jag var tvungen att vara mycket försiktig, men ikväll hade jag att göra mitt sätt att Aptos.
  
  
  Det var tre knackar på dörren. - "Hej. Kan du höra mig?"
  
  
  Arvia röst kände igen henne, men svarade inte.
  
  
  "Jag är ensam", sade hon. "Snälla, släpp in mig".
  
  
  Han svepte in sig i en filt och kröp upp på Dagen. Där satte jag mitt öra till det kalla trä och lyssnade uppmärksamt, men jag kunde inte höra något misstänkt. Vi gillar den knaka i tunga stövlar, vi gillar lugn andning av männen som stod bredvid henne.
  
  
  "Vad vill du?'
  
  
  "Henne . ...Jag tog henne några nya bandage... för din sida, " sade hon, ryckningar som om förvirrad.
  
  
  Hon var redan knuten runt midjan med en remsa av tyg, men det hade lossnat från mina övningar, och var häpnadsväckande med blod. Han mindes den bultande smärtan i hans huvud från de beräkningar som han hade gjort förra natten, och rädslan för att han skulle brutit hans revben. Men så var inte fallet. Lyckligtvis, gawking lämnade bara en början. Hans hud var fortfarande en mjuk gul-lila, där det åtminstone fanns inga elaka rosa strimma, och bandage måste ändras innan han kunde flytta på. "Okej", sa jag. "Men inte kommer på förrän jag säger dig till."
  
  
  "Som du vill", sade hon.
  
  
  Han tog bort lock och tillbaka till filten. Då han gäspade, och dörren öppnas stort nog för henne att passera . Hon genast stängt egot igen och ersättas balken.
  
  
  Ah, " hon suckade, kommer upp till mig. Spetsen på hennes tunga gled ut och fuktade sina läppar. Det var en ljus glimt i hennes ögon. — Vi är alla ensamma, vet du det?"
  
  
  "Vänta en minut, Arvia. Gör din fader vet att ni är här?"
  
  
  "Han var väldigt upptagen. Han ville inte bry sig om honom.
  
  
  "Uh-huh. Och din mamma?'
  
  
  "Hon var upptagen också.
  
  
  Hon föll på knä bredvid mig och höll ut sina händer. 'Förstår du? Jag tog några bandage. Nä bär på en stor bunt av vitt bandage. — Jag ska bandage på bröstet." Då kommer du att må mycket bättre om dig själv.
  
  
  "Tack", sa jag med ett leende. Hon var så nära att jag kunde känna hennes varma bröst på mitt ansikte att andas in doften av henne frisk hud. Hon drog lakanet upp runt min midja och försiktigt började att knyta bandage, hennes fingrar glida över min nakna hud.
  
  
  Jag har alltid varit ensam här, " Arvia sade, rycka på blekt tyg. "Och ånga tåg är så tråkigt. Är det tråkigt om du kommer från?
  
  
  "Aldrig. Men jag har aldrig varit så uttråkad i Jzan som en iller innan
  
  
  "Det är sant om du är en kvinna," hon pouted. "Alla mina vänner är gifta och har ett eller två barn, och jag vill ha samma sak för mig. Jag älskade honom innan och det finns också chanser att gifta sig, men jag vill inte gifta sig med en kille som heter Jzan. De är som får, och du...'
  
  
  Hennes händer var nu brinner min nakna hud. De kom ner på sina egna, krypa under täcket och cirkla runt min axel och rygg. Hon rörde vid mig en gång, mycket lätt. Hennes andetag fångad i hennes hals. Då jag kastade täcket åt sidan, och hennes ögon otydlig och fylld av lust när hon tittade ner på mig.
  
  
  Hon skrattade hoarsely som hennes rosa tunga gled över hennes läppar igen. Långsamt, långsamt, hon knäppte hennes blå blus och visade hennes fasta, runda bröst. En lätt anstrykning av självförtroende korsade hennes ansikte när hon lyfte hennes kropp att krypa ut från under hennes kjol. Mina ögon strövade över hennes blygd, och hon stod nere för att driva hennes trosor ner hennes darrande lår. Hon tappade sin ego på golvet bredvid hennes blus och kjol.
  
  
  Hennes ögon var fast på min kropp, och hon viskade i en låga, mjuka röst. "Henne-jag vill ha dig. Hennes namn var du när jag först såg dig, när din far tagit dig hit igår kväll.
  
  
  Arvia ligger ner bredvid mig på filten. Han sprang sin hand över jämnhet av hennes skinkor. De var vackert formade, och hennes bröst var varma och mjuka mot mina bröst. Hon lyfte hennes ansikte och tryckte hennes öppna mun hårt mot mig som hennes hand gled ner mellan oss. Jag kunde inte låta bli att kippa som en svala fingrar slöt sig runt mig, då hon tryckte hela sin kropp mot min... "Ja, nu", hon stönade. "Nu, snälla."
  
  
  Jag drog henne med mig, och hon särade på benen för att ta emot mig. Han kunde känna hennes kropp skakar när hon sakta rörde sina höfter fram och tillbaka. Hennes lår tryckte sig mot mina ben, och hennes vrister böjda och stängt runt vaderna. Jag sjönk djupt in i hennes mjuka köttet, och hon spände under mig, stönar under mina drivkrafter, att öppna och stänga hennes höfter och gungade hennes huvud fram och tillbaka i ren och total kapitulation. Jag kunde känna att jag växer och expanderar inuti henne med utsökt njutning som växte inom mig, och jag fann att hon närmar sig sin klimax när hon skärpt sitt grepp om mig och flyttade under mig med mer kraft.
  
  
  Mer! Ja, mer, " hon bad, att få ännu mer upphetsad när hon sparkade på benen med hälarna. Då hon skrek till, ett skrik som skär kraftigt genom tystnaden i stugan. Hon ryckte krampaktigt, stönande av njutning när han kom in i henne. Då hennes kropp sjönk tillbaka okontrollerbart, och hon var tyst med undantag för den okontrollerbara skakningar av hennes lår så att de trycks hårt mot min rygg. Vi båda låg stilla, trött och helt innehåll.
  
  
  Senare, vi spelade detta spel på filtar och tog soppa som hennes mamma hade lämnat i en dieselmotor. Arvia ansikte spolas med tillfredsställelse när hon tittade på mig med oblyga intresse medan hennes far talade till henne.
  
  
  "Lyssna noga", sade jag. — Du vet att jag är en edu i Aptos, inte du?" "Jag tänkte så," sade hon över kanten på hennes mugg. Hon höll ut soppan, och hennes ögon var ledsen igen. — Men du kommer aldrig att lyckas. Det är soldater överallt.
  
  
  Jag ska försöka, Arvia. Och om jag inte kan, jag ska försöka hjälpa dig och ditt folk.
  
  
  Men hur?"
  
  
  Han skakade på huvudet, förlorad i sina egna tankar. "Jag vet inte hur. Men om Jzan förstörs eftersom soldaterna vill bekämpa rebellerna, Aptos måste göra något för att hjälpa.
  
  
  "Du är en bra person", viskade hon.
  
  
  "Det viktigaste är att du måste stå emot så länge som möjligt. När du kommer på tåget, det är inget annat vi kan göra.
  
  
  Arvia tittade bort för ett ögonblick, sedan tyst och överlämnade vårt muggar till en stol. Hon vände sig om och stod framför mig, fortfarande tyst, hennes ansikte förmörkades med rädsla och oro. Slutligen sade hon skarpt: "jag skulle säga..... Att jag kanske kan stoppa dig från din galna plan. Det är hopplöst för oss och dig ... den är för farlig.
  
  
  Han skrattade och lutade sig på sina armbågar för att studera hennes skulptural skönhet. - Varma ord. skållning och kära. Men jag har varit kallt så länge, och jag har aldrig fångats.
  
  
  "Aldrig?'
  
  
  "Tja, nästan aldrig.
  
  
  "Du förtjänar en belöning", sade hon, flämtande. "Du förtjänar många utmärkelser. Och jag blir varm också. Het som eld. Hon satt framför mig, och jag kunde känna elden startar upp igen i min nedre delen av kroppen. "Och vi har en hel del timmar kvar", tillade hon. "Många timmar."
  
  
  
  Kapitel 3
  
  
  
  
  Vid mörkrets inbrott, Josip, sanna hans ord, led mig ut ur Jzan. Han ledde mig genom mestadels öde gator, genom den breda dalen utanför byn, och sedan till en stenig udde. Några timmar senare, vi stannade, och i skydd av stenar, byggde han upp en eld och gjorde kaffe. Med hjälp av ett spetsigt pinne, han ritade en karta på marken och förklarade för mig nätverket av stigar jag behövs för att följa för att få till Mount Athos.
  
  
  "Detta är olika från vad som var planerat tidigare," sade jag, att komma ihåg vägen Hawk hade gett mig.
  
  
  "Ja," sade han. — Men du kommer ut på en annan plats nu. Jag ska visa dig kortast möjliga väg ut härifrån, och till och med så, det kommer att ta många timmar att nå baksidan av Aptos.
  
  
  "Från bakom?"
  
  
  "Tyvärr, min vän," förklarade han för mig. "Jag är inte en trollkarl. Det finns bara två vägar som leder till Aptos, och de är inte anslutna till varandra. Du bör ha i åtanke att det är en bra anledning till varför Apthos är svårt att komma åt. Det som en gång var ett fängelse för slavar och gladiatorer, men nu ... " Han suckade, skakade. "Du skulle behöva gå tillbaka till Metkovic om du vill komma nära Aftos från fronten," tillade han mjukt.
  
  
  "Visa mig vägen, Josip," sade jag, stönade inombords. Detta var den hundrade misstag. "Hawk berättade för mig att Milan hustru väntade mig, men på ett visst sätt vid en viss tidpunkt. Hon var redan försenade, vilket i sig var misstänksam, och när hon äntligen fick det, det skulle inte vara honom på sidan . Partisaner kan vara mycket känsliga för dessa punkter, i synnerhet med sitt finger på avtryckaren.
  
  
  När Josip avslutade sin förklaring, och hennes emu upprepade vägen från minnet, han raderat karta och packade upp igen. Då och ger mig en stor kram, han gled in på natten och försvann.
  
  
  Hon hade en. Josip fru går med mina kläder i ordning, och Arvia har förberett en påse med mat för mig så att jag kan fortsätta på mitt sätt. Min gas bomb var det enda vapen som jag hade kvar. Han förlorade sin stilett när han gled ner akvedukten: "bomben var nu i min ficka. Josip familj tog bort mitt ben när jag var medvetslös och torkas noggrant, tillsammans med alla mina tillhörigheter. Det var nu nästan värdelös, och det var ingenting i Jzan att jag kunde använda som substitut för min förlorade vapen.
  
  
  Jag började gå på en långsam, stadig takt för att hushålla med min energi, och aldrig avvikit från instruktionerna Josip hade gett mig. Det var en lång promenad. Som hennes carapace fram genom mörka dalar, vinden tjöt genom de torra träd, klämmande mitt ansikte. Dess carapace sprang längs höga åsar, och på mina fötter låg en stor död i världen, och skriker av nattaktiva djur gav mig hopp om att Milan är vargen inte har för många släktingar i området. Det började snabbt stiga, förvandlas till massiva stenar, och slutligen, när horisonten var målade i rosa färg i gryningen, Athos nått det.
  
  
  Han var inte överdriva. Aptos var en eagle ' s nest, någonstans högt upp i bergen. Naturen har skapat en verkligt ointaglig fästning, omgiven av oöverstigliga berg och otillgängliga klippor. Det var som en ö i himlen, och den bakre ingången var inget mer än en smal passage cirka sju meter lång och i anslutning till vägen med en svindlande hand-huggen trappa.
  
  
  Hon gick upp till camp känsla av naken och utsatt, ett lätt byte för allt och allt... jag gick upp för spiraltrappan och nådde passet. Candid framför henne såg en gammal befästning. Det var badar i en grå ljus utan skuggor. Det enda ljudet var viska vinden över platån.
  
  
  Det var för tyst, för misstänkt lugn. Standard förfarande var att ha vakter inlagd och jag skulle ha hyllats. Som hennes carapace gjort sin väg genom den smala passagen, hon kunde känna blickar runt de dolda sprickor, men kunde inte se något. Hennes stahl är mer försiktiga än en arg puma, och mina nerver är spända som hon kände till något annat: jag kände som jag gick öppet i en fälla.
  
  
  Jag var ungefär halvvägs ner passage när två enorma siffror dök upp runt klippan framför mig. Jag kunde inte se deras ansikten i svagt ljus, så att de hukade sig ner. Jag snurrade runt, tänkte att jag skulle kunna komma tillbaka till utgången. Men två mörka skuggor var också närmar sig mig bakifrån. Vi kom tillsammans i en vild virrvarr av armar och ben.
  
  
  En näve smällde in i mitt liv. Det var automatiskt parerade av Ego med en Slips Sjow Shemg Sjie flytta, ta tag i angriparen vänstra handled med vänster hand och blockerar ego vänstra hand med sin högra underarm. Hon knöt båda händerna och drog ut styrkan av ego-attacker. Innan han kunde tänka på någonting att säga om reumatism, hennes vänstra hand tappade sin högra hand tillbaka, trycka ner på hennes underarm, vilket hennes ego att förlora sin balans. Sedan hennes ego sparkade honom i knäskålen.
  
  
  Om det görs på rätt sätt, det kan inaktivera ego tid. Men jag höll tillbaka eftersom jag inte vill lägga ut ih för evigt. Åh min Gud, de ånglok som borde ha varit på min sida. Problemet var att jag var den enda som visste... mannen förlorade medvetandet efter att krascha in i personen bakom honom.
  
  
  "Hej," jag skrek. "Hej, vänta en minut. Hennes . .. '
  
  
  Det var allt jag hade tid for det. Den andra mannen hoppade på min hals bakifrån. Ego händer nått ut till alla delar av hans kropp som han kunde nå. Det användes av Shan Hsien Deng Shouye, då jag hukade sig ner och sparkade ego i livet hårt med sulan i min vänstra sko, låtsas att slå ego i ansiktet med min vänstra hand för att se till att han inte skulle parera min blåsa.
  
  
  Han släppte ut en hes gråta och sjönk.
  
  
  Jag fortsatte med det. Mannen som hade fallit under tyngden av min första angripare hoppade till hans fötter och omedelbart hade mina fingrar mot hans hals.
  
  
  Den fjärde mannen slog mig hårt i ben och han föll. Omedelbart hoppade han på mig, och för några sekunder var jag inte säker på att jag såg något. Han måste ha varit en av de största människor hon någonsin stött på. Det var en jätte, minst sex meter höga, jämna proportioner. Ego axlar var så stort att det såg ut som om han var klädd i rugby axelvaddar. Kanske var det för att han var huka, men torget jawed ego gol på hans axlar såg inte ut som han hade en hals. Ego benen var byggt för att hålla en pool stol, och hans armar var bara lite tunnare. Ego: s vänstra arm var tvungen att vara minst en meter brett. Han hade inte ett rätt hand. I stället, det hade en tre-spetsiga haka. Alla emu hade att göra var att peka på att kroken i en viss riktning, och jag skulle skära upp som en fisk.
  
  
  Han försökte sig på en låg, skarp dyk. Jag hade inte tid att prova magen kasta, att det redan var för upptagen med att rulla över och blockera ego-dödande krok. Med sin vänstra hand, han tog tag i hennes ego logga-som handleden, och med sin högra hand, han tog ego vänster axel, tryckte hans stövlar till ego vrister. Ego ben flög ur vägen, och han flög över mig i en båge. När det slog i marken, det ryste.
  
  
  Det hoppade genast upp och snurrade runt på sin axel, så att vi inte förlorar egot i sikte för ett ögonblick. Han landade på sina fötter i en kullerbytta, och anföll igen. Han släppte hans ben och tog tag i den handen igen, med alla dess monstruösa styrka för att vända den halvvägs. Sedan, bockning ego arm, han högg på hennes ego med hans palm. Det skulle ha varit en kraftig benbrott som skulle ha gjort Stahl ego värdelös. Men istället, med min arm gick stel som gör ont. Ego arm var metall hela vägen till armbågen.
  
  
  Ha, han frustade. "Jag kommer att döda dig." Egots ögon var storlek av fat, lysande med hat och elakhet.
  
  
  Han svängde sin krok på mig och morrade i ilska. Han parerade med en backhand och ego slag var reflekteras nedåt. Då han klev åt sidan för att slå ego i membranet med fingrarna i sin högra knytnäve. Men han var så snabb som han var lång. Han tog tag i min näve med handflatan på vänster hand och började klämma. Han kände hennes senor och ben åt, som om de skulle explodera och att bryta ut tända, votum votum.
  
  
  Min kraft var borta. Han klämde hårdare, hans hand griper mig som ett skruvstäd. Mina ben skakade, som redan försvagats från timmar av promenader. En stund, och tre andra män som skulle hoppa på mig, och det hela skulle vara över. Min enda chans var att slå Djöe Feng-Sjie pi, men som skulle lämna mig utsatt för denna fruktansvärda krok.
  
  
  Min vänstra hand sköt ut, vadd på Ego handleden. Min högra arm var nu gratis, men vid det ögonblicket, egot högra arm och svängde, och de vassa ändarna av ego krok lite i min jacka. Hennes ego knuffade hennes axlar så hårt som det skulle. Han snubblade, och det var en spricka som läder ärm kom loss från axeln.
  
  
  En brännande smärta sköt genom min hjärna, och mörka blod som forsade genom min sliten tröja. Men jag tillät mig själv att attackera honom innan han kunde släppa sin krok, och de andra tre debiteras på mig bakifrån. Hennes ego slå honom, slå hans högra knä med vänster fot och gör en enkel knä kast.
  
  
  Ego händer svängde som en väderkvarn blad, och han föll igen. Hon sätter hans höfter på Emu: s bröst och tryckte ego händer med sina knän. Jag korsade mina armar så att mina handleder var pressade mot hans strupe, om du kan kalla det en hals, och han gav mig allt jag hade. Det var inte egot som försöker döda honom, det var bara att försöka att stänga av egot, att stoppa blodflödet till ego hjärnan. Det var omöjligt. Min skadade arm var i skarp, bultande, olidlig smärta, men jag lägger all min vikt på det, och jag vet att jag måste ta itu med det snabbt. Jag kunde höra de tre män som gick bakom mig, och den gigantiska händer glida under mina fötter. Jag tryckte det hårdare. Egots ögon började rulla. Något kall och metallisk pressas mot min högra tinning. En kvinnas röst sade, " Om han dör, ska jag blåsa ditt huvud."
  
  
  Jag vände långsamt, fortfarande inte ville släppa upp trycket, och fann mig själv stirrar ner fat av ett Carcano Gånger gevär.
  
  
  Dess höjd är något högre. Kvinnan sträckte ut sin långa, raka benen ordentligt, hålla rumpan av hennes gevär på axeln, och såg på mig med sitt vanliga förtroende. Hej, det var ungefär trettio. Hennes byxor och skjorta hängde löst där hennes midjemått minskat och sträckte spänd där hennes fulla bröst och läckra skinkor tryckte mot den mjuka, slitna tyget. Hennes kolsvarta hår var kortklippt och klängde sig fast vid hennes panna, brinnande ögon och stolta över röda mun.
  
  
  Hennes blick återvände till mannen. Han är redan stahl blå, och hennes ego tryckte hennes hals lite hårdare med en märklig känsla. "Skjuta", hennes far sade. "Minst då smärtan kommer att sluta."
  
  
  "Jag kommer definitivt att göra det. Jag kommer definitivt att döda dig om du inte följer mina order.
  
  
  "Om jag låter honom gå, han kommer att döda mig."
  
  
  "Idiot," väste hon. "Med dem en iller, hur kom du hit, du hade en pistol riktad mot dig. Om vi inte hade förväntat mig att du skulle dö, du skulle ha varit död för länge sedan. Men du arg Hash med din utmaning, och han kom ut genom sig själv. Inte döda mig nu, eller så förlorar du ditt liv.
  
  
  Han kände en våg av bitter beundran för kvinnans skönhet och styrka, och tänkte på hur bra det skulle vara att frigöra en del av denna arrogans i henne. Sedan insåg jag att jag borde ha stannat vid liv för att försöka, och att hon höll i en pistol som hon skulle definitivt använda. Han suckade och lossade sitt grepp. "Okej", sa jag. "Men hennes . .. '
  
  
  "Ingenting liknande. Ord för oss."Hon petade mig med sin pistol för att understryka sina ord. "Kom, låt gå för ditt ego och hålla sig lugn. Hash Padra kommer att se till att du berättar för oss vad vi vill veta, inte vad du vill säga.
  
  
  Med en lugn, likgiltig inställning, att han sakta gled ut mannen och satte sina händer på marken. Nu är det inte tid att visa rädsla. Männen samlades runt oss, en haltande och andra gnugga sitt liv där hans ego hade rört vid det. Andra förenade sig med dem som de härstammar från klipporna, tills alla sex icke-partizan stirrade på mig genom vindpinade mörker, allt i hopp om att jag skulle störta till marken och ber om nåd.
  
  
  "Hash? Hash, är du okej? kvinnan frågade ängsligt. Mannen på marken sugs in i ett andetag, och hans stora bröst pustade ut som en ballong. Efter en stund satte han sig upp, hostade, spottade, och log med munnen full av guld tänder. "Ja, han morrade. "Det var ett bra försök, men inte tillräckligt för att stoppa de Padres."
  
  
  — Du behövde en kvinna för att rädda dig?" Svarade jag nonchalant.
  
  
  Han lutade sig fram och stack den hårda spetsen av sin krok i halsen, strax ovanför artär på min vänstra sida. Med kall vrede, och han sade, " Titta på dina ord, för annars kan vara din sista. Även de mest högljudda bell stannar när klockstapeln är bort från det."
  
  
  Han svalde hårt, kände mig plötsligt hans tunga. — Du var dum när du försökt att spionera på oss.
  
  
  "Jag kom inte hit för att spy," Hash Padre berättade för henne. "Mitt namn är Carter, Nick Carter, och hennes... .. '
  
  
  "Du ljuger", säger han morrade.
  
  
  "Stig upp, Nick Carter borde ha kommit in genom dörren ett par dagar sedan.
  
  
  "Dörren... du menar huvudentrén?"
  
  
  "Som om du inte visste det," Padre skrattade. — Vi skickade en man för att möta Carter och ta Ego här. Men vår man var fångad innan han fann den Också, den verkliga Carter. Så emu kommer fortfarande att gå in genom Dörren, eftersom han inte vet bättre. Men du kom genom en annan ingång. Bara Karak kunde ha skickat till dig. Han ser oss som små barn?
  
  
  "Jag vet inte Karak," jag knäppte. — Men om du kommer ta att metkrok bort från mig, jag ska berätta för er hur jag kom hit."
  
  
  Istället kroken gick ännu djupare. Jag ryckte som jag kände att blodet sipprar över den lilla skär mitt kött. Henne snabbt sade: "Polgar AC Milan, han var här, var han inte?"
  
  
  "Så vad?"
  
  
  "Jag är änka. .. Om jag kunde prata med egot änka, så kunde jag bevisa vem jag är."
  
  
  Hash Padra tyckte det var mycket roligt. Han kastade huvudet bakåt och skrattade högt, kvävning, och varje gång han skrattade igen, Krok sjönk lite djupare. Jag undrade om jag kunde slå hennes ego i ansiktet innan kroken slet hela min hals ut.
  
  
  — Om du skulle tala till en ego änka, vad skulle du säga?" "Vad är det?" frågade han när han slutat skratta. — Vad skulle du säga?"
  
  
  "Glöm det. Det är på tyska.
  
  
  "Försök," sa han utvidgat. Egots ögon lyste som en katt. Han bytte från kroatiska till kraftigt accent engelska och upprepade: "Prova det."
  
  
  Han såg på honom trött. Jag gillade det mindre och mindre. De män som förlorat sitt tålamod, och kvinnan svängde gevär hotfullt. Lämnade henne ih i ovisshet ett tag, och sedan citerade: "Wir niemals wünschen vorangehen unsere Hass". Vilket innebär: att Vi aldrig kommer att glömma vårt hat.
  
  
  Kvinnan svarade genast med nästa rad i dikten. "Wir haben jeder абер eine einzige Hass". Eller: Vi har alla endast en hat.
  
  
  Hon stirrade på Nä i förvåning för en stund. "Du...'
  
  
  Den Polgar kvinna. Sophia.'
  
  
  "Men jag kommer ihåg henne när jag var till hälften en gammal man. Och du ... " Tack. Men i matematik och lika gammal som han känner, och Polgar alltid kändes som han var. .. unga människor. Hon gav mig ett litet leende och sedan citeras: "Vi älskar en, vi som hatar en, vi har bara en fiende." Om du är Nick Carter, kan du berätta för mig de två sista raderna ?
  
  
  "Det är bara en sak, och bara ett ord", sa jag. "Tyskland kommer aldrig sluta hata Frankrike."
  
  
  "Sista ordet" England!'.
  
  
  "Men under utbrottet av andra Världskriget . .. '
  
  
  "Det är en dikt från Första Världskriget," Ernst Lissauer rättade henne. Men världen har förändrats. Han kastade en meningsfull blick omkring honom. "Din fiende är nu din mans fiender, inte Frankrike eller England."
  
  
  "Jag är ledsen, men Polgar och jag var gifta i Berlin många år efter att han träffade dig. Vi har aldrig träffats. Hon var tvungen att vara försiktig.
  
  
  "Inget att skylla dig själv för."
  
  
  Sofia, Milana vände sig till Hash Padre och de andra. Detta är Nick Carter", sade hon på serbokroatiska. "Av en slump, han kom hit för att genom denna ingång och inte genom Dörren, och undvika både armén och Karak. Välkommen honom.
  
  
  De hälsade mig med samma oemotståndlig passion som de hade kämpat mig med ett par minuter tidigare. De trängdes runt mig från alla sidor tills Padre tvungen att ge order, krok blinkar i morgon ljus.
  
  
  När vi kom till lägret, Sofia läkt mina sår och sedan förberett en utbildning för oss. Mellan en del av guivech, en typisk Balkan gryta med blandade grönsaker, och en klunk vitt vin med smak av åttonde pressade druvor, han berättade för mig om den Jugoslaviska attack, om Jzan, och om sin resa till Mount Athos.
  
  
  De flesta av det var sant. Han ville inte tala om för henne att Arvia. Det är ingen av ditt företag. Han undvek också anledningen till varför han var här. Jag var uppenbarligen väntat, men strunt med denna dikt anges att gruppen inte visste mitt namn. Han gjorde inte anspråk på detta hemlighetsmakeri. Han bara berättade för mig att Milan hustru insisterade på det. Men Balkan-politiken förändras snabbt, och försiktighet var förståeligt. Sedan var det en avslappnad tala om mannen som skickades för att träffa mig, och en annan man, Karachi. Jag gillar inte det heller. Men jag berättade för dem att i detalj vad jag hade berättat för dem. För dessa människor är blygsamhet endast ett stenkast från feghet, och en liten överdrift skadar inte berättelser, speciellt om du vill att det ska vara på vä sida. Dessutom är hennes, jag har haft mig själv.
  
  
  När jag var klar med det, de gav mig flaskan, och sälja den med stenen. Det verkade som att den svåraste delen var över. Jag kom hit, kom överens, och resten kommer att bli lätt . Jag hade inte glömt mitt löfte om att jag skulle försöka få hjälp för Jzan, men jag var tvungen att vänta på min tur. Hawk, i sin bekant, trubbigt sätt, hade påpekat att den information som Milanos vargen hade redovisat fick på alla kostnader. Det var mitt syfte, och mitt för var mest viktigt. Han såg på henne, sedan bytte tillbaka till tyska.
  
  
  "Frau Milano", började jag.
  
  
  "Ring mig Sofia," sade hon.
  
  
  Den padra, att förstå innebörden om inte varje ord, gav en kort skratt och rullade sina ögon. Ego ignorerade henne, men hey log och smakade flaskan han hade precis öppnat. "Sofia, lika mycket som jag älskar Aftos och din gästfrihet, jag kommer att lämna snart."
  
  
  "Ja. Du behöver min man är varg.
  
  
  "Jag behöver inte allt som varg", sa jag snabbt. "Vad han har med honom är nog."
  
  
  "Det är omöjligt".
  
  
  "Omöjligt? Hon tog snabbt en klunk vin. Kunde han redan föreställa sig att göra sin väg tillbaka, försöker hålla den vildsinta djur under kontroll utan att förlora en enda bit av benet i processen. "Man kan inte skilja dessa två saker."
  
  
  "Jag menar", sade hon sakta, " jag har inte den varg.
  
  
  "Är han försvunnen? Rymt? Eller galen?
  
  
  "Han är på Karak-talet."
  
  
  Jag hörde Stahl röst växa sig starkare. "Vem är det här Karak?"
  
  
  Det var en lång tystnad. Sofia vände sig inför morgon solen. De första solstrålarna lyste i hennes hår, lysande hennes höga kindben och elfenben hals. Hennes ögon tycktes fånga ego värme, men när hon tittade på mig, de var kallare och mer oförsonlig än någonsin. Så gjorde hennes röst när hon slutligen fortsatte i serbiska-kroatiska. "Först ska jag berätta för dig hur Polgar dog, Nick. Han och nio andra var fångad i en armé bakhåll, precis som mitt, som du flydde när du har angett Cerna Gora. De hade inte en chans.
  
  
  Cerna Gora innebär Montenegro i serbiska. Jag frågade henne: "Har ditt ego gett upp, Sofia?"
  
  
  Hon nickade. "Förrädaren var det runt oss, trött på att slåss och övertygad om att en stor belöning.
  
  
  Han dog en välförtjänt traitor ' s död. Vi gjorde två träd tillsammans och knöt ego mellan dem. Då vi skär repen som håller träd tillsammans."
  
  
  "Men de döda inte slut där," den Padra morrade.
  
  
  "Vi är nu mitt i ett inbördeskrig. Vi måste bestämma vem som kommer att leda oss efter Polgar är död.
  
  
  "Men vi delas upp i två.
  
  
  "Den andra hälften", sade jag, " är Karak?"
  
  
  "Ja. Evan Karak, min man är löjtnant. Befaller han de flesta av det, Nick. Han kontrollerar de flesta av lägret, och vi är utstötta.
  
  
  'Du? Men du är en Milan kvinna.
  
  
  "Här, är kvinnan ses som mannens sambo, inte som en egoist," sade hon sorgset. "Och Karak har en varg."
  
  
  "Hon betyder ego svärd," Padra förklaras. "Vargen dog med Polgar, och Karak flås honom. Han använder egot som ett totem, som ett bevis på att han är Polgar rättmätiga arvinge. Ännu värre, de män lyda och följa honom som bräkande, skrämda får.
  
  
  "Livet här är tufft, och kampen för kroatiska oberoende länge, kanske för länge. Chefer förlorat sin själ, tillsammans med sin ungdom, " Sofia suckade. — Men detta är för estestvenno. När du blir äldre, du vill hålla på mer tätt till vad som finns kvar."
  
  
  "Bah," den Padra sa argt. "Vi måste attackera. Vi måste hämnas Polgar och vår fallna bröder. Men icke! Vi i Aptos återigen slåss de senaste och spela spel att glömma framtiden. Enligt Karak, vi är realister, och jag tror att vi är ruttet här."
  
  
  "Men vet du varför det är omöjligt för oss, Nick," Sofia sa. "Det finns en hel del människor på Karak sida, och han kommer att bli kvar vid makten så länge han har denna varg päls. Han kommer inte att säga nej. Jag är ledsen att du kom hit i alla fall, och nu har du att komma tillbaka tomhänt.
  
  
  Hennes, jag trodde för ett ögonblick som en bitter känsla som gick igenom min kropp. Sedan frågade han henne i tyska: Har Karak vet om detta della, Sofia?
  
  
  "Naturligtvis inte," svarade hon på tyska. "Polgar och jag har hållit det en hemlighet."
  
  
  "Så vad det är, det är fortfarande det?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  Han ställde sig upp, sträckte, och gav sig upp till det oundvikliga, att säga henne på serbokroatiska: "Sen är det bara en sak kvar."
  
  
  "Och det här?"
  
  
  Vi behöver få detta svärd ur Karak."
  
  
  
  Kapitel 4
  
  
  
  
  Sofia flämtade som hennes ögon vidgades. — Nej, det är omöjligt!
  
  
  "Jag måste göra det."
  
  
  Den padra öppnade munnen för att säga något, men han stoppade henne. "Titta, jag förstår ditt problem och jag sympatiserar med dig," sade jag. Jag ville inte resa halvvägs runt om i världen och klättra denna gudsförgätna berg bara för att komma tillbaka tomhänt. Jag måste göra mitt jobb, och det är jävligt viktigt. Och Karak måste förstå det.
  
  
  "Han kommer att döda dig."
  
  
  "Ja, Padra. Kanske på.
  
  
  "Berätta för honom allt om..."'
  
  
  "Nej, Sofia. Det här är vår hemlighet.
  
  
  — Men vad ska du göra?" .. ?
  
  
  Jag känner henne inte än. Jag ska gå någonstans. Hon stod upp för tafatt, undrar om det var något annat värt att jag kunde berätta för dem. Men det var det inte. "Berätta för mig var att hitta ego och önska mig lycka," sade jag.
  
  
  "Nick, vi kan inte låta dig göra detta.
  
  
  — Du måste skjuta mig om du vill stoppa mig." Den Padra ansikte härdade och mörkare tills det såg ut som mahogny. Plötsligt han vrålade: "låt oss gå
  
  
  alla.'
  
  
  "Du behöver den inte", sa jag. "Denna varg hud...'
  
  
  — Detta är lika viktigt för oss som det är för dig, Carter. Han vände sig om och ropade på de andra. "Vad fega vi att låta denna främling göra vårt jobb. Vi måste kämpa Karak och lösa denna korkskruv en gång för alla.
  
  
  "Men Hash. Vi är så få och Karak har så många människor .. Han kvävde hennes protest med en smashing höger hand till marken och en rasande förbannelse. Det var en annan tung tystnad, och jag hade den tryckande känslan av att vargen i Milano blev en symbol för att de två sidorna skulle kollidera över. Och jag kommer att vara i centrum av det när blodet börjar rinna. En efter en av männen nickade och höll med den Padra, tills slutligen det var ett allmänt högt rop till oss att gå ut. Sofia kom att stå bredvid mig, hennes ögon mörka och hotfulla.
  
  
  "Kom," sade hon, att höja gevär i luften. "Vi ska alla gå."
  
  
  "Och snabbt," Padra skrek, " innan vi förlorar hjärtat igen."
  
  
  Dundrande skratt var svaret, men det var det sista på hennes sinne. Jag gillar inte tanken på att ta ih till slakteriet. Sofia gick bredvid mig ned för den smala gången, hennes axlar kvadrat och hennes fenomenala bröstet pustade ut stolt. Hon gick som en man, utan fåfänga eller uppvaktning, men från tid till hennes lår borstat mina .
  
  
  Vi måste ha sett ut som en gammal affisch när vi kom in i staden. Du vet, dessa affischer: en heroisk bonde par, stoiskt ser till framtiden, han med sin hand om spakarna i sin gigantiska bil, och hon med ett knippe av vete i hennes händer. Bara jag inte har en så söt leksak, och Sofia höll i ett gammalt hagelgevär. Bakom oss var en brokig skara, klädd i trasor och innehav av vapen. Gud Den Allsmäktige . ..
  
  
  Vi gick genom igenvuxna gatorna mellan vrak av tegel och betong byggnader. En gång, de nedre våningarna var mestadels hyddor, små butiker med trä-markiser på gångjärn som kan sänkas för att tjäna som räknare. De övre våningarna var hus med balkonger och trappor och tak var täckt med plattor. Men nu är gamla Afthos var död, ärrad av väder och vanvård, tills det inte fanns något kvar av honom, men en hög av igenvuxna spillror.
  
  
  Från tid till tid, ensamstående kvinnor klarat av mimmo, mestadels klädd huvud-till-tå i svart. De skyndade på, pausa bara för ett ögonblick för att vända och leta efter oss. De smala gatorna var det fullt med folk, en del gamla och stolta, men mer ofta unga, med rodnande ansikten och cynisk eller skygga ögon och en obeslutsam gång.
  
  
  — Inte du och Padre säga att folket här är gammal?" Jag frågade henne, Sophia, märkligt nog.
  
  
  "Dessa är de som har samlats runt Karak, och som vi har känt i många år. Men Karak även rekryterat nya. Hennes läppar böjt i en nysning. "De säger att de är här för att kämpa för en god sak, men ibland undrar jag hur djupt ih: s avsikter är. Jag är särskilt intresserad av Karak.
  
  
  "Minst det låter galet."
  
  
  "Vi är inte bara tjuvar," sade hon. Då hon tänkte efter en stund, inte riktigt avslutat sin mening.
  
  
  Som de flesta Romerska städer, Mount Athos Misteln var formad som en geting och var ligger symmetriskt kring en väg, över vilken templet reste sig. Det är nästan inget kvar av detta tempel, men när vi nådde trappan som leder upp till det, Sofia pekade och sade: "Du kan inte se ego längre, Nick. Och på andra sidan av Vigilus ' hus. Det var det största och bästa hus, och det är fortfarande ferret-hålls i bättre skick än de andra husen, så det är där Karak stannade. Det var en gång", tillade hon bittert.
  
  
  "Vigilus, Borgmästare, är det inte?"
  
  
  "Mer som en befälhavare för garnisonen. Landshövdingen bodde i Split. På della sig, denna stad grundades av den hedniske kejsaren Diocletianus. Aptos var ett litet border inlägg, och Vigilus var ansvarig för liten garnison, och de slavar som arbetade i stenbrott och utbildade för att vara gladiatorer.
  
  
  Du kan fortfarande se pennor och fängelsehålor, " sade Padra, som kom upp till oss. Han viftade med krok på det sjunkna romerska amfiteatern. "De dog det ... eller levde för att dö i Rime."
  
  
  Han studerade lång oval skål. "Det ser ut som det fortfarande är i bruk", sa jag efter att ha sett hur bra kondition var.
  
  
  "Så är det" den Padra fortsatte. "Vi har alltid som används för ego för skytte och idrott. För inte så länge sedan, när Polgar var fortfarande vid liv, Karak föreslog att använda ego för andra spel — gamla spel.
  
  
  "Gladiator färger? Du skojar med mig.'
  
  
  "Inte till döden, men precis som de gamla Romerska tävlingar." Sofia skakade på huvudet tyvärr. "Polgar tyckte inte om det, men han litade på Karak som hans löjtnant, och det verkade som ofarliga kul på den tiden."
  
  
  "Romarna också," sade jag.
  
  
  "Och, som med Romarna, dess popularitet har ökat." Ta ett djupt andetag, Aftonbladet klättrade upp för stegen. "Det är ren galenskap att slåss med varandra. När ska det sluta?
  
  
  "Av Karak," Sofia sade bistert, och ledde vägen upp till övervåningen.
  
  
  För templet var en stor fyrkant, och strax bortom det var en förfallen villa, omgiven av resterna av en mur. Utan att tveka, vi styrde mot villa.
  
  
  "Rösta exakt," Sofia sa, och för första gången kunde han höra darrning i rösten. Männen anslöt sig till oss bakifrån, sneglade förstulet på varandra och muttrade sina röster. Atmosfären var lugn: en laddad lugn som föregår en kraftig åska, och alla runt omkring oss var väl medveten om detta. Den trista morgon saint inte att följa oss in i villan. Vi gick ner en ekande korridoren med fladdrande facklor. Då vi kom till ett stort rektangulärt rum upplyst av tre ben eldhav. Lukten av brinnande olja hängde tung i luften. Århundraden sedan, var villan är inredda med dekorationer av position och rikedom: tunga mattor, hand-som mosaikgolv och rika fresker. Nu mattorna var borta, golvet var knäckt och lerig, det knakade under fötterna, och färgen var skadat eller har sprickor. Nu fanns det inga andra möbler förutom en lång stol av grovt trä och ett par bänkar, där ett tjugotal människor stirrade på oss vilt.
  
  
  Min blick rusade längs stolen till en liten upphöjning i andra änden av rummet. Podiet var omgiven av flera stenblock, och var täckta med dukar och hudar som var mycket slitna. På nen det var en rund stol utan en back, som logiskt nog kallas en Romersk stol, och igen en trebent brasa.
  
  
  Det var en man som sitter i den här stolen. Ego studerat henne i den osäkra bakgrund av brännkoppen. Han var tjock, med ett tjockt lockigt skägg som täckte hans ego ansikte, och hans ansikte var täckt med grymma linjer och ärr. Han var klädd i skrynklig khaki uniform som bärs av Castros gerillan, och hans långa svarta hår var dekorerad med en polis cap.
  
  
  Han hade MAB automatisk pistol i hans knä, och han var petting det som om det var hans favorit leksak.
  
  
  Han tittade på mig med särskilt intresse, och frågade: "Vem är du?"
  
  
  "Nick Carter."
  
  
  Han sel frispråkig. Stahl ' s röst är skarpare. "Jag har hört om dig, Carter.
  
  
  — Jag har hört talas om dig förut." Det är inte Stahl lägga till vad han hört talas om nen. "Du är Evan Karak, Polgar Milano löjtnant.
  
  
  "Milan är död."
  
  
  'Jag vet det.'
  
  
  "Det är därför jag inte kan vara ett ego löjtnant längre." Karak strök sitt skägg för ett ögonblick, hans ögon minskar. "Du är i dåligt sällskap, Carter.
  
  
  'De är mina vänner. Jag menar, vi är alla vänner av Milan", sa jag lugnt. "Men hon är här för sig själv.
  
  
  "Varför?"
  
  
  "För att få huden av Milanos varg".
  
  
  Det var tyst. Karak tittade öppet på mig med mörka arga ögon. "Ego hud?" — Vad är det? " frågade han skarpt. "För vad? För att ge ego, resor, foton, musik, etc. att ett gäng missnöjda människor?
  
  
  Bredvid mig, den Padra rörde sig i ett våldsamt raseri, och han lade en hand på emu axel för att lugna ner henne. "Nej," Karaku berättade för honom. "Men på grund av detta." Han tog ett djupt andetag och brände, improvisera som han talade. "Jag träffade Milano för många år sedan i Berlin. Han sade en gång till mig, "Nick, jag går hem nu, men glöm aldrig bort mig. Gå tillbaka till din Amerikanska folket, glöm inte mig." Och han ville inte dö, vi kan lägga upp dollarn, vi kan lägga upp dollar av många frihetsälskande Amerikaner."
  
  
  I det ögonblicket, Karak män började mumla och röra sig oroligt, och en runt dem plötsligt skrek: "Det är en fälla." Den andra skrek: "Inte i emu!"
  
  
  Han vände sig om och såg att högtalarna var unga män, förmodligen två av Karak nya rekryter. Det är meningsfullt. Jag vände tillbaka till plattformen, och Karak ögon mötte min, full av hån.
  
  
  "Du är en främling här, Carter," sade han. "Du förstår inte hur allting är med oss."
  
  
  Jag är trött på att bli kallad en främling. Plötsligt var jag trött på att hela denna fördömda fejd. — Jag kom för mig själv, men inte bara för mig själv, " jag knäppte på honom. — Detta svärd inte tillhör oss, till dig, till oss, till mig, till oss, till dig, till foton, musik. Men det hör till hela utomhuspool. Det är en symbol för vad Milan dog för. Det är en symbol för frihet och oberoende för folken i alla länder."
  
  
  Det var ett sorl av röster och förflyttning av två män. För ett ögonblick trodde jag att jag skulle gått för långt. Då en av de äldre männen vid bordet sade förvånat: "Kan du göra det för oss?"
  
  
  "Ja. Och hennes ord har spridits, och det kommer att innebära stöd och pengar för dig. Ge mig den."
  
  
  Att hon verkligen fick transporteras bort. Allt jag behövde just nu var fyrverkerier och en flagga för att få mig vald till president. Spänningen i rummet var stort, och det kändes som att jag kunde få Sofia och hennes gäng levande härifrån.
  
  
  I din nästa diskussion, den gamle mannens röst tydligt kan höras. "Jag säger att vi bör ge emu dölja detta," sade han. "Världen måste få höra om vår kamp, och om Carter kan...'
  
  
  "Dumheter," Karak fnyste. "Det är en lögn. Fortfarande. . Hans bittra ego ögon glittrade konstigt, och han började långsamt leende. Det var ett fult leende. Han böjde sig ner, plockade upp den grå päls, och grep det plågsamt i sin hand. "Du vill att detta svärd?" Alla rätt, komma och hämta honom. Jag vill inte att du någonstans i närheten av Sofia eller Padra, i fall det är ditt knep för att misskreditera mig. Det var förmodligen en ego trick. Han såg listig nog att göra något. Men jag gick fram till honom och var nästan inom räckhåll när han berättade för mig att sluta. Sedan kastade han den gömma sig vid mina fötter. Ee tog tag i det och sprang snabbt med fingrarna över nä, söker för liten knut på baksidan av hennes hals. Ego undersökte henne, två gånger, tre gånger, halv-svarvning för att dölja sin sökning från Karaz.
  
  
  "Karak", sa jag kallt. "Det är inte vargen i Milano."
  
  
  Karak frustade, hans hand krampaktigt knöt på pistol. Stahl är egots röst är högljudd och hotfull. "Inte dumt. Jag såg vargen dör jag, och jag tog av huden. Är du att kalla mig en lögnare?
  
  
  "Det är inte vargen i Milano."
  
  
  Karak spänd, kvävning med ilska, och sedan plötsligt skrattade. Denna person var helt klart galen, och detta gjorde ego hundra gånger farligare, och alla ego åtgärder oförutsägbar. Han vände sig till sitt folk, hans köttiga ansiktet vrida blytunga under hans skägg. "Han har modet, denna Carter kille," han andades häftigt. "Han kommer in som om vi är ego underordnade, hävdar att detta inte är min hud och anklagar mig för att ljuga. Vilket skämt!'
  
  
  Unga människor uppenbarligen höll med honom. De var böjd över skratta, även om de höll sina ögon på mig, oss med resor, foton, musik, oss med den lilla gruppen att hålla knivar och skjutvapen.
  
  
  Frågade jag henne. "Var är den riktiga vargen?" — Du dölja det?"
  
  
  Ego ansikte blev plötsligt allvarlig, hans skinka som händer tog tag i MAB och han vänder sig jaget på mitt bröst. "Tar huden,"sade han, hans ego röst kall och klar, skär genom suset som en lancet. "Ta det, Carter. Och få din schakaler innan det kokar upp alla runt omkring dig, alla tvål.
  
  
  Padra morrade bakom,"Du verkar inte veta vad man ska göra med detta, Karak."
  
  
  Karak spottade ilsket, hans tumme vänder vita på avtryckaren. Det fanns en växande tjut av mörka rage från egon av människor som väntar på ett enda ord för att ange ih gratis. Det skulle bli en massaker, golvet skulle vara täckt med vårt blod. Karak stod upp. Egots ögon var glödande vansinnigt.
  
  
  Henne, hoppade fram. En man steg upp för att försvara Karak. Utan att tänka två gånger, ryckte han vapnet ur hans hand och slog rumpan av den i hans ego ställs inför. Han skrek och föll bakåt. Bakom mig, Karak män var att skrika i en vild glädje som spred sig som en löpeld. Karak, överraskad av min snabb attack, snubbla på stolen och sjönk med en konstig knyst. Sedan ego tog tag i hennes hår, slet upp henne, och drog pistol på ego svaga fingrar.
  
  
  Det dunkades in i honom genom ett fat, precis som hans män var på väg att storma plattform. Henne, skrek. - "Stanna här!"Eller han kommer att dö först!
  
  
  De två män som frös, och för en sekund, de verkade frysa. Några av dem rörde vid deras vapen, som om de var inte säker på att jag menade det, men ingen av dem tog risken.
  
  
  "Padra", sade jag, " Sofia." Och resten. Kom hit.'
  
  
  I aftonbladet skrattade hjärtligt när han nådde mig.
  
  
  "Jag hade ingen tvekan om att du," jag morrade. — Så jag ska få dig ut igen, också." Finns det en väg ut?
  
  
  "Över det," den Padra sade, pekande på en grind nästan dold i skuggorna. Det var minst ett dussin grim-inför männen, som står mellan oss och gate.
  
  
  "För dem, Karak," sade jag. Han tittade på mig i ögonvrån hans öga, hans ögon rullande tillbaka i sina rosa uttag, pärlor av blod bildas i hans panna. Han var återigen ungefär petade i levern av ego. Han skrek en beställning, och männen mumlade som de lyssnade till emu.
  
  
  K dag ett spår bildades. Ego började dra henne utanför plattformen. Han snubblade, men han hade inget val. Han drog åt sitt grepp om ego arm och knuffade emu: s pistol djupt in i hans revben för att få det att passa. Jag kunde lukta fruktansvärt bank ego.
  
  
  "Du kommer inte att överleva, hund," han stönade.
  
  
  "Då du inte behöver för att överleva, antingen," emu lovade henne bistert. "Du kommer att leva så länge som vi gör."
  
  
  Karak självklart tänkte att vi skulle döda honom när vi passerade denna passage. Eftersom han skulle ha gjort det enligt dem under olika omständigheter. I en frenesi av desperation, han kämpade, klösa och bita. Jag tror inte han var medveten om vad han gjorde på den tiden. Ren djur panik var för stark i nen för det. Men min hand var för nära ego mun när han kämpar med det, och han lite det. Min reaktion var ofrivillig och automatiskt: gun hade släppt henne. Ego var fortfarande håller hennes hand, men då Padra av misstag snubblade över mig, ytterligare strippa mig av min motvikter, och Karak bröt gratis. Han slog igenom de cordon, skrika. "Döda ih. Döda ih.'
  
  
  Det fanns inte ens tid för att förbanna mig själv. Den gamla turkiska svärdet for ut mot mig med en vilde slag. Jag kröp ihop, och den sak som betade min hårbotten. Då såg han en annan möjlighet, och böja sig ner, tore den största duk på scenen, och det föll sönder som en bordsduk på ett dukat bord. Hon landade på golvet med flera andra män som försöker smyga sig på oss bakifrån. Då stativet vacklade och föll med en krasch. Brinnande olja flög genom luften i en vid båge. Regn av eld fräste och stänkte på det kalla golvet, och lava brast i lågor, orsakar total förvirring och skräck i rummet. Nio av oss duva i riktning mot utgången, kasta en backhand och rätten att kritisera alla runt omkring oss. Karak förbannade djävulen och hans gamla mutter tillsammans. Den padra var att kasta organ runt nästan lika snabbt som han förbannade. Sofia använde en gammal Mannlicher som ett basebollträ. Ego ett enda skott var inte värt mycket mot denna hord, även om hey, det var en chans att sikta.
  
  
  En annan av Onin män kom fram till mig från sidan. Det slog hans ego så hårt att han studsade tillbaka i den välte brasa. Han agerade som om han hade gått in i ett getingbo och hoppade upp i en vild dans, dunka hans händer mot den ångande tillbaka av hans byxor. Den Padra snurrade runt och slog ner mannen som försökte attackera Sofia. Den tredje var med en kort benet innan han kunde använda hans kaliber .45. De andra två försiktighet och stod upp, redo att slå mig i huvudet. Padra fångat en och hon tog den andra, då vi båda hit ih huvuden mot varandra. De föll som två ägg, så att ih skulle trampa på andra. Det var mer som en gammaldags bar kamp än något annat.
  
  
  Till sist kom vi till en massiv gamla väggen gjord av grova stockar som hålls samman av tvärbjälkar. Vi öppnade den och slängde det stängde, bryta che tumme. Den Padra smällde igen dörren över ljudet av skrik.
  
  
  "Hej kommer att hålla upp ih för en stund," sade han.
  
  
  "Kanske för en minut", sa jag bistert. Dörren var redan våldsamt knackade på. Henne, hört Karak skrika order. "Nej axlar, du idioter. Spränga den jävla dörren till strimlor. Blåsa upp det. Döda ih. Låt dem inte komma undan.
  
  
  Hon tittade snabbt runt för att räkna folket, nästan blind, i mörkret. Det var bara sex av oss kvar, en man stönande av smärta, en ego arm som maktlösa som en bruten vinge fästs på bröstet, och den andra med en blod-dränkts ansikte.
  
  
  'Vad är det här för dörren? Padre frågade henne.
  
  
  "Du trodde att de skulle använda en dörr som denna för en usel seraglio?"
  
  
  "Så, vart är vi på väg?"
  
  
  Pass-gå utanför", sade han enkelt.
  
  
  "Då skulle vi lämna bättre," emu berättade för henne, " innan de kommer till sina sinnen och gå runt villan."
  
  
  Den Padra gick in i mörkret, in i en smal korridor helt dold av mörkret. Sofia tog tag i min arm och gick bredvid mig, skälla och morra nästan hela tiden som att hon snubblade över den osynliga skräp.
  
  
  Lika plötsligt som vi hade trätt in i kompakt mörker, var vi ut igen över nä, i en stråle av solljus som tillfälligt förblindad oss. En skugga dök upp från ingenstans, dim i en främmande ljus. Instinktivt, ego knackade henne, känna full tillfredsställelse från den trasiga senor och nerver. Den padra skrek, och vi alla följde ego, en enorm siffra racing genom villa bakgård. Ljudet av stövlar var bara några meter bakom oss.
  
  
  Vi kom till stöna av villa, som är engagerad i mirakulöst överlever. Den Padra och tre andra män som klättrade över nach, och Rivn stannade bara tillräckligt länge för att driva Sofia efter dem. Hon höll ut sin hand till mig från ovan, att sätta sin fot på andra sidan väggen, och tillsammans var vi på gatan, på andra sidan. En brännande regn av bly väste över oss och for upp på väggen där vi hade suttit.
  
  
  Padra pekade ut en krok i den riktning vi bör gå. Vi kunde höra Karak män som kör fram och tillbaka på andra sidan väggen, letar efter en sönderfallande plats att passera. Då vi svängde runt ett hörn, gick ner för en smal gränd, korsade en innergård, och rusade genom den skumpiga ruinerna av den förstörda hus.
  
  
  "Här, de är här!" kom ett rop bakom oss. Vi vågade inte stanna för att titta tillbaka. "De passerade här. Här! Skär av ih.
  
  
  Den Padra försvann i Termalbad, den byggnad som en gång inrymt badhuset. Vid ett tillfälle, det var en rikt dekorerad byggnad, särskilt för en så avlägsen utpost som
  
  
  Aptos. Men de hade nog inget annat att göra mellan de två gladiatorspel turneringar. Vi gick in i den calidarium, en stor central hall med en Jacuzzi, alltför öppen för att vara bekväm. Vi sprang till ett mindre rum på baksidan som Karak män dök upp och började skjuta på oss.
  
  
  Vi kom till frigidarium där det kalla badet hade en gång varit, och Odin var snurrar runt oss, blod som rinner ner ego bröstet. Vi lämnade ego det, dead, och skyndade genom de mindre apoditherium, den Romerska motsvarigheten till en omklädningsrummet, och ner flera trappor till den lägre nivån.
  
  
  — Vad är det Padra plan?" Jag frågade henne, Sofia, andas hårt. "Vi har ingen chans att få ett försprång på ih."
  
  
  'Vi . .."vi försöker att få till avlopp," väste hon andlöst.
  
  
  Den padra stannade framför en stor sandsten rutan. Bara mörker var uppenbart ner det. "Ner," beordrade han tvärt, och utan att tveka, dök han. Vi följde honom blint och gick ner i lera och vatten. Sofia landade på mitt bröst och tryckte mig in i leran.
  
  
  "Skynda, skynda," den Padra sa snabbt, och vi snubblat efter honom, att förlita sig mest på ljudet av ego gurglande fotspår. De två kvarvarande männen som täcker reträtten.
  
  
  "Var försiktig med var du sätter fötterna," Sophia varnade mig. "Jag vill inte bära skor."
  
  
  — Vad har hänt med dina skor?"
  
  
  "Borta", sade hon lakoniskt, och fortsatte. Jag sprang bredvid henne, mina byxor fastnar i mitt ben och gnugga huden på insidan av mina lår. Vi gjorde vår väg genom en labyrint av illaluktande, mörka tunnlar, aldrig stanna länge på samma plats, men alltid förvandlas till ett runt i korridorerna i en eller annan riktning. De skriker och shaggy gråter av våra förföljare ekade runt omkring oss, och det var omöjligt att säga ih avstånd eller riktning. Flämtande, vi körde på.
  
  
  Jag lyckades att fråga henne. "Kommer vi att gömma här?"
  
  
  "Nej . .. Ingen . Karak kommer att vakta ingångar för att hålla oss ut... om... med råttor instängd. Vi måste ... få till stenbrottet där vi slår läger. Vi är här . ... säkert, " Sophia andades.
  
  
  Plötsligt hörde vi ljudet av fotsteg som kör över stenen vanligt framför oss, precis runt nästa hörn. Den Padra slutade i ett raseri när en figur som kom runt hörnet och gick nästan öppet i mina armar. Hon snurrade runt och emu: s knytnäve slog in hennes huvud med all sin styrka. Luften ut genom ego i hans lungor, och han föll huvudstupa in i det leriga vattnet.
  
  
  Den andra personen började att steg åt sidan när han kom runt hörnet och pekade hans Mauser på mig. Han stannade upp automatiskt, väntar på skottet gå av. Men i det ögonblicket, ett dånande ljud ljöd i mina öron, och egot mål försvann i en röd fläck. Mannen kollapsade på klipporna, och hon såg Padre stående över honom med en pistol i sin vänstra hand.
  
  
  Jag ville inte slösa någon tid. Resten av Karak män var bränning runt hörnet i en blind som försöker att döda oss. Blyhagel upp och gnällde i en uvertyr av rikoschetterande kulor och vassa skärvor av rock i våra öron.
  
  
  Han böjde sig ner för att plocka upp Mauser, men då Padra frågade, " Vad är frågan?": "Skulle du föredra Karak vapen?"
  
  
  "Visst, men jag gav upp det."
  
  
  Han räckte mig den pistol, som fortfarande var rökfria. "Som den andra-på-kommando, ego hävdade att det för sig själv, men i själva verket, bör du ha det."
  
  
  "Tack, Padra", sa jag, och tog Mauser.
  
  
  "De kom till amfiteatern snabbare än jag förväntade mig," han morrade över vilda slamret av kulor. "Nu är vi fångade."
  
  
  "Finns det ingen annan väg ut?"
  
  
  Men det var nyligen. Om vi går tillbaka, de kommer runt hörnet och skjuta oss i sank.
  
  
  "Om vi inte gör det," Sofia sa ivrigt: "de bakom oss kommer ikapp med oss och döda oss." Det är hopplöst.
  
  
  "Tja," sa jag, " kanske jag kan fånga upp." Han nådde i en minut och drog ut en gas bomb.
  
  
  Det var en nyare och bättre version: mindre, lättare och mer koncentrerad. Det var storleken och formen av en söt potatis och misteln särskilda tändning, så det kunde inte av misstag utlöser om det föll i fel ögonblick. Det drogs ut av cheku och jag hade två sekunder.
  
  
  Det kastades av ego i hörnet framför oss, där det simmade snabbt mellan en grupp män på andra sidan. Hon hörde ett förskräckt rop som en av männen runt dem träff hej, på marken, och bomben gick av med en smäll. Buller är hälften av den psykologiska effekten, som AH metoder berättade för mig. Rök och rök fyllde passage.
  
  
  Direkt, vi hörde Karak män kippar efter andan, då stönande och munkavle. Nu var de svindlande, känner sig sjuk, och deras lungor var öppna mer än de gör ont.
  
  
  Runt omkring dem, Odin snubblade runt hörnet, dubbelvikt i smärta och illamående, hans förvridna ansikte med elände. Den padra låt ur en vilda vrål och svängde sin krok i mannens hals. Han föll som en tjur som hade varit spetsad.
  
  
  "Inte andas", sa jag warningly. 'Kör!' Vi sprang. Vi vände och sprang tillbaka samma väg som vi hade kommit fram Padra hittade en annan tunnel. Vi gick in i den, och det ledde oss återigen genom ett nätverk av underjordiska ledningar, upp för backen till sida avlopp, och sedan ner igen för att komma ner i de viktigaste avlopp, och ibland bara i en cirkel, vrida och vända. Hennes förlorat all känsla för riktning. Vår flykt tog på karaktären av en konstig vault.
  
  
  Vid ett tillfälle, vi stannade under en sönderfallande hål med en förfallen trappa som leder upp till den bleka himlen ovanför oss. Vi gick upp på övervåningen så snart som möjligt och tog ett litet andetag när vi fann att denna exit var obevakad.
  
  
  Öppningen gav tillgång till ett fält fullt av stenar och buskar. På andra sidan av fältet var en klippa som sluttade ner långsamt, och när vi nått slutet av den, Padra pekade ner och sa, " Bra! Vi kommer att följa den, och sedan gå till stenbrottet.
  
  
  Brottet var en stor dal som inte ser ut som hennes hand hade grävt en jätte en. Egot sidor var shaggy, regelbundna terrasser av brunt ådrad rock och räcken som är kantad av taggiga snår och ful, tjock träd. Han kunde nästan föreställa slavar stryk under Romersk piskor som han gick ner.
  
  
  "Jag brukade bo i Berlin," Sophie sa tyvärr. "Sedan i Aptos. Och nu omröstningen är här.
  
  
  Detta bör vara den tråd av världen.
  
  
  
  Kapitel 5
  
  
  
  
  Lägret var beläget på en platå med utsikt över västra stenbrott. Det bestod av två förstört hyddor som jag tror var legionärernas baracker och command post. Naturligtvis, det var tänkt som ett försvar mot en möjlig slav revolt, med endast en ingång, och resten av backarna, brant och helt otillgängliga. Det var tillräckligt säker, så säker som deras gömställe kunde ha varit under andra omständigheter.
  
  
  Bergsluften var kallt, även nu, efter middagen, och en liten eld brann i en nisch i att stöna av de största hut. Odin runt männen tryckte hans tillbaka till samma stön, nynna för sig själv. Den andra mannen var hukade öppet genom porten, gevär i hans knä, tittade ner den enda vägen.
  
  
  Hon var i minsta koja, som också fungerade som ett sovrum, kök, utrymme, och arsenal för resor, fotografi och musik. Sofia och Padra var med mig. Tre av dem huk på en madrass på resor, foton, musik, mest bekväm plats i rummet. Vi hade en flaska vin som rann ut mycket snabbt medan vi fortfarande talar till en vän.
  
  
  "Karak inte kommer att bry oss mer," den Padra sade i en låg röst. "Inte så länge vi är säkra här.
  
  
  "Det finns inte många av oss kvar för att slåss med honom om han anfaller", sade jag. "Det är fyra av oss förutom dig och mig."
  
  
  "Ja, men Karak försökt att storma lägret en gång innan, när vi drevs ut runt Berget Athos, och gick hit för att fortsätta kampen. Vi fick inte skjuta för att döda, naturligtvis, men vi oavsiktligt sårade flera av dem. Det var ett stort moraliskt nederlag för honom."
  
  
  "Vi hade mer folk då," Sofia sa. "Fortfarande, två eller tre bra skyttar kan avvärja en attack."
  
  
  "Vad som oroar mig mer", Padra fortsatte, " är att Karak kommer att hålla oss under belägring tills vi dör av hunger och törst. Ego unga rekryter har redan omgiven platån.
  
  
  Frågade jag henne. "Hur länge kan vi hålla ut här?"
  
  
  Padra plockade upp en handfull jord och låt det sakta rinna genom fingrarna. Han svarade inte.
  
  
  "Låt honom försöka," Sophia andades. "Vi kommer aldrig att ge upp."
  
  
  Den padra skrattade åt hennes motstånd. "Du slåss väl som en kvinna."
  
  
  "Tillräckligt bra för att spara din hud?" sa hon stolt. "Eller har du glömt att jag räddade dig när Nick nästan dödade du?"
  
  
  Jätten hostade, vände sig tillbaka till mig, snabbt och bytte ämne. "På tal om skinn, det var verkligen inte min hud?"
  
  
  Han tittade på Sofia. Hon nickade, och han sade till em. "Det var ingen ficka runt min hals. Jag vet inte vilken typ av varg huden det var, men det var inte Milan varg.
  
  
  "Ugh," den Padra sagt. "Vi var alla luras av Karak sagor . Men var är den riktiga huden?
  
  
  "Bara Karak vet att" Sofia muttrade.
  
  
  Och jag måste hitta ut.
  
  
  De tittade på Nä i överraskning. — Du menar att du kommer tillbaka?" Den Padra frågade.
  
  
  "Nej," Sofia sade med överraskande häftighet. "Det var illa nog, för första gången, och Karak var inte ens förväntar oss. Nu är han redo och känner ingen nåd."
  
  
  Han steg upp och började vanka rummet som ett djur i bur. "Jag tror inte han förväntar sig att vi ska göra något öppet just nu. Om vi agera nu medan han fortfarande tror att vi är på defensiven ... '
  
  
  "Ah, men denna grupp av män som är där nere," Padra förnekade media rapporterar till mig, skakar på huvudet. "Fortfarande. .. '
  
  
  "Du förstår," Sofia bad. "Försök inte, Nick. Snälla...'
  
  
  "Vi kommer att behöva gå igenom detta förr eller senare, och jag tror att ju förr desto bättre."
  
  
  "Nick är rätt, Sofia." Med en djup suck, Padra steg till hans fötter. "Vårt läger har blivit en fälla. Vi har att gå.
  
  
  "Bra. Men vi behöver inte gå tillbaka till Aptos.
  
  
  "Hur? Du menar att vi ska köra iväg som slagna hundar och ge Karak seger direkt? Inte du bara säga att vi aldrig kommer att ge upp?
  
  
  Det var en pinsam tystnad i bilen. Vår andning lät väldigt högt i den smala sten väggar. Den padra kom fram till mig och höll upp sin krok avsevärt.
  
  
  "Jag vet att mina landsmän. Utan silver tungan av Karak att förvirra ih, de kommer att lyssna på sunt förnuft. Utan denna hud, som de kommer att se ego naken. Efter ett par timmar, dessa människor kommer att få trött på att vänta, och deras ilska kommer att kyla ner dag för dag. Vi kanske kan smyga in senare.
  
  
  "Genom kloakerna?"
  
  
  "Ja . .. och nej. Få människor vet, men i det Romerska städerna fanns det centralvärme. Stora eldar i källare och kanaler i väggarna för att släppa in varm luft.
  
  
  "Men det är omöjligt, Padra! Sofia utbrast. "Detta är ren självmord."
  
  
  "Men det måste göras," den Padra sade lugnt. Då han gäspade och lade till, " Don ' t wake me up för sent. Under tiden, jag ska sova med henne. Du kan fortsätta diskussionen med Carter om du vill. Padre vänster stugan med ett menande leende.
  
  
  "Dra ner ridån," Sofia sade, med hänvisning till den filt som fungerade som dörr. Han lossade repet som höll hennes ego är på plats, och hon föll ner i hålet.
  
  
  "Komma och sitta bredvid mig."
  
  
  När han var tillbaka på madrassen, hon snuggled fram till mig och frågade tyst: "Nick, behöver du verkligen att gå tillbaka till att huden?"
  
