Carter Nick : другие произведения.

71-80 samling av detektiv historier om Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  71-80 samling av detektiv historier om Nick Carter
  
  
  
  
  71-80 Killmaster Samling av detektiv historier om Nick Carter.
  
  
  
  
  71. Mål: Doomsday Island http://flibusta.is/b/684362/read
  
  Mål: Doomsday Island
  
  72. Night of the Avenger http://flibusta.is/b/684617/read
  
  Night of the Avenger
  
  73. Slakteren fra Beograd http://flibusta.is/b/608980/read
  
  Slakteren fra Beograd
  
  74. Assassin ' s Brigade http://flibusta.is/b/607271/read
  
  Drapet Brigade
  
  75. Liquidator http://flibusta.is/b/610142/read
  
  Avviklingsstyre
  
  77. Kode http://flibusta.is/b/607252/read
  
  Kode
  
  78. Agent-counter-agent http://flibusta.is/b/612843/read
  
  Agent Counter-Agent
  
  79. Time av Ulv http://flibusta.is/b/685950/read
  
  Time av Ulv
  
  80. Vår agent i Roma mangler http://flibusta.is/b/687063/read
  
  Vår Agent i Roma Mangler
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Mål: Doomsday Island
  
  
  oversatt av Lev Shklovsky i minnet av sin tapte sønn Anton
  
  
  Original tittel: Mål: Doomsday Island
  
  
  
  I det første kapitlet.
  
  
  Hun sa hun het Veronica, som i seg selv gjorde meg urolig. Jentene var ikke lenger døpt Veronicas, og dette ser ikke en dag eldre enn seksten. Det faktum at hun var i hotellets bar betydde ingenting; disse barna var like sannsynlig å få en falsk ID i dag som noe annet de ikke burde være. En titt på den kalde ansikt, utfordrende øynene under den lange blonde hår, og de fleste menn ville sannsynligvis tror på henne i alt. Mistanke er en av de viktigste komponentene i mitt yrke; det er andre natur å lete etter sannheten bak lag av løgner. Jeg var på ferie, men det spilte ingen rolle. Det er nok mennesker i verden som ønsker å se Nick Carter døde for meg å holde meg på konstant vakt.
  
  
  Jeg var i Westbush for et par dager for å hvile etter en stressende oppdrag i Midt-Østen. De var ikke spesielt vanskelig i forhold til de andre oppgavene jeg gjorde, og jeg ikke har noen nye skuddene. Men etter mer enn en måned i ørkenen, mitt behov for snø og fredelig fjell, i selskap med folk som aldri hadde hørt om meg før, som førte meg til denne avsidesliggende, men luksuriøse skianlegg i Vermont. Og nå Veronica.
  
  
  Jeg tilbrakte mesteparten av dagen på ski løyper, hvor det ikke var for trangt som det var midt i uken. Jeg kan ikke stå på ski så mye i disse dager som jeg vil, men jeg vil holde seg i form, og så lenge jeg ikke prøve å matche champions, jeg kan klare ganske mye alle vm-utfor. Kanskje være litt mer forsiktig; jeg har blitt slått opp altfor ofte i min linje av arbeid til bare å boltre seg med trær og steiner.
  
  
  Da jeg nådde den største hallen, med et stort åpent ildsted i midten og en messing gardin over det, det var hyggelig og livlig. Lukten av brennende valnøtter, blandet med stanken av skinn, våt ull, og den fristende dufter av varm drikke Rusten var å blande i baren. De fleste var unge og sat eller hengt ut i grupper, mens noen få par som tok fordel av personvernet til den dype skinn sofaer langs veggene.
  
  
  Bartenderen hilste på meg, fett, alltid smilende rødhåret gutt. Han visste allerede mitt navn, så jeg var ikke overrasket da han spurte: "God dag, Nick?"
  
  
  "Ikke verst," sa jeg, synker ned på en krakk. Ved første jeg ikke se yngre blond, og hun ble sittende i et halvt dusin stoler, henne tilbake til meg. Men da hun hørte navnet mitt, hun sakte snudde seg, så på meg i mørket bak speilet Rusten, snudde seg og så på meg.
  
  
  "Så du er Nick." Stemmen hennes var myk, litt hes, og til tross for hennes unge, det hørtes ikke ut som en handling. Jeg nikket forsiktig, selvfølgelig. Selv i en tykk, svart genser som kom ned til lårene, det var tydelig at hun var utmattet, som stjernen av en av disse morsomme stranden filmer. Men jeg foretrekker fortsatt å se dem litt eldre; kanskje hun har blitt tretti, men jeg er ikke helt oppdatert på den nyeste ungdom ting ennå, og jeg tviler på at jeg noen gang vil komme til det punktet. Hun vippet hodet slik at hennes lange, lange håret falt over en skulder som en golden foss. Da hun nikket tankefullt. "Ja. Du ser ut som Nick. Da hun vendte ryggen til meg og så forbi peis til rekken av høye vinduer som så ut over snøen opplyst bakkene.
  
  
  Så det er det, tenkte jeg, og nippet Rustne er varmt rom.
  
  
  Etter en stund, jenta sakte skled av stol; hun var litt høyere enn hun så sitter ned. Hun ga meg en rask titt, og det var ikke en av de falske trykkende ser ut som tenåringer praksis; hun bit hennes nederst leppe og øynene så rett gjennom meg. Når hun nærmet seg meg, og det var med luften i noen som akkurat hadde gjort en vanskelig avgjørelse. Jeg fikk opp automatisk, og ikke ut av høflighet. Jeg ønsket å være forberedt på alt som kan skje.
  
  
  "Jeg er Veronica," sa hun.
  
  
  Vel, det er et godt navn, tenkte jeg. hun tok antakelig det etter å ha sett gamle filmer på TV. "Så kjenner vi hverandre ved navn," sa jeg forsiktig. Hun la hendene bak ryggen, og jeg håpet at hun var bare gjør det for å vise frem hennes saftige bryster.
  
  
  "Ja. Jeg er ... jeg har sett deg her før. Du er den eneste her, er ikke du?
  
  
  Jeg nikket.
  
  
  "Jeg trodde det. Meg også."
  
  
  Jeg så forbi henne i den store hallen; nå er det på var full, og støyen var å få høyere. En musiker begynte å spille gitar. "Jeg tror en tur med denne mengden av folk som vil sette en stopper for problemet ditt," jeg lo, ser på henne.
  
  
  Hun smilte kort, så tygd hennes leppe igjen.
  
  
  "Nei, dette ... Vel, alle her mer eller mindre tilhører alle, og jeg ønsker ikke å ..." Hun syntes å ha en hard tid å komme til det punktet. Da hun kom ut, jeg frøs, men hun bare børstet bort en lokk av håret.
  
  
  Jeg begynte å slappe av, det var bare en jente som var ute for selskapet for moro, og jeg var tilgjengelig. Etter at hun spurte meg om jeg var gift ...
  
  
  "Er du gift, Nick?"
  
  
  "Jeg har ikke glede."
  
  
  'Jeg er gift. Et par måneder.'
  
  
  Jeg må ha vist min overraskelse.
  
  
  "Jeg vet jeg ser ut som et barn, spesielt for eldre menn..."
  
  
  Det du er; jeg prøvde ikke å krype.
  
  
  "...men jeg er tjue-en, og det er problemet."
  
  
  Vel, jeg er lei av henne. "Hva mener du?'
  
  
  "Du skjønner, jeg var gift-oh, jeg har allerede sagt det. For noen måneder siden. Min mor likte ikke min mann, så hun spurte om min stefar for å sparke ham ut, og nå har de ser på meg nært."
  
  
  "Og er du her alene?"
  
  
  "Jeg mener ... her. På et hotell. Men familien min har en ski lodge på den andre siden av denne skråningen." Hun pekte vagt på den lange raden av windows. "Du må ha sett det."
  
  
  Jeg ristet på hodet, men stoppet. Under en av mine reiser, så jeg en lang, høy mur som strakte seg kontinuerlig for flere hundre meter, og trær og busker rundt den var kuttet ned, som om det var et fengsel eller festning. Utover det så jeg et stort hus med skorsteiner og skrå tak. En ski lodge, ja! Jeg spurte Veronica hvis det var det huset hun refererte til.
  
  
  "Ja, dette er huset."
  
  
  "Mer som et fengsel."
  
  
  Hun nikket. "Det er riktig. De brakte meg hit for å ... rolig. Det er ikke vår eiendom; Bert - min stefar-leide den for sesongen. Det pleide å tilhøre en stor gangster eller noe, og det er alle slags alarm bells og grusomme feller på eiendommen."
  
  
  "Høres ut som et godt sted å tilbringe vinteren."
  
  
  "Oh, når du kommer inn i det, det er gøy."
  
  
  "Men du er alene på gaten akkurat nå."
  
  
  "Vel, jeg mente ikke at de var å holde meg låst opp eller noe. Men Mamma og Bert alltid være sikker på at hvis jeg kan få venner med alle her, spesielt en gutt på min alder, vil de sende dem bort."
  
  
  "Hvordan har de tenkt å gjøre det?" Jeg raskt så seg rundt, men jeg kunne ikke se at noen ser på henne, og jeg kunne se skygger klart. Jævla bra.
  
  
  'Henry. Han er alltid venter på meg i lobbyen og holder slippe inn her å se på meg."
  
  
  "Henry," jeg sukket. Jeg begynte å tenke at denne jenta var litt gal.
  
  
  "Dette er, selvfølgelig, vår sjåfør."
  
  
  'Selvfølgelig. Hva hvis han ser at du snakker til meg nå?
  
  
  "Du trenger ikke se ut som en mann for å bli skremt, Nick."
  
  
  Jeg nikket til mengden av unge mennesker. "Og de der borte?" Noen av guttene hadde samme lengde på hår som jenter, men det var også noen som kunne ha spilt rugby.
  
  
  "Par jeg snakket til og Henry så meg med gjorde det. Så begynte de å unngå meg."
  
  
  "Etter hva?'
  
  
  "Etter Henry ... jeg snakket til dem."
  
  
  "Du pirrer min nysgjerrighet." Jeg var begynt å bli litt sint, enten denne jenta å gjøre opp sin egen usannsynlig historie, eller Henry, hvis det er hva hun sa, var sant.
  
  
  "Har du en bil, Nick?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Det er en bar ..." Hun bit hennes leppe. "I en nærliggende by, og ... vet du at jeg ikke har vært hvor som helst, men her i nesten to måneder?"
  
  
  "Hva slags bar?"
  
  
  "Jeg har hørt at dette er den mest strålende sted i området. God musikk, morsomme mennesker. Du vet det.'
  
  
  Jeg visste det. Jeg var akkurat i ferd med å konkludere med at jenta ville bare bli tatt bort da jeg så et ansikt titte gjennom lobbyen døråpningen. Ansiktet var på et hode størrelse og farge på en basketball. Øyenbrynene dannet en kontinuerlig svart strek over øynene hans, som var skjult i folder i huden hans, og hans nese buet ned til en fleksibel munnen. Han var iført en ski jakke og mørke bukser, og han så ut som han hadde en størrelse som ville gjøre en Japansk sumo wrestler tror.
  
  
  Jeg plutselig gliste til Veronica, kastet noen av Rustne penger på disken, og tok tak i hånden hennes fast.
  
  
  "Hvis det er Henry," sa jeg, " det må være et stykke av møbler fra gangster huset. Kommer av, Veronica; jeg ønsker å se dette bar! '
  
  
  Som vi nærmet seg døren, Henry smalnet øynene og reist en rynke av svart brynene. Veronica prøvde å gjemme seg bak meg. Henry så forvirret, og hans myke lepper beveget seg som et par glade for ormer. Hans enorme torso fylte døråpningen, men da vi kom nærmere, han tok et skritt tilbake.
  
  
  "Jeg beklager," sa jeg muntert.
  
  
  Øynene hans forlot meg og snudde seg mot jenta. "Miss Veronica -" begynte han, og stemmen hans hørtes truende.
  
  
  "It' s all right," avbrøt jeg. "Hun er med meg."
  
  
  Det var umulig å gå forbi ham, men jeg fortsatte å gå.
  
  
  Henry tok et steg tilbake, så avstivet seg selv. Jeg var nysgjerrig på hvor langt han ville gå på et offentlig sted, og jeg håpet at det ville bli for langt. Kanskje det var barnslig av meg, men jeg liker ikke folk som skremme barn.
  
  
  Veronica sa, " Fortell Mamma og Bert jeg skal være hjemme ved midnatt, Henry." Det var en tone av arrogante autoritet i stemmen, som vanligvis irriterer meg, men jeg var litt stolt over at hun var til å motstå den.
  
  
  Henrik så på meg, helt klart ikke sikker på hva du skal gjøre. Jeg hjalp ham å gjøre opp sin mening ved å forsiktig legger min hånd på hans øl fat-formet magen og trykke ned hardt nok for oss til å passere. Han gjorde ikke motstand, noe som var litt skuffende, men de ser i øynene lovet "senere." Vi gikk raskt gjennom lobbyen til det brede buet veranda. Det var helt mørkt nå, men den høye arc lamper lyser opp den kvelden. Vi gjorde vår vei gjennom snøen til den asfalterte parkeringsplassen og kom inn i mitt blå utleie Ford. Veronica ikke si noe før jeg startet motoren.
  
  
  .'Hei på deg! hun sa myk og lo. "Jeg hadde ingen anelse om hva Henry kommer til å gjøre det!"
  
  
  "Du trodde han var nødt til å klaske meg foran alle disse menneskene?"
  
  
  Hun trakk på skuldrene og begynte og rotet gjennom hennes store skulderveske i skinn. "Har du en sigarett for meg?" spurte hun.
  
  
  Jeg ga henne en av mine spesielle sigaretter med en gull-holderen, og øynene utvidet når hun så det.
  
  
  "Hva merke er dette?" spurte hun.
  
  
  Jeg traff dashbordet med min lettere. "De er laget i Tyrkia, og har ikke helt."
  
  
  Så jeg kjørte ned en smal landevei, la jeg merke til at hennes øyne var så på meg som om hun hadde bare skjønte hva hun hadde å komme seg inn. Med mitt svarte hår - litt for lenge, fordi jeg har ikke hatt en sjanse til å klippe det - og min tynne ansiktet, jeg kan se nesten skummel i visse lysforhold, og mine store hender, viser merker av mine utallige kamper. Jeg er ikke spesielt høy etter dagens standarder-over fem fot og ni inches-men det handler om muskler, spesielt i mine armer og skuldre, og det viser. Jeg lurte på når jenta ved siden av meg, ville si at hun hadde endret hennes sinn.
  
  
  "Hva er navnet på denne baren?"
  
  
  "Vakker galskap," og jeg tror det er på den andre siden av byen." Stemmen hennes var rolig, kanskje jeg hadde undervurdert henne igjen.
  
  
  Veien såret for flere mil mellom høy snowdrifts; vi fikk ikke se noen annen trafikk til vi var i en rett linje, og så så jeg at lyset i min sladrespeil. Jeg smilte for meg selv og bremset ned. Bilen er bak oss, også.
  
  
  'Henry? Jeg spurte jenta, rykking i min tommelen over skulderen min.
  
  
  Veronica så seg rundt. "Jeg kan ikke se ham."
  
  
  "Det er en stor bil. Hva slags bil har du?
  
  
  "Jeg tror han kjører en Bentley i dag."
  
  
  Jeg nikket. "Det er riktig. Og han vil ikke la deg ut for augo hans, vil han?
  
  
  "Sannsynligvis ikke. Hun sukket. "Åh, herregud."
  
  
  Jeg måtte le. 'Roe ned. Hva kan vi gjøre?'
  
  
  Hun svarte ikke, men jeg kunne se henne bite henne lip igjen.
  
  
  Det var en liten by, og sentrum var øde og mørk, med et par butikker, et par kirker og gamle hvite trehus som sto stille rundt en snø-dekket park. Vi kjørte gjennom parken og fant oss selv på en liten morsom spor. Det var to mobile restauranter, en leilighet, en pannekake butikk, og en liten taverna med en rad av varebiler parkert foran det, tvers over gaten, sett bortsett fra de andre bygningene, var den Vakker Galskap, en tømmerhytte i en exaggeratedly rustikk stil, med et stort skilt over døren.
  
  
  Da vi kom ut, Veronica sett seg tilbake. Frontlys var borte nå, men jeg var sikker på at Henry var et eller annet sted bak oss, stående på siden av veien, med lyset av.
  
  
  Da vi kom inn gjennom den tykke døra, rumble av en fire-del langhårede rock band-treff i mine ører. Interiøret var full, røykfylt, og svakt opplyst av stearinlys og fyrer med ved. En servitør i et miniskjørt, grønn leotard, og nesten gjennomsiktig bluse ledet oss til et bord og tok vår orden. Det spesielle her var varm cider med Jack Daniels, som jeg trodde var stor. Veronica avtalt absently; hun konsentrert seg om musikk med et glassaktig blikk.
  
  
  Jeg har ikke noe i mot rock, selvfølgelig, det er ofte ganske jævla bra, og når du lytter til tekstene til noen av sangene, du må innrømme at disse unge forfattere har mye å si, og de gjør det med entusiasme. Men her, rommet var for små, for varme fra brann-og overfylte publikum for dette nivået av støy.
  
  
  Jeg lurte på hva alle disse menneskene rundt oss kan være å snakke om, fordi de ikke kunne forstå hverandre.
  
  
  Jeg holdt øynene på døren og så for Henry. Han ikke dukket opp, noe som overrasket meg, jeg forventet at han ser på oss.
  
  
  Etter en stund, jeg unnskyldt meg og løp inn på herretoalettet på den andre siden av musikk-scenen. Jeg vedder på at hvis jeg forlater Veronica alene i et par minutter, hun raskt vil tiltrekke seg et publikum av fans. Selv i dette rommet full av vakre jenter, hun skilte seg ut.
  
  
  Jeg var ikke feil, når jeg kom hjem, var det to unge menn rundt henne. Veronica ikke oppmuntre dem, men jeg kan fortelle at hun satte pris på oppmerksomheten.
  
  
  Hun introduserte meg for guttene - det har jeg ikke forstår sitt navn, men det spilte ingen rolle. Jeg spurte dem til å sitte ned, og det gjorde de. De begge hadde langt hår, en hadde en bart, den andre ikke gjorde det, og jeg trodde jeg kjente igjen uten skjegg gutt fra hotellet. Jeg hadde rett.
  
  
  Han spurte meg. "Du bor i Westbush, ikke sant?"
  
  
  Jeg sa ja.
  
  
  "Hei, gutt, du er en jævla god skiløper. En profesjonell?
  
  
  Vel, noen ganger føler jeg meg stolt, selv om jeg prøver å motstå. "Nei," sa jeg. "Jeg bare hvile."
  
  
  Rock band pause, som midlertidig laget samtalen mer utholdelig. Et par minutter senere, to jenter sammen med oss, både unge, kledd i standard denim og fringed skinn dresser. Da gutta som kjente dem kom over, og da musikken begynte å spille igjen, åtte av oss satte oss ned på to bord sammen. Veronica snakket til den andre som om de var gamle venner, men hun holdt meg å snakke. Jeg lente meg tilbake i en avslappet stilling og besvares når noen sa noe til meg. Jeg trodde de var god for unge mennesker. De hadde ikke røyke noe sterkere enn Kameler, og de tilsynelatende ikke noe imot meg som den eldste.
  
  
  Tiden gikk fort, og jeg må innrømme at jeg hadde mye moro. For en stund, jeg selv glemte å se etter Henry i døråpningen. En dag så jeg på klokken min. Det var elleve o ' clock, og jeg lurte på om jeg skulle ringe Veronica oppmerksomhet til det. Men jeg bestemte meg ikke, jeg ønsker ikke å opptre som et spøkelse og dra henne bort fra hennes nye fans. Etter et par minutter, hun gjemt i ermet av min genser og så på klokken seg selv.
  
  
  "Kom," sa hun lavt; hun var så nær meg at jeg kunne høre henne tydelig, skulderen hennes presset varmt mot meg. Jeg gliste og kikket inn i hennes øyne. Hun kysset meg lett på, men med en umiskjennelig lover.
  
  
  Når vi var ute i skarpe kulde, trakk jeg opp ved siden av Ford. "Hvor skal du?'
  
  
  "Hjem, tror jeg." Hun sa det tilfeldig, men med tydelige angre.
  
  
  Jeg så meg rundt. Det var ingen tegn til Henry, men jeg var fortsatt sikker på at han var et sted i nærheten.
  
  
  Spurte jeg. "Hva hvis jeg får en sjanse til å bli kvitt din skygge?"
  
  
  'Hva så? Hun sto ved siden av meg, ser på meg med like åpne, saftig lepper.
  
  
  "Vi kan gå et sted ... ikke er hjemme."
  
  
  Jeg kysset henne, prøver å gjøre det lett, men munnen hennes åpnet, og tungen hennes gled inn i munnen min, leker med tungen min.
  
  
  "Hvor?" hvisket hun.
  
  
  "Vel, jeg har en rom med en vakker utsikt."
  
  
  Hun ristet på hodet. "Vi kan ikke gå dit, Henry vil finne oss."
  
  
  Selvfølgelig, hun hadde rett. Men med kroppen hennes presset mot mine og hennes armer surret rundt halsen min, var jeg ikke kommer til å la Askepott gå hjem.
  
  
  Jeg så ned på veien, føler seg mer frustrert enn jeg hadde følt siden jeg var tenåring. "Kanskje vil vi miste ham."
  
  
  "Og så?'
  
  
  Jeg trakk på skuldrene mine skuldre. "Vi vil være i stand til å bruke bil ikke til å kjøre den."
  
  
  Hun gliste mischievously, og med uttrykket på ansiktet hennes, hun ville ikke se ut som en seksten år gammel lenger.
  
  
  Jeg visste ikke veiene, selvfølgelig, men mitt lys bil med vinterdekk gikk gjennom slår og slår med mer handlingsrom enn big Bentley. Like etter svingen, kjørte jeg inn i en allé smug og slått av lyset. Og et øyeblikk senere, Henry var faktisk kjører Bentley. Så snart han døde, Veronica klemte meg.
  
  
  "Ro deg ned," sa jeg forsiktig skyve henne unna. Jeg dro ut på hovedveien og kjørte tilbake samme vei som vi hadde gått helt til jeg så et annet land road. Det var ingen snøplogen gå gjennom det, men jeg kunne se to parallelle spor i snøen. Jeg fulgte dem til en skarp sving, følges det, og stoppet under et tre. Vi var på en liten skråning med en månelys bilde av en stor hvit eng oversådd med spor av ville dyr. "Nå," sa jeg.
  
  
  Som jeg umiddelbart mistenkt, hun var iført ingenting under tykk genser. Hennes brystvortene kom live på min touch, og hun writhed på sofaen ved siden av meg, stønn og skriker mykt. Munnen hennes var på min nakke; bena hennes ble presset mot meg. "Dette skulle ikke ha skjedd, sier hun mumlet. Det var først mye senere at den sanne betydningen av disse ordene demret for meg. Personlig foretrekker jeg en stor seng med døren lukket, men jeg hadde for å få mest mulig ut av det. Veronica var krevende og dyktige, og mens vi var på jakt etter et sted, hennes lepper og hender var opptatt med alle slags ting med glidelåser. I måneskinn, huden var blek og glødende, og hennes bryster var reist mot meg. Jeg vet ikke hvordan hun klarte å bli kvitt henne fast ski bukser, men det gjorde hun, og da hun satte seg på fanget mitt med henne bena drapert over mine skuldre. Det skjedde raskt - en dyp, kraftig fremstøt, rocking av hennes hofter, krampetrekninger av kroppen hennes opp og ned. Hun kastet hodet tilbake, lukket øynene og åpnet munnen i en stille skrik av ecstasy. Da hun kom, hun stønnet lang og snedig og trykket henne negler til min hals. Da jeg la gå, for, og Veronica stønnet over og over, "Oh.. oh.. oh.."
  
  
  Hun var nesten anstendig og fjernt som hun kledd igjen. 'Hva er det nå?'Hva er det?' spurte hun kvikt.
  
  
  Jeg så på klokken min. "Et par minutter over tolv."
  
  
  "Herregud, du er nødt til å ta meg hjem." Hun pakket opp sin elastiske bukser og trakk genseren over hodet.
  
  
  "All right, Askepott," sa jeg. For å være ærlig, var jeg litt skuffet: jeg liker ikke denne situasjonen, takk, frøken, selv i en parkert bil.
  
  
  Men Veronica hadde ikke engang be om en sigarett. Når jeg snudde meg rundt, hun var truende i bekymring, og at uttrykket ikke er endret til vi nådde exit som førte til hennes stefar er leid hus.
  
  
  "Kanskje det ville være bedre hvis du lar meg komme ut herfra," sa hun. Jeg svarte ikke, jeg var litt sint på meg selv så mye som jeg var med henne. Jeg bare gikk.
  
  
  Ved siden av høy strykejern gjerde i veggen var det bare kunne bli kalt et vakthus. En mann i en pels stod foran ham, og hans hagle var godt synlig. Og det var en Bentley som sto parkert på siden.
  
  
  Veronica tok tak i armen min. "Ikke, Nick ..."
  
  
  "Jeg skal bare ta deg hjem, kjære."
  
  
  "Jeg beklager," hun knurret.
  
  
  Jeg så på henne. 'Hvorfor?'
  
  
  "Fordi det er hvordan jeg gjorde det ... så hissig."
  
  
  "Og også? Jeg spurte med en skuldertrekning.
  
  
  "Det er jævla midnatt, du vet."
  
  
  "Nei, jeg kan ikke se det." "Jeg bremset ned.
  
  
  "Se, mine foreldre... jeg mener, lar de meg ut, men de tilbyr vi laget... vel, jeg må være hjemme til midnatt. Forstår du?'
  
  
  "Jeg trodde du var tjue-en." Hvis det var sarkasme i stemmen min, det var fordi jeg ikke prøve å undertrykke det.
  
  
  Hun hadde anstendighet nok til å se. "Vel, det er ikke helt sant. Jeg er mer som nitten og ... faen det! De er mer eller mindre beskyttende overfor meg. Jeg mener, de gjorde som psykiater si jeg var ikke veldig kompetente, vet du? Og hvis jeg ikke gjør det de sier, de kan sette meg i fengsel igjen."
  
  
  "Er det?'
  
  
  "Jeg mente ikke å si det." Hun snakket lavt. "Jeg ble plassert i dette huset etter ... etter oppsigelse. Det var ingen grunn i det hele tatt...
  
  
  ... Bentley er døren lukket seg med et illevarslende slam. Henry gikk opp til bilen min som et stort fjell.
  
  
  Veronica åpnet siden døren, så lente seg til siden og raskt fast tungen i øret mitt. "Jeg ringer deg i morgen," hvisket hun, og venstre.
  
  
  Jeg var i ferd med å gå ut, også, men Henry var lent mot døren min, hans ansikt faller gjennom det åpne vinduet som en overmodne månen.
  
  
  "Du har ti sekunder til å snu seg rundt og forsvinner," han croaked.
  
  
  Under andre omstendigheter, ville jeg ha kastet meg ut av bilen og utfordret ham til å gjøre meg igjen. Men jeg kunne se Veronica allerede sitter submissively på baksiden av Bentley, og en vaktpost i en pels jakke kom opp til meg med en rifle klar.
  
  
  Jeg tror jeg kunne håndtere både av dem, på en måte, det er min jobb. Men det virket ikke som det var mye vits i å starte en kamp over en gal rik jente som sannsynligvis ville ha involvert de lokale politi-fordi hvis jeg var kampene disse to, ville det sannsynligvis ha vært dødsfall av den tiden vi var ferdig. Henry var for stor til å håndtere uten å levere dødelig blåser jeg var så god på, og så langt som jeg var bekymret for, noen som angrep meg med en hagle ble også dømt.
  
  
  Så jeg lukket vinduet til denne gigantiske måtte gå tilbake, snu bilen og begynner å slå. Men da jeg stoppet for å bevege seg fremover, hørte jeg en tørr humre som tilsynelatende kom fra baksiden av Bentley. Det var ikke Veronica; det var helt klart en mann lyd. Og da jeg hørte den samme stemmen mumle, umiskjennelig slutter med ordene "Nick Carter."
  
  
  Jeg likte ikke det i det hele tatt. Jeg ikke brukte mitt virkelige navn i Westbush. Jeg har aldri gjøre dette når jeg er på ferie.
  
  
  Andre kapittel
  
  
  Jeg hadde planer om å gå tilbake til Washington neste dag, men jeg var ikke kommer til å gjøre det. Så når Veronica ikke ringe, det var ikke vanskelig å snakke meg inn som bor litt lenger. På den andre dagen - venter fortsatt på samtalen-jeg var i nesten øde lobbyen sent på ettermiddagen.
  
  
  "Er det nok for i dag?" Rustne spurte meg.
  
  
  'Ja.' Jeg absently drakk min varme rum og så på lobbyen døren. Til slutt innså jeg at den unge bartender var ute på meg tankefullt, og jeg bestemte meg for at jeg skulle spille min del til slutt. "That girl", begynte jeg.
  
  
  Rustne nikket, flirer. "Det blonde?"
  
  
  "Ja. Gjør hun kommer hit ofte?"
  
  
  "Jeg har sett det flere ganger. Ikke i de siste dagene.
  
  
  "Men hvor ofte gjorde hun kommer for det?" Før jeg møtte henne?
  
  
  "Gud, nei. Jeg bare så på henne et par netter siden."
  
  
  Jeg smilte. "Ellers tror jeg hun ville ha lagt merke til deg."
  
  
  "Vel, vet du hva, Nick."
  
  
  "Jeg trodde hun kom hit for ca en måned."
  
  
  Rustne ristet på hodet ettertrykkelig. "Nei, det er det ikke. To, kanskje tre dager før dagen før i går. Hvordan vil det gå?"'
  
  
  Jeg fikk ikke svar. Han hadde ikke forventet det heller. Han bare lo og tok tak i mitt tomme krus for å gjøre en annen drikke.
  
  
  Noen tid senere, tidlig på kvelden, jeg var på rommet mitt på jakt etter den beste ruten til Boston-flyplassen, hvor jeg kunne overføre til Washington, da telefonen ringte.
  
  
  Jeg visste at det var Veronica selv før jeg plukket opp telefonen. 'Hallo?'
  
  
  'Kallenavn? Stemmen hennes var anstrengt og lav.
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Jeg trenger deg."
  
  
  "Det er bra, kjære."
  
  
  "Jeg mener, jeg trenger deg ..."
  
  
  "Du vet ikke hvor jeg er."
  
  
  "Du forstår ikke!' Hun klarte å hulke uten å heve stemmen hennes.
  
  
  "Da forklare det til meg." Jeg ville ha henne også, men jeg ønsker ikke å vise det.
  
  
  "De kommer til å... oh, Nick, hjelp meg!"
  
  
  "Hva vanskeligheter?"
  
  
  "Se, hvis jeg ikke får ut av det her i kveld, de kommer til å gjøre det igjen. De er låse meg opp! Oh, Nick, få meg ut herfra før de gjør det.... -
  
  
  Stemmen hennes var kuttet av avgjørende klikk på telefonen.
  
  
  Jeg hadde ikke tenke to ganger som jeg hang opp. Telefonen selskapet ikke kutte oss ut; det var noen i huset bak den høye muren.
  
  
  Jeg nølte et par minutter, men jeg egentlig ikke i tvil om hva jeg skulle gjøre. Damer i nød er ikke akkurat min spesialitet, men dette ga meg mer enn jeg ville. Etter et par sekunder, trakk jeg Hugo ut av kofferten min og omsluttet den dødelige skarp dolk på armen min. Så kom Wilhelmina, min Luger i en lys skulder hylsteret. Det gjorde ikke bule under nylon jakke jeg var iført over min genser. Det var usannsynlig at jeg må enten til disse to våpen, men mens jeg var i ferd med å få denne jenta ut av huset, det var dumt ikke å forberede seg på det verste.
  
  
  Kvelden skiløpere samlet i godt humør på slettene av den lavtliggende bakkene. Jeg tok stolheis opp til andre etasje, over tent landing. Det var ingen andre; snøen skinte svakt under meg i måneskinnet. Jeg trakk en svart ull maske over hodet med hull til øynene og munnen. Kanskje en hvit maske ville ha vært bedre, men jeg ser ikke for det. Dessuten, jeg tvilte på at jeg kunne til og med slippe gjennom bredt snø-feltet i min kamuflasje uten å bli lagt merke til, med måneskinn og spotlights på muren rundt huset.
  
  
  Jeg gikk ned, jobbet min vei til venstre, og gjorde langsomt, blir nøye kontrollert før jeg traff en vegg. Jeg bodde bak trærne og så på stedet. Det var en gate som ligger langt under, og en vaktpost stod i front av huset, slo hendene for å holde varmen. Det var ingen måte å vite hvis veggen hadde andre vaktposter eller ikke, så jeg ikke engang prøve. Forresten, det var ingen tvil om at en elektrisk alarm, og jeg hadde ikke tid til å undersøke saken grundig.
  
  
  Etter å ha sett en halv time, kom jeg til den konklusjon at det var bare en vakt ved porten; han synes ikke å ha snakket med noen, og det var ingen tegn til en bil hvor som helst.
  
  
  Jeg presset pinner hardt og gikk ned i slak stigning. Når jeg kom ut av trær, jeg løftet mine ski, viftet med armene, og la ut et dempet skrik. Jeg hadde håpet å lage en vellykket imitasjon av en skiløper som mistet kontrollen over hans bevegelser. Jeg gled og snublet mot briggen. Da jeg skrenset, tilsynelatende å miste balansen min, og løp rett i veggen. Like før jeg kom dit, fikk jeg skrenset litt, slik at kollisjonen var ikke så ille som det så ut. Jeg falt, krampetrekninger beinet hjelpeløst, skriker:
  
  
  "Herregud, herregud, herregud!"
  
  
  Da jeg jamret høyt, slet med å få opp, og falt igjen. "Hjelp meg!' Jeg jamret svakt. Sentry lagt merke til meg. Han tok noen skritt mot meg, rifle er klar, og deretter nølte.
  
  
  Jeg jamret igjen.
  
  
  Sentry kjørte mot meg gjennom snøen. Jeg lå fortsatt og venter på ham til å komme opp til meg. Det var viktig å finne ut om han virkelig var alene. Men han så ikke ut til å bry seg om noe annet enn meg. Han gikk over, stoppet, og la rifle henge fra armen.
  
  
  "Er du ok, mann?"
  
  
  Det var et dumt spørsmål, men jeg svarte det.
  
  
  "Jeg tror jeg brakk ankelen," jeg gritted tennene mine. 'Oh, ikke sant?'
  
  
  "Hvis du kan hjelpe meg med å få opp ..." jeg syntes så hjelpeløs som mulig.
  
  
  Sentry ristet på hodet. "Jeg er ikke lege, mann."
  
  
  "Vel, vil du forlate meg slik som dette?"
  
  
  Han tvilte på det. "Du bør ikke være på ski her, mann. Dette er ikke en skibakke."
  
  
  "Som om jeg ikke vet! Jeg kunne bare ikke holde de jævla ski peker i riktig retning."
  
  
  "Vel ..." sentry kom nærmere.
  
  
  "Kan du ringe ski lodge?" Jeg spurte pleadingly. 'Til hotellet? Slik kan legen komme?
  
  
  "Jeg skal hjelpe deg opp, mann, men jeg kan ikke gi deg telefonen." Han rykket hodet mot briggen. "Det er ingen telefonen, bare en tilkobling til huset."
  
  
  All right, jeg sa til meg selv, og holdt ut hånden min. Jeg la ham ta tak i håndleddet mitt, så grep tak i ham og dro ham frem, over mitt hode. Jeg rullet med ham, snudde seg, og landet på brystet hans. Før han skjønte hva som foregikk, jeg dyttet riflen ut av hendene hans og trykket på fat øret hans.
  
  
  "En lyd, en bevegelse, "jeg knurret, og de trenger å gå til New Hampshire for å finne den andre halvdelen av hodet." Han ville ikke flytte, men han skalv under kneet som en fanget kanin.
  
  
  'Gjerde. Hvordan fungerer det åpne? '
  
  
  Han gjorde det, og når jeg stakk ham med rifle fat, forklarte han hvordan alarmen går av hvis to taster er ikke slått i riktig rekkefølge. Jeg tok nøklene ut av lommen og la ham få opp. Med panseret på sin pels i den ene hånden, jeg gikk med ham til gate. Jeg så på telefonen i brig og bestemte seg for ikke å røre ved den; hvis jeg dro den ut av veggen, alarmen høres kanskje ...
  
  
  Ledninger løp gjennom porten er låser; jeg fortalte sentry å åpne dem. Han nølte, men når jeg ga ham min finger på avtrekkeren, snudde han tastene i riktig rekkefølge. Så jeg lot baken min rifle land på skallen, dro ham inn i vakthus, og gled gjennom åpen gate.
  
  
  Veien såret gjennom et kratt av høye furutrær som er blokkert ut månen. Snøen hadde blitt ryddet vekk, slik at betong plater med sine skjøter fylles med tjære var synlige. Jeg gikk forsiktig opp oppkjørselen, holde øynene på den fjerne lys av det store huset. Jeg husket hva Veronica hadde sagt om "ekkel feller," og motsto trangen til å dukke inn i skyggene på hver side. Og så oppkjørselen kollapset under meg.
  
  
  Den siste tingen som du forventer er for en stor betong-flis for å falle inn under du liker utgangen av en sving, men det gjorde det. Plutselig er jeg gled ned i det stummende mørket, ute av stand til å holde meg selv tilbake.
  
  
  Det var ingen lys i det hele tatt, bare kaldt fukt rundt meg. Jeg kom ut og følte steiner på sidene. Det var en lang tunnel, og gulvet var skittent under mine føtter. Sted foran meg, var det en vedvarende, høy-pitched lyd. Jeg gikk i retning av lyden; det var alt jeg kunne gjøre.
  
  
  Gjørme, eller noe lignende, var opp til meg anklene når jeg kom til enden av tunnelen. Over meg var en trapdoor laget av tykke planker. Jeg prøvde ikke å åpne den. Jeg var sikker på at noen ville komme å se meg.
  
  
  Luken tok lang tid å åpne. I mellomtiden, jeg kom til tunnelen, på huk i totalt mørke, ser begge veier. Ingen kontaktet fra siden av den sammenraste betongplate, så jeg antok det var sentry jobb for å tjene den siden.
  
  
  Og da lyset kom på. En taustige ført ned gjennom den åpne luken.
  
  
  Når jeg var på denne rømningsvei, jeg hadde Wilhelmina i min hånd. Jeg kunne ikke se noen ansikter gjennom hullet, men jeg var klar til å skyte noe som kom opp.
  
  
  Jeg kjempet seg opp trappen, etter å ha for å holde Luger klar, og det første jeg så var Veronica ansikt. Hun smilte og lo.
  
  
  Og da jeg så en mann som sto ved siden av henne, som ikke var smiler mye, men i det minste var han å smile nå, som var fantastisk i seg selv.
  
  
  "Hei, Nick," sa mannen.
  
  
  Jeg gjenkjente ham. Hans navn var Hawk, han er sjefen min, og jeg nesten skutt ham på stedet.
  
  
  
  Kapittel 3
  
  
  
  
  David Hawke er en mann i femtiårene eller sekstitallet - ingen vet sikkert - med sparsom grå hår og stern ansiktet av en New England presten. Klærne hans er stort sett personer i professor ii-tweed, men det uopplyste sigar han vanligvis tygger gir ham adgang til en eldre statsmann. Kort sagt, Hawke er en mann som er ikke lett overrasket - av noen som helst måte.
  
  
  "Skal du skyte på at ting?" "Hva er det?" spurte han rolig, peker på Wilhelmina. "Hvis ikke, kan du sette det bort."
  
  
  "Hva i helvete er det som skjer?" Hans tynne-lipped munnen vridd. "Du har hatt nesten tretti sekunder, Nick; du burde ha visst det nå."
  
  
  Kanskje, men ikke helt. "Veronica" jeg så på jenta, " er hun en av oss?"
  
  
  Hawk nikket. "En student, men hun ser ut til å gjøre godt."
  
  
  Jeg så rundt i rommet, var det bokhyller og et tykt mørke røde løperen. Det var ingen vinduer. Jeg var i ferd med å forstå det.
  
  
  "Så, dette er vår training center."
  
  
  Hawk nikket. 'Den siste. Forresten, Veronica var rett om den tidligere eieren, han var en bootlegger og senere ble en stor smugler heroin. Hvis du prøvde å klatre over muren, strykejern toppene ville fly ut og pierce kroppen. Jeg er glad du var smart nok til å komme gjennom porten. Og forresten, hoppende gruver er overalt på begge sider av kjørebanen."
  
  
  Jeg visste hva de var: enheter som er drevet av gangavstand, noe som gjør dem sprett og eksplodere i luften, sende dødelig hagl flyr i alle retninger.
  
  
  "Du er nødt til å miste mange studenter her," sa jeg. Hawk ristet på hodet. "Ikke en eneste ennå. Hoppende gruver er ikke fullt lastet, og vi fortalte om våre menn til ikke å prøve å klatre over veggen. Som du vet, Nick, vegger ikke er vanligvis den beste måten å angi et tungt bevoktet hus.
  
  
  Jeg nikket.
  
  
  "Så, du har gjort det svært bra i dag. Vi så det på TV."
  
  
  Det var i huset. I et hjem med slike sikkerhetstiltak, det skal være tv-skjermer overalt.
  
  
  "Det er en god ting du ikke drepe sentry," Hawk.
  
  
  "Hva hvis jeg ønsket det?"
  
  
  "Vi ville ha stoppet deg, Nick. Det er en høyttaler på gate, og jeg vil kalle deg å bestille i tide.
  
  
  "Du håpet for dette."
  
  
  Hawke nikket selvtilfreds, og jeg visste at han hadde rett.
  
  
  "Okay, du er her nå," sa han. "La oss komme ned til virksomheten."
  
  
  Fra det øyeblikket jeg så det, jeg visste at det var i ferd med å skje. Jeg husket at det var Hawk som hadde foreslått Westbush som min ferie sted.
  
  
  Veronica reiste seg opp. Hun var iført en pantsuit, håret var trukket tilbake i en chignon, og hun så - vel, du kan si et par år eldre enn seksten. Øynene hennes var ikke å se på meg, men jeg kan se det røde flekker på kinnene hennes.
  
  
  Hawk ikke si noe før hun var ute av rommet. Da han lente seg forover i skinnstol, hendene foldet sammen, albuene på knærne.
  
  
  "Har noen i Westbush vet hvem du er, Nick?"
  
  
  Jeg ristet på hodet. 'Ingen. Mitt navn er Nick Wright. Den eneste personen jeg har snakket med - annet enn Veronica-er bartender på hotellet. Når han spurte meg om det, og jeg ga ham det navn og fortalte ham at jeg var engasjert i internasjonale investeringer."
  
  
  'God. Du kan bruke dette navnet på Doublé Cay ."
  
  
  Jeg har aldri hørt om en Dobbel-Tasten.
  
  
  "Det er et par små øyer i Bahamas," Hawke forklart. "Ett er fullt utviklet - det er et nytt hotell, og en gammel taverna som har vært her siden begynnelsen av århundret. På en annen øy, de er å bygge enda flere hoteller og en bro som forbinder øyene ."
  
  
  Jeg ventet på ham til å fortsette. Og, som vanlig, flyttet han videre til et annet emne.
  
  
  "Jeg forberedt på denne øvelsen for deg, fordi jeg trengte å overbevise meg selv på et par ting, Nick."
  
  
  'Ja.' - Jeg har vært en agent med AX lenge nok til ikke å bli overrasket av hva direktøren gjorde. Vi var verken CIA eller FBI, og du ville ikke engang kalle oss noe i mellom. Vi bare eksisterte, en liten gruppe spesialagenter å gjøre ting som ingen i regjeringen noensinne ville tillate, og Hauk var å gjøre business. Naboene i Georgetown trodde han var president i en lite kjent foundation.
  
  
  "Først av alt," sa han, " det var spørsmål om å komme sammen med unge mennesker med langt hår. Veronica fortalte meg at i "Vakker Galskap" du var super kul."
  
  
  Jeg måtte smile. 'God.'
  
  
  "Og så var det problemet med å komme inn på denne festningen. Det var ikke lett, var det det? Men du gjorde det. Jeg hadde mine tvil, Nick.
  
  
  Jeg bort på ham; han hadde ingen rett til å snakke til meg på den måten.
  
  
  "All right, all right," Hauk fortsatte hast. "Du har bestått både tester og nå er du flytte på. Dobbel-K, Nick. Og Grady Ingersoll.
  
  
  Det var et sjokk. Grady Ingersoll var kanskje den rikeste mannen i verden, en milliardær i slutten av femtiårene som hadde blitt en eneboer i de siste årene.
  
  
  Jeg ventet for Hawk å flytte på.
  
  
  "Grady Ingersoll," Hauk steg voldsomt, som om han skulle lese fra en fil, selv om det var noe foran ham, " er femti - syv, fem - fots-åtte, omkring hundre pund. Han har seks koner, for det meste filmstjerner. Han gjorde en formue i sin fars construction company, som han grunnla i slutten av 1930-tallet. Grovt sett, en spekulant. Hans samfunn jobbet med rederier, produsert uniformer, kornsiloer, olje rørledninger-Gud, denne mannen selv har gjort penger på å lage filmer. Styrt et bombefly under annen Verdenskrig, ble skutt ned to ganger over Tyskland, rømte en gang, men ble plassert i en krigsfange camp andre gang til slutten av krigen. I dag, han er en investor i mange bedrifter en stor investor, som i mange tilfeller betyr det at han har en dominerende interesse."
  
  
  Jeg visste alt dette om Grady Ingersoll... for noen år siden, trakk han seg tilbake til et avsidesliggende område av New Mexico den mest berømte eremitt i historien. Ingen så ham i disse dager, unntatt hans" palace vakt " av stern menn, som var hans eneste direkte kontakt med verden utenfor.
  
  
  "Hans siste investering," Hawke fortsatte, " var i aerospace fast Ultimate Dynamics. Ingersoll eier flertallet av aksjene, så han er i førersetet. Og på grunn av dette, Nick, Pentagon og det Hvite Hus er å bite sine negler."
  
  
  "Hva mener du?'
  
  
  Hawke smilte bistert. "Når Ingersoll kom til makten, Ultimate Dynamics var å legge siste hånd på verket på den mest avanserte missil veiledning system noensinne oppfunnet. Kort sagt, det kan du utforske terreng og riktig rakett kurs underveis med større nøyaktighet enn en menneskelig pilot kunne; den kan oppdage avskjæringsmissiler og brann sitt forsvar på dem. Men det mest viktige resultater, er at enheten kan oppdage effekten av tidligere raketter, og deretter fly til å skyte på videregående eller høyere mål."
  
  
  "Med andre ord,"sa jeg," dette ting kan gjøre ganske mye alt en menneskelig pilot kan."
  
  
  "Og flere. Dette er den tredje muligheten, som gjør det uvurderlig. Det er mye snakk i disse dager om utskeielser - hvor mange ganger vi kan slette Russland eller Kina fra kartet, i forhold til hvor mange ganger de kan fjerne oss fra kartet. Men med denne enheten, er det ikke lenger nødvendig å lansere fem eller seks kjernefysiske stridshoder på samme målet; når den første er ferdig sin misjon, den andre kan målrette mot andre mål. Så, kan du forestille deg hva denne veiledningen systemet ville bety for en svakere styrke."
  
  
  Jeg kunne ha forestilt seg det, selvfølgelig. Bare Usa og Sovjetunionen hadde kjernefysisk makt til å ødelegge en betydelig del av verden, men den Ultimate Dynamics enheten tillatt noen moderat utviklet land - som Kina - å oppnå kjernefysiske likestilling, selv om den hadde bare en liten brøkdel av kjernefysisk energi. antall raketter.
  
  
  Unødvendig å si, enheten er topp hemmelig og overvåket med de strengeste sikkerhetskrav. Det er i dag kalles Drikopper, som ikke er en gal navn i det hele tatt."
  
  
  "Jeg tror, herre, Washington er opptatt av Ingersoll engasjement."
  
  
  'Nøyaktig. Grady Ingersoll flyttet til Dobbel C nesten et år siden. Han eier øyene, og en av hans selskaper er å utvikle dem. Ingersoll liv i den gamle inn jeg nevnte - " Hawk stoppet og gikk over til de store, gammeldagse bordet. Han plukket opp en rullet opp kart og en tykk brun konvolutt, så vinket meg til bordet og brettet ut kartet. De to øyene ble nyre-formet, med en stor, buet bukter mot hverandre. De flyfoto viste anleggsarbeid på en av de to øyene, som Hawke fortalte meg ble kalt Domesday Øya. På den andre, kalt Oppstandelse Øya, var en viltvoksende hotellet kompleks med svømmebasseng, tennisbaner og golfbane. Ved siden av bassenget, knapt synlig gjennom den tette palm trær og annen vegetasjon, var omrisset av en annen bygning ved siden av en sirkulær lagunen.
  
  
  "Dette er Doubloon Inn," Hawk, som peker til nesten skjult struktur. "Det er atskilt fra resten av øya, med en mur, og er utstyrt med konvensjonelle elektronisk utstyr og væpnede vakter. Ingersoll forsvant bak den veggen når han fikk Doble Cay, og at han ikke dukke opp igjen."
  
  
  "Har noen gang vært inne?"
  
  
  "Jeg vil komme tilbake til det i et minutt. Det viktigste er at i løpet av hele denne tiden, Ingersoll var ikke personlig sett av alle, bortsett fra en gruppe av hans assistenter. Og dette er en annen grunn til bekymring."
  
  
  Jeg hadde ikke forstyrre ham med spørsmål.
  
  
  "I løpet av det siste året," Hawke fortsatte, " hans assistenter har blitt byttet ut én etter én. Alle de tidligere assistenter var i førtiårene og femtiårene, for det meste menn som hadde hatt ledende stillinger i Ingersoll bedrifter. Men ikke mer. Det er for tiden seks av dem, alle unge, tilsynelatende i tjueårene, med langt hår. En av dem er en kvinne. Jeg hørte du var vakker. Jeg automatisk humret og la sjefen min fortsette.
  
  
  "Selv om de alle ser Amerikanske, de har pass fra flere land i Europa og Latin-Amerika. Så langt har vi ikke vært i stand til å vise dem noe, men på den annen side er det lite informasjon om dem ."
  
  
  Hawk trukket et halvt dusin tynn mapper ut av en brun konvolutt og ga dem til meg. Jeg bladde gjennom dem og fokusert på 18 x 24 bilder i alle tilfeller. Fem unge mennene som så like - fire blonde og en med mørkt hår og en svært vakker mørkhåret kvinne. I slutten, sa jeg halvhjertet, " jeg tror jeg skjønner hvor dette går. Du vil disse menneskene sjekket deg ut."
  
  
  "Mye mer enn det. Disse unge mennene - vi kaller dem "intim seks" - er de eneste som har direkte kontakt med Ingersoll. Oh, gjør han kaller styret av sine ulike selskaper og gjør det mer eller mindre regelmessig, og utenforstående har sett ham...
  
  
  "Men du sa... -
  
  
  Hawk holdt opp en hånd. "Stille. I løpet av de siste månedene, Ingersoll hadde plutselig blitt en vennlig vert. Du kunne ha sagt det også. Et stort antall unge mennesker med å holde på Doublé Cay Hotell i nærheten Doubloon, som er tiltrukket av den ekstremt lave priser for unge som de kaller det. Ofte, Ingersoll er assistenter velg en gruppe for å invitere dem på innsiden av murene til parter som er tilsynelatende uh ... ikke forbudt. Gjester kan nyte den beste marihuana og hasj, drikke og musikk, og nyte en svømmetur i lagunen. Du kan forestille deg hva som vil komme ut av det. Og her kommer høydepunktet: fra tid til annen Ingersoll vises på scenen. Han står på en slags balkong bak et tykt glass partisjon, taler til sine gjester gjennom en høyttaler - og velger ofte en av jentene til å besøke ham i egen person ."
  
  
  For å være ærlig, det virket fornuftig for meg. Tross alt, ville du forvente en mann med så mye penger til å ønske å ha det gøy, og jeg sa det.
  
  
  "Ikke Grady Ingersoll."
  
  
  Jeg var skeptisk. En mann med seks ekteskap og flere kjente relasjoner er ikke uvillig til å velge en moden og unge jenta for partiet.
  
  
  "Men Ingersoll," Hawke forklarte, " var alltid en veldig hemmelighetsfull mann. Alt han gjorde i sine yngre år var gjort så skånsomt som mulig, gjorde han ikke søker publisitet og, selvfølgelig, ikke arrangere offentlige briller".
  
  
  Jeg antok. 'Gammel alder?'
  
  
  "Det er mulig, men lite sannsynlig. Det er ikke så gammel tross alt.
  
  
  Jeg trodde jeg oppdaget et notat av forsvaret i Hawkeye ' s stemme, men jeg ignorerte det.
  
  
  "Så hva tror du det er?"
  
  
  Hode AH så på meg, lener seg på tabellen med begge hender. "Enten er noe alvorlig som har skjedd til Grady Ingersoll hode, eller denne mannen er ikke Grady Ingersoll."
  
  
  Det ble en lang stillhet før jeg sa noe. "Men du forteller meg at du så ham."
  
  
  "Du kan ikke forvente å lære noe om den virkelige Ingersoll fra nettopp disse intime seks og en haug av unge menn."
  
  
  Jeg nikket. "Hva om jenter valgte han?"
  
  
  "Så vidt vi vet, var det sju av dem. Uten unntak, de har alle forlatt øya rett etter ... datoer ... på en av Ingersoll ' s fly. Vi fant, var en hippie kommune i Mexico. Hun sverger at de bare snakket og at Ingersoll ga henne ti tusen dollar før de satte henne på flyet.
  
  
  Jeg plystret. "Ti tusen for å snakke."
  
  
  Hawk smilte skjevt. "Og, tilsynelatende, var stille."
  
  
  "Hva om samtaler fra Ingersoll? Hvor godt kjenner folk snakker han til å kjenne ham?
  
  
  Sjefen min rynket pannen. "Ja. De fleste kjenner ham. Og ingen ønsker å tro at den som ringer er en bedrager. Vi greide å få en stemme ut fra telefonen, og... vel, det var ikke overbevisende."
  
  
  "Jeg trodde stemme ut var helt akseptabelt som en identifikator."
  
  
  "Ikke akkurat. Vi har et opptak av Ingersoll vitnesbyrd for flere år siden, før en congressional komiteen, og denne stemmen ser ut til å passe stemmen til en nylig. Men det er forskjeller. Den radiotelephone på øyene er ikke alltid helt klar til å begynne med."
  
  
  "Det er riktig. Da vil du ha meg til å finne ut om denne mannen er virkelig Ingersoll, ikke du?
  
  
  "Dette er ett punkt. Selvfølgelig, hvis han kan være en bedrager, trenger du også å etablere hva som skjedde med den virkelige Ingersoll. I alle fall, du trenger for å finne ut hvem som er medlemmer av den intime seks egentlig er, hva deres motiver er, og hvordan de påvirker Ingersoll."
  
  
  "Tror du det kan være noen forbindelse mellom dem og Tre-ledet Mann?"
  
  
  "Vi vet ikke det ennå. Men så lenge det er en slik mulighet, må vi definitivt finne ut ."
  
  
  "Jeg antar en direkte tilnærming har vært prøvd."
  
  
  "Ja. Den forsvarsminister personlig prøvd å kontakte Ingersoll, og for to uker siden, en av presidentens nærmeste rådgivere fløy til Doublecay. Men Ingersoll nektet å se dem eller snakke til dem. Han er en privat borger, Nick, og staten kan ikke tvinge ham til å forlate asyl."
  
  
  "Jeg antar sin milliarder har ingenting å gjøre med det," sa jeg sarkastisk.
  
  
  "Det påvirker ikke oss. Du vet oppgaven din. Det er noen flere detaljer til å diskutere, og da vil du sørover. Få til Ingersoll, Nick. Finne ut hva vi trenger å vite ."
  
  
  - Og hvis det er ugunstig? Hvis det er relatert til de Tre-Ledet en?
  
  
  "Da stoppe ham. På ditt skjønn.
  
  
  'Uansett?'
  
  
  Hawk nikket. "Jeg kan ikke sende en ØKS agent med Killmaster rang det er bare å stille noen spørsmål."
  
  
  Som for meg, jeg var i tvil; oppgaven virket ganske enkelt, hvis ikke vanlige - og dette var andre gang på få dager at jeg hadde gjort en alvorlig feilvurdering.
  
  
  
  Kapittel 4
  
  
  
  
  Instruksjonene tok mindre enn tre timer, og det var ikke engang midnatt når jeg forlot huset. Sentry gliste sjenert på meg og pekte på meg skiene lent mot det lyse. Jeg ønsket å be om unnskyldning til ham, men jeg visste ikke; han visste hva som kom, og det var mer enn jeg kan si.
  
  
  Jeg forventet å se Veronica igjen før jeg dro, men hun ville ikke vise seg. Det var trolig bedre på den måten. Nå visste jeg hva hun mente i bilen på det snødekte bakketopp, og jeg kunne kvitte seg med henne i forlegenhet eller trass - uansett hvilken holdning hun kan ta etter å få fraktet bort med et hemmelig oppdrag.
  
  
  Jeg fikk ikke mye søvn den natten. Selv om rommet mitt var på andre siden av hotellet, vekk fra lobbyen, kunne jeg høre summingen av en gitar akkompagnert av ustø stemmer. Ved daggry, fikk jeg opp, kledde og pakket tingene mine. Jeg hadde ikke barbere i henhold til instruksjonene.
  
  
  Den lille pakken var i bagasjerommet på bilen min, akkurat som Hawke hadde sagt. Da vi snakket kvelden før, en av våre agenter levert det. Det finnes et par ting som er utviklet av AX Spesielle Effekter avdeling som kan være nyttige i en vanskelig situasjon. Det må ha tatt mye oppfinnsomhet på den delen av Stewart ' s department for å komme opp med våpen og verktøy som kan være skjult i en badedrakt eller et par sandaler, men som alltid, det lyktes de med.
  
  
  Det tok meg to uker til å komme til Miami, og jeg gjorde alt jeg kunne for å bremse ned min bevegelse. Hawke ' s oppgave var å vokse en full skjegg, men med den femte dagen var det klør som faen, og jeg ble igjen med en bart. Min kinnskjegg vokste ganske raskt, og jeg visste at ved slutten av to uker, ville jeg ha skjegg som ville være nok for en respekt for seg selv medlem av rock-scenen.
  
  
  Jeg var Nick Wright, leder av flere rock band. Hawke valgt tre band for meg, og to av disse er for tiden på turné i Afrika og Asia på vegne av utenriksdepartementet. Den andre gruppen ble midlertidig oppløst, og jeg måtte ta permisjon fra Double C mens konsernet omorganisert. På vei sør - unngå Washington helt - jeg tilbragte kvelden i den travleste barer jeg kunne finne, lytte til jukebokser og lokale kombinasjoner, og fordype meg i musikk og atmosfære. Jeg brukte mange timer på å besøke musikk butikker, memorere merker, navn, kunstnere og artister.
  
  
  Da kom jeg til å Jacksonville, jeg trodde jeg visste så mye om moderne populærmusikk som den gjennomsnittlige tenåring. Min bart vokste og jeg trengte en hårklipp. Perfekt. Jeg hadde for å ta en siste runde før å komme seg på et fly til Miami. Hauk og jeg har diskutert dette en stund før vi bestemte oss for å ta risiko. De var bare for å forberede den første testen flyreiser med Tre-ledet System i Cape Kennedy, og vi begge følte at jeg skulle få så mye informasjon som mulig fra de beste kildene.
  
  
  Jeg kom til hovedbygningen av NASA komplekse akkurat i tide til å bli med på turen. Vi var samlet i den kjølige, lyse resepsjonen og gikk ned i hallen. I det øyeblikket ble jeg stoppet av en uniformert vakt.
  
  
  "Unnskyld, sir," sa han.
  
  
  Jeg så meg rundt, det samme gjorde flere andre medlemmer av gruppen. "Ja?'
  
  
  "Kjører du en blå Ford?" Han leste lisens plate.
  
  
  "Ja, det er meg."
  
  
  "Jeg er redd du har blokkert noen flere biler. Vi ville sette pris på det hvis du kan ordne det."
  
  
  "Damn it," jeg brummet. "Når jeg parkerte der, det var ingen andre biler."
  
  
  "Jeg er redd jeg må, sir. Hvis du ikke tankene."'Er det ikke egentlig en forespørsel.
  
  
  'Faen det! God. Jeg gikk sint tilbake ned som et ekko av korridoren. Når vakten og jeg var ute av syne for turen gruppe, tok han hånden min. Vi stoppet et øyeblikk og så seg rundt. Det var ingen i sikte.
  
  
  "På denne måten, sir," sa han i en respektfull tone han sannsynligvis ville ha brukt til leder for NASA.
  
  
  Han brukte en nøkkel for å åpne en usynlig dør uten håndtak, som ble senket i veggen. Vi gikk raskt ned en lang, lav korridoren. Det var andre dørene her og der, alle med tall og bokstaver, men ingen andre merker. Vi fikk ikke se noen som vi viste for et par hjørner, som nedstammer stål trapp, gikk gjennom to mer låste dører, og endelig har nådd det som så ut som en tom vegg.
  
  
  Med tå av hans skinnende svart støvel, vakt dyttet en del av grå bunnplate i bunnen av veggen. Ingenting skjedde umiddelbart, men etter noen få øyeblikk, hele veggen stille utfoldet seg, og skaper en åpning som er stor nok for ham å slippe gjennom. Veggen bak meg svaiet, og jeg var igjen alene i et lite rom med en metall bord, to stoler, og et stort speil som var ment å være en-veis. Det var en dør ved siden av speilet; jeg ventet tålmodig på den for å åpne.
  
  
  "Mr. Carter?" en løs stemme spurte.
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Bare et øyeblikk."
  
  
  Jeg gliste i speilet, men bestemte seg for ikke å bølge. Disse plass genier har en tendens til å ta seg selv på alvor, og jeg kan ikke klandre dem. De har noe å ta alvorlig.
  
  
  Etter omtrent et minutt, døren ble åpnet, og to tall i hvite frakker og ulastelig tennis sko gikk inn, presser en plettfri stål bord som jeg hadde sett alt for ofte på sykehus.
  
  
  "Vi trenger å ta fingeravtrykk, sir", den yngste av de to sa. Ingen av dem så ut til å være i midten av trettiårene, og begge var iført briller. Selv det lange håret sitt-noe som ville ha blitt kuttet kort for ti år siden-ikke avlede oppmerksomheten fra deres følelse av hensikt. De brukes blekk til min fingre og pågikk det på papir. Da en av dem åpnet et skrivebord, åpnet et dokument skuffen, og sammenlignet mine fingeravtrykk med det andre settet, så nikket.
  
  
  Spurte jeg. "Har du tatt et fingeravtrykk for kurset ved Massachusetts Institute of Technology?"
  
  
  "California Institute of Technology, sir," den gamle mannen svarte. "Nei, men vi begge gikk til FBI-akademiet." Han smilte svakt.
  
  
  Jeg viste min overraskelse. "Ikke alle her til å gjøre det?"
  
  
  "På denne måten, sir." Han pekte på den åpne døren. "Dr. Avery er venter på deg."
  
  
  Dørene til denne korridoren var åpne, i små kontorer, energisk menn, og noen kvinner-i hvite frakker bøyd over tegninger og tekniske bøker, snakke med hverandre i små grupper, og å skrive ligninger i kritt på blackboards. I enden av korridoren, min eskorte åpnet doble dører to ganger og førte meg til et kontor og møterom. Mannen ved bordet ser ikke mye eldre enn min, Eskorte, selv om hans korte gråning hår knapt dekket hans garvet skallen. "Kom inn, Mr. Carter," sa han, du står opp. Han pekte på en grønn skinnstol.
  
  
  "Jeg antar du er Dr. Avery. Eller er du også en administrator? Jeg smilte da jeg spurte, men fikk ikke svar.
  
  
  "Vi har ikke mye tid, Mr. Carter. Skal vi starte?'
  
  
  Det er ingen vits i å gjenta alle de opplysninger han ga meg i løpet av den neste timen. Mye ble sagt om koordinater og satellitt-kartlegging, datamaskiner, kompass, stabilisatorer og aktuatorer, utvides seilfly og sensorer, og anti-avskjæring systemer. Det var mer eller mindre hva Hawk fortalte meg, men så detaljert at innen den tid Avery ferdig, følte jeg at jeg nesten kunne sette sammen en tre-ledet systemet selv. Vel, kanskje ikke helt.
  
  
  Avery syntes å ha den samme ideen, hans holdning var nesten nedlatende. "Enkelt sagt, Mr. Carter, se på Prosjektet Tre-Hodet som dette: vi lanserer et batteri av miniatyr raketter fra Arlington over Potomac til Washington. La oss si fire av dem er rettet mot det Hvite Hus, våre viktigste mål. Ved hjelp av Jefferson Memorial, som et landemerke, overvåknings-kameraer i hver rakett foreta nødvendige justeringer. Anti-rakett raketter blir lansert, kanskje, til tross for vårt forsvar, ett eller to av våre raketter vil bli skutt ned. Vi må vurdere denne muligheten, selv en liten en, hvis et slikt angrep er lansert. Enten vi ødelegge fienden med den første salvo, eller er det hele for oss. Ja?'
  
  
  Jeg nikket.
  
  
  'God.La oss si at den første rakett rettet mot det Hvite Hus er en fulltreffer. Da andre raketter bør ikke treffe samme mål. Sensorene registrerer innvirkning, og aktiver deretter datamaskinen mekanisme. Det andre målet er programmert i veiledning systemet. Den aktuatorer gjøre jobben sin, uttrekkbar skyve vingene åpne for å øke heis, og vår rakett løper til, si, den Fjortende Street shopping district eller Hilton Hotel. Er det klart?"
  
  
  "Jeg tenkte slik. Med andre ord, i en all-out kjernefysiske kamp, vi må treffe de viktigste mål, det er, lansere flere raketter samtidig. Men hvis den første treff, vi trenger ikke å bruke den andre."
  
  
  'Nøyaktig.'
  
  
  Det tok ham en time til å fortelle meg hva jeg allerede visste. "Hva om systemet i seg selv, Dr. Avery? Hvor stort er det?
  
  
  "Jeg kan ikke vise deg. Jeg har ikke tillatelse til å gjøre det."
  
  
  'Selvfølgelig ikke. Men hvor stort er det? Kan det være stjålet?
  
  
  Hans bevegelse omfattet hele undergrunnskompleks, avskåret fra resten av basen. "Glem om forsiktighetsregler, jeg er sikker på at de er feilfrie. Han forsto ikke min sarkasme. "Hvor stor er denne greia?"
  
  
  Vel... hjertet av "Driekopper" er datamaskinen. I form av sin størrelse, det er mye mer kompleks enn noe som har blitt utviklet til dags dato."
  
  
  "Det er hva det betyr?"
  
  
  "Oh ... kanskje på størrelse med en vanlig bilmotor." Med sine hender, han pekte på en kube av om en måler.
  
  
  "Så ingen kan gå ut døren med det."
  
  
  'Neppe.'
  
  
  'God. Hvem vet om denne enheten? "
  
  
  "Svært få personer. Mine medarbeidere, sytten mennesker, som alle har sikkerhetsklarering. Det Hvite Hus, andre offentlige etater, og det militære overkommando ."
  
  
  "Og Ultimate Dynamics?"
  
  
  "Nesten alle som har jobbet med Driekopper er nå en del av mine medarbeidere."
  
  
  "Nesten?'
  
  
  "Bare to folk fra gruppen fungerer ikke med meg. En av dem døde i en flyulykke for en tid siden. Den andre er selskapets administrerende direktør ."
  
  
  "Hva betyr det at han rapporterer til Grady Ingersoll?"
  
  
  "Jeg tror det."
  
  
  "Som betyr Ingersoll vet det."
  
  
  Avery så overrasket. "Du absolutt ikke tror at noen som Ingersoll-" Han trengte ikke å fullføre setningen; åpenbart, han likte ikke min undertekst og ikke vet hva de skal gjøre av det.
  
  
  "Jeg hørte du gjør en test-flyvning med den Driekopper snart."
  
  
  "Ja. Ved neste uke. Den eksakte datoen er ennå ikke fastsatt. Bare mine ansatte vet om systemet, og de vil personlig sett alle delene inn i raketten."
  
  
  "Er det noen sjanse for at en utenlandsk skip som vil gå i og fisk denne ting ut til havet?"
  
  
  "Ingen sjanse. Hvis rakett ikke landet akkurat der det er programmert til, det vil selvdestrueres."
  
  
  Det synes ikke å være noe annet jeg kunne gjøre i denne luftkondisjonerte graven, så jeg takket Avery og forlot ham. Jeg var ikke interessert i sikkerhet ordninger i Cape Kennedy, og jeg visste at de involverte gjorde sitt beste. Men denne bemerkning om Ingersoll og hans pålitelige seks gjort meg urolig som faen.
  
  
  Kanskje hvis jeg ikke hadde tenkt på dette problemet, ville jeg ha betalt mer oppmerksomhet til hva som skjedde et par minutter senere. Etter å ha sett på TV-skjermen, vakt la meg gå tilbake til øde korridoren. Mens umerket dør uten håndtak fortsatt var lukking bak oss, et par av vibrasjons Asiater i stråhatter, mørke dresser, og kameraer slung rundt halsen gikk gjennom hoveddøren.
  
  
  De nølte da de så meg og vakt, så fortsatte praten. En av dem stoppet for å ta et bilde av myke interiøret; når den andre snudde kameraet i min retning, jeg begynte som dekker ansiktet mitt, så fikk meg til å glemme alt. Endelig, i dag, overalt hvor du går, vil du se Japanske turister med kamera; det var ikke før jeg kom til parkeringsplassen at jeg innså at disse to Asiater egentlig ikke se noe som Japansk.
  
  
  Fly fra Miami til New Providence Island i Bahamas var ikke mer enn en hop; det var nesten ingen tid for en drink som vi stupte over en lys grønn sjø strødd med sand-øyene. Ettermiddag himmelen var litt overskyet, noe som gjør den mørke grønn vegetasjon ser nesten svart, og som vi sirklet flyplassen, regn surret windows av 7271.
  
  
  Passasjerer som stormet over plattformen til ly av et falleferdig skur, som de kalte stasjonsbygningen. . Et band som spilte på innsiden, og flyvertinnene var å dele ut gratis rum drikke mens vi ventet på bagasjen vår. Tollvesenet var ikke et problem; på høyden av turistsesongen, kanskje en i femti kofferter var åpnet. Men det tok bagasjen behandlere mer enn en halv time å lesse alt fra fly, for grunner som vil alltid forbli et mysterium for meg. Koffertene kom på en lang, smal transportbånd, og min var nesten det siste. Jeg hadde to kofferter, og en hadde et spesielt rom for Wilhelmina og Hugo. Jeg kan ikke bære en pistol når jeg krysse grensen, fordi det å være fengslet er en av de mest smertefulle tingene som kan skje med en spesiell agent, og det er som regel ikke verdt risikoen.
  
  
  En høy, mørk hud mann i et karneval kostyme ble stående utenfor stasjonen døren. Ved siden av det, som er vendt mot palmen, var et tegn på at lese "DOUBLÉ CAY-Luft Taxi". Regnet hadde stoppet, men himmelen var fortsatt grått og overskyet. Tre andre personer ble allerede står under palmen; en middelaldrende par og en tenåringsgutt med en gitar, skulderlangt hår og innholdsrik baby kviser.
  
  
  "Ja, min venn?" svarte mannen hilste på meg. "Er du i Dobbeltrom C?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  Han spurte meg om navnet mitt og sjekket listen. "Flyet er i den andre enden av feltet. En limousin vil komme hit for å ta deg.
  
  
  Vi sto ubehagelig under en dryppende palm tree, takknemlig for vinden for å dempe den dampende fukt. En tynn, grå-langhåret mann i en revet genser, bukser, og skitne sko sto på slutten av fortauet, stirrer intenst på døren av stasjonsbygningen. Da det ble klart at de siste passasjerene hadde satte den sig, han trakk på skuldrene, snudde seg og rakte opp hånden. En mørk brun Cadillac trukket ut på fortauet, døren ble åpnet, og mannen gikk inn.
  
  
  Jeg stirret på den grå-haired mannen så intenst at jeg ikke merke til gruppen på parkeringsplassen til Cadillac var ute av syne. Det var to unge menn, høye og blonde, med løse krøller, kledd i strenge mørke dresser, og ved siden av dem var en jente som var nesten samme høyde som menn. Hun var dekket fra hals til tå i en enkel, flytende kjole som klamret seg fast til kroppen hennes i alle de riktige stedene, og hennes mørke brunt hår falt over henne nesten til skuldrene hennes midje. En samling av halskjeder dinglet mellom hennes bryster, og selv i svakt lys, ansiktet hennes syntes å skinne.
  
  
  Min første tanke var Jeanne d'Ark, eller kanskje Joan Baez; hun hadde så strålende tillit i sitt uttrykk, i hennes oppførsel. Men den tanken ble raskt avvist da jeg innså at jeg var ute på Angela Raffles og to andre medlemmer av den Intime Seks.
  
  
  Jeg hadde studert nok bilder av det Intime Seks til å gjenkjenne dem umiddelbart, men bare jenta virkelig skilte seg ut. De fem unge mennene var så lik i utseende som jeg ikke er sikker på hvilket navn ville passe paret. Ikke at det betydde noe, tenkte jeg; jeg håpet at Angela Raffles var mitt utgangspunkt på vei til Grady Ingersoll.
  
  
  Jeg så på henne , og hun så seg tilbake. Hennes vakre smil var både overbevisende og skremmende, som om hun kunne tegne en mann til henne uten å gjøre noe. Og hun visste det. I henhold til informasjon Hawke ga meg, hun var tjue-fem, men hun syntes tidløs. Jeg rev blikket vekk fra henne før jeg glemte hva jeg var her for. En seks-dørs Mercedes dratt ut på fortauet, og en mørk mørkhudede mannen begynte å løfte bagasje i bagasjerommet. Bak meg sitter et par og en gitar porter. Jeg stoppet et øyeblikk og så på jenta gjennom skinnende taket av bilen. Hun var fortsatt smilende, fortsatt å se i min retning. Jeg dukket og så resolutt i den andre retningen før vi var borte.
  
  
  Fire av oss bodde i den store luksus hytte av Lear Jet. Ingen av oss sa noe, paret så litt forvirret, gutten mutt. Den svarte mannen brakt oss noen rum og forsvant videre. Da han dukket opp igjen og annonserte at han ville forlate i et par minutter, tenkte jeg at kvinnen skulle gå ut. Jeg ble ganske overrasket over meg selv, men når jeg så nærmere, gjennom posete bukser og gull-gjenget jakke, så jeg en munter kompetanse som var betryggende.
  
  
  "Mitt navn er Herridge," vår pilot sa: "og jeg håper du har en god tid på Dobbel-Tasten." Jeg la merke til at hans aksent var borte, tydeligvis, han hadde til å spille alle slags roller. Akselerasjonen var kort og glatt, bare når vi tok av fra rullebanen, solen brøt gjennom skylaget. Jeg tok en slurk og så ut av vinduet. Vi fløy over den grå-grønne området rundt flyplassen og snart nådd utkanten av Nassau. Solen så ut til å skinne mykt på luksuriøse kystnære villaer med sine svømmebasseng, vakre hager og utrolig grønne plener. Herridge la flyet fly over havnen i sentrum av byen, så jeg hauger av kurver, fargerike tekstiler, og den samme kobber produkter som selges i alle markeder fra Marrakech til Singapore. En høy, mørk hud kvinne med en rød bandana på hodet, og et telt kjole vinket ild i tørt gress. Herridge flakset vingespissene for et øyeblikk, så vi tok av som han slått nord og fløy over den bredeste delen av øya. Et par minutter senere, var havet under oss igjen.
  
  
  Jeg kunne se noen hvite streker under, og en båt var å bevege seg raskt, og etterlot seg to striper av stien. Båten holdt tritt med oss for en stund, og jeg innså at det må være en hydrofoil båt. Det var på samme kurs som oss, og jeg hadde følelsen av at det var Grady Ingersoll båt. Jeg ble fortalt at han også hadde en flåte som hans assistenter seilte frem og tilbake mellom Dublett Cay og Nassau.
  
  
  Og da de to øyene kom til syne, som jeg hadde sett dem fra Hawk ' s fugleperspektiv. I sterkt sollys, Oppstandelse syntes å sparkle - bassenget, golfbane, befestet lagunen, skinnende hvite tårn av hotel - mens Dommedag så så kjedelig som enhver byggeplass. Store gapende hull hadde vært laget i sand og busker, noen som er fylt med betong, andre med bulldosere og kraner. Stålrammen av en av bygningene steg opp i luften, støping rare skygger på bakken.
  
  
  Som Herridge slått sterkt å nærme seg, så jeg en bru under bygging mellom to øyer. Massiv betong søyler allerede var installert på bredden av "dommedag", som overbygg trengte. Fra luften, så det ut som en del av en berg-og dalbane, bare mye større.
  
  
  Jeg burde ha betalt mer oppmerksomhet til det flyktige inntrykk jeg hadde hatt, men Herridge allerede hadde landet, og jeg måtte hjelpe ham ved skjærer mine tenner og gripende stolen armer. Som alle flygere jeg vet, jeg er en dårlig passasjer.
  
  
  
  Kapittel 5
  
  
  
  
  Hotellrommet mitt var uanstendig luksuriøse. Den balkong med utsikt over vannet var veldig stort, og badet var ikke mye mindre. Den grønne løperen var ankel dypt og så myke at et par av brede senger virket nesten unødvendig. Inne i den lille kjøleskap var en stor karaffel av rum punch, og flirer tjener som var opptatt med å åpne dører og vinduer av skap virket veldig fornøyd med mine tips. Det var et sted jeg kunne lett falle i kjærlighet med.
  
  
  Fra balkongen, jeg kunne se hjørne av det store bassenget nedenfor meg, hvor det var fortsatt trangt i tidlig kveld, med flere tall opptar stupebrett. Under markisen av vevd palmeblader, stål band laget bølgende lyder, og jeg kunne høre en myk ler stemme. Jeg er ikke en stor fan av tourist hotel, men jeg vil bli liggende hvis jeg ikke innrømme at stemningen var stor.
  
  
  Jeg raskt sette på et par av sol-stripete blusset bukser, en mørk blå gjennomsiktig skjorte, og en svak denim jakke. Fra den ene kofferten, tok jeg hva Stewart hadde gjort for meg i spesialeffekter og bestemte seg for å ta et par litt bulkete tennis sko. Ingen sokker. Wilhelmina og Hugo bodde i deres hemmelige rom; jeg trodde ikke de ville være nødvendig. Da jeg gikk gjennom den store lobbyen, jeg hadde å fortelle meg selv at jeg var her på Double C, på forretningsreise, ikke på ferie. Overalt hvor jeg så, jeg så unge jenter, noen i bikini, andre i shorts, miniskirts, og jeans som så ut som de var malt på huden deres. Et raskt blikk overbevist meg om at det var så få bras på øya som det var isbjørner. Jeg var nysgjerrig på hva en middelaldrende par fra New York Providence plan var å gjøre det her.
  
  
  Jeg gikk til bassenget langs en bred korridor kantet med butikker som selger badetøy, suvenirer, ånder, bøker, tobakk, håndlaget lærvarer - da jeg så Angela Raffles igjen.
  
  
  Hun ble stående i den åpne døren mot solnedgangen, men også fra hennes silhouette, jeg kjente henne umiddelbart. Jenta Angela snakket til var kortere, noe som betydde at hun var gjennomsnittlig høyde, og nesten alle av hennes brune huden var synlig i den lille bikini hun hadde på seg. Hennes jet-svarte håret var vått og flyter nedover ryggen, og små dråper forsvant inn i gapet mellom hennes rumpe. Selv før jeg så ansiktet hennes, følte jeg at hun var ekstraordinær, og jeg tok ikke feil.
  
  
  Jeg nikket til Angela som jeg passerte dem. Hun nikket tilbake. OK, det var nok. I min forkledd rolle som super-cool manager for et band, jeg kunne ikke starte med den første vennlig gest, måtte jeg bli vant til å bli mobbet av kvinnelige fans.
  
  
  Da jeg var et stykke unna, jeg stoppet, så på bassenget og publikum, og gradvis snudd slik at jeg kunne se den garvede jente i front.
  
  
  Hennes egenskaper var nesten oriental, og hennes litt skjeve mørke øyne glitret med animasjon som hun snakket med Angela. Hennes høye kinnben lyste i slutten av sol, og vann klamret seg til henne fløyelsaktig hud i milde synker. Munnen hennes var bredt, og hennes fyldige lepper krøllet inn i et smil som ikke utfordrer Angela. Skuldrene hennes flyttet hele tiden mens hun snakket, og hennes høye, buede hofter svaiet. Hennes bryster var dekket med en klut som fremhevet hennes nipples; hennes ben var lang, muskuløs, og som er definert, og mellom bena noen dusker av svart hår krøllete ut fra under hennes bikini bottom.
  
  
  Jeg hadde ikke en kvinne siden Veronica - jentene jeg hadde sett i øl boder langs veiene i Virginia og North Carolina var ikke min type, men selv om jeg hadde akkurat kommet tilbake fra en tur nedover Nilen med Cleopatra, jeg vil fortsatt bli imponert over denne jenta.
  
  
  Hun så på meg. Så gjorde Angela, som var på vei mot meg. 'Hei. Hun hadde en stemme som en kirke bell på et tidlig tåkete søndag morgen.
  
  
  'Hei det. Jeg ga henne mitt beste smil og tok av meg solbriller for å få et bedre utseende.
  
  
  "Ikke jeg se deg på flyplassen i ettermiddag?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Har du tenkt å bo på Dobbeltrom C for lang tid?"
  
  
  "Jeg er ikke å lage noen faste planer ennå."
  
  
  Et vitende smil. "Vel, ikke la for snart."
  
  
  Hun snudde seg rundt med en hip svinge som var veldig åpenlyst sexy, og gikk arm i arm inn i hotellet med en jente i bikini, to av de mest fantastiske kvinner jeg noensinne har sett. Det var bra jeg hadde det gøy med Veronica; jeg var nysgjerrig på å vite hva Hawk visste om våre kort romantikk, og jeg kom til den konklusjon at alle vil få det bedre hvis jeg har aldri funnet ut.
  
  
  Jeg gikk rundt bassenget og så på den høye muren bak det. Det ble skjult av trær og busker, men et raskt blikk avslørt piggtråd - elektrifisert, ble jeg fortalt - som gikk gjennom veggen, gjennom blader og grener.
  
  
  En del av De Doublon var synlig. Det var en tre-etasjers bygning som ble bygget av mørk stein og forvitret murstein. Vinduene som vender mot bassenget var stengt og lukket. Den eneste åpningen i veggen bak bassenget i nærheten av hotellets dører, hvor en solid iron gate blokkerte inngangen. I morgen, jeg lovet meg selv at jeg ville ta en dagstur over hele øya-som en turist går på tur. Natten falt raskt som solen sank i havet, men svømmere holdt seg på den opplyste bassenget. Det ble en bar under samme tak som den Utrettelige Steelband, og jeg klarte å kjøpe bourbon og vann i stedet for rum. Som jeg satt der en stund, ser på publikum og bandet ved siden av meg, hørte jeg den myke lapping av vann under en lav vegg rett bak meg.
  
  
  Jeg gikk tilbake til hotellet og så på casino. Det var et tegn på inngangen med navn på artister fra en nærliggende cabaret, og ett av bildene fikk meg til pause.
  
  
  Det var ingen tvil om oriental funksjoner og bøyde hofter, fet smil som glitret enda lysere enn fotografens lamper. Hennes navn var Chyna Negrita, og hun tydeligvis jobbet i en dress som ikke dekker noe, men en bikini. Hun var en venn av Angela s, og det var nok til å teste henne. I tillegg, navnet i seg selv var urovekkende: jeg hadde hørt det nevnt av flere jenter blandet Cubanske, Mulatt, og Kinesisk avstamning, for det meste horer fra Florida. Men på Dobbel Cay, med Grady Ingersoll og hans direkte tilkobling til Tre Hoder enhet, noe som hadde noe å gjøre med Cuba eller Øst hadde for å bli tatt på alvor. Alt som var viktig i mitt arbeid.
  
  
  Casino var en svakt opplyst, er du på luksuriøst innredede rom med høyt tak, tykke tepper, og beskjeden belysning over bordene. Det var to roulette bord, tre poker-bordene, og kanskje et halvt dusin chemin de fer bord. En alkove på baksiden av main hall var reservert for baccarat - store spillere, og med sin egen bar og service. Å spille kort eller terninger er ikke spillet mitt; jeg har nok på mitt sinn ikke å bekymre deg om tall på kort eller plast terninger. Men folk som hyppig kasinoer ofte avsløre mer til en erfaren observatør enn, si, i første klasse på et fly fra New York til Lisboa. Når jeg kom inn, var det ikke mange mennesker å se, men jeg fikk snart se noe som overbeviste meg om at jeg ikke kaster bort tiden min.
  
  
  De var de samme Asiatiske par jeg hadde sett på Cape Kennedy. En av de to var rullende terninger ved poker bordet, mens ledsageren hans var å betale mer oppmerksomhet til resten av rommet enn hva som skjedde på den grønne filten under nesa.
  
  
  Han så meg i det øyeblikket jeg la merke til ham, og de som" ufattelig " orientalsk funksjoner ga ut en flash-godkjenning før han raskt så den andre veien. Jeg tok et dypt pust, og fortsatte å gå, å tenke på det bildet jeg hadde tatt den morgenen av meg selv med den jævla døra bak meg.
  
  
  Som jeg igjen, jeg prøvde å finne ut nasjonaliteten til de to mennene. Som jeg skjønte tidligere, de var ikke Japansk, det var sikkert. Jeg tenkte på Korea; de hadde bygging her, og et stort antall av Koreanerne. På den annen side, kunne de ha kommet fra hvor som helst mellom Jakarta og Kabul, og jeg hadde ingen grunn til å tro at de var noen andre turister som hadde tatt den samme veien som meg.
  
  
  Men jeg trodde ikke det for en annen.
  
  
  Det var tid for en cabaret ytelse, men rommet var tomt, bortsett fra noen få personer om bord og et par på den lange, buede bar. Jeg satte meg på en krakk i nærheten scenen og ventet, mens du nipper til en iset bourbon. Det var en sjonglør, en komiker, en hest-møtte kvinne som jobbet på papegøyer, og en tropp på Libanesisk akrobater som har fylt tiden før Chyna kom.
  
  
  Ventetiden var verdt det. Plutselig scenen ble kastet ut i stummende mørke, så det var en langvarig tromming, og strålen av en søkelys blinket mot lukket teppet. Det åpnet brått, folder dirrende vilt i skyggene, og trommelen stoppet. Scenen var tom, stillheten i rommet holdt pusten - og så, med en klang av cymbaler, Chyna slått i sentrum av oppmerksomheten.
  
  
  For et øyeblikk hun sto urørlig på ett ben, som en bronsestatue, og da trommene begynte å slå og hun begynte å bølge sakte. Hun var en fantastisk kombinasjon av belly dancer, go-go og stripper. Hennes drakt besto for det meste av en håndfull av fjær og paljetter, hun er utført barbeint, og til å peke på hælene til beat. Armbånd skranglet på hennes håndledd og ankler. Kroppen hennes skinte i søkelyset som fulgte henne som en seig elsker, og de to hauger av hennes bryst danset og quivered som om alle hadde en motor. Som farten økte, og hennes mørke svart hår virvlet vilt i alle retninger, noen ganger som dekker nesten hele hennes overkroppen.
  
  
  Og så, på en eller annen måte klarte hun å løse bra fra drakten og la det falle på scenen. Trådene i håret hennes flagret over hennes bryst og mage, skiltes for et brøkdels sekund, og deretter lukket igjen. Jeg fant meg selv lener seg fremover på barkrakk og holder pusten.
  
  
  Hun snurret fortere og fortere helt til håret reiste seg fra hodet som en paraply, og hver muskel i kroppen hennes flyttet voldsomt...
  
  
  Mørkere - og stillhet.
  
  
  Jeg blunket, prøver å se inn i stummende mørke, men jeg kunne ikke se noe.
  
  
  Og da lyset kom på igjen, og jenta ble stående med hodet bøyet, brystet sitrende under hennes hår, hennes armer på sine sider, beina presset sammen. Applausen var ment å være høyt, men publikum var for liten. Jeg prøvde å applaudere så godt, og da hun forlot scenen, og ser ut som en Inka prinsesse, hun så i min retning, og jeg var sikker på at jeg så henne smile.
  
  
  Lysene i lobbyen sakte slått på, og jeg tok en slurk av min drikke. Hva nå? Jeg trengte ikke å vente lenge med å finne ut.
  
  
  Chyna glidd gjennom en liten dør på enden av scenen, svingte mellom bordene, vinket til orkesteret, og gikk over til baren. Hun var iført en hvit skjorte kjole som var så low-cut at halsen ikke ende langt fra hemline, som knapt nådd under hennes lår. Hun hadde en hvit skjerf knyttet rundt hennes hår og var iført sandaler. Hun ser ikke på meg i det hele tatt.
  
  
  Bartenderen plassert en flaske champagne og et glass foran henne. I stedet for å sitte ned, hun satt en fot på den nærmeste krakk, plukket opp glasset, drenert det, og etterfylt det. Under ytelse, flere menn hadde kommet ut av casino og var nå flirer og titte i hennes retning. Hun ignorerte dem, og når en av dem hvisket til bartenderen, han ristet på hodet og dyttet unna regningen mannen holdt ut til ham.
  
  
  Det er på tide å bruke min oppmerksomhet lure. Jeg dro ut en liten gull plate på størrelse med en silver dollar som hadde blitt gitt til meg som et bevis på min dekkhistorie. Jeg la ting spinn og ventet.
  
  
  Jenta fortsatt ikke se i min retning. En av Asiater jeg hadde sett på Cape Kennedy og tilbake i casino kom inn og gikk rett opp til henne. Chyna ikke virker glad for å se ham, å trekke seg som han nærmet seg. Han tok henne i hånden, la sitt ansikt nær hennes, og syntes å være å snakke snarest til henne. Hun ristet av hans hånd, men forble stille. Til slutt, hun nikket, og mannen gikk ut igjen.
  
  
  Chyna ikke synes å ta agn min, så jeg ringte bartender.
  
  
  'Ja, herre?'
  
  
  "Hei, mann, tror du dette bandet kan spille noe annet enn 1933 Broadway sanger?"
  
  
  Bartenderen så ut som en Miami flyktning, med en blyant-tynn bart, en løs ansikt, og nøye slicked-tilbake håret. De var altfor svart, sannsynligvis malt. "Vel, jeg tror bandet kan spille for å bestille, sir," sa han automatisk.
  
  
  "Ah, never mind." Jeg lar gull plate spinne igjen og dunk høyt på telleren.
  
  
  Han er avtalt. "Det er en interessant sak."
  
  
  Jeg ga den til ham. "Lese tegn, mann. I min linje med arbeid, som betyr en Oscar."
  
  
  Han plukket opp en mynt og holdt det opp mot lyset av den bar. Hans bryn rose i godkjenning. "Hei, jeg vet dette bandet." Han må være i femtiårene, men han visste mer eller mindre om show business. "Er du medlem?"
  
  
  Jeg klarte å se både beskjeden og arrogant.
  
  
  "Nei, jeg er deres manager. Det var vår første gullplate ."
  
  
  Det fungerte. Chyna så i vår retning.
  
  
  "Vil du spille hvor som helst i nærheten? Paradise island? Gratis porten? Jeg ristet på hodet. "Gud, nei." Jeg så på den nesten tom hall. "Vi spiller ikke her, mann. Du vet, jeg er her på ferie. Jeg har hørt at det var moteriktig her, men jeg legger ikke merke til det."
  
  
  Bartenderen hostet, så på Chyna for et øyeblikk, så tilbake på meg. "Vel, våre underholdning..."
  
  
  "Å ja, jeg vet, mann. Denne jenta er fantastisk, men musikken - " jeg grimaced, nådd ut, og demonstrativt pekte i min tommelen ned.
  
  
  Haken grunted hoarsely og ferdig med sin champagne. "Fortell personen at det er bra at han snakker om meg," sa hun i en liten spansk aksent som skjærer gjennom musikk.
  
  
  Jeg nikket og smilte til henne. Tennene gleamed som hun lo også.
  
  
  "Og gi ham noe å drikke, Maks ant.," la hun til, før hun kunne stoppe seg selv.
  
  
  snu deg rundt og raskt leder for casino.
  
  
  Det er ikke ofte at en jente som ser ut som hver manns drøm jente tilbyr meg en drink, og deretter forlater uten engang å spørre om navnet mitt. Jeg ønsket å si nei, men så bestemte jeg meg for at det ville være dumt. Isen har brutt, og neste gang jeg ser henne, vi vil ha noe å snakke om først.
  
  
  Jeg trengte ikke å vente lenge. En halv time senere, så jeg Chyna igjen. Jeg gikk forbi bassenget og så den hvite kjolen i lysløypa mørket av solid jern gjerde i veggen av De Doublon. Hun fant seg mellom to velbygde menn i mørke dresser. De var i full fart, og selv på denne avstanden, fikk jeg en tydelig inntrykk av at jenta gikk mye raskere enn hun ville ha likt. Jeg kunne se at porten åpner og lukker rett bak dem; Chyna ikke synes å ha mye av et problem, men hun åpenbart ikke ønsker å gå i det. Det var ikke vanskelig å undertrykke impulsen til å forfølge dem, og minnene fra Veronica og hvordan hun hadde forrådt meg var fortsatt for fersk og smertefull. Dessuten, det var ikke min jobb å lagre alle jenter, selv om det var helt nødvendig.
  
  
  Jeg gikk tilbake til kasinoet, mistet tjue dollar på chemin de fer, kjempet seg en lubben jente som liksom hørt om min såkalte yrke, og deretter bodde i det store huset for en stund. Det var ingen tegn til disse Asiater, som var skuffende, var jeg på jakt etter en unnskyldning for å stille noen spørsmål av desk clerk eller resepsjonist.
  
  
  Til slutt, jeg gikk til disken for å få nøkkel. Resepsjonisten var en liten, mobil svart mann med en perfekt engelsk aksent.
  
  
  "Vi håper du likte det, Mr. Walton."
  
  
  Det er som et båndopptak, tenkte jeg. "Det er ikke mange mennesker her," sa jeg.
  
  
  Han ga en rask skuldertrekning. "Vi er nesten full, sir."
  
  
  Jeg sa med en humre og nikket mot den nesten tomme casino.
  
  
  Smilet hans var dystre. "Kanskje ..."
  
  
  "Men du er så heldig å ha noen gode spillere fra andre siden av verden hjemme."
  
  
  'Unnskyld meg, sir?'
  
  
  "De Japsene eller hva som helst. Jeg så flere personer sitter ved pokerbordet. .
  
  
  'Oh. Ja. Vi har herrene fra Øst på Dobbel Cay.
  
  
  'Oh, ikke sant?'
  
  
  Det var nesten midnatt, og desk clerk var like lei som jeg hadde forventet. "Vi snakker om Dommedag-Prosjektet, et twin øya, vet du. Mr. Ingersoll har signert en byggekontrakt med et firma på Formosa eller et sted i nærheten."
  
  
  Jeg gjentok igjen, prøver å kvele en gjesp.
  
  
  "Ja, sir, jeg tror dette er en slags eksperimentell byggeprosjekt; Mr. Ingersoll, som du kanskje vet, er aktivt engasjert i å bedre levekårene for minoritetsspråklige grupper rundt om i verden."
  
  
  "Jeg kan forestille deg. Jeg så på den tynne lille, svarte mannen. "Tror du ikke han kunne ha startet litt nærmere hjemme?"
  
  
  Øynene hans ble ugjennomsiktig. "Jeg beklager, sir; min tid er nesten opp, og jeg har fortsatt mye administrativt arbeid å gjøre."
  
  
  Jeg åpnet døren til rommet mitt en sprekk når jeg skjønte at noe var galt. Jeg vil venstre lysene på - jeg gjør alltid det i hotellrom-men nå er jeg gikk inn i totalt mørke. Jeg stoppet og lyttet.
  
  
  Den eneste lyden jeg kunne høre var min egen pust. Jeg raskt gled inne og lukket døren bak meg. Jeg famlet for lysbryter. Klikket hardt.
  
  
  Det er fortsatt mørkt.
  
  
  Alt jeg kunne se var blek rektangel av skyve glass dør til min balkong, opplyst av måneskinn svever over havet. Som mine øyne begynte å justere til dempet lys, hørte jeg en myk bevegelse, så en skygge skyv mot døren.
  
  
  Jeg kjørte over teppet og tok noen klær. Skulderen er vridd og skrudd under stoffet. Jeg prøvde å dra han unna, men selv om inntrengeren var mindre enn meg, han var ganske sterk. Jeg har fått et glimt av briller, en runde, uttrykksløst ansikt i skyggene. Det måtte være en av Asiater. Deretter en albuen traff meg som en slegge mellom ribbeina.
  
  
  Mitt grep løsnet, med min ledige hånd, jeg stakk på sin hals og slengte den inn i kjeven. Mannen brummet og støttet opp mot balkong rekkverk. I måneskinn, kunne jeg se at metallet i hånden hans ble skinnende. Hans hånd snudde seg mot meg, og jeg grep tak i håndleddet mitt, vridd den halvveis, dukket under lubben kropp, og løftet det.
  
  
  Han ville ikke lage en lyd som han fløy over rekkverket og falt syv historier til fliser rundt bassenget. Det var en veldig kjedelig dunk, som en vannmelon å bryte på sement, og så fullstendig stillhet.
  
  
  Jeg lente seg over rekkverket og prøvde å se kroppen, men lys rundt bassenget gikk ut. Ingen syntes å ha hørt noe. Jeg ventet og ventet i lang tid, og gikk deretter inn og slått på annen lys-bryteren.
  
  
  Fortsatt ingenting skjedd. Jeg sjekket lyspærer; de var alle der.
  
  
  Telefonen ringte. Jeg plukket opp telefonen.
  
  
  "Mr. Walton?"
  
  
  Ja.'
  
  
  "Jeg er lei for det, sir. Du snakker til resepsjonen, vi informere alle gjester som elektrisitet har blitt kuttet. Det vil bli gjenopprettet snart ."
  
  
  Jeg husket at lyset i gangen var fortsatt på, så jeg sa det.
  
  
  "Ja, sir, de jobber på et annet mønster."
  
  
  Han syntes selvtilfreds stolt av sitt eget - eller andres-oppfinnsomhet. "Vi har alltid lys på i Doublé Cay Hotellet, sir."
  
  
  "Vel, det er bra, da. "takk. Jeg hengt opp og raskt sjekket bagasjen min med en lommelykt. Inntrengeren ikke finner rom hvor jeg skjulte mitt våpen, selv om han gjorde ødelegge klærne mine litt.
  
  
  Det spilte ingen rolle hva han kan finne, så jeg kledde av seg og gikk til sengs. Selv om jeg ikke kunne få en god titt på mannens ansikt, jeg vedder på at det er færre overvektige Asiater på Double C nå."
  
  
  
  Kapittel Seks
  
  
  Ved daggry, kroppen var borte, og det var nesten midt på dagen når jeg hørte hennes hvisken. Jeg ble sittende på en sjeselong ved bassenget, venter på fienden til å bevege seg i min retning. Min lubben, mascara-smurt potensielle frier crackled i øret mitt. Noen av hennes jevnaldrende, både mannlige og kvinnelige, samlet seg rundt oss, ser på meg med noen tvil. Selv om jeg ikke akkurat Mick Jagger, jeg var den beste idol tilgjengelig. "Er du ute etter ... eh ... talenter?" Spørsmålsstilleren var en gutt med akne som var på flyet med meg i går. "Jeg vil gjerne at mennesket." Jeg var allerede lei av dette ordet, og jeg bestemte meg for ikke å bruke den så ofte. "Et pust av frisk luft mellom de to rundene. Spiller du denne saken? Jeg nikket på sin gitar. Han rødmet. "En liten bit."Ja.' Jeg så en annen vei, skjeling på solen som reflekteres fra bassenget vann. Likegyldighet er en del av bildet. En av jentene ble sittende ved foten av min sjeselong, i bunnen av hennes badedrakt presset mot tærne. Hun var små, runde, og innfløkt bygget, og hennes lyse brune håret skinte i solen-eller noe. Jeg motsto trangen til å utforske sitt, men tilfeldig flyttet foten min, slik at ankelen min skled mot henne varm lår. Hun giggled og bevisst motstand, så hælen slo seg ned mellom bena hennes. Jeg begynte virkelig å sette pris på dekselet Hawk hadde utviklet for meg når en høy, skjeggete ung mann brast i gruppen. "Hei, har du ikke hørt ennå?" Så langt som jeg kunne se, han snakket ikke til noen spesielt. Huden hans var fargen på gips vegg på den andre siden av bassenget, og han kan miste førti pund uten å slippe under hundre. Han måtte være en dikter; jeg begynte å gjenkjenne typer. Noen sa nei, de ville ikke høre noe. "I går kveld, noen fyren gjorde et stort hopp. Det. Han pekte på et sted under min balkong. Det virket ikke som noen spesielt interesserte, så spørsmålet ble satt til meg.
  
  
  "Hvem er det?' Skjegg trakk på skuldrene. "Hvem vet? Desk clerk som fortalte meg dette, sa han hoppet av hans balkong. Han pekte igjen, denne gangen til balkong rett nedenfor meg. "Det var en Vietnamesisk eller noe. Han forlot et selvmordsbrev sa at han ikke kunne leve i dette dekadent samfunn lenger eller noe sånt. Jeg hadde egentlig ikke tro på hans historie - av den tiden den historien fikk rundt bassenget, og jeg ville ikke ha blitt overrasket over å vite at den døde mannen var en seks fot svenske acrobat som hadde falt i løpet av et midnatt trening-men jeg anstrengt mine ører ved omtale av selvmord merk. Hvis dette var sant, det betydde at det var en veldig effektiv rengjøring mannskap bak min angriper. Jente på mine føtter squirmed litt mer innstendig, og jeg måtte tenke på det. "Ja, vel, jeg antar jeg vil hoppe litt for meg selv," sa jeg, stod opp brått. Etter å ha tatt et par skritt, jeg nådde kanten av bassenget, og stupte inn i det blå vannet, og gled så langt under overflaten som jeg kunne før jeg dukket opp til å gispe etter luft. Det var ikke mange folk i bassenget; det så ut som det var hovedsakelig en gruppe av folk som sitter og ser på. Jeg svømte over til den andre siden, snudde seg rundt, og trakk seg tilbake til midten av bassenget. Jeg ble liggende på ryggen min for en stund, og ser opp på den skyfrie himmelen. Ut av øyekroken så jeg en høy steinmur og De Doublon utover det. Som jeg så, en trapdoor åpnet og jeg så et glimt av reflektert lys utenfor vinduet. Et teleskop eller en telelinse, hadde jeg å gjøre mitt beste for ikke å se direkte ut av vinduet, men hvis noen der som var interessert i meg, det var ingen vits i å vise at jeg visste om det. Jeg visste ikke at jeg var svømming under en høy stupebrett før jeg hørte et lite "Se opp!" og så opp for å se en hvit og bronse figur flygende mot meg. Jeg svømte bort, stuper den ene hånden dypt i vannet og sparker med all min styrke. Dykkeren sank en millimeter i vannet, beites skulderen min, og sparket opp en bølge som fanget meg. Jeg var ikke hardt rammet, men jeg stakk hodet under vann for å se om dykkeren ble skadet. Kroppen lå på bunnen av bassenget, bena bøyd og kroppen vridd i den brytes stråler av solen. Det ville ikke flytte for en stund, og jeg var i ferd med å dykke etter det, når beina plutselig rettet seg opp og dykker kastet seg på meg. Våre panner kolliderte, men det var ingen smerte; det lange håret hennes mildne virkningen. Chyna lo da hun nærmet seg, og hennes fyldige lepper var så nær meg at det var nesten en fornærmelse ikke å kysse henne. Men jeg har fornærmet henne-jeg spilte kul. Det var ikke lett. "Ah!" hun var gargling. "Det er du, Mr. Walton!" Jeg hadde ikke spør henne hvordan hun visste navnet mitt. Tross alt, jeg signerte bill kvelden før. "Ja, det er meg.'"Har jeg såret deg?"'Jeg tror ikke det. Er du ok? Selv når hun var i vannet, klarte hun å trekke skuldrene hennes. Jeg så at hennes hvit badedrakt bare dekket minimum, og kanskje ikke alle av det. Varmen av sin solbrune kropp møtte meg da vi svømte, kne berøre under vann. Uten et ord, vi svømte ut til kanten av dammen - på motsatt side hvor jeg var, og klatret ut, Chyna beveger seg med jevn nåde av en sel. Hun plukket opp et stort håndkle fra sjeselong, pakket den rundt skuldrene hennes, og så på meg. 'God?'
  
  
  Jeg trengte ikke å spørre hva hun mente, ikke måten hun så på meg. Uten mine klær på - eller i min badebukser, som er mer eller mindre det samme-jeg så ganske imponerende. Jeg sier dette rett og slett fordi det er et faktum, og jeg prøver veldig hardt å gjøre det slik. Skuddene og stikk sår jeg har fått i hele min karriere har blitt fagmessig lappet opp ved kirurgisk genier som AX har ansatt, så jeg ikke ser ut som et stykke kjøtt som de viser på kjøtt skolen. "La oss gå en tur," sa jeg rett ut. "Jeg har ikke hatt en sjanse til å se denne sirkus likevel." 'Hvorfor ikke?
  
  
  I alle fall, jeg trenger ikke å ligge i solen." Hun sakte kjørte håndkle over hennes mørke kroppen før du kaster den på stolen bak henne. Det var mitt passord for å granske hennes; hennes hud klart ikke trenger solkrem for å få i skyggen. Jeg gjorde det sakte og bestemt, fra og med de oppsiktsvekkende ben, pause for et øyeblikk på avrundede magen før du ser ned på brystene fast i bikini. Hennes brystvortene var synlig gjennom den hvite duken. "Du er iført det samme bikini som i går," jeg sa sakte. 'Ah! Du lagt merke til!"Ja. Hun lo soundlessly, og øynene hennes glitret. "Jeg tenker alltid at hvis du finner klær som passer deg, det er ingen vits i å endre dem. Synes du ikke det, Mr. Walton?" "Jeg tror det også. Fornavn Kallenavn. "Ja. "Jeg kan lese, jeg også." Bildene trenger ikke gjøre deg rettferdighet, Chyna. 'Aldri.'Jenta visste hvordan å håndtere komplimenter. Jeg gikk til havet langs veggen De Doublon mens Chyna chattet ved siden av meg, hennes hip nesten berøre mine. "Så du er på ferie?" 'Nøyaktig.' Vi sirklet rundt en gruppe av eldre sol, for det meste med hvit buk og ett stykke floral badedrakter. Jeg så en middelaldrende par fra Lear fly, kvinne og glodde på Chyna, prøver å holde henne hele kroppen i syn mellom jenta og hennes mann. Jeg kunne ikke klandre henne. "Vil du være her lenge?" "Det kommer an på hva som må gjøres."
  
  
  Jeg stoppet og pekte på hjørnet De Doublon, som var synlig bak veggen. "Hva er det der borte?" "Dette ... noe som en herregård. En veldig rik mann som bor der ." Jeg gliste bevisst. "Jeg var invitert," svarte hun. Jeg hadde ikke insisterer. Videre var et gap i skråningen på veggen med en hvitkalket trapp som fører ned til stranden. Som Chyna gikk foran meg, hun ruffled håret slik at det våte tråder børstet min nakne magen. Her og der, små grupper av mennesker ble liggende på sand, og et få tall ble liggende i rolig vann. Det var nesten ingen surfe, bare bølger på bølger og sprut av blek grønn vann på stranden. Øyne - menn og kvinner-som følges oss da vi gikk på tvers av den tunge sanden ved vannkanten. Vi ignorerte glaner. Chyna gikk greit, ikke svaiende mye. Hun hadde ikke behov for det. På vår venstre side, Veggen de Doublon fortsatte langs kysten. Etter å ha gått et par hundre meter, la jeg merke til en åpning over en liten bukt. Dette bør være inngangen til lagunen. En liten gangbro strakk seg over vann, over det, veggen jutted ut som halvparten soppen ut av glatt betong. Ingen sjanse for å komme til den andre siden, selv med en krok og tau, som ikke overraske meg. Jeg visste også at den korte tunnelen fører under veggen til lagunen var dekket av en uttrekkbar strykejern gjerdet, og jeg lurte på hva det ville ta å få det opp. Som vi krysset broen, pekte jeg på åpningen. "Hva er det?'"Oh, det er som en stor dam. Denne mannen har sine egne båter der. 'Oh, ikke sant?' Hun nikket og tok min hånd; hennes hip børstet forbi meg. "Liker du båter, Nick?"' "Jeg har en. Det betyr at jeg kan bruke en hotell." "Hva båten?" Dette... Jeg vet ikke hva de kaller det. En rask båt? En liten båt som går veldig fort ." "Speedbåt. Ja. Vel, da bør vi gå dit." "Er du god med båten?" Hun gjemt nærmere meg, og hennes mørke øyne og smilte. "Jeg kan kjøre en båt." Jeg visste jævla godt hva hun hadde å antyde, men jeg ville ha henne til å si det. "Vi får se. "' Til senere?'"Ja, senere."
  
  
  De Doublon okkupert hele den vestlige delen av øya. Vi gikk langs veggen i en vid sirkel; det var ingen svømmere eller sol, og den myke surfe slikket rundt knapt dekket korallrev og ikke langt fra stranden. En enkelt hvite seil sto ute i havet i horisonten; annet enn at det var ingenting å bli sett, men den forsiktig virvlende vann. "Hvor lenge har du jobbet her, Chyna?" "Oh ... nesten et år, tror jeg." "Å, det er mye." Hun trakk på skuldrene hennes skuldre. "De betaler godt, og livet her er hyggelig."
  
  
  "Gjorde du bor i Florida før det?" Hun stoppet brått og så på meg searchingly. "Hvorfor spør du dette?" "Jeg vet ikke. Det virket ganske sannsynlig for meg ." Jenta nikket, en titt på smerten i øynene hennes. "Ja. Jeg løp bort fra Castro." "Jeg mente ikke - "" Å, det spiller ingen rolle. Det har vært en lang tid, jeg var en liten jente når vi kjørte av gårde. Min mor og jeg pleide å gå med de andre i en liten båt. De skjøt på oss, den Cubanske patrulje, men vi kom oss unna. Nesten. Jeg hevet et øyenbryn spørrende. "Min ... min mor. Hun var skadd og alvorlig skadd. For mer enn en måned, legene sa at hun ville få det bedre, og da hun døde." "Jeg er virkelig lei meg.' Hun trakk på skuldrene igjen. "Det var en gang for lenge siden, Nick." "Rett etter revolusjonen, Castro kastet ham i fengsel. Jeg har ikke hørt fra ham siden. Det var ingenting å si. Jeg hadde hørt altfor mange historier som dette bare tror på henne, men det var alltid en sjanse for at hun var å fortelle sannheten - og jeg visste ikke at det betydde noe i det hele tatt. Vi gikk i taushet; hun kom nær meg, men syntes tapt i tanken. Til slutt sa hun: "Du vet, det er ikke mitt ekte navn." 'Au?' Hun smilte kort. "Det er ikke overraskende for deg." Jeg ristet på hodet og smilte vitende og vilje. "Da jeg kom inn i show business i Miami fem eller seks år siden, min agent ikke ønsker å melde meg opp som Margarita Ortiz. "For vanlige," sa han og så meg i ansiktet.
  
  
  Din mor var en halv Kinesisk. Min far var en mulatt. Derfor rangering av en Neger. "' Oh. Hun stoppet og så på meg. "Tror du vet alt, Nick?" "Ha!" Hun klemte hånden min. "Hvorfor kom du til et sted som Doublecay, Nick? Det er bare hippie barn og gamle menn med deres fett kvinner." "Å, jeg har hørt om dette stykket av dynamitt som er sette på en dans show her, så jeg måtte komme." Hennes gutturale le var skeptisk. Hun sto på tå, brystene presset mot brystet mitt. Hennes fløyelsaktig lepper skiltes og øynene hennes nedtonet. Vi kysset. Hun pakket armene rundt halsen min, og hennes bekkenet snudde seg mot meg. Mitt svar var umiddelbar og umiskjennelig, og hun presset seg hardere mot meg som hennes tunge søkt meg. Hendene mine gled nedover ryggen til bunnen av hennes badedrakt, til den varme sprekken mellom henne hardt i ræva. Det var trolig en god ting at i det øyeblikket to unge par kan sees å gå sakte langs den høye muren. Jeg så dem første og førte dem til den oppmerksomhet av Rang og Fil. Hun sukket, så giggled og rørt bule på meg badedrakt. "Jeg vil følge deg rundt til du kjøle deg, ok?" Hun lo hjertelig. "Jeg visste at jeg hadde rett, Nick. Du er av den karakter som lar dem gå til helvete." Jeg smilte takknemlig, og vi gikk for å møte andre. Etter at vi passerte dem og slått hjørnet av veggen, Chyna pakket armene rundt livet mitt og gned henne på kinnet mot armen min. "Det er min fridag, Nick." "Hva pleier du å gjøre på kveldene?" "Noen ganger kan jeg gå til Nassau. Eller jeg skal bo på rommet mitt å lese boken " Eller skal du gå på en båt tur?" Ja. Det er også."Jeg tror det er en god idé. Denne kvelden?"Selvfølgelig er.'"Ser du på cabaret bar. Vi skal spise først, og så - ""Nei," sa hun brått. "Ikke i en bar. Jeg liker ikke... Vel, du vet. Jeg vil ikke la noen plukke meg opp der hvis vi har en avtale. Jeg kommer til rommet." "Vet du hvor det er?" Hun nikket. "Du skulle ha skrevet tallet på resepsjonen i går kveld." Det er sant.' Vi gikk litt videre før vi kunne se inn i det fjerne. "Du har ... hmm ... det er ingen her, er det ikke?" "Hva mener du?"En venn?"Oh. Nei, ikke spesielt, Nick. Det er ingen her som ville gi meg glede, selv for en kort tid." Øynene hennes fortalte meg at jeg var tydeligvis et unntak, men når vi nådde liten parkeringsplass ved siden av hotellet, hvor et dusin fargerike beach buggies shimmered i solen, jeg trodde det var jævla vanskelig å tro at en skjønnhet som Chyna var bare venter på at Nick Wright til å fylle hennes ensomme kvelder.
  
  
  
  Kapittel Sju
  
  
  En biff og flere flasker av is-kald Amstel øl ble levert til rommet mitt. Kelneren angi en tabell med balkong døren, og da han dro, tok jeg et par ting ut av kofferten min at jeg ønsket å studere. På min rolig reise sørover, og jeg gikk gjennom New York City og kjøpte noen navigasjonskart det. De prøvde sitt beste for å finne det jeg ville, men til slutt fant vi et kart over Dublett-Tasten. Jeg knapt sett på henne; jeg virkelig ønsket å komme ut av denne travle byen og treffe veien. Nå er han drakk en halv glass øl og brettet ut kartet. Det gjorde ikke viser mye; ingen respekt for seg selv skipper ville bruke den til å manøvrere et stort skip rundt to øyene, men det var det eneste kartet jeg kunne finne. Flere farlige hindringer under vann ble påpekt; to gamle vrak, korallrev jeg hadde sett tidligere på dagen, og flere grunne områder. Lagunen på De Doublon området var preget, men avkjørselen fra havet var ikke synlig. Dette var ikke min umiddelbare bekymring; jeg var mer interessert i farvannene rundt en annen øy, Domesday Øya. Det var grunt vann og uregelmessig skjær. Jeg prøvde mitt beste for å huske dem, vel vitende om at det ikke ville gjøre meg mye godt i mørket. Men minst jeg visste at de var der, og som kan gjøre en forskjell. Etter lunsj gikk jeg ut på balkongen; solen nå var skjult av en haug av høy, raske skyer. Jeg lente seg langt over rekkverket, men jeg kunne ikke se noe, men hjørne av De Doublon nærmest sjøen. Jeg sørget for å få et rom i øverste etasje på hotellet, men nå innså jeg at jeg burde ha prøvd å få et rom med en full visning av hotellet. Vel, alt du måtte gjøre var å gå inn i rommet ser ut som. Jeg endret til gamle hvite jeans, terry-klut genser, og skinn sandaler, sette på min solbriller, og gjorde at jeg hadde nok endring i lomma; så gikk jeg ned den lange, stille gangen. Mest sannsynlig var disse tallene fra 716 å 729. Jeg tok heisen til nederste etasje lobbyen og, bare i tilfelle noen la merke til meg, gikk de store, mørke lobbyen. Jeg satte meg ned og bestilte rum, som jeg ikke ønsker i det hele tatt. Etter et par minutter, jeg spurte hvor mennenes rom og var på vei i den retningen. Som jeg hadde håpet, var det to telefonkiosker. Jeg ringte hotellet antall og ba om 722. Da tenkte jeg mitt første forsøk ble en suksess, en kvinne; hun virket trøtt og opphisset. Jeg spurte om Rodney, sa hun Rodney var ikke det, jeg ba om unnskyldning og hengt opp. Tålmodighet, sa jeg til meg selv, og gikk tilbake til min barkrakken. I løpet av de neste halv time, ringte jeg de andre rommene på my gulvet to ganger, og fant at de begge var opptatt. Hvis den neste gang jeg ringte, jeg fant ikke i et tomt rom, måtte jeg prøve noe annet, folk som administrerer store turist hotell er ikke dum, og før eller senere vil operatøren innse at samme person ringer forskjellige rom i samme etasje. Det er en gammel hacking lure - så gammel at jeg ble nesten flau for å bruke det. Men jeg hadde ikke mye tid, og jeg ønsket ikke å bruke mer direkte og voldelig - taktikk for å få til et rom som gav meg vis jeg var ute etter. På fjerde forsøk, jeg la telefonen ringe ti ganger før jeg var sikker på at det var rommet tomt. Jeg skyndte meg tilbake til lobbyen og tok heisen til min etasje. Det første jeg lærte som lærling spy var hvordan å skrive rapporter, og den andre var hvordan å åpne låser. Hver belte jeg egen inneholder innebygde verktøy, og i mindre enn et minutt jeg var i rommet 721. Jeg forlot døren på gløtt, slik at når beboere tilbake, kunne jeg be om unnskyldning for å se den åpne døren og gå inn for å nyte utsikten-og gikk raskt til balkong døren. Jeg trengte ikke å stå på balkongen for lang. Fra der jeg sto, jeg hadde et klart syn på det meste av området. Jeg har fått et glimt av menn går målbevisst frem og tilbake like utenfor veggen. De var ikke iført uniformer, og ingen våpen ble synlig, men den løse casual klær de hadde på seg var overraskende like, og det kan skjule noe fra en .45 kaliber til en saget av rifle. Det var flere vann-drevet båter flytende i lagunen, og noen som svømte i vannet. Jeg så en del av det store brosteinsbelagte torget, hvor andre mennesker ble soling, med tjenere i hvite jakker vandre mellom dem med skuffer for drinker... og andre ting. Det var ingen trenger for å få et nærbilde for å se hva annet ble levert. Jeg gjenkjente den skjeggete ung mann som veier ca 140 kg som han kom for en ganske stor hvit sylinder, pent foldet på skuffen som er presentert for ham. Hasj, mest sannsynlig, det tok mer enn en gratis drink for å lokke noen av våre kunder. Men det var alt jeg kunne se. Trærne rundt den inn ble plantet tett sammen, og den buede indre veggen bak lagunen blokkert en god oversikt over byggets fasade. Så det var dobbelt barrikaden, som skapte problemet med å måtte klatre over den ytre veggen uten å vite hvor vaktene var-og så, hvis jeg liksom kom forbi disse hindringene, var det problemet med å komme seg gjennom den indre barrikaden, og Gud vet hva annet å overvinne. .
  
  
  "Se, sir. Er det noe jeg kan gjøre for deg?" Da jeg hørte at stemmen, jeg snudde meg rundt, mentalt forbanne forbannet tykke tepper. Den høye, mørke mørkhudede mannen som står i døråpningen var kledd i vanlige casual klær. En hånd ble tilfeldig gjemt i lomma på hans kort jakke. Han smilte spørrende og virket helt rolig. Jeg fjernet min hals og håpet jeg så flau nok. 'Vennligst unnskylde meg. Jeg så at døren var åpen, og gikk inn for å se utsikten fra denne siden av hotellet."
  
  
  'Ja.'Han lukket døren bak ham - en handling som gjorde meg skeptisk. "Dette er det høyeste punktet på Oppstandelsen Øya, og utsikten er svært interessant." Denne gangen er han smilte bredt, og da jeg gjenkjente ham. "Herridge?" Lyra pilot bøyde hodet for et øyeblikk. "Selvfølgelig, Mr. Walton." "Jeg er virkelig lei for det. Jeg ville bare - " jeg viftet med en sliten hånd på balkongen, så humret sjenert. "Hvis du sjekker, vil du se at jeg ikke kom her for å ta noe." Han tok et par skritt inn i rommet og fortsatte å stirre på meg. "Dette er ikke nødvendig; Du trenger ikke se ut som en tyv til meg, Mr. Walton. Jeg satt i en masse krefter på å komme inn i en avslappet positur. "Jeg beklager," sa jeg, så la min naturlige nysgjerrighet komme gjennom. Herridge nikket i å forstå. "Ja, dette er rommet mitt. Doublé Cay behandler sine ansatte svært godt. Likhet for alle ". Han sa det uten et spor av bitterhet. "Jeg er glad for å høre det. De forstår at deres sjåfør skal være lykkelig." Han nikket over skulderen på meg. "Kanskje du var interessert i dette ganske uvanlig situasjon som ligger utenfor veggen?" "Det er alt, er det ikke? Jeg mener alle som vet hvem som bor der." "Men jeg trodde han var en eremitt. Hvem er alle disse menneskene som boltrer seg i hans lagunen? "Oh, Mr. Ingersoll kan være en einstøing, men han er ikke egoistisk. Han er ofte inviterer unge mennesker til å bruke det ... private lokaler ". "Jeg begynner å få det." "Ham også." 'Au? Herridge pekte på siden av inn nærmest bassenget. "Det er ikke lenger en hemmelighet at Mr. Ingersoll installert flere tv-kameraer mellom disse trærne. Det virker som han koser seg med å se på gjester og personlig ved å velge de han ønsker å invitere til hans eiendom." "Det er en hemmelighet for meg." Denne muligheten naturlig forekom meg når Hawke instruert meg, og jeg var glad for at det ble bekreftet. "Du kjenner at nå, Mr. Walton." Vel, se, jeg beklager at jeg bare kom inn. Du ser, er det noen som reiser så mye som jeg gjør-hoteller, moteller og lignende-kommer inn i vanen med å stikke nesen sin i alt. Du vet aldri når du får møte en gammel venn eller noe. "Jeg forstår. Herridge sto som en stein, litt ut av veien for å la meg passere.
  
  
  Jeg gikk forbi ham, nikket, vinket vagt da jeg kom inn i gangen, og nøye lukket døren bak meg. På vei til rommet mitt, jeg lurte på hvorfor piloten hadde en pistol i hans lomme jakke mens iført sine arbeidsklær. Kanskje, tenkte jeg, Herridge hadde andre stillinger i Dobbeltrom C, som jeg allerede visste om.
  
  
  Det var fortsatt nok tid igjen til å utforske Oppstandelse Øya litt mer. En munter tjener på parkeringsplassen ga meg en beach buggy, en av de forliste Volkswagen biler med en spesiell kropp og brede dekk. Jeg kjørte nedover en svingete oppkjørselen kantet med palmer før jeg nådde golfbane. Klubben var ikke mer enn et dekket paviljong, åpne på tre sider, med en rad av skap på den fjerde siden. Det var en liten bar og bord inne og ute, men ingen var der.
  
  
  Jeg gikk over tregulvet av paviljongen og så ut på golfbanen. Den slake felt var dekket med frodige planter, prikket på steder med blomstrende planter og kunstferdig arrangerte palmer. I det fjerne kunne jeg se en enslig kvartetten av spillere og to golfbiler, ellers kurset virket øde.
  
  
  Jeg fikk tilbake i buggy og fortsatte videre uten noen reisemål. På slutten av golfbane, og veien utvidet, skjørt busker og ledende meg brått til en liten havn. Moloer jutted ut på hver side av bukten, to eller tre gode store kryssere ble fortøyd ved brygga, sammen med en håndfull små seilbåter og hurtigbåter. Jeg har aldri sett noe lignende en hydrofoil før.
  
  
  Ingersoll må ha hatt en flåte et sted i lagunen, tenkte jeg, og lurer på hvor.
  
  
  På den andre siden av bukta, så jeg Dommedag Island, med sine stål skjeletter stiger ut av sanden og bridge søyler som stikker ut over vannet i bukten. Fra der jeg sto, broen overbygg på den ytterste brygga så mer ut som en masse av stål bjelker kastet i og glemt. Det var ingen tegn til bygging aktivitet på broen, men i det fjerne kunne jeg se kran løfter bjelker og prikker i gul bygging hjelmer virvler rundt det. Det virket som en normal konstruksjon prosjektet til meg, og jeg ville ikke vite om det var noe annet ved å se på åpent vann fra mer enn en halv kilometer unna.
  
  
  Det dempet knurring av en brølende motor trakk blikket til venstre. Den hvite båten avrundet et avsidesliggende sted på slutten av bukten, og den hvite hull op over vannet på skinnende metall struts. En hydrofoil båt, og jeg trengte ikke å lure på hvor det kom fra. Angela ble sittende på baksiden av åpne cab, ved siden av en firkant, trivelig Asiatisk mann, og bak rattet var en av de langhårede unge menn jeg hadde sett henne på flyplassen dagen før.
  
  
  Den raske båten er laget en lang tur og styrtet inn i sundet mellom de to øyene. Hun svømte over til den lange moloen, som førte ut i vannet av Dommedag, bremset ned som hun nærmet seg kysten, og styrtet i vannet. Flere små tall kom frem til å ta tak i båtplass tau, da trioen klatret stigen, hoppet i land, og forsvant bak en klynge av lave bygninger.
  
  
  Den" leverandøren "fra Formosa nevnt av resepsjonisten, en følgesvenn av min angriper den forrige kvelden, tilsynelatende raskt besøkte byggeplassen med to medlemmer av den intime seks ...
  
  
  Jeg var å se på båter i den lille havnen, og jeg var nysgjerrig på hva slags båt Chyna var. Først hadde jeg bare lyst til å lytte til henne, for å se hva hun kunne fortelle meg om Ingersoll virksomhet, men nå hadde jeg en bedre idé.
  
  
  Flystripen var plassert på en høyde i nærheten av havnen. Den Lear Jet var parkert foran en brakke med en vind logg flyr over det, og det var flere idretter fly i nærheten. Jeg ikke har noe annet sted å gå, så jeg kjørte langs betong-plattform. En mann kom ut av brakker og så på en stund, og gikk deretter inn igjen. Jeg var bare en turist.
  
  
  Nå var jeg buggying til stranden for første og siste gang, å ha fullført min runde på en jevn tempo over sanden før jeg nådde tennisbaner ved siden av hotellet. De var så øde som en strand; det var tydelig at gjestene på Doublé Cay Hotellet var ikke opptatt med noe mer stressende enn golf og slapper av ved bassenget.
  
  
  Jeg er tilbake vognen og gikk rett til rommet mitt; nå var ikke tid til å være skeptisk til unge menn som kan angripe meg. Jeg sov en time, deretter begynte å forberede seg for kvelden i forkant.
  
  
  Jeg veide den potensielle behovet for min skjulte våpen mot sannsynligheten for at med Rang, jeg ville ikke ha mye sjanse til å skjule det for langt, så jeg motvillig bestemte seg for å forlate Wilhelmina og Hugo på plass. Under de rette omstendighetene, spionasje arbeid er vanskelig nok, men gitt liten sjanse for at danseren var akkurat som hun trodde hun var, kunne jeg ikke råd til å komplisere saker ved å starte med en pistol og en dolk. Jeg vil bli fanget.
  
  
  Jeg satt på mørke bukser, en mørk brun genser, og en lys blå blazer, og holdt min noe slitte joggesko. Da jeg satt på balkongen for et par minutter, og så på mitt hjørne av bassenget. Stål belte var fortsatt okkupert, og sent solen brøt gjennom en fillete skyer.
  
  
  Noen hostet mykt. Jeg snudde meg rundt, men det var ingen i rommet bak meg. Da hørte jeg en lav suset av stemmene, men ordene ble uleselig. Når jeg hørte lyden, gikk jeg til balkong rekkverk og lyttet. Fra de få ordene jeg hørte, språket virket vagt kjent, men merkelig. Jeg så ned og lente seg forover akkurat nok til å se balkong rekkverk nedenfor.
  
  
  En brun hånd og et stykke svart ermet hvilte på rekkverket. Sakte jeg vippet hodet tilbake, og jeg antar smil på ansiktet mitt var dystre. Så de bodde rett under meg - og for en ganske fleksibel person vil det ikke være vanskelig å klatre fra balkongen sin til meg, og enda enklere å komme seg opp igjen. Bare gårsdagens inntrenger ikke klarte å dra nytte av denne enkel rømningsvei ...
  
  
  Det tok meg et par minutter å ordne noen ting på rommet mitt, og jeg var akkurat ferdig da banket det på døren min. Jeg sto urørlig, men avslappet, ser på klokken min. Chyna kom på tid.
  
  
  Når jeg åpnet døren og så henne stå der, for et øyeblikk jeg nesten ønsket at jeg ikke hadde måtte bruke henne slik jeg hadde planlagt. Det tok bare et øyeblikk.
  
  
  
  Kapittel 8
  
  
  
  
  "Ja," sa jeg sakte, sakte å studere henne. Som alltid, hun var kledd i hvitt, denne gangen i en intrikat gulv lengde kjole, drapert, plissert, og gjemt i mer eller mindre Indisk stil. Så gikk hun, hennes kjole løsnet her og der, å utsette henne for bronzed bena, og den lave halsen gjort det klart at hun ikke hadde noe under. Hennes fantastiske bryster børstet mot min jakke som hun fløt forbi meg, og da hun var i midten av rommet, hun pirouetted og poserte med lys fra balkong døren bak henne.
  
  
  "Liker du meg?" spurte hun.
  
  
  "Det er et dumt spørsmål."
  
  
  Hun giggled. "Ja. Hun så seg rundt, øynene fast på den store sengen. "Kan vi ha en matbit før middag?"
  
  
  Vanligvis er jeg ikke bremse ned for å svare på et slikt forslag, men dette panther-kvinnen var for rask for meg. Hun følte min nøling og hevet øyenbrynene uskyldig.
  
  
  "Jeg mener, litt drikke."
  
  
  På en måte, det var for det beste; jeg hadde planer for kvelden, og jeg ønsket å sortere dem ut i riktig rekkefølge. "Rum punch?"
  
  
  'Champagne.'Det var ikke en avtale.
  
  
  Jeg gikk til telefonen. "Vi får se hvor fort det blir levert."
  
  
  'Ikke nødvendigvis. Hun gikk til et lite kjøleskap, og tok ut en flaske champagne fra bak en stor punch karaffel. "Jeg drikker ikke noe annet hvis jeg får denne," sa hun.
  
  
  "Har du sett at flasken i det?"
  
  
  "Si". Hun vippet hodet og så på meg. "Liker du det også?"
  
  
  "Jeg har ikke noe imot det."
  
  
  Vi drakk fra kjølt briller som hun hadde også igjen i kjøleskapet, og bevisst holdt seg unna hverandre. Våre samtalen ble avbrutt; hun spurte meg om jobben min, men virket ikke veldig interessert i mine svar. Som sendte en annen advarsel til hjernen min, hadde jeg for å være en showbiz hustler, og hvis Chyna var ikke planlegger å tilbringe resten av sin karriere som danser på Ta-K, hun bør i det minste later til å være fascinert av mine nøye innøvd historier.
  
  
  I stedet snudde hun samtalen til seg selv, til sin ulykkelige barndom, til sin bitterhet mot Castro og alle Kommunister. Hun fortalte om hennes mor, hvordan hun flyktet fra Kina til å gå gjennom alt på nytt igjen. Hun var nesten overbevisende, men hun ble for sterk på det.
  
  
  Og det var fint med meg; jeg hadde ikke lenger noen tvil om hva jeg skulle gjøre den kvelden.
  
  
  Da vi forlot rommet, det var mørkt. Nede, vi unngikk den viktigste spisesalen i favør av stue, lyset var så myke at det så ut som Chyna hvite kjolen var glødende. Hun tok meg med til et avsidesliggende hjørne med utsikt over vannet, så langt borte fra baren som mulig og cha-cha-cha band som spiller bak et lite dansegulv.
  
  
  Kelneren umiddelbart dukket opp med en flaske champagne og bare en meny.
  
  
  "De kjenner meg," Chyna forklart.
  
  
  Jeg måtte le.
  
  
  "Fillet er alltid veldig bra, Nick."
  
  
  'God. Du er en ekte ekspert ." Jeg ikke bryr seg om jenta tok saken i egne hender, på den måten; tross alt, hun var her hjemme, og det gjorde ikke vondt for å spille av hennes regler. For en stund.
  
  
  Hun var en grådig eater og angrep buttery mør biff med delikat konsentrasjon. Vi snakket ikke mye, som jeg likte. Jeg tittet inn i hallen, og noen par danset, for det meste eldre mennesker, bortsett fra ett par kyssing som nygifte. Et par av langhårete gutter ble sittende ved et bord i nærheten av bandet, kledd i lyse, men relativt normal klær - som studenter å spille hippie spill i helgene.
  
  
  Etter kaffen ble servert, spurte jeg henne om å danse. Hun ristet på hodet ettertrykkelig, hennes lange, hvit-stripete hår falle over skuldrene hennes. "Jeg danser for pengene, Nick." Tennene gleamed i mørket. "Alt annet jeg trenger å gjøre er bare for moro skyld."
  
  
  Jeg så på henne et øyeblikk, deretter lett tok henne i hånden. "Da vil du definitivt ønsker å kle opp."
  
  
  Øyenbrynene skutt opp. 'Au?'
  
  
  "Med mindre du ønsker å gå for en svømmetur i løpet av båten."
  
  
  "En speedbåt. Du fortalte meg det selv.
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Men hvorfor skulle jeg kle opp?" Hun klemte hånden min og strøk foldene av kjolen. "Det er ingenting enten." Vi gikk ut siden døren og gikk rundt bassenget til parkeringsplassen. Chyna, selvfølgelig, hadde sin egen beach buggy, og hun kjørte med samme grusomme konsentrasjon hun hadde vist over middag. Når vi kom til kaien, hun dro opp til dock, planker rasling under hennes hjul.
  
  
  Båten ble parkert i enden av kaien, ved siden av en stor Chris Craft med flere lykter på nedre dekk. Chyna giggled, kastet sine øyne på ham, og dro tilbake til båten sin. Det var en speedbåt omtrent fem meter lang, med en stor hytte tungt dekket med myke matter. Som alle Chyna er, alt var hvitt. Jeg hadde egentlig ikke liker det, men det var ingenting jeg kunne gjøre med det.
  
  
  Hun trakk opp skjørtet hennes, tok av seg skoene, og hoppet lett inn i førerhuset. Jeg droppet det akter ankerline som hun startet 75 hk Mercury utenbordsmotor, og når det ble kjørt jevnt og trutt, jeg untied baugen linje og satte seg ned ved siden av henne. Hun var flink, hun visste hva hun gjorde da hun rygget unna, og laget en 90-graders sving, og svømte ut av bukten, med en voksende roar.
  
  
  "Hvor vil du gå?'Stopp det! " hun ropte over brølet fra motoren.
  
  
  Jeg vinket med hånden min vagt. "La oss bare se på noe."
  
  
  Vi kjørte gjennom lett, en kort bølge, guidet bare fjernt lys av hotellet på venstre side og få arbeid lanterner på Domesday Øya, på den høyre, et snev av månen betydde ingenting. Chyna trakk båten over enden av rullebanen og løp parallelt med kysten. Vi passerte hotellet, skirted det fjerneste punktet hvor den dystre vegger av Doubloon kaste skygger på sand, så snudde han seg igjen.
  
  
  Chyna håret flagret i vinden, og båndet hun hadde bundet i håret hennes falt fra hverandre. Jeg kom ut og dro den ut. Hun gliste og klappet beinet.
  
  
  Jeg skrek i øret hennes, som peker på rattet."Kan jeg ta en titt?"
  
  
  Hun nølte, så sa han. 'Selvfølgelig. Hvorfor ikke?"Vi byttet plass, noe som var en interessant manøvrere i seg selv, når vi skulle klatre over hverandre, men vi gjorde ikke noe som vi var fortsatt gå ganske fort.
  
  
  Jeg satte opp og vi fløy på, og nå hotellet på vår venstre blinket forbi utgangspunkt. Jeg bremset ned og slått til Chyna.
  
  
  "Hvordan om en annen øy?"
  
  
  "Mener du' Den Siste Dommen?'
  
  
  "Ja. Hva ser du der?
  
  
  Hun trakk på skuldrene hennes skuldre. "Bare bulldosere. Veldig stygg.'
  
  
  "La oss gå og ta en titt."
  
  
  Hun så på meg doubtfully. "De vil ikke la noen i."
  
  
  "Gud, baby, jeg elsker å se konstruksjon. La oss se.'
  
  
  Jeg ikke bryr seg hvis hun falt for det eller ikke; jeg skrenset. Vi kjørte over bukten til betongbrygger og stranden utenfor.
  
  
  Før vi gikk den siste søylen, så jeg folk som kjører ned skråningen mot vannet. Selv i svakt lys, han kunne se de våpen de bærer. Jeg bremset ned og la båten drive til bunnen børstet sand.
  
  
  Vi var blindet av en kraftig lommelykt. Jeg løftet min hånd, og så på Chyna. Hun satt urørlig, lepper skiltes, blanke øyne.
  
  
  "Privat område! Eget territorium! Gå bort! Rop i mørket var sterk og skingrende.
  
  
  Jeg gliste i blendende lys. "Hei, mann, vi er bare flytende. Hva gjør du selv har på denne haug av sand? Jeg fikk opp og klatret over frontruten til baugen av båten.
  
  
  En solid silhouette ruvet i strålen av lys. Hans carbine ble pekt på magen min.
  
  
  'Kom deg ut!" han hveste. "Dette er et privat område. Ett skritt til, og skyter jeg."
  
  
  'Nick! Chyna ropte fra bak meg. 'Kom!'
  
  
  Jeg trakk på skuldrene, gliste på lys, laget en pistol ut av pekefingeren min, og droppet min tommelen som en hammer. "All right, kompis, jeg vil ringe deg neste gang," sa jeg, klatring tilbake inn i førerhuset, og lurte på om jeg ble med å få fraktet bort med min rolle som en over-moden hippie.
  
  
  Jeg satte båten i revers og løftet den av banken. Sakte inn i bukten. Når vi var i åpent vann, jeg slo av motoren og forlot båten flytende. "Hei, de har en fin resepsjon komiteen det," sa jeg. Smilet var stramt. "Jeg advarte deg.'
  
  
  "Hvilken rett har de til å gjøre dette?" Jeg spurte indignert. "De ikke vet at man kan gå i land så lenge du holder deg under hele vannet mark?"
  
  
  Smilet var litt mer ekte. "Vet du om slike ting?"
  
  
  "Jeg ble seiling."
  
  
  Hun la sin hånd på min skulder. "Ikke gå for langt, Nick. Slike lover er flouted det ."
  
  
  "Vel, det er en god måte å gjøre ting!" Jeg var, jeg hadde håpet på, og bygge opp min harme godt. "De kan ikke gjøre dritt sånn."
  
  
  "Nick ..."
  
  
  Jeg trakk henne omtrent til meg. Det var en kalkulert flytte, men neppe en innsats. "Se, Chyna," jeg brummet i øret hennes, " det er for mange mennesker som prøver å holde oss unna noe. Første Ingersoll og sin fordømte veggen, og nå dette! Forstår du?"'
  
  
  Chyna ikke svare for en lang tid, og jeg var redd for at jeg hadde gått for langt i min komedie. Da hun sakte senket seg for meg, å sette sin hånd under min jakke og innpakning armen rundt midjen min.
  
  
  'Kallenavn? hvisket hun. "Hei, vi skulle ha det litt gøy..."
  
  
  Jeg legger armen rundt skulderen hennes og trakk henne tett. Det montert kroppen min og wriggled komfortabelt. Ansiktet hennes er løftet, og jeg kysset henne på munnen, først forsiktig, så med økende lidenskap, som svarte hun ivrig.
  
  
  Et lite søkelys svingte over vannet fra Domesday Øya side bak oss. Jeg var i vente. Lyset nådde oss, slått enda lenger, vaklet, så kom tilbake og tok oss i dens bredde.
  
  
  Chyna rørt, så opp, og rynket pannen. Da hun løftet en brun hånd og holdt ut sin midterste finger i universal gest av despicable trass.
  
  
  Det søkelys flyttet på. "De jævla voyeurs," hun mumlet, og kost opp til meg igjen.
  
  
  Vi drev med gjeldende som våre lepper og tunger utforsket, og den intrikate folder av hennes kjole skiltes. Hennes bryster kom live på min touch, og mine lepper skled ned tawny kolonnen i halsen til den stigende brystning til de nådde henne oppreist brystvorte. Hun puster tungt, trykker hodet mot kroppen hennes og krysser det ene beinet over meg.
  
  
  Det var ikke lett, men jeg var den som brøt gratis. 'Faen det! Jeg mumlet.
  
  
  Chyna ikke prøv å dekke hennes nakne bryster, og i det myke lyset, hun så ut som en barbar slave fra det gamle Roma.
  
  
  "Jeg beklager," jeg brummet, "men de gutta..." jeg ristet på hodet som om jeg var for sint til å sette det i ord.
  
  
  "Glem om dem," sa hun raskt. "Tenk bare av Rang."
  
  
  "Ikke bekymre deg, kjære." Jeg gir slipp på min hånd, tok av meg jakken, og kastet det på tepper bak sofaen. "Jeg tenker på deg." Med en sint rykk, jeg begynte båten og sped opp. Vi satte ut i sjøen, bue stigende og fallende på bølgene.
  
  
  'Nick! Hva gjør du?'
  
  
  Jeg gliste til henne. "Kan du forestille deg spillet, vennen?"
  
  
  "Jeg vet ikke ..."
  
  
  "Se!" Jeg peker med pekefingeren min på Dommedag og Island, som ikke var mer enn en bule på horisonten bak oss. "Overalt hvor jeg går, disse grisene erte meg." Jeg måtte rope over brølet fra motoren som havet skum gjennomvåt oss og dynket oss. Chyna ikke synes å bry seg.
  
  
  "Det er derfor vi kommer tilbake til denne fordømte island."
  
  
  "Men ..." Hun virket veldig forvirret. "Vi var..."
  
  
  "Ja, vi var opptatt. Og vi vil fortsette å gjøre det ."
  
  
  Jeg legger armen rundt skulderen hennes og trakk henne omtrent til meg. "Vi kommer bare til å gjøre det på den andre siden."
  
  
  Jeg snudde båten i en halvsirkel og på vei til den andre siden av Dommedag. 'Det.'
  
  
  "Du er gal, Nick."
  
  
  "Nei, det er det ikke. Jeg så på henne trassig. "Vil du ligge med meg, Kina?"
  
  
  'Ah, ja!'
  
  
  "Så får vi gjøre det under the gun av den jævla svin. Ok? Resolutt, jeg pakket min hånd rundt sin nakne brystet, deretter presset kjolen til side for å avsløre den andre. Satt hun stille et øyeblikk, så ristet på hodet hjelpeløst og lente seg ned for å stikke tungen i øret mitt. Jeg bremset ned før vi var nesten det, og avrundede enden av Domesday Island, på en annen strekning av bay og byggeplass. Mens vi holdt på med forskjellige ting sammen, jeg sakte seilte langs kysten i jakten på en mulig patrol. Til slutt, jeg våget seg ut til kysten.
  
  
  Så snart båten var klar over sandbunn, jeg slo av motoren og hoppet frem til å trekke de små anker til land. Chyna var rett bak meg.
  
  
  'Nick! hvisket hun. "Hva hvis de finner oss her?"
  
  
  "Hva så?" Jeg fanget anchor blad i en busk. "Hva kan de gjøre, men sparke oss ut?"
  
  
  "Men de..."
  
  
  Jeg sto opp og så på henne, nesten nysing. "Hva er galt med deg?" Sa jeg og lo bittert. "De griser er på den andre siden av øya. De vil aldri få vite.
  
  
  Chyna sakte kjørte hendene gjennom håret hennes, og hennes bryster rose som bundet ballonger. Så tok hun meg i hånden og dro meg ned den korte, bratte skråningen til en steinete frembrudd. Vi gikk rundt det, og kom til en lone tree omgitt av tette vegetasjonen. Når vi kom til et felt med høyt gress, hun stoppet og så på meg med spørrende.
  
  
  Jeg trakk henne inn i det myke gresset, drukning i bølger i håret som vi klemte. Resten av kjolen med spenne på livet falt åpen, og danner et hvitt teppe under. Klærne mine var ikke lett, men vi klarte oss, og våre kropper slått sammen som vi lå side ved side på et øyeblikk senere. Jeg kunne kjenne hennes varme innhylle meg, hennes ben er pakket rundt meg, hennes stramme magen sitrende voldsomt. Jeg beroliget henne med hendene mine til hun lå der fortsatt skjelvende, hennes øyne ugjennomsiktig i det bleke måneskinnet.
  
  
  "Kallenavn ..."Oh," hun pustet. "Inn i meg ..."
  
  
  Vi gikk sakte-utforske, blomstrende hage åpner opp for meg, henne løfte bena, kroppen hennes strekker seg, da en lang vannsklie dykke. Hun kost opp til meg, kroppene våre nå er våte av svette, lårene, vred seg.
  
  
  "Mer, mer! hun gispet, og hennes varme pusten børstet øret mitt. "Oh, Nick, jeg har aldri -"
  
  
  Jeg taushet henne, strøk henne sider med hendene mine, følte hennes nipples trykk mot brystet mitt. Det var en lang periode med stillhet, krydres med sukk og stønn av nytelse, og da jeg så henne i øynene plutselig gå bredt som kroppen hennes bøyde.
  
  
  "Åh, nei ... Oh yeah... ja, ja, jajajaja ..."
  
  
  Jeg hadde ingen problemer med å tilpasse sitt klimaks, og som vi begge sank ned ved siden av hverandre, utmattet, vi bodde en stund. resten i stillhet. Hun var den første til å flytte, lener seg ned for å bite på min hals med henne utrolig myke lepper. "Nick" hun mumlet. "Oh, Nick, dette har aldri vært så bra..."
  
  
  Det tok all min viljestyrke til å bryte fri av henne, men det er noe jeg klarte å rulle over og få til knærne. Jeg så på henne, på hennes feilfri, skinnende bronse kroppen, og lo.
  
  
  "Hva er det vennen?" "Hva er det?" spurte hun doubtfully. "Er jeg som god?"
  
  
  "Gud, nei. Jeg bare tenkte på de væpnede helter under; de ville ha skalert veggene hvis de visste at vi var her og nå - og hva vi hadde gjort ."
  
  
  "Nei, glem dem." Hun holdt ut armene for å gi en klem meg. "Kom tilbake til meg, mitt Nick."
  
  
  Jeg tvang meg selv til å stå opp. Jeg så over øya på stålramme som strakte seg halv kilometer inn i himmelen. "Jeg er ganske jævla nysgjerrig på hva de gjør der ute som ingen kan se."
  
  
  "Nei, det spiller ingen rolle, kjære. Komme til meg... "
  
  
  Jeg lot som jeg ikke hørte henne og begynte å trekke på mine bukser. "La oss gå en tur, Chyna. Vi tilbrakte hele natten sammen."
  
  
  Hun sukket, rullet over, og stod opp i en jevn bevegelse, som en cobra dukker opp fra en snake charmer er basket.
  
  
  Jeg satt på en mørk genser og sko, og ønsket å hjelpe Chyna med kjole. Hun flyttet ut av min rekkevidde.
  
  
  "Hva er det vi gjør?'Hva er det?' spurte hun, trutmunn.
  
  
  Jeg pekte på arbeid lys på byggeplassen. "La oss bare gå bort og ta en titt. Er du klar for dette?
  
  
  "Ha!" sa hun fnyste contemptuously. "Jeg er klar for noe."
  
  
  Før jeg kunne stoppe henne, hun var striding over gresset, la kjole sti bak henne som en bride ' s veil.
  
  
  Jeg raskt tatt opp med henne og tvang henne til å bremse ned. Hun ser ikke på meg, men fulgte min styrende hånd uten motstand. Vi snublet gjennom kratt av busker, gå i stillhet, en lett bris raslende grenene av den skjeve palmer som vokste rundt oss. Når vi var så nær at vi kunne tydelig se byggeplassen, jeg stoppet.
  
  
  "Bo her!" hveste jeg, gå raskt til den mørke form av betongblander. Jeg satte meg ned og lyttet.
  
  
  Jeg kunne ikke høre noe, men vinden. Alt jeg kunne se var noen bølgeblikk kjeder, borerigg, og en kran i det fjerne. Direkte foran var et stort gapende avgrunn, sementert på tre sider - jeg antok at det var en delvis ferdig foundation med en bratt jord vollen skråner ned til bunnen og banket opp av bulldozer-spor.
  
  
  Jeg fant det merkelig at de var så tett vokter den ene siden av øya, og ikke patruljering resten. Jeg var i ferd med å forlate mitt skjulested når jeg hørte en gurglende rope bak meg.
  
  
  Jeg snudde meg rundt. Chyna var noe mer enn en uskarphet i mørket, men det var to flere steder mellom oss. De kontaktet meg, men stoppet for å se i retning av Chyna, som var rope.
  
  
  Jeg kunne fortelle ved måten de sto fortsatt at de ikke hadde sett henne ennå. Hvis hun hadde bare bøyde seg ned og gled unna, hun kunne nok ha nådd båten uten å bli sett. I stedet, hun snudde seg og løp, drar den fordømte hvite kjolen bak henne som en matador.
  
  
  De tok henne før hun kunne kjøre femti meter. Jeg så fra skyggen av betongblander som de kastet den i bakken. Hva de sa gikk flyr i vinden, men et øyeblikk senere, de trakk Chyna til føttene hennes og dro henne tilbake til meg.
  
  
  Jeg ventet og så henne fangevoktere. Da de kom nærmere, så jeg at de var sterke, målbevisste, og begge hadde karabiner. Trioen gikk til høyre for meg, i en bred bue rundt betongblander. Problemet mitt var om å hoppe på dem, eller vente å se om det var andre vakter i nærheten. Som de passerte meg på ca tjue meter unna, så jeg Chyna snuble, bøye hodet, og prøve å dekke seg med kjolen. En av vaktene lo. Jeg kunne høre henne og gråt.
  
  
  Jeg gikk ned til bakken og fikk under betongblander til å sjekke dem ut. De skirted den gjesper foundation, forsvant et øyeblikk bak hytta, så dukket opp igjen, fortsatt gå raskt. Chyna la hennes føtter dra, og en av hennes vakter ga henne en grov napp på armen. Jeg hørte henne gråte seg i smerte, etterfulgt av en falsk latter.
  
  
  Når de var ute av syne, jeg rullet ut fra under betongblander og løp til nærmeste hytte. I det fjerne så jeg tre silhuetter, så tett sammen at de så ut som en usannsynlig seks-legged monster, på vei til en sement blokkstruktur ved siden av en høy stålskjelett. De stoppet for et øyeblikk, døren ble åpnet, de kom inn, og døren ble stengt.
  
  
  Jeg lente meg mot den kalde veggen av bølgeblikk hytta og vurdert situasjonen. Det var mer eller mindre som jeg hadde planlagt for denne kvelden. Problemet var at jeg hadde følelsen av at noen andre hadde tenkt for, og at Chyna var alt annet enn en uskyldig tilskuer.
  
  
  
  Kapittel 9
  
  
  
  
  Det var ingen løsninger. Selv om Chyna er fange hadde vært kaldt planlagt - og jeg var ganske sikker på at det var; hvis ikke, hun var altfor smarte til å vinke henne hvit kjole rundt i mørket-jeg ville ha hatt til å spille min del som en frelser. Også, jeg trengte å finne ut hvor strenge sikkerheten var på denne øya. Og hvorfor det var nødvendig.
  
  
  Jeg gikk bort fra den strykejern hytta, holde ut av veien i høy-innrammet arbeid lys. Det var rikelig med busker og palmer for meg å ta dekning når jeg falt til alle fire, og nøye gjennomsøkt mot sement blokkere bygningen. På den andre siden av den høye skjelett av bygningen var to menn, og bortenfor dem kunne jeg se et hull i bakken som fører til bay. Jeg rakte ut på gulvet og kikket rundt bygningen som Chinu hadde blitt dratt inn.
  
  
  Det var ingen vinduer på min side, bare en åpning med en roterende vifte. Mens jeg lå der, hørte jeg et dempet skrik - en kvinne, selvfølgelig.
  
  
  Jeg hadde kledd i en mørk dress og venstre mine blå jakke i båten for en grunn. Etter en rask titt rundt i området, og jeg løp inn til bygningen jeg kan se mellom meg og vakter. Jeg krøp rundt hjørnet, og fant meg selv under en forsterket glass vindu. Det var på gløtt, og jeg målte det med mine øyne. For lite for å komme gjennom.
  
  
  En annen gråte av smerte, mye sterkere denne gangen. Jeg forsiktig trakk meg opp til den konkrete rammen og så ut av vinduet.
  
  
  Hun ble satt på en hard pinnestol, hendene bundet bak henne tilbake, og hodet var bøyd slik at håret dekket ansiktet hennes. I lys av skallet pære, jeg kunne se det røde welts på hennes armer og lår, og hennes nakne bryster; en vedlikeholdslading av svette rant nedover magen hennes og inn i den tette sorte hår mellom hennes lår.
  
  
  Mannen som sitter ved siden av henne, hans tilbake til meg, var kledd i en løs khaki farge. På tvers av rommet sitter det to menn kledd mer eller mindre identisk, holder sin karabiner tilfeldig. De gliste til henne, deres funksjoner nesten - men ikke helt-oriental. Det var også uklart Latin-funksjoner på sine ansikter, og når lubben mann snakket, jeg visste hva slags mennesker de var.
  
  
  Det var den samme forvirrende blanding av språkene jeg hadde hørt tidligere på balkongen under mine. Jeg vet spansk og noen Kinesiske dialekter, men jeg forsto ikke hva han snakker om i det hele tatt. Likevel, jeg gjenkjente kombinasjon - og lurte på om jeg hadde fått inn noen familie krangel; tross alt, Chyna hadde samme bakgrunn.
  
  
  Men i det øyeblikket, mannen som slo henne, og dette overbeviste meg om at dette ikke var en familie krangel. Han slo henne så hardt at blodet fosset ut av henne nesen, løp ned leppene og haken og dryppet ned på brystet. Som fikk meg til å bestemme, hadde jeg for å få henne ut av det.
  
  
  Jeg kom ned til gulvet og var i ferd med å snu seg rundt når jeg hørte en shuffle av føttene. Min hånd kom opp, men det var for sent, noen falt en slags ambolt på hodet mitt, og jeg sank ned i et basseng med smeltet bly, hvor alt glødet rødt og svart, rødt og svart, rødt og svart ...
  
  
  Solen sto opp på en rallende kjede og gjorde en infernalsk støy, nesten så forferdelig som den voldsomme gjenskinn som brennemerket mine øyelokk. Jeg prøvde å løfte min hånd for å beskytte ansiktet mitt, men jeg kunne ikke. Det tok meg en stor innsats for å åpne mine øyne, og et par sekunder for å se hvor jeg var.
  
  
  En vifte spunnet høy i betong, mur, og en naken lyspære over meg, og kastet skarpe stråler gjennom min skalle. Jeg ble liggende på en barneseng et sted, bundet på hender og føtter; da jeg snudde hodet mitt, så jeg at Chyna fortsatt var bundet til stolen i midten av rommet. Så langt som jeg kunne se, var vi alene. Jeg var nysgjerrig på hvor lang tid det ville ta.
  
  
  "Chyna!" Jeg hveste. Jeg måtte gjenta hennes navn tre ganger før hun så opp. Når hun så på meg, øynene hennes var blanke.
  
  
  Spurte jeg. "Hvor lenge har jeg vært her?"
  
  
  Hun trakk på skuldrene som best hun kunne
  
  
  . "Ti ... kanskje femten minutter."
  
  
  "Hvor er de?'
  
  
  "Jeg vet ikke. Og jeg bryr meg ikke, " sa tonen i stemmen hennes. Det var tørket blod rennende fra nesen til haken, og det var også en blodpropp i håret. "Trodde de ikke si noe?"
  
  
  "Jeg hørte ikke noe."
  
  
  "Vel, vi skal komme ut av her. Hva gjorde de ønsker å vite om deg?
  
  
  "Jeg vet ikke. Jeg tror det er hva jeg gjorde på øya. De bare slo meg." Hun sukket wearily, som om hun var vant til å bli slått.
  
  
  "Hva språket gjorde de snakker?"
  
  
  "Noe som Latin Kinesisk. Jeg husker det fra min mor."
  
  
  "Forstår du?'
  
  
  "Ikke så god lenger."
  
  
  Hvis det var en komedie, hun gjorde det godt. Jeg var tilbøyelig til å stille spørsmål henne videre, men siden våre vakter sannsynligvis var nysgjerrige på oss, jeg hadde lyst til å hoppe på den minste sjanse for at min dekke fortsatt ikke hadde blitt blåst.
  
  
  Jeg så rundt i rommet. I tillegg til sengen jeg lå på, var det en vanlig bord, et par stoler, en fil kabinett, og en telefon. Jeg var nysgjerrig på hvor våre vakter var.
  
  
  Jeg trengte ikke å vente lenge. Svingte døren åpen, og jeg hørte skritt på betonggulvet bak meg. Store skygger strakte seg over hele rommet, og jeg så opp i ansiktet Haken er han som forhører seg. Hans egenskaper var i Asia, med en svak hint av Latin; han kanskje har gått for en Indiansk, men for trøtt snev av huden hans. Han var ikke høy, men hans khaki skjorte var imponerende fylt med muskel.
  
  
  "Jeg liker det. Så du er våken? Hans lepper knapt flyttet mens han snakket.
  
  
  "Ja. Hva tror du virkelig du gjør? '
  
  
  "Hva gjør vi med alle inntrengere." Hans engelsk var perfekt, med en liten aksent.
  
  
  "Hva er det?'
  
  
  Han lo, og det var en ubehagelig lyd. "Vil du finne ut når du trenger det. Hva er ditt navn?"'
  
  
  "Og ditt?'
  
  
  Hans enorme hånd beveget seg så fort at jeg ikke engang merke til det; mitt hode grøsset fra kraft i slaget, og en star-spangled svart bølge dekket meg. Men hun raskt forsvant, og jeg bort på mannen.
  
  
  Spurte han. 'God?'
  
  
  Jeg fortalte ham det navn jeg var med, hadde jeg ingen grunn til ikke å gjøre det.
  
  
  "Hva var det du gjør her på øya, Walton?"
  
  
  Jeg så på Chyna. "Vi var bare ute etter et rolig sted å... du vet."
  
  
  "Jeg ser," sa han kategorisk. "Men det betyr ikke forklare hvorfor ble du søke på øya."
  
  
  Jeg trakk på skuldrene som best jeg kunne. "Bare nysgjerrig, det er alt."
  
  
  "Det er ikke bra av deg å gjøre det, Walton. Som de sier - nysgjerrighet kan drepe deg?
  
  
  Jeg ble overrasket. "Hei, du ønsker ikke å si..."
  
  
  Han nikket sakte.
  
  
  "Gud, mann, vi bare invadert her. Selv i Russland, kan de ikke drepe for det."
  
  
  "Jeg ville ikke være så sikker på det, Walton."
  
  
  Han viste til Chyna og spyttet ut en serie av ord som bastard språk med lynrask hastighet.
  
  
  Jenta så på ham tomt. Han nølte, så snakket til henne på engelsk.
  
  
  "Hva vet dere om denne personen?"
  
  
  "Jeg vet ikke noe. Han er gjest på hotellet. Jeg vet ikke lenger."
  
  
  "I det minste, du burde ha visst bedre før du går til denne øya."
  
  
  Hun nikket hjelpeløst. "Jeg prøvde å fortelle ham det, men han var sint på den måten at folk behandlet ham."
  
  
  Mannen lepper krøllet seg sammen til en sigd-som å smile. "Jeg skulle ønske du kunne ha roet hans sinne bedre." Han snudde seg brått, og pekte på en av vaktene. "Løse denne mannens ben. Vi vil ta dem begge til dump.
  
  
  Vakten gjorde som han ble fortalt, så untied tauene som bandt hendene mine. Før jeg kunne gjøre noe, han bandt dem til min tilbake, og de grove fibrene litt plagsomt i mitt håndledd.
  
  
  På samme tid, kapteinen trakk Chyna til føttene og også bandt hendene hennes bak på ryggen. For noen grunn, han plukket opp restene av sin hvite kjole og drapert over skuldrene hennes. Det gjorde ikke dekke mye.
  
  
  Vi gikk ut, vi med Rang, sikkerhet og kaptein. Kanskje det var det lamper som henger i stål ramme over oss, eller en kombinasjon av alt som hadde skjedd i de siste par timene, men innstillingen og situasjonen var uvirkelig. Jeg fikk ikke se noe som ville få dem til å drepe meg, og det gjorde heller ikke Chyna; dessuten, hvordan gjorde de tror de kan drepe jenta hvis hver hot-herdet mann i Bahamas gikk på jakt for henne hvis hun gikk glipp av? Jeg antok at de var bløffing, men hvorfor?
  
  
  Når vi kom til den uferdige siden av åpne-stiftelsen, kapteinen gjorde tegn til oss om å stoppe. Han snudde seg mot meg, og øynene hans var små, svarte baller i svakt lys. "Kanskje du er akkurat den du snakker om, Walton. Men jeg kan ikke ta noen sjanser, det er min plikt å bekjempe inntrengerne. Min mann er på jakt etter din båt, hvis de finner det de vil kantre det og kaste det ut på sjøen. Selvfølgelig, deres legemer vil aldri bli funnet, fordi de vil være en del av grunnlaget der nede. Han pekte på en stor grop, et stort område som var dekket med sementblokker og strykejern barer.
  
  
  Han presset oss fremover, og vi dro oss ned den bratte skråningen til bunnen. Når vi nådd allerede overfylt området, han nikket til en av vaktene, som hevet en carbine og rettet det mot baksiden av Hake ' s head. Heldigvis for meg - for oss - jeg jobbet ut med tennis sko som spesialeffekter hadde forberedt for meg. Med tær på en fot, jeg presset hardt ned på slutten av bredt plastbånd som gikk langs den andre skoen. Jeg følte at det å gi, og en knivskarp blad av fleksibelt stål fløy ut. Jeg kastet seg på vakt som var på vei til Chyna, nådeløst kutting benet rett over hælen, skadet hans Achilles senen. Han skrek i smerte. Jeg sparket ham i ræva, sende ham til å snuble over kanten av betong kasse, så løftet foten min og kuttet på Chyna er bundet på hender, forsiktig så du ikke berører hennes håndledd.
  
  
  Den andre vakten var bare å løfte sin carbine, et forvirret uttrykk i ansiktet, da jeg vippet hodet mot ham. Jeg slo ham i magen og dyttet ham med ryggen til kaptein; tre av oss falt til bakken, og jeg rullet på, trekke beina godt under kroppen min og sa: en rask bønn.
  
  
  I ett sekund trodde jeg at jeg ikke tålte det, tau ble for stramt rundt mitt håndledd. Jeg legger hendene mine under my ass, men de ble sittende fast der. I desperasjon, trakk jeg med all min styrke og følte seg bundet hendene gli litt lenger; jeg rykket igjen, men fikk ikke noe videre. Å løfte beina opp, jeg prøvde igjen , og hendene mine gled bak lårene mine, så min kalver.
  
  
  Med den siste innsatsen, boot skled av foten min, men minst mine hender var foran meg nå, og jeg hadde en sjanse - hvis det ikke hadde vært for lang.
  
  
  De to mennene var fremdeles forvirret, og hele mitt manøvrere varte ikke mer enn to eller tre sekunder. Vakten hadde fortsatt carbine i hans hånd; jeg kastet på ham, men savnet i svakt lys. Jeg kuttet halsen hans med bladet i mine sko. Lyse rødt blod rant ut av hans hals.
  
  
  Kapteinen var på sine knær, klar til å slå ned på meg; jeg utover ham i ansiktet, og deretter kom ut og trakk carbine ut av de som dør guard ' s hender. Kapteinen var tøff, selv om hans blødde neseblod han kom til meg. Jeg hadde ikke tid til å slå av carbine og tar sikte på det, selv om jeg kunne ha gjort det med mine hendene bundet. Jeg plukket den opp av en tønne og kastet seg med all min styrke.
  
  
  Hvis jeg hadde truffet ham rett i templet, hjernen hans ville ha vært spredt over hele Dobbel-K. Nå carbine beitet sin kjøttfulle skulder og fanget ham i skallen, men det var nok kraft i det å slå ham ut. Med et stønn, han falt på sin side og lå urørlig. Chyna så på meg med sin munn vidt gap. Hennes armer var avslappet - min rask kick hadde tydeligvis gjort susen-men hun forble stille.
  
  
  "Hvis du ville hjelpe meg?" Jeg holdt ut min bundet hendene til henne.
  
  
  Hun stirret på carbine i mine hender. Jeg så henne svelge hardt og bestemt seg for å holde henne vekk fra våpen. Ikke nå. Jeg droppet carbine og gikk over til henne.
  
  
  Fingrene var klønete, men til slutt fikk hun untied kvist nok for meg å gjøre det selv. Jeg bøyde seg ned for å plukke opp min carbine og ta en rask titt på våre motstandere. Kapteinen lå urørlig, og så gjorde man i gropen. Vakt med halsen kuttet jeg vil aldri flytte igjen.
  
  
  "La oss dra."Jeg grep Chyna arm, og jeg måtte nesten dra henne for å få henne ut av stiftelsen. Når vi var på første etasje, hun var ute på den mørke delen av øya.
  
  
  "Min båt..."
  
  
  "Glem det," jeg knakk. "De må ha funnet henne nå." Jeg trakk den hvite kjolen off skuldrene hennes og dyttet det inn under betongblander. "Glem det, også, og vi vil sannsynligvis ha for å dra nytte av mørket, og det er ikke noe poeng i å vifte med det hvite flagget på disse gutta igjen."
  
  
  Hun så ikke ut til å bry seg om hennes blusel - sikkert ikke så mye. Jeg dro henne over bølgeblikk overflate, over betongblokk, over stålrammer. Det var ingen andre vakter i sikte, men jeg trodde ikke et sekund på at de ikke ville være der.
  
  
  Vi kom til toppen av en skråning som skrånet ned til bukta. Det var ganske godt opplyst, og jeg kunne se flere små bygninger og en lang molo som strekker seg ut på dypt vann. Det var et metall sjakten ved enden av kaien, og det var nok rom for en stor lastebil under det. Jeg antok det var en sement lager; de tok materiale i av skipet, fylt trau, og blandet det i betong miksere.
  
  
  Det var også omtrent seks vaktposter går målbevisst i par. De virket likegyldig, sannsynligvis ikke klar over at par av inntrengere hadde blitt tatt til fange. For oss var dette en fordel, om enn en liten en. På den andre siden av bukten, og jeg kunne se Oppstandelse Island Harbor, og på avstand kunne jeg se den viktigste lys av hotellet.
  
  
  "Du er sikker på at du kan svømme godt," sa jeg Chyna.
  
  
  Hun nikket, forskrekket.
  
  
  Jeg begynte å gå til venstre som søkelys blinket fra den ene siden av bukten til den andre. Jeg glemte det.
  
  
  Vi ventet mens jeg beregnet bredde frekvens. Syklusen varte omtrent et minutt: 30 sekunder i én retning, 30 sekunder i den andre. Jeg likte ikke å prøve å smette unna det, i åpent vann, selv om vi var i stand til å smette unna det hver gang lyset nærmet seg.
  
  
  Jeg pekte på et punkt til venstre for brygga, hvor det var relativt mørkt. "Chyna, min kjære, gå ned er det veldig sakte og forsiktig, så nær vannkanten som mulig."
  
  
  "Hva er det du kommer til å gjøre, Nick?"
  
  
  Jeg hevet carbine. "Lysene vil gå ut."
  
  
  Jeg ventet til det forsvant inn i skyggene, og gikk deretter i motsatt retning og krøp langs toppen av escarpment før jeg var på andre siden av bukten. Det var ikke mye tid igjen; jeg måtte skynde seg før mannen jeg hadde truffet med baken min carbine kom opp og varslet vakter nedenfor.
  
  
  Jeg skled ned skråningen på magen min og krøp gjennom et kratt av busker rundt femti meter fra vannkanten. Jeg ventet og så på den lange strålen av lys avledet, så stoppet for et øyeblikk, så kom tilbake smertelig sakte. Det søkelys ble installert på baksiden av en lastebil på stranden. Med noen anstendig rifle, ville det ha vært et enkelt skudd, men med en carbine, det var en annen sak. Den ble designet for kort rekkevidde skyting. Jeg bestemte meg for å skyte full automatisk salvo i håp om at våpenet ville være nøyaktige nok.
  
  
  Jeg holdt baken til skulderen og kikket ned kort fat. Som lyssterkt objektiv snudde seg i min retning, et rop kom fra toppen av skråningen bak meg.
  
  
  Jeg trakk og holdt det. Den carbine skranglet og savnet sitt mål. Jeg senket pistolen litt og skjøt igjen. Denne gangen linsen knust og lyset gikk ut. Jeg snudde fat av min carbine mot den nærmeste to vakter og skjøt. De begge falt, og en av dem trakk av hans våpen og skjøt målløst i luften.
  
  
  Så, jeg skjøt en khaki-kledd mann med store hender, men jeg hadde ikke vente å se om jeg traff ham eller ikke. Jeg hoppet ned skråningen og stupte i vannet i en lang, jevn spranget. Selv med floodlight av, det var nok lys på stranden for å se meg. Etter et par tunge slag, jeg forsvant og brått endret kurs, svømming, parallelt med kysten. Det var rett manøvrere; bak meg, kuler ble flyr i vannet, etter den retningen jeg hadde opprinnelig valgt.
  
  
  Jeg svømte til dock, og dukket opp flere ganger med uendelig omsorg, gisper etter luft. Folket på kysten må ha trodd jeg var på vei rett etter Oppstandelsen Øya, fordi ingen var å se i min retning. Når jeg har nådd pier, jeg bodde i skyggen av bryggene. Hvis Chyna hadde hatt noen mening, ville hun ha vært halvveis over kanalen nå, men jeg måtte sørge for at; etter hendelsene i den siste time, hjernen hennes ikke synes å fungere for godt.
  
  
  Jeg ventet et par minutter, svømming under dock. Hvis jeg ropte ut til henne, kanskje noen ville være nær nok til å høre på meg. Til slutt bestemte jeg meg for at hvis hun ikke var på veien akkurat nå, det var hennes problem, og jeg svømte til canal meg selv.
  
  
  Jeg var halvveis der, kjemper en sterk strøm mellom to øyer, når noe virvlet i vannet rett foran meg. Jeg stoppet og instinktivt trakk beina mine under meg. haier!
  
  
  Alle som sier de er ikke redd for haier er en idiot eller en løgner. Spesielt om natten i tropiske farvann. Tross alt, dette er deres element, der folk er klønete svømmere i beste fall. (På den annen side, jeg følte at hvis jeg noen gang støtt på en hai på stranda, jeg ville ha den fordelen.) Jeg ventet med mitt hjerte pounding, prøver å se hvor skapningen var gjemt.
  
  
  "Hei, Nick!"
  
  
  Chyna hveste i øret mitt, så nær at jeg ville ha hoppet hvis det hadde vært fysisk mulig.
  
  
  "Vannet er god, er det ikke?" Hun rørte ved min arm, lekent sprutet vann på meg, og svømte bort med kraftige slag.
  
  
  Jeg lo og fulgt i hennes fotspor, og prøver mitt beste for å holde følge med henne i mine klær, og vi kom til kaien på Oppstandelsen Island på samme tid.
  
  
  Å finne klær for henne var lettere enn vi forventet. Hun bare lånt et stort håndkle fra styrehus av en av de store kryssere.
  
  
  Hun smilte hele veien tilbake til hotellet, og jeg var glad hun ikke insisterer på å kjøre buggy seg selv, fordi etter alt vi har vært gjennom, jeg ser ikke poenget med å krasje inn i et palmetre. Chyna pekte meg til siden inngangen til hotellet, og vi gikk opp bak trappen ubemerket - ikke at det betydde mye. Jeg trodde ikke synet av en fantastisk, smilende jente gå inn på herretoalettet på Dub Cay rundt midnatt ville ha reist en rekke spørsmål.
  
  
  I rommet, hun skjenket seg et rum punch - det var ikke mer champagne-og jeg diskret sjekket feller jeg vil venstre bak. De var ikke berørt, noe som betydde at jeg ikke hadde noen besøkende som natten, eller de var ganske jævla forsiktig.
  
  
  'Kallenavn?'
  
  
  Jeg så på henne. Hun ble stående ved foten av sengen, håret er bundet til et håndkle rundt brystet. "Hvis du tok av seg de våte klærne, vi kunne tørke ut hverandre."
  
  
  Med det, hun untied håndkle og ga den til meg, og begynte å massere håret mitt - og jeg har trolig satt en verdensrekord for avkledning fort. Våre natt, som det viste seg, var bare begynnelsen.
  
  
  
  
  Kapittel 10
  
  
  
  
  Da jeg våknet neste morgen, var hun borte. Det slo meg da at jeg ikke engang vet hvor hun bodde på et hotell, i en hytte? Vel, jeg var sikker på at jeg ville finne henne hvis jeg trengte henne.
  
  
  Ingenting manglet fra rommet mitt, bortsett fra min gamle kappe, som indikerte at Chyna må ha vært beskjeden ved daggry. Jeg giggled så jeg gikk inn i dusjen og avbildet Chyna som anstendig. Det var ikke lett.
  
  
  Bortsett fra et par riper, et blåmerke på kneet mitt, og en lilla patch på skulderen min venstre ved Chyna er tennene i sengen i løpet av den lange natten, var jeg i ganske god form. Etter en rask frokost på rommet mitt, jeg gikk ned for å reservere en beach buggy.
  
  
  Det var allerede varmt i midten av morgenen, og da jeg kjørte forbi golf pavilion, jeg så flere spillere som venter på sin tur. Det var ikke mange besøkende i havnen, selv om det var et par små seilbåter utøver kanalen. Et red-faced mann iført en seiling cap med mer gull enn admiral ' s vinket iltert på den uniformerte offiser. Hørte jeg ordene "tyver" og "håndkle," og klarte å kvele en latter som jeg trasket til enden av kaien.
  
  
  Chyna båt var der, fortøyd akkurat som da vi forlot kvelden før. Var dette den samme marina? Jeg var ikke sikker, men tenkte jeg så. Det var tydelig at folk på Domesday Island hadde returnert båten over natten, men hvordan kunne de vite hvor du skal plassere den?
  
  
  Et glimt i kikkert på den andre enden av kanalen besvart. Sikker. Kaldblodige mordere, menn må ha lagt merke til Chyna da hun tok båten ut for en tur.
  
  
  Min jakke ble fortsatt liggende på hytta matter, dårlig rumpled, og mine lommer var vrengt. De kunne ikke finne noe ut ved å lete etter det; jeg kjøpte det på vei sørover i Atlanta, og jeg hadde ingenting i mine lommer, men en lettere og sigaretter, selv ikke min spesielle merkevare med en gull munnstykket.
  
  
  Jeg plukket opp min jakke og slung den over armen min. På vei tilbake, red-faced admiral så på meg mistenkelig, men jeg ignorerte ham. Han var ikke bare en ser på meg.
  
  
  Herridge ble stående på toppen av en ås i nærheten av rullebanen, kledd i en lyseblå jumpsuit og en bredbremmet blomst lue. Hans brede lepper krøllet seg sammen til en vitende smil. Jeg startet opp skråningen i hans retning.
  
  
  "Du er tidlig oppe, Mr. Walton."
  
  
  "Ikke så tidlig. Solen har vært skinner på himmelen i flere timer nå ."
  
  
  "Ah, men jeg trodde folk i din virksomhet alltid sovet til middag."
  
  
  "Ikke når de er på ferie," sa jeg.
  
  
  "Liker du Dobbel-K?"
  
  
  "Hva er jeg her for?"
  
  
  Han så demonstrativt på min jakke, så i Chyna båt. "Selvfølgelig," sa han.
  
  
  "Er du fly til New Providence i dag?"
  
  
  "Hver dag, Mr. Walton, avhengig av været."
  
  
  "Har du noen gang kommer til å Florida?"
  
  
  "Veldig sjelden. Fra tid til annen, en gjest vil være for sent for en sammenhengende plan og be om en spesiell flytur, men ikke ofte. Det er dyrt, og Doublé Cay ennå ikke appellerer til folk som er villige til å betale uanstrengt for slike ting."
  
  
  "Bortsett Fra Grady Ingersoll."
  
  
  Han nølte et øyeblikk, så smilte jevnt. "Men selvfølgelig. Han eier den."
  
  
  "Tok du ham her når han først kom hit?"
  
  
  "Å, nei. Jeg har bare vært her i to, nesten tre måneder.
  
  
  "Det er riktig. Jeg løftet min hånd og viste rundt. "Mr. Walton."
  
  
  Jeg stoppet.
  
  
  "Er du interessert i å lære noe om Mr. Ingersoll?"
  
  
  Jeg så rett på ham. 'Hvorfor ikke?'
  
  
  Det har vært en lang, kjedelig dag. Jeg gikk gjennom lobbyen, så gjennom butikkene, og vant femti dollar på chemin de fer på casino. Imidlertid giveren var lei for at jeg dro, noe som ikke er overraskende. Dersom hotellet hovedsakelig henvender seg til langt hår og gitar spillere, så det er ikke mye å gå på i kasinoet, disse gutta bare ikke spill - i alle fall ikke som dette.
  
  
  En dag jeg gikk ned den syvende etasje korridoren til Herridge på rommet, i håp om å få kikke over veggen av De Doublon eiendom. Men det var en "Ikke Forstyrr" - skilt på døren håndtaket. Den eneste forskjellen fra de tegn som ble gitt til hver gjest, var at under den trykte ord var skrevet med blyant: "Stol på meg!"
  
  
  Det var ment å være en spesiell melding for meg, og jeg trodde på det. Herridge hadde en faglig kompetanse som gikk utover hans evne til å fly jet fly; det var som om vi hadde lært det samme om hverandre, og det gjorde meg urolig. Det var for mange frustrerende fremmede på dette oppdraget å føle behov for en ekstern fremmed. Jeg bestemte meg for ikke å bekymre deg for Herridge ennå, men jeg vil ikke glemme ham.
  
  
  I ettermiddag har jeg tok en spasertur langs veggen de Doublon, men fant ingenting, bortsett fra dagen før. Det var ingen tvil om at jeg ville være i stand til å logge inn, men selv om jeg gjorde det uten innstilling av alarm bell, jeg sannsynligvis ikke ville få noe. Til slutt, når en gruppe gutter og jenter ble kalt i løpet av noen dager ble det klart at det ikke var noe å bli funnet utenfor hotellet.
  
  
  Etter det som skjedde i går kveld ved den Siste Dommen, jeg hadde ingen tvil om at noe var på gang som trengs for å bli undersøkt. På den annen side, spørsmålet var om jeg kunne være sikker på at dette hadde noe å gjøre med Grady Ingersoll. Oppgaven med å finne ut forbindelser mellom Tre - ledet Rakett Veiledning System, Intime Seks, og Grady Ingersoll - hvis mannen i Doubloon virkelig var Grady Ingersoll-begynte ganske enkelt. Men ting ble så jævla komplisert at jeg hadde tenkt å ringe Hawke å fortelle ham at umiddelbar handling var nødvendig - og jeg kan gjøre det hvis jeg måtte vente en dag til for at noe skal skje.
  
  
  Men det var ikke nødvendig. Sent på ettermiddagen, tok jeg min plass ved siden av bassenget, og så potensielle kvinnelige fans og deres mannlige kolleger samler dere rundt meg. Blant dem var et tykt skjegg.
  
  
  "Hei, mann," sa jeg. "Jeg så deg inne at veggen i går." Jeg pekte til bassenget.
  
  
  'Oh, ikke sant? Hvordan vet du det?"'
  
  
  "Jeg var oppe i en venns rom, og vi kan se deg."
  
  
  "Ja, faen, mann. Ingenting å bekymre seg for, bortsett fra en haug med drittsekker og en gammel mann som liker å se på dem. Forstår du?'
  
  
  "Hva er det han ser på?"
  
  
  Han gliste uanstendig. "Det sien, kompis. Bare se.
  
  
  Jeg sniffet contemptuously. 'Hva så? Jenter på vann sykler? En haug av potten-røyking personligheter? Kom igjen!'
  
  
  Han ga en massiv skuldertrekning, gjør sitt til hele kroppen og riste som en kar med vaniljeis. "Hva du kan se fra at hotellet rommet var det ingenting, mann. Hva som skjer på innsiden gir den gamle mann glede."
  
  
  'Er du seriøs? Du mener i et hotell?
  
  
  "Jeg har vært der et par ganger." Han gliste. "Hvis jeg hadde fortalt deg hva som foregikk der, du ville ha banket på porten for å bli sluppet inn."
  
  
  Jeg lente seg tilbake og lukket øynene, og stenge ute samtalen. Han fortalte meg så mye som jeg trodde han skulle ha, og jeg hadde ikke lyst til å høres altfor utålmodig.
  
  
  Solen sank under horisonten da jeg så dem komme gjennom porten. Angela ledet an i hennes vanlige lang beaded dress. Med henne var to langhårete menn i mørke dresser, både blond, med arrogant selvtillit du ser på ansiktene til unge, lovende sjefer bildesøk-dollar selskaper.
  
  
  Jeg så dem passere gjennom bassenget. Fra tid til annen, Angela stoppet for å snakke med en jente her, en gruppe av unge menn der. Hun ville ikke se på vår retning, for et øyeblikk, men en liten delegasjon var på vei vår vei. Jeg lente meg tilbake og nesten presset øynene lukket.
  
  
  De kom nærmere. Den skjeggete feit mann stod fram, hans tommelen gjemt i bukselinningen av hans fargerike kne-lengde badebukser. Flere jenter i gruppen også sto opp, automatisk kjører hendene gjennom håret. Angela og hennes entourage stoppet av min sjeselong. Jeg åpnet øynene og så nøytral.
  
  
  "Ah, Mr. Walton," Angela purred.
  
  
  Jeg nikket. "Det er meg."
  
  
  "Sjefen min spurte meg til å invitere folk til De Doublon på ... en fest. Ønsker du å komme?' Jeg nølte med stor unnskyldning. "Nå?'
  
  
  "Hvis du har noe haster med å gjøre."
  
  
  Hun sto foran meg, solen bak henne, og jeg kunne lukte henne sjampo og såpe. Jeg fikk opp. "Jeg vet ikke hvorfor ikke," sa jeg.
  
  
  Øynene hennes var nesten på nivå med meg, så stille som en statue. På en eller annen måte klarte hun å smile uten å åpne munnen. 'God. Så hva da?
  
  
  Resten av min lille gruppen som følges, selv om de ikke var invitert. Angela ikke synes å legge merke da hun gikk rolig langs kanten av bassenget, nikker en jente her og en ung mann der. Da vi ankom gate i veggen av De Doublon, en gruppe på rundt tjue-fem personer var samlet der. Angela slått til meg. "Jeg håper du har en god tid, Mr. Walton."
  
  
  "Jeg er sikker på at det vil det."
  
  
  Med en gammeldags nøkkel dingler fra en av hennes mange halskjeder, Angela åpnet iron gate og dyttet det inn. Hun førte oss inn i, og de to blonds foret opp på baksiden. Jeg bodde nær Angela mens vi gikk langs en svingete vei grenser på begge sider av frodige, fargerike blomster som førte til lagunen. På den andre siden av bredt expanse av vann, det var et par trær der jeg antok inngangen til tunnelen til havet, og der kunne jeg se et svakt glimt av hvitt skrog. Jeg antok at de var Ingersoll hydrofoiler, og jeg husket hvor de var.
  
  
  Vi plutselig nådd en lysning og vandret over den vide plassen mellom inn-og lagunen kysten. Senere, solen var fortsatt stille, å berøre den fargerike fliser som er lagt ut i et komplisert mosaikk. En av jentene i gruppen vår, tydeligvis føler seg hjemme, stupte i vannet og klatret opp på en av vann sykler flytende i lagunen. Gutten fulgte henne, og et øyeblikk senere var de engasjert i et lite sjøslag. En håndfull av hvit-belagt tjenere kom fra bak den buede veggen som dekket foran vertshuset. De bærer skuffer av drinker, en haug med reker, biter av hummer, og andre matvarer. Et båndopptak av et rock band begynte å spille musikk via høyttalerne er skjult i bladverket, og noen av jentene begynte å svaiende og rykninger som ved refleks, etterfulgt av et par karer. Det tok ikke lang tid å få disse menneskene dans.
  
  
  Jeg så for Angela, men hun var ikke der. Følelsen litt flau, jeg plukket opp et høyt glass fra skuffen og sauntered over til rekkverket på veggen. Ved utgangen av svingen, kom jeg over et høyt gjerde laget av tett linjeavstand strykejern barer, toppet med dødelige pigger. Jeg kunne også se på forsiden av hotellet; en dyp, dekket veranda kjørte hele bredden, og den massive doble dører i sentrum ble stengt. Bak skodder foran noen av vinduene kunne jeg se lys brennende, men ingenting annet. Jeg hadde ikke sett noen tegn til at vaktene fra Herridge rommet dagen før, men i skyggen på verandaen og jeg kunne se to menn sitter i mørket, ser nøye etter.
  
  
  Jeg gikk tilbake til gruppen av lagunen, og lurte på om jeg ville treffe en annen blindvei.
  
  
  Jenta som likte å sitte på mine føtter kost opp til meg. "Tror du ikke det flott?"
  
  
  "Ja," sa jeg sourly.
  
  
  "Hei, men det er ingenting. Vent til vi kommer inn i en rytme.
  
  
  "Til 'hva?'
  
  
  "Ja. Det er bare en varm-up, engel. Hun strakte henne tilbake for å vise meg hvor glad hun kunne bli, og jeg klappet henne på ryggen bare fordi det virket som det bare høflig ting å gjøre. Dessuten, jeg likte det.
  
  
  "Har du tenkt til å røyke?" Hun spurte om, å påvirke meg forsiktig med henne i hoften. "Kanskje.' Jeg hevet glasset i hånden min for å vise at jeg hadde drukket.
  
  
  Hun så på ham med forakt. "Oh, som dritt? Hvis Grady har dette stor potte?
  
  
  "Greit, jeg skal ta en titt." Jeg smilte bredt på henne og tok en lang slurk av lys drikke. Den smaker som ananas, og jeg kom til den konklusjon at det ikke var det beste stedet i verden for en hemmelig agent til å drikke et ukjent stoff.
  
  
  Det begynte å bli mørkt fort, men det var ingen utenfor lys. Noen av de unge mennene allerede var høye, og en lubben jente med mascara-dekket øynene var røyke en sigar-størrelse hookah rør og tar lange, langsomme drag, pesing etsende røyk ut av neseborene. Hun så meg, ser på henne, og kom over til meg, klar til å dele sine gleder med meg. Jeg raskt sett i den andre retningen og gikk sakte ut til kanten av lagunen, sparket av meg skoene og stupte i vannet.
  
  
  Det var varme på overflaten, men like nedenfor det var kaldt og mørkt. Når jeg sank et par inches, ikke en eneste lys trengte, og det var noe rolig og truende i dypet som raskt løftet meg opp igjen. Jeg begynte å gå på vannet og bevege deg i en langsom sirkel. Solen var for langt ned for å se den hvite skrog på den andre siden av lagunen, og rundt den steinbelagte banker, palm trær og annen vegetasjon kastet dype, mørke skygger. Når jeg la merke til bevegelse i tunnel inngang, men det stoppet før jeg kunne identifisere den.
  
  
  Jeg klatret metallet stige; kontorist umiddelbart ga meg et stort hvitt håndkle, og jeg tørket meg selv. Jeg var utålmodig, og jeg hadde absolutt ingenting å vinne på dette partiet.
  
  
  Og da det begynte å skje. Plutselig to menn i mørk dress dukket opp, og på samme tid, musikken stoppet. Gjestene så utålmodig.
  
  
  "Alle som ønsker å komme inn?" Den høyeste mannen i mørk dress og spurte, og jeg visste hvem han var, fordi han var den eneste mannen i den Intime Seks med mørkt hår. Navnet var Tog, og i svakt lys så det ut størrelsen på et lokomotiv.
  
  
  Spørsmålet hans ble møtt med en spredt refrenget av "Ja" og " Du innsatsen." Han viste til gate. 'Kom på; han er i vente for oss.'
  
  
  "Trene" gikk foran oss til åpen gate i the iron gate. I skyggene på hver side, så jeg flere menn i hvite. Det var ingen våpen i sikte, men jeg hadde ingen tvil om at de hadde dem for hånden. Da vi gikk gjennom porten og ut på verandaen, jeg tenkte vi som så ut som en gruppe fanger å bli gjetet inn i den forbindelsen.
  
  
  Den store doble dører var åpne, og inni var en lang, svakt opplyst hall som fører opp en lang trapp. En stor del av gruppen åpenbart visste hvor vi skulle, og flyttet frem utålmodig. Men Toget snudde hodet og så på dem, og de falt bak igjen.
  
  
  Vi kom til å doble dører igjen. Tog og en annen mann i mørk dress og åpnet dem og gikk til side for å la oss passere. På nært hold, mørkhåret mann så enda tøffere, med tykk, svart øyenbryn, en sterk bart, og stri hår falle over skuldrene hans. Så jeg gikk forbi ham, øynene hans boret inn i meg, og jeg trodde jeg så munnen trekning for et øyeblikk. Følelsen av å være fanget var så sterk at jeg nølte et øyeblikk, men så fulgte jeg den andre; tross alt, jeg ønsker å bli her. Rommet vi kom inn var lang og bred, med et tak på flere etasjer. Myk farget lys glødet rundt, lave sofaer og hauger av puter var spredt overalt, og lukten av røkelse var kvelende. Store plakater hengt opp på det vindusløse vegger: psykedelisk tegninger, portretter av rock superstjerner, og erotiske bilder alt fra nær-kunsten å hardcore porno, for eksempel bilder av to svært unge jenter og en spent ponni. Over oss, en stor sfære besatt med små glass paneler roterte sakte rundt, flom rom med en stadig skiftende mønster av lys som gjorde det nesten umulig for meg å fokusere.
  
  
  Doble dører lukket bak oss. Den eneste veien ut var en liten dør i den andre enden av rommet. Det var ingen tjenere, vakter, eller folk i mørke dresser i rommet, men høyt oppe i en av veggene var et stort rektangel av glass. Det ble antatt at dette ville være observasjonspost av "master" og det sted hvor han dukket opp fra tid til annen. Jeg var nysgjerrig på om vi ville bli æret i kveld - og jeg fikk umiddelbart mitt spørsmål blir besvart.
  
  
  Glasset rektangel begynte å gløde før den ble helt opplyst og gjennomsiktig. Det var ingen lyd, og noen av de unge som allerede hadde satt seg ned på benker og puter. Paret hadde nettopp begynt å kle av seg når en unnskyldende hoste kom fra høyttalersystemet.
  
  
  Alle så seg rundt, så fokusert på den opplyste rektangel.
  
  
  En lang silhouette dukket opp, beveger seg sakte som det nærmet lys. Selv da, formen var utydelig på grunn av spinnende ballen effekt, men jeg kunne se godt nok til å avgjøre at personen det så ut som Grady Ingersoll.
  
  
  Han kremtet igjen, og jeg så at han var en feit, litt lut mann med et smil som var nesten unnskyldende på sin runde, blekt ansikt. Når alle øyne i rommet var på ham, begynte han å snakke.
  
  
  "God kveld, og takk for at du kom."
  
  
  Jeg lyttet intenst; Hawke hadde spilt meg flere kassetter av stemmen hans, og den mannen ovenpå også så veldig mye som Grady Ingersoll.
  
  
  "Som du kanskje vet, jeg kan ikke snakke direkte til deg. Men jeg håper du vil ha det gøy som om det var din egen ... eh ... teltet. Han smilte bredt, stolt over at han hadde funnet det rette ordet. "Du vil finne alt du ønsker å drikke, spise og røyke. Jeg vil spesielt anbefale fudge på sølvtøy; jeg tror de vil bli fornøyd. Jeg bare spør om en ting, og det er at du ikke prøve å ta noen ... snacks... utenfor De Doublon s lokaler. Hva vi gjør blant oss er én ting, men myndighetene vil ikke gi et grovt brudd på sine lover. En dag disse undertrykkende lover, og vil bli obligatorisk, men nå må vi adlyde dem. Nå - " Han rakte opp hånden og gestikulerte. "Mitt telt er også ditt telt. Ha det gøy.'
  
  
  Med hans siste ord, lys begynte å dimme, og rektangel slått ugjennomsiktig svart igjen.
  
  
  "Gud,"en stemme sa i øret mitt," det er alltid det samme tull."
  
  
  Det var en mørk, tynn jente som var stirrer tomt på en av de erotiske plakater, hennes hånd hviler absently på skulderen min. I hennes andre hånden holdt hun et sotete rør; hun løftet det til munnen, tok en lang dra, pesende, og ga den til meg. Jeg ønsket å riste på hodet, men bestemte seg for ikke å være en tydelig square. Jeg ser ikke mye poeng i å gjøre dette, men jeg har gjort mye værre ting i min linje med arbeid.
  
  
  Når jeg tok et drag på min sigarett, jenta tok henne bra ut av hennes bikini. Hun har falt et stykke tøy på føttene mine og så nesten - men ikke helt-direkte på meg. Hun burde ha forlatt henne bh på, eller i det minste funnet en fyr som var like høyt som hun var. Halv-nakne, hun var ikke akkurat appetittvekkende, alle bein og mager rosebuds. Da hun begynte å ta av henne buksene, jeg ga telefonen tilbake til henne.
  
  
  "Ikke gå," sa jeg. Jeg kysset henne på nesen og presset meg gjennom de bevegelige publikum til den andre siden av rommet. Jeg trodde ikke hun ville savne meg, når jeg så tilbake, hun var alene, gjør noe interessant på armlenet på sofaen. Musikk nå fylt rommet, en kraftig, buldrende rytme som jeg kunne føle så mye som jeg kunne høre. Røyk gjennomsyret rommet, skjule lysene selv ytterligere, med unntak av to eller tre par og noe som så ut som en trekant, røyke, drikke og spise fudge syntes å være de mest populære aktivitetene-i hvert fall frem til nå.
  
  
  På en liten dør i den andre enden av rommet, jeg stoppet for å undersøke åstedet. Som en orgie, det var et barns spill, og jeg var spent på å se hvor mye Ingersoll likte å se det fra hans glass messe.
  
  
  Jeg lente meg mot døren og nøye slått håndtaket. Selvfølgelig, hun ville ikke gi opp. Jeg kjørte min hånd over døren og fant låsen. Jeg fant to låser; de så ut til å være standard låser. Min stramt badedrakt ikke ser ut som det kunne skjule noe, men stripene på at det var villedende.
  
  
  Når jeg var sikker på at ingen var ute, begynte jeg å skanne en av strimler på flatskjerm, fleksibel lås plukke. Men før jeg kunne dra dem ut, knappen på ryggen min flyttet.
  
  
  Jeg raskt lukket små usynlige åpning med en liten klaff bygget inn i badedrakt. Jeg flyttet til side for å få et glimt av døren ut av hjørnet av øyet mitt, og lente seg mot veggen, og prøver å se ut som jeg var oppslukt i scenen under øynene.
  
  
  En blek stråle av lys falt ned på føttene mine. Jeg fanget en eim av Angela s frisk duft, og før jeg kunne slå rundt, hvisket hun i øret mitt.
  
  
  "Å ha det gøy, Mr. Walton?"
  
  
  Jeg trakk på skuldrene mine skuldre. "Jeg har hatt flere hyggelige opplevelser."
  
  
  "Jeg er sikker på at det vil det." Hånden hennes var på min arm. "Så kom med meg; jeg tror du finner dette mye mer moro."
  
  
  Jeg fulgte henne gjennom den halvåpne døren. Hennes sky av hår og løs kjortel, som dekket mine øyne for et øyeblikk. Da hun gikk bort.
  
  
  Rommet var lite og svakt opplyst, med bare en stor madrass på gulvet. Jenta som lå på det med henne tilbake til meg var naken, men jeg hadde ikke behov for å se ansiktet hennes for å vite hvem det var ...
  
  
  "Chyna!"
  
  
  Hun begynte å slå langsomt, men da jeg hørte døren lukke seg bak meg, jeg raskt så tilbake på Angela. Hun ble stående med ryggen til døren, en hånd ta tak i spenne som holdt henne i lilla kappe rett under brystet. Smilet var tentamen. Jeg så tilbake på Chyna og så det samme uttrykket på dancer ' s ansikt.
  
  
  Hører raslingen av Angela s klær på gulvet bak meg, jeg raskt nærmet seg Chyna. Selvsagt, det var ikke organisert som en vanlig trekant, og jeg visste at denne jenta bedre... Og i det øyeblikket, var jeg overbevist om at jeg trengte noen til å være på min side.
  
  
  
  
  Kapittel 11
  
  
  
  
  "Jeg håper du ikke tankene hvis jeg tar din kappe denne morgenen, Nick." Chyna rullet ut av sengen-og sto foran meg, og følte meg helt komfortabel i seng med henne. "Eh ... nei. Ikke i det hele tatt. Jeg visste Angela var bak meg, hun var fortsatt på døren.
  
  
  "Du sov så godt, jeg hadde ikke hjerte til å vekke deg opp." Chyna pursed leppene som hun så på meg, men holdt seg på avstand fra min hånd.
  
  
  Jeg hevet et øyenbryn på henne. Det var noe som døde i øynene hennes, selv om jeg hadde alltid sett på henne med et så livlig ser ut før. Men hun fortsatte å smile, som om jeg var en konferanse deltaker tilbyr henne champagne på en bar.
  
  
  "Vet du, Chyna?" Angela ' s stemme var nærmere enn jeg forventet, noe som betydde at hun kunne flytte som en skygge. "Du hadde rett om ham."
  
  
  Jeg bøyes musklene mine.
  
  
  "Hva mener du? Chyna bedt om.
  
  
  Jeg følte Angela er kult hender på mine skuldre, så på armene, og til slutt på lårene mine. Hun klemte meg forsiktig.
  
  
  "Ingen ekstra fett. En mann av hans egen alder ... Du er tretti, er ikke du, Mr. Walton?"
  
  
  "Absolutt," sa jeg dystert.
  
  
  "Jeg er glad du tuller ikke. Ja, "fortsatte hun," for en mann i hans alder og yrke, han bør ikke være i en slik fysisk tilstand. Veldig pen kropp, er ikke det, kjære?
  
  
  Jeg visste jævla godt hun snakket ikke til meg. Chyna vippet hodet og så på meg for å være ærlig. "Ja," hun er avtalt. "Og han gjør så mye spennende ting med det."
  
  
  "Å, ja," sa Angela, et hint av sourness i stemmen hennes. "Du vet alt om det, ikke sant?"
  
  
  "Men selvfølgelig. Nick er den perfekte personen ."
  
  
  Jeg verdsatt den smiger, men jeg ønsket å få ut av skuddlinjen. Jeg gikk bort for å se dem begge på samme tid. Dette var min første se på en naken Angela. I forhold til Chyna, hun var nesten tynn i starten, men en andre øyekast endret inntrykk av det. Brystet var fast og vakkert formet, hennes hofter var svakt buet, og hennes ben var tynt, men vakkert. Magen hennes var glatt og flat, og den myke trekant av hår under det var så lys brun at det så nesten ut lys. Perfekt endre, tenkte jeg, og i det øyeblikket Angela grep tak i armen min.
  
  
  "Tror du jeg er verdt å ta en titt på?" Det var en utfordring, og for første gang jeg så den mørke tvil i hennes øyne.
  
  
  "Jeg ser på deg?" Hun hadde et grep som jeg ikke kunne bryte ut av uten å betale spesiell oppmerksomhet. Jeg var ikke bekymret.
  
  
  "Ville du liker å sove med meg?"
  
  
  Jeg nølte, så på Chyna, deretter tilbake på Angela.
  
  
  'I øyeblikket? Spurte jeg og prøvde å se nonchalant.
  
  
  'Hvorfor ikke? Det er plass for oss alle." Hun pekte med hodet i stor madrass på gulvet i en annen del av rommet.
  
  
  'Hvis du vil. Jeg var ikke kommer til å krangle med henne, følte jeg at Angela var like farlig naken som de fleste menn, fullt påkledd og bevæpnet.
  
  
  Hun beveget seg nærmere til meg med en stram og litt svakt smil. "Har du noe imot å dele det?"
  
  
  "Hvis du ikke tankene."
  
  
  'Eller dele?' Hun lente seg omtrent over skulderen min og grep Chyna s bryst som hun senket hodet til å slikke en mørk brystvorte. Da hun rettet seg opp og så rett på meg. "Forstår du?'
  
  
  "Jeg ville aldri ha tenkt."
  
  
  "Oh, come on, honning," Chyna protesterte. "Hvis du ønsker å prøve det, gjør det. Men ikke gjør det så dårlig."
  
  
  "Jeg gjør alt for dårlig? Etter hva gjorde du i går kveld?" Angela bort på Chyna som om hun hadde blitt lurt på.
  
  
  Chyna sukket og ga meg en blek smil, så raskt slått henne i ansiktet uttrykksløst.
  
  
  Jeg gikk ut av veien igjen; jeg var mellom dem igjen, og åpenbart det var ikke min plass. Angela plutselig klemte meg, og hennes sinte øyne ville ikke la meg trekke unna. Jeg gjorde dette fordi vri på henne bekkenet kan vise at det var noe annet i min badedrakt foruten meg.
  
  
  "Don' t du ønsker å knulle meg?" hun utfordret meg.
  
  
  "Kom igjen, du vet best."
  
  
  "Så ta av din jævla badebukser."
  
  
  Glad for å gjøre det, jeg fikk raskt ut og kastet dem på sengen hvor jeg kunne få det jeg trengte ut av dem. Når jeg var naken, det var tydelig at jeg var interessert i hva Angela var interessert i. Hun stirret på min ereksjon for lang tid, men når hun sakte lente seg i, Chyna kom ut og klemte henne.
  
  
  "Ikke vær så grådige, baby," hun purred, forsiktig biting skulderen min.
  
  
  Angela øyne lyste opp. "Du trodde du hadde et monopol?"
  
  
  Chyna trakk på skuldrene. "Nei, kjære, jeg er ikke for å være egoistisk. Men vi har alltid dele alt, husker du det?
  
  
  'Selvfølgelig. Akkurat som i går kveld.
  
  
  'Hvorfor? Du var ikke der, hva skulle jeg gjøre, fortelle ham at nei, jeg har en veldig sjalu elskerinne?
  
  
  Angela blottet tennene, nesten knurr. Hun var i ferd med å ta Chyna når døren ved siden av sengen åpnet. Jeg hadde ikke lagt merke til det før, og døren var så lite synlig som dør i Cape Kennedy til hemmelig laboratorium hvor jeg hadde blitt informert på Tre-ledet enheten. "All right, jenter; det er nok for nå."
  
  
  Tog ledet an i rommet, etterfulgt av to blonde medlemmer av den Intime Seks. De to andre ble stående i døråpningen, men jeg kunne ikke se dem.
  
  
  Angela bort på Toget. "Hva gjør du her?"
  
  
  "Du vet faen vel, Kitty." Hans smil var så falsk som hennes. "Har du glemt hvorfor du tok det fyr her?"
  
  
  Angela nesten skrek. "Men jeg gjorde ikke be deg om å komme!"
  
  
  "Men vi kom likevel." Toget gikk til side, etterfulgt av en feit mann i lav-tasten khaki fra Domesday Øya.
  
  
  "Ta sin sandaler," han som er bestilt.
  
  
  Jeg måtte innrømme at han startet bra, og etter siste natten, han tilsynelatende ikke tar noen flere sjanser. Før noen kunne nå meg, jeg sparket Train sandaler; han fanget dem som en starcatcher.
  
  
  To andre medlemmer av den intime seks ble lined opp på hver side av meg som fortalte meg at de visste hva de gjorde; den personen som er nærmest meg hadde hender som pincers og syntes å ønske å bruke dem.
  
  
  Den khaki-kledde mannen pekte mot en annen mann i mørk dress som står bak ham. Han gikk inn i et rom som var også plassen i Orientalsk stil, med ubestemt Latin-funksjoner. Han kikket på meg, nådde inn i jakken sin, og dro ut en liten, primitiv fotografi som så ut som den hadde blitt revet ut av et ark av kontakt skrives ut. Da han trakk seg ut et annet bilde, sammenlignet med dem, og viste den til en mann i lav-tasten khaki, og sa, "Det er ham, Mr. Tsunganos." De begge gliste.
  
  
  "Det er så enkelt som at," Tsunganos sa.
  
  
  "Du satser," jeg brummet.
  
  
  "Ser du, Mr. Nick Carter -" Han sa ikke noe, men det faktum at han hadde nevnt mitt virkelige navn ikke overraske meg; jeg allerede visste at jeg var fanget.
  
  
  "Det tok oss en hel dag til å identifisere bildet ditt, Mr. Carter," mannen fortsatte.
  
  
  "Det er så slitsomt å jobbe i disse primitive forhold; det var nødvendig å fly til fastlandet og bruke våre evner det å kontakte Beijing ... Oh, du er ikke overrasket, Mr. Carter? Han smilte nådeløst nå. "Ah, kanskje du ikke vet så mye som du tror du gjør; vår organisasjon, kan det sies, ikke brenne alle skip bak det. Forbindelseslinjene er åpne, men de trenger ikke nødvendigvis kjøre i to retninger. Forstår du meg?"'
  
  
  Det virket klart nok for meg. "Du trenger ikke være enig med Kinas nåværende innenriks politikk overfor Usa," sa jeg.
  
  
  "Hjemme, Mr. Carter?" Han sukket som en lærer som nekter en dum student. "Ah, la oss bare si at noen av mine forfedre kunne ha kalt det hjemme. Som for resten... -
  
  
  Han trakk på skuldrene hans enorme skuldre.
  
  
  Jeg var fristet til å gjøre litt narr av ham, og anklager ham for å være så bakover og ut av denne verden, som Japansk soldat funnet på en Sør-Stillehavet øya nesten tretti år etter slutten av andre Verdenskrig, men jeg bestemte meg mot det, det var ingen grunn til at han skulle være så ute av denne verden. han ville ikke ha drept meg på flekken, og jeg var interessert i en bedre sjanse.
  
  
  "Vel, i Cape Kennedy, du hadde gutta tar bilder av meg," sa jeg, og ser på den lille bildet var han holder i hånden. "Ved ren flaks."
  
  
  Han ristet på hodet. "Er du ute av lykken, Mr. Carter. Vår organisasjon har mange medlemmer, og hver dag har vi to eller tre eller flere ... erm ... turister. Vi Easterners er alle like, selvfølgelig, og som vi alle bærer kameraer. Er ikke det rett?'
  
  
  "Det er en stor base," insisterte jeg.
  
  
  "Ja. Men vi, som dere, var interessert i en bestemt del. Og inngangen er gjennom en spesiell dør som de fleste turister ikke engang merke til. Vi sørge for å ta bilder av alle som går ut av døren ."
  
  
  Jeg svelget hardt. "Vet du om dette?"
  
  
  Hans smil var som et karneval masken. "Hva tror du, Mr. Carter? Er vi ikke alle her av samme grunn?
  
  
  Han slo meg flere ganger mens jeg var bundet opp; han var iført tungt arbeid støvler, og det var boltet. Chyna og Angela ta på seg klærne igjen-trutmunn, tenkte jeg - og når mine hender var bundet, Chyna vennlig insisterte på å få meg badedrakt igjen. Jeg prøvde å lese noe i øynene hennes da hun gjorde dette, men hun har aldri sett over haken min.
  
  
  Tsunganos festet meg mot veggen ved siden av sengen, og hans øyne blinket med hat. "Du har drept tre av mine menn går kveld, Mr. Carter, og alvorlig skadet en fjerde." Han famlet etter hans hode, hvor jeg kunne se en gulaktig bump under hans rett sorte hår. "Det ville være hyggelig for meg å ordne en langsom død for deg nå, men det er ikke tid til det akkurat nå. Du har rotet det til vår tidsplan, slik at du må fjernes umiddelbart. Du kan snakke om flaks."
  
  
  Han traff meg hardt i ansiktet; jeg dukket og fanget hans sparke høyt på hodet, men i mine ører var å ringe.
  
  
  Tsunganos så på det nøye. "En feig til siste øyeblikk, eh, Mr. Carter?" Ta det med. Han pekte på de to blonde menn som var presser meg mot veggen. "Du vet hvor han skal gå."
  
  
  Inkludert to jenter, og jeg skulle ha lagt til at det var syv av dem i rommet - og mine hender var bundet bak ryggen min. Jeg hadde ikke motstå.
  
  
  To vakter, og jeg gikk gjennom døren og inn i en smal, vegg-til-vegg gangen. De dyttet meg ned trappen og inn i et skrånende stein-vegger korridoren, den våte steiner som klødde mine skuldre.
  
  
  Min vakter var nesten identiske, men min forsiktig undersøkelse av deres bilder gitt resultater. Wilf og Kevin. Med en passport fra Venezuela, den andre visstnok svensk - og deres stemmer hadde en Midwestern Amerikansk aksent så langt det jeg kunne høre. De kunne ha blitt superstjerner ved Indiana University; det var den inntrykk av samlede kompetanse som de har skapt. Det var vanskelig å tro at disse Amerikanerne kunne ha drept meg, men jeg hadde ikke avfall som helst deluding meg selv.
  
  
  Vi forlot hotellet over bakken, bak en hekk av busker som dekket lagunen. Et øyeblikk senere ser vi kom til en lysning i vannkanten, tre middels lengde båtene rett nedenfor oss. Wilf, som var litt høyere og stockier enn Kevin, stakk meg i ribbeina med pistol.
  
  
  "Skynd deg og hopp."
  
  
  Jeg gjorde som jeg ble fortalt, og landet med et dunk på glassfiber dekk, hvor jeg gled litt; kvelden var litt vått av dugg. Wilf fulgte lett, slamming meg mot rekkverket på den lille hytta. Kevin gikk til rattet og startet motoren, så hoppet fremover for å frigjøre hydrofoil-kabel.
  
  
  Den kraftige motoren rumbled så vi snudde seg rundt, så snudde han seg til hodet for mørk tunnel som førte til havet. Kevin trykket på en knapp på dashbordet, bremset litt, og fløy inn i en mørk tunnel. Jeg kunne se jern rekkverk fortsatt stigende, og vi seilte rett under det, og så var vi ute i det åpne havet.
  
  
  De bandt meg opp med flettet strykejern wire, som legger mye press på hendene mine når jeg trykket mot dem. Mine håndledd blødde voldsomt, noe som kan ha hjulpet om jeg var arbeider med et tau, men det var helt ubrukelig for meg. Jeg fant en av de striper på baksiden av min badedrakt, men mine hender var bundet for høy bak ryggen min nå.
  
  
  Wilf var ved siden av ham i cockpit, sliter med å få opp, og hydrofoil løftet på metall ski og skrenset over vannet. Han så på meg med uformell forakt.
  
  
  "Kanskje vi skal la du," sa han, høyt nok til å bli hørt over høyfrekvent skrik av motoren.
  
  
  'Hvorfor ikke? Jeg sa lett. Jeg lente ryggen mot rekkverket og klarte å vri armene mine litt, slik at jeg kunne nå bukselinningen min badebukser. Jeg jobbet på kontakt glidelåsen på en liten trekantet pose nederst i coccyx.
  
  
  Wilf smilte svakt, og håret flagret i vinden. "Hvis du hadde vært her en uke siden, ville vi ha gitt deg. For å finne ut hvor mange mennesker vet om oss. Men nå - " han trakk på skuldrene. "Det spiller ingen rolle lenger. Det er for sent å stoppe oss."
  
  
  Jeg sa, " Hva er det du opp til?" Jeg ville ha ham til å fortsette å snakke; jeg hadde min bag åpne, og hvis jeg bare kunne få mine numne fingre til å fungere ... Wilf lo. "Hva bryr du deg? Hvis vi lar du bor, vil du finne ut fort nok, Carter. Men det spiller egentlig ingen rolle; det er bare begynnelsen, og folk som du ikke vil være der for å se slutten."
  
  
  Motoren er blåst ble et lite brøl. Jeg ble ikke ferdig enda; fingrene mine var fortsatt liker fylt pølser, nå for innholdet i posen på baksiden av min badebukser. Ski-båten sank til skroget, vuggende i en lang hovne opp. Kevin så på det flakkende sensor på kontrollpanelet.
  
  
  "Dette er dyp nok," han kunngjorde, å vende seg bort fra rattet.
  
  
  "Kan vi fullføre den av før vi droppe det?" Wilf bedt om. "Nei," Kevin holdt opp wire cutters. "Vi har en oppløsning ledningen."
  
  
  Han gliste til meg. "Vet du hva dette er?"
  
  
  Jeg ristet på hodet, selv om jeg visste jævla godt det var. "Det er et syntetisk ledningen som er like sterk som stål til at den holder seg i vannet for to eller tre dager. Så det løser seg opp, du flyte av coral blokkere du er knyttet til, og stakkars Mr. Nick Carter blir en druknet mann. Det er, hvis de kan identifisere kroppen etter at fisken er ferdig med det."
  
  
  Spurte jeg. "Et tilfelle av drukning, med hendene bundet bak ryggen din?"
  
  
  "Oh, vi vil kutte at ledningen rett før vi kaste deg over bord. Ikke bekymre deg, Carter; vi vet hva vi gjør."
  
  
  "Jeg setter virkelig pris på dette," sa jeg sourly, føler liten bunt jeg trakk ut av min badebukser.
  
  
  Båten drev og stoppet, dupper opp og ned i sjøen. Kevin gikk ned til den lille hytta og dro ut en del av korallrev på størrelse med en badeball. Han pakket syntetisk tau rundt den grove rosa coral, så nådde frem til å binde den rundt mine ankler.
  
  
  Det er tid for min kamp. Med numne fingre, jeg åpnet den lille bunten jeg holdt på ryggen min. Red-hot flammene brøt ut og brent mine armer og rygg, men jeg biter tennene mine og trykket på posen til mitt håndledd. I henhold til Spesielle Effekter ' Stewart, en liten magnesium torch brent gjennom en tre-kvart tomme tykk stykke metall i mindre enn tre sekunder, men det føltes mer som tre år for meg. Jeg følte huden min brenne og min sener tur til å smelte olje; hvis jeg bare trykket mitt håndledd mot ledningen, jeg ville føle uutholdelige smerter som brakte meg til randen av bevisstløshet.
  
  
  Jeg sparket, og Wilf sjanglet tilbake. Kevin holdt et coral blokken, og når jeg sparket ham med min nakne foten, tok jeg ham rett under haken. Han tok av og fløy over til motsatt side av båten, som fortsatt tviholder på den tunge lasten. Hvis det noen gang kommer til syne igjen, men jeg fikk ikke se det.
  
  
  Jeg frigjort mine håndledd; smertene var så intense at jeg måtte se om hendene mine var fortsatt på det. Det skjedde, og jeg traff Wilf i magen med nevene. Han kom inn i hans jakke, men ikke fort nok; jeg rettet fire harde fingrene i halsen med all min kraft, knusing hans luftrøret. Han døde gisper etter pusten og dekket brystet med blod.
  
  
  Jeg stupte over bord for å vaske den av, og deretter klatret tilbake til båten. Doomsday Øya var nå til styrbord. Nå som min dekselet hadde blitt blåst, det var tid for en grundig undersøkelse, og jeg startet motoren igjen, og deretter søkte båten for våpen.
  
  
  
  KAPITTEL TOLV
  
  
  Hundre meter fra land, jeg slo av motoren og kastet anker over siden. Wilf kropp var knyttet til det. Hans lille .25 automatisk pistol ble sittende fast i bukselinningen min badedrakt. Jeg hadde et bredt blad kniv i hånden min, ikke veldig skarp, men jeg ble mer sikker på det enn jeg var av Wilf er liten pistol.
  
  
  Jeg gikk ned i vannet og svømte sakte mot stripe hvit sand som funklet svakt i måneskinn. Det var ingen tegn til noen patrulje på stranden, men jeg ventet så lavt i vannet, så jeg kunne for femten minutter før jeg gikk ut på bank og løp for kratt.
  
  
  Denne gangen, ruten var mer eller mindre kjent; jeg holdt øynene på arbeidet lys i den høye stål ramme, og da jeg nærmet meg, så jeg folk som går på bjelker. En god tid å bygge opp, tenkte jeg.
  
  
  Jeg gikk rundt den eksponerte foundation og krøp inn i sement blokkere kontorbygg. Et enkelt vindu som slipper inn lys, og så jeg en vakt som sto ved døren. Det var tydelig synlig for folk i bygningen, noe som betydde at jeg måtte være veldig heldig eller veldig fort-kanskje begge deler.
  
  
  Jeg så ut av vinduet først, trekke på rammen. Kontoret var tom. Jeg ønsket å gå ned, men jeg har ombestemt meg. Hvorfor var det en vaktpost som vokter et tomt kontor? Jeg så igjen. Den nederste skuffen på den file cabinet var åpen, og dusj var vippet i en annen vinkel enn den hadde vært kvelden før.
  
  
  Jeg begynte å få ideer.
  
  
  Vinduet var for liten til å klatre gjennom. Det bør være en dør.
  
  
  Jeg krøp inn i underskogen bak bygningen og begynte å hoste, sakte først, så er høyere, later til å hoste som en alvorlig røyker. Når jeg begynte å tenke sentry var døv, han stakk hodet rundt hjørnet.
  
  
  Jeg hostet igjen og skrapet mine føtter i buskene. Sentry hevet sin carbine til hans skulder. Jeg holdt pusten og lå fortsatt. Han senket pistol og tok et par nølende skritt mot meg. Liggende på magen min, jeg krøp stille til høyre. Sentry stoppet. Jeg tok en liten automatisk pistol fra mitt belte og kastet den inn i buskene der jeg lå. Sentry flyttet raskt, carbine klar, men i feil retning. Jeg visste det ville ikke være for tett, men det var min beste sjanse, så jeg sto opp, tok et par raske skritt, og stupte på ryggen.
  
  
  Mine håndledd fortsatt var brennende og blødninger, så den tunge blad
  
  
  Det ikke skyve greit; da jeg traff ham i ryggen, jeg kom for å utløse vakt i carbine og følte sentry er finger krøller seg opp. Når jeg trodde det var for sent, jeg klarte å få min finger bak avtrekkeren, og da han snudde seg på hodet i min retning, hans øyne nedtonet. Han falt under meg.
  
  
  Jeg kjempet til føttene mine, grep tak i håndtaket på kniven, og trakk. Det var så vanskelig som det hadde kommet inn, men selv om jeg nå hadde en bedre våpen i form av en vaktpost er carbine, visste jeg at jeg ville sannsynligvis trenger en kniv til å skjære anker tau hvis jeg gikk tilbake til båten. Hvis jeg fikk denne.
  
  
  Jeg ventet i hjørnet, og så arbeidere til å bygge rammen av bygningen, så gled døren. Jeg hadde allerede plukker i min hånd, og låsen var ikke komplisert, men med ryggen til menn ovenpå, det føltes som en evighet for å åpne døren. Jeg var endelig i stand til å få i seg uten å bli lagt merke til, og jeg var nysgjerrig på hva de gjorde det som de var så opptatt.
  
  
  Bak dusj, fant jeg en liten firkantet aksling som gikk ned i betonggulvet. Metall håndtak skled ned fra den ene siden, gikk jeg ned ca tretti meter til bunnen. Jeg var i en smal korridor opplyst av et par dim pærer i det lave taket, og om femti meter foran meg var en lukket dør.
  
  
  Deres sikkerhet var enten uaktsomt, eller det var så nær null at de ikke bryr seg lenger. Uansett, jeg dyttet døren åpen, og jeg kastet meg gjennom det og rettet min carbine på plassen bak.
  
  
  Jeg fant meg selv i et rom fylt med instrumenter, blinkende lys paneler, og klikke på radene av datamaskiner. Fire menn i khaki passer ble samlet seg rundt et stort kart på motsatt vegg, og som jeg krøp opp på dem, jeg kunne se sin disposisjon fra østkysten av Florida til Maryland.
  
  
  Tsunganos så meg først. "Carter!" han knurret, og igjen måtte jeg gi ham æren: hans reflekser ikke stoppe på sin overraskelse. Han dukket til høyre og fant carbine lent mot bordet; jeg ønsket ikke å drepe ham - ikke ennå - så jeg tok forsiktig sikte og sette en kule i armen. Han rykket til siden, og falt til betonggulvet som blod spredt sin skjorte.
  
  
  Den andre tok dekke; jeg skjøt en av menn, og han falt, men jeg kunne ikke se hvor jeg skulle treffe ham. De to andre dukket bak en rad av datamaskiner. Jeg byttet til automatisk modus, og skjøt inn i en høy, grå skap, etterfulgt av en hyggelig gnistregn og lukten av brennende isolasjon.
  
  
  Jeg snudde meg for å Tsunganos, men det var for sent. Nå hadde han hans egne våpen i hendene, og det ble pekt rett ved hodet mitt.
  
  
  Som jeg stupte til jorden, hørte jeg sprekk i hans carbine og følte skarp brodd som kulen beitet halsen min. Jeg rullet over to ganger før du stopper å sikte; jeg hadde ikke tid til å bytte til et enkelt skudd, og med et enkelt trekk på avtrekkeren, jeg slo seks hull i Tsunganos ' ansikt og bryst.
  
  
  Det var ikke tid til å bli beklager, jeg fikk opp og gikk over til å brenne rad av datamaskiner.
  
  
  'Vis deg! Jeg brølte.
  
  
  De to andre svarte ikke, men jeg hørte en tung boot tørk på gulvet. Jeg squatted ned på metall bord og ventet. Støy fra datamaskiner som brøt stillheten. Mens jeg ventet, så jeg på stort kart på veggen og så rød pinheads festet til Florida kysten nord for Miami. Først trodde jeg det var Cape Kennedy, men da jeg så en cape enda lenger nord. Hva som lå mellom det som var et egnet mål og et mål for hva?
  
  
  En av de gjemmer folk bestemte seg for å prøve å flykte, og kjørte fra bak datamaskiner til å dykke for Tsungano carbine. Jeg stoppet ham med et skudd til kneet, og hans rop ekko lyst i høy plass. Han rullet frem og tilbake i smerte, sin gule huden blir en uhyggelig grå.
  
  
  Jeg var i vente for den siste personen. Det ble en lang stillhet før han snakket.
  
  
  "Carter?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Jeg har ingen pistol."
  
  
  "Komme ut og vise det."
  
  
  Det ble en pause, og så en hånd som dukket opp rundt hjørnet av kabinettet. Hånden var tom.
  
  
  "Ok, bye. Nå viser meg resten."
  
  
  Han gikk ut med begge hendene i luften. Det var mannen som er identifisert meg med Tsunganos.
  
  
  "Kom her," jeg bestilte.
  
  
  Han flyttet forsiktig, som om gulvet var glatt. Da han var et dusin skritt unna, jeg gjorde tegn til ham til å slutte.
  
  
  "Carter ... jeg er i smerte."
  
  
  'Oh, ikke sant?'
  
  
  'Min ankel. Kanskje det er brutt.
  
  
  "Så du er på hell, venn. Nå, og det raskt. Si meg, hva betyr det alt betyr?
  
  
  "Jeg ... det er ingenting."
  
  
  "Nei, selvfølgelig ikke."Jeg hevet fat av carbine, slik at det ble pekt på ansiktet hans. "Prøv et annet svar, og denne gangen er en god en."
  
  
  Mannen slikket leppene hans, og hans øyne pilte rundt. "Meg ... jeg kan ikke si noe."
  
  
  Jeg kunne ikke ha råd til å spille spill, så jeg satte en kule i sin hevet arm. Han skrek, hans øyne bredt frykt, når han prøvde å ta sitt skadet arm, jeg truet ham med carbine. Han holdt hendene opp så svetten brøt ut på pannen.
  
  
  "Den neste kulen vil gå gjennom albuen." Jeg var ikke sikker på hvor mange bilder jeg hadde igjen, men jeg våget ikke sjekke.
  
  
  'Nei, nei! mannen gispet. "Jeg vil si det! Jeg vil si det! '
  
  
  Det var min egen dumme feil for ikke å betale oppmerksomhet til den personen jeg skutt gjennom kneskålen. Han hadde en annen carbine før jeg skjønte at han var i bevegelse, og det var nok bare den uutholdelige smerten av sin skade som hindret hans første skudd fra å treffe meg. Jeg dukket tilbake bak pulten.
  
  
  Hans andre bildet var ett hundre prosent nøyaktige. Mannen jeg var i avhør kastet seg frem og så kollapset på bordet og nesten oppå meg, kulen treffer ham i nakken. Som jeg presset kroppen unna, hørte jeg et skudd, så blir det stille.
  