  
  "Och du vet att jag måste göra det."
  
  
  "Du har redan gjort mer än någon annan kan göra. Pricesnoughts mer. Om jag var du, skulle hon ha lämnat irak innan jag blev torterad eller besegrad i en strid som inte ens var mina .
  
  
  "Jag kan berätta för henne samma sak om dig, Sofia. Polgar är död.
  
  
  "Detta är min kamp, Nick. Jag gjorde henne till mig . Han ville inte säga något annat, bara smekte hennes silkeslena svart hår.
  
  
  "På sin tjugo-femte födelsedag, vaknade jag med den sorgliga känslan av att jag hade levt ett kvarts sekel utan att uppnå något. Polgara Milana träffade henne strax efteråt." Hon talade lugnt, hennes ögon tankeväckande. "Nu är han borta, Aptos är allt jag har kvar att tro på."
  
  
  "Du är fortfarande ung. Du kan hitta en annan person.
  
  
  "Ja," sade hon, smeka mitt ansikte med sin fingertoppar. — Men då du inte vill nöja dig med mindre än det bästa." Snälla, låt oss avsluta vårt vin.
  
  
  Vi bröt flaskan. Hennes ätpinnar var målat med sprit, och hennes andning var lite tyngre. "Gå inte", viskade hon. "Berätta för dina män att dölja har förstörts."
  
  
  "Men jag vet att det inte, Sofia, och det är nog för att hålla saker och ting. Det är en sak till: det löfte som han gjorde till människor av Jzan.
  
  
  "Ja, henne, jag minns du sa att staden invaderas, och du vill hjälpa dem."
  
  
  "Hjälp", sa jag sarkastiskt. "En perfekt hjälp är Aptos."
  
  
  "Du får hjälpa," lovade hon. — Du kommer att få det på något sätt, om man omkring oss överlever." Tårar vällde upp i hennes ögon. "Snälla gå inte", sa hon igen. "Jag vill inte att du ska dö."
  
  
  "Om någon kommer att dö, det är så kaxig jävel med skägg."
  
  
  "Du är galen. Lika galen som Polgar, " hon skrek. Då hon kastade på mig och tryckte hennes våta läppar mot mina med hänsynslös kraft .
  
  
  Hon bröt lika plötsligt som hon hade hållit fast, lämnar oss både kippar efter mer. En stråle av solljus lyste igenom spricka i moans och lyste upp hennes ansikte, och såg hennes leende, som nu var både ledsen och varm och öm på samma gång. Ee drog henne nära och girigt kysste hennes våta, öppna munnen. Våra kyssar antändes en okontrollerbar eld. "Ja, ja", hon stönade när han packade upp henne och tog upp hennes blus. "Ja . .. '
  
  
  I en rörelse, han drog henne ner, packas upp hennes byxor och drog i hennes härliga lår. Jag kunde känna värmen från hennes kropp när hon gick mot mig, glidande hennes byxor ner mina ben. Nu var hon klädd i bara trosorna, och på sätt och vis extraordinär kvinna lyckades hitta den silkeslen-till-touch och mycket små, en glimt av hennes kvinnlighet i en värld som består av våldsamma och hänsynslösa män. Hennes trosor drogs ner, och hennes skinkor och lår var gratis för min utforska händer. Långsamt, sprang han sin hand över hennes mage och lår, därefter gled det djupt mellan hennes ben. Hon stönade och darrade av åtrå.
  
  
  Sofia hjälpte mig ur mina kläder, nervöst dra i mina byxor och tröja, utsätta min kropp för att den kalla luften i kabinen. Vi luta sig tillbaka på sängen och kramades i tystnad, njuter av varandras touch i mörkret.
  
  
  Passionerat, våra läppar samman, och alla ömhet kastades överbord. Hennes armar lindade runt mig och drog mig nära som hon nafsade på mina läppar, sög in min tunga djupt in i hennes mun och sprang hennes naglar djupt in i min rygg. Henne, kände hennes grov lust, hennes bröstvårtor härdning på mitt bröst, hennes kropp att röra sig som hon stönade hela tiden.
  
  
  Svaga rop av djur glädje flydde hennes hals när hon kramade mig. Hennes ansikte var förvriden med lust, hennes mun rör sig hungrigt, hennes höfter och utgående rytmiskt runt omkring mig. Vi kände inte längre något men otroligt spännande nu. Jag lyfte mina drivkrafter, och en underbar värker av glädje gjorde hon vrider och vänder under mig. "Ah, ah, оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооочичичичихауууу!" Stoppa det! " hon skrek. Jag kunde bara känna den enorma spänning som växer inuti mig och friktion av våra kroppar mot varandra.
  
  
  Då hon skrek, skrek med en nästan outhärdlig intensitet av glädje, och allt i våra kroppar verkade för att gå samman i en sista explosion.
  
  
  När det var över, att vi gick till en glad, drömlös sömn, våra kroppar försiktigt sammanflätade.
  
  
  
  Kapitel 6
  
  
  
  
  Vi lämnade hyddor precis innan solnedgången. Hennes, kände mig pigg efter valv, men kallt. Sofia insisterade på att lämna sin trasiga läder jacka och sätta på sig en extra tröja istället. Han stoppade både tröjor i sina byxor och stoppade MAB i hans bälte. Sofia bytte om till ett par rena byxor och skjorta, och hittade ett par skor. Hon försäkrade mig att de var skosnören som inte skulle gå sönder. I den nedgående solen, hennes ansikte var gyllene och mycket vackra. Hennes läppar var full och rött.
  
  
  Den padra kom ut i den andra stugan, skakar på axlarna och kliade sig i bröstet med en krok. Han hade samma känna blicken i hans ögon, och när Sofia såg honom närma sig, hon rodnade djupt och skyndade tillbaka till stugan för att hitta något att göra .
  
  
  "Alla gjort?" Jag frågade tvärt, ignorerar Ego bländning.
  
  
  "Så redo som möjligt. Han vände sig för att gå tillbaka till stenbrottet. "Hon är en vildkatt", sade han mjukt, " men även vildkatter har en dollar för att lägga till upp till."
  
  
  Hennes, nickade instämmande.
  
  
  Skuggorna var långa i den nedgående solen, och leden längs den östra sluttningen var ett band av damm. Långt under dem var enorma stenblock som gömde förmodligen Karak män, och mot dessa stenblock förrädiska skärvor av skiffer. Skiffer var som att torka kvicksand, och Stahl var en fälla för vem som helst som försökte klättra upp eller ner för den. Men vägen skulle vara en alltför väl bevarad att försöka sig på något sånt här.
  
  
  "Vi kan gå en annan väg," den Padra föreslog bistert.
  
  
  'Inte bra. Solen stiger det, och folket i Karak kan räkna med oss på sina fingrar som kommer att prova denna riktning om vi inte använda leden. Jag tycker att vi ska ta vägen. Vi kommer att vara i skuggorna, och de kommer inte att tro att vi försöker få igenom.
  
  
  "Bra idé, Carter," den Padra sagt.
  
  
  Noiselessly vi gled ner från toppen av platån till den avsats ovanför skiffer strip. Vi flyttade försiktigt, vapen dragna, och började glida ner skiffer lutning.
  
  
  Nu var vi utomhus, och varje tum av vår dips var en plågsam kamp med lös skiffer. Detta krävs för oss att koncentrera oss helt och fullt, och om Karak män lagt märke till oss nu, vi skulle inte ha en chans. Med varje steg jag tog, jag förväntade mig att bli skjuten. Mina muskler knyten i en våldsam kramp som jag grep spårig marken och gled ner korta sträckor alltför brant att gå på något annat sätt. Tiden tycktes ha stannat, men så småningom stora stenblock reste sig upp framför oss.
  
  
  Till slut nådde vi gränsen av skiffer lutning. Jag rullade mellan den första stenar jag hit, och Padra följde med mig. "Vi gjorde det", han flinade mot mig. "Låt oss nu avsluta dessa bastarder av. Det är bara Karak rekryterar här, och ingen runt min tidigare bröder. Den här gången, jag kommer inte att skjuta henne bara för att skada henne."
  
  
  Han nickade instämmande, sedan iväg över den ödsliga, brutala landskapet, genom snåren och runt stenblock. Under större delen av dagen, Padra och jag smög tillsammans, att hålla ett konstant öga på spåret. Karak s vakter kunde inte vara långt borta, och leden skulle föra oss samman på ett lämpligt tillfälle.
  
  
  Plötsligt kom vi till ett djupt dike där en gång för många århundraden sedan, ett stort stenblock hade kommit ut och kraschade över dalgången, lämnat djupa spår. En tjur smög sig försiktigt fram till kanten av poolen med Padre krypa bakom, och sedan, viskar över hans axel, sa: "Två män."
  
  
  Den padra flyttade lite närmare så att han kunde se över kanten. Det var en mild lutning av ca tjugo meter framför oss. Två banditer som stod på stranden, skyddat från hård vind, sina vapen och lutar sig mot klipporna. En man rullade en cigarett och den andra drack hela flaskan. — Inte jag berätta det?" Den Padra sade contemptuously. "Detta är inte frihetskämpar. De är brottslingar. Att de inte har någon politisk uppfattning. De har ingenting att göra här i Aptos.
  
  
  Jag mindes orden från resor, foton och musik: "Vi är inte bara tjuvar." Nästa ögonblick, Padra pekade sitt gevär på flaska.
  
  
  "Nej, — jag väste, driver Ego bort handen. "Om du skjuter, det buller som kommer att locka alla andra."
  
  
  "Du har rätt", han suckade. "Jag är ledsen, Carter.
  
  
  Jag sa till emu för att täcka mig, och sedan jag hoppade ner i diket, pekar MAB på dem.
  
  
  De kunde inte nå sina vapen i tiden, och tack och lov, de ville inte ens försöka. De långsamt rätas upp, hålla sina händer över deras huvuden, deras ansikten fyllda med förvirring.
  
  
  "Padra", kallade han över hennes axel. "Kom hit och få en ih vapen."
  
  
  Han gled över kanten av diket och på väg till vaktposter, ur skottlinjen för min kulspruta i händelse av motstånd.
  
  
  Plötsligt, en grupp beväpnade män dök upp från bakom den döda vinkeln. De stod där ett tag, deras ansikten fulla av förvirring och förvåning, då de öppnade eld. Ledningen rikoschetterade runt Padra och mig med ett svisch.
  
  
  Han åkte åt sidan och tog upp sin submachine gun att svara för att den dödliga attacken. Den Padra dök bakom en stenig kant, som kyligt siktar på varje kula på dem . Den grupp av angriparna spridda, lämnar två döda och tre sårade. Hon blev skjuten av en annan man när han nådde slutet av ihåliga. En annan man, en klumpig mustachioed ligist, nästan sprang in i mig när han föll med en Padra kula i bröstet. Han klev åt sidan och sköt på rat-inför mannen som siktar på Padra. Han ryckte tillbaka, sedan föll framåt, att glida över vad som var kvar av hans ansikte.
  
  
  Skottlossningen dött som Karak män samlats, och han kunde ansluta sig till Padre innan skottlossningen bröt ut igen.
  
  
  Frågade jag henne. "Hur mår du?"
  
  
  "Tja, noggrannhet är värre än iht," sade han, ladda Mauser. Det var ingen ammunition för MAB i stugan för resor, foton och musik, och det användes av den sista omgången. Runt Oden och Karak män, Odin åkte från pärm till pärm, men marken gav vika och han halkade. Han sköt sitt sista skott. Gawk fick emu i spännet och försvann in i hörnet av livet. Där stod jag med mina tomma pistol, nu ingenting mer än en dyr och sofistikerad metall stafettpinnen.
  
  
  "Padra, de ska vi omger oss med."
  
  
  "Ja, och jag är rädd att vi har gjort tillräckligt med ljud för att locka hela ih företag."
  
  
  "Så låt oss få fan ut härifrån."
  
  
  Gå ut i hela karriär förvandlas till en mardröm rad svåra klättringar och plötslig kort skärmytslingar. Det togs av en Schmeisser MP 40 från en av de döda. "Du har en förbannat udda samling av vapen här," Padre påpekade för henne. "Min vän, om du bekämpa förtryckare som en partisan, istället för att låta dem ge dig, du kommer att bli nöjd med allt du kan nå."
  
  
  "Så det finns en chans att Karak inte har några som helst radio-utrustning, som walkie-talkies."
  
  
  "Nej, han har ingen aning."
  
  
  "Ja, hennes, jag antar att det är något vi bör vara tacksamma för."
  
  
  Vi clambered över klyftor och raviner, över gamla stenar som rasat under min vikt, över taggiga, förvridna buskar som gnagt på vår hud. Såren på hans huvud och arm throbbed med en molande, brännande smärta, och han frös i den kalla vinden. En annan ridge, en annan spricka, springa, slåss, och kör igen. Den Padra ange takten. Vi blev både utmattad och andfådd när vi slutligen nådde området och saktade ner till en långsam trav. Vi förlorade synen av Karak män, och efter att ha tagit en sista titt runt, vi hoppade ner i avloppet.
  
  
  En halvtimme senare var vi på villa. Vi kröp längs den bakre väggen för att en annan del av byggnader och kikade över buttress. Ett vaktgevär med ett gevär slängd över axeln tempo oroligt i den övergivna gården. I aftonbladet nickade mot förstört gate ett par meter bakom vakten. "Vi kommer att gå till källaren," viskade han. "Vi kan komma in i luftkanaler det. Han satte Mauser ner i en minut och sa åt mig att lämna Schmeisser. "Det finns inget utrymme för det," sa han till mig.
  
  
  "Vi kommer endast ha din pistol om vi åker fast." Han gav en fatalistisk suck.
  
  
  Han vände sig om och tittade på vakten, undrar vem som var mer benägna att fuska, Karak, Padra eller henne. Vakten gick i vad som kändes som en evighet. Från tid till tid, han satte sig ner och gnida sin sko och mumlar något för sig själv. Slutligen, han försvann runt hörnet. Han tog ett djupt andetag och sprang efter Padra.
  
  
  Det var fortfarande inga tecken av vakt när vi kom till valvet och störtade ner i den smaklös, unken lukt i källaren. I centrum var det att genomföra, valv av en gammal spis, ovan som smala rör som grenade ut mellan väggarna, ca en halv meter i området.
  
  
  "Det kommer att vara ett sätt för oss", sade jag. — Är du säker på att detta kommer att leda oss till Karak?"
  
  
  "Ja. De leder till att alla rum i villan.
  
  
  — Sedan ska vi försöka få in i sovrummet." Vi kan fånga honom, när han kommer ensam. Förresten, vad händer om vi fastnar?
  
  
  "Det skulle vara mycket olyckligt," den Padra sade torra. "Vi kan inte vända runt och jaga råttor borta."
  
  
  Han tittade på hål med ännu mer avsky. Padra påpekade att det rör han försökte klättra in, och han tryckte ner den så att han kunde driva sin fot utanför kanten och dra inuti. Det jag vände på mitt liv. Det var ännu svårare för Honom, men han klättrade i bakom mig som hennes flyttade tum för tum, stödd på mina underarmar och tår.
  
  
  Dessa gamla luftkanaler måste ha fungerat i det förflutna på samma sätt som de gör idag. I tillägg till golvet barer, Romarna hade utgångar på botten av väggen. Slickar, det var smalare hål i taket. Det var ett förvånansvärt effektivt system.
  
  
  Vi kröp tillsammans i mörkret, pausa då och då för att vila. Det var en smutsig, ansträngande verksamhet. Jag tänkte att vi skulle lätt kunna fastna i en stram plats och råttor skulle gnaga på mina fötter.
  
  
  "Vi är i den stora hallen nu," den Padra anmärkte vid ett tillfälle. "Ett rum eller två, tre, tror jag."
  
  
  "Jag hoppas du har rätt, Padra.
  
  
  Han ville inte säga något, bara fnyste. Vi fortsatte att krypa upp röret tills vi nådde den kollapsade avsnitt. En passage var långsamt att rensa det, passerar bitar av sten och smuts till Padre. Sedan vi hittade på.
  
  
  Låter började sippra in från någonstans ovan. Jag var inte säker på vad de sade, men jag var ganska säker på att jag kände igen Karak röst. Jag stannade upp, vinkade till Honom att vara tyst, och fortsatte glida väldigt tyst så att ingen skulle höra oss.
  
  
  Han höll andan när han nådde utgång, där bullret var högljudda. Samma kraft som först förstörde röret bakom oss expanderade det här. Gradvis, jag lyckades hitta tillräckligt med utrymme att röra sig på mina lår. Den Padra var bredvid mig, böjd över och lutade mig mot hans höfter. Han såg ut som en sotare. Jag böjde mig fram, millimeter av millimeter, och skannade rummet, mina ögon att anpassa sig till det dunkla ljuset från en ficklampa.
  
  
  Omkring ett dussin män satt vid ett rangliga bordet. De fyra runt dem såg ut som gamla-gardet-veteraner som blivit över från sina dagar i Milano. Den andra var djärvt unga banditer i Karak. Karak var vanka fram och tillbaka i frustration eller irritation, eller både och, när han slog sin näve rätt i sin vänstra arm. Den padra morrade sakta, som ett djur vädrade en fiende, och flyttade sin blick i växande irritation.
  
  
  Med det, han tog ner en sten. Ljudet var öronbedövande. Han var säker på att de skulle ha hört det i rummet. Men nej, samtalet fortsatte utan avbrott.
  
  
  Jag hörde Karak säga, " åt helvete med Milano är änka och som idiot med kroken. Vi måste inse fakta. Vi blir svagare, och armén blir starkare. De dagar av vår härlighet är över. Vi är inget mer än en nagel i sina beräkningar.
  
  
  "Taggar kan fortfarande vara stark," förnekat rapporter i media om emu odin omgivande äldre män .
  
  
  "Bah. För hur länge? Våra vapen är föråldrade och bli föråldrade. Väst tappat intresset och vände ryggen åt oss. Ingen bryr sig om.
  
  
  "Men den här mannen, Carter, sade -"'
  
  
  "Han sade, han sade," Karak skrek. "Det är bara en person."
  
  
  — Hade du väntat dig mer, Evan?" Den gamle mannen frågade lugnt. "Endast en person hade en chans att komma till Aptos, och Carter lyckats."
  
  
  "Jag räknar inte med något" Karak sa hett. "Bara kyla, svält och en skamlig död om vi fortsätter så här".
  
  
  "Det finns inget annat sätt."
  
  
  "Det är."
  
  
  Det skäggiga ledare med en fläckiga ansikte tittade på den gamle mannen i en icke-oförskämt sätt, " hör upp, alla av er. Vår kontakt i Metkovich gjort flera ansökningar till myndigheterna. Han säger att om vi beter oss mer lugnt nu, vi kan få vissa medgivanden.
  
  
  "Han ljuger," i Aftonbladet väste.
  
  
  Jag tryckte ett finger på mina läppar för att tysta mitt ego, men mitt sinne var full av motstridiga tankar. Var Karak kontakt i Metkovic samma som min? Om så är fallet, var han den som ledde den Jugoslaviska armén och de nästan dödade mig? Och dessutom, om regeringen var så försonande, varför kunde de ta över Jzan?
  
  
  "Guds röst," Karac fortsatte att knacka på hans knogar på bordet, " uppmanade hon folk runt Belgrad för att besöka oss här."
  
  
  "Här? Padra morrade, nedstämd. Han såg ut som han var på väg att explodera av ilska. "Han tog med fiender här?" Milan skulle vända sig i sin grav om det hört det."
  
  
  "Shhh," emu fräste åt henne.
  
  
  — Men vad händer om vi inte kommer överens?" Den gamle mannen frågade mjukt.
  
  
  "Sedan går de galningar i stenbrottet," Karak slint. "Vi har en chans för säkerhet och fred, och om du inte kan se det för dig själv, tänk på framtiden för din familj och barn. Vi gör en bra affär och ett slut på alla dessa år av blodspillan.
  
  
  Jag har hört henne morra bredvid mig och blanda hennes fötter. Innan han kunde göra något, den rasande Padra hoppade igenom den öppningen och in i rummet, förenad med ilska och indignation. Alla ansikten blev i egots riktning, chockad av uppkomsten av denna sot-sotad vilde.
  
  
  Han svor åt henne på engelska och kroatiska, men skyndade sig att gå med den blonda vilde, undrar om hon var på väg att dö nu. Det är bättre att jag dör står det än i denna smutsiga kanal. "Ta tailor, Hash," jag skrek på honom. "Titta vad du har gjort."
  
  
  "En person kan bara tolererar en viss mängd, och inget mer," fräste han. Han gick fram och knäppte på den gamla män. — Du, Vetov, är min egen man! Har du glömt hur Polgar och jag kämpade skuldra vid skuldra för att hedra Kroatien? Du och jag kommer att krypa framför Serber och kyssa deras stövlar? Skrek han, hans ögon blinka med ilska. "Bra försäljning, Evan?" Du sålde ut oss, gjorde du det.
  
  
  Karats ' röst är lika absurt som flinta. "Du är galen, Hash. Våra drömmar har kommit att flöda, och vi måste acceptera verkligheten. Varför behöver ni mer blod på dina händer? En revolution är aldrig lyckat."
  
  
  I aftonbladet slog kroken. "Om det är blod här, det är blod av Serber i en rättvis kamp. Vad om blod på dina händer? Kroatiska blod?
  
  
  Karak män kom upp att Slicka, muttrade något.
  
  
  "Eller inte han berätta?" Den Padra skrek. — Inte han berätta att han omgav oss och beordrade oss att bli dödad?"
  
  
  "Lögner, lögner," den röst som ropade. "Du är en förrädare."
  
  
  Den Padra släppt sin knytnäve som en kanonkula. Det var en spricka, och man flög in personen bakom honom. Karak män vacklade tillbaka för en stund, kom sedan tillbaka till oss.
  
  
  Padra parerade kniven med sin krok och knät angriparen i ljumsken. Jag smällde till honom över ansiktet och hörde kritan av ben. När på väg att attackera en annan person, dess kände mig som en gawk knivhuggen i benet. Geväret rumpor smällde till mitt bröst, och en plötslig, bländande smärta verkade rippa genom mitt huvud. Han vacklade, drog sig tillsammans, och försökte ta en av de vapen framför mig. Publiken flyttade in och fästs oss tillbaka till stön. Han försökte anka, men en bråkdel av en sekund för sent.
  
  
  
  Kapitel 7
  
  
  
  
  En röst ljöd runt i mörkret. "Han kommer till."
  
  
  "Bra," sa en annan röst. "Är du redo, Garth?" Jag har mycket lite tid för detta.
  
  
  Den första rösten svarade lakoniskt: "Så redo som han är." Långsamt, de mörka molnen skingras, men först ska det inte gör någon mening. Hon simmade i havet ont. Långsamt insåg jag att jag var helt nakna, sittande på en järn-stol. När jag försökte flytta, fann jag att mina handleder och vrister var bundna av kraftig metall bojor.
  
  
  En kort, köttiga man stod några meter bort från mig. Ego av hans liv hängde över hans bälte, som syns genom hålen i hans skjorta. Han var helt skallig, och ego-missbildade ansikte hade alla de monumentala nonchalans av en professionell bödel som bara gör sitt jobb. Det var ett rassel av rörelse. Evan fick upp från sin stol och hukade sig ner bredvid min hand.
  
  
  "God kväll, Carter," sade han glatt. "Du och Padra gav mig en stor chock när du kom genom dessa väggar."
  
  
  Han ville inte säga något. Jag har redan haft problem med att få min hals att arbeta. Det såg ut som torkat och blivit klämd, som om någon hade trampat på det medan målning.
  
  
  "Men jag tror att jag kan få något tillbaka," Karak log sardonically. "Välkommen till min fikarummet."
  
  
  Jag såg mig omkring och började förstå vart jag var. Hon var på ett litet torg digital cell med grovt huggen väggar. Luften var fylld med stanken av blod och avföring. I det fladdrande ljuset av hennes inre brasa, såg han att den digitala kameror på andra sidan hade två dörrar med lås och smala slitsar i ögonhöjd. Väggarna var täckta med gamla tortyr enheter: ben och fot klämmor, runda stickat (stickat, taggar, spinal roller, hängande smashar och swing armband), en hel del målat, rostig tång och stift. Han kände galla stiga i hans hals, och gåshud sprang ner sin nakna kropp.
  
  
  Karak vände sig till mig och drog mitt huvud av hår, vrida den med våld, ingen tvekan jag minns ögonblicket när hennes ego drog hennes hår. — Jag vill veta allt om Milano wolf", viskade han snarast. "Jag vill veta vad som är så viktigt med detta.
  
  
  Emu gav henne några förbannelser som gjorde Ego ' s face gå blek, och han släppte mitt hår som om ego hade blivit stungen. "Jag skulle vilja Padra att vara här öppet nu att se vem som är omkring dig kommer att vara den första att be om nåd. Men nu ska du bara måste tigga dubbelt så mycket för att få det rätt. Garth!
  
  
  Han vinkade impetuously på den andra mannen, och Garth gick över till ordföranden. Jag kunde inte se vad han gjorde, men jag hade den oroväckande tanken att jag inte bara sitter i en gammal stol. Jag kunde höra honom ilande runt på alla fyra. En minut senare, den fräna lukten av varm metall och rök fyllde hennes näsborrar.
  
  
  "Du kommer att berätta för mig, Carter. Du ska berätta för mig förr eller senare.
  
  
  Stanken var att bli starkare, och nu märkte han att stolen var obehagligt varmt. Som gammal metall av stolen växte varmare, det stramas på hennes bojor . Min hud brändes. Han gnisslade sina tänder och förblev tyst.
  
  
  — Du tror inte att jag kan bryta dig, Carter?"'
  
  
  Tungor av eld kröp upp sätet på stolen som Garth fifflat med ett litet fårskinn päls. Branden växte, slickar mina händer och bränna min hud. Spetsiga strykjärn vände cherry red, och en ny stank in, en annan stank, det stank av bränt kött. Jag var rostade vid liv.
  
  
  "Carter, vad är hemligheten bakom den förbannade varg?" Jag vet att det är en, och jag har inte tid att be dig snällt medan den serbiska armén är på väg. Berätta för mig."'
  
  
  Jag hörde Sam slänga ut det. 'Get . ... get.
  
  
  "Vad är det? Vad get?
  
  
  "Din familj get, Karak."
  
  
  "Vad är det med det?"
  
  
  Jag kämpade i den brinnande stol, mina lungor bromsande från rök och ont. Dock lyckades jag att andas in tillräckligt med luft för provtagning. "Din familj get... jag önskar din mamma hade aldrig hört talas om preventivmedel." Karak smällde hans stora näve i ansiktet och dela min läpp. "Tum för tum, jag ska skicka dig till helvetet", fräste han åt mig. "Garth, som är tillräckligt. Slips ego till swing.
  
  
  Garth hällde vatten på elden under gallret, obundet mig och släpade mig omkring över det kalla stengolvet. Mina nerver exploderade, och smärtan var nästan outhärdlig som grov sten gnuggas mot min brända hud. Nästa sak jag visste, Garth var fästa tunga bojor av järn svänga runt mina handleder. Swing är en nästan förhistoriska föregångare till rack, en form av tortyr som innebär att lyfta ett offer i luften och sedan plötsligt kasta dem till marken. Detta är en brutal metod för att sträcka armarna, vrida dina muskler och sliter dina leder, och bryta dina ben.
  
  
  Garth lyfte mig med handlederna tills han blev hängande så att tårna knappt rörde vid marken. Sedan gick han över till moans om swing och plockade upp en rullade upp piska. Han skakade ego bakom honom och vände sig till Karak, väntar på en beställning.
  
  
  Karak ögon var febrig och otålig som han vände sig till mig. "Det är en Roman enhet, Carter. Detta gör att egot mycket lämplig för tortyr, inte det?
  
  
  Sedan klev han tillbaka och nickade. Piska flög ut och högg på min kropp. Smärtan var nästan outhärdlig som den råa huden lindade runt hennes nakna lår och liv. Det krympte i en båge, som i sin hängande position.
  
  
  "Jag minns hur Romarna firade högtiden av Lupercalia," Carac skrattade. "Varje år den femtonde februari, män dansade på gatorna, slog sina släktingar med piskor som gjorts från willow grenar. Berätta nu för mig om att vargen i Milano, Carter. Berätta för mig när du kan."
  
  
  Igen piskan slog mig, lämnar en röd strimma på min nakna kropp. Jag kämpade mot de kedjor som håller mig ner, försöker undvika att smälla med piskan. Men Garth var en mästare på sitt hantverk och missade aldrig ett beat.
  
  
  "Vargen i Milano, Carter. Vad är det för fel med den här vargen?
  
  
  Karak Stahl ' s röst var obegripligt för mig som Garth träffa mig igen och igen. Skriket ekade genom den digitala kameror, och när det slutade, insåg jag att det skulle komma från mig.
  
  
  "Vargen ...'
  
  
  Jag var tvungen att vila. Hon var tvungen att göra Garth sluta, annars skulle hon aldrig hitta en väg ut ur denna tortyr. Med en suck, han sänkte sitt huvud fram och låtsades att passera ut. Min kropp gick halta och hängde orörliga i bojor av järn. Garth slog mig några gånger, men jag lyckades kväva skriken som stiger upp i min hals. En stund senare hörde han piskan falla till golvet.
  
  
  Karak var arg som fan. "Du har gått för långt, du idiot," skrek han på Garth. "Höj ditt ego."
  
  
  — Du får vänta.
  
  
  "Jag kan inte vänta.'
  
  
  "Du måste."
  
  
  "Ta en skräddare, Garth, jag har bättre saker att göra än att titta på det hänga här." Ring mig när han kan prata igen."
  
  
  Henne, hört Karak komma ut genom fängelsehålor. Dörren slog igen bakom honom med en duns.
  
  
  Minuterna släpade på århundraden. Svetten sipprade ner min kropp, gräva i min svullna sår, men han ville inte flytta. Garth tempo fram och tillbaka otåligt. Jag hörde honom slå en match för att tända en cigarett. Lukten av svavel och dålig tobak kittlade hennes näsborrar. Men som drog ut på tiden, Garth muttrade, " Dumhuvud!"
  
  
  Dörren öppnades och stängdes igen. Och Garth vänster. Jag stirrade på den tomma rummet och undrade hur länge jag skulle ha innan han kom tillbaka. Efter några minuter hörde jag en mjuk gnisslande ljud och bestämde mig för att min vila var redan över. Men sedan insåg jag att ljudet kom från bakom mig, från bakom kameran. Det var som att möss som springer runt på väggar.
  
  
  "Carter", säger han hörde henne viska. "Carter".
  
  
  Hon vände sig sakta i hennes kedjor för att möta dagen i den andra änden. Två spöklika tärda ansikten med ögon som knappt syns i det fladdrande ljuset. Ih kände igen henne direkt. De var människor av resor, fotografier, musik, två av de tre som hade fallit i det första mötet med Karak.
  
  
  "Kan du höra oss?"
  
  
  'Ja.'Frågade jag henne. "Är Padra med dig?"
  
  
  "Nej," en av männen sade.
  
  
  — Var han inte med dig?" en annan man frågade. Kanske att han sprang iväg.
  
  
  "Eller dog," den första extra bittert.
  
  
  "Jag trodde du var död," sade jag.
  
  
  "De är rädda oss för en annan död: spel."
  
  
  "Spel ?
  
  
  "I arenan. Mot Karak har valt en mördare. Menton är borta, och vi är nästa.
  
  
  "Karak har blivit galen." Jag kunde knappt tro mina öron.
  
  
  "Ja, men ..." mannen tvekade, sedan sade otåligt, " jag kan höra Garth. Adjö, Carter.
  
  
  Ansikten försvann, och jag var ensam igen.
  
  
  En del av min styrka tillbaka, som drivs av skräck för vad de skulle bara höra mig. Svalkande fötterna mot väggen, drog han sig upp för att ta krossa ovan bojor på hans händer . Mina fingrar var smart, men jag höll på. Ta ett djupt andetag, han började klättra upp för hand så fort han kunde . Musklerna i mina armar och axlar är spända till det yttersta, men jag fortsatte att klättra.
  
  
  Precis som han nådde den tunga ribban, han hörde ljudet av annalkande fotspår. I desperation, han svängde benet över balken och clambered upp på nä. Hennes bojor är slet våldsamt, och jag vet att jag måste bryta sig fri innan Garth kommer till mig och börjar piska mig tillbaka med sin piska. Bojor hade enkla clip-on lås som användes för hänglås i deras gamla tider, förmodligen i de tidigaste dagarna av Mount Athos. Dörren öppen knakade, avslöjar Garth skugga på sten golvet. Vid samma tid, han hittade en tryckpunkt och släppte bojor. Då Garth såg mig. Oavsett hur fet han var, han reagerade med en hastighet av en panter.
  
  
  Han tog tag i piskan och slog den bakom honom, hans ansikte upp med plötsliga ilska.
  
  
  Hon tog tag i järn-kedjan så fort hon kunde och kastade sig på honom. Den öppna manschetten smällde hans ego i sidled till marken, krossade lång en till en blodig massa. När han föll, han slog en spärras stolen och föll till marken. Utan att tänka, han hoppade på honom och landade med hela sin vikt på emu: s bröst. Med ett gurglande suck, han verkade för att deflatera, blod och slem forsade ner på ego den öppna rta. Hennes ego måste ha brutit minst hälften av hennes revben, och nu krossade ben har trängt in i hennes lungor.
  
  
  Henne, visste att ytterdörren var olåst, men hon var också tvungen att ta itu med den andra lås på den dagen i början av den andra hotell och släppa de andra fångarna. Jag snabbt sökte Garth kropp för hans nycklar, men jag kunde inte hitta henne någonstans på den digitala kameror... I desperation ringde jag två män att tala om för mig var de var.
  
  
  "Bara Karak har nycklarna," en av de män som svarade.
  
  
  — Oroa dig inte för oss. Kör bort medan du kan, " sade den andra.
  
  
  "Och om du kan, skicka hjälp."
  
  
  Han hatade att lämna män i fängelsehålan, men de var rätt. Det var den enda reumatism. — Jag ska göra det", lovade jag.
  
  
  Han sprang ut Karak s tortyrkammare och ner för en lång, mörk korridor. När jag slutade att tänka på i vilken riktning jag ska gå, jag hörde ett rop från en av männen runt omkring mig. "Slå rakt, det är den enda vägen ut!"
  
  
  Utan att ytterligare frågor, han ryckte henne åt höger. Jag visste att jag skulle bli dödad, naken och obeväpnad, så snart som en av de Karak vakter såg mig. Korridorerna var oändliga, delar som slutade i återvändsgränder eller kollapsar, tvingar mig att gå tillbaka och börja om. Han var instängd i ett svagt upplyst tyst nätet. Men det verkade som att leda upp.
  
  
  Jag flyttade fram i mörkret, bara för att finna att efter den inledande rush av adrenalin, mina krafter började avta. Den kraftiga stenmurar gnuggas mot min trasiga huden, och sulorna på mina nakna fötter lämnade blodiga fotspår. Det enda som höll mig att flytta var min intensiva hat för Karak och min önskan att göra ego betala.
  
  
  Efter vad som kändes som en evighet, tunneln var inte så mörkt som det brukade vara. Långt före henne, en grå saint kunde ses i slutet av tunneln, och darrade av utmattning, sprang mot det. Det var något som stör mig: en halvt medveten varning försökte stoppa mig. Men hennes ego skakade henne och nådde grinden.
  
  
  Så hon brast tillbaka ut i världen. Jag föll på knä, mina ben är för svag för att stå rakt upp, och jag kände marken under mig. Det var blod-dränkts lera: lerig jord av en Romersk amfiteater.
  
  
  
  Kapitel 8
  
  
  
  
  Stel av kyla, täckt av blod och smuts, fick han till hans fötter. Det var den arenan av den amfiteater som Padra hade påpekat för mig dagen innan, och han var fast i ovala ringen. Framför mig, massor av Karak män satt i rader av bänkar med facklor, belysning upp den förfallna ruiner. Och på toppen av amfiteatern var en truppen av mördare med kulsprutepistoler och gevär. Ungefär i mitten av den långa böjda väggen var lådor med stenbänkar, och på en av dem var en Karak. Han hade ett par kompisar med facklor vid hans sida, och en gammal filt var draperad över sin uniform för att skydda sig själv från den kalla vinden. Egots ögon var fästa på mig, och hans mun vridna i ett djävulskt leende. Från där han höll, han såg ut som en obetydlig "nero" i en luggsliten toga.
  
  
  Den huvudlösa kroppen av en man som låg uppslagen på marken framför mig. Henne, visste att det var Mentone, den tredje fånge i gruppen resor, foton, musik. Han hade ögonbindel som en genomförd man. Först förstod jag inte varför, men sen kom jag på att en viss grupp av gladiatorerna, det Andabats, slogs med ögonbindel.
  
  
  Han kunde inte hjälpa men undrar om hur många män och kvinnor stod där han nu var; hur många runt omkring dem var uttråkad som fan med glädje av blodtörstiga tyranner som Karak.
  
  
  Karak röst hörd henne. Han skrattade som en galning. — Du var inte förväntas bli nästa attraktion. Men det är bra att den kan fortsätta."
  
  
  "Garth är död."
  
  
  — Det är vad jag förväntade mig, annars skulle du inte ha kunnat fly. Låt oss se hur länge du kan hålla på innan du går med honom.
  
  
  "De som röstar-omröstning dö hälsar dig välkommen", sa jag sarkastiskt, att höja min hand.
  
  
  På andra sidan av arenan, en stor mörk krigare gick ut runt porten. Han var klädd i tighta byxor och stövlar, hans nakna bröstet blänkte i ljuset från en ficklampa. Han bar ett vägt fisknät och en treudd, ett vapen i den gamla Retiarii.
  
  
  När han kom fram till mig, henne, hukade sig ner, mina tår nuddade marken. Gladiator cirklade runt mig, håller mig tillbaka med falska trident attacker.
  
  
  "Kom," sade jag. "Vad hindrar dig? Är du rädd för att en naken människa?
  
  
  Han skrattade och började helt enkelt att snurra nätet som en lasso i allt större, platt cirklar ovanför hans huvud, redo att släppa taget och kasta det på mig. Henne, visste bättre än att titta på nätet och titta på uttryck för egots ögon och ego ansikten.
  
  
  Det är upp till er att rösta! Bråkdelen av en sekund innan de kastar. Jag duckade och rullade bort från honom. En av de blyvikter smällde in i mitt ben, men nätet missade och föll till golvet i arenan.
  
  
  Han var på toppen av henne, hoppar upp och longering på honom innan han kunde ta tag i sitt nät igen. Han vacklade tillbaka, och för ett ögonblick trodde jag att jag skulle få honom. Men han parerade mig med hans ego trident, och jag var tvungen att ducka för att hålla honom från impaling mig på sin treudd. Han hade mig i ett hörn.
  
  
  Hennes, jag stod där och suckar, inte säker på om jag kunde agera tillräckligt snabbt nästa gång. Och även om jag gjorde det, jag skulle ha till dodge nästa attack, och nästa. Jag stod emot frestelsen att sätta sig ner och vila och låt honom få slut på mig.
  
  
  I mitt arbete på AH, jag kämpade ubåtar och vätebomber, X-strålar och personlighetsförändrande droger, varje uppfinning kan tänka sig, men det här var annorlunda, väldigt annorlunda. Det var ett krig reduceras till dess primitiva form, fråntagen sin moderna komplexitet. Detta gjorde de vilda djuren kämpa ännu mer med varandra, och att det på något sätt gjort det ännu mer skrämmande.
  
  
  Men jag kunde känna odjuret som växer inuti mig, och jag blottade mina tänder på det tjugonde århundradet gladiator som han samlade ihop sig för ett nytt försök. Hon ansträngt hennes öron att höra med den dödliga ljudet av en virvlande nätet. Jag väntade på henne, böjd över, mina muskler att spänna sig.
  
  
  Han tappade bara egot igen.
  
  
  Henne, dök som innan, men den här gången för henne, vände sig om och tog tag i den virvlande netto innan han kunde släppa taget. Gladiator kastade på mig, trident upp. Han drog tillbaka den snurrande nätet, i hopp om att det skulle slå Poe ego ur balans.
  
  
  Han snubblade och blev intrasslad i ett nät som är helt täckt ego.
  
  
  Jag blev genast på toppen av honom, fast besluten att visa honom så mycket nåd som han hade visat mig när han attackerade. Hennes ego slog henne till marken och slet ut trident runt hennes arm. Han skrek av skräck när han vände sig till hugg emu: s trident i bröstet. Det var allt över på en sekund. Han ryste en gång, vände blek med döden, och sedan föll lifelessly till marken.
  
  
  Hennes far var lutad över kroppen, lutande på axeln av en treudd. Hon hörde growl av Karak män. Han vände sig till bänkar och såg Karak på tronen. Ego ' s ansikte var blekt med ilska. En stund senare, trident föll ur hennes händer och gick över till Karak.
  
  
  Han visste direkt vad jag var upp till. "Försök inte, Carter," ropade han. "Du kan inte kasta detta trident så långt, och dessutom, mina män kommer att döda dig."
  
  
  "Vem bryr sig om hur jag dör, Karak? Jag kan lika gärna ta dig med mig.
  
  
  "Jag trodde du att Amerikanerna var idrottsintresserade."
  
  
  Han sprang sin hand över den blodiga scenen. "Tror du att det är sportig? Vad är poängen, Karak?
  
  
  Han skrattade på ett skadligt sätt. "Det roar mig."
  
  
  "Du är verkligen sjuk", sade jag, äcklad. "Du är galen."
  
  
  "Tala inte om för mig vem jag är. Du har aldrig haft att leva här, i den här jävla helvetet.
  
  
  "Jag börjar förstå. Du hatar verkligen Aptos.
  
  
  "Jag föraktar Aptos." Karak drog filten tätare med en befallande gest, ego ögon var som granit. "Varje minut jag spenderat här var en plåga för mig. Men det kommer att sluta snart.
  
  
  "Så Padra var rätt trots allt. Du sålt dig till Serberna.
  
  
  Att " sälja ut . . Han lyfte sina axlar. "Men inte du. Avtalet med Belgrad gav mig pengar och makt som var på grund av mig. Men det innebär också att människor kommer aldrig igen att vara kall, hungrig, eller rädd."
  
  
  Sedan när har iller regeringen håller sitt ord? Du bli lurad, Karak.
  
  
  "Nej. Jag kommer inte att lyssna till dig. Mitt folk kommer att vara lycklig.
  
  
  — De kom inte här för att vara lycklig, Karak. De kom hit för att vara gratis.
  
  
  "Gratis?Karak var faktiskt gråter av skratt. "Aptos har varit en skrämmande fängelse i hela mitt liv. Bara döden ger frihet här. Han klappade händerna, vilket signalerar en annan gladiator. "Det är därför jag älskar henne så mycket." Hennes sista befriare av henne. Nu kämpa och du kommer att vara fri, Carter.
  
  
  Men det var ingen skum runt rta, Karak förmodligen hade något fel med hans huvud. Tydligen, han dukade under för påfrestningarna av hans existens och led av förföljelsemani och tvångstankar av storhet, mentalt befinna mellan drömmar om Aptos ' forna glans och visioner om sin egen framtida storhet. Jag kunde inte skylla ego för att vilja fred, men en förnuftig person skulle förstå att denna väg är meningslöst och självdestruktiva. Karak var uppenbarligen inte på humör för resonemang, han slösar bort sin energi på att försöka prata med honom.
  
  
  Jag vände honom ryggen och gick tillbaka till mitten av arenan. Det jag vände mig till grinden där min nästa motståndare skulle visas.
  
  
  Den nya gladiator var längre och tyngre än tidigare.
  
  
  Ego bröstet var täckt av ärr, hans armar var insvept i tsesti, hjulringar, fälgar, runt läder och metall som knogjärn, och han höll ett kort svärd och en runda Thrakiska sköld. Han slösade ingen tid i kommande öppet på mig, att skära luften med sin dödsbringande svärd. Jag vände henne runt, och han följde mig, förbannelse och suckar. Han stannade, vände sig om och högg på det med sin treudd. Han svängde sin rakbladsvassa svärd och körde ego rakt in i axeln, lämnar mig obeväpnade igen.
  
  
  Han kastade fram emot att skära ner mig, och jag föll till marken. Hennes snabbt rullade bort. Ego svärd kom ner, snävt saknas mig, och sjönk ner i marken.
  
  
  När gladiator drog sitt svärd för ett nytt försök, hennes ego sparkade honom. Han vände sig bort, och min häl missade sin grenen av inches och träffar insidan av hans lår. Med en morrning av smärta, han backade undan. Det kunde inte göra mycket skada, men för ett ögonblick emu var i vägen. Ego ' s ansikte var lila med ilska på den offentliga förnedring av en obeväpnad man. Hon skyndade mig bort från honom, min huvuden surrande och det var helt tom, hennes desperata för en viss idé. Förgäves. Plötsligt gladiator kom på mig igen, svänga sitt svärd och skära runt med det.
  
  
  I det ögonblicket, han böjde sig ner, plockade upp grus och smuts med båda händerna, och våldsamt kastade ih emu i ansiktet. Som jag väntat, han höjde sin sköld för att skydda sina ögon, och leran inte orsaka emu någon skada. Men egot uppmärksamhet som tas ut för en stund. Han hoppade högt och slog sitt ego på underarm med sin nakna vänstra fot, då hans högra fot på armbågen. Svärdet flög över egots stela fingrar och flög över arenan, ut ur egots räckvidd.
  
  
  I ett raseri, han slog mig med en cestus; slaget slås ut all luft runt min kropp, och kastade mig till marken med armar och ben utsträckta.
  
  
  Han vände sig om och gick för att hämta sitt svärd. Oavsett hur stel hennes nam var, han visste att jag inte kunde låta em att få tillbaka svärdet. Så fort han blir runt det igen, han ska klippa mig i bitar. Det skulle se ut som om jag hade drivit igenom en glasdörr.
  
  
  Jag hoppade till mina fötter och följde honom.
  
  
  "Hajii" jag skrek så högt jag kunde, som om jag var en arg Apache. Bedövas, gladiator vände. "Hajii!" Hon skrek igen och fick honom innan han insåg vad som höll på att hända med honom. Han försökte höja hans sköld , men det var för sent. Mina ben flög upp i ett dödande slag och fångade emu i halsen. Ego mål lutade sig tillbaka, och han hörde kotor kick.
  
  
  Han föll utan ett ljud, hans ögon vidöppna, med nacken böjd i en udda vinkel.
  
  
  Han sprang för sitt svärd och höjde ego triumferande över huvudet, viftar triumferande på den buttre Karak.
  
  
  "Vad nu?" frågade hon. "Lejon, kanske?" Eller inramade på vagnar?
  
  
  "Var inte en idiot", säger han frustade ilsket. "Där kan vi få lejon eller vagnar?"
  
  
  "Oroa dig inte, Evan. Jag ger dig bästa prestanda som du har sett i år.
  
  
  "Gå till helvetet, Carter." Han hoppade till hans fötter och en hand kramade trasig filt runt honom, den andra gestikulerar vilt. "Milan kom i min väg. Nu har du kommit hit för att sparka upp den här skiten. Du bör ha dött för några dagar sedan, precis som Milano. Men på något sätt lyckades du få till Aptos. Du kan inte fly den här gången.
  
  
  I sin vrede, Karak förstod inte vad han sade.
  
  
  — Du svikit Milano?" Frågade jag häpen genom denna antagning. "Han var en idiot, han bodde i går och i förrgår."
  
  
  "Och min kontakt i Metkovich?" Var det också en po möta ditt folk?
  
  
  — Jag betalade bra för att vara självisk, det försäkrar jag dig. Som alla andra här, han kämpar för ett bättre liv, inte för meningslösa ideal. Karak slutat, flinade som om de njuter av sitt eget skämt. Då han sakta satte sig ner igen, jämna ut veck av hans gamla filt. Han viskade något till en av hans bödlar, som genast sprang iväg.
  
  
  "Jag har gjort henne något, och jag är säker på att du kommer att finna det intressant, Carter," skrev han till mig. "Vänta bara, och njut av din sista stund på jorden." Utmattad, att han stannade, lutade sitt svärd mot marken. Jag undrade oroligt vad han skulle ha i rockärmen. Fram till denna punkt, ren motstånd kan pumpa tillräckligt med adrenalin i mitt blodomlopp för att hålla igång. Tanken på att överlämna sig till att skäggig jävel nu var outhärdlig. Han avklätt mig naken, flogged och torterade mig, och slutligen planerade att döda mig, men emu skulle få vänta tills helvetet frös över innan jag gav upp och gick ner på knä i dammet framför sig.
  
  
  Jag trodde att han hade fångat mig den här gången. Han var huttrande av kyla och svindlande av utmattning. På något sätt lyckades jag överleva två gladiator slagsmål, men det enda sättet jag kunde få en lika stor motståndare var om min tredje motståndare var en krympling dvärg. Jag var färdig, och vi båda visste det.
  
  
  Plötsligt, en djup, ödesmättat ljud kom utanför porten. Håren på baksidan av min hals prickled, och en kall, fuktig rädslan grep mig. Jag hörde klang av järnstänger och en ilsken growl som nått mig.
  
  
  Vargarna!
  
  
  Sex stora hungriga vargar bröt ut kring pennor nedan arena. De vankade oroligt fram och tillbaka vid ingången en stund, som om förvirrade av väggar och titta på publiken.
  
  
  En djup sorlet av protest ökade från publiken framför mig. "Jag är ledsen att vi har att göra utan lejon, Carter," Karak kallas glatt. — Men jag hoppas att du inte misstycker alternativ."
  
  
  Emu svarade med en rad av svordomar i serbo-kroatiska.
  
  
  Karak gillade det väldigt mycket. "I fall du undrar," sade han med ett ondskefullt skratt, " tja, ledaren är Milan är favorit. Hennes ego var på en diet för att bryta ego, ilska, lite, men det verkar inte vara bruten. I själva verket, denna hunger gjorde bara egot lite argare. Men kanske efter en god måltid, han ska vara lite mer foglig.
  
  
  Karak skrattade ännu hårdare och nästan dubbelvikt i hans sten plats som han stirrade på Volkov trollbunden i skräck. Så en av dem hade vargen i Milano. Så allt detta nonsens om att han var död och flås var en lögn. Men det innebar att illern ego hemlighet hade fortfarande inte visat sig. Att veta att djuret var viktigt, utan att förstå hur, måste ha varit en plåga för Karak. Han kunde inte riskera att döda vargen innan han insåg det , och han kunde inte komma tillräckligt nära för att ta reda på. På något sätt, det fick mig att känna mig bättre, men inte mycket, med tanke på situationen. Mitt uppdrag var att hitta en varg och rösta för det här. Den enda runt dessa djur inte verkar vilja lyssna anledning. Morrande och gnager, de klöst på marken, sniffa på sitt byte: för mig.
  
  
  Plötsligt, de laddat sina lurviga svansar sänkt till marken.
  
  
  Min våta fingrar skärpts på svärdet.
  
  
  De spänd och hoppade. Han hoppade ur vägen, laddning på dem ilsket. Men de var för snabba för mig, och jag kände vassa tänder riva igenom mina lår. Jag snubblade för ett ögonblick, för att sedan återta min balans och högg svärdet genom vargen närmast mig. Han föll i sidled på toppen av en annan varg som var bara till att hoppa på min hals. Den tredje vargen kröp tillbaka. Han var hit med ett svärd och nästan klippa hans ego i hälften. Det var blod överallt, trampas i stoftet av irriterande, hänsynslösa djur. De cirklade runt mig, som förbereder sig för en attack, men plötsligt de alla drog till största varg.
  
  
  Flämtande, henne, såg in i ih riktning precis som skrattade när de såg på mig. Chefen var nog vargen i Milano, och han verkade vara den farligaste i hela Europa.
  
  
  Plötsligt truppen bröt upp igen, och de attackerade mig igen. Att svinga sitt svärd och hugga på henne, han bjöd på dem. Han fick i en kamp med en på Volkov, och det föll, pipan bita i gruset, och målet snurrade tillbaka i en slutlig kramper. Den andra vargen hoppade fram, och han drog blad över ego ansikte, och han skyggade, ylande mer smärtsamt.
  
  
  De resterande två bara fortsatte att attackera, snabbare och snabbare. Särskilt de största. Hur gjorde Milan lyckas tämja detta enorma monster? Det verkade nästan omöjligt. Men, Milan och Sofia lyckades hålla egot på ett sätt Karak inte förstår. I desperation försökte han att rensa huvudet. En viskning av tanke gick genom mitt huvud, fröet till en idé. Det verkade galet, men vad hade jag att förlora?
  
  
  Han ropade på vargen med all sin makt att stoppa. Jag använde tyska i stället för serbiska-kroatiska. "Vänta. Lyssna på min befallning.'
  
  
  Men de fortsatte att attackera. Ei rusade på dem med svärd, och undrar varför Ei trodde att Milan var en lärare i hans wolf tyska. Men det var i linje med vad jag visste om resor, fotografering, musik, och konstellationen av ett främmande språk i dag inte låta vargen för att lyssna till någon annan. Tac enheter tränar polishundar i Usa.
  
  
  Den skadade vargen återvände till striden. Blodet droppade från hans rta. Hon försökte åter igen att tala om emu, att stanna upp och ligga ner. "Stoppa. Untergehen".
  
  
  Milanos varg tvekade för en sekund, cocking sitt huvud åt sidan. Han tycktes lyssna, så han fortsatte att skrika, i hopp om att fånga den välbekanta tecken i tiden.
  
  
  "Untergehen, schiresheiher Scheusal".
  
  
  Vargen reagerade starkt nu som han hade kallat henne ego en äcklig illaluktande monster. Han backade undan och slutade i förvirring. De andra stannade också och väntade.
  
  
  Tiden tycktes ha stannat av. Hon var märkt av en grupp av män som tycktes hålla andan, och Karak böjde sig ner och slet på hans skägg. Alla var tysta och väntade.
  
  
  Då hörde jag röster. "Carter, jimmy Carter, vi är här."
  
  
  Han vände sig om något, fortfarande försiktig av vargar, och ur ögonvrån såg han sex figurer som springer över fältet. Padra, Sofia, två män runt stenbrottet och två på dungeon golvet. På något sätt, detta okrossbar Padra flydde när de fångat mig, och emu lyckats komma tillbaka för att rädda oss.
  
  
  Men han led Sofia och den andra rakt i arenan med vapen och en flock vargar. Vargarna började morra oroligt igen, och jag visste att mina kommandon till ditt husdjur Milan skulle inte vara länge.
  
  
  "Nej," hennes Far ropade. 'Stanna där. Stanna där!'
  
  
  "Men, Carter -"'
  
  
  'Jag är bra. Stanna där.'
  
  
  Osäker, stannade de, och en av Karak s banditer öppnade eld mot dem. Damm flög förbi dem, och skottsalvor ekade i oval skål. En annan flod av skottlossning följde, och Sofia och hennes grupp drog sig tillbaka in i skuggorna av porten.
  
  
  Nästa stund har gått i en rush av åtgärder. Jag hade bara vargar och ett svärd till mitt förfogande, och jag var inte alltför säker om sin vargar. Och ändå vågade han henne. "Mit mir," jag skällde på dem när jag sprang upp till läktaren. — Mit mir, euch dickfelligen Nilpferde!
  
  
  Den Karaka djur gjorde som emu var sagt, gick bredvid mig, skrik och gnäll som en hälsning om en sedan länge förlorad master. Den andra vargar ivrigt följt. Tricket är nu att agera så snabbt som möjligt innan förtrollningen var bruten. Så snart som det inträffade till vargen för att jag inte var så bekant som jag trodde att jag var det skulle sluta följa efter mig och kasta sig på mig.
  
  
  Men även nu, vargar äter runt min arm. Bildligt talat, förstås. När vi kom till stöna under Karak s seat, beordrade hon, " Angrafen." Angrafen.
  
  
  "Carter," Karak röt från ovan mig. 'Vad du vill för . .. '
  
  
  Volkov fortsatte att uppmana henne. "Angrafen! Vater. Vater. Tasche und der toten Mann.
  
  
  Jag hade en känsla av att nu behövde inte mycket övertalning för att gå till Karakom: de var väldigt hungrig just nu. Alla av dem hoppade med överraskande nåd och hastighet till toppen av väggen, där de böjde sina bakben för nästa hopp.
  
  
  "Stoppa ih, Carter.
  
  
  "Nej!"
  
  
  Det var ett tumult på läktaren, och männen greps av panik. En del snubblade över ryggen på bänkar som de försökte fly. Några kastade facklor och fördelas i den tillfälliga mörker, oförmögna att se något. Vissa runt omkring dem höjde sina vapen, men tvekade av rädsla för att skada sin egen. Vargarna närmade sig Karak, deras långa framtänder gnistrande med saliv. Yelping i ilska och rädsla, den skäggiga chief sprang från sin plats. Ego filt fladdrade bakom honom som en malätna kappa som han snubblade mellan raderna av bänkar, vet inte vilken väg att köra, för egots rädsla stört hans varje tanke. Han vände runt och sköt sin ryska Revolver på den annalkande rovdjur. I sin panik, han missade med flera meter. Han körde igen och föll på det slitna bänkar.
  
  
  Den enorma djur blottade sina tänder och debiteras på deras huka byte. En strypt gråta av skräck flydde Karak läppar. Han sparkar med all sin kraft, men emu-vargarna var omöjligt att ta itu med. Carac s stöttning stoppas när Milan ' s pet tog ego i halspulsådern. Han såg blod sprutar, och då han hörde ett annat ljud ökar i arenan: ljudet av vassa käftar biter i mjukt kött.
  
  
  
  Kapitel 9
  
  
  
  
  De flesta av Karak män har återhämtat sig efter den första chocken. De öppnade eld mot vargarna med gevär och kulsprutepistoler.
  
  
  Vargarna var väl skyddad av hörn av bänkar och ryggen av lådorna, men jag var perfekt mål. Hon sprang k moan, som bedriver delvis skyddade mig från kulor, sedan böjde ner till den del som engagerade kollapsade under tyngden av tid. Han hoppade över en lös sten och gick tillbaka längs stigarna mot mätta vargar.
  
  
  Några av de ponnyer som tittade på mig när jag närmade mig, och morrade hotfullt. Han ville inte stoppa henne. Han kunde inte göra något för Karak även om han ville. Men jag kunde inte har råd att förlora synen av Milano vargen. Att vargen var anledningen till att jag kom hit, och fan, jag kommer inte tillbaka tomhänt.
  
  
  Vargarna började dra Karats kropp åt sidan som hundar. Det ögonblick de lämnar skyddsrummet mellan bänkarna, de kommer att bli lätta måltavlor för vapen. Kulor omedelbart exploderade runt omkring dem, och de sprang i alla riktningar, ytterligare skrämma männen ovan.
  
  
  "Bleiben," Hennes husdjur Milano heter.
  
  
  Den stora vargen stannade tvärt, som om det var på slutet av ett långt rep. "Kom med här," jag beställde, förvånad över hur väl förberedd den här vargen kroppen. Han lydigt sprang fram till mig. Han gnuggade mig med näsan, blötläggning min hud med Karak blod som dränkts hans ansikte.
  
  
  Sedan insåg jag hur en lion tamer måste känna sig när han lägger sitt huvud i lejonens mun. Han låt vargen sitta upp och sprang händerna över kragen på hans hals, som söker en dold ficka.
  
  
  Plötsligt hörde han en annan explosion av skottlossning. Svarvning, han såg Sofia, Padra, och fyra andra rusar över arenan mot stöna gap, bränning som de gick.
  
  
  "Kom tillbaka", ropade jag. "Gå tillbaka".
  
  
  Men den sprakande ih gevär och svara slamret av submachine guns gjorde för mycket ljud för att min röst ska bli hörd. Leda stänkte Sofia och hennes män Karak s beväpnade män försökte att rikta ih s gungande, kör organ.
  
  
  Odin runt män, sårad med en gipsad arm, plötsligt grep hans ansikte baksidan av hans huvud försvann i en hjärna-och-ben explosion. De andra fem hoppade över klyftan, jämmer, och kröp ner de rader där han gömde sig bakom lådorna .
  
  
  "Nick, är du okej?" Sofia grät när hon kramade mig. Hennes snäva kramade henne, kände att den darrade på hennes läppar och smak av salt, och sedan gå ner. "Tack Gud för att du är okej.
  
  
  Jag kan använda några Svenskar", sa jag med ett leende.
  
  
  Om hon märkte min nakenhet, åtminstone hon inte visa det. "Och du, Furste, är fortfarande vid liv," hon fnös, och med ena handen drog hon djur till henne som en tandlös sheepdog.
  
  
  "Hittade du vad du ville?" Den Padra frågade.
  
  
  "Inte ännu," sade jag. Milan gömde väskan också."
  
  
  "Jag kommer att hitta det för dig," Sofia sa. — Jag vet var den är.
  
  
  "Vi måste lämna omedelbart efter att" Padra sagt. 'Omedelbart."
  
  
  "Jag hade samma idé, Padra.
  
  
  "Det är värre än du tror, andra.
  
  
  "Vad menar du? Jag frågade henne, undrar hur mycket värre det skulle kunna vara.
  
  
  I reumatism ovanför våra huvuden, en visslande skrik ljöd, ett ljud han visste alltför väl: murbruk!
  
  
  'Dyka i.'
  
  
  En massiv explosion tog upp hela väggen i amfiteatern. Stenmurar och rader av bänkar sönder i en bländande blixt av ljus. "Det är den serbiska armén," Padra skrek till mig genom hällande regn, runt cement och stenar. Fler skal dundrade runt omkring oss. De skakade arena och rev stora hål i den redan förstörda byggnader. Eld bröt ut, och vi hörde staccato ljudet av tunga kulsprutor närmar sig. Karak män var förvirrad, skjuter och skriker för att undvika åska av attacker.
  
  
  "Armén är att gå med i artilleriet," Sofia skrek över din. "De omger oss. Vi har redan sett ih i stenbrottet. Karak män fångade oss, men när de insåg armé var på väg, de sprang som en feg tik.
  
  
  Hon gav mig ett skrynkligt papper. "Är det vad du kom hit för, Nick?"
  
  
  "Jag hoppas det", sa jag, utspelas papper. Till mig, det var inget mer än ett meddelande krypterat och full av tecken. Det är bara att sätta egot tillbaka, och sedan insåg att jag inte har någonstans att lagra ego.
  
  
  Padre skrattade åt min situation. "Vilken storlek har du?"
  
  
  '50.' Hennes emu sade är den Europeiska motsvarigheten av ett amerikanskt storlek fyrtio-fyra. Jag trodde Aftonbladet var bara skämt, men han lugnt upp sitt gevär och riktade den mot mannen högt ovanför oss på läktaren. "Jag ska försöka att inte skada kostym," han morrade. Då han sparken.
  
  
  Den flyende mannen hoppade upp som hans tredje öga dök upp, sedan rullade ner bänkar några meter bort.
  
  
  "Du kan få klädd nu," den Padra sade med tillfredsställelse.
  
  
  "Tack", sa jag och kröp över till liket. Strippa mitt ego var ansträngande arbete, men jag behövde denna svenska jobb. Tar av sig sin ull tröja och byxor, jag frågade honom ," Hur fick du runt villan, Hash?"
  
  
  Han ryckte nonchalant. — Jag var inte medvetslös som du. När jag släpades till fängelsehålorna, var det bara fyra vakter. Med min krok och en bra vänster hand, odds om ens. Han stötte på Sofia när han gick för att få hjälp. Vi bestämde oss för att försöka rädda dig runt brunnen. På den tiden, vi visste inte att du var utföra här i arenan.
  
  
  "De var spel för mig." Jag kände en rysning köra längs min ryggrad. "Prinsen räddade mig. Jag har aldrig sett en hund som är väl utbildad denna varg. Det är helt otroligt.'
  
  
  "Milan var en varg själv," den Padra, sa han med ett flin. "De förstod varandra. De båda älskade samma kvinna.
  
  
  "Hash," Sofia protesterade, rodnande.
  
  
  "Och vad ett skämt, Karak hade det alla tillsammans.
  
  
  "Han är inget skämt", sade jag bistert, som kröp över till den döde ledaren.
  
  
  "Ja, vi såg det," Sofia sa. "Han dog en fruktansvärd död."
  
  
  "Men inte värre än han förtjänade, Sofia," sade jag, att plocka upp den Revolver där Egot hade sjunkit Karak. Jag kröp tillbaka till henne, trycka mig mot baksidan av lådan som en granat exploderade i arenan, överöser oss med grus och vassa metall skärvor.
  
  
  "Karak svikit din man", hans röst, foton och musik sagt. "Senare, ego kontakta informerade armén att jag var på väg. I själva verket, att ego dödades av varg när den försökte vända ego mot mig.
  
  
  Sedan vände han sig till Honom och frågade, " Vad är det?": "Varför är armén attackerar nu? Efter alla, Karak hade skrutit om att han skulle träffa med regeringstjänstemän för att göra fred. Det var inte nödvändigt.
  
  
  "Serberna har för mycket hat mot oss." Den blonda jätte skakade på huvudet tyvärr. "Belgrad såg en möjlighet att göra Evan försummar sitt skydd i namn av fred, och nu är de dödar oss. Prata med dem är inget mer än med ett vapen i ett krig. Karaka försökt att varna henne, men..."
  
  
  Han suckade, skakade av sig sin melankoli humör. — Men vi har inte tid att prata längre. Vi behöver få ut av här medan vi fortfarande kan.
  
  
  Hon gick med på, och vi rusade till närmaste avfart, continuous thunder av explosioner och damm från fallande stenblock som virvlar runt oss som en dimma. Så vi sprang runt amfiteatern och sprang genom gatorna, en ljus adv = β lyste på de västra kullarna. Ingen försökte stoppa oss. Hela hotellområdet skakade under mina fötter, och explosioner var högkonjunktur i mina öron. Väggar och pelare sönder i skärvor av tegel och cement. Eld, stoft och damm steg upp i himlen som svampar. Män sprang runt och skrek och var krossade eller trasiga bitar . Det var död i Aptos, död på en enorm skala, och var inget annat än en rolig övning för den Jugoslaviska armén.
  
  
  Vi sprang ner på gatan precis som staden höll på att splittras. Sedan åkte vi genom ett litet område av mimmo skakade byggnader. Jag såg en stor byggnad framför henne och hörde Padra skrika på mig när jag sprang, " dörren. Moskva Gate".'
  
  
  Vi nått den huvudsakliga porten av Aptos i stridens hetta. Folket i Karak fick slåss för sina liv, vet ingen nåd, vet att det kommer att finnas någon nåd för dem heller. Den röda solen lyste på ih vapen. Det var en skakig försvarslinjen i bästa fall, och han tvivlade på att de skulle hålla ut länge.
  
  
  Fyra Kroater, Sofia, Volk, och hennes, duva i publiken, ständigt skiftande som skal efter skal föll över staden. Passerar den tomma torget, vi gick in i ruinerna av ett skal krossade hus, pressas förbi en smal balkong, och snubblade ner i ett mörkt, sönderfallande trappa uthuggen i berget för många år sedan. Kvävning och hosta från rök och damm, och vi pressas genom en spricka i staden stön. Vi var kröp utanför murarna på kanten av en smal avsats.
  