  
  Jeg kikket forsiktig rundt bordet, og sto opp. Den siste mannen lå ved siden Tsunganos, snuten av carbine fortsatt i sin munn. Kartet på veggen bak ham var dekket i lyse rødt blod. Før jeg gjorde noe annet, jeg undersøkt de fire organer. Etter å ha bekreftet at de var døde, jeg studerte kartet. En haug av pinheads var festet til Palm Beach, som betydde ingenting for meg. Men de fine linjene tegnet inn på kart fra en liten prikk i Bahamas fortalte meg enda mer.
  
  
  De ledet fra Domesday-Øya til sin destinasjon - alle bortsett fra én. Denne linjen gikk langs hele kysten i en rett linje, på vei inn til sør for Cape Hatteras. Den nådde Washington, og jeg skjønte at de ikke ville trenge et knappenålshode for å markere at målet.
  
  
  Jeg skyndte søkte de fire skrivebord på rommet, men fant ikke noe mer nyttig enn et par tegninger og datamaskinen utskrifter som virket som tullet med meg.
  
  
  Men det var klart at dette var en slags kontroll rommet, og dette førte til den logiske konklusjonen at det var noe som skjedde her på Domesday Øya.
  
  
  Med baken min carbine, jeg knuste alle sensorene på panelet og gikk tilbake til den akselen som førte til kontoret. Jeg løp ut døren og dukket i underskogen, ikke å legge merke til noen som på ramme av bygningen.
  
  
  Den hydrofoil båt var der jeg hadde forlatt den, forankret. Jeg kuttet linje med en sløv kniv, så startet motoren og kjørte sakte vekk fra bank til det var trygt å treffe full gass. Jeg seilte tilbake til Oppstandelsen Øya, og dro til stranden ved hotellet.
  
  
  Jeg senket båten, klatret opp på land, og gikk til side dør som Chyna hadde vist meg. Det var ikke før jeg kom til rommet mitt, at jeg innså at jeg ikke har en nøkkel med meg, så jeg måtte bruke min dirker igjen; dette oppdraget var å bli en repetisjonskurs for åpning av låser.
  
  
  Jeg tok av meg badebukser, dusjet, brukt salve til min brent håndledd, og undersøkt skuddsår i nakken. Det var en stor, men overfladiske sår; jeg satte på et plaster og sette på en mørk turtleneck genser og bukse.
  
  
  Det var ingen tvil om det nå, Wilhelmina og Hugo hadde kommet ut av dekning. Jeg lastet den Luger ,gled den inn i et mykt skinn skulder hylster, så strapped stiletto til min venstre underarm. Jeg satt på en blå jakke. Jeg så på klokken jeg vil venstre på rommet mitt. Det var vanskelig å tro at kvelden var fortsatt i begynnelsen.
  
  
  Jeg plukket opp rommet tasten på tabellen nedenfor, gikk forbi heiser, og gikk tilbake til casino. Som vanlig, publikum var liten, men jeg var ikke interessert i, jeg gikk til en kabaret.
  
  
  Komikeren var på scenen, noe som betydde Chyna ville ikke være å utføre for omtrent en halv time. Jeg visste ikke om jeg ville vente så lenge før jeg fikk kontakt med henne, jeg visste ikke engang vet om hun ville jobbe den kvelden. Jeg bestilte en drink, ventet på bartenderen til å gjøre det på den andre siden av baren, og gikk raskt gjennom døren som førte til baksiden av scenen.
  
  
  Jeg gikk ned en liten trapp og fant meg selv i en smal korridor mellom stabler med kasser og en rad av garderoben dører. Den Libanesiske akrobater var å sitte i et trangt rom, men de ser ikke på meg da jeg gikk.
  
  
  Jeg prøvde tre dører før jeg fant Chyna er garderoben. Hun ble sittende foran speilet, iført bare den nedre del av hennes fjær dress. Jeg gled inne med Wilhelmina i min hånd.
  
  
  "Ikke lage en lyd," hveste jeg, med å vise henne Luger.
  
  
  Øynene utvidet som hun snudde seg mot meg. "Nick!" hun gispet.
  
  
  "Ja. Hold hendene hvor jeg kan se dem."
  
  
  Hun begynte å stå opp, holder hendene ut til meg. "Oh, stol på meg, Nick, jeg hadde ingen anelse om at de var kommer til å drepe deg !"
  
  
  'Selvfølgelig ikke. Få opp. Sette noe på."
  
  
  Hun reiste seg sakte.
  
  
  "Ha noe?" Det var den samme smile igjen-nesten. "Vi har ikke tid til dette, kjære. Skynd deg, eller jeg vil sette deg i ditt sted med en gang."
  
  
  Chyna sto urørlig og så inn i mine øyne, hva hun så det overbeviste henne om at jeg ikke tuller. Hun plukket opp klærne fra stolen og satte dem på. Det var min kappe.
  
  
  "Hvor skal vi?'Hva er det?' spurte hun, stemmen hennes litt skjelvende.
  
  
  "Er det en helt her ute?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Deretter vil vi gå gjennom det."
  
  
  Vi gikk nedover gangen, ut bakdøren, og kom til nå kjent sidedør. Chyna gikk med hodet holdes høyt og ikke se tilbake, og jeg bodde et par skritt bak henne. Hun stoppet på toppen av trappen og så seg tilbake.
  
  
  "Til rommet ditt?"
  
  
  "Som du gjettet."
  
  
  "Og du kunne ikke engang vente på showet til slutt? Hvor fint av deg.'
  
  
  'Skynd deg.'
  
  
  I det rommet, jeg dyttet henne ned på sengen hardt nok til å skade henne litt. Øynene hennes er fylt med et øyeblikk i tvil om, så de begynte å vandre igjen.
  
  
  "Så du rømte fra dem. Jeg er så fornøyd med dette, Nick.
  
  
  "Slipp den. Hva betyr denne situasjonen mener på den Siste Dom?
  
  
  "Dette ... jeg vet ikke."
  
  
  Jeg rettet Wilhelmina på ansiktet hennes. "Prøv å svare igjen.'
  
  
  Hun la kappe skyv av skuldrene. Jeg flyttet min venstre hånd og la Hugo er stiletto gli inn i min hånd, slik at hun kunne se det. Det gikk opp for henne.
  
  
  "Ville du ikke ..."
  
  
  "Jeg har ikke mye tid, kjære. Svar meg."'
  
  
  Hun senket hodet og gråt i hennes hender. "Min far, Nick. Han er i leiren. Hvis de finner ut at jeg skal fortelle dem... -
  
  
  Det er mange fedre i leirene, " jeg sa kraftig. "Snakker...'
  
  
  Hun løftet ansiktet hennes, og tårene var ekte.
  
  
  "Ærlig talt, Nick, jeg vet ikke så mye om det. Ved første, de sa at de gjorde noe for å frigjøre landet mitt, men for en tid siden, skjønte jeg at dette var en løgn. Da jeg nesten ble drept i går kveld...
  
  
  "Nesten." Trodde du at de faktisk ville gjøre det?
  
  
  "Hvem vet? Jeg har aldri vært i Domesday Island; de er bestilt meg for å ikke gå i nærheten av den."
  
  
  Jeg nølte, det spilte ingen rolle om hun løy eller ikke, fordi jeg allerede visste nok om den Siste Dommen.
  
  
  "Du må tro meg, Nick." Det var et notat av hysteri i stemmen nå, det var fint.
  
  
  "Hvordan gjorde du hjelpe dem? Hva var din jobb?
  
  
  "Jeg gjorde ikke mye, de bare ba meg om å rapportere alle som stilte spørsmål."
  
  
  "Liker du meg?'
  
  
  "Jeg har aldri fortalt dem om deg."
  
  
  'Selvfølgelig ikke."
  
  
  "Ikke engang Angela?"
  
  
  Chyna senket hodet igjen, hennes tykt hår som dekker ansiktet hennes. "Hun trengte ikke spørre om noe. Ikke noe sånt. Når disse menneskene dette rommet i kveld, jeg ble like overrasket som du er."
  
  
  "Hvem sendte du til å Doble C?"
  
  
  "Min agent. Jeg sverger på min mors grav." Hun krysset seg raskt. "De kom til meg da jeg var her for en eller to måneder. De sa de visste om min far, de sa at de ønsket å bidra til å frigjøre landet mitt. Men senere forsto jeg at de ble liggende fordi de sa at min far ville bli drept hvis jeg ikke gjøre hva de sa."
  
  
  Jeg lærte ikke noe nytt. 'God. La oss si at jeg tror deg. Nå fortelle meg hvordan å komme til De Doublon." Og jeg mener ikke gjennom porten.
  
  
  Hun så opp og bit hennes leppe. Til slutt, hun nikket. "Det er en måte ..."
  
  
  Jeg forlot henne, binde henne med strimler av arket og belte på min kappe, og gikk deretter nedover ryggen trapper og raskt gikk langs stranden til inngangen til tunnelen som førte til lagunen. Jeg trengte for å gå på svømming i kveld, minst en gang til, men denne gangen ville jeg ha et våpen som jeg kunne stole på.
  
  
  
  
  Kapittel 13
  
  
  
  
  Under Forbudstiden, De Doublon fungerte som den viktigste transittpunkt for rom smuglere, når sperret gates ble installert for å lukke bay, så vel som skjulte knapper som åpnet dem på begge sider. Når Grady Ingersoll kjøpte øyene, han forlot systemet intakt selv etter installere en fjernkontroll som jobbet fra hydrofoiler. Dette var ikke uaktsom; noen ganger Ingersoll tillatt andre båter i lagunen som ikke var utstyrt med fjernkontroll. Men det var umulig å komme håndtaket fra hvor som helst, men en båt i bay - eller nesten umulig.
  
  
  Konsollen ble en liten prikk på siden av gangbrua, litt lysere enn resten av stein og betong struktur. Den eneste måten å få til det er å klatre over kanten og nå-knappen når du faller i vannet. Chyna fortalte meg at hun gjorde dette mange ganger i de tidlige stadier av sin romanse med Angela, når de måtte være forsiktig fordi Angela var fremdeles opptrer mer eller mindre som Ingersoll ' s mistress. Det gjorde ikke saken i disse dager; milliardær smaker var mer eksotisk.
  
  
  Jeg lå nede på broen, sørget for av sted plassering, og startet fremover, grove steiner rive i min jakke. Og da jeg falt, og som jeg falt, jeg rørt at spot med min hånd, og jeg stupte i vannet.
  
  
  Når jeg svømte opp, jeg kunne ikke se noe som helst, men som i mine øyne begynte å justere til skumring, jeg bare så en gate stigning i tunnelen. Jeg hadde tjue sekunder å komme seg gjennom det, og det var den utgående tidevann.
  
  
  Det var høyvann, og klærne mine var veldig mye i veien. Etter å kaste bort mer enn halvparten av min tilmålte tid, jeg fortsatt ikke var nær bristepunktet. Ta et dypt pust, jeg stupte med hodet og hender og begynte å svømme så hardt jeg kunne. Jeg kunne ikke se hvor mye fremgang som jeg gjorde, men jeg holdt svømming til den lille klokke i hodet mitt fortalte meg at tiden må være opp. Jeg løftet hodet mitt forsiktig og følte skjerpet jernstengene skrape min ankel.
  
  
  Min ankel var fanget mellom to barer, og jeg følte meg blir dratt ned. Jeg snudde meg vilt, tok min fanget etappe, og trakk. Det var fremgang, men ikke nok. Porten fortsatte å synke til bunnen av bukten. Jeg klarte å få en pust rett før mitt hode sank, og deretter forsøkt å arbeide stille som i det mørke vannet stengt i over hodet mitt.
  
  
  Panikk nesten drept meg, men som jeg begynte å denge rundt, forestilte jeg meg hva som ville skje hvis jeg fikk ut av det her, og en slags ro kom over meg. Det var nesten som om jeg hadde klart å puste dypt under overflaten, metodisk avslappende min ankel. Da hun endelig kom ut, jeg raskt dukket opp. Jeg svømte sakte til den vertikale stein bredden av lagunen, og klatret ut.
  
  
  Etter min pust er tilbake til normal, jeg tømte Luger og nøye tørkes blekkpatronene tørk av med en palm leaf. Da jeg satte dem tilbake i magasinet og sette dem i boksen.
  
  
  De to andre hydrofoiler danset på deres ankerliner som bølgende spøkelser. Båtene var ubevoktet, tydeligvis Ingersoll-eller Intime Seks som faktisk ledet operasjonen-hadde sikkerhetsstyrker ved hovedporten og rundt De Doublon seg selv. Så langt, det var fint med meg, men hvis jeg fikk noen nærmere hjemme, det ville bare bli verre.
  
  
  Det var ikke vanskelig å finne inngangen til den underjordiske passasjen, så jeg gikk raskt mot den inn, gikk til trappen, og klatret forsiktig opp. Til høyre for meg var det en smal gang fører til døren til rommet der Angela og Chyna hadde nesten sloss om meg. På den andre siden var et andre fly av trapper. Dette var den logiske veien, så jeg fulgte. Da jeg kom til toppen, fant jeg ut at jeg hadde rett, men det var en blindvei.
  
  
  En stål dør sperret passasjen, massiv og solid med bare ett lite kikkhull. Jeg håpet at jeg skulle holde ut av kikkhull er begrenset vise som jeg gikk mot døren. Det var ingen vits i å sjekke om det var låst, og det burde ha vært.
  
  
  Han tok en liten pakke fra sin jakke lommen. Stoffet rundt posen utfoldet seg lett, å slå inn en ledning nesten tre meter lang. Det var en stor del av eksplosive inne i posen; jeg nøye trykket den mot kanten av døren, og deretter satt inn en liten sikring. Ledningen var en rask sikring.
  
  
  Belysning det, hoppet jeg ned til første etasje, løp rundt hjørnet og gjemte seg. Eksplosjonen gjorde en øredøvende støy i solid stein bygning, og veggene og gulvet ristet i flere sekunder. Skotter opp trappen, så jeg at døren var vid åpen på hengslene.
  
  
  Jeg ble hvor jeg var.
  
  
  De løp mot meg, Tog leder an, etterfulgt av de to gjenværende mannlige medlemmer av den Intime Seks. Jeg slapp unna; de røyker fortsatt var tykk nok til å skjule meg fra deres øyne, men jeg så at alle tre av dem var bevæpnet med pistoler.
  
  
  Jeg la Tog og neste mann forbi og forsvant under trappen. En annen langhåret mann i mørk dress og tok en annen rute, ut av min rekkevidde. Da kunne jeg ha klatret opp trappene, men jeg ville ikke ha dem i ryggen. Jeg gikk ned i hallen og skyndte seg etter Tog-og den andre mannen.
  
  
  Jeg raskt fanget opp med en Kamerat Tog, som bare var å slå når vi kom ansikt til ansikt i den mørke korridoren. Børsa dro opp, men Hugo var litt raskere; kniven gikk gjennom halsen og ut på sin hals. Det falt med en overrasket gurglende lyd.
  
  
  Jeg rev børsa fra hans slapp hånden og løp nedover gangen til å vente. Før eller senere, Tog ville ha til å komme tilbake, og jeg håpet han ville følge den samme stien. Jeg var ikke overrasket over å høre støy, men så husket jeg at den gamle bygningen ble bygget som en festning; hva jeg trodde var torden, vakter utenfor sannsynligvis ikke engang høre det.
  
  
  Tiden var forbi for fort; jeg så på klokken min. Det var nesten midnatt, og når jeg husket hva Wilf hadde fortalt meg på hydrofoil båt at det var for sent å stoppe dem, hadde jeg en urolig følelse av at det kan være tid. Kanskje jeg deaktivert deres kontroll rommet, men var det nok? Jeg har kommet til den konklusjon at jeg ikke kan vente lenger. Jeg gikk opp trappene til den ødelagte stål dør i stillhet og kikket gjennom det. Jeg så ut gjennom den tykke røyken inn i et lite og helt nakne gang med en dør rett foran meg. Jeg dro dit med Wilhelmina klar til å skyte.
  
  
  'Hvem er det?' Det var stemmen til Angela fra høyttaleren. Denne døren hadde ingen kikkhull,men jeg husket overvåkingskameraer rundt huset. Med røyken fortsatt henger i rommet, hun kjente ikke igjen meg - eller eksplosjon skadet kameraet her. Uansett, jeg var heldig.
  
  
  Jeg senket hodet og croaked, "Det er meg, tog. Åpne opp!'
  
  
  "Passordet At Toget ..."
  
  
  "Faen, det gjør vondt! Bastard kom seg unna. La meg!'
  
  
  Det ble stille, og jeg tenkte, gjorde jeg sier for mye, da døren ble langsomt åpnet.
  
  
  Jeg slengte min skulder i døren så hardt jeg kunne. For et øyeblikk, hele min høyre side gikk nummen fra virkningen, og døren åpnet bare noen få inches før du kommer til en brå stopp. Jeg presset meg gjennom åpningen og søkte etter Angela med snuten min luger.
  
  
  Hun ble sittende på gulvet, bena fra hverandre, øynene. Med sin lange lilla kjole og pjuskete hår, hun så ut som en stor gutt som hadde plutselig falt.
  
  
  "Du!" sa hun i en hvisken.
  
  
  "Ja. Stå opp. Skynd deg!'
  
  
  Hun sto opp og stille holdt opp hendene. Jeg gjorde en grov søk på det og ikke gå glipp av en eneste stedet for å skjule et våpen. "Jeg trenger ikke et skytevåpen," sa hun rolig.
  
  
  Jeg humret. "Sannsynligvis ikke. All right, Angela, ta meg til sjefen.
  
  
  Hun trakk på skuldrene og gikk ned den brede hall, som var så rikt vegg-til-vegg at det er gjort på hotellrommet mitt ser shabby av sammenligningen. Myk indirekte belysning opplyst fløyel -, vegger dekket som om de hadde en indre glød av sine egne. Antikke stoler og sofaer ble spredt her og der, og til og med et par av rustninger så ut til å bli stående vakt ved skåret doble dører i enden av hallen.
  
  
  "Her," sa Angela, som peker til døren.
  
  
  "Etter deg."Jeg nikket til henne.
  
  
  Hun dyttet åpne døren. Vi befant oss i et stort, høyloftede rommet, delvis innredet med enda mer antikviteter, dels i en ultra-moderne stil. Et stort takvindu over oss, ga oss en visning av stjernene, og til høyre for meg, kunne jeg se et vindu som oversett " orgie hall." En gammel mann som satt på en trone-som stolen, for det meste innhyllet i skyggene. Jeg presset på Angela foran meg og gikk over til ham.
  
  
  "Mr. Ingersoll," jenta sa sakte.
  
  
  Den gamle mannen snudde hodet litt for å avsløre den samme ansikt jeg hadde sett fra under den kvelden. Han rynket pannen da han så meg, og hans store hender grep armene på sin store leder.
  
  
  "Hvem er det? Stemmen hans var irritabel.
  
  
  "Nick Carter." Vi fortalte deg om det.
  
  
  Ingersoll nølte, fingrene beveger seg ivrig langs rekkverk. "Han må bli drept."
  
  
  "Og åpenbart at ikke skje." Jeg sto ved siden av Angela og presset Luger i hennes side. "Spillet er over."
  
  
  En annen lang nøling før han talte, og fingrene hans flagret. "Spillet mitt?"
  
  
  Ord som ikke helt samsvarer med måten hans lepper beveget seg, som i en film som hadde blitt registrert på feil måte. Jeg gikk til stolen. Han smilte svakt, og hans lepper flyttet list lista. "Hva vil du?"
  
  
  Det var min tur til å rynke, fordi står rett foran ham, jeg kunne ha sverget på at hans stemme var som kommer fra baksiden av hodet.
  
  
  Ingersoll var ikke interessert i å svare på spørsmålet hans. Hans smil plutselig omgjort til et smil perfekt selvtillit - øyeblikket armen ble tatt og vendte seg bort fra Angela så hardt at det nesten dislocated.
  
  
  Jeg ble slått ned, og en knyttneve som traff meg i ansiktet. Nummen, jeg rygget unna, men den lammende grep i armen min ikke løsne. Det ble Tog, og hans mørke ansikt smilte triumferende på meg. Bak ham, en annen mann i en mørk dress pekt en pistol i mitt hjerte.
  
  
  Jeg la Wilhelmina falle til gulvet; det Luger gjorde ikke noe mer støy på teppet enn Toget, og det andre gjorde da de gikk opp på meg.
  
  
  Umiddelbart, Ingersoll op fra sin stol og flyttet med en energi og presisjon at han ikke hadde hatt før. "Veldig bra, mine herrer," sa han. "Og nå som vi har Nick Carter tilbake, vi må sørge for at han ikke kjøre unna denne gangen."
  
  
  Min kjeve må ha falt i vantro som jeg lyttet til den mann som heter Ingersoll, stemmen jeg hørte nå var helt annerledes.
  
  
  Ingersoll gliste. "Ser du overrasket, Carter."
  
  
  Jeg nikket.
  
  
  'Selvfølgelig. Hvem ville ikke bli overrasket hvis de fant ut at jeg ikke var den virkelige Grady Ingersoll?
  
  
  'Så hvem er du?'
  
  
  Mannen trakk på skuldrene. "Oh, du kan kalle meg en erstatning."
  
  
  "Og den virkelige Ingersoll?"
  
  
  "Har ikke du gjette det?" Ikke alle etterretningsorganisasjoner bak dette? Hvorfor skulle du bli speider her?
  
  
  "Er han død?"
  
  
  "På en måte, ja."
  
  
  "Hva betyr dette?'
  
  
  "Kom, jeg skal vise deg."
  
  
  Han gjorde sin vei gjennom rommet for å alkove, passerer rader av elektroniske enheter som stadig flickered og whirred. Han stoppet foran to gulv-lengde fløyel gardiner, så på meg igjen, og trakk gardinene tilbake.
  
  
  Jeg så tilbake på Grady Ingersoll, som var identisk i alle detaljer, til mannen som står ved siden av meg. Men den andre Ingersoll ble stående i den gjennomsiktige beholderen, hans ansikt og kropp delvis skjult av virvlende tåke. Øynene hans var lukket, og han hadde på noe som så ut som et sykehus slåbrok. "Så, Carter?" Ingersoll - eller den som han ble bedt om. "Min Øst-kolleger har fortalt meg at du er en veldig smart figur ..."
  
  
  "Er det frosset?"
  
  
  Ingersoll - jeg kunne ha kalt ham det, fordi jeg aldri tenkt på annet navn - nikket. 'Nøyaktig. Vet du noe om cryogenics, selvfølgelig.
  
  
  "Teknikken for frost folk i live."
  
  
  "Dette var designet for å tilby folk som Grady Ingersoll" - han bøyde til den gjennomsiktige fartøy - " håp om udødelighet. Når en multi-milliard-dollar enkelte lider av en uhelbredelig sykdom, cryogenics kan sette dem i en tilstand av suspendert animasjon til medisinsk vitenskap kan finne en kur. Veldig enkel, er det ikke?
  
  
  "Så du er hans nestkommanderende?" Før han er kurert?
  
  
  'Nøyaktig. Vervet og samvittighetsfullt trent av denne herremannen seg i den strengeste taushetsplikt. Selv hans nærmeste medarbeidere visste ikke om denne sykdommen, eller om min rolle i forvaltningen av Ingersoll rike før han kunne klare det igjen."
  
  
  Bitene i puslespillet var nå raskt begynner å falle på plass. 'Stemme. Hvordan gjør du det?'
  
  
  Ingersoll pekte på elektronisk utstyr. "Min mentor - eller skal jeg si gjeter? "som du sikkert vet, han var mer enn bare penger for å lage maskinen, han var også et vitenskapelig geni. Jeg har også en beskjeden bakgrunn i noen applied sciences, og sammen har vi utviklet en datastemme for meg. Disse minne banker inneholde mange tusenvis av ord og uttrykk som ikke er umiddelbart tilgjengelig, alle spilt inn av Ingersoll i hans dessverre uforlignelige stemme. Med det, jeg kan snakke på telefonen eller å gi en tale; jeg kan også snakke med folk ansikt-til-ansikt med noen begrensninger, som du lagt merke til et par minutter siden.
  
  
  Jeg var imponert, og gjorde at han la merke til. "Det er helt utrolig," sa jeg.
  
  
  Det er synd at verden vil aldri få vite det - i hvert fall ikke før jeg er borte ."
  
  
  "Hva mener du?'
  
  
  "Vel, vel, Carter, tror du virkelig at nå som jeg har kommet til denne posisjonen, jeg vil gjenopplive denne levende lik?" Han trakk ned gardinene med en foraktelig gest og blokkerte utsikten av den virkelige milliardær. "Før jeg samlet mine betrodde medarbeidere her, jeg var den eneste som visste sannheten. Den eneste i hele verden! "
  
  
  "Men ... har du stole på disse menneskene?"
  
  
  'Selvfølgelig. De har en mye høyere mål enn bare å styre de finansielle imperium, og jeg hjelper dem til å gjøre det."
  
  
  "Hva er dette målet?"
  
  
  Ingersoll viftet med fett fingeren under nesen min. "Nå, nå, Carter, ønsker du å vite for mye."
  
  
  "Hvorfor kan ikke vi bli kvitt denne fyren i stedet for å stå her og snakke?" brummet Tog. "Han er for smart til å risikere det."
  
  
  "Kanskje du ønsker å høre hva jeg har allerede funnet ut," sa jeg fort.
  
  
  Ingersoll så fra meg til å Trene for meg. "Ja," sa han sakte, " fortell oss hva du har lært om oss."
  
  
  "I utgangspunktet at du bygger noen form for rakettkaster på Dommedag og Island."
  
  
  Øyenbrynene skutt opp. "Oh om at Carter? Når du sier "noen form for installasjon," du har rett ."
  
  
  "Du mener den er klar til bruk?"
  
  
  'Selvfølgelig.'
  
  
  "Mr. Ingersoll," Tog brummet warningly.
  
  
  "Oh, ikke bekymre deg. Carter har så vakkert invadert Ingersoll er beryktet for personvern at det minste vi kan gjøre er å fortelle ham litt om vår drift før vi stillhet ham for alltid.
  
  
  Jeg gjettet riktig; han var en talker, ivrige etter å vise frem sitt vidd. "Jeg tror ikke din pålitelige medarbeidere stoler på deg, Ingersoll," sa jeg. "Å, det er definitivt ikke tilfelle." Han har gjort en kjempeinnsats. "Vi trenger alle hverandre; vi er det perfekte team, en enestående kombinasjon av idealisme og tekniske ferdigheter. For ikke å snakke om penger, selvfølgelig.
  
  
  'Idealisme?' Jeg så på Toget, som skuler ikke er endret. "At langhårede avskum?"
  
  
  'Ingen måte? Disse unge mennesker - og den unge damen - er forpliktet til verdens fred og velstand for alle gjennom skjærsilden av tvil, avvisning, og renselse."
  
  
  "Jeg forstår ikke du."
  
  
  "Vel, ta Toget, for eksempel. En West Point utdannet, at han gikk glipp av i Vietnam i mer enn seks år siden. Jeg ble fortalt at hans påfølgende opplevelse i Hanoi og andre steder i nord var veldig lærerikt. Og Frank forlot hæren i Vest-Tyskland - selvfølgelig, han ble veiledet av høyeste prinsipper - og endte opp i det fjerne Østen. Angela ledet en gruppe av frivillige som bidro til å eksportere sukker beskjære til Cuba, og kom til den konklusjon at hun ønsket å gjøre mye mer til denne saken enn bare å kutte sukkerrør. Arthur... Hvor er Arthur?
  
  
  "Døde", Tog sa rett ut. "Denne fyren som drepte ham." Ingersoll så på meg med halvt lukkede øyne. "Var det nødvendig, Carter?"
  
  
  "Det virket som en god idé på den tiden."
  
  
  "Og Kevin?" Wilf?
  
  
  "De skulle gi meg en enveis billett til bunnen av havet. Jeg holdt dem fra å gjøre det."
  
  
  'Hmm. Du ødela min fjernkontroll i kveld, gjorde du ikke?
  
  
  Jeg sa ikke noe.
  
  
  Ingersoll trakk sin se ut av hans vest pocket - han var iført som passer - og rynket pannen på skiven. "Jeg tror ikke det ville være nyttig å spørre hvor mange av dine kolleger vite om hva du har lært." Han ventet ikke til mitt svar. "Men det spiller ingen rolle. Våre planer vil bare trenger å endres litt."
  
  
  "Hvordan det?' Jeg kunne føle Trein er tung kropp bak meg, og Frank ' s gun var urørlig ved siden av meg.
  
  
  "Kom på. Jeg vil vise deg. Ingersoll gikk inn i rommet hvor det elektroniske utstyret var plassert. Han snudde seg pekeren, og skjermen lyser opp med en detaljert flyfoto. "Her, som du kan se, er Domesday Øya. Bygging av min nye hotellet er veldig treg, men det er fordi det er ikke et hotel. Ser du disse vertikaler inne? Han viste til et par små prikker på skjelettet av en bygning under konstruksjon. "Det er atten av dem, og i hver av de atten-rør som er hul, det er en rakett. Jeg innrømmer at de har et begrenset utvalg, men jeg tror de er myntet på rett sted.
  
  
  Jeg ønsket å fortelle ham at jeg visste hva de gikk til, men jeg holdt tilbake. 'Oh, ikke sant?'
  
  
  "Ja. Palm Beach. Det er neppe de mest sårbare militære mål, er det?
  
  
  'Nei.'
  
  
  "Men... tenk på det. Når jeg gir signal, det millionærer ' lekeplass vil bli rammet av høy-eksplosive fragmentering raketter. Oh, ingen atomvåpen, Carter. Vi har vært å bringe deler her en etter en for det siste året, og takk til oppfinnsomhet av våre gul hud venner - ikke glem, de oppfant kruttet,-vi har et helt arsenal på vår lille øy".
  
  
  "Men hva er vitsen?"
  
  
  Tenk over det: en enestående og derfor uventet angrep på et område der Presidenten av Usa er på en fungerende ferie-du har snakket med sentrale medlemmer av sin kampanje, noen av de rikeste og mektigste personene i verden."
  
  
  - Hva tror du at du vil oppnå ved å gjøre dette?
  
  
  "Vel, vi har tenkt til å tvinge den AMERIKANSKE regjeringen til å godta våre vilkår."
  
  
  'Betingelser?'
  
  
  Ingersoll smilte ruefully. "Du var i Cape Kennedy, Carter. Du vet hva vi vil. Hvis mine venner i det fjerne Østen har også en Tre-ledet veiledning systemet, de vil være de kjernefysiske tilsvarende av andre supermaktene."
  
  
  "Så du vet om eksistensen av Driekoppen"
  
  
  "Som hovedaksjonær, er jeg selvfølgelig klar over alle de nye utviklingen. Selv om jeg selv ikke har tilgang til informasjon."
  
  
  Jeg nikket. "Hva er så bra med det?"
  
  
  "Oh ... den følelsen av at du har oppnådd noe som penger ikke kan kjøpe. Kanskje en dag vil jeg bli husket som den største peacemaker i historien."
  
  
  "Hva hvis din første angrepet ikke fungerer? Hvis forsvaret av vårt land bestemmer seg for å komme hit for å tørke deg av jorden?
  
  
  "Oh, come on! Bombe en øy midt i et populært turistområde, i kolonien din nærmeste allierte?
  
  
  Jeg visste hva han mente. "Men hva skjer når du lansere raketter? Våre folk kan se om du har noe annet."
  
  
  "Åh, men vi har det også. Carter atomrakett, som vi, selvfølgelig, kalt "Overtalelse".
  
  
  "Mr. Ingersoll, jeg tror vi har snakket lenge nok." Tog dyttet meg mot Frank. "La oss ta denne fyren ut, slik at vi kan fortsette operasjonen."
  
  
  Ingersoll nikket. "Ja, du må være rett.
  
  
  Drepe ham raskt, men gjøre det utenfor. Jeg skal ringe til control center.
  
  
  Som Tog dyttet meg over rommet, så jeg Ingersoll ta feltet telefonen av sin krok og snakke til den. Han ventet, så sa noe annet.
  
  
  "Tsunganos! Hvor er du? Hans runde, blekt ansikt var ør i raseri.
  
  
  Jeg stoppet. "Glem ham, Ingersoll. Han er død. Og kontrollrom er kastet.
  
  
  Ingersoll slått desperat. Samtidig, jeg fanget Frank ' s uttrykk, og sørget for at løpet på pistolen hans skalv. Jeg gikk tilbake, presset meg mot baksiden av Tog magen, tok tak i armen hans og løftet ham opp. Det fløy over skulderen min som Frank kom til og trakk av. Kulen treffer den store Tog; jeg prøvde å dukke bak drapsmannen, men forsøk på å kaste den høye mannen over skulderen min kastet meg ut av balanse. Jeg snublet, falt til det ene kneet, og noen kastet seg på meg.
  
  
  Det ville være fint å tenke på at Angela var bevisst prøver å redde meg, men det er mer sannsynlig at hun prøvde å kaste seg på ryggen min. Som jeg falt, svømte forbi meg og inn i Frank ' s linje av ild. Kulen raste gjennom henne brystet, kom ut av henne tilbake, og savnet meg med en hårsbredd.
  
  
  Jeg snublet over henne og fikk til Frank før han kom seg fra sjokket av jentas punch. Vi kom inn i en kamp over en pistol og snurret rundt i rommet som et par av drunken dansere før jeg brakk fingeren. Han skrek, og pistolen skled inn i hånden min.
  
  
  Frank falt til knærne med et stønn. Jeg traff ham med baken min pistol, deretter slått til Angela. Hun lå på magen hennes, hennes lange kjole hengende over knærne. Jeg rullet henne på ryggen. Hennes øyelokkene blunket og hun så opp på meg. "Nick" hun mumlet, og lukket øynene hennes for alltid.
  
  
  Jeg fikk raskt opp og så på Ingersoll. Det var ingen tegn til ham. Til tross for størrelsen på rommet, det var ikke noe gjemmested for en mann av hans størrelse, unntatt bak fløyel gardiner der den frosne kroppen var plassert. Jeg åpnet gardinene. Ingersoll var ikke det i live, og halv-døde mannen hadde ingen håp om å komme tilbake til livet. Kulen som gjennomboret Angela også treffe den gjennomsiktige beholderen. Og gjennom det lille hullet, isete røyk helles ut, tar med det for alltid Ingersoll beryktede plan for udødelighet.
  
  
  
  Kapittel 14
  
  
  
  
  En av de hydrofoiler var bare å forlate land da jeg kom ut av tunnelen. Jeg skjøt en luger på båten, men det var for mørkt til å sikte riktig. Et øyeblikk senere, den hvite hull forsvant inn i tunnelen.
  
  
  Jeg hørte et rop bak meg, men jeg hadde ikke slå rundt. Angivelig, vakter utenfor endelig skjønte at noe var galt med De Doublon. Jeg løp bort til den andre hydrofoil, untied det, og startet motoren. Når du går inn i tunnel, jeg hadde til å trykke på et par knapper på kontrollpanelet før jeg fant den rette, og når jeg så utydelig silhuetten av porten, jeg sped opp.
  
  
  Jeg var for rask; gate bare var halvveis, når jeg nådde det. Jeg stupte inn og hørte glass knuses og metall sprekk som frontruten kom av. Båten mistet fart, så virket det til å grøsse, og gå videre.
  
  
  I det fjerne så jeg en annen hydrofoil båt på vei mot Dommedag Øya på sin metall ski. Jeg presset gass så langt frem som jeg kunne, følte skroget løfter seg ut av vannet og vingene skyv på tvers av vann. Båten var racing over overflaten med en hastighet som tok pusten fra meg-spesielt uten frontrute. Ingersoll båt seilte inn i kanalen mellom de to øyene, og jeg fulgte.
  
  
  Jeg forventet at han leder for marina, men i stedet ble han satte kursen rett for en stor betong brygge med en stålramme. Båten hans smalt i kaia og spratt tilbake; Ingersoll kjempet for å opprettholde kontroll, brakte hydrofoil nærmere igjen, hoppet febrilsk til kanten av brygga, dratt seg selv opp - og nesten umiddelbart forsvunnet, rett foran mine øyne.
  
  
  Under jakten, jeg fanget opp litt, men ikke mye, og når jeg bremset ned for å få til dock, mistet jeg all den fordelen jeg hadde fått. Jeg klatret til baugen og hoppet på betong, dukke ned under merkelig konstruert i metall bjelker. Jeg reiste forsiktig, Wilhelmina i min hånd. Ingersoll var ingensteds å se.
  
  
  Jeg visste ikke hva jeg skal gjøre, så jeg lente meg mot en av bjelkene. Jeg syntes det var litt risting fra vinden, men da jeg tydelig følte det beveger seg! Jeg gikk tilbake og så hele rart rot spinning langsomt men umiskjennelig. "Her er den!" Jeg sa sakte, dykking i stål masse.
  
  
  Det var en chute-lignende åpning i midten. Jeg nølte et sekund, deretter stormet inne. Jeg var i stand til å bremse mine faller av oppkvikkende mine hender mot veggen på hver side; jeg kunne høre duren av tunge maskiner nedenfor. Etter en lang, langsom skyv, jeg så et blaff som vokste sterkere når jeg kom ned. Det var en enkel, glatt flekk på bunnen av røret, og jeg falt så rolig som jeg kunne, og så seg rundt.
  
  
  Jeg fant meg selv i midten av en tangled montering av rør og konstruksjon trebjelker, med hydraulisk ledninger rundt. Jeg krøp forsiktig til lyskilden. Grady Ingersoll sto i fronten av panelet, vrir på knotter og se på ringer, håret løs i alle retninger, ansiktet hans glødende med spenning. Det var en tunnel bak panelet, og hvis min følelse av retning var ikke helt feil, jeg visste at det må føre til kontrollrommet jeg hadde kastet. Dette betydde at den eksterne kontrollert av Ingersoll var en backup-installasjon ...
  
  
  Jeg var i ferd med å hoppe over et stort hull i betonggulvet da jeg plutselig ble løftet opp i luften. Lamslått, jeg skrek og prøvde å hoppe av den store runde objekt mellom beina mine. Men han var presser meg ubønnhørlig opp, rett for stålbjelke over meg.
  
  
  Den skrikende av biler stoppet brått. Og jeg stoppet. Jeg hoppet opp fra setet mitt, falt clumsily til bakken, og stirret rett på snuten av carbine i Ingersoll hender.
  
  
  "Så du har funnet dette, Carter." Han puster tungt, og hans bryst var kasteline. "Du ser ut til å ha funnet alle kriker og kroker av my drift."
  
  
  "Det ser ut som det."
  
  
  "Vel, dette er dine nyeste oppdagelse. Slipp pistolen, greit, jeg ønsker ikke å skyte her. Jeg gjorde som han sa; jeg trengte ikke en shootout heller, fordi med alle metall og betong rundt oss, og en savnet kule kunne ricochet for alltid.
  
  
  "Har du en atomrakett her?" Jeg så på det som hadde dyttet meg opp og så en lang sylindrisk stang under nesepartiet, synke ned i et hull i bakken.
  
  
  "Det er synd du ikke oppdage dette før det var for sent for dere." Han smilte, ansiktet fordreid i rasende og dempet lys. "Det er ingenting i forhold til avanserte raketter, men det vil gjøre jobben sin. En solid drivstoff, enkel men effektiv mekanisme, fokusert på kapital."
  
  
  "Dette er din kapital, også," minnet jeg ham på.
  
  
  "Å, nei. Min hovedstaden er hvor jeg endte opp med, Carter. Hva gjør jeg skylder Usa, eller for den saks skyld, noen andre land? Alt de trenger er pengene mine med sine skitne avgifter...
  
  
  "Å, det er nok," sa jeg. "Du glemmer hvem du er."
  
  
  "Å, nei. Han ga meg en slu smil. "Jeg er Grady Ingersoll, den virkelige Grady Ingersoll-og bare du som kan si noe annet."
  
  
  "Jeg tror et par gutter er fortsatt i live."
  
  
  "Så skal jeg håndtere dem hvis det er nødvendig, men jeg tror ikke det er i deres beste interesse å snakke, Carter. Bare du er farlig. Han hevet carbine.
  
  
  Jeg hoppet tilbake og kastet meg ned på bakken. Som en idiot, Ingersoll fyrte av et utbrudd og ledelsen gikk flyr i alle retninger. Hælen ble beitet, og andre kule gikk så nær at håret mitt fanget i brann.
  
  
  Når jeg så på Ingersoll, jeg trodde ikke han var så heldig. Han ble sittende på betonggulvet, hans øyne bredt med forvirring og frykt. "Carter," sa han. "Ikke la henne ta dette fra meg nå. . Han falt på sin side og lå fortsatt.
  
  
  Jeg knelte ved siden av ham og løftet en av øyelokkene. Han ville ikke flytte, og det var ingen tegn til å puste. Jeg setter carbine bort og sjekket den store myke kroppen for skade, men jeg kunne ikke se noe. Jeg sto opp med et sukk. "Hjerte," jeg mumlet inn i stillheten. "Eller noe sånt." Uansett, jeg hadde en kropp igjen, og jeg ønsket ikke å forlate det her.
  
  
  Det var en lang, skarpe klatre opp sjakten - noe som selvfølgelig var raketten lansering tube - å dra Ingersoll kropp med det. Til slutt, når jeg har nådd pier, jeg lå på den kalde betong for et par minutter for å få igjen pusten. Det var surrealistisk å se på kanalen, og se ferie lys på den store båter i marinaen, som om Dobbel Cay var bare for moro skyld.
  
  
  Til slutt, jeg sto opp og kikket ut på Dommedag og Island. Vi var langt nok i innlandet at patrol vaktene ville ikke legge merke til oss. Jeg var nysgjerrig på hvor lang tid det ville ta dem å finne fire organer i den underjordiske kontrollrommet, men jeg bestemte meg for ikke å bekymre deg for det; det var deres problem.
  
  
  En av de hydrofoiler, den Ingersoll, med vindskjerm intakt, ble skylt opp på kaien ved den aktuelle kanalen, og jeg løftet den døde mannen i cockpit. Da jeg var i midten av kanalen, tenkte jeg på hva du skal gjøre med kjøling fjell av kjøtt ved mine føtter. Jeg hadde ikke lyst til å kaste den i vannet; det ville ha vært bedre hvis det hadde aldri blitt funnet.
  
  
  Jeg gjorde min siste tur til den øde område av Dommedag Øya. Sanden var myke, og med hjelp av en brukket gren, jeg gravde en grav som sannsynligvis ikke ville bli funnet i mange år - om noen gang. Så jeg gikk til øya Oppstandelse, vurderer alle mulige neste trinn.
  
  
  Da jeg kom til havn, tok jeg en avgjørelse. Det var for risikabelt å bo på Dub-K for enda et minutt lenger enn nødvendig, ikke bare på grunn av de gjenlevende medlemmene av det Intime Seks organisasjon-om de ønsket å drepe meg - men også på grunn av lokale myndigheter; de sannsynligvis ikke ville ha vist barmhjertighet mot massakren jeg hadde forårsaket i dag, i kveld, uansett hvor rettferdig det er.
  
  
  Jeg kjørte båten og tenkt mitt neste trekk. Jeg måtte forlate Bahamas, noe som betydde Florida. Jeg hadde ingen anelse om en hydrofoil ville være i stand til å få det med tilgjengelig drivstoff om bord ... jeg så opp på åsen Herridge ble stående på i morges og tenkte på Lear Jet parkert på den andre siden av rullebanen.
  
  
  Han sto der, mørk og fortsatt i måneskinn. Jeg gikk over og fjernet rekyl stopp fra hjulene og løsnet stropper. Jeg hadde ikke tid til å varme opp bilen og gå gjennom resten av oppstigningen prosedyren på riktig måte, jeg måtte varme opp motorene for å få opp...
  
  
  "Var du planlegger å gå et sted, Mr. Walton?" Jeg trengte ikke å snu seg rundt å vite at Herridge var bak meg. "Jeg bare beundre enheten."
  
  
  "Og du ønsker å prøve det."
  
  
  Jeg snudde seg og gliste, lurer på hvordan å avvæpne det. Det var ikke noen pistol i sikte, men hans hånd var i sin jakke lommen. "Jeg tror du har fått med meg," sa jeg.
  
  
  'Sannelig. Kanskje du ønsker å forlate så plutselig etter all spenningen i Dobbeltrom C?
  
  
  "Hva er det der?" Jeg spurte uskyldig.
  
  
  "Å, jeg kan se en masse ting fra mitt vindu. Mange hendelser i veggene i De Doublon, mange skrikene. Og de hydrofoiler som fløy ut til havet, bare tre. Jeg har sett en grunnstøtte bak hotellet, og jeg har sett at du ankommer havn i en annen båt. Hvor er det tredje skipet, Mr. Walton?"
  
  
  "Hvordan vet jeg det?"
  
  
  Herridge humret lavt. "Hvorfor forteller du meg, også?" Vel, kanskje Mr. Nick Wright skulle forsvinne fra Doublecay for alltid. Får. Han pekte på flyet med sin frie hånd.
  
  
  Jeg satte meg ned i copilot s seat og bestemte seg for å vente til vi var i luften før avvæpne ham; da ville det være lettere. Men før vi dro ut på rullebanen, Herridge trakk en sløv revolver ut av jakken sin og ga den til meg.
  
  
  "Hvis du i tvil om mine motiver, Mr. Walton. Jeg jobber for den Britiske regjeringens drug enforcement division, som er gitt til den Bahamian myndigheter. Min oppgave var å finne ut om Grady Ingersoll var håndtere medikamenter. Jeg har en følelse av at det ikke spiller noen rolle lenger. Jeg er rett?'
  
  
  "Jeg tror i morgen kan du klatre bak denne veggen, og sjekk det ut.'
  
  
  "Veldig hyggelig av deg. Takk.'
  
  
  Jeg satte meg ned og slappet å nyte flyturen.
  
  
  Hawk ventet på meg i hans Spartanske office på Dupont Circle når jeg kom litt etter middag neste dag.
  
  
  "Din flytur fra Miami landet en og en halv time siden," han hilste på meg. "Hvor har du vært?"
  
  
  "Vel, jeg svømte i klærne jeg hadde på seg, og jeg tenkte det ville være hyggelig å endre før jeg kom hit."
  
  
  Han nikket dystert. "Og også?'
  
  
  Jeg gikk mer i detalj om historien ga jeg ham på telefonen på tre i morgen. Han lyttet uten kommentar før jeg er ferdig.
  
  
  Spurte han. "Hva tror du vil skje med resten av organisasjonen?"
  
  
  "De rydde opp i rotet og late som om ingenting har skjedd, eller Herridge og hans menn vil ramme før de kan gjøre noe effektivt. I alle fall, jeg antar du har allerede varslet den Bahamian myndigheter om rakett base på Dommedag og Island.
  
  
  "Det var overført til dem gjennom indirekte kanaler. Alt vil bli håndtert på en diskret måte ."
  
  
  'Selvfølgelig.'
  
  
  "Men det er en ting som plager meg. Mannen du gravlagt: Kan vi være sikker på at det ikke var den virkelige Grady Ingersoll? At kroppen i beholderen var ikke bare en dummy?
  
  
  "Hvorfor skulle de gjøre det?"
  
  
  "Jeg vet ikke noe om det. Vår oppgave er bare å sørge for dette fullstendig."
  
  
  Jeg kom inn i lomme på siden av min jakke og kastet den pakket inn i tøy objekt på skrivebordet hans. "Dette er for testing." Sakte, hardt, han slått objektet rundt til fingeren var foran ham. Hans uttrykk ikke er endret som han så på meg. "Vel?'
  
  
  "Sjekk ditt fingeravtrykk, jeg vedder på at det ikke vil matche den virkelige Grady Ingersoll er fingeravtrykk.
  
  
  "Utmerket. Hawk sto opp. "En siste ting. Er du sikker på at denne jenta, danseren som begeistret deg så mye, ikke vil snakke?
  
  
  "Hva kan hun si? Forresten, spurte jeg Herridge å gå til hotellet og la henne gå når han kom tilbake til Dobbel C, og han sa at han skulle holde et øye på henne.
  
  
  - Ut av historien, ser det ut til at oppgaven er fullført. Jeg tar det du ønsker å dra på ferie igjen?"
  
  
  Jeg ristet på hodet. "Nei, takk. Hver gang jeg drar på ferie, kommer du opp med noe flink til å holde meg opptatt mens jeg er ment å hvile. Men du kan gjøre en ting for meg."
  
  
  Som alltid, Hawk var langt foran meg. "Hun også nevnt flere ganger. Jeg tror du kan finne Veronica på skytebanen i ettermiddag. Han ristet på hodet og smilte icily. "Jeg forstår ikke hva en ung jente som du ser en gammel mann som deg."
  
  
  * * *
  
  
  Om boken:
  
  
  Et sted i Bahamas, en eksentrisk milliardær arrangerer ville orgier som involverer hippier, sex og hasj. Men i fritiden, den rike mannen har det gøy med en generell ødeleggelse missile system. Det er tid for "Master Assassin" Nick Carter til å treffe veien. Farlig død tour. Fordi du trenger å stoppe den hensynsløse rik galning. Uansett hva. Ikke en enkel jobb, selv for Nick Carter. Spesielt når det viser seg at hippier som Angela er mer farlig naken enn den tøffeste gangstere.
  
  
  
  
  Innholdsfortegnelse
  Kapittel 3
  
  
  Kapittel 4
  
  
  Kapittel 5
  
  
  Kapittel 8
  
  
  Kapittel 9
  
  
  Kapittel 10
  
  
  Kapittel 11
  
  
  Kapittel 13
  
  
  Kapittel 14
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Night of the Avenger
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Night of the Avenger
  
  
  oversatt av Lev Shklovsky i minnet av sin tapte sønn Anton
  
  
  Original tittel: Night Of The Avenger
  
  
  
  
  Første kapittel
  
  
  Jeg snudde meg og så en munk i en gul kappe gå av, bøyde hodet og hendene foldet i bønn. Hans skrøpelige kroppen hadde bare kom borti meg. Han kom til seg selv og gikk på, ser ikke opp, ikke se meg eller tiggere som sitter på fortauet.
  
  
  En mørk hud gutt ble kjørt i forkant av meg. Han kjørte med sin tynne blottet brystet og hans knobby knærne beveger seg kraftig. Han så så patetisk, så sultne, at min hånd automatisk dro til lomma. Men han savnet meg i albuen og var borte før jeg kunne gi ham mynter.
  
  
  Et øyeblikk senere, min oppmerksomhet ble trukket til en smart kledd kvinne grasiøst stepping ut av en Rolls-Royce. For prisen av henne klærne, hundrevis av mennesker som sulter på gata kunne føres for en måned.
  
  
  Jeg var bare å bli vant til mind-blowing kontraster i Calcutta da en eksplosjon hørtes syv meter fra bygningen. Windows bulged og spratt som oppblåste ballonger.
  
  
  Jeg så shrapnel krasje inn i den halv-nakne kropper av tiggere og rive Ruller kvinnens Parisiske kjole. Jeg hørte skrik og stønner av smerte, så en usynlig knyttneve av lufttrykk slo meg i brystet og banket meg av mine føtter.
  
  
  Røyk bølget bak steiner som fløy nedover gaten og smadret inn i biler parkert på tvers av gaten. Før jeg mistet bevisstheten, jeg så de øverste etasjene av bygningen kollapser. Sakte, som smelte voks, struktur mistet sin form som stål bjelker spent og plankene sprekker og smuldret. En tunge hagl av stein og sement blokker regnet ned rundt meg.
  
  
  Når en hard gjenstand treffer baksiden av hodet mitt, smerten var uutholdelig. Jeg husker at jeg tenkte veldig tydelig: "jeg kommer til å dø." Og jeg har ikke engang startet oppgave ennå.
  
  
  Så alt slått svart og jeg følte ikke noe mer smerte.
  
  
  Jeg ble vekket av lyden av sirener, disse merkelige engelsk horn som var mer passende for små Europeiske politibiler enn for en stor Cadillac ambulanse som stoppet cm fra hodet mitt på fortauet.
  
  
  Jeg følte splinter blir trukket ut av beina mine og hørte en kjent stemme som snakket til meg på avstand.
  
  
  'Kallenavn? Det er du?'
  
  
  Spørsmålet virket dumt for meg. Men stemmen fortsatte å gjenta spørsmålet, og jeg kunne ikke svare. Munnen min ble full av støv og biter av sement.
  
  
  "Er du fortsatt i live, Nick?" Hører du meg?'
  
  
  Jeg ble plukket opp av sterke menn og forsiktig løftet opp på en båre. Jeg lå flatt før de satte meg inn i ambulansen, men jeg fikk i når den gamle Cadillac trukket opp på Chowringey Veien.
  
  
  Mannen som hadde snakket til meg på gaten var ikke der, bare de tynne Indiske sykepleiere rid med meg, og jeg ville ikke stole på dem.
  
  
  Ikke at jeg hadde så mye penger med meg. Jeg var mer bekymret for våpen som er sydd inn i min suit.
  
  
  Gjennom vinduet kunne jeg se den folkemengde samlet seg på gaten i front av den rykende ruinene av blåst opp bygningen. Flere personer var fjerne steiner fra sårede mennesker på fortauet, mens andre kastet stein på en politibil. Politiet var allerede skyte tåregass beholdere til publikum, og det så ut som et lite opprør var nært forestående.
  
  
  I et minutt, Cadillac, hadde venstre publikum bak, og bortsett fra smerte i hodet mitt, og skitt i min munn, og jeg følte meg som en turist på en field trip.
  
  
  En ærlig guide ville ha til å beskrive Calcutta som "den mest skitne, skitne, sykeste, rottenest byen i verden."
  
  
  Men for et par blokker, Chowringee Veien var en Chamber of Commerce paradis. Museer, offentlige kontorer, små hoteller og romslige private hjem foret begge sider, men utover dem var ting som ville ha gjort en Westerner syke.
  
  
  Calcutta, som de fleste tett, overfylte byer, er en av de største i verden. Bare slummen er forskjellige. En million innbyggere i byen ikke har bolig i det hele tatt. De bor på gaten, på fortauet, i parker og offentlige bygninger. I løpet av dagen, de tigge og stjele for å overleve. Hele familier blir født, lever og dør uten selv den mest primitive tak over hodet, ingen er bedre enn rottene de slåss om søppel.
  
  
  På kvelden, de rekker av sviller ligne likene som er lagt ut for å brenne etter en epidemi. De mer vellykkede de bor i slummen eller buesti, de taket av der stiger en og en halv meter over bakken. Det eneste vannet er grumsete og usigelig forurenset vann av Hooghly Elven.
  
  
  Jeg husket forrige gang jeg var i Calcutta. Det var regntiden, og det var en åpen kloakk systemet som kjører gjennom gatene.
  
  
  Så jeg ville ikke være spesielt interessert i denne turen. Jeg dro dit på en oppgave, å vite at byen er en kloakk av sykdom og skitt.
  
  
  Det var en gang håp om bedre tider. I 1947, da det Britiske gitt uavhengigheten til landet, den nye Kongressen partiet gjort gale løfter om en bedre fremtid takk til demokrati, men siden da Calcutta har bare blitt mer overbelastes ned.
  
  
  I 1971, innbyggerne stemte på Kommunistene i desperasjon. Men dette håpet ble ikke oppfylt. Kommunistene kunne heller ikke styre byen, så den føderale regjeringen grep inn og erklærte unntakstilstand.
  
  
  Alt i alt, Calcutta ikke ut som den rette byen for en AH agent . Men jeg måtte adlyde ordre, og budskapet som nådde meg i Fin var veldig klar.
  
  
  "Gå til Calcutta så snart som mulig," sa det. Så jeg presset en attraktiv fransk grevinne ut av sengen og gikk om bord i det første flyet på vei øst. Nå, en time etter landing i Calcutta, var jeg i en ambulanse, slikke mine sår og gratulerte meg selv på å være i live.
  
  
  I front av sykehuset, jeg fikk ut av bilen på vaklende ben og avslo tilbudet av sykepleiere til å ta meg til Ambulansen. I stedet, jeg fulgte en ung sykepleier med myk brun hud og en fin rumpe ned en travel gangen. Etter at vi har fylt ut den vanlige former, hun tok meg med til et privat rom, og ba meg om å vente på legen.
  
  
  En time senere, Hauk kom inn.
  
  
  Jeg så på ham med min munn vidt gap. Jeg trodde det var hans røst, som jeg hadde hørt halvparten sover på gaten, men jeg tilskrives det å delirium. Så vidt jeg vet, var han i hans private kontor i Usa, Trykk og Telegraph Services Bygger på Dupont Circle i Washington.
  
  
  Han visste ikke engang si hei. Han bare rynket pannen, tok ut en av sine billige sigarer, og litt av enden. Han tente den med åpenbare glede.
  
  
  For Hawke, tenne en sigar er et ritual, og måten han har den i munnen gir bort hva som er i tankene hans. På dette punktet, var han enten bekymret eller vurdering av den nye situasjonen.
  
  
  Når han så opp etter å sette ut kampen, han syntes å se meg for første gang.
  
  
  "Hvordan føler du deg?'
  
  
  Jeg hostet litt mer støv ut av halsen min og sa, " Ja, sir. Jeg føler meg bra.'
  
  
  Han nikket, tydelig fornøyd.
  
  
  "Kan du ikke si at du skulle til Calcutta," sa jeg.
  
  
  "En endring i planene," sa han. "Jeg var tilbake fra et møte i Beijing. Jeg fikk ikke gå ut for lenge. Jeg vil være på vei hjem i en time.
  
  
  Hawk så rett på meg og rynket pannen igjen.
  
  
  "Du får uforsiktig," sa han plutselig. "Jeg har fulgt deg hele veien fra flyplassen. Jeg var ikke engang en blokk bak deg da bomben gikk av.
  
  
  Jeg så på ham. Hawke var en erfaren agent, og han hadde ikke glemt det, men jeg burde ha visst det var noen ser på meg. I min linje av arbeidet, trenger du ikke vare lenge hvis du ikke merker at du blir fulgt.
  
  
  — Bomben var ment for meg?"
  
  
  Han sa nei. Sannsynligvis ikke. Det var en russisk bygning, og hovedkvarteret til en handel oppdrag. Og det er en del av problemet."
  
  
  Sjefen min åpnet den lille pakken han hadde.
  
  
  Hva han holdt så ut som en rusten jar fra en søppelfylling. Det var ingen etikett, og det var en sikkerhetssperren på den ene siden. Det så ikke mer farlig enn et leketøy bombe.
  
  
  "Det er hva du er i Calcutta for," Hawke sa. "Hjemmelagde bomber".
  
  
  Jeg lo. Det kunne ikke være alvorlige. Ting virket ikke som en reell trussel. "Potassium nitrate," sa han. "En gammel krukke og en sikring. Prisen er to rupees.
  
  
  "To kvartalene," jeg beregnet høyt.
  
  
  "Det er riktig. Ganske billig, selv i et land som India. Men denne saken er kraftig nok til å rive av et ben eller blåse opp en bygning. Sannsynligvis er mer kraftfullt enn en hydrogenbombe, hvis du gjør nok av dem, og bruke dem som politisk brekkstang.
  
  
  Denne gangen var det min tur til å rynke. Han overrasket meg. Hawke var ikke en mann som er gitt til overdrivelse, men han snakket om en hjemmelaget bombe som om det var en atombombe. "I de siste 24 timer, tre russiske bygninger i Calcutta har blitt ødelagt av disse billige bomber. En salgsrepresentant kontor og to russiske bedrifter.
  
  
  Spurte jeg. "Hva så. Siden når du gjør AH bekymre deg for at Russerne vil bli sint om det?
  
  
  "Våre røde venner roper om blodig mord. Politiet fant ut at bokser ble produsert av det Amerikanske selskapet National Kan Selskapet.
  
  
  "Men de er solgt over hele verden."
  
  
  'Det spiller ingen rolle. Vi er under press. Det handler om gjengjeldelse. Og det er rykter om det.
  
  
  "Rykter?
  
  
  "De snakker om et stort opprør."
  
  
  — Som et resultat av noen billige bomber?"
  
  
  Hawk tygget på en død sigar. Ansiktet hans var dystre. "Ja, hvis du blåse dem opp nok på rett sted..."
  
  
  Han ga meg en tynn mappe med et unnskyldende uttrykk i ansiktet. "Dette er alt vi har så langt. Dette er et problem av utenriksdepartementet, så løser vi det, via vårt konsulat. Jeg tror de har en føre for deg. Vennligst kontakt Randy Mir. Han er den kontrollerende agent av AH . Kontaktinformasjon finnes i filen. Han sukket og kikket usikkert. Det var ikke liker ham. "Vi ønsker å nappe dette i bud. Denne saken har en lukt som vi ikke liker.
  
  
  Han stoppet opp litt igjen, så hvis angret det han hadde sagt. "Finn ut hvem som gjør bomber og sette en stopper for det. Handle uten restriksjoner.'
  
  
  Det var to meldinger fra Randy Mir i filen, men ingenting annet. Jeg kunne få mer informasjon fra aviser. Jeg hadde til å følge denne informasjonen blindt, og jeg likte ikke det.
  
  
  Jeg så på Hawke, forventer mer fra ham.
  
  
  — Du vet så mye som vi gjør nå, Nick. Vi kunne ikke finne ut noe om det," sa han. "Vi trenger for å håndtere dette raskt. Vi har ikke tid for en grundig utforskning, eller enda en grundig analyse. Så vær forsiktig. Vi har ingen anelse om hva vi å komme oss inn.
  
  
  "Nice business," sa jeg.
  
  
  "Jeg skulle ønske jeg kunne fortelle deg mer. Randy Mir sier at han har en hund som kan hjelpe. For et år, han trente en tysk Shepherd å oppdage eksplosiver. Det er nesten umulig, men gi det et forsøk. I dette tilfellet, vi trenger alt vi kan få.
  
  
  Han banket aske fra sin sigar og gned det på gulvet med sin oppstart. "Vi vet ikke mye om russisk bevegelser i området. De har fått minst én person her, kanskje mer. Og den Kinesiske kan også være aktiv."
  
  
  "Min kamuflasje?"
  
  
  Hawk ga meg en koffert, en passport, og halvparten av en flybillett.
  
  
  "Du er Howard Matson. Du har vært på jakt etter billige salpeter i Langt Øst for den siste måneden. Du er et fyrverkeri og tekoker.
  
  
  Jeg tok passet mitt og så på det å huske hvor jeg angivelig var født og bodde og hvor min fiktive selskapet ble plassert.
  
  
  Posen var full av artikler relatert til fyrverkeri, formler, salgskontrakter, penner og notatblokker. Nok til å passere en overfladisk inspeksjon. Hawk stakk hånden i lommen og trakk ut et hotell som er nøkkelen. Han ga den til meg.
  
  
  — Det er klær i rommet. Alle personlige gjenstander som du trenger. Lykke.'
  
  
  Han gikk til døren og venstre uten å se tilbake. Jeg var alene igjen. Steinet og drept, en fremmed i en skitten by, på en oppgave som nesten tok livet av meg før jeg selv tok affære.
  
  
  Legen som har besøkt meg snakket Oxford English og undersøkte meg grundig.
  
  
  "Bein ikke er ødelagt," sa han. "Ingen indre skader."
  
  
  Han umiddelbart mistet interessen i meg. Han skrev ut en resept på smertestillende og forsvant. En time senere, jeg forlot sykehuset og ventet på en taxi.
  
  
  Stående ute i varmen igjen, tenkte jeg om klær Hawk hadde forberedt meg på hotellet, og håpet at han ville valgt en lys og kul dress. Men det var ikke bare varmen som fikk meg til å svette som jeg fikk inn i førerhuset. Det var et oppdrag. Jeg gikk etter ham blindt og uten en eneste skikkelig lede eller anelse. Jeg likte ikke det.
  
  
  
  Kapittel 2
  
  
  
  
  Bertrum J. Smith Slocum så ut som en typisk diplomat. Han var over fem meter høy, med sølv-grå hår og en godt trimmet bart. Han var iført svært blanke sko, en dyr dress med en god klipp, og mansjettknapper i ermene av en stripete skjorte. Da han holdt ut hånden, et raskt smil dukket opp på ansiktet hans, som umiddelbart forsvant.
  
  
  "Ah, Mr. Carter. Jeg har hørt fantastiske ting om deg.
  
  
  "Matson," sa jeg. "La oss bli vant til min kamuflasje navn."
  
  
  "Oh, ja, selvfølgelig. Han gjorde tegn til meg å sitte i blå fløyel stol ved siden av hans polert skrivebord. Det var ikke engang en telefon på bordet for å ta oppmerksomheten bort fra det skinnende kornete mønster på det.
  
  
  Spurte han. "Ble du informert om dette når du forlot Frankrike?"
  
  
  'Ikke fullstendig.'
  
  
  "Mmmmm. Vel, det var fire flere eksplosjoner, inkludert den du bare unngås i dag. Den russiske Konsulen offisielt plassert ansvaret på Usa. De fortsetter å sende estimater for gjenoppbygging kostnader og en liste over døde Russerne. Så langt, regningen er omtrent tjue millioner dollar.
  
  
  "Dette er latterlig. Hvordan kan de bevise at vi er...
  
  
  "De kan ikke det."
  
  
  "Er vi ansvarlig for dette?"
  
  
  — Nei, nei, selvfølgelig ikke. Vi er i mørke, akkurat som alle andre. I går, det ble delt ut pistoler til alle konsulatet ansatte. De har tjue-seks personer der, og jeg kan gjette hvorfor. Det er en stor spion ringen, det er alt. Han stanset og gled en konvolutt over bordet til meg. "Washington sendt deg en melding. Det er kodet. De har også bedt oss om å samarbeide fullt ut med deg.
  
  
  Slocum kom opp og gikk til vinduet. Han kjørte en hånd over ansiktet hans og tilbake.
  
  
  "Carter... jeg mener, Matson... vi trenger for å sette en stopper for denne bombingen kampanje akkurat nå, og riste av Russerne. Dette er det første stedet i min karriere. Tjue-sju år i utenrikstjenesten, og nå dette.
  
  
  — Jeg skal gjøre mitt beste, Mr. Slocum. Men jeg trenger et par ting. Femti runder med ammunisjon for en standard 9mm Luger pistol, en fin liten .25 automatisk pistol, og to frag granater.
  
  
  "Mr. Matson! Jeg er en diplomat, ikke en armer forhandler. Jeg lo. "Du vil ha meg til å ha en diplomatisk samtale med en terrorist som er å kaste en bombe på meg? Jeg bruker min metodene, kan du bruke din. Jeg trenger også en bil og en tusen dollar i rupees, ikke mer enn tjue regninger.
  
  
  Slocum så på meg et øyeblikk, og jeg så misbilligelse i hans øyne. I sin personlige tolkning av rang, jeg var mye lavere enn ham. Men akkurat nå er han trengte meg. Uten å si noe, han plukket opp telefonen og begynte å gi ordre. Mens han gjorde dette, jeg åpnet konvolutten han ga meg og undersøkt pent trykte tall og bokstaver. Meldingen ble skrevet i en fem-gruppen i dialogboksen kode AX. Jeg ville ha foretrukket å ødelegge meldingen umiddelbart, men du kan ikke tyde en melding fra fem grupper på en gang, så legger jeg det i min lomme.
  
  
  Slocum ga meg bilnøklene og en stabel av rupees, de fleste som ble stygt ramponert, og alt jeg ville. En tre-spiss stjerne i en sirkel var stemplet på nøkkelring. Så tastene må ha vært fra en Mercedes, sannsynligvis Slocum egen bil. Minst han gjorde noen ofre.
  
  
  "Mr. Matson, Washington har bedt meg om å minne deg på at denne saken inneholder frø av en konfrontasjon mellom Usa og Russland. Det ser ut til at rollen som den skyldige var pålagt oss, og vi er ikke i stand til å bevise vår uskyld. Hvis den gjeldende antall eksplosjoner øker eller flere russiske konsulatet ansatte dø... " Han tørket pannen. Slocum ble svett i hans kult kontor.
  
  
  — Vel, da, det kan være en omfattende gerilja krig som foregår her i Calcutta. Amerikanerne og Russerne vil dø i et nøytralt land — en skremmende prospektet."
  
  
  — Hvis det skjer, Mr. Slocum, du trenger ikke meg. Så du trenger Marines.
  
  
  Da jeg kom tilbake til hotellrommet mitt halv time senere, har jeg bøyd over den krypterte meldingen jeg hadde fått fra Usa. Instruksjonene var kort.
  
  
  "Jeg foreslår at du tar kontakt og holde kontakten med Choeni Mehta, datter av en kjent industrimann. Kjent som en Indisk agent for M4 klasse, laveste klasse. Tilbudet fra courier. Det ser ut til kun å jobbe deltid. Kan være nyttig for å hjelpe til med spesielle Calcutta problemer. Det er kjent at hun er sympatisk til Usa, men ikke avsløre sin kamuflasje unødvendig." Meldingen var ikke en stor avtale, men det var likevel støtte. Uansett, det ga meg en mulig alliert, og det har vært svært få av dem i Calcutta siden den AMERIKANSKE regjeringen ensidig med Pakistanerne i sin krig med India. Jeg bladde gjennom telefonboken, før jeg endelig fant navnet på forfatteren av en engelskspråklig avis. Jeg lot til å være en freelance skribent og fikk med meg det meste av den informasjonen jeg trengte fra henne. Choeni Mehta var tjueto år gamle, omtrent fem meter høy, og en øvre-kasten Brahmin. Hun gikk på skole i Sveits, og hadde et rykte for fest. Hver dag, hun spilte tennis Racket og Cricket Club i nærheten Maidan Park.
  
  
  Møte med henne var enklere enn jeg trodde. Jeg var bare på klubben hvor hun slo noen engelske jenta. Etter at jeg ga bartenderen ti rupier, fortalte han meg at Choini favoritt drikke var fizzy gin, så tok jeg to glass med meg når jeg gikk til tennisbane.
  
  
  Hun hadde allerede slått motstanderen sin.
  
  
  "Game over," Choeni sa, på vei mot nettet.
  
  
  "Dette slag er verdt en drink," sa jeg, levere henne glasset.
  
  
  En rynke dukket opp på pannen, deretter forsvant igjen. Jeg fortsatte.
  
  
  "Noen venner i Monte Carlo rådet meg til å kalle på deg hvis jeg noen gang var i Calcutta. Og her er jeg.
  
  
  Stemmen hennes var lav og behagelig, med en liten engelsk aksent og et hint av snobbery. 'Venner som...?'
  
  
  Jeg smilte. "Jeg beklager, jeg har aldri nevne navn. Bare venner.'
  
  
  Nå var det et smil å spille på hjørnene av munnen hennes. Hun var vakker, med lys oliven hud. Hun hadde brune øyne, svart og skinnende hår som hang i to fletter til midten av ryggen.
  
  
  "Jeg tror du er en spøk, men takk for drikke," sa hun. Hun tok en slurk og ga glasset tilbake til meg. 'Har du lyst til å holde meg? Hvis du ønsker å vente til konkurransen er over... vi kan snakke." Hun lo. — Om de som er venner av oss i Monte Carlo. Jeg har aldri vært der. Hun snudde seg rundt og viste meg sin buede rumpa under en kort hvit tennis kjole. Jeg var glad for at noen fra AH foreslo at jeg skulle opprette denne kontakten. Hun kan være i stand til å distrahere meg litt i løpet av dette oppdraget.
  
  
  Choini serveres vel, det var en hard tjene som en spin effekt. Hun vant den siste satt seks-en og kom over til meg, tørke svette fra hennes panne.
  
  
  "Ikke dårlig.'
  
  
  Hun smilte og lo. "Meg eller mine spill?"
  
  
  "Både av dem. Du er den første Indiske kvinnen jeg noensinne har sett med bena utsatt.
  
  
  Choini lo og tok henne drikke fra meg. "Jeg er en bråkmaker. I Sveits eller London, dette er vurdert som svært interessante. Hun satt henne drikke ned på sofaen og snudde seg mot meg, bodice av henne tennis-dress viser av hennes vakre bryster. Hun visste om effekten. — Du er en Amerikaner, er du ikke?"
  
  
  "Det er riktig, og jeg leter etter noen å spise middag med." Hva med denne?
  
  
  Hun så overrasket. 'Hvorfor?'
  
  
  "Du er vakker, smart, sexy. Og jeg er lei, jeg er lei, og jeg trenger noen til å tilbringe kvelden med. Jeg satt på pause. "Unnskyld meg, mitt navn er Howard Matson. Jeg er fra New York, og jeg er her for å kjøpe fyrverkeri.
  
  
  "Og du er interessert i bomber?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Hva galskap." Hun satt på pause. 'Hvorfor ikke? Du vil bli overrasket over hvor kjedelig denne byen kan være. Hva om vi hadde middag i leiligheten min rundt klokken åtte?
  
  
  "Jeg ønsker ikke å forårsake noen problemer..."
  
  
  "Jeg vil fortelle mine kokk til å holde det enkelt." Hun lo da hun sto opp. "Jeg kommer til å ta en dusj. Se deg i kveld." Hun snudde seg og gikk mot klubben. "Hei, jeg trenger ikke engang vet hvor du bor. Jeg fulgte henne. Hun stoppet å gå.
  
  
  "Mr. Matson, du vet jeg vil være her på tennisbanen. Du fant ut at jeg var på reise litt, og du sannsynligvis bestukket noen til å finne ut hva jeg drakk. Jeg er sikker på at du vil ikke ha noen problemer med å finne stedet der jeg bor. Hvis du ikke får det til, er jeg redd du vil gå glipp av middagen.
  
  
  Hun snudde seg rundt igjen og på vei til dusjen. Utenfor kvinne garderoben, jeg så henne stoppe og snakke med en grim gammel mann. En klubb astrolog, tenkte jeg. Fra der jeg sto, kunne jeg se sitt bibliotek av astronomiske beregninger på blokker av bjørk bark, og jeg lurte på om hun hadde bedt ham om råd om meg.
  
  
  Hans tilstedeværelse minnet meg om de to sidene av India... den moderne siden representert ved verdslige kvinner som Choeni Mehta, og den gamle fortid som klamrer seg til dem med tentakler av religion og det okkulte.
  
  
  Denne tvetydigheten kan komplisere mitt oppdrag. Etter at han forlot klubben, bestemte jeg meg for å umiddelbart kontakte den lokale kontrollerende agent AH . Kanskje han kunne hjelpe meg til bedre å forstå denne kulturen, der noen mennesker gikk naken i gatene og smurt inn kroppen med blits, mens andre har brukt øyenskygge og leppestift.
  
  
  Jeg visste svært lite om Randy Mir, selv om jeg hadde hørt navnet hans før. Han var fullt ansatt og hadde til å fungere som en vaktbikkje og observatør, og gir sikkerhet for våre folk som jobber i eller passerer gjennom India.
  
  
  Det var nesten klokka fire da jeg kom til butikken sin, en bokhandel med et vanlig tigger foran døren. Denne gangen var det en kvinne. Jeg kunne fortelle av ordet "rama" tatovert i ansiktet flere ganger i Sanskrit.
  
  
  "Hare Krishna, Hare Rama," hun sang fra under henne, sari og skjerf.
  
  
  Jeg gikk raskt forbi henne. Så vidt jeg vet, hun kan også ha vært en agent, en observatør for Randy Fred, eller en Kommunistisk leverandøren.
  
  
  Jeg parkerte bilen min to kvartaler fra store og parkert Mercedes i front av en Indisk soldat står over skitten gate. Han ble stående med rifle på hans skulder, og jeg kunne fortelle ved hans nikk at han kommer til å holde et øye på bilen.
  
  
  Synet av hans rifle minnet meg om Wilhelmina holstered under min venstre arm. Og så hadde jeg Hugo, min lang dolk, trygt gjemt mot mitt høyre håndledd, hvor jeg kunne ta det i et sekund.
  
  
  Jeg var forberedt på å handle i Calcutta, og jeg forble årvåken. Jeg gikk foran den store, tilfeldig prøve for å se om det var en bakdør.
  
  
  Selv på fire-tretti, det var fortsatt tett og varmt ute. Den hvite steiner reflekterte sola på meg fra alle kanter. På hjørnet, jeg forlot Chowringey Veien og satte kursen for baksiden av en liten bokhandel.
  
  
  Jeg var en tur ned i en smal gate og følte at noe hadde forandret seg. Rytmen av gaten lyder var annerledes. Støy element har flyttet. Jeg så meg rundt og så bare to fillete gutter, ingen av dem mer enn åtte år gammel. De hadde små steiner knyttet til tau som de svingte seg på en merkelig måte, starter en sving og deretter bryte den av, et spill de spilte mens du går.
  
  
  Jeg gikk og så seg rundt i butikker som en walking turist eller en forretningsmann som tilbringer sin fritid i en fremmed by.
  
  
  Uten å vite hvorfor, jeg følte meg urolig og nølte med å gå inn Randy Mir er store. Butikken var nå en blokk bak meg, og jeg stoppet, om å slå tilbake, da jeg hørte en mann som gikk målbevisst mot meg.
  
  
  Hans tempoet økte, og jeg instinktivt snudde seg rundt. Jeg så kniven først, og deretter hånden som holdt den.
  
  
  Den Indiske sverget i Hindu. Han holdt kniven lave og klar. Et sekund senere, jeg tok Hugo i min høyre hånd og startet mot angriperen.
  
  
  Fyren var bra, men ikke en ekspert. Han rykket til, stoppet, snudde seg og gikk. Men jeg visste hva han skulle gjøre. Det var som om han bare hadde fullført en del av sin trening. Jeg parerte slag, og min kniv sank dypt inn i hans håndleddet. Han droppet kniv og prøvde å løpe vekk, men jeg slo ham ned. Før han kan hoppe på meg, jeg trykket på foten min til brystet hans og presset hans lys kroppen vekk fra fjellet.
  
  
  "Hvem i helvete er du?" Han mumlet navn, men det gjorde ikke fortelle meg noe. "Hvem har sendt deg?"
  
  
  Han ristet på hodet. Jeg gjentok spørsmålet i engelsk. Han hadde ennå ikke besvart. Hans håndledd var blødninger. Jeg pekte det seg ut, men han trakk på skuldrene. Hvem var denne fyren? Jeg burde ha visst. Var han bare rane meg eller prøver å drepe meg på etterspørselen?
  
  
  Jeg satt bladet til sin hals og skrapt opp huden hans, tegne en tynn strøm av blod. "Hvem? Jeg spurte igjen i Hindu.
  
  
  Han åpnet øynene i ekte horror. Han vek tilbake. Jeg presset hardere på bladet, og så at det hadde kuttet en brøkdel av en millimeter dypere. "Hvem?' Jeg spurte igjen. "Zakir," sa han, wincing i smerte. "Zakir har sendt meg."
  
  
  "Zakir, hvem er dette?"
  
  
  Han gispet og åpnet øynene enda større, da han så blod dryppende fra hans håndleddet. Deretter hodet gled til side, og han mistet bevisstheten.
  
  
  "Damn it," jeg mumlet.
  
  
  Jeg ønsket å vite mye mer. Var min kamuflasje allerede utsatt? Hvem er Zakir? Kanskje bare et billig gangster.
  
  
  Jeg bøyde seg ned for å gjenopplive ham, men ble tvunget til å gi opp når en gruppe av lyst kledd Indianerne kom ut i gaten.
  
  
  Mannen i front var iført brudgommen oker dress og en ytre hodeplagg. Hans skjulte bruden ble lenket til ham ved en symbolsk silke ledningen. De ble etterfulgt av bryllupsgjester, et dusin eller mer staselig kledd slektninger.
  
  
  Ved synet av blod renner fra mannen på fortauet, gruppen frøs. De så på meg spent.
  
  
  Jeg hadde ikke noe annet valg. Det kan være fem minutter før mannen med kniven våkner nok til å snakke. En stor folkemengde skal ha samlet inn av da. Det var ikke en ideell situasjon for å kartlegge denne personen.
  
  
  Jeg lurte på om han var alene. Et annet sted i denne smale smug, hans kollega var sannsynligvis ventet på meg? Jeg gikk raskere, så løp ut av smug og slått til en annen gate før den stopper. Jeg ble svett i min nye drakt, og prøver å få mine lagrene.
  
  
  Jeg visste denne mannen prøvde å drepe meg, men hvorfor? Fordi jeg var Nick Carter, eller kanskje fordi jeg hadde noen kroner i lomma?
  
  
  Da jeg kom til bokhandelen, bestemte jeg meg for å gå inn gjennom bakdøren. Jeg stoppet i en dead-end smug og så ham over kritisk. Jeg fikk ikke se noen, ingenting farlig. Jeg gikk forsiktig inn i smuget.
  
  
  Hvis dette var et attentat, hvordan kunne de ha sett gjennom meg så raskt? Det kunne ha vært en taxi driver. Tilbyr ti rupier som en belønning, og du kan kjøpe halvparten av det airport taxi sjåfører og rickshaw-drivere. Å finne ut av skjebnen til den høye Amerikanske ville ikke være vanskelig. Det er ikke noe sted hvor pengene snakker så tydelig som i Calcutta.
  
  
  Jeg gikk til døren og snudde håndtere. Døren var ikke låst. Jeg kom inn i et rom som så ut som en bod og så en ung kvinne sitter på en sofa. Jeg lukket døren forsiktig og smilte til henne så hun ville ikke skrike. Til min overraskelse, hun smilte tilbake.
  
  
  Hun var pen, med lys brun hud, skinnende og myk hår og grønne øyne som kontrasteres med sine Indiske ansikt. Kroppen hennes var vakkert formet.
  
  
  "Du må være en Amerikansk," sa hun.
  
  
  "Jeg beklager, jeg mente ikke å overraske deg...
  
  
  Hun vinket mine ord unna. — Min far er ikke her, men han vil være tilbake snart. Han vet at du har kommet i Calcutta. Mitt navn er Lily Mir."
  
  
  Minst jeg som var forventet. Jeg pustet lettet ut. Denne delen av driften så ut til å gå etter planen.
  
  
  Jenta var iført en tradisjonell utstyrt hvit bluse og sari. Hennes rainbow-farget skjørtet var lang og løs. Hun reiste seg grasiøst fra sofaen.
  
  
  — Kan jeg ta deg en kopp kaffe?"
  
  
  Hun førte meg inn i en ryddig, lyse og velduftende stue. Det var ingen andre. En lav sofa står mot en vegg. To dører i den venstre veggen ført til andre rom, og rett foran oss var en tredje dør som førte til en bokhandel.
  
  
  Ut av vane, jeg raskt gjort henvendelser om å lytte enheter. Jenta så på meg uten å spørre noe. Jeg så at faren lærte henne jobb.
  
  
  Hadde jeg ikke forventet å finne noe, men transitt huset noen ganger viser seg å være en bløff. Og i min bransje, søk på eier huset ikke foreligger brudd på etikette.
  
  
  Det var ingen mikrofoner i de vanlige stedene hvor en tilsynelatende tilfeldig besøkende kan legge dem ved å feste et stykke kitt eller lim. Det var ingen mikrofoner på bordet, på doorposts, eller under setene på stoler.
  
  
  Jeg bare kom til den konklusjon at Randy må verden være et bedre sted enn jeg forestilte meg da jeg så ham... Det var en skrivesaker knappen som var litt for stor. Det ble trykket inn i veggen ved inngangsdøren, nesten på nivå med gulvet.
  
  
  Jeg nøye dro den ut og undersøkt den nedre delen. Et tynt lag av plast dekket miniatyr-mottaker og en sender. Det var en ny art, men jeg anslått at husholdningen ikke overstiger 200 meter.
  
  
  Lily kom over til meg og så på hva jeg gjorde. Jeg setter fingeren min til mine lepper og hun rynket pannen. Før jeg kunne si noe som helst, døren ble åpnet, og en mann kom inn. Han var førti år gammel, kort, med en ren barbert hode, store briller som Gandhi, og en nese som hadde blitt brutt flere ganger og aldri reparert.
  
  
  Jeg plukket opp senderen i min hånd. Han så på det, men sa ikke noe. Jeg viste ham hvor jeg fant det. Mannen slo mikrofonen ut av hånden min og kastet den på gulvet under hans stive skinn støvel.
  
  
  — Jeg hadde ingen anelse om - " begynte han.
  
  
  "Der kan vi snakke?"
  
  
  Randy Fred førte meg ut bakdøra og inn i smuget, der det var allerede mørkt. Det tok kun et par minutter til å høre alt det verden visste om eksplosjoner. Han ikke vet noe jeg ikke vet. Jeg var fremdeles i mørket.
  
  
  — Kjenner du til en viss Zakir?"
  
  
  Mir nikket. "Det er et vanlig navn i India. Jeg har fire slektninger som heter Zakir. Det må være tusenvis av dem i Calcutta alene..." — senderen ... det er min feil. Jeg trodde de ville ikke mistenker meg, men nå har de vet alt. Jeg har blitt unyttig for deg.
  
  
  "Og nå vet vi fant en av mikrofoner. De har lagt til noen flere, så ikke la dem høre noe viktig.
  
  
  Jeg fortalte ham om mannen med kniv i gaten. Han holdt pusten hans. — Jeg tror ikke denne mannen prøvde å rane deg." Det kunne ha blitt drapsmann. Jeg vil spørre.
  
  
  Da jeg kom tilbake til bokhandelen et par minutter senere, tok jeg en god titt rundt. De visste lyden av stemmen min nå. Så jeg er nødt til å være agn for sin felle, hvem de er. Bokhandelen var stengt, det var metall rekkverk på windows, og jeg sto ved vinduet, prøver å finne ut hvor deres eavesdropper kan være. Senderen hadde en begrenset rekkevidde. Gjennom vinduet kunne jeg se et dusin steder hvor noen kan bli sittende med en mottaker. Balkonger over gaten ville være ideelt. Men hvem er det? Russerne? Kinesiske Kommunistene? India ' s egen intelligens nettverk?
  
  
  Jeg kunne ikke huske noen gang å bli utsatt så tidlig på en oppgave. Jeg følte meg som en jeger som finner seg selv blir jaget av en grizzly bear som han ikke har sett.
  
  
  Før jeg kunne samles mine tanker, jeg så bevegelse utenfor. Det var en rask, umerkelig bevegelse, som et dyr forfølgelse sine byttedyr.
  
  
  En annen skygge flyttet nedover gaten mot bokhandel. Så en hel horde dukket opp, dusinvis av menneskelige figurer med steiner, pinner og provisorisk spyd i hendene.
  
  
  Den første steinen traff jern rekkverk og spratt tilbake. Den neste tingen å bryte var det lille vinduet i døren. Så det store vinduet bak der jeg stod, ble brutt av en tredje stein. Jeg hoppet tilbake for å unngå å falle glass.
  
  
  "De trenger deg," Randy Mir kalt fra bak meg.
  
  
  Jeg er avtalt. De prøvde å fullføre det arbeidet som hadde mislyktes på gaten, bare denne gangen de gjorde det under dekke av et opprør.
  
  
  Jeg har beveget seg bort fra vinduet og trakk Lily sammen med meg. Øynene hennes var en stor frykt. Når vi kom inn i stuen, hennes far låste døren bak oss.
  
  
  "Kom," sa jeg. "du og din datter... raskt gjennom bakdøren."
  
  
  Han ønsket å protestere. Jeg forsiktig dyttet ham mot døren. Han så på meg, blunket, så nikket og førte meg til bod. Mir åpnet den ytre døren og halvparten gikk ut. Hans rop ringte plutselig, og han kollapset tilbake til rommet med en tre-fots spyd i brystet hans, hans myke, alvorlige øyne allerede dype bassenger på døden.
  
  
  Jeg smalt igjen døren og kastet den eneste lyskilde i rommet.
  
  
  Vi var fanget, beleiret både foran og bak. Jenta begynte å si noe, men lyden av en brannstifter bombe i bokhandelen druknet henne ut. Vi var låst ned, brann foran og publikum bak oss.
  
  
  
  Tredje kapittel
  
  
  Før jeg kunne bevege seg, en vedlikeholdslading av brennende bensin begynte å kjøre under døren til bokhandelen. Jeg hoppet over Mir kropp og krøp sammen ned mot veggen. Da jeg åpnet døren en tomme eller så, en kule smalt inn i et tre, og et dusin stein braste inn døren. Jeg smelte igjen døren og slengte bolt. Se gjennom vinduet til høyre for døren, så jeg en skikkelse løpe ut i forhallen og skyte raskt, da mannen falt ned på bakken. En annen kuleregn og steinene som traff døren og knuste vinduet.
  
  
  Lily kastet et teppe over den brennende bensin og slukket flammene, men snart brann i bokhandelen brast ut av tredør.
  
  
  Jeg var i ferd med å løpe ut døren når den andre brannbomber bomben gikk av. Bakdøren ble fylt med brennende bensin. Vi var fanget.
  
  
  "Lily, er det noen annen vei ut?"
  
  
  Hun gråt nesten hysterisk og rister på hodet. Jeg gikk til andre enden av rommet. Det var fylt med gamle mapper, papp esker og kasser. Jeg dro dem ned. Det må være en rømningsvei. Lily satte seg ned ved siden av sin far og tok hans hånd. Jeg hoppet opp på kasser og så opp. Jeg tror det var en slags hylle.
  
  
  Som jeg klatret over boksene stablet, skjønte jeg at de var på en smal trapp. Jeg gikk ovenpå. Gangveien kjørte hele bredden av rommet, og på slutten var det en dør. Jeg løp bort til det, fant håndtaket, og snudde det. Døren var låst. Foten min fløy ut og traff døren ved siden av lås. Svingte døren åpen. Jeg skinte min lommelykt gjennom mørket og så en annen knekke, men det var ingen stigen som fører ned.
  
  
  "Lily, her kommer raskt.
  
  
  Hun så opp i senga og løp ivrig opp trappen. Nøye passerte vi det første huset, så den andre. I det tredje hus, døren åpnet for duftende kveld luft. En bakgate lå under oss. Jeg hang på kanten og falt til bakken. Jeg fanget Lily som hun hoppet og førte henne bort til bilen. Vi kjørte sakte. Bak oss, kunne vi se den stekende ild i en bokhandel og høre sirener i det fjerne. Da vi var trygt bort fra horde, jeg stoppet Mercedes og kastet hodet tilbake.
  
  
  Jeg tok et dypt pust og falt ned i selvhypnose jeg hadde lært, ut i Usa. Etter et par sekunder, falt jeg i en lett transe. Jeg følte meg som jeg var med å våkne opp fra en lang, forfriskende søvn og høre Lily snakker mykt ved siden av meg.
  
  
  "Vi visste at dette kom til å skje," sa hun og gråt.
  
  
  "Hvem?'
  
  
  "Min far og I. Da han sa ja til å jobbe for deg, sa han at han ville dø en dag... voldelig død. Dette var prisen vi måtte betale for å få av beggarly gatene for å ha et hjem og mat. Nå som vi har betalt prisen.
  
  
  Jeg ønsket å si noe trøstende, men jeg kunne ikke finne ord.
  
  
  'Hvor går du? Har du en familie?"
  
  
  "Kan du ta meg til min onkels sted? Kanskje han kan ta vare på meg."
  
  
  Jeg nikket, og hun ga meg adressen. Det var bare et par kvartaler unna. Jeg droppet henne foran et imponerende hus på Old Court House Street.
  
  
  "Han må jobbe sent," sa hun. "Han alltid gjør."
  
  
  Da hun kom ut, fortalte jeg henne navnet mitt hotellet. — Hvis du trenger noen hjelp, ring meg, Lily.
  
  
  Hun så på meg med henne nysgjerrig grønne øyne og tvang et smil. "Mr. Matson, du har allerede hjulpet meg så mye som gudene ville tillate. Du reddet livet mitt.'
  
  
  Hun snudde seg og løp til døren.
  
  
  På hotellet mitt, jeg sjekket rommet mitt, i tilfelle det var en inntrenger. Alt virket fint. Jeg slo på radioen, dusjet og kledd.
  
  
  Mens jeg var å knyte slips, Calcutta Radio rapportert en annen politisk eksplosjon. Denne gangen, en bombe traff russiske vice-consul ' s house, og Kommunistene var rasende.
  
  
  "Den russiske Konsulen Alexander Sokolov i dag krevde at Indiske soldater styrke sikkerheten rundt alle hjem av russiske tjenestemenn og hos alle fasiliteter knyttet til Russland," programleder sa. "Sokolov krevde også at alle AMERIKANSKE konsulatet personell bli utvist fra byen med mindre angrep på russisk personell og russiske eiendom er stoppet umiddelbart."
  
  
  Jeg plystret lavt. Dette var noe nytt i diplomatiske kretser. Jeg har aldri hørt om et land ber annet å fordrive diplomater av en tredje Kraft. Konsekvensene var forferdelige. Ikke overraskende, Hawke og State Department var opptatt.
  
  
  Men hvorfor var det angrep utført? Jeg hadde fortsatt ingen anelse om hvorfor Russerne ble bombet. Hvorfor Calcutta?
  
  
  Kanskje spørsmålet var enklere. India var selve symbolet på demokratiet i Asia. Den Britiske venstre bak et strukturert system som fungerte veldig bra i noen steder, men var tilstrekkelig i andre. Men de mislyktes totalt i Calcutta.
  
  
  Kanskje Choeni Mehta kunne gi meg den fjerneste anelse om jeg trenger å finne ut hvem som står bak disse vanskelighetene.
  
  
  Det var ikke vanskelig å finne ut hennes adresse, selv om det ikke var i telefonboken. Etter noen telefonsamtaler, jeg var på min måte.
  
  
  Hun bodde i en av de eldste "palasser" på Chow Ringi Road, et luksuriøst hus satt tilbake fra veien på en stor tomt omgitt av en høy metall gjerdet og dekket med blå keramiske fliser. En rampe ledet opp til en ytre, men solid iron gate. Sikh så på meg kraftig, sa noe på telefonen, så gestikulerte og åpnet den store porten. Jeg dro inn og hørte gate slam bak meg.
  
  
  Jeg parkerte i oppkjørselen mellom en Rolls-Royce Silver Cloud og en beat-up Land Rover.
  
  
  En ung Indisk kvinne som var i vente for meg, og led meg gjennom front yard, forbi markise hage, ned veien, forbi bassenget, og gjennom en dør på den andre siden av den store herskapshuset.
  
  
  Choeni hadde en leilighet i vingen av et stort hus. Hun møtte meg i døren.
  
  
  "Fant du meg," sa hun, og smilte. — Jeg virkelig håpet at du kunne gjøre det."
  
  
  Hun snudde seg rundt og viste meg den vakre sari hun hadde på seg. Hennes arm og skulder var synlige under den myke, delikate blå bluse, men de fleste av dem var skjult av skjerf som hang fra hennes venstre skulder og gjemt under sin høyre arm. Det var en silke lommetørkle av hundrevis av farger med intrikate mønstre på kanten og her og der, hånd-brodert tall på silke. Hennes sari flagret på gulvet. "Vakker... både kvinnen og sari."
  
  
  Hun smilte og så på meg med sine brune øyne.
  
  
  "Og du, herre, er godt og kostbart kledd, men pistolen er synlig fra under din venstre hånd. Ikke alle Amerikanske fyrverkeri produsenter bære våpen?
  
  
  Jeg lo for å skjule min overraskelse. Mest erfarne øyne kan ikke spot Wilhelmina fordi hun er begravet i min jakke. Men denne jakken ble gitt til meg av Hauk, og det var ikke så godt-kutt som meg.
  
  
  "I et fremmed land, du vet aldri hva du kan forvente."
  
  
  Joni ikke utdype. Hun viftet med hånden hennes rundt i rommet. — Hva tror du av rommet mitt?"
  
  
  Det var et spennende rom. En krysning mellom dårlig modemer og pop-kunst med innslag av svart humor. Jeg sa så, og hun rynket pannen.
  
  
  "Ikke vær slem, du har til å være snill mot meg."
  
  
  'Hvorfor?'
  
  
  "Her er en annen måte å imponere en kvinne."
  
  
  — Hvorfor skal jeg imponere deg?"
  
  
  "Alle vet at Amerikanske menn prøver å forføre enhver kvinne de møtes."
  
  
  Hun nikket til noen jeg ikke kunne se, og led meg til folding glass dører som åpnet seg på en hyggelig balkong. Det var blomster, små busker og trær. Selv om jeg hadde gått inn i første etasje, og vi var nå på andre etasje, med utsikt over elven. Nedenfor meg, jeg så den gule flammer små branner.
  
  
  "En begravelse," Choeny forklart. — Det er en kremasjon bakken i nærheten av en sideelv til Ganges, den Hooghly Elven.
  
  
  Jeg lurte på om Joeni var for tiden på en oppgave, hvis hun visste hvem jeg egentlig var, og om hun visste noe om angrepet på den store kvelden. Hun sa ikke noe. "Familien tar kroppen til elva for rensing," sa hun. "Da sønnen vil knuse skallen."
  
  
  "De bryter skull?" Jeg spurte incredulously. "Kroppen?"
  
  
  "Naturlig; sjelen må være utgitt før kroppen er brent."
  
  
  "Og asken?"
  
  
  — De kaster ham ut i elva Doms, den kasten som cremates for oss. Etter sifting gjennom asken for å finne gull ringer og lignende. Dette er hvordan de sikre sitt levebrød."
  
  
  Da hun snudde seg og tok et glass sherry fra en tjener som kom opp med en skuff. Jeg tok en slurk og funnet det å være et utmerket sherry.
  
  
  Piken kom snart tilbake og kunngjorde at den måltid ble servert. Jeg hadde ventet fantastisk Indisk mat, mye ris og karri, men som Choeni sa, vi spiste som landsbyboere. Maten var nesten små, til tross for gull-kantet plater og dyr sølv bestikk.
  
  
  "Zucchini," sa hun som jeg spiste en grønn grønnsak.
  
  
  "Og chapatis," la hun til som jeg speared en flat pannekake-formet bun med min gaffel. Det var linse saus med ris og et par stykker av geitekjøtt, men det var neppe et overdådig måltid forventet jeg i et hus som hennes.
  
  
  Choeny forklarte, " Denne enkle landlige mat som minner meg om at jeg ikke tjener noe som helst. Uten min fars rikdom - " hun stoppet og kikket opp. "Forstår du det?" spurte hun.
  
  
  Jeg nikket. Fattigdom, elendighet og død som gikk gjennom gatene i Calcutta daglig krydres hennes ord. Jeg håpet dette gjennomtenkt, vakker kvinne var på vår side.
  
  
  Etter middag, gikk vi inn i stuen, og hun snudde på stereo. Musikken var oriental, selv om jeg ikke tror hun forventet meg å sette pris på dissonans trommer, cymbaler, og lyden av en hurdy-gurdy.
  
  
  "Jeg er nysgjerrig på deg," sa hun, stående over meg med armene foldet beskjedent. "Jeg er nysgjerrig på om en mann som går til store lengder for å møte en kvinne han aldri har møtt, en mann som også bærer en pistol."
  
  
  "Du er ikke akkurat gjennomsiktig deg selv," sa jeg. "Vakreste kvinner ville ignorere slike et klønete forsøk på å skape interesse for dem."
  
  
  Hun lo og gikk forbi meg til den innebygde bar på tvers av rommet.
  
  
  — Har du noen gang skutt noen, Mr. Matson?" — Hva er det? " spurte hun kraftig.
  
  
  Jeg tok hånden hennes, snudde henne rundt, og dro henne fram. "Bare i vakre kvinner som snakker for mye."
  
  
  Hun var klar når jeg lente meg i å kysse henne. Hun pakket armene rundt halsen min og presset ansiktet hennes. Kiss begynte smått, så tetnet til våre lepper åpnet, og tungen min gled inn i hennes munn. Hun sukket lavt, så ut hendene og gikk bort fra meg.
  
  
  "Jeg tror vi bør snakke," sa hun. "Vi har bare møtt, og jeg egentlig ikke kjenner deg og..."
  
  
  Mine lepper børstet myk steder på bunnen av halsen hennes, og hennes innvendinger var myke.
  
  
  Et par minutter senere var vi i hennes soverommet, døren var låst, og jeg vil bare kysset henne igjen. Vi ble liggende på sengen. Choeni lo lavt, så hun satte seg ned og tok av en vakker lang skjerf fra henne sari.
  
  
  'Er du seriøs?'
  
  
  "Ja, selvfølgelig. Akkurat nå. Hun slikket leppene med tuppen av tungen. — Nå har du å fortelle meg at du ikke har noen badebukser med deg."
  
  
  "Jeg trenger ikke det."
  
  
  Jeg hjalp henne unbutton hennes blå bluse og fant at hun ikke var iført en bh. Hennes bryster var hovne, full og moden, og endte i harde, mørke brystvorter. Hun kysset meg igjen, og lippone meg. Hun kneppet skjorten min, og i et øyeblikk var vi begge nakne.
  
  
  Hun tok hånden min og førte meg nøye gjennom huset og ned trinnene til bassenget. Det var lamper på den dype siden. Et par av sjeselonger sto på den grunne siden av trinnene.
  
  
  Hun løp bort til kanten og due jevnt i vannet. Jeg stupte i et øyeblikk senere. Jeg så etter henne under vann, svømte opp til henne, kysset henne på munnen og klemte henne hardt. Til slutt, vi klemte, gisper etter pusten.
  
  
  Det var ingen grunn til å si noe. Vi svømte til trinnene, og jeg løp mine lepper nedover hennes kinn hennes i nakken, skuldrene hennes, og hennes hovne bryster. Hun gispet som min munn er lukket rundt en skarp brystvorte. Hun gled tilbake i vannet og dro meg med ansiktet ned til min flat mage nedenfor navlen hennes.
  
  
  Et øyeblikk senere, var vi tilbake på trinnene, og kroppen hennes strøk meg over brystet, så strøk meg våt magen og gled lavere før jeg stønnet i nytelse.
  
  
  Jeg satte henne rett opp, tok vann i hennes hender, helte det over henne glatt bryster, og så på det som flyt mellom og rundt de høye topper. Hun dyttet meg tilbake i vannet, deretter snudde seg og vinket, halv-svømming, ben spredt bredt. Jeg skled fremover forsiktig, kjører hendene mine over henne høyt, garvede hauger, stryke henne flatskjerm brystvortene før de sto opp for høy, hard, og spørrende vekket. Jeg lente meg frem og gled min munn fra det ene brystet til det andre før jeg hørte hennes myke moan og hun nådd for meg.
  
  
  Jeg gled over henne i vannet som en amfibier, klemte henne hardt, så dyttet henne hardt og presist, og hun la ut et rop av smerte og overraskelse. Vi due, klemmer hverandre, under vann. Noen øyeblikk senere var vi ute av vannet igjen. Hun løftet bena hennes og pakket dem rundt ryggen min. Vi drev med myke, myke bevegelser i noen grunnleggende rytme som sendte shockwaves gjennom våre kropper.
  
  
  Jeg hørte henne gråte ut som vi begynte å synke igjen. Denne gangen er vi rullet over, men vi hadde ikke avta.
  
  
  Jeg følte hennes hender nå ut til å løfte oss opp. Når vi kom opp til overflaten, Choeni la ut en lang, myk moan, en primal sukk av tilfredshet og slipp.
  
  
  Vi drev sakte tilbake til trinn, armene våre fortsatt pakket rundt hverandre. Vi lå der en stund, og ser opp på stjernene, og hvisker lavt til hverandre.
  
  
  Tjue minutter senere var vi dukket opp fra vannet, så avslappet og uthvilt at jeg nesten glemte et øyeblikk at jeg var i Calcutta.
  
  
  Vi tørket hverandre av og gikk tilbake til sitt soverom i øverste etasje av huset, som oversett milliarder av lysene i Calcutta.
  
  
  Hun børstet håret ut av mine øyne.
  
  
  — Du arbeider med andre ting enn fyrverkeri, er du ikke?" Du kom her i byen denne morgenen. Du gikk for å se den AMERIKANSKE konsul, og deretter bestemte seg for å møte meg. Hvorfor?'
  
  
  Jeg sa ikke noe.
  
  
  De fleste Amerikanske forretningsmenn som kommer til Calcutta ikke har tilgang til den Amerikanske Konsul private bil. Jeg har sett denne bilen hundre ganger. Du har til å være en spesiell person. Og Patsy fra Calcutta Nyheter er en venn av meg. Hun ringte meg i ettermiddag, og sa det var noen som ber for meg. Choeni lo lavt. "Jeg hadde til å spille en ekstra sett mens jeg ventet på at du skal komme inn." Hun kysset meg på nesen. "Jeg er glad jeg ventet."
  
  
  Min første panikk var borte. Kanskje hun har lært seg alt dette fra den Indiske secret Service, eller hun kan ha sett det for seg selv. Hun var en lyse kvinnen. Hva sa hun kan ha kommet fra en enkel observasjon.
  
  
  Jeg kysset henne erting lepper. "Hvorfor gjør vakre kvinner alltid spørre de vanskelige spørsmålene?"
  
  
  — Jeg har en annen en for deg." Ønsker du å bo her sammen med meg mens du er i Calcutta?
  
  
  Vi var begge fremdeles naken. Jeg så ned på hennes deilige kropp, kysset henne full brystene, og sa, " jeg elsker deg.": "Jeg ønsker å bruke all min tid med deg, Choeny."
  
  
  "Det er vakkert," sa hun, ved å trykke på leppene mine til henne skjelvende brystet igjen.
  
  
  Da jeg kom dit på 2 om morgenen, det var en bevæpnet soldat står ved inngangen av hotellet. Han hadde en pistol i et hylster og en rifle slung over skulderen hans. Så jeg gikk forbi ham, han hilste.
  
  
  Neste morgen fikk jeg opp klokka ni, fordi det var en banker på døren. Et bud kom med en pakke. Det var en inntrengende anmodning om å ringe konsulatet. Når jeg var kledd, jeg snudde på min transistor radio og plukket opp på slutten av Calcutta Radio news.
  
  
  "...og konsulen sa at bygningen påført betydelig skade. To andre USA-relaterte bygninger ble skutt i brann i går kveld: den AMERIKANSKE Informasjon Service Biblioteket og American Express kontor i sentrum av Calcutta."
  
  
  Angivelig, har situasjonen forverret seg den kvelden. Russerne i Calcutta var ikke lenger den eneste mål. Nå var de også arbeider med Amerikanerne. "Den AMERIKANSKE Konsulen har ikke kommentert videre," hallomann fortsatte, " og politiet nekter å spekulere i om de siste hendelsene er relatert til de siste eksplosjoner av Sovjetunionen eiendom. Utenlandske nyheter...
  
  
  Jeg slo av radioen, kledd raskt, og kalles konsulatet. Jeg heter Slocum som forventet, og at han ønsket å snakke til meg med en gang. Jeg var på hans kontor i ti minutter.
  
  
  Gjennom vinduet så jeg en liten bombe skade et hjørne i en stor bygning. Arbeidstakere som allerede var opptatt med å reparere skaden, og politiet var og rotet gjennom ruinene.
  
  
  Som for Slocum, hans tillit var rystet. Hendene skalv da han prøvde å tenne en sigarett. Resepsjonen, som hadde vært så ryddig i går, nå var strødd med papirer, og han måtte finne et askebeger.
  
  
  'Hørte du det?'Hva er det?' spurte han tensely. Kragen på sin hvite skjorte var åpen, og han hadde ikke barbert. Jeg hadde en følelse av at han var mer positivt innstilt til mennesker som meg nå enn da vi møttes for første gang.
  
  
  "Tre eksplosjoner?"
  
  
  "Det var syv totalt, inkludert to av våre biler som eksploderte. Jeg har nettopp snakket på telefonen med den russiske konsulen, som har erklært sin uskyld. Vi har bedt om tillatelse fra den Ambassadør i New Delhi for å be om ankomst av Indiske tropper for å beskytte konsulat og andre Amerikanske fasiliteter."
  
  
  Slocum sto opp og gjorde tegn til meg for å følge ham. Vi gikk ut og fikk i Mercedes han hadde lånt meg.
  
  
  "Jeg må vise deg noe du finner interessant," sa han. "Jeg hevder ikke å vite den sanne hensikt av deres tilstedeværelse her, men jeg forstår at jeg må gi deg maksimal støtte og hjelp i denne sensitive saken."
  
  
  Han stoppet bilen halvt kvartal fra en stor steinbygning. Et rødt flagg med hammer og sigd flagret over bygningen. Tre dusin væpnede Indiske soldater sto vakt på begge sider av bygningen. Begge innganger var beskyttet av barrikader av sandsekker. Det var som kulisser for en krig film.
  
  
  Sokolov, den russiske konsulen her, sier han er klar til å handle umiddelbart hvis hans bygninger komme under ytterligere bombardement. Det var i går. Nå er han beklager at han ikke hadde noe å gjøre med angrep på oss."
  
  
  "Så eskalering har begynt," sa jeg.
  
  
  "Hele denne situasjonen er å utvikle seg som en snøball, jeg så det i Algerie. Ballen begynner å rulle, og plutselig går så fort, og blir så stor at ingen kan stoppe det. For mange forskjellige sider er i krig med hverandre. Hvis dette ikke er gjort, vil vi ende opp på en kruttønne. Og hvis det eksploderer fat, den Indiske regjeringen kunne bli avsatt. Calcutta kan veldig fort bli en by hvor tusenvis av pøblene vil kjøre rundt med bomber eller brennende fakler og kjempe mot hverandre for å se hvem som lys sikringen først. Og så skal vi være rett i midten.
  
  
  Jeg så tilbake på sandbag barrikaden og visste at han hadde rett. Jeg skulle ønske jeg var et annet sted.
  
  
  — Du planlegger å sette vaktposter rundt konsulatet, er du ikke?"
  
  
  Slocum nikket. — Vi leid femti menn med våpen. Vi vil bruke dem til vi får Indiske soldater."
  
  
  'God. Hvor kan jeg finne fragmenter som samles inn av politiet etter eksplosjoner?
  
  
  "Amartya Raj av politiet har dem. Han er også medlem av den Røde Calcutta Komité og en rådgiver til Kommanderende General som nå er sjef i Vest-Bengal, under unntakstilstand. Han er en flott person. Slocum skrev ned adressen og ga den til meg.
  
  
  — Hva om de tingene jeg spurte om?"
  
  
  "Jeg fortalte dem til å sette dem i bagasjerommet," sa han. Han kjørte sakte forbi de russiske konsulatet og dro tilbake til kontoret sitt. Han trakk opp på fortauet, og jeg gled inn bak rattet da han kom ut.
  
  
  Jeg ringte ham tilbake og ba ham om å vente på meg til å skrive et telegram med høyest prioritet, og ba ham om å sende det til Washington for meg.
  
  
  Jeg startet motoren igjen, men han la sin hånd på min skulder og så gjennomtenkt.
  
  
  — Det er et møte som du kan være interessert i... et spesielt møte i Calcutta Røde Komiteen. Sokolov, og jeg er invitert. Komiteen består av ti eller femten forretnings -, kultur-og militære figurer. Dette er et forsøk på å løse problemene som er rive denne byen fra hverandre."
  
  
  "Høres ut som en Chamber of Commerce møte," sa jeg. "Jeg tror ikke det er min spesialitet."
  
  
  "Oberst Wu Chang arrangerte det. En spennende fyr. Han har store interesser i shipping og stål, samt mer enn femti andre bedrifter. Han sto ved siden av Chiang Kai-shek når den gamle general kjempet mot Kommunistene i Kina. Han dro til India etter Chan ble beseiret. Nå er han en millionær, en svært rik, pen liten mann som har mye å tape når Calcutta går opp i flammer. Han fortalte meg at han ville bygge en bro av fred for oss og Russerne."
  
  
  — Hvordan kan jeg blande seg inn?"
  
  
  Han rynket pannen, vurderer sitt svar.
  
  
  — Du må være en forretningsmann, en ekspert på ammunisjon. Det er fornuftig å dra nytte av dine talenter nå som du er i byen. Det er unnskyldning jeg ga politiet når jeg fortalte dem at du ønsket å undersøke bombe fragmenter. Forresten — " Han nølte, og jeg så at han var på jakt etter det rette svaret. "Vel, jeg mener, under omstendighetene, det er et element av risiko involvert i å møte Kommunister. Til slutt... at bomben på konsulatet... Vel, hun kunne ha drept noen... meg, for eksempel. Og har du... hvordan skal jeg si det... erfaring i slike ting.
  
  
  Jeg smilte innvendig. Han var redd, og plutselig var jeg en verdifull venn.
  
  
  "Selvfølgelig," sa jeg. 'Jeg skal komme."
  
  
  "Hus i Fred," sa han. "Park Street Kinesisk Restaurant."
  
  
  Han pustet lettet ut og kalt den gang. Han plystret mens han gikk gjennom porten, og jeg ønsket å kjefte på ham til å fortelle sannheten. Bare fordi jeg var der for ham betydde ikke det noen beskyttelse for ham.
  
  
  Ingen var trygge i Calcutta, mens bomber var eksploderer i hvert hjørne av byen.
  