  
  "Jag är ledsen," den Padra sade stiffly. "Det här är vår enda chans. Reträtt, där du kom ifrån, Carter, ser ut som ett slagfält just nu.
  
  
  Jag var inte säker på om detta var ett bättre pris för många människor.
  
  
  Striden rasade mycket nära. Nu såg han att Porten var en massiv arch, av vilka de flesta hade förstörts. En liten bro korsade en liten ravin som låg framför honom. Jugoslaviska trupper ockuperade bron och som används för ego för en massiv attack mot staden. Bakom trupper, kan du se ett antal av SU-100s, mobila vapen. Och på den vägen för vapen var en kolumn, franska AMX-13, lätta tankar. En gång i position, de kommer att krossa allt i sin väg.
  
  
  "Du kan väl försöka att döda flugor med kanonkulor," sade jag.
  
  
  "Det är alltid detsamma," Aftonbladet morrade contemptuously. "Vi slår till på den mest lämpliga tiden för oss, och sedan sprida i bergen. Militären kommer aldrig kunna hitta oss, även med detta kraftfulla utrustning.
  
  
  "Men inte den här gången," hennes emu förnekade rapporter i media.
  
  
  "Bara på grund av den vansinniga svek av ett runt vårt folk."
  
  
  "Jag är inte säker på att så var fallet, Hash." Sofia tittade på mig i förvirring. "Vad menar du, Nick?"
  
  
  "Ah, Karak verkligen var en idiot. Men vad han kostade pengar, mycket pengar. Dessa människor han samlat omkring sig var banditer, inte patrioter. Detta innebär att han var tvungen att ha dolda stöd, och jag undrar vem det kunde vara.
  
  
  "Åtminstone inte Kommunisterna."
  
  
  "Nej. Åtminstone inte Ryssland eller Tito", sade jag. "Och ego Väst inte förse den med förtroende heller. Det finns bara ett alternativ: Kina."
  
  
  "Kina?'
  
  
  "Via Albanien. Eller kanske Albanien har betalt räkningen. Vi kommer förmodligen aldrig veta säkert. Men jag satsar henne på det. I slutet Albanien är i ett rum i anslutning till detta land, som har haft många upp-och nedgångar i sina förbindelser med Ryssland, och med lite pengar Albanien kan röra upp saker lite. De har inget att förlora, och om Kroatien någonsin blir oberoende, med Hema vid rodret som vill stödja Albanien Albanien kan tjäna tillräckligt: genom att ta en bra bit av Jugoslavien."
  
  
  "Karak skulle aldrig gå med på."
  
  
  "Kanske inte. Men vad gjorde emu har att förlora?
  
  
  "Vad vi har alla förlorat," Sofia sa tyvärr. "Aptos".
  
  
  "Ja, Aptos," den Padra, sa han med ett bittert leende. "Men på Karak, Aptos växte till en tumör, och det var tvunget att tas bort. Aptos kommer att dö, men vår kamp kommer att leva vidare.
  
  
  "Vi kommer alla att dö om vi genera ego", sade jag. Då kommer vi att dö som män, Aftonbladet funderade när han steg ned den stönande diken. "Inte som djur gömmer sig i grottor."
  
  
  "Jag kan inte se om vi kan gå," Sofia sa.
  
  
  Vi passerade genom skuggor på den grova sidan av diket. Mina nerver var spända, och lukten av cordite och smuts gjort mina näsborrar koger. Mer granater regnade ner på oss som de framryckande soldater brutit mot de magra defense linje med en sådan kraft att hela hotellet skakade en med explosioner. Han kunde höra skrik av Karac män, panik innan angrepp och flyr snarare dåraktigt som den Jugoslaviska armén sköt ih i slakteriet.
  
  
  Vår väg under Grinden var klart. Soldaterna kastade sig på sina offer, och var inte alls intresserad av vad det var som hände under bron. Men sedan igen, ut i det öppna, vi var i helvetet igen. Femtio meter bort träd, stenar och klippor. Om vi kunde komma till dem, skulle vi vara säkra. Men mellan oss och att skydd fanns hundratals soldater, SU-100s, stridsvagnar, granatkastare, raketer, kulsprutor och strålkastare. Den strålkastare kom på vid skymning och metodiskt vandrade genom dimman av färg, letar efter ett möjligt mål.
  
  
  Odin korsade sig runt den före detta fångar i fängelset. Då vi alla sprang som fan. En stråle av ljus och lyser oss. Han hörde dundrande kanoner. "Få ner", jag skrek, och vi föll platt på marken.
  
  
  Utbrott av brand och ljud som av åska, två 35 mm granater exploderade bara tre meter bort.
  
  
  Vi hoppade till våra fötter och sprang omedelbart, hosta och nysningar, men tillfälligt gömmer sig i ett moln av damm. Bitar av sten och klumpar av jord sjönk alla runt omkring oss, men jag var tacksam för revolvermannen. Han sköt upp damm, som nästan i skuggan oss.
  
  
  Odin runt strålkastare lyste ovanför moln och väntar på att släppa och avslöja oss. Kulspruta eld översvämmade marken för att se till att vi inte behövde komma tillbaka på fötterna. När dammet slutligen avgöras, vi var yr och kippar efter andan, men vi nått klipporna. Den Padra såg en liten grön. Han tog tag i min axel med sin lurviga vänster hand och sa nervöst: "Vi kan inte sluta. Vi måste flytta omedelbart.
  
  
  "Då skall alla rätt, men med en tank".
  
  
  "En tank? Men varför?"
  
  
  "Kullar är översållade med trupper. Vi kommer aldrig att kunna gå igen. Så vi behöver något för att flytta med. Nu tankar är de sista att anlända, vilket innebär att om vi fånga den sista tanken i kolumnen, vi kan använda ego och bryta igenom utan att stöta på något motstånd. Ok? Dessutom — "tillade han som ett övertygande argument," det enda som kan stoppa en tank är en annan tank. Låter rimligt, är det inte?
  
  
  "Du är galen, Carter. Den Padra såg från mig till tankar, och vice versa. "Hur gör vi detta?" - frågade han. "Lämna det till mig. Ge mig tre minuter. Och jag behöver en varg.
  
  
  "Nej, vi kan inte..."
  
  
  Padra avbröts av en explosion av en annan granat. Han föll till marken och gömde sitt huvud i skurk hans arm, hans huvud fullt av resor, foton och musik. Granater exploderat i träden ovanför oss, och hårda bitar av stammar och grenar föll på oss. När Sofia såg upp igen, hon såg blodet sippra ner för hennes kind.
  
  
  "Ta Prinsen med dig," sade hon, att torka bort blodet. Henne försiktigt klättrade ut från bakom skydd av stenar, Prins bredvid mig. Jag flyttade försiktigt fram genom snåren längs vägen, att veta att vi var den perfekta mål för varje maskin skytt som hände syn på oss när vi gick för den sista tanken.
  
  
  Jag trodde jag hade kommit på det, men sedan jag hörde den tunga dunsen av en annan bil närmar sig den böjer sig framåt, en eftersläntrare försöker fånga upp. Vinkade vargen tillbaka, han hukade sig ner och väntar på att passera mimmo oss.
  
  
  Bakom dem, bergen ekade med barkning av vapen, sprängning av granater och stadig, hög spricka av kulsprutor. Aptos dog en fruktansvärd död. Stora bitar av rock bröt ut och slog i den blå-vita saint av exploderande granater och gul-orange sken av destruktiva brand. Luften fylldes av skrik och rök.
  
  
  Den sista tanken var redan slickar upp, spyr avgaser och slipning marken under den. AMX-13 är en gammal men ändå effektiv tank som används i samma antal modeller som Fiat. Det har genomförts en 35 mm snabba eld kanon och en 7.62 mm kulspruta. En medlem av tank besättning tittade på genom att öppna den främre luckan, medan de andra satt i tornet luckan, håller en kulspruta. Han hade inte sparken men han kunde inte utan blåser huvudet av hans män framför honom — men emu var ivriga att komma i position och skjuta.
  
  
  AMX-13 passerat mimmo långsamt, och Prinsen och jag kröp efter det. Jag hoppade upp på bordet, med hjälp av handtaget över avgasröret, och vargen hoppade efter mig. Vi hade inte tid att hämta andan. Så tyst som vi var, revolvermannen måste ha anat att något var fel. Han vände sig om, såg oss och kom fram för sitt gevär. Hennes bild på honom med Revolvern. Ljudet av pistolskott var förlorad i bruset av färg. Skytt hostade och smällde hans pistolen som han beställt vargen till attack.
  
  
  Prinsen var en sann kroatiska patriot och visste precis vad som krävdes av honom. Han gick över till tornet och duckade genom luckan, ignorerar de döda skytt. En otrolig kamp följde inne i tanken. Han hörde ett morrande ljud, ett skrik och en rikoschetterande kula. Tanken ryste till ett stopp, och tanken föraren framför föll ner, skott. Hon var skjuten i huvudet av en emu innan den slog i marken.
  
  
  Han rullade runt och slutade bredvid tanken.
  
  
  Efter att kasta skytt bort tanken, han hoppade för att ta ut de andra två. Nu fann henne där med sina halsar bitit av. Prinsen gjorde sitt jobb väl. Just som han var på väg att förfoga över dessa organ, Padra, Sofia och hennes män kom ut, inringade av buskar, och klättrade upp på toppen av tanken.
  
  
  "Prinsen var mycket hjälpsam i att göra detta," hennes far berättade för dem. Definierar mig med organ.
  
  
  Först var hon kastas ut av en, sedan den andra av Padra. Han hakade ih på kroken och drog det ut som att det var en stor bit oxfilé. Sedan han och Sofia hoppade in i tanken, medan de andra två stannade på toppen. Sofia bleknade märkbart vid åsynen av blod, men återhämtade sig snabbt. Ett enda skott misslyckats med det inre, och det var vår största oro just nu.
  
  
  Han lyfte upp henne i förarsätet och tittade på kontrollpanelen, försöker komma ihåg hur man startar den här tanken. Motorn stannat, och allt annat verkade vara på och fungerar. Att vara fransk, AMX motorer tvungen att vara Hotchkiss eller Renault, och det var sensorer och knappar på instrumentpanelen till vänster som såg bekant ut. Jag hittade spakarna, dubbel mobbare, slitbanan spakar, och slutligen räknat ut vilken knapp för att aktivera för att starta motorn. Buller inuti var öronbedövande, särskilt när han klev på gas-pedalen flera gånger.
  
  
  Hennes huvud petade runt den främre luckan för att se kuda edu, och hon uttryckte det i en växel. Tanken ökade kraftigt framåt i en ohygglig fart.
  
  
  "Vart är vi på väg, Nick?"
  
  
  "Inte i rätt linje ännu, Sofia. Jag måste vända denna sak runt.
  
  
  Det är inte bara cirkla runt. Han kämpade med U-sväng och började gå fram och tillbaka, fram och tillbaka. Det var som att bryta sig ur en trång parkeringsplats i mitten av en stad. Av den tid som hennes manövreras, hon var våt från banken, men hon var helt besatt av monster. Det var inte mycket annorlunda från en bulldozer. Han använde sin växlar väldigt mycket och höll sina höga varvtal. Vi började krypa bort från Aptos.
  
  
  Frågade jag henne. "Vart tar detta vägen leda?"
  
  
  "Så småningom att Chitluk," den Padra svarade. "Vi ska vara trygga här."
  
  
  "Om vi lyckas", sade jag. — Om de inte märke till oss nu, kommer det inte vara länge. Vi är det perfekta målet för ih fighters, och de kommer att veta om vi är på väg till Chitluk." Han stannade upp för att tänka, och sedan säger ," Finns det något sätt vi kan räkna ut hur att få till Jzan?"
  
  
  "Kanske. Men detta är en stor omväg.
  
  
  Sofia kom upp till mig. — Har du fortfarande vill hjälpa dem?"
  
  
  — Jag gav dem mitt ord. Förresten, vi måste gå någonstans, och att döma av hur saker och ting var på väg i Aptos, det ser ut som militären gjorde sitt bästa. Vi kommer inte att stöta på mycket motstånd i Jzan. Och om vi någonsin vill hjälpa dessa människor, bör vi göra det nu."
  
  
  "Och vi har en tank," den Padra sade glatt.
  
  
  "Jag hoppas bara vi inte är för sent," Sofia sa oroligt.
  
  
  Jag red tanken och svängde av huvudvägen, där Padra hade berättat för mig att vända i riktning mot Jzan. Vi var nu kör längs smala, trasiga vägar. Tanken sprang över kullarna, jag drunknar, undervegetation och slipning ego spår. Vi stötte stenar som rasat under den vikt, få oss att glida vansinnigt.
  
  
  Sakta, ryckigt, vi härstammar från bergen, en mardröm rida på serpentines och branta nedfarter.
  
  
  
  Kapitel 10
  
  
  
  
  Ett par timmar senare nådde vi den norra förorten Jzan. Gatorna var öde, den mörka hus. Han hörde Padra säga, " De går i säng tidigt här."
  
  
  "Jag tror att de är redan borta", sade jag bistert. 'Vi är för sent. I Jzan, alla är som att..."
  
  
  "Håll med om. Jag ser henne brylev. Den Padra lutade sig framåt, lyftjobb hans hals. "Ja, på järnvägsstationen, på andra sidan stan."
  
  
  Hennes ego följt instruktionerna och snart såg de saint kraftfulla lampor. Efter att ha passerat det sista hörnet, hennes, jag kom ut på torget framför stationen gården.
  
  
  Torget var omgiven av en hastigt uppförd taggtrådsstängsel, som om det var en tillfällig boskap penna. Vid stationen, bara en enda plattform tillsammans kiosken, det var ett ånglok med tender. Loket var en flitig 2-4-2 med sotiga ventiler och ett smalt rör. En orm av ånga som sakta steg från den andra puckel av kitteln. En gammal trä-godsvagn var bifogas anbudet, följt av en liten personbil.
  
  
  Arbete lyktor brann över området, och en handfull soldater patrullerar. De bar på en 64A, en serbisk version av lokalt producerade ryska AK gevär i Kragujevac. Flera soldater var lastning van.
  
  
  I den ljusa ljus, såg jag att lasten bestod av människor. Lost, förvirrad ansikten av män, kvinnor och barn stirrade hjälplöst runt packade lådbil. De få stackars ägodelar var gömda mellan dem, rullade upp i resväskor eller fyllda till gamla kartong resväskor. Endast gud vet vad i lägret, människor av Jzan kommer att skickas till.
  
  
  "Vi är på gång", sa hans röst, foton, musik bredvid mig. "På den exakta tiden. De skulle ha kvar i en timme . Då Padre skrek till henne: "jag kommer uppriktigt till dem. Hennes promenad är öppen till tåget.
  
  
  "Och sedan?'
  
  
  — Vi kommer att ta tåget. Alltför många människor för att pressa in den tanken. Jag ska försöka att få mellan godsvagn och vakt, så att du har en tydlig området brand.
  
  
  "Vi är en svullnad tåg. .. "För henne," jag hörde honom muttrar för sig själv. Han knäppte med fingrarna. "Hapsaki, vi är på en svullnad tåg. .. Han är riktigt sjuk."
  
  
  Vi dundrade genom entrén, päron träd stolpar, och genom taggtråd. Den palissad buckled, tillplattad och taggtråd utrullad bakom oss. Padra öppnade eld på submachine gun, och två andra partizan gevär som används tas från de döda soldater.
  
  
  Han körde henne uppriktigt, öppet till godsvagn. Vi fångade ih off guard. De räknar inte med någon av sina egna tankar runt ih att krascha in i porten, för att inte tala öppen eld på det. De två soldater som han var mest bekymrad över var de närmast människan. Men människor med resor, foton och musik skott ih först. Den Padra var upptagen med att skjuta på den andra, helt omedvetna om staden kulor.
  
  
  Jag gav mer gas på rätt spår och släppte den till vänster. Tanken vände sig om och stannade bredvid bilen. Han stängde av motorn och hoppade ut den främre luckan. Lutar sig ner, han sprang för att öppna dörrar. -"Josip ," sade jag . -"Josip, är du där ?"
  
  
  Bilen var varm med mänskliga organ. Men de var dödligt tyst efter vår överraskning attack. Bönderna stod blinkande, deras ansikten frysta och bistra med rädsla.
  
  
  "Josip, jag har kommit tillbaka för att hjälpa dig."
  
  
  Hennes känsla av reumatism kom från någonstans runt baksidan av bilen. Då mustachioed Kroatiska som hade räddat mitt liv burst genom folkmassan, ett leende som lyser upp hans vanligtvis uttryckslösa ansikte. "Du har inte glömt."
  
  
  Arvia kom upp bakom honom. Hon kastade sig runt bilen och in i min famn. Han vacklade under hennes vikt, kramade på nej för att hindra henne från att falla. "Du har inte glömt mig."
  
  
  Sofia stolt gick ut med tankar. "Vem är detta barn?" — Vad är det? " frågade hon skarpt.
  
  
  Arvia dras bort från mitt bröst. -"Vem", svarade hon ilsket, " är denna gamla kvinna?"
  
  
  Plötsligt hade jag illa till mods för att jag var säkrare på arenan. "Snälla, Sofia - det är Arvia ... '
  
  
  Den Padra räddade mig från ett dilemma. "De överlevande soldater flyr," utropade han. "Men de kommer tillbaka med förstärkningar. Vi har att gå.'
  
  
  Hon drevs av två svartsjuk kvinnor mot lådbil. "Snabbt, gå in. Vi kan alltid prata senare.
  
  
  Vi måste få ut den här först.
  
  
  — Där kan vi gå?" Josip frågade klagande.
  
  
  "Jag vet inte. hennes . .. 'Sin tvekade och kom upp med en stund. "Västerut till Italien."
  
  
  "Italien? Arvia klappade händerna. "Åh, tror du det är möjligt?
  
  
  "Naturligtvis", sa jag snabbt. — Men inte om vi stanna här. Skynda dig, få på tåget.
  
  
  Hon fick hjälp ombord, där hennes far fortsatte att sprida ordet. "Vi är svullnader i Italien. I italien. Frihet.'
  
  
  — Du kom in, du också. Sophia.'
  
  
  "Nej, Nick. Sitt inte kommer in här...'
  
  
  "Det är inte tid att vara arg", sade jag. — Du kan göra mycket mer användbara saker där, och det finns ingen plats för dig i loket. Jag behöver dig tillbaka i Sofia för att göra resan lättare. Snälla gör som jag säger.
  
  
  För ett ögonblick var jag rädd att hon skulle vägra. Men efter en kort tystnad, hon klev in i bilen med den andra, hennes läppar pressas samman och hennes ansikte hotfulla. Innan en av de två kvinnor som skulle kunna orsaka några större problem, hennes pappa stängde dörren.
  
  
  Jag gillar inte tanken på att lämna det fattiga i boxcar, men det var allt som var möjligt. För ett ögonblick funderade han på att sätta några av de människor runt omkring dem i säkerhet bil, men det var för litet för att rymma dem alla, och det skulle ta för lång tid att besluta om vem som ska sitta där. Detta personbil var för mycket av ett öppet mål. Han sprang till loket. Hytten var tom.
  
  
  "Där," jag ropade, " är föraren av denna sak?"
  
  
  "Här. Den padra sprang runt cisternen mot mig. "Jag är din ingenjör, Carter.
  
  
  'Du? Tror ni verkligen vet hur att köra ett tåg?
  
  
  Han vinkade gevär ivrigt och stolt. "Min far tillbringade fyrtio år kör Sibenik snabb Trogir."
  
  
  Han drog sig upp, och vargen som kom springande efter honom, hoppade in i hytten.
  
  
  De var båda tittar på mig runt hytten. "Du," den Padra sade, " kommer att vara min assistent.
  
  
  "Och vad betyder det?"
  
  
  -"Det betyder att du måste kasta kol i ugnen." .. '
  
  
  Jag vet inte den bästa lösningen, men jag klev in i hytten, men jag kände mig lite skeptisk att han påstår sig vara en maskinist. Verkligt. Han upptäckte senare att det hade aldrig varit en snabb tågresa mellan Sibenik och Trogir. Dessutom kom att tänka på det, att han inte vet något om Padra far.
  
  
  Padra studerat sensorer, skrapa upp hakan med en krok. "Steam är lite högt. Det är bra.'
  
  
  Gawking ögon whizzed av mimmo ego öra.
  
  
  "Vad var det?Stop it! " fräste han som sköt whizzed mellan oss. Han tog tag i hans serbiska M48 och gick till den sida som vetter mot innergården. "Ah. Nej, det finns nio Serber på området. Han sköt med sin vänstra hand. "Det är bara åtta nu. Sluta inte tugga din näsa, Carter. Låt gå av dessa mobbare-röster-och lyfta fram gasen. Att rösta som denna. Och nålar denna reversibla spö.
  
  
  Jag gjorde det som han berättade för mig. Han drog en suck av lättnad när tåget började röra sig långsamt framåt, hjulen att snurra med en plötslig kraft av ånga. Padra sparken så fort han kunde, förbannande den serbiska leda kulor som rikoschetterade av loket skrov. Hon fångades på gasen, och tåget ryste ofrivilligt och dras längre och längre bort från stationen.
  
  
  Gradvis lyckades vi samla fart och körde snabbare och snabbare längs järnvägen. Skottlossningen avtagit och soldaterna försvann som vi cyklade längs den vänstra banken av Floden Neretva.
  
  
  "Varifrån kommer denna linje går du?"
  
  
  "Södra kusten" den Padra sagt, kommer att befria mig på instrument. "Om du kan hitta en spade någonstans... ... vi behöver ånga. Spaden var till hälften begravd i kol. Kol började kasta henne, försöker få en klar uppfattning om geografin i området, så att hon kunde få hennes lager. En tanke som slog mig. "Att Metkovich?" Frågade jag henne .
  
  
  'Ja.'
  
  
  Så cirkeln är klar, tänkte han för sig själv. Jag återvänder till utförselstället. Och en viss Kroatiska i Metkovic skulle ha haft kramper om han hade vetat det, dödliga kramper.
  
  
  Kullarna kasta mörka blå skuggor i månskenet, och rälsen var som glänsande silver trådar. Vi flög km, och den bergiga terrängen blev mer robust när vi lämnat Jzan Dalen bakom. Vassa stenar stängt på omkring oss, och vägen smalnade av och blev mer blåsigt. Den Padra var peering i mörkret framför oss, mixtra med sina verktyg. Och han rakade glöden i den omättliga härd.
  
  
  "Jag hoppas att det inte explodera," Aftonbladet sade. Han knackade tryckmätare, och den svarta nålen gick upp några fler poäng. "Det är ett gammalt lik, nen har fler tillsynsmyndigheter än vad jag har i mina byxor."
  
  
  "Tja , åtminstone att vi har tillräckligt med kol för nu."
  
  
  "Sedan ska vi gå så länge som han fortsätter att göra det." Han ryckte på repet, och en skarp, ödesmättat ljud kom ner för den långa slangen på toppen av den andra grytan. — Jag gillar att ljud, " sade han, att plocka bort strängen igen. Tiden gick, i en obekväm och obehaglig tystnad. Natten skuggor hade fördjupats, och nu är de heliga kunde se henne, filtrering genom packade godsvagn. Ingen tvekan om någon hade tänt lyktan som var nu svänger från takstolarna. Den vevstakar skramlade, och skovelhjul knakade som de gjorde skarpa svängar. Motorn mullrade, spreds rök och ånga.
  
  
  Spåren såret genom de öde bergen. En annan brant skylt, och backarna blev brantare på båda sidor.
  
  
  Överraskande, området förvandlas till en liten platå. En smal remsa längs en djup steniga ravinen. Frank framåt var trestle bridge, en fallfärdig struktur runt träbjälkar som förenade de två sidorna av ravinen. Det var mer än hundra meter långa och böjda för ökad styrka, och på motsatta sidan var det en annan böj som vände kraftigt uppåt.
  
  
  Henne, tittade runt i hytten och såg den viktigaste bron öppnas framför oss. "Gå på", kallade han över hennes axel.
  
  
  Loket och bilar skakade ännu svårare när vi närmade oss den rangliga byggnad. Dunsen av hjulen var öronbedövande, och jag var inte ute på den otroliga djupet under mig. Motorn mullrade slarvigt, spyr rök från överhettad panna med fruktansvärda ljudet av ånga att fly.
  
  
  Plötsligt hörde han den omisskännliga ljudet av skottlossning. Den padra svor högt, mer irriterad än förvånad, och sträckte sig efter sitt gevär igen. Andra kulor träffade motor och anbud, krossade genom trä eller rikoschetterade av järn.
  
  
  Han kröp över till Padre och tittade ut. Inte långt från oss var en annan tåget, som var på väg mot oss i full fart. Den andra motorn var en modern diesel motor som drev en plattform framför det. Ee soldaterna var utrustade med en rekylfri kanon och något som ett par av 65A, lätta kulsprutor med en konisk flamdämpare och två stöd. De skjuter på oss, runt allt de hade.
  
  
  "En träff på en rekylfria vapen och vi skulle ha spårat ur." Den Padra tog det filosofiskt. "Men ih tåget är snabbare?"
  
  
  "De är få på oss, är de inte?"
  
  
  — Då tycker jag att det är över. Som lutar över att det kommer att sakta ner oss.
  
  
  Soldaterna fortsatte att avfyra så nådde vi båda ändar av bron och visade upp en lång backe. Jag greps med en isande skräck som våra gamla tåg vinglade för tecken och saktade ner när man kämpat sig upp för den branta sluttningen. Lyckligtvis, de förföljande bilen var gungar för mycket för korrekt skytte. Detta är det enda som har räddat oss hittills. Men diesel och plattformar var nu på bron, och de skulle vara efter oss i en nära framtid, avfyras på nära håll.
  
  
  Det fanns inget sätt att undvika en katastrof. Eller är det? Mitt sinne racing, rycka på tunn tråd av hopp. Det skulle vara rena självmordet för att försöka, men kanske om du har tur. ...
  
  
  Det var Padre som skrek det. "Bo ensam ett tag. Hantera det så gott du kan."
  
  
  Han stirrade på mig i misstro. "Okej, men för vad?"
  
  
  "Det enda sättet att hålla ih från att försöka rädda oss är att skjuta ner ih diesel innan de kommer till oss. Våra personbilar är bortkastade. Kanske jag kan använda det till ram bron med dem.
  
  
  "Gud hjälpe oss! Den Padra utbrast . — Du kommer inte att gå tillbaka och koppla av egot, är du?"
  
  
  — Har du en bättre idé?"
  
  
  Den padra blinkade i misstro, sedan dök för en spade. Han stod där och frustade, " Om vi behöver ånga. Carter, jag kan hantera det.
  
  
  Han kunde inte låta bli att le mot emu som han kröp tillbaka till anbudet. Skott från Jugoslaviska kanoner och 65A kulspruta eld följde med mig när jag kröp under kolen och ner till den lilla plattformen. Det var inte mycket rum, och tåget var gunga våldsamt.
  
  
  Henne, hoppade in i en godsvagn. Mina nakna fötter rörde kör ombord, och mina händer grep strykjärn stegpinnen på den stege som leder upp till taket. Hennes starka man tog på den och började då att få upp.
  
  
  Det är inte en acrobat. Han korsade taket av lådbil på sina händer och knän, inte kommer att försöka att stå upp och hålla balansen i alla skytte och gungar. Jag nådde den andra sidan av bilen och tittade ner där järnvägsslipers var blinkar förbi mig. De två vagnar som vajade och gnuggade slumpmässigt mot varandra.
  
  
  Kulorna slog tungt i väggar av trä i bilen. Jag kunde höra skrik och stönanden av bönderna inne, och jag undrade hur mycket av tristess runt dem var redan där. Ilska fyllde mitt bröst som hon gick ner. Han knäböjde på den lilla plattformen och började genast att dra på kopplingen mount. Det var en enkel krok med en pin-kod bifogad fil, men det hade rostat sönder under åren. Mina fingrar frenetiskt slet på berget, att försöka befria mitt ego. Mer att leda skrapade metall chassi runt omkring mig, och Gawk ursinnigt whizzed den mimmo av mitt huvud, saknas en hårsmån. Jag kunde höra skriken från sårade bönder. Längre fram, i hytten, den Padra svor ilsket, och Prinsen började yla. Jag fortsatte att arbeta på pin-kod, men jag kunde inte dra ut den.
  
  
  Slutligen, efter vad som kändes som en evighet, jag lyckades dra ur berget. Han sparkade den och vände sig för att ta tag i stegen så han kunde hålla i den. Gawking slet upp ärmen på min ull tröja och kliade huden på min underarm, utan att jag knappt märkte det. Han var för upptagen med att titta på den tomma vagnen stanna och sedan sakta börja glida tillbaka. Först såg det ut som om det var bara att krypa, att inte ha tillräckligt med fart för att stoppa den annalkande soldaterna, men plötsligt har det tagit fart och rullade ner för sluttningen ner mot bron.
  
  
  Våra förföljare " tåg var redan halvvägs upp i ravinen. Vår bil vacklade till honom, rullande som de rundade skyltar och rusade uppför bron. Gnistor flög från diesel bil hjul som den pneumatiska bromsar var hastigt utlöses, och de plattformar som gungade våldsamt när tåget kom till ett stopp.
  
  
  Tåget rusade mot dem. Hennes andetag fångad i hennes hals. Nu Jugoslaviska soldater var att koncentrera sin eld på bilen, som desperat försöker att blåsa upp den och knacka bort spår med granater, men bilen var respektlöst rusar på dem som en raket.
  
  
  De smällde till en annan med en öronbedövande duns. Trä, metall, och mänskligt kött flög genom luften, plötsligt sällskap av en bländande blixt av svamp orange ljus och tjock, kraftig svart rök. Delar av bron och loket flöt fram genom den mörka moln i mitten av kanjonen.
  
  
  Lågorna slickade hungrigt på den brutna strålar av överfart. Han såg resterna av loket och plattformar fortfarande hängde betänkligt till personbil, trumling i en eldig plym till botten av ravinen. Det, ammunition lådor exploderade med ett vrål som skakade marken och lyser upp himlen.
  
  
  Innan den sista thunder av explosionen dog ner, hon hörde Padra glatt tutande motorn horn. Han skrattade med en stor känsla av lättnad och flinade, drog sig upp på stegen tillbaka till loket hytt.
  
  
  
  Kapitel 11
  
  
  
  
  Efter ett tag var han redan sitter i hytten på loket, sticker huvudet ut genom fönstret. Just nu behöver vi inte kol, så det lugnat ner sig. Han drog hans huvud bakåt och tittade på vargen. Vargen tittade på mig. Han satt i hörnet, hata varje ögonblick av denna resa. "Lyssna," hennes Far sagt. "Vi måste börja tänka om Ed."
  
  
  "Jag är rädd för att det finns ingen omstart på detta tåg.
  
  
  "Ja. Tja, Prinsen ser mycket bättre, och han börjar att ta ett särskilt intresse för en viss lårbenet.
  
  
  — Vi kommer att vara i Metkovich snart. Jag känner igen området.
  
  
  "Jag hoppas att stationen är väl återställs."
  
  
  Den padra tittade på mig i smärta. "Du skojar.'
  
  
  "Ja," jag suckade. "Jag är säker på att de kommer att vänta på oss i Metkovic. Militären har sänt ut ett budskap där.
  
  
  "Jag är förvånad över att vi inte har nått annat tåg ännu," det Padra svarade. "Kanske de kommer att vänta på oss vid Metkovich godsbangård, där vi ska ha en chans att fly. Men växling station ligger i en sal på den södra sidan av staden, nära hamnen. Om vi kan få igenom det och hitta en båt ... '
  
  
  "Du skojar med mig", sade jag. — Även om vi kunde få till hamnen och stjäla en båt stor nog att ta alla som var där, vi skulle dränkas i fem minuter. Vi kommer aldrig få till Adriatiska havet, för att inte tala Italien.
  
  
  "Italien! Du och dina löften, Carter.
  
  
  "Tyvärr, detta avbryts av flera omständigheter", sade jag i mitt försvar. Dessutom, det är inte längre en säker plats för dem i Jugoslavien. Vad ska jag annars göra? Ta ih till Albanien?
  
  
  Den Padra gav mig en skarp blick, som om han skulle tala om för mig exakt vad de ska göra med dem. Men han ville inte, och efter en stund, han flinade igen. "Kanske i tillägg till andra konstarter, du kan också dela vatten. Då kan vi alla komma fram på foten.
  
  
  Hennes ego ignorerade kommentaren. — Hur är det till flygplatsen?"
  
  
  — Det är nordväst om Synd, precis som alla femtio mil härifrån.
  
  
  — Jag menar inte att den nationella flygplatsen i Castel Stafilich, Hash. Är det ett flygfält nära universitetet? Den Padra strök hans hår eftertänksamt. "Du har rätt. Det är det ena. Norr om Metkovich. Det är inte långt från järnvägen. Men du kan glömma det direkt. Vi har bara ett fåtal vapen, och många av de människor runt omkring oss är gamla jordbrukare och gamla kvinnor."
  
  
  "Rösten och hela anledningen till att vi måste försöka", sa jag bistert. — Eftersom många runt omkring oss som är obeväpnade eller inte vet hur man slåss. Vi måste göra något snabbt och oväntat. Annars, ingen runt dem någonsin kommer att se Italien. Vet du något annat sätt?
  
  
  Han skakade på huvudet tyvärr. — Och när vi får det, vad är du då?"
  
  
  "Jag vet inte", sa jag tyst, sticker huvudet ut genom fönstret igen.
  
  
  Vi sår genom dalar, härma höga klippor, genom borste-skuggiga raviner. Gradvis vi härstammar, och vägen blev mindre farliga. Natten vinden tjöt i mina öron, och den bleka månen lyser upp den bleka stål band framåt när vi gick längs kanten av den platta, bevuxen glas.
  
  
  Vi gick in i floden Neretva Dalen, ca fyra tusen hektar oframkomliga myrar i Khutovo Zavody, nära Kaplina och Metkovich. Jag korsade den till en annan del av dalen när jag lämnade Metkovicha århundraden sedan, i en Citroen. Det var en av de största övervintrande och jaktmarker för flyttande fåglar i Europa. Det fanns tiotusentals änder och vilda gäss.
  
  
  Natten var klar, och de spridda ljus av Metkovich lyste över trädtopparna. Sergei närmade sig, och de träd och myrar tunnas ut. Padra saktade loket som vi passerade mimmo första hus och banner. Han vände på backväxel, stängt spjäll, och vände sig till mig.
  
  
  "Jag kan se ett sidospår där. Vi skulle bättre att stanna och gå till flygplatsen. Vi kan inte gå längre. Vet du hur du ska använda strömbrytaren?
  
  
  "Jag tror så. Men varför är vi vänder här?
  
  
  — Vet du när nästa persontåg kommer hit?"
  
  
  'Nej.'
  
  
  "Ja, hennes, också. Och jag vill inte att oskyldiga människor dör."
  
  
  Steam väste genom motorn och gnistor flög runt bromsar som vi stannade till vid övergången. Han hoppade ner och gick till strömbrytaren. Jag var tvungen att skruva loss gammaldags lås, och jag nästan bröt tillbaka henne att vrida omkopplaren med den gamla spaken.
  
  
  Slottet blåste ett tjockt moln av ånga i mitt ansikte som Padra tog ego igen. Långsamt, han kröp upp släntlutning. Det väste och mullrade, och röken var fortfarande böljande runt skorstenen som Padra varg och klättrade runt hytten. Med tiden byta tillbaka den till dess ursprungliga position, Padra hade redan öppnat dörren för godstrafiken bil och hjälpte människor.
  
  
  Ih var ungefär tjugo, vissa med provisoriskt bandage, vissa med stöd av två andra. Det var fyra personer kvar i bilen: de dödades när soldaterna sköt på oss.
  
  
  Sofia och Arvia var inte skadade. De kom springande till mig. "Nick," Sofia heter. "Vad har hänt? Vad var det för oväsen?'
  
  
  Sa jag snabbt för dem vad som hade hänt på bron, där var vi nu, och vad våra planer var.
  
  
  "Men vi har inte mycket tid," sa han till henne. "Vi måste komma till flygplatsen innan tåget är upptäckt och spårade. Förresten, är det något att äta här?
  
  
  - Invånarna i vår stad har en eda med dem. Jag är säker på att de ska vara glada att dela med sig, " Arvia sa snabbt.
  
  
  "Arvia och jag har kommit till en överenskommelse om dig," Sofia sa stolt.
  
  
  "Science fiction. Men du måste berätta för mig senare, när vi har lite mer tid. Nu måste vi gå, och jag är hungrig. Uppriktig som en Prins, och vet du vad han är när han är hungrig.
  
  
  Strax efteråt, den Padra och hennes ledde gruppen, stärka sig med mat från bönderna. När vi gick, vi åt bröd, grönsaker, ägg, ost och rökt lamm. Vi matas Prince lite för att hålla egot nära oss, bort från de andra. Jag var rädd att han skulle skrämma ih, men de verkade ha tagit ego på köpet tillsammans med allt annat i denna märkliga odyssé, Prinsen var lite rebellisk eftersom emu saknade kött, men tur att han gillade ost.
  
  
  Vi gick så tyst som möjligt genom de öde gatorna i den sovande staden, men en poäng livrädd för bönder och gjorde en massa ljud. Flera personer frågade mig varför vi bor i Metkovich, och det var jäkligt svårt att svara på. Hennes, även Sam var inte så säker.
  
  
  Opusen och Ploce är både nära till Adriatiska havet, och där skulle det vara mycket lättare att hitta båtar för en gratis resa till Italien. Men antar att vi gjorde det vid liv, och han visste Padra hade rätt när han sade att vi skulle förmodligen stöta på problem i dessa städer är sig själva. Båda är resort och fiske städer med en befolkning på ett par hundra själar och små skyddsrum inne eller ute. Det finns utmärkta vägar som leder dit, vilket i detta fall skulle vara en nackdel för oss. Ih fiskebåtar var familjen båtar, för liten för oss alla. Vi måste stjäla färjan som går mellan Ploce och Trpanje och risken passage till nen. Jag tvivlade på att vi någonsin skulle kunna klara mimmo av Wasp-klass ud patrullfartyg.
  
  
  Inte för att Metkovich är ett så stort problem. Det är en relativt stor stad, väg -, järnvägs-station och en viktig kommersiell byggnad. Byggd på en plats där Floden Neretva viker av i en sandig delta med tolv kanaler, Metkovich har gott om färskt vatten. Det är dock i en hall nära tallskog, vita stränderna och den blå klänningen på den Dalmatiska kusten. Det är en gammaldags stad, och allt stänger vid 7: 30 pm. Radio Belgrad går ut luften vid midnatt, då staden är inte längre i världen.
  
  
  Bristen på nattliv gjort oss farligt iögonfallande. En förbipasserande bil, en nyfiken polis, en ensam herrelösa inom gångavstånd och vi är upptäckta. Vi stannade i skuggan och gick genom de trånga gatorna. Vid en viss punkt, vi gick vilse och hamnade i stan. Gradska vilecnica, stadshuset, är en av Metkovic är några turistattraktioner. Den går genom hela spektrat av arkitektoniska stilar. Det är delvis Romansk, med Gotiska och Sen Renässans våningar och en topp som bäst kan beskrivas som en Österrikisk-ungerska avsats. Det enda som saknas här är turkiska skräddare, men ett par kvarter gick vi förbi mimmo moskén, som byggdes 1566, under den tid av Sultanen Suleiman den store.
  
  
  Jag ville inte stanna här en minut att beundra all denna skönhet. Han behövde inte ens lämna gruppen för att besöka sin gamla, käre vän, den kontakt som hade informerat mig om det militära på Evan Karak begäran. Inte för att jag inte frestas att betala detta besök, men jag var chef för en hel del människor som blint litade på mig att komma ih ut för problem vid liv. Tyvärr, hennes misteln gav oss ingen aning om vad man ska göra när vi kom till flygplatsen.
  
  
  Vi klättrade över muren på andra sidan av staden. Alla Jugoslaviska städer verkar ha någon form av vägg kvar från de dagar då krig var en lokal angelägenhet. Vi korsade en sträcka av träsket och en smal remsa av Medelhavet buskmarker, eller macchias, oliver, fikon och rosmarin. Till sist kom vi till kyrkogården, och på den andra sidan, Padra försäkrade mig, att vi kunde se planen.
  
  
  Kyrkan såg ut som en scen från en gammal Dracula-film. Det var mörkt, det övergivna området var fullt av förstörda skulpturer och döda träd. Det var kallas Kapellet Välsignade Ivan Ursini, Kapell Välsignade Ivan Ursini. Det var tillräckligt för att korsa den gamla kyrkogården för att ge gamla Ivan kalla kårar . Gravstenar är daterade för länge sedan. Det fanns även ett par återstår gravstenar av Bogumils, en religiös sekt som utvecklats i bergen i Bosnien och Hercegovina under Medeltiden. Naturligtvis, du var på risken att insjukna i någon form av religiös spetälska, eftersom halva tiden visste jag inte vad jag grät starkare, vinden eller kvinnor Jzan.
  
  
  Vi kom till en lång, nära grupp Macchias, bortom vilken vi kunde se de avlägsna, dimmigt ljus. Vi klämde genom snåren, och det var flygplatsen, precis som Padra hade lovat.
  
  
  Vi nått den grusväg som leder direkt till gaten. Porten på dell sig var inget mer än ett hål i stängslet runt området, med en monter på ena sidan och en något större monter på den andra. En vakt stod i den mindre, och om någon höll på att slumra i den större, så området var mer än skyddas. För mig var det en flygplats. Den bestod av runt två på 2 000 meters banor skär i smala X form. Vid slutet av varje bana, på grinden sida, det var en två våningar kontroll tornet toppad med en antenn och radarutrustning. Det var två hangarer i anslutning till tornet.
  
  
  Från där vi stod, det var omöjligt att säga vad det var som hände på planen. Det fanns flera IL-14s och flera RT-33s nära hangarer, men de återstående plan var ingenting mer än vaga svarta former parkerade längs staketet. IL-14s och RT-33, för oss var till oss. Mina förhoppningar var fästs på enheter som jag inte kunde identifiera ännu, vilket innebar att jag var tvungen att gå närmare för att se hur de såg ut runt omkring mig .
  
  
  Smeknamn...'
  
  
  Henne, vände runt. Arvia kom fram till mig och försiktigt rörde vid mitt trollspö. "Nick, om vi inte får till Italien vid liv..."'
  
  
  "Vi kommer att få det, Arvia", sade jag korsar mina fingrar i tystnad. "Det spelar ingen roll om vi kan göra det eller inte," hon pouted med feminina logik. — Jag vill berätta något." Ms Milano och jag har tänkt länge och hårt om situationen och bestämde sig för att det bästa vi kan göra är...'
  
  
  "Kom ner! Den Padra plötsligt väste. Vi alla slog i marken precis innan Skoda Jeep skramlade mimmo, mindre än en meter bort. Jeepen stannade bredvid vakten, som talade en kort stund med de tre männen i jeep. Då Jeep startade upp igen och drog upp till tornet. Väktaren i det stora huset behövde inte ens flytta.
  
  
  Spänningen verkade för att avbryta Arvia tankegång. Hon satte sig upp, blinkande och ivrigt ta bort bladen av gräs från hennes hår. Innan hon kunde komma tillbaka till vad hon ville säga , Padra frågade mig, " Vad händer nu, Carter?"
  
  
  "Vi angriper vakterna och gå in."
  
  
  "Jag ser verkligen fram emot det. Men hur?"
  
  
  Han trodde på allvar för en stund. Slutligen sade han, " En särskild attack med omdirigering. Är det någon som har en bit ost?
  
  
  Padre och jag gick långsamt längs grusgången av mimmo vakt bås, Prins bredvid oss. Sedan gjorde vi en cirkulär rörelse till montern. Väktaren i det stora huset bör ha lagt märke till oss, men från där vi var just nu, kunde vi se Ego läppar röra sig i en nöjd snarkar.
  
  
  Några meter från kiosken, hon stod med handen på Padra axel. Han omedelbart stoppas så att hon kunde viska till emu, " jag går först. När jag får man ut av det, kan du gå till den andra vaktlokal.
  
  
  "Han kommer aldrig att vakna upp ur sina drömmar," den Padra förutspådde. "Och sedan kommer vi att få på ett plan någonstans?"
  
  
  "Inte någon plan, är jag rädd. Vi måste hitta en som rymmer oss alla, men inte så stor att vi behöver ett helt team av piloter.
  
  
  — Är du en bra pilot?"
  
  
  "Lika bra en förare som du är."
  
  
  Jag tror inte att han var alltför nöjd med det svaret. "Säg mig", sade han lugnt, " vad gör vi om det finns någon sådan plan?"
  
  
  "Hash", sade jag,"vi kan bara hoppas."
  
  
  Vi kröp mot vakten tills vi blev utsatta bakom honom. Det fanns inga bilar i sikte, inga rörelser på planen. Hennes Padre nickade, och han nickade mot reumatism för att låta mig veta att han hade gjort dådet. Han lämnade sitt gevär med en av de andra männen. Det var ett jobb för en ljudlös kniv eller en ljudlös krok.
  
  
  Jag gnuggade en bit ost under prinsens näsan, höll ego tillräckligt länge för honom att förstå vad jag gjorde, och sedan kastade ego över vaktlokal på banan på andra sidan av staketet.
  
  
  Vargen dök för ost, mimmo sentry.
  
  
  Mannen kom ut för att se vad som var på gång, och jag kom upp bakom honom. Det finns tillfällen när du måste gå barfota, och detta var en av dessa stunder. Hon fick en liten fördel från en överraskning. Attacken kom så snart efter prinsens galen utflykt att vakten inte ens höja sitt SVÄRD, för att inte tala direkt hans ego i rätt riktning. Han kunde inte höra mig förrän det var för sent. Vakten vände sig om och jag såg irriterad nyfikenhet på hans ansikte att ändra förvånad förståelse. Sedan emu högg henne struphuvudet med hans palm, och egots ögon rullade tillbaka under hans ögonlock. Hon drog sig tillbaka till vakthuset av Ego innan han kunde träffa marken. Den här ego ego 64A och ego M57, den Jugoslaviska version av den ryska Tokarev M1933 gevär. Hennes ego också plockat upp tjock ull strumpor och stövlar. Han hade större ben än vad jag gjorde, men jag var glad för det. Mina ben var väldigt svullen och hade fruktansvärt ont. På andra sidan av porten, Padra hade redan tagit hand om den sovande vakten. Hans rygg var för mig, och jag märkte att han gör en blixtsnabb rörelse med sin högra hand. Sedan klev han tillbaka, och han såg att vakten var fortfarande i hans ställe, bara egot målet var nu sänkts något till bröstet, och bröstet var indränkt med blod. Den Padra anslöt sig till mig, också beväpnade. "Jag lämnade ego glad", sade han." Nu har det två grinande rta. Har du hittat planet ännu?"
  
  
  "Inte ännu.'
  
  
  Hela området skulle kunna se henne nu. Henne, tittade på hans slutet, att be om att vi hade tur. Tre Duv, en annan RT-33 grupp, vraket av C-47 flygkroppen, en annan Il-14, och ett par av Alouette III helikoptrar var uppradade i rad. Inget sånt.
  
  
  Henne kunde jag känna den frustration som växer i mitt bröst. Ilska över att vara så nära och ändå så långt bort, ångest på att veta att jag hade orsakat oskyldiga människor till revolt bara för att finna att vägen hade nått en återvändsgränd.
  
  
  Men då hon såg den bortersta hörnet av flygplatsen, där Sergej var den svagaste. Det var en bekant flygplan form. Det verkade omöjligt, men det var det: Il-2, en twin-motor transport plan.
  
  
  "Hash, få alla här, och snabbt."
  
  
  Den padra tog ett steg framåt, han kollade att vägen var klar, då svängde kroken. Buskarna på andra sidan av vägen var börjar röra på sig, och folk var på väg ut alla runt omkring dem, springande från alla håll för att ansluta sig till oss.
  
  
  — Hittade du den enhet?" Den Padra frågade.
  
  
  "Kanske", sade jag och flinade. "Ryska versionen av DC-3". Jag korsade området och att de alla följde med mig.
  
  
  Det var många förvånade blickar. Det var bara ett fåtal människor som gick i fältet, och vi kunde inte se ut som om vi var det lagligt. Men, tydligen, den Jugoslaviska armén är den samma som alla andra arméer: du har aldrig gå dit som volontär, och du inte stör någon. Dessutom, den brokiga brigad som marscherade på flygfältet var saknad av trygghet.
  
  
  Vi passerade Yastrebki, S-47 och passerade under den stora IL-14. Hennes var att köra i front, och den grupp som följt mig i en oordnad linje. Jag tänkte varför dess kör, eftersom nästan oundvikligen IL-2 kan tas isär, slut på bränsle eller spela en omgång batterier. Att de inte producerar Il-2 för nästan tjugo år, och det kan inte vara luftvärdigt, det kunde helt enkelt inte vara. Men jag fortsatte att köra. Det var vår enda chans. När han nådde IL-2, han slet öppna dörren och knuffade alla inne.
  
  
  — Är du inte komma?" Sofia frågade när hon gick ombord.
  
  
  "Så uppriktig."
  
  
  "Det är hemskt," klagade hon. "Det är lutad, och det finns inga stolar i nen."
  
  
  "Detta är en last planet. Stolarna är borttagna.
  
  
  Jag gick runt, släppa kuddar framför hjulen, försöker komma ihåg vad jag visste om Il-2. Tja, det var i grunden en modifierad Dakota; 95 meter spännvidd, 64-fots längd, och 12,5-ton allen, en 1800-hästars motor kit, med ett tak på 16.000 fötter, och en hastighet av 140 knop när emu var på sin svans. Men denna plan kommer aldrig att flyga, inte i en så trött staten, inte med oxiderade vingar och fläckar av läckande hydrauliska linje.
  
  
  Men det fanns luft i däcken, vilket var ett gott tecken, tänkte jag, tills jag mindes att den nederländska hade en gång räddat en Världskriget fighter plan genom att tömma en polder vars däck var också under press.
  
  
  Hon sprang tillbaka till den dagen, och gick ombord. Tänkte han bistert som med alla lycka till, vi kanske bara att kunna starta dessa motorer. Om de vände sig om, kunde de tjäna pengar. Och om de arbetade jag på något sätt kunde få den jävla bilen upp i luften, om ingen driver dessa strypningar för många gånger, eller som alltför många gånger med för mycket överladdning eller för lågt varvtal.
  
  
  Henne, gick in i hytten. IL-2 har inte en trehjuling landningsställ, så det lutar på svansen. Han gav alla en några välmenande ord till uppmuntran, även om han inte har mycket hopp, och stängt gardinen bakom honom. När hennes far vände han satt på förarplats.
  
  
  "Vänta, Hash. Han ryckte hans tumme till höger. "Alla rätt", sade han, flyttar till det högra sittplats.
  
  
  — Det innebär att du skotta kol den här gången."
  
  
  Stugan var smala, trånga skåp med små fönster. Han gled in i pilotens säte och vänt ett par växlar. Som med de flesta rysktillverkade flygplan, instrumenten är placerade bakåt, så jag var tvungen att undersöka panelen från höger till vänster. Men lamporna lyste på rätt sätt, och pilar dök upp, vilket tyder på att jag hade tillräckligt med spänning, bränsletryck, och luftprover. Jag gick igenom verksamheten påbörjas, rycker den strypningar, bränsle ventil, och alla knappar och spakar där de ska vara med i DC-3, bad förtvivlat att det var nog för denna ruta.
  
  
  Plötsligt, en strålkastare lyste på vårt skrov, bländar mig som det slog igenom vindrutan. Det var en ljus gevär, en intensiv strålkastare med en smal stråle som kontroll torn som används för väg-manövrar. Han fokuserade på oss, och stannade där.
  
  
  "Bara rösta," hennes Far sagt. "Vi har upptäckts."
  
  
  "Välsignad Arnir! Vad händer nu?'
  
  
  "Säg en bön," emu berättade för henne så han tryckte på start-knappen. Den vänstra motorn började att skaka, och när buller steg till en hög, jämn gnälla, det slås på Nätet. Propellern vände sig om, tog hennes ego till sig själv, och styrt gasspjäll . Eld utbröt runt avgasrör, och Padra ryste.
  
  
  "Oroa dig inte", kallade han över din. "Det är ok. Oroa dig inte om detta Jeep kommer mot oss.
  
  
  En Skoda, fylld med soldater och vapen, sköt över fältet från ledning av tornet. Padra hade redan fått upp från sin stol och stirrar in i mitt fönster, vilket gjorde det lite svårare för mig att vända på den högra motorn. Ego knuffade bort henne och sade: "tag dina vapen och ta dina män att hålla ih bort från oss." Jag behöver ett par minuter för att värma upp motorerna.
  
  
  Han sprang ut genom gardinen utan ett ord till oss. Motorerna nös och skramlade, vilket var vanligt för bilar på den tiden. Såvitt jag visste, att dessa var normala ljud för Sjvetsov motorer. En ljus blinkade för att indikera att den bakre dörren var öppen, och två fler lampor kom på för att indikera att luckorna ovanför vingarna var öppen. Jag kunde inte höra något ljud, men jag såg Jeep sladd på ett våldsamt sätt, och flera soldater föll ur den.
  
  
  Jag hade inget annat val än att stanna där jag var och vänta på motorer för att värma upp. Var temperaturen stiger så sakta att jag började undra om vi någonsin skulle kunna komma igång.
  
  
  De Jugoslaver rusade mot oss, och siktar på mig, motorer och däck. Padra och Ego män slogs tillbaka med sina gevär och 64A submachinevapen, som vi tog från vakter. Några soldater försökt att närma sig, stannade i deras spår, stod upp och såg sig omkring som om de hade glömt något. Då de viks ihop på asfalten. Jeep cirklade, bränning oavbrutet. En annan jeep med förstärkningar anlände till Angara . För evigt var att ta av nu eller aldrig.
  
  
  Han satte lappar till tjugo grader, drivit kontroller framåt, och släppte hot. Vi började gå. Vi vände på banan. En blick på vinden indikator berättade för mig att vi var på väg i fel riktning: jag hade en rättvis vind och vi borde ha vänt, men jag kommer inte att göra det. Jag hade nog problem med att hålla den här rutan stående, som det verkade ha utvecklat en otäck vana av att dra till höger. Då han kom ihåg att de var ryska motorer, inte Pratt and Whitney, och att de roterar i motsatta riktningar.
  
  
  Hastigheten på marken ökade till minuter, sedan till nummer femton. De instrument som kom till liv, sensorer verkade normalt. Återigen planet drogs till höger, och återigen var det taxade av svansen rodret. Tråd av banan skymtade otroligt nära. Han återvände trycket. Planet var redo, men kunde fortfarande inte komma upp. Gud, det ser ut som vi måste gå till Italien, inte flyga.
  
  
  "Den andra Jeepen kommer rakt på oss. Egot förare var tydligen någon galning som undvika en frontalkrock. De två männen reste sig upp vansinnigt bakifrån, skjuter runt sina vapen vid motorer. Näsan av IL-2 var redan uppe, så jag kunde se vad det var som hände, men samtidigt vara ett bättre mål. Motorerna vrålade, och vit eld sköt ut från avgasröret.
  
  
  Jeepen började kränga som föraren försökte undvika Nami i ett sista desperat försök. Han sköt på planet och han kände planet vibrera, men det var för sent att komma ut och kolla vad som hände. En spak ryckte tillbaka, och horisonten försvann. Vi var fria.
  
  
  Jag fortsatte att trycka på vänster rodret för att flytta till höger, och vi flög över änden av fältet, inte mer än hundra meter över marken. Min uppstigningen var brant, på en extremt sned vinkel på nästan en kilometer. Då han justerade hennes ego, och svängde till vänster. När hon var flygande i en vinkel, hon kunde se action på banan. Någonstans där hennes hade brutit gratis, en brand härjade. Jeep måste ha rullat över och fattade eld.
  
  
  Det klättrat upp till en höjd på 35 000 fot, på väg till väst-sydväst, kylning, och planat av planet. Det verkade som att vi hade en bekväm marschfart av ca 100 knop, och hur vi kan få ut av hela luftrummet över Jugoslavien, som jag fortfarande ville bli av med den att fullfölja planen. Han kunde klättra lite högre, men fortfarande inte tillräckligt för att undvika kustnära anti-aircraft vapen och s-2 batterier. Dessutom, folket i ryggen är redan tillräckligt kallt med alla dessa luckor öppna. Om jag klättra högre, jag ska bara göra dem värre.
  
  
  Jag tittade ut genom sidorutan, försöker få mitt lager, men jag kunde inte se någonting. Dock, i allmänna termer, min riktning var korrekt, och annars är det inte riktigt fråga. Förr eller senare skulle vi ha nått den Adriatiska kusten, och sedan Italien.
  
  
  
  Kapitel 12
  
  
  
  
  Gardinen fladdrade så våldsamt att jag inte märker Padra in i hytten igen. Jag ville inte se honom förrän han kom ner i copilot s seat. Det han såg i tystnad som avgaser spurted ut runt styrbords motor. Efter en stund vände han sig mot mig. och han sade i en strypt röst: "jag har aldrig flugit innan."
  
  
  "Oroa dig inte, Hash. Ibland kan vi göra något för första gången.
  
  
  — Vart är vi på väg i Italien?
  
  
  — Jag vet inte, vi kommer att flyga till närmaste flygfält. Kanske till Pescara eller längre upp på kusten, nära Bari. Det viktigaste nu är att vi försvinner runt luftrum av Jugoslavien. Så snart vi komma förbi Palagruga Öarna, vi ska komma bort från dem.
  
  
  "Spelet kommer att vinna." Han lät uttryck slinka igenom hans ego mun. "Låter bra. Hur lång tid tar det för oss att göra detta?
  
  
  "Fyrtio, fyrtiofem minuter. Dubbelt så mycket även innan den italienska kusten. Det är, om vi inte har några nya problem.
  
  
  "Det kommer inte att hända", sa han självsäkert. "Vi har lämnat våra fiender bakom."
  
  
  "Åtminstone inte på Metkovich är. Och hon, jag tvivlar på att de kommer försöka avlyssna oss över mark, där det kan vara för många vittnen till attacken. Men när vi är över havet, är vi ett lätt byte för vad de skickar ner Castel Stafilich.
  
  
  "Vad är chanserna för om de gör det?"
  
  
  Jag sa till emu sanningen. "Ungefär samma som Aptos-talet."
  
  
  "Ahh", sade han mjukt. Sedan efter en paus frågade han: "varför gör vi inte flyga lägre för att undvika ih radar?"
  
  
  "Modern radar kan upptäcka en planet i stort sett från noll meter bort," emu och förklarade för henne. — Lite sunt förnuft kommer att berätta för dem vad våra flyg rutt: den kortaste sträckan över landet. Jag vill inte gå lägre om de attackerar och jag har att manövrera, eller om något går fel och jag måste försöka planera. Och runt för människor som jag inte vill gå högre."
  
  
  Han nickade förstående. "Det är kallt i ryggen, och vissa människor är rädda för att dö av syrebrist."
  
  
  "Det är inte precis mitt i sommaren här," jag morrade. — Gå tillbaka och berätta för dem att de inte kommer att dö. Och berätta för dem att andas genom deras händer om vinden är för stark i framför dem.
  
  
  Jag kollade hennes sensorer igen, men allt var bra. RPM förblivit densamma, oljetryck och temperatur var fortfarande till höger om den röda linjen. Motorerna fortfarande lät som att de körs på en normal flygning.
  
  
  Han tittade ner så strandlinjen blev en sträng av ljus, dämpad belysning av vissa städer vid havet och fiske byar. Den stora grå yta av Dinariska Alperna var nu bakom mig och framför mig låg den stora, mjuka sanddyner tråkig vatten, Adriatiska havet, öknen. Det var blodiga blöta ner det, men här det såg ut som en sandöken. Den gamla plan höll rytande, och han var nästan börjar tro att vi hade lyckats.
  
  
  Då hörde jag någon fnissade. Han vände sig om för att se Sofia och Arvia klämma in i hytten. Vargen var med Sofia, och han såg så olycklig som ett djur kan vara."
  
  
  "I tio eller femton minuter, vi kommer alla att kunna andas lättare och benen kommer att vara lättare."
  
  
  Kvinnor fnittrade och trängdes i fönstren för att titta ut. Jag tittade på Sofia och mindes de högmodiga, högfärdiga kvinna skulle jag träffades första gången, och allt jag kunde göra var att vända och skaka på huvudet. Hon skulle hellre dö än att erkänna att det var något mjukt och feminint om henne. Men han var naturligtvis närvarande i det i en dold form.
  
  
  Sittbrunnen plötsligt började skaka våldsamt, som om en stor hand hade tagit planet svans och skakade på ego också. En blixt av silver blixtrade förbi fönstret Sophie hade pekat ut och flög på, bränna oss med en våldsam explosion av luft provtagning.
  
  
  Han kämpade med ratt och pedaler för att rätta till en eventuell sladd, sedan tittade ut genom fönstret igen. Jag visste inte riktigt behovet av att: jag visste vad det var, och jag visste inte vad den andra silver flash var högt över oss.
  
  
  "Sofia, Arvia, gå tillbaka till de andra. Snabbt. Berätta för dem att krypa tillbaka så långt som möjligt, hukande låg och att hålla huvudet nere.
  
  
  De gjorde vad jag sa. Henne, tittade upp på Honom. Han höll i facklor han hade hittat på planet i hans händer som en bekymrad rynka pannan veckade sin panna. "Problem, va?" sade han gav mig ett par raketer.
  
  
  "Kom", sade jag bistert. "Ett gäng review".
  
  
  Mig-21-F, för att vara exakt. Fishbed på Mach 2.2 med Atoll air-to-air missiler under sina vingar. Det bästa som Jugoslavien har att erbjuda. Två av dem är upp mot en tjugo år gammal, obeväpnade propeller plan.
  
  
  "Vad ska vi göra? Borde vi inte gå lägre?
  
  
  "Högt eller lågt, det spelar ingen roll. Men när de kommer nära, Hash, ljus så många raketer som du kan och kasta ih ut genom fönstret.
  
  
  "Jag förstår det inte.'
  
  
  — Jag har inte tid att förklara. Går de att rösta."
  
  
  De plan som flög i en vid, svepande båge som bör ha varit strax ovanför vår svans. Ylande, de flög, sina vingspetsar nästan röra i en fantastisk formation.
  
  
  "Nu, Hash," jag skrek. "Kasta ut de missiler."
  
  
  Hennes alltför tände raketer så fort han kunde och kastade ih runt fönstret. Hon skulle ha föredragit att ha en pistol Natalia, som skulle flytta beacons bort från planet. Men innan det kunde ha varit reloaded och gick till Padre ego, de industriella huvudgrupperna var redan för nära.
  
  
  Bakom oss, fyra små explosioner utbröt runt Migs " vingar. Som jag misstänkte, var de skjuter på oss alla runt sitt Atoller. Raketer är snabbare, större och snyggare än vapen. Atollerna kom upp till oss som Migs tog ledigt för att titta på fantastiska fyrverkeri utom räckhåll. Nedanför oss, raketer brast i vita heta lågor, brännande våra vingar och magar. Missiler blixtrade över himlen, sedan en efter en dök ner, bort från planet, efter den fallande raketen fyrar.
  
  
  "Vad... vad är det som händer? Padra flämtade, med munnen vidöppen.
  
  
  "Atoller lockas att värma och bränna raketer släpper ut mer värme än avgaserna från vår gamla motorer." Emu förklaras det. "Ibland vara lite out of date är en fördel."
  
  
  Raketer avfyrades långt under oss, på så kallade mål i riktning mot Adriatiska Havet. De försvann under ytan, och en stund senare havet exploderade i bollar av orange flame och fräsande vitt skum.
  
  
  "Ha," den Padra utbrast. "Vi gjorde det. Vi drog ut sina tänder."
  
  
  "Tror du det", sa jag blankt. "Review har mer huggtänder, och de är redan på väg tillbaka med nästa bit."
  
  
  De två Jugoslaver var bara två silver prickar bakom oss, och de var snabbt närmar sig. Han torkade hennes örsnibben med ärmen för att torka bort svett, försöker tänka. Den släpptes av gas, och vi började att stiga ned i en bred, brant bild. Mina händer var våt från banken av verktyg. Tre tusen meter och lägre.
  
  
  "Så vi håller på att förlora ih," den Padra utbrast.
  
  
  Ego-naivitet lättade spänningen och fick mig att skratta. "Tethered get har en ännu bättre chans mot Prinsen, Hash. Men om vi har för att dyka, jag vill inte falla för långt. Och kanske, bara kanske, jag kan hålla henne utanför ih tillräckligt länge tills vi korsar gränsen.
  
  
  - Och om vi kommer från italienska luftrum?
  
  
  "Kanske Migs kommer inte att följa oss då."
  
  
  Höjdmätare läsa 2500 meter, sedan 2000, och fortsatte sedan att sjunka. Han hoppades att om Migs attackerad, att de skulle göra det nu. Om de gjorde det, han kunde ta en igenom dem med oss.
  
  
  Men fighters stannade kvar, som om dimensionering oss upp. — Vad gör de?" Den Padra frågade nervöst. — Varför är inte de kommer?"
  
  
  "De kommer att göra det snart nog. Kanske de kommer att dra lott för att se vem som kommer först.
  
  
  Den till vänster gick ut en sväng för en stund, igen i en klassisk stil. Långsamt, men i verkligheten är det projektil-som ovan oss, fallande i en vinkel till vår svans. I en skarp sida tur, jag vände 180 grader, saktar ner så mycket att min hastighetsmätare svävade precis ovanför den kritiska varvtal. Detta orsakade pilot Blinkar för att dyka lite brantare. Men Mig-21 är en lättmanövrerad flygplan, och att vi inte glömma allt för en stund. Han kom upp med slickar en viss direkt hit.
  
  
  "Kulsprutor. . Den Padra började.
  
  
  "Vapen, Hash," ego korrigeras. "Med den här gamla bröstet, ett par nära-attacker sortiment är tillräckligt för att helt slita oss i stycken."
  
  
  En lead bombardemang följts. Flygkroppen var full med ett såll, och vingarna var fylld med knytnävsstora hål. En bländande blixt av ljus lyser den kunskap stuga. En isande vinden tjöt genom den krossade vindrutan och tjock svart rök började bölja över instrumentbrädan. IL-2 ryckte kraftigt.
  
  
  "Att göra något," den Padra ropade på mig. — Då finns det inget du kan göra?"
  
  
  Han tog tag i spakarna, ber för att de fortfarande arbetar och att de fortfarande arbetar för en annan sekund. Bara en sekund...
  
  
  "Ja," den reumatolog ropade på henne. 'Nu!'
  
  
  Han tryckte ner på skevroder spak och slet rorkulten i hans famn, släppa ut all gas. Fartyget ryste till ben, försöker få upp den igen, plötsligt runkar sin svans i en omöjlig position.
  