  
  
  Kapittel 4
  
  
  
  
  Jeg kunne føle den voksende spenningen i byen som jeg kjørte til adressen på Old Court House Street. Publikum fylte gatene. Bare den høye double-decker busser virket kraftig nok til å pløye gjennom elver av folk, så jeg kjørte rett bak en av bussene for å klare en bane foran meg. For de siste par blokker, barn på fortauet gjenkjente meg som en Amerikansk og løp ved siden av bilen, spott og gjøre ondskapsfulle bemerkninger i et Hindu dialekt jeg ikke forstår. Den voksne så på meg merkelig og var fornøyd med et surt ansikt, som indikerer en økende hat mot utlendinger som hadde forårsaket så mye vold i byen sin. Da jeg kom til politiets hovedkvarter, ble jeg overrasket over å se at dette var den bygningen hvor jeg droppet Lily Mir av siste natt. Det var åpenbart, men det hadde ikke slått meg at hennes far kan være knyttet til en politimann. En agent som Randy Mir behov kontakter i offisielle kretser for å være nyttig for ham.
  
  
  Forsiden av bygningen var det strengt formelle, med tradisjonelle kolonner og bredt, slitt trapper der tiggere ventet for almisser. På baksiden var det tjenestemenn ' boligkvarter. Så jeg gikk langs brede stein fortauet, to sikkerhetspersonell bort til meg. Jeg var høflig spurte hva jeg ønsket. Når jeg sa at jeg ønsket å snakke med Mr. Rudge, de la meg i gjennom en sidedør. Jeg kom borti resepsjonisten og et øyeblikk senere fant meg selv i et stort kontor med en stål dusj, arkivskap, og en naken lyspære som hang fra taket i midten av rommet.
  
  
  Amartya Raj var en imponerende mann, over fem meter høy, bred og kraftig bygget, noe som var uvanlig for en Indisk. Han var kledd i en Western-drakten, men han hadde to-tommers bred kobber armbånd på begge håndleddene. "Ah, Mr. Matson," begynte han. "Din konsulatet kalt... de sa at du kom."
  
  
  Han holdt ut hånden og gjorde tegn meg til en stol over fra sitt skrivebord.
  
  
  "Jeg er her for å kjøpe fyrverkeri og krutt," begynte jeg, " men Mr. Slocum ba meg om å se på disse angrepene fordi eksplosiver er min spesialitet."
  
  
  En tynn smil spredt over det Indiske politimann i ansiktet, og jeg skjønte at han ikke tror min historie om min dekke opp for en andre, men han er tydelig ikke kommer til å angripe meg om det.
  
  
  "Det er klart at Amerikanerne ønsker å involvere sine egne folk i dette tilfellet. Vi vil gi deg all mulig hjelp."
  
  
  "Kan jeg se bombe fragmenter?"
  
  
  "Jada," sa han, og slår til skapet hvor han åpnet en rusten jar. "Det er en helt bombe at ikke gå av selv om sikring brent ut." Det var nesten nøyaktig det samme som bomben Hawk hadde vist meg, bortsett fra at det var hull i begge sider av glasset, koblet med et langt stykke tau.
  
  
  "Glem om fingeravtrykk, Mr. Matson," sa han. "Vi har noen få eksemplarer, men ut av de åtte millioner mennesker i Calcutta, har vi svært få fingeravtrykk i våre filer."
  
  
  — Hva er dette tauet for?"
  
  
  — Vi vet ikke det. Kanskje for å gjennomføre denne ting. I India, vi liker å balansere ut av ting. Kvinner bærer kanner, kurver, selv om steinene på hodet. Gutter og jenter binde et tau til små objekter å bære, for eksempel en bok eller flaske. Da kan de svinge ting på et tau, stoppe den, leke med den mens du går." Raj plukket opp bombe av tau og viste meg hvordan å svinge det. "Men jeg kan virkelig ikke forestille meg noen som vinket dette ting rundt som et leketøy."
  
  
  "Noen fotspor?"
  
  
  Raj gikk til vinduet. "Vi er ikke så effektiv som politiet i Usa. Og vi har åtte millioner mistenkte. De sier at i Calcutta du kan leie en morder for ti rupees og en gang for femti kroner.
  
  
  — Fant du noe i morges, etter angrepet på konsulatet?"
  
  
  Han ristet på hodet wearily og led meg ned korridoren til politiet lab. For en time, han stolt viste meg de prosedyrer som følges i saumfarer hvert angrep.
  
  
  Men når turen er avsluttet jeg ikke vet noe mer enn jeg hadde før. Bombene var alle primitive, hjemmelagde. Ikke mer enn bokser fylt med kaliumnitrat.
  
  
  Raj trakk hjelpeløst. — Et par stykker av tau, en gammel krukke... det er for alle våre terrorister venstre bak. Dette er veldig frustrerende. De synes å dukke opp ut av ingenting... usynlig, ikke hørbar — før eksplosjonen skjer." Han lovet å holde meg orientert, men han førte meg ut av bygningen, så fagmessig at jeg ristet på hodet. Jeg fikk ikke hvor som helst.
  
  
  Da så jeg Lily. Hun var i bakgården til ett av husene bak politistasjonen.
  
  
  Jeg snudde seg vekk, ikke ville ha henne til å se meg, men hun ropte ut til meg og løp mot meg. Før hun kom opp til meg, så jeg hunden hun var leder, en vakker tysk Shepherd, en veldig sterk dyr.
  
  
  "Dette er for deg, Mr. Matson," sa hun, stoppe med hunden. Hun så på meg med grønne øyne som fortsatt reflekteres sjokk av hennes fars død. Hun virket så deprimert at det tok meg litt tid å forstå henne: "Det er Prinsen," sa hun. "Min far trent ham... han ønsket å ha ham."
  
  
  Dyret satt stille ved siden av henne, og jeg husket hva Hawk hadde fortalt meg. Randy Mir trent en hund for å snuse ut eksplosiver.
  
  
  "Han var i vår kennel," sa hun. — Jeg plukket det opp i morges. Det er et vakkert dyr. Han kan ...'
  
  
  Jeg legger min hånd på hennes skuldre, og hun stoppet midt i setningen. "All right," sa jeg. — Jeg tar det."
  
  
  Hun så overrasket på nytt, men blikket fulgt meg så jeg så ut av vinduet av Amartya Raj kontor.
  
  
  "Oh, ja, Onkel Raj. Han var veldig hyggelig til meg. Men jeg forlater for Madras i dag. Min giftet seg med søster bor der, og jeg kommer til å leve med henne. Jeg vil bli bra.'
  
  
  Jeg jamret innvendig. Hvis jeg noen gang hadde et dekke for dette oppdraget, ville jeg ha mistet den av nå.
  
  
  — Har du kjent din onkel siden i går?" Han vet hvem jeg er?" Hun hvisket "nei", og sa at hun ville bare fortelle ham at jeg var en venn, som jeg hadde kommet til å uttrykke mine kondolanser for drapet på sin far. Da hun tok hunden i bånd og ga den til meg.
  
  
  "Ta det med deg," sa hun. "Det er hva min far ønsket. Hun kjørte tilbake til huset, og etterlot meg alene i oppkjørselen som fører til gaten. Jeg kunne se at Amartya Raj var fortsatt ser på meg, men jeg lot ikke til å legge merke til ham.
  
  
  Jeg gikk raskt til bilen og forsøkte å komme seg inn før den tynne gutter samlet seg rundt bilen gjenkjente meg igjen som en Amerikaner. Jeg ville ha gjort det hvis hunden ikke hadde nektet. Da jeg åpnet døren til Mercedes, han hoppet tilbake og dyttet sikkerhetsbeltet ut av min hånd. Han snudde seg og bjeffet, tilsynelatende forvirret. Bekymre, noen gutter kom opp til meg, ropte på meg og erte dyr med pinner. Hunden blottet sine tenner, men hadde ikke reagerer på the rocks å treffe den.
  
  
  Jeg beordret henne til å bli i bilen, men hun ignorerte meg. Hun senket hodet og snuste, så sprang mot gruppen av gatebarna rundt meg.
  
  
  Plutselig, hun kastet seg på den lille gutten og traff den skrøpelige kroppen på skulderen nivå. Gutten skrek og løftet hendene til å presse tilbake blottet tennene. Blod spurted fra såret før jeg kunne hoppe til dyret og pakk fingrene mine rundt sin krage.
  
  
  Angrepet endte så raskt som det hadde begynt. Den sårede gutten hoppet på beina og løp vekk. Den andre også venstre, og jeg var igjen alene med Prinsen av bilen. Han wagged halen, og smilte til meg som om å vente for en kompliment. Jeg strøk ansiktet hans, og deretter presset ham inn i baksetet av Mercedes. "Bastard", sa jeg, å komme bak rattet. Som alt annet i dette tilfellet, det var ubrukelig.
  
  
  Siden jeg ikke kunne bli kvitt det med en gang, holdt jeg det med meg før jeg kom tilbake til hotellet. Det jeg leide en Indisk for å lete etter ham. Jeg hadde fortsatt et par minutter til overs, så jeg ringte Choeny. Jeg ønsket å si noe om i går kveld, men jeg fikk ingen respons, så jeg tilfreds med meg selv etter å ha blomster levert til henne ved et sykelig utseende dørvakt som luktet av ganja, et stoff som lindrer lidelse for mange fattige mennesker i India...
  
  
  I løpet av de neste halv time, ringte jeg til enhver kjemisk fabrikk jeg kunne komme og informerte dem om at jeg var interessert i å kjøpe fem tonn kalium nitrat til å bruke i min fyrverkeri. Jeg fant bare to selskaper som sa de har eksport-lisenser, og kan hjelpe meg. Jeg skrev ned adresser for eventuell etterfølgende bekreftelse. Jeg kunne ikke råd til å gå glipp av en eneste sjanse. På ti-tretti, fikk jeg tilbake i den store Mercedes og kjørte til Fred Huset. Jeg fikk ikke se mange Kinesere i Calcutta, men restauranten virket å være å gjøre godt. Slocum ventet på meg ved døren. Jeg kom fem minutter for tidlig.
  
  
  "Våre russiske venner har ikke kommet ennå," sa han da vi gikk forbi bordene, og til en side rom med sitteplasser for tjue personer. "Oberst Wu kommer her som fremtidig leder. Han sier han har stor tillit til sin fredsbevarende misjon."
  
  
  Vi hørte Russerne selv før de kom inn. En næringsrik, dyp le ekko gjennom tynne vegger, ledsaget av en rungende stemme.
  
  
  "Dette er Alexander Sokolov, administrerende russisk her," Slocum sa. "Hans viktigste jobb er for spionasje." Da døren åpnet.
  
  
  Sokolov var liten og fyldig. Han hadde på seg en tykk dobbel-breasted passer og tørket bort svetten fra sitt skallede hode med et lommetørkle. For et brøkdels sekund, jeg så et glimt av gjenkjennelse i hans øyne, og da så han på meg som om han hadde aldri sett meg før. Men han gjenkjente meg. Jeg møtte Sokolov, eller Wolgint, eller Oberst Null minst to ganger, og begge ganger vår spion spillet endte i uavgjort. Men begge gangene jeg har fullført min oppgave, og han kom ut med nok en stor ære å spare på hodet i Moskva.
  
  
  Slocum laget forslag i sin glatt diplomatisk måte. Hans smil så ekte ut til å Sokolov, selv om jeg visste at han hatet mannen og hva han stod for. Flere folk inn, inkludert Mr. Raj av politiet, som alle som var til stede virket til å respektere.
  
  
  Flere mennesker ble innført, og deretter Oberst Wu tilbake. Han var den eneste Kinesiske blant oss. Han var en kort mann med briller som nervøst fingret hans goatee da han gikk til de viktigste bordet og gjorde tegn for alle å sitte ned. Han snakket en Hinduistisk språk, og med tanke på at han hadde bodd i India i over tjue år, hans Hinduistiske var dårlig.
  
  
  "Mine herrer, dette er en veldig dårlig tid. Bra for business hvis bomben går av. Dårlig for den russiske, dårlig for den Amerikanske, dårlig for alle."
  
  
  Oberst talte i hans dårlige Hinduistiske for fem minutter, som beskriver den store fremgangen komiteen hadde gjort lettelser i spenninger og etablere tettere bånd med militære og sivile administratorer. Han insisterte på at alle deres arbeid ville være forgjeves hvis denne konfrontasjonen mellom Usa og Sovjetunionen fortsatte.
  
  
  Han gjorde tegn til en Indisk servitør, som ga ham en bunke med papirer.
  
  
  Han bøyde stolt og smilte, som en selv-fornøyd mann som arbeider for å lykkes der andre har feilet.
  
  
  "Jeg har funnet en god løsning," sa han. "Det er på papir. Les programmet nøye."
  
  
  Han så på oss alle som vi bøyde hodene våre for å lese uttalelsen han ga oss. For et øyeblikk, og jeg håpet han hadde funnet en løsning. Hvis den lille Kineser kan bli et bindeledd mellom stormaktene, jeg kan være i stand til å unngå min elendig oppdrag.
  
  
  Så, uten forvarsel, Sokolov spratt på beina og brummet. Jeg forsto ikke alt, og han talte for det meste på russisk, men jeg fikk hovedpunkt av det. Han ble rasende.
  
  
  "Russerne ikke plante bomber," ropte han. Dette ble gjort av Amerikanerne til å skape problemer. Og nå var de prøver å overbevise ham til å tilstå noe de ikke hadde gjort.
  
  
  Jeg så på Wu foreslåtte avtalen og umiddelbart forstått hva Sokolov ment. Det var en enkel uttalelse der hvert land enige om å avstå fra fremtidige angrep på andre suverene land eller deres eiendom i byen Calcutta for minst et halvt år.
  
  
  Den Amerikanske konsul svar var tregere og noe mer verdig, men jeg kunne se Slocum er blitt røde på grunn hals over hans krage.
  
  
  "Morsomt," sa han. "Dette er en fornærmelse mot mitt land." Han tok papirene og rev dem i to. "Usa objekter til denne frekke forslag om at vi noen gang deltatt i, har samtykket til, eller støttet noe angrep på noen Sovjetunionen eiendom i byen Calcutta."
  
  
  Hallen var i opprør. Den russiske delegater protesterte høylytt, og Raj, som hadde virket så rolig på sitt kontor, hoppet til hans føtter og uttrykt støtte for planen.
  
  
  "Dette er alt vi kan gjøre for å stoppe denne vanvittige trussel for byen vår," ropte han.
  
  
  Og den eneste Engelskmannen i møtet, en lubben banken med puffy øyne, lente seg langt frem over mahogny skrivebord og mumlet: "Hvis du ikke plante bomber, hvorfor ikke støtte den jævla plan?"
  
  
  Slocum mistet sitt temperament.
  
  
  — Fordi at erklæringen sier at vi skal slutte å kaste bomber, du idiot. Det er nesten en innrømmelse av skyld. Slocum spyttet ut ordene. "Dette er hele ideen er latterlig. Hvorfor er ikke denne komiteen finne ut hvem som er å kaste disse bombene? Det ville bety at det virkelige arbeidet.
  
  
  Et dusin stemmer brøt ut. Sokolov sto opp og gikk over til Slocum. De snakket sammen en stund, så Sokolov begynte å rope. Etter noen få øyeblikk, Slocum også skrek. Språket ble først russisk, engelsk, så Hindu, og til slutt en blanding av alle tre i en skarp diatribe som kom til ingenting.
  
  
  Oberst Wu sat i stolen, ut av rekkevidde av sinte ordgyteri, og hans små, runde ansikt uttrykte forbauselse og forundring. Til slutt reiste han seg opp, bøyde seg litt, og forlot rommet. Det var sjokk og vantro i øynene.
  
  
  Sokolov utgitt Kineser, så slengte hans store neven ned på bordet inntil rommet var stille.
  
  
  Herrer, Sovjetunionen vil ikke signere denne absurde erklæring. Dette er en fornærmelse mot oss. Vår posisjon er og vil fortsette å være at Usa skylder oss $ 20 millioner kroner for tap av eiendom og liv. Når dette beløpet er betalt, vil vi være glad for å sitte ned og diskutere andre ubehagelige aspektene av denne situasjonen. Er Usa forberedt på å kompensere for skade forårsaket av dens bomber?
  
  
  Jeg følte Slocum stramme opp i stolen ved siden av meg; da sto han opp og så på Sokolov.
  
  
  "I går, en bombe eksploderte i det AMERIKANSKE konsulatet. Dette vil også kunne ha kostet noen deres liv, og vi krever en offisiell unnskyldning fra Sovjetunionen."
  
  
  Sokolov kvalte på glass vann han drakk. Før han kunne komme seg, Slocum klappet meg på skulderen og vi forlot. Slocum ventet til vi var ute før han begynte å rope. Overraskende, hans sinne var rettet mot Oberst Wu.
  
  
  "Din idiot! Wu er en meddlesome galning. Hvordan kunne han ha trodd at noe så gale kan bli vellykket? Hvorfor ville han ikke forlate diplomati til diplomater? Situasjonen er nå mer alvorlig enn før. Så langt, minst, vi har bare vært roping på hverandre på telefonen. '
  
  
  Jeg så på det, og innså hvor problemet vokste i størrelse. Diplomater nå personlig kjeftet på hverandre. Altfor ofte i historien, dette har betydd starten av en krig.
  
  
  Jeg prøvde å roe ham ned, men han ville ikke lytte. Han brummet noe på meg og gjekk bort. Når jeg var alene på gaten, jeg rullet gull-tipped sigarett mellom fingrene igjen og igjen. Jeg prøvde å tenke, forkaster de små fakta til min disposisjon. Jeg var ikke helt sikker på hvor du skal begynne, og jeg hadde en nagende mistanke om at tiden rant ut raskere enn noen trodde.
  
  
  I desperasjon, dro jeg tilbake til hotellet. Jeg parkerte bilen i ryggen og var i ferd med å gå til lobbyen og når jeg så Prinsen på den andre siden av parkeringsplassen spiller. Den Hinduistiske jeg hadde leid inn for å se etter dyret lå og sov i den varme solen, men de fire guttene var erting og å leke med hunden som om det var deres favoritt. Min første reaksjon var å advare gutter. Da jeg innså at den sterke hund som logret med halen, og boltrer seg som en valp.
  
  
  Det var vanskelig å tro at det samme dyret hadde forsøkt å rive av en annen gutt på armen bare et par timer siden.
  
  
  En halv dannet trodde blinket gjennom hodet mitt, og jeg så tilbake på dyr. Han hadde også mye moro med barna til å legge merke til meg.
  
  
  Jeg følte meg litt dum som jeg trakk Wilhelmina ut av sitt hylster, og fjernet en 9 mm runde fra kammeret. Jeg stirret på bakken før jeg så en sprekk i betong bredt nok til å holde en kule. Jeg dro på messing deksel til det var gratis bullet.
  
  
  Den krutt treffer betongen, og jeg så i Prince ' s retning.
  
  
  Den store hunden sluttet å spille, snuste gang og gliste, så fløy opp til meg og tok store sprang over parkeringsplassen, og etterlot seg barna forbløffet. Han angrep meg i siste hopp.
  
  
  Jeg kunne ha sverget munnen var tre inches bredt. Tennene gleamed i solen, og jeg dukket for en dør. Jeg var rett foran ham. Jeg hørte hans tunge kroppen smelle inn døren bak meg. Hans knurring var dype og truende. Jeg var glad for at to inches av tre som skilte oss.
  
  
  Men jeg har lært noe. Prinsen angrepet meg akkurat som han angrepet gutten i gaten i front av Raj s house. Alt jeg kunne gjøre var å komme sammen med hunden, men jeg var sikker på at gutten og jeg ikke hadde noe til felles... noe som gjorde et godt trente dyr var lukten av sprengstoff.
  
  
  Dette virket meningsløst i starten, men det var konsistent med noen andre fakta som jeg hadde, og et mønster begynte å danne. Jeg husket gutten som hadde kjørt inn i meg sekunder før eksplosjonen ødela bygningen på min første dag i byen. Og jeg husket tau til at noen var bærer en bombe på, som Raj viste meg på kontoret hans.
  
  
  Han hadde en mistanke om at noen var bærer denne saken som et leketøy. Kanskje et barn.
  
  
  Det var en smal sti, men jeg hadde til å følge den. Så snart Prinsen ble distrahert, dro jeg til min bil, og kjørte tilbake til politistasjonen, der jeg besøkte Raj. Jeg satt i Mercedes til en time, i håp om å se gutten som hadde blitt så brutalt angrepet av Prinsen tidligere på dagen. Det irritert meg til å kaste bort så mye tid, men jeg visste ikke noen annen måte å finne føre jeg så sårt trengte. Det var så mange barn på gaten, det virket som om hundrevis.
  
  
  Jeg nesten ga opp da jeg så gutten. Han så ut som de fleste andre, skitne og iført shorts for stor for ham — og jeg ville ikke ha anerkjent ham hvis jeg ikke hadde sett den skitne bandasje rundt såret sitt.
  
  
  Jeg visste at disse barna. Han var en av de foreldreløse chauls du se i hver by i den Langt Øst, sine benete hender stadig nå ut til å tigge. Den patetiske, sulten se i øynene deres er deres telekort, men de hente din gave med den ene hånden og stjele lommeboken din med andre. Holde seg i live er deres eneste moralsk.
  
  
  Når jeg kalte på ham, begynte han. Deretter drev han og umiddelbart forsvant i mengden. Jeg har gjort ham til å tro at han hadde kjørt vekk fra meg før jeg begynte å jage ham. Han ble raskt for en så tynn og sykelig utseende barn, og led meg fra hovedgaten til en blokk av stein og leire shacks omgitt av en søppel-strødd kanalen. Jeg ville ikke miste ham før han forsvant inn i en messing butikk, et par kvartaler fra politiet hvor jeg først så ham.
  
  
  Han var bare borte et øyeblikk. Da han kom tilbake, han lo og grep et par rupee notater i hans hånd. Han begynte å kjøre, og jeg la ham gå, i håp om at jeg ville finne en bedre sti av da.
  
  
  Når han var ute av syne, jeg krysset gaten og gikk til butikken. Stone huset var gammel, trolig bygget i de dager da den engelske drakk te om ettermiddagen og så de utstøtte dø i gaten utenfor deres jernporter. Det var kjølig og mørkt inne. Jeg lukket døren og kommet under min jakke hvor min Luger uthvilt.
  
  
  Noe beveget seg til venstre for meg, men jeg holdt min pistolen i hylsteret. Jeg var nervøs, selv om det ikke var noe håndfast å gjøre meg mistenksom. Butikken kan ha hatt noe å gjøre med det.
  
  
  "En sahib? En manns stemme sa i mørket foran meg. Som mine øyne justert til dempet lys, så jeg en kjøpmann. Han var eldre enn sin stemme foreslått. Hodet hans var barbert, og han var kledd i skinnende hvite klær. En omvendt V ble malt i hvit maling på begge kinn. En lang, tynn nål trengte fra hans skulder.
  
  
  — Jeg ser for tunge messing lysestaker, " jeg fortalte ham i Hindu.
  
  
  Han ristet på hodet. Han ønsket ikke å se på meg. Hendene hans famlet med sine kjortler, så begynte å riste. "Gå bort," sa han i Hindu. "Vi har ikke noen lysestaker, så jeg ber deg om å forlate."
  
  
  Nå kunne jeg se bedre ut i skumringen. Jeg så en beaded gardin på siden av meg. Jeg gikk der. Wilhelmina gled inn i hånden min. Jeg kikket raskt gjennom gardinen. Det vedlagte bare ett rom, som ble brukt som en levende plass. Det var ingen der. Jeg gikk til den andre siden av rommet, hvor jeg kunne se en massiv dør satt i stein veggen. Mannen stod opp, forskrekket. Plutselig, han snakket perfekt engelsk. "Nei, sahib, jeg er bare en kjøpmann!"
  
  
  Som jeg dyttet ham unna, hørte jeg den altfor velkjente pop av et skudd. Shrapnel fløy fra dør-panelet og en kule whizzed mellom meg og den gamle mannen. Fem centimeter i hver retning, og en av oss ville være død.
  
  
  Jeg skjøt to ganger på døren, så igjen. Jeg hørte en høy-pitched gråte av smerte og sluttet å skyte. Når jeg sparket ned døren, var jeg klar til å skyte igjen, men skytteren var ikke lenger en trussel. Jeg kikket ned i vantro. Lily Mir ble liggende på gulvet i et lite bakrom.
  
  
  Øynene hennes blunket. Hun pakket armene rundt beinet hennes, prøver å stoppe blod fra kule hull i låret hennes.
  
  
  
  Kapittel 5
  
  
  
  
  Lily så på meg, og kjemper med smerte. Kulen gikk gjennom låret og ut den andre siden. Heldigvis, det gjorde ikke treffer beinet, men hun vil ikke være i stand til å gå i minst en måned. Hennes våpenet var på gulvet. Jeg dyttet han unna og så på mens hun biter henne i leppen for å holde fra å gråte. Hun knyttet nevene hennes i sinne. "Mr. Matson," ropte hun. — Jeg trodde du var Zakir." Jeg trodde..." Hun lukket øynene og jamret:
  
  
  "Jeg ønsket å skyte ham... og ikke deg."
  
  
  Smerten overveldet henne, og hun bøyde seg over henne såret.
  
  
  En eldre Indisk kvinne kom ut av bakrommet og så på henne merkelig. Hun forsvant et øyeblikk og kom tilbake med en klar væske, som hun helte over Lily er såret. Jeg hjalp henne og anvendt press for å stoppe blødningen. Før du snakker, den gamle kvinnen bundet såret med en stripe av lin.
  
  
  Spurte hun. "Er du hennes elsker?"
  
  
  Når jeg ristet på hodet, den gamle kvinnen så overrasket.
  
  
  Jeg hørte butikken døren lukke seg og visste at den gamle mannen hadde forlatt. Ingen tvil om få hjelp.
  
  
  Jeg kunne ikke vente. Han kunne ha kommet tilbake med politiet, og jeg ikke har tid til å forklare skyting.
  
  
  Jeg plukket opp jenta og bar henne utenfor, kalles en rickshaw, og ga mannen en håndfull av rupees. Han løp inn til min Mercedes. Da jeg kjørte tilbake til hotellet, gjennomført Lily ut bakdøren, og laget min vei til rommet mitt.
  
  
  Jeg låste døren før du setter henne på sengen og revurdering av skuddsåret.
  
  
  Hun trengte legehjelp. Slocum var den eneste personen jeg kan henvende seg til for hjelp. Han blir nødt til å ta vare på det i hemmelighet siden jeg ikke kan påvirke.
  
  
  Etter ringer han og forklarer situasjonen, gikk jeg tilbake til sengen og forsiktig klappet Lily kinnet. "Våkn opp, Lilje," sa jeg, klappe hennes kinn. "Drømmen er over."
  
  
  "Jeg beklager, Mr. Matson," sa hun da hun våknet opp.
  
  
  'Ikke noe dårlig. Jeg skulle bare ønske jeg vil såre deg."
  
  
  "Jeg trodde du var Zakir," sa hun. "Jeg dro dit for å finne ham."
  
  
  Hun lukket øynene igjen, og jeg visste at hun ikke hadde lyst til å fortelle meg hele historien. Jeg kan gjette hva var det som plager henne.
  
  
  — Din far jobbet for dette Zakir fyr, ikke sant?"
  
  
  Hun nikket svakt.
  
  
  "Din far forrådt oss, ikke sant?"
  
  
  "Jeg tror det," sa hun. — Han fortalte Zakir du kommer. Han sa ditt virkelige navn var ikke Matson. Han sa at du skulle prøve å stoppe eksplosjoner. Jeg vet ikke noe annet om det.
  
  
  — Og du klandre Zakir for din fars død?"
  
  
  "Ja. Det er slik det fungerer. Jeg kjenner ham.'
  
  
  "Hva med gutten?" Jeg har bedt om. — Hva har dette å gjøre med Zakir?
  
  
  "En gutt? Jeg vet ikke noe om den gutten. Men kobber butikk tilhører Zakir. Han går det fra tid til annen.
  
  
  — Hva vet du om Zakir?"
  
  
  "Bare navnet hans... Zakir Shastri. Han selger barn. Jeg vet ikke noe annet.
  
  
  Jeg rynket pannen, enda mer forvirret. Han selger barn?" Lily ' s øyne glasert over og jeg trodde hun skulle til å passere ut igjen, men hun tok et dypt pust og snakket lavt. "Foreldreløse gatebarn. Han mater dem og deretter selger dem til de rike som tjenere eller til bordeller. Noen ganger er han selv sender noen til templene." Hun sovnet igjen, halv våken og halvparten absorbert i hennes smerte. Men jeg fortsatte å arbeide for mer informasjon. Jeg trengte å vite hvor du skal finne Zakir. Hun så på meg igjen, hennes øyne smalnet.
  
  
  Hun sa noe på Hindi som jeg ikke forstår, så hørte jeg henne mumle adresse og hun sa: "Fabrikken". Min far møtte ham der en gang.
  
  
  Hun lukket øynene. "Jeg burde ha forsøkt å drepe Shastri før jeg gikk til Madras. Beklager...
  
  
  Hodet hennes knakk ryggen, og jeg visste hun ikke ville svare for de neste par timene.
  
  
  Jeg sammenlignet den adressen hun ga meg med adresser som jeg skrev ned da jeg ringte den lokale kjemiske anlegg. Hukommelsen min var riktig. Adressen hun ga meg matchet av Vest-Bengal, Kjemisk Industri, en av de største pottaske nitrat selskaper. Det var noe som endelig begynner å rydde opp.
  
  
  Jeg tenkte på å venter på ambulanse, men har ombestemt meg. Jeg hadde til å tro Slocum ville ta henne med til sykehuset.
  
  
  Den kjemiske anlegg ble plassert i den nordlige delen av byen i et slumområde hvor grisene ble gravlagt i den gjørmete street mellom kokosnøttskall og andre søppel. Det var ingen direkte rute til stedet jeg var på jakt etter. Jeg fant en god oversikt over fabrikken inngang over gaten og et halvt kvartal fra gaten. Jeg klatret opp på en haug av ruinene som pleide å være et hus.
  
  
  Jeg ønsket å forbli usynlig, men det var umulig på grunn av min Vestlige klær. Selv kråkene som hadde flagret ut fra vraket svevde over hodet mitt, og syntes å være å se på meg nervøst. De to barna så på meg før jeg krøp gjennom hullet i det gamle huset der jeg kunne se inngangen uten å bli sett altfor tydelig.
  
  
  Jeg var ikke helt sikker på hva jeg skal forvente, men jeg skrev ned en kort beskrivelse av de tre mennene inn fabrikk som jeg så. Nesten ved et uhell, så jeg en liten, mørk hud gutten krøp forsiktig ut av smug mot fabrikkens bakgård. Hele gjengen var omgitt av en sperret gjerde med piggtråd på toppen, men gutten neppe nølt.
  
  
  Han så seg rundt, så løftet noen busker ved foten av gjerdet og raskt gled gjennom et lite hull i den myke bakken. Han raskt krøp under flere biler på fabrikken nettstedet, gjort sin vei nær bygningen og begynte å grave gjennom haug av søppel.
  
  
  Etter et par sekunder, løp han tilbake til den lille gropen under porten. Så han løp forbi meg, så jeg at solen glimt i øynene hans. Jeg tenkte på å stoppe ham, men bestemte seg for ikke å gjøre det.
  
  
  Jeg var sikker på at jar han var bærer ble fylt med kaliumnitrat. Som forklart mye... hvorfor, for eksempel, at politiet kunne ikke fastslå opprinnelsen av eksplosiver som brukes av terrorister. Salg av eksplosiver er regulert så tett at det ville være vanskelig for dem å kjøpe det de trenger, men en person som jobbet på fabrikken lett kunne stjele en liten mengde eksplosiver og skjule dem i søppelbøtter bak fabrikken. Og som vil se etter noe på et barn som er rotet i søpla? Ingen... ikke i Calcutta, hvor det er et vanlig yrke.
  
  
  Det var en smart plan. Selv om jeg hadde tatt en av de barn, ville jeg ha lært svært lite. De er sannsynligvis bare visste at deres kontakter som menn som deler ut mat eller et par kroner. Mitt neste skritt var å se inne i fabrikken, men dette var ikke tid i løpet av dagen.
  
  
  Så jeg gikk til bilen min og kjørte tilbake til byen. Jeg gikk rett til konsulatet.
  
  
  Jeg slengte på bremsene når jeg så publikum i foran bygningen. Politi og brannbiler var parkert der, og de brenner kroppen til en annen Mercedes ble dynket med vann.
  
  
  Slocum, tenkte jeg da jeg parkerte bilen min og kjørte mot spent på scenen.
  
  
  Den ulmende restene av en bil satt på fire burning tires i gaten. Interiøret ble brent ut, panseret ble revet av, setene falt ut som en rykende haug. Judging by the way back dører ble dratt ut av sine hengsler, det så ut som noen hadde plantet en bombe i baksetet.
  
  
  Jeg spurtet frem, forventer å se Slocum døde kroppen i gaten, men det var ikke hans.
  
  
  Det var en gutt med armene krysset, munnen og øynene vidåpne i overraskelse. Han var død, liggende i sitt eget blod. Han har trolig levert bomben og ikke komme ut i tid, tenkte jeg.
  
  
  "Matson," hørte jeg noen si på fortauet. Jeg så meg rundt og så Slocum står foran konsulatet gate.
  
  
  Ansiktet hans var blek med frykt.
  
  
  "Det kunne ha vært meg," sa han, og nikket mot den døde gutten.
  
  
  Jeg gikk med ham til hans kontor, hvor han sank ned på en stol og dekket ansiktet med hendene. Kroppen hans skalv.
  
  
  "Trekk deg sammen," sa jeg. "Ting vil bli enda verre før bedre tider kommer."
  
  
  "Vi må ha beskyttelse," sa han. "Soldater. Marines, kanskje. Jeg ønsker ikke å dø. Jeg har en kone og barn.
  
  
  Jeg prøvde å roe ham ned, men han ville ikke lytte.
  
  
  "Du forstår ikke," sa han. — Det er nesten den femtende, den femtende August.
  
  
  Nei, jeg fikk ikke det. "Hva gjør den femtende bety?"
  
  
  'Independence Day. 15. August 1947, den Britiske offisielt trakk seg tilbake.
  
  
  "Så hva med det?'
  
  
  — Husker dere ikke?" Så var det kaos, opptøyer, som Indianere og Muslimer samlet seg og til venstre på tvers av den nye grensen til Pakistan. Det var helvete. Det ble rapportert at mer enn en million mennesker ble drept. Nå kan det skje igjen.
  
  
  Jeg kikket over bordet på kalenderen på veggen. Det var August, 11.
  
  
  Nå flere brikker falt på plass. Den gang syntes rett. Den som sto bak bombene planla alt nøye. De ble sakte kjører byen i kaos. De er der to av verdens krefter - Russland og Usa-mot hverandre. Det er sagt at på den femtende lidenskaper av Indianerne nå sitt klimaks.
  
  
  Jeg så på kalenderen igjen. Ikke engang fire dager. Det var litt mindre.
  
  
  Jeg følte svette bryte ut på pannen min og så linjene av frykt rundt Slocum munn. Han hadde rett. Det var all grunn til å få panikk.
  
  
  
  Kapittel 6
  
  
  
  
  To timer senere var jeg tilbake på hotellrommet mitt. Jeg prøvde å ringe Joeny fordi jeg ønsket å se henne før jeg fikk altfor båret bort, men igjen, jeg fikk ikke svar. Så jeg måtte bare å gå på jobb.
  
  
  Jeg endret til en lang-sleeved svart skjorte, sorte bukser, og solide fjellsko. Jeg pakket den luger under skjorten min og satt på en spesiell belte.
  
  
  Jeg sikret ekstra magasiner for Wilhelmina og håndgranat fra Slocum er ammunisjon safe og gikk utenfor. Jeg ønsker ikke å trekke oppmerksomhet til Mercedes i kveld, så jeg forlot det i front av hotellet og tok en rickshaw.
  
  
  Det var allerede ganske mørkt. Det var ikke hovedgaten, men fortauene var illustrert med sovende mennesker. Jeg så hele familier i grupper i varm, tett atmosfære av Calcutta. Jeg gikk ut i midten av gaten og gikk raskt mot kjemiske anlegg. Det var bare to kvartaler unna.
  
  
  Jeg utforsket den neste gaten før du slår til corner. Det var ingen gatelykter, og jeg kunne se bare blek nyanse av månen.
  
  
  Det var ingen lys på i fabrikken, heller, og jeg kunne ikke se vaktene. Jeg laget min måte på tvers av blokker og kom til porten på baksiden av bygningen. Jeg enkelt klippe ledningen og gikk ut på uopplyste gulvet. Jeg forventet sikkerhetstiltak for å bli satt på plass rundt fabrikken, men jeg fikk ikke se noe av dette.
  
  
  Inngangen til bygningen ikke synes vanskelig. Det har ikke takvinduer eller store luftventiler, men bak døren hadde en vanlig lås.
  
  
  Jeg gled lydløst gjennom skyggene til døren. Det var en gammel lås med et våren, var det ingen problemer. Ti sekunder senere, jeg unbolted døren med tips av min kniv og låst den opp. Jeg åpnet den forsiktig, lytte for en alarm, en tyster, eller et klikk, men jeg hørte ikke noe. Jeg lukket døren og skiftet lås. Rommet var stummende mørkt. Jeg ventet en stund før du fortsetter.
  
  
  På den andre siden av rommet, og jeg hørte døren åpne og lukk deretter et øyeblikk senere. Sakte, en figur bort til meg. Det synes ikke å være noen trussel som mannen sakte gikk på.
  
  
  Jeg ventet på ham, og da han kom i riktig posisjon, min høyre hånd for å treffe ham hardt på halsen. Jeg mente ikke å drepe ham, jeg bare deaktivert ham i et par minutter, men jeg savnet rett sted. Kick skled sidelengs og landet en gammeldags venstre hook som fanget ham i kjeven. Hans hode fløy tilbake. Hans brune øyne glasert over da han skled inn til bakken.
  
  
  Jeg raskt søkte det, men kunne ikke finne noen form for identifikasjon. Jeg bandt hans ankler og hender sammen med sterk nylon ledningen jeg hadde med meg. Så jeg tok ham til døren og startet min tur til fabrikken. Jeg fikk ikke se noen flere vakter. Min mørke lantern snart viste meg hele historien. Det var et lite selskap. Det ser ut som de bare produsert kaliumnitrat. En liten transportbånd for produksjon av myk brun kitt ble installert langs en av veggene.
  
  
  Den eneste synlige eksplosive var en semi-ferdige produktet i en stor gryten med en kapasitet på ca førti liter. Alt annet ble lagret bak wire gjerder med låser, men jeg umiddelbart forstått hvordan tyverier ble begått. I fronten av en låst boks ble en lang stokk med en metall-cup på slutten. Noen var tålmodig seg opp en liten mengde fra åpne fat i lukket boks, tar så lite fra hvert fat for at det gikk ubemerket hen.
  
  
  Bare noen som hadde nok tid i fabrikken, slik som nattevakt, kunne begå slike tyverier.
  
  
  Jeg vurdert mine valg for et øyeblikk, før du tar en beslutning. Fabrikken var ment å forsvinne. Hvis dette var den eneste kilden av eksplosiver for terrorister, ville jeg har fullført min oppgave i mindre enn et minutt. Hvis ikke, kunne jeg minst drastisk redusere sine evner.
  
  
  Så jeg så for en veken rullen og kutte i en én-meter stykke. Jeg skjære gjennom ledningen, sett den ene enden av veken i den nærmeste fat, og tente den.
  
  
  Jeg trodde jeg hadde tre minutter, men når jeg setter det lettere å veken, det blusset opp og begynte å brenne dobbelt så fort som jeg forventet. Jeg hoppet unna og løp til nattevakt for å få ham ut før bygningen gikk opp i luften. Plutselig, hans ben kom opp og smalt inn i magen min. Jeg brummet og støttet unna. Jeg kunne se at veken var allerede halvparten av brent ut i mørket. Til tross for smerten i mitt nedre delen av kroppen, jeg rettet meg opp, kom borti den lille mannen på gulvet, og prøvde å kaste ham over skulderen min. Han var rik og vred seg som om han kjempet for sitt liv. Han visste ikke hva han trodde jeg ønsket å gjøre. Jeg henvendte seg til ham på engelsk og deretter på Hindi.
  
  
  Jeg har selv pekt på hender og laget en lyd som en eksplosjon, men jeg klarte ikke å overbevise ham. Han fortsatte å slite som best han kunne, med hans hender og føtter bundet, før jeg ga ham et slag på halsen som kunne ha vært dødelig.
  
  
  Når jeg slung det over skulderen min, det var ikke en fot av veken til venstre. Han kom til og slengte nevene i halsen min. I døren, han strakte ut armene og beina og blokkert mine forsøk på å forlate.
  
  
  Han knurret og sverget med overbevisning. Jeg kunne fortsatt høre susing av veken bak oss. Jeg oppfordret ham, nesten tigge ham om å gi opp kampen.
  
  
  Så jeg slengte hodet hardt mot dørkarmen i en desperat utbrudd av energi, å roe ham ned lenge nok til å hoppe ut.
  
  
  Et sekund senere, en tønne av salpeter fløy i luften. En lys flash-lys lyser opp den kvelden himmel, så det var duren av en tusen tordner som eksplosjonen rev liten bygning fra hverandre, sende planker, fat, og biter av metall som flyr inn i det Indiske himmelen.
  
  
  Lufttrykket slo oss av våre føtter, kaster oss tilbake et halvt dusin skritt. Den Indiske tok den verste slag og falt på toppen av meg, som fungerer som et skjold som rusk falt på oss.
  
  
  Da jeg rullet ut fra under ham, var han fortsatt mumler sverget ved meg, så jeg dro ham gjennom porten og ut i smug før den nærliggende folk veltet ut av sine falleferdig hus.
  
  
  Det var ingen brann, og jeg regnet med at jeg hadde et par minutter før politiet kom for å søke i området. Jeg snudde nattevakt over og lente seg over ham, slik at han kunne høre meg hviske til ham over støy fra folk i gaten.
  
  
  "Et rop, venn, og du skriver inn en endeløs syklus av reinkarnasjon. Forstått?'
  
  
  Han nikket, og jeg bar ham ned smug og inn i et lite gårdsrom, hvor en gammel lastebil ble parkert. Jeg satte det foran lastebil hjul.
  
  
  "All right, fortell meg nå, eller vil du være med å bade i det Hooghly Elven helt til morgenen."
  
  
  Han bort på meg.
  
  
  "Hvem gjør han betale for å stjele fra sjefer?"
  
  
  Stillheten.
  
  
  "Hvem er det som betaler deg for å gjemme eksplosiver under søppel?"
  
  
  Stillheten.
  
  
  Jeg stakk hånden i lommen og tok ut en boks som jeg ikke bruker ofte. Det er en sprøyte med tre kapsler av kjemikalier i det. Jeg viste nattevakt hva jeg gjorde.
  
  
  Jeg åpnet forsiktig på sprøyten sylinder og tok det ut, så presset nålen gjennom gummipakning i kapselen og trakk i væsken.
  
  
  — Har du sett noe som dette før?" Jeg spurte mannen lener seg mot lastebilen. Ansiktet hans var spent, hans øyne bredt med frykt.
  
  
  "Dette er et nytt stoff som heter novocaine. I utgangspunktet, det er en sannhet serum som fungerer bra. Men dette nødvendigvis betyr døden av offeret. Jeg har ikke noe valg; jeg trenger å vite hvem som betaler deg for å bidra til å gjøre disse bombene.
  
  
  Han skalv nå. Jeg testet nålen med fingeren min, deretter presset det mot armen. Han stivnet og falt til sin side. "En gang til, venn. Hvem er det som betaler deg for å forlate eksplosiver til dine barn?
  
  
  "Det er... jeg vet ikke. Han var svett nå, og hans øyne fulgte min hver bevegelse av nålen.
  
  
  "Du vil ikke føle det på første. Deretter anestesi begynner. Det blir mer og mer intense, og etter en stund vil du ikke føle noe smerte i det hele tatt. Slutten kommer snart etter.
  
  
  Jeg prøvde nålen igjen. "Ikke bekymre deg. Jeg vet hva lojalitet er. Du vil være død i en halv time, og deretter sjefen din vil være gratis... for en stund. Men jeg vil vite alt om ham da.
  
  
  Han ristet på hodet. Jeg satt nålen inn i muskelen på armen og raskt injisert væske. Nålen var allerede ut og kastes før den Indiske skjønte det. Han så ned på hånden hans, følte den kalde væsken. Etter en liten stund, bedøve trådte i kraft, og snudde han rundt. "Zakir Shastri... han gir oss."
  
  
  — Noen andre navn?" Hvem gjør Zakir Shastri arbeid for?
  
  
  Mannen ristet på hodet.
  
  
  "Var du den eneste kilden, eller er det andre som leverer Zakir?"
  
  
  — Jeg vet bare ett. Sør-Calcutta Pottaske Anlegg på Kashmir Street.
  
  
  — Er du sikker på at det er alt?"
  
  
  Han nikket.
  
  
  "Kjenn din hånd." Jeg kutte tau rundt håndleddene, slik at han kunne føle hvor jeg hadde injisert ham. — Føler du noe der?" Som en del av dere allerede er død.
  
  
  Hans øyne blinket i panikk.
  
  
  — Vet du om noen andre navn?" Hva andre kjemiske fabrikker produserer bomber?
  
  
  Han ristet på hodet, ser på nummen plass på armen. Jeg tok Hugo og kutte tau rundt hans ankler.
  
  
  — Det er bare én måte å nøytralisere jeg væske injiseres du med. Du er nødt til å løpe fem kilometer. Hvis du gå ut og løpe tre kilometer, giften i venene vil brenne og novocaine vil bli gjort ufarlig."
  
  
  Han sto opp, bøyes hans ben muskler, og følte hans hånd igjen i overraskelse.
  
  
  "Skynd deg, la oss se om du kan utvise gift fra kroppen din, du har en sjanse til å holde seg i live i morgen."
  
  
  Den lille Indiske tok det første skritt i smug og deretter begynte å kjøre vanvittig. Han ropte noe til publikum i front av den ødelagte bygningen, og jeg trengte ikke vente å se om han snakker om meg. Jeg dukket ned en annen gate og dro tilbake til hotellet.
  
  
  Jeg hadde tenkt å ta et varmt bad og ha et godt måltid før du ser rundt andre kjemiske anlegg som nattevakt nevnt.
  
  
  Men når jeg skrev inn mitt rom, og det var ikke tom.
  
  
  Så snart jeg gikk inn, Choeni Mehta pekte en liten pistol på brystet mitt.
  
  
  "Sett deg ned og roe ned," sa hun.
  
  
  
  Kapittel 7
  
  
  
  
  Choeny holdt pistolen i begge hender, som en profesjonell skarpskyttere.
  
  
  — Hva slags spøk er dette?" Jeg spurte, men det var ingen humor i sin kalde blikk.
  
  
  "Jeg tuller ikke," sa hun. "Jeg stolte på deg."
  
  
  Et smil krysset mine lepper. Jeg har allerede brukt denne til sinte kvinner. Det vanligvis jobbet.
  
  
  — Du er ikke Howard Matson. Du er en agent for den AMERIKANSKE regjeringen.
  
  
  Jeg trakk på skuldrene mine skuldre. 'Hva så? Du gjettet at når vi møttes.
  
  
  — Du er Nicholas Huntington Carter, Nick Carter, Master Assassin ' AH. Du visste ikke engang skjule deg selv. Du gjorde narr av meg.
  
  
  "Hvordan?"
  
  
  "Han skulle ha fortalt meg," hun knakk, " Raj."
  
  
  "Jeg anta. 'Sjefen din?'
  
  
  Hun svarte ikke, men det måtte være den riktige tingen å gjøre. Jeg visste at hun var den Indiske Secret Service. Og jeg kan fortelle at hun var en nybegynner.
  
  
  "Vi er på samme side, så hvorfor er du peker en pistol mot meg?"
  
  
  "Eksplosjoner," sa hun. "Raj mener du er i på det, og kanskje du kjører det. Vi har en masse spørsmål for deg.
  
  
  Da hun sluttet, kunne jeg høre stemmen hennes skjelvende. Hun var ennå ikke en profesjonell, eller en erfaren agent som kan drepe uten anger.
  
  
  "Du trodde du kunne stoppe eksplosjoner ved å skyte meg?" - Jeg presenterte det som en spøk, en fantastisk barnslig idé.
  
  
  "Jeg kan drepe deg hvis jeg har å," sa hun. "Hvis du ikke gi meg de svarene jeg vil ha."
  
  
  Jeg ristet på hodet. — Du har aldri skutt noen, har du?" Du har aldri trakk og sett noen dø. Tror du at du kan begynne med meg? Jeg holdt blikket på ansiktet hennes, og prøvde å lese hennes uttrykk. Mitt liv var avhengig av det. Er hun virkelig kommer til å drepe meg? Jeg tvilte på det, men jeg kunne ikke råd til å gjøre feil. Jeg var ikke kommer til å risikere livet her.
  
  
  Jeg har hatt en pistol pekte på meg mange ganger, og jeg har alltid vært i stand til å måle øyeblikk når motstanderen min oppmerksomhet er viderekoblet til et brøkdels sekund. En uventet lyd, et glimt av lys; enhver distraksjon er verdt det hvis du er sikker på at mannen med pistolen er klar til å drepe deg uansett. Men jeg valgte å vente med Choeni.
  
  
  "Jeg kom til Calcutta til å hjelpe deg," sa jeg. "Jeg har ordre om å stoppe terroristene før problemet sprer seg videre."
  
  
  — Hvorfor kom du her under et pseudonym?" — Hvorfor gjorde dere ikke kommer åpent, ærlig?"
  
  
  Jeg hadde egentlig ikke har et svar. "Dette er hvordan vi gjør det," sa jeg til henne. "Privacy policy".
  
  
  "Jeg kan ikke stole på deg," sa hun. "Jeg skal drepe deg nå, når jeg har sjansen."
  
  
  Jeg ble forvirret av hennes tone. Hun virket nesten overbevist. Kanskje jeg undervurdert henne.
  
  
  Jeg fant meg selv holder pusten og venter på de varme kule til å pierce lungene mine. Jeg var ikke puste for nesten et minutt når telefonen på bordet ved siden av meg ringte.
  
  
  Han ringte tre ganger før hun viftet med pistolen. "Plukke den opp," sa hun.
  
  
  Jeg halvt vendt bort fra henne og plukket opp telefonen med min venstre hånd. Denne bevegelsen tillatt meg å plassere Hugo i min høyre håndflate. Jeg var ikke lenger hjelpeløs.
  
  
  "Ja," sa jeg i telefonen.
  
  
  Stemmen i den andre enden hørtes overrasket, så hvis den som ringer ikke hadde ventet meg til å plukke opp telefonen.
  
  
  "Ah, Mr. Carter, det er du.
  
  
  Ved hjelp av min virkelige navn nesten ikke sjokkere meg, men navnet til den som ringer gjorde.
  
  
  "Du snakker til Oberst Wu," the businessman ' s stemme fortsatte fra Øst.
  
  
  "Du kalte meg Carter," sa jeg.
  
  
  Jeg så på tvers av rommet på Choeny og kjeften Oberst ' s navn. Hun forsto og hvisket en uttalelse mens jeg dekket mikrofon for et øyeblikk.
  
  
  "...Raj venn, " sa hun.
  
  
  Jeg forbannet under pusten min. Åpenbart, Raj var svært sjenerøs med informasjon om min identitet. Jeg lurte på hvorfor. "Er du alene, Mr. Carter?" Wu bedt om.
  
  
  Jeg tenkte på Choeny og pistol i hånden hennes. "Nei, — jeg sa til Oberst. "Miss Guttekor er med meg. Kjenner du henne?"
  
  
  Choeni senket våpenet og sette den i vesken hennes, akkurat som jeg hadde forventet. Hun ville ikke skyt meg nå at noen visste at vi var sammen.
  
  
  "Ah, selvfølgelig. En meget fornem dame. Hennes far ofte besøker meg.
  
  
  "Du har ikke besvart spørsmålet mitt, Oberst Wu," sa jeg kategorisk. — Hvorfor gjorde du ringer meg Carter?"
  
  
  Hans melodiøse stemmen hørtes munter. "Det er en ære å vite en velkjent agent," sa han. — Jeg er veldig lei for å møte deg denne ettermiddagen. Oberst Wu mislyktes. Forårsaket mye sinne blant diplomater fra store land. Jeg sier til meg selv at jeg skylder dem en unnskyldning. Da den ærverdige politimann forteller meg at det blant hans gjester er en kjent Amerikansk agent med samme oppgave... Frigjøre Calcutta fra terroristene. Jeg er bekymret for byen vår, Mr. Carter. Du må hjelpe til med å få en slutt på bombingen. Veldig viktig for min adopterte hjemland. Svært viktig for virksomheten.
  
  
  "Takk, Oberst. Jeg er sikker på at de berørte landene setter pris på din bekymring, men dette er en jobb for fagfolk. Tiden renner ut.'
  
  
  "Det er riktig, Mr. Carter. Men kanskje en enkel forretningsmann kan tjene store land. Jeg vet at India også. Jeg ofte hjelpe politiet. Jeg vil gjerne benytte denne muligheten til å hjelpe en svært berømt Amerikansk."
  
  
  Jeg nølte bare for et øyeblikk. Kanskje den gamle Kineser som var riktig — at han kanskje kunne hjelpe meg.
  
  
  "Vil du komme og besøke meg i mitt hus i morgen," sa han. "Du og Savner Guttekor. Vi vil snakke. Kanskje det vil hjelpe deg å spare byen vår.
  
  
  Jeg var enig, og han kalte en tid for lunsj. Da jeg hang opp og snudde seg for å Choeny. Hun var fortsatt sitter i den store stolen over fra ham. Hennes western skjørt ble trukket opp over hennes hofter, viser frem den perfekte formen på hennes ben. Hugo gikk kaldt i min hånd. Jeg tenkte på hvordan jeg nylig hadde vurdert å drepe henne. Hva en synd som ville bli. Men det var ikke nødvendig. Den Indiske regjeringen er ennå ikke så dypt involvert i internasjonal spionasje at det er behov for innleid leiemordere. Og selv om de gjorde det, de ville absolutt ikke har sendt en rik, sofistikert jente til å gjøre det.
  
  
  Men hun hadde spørsmål hun ønsket besvart, og at hun trodde pistol hadde makt til å overtale. Etter å ha mislyktes med et våpen, kanskje hun vil prøve en annen, et våpen som jeg ville finne mye mer fornøyelig.
  
  
  Jeg dyttet Hugo tilbake i scabbard, nådd ut, og plukket henne opp fra stolen. Hun så bort, mens jeg holdt henne til brystet mitt.
  
  
  "Baby" jeg hvisket.
  
  
  Mine lepper børstet øret hennes, så henne på kinnet. Hun var høy og kroppen hennes perfekt tilpasset meg, hennes myke kurver og kurver supplerer min styrke og fasthet. I en annen tid og sted, ville jeg ha fortalt henne at jeg elsket henne. Men det ville ikke være rettferdig. For oss er det bare kunne være fysisk lidenskap. Den eneste løfter vi kunne gi til hverandre ville være natt etter natt.
  
  
  Så jeg pakket fingrene mine rundt henne buet lår, hennes lange, slanke fingre gled nedover ryggen min. Sammen våre kropper flyttet i stille gjensidig offer, så vi gikk tilbake og gikk hånd i hånd til sengs.
  
  
  "Legg deg ned," sa hun. 'Vent for meg."
  
  
  Hun sto foran meg for å kle av seg. Når hennes myke, brun brystene ble utgitt, jeg instinktivt nådd for dem, men hun dyttet meg bort til hun var naken.
  
  
  Hun knelte på gulvet og hjalp meg med klærne mine.
  
  
  Hun ville ikke ha kommet til meg likevel. Hun bodde på knærne, kysset meg på munnen, så gled lavere og lavere før var kroppen min ber om å bli koblet til hennes.
  
  
  Hendene hennes beveget seg over kroppen min, føler, famlende, kjærtegnet. Til slutt, hun la seg ned på sengen. Hun gikk sakte fremover, ved å trykke på hennes faste bryst mot mitt bryst, så svaiende hennes lange, smidige beina før de dekket kroppen min fra topp til tå.
  
  
  Hun kysset meg forsiktig, og deretter enda mer lidenskapelig. "Kom igjen, la meg gjøre det på min måte."
  
  
  Bevegelsen av hennes hofter mot meg overbevist meg. Det var hyggelig å ha henne på toppen av meg når hendene hennes var opptatt, kan du kjøre meg til et brennende varme før jeg flyttet.
  
  
  Senere, lå vi i hverandres armer og stirret ut i det åpne vinduet på lysene fra byen nedenfor.
  
  
  "Nå fortelle meg sannheten," sa hun.
  
  
  'Du fortelle meg først. Jobber du for Raj?" Seriøst?'
  
  
  "Ja, jeg jobber for ham, fordi jeg tror jeg kan hjelpe landet mitt."
  
  
  "Hvordan?"
  
  
  "Saving the state of Bengal for India".
  
  
  "Området rundt Calcutta?"
  
  
  Hun nikket. "Ja. Det er folk som ønsker å skille Bengal fra resten av landet. De ønsker å opprette et nytt land eller delta i Bangladesh. Selv før Bengalis brøt vekk fra Pakistan, det var opprørere i Calcutta som ønsket å rive landet i filler. Kaos forårsaket av eksplosjoner kan gi dem den muligheten de trenger."
  
  
  "Og hva gjør Raj tror jeg kan delta i?"
  
  
  "Han vet ikke, men han kan ikke stole på Amerikanerne."
  
  
  "Og du?'
  
  
  — Jeg vet ikke det heller.
  
  
  Jeg kysset henne myke lepper.
  
  
  "Vi er begge på samme side, om Raj forstår det eller ikke. Bare stol på meg for en stund. En dag eller to, kanskje enda mindre.
  
  
  Hun rynket pannen septically. "Kanskje," sa hun. "Kanskje jeg kan gjøre det nå."
  
  
  'God. OK, kan du fortelle meg mer som kan være nyttig? Gjør Raj har noen informasjon om tilførsel av kalium nitrat? Noen hint om organisasjonen bak dette? Noen på midten av tomten som jeg kan ta?
  
  
  Jongi er kjekk ansiktet rynket pannen.
  
  
  "Jeg vet ikke. Jeg bare gjør hva han sier til meg å gjøre. Du kan spørre ham.
  
  
  'Nei.'
  
  
  Jeg prøvde å forklare det til henne. Jeg stolte ikke på noen, ikke engang Raj. For å være ærlig, hadde jeg ikke stoler på henne heller, men jeg kunne ikke si det. Før jeg åpent innrømmet at jeg var en Amerikansk agent som jobber i sitt eget land, Raj var hemmet av protokollen. Han kunne ikke ha arrestert meg eller sende meg ut av landet uten bevis. Og det eneste bevis på at det fortsatt lå naken i armene mine.
  
  
  Spurte hun. "Hva skal jeg si til ham?"
  
  
  — Gjorde han spør du drepe meg?"
  
  
  "Nei, jeg ville bare spørre deg. Pistolen var min idé.
  
  
  -"Fortell ham hva jeg vet," sa jeg.
  
  
  Jeg raskt forklart dette til henne, men sørget for å gi henne bare den informasjonen jeg ønsket å dele. Jeg nevnte fabrikken og tyveri av salpeter, men jeg sa ikke at jeg hadde noe å gjøre med den eksplosjon av fabrikken. Raj var lov til å gjette for seg selv.
  
  
  "Det er en viss Zakir Shastri involvert," sa jeg. "Har Raj sende sine ansatte til å se etter ham. Politiet har metoder for å spore folk ned når de vet et navn."
  
  
  Jeg ønsket å fortelle ham om mine mistanker om barn plante bomber, men jeg har ombestemt meg. Jeg har allerede fortalt henne nok til å få henne tillit. Jeg trengte ikke noe mer.
  
  
  Spurte jeg. "Tror du meg nå?"
  
  
  "Ja," sa hun, men at det fortsatt var tvil i hennes øyne, og jeg prøvde å berolige henne med et kyss.
  
  
  Hun holdt tilbake for et øyeblikk, deretter løp sin hånd over kroppen min. Naken, vi kost sammen, og la vår lidenskap kontroll kroppene våre. Senere, hun støttet seg opp på den ene albuen og sa: "Kjære, jeg stoler på deg, men vær så snill å ikke gjøre narr av meg igjen. Ligger ikke til meg lenger.
  
  
  "Aldri igjen," sa jeg, og lurte på om hun trodde meg. Jeg føler ikke skyldig liggende er en del av jobben min. — Når dette er over, kanskje vi kan gå et sted sammen, min kjærlighet." Jeg har penger, mye. Jeg vet Europa. Du trenger ikke å arbeide i livet ditt. Hva sa hun overrasket meg. Hun hørtes oppriktig. Kanskje det var mer enn en sideshow for henne. Jeg sank ned på henne, klar til å elske igjen. Hun stønnet med glede, og for en stund, vi glemte at det var en verden utenfor rommet.
  
  
  
  Kapittel 8
  
  
  
  
  Neste morgen vi hadde frokost på sengen. Den lille Indiske kvinnen som serveres oss virket helt uvitende om at en naken kvinne lå med meg. Da hun var gått, Choeni rullet over, lente seg over meg og kysset brystet mitt. Jeg måtte presse henne ut fra under dyna.
  
  
  Mens Choeni var å få kledd, jeg heter Slocum kontor og ba om et telefonnummer der jeg kunne nå Lily Mir. Lily virket å være i godt humør når jeg snakket til henne. Hun sa at hun vil bli løslatt fra sykehuset snart, og vil gå til Madras som planlagt. Jeg foreslo at hun ta Prinsen med henne da hun forlot Calcutta. Hun entusiastisk som er avtalt, og sa at hun ville umiddelbart be en av de pårørende til å plukke opp hunden.
  
  
  Jeg var glad jeg hadde ringt henne. Så langt er det min oppgave har forårsaket Lily ingenting, men sorg. Kanskje hunden vil hjelpe henne med å komme gjennom vanskelighetene som venter henne. Jeg ønsket henne alt det beste og hengt opp.
  
  
  Da jeg snudde meg for å Choeny.
  
  
  Vi var ment å stoppe ved huset hennes før vi dro til Oberst Wu-tallet. Da jeg kom bak rattet, innså jeg at mitt sinn var fremdeles er for opptatt med Choeny — jeg selv glemte å se i baksetet. Når jeg snudde meg rundt, en hard finger pekte rett mellom øynene.
  
  
  "Bang, Bang, Nick Carter, du er død."
  
  
  Choeni snudde og trakk en pistol ut av vesken hennes. Jeg burde ha stoppet henne før hun begynte å skyte. Mannen i baksetet raskt famlet for sin pistol.
  
  
  "Ro deg ned, Sokolov," jeg ropte.
  
  
  Fett russiske nølte, en hånd under jakka.
  
  
  'Kven er dette? Choini bedt om. "Hva er det han vil?"
  
  
  Sokolov introduserte seg selv. "Kamerat Alexander Sokolov," sa han. "Konsul i Calcutta for Unionen av Sovjetiske Sosialistiske Republikker."
  
  
  "Vi var heldige," sa jeg. "Fortelle henne sannheten, Sokolov. Du er en KGB-spion, som de fleste russiske diplomater rundt om i verden."
  
  
  Den russiske løftet hendene i å overgi seg. "Dere Amerikanere... du er alltid så pragmatisk. Greit, jeg er en spion. Du kanskje kjenner. Er ikke det riktig, Carter?" Og du, Frøken Mehta?" Du hører også til våre ydmyke yrke. Er det riktig?'
  
  
  Choeni rynket pannen og nektet å svare. "Det gjør ikke noe," sa han. "Vi er ikke fiender i dag." Han løftet hendene igjen og bøyde hodet tankefullt. "I morgen... hvem kan si? I morgen kan vi drepe hverandre, men i dag... i dag må vi arbeide sammen.
  
  
  "Hvem sier det? Jeg spurte kaldt.
  
  
  "Jeg er Kamerat Carter. Vi har et problem.
  
  
  'Oss?'
  
  
  "Alle av oss. På deg. Jeg har. I går Glipp Guttekor er. Jeg har ordre om å drepe deg.
  
  
  Choeni flinched, og jeg så henne i hånden stram på små pistol hun var fremdeles holder nede. Jeg var ikke redd. Ikke ennå. Jeg visste hvordan Sokolov arbeidet. Hvis han skulle drepe meg, det ville ikke ha vært noen advarsel.
  
  
  "Jeg har ordre om å drepe alle agenter som kan være ansvarlig for terrorangrep på våre diplomatiske oppdrag i Calcutta," sa han. "I morgen kan du få den samme for... å drepe meg og alle de Kinesiske agenter i byen, så Indianere som Savner Mehta... noen som kan være ansvarlig for."
  
  
  Jeg sa: "Så hvorfor venter du? Du har aldri vært sjenert om å drepe folk før."
  
  
  — Fordi jeg tror ikke det kommer til å hjelpe." Jeg mistenker at eksplosjoner vil fortsette. Jeg mistenker at ingen av oss er å klandre. Jeg mistenker at noen... hva kaller du det ... noen ønsker å teste oss mot hverandre.
  
  
  Jeg så den russiske en stund, og nesten trodde på ham. Han kunne fortelle sannheten... denne gangen.
  
  
  "Noen spiller et spill,"jeg er avtalt," og vi er begge å bli ledd av."
  
  
  "Ja, ja," sa han, og nikket. 'Det er sant. Noen skaper problemer mellom oss.
  
  
  Spurte jeg. "Hvordan kan vi få ut av dette?
  
  
  Sokolov ristet på hodet dessverre. "Jeg vet ikke. Men jeg har en annen bekymring. Vi hører merkelige ting. Vi hører om trusler. Det er folk som sier at vår konsulatet vil bli blåst opp på den femtende... independence day.
  
  
  "Gatene vil være full av folk," Choeni lagt til. "Dette ville være den perfekte dag for voldshandlinger."
  
  
  "Det er snakk om straff — direkte gjengjeldelse — hvis konsulatet er skadet, "sa han.
  
  
  Jeg kunne kjenne svetten under halsbåndet. Jeg kunne ikke forestille meg hva som ville skje hvis trusselen kom i oppfyllelse.
  
  
  Spurte jeg. — Hvorfor forteller du meg alt dette?" "Siden når må du hjelpe Amerikanerne?"
  
  
  Den russiske sukket. "Fordi jeg ble beordret til å stoppe deg. Men alt jeg kan finne indikerer at du ikke er ansvarlig... ikke du, ikke andre Amerikanere. Folk som plantet bomber er ikke fra CIA og USA . Eksistens ...'
  
  
  Han sa ingenting, og jeg var ferdig med setningen for ham. "De er barn," sa jeg.
  
  
  Sokolov nikket i avtalen. — Ja, tydeligvis, disse er barn.
  
  
  "Jeg tror ikke det," Choeni sa. "Det er umulig.'
  
  
  Hun protesterte, men jeg kunne se at hun tenkte på noen fakta som politiet må ha fortalt henne. "En gutt ble drept utenfor det Amerikanske konsulatet i går," sa jeg.
  
  
  "Et uskyldig barn," Choeni sa. 'Forbipasserende.'
  
  
  "En terrorist," Sokolov foreslått. "Med barn... det er ikke for deg," sa han med et smil.
  
  
  "Og ikke for deg," sa jeg. "Selv Maoists har ikke sunket så dyp ennå."
  
  
  Han gled over i bilstol og åpnet døren. "Det er alt jeg har å fortelle deg," sa han.
  
  
  Når han kom ut, jeg satte nøkkelen i tenningen, startet motoren, og kjørte til Choeny ' s house. Mens hun forandret, jeg sto på balkongen og så den merkelige byen våkner opp til en ny morgen fra endeløse kamp for å overleve. Jeg var nysgjerrig på monster, som skremte vannet av denne hardt prøvede byen. Som valgte Calcutta som battlefield av to stormakter? Hva gjorde han håper å få ut av det? Jeg hadde ingen anelse. Tiden begynte å renne ut, og det var ingen resultater. Det har bare vært tre dager, og mitt tips har blitt discouragingly sparsom. Den som brukte barn som terrorister var smart. Stien var nesten umulig å følge.
  
  
  Alt jeg hadde var Zakir Shastri. Jeg kunne bare håpe at Oberst Wu er bred innflytelse i byen ville hjelpe meg med å finne personen bak navnet.
  
  
  Fra Choeni, kjørte vi sørover til Bay of Bengal, etter Oberst Wu ' s instruksjoner, gjennom en flatskjerm-deltaet, der den mektige elven Ganges og dens ulike sideelver hadde skapt et fruktbart neset over tusenvis av år. Wu Mansion oversett Hooghly Elven. Det var en viltvoksende kompleks som så ut som det, også, hadde vært under bygging for en lang periode av tid. Boet strukket for miles på en enkelt skrånende terreng og er inkludert buskas, løvtrær, og store beite for hester. Det store huset, bygget i ren hvit stein, og lyste som et tempel i solen.
  
  
  Når vi dro opp i den asfalterte parkeringsplassen foran den store huset, to uniformerte tjenere kjørte ut for å åpne bilen dører og eskorte norge gjennom store doble dører til lobbyen. For et øyeblikk, jeg følte det som om vi hadde gått inn i den siste og fant oss i palasset til en av de fem hundre princes som styrte små stater som består India og Pakistan.
  
  
  Hallen var utrolig luksuriøst — gulvet var laget av den fineste marmor og keramiske fliser, kolonner var laget av rent gulv, vegger ble hengt med praktfulle gamle tapeter, møbler datoer fra alle de gamle perioder i India.
  
  
  Det var mer et museum enn et hus, mer av et tempel enn en bolig. Våre guider er midlertidig stanset mens vi stirret i all sin prakt, og deretter stille ledet oss til døren som fører fra den store hallen til en annen hall. Det var dårlig opplyst og bygget av grov stein som kan ha blitt løftet fra gatene i den Kinesiske landsbyen.
  
  
  I midten av rommet var det en hytte, taket var fem meter over bakken. Det var laget av papp, gamle styrene, pakking kasser, tomme bokser, og i bunnen av en robåt.
  
  
  Oberst Wu ble satt i døråpningen på hytta, en skitten hvit dhoti pakket rundt hans lender. Han var på huk i en grunnleggende yoga positur. Når han så oss, flyttet han litt, men fikk ikke opp.
  
  
  "Ah, du har kommet. Tilgi dum minner. Jeg ble født i en hytte som dette, " sa han, stretching. "Det er godt for sjelen å huske og si at jeg vil alltid være forskjellige."
  
  
  Han steg til hans føtter og bøide ydmykt. "Jeg er beæret over å ha deg til å besøke min hjem, Savner Mehta," sa han. "Og du, Mr. Carter. Din tilstedeværelse forherliger min ydmyke posisjon.
  
  
  Choeni besvares raskt, men jeg måtte finne ord. Wu forvirret meg.
  
  
  Den fine lille mannen virket flau over å bli sett i bonde klær. Han beklaget og sa at han ville komme tilbake snart da han var "mer hensiktsmessig kledd for slike fremstående gjester."
  
  
  Han snakket fort på Kinesisk, og to unge jenter i Orientalsk klær kom ut av et annet rom. De nikket og snublet foran oss, sine smale ankel-lengde skjørt å begrense deres trinn til et par inches. De gikk foran oss gjennom en annen dør til en hyggelig Western-stil med myk musikk og TV, tepper på gulvet, moderne møbler, og det så ut som en ekte Pollock som henger på veggen. "Læreren sier: gjør hva du vil her; han vil være her i en liten," sa en av jentene. Da de begge forsvant gjennom døren.
  
  
  Over den store peisen henger et maleri av Chiang Kai-shek som en ung mann, da han styrte Kina. Et like stort maleri som hang på den motsatte veggen. Det var
  
  
  Sol-yat-sen.
  
  
  "Wu var ikke en ekte oberst," Choeny kommentert som jeg så rundt den ytre rom. "Dette er en æres tittelen som han fikk for sin personlige kamp mot Mao og Kommunistene. Han var bare en guttunge da han tjenestegjorde under Chiang Kai-shek.
  
  
  Jeg var i ferd med å spørre henne noe, men en Indisk gutt i en hvit jakke dukket opp og ledet oss til en teak bar med tiger skin trim. Som alt annet i huset, jeg var også imponert av brennevin forsyning. Det var god whisky, fine brandy, og en utmerket samling av vintage rum. Gutten som tilbys dem med mer kunnskap enn en bartender helle lager.
  
  
  Vi valgte en Jamaica rum og det var bare å ta en slurk når Oberst kom inn, kledd i knebukser og støvler.
  
  
  Han ble stående ved siden av meg og stirret på meg intenst.
  
  
  — Har du lyst til å ri på hester før middag?"
  
  
  Jeg ønsket å si at jeg ikke har tid til dette, men Choeny avtalt for raskt. Han sendte henne av med en av de maids å endre, så førte meg ned en kort korridor foret med statuer. Etter korridoren, vi skirted den sirkulære innendørs basseng med klart, blått vann og gikk gjennom en dør, og deretter krysset stone bridge som skilte innsiden av det store bassenget fra utsiden.
  
  
  Tre hester ble lading over den lille broen der var det en inngjerdet bane, men han ignorerte dem og viftet med hånden mot parken på terrassen nedenfor.
  
  
  Spurte han. "Ville du liker å skyte skeet?
  
  
  For å fordrive tiden til den vakre damen kommer igjen.
  
  
  En skygge av mistanke skjøt gjennom meg, og jeg undersøkte den lille manns hender. De var uventet sterk og stri. Til tross for den velstelte negler, hendene hans var grov, som en bonde er.
  
  
  "Skeet," sa jeg. "Jeg er ganske god på det."
  
  
  Han smilte. "Continental," han ba om unnskyldning, og jeg innså plutselig at hans måte å tale hadde forandret seg. Når han slappet av, la han gå av grov-engelsk språk han brukte til å avvæpne sine gjester. "Det er en utfordring... akkurat som i livet. Du vet aldri hvilken retning målet for muligheten vil gå."
  
  
  Jeg forsto ikke ham, men jeg fulgte ham dit den kaster maskinen ble stående og så to unge tjenere vandre mot oss med sine utvalgte rifler i sine hender.
  
  
  "Tusen rupees en plate," sa han, og plukket opp Bruning og gjekk til tjue-sju-meter mark. 'God?'
  
  
  Før jeg kan si noe, han signalisert, og en lys gul disk skutt opp i luften. Bruning sparken, og tallerken eksploderte tjue meter bort fra den lille metall kaste maskinen. Det var et godt skudd, rett fram, den typen som slår leire platene i en dusj av skår.
  
  
  Den lille mannen smilte stolt og ventet. Jeg gikk til linje, satt inn en runde inn i et av kamrene av min utvalgte rifle, og signaliserte gutt på å kaste maskinen. Jeg sparken. Leire plate knuste som pulver, og jeg følte en voldsom tilfredshet ved direkte hit.
  
  
  Oberst Wu ga meg ikke mye tid til å gloat. Han umiddelbart innkalt en annen tallerken, skjøt, og treffer platen. Jeg umiddelbart følges opp med en lys kick. Vi var skyting fort, så fort at jeg begynte å bekymre deg om gutten i den maskingevær, som hadde til å sette den platen på kraftig kaster håndtere og ta hånden vekk før den tunge våren kastet mål i verdensrommet. Det var ingen regel som sier at du må slippe plate og skyte så snart den andre personen ødelegger sine egne mål, men uten å si et ord, setter vi våre egne betingelser.
  
  
  Når Choeny sluttet seg til oss, vi var skyting på en vill, utmattende tempo og dekket av svette. Armene mine verket fra stadig å løfte fire pounds av stål og mahogni, og skulderen min brent fra rekyl av lager selv så jeg ned på knærne og lente seg hardt på lager. Wu overrasket meg. Selv om han var liten, hadde han ikke synes å ha noen flere problemer enn det jeg gjorde. Jeg kunne se at ønsket om seier i hjørnene av munnen som jeg vaklet, og platene begynte å sprekke snarere enn å bryte. "Igjen og igjen," gutten bak oss annonsert. "Både sytti-fem på rad."
  
  
  "Ti tusen rupees," Oberst Wu ropte opp sin rifle til en ny sjanse.
  
  
  Han traff sin plate. Hendene mine var nesten risting da jeg hevet min rifle for de sytti-sjette skudd på rad. Jeg treffer platen av cymbaler og ti mer før jeg følte bris på min hals.
  
  
  Wu følte meg svak vind for sent. Platen ble han ber for plutselig dukket som han trakk av. Den gule disk svømte triumferende og uskadd over shrapnel-strødd feltet i front av å kaste maskinen. Bare denne platen unnslapp sine våpen.
  
  
  Oberst Wu holdt geværet til skulderen for et øyeblikk, og tvang seg selv til å akseptere nederlag. For et øyeblikk, så jeg demonisk raseri i de skjeve øyne. Han var ikke en taper, men når han så på meg, smilte han igjen, bøyde, spilte rollen som en ydmyk mann.
  
  
  "Ti tusen rupees til en berømt Amerikansk."
  
  
  Han vinket med hånden, og gutten kom løpende med et sjekkhefte. Wu skriblet mengden og ga meg sjekke.
  
  
  Jeg tok den og holdt den mellom fingrene mine, som har til hensikt å rive det fra hverandre.
  
  
  "Gleden var min," sa jeg.
  
  
  "Vent," Choeni kalt fra kanten av linje av ild, hvor hun hadde vært å se på. Hun løp over til oss og tok sjekk fra meg. "For barna. Ja? " sa hun til Wu. "For ti tusen rupees, de kan bli matet i mange dager."
  
  
  "Selvfølgelig," Wu avtalt. "For barn.'
  
  
  Spurte jeg. "Dine barn?'
  
  
  Den lille mannen lo og pekte ned bakken til en inngjerdet sammensatte omtrent fire hundre meter unna.
  
  
  "Et barnehjem," ho var forklart. "Han reddet hundrevis av barn fra gaten. Han gir dem mat, klær og hjem før de er gamle nok til å klare seg selv."
  
  
  "Men så mange mennesker trenger hjelp," Wu sa, dessverre. "Selv en rik mann som meg kan ikke hjelpe dem alle."
  
  
  Wu spiss, og da så jeg barn i feltet nedenfor oss. Hundrevis, for det meste gutter, spilte i ly er inngjerdet lekeplass. De minnet meg om gutten jeg hadde sett på kjemiske anlegg og den lille døde gutt som lå på gaten ved siden av den havarerte Mercedes foran det Amerikanske konsulatet.
  
  
  Jeg forbannet min mistenkelige tanker. Wu trolig var en sjenerøs velgjører i bergen, men jeg var fortsatt skeptisk til ham. Jeg ønsker ikke å tro at han hadde noe å gjøre med bombene, men tanken ville ikke gå bort.
  
  
  "Kanskje du kjenner den mannen jeg er på jakt etter," jeg sa kraftig. — Med interesse for barn, kan du kjenne en viss Zakir Shastri. Som jeg forstår det, han tar også barn av gatene."
  
  
  Oberst Wu hveste gjennom tennene sine. "Denne sønnen av en slange," sa han i Kinesisk. "Jeg kjenner ham. Han kidnapper barn og bruker dem for sine egne formål. Jeg har spart et par av hans klør, men det er alltid mer av dem.
  
  
  Choeni rynket pannen, sannsynligvis lurer på hvorfor jeg hadde nevnt Shastri. Det var en kalkulert risiko, for å se hvordan Wu ville reagere, men innsatsen var fåfengt. Han reagerte på den måten ville de fleste, og jeg hadde fortsatt å se for en leder.
  
  
  — Hvorfor vil du snakke med ham?" Wu bedt om. — Var han involvert i bombing?"
  
  
  Jeg ristet på hodet. — Jeg er ikke sikker på... kanskje.
  
  
  "Kanskje vi kan hjelpe deg," Wu foreslått. "Barn på gaten kan vite hvor denne personen er."
  
  
  Han knakk fingrene, og en tjener kom til å stå ved siden av ham. Wu snakket med ham for en lang tid i en dialekt jeg ikke forstår. Han smilte triumferende som gutten trotted tilbake til huset.
  
  
  "Barna vil spørre," sa han. "Noen folk bør vite om dette Zakir. som ble berørt av det.
  
  
  De vil ta deg til ham.
  
  
  Jeg nikket min takk.
  
  
  "Nå er vi spiller," Wu annonsert, fører oss til hester.
  
  
  Vi sala nervøse dyr og satte kursen for det sted hvor den eiendom som grenser til elva. Han viste oss rundt sin egen havn og fire elegante hurtigbåter, deretter ledet oss til den tykke overflate pleksiglass håndball domstoler og ned stien til en ni-hulls golfbane på en vakker plen.
  
  
  "Du har alt," Choeni bemerket, og den lille Kinesiske mannen så på meg, venter for meg å si noe.
  
  
  Da jeg forsto ham. Han var en liten mann med et stort ego. Tennisbane, golfbane, vakre hager... men alt dette var praktisk talt ikke brukt, de var bare trofeer som vitnet for sin økonomiske suksess. Og vi var her som sitt publikum, invitert til å klappe ham på skulderen, og fortelle ham hvor kul han var. Selv om jeg trengte hans hjelp, jeg ga etter for en anelse. "Nesten ferdig", sa jeg perversely som jeg trakk opp ved siden av Choeni og lente seg i å gi henne en myk kyss på kinnet. Wu ' s reaksjon sjokkerte meg. Han lo, en hard, husky lyd for en liten mann.
  
  
  "Kanskje," sa han, og kjørte foran oss mot huset.
  
  
  Inne i huset, han led Choeny og meg til å separate leiligheter i første etasje. Rene klær ble lagt ut for meg, og jeg dusjet og skiftet før du drar ned igjen.
  
  
  Wu ble som ventet på meg på kontoret hans, en to-etasjers rommet panelt i edle tresorter og utstyrt med skap for første gang publikasjoner. Han ble sittende bak et stort skrivebord, noe som gjorde ham til å se enda mindre og mer ubetydelig enn han egentlig var.
  
  
  Rundt ham, jenter satt på bordet og på gulvet foran ham. Det var ti av dem, noen Indiske, noen Oriental, noen så lys hud som jeg mistenkte at de var helt hvite.
  
  
  "Som jeg sa," Wu sa med et smil. — Jeg har alt.
  
  
  Han vinket med hånden grasiøst over hodene på de alvorlige jenter.
  
  
  "Velge en," sa han. "Eller to. Du er min gjest.
  
  
  
  Kapittel 9
  
  
  
  
  "Jeg oppdaget tidlig, Mr. Carter," Oberst Wu sa stolt, " at det er tegn på en persons vei til suksess. Du kan fortelle hvor en person er på denne veien av hva de ønsker mest. Først, en full mage. Så ting... materialisme, som du kaller det i ditt land. Deretter, ved første tegn på stor rikdom og status. Enda senere — en overflod av seksuell tilfredsstillelse. For en vellykket Arabiske, dette er et harem. For Japansk geisha. For en rik Amerikansk elskerinne.
  
  
  "Og for Kinesisk?"
  
  
  Han vinket med hånden igjen. "Konkubiner, selvfølgelig. Akkurat som disse vakre skapningene. Veldig nøye utvalgte type for enhver smak og ønske.
  
  
  "Hvorfor, Oberst Wu?"
  
  
  'Hvorfor det?'
  
  
  "Ja, hvorfor er du tilbyr meg dine medhustruer? Vi er ikke akkurat gamle venner, snill som deler mistrivsel. Wu gliste selvtilfreds. Han nikket og lot til å være ydmyke igjen, men hans lepper sniffes. "Fordi Wu ønsker å gi en gave til et stort Amerikansk agent."
  
  
  'Ønsker å bli likt?'
  
  
  "Stopp denne bombingen," sa han. "Lagre byen vår fra mer lidelse."
  
  
  — Jeg er allerede arbeider på det. Dette er jobben min. Du ønsker noe annet.
  
  
  "Ja. Over tid, at feil vil bli etablert. Du kan gjøre dette. Du kan gi bevis på.
  
  
  "Hvem kan jeg skylde på? Russerne?
  
  
  "Det Maoists," sa han. "Den Kinesiske Kommunistene. La dem bære skylden for denne trusselen mot fred i verden. Gjøre det for meg, og de er ditt... en eller alle.
  
  
  Jeg kunne ikke ta øynene av ujevn rad av jenter, deres nesten nakne kropper som blinket i sollyset streaming inn gjennom de store vinduene på den andre siden av rommet. Det ville ha vært lett nok å skylde på den Kinesiske Kommunistene når jeg spores ned terrorist ledelse, og jeg absolutt ikke skylder min røde kolleger noen lojalitet.
  
  
  "En liten tjeneste," sa han, " for slik en herlig belønning. Hva slags menneske ville slå ham ned, Mr. Carter?
  
  
  Jeg nølte, og akkurat i det jeg var på utkikk fra en jente til andre, døren ble åpnet. Det tjener bak meg sa noen ord på Kinesisk, og Oberst Wu sto opp i forargelse.
  
  
  "Miss Guttekor er tilbake," sa han. — Vi får se henne i spisesalen.
  
  
  Han gikk rundt bordet og smilte igjen.
  
  
  "Tenk på det," sa han. "Til netter av nytelse du kan oppleve."
  
  
  Jeg stoppet på døren. Oppstod en idé til meg. Jeg legger min hånd på Wu ' s ermet og han stoppet også.
  
  
  — Det må være noe mer som en svært rik mann ønsker, Oberst Wu. En full mage, alt han noensinne har ønsket, status, alle kvinner kroppen kan håndtere... men hva annet? Sikkert må det være noe annet som en person som du ønsker. Hva er det, Oberst?"
  
  
  "Selvfølgelig, Mr. Carter." Han smilte og lo. "Etter alt dette, kan man bare ønsker sikkerhet... den ultimate og mest unnvikende ønske." Han førte meg inn i hallen. Å ta hånden hennes, han førte henne inn i en stor spisestue med langbord og gigantiske lysekroner. Han satt på hodet av bordet som en regjerende sultan.
  
  
  Jeg var ikke fornøyd med sitt svar. Det er noe jeg ikke tror han var på jakt etter sikkerhet. Jeg hadde en følelse av at han ville ha noe annerledes. Men hvorfor?
  
  
  Jeg hadde ikke en sjanse til å insistere på. Et par minutter senere, en lang bordet var fylt med vin og viands, og vi ble overøst med et overflødighetshorn av mat. For en liten person, Wu hadde spist en stor mengde, og var fortsatt spise når tjenere brakt skinny barn fra ly i bunnen av bakken.
  
  
  Jeg lente meg frem og spurte gutten spørsmål i en målt tone som noen ganger gjør ham snakke. Men tynn gutt shied borte fra meg. Overraskende, Choeni kom meg til unnsetning.
  
  
  Hun snakket lavt til gutt i en dialekt jeg ikke hadde hørt før, og så ut til å få hans tillit raskt.
  
  
  "En mann som heter Shastri redd ham mye," fortalte hun meg. "Mannen tilbød ham mat og så prøvde å lokke ham inn i bilen. Han løp bort og kom her til Oberst Wu ly.
  
  
  "Spør ham hvor han så denne mannen."
  
  
  Oberst Wu grep inn. Han holdt ut en fasan etappe dryppende med rødvinssaus og spurte gutten på spørsmålet mitt.
  
  
  Jeg fanget noen ord som var nok til å fortelle meg hva gutten snakket om.
  
  
  "I et tempel med en skinnende røde tårnet," hørte jeg.
  
  
  Han sa mer, men det betyr unngikk meg til Choeni oversatt det for meg.
  
  
  "Han er ikke sikker på," sa hun."Han bare husker templet og guru."
  
  
  "Og den skinnende røde tårnet," Oberst Wu lagt til. "Det må være et landemerke."
  
  
  Wu smilte og lente seg tilbake i stolen stolt. Han virket til å tro at han hadde løst hele spørsmålet for meg. "Jeg veldig glad for å hjelpe den Amerikanske agent," sa han, komme seg opp fra bordet.
  
  
  Han nesten har sendt oss unna. Han kalte sine tjenere, og de førte Choeni og meg gjennom huset til en parkert Mercedes.
  
  
  Så vi kjørte tilbake til byen, jeg prøvde å få mer informasjon fra henne. Jeg trenger å vite så mye som jeg kan, jeg tenkte, før sin rapport til Raju setter en stopper for alt arbeidet.
  
  
  "Mange av våre templer har tårn," sa hun. "Og mange av dem er røde. Er dette viktig?'
  
  
  "Jævla viktig," sa jeg. "Det er neste ledd i kjeden. Kanskje dette Shastri henger rundt der, kanskje dette er hans hovedkvarter et sted.
  
  
  Hun ristet på hodet, prøver å tenke. "Det kan være hvor som helst. Selv den gamle tempel, ruinene... hele landskapet er strødd med dem."
  
  
  Svaret hennes gjorde meg sint. Vi brukte flere timer med den lille oberst, og jeg ble utålmodig. Vi ankom i sentrum av byen, og jeg stoppet foran konsulatet, og innser hvor raskt tiden har gått.
  
  
  Spenningen i byen som var statisk elektrisitet på en tørr dag. Jeg kunne kjenne det i luften. Dusinvis av væpnede Indiske soldater sto foran konsulatet med rifler slung over sine skuldre. Andre soldater ble stående på siden av bygningen.
  
  
  "Tenk på at tempelet med det røde tårnet," sa jeg til Choeni. 'Jeg skal være tilbake.'
  
  
  En nervøs Indisk soldat stoppet meg på fortauet. Den andre soldaten spurte meg på metall gate, ledet meg til en sersjant som sto ved døren. Sersjanten spurte meg noen spørsmål, så ringte telefonnummeret mitt.
  
  
  Slocum ventet på meg i døråpningen på hans kontor. Han var ikke iført slips, håret hans var pjuskete, og det var svette på pannen, selv om det var kjølig i office.
  
  
  "Vi er styrking av bygningen," sa han ivrig. "Vi forvente et angrep på noen øyeblikk."
  
  
  Han sank ned i stolen bak skrivebordet sitt. Han tørket bort svetten fra hans furet panne med en lin lommetørkle.
  
  
  "Jeg har bedt Washington for å sende 300 Soldater for å beskytte Amerikanske liv og eiendom," sa han.
  
  
  "Marines," sa jeg.
  
  
  "Gud velsigne oss, kan vi ikke være ubevæpnet i front av Russerne. De er allerede ledende i sine folk her med velsignelse av New Delhi.
  
  
  "Ønsker du å starte tredje Verdenskrig her?"
  
  
  "Hvis det bastard ønsker det..."
  
  
  "Brilliant".
  
  
  Han så på meg kraftig.
  
  
  — Har du ikke hørt om den Røde Flåte?" "De har en skvadron på vei til Bay of Bengal for trening manøvrer. Tolv skip under kommando av en rakett cruiser.
  
  
  "Du kan gjøre det, vet du," sa jeg. "Dere kan snakke om dette her og nå til en ekte kjernefysisk krig starter. Hvorfor ikke du slutter å tenke på det? Jeg reiste meg opp og gikk bort til pulten sin. Slocum trakk tilbake.
  
  
  — Har du hørt noe annet om den femtende?"
  
  
  'Independence Day? Ikke ennå."
  
  
  — Du sa noe kan være i emning, husker du?" Og jeg har hørt at det russiske konsulatet vil bli blåst opp. Din konsulatet må være truffet på samme tid.
  
  
  Slocum var på vakt. Det traff ham direkte.
  
  
  — Er du sikker på at noe kommer til å skje i dag?"
  
  
  "Nei". Men jeg har en følelse av at de samme menneskene som brukes til å plante bomber på August 15 planlegger noe stort. Du vil ikke ha noen problemer med å få folk ut av konsulatet på kvelden den fjortende.
  
  
  "Min Gud," sa han. — Da er det ingenting vi kan gjøre?"
  
  
  "Selvfølgelig," sa jeg. "Fortell din vaktposter ikke å la barna gå utenfor konsulatet."
  
  
  "Barn?'
  
  
  "Ja. Og hjelpe meg å finne tempelet med det røde tårnet. Jeg skal ha den største byen kartet som du har.
  
  
  Slocum trykket på intercom-knappen. Et par minutter senere, hans sekretær lagt ut kart på hans skrivebord.
  
  
  Ved hjelp av Oberst Wu ' s eiendom som en base, og jeg tegnet en sirkel med en radius på at en gutt kunne gå i et par timer. Så jeg ringte noen Indianere fra Slocum-hovedkvarteret og ba dem om å peke på de templer innenfor denne sirkelen.
  
  
  De forsto to templer med en rød-tårnet.
  
  
  "En av dem er en kopi av det berømte Seier Tårnet", en Indisk sekretær i hennes femti fortalte meg. "Dette er det som heter Qutb Minar. Det er bygd av rød sandstein og har en høyde på mer enn tretti meter, en spiral trapp fører opp til toppen.
  
  
  Det ble bygget før delingen. Nå er det lite igjen av templet.
  
  
  "Og andre?'
  
  
  — Dette må være et tempel for Ossian i øst for byen. Det er delvis en ruin; få folk til å gå der.
  
  
  Jeg takket henne, og gikk utenfor der Choeni ventet i bilen. Når jeg fortalte henne hva jeg hadde lært, og hun viste meg veien til det første tempel kvinnen som er nevnt.
  
  
  Når vi ankom femten minutter senere, så jeg at Qutb Minar var ikke så veldig egnet som et tempel... det var ikke noe mer enn en høy røde tårnet. Jeg var på jakt etter noe annet, men jeg var ikke sikker på hva. En slags generell ansatte med et rom for et stort antall mennesker - noe bortgjemt, skjult, der myndighetene ikke vil se.
  
  
  Ossian ' s tempel så mye mer lovende ut. Square kolonner støttet stein hvelv, fasader av sammenraste bygninger, courtyard var en haug av steiner falt. Det var en to-etasjers røde tårnet på ett hjørne. Ruinene omgjort til en tett vegetasjon av busker og trær. Røk på en skånsom spiral gjennom trærne.
  
  
  "Jeg vil gå og ta en titt."
  
  
  "Kommer jeg med deg," Choeni sa.
  
  
  Vi gikk gjennom ruinene. Noen områder ble ryddet, slik at de troende kunne komme og bruke den velsignelse av vannet kilder.
  
  
  Mellom ruinene, vi fant en ofte brukt veien som ledet langs kanten av templet for å underskogen. Vi var nesten på trær når jeg så en stor, mørk grønne teltet.
  
  
  Vi forlot stien i stillhet og gikk inn i underskogen å ta en titt. Først så vi bare trær og en stor sengetøy telt. Så jeg la merke til en liten brann gropen, og en bøtte. En mann kom ut fra under telt, strukket, så seg rundt, hostet, spyttet på bakken, og gikk inn igjen. Vi fikk ikke se noen andre. Et par drag av røyken krøllet fra brann. Det var en lyd bak oss — halvparten hikst, halvparten gråte av sinne, farget med hysteri. Jeg snudde meg og så en figur som nærmer seg den veien vi nettopp hadde tatt.
  
  
  Det var en mann som gikk raskt, men haltet litt. Da han nærmet seg, så jeg at han var en bredskuldret og sterk, en mann som lett kunne skremme et barn. Jeg var spent på om det ville være Zakir.
  
  
  Vi dukket inn i buskene da han passerte. Han ser ikke i vår retning. Hans pust var vanskelig, og jeg mistenkte han kjørte fort. Jeg snudde meg for å Choeny så snart han passerte oss.
  
  
  "Gå tilbake til bilen og vente på meg," sa jeg. "Jeg kommer til å følge ham."
  
  
  Stien førte til den andre siden av ruinene og gjennom en lund. Snart var vi på baksiden av den gamle tempel. Kun én vegg overlevde. Det ble bygget av enorme steinblokker og var ti meter høy og tretti meter lang. Mannen lente seg mot denne veggen for å fange sin pust. Deretter så han seg rundt, så ingen, og presset gjennom den tette underskogen som syntes å skjule åpningen. Han forsvant det.
  
  
  Jeg ga mannen to minutter, så gikk det og funnet et smutthull.
  
  
  Det var mørkt inne. Jeg lyttet til min egen pust pounding ut av lungene mine. Annet enn det, det var ingen lyd. Jeg byttet på lommelykten og rettet en smal stråle. Jeg var i en jord-passasje, om en rekke trinn fører ned.
  
  
  I bunnen av trappen jeg fant lys og Amerikanske kamper. En sti av stearin på gulvet førte til høyre. Korridoren var høyere her, mer enn seks meter, og ble laget av hard leire, sannsynligvis sandstein. Tjue skritt unna, så jeg et svakt lys som danset og flickered. Tunnelen luktet utrolig gammel og muggen.
  
  
  Jeg krøp sakte mot lyset. Jeg hørte ikke noe. Korridoren tok en skarp sving. Jeg stoppet for å la mine øyne justere til nye lys. Foran meg var en syv-fot-plassen rom med tak som er høyere enn tunnel. To retter var synlig fra rommet. Ved første, jeg ser ikke hva som forårsaket lys. Da så jeg fakler fylt med noe som olje, brennende i skip på fire vegger. Rommet var tomt.
  
  
  Jeg raskt krysset rommet til nærmeste åpne og startet ned i hallen. Jeg stoppet og så seg rundt. Jeg tror ikke noen har sett meg ennå. Denne tunnelen var kort og åpnet i en lengre passasje som strakte seg for mer enn sytti meter før beskriver en svak sving. Med jevne mellomrom, det var rom i den viktigste tunnel. De så ut som cellene hvor opphøyet munker mediterte.
  
  
  På slutten, tunnel tok en ny vending, bli større og lysere.
  
  
  Fakler lyste opp veien bak meg, men foran meg, virket det som at lyset var annerledes. Da jeg så den første lampen som henger fra en elektrisk ledning. Her tunnelen splittnagler: jeg snudde meg til høyre, der elektrisk lys hang på sju meter intervaller. Litt videre tunnelen åpnet seg til en stor hall. Tunnelen smalere og førte til en liten balkong på baksiden av hallen.
  
  
  Nedenfor meg, det var mye aktivitet. Femten gutter, de fleste av dem tidlig i tjueårene, ble sittende rundt bordet, travelt opptatt med å male svarte bokser. Andre skjære ut biter av veker. Andre guttene var pakking opp tomme bokser og frakte dem gjennom døråpningen til et annet rom.
  
  
  En bølge av spenning skylte over meg. Jeg fant en bombe fabrikken, eller minst ett av de stedene hvor terrorister laget sine to kvartal bomber. Men jeg følte også en chill når jeg innså at guttene her var eldre enn fyren så jeg samle kalium nitrat i kjemiske anlegg. De så ut som soldater. De syntes å vite hva de gjorde, som om de ble trent.
  
  
  Ingen så meg, men jeg klarte ikke å passere gjennom balkong er takutstikk uten å bli sett. Jeg gikk tilbake og prøvde venstre tunnel. Han laget en liten tur, så fortsatte i omtrent samme retning som de andre gaffel. Snart, han har også vedtatt en rekke celler. Disse var i bruk. Inne var halm poser og skitne ryggsekker som kan ha inneholdt de jordiske eiendeler av tenåringsgutter.
  
  
  Disse tunnelene kunne strekker for miles under Calcutta. Jeg trengte for å raskt finne en vei ut eller gå tilbake til den ruten jeg hadde bare fulgt. Det var en annen tomme plassen foran meg. Inne var en dusj og et par stoler, og bak dem var en innrammet tredør.
  
  
  Rommet var tomt. Jeg gikk raskt til døren. Det var ikke låst.
  
  
  Når jeg åpnet den, så jeg en annen korridor som fører til overflaten. Jeg kom meg ut og gikk tilbake til Mercedes.
  
  
  Choeni var ikke det.
  
  
  Jeg hørte henne ringe fra mørket over veien.
  
  
  "Nick, jeg er her.
  
  
  Jeg snudde meg rundt og en sjette sans klikket i hjernen min. Kanskje var det en lyd eller et glimt av en metallgjenstand i solen. Jeg vet ikke, men jeg krøp og tok min Luger.
  
  
  Da så jeg ham... de tykke Indian jeg fulgte i templet. Han nærmet meg fra fronten av bilen. Han viftet med kniven klønete over hodet hans. Umiddelbart, luger var i min hånd.
  
  
  Han hatet pistol, selvfølgelig, men han fortsatte å komme til meg. Jeg rygget unna og ropte som en advarsel. Jeg hadde ikke lyst til å drepe ham. Jeg var sikker på at det var Zakir Shastri, og jeg definitivt trengte ham i live. Han skar gjennom luften foran ansiktet mitt og vinket igjen som jeg trakk unna.
  
  
  I desperasjon, jeg skjøt en gang, bare centimeter fra ansiktet hans, som en advarsel, og for andre gang i hans arm. Virkningen av bullet gjorde ham spinn og falle; men han spratt på beina og kom mot meg, hans arm hengende limply.
  
  
  Jeg skjøt ham igjen, denne gangen i beinet. Han falt fremover, som om han hadde blitt slått ned.
  
  
  Instinktivt, gikk jeg tilbake og holdt min pistol klar for det andre angriper, men bare bevegelser jeg kunne se var det Choeni kjører mot meg fra den andre siden.
  
  
  Hun kastet seg i armene mine, men jeg dyttet henne vekk. Jeg hørte føtter pounding bak meg. Templet guttene løp ut og satte seg i en gammel lastebil bak ruinene.
  
  
  De løp unna, men jeg måtte holde mannen ned før vi kunne følge dem. Jeg slått ham over på ryggen med foten min.
  
  
  Han var død. Et hull på størrelse med neven var der hans navlen var. Choeni sto ved siden av meg, tydelig uanfektet av synet av blod. "Hvem er dette?".
  
  
  Jeg fisket mannens lommeboken ut av lommen min, og spre det ut på bakken. Navnet på papirene var tydelig lesbar.
  
  
  "Zakir Shastri". Jeg endelig funnet den.
  
  
  Jeg knelte ned ved siden av kroppen. Jeg fikk umiddelbart den blodige hull på min arm og ben. Jeg hadde ikke gå glipp av. Noen andre skjøt ham i ryggen. Kulen kom ut fra front-og skiltes navlen foran det som en blomstrende blomster.
  
  
  Noen ønsket å drepe Shastri før han kunne snakke, noen som ble stående på tvers av veien når de tykke Indiske laget et selvmord angrep med kniv.
  
  
  Men hvem?
  
  
  
  Kapittel 10
  
  
  
  
  "Se! Choeni utbrøt.
  
  
  Jeg sto opp og så tilbake på lastebil. Lastet med gutter, han raste nedover gaten, plukke opp fart. Han skrenset å unngå en hellig ku som lå i en grøft, så belastet rett inn i den lille mengden av folk som var farende ut av huset på lyden av skudd. Folk hastet til side, og lastebilen rumbled rundt hjørnet.
  
  
  "Kom igjen," jeg ringte til Choeni. "Vi følger ham."
  
  
  Den bakre vindu sprakk så hoppet vi i Mercedes. Kulen dekket vinduet med spindelvev. Den andre kulen braste inn døren og landet et sted på setet under meg.
  
  
  Åpenbart, Shastri var ikke bare målet, men jeg hadde ikke tid til å returnere brann akkurat nå.
  
  
  Jeg akselerert, og Mercedes skutt frem som en pil fra en bue. Vi nesten veltet over på hjørnet, og Choeni skrek mens hun prøvde å trekke seg sammen.
  
  
  Vi hoppet på fortauskanten, kjørte tretti meter langs fortauskanten, og til slutt dro tilbake på gaten. Jeg så en bil som beveger seg foran oss, og bremset ned for å la en annen bil for å passere foran oss som dekke.
  
  
  "Ble du overrasket?" Jeg spurte Choeni.
  
  
  Hun så på meg og ristet på hodet. Hun fortsatte å se ut bakvinduet, men ingen ble følgende oss. Hun var redd.
  
  
  "Se lastebil," sa jeg. "Hvis vi mister det, vi kan begynne på nytt." Et halvt kvartal bak lastebilen, vi fulgte den videre inn i byen. En halv time senere, lastebil stoppet ved siden inngangen av Doom Dom Flyplassen og tenåringsgutter hoppet ut av boksen. Sjåføren, en tynn Indisk mann i en Vestlig sort, gjetet dem inn i stasjonsbygningen.
  
  
  Vi fikk ut av Mercedes og fulgte dem til plattformen. Venter for dem var en gammel DC-3 som så ut som den hadde fløyet inn i Burma under andre Verdenskrig.
  
  
  Jeg forbannet under pusten som de kom inn. Sporing flyet var ikke lett.
  
  
  — Kan du få sine flight plan?" Jeg spurte Choeni. "Kanskje Raj kan hjelpe deg."
  
  
  Hun tenkte seg om et øyeblikk før du går mot trappen av kontrolltårnet. Da hun kom tilbake, DC-3 var allerede på slutten av rullebanen.
  
  
  Hun så glad og ga meg en haug med nøkler.
  
  
  "De kommer til å Raxol," sa hun. "Det er på bakken av Himalaya i nærheten Nepal. Det er mer enn syv hundre kilometer unna.
  
  
  Spurte jeg. "Vi har en plan for?"
  
  
  "Piper Comanche," sa hun. — Har du noen gang flydd det?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Meg også.'Hun tok hånden min og førte meg utenfor. "Det vil være mørk snart," sa jeg. "Er du sikker på at dette er en tent flyplassen?"
  
  
  Hun smilte og lo. "Ikke bekymre deg. Vi kaster kamper for å lyse opp rullebanen.
  
  
  Jeg nølte, men hun løp foran meg mot hangaren. Da jeg kom dit, var hun allerede snakker til en uniformert politimann og gi ordre til mekanikk. De trillet ut Comanche og vi gikk om bord. Ti minutter senere, vi tok av og satte kursen nordover.
  
  
  Det var en lang flytur, og det var allerede mørkt før vi så lysene fra landsbyen. Hun snakket på radio, og i feltet under, ble fyrt opp med bil frontlykter. Choeni laget en runde før hun selvsikkert senket bilen inn i den fullsatte skitt av flyplassen. Det var bare to andre flyene på bakken, og en av dem var en DC-3, som vi så tar av i Calcutta. Choeni trukket inn på parkeringsplassen, og vi koblet bilen til vinge og hale før du sjekker ut DC-3. Det ble forlatt. Det var ingen tegn til mannskapet eller gutter som vi hadde sett i Calcutta.
  
  
  I en liten stasjonsbygningen, en offentlig tjenestemann satt bak en skranke. Han så lei til Choeni viste ham kortet i hennes lommebok. Da han lyste opp og kom ut med tekanne. Mens vi drakk en svak drikke, fortalte han oss at en time før vi kom, en bil full av gutter landet og en lastebil plukket dem opp.
  
  
  Han visste ikke noe mer enn det. Han tok oss med tilbake til en plass hvor vi kunne hvile helt til morgenen.
  
  
  Ved daggry, vi tok grusveien til landsbyen.
  
  
  Jeg likte ikke utsikt over landsbyen. Noen steinhus, øde forblåste hills, i en gate med et par tynne trær i den karrige jord og støv overalt. Den grusveien var asfaltert, og det var siste lastebil spor på det.
  
  
  Jeg vil bare noen gang sett en annen bil i området, er en gammel Rambler som så merkelig og ut av sted så høyt opp i foten av Himalaya.
  
  
  Choeni snakket til Rambler eier. "Vi trenger din bil for å utforske området," sa hun. "Det er så mye vi ikke kan se fra luften. Vi vil betale deg godt for dette.
  
  
  Mannen var ikke interessert. Han sa at bilen ikke kunne bevege seg, og snudde seg mot steinen han ble hakking.
  
  
  I et annet hus, vi spurte om beboerne hadde sett en lastebil med gutter som går forbi. I første kvinne lyttet tålmodig. Så fikk hun sint på noe Choeny sa. Hennes øyne blinket, og hun smalt igjen døren.
  
  
  Choeni var opprørt. "De trenger ikke gjøre det i India," sa hun. "Vi hører, er uenig, og ler hele tiden. At kvinnen var redd. Jeg liker det ikke.
  
  
  I neste hus, vi opplevde det samme avvisning, selv om de er mer moderat. Den gamle mannen som bodde der virket immun mot frykt. Han var allerede for nær til graven. "Ingen sier noe om lastebil," sa han. "Vi har sett ham før hans gjeng av ungdommer. Men de som spør for mange spørsmål lever ikke lenge. Head tilbake til Calcutta. Bare døden hersker her. Selv snakker til deg, gjør min familie mistenkelig. Gå hjem.'
  
  
  Han gikk tilbake og lukket døren.
  
  
  Choeni rynket pannen i forvirring. "Kanskje vi skal gå tilbake," sa hun. "Vi gir disse menneskene problemer. Det er nok for dem uten oss.
  
  
  — Du mener vi bør bare glemme problemene som ulmer i Calcutta?"
  
  
  "Nei, men vi kan fortelle Raj. Han kan sende oss en hær hvis det er nødvendig.
  
  
  Jeg sa nei, og fortsatte å følge truck spor. Hun nølte bare et øyeblikk før du prater med meg. Hun sluttet å krangle så vi gikk gjennom landsbyen, følgende svingete spor av lastebildekk til høye skråninger. Bak oss, var landsbyen kommer til liv. Landsbyboerne kom ut av hyttene sine og så på oss merkelig. Angivelig, utlendinger, i hvert fall i Vesten, var sjelden i dette området. Jeg lurte på om nyheter av vår tilstedeværelse ville spre seg rundt i området.
  
  
  Vi gikk to miles opp bakken og stoppet ved de første par busker vi så. Vi var i en liten kløft. Jeg stod og så på fjellene med et lokk av evig snø.
  
  
  Dette er håpløst, sa jeg, mer til meg selv enn til Choeni.
  
  
  Spurte hun. 'Hvorfor?'
  
  
  — Vi vet ikke engang hva vi leter etter. Fjellene strekker seg for hundrevis av kilometer. Denne lastebilen kunne ha gått begge veier. Vi har ingen sjanse til å holde følge med ham til fots.
  
  
  "Tilbake da?" — Hva er det? " spurte hun forhåpentligvis.
  
  
  Jeg fikk ikke svar. Gangen var motstanderen min nå. Hvis vi gikk tilbake, ville vi miste en hel dag. Den femtende dagen var for nær.
  
  
  Jeg utforsket horisonten igjen, trinn for trinn, med fokus nøye, for deretter å la blikket gå til den neste delen av landskapet. Til slutt så jeg det... svak bevegelse i buskene, omtrent tre hundre meter foran oss.
  
  
  Vi ble overvåket. Det var et godt tegn. Men de vi var ute etter, kunne lett bli skjult i den lave pensel som vokste overalt i foten, og en hel hær kunne skjule i kløfter og juv som førte inn i fjellene.
  
  
  Vi hadde ingen sjanse til å finne den lastebil eller guttene hvis de prøvde å holde seg ute av syne. Folk vi var ute etter skal komme til oss. Det var vårt eneste håp.
  
  
  Så jeg tok Luger ut av hylsteret og rettet det mer eller mindre i retning av trafikken som jeg så i horisonten.
  
  
  Choeny svelging. "Hva er det du gjør? Er du gal?'
  
  
  — Jeg skal prøve å få tatt,"sa jeg.'
  
  
  "Folk fra lastebil". Jeg trakk av, og pistolen bjeffet en gang. "Komme tilbake på flyet," sa jeg. "Fly til Calcutta og få hjelp."
  
  
  Jeg trakk igjen.
  
  
  "Nei, hun protesterte. Hun senket i hånden min og stoppet meg fra å skyte igjen. "Det vil drepe deg."
  
  
  "Kom tilbake," jeg oppfordret, men hun ville ikke flytte.
  
  
  Jeg holstered den luger og plukket henne opp. Kroppen hennes skalv mot meg.
  
  
  "Kanskje jeg kan hjelpe deg," sa hun. Jeg ble utdannet, vet du.
  
  
  Jeg ønsket å dytte henne vekk fra meg, men det var for sent.
  
  
  Før kunne vi høre lyden av motoren, en liten lastebil raste over veien fra fjellet.
  
  
  Fire menn med hæren ryggsekker og rifler på klar hoppet ut av det. Fire kanoner ble pekte på meg.
  
  
  "Hei, hva er dette?" Jeg spurte indignert. "Hva gjør disse våpen bety?"
  
  
  En høy, mager Indisk mann i turban kom ut av bilen og så på oss.
  
  
  "Du har sparken," sa han i Hinduistisk, og gjentok det i perfekt engelsk.
  
  
  "En slange," jeg løy. "Cobra. Hun redd for min kone.
  
  
  Han ignorerte løgn og undersøkt Chunyi nøye.
  
  
  — Du kom til landsbyen i det lille røde planet?" - spurte han.
  
  
  Jeg nikket.
  
  
  "Hvorfor gjorde du landet her? Vi er langt vekk fra turist ruter her.
  
  
  "Vi er på sightseeing. Dette er min første gang i India." Mann i turban så doubtfully på Choeny, og jeg skjønte raskt.
  
  
  "Jeg møtte min kone i fn i New York," forklarte jeg.
  
  
  Han trodde ikke på meg, men fortsatte å spille for en stund.
  
  
  "Har du lyst til å ri med oss?" — Hva er det? " spurte han høflig.
  
  
  "Ja," Choeni avtalt. "Jeg er veldig sliten."
  
  
  Mannen ber gikk foran oss og hjalp Choini i forsetet. Jeg klatret opp ved siden av henne, og saag at væpnede menn klatre inn på baksiden av lastebilen.
  
  
  Motoren kom til liv, og for et brøkdels sekund jeg så baken av en rifle i bakspeilet. Han traff meg hardt på skallen. Jeg bare klarte å dykke litt til venstre. Det var en grov kick, men den tunge parkett bed fortsatt traff meg hardt nok til å få hjernen min rister vilt. Jeg hadde en vond følelse som kommer over dere like før det ubevisste dekker sinn med sin myk fløyel kappe.
  
  
  Senere, når jeg våknet opp med å sitte opp og stønn, jeg fant mine hender og ankler bundet. Hendene mine var i front av kroppen min, og to av de væpnede mennene som vokter meg pekte sine våpen på magen min.
  
  
  Jeg visste ikke hvor langt vi hadde kjørt, men jeg kunne ikke ha vært bevisstløs i mer enn tjue minutter. Før jeg kunne tenke på noe annet, lastebil bremses og kjørte gjennom porten. Det var spoler av piggtråd på begge sider og en dobbel stål wire gjerdet.
  
  
  Den høye mannen gikk til baksiden av lastebilen.
  
  
  "Kutte tau rundt hans ankler og bringe ham til bordet mitt," sa han.
  
  
  Jeg ble voldsomt opprørt. "Hva mener du, stun meg og knytte meg opp?"
  
  
  En av soldatene slo meg over hele ansiktet med baksiden av hånden hans. De andre lo.
  
  
  De dyttet meg frem, og jeg hørte Choeny bak oss. Hun snakket til to væpnede menn som var mer eller mindre å bære henne, på vei i en annen retning.
  
  
  Det var en gjeng av noe slag, til tross for uniform. Soldatene i lastebil presset og prodded meg da jeg gikk mellom dem til en lav bygning med en dør, men ingen vinduer på venstre side. En lampe lagt sitt eget lys til lys strømme ut av døren. Jeg ble dyttet inne, og døren ble raskt lukket bak meg.
  
  
  Rommet så ut som et kontor med arkivskap, et skrivebord, og en skrivemaskin.
  
  
  "Din identifikasjon sier navnet ditt er Matson, Howard Matson," mannen i turban sa. — Jeg ønsker å vite sannheten." Hvem er du og hvorfor er du snoker rundt her?
  
  
  "Jeg er en forretningsmann, det er alt."
  
  
  "Med disse tingene?" Han holdt Wilhelmina og Hugo. Angivelig, de tok dem fra meg i bilen. Han sette dem til side og snudde seg mot meg med et uhyggelig grin. "Kom igjen, Mr. Matson, du undervurderer oss."
  
  
  Jeg bestemte meg for å spille freidig American rolle for en stund lenger, selv om jeg mistenker at mine vakter visste mer om meg enn de var villige til å innrømme.
  
  
  "Se," jeg knipset, " du kan være en fanatiker av de dumme Indiske bønder, men så vidt jeg vet, du er bare en gangster jage folk. Du og din leiesoldater ser ut som dritt. Jeg har sett mer disiplin i en ulveflokk. Ikke prøv å komme nær til meg, eller jeg vil treffe deg så hardt at du vil begynne stønn. Nå løse mine hender!"
  
  
  Det var en gammel voldshandling lure, og det serveres sin hensikt. Dette etterlot ham forvirret og sint. Han sto opp og slo meg hardt, jeg snudde seg vekk og snurret rundt, sparker ham hardt. Da jeg ble truffet i nyrer fra bak. Smertene var grusomme.
  
  
  Jeg hadde ikke slite lenger, og la de to mennene drar meg bort til bordet. De kutte tau og sette våpen hodet mitt.
  
  
  "Strip," deres kaptein bestilt. "Helt.'
  
  
  Jeg hadde ikke noe imot. Når klærne mine ble fjernet, de omtrent dro meg med til et bord og bandt meg til det, armer og ben spredt fra hverandre.
  
  
  Deres kaptein gikk bort til bordet og undersøkte meg.
  
  
  "Nå, Mr. Matson," sa han, " kanskje du ønsker å fortelle oss litt mer om deg selv. Hvem er du? Hva gjør du her?"'
  
  
  "Jeg er en Amerikansk," sa jeg bestemt. — Du trenger ikke å vite noe mer. Hvis den AMERIKANSKE Konsulen finner ut
  
  
  Han lo. Så var det menn som er rundt ham.
  
  
  "Konsul?" I Calcutta? Du tuller, Mr. Matson, eller hva navnet er. I to dager, Calcutta vil ikke lenger ha en Amerikansk konsulat. Kanskje ikke engang i Calcutta lenger. Men dere allerede vet alt dette, trenger du ikke?
  
  
  Jeg sa jeg ikke visste hva han snakket om. Han nikket for tålmodig.
  
  
  "Selvfølgelig, selvfølgelig," sa han, å vende seg bort. Da han snudde seg tilbake til meg, så jeg en lang barberblad i hånden. Jeg ble plutselig overbevist om at det ikke var en så god idé å la meg selv bli fanget tross alt.
  
  
  — Har du noen gang følt smerte, Matson?" mannen spurte. "En forferdelig, uutholdelig smerte som suser gjennom din guts og gjør at du ber om en rask død?"
  
  
  Høvelen blinket over mitt ansikt; det var seks inches lang og så skarp at det glinted mykt i morgenlyset. Når bladet første berørt huden min, jeg trodde ikke det treffer målet — cut ble så kontrollert, så glatt. Jeg snudde hodet mitt til å se på min venstre hånd. Bladet startet på tuppen av pekefingeren min, krysset min palm, gikk håndleddet mitt og gikk opp til skulderen min, så buet og fanget like over min kragebeinet.
  
  
  Den første smerte kom når jeg så bladet kuttet i håndleddet mitt. Jeg lukket øynene, men det begynte. Jeg ønsket å skrike.
  
  
  — Har du noen gang hørt om døden av en tusen kutt, Mr. Matson?" Dette er en gammel Orientalsk tortur, brukes vanligvis når noen ønsker å få informasjon, og livet til vedkommende er uten verdi. Åh, jeg vil ikke si at alle ofre for en tusen kutt dø. Noen overlevde. Hele kroppen er dekket av arr. Legg merke til hvordan snitt bare gå gjennom det første laget av huden, slik at bare noen få dråper av blod form langs snittet linje. Som vi gå videre, vi finner nye stier og dykke dypere og dypere. Når kuttene går fra hodet og brystet til kjønnsorganene, selv den sterkeste mann skrikene. Noen mennesker kan tåle smerte."
  
  
  Det neste kuttet var det samme som den første, men på min høyre arm og arm. Denne gangen barberhøvel gikk dypere... en sviende, brennende smerter som ufrivillig kom en fnyse av overraskelse gjennom neseborene. Mine tenner og lepper var sammenbitte. Jeg tenkte: "Hvis jeg nekter å åpne munnen, vil det være lettere for meg å holde tilbake skriker av smerte."
  
  
  Den høye mannen forsto hans jobb. Jeg så glimt av glede i hans øyne, spenninger i musklene rundt nesen og vridd lepper, som kniv flyttet tilbake til kroppen min, denne gang til min hake — tracing en tredje snitt linje over brystet og magen.
  
  
  Den Indiske talte igjen. Jeg åpnet øynene mine, å ikke vite når jeg lukket dem.
  
  
  "Smertegrensen er interessant. Noen i Vesten helt bryte ned på dette punktet. De forteller deg alt de vet første gang. På den andre kutt, de gråter og bønnfaller om nåde. På den tredje snitt, de blir hysterisk eller miste bevisstheten. Din smerteterskel er mye høyere, eller din trening er bedre enn jeg trodde. Han ferdig kuttet. 'Nå for spørsmål. Hvem som sendte deg til å spionere på oss?"
  
  
  Jeg sa ikke noe. Jeg måtte finne en vei ut, en måte å flykte. Så langt, det så håpløst. Den knuter på tauet var dyktige, som jeg rakte dem, innså jeg at min armer og ben var ikke slapp. Bordet var smale og skrå lett, men selv om jeg slått over, det var ikke mye jeg kunne gjøre.
  
  
  "Hvem sendte du til å spionere på oss, Matson?"
  
  
  Kniven landet og en halv centimeter unna fra en annen kutt på armen min. Denne gangen er det skar dypere og fikk meg til å gispe i smerte.
  
  
  Døren åpnet. Soldaten stakk hodet inn. "Ild! han utbrøt. Ansiktet hans var urolig, og han gjentok alarm. "Brann, Kaptein! Utenfor.'
  
  
  Kapteinen laget et sint ansikt. Han virket skuffet over å bli avbrutt som han legg ned høvelen. "Ikke kjør bort, Matson," sa han.
  
  
  Han og vaktene gikk ut døren, og jeg pustet lettet ut. Jeg hadde ingen anelse om hva som foregikk utenfor, men jeg var glad for pause.
  
  
  Smerten gjorde meg lyst til å lukke øynene igjen eller ringe for å få hjelp, men både ideer var fåfengt. Jeg hadde ikke et sekund å miste.
  
  
  Jeg så på tvers av rommet. Ved første jeg så ingen vei ut, på ingen måte til å få gratis av tauene som var bitende inn i huden min. Da tenkte jeg på olje lampe brenner på neste bord.
  
  
  Jo lenger jeg stirret på lampen, jo raskere ideen tok form. Det var et sjansespill, men oddsen var høyere enn ventet for kapteinen å vende tilbake med sin dødelige barberhøvel. Hvis jeg bare kunne slå over lampen og kaste tau rundt mine håndledd over flammene, jeg vil ha en sjanse.
  
  
  Men det var ikke lett å få det. Jeg kunne knapt bevege seg. Hoppende og kronglete, jeg kunne bare vippe tabell litt. Det tok all min styrke til å rulle over og kaste ham slik at han forskjøvet. Men i slutten, bordet veltet og falt på sin side. Høsten sjokkerte meg og økt smerte.
  
  
  Jeg beregnet avstanden til bordet og sakte skjøvet tabellen til høyre. Da jeg rullet over på magen min, slik at tabellen var på ryggen min, og jeg brukte det som en rambukk mot bordet. Lampen flickered, så droppet. Det styrtet i bakken og eksploderte i en pool av brann.
  
  
  Heldigvis, den lampen var ikke veldig full, men jeg trengte å få til å fungere raskt, før oljen gjennomvåt jord etasje.
  
  
  Det tok all min styrke til å rulle over på min side langt nok til å holde hendene over flammene, slik at brann kan sakte gnage gjennom den sterke tau som er bundet meg.
  
  
  Snart flammene begynte å brenne mine håndledd, så vel. Jeg trakk hardt med min høyre hånd til å dra ham bort fra flammene. Tauet fortsatte å brenne.
  
  
  Smerten skjøt gjennom hjernen min. Tauet var brennende, og jeg kunne se at det singeing håret på håndleddet mitt og slå huden min rød. Jeg rykket igjen med min høyre hånd; tauet litt plagsomt i håndleddet mitt. En annen rykk og håndleddet mitt ble utgitt.
  
  
  Jeg dyttet resten av tauet av armen min, så untied den knop rundt min venstre arm. De var godt lagt ut. Hele min høyre arm og håndledd var brennende smerte. Men det var min eneste sjanse til å forlate. Ved siste kvist kom ugjort, rev jeg den tau fra mine føtter og tatt klærne mine. Min pistol og kniv var på bordet. Jeg kledd og sette på skoene mine og var i ferd med å forlate når en høy Indian kom gjennom døren. Han ser ikke veldig glad når han så meg og pistol rettet mot magen hans.
  
  
  Han var ute på det, venter for meg å skyte ham. Faktisk, han var så fokusert på pistolen som han knapt kunne se kniven i min andre hånd. Den kom inn i kroppen hans like over lysken.
  
  
  En gurglende lyd unnslapp leppene hans som han gikk tilbake fra bladet og dekket såret med hendene. Da han skled inn til bakken.
  
  
  Han var ikke død når jeg slått ham over.
  
  
  Spurte jeg. "Hvor er jenta?"
  
  
  "Nå," sa han. Blodet fosset fra hjørnet av munnen hans, og han hostet. "Hun startet en brann i rommet hennes. Kan du hjelpe meg. Jeg...'
  
  
  Så plutselig var han fortsatt, liggende død ved føttene mine.
  
  
  Jeg var lei meg. Jeg vil heller la ham leve, men en kniv er ikke en nøyaktig våpen.
  
  
  Jeg så meg rundt. Det var en maskinpistol i hjørnet, og to håndgranater på en hylle. Jeg setter granater i mine lommer og gikk til døren med min automatisk rifle, klar. Jeg måtte finne ut hva som hadde skjedd her, hva som hadde å gjøre med Calcutta, og jeg måtte finne Choeni. Jeg åpnet døren og gikk ut.
  
  
  
  Ellevte kapittel
  
  
  Jeg gikk forsiktig ut. Jeg fant en vattert jakke i rommet for å gjøre det føles mer som en del av miljøet. Med hodet ned, jeg kunne passere for en av vaktene for et øyeblikk.
  
  
  Jeg pustet inn røyk fra brann og hørte skrikene av menn kjemper mot flammene kommer fra grassy hytta.
  
  
  Jeg la inn en gårdsplass foret med single-etasjes bygninger som ga inntrykk av en festning av den gamle Amerikanske Vesten. Det var et dusin bygninger, tre av som så ut som brakker, og en som viste seg å være en kantine. Tre lastebiler var parkert foran en av bygningene.
  
  
  Bare fordi brannen ble slukket, et dusin uniformerte menn ikke merke til meg, så jeg skyndte meg til lastebiler. Jeg var nesten det når en mann dukket opp fra bak en nærliggende bil. Han kom helt opp til meg, holder opp en advarsel hånd. Han så på meg nysgjerrig, så rygget unna og syntes om å ringe etter hjelp når jeg ropte ut til ham. Han kom opp til meg, ser overrasket og mistenkelig.
  
  
  "Ett klikk og du er ferdig," sa jeg. "Snu deg rundt og går ved siden av meg. Jeg trakk en pistol på deg. Jeg snakket raskt i Hindi, håper han forstått.
  
  
  Han snudde seg, og frykten i ansiktet hans var så flott at jeg nesten kunne lukte ham. Vi gikk to hundre meter før vi nådde toppen av skråningen og ned på den andre siden. Når vi var ute av syne i leiren, jeg presset ham til bakken.
  
  
  "Visste du ser jenta?" "Hvor ble hun av?"
  
  
  Han pekte på skråningen vi var på. "Hvem har ansvaret her?"
  
  
  — Jeg vet ikke, " sa han, stemmen hans skalv av frykt. — Jeg er bare en Naga, cook. Jeg vet ikke.'
  
  
  'God. Jeg gjorde tegn til ham for å stå opp. "Vis meg hvor jenta gikk."
  
  
  Han ledet meg raskt opp i skråningen i en vestlig retning. Vi kom ut på et steinete platå som grenser i en liten dal. Jeg kunne se et dusin hus nedenfor, noen halv-brent, andre helt ødelagt. Vi så etter fem minutter uten å merke noen bevegelse. Han pekte siste underskogen til en spot omtrent fire hundre meter utover vidda.
  
  
  "Her er det command post. Hvis damen gikk så langt, at hun trolig gjemte seg ned nedenfor for å vente på mørket.
  
  
  Vi gled fra rock til bush, fra rock til treet. Når vi var to hundre meter unna, Naga rakte opp hånden. Vi hørte noen snakke. Vi gikk forsiktig om lag femti meter og så dem. Den command post var sju meter under kanten på den steinete platå.
  
  
  Vi skannet området, men det synes ikke å være noen vaktposter. Stille, vi krøp nærmere før vi var på platået rett over dem. Jeg trakk pin-koden fra første hånd granat, så kikket tilbake på målet. Seks menn ble stående i en bunker gravd dypt i bakken. To av dem hadde automatiske våpen. Det tredje var å installere en liten radio. En annen var ute på bygda gjennom en kikkert.
  
  
  Granat fløy inn i command post. Så jeg hadde en maskinpistol slung over skulderen min, og den spratt og skranglet som min kuler regnet ned på folk. Eksplosjonen var denouement. To menn hadde allerede blitt drept. Granat slått de andre til en skriver, blødning masse. Vi har ikke vente å se om noen overlevde. Vi kjørte ned bakken, skirted kommando-post, og løp for huser fire hundre meter nedenfor. Da så jeg Choeni gjemmer seg blant steiner. De fire mennene nedenfor nådd for henne som de søkte grunnlag, men på lyden av granater og skudd, de fikk panikk og trakk seg tilbake.
  
  
  Hun så oss komme og løp til meg.
  
  
  Jeg fanget henne i armene mine og bar henne på. Noen av hennes hår var svidd, og ansiktet hennes var svarte av sot.
  
  
  "Ikke ta meg tilbake til landsbyen," sa hun, skjelvende. Jeg stoppet. "Men det er der vi vil finne ly."
  
  
  "Nei". Dette... det er for jævlig. Ingen ble begravet. De var rett og slett skutt og forlatt der. Kvinner, barn og eldre...
  
  
  Jeg snudde meg rundt og så på Naga. Han nikket. "Det er riktig. De lar sine folk til å øve på virkelige mennesker. "Bo her med henne," sa jeg til Naga. "Jeg skal gå og ta en titt."
  
  
  Jeg spurtet frem, lukter råtne, hovne kjøtt før jeg hadde gått tjue meter. Da jeg kom til det første huset, et dusin buzzards fløy opp. Delvis restene av en gammel mann og en gutt lå i gaten.
  
  
  Veggene i husene ble pepret med hull fra granater og kuler. De fleste av husene ble bygget av stein og mørtel, og hadde hundrevis av kulehull. Jeg så tre kvinner i de neste hus. En av de organer som hadde sin kiste kuttet av, andre hadde ikke hodet. I det siste huset, en mann som var spikret opp ned til døren, og deretter skutt på kloss hold.
  
  
  Jeg løp ned de ødelagte gata uten å se seg tilbake. Hvis disse geriljaen noensinne angi Calcutta, vil det være en massakre.
  
  
  Da jeg kom tilbake til stedet hvor jeg hadde forlatt Choeni, fant jeg bare en innskrumpet Naga på bakken. Jeg kunne ikke hjelpe ham. Han ble drept, og hans innvollene var revet ut, og halsen ble kuttet. Det var ingen tegn til jenta.
  
  
  Hvis de hadde ett, de bør være i nærheten av...
  
  
  Plutselig, et maskingevær crackled og en rad av kuler splattered steinene to meter til høyre. Jeg snudde meg rundt, men jeg fikk ikke se noen. En annen serie og kuler braste inn i steinene til venstre. Jeg rullet opp til et tre og skjøt på tilfeldige å gjøre dem senker hodet, men jeg kan fortsatt ikke se noen. Jeg lå helt ute i det fri...
  
  
  "Virkelig, Mr. Carter, det nytter ikke å stå i mot," en stemme sa til meg. "Du er helt omringet, er det håpløst å motstå oss. Du er for smart til å prøve å bryte gjennom dette. Hvorfor ikke du slippe pistolen din og komme her stille?
  
  
  En sterk, overbevisende stemme kom fra en megafon som syntes å ekko gjennom den lille dalen.
  
  
  Jeg mistet pistolen og sto med hendene i luften. Fire "stein" på høyden hoppet til sine føtter, kastet av seg kamuflasje og løp mot meg, med sikte sin maskinpistol våpen på brystet mitt.
  
  
  Den Indiske geriljaen i en klynge rundt meg og meg ranet av Hugo og Wilhelmina. Så de dyttet meg omtrent foran dem.
  
  
  Vi ville ikke gå tilbake til leiren. Vaktene førte meg forbi leiren, hvor vi fant en annen vei. Omtrent en halv kilometer nede i bakken, kom vi til en liten dal, tre sider av som var vinkelrett, som om det var et steinbrudd her. Det var en stor hule, på baksiden. En tett barriere av piggtråd ble reist foran grotten inngang.
  
  
  Vaktene førte meg til gjerdet. De åpnet et lite område, dyttet meg i, og straks lukket piggtråd igjen. Jeg så omtrent tretti mennesker - noen var syke, noen gråt, alle var dårlig kledd og tilsynelatende ikke matet. Jeg snudde meg for å piggtrådbarrikaden og så en velkledd mann i en lys grønn uniform med skulderstropper. Han så ut til leiren.
  
  
  "Mr. Carter. Kom her, er du snill."
  
  
  Jeg gikk over til piggtråd.
  
  
  -"Vi har fått nyheter fra Calcutta," sa han og så på meg merkelig gjennom brillene, " og vi har nettopp lært navnet på vår ærede gjest. Jeg har hørt mye om deg. En mann som ikke kan bli drept. Kanskje vi vil få en plass i historiebøkene.
  
  
  Jeg ignorerte hans bemerkninger.
  
  
  Spurte jeg. - "Hva vil skje den 15. August?" "Det er en stor dag, er det ikke?'
  
  
  Han svarte threateningly. — Du vil ikke se det.
  
  
  Han snudde seg, så tenkte på noe. "Ikke bekymre deg om jenta," sa han. "Hun vil komme til landsbyen din." Når han var borte, jeg prøvde å samle tankene mine.
  
  
  Fra ser ut av det, var han ikke leder. Mannen trengte jeg ville være trygge i byen, noe som gjør de siste forberedelser.
  
  
  Jeg hadde for å finne denne personen. Men først måtte jeg prøve å holde seg i live, og på den tiden virket det ganske vanskelig.
  
  
  Jeg så på hulen. Gate ved inngangen var koblet til strøm, trolig sterk nok til å drepe meg, og veggene var femti meter tykk. Du kan tilbringe hele livet hamring dem. Escape virket umulig.
  
  
  Jeg var ikke alene, men folk som delte min skjebne kunne gjøre lite for å hjelpe. De fleste av dem var gammel og skrøpelig, sannsynligvis bønder som levde på den harde bakken av åsene. De forberedte seg på døden med likevekt som bare Hinduer er i besittelse av. De satt med bena i kors på skitt gulvet, bøyde sine hoder og ropte sine bønner til gudene, "Haren Krsna, Hare Rama."
  
  
  De var klare for neste trinn i lang syklus av reinkarnasjon. Men jeg var ikke klar.
  
  
  Jeg gikk blant dem, prøver å vekke dem fra deres fatalistisk stupor, men ingen av dem syntes å se meg. Bare når jeg har nådd den unge mannen lener seg mot veggen fikk jeg et svar.
  
  
  Han lo da han så meg. "Så de outsmarted den store fisken. Er du engelsk?"
  
  
  "Amerikansk," sa jeg.
  
  
  "Gjør deg hjemme. Vi vil alle være døde ved middagstid.
  
  
  Jeg knelte ned ved siden av ham og holdt ut en sigarett. Han tok det og kvalte på røyk.
  
  
  Spurte jeg. "Du også?Hvorfor gjør de ønsker å drepe deg?" Resten er gamle. Hvorfor de ikke ønsker å se deg?
  
  
  "Jeg var en av dem," sa han. "Jeg ble rekruttert i Calcutta. De matet meg og tok vare på min søster.
  
  
  Da så jeg en landsby her. Jeg kunne ikke drepe folk liker det, så de la meg her med de utstøtte, spedalske, og enker som ber for sine ektemenn sjeler." Han stoppet opp og bort på vakt. — De kommer snart, ta fire eller fem menn og gå til landsbyen. Hvis vi ikke er rask nok, vil vi bli drept av bajonetter eller skyting. Jeg har sett dem gjøre det før.
  
  
  Den unge mannen var skjelvende av frykt og sinne.
  
  
  Spurte jeg. — Vet du hva de gjør?" "Hva er det de ønsker å gjøre på Independence Day? Har du hørt om det?
  
  
  Hans brune øyne blinket på meg som en cobra er tunge. "Jada, men hvordan vet du det?" Vi ble fortalt, men du er en outsider. Han trakk på skuldrene og stirret på bakken, ned på huk. "Den Store Revolusjonen. Hvis vi kan, vi ville okkupere Calcutta, og alle i Vest-Bengal. De sa at politiet var på sin side, Amerikanerne og Russerne ville skyte på hverandre. Alle vi hadde å gjøre var å blåse opp Chora Bridge og jernbanestasjonen, og deretter raid Chowringy Veien og slå av alle hus i brann. Calcutta ville være i en slik panikk at vi kunne marsjere ut med hundre menn og okkupere hele staten."
  
  
  Spurte jeg. "Vil det fungere?"
  
  
  Den unge mannen ristet på hodet. "Jeg vet ikke. De trente personer i flere måneder. De kaller det Calcutta Liberation Army. Et tegn vil bli servert når konsulater eksplodere. Små grupper vil raid sentrale posisjoner. Dette kan fungere. Han løftet på skuldrene.
  
  
  "Det spiller ingen rolle for oss," fortsatte han. War games holdes i landsbyen hver morgen. De tar alltid den sterkeste å tjene som et eksempel for nye rekrutter. Også, de ble kvitt landsbyboerne nedenfor til å dempe dem."
  
  
  Jeg reiste meg opp og gikk langs veggen, kikket inn i de mørke hjørnene av hulen. — Er det en vei ut av det her?"
  
  
  Han ristet på hodet.
  
  
  Jeg søkte mine lommer, men jeg hadde ingenting, men mitt belte. Den kveler tråder kunne ikke hjelpe meg lenger. Jeg hadde også kamper i mitt belte, men ingenting brent i fuktig hule.
  
  
  Jeg ville ha å gjøre det i landet. Det ville vi ha hatt en viss frihet til bevegelse, en sjanse. Jeg så på lutet figur som en gang hadde vært en ung mann.
  
  
  "Hva vil skje i landsbyen når får vi det?"
  
  
  Han lo, en hul, som gjør narr av lyd.
  
  
  "Det er ingen vits i å motsette seg det uunngåelige. Du trenger bare å slappe av og be om et bedre sted i livet etter døden."
  
  
  Jeg nådde ned, tok tak i ham og dro ham til hans føtter, og trykke ham hardt mot fuktig hule veggen.
  
  
  — Du må fortelle meg nøyaktig hva som skjer i bygda." Fortell meg hva menn gjør med våpen, der ofrene gå.
  
  
  Jeg løsnet mine grep på armen. Hans øyne var på meg nå, skeptisk, redd, sint.
  
  
  "De tar fem eller seks personer til toppen av et steinete platå, for så å slippe dem, skyte dem, og drive dem inn i en landsby. Det er sytten hus, hytter og skur. De nødt til å prøve å skjule. Hvis de er profesjonelle soldater, de fungerer godt, gi folk ritt, kanskje skyte dem i bena slik at de ikke gjemme seg i et annet hus. Når det siste huset er søkt, vil alle bli skutt eller bayoneted. Unge rekrutter som er det verste. De satser på hvor lenge hvert offer skal leve.
  
  
  Jeg ristet på hodet. — Hva slags våpen har de?"
  
  
  "Hagler, automatiske skytevåpen, håndgranater, og lange kniver."
  
  
  Jeg var i ferd med å lene seg mot den fuktige veggen når jeg så bevegelse i piggtrådgjerde foran inngangen.
  
  
  "De kommer," den unge mannen sa.
  
  
  Spurte jeg. "Hva er ditt navn?'
  
  
  "Ring meg Joe er en god Amerikansk navn."
  
  
  Jeg har beveget seg bort fra ham og lente seg mot veggen og ventet. To vakter tastes inn, etterfulgt av fire unge menn i vanlig klær. Alle seks av dem hadde automatiske våpen. Den høyeste vakt så på meg og gestikulerte.
  
  
  "Ut!" han sa. 'Du er den første!'
  
  
  Jeg gikk sakte, poenget med bajonett grave smertelig inn i min rumpe. Den andre vakten dro Joe beina hans og dyttet ham mot utgangen. Lyset blendet meg da jeg gikk gjennom åpningen i porten.
  
  
  Skjeling, jeg så fem personer står ved siden av meg. Ole var en av dem. Det var tre kvinner og en gammel mann, lenge, men avmagrede. Den gamle mannen kom ut av hulen, og deretter slått til sol og satte seg ned på bakken.
  
  
  "Få opp! vaktene brølte. Han ignorerte dem.
  
  
  Armen var gjennomboret med en bajonett, men han ville ikke flytte. Bladet skar gjennom musklene i skulderen hans. Først da fikk han skrike. Vakt nikket, og fire tenåringer med maskinpistol våpen trakk kniver og ladet opp på den gamle mannen.
  
  
  Bladene steg og sank dypt inn i kjøttet før den gamle figur veltet over og falt på ryggen. Knivene fortsatte å sparkle i myk sollys, og bladene ble nå en klebrig rødt. Mannen hadde ikke lage en lyd lenger, bare en myk gurgle som siste pust av venstre sin blodige lepper.
  
  
  "Nok" vakten sa. Han talte til de fem gjenværende medlemmer av vår gruppe. 'Gå raskt. Og for ikke å komme ut av linjen, eller du vil være død på stedet. Holde opp med vakter.
  
  
  Den unge menn tørkes sine kniver på den gamle mannens bukser, og så stilte oss opp. To tenåringer gikk i front, og to lukket prosesjon.
  
  
  Mars til landsbyen gikk for fort, jeg kunne ikke komme opp med en plan for å komme ut av det. Det gikk akkurat som Ole sa. På toppen av den steinete platå, vi fikk beskjed om å kjøre til våre hjem. Ser ned, så jeg en ensom figur på skråningen nedenfor. Det var Choeni.
  
  
  Jeg løp så fort jeg kunne ned skråningen, og håpet jeg ville ikke bli skutt i ryggen.
  
  
  "Kjør," jeg ropte, gå opp til henne.
  
  
  Vi dukket bak en mur, og et øyeblikk følte jeg meg tryggere. Joe føres inn ved siden av oss. Jeg tok av meg beltet, trukket ut en av de tynne choke ledninger, og ga den til henne.
  
  
  "Hvis du har en sjanse, bruke den."
  
  
  Hun rynket pannen, så smilte, og jeg trodde jeg så et glimt av håp i øynene hennes.
  
  
  Før jeg kunne tenke på noe annet å si, to brune tall pilte rundt hjørnet på huset. De var gutter, ikke eldre enn tretten. Hver av dem hadde en pistol. Første bildet er tatt, så en annen, og jeg hørte varmt føre runde over mitt hode som vi kjørte.
  
  
  Jeg fant døren og dukket inne, dra på Choeny. Det var den største hus i landsbyen, med en grov loftet på den ene siden. Loftet var omtrent ti meter bredt, nok til å skjule deg for en stund. Vi klatret opp en tretrapp og tråkket på tykke furu planker. Det var en liten trekasse på gulvet. Jeg presset Choeni til langt veggen og gjorde tegn til at hun skulle legge seg ned.
  
  
  Jeg var spent på om den unge krigere hadde håndgranater. Etter en liten stund, jeg skjønte det. En liten granat fløy inn gjennom vinduet nedenfor oss, ricocheted gang, og eksploderte tre meter over bakken. Jeg hadde ikke tid til å duck. En del av kroppen min var fanget i shrapnel regn, men jeg føler ikke for varmt metall. Når røyken ryddet, en av guttene forsiktig inn i rommet. Med en kort automatiske pistol i hånden, han raskt søkte på rommet, da hans oppmerksomhet skjerpet. Så snart han så opp på loftet, jeg droppet det parkett kasse.
  
  
  Han hadde ikke tid til å unngå det. Kasse slått våpenet ut av hendene hans og traff ham i magen. Han half-slått, grep magen hans, og falt til bakken, ute av pusten. Jeg så på maskinen. Dette kan være vår frelse. Men akkurat da jeg var i ferd med å ta ham, en annen gutt kjørte i. Han så at hans kamerat liggende på gulvet, så mistenkelig i loftet og dusjet gulvet fra under med et hagl av kuler fra en maskinpistol. Vi ble frelst ved hans dårlige mål og to inches av massivt tre.
  
  
  Etter noen få øyeblikk, han trakk seg ut gutten som lå på bakken og tok maskinpistol.
  
  
  Jeg gikk ned trappen, og Choeni fulgte etter meg. En knyttneve stor stein som lå på gulvet. Jeg bare måtte bruke det. Jeg kastet stein unna i en rask bevegelse, og deretter flatet meg mot veggen og ventet. Steinen traff et stykke metall fra et nabohus og straks var det en kø. Fotsporene kom vår vei. Jeg prøvde å beregne den eksakte tiden. I siste øyeblikk, jeg dukket inn gjennom døren, og grep den unge soldaten på et fullt trav. Jeg legger en hånd over munnen hans og trakk ham inn.
  
  
  Jeg er bundet på hendene og føttene med strimler av skjorten hans, og Choeni kneblet ham. Rifle han var bærer syntes å jobbe skikkelig, men når jeg prøvde å presse en runde i bolten, jeg fant det fastkjørte. Blindt, vi løp ut døren og satte kursen i retning gutten hadde kommet fra.
  
  
  En lyd bak meg gjorde meg slå, gun klar, men fingeren min løsnet på avtrekkeren som Joe falt til bakken, pistol i hånden, og krøp ned ved siden av oss.
  
  
  Ansiktet hans var sint. "Jeg drepte en med en død grep, minst jeg fikk et våpen.
  
  
  — Er du klar til å gå oppover?"
  
  
  Joe nikket.
  
  
  Som vi passerte den første veggen, Choeni dro på ermet mitt, ansiktet er blekt. En av kvinnene som kom med oss ble liggende på ryggen; magen hennes var revet åpne, brystet hennes var dekket av blod, hjertet hennes var i en av hennes åpne hender.
  
  
  Jeg dro Choeni siste kvinnen og løp til neste hus. Vi hørte flere skudd og rope bak oss.
  
  
  Vi hoppet over et oppsvulmet lik. Ansiktet hennes ble spist av gribbene. Vi stoppet bak veggen, nå dekket foran og bak, og prøvde å fange vår pust. Choeny så utmattet.
  
  
  Hun tok rifle fra meg, jobbet på avtrekkeren og mekanisme for et øyeblikk, og jeg hørte kassett skyv tilbake på plass i bladet. Hun ga den tilbake til meg med et sukk.
  
  
  Liggende på gulvet, jeg tittet forsiktig rundt hjørnet av veggen. Det var ingen foran oss. Skråningen av åsen vi hadde kjørt ned et par minutter siden steg tre hundre meter til toppen. Det var en lang skudd uten cover. Jeg var ikke sikker på om Choeni kunne håndtere det, men hun sa hun var klar.
  
  
  Vi hoppet opp og løp langs veggen, klar til å storme skråningen foran. Vi hadde ikke tid. Choeni kom borti en liten gutt med en lang pistol. Hånden hennes instinktivt nådd ut i en karate spark til halsen, og gutten brøt sammen bevisstløs på blod-gjennomvåt bakken. Choeni plukket opp hans våpen.
  
  
  Bak ham var en av vaktene som hadde brakt oss i. Maskingeværet ble pekt på oss.
  
  
  "Snu deg rundt", sa han.
  
  
  Jeg skjøt ham så fort at han ikke engang merke til bevegelsen av pistol. Kulen traff ham i brystet og sendte ham flyr to meter i rødt støv.
  
  
  Vi kjørte.
  
  
  Vi var bare halvveis opp bakken når de begynte å skyte på oss... Vi holdt dukke ned og kjører, dukke ned og slå den andre veien, men vi fortsatte å gå i oppoverbakke.
  
  
  Ti meter fra toppen, en figur med en maskinpistol rose og skjøt på oss. Joe sparken på ham, men tapte. Min rifle gikk opp igjen og skjøt, og mannen snurret rundt og falt ned bakken i vår retning. Vi kjørte forbi det, og dukket opp.
  
  
  Mannen i Jeep var mer overrasket enn vi var. Leiren leder, en mann i en lys grønn uniform, hadde bare senket en brun flaske og tørket hans lepper. Jeg skjøt flasken ut av hans hånd.
  
  
  Han løftet hendene over hodet hans, og alle hans bravado borte nå at våpenet ble pekt på ham.
  
  
  Jeg løp frem, søkte på det, og fant ut hva jeg hadde gått glipp av de sist... Hugo og Wilhelmina. Det var hyggelig å ha dem tilbake. Jeg snudde meg til fartøysjefen.
  
  
  "Kom ut!" Jeg bestilte.
  
  
  Han så forvirret.
  
  
  "Komme ut av denne Jeep," jeg ropte på ham. Han hoppet ut og stod skjelvende foran meg. "Ta av jakke og skjorte." Han rynket pannen, men gjorde som jeg fortalte ham.
  
  
  Jeg tok av seg brillene og kastet dem blant steinene.
  
  
  Gå ned, Sjef. Til landsbyen.'
  
  
  — Nei, du kan ikke gjøre det! han skrek. "De vil ikke kjenne meg uten min uniform..."
  
  
  Jeg slo ham ned med neven. Foten min traff ham før en hvit-varm bølge av hat skylte over meg. Jeg ga rifle til Choeni, trakk mannen til hans føtter, og kastet ham over kanten av platået. Han rullet litt, og da Joe og jeg begynte å skyte ved siden av seg og bak seg, før han fikk panikk og løp inn i helvete han hadde laget. Da han nådde den første hus, hørte vi clank av rifler og maskinpistol våpen.
  
  
  Jeg satt Choeny i jeep. Ole fikk i ryggen og byttet hans rifle for fartøysjefens automatisk. Vi kjørte langs en humpete vei til campingplassen. Jeg mistenkte at bare et fåtall menn ville være på vakt, siden de fleste av soldatene ville være i Calcutta venter på signal for å angripe.
  
  
  Choeni plukket opp sin rifle som vi nærmet oss den første bygningen. Jeg flyttet inn i girkassen, akselerert, og gled inn i første sving. De fire mennene som stod der fløy bort så vi raste forbi dem. Det var to lastebiler fremover. Jeg pekte dem ut, og Joe punktert to dekk på hver bil som vi raste forbi ham, da vi rundet hjørnet og hylte over piggtrådgjerde.
  
  
  "Du tror flyet er fortsatt det?" Choeni nikket.
  
  
  "Jeg hørte fartøysjefen fortelle noen at han skulle fly til Calcutta når det er mørkt." Jeg brummet. Det lille flyet vil da bli fylt drivstoff og klar til å ta av. Men vil de ha vaktposter på flyplassen? Jeg trodde ikke det.
  
  
  Vi dro rett til flyplassen og Choeny gikk til manager til å fortelle ham at vi ville forlate umiddelbart. Han rynket pannen da vi gikk om bord i flyet og taxied til enden av rullebanen. Jeg burde ha visst hva som foregikk, så snart jeg så Jeep begynne å bevege seg. Det kom i en skarp vinkel, og stoppet to hundre meter unna bilen vår.
  
  
  Choeni nikket da hun så Jeep. Hun akselerert, varmet opp motorene, og ledes ned mot rullebanen jeep. Vi sprang over feltet, og mannen i Jeep hoppet ut og tok dekning. Jeg ønsket å ta roret for å unngå å treffe Jeep. Choini bit hennes underleppa hardt som hun styrte sideror og holdt flyets nese rett ned til midten av rullebanen og Jeep. På den aller siste øyeblikk, hun trakk tiller kraftig tilbake. Den lille maskinen virket genuint overrasket ved forespørsel, men gjorde sitt beste.
  
  
  Han hoppet med et plutselig vindkast av luft... da kunne jeg nesten høre flyet gispe; vi hadde ikke nok fart ennå for en slik manøver. Bilen landet på rullebanen igjen. Men vi hadde hoppet over Jeep og nå var skrikende nedover banen på vei til en normal start. Jeg trodde jeg hørte et skudd, men det gjorde ikke gjøre noen skade.
  
  
  Jeg lente meg tilbake i stolen og som vi til slutt tok av, føler smerten og brenner av de siste par timene. Håndleddet mitt throbbed der det hadde blitt brent av ild. Kutt på armene og brystet ble dyppet i salt svette, og jeg var så trøtt at jeg ønsket å sove for et år.
  
  
  "Vi vil aldri komme til Calcutta," Choeni sa idet han pekte på bensinmåler.
  
  
  "Slipp ham ut på den nærmeste flyplassen," sa jeg. "Vi får litt søvn i dag, og i morgen skal vi fylle drivstoff og fly til Calcutta."
  
  
  Hun pustet lettet ut og lente seg fremover for å studere kart.
  
  
  
  Kapittel Tolv
  
  
  Neste dag fløy vi lavere over Ganges, den store elva av Hinduistisk tro. Ganges har mange sideelver, en av dem er Hooghly-Elven, som renner gjennom Calcutta. Vi satte kursen sørover for å følge den store elva hele veien til byen.
  
  
  Plutselig så vi noe som så ut som en svart prikk i horisonten. Først trodde jeg det var en måke, men en tiendedel av et sekund senere forsto jeg at det var en jet jagerfly som flyr gjennom luften på to ganger lydens hastighet, rett ved siden av Comanche. Comanche skled hardt, halv-veltet, og Choeni trakk henne nesen opp med problemer med roret. Det føltes som om vi var midt i en massiv tordenvær når slipstream av en brølende fighter jet feide over oss.
  
  
  Joe krøp sammen ved siden av meg, hans nesebor fakling i frykt som bilen truet med å bli revet i stykker.
  
  
  To svarte prikker dukket opp i horisonten. Choeni senket Comanche til en dykke og fløy så lavt som mulig over trærne. Som jagerfly fløy over oss, så jeg store røde stjerner og den buede vinger av MiG-23. Disse var de beste flyene som Russerne hadde.
  
  
  Choeni peker opp og ned på den russiske bombefly. Bomber var flankert av seks slankere jagerfly.
  
  
  "Det ser ut som Russerne har brakt i en stor kraft," sa jeg.
  
  
  Choeni slått til flyplassen frekvens og lyttet. Nesten umiddelbart, eteren var fylt med russisk og engelsk samtaler. Begge gruppene bedt om landing instruksjoner.
  
  
  "Er det noen Amerikanske fly?" Choeni bedt om. Vi kikket rundt. Da vi nærmet oss Dum Dum Flyplassen, så vi to grupper av krigere med trekantet vinger, fire i hver gruppe, og streaking forbi oss. Disse ble twin-motor angripe fly av den AMERIKANSKE Marinen.
  
  
  Choeni plukket opp en håndholdt mikrofon, og i løpet av en kort pause i radio kommunikasjon, grep inn og spurte etter landing instruksjoner.
  
  
  Et sterkt signal fra flyplassen station bom gjennom høyttaleren, noe som gir hennes nærmeste instruksjoner.
  
  
  En annen stemme brøt inn i engelsk. "Amerikanske fly fra hangarskipet Lexington, informerer vi deg om at du har prioritet tillatelse til å lande på den sjuende linje av den åttende lane. Vennligst tillat ikke mer enn to fly på en gang.
  
  
  Signalet var kuttet av og den russiske flyene ble beordret til å lande på rullebane åtte-null-i omtrent sju minutter.
  
  
  Choeny og jeg utvekslet blikk. Vi trengte ikke å si noe til å uttrykke frykt for at bygget seg opp inne i oss. De to supermaktene ble samle sine styrker i byen.
  
  
  Disse ble kalt vennlig besøk. Eller ville de ha brukt en annen diplomatisk uttrykk for å rettferdiggjøre invasjonen av Indisk territorium, som nå var på en liten skala. Men resultatene ville være tragisk hvis de to maktene kolliderte på nøytralt territorium.
  
  
  Choeni kontrollert instrumenter og grasiøst senket den lille Comanche, så vi landet på begynnelsen av rullebanen og taxied ut på det private jet hangar forkle.
  
  
  Jeg rynket pannen i konsentrasjon. Choeny er spørrende blikk gjorde meg sette mine tanker i ord.
  
  
  "Dette er det fjortende av August. I morgen vil bli en stor dag. Vi er så nær war, jeg er syk av det.
  
  
  Joe fortalte meg på flyet til at selv om han visste ikke mye om terrorister, han kunne ta oss med til sine ammunisjonslager utenfor byen, hvor de hadde gjemt våpnene sine i påvente av et stort angrep på den 15. februar.
  
  
  Hvis vi kunne ødelegge deres ammunisjon, kan vi hindre et angrep på konsulater og dermed den forestående kollisjon mellom Russland og Usa.
  
  
  Jeg tok Mercedes til en annen gate og kjørte rundt på den store bygningen som Russerne som brukes for deres diplomatiske arbeid i Calcutta. Blindene var stengt. En solid linje av russiske Soldater som sto i fronten av bygningen. De hadde rifler slung over skuldrene og bandoliers med patroner rundt kroppene deres. Russerne var klar for kamp.
  
  
  Jeg fikk ikke se hvordan noen kunne komme nær nok til å slippe en bombe, men jeg hadde en følelse av at den personen vi leter etter allerede hadde gjennomført sine planer. Det er noe han fikk gjennom det. Men hvordan?
  
  
  En veisperring ble satt opp på begge sider av det AMERIKANSKE Konsulatet i bygningen. US Marines i grønn bekjempe dresser slå alle kjøretøyer rundt.
  
  
  Jeg tok Joe og Choni med meg, og vi begynte å slåss vår vei gjennom forsvaret rundt konsulatet. Etter den tid var vi gjennom den store porten og opp fortau til inngangsdør, Slocum kom ut for å hilse på oss.
  
  
  "Du har en god hær her," sa jeg. "Er ikke regjeringen i India kommer til å beskytte landet?"
  
  
  "The Marines?" Slocum sa. "De danner en vakt av ære. Vi har også brakt med fly her... for å hjelpe Indianerne feirer Independence Day."
  
  
  Jeg gliste til de unnskyldning ga han og lurte på hvordan New Delhi ville reagere.
  
  
  Deretter Amartya Raj gikk ned på fortauskanten.
  
  
  "Tilstedeværelsen av russiske og Amerikanske tropper er min velsignelse," den Indiske politimann sa hoarsely. "Mange regjeringer sende delegater til å feire vår uavhengighet." Han stoppet og så på meg demonstrativt. "Men Calcutta har ingen plass for bombefly, Mr. Carter .
  
  
  Han la vekt på navnet mitt og presset leppene sammen i en hard, fast bestemt linje. Slocum svelget og så skyldig. "Jeg beklager," sa han til meg. "Mr. Raj ... han fant ut hvem du er. Han ønsker å arrestere deg.
  
  
  Jeg så på de tykke Indisk politimann og gliste. Jeg holdt ut mine hender trassig, klar for håndjern.
  
  
  "Kom igjen," sa jeg. "Arrestere meg."
  
  
  "Det vil ikke bli noen større problemer," Slocum sier med tilgjort tillit. "Oberst Wu og folk i New Delhi arbeider på forsoning mellom oss og Russerne. Så vi ringte Usa. En granskingskommisjon vil bli sendt i løpet av en uke.
  
  
  'Uker?'
  
  
  Slocum var fremdeles prøver å høres sikker på, men han kunne ikke. "Inntil det er flere terrorangrep..." Han la sin røst for å fryse.
  
  
  Raj ignorert ham. Han så på meg skeptically, deretter på Choeny.
  
  
  Spurte han. "Har du en leder? Vi trenger å vite, all informasjon du har."
  
  
  "Stol på ham," Choeni fortalte de tykke Indisk politimann.
  
  
  Raj rynket pannen, men gikk foran oss for å Slocum kontor. Jeg ble overrasket over å se Alexander Sokolov sitter der. Hans kantete ansikt var alvorlig.
  
  
  Spurte han. "Er du fortsatt i live, Mr. Carter?"
  
  
  "Absolutt," sa jeg.
  
  
  "Og gutten... hvem er det?
  
  
  "En venn. Jeg sa ikke noe annet, og Sokolov kikket på Joe. Den russiske fox følte betydningen av den unge Indiske, men gikk ikke videre.
  
  
  "Mr. Sokolov kom her å utstede et ultimatum," Slocum sa. "Hans overordnede tror ikke vi er oppriktig. De som fortsatt tror at vi er bak angrepene på deres fredelige representanter i Calcutta. De tror det er en del av en større plan for å fornærme dem rundt om i verden."
  
  
  "Det vil ikke skje igjen," Sokolov sa sakte. "Ikke angripe igjen, ellers vil vi slå tilbake. Jeg har mine ordre.
  
  
  Han knurret, nikket eit særs, og forlot rommet. Når han var borte, Raj gikk frem. Han rynket pannen, ikke prøver å skjule sin misnøye.
  
  
  — Jeg kan ikke tillate deg å fortsette uavhengig handlinger, Mr. Carter. Du er fornærmende vår nasjonale stolthet. Enten du fortelle meg alt du vet, eller vil du bli sendt til konsulatet til denne saken er løst.
  
  
  Choeny sto mellom oss. Hun snakket direkte til meg.
  
  
  "Ta Raj med deg," foreslo hun. — Han kan hjelpe deg med å få ut i live."
  
  
  Der skulle han ta meg med? Raj spurte kritisk. Jeg bare ønsket å gå til ammunisjonslager, men Indisk politimann syntes å være i stand til å gjøre det vanskelig for meg. Jeg hadde mindre enn tjue-fire timer til overs, og jeg ikke har tid til å protestere.
  
  
  "All right," sa jeg til Raj. "Men uten å stille spørsmål. Og du går alene. Ingen andre. Jeg har ikke tid til å advare kontoret.
  
  
  "Det er latterlig," Raj sa. "Dette kan være et knep for å få meg ut av hovedkvarteret, samtidig som du fortsetter å trakassere Russerne. Det er all right."Lytt," jeg knipset irritably. "Slik jeg forstår det, World War III kan bryte ut i Calcutta i morgen ettermiddag. Og vi kan bare ha en liten sjanse til å forhindre det. Hvis du ønsker å hjelpe, stor. Ellers vil jeg gå alene.
  
  
  Joe og jeg var allerede ut døren når et digert Indian fulgt oss. Han fulgte oss til bilen og kjørte tilbake til hotellet mitt i stillhet. I mitt rom, og jeg dukket inn i kofferten Hawk hadde gitt meg og tok Wilhelmina sin nye butikk. Jeg tok Pierre, gass bombe, teipet den til beinet, og sette gass-pennen i mitt bryst lomme.
  
  
  Jeg satt på en ren skjorte og plukket opp et rent lommetørkle, en av de store, smart lin lommetørklær Hawke alltid har når de pakke kofferten min på hovedkontoret.
  
  
  Jeg tilbød Raj et spesielt våpen, men han ristet på hodet. Tungt forkrommet .45 kaliber pistol på sin hofte var fint med ham.
  
  
  Solen gikk ned i vest bak husene, som vi klatret opp i Mercedes, og jeg begynte å følge Joe ' s retninger.
  
  
  En time senere, var vi fortsatt reiser rundt i utkanten av Calcutta, mens Joe prøvde å huske hvor han hadde talt til Zakir. Til slutt, han henviste meg til skulderen av veien og hoppet ut av bilen så snart vi stoppet.
  
  
  Ja, han sa seg trygt. "Her et sted. Han vinket med hånden, peker på rismarker som strekker seg ut til utkanten av byen.
  
  
  Vi kom inn i rismarkene, men Amartya Raj nølte, stille irettesette seg selv, som kaller seg for en idiot for å komme med oss. Bare når jeg begynte å gå raskere gjorde han følge meg. Sammen gikk vi sørover til vi kom til en mur.
  
  
  "Her er det," sa Joe.
  
  
  Raj gikk frem og undersøkt veggen kritisk. Han sa at han ikke ser noe skummelt i det gamle steiner. Jeg stoppet hans hånd et par inches fra advarsel wire som går langs toppen av veggen. Ledningen gikk gjennom skruen kabelsko to inches over veggen. Det ble satt opp for å svare på både oppadgående og nedadgående press. Raj ikke si noe, men ledningen fanget ham av vakt. Det er ikke noe du ville finne på en gård veggen; det var alarmsystemet du forventer.
  
  
  Joe gikk først etter at jeg dyttet ham. Han nøye tråkket over ledningen og forsiktig hoppet ned til bakken. Så jeg hjalp Raj over muren og fulgte ham. Joe var håndbevegelser fra et stykke unna. Jeg gikk opp til ham. Landet på innsiden av veggen hadde slått inn på gresslettene, og demninger rismarker hadde kollapset for lenge siden. I den myke måneskinn, jeg kunne se bare gress og små rekker av trær.
  
  
  Vi gikk langs veggen, ved hjelp av trær som dekke. Hver to hundre meter stoppet vi og lyttet.
  
  
  Men vi nesten gikk glipp av den første vaktpost. Han lente seg mot et tre og ikke ser i vår retning. Han ble lyttet til en transistor radio. Vi flyttet rundt det.
  
  
  Månen forsvant bak skyene som vi gikk i taushet over det åpne beite og skannede en stripe om fire hundre meter bredt, jeg vet ikke helt hva vi var ute etter.
  
  
  En svak lukt av røyk som fanget min oppmerksomhet.
  
  
  Den umiskjennelige lukten av sigaretter wafted på den andre bris. Vi så et flammende bål på vår venstre side, omtrent tre hundre meter unna.
  
  
  Snart så vi en vaktpost i en provisorisk uniform. Egoets tilstedeværelse var nok til å overbevise oss om at vi var på rett spor. Selv Raj lente seg i dypere og flyttet mer forsiktig som vi sirklet mannen.
  
  
  I mil utenfor trær, vi så en lykkebringende tegn — en vei som vanligvis gått mimmo en rad av trær.
  
  
  "Ja, men vi spiller dette lastebil spill," sa Joe, og Egoets øynene glitret med spenning.
  
  
  En lang, lav bro spionert henne hundre meter unna. Taket var dekket med torv og pensel, og endene ble vippet slik at strukturen ikke kunne sees fra luften prøvetaking.
  
  
  Vi gikk nøye rundt bygningen. Da var det flere trær. Veien kom til en blindvei, men når vi var blant trærne, så vi en vei å skjære gjennom underskogen. Vi fulgte ham, og snart befant oss i en overdekket parkeringsplass. Det var flere Indiske hæren Jeeper parkert nedenfor, som ble forbauset og nye. Hvordan gjorde de ender opp her, i en leir som hun trodde tilhørte dem, hørte til terrorister?
  
  
  "Hva er det? Raj spurte kraftig. "Hvorfor er vi venter på?"
  
  
  "Disse Jeeper... stjålet fra hæren, tror jeg."
  
  
  Raj svarte: "Ja. Eller selges til terrorister. Det er korrupsjon overalt."
  
  
  Ole dro på ermet mitt og pekte fremover. "Over det," sa han tensely. "Ammunisjonslager".
  
  
  Jeg så på det området han pekte ut, og så lys blinkende foran trærne.
  
  
  Halvveis gjennom den viktigste gatelykter, kom vi til en lav steinbygning. Det var i et åpent område, uten kamuflasje, og jeg kunne se at det hadde vært det i lang tid. Det var en vei som fører direkte til bygningen, som også endte i en stor dør.
  
  
  Joe og jeg begynte å gå på, men Raj hvisket tilbake.
  
  
  "Vi bedre ville komme tilbake," sa han.
  
  
  'Hvorfor?'
  
  
  "For å få forsterkninger." Det kan være satt sammen av en hundre mennesker... tusen, hvis det er nødvendig. Vi er rundt bygninger og arrestere alle i dem i gangen."
  
  
  Han reiste seg opp, men ble trukket av ego.
  
  
  "De vil være borte før vi får tilbake," sa jeg.
  
  
  "Men vi kan ikke gå inn der alene," han knakk. "Vi ville ikke ha hatt en sjanse."
  
  
  — Har du en bedre ide?"
  
  
  "Det er ulovlig," sa de tykke politimann. Det fikk henne til å le. I stedet, Joe vinket til henne, og vi krøp slikke opp til bygningen.
  
  
  En sensor med en maskinpistol nærmet oss nesten direkte. Han ville ha sett oss et sekund senere, men Joe reagerte nesten instinktivt. Han frimodig sto opp og sa: en varm hilsen i Hinduistisk, som distrahert vaktpost.
  
  
  Mannen flyttet rifle, men det var for sent. Jeg har allerede hoppet på det. Og denne gangen hadde jeg akkurat hva jeg trengte... Pierre, lite bensin bombe som var mellom beina mine.
  
  
  Jeg aktivert det i front av mannens ansikt, og så et overrasket uttrykk som han tok et dypt åndedrag før du innser hva som skjedde.
  
  
  Han var død da jeg la ham skyv til bakken. Det tok bare et halvt minutt å åpne låsen på døra, og så var vi inne. Et dusin kasser av granater ble stablet mot veggen med den Indiske Hæren logo på dem. Mot den andre veggen ble kasser av våpen, noen er åpne, noen fortsatt gikk opp. Det var til og med et par kanoner og bazookaer på veggen, nok til å utruste en liten partisan hæren. Men bygningen var for det meste fylt med improviserte bomber — to-kvartalene shrapnel fragmenter som hadde blitt brukt til å slå Amerikanerne og Russerne mot hverandre i løpet av de siste dagene. Jeg var fortsatt sjekke lageret når en vaktpost dukket opp i en døråpning på den andre siden av den lange, trange brakker.
  
  
  De gjorde ikke advare oss — jeg fikk ikke se eller høre ham. Det var som om han nettopp hadde hoppet ut av skyggene, maskingevær, støttet på sin hofte.
  
  
  Han var tynn og unge, som knapt er i sin tjueårene, og kledd i provisoriske uniform jeg hadde sett noen av soldater i landsbyen slitasje. Han nølte ikke med; han siktet og skjøt.
  
  
  Han valgte Joe første, og gutten ikke stå en sjanse. Kulene traff ham i magen og slo ham tilbake. Han var død før kollapse til skitt etasje av bygningen.
  
  
  De neste to sekunder som virket som en evighet. Min hånd søkte Wilhelmina, mine ben bøyd, og jeg falt til bakken, og mine øyne var på vakt bryst. Jeg har allerede valgt et punkt hvor jeg traff ham hvis jeg lever lenge nok. I brystet, mellom luftrøret og hjertet.
  
  
  Jeg trodde ikke jeg kunne gjøre det. Den maskinpistol raskt skrenset vekk fra Joe ' s blodige kroppen og tar sikte på Amartya Raj. Et par punkter for den store cop, resten for meg; det var alt sentry hadde å gjøre.
  
  
  Som jeg rullet over, fikk jeg et glimt av Raj s ansikt. Det var trangt, men det var ingen tegn til frykt. Det virket som han var venter på å bli drept. Han holdt sine hender på hans sider.
  
  
  Jeg var på bakken og rullet for dekke sentry våpen svingte mot Raj magen.
  
  
  Men sentry ikke brann. Mens sikte, rifle var rettet direkte mot høye politimann.
  
  
  Når Raj ikke flytte, sentry snudde seg og fortsatte å slå med våpen. Men hans rytme ble brutt, og det ga meg en sjanse til å rulle bak en stabel av kasser. Sentry nølte, redd for å skyte eksplosiver rundt meg.
  
  
  Jeg stolte på mitt våpen. Jeg skjøt to ganger, og begge kuler traff ham i brystet. Han skrek en gang før det falt til bakken.
  
  
  Når det var over, jeg nøye kom ut fra bak kassene. Raj ble fortsatt stående i midten av midtgangen mellom stabler av ammunisjon.
  
  
  Vi stirret på hverandre uten å flytte. Da jeg pekte pistolen mot ham. Han ser ikke overrasket.
  
  
  "Sette pistolen på gulvet," sa jeg.
  
  
  Han gliste.
  
  
  — Er du ga ordre nå, Mr. Carter?" — Slutt med det! " han snarled.
  
  
  "Du er en av dem," jeg beskyldte ham.
  
  
  Jeg kan bare gjette, men jeg kunne ikke glemme det øyeblikket når sentry syntes å gjenkjenne de tykke politimann og la ham leve.
  
  
  "Du glemmer at jeg er en høytstående politimann," Raj sa. — Tror du noen vil tro du?" Han smilte selvsikkert når jeg ikke svare på.
  
  
  Han vippet hodet og lyttet til en lyd i det fjerne.
  
  
  Jeg kunne høre det også — lastebilen var skiftende tannhjul som det kom opp bakken.
  
  
  "Mitt folk," forklarte han. "De kom for våpen."
  
  
  "For i morgen?"
  
  
  Ja.'
  
  
  — Men hva tror du at du vil oppnå?"
  
  
  "Vi er styrte staten. Vi kunne lage nok problemer for den sentrale regjeringen i New Delhi til å erklære unntakstilstand. De har gjort dette før. Bare denne gangen vil vi sørge for at det er ingen tjenestemenn igjen i live som kan ta saken i egne hender."
  
  
  "Bortsett fra deg.
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Er du ute av lykken," sa jeg. Jeg pekte min pistol på våpen rundt oss. "Du har ikke nok forsyninger eller menn til å ta over byen, la alene i hele staten."
  
  
  Han løftet på skuldrene. "Vi er villig til å ta risiko."
  
  
  Spurte jeg. 'Vi?'
  
  
  "Jeg har sagt nok," sa han.
  
  
  Han kastet et blikk over skulderen på døren at vi ville inn. Utenfor, hørte vi en bil stoppe, og lyden av menn hopper ut. De var i en munter stemning, snakker og ler som menn til å gjøre, før en kamp. Når den første som gikk gjennom døren og så Raj, smilte han i anerkjennelse. Men uttrykket hans forandret seg da han så pistol i hånden min. Raj talte sterkt til ham i Hinduistisk, og mannen rygget vekk fra døren. Det var roper og lyder utenfor, da det plutselig ble stille.
  
  
  Amartya Raj knurret til meg igjen. "Vel, Mr. Carter, hva skal du gjøre nå? Du er omgitt av. Og du er i midten av flere tonn eksplosiver.
  
  
  "Hvis jeg dør, dør også," sa jeg rolig.
  
  
  Han løftet på skuldrene. "Jeg er en Hindu. Jeg tviler på at døden er så ille for meg som det er for deg. Så, jeg gjentar, Mr. Carter, hva vil du gjøre? Vil du gi meg våpnene dine, eller vil du vente til min mann blåse oss begge inn i en million biter?"
  
  
  Kapittel Tretten
  
  
  I poker, hvis din siste krone er på bordet, kan du bløffe.
  
  
  Så, stående på et lager med en lastebil full av folk utenfor og tonnevis av eksplosiver inne, bestemte jeg meg for å ta en sjanse. Det var bare en vei ut, og jeg trengte Raj som min eskorte. Han hadde til å begrense sine soldater om jeg ønsket å få ut av det i live. Men selv snuten av en luger pekte på hodet hans så ikke ut til å stoppe ham. Raj var en profesjonell, en ekspert på våpen og eksplosiver, akkurat som meg. Men jeg hadde en fordel, mitt rykte. Så kastet jeg kortene mine på bordet og ventet forhåpentligvis.
  
  
  "Gi meg pistolen din og se," sa jeg.
  
  
  'Hvorfor?'
  
  
  Han nølte, og jeg traff ham i templet med luger. Han satte seg ned på gulvet og jeg tok hans watch og .45 kaliber pistol fra ham.
  
  
  Da han kom til, jeg hadde nettopp ferdig med mitt arbeid. Det var en viktig jobb, men det virket som om det ville fungere.
  
  
  I hjertet av det hele var en granat. Jeg dro ut å skyte pin-kode, og deretter dyttet den tilbake bare nok til å holde sikkerhetssperren på plass. Jeg så knuste glasset på Raj ur og fjernet den andre hånden før du tar i bruk en blyant til å ringe.
  
  
  Jeg prøvde å gjøre det lille hånd klokke trykker du på blyanten unna. Og fallende blyant vil kaste av farlig kode i granat. Når det skjedde, vi hadde fire sekunder for å unnslippe.
  
  
  Da jeg viste den til Roy, han lo. 'Du er en spøk. Dette vil aldri fungere.
  
  
  Jeg så overrasket. 'Oh? Hvorfor ikke? Det fungerte i Hong Kong. Du har kanskje hørt om det. Jeg brukte det som en felle for en gammel Kinesisk smugler. Hode fra overkroppen, nøyaktig i henhold til plan.
  
  
  "Ja, veldig bra," Raj tillatt. "En dag, kanskje. Mens håndtaket er knapt i granat... hvis blyant er tung nok... hvis klokken er viklet opp tett... hvis...
  
  
  Jeg ønsket å le. Til tross for seg selv, han vek tilbake. Jeg fulgte ham. Tre meter, seks meter, og vi trakk seg tilbake, å holde våre øyne på den latterlig håndlaget element. Han sto på toppen av en åpen kasse av morter granater. Hvis granat eksploderer, mørtel runder og alle andre eksplosiver i bygningen vil også eksplodere. Det ville være en massiv eksplosjon. "Selvfølgelig kan vi kjøre fort," sa jeg.
  
  
  "Hvordan? Øynene hans var festet på granat.
  
  
  "Sammen," sa jeg. "Vi kunne kjøre til lastebil. Jeg er rett bak deg. Du må ringe for din menn mens vi kjører. Du har å fortelle dem om ikke å skyte.
  
  
  "Dra til helvete," sa han.
  
  
  Vi kjørte så langt borte fra granat som mulig. Vi var på døren. Jeg kunne høre hans menn rope på oss utenfra. De ventet på hans ordre.
  
  
  "Ta deg tid," sa jeg rolig. — Jeg mener, du har nitti sekunder.
  
  
  Han stirret på meg en stund, så så tilbake på granat.
  
  
  "Sytti sekunder," sa jeg. det var nok tid. Du trenger selvfølgelig ikke vare... som en Hindu og alt det der. Jeg så på klokken min. "Seksti sekunder."
  
  
  Han begynte å svette. Meg også.
  
  
  "Det kan fungere," han mumlet. "Kanskje dette vil bare fungere."
  
  
  "Førti-fem sekunder."
  
  
  Nå er jeg så på det på en annen måte. Jeg sverger på at jeg kunne høre klokken tikker.
  
  
  "Du tror ikke dette kommer til å fungere, gjør du?" "Du tror ikke...'
  
  
  Jeg visste ikke engang fullføre setningen i hodet mitt. Plutselig var det ingen tid for moro skyld.
  
  
  "For tretti-to sekunder... thirty-one."
  
  
  Jeg har ikke lenger telles på Raj. Jeg gjorde regnestykket for meg selv. "Jævla det, Carter," de tykke cop ropte. "Slå av denne ting av. For Guds skyld. Motvillig, jeg gikk mot granat. Han grep armen min og stoppet meg. "Nei, ikke," ropte han. "Du kan gjøre det begynner å vibrere. Du vil...
  
  
  Jeg så på klokken min. "Min Gud, ti sekunder... ni... åtte."
  
  
  "Kjør!'Stopp det! " - han brølte. 'Raskt!'
  
  
  Vi trodde ikke et sekund. Vi kjørte. Rett ut døra.
  
  
  Jeg kunne høre ham rope i Hinduistisk, og jeg var rett bak ham, holder en pistol mot ryggen hans. Jeg forsto ikke hva han skulle rope. Jeg kan bare håpe at han hadde beordret sine menn til å holde deres brann.
  
  
  Jeg så hans soldater, noen av dem peker våpen på oss. Han må ha ropt noe annet, fordi alle av en plutselig ble folk kjører i alle retninger. De løp rett etter oss.
  
  
  Vi var på lastebil når Raj slått og traff meg med sin muskuløse armen. Han slo meg på haken, noe som gjør meg riste.
  
  
  Jeg skjøt min Luger og savnet.
  
  
  Noen bak meg også sparken, og jeg hoppet inn i bilen. Jeg fyrte av to raske skudd på Raj, men jeg klarte ikke å se om jeg ville treffe ham.
  
  
  Deretter ammunisjon dump fløy i luften. Enten min dyktighet hjulpet, eller det var en stray bullet. Jeg vil aldri vite, men den lave bygningen eksploderte som en gigantisk firecracker. Den første flash var en blendende stråle av lys som venstre hvite flekker på min retinas. Så var det en pop, lyden treffer min trommehinner. Så kom varmen som slo meg i ansiktet, og lufttrykket som kastet meg tilbake mot bilen.
  
  
  Kuler og granater kastet opp i luften med den første eksplosjonen eksploderte da de traff bakken. Rifle kuler crackled i en dødelig stakkato som rusk falt rundt meg.
  
  
  Jeg så en mann kastet opp i luften, og kroppen hans ble brutt og lemlestet før han falt igjen. Andre døde umiddelbart, eller snublet i sirkler under et hagl av kuler til en granat eksploderte ved siden av dem, ripping dem i to.
  
  
  Jeg startet bilen og kjørte rett over den tørre rismarker til Mercedes. Eksplosjonene var fortsatt lyser opp kvelden himmelen bak meg som jeg fikk i Mercedes.
  
  
  Jeg visste ikke om noen andre var fortsatt i live i rebel ammunisjonslager, men jeg var for sliten til å bry deg om det.
  
  
  Jeg kjørte mer enn en kilometer før jeg innså at min venstre arm var svak. Min skulder vondt, og når jeg løftet min hånd, for å se på det, jeg følte shrapnel pierce stoffet i min jakke.
  
  
  Jeg var redd for at jeg ikke har mye tid før jeg gikk ut, og jeg hadde en forferdelig mistanke om at problemet var ikke løst ennå. Jeg ødela terrorister ' rekvisita og kanskje til og med drept, de fleste av de viktigste personene, men jeg var ikke fornøyd. Det var en annen liten ting som jeg ønsket å teste.
  
  
  Så jeg trengte hjelp, noen å støtte meg til krisen var over.
  
  
  Det var kun ett sted jeg kunne gå. Og jeg håper jeg vil være der før jeg gikk ut.
  
  
  Choeni er kult hendene nøye tapet Band-Hjelp til hullet i skulderen min. Da hun lente seg frem og kysset mine sår flekk.
  
  
  Instinktivt, jeg rullet over og prøvde å plukke henne opp, men smertene var fortsatt for mye.
  
  
  "Stakkars gutt," sa hun. "Du er heldig de ikke drepe deg."
  
  
  Jeg satte meg opp og prøvde å få mine lagrene. Jeg var i leiligheten hennes på senga hvor vi hadde sex så nylig.
  
  
  "Du kjørte inn i en Mercedes," sa hun. "Du er gått ut når du dratt inn i oppkjørselen."
  
  
  Hun forlot sengen og gikk til vinduet. Da hun åpnet gardinene, sollys helles i.
  
  
  "Å, min Gud!' Jeg kvalte på pusten min. "Det er allerede i morgen."
  
  
  — Du har sovet gjennom hele natten. Du trengte det.
  
  
  Jeg hadde tenkt å få klærne mine, og hun løp bort til meg og prøvde å dytte meg unna.
  
  
  "Du forstår ikke," sa jeg. "Dette er den femtende ... stort angrep... som kunne skje i dag. Vi må stoppe dette.
  
  
  Hun smilte forsiktig og la hånden på pannen min. — Husker dere ikke?" Du satte en stopper for det.
  
  
  "Hvordan?"
  
  
  "Terrorist ammunisjonslager... du ødela den siste natten. Sammen med Roy.
  
  
  Jeg rynket pannen merkelig. "Hørte du det?"
  
  
  "Naturlig. Hele byen vet. Jeg hørte eksplosjoner her.
  
  
  Hjernen min føltes søvnig. Jeg hadde egentlig ikke forstå hva hun sa før hun nevnte Raj igjen.
  
  
  "Amartya fortalte meg alt."
  
  
  "Raj? Så han er i live?
  
  
  "Ja, skadet, men i live. Han ønsker at du skal delta på seremoni på Statens Hus i dag.
  
  
  Jeg forbannet under pusten min. Den jævelen fortsatt var i live.
  
  
  "Han vil plukke deg opp i bilen," sa hun. "Eskorte". Plutselig forsto jeg. Jeg visste for mye. Raj har sendt en eskorte for meg, ja, et par torturers, ingen tvil, som vil sørge for at jeg aldri åpne munnen min igjen.
  
  
  'Da?'
  
  
  'Nå. Når som helst.'
  
  
  Jeg dyttet henne unna, og gikk til vinduet. På plassen nedenfor, så jeg en bil slå inn i oppkjørselen. Choeni protesterte, men jeg fikk raskt kledd, og prøver å forklare situasjonen til henne.
  
  
  Vi forlot leiligheten like før to menn kom ut av en bil i oppkjørselen. Choeni er hushjelp tok dem med til soverommet, og vi rømte gjennom bakdøren.
  
  
  "Morsomt," Choeni mumlet som vi klatret inn i hennes krem-farget Bentley. "Raj kan ha noe å gjøre med terrorister. Han ville ikke ha sendt sine menn til å drepe deg. Jeg kjenner ham.'
  
  
  Men i det øyeblikket hun sa det, en .45 kaliber kule hull dukket opp på panseret av bilen. Den andre dukket opp i støtfanger som jeg kjørte Bentley opp oppkjørselen til gate.
  
  
  Som vi viste til i gaten, og hun så menn i hennes soverom vinduet ser for oss. Våpen i hendene holdt skyte på oss.
  
  
  "Det er sant," sa hun. "Så Raj er terroristleder... personen bak bombene?"
  
  
  "Nei," sa jeg. Jeg ble også overrasket over svaret mitt. Jeg følte plutselig at Raj var ikke lederen av terroristene, eller mesterhjernen bak det hele tomten, selv om jeg egentlig ikke hadde noen grunn til å tvile på det — jeg var bare opptatt av om visse ting han sa, eller kanskje det var fortsatt å være følte rundt meg.
  
  
  "Hvem er det da?" Choeni bedt om.
  
  
  Jeg visste ikke det. Selv om vi var langt nok borte fra hjemmet for å være redd for mennesker Raj hadde sendt for å drepe meg, jeg gikk hardt på gasspedalen. Jeg holdt øynene på klokken. Jeg hadde en fryktelig mistanke om at halve byen kan gå opp i luften når som helst.
  
  
  Choeni prøvde å roe meg ned. "Gå litt langsommere," sa hun. — Vi er ikke i en hast akkurat nå. Raj ikke kan gjennomføre sine planer, " sa hun. — Du ødela sine forsyninger. Du har drept de fleste av deres folk. Han kan ikke utføre sin plan.
  
  
  Hva sa hun hørtes rimelig, men at jeg ikke kunne roe ned. Jeg hadde fortsatt for mange spørsmål. Og plutselig jeg trodde jeg visste hvor du finner svarene. Jeg sa ikke noe til Choeni som jeg trakk Bentley ut på main Street og sped sør mot konsulatet. Gaten var allerede er fylt med en festlig atmosfære med flagg på alle gatelykter. Fortauene begynte å fylle på med folk i lyse klær på vei mot offentlig bygning i sentrum av Calcutta.
  
  
  "De går for helligdager," Choeni sa.
  
  
  "Når skal de begynne?" Jeg spurte tensely.
  
  
  "Ved tolv tiden.'
  
  
  Jeg så på klokken min. Det var ti-tretti.
  
  
  Jo lenger vi kom inn i byen, jo større publikum ble, til vi kunne bare gå i sneglefart. Folk var fargerike i sine nasjonale klær. De ropte ut til oss i godt humør, men synet av sine tall som overrasket meg. Jeg så dem ikke som mennesker, men som korn av krutt i ferd med å ta fyr fra en brennende fyrstikk.
  
  
  Situasjonen foran det Amerikanske konsulatet heller ikke minske min angst. US Marines var der fortsatt. De hadde våpen med dem og var tungt lastet med ammunisjon, men de var i full dress uniformer og folk var stimlet rundt dem.
  
  
  De helt la sin vakt.
  
  
  "De vet at terrorister har blitt ødelagt," Choeni forklart som vi kjørte gjennom portene til konsulatet gårdsplassen. "Russerne også."
  
  
  Jeg jamret, men hun lo og kalte meg en alarmerende. "Det er over," sa hun selvsikkert. — Ikke noe problem i det hele tatt. Vi vil arrestere Amartya snart. Det er ingenting han kan gjøre.
  
  
  Jeg hadde ikke motsi henne. Jeg hoppet ut av bilen og løp til konsulatet.
  
  
  Slocum var bare å komme ned trappa når jeg brast i. Frykten var borte fra øynene hans, som var svette på hans panne. Han var det rolig, kul profesjonell diplomat igjen. Han rynket pannen da han så meg, og jeg visste at det var fordi jeg minnet ham på at han hadde vært nesten slått ut de siste dagene, og når han trodde at verden var i ferd med å eksplodere i sitt domene. "Oh, Mr. Carter," sa han uten et smil. — Er du kommer til festen?"
  
  
  Jeg ropte ut til ham. "The Marines... de trenger ikke å holde folk i sjakk."
  
  
  Han ga en nedlatende sniffer. "Det er bak oss. Mr. Raj er menn drept av terrorister i går kveld. Jeg tror du har hjulpet dem med det.
  
  
  "Det kan fortsatt være et angrep," sa jeg raskt. "En bombe kan bli kastet på det russiske konsulatet, og de vil begynne å skyte."
  
  
  "Ro deg ned, Mr. Carter," Slocum sa. "Saken er nå i hendene på fagfolk... diplomater. Og vi er med å holde situasjonen under kontroll."
  
  
  Han la en beroligende hånd på skulderen min. "For å være ærlig, denne morgenen vi er bare forlenge en vennlig hånd til Russerne." Han så på klokka. "Ti minutter, for å være nøyaktig." Deres Mr. Sokolov mottar vår lille delegasjon. Jeg må skynde det.
  
  
  Spurte jeg. 'En delegasjon?'
  
  
  Han gikk forbi meg. Hans sjåfør, en Marine i full uniform, holdt døren åpen, og Slocum gikk over til bil i fronten av bygningen.
  
  
  "Oberst Wu' s idé," ropte han.
  
  
  Han var i bilen da jeg grep ham i skulderen. "Vent," jeg festet på ham. "Hva om Oberst Wu?"
  
  
  Sint, han dyttet hånden min unna. "Se, Carter, din jobb er gjort her. Du har fullført din oppgave, vil jeg si en blodig oppgave. Så få ut av Calcutta mens du fortsatt kan.
  
  
  Han snudde seg mot bilen, men jeg tok ham igjen og presset ham hardt mot døren. Sjåføren tok et skritt i min retning, så stoppet. "Jævla det, Slocum," jeg brummet. 'Svar meg. Hva gjorde Oberst Wu komme opp med?
  
  
  "Ingen av virksomheten din," sa han, " men vi har en flott idé. Fred gest. Barna vil ta blomster til det russiske Konsulatet. Dette vil bli sendt på fjernsyn over hele verden via satellitt."
  
  
  Jeg tok min hånd av hans skulder. Jeg kunne ikke tro det han sa. "Barn," sa jeg.
  
  
  "Ja, fra Oberst Wu' s barnehjem. Hundrevis av barn.
  
  
  Med blomster fra oss for Russerne. Strålende, tror du ikke?
  
  
  Jeg gikk tilbake, innser at han aldri forstått hvordan terrorister gjorde jobben sin.
  
  
  Slocum slått og fikk inn bilen, og lukker døren bak ham. I det øyeblikket, Choeni kom over og sto ved siden av meg.
  
  
  — Han sa at det ville være barn, ikke sant?" hvisket hun. "Så vil det gå..." Hun stoppet å tenke den tanken som ennå ikke fullt ut dannet. "Jeg mener, det er ikke over ennå. Ikke ennå. Og Oberst Wu...
  
  
  "Ja," sa jeg. "Det må være Oberst Wu. Men Amerikanerne vil få skylden. Slocum... dette galning... han spilt inn Oberst Wu ' s hender hele veien. Jeg løp tilbake til Bentley, og Choeni fulgte etter meg.
  
  
  'Hva har du tenkt å gjøre?"Å, min Gud!' utbrøt hun.
  
  
  "Stopp dette tilfellet, hvis jeg kan." Jeg gled inn bak rattet da hun kom til den andre døren.
  
  
  "Nei, jeg skal gå alene," sa jeg. "Det kan bli farlig."
  
  
  Hun ignorerte min kommentar, og satte seg ned.
  
  
  "Hvis det er Oberst Wu, hvorfor gjorde han gi oss informasjon om Zakir og templet?" "Zakir har allerede blitt kompromittert. Vi visste at hans navn, så vi måtte fjerne ham. Wu må ha håpet at vi skulle bli drept på samme tid. Han nesten lyktes.
  
  
  Jeg traff horn og kjørte ut av konsulatet gate. Marine hoppet ut av veien og forbannet meg i en stemme som kunne ha blitt hørt halvveis ned blokken.
  
  
  Foran oss, folk stresser langs fortauene. En politimann kalt ut til oss og vinket rasende, men jeg hadde ikke bremse ned før vi var i nærheten av det russiske konsulatet.
  
  
  For et øyeblikk, jeg trodde jeg skulle ikke ha panikk.
  
  
  Som Amerikanere, Russere har senket sin vakt. Deres soldater, også i full dress uniformer, så mer seremoniell enn militære. Men jeg hadde en dårlig følelse da jeg så på en gruppe AMERIKANSKE Soldater stående på oppmerksomhet over gaten fra konsulatet. Slocum gjort situasjonen enda farligere ved å bringe i en tropp av Soldater.
  
  
  Bilen hans var rett foran oss, og når jeg dro opp til fortauskanten, hans sjåføren bare kjørte gjennom konsulatet gate. Jeg så Alexander Sokolov kommer ut av døren på bygningen for å møte sine gjester.
  
  
  "Se! Choini utbrøt. Hun pekte vilt nedover gaten.
  
  
  De var klatre opp en liten skråning, det må ha vært hundre av dem. Barn, de fleste av dem var ikke engang ti år gammel. En liten hær med sang... hun var i hopetall på vei mot det russiske konsulatet. Og de bar små buketter av blomster i fargerike krukker.
  
  
  Slocum gikk ut av bilen og så på barna stolt og strålte, som om dette var hans personlige diplomatisk triumf. Selv gamle fox Sokolov virket å være i godt humør.
  
  
  Jeg brølte:
  
  
  "Stopp!"
  
  
  Jeg følte meg som en idiot. Jeg løp ut og ropte, og Choeny fulgte etter meg.
  
  
  Jeg hørte Slocum ringer mitt navn. Folk på gaten som var ute på meg som om jeg var gal. En offiser gikk frem for å stoppe meg, jeg dyttet han unna og løp til barn. Da så jeg Oberst Wu. Han reiste ut til siden, se, forlater tenåringer fra hans ly i kostnad.
  
  
  Det hele skjedde veldig raskt. Barna var lamslått av synet av en høy, hvit mann farende mellom dem. De stoppet å synge og vek tilbake.
  
  
  Offiseren var fremdeles prøver å komme til meg, og så var det noen folk på gaten. Jeg vilt begynte å snappe buketter fra barnas hender. Jeg så på en bukett, fant ingenting, og kastet glasset unna. Deretter så jeg på en annen, og en annen...
  
  
  Barna skrek. Noen kjørte tilbake samme vei som de var kommet fra. Jeg fant ikke noe til Choeny ringte meg og ga meg et glass med blomster. Jeg kastet ut blomster og plukket opp bomben som var under dem.
  
  
  Akkurat hva jeg forestilte meg.
  
  
  Oberst Wu kanskje selv har vært i stand til å feste skylden på det Amerikanske konsulatet ansatte, fordi så langt som Russerne visste, det var Slocum som organiserte barnas mars til konsulatet. Hvis bombene hadde gått av, Russlands reaksjon ville vært eksplosiv. Men jeg hadde ikke tid til å forklare det hele. Politiet begynte å nærme seg meg. Og også en gruppe av personer på gaten. Jeg selv så en tropp av Soldater i bevegelse.
  
  
  Jeg laget en vill gjetning. Jeg trakk ut min lysere og tente kort lunte som stikker ut av glasset.
  
  
  Et rop gikk gjennom folkemengden. Folk sjanglet tilbake og tråkket på hverandre i all hast for å unnslippe. Jeg snudde meg rundt, på jakt etter et sted å slippe bomben, men det var folk nesten overalt. Til slutt, så jeg Oberst Wu. Han ble stående alene, i nærheten av glass inngangen til et moderne kontorbygg. I alle fall, det var en lang vei fra det russiske konsulatet. Jeg håpet Sokolov ville forstå at jeg prøvde å hindre et angrep på hans hovedkvarter. Jeg kastet en liten bombe som en granat. Det landet på sement i front av Wu og rullet på. Han dukket inn i bygningen før bomben gikk av, men de store vinduene knust og regnet ned på ham. Jeg så ham falle, da jeg mistet synet av ham.
  
  
  Publikum var som kjører rundt meg. Barna mistet sin buketter og gråt.
  
  
  Jeg løp inn til bygningen hvor jeg hadde sett Wu. Inne i bygningen, glasset sprakk under føttene mine, og jeg så en sti av blod som kommer fra hvor Oberst Wu hadde falt.
  
  
  Jeg så den heis dørene stenger. Jeg løp gjennom innsnevring gap mellom skyvedører. Jeg gjorde det, men det er nesten kostet meg livet.
  
  
  
  Kapittel Fjorten
  
  
  I det øyeblikket jeg gikk inn i heisen, Oberst hoppet på toppen av meg. Han var rask. Hans hender var famlende overalt for våpen. Jeg løftet hendene for å dekke Wilhelmina og kniv, men jeg følte at han trekke noe ut av min jakke lommen.
  
  
  "Ikke gå," ropte han.
  
  
  Han hoppet av meg og ruvet over meg. "Snu sakte," han som er bestilt.
  
  
  Veldig nøye, jeg kikket over skulderen min. Han lente seg mot den lukkede døren, forbereder seg på å trykke på knappen med en hånd som ville ta oss til taket av bygningen. Ansiktet var dekket av glass. Det var fortsatt skår av glass som stikker ut av noen av sårene. Blodet helte ut av brystet hans, og det var en lang flenge på magen som skal ha ment hans død, men selv nå, har han fortsatt beholdt en viss verdighet. I noen minutter før sin død, han opprettholdt presis, munter holdning som allerede hadde imponert meg på hans eiendom.
  
  
  I hans hånd var min pennen, fylt med dødelig gass. Han hadde allerede fjernet lokket, og hadde sin finger på klippet, klar til å skyte. Åpenbart, han visste hvordan det fungerte.
  
  
  Han siktet på meg, og jeg lurte på om han var klar over kraften av ting.
  
  
  "Hvis du bruker dette her i heisen,"jeg advarte ham:" vil du være død, også."
  
  
  "En pust er alt du trenger," sa han. "Jeg vet denne lille enheten vel, Carter.
  
  
  Jeg trodde jeg så sin finger for å flytte, og jeg nesten knurret mot ham.
  
  
  "Vent," sa jeg. "Det er ingen hast.
  
  
  Han lo og gjorde tegn til meg for å få opp. Jeg fikk opp nøye og presset meg mot den andre siden av heisen.
  
  
  "Bare fortell meg hvorfor," sa jeg. — Hva ønsket du å oppnå?
  
  
  "Du spurte meg nylig hva mer som en mann som meg kan muligens ønsker. Jeg sa at noen som har alt bare ønsker å være sikker."
  
  
  "Og det var en løgn?"
  
  
  "Nei, men jeg kan ikke forklare det på noen lenger. Bare styrke gir sikkerhet. Bare personen oppe er trygt.
  
  
  "Jeg fortsatt ikke forstår. Hva var det du kommer til å gjøre med disse bombene?
  
  
  "Kaos", sa han. "Russerne ville skylde på Amerikanerne. Det ville ha blitt skudd avfyrt. Opptøyene på gaten. En liten krig her i Calcutta. New Delhi er sagt å ha erklært unntakstilstand, akkurat som før. Raj ville ha tatt over. Senere, ville vi ha erklært uavhengighet av staten Bengal."
  
  
  — Men han ville ha fungert for deg?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  "En gallionsfigur fordi du er Kinesisk?"
  
  
  Han nikket igjen, og nesten doblet over i smerte.
  
  
  "Du kommer til å dø," jeg advarte ham. "Uten deg, vil det ta over."
  
  
  Han ristet på hodet svakt. "Det er dokumenter. De må åpnes etter min død.
  
  
  "Dokumenter om Raj s engasjement i handlingen?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  Han rettet seg opp og hevet gass pistolen litt. "Men du var mislykket," sa jeg. "Vil du dø forgjeves."
  
  
  Han trykket heisen knappen bak ham. Heisen steg sakte.
  
  
  Da han tok et dypt pust og nede på penn klippet. Jeg tok et dypt pust like før en sky av gass som dannes mellom oss.
  
  
  Den lille heisen var fylt med det og gikk rundt oss som en tiger, klar til å slå ned så snart vi åpnet munnen for å puste. Vi sto og stirret på hverandre i en dødelig, stille kamp, holder pusten. Ingen av oss flyttet. Det var ingen flukt. Heisen ble sakte beveger seg opp til øverste etasje. Jeg kunne ikke komme forbi ham til å stoppe heis i midten. Jeg trengte å puste før jeg kunne åpne døren.
  
  
  Han gliste selvtilfreds. Det vil være lettere for ham å dø nå. Han vil gå til hans grav å tro at han har vunnet den siste kampen. Det var bedre enn å konkurrere med meg på platen stå. Hvis han kunne ha holdt pusten for enda et sekund lenger enn det jeg gjorde, ville han har vunnet sin siste triumf. Jeg stakk hånden i lommen og trakk seg ut min lommetørkle, den spesielle lommetørkle Hawk forteller meg alltid bære når jeg tar mine gass pistol på en oppgave.
  
  
  Jeg trykket den til min munn og nese, så inhalert jevnt gjennom spesielle filter fibre.
  
  
  Wu ' s ansikt viste forvirring, da forståelsen, så horror. Han rødmet, han selv dekket munnen med hendene. Men til slutt måtte han sukk. Han sukket og hoppet mot meg, hans små hender gripende halsen min. Jeg hadde ikke motstå.
  
  
  Når fingrene er lukket rundt halsen min, han pustet ut. "Jeg forbanner deg! "Hva er det?" han sa. Vi stirret på hverandre et øyeblikk.
  
  
  Deretter fingrene sakte avslappet og gled til side. Han var død da han traff gulvet.
  
  
  Jeg la gass i øverste etasje spre og deretter begynte den langsomme reisen ned. Når heisen døren i første etasje av bygningen åpnet, Choeny gikk over til meg.
  
  
  I lobbyen på bygningen, en forvirret publikum så på saken.
  
  
  Slocum var der, og ansiktet var vått av svette igjen, og han ser på meg med sinne og ydmykelse. Jeg ignorerte ham og slått til Alexander Sokolov, som hadde dukket opp fra mengden.
  
  
  Den russiske smilte pent. Han lente seg ned for å kysse meg på begge kinn, som hans landsmenn gjøre med sine kamerater.
  
  
  "Du reddet oss alle," sa han, hans lepper pusse øret mitt. — Men la Calcutta i kveld. Så, smilende, han kom tilbake og begynte å chatte diplomatisk om hvordan Amerikanerne og Russerne leve sammen på en fredelig måte overalt, selv i Calcutta. Bak ham, så jeg Amartya Raj, hans venstre arm i en støpt og sårene i ansiktet hans fra eksplosjonen på ammunisjonslager. Han sto oppreist, men jeg kan gjette frykt som hadde tatt tak i ham. Før eller senere vil han bli utsatt. Det var bare et spørsmål om tid.
  
  
  Til slutt, Choeni hånd var i meg, og hun førte meg til Bentley.
  
  
  Jeg så tilbake på bygningen og tenkte på hva Sokolov hadde sagt.
  
  
  Jeg måtte forlate. Hans menn vil prøve å drepe meg neste morgen. Selv før det, Raj kan ha sendt sine mordere. Calcutta var et farlig sted, men da jeg så på Choeni og tenkte på noe. "Ditt hus," sa jeg. "Sengen er mykere."
  
  
  * * *
  
  
  
  Om boken:
  
  
  Grand Rormann ga sine tropper en avgjørende ordre. Kreml ikke kunne snu seg rundt. Veken av total ødeleggelse har allerede blitt tent i Calcutta.
  
  
  Det var bare en person igjen for å forhindre det: Nick Carter. En dødelig oppgave da han oppdaget at hans motstandere var barn. Barn som er fylt med hat og tørst etter drapet, ledet av en gal Pied Piper som var så usynlig som han var farlig.
  
  
  
  
  
  Innholdsfortegnelse
  Kapittel 2
  
  
  Kapittel 4
  
  
  Kapittel 5
  
  
  Kapittel 6
  
  
  Kapittel 7
  
  
  Kapittel 8
  
  
  Kapittel 9
  
  
  Kapittel 10
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Slakteren fra Beograd
  
  
  
  
  Kommentarer
  
  
  
  EN LEIEMORDER SOM ER PÅ TOPPEN AV SIN BLODIGE PROFESJON ...
  
  
  En mann er ukjent for alle profesjonelle intelligence service i verden. Mesterhjernen bak en milliard-dollar eget spy nettverk kalt Topcon, Inc. En sadist som brutal makt har nådd halve kloden ...
  
  
  I PARIS
  
  
  En rød avhopper som var ment for å fortelle Nick Carter om den dødelige Topcon spillet ble knivstukket til døde før han kunne ytre et eneste ord.
  
  
  I LAUSANNE
  
  
  En vakker ung tysk agent brukt alle triksene hennes veltrente kropp og sinn til å nekte Nick enhver sjanse til å finne Topcon.
  
  
  I MILANO
  
  
  En Kinesisk operative nesten permanent stoppet Nick med en dødelig karate spark. Chicom agent var også på jakt etter mannen som kjørte Topcon.
  
  
  I TRIESTE
  
  
  Elskerinnen til en Nazi krigsforbryter engasjert Nick i en eksplosiv spillet på gjemsel. Og mens hun var distraherende Nick til side, den unnvikende # 1 Topcon mannen rømte en gang.
  
  
  I BEOGRAD
  
  
  En nifs masquerade forvandlet til et mareritt når Nick Carter endelig funnet den sanne identiteten til den Topcon-vert!
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  Prologen
  
  
  Første kapittel
  
  
  Andre kapittel
  
  
  Tredje kapittel
  
  
  Fjerde kapittel
  
  
  Kapittel Fem
  
  
  Kapittel Seks
  
  
  Kapittel Sju
  
  
  Kapittel Åtte
  
  
  Kapittel Ni
  
  
  Det tiende kapitlet
  
  
  Kapittel Elleve
  
  
  Kapittel Tolv
  
  
  Kapittel Tretten
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Slakteren fra Beograd
  
  
  
  
  
  Dedikert til medlemmer av de Forente Stater Secret Service
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Prologen
  
  
  
  Orient express skled ut av Milan-Stasjonen som en stor svart slange. Plukke opp fart, toget raste ut av byen og inn i den grønne italienske landsbygda, sutre langs sporene som det raste mot Trieste.
  
  
  I et rom på baksiden av rocking tog satt en kort, nervøs mann, med en brun koffert ved hans føtter. Hans navn var Carlo Spinetti. Han var kjøpmann på vei hjem fra en tur for å besøke fjerne slektninger. Ser ut av toget vinduet på den brusende landskapet, har han tenkt på hvor glad for at han ville bli å se på at hans kone og barn igjen. For noen, reisen kan ha vært spennende, men for Carlo Spinetti, den konstante travelhet av publikum var nervepirrende.
  
  
  Den høye mannen åpnet luken og stod og såg på Carlo med kalde, mørke øyne som så ut til å ha blitt skåret ut fra svart tre. Hans øyne falt på brun koffert som Carlo hadde ikke giddet å sette på stammen. Et svakt smil buet hjørnet av menneskets munn, og da han gikk resten av veien til rommet og satte seg ned over fra Carlo, strekker sin lange bena ut foran ham.
  
  
  "Du får av i Trieste, eh?" spurte han.
  
  
  Carlo Spinetti blunket og flyttet i hans sete. Han var overrasket over å finne ut at denne fremmede visste sin destinasjon. Han sa: "Ja, og du?"
  
  
  Mannen fortsatte å smile, som om han visste om spøk som ble holdt fra Carlo. "Jeg også gå ut i Trieste."
  
  
  Fem minutter senere, en feit mann kom inn i rommet. Han lukket døren og lente seg mot den, studere den Spinetti som første mann hadde gjort. Hans øyne falt også på posen på Spinetti føtter. Da han nikket til høy mann som om de kjente hverandre fra en lang tid siden.
  
  
  Instinktivt, Carlo bøyde seg ned og flyttet koffert som så ut til å interessere de to fremmede. Han kunne ikke forklare deres interesse. Posen ble ramponert og slitt, og det var noe av verdi i det, bortsett fra for Carlo klær og noen små gaver som han var med å ta hjem til sin familie.
  
  
  "Er du kommer til å Trieste også?" "Hva er det?" spurte han den andre fremmede nervøst.
  
  
  "Ja." Stemmen var røffe og tøffe. Den store mannen falt ned i setet ved siden av den første fremmed og krysset armene over brystet hans. Han satt i stillhet, øynene lukket, som om han hadde dozed av, som toget trekkes unna.
  
  
  Carlo flyttet ubehagelig. Han fortalte selv at han må være å forestille meg den trusselen han følte seg bak sine uformelle ord. Begge mennene var kledd mer kostbart enn han var. Deres ansikter syntes stern, men de så ikke ut som tyver som stjal fra uskyldige reisende.
  
  
  "Hva er i veien med deg, min venn? Du virker litt nervøs, " den høye mannen sa spottende.
  
  
  Carlo sette en finger for å kragen for å løsne den. "Jeg lurte på-kanskje
  
  
  Vet du meg? "
  
  
  "Nei, min venn, jeg vet ikke du."
  
  
  "Jeg føler at du ser på meg."
  
  
  "Jeg ser på deg, men jeg er ikke ute etter," den høye mannen sa. Da han lo.
  
  
  Carlo er nervøsitet raskt snudd til frykt. Å fortelle seg selv at han ikke trenger å bo her, at han kunne endre kupé, han bøyde seg ned og raskt pakket kofferten sin. Men da han begynte å flytte fra sitt sete, høy mann over fra ham kastet ut og festet kofferten i stedet, blokkere Carlo banen med foten sin.
  
  
  "Ikke la oss, min venn. Vi som selskap, " sa han i en truende stemme.
  
  
  Plutselig, den massive mannens øyne festet åpne. Han bort på Carlo. "Ja, sitte ned. Og holde seg i ro hvis du ikke ønsker å bli fornærmet."
  
  
  Carlo falt tilbake i setet. Han var skjelvende. Han følte at det var noe krypende nedover hans kinn. Han børstet det bort med hånden, så skjønte det var en vedlikeholdslading av svette.
  
  
  "Hvorfor gjør du dette? Jeg har aldri sett deg før. Hva vil du meg?"
  
  
  "Jeg fortalte deg å holde seg i ro," de tettbygde mannen brummet.
  
  
  Forvirret og livredd, Carlo bodd der hvor han var før toget trekkes inn i stasjonen i Trieste. Han ble så redd at han bare fikk opp når den store mannen sto opp og gjorde en bevegelse. "La oss gå. Du går foran oss."
  
  
  Den høye mannen nådde inn i pelsen hans. Han tok ut et kort, bredt blad kniv. "Vi vil ta opp kofferten din, min venn. Oppfør deg hvis du ønsker å leve."
  
  
  Carlo protesterte. "Jeg har ikke noe av verdi i kofferten min. Selvfølgelig, dette er feil, du har gjort en feil."
  
  
  "Vi har rett person og rett koffert." Den skarpe enden av kniv stukket Carlo ' s nakke. "Shut up and go".
  
  
  Som Carlo gikk sakte nedover tog skritt, svett og skjelvende av frykt, det slo ham at kanskje disse menneskene ville drepe ham uansett hva han gjorde. Panikk thundered i hodet. Så gikk han ut på stasjonen plattform, hans øyne fanget et glimt av en politimann uniform i mengden. Han instinktivt ropte, " Vær så snill å hjelp meg!"
  
  
  Han løp mot politimannen, men knivbladet bit i halsen eit særs. Han sjanglet, gisper etter pusten. Hva var grunnen? Hvorfor gjorde de trenger kofferten sin? Helt forvirret, kastet han seg blindt utenfor kanten av plattformen, og med et skrik som ble til en død hikst, han falt ned på spor ...
  
  
  
  
  
  
  Første kapittel
  
  
  
  En myk regn falt på Washington. En tykk tåke hang over byen som en grå frakk. Når jeg så ut av hotellrommet mitt vindu, jeg kunne se nesten like langt som Pentagon kunne kaste. Bare i tilfelle, jeg prøvde å se silhuetten av den Sovjetiske ambassaden på gaten. Jeg lurte på om noen av hans gutter var opptatt med å komme opp med prosjekter jeg ville blitt tildelt for å avbryte.
  
  
  Telefonen ringte, og jeg gikk raskt til det. Jeg ventet på en melding fra David Hawke, mannen som hadde ringt opp signaler for AX, den kappe og dolk byrå som hadde leid meg. Arbeidet var risikabelt, og noen ganger timer var forferdelig, men jeg møtte mange interessante mennesker.
  
  
  Stemmen som kom over linjen, var at en av Hawk og assistenter. "Den gamle mannen er i et møte, og han sier at han vil være bundet for en lang tid. Han forteller du for å ta dagen av og snakke til ham i morgen."
  
  
  "Takk," sa jeg, og hengt opp, rynker pannen. Når David Hawke var involvert i lange møter, er det vanligvis betydde at noe hadde gått galt på vår del.
  
  
  Utålmodighet gnog i meg som jeg strippet av alt mitt utstyr - det luger i skulderen min hylster, den dolk i ermet mitt, den lille gass bombe jeg ofte gjennomført tapet til min indre lår-og gikk inn i dusjen. Noen ganger min virksomhet var som en militær ett: skynd deg, eller vent. Jeg hadde vært i Washington for to dager nå, venter på ordre, og Hawk fortsatt ikke hadde fortalt meg hva som foregikk. Når det kom til incomprehensibility, mange Easterners kunne lære fra de magre gamle profesjonelle som kjørte AXE ' s operasjoner.
  
  
  Hawk kalt meg til hovedstaden i New Delhi, der hadde jeg akkurat fullført et oppdrag. Samtalen ble merket som "Prioritet 2", som innebar at et presserende saken var klar. Bare Prioritet Én instruksjonene kunne få en agent hjem raskere, og Prioritet var reservert for meldinger som sendes når Presidenten var på hotline og statssekretær var å bite neglene til ledd.
  
  
  Imidlertid, jeg har bare vært i stand til å snakke til Hawk gang siden som kommer, og at samtalen var kort. Alt det han fortalte meg var at han hadde et oppdrag som kommer opp, noe som var midt i min gate.
  
  
  Som trolig betydde at jeg kan bli drept.
  
  
  Jeg surret et håndkle rundt midjen min og hørte på nyhetene mens jeg barbert. Det var mye som skjer i verden nå er det ikke hadde skjedd før, og for det meste, var det ikke veldig bra. Sammen med den dystre været, det var nok til å sende en lojal venn til baren for en annen dobbeltrom bourbon. Men det var en kveld som ikke kunne være betydelig lysere opp hvis man visste at den rette jenta. Og jeg kjente en.
  
  
  Hennes navn var Ellen. Hun har jobbet for en av de dyre advokater som er spesialister i Høyesterett tilfeller. Jeg visste ikke hvor god han var som en advokat, men hvis hans korte sammendrag var halvparten så stor som hans sekretær, han sannsynligvis aldri ville ha tapt saken.
  
  
  Jeg hadde ikke sett Ellen i nesten et år, men siden hun visste hva jeg gjorde, det gjorde jeg ikke å gi noen lange forklaringer når jeg ringte henne. Hun sa at hun ville avbryte andre planer for kvelden. Jeg kjørte gjennom byen til leiligheten hennes i bilen som AX hadde gitt for meg. Tåken var så tykk at jeg måtte flytte på en sneglefart.
  
  
  Ellen var iført en stram sort kjole med en stuper halsen. Hun tok min kappe, deretter la hun armene rundt halsen min, trykket henne full brystene mot meg, og ga meg et kyss, som ville ha smeltet en statue øyenbrynene.
  
  
  "Ikke kast bort tiden din," sa jeg til henne.
  
  
  "Det er aldri noe å tape med deg. I dag er du her, i morgen du er borte." Hun smilte til meg. "Jeg tar det du er fortsatt arbeide for at ekkel gammel mann, Hauk?"
  
  
  "Det er riktig, men i dag er jeg all yours."
  
  
  Hun hevet et øyenbryn. "Det høres veldig interessant, Mr. Carter."
  
  
  Vi bestemte oss for ikke å gå utenfor. Været var for dårlig, og i tillegg sannheten var at ingen av oss ønsket å komme for langt fra soverommet. Etter Ellen kokt oss biff som tykk som den søndagens New York Times, satt vi og drakk vin og snakket om hva som hadde skjedd med oss i år siden vi hadde truffet. Hun fortalte meg om sine aktiviteter, og jeg fortalte henne hvor jeg hadde vært, dersom ikke alt jeg hadde gjort.
  
  
  Så jeg setter glasset ned og gikk over til henne på den lange sofaen. Med en langsom smil, hun tappet resten av hennes vin, så lente seg ned, sin sorte dress skli ned sin hvite brystet, og satte glasset ned ved siden av meg.
  
  
  "Til slutt, Nick," sa hun. "Jeg begynte å tenke at du aldri ville komme til dette punktet."
  
  
  Jeg lo lett og lar fingrene gli ned kjolen og over mykheten i brystene. Hennes brystvorte var hard og stram mot min palm. Jeg kysset henne og følte hennes raske tungen, og da hun snudde seg og falt ned i fanget mitt.
  
  
  Jeg nølte på leppene og utforsket ham før hun reagerte sterkt. Etter den tid kyss var over, ble hun andpusten, hennes bryster rykninger opp og ned.
  
  
  "Nick, det er blitt for lang."
  
  
  Ja, ja, tenkte jeg.
  
  
  Jeg sto opp og dro henne til hennes føtter, nådde opp, og kneppet baksiden av kjolen. Jeg sakte senkes ned stroppene fra skuldrene, så utsatte henne full brystene. Jeg kysset henne igjen, og hendene hennes gled nedover ryggen min.
  
  
  "Soverommet der hun var før?" Spurte jeg.
  
  
  Hun nikket, søker etter munnen min igjen, og jeg plukket henne opp og bar henne gjennom døren til sengs.
  
  
  "Flott?" Spurte jeg, som stod over henne, ta av meg frakken.
  
  
  "All right, Nick."
  
  
  Jeg er ferdig avkledning og hang luger over baksiden av stolen min. Ellen så på meg med mørke og ulmende øyne.
  
  
  "Jeg skulle ønske du ville ikke bruke dette," sa hun. "Det minner meg om hva du trenger for a leve."
  
  
  "Noen må gjøre det."
  
  
  "Jeg vet. Men det er så farlig. Kom her, Nick. Skynd deg. Jeg vil ha deg nå."
  
  
  Da jeg nærmet meg henne, hun gikk ut av kjole og sorte truser som var alt hun hadde på seg under. Mens jeg kjærtegnet hennes indre lår, jeg kysset henne på brystene. Hun writhed som om min touch hadde antent henne.
  
  
  Da jeg kom inn i henne, og hun vokste under meg, synkronisering hennes bevegelser med mine. Vi nådde klimaks sammen.
  
  
  Hun var alt jeg husket, og mer.
  
  
  Kroppene våre var fortsatt koblet til når jeg hørte telefonen på mitt nattbord ringen. Ellen grimaced, så krøp ut fra under meg og plukket opp telefonen. Hun lyttet til stemmen på telefonen, så ga det til meg. "Det er som person."
  
  
  "Jeg håper jeg ikke avbryte noe," sa David Hawke.
  
  
  "Du var ganske jævla nær," sa jeg. "Hvordan visste du hvor jeg var?"
  
  
  "En kvalifisert gjetning, jeg antar at du vil kalle det, jeg vet det, jeg sa at du skulle ta den dagen, Nick, men ting har endelig begynt å dukke opp. Jeg vil at du skal flytte til butikken akkurat nå."
  
  
  Jeg hengt opp telefonen
  
  
  Jeg kom meg ut av sengen og kledd igjen. "Alle meldinger for den fæle gamle mannen?" Jeg spurte Ellen som jeg gikk til døren.
  
  
  "Ja," sa hun med et svakt smil. "Fortell ham at jeg tror timingen var fantastisk."
  
  
  Regnet hadde stilnet av den tiden jeg har nådd Samansette Trykk og Wire Tjenester bygger på Dupont Circle. Det var en butikk, som Hawke kalte det, en cover for AXE driftssentralen.
  
  
  Bare lysene i Hawk ' s kontorer var på, så jeg skyndte meg ned lydløs gangen. Et par av mennene som sitter på venterommet. En av dem rykket tommelen mot den andre døren, og jeg gikk inn og fant Hawke ved pulten sin. Han så ut som han hadde ikke en veldig god natts søvn.
  
  
  "Så, Nick, hvordan var din i natt?" "Hva er det?" spurte han i en tørr stemme.
  
  
  "Det var stor mens det varte." Jeg satte meg ned uten å spørre.
  
  
  "Jeg har kjørt fra ett jævla møte til det neste, prøver å trene mer informasjon om dette tildeling av deg." Hawke ' s forakt for byråkrati viste på ansiktet hans. "Nå er det noe som har skjedd som gir den en spesiell haster. Jeg vil gi deg informasjon i kveld, fordi jeg vil at du skal fly til Paris i morgen."
  
  
  "Hva gjør jeg når jeg kommer dit?"
  
  
  Hawk åpnet en skuff og trakk ut en Manila-mappen. Han pakket ut flere bilder fra mappen. Han gled bildene over bordet. "Ta en titt på dette. Dette ubestemmelig lille gadgeten du ser ut, det er svært verdifull maskinvare."
  
  
  Jeg studert de tre bildene nøye. "Det er åpenbart en elektronisk enhet. Men hva annet er det?"
  
  
  "Som du vet, vi har en veldig sofistikert satellitt-overvåking system. Det er mye bedre enn noe som Russerne eller Kinesisk har vært i stand til å forbedre seg på. En stor del av suksessen til vårt system er den enheten som er vist i disse bildene. Det har evnen til å sikte på et lite bevegelig mål på lang avstand og plukke opp de minste lyder som er laget av det målet."
  
  
  "Jeg forstår hvorfor dette er verdifullt."
  
  
  Hawk tore wrapper av hans sorte sigar. "Dette gir oss muligheten til å spore alt Sovjeterne mottar fra sine spy satellitter og ta det alt for senere dekoding. Så langt som satellitt-intelligens er opptatt av, dette er den mest ønskelige anlegget i verden."
  
  
  "Og det er ikke større enn en manns knyttneve."
  
  
  Hawk nikket og bit i sin sigar. "Det betyr at det er enkelt å stjele og lett å skjule."
  
  
  Jeg kunne nesten gjette resten. "Noen på den andre siden tok besittelse av en av de enheter?"
  
  
  "Vi tillot den Britiske å få et par av dem. En ble stjålet i London."
  
  
  "Russerne?" Spurte jeg.
  
  
  "Nei," Hawk. "Men de vil jævla godt liker å ha det. Den Kinesiske, også. Nå la meg stille deg et spørsmål, Nick. Hva vet du om organisasjon kalt "Topcon"?"
  
  
  Da jeg hørte navnet, jeg lente meg fremover. Min reaksjon må ha avslørt min voksende interesse, fordi Hawke lot seg en tynn og litt trett smil.
  
  
  "Topkon," jeg gjentok. "Jeg vet at det eksisterer. Som du, jeg hører rykter om spion-handel."
  
  
  "Det er en privat og klarte intelligens organisasjon. Effektiv. Ikke så lenge siden, virket det som om det har dukket opp ut av ingenting, men det ble umiddelbart en faktor i Øst-Vest spionasje krigen. Topcon stjeler hemmeligheter og selger dem på det høyeste pris. Så langt, det er for det meste våre hemmeligheter som har blitt stjålet, og det meste Liverpool har kjøpt dem ."
  
  
  Hauk var virkelig lei. Han satte den uopplyste sigar i askebeger og smalnet øynene hans. "Topcon er en mørk organisasjon, men tilsynelatende helhetlig og nøye kontrollert. Dette er sannsynligvis den beste eget spy organisasjon opprettet siden Gehlen sette opp sine egne i Tyskland etter krigen. Og vi kan ikke identifisere den person som leder den. informasjon om ham har unngått oss ."
  
  
  "Jeg vet. Jeg kunne gjøre et par stopp i nesten alle de store byene i Europa og rapportere adresser til lokale Sovjetiske og Britisk etterretning høvdinger, men Topcon er en helt annen sak. Jeg kan ikke fortelle deg navnet på alle som arbeider for dem."
  
  
  "Og jeg antar du lurer når AX ville utfordre dette selskapet og prøver å finne ut hvem som kjører den."
  
  
  Jeg humret. "Jeg trenger en jobb, hvis det er det du mener."
  
  
  "Nick, Topcon har den dyrebare lille gadgeten som vises i bildene. De satte det opp for auksjon."
  
  
  Hawk åpnet mappen igjen og tok ut avisen klipping han ga meg. "Før jeg fortsetter, jeg vil at du skal lese denne nyheten."
  
  
  Jeg rynket pannen som jeg raskt skannede den italienske avisen klipping. Historien var veldig kort. Det er rapportert død av en reisende som heter Carlo Spinetti, som ble knivstukket til døde. Drapet ble begått på en togperrong i Trieste. Politiet
  
  
  De leter etter to menn som har begått denne forbrytelsen, mens stjele Carlo Spinetti er kofferten.
  
  
  "Hva er sammenhengen mellom dette og resten av det du har fortalt meg?" Jeg spurte Hawk.
  