  
  Han för en stund planerat att flyga över usa och sedan tillbaka i en cirkel, men planet förde honom till hans bana. Det var ett öronbedövande tjut som pilot försökt att göra en brant stigning för att undvika att kollidera med oss, rullade över från flaggan av tillstånd att verkställa och sköt lågor i våra ansikten. Månskenet lyste på silvriga vingar som besättningen kämpade för att styra planet. Men på grund av ego, hastighet, och vår höjd, var vi nu på 1 500 meter-att de inte längre hade den höjd och utrymme att göra så.
  
  
  Striden var kort. Ett modernt stridsflyg sattes in mot fallfärdig gruvdrift och moderna vapen visat sin ineffektivitet. Han frös, inte för att vinna höjd, som havet steg att ta honom. Kupolen flög tillbaka, och helmeted siffror frenetiskt brast ut. Planet sedan kraschade in i Adriatiska Havet.
  
  
  Spetsen av vingen slog en våg och han snurrade runt i luften tills en annan verksamhet som fångade honom och han vänt upp och ned i den ihåliga av vågen. Där låg det, magen upp, som en död mås med vingarna utsträckta. Långsamt, det började sjunka.
  
  
  Vi hade våra egna problem att brottas med, men det kunde inte göras utan Padra entusiastiska tillrop. "Vi sköt ner ih! Hej, Carter. Vad ett skämt.'
  
  
  Det är förstås ett skämt," jag fnös bittert, fortfarande svänga brandsläckare. "Och naturligtvis vet du vem som har den senaste skratta?"
  
  
  Stugan vände sig till våt cashewnötter som planet försökte nivå och släckte elden. Hela planet var full med hål, och den högra motorn ryckte våldsamt, spyr oljig rök. Lågorna slickade på luftintag och förkolnade wing, eller vad som var kvar av det. Han undrade bistert hur många av våra passagerare var döda eller skadade omkring oss.
  
  
  "Padra, komma tillbaka och se hur vårt folk gör," ropade han till henne över åska i dör motorn. Hon var desperat att arbeta på motor som är brandsläckare att släcka elden i styrbords motor med skum. Den padra fick sig upp från stolen och tog tag i gardinen. "Men... kan vi göra det nu?
  
  
  "Vi kan fortsätta på samma motor," emu berättade för henne hastigt. "Om jag kan släcka elden . Men det är fortfarande som andra punkt.
  
  
  "Vi kan inte ... ?
  
  
  "Nej, detta skämt fungerar bara en gång. Dessutom, som vi inte längre har styrkan att göra det. Skynda dig!'
  
  
  Att hon inte vill ha honom i hytten bredvid mig när tråden kom. Det är därför de använder ögonbindlar i avrättningar. I det andra tillfället, emu var redan på plats, och emu var inte hindras i ego spelar som den andra. Med obeveklig precision, kommer det att nå oss. Och ingen runt oss skulle säga det igen.
  
  
  Det var planat av en misslyckad motor, glider lätt att hålla hastigheten, samtidigt trimma roder för att balansera ojämn dragkraft av den vänstra motorn. Nu vände sig för attacker.
  
  
  "Titta," det Padra utbrast. Det var först då som jag märkte att han inte hade följt mina beställningar. Han var fortfarande står bredvid mig. "Titta, det finns mer att komma."
  
  
  Han pekade genom den krossade vindrutan. Han hade rätt: det var sex stridsflygplan flyger. För en sekund, rädsla sammanbitna min hals, och sedan insåg jag att det inte var en blinkning. Det var en halv skvadron av G-91Y Fiat fighters med grön-vit-röda badge av det italienska flygvapnet.
  
  
  "Oh, min Gud", sade jag. "Vi är utomlands."
  
  
  — Kommer det andra planet fortfarande bli attackerad?" Han har fortfarande tid.
  
  
  "Jag vet inte.'
  
  
  Jag höll andan, undrar hur Padra skulle avsluta sin attack och risken för en internationell incident. Instant kunde flyga i cirklar runt den äldre och lättare G-91Y. Han förstod varför G-91s hade flugit här, inte F-104s. De kan starta från gräs banor i närheten.
  
  
  Den italienska planet närmade sig, sudda ut hela horisonten. Han tvekade ett ögonblick. Då är det plötsligt sköt upp och försvann i fjärran.
  
  
  "Han kommer tillbaka, Carter," den Padra sade i en kvävd snyftning. "Han kommer tillbaka. Betyder det...
  
  
  "Ja", sade jag och flinade. Han vände på lanternor, skivspelare, sedan vände på radio.
  
  
  "Ja," hennes emu sade. "Det är ett spel vann."
  
  
  
  Kapitel 13
  
  
  
  
  Pescara är en vacker badort vid mynningen av Folha. Det är lite industri här, men ännu viktigare, det finns gott om sandstränder, varmt vatten och varma solen. Tyvärr kunde han inte se så mycket, förutom genom hans hotellrum.
  
  
  Jag bodde på hotel Cristallo Hotel nära stranden, där den milda brisen och mjuka vågskvalp hjälpte mig att återhämta sig från mina skador. Hawk presenterade mig med en två veckors sjukfrånvaro på AH: s bekostnad.
  
  
  Landning av eskort var ganska ointressant efter vår övergång, och som vanligt efter NATO liv och rörelse, uppgörelsen gick smidigt. Vår man i Rime kom att få ett vikt papper som Prinsen hade gett honom, och han berättade för mig att budskapet var att Albanien var att förbereda en statskupp i Jugoslavien med hjälp av några Jugoslaviska motståndsrörelsen. Ih ledare, en viss "Milan", var då döda. Fantasy.
  
  
  Hennes riskerade liv och lem för att få exakt det här meddelandet på Aptos. Detta var en av de mest ironiska resultat av mitt uppdrag. Men då han kom ihåg att han hade ryckt en tank och ett plan från under näsan på de Jugoslaver, och ledde till att vissa av byborna genom ih armé och flyg.
  
  
  Den italienska regeringen tog hand om de boende i Jzan; hon garanteras asyl och lovade jobb. Sofia, Padra, och de sista två män i hela ih gruppen var på väg att återvända till Jugoslavien för att fortsätta kampen för självständighet, men nu var hon vila med mig på ett hotell. Dörrvakten blev en stor uppståndelse om Prinsen, men Padra rädda ego ännu mer än Prince, och i slutet dörrvakt kommit överens om.
  
  
  Vargen var nu med Padra, eftersom vid denna punkt, emu inte behöver något annat än ett husdjur.
  
  
  Den Padra och Prinsen stod utanför i korridoren, som vaktar min dörr om någon försökte att störa mig. Hon låg naken på en bred säng. Arvia låg bredvid mig och smekte mig med hennes fasta bröst.
  
  
  På andra sidan, Sofia flyttade sensuellt, knapra på min örsnibb.
  
  
  Detta hade pågått i fyra dagar, sensuellt, vilt och nonchalant, avbrutna endast av den frukost som vi åt i vårt rum. Flickorna verkade inse att jag var nog för dem att dela.
  
  
  De kom överens om detta tillsammans under tågresan. Och han kunde föreställa sig den värsta form av sjukfrånvaro.
  
  
  Tråden
  
  
  
  
  Innehållsförteckning
  Kapitel 2
  
  
  Kapitel 3
  
  
  Kapitel 4
  
  
  Kapitel 5
  
  
  Kapitel 6
  
  
  Kapitel 7
  
  
  Kapitel 8
  
  
  Kapitel 9
  
  
  Kapitel 10
  
  
  Kapitel 11
  
  
  Kapitel 12
  
  
  Kapitel 13
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Vår agent i Rime saknas.
  
  
  översatt av Lev Shklovsky i minnet av hans förlorade son Anton
  
  
  Original titel: Agent vermist i Rom
  
  
  
  
  
  Första kapitlet
  
  
  AI har flera sviter i en Manhattan, som jag inte namnet. Hennes bagage, följt av två veckor i R&H (Rekreation och Återhämtning) i AX Ranch i Virginia jaktmarker, nära Washington, DC.
  
  
  Denna organisation har flera egna agenter och anställda ' egon, och det ger mig en hemtrevlig känsla . Detta uppfyller även Hawke ' s säkerhet känslighet; - Hawk, grå, anonym och ironiskt chef för AX. Det är lika lätt för honom att skicka mig iväg till någon wharf pub vimlar av ligister, men i samma ögonblick som jag kommer tillbaka till OSS efter ett farligt uppdrag, tittar han på mig som om jag var en rebellisk barn.
  
  
  Jag hade fortfarande två månaders obetald ledighet kvar, och det var ett bra slut och ställe att börja. Min svit hade ett stort master sovrum med en super badkar och ett vardagsrum med en välfylld bar. Nen hade ett rum utrustat kök och kocken fick dig att tro att du var i Napoleon III Paris, inte dystra New York. Och var diskret och effektivt. Jag hade också en hel del av lönen ackumulerade besparingar på mitt bankkonto och bankgiro.
  
  
  Jag plockade upp telefonen bredvid sängen och gav växel Tiggy nummer.
  
  
  Tiggy är Tabitha Inchbold. En fem-mul-tall, perfekt byggd engelsk adelsdam (hennes far var en earl) som handlas privilegier av den lokala adeln till ett jobb som sekreterare på en pr-firma på Madison Avenue.
  
  
  "Detta är Nick Carter, Tiggy."
  
  
  "Usch." Hennes röst var en blandning av Cockney och australien. "Är du här? I staden?'Tiggy kan packa en hel del av innebörden i några korta ord.
  
  
  Det tog bara ett par minuter av livliga prat — Tiggy diskussion var full av dolda hänvisningar till våra sista minnesvärd kväll tillsammans-att ordna ett möte för drinkar och middag tillsammans.
  
  
  Det var halv tre på den tiden. Han tog ett långt bad och avslutade med en iskall dusch för att uppdatera sig själv och komma tillbaka till livet. Det var en full längd spegel i badrummet, och han var nöjd med vad han såg. Hon var bra igen. Den kasserade alenka tillbaka till mig, mina muskler har fungerat som om det för evigt, och det fanns inga ärr kvar från försök av en annan konkurrent för att klippa ut tarmar runt min kropp och använda ih som en snara att hänga mig. Endast en svag silver-vit linje visade där egot är knivskarp kukri kniv hade börjat sitt arbete.
  
  
  Jag löddrande upp mitt ansikte och rakad den ren och smidig innan du applicerar den stickande aftershave lotion. Tillbaka i sovrummet, han klädd lättjefullt.
  
  
  Han gled in i hans jacka. För att kompensera för utrymme i hennes kläder för Wilhelminas luger, jag fyllde hennes vänstra innerficka med en läder väska. Jag tittade en kort stund i sovrummet spegeln och hittade det inte alla otillfredsställande. Jag rätade min slips och var redo att gå till baren för att Tiggy och jag hade valt som utgångspunkt.
  
  
  Precis som hennes hand var på dörrhandtaget, ringde telefonen shrilly.
  
  
  "Skräddarsy", sade han högt, men han kom tillbaka i alla fall och plockade upp telefonen.
  
  
  Han satte telefonen mot örat och hörde något som lät som en karneval bandinspelning, bara tvärtom. Jag tryckte på den röda knappen på telefonen omvandlare, en vanlig utrustning i vår organisation rum, och i mitten av meningen hörde jag en bekant röst: "... och hon, jag vet att du är på semester, men usel budget jag arbetar med innebär att jag inte har människor som du ändå. Oavsett hur svag du är för oss, du är vårt enda tillgängliga medel.
  
  
  Det var Hök. Han var på andra änden av telefonen och talade till mig genom sitt kontor i Washington.
  
  
  "Jag missade början, chefen," sade jag, att kalla alla mitt tålamod. — Kan du säga mig igen, vad hände?".. "Rom", säger han vräkte ur sig, stänga upp mig ännu mer. "Något illaluktande hittades i Tibern. Det är något-Clem Anderson, och död som fan. Clem Andersson var en oviktig informant i Italien. Han var aldrig en del av vår organisation, men han hjälpte oss ut från tid till tid, och att förse oss med information som de stora killarna runt CIA och Interpol kanske inte har märkt.
  
  
  Hawke, chef för top-secret, minsta och farligaste uppdelningen av global intelligence service i Amerika, fortsatte: "Han skickade oss en massa vaga förslag om vissa taskig film de skulle göra. En sådan film, som spionage och kontraspionage presenteras som en glamorös tillställning. Men du vet allt om det.
  
  
  En dag, i ett slarvigt ögonblick, jag sa till Han att jag verkligen tyckte om en film hon såg. Från och med denna dag, det kvar i mig efteråt, dess barnsliga och envis innehåll. Han var en film fan. Ett runt dem är långlivade, oöverstigliga missuppfattningar om min personliga (haha) liv.
  
  
  "Först trodde jag att det bara var ytterligare tio till tjugo miljoner dollar movie affär," Han fortsatte. "Men Clem fortsatte med att säga att allt går mycket djupare. Jag låter emu forskning detta eftersom han var en bra person, till stor hjälp i vårt nätverk. Jag brydde mig inte om det längre, men nu Clem är död. Så kanske Clem hade lärt sig något viktigt. Du är bokade på ett Alitalia resa på 20: 15 JFK, NEW york. Du har en timme att fånga den helikopter som tar dig runt Manhattan till flygplatsen.
  
  
  "Men, sir -" jag sade, att titta på en fyllig och saftig Tiggy försvinna in i dimman.
  
  
  "Det kommer inte ta mer än en timme att läsa data sheet", sade han stillsamt. "Men det kommer i om hotell telex just nu. Du kommer att hitta koden i postlådan vid receptionen. Allt du behöver är i hallen, i det här kuvertet. Pengar för kostnader, ID-kort, två pass. Jag kommer inte att hålla dig här längre. Jag kan redan se hur ögonen lyser upp vid tanken av det roliga italienska ljuva livet. Men kom ihåg: det här är ett jobb, inte en promenad." Han nämnde något om en extra dag i New York som jag behövde, men Han hade redan hängt upp. Det var ett spel han spelade för henne, och Han gjorde reglerna.
  
  
  Jag ringde henne på call center och bad henne att ta med den telex som väntade på henne, tillsammans med allt som var i min brevlåda. Sedan ringde jag henne på bar och lämnat ett meddelande till Lady Inchbold säga att jag var ledsen över att bli kallad för mer brådskande ärenden. När springpojke kom med ett telex och ett tjockt brunt kuvert, han räckte Em två tjugo-dollarsedlar. Fem dollar var för att resa mellan den vänstra banken Ukraina, och resten var för att blommorna ska levereras till Tiggy. Jag fick intrycket av att de skulle vara så mycket av en tröst att Nä så uppdraget blev jag plötsligt ges var för mig.
  
  
  Den sex meter långa telex meddelande, vecklade ut en stor bit toalettpapper, såg vid första anblicken ut som något mer än en tråkig rapport om den framtida Chicago sojabönor handel. Men när det var läsa ego genom en polariserad transparent plast med kod nummer fyra på kuvertet, det visade viktigt innehåll till ego. En fullständig rapport om Clemm Anderson åtgärder och misstankar, min täckmantel för detta uppdrag med bakgrunden, och en andra cover story om det behövs. Adresser kontakta två hus i Rimfrost och några hastigt samlat in information om de namn som nämns i Anderson ' s rapporter.
  
  
  Ego läsa det snabbt och noggrant, avveckling papper rad för rad och packa den i standarden shredder maskin i vår lägenhet. Ju mer jag läser det, desto mer övertygad blev jag att Hawk var att skicka mig på någon slags ghost hunt. Han hade rätt i början. Dessa rykten och skvaller som verkade mer relevanta i filmens kommersiella än i AX utredning. Några hårda fakta, och resten är ingenting mer än bubblor. Lorenzo Conti, en italiensk tillverkare av widescreen-tv-framträdanden fylld med sex och blod, som har varit med i alla de klassiska produktioner, från "Odyssey" till "The Lamb of Mary", förberedde en ny episk kallas" Ström av Ljus". En film med ett internationellt yrke om vad som kan hända under det Tredje Världskriget.
  
  
  Tailor, alla som någonsin hade läst tidningarna visste om det. Kanske med undantag för Hawke, som hade en hård tid på att leta genom utländska nyheter, sedan njöt serier för en stund, och sedan kastade bort tidningen.
  
  
  Conti var en opålitlig och smidig kille. Även i de mest framgångsrika ego filmer, investerare var kvar med endast en bråkdel av vinsten, medan Lorenzo, å andra sidan, tog vinsten för att behålla sitt palats i Rimet, sin villa på Capri, hans slott i södra Frankrike, och ett stort antal älskarinnor, uppstoppade djur, tjänare och alla typer av hangers-on. Men det var knappast konfidentiell nyheter. Andra respekterade producenter runt om i London eller Hollywood följde samma giriga mönster.
  
  
  Clem Andersson gjorde en fotnot om det ouppklarade mordet på en ung Österrikiska starlet. Ett mord som Conti verkade ha på sitt samvete, speciellt eftersom strax efter hennes död, han hade ett nervöst sammanbrott och sluta för två månader av vila hemma och på klinik. Men det var också normalt. Stjärnorna är lika utbytbar som hemliga agenter. Och uppdelningar för stora filmstjärnor är precis lika vanligt som romanser med blivande skådespelare. Conti är partner i den nya filmen är Sir Hugh Marsland, en före detta Brittisk minister med ett tvivelaktigt finansiella rykte, men är inte främmande för att utomhuspooler, show business och tydliga kontakter med engelska distributionsföretag. Dan Piero Simca, en flyktig italienska dvärg, en playboy politiker och banker, och en mycket vanlig partner i ett företag som Vereldeinde. Och slutligen, Chris Mallory, en oberoende Amerikansk producent-regissör känd för två Oscar-vinnande filmer i ungefär ett decennium sedan.
  
  
  Line-up var som du skulle förvänta dig från ett Conti epic. Om tio översta namnen i England, Frankrike, Italien och länderna i Nord-och Sydamerika. De flesta runt omkring dem var gästande stjärnor bara fem till tio år gamla, men ih namn skulle se bra ut i en annons. De två huvudrollerna spelas av Camille Cavour, den sista italienska sex bomb, och Michael, Idrott, engelska kingpin som hade de bästa åren, bortsett från reklam värde.
  
  
  Den telex budskap var helt förstörd, så var det genomskinliga arket. Jag satte mig ner på golvet i en yogaställning att koncentrera sig och att granska det material som jag redan hade i mitt huvud igen. Han lät sitt sinne gå helt tom, och sedan allt ovikt igen, som om det var att läsa av jaget på en högre grad av koncentration.
  
  
  Inget mirakel som hände. Visserligen filmens huvudpersoner var lurendrejare, och Clem gjort en hel del anteckningar om den mängd militär utrustning monteras för Conti version av World War III: stridsvagnar, flygplan, falska missiler med underjordiska betong för utfodring, men som också var vanligt. Och han bör också ha märkt att många italienska, Brittiska, Amerikanska och NATO-sambandsmän som hade kommit med material.
  
  
  Varje storkrig film, även om det bara är hälften juridisk, kan räkna på officiella statliga samarbete. Det var inte ovanligt heller. Allt som återstod var att Clem hade dödats. Men även den som inte nödvändigtvis har något att göra med egot studier av filmen Tråd Världen . Enligt några anteckningar, Clem var en bra man, men ganska tvivelaktiga på grund av sitt spelberoende, och på grund av hans ständiga skuld till olagliga lån hajar. Och varför han hamnade i Tibern kan vara mycket mer än ego nyfikenhet om en film epic.
  
  
  Jag hade tio minuter för att få tillbaka tillsammans. Hon tog Wilhelmina, min luger, Hugo, min stilett och Pierre gas bomb, runt ih hemlighet skära i botten av resväskan och åter packat kläder hon hade bara prydligt hängde i sovrummet garderob. Han tog av sig sin jacka att sätta på en axel hölster. Hennes ärm rullades upp och trånga slida av hennes stiletto knäppt. I detta skede, jag behöver inte en gas bomb, vilket är där jag brukar uttrycka det, så Piera lägga den i en minut. Hennes hade redan beställts av bill, och klockboj knackade på dörren precis som hennes var att sätta på sin jacka igen.
  
  
  Han satte allt annat ur hans sinne och fokuserade på sin nya identitet. På JFK, NEW york, var han redan Roger (Jerry) Carr, en rik Texas oilman som bara har en sak i huvudet — att njuta av livet och inse att han har en inkomst som aldrig går ur. Det var den del som hon älskade att spela, men Hawke, skräddaren i helvetet, inte ger mig tillräckligt mycket av det.
  
  
  Som Carr, jag behövs för att investera i den här filmen inte är att göra vinst, men för att njuta av utsikten av att vara omgiven av mogna stjärnor för frukost, lunch och middag, och kanske även en mycket, mycket sent mellanmål. Jag älskar denna typ av sak i min roll som Nick Carter, om det inte var för det faktum att det störde mitt arbete. Om jag var tvungen att gå ut som Jerry Carr, att jag skulle ha en andra täck med ett pass; det är Ben Snickare, en frilansande journalist. En något berusad, lös räkna med mer sociala rörelsefrihet än en Texas playboy.
  
  
  På JFK, NEW york, en leende tjej som inte såg ut som hon hade klivit ur en Renässans film eller ett av de senaste italienska filmer gav Jerry Carr en första klass flygbiljett. Jag gav rätt signaler inom passagerar-tunnel, och de låter mig igenom utan att söka min personliga smycken: luger, kniv, och bomb.
  
  
  Vid kiosken i avgångshallen, jag köpte nog tidningar och pocketböcker för att fylla ett flyg via New York till Rom i fall jag kunde inte sova. Helst bör du få en god natts sömn i början av uppgiften, men detta bör ske naturligt. Även de bästa läkarna i världen har inte kommit med ett piller som inte ger mig den sömn jag behöver för att gå ut med så mycket kondition och sinnesnärvaro som jag skulle vilja.
  
  
  Jumbojet planet bara var halvfullt, och han var nästan ensam i den första klassen plan. Sergey var påslagen med en påminnelse om att inte röka, och hennes bilbältet fastspänt. Jag hade fem minuter för att observera mina medresenärer — en försiktighetsåtgärd för att jag alltid tar, oavsett om du reser i ett plan, på en buss eller i en åsna varukorg. Henne, att tänka på hur mycket till henne att jag kan koppla av och hur säkert det är.
  
  
  Det var bara tio passagerare. Fyra affärsmän, nära till varandra, nästan identiska i sina mörka kostymer och redovisat de diplomatiska portföljer. Tre medelålders par med guld namnskyltar som identifierade dem som medlemmar av en lyx tour grupp på en världsturné. Allt är normalt, oskyldiga och avlägsen, att lämna mig en hel rad av säten för mig själv, med några tomma rader framför mig och bakom mig.
  
  
  Så snart som den gröna saint lyser upp och vi var i luften, jag gick tillbaka till badrummet. Det jag tog bort hölster från min Luger och balja från min stilett. Återvänder till sin plats och han satte henne ih i sin egen diplomatiska portfölj och vände säkerhetslås. Om jag har tur nog att stänga mina ögon under en flygning, jag vill inte riskera min jacka kommer ångras och mina medresenärer har konstiga tankar om kapningar och liknande . Jag var alldeles uppslukad i en lätt att läsa när intercom beeped sin närvaro. En förförisk, mjuk kvinnlig röst säger på italienska, franska och engelska som en eda skulle serveras.
  
  
  Det var två flygvärdinnor. Jag kunde inte säga mer om en sak än att det var det. Men den andra fångade min uppmärksamhet från den stund jag först märkte det. Hon var en stor kvinna. Några inches längre än min övergivna Tiggy. Och mer magnifik. Hon fyllde ut hennes fina uniform till sista tum, böja sig ner för att sätta min eda ner. I detta ögonblick, att det var så mycket att det nästan fyllde hela rummet. Han kom ihåg att en gång var det en fransk kung vars vin glasen blåses ut exakt efter formen på brösten av ego den då älskade härskarinna. Han kunde inte föreställa mig hur mannen måste ha känt.
  
  
  Jag berättade för henne. - 'Tack,'
  
  
  Hon log. Och hon var en av de kvinnor som log hela vägen från deras långa, glänsande, röd-brunt hår till längsta nylon-lindade benen tips av sina blanka mini-stövlar.
  
  
  "Rött vin till middag," sade hon. "Men vi har också Colognola. Ett rött vin som är minst lika bra som Soave är vitt vin listan, och det kommer från den region där hon var född. Detta kan också lämnas in.
  
  
  Hennes engelska var nästan utan ett chip, bara lite stel i val av ord, men mycket spännande.
  
  
  Frågade jag henne. "Ditt hemland?"
  
  
  "Veneto," sade hon. "I Venedig. Men det är i Padua. Mer inåt landet.
  
  
  "Jag ska prova Colognola", sade jag. "Men på ett villkor ... '
  
  
  "Jag, sir ... Hon tittade på passagerar-lista i hennes hand. "Mr Carr?" Jag fungerade som den sista passageraren i detta avsnitt, och den andra flygvärdinna hade redan gått med sin kundvagn. "Att du kommer att smaka detta vin med mig," sade jag.
  
  
  "Det är helt Conan", sade hon bestämt. Men det kändes mer som början på något än ett totalt avvisande.
  
  
  "Reglerna är utformade för att inte vara trasig, eller åtminstone inte till för att brytas, fröken," sade jag. "Fröken?"
  
  
  "Fröken Morandi," sade hon. Än en gång, hon gav mig en av de omslutande, allomfattande leenden.
  
  
  "Roseanne Morandi, Mr Carr".
  
  
  "Jerry, Roseanne," sade jag. "Kan vi enas om att komma runt en del av dessa frågor? Det är inte som din avdelning är trångt. Han mindes sin tillfälliga rollen som en olja rik playboy och hittade en tjugo i hans plånbok. "Om du ger den till din vän, säkert hon kan ta hand om de andra passagerarna?"
  
  
  Leende var nu som en conspirator.
  
  
  "Det är mer mot reglerna, Jerry," sade hon, plocka upp bibeln. Detta är ett par strumpor för nah. De kommer tillbaka snart med Colognola. Det är lika lätt och mjukt som Soave, men starkare.
  
  
  "Hur har du det?' Jag berättade för henne att innan hon lämnade.
  
  
  "Kanske," Roseanne sagt. 'Vi ser.'
  
  
  Hon kom snart tillbaka med två flaskor Colognola och en liten bricka med mat för sig själv. Hon satte sig ner på sätet bredvid mig och satte brickan på hyllan framför henne.
  
  
  "Det finns bara två söndagar kvar", sade hon. "Och sedan är kaoset igång igen . Då turistsäsongen börjar. Alla platser kommer att vidtas. Alla vill ha något annorlunda. Och dessa feta gamla affärsmän som börjar nypa mig för att de har läst något om dessa italienska klämmer och nu vill de sätta det i praktiken. Jag gillar det verkligen bättre när saker och ting inte är lika trångt som de är nu. Även om samhället inte tänka så."
  
  
  Hon bröt sälar på flaskor och korkas ih med en praktiseras korkskruv rörelse. Hon hällde lite i mitt glas för mig att smaka. Det var precis så bra som hon sade, ljus och doftande, med en bra eftersmak.
  
  
  Han nickade till henne, och hon fyllde både glasögon. Vi drack tillsammans i en outtalad rostat bröd. Jag hade en stark känsla av att vi skulle dricka till samma sak.
  
  
  Efter ett par drinkar, Roseanne sköt tillbaka obekväma stol som skilde oss och lutade sin fulla tyngd mot mig.
  
  
  "Det är bättre, Jerry," sade hon, fastställande av hennes oskyldiga bruna ögon på min ena hand vandrade över min arm, som var sakta på väg mot hennes bröst. Hon ville inte att driva bort handen, men pressas ännu hårdare.
  
  
  En annan flygvärdinna som samlas in våra brickor och två tomma flaskor vin. Sergei på planet var avstängd, och så långt hon kunde se, för andra resenärer, affärsmän och touring rika medelålders par som sov. Jag är inte precis ny på kärlek vid första ögonkastet, men det händer oftast i stunder av hot, spänning, och Aldrig så här: enkel, spontan och upplyftande: från den inledande utbyte av blickar över en måltid till en snabb-rörliga release som inte längre kan undvikas. Inom några sekunder har vi sänkt baksidan på en annan plats, och vi hade alla utrymme, avskildhet och komfort som två människor bara kan drömma om.
  
  
  Roseanne hjälpte mig att ta av mig jackan utan att ta hennes läppar från min rta. Hennes tunga i min mun som en förlorad, skrämd fisk. Hon dammas av toppen av sin uniform och fick snabbt bli av hennes strumpor och skor. En lång, energisk kvinna med oväntad ömhet i en ljus, sexig fjäril.
  
  
  Ytterligare, trevande händer var överallt. Enligt min uppknäppt skjorta, nu skamlöst lägre och mer påträngande, och sedan bita min mun och söker min tunga. Jag gav dig så mycket som jag fick. Då hon var invaderat av nä, där de långa, klassiska benen uppfyllda, och det var för långsamma stunder av ömsesidigt extas. Det gjorde inte kräver ord, våra lampor hade redan berättat allt.
  
  
  När vi nått klimax tillsammans, Roseanne bara tog ett djupt andetag av tillfredsställelse.
  
  
  Hon var fortfarande vilar när Roseanne, den flicka i byn, var öppna och leende bredvid mig. Med undantag för en liten rodna och det faktum att hennes leende nu liknade en välmående katt leende, hon var ganska modellen av en respektabel och aktningsvärd flygvärdinna som tillbringade ett par minuter att chatta och inget mer, med en respektabel passagerare.
  
  
  "Om du någonsin vill flyga med oss igen, Jerry," sade hon, " se till att du gör det under lågsäsong, som du gör nu."
  
  
  Frågade jag henne. "Du gör bara kärlek i luften? — Efter allt detta, jag planerar att stanna i Rime för ett par veckor. Kanske kunde han använda sin lediga tid för att utforska alla viktiga sevärdheter. Detta innebär att du är den högsta punkten av alla höjdpunkter.
  
  
  "Jo, tack, Jerry," sade hon. "Jag flyger fram och tillbaka en hel del. Men om det är gratis, kan du kontakta mig på detta nummer. Hon gav mig ett telefonnummer, vilket var noga skrivit ner i en anteckningsbok. "Jag tror att det skulle vara trevligt att veta vad vi kan göra på jorden utan att alla dessa människor runt omkring oss." Hon viftade med ena handen på den andra sovande passagerare och fnittrade. "Var bor du? Om det inte är för uppkäftiga, kanske skulle jag kunna kalla dig för det.
  
  
  "Albergo Le Superbe", sade jag. "Och om jag inte är det, lämna ett meddelande."
  
  
  "Vad ska du göra i Rime, Jerry?"
  
  
  Det var ett oskyldigt och mycket uppenbart att snurra, men jag kände att min varning sparka i. En lätt stickande känsla i min hals, som jag förstått ska vara en instinktiv tecken på fara.
  
  
  Det var en korkskruv för att någon skulle ha frågat mig, men nu var olyckligt. Nästan vem som helst skulle ha gjort det mycket tidigare. Förbereda för intimitet är alltid ske genom samtal, och ingen förväntar sig sex för att mjuka upp målet lite. Och "mål" är vad jag kände från första stund. Det tog mig bara några tiondelar av en sekund för att bearbeta denna tanke i mitt huvud.
  
  
  "Jag vill besöka filmen folk där," sa jag, utan att avbryta samtalet. "Detta Lorenzo Conti. Kanske ska jag investera en del pengar i ett ego-drivna ny produktion."
  
  
  "Ah, Tråden i Världen," Roseanne sade, och han kunde nästan se relä klickar du i anden för Madonna leende, sensuell ansikte i en svart ram. "Om du möter människor gillar det, du kommer inte ha mycket tid att träffa några flygvärdinna som heter Rosana."
  
  
  Jag försäkrade henne att efter vår gemensamma orgasm, som hon aldrig skulle kunna vara obetydlig för mig.
  
  
  Vi pratade lite om oss själva, de bästa restaurangerna i Rim, what a great hotel Le Superbe är, och så vidare. Det var alla oskyldiga prata igen, men det gav henne bort att länka min resa till Rom för att "Slutet av Världen", som hon hade lagt undan alla nyfikenhet.
  
  
  Så vi pratade och ruggade för ett par timmar, fortfarande fina. Roseanne sedan bad om ursäkt.
  
  
  "Eda har inte gjorts ännu," sade hon. "Frukost före landning. Du kommer inte att förlora mitt telefonnummer, Jerry?"
  
  
  Jag sa hej jag skulle inte göra det.
  
  
  Jag ville inte säga hej för att jag skulle skicka ego till en YXA kontakt i Rom för en fördjupad undersökning av Fröken Morandi, hennes biografi, och alla hennes tidigare och nuvarande anslutningar till Slutet av Världen, och slutet av Clem Anders.
  
  
  
  
  Kapitel 2
  
  
  
  
  Leonardo da Vinea Fumicino flygplats utanför Rom var en enda röra. Han angav rätt namn och snabbt passerat igenom tull-och säkerhetskontroller. Hon kastade sig i taxi slaget. Det var en vanlig strejk på flygplatsen, och konkurrensen för taxi var hård. Hon blev så småningom hittade av en vänlig jävel som gick med på att ta mig och mina väskor in till stan med två andra passagerare för bara en bråkdel av den totala per person.
  
  
  De fick min bokning på Le Superbe Hotel, och Hawk gjorde sin vanliga skickliga arrangemang. Jag behandlades som om det var verkligen kontrolleras av Texas miljoner. När jag kollade i, jag frågade henne om Chris Mallory eller Sir Hugh Marsland registrerades också.
  
  
  "Båda av dem, Mr Carr. Receptionisten var glad för att bekräfta AX information att Le Superbe är den inofficiella högkvarter Wereldeinde skapare.
  
  
  "Då ska jag bara sms: a dem," sade jag. I min hand var en bit av hotell papper, innan henne, tog ut en penna runt i min ficka. Han skrev samma meddelande till dem båda, och täcker därmed risken att en av de meddelanden som skulle vara förlorat. Hennes hotell bör kontaktas så snart som möjligt. "Dear Sir Hugh", skrev hon (och "Kära Mallory" i det andra meddelandet), " Lew, Kevin berättade för mig att se dig i Rimfrost. Jag vill Stahl är filmen ett mästerverk. Och jag tror att Slutet av Världen kan fortfarande ha en chans att göra det."
  
  
  Jag höll upp en stor, oläslig signatur, och Clare rusade för att få visitkort klipp Hawk hade gett mig, att identifiera mig som en medlem av en representant Houston gentlemen ' s club .
  
  
  En bellboy tog mig upp till sjätte våningen, till ett rum som såg mer elegant än den jag hade kvar i New York. Le Superbe startade sin hotellet liv i ljusa tider vid sekelskiftet, och med dess många stil förändringar och renoveringar, det har aldrig följt den moderna trenden med ökad inflyttning genom att dividera dess sviter i mindre utrymmen. Han tog ut två ny 1 000 lire räkningar för messenger, då delas emu en för 5000 och sa till honom att gå tillbaka i full fart med den senaste och mest kompletta Rim kort. Jag kände henne ganska väl i staden, men jag planerat att vänjer sig snabbt, man väntar på ett svar från min bästa set: två meddelanden.
  
  
  Han återvände innan det var klart uppackning. Som en belöning till henne, vägrade den förändring, som han återvände till hotellet.
  
  
  Jag tillbringade hela fem minuter att koncentrera sig på den karta som, när ovikta, täckt hälften av min Barock säng. Han bekräftade hans kunskap om det förflutna, fyllde i några vaga punkter i hans minne, och ligger våra kontaktuppgifter: en i ädla Parioli, den andra i bullriga Trastevere på andra sidan av Tibern.
  
  
  För ytterligare nödvändiga och bekanta rutin, jag tog Luger ur min diplomatiska portfölj, demonteras ego, och droppade olja på avfyrningsmekanismen. Då henne, klädde på fem minuters yoga. Sedan hennes bänkpress för att få lite vila, som Roseanne så glatt förnekat mig på planet, jag vill glömma den för båda ändarna av dagen om nödvändigt.
  
  
  Om hennes budskap hade inte blivit besvarade, något som skulle ha varit fel, eftersom ju mer hon tänkte Rosana-det faktum att hennes stimulerande förspel var både effektiv och erotiska — ju mer hon blev övertygad om att det hade något att göra med "Slutet av Världen."
  
  
  Jag föll i en djup sömn och hade en trevlig dröm som var en avslappnad återskapande av mitt möte med Rosana. Bara i min dröm, det var ingen annan på planet och ting skulle hanteras lite mer noggrant. Tills alarmet ringde.
  
  
  Hon vaknade snabbt, och var olycklig. Telefonen ringde. Han tog telefonen ur knipan.
  
  
  "Mr Carr?" En kvinnlig röst med en liten utländsk brytning.
  
  
  — Kommer du att gå med i konversationen?"
  
  
  "Sir Hugh Marsland för dig." Bara ett ögonblick, var vänlig.
  
  
  Han väntade på henne, och en röst som var för varmt, för levande, tog plats i en flicka.
  
  
  "Du talar med Hugh Marsland, Mr Carr," sade han. (Alltid se upp om en Engelsman som glömmer sin titel för tidigt.) Lew var mycket tankeväckande i råda dig att kontakta oss. Hur är det gamla dåre att göra?"
  
  
  Jag svarade henne med information Hawk telexed till mig. Lew, som gamla galning, reste på sin yacht, Galna Jane, utanför kusten i Diamond Reed med Mimi, den femte Fru Kevin. Jag var tvungen att säga hej till dem båda.
  
  
  "Jag är rädd att det är inget fel med den ekonomiska sidan av båda ändar av Världen, kära," Sir Hugh sade, att tänka lite av Lew. — Men det finns ingen anledning varför vi inte ska möta upp för lite avkoppling på la bella Roma. Renzo Conti och någon runt omkring oss, vi vill träffas för en drink och tillbringa kvällen. Jag skulle vara glad om du skulle ansluta sig till oss. Säg runt sex, halv sju i Monza lounge?
  
  
  Jag sa till henne att jag skulle vilja det.
  
  
  En kort konversation var nästan tillräckligt för att ge henne en glimt av Sir Hugh i kött och blod. En skrivkunnig och väluppfostrad Engelsman med en falsk tough-guy samhället utseende som hade att dölja sin snobbism så att han kunde tjäna ett pund, mark, franc, eller lira att han inte ärva är som andra pojkar. Och det var nästan säker på att det fanns utrymme för ännu mer pengar i Slutet av Världen. Det var sa bara att göra bidraget mer tilltalande för dum, rik Texan genom att göra egot verkar onödigt, så om de fånga mig, oni kommer att plocka upp mig och låtsas att barnen har en bra tid.
  
  
  Det var först klockan fem på eftermiddagen, och min utökade resten hade tagit bort obehaget av tidsskillnaden. Jag har kunnat lägga det till god användning, de är de två timmar jag hade kvar innan spelet började. Jag klädde på mig (och gjorde en mental anteckning att köpa lite mer färgglada tröjor och accessoarer för att göra mitt utseende ännu mer övertygande), och tog hissen ner till lobbyn i en förgylld metall bur.
  
  
  Dörrvakten ringde en taxi och jag körde till Piazza Navona, en underbart vacker och turistiska ställe. Istället för att ta ett bord på Tre Scalini terrass, jag korsade torget, tog några varv, och gick tillbaka till min väg, Corso Vittorio Emanuel. Han kom precis i tid för att hinna med bussen till Trastevere. Det var en varm vårdag, och bussen var packad med bitar, och det kändes som att du var fast i en lagerlokal full av lukten av unken tvättservice, men jag visste att jag var fri från förföljare.
  
  
  Kontakt adress var en rännsten, sparsamt möblerade corner lägenhet ovanför en tobaksaffär butik som säljer cigaretter, salt och lotter. Han gick uppför den skrangliga trappan och knackade tre gånger. Dörren öppnades av en tunn kille i tjugoårsåldern med flaxen hår som såg ut som en arbetslös traktorns förare. Perfekt förklädnad för det internationella, vandrande studenten befolkningen i regionen. Han behöll sin håglös knarkare utgöra tills han stängt och låst dörren bakom mig.
  
  
  Då han kom ut på sin egen hållning, och Stahl såg lite mer mänskliga.
  
  
  "Hyman, CIA," sade han. — Jag fick höra att du skulle komma." Du är Jerry Carr, inte du?
  
  
  "Det är rätt".Hon skakade emu: s hand.
  
  
  "Jag känner mig väldigt ledsen för Anderson," Hyman sagt. "Vi hade ingen aning om vad han gjorde. Hennes ego sökte alla hennes saker, och att vi fortfarande inte har några leder på iller. Han hade en vild teori om " Slutet av Världen." Men den enda sammansvärjning som jag ser i detta är den vanliga försök att mjölk investerare och kanske till och med allmänheten." Han låter mig komma in i det bakre rummet, som hade samma dödliga atmosfär som första rummet. Det måste ha varit någon organisation i detta, men eftersom han gick rakt upp till den gamla soffan, tryckte undan röran på golvet, och drog ut en låda av kartong från under den.
  
  
  "Du kanske hittar något som vi har förbisett," sade han utan större övertygelse. "Detta är ego saker, med undantag för de kläder han hittades i, hans enda bra passa på att han blev begraven, och några andra kläder som egot städerska som säljs på loppmarknad."
  
  
  "Ego städerska?" Mina öron som stack upp på det möjligt ledtråd. "Corky. Amerikansk student. Förmodligen, " Hyman sagt. Den senaste i en lång rad. En ren väg i denna riktning. Vi checkade ut. Men du kan få hennes adress om du vill. "Kanske," sade jag. — Men låt mig hantera detta först.
  
  
  Jag är inte avfärda CIA. Men det fanns tider när FOLK fick reda på saker som de saknas ut på. Och sällsynta medicinska fall var det motsatta.
  
  
  "Jag kommer att vara i andra rum om du behöver mig," Hyman sagt. "Jag slår vad om att du är den enda som har att bränna hasch i ett fyrfat för att dölja det faktum att jag röker Camel."
  
  
  Han satte sig ned på den rangliga soffa och Stahl granskat innehållet i lådan. Jag hade ingenting annat att stanna till vid. Alla upprepningar av vad jag redan visste om telex. Andersons högen av klumpigt skrivna lappar till sig själv var bekant med allt från hans datum med Cora och de andra tjejerna att hans anteckningar om Conti, Marsland, och Mallory. Clem Välsignade Andersson var en kronisk skribenten. Det är bara som en dålig vana för en anställd av den hemliga Tjänsten, som det är att prata medan berusad. Å andra sidan, hon visste några bra agenter (aldrig top-notch, men fortfarande bra) som pratade så mycket berusad och rapporterade så många motsättningar att de körde kontraspionage killar galen försöker extrahera ett korn av sanning från ih s chatter. Det samma kan sägas för Anderson är klotter och anteckningar. Förutom att han blivit galen, inte fienden, men hennes, Nick Carter, som letar efter en möjlighet som kanske inte utesluta straff, och letar efter ledtrådar till vad som kan ha orsakat egots död.
  
  
  Det var bara tre toner som inte dubbletter av vad jag brukade mata i mitt huvud. En liten skiss med namn Conti, Marsland, och Mallory som bildar en triangel runt bokstaven L. Dessa inkluderar ett frågetecken och en oläslig notering som kan innebära CH, Schweiziska registreringsskylt beteckning. Detta är följt av något som ser ut som en Jungfrau, en Alpin spira i Schweiz, eller, i tyska, en jungfru (högst osannolikt), eller en Junker-på tyska, en adelsman, eller vilda plommon — en narkoman. Eller kanske någon kod ord. I början av andra var en tydligare anteckning, som består av mer än ett "R". "R", och courier? Men vem är det? I ett ögonblick av sjukdom, mina tankar tillbaka till Rosana.
  
  
  För det tredje, i mitten av magen av det tomma kortet är bokstaven "AA". Klemmu hade ett dricksvatten problemet, och det kunde ha varit planerar att kontakta Anonyma Alkoholister i Rom, men det verkade som en långsökt som min tidigare "jungfrun".
  
  
  Hymana tackade henne, skrev ner Cora adress och vänster. Hon bodde i ett pensionat i närheten. Bara i fall det var det inte, jag gick ner några gränder till Santa Maria Torget, en lika vanlig turist stannar i Trastevere, och hyllas i en taxi.
  
  
  Jag hade fortfarande lite tid på att köpa ett par ljusa skjortor och ett par krokodil-skinn höga stövlar för att behålla min Texan bild. Och jag hade fortfarande lite tid att raka i mitt rum och förändring för mötet.
  
  
  Inspirerad av mystiken i stock car racing, Le Superbe Hall i Monza var inredda med bilder av vintage bilar på samma sätt som vissa engelska pubar är inredda med bilder av hästar och jakthundar. Nu, vid sex, halv sju på kvällen, ego var fylld med Conti s kamerateam, lite sång, och de mest vackra och prydligt klädda kvinna han någonsin sett, allt samlat under ett tak.
  
  
  Han gick in Monze rum med något schizoid väsen som alltid verkade bäst att Jerry Carr. Hälften av osäkerhet för en främling och en halv arrogans av en man som vet att han kan skriva en check för en åtta-summan. Jag ignorerade den servitör som försökte leda mig till ett bord, och stannade där jag var, halv blockerar ingången, kikar in i den förföriska mörker.
  
  
  Jag var fortfarande kisar när en tall, bastant man med ett rött ansikte, balding huvud, och en tajt röd mustasch över hans överläpp närmade sig mig.
  
  
  Jerry Carr? Hugh Marsland. Rösten runt telefonsamtal kände igen henne. — Jag är glad att du kunde komma. Vi är alla i det hörnet. Han viftade med en köttiga sidan i en obestämd riktning. "Tjäna och upprätthålla en glad företag med ett ego harem företag." Han gav en snarkning gnägga, och jag följde.
  
  
  I ego-gruppen och Conti grupp, flera små bord drevs tillsammans. Jag introducerades till Lorenzo Conti, Renzo med vänner, Chris Mallory, den åldrande stjärnan Michael Sport, blommande, vackra Camille Cavour och andra. Han beställde en dubbel Chivas Regal på klipporna, satte sig ner i den förgyllda stolen mellan Sir Hugh och Conti, och försökte blicka in i mörkret för att se hans nya följeslagare .
  
  
  Sir Hugh har redan beskrivit det. Mellan egot av hans skallighet skull och den röda mustasch, han hade den gladlynte och oskyldiga ansikte i en engelsk boarding school boy, även om emu var i slutet av fyrtiotalet. Han såg ut som en glad och glada barn, tills hennes ego ögon såg det. Cool, beräkning av rostfritt stål bollar. Han var lång och ganska tjock, har sedan länge pensionerad från sport.
  
  
  Renzo Conti var den andra ytterligheten. Kort, ca fem meter, slimmad och elegant, endast 56 år gammal, enligt mina uppgifter, med blå-svart hår. Antingen var det för estestvenno, eller om det var den bästa färgen jobbet jag någonsin har sett. Han var slätrakad, med en aristokratisk näsa och mörka bruna ögon som i ett solbränt ansikte. Ego Cerro-den gröna mohair passar var skräddarsydda med italienska perfektion. Nen var klädd i ljusgrönt silke polokrage. Han bar en guld-Rolex på sin vänstra handled. På hans högra ringfinger var en antik signet ring omgiven i ljust guld. Han log och visade en full uppsättning av skinande vita tänder, bättre än de flesta ego stjärnor.
  
  
  Mallory s Stud var lika stor som Marsland. Men han måste ha varit en mycket fetare, trots den dyra att skräddarsy sin päls tweed dräkt. Allt om nen var så nytt, vilket återspeglar ego nyvunna välstånd, att du inte behöver någon ytterligare information att lägga märke till det. Jag vet inte varför, men någon som Renzo kan gå runt i en kostym för första gången, och det känns ändå som att egot familj har gjort ego för generationer. Medan någon som Studds var att ge ut en kärna av falska saker, trots alla pounds som han lagt in i sin dyra Zhirinovsky passar. Förpackningen hade en lång och fula ansikte, den typ av fulhet som några damer som är lätt att imponera på samtal attraktiv. Särskilt med ärr på hans vänstra kind. I alla framgångsrika period i hans karriär, han kunde ha gjort det Vyacheslav. Så han måste ha försökt att hålla det som ett minne av sitt förflutna egots ögon var ljusblå.
  
  
  Michael Sport. Du vet säkert ego från foton. Han är en utomordentligt stilig Engelsman, något mindre slitna än hans ego-drivna framträdande på den stora skärmen kan antyda. Han ser fyrtio, och endast avslöjar hans verkliga ålder av femtio-tal i slutet av en stressig kväll med tikar och dricka.
  
  
  Camille Cavour var något helt annat igen. Och vad-vad, vad som är värt att fokusera på, för en stund. Hon såg bättre ut än hennes film bild föreslog, och som film bild som gjorde henne till en sex symbol i bara två korta år. Hon kunde inte vara längre än sextio fot barfota, eller väger mer än sextio pund, men resultatet blev perfekt. Med sina mjuka bruna hår fångades upp i en gul sammetsband och föll ner för hennes rygg. Hennes fantastiska kropp var låst i ett fast orange klänning som kramade två utskjutande plommon-formade bröst. När hon vände sig för att införas till Sir Hugh, hennes två mörka bruna ögon, nästan lika svarta som mogna oliver, hade den bländande effekten av två 250-watts lampor.
  
  
  Resten bestod av mindre chefer, anställda, aktörer och aktriser, som Sir Hugh hade redan berättat för mig på telefonen. Jag hade en stark känsla av att hela festen var inställd för den godtrogne Jerry Carr, en playboy och eventuella investerare.
  
  
  Servitören, klädd som om han hade rymt från en sjuttonde-talet slagfältet, tog mig en whisky, och Renzo, som redan är en bra vän till mig, erbjöd mig en cigarett på en platt platinum rör inredda med en vapensköld. Kanske familjen crest. Hennes artigt avböjt en cigarett och drog ut hennes eget varumärke, filtrerade cigaretter, som hon föredrog. De är skräddarsydda, och är inredda med C monogram, som lätt kan passera för Carr eller Carter. Camille kuttrade i glädje och frågade om det var okej att ha barn. Hon var helt enkelt blivit ombedd att behaga dig. Hon lutade sig i konfidentiellt och gjort att tända en cigarett en speciell, intim handling.
  
  
  "Åh," sade hon, besviken, efter en lång och dra. "Det är bara vanlig tobak, Mr Carr.
  
  
  "Jag är ledsen," sade jag. "Jag insåg att den italienska polisen är ganska komplicerat om marijuana."
  
  
  "Puh", sa hon. "För hemlösa och hippies, ja, men inte för människor som oss. Dottore Simca, som kommer att anlända snart, har en hög politisk position, och alla vet att egot uthållighet är delvis på grund av kokain. Det samma gäller för Renzo.
  
  
  "Nej, — sade jag, lämpligt imponerad. "Bara att ringa mig Jerry", sade jag.
  
  
  "Om du kallar mig Camille", sade hon. Hon tittade på mig en stund. "Jag tror att jag ska sitta bredvid dig, Jerry," sade hon. "Även om din cigarett är bara vanlig tobak." Jag är inte säker på vad hon gjorde med G, men det gör inte mycket mening, som en korsning mellan Ch och Dsj, och det skickas en konstig rysning längs min ryggrad.
  
  
  Nu hade vi ett litet torg för oss fyra: Camilla, Sir Hugh, Renzo och mig. Camille snuggled upp till mig så nära att det inte ens utrymme för en mjukpapper mellan oss.
  
  
  "Gerry har planer på att delta i Världens Slut," Sir Hugh sade med ett kvävt skratt. — Men jag sa till em jag var rädd att vi hade gott om pengar. Verkligen, Renzo? "Jag är rädd att jag tycker så också," Conti sagt. "Det här är en budget på åtta miljoner, mycket stor i dessa dagar, och vi har redan två extra miljoner för eventuella förseningar och inflation. De flesta av vår budget på ovanliga rekvisita och "special effects". Vi förstöra hela bilar. Om tio votum-votum skottlossning kommer att börja. Enorma flottor kommer att sänkas, för att inte nämna fickpengar av en halv miljon dollar för en royalty på stjärnor som Camilla och populära Mr Sport. Vi använder också de största stjärnorna i varje land, inklusive Ryssland och, för första gången, Kina, för roller gäst."
  
  
  "Vad ett misslyckande, Renzo," sade jag. "Jag skulle ge min sista dollar för att göra en film som denna dag." Den sista dollarn var på väg att bli begravd under mer än tolv miljoner syskon, Conti suck träffade en meningsfull rynka pannan.
  
  
  Hon skulle älska att se Gerry får en del i filmen " Camille sade glatt. — Jag träffade bara ego här, Renzo. Du införa ego till mig, och sedan kan du skicka det bort igen. Det gör mig olycklig, och du vet hur illa det kan vara för en film: förseningar, repetitioner carinf.com inte ansvarig för, läkare, injektioner, om jag blir olycklig." Hennes sista film, "Madonna de Sade", kosta flera hundra tusen poäng mer på grund av hennes lynne och temperament. "Tack, Camille", sade jag.
  
  
  "Men Camilla, docka," Sir Hugh protesterade. "Du ska veta att det finns en gräns för deltagande. Vi kan ge ett visst program för att möta dina nycker med ytterligare två miljoner.
  
  
  "Några nycker, Hugh?" Camille frågade en av hennes blod - röd-fingernailed händer pekade på min varje stam och gav den en liten klämma.
  
  
  "Snälla, Camilla, min kära," Renzo sagt. — Jag menade inte att det skulle vara omöjligt att hjälpa Jerry, bara svårt. Och om du vill göra ett problem av det, kanske vi kan räkna ut något. Men vi måste vänta på Pierrot, Mr Simka, våra finansiella expert. Han har sin egen Schweizisk bank och vår politiska samverkan. Oroa dig inte ännu, kära Camilla, och inte ni heller, Jerry.
  
  
  Jag frågade henne när denna Mr Simka skulle vara med oss. Detta Schweiziska banken kan vara precis i anslutning hon ville i Clemm Anderson är konstigt skiss.
  
  
  "Vem vet," Renzo sagt. "Om Pierrot kommer, han kommer. Och om Em gillar att röra runt i Senaten just nu, han kommer att bli kvar lite senare.
  
  
  "Det gör sina egna lagar," Studds berättade Mallory. "Som att han stiftar lagar för Italien."
  
  
  "Eller att bryta mot lagen," Camilla twittrade.
  
  
  "Jaha," sade Sir Hugh, med en faderlig rynka pannan. "Vi får inte tillåta att Jerry har några konstiga idéer."
  
  
  Renzo skrattade, som om Sir Hugh hade bara berättat det största skämtet i världen. Och kanske det var.
  
  
  Det följdes av flera timmar av att dricka och planlöst fest i Monza lounge innan Renzo tittade ner på sin Rolex och sa att det var dags att flytta hela menageri till restaurangen för middag här i kväll, han hade hyrt en mycket speciell middag.
  
  
  "Vi kan äta det, och då Dubbar kommer att visa Jerry några av våra inlånade flygplan", sade han. "Jag tjänade mina miljontals genom att kombinera affärer och nöje." Han har också borstas bort denna skryta genom att lägga till: "Och en röst som ih förlorade igen.'
  
  
  Enligt min telex, han stod i skuld till banker och mindre tolerant privata långivare till den sista dagen. Men jag var tvungen att säga att han fortsatte att agera som en person utan en enda hand i denna värld.
  
  
  Sex limousiner väntade på hotellets slingrande uppfart. Dess tilldelas ofta vara den första. Renzo, Camille och hennes i baksätet. Mallory och Sir Hugh är i de fällbara säten mittemot oss, och Michael är bredvid livré föraren.
  
  
  Det tog mig en god tjugo-fem minuter från hotellet till restaurangen, som tillbringade jag helt försjunken i mig själv. Å ena sidan, Renzo med försiktiga men detaljerade frågor om min ekonomiska situation i fallet Vereldeinde bjuder in mig som investerare. Å andra sidan, Camilla, som är engagerad, har engagerat mig i lite runt henne händelser . Så fort vi var utanför, runt hotellet, och jag kände en liten, silkeslen hand på min höft, testa min reaktion på hennes beröring.
  
  
  "Det finns en hel del problem med att få en anständig mängd av Förenta Staterna, Jerry," Renzo sagt. "Trots allt prat om fri företagsamhet."
  
  
  "Jag har alltid ett par miljoner dollar i reserv i Nassau," hennes Renzo erkände.
  
  
  "Bra hotell i Nassau". Sir Hugh vände sig för att gå med i konversationen. "Inga problem om du vill få dina frågor så snabbt."
  
  
  Camille fnittrade och klämde mitt lår. "Jag skulle mycket hellre att du saktar ner ditt företag", viskade hon i mitt öra. Hon identifierade ord, följt av en snärt av hennes tunga som stärkt den fria rörligheten av hennes hand.
  
  
  "Hon fick en överföring från Nassau en gång, och det tog bara två dagar", tillade Chris Mallory. "Om hennes ego försökte få igenom Amerika, det skulle ta två till tre söndagar."
  
  
  "Och du skulle fylla femtio former för ynka £ 400,000," fnyste Sir Hugh.
  
  
  Hon fnyste också, men det var frustration och glädje som kom tillsammans med den. Jag visste inte hur mycket längre jag skulle kunna hålla ut under camilles mjuka smekningar utan att explodera. Yogan har gett mig en viss kontroll, men det krävs full koncentration för att uppnå maximalt resultat. Och med camillas tunga i mitt öra, ee spela nära min ljumske, hennes hade att hålla de andra öra öppet för Conti, Mallory, och Sir Hugh, och de svarade utan att binda sig direkt.
  
  
  Han gnisslade sina tänder och berättade kunnigt om möjligheterna av ett antal multinationella företag med kontor i Rom eller Milano. Jag viskade ett tyst bön av tacksamhet limo slutligen förvandlas till cypress-fodrad gränden som leder till vår restaurang. Camilla släppa ut ett nästan ohörbart arga ljud, som en liten bortskämd barn som har mist sin leksak, som hon ryckte hon bort handen. Bilen stannade. När föraren öppnade dörren för oss, Renzo ledde oss igenom den enorma trä dörren av en gammal stuckatur bondgård. Hela första våningen förvandlades till en matsal. Aft, under två enorma spottar, det fanns två stora vedeldade eldstäder full av flammande bränder. På en spit hängde ett mycket stort vildsvin, fett, varav drog små tungor av eld runt elden nedan. Den andra hade tre honor och fem näbbar.
  
  
  "Vi får Toskanska utbildning på sitt bästa", Renzo sagt. Han vinkade åt oss att det viktigaste stol och stannade för att ge ägaren en del matlagning tips.
  
  
  Resten av gruppen rusade in. Snart, den traditionella italienska multi-rätters middag började. För anti-pasta, en tjock bonde är grönsakssoppa och / eller pasta följt. Sedan grillat vildsvin med bakad potatis och kronärtskockor. Då kyckling eller gås med blandad sallad och zucchini. Då stora fack av kastanjer och pajer grädde. Sedan en ostbricka nästan storleken av Odin runt borden, och slutligen, för att topp det allt utanför, och alla möjliga små saker som sköljs ner med cognac, champagne och grappa.
  
  
  Camille satte sig ner bredvid mig. Hon åt upp alla rätter med samma entusiasm som den glupska hingstar över från oss. Om hon alltid kom som denna, då hennes lilla fem-fots figur som behövs för att underhållas av ständig och ihållande träning. Vår resa här gav mig en uppfattning av vad det är för utbildning. "För Guds skull," Mallory sade, att hjälpa sig själv till höga spagetti och dricka ih chianti, " jag svär vid dig. Det är något med denna italienska luften som gör magen kniper. Ett hus av två runt dessa rätter skulle vara en fullständig måltid, och här vill jag fortsätta att äta det."
  
  
  Någonstans mellan makaroner och vildsvin, det var en uppståndelse vid ingången, och en viskning gick igenom hela matsalen.
  
  
  "Pierrot kommer," Renzo sagt. "Lite Sage".
  
  
  Fett värdshusvärd kom i sikte, att kliva tillbaka och böjer sig för att ringa en. Och efter honom, var hon sett av den minsta personen jag någonsin har sett. Piero Simca var en snygg, uppseendeväckande klädd dvärg med avklippt hår och en snygg hjärta-formade skägg. Han bar en kort ivory-headed walking stick inte mer än fyra meter lång. Han var ca fem meter högt i högklackade stövlar plattform.
  
  
  Ego var lett fram till vårt bord, där servitören hade redan släppts två kuddar på stolen. Alla stod upp och hälsade på honom, inklusive Camille och efter dem tafatt, som krävs av min roll, yours truly.
  
  
  "Pierrot".
  
  
  'Professor'.
  
  
  "Äntligen," Renzo utbrast. "Professor Simka. Mr Carr, mannen jag berättade om.
  
  
  "Nog om detta, Professor," den lille mannen sade, greppa min hand hårt som klor. "Vi är här som vänner. Hennes namn är Pierrot, Gerry, och jag är glad för att möta dig. Sitta ner så att han kan fånga upp denna sedeslösa frosseri.
  
  
  Han talade perfekt engelska med en liten Amerikansk accent, i motsats till den Brittiska prudentlighet som vanligtvis ses i läs-och skrivkunniga Italienarna.
  
  
  Ego leende var öppen och oskyldiga. Men det var en hel del ilska i hans lilla bygga. Det var inte den ständigt försiktig titt i egots grönaktiga ögon, men något som en mjuk prasslar i egots mager kropp. Det enda hon kunde jämföra den med var en natt för länge sedan i Palembang, Sumatra. Då hon kastade och vände för sju sömnlösa timmar i hennes papperskorg. Tills jag tittade i den och hittade en liten ljusa och glänsande krait, en av de mest dödliga drakar i hela naturen.
  
  
  Ego storlek interfererade inte med pierrots idéer om sunda matvanor. Sanna hans ord, han äter anti-pasta och spagetti i rasande fart, och passerade oss när grisen var som serveras. Då han hade tid att prata.
  
  
  Sir Hugh berättade för mig om min önskan att investera i Världen Slut , sina egna tvivel på att detta skulle kunna ordnas, och camillas kommentar att hon skulle bli mycket olycklig om jag inte kunde bli en av hennes sponsorer.
  
  
  "Och du skulle inte vill att hon ska vara olycklig, Pierrot," Camille läggas till.
  
  
  "Aldrig, mina kära barn," Pierrot sade, att skära av en stor bit av vildsvin skinka och tryckte hans ego att hans klinga ut som en miniatyr hawk pouncing på sitt byte. — En man skulle flytta berg för att se dig lycklig." Och eftersom jag inte ser storleken av en bulldozer, därför måste jag flytta ih för dig. Låt mig tänka på det."
  
  
  Han slöt ögonen, lägg köttet i munnen och tuggade eftertänksamt. En grå bockskägg flyttas upp och ner hans bred slips som han tuggade och tänkte.
  
  
  Han öppnade sina ögon med en nöjd blinkning. "Vägran att Argentinarna," sade han.
  
  
  Jag behövde inte spela för att titta chockad. Frågade jag henne. "Vad är det, Pierrot?"
  
  
  "Jag tänker högt, Jerry," sade han. "Ibland är det inte alltför snyggt. Jag menar, det finns en grupp av rika idioter i Buenos Aires som vill delta i vår film; en liten deltagande av ca en halv miljon. Ingenting var undertecknat, inte ens ett handslag.
  
  
  Och hela världen vet att Pierrot som håller hans ord. Men om det inte var för att handslag, varför skulle inte vår vän Jerry Carr ta plats i dessa Argentinare?
  
  
  "Varför kom inte jag på det? "utbrast Sir Hugh med överdrivna beundran, som om han inte hade verkligen tänkt att hjälpa kära Jerry Carr bli av med några av petrodollar ego när han läst klart min Superba meddelande.
  
  
  — Vill du verkligen tror att du kan göra detta?" Jag frågade henne, på lämpligt sätt förbryllad.
  
  
  "Kan jag göra det?"Ja, " sa lite Pierrot. "Jag har redan gjort det, Jerry Carr.
  
  
  Min röst är ett handslag som alla våra vänner kan vittna om." Som stram, clawlike dödens grepp igen. — För fem hundra tusen dollar för att delta i Världens Ände, plus som vanligt extra kostnader." Men detta är en fråga för advokater och i morgon eller dagen efter. Inget mer att prata om pengar i kväll. Idag är vi bara en grupp av roliga vänner som har en bra tid. Håller du med om?"'
  
  
  "Okej", sa jag.
  
  
  "Mycket bra", sade Sir Hugh.
  
  
  "Trevligt att ha dig omkring," Dubbar knorrade till Mallory.
  
  
  "Bravo," Renzo sagt.
  
  
  Camille ' s svar var långa, smekande squeeze av mina lår.
  
  
  Verksamheten diskuterades inte under tur-och-måltid. Senare fick vi tillbaka i limousiner och körde till flygplatsen, där Piero politiska värdighet ledde oss mimmo vakter till den bakre delen av flygplatsen, där den första delen av Vereldeinde Air Force var samlade. Clemmu Anderson rapporter förberett mig för något imponerande, men jag var fortfarande förvånad. Inte nog med Conti se till att de olika regeringarna gett den bästa flygplan av deras flygvapen-jet Fantomer, jet Sabres, och något som även i svagt ljus visade sig vara en riktig B — 52-men det fanns också en handfull av flygande leksaker på displayen att hon kände bara av namnet AX: Flygplan som inte ens nämns i det senaste numret av Alla Världens Flygplan, som oersättliga årliga register över vem som gör vad och dödar vem. Två av dessa hemliga plan var Amerikanska. De andra tre såg ut som ryska modeller att han endast visste om från rykten och de få som smugglas foton. Ih var tre, vilket bara kan tyda på att dessa obegripliga östra grannar framåt mycket snabbare än vårt bästa för underrättelsetjänsten kunde hålla upp.
  
  
  För första gången märkte han verklig entusiasm i Renzo, Sir Hugh, och Studds. Liten Pierrot Schell är i täten, att flytta från en skatt till en annan som en beundrande skolpojke.
  
  
  "Tänk om en runt dessa objekt dök upp över Washington, DC, med symboler av Sovjetunionen", sade han," vid den tidpunkt då ett Amerikanskt plan visas över Leningrad, och en runt dem, så säg, med en svastika, visas över Peking. Föreställ er reaktionen i alla tre fallen, och hur snabbt civilisationen som vi känner den kommer att komma till ett slut."
  
  
  "Detta är det huvudsakliga temat i båda ändar av världen", Renzo viskade till mig. "Vi ska göra Laurentiis' Waterloo ser ut som en gammal Shirley Temple komedi."
  
  
  Frågade jag henne. — En film med ett budskap?"
  
  
  Chris Mallory brast ut i skratt i den öde flygplatsen. På middag, han var ständigt dricka grappa, en dryck som kan användas nästan som jet-bränsle utan att ändra destillation för mycket.
  
  
  "Det är ett meddelande," sade han. "Meddelande till de döda utomhuspool". Med sin något böjd figur i månskenet, hans bas röst som kommer från ego av hans långa, rynkiga ansikte, och att svart cape draperad över axlarna, han såg ut som en vampyr runt en av de mindre brödernas ego filmer i filmer. "Studds betyder," sade Sir Hugh allvarligt, " att du har rätt. Det är en film med ett budskap, Jerry. Och det budskapet är att denna dumma gamla världen bara inte kommer att överleva ett tredje världskrig med alla de vapen som finns nu, även små länder."
  
  
  "Prisvärd även för filmbolagen," jag har lagt torra. Sir Hugh skrattade. 'Faktiskt. Naturligtvis, detta hårda arbete behövs endast för information: start, landning, och liknande. Vår senaste action-scener, några av som kommer att vara den mest fantastiska någonsin skott, som kommer att spelas in på en mindre skala. I den högsta kategorin, plan över toy städer, dammar det kommer att se ut haven, men allt är otroligt realistiskt." "Detta är en ny process," Renzo sagt. "Med datorer, vi kan förprogrammera hela sekvenser. Två arméer slåss mot varandra, förstör New York genom att bomba, simulera nukleära explosioner. Ett klick på en knapp och bara några tips."
  
  
  "Du behöver inte ha en chef gör du, Tore," Studds retad. — Jag borde gå och packa mina väskor." "Du, Studds?" Den man som ledde den Zulu uppror i filmen? Renzo protesterade häftigt . "Våra små och stora krig kommer att vara lika bra som de data vi går in i datorer. Och, Stud, finns det någon regissör som skulle kunna utveckla det här programmet är bättre än du. "Titta," sa Sir Hugh.
  
  
  "Det börjar bli sent och jag börjar bli kallt," Camille mjuk röst ekade spela stora pojkarna. — Vi kommer tillbaka, är vi inte?"
  
  
  "Du har rätt, mitt barn," Pierrot sagt, försöker hårt för att skaka av hans beundran. "Mina gamla ben är också på väg att svalna. "Jag avundas er unga människor som värms upp så snabbt. Han såg ut öppet på Camille och mig.
  
  
  Vi cyklade tillbaka i samma limousine. Camille snuggled upp till mig igen. Mindre aktiva, men inte mindre lockande.
  
  
  "Det är hennes kväll, bor hos dig, Jerry," sade hon när vi kom ut runt bilen.
  
  
  Men det inn... tänkte han högt.
  
  
  "Puh. Tror du att Le Superbe är en av de billigaste hotellen där ett slumpmässigt hora bör gälla för ledningen för att få tillstånd? Detta är en lyxig och civiliserade hotel, särskilt för den herre som har tagit det bästa rummet, och särskilt för Renzo och min andra. Hon tryckte min hand till hennes fasta små bröst. Hennes bröstvårta var illa genomborrad av ett tunt lager av tyg. Mina anteckningar om Camille göra det klart för mig att för tre år sedan, hon var också en runt dem slumpmässigt horor som satte på sina shower i billiga rosa hotell. Men pengar, popularitet, och något mer selektiv kulturella val raderas perioden från hennes minne.
  
  
  Strax innan vi nådde den sista hörnet innan Le Superbe vi nästan krockade. En sliten gammal blå Fiat 500 flög genom gränden in Piazza della Republica, rakt in i vår bil. Renzo är föraren ryckte ratten hjältemodigt, och föraren av Fiat, en stor gorilla i en rutig kavaj, gjorde samma sak. Två bilar skrek till ett stopp sida vid sida, deras näsor pekar i olika riktningar. Det var som ses av en liten bank i ansiktet av en annan förare. Våra förare ropade ett par italienska förbannelser på emu, som svarade genast och körde på.
  
  
  Den enda fördelen var att Camille landat i mitt knä, kramade mig i läckra terror.
  
  
  "Min Gud", sade hon," jag trodde vi skulle dö innan vi ens gick till sängs."
  
  
  Renzo, mindre chockad, skrattade. "Vår härliga Romerska rörelse," sade han. "Det är okej, även mitt i natten det händer att klippa lite."
  
  
  I lobbyn på Stud Hotel, Sir Hugh och Michael Sport, som hade tagit produktion verkstad i bilen bakom oss, lämnade oss ensamma. Renzo kom upp med Camille och mig i en förgylld hissen på tredje våningen, där han hade en ständig badrum med en lika ständig ström av besökare, mestadels dåliga killar. Vi fortsatte vidare upp till sjätte våningen, klockboj är nästan moderlig leende på läpparna.
  
  
  "Åh, jag vet att detta nummer," Camille sade, gick förbi mig i hela vardagsrummet och i sovrummet. "Jag tycker det är vackert. Leta. Hon drog en sträng, och ridån hon drog tillbaka visade ett stönande spegel som sträckte sig från golv till tak. "Åh, kommer du att älska mig på den stora skärmen," lovade hon som hon modigt duckade i badrummet.
  
  
  Att jag inte behöver en utbildning för att få nakna. Men Camille hade ingenting att ta av, och hon var lika naken som en nyfödd baby när sin jacka och byxor var bara bort. Hon hjälpte mig med resten, och han var glad att han skulle sätta pistolen och stiletto i hans resväska. En liten gas bomb som såg ut som en gold prydnadssak skulle kunna vara kvar på nattduksbordet. Jag behövde inte svara förvirrande frågor som kan störa min nuvarande avsikter ...
  
  
  Mina avsikter, mina känslor och min glöd, som lockade mig med sina lysande pedagogisk förmåga — alla var återspeglas i denna full längd spegel. Camille var rätt att jag skulle ha älskat henne på den stora skärmen. Och han hade rätt om hur hon hanterade henne jätte tallrik, runt kött, pasta, och anti-pasta. Och vi båda tyckte om att vara rätt.
  
  
  Första gången var snabb, andfådd, och instinktiv. Efter att ligger sida vid sida på ett tag för att hämta andan och försiktigt utforska andra andra, vi gick vidare till en andra, långsammare cirkel med långa pauser och trög ändringar av ställning. Vi kände båda en pirra från det och lägga i värmen och sammanflätade med varandra. I spegeln, det var som om vi var upphängd i tyngdlöshet i rymden, glida fram genom några fjärde sexuell dimension.
  
  
  Men en del av min hjärna att arbeta hårdare. Jag hade turen att alltid hitta en starkare stimulerande i sex än, till exempel amfetamin. Kanske sex var lika beroendeframkallande, men det är mindre skadligt för det centrala nervsystemet. Om Camille visste något mer om Slutet av Världen än hennes sex-figur lön, sängen var rätt plats för mig att hitta ut. Och han kunde bara känna igen henne om hon var helt avslappnad. Med tanke på illern är åtgärder som så långt, hon verkade ett par rundor bort från en något svagare försvar.
  
  
  Hennes petite kropp tum för tum som läcker som Rosana är mer yppiga kropp. Camilla hade också en liten fördel i erfarenhet och utbildning. I det ögonblicket, henne och kände en lätt rysning i henne, en rysning som inte hade något att göra med misteln eller kall. Henne, var redo att gå in nah igen.
  
  
  "Honom, Jerry. Du, ja, nu, " sade hon.
  
  
  Jag såg hennes lilla kropp i spegeln, bockning, redo för mig, och jag var på väg att stänga mina ögon för det första draget. Sedan ih öppnade det stort igen, men för sent. I spegeln såg han två köttiga siffror kommer in i vardagsrummet en dag senare.
  
  
  Jag försökte vända sig om, men den första, en fet gorilla i en rutig jacka, var redan slå mig på baksidan av huvudet med en ham-stora näve, ett slag som kunde ha slagits en tjur över. Jag föll ur sängen och landade på den tjocka mattan, där han planterade en tung skodd fot mot mina revben. Genom diset av smärta och suddig medvetande, jag trodde att jag kunde höra Hawke ' s röst, precis som jag hade på min tidigare träning dagar. Han sade, " Det första du bör alltid komma ihåg är att du kommer ha några ursäkter om du är påkommen när du inte är på din vakt." Kanske en dag skattebetalarna en tacksam nation kommer att sätta dessa ord på min gravsten.
  
  
  Hennes halv-medvetna sinnet är som hennes andra kunden drar Camilla runt vår glädje trädgård, en hand för hennes mun medan den andra dämpar hennes kamp. Då han satt munkavle på henne, tejpade upp henne och kopplade upp henne med rivna remsor av tunn Le Superbe linnelakan.
  
  
  Henne, kände själv att förlora medvetandet, men när en gorilla i en rutig jacka hjälpte hans gottfinnande kompis tätt slips Camille upp, hon tog av Pierre, gas-bomb. Ego stoppade den under sin arm. Henne, tänkte att ingen skulle söka den person som han släpade runt naken papperskorgen. En annan tanke som slog mig. Den rutiga jackan bars av föraren av Fiat 500 som nästan rammade oss. Sedan han slutat tänka.
  
  
  
  
  Kapitel 3
  
  
  
  
  Det tog ett tag innan hon började tänka igen. Men efter tio eller femton minuter av det, han kom till, bunden som en roll i baksätet på en Fiat 500 fortkörning genom okända gator. De brydde sig inte om att ögonbindel på mig, vilket var ett dåligt tecken. Självklart, de hade ingen filantropiska för avsikt att lämna mig i fred.
  
  
  Bultande smärta i mitt huvud var svår, men såvitt jag kunde se, ingenting var brutet, och att jag inte har några allvarliga skador. Mitt sinne långsamt rensas, åtminstone tillräckligt för att erkänna för mig själv att jag blev ännu mer överraskad nu än när min ort i Ryssland började.
  
  
  Vid denna tid, mitt uppdrag som kändes som ingenting mer än en mödosam uppgift. Gå till Rom och ta reda på så snart som möjligt, om det inte finns någon anledning att betvivla Clemm Anderson, om det är något mer än bara dyra och flashiga filmproduktion. Om Clem hade varit fel, kanske har han packade upp och flugit hem för att återuppta sin obetald semester och laga sin trasiga relation med Tiggy. Han visste nu att Clem var inte fel, men vad hade han rätt om?
  
  
  Vid första anblicken, det var som en Hök hade hoppats. Tråd av Fred bara var en oerhört tidskrävande och dyr film av dagens budget standarder. Men den upprörande anklagelser var nog inget mer än Conti är bluff och egon av hans medfångar. Den hastighet med vilken de tog mitt bete var ytterligare ett bevis på detta, som var ih s fin liten present av Camille för att fånga mitt intresse.
  
  
  Ih De allra störande insamling och intrikata vapen var mycket mer än film som verkligen behövs, men det är inte förvånande med tanke på den uppblåsta storhetsvansinne så ofta som finns i hemmen av stora filmskapare. B-52s och andra avancerade fighters var dyra leksaker, men i stort sett utan eldkraft, inte farligare än Goodyear luftskepp som flyger över reklam-fylld Rom.
  
  
  Han var tvungen att erkänna att det fanns andra nivåer under denna yta. Men de var fortfarande så vaga, och så lite undersökts, att ingen av Clem är snabbt skrev anteckningar innan min nuvarande bortförande verkade ha någon koppling till en internationell konspiration. Alla jag märkte om Renzo, Sir Hugh, Studds, och även som farligt dvärg Pierrot, var att de verkade vill se mig levande, och (med Camille ' s hjälp) mycket lycklig. Åtminstone för den tid det tar att underteckna en check på en halv miljon och överföra pengar från Bahamas till ih Schweizisk bank. Vi kan ha ätit kyckling som natt, men ingen runt människor som mötte henne var runt omkring dem som dödar den gyllene ägg om hen. Och Jerry Carr var en kyckling i ih ögon.
  
  
  Min vandring tankar blev abrupt avbruten när bilen stannade tvärt. En gorilla i en rutig jacka sköt upp dörren och drog ut mig på det hårda golvet. Till min förvåning hittade jag mig själv att titta på ingången till land restaurang där vi skulle festade mindre än sju timmar tidigare. Nu var det dödligt tyst och öde i den dunkla sken. Jag mindes Renzo, eller någon annan, tala om för mig att han bodde på en gård några kilometer bort. Personalen har för länge sedan gått hem, till Rom eller någonstans i närheten.
  
  
  Gorilla drog mig till mina fötter och släpade mig längs. Ego är skrymmande följeslagare öppnade trädörren med en glänsande ny nyckel. Var detta tillbaka till den plats i våra yahoo nära relaterad till" Slutet av Världen"?.. eller inte?
  
  
  Om Gorillan och killen som jobbade han hade varit på en riktig jakt — och jag svär att det inte hade börjat innan vår limo paraden drog ut runt hotellet — hon skulle kunna peka på restaurang. Övergiven efter timmar, det var en plats för spel de ville spela med mig. Även de mest minimala anslutning till den kriminella världen kommer att ge nyckeln på kortast möjliga tid. Och nyhet ih plan pekade i en annan riktning än Renzo och hans anhang ' egon. Om de hade identifierat ego, de skulle ha haft en egen nyckel. Chris Mallory sade över en middag på det här stället och hela hotellområdet runt omkring den en gång hade tillhört den Renzo familj, innan spel, dyra Zhirinovsky pojkar och tvivelaktiga pengar rånade det i sin semi-aristokratiska arvet. Jag var fortfarande fiskar i samma grumliga vatten som innan.
  
  
  Dörren var öppen. Gorilla och ego följeslagare förde mig mellan dem till matsalen. Hälften dra, hälften bär, de ledde mig in i flödet av rummet, mot jätten härdar, nu öde och tyst på grund av svag rök av halv-och släckt elden nedan. Tartan päls kastade mig i en stol som en säck kol.
  
  
  "De håller ved här", sade han ilsket till sin kamrat i italienska. "Ta tillräckligt för oss att starta en brand, Pepe. Njut av en läcker Texas grill någon gång.
  
  
  Hon skulle inte ha varat så länge om han hade fallit för den växande rädsla för tortyr. Detta är ett företag som yrke. Men jag måste erkänna att tanken på att rosta över en liten eld ville inte göra min dollar bill pund med glädje. Jag har fortfarande iller hade detta minne av en gigantisk gris droppande enorma mängder fett på red-hot trä nedan. Pepe kom tillbaka med famnen full av ved. Han slog aska från kol och slängt hälften av sin egen mat på toppen av henne. Skytte lågor slickade på oregelbundet formade trä, och efter ett par minuter, centrum förvandlas tillbaka till en rasande eld.
  
  
  Gorilla slet plåster min rta. "Okej, Mr Carr," sade han. "Nu är det tid att tala."
  
  
  Han talade engelska med en stark italiensk accent, vilket jag kommer inte att försöka förmedla.
  
  
  Han höll sina läppar pressas ihop så tätt som om han hade ett plåster på dem, och försökte göra sig själv ser trotsig. Det är inte så lätt när man är naken och bunden, men han verkar få det. Han talade till Pepe i italiensk dialekt, och Pepe drog ut en heavy metal-spett, svärta och fortfarande med resterna av de vildsvin som var fortfarande smälta det.
  
  
  Gorilla stötte till mig med sin tunga start, och Pepe spottade på min rygg. De drog ut en stark nylon rep och började knyta mig orörlig för att spotta.
  
  
  Tillsammans åkte de lila mig härifrån till ugnen och sänkte spett till dess innehavare. Då de fixade det med vingmuttrar. Spett fick stöd av två vertikala delar av smidesjärn, som fördjupningar har gjorts på samma avstånd för att kontrollera avståndet till skjutplatsen plattan. Full av mänskligheten, de började från högsta nivå.
  
  
  "Du, utan kläderna på," sade gorillan, " det ska bli skönt att värma upp efter den kalla nattluften provtagning utanför, Mr Carr." Innan vi går överstyr och att låta dig få för varmt, jag har några frågor.
  
  
  Hennes emu uttryckte sin reumatism tillsammans med hans uppfattning om nen, hans värdar och ego möjliga frågor i en ström av korta meningar.
  
  
  "Mycket bra, Mr Carr! Pepe!
  
  
  De sänkte mig ner ett steg, och värmen var inte längre bekväm. Jag kunde inte sluta svettas, och varje droppe vatten som en fräsande ljud.
  
  
  "Vad är ditt riktiga förhållande med Världens Slut?" gorilla i rutig jacka frågade. "Ta tailor," sade han med sammanbitna tänder. "Hans investor. Jag sätter pengar på det eftersom jag tror att det kommer att tjäna mer pengar."
  
  
  Han skrattade mournfully. "Jag är säker på att du kan göra bättre, Mr Carr, om det är ditt namn," sade han. — Du måste berätta för mig i alla fall. Vad är din nuvarande relation med Världen Sluta?
  
  
  "Exakt vad jag sade," jag morrade.
  
  
  "Inget annat? En söt, oskyldig investerare?... Han pekade på Pepe.
  
  
  Ytterligare ett steg ner. Vad som brukade vara en obehaglig värmekänsla har nu förvandlats till en brännande känsla.
  
  
  "Precis här", hasplade jag ur mig. "Just nu, även om jag inte gör en vinst av det, jag får fortfarande mina pengar från det genom Camille Cavour. Jag kan bara råd med pengar för det. "Inte precis är oskyldiga investerare, då, Mr Carr," gorilla gurglade med en hyena leende. — Men fortfarande inte tillräckligt övertygande. Du vill att jag ska berätta för henne att du investerar en halv miljon dollar på en liten flicka när man kan få ett dussin av dem för fem hundra, och för inte så länge sedan du kunde ha köpt Fröken Cavour för femtio? Pepe!
  
  
  Ytterligare ett steg ner. Nu ska jag visste att jag inte kunde stå ut med det. Hon skulle inte heller stahl tala, men att inte hjälpa till att lösa problemet ah. Naturligtvis, Han kunde ha skickat en annan agent, men beroende på hur lång tid det tog för dem att hitta min kropp, eller om mitt försvinnande var oavsiktlig, det skulle försena mig för flera dagar eller till och med söndagar. Och om Anderson verkligen kände något, om det verkligen var ett internationellt hot mot världsordningen, det skulle vara för lite.
  
  
  Pepe lagt till tre stockar till eld och lågor växte ännu högre.
  
  
  Gorillan säger. "Jag tror han är klar med den delen, Pepe," sade han med sin vämjeliga humor.
  
  
  Nu är hon hängde tillbaka. Till en början var det lite av en lättnad, eftersom avståndet till brand ökat, men det nya bränslet och Pepe var att lägga till det ökade också elden, och han kunde redan känna blåsor bildas på mina axlar och skinkor... Och han kände något annat. ...
  
  
  När mina handleder var uppriktig över spisen elden, kände jag en svag minskning i spänningen som nylon sladd började smälta från Savchenko. Han kramade hennes handleder för att hålla på lite längre. Jag ansträngda muskler i min vänstra arm för att hålla Pierre, som var säkert gömd under min arm.
  
  
  "Vad är ditt riktiga förhållande med Världens Ände, Mr Carr? Förhör sig var enformigt... Vlad var nästan outhärdlig runt mig nu. — Tänka på något mer övertygande än din rappakalja om pengar och att filmen bitch." Annars kommer tråden av världen kommer för tidigt för dig, och du kommer inte att kunna hålla företag för vår lilla konversation.
  
  
  Pepe skrek av skratt och ställde sig bredvid sin chef för att få en närmare titt på steken.
  
  
  Nu var det dags, nu som de var båda står så nära mig. Tacka Gud att de tittade mer på mig än på min bundna handlederna när han tvingas ut en vädjan. "Ärligt talat," skrek han, " jag är bättre än någon annan på Conti studios." — Det är egentligen det enda. Hon är bara en oilman med mer pengar än hjärna. Jag hörde det, så kan du komma lite närmare glamour bio. Inte bränna mig igen, signor ...
  
  
  "Stekt som en gris, skrikande som en gris," gorilla retade mig. — Vi behöver en bättre reumatolog Mr Carr. Kanske jag ska vända dig runt för att möta elden en gång till.
  
  
  Han började slå mig runt igen. Det var i den stunden.
  
  
  När han började att röra mig, henne, han nått ut med sin fria rätt hand och ryckte Pierre i en snabb rörelse. Han spänt den med sin tumme och kastade den mellan Pepe och gorilla.
  
  
  "Tja, tailor..." var nästan allt han kunde fortfarande säga sarkastiskt. Pepe kollapsade på golvet bredvid mig. Med en kraftig rörelse, det studsade brand plattan och lågor och snabbt blev över. Han snabbt befriade sig från den halv-smält rep runt hans vrister och hukade sig ner, redo att möta sina plågoandar. Jag behövde inte oroa sig längre.
  
  
  Skönheten av denna gas bomb är dess snabba och koncentrerad effekt på ett litet område. Han höll andan, men det var knappast nödvändigt.
  
  
  Gorilla i tartan jacka och Pepe var redan kandidater till Campo Verano kyrkogården när hon andades ut igen. Den sista av gas som transporteras bort av den stigande luften ovanför elden.
  
  
  När hon kom tillbaka på sina fötter, det är inte mår så dåligt som det var tänkt, inte ens ett par fötter värre än någon som blev bränd på att somna på stranden i Miami. Jag har förmodligen fortfarande blåsor och ett par dagar av obehag, men det kommer att vara tillbaka i aktion .
  
  
  Plötsligt lättad och medveten om sin position som henne, brast han ut i skratt. Här var hon står ensam i matsalen med två kroppar. Nick Carter var redan där, med avsikten att komma tillbaka till AX uppdrag igen, röd som en hummer efter rostning, och fortfarande lika naken som Adam före fallet, en bra fem miles från Rim.
  
  
  Det fanns några mindre dramatiska saker jag behövde avsluta innan jag kunde kasta sig tillbaka i den imponerande eller meningsfull handling Agent AH. Jag smög in i köket på restaurangen och hittade några kläder i garderoben. Hon var en smutsig vit skjorta tre storlekar för liten för mig, lös-söm byxor, en smutsig kock jacka som var för små, och ett par av sönderfallande arbete stövlar. Det var inte alls presentabel för alla miljöer än den mörka undersidan, men åtminstone nu jag var inte i fara för att bli arresterade för oanständigt beteende.
  
  
  Död eller inte, jag hade känslan av att de gorilla i rutig jacka fortfarande skyldig mig något. Att försiktigt dra insamling av kläder i hans halv-kokta stommen, återvände han till sitt ego och sin kropp. Jag tog av mitt ego jacka, som förmodligen skulle ge mig mer värme än kort vit jacka med assisterande kock, och såg till att nycklarna till Fiat var en av egots fickor. Han vandrade ut ur byn restaurang och stängt den enorma dörren bakom honom. Sedan satte han henne i en Fiat 500 och drog henne ut från uppfarten. Jag var på Via Tiburtina och västerut mot centrum.
  
  
  Det var ungefär klockan fem på morgonen, och de första strålarna från den uppgående solen rivaliserade mörkret. Det var väldigt lite trafik och mycket litet tecken på liv tills jag fyllde ett halvt varv på Piazza della Republica och såg ett kluster av polisen bilar framför Le Superbe. Från lastbilar till polisbilar och kommunala ambulanser.
  
  
  Fiat parkerade henne i gränden och gick tillbaka till Le Fantastiskt . När jag försökte ta sig in i entrén, jag greps på båda sidor av två gigantiska Carabinieri, den största gruppen av de Romerska polisen.
  
  
  "Dokument?" på min högra frågade, vrida armen smärtsamt.
  
  
  "Dina papper," en på min vänstra sade, att krama min andra hand. 'Ett utländskt pass? ID-kort?'
  
  
  "De är i mitt rum," sade jag. "På Le Superbe Hotel.
  
  
  Hon upprepade sin ansökan på italienska, och både tjänstemän tittade misstroget på mig. Odin runt dem tittade ner på mina rufsig, färgglada jacka. Och en titt på mina hängande byxor, min trasiga ben, var tillräckligt för att övertyga honom om att jag skulle aldrig någonsin att vara gäst på Le Superbe. De diskuterade om att lämna mig liggande i ett dike eller ta mig till london för en lång lista över olösta brott, allt från våldtäkt, utpressning av stulen konst till bedrägeri. Den polis som försökte gripa mig verkade vara att vinna på poäng, tills jag äntligen blev avbruten av en kvinna skrika av erkännande som kommer in genom hotellets sjätte våning windows. Jerry, caro mio! Jerry. Detta är det. Titta, Pierrot!
  
  
  Jag tittade upp och såg Camille i min ljusa blå pyjamas jacka som står i fönstret i mitt hotellrum. Bredvid henne var liten Piero Simca, pekar auktoritet på den uniformerade polischef som hade anslutit sig till dem. Genom megafon, han gav explosiva kommandon som ytterligare störde redan brutit tystnaden i denna tidiga morgon.
  
  
  "Sergeant Blundy." Kapralov Inverno. Omedelbart frige den här personen och ta ego till ego rum. Han konsulterade Pierrot, som hade kommit Thalia ego. "Rummet 79. Genast!"
  
  
  Mina två mördarna blev genast älskvärd, omtänksam vänner. De behandlade mig som om jag var bortskämd, något av min bokstavlig infall, en adress som mycket uppskattat henne och ledde mig genom krympande skaran av nyfikna förbipasserande och poliser till lobbyn, upp i hissen och in i mitt rum, där Överste skickas ih ut med ett kort tack.
  
  
  "Min Gud", Renzo skrek som han mötte oss vid dörren. Camille, Pierrot, Sir Hugh, och Dubbar stod bakom honom, klädd i olika pyjamas. "Vi trodde att vi hade förlorat dig för alltid." Han var producent, inte en aktör, och det var svårt att ifrågasätta hans uppriktighet, eftersom han tydligt respekterade dollartecken.
  
  
  "Jag också," Camille utbrast. "De är hemska människor. Jag trodde du var död.'
  
  
  — Men var har du fått dessa kläder?" Pierrot slint. Även mitt i allt detta kaos, var han fortfarande den modell för alla i hans Valentino satin pyjamas, ljus röd mantel och Gucci tofflor.
  
  
  Jag kommer inte att slösa tid på att upprepa vad som hände när han förklarade det för dem. Han pekade på att föraren av Fiat som hade nästan rammade oss tidigare, som min kidnapparen, och Renzo och Piero utbyts veta blickar.
  
  
  "Det finns fiender i filmens värld som inte kan sluta att försöka sabotera produktionen av båda ändarna på världen och förstöra Lorenzo Conti," Renzo sagt .
  
  
  Eller kanske är det hämnd av de hot-tempered Argentinare, Piero tänkte högt. "Men hur kunde de ha fått reda på så snabbt att vi inte handeln ih: s intresse för Jerry' s?"
  
  
  Dessa reaktioner verkade mer än paranoid för mig. Oroa om min säkerhet inte riktigt vettigt. Men ih spekulera om bakgrunden till min bortförandet var nära galenskap. Medan de kan ha blivit paranoid, att detta inte på något sätt antytt att min co-stars som var inblandade i detta upptåg. De flyttade himmel och jord för att hitta mig. De försökte övertyga de Romerska polisen och italienska armén enheter säkerhet att finna mig, och deras iller när de lade märke till mitt försvinnande. Låt mig kort beskriva vad som hände efter mitt försvinnande. Det tog Camille mindre än femton minuter för att befria sig själv från det sönderrivna lakan och ta hennes telefon för att varna Piero och Renzo. De, i sin tur, varnade alla myndigheter. Ee beskrivning av de två angriparna var alltför felaktig. Hon är vätska och blod I. H. cirka åtta meter lång och muskulös, som ukrainska tyngdlyftare. Men de obestridliga fakta i mitt försvinnande sig, de slitna lakan, är det uppenbart repor på golvet från den trasiga lås, var mer än nog bevis för bortförandet.
  
  
  Polis och säkerhetsstyrkor som utför undersökningen agerat snabbt och effektivt. Tio minuter efter Gorilla och Pepe knuffade in mig i trattoria, vägspärrar sattes upp över hela staden. De tre männen arbetade med tre olika telefoner, skicka team av detektiver för att fråga några av Camilla s före detta älskare.
  
  
  "Inte för att det var vänster till någon så olycklig, — sade hon med tillfredsställelse. "Men svartsjuka är oförutsägbar, och de hade bara att hålla koll på allt för att hitta dig, Jerry." Det måste ha varit en hel del röda ansikten och övertygande uttalanden till hustrur i Rime denna morgon. "För att jag är inte färdig med dig ännu," hon lovade med busiga leende. Hon vände sig till sängen hon satt på och pekade mot ett rum fullt av filmen folk, poliser och detektiver. "Det är någon som har inte sovit ännu, och har varit med om en fruktansvärd tid. Och nu är du stör ego med dina frågor och nonsens . Ut. Alla av er. Camille tar hand om nen. Även Renzo och Piero nickade mot reumatism är passionerade order, och rummet var tomt igen. Camille skickat en budbärare till hennes adress, och berättade för honom att få sin makeup väska från toalettbord.
  
  
  "Du är värdelös för mig nu, för oss, vad det än är, stackars Jerry," sade hon. — Men jag har en underbar salva. Det är vackert i färg. En mans sperma. Hon fnittrade. "Och din brännskador läker på några timmar." Det är fullt av speciella saker, enzymer och grejer. Jag fick en gång så brände på en uppsättning på Sardinien som läkaren berättade för mig att sluta carinf.com inte ansvar för minst en vecka. Men i morgon ska jag tillämpat denna magiska kräm och på samma dag som jag var felfri, som alltid framför kameran. Den här filmen drog in två miljoner i Italien, och det är fortfarande en iller jag får på box office om mina advokater att driva Renzo lite , så som ni kan se...
  
  
  Jag ville inte se henne alls, men jag lät henne leka med mig en stund. Hon kände igen mig väl. Hon tog den lilla rektangulära makeup väska från klockboj när han återvände. Han har aldrig en gång tittat på blåsor på min lila kalv när han låg naken på sängen, eller på Camilla, fortfarande klädd i den övre halvan av min pyjamas när hon var böjd över med mig för evigt. Det finns en hel del som talar för dessa exklusiva hotell med ih de högsta priserna.
  
  
  Camille hittade en karaff storleken på en liten mjölkflaska med en pearl-grå soppa och snabbt tillämpas på en del av egot innehåll till min kropp. Jag omedelbart kände en viss lättnad. Hon skulle vara som rekommenderas av sl för medicinska tjänster, ah... Låt mig ge dem några råd, vad det nu är.
  
  
  När hon smorde mig, mitt sinne flyttas till en högre hastighet. Som alltid på en AI uppdrag, jag hade en omöjlig virrvarr av saker som behövde göras på en gång, utan en tydlig tidsplan för ih att slutföra. I Della sig själv, det är mycket lättare att springa iväg från två ligister som nästan stekt dig än att smyga runt ett hotell som vaktas av hälften av det bästa från de Romerska och italienska säkerhetsstyrkor.
  
  
  Camille heter städerska in i rummet och gjorde upp i sängen igen. Hon och en fyllig, lugn tjej försiktigt rullade mig på min sida, då, tvärtom, som en ren, mjuk duk, och sedan täckte mig med en lätt filt. Var det redan gryning utanför, och Camille hade dragit för gardinerna på två balkong windows.
  
  
  "Du borde försöka få lite sömn nu, Jerry," sade hon. — Om du tycker att det är svårt, jag ska lämna er två små piller som kan skicka även en elefant till drömmarnas land." Men jag tror att du är tillräckligt trött för att sova ensam."
  
  
  Hon lutade sig in för att ge mig en övertygande första kyss på pannloben.
  
  
  "Jag måste gå och lägga mig," sade hon. "Åh min Gud, jag måste se ut som en gammal häxa."
  
  
  Hon såg mer ut som en 14-årig hypersexual girl scout leka doktor, och jag berättade för henne att, för. Hej, jag gillade verkligen det. Och jag var glad att hon inte kommer att fortsätta sin barmhärtiga plikt genom att sitta på kanten av min säng.
  
  
  Jag tackade henne igen, och hon sa att jag skulle vara helt säker i sin dröm, eftersom Överste Dinges hade postat vakter i korridoren, i hissen, och i lobbyn.
  
  
  Jag behövde träffa den person för två timmar sedan en efter en runt i kontakt med ah.
  
  
  Jag gav mig själv fem minuter efter Camille vänster, i fall hon kom tillbaka för att plocka upp några bortglömda före henne, och försökte att sitta ner och beställa. Camilles lotion var ett mirakel. Han kände nästan människa igen. Jag säger inte att jag skulle vilja stöta på något svårare än silke eller Camilla, men den brännande känslan försvann och han fann att han kunde klä på mig utan att känna någonting men några små stick av smärta. Han plockade upp flaskan med två gula kapslar som Camille hade kvar som sömntabletter och stoppade den i en av de sidofickor av hans jacka. Den här gången är han spände en stilett att hennes vänstra underarm och sätta på en axel hölster med Wilhelmina på det. Jag hittade en av dem cirka Pierre ' s två bröder, i det hemliga facket i min portfölj och stack den i min ficka. Jag visste inte vart jag var på väg, mycket mindre till vem, men jag kommer inte att fångas obeväpnade igen.
  
  
  Jag fann att jag ens kunde ta yogaställning att jag gjorde det mest för att hjälpa mig med djup koncentration. Så, fullt påklädd och nästan fullt vaken, han satt med benen i kors på matta Tabriz i hans lyxiga lägenhet.
  
  
  CIA, liksom AH: s egna nätverk, hade redan informerat Hawke av tumult av min bortförande och min återkomst. Men Gud vet hur förvrängd, felaktiga, avgjort ofullständig, och förvirrande dessa versioner kan vara. Han var tvungen att ge sin egen, rätt rapportera till AH datorer och Hawkes även mer subtila sinne. Den finansiella underbarn AH Goldie Simon behövde också varnas för att göra en liten bit av data manipulation innan jag var tvungen att skjuta upp min nya partner en $ 500,000 in genom banken i Nassau att han skröt om så mycket. Namn och adress på banken redan var i min bakgrundshistoria, så att jag inte inser att en del av vägen var redan belagda. Men Goldie skulle vilja veta när och hur mycket. En av fördelarna med mitt bortförande och min förmodade skador var som Renzo hade ett viktigt affärsmöte för en dag eller två. Den här gången var erhållas på den klocka som han hade förlorat, och som fortfarande behövs göras upp.
  
  
  Slutligen, en tanke som slog mig. Han grävde i sin väska och drog ut en oskyldig emission av en Zane Grå boken. Men man kunde inte bläddra genom sidorna eftersom nä inte har några sidor. Nä bara hade en liten kompakt spränggelatinet dollar stack, som exploderade fyrtio sekunder senare, då den aktiveras, vilket gör tjugo klick, och sedan spridda dess innehåll på konfetti-som band i en enda stor röra sig över en yta på mer än femtio kvadratmeter.
  
  
  Han gick till fönstret och drog tillbaka Rivnenskaya gardin nog att bara titta ut på den uppvaknande gatan nedanför. Två polisbilar och fem uppenbart poliser på gatan, plus ett par civilklädda poliser och förbipasserande. Det var bara tre uniformerade poliser på gatan nedanför den sida av fönstret, automatisk karbin under sina armar. Någon uppståndelse på gatan skulle orsaka ih att köra där för att hjälpa sina kamrater . Innan du checkar in henne i, jag tittade runt byggnaden från utsidan och tänkte på när jag såg henne, köksentrén. Han var fortfarande där. Med anor från 1897, huset var byggt av en arkitekt som sökte efterlikna den storslagna den store sextonde-talet palazzi. Alla övre suites hade balkonger hörn som var staplade runt massiv, tung hörnstenar. Rektangulära bitar av sten med en tio centimeter i kanten mellan varje. Det kommer att ta ganska lite ansträngning för att bekvämt ner tio till femton meter. Men att komma ner till tre eller fem minuters tecken som han hade hoppats på utan att det märks var lite svårare.
  
  
  Han tog av sig sin jacka och rullade upp hans byxor. Då han satte på sig sin morgonrock. Fortfarande orakad och rött från stekning, att han inte behöver smink för att ge mitt ansikte några yttre tecken på stam. Han gick in i vardagsrummet och öppnade dörren.
  
  
  En jätte i uniform som stod framför mig, ett gevär redo att avfyras. Jag kommer att behandlas med all den respekt som jag behöver för mina planer.
  
  
  "Jag vill få en god natts sömn," Emu berättade för henne i italienska. "Mina nerver kommer att explodera, rösta-rösta." Jag kröp ihop lite mer än det gjorde ont att få det att se mer övertygande, och Karbin gav mig ett menande nick. "Se att jag är inte störd för nästa tre timmar", sade jag. "Jag bryr mig inte vem. När jag får lite sömn, jag kan prata med dina tjänstemän, men under tiden, jag vill få lite sömn.
  
  
  "Men de var mina instruktioner," sade han, drar sig upp igen i en militär hållning.
  
  
  "Bra," sa jag. Han stapplade tillbaka till sitt rum och stängde dörren. Han tyst blivit av med sin mantel, rullat upp sina byxor, och hittade en spray flaska av insektsmedel i hans resväska. Jag vet inte om egot innehåll kommer att skada en fluga, men om jaget används till händerna från ett avstånd av sex inches, det bildar ett tunt skikt som passar tätt mot huden. Det blir så hårt som en rhino hud, och när det torkar, kan den tas bort som en handske. Detta är en neopren derivat som utvecklats av en av våra mirakel läkare kemister. Även nu att jag skulle behöva det.
  
  
  Han höll upp den, viftade med händerna i luften, och spände fingrarna för en maximal torktid av två minuter. Sedan plockade han upp Zane Gray ' s bok från sängen och höll den till fönstret. Han gjorde ett veck i övre högra hörnet som skulle aktivera sak, räknade långsamt till tjugofem, och öppnade fönstret. Därefter lät han emu flyta bort och stängde snabbt fönstret igen. Femton sekunder senare, denna galenskap bröt ut .
  
  
  Den spränggelatinet exploderat som om två tankfartyg hade kolliderat med varandra, och konfetti skott över gatan i båda riktningarna, nästan vid ingången till hotellet.
  
  
  Vid denna punkt, han var redan vid ett fönster, och sedan utanför. Han klättrade ner från balkongen på tegel i hörnet, tittar med ett öga som folk rusade från sina poster i gränden till platsen för explosionen.
  
  
  Mina händer grep den rymliga alkover, och jag sjönk ned, knappt utom synhåll från gatan. På bara några sekunder mer än det skulle ha tagit i en vacker men antik hiss, hennes slutligen gick ner. När han gick ner fortfarande ganska öde trottoaren till det andra hörnet och signalerade för en taxi.
  
  
  Emu kallade henne destination, en plats inte långt från min andra adress, men tillräckligt långt bort för att bli av med mina förföljare.
  
  
  När jag kom ut, jag vände henne runt två hörn och in i hotellets lobby, där den sömniga expediten bakom disken nickade mot mig som om hon var en vanlig turist som bör vara här. Sedan gick han ut genom tjänsten ingång. Jag kom över henne i en gränd. Två dörrar ner från min destination, jag gick in i valvet och väntade ytterligare tre minuter för att se till att ingen följer efter mig. Körbanan och trottoaren var tomt. Jag gick på, och sedan gav två korta och en lång ljudsignal till bell med tecken på Ugnen. Det var en "chik" ljud från den automatiska dörröppnare, och hon var fortfarande inne på sin väg upp.
  
  
  På andra våningen, en tunnhåriga medelålders man stod och väntade i dörröppningen. Han arbetade för en närstående statliga byrån. Nen var klädd i en urtvättad röd flanell morgonrock utan bälte över en utbuktning axeln, som var knappt dold av ett par skrynklig kalsonger av en fruktansvärd design.
  
  
  "Frågor, frågor, frågor. Dessa söta pojkar fortfarande tror henne en kombination av Lieve Litan och ANP. Jag vill prata med dem för en förändring.
  
  
  "Det är vad hon är här," sade jag. "Kom igen, Mac.
  
  
  "Gilchrist," sade han bistert. "Inte En Mac."
  
  
  Han gick genom den prydliga, välskötta vardagsrummet och i sovrummet, som nu såg ut som ren som den var tilltufsad. Lådan på stora valnöt stol vid den bortre änden mot väggen var öppen, avslöjar en transceiver som tog upp halva lådan. Den andra hälften var upptagen med ett virrvarr av elektroniska enheter, inklusive en telefon med en multi-knappen enheten för att formatera tal.
  
  
  "Kidnappningar, mord, bomber," han muttrade. "Jag trodde att jag var i diplomatisk tjänst, inte i en respektabel spy samhället. Låt mig ringa ett samtal, då du kan prata med din chef genom tal-omvandlare. Kanske ska jag vila henne då.
  
  
  Han vände sin ringer upp ett litet, sedan knackade Morse nyckel bredvid enheten.
  
  
  Han fortsatte att klaga. "Vissa runt omkring oss har en möjlighet att försörja sig under normal arbetstid. Nio till fem. Kör inte från en säng till en annan och från en grill till en annan. Här kan du gå, Carter. Tja, du kommer att behöva olika spioner för din spion nätet.
  
  
  Hawke ' s torra röst är redan absurt i mina öron när han slutligen svarar i telefon. "Du är lite av ett geni, Nick," sade han. "Jag skickar dig för att lösa ett litet problem, och den första nyheten jag får är att du är det största problemet själv. Jag kunde höra honom bläddra igenom hans rapporter otåligt. — Det står här att du blev bortförd av två killar som bundet du ett spett och var på väg att rosta dig vid liv när du bröt fri och gick bort från dem. Död av "okänd orsak". Tja, kan jag gissa utan ytterligare fråga, men jag har alltid trott att det skulle ta fyra män för att ta en runt mina pojkvänner. Och sex för att bekämpa dig.
  
  
  Jag riskerade ego att bli avbruten för att förklara att em hur jag blev bortförd. Inte för att det gjorde Han något mer tolerant.
  
  
  "Jag vet att din leka med denna heta brud var nödvändigt", sade han, " men inte i den meningen att du sänkt din vakt i processen. Jag bryr mig inte om du går i säng med Hema för att..." jag kunde nästan känna mitt ego tankar att flytta till den sensationella, om otrolig upptäckt ... det ger dig dina uppgifter. Men inte om du öppnar upp dig för att avskaffa den.
  
  
  "Jag har inte eliminerats ännu," sade jag.
  
  
  "Vars killar är dessa?" "Vad är det?" frågade han , som om jag hade en komplett katalog med bilder av internationella brottslingar med mig.
  
  
  "De ville inte visa mig sina körkort", sa jag, svara för att hans sarkasm. "De organ var också papperslösa. Men jag tror inte att de gillade Amerikaner väldigt mycket, vilket kan tyda på Kommunisterna. Även om detta inte leda oss till något. En dag Uncle Sam är alla andras, och nästa dag kan han vara fienden."
  
  
  "Hålla sig till den jävla fakta," Han sade. "Spara dina politiska filosofi för dina vänner. Jag har ih foton på telex, och Rom kan bara bekräfta att de är frilansande guild medlemmar. De är tillgängliga för uthyrning till alla uppstickare. Men vad jag vill veta är: gjorde du hittar något som skulle kunna bekräfta Andersons misstankar?"
  
  
  "Jag fick nog av det för att göra mig misstänksam," sade jag. "Men det är inte tillräckligt för att förstå hur allvarligt detta är och var det händer." Jag bytte till en kort sammanfattning: min idé att "Gänga i Världen" var inget mer än det verkade på ytan, men också att universitetets samling av rekvisita kan vara mycket lockande för någon som brinner för att göra ett internationellt röra. Det är alltid dessa ånga rum, var som helst i världen.
  
  
  "Till dess att dessa två män bröt sig in i mitt sovrum," avslutade jag, " jag tvivlar på Anderson var rätt. Men någon har försökt att fråga mig. Och de, de frågor som de försökte pressa ut runt mig, alla pekade öppet för "Ström av Ljus".
  
  
  Han stannade upp för några sekunder överväga fakta hennes emu hade berättat för honom. Jag hörde prasslet av papper igen.
  
  
  "Något annat", sade han. "Bomb attack. Har någon annanstans att försöka döda dig, eller är det samma hänryckning igen?
  
  
  "Det var jag", sade jag. Innan han hann protestera, han informerade om Emu av sin brådskande avresa med Le Superbe att informera emu av utrustning till mig.
  
  
  "Okej", sa han med en suck. — Hur ska du få tillbaka nu?" Kommer ni att spränga hela Colosseum just nu?
  
  
  Jag sa till emu, som jag trodde inte att det skulle vara nödvändigt, och började att berätta för honom om mina planer på att gå tillbaka .
  
  
  "Ju mindre jag vet om det skandalösa detaljer om ditt sätt att arbeta, enklare att mitt liv kommer att bli. Men vad ingen här kan förstå är att någon lyckats få reda på att du var på detta plan. Är du säker på att den här tjejen Rosana var inte bara intresserad av din fatal charm?
  
  
  "Det nog hjälpt," sade jag försynt. — Men jag ska satsa du pengar att hon är någons barn." Ger hej adressen till mitt hotell kan ha rusade upp handlingen lite. Men det är precis lika värdefulla för dem som det är för oss."
  
  
  "Jag önskar att vi hade dem," Hök muttrade. "Jag kommer att genomföra en trippel kolla på girl: vi, Förmodligen, och Alitalia. Jag ska också gå på de finansiella uppgifter till Goldie. Fem hundra tusen dollar. Jag visste det, men det kan vara nytt rekord. Jag har datablad på väg att träffa dina nya vänner. Bjud in Gilchrist att dela Andersons klottra, så att han kan omedelbart göra ett par gissningar. Du kommer att få svar från Hyman. Gilchrist oftast bara tänker. AA, Schweiziska registreringsskylt, tyska jungfrur. Det nämndes med ett ord som liknar Jungfrau. "Kanske att Andersson killen var galen . Eller kanske du är. Kanske alla av oss. Tja, kan du gå tillbaka till hotellet och försöka få en timmes sömn innan man går tillbaka till att återskapa scener runt om i Nero Rhyme.
  
  
  Den scrambler klickade som Han hängde upp.
  
  
  Muttra, Gilchrist knuffade de rester av papper som han hade tagit från Poe Anderson i facket av sin transmissionsutrustning och var glad för att säga adjö.
  
  
  Jag tog en taxi och somnade bakom hotellet, där jag märkte en tjänst ingång. Jag brydde mig inte om någon såg mig, men jag ville inte att skruva upp min gatekeeper genom att överlista honom.
  
  
  Han tog hissen upp till sin våning och stannade vid väggen i lobbyn. Hörnet var några meter bort från min bil. När jag nådde hörnet, jag såg en vaktpost, en korpral av rang, som står vakt och varna vid dörren i min lägenhet. Bra.
  
  
  Jag skakade ut den gula kapslar runt flaskan Camille hade lämnat mig. Henne snabbt kastade flaskan i en annan tråd hall. Hon behövde inte vänta för vakten att återvända. Han var en tuff, skötsam pojke, och han kunde lita på honom. Det andra jag hörde ljudet av flaskan slå i väggen, hennes duva genom dörren. Vakten tog de vanliga fem eller sex steg i korridoren, som redan innehar sin karbin redo. Det tog mig en minut att rulla upp mina byxor, tog på mig min morgonrock och stick ur mitt huvud varannan dag för att se vakten återvända till sin post med ett tomt uttryck i ansiktet.
  
  
  "Jag kommer att kalla henne rumsservice för frukost", förklarade jag. "Jag vill bara att du ska veta att det här har hänt. Inte jag bara höra ett ljud? "Ingenting, sir", sade han. "En liten explosion. Studenter, kommunisterna, och monarkisterna. Du har alltid dessa bråkmakare. Förresten, köket har även ett runt vårt folk som håller ordning.
  
  
  Han bestämde sig för att följa Hawke ' s råd och försöka få lite sömn innan nästa operation. Camilla ' s lotion fungerat så bra, med undantag för ett fåtal sårbara punkter, att det såg ut som jag aldrig varit stekt.
  
  
  Han tog av sig sin morgonrock, hängde upp hans byxor och jacka, kastade upp hans skjorta och slips på en stol, och vara beredda att gå tillbaka till sängen. Det var en kall Mars morgon bris, så jag gick för att stänga fönstret i mitt rum.
  
  
  Men inte bara detta fönster, men fönstret i fronten var öppen. Han visste så jävla väl att han skulle stänga av den så fort han släppte bomben. Någon var i mitt rum under min frånvaro. Någon som kan fortfarande vara det.
  
  
  
  
  Kapitel 4
  
  
  
  
  Sömn kommer att få vänta lite längre.
  
  
  Han drog Luger ur hölster som hängde över hans jacka och begav oss tillbaka till bilen. Det var lätt att söka i rummet: en inkräktare inte kunde använda korridorer för att återgå till en redan genomsökta området. Bara två stora rum, ett vardagsrum och ett sovrum samt ett stort badrum. Tum för tum av henne, gick genom vardagsrummet. Jag inte glömma att titta bakom soffan, bakom tunga gardiner. Liquor bar var för liten även för en man av pierrots storlek, men han såg i alla fall. Allt var tomt. Det är samma i sovrummet: bakom gardiner, i garderoben, under sängen.
  
  
  Det ringde på dörren. Det tog henne några sekunder för att låsa badrumsdörren och sylt en stol under dörrhandtaget. Om en kund gömde det, skulle de inte kunna komma ut när jag var emot lunch fack.
  
  
  En servitör i vit jacka gav mig en bricka med mat. Jag var flankeras på ena sidan av min doorman, och på den andra av mina andra uniformerad vakt, som försäkrade mig om att han hade varit i köket för att övervaka förberedelserna för frukost. Ih tackade henne, lutad servitören, och gick tillbaka för att avsluta sökningen.
  
  
  Badrummet var tomt, alltför.
  
  
  Men det öppna fönstret förblev ett mysterium. I min frånvaro, att någon hade kommit in, troligen från taket, där ojämn profil av hängrännor, dekorativ skulptur, och skorstenen beläggningar gömde alla ögon på gatan patruller. Tja, här krävs en smart, orädd person. Jag hade inte råd att underskatta mina motståndare.
  
  
  Min andra undersökningen av sovrummet bekräftade min diagnos.
  
  
  Min resväska och diplomatiska portfölj var grundligt sökt. Allt var noggrant tillbaka till sin rätta plats, med undantag av den nästan osynliga hår sälar som hon hade lagt i både artiklar innan de lämnar. Den hemliga fack i liten portfölj kunde inte hittas. Hon hade en luger och en kniv med henne, så det var inget misstänksam om mig som Jerry Carr. Hon tog ut en oskyldig som ser transistor radio runt hennes resväska och gick tillbaka till jobbet. Han sökte tre rum igen, denna gång för att lyssna enheter. Radion såg ut som någon annan radio i samma storlek, men med några rörelser av egot, det skulle kunna förvandlas till en effektiv detektor av dolda elektronisk avlyssningsutrustning.
  
  
  Jag brydde mig inte om du lyssnade på mig. Allt som rör min verkliga identitet som Nick Carter har sparats för säkrare platser än Le Superbe Lägenheter. Men jag fick ta en snabb titt på de senaste och mest sofistikerade video utrustning: vidvinkel objektiv som inte är större än huvudet av en tryckknapp, kan överföra bilder till en tv med mer än en kilometer bort. Det kunde ha varit kontrollerade av Nick Carters tal, men rörliga bilder på mig när jag tar isär och smörja den Luger, rotade igenom hemligt fack i som krävs för ersättning av en TT-gas bomb eller andra leksaker (från Tech Tricks Institutionen) skulle inte riktigt passa min hypersexual, enkel bild av Jerry Carr, Texas playboy.
  
  
  Det togs emot av en enda pip i vardagsrummet, en liten spik sändare på en piedestal i hörnet av rummet. Ego var förmodligen tillräckligt för att plocka upp även den mest dämpade samtal i området. Lämnade henne ego där det var.
  
  
  Det var två ihs i sovrummet: en bakom spegeln ovanför toalettbord, och den andra hälften dold bakom en av tyget knappar på vadderad sänggavel. Jag visste inte om att känna sig smickrad eller förolämpad av denna oproportionerligt stora intresse i min användning av madrassen. Men han lämnade sitt ego ensam. Antingen mikrofon kan fungera åt båda hållen, och jag skulle kunna använda ih som oskyldiga åskådare för AH.
  
  
  Det fanns inga tecken på något i badrummet. Detta berodde delvis på det faktum att vatten kan orsaka besvär som till och med de bästa tjuvlyssnare. Så om jag någonsin haft för att ha ett allvarligt samtal med Hema libo, jag skulle göra det i samarbete med en dusch, rinnande kranar, och upprepade spolning.
  
  
  Lite mindre nervös, han åt sin kalla det frukost och sedan floppade ner på sängen. Det måste ha varit en och en halv timme senare, när den enda överförings-jag fick ett telefonsamtal. Det var Camille. Strålande, ljusa och omsorg . Hon frågade mig om ee lotion hjälpte mig.
  
  
  Ju längre jag skulle kunna sträcka ut min återhämtning, bättre var det för mina barn. Så jag tackade henne och sa hej (det är sant) att den medicin på ett mirakulöst sätt hjälpt mig, men (det är inte sant) att jag fortfarande känner en lätt rysning, även om hon tar piller om jag får en chans att få lite sömn.
  
  
  "Att vara ärlig", sade hon allvarligt, " din burns är lite mer allvarlig än en vanlig solbränna. Du behöver för att få lite vila. Renzo kommer att ringa dig. Och om du kan, alla kan vi ha en sen lunch och sedan gå till ett skript möte. Men det kommer att ta flera timmar. Det är alltid en sen lunch i Rimfrost. Så att få lite vila. Jag behövde verkligen ett par timmar för min skönhetsbehandling för att återhämta sig från de förödande effekterna av den sista natten!
  
  
  Jag tackade henne igen och kastade mig tillbaka på sängen, för att inte somna, men att låta min kropp att lugna ner sig medan mitt sinne kollade fakta och gjort upp planer.
  
  
  Detta budskap om en sen lunch, inte vettigt också. Rösta scenario översikt är ännu bättre. Hon var fortfarande alltför okunniga om för många saker, och ju mer hon lärde mig om "Slutet av Världen", desto bättre var det. Då kanske jag kan sprida lite ljus över detta mörker.
  
  
  Renzo kallas några minuter senare. Han släppte ut några övertygande suckar när han svarade i telefonen. Middagen var planerad för två-trettio, i en snygg restaurang inte långt från hotellet. Skriptet diskussion var att ta plats direkt efteråt, i klubben är stängt mötesrum.
  
  
  "Där ser du några bilder med andra detaljer kring vår utrustning," Renzo sagt. "Och då ska du omedelbart höra viktigaste tomt linjer."
  
  
  "Jösses, jag skulle vilja att, Renzo," sade jag. "Men jag känner mig fortfarande som om jag har blivit flådda levande."
  
  
  "Jag vill inte stressa dig, Jerry," sade han sur, " men detta kan vara viktigt och intressant för dig som investerare... Såvida du inte har ändrat dig."
  
  
  "Självklart är hon fortfarande i dell", sade jag. "Jag hoppas bara att jag kan få igenom allt det här skriptet diskussion."
  
  
  "Underbart", sade han. Och han berättade för mig att han skulle lägga början av lunch lite så att jag kunde få lite mer vila. — Och jag ska se till att vi kan avsluta vår måltid med Romagna cognac runt min familj mark." Detta kommer att ge dig styrka att testa vår undersökning scenario. Samtidigt.
  
  
  Jag hade fem timmar av fri tid. Korkskruv är frågan hur jag kan använda för denna tid var att besvaras nästan omedelbart av min ärevördiga sentry, som artigt knackade på min dörr och gav mig ett kuvert kvar för mig på tabellen nedan.
  
  
  "Vår expert såg till att det inte var en e-bomb", sade han. Men han stannade med mig i vardagsrummet tills jag öppnade den utan några fyrverkerier eller strålning. Det var ett prydligt skrivit inbjudan till invigningen av en utställning av primitiver på Via della Fontanella Galleri nästa tisdag.
  
  
  Jag visade henne denna till emu med kommentaren att under tiden jag var på listan av kulturella suckers. Han skrattade och lämnade mig ensam.
  
  
  När det var borta, jag satt i min tumnagel i ett runt hörn och lätt bort den plast som jag visste var där. Det var Hyman rapport om vad Han hade hittat ut om mina frågor ett par timmar tidigare. Den yttre mekanism hos de statliga myndigheter som kan ha hastigheten på en igenvuxen slug, men små statliga myndigheter som AG kan fungera vid ljusets hastighet, om nödvändigt.
  
  
  Det var sex små grå rutorna på den rektangulära kartan utan plastfodral. Ego bar henne in i sovrummet och tog fram en 200x smycken förstoringsglas runt gömställe i mitt diplomatiska portfölj. Då jag behövde också hjälp av min sänglampa för att dechiffrera den tätt packade data och överföra ih till minne.
  
  
  Det första torget innehöll mestadels irriterande detaljer av min halv miljoner dollar in, hur den hanterats om det någonsin fanns ett behov av att avsluta prenumerationen. De två första och tredje var relaterade till analys av Andersons eget klotter, och han märkte att de smarta killarna i den inre tjänsten hade gjort något mer om det än vad de hade om henne. En skiss med namn centrerad runt bokstaven L, med bokstaven H på det, och en oläslig Jung... Och med något annat, jag fick ett dussin olika tolkningar. Det enda som är meningsfullt var den tolkning som han redan hade gett henne, det faktum att bokstaven L kan innebära Lugano, där Dottore-Professor Simca misteln hade hans förbindelser med den Schweiziska banken. Men i bästa fall, innebar det att någon form av mygel med franks och lire. Odin runt skeptiker läs klottrade ord hur tycker du oss, grovt räknat: ungdomlig tillväxt, vilket i sin tur kan hänvisa till Piero Simca, med tanke på den tillväxt av egot. En annan menade att det bör vara jungflucht, en annan jung-freudig, en annan jung-flucht, respektive avkoppling, glädje, förbannelse. En är ännu mer absurd än den andra. Detta är vad som gäller klotter.
  
  
  För AA beteckning, jag behöver en lista med lika meningslöst möjligheter-från reklambyrån och automobile association till de små herrarna. Inte heller särskilt logiskt. Jag skulle ha haft mig själv för tio minuter i biblioteket tvärs över gatan från ambassaden.
  
  
  De två första rutorna i början av den andra raden innehåller mer detaljerad information om Sir Hugh Marsland, Lorenzo Conti, Chris Mallory och Piero Simca. Allt detta var mycket intressant, men jag kunde inte in något i någon ordning. Bortsett från kanske en hänsynslös ambition tillsammans med, åtminstone i Sir Hugh och Fäkreatur, en stor del av emotionella och mentala instabilitet, vilket inte är något som skulle vara ovanligt att hitta i hemmet av bra film siffror. Besättningen problem verkade center mest runt flaskan. Han var en vanlig dricker och brukar tolereras stora mängder alkohol också. Men från tid till tid, med ett intervall av sex månader till ett och ett halvt år, någonstans i ego hos kalven, säkerhetsspärr utlöstes, och egot är tagen med en siren till en mycket säker vårdhem. Även om rapporten konstaterar Renzo skift till kokain, som Camilla nämnts tidigare, men egot utmattad som inte var relaterade till droger eller alkohol. Detta hände bara när, som ofta var fallet, han var överarbetad eller utmattad av alla de upptåg som han finansierade sitt rike och hans kejserliga sätt att leva. Han hade sett att Jaget mors familj, en liten, men gamla adeln, har faktiskt egna landområden runt Rhymu. Hela hotellområdet och egendom beslagtogs första av Mussolinis fascister och sedan, efter kriget, av den kristdemokratiska regeringen.
  
  
  Hon såg också att för fyra år sedan, då enbart för hans nervösa sammanbrott, Renzo var botad och slog sig ner vid samma land fritidshus där Studds hade en dygnet runt-ego återkommande strider med delirium tremens. Men det var en dyr, populära och inflytelserika hus, och om jag var tvungen att forskning patienten lista för att skapa nya kontakter, jag skulle ha haft hälften av de människor som dök upp på förstasidorna i Barents Hav territorium i Europa, liksom en del Amerikaner och Asiater.
  
  
  Sir Hugh Marsland var en man med ingen uppenbar brist i hans vapensköld. På väg från en lovande student över Birmingham via Oxford, han hade många obevisade brister. Han var fortfarande klättring. Det hade den mystiska förmåga att vandra runt industriella komplex precis innan ih gick i konkurs eller gick i konkurs, redan tjäna pengar på sina aktier i brittiska pund, Schweiziska franc, eller den tyska märken. Han blev miljonär flera gånger i pund och dollar ungefär dubbelt så mycket. Den tacksamma Drottning tilldelas ego en adelstitel för ego välgörenhetsarbete (Order of the British Empire, 1963, Knight Commander of the Order of the British Empire, 1971), även om mina anteckningar anges att ego: s verksamhet var mestadels begränsat till att sätta sitt namn på brevpapper och mjölkning pelarna i samhället. Han hade flera semi-betalda positioner, varav en var i Usa i FN: s division för UNICEF. Han var inte gift, men han gillade tjejer och ibland verkade lite oartigt mot dem, även om han försökte att hålla sig borta från skandaler.
  
  
  Piero Simca var, föga förvånande, den mest intressanta av de fyra. Som Renzo, han var relaterade till den gamla adeln. Men till skillnad från Renzo, han höll familjens egendom under all regeringen skift och misteln är det ursprungliga kapitalet multiplicerat med ett intresse för allt från den petrokemiska industrin för att konstskatter. Han var skoningslöst mobbad och trakasserad på grund av Rost ego, han vägrade att låta sig förvandlas till en pajas, och genom denna punkt, Rost ego hade redan fått övertaget. Från Trieste till Sicilien, ego hette den Lilla Jätten. Ego fäderneärvda gårdar var belägna i norr, nära Gardasjön. Han gick in i politiken som kristdemokrat, men senare upp av att bilda sin egen ännu mer högerorienterade splinter fest. Han har knappast spelat någon roll alls i nationella val, men egots egen valkrets alltid tillbaka ego till Senaten, där han använde sin position för att förhandla och intriger med alla andra parter. Han har varit en duktig rådgivare för att alla parter, även internationellt. Och FN har använt sin tjänst för att förhandla med Arabiska terroristgrupper, sydamerikanska Tupamaros, och rebell ledare runt om i Centrala Afrika. En Milanese tidning som heter ego "lilla Henry Kissinger," och det kanske inte var en så förmodligen dålig definition.
  
  
  Sista rutan var kvinnornas territorium. Första Camille, då Roseanne. Detta följdes av en kort lista över camillas älskare, som läste "Vem, Vad, Var - italiensk industri, politik, ekonomi, och den globala eliten". De flesta människor på listan var uttalad jägare av kvinnor i offentliga anseende, men jag var lite förvånad över att hitta Piero Simca bland dem, med en anteckning om att ego namn i hennes sovrum var Inte Lupo (Herren Varg). På andra håll, han var inte nämns som särskilt aktiva i affärer, men vad jag visste om Camille själv var att hon skulle ha någon människa, oavsett hur stor eller liten han var. Det är inget speciellt om politik i della Camilla, bara för att hon var registrerad som kommunist, vilket betyder ingenting i Italien. Detta är en typ av chic i rika Europeiska film och teater cirklar. Pierrot memorerade hennes klasser och misstag nämnde dem att Camille runt en viss nyfikenhet och friskare intresse. Min önskade Roseanne verkade mer intressant i ljuset av mina egna äventyr. Hon var född i Padua bara tjugo år sedan. Det, hon gick till skolan och gick på college i två år innan det kan bli en flygvärdinna vid 19 års ålder.
  
  
  I stället snabbt flyttas från nationell till interkontinentala flygningar och kära. Anledningen till att ei tvungen att lämna universitetet var på grund av hennes förening med vissa Maoistiska student och hennes handlingar. Men hon var registrerad som medlem av Monarkistisk Frigörelse Fest, en breakaway part av Piero Simchi. Det är troligt att hon gjorde sin karriär tack vare pierrots rekommendationer, som hennes far var förvaltare av några av norra landar i Lilla Jätten.
  
  
  Allt detta var tänkt att bli en lite trevande förklaring, men det väckte fler frågor än svar. Om hon var på något sätt involverade i" Tråd av Fred " genom Pierrot, varför skulle hey delta i ett försök att döda en Texas golden höna innan den kunde lägga sin gyllene ägg? Eller hade hon redan brutit gamla banden med den här mannen och används helt enkelt Pierrot som en gammal familj bekant? Detta kommer inte att vara första gången någon har gått över sidorna för att få det jobb de så desperat vill ha, bara för att behaga sina överordnade. Men om något så luktade som "Slutet av Världen", mina tidigare erfarenheter i samband med en organisation med pengar, inte en slumpmässig högljudd grupp av unga människor.
  
  
  Mina tankar började snurra. Ett av de bästa sätten att sluta slösa bort min tid på egen tillfredsställelse är att ringa telefonen Roseanne gav mig. De flesta flygbolag gav besättningen en ledig dag eller så när de kom tillbaka från en lång flygresa, och varje möte med Rosana, om hon hade skingrat mysterium eller inte, förde en annan typ av mistel charm. Hur som helst, Camilla kommer vara för upptagen med sin kosmetolog för de närmaste timmarna.
  
  
  Han hittade hennes nummer i sin anteckningsbok och gav det till hotel operatör. Min linje var nästan säkert kommer att utnyttjas, men med min nuvarande bild, det var inte ovanligt att man vill ringa till en vacker flicka. Särskilt eftersom flera medlemmar av den anti-Nick Carter rörelse eller anti-Jerry Carr rörelse som behövs för att veta att de redan hade skruvat upp en gång.
  
  
  Samtalet besvarades av en flicka med en Central American accent och en täppt näsa. Då han hörde henne skrika, " Rosor, vissa joker, Carr."
  
  
  Då Rosana är söt, beslöjad röst. "Hej, Jerry. Vilken överraskning! Jag trodde inte jag skulle få höra från dig igen, nu när du har sett alla dessa vackra människor runt om i filmer. Dessutom hörde jag på radion att du var kidnappad och sedan sprang iväg. Jag trodde att du var på sjukhuset och kunde inte... öh, göra något.
  
  
  Det kom ut så charmigt och oskyldigt att det inte verkar vara som ett nio-till-en chans att hon fingret som pekade på Gorilla i rutig jacka och Pepe.
  
  
  "Nej", sa jag i samma glada ton. "Han är inte på sjukhuset, och jag kan också ... er ... använda vissa saker. Men, kära Roseanne, det finns fortfarande några saker som jag inte är säker på, och du kanske kan hjälpa mig att räkna ut det om du har tid.
  
  
  Hennes skratt var lika motbjudande som det var gott. "Jag har alltid tid att göra välgörenhet och ta hand om dig," sade hon. "När då?"
  
  
  Frågade jag henne. "Vad sägs om nu? Jag hade den tvivelaktiga äran av att sätta en vakt framför mitt rum. Men om jag säger till emu, han kommer att sakna mina besökare.
  
  
  "Ah", sade hon. "Detta är ännu mer spännande. Jag ska vara med dig i femton minuter, beroende på våra fruktansvärd trafik mönster."
  
  
  Hon höll sitt ord. Hon hade blivit varnad av en vaktpost för dag, och han knackade på ett respektfullt sätt, för att svartsjukt meddela att en ung dam som påstod sig vara en sjuksköterska som hade kommit. "Inte en sjuksköterska, men en sjukgymnast," Roseanne sade glatt. Hon brast ut i vardagsrummet, klädd i en grå lurvig päls och en rolig grå hatt, som en mössa. Hon bar sin hatt över rummet, sätta ner det på ett trångt stol. Då hon klättrade ut genom hennes päls.
  