  
  "The killers var ikke interessert i innholdet av deres offer er kofferten. De trengte for å reise klistremerke som var på posen. Et klistremerke som gjemte en microdot med verdifulle data." Hawk tok klipping og ristet på hodet. "Carlo Spinetti visste ikke engang at han var med å gjennomføre det."
  
  
  "Uten hans kunnskap, den ble brukt til transport stjålet data?"
  
  
  "Det er riktig. Og Topcon er ansvarlig for. De bruker jernbane for å få informasjon, til å smugle stjålet hemmeligheter ut av den frie verden bak jernteppet. De bruker Orient Express, som går fra Paris til Sofia via Milano, Trieste og Beograd. Vi har vært tett oppfølging av luften ruter, slik at de har utviklet en annen ruten ."
  
  
  Jeg kombinerte de ulike biter av informasjon. "Og du tror at den elektroniske enheten stjålet av Topcon vil bli transportert gjennom denne transitt."
  
  
  "Det meste av det jeg har fortalt dere kom til oss fra en bulgarsk avhopper som heter Jan Skopje. Han informerte oss om at Topcon har en gadget og planer for å levere den til Sofia på styret Orient Express. En av de russiske menn, en høytstående KGB offisielle, planer for å møte med en Topcon agent om bord i toget for å forhandle frem en avtale før du kommer i Sofia. Du, Nick, må møtes med Skopje i Paris, få noen andre detaljer, og fange opp de varene før de skifter hender."
  
  
  Jeg tok en titt på bilder av enheten. "All right."
  
  
  "Jeg brakte deg til Washington med den hensikt å instruere deg å finne skjermen. På den tiden, jeg visste ikke hvem som hadde det. Deretter Skopje-saken begynte å bryte ned, så jeg hadde å utsette avgjørelsen."
  
  
  "Jeg forstår. Og nå for tiden er å puste ned halsen. Jeg har for å få til enheten før Russerne gjør."
  
  
  "Mens du gjør dette, hvis du tilfeldigvis avslørt taket av Topcon, jeg ville ikke være helt skuffet."
  
  
  "Jeg skal se hva jeg kan ordne." Jeg fikk opp. "Ytterligere instruksjoner?"
  
  
  "Du er mot KGB og Topcon. Og Gud vet hvem andre som kan ha pirket rundt i håp om å få at skjermen. Så se trinn, Nick. Jeg ville ikke ønsker å miste både skjermen og du."
  
  
  Jeg lovet at jeg ville prøve å redde ham fra denne forlegenhet.
  
  
  
  
  Det andre kapittelet.
  
  
  
  
  Det var sent på ettermiddagen neste dag når jeg kom på Orly Flyplass i nærheten Paris. Været var kjølig, men klar, og taxi til Prince de Galles Hotel i 33 Avenue George V var veldig hyggelig. Paris sett det samme, bortsett fra for den stadig økende trafikken på gatene. Det var et par knopper på trærne som foret boulevards. Jeg var nostalgically minnet av noen av mine favoritt gater: Rue Reaumur med sine jern-kledd balkonger, Montparnasse-distriktet, og den vakre Rue du Faubourg Poissonnière som førte til Foley. Men jeg hadde ikke tid til det akkurat nå. Jeg måtte finne Jan Skopje.
  
  
  På kvelden ble jeg sjekket inn på Prince de Galles. Jeg ringte Skopje-tallet ga han oss og kalt ham. Stemmen hans var lav, sterkt betont, og anstrengt.
  
  
  "Kom til Tre Nåde Square i nærheten Foley," fortalte han meg. "På sju. Jo før jo bedre, som Amerikanerne sier." Det var en liten nervøs latter. "Jeg vil være ved Duke' s Bar, et kvartal fra hotellet mitt."
  
  
  "Jeg skal være der," sa jeg.
  
  
  Før jeg forlot hotellet, sjekket jeg ut Luger Wilhelmina. Jeg trodde at slike forsiktighetsregler var en av grunnene til at jeg fortsatt var i live, mens et par av Killmasters som har gått foran meg var oppført som Kalde Krigens ofre i en spesiell mappe som Hawke oppbevart i en låst skuff i skrivebordet sitt.
  
  
  Testing stiletto jeg heter Hugo, jeg bøyes min venstre arm. Den dødelige kniven gled pent og pyntelig ut av sin scabbard og inn i hånden min. Jeg nikket til meg selv, fornøyd med at jeg var så forberedt på hva som lå foran, og da jeg gikk ned trappen og ut i våren solskinn.
  
  
  Jeg hadde en tidlig lunsj på Chez des Anges restaurant på Boulevard Latour-Maubourg coq au vin, oeufs no meurette og et glass god Burgundy wine. Så tok jeg en taxi til Republic Square.
  
  
  Siden jeg visste området, og ønsket å være ekstra forsiktig at natten, jeg gikk resten av veien. Det var allerede mye av barnevogner på gatene, og det var hyggelig å passere dem og bli borte. Jeg så en stor gruppe av unge mennesker nyter våren natten utenfor Belleville metro station. Da jeg gikk under falleferdig buegang som hadde en gang dekket Cite de Trevize, og fant meg selv i den lille firkanten som Skopje hadde nevnt. Det hadde utseendet av gamle Paris " - en benk i parken med en fontene.
  
  
  Det var tre hoteller på torget, alle små, og en av dem var en Duke ' s bar. Jeg gikk inn og så seg rundt. Stedet ble forlatt, åpenbart måte Skopje ønsket å være. Jeg fant ham sittende ved et bord ved den bakre døren til bakrommet. Jeg gikk opp til ham.
  
  
  "Det er blomster i Tuileries," sa jeg.
  
  
  Han studerte ansiktet mitt. Han var en høy, tynn mann, med et trøtt ansikt og mørke ringer under øynene. "Det vil være tidlig på våren," sa han forsiktig.
  
  
  Jeg satte meg ned over ham ved bordet. Vi var alene her, bortsett fra servitør i baren. "Jeg er Nick Carter," sa jeg. "Og du er Jan Skopje."
  
  
  "ja. Hyggelig å møte deg, Mr. Carter." Hans måte var enda mer nervøs enn stemmen på telefonen. "Vi må gjøre dette møtet kort. Jeg tror de fant ut hvor jeg bor. Jeg vet ikke hva de mener, men jeg ønsker ikke at de skal se meg med deg."
  
  
  "Bulgarsk agenter?" Spurte jeg.
  
  
  "Jeg er ikke sikker. Kanskje det er Topcon folk. De er..."
  
  
  Kelneren kom og tok vår orden. Skopje ventet på ham for å få drikke, og så til venstre igjen for å gjenoppta diskusjonen.
  
  
  "Min inn blir sett av et menneske," sa han lavt. Han så seg over skulderen på den svingende dører på bakrommet der servitøren hadde bare forsvant. Så snudde han seg til meg. "Den stjålne enheten vil bli levert ombord Orient Express i to dager i Lausanne, Sveits. Toget stopper det tidlig i morgen."
  
  
  "Hvorfor Lausanne?" Spurte jeg.
  
  
  "Topcon har hovedkontor i Sveits. Jeg vet ikke hvor." Han holdt øye på inngangen til hallen. Kelneren kom tilbake til rommet og gikk bort til baren.
  
  
  "Hvem vil bære den stjålne enheten?" Spurte jeg.
  
  
  "Dette er en spesielt stor operasjon for Topcon. Følgelig er den stjålet, vil eiendommen bli overført til leder av organisasjonen."
  
  
  "Hvem er det?"
  
  
  Skopje åpnet munnen for å si noe, men ikke et ord kom ut. Hans øyne åpnet bredt og munnen hans åpnet seg enda mer. Jeg hørte en svak støy bak karuselldører bak Skopje og så en av dem til å flytte. Skopje er kjeven jobbet soundlessly som han grep futilely på et sted i midten av ryggen. Da han kollapset på bordet.
  
  
  Jeg nådd for Wilhelmina, komme seg opp fra stolen min. Da så jeg en liten dart stikker ut av Skopje er tilbake. "Skopje?" Jeg sa, løfte hodet. Men han allerede var død.
  
  
  I det øyeblikket, servitør slått til oss og så hva som hadde skjedd. Jeg ignorerte hans roper og kjørte gjennom svingende dører til lite kjøkken og anretning. Døren til alley var åpen.
  
  
  Passerer gjennom en mørk døren, jeg forsiktig inn i smuget, Luger i hånd. Det var tunge skygger, og først kunne jeg ikke se noe. Deretter fikk jeg et glimt av en mørk figur som vises på den lyse street.
  
  
  Jeg løp ned alley og når jeg har nådd fortauet, stoppet jeg opp og så til høyre. Mannen som kjørte ned blokken, folk ser på ham gå.
  
  
  Jeg holstered den store Luger og gikk etter ham. Han rundet hjørnet og jeg fulgte. Jeg var å fange opp med ham. Han snudde seg en annen hjørnet og vi var i Rue Bergere. Blinding neonlys fløt opp i mørket. Mannen var fortsatt kjører fremover. Jeg fortsatte å løpe etter ham. Turister og innfødte Parisere stoppet og så på. Mannen forsvant ned i et smalt smug, og jeg mistet ham igjen.
  
  
  Jeg løp til inngang fra gaten og kikket inn i mørket. Han var ingensteds å bli sett. Alt jeg kunne se var døråpninger, et par bakgater og annen kryssende gate. Jeg trakk Wilhelmina ut igjen og gikk mer nøye. Han kunne ha vært hvor som helst, og jeg hadde den ulempen av å ha for å følge ham i frykt for å bli overfalt.
  
  
  Jeg sjekket hver døren som jeg passerte. De var alle tomme. Det er fullt mulig at han nådde den kryssende gaten før jeg fikk hjørnet. Jeg gikk ned alley og så ingenting i det. Jeg sakte videre til den neste, nå sikker på at jeg hadde mistet det.
  
  
  Da jeg gikk inn i smuget, det var noen bevegelse i nærheten av meg. Noe traff min høyre håndledd hardt og jeg mistet Wilhelmina. Store hender grep tak i meg og slo meg av mine føtter, og jeg traff brostein, å såre min rygg og skulder.
  
  
  Da jeg så opp, så jeg to tallene som står over meg. Den ene var den tynne, mustachioed mann jeg hadde jaget gjennom gatene i Paris, og ved siden av ham, var hans store, skallet, store og ledsager, er det mannen som hadde truffet meg med et stykke av plank og slo meg i bakken. Slank holdt et stykke jern rør en fot og en halv lenge i hans hånd. Jeg lurte på om de hadde lokket meg hit for å drepe meg.
  
  
  "Hvem er du?" Jeg spurte
  
  
  i håp om å stoppe dem. "Hvorfor gjorde du drepe Skopje?"
  
  
  "Det vous ne regarde pas," the big sa mannen, som fortalte meg at det var ingen av virksomheten min.
  
  
  "Dispatch-woo," et annet lagt, oppfordrer stor mann til å fortsette.
  
  
  Han gjorde. Han slo meg i ansiktet med en piggete sko. Jeg satte min fot og stoppet det fra å knuse hodet mitt. Jeg vridd hardt, ruller for å holde trykket på leggen. Et øyeblikk senere, han brakk ankelen og et bein sprekk brøt ut. Han skrek og treffer fortauet.
  
  
  Hardy svingte røret på meg, og som jeg rullet bort, det sprakk høyt på fortauet ved siden av meg. Røret kom ned igjen, men denne gangen er jeg grep tak i den og trakk hardt. Han falt på toppen av meg, å miste røret. Da han forsøkte å fri seg, men som han slet, jeg kuttet halsen hans og hørte knekke av bein. Han var død da han traff fortauet.
  
  
  Da jeg kom til mine føtter, store fyren prøvde å komme tilbake i spillet. Så snart han prøvde å komme ned på et kne, jeg traff ham i hodet og han falt til fortauet. Er død.
  
  
  Jeg søkte og fant Wilhelmina, så rummaged i sine lommer. Det var ingen id-kort. Siden de snakket fransk, jeg trodde det var mer sannsynlig at de var Topcon folk fra Sveits, og ikke bulgarsk agenter. Jan Skopje tilstått å AX at han jobbet for KGB og Topcon og hjalp plan tyveri av skjermen. Når Skopje øde, Topkon eller KGB hadde til å slå det opp. Dette var åpenbart Topcon jobb.
  
  
  Jeg var i ferd med å gi opp håpet om å finne noe av verdi på organer når jeg fant en skrap av sammenkrøllet papir i den tynne mann ' s lomme. Det var i fransk: Klaus Pfaff. Gasthaus Liucerne, L. telles fra første minutt le deuze.
  
  
  Jeg har lagt merke til merke på innsiden av jakken; det bar initialene H. D. jeg legger papir i lomma og nøye undersøkt tynn mann utseende. Så jeg skyndte meg inn i skyggene av den Parisiske natt.
  
  
  
  
  Tredje kapittel
  
  
  
  
  Tidlig neste morgen, sjekket jeg ut noen små hoteller i Cite de Trevize, og var heldig på tredje stopp. To menn registrert dagen før i går. Den ene var tynn, og den andre var store. Den tynne mannen er logget på som Henri Depay, et navn som samsvarer med initialene på jakken sin. Big one ' s navn var Navarro.
  
  
  Jeg kunne gjøre noen antakelser ved å sette sammen min biter av informasjon. Depe var ment å rapportere til en mann ved navn Klaus Pfaff etter at han ble kvitt Skopje og meg. Bokstaven L etter gasthaus i notatet ment Lausanne. Minst, det er det jeg antok. Depay var ment å møte Pfaff ved avtalt tid, ved midnatt, og fortelle ham hvordan ting hadde gått her i Paris. Antagelig, så Pfaff vil rapportere til leder av Topcon. Med mindre Pfaff seg selv var et stort menneske.
  
  
  I løpet av handlingen var klart for meg. Jeg kommer til å Lausanne, fordi det er der stjålet, vil skjermen komme om bord i Orient Express. Og jeg ville ha møtt Pfaff i stedet for Depe. Hvis Pfaff seg selv var ikke en Topcon executive som ikke ville ha gjennomført enheten på toget, han sannsynligvis ville ha kjent ledernes identitet. Kanskje jeg kan overbevise ham til å avsløre denne hemmelige identitet.
  
  
  Jeg kunne ha tatt Orient Express i Paris ved Gare de Lyon, men siden jeg regnet med å bruke litt tid på styret senere, og siden den gang betydde noe, jeg leid en bil for å gå til Lausanne. Jeg leide en Mercedes-Benz 280SL, en gul sportsbil som fortsatt luktet en ny lukt. Ved sen morgen, var jeg ute av Paris og på vei til Troyes og Dijon. Været ble varmere, og det var en hyggelig tur. Landskapet var kupert og grønn, men som vi kom nærmere til Sveits, ble den mer kuperte.
  
  
  I midten av dagen, jeg flyttet til Sveits, og veien ble smal og svingete for en stund. Snø topper kunne sees i det fjerne, men de holdt seg i bakgrunnen for resten av veien. Ikke langt fra Lausanne, blant gresskledde åser i det omliggende området, og jeg la merke til en bil som brøt ned på siden av veien. Det var ei jente kikket under hans hette. Jeg stoppet og tilbød seg å hjelpe.
  
  
  "Er det noe jeg kan gjøre?" Spurte jeg, mens jeg gikk over til den lyse blå Lotus Pluss 2.
  
  
  Hun løftet sine øyne og så på meg intenst. Hun var en vakker, langbent blonde i et skinn miniskjørt og støvler. Håret hennes var ikke skulder-lengde og så pjuskete. Etter at du har fokusert på meg et øyeblikk, ansiktet hennes lyste opp.
  
  
  "Nick!" sa hun. "Nick Carter!"
  
  
  Nå var det min tur til å ta en titt. "Jeg er redd du har den fordelen," sa jeg nølende. "Jeg tror ikke ..."
  
  
  "Bonn, siste år rundt denne tiden," sa hun i en tysk aksent. "Det Groning tilfelle. Nick, du husker ikke!"
  
  
  
  Så husket jeg, også. "Ursula?"
  
  
  Hun smilte et bredt, sexy smil.
  
  
  "Ursula Bergman," la jeg til.
  
  
  "Ja," svarte hun med et smil som stråler ut fra hennes vakre ansikt. "Hvor fint av deg å komme, bare for å hjelpe en gammel venn i nød."
  
  
  "Du hadde brunt hår i Bonn," sa jeg. "Kort brunt hår. Og brune øyne."
  
  
  "Dette er mitt ekte hår," sa hun, å berøre flaxen tråder. "Og blikket var kontaktlinser."
  
  
  Ursula lo melodiously. Siste året har vi jobbet sammen for ca en uke i Bonn og Hamburg for å samle informasjon om en venstre-vingen tysk heter Karl Groening, som var mistenkt for å ha passert Vest-tyske militære opplysninger til visse individer i Øst-Berlin. I dette tilfellet, Ursula var å utføre en spesiell oppgave. Hennes vanlige jobb var det med den Vest-tyske intelligence unit, som var utelukkende dedikert til å spore opp og arrestere tidligere Nazister som hadde begått krigsforbrytelser. Det er alt Fraunhoferstraße har fortalt meg om henne, og jeg har ikke hatt en sjanse til å finne ut mer.
  
  
  "Jeg sluttet å følge Groening saken etter å få en samtale tilbake til Washington," sa jeg. "Domstolene i Bonn fant ham skyldig i anklagene?"
  
  
  Hun nikket selvtilfreds. "Han er for tiden whiling bort sin tid i et tysk fengsel."
  
  
  God. Du liker å høre om den lykkelige avslutninger av disse sakene fra tid til annen. Hva er det du gjør i Sveits, Ursula, eller skal jeg ikke spørre?"
  
  
  Hun trakk på skuldrene hennes vakre skuldre. "Det samme."
  
  
  "Jeg se."
  
  
  "Hva er det du gjør i Sveits?"
  
  
  Jeg humret. "Det samme."
  
  
  Så lo vi begge to. Det var hyggelig å se hverandre igjen. "Hva er galt med lotus?"
  
  
  "Jeg er redd det er Kaput, Nick. Tror du jeg kan be om en tur til byen?"
  
  
  "Jeg ville elske å," sa jeg.
  
  
  Vi fikk i Mercedes, og jeg dro ut på veien og gikk inn i byen. Etter at jeg har fått fart, så jeg på henne som hun fortsatte å snakke om Karl Groningh og så hvordan hennes bryster var presser opp mot henne jersey bluse og hvordan mini skjørt var rager høyt på henne lenge, full av lårene. Ursula har blomstret siden jeg møtte henne i Bonn, og resultatet er imponerende.
  
  
  "Er du som bor i Lausanne?" Ursula spurte som jeg byttet til en slyngete lysbilde. Panoramautsikt av Lausanne, en liten by som ligger i åsene med flekker av snø fra siste vinter snøfall over det, åpnet opp før oss.
  
  
  "Bare i kveld," sa jeg. "Kanskje vi kunne komme sammen for en drink i noen beskjedne, lille ratskeler."
  
  
  "Åh, jeg vil veldig gjerne det. Men jeg er opptatt i dag, og jeg må reise i morgen tidlig."
  
  
  "Tror du at bilen vil være klar til da?"
  
  
  "Jeg drar med tog i morgen," sa hun.
  
  
  Neste morgen, bare ett tog til venstre Lausanne, og det var min tog, Orient Express. "Hvor interessant," har jeg kommentert. "Jeg er også forlater med tog i morgen tidlig."
  
  
  Hun så opp på meg med sitt klare, blå øyne. Vi er begge vurdert betydningen av dette tilfeldighet. Hvis vi ikke jobber sammen, hvis vi ikke kjenner hverandre er arbeidsgivere, ville vi begge være mistenkelig. Men jeg hadde sett Ursula Bergman på jobb, og jeg stolte min mening at hun ikke var en dobbeltagent.
  
  
  Hun hadde allerede gjort opp tankene hennes. Øynene hennes glitret med ekte vennlighet. "Vel, det er veldig hyggelig, Nick. Vi kan ta en drink sammen om bord."
  
  
  "Jeg gleder meg til det." Jeg smilte.
  
  
  Da vi ankom byen, droppet jeg Ursula av på Hotel de la Paix på Avenue B. Konstant, i hjertet av byen, og kjørte deretter til en harmløs liten pensjon på Place Saint-Francois.
  
  
  Da jeg kom til rommet mitt, jeg åpnet bagasjen min og begynte å bli klar for møtet. Jeg hadde tenkt å gjøre meg selv Henri Depay, og jeg måtte gjøre det fra minnet.
  
  
  Jeg tok ut koffert på at gutta fra den spesielle effekter og redigering avdelingen hadde gitt meg. Det var en forkledning kit, og en svært genial en på det. Hawk selv hadde lagt mye sammen - han var en ekspert på forkledning i dag sin. Settet inkludert strimler av plast "hud" og fargerike kontaktlinser, parykker og pads, samt mange forskjellige nyanser av makeup. Det var til og med plast arr som kan være knyttet til noen del av ansikt eller kropp.
  
  
  Jeg satt settet foran dressing tabell speil. Først, jeg søkte en plast "hud", og bygge opp lag for å tykne neseryggen og forlenge tips. Da jeg pumpet opp min kinnben å gjøre mitt kinn se nedsunket i vekst. Etter at jeg forlenget med min øreflippene og haken, ansiktet mitt begynte å ligne Depeu er. Da jeg satt på makeup som matchet sin farge, sette på brune linser og valgte en lys brun parykk. Jeg så ned på meg selv
  
  
  i speilet. Jeg ville ikke passere for Depe hvis noen så for tett, men jeg kan lure Pfaff for et øyeblikk.
  
  
  Ved elleve-tretti, jeg kjørte over Broen av Besser på Rue de la Caroline til guest house Luzern. Når jeg gikk i, var jeg beklager, det var et halvt dusin kunder.
  
  
  Jeg hadde ingen mulighet for å vite hva Klaus Pfaff så ut som. Jeg kunne bare håpe på at jeg hadde slått ham det, og at når han kom, han ville gjenkjenne min pseudo-Depe ansikt.
  
  
  Det var i tolv tiden, møtetidspunktet, og ingenting skjedde. Et ungt par av elevene kom inn og tok en tabell i front, og jeg spurte for en tabell på baksiden av rommet, vendt mot døren. Deretter fulgte fem, og deretter ti. Jeg begynte å tenke at Pfaff var ikke kommer til å dukke opp, eller at han allerede var der. Det var bare én person, og det var en pot-bellied tysk. Jeg trodde ikke han kunne være en Pfaff. En hel gruppe av nye kunder kom, og stedet var travle med aktivitet. Jeg hadde ingen anelse om hva jeg skulle gjøre med Pfaff under de rådende omstendigheter. Det var en kvart over elleve, og jeg måtte bestille en sandwich og en øl. Like etter at servitøren tok min ordre, døren ble åpnet, og en kort, tynn mann gikk inn. Det syntes å være en kul under jakka. Han stoppet rett på døren og så seg rundt. Når øynene hans fant meg, han satte kursen rett mot mitt bord. Det måtte være Klaus Pfaff.
  
  
  Han stoppet ved pulten min og så meg rundt i rommet igjen, før du setter deg ned. Han var en nervøs mann med slicked-tilbake blondt hår og et tynt arr på hans venstre øre. "Hallo, Klaus," sa jeg.
  
  
  Han satte seg ned over meg. "Jeg beklager at jeg er sen, "sa han," og du snakker engelsk. Du kjenner reglene."
  
  
  Han var ikke ser direkte på meg ennå, og jeg var takknemlig for. Kelneren kom tilbake og tok Pfaff er bestilling av stekt pølse og surkål. Mens dette foregikk, trakk jeg Wilhelmina ut av min jakke lommen og rettet den Luger på Pfaff. Ingen har sett the gun enda.
  
  
  Kelneren venstre. Pfaff kikket på meg, så kikket over skulderen hans. God. Hva som skjedde i Paris?"
  
  
  Som jeg var klar for dette møtet, det slo meg at Pfaff kan bare være leder av Topcon, den ene som var ment for å bære ting som blir stjålet. Men nå som jeg så ham foran meg, og jeg innså at han ikke kunne være leder.
  
  
  "Ganske mye som har skjedd i Paris," sa jeg.
  
  
  Min stemme skremte ham. Han fokuserte på ansiktet mitt for første gang, og øynene hans smalnet. Jeg så hvordan de vurderte meg. Da hans ansikt forandret da han så tilbake på ansiktet mitt.
  
  
  "Nei, jeg er ikke Henri Depay," sa jeg.
  
  
  Sinne og frykt var tydelig på sine smale ansiktet. "Hva er det?" "Hva er det?" spurte han forsiktig.
  
  
  "Der jeg kommer fra, kaller vi det sannheten eller konsekvensene."
  
  
  "Hvem er du? Hvor er Henri?"
  
  
  "Henri er død," sa jeg. "Og jeg har drept ham."
  
  
  Hans øyne kraftløse enda lenger, og hjørnene av munnen hans rykket litt. "Jeg vet ikke om du forteller sannheten eller ikke. Jeg forlater. Mitt møte var med Depe."
  
  
  Han begynte å få opp, men jeg stoppet ham.
  
  
  "Jeg ville ikke gjøre det," advarte jeg.
  
  
  Han nølte, fortsatt sitter på stolen. Hans øyne falt på min høyre hånd, som var å holde den Luger under bordet.
  
  
  "Ja," sa jeg rolig. "Jeg har ikke en pistol rettet mot deg. Og jeg har tenkt å bruke det hvis du ikke får ut av denne stolen."
  
  
  Pfaff svelget og så på ansiktet mitt. Jeg kunne se hans sinn fungerer, prøver å finne ut hvem jeg var, og prøver å måle mitt formål. "Du ville ikke tør skyte en pistol her," sa han.
  
  
  "Jeg kan gå gjennom bakdøren innen femten sekunder til du treffer gulvet." Jeg hadde håpet at han skulle ringe sin bløff. "Og utenfor, mine venner venter på meg. Har du lyst til å prøve meg?"
  
  
  Sinne på ansiktet hans falmet; frykt tok kontroll over henne. Han var ikke en modig mann, som var bra for meg.
  
  
  "Hva vil du?" spurte han.
  
  
  "Informasjon".
  
  
  Han lo nervøst. "Turistkontoret er rett nede i gaten."
  
  
  Jeg sukket. "Vær ydmyke med meg, vil jeg rive hodet av."
  
  
  Hans smil forsvant. "Hva slags informasjon trenger du?"
  
  
  "Jeg tror vi bør diskutere dette i privat," sa jeg. Med min ledige hånd, nådde jeg i min jakke lommen og droppet en dott av Sveitsiske franc på bordet til å betale for våre bestillinger. "Maten er meg," sa jeg med et lite smil. "Nå, jeg vil at du skal komme opp og gå veldig sakte til hovedinngangen. Jeg skal være rett bak deg, og dette våpenet vil bli pekt på ryggen. Når vi kommer utenfor, vil jeg gi deg ytterligere instruksjoner. . "
  
  
  Han sa."Tror du at du kan komme unna med denne dumme ting?"
  
  
  "Du hadde bedre stole på meg."
  
  
  Jeg satt Wilhelmina i min lomme, og vi gikk ut.
  
  
  vi gikk utenfor. Jeg gikk ham til Mercedes og fortalte ham å komme i førersetet. Jeg satte meg ned ved siden av ham, kastet ham mine nøkler, og ba ham om å kjøre til utkanten av byen.
  
  
  Pfaff var veldig redd nå. Men han kjørte bilen inn i de grønne åsene, som jeg hadde bestilt. Jeg ledet ham til en grusvei som gikk rett inn i trærne, og fortalte ham til å stoppe når vi var ute av syne fra hovedveien. Når motoren ble slått av, snudde jeg og rettet den Luger på hodet.
  
  
  "Du er med å begå selvmord med denne farsen," sa han høyt.
  
  
  "Fordi dine venner fra Topcon vil få meg?"
  
  
  Leppene hans strammet. Dette var første gang jeg nevnte organisasjon. "Det er riktig," sa han kategorisk.
  
  
  "Vi får se, i mellomtiden, du kommer til å samarbeide med meg, gjør du ikke?"
  
  
  "Hva vil du vite?"
  
  
  "Jeg ønsker å vite hvem som er å få på Orient Express i morgen tidlig."
  
  
  "Massevis av folk."
  
  
  "Jeg vet allerede at Topcon sjefen kommer til å personlig transport den stjålne enheten til toget," sa jeg. "Men kan du fortelle meg hvem han er og gi meg en beskrivelse av ham."
  
  
  "Du må være gal." Han så tvilende.
  
  
  Jeg var ikke i humør for fornærmelser. Jeg brakte luger ned på siden av ansiktet hans. Han grunted og falt ned fra virkningen, blod strømmende nedover kinnet. Hans pust ble grunt som han grep på såret.
  
  
  "Jeg ønsker ikke å si det lenger," jeg brummet på ham. "Jeg ønsker svar på de spørsmål jeg spør deg. Og du får heller begynne å snakke raskere."
  
  
  "All right," han ble til slutt enige. "Kan jeg få en sigarett?"
  
  
  Jeg nølte. "Å lykkes." Jeg så forsiktig som han tok ut en og tente den. Han åpnet askebeger på dashbordet og sette en kamp i det.
  
  
  "Vil du garantere min sikkerhet hvis jeg samarbeide med deg?" "Hva er det?" spurte han, fortsatt holder på til askebeger.
  
  
  "Det er riktig."
  
  
  "Så skal jeg gi deg det navnet du ønsker. Dette er..."
  
  
  Men Pfaff var ikke kommer til å fortelle meg noe. Hans hånd utgitt askebeger låsen og dro det ut av dashbordet. Han kastet en last av aske i ansiktet mitt.
  
  
  Mens mine øyne var fulle av aske, han traff min høyre arm og kraftig kastet den til side. For en liten person, han hadde mye styrke. Deretter bilen døren ble åpnet og Pfaff løp ut av bilen.
  
  
  Jeg bannet høyt, fjerne min brennende øyne. Jeg var fortsatt holder Luger. Jeg kom meg ut av bilen. Ved dette punktet, øynene var klare nok til å se Pfaff kjører raskt mot hovedveien.
  
  
  "Stopp!" Jeg skrek, men han holdes i bevegelse. Jeg skjøt ham i bena. Den Luger brølte, og en kule traff Pfaff i bena. Jeg savnet.
  
  
  Pfaff slått og dukket i trær til venstre på grusveien. Jeg løp etter ham.
  
  
  Jeg hadde tatt Pfaff pistol av skulderen min som han var for å komme inn i Mercedes, så jeg trodde jeg hadde den fordel, men jeg tok feil. Da jeg kom ut i en liten lysning lød et skudd fra retning av Pfaff og whizzed forbi øret mitt. Det må ha vært en liten pistol skjult et eller annet sted på hans person.
  
  
  Som jeg dukket bak en tykk furu, hørte jeg Pfaff beveger seg foran meg. Jeg startet for mer forsiktig. Jeg holstered den luger fordi vi var så nær hovedveien, og jeg hadde ikke lyst til å legge til min skudd mot støy. I tillegg ønsket jeg en live Pfaff.
  
  
  Etter tyve meter, da jeg trodde jeg kan ha mistet ham, Pfaff brøt ut av gjemmer seg ikke langt fra meg, og løp over plassen. Jeg bestemte meg for å være mindre forsiktig. Jeg løp etter ham, håpet han ville ikke høre på meg før det var for sent. Da jeg kom innenfor tjue meter av ham, han snudde seg og så meg. Han hadde nettopp reist en liten pistol til å sikte når jeg traff ham i midjen området i solar plexus.
  
  
  Pistol-avfyrt to ganger, manglende meg begge gangene vi treffer bakken. Vi tok et par turer. Så jeg grep hans pistol i hånden og vi har begge kjempet for våre føtter. Jeg slengte neven inn Pfaff ansikt og vridd sin pistol arm. Det falt ut av hendene hans.
  
  
  Men Pfaff var ikke kommer til å gi opp. Han hadde med sin kneet seg kraftig opp til lysken min. Mens jeg var på bedringens fra slaget, han brøt gratis, snudde seg og begynte å løpe igjen.
  
  
  Jeg kjempet smerter i magen og fulgte ham. Vi skjære gjennom busker og greiner. Jeg har fått fra det hvert sekund. Da jeg rykket til ved ham igjen. Vi begge falt, hendene mine gripende ham, og nevene smalt inn i mitt ansikt og hode. Vi krasjet inn i et dødt tre, som kollapset fra vår innvirkning på miljøet. Jeg hadde et godt grep om mannen nå, men han var fremdeles sliter med hendene. Så jeg slo ham i ansiktet, og han falt til bakken.
  
  
  "Nå, faen det, fortell meg navnet," jeg krevde andpusten.
  
  
  Pfaff nådd inn i lommen. Jeg lurte på hvorfor
  
  
  denne gangen kom han opp med et nytt våpen. Jeg flyttet min underarm og la stiletto falle inn i min håndflate som Pfaff hånd kom ut av lommen og gikk til hans munn.
  
  
  Det tok meg en delt andre til å innse hva som skjedde. Pfaff, å vite at han var ferdig, satt en cyanid-kapsel i hans munn. Han biters det.
  
  
  Jeg droppet stiletto til bakken og ned på knærne ved siden av ham. Jeg grep hans kjeve og prøvde å åpne det, men mitt forsøk var mislykket.
  
  
  Så var det hele over. Pfaff øynene utvidet, og jeg følte at kroppen hans stram i armene mine. Jeg la gå av kjeven og det åpnet. Det var en ubehagelig lukt. Da jeg så den lille vedlikeholdslading av blod på hjørnet av munnen hans, og det knuste glasset på tungen hans. Gradvis, ansiktet hans ble mørkere.
  
  
  Klaus Pfaff var død.
  
  
  
  Fjerde kapittel
  
  
  
  
  Diesel engine of the Orient Express inn Lausanne-banestasjon nesten noiselessly akkurat som solen var akkurat på vei opp bak en fjern hill. Det var ikke mange folk på plattformen. Jeg så på toget rumbled å stoppe opp og lese inskripsjonen på sidene av biler: PARIS LAUSANNE MILANO TRIESTE BEOGRAD SOFIA i ISTANBUL. De var eksotiske navn, og de brakte tilbake mange av mine tidligere oppgaver.
  
  
  Toget stoppet og flere passasjerer fikk av. På denne tiden, en stor folkemengde hadde samlet seg på plattformen til styret. Jeg tilfeldig skannede ansiktene. En av dem kunne ha vært personen med skjermen, med mindre fraværet av Klaus Pfaff laget Topcon tenke to ganger før du flytter enheten på dette toget. Men jeg trodde ikke det. Angivelig, opplæring og møter med KGB allerede var planlagt på dette toget. Disse planene ikke kunne endres så lett.
  
  
  Etter å ha tatt en titt på ansiktene rundt meg, jeg plukket opp bagasjen min og begynte å gå om bord i toget. Da hørte jeg en stemme bak meg.
  
  
  "God morgen, Nick."
  
  
  Jeg snudde meg og så Ursula Bergman. "Guten morgen, Ursula," sa jeg.
  
  
  "Har du nyte kvelden i Lausanne?"
  
  
  "Det var behagelig rolig," jeg løy. Jeg la merke til at til tross for hennes smil, Ursula ansikt hadde endret seg i dag. Det var en spenning der som ikke var der før. "Se, jeg har hørt at vi har en spisestue bilen til å gå til sentrum av Milano. Kan jeg kjøpe frokost om bord?"
  
  
  Hun nølte for bare et øyeblikk, så ga meg et stort smil. "Jeg ønsker det."
  
  
  Under boarding, jeg prøvde å se på de fleste av passasjerene som var ombord, men det var veldig vanskelig. Etter en halv time, vi stille kjørte ut i den Sveitsiske landskapet og snart var å kjøre i bra fart gjennom de grønne åsene. Ursula og jeg møtte i spisevognen på åtte-tretti, og vi hadde ingen problemer med å få et bord.
  
  
  "Den Sveitsiske landskapet er fantastisk, er det ikke?" Jeg var å småsnakke.
  
  
  Ursula så bekymret. "Å, ja," svarte hun med falske entusiasme.
  
  
  "Det er veldig lik Bayern," fortsatte jeg.
  
  
  Hun ville ikke høre på meg. "Åh. Det er likheter. Nå ser jeg."
  
  
  Jeg smilte til henne ømt. "Ursula, noe som er feil, er det ikke?"
  
  
  Hun ga meg en rask titt med store blå øyne. "Jeg vet ikke om jeg vil dra deg inn i mine problemer, Nick. Tross alt, du trenger å bekymre deg om din egen virksomhet."
  
  
  Jeg tok henne i hånden. "Se, hvis du er i trøbbel, kanskje jeg kan hjelpe deg med noe. Min sjel tilhører AX, men de kan spare meg en halv time eller så."
  
  
  Hun så opp og smilte til den lille spøk. "Jeg skulle møte en mann i går kveld. En annen agent for vår organisasjon. Han skulle ta toget til Lausanne med meg, og vi hadde til ... fullføre en oppgave sammen."
  
  
  "Og han gjorde ikke sitte ned?"
  
  
  Stemmen hennes var anstrengt med sinne. Jeg fant det i rommet..."
  
  
  Det er alt. Ursula og hennes andre agent var tilsynelatende jage en annen av sine mange tidligere Nazister, og partneren fikk også et nært forhold til sin steinbrudd, og ble offeret selv. "Var det en av dine venner fra det Tredje Riket?" Spurte jeg.
  
  
  Hun så opp, og øynene hennes fortalte meg ja. "Jeg er ikke redd, Nick. Min kamerat agent ble tildelt dette tilfellet bare for å støtte meg. Dessverre, må han ha vært anerkjent. Jeg tror ikke de vet hvem jeg er nå."
  
  
  "Jeg ønsker ikke å gå inn ting som du skal ikke fortelle meg det. Men jeg tror vi kan slappe av reglene litt. Du er på utkikk etter en krigsforbryter og forvente seg å ende opp på dette toget. ikke sant?"
  
  
  "The informant fortalte oss at han ville bli her."
  
  
  "Kan du få annen hjelp hvis du trenger det?"
  
  
  "Ingen sjanse. Ikke så fort. Men jeg sa til meg selv at kanskje jeg kunne stole på din hjelp hvis situasjonen oppstod."
  
  
  Jeg forsikret henne. "Du kan stole på det",
  
  
  
  Ursula nikket. Hun var en kul agent. Hun hadde lang erfaring med "våte tilfeller" - som Russerne så godt beskrevet dem som er involvert etterretningsarbeidet.
  
  
  Kelneren tok toast og kaffe og venstre. Jeg så nedover midtgangen og så en Orientalsk mann som sitter alene, åpenbart Kinesisk. Han så på meg igjen, så raskt vendte sin oppmerksomhet til sin frokost.
  
  
  Lurer på om den Kinesiske mannen kan være en profesjonell, jeg søkte min hukommelse for et navn som kan matche hans plumpe ansikt. Sjefen min, Hawk, var veldig insisterende på visse forholdsregler som han kalte det grunnleggende av våre handelspartnere, en som var som agenter for min rangering periodisk gjennomgå filer av aktive agenter for den andre parten. Følgelig, jeg hadde en hel memory bank med meg.
  
  
  I dette tilfellet, jeg kunne ikke komme opp med et navn. Jeg kunne ikke kjenne igjen den Kinesiske. Dette gjorde ikke utelukke ham som en motstander. Han kunne ha blitt en nylig rekruttert scout, noen som hadde blitt aktiv siden sist gang jeg gjorde leksene mine. Så vidt jeg vet, det kan ha vært i slekt å Topcon.
  
  
  En annen mann, en Westerner, kom inn og ble med det Kineser. Jeg så dem med interesse, og lurer på hva de snakket om. Nysgjerrighet kan drepe en katt, men det hadde ikke skadet noen i min virksomhet. Mangel på nysgjerrighet var noen ganger dødelig.
  
  
  Jeg tok en slurk kaffe og så på et nytt par inn i spisevognen. De gikk ned midtgangen og satte seg ned ved et bord ved siden av der jeg satt med Ursula. Kvinnen var i hennes midten av tredveårene, med mørk brunt hår og en god figur. Mannen var av middels høyde, med brunt hår og en sterk hake under en fremtredende nese.
  
  
  "Hva er det, Nick?" spurte Ursula.
  
  
  Jeg ristet på hodet. "Ingenting." Hukommelsen nettopp oppdaget noe om en mann med en fremtredende nese. Hans navn var Ivan Lubyanka, og han var en KGB-agent.
  
  
  For øyeblikket er jeg satte den Kinesiske mannen og hans følgesvenn ute av mitt sinn. Utseendet av Lubyanka betydde noe. Han var en høytstående KGB-representant, den type person Russerne ville send til å forhandle med en organisasjon som Topcon.
  
  
  Lubyanka og kvinnen med ham syntes å være opplever formelle ulemper utvekslet av fremmede. Hans og hennes oppførsel tydet på at de nettopp hadde møtt.
  
  
  Jeg hadde en liten mikrofon i lomma. Jeg ville ha ham til å holde seg til bordet der Lubyanka og kvinnen ble sittende, og jeg ønsket å gå tilbake til kupeen min og lytte til deres samtale. Jeg var sikker på at det ville være svært interessante.
  
  
  "Kjenner du denne mannen, Nick?" spurte Ursula.
  
  
  "Han ser litt kjent." Jeg dyttet henne vekk. Hun hadde nok å bekymre seg for.
  
  
  "Kanskje du er interessert i en kvinne," foreslo hun, og viser meg skyggen av et smil.
  
  
  "Jeg tror ikke det," jeg forsikret henne. "Hun kan ikke holde et stearinlys til deg."
  
  
  Det var i hvert fall sant. En av de beste minnene jeg hadde møte Ursula i det siste følger en kort pause på soverommet.
  
  
  Tilsynelatende den samme ideen oppstod til den tyske jenta. Hun lo smått, så er nådd over bordet og tok armen min. "Jeg er lei for det er på en forretningsreise, Nick."
  
  
  "Kanskje det vil ikke være bare forretninger. Jeg kan fortsatt ta klærne av, " sa jeg.
  
  
  Mens vi snakket, var jeg fortsatt ser på Lubyanka og kvinne. Deres samtale ble mer intense. Jeg hadde allerede bestemt at Lubyanka var en russisk agent som er tilordnet til å kjøpe et overvåkningsorgan og en domstol enheten fra Topcon. Men hva om kvinnen? Jeg trodde ikke Lubyanka plukket henne opp på toget for spill og moro. ØKSEN rapporten beskrev ham som en usedvanlig forretningsmessig mann, med ingen åpenbare svakheter, kanskje bortsett fra for den tro at kommunismen var en sak for fremtiden. Jeg vedder på at damen var en spion, også.
  
  
  Når jeg tenkte på dette, kvinnen som skjedde til å kaste et blikk i min retning. Øynene hennes var kalde og gjennomtrengende, og hennes blikk var veldig direkte. Da hun vendte sin oppmerksomhet tilbake til KGB-offiser, og de kastet tilbake i diskusjonen.
  
  
  Jeg veide sannsynligheten for at kvinnen var en Topcon representant, som hun hadde et overvåkningsorgan og en domstol enhet som jeg fikk i oppdrag å plukke opp. Men jeg ble fortalt at Topcon-sjefen tar enheten til toget for å forhandle. Kan det være at denne kvinnen var hjernen bak en super-tøff organisasjon som Topcon?
  
  
  Hvis det hadde skjedd, tenkte jeg, kanskje hun har laget et spennende bekjentskap.
  
  
  "Nick, jeg har bestemt meg for å fortelle deg om den personen jeg er på jakt etter. Jeg kan ikke be om hjelp hvis jeg ikke er på linje med deg," Ursula avbrutt mine tanker. "Vi har vært på jakt etter ham for tjue-fem år. Han var den verste killer noensinne. Når han kjørte en krigsfange leiren i Polen, de som døde raskt på hendene hans var mer heldig enn de han torturert."
  
  
  . ;
  
  
  Den tyske jenta snudde seg og så ut av store vinduet ved siden av oss. Chalet-prikkete landsbygda gled av. Klikk på sporene under toget var det rytmiske undertone av hennes lav stemme.
  
  
  "Det var i Beograd at vi fant sin sti. De av oss som har sett rapporter om hans karriere kaller ham Slakter-Beograd Slakter. Han er både farlige og lumske. Selv om vi var nær ved å gripe ham mer enn én gang , han fortsatte å unnvike oss. Det endrer navn, personligheter, og selv ansiktet. Vi vet ikke noe om hans nåværende liv, og vi vet ikke nøyaktig hvordan han ser ut nå. Vi vet at folk som kjente ham i det siste lagt merke til ham nylig i Beograd. Han skal være på denne trene med oss."
  
  
  "Jeg ser at dette er mer enn bare en annen oppgave. Tar det er svært viktig for deg."
  
  
  "Ja, det er det. Hva han gjorde... " Hun ikke fullføre setningen. Hun trengte ikke å gjøre den ferdig.
  
  
  Jeg svelget den siste av kaffen min. "Vi vil holde kontakten, Ursula. Det er ikke en veldig stor tog. Jeg vil være der hvis du trenger meg." Du er bevæpnet, er du ikke?"
  
  
  "Ja."
  
  
  God." Jeg så over midtgangen og så Lubyanka og kvinnen gange unna sammen.
  
  
  "Jeg beklager," sa jeg, å ta et par regninger ut av lommen min og plassere dem på bordet. Jeg fikk opp fra setet mitt. "Vi vil møte opp senere."
  
  
  Lubyanka og brun-haired jente kom ut i spisevognen. De var på vei mot slutten av toget, ikke tilbake til En Klasse kupé. Jeg fulgte dem ut av bilen, se raskt på Kinesisk mann som går forbi. Ansiktet hans var ukjent, men han så på meg igjen da jeg gikk.
  
  
  Det var en liten visning plattform på baksiden av toget, og den mystiske kvinnen og Lubyanka gikk rett til det. De sto og fortsatte sin samtale. De fikk ikke se meg når jeg sto i den røykfrie rom bak dem. Jeg stakk hånden i min lomme jakke og dro ut en liten plate mikrofon. Med denne enheten, kan jeg bare finne ut hva de sier. Jeg gikk sammen med dem til plattformen.
  
  
  Lyden av min tilnærming ble overdøvet av bevegelsene til tog, men også av deres stemmer. Jeg laget en tydelig lyd, og de snudde. Kvinnen så på meg med fiendtlighet; Lubyanka studert meg nøye. Han så ikke ut til å kjenne meg.
  
  
  "God morgen," sa jeg i en fransk aksent. "Det er en vakker morgen, er det ikke?"
  
  
  Kvinnen snudde seg vekk fra meg utålmodig. Lubyanka grumbled, " Ja, det er en vakker morgen."
  
  
  Spurte jeg. "Hvor langt er du på vei?" Jeg lot til å miste balansen min og tok tak i rekkverket i nærheten av Lubyanka, plassere nøkkelringen på undersiden av rekkverket.
  
  
  Nå Lubyanka ' s ansikt var også fiendtlig. "Det kommer helt an på omstendighetene," sa han. Han ønsker ikke inntrengeren til å bry han mer enn kvinnen. Han snudde seg kaldt bort fra meg og stirret på viker spor, glinting lyst i morgen søndag.
  
  
  "Vel, ha en fin dag," sa jeg til dem.
  
  
  Lubyanka nikket, ikke se på meg. Jeg snudde og gikk inn igjen. Når jeg passerte spisevognen, Ursula var borte. Jeg gikk for å sove i bilen og kom meg i rom nummer tre. Da jeg åpnet kofferten min og fant et lite sett av radioer skjult i det. Jeg klikket og slått ring.
  
  
  Ved første, alt jeg hadde var statisk. Da jeg hørte jevn klikk på togets hjul, og stemmer ispedd med det.
  
  
  "Vi trenger å ... se på enheten... gi deg et tilbud." Det var Lubyanka stemme.
  
  
  Mer statisk enn en kvinnes stemme.
  
  
  "...Ikke avsløre enheten... hvis vi lar deg utforske... men det er gode bilder... til kupeen min senere."
  
  
  Deretter Lubyanka stemme sa et kort farvel til kvinnen, og samtalen var over.
  
  
  Jeg plukket opp telefonen og gjemte det i bagasjen min. Nå hadde jeg ikke i tvil. Kvinnen var en Topcon agent, og hun var håndtere Lubyanka for salg av en stjålet skjermen.
  
  
  Men spørsmålet fortsatt holdt seg: var kvinne på toget alene, eller var hun reiser sammen med en annen Topcon operative, eventuelt leder av organisasjonen, som, i henhold til Jan Skopje er prediksjon, var ute av syne? Hvis hun var om bord alene, kanskje hun var leder av Topcon. Uansett, hun sannsynligvis ikke vil være bærer av enheten med henne, og det kan ikke engang være i hennes rom. Jeg måtte sjekke for å være sikker.
  
  
  En lett lunsj ble servert på diner rett før vi kom i Milano. Jeg møtte Ursula og vi spiste sammen. Jeg tenkte på den gleden hun kan ha hatt i en av de sovende rom. Men jeg hadde ikke mye tid til å tenke på sex. Jeg gikk rundt
  
  
  for å finne ut hvilke rom de Topcon kvinne okkupert.
  
  
  Jeg var i stand til å fullføre min oppgave når toget stoppet i Milano og spisesalen var bilen fjernet. Ursula fikk av toget kort å se på de passasjerene som hadde kommet ut for å strekke bena, og jeg gikk med henne. Akkurat som toget var i ferd med å forlate, så jeg en Topcon kvinne kommer ut av stasjonen døren og komme inn i den andre av de to sovende biler, ved siden av Voiture 7, hvor jeg bodde. Jeg forlot Ursula på plattformen og flyttet raskt til Voiture 5. Da jeg kom inn i korridoren, jeg så en kvinne forsvinner inn i et rom. Jeg gikk nedover gangen og la merke til at hun hadde gått inn i rom 4. Jeg gikk til enden av bilen og gikk ut på plattformen. En høyreist, mørkhåret mann i femtiårene - men med en ung, mannlig, air-klatret inn i bilen, han hadde en walkie-talkie av en utmerket tysk merke, men det var stille. Han gikk forbi meg med en brysk nikke og gikk inn på soverommet. Jeg husket å se ham på togstasjonen i Lausanne. Etter at han igjen, fikk jeg av toget igjen og fant Ursula.
  
  
  Hun hadde sett ansiktene, men hun hadde ikke funnet mannen sin likevel. Hun var sint.
  
  
  "Vet du hvor lenge han vil være om bord?" Spurte jeg, mens vi klatret ombord sammen.
  
  
  Det kan være utgitt i Beograd, men jeg er ikke sikker. Han kan ha kommet til det punktet hvor vi var overvåke ham og ikke ta ham om bord i det hele tatt."
  
  
  Vi så en uniformert tog offisielle på plattformen swing hans "posjert egg", en disk på en pinne som signaliserte avreise med tog fra stasjonen. Det var en svak brå bevegelse, og toget flyttet på. Mange folk vinket fra plattformen.
  
  
  Jeg sto svært nær Ursula. Jeg legger min hånd på hennes midje. "Tror du at du vil gjenkjenne din mann hvis du ser ham?"
  
  
  Hun kikket på meg og så på stasjonen som hun gled forbi oss, og falt bak toget. "Som en SS-mann i det Tredje Rike, han var blond. Han sannsynligvis farget håret hans. Han hadde en bart, men det kan hende han har barbert av. Men det er ting jeg kan se etter. Han er en mann om din størrelse. Han pleide å ha en kule arr på halsen hans. Jeg forstår at det kan ha blitt kirurgisk fjernet, men jeg kan fortsatt finne det."
  
  
  "Det er ikke så mye."
  
  
  "Det er noe annet. Han har en deformerte ledd i hans venstre arm. Det kommer til å bli vanskelig å endre på dette."
  
  
  "Det er fortsatt ikke mye. Men jeg vil holde et øye på en person som holder hans venstre hånd i lommen hele tiden," sa jeg spøkefullt.
  
  
  Ursula ga meg et lite smil. "Hvis jeg ser noen som kan være ham, Nick, jeg har håp om å lure dem til å avsløre sin identitet."
  
  
  Hun virket fast bestemt på. Men hennes dedikasjon til plikt var ikke den eneste som interesserte meg.
  
  
  Jeg legger armen rundt henne, og hun plutselig snudde seg rundt, leppene litt skiltes. Jeg presset leppene mine til henne, og hun svarte.
  
  
  Etter et øyeblikk, hun trakk unna. "Jeg ser du fortsatt nyte å holde de andre agenter i godt humør," sa hun.
  
  
  Jeg la merke til hvordan hennes bryster var presset mot den genseren hun hadde på seg. "Du kjenner meg, jeg liker det, når alle smiler," sa jeg.
  
  
  Hun var litt oppskjørtet, kanskje litt flau over måten hun reagerte på kiss. "Jeg må gå til kupeen min, Nick. Se deg senere."
  
  
  Jeg smilte lett. "Jeg teller på det." Da hun dro.
  
  
  Vi var ute i det fri igjen. Det var en solrik vårdag. Den italienske landsbygda var badet i lyse farger av bringebær valmuer og blå urter. Venezia var vårt neste stopp sent på ettermiddagen, og jeg forventet å finne ut om Topcon kvinne før vi kom dit.
  
  
  Jeg gikk gjennom dagen busser som hadde både første og andre klasse seter. Den andre delen av klassen var mye mer støy og mindre sivilisert enn første del. Første-klasse avdelinger hadde låsbare dører, og mange av dem hadde gardiner trukket for personvern. Jeg gikk sakte fra den ene bilen til den neste, ser på ansiktene til de reisende som de snakket sammen, spilte kort, eller bare satt og dozed, la togets bevegelse sette dem til å sove. På den siste bil i fronten av sviller, så jeg brown-langhåret kvinne igjen. Hun ble sittende med to menn, ingen av dem var en Lubyanka. En av mennene var med en radio, som lot meg passere på vei tilbake om bord i Milano. Hun satt strikking, ser ut av vinduet, og så ikke ut til å vite en enkelt person. Mannen med radio ble oppslukt i en italiensk avis. Den andre mannen, en feit, skallet mann, var lykkelig munching på lunsj hadde han brakt om bord, og virket uvitende om de to andre. Jeg gikk forbi batterirommet før kvinnen oppdaget meg og satte kursen for de Voiture 5. Dette var min sjanse til å se inni.
  
  
  hennes rom.
  
  
  Jeg var alene i gangen da jeg kom til døren hennes. Jeg banket en gang for å sørge for at verken hennes ledsager eller doorman var i huset. Så jeg raskt plukket lås og gikk i, og lukker døren bak meg.
  
  
  Det var en typisk soverom, med et enkelt barneseng på én side av det lille rommet og et nattbord og speil på den andre. Det var stativer for bagasje, som i dag biler, og kvinnen hadde flere kofferter.
  
  
  Jeg tok av en del av bagasjen på en gang og så gjennom dem alle. Jeg fant ikke noe, ikke engang bilder hun er nevnt i hennes samtale med Lubyanka. Jeg fant en innvandring dokument som bekreftet at hun var Eva Schmidt, en Sveitsisk statsborger.
  
  
  Jeg var skuffet i min bagasje. Jeg begynte en systematisk søk på rommet, på jakt etter sengetøy og noe annet som kan skjule enheten. Jeg var nesten ferdig da den svingte døren åpen. En av de to mennene som stod der, var en Kinesisk mann som jeg hadde sett tidligere i spisevognen. Med ham var hans middag følgesvenn, en Vestlig statsborger med en mørk, pock-merket ansikt.
  
  
  Hver av angriperne hadde en revolver. Og alle våpen var pekte på meg.
  
  
  "Mine herrer, du burde ha slått."
  
  
  Den mørke mannen slengte døren. "Vil du jeg skal drepe ham nå?" "Hva er det?" spurte han Kineser.
  
  
  Det var lite som kunne stoppe dem. Våpnene hadde lyddempere. Hvis et par punkter ble avfyrt på meg, ingen utenfor det rommet som ville vite.
  
  
  "Ikke vær utålmodig," den Kinesiske mannen sa til mørk mann i perfekt engelsk.
  
  
  Selv om de mørke mannens ansikt var lubben og hans tykk hals var dekket med ansamlinger av fett, skuldrene så sterk og hans armer var stor. Jeg hadde ingen tvil om at han kunne ta vare på seg selv i kamp.
  
  
  Den mørke mannen var korte og tunge, hans svulmende mage. Han så ut som han var bruker for mye av sin fritid på å drikke. Øynene hans var tett sammen i hans pock-merket ansikt. Jeg vurderte ham bak Kinesisk som en motstander, tregere og kanskje mindre intelligent enn sin kamerat.
  
  
  "Fant du det du leter etter?" den Kinesiske mannen spurte meg.
  
  
  Jeg trakk på skuldrene mine skuldre. "Hva tror du jeg var på utkikk etter?"
  
  
  "Det er en veldig dum svar, Mr. Carter. Hvis du kommer til å late som om du ikke forstår hva jeg snakker om, jeg kan like godt la min venn gå videre og skyte deg".
  
  
  "Jeg definitivt ikke ønsker at det skal skje." Jeg vil slå hendene mine rundt, håndflatene opp. "Jeg er tom, så du kan se."
  
  
  "Kanskje Eva Schmidt ikke iført enheten," den mørke hud sa mannen.
  
  
  "Dette er absolutt mulig. Hva synes du om dette, Mr. Carter? " den Kinesiske bedt om.
  
  
  "Jeg vet ikke. Jeg har ikke hatt en sjanse til å møte Glipp Schmidt. Hvordan vet du navnet mitt?"
  
  
  "Dette er i våre filer sammen med bildet. Du vet at du er nær å bli en kjendis i vår bransje. Jeg håper at vi kan kjøre inn i hverandre."
  
  
  "Filene skal være mer komplett enn vår. Jeg prøvde å finne deg når jeg så deg i spisevognen. Jeg kunne ikke."
  
  
  Den Kinesiske mannen humret. "Det er ingen bilder av meg i den Vestlige filer, Mr. Carter."
  
  
  Dette ga meg noe å tenke på. Dette plasserte det i en spesiell kategori.
  
  
  Den Kinesiske mannen satte seg ned på kanten av Eva Schmidt køyeseng. "Nok om meg, Mr. Carter. Jeg er en ydmyk person. Jeg vil heller ikke diskutere med meg selv. Jeg foretrekker at du forteller oss hvor mye du vet om organisasjonen som kaller seg Topcon."
  
  
  Jeg så ingen grunn til å holde det hemmelig. "Veldig liten", sa jeg. "Jeg vet ikke engang om Eva Schmidt er leder for organisasjonen eller bare en av de ansatte."
  
  
  "Faktisk, det er hverken det ene eller det andre," sa den Kinesiske. Han virket overrasket over at han hadde mer informasjon om Topcon enn det jeg gjorde. "Schmidt kvinne er ikke en sjef, men hun er definitivt mer enn bare en underordnet."
  
  
  Den mørke mannen lent mot døren rørt uneasily. "Du fortelle ham mer enn han forteller oss:" han grumbled til Kinesisk.
  
  
  "Siden vi kommer til å drepe ham, det spiller ingen rolle," den Kinesiske svarte i hans utrolig vennlig stemme.
  
  
  Jeg flyttet beina mine litt, slik at jeg kunne bevege seg mot noen av mennene. Jeg hadde ikke tenkt på å bli skutt ned uten å prøve å drepe dem først. Da jeg gjorde mitt flytte, jeg valgte den som var nærmest.
  
  
  "Du skal ikke være her heller. Topcon selger enheten til Russerne, " sa jeg til den Kinesiske.
  
  
  "De har også tilbudt det til oss. Vi ønsker ikke å betale sin pris. Vi bestemte oss for å ta det i stedet."
  
  
  Jeg lente meg frem litt, la vekten min går med bevegelsen for å forberede meg
  
  
  rush til mannen på sengen. "Mener du at dette toget kunne bli gjennomgang med alle slags agenter i håp om å stjele enheten fra folk som stjal den i det siste ?"
  
  
  "Dette er et problem av hva du kapitalister ringe gratis virksomhet. Det vekker konkurransedyktig ånd, " den Kinesiske sa, og ler.
  
  
  Den mørke mannen snakket igjen. "Vi bør få dette overstått. Kvinnen kan komme tilbake når som helst."
  
  
  "Og vi vil fortsette med dette, min venn. Men det er ikke hver dag at du får en sjanse til å snakke til en Amerikansk killer i person. Hvor mange av mine kollegaer har du blitt kvitt i din beryktede karriere, Mr. Carter?" "
  
  
  Jeg trakk på skuldrene mine skuldre. "Jeg er også en ydmyk person."
  
  
  "Du var en torn i vår side. Når jeg rapportere at jeg har tatt over skjermen og eliminert du, kan jeg få ros fra formannen selv, " den Kinesiske mannen sa i en gloating stemme.
  
  
  Jeg trodde de var et flott par. Den mørke mørkhudede mannen ønsket å drepe meg umiddelbart ut av ren utålmodighet, og den Kinesiske mannen ble interessert i den berømmelse han kunne få ved å gå tilbake til Beijing med min skalp i beltet.
  
  
  Den Kineser pekte med sin venstre hånd på hans følgesvenn. Da han hevet revolver på sin rett. Han var klar til å kjøre meg, og han var ikke til å ta noen sjanser. Han har planlagt for dem begge å sette kuler i kroppen min.
  
  
  "Jeg løy til deg," sa jeg.
  
  
  Den Kinesiske nølte, med fingeren på avtrekkeren. Mannen ved døren sverget. "Han er bremse ned, Sheng Tzu."
  
  
  Sheng Tzu, tenkte jeg, og plutselig minnet bank var i arbeid. Sheng Zi, en legendarisk Kinesiske Kommunistiske agent som gjemte sin identitet så vellykket at han var mer som et spøkelse enn kjøtt og blod. Til ulike tider, jeg har hørt ham beskrevet som en gammel mann; andre ganger jeg har hørt folk hevder at nei, han var bare i tredveårene. Og ingen av disse kjente ham godt. De bare fått et glimt av ham, selvsagt iført ulike masker. For de hemmelige av Sheng Zi gjenværende en mystisk person var at folk som visste hva han virkelig så ut som hadde en latterlig vane for å dø voldsomt.
  
  
  Den Kineser ' s øyne smalnet enda mer som navnet gled ut av den andres munn. "Lure" han hveste mot den mørke mannen. "Du ble advart om aldri å bruke navnet mitt."
  
  
  Han så tilbake på meg, hans uttrykk ikke lenger vennlig. "Nå, Mr. Carter, din død er mer sannsynlig enn før."
  
  
  "Folk burde virkelig trenger denne enheten. De må ha tatt ut mye av artilleri."
  
  
  "Ikke mer å snakke," han spyttet på meg, rasende at hans venn hadde gjort en feil. "Du sa at du løy til oss. Forklare det til meg."
  
  
  "Jeg fant en gadget. Det er i min lomme." Jeg flyttet hånden min. "Jeg skal vise det til deg."
  
  
  "Carter, ta hånden bort igjen, og jeg skal sjekke den døde mannen er lommer," Sheng sa.
  
  
  Jeg er kaldt. Jeg visste at han mente hvert eneste ord.
  
  
  Shan gjorde en bevegelse. "Sjekk lommene hans," og han sa til mannen ved døren.
  
  
  Den mørke mannen flyttet frem, og et øyeblikk kroppen hans blokkert Shen er vise, skjule bevegelighet av hånden min, så jeg trykket stiletto mot min palm.
  
  
  Han stakk hånden i lommen på min jakke, og jeg tok Hugo og kjørte razor point inn i hans fett magen. Han gispet, hans øyne bredt med smerte. Han falt fremover, og jeg tok tak i skuldrene hans og bruk det som et skjold.
  
  
  Shen skjøt meg. Dette overrasket mørk hud mann som jeg tok hans slapp kropp. Virkningen gjorde ham hoppe, selv om det var livet renner ut av ham før kulen traff.
  
  
  Skjærer tennene mine, jeg presset den døde vekt i hendene mine igjen, kaster kroppen i retning av køya og den Kinesiske agent. Shan slapp unna. For en mann av hans størrelse, han var overraskende rask. Han gikk ut av veien, og kroppen hans følgesvenn kollapset på sengen.
  
  
  Shan var i ferd med å skyte igjen. Jeg tok et skritt mot ham og hørte lyddempet pistol i hånden pop. Jeg bøyde seg ned, snu kroppen min frem og ned og sparker den med min høyre fot.
  
  
  Hans andre bildet glipp av på grunn av min bevegelse, og deretter min punch, som jeg lærte av en Japansk karate mester, voldsomt rammet Sheng i armen, bryte sine fingre, og revolver fløy ut av hendene hans.
  
  
  Før han kunne komme seg, jeg gikk mot ham. Jeg kastet min knyttneve mot sin lubne ansikt og fanget ham ved kjeven. Han gispet og forskjøvet, men han var for sterk til å bli overmannet i et eneste slag.
  
  
  Jeg kom inn i min jakke for Wilhelmina. Jeg hadde i min hånd, på Luger ass når Kineser kastet seg på meg. Han traff meg rett på haken med en punch som nesten brakk nakken og festet meg til sengs.
  
  
  Å miste balansen, falt jeg
  
  
  over urørlig kroppen av Shen er ledsager. Jeg rullet over, landet på gulvet, og nådde for Luger igjen.
  
  
  På denne tiden, Sheng hadde åpnet døren. Han var påfallende rask i gangen før jeg kunne peke pistolen mot ham.
  
  
  Jeg kom meg opp og løp etter ham, og presser den halvåpne døren ut av veien. Det var ingen tegn på Shen. Dystert, jeg kom tilbake til rommet i den Schmidt kvinne. Det var en kropp som trengs for å bli behandlet.
  
  
  Jeg slengte døren, dro den døde mannen til vinduet og kastet ham ut. Jeg har fått et glimt av kroppen rullet ned skråningen før toget igjen.
  
  
  Jeg puster tungt. Jeg plukket opp den døde mannens pistol og funnet Shen er på gulvet ved siden av sengen. Jeg kastet dem ut, så lukket vinduet og hast tidied up batterirommet. Jeg ønsker ikke Schmidt kvinne å vite at jeg var der.
  
  
  Mitt arbeid var vanskeligere enn når jeg gikk på toget. Jeg måtte finne Sheng Zi. Kampen jeg har nettopp vunnet er ikke over for oss. Jeg var den eneste levende agent for den frie verden som visste hva han så ut som. Han var ikke kommer til å la meg bære denne kunnskapen rundt med meg for lenge.
  
  
  
  
  Den femte kapittel.
  
  
  
  Jeg gikk langs toget fra den ene enden til den andre, og ikke merke til den Kinesiske agent.
  
  
  Etter den tid jeg ferdig med mitt søk toget hadde laget to raske stopper. Sheng Zi kunne ha hoppet ned på noen av dem. Han kunne også være om bord i en av de rommene jeg ikke kunne komme inn, eller i et dusin andre steder. Jeg kunne ikke håpe på å utforske alle de steder å gjemme seg i et bevegelig tog.
  
  
  Jeg sukket og ga opp for et øyeblikk. En eller annen måte, jeg var sikker på at jeg ville møte Shen igjen.
  
  
  I midten av ettermiddagen, fant jeg Ursula sitter alene i sitt rom. Hun var opptatt med å lage notater i en liten bærbar pc hun tok ut av vesken hennes. Jeg åpnet luken, og gikk i.
  
  
  "Hei," sa jeg.
  
  
  "Oh, Nick! Sitte ned. Jeg var bare prøver å skrive en melding til sjefen min. Jeg må fortelle ham at jeg fortsatt er tom. Jeg vil sende et telegram til Venezia."
  
  
  Jeg satte meg ned ved siden av henne. Det var tre myke seter på hver side av rommet, som hver var dekket med et materiale med en svart og brunt mønster, som ga det inntrykk av en Europeisk te-rom av forrige århundre. Kupeen var bygget i dagene av glamorøse tog, når konger og kjendiser ombord i Orient Express. Det var store og små bagasjehylle over sitteplasser, et speil på hver vegg, og på sidene av speil var bilder av ruten er naturen.
  
  
  Ursula sette henne notater i vesken hennes, og jeg tok et glimt av en Webley .22 automatisk inne. Jeg håpet at hun ikke ville ha til å gå opp mot mannen sin med denne leken. Hun så på meg, og smilet bleknet fra ansiktet hennes.
  
  
  "Nick! Hva har skjedd med deg?"
  
  
  Hun siktet til blåmerke som viste hvor Shen hadde truffet meg. Jeg humret. "Jeg jobber på min profesjon."
  
  
  "Er alt i orden?"
  
  
  "Ja, jeg har det bra." Jeg var glad for at hun var oppriktig bekymret. "La oss si det er ingen servering bil akkurat nå, men jeg kjøpte en flaske av bourbon i Milano. Ønsker du å bli med meg i min lomme for en drink?"
  
  
  Hun så på meg med kalde blå øyne. Hun visste at det var et tilbud, og hun visste hva jeg ville at hun skulle vite. Hun så tilbake på de bevegelige landsbygda, som nå var flatere ut som vi nærmet Adriaterhavet.
  
  
  "Jeg tror du prøver å forføre meg, Nick."
  
  
  "Absolutt ikke," sa jeg.
  
  
  Hun grimaced. "Du har ikke forandret seg litt. Kan du ikke se at jeg jobber?"
  
  
  "Du trenger for å slappe av en gang."
  
  
  "Det er ikke lett å gjøre det når du sporer ned en mann som Hans Richter."
  
  
  Det var første gang hun hadde nevnt det navnet på mannen hun hadde kalt Slakteren. Jeg fant ut av det. Jeg leste om Richter, og hva jeg leste var skremmende.
  
  
  "Så det er han du jager. Jeg forstår din vilje."
  
  
  Døren ble åpnet, og en middelaldrende kvinne som sto der. "Er disse setene tatt?" "Hva er det?" spurte hun i en Britisk aksent, som peker til de fire tomme seter.
  
  
  "Nei, vær med oss," Ursula sa.
  
  
  Kvinnen kom inn og satte seg ved vinduet sete motsatt Ursula og meg. Jeg hadde forlatt luken er åpen, og en kjølig bris blåste inn fra korridoren. Etter at hun satte seg ned, kom hun inn i halmen bag for en bunt av strikking.
  
  
  "God dag," smilte hun. Hun var en tynn, hawk-nosed kvinne med kort grått hår. Hennes briller hadde bare den nedre del av den normale objektiver - små biter av glass som ble brukt for nærfotografering.
  
  
  "Ja, er det ikke?
  
  
  "Ursula avtalt.
  
  
  Ursula så fra henne strikke til meg og smilte. Kvinnen gikk tilbake til strikking, ikke lenger betale noen oppmerksomhet til oss. Jeg var bare om å snakke til Ursula igjen når en mann kom inn i rommet. Uten å si noe til noen, han satte seg ned ved enden av kupeen, i nærheten av døren. Det var den mann jeg hadde sett tidligere med walkie-talkie, som han var fortsatt bærer. Han satte henne ned på setet ved siden av ham, trakk avisen ut fra under armen, og begynte å lese. Hver gang jeg så denne mannen, han var bærer en radio, men han har aldri slått den på.
  
  
  "Vet du når vi ankommer Venezia?" Den Brite spurte Ursula.
  
  
  Ursula prøvde å få en bedre titt på mannen med avisen. Nå har hun slått til Englishwoman. "Jeg forventer rundt seks eller senere."
  
  
  "Nei, det er ikke dårlig. Vi vil alle ha noe å spise det, selvfølgelig, fordi det er ingen servering bil."
  
  
  "Ja, det er riktig," sa Ursula. Jeg så ansiktet hennes endre det som om hun husket noe, og da hun så raskt tilbake på den personen med radio.
  
  
  "Jeg synes det er fryktelig uncivil ikke for å sende en spisestue bil med oss hele veien," den Britiske kvinnen sa.
  
  
  Ursula var nå se på mannens venstre hånd. Jeg så, også, og så hva hun var ute på. Knoke på ringfingeren av hånden som holdt avisen var store og knobby. Vi vekslet blikk. Dette knoke var kjennetegnet av Hans Richter.
  
  
  Ursula kunne ikke få en god titt på ansiktet hans, så jeg bestemte meg for å hjelpe henne. Jeg ventet for mannen å slå siden, og talte til ham.
  
  
  "Unnskyld, sir," sa jeg.
  
  
  Mannen falt ned avisen og så på meg. Hans aksent var lik Ursula-tallet. Han var omtrent på min høyde og hadde et militært lager. Hans muskuløse, intelligent ansikt så yngre ut enn sine år ved første øyekast.
  
  
  "Jeg ser du har en London-avis," sa jeg. "Er det noen fotball score det?"
  
  
  Blikket hadde flyttet fra meg til Ursula, og nå var det tilbake til meg. Han brettet papiret og ga den til meg. "Jeg er sikker på at det er. Her er jeg akkurat ferdig med."
  
  
  Jeg unngikk å se på hans venstre hånd. "Takk," sa jeg, tar på papir. Jeg fikk ikke se arret på halsen hans.
  
  
  Han var ute på Ursula igjen. "It' s all right." Han plukket opp radio-og sto opp. "Nå, hvis du vil unnskylde meg."
  
  
  Han snudde seg og forlot rommet, på vei for å sove i biler. Jeg snudde meg for å Ursula.
  
  
  "Jeg vet ikke," sa hun.
  
  
  Kvinnen over midtgangen hadde stoppet strikking og lyttet til vår samtale med genuin interesse.
  
  
  "Det er ikke så mange hender som det," sa jeg.
  
  
  "Nei," Ursula tillatt. "Ikke mye."
  
  
  Jeg sto der. "Jeg skal være tilbake."
  
  
  Jeg flyttet raskt ned dagen coach er gangen i den retning han hadde gått. Jeg har tatt opp med ham, som han var med å trekke inn Voiture 5, bilen at Topcon kvinnen bor i. Jeg sto på slutten av bil mens han gikk. Da jeg dukket rundt hjørnet av korridoren. Et øyeblikk senere, jeg hørte døren lukke. Gikk han inn i kupeen 6.
  
  
  Mens jeg sto der, jeg har gjort opp tankene mine. Mitt neste trekk mot Topcon vil være mindre subtil. Jeg må gå til Eva Schmidt og spør henne hvor den stjålne enheten er skjult. Nå var det perfekte tidspunktet. Jeg banket på døren til rom 4, men det kom ikke noe svar. Jeg prøvde igjen, men alt var stille der inne. Jeg må prøve igjen senere.
  
  
  Da jeg kom tilbake til Ursula, kvinnen fortsatt var sammen med henne, diskutere fordeler av jernbane reise over flyselskapet reise. Ursula var glad for å se meg. "La oss ta en tur," sa jeg. "Det er fint på plattformene."
  
  
  "Ikke glem å spise i Venezia," sa konen.
  
  
  "Vi aldri vil glemme," sa jeg til henne.
  
  
  Når vi gikk ut i korridoren, sa jeg, " Kom, la oss gå til kupeen min."
  
  
  Hun så på meg. "Great."
  
  
  Når vi kom til kupeen min, som var tre minutter fra Ursula er i den samme bilen, jeg tok av meg jakken for enkelhets skyld, og Ursula stirret på den store Luger i hylsteret. Da hun avviste hennes tanker.
  
  
  Hun satte seg forsiktig på kanten av min køyeseng, og helte jeg bourbon for hver enkelt av oss. Hun tok hennes med et lite smil. "Før du får meg beruset, fortell meg - gjorde du finne personen med radio?"
  
  
  "Han er i den neste bilen," sa jeg. "Rom 6. Tror du at du fant Slakter?"
  
  
  "Jeg fikk ikke se arret," sa hun.
  
  
  "nei. Men hans fysikk passer, og så gjør sin alder."
  
  
  "Jeg vet ikke, jeg vet bare ikke," sa hun langsomt. "Jeg har en følelse av det Richter, men jeg ønsker ikke å arrestere feil person."
  
  
  "Da har du bare ett alternativ," sa jeg. "Du kommer til å
  
  
  prøver å finne noe i hans personlige eiendeler som vil gjøre din identifikasjon mer positive."
  
  
  "Ja, du har rett," hun er avtalt. "Jeg må prøve å komme inn i hans rom."
  
  
  Jeg sukket. "Se, jeg er god på dette. La meg søke hans rom."
  
  
  "Ville du ikke vet hva du skal se etter, Nick."
  
  
  Jeg ga det noen trodde. "Ok, la oss gå sammen."
  
  
  Hun smilte. "Det er bedre. Du kan ikke fullt fordype deg i spenning."
  
  
  Jeg tok en slurk av bourbon. "Vi kan ikke gå nå," sa jeg til henne, og legger armen rundt midjen hennes. "Richter, eller den som han er, har nettopp returnert til batterirommet. Han skal være der for en stund. Vi må vente det ut."
  
  
  Blå øyne så opp på meg, og hun tok en slurk av bourbon. Jeg tok begeret fra hennes hånd, og sett det til side. Jeg satte meg ned på kanten av sengen og trakk henne til meg. Så jeg ga henne en lang kyss på leppene, og hun svarte. Jeg kysset tilbake til sin nakke under hennes blonde hår, og hennes pust fanget i halsen. "Slapp av," sa jeg.
  
  
  Etter den tid neste kyss var over, hun hadde bestemt seg for å gi seg til meg. Jeg trakk henne til hennes føtter og vi startet kler av seg, uten å si et ord. Snart var vi på køya, våre kropper tensing. Myk, behagelig lyd kom ut av halsen hennes. Hennes kjøtt var varmt mot min touch.
  
  
  Jeg kjørte min hender over brystene. Ursula øynene var lukket. Jeg så henne hvite tenner flash. Hun stønnet og pakket hennes høyre arm rundt halsen min. Jeg følte hennes skjelver og hørte henne sukk, og da hun kollapset, et smil å spille på hjørnene av munnen hennes.
  
  
  Togets hjul rumbled under oss, og bilen flyttet jevnt. Det var et stort øyeblikk, og ingen av oss ønsket å avbryte den med ord.
  
  
  Til slutt, Ursula rørte kinnet mitt. "Det var flott, Nick."
  
  
  Jeg smilte tilbake på henne. "Det er bedre enn strikking i et rom."
  
  
  Når vi var kledd, jeg åpnet vinduet gardin en sprekk. Vi befant oss i et myrlendt område i nærheten av Venezia.
  
  
  "Nå, så for at kupeen, var vi kommer til å søke..." sa Ursula.
  
  
  "La meg se din mann og se om han fortsatt er det."
  
  
  Jeg gled ut i korridoren og fulgte det til en kupé som er okkupert av en mann med en walkie-talkie.
  
  
  Han åpnet døren da jeg nærmet meg det, og for et øyeblikk er vi så inn i hverandres øyne. Jeg fortsatte å gå, og gikk forbi ham til enden av bilen. Da jeg snudde meg rundt og lot til å ta en rask titt tilbake. Mannen ble fortsatt stående i døråpningen, ser på meg.
  
  
  Øynene våre møttes igjen. Blikket var vanskelig, utfordrende. Da han gikk tilbake til rommet og smalt igjen døren.
  
  
  Søk-jeg foreslo å Ursula ikke er aktuell for øyeblikket. Videre, denne personen virket mistenkelig til meg. Hvis han var Hans Richter, at mistanken var forståelig. For å unngå å ta så lenge som Richter gjorde, hadde mannen å være super forsiktig, stadig årvåken, mistroisk av alle. Han hadde nok sovet med en pistol i hånden.
  
  
  Det var selvfølgelig Richter, tenkte jeg. Ursula hadde for å være sikker, fordi det var hennes jobb. Hun ville trenge bevis på sin sanne identitet for å arrestere ham. Men for alle praktiske formål, for jeg antok at han var slakter av Beograd. At deformert knoke og mannen er skeptisk holdning overbevist meg.
  
  
  Så jeg ble stående på slutten av bil, Eva Schmidt dukket opp, og minner meg på at jeg hadde min egen jobb, og at hun så ut til å være nøkkelen til det.
  
  
  En kvinne gikk forbi meg og jeg tok en eim av hennes parfyme, som var veldig feminin. Jeg så på føttene hennes mens hun gikk ned i hallen. Ikke verst, tenkte jeg.
  
  
  Så hun stoppet på døren til hennes eget rom, hun ga meg den samme avgrenser ser hun hadde gitt meg den første gangen jeg hadde sett henne. Da hun låste opp døren og gikk inn.
  
  
  Jeg gikk tilbake til Ursula og fortalte henne at mannen trodde jeg var Richter var fortsatt i sin kupé. "Prøv å holde et øye på hans dør. Jeg har en liten bedrift av mine egne til å delta i," sa jeg, å sjekke Luger.
  
  
  "Hva er business, Nick?"
  
  
  "Noen kaller det en tro."
  
  
  Jeg banket på Eva Schmidt døren, og hun åpnet den umiddelbart. Hun så overrasket. "Hva vil du?" "Hva er det?" spurte hun i en tysk aksent.
  
  
  "Du," sa jeg til henne. Jeg dyttet henne unna raskt og lukket døren bak meg.
  
  
  Kvinnen så på meg warily, men hun definitivt ikke var på randen av panikk. "Det er bedre måter å bli kjent med hverandre," sa hun.
  
  
  "Dette er mer som en bedrift samtale, Eva."
  
  
  "Hvis du er en politimann, jeg har ingenting å skjule. Hvis du er en tyv, det er ikke mye som er verdt å stjele fra meg."
  
  
  "Bare en elektronisk enhet som flere regjeringer ønsker å ha," sa jeg. "Gi det til meg.
  
  
  Jeg vet at du er en Topcon agent. "
  
  
  "Hva er en Topcon agent?"
  
  
  "Jeg vet også at du snakket til en KGB-agent. Du håper å selge enheten til Sovjetunionen."
  
  
  "Hvem er KGB-agent?" sa hun. Det var begynt å høres ut som en grammofon-posten.
  
  
  Jeg innså at jeg trengte for å overbevise henne om at jeg visste hva jeg snakket om. Jeg sa: "jeg lyttet til en av dine samtaler med et russisk. Hans navn er Lubyanka. Vi har et bilde av ham i våre filer."
  
  
  Hennes øyne smalnet. "Hvem er du, CIA?"
  
  
  "Jeg er i sin linje av arbeid."
  
  
  "La oss si at jeg prøver å selge noe til Russerne. Hvordan gjorde du foreslå å stoppe meg?"
  
  
  "Vel, det er en enkel måte. Jeg kan drepe deg."
  
  
  Eva Schmidt ikke vike. "Ikke på et overfylt tog, kan du ikke. Du er bløffing."
  
  
  Jeg flyttet hånden min og skarpe gikk inn i min hånd. "Hvordan veldig galt du er. Jeg har allerede drept en person på dette toget. Jeg kan lett gjøre det med to."
  
  
  Ansiktet hennes bleknet, og øynene hennes pilte nervøst til skinnende bladet på kniven. "Skjermen er ikke i dette rommet."
  
  
  "Hvor er den plassert?"
  
  
  "Jeg kan ikke fortelle deg det. Hvis jeg hadde, mitt folk ville ha drept meg."
  
  
  Min hånd, skutt ut til henne. I en rask bevegelse, kuttet jeg ut på en knapp på kjolen, og den falt til gulvet og rullet av.
  
  
  "Det kunne like godt ha vært din hals, Eva."
  
  
  Hun gispet svakt. Øynene fulgte knappen. "Jeg har ikke en enhet. Jeg bare forhandle med Russerne."
  
  
  "Det Topcon-sjefen på toget, er det ikke? Du er en mellommann, du passerer på KGB ' s forslag til ham."
  
  
  "Bare for sikkerhets skyld. Du vet hvordan det er. Det er ingen andre du kan stole på." Eva Schmidt syntes å ha en unflappable sans for humor.
  
  
  Jeg gliste til henne og lente seg mot luken. "Hvis KGB sett riktig pris, sjefen din vil komme ut for å skjule og hånden over skjermen. Er det planen?"
  
  
  "Du vil ikke stoppe ham fra å gjøre det. Ingen stoppet ham."
  
  
  "Jeg er spesialister på nybegynnere," sa jeg til henne.
  
  
  Så noen i gangen slått håndtaket og dyttet døren hardt, slå meg ut av balanse.
  
  
  Eva Schmidt reagerte som om hun hadde ventet på denne muligheten. Hun ble kastet ut, og hennes hæl fanget på shin min. Graving hennes skulder i brystet, hun grep min håndleddet med begge hender og la min hånd på hennes kne.
  
  
  Kvinnen fikk leksjoner fra en ekspert. Hun ville ha brukket armen min hvis jeg ikke hadde flyttet med henne, tok henne av den innflytelse som trengs for å kompensere for min overlegen styrke. Jeg pakket min gratis arm rundt halsen hennes og dyttet hodet hennes så hardt at hun grunted som om hun hadde blitt truffet.
  
  
  Jeg løftet stiletto og rørt det til halsen, deretter spunnet rundt for å møte de dør.
  
  
  Det var ingen der.
  
  
  "Gå igjen", sa jeg til Eva," og denne turen er over for deg."
  
  
  Hun sluttet sliter. Jeg så på mens luken, som nå var på gløtt, ristet litt med toget er i bevegelse.
  
  
  Å dra kvinne med meg, jeg sjekket den gangen. Eva er antatt co-worker var borte.
  
  
  "Du har ventet på selskapet. Hvem var det?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Russisk. Du skremte ham."
  
  
  Jeg smalt igjen døren. "Jeg har en mistanke om at du har liggende, og jeg savnet møte med lederen av Topcon."
  
  
  "Hvis så, har du flaks. Han ville ha drept deg."
  
  
  Dette var andre gang hun fortalte meg hvordan ufeilbarlige den mystiske mannen var. Enten hans kolleger beundret ham, eller Eva var personlig interessert i ham. Jeg husket noe den Kinesiske agent sa når jeg var skryt. Han sa at Eva var ikke en Topcon executive, men hun definitivt var ikke bare en annen leiesoldat.
  
  
  "Fortell meg om din kjæreste, Eva. Start med hans navn."
  
  
  "Du er kvelende meg. Jeg kan knapt snakke."
  
  
  Jeg løsnet mine grep litt, og hun kom favør. Hun bit inn i hånden min.
  
  
  Det er et par ting du ikke kan motstå. En av dem var en dypt bitt av skarpe tenner, og Eva syntes å ha den skarpeste seg.
  
  
  Jeg forbannet og la henne gå.
  
  
  Kvinnen hoppet bort fra meg og hoppet for en strikking koffert som jeg kunne se at hun var bærer på en dag trener. Hun trakk seg tilbake i toppen, titte inni.
  
  
  Jeg traff henne på livet. Vi kollapset på køya. Eva kastet meg og traff meg i øynene. Vi rullet på gulvet, og kneet hennes treffer hjem. Jeg følte en kvalmende smerte.
  
  
  "Faen," sa jeg. Det er alt. Min tålmodighet har løpt ut. Jeg traff henne hardt med hodet
  
  
  
  og hodet traff gulvet. Jeg traff henne igjen med min hånd, og hun skrek som blodet begynte å strømme fra hjørnet av hennes leppe.
  
  
  Jeg straddled henne, ved å trykke på hennes nakne lår mot ryggen min. Hennes kjole var revet i kampen, og jeg kunne se en del av ett bryst. Det er noe, så hun mer sexy enn før, men jeg var ikke i humør for treningskamper.
  
  
  Eva la hånden til munnen og så på blodet på det. "Donnerwetter!" hun spyttet. Men det var en intens frykt i øynene hennes.
  
  
  "Hvis tanken oppstår til deg at jeg ikke vil drepe deg fordi du er en kvinne, og la det ut av tankene."
  
  
  Jeg holdt Hugo foran henne forskremte øyne, så gled bladet under haken. "Jeg vil ikke true deg lenger. Jeg vil bare gjøre det."
  
  
  "Hans navn er Horst Blücher. Jeg vil ikke fortelle deg noe mer, selv om det betyr at mitt liv. Jeg vil ikke svikte ham. Men hvis du ønsker å satse mot russisk for enheten, vil jeg gi gulvet for å Horst."
  
  
  Jeg tenkte på det et øyeblikk. Jeg har ikke myndighet til å betale penger for å få enheten tilbake, men Eva åpenbart ment det, når hun sa at hun ville gi sitt liv for å beskytte hennes sjef.
  
  
  Jeg kom inn i min strikking tilfelle, nådde inne, og trakk seg ut min Beretta. Jeg satte pistolen i lomma bare for forsikring.
  
  
  "Du må være veldig komfortabel med dette Horst fyr."
  
  
  "Han er et geni. Jeg virkelig beundrer ham."
  
  
  "Og en litt mer, jeg vil innsatsen."
  
  
  Eva rørte henne leppe, som jeg hadde kuttet med en backhand. "Ja, vi er kjærester. Det er en av grunnene til at jeg ville dø for ham."
  
  
  "Min regjering kan være klar til å gjøre et tilbud om å komme tilbake på skjermen. Pass melding til din person."
  
  
  "Jeg får se hva han sier."
  
  
  "Når får jeg vite?"
  
  
  "Jeg tror jeg vil ha svar på i kveld."
  
  
  Jeg fikk av henne, og hun satte seg opp og lente seg tungt mot kanten av køya. Jeg følte at Horst hadde liten sjanse til å ta agnet og komme ut i det åpne. Men jeg var å gjøre en lang rekke plan, i håp om at Eva ville føre meg til ham.
  
  
  Ute i gangen, jeg lurte på om jeg hadde gjort en feil. Det var en sjanse for at Eva kunne komme i kontakt med Horst uten min viten, og han var bare prøver å drepe meg. Så skal jeg ha en stor Topkon kanon og en Kinesisk assassin bak min hodebunn. Jeg fant ikke utsiktene tiltalende.
  
  
  
  
  Den sjette kapittel.
  
  
  
  Ursula var borte.
  
  
  Jeg forlot henne ser på døren av en mann vi hadde mistanke om var Hans Richter, en Nazi krigsforbryter som heter Slakter. Hun var ikke på slutten av bilen der jeg sist så henne, og hun var ikke i sin egen lomme eller mine.
  
  
  Jeg tenkte at en enkelt-tenkende jente som Ursula ikke ville forlate henne innlegg uten en god grunn. Hun må ha sett det man får ut av batterirommet, og bestemte meg for å følge ham.
  
  
  Jeg stoppet foran mannens døren og banket på. Jeg fikk ikke svar. Jeg så ned i hallen. En reisende fikk inn i bilen og gikk mot meg med et smil på ansiktet hans. Hvor har jeg sett det før? Så husket jeg. Tidligere på turen, og han ble sittende i bilen samme dag som Eva Schmidt og mannen trodde vi var Richter.
  
  
  Han hilste på meg med glede. "Hvordan er turen går?" Når jeg fortalte ham at alt gikk bra, han nikket og ga meg et vennlig klapp på skulderen, deretter flyttet på.
  
  
  Jeg stoppet og ventet på ham til å forsvinne ut av syne. Jeg gikk til batterirommet mens ingen var der og gjorde søk Ursula ønsket. Jo før hun legger seg sin virksomhet, jo før jeg skal slutte føler ansvar for henne.
  
  
  Den muntre fremmed stoppet. Han snudde seg rundt. "Kan jeg stille deg et spørsmål?"
  
  
  "Ja."
  
  
  Han fjernet hånden som hadde vært i hans jakke lommen. "Ville du tro meg om jeg sa jeg var holder en revolver?"
  
  
  "Jeg vet ikke hvorfor du løy til meg om slike ting." Jeg var imponert med sine handler ferdigheter. Han så ut som en jolly turist. Han selv hadde et kamera på en stropp rundt halsen hans.
  
  
  "Jeg kommer til å ta deg med til noen som ønsker å snakke med deg. Det er alt vi vil ha en liten samtale, " sa han.
  
  
  "Så du ikke trenger en pistol."
  
  
  "Kanskje ikke, men jeg foretrekker å være forsiktig. Jeg vil gå et kort stykke bak deg. Nær nok til å skyte, men ikke nær nok for deg til å hoppe på meg. Hvis du oppfører deg, vi kommer sammen helt fint."
  
  
  "Jeg prøve å komme overens med alle," sa jeg.
  
  
  "Bare snu og begynne å gå. Jeg vil fortelle deg når du skal stoppe."
  
  
  Jeg oppførte seg skikkelig og fulgte ordre. Jeg var nysgjerrig på å vite hvem som hadde sendt ham etter meg.
  
  
  God. Stopp, " sa han da vi kom inn i den neste bil.
  
  
  Jeg stanset, ser tilbake.
  
  
  
  Vi var ved siden av en rekke private lommer. Jeg hørte den glade mannen vri nøkkelen i låsen.
  
  
  "Du kan nå snu og gå inn," sa han.
  
  
  Jeg fulgte ordre før jeg kom til batterirommet. Da så jeg Ursula og jeg gikk amok.
  
  
  Jenta ble liggende på en barneseng. Hun var helt naken. De fratatt henne for hennes klær og spredt dem rundt i rommet. Hun puster, men ikke er i bevegelse.
  
  
  Ignorerer pistol, gikk jeg til min captor. Jeg hoppet etter ham. Hendene mine er lukket rundt hans hals. Jeg slengte ham mot siden av batterirommet, kveler ham. "Hva gjorde du med henne?"
  
  
  Da døren bak meg åpnet. Jeg hørte det, men jeg hadde ikke snu i tide. Ledelsen slåsshansker traff meg bak øret, og slo meg til gulvet.
  
  
  Jeg prøvde å få opp, men jeg kunne ikke. Jeg kunne føle hendene mine nå bak ryggen min. Så noen bandt mine håndledd sammen med en silke ledningen, trekke i bånd sammen med letthet.
  
  
  Hans hånd slo meg på skulderen. Mannen som straddled meg til å tie min skolisse sa: "ikke bry deg om jenta. Hun ble bare slått ut."
  
  
  Jeg gjenkjente jovial turist stemme.
  
  
  Min uskarpt syn begynte å fjerne. Jeg så føttene av en annen mann, står ved døren. Han var iført dyre svart skinn sko. Åpenbart, han var den som ertet meg. "Finne ut hvem han er," sa han til Mr. Jolly.
  
  
  Deretter ble han ut døren før jeg kunne se på ansiktet hans.
  
  
  Da døren lukket seg bak mannen i den sorte sko, Mr. Jolly slått meg over. Han var fortsatt strålte som leder av innbydende komiteen. "Som jeg sa, du vil ikke bli drept hvis du oppfører deg."
  
  
  "Hva om jenta?"
  
  
  "Jeg forstår din bekymring. Hun er vakker. Men vi måtte finne ut hvem hun var. Så jeg slo henne ut, tok av henne klærne, og undersøkte henne."
  
  
  "Hvor mye har du lært?"
  
  
  "Hennes organisasjon som utsteder id-kort til sine agenter. Naturligvis, hun hadde det med henne."
  
  
  Som var problemet med Ursula hemmelige politiske byrå. De fulgte alle de byråkratiske vaner som kan være farlig for en operativ på bakken.
  
  
  "Vil du også ha et ID-kort?" den muntre mann spurte.
  
  
  "Jeg sa nei.
  
  
  Jeg håper at hvis jeg gjorde ham snakke lenge nok, jeg kunne sette ham i slående avstand fra et velplassert slag. Da kunne jeg starte en helt ny ball spillet med min tjener.
  
  
  "Dere to som vandret rundt i tog sammen, prøvde dører, så inn i andre folks lommer. Hvis du ikke arbeider med som partnere, hvordan forklarer du det?"
  
  
  "Helvete," sa jeg, " kan du ikke tenke på noe til deg selv?"
  
  
  "Nei, jeg er lat." Han trakk en annen bit av ledningen ut av lommen hans. "Jeg vil gjøre det vanskelig for deg å bevege deg rundt." Han deftly surret tau rundt min ankler, forsiktig så du ikke å fange ham av vakt. Jeg hadde ikke en sjanse til å få et godt skudd.
  
  
  I korridoren, mannen viste den samme forsiktighet, ingen tvil født av erfaring. Hvem han var, visste han at reglene for spillet.
  
  
  Mr. Jolly ' s aksent var tysk, akkurat som Eva Schmidt. Eller Ursula er, for den saks skyld. Dette var ikke nøkkelen til hans medlemskap i en organisasjon. I spy virksomhet, er partene endret ganske ofte, fagfolk av alle nasjonaliteter var tilgjengelig for leie noen klient, og det virket åpenbart ofte viste seg å være falske.
  
  
  For eksempel, Sheng Zi assistent som var Kinesisk som Frank Sinatra.
  
  
  Så vidt jeg visste, Mr. Jolly kunne fungere for alle fra Topcon til Øst-tysk etterretning. Han kan også ha vært en venn av Hans Richter, mannen Ursula var ment å pågripe.
  
  
  Jeg kan bare være sikker på at det fungerte ikke for AX perfekt for klare grunner, eller for Beijing. Hvis han hadde blitt hyret inn av den Kinesiske Kommunister, Sheng Tzu ville ha vært til stede, og jeg ville trolig ha vært død nå.
  
  
  Han droppet mine føtter, så ga dem et lite rykk til å teste styrken av sitt arbeid. Fornøyd, han rettet seg opp. "Nå som vi er komfortable, vi kan snakke. Fortelle meg alt om deg selv."
  
  
  "Fra begynnelsen av? Vel, jeg ble født i Usa..."
  
  
  "Du tuller for mye," sa han til meg.
  
  
  Han gikk bort til sengen og så på den nakne Ursula, som var bundet på hender og føtter med samme tau som meg. Han kikket opp for å sørge for at jeg fulgte hans minste bevegelse, og deretter bevisst knipset en av de bevisstløs jente brystvortene med sin negl.
  
  
  "Jeg vil ikke prøve å slå svar ut av deg. Det ville være for vanskelig. Hvis du ikke fortell meg hvem du er, jeg vil jobbe på jenta."
  
  
  Jeg kunne ikke forstå hva jeg fikk ut av å holde tilbake informasjon. "Jeg får bestillinger fra en organisasjon som heter AX. Mitt navn er Nick Carter."
  
  
  "Ditt navn og navnet på organisasjonen er kjent for meg. Men jeg forstår ikke hvorfor du og jenta er å jobbe sammen."
  
  
  "Du kan ikke tro dette, men vi er like gamle venner på samme toget."
  
  
  "En jente spor ned tidligere Nazister. Er du også på jakt en tidligere Nazi?"
  
  
  "Egentlig ikke. Men hvis jeg går inn i en, jeg definitivt ikke til å kysse ham på begge kinn."
  
  
  "Jeg ville ikke trodd det, Mr. Carter. Uansett, jeg må gå." Han kastet et blikk på klokka og gikk raskt til døren. "Nyt resten av turen."
  
  
  Jeg så døren i nærheten og hørte låsen klikker. Da kupeen var rolig. Jeg så meg rundt. Det var ingen bagasje eller klær for å indikere at leiligheten var okkupert av en passasjer. Kanskje Mr. Jolly hatt en lås plukke og velge en tom sover sted å holde oss til fange.
  
  
  Jeg var overrasket over at han stilte sine spørsmål og venstre oss uskadd. Men jeg var ikke kommer til å klage. Mitt problem var å komme oss ut herfra.
  
  
  "Ursula," sa jeg. "Våkn opp, Ursula."
  
  
  Jenta ville ikke flytte. Jeg krøp mot køya, beveger seg sakte og klønete. Da jeg gikk ned på kne og begynte å snakke til Ursula igjen. Hennes vipper flagret litt.
  
  
  Det var et vakkert maleri, frisk og innbydende. Jeg lente meg ned og rørte ved tungen min hennes brystvorte. Det var en av de måter å vekke henne opp.
  
  
  Ursula smilte instinktivt. Så hun vekket på sengen. Øynene hennes fløy åpne. "Nick!"
  
  
  "Overraskelse", sa jeg.
  
  
  Jeg rørte ved hennes brystvorte igjen. Jeg hatet å stoppe.
  
  
  "Nå er ikke tiden for det," hun irettesatte meg. "Hvordan kom du hit?"
  
  
  "Jeg ble brakt av en tettvokst mann. Morsom fyr med et kamera rundt halsen. Hva tror du?"
  
  
  "Jeg så luken i Voiture 5 mens du gikk om din bedrift, uansett hva det var. Mannen gikk ut. Som vanlig, bærer sine jævla walkie-talkie. Han var i en slik fart at jeg var sikker på at han skulle møte noen, så jeg bestemte meg for å følge opp det han mente var så viktig. Han må ha lagt merke til meg. Han ledet meg gjennom vanlig bil, hvor denne morsom fyr med et kamera ble sittende. De må ha utvekslet signaler på noen måte. To av dem fanget meg på plattformen. Jeg ble tvunget til å komme hit. Da jeg ble truffet bak øret."
  
  
  "Jeg ser en vakker gås egg der, men du er fortsatt i god form."
  
  
  Ursula rødmet litt. "Du har lagt meg på en ulempe."
  
  
  "Jeg skulle ønske jeg kunne finne en måte å tjene penger ut av det."
  
  
  "Prøv å fokusere på din virksomhet. Hva skal vi gjøre nå?"
  
  
  "Jeg vil finne noe ut," jeg forsikret henne.
  
  
  Jeg var allerede tenker om hendelsene i dag. Noe som ikke faller på plass, og det irriterte meg at jeg ikke kunne finne ut av det.
  
  
  Jeg prøvde å ordne mine konklusjoner i en logisk rekkefølge. Mannen med radio ble Richter, Ursula er Nazi flyktning. Han hadde en deformert knoke, som Richter, og fungerte som en mann vant til å kjøre. Etter at han anerkjent Ursula, det var bare naturlig at han ville prøve å finne ut hvem jeg var. Han så på meg med en tysk jente.
  
  
  Richter slo meg mens jeg var bryting med sin kompanjong, Mr. Vesely. Han var den personen som fortalte Mr. Jolly for å finne min identitet. Men hvorfor ville en mann som forsiktig som Richter la saken til sin ledsager? I så fall, hvorfor ble Richter reiser med en kamerat som syntes å være en erfaren agent? Kanskje Herr Richter var i spy virksomhet, også.
  
  
  "Kom her, Ursula, og gjøre plass for meg. Jeg kommer til å gå til sengs med deg", sa jeg.
  
  
  "Nick!" hun neppe. "Ikke nå."
  
  
  "Du fikk det galt, baby. Jeg kommer til å legge seg ned på sengen og prøver å løse dine hender."
  
  
  Vi satt rygg mot rygg, og jeg busied meg med den stramme knuter på tauet som bandt henne. Oppgaven var så vanskelig at jeg forbannet Mr. Jolly et halvt dusin ganger.
  
  
  "Nick, hvorfor gjorde de tar klærne mine av?"
  
  
  "Ikke bare på grunn av utsikten, selv om det er vakkert. Mr. Jolly ønsket å søke på klær."
  
  
  "Skjedde det noe mens jeg ble slått ut?"
  
  
  "Ikke noe sånt som du ikke vil gå glipp av," jeg humret.
  
  
  Som jeg untied knuten, mine hender noen ganger børstet Ursula er naken rygg og rumpe. "Denne jobben har noen ekstra fordeler," sa jeg til henne.
  
  
  "Gjorde de finner noe når de var ute etter meg, Nick?"
  
  
  "Din ID-kort. Richter vet hvem du er."
  
  
  I det øyeblikket, så jeg Mr. Vesely kameraet.
  
  
  
  
  Jeg forlot den i lommen.
  
  
  "Hva skjedde?" Ursula bedt om.
  
  
  "Han forlot sitt kamera bak."
  
  
  "Mener du at han kan komme tilbake for det?"
  
  
  "Ikke i dette liv," sa jeg. "En person som er så forsiktig så du ikke glemmer noe som et kamera."
  
  
  Ikke mindre var han kommer til å glemme det.
  
  
  Jeg kom meg ut av sengen og falt til gulvet. Jeg rullet opp til kameraet, fordi det var den raskeste måten å komme dit.
  
  
  "Ursula, komme ut av sengen, stå med ryggen til vinduet og løft det opp." Jeg sa.
  
  
  Hun var smart nok. Fra tonen i stemmen min, hun visste at jeg ikke burde kaste bort noen tid. Jeg hørte hennes nakne føtter traff gulvet.
  
  
  Jeg lå på magen min, og se på kameraet på nært hold. Hvis jeg hadde rett, jeg vil risikere å bli skutt rett i ansiktet, men det er ingenting jeg kan gjøre med det.
  
  
  "Jeg kan ikke se noen timing enheten, og jeg kan ikke høre noe tikker, men jeg tror det er en eksplosiv enhet inne i."
  
  
  "Gjorde at personen som la den på hensikt?" Ursula sa. Nå var hun på vinduet.
  
  
  "Etter å vite hvem du er, hvorfor skulle Hans Richter la deg leve? Dette rommet er ment å være vår grav, baby".
  
  
  Jeg kunne høre Ursula er tungt å puste. Hun grep på vinduet, yanking på det.
  
  
  "Mr. Vesely så på klokka før du forlater oss. Jeg må anta at han er aktivert tidtakeren ved å trykke spaken på kameraet. Jeg kan slå det av hvis jeg tar med kameraet, men jeg skal ta risikoen."
  
  
  Jeg snudde ryggen til kameraet, og grep den med begge hender. Jeg var svette voldsomt. Jeg hadde ikke fortelle Ursula, men jeg tenkte at hvis eksplosiver som gikk av da jeg flyttet kameraet, minst kroppen min ville beskytte en del av eksplosjonen og muligens redde livet hennes.
  
  
  "Kom deg vekk fra vinduet," sa jeg til henne.
  
  
  Hun sa navnet mitt i en myk stemme, deretter flyttet, og jeg stod opp.
  
  
  Ingen eksplosjon.
  
  
  Jeg hoppet til tog-vinduet. Jeg ønsket ikke å risikere å rulle rundt på gulvet. Jeg snudde ryggen til vinduet, lente seg mot det, og svingte med kameraet rundt med mine hendene bundet.
  
  
  Da toget beveget seg fremover, så jeg på Ursula, og vi smilte til hverandre, noe som virket som en lettelse for oss.
  
  
  Da vi hørte en eksplosjon langs sporene. Det var som en håndgranat eksploderte på den andre siden av åsen.
  
  
  "Jeg er glad for at du så dette kameraet og forstått hva det er," sa Ursula.
  
  
  "Ja, noen flere minutter, og vi ville ha eksplodert."
  
  
  "Jeg er så lei, Nick. Jeg setter ditt liv i fare. Richter kommer til å prøve å drepe oss begge."
  
  
  Ursula bare kunne se toppen av isfjellet. Hans Richter og hans løytnant, Mr. Jolly, var et mindretall av snikmordere på at toget.
  
  
  
  
  Kapittel Sju
  
  
  
  Etter den tid Orient Express stoppet i Venezia, jeg hadde klart å frigjøre Ursula hender. Hun ble kvitt tau rundt henne ankles og sette på et par grunnleggende elementer av klær før untying meg.
  
  
  "Ikke vær sjenert," jeg ertet henne. "Nå, jeg vet alt om deg."
  
  
  "Nei, Nick. Du vet bare hva jeg ser ut som. En mann aldri vet alt om en kvinne."
  
  
  Vi fikk ut av batterirommet og blanda med publikum å forlate toget. Ursula løp for å få noen smørbrød, og jeg tok opp en posisjon som tillater meg å holde et øye på ansikter som betydde noe for oss to.
  
  
  Jeg fikk ikke se Hans Richter og hans partner, og jeg fikk ikke se Sheng Tzu, det Kinesiske Kommunistiske agent. Jeg har fått et glimt av Eva Schmidt. Som Ursula, hun var plukke opp smørbrød.
  
  
  "Eva" jeg ropte ut da hun gikk forbi meg og dro tilbake til toget, en pose med mat i hånden hennes.
  
  
  Hun stoppet å gå. "Du ga meg til i kveld, husker du?"
  
  
  "Bare for å sjekke, det er alt."
  
  
  "Jeg vil kontakte Horst og pass på melding av interesse på skjermen. Men jeg vil ikke gjøre at kontakt før jeg er sikker på at tiden er riktig. Med andre ord, jeg har ikke tenkt til å avsløre sin identitet til deg eller noen andre som kanskje ser på meg."
  
  
  Deretter dro hun med publikum, og jeg vendte min oppmerksomhet til Ursula, som kom opp bak meg med vårt smørbrød.
  
  
  "Jeg trodde du skulle prøve å finne en annen lekekamerat," sa hun, " for før jeg hørte et utdrag av samtalen. Hvem er Horst?"
  
  
  "Bare en person jeg ønsker å møte. Husk Richter, baby".
  
  
  Snart Orient Express var forlate stasjonen i den retningen den hadde kommet. For å sette kursen østover igjen, toget måtte tilbake til fastlandet via causeway. Det var mørkt som det Express raste ned den to kilometer lange veien, og vi så bak oss en imponerende visning av gult lys langs fjæra: utsikt over Venezia som stiger opp av havet er svart.
  
  
  
  Etter et raskt måltid, og Ursula sa at hun ønsket å treffe Hans Richter igjen. "La oss prøve hans coupe. Hvis han er det, vil jeg arrestere ham. Hvis ikke, får vi søke hans eiendeler og finne ut hva han er opp til."
  
  
  Richter var ikke der, og jeg var ikke overrasket.
  
  
  "Nå, han vet at de ikke drepe oss. Det burde ha vært en eksplosjon som ikke skjedde."
  
  
  "Nick, tror du jeg mistet det?"
  
  
  "Han ville ikke gå av toget i Milano," sa jeg.
  
  
  Jeg plukket den lås og vi går inn i Butcher ' s rom.
  
  
  Jeg snudde på overhead lys. Det var to stykker bagasje, og begge var på gulvet, ikke på hyllene. Jeg plukket opp en koffert, og Ursula nådd for andre. Etter å plukke låser på kofferter, vi åpnet forsiktig dem.
  
  
  Det var ikke noe vesentlig i posen jeg søkte, men det var et lommetørkle som definitivt ikke hører til den personen som eide radio. Han hadde en svak duft av parfyme som jeg fant vagt kjent. Jeg lukket pose og hjalp Ursula se gjennom den andre. Et øyeblikk senere, hun holdt opp et stykke papir.
  
  
  "Se på dette," sa hun. "Han planer om å gå ut i Beograd." Det var hans tog billett.
  
  
  Jeg humret. "Det får du ikke mye tid."
  
  
  Jeg så under noen skjorter i hjørnet i skuffen og fant et par pakker av Europeiske sigaretter. De virket som en spesiell blanding. "Dyrt smak," sa jeg, viser Ursula en av pakkene.
  
  
  Hun tok sigaretter fra meg og så på pakken. "Hans Richter røkt en spesiell type Belgisk sigaretter. Det er som merkevare."
  
  
  "Du må prøve å fange ham i Beograd når han får av toget."
  
  
  "Den Jugoslaviske myndigheter lovet å bidra til å bringe Richter til rettferdighet. Jeg vil be dem om å møte oss på jernbanestasjonen med et par plainclothes politimenn."
  
  
  "Ville ikke du heller gjøre arrestasjonen alene?" Spurte jeg.
  
  
  "Han må være tatt i live," sa hun. "Hvis jeg tar det Nazistiske gris alene, jeg er redd jeg vil blåse hjernen ut."
  
  
  Vi setter alt sammen som det var, og forlot rommet. Ursula gikk til hennes rom for å vente på meg mens jeg gikk på den buldrende tog.
  
  
  Vi stoppet i Trieste like etter Venezia. Vi var ment for å være i Poggioreale del Corsa på den Jugoslaviske grensen på ni og tretti. Jeg bestemte meg for at hvis Eva Schmidt ikke hadde kontaktet meg da, ville jeg begynte å lete etter henne.
  
  
  Jeg gikk tilbake til mitt eget rom, i håp om at Eva ville kontakte meg der. Jeg ga henne nummeret hans når hun lovet å fortelle Horst Blücher at jeg ønsket å by på for den satellitt-skjermen.
  
  
  Selskapet var i vente for meg, men det var ikke Eva Schmidt eller kjæresten. Ivan Lubyanka, den Chekist, lente seg tilbake i køya, hodet støttet opp på sin venstre hånd. Han holdt en Webley pistol i sin høyre hånd .455 Mark IV med lyddemper.
  
  
  "Kom inn," sa han.
  
  
  Jeg lukket døren bak meg, tenker jeg burde ha vært mer forsiktig.
  
  
  Lubyanka satte seg ned på sengen. "Så du er Nick Carter. Du ser ikke så kult."
  
  
  "Hvem fortalte deg at jeg var kult? Jeg kitty."
  
  
  "Hvis jeg hadde visst at du var på toget med meg, Carter, ville jeg ha stoppet av tidligere for å se deg."
  
  
  Jeg humret. "Hvis du gjør leksene dine, ville du kjenne meg når du så meg i spisevognen. Jeg kjenner deg."
  
  
  Han så på meg irritably. "Vet du, selvfølgelig, at jeg må drepe deg."
  
  
  Jeg bøyd over. "Hvorfor bry seg?" Spurte jeg. "Kommer du sannsynligvis til å drepe meg uansett."
  
  
  "Jeg kom ikke hit for å satse," sa han kategorisk, med en tung aksent. "Jeg kom hit som eneste kjøper, og jeg ønsker å holde det på den måten."
  
  
  "Hva om Kinesisk?"
  