  
  "Min Gud", sade hon i ett ord. "Det är värt mer pengar i privat än på ett plan och du ser så bra ut i det, som att hela historien var bara med avsikt att lura mig här."
  
  
  Utan en päls, Rosana tall, aristokratiska figur var täckt av Rivnenskaya bara tillräckligt för att uppfylla kraven för allmän anständighet. Hon var klädd i en kort klänning alla över en ljus-montering lila material. Hennes vackra ben var täckta av pearl-grå strumpor. I hennes grå mocka plattform skor, hon nådde nästan till mina ögonbryn.
  
  
  "Bättre än i uniform, va?"sade hon, svängande sin kjol djärvt och sneglade ner på hennes bara lår.
  
  
  "Låt mig visa dig min ödmjuka rum först", sa jag. Hennes tappert tog hennes hand. Hon vände sig om och tryckte hennes kropp mot min. I stället för att försiktigt ge mig hennes hand, hon gav mig en kram som involverade hela hennes kropp.
  
  
  — Jag tror inte att du blev sårad alls. Hon suckade, dra tillbaka några centimeter. "Och jag är fortfarande kommer att passa dig som en galning."
  
  
  Hon flämtade av förtjusning när hon såg den stora sängen med en spegel, och gardinerna drogs över det när vi gick in i sovrummet.
  
  
  "Det är inte som dessa jävla flygplanssäten, Jerry," sade hon, sittande på kanten av sängen och sparka igång sin balett tofflor. Hon skickligt flyttade sin hand till hennes midja och började dra ner hennes shorts. "Det är som en Olympisk simbassäng för de som tränar i badkaret." Hon blinkade hårt. "Om jag läser mellan raderna, du måste ha spelat här med Fröken Cavour när de tog du, egentligen?"
  
  
  "Ja, — sade jag. "Hon av misstag kom in. Du vet hur det är, Roseanne. Denna värld av film...
  
  
  Roseanne skrattade igen, ett trevligt leende som plötsligt spred sig över hela hennes kropp. Och nu hennes kropp var utsatt för ännu mer effekt.
  
  
  "Det var något annat i tidningarna," sade hon. "De sa att du var bortförda helt naken, och det första larmet togs upp av den vackra Camilla. Hon poserade för nyheter fotografer med ett blad tryckt mot henne, låtsas vara på telefonen. Puh, Jerry, tror inte att jag är avundsjuk. Svartsjuka är för oskulder som inte vet hur många olika, härliga upplevelser som alla borde ha."
  
  
  Han hade redan tagit av sig sin jacka och var fumlar med sitt bälte.
  
  
  "Sluta," Roseanne som beställts. "Jag ska göra det själv. Du är sjuk. Jag måste göra allt för dig.
  
  
  Hon försiktigt tryckte mig tillbaka till sängen och började klä av mig med kuttrande ljud full av sympati och obscena komplimanger.
  
  
  Hon var så vacker, önskvärt flicka hon hade varit på planet, men det var något annorlunda, något nervös och defensiva om hennes oändliga ström av ord, oavsett hur sexiga de inte vettigt för oss. Hon var inte hög på droger, och hennes kropp blev undersökt noggrant. Det fanns inga nålstick på den smidig hud på händerna. Men hon talade, smickrade mig, som om hon skulle göra en aktiv insats för att inte störa oss genom att skriva ner oss med sin fråga, utom i stöd för att göra kärlek. De frågor som jag bad henne att be hej, som en typ av chock effekt, jag skulle ha att göra med avlyssningsutrustning. Men hon kanske har försetts med en anständig del av (för mig) vara användbara för felaktig information av dessa avlyssningsutrustning.
  
  
  På grund av det sätt som vi fick tillsammans, även denna lilla bit av felaktig information tvungen att skjutas upp till senare. Roseanne har avslutat sin fulla omvårdnad schema. Hennes fulla, mjuka läppar och nyfikna tungan var som en healing som Camilla ' s magic lotion, och jag försökte ge henne precis som många fysiska komplimanger som hon gav mig. Då var vi på sängen. Rosana är brett, glödande ögon registrerade alla våra röra sig i spegeln, som om hon var inte bara att ge sig själv och mig glädje, men också att arrangera en sista audition för harem av någon konstig olja sheik.
  
  
  "Åh, Jerry," sade hon, fortfarande skakar från våra klimax. "Det var för bra." Det verkade som att nä var inte bara påverkas av kön, oavsett hur stressigt och givande det var för oss. Det är dags att sparka upp denna panik, och ingen lyssnar kommer att vara misstänksam som jag visar några nyfikenhet efter gårdagens ståhej.
  
  
  "Lyssna", sade jag och strök hennes hår, och vi sträckte ut sig på sängen bredvid varandra. — Gjorde du berätta för någon att jag bor på Le Superbe, kära?"
  
  
  Hennes kropp ofrivilligt dras bort från min hand, men hennes ljusa ögon inte blinka. De spelar i ögonen var en välkänd bevis på ärlighet, men bara så mycket av det, han såg dem som ett tecken på en uppenbar lögn.
  
  
  "Nej, Jerry," sade hon. "Oh, min Gud. Hon rullade bort från mig och drog sig upp och sitta upp i sängen. "Du kan inte tycka att jag har något att göra med de djur som torterade dig." Hon började gråta. Och för att lugna alla denna rysning prakt var ett nöje att åter ledde från den ena till den andra, den här gången mer försiktigt, som han tog på sig rollen som vaktmästare och vaktmästare. När vår andning var med igen, att jag avslutat min enkät, vilket var mer ursäktande, vänlig, men ändå nyfiken och lämpligt att min roll.
  
  
  "Ta tailor, Roseanne, kära," sade jag. — Jag trodde inte det. Men det var så plötsligt och så helt meningslöst. Dessutom, ingen visste att jag var här.
  
  
  "Ah." Roseanne accepterade min ursäkt och gav mig en rörig raden av kyssar från min haka för att min navel. "Alla i Rime hittar alltid ut mycket snabbt, Jerry. Full beläggning av hotellet, taxi driver, din film crew. Jag antar att någon misstog dig för någon annan, inte de?" "Måste det vara," sade jag. "Men, du ser, jag vet ingenting om dig, förutom att du är vacker och helt unik i Spanien, och att du kommer från den stora vin land Colognola."
  
  
  "Padua," hon rättade mig tanklöst, roade av att titta i spegeln. — Vill du verkligen tror att jag är ganska, Jerry?" Inte för stor?
  
  
  "Jag kunde inte stå ut med oss en tum mer," sade hon halvt sanningsenligt. "Och en tum mindre kommer inte att vara tillräckligt." "Det är mycket bra", sade hon och muttrade. "I reumatism ska jag berätta vad en enkel flicka hon är."
  
  
  Hon berättade för mig att hennes biografi, som också bekräftade vad jag redan hade läsa i mikrotext. Hon nämnde även de Maoistiska gruppen vid universitetet och avfärdade det som ett barnsligt infall. Och som tack för att pierrots stöd, hon fick jobbet.
  
  
  Detta var det tillfälle som jag hade hoppats på, och nu var det min tur att ta tillvara på det med en blandning av förakt, avsky och avund.
  
  
  "Lilla Casanova,"jag exploderade. "Titta, jag har hört något om egot rykte av alla kvinnor. Och tanken på att du med honom... Han knöt sina tänder på ett övertygande sätt att driva bort bilden av Rosana och Pierrot, en bild som är mer komiskt än offensiv.
  
  
  "Jag sa att jag skulle berätta sanningen, Jerry. Hon lyfte hennes haka trotsigt. "Så gjorde jag älskar att Don Lupo , och det var inte så illa och äckligt som man kan tro. Förresten, din varma Camilla är knappt större än en dvärg, och du kan inte höra mig hånar henne, kan du? "Bra. Hennes mun är vridna i morrande indignation. "Du bör veta," sade hon,"att den söta unga flickor av de sällsynta läkande sådana ges gratis tjänster."
  
  
  Frågade jag henne. "Är du fortfarande se honom?"
  
  
  'Ser du? Roseanne sagt. "Ja. Min far som fungerar för honom. Och han är en viktig och vanlig första klass passagerare. Men det är inte mer än så, Jerry.
  
  
  Gör det inte mycket mening med att ha rimliga, och jag kunde inte gräva ytterligare utan att avslöja mig själv. Nästa gång jag ser henne, jag ska se till att det är en plats där hon kan säkert fortsätta sin utredning. Just nu var tiden bara tickar iväg.
  
  
  Så gissa om mina tankar, hon sträckte ut handen för att ta en sista lustfyllda titt i spegeln.
  
  
  "Varje sovrum bör ha en vägg som det här", sade hon. "Om det kommer att bli rik... Men nu så måste gå. Jag har ett möte på en timme.
  
  
  Sitt inte oroa dig för det. Jag hade ett lunch möte i en timme.
  
  
  — Jag kommer att ringa dig i morgon, " jag lovade. "Eller så kan du ringa här." Jag vet inte vad din väns schema är, men Pierrot och hans vänner har gjort upp ett ego för mitt inträde i filmbranschen, men jag kommer inte låta detta förstöra vår reunion.
  
  
  Hon var redan klädd igen, om det är vad du skulle kalla mörkläggningen av en luftig klänning, och han följde henne in i vardagsrummet. Plötsligt, hon var så lugn och allvarlig som hon hade varit för en stund sedan, sorglös och entusiastisk med sin bräckliga chatter.
  
  
  "Du har gjort mig så glad på så kort tid, Jerry," sade hon. "På plan, och då här igen. Så mycket så att det skrämmer mig och får mig att tänka."
  
  
  Hon såg så allvarlig som hon var att anpassa sig till sin nya humör. Hon skrattade.
  
  
  "Oroa dig inte, Jerry", sa hon lugnande. "På andra tankar, jag menar inte att hitta en väg att gifta sig med dig som de flesta tjejer skulle. Jag tänker på andra saker. Men imorgon kommer vi att prata och spela."
  
  
  Efter en puss, hon till vänster.
  
  
  Jag återvände till vardagsrummet med en känsla av att mina frågor kan provocera vissa åtgärder i hennes riktning, utan att ha den blekaste aning om i vilken riktning dessa åtgärder skulle utvecklas.
  
  
  Han drog upp gardinerna på spegeln innan rakning och dressing till middag. Min transistor inte ge mig någon signal, men i TT-avdelning AH, en gång visade mig en spegel av våra egna forskare, som helt överförda bilden. Elektroniska komponenter som var spridda över ytan och individuellt kan ha varit för små för ih att synas i en sökning. Jag brydde mig inte om att vem som helst kan njuta av att titta på Rosana och mig så upptagen på den stora sängen, men jag kunde inte låta nyfikna ögon se min diplomatiska portfölj, ego hemligt fack och ego innehåll.
  
  
  Han bytte färg till en annan, som han speciellt framtagen för att dölja Luger obemärkt förbi. Om det var något intimt händer med Camilla i första eller andra halvan av dagen, han var tvungen att snabbt ta av sig sina kläder, utan att visa sin arsenal. Men samtidigt, jag vill inte gå obeväpnad till okänt territorium, lika obeväpnad som förra natten. Hugo, stiletto, var lättare. Han helt enkelt omfattas baljan på sin vänstra hand med ett dubbelt lager av bandage, som var tillåtet för en person som nyligen hade nästan brunnit. Camilles lotion var inte meningen att helt läka varje centimeter av min kropp. Särskilt eftersom de centimeter som Camilla var mest intresserad av var intakt. Hon har redan klarat detta test med Rosana.
  
  
  I spegeln över handfatet, han såg nästan frisk. I AH, vi behöver inte göra komplicerade dress-ups och make-up, vi lämnar det till de mindre bröder i andra tjänster. Jag bara in en liten grå under ögonen och fördjupas de få rynkor i ansiktet. Att, och några suckar jag släppte ut från tid till tid, borde ha övertygat mina nya kollegor och alla åskådare att jag inte hade återhämtat sig från grov natt.
  
  
  Full av respekt, min doorman ledde mig till hiss i slutet av korridoren, där en annan vakt släppte in mig och följde med mig ner för trapporna. Där, en annan karbin kom med mig till disken. Allt detta var mycket smickrande, men det var mycket begränsade min framtida verksamhet. Hon gjorde en mental anteckning att be Pierrot att koppla av på sin vakt lite, om det är möjligt.
  
  
  Han, Renzo, och Studds hade redan lämnat, men Sir Hugh väntade på att ta mig till ett möte på klubben i hans chaufför Rullar. Två poliser på motorcyklar cyklade framför oss, och en tredje officer cyklade bakom med en kulsprutepistol. Den som försökt att attackera mig på det sättet, skulle det inte ha varit någon runt pierrots vänner.
  
  
  Lobbyn av mistel club är exakt matt, mörk, ultra-borgerliga inredning som Italienarna gillar att använda när det kommer till stil och elegans. Alla på festen igår kväll var det, med undantag för ett par av rent pop stjärnor, plus ett par grå hår, tjock herrar, av olika nationaliteter, som infördes till mig. Mestadels investerare och några tekniska specialister. Det var även manusförfattare, Kendall Lane, en spinkig, nervös, upptagen American i en blå flanell kavaj, beige byxor och Gucci flip-flops. När jag behövde för att skaka hand med någon, hon var klumpig, och när hon av misstag stötte på någon, hon var så blygt tillbaka att alla måste ha trott att de hade att göra med en galen oilman. Om någon försökt att länka min identitet till den speciella, okrossbar Nick Carter, synen av mig här skulle förvirra den personen lite.
  
  
  Lunch var det gott om i ed och drycker och på ett informellt sätt egoistically bedrivs. Italienarna ta Eda på största allvar och inte tillåter henne att bli bortskämd med att prata om verksamheten. Han var mellan Renzo och Camilla. Pierrot och manusförfattaren är att spela det här spelet emot oss. Camilla är skönhetsbehandlingar har gjort henne vackrare än någonsin. Men i hennes fall, dessa besök till kosmetolog var obligatoriska, mer för vissa sociala prestige och interaktion med andra kunder än att lägga till det som var så perfekt presentera i början. Hon viskade kyska intima saker till mig, prunkade mig som om jag var en ny pudel, och tog full kredit för min snabba återhämtning.
  
  
  Den enda person som nämns fortfarande Tråden i Fred var Författare Lane. Att han en gång startade som en författare, och nu Stahl är en framgångsrik manusförfattare som specialiserat sig på spy filmer. Han ville inte känna sig bunden av den artiga Romerska tabun kring att prata om Ed. Han trodde att han hade en jävligt bra historia, och det var ingenting för att stoppa dem från att berätta det bit för bit innan det officiella mötet.
  
  
  Trots ryckningar, möjligen effekterna av dexedrin som fortfarande var i hans system, Lane var en trevlig, lättsam man. En uppriktig men borta på vänsterkanten, liberal, fastnat någonstans på 1930-talet. Min största besatthet var World War III. Helt befogad oro. I detta avseende, dessutom, för att en av orsakerna till förekomsten av AH och min egen utnämning. Egot historia, som de flesta bra historier, började alltid med orden: "Vad händer om..."
  
  
  -"Tänk om", sade han, och pekade över stolen på mig under den tredje kursen av fasan och polenta, " det hela började inte med en av supermakterna Amerika, Ryssland och Kina, men med en grupp av omoraliska människor med tillräckligt med kraft och förmåga att skapa en serie av händelser i dessa tre länder? De "tre stora" skulle omedelbart reagera på olika sätt till den andra. Och eftersom de alla har tillräckligt med kärnvapen för att förstöra hela världen, det skulle vara en Moder Jord översvämning. Tråd av världen, du vet?
  
  
  Han berättade för emu, som han förstod. Men var inte det lite långsökt?
  
  
  "Jag tror inte det," säger Lane häftigt. "Hela världen är en krutdurk. Ta bara tolv månader av våld: det Lotz massakern, den Olympiska Spel mord, bombningar i London, Belfast bombningarna varje vecka, utförande av diplomater i Sudan, uteslutning av Brittiska regeringen från Bermuda... Åh, min Gud. Och det är bara toppen av ett isberg."
  
  
  "Det var ingen Tredje Världskriget runt detta," Emu berättade för henne.
  
  
  "Ah," säger Lane, som om ger emu ett tips. "Bara för att det sträcks ut över en viss tid. Försök att föreställa er vad som skulle ha hänt om alla dessa händelser hade inträffat inom två eller tre dagar. Lägg till det ett par explosioner... Vad är nästa steg?
  
  
  "Då allt skulle blåsa upp," jag erkände. "Men det verkar fortfarande lite ofattbart för mig." "Denna invändning har tagits upp många gånger." Pierrot vände sig i sin höga stol bredvid honom för att svara.
  
  
  "Renzo kan förklara."
  
  
  "Som genom ett mirakel, Kendall försett oss med en två — nivå scenario," Renzo sagt. "Och Stud vet exakt hur man ska skjuta något sånt här perfekt. För en intelligent och intresserad av betraktaren, detta är en viktig invändning. För andra, och tyvärr för de flesta, det är ingenting annat än brutal svart humor. Och även för den tredje nivån, för helt korkad, det kommer att bli en fantastisk syn att hela världen kommer definitivt vill köpa biljetter."
  
  
  "Men den här berättelsen har för att vara hård," Lane insisterade. "Svart humor, vacker. Men ingen komedi. Tanken på att ringa denna hemliga organisation LAL försvagar henne lite.
  
  
  Frågade jag med en munfull av polenta.
  
  
  "Avskaffande av alla former av liv", säger Renzo förklaras. "Min idé. Men jag kommer inte att stoppa denna ner i halsen, Kendall.
  
  
  "Den Etiopiska Liberation Front kallade sig ELF," Pierrot sagt. "Och det var inget roligt med det.
  
  
  "Tja, låt mig se," sade Lane, sätta på framsidan av ett geni som är plågade av alla dessa boobies, men som försöker att leva med dem.
  
  
  "Med stjärnor som Camilla och Michael," Renzo vinkade på den stol där Michael Sportu satt bland mängden av fläktar,"vi kan fortfarande göra det här och tjäna miljoner."
  
  
  "Jag bara gjorde en film som förlorat pengar," Camilla sa allvarligt. "Men med tanke på att detta är möjligt salu på tv, det kan helt enkelt inte vara på bekostnad sida. Är du säker på att investera i mig, Jerry.
  
  
  "Skojar bara", viskade han i hennes öra, " ingen bryr sig om han är trygg med dig eller inte?" Hennes reumatism fick som förförisk, busiga leende.
  
  
  Över en kopp kaffe och cognac, hade jag tillfälle att prata med Pierrot om något som stör mig en hel del: min tungt beväpnade förföljare. Jag kunde inte hålla kasta helignite bomber om jag ville lämna mitt rum igen. En sådan manöver i tung trafik skulle ha fyllt bårhuset med alltför många oskyldiga förbipasserande. Hursomhelst, det är för mycket att gömma sig bakom Hawk. Naturligtvis, jag kunde inte säga varför Pierrot jag behövde denna frihet för att hålla kontakt med AH. Men en extra vakt nummer är en mycket övertygande och trovärdigt sätt att närma sig en Roman.
  
  
  "Det är som jag är... ja, inte på min egen", förklarade jag, att kasta en blick i sidled på Camille, som bara hade varit att prata med banken på andra änden av telefonen.
  
  
  Pierrots små ögon bakom den rosa linser som lyser upp så mycket att jag nästan betrodda mitt ego till smeknamn Don Lupo. — Jag förstår hur obehagligt skydd kan vara, " sade han, vinbären och blinkade. "För nästan varje människa jag vet, att vara vänner med Camille bör vara nog, mer än nog, men jag kan se att dessa berättelser om dig Texans är inte en överdrift, Jerry." Att blinka igen. — Jag kommer att se till att det i framtiden kommer att vara lite mindre av en sådan restriktiv regel. Några ord till de berörda ministerierna.
  
  
  "Jag tror att en person i hissen är tillräckligt", sade jag. "Om han låter mig igenom när han ser henne, jag vill vara ifred." "En i hissen på golvet och en i lobbyn," Pierrot bestämde sig för mig. — Detta är en bra träning för våra unga officerare. Men du kommer att missa om du dra den högra örsnibben med din vänstra hand. Ser ut som detta. Han visade det för mig.
  
  
  Det var bra, enkel kod. Min respekt för Pierrot, som redan var hög, sköt i höjden ännu högre. Det viktiga irritation var borta, men det viktigaste korkskruv var fortfarande obesvarade. Rando knackade kanten av sitt glas konjak med en frukt kniv.
  
  
  "Vi kommer att gå till konferensrummet på andra våningen nu," meddelade han. "Grupp endast för medlemmar
  
  
  Tråd av Fred, så jag är rädd att vi kommer att ha att säga adjö till våra tillfälliga gäster för nu."
  
  
  När lunchen gruppen bröt upp, flickvänner till den manliga investerare och pojkvänner av den kvinnliga aktieägare tjurade. De runt omkring oss, som tog trapporna eller hissen, skulle begränsas till tillgångar på minst $ 300,000 i varje, plus Lane, en författare, och några tekniker. Det var ett trettiotal av oss, som binds samman av den starka lim pengar och girighet som var bunden att följa.
  
  
  Jag hatar det, på konferenser, men denna Värld Avsluta sessionen var lite mer intressant än de flesta andra. Mest för att jag ansträngde mina öron för att fånga något som kan leda till Andersons misstankar och mig.
  
  
  Lane började med en kort beskrivning av den tomt, som hon, till exempel, redan visste, LAL, en grupp av galningar för avsikt att spränga världen som helhet. Detta kommer att göras genom att lansera några avledande bombningarna och provocerar en del incidenter i särskilt huvudstäder och eventuella bränder, utlöser de Tre Stora: s vedergällning mekanism innan någon någonstans i världen lever tillräckligt länge för att inse att det hela var ett misstag.
  
  
  Det var väl känd, otroligt hemliga flygplatser och privata arméer (ännu mer osannolikt för mig professionellt än att resten av publiken, som slukade allt girigt). Men jag måste säga att Lane gjorde det trovärdigt och sätta bra känslor i de två huvudpersonerna. En Brittisk hemlig agent som går genom hela tomten, och ett ego italienska värdinna som handlar om att bli vilseledd av terrorister, men också startar en affär med honom. Camilla och Michael gick i en runda av applåder, och Lane gav en kort personlig redogörelse för filmens betydelse för egot hos den stora publiken.: "En tredje Världskriget är inte bara möjligt, men det kommer utan tvekan att förstöra civilisationen, precis som oss." .'
  
  
  "Det är allt de sa om utbrottet av andra Världskriget," banken i raden framför mig fnös cyniskt.
  
  
  "Det är vad som kan hända," den vackra grevinnan bredvid honom sade. "Eller du har inte letat runt på sistone."
  
  
  Nu var det Renzo tur att tala; och han nämnde namnen på de stora stjärnorna som skulle spela tillsammans.
  
  
  Då Sir Hugh kom in med högar av papper för att förklara och försvara den kolossala budget. Innan det, all uppmärksamhet av publiken var fokuserad, även på mig. Det var en mästerlig presentation, och nu sett hur Sir Hugh lyckats mjölk miljoner från sina landsmän och andra, och sätta ih till sitt personliga bankkonto. Ingen del har lärt sig, men om du skär upp den i flera delar, kommer du att få en snygg melon, där de fyra parterna kan dela prydligt bland sig själva, så länge de inte skär varandras halsar först.
  
  
  Hans ego-liknande uppförande, hans sätt, kamratliga men aristokratiska, mandriva linux men aldrig nedlåtande, matchade ego bild. Han hade godmodig och väl underbyggda svar på flera av publiken ego kommentarer.
  
  
  "Bara en aktör som inte är värd $ 100 000 för två dagars arbete."
  
  
  Sir Hugh: "Denna man gör reklam. Om han är nykter och vi tar ego nu till ett sjukhus i Sussex. Ja?"Den sista är för en West tysk industriman.
  
  
  "Försäkringen pengar verkar väldigt överdrivet. Jag betalar henne mindre ett år för alla mina fabriker."
  
  
  Sir Hugh: De verkar vara alltför stora för mig också, Herr Schmidt. Men det är därför försäkringsbolagen är så blomstrande. Men utan sinnessjukdom. Vi lyckades få några av de dyraste militär utrustning i världen som rekvisita i en nästan meningslöst lån. Vi måste vara så skyddade som möjligt vid en av våra B-52s, som kostar mer än vår totala budget, kan krascha."
  
  
  Andra frågor har också svarat med samma charm och äkthet.
  
  
  Den sista akten var för Chris Mallory. Han talade förvånansvärt konsekvent efter alla brandy hade han berusad. Han förklarade att "Ström av Ljus" kommer att bli den första filmen att göra fullständig användning av dator kontroll. Han sade att återskapas modeller av städer, flottor och slagfält.
  
  
  "Det är en old-fashioned", sade han. — Men skillnaden är att alla dessa små komponenter är inbyggda i kretsen av våran dator. Jag programmet, starta maskinen, tryck på en knapp, och sextio procent tur är inspelad i en tagning."
  
  
  Detta drog knappa applåder från film-kunniga investerare, som hade lärt sig den hårda vägen att ändlösa repriser kan användas för att göra filmer. carinf.com ansvarar inte sjöslag i poolen kan visa sig vara nästan lika dyr som själva filmen.
  
  
  "För andra scener, vi har Renzo s studio, som är den största i världen", fortsatte han. "Trafalgar Square, Times Square, Place de la Concorde — alla av dem är återskapade med det. Och en tredje kamera besättning kommer att göra ytterligare på-platsen bilder av det hela utomhuspool när Bunny Sawyer och Ego kameramän kommer hit i slutet av nästa söndag."
  
  
  Piero utförs för att tacka oss alla för vårt förtroende (och pengar) och att berätta för oss att det kommer att bli en guidad tur till Renzo s studio i morgon.
  
  
  Lane frågade Studds när mötet var över.
  
  
  "Vi behöver en annan scen," sade han. "En sådan jätte tankbil sprängdes. Den explosion av gas i en av egots tankar är tillräckligt för att lyfta hela fartyget cirka tre hundra meter runt i vattnet. Och när alla tankar är fulla, har du miles och miles av förbränning av olja. Perfekt matchar våra avsikter, inte det?
  
  
  Stud ansikte bröt sig in i ett godkännande leende.
  
  
  "Det låter bra, Ken," sade han. — Men hur kommer den att explodera?" "Det är enkelt: En torped. Förmodligen fjärrkontrollen från en motorbåt, " säger Lane. "Allt du kan röra. Du kan inte missa det. På något sätt.
  
  
  "Bra, Ken. Du kommer att göra några färgglada bilder för mig, och jag kommer att få en modell för detta fartyg för dig på mindre tid än det tar att skriva den här scenen." Han stannade och kliade sig i huvudet. "Hur vet vi att odina runt dessa supertankers passerar genom ett smalt sund, säg, nästa måndag? En kanal, till exempel. Eller ännu bättre, i närheten av Leningrad.
  
  
  "Jag ber Maria att ringa en av dessa stora oljebolagen." Ken gjort en anteckning på baksidan av kuvertet.
  
  
  Studds såg Camille och mig bakom honom.
  
  
  "Bra idéer, den här killen," Laine vänner skröt. — Jag ska skicka Sawyer att filma det verkliga fartyget, och sedan kommer vi att gå vidare till ego explosion i poolen!"'
  
  
  Försiktigt, men bestämt, Camille drog på min armbåge. "Jag tänkte gå tillbaka till hotellet för att se hur väl du har återhämtat sig, Jerry," sade hon. — Sedan en trevlig sen middag i mitt rum, och sedan får vi se hur bra du har återhämtat sig." Och om du behöver någon annan behandling.
  
  
  En mygga-storlek tanken gnagde i bakhuvudet, men Camille enkelhet kvävt trodde. Vi återvände till Le Superbe och var orörd i båda ändarna av dagen och de båda ändarna av natten.
  
  
  
  
  Kapitel 5
  
  
  
  
  Jag vaknade i mitt rum. Camille snuggled upp till mig, men lika lyckliga som vi var, jag vaknade upp och känna sig illa till mods för all den tid som jag hade förlorat. Camille klängde sig fast vid mig som en charmig leech, och vaktposter var fortfarande i full kraft.
  
  
  Sedan, efter hennes första eftermiddagen möte med Camille i hennes hotellrum, Pierrot kallade henne. Han bara skrattade glatt och förklarade för mig att det tog em ett tag att komma i kontakt med någon minister eller allmänhet, så jag var bara tvungen att se till att ha lite kul under tiden.
  
  
  Så Camilla och jag spelade Tarzan och Jane, Romeo och Julia, Jute och Juvel, och så vidare tills middag, med alla de rätter i hennes kammare. Vi är sedan klädd för en kort pratstund med Sir Hugh och Dubbar i camillas rum innan han återvände till mitt hus, där en bastant tonåring fortfarande stod vakt med en karbin.
  
  
  Hon var en åtgärd som person, och vad jag gjorde nu var mer som arbetar för dessa killar Hawke samtal "Dick Hannes agenter," individer som är mer tålamod med meningslöst prat än hon är, och att ett uns av information som kommer från cirka fyrtio liter smutsiga arbete.
  
  
  Han hackade bort, och försökte så gott han kunde för att få något vettigt ur henne, men nej, ingenting. Sir Hugh och Studds diskuterade små fördelar av engelska Kanalen över Viken i den explosion av supertanker. Även om de pratade om leksaker, det var en obehaglig twist till ih entusiasm.
  
  
  "Men du förstår inte, Studds," sade Sir Hugh. "I framtiden, har du en chans att förbränning av olja kommer att nå både Dover och Calais." Han uttalade namnet på den franska staden på engelska .
  
  
  "Men om det inte händer i persiska Viken, men framför Leningrad," Stads sade, " vi kan tvinga dessa Ryssar att svara med allt de har på artilleri och missiler."
  
  
  "Tomten är tillräckligt för Ryssarna att reagera," Sir Hugh sagt. "Kendall' s idé är också för oss att helt förstöra två städer i början."
  
  
  "Okej," sade Stud, ge upp Leningrad till förmån för Dover och Calais, som en poker spelare kastar sina dåliga handen på en stol. "Jag ska ha min modellering pojkar gör en modell av den engelska och den franska kusten." Han knackade över hans dubbla grappa för hundrade gången.
  
  
  "Mig synes det"," vågade jag säga, " att du lägger ner en jävla massa saker på en tre — månaders-schema."
  
  
  "Det är skönheten i datorn, Gerry," Sir Hugh sagt. "Så snart som Dubbar avslutar sitt program, vi kommer att göra i ett par dagar vad skulle det ta söndagar att göra i några jämförbara film." "Månaderna", Studds sagt. Han och Sir Hugh flinade på samma gång.
  
  
  Frågade jag henne. "När börjar du? Hon borde ha varit här, men jag tänkte ta en paus och gå till Jungfrau." Han får den sista stavelsen i de Schweiziska bergen namn att följa honom fritt, att titta noga för att se om han reagerade.
  
  
  "Skräddarsy ta det, vi börjar i mitten av magen nästa söndag," Studds sagt. "Så snart som Bunny får här med sina kameramän. Stanna här. Du kan alltid se detta Jungfrau igen. Dessutom, söta lilla Camille är mycket högre upp i min bok.
  
  
  Det är allt jag lärt mig från Sir Hugh och Studds. Stor fet nolla. Renzo och Piero gick sin verksamhet.
  
  
  Han försökte att få lite mer fakta om Pierrot av Camille, men hon, som Roseanne, såg det som svartsjuka och var glad för det. Det gick inte att lägga mycket vad jag redan visste. Som med Rosana, hennes kommentar var märkligt casual: "Du bör veta att en tjej som har att göra ett par saker för att komma framåt i den här filmen världen, Jerry, "och om igen med respekt:" Du skulle bli förvånad om du fick reda på vad för slags person han är. Jag menar, för kvinnor. Jag tog det som ett skämt först, men han är en stor man, Jerry, och inte bara i en politisk mening. I alla sina handlingar, han kommer till kanten av avgrunden, och då har du månader när han går i pension från den offentliga scenen för att vila och ta hand om sig själv."
  
  
  Det sista var något nytt, och Han var tvungen att lista ut det... Om jag någonsin hitta sin personliga frihet.
  
  
  Dessa var mina tankar och frustration när jag vaknade. Och nu vaknade han, innan Camille kunde flytta, något som fästs med en ljudlig duns.
  
  
  På Barr, Studds sa fall skulle inte börja på en tur nästa söndag. På klubben, efter lunch, frågade han Lane för att ta reda på vilka tankfartyg passerar igenom engelska Kanalen eller i närheten av Leningrad på måndag. Och nu var det torsdag morgon.
  
  
  Det var något som var fel eller fortfarande fel. Men om den gjorde det, det kan mycket väl peka på något mycket mer allvarligt än bara några krig spel i miniatyr.
  
  
  Som en YXA agent med Killmaster rang, hon har redan använt sina talanger på andra uppdrag mer än tillräckligt för att stödja söt ung dam eller bli av med mindre club-medlemmar som jag gjorde för några nätter sedan. Nu hade jag en leda, och jag inte har en jäkla massa tid att kolla upp det. Min dag var uppdelad i en morgon besök i studion. Han borde ha hållit det löftet om det inte hade varit för hotellet att förstöra både sin roll och möjlighet att utforska just den platsen. Sedan var det lunch, följt av en obligatorisk möte med Renzo och Ego advokater, där han hade att skriva hans kontrollera. Enligt min Rolex, det var 6: 45 på morgonen.
  
  
  Han halkade runt papperskorgen utan att störa Camille, gick in i vardagsrummet och öppnade dörren.
  
  
  Vakten var borta.
  
  
  Han återvände och klädde sig snabbt och tyst. Jag skrev henne ett brev fullt av kärlek, säger Camille att jag kör på företag och skulle se henne denna morgon.
  
  
  Då jag var utanför.
  
  
  Det var en vaktpost i hissen, men han var signalerade till emu med sin örsnibben, som han hade kommit överens med Pierrot. Vakten skrattade och låt mig komma in i hissen. Det är samma sak med väktaren i lobbyn. Han log tillbaka. Jag visste inte vad historien Pierrot hade berättat för dem, men jag brydde mig inte.
  
  
  Gatorna var nästan tomma, och någon taxi närmar hotellet kan tänkas tillhöra den andra sidan. Han gick fem kvarter från Grand Central Station och tog en taxi utan att stå i kö. Jag gav det till föraren att dirigera honom till hörnet nära huset av Saint-i-Trastevere. Att jag inte har någon sympati för det irriterande Gilchrist, och han var ganska säker på att jag nu kunde få Hyman hjälp och ego av mina CIA underhuggare till arbete.
  
  
  Jag tog den vanliga försiktighetsåtgärder för att betala föraren, och efter att se till att jag inte följs, jag var snart på dörren till huset.
  
  
  Hyman öppnade dörren. Samma håglös hållning och uppträdande som förut, sömniga ögon, klädd i ljus grön pyjamas bottnar och en gammal armé-shirt runt bomull. Han var genast i standby-läge så fort hon klev in.
  
  
  "Visste du att få det paket som du lämnade för henne på hotellet?" Ingen tystlåten Gilchrist kille. En smart ung agent, fortfarande brinner för spelet.
  
  
  "Fått, Läses in och sparas". Jag knackade på dörren. "Sedan jag förstörde det. Jag har mycket knapphändig tips och några frågor för DC. Har du ett kön?
  
  
  "Bara en tal-omvandlare," Hyman sagt. "Men det är tillräckligt. Dessutom kan jag inte ta det längre. Gamla Gil är vår kommunikation geni. Det är därför han håller alla tunga bitar i en Parioli. Låt dig inte luras av att grumpy old man, Carter. Han vet mer om radio, bearbetning av data och dator programmering än någon runt dessa så kallade experter. Han är alltid redo i händelse av fara, men emu gillar att låtsas vara en enkel revisor att arbeta från nio till fem."
  
  
  "Bra att veta", sade jag. — Men vad jag behöver just nu är en konversation. Först med din hemmabas, sedan med dig. Där är det telefonnummer?
  
  
  Vi gick in i det bakre rummet, där Hyman var tydligen sova på en böjd bach säng. Han gav ego en bra kick med en ände, och de rivna plysch visade en utdragbar skiva med en bekant röda telefonen på det.
  
  
  "Ska jag stanna eller gå?" Hyman frågade.
  
  
  "Fortsätt lyssna", sade jag. "Du kan redan klassificeras från och med nu, om jag måste ta itu med en avsiktlig eller ofrivilliga försvinnanden igen."
  
  
  "Ja," sade han. — Jag hörde om din lilla promenad igår kväll. I lugn Rime, vi brukar inte ha sådana åtgärder. Han sjönk ihop i sin stol som hon tryckte på en knapp på telefonen för direkt kommunikation till AH högkvarter.
  
  
  Klockan ringde.
  
  
  "Klockan fyra på morgonen, om du inte redan vet," Hawke ' s röst sa.
  
  
  Hon var bilden av Ego i ett tomt kontor, med en stor termos kaffe, en stor mugg, och en bunt papper på bordet framför honom, hans långa fingrar knacka otåligt när han studerade data.
  
  
  Utan vidare introduktion, sade han till emu om hans senaste 24 timmar och tvingas till passivitet.
  
  
  "Okej, okej", muttrade han. "Om det finns en sak jag hatar, det är en person som heter AX som ber om ursäkt till sig själv. Jag vet att Rom inte är en djungel, så om du låter dig själv bli kidnappad, du kan inte skylla på ih för att hålla ett öga på dig. Säga något positivt för en förändring. Det är välgrundat med en fullständig återspegling av alla som har gått, liksom en grundlig siktning av sina egna data som erhålls. Men även med detta val, det tog mig en bra femton minuter att i detalj alla samtal, både i sovrummet och de som var av mer social karaktär. Dessutom, jag berättade för honom om mina iakttagelser som kan ha något att göra med mitt uppdrag. Om du är i tvivel om något, inte ignorera det, det har varit hamras in i oss alla under vår utbildning. Så jag var tvungen att inkludera ett par samtal som verkade rent nonsens för mig, men kan vara meningsfullt att killarna i bakgrunden i Washington om de matas ih för datorer.
  
  
  Hawk lyssnat till allt detta, och även spelat in samtalet på bandspelare för att närmare studera senare.
  
  
  "Vi får se", sa han när det var färdigt. "Det skulle inte vara så illa att märka detta fel med datumet på fartyget."
  
  
  Hawke ' s "inte så illa" var ungefär motsvarande ett medaljen.
  
  
  "Nu ställa frågor om vad du vill att vi ska göra här," Han sade.
  
  
  "Jag har två, med en solid grund och två gissningar", sade jag. "Första prioritet är detta fartyg. Kan du se till att det inte finns någon supertanker i engelska Kanalen på måndag? Och på tisdag också?
  
  
  "Inga problem," Hök sagt. "Energi krisen är över, och våra kontakter med stora rederier har fastställts. Så de påskynda eller sakta ner tillräckligt för att hålla området rent."
  
  
  - Och Leningrad?
  
  
  "Det konstiga kompis till dig, Studds, verkar inte veta att det inte finns någon förtöjning faciliteter för en supertanker att docka där," Han sade. "Nästa korkskruv.'
  
  
  "Jag behöver en fullständig rapport om detta Schweiziska banken i Lugano och några mer uppgifter om Piero Simca," sade jag. "Både kan gå för att L i Anderson skiss: Lugano och Inte Lupo. "Det skulle inte vara så svårt," Han sade. "Men den här Lilla Jätten kommer att bli lite svårare. Du har redan allt vi kan gräva upp, men jag ska se vad jag kan göra för dig.
  
  
  "I samma sammanhang", sade jag, " vi ska kolla alla semesterhus i Sussex. Dubbar och Renzo gick det för behandling. Och jag har en känsla av att Pierrot var en gång en klient där. Troligen under ett annat namn. Men ego tillväxt måste vara att känna igen.
  
  
  "Det ska göra," Hök sagt. "Är det allt?'
  
  
  "En tanke", sade jag,"och en förfrågan."
  
  
  "Kom nu!"
  
  
  "Det är en mycket vaga förslag", sade jag. — Men kanske din finansiärer kommer att göra ett bra jobb på Magnamut, de försäkringsbolag som dikterar en tur-och-politik." Om den som är misstänkt, kan det innebära att detta är ett sätt att flytta en hel del pengar."
  
  
  "Ta tailor," Hök sagt. "Vi är inte ett organ för vårdslös medborgare."
  
  
  -"Skräddare, chefen," sade jag, "du är inte ett finansiellt företag heller, och du har en halv miljon dollar för att du snart kan förlora bara för att hålla upp min cover". Om jag reda på att de pengar som saknas, jag måste ta reda på vart den är på väg och varför. Och kanske det är vad Andersson ville veta. "Okej," Hök morrade. "I och begära?"
  
  
  "Hennes hotellet skulle ha haft full kontroll över Hyman, en CIA-agent här," sade jag. "Jag skulle också vilja ha rätt att använda Gilchrist, bara i fallet."
  
  
  "Jag ska lösa för Hyman," Hök sagt. — Jag har redan tagit hand om det. Gilchrist är en gammal idiot, men om du tror att du är ego-hjälp henne ska jag se vad jag kan göra. Men varför just han? Jag kan ge dig ett urval av andra aktörer i området som är tio år yngre än Egot, och tjugo gånger bättre.
  
  
  "Jag vill inte ge upp mitt ego," sade jag. "Han är en elektronisk geni. Något i mitt huvud, mitt huvud, är för djupt för att ens berätta, men om jag kan sätta ihop allt, jag kan behöva detta Gilchrist mycket snart.
  
  
  "Om du hoppar som att," Hök sade, " jag ska ge för ditt ego." Om du kom upp med den Romersk-virus som Clem Andersson entreprenad.
  
  
  "Om så är", sade jag," Gilchrist kan vara mitt motgift för att inte hamna som Clem Anderson." Hawk är klar med en sorglig, men om godkännande av growl.
  
  
  ************
  
  
  Hyman stod upp. "Så jag är din man", sade han med ett flin. "Vad ska jag göra, chefen?" "Gud vet när den tiden kommer", sade jag. "Bara två saker just nu." Han tittade på sin klocka och såg att det händer visade Rivnenskaya klockan åtta. Jag var inte väntat på Lorenzo Conti hus till klockan tio. Med Romerska trafik, var det möjligt att lägga till en halvtimme till varje möte. "Låt oss först se vad jag vet hittills och vad man kan lära från den. För det andra, satte mig i kontakt med Klemmu flickvän, Cora, för en timme. Kanske hon inte vet ett skit om oss, eller hon kanske vet något utan att inse vikten av ego.
  
  
  Hyman hade knuffat den röda telefonen tillbaka till ego i den gamla Bakharev och var redan på att slå ett nummer på en vanlig telefon sitter på en rangliga bordet.
  
  
  "Cora?" Låt oss säga tjugo ringar senare.
  
  
  "Klart att jag känner honom. Men du är vaken . Hej, jag kommer att vara på din plats i en halvtimme med en person som verkligen vill prata med dig. En annan terminal hemifrån... America, hur annars...? Jag känner henne, men han vill tala till dig. Så stanna kvar tills vi får det. Kanske ska jag köpa dig en kopp kaffe med cornetto. Och om det inte var nog... Han sänkte rösten lite ...tänk om om vem som hjälpt dig att ta itu med de svårigheter som är förknippade med tillfälliga uppehållstillstånd. Samtidigt.
  
  
  "Hon är här." Han vände sig för att Sälja och mig. "Nu, låt mig veta vad jag behöver veta."
  
  
  Som en agent, jag föredrar att arbeta ensam, men det finns tillfällen då det är bra att ha någon runt för att testa mina teorier. Det var en av de stunder, och Hyman var en bra, tuff och klok kille för jobbet.
  
  
  "Vi fick reda på..." emu berättade för henne. Jag tänker inte upprepa min cv, men med Hyman på listan och Hawkes behörigheter, hon kommer inte att hållas tillbaka, kanske med undantag för några detaljer om Camille och Rosana talanger.
  
  
  "Tills jag fördes bort av Gorilla i tartan Jacka och Pepe", fortsatte jag, " jag trodde att Anderson var galen, och jag såg för många hot i den vanliga filmen fanfar. Dessa extatiska ih frågor påminde mig om något större då. Men å andra sidan, det verkar för mig som Renzo och hans medbrottslingar är rena, eftersom de skulle vara tvungna att vänta på mitt kolla att vara i ih i sin besittning innan de kunde likvidera mig.
  
  
  "Om jag inte ser mycket potential i det," Hyman sagt. "Egentligen inte.
  
  
  "Nu kommer den förnuftiga delen", sade jag. "Jag började tänka i en annan riktning. Vad händer om denna "Tråd av Världen" - filmen är inget mer än en typ av cover story som får saker att försvinna i tomma intet? Vanliga biobesökare är också suckers. De tror att de kan göra narr av deras investerare. Men i processen, att de har samlat tillräckligt med farliga vapen att en okänd tredje part har vänt "båda ändar av Världen' - scenario i verkligheten."
  
  
  Det tog Hyman några minuter att tänka på det. "Osannolikt", sade han. "Men det är möjligt.
  
  
  "Då Mallory' s blunder sista natt förändrades situationen igen", sade jag. "Om det är en komplott för att förstöra världen och han planerar att spränga en supertanker, han måste vara inblandade. Så kanske någon runt om i Världen att företag är involverade. Kanske en del av gruppen är konspiratörer, och resten är dumma idioter.
  
  
  Hyman nickade.
  
  
  "Om det var en annan grupp av människor", förklarade jag, " eller någon annan plats med mindre publik och mindre polisen än Rime, jag kunde bara gå dit och knäcka några attack skicklighet. Tills jag fick höra sanningen från henne.
  
  
  — Men om du skulle knäcka en del av attacken kompetens och kraft Pierrot att ställa några frågor i Senaten, att det skulle vara några mycket obehagliga situationer för egot, av Hans Excellens, vår ambassadör, och för dig själv innan du dricker session avslutas." Situationer där CIA, liksom AH, kan inte stå dig längre, " Hyman klar för mig. — Så vad är det jag gör annat än att introducera dig till Cora?" "Uppmana ditt folk med deras namn på denna lista," jag sade, att överlämna honom maskinskriven förteckning över namnen på andra investerare att jag hade fått på lunch-möte. "Särskild uppmärksamhet till Mallory anslutningar. Han är en känd regissör, men han jobbade sig igenom i det okända. Jag började i studion som en assistent, arbetade mig igenom min tekniska förmåga i filmen, och det var några tveksamma ögonblick längs vägen. Detta kommer att hålla dig upptagen för idag. Om något annat händer, jag ska knacka på din dörr. Annars, jag får se dig i morgon vid samma tid. Hyman tagits ut av sitt nattlinne, sätta på sig jeans och en urtvättad polotröja, sandaler, och en medaljong runt en gammal SS korset.
  
  
  "Ursäkta röran", sade han i onödan. — Men det här är bara mitt arbete som passar.
  
  
  Han ledde mig utanför. Vi gick över vägen och in i en smal gata nära Santa Maria Torget. En annan gammal byggnad och ligger på andra våningen golvet.
  
  
  Cora öppnade dörren för oss. En liten, mörk tjej med ett blekt ansikte, inte glamoröst, men en buttra ansikte på ett bra kropp, gömda i ljusa, moderna byxor och ett stort ull tröja. Han tittade över axeln på den rökiga rum som luktade unket rökelse och hasch. Det utrymme som en gång såg ut som en mysig och rolig plats med färgglada affischer och spridda kuddar, men på grund av en brist på engagemang och pengar, tvärtom, har rasat och nu förvandlas till en liten mus hål. En annan liten mus, är en något trinda svart flicka, lägga omedvetna till röran och sov på en säng, under ett halvt täckt av Indiska filt.
  
  
  — Kan jag få en kopp kaffe från dig?" Cora frågade Hyman, inte ens titta på mig.
  
  
  "Naturligtvis. Låt oss gå." Detta är Jerry Carr. Cora, Jerry.
  
  
  "Hej," sade hon utan entusiasm. Vi gick ner för trappan. Utanför, vi gick till espresso bar på hörnet, och spelade detta spel på bordet. Sedan frågade hon: "Du... du Var en vän av Klemm' s?"
  
  
  "Cleveland." Jag sökte mitt minne och bad om en biografi av Klemm. "Vi växte upp tillsammans. Han kunde inte bestämma sig för att bli skådespelare eller författare. Jag hade möjlighet att besöka Rime, så jag bestämde mig för att titta för ego. Men så hörde jag det..."
  
  
  "Han kunde inte lösa det här, antingen," Cora sade. Servitören gav henne en ångande dubbel espresso, och efter första klunken, några liv kom tillbaka till hennes bleka ansikte. "Dålig Clem. Han hade ett jobb att skriva engelsk text filer, och han trodde han skulle arbeta för en Amerikansk tidning. Men det här jobbet var alltid i morgon eller nästa vecka. Han bodde inte långt härifrån, och hon flyttade in hos honom. Två månader senare... Bwam! Någon dödar ego och kastar den i vattnet. Hon är inte sig själv alls. För fan!'
  
  
  "Kristus", sade jag. "Clem verkade aldrig..."
  
  
  — Är du någon form av religiös skit?".
  
  
  Inte att vara en religiös bastard eller en bekräftad hädare, Stahl gnisslade sina tänder och väntade. Hon vill inte vända Cora mot henne, men inte förrän jag hade en del information.
  
  
  "Jag är ledsen," sade jag, " men vad jag menar är att Clem var inte den typ av kille att vända sig till någon in i en fiende. På dell själv, han hade inga fiender alls."
  
  
  "Det är inte sant," Cora sa självsäkert. Hon rynkade pannan. "Jag menar, han var typ av en slusk. Jag ska erkänna det, men han var en trevlig slusk. Vi fick också sig ganska bra, och jag hade inte en enda överdrivet svartsjuk Latin lover."
  
  
  Hennes pouty, barnslig läppar var som i en stram linje av självkontroll. "Vi gillade samma saker. Och inte bara ytligt. Clem var full av mystik, och jag älskade det. Tarot, Handel, och transcendental meditation.
  
  
  Mina öron som stack upp. "Vad sa du?"'
  
  
  "Jung", sade hon. "Att Clemmu, Freud var ingenting annat än en gammal Viktoriansk neurolog för att överarbetad Wienska mostrar. Men enligt ego, Jung var på rätt väg med denna kollektiva undermedvetna och ego universal myter, du vet."
  
  
  "Jag visste inte", sade jag. "Det måste ha börjat efter Cleveland." "Inte vet det.'Cora var att få grinig igen, men jag fortsatte att insistera på vad som kan vara den verkliga ledningen.
  
  
  "Minns du vad han sade om Jung?" "Det är bara det att dessa psykiatriker inte förstår ego dessa dagar", sade hon. "Vill du ha oss, inte för att Bo." Han hade också ett namn för dem själ på viktväktarna. Han kallade ih Stugan Pojkar.
  
  
  "Vad menade han med det?" Jag bad henne.
  
  
  "Tja, enligt ego, de flesta psykiatriker endast under förutsättning alibaba för människor, och inte ta reda på exakt varför de var så arg", sade hon. "Så att de patienter som bara håller på att bli galen, bara lite sämre. Där Jung själv skära genom allt detta är nonsens och visade folk hur man kan ändra sig. Bara en sann Cabin boy är en svår väg, och "cabin pojkar" och låtsas som om de kan ta den kortaste vägen mycket lättare. Men vad fan gör allt detta har att göra med att du, pojke?
  
  
  "Det är inte varje dag min vän dödas", sade jag högtidligt. (I vissa AX kommandon, detta händer varje dag, men det är en annan spinn.) "Hennes bästa insats är att ta reda på så mycket om det som möjligt."
  
  
  "Då är du antingen en sjuklig gam eller lite detektiv," sade hon, driver sin stol tillbaka från stolen. "Jag tycker egentligen inte om gamar, och jag har fått nog av amatör sleuthing Klemmu. Så tack för kaffet och adjö .
  
  
  Det var redan halv åtta. Jag hade den bästa bit av guld jag kunde ha hoppats på, så jag lät henne gå utan att kommentera.
  
  
  Han sade adjö till Hyman och tog en taxi tillbaka till hotellet. I lobbyn, som jag hade som bekant, obeskrivlig känsla av att vara övervakad. Men det kan också vara på grund av vakten i hissen. Dessutom, var han inte kommer någonstans men hans rum ändå, så han lämnade ego ensam.
  
  
  Sviten var öde. Bara ett meddelande skrivet i stora drag av läppstift på sovrummet spegeln för att påminna mig om Camille.
  
  
  "Du är en brute och en usel vilde", skrev hon med stora bokstäver. "Och henne, jag hoppas att så ofta som möjligt kommer de att hämnas för mig. Se dig i studion senare." Det finns inga signaturer. En lika stor postscript PS. "Du lämnade mig med hemska blåmärken . Detta kommer att vara en annan trevlig artikel i kosmetika budget. Dag".
  
  
  Jag är rakad, har förändrats snabbt, och hittade en limousine väntar tålmodigt på att ta mig till centrum av Lorenzo Conti Riket.
  
  
  Renzo och ego, vår direkta underordnade, tog oss till mimmo mock-ups av städerna som skulle förstöras före Utgången av Världen, och tog oss till en rensas byggarbetsplatsen för att visa upp ännu mer av militär utrustning. Från Arabiska tankar till eldkastare, plus ett antal andra saker som fortfarande iller var på den förbjudna listan. Vi gick i två helikoptrar till Anzio, som såg ut som det var mitt i den sista invasionen, med delar som lånats från den Sjätte Flottan och andra NATO-flottan, liksom flera sakkunnigt beväpnade båtar som tillhandahålls av Israelerna.
  
  
  Det verkade som Renzo och Piero, med hjälp av Sir Hugh och Nitar, skulle ha fått H-bomb formel från Harry s. Truman, utan ingripande av Rosenbergs och Fuchs. Det fanns två stora lager i slutet av webbplatsen som vi inte besöker. När jag frågade henne vad som var i det, jag fick veta att det var ett förråd av rekvisita under tidigare filmer. "En dag ska jag vända sitt ego till ett museum," Renzo sagt.
  
  
  Detta kan vara sant, men jag trodde inte att jag skulle inte vänta tills jag hade en chans att köpa en biljett. Dessa lager helt enkelt bett om en utredning som tidigare.
  
  
  Vi gick tillbaka till administration building, där Studds sätta på en liten show på sin dator. Han hade en liten mock-up by runt som stridsvagnar och artilleri var koncentrerad till bergen kring nä. Också ett antal små, rörliga soldater skala upp.
  
  
  Studds vinkade sina hålkort i luften, då fastnar det i facket för liten dator, och det hela började.
  
  
  Stridsvagnar och bepansrade bilar flyttas framåt; artilleri bombarderas village square med brandbomber; elden bröt ut, och små figurer som flyttas och föll. Det tog tre minuter.
  
  
  "Och nu ska vi få en viss idé om vad det kommer att se ut på skärmen," sade Dubbar, med stolthet och ett litet barn. Han spelade in hela scenen på video, och efter att vi vänt på en switch som störtade ner hela rummet i mörker, fick vi en video som så småningom skulle se ut som att det var på en vägg-tv. Det var otroligt. Det var väldigt mycket vad är p/. Även små soldater faktiskt flyttat, kämpade, föll och dog över långa avstånd. "Naturligtvis, detta kommer att varvas med närbilder på uppsättningen," förklarade Dubbar. "Men, min Gud, betraktaren får en jävla massa av krigare för dina pengar."
  
  
  Jag var tvungen att erkänna att det var mycket imponerande, men Stud visning av teknisk skicklighet inte dämpa mina misstankar.
  
  
  Renzo gav oss en fantastisk lunch i studion personal matsal. Camille verkar inte ha några hårda känslor annat än att reta mig från tid till tid. Pierrot, delvis intresserad av mina tidiga promenad, var alla leenden och arga blickar.
  
  
  Mitt i detta kaos, jag var kallad till telefonen, eller snarare, i lyx av Renzo, jag presenterades med en telefon. Vilket gjorde det ännu hårdare och ännu mer förvirrande, eftersom rösten på andra änden av linjen var Roseanne ' s, och Camille satt bredvid mig.
  
  
  "Hej, Jerry," sade hon i hennes husky honung röst. — Du talar till Rosana.
  
  
  "Åh, hej", sa jag försiktigt.
  
  
  "Det låter inte mycket hjärtlig", sade hon. "Du pratar... Det är som att prata med en man, Jerry.
  
  
  "Jag hoppas så av hela mitt hjärta", sade jag.
  
  
  "Åh, jaha", hon skrattade åt det. "Du är i cirklar av mycket olika personer. Kanske folk som Fröken Cavour?
  
  
  "Tja, något i stil med att" jag erkände.
  
  
  "I så fall, när jag ser dig igen, du kommer att bli kysst på näsan, på öronen, på hakan..." Roseanne började att ge en exakt och busig beskrivning av vart hon skulle skicka alla dessa kyssar, tydligen med glädje i min hjälplösa förnedring som om hon var här i person.
  
  
  -"Ja, Fröken Marti ... nej... jag förstår...
  
  
  Hon pratade om hennes slutet av raden som om det var en privat konversation.
  
  
  Dra full nytta av min olyckliga situation, Roseanne blev allvarlig.
  
  
  "Kom ihåg sista gången jag såg dig , du pratade om att tänka?" — Vad är det? " frågade hon blankt. "Jag tänkte," sade hon. Mycket mer än vad som var möjligt när vi var tillsammans i papperskorgen. Jag tror... tänkte jag, Jerry, och jag var en idiot. Jag har många viktiga saker att berätta för dig.
  
  
  "Bra," sa jag, och dölja min upphetsning. "Var är du nu, Fröken Marti?"
  
  
  "I min lägenhet," sade hon. — Kan vi tala i dag, men inte när?" Hennes, förhoppningsvis så snart som möjligt.
  
  
  "Jag har ett möte med filmen folk efter lunch", sa jag. Det är inte alls möjligt att klara mimmo detta utan att avslöja ditt försäkringsskydd. "Men kanske runt fyra-trettio?" "Okej," sade hon.
  
  
  Jag kände mig yr. Kanske Roseanne var den enda person som kunde reda ut de trassliga härva av trådar som blivit min uppgift. Om så är fallet, då hon var en fara för att samma personer som försökte steka mig i natt utanför Rim. Hon kan vara en bra tjej, men nä hade inte en gas bomb. Det var bara en sak jag kunde göra. Hyman ego boet kunde inte dra ut henne. Hon kunde inte heller ge hej odin runt två kommer i kontakt med dem på telefon. Men vi hade fortfarande dem på två väldiga vakter i Le Superbe.
  
  
  "Om du kan komma direkt till mitt hotell, fröken", sade jag, att låta min röst bli så låg att jag knappt kunde höras. "Inom en timme. Vänta på mig där, i mitt rum. Jag ska för henne att se dig, och då, henne, jag är säker på att vi kommer att lösa denna korkskruv, till ömsesidig belåtenhet.
  
  
  Jag hängde på henne. "Oilmen", sade jag. Camilla och Renzo stirrade på mig en stund. "Lämna mig inte ensam." Ingen av dem runt omkring dem tycktes vilja att fråga eller ta reda på om något.
  
  
  Femton minuter senare, efter att jag hade bett om ursäkt för att gå till badrummet, en reset-knappen dök in i att betala telefonen. Jag ringde henne på Le Fantastiskt och berättade lokalen för att instruera vaktposter för att låta Missa Morandi in i mitt rum och se till att hon inte var störd.
  
  
  Han återvände till Piero, Renzo, Camille, och den andra med en känsla av lättnad.
  
  
  Slutligen, företaget bröt upp. Jag var tvungen att snabbt lämna med Renzo för att få några papper och underteckna en check på advokatens kontor. Pierrot hade en del affärer att sköta. Camille sa att Nä har ett möte med hennes tal lärare vid 4-tiden, men kanske kunde vi ha middag efter det. Jag berättade för henne att jag gillade det och att om något gick fel, att vi kunde möta upp senare. Jag behövde handlingsfrihet i alla riktningar, eftersom jag inte vet vad Roseanne var på väg att säga till mig.
  
  
  Jag försökte att inte låta rent av otålig under vår bilresa tillbaka till stan och ändlösa diskussioner om avtalet. Hawk insisterade på att jag får en italiensk-Amerikansk advokat för att få det att se mycket troligt. Och advokaten hävdade att läsa alla mindre poäng två gånger, en gång i italienska och en gång på engelska. Sedan var det problem med att kontrollera signaturen på bank, och när allt var fast och sluten, det var redan klockan fem. Le Superbe var bara några kvarter bort. Vänligt men enträget, att hon fick avslag av Renzo: s begäran om att gå till en klubb och ta en drink för att fira.
  
  
  "Du är ensam omkring oss nu, Jerry," sade han.
  
  
  Jag sa till emu, som vi bättre skulle fira tillsammans senare på kvällen, och det skulle inte vara rättvist att skåla tillsammans utan Pierrot, Stud, Sir Hugh, Camille, och även Michael Sport.
  
  
  "Du har rätt, Jerry. Men idag ska vi leka en stor semester. I Monza hall eller på en disco någonstans. Hennes matte tar hand om allt.
  
  
  "Bra. Han skakade på emu: s hand och satte av i rask trav ner upptagen trottoaren.
  
  
  Vakten i lobbyn nickade gillande när hon kom tillbaka och sade att en ung flicka hade verkligen varit upptagna till min lägenhet. Men den andra vakten på mitt golv bekräftade det.
  
  
  Han slängde upp dörren och skrek: "Roseanne", och fann hennes härliga, vackra kropp liggandes på min säng, hennes hals skära upp från öra till öra.
  
  
  Någon hade skrivit något på italienska i en riklig mängd blod på spegeln, samma spegel som Camilla ' s läppstift hade nyligen täckt.
  
  
  "Död åt förrädarna".
  
  
  Hennes kropp var fortfarande varm.
  
  
  
  
  Kapitel 6
  
  
  
  
  Han skickade henne till Rosana är död. Med min fetstil förtroende i Le Superbe s försiktighetsåtgärder, jag kände det som om min hand var som svingar en rakkniv vass kniv för att skära av hennes vackra hals.
  
  
  Han trodde om det, men han tvekade inte av desperation eller skuld. AX agent är en människa, men den kan inte tillåta att de externa effekterna av känslor för att överväldiga ego, oavsett hur djupt de kände. Även om psykiskt förbannade sig själv för sin dumhet, att hon redan var packning minsta mängd bagage som behövs för en säker tillflyktsort. En sak var klar: bög, kön-förvirrade Texas olja playboy Jerry Carr hade upphört att existera och var som död för mitt uppdrag som fattiga Roseanne.
  
  
  Renzo och Piero kunde frikänna mig för mord på två banditer. Och Pierrot hade tillräckligt med politisk makt för att hålla mig från att debiteras med Rosana är mord om jag sprang ut i korridoren och slog larm. Men även Piero bästa ansträngningar kunde inte ha slutat lång, utdragen process i den italienska rättvisan att jag var på väg att möta. Dagar av förhör, eventuellt isolering som ett nyckelvittne. Och, ingen tvekan, jag kommer att följas dygnet runt igen. Och allt detta på en gång när jag behövde så mycket rörelsefrihet som möjligt.
  
  
  Jag kunde släppa allt utom det jag bär och en lätt-att-bära diplomatiska portfölj som innehåller överskjutande gas bomber, Luger ammunition, en ljuddämpare och några andra ofarliga bitar av utrustning. Hon bytte kläder. Hennes ändras från svart patent balett tofflor till ett par grova sandaler som var bekväm i början, och två fyrkantiga klackar ställen att äta saker. Vänster för tunga knogjärn, rätt för den inbyggda radioaktivt tracker.
  
  
  Han stod en stund vid foten av blod-dränkts säng och tyst lovade Rosana att någonstans längs vägen, som en del av mitt uppdrag, om möjligt, skulle jag hämnas Nä.
  
  
  Vakten vid slutet av hallen blinkade när hon återvände till hallen så snabbt. Så em fick se Rosana i alla hennes levnads ära, och han kunde inte förstå att man inte kunde stanna lite längre. Men med Amerikaner, det verkade vara ett indirekt uttryck för egot, som du aldrig visste. Jag signalerade till vakten i lobbyn och fick samma skeptisk blick från honom. Men de kommer vara ännu mer förvånade när de upptäcker Rosana kropp. Om min personliga radar fungerar som den ska, den som dödade Rosana skulle ha varit startskottet för nästa steg i fällan för mig inom några minuter.
  
  
  Han tog första bästa taxi och han såg, fick reda på i ett livligt område, nära Vatikanen, och duckade i en coffee shop.
  
  
  Min dyra - ser ljus twill pälsen såg inte ut dubbelsidigt, men när jag packade upp quiltat foder, det blev en grann, slitna regnrock som kan ha sett bättre dagar, men i det avlägsna och grå förflutna. En liten spray förstörde alla veck på min underbara byxor och gjorde ih ser smutsig och slarvig under brädden av min kappa. En liten bit sandpapper var tillräckligt för att få den polerad balett tofflor ser gammal och sliten. När jag slog i hörnet av en diplomatisk portfölj med en pennkniv, jag kunde dra av kalvskinn, lämnar en illa skadad brev väska .
  
  
  Jerry Carr gick in på ett litet kafé och lämnade hennes ego där, tillsammans med beklädnad av min jacka, mina mörka grå hatt, och resterna av min kalvskinn.
  
  
  Ben Snickare kom ut; en äldre, fattiga, avskräckt medborgare runt samma fringe värld av pensionat och skriva skript för extrafunktioner som också var Clemm Anderson ' s blissful territorium. De sista touch kan vänta lite längre.
  
  
  Huset i Trastevere var bara en kort promenad bort, och Ben Snickare var inte den typ som att spendera sin lira på en taxi om han var för berusad för att oroa dig för någonting. Han gick två mil, mestadels längs Tibern, letar efter eventuella förföljare. På Ponte Garibaldi, den stora bron, han använde sin vanliga taktik för att skaka av jakten i gränderna. Det var ett kafé tvärs över gatan från vår kontakt huset, och jag stannade för en kopp bitter espresso, titta på gata och trottoarer genom gardinen till full innan man korsar gatan och knackar.
  
  
  Hyman, öppnade dörren, överraskning i hans ögon.
  
  
  Frågade han. — Varför inte i morgon?" Men han släppte mig snabbt och slängde igen dörren bakom mig. "Du ser ut som en luffare." Hennes päls skakade henne, och han visslade tyst vid åsynen av min skräddarsydd kostym, som startade på mitten av låret och gick ner till min hals.
  
  
  — Jag behöver en kostym", sade jag, tog av min jacka. "Och några tröjor." Gamla. Det är allt.'
  
  
  "Ganska stor storlek", muttrade han. "Men jag kan ha ih."
  
  
  Han rotade i baksidan av garderoben när han berättade Em hans badrum berättelse om att vända sitt hår grått.
  
  
  "Du är att spela mot erfarna människor", sade han när han var klar.
  
  
  Han hittade en dräkt som såg ut som något. Det var skrynklig, och det passar mig bra nog i Rivne att ge intryck av att det hade tillhört Ben Snickare för en lång tid. Han hade bara en tröja som inte passade mig, men han trodde att han kunde köpa ett par i en, runt gatan marknader. För nu, allt var bra.
  
  
  Jag skiftat innehållet i mina fickor i min nya kostym, sätta på min axel hölster innan du tar på min jacka, och var ganska nöjd med åsynen av mannen som tittade på mig genom speglar. Hyman kritiserade mig.
  
  
  "Du behöver något annat," sade han.
  
  
  Jag är så stolt över denna mycket yngre CIA-agent. men det gör ont att höra från en lånad springpojke att jag fortfarande saknas något. Men jag gillade Hyman, och fortfarande iller, han var mycket hjälpsam. Så jag var patient.
  
  
  Frågade jag henne. "Falskt skägg?"
  
  
  "Lukten av alkohol," sade han. "Vem som helst som ser ut som du och inte luktar billig grappa är misstänkt."
  
  
  Hon erkände att han hade rätt. Den här pojken hade en framtid, om han levt länge nog. Att arbeta med mig har inte observerats ha en ego chans till överlevnad. Men jag gjorde en mental anteckning om att vi båda överlevde, jag skulle ta med den till Hawke ' s uppmärksamhet. Hawk är ständigt talar om att det nya blod som AX behov, men endast färskt blod vi någonsin få är blod som spillts av gamla proffs som mig .
  
  
  "Jag har fortfarande destillerat Tarquinia, som fortfarande används till att vända upp näsan på gatan fyllon", sade han. — Låt oss sitta i den stora salongen och hälla dig en drink." Om du dricker det, jag ska ha en till henne också.
  
  
  Vi gick tillbaka till vardagsrummet och spelade detta spel på en stol med vingliga ben, och Hyman drog ut korken av en okänd flaska ljust vete vätska. Han hällde mig två fingrar in i en bred, inte alltför rena glas vatten, i enlighet med den skraltiga atmosfär i sitt hem. Även innan jag lyfte upp henne glas, jag var omgiven av doften av fusel. Det kan knappast vara värre än vitriol, tänkte jag, att ta en drink. Men det var ännu värre. Hennes ego svalde henne och undertryckt behov av att kräkas. Han höjde sitt glas igen och drack ner det.
  
  
  "Hmm," Hyman sagt. Jag hällde i mig själv, även en liten, minimal mängd.
  
  
  Han drack och nosade. En tår dök upp i hennes ögon. Han tryckte sina händer för att hans midja och nosade igen.
  
  
  "Jag ska prova något annat nästa gång," han stönade.
  
  
  "Jag har lite information för dig," sade han, fånga hans andedräkt. Gilchrist levereras det med messenger. Det är konsekvent med vad du sa i morse. Men jag kan fortfarande inte se några leder."
  
  
  Han gav mig några maskinskrivna ark.
  
  
  "Jag var precis på väg att minska iht," sade han. "Jag har en kille bakom min garderob, men det är lättare på detta sätt. Förstöra ih när du är klar. Denna plast burk är ett tunnare papper. Han sköt en stor flaska Chianti mot min plats och började läsa den.
  
  
  Bank of Lugano visade sig vara ett tvivelaktigt företag även av Schweiziska standarder, mer än 80% av de som ägdes av Piero Simca...
  
  
  Det började som ett utbyte över gränserna office för Italienarna, som överfört sina lira över gränsen och utbytte ih för mycket säkrare Schweiziska franc. Det utvidgas till fastighets-och stiftelseförvaltning. Under de senaste åren, enligt Hawke, han har blivit mycket aktiva i att köpa upp guld bullion. Super-säkra källare höll en ego värt ca $ 40.000.000 stycken. Nu att den monetära krisen hade brutit ut, guld spekulationer var populär, men den gick utöver det vanliga gränser.
  
  
  Hyman hade redan läst materialet, och när hon var klar med papper, han rullade upp sitt ego och lägga den i detta lösningsmedel.
  
  
  Försäkringsbolaget var i en återvändsgränd. Det var en av de äldsta, rikaste och mest respektabla samhällen i Europa, i samband med respektabel partner både där och i Usa.
  
  
  Fritidshus i Sussex var ännu mer oroande. Våra ord om Pierrot. Men flera före detta anställda, som var snabbt spåras ned i London och Tunbridge Wells, erinras om att den mystiska gästen var i ett låst rum på samma tid som Renzo och Dubbar var det som patienter. Ingen såg ego, men egot var en psykiater-en enastående Jungiansk, Herr Dr. Untenweiser! Odens informanter svor högt att du var ett barn eller en tonåring. På denna höjd, Pierrot såg ut som en tonåring på varje blick.
  
  
  Som om jackpotten inte var nog, en undersökning i England visade också att Easeful Hektar var en del av en lång, lukrativa nätverk av privata kliniker som ägs av Coetzernes i London. Ordförande i styrelsen var ingen annan än vår andra Sir Hugh Marsland. Dessutom, alla andra Rådet var en tyst galjonsfigur, nöjd med den årliga betalningar, som lämnar Sir Hugh i fullständig kontroll.
  
  
  Dessa fyra nyckeltal var på samma plats vid samma tid. Det är sant att för några år sedan, men det tog många år av förberedelser för att slutföra "Ström av Ljus".
  
  
  "Voice of Ages och utredning," var det sista kommentar, men det följdes av fem stjärnor *****, vilket innebar att bulletinen innehåller också de senaste nyheterna.
  
  
  "Trans-Ins Mutualité" — meddelandet ingår i namn av ett försäkringsbolag som tidigare inte väckte misstankar- " verkar ha varit delvis tas över av en Schweizisk bank. Det är fortfarande en mycket hemlig del, men att det mestadels handlar om ett par företagets försäkring divisioner. Så snart som möjligt, mer detaljerade fakta är på väg. De hade inte längre att uttala namnet på den här Schweiziska banken för mig. Det var tänkt att vara Piero är småföretag i Lugano, med den avdelning som arbetar med film försäkring.
  
  
  Så Pierrot och de andra tre hade möjlighet att överföra pengar från den ena fickan till den andra. Allt är mycket rättsliga och utan spår av ih i böckerna, så att inte larm investerare. Investerare inte behöver veta att ih pengar inte används för lönsamma investeringar, men för denna växande ansamling av guld barer i källaren.
  
  
  "Det passar alla," jag försökte berätta för henne, men Hyman tystade mig.
  
  
  Medan han läste rapporter, han lade det på en stol i sin radio och spelas högt italiensk pop musik blandas med lukten av grappa. Nu musiken avbröts för en sammanfattning av Barents Hav territorium.
  
  
  "...En timme sedan, kroppen av Rosana Morandi, en tjugo-ett-år-gamla Alitalia anställd, hittades med halsen klipp. Polisen letar efter Roger "Jerry" Carr, en förmögen Amerikan som bodde i rummet och lämnade snabbt på den tid läkarna säger att Missa Morandi dödades. Den vakthavande efter den tidigare incidenten där Carr tillförsikt sagt att ingen annan hade kommit in illern rum med dem, som han hade låtit Missa Morandi i enligt Mr Carr telefon instruktioner. Detta följdes av en ledare om sex-hungrig rika Amerikaner som hotar den traditionella kyskhet av italienska kvinnor, följt av en smickrande beskrivning av män ville.
  
  
  "Jerry Carr är en lång, stilig man med en aristokratisk hållning," Poe sagt. "Han är elegant klädd och ego sågs senast bär en mörk grå Homburg kände hat, en ljusgrå engelsk stil päls, och en grå flannel suit. Han var mellan tjugo-åtta och trettio-fem år gamla, och han talar lite italienska.
  
  
  Hyman tittade på mig och såg en gråhårig, skrynklig man som luktade av grappa. Sa han och skrattade. "Det skulle ta en ganska smart kille att binda dig till att beskrivning," sade han.
  
  
  "Men de är mycket smarta killar tittar", sade jag bistert. "Det system som vi just läst är inte avsedd för svag i hjärtat."
  
  
  "Men du ser vad jag menade när jag sade att det var inga leder?" Hyman sagt.
  
  
  "Absolut, mate", sade jag. "Nu vet vi säkert, och Hawk gradvis, som Clem Andersson, var på väg till något mycket viktigt. Vi vet att Renzo, Studds, Pierrot och Sir Hugh Marsland först träffade på Easefil Hektar i Sussex, som leds av Hema-vad Clem Andersson skulle kalla "Cabin Boy" Detta bokstaven L i Boet anteckningar: kan innebära Pierrot, eller ego bank i Lugano, men det spelar ingen roll. Vi vet att "Gänga för Fred" har samlat tillräckligt med militär utrustning för att starta ett litet krig och eventuellt aktivera en stor en. Men tills vi kan bevisa att vapen är mer än bara rekvisita, vi har inte mycket att lita på, kompis. "Det är verkligen för mycket," Hyman sagt. "Där tar detta oss, Carter?"
  
  
  Man trodde att Ben Snickare har tillbringat flera år i Australien, och hon började spela ett ego roll.
  
  
  "Jag gav em en kort beskrivning av mig själv. 'Snickare. Som Carr, nen har den första stavelsen i mitt namn. Om jag har tillräckligt med tid att ta på sig en ny identitet, jag bryr mig inte om att vända sig till Jose Gonzalez eller Helmud Schmidt. Men om du behöver för att snabbt växla, som vi lärt oss genom trial and error, det är mer bekvämt att lämna något runt den ursprungliga namn. Så om någon försöker ringa mig för att svara på ih "Hej, Carter", det kommer att vara exakt samma som om jag sade till henne: "Mitt namn är Carr eller Snickare"...
  
  
  Han nickade.
  
  
  "Låt oss gå tillbaka till den verkliga fakta", sade jag. "Det bästa vi kan visa just nu är att det är en nästan legitimt situationen pågår. Det måste ange låst byggnader på Conti territorium. Och snabbt.
  
  
  Hyman kollade sin klocka, han hade lämnat sin Rolex i badrummet i coffee shop. Så mycket som vi gillade dem, att det var för dyrt för Ben Snickare.
  
  
  "Du är bäst att vänta tills det blev mörkt," sade han. "Jag utforskade denna plats på min egen. För det första, de har vakter och vakthundar. När du övervinna detta, kan du stöta på en ännu mer komplex inre skyddande ring. Vi är inte arbetar med små pojkar. Men A. A. måste ha vetat att de, annars skulle de inte ha skickat Nick Carter.
  
  
  "Ben Snickare, kompis," ego korrigeras. "Var vi än befinner oss. Kanske du kan börja träna candid nu."
  
  
  "Okej, Ben," sade han. "Vad har du att spricka Contiland?"
  
  
  Han knäppte hans jacka för att visa Em hölster han hade redan sett. "Och en kniv", sa jag. Han ville inte nämna henne till Pierre. Du bör hålla ett par saker i reserv i fall att. Han visade henne emu en klack som är laddat med radioaktivt ämne som hade blivit kvar. Jag var tvungen att visa detta em, eftersom det var hans hotel, så han skulle veta att tracker i hallen är på samma transistor radio som lyssnar enheter.
  
  
  "Du trycker på denna knapp," förklarade jag. — Och i den våg utbud, detta är en indikator på longitud och latitud med en noggrannhet av fem procent per kilometer. Klicka på knappen nedan och du kommer att höra ett pip, som ökar i styrka så får du närmare upptäcks element. Aldrig använda den tills jag är mer än en timme sen till ett möte eller en rapport."
  
  
  Han härmade åtgärden korrekt, då halkade enheten i fickan på hans jeans.
  
  
  "Alla är väldigt smart." sade han. — Men hur pass mimmo hundar och vakter?
  
  
  "Mina hundar", sade jag, " köpa mig en billig hamburgare." Jag ska dra det i ego valeriana extrakt. Detta kommer att bli oemotståndlig även för den bästa hunden, och då ska jag lägga ett lugnande medel som fungerar omedelbart. Jag ska bo på ena sidan, och du kommer att vara på andra sidan, några hundra meter bort, distrahera vakterna.
  
  
  "Okej," Hyman sagt. "Men hur?"
  
  
  — Vi ska ta reda på när vi åker dit." Vi måste hitta en plats för mig först. Jag kan inte sätta detta hus i fara längre genom att vistas här. "Utländska pass?'.
  
  
  Ben Snickare emu lämnade henne. Det är okej, med ett falskt visum från sex veckor sedan, så det finns ingen tvekan på grund av någon form av uppehållstillstånd. Den skröpliga ansiktet på bilden var liknande. Hon själv var en modell för det, liksom för ca tjugo andra fotografier under sin långa karriär.
  
  
  Det finns ingen riktig pensionat i detta område, Hyman tänkte högt. — Och hon vill att du ska vara nära, men inte för nära." "Den gamla kvinnan över boulevard accepterar betalande kunder. Hon är kortsiktig och inte så kräsna.
  
  
  "Tack", sa jag.
  
  
  "Låt mig ringa ett samtal först." Han kontrollerar sin pocket dagbok, slår ett nummer, och talar i förvrängd italienska med någon på andra änden av linjen. Han höjde sin röst på ett övertygande sätt, och Stahl haggled över betalningen.
  
  
  "Du har ett rum", sade han när han hängde upp. "Trettio tusen lire i månaden, betalas i förväg. Du kan föra människor in. Flickor, menar jag. Denna gamla kvinna som vet att hon är råna dig. Ska hon bara vill se ditt pass, men det är allt. Hon inte föra register för copo , eftersom det är svarta pengar. Låt oss gå.'
  
  
  De italienska tidningarna skriva berättelser snabbt, och så fort vi var ute på gatan, mitt gamla ansikte, en snygg Jerry Carr, förstoras från ett fotografi taget vid lunch, stirrade på oss från alla tidningar.
  
  
  UCHISHIDO! RAPIMENTO! VIOLENZA! MISTERO!
  
  
  "Mord! Våldtäkt! Våld! En hemlighet!'
  
  
  Jag gav dem sju plus för riktigheten och blev förvånad när det såg så ren, sval och snygg igen.
  
  
  Det var lånat från Hyman av en sliten resväska för extra kläder, som Em lyckades gräva sig ut ur garderoben. Vi stannade vid ett marknadsstånd, och hennes man lagt till två används tröja, blekta jeans, ett par extra skor, och en misshandlade labbrock att läsa "den AMERIKANSKA Flottan och Sjukhus, Alkohol Rehabilitering Enhet, Neapel."
  
  
  "Jesus, Ben," Hyman sagt. "Den här outfiten kommer att göra dig Moma Pinelli favorit hyresgästen."
  
  
  En annan gata, ett hörn, och han gick upp två trappor framför mig och presenterade mig för att Mome Pinelli, en fet dam i hennes femtio-och sextiotalet, klädd i en fläckig svart sorg dräkt, en påminnelse om att Påven Pinelli, som hade tillbringat många år i Etiopien, hade gjort Guds nåd att komma över honom. Nä hår var vitt, och ett födelsemärke på hakan hade flera svarta tofsar som växer ur det. Hon var på gott humör och hälsade på mig och min 30,000 lire entusiastiskt. Hon bara gav mitt pass en hastig blick.
  
  
  "Rummet är på baksidan, Signor Ieman," sade hon till Hyman. "Om du vill visa mig." Hennes är för gammal för att springa fram och tillbaka. Gör din andra kille vill ha Amerikanska cigaretter? Jag bara har dem för 300 lire ett pack.
  
  
  "Senare, Mamma. Du kommer att överleva oss alla. Hyman kysste henne på både stavar och ledde mig till det bakre rummet.
  
  
  "Om han vill ta med sig flickorna på övervåningen, säger emu att de inte kan skrika eller skrika högt," hon ringde efter oss. "Jag har ett namn som måste upprätthållas i området. Om han vill ha hasch, kan jag få det också. Och mycket billiga.
  
  
  Det var en lång väg från Le Superbe svit, och inte bara geografiskt. Det var en säng i rummet med två smutsiga filtar, en grov tunt ark, och en hård vitt ark.
  
  
  Jag såg också en stor trä stol och en liten stol med en låda. Det hade en diskbänk med en oval spegel, och den oundvikliga bidé i botten. Ett fönster med en vacker utsikt över den tomma väggen två meter bakom den. Hyman fifflat med den rostiga kranar, och vatten började att köra i sprutar. "Kranen är fortfarande igång", sade han, något förvånad. "Du fick det , Ben. I hallen ligger en toalett med dusch. Sätta din väska i hörnet och vi kan gå ut och äta middag och presentera dig som den nya presidenten i Trastevere. Det finns ingen mening i att gå till Conti territorium före tiotiden.
  
  
  Han ledde mig genom flera banners till trattoria, som oftast bestod av ett rum och öppnade ut mot trottoaren med fyra bord.
  
  
  "Den bästa pastan i stan," Hyman sagt. — Förresten, det har inte varit en turist här sedan West Goterna. Marko!
  
  
  En pojke på sjutton, klädd i en fet vit förkläde, kom bakvägen. "Marco, detta är min gamla vän Ben," Hyman sade i italienska. Och henne, muttrade ett par ord till dem som Snickare kan lära sig. "Glad att träffa en vän Signor Hyman," Marco sa.
  
  
  "Du kommer att tjäna oss, Marco," Hyman sagt. "För honom, det var Dottore Hyman. Ben kommer att bo med oss ett tag. Så, som en riktig Roman, ge oss lite rött vin tills vi bestämmer oss för vad vi ska äta.
  
  
  — Si dottore, Professore. Mark sa. I ett ögonblick av sjukdom, han tillbaka med två flaskor rött vin, något som Chianti, men starkare och ljusare i färgen. "Och några servetter, för Guds skull," Hyman klagade. "Denna plats är att förlora sin stil." Marco kom tillbaka med en bunt papper servetter, och Hyman och jag plockade upp pennor för att jämföra planlösningar för Conti Studios och omgivande områden.
  
  
  Omedelbart efter det första drycker, vi beställde spaghetti med musslor, grillat lamm och kronärtskockor. Och medan vi var med kaffe och grappa, vi var fortfarande jämföra dessa skisser."
  
  
  "Okej," sade hon över våra senaste versionen. "Jag tror på lager är för nära varandra, men resten verkar vara på skalan." "De bevakar ego som en militär bas," Hyman sagt. "Men de har fokuserat sin uppmärksamhet på den fronten här."
  
  
  Ego penna knackade på porten där Jerry Carr hade drivit i morgon i en lyxbil som en välkommen gäst.
  
  
  "Det finns inga riktiga vägar bortom det," sade han. "De har ett staket runt taggtråd, hundar och patruller runt den bakre från tid till tid. En förtroendeomröstning... Ego fjäder drog en skakig linje. "Problem", sade jag. "Hur får vi den tillbaka utan att gå via den främre först?"
  
  
  "Du är en expert," sade han.
  
  
  Han tittade på kartan igen.
  
  
  "Inga vägar", sade jag. — Men jag är rätt jävla säker på att jag såg ett spår någonstans."
  
  
  Jag lägger ett kors på den.
  
  
  "Jag försöker jakt trail" Hyman sagt. "Om allt går som det här sättet, det kan hamna i Centocelli. Och vi kan gå dit utan att närma sig grinden.
  
  
  "Inom gångavstånd?'
  
  
  "Detta är inte nödvändigt", sade han. "Jag har två fällbara cyklar i stammen. Och nu den plats där hon skulle bli distraherad av vakterna.
  
  
  "Jag såg en förrätt pistol i ditt hus", sade jag.
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Har han en signal rocket, och vill du ha en?" - Omröstningen, och det är det, " sade han. "Men det kommer att lysa upp hela området så att de kan se dig och mig."
  
  
  "Inte om vi hittar ett träd", sa jag. "Och om du skjuter i fel riktning." Då allt inte är upplysta, eller åtminstone inte kraftigt. Vänta tills vi får det.
  
  
  Vi skildes åt på krogen dörren. Hyman gick tillbaka till sitt vapen och sin bil. Han återvände till sitt rum för att samla ammunition för Luger. Jag ska träffa honom igen på river bridge i femton minuter.
  
  
  Han var precis i tid, i en gammal Peugeot. Det såg illa medfaren ut från utsidan, men när hon väl var i den och vi körde på en jämn hastighet genom den fortfarande upptagen klockan nio trafik, hon kunde tala med öra att bilen sattes upp perfekt.
  
  
  "En halvtimme med bil," Hyman sagt.
  
  
  — Sedan minst en halv timme att komma dit." Då ska det vara mörkt nu.
  
  
  Vi behövde inte säga något mer, att bryta tystnaden bara att komma överens om vårt möte planer när jobbet var gjort.
  
  
  "Vänta inte på mig," emu berättade för henne. "Om jag kan komma in, kan jag också hitta en väg ut. Jag kommer att vara på ditt hus kl sju, halv sju på morgonen. Om jag inte är här genom nio, kolla in det här radio och se om det finns något levande hålla mig till min häl.
  
  
  Vi parkerade Peugeot i Centocelli, långt från den lummiga förorten, och ingen märkte oss när vi packat upp och monterat två hopfällbara cyklar. Hyman körde före mig ner på gatan tills husen tunnas ut.
  
  
  "Det är här någonstans", säger han mjukt. — Det finns ungefär mil av skog och fält mellan oss och studio. Men vilken väg som leder där?
  
  
  Vi hade tur. Banorna är igenvuxen, men inte så mycket att du inte kan cykla på dem. Tre eller fyra fel varv var lätt korrigeras med hjälp av kompass. Det var sju minuter över tio i Rivne när vi såg den långa staket runt taggtråd i det Romerska Riket av Renzo.
  
  
  Det såg ut precis som jag mindes det från en hastig inspektion av tem denna morgon. Hela hotellet, och framför staketet har tagits bort, med undantag för ett kluster av träd här och där. Han berättade Hyman att mäta två hundra meter norrut, och sedan, när han hittat ett bra gömställe, tända en lykta diagonalt över staketet. Medan han valde sin position, han har förberett för det och sa att en kort bön.
  
  
  Vi tyckte synd om varandras händer, och han försvann. Hon började knåda fyra identiska bollar av hamburgare deg som han gav henne, och blandade ih med lika delar valeriana hund produkter och ett lugnande medel för snabb knockouts. Han blandade det med camilles krossade sömntabletter, som han bar med sig hela tiden, trots alla förklädnader.
  
  
  Han var så nära att han hörde skrapa av knän och såg bleka skuggor, de var jätte tyska Herdar. Två män sprang fram och tillbaka på andra sidan staketet. Jag kastade hennes fyra hamburgare, den ena efter den andra över staketet. De kom ner utan att göra ett ljud till oss. Han såg hundarna trav mot två olika ställen han hade valt. Jag skulle inte ha en chans om jag fick i en kamp med dessa hundar, så jag gav varje hund hamburgare med en sömnig fyllning.
  
  
  Jag hade bara tillräckligt med tid för att få hjulen utanför min cykel innan Hyman, där han satt, gjorde en ny stjärna blommar i himlen. Han sprang fram till stängslet, för att hålla isär cykeln framför honom. Det jag planterade ram i marken och hoppade fyra meter staket i en graciös stavhopp.
  
  
  När jag landade, jag rullade över och lägga det i Rivnenskaya för fem sekunder, tills jag var säker på att vakter hade inte hört eller sett mig. Femtio meter bort, och de ropade till varandra, ritat av raket ljus. Hon rörde sig långsamt framåt, mot närmaste lager. Han passerade hundar och vakter, och vid varje tillfälle han kan stöta in ett nytt alarm.
  
  
  Men ingenting hände. Åtminstone att han inte hade märkt något. Han hoppades att Renzo och hans kumpaner redan var så nöjd med strålkastare vid huvudingången, den tyska herdar, och patrullerande vakter att de inte hade tagit någon extra försiktighetsåtgärder. De hade bra, fast dubbel-lås lås på dagen av det första lagret, men bra, fast dubbel-lås lås är ett barn animation för en YXA agent.
  
  
  Innan du går in, det var noga oljad av Petukhov och lås.
  
  
  Arsenale väntade på henne, så jag var inte förvånad över att hitta ego. Han blev förvånad och chockad över den mängd och dödlighet av vapen. Det finns något för alla här: från ryska missiler för den senaste modellen av Mig-24 fighter, för att kärnstridsspetsar för våra T-2B som tillhandahålls av den AMERIKANSKA Flottan, och små missiler för våra Sabre 100-F (ny serie, oregistrerade, hemliga).
  
  
  Du kan vara säker på att ingen av de regeringar som hade lånat ut ego utrustning hade någon aning om att det skulle kunna förvandlas till ett fungerande vapen så snabbt. Ett besök till lagret genom att någon från Ryssland, Kina, eller en av de NATO-länder är säker på att kväva tomten i sin linda innan det kan utvecklas, även om det började, tack vare Studds klausul, på måndag.
  
  
  Jag gjorde osynliga bokmärken på flera lådor med ammunition med hjälp av en knubbig penna som innehåller ett radioaktivt ämne. Jag behöver inte titta på det andra lagret, men det låg fortfarande för en grym tio minuter medan nattvakt som gick runt de båda byggnaderna. Gradvis, det förvandlas till en skrämmande monotoni. Nu, allt jag behövde göra var att se till att jag fick ut av den här vid liv så att jag kunde varna så många som möjligt. Även pierrots politiska förbindelser kunde inte spara ego, med sådana starka bevis.
  
  
  Himlen var fortfarande mulet när han sakta kröp fram till stängslet. Hennes uppmärksamhet bör ha använts igen, men den här gången ska det ha varit ih ensam. Hon blev påmind om den graciösa gammaldags vindflöjel på gården som en gång hade varit en del av Vereldeinde landskap. Det var bara synlig från där jag var nu, och ett kluster av konstgjorda träd skulle gömma mig från alla vakter som kan frestas. Han tog fram sin Luger, gängade handtaget, och skruvas på ljuddämparen. Det gjorde ego lite klumpig, och det var lite svårare att sikta, men jag hade bara en chans, och jag var tvungen att ta det ändå.
  
  
  Han lutade sig upp på ena armbågen och väntade på att molnen för att rensa lite. Det var ungefär tio minuter senare. Åtminstone jag hade nog valet att ta ett skott. Ljuddämparen släppa ut en kontrollerad hosta, och vindflöjel snurrade runt, och ljudet av effekterna ekade runt området. Hon hade hört att köra shaggy närmar sig gården. Han tog sin kniv och började gräva en tre meter hål under staketet.
  
  
  Det var fortfarande skriker alla runt gården som han lyfte ramen på sin cykel igen, skruvas på hjul, och körde iväg i riktning mot Centocelli. Han förbannade sig själv för att vara så dum att han inte hade hållit Hyman väntar i bilen. Nu är varje minut kan räkna. Rapport till Hawke för bra först, och sedan bli av med allt som är relaterat till Slutet av Världen. .
  
  
  Jag tänkte på det när jag tog min cykel och allt annat och störtade huvudstupa in i den kamouflerade grop. Han stod upp igen, luger i hand, men tappade det igen. Fyra män stod runt gropen, kramade klumpig automatisk karbin.
  
  
  "Vi har väntat på dig, Nick Carter," en av de män som sade, hans röst förvrängd av huvan skulle han drog över hans huvud.
  
  
  
  
  Kapitel 7
  
  
  
  
  Två män hjälpte mig ut ur depån och sökte mig ordentligt, medan de andra två höll mig under pistolhot runt sina vapen. Efter den första hej, ingen sa ett ord till oss.
  
  
  De fann stiletto och tog bort det. De fann en gas bomb i min byxficka och tog det tillsammans med allt annat runt fickor, inklusive ett gem av något slag, vilket var en bra sak, eftersom detta slumpmässiga gem var en magnesium förening som kunde explodera i bländande ljus nog för att tillfälligt blockera deras uppfattning.
  
  
  Förresten, alla fyra av dem var muskulös, förmodligen hårdare än Gorilla och Pepe, och förmodligen var det dessa som var smartare. De tog mig till sidan av uppfarten, där en stor Fiat väntade på mig. Med så mycket på spel, han kunde inte ta några chanser. Det var inte min stil att skrika på hjälp, men det var inte tid för personlig stolthet. Och i den sekund det tog för mig att ta ett andetag och skrika för att få hjälp som en ylande hund, Odin runt min handläggare öppnade min mun och stoppade en päron-formad gag i det.
  
  
  "Detta är utformade för att spara onödigt arbete, Carter," en ih talesman sade.
  
  
  Så resan tillbaka till Rom var lika lugn som min resa dit, men inte så trevlig. Jag visste att vi hade kommit till Rom när jag fångade en glimt av Hamnen Maggiore gate. Sedan två ligister som flankerar mig i baksätet på bilen dras ner gardiner samt draperiet framför glaset avsnitt som skiljer oss från föraren. De nämnda glas partition såg bulletproof, och båda bakdörrarna hade inga spakar. Även om jag lyckats besegra båda mina vakter och ta deras vapen, skulle han ändå tas till där de är avsedda för att ta mig, i en tätt sluten bur omgiven av glas och metall.
  
  
  Vi körde ytterligare fem minuter, och sedan hennes, kände jag att bilen går ner i backen och stannar. Mina vakter låt ner gardinerna och väntade för föraren och ego följeslagare för att öppna den dag utanför.
  
  
  Vi var i ett underjordiskt parkeringsgarage i en stor byggnad. Olika siffror på olika bilar, flera italienska, Österrikiska, Schweiziska, en engelsk och en med teman, speciella nummer som används av Maltesiska diplomater. De var tre av sex italienska registreringsskylt tecken. CD för den diplomatiska kåren. Pierrot kan ha väntat på henne, eller åtminstone pierrots vänner.
  
  
  Så fort dörrarna öppnades, jag var hjälpt. Hon var fortfarande belagda med munkavle, de var fortfarande håller mig hårt och kunde bara tyst protest. Jag drogs till den automatiska hiss.
  
  
  Fyra tungviktare klängde sig fast vid mig, även om en liten metall-logga på sidan tydligt anges på engelska, franska och italienska att den maximala belastningen var fyra personer, eller högst 300 kg. Alla runt omkring oss vägde minst nittio kilo, så jag nickade på metallplattan.
  
  
  "Ja, det är så skamligt att bryta guds bud", sade en av de fyra. "Men ibland du inte har ett val, du, Carter?"
  
  
  Hissen gick upp fyra våningar och vuxit fram till en av de långa korridorer kantade med kontor dörrar som är så typiska för Mussolini-eran offentliga byggnader. Det fanns ett fönster i slutet av hallen, och framför fönstret satt en figur med en kulsprutepistol under hans arm. Där passage till andra sidan bildas en rät vinkel, en lika väpnade figur satt.
  
  
  Svag hoppas att jag kan ha haft av att fly och beger sig ut var borta. Jag tror inte att Nick Carter, Jerry Carr, eller Ben Snickare skulle ha överlevt detta sublunary existens.
  
  
  Om jag inte hade sagt det och tänkte inte säga det, skulle de ha lagt mig under tortyr, truth serum, eller både och. I alla dessa fall, kanske att dela andra kom när jag behövde för att bryta ut, eller om det misslyckats, få någon med mig som sällskap i bårhuset.
  
  
  De ledde mig genom, eller snarare mimmed mig senaste tre dörrar och slutade på fjärde. Ledaren gick in och ut en stund senare, gestikulerar med sitt finger. Jag pressades in i rummet med mina tre ego följeslagare.
  
  
  Det var ett stort, luftigt kontor med gallerförsedda fönster som blickade ut över Tibern. En vägg var omgiven av ett stort teak ordförande modern design. Bekväma stolar var placerade runt det. En var tom, och den andra var upptagen av fem män i mitten av trettiotalet och mitten av femtiotalet . Alla är så respektabel som min andra investerare vid Världens Slut, men inte Piero eller Renzo.
  
  
  En lång, mager man i fyrtioårsåldern, med långa gula hår och hornbågade glasögon, satt på en stol bakom ett skrivbord. Jag har aldrig sett henne förut, Ego. Jag har aldrig sett någon runt en man som innan. Och alla såg mer ut som medlemmar i kommittén, som höll på att förbereda min muntliga historia examen än arbetsgivarna av killarna som försökte steka mig, klipp Rosana hals, och nu satte mig på en tom plats.
  
  
  "Tack, Mr Carter," den blonda mannen sade artigt, som om han inte hade märkt att jag var knuffas ner i en stol, och två av samma killar kom upp på vardera sidan av mig för att hålla mig där. .
  
  
  "Som ni kan se," sade han, " vi vet ditt riktiga namn, och vad lite vi vet om dina förmågor. En av våra medarbetare här, Mr Oleg Perestov, säger att hans kollegor egon har haft intressanta möten med dig.
  
  
  En kort, skallig man med djupt insjunkna ögon och nickade bistert i Slaviska. Plötsligt namnet kom att tänka på. Han var den viktigaste människan i MGB av Ryssland till Västeuropa. Därför, min flyktig tanke om deltagande av Kommunisterna under mötena var inte fel . Men varför är ryska vapen i "båda ändar av Världen" rekvisita avdelning? En smart red herring? Eller hade du missat något viktigt?
  
  
  "Jag vet," sade han med ett leende, " jag kommer inte att tillåta dig det minsta fria rörligheten tills jag göra det tydligt att vi är på samma sida. Får jag be dig att släppa alla dina förutfattade meningar, Mr Carter?"
  
  
  Jag såg det inte som en stor punkt att delta internt i denna operation, som också är inblandade Perestov. Nu är hon också vet en Kinesisk ansikte som tillhörde Mr Fal, en medlem av den Röda Kina Underrättelsetjänsten. Jag kanske har köpt mig lite tid, så jag nickade till henne.
  
  
  'Bra.'- Den Blonda Mannen Var Glad. "Låt mig presentera mig själv. Hennes Överste är Pitt Norden, Norge, Interpol. Han placerade sitt ID-kort på en polerad stolen och nickade till mina vakter, gör det möjligt för mig att nå ut och ta den. Det var ett ego namn och foton, sin anslutning till Interpol, och, i siffror, en ego-identitet som hon känner som en av världens bästa agenter.
  
  
  "Om jag hade vetat vem du var, Carter," sade han, " skulle vi ha besparats det olyckligt torsdag kväll. På den tiden, allt vi tänkte på var att du var bara en annan medlem av den ökända kärngrupp "Världens Ände" . Och Oleg skickas de första styrkorna som han kunde komma att få information från dig. Jag misstänker att de tolkade sina instruktioner för löst, men då kommer de att kunna motivera det till högsta domstolen."
  
  
  Perestoff ryckte ogillande, och Kou Faul log mot egots förlägenhet.
  
  
  "Så snart fakta om din fly och mystiska, fortfarande olösta dödsfall av Luigi och Pepe blev känd, blev det klart att vem som helst med lite erfarenhet är att en internationell agent som Nick Carter måste vara inblandade. Men i vilken utsträckning och från vilken sida? Ditt förflutna har alltid varit oklanderlig.
  
  
  Perestoff och Ko Föl var båda nervösa i sina säten. "Perfekt från ett NATO perspektiv," Överste Norden förtydligas, och både män frös igen. — Men du kunde ha tagit en annan väg som vi inte vet. För inte så länge sedan, Sir Hugh Marsland var en relativt ärlig politiker, och Lorenzo Conti var inget mer än en film producent med en omättlig törst efter rikedom och bragging rättigheter. Chris Mallory var en oförutsägbar geni, men inget mer. Pierrot? Allt du behövde göra var att peka finger åt honom och hela Italien, höger och vänster, skulle stå för honom"
  
  
  Mitt förvånade uttryck bröt igenom min munkavle läppar, och Överste Norden var tyst en stund.
  
  
  "Jag har inte tid för en föreläsning just nu," sade han. Vi är en reform grupp av internationella krafter, och Interpol gillar det exempel, som inte CIA . Alltför smutsig, för het och för oanständiga beställningar som kommer till oss, " sade han.
  
  
  — Som jag sa, vi kunde inte vara säker på att din inställning, och vi kunde inte närma dig tills vi var säkra. Clem Andersson undertecknat sin egen dödsdom när han försökte prata med Chris Mallory, eftersom han trodde att Mallory var en enkel Amerikansk medborgare som var lurade av list Européer. Hyman sa att du var bra, men självklart kan du fortfarande spela med honom. Vår enda chans var för Miss Morandi för att kontakta dig igen.
  
  
  Så medan jag trodde att jag var i hemlighet kontrollera Rosana anslutningar i Le Fantastiskt, hon var också att kontrollera och bygga förtroende i mig.
  
  
  — Hon berättade att hon sa att du var mer än 100 procent rena och att de hade samma mål som vi gjorde: att infiltrera Trådar i Världen och försöka hitta obestridliga bevis mot dem. Men det var nästan omöjligt att ta kontakt med dig på grund av det tjocka skärm som Pierrot och hans vänner omgiven du med, " översten sade. "Vi har beslutat att skicka Rosana igen, med dödlig utgång som du vet alltför väl." Han stannade upp, som om man väntar för mig att komma igenom.
  
  
  — Du gjorde rätt i att försvinna. Hyman, på denna punkt, att sätta sin lojalitet i första hand till för dig och AH, vägrade att agera som en mellanhand, men det spelade egentligen ingen roll. Du gjorde vad vi hade hoppats på: du bröt sig in i låsta förvaringsutrymmen. Så vi satte en mikrofon på unga Hyman bil och två ego cyklar, och följt dig på ett respektfullt avstånd. Den här gången använde vi oss av agenter som var lite mer erfaren. Hans leende var charmig och uppriktiga.
  
  
  "Så, Carter, om du kommer att tro på oss och vet att vi behöver ert samarbete, låt oss veta med en nick av ditt huvud. Om du hittar några ledtrådar i detta lager, då har vi möjlighet att komma in, ta isär ego och lägga tråden i hela denna smutsiga verksamhet.
  
  
  Han nickade, making ett snabbt beslut. Om Överste Norden och ego kamrater var teman, hema verkar som att alla mina problem skulle vara över. Även om de inte var på hans sida, när jag befriade henne, att jag kunde hitta ett sätt att använda ih till vår fördel. Vakterna på båda sidor bort skämt och klev tillbaka. Vid detta möte av snabba, starka krafter, såg han rufsig, ovårdad, men hon behövde honom, och med mina uppgifter, han var nog den viktigaste personen här.
  
  
  "Underbart", Överste Norden sagt. "Först en kort introduktion". Han flyttade sitt finger från en person till en annan. Mr Carter, Kamrat Perestoff, Mr Kau Föl, Herr Bergen, Allmänt Maseratti, Överste Le Grand. Tja, vad hittade du där? Tolv ögon och tolv öron var nitad som han beskrev innehållet i två lager. Ingen tog anteckningar. De var erfarna agenter, utbildade för att lyssna och komma ihåg. Överste Norden gjort en anteckning på ett papper och gav egot till en av de maskerade hantlangare, som lämnade snabbt genom rummen.
  
  
  Han såg att jag höjde ögonbrynen och undanröja mina misstankar. "Det är bara att förbereda våra transporter så att vi kan lämna", sade han, " så fort vi får den nödvändiga godkännande och stöd från regeringen. Om det du säger är sant minst 20 procent, pierrots den politiska makten kan inte längre stoppa ego lager från att tas isär. Det är halv två nu. Om bomben verkligen går av, är det meningslöst för mig att ringa den ansvariga ministern under de närmaste fem timmar."
  
  
  "Men tid är viktigt," sade jag. "Nu kan de ha hittat dessa sovande hundar och eventuellt hålet som han gjorde i staketet för att komma ut igen."
  
  
  "Det tog dem mer än ett år att samla in dessa vapen i dessa lager," sade Överste Le Grand, en fransk agent. - Jag tvivlar på att ih ble kan flyttas till fem timmar. "Om de försöker, de kommer att falla in i vår fälla," Allmänna Maserati sagt. "Vi har våra egna observatörer vid alla utgångar, och jag har mina egna små men väl utbildade commando enhet, fri från baktala inflytande av Signor Piero Simca i vissa andra delar av universitetet ministerier."
  
  
  "Jag tror att vi kan ha råd att slappna av lite mer nu, tills timme inverkan anländer," Överste Norden sagt. Han ringde på hans skrivbord och det var en vacker blond kvinna i uniform-Interpol? En cordon ? En matsal tjänst som fungerar i hallen på standby-tjugo-fyra timmar per dag? - Vi har gjort en hel buffé.
  
  
  Förutom drycker, snacks och smörgåsar, vi hade möjlighet att komplettera fragment av min upptäckt med spridda men detaljerad information från andra källor.
  
  
  Vad allt detta har lett till är:
  
  
  "Tråden i Fred" var inte i spetsen för en grupp av konspiratörer. Det var egots egen djävulska system av förstörelse, den ultimata agera planlöst våld för en super-psykopat. Egot uppenbart att handlingen var ett uppenbart hån mot egots verkliga avsikter. Stackars Ken Lane. Han ville inte delta i denna dell på alla och skrev sitt manus som en varning om att det Tredje Världskriget. I själva verket var det en schematisk språngbräda till början av detta mycket krig, till de allra senaste massakern.
  
  
  "Dagens värld är en tunna med krut," sade Herr Bergen. "Och vänta på att någon ska blåsa upp det." Några små belastade grupper, såsom du, Sir Carter, våra egna, och ibland enda dedikerad person här och där, dela bördan av att motverka denna tändning."
  
  
  "Så långt, iller," Allmänna Maseratti sade: — " de svårigheter har skingrats, och vi har lyckats hålla ih under kontroll. Men tänk er, Mr Carter, en värld där händelser såsom att skjuta ner av en Libanesisk plan över Israel, den gamla U-2 incidenten, mordet av en ordförande, som samtidigt avlivning av diplomater, och bombningen av flygplan sker samtidigt. med fienden markeringar över viktiga platser i världen. Blanda allt tillsammans med uppror, bombningarna i Belfast, gerilla krig i Centrala Afrika, omvälvningarna i Central-och latinamerika, spänningar i Mellanöstern och i den krutdurk av Sydostasien. Vem kan stoppa detta innan det eskalerar till ett världsomfattande krig?
  
  
  "Jag varnade för Kreml att inte agera alltför snabbt," Oleg Perestov sade bistert. "Men mina varningar inte stå upp till panik och det offentliga trycket. Om ett plan med Amerikanska eller Kinesiska registreringsskyltar droppar en enda bomb över Leningrad, Moskva, eller Kamchatka, min befälhavare kommer att trycka på knappen och dra dig tillbaka till sitt skyddsrum. Mina varningar hade bara en effekt: ett inlägg i min fil säga att jag skulle kunna misstänkas för att vara en dubbel agent.
  
  
  "Så var fallet med min chef i Beijing," Ko Föl inflikade.
  
  
  Den stora konspiratörerna var representerade av Pierrot, Sir Hugh, Renzo, och Dubbar, till exempel, i denna ordning. Kanske jag ska lägga till mina sex-hungrig och önskvärt flickvän Camille och vissa Stud techs.
  
  
  "Vi kunde rekonstruera de flesta av denna tomt med Rosana hjälp," Överste Norden sagt. "Hon spelade rollen som en dubbel agent med stor risk för sig själv, men med alla hennes engagemang. Tack vare våra undersökningar och resultat, vi fick reda på hur och var det började."
  
  
  Sju av de minst sentimentala herrar som du hittar runt om i världen höll en tyst minut till minne av den avlidne flicka.
  
  
  Hennes tystnad bröts. — Tomten började i dårhuset i Sussex?"
  
  
  "Precis," Norden sagt. "Du sammanfatta det för en liten bråkdel av den tid det tog för oss. Mer än sju år sedan, Sir Hugh började visa tecken på känslomässig och mental instabilitet. Han ville inte vänta på att andra, partner eller vänner för att märka ego och kraft behandling, utan snarare gjorde det på sitt egna salvor, och skickade ett brev för att bidra till att det stor en i matematik och i Europa: R Doctor. Till Untenweiser, en oskyldig men nödvändigt bricka i spelet som " kommer då att utvecklas."
  
  
  Frågade jag henne. "Anderson Jangel?"
  
  
  "Korrekt. Dr. Untenweiser kunde använda lugnande medel och andra läkemedel för att hjälpa Sir Hugh styra hans psykotiska attacker. Sir Hugh dödande av ett call girl 1968 var en olycka, men ego inflytande säkerställs att fallet var täckt. Dr. Untenweiser gav namnet på en viss sjukdom som Sir Hugh drabbats av, och som han delar med Renzo, Dubbar, och Pierrot. Detta kallas agriothymia ambitiosa, okontrollerbar och passionerade behöver förstör nationer och utplåna alla organiserade strukturer i samhället.
  
  
  "Anderson' s AA-beteckningen," mumlade jag.
  
  
  "Det är rätt".Noorden sagt. Samma sjukdom som alltid drivs Sirhan Sirhan, den Olympiska mördare, och så många andra. Men den här gången, sjukdomen hade slagit rot i en man med både politisk makt och prestige. Även en patient som person. Han var villig att vänta en lång tid och försöker att samla de allierade han behövde, och några år senare gjorde han.
  
  
  Under tiden, Sir Hugh, antingen som en belöning för hans behandling eller för personlig säkerhet, arrangerade för Dr. Untenweiser att bo i sitt eget sjukhus, Easeful Hektar. Detta är den mest lyxiga plats för nervösa besvär, främst från droger och alkohol, som du kan tänka dig. I början av 1970-talet, Camille Cavour var det som en patient efter ett nervöst sammanbrott när hon gick från gatan prostituerad till filmstjärna. Kanske var det en olycka.
  
  
  Nyckeln var samtidig ankomst av Renzo, då en allvarlig nervöst sammanbrott, då Stud Mallory, då en ego-nya sex-månaders binge, och Piero Simca, inkognito, då ett självmordsförsök som skulle ha varit en framgång.
  
  
  Alla tre drabbats av samma progressiva agriothymia av ambition, förvärras av det faktum att de ansåg sig vara ett legitimt missnöje mot samhället. Renzo lidit genom förlusten av sin ädla status och förlust av sina stora egendomar, något som miljoner från hans filmer kan aldrig helt och fullt rätta. Studds trodde att de stora studior och den AMERIKANSKA regeringen hade tagit bort några av sina patent för att en del av hans ego-drivna elektroniska uppfinningar. Pierrot, den mest synliga runt tre, har samlat förödmjukelser sedan barndom på grund av hans små.
  
  
  Möjlighet infördes Sir Hugh att de andra under ett av hans besök där som rektor. Emu hade nog diagnostiska anmärkningar på kort av tre män. Dessutom, vi kan bara lägga till några gissningar till detta. Men det verkar rimligt för oss att de få veckor de tillbringade tillsammans där, de ordnade en "Ström av Ljus" tillsammans .
  
  
  Pierrot verkade ta en mer ledande roll än Sir Hugh, men det var inget argument från Egot. Tillsammans hade de alla är nödvändiga för internationella kontakter, men Pierrot var fortfarande slickar hans väg till toppen. Och det var viktigt när de kom till den rekvisita som de ville låna. Som för de vapen själva, de används dubbel-och trebäddsrum med agenter från olika länder, från smugglare till pengar-hungriga förrädare. För tolv miljoner dollar, kan du köpa en massa valpar. Renzo s studios och Ego position i filmens värld gjorde hela projektet på riktigt. Men Studds, som såg ut som en upptågsmakare på utsidan, var på något sätt en hörnsten i båda ändar av Världen. Det var bara tack vare ego tekniska know-how som datorn kan programmeras och drivs."
  
  
  "Därför, mina kära Nick," Överste Le Grand sade, " de har utrustat riktig rekvisita, flygplan, stridsvagnar, kanonbåtar, den Brittiska ubåten Tumlare, med samma fjärrkontroll som Studds så briljant visat att du på sin miniatyr-fältet, målar."
  
  
  "Denna information vidare till oss, din Mr Gilchrist," Allmänna Maserati sade — " den som inte är så långsam, eller så energisk som han verkar."
  
  
  "Och han är ett geni själv som kommer i närheten av att Chris Mallory' s talang när det kommer till dator elektronik," Perestov sagt. "Vi försökte att få det en gång, men tyvärr misslyckades vi."..
  
  
  Händerna på väggen visade klockan att det bara var klockan sju.
  
  
  "I en och en halv timme," Överste Norden sade, " vi kommer att kunna få nödvändiga tillstånd via telefon. Allmänt Maseratti kommer att fortsätta att göra detta, eftersom det vid denna nivå, naturligtvis, detta är en fråga för den italienska regeringen."
  
  
  "Enligt Signor Carter' s rapport," den allmänna sade, " jag kommer att ta sitt fulla ansvar och kräva omedelbara åtgärder. Muntligt samtycke är tillräckligt, och det tar bara ett par minuter. Jag föreslår att vi går vidare till den slutliga planeringen.
  
  
  Överste Norden talade några lugna ord till intercom.
  
  
  "Faktiskt", sade han. "Men först, rapport om övervakning av lagret. Mr Hyman är nere, och han beordrade emu att ansluta sig till oss. Han vände sig till mig. "Han var mycket vred, när han fick reda på att vi "lånat" du, så han mjuknade hennes ego lite genom att anförtro emu-med vår observation inlägg."
  
  
  Hyman kom in i rummet och ställde sig bredvid mig. "Jag är ledsen, Ben... Nick," sade han. "Dessa människor inte berätta förrän det var över. Men jag visste vilka de var och vem du var, så var jag tvungen att jobba med dem."
  
  
  "Det spelar ingen roll," emu berättade för henne.
  
  
  Han vände sig till bordet i ett semi-militära pose. "Ingen rörelse som skulle kunna tolkas som att flytta energi från depåerna, sir," rapporterade han till Överste Norden. - Minimal Regelbundna morgonen arbete. Mat lastbilar för studio förnödenheter och liknande. Dessa människor slutat att titta på när de lämnade platsen, tillräckligt långt bort för att ih kunde inte ses, men de hittade inte något mer dödligt än en mjölkflaska i dem."
  
  
  "Mycket bra", sade Översten. — Hur är det med hundar och hålet Carter gjorde att fly?"
  
  
  "Jag har följt denna plats genom min night vision devices, sir," Hyman sagt. "De inte hitta hundar till tre på morgonen. När detta hände, var det en hel del högljudda kommentarer, och en av de vakter gjort någon form av rapport. De kollade inte staket, som någon förnuftig väktaren skulle ha gjort direkt. Men strax efter soluppgången, denna plats misstag upptäcktes av en vaktpost. Det fanns en hel del att skrika igen, och Odin runt män rapporterade att det på området telefonen. Det var en man som fast staketet i femton minuter.
  
  
  — Den fortsatta utvecklingen?" Översten frågade. "En viktig person i bilden?"
  
  
  "Bara Stud Mallory, sir," Hyman sagt. "Men vi vet att han alltid kommer vid sex, halv sju för att spela med sina datorer och maskiner, oavsett hur full han kan ha varit natten innan."
  
  
  "Vi hoppas kunna släppa egot från sitt hektiska schema snart," Överste Le Grand sade torra.
  
  
  Då vi har arbetat med den viktigaste frågan: hur, när, vad och vem de ska attackera.
  
  
  Allmänt Maserati elite commando enhet hade varit på standby för en timme.
  
  
  Det är inget problem på denna sida. Problem uppstod när alla hotell deltog i spelet, och alla som befälhavare.
  
  
  Överste Norden var tvungen att gå upp för att upprätthålla ordningen.
  
  
  "Jag behöver inte påminna er, mina herrar, att jag är befälhavare," fräste han i en soldatens röst. "Vi sätter inte på en reklam visa här, antingen för någon personligen eller för ett specifikt land."
  
  
  Sorlet av godkännanden kan höras överallt.
  
  
  "Allmänt Maserati, naturligtvis, vill leda sin enhet," översten sade. — Jag går med honom." Helt motsvarar mina position som en Interpol officer. Mr Hyman, som innehar den tillfälliga placeringen av Kommunikation Officer, ansluter sig till Mr Carter som en länk. Det är allt.'
  
  
  Han knackade i bordet för att överrösta ljudet av protest, bland annat mitt.
  
  
  "Om vi ska ses tillsammans i en sådan operation," sade han,"vi kommer att vara vår organisation." Mr Carter, du glömmer att du fortfarande är efterlyst för förhör i mordet på Fröken Morandi-museet. När vår ort i Ryssland är klar, kommer det att bli lätt för att klargöra, men inte innan.
  
  
  Vi var tvungna att gå med på detta.
  
  
  "Dessutom", tillade han, att göra situationen mer uthärdlig — " det skulle vara dumt att förlora vår största gruppen i denna första stora operation. Jag vet inte vad som kan gå fel, men det är farligt att underskatta våra motståndare. Om något går fel, kommer det att finnas minst fem av oss kvar. Sex, om vi pratar om Mr Carter som ansluter sig till oss.
  
  
  "Räkna med mig", sade han för snabbt.
  
  
  "Om jag inte är här," sade Överste Norden, " ledarskap kommer att gå till en Kamrat Perestov." Så jag bara fann mig själv under befäl av en rysk MGB officer .
  
  
  "Allmänt Maserati," Överste Norden sade, " jag tror att du kan ringa nu."
  
  
  En italiensk officer uppringda numret och pratade med en högt uppsatt tjänsteman runt Försvarsdepartementet. Han ringer upp ett annat nummer, denna gång för tjänstemän vid Ministeriet för Utrikes Angelägenheter i ryska Federationen.
  
  
  "Vi går ut", sade han. "Överste Norden, Mr Hyman, kommer du gå?" Andra : adjö.
  
  
  "Jag föreslår att ni sprider," Överste Norden sade, " och göra så mycket av ditt normala arbete som möjligt. Nya objekt kommer att meddelas inom kort.
  
  
  Sedan var han borta.
  
  
  "Jag får se dig på mitt hus," Hyman sagt. — I det ögonblick du är säker på att jag kommer tillbaka." Naturligtvis idag klockan åtta. Oroa dig inte. Jag ska hålla ett öga på henne.
  
  
  På väg hem i taxin, hon var köpte en billig transistor radio. Han lämnade henne sin komplicerade enheten till Hyman. Pinelli flickvän satt i en gungstol i vardagsrummet och gav mig en busig leende som hon förmodligen sparat för en sen natt baksmälla.
  
  
  Henne, gick till hennes rum och bänkpress på hängande säng i en avslappnad yoga pose. Radion drivs på Romerska nätverk.
  
  
  Det var den vanliga morgon, ljus, musik, program med femton minuters house tips innan en annan musik-programmet startade. Han beräknade att det skulle ta Norden, Maseratti, Hyman, och en grupp kommandosoldater tjugo minuter att nå studio, och sedan en halvtimme till två timmar innan nyheten bröt.
  
  
  Rivnenskaya en timme och trettio-sju minuter senare, nyheter bröt.
  
  
  "Professor Piero Simca, en senator från Colle di Val d' amore, kallas det som mest direkt invasion av personlig frihet, eftersom fascism," Poe sagt. Det fördömer sök Lorenzo Conti s studio i morse av en militär enhet av Allmänna Giulio Maseratti, tillsammans med Interpol Överste John Norden. Senator Piero Simca talar här och nu..."
  
  
  Då pierrots röst, förvånansvärt låg som någonsin för en liten ego, var hånfulla och triumferande.
  
  
  "...på morgonen läsa i de mest brutala och totalitära vägen, " sade han. "En sökning som inte är exakt Rivnenskaya ingenting, men har avslöjat något mycket viktigt. De visade godtrogenhet av våra militära ledare och deras oförmåga, även efter trettio år, att bryta ut runt den långa skuggan av diktaturen. Nen visar den uppenbarelse som de förment opolitiska Interpol organisation som sysslar med Della visar sig vara inget mer än en korrupt polis. Det skulle vara intressant att veta om Överste Nordens personliga bankkonto, ingen tvekan i ett annat land, var inte fyllas på med en viss mängd dollar i Kalifornien, eftersom denna åtgärd av betalningar direkt strider mot de intressen italiensk film."
  
  
  Sedan gick han tillbaka till arbete, rapportering pierrots kräver att den norska regeringen omedelbart återkalla Överste Norden. Han krävde också att de Allmänna Maseratti att bli tillrättavisad och degraderas. Inte en enda kontorist runt Försvarsdepartementet eller Inredning-del-erkände att sanktionera de åtgärder, men det var den politiska verksamhet som vanligt.
  
  
  Han stängde av radion, fyllt upp sin ammunition och andra saker som han kan gömma i sina fickor, och på väg till Hyman hus. Nu när nyheten var i luften, Hyman var förmodligen hem.
  
  
  Han fick det bara fem minuter innan jag gjorde det, och se på hans ansikte när han öppnade dörren hade lite att göra med sin vanliga glada leende.
  
  
  "Det var inget där, Carter," sade han.
  
  
  "Men jag har sett det, dessa öppna lådor, och jag har även sett ett runt dessa kärnstridsspetsar," sade jag. "Fan, Hyman, du tror inte att jag gör upp hela den här historien, gör du?"
  
  
  "Allt jag vet," sade han,"är att jag åkte dit med Maserati, mimmo av Conti vakter, och det var ingenting alls i dessa lager."
  
  
  "Kanske de städas upp det senare", sa jag.
  
  
  "Vi hade femton personer med kikare runt staketet," Hyman sagt. "Från det ögonblick du vandrade på, tills att commando enhet promenerade i."
  
  
  Så du har blivit lurad att dölja allt, tänkte han högt. "Kanske de gömde ego i några oskyldiga prop. Min Gud, vilken typ av sökning var detta? Förskolebarn leker någon form av sökning spelet?
  
  
  "När jag sa att" ingenting, " jag menade inget, 'Nick," sade han, mer avslappnad nu. "Jösses, bara ett tomt rum och en bar, lite dammiga golvet. Men inga tecken på att flytta något större än kapseln. Omröstningen gillar detta, Nick.
  
  
  "De lurade oss," sade jag. Dess sel för att gå vilse i dina tankar. — Jag borde ha kommit med.".. men det är för sent. Jag måste få henne tillbaka.
  
  
  "Ingen chans, Nick," Hyman sagt. "Conti har förlorat övervakning av hans studio, och Carabinieri har ödmjukt bett ego att vara värd för två hundra av de flesta väljer du säkerhet personal som redan letar efter Jerry Carr. Ingen chans till."
  
  
  "Då ska jag få henne att odina."
  
  
  "Nick, du är inte den populäraste personen i Rime," Hyman berättade för mig. "Du kallades fango, som betyder "skit", efter de Allmänna Maserati. Överste Norden fortfarande tror att du har hittat något. Den andra är på möte just nu för att besluta om att kasta dig till vargar eller håller du tyst om vår organisation.
  
  
  Jag släppte ut mina känslor när jag tänkte på denna organisation, som ingår i en rysk och en röd Kinesiska, som hade att besluta om att lita på Nick Carter. Det är osannolikt att ih: s beslut kommer att vara styrd av något så vagt och varma känslor. Å andra sidan, var de tvungna att hålla med mig. De hade en hel del bevis för att visa att Tråden i Fred projektet var ett stort hot, en tidsinställd bomb som behövs för att kunna desarmeras. Och han var den enda person som såg projektet från insidan och ut.
  
  
  Han kom ihåg att han inte bara såg och rörde tangenterna, men också osynligt och outplånligt märkta ih med sin speciella knubbig penna.
  
  
  "Jag behöver en kol-yttrium-scanner", sade jag. "Som radio som gav det till dig, men med en viss atom vikt. En sådan sak borde vara tillgängliga vid våra universitet eller i statligt vetenskapliga institutionen.
  
  
  "Jag ska göra eller när kommissionen beslutar om de fortfarande vill ha lita på er med en yo-yo, än mindre en så bra scanner," Hyman sa mjukt.
  
  
  "Var är de som håller i detta möte?" — Vi har ingen tid att förlora, Hyman. Jag kan be ih mig själv och förklara mina skäl till dem. Perestov kommer att förstå.
  
  
  "De kallar oss, inte tvärtom," Hyman sagt. "Jag är ledsen, men det är sant. Jag vet inte var de träffas, jag har aldrig klättrat så högt i den här klubben. Jag vet att det inte är på det Flotta kontoret där de var i morse.
  
  
  Jag tänkte på det medan Hyman gjort en enkel snabbkaffe. Jag tog en klunk av vätskan som han placerade framför mig i en sprucken kopp. Jag visste att jag hade sett nycklarna, men det verkade inte vara någon mening med att fortsätta säga det tills jag såg den gröna färgen, mot pierrots inflytande.
  
  
  Telefonen ringde. Hyman upp sitt ego.
  
  
  "Ja," sade han.' Jag försöker att få flin tillbaka på min pojkaktiga ansiktet. "Där?.. Tja, här är vi."
  
  
  "Du är fortfarande i denna dell, Nick," sade han till mig. — De ska ha ett möte på villa på via appia. Maseratti och Norden är inte där, men Maseratti s ersättare var, och de röstade på dig. Den nya Interpol officiella, som fortfarande är under Perestov direkt överinseende, röstade mot. Du hade Perestov, LeGrand, och Co Falla på din sida. Bergen, finansministern, röstade mot det. Slutsats: du behöver inte en andra chans.
  
  
  Vi lämnade huset och spelade ego spel med Peugeot medan han fortsatte att prata. På den tiden var viktigare än säkerhet. Han körde som en galning genom trafikstockningar i Rom, som redan var full av galna förare. Mindre än femton minuter senare, vi skrek till ett stopp på uppfarten av den gamla villan. Den gamla porten svängde öppen och smällde igen bakom oss.
  
  
  Det var en kort, allvarligt möte som inte har samma positiva kamratskap som föregående session. Jag fick veta att jag var används endast för att jag representerad det sista hoppet, inte för någon särskilt trodde på mig eller gillade mina blå ögon.
  
  
  Jag introducerades till Stora Capone, den italienska polisen som ersatte Allmänt Maseratti och Senor Sousa, misstänkta portugisiska naval attaché vid Interpol. Mötet leddes av T. Perestov.
  
  
  Jag förklarade för dem att jag hade ingen förklaring, men bara en förhoppning. Han visade dem sin signatur penna, och Perestov nickade. Ego: s egna medel som används för ett liknande trick. Jag berättade för dem om den scanner som jag behövde, och Monet skickat en budbärare till fysik institutionen för Alfa Romeo-Universitetet i Rom med en klagan siren.
  
  
  "Om det är en bra produkt", sa jag, " jag kan hitta min taggar inom en tre mils radie. Just nu är det mindre än hälften som avståndet från Conti territorium, så att vi kan börja så snart som denna sak får här. Vi behöver en topografisk karta för lokala koordinater.
  
  
  Det var lite allmänt prat tills vi hörde sirenen skrik, signalerar att Alfa Romeo återvänder. Miljardären hade en detaljerad karta över nordvästra delen norr om staden. Det var som låg på bordet i en ovikt form, ändarna hänga ner på båda sidor. Han stod över henne med en penna i handen, en undersätsig man i uniform med en taggig mustasch som en gammal, försiktig katt redo till våren.
  
  
  Polismannen gav mig en lånad telefon från fysikum. Det var nästan identisk med den enhet som hade känt henne från mina övningar på huvudkontoret. Hennes ego justerat henne till en excentrisk kombination av element, förklara hennes handlingar.
  
  
  "Det måste vara en ovanlig kombination, annars kommer det att peka på någon med ett fluorescerande armbandsur." Över det! Det är upp till er att rösta!
  
  
  Långsamt, vände jag på mätaren och fick reumatism från den vibrerande nål på längdskalan. Låt Hey lugna ner sig innan du lämnar enheten till Miljardär. Perestov tittade över min axel, andas hårt.
  
  
  Den italienska drog en rak linje över kartan. Jag satt i den omfattning latitud och läsa ett annat nummer.
  
  
  Monet målade en andra linje som korsas den första på en punkt mellan de två rektanglar på kartan markerade Conti lager som hon hade besökt, de lager som Allmänt Maseratti hade invaderat och fann den tom.
  
  
  "Det är ett dumt skämt," Herr Bergen sa disgustedly. "Carter är på vä sida, och han håller oss tillbaka. Någon galen person kan vrida denna scanner för att få de platser som de redan vet. Detta är helt värdelös.
  
  
  "Jag tror inte att enheten är trasig," Överste Le Grand sagt. "Jag läste det, de är de nummer som finns på den disken som Mr Carter som nämns." Stora Monet såg mer ut som en fet, klok katt än någonsin.
  
  
  "Mr Hyman," sade han. "Du och Löjtnant Gismondi båda var det. Du säger att du inte kan se eller höra något ovanligt under din klocka, ingenting annat än den vanliga spänningen när hundarna var att sova, och sedan när en överträdelse i hägnet upptäcktes. Berätta för oss igen . Steg för steg, utan att missa något."
  
  
  Hyman talade om för mig exakt vad han hade sagt till mig, men när han försökte stoppa de Stora tvingade Ego att fortsätta tills Stud Mallory kom.
  
  
  "Jo, han körde i en Mercedes med en driver," Hyman sagt. "Jag gick ut runt bilen och gick in på den tekniska avdelningen, en byggnad som ligger i hallen mellan den administrativa byggnaden och lager. Sedan hörde jag henne surrar, ni vet, som när du slår på den förvärmda system. Och de flesta Amerikaner gör det på Mars under förmiddagen. Det är allt."Löjtnant Gismondi," den stora sagt.
  
  
  Löjtnant började från början, men Monet avbröt honom.
  
  
  "Som surrar var efter Mallory kom," sade han. — Hörde du det också?" Tänk noga.'
  
  
  "Ja, sir," Löjtnant Gismondi sagt. "Ego var tydligt, men..."
  
  
  Innan någon annan han visste vad det var Miljardär tänkande. "Hiss", sade jag. "Hela jävla golvet är nere. Odin på de tekniska resultaten av den stora geni av Mallory Besättning." Stora Monet log i samförstånd.
  
  
  "Det är som en teater, antar jag," sade han. "Golvet som går upp, golvet som går ner. Allt detta är en del av ih illusoriska världen. Och det enda beviset är ett svagt brum, som kan vara vad som helst. Då egot är stort kattdjur flin försvann.
  
  
  — Men hur ska det hjälpa oss?" "Efter den första fiasko, jag kan inte tillåta det nya stridsspets för att ange lokalen, Renzo, för en inspektion. Min egen Carabinieri skulle inte ens låta mig passera genom"Moskva-gate". Och Pierrot är att organisera en protest mars.
  
  
  Alla ansikten var dystra, tills den feta Stora smällde till honom i pannan med handflatan, som ett barn som försöker lösa en gåta.
  
  
  "Vi kan inte gå in genom landet," sade han. "Vi kan knappast komma ner från luftprover. Men det är nog korridorer under jorden för att bygga en motorväg. Ingen känner alla katakomberna Rim, tunnelbana körs få av nitton århundraden. Men jag känner henne, Guglielmo Millione, bättre än någon annan levande varelse, eftersom jag alltid går det att följa tjuvar att ih ' s lair. Ta en titt här.'
  
  
  Han böjde sig över kartan och snabbt drog linjer med en penna, ett rutnät av svängar som gick samman, korsade, konvergerade, och avvek igen. Två gått igenom dem bara under de två korsande linjer av våra scan.
  