  
  "Jeg vil takle en konkurrent på en gang," sa han lavt.
  
  
  "Hvis du gjør det, vil du ha organer over hele toget. Du bør tenke på det." Jeg hadde ikke prøve å ta Hugo, fordi jeg visste Lubyanka ville ikke gi meg noen gang.
  
  
  "Jeg har tenkt på det," sa han. Han kom opp fra køya. Han var et par cm kortere enn meg, og jeg kunne fortelle at han ikke liker det veldig mye. "Du og jeg kommer til slutten av dette toget, Carter. Vi kommer veldig nøye. Jeg vil holde denne pistolen i lomma på den måten, men det vil være rettet mot ryggraden. Som du vet, er et skudd i ryggen er svært smertefullt. Så jeg håper du ikke gjør noe dumt."
  
  
  "Og hva som skjer på slutten av vår gode tur sammen?"
  
  
  "Ikke bekymre deg, vil det være svært rask."
  
  
  "Hvor generøst av deg."
  
  
  "Vær så snill. Du kommer med meg nå." Han viftet med stor pistol på meg, og jeg
  
  
  Jeg skjønte at hvis dette ting gikk av, og det ville være et hull i brystet stor nok for en mann å stikke neven inn.
  
  
  Jeg snudde seg og åpnet døren, håper noen var i gangen. Men det var ingen der. Jeg gikk inn i korridoren, og Lubyanka fulgte etter meg. Våpenet var fortsatt i front av ham, men da jeg så han gled den inn i sin jakke lommen. Jeg kunne se snuten stikker ut fra under duken og tar sikte på min midje.
  
  
  Han lukket luken og gjorde tegn til meg om å gå. Jeg snudde seg og gikk sakte ned i hallen. Toget rumbled og rystet under oss, men ikke nok til å rokke ved Lubyanka balanse. Han holdt om tre skritt i mellom oss, så jeg ikke kunne komme til ham lett.
  
  
  Vi kom til slutten av Voiture 7 og dro ut på plattformene mellom Voiture 7 og Voiture 5, der Eva Schmidt kupeen var plassert. Vi måtte gå gjennom to sett med dører. Passerer den andre bilen, Lubyanka var rett bak meg, jeg gjorde et trekk.
  
  
  Jeg brått smalt igjen døren tilbake til Lubyanka Street. Døren slo ham og mistet balansen, og han falt til gulvet i plattformen. Men han hadde ikke mistet sin revolver. Han sparken da han falt. Den første kulen knust glasset i døren, gikk gjennom det, og nesten traff skulderen min, å begrave seg selv i trepanel bak meg. Et annet skudd ringte ut, men det gjorde ikke engang komme nær meg.
  
  
  Når Lubyanka kjørt til plattform, trakk jeg Wilhelmina ut. Min skudd traff metallet etasje av plattformen ved huk russisk, ricocheting rundt ham uten å treffe ham.
  
  
  Lubyanka åpnet ild igjen, banke ut døren jamb jeg ville brukt for å dekke. Da, som jeg dukket ut av døren, han skyndte seg tilbake gjennom døren til den andre bilen. Jeg så ham i siste liten, og klarte å presse to bilder ut av luger. En kule traff Lubyanka i skulderen, og jeg så ham falle til gulvet i en annen bil.
  
  
  Det var en lang, tom øyeblikk når hjulene skranglet høyt under oss. Da så jeg en hevet hånd holder en revolver. Lubyanka raskt skudd på meg, men vilt savnet. Da jeg så hans hode utarbeide mot bunnen av vinduet. Jeg skjøt, men savnet. Da han igjen og løp nedover korridoren som førte til den andre enden av bilen. Han hadde nok bestemt seg for å kjøre bort og slikke sine sår.
  
  
  Jeg nøye flyttet til min side av plattformen og raskt krysset kløften og tok opp en posisjon ved siden av den andre døren. Det var ingen flere skudd avfyrt. Jeg så inne, men Lubyanka var ingensteds å bli funnet. Kanskje han satt en felle for meg det.
  
  
  Jeg åpnet døren en sprekk for å få et bedre utseende. Ingenting. Det ser ut som Lubyanka virkelig til venstre. Jeg gikk sakte inn i bilen, holder den Luger foran meg. Han var ikke der. Da jeg rundet hjørnet og så ham omtrent to tredjedeler av veien ned i hallen. Han snudde ansiktet hans mørke med sinne og frustrasjon, og skjøt to unøyaktig skudd fra revolver på nytt. Jeg krøp sammen raskt ned, og kuler whizzed over mitt hode.
  
  
  Jeg sverget under pusten min. Akkurat som Lubyanka ble kjørt ned korridoren, skjøt jeg ham igjen. Men bevegelsen av toget bortskjemt målet mitt, og jeg nesten glemte. Da den russiske forsvant rundt hjørnet, å komme ut av bilen.
  
  
  Tilsynelatende, ingen hadde hørt lite skudd. Ingen kom ut av batterirommet. Når jeg har nådd enden av bilen og sted hvor KGB-mann som hadde forsvunnet fra visningen, så jeg at toget gikk inn i Poggioreale del Corsa.
  
  
  Lubyanka vil ikke gå av på denne rask stopp, sa jeg til meg selv. Han ville ikke ønsker myndighetene å vite om sin skade. Han kunne ikke forklare hva som hadde skjedd. I tillegg er han trengte fortsatt overvåke at han hadde forsøkt å kjøpe fra Topcon agenter på toget.
  
  
  Et par av uniformerte menn gikk nedover gangen mot meg. Det ene var et tog dirigent, den andre en toller. Vi var nær grensen, vi ble sjekket.
  
  
  Jeg presentert en falsk identitet-kortet som følger med ØKS Spesielle Styrker. Tolleren nikket, og han og dirigent flyttet på.
  
  
  Toget plukket opp fart, beveger seg stadig mot Sør-Ossetia. Neste stopp vil være på rundt midnatt på Povka.
  
  
  Jeg trodde at min neste oppgave ville være å besøke Eva Schmidt. Kvinnen må ha vært den som fortalte Lubyanka at jeg prøvde å få en satellitt-skjermen.
  
  
  Jeg prøvde Eva ' s coupe, men det var ikke det. Jeg plukket den låste igjen og gikk i, Luger i hånd. Det var ingen der. Han bestemte seg for at siden hennes kupeen var den eneste jeg kunne identifisere nummer, mine motstandere ville være å holde konferanser med et annet.
  
  
  Jeg fikk ut av lommen og gikk tilbake til den dagen biler, alltid på jakt etter Lubyanka.
  
  
  Og Schmidt-en var også på jakt etter Shen, fordi jeg hadde grunn til å tro at han fortsatt var om bord, jakt for huden min.
  
  
  Min søket var resultatløst. Ingen av dem var der. Jeg var redd for at kanskje de hadde alle liksom rømt på grensen.
  
  
  Deretter toget trukket opp til Pivka-banestasjon. Pivka er en provinsiell by som ligger i skjæringspunktet mellom flere Jugoslaviske jernbanelinjer. Stasjonen er primitive , en lang grå bygning med få lys om natten. Det var kaldt der oppe i fjellene. Når toget stoppet, det var drizzling.
  
  
  Jeg så fra en av bilen plattformer for å se om noen ville komme ut. Fire personer dukket opp på plattformen. Tre av dem var passasjerer som bestemte seg for å ta en matbit i en sandwich butikk og kafé i nærheten slutten av stasjonsbygningen. Den fjerde, som jeg endelig anerkjent av hans kjente gangart, var Ivan Lubyanka.
  
  
  Uten en gang å se over skulderen hans, Lubyanka skyndte seg gjennom stasjonsbygningen og inn i den mørke gaten utenfor. Jeg nølte et øyeblikk. Det kan ha vært et knep for å distrahere min oppmerksomhet, mens Schmidt og Blücher var det å komme seg ut av den andre bilen. Men jeg måtte ta denne sjansen. Jeg gikk på bakken og fulgte Lubyanka. Han kan ha en stjålet skjermen.
  
  
  Lubyanka hadde allerede forsvunnet inn i den grå bygningen. Jeg skyndte seg etter ham, i håp om at toget ville ikke forlate før jeg kunne komme tilbake. Den svakt opplyst, shabby resepsjonen var nesten tom. Lubyanka var ikke det - han må ha forlatt bygningen nå.
  
  
  Jeg løp ut døren til gaten og så seg rundt i den mørke fortauet utenfor. Lett regn dyppet ansiktet mitt - det var en kald, ulykkelig kveld. Det var ingen biler eller fotgjengere i sikte , bare grå stein gjerder, grå bygninger, og regn. Lubyanka helt forsvunnet.
  
  
  Jeg hadde til å bestemme om du vil følge Lubyanka og glem alt om tog, Schmidt og Blücher, eller gå tilbake på styret hvis de fortsatt var det med den stjålne enheten.
  
  
  Det var en tvangssituasjon fordi jeg ikke har tid - dette toget var det som skulle til permisjon i ti eller femten minutter. Hvis jeg tar en feil avgjørelse, vil jeg gå tilbake til der jeg startet min søken etter den skjermen, og jeg kan til og med miste den for alltid.
  
  
  I blinking av øye, jeg tok et valg. Jeg snudde og skyndte seg tilbake gjennom den mørke stasjon til plattformen. Lysene i Orient Express strakte seg langs spor foran meg. Toget så ut som en oase av sivilisasjon i denne svarte villmarken. Jeg kikket i retning av restaurant og så flere folk som sitter inne, drikke varm kaffe eller te på tungt trebord. En Jugoslaviske barn som var ment for å være i seng på denne timen var underveis mot bordet med en dampende kopp te. Han var iført en hvit forkle og patent lær sko. Etter å ha sjekket ansikter av kunder og gjør at jeg ikke kjenner noen av dem, dro jeg til herretoalettet. Med lettelse, jeg lurte på hvor Lubyanka hadde gått og om han var nødt til å gjøre en avtale med skjermen.
  
  
  Da jeg kom til la, la jeg merke til en mann stående i døråpningen - min gamle venn Sheng Zi. Han smilte litt, og han holdt en pistol i sin høyre hånd. Det var Smith & Wesson .44 Magnum med en stor lyddemper.
  
  
  "Dette er siste gang vi kommer til å møte, Mr. Carter," Sheng sa. "Våre russiske venn har en gunstig venstre toget, og når jeg bli kvitt deg, jeg vil ikke ha noen andre konkurrenter."
  
  
  Jeg var ute på pistolen og hans hånd med pistol. "Blücher selv har ennå ikke behandlet." Jeg la merke til at det bare lyset i rommet kom fra en svak pære som henger fra taket, ikke langt fra der jeg stod. Men jeg ser ikke noen måte å gjøre dette stedet uten å få to eller tre kuler. Og det var absolutt ingen dekning i rommet.
  
  
  "Kvinnen vil bli min bane til enheten," Sheng sa kaldt. "Men det vil være mitt problem, ikke ditt." Han løftet pistolen litt; det var rettet mot mitt hjerte. Akkurat som han var i ferd med å trekke på avtrekkeren, en mann kom inn gjennom døren bak ham. Han var en Jugoslaviske ansatt på stasjonen.
  
  
  "Hva er det?" "Hva er det?" spurte han, og ser på Shen er lang pistol.
  
  
  Han ble stående tre meter fra Shen. Sheng slått på ham, kastet ut sin venstre albue, og slo ham over ansiktet. Det var en kjedelig knase, og et dempet skrik, og fyren som kollapset bevisstløs på gulvet.
  
  
  Men jeg hadde ikke vente på den offisielle å falle til gulvet. Før Sheng kunne slå tilbake for å fullføre meg av, jeg tok strengen av liten lyspære foran meg og dyttet kraftig som jeg og snudde til venstre.
  
  
  Rommet var nesten helt mørkt, bare svakt lys som kommer fra stasjonen plattform gjennom den åpne døren. Shen skytes et skudd i min retning, men savnet
  
  
  
  Pistolen thudded inn i rommet, og kulen braste inn i sement veggen bak meg. Når jeg vendte tilbake til Shen, han var på vei. Jeg kastet stiletto over den mørke rom, og det fanget Shen i underarmen over hånden holder revolver. Hånden åpnet convulsively, og pistolen fløy tvers over rommet.
  
  
  Sheng la ut et høyt skrik som han så på kniven som er innebygd i hans underarm, som hadde et anstrengt sener, blodårer og muskler. Han snudde seg, fortsatt holder kniven i sin hånd, for å finne pistolen. Så tok han et skritt fremover, men jeg blokkerte ham. Han sverget på Kinesisk.
  
  
  "Ingen flere våpen, Shan," sa jeg med en lav knurring. "La oss se hva du kan gjøre uten ham."
  
  
  Sheng nølte et øyeblikk, så trakk stiletto fra hans underarm med et grynt av smerte. Blod spurted på gulvet. Han deftly tok tak i håndtaket på kniven med sin venstre hånd og beveget seg mot meg.
  
  
  Jeg kunne ha prøvd å få pistolen på gulvet, men jeg visste at jeg aldri ville få til det før Shen gjorde. Som for Wilhelmina, min Luger ville høres ut som en kanon på denne stasjonen.
  
  
  Shen var sirkle meg nå. Jeg hadde til å gå bort fra sin pistol på gulvet. Han kunne ikke gjøre det heller, men han var ikke helt fornøyd med sin nye fordel. Han forventet for meg å bli klippet i filler med en dolk.
  
  
  Sheng raskt inn, feinting med kniven sin. Han var god til det. Jeg unngikk en rask, kraftig slag, men det andre angrepet skjære gjennom hylsen i min jakke og beitet armen min. Smilet kom tilbake til hans brede ansiktet. Han var sikker. Han tok en sveip med kniv og skjær brystet mitt.
  
  
  Våre øyne var å bli vant til det svake nå, og jeg kunne se blodet som drypper kontinuerlig fra Shen er høyre underarmen som han metodisk jaget meg i en tett sirkel. Han hadde sett blod på skjorten min, også, og jeg kan fortelle fra ansiktet hans at han likte det han så. Han bestemte seg for at han ville fullføre meg av i bare et par sekunder.
  
  
  Da Sheng tok et stort steg. Han kom til å drepe meg ved knivstikking meg i magen. Jeg tok et skritt, snudde seg til siden, og traff ham på håndleddet med min høyre hånd. Jeg traff ham hardt, og hans arm delt åpen fra virkningen. Hugo falt i gulvet med et brak.
  
  
  Før Sheng kunne komme seg, jeg snudde meg nærmere ham og skjære av hodet og nakken med baksiden av hånden min. Han grunted og ned på alle fire. Jeg kom over ham til å kaste et annet slag, men han var klar for meg. Han sparket meg med sin høyre fot, og slo meg ned, treffer meg på låret.
  
  
  Vi både hoppet til våre føtter på samme tid, men jeg hadde den fordelen over ham fordi jeg var ikke vondt at dårlig. Jeg kastet neven på ham, men han så det akkurat i tide. Selv om han hadde en vond arm, han grep tak i meg og kastet meg over skulderen i en bred bue. Jeg kunne se tak og gulv som jeg nådd for det på min vei ned. Jeg landet på det ene kneet, fortsatt å holde på det. Med momentum han skapte, jeg snudd ham over på ryggen, snudd ham opp ned i luften, og landet hardt på ryggen på betonggulvet. Han traff meg med et høyt smell, og jeg kunne høre air farende ut av lungene.
  
  
  Jeg fikk min fot som Shen fikk svakt til knærne, ut av pusten. Da jeg sparket ham kraftig på hodet, og han falt til siden. Han prøvde å komme tilbake på sine knær, men jeg var i vente for ham. Så snart han kjempet for sine føtter, tok jeg forsiktig mål, slengte baksiden av hånden min hardt ned på broen av hans nese, og treffe målet med et brak. Sheng grunted og falt tilbake til gulvet. Da han rykket to ganger og døde.
  
  
  Jeg så ut av døren og så at lederne var klar til å starte Orient Express igjen. Etter at jeg plukket opp Hugo og Wilhelmina, jeg knappet opp min jakke å skjule blod på skjorten min og kjørt til toget på en regnfull kveld.
  
  
  
  
  Åttende kapittel.
  
  
  
  Kort tid etter toget venstre Pivka, jeg fant Ursula på baksiden plattform, alene, for å sjekke ammunisjon i hennes Webley Lilliput. Hun var glad for å se meg.
  
  
  "Jeg så du kommer ut, og tenkte at du kanskje har et problem på stasjonen," sa hun.
  
  
  Jeg ville byttet ut av min jakke og skjorte, så det var ingen bevis for min kjøre på med Shen. "Det var et par ting som skjedde med meg," innrømmet jeg. "Er du klar for Beograd?"
  
  
  Hun smilte godt. "ja. Jeg tror det plager meg litt."
  
  
  "Vel, nesten en time. Jeg foreslår at du går få litt søvn. Vi vil ikke komme i Beograd til ni i morgen."
  
  
  "Jeg vil få litt hvile," sa hun. "Jeg lover."
  
  
  God. Jeg har noe å gjøre." Se deg i morgen tidlig." Du går tilbake til ditt rom?"
  
  
  "Jeg tror jeg vil få litt luft først," sa hun. Hun lente seg ned og rørte ved leppene mine.
  
  
  Jeg er bekymret for deg, Nick."
  
  
  Jeg smilte. "Se deg snart."
  
  
  Jeg forlot Ursula på plattformen og gikk tilbake gjennom Voiture 7, nå er den siste bilen, nummer 5, hvor jeg håpet å finne Eva Schmidt.
  
  
  Jeg hadde nådd enden av Voiture 7 da jeg så en mann gående mot meg gjennom korridoren i neste sovende. Det var Hans Richter. Han ikke lenger hadde en radio med ham, og hans ansikt så veldig forretningsmessig. Jeg dukket tilbake ut av syne og løp foran ham, tilbake til mitt rom. Jeg låste opp døren og gikk inn som Richter slått hjørnet av gangen.
  
  
  Jeg ventet til jeg hørte ham passere før de trakk seg tilbake inn i gangen bak ham. Han gikk over til Ursula, som fortsatt var på tilbake-plattformen. Først trodde jeg det var nok bare en tilfeldighet, men da jeg så ham til å stoppe ved enden av korridoren, trekke et stort stiletto ut av lommen, og åpne bladet. Det var ingen tvil om det: han visste Ursula var det. Angivelig, han gjettet at hun var etter ham og skulle til å drepe henne.
  
  
  Richter forsvant rundt hjørnet av korridoren. Jeg flyttet raskt etter ham, vel vitende om at det bare ville ta ham et øyeblikk til å drepe Ursula hvis hun ikke ser ham komme, og at rumble av toget ville drukne all lyd som han gjorde.
  
  
  Det tok meg litt tid å slå hjørnet av korridoren og nå plattformen døren. Når jeg så på det, så jeg at Richter hadde allerede er tatt Ursula fra bak og holdt en kniv til halsen hennes. Hans andre siden ble presset til munnen hennes, og jeg kunne tenke meg henne veldig store, redde øyne.
  
  
  Richter var tale til sitt fangenskap i en hovmodig, hard stemme når jeg åpnet døren en sprekk bak ham.
  
  
  "Ja, jeg vet at det å dø er ubehagelig. Men det er det Bonn regjeringen har i tankene for meg, er ikke det?"
  
  
  Det var ikke en lett situasjon. Jeg kunne ikke bare drepe Hans Richter fordi Ursula og Bonn ønsket ham i live. Det var viktig for dem at han tåle skammen av en offentlig rettssak.
  
  
  Jeg lukket døren bak meg, trakk Wilhelmina ut, og gikk opp bak Richter som han var i ferd med å kjøre stiletto over Ursula halsen. Da jeg trykket på snuten av maskingevær mot bunnen av Richter i skallen, slik at han kunne føle det.
  
  
  Richter slått hodet raskt, fortsatt holder kniven for å Ursula halsen. Da han så meg bak ham, et blikk av ren hat krysset hans hard, muskuløs ansikt.
  
  
  "Du?" "Hva er det?" han sa.
  
  
  "Du bedre ville slippe kniven, "sa jeg, kan du trykke på luger fast mot skallen.
  
  
  "Hva hvis jeg ikke gjør det?"
  
  
  "Så vil jeg skyte deg i hodet," sa jeg bistert, håper han ikke hadde kalt min bløff.
  
  
  "Ikke før jeg kan åpne denne damen halsen som en moden tomat. Nei, jeg har fordelen her, min venn. Hvis du ikke umiddelbart sette pistolen bort og la denne plattformen, vil jeg drepe henne umiddelbart.
  
  
  "Du misforstår hvorfor jeg er her," og han fortsatte jevnt. "Jeg ville bare for å skremme kvinnen. Jeg var ikke kommer til å drepe henne. Og jeg kommer ikke til å drepe henne hvis du nå forlater denne plattformen. Hvis du ikke gjør det, vil jeg ha til å kutte henne vena jugularis."
  
  
  Richter var en smart løgner, men ikke en overbevisende ett. Jeg visste at hvis jeg forlot plattformen, jeg ville aldri se Ursula live igjen.
  
  
  Jeg kan se den blå øyne som stirret på meg i fortvilelse. Jeg svelget hardt og presset Luger enda hardere mot bunnen av skallen.
  
  
  "All right,"sa jeg," gjør det."
  
  
  Richter så på meg. "Mener du at du vil la meg drepe henne?"
  
  
  "Det er riktig," sa jeg. "Etter at hodet vil forsvinne inn i mørket. Nå kan du bestemme, Richter. Slipp kniv eller du er død."
  
  
  Jeg håpet at hørtes overbevisende. Richter nølte et øyeblikk, vurderer og evaluerer. Da jeg så ansiktet hans endre og slappe av litt. Han tok kniven ut av Ursula halsen og tok sin andre hånd bort fra hennes munn.
  
  
  Jeg tok et stort steg bort fra Richter, og han tok et lite steg bort fra Ursula. Nå vendte hun seg til å møte ham, puste hardt.
  
  
  "Vel, det ser ut som du til slutt fanget meg," sa han til Ursula i en sarkastisk tone. "Wie schade für mich." Det er synd for ham - hans sarkasme er hardere enn noensinne.
  
  
  "Det ser ut som vi arresterte ham tidligere enn du ville," sa jeg til Ursula, holde øynene på Richter.
  
  
  "Vi vil ta ham med til kupeen min. Jeg vil passe på ham hele natten slik at han ikke bryte fri," sa Ursula.
  
  
  Richter humret.
  
  
  "All right," sa jeg. Jeg ønsker ikke denne mannen til å bo hos oss før i morgen, spesielt når jeg var bekymret Eva Schmidt og Blücher, men det var ingen annen måte. "Move on, Richter." Jeg svingte Luger på plattformen dør
  
  
  
  Han hadde fortsatt kniven i hånden, og jeg gikk ut for å plukke den opp da han passerte meg. Han ga den til meg uten noe problem, men så når jeg kastet den over bord, ta øynene av det for bare et brøkdels sekund, grep han min høyre håndledd med hånden hans og presset Luger bort fra ham.
  
  
  Vi traff skott sammen, og Richter snudde seg for å ta tak i pistolen. På ett punkt jeg kan ha risikert å skyte ham, men Ursula var i linjen av brann bak ham.
  
  
  Jeg snudde med Richter som jeg snurret han rundt i en liten sirkel til sin tilbake hit baksiden av toget. Ursula var ikke lenger bak ham. Jeg slet med å snu luger mot ham. Jeg ikke lenger brydde seg om jeg har drept Richter eller ikke, men jeg ville prøve å skade ham i stedet. Stønnet og svetter, trykket jeg snuten av pistolen mot kroppen hans. Han klemte hånden min, og et skudd ble avfyrt fra luger. Kulen traff skott og ricocheted i natt.
  
  
  Ursula hadde nettopp gitt ut sin Webley, men jeg var mellom henne og Richter, og at hun ikke kunne bruke det mot ham. Med en plutselig, voldsom, desperat push, Richter kastet meg vekk fra ham. Jeg falt på toppen av Ursula for et øyeblikk, banket Webley ut av armene. Deretter Richter gikk gjennom døren. Han forsvant bak det som jeg fyrte av et skudd fra Luger. Kulen knuste glass og traff på ham da han rundet hjørnet inn i gangen. Virkningen av kulen traff ham mot veggen. Men han var fortsatt på føttene. Da han forsvant fra syne.
  
  
  "Damn it!" Jeg skrek. "Er alt i orden?"
  
  
  Ursula var å plukke opp hennes Webley. "Jeg har det bra, Nick," sa hun, men jeg kan fortelle at hun var rystet.
  
  
  Jeg tok tak i døren, kastet den åpne, og gikk inn i den sovende bil. Da jeg rundet hjørnet av korridoren, luger i hånden, så jeg Richter omtrent halvveis ned, kjører mot den andre enden. Jeg pekte luger på ham, så forandret mitt sinn. De fleste av passasjerene ble allerede i sine avdelinger, og skuddet ville trolig vekke dem opp.
  
  
  Jeg senket luger og så Richter forsvinne til den andre enden av bilen. Ursula var rett ved siden av meg.
  
  
  "Jeg beklager," sa jeg til henne.
  
  
  "Ikke bekymre deg, Nick. Han er fortsatt på toget. Han vil ikke være så heldig neste gang. Vi vil ta vare på det. Bør vi se etter ham?"
  
  
  "Kom igjen."
  
  
  Vi gikk på Richter ' s rom, men han var ikke der. Deretter søkte vi resten av toget. Han var ingensteds å bli sett. Åpenbart, han hadde funnet et sted å skjule. Det ser ut som vi er nødt til å stole på Ursula være i stand til å fange ham i Beograd i morgen. Jeg insisterte på at Ursula gå til hennes rom for en liten hvil. Hun trengte det sårt. Jeg dro tilbake til Voiture 5, håper å møte Schmidt kvinne.
  
  
  Da jeg kom til Voiture 5, jeg hadde en stor overraskelse venter på meg.
  
  
  Jeg hadde nettopp nådd korridoren fører til Eva ' s rommet når døren hennes åpnet og Hans Richter dukket opp.
  
  
  Jeg rundet hjørnet og så på. Han ble trekke på jakken, og det var en bandasje på armen. Han kastet et blikk rundt furtively og deretter gikk bort fra meg til den andre bilen.
  
  
  Angivelig, den tidligere Nazi gjemte seg i rommet i den Schmidt kvinne mens vi var på jakt etter ham. Han fikk også en blindfold, som betydde at Eva må ha hjulpet ham.
  
  
  Jeg ropte, som kommer ut av intervjuet.
  
  
  Han kjørte. Jeg løp etter ham idet han åpnet døren og gikk ut av bilen.
  
  
  Jeg har nådd enden av hallen, dyttet åpne døren, og fulgte ham.
  
  
  Da jeg møtte munter mann igjen.
  
  
  Han var på plattformen mellom bilene. Han må ha vært å vente for Richter. Han hørte meg rope, så Richter kjører, og var klar til å møte meg når jeg brast gjennom døren.
  
  
  Med et par av slåsshansker er lik den som brukes av Richter tidligere, Mr. Jolly traff meg. Jeg har fått et glimt av ansiktet hans i lys av bilen bak oss like før vi slo til.
  
  
  Mine knær sagged. Personen som bruker den slåsshansker visste hvordan å treffe og hvor slaget skal treffe for å sette offeret i hans sted. Jeg våknet opp krøllet opp på plattformen, dirigent riste meg og spør meg hva som var galt.
  
  
  "Jeg ble truffet av en mann."
  
  
  "Muligens en potensiell tyv. Når jeg gikk inn døra, så jeg en mann som lener seg over deg. Han løp til neste bil. Hvis du kan beskrive det..."
  
  
  "Jeg visste ikke engang se ansiktet hans," jeg løy.
  
  
  Richter og hans venn rømt igjen, men jeg tenkte jeg var heldig. Hvis lederen ikke hadde vist opp, Mr. Jolly sannsynligvis ville ha forlatt meg i dårligere form enn ubevisst.
  
  
  Jeg forsikret dirigenten at jeg kunne gå. Når jeg klarte å komme seg bort fra ham, gikk jeg tilbake til Eva Schmidt batterirommet.
  
  
  "Hvem er det?" ropte hun ut i respons til min bank.
  
  
  Jeg endret min røst og talte i fransk. "Porter, frue."
  
  
  Det ble en pause. Deretter lås klikket. Døren åpnet en sprekk. Jeg satte min fot i hullet og skjøv luger i Evas overrasket ansikt.
  
  
  "Hvordan om den avtalen vi hadde?" Jeg sa i en grov stemme.
  
  
  "Jeg kontaktet Horst. Men jeg hadde ikke tid til å kontakte deg igjen."
  
  
  Som jeg slengte døren, sa jeg: "Du lyver - du angi russisk på meg."
  
  
  Kvinnen unngikk mine øyne. "Hvis han ga deg problemer, det var hans idé. Jeg bare fortalte ham at du var budgivning for enheten."
  
  
  "Det er vakkert. Når du fortalte ham det, du visste jævla godt hva han skulle gjøre."
  
  
  "Du kan ikke forvente meg å bekymre deg for din sikkerhet. Ikke etter at du slo meg."
  
  
  Jeg behersket meg selv. "Hva er din forbindelse til Hans Richter?"
  
  
  Blikket vendte tilbake til meg. "Hans Richter og jeg har ingen forbindelse."
  
  
  "Jeg så ham komme seg ut av batterirommet. Han hadde et gunshot sår og kom til deg for å hjelpe. Du bandasjert armen."
  
  
  Hennes blikk ikke waver. "Jeg innrømme at dette er sant. Men vi har fortsatt ingen sammenheng, annet enn at jeg vet at Vest-tyske agenter er ute etter ham. Jeg tror ikke det er min business. La dem ta sine egne tidligere Nazister."
  
  
  "Hvorfor gjorde han har til å komme til deg?"
  
  
  "For noen år siden, vi kjente hverandre godt. Jeg gjenkjente ham da jeg så ham igjen. Jeg gjorde den feilen å gi ham kupeen min antall, ikke engang mistenker at han ville få problemer på toget." Hun smilte litt. "Nå, ikke fortell meg at du ikke forstår hva jeg mener når jeg sier at jeg en gang kjente ham godt."
  
  
  "La meg fortelle deg om en tanke som bare slo meg, Eva. Kanskje Hans Richter er sjefen av Topcon. Kanskje dette er mannen du ringer Horst Blücher."
  
  
  "Horst kjører ikke når han blir skutt. Han er for smart til det."
  
  
  "Så hvor er han og hvorfor er han ikke dukker opp?" Spurte jeg. "Hva sa han til min forespørsel om et møte?"
  
  
  Hun tok en Amerikansk sigarett ut av pakken og tente den. "Horst sier han vil vurdere en legitim bud for denne enheten. Men han vil bare tilbyr med deg på dette toget, og avtalen må gjøres før vi kommer i Sofia. Du vil gjøre tilbudet gjennom meg."
  
  
  "Jævla det, vil jeg gjøre det," sa jeg. "Jeg er klar til å gjøre mitt tilbud på skjermen. Men jeg gjør det bare for Topcon sjefen."
  
  
  Hun sukket tungt. "Han vil ikke like det, men jeg skal levere meldingen. Jeg vil gjøre en avtale og bringe nyheter til batterirommet."
  
  
  "Når kan jeg forvente å høre fra deg?"
  
  
  "Etter vårt stopp i Beograd i morgen. Jeg kan ikke kontakt med Horst i kveld."
  
  
  "All right," sa jeg. "Men denne gangen var møtet vil ende bedre. Jeg begynner å bli veldig utålmodig."
  
  
  I mørket av kupeen min, jeg rakte ut på sengen og lyttet til lyden av hjul som toget raste mot Beograd, og dette var et viktig øyeblikk for meg og for Ursula.
  
  
  Ursula var i håp om å fange henne fisk i Beograd, og jeg håper å møte meg. Til tross for historien Eva Schmidt hadde fortalt meg, jeg lurte på om den mannen jeg var jager og Ursula er unnvikende byttedyr var den samme ...
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  På grunn av spenningen i natt og min ekstrem tretthet, jeg sov lenger enn jeg forventet. Jeg ble vekket av en banke på luken. Det var Ursula. Det var en klar dag utenfor, og vi nærmet oss Beograd.
  
  
  "Jeg ønsket å si farvel i tilfelle vi ikke se hverandre igjen," fortalte hun meg stille.
  
  
  Hun neppe så ut som en agent. Hennes bustete blondt hår fikk henne til å se ut som en ung skolejente, som bare var så vel.
  
  
  "Hvor fint for deg," sa jeg.
  
  
  Når jeg kom meg opp av køya, kom hun bort til meg og presset leppene mine. Jeg kunne kjenne hennes myke kroppen mot brystet mitt. Etter en lang tid, kiss avsluttet, og hun begynte å puste svakt.
  
  
  "Jeg mente at jeg egentlig ønsket å si farvel," sa hun.
  
  
  Jeg smilte til henne. Jeg tror jeg lærte henne å kombinere forretninger med litt moro. "Vi vil være i Beograd snart."
  
  
  "Det vil ikke ta lang tid for å si farvel."
  
  
  Jeg smilte igjen, lente seg ned og rørte ved leppene mine til henne. "Du er veldig overbevisende," sa jeg.
  
  
  "Jeg hadde håpet å være." Hun smilte.
  
  
  Hun sette ned regnjakka og dro av henne støvlene mens jeg så på. Så hun ville dra genseren over hodet. Denne gangen, hun var ikke iført en bh. Hun så nydelig i morgen søndag. Da hun begynte å ta av skjørtet hennes, begynte jeg å unbutton skjorten min.
  
  
  Et par minutter senere, ble vi liggende på sengen sammen. Hennes varme seng nede på meg, og jeg kunne kjenne hele kroppen hennes
  
  
  
  venter på min touch.
  
  
  Sakte jeg kjørte min hånd over fløyel av låret hennes. Vi hadde ikke gidder å trekke vinduet gardin, og sollys på huden hennes ga henne en peachy hue, som hun flyttet hennes hofter mot meg. Jeg kjørte min hånd mellom bena hennes.
  
  
  Brystene nådd ut til meg å svare på min touch. Hun fant meg og tatt på meg sakte og forsiktig i en mild rytme. Hennes lepper hungrily søkt for meg, søke, nibbling og knusing.
  
  
  Da følte jeg en liten skjelver inni henne og visste at jeg ikke kunne vente. Jeg gikk bort til henne forsiktig, og vi begynte i hendene. En vakker moan rømt fra baksiden av halsen.
  
  
  Jeg hadde ikke svare henne. Jeg var besatt av det presserende behovet for å finne tilfredsstillelse i henne. Vi flyttet sammen mer og mer innstendig, og vakre lyder fra halsen hennes syntes å bære alle rundt meg. Nå er hennes hofter holdt meg fanget i sanselig begjær. Rytmen økte og ble mer rigid. En gryten kokte inne i meg, klar til å renne over. Som hennes høres sammen med den fjerne blåst av toget, cauldron begynte å koke, og hun fikk denne varme utslipp til hennes innerste og mest intime steder.
  
  
  "Hyggelig måte å starte dagen på," sa jeg, liggende ved siden av henne. "Og vi sier ikke farvel. Ikke nå. Jeg vil møte deg på politistasjonen."
  
  
  "Glem det, Nick," smilte hun. "Du har din egen oppgave å tenke på."
  
  
  "Mitt oppdrag kan være knyttet til deg," svarte jeg. "Jeg kan ikke forklare det nå. Men vi vil heller få kledd. Vi er nesten i Beograd."
  
  
  Vi kledd raskt som toget gått utkanten av Beograd. Senere, da vi gikk gjennom toget biler, en ubehagelig tanke streifet meg. Hvis Horst Blücher hadde faktisk vært Hans Richter, og hvis Ursula hadde klart å arrestere ham før jeg visste hvor de stjålne overvåke var, eller hvis monitoren hadde blitt tatt i forvaring med Richter, sjansene mine til å få den tilbake var slank. Den Yugoslavs, selvfølgelig, vil ikke hånd enheten over til meg, eller den AMERIKANSKE regjeringen.
  
  
  I en viss forstand, Ursula og jeg var motstandere på den tiden, fordi våre oppdrag og umiddelbare mål motsagt hverandre. Jeg var sikker på at selv om jeg hadde lagret Ursula liv, ville hun ikke har vurdert å utsette Richter ble arrestert i Beograd, bare fordi jeg ønsket å ta noen av hans elektronisk utstyr vekk fra ham, før han ble tatt i forvaring. Hun ville ha vurdert sin oppgave viktig på grunn av den uhyrlige av hans tidligere forbrytelser.
  
  
  Imidlertid, den doble identiteten har aldri blitt bevist. Jeg så ingen måte å distrahere Ursula fra hennes mål uten å oppgi min oppgave, og jeg ønsker ikke å gjøre det. Så jeg bestemte meg for å bo med Ursula under hennes arrestasjon forsøk, se Eva Schmidt, og se hva som ville være i min favør.
  
  
  Vi gikk gjennom dagen trenere sakte, men verken Schmidt heller Richter var synlig. Etter den tid tog flyttet ned den lange grå plattformen av Beograd-banestasjon, ble vi stående på perrongen ved siden av motoren. Det var mange mennesker som ventet på toget, og vi begge innså at Richter kan svært lett gå tapt i et slikt publikum.
  
  
  Toget til slutt stoppet. Jeg snudde meg for å Ursula og smilte til henne. "Vel, la oss se om vi kan finne din plainclothes menn," sa jeg.
  
  
  Vi kom av toget på plattformen før resten av passasjerer og satte kursen for den travle stasjonsbygningen. Ursula var ute for politiet, og jeg var ute på toget plattformer.
  
  
  "Jeg kan se dem," sa hun. "Holde et øye på Richters mens jeg veilede ledere. Hvis nødvendig, vil vi søke toget fra forsiden og baksiden."
  
  
  Ursula sprang bort, og da la jeg merke til Eva Schmidt. Hun var alene, og skyndte seg gjennom folkemengden bak i toget. Jeg har fulgt Eva, komme borti de reisende i mitt hastverk.
  
  
  Jeg så Hans Richter og hans følgesvenn, en fyldig mann med et muntert ansikt, komme seg ut av den siste bilen. Richter var bærer bagasjen og en kjent radio.
  
  
  De møtte bagasjen cart og forsvant bak det. Jeg kontaktet dem med bagasjen min skjult fra deres syn, og kom nær nok til å høre deres stemmer.
  
  
  "Du ble lurt til å anholde Carter. Dette vil ta slutt snart." Det var Richter. "Jeg vil møte den russiske her og gjøre en avtale."
  
  
  "Har du en enhet?" Det var Eva som sa at
  
  
  Richter lo. "Rett her i min radio, hvor det er blitt av alle sammen."
  
  
  Jeg trakk Wilhelmina ut fra under min jakke. Ikke overraskende, Richter la det aldri gå av en radio som ikke spiller. Den satellitt-skjermen var inne i radio tilfelle. Selv om det ble tatt fra hverandre, enheten ville se ut som en del av en krets til noen andre enn en ekspert.
  
  
  Å vandre rundt i bagasjen cart, jeg sa:
  
  
  
  "Takk for at du arrangere møtet, Eva."
  
  
  Richter sverget.
  
  
  "Jeg vil ta radio, Horst. Jeg antar du foretrekker det navnet, siden du bruker det nå. Når jeg har radio i mine hender, vi vil gå bort og snakke til politiet som ønsker å kjenne deg, også."
  
  
  Hans venner ble med ham helt til slutten. Eva svingte vesken hennes og traff meg med pistolen, og Mr. Jolly slo ned på meg.
  
  
  Jeg skjøt de tettbygde mannen som vi var fallende. Jeg er for sliten til å bekjempe ham.
  
  
  Han var gisper etter pusten som jeg mistet sin vekt og fikk hans føtter igjen. Han ser ikke overrasket over at jeg trakk på Luger. Han hadde ventet dette, da han hoppet etter meg, tenkte jeg. Han var bare prøver å gi Richter tid til å ta en pause.
  
  
  Ex-Nazi grep muligheten. Han stormet til stasjonen døren, skyve folk unna som han gikk.
  
  
  Eva Schmidt også løp vekk. Når hun så at jeg hadde satt en kule i den mann som hadde angrepet meg, hun snudde seg og ble borte i mengden. Jeg la merke til at hun gikk i retning av toget, men jeg brydde meg ikke hva som skjedde med henne.
  
  
  Jeg kjørte etter Hans Richter.
  
  
  Da han nådde inngangen til den store stasjon, snudde han rundt. Nå var han holder en parabellum mauser i den ene hånden og en radio i den andre. Han pekte Mauser på hodet og sparket. Bildet tordnet over plattformen, nesten treffer min venstre tempel. Et par av kvinnene skrek. Bak meg, en høy, eldre mann falt til bakken som en kule traff ham i skulderen. Det var mer skrik. Når Richter snudde og kjørte tilbake til stasjonen, trakk jeg ut min luger ,tok sikte og skjøt. Det er da han endret kurs, og jeg savnet ham.
  
  
  Det var ikke tid til å se hvor Ursula og politiet var. Jeg kjørte til stasjonen etter Richter. Det var hundrevis av folk på innsiden, og Richter deftly flyttet blant dem til langt dører som fører til gaten. Jeg satt Wilhelmina i min lomme, og økt min hastighet. Folk sto og så på, og noen prøvde å komme oss ut av vår måte. Richter slått kvinnen ned og tråkket på. Jeg var fremdeles å få fart, og før han nådde døren, stoppet jeg ham med et kick.
  
  
  Richter treffer gulvet hardt, men han ville ikke miste enten Mauser eller radio. Han snudde seg for å skyte hodet av, men jeg fanget hans pistol arm og dyttet ham bort. Den Mauser brølte gjennom det store rommet, og kulen krasjet inn i den høye tak. Det var mer skrik og hyl, og det var en panikk for å komme vekk fra skuddene.
  
  
  Vi rullet over to ganger, prøver å opprettholde kontroll. Hendene våre slet med å holde pistolen. Han skjøt igjen, og vinduet i døra knust. Jeg slengte neven eit særs inn Richter ' s square ansikt, og hans grep løsnet. Den Mauser falt ut av hans hender som jeg viste hånden min raskt.
  
  
  Richter sverget, traff meg ondskapsfullt på hodet med sin knyttede neve og tilkoblede. Jeg følte en crunch nær øret mitt og falt til gulvet. I det øyeblikket, Richter kom meg opp og strakte seg etter hans Mauser.
  
  
  Han trakk ut sin pistol før jeg kunne komme nær til ham, og da han snudde seg til meg, et lite smil dukket opp på ansiktet hans. Jeg droppet Hugo inn i min håndflate som han pekte mauser på hodet. Men verken pistol eller stiletto hit.
  
  
  "Halten sie! Genug!" Det var Ursula.
  
  
  Richter snudde seg vekk fra meg til å se en veldig grim-møtt Ursula peker Webley i ryggen. På hver side av henne var to Jugoslavias hemmelige politifolk i vanlig klær. Hver av dem hadde en kort revolver pekte på Richter.
  
  
  "Kan du sette pistolen ned," en på Ursula er rett bestilt.
  
  
  Richter grunted, droppet mauser, og så tilbake på meg. "Damn you," sa han sakte i engelsk.
  
  
  Jeg gikk bort til ham og dyttet radioen ut av hans hånd. Den Yugoslavs nikket til meg og tok tak i armene hans.
  
  
  "Vi vil ta ham til toll-post for en kort avhør før du flytter ham til hovedkvarteret," Jugoslaviske, som snakket med henne tidligere, fortalte Ursula.
  
  
  Jeg ønsket å bli som radio ut av det. "Jeg må gå til toget for å få sekken min," sa jeg. "Jeg skal være tilbake."
  
  
  Jeg ble kontaktet av den samme Jugoslaviske. "Nei, vær så snill. Toget vil bli forsinket. Bli med oss først."
  
  
  Han syntes ikke tilbøyelig til å argumentere. "Greit," sa jeg, motvillig følgende dem inn i rommet.
  
  
  Det var et ganske lite rom med et bord og tre strake stoler. Det var bare ett vindu som vender mot gaten. Det så harde.
  
  
  Da vi kom inn i rommet, Ursula talte til de Jugoslaviske, som insisterte på at jeg følger med dem.
  
  
  "Oh, hans pose!" utbrøt hun. "Det er på plattformen. Jeg skal få det."
  
  
  "Veldig bra" politimannen er avtalt.
  
  
  Ursula hadde bare forsvunnet, og lukket døren bak henne når Richter begynte å opptre opp igjen.
  
  
  Politiet var fortsatt holder det i hånden. Den som ikke hadde talt ennå tok radio fra meg, mye til min anger, og sette den på bordet foran oss. Nå er han kommet inn i hans jakke for et par håndjern, men Richter plutselig og ganske voldsomt trukket vekk fra de andre Jugoslaviske og traff ham i ansiktet med albuen hans. Politimannen sjanglet tilbake og falt tungt i gulvet, mens Richter dyttet den andre hos meg. Mannen kom borti meg, og jeg hadde å fange ham for å holde ham fra å falle til gulvet.
  
  
  Richter hit styrmannen og nådd for sin pistol. Jeg nådd for Wilhelmina mens mannen som ville treffe meg prøvde å gjenvinne sin balanse. Deretter Richter dukket opp med en snub-nosed revolver, snudde seg rundt, og skjøt meg. Jeg dukket mot bordet, og han gikk glipp av.
  
  
  Politimannen som hadde falt på toppen av meg var nå for sin pistol. Richter skjøt ham og traff ham rett i brystet. Mannen fikk hans føtter og trakk seg tilbake fra det plutselig påvirkning. Øynene hans reflekterte overraskelse for plutselig død da han smalt inn i veggen og deretter skled på gulvet.
  
  
  Richter raskt gikk rundt-resepsjon, gripe tak i radio som han gikk, og gikk til vinduet. Jeg skjøt raskt fra mitt skjulested og beitet hans skulder. Han snudde og vendte tilbake til brann. Da han så at en annen politimann i gang med sikte på ham. Han skjøt igjen, treffer mannen i magen, og cop falt tungt på bordet. Deretter Richter snudde seg og stupte gjennom vinduet, knuste glasset i et hagl av shrapnel. Jeg skjøt ham igjen da han forsvant, men savnet ham.
  
  
  I det øyeblikket Ursula kom gjennom døren.
  
  
  "Han er tapt for oss," sa jeg. "Kom igjen." Jeg løp ut døra, forbi skuelystne, og gjort det på min måte, gjennom stasjonen til ytterdører. Ursula var rett bak meg.
  
  
  Når jeg har nådd enden av bygningen, så jeg at Richter var ikke lenger der. Jeg så en svart bil beveger seg raskt bort fra dette stedet, et kvartal ned i gaten, men det var ingen måte å fortelle hvis det var Richter.
  
  
  "Neste gang jeg ser Mr. Richter," Ursula sa bistert, " jeg kommer til å sette en kule i hodet og spør ham spørsmål senere."
  
  
  I det øyeblikket, var alt jeg kunne tenke på var radioen som Richter hadde tatt da han løp vekk. Jeg hadde skjermen for et øyeblikk, men nå ble tapt til meg igjen. Kanskje for alltid.
  
  
  Så husket jeg, Eva.
  
  
  
  
  Det niende kapittel.
  
  
  
  "Vi leter etter de samme person," sa jeg til Ursula.
  
  
  Hun så på meg med spørrende så jeg skyndte meg med min tilbake til stasjonen inngang. "Hva mener du, Nick?"
  
  
  "Det er ikke mye tid for forklaringer akkurat nå. Richter er involvert i et større tyveri, og han stjal noe veldig verdifullt for min regjeringen til å selge til Kommunistene. Det er derfor han var på Orient Express."
  
  
  Jeg kunne høre politi sirener som vi kjørte gjennom stasjonen. En folkemengde samlet seg rundt i rommet hvor politiet prøvde å anholde Richter. Utenfor, Orient Express var klar til å forlate.
  
  
  "Jeg kommer til å forlate deg her, Ursula. Ikke fortelle politiet noe om mitt engasjement hvis du kan unngå det. Sjekke inn på dette Hotellet på Obilicev Venac 28 og jeg vil møte deg der senere. I mellomtiden, sjekk ut hoteller og prøve å finne Richter. Hvis du fortsatt finne ham, ikke prøv å fange ham, vent på meg."
  
  
  "Når får jeg se deg igjen?" spurte hun. "Hvor skal du, Nick?"
  
  
  "Det er noen på tog som kan fortelle oss hvor vi skal finne Richter," sa jeg. "Så, jeg er tilbake på brettet. Jeg håper å komme tilbake til deg senere i dag eller i morgen."
  
  
  Hun smilte. "Jeg er glad for at vårt arbeid vil tillate oss å holde sammen en stund," sa hun. "Lykke til jeg ser deg igjen".
  
  
  "Det er det samme med deg," sa jeg.
  
  
  Jeg har nådd plattform som toget i gang og hoppet om bord. Den vakre blondinen Ursula vinket fra døråpningen, så snudde for å hilse på de uniformerte Jugoslaviske politiet.
  
  
  I løpet av sekunder, toget forlot stasjonen og gled tilbake til den Jugoslaviske landsbyen. Mens i Beograd, toget inn i spisevognen, som nå var den siste bilen på toget, bak sviller. Dette er gjort et annet sted hvor jeg ville ha å se for Eva Schmidt, og det er der jeg fant henne. Hun hadde bestilt frokost når jeg nærmet seg bordet hennes.
  
  
  "Jeg har å sette en kule i det her," sa jeg. "Men jeg vil gi deg en siste sjanse. Få opp og gå til batterirommet. Jeg skal være rett bak deg." Og ingen triks denne gangen. Du prøver noe som forrige gang, og jeg vil drepe deg uten videre diskusjon."
  
  
  Hun nølte et øyeblikk. Så reiste hun seg opp og gikk nedover midtgangen i spisevognen. Jeg sluttet
  
  
  Jeg satt et par regninger på henne servitør-tabellen og fulgte henne. Snart sto vi foran henne luken i Voiture 5.
  
  
  "Innsiden" jeg bestilte.
  
  
  Hun låste opp døren. Vi gikk inn, og jeg låste døren bak oss. "Nå, hva ville du likt å vite?" "Hva er det?" spurte hun tartly.
  
  
  "Hvordan finne din kjæreste".
  
  
  Hun smilte hardt og kjørte en hånd gjennom hennes mørke hår. "Det kan være veldig vanskelig akkurat nå. Hans vil fullføre sitt salg veldig snart, og da vil han bli en meget rik mann. Han vil endre sin identitet på nytt og fortsette å unnvike de dumme som jager ham." Hun smilte og lo. "Og vi kan takke regjeringen for alt dette."
  
  
  Jeg likte ikke å bli ledd av og til kalt en idiot. "Du har en måte å prøve lykken," sa jeg til henne. "Hvor er Richter bor i Beograd?"
  
  
  Eva smilte. Startet hun kler av seg mens jeg snakket til henne. Jeg visste ikke hva hun hadde forventet, men snart var hun ut av henne buksene og ut av henne bra. Hun hadde en moden, lubben figur.
  
  
  "Hvis jeg gir deg denne informasjonen, jeg vil akseptere en utfordring knyttet til ditt arbeid," fortalte hun meg.
  
  
  Hun stirret på meg som hun tok av seg bh og utsatt henne bryster.
  
  
  "Du kan også være så snill å fortelle meg hvor Topcon hovedkvarter er," sa jeg til henne som jeg har sett henne trekke den svarte blonder truser av hennes hvite lår. Hun prøvde å distrahere meg med sex, som så mange andre kvinner.
  
  
  "Kanskje vi kan gjøre noen form for kompromiss," hun purred til meg, står helt naken. Hun kom bort til meg og tok meg med hennes bryster.
  
  
  "Hva er kompromiss?" Spurte jeg.
  
  
  Hun kost opp til meg litt. "Vil du bosette for mindre enn all informasjon som du vil, og jeg vil gi deg en liten gave i stedet." Hun kjørte tungen sakte over hennes lepper.
  
  
  "Jeg kan fortsatt plukke opp gaven," jeg minnet henne, føle henne hoftene bevege seg mot meg.
  
  
  "ja. Men det ville ikke bli det samme, ville det? Det er ikke det samme i det hele tatt."
  
  
  Jeg la hjørnet av munnen min flytte. Hun var god. Han og Richter laget et flott team. Han hadde nok brukt det i andre Topcon oppdrag. "Og hvis jeg var villig til å inngå kompromisser, hvilken informasjon vil du gi meg?"
  
  
  Hun flyttet hennes hofter mer aggressivt, og det var distraherende som faen. "Jeg kan ikke fortelle deg hvor Topcon hovedkvarter er, fordi jeg ikke vet. Richter tar ikke meg det. Men jeg vil fortelle deg at han er å sjekke inn på Excelsior Hotell i Beograd på Knyaz Milos 5. Jeg skal fortelle deg, fordi det ikke vil være der for lenge, og du har sannsynligvis ikke har tid til å finne det likevel."
  
  
  Hennes hofter flyttet nærmere meg. Jeg pakket armene mine rundt dem og følte sine myke kjøttet flytte på min touch. Jeg grep henne haken med min derimot, trakk henne tett, og kysset henne voldsomt på leppene. Hun sto der, holder pusten, øynene hennes svulmende. Så en ser av forvirring og skuffelse dukket opp i hennes øyne. For en stund siden, hun var i kontroll over situasjonen, hun var styrer handling, men hun plutselig mistet kontrollen.
  
  
  Jeg ikke la gå av haken. Jeg grep ham strammere. "Du ligger, kjære," insisterte jeg.
  
  
  Forvirring slått til pågripelse. "Nei..."
  
  
  "Oh, ja. Jeg kan se det i øynene." Jeg la gå av haken, men holdt henne tett med min andre hånd. Da jeg kom inn i min jakke og trakk seg ut Wilhelmina. Jeg trykket på snuten til hennes venstre bryst og sank det inn i det myke kjøttet.
  
  
  "Det er ikke som det pleide å være," sa jeg til henne. "Jeg har gått tom for tålmodighet denne gangen. Hør godt etter nå. Jeg kommer til å finne ut hvor Richter er gjemmer seg i Beograd, uansett om du fortelle meg eller ikke. Tror du virkelig ønsker å dø bare for å gjøre ting litt mer vanskelig? for meg?"
  
  
  Frykten hun hadde vist tidligere var nå tilbake i øynene hennes. Jeg kunne se at hun tenkte på hva jeg sa. Hun kikket ned på pistolen grep til brystet, og så kikket meg inn i øynene.
  
  
  "Sava Hotel," sa hun mykt.
  
  
  Jeg så på ansiktet hennes, og jeg var overbevist om. Sava Hotel var stedet Richter ville ha valgt-små og privat.
  
  
  "Og Topcon har hovedkontor i Lausanne, er det ikke?"
  
  
  Hun kikket raskt på meg, klikk unna. Jeg trykket på snuten av pistolen hardere mot brystet. Hun gispet.
  
  
  "Ja," svarte hun raskt. "Men jeg vet ærlig talt ikke adressen."
  
  
  Jeg plukket opp pistolen og holstered det. "Jeg tror deg," sa jeg. "Nå må jeg forlate dere og gå av på neste stasjon."
  
  
  Hun kunne ikke bevege seg bort fra meg. "Ønsker du å godta andre del av den avtalen jeg har foreslått?"
  
  
  Jeg løp hendene mine nedover lårene, og kysset henne på munnen. Hun virket sulten til meg. Men jeg hadde noe annet på hjernen min. Jeg snudde seg og tok henne skjerf fra veggen på rommet.
  
  
  "Jeg vet jeg vil elske det," innrømmet jeg. "Men jeg har til å sette virksomheten før nytelse, i hvert fall noen ganger."
  
  
  Jeg holdt skjerfet opp til ansiktet hennes, og hun så på det spørrende. Da jeg dro den over munnen hennes og bandt den i ryggen. Hun plutselig begynte wriggling, punching, og gjør lite støy gjennom skjerf. Jeg grep henne naken kropp, løftet henne opp, bar henne til køya, og kastet henne på toppen av det. Jeg trodde jeg så en vordende se i øynene et øyeblikk, men jeg bandt henne til sengen med sin egen stropper og klær. Etter en stund, hun var spredt ut på sengen og stirrer på meg intenst.
  
  
  "Så lenge du ikke krysse grensen til Bulgaria, trenger du ikke en dirigent eller porter for å bryte ned døren," sa jeg til henne. "Og det er bare så altfor sent. Jeg vil komme til Sava Hotel da."
  
  
  Hat meg i øynene hennes, og hun mumlet noe i tysk gjennom hennes skjerf.
  
  
  "Ikke bekymre deg for å bli bundet opp," jeg smilte til henne. "Bare prøv å tenke på min alternative."
  
  
  Jeg forlot henne bundet naken til køya og låste luken bak meg. Så jeg gikk til Voiture 7 og kupeen min å plukke opp min lille bagasjen. Jeg var klar til å gå av på neste stopp, som kom kort tid etter at fløyta blåste.
  
  
  Nå er jeg nødt til å returnere til Beograd i håp om at Richter hadde gått til Sava Hotel, selv om den Jugoslaviske politiet var ute etter ham. Jeg trengte å finne ut om han fortsatt hadde radio.
  
  
  
  
  Det tiende kapitlet.
  
  
  
  Det var utpå formiddagen da jeg kom til Beograd central station på en andre klasse på tog. Jeg tok en taxi ned Saraevoska Street til Knez Mihaila Boulevard, passerte den imponerende National Museum, laget et par svinger for å sikre at vi ikke blir fulgt, og deretter satte kursen rett mot den Majestetiske Hotellet på Obilichev Venac Street. Ursula var veldig glad for å se meg.
  
  
  "Oh, Nick!" sa hun, innpakning hennes myke armer rundt halsen min da jeg kom inn i rommet hennes. "Jeg gikk på gulvet. Hvor i helvete har du vært?"
  
  
  "Jeg hadde for å håndtere noen uferdige forretninger. Du trodde ikke at jeg ville forlate deg alene i denne onde kommunistiske kapital, gjorde du det?"
  
  
  Hun lukket døren bak meg. Jeg la merke til at hun bodde i en svært elegante rom på en beskjeden pris, og at den hadde en vakker utsikt over gaten. Men nå er alt hun kunne tenke på var Hans Richter.
  
  
  "Har du lært noe av det?" spurte hun.
  
  
  Jeg tente en sigarett og tilbød henne, men hun nektet. Jeg så på henne på alvor nå. Hun var ganske spent. "Jeg tror jeg vet hvor Richter gjemmer seg," sa jeg til henne. "Med mindre han fikk panikk og kjørte ut av byen."
  
  
  "Er det et eller annet sted i nærheten?"
  
  
  Jeg tok en lang dra på min sigarett og holdt det for et øyeblikk. "Ja, det er ikke langt herfra."
  
  
  "Hvor er det? Et hotell?"
  
  
  Jeg studerte Ursula ansiktet for et øyeblikk før jeg snakket. Det virket som en god tid til å fortelle henne om skjermen. Jeg måtte enten fortelle henne det, eller kutte henne ut av romanen helt, og det siste alternativet ikke virke rettferdig.
  
  
  "Hotel, ja," sa jeg sakte.
  
  
  "Hvilken?" Hun gikk til telefonen på nattbordet. "Jeg skal ringe politiet og de vil møte oss der."
  
  
  Jeg ristet på hodet. "Nei, Ursula."
  
  
  Hun så på meg med et hint av overraskelse i hennes vakre blå øyne. Deretter la hun på telefonen ned igjen. "Hvorfor ikke?"
  
  
  "Ursula," sa jeg, " jeg kommer til å snakke til deg. Richter stjal en elektronisk enhet fra den Britiske regjeringen, en AMERIKANSK enhet som er viktig for sikkerheten til Vest. Han har denne enheten med ham. Minst han hadde det da han forlot Grand Central Station inn gjennom vinduet."
  
  
  Hun husket for et øyeblikk. "Radio?" spurte hun.
  
  
  "Ja, radio. Jeg er ganske sikker på at det er en enhet som er skjult inne i den."
  
  
  "Det er derfor han hadde radio med ham på toget."
  
  
  Jeg smilte. "Det er det jeg tror på i øyeblikket. Nå er den Jugoslaviske politiet ville være glad for å extradite han til Vest-Tyskland til å stilles for retten for krigsforbrytelser. Kommunistene er alltid glade hvis de fange en mann fra det Tredje Rike. Men jeg tror at du kan forstå at de kan ta et annet syn på spørsmålet om å returnere en elektronisk enhet til meg."
  
  
  "Jeg forstår Nick," sa hun.
  
  
  "Jeg prøvde å skille Richter fra sin radio på stasjonen, men jeg hadde ikke lykkes," fortsatte jeg. "Hvis jeg hadde vært det, min oppgave ville ha blitt gjennomført. Nå trenger jeg å få til at radioen igjen."
  
  
  "Men, Nick, jeg kan ikke arrestere Richter uten at politiet," fortalte hun meg. "Overføre ham til forvaring av vår regjering krever mye byråkrati. Politiet må være involvert."
  
  
  "Jeg skjønner," sa jeg. "Men husk at Vest-Tyskland er en av
  
  
  gratis landene som vil lide hvis denne enheten faller i hendene på KGB. Faktisk tror jeg Richter forventer å gjøre en avtale om å selge enheten til en russisk rett her i Beograd. De har allerede gjort det. I alle fall, Ursula, ber jeg dere om å gi meg litt tid på Richter og hans radio før vi spør Yugoslavs om hjelp for å arrestere ham."
  
  
  Hun tenkte seg om et øyeblikk. "Jeg ønsker å hjelpe deg med å fange Richter."
  
  
  "Ja, du kan bli med meg," jeg er avtalt.
  
  
  Hun smilte. "All right, Nick. Jeg vil vente til jeg ringe politiet, men selvfølgelig kan de ha sine egne ideer. Jeg tror jeg så en mann som ser på dette hotellet. Jeg må anta at de ikke kan stole på meg."
  
  
  "Det er fornuftig," sa jeg. "Tross alt, du er ikke en god kommunist."
  
  
  Hun ga meg en stor tysk smil, og hennes blå øyne blinket. "Jeg er ikke selv en god jente," sa hun.
  
  
  "Jeg ville ikke enig med det."
  
  
  Hun var iført en kappe bundet på livet fordi hun hadde nettopp kommet ut av dusjen. Hun untied kappe og la det falle åpen, og viser nakne kroppen hennes under. "Jeg antar at jeg skulle kle på seg," sa hun.
  
  
  Jeg stirret hungrily på hennes kurver. "Antar jeg."
  
  
  Kappe falt til gulvet. Jeg la blikket vandre over svulmende brystet, den lille midje, og sving av melaktig lår og lår. Jeg husket Eva på toget, og jeg visste at Eva hadde utløst noe i meg som nå kjærtegnet og kjære synet av Ursula.
  
  
  "På den annen side,"sa hun, beveger seg nærmere til å lukke avstanden mellom oss," hvis Richter er i dette hotel akkurat nå, vil han trolig være der litt lenger."
  
  
  "Jeg tror," sa jeg.
  
  
  Hun begynte nibbling på øret mitt. Så jeg la henne begynne avkledning meg.
  
  
  Ursula var påfylling en brann i meg som lovet å komme ut av kontroll ganske snart. Jeg hjalp henne ta av seg resten av klærne, deretter førte henne til stor dobbeltseng på tvers av rommet. Vi lå sammen, og det neste jeg visste at hun kom opp til meg i en manns posisjon.
  
  
  Brystene henger over brystet i vakker vertikal buer. Hun senket seg nærmere meg, og tips av brystene forsiktig gnidd mot brystet mitt, kysset mitt ansikt og hals med hennes våte lepper.
  
  
  Hun flyttet ned til magen min, kysset meg forsiktig, og en ild brant i mitt lysken. Deretter flyttet hun ned, kjærtegnet meg med henne full, varme lepper før jeg kunne ikke ta det lenger.
  
  
  "Nå, slappfisk?" spurte hun.
  
  
  "Nå," sa jeg hoarsely.
  
  
  Jeg presset henne ned på sengen og straddled henne, andpusten og utålmodig. Melaktig lår steg opp og omringet meg, og jeg husker følelsen av dem låse sikkert bak meg som vi koblet. Brann har slått inn en vulkansk holocaust. Så var det søte lukter, vakre lyder, og varmt kjøtt som vi nådde klimaks.
  
  
  Når jeg så på Sava Hotel, forsto jeg hvorfor Richter hadde valgt det. I Usa, det er best beskrevet som en loppe felle - en gammel falleferdig bygning som så ut som det skulle ha vært revet for lenge siden, i den gamle bydelen. Skiltet utenfor var så nedslitte at du kunne gå gjennom det uten selv å vite det var et hotell. Det var som et sted hvor ledelsen ville se den andre veien fra uønsket gjester.
  
  
  Det var bare tyve rom på hotellet, og jeg kunne se fra flere taster plassert i postkasser bak skranken at bare et halvt dusin hadde blitt tatt. Jeg var ikke overrasket da scruffy Jugoslaviske offisielle ikke be om å se våre pass, men rett og slett tok sine tall. Han mente det var bare en formalitet å overtale politiet.
  
  
  Som ekspeditøren gikk rundt bordet for å plukke opp min del av bagasjen, jeg så på postkasser igjen og lære utenat de som tydet på at enkelte rom var opptatt. Da vi gikk opp trappen med ekspeditøren. Da han åpnet døren og satte bagasjen min ned, jeg ga ham et tips.
  
  
  Som kontorist reiste, dør i korridoren åpnet og Hans Richter gikk ut. Jeg presset Ursula bort fra døren og gjemte meg. Et øyeblikk senere, jeg stjal et øyeblikk og så Richter og to menn står i gangen med ryggen til meg. De var i ferd med å forlate den andre mannen som rommet de hadde nettopp forlatt. Den andre mannen er Ivan Lubyanka.
  
  
  Angivelig, Richter sendt Lubyanka her når han fikk av Orient Express på Povka. Nå, selv om Richter ser ut til å ha funnet et annet gjemmested på grunn av hendelsen på stasjonen, kom han her med disse folk, som var åpenbart Topcon agenter, for å diskutere salg av overvåknings-enheten med den russiske.
  
  
  Richter var ikke bærer en radio. Kanskje han ikke stoler på KGB. Han og hans følgesvenner gikk nedover korridoren til trappa mens Lubyanka lukket døren.
  
  
  Jeg snudde meg for å Ursula. "Dette er Richter og hans venner," sa jeg. "Følg dem, og se hvor de går. Prøv ikke å bli drept. I mellomtiden, jeg kommer til å besøke min russiske venn i gangen. Jeg vil møte deg på Majestic på tre." Vente. en time etter det, og hvis jeg ikke møter opp, er du på egen hånd."
  
  
  Hun så opp i ansiktet mitt for en kort, øm øyeblikk. "All right, Nick."
  
  
  Jeg smilte. "Se deg snart."
  
  
  "Ja."
  
  
  Ursula forsvant ned korridoren etter Richter og hans menn.
  
  
  Et par minutter senere banket på døren av Lubyanka rommet. Etter en kort pause, Lubyanka stemmen kom fra den andre siden av døren. "Ja?"
  
  
  Jeg var ganske bra, med dialekter og stemmer, spesielt etter at jeg hadde sjansen til å høre dem, så jeg ryddet halsen min og prøvde mitt beste for å høres ut som Hans Richter.
  
  
  "Blücher", sa jeg.
  
  
  Lås på døra klikket som jeg trakk ut luger . Når døren ble åpnet, og jeg så Lubyanka er overrasket ansikt, kan jeg ikke vente på en invitasjon til å gå inn i rommet. Jeg sparket hardt på døren og brast inn i rommet. Det traff Lubyanka i brystet og hodet og slo ham i gulvet.
  
  
  Lubyanka startet for pistol, men jeg stoppet ham. "Fryse akkurat der."
  
  
  Han snudde seg for å se luger pekte på hodet. Deretter så han på avstanden mellom den og Webley og bestemte seg for at det ikke var verdt risikoen.
  
  
  "Er det deg igjen," sa han bittert.
  
  
  "Jeg er så redd, gammel mann. All right, få opp. Og holde seg borte fra din leke på bordet."
  
  
  Lubyanka sakte reiste seg, blodet drypper fra hans kinn og munn. Hans lip allerede var hovne. Jeg gikk til døren og lukket den, holde et konstant øye på KGB-offiser. Det var en stor motvilje i hans øyne for meg.
  
  
  "Nå," sa jeg, " vi vil ha en hyggelig prat."
  
  
  "Vi har ingenting å snakke om," sa han dystert.
  
  
  "Jeg tror det."
  
  
  Han grunted og la sin hånd til kutt på kinnet. "Jeg er redd du har kommet til feil person."
  
  
  "Kanskje," sa jeg. "Men hvis jeg gjør det, vil du føle deg virkelig ille." Jeg så på ansiktet hans som virkningen av at setningen traff meg.
  
  
  "Vi har ikke gjort en avtale ennå," fortalte han meg. "Derfor, jeg vet ikke hva du leter etter."
  
  
  Spurte jeg. "Hvis Richter fortsatt har det, hvor kommer han holder det?"
  
  
  "Richter?"
  
  
  "Beklager for den situasjonen. For du, han er Horst Blücher."
  
  
  Lubyanka tenkte seg om et øyeblikk. "Jeg har ingen anelse om hvor enheten er plassert. Han er svært hemmelighetsfull og unnvikende."
  
  
  "Kanskje han ikke stoler på deg, Lubyanka," sa jeg, å erte ham litt.
  
  
  Han så på meg. "Jeg stoler ikke på ham."
  
  
  Hjørnet av munnen min flyttet. Det er alltid ga meg en liten glede å se to ubehagelig folk som prøver å lure hverandre. "Vel, en ting er sikkert, Lubyanka. Du vet hvor du skal kontakte dem. Og jeg vil at du skal fortelle meg det."
  
  
  Lubyanka flyttet til uoppredd seng. Jeg så ham tett og holdt Luger pekte på ham. "Han ville ikke fortelle meg hvor han bodde," sa han sakte.
  
  
  "Du lyver, Lubyanka. Og du vil få en 9 mm kule i hodet." Jeg flyttet nærmere til ham. "Jeg trenger sannheten, og jeg vil ha det nå. Hvor kan jeg finne Richter?"
  
  
  Lubyanka øyne plutselig ble flat og desperat. Til min overraskelse, han plukket opp en stor pute fra sengen og slått for å møte meg, å plassere det foran ham. Jeg hadde ingen anelse om hva han skulle gjøre, så jeg ville ikke ta noen sjanser. Jeg skjøt, og Luger eksploderte i et lite rom.
  
  
  Kulen begravd seg i en tykk pute, og ville ikke komme Lubyanka bryst. I mellomtiden, Lubyanka slo ned på meg, fortsatt holder puten mellom oss. Jeg tok sikte og skjøt igjen på hodet, og min skudd snevert savnet sin mark som han falt på toppen av meg.
  
  
  Lubyanka traff meg i hånden med pistolen og traff meg hardt, men jeg fortsatt holdt pistolen. Nå puten var borte, og Lubyanka var vri armen hardt med begge hender. Vi treffer veggen, og jeg mistet min pistol.
  
  
  Da vi begge skled på gulvet, prøver å kjempe. Jeg slengte neven inn Lubyanka er allerede blodig ansikt, og han klarte å komme tilbake i slag, før du drar vekk fra meg. Da han nådde for Webley, som nå står på bordet ved siden av ham.
  
  
  Han grep pistolen før jeg kunne nå det, men han kunne ikke komme til trigger i tid for å brann. Da jeg nærmet meg ham, han svingte det voldsomt, treffer meg i hodet med tunge fat.
  
  
  Jeg falt på vinduet, mot veggen. Deretter Lubyanka fikk hans føtter og pekte på Webley på meg igjen, men jeg fant styrke til å ta tak i hånden hans med pistolen og trekk det før han kunne skyte. Han savnet meg og smadret vinduet.
  
  
  Glasset knuste høyt og regnet ned på meg, så jeg snudde meg og så på Lubyanka kropp fly og utover, med armene spredt bredt da han prøvde å ta tak i noe.
  
  
  I løpet av høsten Lubyanka, det var en kort stillhet, så hørte jeg et skrik. Jeg lente seg ut gjennom det knuste glasset og så at det hadde rammet andre etasje balkong. Han var impaled av spissede av jern balustrade, med forsiden opp, med øynene åpne, og to spissede trengte gjennom brystet og magen.
  
  
  Jeg skjent på meg selv. Lubyanka ikke vil fortelle meg noe nå. Tilbake Wilhelmina, jeg raskt forlot lite rom og skyndte meg ned korridoren like fotspor kom fra den store trappen. Jeg unngikk dem ved å gå ned på baksiden service trapper til gaten.
  
  
  
  
  Det ellevte kapittel.
  
  
  
  "Dette er stedet. Richter gikk her med to menn, " Ursula fortalte meg.
  
  
  Vi sammenkrøpet i en mørk døråpning i en smal gate, og ser ut gjennom natten på den gamle bygningen over gaten. Ursula var veldig bekymret, men hun prøvde ikke å vise det.
  
  
  "Tror du de har kanskje lagt merke til at du var følgende dem?" Spurte jeg.
  
  
  "Jeg tror ikke det," sa hun.
  
  
  Huset tvers over gaten var en boligblokk. Ursula fortalte meg at de hadde inngått en andre etasje utendørs rommet, men det var ingen lys på den tiden.
  
  
  "Vel, la oss gå dit og ta en titt," jeg foreslo.
  
  
  "All right, Nick." Hun stakk hånden i vesken hennes for en Webley .
  
  
  "Jeg vil at du skal dekke meg vel det," sa jeg. "Det kunne ha vært en felle."
  
  
  "Du kan stole på meg, Nick."
  
  
  Når vi kom til rommet der vi antok Richter og hans menn var, det var tomt. Jeg gikk forsiktig, pistol i hånden, men det var ingen der.
  
  
  "Kom inn," sa jeg til Ursula.
  
  
  Hun ble med meg, lukket døren og så seg rundt. Det var et stort rom med eget bad. Malingen var flasser av veggene, og vvs så antikk. Det var en klønete barneseng i hjørnet, en arrete tre bord, og flere rett stoler på siden.
  
  
  "Et eller annet sted," har jeg kommentert. Jeg raste luger tilbake i hylsteret. Jeg gikk til køya. Det så ut som noen hadde blitt liggende på den nylig.
  
  
  "Det er ingen bagasje eller noe," Ursula sa. "Vi har allerede mistet den."
  
  
  "La oss ta en titt rundt," sa jeg.
  
  
  Vi utforsket dette stedet i deler. Det var bevis for at Richter var det - baken av en av hans favoritt-sigaretter, en flaske vin, nesten tomme, og i papirkurven kan, hans forkastet tog billett, jeg fant ingenting som tyder på at han ville komme tilbake til dette rommet. Faktisk, alle bevisene pekte på ham forlater det bak for alltid.
  
  
  "Hva gjør vi nå?" Ursula bedt om.
  
  
  "Jeg vet ikke," sa jeg til henne. Jeg gikk tilbake til bad og sakte så seg rundt. Det virket for meg som om det var noe sted i rommet som vi ikke merke til. Jeg så på det tomme medisin skap igjen.
  
  
  Så jeg gikk til badet. Toppen var på ham. Jeg løftet på lokket og kikket ned i bassenget.
  
  
  Det jeg så et stykke fuktig, krøllete papir flytende i det klare vannet.
  
  
  Jeg fisket den ut og sett på det. Det var bare et stykke papir fra en større stykke som hadde tydeligvis blitt revet og henvist til glemsel, men det var et par håndskrevne brev på det.
  
  
  "Jeg har noe," sa jeg.
  
  
  Ursula kom over og så over skulderen min. "Hva er det?"
  
  
  "Det ser ut som Richter var å prøve å bli kvitt det i toalettet. Kan du gjøre ut hva disse bokstavene er?"
  
  
  Hun så på det. "Det er Richter håndskrift," sa hun. Hun grimaced, snu oppmerksom på noe. Ser ut som den er skrevet på Serbisk-kroatisk, Nick. Kanskje begynnelsen av ordet "nasjonal". Og en annen bokstav, begynnelsen av et ord ."
  
  
  Jeg myste på ham: "Nasjonal. Men hva er det andre ordet?"
  
  
  "M-Oss-Museet, National Museum".
  
  
  Jeg så på henne raskt. "Museet. Betyr det har en walk-in-closet?"
  
  
  "Jeg tror det," sa hun.
  
  
  "Richter ville ikke ha noen grunn til å bruke museet til et møte," sa jeg. "Vi vet at han allerede har møtt Lubyanka på Sava Hotel og muligens her."
  
  
  "Det er sant," Ursula sa, men hun visste ikke følge meg.
  
  
  "Vel, la oss si at du ønsket å sette denne radioen et sted for et par dager. Du kan ikke bruke bagasjeoppbevaring på Jernbanestasjonen eller på flyplassen fordi politiet ser du det. Men hvorfor ikke bruke en bod i et offentlig sted som et museum? "
  
  
  "Men det er bare venstre er det for en stund
  
  
  
  "Mens de besøkende på museet," Ursula minnet meg.
  
  
  Jeg tenkte på det et øyeblikk. "De ville beholde elementet i et par dager, og ventet på eieren til å komme tilbake. Men la oss si at Richter ønsker ikke å stole på den muligheten. Han kan ha forlatt radioen på museet, og deretter kalte dem senere i dag å si at han glemte å plukke den opp når han dro. Han ville ha lovet å motta radio innen tjue-fire eller førti-åtte timer. Da ville han være trygg på at de ville ta ekstra nøye med å holde det for ham."
  
  
  "Det er en god teori, Nick. Det er verdt å sjekke ut."
  
  
  "Vi vil være på museet i morgen," sa jeg. "Hvis Richter finner ut om Lubyanka i kveld, vil han sannsynligvis bestemmer seg for å forlate Beograd umiddelbart, men ikke uten denne radioen. Hvis han gjorde skjule det i et museum, ville vi ønsker å slå ham der oppe. Dette kan være vår siste sjanse til å kontakte ham."
  
  
  "I mellomtiden," sa hun, " du trenger for å få litt hvile. Jeg har et spesielt komfortable rom på Majestic."
  
  
  "Det er et godt forslag," sa jeg.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Vi var på the National Museum når det åpnet neste morgen. Det var en solfylt vårdag i Beograd. Høye trær i Kalamegdan Park hadde lyse grønne knopper. Hydrofoil båter plied det rolige vannet av Donau, og den travle trafikken virket noe mindre hektisk. Men museet i seg selv var god og grå på en klar morgen, en sterk påminnelse om at Ursula og jeg hadde ikke kommet her for moro skyld.
  
  
  Inne, det var høyt under taket og sterilt glass skjerm saker som kontrasteres tydelig med den solfylte morgenen på den andre siden av sin tykke vegger. Vi fant raskt garderoben. Vokteren, Jugoslaviske, var fortsatt våken.
  
  
  "God morgen," hilste jeg på ham. "Vår venn igjen en bærbar radio her, og glemte å ta den med seg. Han har sendt oss for å plukke den opp." Jeg snakket med de beste tyske aksent.
  
  
  Han klødde seg i hodet. "Radio? Hva er det?"
  
  
  Jeg bestemte meg for å prøve å snakke til ham i Serbisk-kroatisk. "Radio. Hva han bærer på beltet."
  
  
  "Ah," sa han. Han gikk til hjørnet av rommet, og jeg holdt pusten min som jeg kom på sokkel. Han trakk seg ut Richter radio. "Jeg har en venstre her av en mann ved navn Blücher, en Sveitsisk."
  
  
  "Ja," sa jeg, skotter på Ursula. "Det er det. Horst Blücher-fullt navn."
  
  
  Han så på gå glipp av. "ja. Har du noen identifikasjon, Mr. Blücher?" Jeg kan ikke synes å huske ansiktet."
  
  
  Jeg kontrollert min utålmodighet. Jeg har allerede bestemt seg for å ta radioen tilbake med makt om nødvendig. "Jeg er ikke Horst Blücher," sa jeg med vilje. "Vi er hans venner som har kommet for å kreve en radio for ham."
  
  
  "A. Vel, Mr. Blücher var ment å komme seg, vet du. Dette er regelen."
  
  
  "Ja, selvfølgelig," sa jeg. "Men Mr. Blücher er syk og kan ikke komme for radio. Vi håper du vil forstå. Vil du være med å gjøre ham en stor fordel om du gir oss en walkie-talkie for å gå videre til ham."
  
  
  Han så mistenksomt på meg, og så på Ursula. "Hadde han gi deg en kvittering?"
  
  
  Nå Ursula spilt en del. "Nei, kjære! Han nevnte at vi skal ta form rett før vi forlater. Men han glemte å gi det til oss. Han er veldig syk." Da hun aktivert spell. "Jeg håper du ikke teknisk forklare feil. Mr. Blücher var så ivrig etter å lytte til vakker Jugoslaviske musikk mens han var her."
  
  
  "Ah," sa mannen, ser inn i hennes kalde blå øyne. "Vel, jeg kan forstå det. Her kan du ta med radioen. Jeg har ikke evne til å holde det her likevel."
  
  
  "Tusen takk," sa jeg.
  
  
  Han ignorerte meg og ga radioen til Ursula. "Fortell din venn til å komme så snart som mulig, slik at han kan nyte sitt opphold i Beograd."
  
  
  "Takk," sa Ursula.
  
  
  Hun plukket opp radioen og vi forlot garderoben. Men da jeg forlot bygningen, fant jeg ut at min seieren ble kortvarig. To menn kom ut av en alkove i korridoren, og det var ingen rundt. De hadde begge våpen. Disse var to personer fra Topcon som vi så tidligere med Richter, folk som Ursula følges.
  
  
  "Stopp, vær så snill," de høyere en bestilt.
  
  
  Jeg jamret mykt. Noen flere minutter og skjermen ville ha vært meg. Jævla disse menneskene! Dette var andre gang jeg eide den, bare for å ha det som er tatt bort fra meg. Ursula var ikke så opprørt som det jeg var. Hun hadde mistet all kontakt med Richter, til tross for restaurering av radio, og nå disse menneskene hadde fått tilbake kontakten. Jeg lurte på om hun ville leve til å dra nytte av dette hendelsesforløpet.
  
  
  En kort, kvadratisk mann med en brukket nese, viftet med en maskinpistol på radio. "Sett radioen på gulvet mellom oss, sammen med vesken... -
  
  
  han så på meg, og din pistol.
  
  
  "Deretter komme vekk fra dem," de høyere man bestilles.
  
  
  Ursula så på meg, og jeg nikker i enighet. Med to pistoler og pekte på oss, det var ikke rom for å hevde. Hun gikk frem og satte walkie-talkie og Webley posen på gulvet. Jeg sakte trakk luger ut av min jakke, på jakt etter noen sjanse til å bruke det mot dem, men nå er både våpen var fokusert på brystet mitt. Jeg satt Luger på gulvet ved siden av radio og vesken min. Jeg hadde fortsatt Hugo ermet mitt, men det virket som om jeg ville ha noen muligheter til å bruke ham.
  
  
  "Veldig bra," sa den høye Topcon agent. Han hadde mørkt hår og en veldig tynn i ansiktet. Han gjorde tegn til den andre mannen, som gikk frem, åpnet Ursula er vesken, og trakk seg ut Webley. Han sette det i Wilhelmina er jakke lommen, også. Da han plukket opp radioen.
  
  
  "Nå kommer med oss," den høye mannen sa.
  
  
  Ursula så på meg igjen. "Vi vil bedre gjøre hva man sier," jeg fortalte henne.
  
  
  Vi var stille dratt ut av bygget og satt i en grå Fiat sedan. Ursula og jeg fikk beskjed om å komme på baksiden av bilen. Den høye mannen kom deg bak rattet, og en med brukket nese fikk i ved siden av ham, med en pistol rettet mot brystet mitt.
  
  
  "Nå skal vi en liten tur," mannen med pistolen fortalt meg med stor tilfredshet.
  
  
  Bilen inn i morgen trafikk. Jeg så at både bak dører var låst med spesielle låser. Det virket som det var noen måte å banke opp en mann med en pistol. Richter tydeligvis bestemt seg for at det ville være best å kvitte seg med oss, slik at forhandlingene kan fortsette uten avbrudd. Jeg var i ferd med å forstå hvordan han hadde unngått alle typer politiet og regjeringen agenter for så mange år: han var smart, effektiv og helt gratis samvittighet.
  
  
  Vi skulle forlate Beograd. Vi kjørte langs Brankova Prizren Boulevard til vi nådde elven, og deretter fulgte Kara Dordeva ut av byen i sør. Vi fant snart ut oss selv i et åpent, kupert område.
  
  
  "Der tar du oss?" Jeg spurte til slutt.
  
  
  "Du vil finne ut veldig snart," Brukket nese sa, gi meg en skarp smil. Hans aksent var tysk, og den høye mannen var fransk. Det var en ganske kosmopolittisk antrekk, dette Topcon.
  
  
  Hans spådom var riktig. Femten minutter senere, etter avrunding et par av landet veier kom vi til et avsidesliggende hus på landet. Sjåføren stanset foran ham og beordret oss til å komme ut.
  
  
  Ursula og jeg fikk ut av fiat. Jeg hadde ingen anelse om hvor vi var, og jeg bare visste at vi var sør for byen. Det gjorde forstand at Richter ville forlate Beograd, siden politiet var scouring byen for ham. Til dags dato har han ikke vært i stand til å reise med offentlig transport. Jeg lurer på om han visste om Lubyanka.
  
  
  "Inne i" den høye mannen som er bestilt, svingte en revolver. Både våpen ble pekte på oss igjen. Jeg var følgende bestillinger.
  
  
  Inne i huset så enda mindre enn det så ut fra utsiden. Men det var alt Richter nødvendig. Et øyeblikk etter at de store gunslinger ropte ut til ham, Richter kom i fra kjøkkenet.
  
  
  "Vel," sa han da han så oss,"hva en hyggelig overraskelse." Han kom for walkie-talkie at den høye mannen hadde lagt på bordet. "Du fikk nesten det, gjorde du ikke?"
  
  
  "Du har vært ett skritt foran oss så langt," sa jeg. "Men lykken kan ikke vare evig, Richter."
  
  
  Jeg så måten leiesoldater så på meg når jeg brukte hans virkelige navn. Angivelig, han var kjent for dem bare som Blücher. Richter gliste til meg, så kom igjen og slo meg i ansiktet.
  
  
  Jeg falt tungt i gulvet. Ursula gispet og lente seg over meg. Blodet sildret ut av munnen. Jeg lå der og så på Richter og hatet ham. Dette hatet ville gjøre meg til å prøve litt hardere hvis jeg hadde muligheten til å gå mot ham.
  
  
  Ursula så på Richter. "Nazi-slakter!" "Stopp det!" sa hun hveste.
  
  
  Richter ' s ansikt skylles med sinne. Han slo henne hardt over ansiktet, og hun falt ned ved siden av meg.
  
  
  Richter slått til de menn som hadde brakt oss i. "Legg dem i håndjern her og der." Han pekte til å dele veggen, hvor en rekke tynne jernstengene hadde vært festet til kjøkkenet for døren, og til et gammelt strykejern radiator på sideveggen. "Slik at de er atskilt."
  
  
  Mannen med brukket nese lenket både av Ursula ' s håndledd, til radiatoren, og den høye mannen som lenket meg til ytre sula på partisjonen. Hendene mine var bak ryggen min, og det var håndjern på hvert håndledd og en sammenhengende kjede rundt tverrliggeren. Jeg måtte stå opp, og Ursula måtte sitte på gulvet med ryggen til radiator.
  
  
  "All right, bringe bombe," Richter bestilt høye ett med pistol. .
  
  
  Den høye mannen forsvant inn i et lite soverom og returnerte en stund senere med et rør bombe. Det var nok dynamitt knyttet til det å blåse opp to hus på størrelse med den vi var i. Richter så på meg med et smil, tok bombe fra den høye manns hånd, og plasserte den på bordet i midten av rommet. et rom omtrent halvveis mellom Ursula og meg.
  
  
  "Andre er veldig god på disse tingene," Richter bemerket som han satte opp uret som utløste bomben. "Bullet, selvfølgelig, ville være ryddigere, men det er mye kraftigere. Det er lite sannsynlig at myndighetene vil være i stand til å identifisere dine organer etter eksplosjon og brann. Jeg håper at dette eksempelet vil tjene som en advarsel til alle som kan følge deg."
  
  
  "Jeg tror det vil gjøre dem tror," sa jeg. Jeg tok en nærmere titt på bomben som ble satt opp og merke. Richter var rett. Hvis denne saken eksploderte, det ville ikke være mye igjen å utforske.
  
  
  "Vi vil aldri gi opp før du er plassert under omsorg av mennesker med navn som du har ærekrenket," Ursula sa i en anstrengt stemme.
  
  
  Richter så på henne. "Gjorde jeg sverte deg?" "Jeg skulle ønske du hadde vært der da alt dette skjedde, Fraulein. Det Tredje Riket var ikke avhengig meg alene for å oppnå sine mål. Vi var alle Nazistene da. Når vi var beseiret, et par av de svake de gikk berserk, og resten plutselig ble anti-fascister.
  
  
  "Du er en Nazi-hund," Ursula hveste.
  
  
  "Nå er det moderne å være venner med sine tidligere fiender, løpe rundt med sosialister og forråde gamle idealer," fortsatte han sakte.
  
  
  "Og Nazistene ende opp med å jobbe med Kommunistene," minnet jeg ham på.
  
  
  Han så på meg kraftig. "Det er en bedrift, ren og enkel. Dette er hva en mann skal gjøre når han blir jaktet på som en hund av de som angrep ham."
  
  
  "Å drepe oss vil ikke redde deg, Herr Richter!" sa Ursula høyt. "Du vil bli anholdt, og du vil betale for det du gjorde."
  
  
  Han smilte bittert. "Nå har du mindre enn tjue minutter for å være sikker." Uten å vente på svar, han vendte seg til hans undersåtter. "Slå av Lamborghini. Vi vil ta Fiat til Dragoman Passere station i Crveni Krst. Det skal være trygt å ta toget dit."
  
  
  "Ja, Herr Blücher," sa den høye mannen. De to mennene snudde seg og gikk ut i gaten.
  
  
  Som den væpnede menn kom inn i bilen utenfor, Richter vendte tilbake til meg. "Du har midlertidig avbrutt min avtale med Russerne. Men bare midlertidig. For dette vil du nå betale med ditt liv."
  
  
  Så han visste om Lubyanka.
  
  
  "Når jeg forlater her, jeg vil ikke bare ha all den tid jeg vil i Sofia for å gjenoppta forhandlingene om salg av satellitt-skjermen, men jeg vil også ta av for overvåking av Bonn-regjeringen for en stund. Du ser, alt fungerer som vanlig, veldig godt for meg ." Han gikk til døren. Utenfor, på Fiat-motoren startet opp. "Auf wiedersehen. Eller kanskje jeg bare skulle si farvel?"
  
  
  Han snudde seg og venstre. Et øyeblikk senere, Fiat trukket vekk, og lyden gradvis falmet som de har gjort sin vei tilbake til hovedveien.
  
  
  Ursula og jeg både så på den tikkende bombe og så på hverandre. Ursula bit hennes underleppa og ristet på hodet. "Jeg skulle ha drept Richter så snart jeg kjente ham."
  
  
  "Chill out," sa jeg. "Vi har mindre enn femten minutter igjen. Det la ikke så mye tid til dyp refleksjon."
  
  
  "Jeg kan ikke flytte," Ursula sa, stanger henne håndjern på radiatoren.
  
  
  "Prøv å slappe av," sa jeg til henne rolig. "Din angst kan være smittsom, og jeg trenger å tenke på noe."
  
  
  De fordømte tikkende av bombe på bordet var som vårt hjerte slo for siste gang. Jeg hengt opp og snudde seg for å se på barer bak meg. Jeg trakk på den jeg var koblet til, og den bøyde og deretter spratt tilbake. Jeg rynket pannen og gned kjede av min håndjern mot baren. Det er gjort en myk lyd, ikke så skarp, knirkende som metall. Tross alt, barer var ikke laget av metall, men av tre malt for å ligne svart jern. Så husket jeg Hugo. De hadde ikke finn Hugo, min stiletto.
  
  
  Håper boblet i brystet mitt, og laget min indre stramme enda mer. Jeg flyttet min høyre arm, men ingenting skjedde. Jeg var veldig treg i bevegelsene mine. Jeg snudde meg til å møte Ursula og lente seg tilbake mot den tynne parkett bar.
  
  
  "Hva er det du gjør, Nick?"
  
  
  "Prøver å redde våre liv," sa jeg kort tid. Jeg hadde ikke tid til å snakke.
  
  
  Jeg flyttet hånden min igjen, og Hugo raste ned i min håndflate. Jeg satt kniven ned slik at mine grep var fast. Med en skarp vri på håndleddet mitt, jeg klarte å lande den skarpe kanten av Hugo ' s blad på tre tverrliggeren like under mine hender. Jeg skjære gjennom stangen og følte bladet på kniven synke inn i tre. De tre var solid, men kniven
  
  
  det ble skjerpet til en fin cutting edge. Jeg laget små, skarpe bevegelser med bladet og følte et par chips falle av.
  
  
  Jeg så på Ursula. "Jeg prøver å knekke denne fordømte blokk," forklarte jeg. Jeg fikk ikke se den som ringer med bomben. "Hva er det?"
  
  
  "Litt over ti minutter," Ursula sa, som strekker seg ut for å se på skiven.
  
  
  "Jesus," sa jeg, sint at det hadde vært så lenge.
  
  
  Jeg var å kutte. Jeg hadde ikke lyst til å skjære gjennom hele baren. Jeg ønsket bare å løsne det opp. Det var en rekke chips på gulvet. Jeg stoppet hakking og trakk bar vanskelig. Det var en liten sprekk, men veden ikke bryte. Håndjern nå var dypt forankret i mitt håndledd. Jeg kuttet litt mer før jeg endelig følte en dyp sprekk i tre. Jeg avstivet meg selv mot press på mine håndledd og så på Ursula.
  
  
  "Tid," sa jeg.
  
  
  "Seks minutter."
  
  
  Jeg satte min fot under meg og dro så hardt jeg kunne. Det var en brak som trebjelker split. Jeg falt hodestups i bakken og nesten treffer bordet der bomben ble liggende.
  
  
  Hendene mine var fortsatt shackled bakfra, men jeg slet med å mine føtter. Jeg kunne kjenne blodet på mitt håndledd. Jeg sto ved bordet for å se på bomben. Hvis jeg hadde kjent Richter, og jeg trodde jeg var i ferd med ut, ville han har arrangert bomben slik at alle hjernerystelse, som for eksempel løfte det, ville ha utløst det på forhånd. Jeg bøyde seg ned for å sjekke ledninger, og fant ut at jeg hadde rett. Jeg måtte enten uskadeliggjøre bomben uten å flytte det, eller noe gratis Ursula fra radiatoren.
  
  
  Bomben var ment å gå av når minutters hånd viste en halv time, og det var bare fire minutter igjen. Jeg hadde ikke mye tid.
  
  
  "Vi er nødt til å få deg ut av denne saken," sa jeg, snu til Ursula. "Jeg kan ikke flytte bombe."
  
  
  "Men hvordan kan jeg frigjøre meg?" "Hva er det?" spurte hun, prøver å holde panikk ut av stemmen hennes.
  
  
  Jeg bøyde seg ned og undersøkt hvordan hun ble lenket til metall. Det var bare en måte å frigjøre henne, og det var for å låse opp håndjern. Men denne operasjonen vil ta et par minutter, selv om jeg hadde mine hender foran meg. Jeg satt Hugo i baklommen på buksene mine; jeg ville ikke ha behov for det. Da han undersøkte nøye radiatoren.
  
  
  Kjelleren rør tilkobling av radiator er alle rustne. Det så ut som radiatoren hadde ikke vært brukt på mange år. I tillegg plater som er festet radiatoren til parkett gulv så gammel og svekket.
  
  
  Jeg gikk tilbake og spurte scene fra et kort stykke unna. Radiatoren var plassert ca 30 cm fra veggen. Det var rikelig med rom for det jeg hadde i tankene. Jeg har plassert meg selv rett foran radiatoren og så på Ursula.
  
  
  "Trekk deg sammen," sa jeg. "Jeg kommer til å gi denne ting en hardt rammet."
  
  
  "All right, Nick," sa hun.
  
  
  Jeg kastet et blikk på klokken min. To minutter igjen. Å løfte beinet og bøye kneet mitt, jeg ondskapsfullt sparket radiatoren med min høyre fot.
  
  
  Når jeg er koblet til, det var en crackle av metall og tre, og Ursula ble kastet tilbake mot radiatoren. Jeg hørte henne gjøre en skarp lyd i halsen. Når jeg så til å se resultatene, fant jeg en haug av rust på gulvet. Radiatoren var helt løsrevet fra røret og lente seg mot veggen. Platene som holdt det til gulvet hadde blitt revet av, men det var fortsatt råttent treverk som er knyttet til dem. En av platene var fortsatt stikker til tregulvet i nærheten av anchor, så jeg kastet den ut igjen og fullstendig frigjort det.
  
  
  Ursula var forslått og dekket av rust.
  
  
  "Jeg er redd du må dra slutten av denne saken," sa jeg til henne. "Få opp. Raskt."
  
  
  Hun kjempet for hennes føtter, løft den ene enden av radiator bak henne. Det var vanskelig for henne, men hennes adrenalin var pumping. Jeg flyttet sidelengs, grep tak i den andre enden med mine hender i håndjern, og hevet radiator til hip høyde. Jeg så på klokken på bomben. Mindre enn et minutt igjen.
  
  
  Jeg sa. "Ut av døren!"
  
  
  Ursula brøt ut av den åpne døren fortsatt klamrer seg til den store trekkspill-formet stykke metall. Jeg fulgte henne, går nesten bakover.
  
  
  "Gå veldig fort," sa jeg. "Ikke kjør. Vi må gå minst femti meter. Til det hullet i bakken."
  
  
  Hun adlød ordre, gryntende og svette. Det var flaut som faen. En dag Ursula falt på sine knær og jeg mistet nesten slutten av radiatoren. "Stå opp," sa jeg i en rolig stemme.
  
  
  Hun gjorde. Klokken i hodet mitt fortalte meg at vi bare hadde om lag femten sekunder. Vi flyttet raskt til et grunt depresjon i feltet ved siden av huset og kom over det. Så snart vi traff bakken, det var en øredøvende eksplosjon.
  
  
  å bryte rolig dag bak oss.
  
  
  Den shockwaves skadet mine ører og spredt håret mitt over ansiktene våre. Deretter en floke av skitt og rusk treffe oss. Store, tunge stokker falt alle rundt oss. Etter en stund, var det hele over, og vi så mot huset. En stor sky av røyk bølget til værs, og det lille som var igjen av hytta var i brann.
  
  
  "Min Gud," Ursula utbrøt, åpenbart å forestille seg hva som ville ha skjedd med henne hvis radiatoren ikke hadde sviktet. Hennes blonde hår var pjuskete og ansiktet hennes var dekket av skitt.
  
  
  "Vi var heldige," sa jeg.
  
  
  Jeg tok Hugo og gikk til slutt av Ursula er radiator til å begynne å plukke lås på henne håndjern. Det tok mer enn ti minutter. Når hun endelig var gratis, hun gned hennes håndledd for en lang tid, og tok et dypt åndedrag. Da hun gikk til arbeidet med Hugo fjerne mine håndjern. Det tok henne omtrent samme tid, med hendene fri. Mine håndledd ble kuttet av håndjern, men blodet var allerede tildekking av sår.
  
  
  "Hva nå, Nick?" spurte Ursula.
  
  
  "Vi er nå på vei til Dragoman går etter Richter."
  
  
  "De har en fordel over oss," sa hun. "Og vi ikke har en bil. De tok noen deler fra Lamborghini."
  
  
  "Jeg vet," sa jeg, skotter på italiensk bil utenfor huset. En del av sitt glass var knust, og maling fløy av én side i eksplosjonen. "Men Richter har gjort det klart at han er på vei tilbake til styret Orient Express på pass. Han har planer om å krysse grensen til Bulgaria i Dimitrovgrad. Så vi trenger ikke å bekymre deg om å komme til Crveni Krst når Richter blir det, men før toget går. Det kan være mulig hvis vi får av hovedveien og ta en bil med en gang."
  
  
  "Så la oss gå," sa Ursula.
  
  
  
  
  Den tolvte kapittel.
  
  
  
  Det var en real tur til veien. Ursula var ikke å klage, men jeg kan fortelle at belastningen for de siste tjue-fire timer var å ta sitt toll på henne. Om en halv time etter at vi forlot stedet av den brennende hytta, vi nådd den eneste veien som går gjennom denne delen av landet.
  
  
  "Det ser ganske ensom," Ursula sa.
  
  
  Veien kjørte jevnt langs river valley, i begge retninger, så langt øyet kunne se, men det var ingen biler på det. Det var så stille at det var vanskelig å tro at noen av trafikk noen gang gått av.
  
  
  "Det får meg til å glemme Richter og bare nyte fred og ro," sa jeg.
  
  
  "Ja," Ursula avtalt. Hun gikk og satte seg ned på gresskledd bank ved veikanten, og jeg ble med henne der.
  
  
  Ursula lente seg tilbake i det lange gresset, propping henne albuene opp. Hun lukket øynene og lyttet til en fugl i et nærliggende felt. Det var en myk, solrik vårdag med avslappende magi i den milde luften. Like i nærheten, en klynge av popler hvisket, grønne knopper som pryder deres lacy grener, og vinden som flyttet trærne også forsiktig rørte det høye gresset i feltet parallelt med veien. Det var den slags dag, sted, og selskapet som gjør en agent lurer på hva faen de gjør i deres bestemt yrke.
  
  
  Ursula er kort mørkt skjørt ble trukket opp rundt hennes hofter, og hun så veldig godt å ligge der. Soverommet er ikke bare perfekt sted å elske, som jeg har funnet på andre glade anledninger. Jeg synes ofte det perfekte sted i de mest uventede situasjoner. Men denne muligheten, gitt at vi håper på en bil når som helst, var mindre enn gunstig.
  
  
  "Nick! Det er en bil!" Ursula påpekt.
  
  
  Det var en Citroen sedan nærmer oss i høy hastighet.
  
  
  "All right," sa jeg. "Jeg vil prøve å stoppe det." Jeg kom meg ut på veien og viftet med armene i en bred bue. Bilen umiddelbart begynte å roe seg ned, og et øyeblikk senere rullet over på siden av veien ved siden av oss.
  
  
  Inne var to unge Italienere på vei til grensen.
  
  
  "Er du kommer til å nå Crveni Krst på Dragoman Bestå?" Spurte jeg.
  
  
  Begge var tynne unge menn med langt hår. Sjåføren så på Ursula og så ut til å like det han så. "Vi vil definitivt gå til Crveni Krst," sa han med en tung aksent. "Sett deg ned."
  
  
  Vi gjorde så, og bilen brølte av nedover motorveien. Jeg var glad for at de likte å kjøre fort, fordi vi ikke har mye tid. Faktisk, kanskje har vi allerede glipp av sjansen til å få det i gang.
  
  
  Ved første, de unge menn flørtet med Ursula. De tilbød oss cognac og ønsket å stoppe og slappe av. Men når de så at Ursula ikke som gruppe sex, begynte de å nyte den solfylte dagen igjen. Vi ankom mountain village av Crveni Krst, der Richter var utvilsomt overskriften, rundt klokka to på ettermiddagen. Italienerne tok oss direkte til jernbanestasjonen, og vi
  
  
  Jeg takket dem voldsomt for tur. Deretter Ursula og jeg gikk inn.
  
  
  Det var et lite sted, og det så helt grå, som på de fleste av stasjonene på denne linjen i Jugoslavia. Vi raskt skannede venterommet og så at verken Richter og hans to menn var der. Skotter på stasjon plattform, så jeg at toget beveget seg bort.
  
  
  "Kom," sa jeg til Ursula.
  
  
  Da vi kom av toget var allerede på slutten av plattformen, plukke opp fart. Det var Orient Express.
  
  
  "Damn it!" Jeg sa.
  
  
  Jeg så ned på enden av bygningen, på det åpne området der et par biler var parkert, og så Fiat som Richter hadde drevet bort fra sitt hus på landet utenfor Beograd.
  
  
  "Se," sa jeg. "Bilen hans. Han er på dette toget."
  
  
  Jeg grep Ursula armen og dro henne med seg da jeg gikk ned på plattformen til bilen.
  
  
  "Hva er det vi gjør, Nick?" spurte hun mens vi kjørte.
  
  
  "Vi kommer til å få en Beograd slakter," sa jeg til henne.
  
  
  Vi stoppet på en Fiat og jeg så på banen. Jeg måtte rekke det toget. Hvis Richter fikk til Bulgaria, sjansene mine til å få ham og radio var veldig slank. Der vil han få alle de nødvendige KGB hjelp.
  
  
  Jeg hoppet inn i lav sportsbil og grep ledninger under dashbordet. Toget sakte forsvant rundt en sving i sporet. Jeg koblet til ledninger og motoren startet opp.
  
  
  "Kom og la oss gå!" Jeg ropte til Ursula over støy fra bilen.
  
  
  Jeg kom inn i passasjersetet og Ursula fikk bak rattet.
  
  
  Jeg pekte på hvor Orient Express forsvant rundt en sving i veien.
  
  
  Jeg sa."Følg denne jævla tog!"
  
  
  Hun bare så på meg i et sekund. Deretter bilen fløy ut av parkeringsplassen og kjørte langs siden av motorveien.
  
  
  Jeg så videre og så at selv om det var en bratt bank på begge sider av sporet i nærheten av landsbyen, var det rom for en smal sport bil hvis Ursula kunne drive godt nok.
  
  
  "Kors på den andre siden av motorveien ved dette krysset her," sa jeg til henne som vi traff på vår venstre hjul mot sviller. "Jeg ønsker å være nær tog-hvis vi forstår det."
  
  
  Hun gjorde som jeg sa til henne, og nå var vi kjører på venstre side av motorveien. Ursula er oppsperrede øyne som hun slet med å holde kontrollen over bilen. Den tregulv under hjulene på høyre ristet på bilen hardt, og jettegryter dannet under de andre hjulene, men Ursula holdt Fiat på siden av sporene. Et øyeblikk senere toget var i sikte igjen, og vi nærmet oss det.
  
  
  "Skynd deg," sa jeg til henne.
  
  
  Ursula tråkket på gassen og vi satte frem. Toget var bare noen få meter unna. Det gled jevnt i forhold til vår egen wild ride. Vi traff en bump og bilen og snudde til venstre. Et øyeblikk trodde jeg at vi skulle vandre langs elvebredden. Men Ursula kjempet for kontroll og til slutt gikk vi godt igjen. Bak i spisevognen var nå i tjue meter. Jeg åpnet fiat døren og så på Ursula.
  
  
  "Når jeg styret, går du tilbake til byen og vente på meg på stasjonen. Jeg skal prøve å få ham tilbake i live hvis han lar meg."
  
  
  Hun nikket febrilsk, hennes slåsshansker slå hvit på rattet. Jeg tok en siste titt på henne og stod på veien med å åpne bildøra. Vi ble stående bak plattformen for tog. Åpne bildøra holdt oss fra å komme for nær, men jeg trengte en annen etappe.
  
  
  "Nærmere!" Jeg ropte tilbake på henne.
  
  
  Bilen kom borti, skrenset, og trukket vekk fra toget. Så var vi rett foran toget, åpen dør bråkete mot plattformen struktur. Det var nå eller aldri. Jeg hoppet over fire føtter rushing bakken, tok tak i rekkverket på plattformen, og grep den. Jeg trakk meg opp på plattformen og klatrer over rekkverket. Da jeg så tilbake og så at Ursula var allerede bremse bilen. Jeg vinket til henne, og hun blinket hennes frontlyktene, beveger seg sakte mot neste veikryss.
  
  
  Jeg rettet meg klærne og skjøv håret mitt tilbake fra pannen min. Jeg fikk om bord uten å drepe meg selv, eller Ursula. Nå måtte jeg finne Hans Richter før vi nådde grensen.
  
  
  Jeg gikk inn i spisevognen og så nøye på ansiktene til noen folk som hadde kommet for å drikke etter lunsj. Ingen av dem var Richter og hans menn. Jeg flyttet rundt bilen tilfeldig, som om jeg var bare gå på et tog. Hvis dirigenten hadde stoppet meg for en billett, kunne jeg ha kjøpt det på tavlen-eller kanskje en second-class billett, men jeg brydde meg ikke fordi jeg ikke forvente å slappe av og nyte denne turen.
  
  
  Jeg gikk sakte gjennom de to sovende biler, på jakt etter noen tegn
  
  
  Richter, men jeg fikk ikke se noe. Jeg fikk ikke se noe i den offentlige biler heller. På toget, så jeg bare bilder av glade reisende. Hvis Richter var om bord, han spilte det trygt og gjemte seg. Han hadde nok klart å få en eller flere sovende rom for seg selv og sine menn, og de vil være inne i dem, som venter på å krysse til Bulgaria i Dimitrovgrad.
  
  
  Men det var en fordel at jeg har fått siden jeg har opplevd de siste tog. Jeg var nå sikker på Hans Richter ' s identitet og visste hva han så ut som. Jeg kan beskrive det å trene ledere.
  
  
  Det tok meg ti minutter å finne en porter, men da jeg gjorde det, han var veldig nyttig.
  
  
  "La meg se," sa han i Serbisk-kroatisk, " jeg tror at en slik mann som du beskriver ombord på Crveni Krst. Ja, jeg husker det nå. Jeg så denne fyren skriv inn bay 8 i neste sove i bilen."
  
  
  Etter en liten stund, jeg stoppet i døren av Bay 8.Jeg trakk Wilhelmina ut og mentalt forberedt på hva som kan skje. Jeg sa til meg selv at Hans Richter var ikke kommer til å forlate denne gangen; han var ikke kommer til å forlate dette toget er i live. Jeg gikk bort fra døren for et øyeblikk, hevet min høyre fot, og sparket det eit særs.
  
  
  Døren til rommet lukket, og jeg fulgte den. Den Luger var klar til å skyte. Jeg stoppet rett utenfor døren og så seg rundt interiøret. Den var tom.
  
  
  Jeg gikk raskt inn og lukket døren bak meg. Min gjetning som Richter hadde tatt to eller flere avdelinger var utvilsomt riktig. Han hadde nok kjøpt et annet rom i en annens navn, og han var sannsynligvis det akkurat nå, planlegge sitt neste trekk å selge en satellitt-skjermen i Sofia.
  
  
  Jeg så meg rundt. Det var ingen bagasje eller radio, men det var en jakke på køya. Dette er en som Richter pleide å være i.
  
  
  Jeg kunne ikke vente på ham her, eller prøve å finne ut hvor han og hans menn gjemmer seg. Jeg snudde meg til sengen og trakk tilbake den dekker til å sørge for at han ikke hadde gjemt et sted radio. Så jeg ble slått bort fra døren, hørte jeg håndtaket klikk. Jeg virvlet mot lyden som jeg nådd for min reloaded Luger.
  
  
  En Topcon agent med en brukket nese ble stående i døråpningen, og hans høye ledsager var rett bak ham.
  
  
  Mannen med brukket nese nådd for sin pistol, men jeg slo ham opp. Mens hånden hans var fortsatt i sin jakke, Wilhelmina er stygg snuten var allerede peker på hans overrasket ansikt. Hans høye ledsager ikke engang prøve.
  
  
  "Ta din hånd ut av pelsen. Forsiktig, " sa jeg.
  
  
  Han gjorde.
  
  
  "Nå, både av deg, kom inn."
  
  
  Jeg tok to skritt tilbake og gikk inn i kupeen. Jeg bestilte den høye mannen til å lukke døra bak meg. Da han gjorde det, jeg nøye avvæpnet dem begge.
  
  
  "Hvordan gjorde du det?" Brukket Nese spørsmål, " Hvordan gjorde du få ut av hytta?"
  
  
  "Never mind," sa jeg, å holde dem både foran meg. "Hvor er Richter?"
  
  
  "Ah," den høye mannen humret. "Du gikk etter feil folk, min venn. Han fikk ikke være med på at toget."
  
  
  Han var den nærmeste til meg. Jeg traff den siden av hodet hans med Luger og slo ham ut. Han grunted og falt tilbake mot veggen på rommet.
  
  
  Spurte jeg."Ønsker du å prøve liggende igjen?"
  
  
  Den høye mannen ble sjokkert og lamslått. En annen snakket til ham. "Han er om bord," sa han. "Men vi vet ikke hvor. Vi forlot ham i den andre enden av toget."
  
  
  "Dette er en one-person rom," sa jeg. "Har du to ta en egen avdeling?"
  
  
  Mannen med brukket nese nølte, og de høye man så på han bistert. "Ja."
  
  
  "Hva er nummeret?"
  
  
  "Ikke fortell ham!" den høye mannen ropte høyt. Jeg sparket ham i leggen, og han skrek.
  
  
  "All right?" Jeg spurte noen andre.
  
  
  "Dette er det neste rommet," sa mannen mykt, krampetrekninger tommelen på veggen.
  
  
  "Idiot!" den høye mannen sa gjennom gritted tenner.
  