  
  Jag är en idiot för att inte ha tänkt på det direkt, han skällde ut sig själv som han tog hölster för sin revolver från stolen. — Det är mycket troligt att detta är det sätt som de levererat sin topphemligt material. Mallory också byggt upp ett lager med ett våningen, hiss som går ner i katakomberna och upp igen om så önskas.
  
  
  — Vad ska du göra när du får det Stora?" 'Vissla en melodi? Vi är fortfarande mot olägenheter som hänför sig till oförmåga att överföra en stridsspets det." "Ta tailor," erkände han. "Jag vet inte. Men jag ska göra något. Kanske ska jag blåsa upp det för alla, inklusive mig själv."
  
  
  "En anmärkningsvärd offer, Stora," Perestov sagt. "Och helt och hållet i den gamla Romerska traditionen. Men inte praktiskt. Alla dessa kärnstridsspetsar tillsammans kan leda till nästan samma explosion som olyckan som vi försöker undvika."
  
  
  "Jag kommer med dig," sade jag. "Inte i ande av den antika Romerska värderingar, Kamrat Perestov, men eftersom jag vet att mina vapen. Jag kan skilja en nukleära vapen från en icke-användning av kärnvapen, och sedan göra en gruva runt flera konventionella. Detta kommer att ge brandkåren rätt att gå in i studion gates, Stora. Och sedan dina underordnade kan vara redo att lämna över vad vi behöver så snart som de får i det och hitta dolda "båda ändar av Världen" ammunition .
  
  
  "Röst och reumatism," sade den Stora, klappa mig belåtet på axeln. "Du går framåt, Signor Carter. Gismondi, ordna ett brandlarm team och montera Gilio bekämpa enhet att följa honom. Detta kommer att innebära rehabilitering för honom innan Pierrot kan court-martial ego.
  
  
  -"Om Nick går," Perestov sade i en ton som brooked inga argument, " jag ska gå med henne." Jag bara röstade för honom eftersom han är vårt sista hopp. Jag kan fortfarande inte lita på honom för att ha ett lager fullt av sådana vapen."
  
  
  -"Jag är rädd att jag kommer att lägga min stackars kropp till ditt hem om Perestov kommer," Ko Fal sa. "Jag tror inte mina överordnade att godkänna om jag skickar en Amerikansk och en rysk tillsammans. Även under din klocka, Stora.
  
  
  Stora Monet kämpat för att behålla sitt lugn, och Em lyckats.
  
  
  — Är du säker på att du inte vill vara tillsammans med Carabinieri, ridande polis och en polis band?" "Så det är bra. Vi kommer att fira med dig. Men det är allt. Kan vi komma in i uncharted katakomberna precis bakom turistattraktioner i St. Petersburg. Galikste. Låt oss gå.'
  
  
  Det var bara en kort bilresa från Pulverisera, där var vi kvar med en polisbil. Stora Millione ledde oss mimmo ett berg av gamla cykel vraket till en smal ingång.
  
  
  "Korten är utanför", sade han,"och jag har dem i mitt huvud." Han dök, och vi följde. Passagen ökat och de stora ficklampa vidare visade rader av stulna bilar, de flesta av dem isär för delar säljs på tjuvar marknader, men några av dem var fortfarande i gott skick.
  
  
  Stora Schell är framåt. Hennes skal är uppriktigt bakom honom, jag vet mycket väl att Perestov är uppriktigt bakom mig med en tjeckisk pistol i höger hand. Bakom honom är skal Ko Snorres, som bär på en Amerikansk automatisk pistol, Vietnam litet bidrag till den Kinesiska arsenal.
  
  
  "Ytterligare en halv timme," Stora Monet sagt. "I början, vi har något att frukta från samhället i vanliga tjuvar, så vänner, vara försiktig."
  
  
  Vi gick i tystnad. Tio minuter senare, Monet slagit på dimmer på sin lampa och började gå långsammare. "Nu," sade han, svarvning, " vi är mindre än två hundra meter från Conti landar. Jag föreslår att du iaktta största försiktighet. Han talade italienska, som var det gemensamma språket för vårt uppdrag. I italienska ordet försiktighet består av tre stavelser: prudenza. Stora Millionnet hade ännu inte avslutad när ett högt och rungande duns kom från bakom två grindar som spärrade hade kollapsade framför oss och bakom oss. Vid samma tid, våra små slutna utrymmet fylldes med bländande vita ljuset. "Jag tror," Pierrot sade i en baryton röst, " att rätt uttryck för detta är de som råttor i en fälla."
  
  
  
  
  Kapitel 8
  
  
  
  
  Vår låst rum i katakomb tunneln såg ut att ställa till några underjordiska tortyr scenen. Varje detalj var knivskarp, men utrymmet på var som svart och ogenomtränglig som en grop.
  
  
  Cerro-brun sten och jordvallar med spår av orange och rött. En hög av stulna däck dragit som ett altare under nisch runt gamla ben. En helt ny chrome bil lyste i hörnet bredvid kylargrillen.
  
  
  Stora Monet sköt två öronbedövande bilder från hans automatisk pistol. Perestov, Co, Fal, och hennes undvek rikoschetterande kulor som träffar järnstänger.
  
  
  "Sluta," Perestov som beställts. "Kan du vara snäll och komma ihåg att jag fortfarande äger du?"
  
  
  Sir Hugh ' s röst ljöd, med hånfulla skratta av en engelsk squire.
  
  
  "Med Stud är virtuositet, du kan knappast tro att dessa organ är källan av våra röster", sade han sarkastiskt. "På dells sig, vi sitter mycket bekvämt i Renzo kontor, tittar du på stängd-circuit television." Avskräckt, Stora Millione lägga undan sina vapen.
  
  
  "I några sekunder," Sir Hugh fortsatte, " du kommer att behandlas med en momentan, luktfri, kort — verkande men effektiv gas. När du somnar, dessa människor kommer att flytta dig till dessa mer trevliga rum för förhör, som mycket väl kan bli mycket mindre trevliga.
  
  
  "Håll andan" Perestov beställt, men han var för sent och hade redan glidit på det dammiga golvet. Det var det sista jag mindes innan Eugene vaknade på Renzo rum.
  
  
  Det första jag såg var en vägg täckt med silke gravyrer.
  
  
  Andy Warhol och bilder av Marilyn Monroe. Jag trodde att det var en hallucination, tills jag såg bekanta ansikten, Renzo, Studds, Sir Hugh, och Pierrot, som sitter på andra sidan rummet, och bredvid mig, bunden till händer och fötter så noggrant som hans, Stora Monet, Oleg Perestov och Co Falla.
  
  
  "Ni är fyra förlorare," Pierrot sa till oss när vi hade alla kommit att våra sinnen. "Så löjligt och patetiskt som världen själv, som, som du uppenbarligen rätt gissat, vi kommer att förstöra. Ett sjukt och ruttet civilisationen, och du tjänstgjorde som väktare av avlopp — en uppenbar symptom av sin svaghet.
  
  
  "Denna sista lilla konferensen," sade Sir Hugh, " är för våra nöjen bara. Den Vereldeinde web tragedi, den största skådespel i mänsklighetens historia, som vi har meddelat, utan att överdriva, är att det saknas en publik."
  
  
  "Det går utan att säga," Renzo förklarade — " att den verkliga flödet av världen är inte i filmen med samma namn. Detta är helt absurt, även av min överseende standarder. Men alla fyra av oss är showbiz människor, och vi är lite ledsen över att vi inte får en relation med publiken."
  
  
  "Så när fyra av världens bästa poliser runt du föll in i vår fälla," Studds Mallory sa med ett stort leende, hälla sig fyra fingrar av whisky från en karaff kristall, " vi tänkte att ni, vår publik, var en fånge i publiken. . Tack omröstning."
  
  
  De psykopater ' patologiska behöver för en publik del var en svaghet som ofta ledde till ih: s undergång. Men öppet just nu, jag såg inte ett bra sätt runt detta möte. Mina kamrater var hårt bundna, och på vardera sida om soffan fanns två bastanta säkerhetsvakter ca sex meter lång, vapen dragna.
  
  
  Pierrot måste ha märkt att jag tänkte längs dessa linjer, eftersom han reagerade. "Din säkerhet detalj, Mr Carter," sade han, " är Indonesiska. De är sammanlänkade av lojalitet, som endast kan erhållas genom höga löner. Och dessa senaste avslöjanden är, tja, inte chockerande, eftersom de inte förstår engelska alls. Inga Kinesiska, antingen, Mr. Ko, Foul. "Skjuta oss, då vi kommer att dö," Stora Capone sagt. "Vi vet att din plan, och det finns andra som ego vet. Kanske kommer de att lyckas där vi misslyckades.
  
  
  "Jag tror inte det," Pierrot sagt. "Allmänt Maserati är i rättssalen i husarrest och väntar på en utredning. Troligtvis kommer det vara en militärdomstol. Om era kroppar hittas efter studio säkerhetsvakter sköt dig själv-försvar, vi kan sätta den sista spiken i din kista... dessutom är vi nu talar om vår underhållning, och inte om att möta dina prioriteringar. Jag ska be Sir Hugh att börja berättelsen, eftersom planen är verkligen emu."
  
  
  Sir Hugh lutade sig framåt, elegant klädd, perfekt för alla casting director, en älskvärd, vänlig men effektiv engelsk affärsman.
  
  
  -"För ungefär fem år sedan," sade han i en lätt, samtalston, " allt detta nådde sin kulmen när jag blev medveten om mina nervösa tillstånd. Svimning, förvirrad tal, tillfällig förlust av minne, och så vidare. Men vad som var ännu värre var att hans tendens att låta saker och ting komma ur handen och göra en röra när han var fångas upp i sina känslor.
  
  
  Jag kände mig alltid som om jag var tvungen att få delta med en anställd hora till exempel en eller två gånger i veckan; det enda vettiga sättet: inga kalla folksamlingar, bara explicit upp och ner. Men hennes hotell behandlade dem lite grovt från tid till tid, så jag var tvungen att betala lite extra. Men saker och ting blev ännu råare, och en god natt hon var nästan bokstavligen lurade av dum bitch ' s bröst. Det kostar mig en massa pengar för advokater, vänner, i vissa ministerier och så vidare för att komma runt detta. När det var över insåg jag att jag behövde läkarvård.
  
  
  Att den största lyckan i världen, när det upptäcktes av Dr Untenweiser. Han hittade rätt läkemedel för att kontrollera mina nerver och sadistiska utbrott. Under flera sessioner på soffan, han fick mig att inse att vad var det egentligen som händer med mig var fel, sägs det, och en hel del av onormala saker. I alla fall, det är inte något som jag inte kommer att kunna leva ett bekvämt liv med med rätt behandling. Och han hade helt rätt. Under åren som följde, var det inga uppenbara problem, utom för ett litet misstag när den olyckliga flickan var kvar döda. Men hennes var förhöjda i världen så att allt var prydligt sopas under stolen.
  
  
  Men vad jag inte kunde förklara, min käre Dr Untenweiser, "sade Sir Hugh, som i förbigående, som om han pratade om en hudutslag," är att jag saknar min gamla destruktiva nöjen, och jag behöver något stort, något globalt, för att ersätta dem. Det var då som Renzo, Dubbar , och Piero dök upp på scenen, i den ordningen. Renzo?
  
  
  "Sir Hugh hade Dr. Untenweiser i sin privata klinik," Renzo sagt. Egot och berömmelse spred sig snabbt i informerad cirklar runt utomhuspoolen. Hon själv drabbats av en olycklig typ av nervöst sammanbrott, och lider också av samma våldsamma utbrott som Sir Hugh tänkte att så farligt att hans bild. I mitt fall, det var pojkar. Och nu en skör tonåring med ansiktet på en Botticelli kerub uttryckte sin otacksamhet och dog av peritonit, som han ådragit sig på grund av en brusten ändtarmen, hennes ego såg Easeful Hektar Kliniken som en plats att koppla av medan ett fåtal affärer vänner tystas ner ärendet. '
  
  
  Även han talade med uppenbara likgiltighet av en galning.
  
  
  "Mina vänner försäkrade mig att Dr Untenweiser inte skulle störa några doser av kokain som jag, som den stora Sherlock Holmes, behöver från tid till annan för att förverkliga min kreativa förmåga. Och detta var ett ytterligare incitament för mig att gå till denna klinik. Till min stora förvåning, hon hittades i denna klinik av en enastående kollega i filmens värld och din landsman Mr Carter, Chris Mallory.
  
  
  "Jag åkte dit för att ta en paus från spriten," Studds sa glatt till Mallory. "Inte för att hennes alkoholiserade, nr. Men en gång i en stund, en eller två gånger per år, detta nonsens bara glider runt min rta. Då ska jag göra lite galna upptåg, och jag har att vänta igen för att komma runt knuten igen. Den här gången var det hennes sista Oscar; de kallade det Mallory ' s comeback, som om jag aldrig varit där. Hon åkte till Mexiko, till en fin horhus. Hon började dricka whisky, vilket för mig är som att inte dricka. Men när jag bytte till tequila, jag gjorde några trick med fyra av dessa horor på en gång. Hennes är också en sex programmerare. Dessa dumma Mexikanska horor inte ta order från mig, och jag använde en runt dessa gamla rakhyvlar för att få ih runt omkring mig. En av dessa tikar togs till graven, och de andra kommer aldrig att gå igen. De andra var också något som påverkas. Men du kan köpa allt i Mexiko, så jag köpte mig ett alibi. Men jag hade en känsla av att det var dags att ta en paus igen i en något svalare miljö. Såldes hon på ett plan till Sussex, där kom det alla tillsammans."
  
  
  "Han var en gång, någonstans i Afrika,"Pierrot fortsatte:" under pseudonymen " Charles Stratton.' Han valde det namnet eftersom det var namnet på den berömda allmänt "Lilla Tumme". Han var fysiskt utmattad av uppdrag i centralafrika. Det var en stor framgång, även om det inte är helt säker. Som mina vänner här, jag har en viss förkärlek för lyx och överflöd. Innan situationen var löst, det fanns många uppseendeväckande mord på vita jordbrukare familjer. Newshistorier på förstasidorna om tortyr, våldtäkt av barn, utvinning av tarmar, i vissa fall barnen har ätit öppet framför sina föräldrar. Jag skulle fortfarande ha gått direkt dit om Fn hade bett mig att göra, utan mer för att gå med i dessa små grupper, än att reda ut problem."
  
  
  "Detta Pierrot," Dubbar röt, " gör alltid vad han vill.
  
  
  Pierrot log och fortsatte: "Från tid till tid, Sir Hugh besökte hans klinik, Easeful Hektar, för att kontrollera konton, se hur han höll på att behandlas av Dr Untenweiser och leta efter information som skulle kunna hjälpa till Emu i ego mail verksamhet", sägs det. Inte utpressning, men kunskapen om, säg, sodomi av en framstående adelsman kan hjälpa en emu med ett nytt namn, skulle inte det?
  
  
  Sir Hugh snabbt hackad min pseudonym, fick reda på ih filer av två andra själsfränder i Renzo och Studse, och förde oss samman. Mycket i hemlighet i min personliga vinge för en serie av möten som ledde till en Ström av Ljus-projektet .
  
  
  "Men det var Pierrot som verkligen sätter ihop allt," sade Dubbar. "Skräddarsy ta det, Pierrot, vi var alla vackert sliten innan din inkomst, annars skulle vi inte ha varit." "Låt oss bara säga att vår kompetens kompletterade varandra," Pierrot sa blygsamt. "Vi alla, medvetet eller omedvetet, längtade efter en attack på den anläggning som kan skada oss. Jag blev straffad genom att bli utskrattad på grund av min längd. Renzo förlorade sin arvsrätt. Sir Hugh, trots sin berömmelse och rikedom, fortfarande hade att utstå en rad subtila gliringar på grund av hans låga född ego. Och de förlorade frukt ego stud av uppfinningsrikedom med någon uppenbart feedback och belöning."
  
  
  "Bara, ingen runt oss kunde ta hämnd som han gjorde," Renzo sade eftertänksamt. "Vår lilla eskapader, även om det tekniskt brott, var en barnlek. Heliga
  
  
  George var redo att döda drakar, men han var bara med döda flugor . Nu kan vi tillsammans åstadkomma något..."
  
  
  "Renzo s studio och sitt rykte som en filmare gav mig denna idé", Piero sagt. "Vi fick hjälp av mina egna diplomatiska förbindelser, liksom Sir Hugh' s international business partners, liksom Stud tekniska färdigheter och prestige. Vi hämtade ammunition och nukleära stridsspetsar som behövs för att förse ih transportörer, som alla regeringar frivilligt försett oss baserat på manus av Renzo filmer om slagfält. Det tog ett tag, men det har hänt. Den enda misstanken kom från ett par överkänslig twangs från din organisation och en överkänslig andra Mr Carter, Clemm Anderson, som måste avlägsnas.
  
  
  Det är fredag kväll. Fyra av oss bestämde oss för att ha en trevlig middag i stan, kanske till och med Mr Carter charmiga vän, Fröken Cavour, och några andra generösa damer. I morgon Renzo, Sir Hugh, och han kommer att flyga Renzo är privat jet till skydd vi har förberett. Enligt de bästa experterna, det är skyddad från även de mest farliga nederbörd under den mat som vi har förberett. För extra säkerhet har vi skyddsrum under jorden med filtrerad luft och med alla tänkbara bekvämligheter. Vi har tillräckligt med rikedom i form av sin vackra guld barer, som skickades till henne i Lugano under de senaste sex månaderna . Vi har vår egen armé av tusentals män, som de två vakter här. Dess, hoppas ni alla är glad över att veta att denna historia nu.
  
  
  I reumatism, Perestov spottade på lyxig matta. De andra svarade inte.
  
  
  "Inte riktigt entusiastisk publik jag hade hoppats på," suckade Sir Hugh. "Men jag har lärt mig att leva med min lilla frustration."
  
  
  "Varför är inte att American jävel som flyger med dig uppriktigt?" Ko Faul klarade inte av sin nyfikenhet. "Mr Mallory kommer att stanna ett par timmar för att programmera sista band och tryck på computer-knappen," Pierrot sagt. "Ett annat plan är redo att transportera ego så att han kan gå med oss på en säker tid . Se och lyssna till vår lilla prestanda under dessa två dagar när radio-och tv kan fortfarande fungera." Studds Mallory drack sin tredje starka drycker. Han drog sin stol framåt, hans blå ögon svällande lite på vad som var på väg att hända. "Du lovade mig att det första offret, Pierrot," sade han. "Ursäkta uttrycket." Han nådde i en minut och drog fram en stor kniv. Han öppnade det, och en lång böjd blade kom ut.
  
  
  Jag kunde höra Stora Monet andas snabbare bredvid mig, men han ville inte ens blinka.
  
  
  "Du förstår," sade Pierrot. "Eftersom du var så otillfredsställande målgrupp för oss, kommer vi att få tillfredsställelse från dig på något annat sätt."
  
  
  Studds och hoppade upp från stolen och kastade kniven i huva på hans skjorta strax under hans navel. De Stora morrade, men det var allt. Bristen på reaktion var att köra Dubbar galen av raseri. Igen och igen han högg italiensk officer. Men ödet hade händerna på mannen, för tredje eller fjärde slag slog mannen i ansiktet, och den blodiga kroppen gled ner på mig. "Ganska slarvig, Studds, antikviteter," sade Sir Hugh. — Jag antar att det är denna Kinesiska gentleman ' s tur?"
  
  
  Han steg upp och gick till Fallet, dra böjd nål av en segelmakare från sin väst. Jag vet aldrig vad det betydde heller, för i det ögonblicket Ko Fol lite cyanid kapsel han hade gömt sig i hans tänder, och dog innan Sir Hugh skulle röra vid den.
  
  
  Den Gula Bedragare. Sir Hugh pouted som en fet skolpojke som inte kan spela.
  
  
  "Bra, bra", sade Pierrot. "Vi kan bara hoppas att vi kan höja sig över denna fruktansvärda radikalism och nationalism av våra vänner i Interpol.... Renzo, lycka till med din ryska.
  
  
  Han visste något om MGB utbildning. Som vår utbildning på AX, med fokus på att hålla hemligheter i ansiktet av tortyr. Men det som våra motståndare hade i åtanke var, i slutändan, inget mer än vanlig tortyr, som ett mål i sig.
  
  
  Smal, arg och elegant i en skräddarsydd kostym, Renzo reste sig från sin stol. Mannens ego är en tunn, kalla leende, som ett porträtt av den eleganta Renässans förfäder som han påstod.
  
  
  "Tack, Pierrot," sade han. "Jag tar särskild glädje i att omvandla dessa bräkande heterosexuella typer i gnäller gelé. Så, jag ska börja med egot, av den proletära kön körtlar. Från hans bröstficka, han drog ut en smal mocka balja, runt som en tunn kirurgiska skalpell var som sticker ut.
  
  
  Att han redan var inom räckhåll för soffa när Perestov skrek: Han kastade fram med sin kedjas fötter och sparkade Renzo hårt och målmedvetet i den grenen.
  
  
  Renzo dubbelvikt i smärta och vacklade tillbaka. När han kom till hans fötter och ego, andningen återgick till det normala, han fräste på två vakter.
  
  
  "Du ska betala för detta, ryska. Och du kommer att betala för det.
  
  
  Jag har en stark mage, men jag vände bort när Renzo börjat skära mitt ego. Perestov dog för en lång tid, men överlevde. Det blev några suckar på slutet, men de var knappast mänskliga längre. De var de ofrivilliga reflexer av en lemlästade och torterade stycke kött som hade förlorat all kontakt med medvetandet. Jag hatade allt som Oleg Perestov stod för, men i det ögonblicket var jag i hopp om att jag skulle göra en lika värdig resultatet.
  
  
  "Och nu kan du, Carter," Pierrot sagt. Men han lutade sig tillbaka i sin stol och inte flytta igen. "Jag tror att allt som du har sett som händer till dina vänner kommer att vara för lätt för dig, Carter. Jag tror... Han tog upp en liten hand till hans mer noggrant kammade bockskägg, med ett uttryck av djup koncentration.
  
  
  "En vanlig mord verkar för vulgärt för vår stora show", sade han.
  
  
  "Det faktum att det finns barn på Rosana?" Jag frågade henne, att göra en gissning. Hon blev ombedd att knyta samman några olika trådar innan hon dog.
  
  
  "Du gissade rätt?" Dvärgen frågade artigt. "Ja, precis som jag sökte ditt rum när du så skickligt försvann som första morgonen. Han är en person som älskar friidrott, och på min höjd har vissa fördelar . Det var inte alltför svårt för mig att glida igenom taket, klättra ner till balkongen, och smita ut på gatan båda gångerna. Dålig Roseanne, hon låtsades att arbeta i vårt bästa intresse. Men vi hade en hel del bevis om sin anslutning till Överste Norden, så jag var tvungen att ta bort henne. Tyvärr. Hon skulle vara en vacker piga i vårt nya hem.
  
  
  "Hon litade på dig," sade jag.
  
  
  "Varje politiker har att svika några väljare till förmån för högre politiken," Pierrot sade med tålamod som en galning för att försöka påtvinga sin logik på ett grovt icke-troende .
  
  
  "Nu alla är överens om att det största problemet i världen är överbefolkning. "Världens Slut" kommer att bidra till att lösa detta problem. Och oavsett ras av oss framträder runt det, det är vårt jobb att dominera det."
  
  
  Han och log. "Men jag kommer vara slutet för vår middag." Du, Carter, kommer att vara den enda medlemmen av vår globala publik som kommer att veta syftet med vår show." Han skrattade. — Så jag kommer inte ens röra dig." Vi kommer att ta dig tillbaka till katakomberna, tillbaka till samma låst plats. Det vi lämnar er med penna och papper för att skriva ner din sista minnen som världen exploderar overhead och du dör av törst och hunger. Min ironiska är att jag hoppas att sidorna skall bli bevarade, en berättelse om arkitekter av denna händelse: Sir Hugh, Renzo, Studse och mig. I några hundra år, kommer dessa uppgifter kommer att hittas tillsammans med dina ben och de tidiga Kristna martyrer. Han klappade händerna och säga något i ett Asiatiskt språk som jag inte kunde omedelbart se ut. Odin runt vakterna slog mig hårt på huvudet, och han förlorade medvetandet innan han kunde slå tillbaka.
  
  
  När han återfick medvetandet, han var tillbaka i sin spärras katakomb digital cell. Pierrot vänster fokus på att ge mig ett litet bord, några kulspetspennor, och ungefär ett dussin bärbara datorer. Det är allt: nya möbler, en hög av stulna däck, bilar, gamla, mycket gamla, ben, och hennes. Jag kanske har skruvat upp om jag hade skrivit ner pierrots entusiastiska ord, men jag kanske kunde ha gjort något annat med papper.
  
  
  Men vad? Fånga en råtta, knyt en bit papper till det, och sedan låta det gå? Men vem fan är det som kommer att märka det här meddelandet i tid? Dess frustrerade i sin hjälplöshet. Inte en fråga som skulle vara typisk för Nick Carter. Som en extra förolämpning, de lämnade mig min Luger, min stilett, min gas bomb, och innehållet från alla mina fickor.
  
  
  Min kniv hade en fil, men det fungerade inte. Det skulle vara som att hacka in i kassaskåp av Chase Manhattan Bank med en brevöppnare, bara en övning i hjälplöshet.
  
  
  Jag tänkte i cirklar som min klocka räknade ner timmarna som minuter och jag kunde inte hitta en lösning. Det var lördag morgon, då nätter av att man blir dåsig och stunder av återvändsgränd. Piero, Renzo, och Sir Hugh ska vara i luften nu, på väg mot sin mysiga och avlägsna gömställe . Någonstans bakom mig, Chris Mallory var att sätta pricken över att hans dator programmering. Senare i Washington, Hawke skrämmas några oskyldiga anställda, som garanterar ledande befattningshavare att allt skulle bli bra, eftersom Nick Carter arbetat på detta fall och tror att det var så.
  
  
  Det var en uppståndelse någonstans vid den västra änden av tunneln. Råttor? Små tjuvar som kom för att dölja ännu mer av deras loot här? Även polisen skulle ha gjort mig lycklig, även om de hade order för Jerry Carr.
  
  
  "Att skratta, du är i bilden." Det var Hyman gäckande rösten, som gav intryck av stor lättnad.
  
  
  "Trovato, vi hittade honom," sa en röst som jag mindes som hör till Löjtnant Gismondi, Stora Millione assistent. "Var är de andra?" "Du behöver en fräs." Han höll redan på att ge ut order utan att slösa mer tid.
  
  
  "Sergeant Fazio," Gismondi hörde hennes svar. "Akut-brännare".
  
  
  Renzo är helgelse kommer att lämna den utanför min cell i totalt mörker, men Hymana och unga maskinchef såg det när de närmade sig barer. Då såg han det svaga blixt i en skärning genom metall som smör. Jag snubblade ut ur hålen och fann mig själv i Hyman armar.
  
  
  "Vi har mindre än fyrtioåtta timmar", sade jag. — Jag ska berätta allt på vägen. Hej, hej..."
  
  
  Detta är den buttra Gilchrist, som har dykt upp bredvid Löjtnant Gismondi.
  
  
  "Lördag helger," han muttrade. "Jag kan inte hålla med om när jag tog det här jobbet. Men unga Hyman har fångat mig, och jag måste erkänna att det finns vissa tekniska aspekter som intresserar mig. Vad han sade om datorn som styr hela den arsenal... "
  
  
  "Var tyst och lyssna", jag knäppte. "Vad jag har att säga kan intressera dig mer. Och du, Gilchrist, kan vara vår enda väg ut härifrån.
  
  
  Att köra oss så fort som möjligt, jag berättade min historia, och de sa till mig deras. Min plan var känd, men ih var att fånga upp detta företag, CIA, Allmänt Maserati, och hela ego commando trupp var med Jerry Carr, Ben Snickare, och Nick Carter. Han kanske har gissat det. Men vad jag inte kunde ha gissat, vad jag inte kunde ha hoppats på, var att Hyman trodde i min transistor tracker, och sedan Gismondi var övertygad om. Så inte bara var de som agerar informellt, men de var också agerar olagligt igen när de knackade en commando enhet för att gå med badprodukter från Gilchrist och jaga mig. Maskinen har märkt dem, de är samma punkter som vi behöver i lager karta. Gismondi korrigerade kartor repas av Stora Millione. De hade inte ens lyckats komma nära huvudentrén till området, som nu var väl avgränsad genom de två ändarna av Världen killar , men de tog en annan, omvägen.
  
  
  "Men vi är fortfarande i samma ställning," avslutade han. — Du säger att de kommer inte att låta de kommandosoldater undersöka. Ingen runt omkring oss kommer att kunna bryta igenom den statliga apparaten, som Pierrot lämnade oss som en blockad. Även om vi gick in, vi skulle hitta något men ett rent kontor och lika tomma lagerlokaler. Och de har tillräckligt med egna trupper i landet för att helt krossa oss innan vi har en chans att knäcka golvet och ta hela arsenal till ytan. De kan alltid säga att de sköt på oss eftersom vi var förstör ih privat egendom."
  
  
  "Vår organisation finns fortfarande," Löjtnant Gismondi sagt. "Jag är i kontakt med både Allmänna Maserati och Överste Norden, som fortfarande väntar på utvisning. De är redo att starta ett air attack om det behövs, och från ditt konto på det, jag insåg att det är nödvändigt nu."
  
  
  "Ingen chans", sa jag. — Det är för mycket av en risk när alla dessa kärnstridsspetsar är så nära varandra. Jag kan ge en ren spränga mig själv för att förstöra Världen Slut schema, men bara som en sista utväg. Jag har fortfarande några kort upp min ärm.
  
  
  "Jag önskar att det var ett ess, Mr Carter," Gismondi sade bittert.
  
  
  "Men det är en kvinna," sade jag.
  
  
  
  
  Kapitel 9
  
  
  
  
  Strax efter klockan aka lördag, en renrakad och mindre tilltufsad Ben Snickare satt bredvid Camille Cavour i baksätet på sin Rolls-Royce. En vacker bil var fortkörning mot Lorenzo Conti verkstad. Det skulle ha kostat mig en hel del insatser, men vi var där...
  
  
  "Så vitt du vet, hon är en del av gänget," Hyman sagt. "Vi vet att hon var en patient på han kliniker, vaggan för all denna skräck."
  
  
  "Men så finns hundratals andra," sade jag. "Hon var inte där på samma gång. Och ingen nämnde henne när de skröt i Renzo kontor. Det fanns ingen anledning för dem att hålla henne samarbete är en hemlighet, eftersom de trodde att vi skulle vara döda ändå. Jag har en idé, Hyman, och hej Gud, vi bör nä ta på. Eftersom det är ganska mycket allt vi har kvar.
  
  
  "Alla rätt", sade han sur.
  
  
  "Först av allt", sade jag och avslutar min lista över prioriteringar, " se till Mallory är det. Det är viktigt. Det enda sättet att stoppa detta är att ändra ego-programmet, och den enda som kan göra det är Gilchrist.
  
  
  "Kanske? De knubbiga mannen fnös indignerat. "Visa mig datorn, Carter, och jag ska göra något med det." Från att spela på Swansea Floden för att göra souza meniere och bombningen Guam. Vad detta Texas Mallory troll kan göra, Gilchrist kan göra två gånger.
  
  
  "Okej", sa jag. "Hyman, ring Camille Cavour på Le Superbe. Det är för mycket chans att folket bakom disken kommer att känna igen min röst som Jerry Carr. Säg hej det att annonsera och marknadsföra "Världens Ände", ee är inbjuden att delta i öppnandet av en ny bensinstation. Hennes avgiften kommer att vara 100,000 lire. Gilchrist och hon kommer att vänta på henne där. Sedan hans, jag ska få ner till företag. Om du inte kan höra mig för tjugo-fyra timmar, kan du släppa dina bomber.
  
  
  Han nickade, fortfarande irriterad.
  
  
  "Nä har tillgång till studio," sade jag. "Ingen ute men Chris Mallory vet min roll som Ben Snickare, och hon är känd för att plocka upp hemlösa uteliggare och rullande ih in i en liten roll eller något. När vi är i studion, vi ska göra det, och förhoppningsvis med Camille hjälp . "
  
  
  -"Tror du," sade Löjtnant Gismondi, med ett cyniskt leende, " att Fröken Cavour är så förtjust i att ta på sig rollen som frälsare bara för att hon ibland verkar på välgörenhet bollar?"
  
  
  "Nej, men jag tror Camille har en något mer personliga motiv för att försöka bevara det som vi alla kallar civilisation. Om jag inte misstar mig, sin död.
  
  
  "Öppna gillar mig," Gilchrist klagade. "Men Fru Mallory skulle vilja se det." Om detta snål regeringen bara kommer att ge mig en femtedel av ego budget... men det kanske kommer att ändra ih sinne."
  
  
  Camille tog betet som hej Hyman som erbjuds. Men det var femton riskfyllda minuter på macken innan hon gick med på att resten av min plan.
  
  
  Först en kritisk och föga smickrande granskning av mitt utseende som Ben Snickare, innan hon ens erkände att hon kände mig. Då har vi spenderat lite mer tid på att utvärdera mina nuvarande utseende i publiken.
  
  
  "En luffare," sade hon. — Men du har fortfarande att en stark maskulinitet som jag verkligen gillar, Jerry, Ben! Kanske ska jag tänka på ett annat namn..."
  
  
  "Nick Carter", sade jag. "Det är mitt riktiga namn. Och du borde veta bättre."
  
  
  "Men jag har hört om dig", sade hon. Hennes ögon smalnade misstänkt. "Det finns en hel del historier om dig. Och från vad jag har hört från mina vänner, de är inte så bra."
  
  
  Så det var en allt-eller-inget-spel. Han spelade det direkt med henne och gav henne en kort rapport om situationen. Vad Camille var hon definitivt inte dum. Efter mina förklaringar, hon ibland ställer frågor.
  
  
  "Jag tror inte du", sa hon när han var klar.
  
  
  "Ingen är galen nog att slå ner en stor film med mig på grund av en sådan galen och vild plan."
  
  
  Det var just denna skärpa i hennes svar som jag hade hoppats på och placerade min framtid, om möjligt, framtiden för hela mänskligheten. Så jag tryckte ner den ytterligare.
  
  
  "Jag trodde inte att du ska tro mig heller, Camille", sade jag. Han backas upp med en blick som han hoppades skulle föra tillbaka minnen av svunna tider tillsammans. — Jag bara frågar dig att ge mig en chans att bevisa att det jag säger är sant." Om du fortfarande inte tror mig kan du lämna mig över att de italienska myndigheterna, och du kommer att få en hel del publicitet i de italienska tidningarna. Större och bättre än det skulle vara om en ny gas station öppnades." "Renzo, bland annat, gjort mig till en stjärna," sade hon. "Så nu är du ber mig att förråda mitt ego för något som verkar som ren fantasi till mig." Den tid som hon började argumentera, frågan var mer än hälften fast.
  
  
  Frågade jag henne. "Var som en fantasi? "Rosana är mord?" Allt jag vill är att du ska vara närvarande under konfrontationen mellan Stud Mallory och mig. För att göra det, måste du ta med badprodukter från Gilchrist och mig till territoriet."
  
  
  — Varför just han?" Hon gav i alla över till nyfikenhet. Men kanske det var något annat också.
  
  
  "Ett tekniskt geni som Studds," sade jag. "Han kan vara den enda person som kan göra upp för den skada som gjorts av dina kamrater."
  
  
  Gilchrist klev fram med en touch av mänsklig glädje på min smickrande beskrivning. I hans gamla brun kostym, han såg ut som en varg försöker att le.
  
  
  "Vilken film var han arbeta på?", frågade Camilla. Men hon var redan före oss i sina Rullar, och med en befallande gest med handen att jag signalerade föraren att öppna dagen för oss.
  
  
  "Det är inte alla metoder för arbete med film," sade jag.
  
  
  "Det bästa som finns runt omkring dem," sa Camille. "Alberto, till studion..."
  
  
  Vi kom dit. Inga svårigheter vid grinden. Rolls rusade ner den smidiga, tysta vägen till administration building, där doormen snubblade över varandra för att öppna dörren och släppte in oss. Med Camille i vårt företag, alla dessa vägar var öppna. "Ja, Fröken Cavour. Naturligtvis, Fröken Cavour. Det är mycket enkelt.
  
  
  Hon bad om Mallory i receptionen, och hey, de sa att han var i hans eget kontor i datorn center bredvid den ökända lager. Som jag sa att hey tidigare, hon bad mig att inte meddela det vidare.
  
  
  "Vi vill överraska Stud," sade hon, och avslöjar sitt berömda leende. "Mina vänner och jag.'
  
  
  En del av mitt antagande var att de anställda i studion komplexet skulle vara vanliga anställda som inte hade något att göra med den Ström av Ljus-projektet . De tuffa killarna runt säkerhetstjänsten var koncentrerad vid huvudingången och på staketet.
  
  
  Att döma av den leende att hon fick vid reumatism, hon hade rätt. Alla var övertygade om att Chris Mallory var mycket lyckliga att ha en sådan charmig varelse som Camille Cavour.
  
  
  Jag talade till Camille snabbt och tyst när vi gick ner täckt gångväg som förbinder byggnader. Gilchrist var ett steg bakom oss. Det var upprepas om och om igen i Rolls-Royce.
  
  
  "Låt mig gå in först," sade jag. Reumatism Stud kommer att ge dig den första ledtråden. Om han inte känner igen mig, även om han ser mig bara som Jerry Carr, kan du ringa polisen. Men om han är chockad över att se mig levande därifrån, så du måste erkänna att jag talade sanning.
  
  
  "Ja, ja", sade hon otåligt. — Du har redan berättat för mig tillräckligt. Hon är inte längre ett barn. Men med en touch av barnsligt bus, hon tillade: "jag kan ta reda på vem du verkligen är senare... på ditt eget omdöme."
  
  
  En trött man i en grå uniform tittade upp från sin stol vid ingången till tech center. Han vet Camille och lyckas leende utan att få upp från sin böjd position.
  
  
  "Vi ska gå till Mr Mallory' s," Camille sagt.
  
  
  "Du kommer att hitta ego i rum 19, fröken," sade han.
  
  
  Han gjorde Camille knacka på dörren och svar Stud är morra, " Vem är det?"
  
  
  "Camille, min kära," Camille sade med avskyvärda blyghet. "Upp till halsen i arbete, men aldrig för upptagen för dig." Studds talade med en röst som lät som han var att packa upp en dragkedja. "Kom in, baby."
  
  
  Ah nä henne, gick in, lämnar dörren vidöppen bakom honom.
  
  
  "Nick Carter", sade han, med mer förvånad än någon chef skulle ha trott. "Vad fan gör du här."
  
  
  Ego: s högra hand gick till på knappen på skrivbordet, och sin vänstra hand gick till lådan.
  
  
  Henne, gick tvärs över rummet innan båda händerna träffa målet, särskilt ego till vänster, som inte var en tum ur pistolen.
  
  
  Även om Stud var stor och muskulös, han var också snabb på fötterna. Den tid det tog för mig att dra ut larm tråd och slam lådan stängs gav honom tillräckligt med tid för att återhämta sig helt. Camille och badprodukter från Gilchrist också in. Gilchrist smällde dörren bakom honom och låst den för att hålla reda på alla nya kunder.
  
  
  Med sin högra hand, Studds tog en Venetiansk papperspress, en regnbåge boll storleken på en baseboll. Henne snabbt hoppade fram, fånga ego axel kick. Jag grävde min knytnäve i emu av livet och kände att det sjunka in alla de extra fett som gjorde ego, en gång stark kropp sag. Hennes andra hand drabbade emu i ljumsken. Situationen kallas för snabbt, tyst, och skoningslös action. Min Luger skulle ha tagit ut en hel armé, men jag behövde inte det med Stud. Ego strömmen var borta för tio år sedan, och endast ett tunt lager av nail polish kvar.
  
  
  Han krafsade på mina ögon, men han var redan innehar ego av halsen med båda händerna, mellan tummen och pekfingret på tryckpunkten. Ego händer gick ner utan att ens starta sitt arbete. Jag hade bara två tunna repor för att visa att jag var i en kamp. Jag har ibland haft mer skador på barbershop.
  
  
  Rivnensky trycks det bara tillräckligt för att stänga av egot för ett par minuter. En tunn krokodil-skinn bälte drogs från hennes ego ' s midja och hennes handleder var hårt bundna. Camilla skrattade åt hans byxor föll ned, och avslöjar att han var en man som hatade underkläder. Han skulle obundet sin egen slips för att knyta hennes vrister tillsammans.
  
  
  Gilchrist sauntered runt i rummet nu att kampen var över, att läsa alla dator-skärmar på väggarna med glädjen av ett barn på zoo.
  
  
  När Studds kom, han såg på mig som ett desarmerat cobra.
  
  
  "Du måste svara på några frågor, Studds," sade jag, " innan vi bestämmer vad vi ska göra med dig." Nu är jag ställa frågor till henne. "Du är så stark, Jerry, Nick, Ben." Camille kom nära mig för att uttrycka sin beundran.
  
  
  Det var min egen jävla misstag. All min uppmärksamhet var inriktad på Studse det ögonblick hon tog Luger ut av mitt hölster och gjorde ego till den motsatta stön. Hon vänt ut säkerhetsspärr med den skicklighet hon hade förvärvats i ett par spaghetti westerns, och tog ett stadigt steg från mig till Gilchrist och tillbaka igen .
  
  
  "Både du står mot väggen," sade hon. "Sätt händerna bakom huvudet. Nu Camille Cavour är att ställa frågorna."
  
  
  "Bra sagt," Studds sagt. — Jag visste att du inte var i förbund med dem. Vi har inte mycket tid kvar. En redan programmerad allt, och den första feed-knappen trycks in."
  
  
  "Jag har några frågor till dig också, kära Dubbar," Camilla sagt, inte ta ett steg framåt för att släppa egot, hennes vackra ansikte förmörkades av en rynka.
  
  
  Hon övervägde tanken på att ta ett språng i hennes riktning. Han kan fortfarande vara under linje av eld, men ljudet av ett pistolskott skulle fortfarande innebära en katastrof, en dubbel katastrof nu att Studds hade tagit sin bil upp till hastigheten.
  
  
  "Då säger hej din plan, Dubbar - din stora plan för att förstöra hela världen genom att låtsas som att göra en film."
  
  
  Studds skrattade, fortfarande säker på sin besatthet.
  
  
  "Tråd världen är verklig, Cammie kära," sade han. — Men den sista är bara för att rösta sådana idioter. Han gjorde en besvärlig kropp rörelse mot Gilchrist och mig. "Den plan som är redo att ta dig och mig att Vara Lenoeviki, en ö norr om Fiji, där vår egen värld som väntar oss. Piero, Renzo, och Sir Hugh är redan halvvägs där. Från Rim till Calcutta. Av Calcutta Nandi, och från det sista hop det.
  
  
  "Detta är inte en film?" Camille frågade. Alla, men en galning som Dubbar kunde höra ilskan i hennes röst.
  
  
  "Skräddarsy ta inget, baby. Moda Loe Lenoeviki du verkligen kommer att vara en dam, " sade Dubbar. "Mer än en filmstjärna. Drottningen av alla i världen som återstår för oss. Vi kommer att härska över världen. Pierrot, Renzo, Sir Hugh, du och jag.
  
  
  "Tack, Dubbar," Camilla sa. "Jag har spelat en hora innan i mitt liv. Det tog en hel del ansträngning för att bli en filmstjärna, och jag föredrar att bo på det sättet."
  
  
  Med perfekt precision, hon sköt honom rakt i mitten av egots bred panna. Rynkorna i utförandet tillstånd flagg steg för att hälsa på kulan, och rosen blommade där det hade kommit in. Sedan hon förlorade medvetandet.
  
  
  Gilchrist var redan på väg mot ljudet av pistolskott, och jag följde.
  
  
  "Tryck på de två knapparna på center panel, Carter," sade han, och pekade på två röda knappar som en gammal brandbekämpning instruktör. Jag säger så här, han är redan vänt växlar och spakar. "En välsignelse detta Mallory kille lämnade oss," sade han. "En åtta centimeter stål skärm mellan den här datorn centrum och resten av byggnaden."
  
  
  Ingen runt oss har ägnat någon uppmärksamhet Camille tills Gilchrist såg till att vi var säkra.
  
  
  "Titta här", sade han, att vända den sista växeln i en skolpojke gest. "Som ger oss tillgång till -" han sneglade kort-sightedly på den lilla panel "- åtminstone för fyrtioåtta timmar."
  
  
  Det var ganska lätt då. Bara lite av datorteknik, men det var Gilchrist jobb.
  
  
  Han plockade upp telefonen från Stud: s ordförande och kallas Hyman och Gismondi på 911.
  
  
  "Nu kan vi agera", sade jag. "Ta en commando trupp med dig. Vi har tagit över datorn center, och jag tror att armén enhet här har listat ut vad som är på gång och är nu i drift. Chris Mallory är nästan död.
  
  
  Camille återfick medvetandet och satte sig bredvid mig, varm och frossa.
  
  
  "Förklara för dem att jag sköt honom för att skydda min ära och rykte," sade hon, som om misteln menade det.
  
  
  "Ingen domstol i detta land kommer att ge mig något annat än en medalj."
  
  
  Hon pouted lite, eftersom Gilchrist och jag hade knappt tillräckligt med tid för nä i våra försök att avbryta Stud program. Men det större goda, det faktum att världen fortfarande har chansen att njuta av en närbild av Camille Cavour, kommer ut.
  
  
  Det skulle det bara ha blivit skjuten genom stora dator med skottlossning, men för Gilchrist, det var som att skära upp Mona Lisa för att fixa väggen bakom det.
  
  
  "Dessa saker är ovärderlig," mumlade han. "Eftersom du kan döda någon med en kniv och en gaffel, vi behöver inte gå tillbaka till den tid då åt vi med våra händer, gör vi? Åh, Gud, nej. Det bör inte förstöras.
  
  
  Jag hade tillräckligt med teknisk kunskap i bagaget för att ta hand om grövre åtgärder, såsom att stoppa och vända på däck som var inställda och utformade för viktiga åtgärder.
  
  
  Gilchrist behandlas med mer subtila frågor, såsom att hitta plan och militär utrustning som redan är på väg till slagfältet. Det nådde ih något innan en nukleär explosion kan inträffa. Han programmerat ih att flyga runt i cirklar tills NATO och andra krafter som kan upptäcka ih och föra den ut av församlingen.
  
  
  Skrivbordet telefonen ringde tio gånger innan det var besvarade. Det var Hyman. Han var i förvaltningshuset med Gismondi och den nyligen rehabiliterade Överste Norden och Allmänna Maseratti.
  
  
  "Det fungerade precis som du sa, Carter," Hyman utbrast i glädje. "När Renzo försvarsmakten insåg att den tekniska byggnaden var låst, de kröp iväg som en grupp av råttor. Vi sökte på lager och hittat dolda ammunition. Vissa runt omkring dem var redan på väg till transportband som ska läsas in fjärrstyrda fordon."
  
  
  "Du kan få någon belöning att min sida kan erbjuda," Allmänna Maserati inflikade.
  
  
  "Han behöver inte tänka så, General", sa jag. "Just nu, jag behöver snarast den snabbaste Amerikanska fordon som kan ta mig härifrån till Calcutta. Från det att Nandi, och från det mindre plan som kan ta mig till en liten ö som heter Vera Lenoeviki. Jag har fortfarande några oavslutade affärer där.
  
  
  "Är inte att hennes oavslutade affärer, Nick?" Camille frågade.
  
  
  "Du, min kära, är ett oavslutat behandla", sade jag. "Tyvärr, det får vänta lite."
  
  
  Hon såg bister tills jag satte ner henne genom att Hyman, som berättade för mig hur många fotografer som väntade vid huvudingången. Gilchrist och jag fick gå ut bakvägen.
  
  
  
  
  Kapitel 10
  
  
  
  
  Jag sov större delen av vägen, och det fanns inga flygvärdinnor som Rosana på planet.
  
  
  När jag inte sova, jag satt vid kryptering telex på baksidan av det stora planet på telefonen, argumentera och utbyta information med Hawk.
  
  
  Jag var bara lycklig som en experimentell, som ännu topp-hemliga plan som väntade på mig på banan av NATO, flygplats nära Neapel. Allmänt Maseratti tog mig dit i en snabb två-sits italienska flygvapnet plan.
  
  
  Hawk följt min varje flytta runt hans Washington, DC kontor, och min chef, som hennes, kunde för att få jobbet gjort helt utan att lämna några herrelösa bakterier att re-smitta världen. Han drog strängar, skällde, hotade och utpressade där det behövs, och planet satt med pilot, co-pilot, två navigatorer, och en pluton av fallskärmsjägare, näring och redo för att flyga, väntar på att hon ska komma ut runt Allmänt Maserati plan. .
  
  
  Chefen navigator hjälpte mig ombord och informerade mig om våra chanser i tidtabellen. Renzo är business jet var snabb i sin klass, men i jämförelse med detta plan, det var som en smaklös sportbil mot Formel 1. Och Renzo s plan var att ta den vanliga vägen genom Calcutta och Nandi, en flygplats i Fiji Öarna, till paradis ön av Vereldeinde. Med överföringar och all ledig tid de hade råd, smarta åsnor hade ingen anledning att tveka att komma fram till ih privata senare än söndagen, oavsett när. Vi kommer att resa non-stop på vägen över Nordpolen och nå ön tidigt på morgonen samma dag.
  
  
  Hawke ' s så kom med telex, översätts till det officiella språket av sekreteraren och telexist, och fråntagen sin vanliga sarkasm, men tydlig, koncis och klar:
  
  
  DEN NUVARANDE ORT I RYSSLAND GER DIG FULL KILMASTER BEFOGENHETER ATT ANGE HUVUDKONTOR I HÖGSTA INDIVIDER OCH SLUTLIGA ELIMINERING SLUTA UPPREPA SLUTLIGA ELIMINERING SLUTA FALLSKÄRMSJÄGARE EN ANNAN ORDNING, MEN DU KAN GE BORT VAD DU HAR ATT ERBJUDA ...
  
  
  Det följde flera meter av information, främst om villan läge, dess inre och yttre säkerhet, och incidenter som Hawk hade planerat " med stöd av ett antal tryck på företrädare som har samarbetat med AG för att efterlikna vad Gilchrist hade läst från dator band. Det kommer att bli rubriker om bombningarna i London och Paris. I verkligheten, det skulle också vara några explosioner, men noggrant kontrollerad och ofarlig. SOVJETUNIONEN skulle ha rapporterat förlust av en atomubåt. Det rapporteras att Kina protesterar mot incidenten på gränsen till Mongoliet. Våra FBI lyckats avvärja angrepp på en framstående politiker i tid. Resten av telex innehöll detaljer för fallskärmsjägare. Det var en tuff enhet, ledda av en Amerikansk överste.
  
  
  I slutet: "BRA JOBB." Detta är en stor kredit till någon som Hawkeye, men sedan omedelbart följt av "DET ÄR DAGS ... TRÅD".
  
  
  En halvtimme innan vi skulle på grund av möte med Lenoeviki Ön, Överste, detta var min enda sändning.
  
  
  "Vi närmar oss ön från söder", sa han. "Tre minuter efter att vi muspekaren över det, du och pojkarna kommer att komma ut, och vi hoppas att du landar på dess norra spets."
  
  
  "Faktiskt", sa jag. "Till exempel, två km från villan." Han nickade. "Planet fortsätter sin flykt och landar i Ellis Islands", sade han. "Hennes förbindelser till den Brittisk-Amerikanska kortvåg command post. Trevligt att träffa dig, Carter. Vi skakade hand, och han gav curt för att hans män för att bli redo och rada upp luckan. Det var proffees. Inga dumheter när de föll ur två på en gång på planet, packed med allt de var tänkt att vara och några andra objekt.
  
  
  Han öppnade sin Rolex och stirrade på den i andra hand tills det gick för full cirkel tre gånger. Sedan gick han ut genom en lucka.
  
  
  Vi flög för högt för att ses på annat sätt än genom ett teleskop ovan Palobar, eller för att upptäckas av radar som ligger utanför Washington och Moskva. Jag drog på mitt syre mask och började räkna ner sekunderna tills jag kan dra i repet och stämningen var tillräckligt tjock för att andas. Då är det kastades ut av sl. Öppettider och läge var perfekt. Så dök han genom molntäcket, såg han en vacker sträcka av ön under honom, full av palmer och trädgårdar som lyste mjukt på sandstranden. Med hjälp av rep, han gjorde sin väg genom den vindstilla luften och landade lätt på en rensas korrigering av mark som skyddas av kokospalmer.
  
  
  Han knäppte upp hennes sele och himlade med fallskärm till en liten boll, som han gömde på basen av en, runt träd och bröt med gräs och kokos fiber.
  
  
  Jag har inte tid att njuta av den himmelska omgivning. Han hade redan sett villa och samtidigt sänka det och var nu på väg i denna riktning, och dra nytta av det skydd av palmer och tropiska buskar. En sjuttonde-talets italienska palatset kanske ser ut på plats här i Stilla havet, men detta eleganta arkitektoniska skönhet skulle definitivt inte ut som det.
  
  
  Det tog mig lite ansträngning för att få tillgång. Som anges i Hawke ' rapport, säkerhet bygger på rutin. Det var beväpnade säkerhetsvakter patruller, men de gjorde omvägar med jämna mellanrum. Han kröp över sten gnälla, gömde sig bakom hukande griffin, och tog sin tid. Ih såg henne två gånger innan de tar fördel av den tio minuter för resten hade jag och korsar trädgård, bryta genom ett fönster på bottenvåningen och in i villan. Nu allt jag hade att göra var att se till att jag inte fastnar i ögat av underhållspersonalen. Enligt de uppgifter jag har, att det inte fanns några vakter inne, men det var inte Stahl ta några chanser.
  
  
  Efter mönstret jag hade memorerat, jag lyckades hitta ett stort vardagsrum och sitter bakom en stor hög med bakomliggande stol gjord av gyllene dölja.
  
  
  Det var stora och såg ut som en tron. Och om det var en tron, att det var för Piero Simca. Sätet var upp till sex inches, och var tillräckligt bred för egot att omfattas av en vanlig hand med fingrar sprida ut. Det stod i ett mörkt hörn av rummet och gav mig en bra dag med utsikt över hallen. Han arrangerade för att vänta med det så länge som det tog; en halv timme, två timmar, fem timmar eller mer.
  
  
  Nu har jag haft tid att tänka över driften i mitt sinne, memorera innehållet i rummet, och göra några övningar i tystnad. Överste och Ego fallskärmsjägare bör redan ha samlat på öde södra sidan av ön. Från det, de kommer att gå till en liten privat flygplats. Då kommer de vänta tills de får en signal att min Killmaster kampanjen är över. Om de inte får denna signal, inom två timmar efter att den privata jetplan landar, de kommer att vidta åtgärder och starta sin egen verksamhet. Men Han föredrar att identifierbara Amerikanska trupper är inte i drift i något annat än som en sista utväg i händelse av att en uppenbar nödsituation.
  
  
  Rummet i sig var ett litet museum fullt av värdefulla föremål. Bland annat en hel del målningar och skulpturer som hon blev medveten om i hela världen med en flyktig blick på listan över stulna och försvunna konstföremål: italienska, franska, engelska. Möbler rivaliserade varandra i skönhet och sällsynthet. Från hög panel i taket hängde en gigantisk ljuskrona med tusentals vackra kristaller istappar som hänger från en förgylld ram. Hon såg ut som en jätte miljonär krinolin skelett.
  
  
  En timme gick och jag gjorde lite yoga övningar för att hålla mina nerver tonad och mina muskler smidiga. Det var bara två stressande nutid. Strax efter att jag satt där, ett brons figur av ett Indonesiskt hembiträde dök upp i vardagsrummet. Nä hade en kunglig värdighet, trots den korta längden på hennes kjol. Hon var klädd i svart med en vit spets förkläde med veck. Hon drog i en spak och framsidan av antika byrå svängde öppen, avslöjar tre stora tv-skärmar. Sedan lämnade hon igen. Fyrtio minuter senare, en butler som kom in för att ta en snabb titt runt i rummet. Men han kom upp till mig att inte slickar mer än fyra meter. Han verkade nöjd och vänster igen. Ett tydligt tecken på att ägarna var väntat.
  
  
  Henne, hörde planet på väg ner. Mindre än tio minuter senare hörde hon Sir Hugh blomstrande röst i korridoren.
  
  
  "Allt går smidigt, Pierrot," sade han.
  
  
  "Pravda förbereder sig för sin egen förklaring av krig under den saknade ubåten. Studds måste vara på väg ut för att gå med oss nu.
  
  
  Butler låt ih in i rummet och frågade vad herrar drycker att tjäna.
  
  
  "Jag ska ta hand om drycker, Charles," Sir Hugh sagt. "Vi vill inte bli störd under några timmar eftersom vi är upptagna." Genom panel, bytte han på tre skärmar, var och en visar en annan scen av upplopp: en andfådd reporter rapporterar en bomb explosion i centrala London, inget mer än rök och buller som genereras av CID på Hawke ' s initiativ. En chockad FN: s krönikör i New York talade om en direkt attack: ambassador av en ställföreträdare i SOVJETUNIONEN blev hedersgäst av händelsen. På tredje skärmen var den senaste Dallas programvara. "Mycket nära en annan politiskt mord."
  
  
  Pierrot tog hans plats på tronen bakom som hon var fortfarande dolda. Sir Hugh fyllt tre höga glas whisky och soda. Renzo sträckte ut bekvämt på ryggen.
  
  
  Han väntade tills Sir Hugh var halvvägs mellan de andra två innan man smiter in i rummet, luger i hand.
  
  
  "Sätt händerna bakom huvudet," jag knäppte. "Alla av er. Snabbt! Överraskning och total misstro att Nick Carter fortfarande var vid liv och nu här i detta rummet ih följa så snabbt som hon skulle ha velat.
  
  
  "Jag ska berätta allt för denna gången," sade jag. "Men inte lika mycket som du gjorde. Nog för att låta er veta att detta är flödet av din resa.
  
  
  Renzo flyttade med hastigheten av en gepard. Ego smidig snygg peruk slog mig öppet inför, och innan hon kunde avfyra ett enda skott, slog han vapnet runt min arm med en välriktad karate spark. Den andra, fortfarande chockad av scenen, tappade sina händer igen.
  
  
  I en rörelse, han svingade sin Luger bort från de andra, och Hugo är stiletto var redan skära genom luften, på väg till Renzo halsen. Som sin döende kropp föll till marken, han en gång höll en pistol i sin hand, slog Sir Hugh ner på sin väg till marken, och var i fullständig kontroll över situationen.
  
  
  "Stig upp, din jävel. Otillräckliga kickad som en ädel Engelsman. Han höll ett säkert avstånd från henne nu. Med sin fria hand, han körde fingrarna genom hennes ego hår och pierrots att se till att det inte fanns några fler peruk skämt.
  
  
  "Nu ska vi göra något annat", sade jag. "Marsland, länk till ditt SIM-kort." Det kastades till emu av en bit av elektrisk sladd, som han drog ut runt golvlampa. — Jag ska kolla upp det."
  
  
  Med hat på varje tum av hans röda ansikte, Sir Hugh gjorde som emu har sagt. Han såg till att knutarna var ordentligt bunden och skär in i huden ordentligt.
  
  
  "Okej", sa jag med tillfredsställelse när han var klar. Hon blev knuffad åt sidan av Pierrot, som nu var lite mer än ett barn som är karneval bollen.
  
  
  "Jag antar att du vet vad den här tråden är för dig," sade jag. "Om du vill säga den sista bön, sista ordet, gör det snabbt."
  
  
  "Detta är upprörande, Carter. Sir Hugh försökt att sätta parlamentariska värdighet i hans röst, men misslyckades kapitalt. "Du kan inte döda människor i kallt blod som."
  
  
  "En internationell jury kommer att hitta dig mer skuld än någon Nazistiska hängdes i Nürnberg", sade jag. "Men det kommer att ta månader. Och den publicitet som bara kommer då att ges till dina nycker kan leda andra till samma skadliga idé. Min chef anser att vissa former av sinnessjukdom är så smittsam syfilis om du uppmärksammas av allmänheten. Din dödsfall kommer att behandlas som olyckor.
  
  
  "Men det kommer inte att stoppa Flödet av Blod," sade Sir Hugh boastfully. "Egot kan fortfarande stoppas om du ger oss en chans att skicka Dubbar ett telex.
  
  
  "Du kan inte telex en död person i matematik", sade jag. Och i ett par korta meningar, han berättade för dem om Stud död och den falska TV-bilder skulle de tyckte så mycket om. Den senare gjorde något klickar i stor Engelsman.
  
  
  Du kan vara förberedd för något, men en plötslig släng av galenskap. Vad som först verkade som en långsam, livlösa kropp slog mig som en jet bulldozer. Med hans händer, han slog luger ur mina händer, och Alenka ego nästan slog mig till golvet. Ur ögonvrån såg jag Pierrot flytta förhoppningsvis under TV-skärmar, men jag har inte tid att uppmärksamma honom nu. Sir Hugh kämpade hårt och filthily, som den farligaste motståndare han någonsin mött, och hans ego kraft fördubblades från hans galna ilska. En stor hand tog tag i min ljumske och slet av mina byxor, flyga, och allt annat med en vilde ryck. Han tog upp den lilla mocka väska som Piera hade hållit henne och kastade gas bomb vid den bortre änden av rummet.
  
  
  Han visste att Nick Carter, som är säker. Men egot manövrera kostnad emu några av sina förmåner. Det slog hans ego huvudstupa in i liv, orsakar honom att sitta på golvet. Han lutade sig över honom och överlämnade en karate chop till emu: s hals.
  
  
  Långsamt, han återvände för att plocka upp Luger och avsluta Pierrot utan att slösa mer tid. Då henne, skyggade. Ljuskrona med sina tusentals kristaller clattered ner runt omkring mig. Den ihåliga kupol i en glittrande värld är nu Stahl min bur. Det var hål i metall ram för min arm, men min Luger var bara en armlängds avstånd bort.
  
  
  En nästan vänligt leende kom från den vred sig Pierrot, fortfarande i hans handbojor.
  
  
  "Så nu är det bara två av oss, Carter," sade han. "Vi kanske kan få ner till företag, trots allt." Jag vet att du värdesätter ditt rykte, och jag vill inte äventyra det. Du kan berätta för mig att du dränkte mig, och jag lovar att försvinna .
  
  
  Han gjorde ett par mer vred rörelser, och i en stund, trots att tätheten av knutar, han var fri. "Förutom att vara en sport fan, jag är också en akrobat", sade han. "Du har för att utveckla en hel del kunskaper om du vill överleva." Det var bitterhet i hans röst, men han ersatt det med ett leende. "Jag har fortfarande mer än tillräckligt miljoner. Jag kan belöna dig mycket bättre än din snåla regeringen.
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. "Det här kommer inte att funka, Pierrot", sade jag. "Det är ett företag som är villiga att hjälpa dig om jag inte kan göra det." -"Om jag litade på dig," sade han, fortfarande på bra humör, stretching, med lätta steg till luger och höja sitt ego, " och jag är inte säker på att jag tror att du ändå, så skulle du, så om du talar sanning, de kan göra upp samma historia om mina." drunkna.
  
  
  Du kan tro att jag kommer att försvinna för evigt, som Piero Simca. Nu när din vän, Hawke, verkar vara så kunniga om vår lilla befolkning-minskning planering, jag vet att jag inte har en framtid i politiken eller någon annanstans som Piero Simcke. Men med en ny identitet, med ett annat namn, och jag kan se fram emot ett bekvämt liv i min älskade Afrika. Och då kan du gå i pension som den rikaste AX agent någonsin."
  
  
  "Inte en chans", sa jag. — Det är något annat för att bosätta sig förutom att båda ändar av världen, Pierrot. Du glömmer Rosana.
  
  
  Det exploderade. "Det dumma hora." "Skulle du vilja att matcha henne med Pierrot Simka?"
  
  
  "Som innan, Pierrot", sade jag. "Ett liv för ett liv."
  
  
  Ilska var att bygga upp i liten demon. Min web-baserade hoppas att haka ego på detta sätt.
  
  
  "Dessutom", sa jag, " det skulle inte vara helt rättvist att Rosana. På vågen, det är inte bara överträffar du i vikt, men också en hundra på anständighet.
  
  
  'Anständighet! Egots röst har förlorat sitt djup och är absurt, nästan gäll. "Låt mig berätta för dig om alla de sätt som hon blev knullad av att bonden tik." Han gick in på detaljer, av vilka endast den ärevördiga Dr Untenweiser skulle ha varit glad.
  
  
  Hennes far gäspade. "Du måste ha sett ut som en apa på kroppen av Venus de Milo", sa jag sarkastiskt.
  
  
  "Apa?'Stop it! " han morrade. "En apa i en bur. Du är en apa, Carter. Jag är fri. Han svängde luger och stolt gjort ett ego på mig genom ett runt pinnarna. Lycka till med glädje, han drog sin hand innan han kunde ta tag i det. "Vi kommer att spela ett spel. Spelet handlar om en bad boy bråkade en apa. Då jag ska skjuta dig, Carter, oavsett om dina vänner har eller inte. Jag tror att jag, Piero Simca, kommer fortfarande köra bort.
  
  
  Han dansade runt i min bur, tryckte in sitt vapen inne, och sedan snabbt rycka upp ego igen när jag vågade utfall på honom. Igen och igen, hoppade han av reach som det dök mot honom och fattade ingenting men luftprovtagning. Han rodnade med frustration, andades krampaktigt, och saktade ner med varje misslyckat försök. Fram till det sista ögonblicket, när min hand slöt sig runt hans huvud och tryckte till så hårt att han tappade vapnet.
  
  
  Nu började han ställa. Han stannade inte för att förhandla om när hennes spruckna-lipped ego huvud höll på att sugas in i hålet. Det hade en otrolig styrka för ett ego av liten storlek, men ego tråd redan var känd så snart som det var tog av ego lilla huvud, storlek av en kokosnöt. "Det är det", sade han hoarsely. "Alla mina pengar, Carter, kvinnor, vad du vill... ahhh..."
  
  
  Jag tänkte på Rosana kropp som hon låg på golvet, badande i sitt eget blod, på min säng på den Superba, och jag lutar mitt huvud tills jag hörde hennes bryta nacken av dem.
  
  
  En golvlampa satt fast i buren med mig, och när jag inte hade något att frukta från Pierrot och gun, jag använde det för att lyfta ljuskrona några tum från marken. Efter att det tog mig lite mer än att dra och jobba för att bli fri från den här saken.
  
  
  En Luger plockade upp henne och sköt tre skott tre sekunders mellanrum. Överenskomna signalen med överste. Hawk kunde ha besparat mig ego av tidningen berättelse som kommer upp.
  
  
  EN BRITTISK FINANSIÄR OCH EN ITALIENSK STATSMAN AVLIVAS EFTER ATT HA FALLIT FRÅN EN BALKONG.
  
  
  MYSTISKA SJÄLVMORD AV EN KÄND PRODUCENT.
  
  
  Vad Hawke ' s berättelse presenterades för oss, det kom alltid ner till samma sak till mig: "ordning är uppfyllda."
  
  
  Tråd.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"