  
  "Ok, her går vi," sa jeg. "Til plattformen. Kommer ut."
  
  
  Den ene med brukket nese åpnet døren og gikk ut i korridoren, og jeg presset den høye etter ham. Det var ingen i gangen, så jeg holdt Luger unna.
  
  
  "Flytt" jeg bestilte, kjører pistol i høy mann ribbein.
  
  
  Et øyeblikk senere, nådde vi plattformer mellom bilene. Jeg stod bak dem og holdt Luger på dem. "All right, hoppe," jeg bestilte.
  
  
  De så på meg intenst.
  
  
  "Toget beveger seg svært raskt," den drapsmannen sa.
  
  
  "Ikke så rask som en kule fra denne pistolen," jeg advarte ham.
  
  
  Etter et øyeblikks nøling, thug med brukket nese, åpnet døren og hoppet i. I neste øyeblikk, en høy mann kastet seg febrilsk på meg.
  
  
  Jeg møtte angrepet med luger fat, å treffe ham hardt i magen. Han jamret og falt tungt til metall gulvet ved føttene mine, bevisstløs. Jeg holstered den Luger ,dro det til den åpne døren, og kasta av toget.
  
  
  Jeg så hans slapp kropp treffe grus og deretter forsvinne i det høye gresset. Han var sannsynligvis bedre enn om han var bevisst, men jeg ville ikke ha brukt mye søvn på det likevel. Tross alt, var han prøver å blåse meg opp i små biter.
  
  
  Nå var det Richter. Han var på dette toget, og jeg trengte å finne ham. Jeg ser frem til det.
  
  
  
  
  Kapittel Tretten
  
  
  
  Det var ikke noe valg. Snart vil toget nå Dimitrovgrad og angi Bulgaria, og deretter arbeidet mitt vil bli mye vanskeligere. Jeg kunne ikke bare sitte tilbake og vente på Richters til å dukke opp. Jeg hadde for å søke den sovende kvartalene metodisk, banket på alle dørene. Denne taktikken kan ha forårsaket meg problemer med porter, men jeg måtte ta risikoen.
  
  
  Jeg bestemte meg for å gå til den andre enden av den første sove bil, til en nærmest fronten av toget. Jeg skulle begynne ved enden av toget og gjør min vei tilbake gjennom begge bilene. Men denne planen plutselig ble helt unødvendig. Da jeg kom til et punkt omtrent halvveis gjennom første sove i bilen, den luken åpnes og Hans Richter ble stående i korridoren bare noen få meter unna, og stirret på meg som om jeg var en ånd.
  
  
  "Du!" "Stopp det!" han hveste.
  
  
  Jeg la merke til at han var bærer en radio.
  
  
  "Come on, Richter," sa jeg. "Du vil ikke få Sofia nå."
  
  
  Men Richter hadde andre ideer. Han mumlet noe under pusten hans i tysk, snudde og kjørte ned i hallen bort fra meg.
  
  
  Han var på vei mot den sovende bil jeg hadde bare venstre, mot slutten av toget. Toget var for trangt til å forsøke et skudd. I stedet, jeg ga jage.
  
  
  Øyeblikk senere, Richter var på baksiden plattform av toget. Han gikk så langt han kunne i den retningen. Når jeg gikk til døren med pistol, han var i vente for meg. Døren lukket seg foran meg da jeg prøvde å passere gjennom den på plattformen. Jeg mistet nesten balansen når døren smalt inn i mitt bryst og arm. Richter dyttet henne hardt. Jeg gikk forsiktig gjennom døråpningen og så Richter forsvinne ned trappen som førte til at taket på bilen.
  
  
  Jeg ropte over støy fra toget. Men han var ute av syne.
  
  
  Det virket som det var noe annet å gjøre enn å følge ham.
  
  
  Jeg lente meg over gjerdet, og så opp trappen, og akkurat i tide så Richter peker en liten Belgisk revolver mot hodet. Han sparken, og jeg dukket tilbake, og kulen traff rushing bakken under hjulene. Richter deretter flyttet over taket av bilen foran på toget.
  
  
  Jeg raskt klatret opp stigen og klatret til toppen av bilen. Richter var allerede langt bak, hopper fra spisevognen til siste sove i bilen. Han mistet sin balanse for et øyeblikk, og landet på taket av neste bil, men holdt på.
  
  
  Jeg har fulgt ham over taket av spisevognen. Da jeg kom til enden, jeg hoppet avstanden mellom ham og den sovende bil uten å stoppe, og fortsatte å kjøre.
  
  
  Richter snudde seg og skjøt to skudd på meg. Jeg så ham ta mål og dukket. Begge skuddene gikk glipp av, selv om den andre rev gjennom taket av bilen under mine føtter. Jeg kom til brann fra Luger, men da toget var i bevegelse under oss, jeg kunne ikke mål heller, og kulen gikk glipp Richter ' s head harmløst. Da han begynte å kjøre igjen.
  
  
  Richter hoppet en annen plass mellom bilene. Han ble bedre på det. Jeg fulgte, vi løp og hoppet over noen flere biler. Richter ble nærmer seg foran toget.
  
  
  Som Richter laget en annen hoppe mellom biler, tog skrenset og han falt til det ene kneet. Da han snudde seg og så meg komme mot ham, og han rettet den lille revolver igjen og skjøt to skudd. Jeg krasjet på taket av neste bil, og kuler tore gjennom skogen på overbygningen ved hodet mitt og arm. Richter trakk av sin revolver og en tredje gang, men ingenting skjedde. Da han sint, kastet pistolen mot meg. Han spratt av taket av bilen og forsvant over kanten.
  
  
  Richter snudde seg og løp igjen. Jeg fikk opp, holstered min luger ,og fulgte ham. Da så jeg foran meg en vevstol på fjellsiden, og et svart hull i det - en tunnel. Toget krasjet inn i tunnelen, og Richter legge ned akkurat i tide til å se bilen hans til å forsvinne inn i mørket. Jeg har også kastet meg ned, og da jeg var bekmørkt. Etter en stund, så jeg disk lys vokse seg større
  
  
  i den andre enden, han gikk ut av sort tube og tilbake i dagslys.
  
  
  Richter var allerede nærmer motoren. Jeg kom meg opp og løp etter ham. Jeg ønsket å stoppe ham fra å komme tilbake på toget. Han hoppet på den første bilen bak motoren og fortsatte å kjøre. Så jeg hoppet av toget slingret i en skarp sving i sporet. Jeg falt til høyre og nesten skled av taket av bilen.
  
  
  Jeg ventet på skinnene for å rette opp igjen. Så flyttet jeg på å Richter. Toget slingret igjen på ujevn vei som Richter nærmet seg foran i bilen. Han falt og falt radio. Det skled ut til kanten av bilens tak, men Richter tok det før den kan falle .
  
  
  Richter var nå på fronten av bilen. Han så på motoren da jeg nærmet meg for å lukke den korte avstanden mellom oss. Han bestemte seg for ikke å hoppe til motoren, og i stedet gikk til trappa over den siden av bilen. Jeg fikk til det så snart som han tråkket på det.
  
  
  Jeg tok ham med all min styrke og slepte ham til taket av bilen. Han bort på meg, prøver å bryte fri.
  
  
  "La meg gå!" ropte han. "Tror du virkelig jeg skapt alt dette for ingenting?"
  
  
  Hans ord var nesten blåst bort før jeg kunne ta det han sa. Men øynene hans fortalte meg alt. Jeg ble lykkes der hvor alle andre var sviktende, og Hans Richter ble fanget i slutten. I noen korte dager, jeg ble hans fiende.
  
  
  Jeg slengte neven inn i hans firkantet ansikt og brakk nesen.
  
  
  Richter falt på taket av en bil i bevegelse. Landskapet skled under oss i halsbrekkende fart. Jeg grep tak i ham igjen, men han sparket og slo bena ut fra under meg, og jeg falt ned ved siden av ham og rullet til svært kanten av taket.
  
  
  Jeg så ned på kratt av jorden under meg, ta tak i kanten av taket med hendene og føttene. Så jeg gikk sakte bort fra den kanten, Richter fikk bena igjen. Så jeg snudde meg for å stå opp, han sparket meg i hodet.
  
  
  Jeg slapp unna slag, og Richter mistet balansen igjen og falt ned til knærne. Vi har begge slitt med å våre føtter sammen, men denne gangen hadde jeg nytte. Jeg slo ham i magen og han doblet over. Da jeg traff ham hardt på hodet og gjentok slag. Han sjanglet tilbake og nesten falt igjen.
  
  
  Jeg var nå mellom Richter og den fremre kanten på biltaket. Med et siste desperat forsøk, han pekte på radio i hodet mitt. Denne gangen jeg så ham komme, og jeg gikk tilbake som Richter bort til meg. Det fart i angrepet førte ham forbi meg på slutten av bilen og over det. Som det gikk, og jeg grep radio og dyttet den ut av hånden hans. Richter kollapset i den åpne plassen mellom bil og motor.
  
  
  Jeg hadde ikke en sjanse til å redde ham. Jeg nesten rullet over når jeg grep radio. På et annet punkt, Richter falt mellom bil og motor, og deretter traff sviller nedenfor. I et brøkdels sekund, vogner rullet over hans krøllete form.
  
  
  Det var ikke et hyggelig syn. Richter hadde ikke engang har tid til å rope. Kroppen forsvant under en bil i bevegelse. Så, når jeg så tilbake, så jeg kuttet ben og annen uidentifiserbar kroppsdel hadde falt ut av sporet. Beograd slakter ble hakket til døde.
  
  
  Toget var å bremse ned. Vi var klart nærmer Dimitrovgrad, og jeg kunne ikke komme på at toget når det kom. Jeg gikk ned stigen som Richter hadde prøvd å bruke tidligere, og når toget bremset ned enda mer, jeg hoppet på den brusende bakken.
  
  
  Jeg prøvde å holde beina mine under meg, men jeg kunne ikke. Jeg snudde opp ned to ganger, skraping kjøtt og rive tøy som jeg rullet. Deretter, ved et mirakel, var jeg på min tilbake ved foten av en liten voll og så toget er observation deck viker langs sporene.
  
  
  Jeg følte for brukket bein, men kunne ikke finne dem. Jeg hadde mistet radioen, men det var femten meter unna. Jeg gikk over til den, og sent på ettermiddagen søndag, åpnet jeg det fra bak og så ut på innsiden. Her er det, som jeg konkluderte, som er innebygd i radio, slik at det så ut som en del av krets-en satellitt-overvåking enheten.
  
  
  Jeg lukket radio og ristet på hodet. Min venstre hånd og kinn brent hvor de hadde blitt gnidd inn med grus langs banen. Jeg tørket ansiktet mitt med et lommetørkle og så opp på spor der Richter hadde falt av toget. Det var en god mil eller så, og jeg kunne ikke se noe.
  
  
  Om tretti meter unna var det en linje av parallelle spor, og en slow train var som kommer med dem. Han gikk i den retningen jeg hadde nettopp kommet fra, mot Dragoman Passere. Et sted i forkant, dette toget vil bytte til hoved-sporet.
  
  
  Det var en stor suksess for meg,
  
  
  fordi det vil få meg ut av området i en hast og på en måte som jeg kan unngå myndighetene. Jeg flyttet raskt videre til andre baner. Et øyeblikk senere, toget var i bevegelse forbi meg, gradvis å øke sin sakte fart. Jeg ventet på den siste bilen, som ett av flere andre-klasse biler, for å komme frem, og deretter begynte å løpe så fort jeg kunne. Jeg grep tak i rekkverket på trinnene på baksiden plattform og holdt på, og toget dyttet bena ut fra under meg. Et øyeblikk senere, ble jeg stående på perrongen med Hans Richter radio i hånden, ser på landskapet rundt Dimitrovgrad skyve unna i avstand.
  
  
  På mindre enn fem minutter, toget gikk det sted hvor de Slakter møtte en egnet død. Så jeg noe som så ut som en haug av gamle klær, som ligger mellom skinnene, men den biter ikke ble identifisert som en person. Resten av Richter lå et sted på den andre siden av sporene. Jeg stirret tankefullt på haug i lang tid, og da det forsvant fra syne.
  
  
  Ursula vil være irritert på at Richter var ikke brakt til Bonn for retten. Men på slutten av hans stygge karriere, det var en slags rettferdighet-en slags grusom regnskap.
  
  
  Ursula og jeg vil tilbringe natten i et lite rom i Crveni Krst. Jeg rørte ved hennes legeme, og vi bare tenkte på de varme øyeblikk sammen.
  
  
  Vi har opptjent rett til å gjøre det.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Drapet Troppen
  
  
  Første kapittel
  
  
  Da telefonen ringte i grå timer før daggry, jeg visste det var bare én person i den andre enden av linjen - Hawk, sjefen min på AX.
  
  
  Telefonen var på nattbordet på motsatt side av sengen, så jeg måtte krype over Maria von Alder, som lå og sov ved siden av meg, for å få til det. Maria rørt i henne sove, å trekke en etappe opp litt slik at hennes gjennomsiktig rosa nightgown steg over lårene, som jeg plukket opp telefonen.
  
  
  "Du trenger for å komme tilbake hit umiddelbart," Hawk så snart han gjenkjente stemmen min. Hans ord var skarpe og insisterende. "Vi arbeider med på en ny avtale. Være klar til å gå i tretti minutter."
  
  
  "I tretti minutter?" Spurte jeg. "Hvordan? Du ser ut til å ha glemt hvor jeg er.
  
  
  Jeg var på Whisky Cay, en liten øy utenfor Bahamas, hvor Hawke hadde sendt meg. Jeg trengte å arrangere en båt for å plukke meg opp og ta meg med til en av de store øyene, så jeg kunne ta et fly tilbake til Usa.
  
  
  Hawke kunne ikke vente med å høre svaret mitt. "Være klar til å gå i tretti minutter," gjentok han icily. "Mr. James gir dine transport."
  
  
  Jeg nikker stille. James " er koden navnet på President of the United States of America.
  
  
  "Greit," Hawk, som om han så meg nikk. "En båt vil plukke deg opp fra Whisky Cay viktigste dock i nøyaktig tjue-syv minutter." Han hengt opp. Når jeg hengt opp, så jeg at Maria hadde åpnet øynene og stirret på meg.
  
  
  "Dette var mitt kontor i New York," sa jeg til henne. "Jeg er redd jeg trenger å gå tilbake. Selskapet sender i båten.
  
  
  Maria trodde jeg var en millionær som heter Tony Dawes, det coveret brukte jeg i min nåværende stilling på AX. Selv om hun hadde overhørt min samtale med Hawk, ville hun fortsatt har ingen grunn til å tvile på min dekke.
  
  
  Men hun grimaced, hennes modne røde lepper trutmunn. "Trenger du å gå tilbake i dag?"
  
  
  "Ja, jeg er redd for det," sa jeg muntert, komme seg opp fra sengen. "Og ikke bare i dag, men akkurat nå. Jeg har bare tid til å kle på seg før båten blir her.
  
  
  Men før jeg kunne komme ut av sengen, Maria rakte opp hånden og lekent dro på armen min, å trekke meg mot henne.
  
  
  "Du trenger ikke å være i en hast," sa hun hoarsely.
  
  
  Det var ingen tvil om det, Maria von Alder var en vakker skapning, en langbent, slank blondine med en perfekt dannet gylne kroppen og full, glatt bryster, den rosa tips som hvilte på bodice av sin gjennomsiktige kjole. Hun var ute på kroppen min og kunne ikke se hva synet av henne gjorde for meg. Hun gled ut av sengen på ryggen, løfte hennes hofter litt, tilbyr meg henne silkeaktig kroppen som en kopp av kjærlighet som venter på å bli fylt.
  
  
  Med alle viljestyrke jeg kunne mønstre, jeg hvisket, "Det vil bli andre tider." Jeg børstet mine lepper nedover kinnet hennes, og gikk for å ta en dusj.
  
  
  Jeg kunne ikke klage på at de siste fem dagene på Whisky Cay ikke hadde vært veldig hyggelig. Øya var lekeplass for de svært rike. Luksus var overalt - rent, vasket havet yachter forankret i glitrende blå vannet; dekar av dyre anlagte plener flammer med lys brennende blomster som strekker seg ut til havet; klynger av luksus villaer, lyst malt som om de hadde blitt trukket med barnas fargestifter, ruvet over Atlanterhavet. Jeg likte alt, inkludert Maria von Alder, for de siste fem dagene.
  
  
  Men mitt besøk til Whisky Cay fortsatt var skuffende, var jeg det er på forretningsreise og var nærmere å løse problemer med min nåværende problem enn dagen Hawke første orienterte meg i AX-hovedkvarteret i Washington.
  
  
  Hawke åpnet samtalen med en uvanlig monolog om farene ved denne bestemt oppgave, det utrolige sjanser, og av avgjørende betydning for suksess.
  
  
  Jeg kastet et blikk på ham ut av hjørnet av øyet mitt, og lurer på hva annet var nytt. Jeg halv forventet å se linjene rundt hans tynne lepper slå inn i et smil. Det var ikke ofte at Hawke, en reservert New Englander, prøvde å lage vitser. Men jeg kunne se at de linjer rundt munnen og de stikkende øyne ble bare verre, og jeg visste at han var alvorlig.
  
  
  Han stokket papirer på pulten hans og rynket pannen. "Vi har nettopp blitt informert-dette er, selvfølgelig, top secret - at seks timer siden Statsminister i England ble truet med å bli drept av hans mangeårige venn, medlem av Parlamentet. De to mennene var i Prime Minister ' s country house når vennen plutselig trakk ut en rifle, rettet det mot Statsminister, og deretter, ganske uforklarlig, pekte rifle på seg selv og blåste sin hjernen ut. Det var ingen andre i nærheten, på den tiden, så vi kan gi publikum en falsk historie. Men den virkelige konsekvensene av hendelsen er forferdelig ."
  
  
  Jeg nikket. Det var mer bisarre enn jeg forventet, selv etter Hawke ' s åpningstale.
  
  
  "Den offisielle Britiske versjonen beskriver det som en ulykke," Hawke fortsatte. "En misfire når en venn var å undersøke en rifle. Selvfølgelig er det ikke
  
  
  
  
  Han er nevnt som ved første våpnene som ble rettet mot statsministeren."
  
  
  "Er du kommer til å låne meg til den Britiske å hjelpe til med etterforskningen?"
  
  
  Hawk ristet på hodet. "Problemet er nærmere hjemme. Lignende saker har blitt rapportert i Kina, Frankrike, Japan og Tyskland. I hvert fall potensialet killer hadde makt til å drepe hans offer, men i stedet drepte seg selv.
  
  
  "Du kan forestille deg den innvirkning disse rapportene hadde på president. Han kunne lett bli det neste målet. Og han kommer ikke til å vente til et medlem av dette drapet, laget for å gjøre det til det Hvite Hus, selv om killer ender opp med å drepe bare seg selv. Vår oppgave denne gangen er å søke og ødelegge - forebyggende tiltak ."
  
  
  "Har vi noen fører?"
  
  
  "Ikke mye," Hauk tillatt. Han tente en av hans billige sigarer og opphovnet i stillhet i et minutt. "Jeg har alle filene fra undersøkelser av ulike spesielle tjenester i hvert av landene, samt Interpol. Vil du vite hva fant de? "
  
  
  Han bemerket fakta på fingrene. "Først av alt, alle de døde killers var komplett. For det andre, alle var besatt med overflødig vekt, og tilbrakte mye tid på å prøve å bli kvitt det. Tre eller tre av dem var nær Von Or søstre."
  
  
  Jeg hevet et øyenbryn. "Fantastisk. Jeg ser for fete menn på en diett som liker pene jenter. Du er ikke akkurat noe som gjør det enkelt."
  
  
  "Jeg vet," Hawke sa. "Jeg beklager." Ut fra måten han sa det, at jeg nesten trodde på ham. Men da han ble avgjort forretningsmessig igjen.
  
  
  "Vi starter med von Or søstre, som er med deg. Dette er den eneste reelle holdepunkt vi har fått ."
  
  
  Von Or jentene var litt rart seg selv. Maria, Helga og Elsa er identiske blonde trillinger, kjente til noen leser avis eller TV-seer. De var i tyveårene og vakker. De kom til Usa fra Tyskland etter andre Verdenskrig med sin mor Ursula. De har spesialisert seg i millionær ektemenn og elskere som har gjort dem rike med gaver i form av hus spredt rundt i verden, yachter, smykker, og selv privat jetfly.
  
  
  På refleksjon, bestemte jeg meg for at komme nær von Alders var trolig en av de mest underholdende måter jeg aldri startet på en oppgave.
  
  
  Det var lett nok for AX å gi meg med en dekkhistorie - Tony Dawes, en rik forretningsmann som hadde arvet en blomstrende eksport-import selskap med hovedkontor i New York. Snart, mens Hauk var å trekke de rette strengene bak scenen, ble jeg invitert til flere parter, som var Von Or jenter. Når jeg møtte søstre, den var ganske enkel, med store skjermer med gaver og oppmerksomhet, å bli en del av deres sosiale nettverk.
  
  
  Maria var den første von Or jeg "utforsket". Jeg tok henne med til Whisky Cay, hvor vi tilbrakte fem glade dager i luksus. Men i morgen, da Hawke bestilt meg tilbake til Usa, hadde jeg ikke funnet noen annen fører.
  
  
  To
  
  
  Mindre enn tjue minutter etter Hawke ' s call, dro jeg for de viktigste wharf på Whisky Cay. Maria von Or kom med meg, klamrer seg til armen min. En båt var ventet det en førti fot cruiser, de fleste av malingen flasser og rustdannelse, to dieselmotorer i bruk. Det var fire personer på dekk.
  
  
  En av mennene, iført en svak baseball cap, ropte: "Vi er klar til å dytte bort, Dawes."
  
  
  "Bli med deg," sa jeg. Jeg snudde meg for å si farvel til Maria, og hun ga meg en lang, krevende kyss.
  
  
  "Husk, Dumplink, "sa hun - all von Or søstre kalte sine menn Dumplink -" hold deg unna disse søstrene mine, eller jeg vil klø seg i øynene opp."
  
  
  "Mitt eller deres?" Spurte jeg.
  
  
  "Alle øyne," sa hun.
  
  
  Hun ga meg et raskt kyss, og jeg hoppet på dekket av krysseren. Mannen i falmet baseball cap umiddelbart løp unna. Som cruiser er kraftig twin diesels kom til liv, jeg så den andre båten suser inn mot kaia. Han plutselig snudde seg og satte kursen for min cruiser, som var raskt nærmer seg, det åpne havet, nesen slicing gjennom vann og nese å gjøre en kuk hale ut av spray. Snart Maria von Alder, fortsatt står ved enden av kaien, krympet til størrelsen av en dukke, så forsvant helt. Et par minutter senere, selve øya forsvant fra syne.
  
  
  Plutselig innså jeg at en annen båt var etter oss. En kjent chill rant nedover ryggraden min. Noen har gjort en alvorlig feil - kan det ha vært meg?
  
  
  Jeg prøvde å finne det ut, og det raskt. Enten den andre båten var et fiendtlig skip prøver å nå meg, eller jeg la det feil båt plukke meg opp, og den andre båten var en Hauk hadde sendt til Whisky Cay. Før jeg hadde en sjanse til å jobbe på det lenger, for mann i baseball cap fortalte meg hva jeg ønsket å vite.
  
  
  "Vær så snill å ikke gjøre noe dumt, Dawes," sa han. Han kastet et stykke av presenning til dekk, og tok saget av hagle som lå under den. Pistolen ble pekt på brystet mitt.
  
  
  Minst han ikke vite mitt virkelige navn. Men jeg kunne ikke forklare hvordan han visste at jeg ville være venter for boa constrictor på kaia på Whisky Cay.
  
  
  
  
  
  T. Enten det var noen lytter på Hawke ' s samtale, eller Maria von Or ga meg unna.
  
  
  Det var et rop fra mann ved rattet av krysseren, og båten svingte til høyre med en plutselig stikken som nesten slo oss alle av våre føtter. Da vi så hva som var problemet - en illevarslende sølv objekt piercing vannet nesten rett over våre neser. Båten som var å jage oss fyrte av en torpedo, men rakett savnet oss og fløy ut i havet.
  
  
  Men denne korte øyeblikk, når alle hender om bord i krysseren mistet sin balanse, ga meg muligheten jeg trengte å trekke ut Wilhelmina, min endret Luger med en tre-tommers fat. Mens jeg var sammen med Maria på Whisky Cay, jeg gjemte det i et hemmelig rom i bagasjen min. Men før jeg forlot rommet vårt den morgenen, når Maria var i det andre rommet, hadde jeg forutseende nok til å dytte det inn i skrittet hylster jeg hadde i buksene mine, slik at jeg kunne nå for pistol av unzipping mitt fly.
  
  
  Mens mann med hagle var fremdeles ligger på rekkverket, jeg krøp sammen ned, pakkes ut det, og trakk ut luger. Jeg kunne se overraskelse på ansiktet hans som Luger spratt ut av mitt fly. Han skrek og slo snuten av pistolen, hans finger innstramming på avtrekkeren. Vi avfyrt samtidig. Wilhelmina er 9mm bullet lukket gapet mellom oss med et halvt sekund raskere. Kulen blåste mannens ansikt ut og sende ham flyr over rekkverket i havet, og hagle blast treffe skott bak meg.
  
  
  Jeg flyttet raskt, å ta tak i mitt liv jakke med én hånd og skyve Luger tilbake i hylsteret med andre. Så jeg hoppet over rekkverket og ned i havet. Jeg gjettet at menn på den andre båten var signaliserer meg for å prøve å komme seg ut av båten når de sparket torpedo, og at de ser meg gjennom en kikkert.
  
  
  Til tross for varmen av dagen, når jeg treffer og gikk under, vannet var veldig kaldt. Fortsatt tviholder på min redningsvest, jeg hoppet opp nesten umiddelbart og svømte bort fra krysseren til den andre båten, som nå var farende mot meg. Over skulderen min, så jeg cruiser begynner å slå i jakten.
  
  
  Krysseren var fortsatt i midten av fly når det nærmer seg cutter sparket en annen torpedo. En marinebase rakett whizzed forbi meg, bare fem meter unna, og denne gangen traff cruiser amidships. Det var en jævli eksplosjon, og jeg ble rammet av sterk shockwaves som spres gjennom vann som en elektrisk strøm passerer gjennom en naken live wire. Krysseren gikk i stykker, sende opp en gigantisk geysir av vann, rusk, og organer.
  
  
  Et par sekunder senere, de neste båt trukket opp til siden, og hjelpe til med hendene løftet meg om bord. Gang på dekk, så jeg at denne båten var en eksakt kopi av krysseren som nettopp hadde blitt ødelagt, selv med peeling og rustdannelse maling og antall personer om bord. Men denne gangen en av mennene viste et postkort med segl av Usa og signatur av president.
  
  
  "Vi beklager det inntrufne," sa mannen kort tid. "Vi savnet dock på Whisky Cay. Noen setter opp en liten avstikker på våre generatorer for å forsinke oss. Når vi så den andre båten forlater med deg, vi gjettet hva som hadde skjedd."
  
  
  "Takk," smilte jeg. "Du har kommet godt."
  
  
  Han ville ikke innrømme at han var en ekte profesjonell. I stedet, sa han: "Du vil kanskje endre inn i noen tørre klær før vi når vårt mål. Du vil finne noen klær i hytta nedenfor.
  
  
  Jeg gikk ned og endret i frisk jeans, en sport skjorte, sko og sokker. De var ikke akkurat Saville Row klær, men de var rene og tørre. Min redningsmenn ikke stille meg noen spørsmål, eller gi meg noe informasjon. Det var trolig CIA, men jeg hadde fortsatt ingen anelse om hvordan de planla å få meg tilbake til fastlandet på speed Hawk hadde i tankene.
  
  
  Når jeg gikk tilbake ovenpå, samme person som hadde talt til meg tidligere fortalt meg at vi skal nå overføre poeng på seks minutter.
  
  
  Jeg nikket, men jeg forsto ikke hva han snakket om. Vi var ute av syne for Whisky Cay for en stund, og fra hva jeg visste at en del av Atlanterhavet, var det ingen land for miles vest, bortsett fra Usa. Alt jeg kunne se var de enorme bølger av blått hav på alle sider. .
  
  
  Nøyaktig fem minutter og femti sekunder senere, var vi i synet av en U.S. Navy aircraft carrier og en mann på dekk med meg sa: "jeg er ikke sikker på hva du snakker om.: "Her er vi-midt på knappen."
  
  
  Et dusin jet fly med foldet vingene satt på den transportøren som mørke fugler hvile før du gjenopptar reisen. Noen av mannskapet mistet taustige som vår båt nærmet seg land. Jeg håndhilste på min redningsmenn og deretter gikk opp trappen. Krysseren trakk seg unna og var nesten ute av syne i den virvlende havet før jeg nådde dekk.
  
  
  Skipets kaptein møtte meg på toppen av rampen, hilste, og jeg dro for salute, deretter raskt dratt meg til jet-fly som var i vente på flight deck. A-4 Skyhawk motorer allerede var installert
  
  
  
  
  slått på, prøver å komme opp i luften. Jeg håndhilste med pilot, en ung rødhåret mann, satt på flyet mitt klær, og klatret opp i bakre cockpit. Piloten ga meg tommelen opp og vi kastet fra dekket av transportøren i himmelen i halsbrekkende fart. Når Presidenten i Usa var din personlige reisebyrå, overnatting var strengt førsteklasses...
  
  
  Tre
  
  
  Fly tilbake til Usa var rask og begivenhetsløs. Vårt mål var JFK-Flyplassen i New York, og vi havnet der på en spesielt forberedt rullebanen. Etter sol og klar himmel på Whisky Cay, jeg var ikke klar for tøffe, tøffe januar kald i New York.
  
  
  Hawk ventet på enden av rullebanen i en lang, mørk sedan. Så snart jeg flyttet fra fly til bil, rødhåret pilot vinket med hånden, snudde flyet rundt og tok av for luftfartøy. Det var to menn i front av limo - driveren, og jeg gjettet, en annen AX agent. Jeg visste at vi var på vei for å møte en stor krise, siden Hawke nesten aldri avslører identiteten til en agent til en annen. Hawk tappet på glass partisjon som skilte oss fra menn i front, og limo kjørte gjennom flyplassen.
  
  
  "Vel, N3," Hawk, ser ut av vinduet, " jeg antar at du ikke har noen ny informasjon til rapporten."
  
  
  "Jeg er redd jeg ikke, sir," sa jeg, men jeg fortalte ham om backup cruiser på Whisky Cay og min redning. Jeg har lagt til, " selvfølgelig, det er umulig å bevise hvor de fikk informasjon. Maria von Alder, kan ikke delta i det hele tatt."
  
  
  "Hmm," bare Hawk.
  
  
  Vi kjørte i taushet for et par sekunder før Hawk snudde seg og sa sullenly, " lederen for Det russiske Kommunistpartiet er på grunn av her på JFK i ca seks minutter. Han vil møte noen av våre folk i et hemmelig møte i FN før de reiser tilbake i morgen. Vi har fått ansvaret for å holde ham trygt mens han er her. Det er derfor jeg trengte deg så raskt.
  
  
  Det var min tur til å mumle, " Hmm."
  
  
  Limo hadde bremset ned og nå stoppet ved en av flyplassens rullebaner, hvor en stor mengde av folk og biler som var i vente for det. Hawk lente seg forover og pekte på det gigantiske turbojet synkende fra blytung himmel. "Våre besøkende er bare i tid," han sa, skotter på lommeur han hadde på seg på en kjede slung over hans vesten.
  
  
  Så snart den russiske flyet stoppet på rullebanen, flyplassen personalet raskt rullet opp trinnene til dør i kabinen, og den Sovjetiske partiets formann kom ut. Flere andre russiske tjenestemenn var å se på ham fra den enorme flyet, og hele gruppen ble straks omringet av politi og sikkerhetspersonell - både russiske og Amerikanske - foran trappen og eskortert til en kø av biler. Når prosesjonen ledet av en gruppe av New York motorsyklister startet, våre limousine var rett bak den Sovjetiske chairman ' s bil. Snart var vi går inn porten til fn, en lang, staselige linje av flagg flagrende raskt i den iskalde vinden.
  
  
  Når du er inne i bygningen, hele gruppen ble raskt flyttet til en av de private sikkerhetsråd rom. Det var en stor, vindusløse rom med lagvis sitteplasser som et amfiteater for tilskuere, med et podium i midten hvor den Sovjetiske leder og hans parti, så vel som Usa sikkerhetsrådgiver og hans medhjelpere, tok sine plasser. Meg og Hawk, en annen agent, og jeg satt på første rad ved siden av det russiske sikkerhetspolitiet følge den Sovjetiske lederen ut av Moskva. Bak oss var city, state, og federal law enforcement agenter. Møtet, selvfølgelig, var stengt for publikum.
  
  
  De to mennene formidlet gjennom en tolk, som hvisket fra den ene til den andre, slik at ingenting av det som ble sagt kunne bli hørt der vi satt. Det var som å se en rollespille vis, og gjetter hva skuespillerne sa ved sine bevegelser.
  
  
  Ved første, det virket som om både menn ble sint og mistenkelig. Det var mye av rynker pannen, rynker pannen, og knyttneve-banging. Mitt sinne snart slått til forvirring, og da så jeg at to menn hadde blitt mer brukervennlig. Åpenbart, de begynte å innse at ingen land som lå bak den bisarre hendelser.
  
  
  Snart etter møtet kom til en slutt, og Leder av Sovjetunionen og USA sikkerhetsrådgiver sto å håndhilse.
  
  
  Da et av medlemmene i partiet av den Sovjetiske leder - senere fikk jeg vite at han var den russiske ambassadør - gjorde et trekk til leder av Kommunistene. Han var holder en granat ut av lommen hans. Mannen hektes på granat og kastet det på myke tepper rett ved foten av den russiske lederen.
  
  
  I brøkdelen av et sekund av isete terror som fulgte, var det ingen lyd i rommet. Jeg så ren skrekk på den Sovjetiske leder ansikt som han så ned hjelpeløst på dødelige aktivert granat liggende på tærne av støvlene.
  
  
  
  
  
  Instinktivt, trakk jeg min Luger ut av Wilhelmina er hylsteret, men Hawk grep tak i armen min. Faktisk, siden det var raskere enn meg til å se at jeg kan ikke gjøre noe. Kulen vil bare detonere granat raskere. Den russiske lederen hadde ikke engang har tid til å flytte.
  
  
  I det øyeblikket, da alle i rommet var lammet, den russiske ambassadør - mannen som slapp den løs granat-kastet seg på eksplosiver. Det var en dempet eksplosjon; dødelig strøm av granat ble undertrykt av mannens kropp. Kroppen hans ble sprengt i filler, hodet revet fra hans overkropp.
  
  
  Effekten av eksplosjonen sjokkert leder av Rådet og andre tilstedeværende på pallen, men ellers var uskadd. Hauk og jeg umiddelbart flyttet den russiske og Amerikanske delegasjoner ut av rommet og inn i en limousin venter utenfor. Ordninger ble i all hast gjort for OSS sikkerhetsrådgiver og hans stab for å gå tilbake til Washington, mens den russiske siden gikk til den Sovjetiske ambassaden i oslo og bodde der til avreise til Moskva.
  
  
  I mellomtiden, politi ambulanse og N. J. P. D. mineryddere med en betinget av avisenes journalister og fotografer begynte som kommer i FN. Den private sikkerhetsråd rommet var avsperret av FN-politiet, men Hawke og jeg fikk lov til å gå tilbake inne, der presenning-dekket restene av den russiske ambassadør ble lastet på bårer. Allerede, russiske sikkerhetspolitiet og AMERIKANSKE agenter er i ferd med å spore ambassadør i siste bevegelser.
  
  
  En samtale ble laget til det Hvite Hus, og president ble informert om saken. Før denne samtalen ble avsluttet, Hawk ble kalt til telefonen for å snakke med presidenten. Da han kom tilbake, ØKS chief ' s ansikt var grå.
  
  
  "Det var nesten en katastrofe," sa han og rister på hodet. "Presidenten har informert meg om at vi vil motta en full rapport om den Sovjetiske ambassadør bevegelser så snart etterforskningen finner noe. Men vi vet allerede en ting."
  
  
  "Hva er det?"
  
  
  "Bare to netter siden," Hawke sa,"den Sovjetiske ambassadøren var en gjest til en fest arrangert av Helga von Alder og hennes mor i Helga' s Park Avenue apartment."
  
  
  "Er du sikker?"
  
  
  Hawk nikket til andre AX agent som hadde fulgt oss i limousin fra Kennedy. "Agent Z1 var på festen. Siden jeg visste at det var umulig å holde styr på alle von Alder kvinner på en gang, jeg brukte det i dette tilfellet. Jeg vil at dere to for å komme sammen, slik at han kan fortelle deg detaljer om natten. Etter det, jeg vil at du skal jobbe på Helga von Alder. Og...
  
  
  "Ja, sir?" Spurte jeg.
  
  
  "Jeg er sikker på at jeg ikke trenger å minne deg selv på at det haster med ditt oppdrag. Det må være noen forbindelse mellom denne virksomheten og Von Alders. Finn ham, uansett hva det koster."
  
  
  Fire
  
  
  Hawk gikk alene til AX ' s New York-kontor, forlater Z1 og meg til å snakke sammen. Etter å ha tilbrakt mesteparten av dagen på flyet fra Whisky Cay og i bil fra JFK, jeg følte jeg trengte å trene i treningsstudioet. Jeg foreslo at Z1 gå til et idrettslag til å spille håndball mens vi snakket.
  
  
  Ingen av oss, selvfølgelig, visste de andre " ekte navn. Den Z1 seg selv var på min alder, et par inches kortere og noen kilo tyngre, med halm-farget hår og lys hud. Så snart vi har endret seg i vår sport uniformer og startet spillet, så jeg at han var en verdig motstander av håndball. På domstolen, han var klønete og plattfot, men han treffer ballen med dødelig kraft, slik at den spratt som en kule med en ricochet, og fikk meg til å flytte.
  
  
  "Det fest i natt ble en real fest," begynte han, og jeg tok et svakt sørlige aksent i stemmen, en slags midt-sør-aksent. "Disse von Alders definitivt vite hvor å underholde. Det var et par av aktører, en russisk ambassadør, to Britiske forfattere, denne pop-artist som trekker ingenting, men bilder med sport belter, og et dusin andre folk jeg aldri har møtt."
  
  
  "Har noen av dem finner ambassadør spesielt hyggelig?" Jeg spurte, treffer ballen og kjøre den hardt inn i midten av Z1 med en vellykket kick, noe som gjorde det umulig for ham å returnere skudd.
  
  
  "Æsj!" han mumlet, rette opp med en innsats, ansiktet dekket i perler av svette. Deretter, i svar på spørsmålet mitt, sa han, "jeg trodde alle gjestene var veldig vennlige med hverandre. Det var som om de var alle medlemmer av noen eksklusive klubben. Hvis du vet hva jeg mener?"
  
  
  Jeg nikket. "Men var Helga eller hennes mor, Ursula, helt alene med ambassadør for alle lengden av tid i løpet av kvelden?" Jeg visste ikke hva jeg informasjon jeg forventet fra ham, men noen anelse eller forbindelsen mellom de døde ambassadør og den ene eller den andre av von Alders kan hjelpe.
  
  
  "Nei," Z1 svarte, å gjøre sin rettferdige andel av kjører. "Faktisk, den russiske tilbrakte mesteparten av tiden på å snakke til denne artisten, og til slutt endte kvelden med å kjøpe to malerier at fyren brakte med ham..
  
  
  
  
  
  
  Jeg hadde en vill idé. "Hva ville du tenke hvis jeg ba DEG om å utføre en obduksjon på hjernen av en død russisk?"
  
  
  "En obduksjon?" Z1 utbrøt, snu rundt og ser på meg. "Hva kan studiet av hjernen hans bevise?"
  
  
  "Det er bare en gjetning," sa jeg. "Jeg kan ikke få ut av hodet mitt hvor rart det hele situasjonen er. Ikke bare hva som skjedde i dag, men alle tidligere mord - eller, jeg ville si, selvmord. Disse menneskene dannet de merkeligste team av snikmordere jeg noensinne har sett. Kanskje de var dopet først, eller hypnotisert, eller hjernevasket. Noen hadde for å få dem til å oppføre seg så likt irrasjonelt. Det må være en forklaring. Kanskje obduksjon vil gi noen svar, hjelpe oss å forstå årsakene til denne saken."
  
  
  "Jeg tror det er verdt et forsøk." Z1 trakk på skuldrene.
  
  
  "Hauk ønsker meg til å flytte inn med Helga straks," sa jeg. "Så snart vi er ferdig med spillet, jeg skal ringe henne og prøve å sette opp en dato for i kveld. Jeg tror du bør rapportere til Hawke ' s hovedkvarter." Sørg for å fortelle ham at jeg ønsker å utføre en obduksjon på russisk."
  
  
  "Selvfølgelig," sa han, mangler sjansen og mister spillet for meg.
  
  
  Etter dusjing og dressing, vi gikk til baren og hadde et par kjølt martini, og jeg heter Helga von Alder fra en telefonkiosk.
  
  
  "Dumpling!" hun hvinte av fryd, så snart hun hørte stemmen min. "Du er tilbake. Min dumme søster la deg gå. Se deg i kveld?"
  
  
  "Akkurat hva jeg mente," sa jeg til henne. "Jeg vil plukke deg opp rundt åtte."
  
  
  Da jeg var ferdig med samtalen, Agent Z1 og jeg brøt opp. Jeg gjorde min vei til luksus leilighet på Sutton Place at min FAR hadde leid for meg - eller rettere sagt, for Tony Dawes.
  
  
  En av fordelene med å jobbe undercover for AX var at organisasjonen spart ingen kostnad i å skape et pålitelig skjule for sine agenter. Tony Dawes ' leilighet var et godt eksempel. Det var en elegant, elegant bachelor pad med alle forførelse brukerutstyr at en slik mann kunne sørge for seg selv. De lydisolerte fra utsiden, høy nok til å tilby utsikt over byen og personvern, og utstyrt med det siste innen elektronisk utstyr fra innendørs belysning til quadraphonic lyd. Min eneste forespørsler ble et lite treningsstudio og badstue. Jeg tilbrakte de resterende timene av dagen på en boksesekk og ujevn barer og ferdig med badstue. Det var sju tretti-fem når jeg gikk for å se Helga von Alder i min tuxedo.
  
  
  Helga er leiligheten var en penthouse på Park Avenue på åttitallet, i en kongelig bygning som så mer ut som en privat klubb enn en bolig. Jeg forventet at hun skulle være alene, men når jeg kom, jeg så at Ursula var det med en hvit langhåret mann hvis ansikt så vagt kjent, selv om hans navn rømt meg for et øyeblikk.
  
  
  "Men Dumplink," Helga møtt meg, gi meg det vanlige med åpen munn von Or kyss og trekke meg i, "si hei til Ursi" - von Or døtre kalte sin mor Ursi - " og hennes eskorte, Byron Timmons. "Da jeg oppdaget at denne mannen som en av landets olje-magnatene. Ursula von Or ga også meg et kyss på leppene, som var langt fra mors, og Timmons ga meg et fast håndtrykk.
  
  
  "Ursy og Byron var bare å forlate," Helga lagt med en cherubic smil.
  
  
  Byron Timmons mumlet, "Å, ja", og begynte å hjelpe Ursula inn i hennes mink pels.
  
  
  "Vi snakket om dårlig Vladimir Kolchak er forferdelig ulykke," Helga sa. "Hørte du det på nyhetene?"
  
  
  "Jeg sa nei. "Jeg er ikke redd."
  
  
  "Han ble drept i FN denne ettermiddagen," Helga sa dessverre, " som en kjele eksplosjon."
  
  
  "Forferdelig," sa jeg, lurer på om Hawke hadde gjort opp gryten eksplosjon for pressen selv.
  
  
  "Dårlig Vladdy," Helga sa: "han var alltid full av liv. Jeg vil savne ham.
  
  
  "Visste du ham?" Spurte jeg.
  
  
  "Å, ja," Helga sa. "Han var en gammel venn av Ursi-tallet. Han var her, i huset, på en fest, bare to netter siden.
  
  
  "Vi kommer alle til å savne ham," Ursula gjentatt, kyssing Helga på kinnet, pusse mine lepper med henne, og på vei til døren. Byron Timmons fulgt, noe som gir meg en annen fast håndtrykk.
  
  
  Så snart Helga lukket døren bak avgang par, hun falt i mine armer med en undertrykt latter og hvisket, " Oh, Dumplink, Byron Timmons er fryktelig sint på meg - og deg. Når jeg har gjort en avtale med dere denne ettermiddagen, jeg glemte helt at jeg skulle gå på teater med ham i kveld. Da jeg husket at jeg hadde å gjøre noen desperate ommøblerer og ringe i Ursi etter en erstatning. Jeg fortalte Byron at du var en gammel venninne jeg ikke hadde sett på mange år, og du var bare i byen for kvelden.
  
  
  "Jeg visste at han ikke var fornøyd med noe. Nå forstår jeg.
  
  
  Helga trakk unna, og rister på hodet. "Kan jeg være så frekk noen ganger. Men jeg ønsket å være sammen med deg."
  
  
  "Jeg er fornøyd," jeg sa til henne, " og smigret. Hvor vil du ha meg til å ta dere med?"
  
  
  "Det er slik en ubehagelig natt," Helga sa.
  
  
  
  
  
  Jeg sa mildt: "jeg tenkte kanskje du hadde bedre være her og være koselig. Hvis du ikke tankene noe enkelt som champagne og kaviar. Jeg er redd det er alt vi har i huset, og det er de tjenere ' fridag.
  
  
  "Jeg kan ikke tenke meg en bedre måte å tilbringe kvelden."
  
  
  Hun overrasket meg. Hun var iført en stram hvit kjole, hennes blonde hår var nøye stil, og en diamant kjede hang rundt halsen hennes med matchende diamant anheng hengende fra henne øreflippene. Hun var klar til å tilbringe natten i byen. Men da jeg innså at Von Alder kvinner sannsynligvis bare kledd som dette for å loaf rundt i huset i kveld.
  
  
  Helga slått på musikk og slo av lysene. Snart hun hadde med seg champagne og kaviar, og vi satt ved siden av hverandre på en leopard-print-sjeselong foran gulv-til-tak-vinduer som så ut over byen, lys og snørike mørket.
  
  
  "Vet du, Tony," Helga sa sakte, snu meg som vi begge nippet avkjølt champagne, " du er ikke som de andre menneskene jeg har kjent i mitt liv. Jeg kan vanligvis ganske lett å forstå dem, med å forstå hva de ønsker fra en kvinne. Jeg er ikke sikker på om deg, selv om jeg har kjent deg i lang tid. Og det er problemet. Jeg er interessert i, og jeg tror alle de andre Von Alder kvinner, inkludert Ursi, er du også. Hun plutselig satt opp rett. "Gjorde du liker å være sammen med Maria?"
  
  
  Jeg nikket ærlig. "Det er vakkert. Men så til alle dere. Du er identiske trillinger, tross alt.
  
  
  "Ikke helt identiske." Jeg kunne se henne smile i svakt lys. Hun la ned sin champagne glass og skled ned på sjeselong, ved å trykke på kroppen hennes mot min. Jeg kunne kjenne varmen fra kroppen hennes gjennom kjolen. Den eksotiske duft av hennes parfyme begeistret for mine lender. Jeg gled fingeren min under rem av henne kjolen og stoppet.
  
  
  "Helga", sa jeg.
  
  
  "Hmm?"
  
  
  "Denne fyren, Kolchak eller Vladdi, som du kalte ham - har du sett mye av ham i det siste?"
  
  
  Hun misforstått spørsmålet mitt. "Du trenger ikke å være sjalu på ham, Dumplink." Hun flyttet nærmere meg, slik at våre lår var rørende.
  
  
  "Nei, men jeg er nysgjerrig," insisterte jeg. "Har han besøkt deg eller din familie ofte i de siste ukene?"
  
  
  Hun trakk på skuldrene, som fortsatt klamrer seg til meg. "Vladdi var en av dem som alltid var, eller var alltid, i nærheten av mine venner. Du lagt merke til ham når han var der, gjorde du ikke gå glipp av ham når han var borte." Hun rørt utålmodig. "Men dette siste er til stede. Den nåværende er alltid viktigere."
  
  
  Jeg visste at det var alt hun hadde tenkt å si. Kanskje hun ønsket å skjule noe, eller kanskje hun hadde virkelig ingenting å si om Kolchak. I alle fall, jeg følte at jeg hadde oppfylt mine plikter for tiden.
  
  
  Jeg hadde nå et ansvar for å selv å ikke la denne sjansen slip gjennom fingrene mine. Jeg brukte fingrene til å løsne stroppen på Helga kjole. Hun gled både stropper av hendene, og myk, hvit klut falt rundt hennes midje.
  
  
  Hun var ikke iført en bh. Idet hun lente seg tilbake, hennes fulle, slank bryster rose, hennes rosa-tipped brystvortene stående på høykant. Hun wriggled frem til å møte ansiktet mitt, slik at munnen min er fylt med en og deretter en annen melon-som haugen. Kroppen hennes ristet voldsomt som jeg kjærtegnet hennes nipples med tuppen av tungen min, helt til slutt, med en skjelver sukk, tok hun hodet i hendene og førte mine lepper til hennes. Som vi kysset, og hun løp fingrene på den ene hånden ned på låret før hun fant bevis på min opphisselse. Hånden hennes nølte det for et øyeblikk.
  
  
  "Fint, Dumplink, fine," hvisket hun andpusten, og presset leppene til øret mitt.
  
  
  Jeg plukket henne opp og bar henne gjennom stuen, gjennom foajeen, og inn på soverommet. Det var en stor rund seng i midten av rommet. Jeg satte henne ned på toppen av henne, og hun tok av henne kjole, strømper, og lacy bikini bunnen. Liggende på sengetøy i sateng, hun utålmodig holdt hendene ut for å hjelpe meg å ta av meg klærne.
  
  
  Jeg kunne kjenne blodet flyter i blodet mitt, mitt øye fortæres hennes flotte kropp. Hun var en eksakt kopi av hennes søster Maria, fra hennes perfekt definert, svulmende bryster og forsiktig buede lårene til de små gyldne trekant i midten av kroppen hennes. Hun trakk meg inn i hennes armer, og når kroppen vår rørt, snudde hun hodet til side og sa lavt, " jeg beklager.: "Lytt, Dumplink, uansett hvor du snur, kan du se oss å elske."
  
  
  Jeg hadde ikke lagt merke til før at de tre veggene i rommet, på hodet av sengen og på begge sider, var helt speilet. Så Helga kropp sammenbitte og spunnet med mine, som noen perfekt programmert, men subtile instrument av sensualitet, speil reflekteres sensuelle bevegelser som om vi var i midten av en stor orgie der vi var hele gruppen av deltakere.
  
  
  Og jeg oppdaget, som Helga fortalte at hun og hennes søster Maria er ikke helt identiske. Det var en stor forskjell i måten de gjorde kjærlighet. Både kvinner laget med kjærlighet uendelig fantasi og store åpne glede. Men likheten endte det. Mens Maria var taus og anspent, hennes bevegelser
  
  
  
  
  
  
  de var utsøkt tynn, Helga var vill og forlatt, hennes hender, lår og munnen hele tiden å utforske kroppen min, utveksle hyggelige opplevelser for hver og en fikk hun. Hele sitt vesen var stadig vred, skjelving, og presser meg til høyere og høyere høyder av ecstasy. Det var som om - og speil på vegger lagt til effekt-jeg hadde gjort kjærlighet til et dusin forskjellige kvinner, hvert med en annen tilnærming og reaksjon. Til slutt, hun la ut et rop som av ren glede og falt tilbake på sengen.
  
  
  Etter et øyeblikk, hun lente seg over meg. "Skal jeg gjøre deg lykkelig?" spurte hun, som dekker ansiktet mitt med kyss.
  
  
  "Ja," sa jeg. "Ja, du gjør meg glad."
  
  
  "Jeg er glad for," sa hun. "Du er den personen jeg trodde du var."
  
  
  Jeg forsiktig trakk henne til meg, slik at hun lå på toppen av meg, kroppen vår presset sammen fra topp til tå. Vi ligger fortsatt, ingen av oss snakker. Etter et øyeblikk, hun la ut et lite sukk av overraskelse, som jeg forventet.
  
  
  "Hysj," jeg hvisket til henne.
  
  
  Hun tidde igjen, men ikke for lenge. "Au!" utbrøt hun. "Au! Ah, den Damplink! OUCH!" Kroppen hennes ristet convulsively igjen, til med en lang, myk moan av glede, hun rullet over på ryggen og lukket øynene.
  
  
  Min regelmessig mosjon programmer for kropp og sinn kom inn i bildet igjen, og lar meg gi Helga en siste gave av glede at hun ikke ventet.
  
  
  5
  
  
  Helga åpnet øynene og smilte søtt til meg da jeg lente meg over hodet. "Det var vakkert, vakkert, vakkert," hvisket hun. Hun rullet over og gikk ut av sengen. "Resten, Dumplink," sa hun, kysser meg og forlate rommet.
  
  
  Et øyeblikk senere, kom hun tilbake med en flaske champagne og to glass. Hun fylte ett av glassene og ga den til meg. "Dette,"sa hun," vil holde deg opptatt i mens jeg tar en dusj." Hun kysset meg igjen og kom inn på badet summing lykkelig. Spredt luksuriøst på sengen, kunne jeg høre henne å ta en dusj.
  
  
  Jeg tok en slurk av min kjølt Dom Perignon. Utenfor, vinden plukket opp. Den fjerde veggen av rommet var dekket med et forheng, og jeg visste at bak gardinene var dørene til penthouse hage som er omgitt alle fire sider av leiligheten. Det var en knock utenfor døren. Jeg satte min champagne glass ned ved sengen, trakk på mine bukser, og gikk til døren. Når jeg trakk en del av forhenget til side, så jeg at en av dørene var på gløtt og svaier i vinden. Jeg lukket døren og låste den.
  
  
  Jeg var halvveis tilbake over rommet når den umiskjennelige sjette sans, det ubevisste varsel om forestående fare, sendte meg sin melding. Uten å vite hvorfor, jeg instinktivt løftet begge hendene mine på forsiden av halsen min, jeg hadde ikke handle for tidlig. På samme tid, en tynn loop av ledningen som er festet rundt hodet og slo seg ned på mine skuldre. Ledningen som skal ha blitt sittende fast i halsen min, i stedet sank dypt inn i huden min utstrakte armer.
  
  
  Min angriper la ut en tung knurring og et voldsomt rykk på løkka. Jeg dukket og slengte skulderen min tilbake. Jeg har fortsatt ikke kunne se hvem som var bak meg, men i det plutselige utfall, fikk jeg et glimt av to sliter bilder i Helga er speilvegg. Jeg så igjen og så meg selv og personen bak meg gjenspeiles der. Mannen var Z1!
  
  
  Hans ansikt var fordreid fra angrepet, men hans identitet ikke kunne bestemmes. Det var den samme mannen jeg hadde spilt håndball med på sports club i dag.
  
  
  Det var umulig å forstå hvorfor han prøvde å drepe meg nå. Alt jeg kunne gjøre var å beskytte meg selv. Og det var en uhyggelig, foruroligende følelse å se at noen prøver å drepe meg i samme speil hvor jeg hadde nylig sett på meg selv og Helga nyter intens sex.
  
  
  Han hadde ennå ikke lagt merke til speilet på veggen og ikke vet jeg ser på ham gjennom det. Han begynte å løfte benet til å hvile kneet sitt på ryggen. Jeg sparket han eit særs med min venstre fot, tok han i kneskålen og brøt det. Han gispet i smerte og begynte å falle, å dra meg med ham. Jeg prøvde å vri seg ut av wire loop, snu hodet mitt som jeg falt. Han holdt hardnakket til løkka, fortsatt prøver å kvele meg. Jeg kunne se ansiktet hans tydelig nå. Øynene hans var glasert , som om han ble hypnotisert eller dopet.
  
  
  Inntil nå, jeg hadde håpet at jeg kan beskytte meg selv uten å drepe ham. Men jeg har sett at dette ikke er mulig. Jeg slengte den harde kanten av min høyre hånd inn i bunnen av hans hals, og leverer en fatal karate spark. Slaget var sterk og ren. Halsen hans hadde brukket, og han var død, trolig uvitende om hva som hadde drept ham. Kroppen falt til gulvet, hodet slått grotesk til den ene siden. Jeg sto opp og straddled kroppen hans.
  
  
  Jeg kunne høre bad med dusj. Den dype tepper på soverommet etasje overdøvet lyden av vår kamp. På den tiden virket det åpenbart at Helga von Alder hadde lokket meg inn på soverommet, vel vitende om at Agent Z1 hadde planer om å gjøre et forsøk på mitt liv. Uansett hvor god hun var i seng med meg, jeg kunne aldri
  
  
  
  
  
  Jeg glemmer at hun og hennes søstre var erfarne skuespillere.
  
  
  På den annen side, jeg minnet meg selv, var det fortsatt mulighet for at hun var uskyldig. Z1 visste at jeg var møtet Helga i kveld, og kunne ha fulgt meg i leiligheten min. Hvis du, som jeg nå mistenkt, han hadde fått ordre om å drepe meg, kunne han kanskje ha glidd inn i rommet fra terrassen mens Helga, og jeg var å elske, og hun ville ikke vite noe mer om det enn det jeg gjorde.
  
  
  Hvis dette var sant, jeg kunne ikke la Helga kommer ut av dusjen og finne den mannen jeg hadde drept liggende på henne teppet. Det kan ikke være noen som helst forklaring som ville tilfredsstille henne hvis jeg ikke blåse min dekke. Hvis jeg gjorde, er det bare føre jeg hadde på saken, Von Alders, ville være ubrukelig. Alt jeg kunne gjøre var å snu kroppen over til Hawke, som hadde alle midler til rådighet for å bli kvitt det uten at noen merker det.
  
  
  Jeg bøyde seg ned, plukket opp liket av armlener, dro det hele rommet, gjennom terrasse dører, og kastet den ut i gaten. Så jeg skyndte meg å sengen-telefonen til å ringe Hawke. Jeg hadde til å snakke uten en scrambler.
  
  
  "Dette er seriøs business," sa jeg så snart som svarte han. Kort sagt, jeg fortalte ham nøyaktig hva som hadde skjedd, improvisere koden som jeg gikk sammen. Jeg avsluttet med å si: "Min venn, og jeg vil forlate her snart. Kan du håndtere sweep? "
  
  
  Hawk forstått. "La alle arrangementene til meg," sa han, " men kom og se meg i kveld."
  
  
  "Jeg planlegger på det," sa jeg, og kutte samtalen kort når jeg hørte Helga slå av dusjen i badet.
  
  
  Et par minutter senere, Helga kom inn i rommet i en ren svart negligee som avslørte hver detalj av kroppen hennes. Jeg ble strukket ut på den store sengen igjen, nipper champagne fra et glass. Heldigvis, Agent Z1 ' s død var fredelig, og det var ingenting i rommet for å indikere kamp som hadde funnet sted, er det bare et par minutter siden. Hvis Helga var en del av tomten, og kom tilbake forventer å finne meg en død kropp, hun ville ikke gi noen indikasjon. I stedet, hun gjemt ved siden av meg på senga, mens jeg helte henne et glass champagne.
  
  
  "En amore," sa hun, å berøre mitt glass med hennes.
  
  
  "En amore," jeg er avtalt.
  
  
  Etter at vi fikk drukket, jeg svingte beina ut av senga og sa, " Kom på, Dumpling, jeg kommer til å ta deg med ut til middag. Mennesket lever ikke bare av kjærlighet. I hvert fall ikke denne mannen.
  
  
  Vi valgte en restaurant i en liten, svakt opplyst fransk sted ikke langt fra Helga ' s leilighet. Det var fortsatt snø ute, men restauranten var varm og morsom, og servicen og maten var utmerket. Men jeg var ikke veldig sulten, som gjennom hele måltidet jeg holdt forestille oss den grusomme scene som ville finne sted i Helga leilighet som Hawk ryddet opp i kroppen til en død AX agent.
  
  
  Helga ikke synes å legge merke min bekymring og spiste hjertelig, chatting animatedly gjennom hele måltidet. En dag, han lot til å surmule , den samme bevegelsen Maria hadde gjort da jeg hadde forlatt henne på Whisky Cay, og sa, " Dumplink, la oss gå et sted for helgen, slik at vi kan være alene. Du igjen med Maria. Det er min tur nå."
  
  
  Jeg ble underholdt av leken konkurransen som fantes blant jenter. "Hva som var på tankene dine?" Spurte jeg.
  
  
  Hun laget en vag gest med hånden i luften. "Mexico. Kanskje Spania. Sør-Frankrike. Tross alt, et jetfly er bare å sitte uvirksom i en kleshenger. Vi kunne dra nytte av det." Hun tilbudt det så tilfeldig som om hun snakket om en taxi tur gjennom byen. Og jeg kunne se at hun var alvorlig.
  
  
  "Vel," sa jeg, forlate min muligheter åpne fordi jeg ikke ennå vet hva komplikasjoner det ville være etter Agent AX døde.
  
  
  Helga nikket og overrasket meg ved plutselig ser alvorlig. Dette var en stemning jeg ikke hadde forventet fra svimmel von Alders.
  
  
  "Jeg skal fortelle deg noe, Tony," hvisket hun, hennes fingre flettet sammen med meg så vi nippet våre cognac. "Jeg får vibrasjoner fra deg, vibrasjoner av stor kraft. Dette er hva jeg har vært ute etter i en mann i hele mitt liv. Mildhet av en omsorgsfull kjæreste og styrke en troverdig person. Noen ganger vil du finne den ene eller den andre. Men både-aldri! Det er veldig bra. Hun rynket pannen og sa sakte, " når jeg prøvde å forklare hva jeg var ute etter til en mann jeg visste. Han var mild, men ikke sterk, og han sa at jeg følte det på samme måte, fordi jeg aldri visste at min far. Han sa at jeg var på jakt etter en kjæreste og en far alle rullet inn i en. Tror du at?"
  
  
  Jeg ristet på hodet. "Jeg har aldri tenke på slike ting, begrunnelse for mine følelser. Følelsene i seg selv er viktig ."
  
  
  "Jeg tror det, også," hun er avtalt. "Men jeg tror om min far noen ganger, og jeg vet at Maria og Elsa gjøre også, selv om vi aldri snakke om ham."
  
  
  "Husker du ham i det hele tatt?" Spurte jeg.
  
  
  "nei. Akkurat hva Ursi fortalte oss. Han ble drept i Berlin under en av den Allierte bombingen kampanjer under andre Verdenskrig. Mine søstre og jeg var svært ung da, og det var kun ved et mirakel at Ursi reddet oss i live.
  
  
  Hun smilte og strålte igjen. "Boo
  
  
  
  
  
  
  "Livet har vært god siden da," sa hun.
  
  
  Senere, da jeg tok Helga tilbake til leiligheten hennes, jeg ble værende lenge nok til å sørge for at Hauk hadde fjernet kroppen fra terrassen. Selvfølgelig, han tok vare på det. Da jeg forlot Helga ' s house, hun minnet meg en gang at hun ville ha oss til å gå sammen for helgen. Jeg lovet å la henne vite. Så jeg gikk ned og tok en taxi til AX-hovedkvarteret.
  
  
  Seks
  
  
  AXE ' s New York-kontor ble plassert på byens Lower West Side, i en lagerbygning i dock-området. Taxi sjåføren var ikke fornøyd da han hørte adresse. Jeg tror han trodde jeg var nødt til å rane ham på den måten, fordi jeg har hørt ham sukk med lindring som vi dro opp til huset. Jeg snudde den og gikk ut. Så jeg begynte å krysse fortauet, han lente seg ut av vinduet og spurte, " Hva er det som skjer?": "Er du sikker på at dette er det rette stedet for deg, kompis?"
  
  
  Jeg vinket ham ut. Følelsene hans var klart. Hele fyllingen var mørkt og øde. Bygningen som ligger i AX-hovedkvarteret var mørkt, bortsett fra en opplyst rom på forsiden av bygningen. Taxi sjåføren kunne ikke ha visst at alle andre mørke vinduer i bygningen ble malt over for å skjule det oppstyret som foregikk på innsiden tjuefire timer i døgnet, og at folk med kraftige infrarøde teleskoper var stadig å se på gaten. Faktisk, en taxisjåfør som ikke kunne være tryggere hvor som helst i byen enn akkurat det, utenfor de mest kraftfulle mottiltak mot etterretning byrået i verden.
  
  
  Natten sikkerhet vakt på vakt i lysløypa front office, som så ut som en vanlig lager, trykket på klokken under pulten sin, og jeg gikk gjennom strykejern dør til heis med folk. Vaktposter med teleskoper i windows ovenfor allerede hadde tømt meg, og både menn som jeg var fortsatt nærmer seg bygningen.
  
  
  "Hawk venstre ordre om å ta deg til kjelleren så snart du går inn," den heis operatør sa. Bilen ned.
  
  
  Kjelleren betydde at Hawk ventet på meg i byrået likhuset. Som de fleste topp-hemmelige etterretnings-organisasjoner, AX måtte ha sin egen likhuset på stedet for å håndtere likene som ikke kunne umiddelbart overlevert til politiet. Imidlertid er de fleste av likene ble til slutt slått over til politiet etter at veien var ryddet, så det var ingen pinlige spørsmål.
  
  
  Jeg fant Hawk står ved siden av Z1 er lukket kroppen. AX medical examiner, Dr. Christopher, var med ham.
  
  
  Hawk nikket til meg, og det medisinsk-sensor, som vi kalt Dr. Tom, sa: "jeg er ikke sikker på hva du snakker om.: "Jeg har gjort en foreløpig obduksjon, Nick. Dette er konsistent med hva du har fortalt oss. Hans død ble forårsaket av en brukket nakke."
  
  
  "Fant du noe annet?" Spurte jeg.
  
  
  Dr. Tom ristet på hodet. "Ingenting ennå. Hvorfor ikke?"
  
  
  I stedet for å svare ham, jeg snakket til Hauk. "Agent Z1 rapportert til deg i dag med mitt forslag om å foreta en obduksjon på Ambassador Kolchak hjerne?"
  
  
  "Nei, det gjorde jeg ikke," Hawke sa. "Han kom tilbake hit til hovedkvarteret og fortalte meg at du hadde kontaktet Helga von Alder. Jeg fikk ikke se ham etter det. Det var ingen omtale av en obduksjon. Er dette viktig? "
  
  
  "Kanskje," sa jeg sakte. "Det kunne gi oss et mulig motiv for ham til å angripe meg."
  
  
  Hawk rynket pannen. "Jeg er ikke etter deg."
  
  
  Jeg visste at det var trygt å snakke foran Dr. Tom, som hadde det høyeste nivået av sikkerhetsklarering for alle AX aktiviteter. "Vel, når han angrepet meg i Helga leiligheten, så han ør - som en mann som ikke kunne styre seg selv - men hans fysiske handlinger var perfekt koordinert."
  
  
  "Mener du," Hauk avbrutt, " du tror han var medlem av drapet patrulje?" Så mye som jeg liker ikke tanken på at en av våre agenter kan være under påvirkning av dette - dette force eller noe, jeg er enig."
  
  
  "Men det betyr ikke nødvendigvis forklare hvorfor han prøvde å drepe meg," fortsatte jeg, " hvis jeg sa eller gjorde noe som truet med hva vi slåss. Det eneste jeg kan tenke på er mitt forslag for en obduksjon. Siden han ikke passere på tilbud til deg, men prøvde å drepe meg, det ser ut som om det var en forbindelse.
  
  
  "Hva tror du ambassadør i hjernen test vil vise?" spurte Dr. Tom.
  
  
  "Jeg vet ikke," sa jeg. "Men vi antar at mennesker involvert i disse hendelsene var liksom hjernevasket. Så den russiske er obduksjon var et slag for bevis av "hjernevask" - teorien. Vi kan ikke finne noe, men så har vi ingenting å tape hvis vi prøver."
  
  
  "Ja, jeg ser," sa Dr. Tom. Han så på liket som lå på skive av AX likhuset. Han kastet et blikk på Hawke. "Hvordan om dette, Sjef?"
  
  
  Hawk nølte for bare en brøkdel av et sekund. "Kom," sa han, og nikket.
  
  
  Dr. Tom trakk arket opp over hans stive funksjoner. "Dette vil ta meg et par dager," sa han tankefullt, " og jeg sender deg en rapport så snart jeg får resultatene."
  
  
  Hauk og jeg forlot likhuset i stillhet og tok heis til andre etasje av bygningen. Dette gulvet ble nervesenteret
  
  
  
  
  
  
  hovedkvarter i New York. En stab på mer enn femti personer som jobbet der tjuefire timer i døgnet på teletypes, radioer, og lukket krets tv-systemer som holdt kontakten med kontorer av verdens politi. Den gangen som førte til Hawke ' s kontor var det ved siden av et stort rom. Det var en måte glass vinduer på veggene, slik at de i gangen kunne se rommet, men de andre i rommet ikke kunne se dem. Dette gjorde det umulig for andre AX ansatte til å observere den hemmelige agenter som møtte opp på Hawk ' s office.
  
  
  Når vi var i Hawke ' s office, ØKS chief avgjort wearily i sin stol, og rotet gjennom lommene hans helt til han fant en tygd sigar og stakk det uopplyste i hans munn.
  
  
  "Jeg må innrømme, Nick," sa han, " at denne saken har plaget meg. Hva synes du om die Von Alders?
  
  
  "Det er vanskelig å si," sa jeg, ved å velge mine ord med omhu. "Så langt som jeg var i stand til å avgjøre, de er nøyaktig hva de ser ut på overflaten. Men det er vanskelig å over det faktum at hver gang en ny utvikling er innført, er de på en måte koblet til ."
  
  
  "Vi snakker om nye utbygginger," Hauk interjected, " jeg har ikke hatt en sjanse til å fortelle deg om Monte Carlo. Vi har akkurat fått en melding fra Interpol i dag.
  
  
  "Monte Carlo?" Spurte jeg.
  
  
  "ja. Det er en casino der. En mann ved navn Tregor, en Belgisk, bryter bank. Tregor ' s svoger prøvde å stikke den tyske Kansleren med en kniv for noen uker siden, men i stedet stakk en kniv i halsen. Vi har ikke noe på Tregor, men du bør sjekke det ut uansett.
  
  
  "Casino ledelse midlertidig stoppet spillet," Hawke sa. "Men de ble enige om å fortsette det i en dag. Jeg vil at du skal være der når de casino åpnes igjen, men jeg ønsker ikke å miste kontakten med Von Alders. Kan du håndtere både av dem? "
  
  
  "Det er ikke et problem," sa jeg. "Tidligere denne kvelden, Helga tigget meg til å reise til Mexico med henne. Hun sa at vi kunne bruke sin private jet."
  
  
  "Og du tror hun vil være enig i en Monte Carlo?" "Du har til å investere mye i arbeidet."
  
  
  "Det har sine fordeler." "Jeg kan godt tenke meg," svarte han, vinker meg bort fra hans kontor.
  
  
  Sju
  
  
  Det var tidlig, like før åtte neste morgen, når jeg heter Helga ' s leilighet. Jeg visste hun ville ikke være opp så tidlig, men jeg kunne ikke sette det ut lenger hvis vi skulle ut å fly til Monte Carlo i dag.
  
  
  Stemmen som svarte var søvnig fra hvilemodus. "Hei du. Hei på deg?"
  
  
  "Helga", sa jeg," dette er Tony Dawes."
  
  
  "HVEM?" spurte hun, fremdeles halv sov. "Hallo?"
  
  
  "Min Gud," sa jeg, ler, " ikke fortell meg at du har glemt meg så snart etter i går kveld. Dette er Tony.
  
  
  Tony, Dumplink, svaret var nå full av liv.
  
  
  "Grunnen til at jeg kalte deg så tidlig var det fordi jeg ønsket å invitere deg med på en liten tur bare oss to. Men i stedet for Spania, Frankrike, Mexico, let ' s do Monte Carlo. Hvordan høres det?"
  
  
  "Guddommelig," sa hun. "Når ønsker du å gå?"
  
  
  "Nå," sa jeg til henne: "denne morgenen, så snart som mulig. Du sa at flyet var klar.
  
  
  "Selvfølgelig," sa hun. "Men hvorfor Monte Carlo?"
  
  
  Jeg hadde allerede bestemt seg for å forklare henne den virkelige grunnen til å velge Monte Carlo. Den morgenen, TV, radio og aviser var alle snakker om casino flykte.
  
  
  "Har du sannsynligvis ikke har hørt på nyhetene," sa jeg. "Det er mye penger i kasinoet. I går kveld, ledelse suspendert spillet for en dag. Jeg elsker å være der når det starter igjen ."
  
  
  Jeg trodde dette var akkurat hva Von Or ønsker. Jeg visste at jeg ville gjettet riktig når jeg hørte henne hvin med glede.
  
  
  "La oss gå," utbrøt hun uten å nøle. "Hvor snart vil du være klar til avgang? Vil du ha meg til å plukke deg opp på Long Island?"
  
  
  Von Alders holdt sine fly på sine Long Island eiendom på North Shore. Jeg har vært til herregården et par ganger siden jeg møtte familien. Så, siden jeg visste hvor det var, jeg fortalte henne at jeg ville møte henne der i to timer.
  
  
  Jeg informerte Hawke og jobbet litt på den lille gymsalen i leiligheten min før å få kledd og pakking av sekken min. Hawk sendt en bil og sjåfør til å ta meg til Long Island, og når vi kom dit, fant jeg Helga venter og allerede forbereder seg på flyet von Or ' s egen flystripe.
  
  
  Mindre enn to timer etter jeg heter Helga, vi tok av på en Lear jet og fløy over Atlanteren. Helga og jeg satt i setene på baksiden av den romslige hytta, som hadde alle fasiliteter - sjeselonger, en sofa, en bar, enda en lysekrone i krystall - med en komfortabel stue.
  
  
  Det var den perfekte dagen å fly, himmelen var blå og skyfri fra horisont til horisont - en velkommen endring fra siste natts overskyet vær. Havet under oss var det en jevn blå teppet.
  
  
  Helga tok meg med til cockpit for å møte piloten, Kaptein Dirk Aubrey, og co-pilot, Douglas Roberts. Aubrey var en høy, fyldig fyr med en blyant-tynn, svart bart. Roberts var en slank, ung mann-nok
  
  
  
  
  
  
  han er i begynnelsen av tyveårene, med blondt hår og en freckled månen står overfor.
  
  
  "Hun er på kurs," Aubrey sa, nikker mot dashbordet, " og været er klart, midt i Orly, hvor vi vil fylle drivstoff."
  
  
  Over de neste par timene, Helga og jeg underholdt oss selv ved å se på en film, som viste hun ved å trykke på et par knapper, og deretter å spille backgammon. Helga virket mye mer dempet enn kvelden før, men hun var fortsatt i godt selskap, og tiden gikk fort.
  
  
  Vi må ha vært mindre enn femti miles utenfor kysten av Frankrike da, uten advarsel, flyet falt med hodet først i havet. Helga ropte. Alt i kabinen som ikke var spikret ned, inkludert Helga og meg, gled over skrånende hytte gulv og traff den lukkede dør i kabinen hardt.
  
  
  Helga var fortsatt skriker så jeg prøvde å slå på min side for å åpne døra til hytta. Det var låst. Jeg dyttet Wilhelmina, min Luger, ut av sin skulder hylsteret og detonert låsen. Svingte døren åpen, og viser hytta som nå var under meg.
  
  
  Når jeg så inn i cockpit, så jeg at Kaptein Aubrey var fortsatt sitter ved rattet, men hans holdning syntes frosset. Co-pilot Roberts ble liggende på gulvet, døde eller ubevisst. Flyet var fortsatt fallende mot havet.
  
  
  Jeg ropte ut til Aubrey, som vendte hodet for en stund og så på meg. Deretter gikk han tilbake til å kjøre, både hender å gripe tak i rattet. Se på ansiktet hans, jeg kjente den samme tomt uttrykk jeg hadde sett på Agent AX i ansiktet da han hadde forsøkt å drepe meg i Helga ' s leilighet. Øynene hans var glasert, som om han var under hypnose eller under påvirkning av narkotika.
  
  
  Opp til dette punktet, jeg hadde blitt hengende fingrene mine over siden av døra til hytta. Nå må jeg gi slipp på mine grep og rykket frem i cockpit. Jeg nådd for piloten på kontrollene. Det er noe jeg klarte å hekte en arm rundt halsen, og løft det delvis fri av hjulet, men det er fremdeles klamret seg hardnakket å kontrollene før jeg dyttet på det med all min styrke og kastet den tilbake inn på baksiden av hytta.
  
  
  Flyet fortsatte å falle mot havet.
  
  
  Jeg falt inn i pilot sete og dyttet rattet hardt. En sterk skjelver løp ned jet fra nese til hale, men da nesen sakte begynte å stige. Jeg fortsatte å dra hjulet, straining hver eneste muskel i kroppen min, prøver å overvinne tyngdekraften. Til slutt, flyet flatet ut, bare noen meter fra Atlanterhavet. Jeg var heldig å ha flydd nok fly å være i stand til. Jeg kunne ikke håndtere dette flyet, men det var fortsatt en nær katastrofe.
  
  
  For de neste par minutter, jeg var opptatt med å kontrollere instrumentene mens jetfly gled jevnt over havets overflate. Alt så ut til å virke, så jeg presset hjulet fremover og vi begynte å klatre igjen. Så Helga ropte navnet mitt fra baksiden av førerhuset.
  
  
  Jeg snudde akkurat i tide til å se Aubrey nærmer meg med en skiftenøkkel. Holder rattet med en hånd, jeg tok Wilhelmina igjen med den andre, og skjøt ham i høyre skulder. Han sjanglet tilbake og falt, la skiftenøkkel slip fra hans numne fingre. Jeg kastet et blikk tilbake på den pilot som jeg prøvde å holde flyet kommer opp. Fikk han på beina igjen, men rullet inn bak førerhuset. I bakgrunnen, så jeg Helga krøllet opp i et hjørne av hytta. Jeg hadde fortsatt Wilhelmina i min hånd, men jeg hadde ikke lyst til å skyte på nytt hvis Aubrey ikke bevege seg i retning av Helga eller meg.
  
  
  Han gjorde ikke det. I stedet, han drunkenly trasket til dør i kabinen, noe som han klarte å presse åpne til tross for det enorme presset på det. Det var ingen å stoppe det, med unntak av skyte - og hvis jeg savnet, og jeg vil true hele flyet. Aubrey svevde i den åpne døren for et øyeblikk, så fløy hodestups. Jeg spunnet plan, slik at døren lukket seg. Under høyre vinge, jeg kunne se Aubrey kropp faller nesten i slow motion, hans armer og ben spredt ut til sidene før han traff vannet og forsvant under den ujevne overflaten.
  
  
  Helga ble med meg i cockpit, og jeg fokuserte min oppmerksomhet på kontroll av flyet. Hun prøvde å gjenopplive Roberts, co-pilot, som var fortsatt bevisstløs på gulvet. Det tok henne lang tid å bringe ham til hans sanser, men til slutt ble han mumlet, satt opp unsteadily, og så seg rundt. Han ristet på hodet. "Hva skjedde? Hva er det som skjer?"
  
  
  Hans oppførsel bekreftet mine mistanker om at han var på stoff. Når han var godt nok til å snakke sammen, fortalte han meg at det siste han husket var kopp kaffe Aubrey hadde levert ham. Han var fortsatt for sjokkert til å spørre om den mangler kaptein, så jeg ikke fortelle ham noe om Aubrey ' s skjebne. Jeg vil komme med noen forklaring senere.
  
  
  Da hadde jeg kontaktet kontrolltårnet i Orly, som vi nærmet oss, og vi fikk lov til å lande. Litt senere landet vi og jeg stoppet flyet.
  
  
  
  
  
  
  Jeg hadde ikke si at jeg ikke føler meg bedre.
  
  
  Når vi kom ut av flyet, Helga så på meg med forvirring i øynene hennes. "Hva skjedde der?"
  
  
  Jeg ristet på hodet. "Det er vanskelig å si. Det ser ut som kaptein din klamret seg til rattet og fløy inn i en raseri av frykt når flyet begynte å falle. Han var trolig halv-gale når han angrep meg og så hoppet. Roberts, co-pilot, må ha mistet bevisstheten på grunn av tyngdekraften. Slike ting er ikke uvanlig i flukt. Men la meg snakke med myndighetene, slik at vi ikke får fanget opp i rød tape."
  
  
  Det var umulig å vite om hun virkelig akseptert min forklaring, men hun hadde ikke trykker meg videre.
  
  
  Når "vi nådde fram til terminalbygget, ledsaget av Roberts, som var fortsatt rister på hans føtter ," jeg fant hodet av sikkerhetspolitiet, Orly, og ba ham om å sende meg en ØKS agent, en mann jeg kjente som Dammlier,og den lokale høvdingen. Av Interpol. Når både menn kom, jeg fortalte dem nøyaktig hva som hadde skjedd, noe som indikerer at jeg har mistanke om hendelsen var knyttet til min oppgave. Jeg påpekte at Helga og jeg trengte for å gå til Monte Carlo umiddelbart.
  
  
  "La meg ta seg av det," Interpol sa mannen da jeg var ferdig. "Det vil ikke være noen problemer. Kanskje din assistent her "- han snudde seg for å Dammlier - " kan finne en pålitelig pilot og co-pilot til å ta deg til destinasjonen.
  
  
  Dammlier nikket, og møtet ble avsluttet. På mindre enn en time, Helga og jeg var på vei til Nice, og den nærmeste landingsstedet til Monte Carlo. Vi hadde to Amerikanere-trolig en del av den franske AX-hovedkvarteret eller CIA-pilotering flyet. Dammlier sørget for å bringe Roberts tilbake til Usa, og Helga seg trygg på at han vil fortsette å jobbe for henne og får lønn mens han hadde kommet fra hans ulykke. Så langt det jeg kunne finne ut, min forklaring - at Roberts hadde mistet bevisstheten, ble akseptert av både Helga og myndigheter.
  
  
  Fly til Nice var begivenhetsløs. Vi landet sent på ettermiddagen, og Helga og jeg gikk om bord i en limousin på Hotel de Paris, i nærheten av kasinoet i Monte Carlo. Helga arrangert for en limousin for å møte våre fly, og også reservert sammenhengende rom på hotellet. Vi var heldig at Helga var godt kjent, vi var garantert rom, selv om Monte Carlo var fullt av nysgjerrige turister fra hele verden. Gatene var full av turister, noe som gir byen en berusende karneval stemning, og det var ingen tomme rom.
  
  
  Så vi kjørte gjennom gatene i Monte Carlo, der Middelhavet shimmered som en mørk, rik vin i kveld skygger, jeg ble minnet på den legendariske historien av Monaco opprinnelse i 303. Ifølge legenden, Korsikanske. Jomfru, Devot, ble straffet av sysselmannen på Korsika, da det ble oppdaget at hun var en Kristen. Sysselmannen dømt jenta til å være bundet opp og dro på hesteryggen over ulendt terreng, og deretter strekkes på et stativ til døden. I det øyeblikk da hun døde, en hvit due ble oppdaget over kroppen hennes. En natt, når kroppen hennes ble tatt av en munk og blir plassert i en fisherman ' s båt, den hvite due dukket opp igjen. Fiskeren som følges duen som den gled gjennom vann, fører det til Monaco, og de begravde jentas kropp det.
  
  
  Jeg lurte på om mitt opphold i Monaco ville være så utrolig.
  
  
  8
  
  
  Min suite hadde fantastisk utsikt over det glitrende havet og høye klippene som strekker for miles langs den buede kysten. Som jeg har pakket mine poser, dusjet og skiftet, kunne jeg høre Helga bevege seg rundt i rommet hennes neste dør. Fra lyden av hennes bevegelser, kunne jeg fortelle at hennes handlinger omtrent like mine.
  
  
  Kasinoet spillet gjenopptas i løpet av noen få timer. Vi ville helt sikkert har spist i hotellets penthouse-restaurant med en glidende tak som åpner opp til himmelen. Men det var fortsatt tid for lunsj. Jeg visste at Helga ikke bryr seg om sightseeing, og jeg tenkte det ville være en skam om vi ikke nyte denne gangen sammen i flere hyggelige aktiviteter. Håper at Helga følte det på samme måte, løste jeg det er lite, men potensielt ubehagelig problem presentert av den låste døren mellom oss ved å bestille champagne, caviar, og tre dusin røde roser til å bli levert til henne på seks. Om ett minutt etter klokka, hun banket på døren og ringte meg sakte.
  
  
  "Du er veldig imøtekommende," sa hun, å holde ut et glass champagne da jeg kom inn i rommet hennes.
  
  
  Da hun gikk til sjø-utsikt windows, hun var iført en delikat rosa negligee som fremhevet hennes legeme i en vakker silhuett. Jeg stoppet et lite øyeblikk til å nyte synet av kroppen hennes gjennom det tynne stoffet av henne klærne, deretter ble med henne på vinduet. Innstillingen solen forsvant et eller annet sted under horisonten, men forlot en dyp, rik, gyllen refleksjon i den klare himmelen. Vannet i Middelhavet, i sin tur, reflektert himmelen, forsterke lyset, slik at rommet virket i live og blendende.
  
  
  
  
  
  
  som gull.
  
  
  "Det er en vakker utsikt, er det ikke?" sa Helga, og slår til meg.
  
  
  "Ja, veldig fint," svarte jeg, bevisst kjører blikket opp og ned kroppen hennes til jeg møtte hennes blikk. Hun kjørte tungen over hennes lepper.: "Liker du meg, Tony?"
  
  
  "Ja, veldig mye."
  
  
  "Hvor mye liker du mine søstre?" hun insisterte. Dette spørsmålet overrasket meg etter den natten vi tilbrakte sammen i New York, men i stedet for å svare henne direkte, holdt jeg ut mine hender og sa: "vil du jeg skal vise deg hvor mye?"
  
  
  Hun kom mot meg i en sanselig, jevn bevegelse, øynene halvt lukket og hennes lepper skiltes. Jeg kysset henne, og hennes hele kroppen reagerte umiddelbart, forsiktig vibrerende opp og ned mot meg. Hennes ben skiltes og pakket rundt meg, og jeg kunne føle hennes skjelvende leietaker søker min egen vekket, svarer kroppen. Hun jamret mykt og rystet tilbake, sette ned hennes champagne glass. Jeg setter mitt glass ned på nærmeste bord. Når jeg snudde meg rundt, så jeg at hun hadde glidd av sin slåbrok.
  
  
  Den gylne lyset slått henne naken kropp i en vakkert formet stue bronse statue. Jeg knapt hadde tid til å ta av meg klærne før hun dro meg inn i en lounge stol med henne.
  
  
  "Fort!" hvisket hun pleadingly, løfte hennes hofter. De sluttet seg til oss.
  
  
  "Ja! Ja! Ja!" hun mumlet mens du holder pusten. Hennes hender grep min skuldre og armer, og hennes negler gravd inn i mitt kjød, som hun oppfordret meg på. Noen øyeblikk senere, følte jeg at kroppen hennes åpne og kontrakt rundt meg, hodet spinner fra side til side med lidenskap, til vi nådde toppen av en vilt krampaktige klimaks.
  
  
  Som vi lå side ved side på sjeselong, hun snudde hodet og så på meg. Hun smilte sakte, " Nå vet du, gjør du ikke?"
  
  
  Jeg nikket.
  
  
  Jeg visste hva jeg skulle ha gjettet siden vi forlot New York, men selvfølgelig, bare noen minutter siden, det var ingen måte å fortelle. Kvinnen liggende ved siden av meg var ikke Helga, fordi jeg ble kjent med henne bestemt måte av å elske. Og ikke Maria, som jeg også visste godt.
  
  
  "Du er Elsa."
  
  
  "Ja," innrømmet hun. "Du er ikke lei, er du?"
  
  
  "Hvordan kan du stille et slikt spørsmål? Etter hva vi har akkurat delt? "
  
  
  Hun lo hjertelig. "Helga, vil bli rasende når hun finner ut hva jeg har gjort. Jeg lå og sov i leiligheten hennes da du ringte henne i morges. Hun var fortsatt sov og kunne ikke høre noe. Når du foreslo en tur til Monte Carlo, og jeg bare bestemte meg for å pakke opp og gå, og la deg tro at jeg var Helga. Det hørtes så mye moro. I tillegg, du har allerede tilbrakt nok tid med mine to søstre. Min tur."
  
  
  Å lytte til hennes ord, tenkte jeg at dette var akkurat den type trikset som von Alder kvinner var i stand til. Men selv om hennes forklaring virket troverdig nok, jeg måtte minne meg selv på at von Alders var mistenkt i saken var jeg prøver å løse, og at det kan være noe skummel om Elsa skifte Helga.
  
  
  Men det var ingenting jeg kunne gjøre på det tidspunktet. Jeg så vidt slo henne ganske liten rumpe og fortalte henne med å få kledd.
  
  
  Når vi kom til casino etter lunsj fant vi det pakket. Den store mengden sto i en tett sirkel rundt en roulette hjulet, som venter i stillhet. Inne i sirkelen var tre menn: en croupier, en annen mann i dress og mørke briller-åpenbart ett av styremedlemmene, - og en Belgisk heter Tregor, mannen som ranet banken.
  
  
  Elsa og jeg klarte å presse gjennom folkemengden til et sted bare noen få meter fra de tre mennene. Så snart vi kom, å spinne roulette hjulet klikket til en stopp, og ser på folkemengden beveget seg fremover og gispet. Croupier dyttet en stor stabel med chips over bordet for å Tregor, som rolig satte dem ved siden av en annen stor stabel foran ham.
  
  
  "Å min Gud!" Kvinnen ved siden av meg, hvisket ivrig. "Han har nettopp vunnet en halv million dollar! Hva vil han gjøre nå?
  
  
  Tregor virket uvitende om menneskene rundt ham. Han var en gigantisk, imponerende mann med en stor mage, som var å drikke fra glass mineralvann, som han fylt fra en flaske på sin albue. Mørke briller dekket øynene, men ansiktet hans, jeg la merke til, var helt tom.
  
  
  Alle øyne i rommet var på ham, som venter på å se hva han ville gjøre. Han lente seg forover og han hvilte på hans panne på den første cupped med sin høyre hånd, som om han var meditere, og forble i denne stillingen i noen sekunder. I det øyeblikket, jeg var nok den eneste i hele folkemengden som så på regissøren som står overfor meg. Han var nesten i samme posisjon som Tregor! Det var som om de var stille kommunisere med hverandre!
  
  
  Et sekund senere, både menn så opp på samme tid, og med en fast hånd, Tregor plassert hele sin stabel av sjetonger på den røde plassen foran ham.
  
  
  Elsa grep tak i armen min. "Han vil satse alle sine gevinster på det!" hvisket hun incredulously. "En million dollar!"
  
  
  Tregor lente seg tilbake i stolen, og croupier opp hånden og begynte hjulet på nytt. Det ble spinne
  
  
  
  
  
  
  svimmel i et sekund eller to. Da det begynte å roe seg ned, tilskuerne begynte sang i kor, "rød, Rød, rød" - Tregor innsats. Til slutt, hjulet stoppet. Den Belgiske vant igjen. Croupier dyttet en annen stabel av sjetonger til å Tregor opprinnelige stabelen. To millioner dollar! Deretter direktør gikk frem og annonsert i en lav stemme, " hjulet er stengt for kvelden."
  
  
  Publikum trakk seg som Tregor samlet sine chips ved hjelp av flere casino ansatte og gjort sin vei til kassen. Jeg la merke til at minst tolv hemmelige agenter fra ulike utlandet, som alle jeg kjente, var følgende ham. Tregor kunne ikke, han kunne ikke gå noe sted uten agenter bak ham. Verdens regjeringer ikke la ham slippe ut av byen enkelt.
  
  
  Jeg har gjennomgått alle moduser av transport til og fra Monte Carlo. Det var bare tre veier som fører ut av byen, og de var lett å observere. Byen myndigheter holdt alle båter i havna under konstant overvåking, og de hadde den raskeste båt i Middelhavet. Ingen kunne fly bort med fly, fordi Monte Carlo ikke har en plan overflate tilstrekkelig for å lage en flyplass. Disse faktorene gjorde ikke tillate Tregor å unnslippe agenter som fulgte ham for å finne ut hvor han fikk pengene han vant. Det var ikke nødvendig for meg å følge.
  
  
  Jeg var interessert i å direktør og croupier, som ble tiden demontering roulette hjulet - en vanlig praksis på slutten av spillet, når huset hadde lidd slike store tap. Hjulet vil bli flyttet til kjelleren i kasinoet, hvor alle casino hjul som er laget av rosentre er produsert. Jeg visste at hvert hjul var balansert til nærmeste tusendel av en tomme, og at det flyttes over den edle steiner så nøyaktig som en klokke.
  
  
  Men hjulet kunne bli reparert. Det er derfor jeg ønsket å ta en nærmere titt på denne-og hvorfor jeg fulgte direktør og croupier som de gikk gjennom neste dør. Da jeg så dem forsvinne gjennom døråpningen, jeg fortalte Elsa for å gå tilbake til hotellet og vente på meg der.
  
  
  Trappa til kjelleren var mørkt, men det var lys på nedenfor. Jeg var halvveis ned trappa når døren smalt igjen bak meg. På samme tid, en blendende lys blinket. Da hørte jeg en høy-pitched skrike. Jeg snudde raskt rundt for å se at Elsa hadde fulgt meg på tross av mine instruksjoner. Mannen, trolig den som slengte døren stengt, tok det tett og rettet en pistol mot meg.
  
  
  Jeg snudde seg mot kjeller og såg casino direktør og croupier kommer opp trappen mot meg. Begge var bevæpnet med geværer, og croupier også holdt en del av røret i hånden. Når to menn nådd trinn under meg, direktør tok av seg solbriller. Øynene hans var glasert, som om han var under hypnose eller under påvirkning av narkotika. "Ta vare på ham," han som er bestilt. Croupier plukket opp jern rør, og alt gikk i svart.
  
  
  Bevissthet tilbake sakte, og selv når jeg kunne se og høre igjen, jeg følte det som om jeg var ute på min omgivelser på avstand og gjennom et tåkete filter. Min kropp og lemmer følte meg tung og slapp. Selv om grove hender dyttet meg, jeg følte meg nesten ingenting. Gradvis lærte jeg symptomene på min apati. Mens jeg var bevisstløs, jeg ble sterkt dopet. Det må ha vært en av de mektigste midler som påvirker det sentrale nervesystemet.
  
  
  Jeg kjempet hardt for å overvinne virkningene av narkotika, men selv om jeg var i god fysisk form, jeg ble bare delvis vellykket. Jeg kunne se alt som foregikk rundt meg, men jeg klarte ikke å flytte. Croupier er direktør sette meg bak rattet i forsetet på bilen. Jeg så Elsa, dopet ned og ubevisste, seg på sete ved siden av meg, og menn ble stående inne i både åpne dører. Mercedes-motoren var racing, men bilen var ikke i bevegelse.
  
  
  Da la jeg merke til at en av mennene var justere noe på gulvene under mine føtter. Snart etter, han gled ut av bilen, og jeg hørte ham si: "Ok, den er klar til å ta av."
  
  
  Bilen dørene lukket seg. Motoren var fortsatt kjører. Min befuddled hjernen kunne ikke forstå hva det var som foregikk. Svakt, som om jeg var i en tåke, så jeg en hånd nå gjennom det åpne vinduet ved siden av meg og slå på Mercedes. Bilen slingret fremover.
  
  
  Da jeg innså at Elsa og jeg hadde blitt satt i Mercedes med gasspedalen trykkes inn mot golv. Vi var nå fart gjennom mørk, øde veier over Monaco på over hundre kilometer i timen. På denne akselererende hastighet, Mercedes vil kollapse før vi går for langt, og vi vil begge bli drept. Når kroppene våre ble oppdaget, det så ut som om vi hadde dødd som følge av overdoser. Det ville være ingen tegn til drap.
  
  
  Desperat prøvde jeg å få kontroll over kroppen min.
  
  
  Så langt, vi var heldige, og bilen ble parkert i midten av veien. Men det vil være hills og vendinger i forkant,
  
  
  
  
  
  
  og hvis jeg ikke begynner å kjøre bil, vi vil snart være av veien. Jeg prøvde å løfte armene mine, men de følte seg tung. Jeg prøvde igjen. Begge hendene rose tungt, vaklet, falt, og langsomt steg igjen. Jeg kunne se den mørke landskapet hastet forbi i blinding tåke fra bilvinduet. Jeg var svett da jeg prøvde å løfte mine hender et par inches mot rattet. Da så jeg en skarp sving fremover. Jeg kunne se at min lukke fingrene på rattet, men jeg kunne ikke føle hjulet under dem. Det er noe jeg klarte å snu det et par grader til høyre, så bilen gått inn i en S-kurve. Det var nok til å holde oss i gang. Bilen snurret rundt en sving i halsbrekkende fart og kastet ned en bratt skråning.
  
  
  Veien fortsatte å klatre. Fra bilvinduet, jeg kunne se at vi var på en klippe ansikt som skrånet ned nesten direkte til sjøen fra kanten av fortauet. Bilen steg til toppen av klippen og så kjørte ned den bratte skråningen mot veien som et metall skall fra en kanon. Dekk hylte på fortauet. Fortsatt motet av narkotika, jeg prøvde å konsentrere seg om vår eneste sjanse til å overleve: det er noe jeg hadde for å holde bilen stående og på veien før det til slutt gikk tom for gass.
  
  
  Det så ut til å være noen ende til mareritt som fulgte. For mil etter mil, Mercedes brølte siste mørkere villaer og hytter, opp og ned kronglete, kronglete veier i Cote d ' Azur. Monaco var langt bak oss. Vi kjørte langs gesimser, motorveien som forbinder Monaco til Nice, og deretter gjennom Fin i seg selv, rolig og stengt for kvelden.
  
  
  Motorveien utenfor Nice var på nivå med havet, våte -, glatte og farlige. Baksiden av Mercedes skyves fra side til side. Hvis vi hadde skrenset, vi ville ha havnet i sjøen. Men Mercedes sped gjennom Antibes. Til slutt, et sted mellom Antibes og Cannes, begynte han å miste fart, og etter ca en mil var knapt til å rulle. Med en stor innsats, jeg snudde rattet, og bilen fløy til siden av veien og stoppet. Motoren stoppet. Elsa, som fremdeles satt ved siden av meg, rørte meg ikke en gang.
  
  
  Ni
  
  
  Solen skinte, i mine øyne. Jeg jamret og satte seg opp, nibbling på baksiden av halsen min. Mercedes var fortsatt parkert på siden av veien. Det første jeg så var at Elsa var iført sminke. Da så jeg en flokk av barn utenfor vinduet på Elsa ' s side, presset opp mot glasset, og stirrer på henne med store øyne som hun pulverisert nesa. Hun så nydelig , som om hun nettopp hadde våknet opp fra en forfriskende drøm. Lastebiler og biler raste forbi på motorveien, og jeg la merke til at de fleste av passasjerene inne i strakte halsen for å få en bedre titt på oss.
  
  
  Elsa lagt merke til meg sitte ned, ta bort hennes CD og leppestift, og smilte.
  
  
  "Gjorde vi har det gøy i går kveld?" spurte hun muntert.
  
  
  Jeg visste ikke hva hun visste eller husket om i går kveld, da vi var slått opp på kjeller trappen til casino. Hele natten var det et mareritt for meg, men jeg har å gi von Alder kvinner kreditt for en ting-de var standhaftige.
  
  
  "Kom," sa jeg, det skjeve forbi henne til å åpne døren på hennes side. Hun kom ut av bilen, og jeg fulgte henne. "Vi må komme tilbake til Monte Carlo. Denne bilen gikk tom for bensin."
  
  
  "Men hvordan får vi det?"
  
  
  "Overlat det til meg," sa jeg, drar henne opp ved siden av meg på kanten av motorveien. Barna var fremdeles samler seg rundt oss. Jeg plassert Elsa foran meg, slik at hun kunne lett sees fra passerende trafikk, og ga den internasjonale hitchhiker ' s logg deg en tommelen opp. Den første passerer bilen bremses, og sjåføren åpnet døra, rasling i fransk.
  
  
  "Monte Carlo," sa jeg.
  
  
  "Oi," sa han. Elsa og jeg, som var ridning foran med sjåføren, tilbake til Monte Carlo i en lastebil fylt med eggplants. Doorman på Hotel de Paris ikke heve et øyenbryn som vi fikk ut av lastebilen, som fortsatt er i vår kveld klær, vinket og takket lastebilsjåfør, og raste gjennom lobbyen.
  
  
  Jeg forlot Elsa på døren til rommet hennes og fortalte henne å få litt hvile. Som jeg skrev inn mitt rom, og jeg hørte telefonen ringe. Det var den lokale AX-agent, en mann jeg kjente som Chiclet. Han sa at jeg trengte for å ta kontakt med min lokale AX office umiddelbart for å få et anrop fra utlandet. Hawk trolig kalt fra Usa på scrambler. Jeg skyndte endret klærne mine - selv i Monaco, en tuxedo ville ha tiltrukket seg uønsket oppmerksomhet i løpet av dagen-og gikk til AX-kontoret, som var plassert i en villa som ligger ikke langt fra hotellet. Chicklet møtte meg ved døren og trakk meg til side. snakke. Stedet var fullt med det samme agenter som jeg hadde sett på casino, folk som er tilordnet til å spore opp Tregor når han igjen med sine gevinster.
  
  
  Før jeg spurte Chicklet om Tregor, jeg kort fortalt ham hva som hadde skjedd til Elsa og meg, og spurte om vi kunne møtes casino direktør og croupier umiddelbart.
  
  
  
  
  
  
  Iklet ristet på hodet. "Jeg er redd det vil bli vanskelig," sa han trist. "Begge forsvant med Tregor."
  
  
  "Forsvunnet?" Jeg spurte incredulously. "Hvordan kunne Tregor forsvinne med alle disse agenter jager ham?"
  
  
  "Vi ble møtt med en veldig snikende intelligens," Chiclet forklart. "Siste natt, når Tregor venstre casino, han gikk tilbake til hotellet hans. Vi hadde folk ser på det sted fra forsiden og baksiden. Andre agenter tok oppstilling på veier som fører ut av byen og langs havnen. Men Tregor, casino-direktør, og croupier alle unngikk dem."
  
  
  "Hvordan gjør de det?"
  
  
  Chicklet ristet på hodet som om han fortsatt ikke tro det. "Det Tregor rommet hadde en balkong med havutsikt. En gang, tidlig på morgenen, et helikopter fløy over byen.
  
  
  Det plukket opp Tregor fra balkongen og tydeligvis plukket opp de andre et annet sted i byen, og fløy bort. Et fantastisk fenomen ."
  
  
  Jeg er avtalt.
  
  
  "Vi kan ikke finne noe," Chiclet fortsatte, " men vi sjekker opp og ned langs kysten for å se om noen hørte helikopteret. Hvis så, de kan være i stand til å fortelle oss retningen hun gikk i."
  
  
  "Og hvis vi ikke finner noen som hørte helikopteret, vi vil gå tilbake til der vi startet," la jeg til. Da jeg minnet Chicklet at han hadde fortalt meg at jeg ville få et anrop fra utlandet.
  
  
  Han nikket. "Hauk ønsker å snakke med deg over en kryptert wire. Jeg skal fortelle operatøren til å ringe meg tilbake." Han ledet meg til kontoret oppe, og når Hawke kom til linjen, han etterlot meg alene.
  
  
  "Jeg hørte din steinbrudd kom seg unna," Hawk uten innledning. "Noen videre utvikling?"
  
  
  "Nei," sa jeg til ham for å gi ham en full redegjørelse av min egen erfaring av den foregående natt.
  
  
  Hawk sniffes. "Det ser ut som du hadde en nær samtale." Han stanset, og ledningene mellom oss surra kort. Så sa han: "det skjedde Noe her som jeg ønsket du å vite mer om. Din gjetning om obduksjon av Z1 er hjernen var riktig. Dr. Tom har funnet noe som er en liten mikroskopisk harddisken som er innebygd i undersiden av hjernen. Vi vet ikke hva det er eller hva det betyr. Gutta fra laboratoriet er nå forsøker å analysere dette. Og Dr. Tom kan ikke finne ut hvordan han fikk det. Det er ingen merker eller tegn på kirurgi på skallen."
  
  
  "Likevel, det må bety noe," sa jeg.
  
  
  "Kanskje," Hawk vagt. "Når vi finner mer, hvis vi gjør det, skal jeg fortelle deg. Hva er dine planer nå? "
  
  
  "Jeg ønsker å prøve å finne tegn til at helikopteret og penger," sa jeg. "Begge er trolig fortsatt et eller annet sted i området. Penger kan føre meg til noen som er kilden til alt dette. Uansett, det er bare lovende føre jeg har hatt så langt."
  
  
  "Ja, vel, god jakt," Hawk, og hengt opp.
  
  
  Chiclet ventet på meg i en downstairs rom fylt med menn som snakket raskt på telefonen i fransk og italiensk. Den ene veggen var dekket med et stort kart som viser Monaco og dens omkringliggende territorium, fra den delen av Lyon den franske kysten i vest til Gulf of Genoa på den italienske kysten i øst. Farget pinnene var festet til kart på ulike steder utenfor Monaco.
  
  
  "Mine agenter er å gjøre noen fremskritt," Chiclet sa, nikker mot mennesker på telefonen. "Ser du," han pekte på et kart på veggen, " vi har vært å kontakte myndighetene i byene langs kysten i begge retninger for å spørre lokalbefolkningen hvis de hørte et helikopter i løpet av natten. Nå vi begynner å få tilbake samtaler med resultatene ."
  
  
  "Noen positive svar?"
  
  
  "Heldigvis, ja," Chicklet sa, som fører meg til en vegg kartet. Han pekte på pinnene. "Så langt, vi har fått rapporter fra Saint-Raphael og Frejus at et helikopter ble hørt. Rapporter fra øst, fra Italia, er negative. Angivelig, våre folk er på vei vestover. Vi er nå konsentrerer seg på kysten utover Frejus. Han smilte. "Vi vil snart være i stand til å fastslå nøyaktig hvor de gikk."
  
  
  Jeg så på kartet. Vest i Frejus, langs den buede kysten, ble Saint-Tropez, Hyeres, La Seine, og utover det Marseille. Men noe annet som fanget min oppmerksomhet på kartet - en gruppe øyer som ligger i d'hiere, utenfor kysten midt mellom Frejus og Marseille. Jeg begynte å tenke.
  
  
  "Se, Chicklet," sa jeg, " det er veldig viktig at jeg får et helikopter og en pilot med en gang. Kan du ordne det?" "
  
  
  "Selvfølgelig. Det vil ta litt tid, men la meg gjøre en samtale."
  
  
  Han brukte en av de telefonene og kom tilbake, nikker. "Et helikopter vil være her i løpet av en time. Det vil bli fløyet med en av våre agenter fra Nice. Han så på meg med spørrende. "Har du en plan?"
  
  
  "Så langt jeg kan se," sa jeg, " dette helikopteret kom ikke veldig langt - det har aldri planlagt, det kunne aldri. Min gjetning er at det landet et sted i nærheten hvor det kan være skjult, og at penger og folk vil trolig bli overført fra det i kveld."
  
  
  "Overføres?" Chicklet spurte, rådvill. "For hva?"
  
  
  Jeg trakk på skuldrene mine skuldre. "Din gjetning er like god som min. Men jeg tror de kommer til å bruke en speedbåt."
  
  
  "En rask båt!" utbrøt Chicklet. "Selvfølgelig. Det ville være en opplagt ting å gjøre. " v? Peker på kartet, la jeg til ," Og som får meg til å tenke at kanskje det er støy
  
  
  
  
  
  
  
  Båten vi ser etter kan være gjemt et sted på disse øyene, i D s lair.'Ersa eller på kysten. Uansett hvor den er, vil det være lettere å få øye på det fra et annet helikopter som flyr lavt enn fra bakken."
  
  
  Chicklet avtalt med min tankegang. Mens vi ventet for helikopteret å komme, jeg heter Elsa på Hotel de Paris og fortalte henne at jeg ville bli bundet opp for en stund på enkelte virksomhet, men jeg ville ha henne til å vente på meg der.
  
  
  "Jeg hadde tenkt til å overraske deg," sa hun, trutmunn. "Jeg gled inn i rommet, men du var ikke der. Er du sikker på at du gjør forretninger? "
  
  
  "Selvfølgelig," jeg forsikret henne. "Bare bli der til jeg kommer dit. Det kunne være senere i dag eller i kveld. Så vi får nok av tid for overraskelser ."
  
  
  10
  
  
  Siden det ikke var praktisk å tiltrekke seg for mye oppmerksomhet i Monaco, Chiclet kjørte meg ut av byen, til et sted i åsene der var vi venter på helikopteret. Før vi forlot kontoret, var det nye rapporter om at ingen helikoptre ble hørt vest i Frejus i løpet av natten. Jeg tenkte jeg kunne ha gjettet at helikopteret hadde tatt dekke et sted i nærheten.
  
  
  "Nå være forsiktig," Chicklet oppmerksom ivrig. "Du vet ikke hva er sjansene for at du vil møte."
  
  
  Jeg nikket. Min trofaste Luger, Wilhelmina, satt tett i skulderen min hylster, og min Hugo stiletto var i sin egen scabbard under min jakke ermet, klar til våren inn på min side ved den minste bevegelse av armen min. Jeg var ikke veldig bekymret for oddsen.
  
  
  Snart helikopteret vi hadde ventet på kommet. Det var en UH-1 Huey-helikopteret. Chicle introduserte meg til piloten, en ung Franskmann som het Marcel Clement, en stor, tynn, pjuskete mann som smilte lett.
  
  
  Chicklet instruert ham til å følge mine bestillinger, og advarte ham om at jobben kan være farlig.
  
  
  "Jeg er ikke bekymret for fare, Chicklet," pilot forsikret ham. "Vet du hva."
  
  
  Jeg klatret opp i helikopter, men før vi tok av, Chicklet laget en krets av skipet for å sørge for at den var i perfekt stand. Da han vinket oss av. Marcel ble sittende i nesen av helikopteret, og jeg ble sittende bak ham, dører presset tilbake, slik at jeg kunne se klart fra undersiden gjennom kraftig kikkert Chiclet hadde gitt meg.
  
  
  Vi dro vestover langs kysten. Etter at vi hadde passert Frejus, Marcel fløy lavt, mens han og jeg greide bakken for eventuelle tegn på et sted hvor helikopteret kan være skjult. Vi passerte flere steder med tett løvverk og andre steder hvor det var fordypninger i berget - steder der du kan skjule en helikopter-men jeg kunne ikke finne noe som skulle tilsi at noen av dem var et krisesenter. Da vi hadde reist hele veien ned langs kysten fra Monaco til et punkt langt utover Frejus, hvor vi hadde mottatt rapporter om et helikopter i løpet av natten. Klynge av øyene Ligger-d'Jer var synlig i sør.
  
  
  "La oss gå og gjøre en sving der," jeg ropte til Marcel, som peker ut mot havet.
  
  
  Han nikket og snudde helikopter rundt. Vi snart fløy over øyene og laget en annen pass i lav høyde over terrenget. Kikkert tillatt meg å få et nærbilde av alt nedenfor, inkludert noen av øyas beboere, som vinket med glede på oss, men vi fikk ikke se noen tegn til at den unnvikende helikopter.
  
  
  "Hva nå?" Marcel spurte fra cockpit.
  
  
  "Jeg kan like godt ta oss tilbake," jeg sa motvillig.
  
  
  Marcel slått helikopter for å gå tilbake til land. Jeg var fortsatt å studere området med min kikkert da jeg plutselig la merke til en liten mørk flekk i havet. Når jeg fokuserer på det, så jeg en annen liten øy, steinete og karrige bortsett fra noen trær og en sparsom undervegetasjon. Det var så lite at det ikke var merket på kartet i Chicklet-kontor. Det var imidlertid fortsatt store nok - en kilometer til en halv kvadratkilometer - for et helikopter til land, og det var også langt nok bort fra fastlandet for å gjøre en god ly.
  
  
  Jeg tappet Marcel på skulderen, og pekte på øya. "Hva er dette for sted? Kjenner du ham?"
  
  
  "Det heter 'Satan Rock", "Marcel sa, "'Devil' s Rock' - navnet gitt til den av den franske underverden, som brukte det for mange år siden som et transittpunkt for våpen og narkotika kommer inn i landet. Myndighetene stoppet deres aktiviteter for lenge siden. Det har vært forlatt siden den gang, med unntak, hører jeg, av en koloni av rotter infesting stedet. De sier rottene fikk det for lenge siden, etter et forlis og har vært avl siden den gang."
  
  
  "Jeg tror vi bør ta en nærmere titt på dette," sa jeg.
  
  
  "Tror du at våre folk kan skjule det?" spurte Marcel doubtfully.
  
  
  "Det er mulig. Det er bare mulig.
  
  
  Marcel slått helikopteret tilbake til havet. Vi passerte Li d ' er igjen, og fortsatte sørover. Da vi nærmet Satan Rock, jeg kunne se det som en dyster og ugjestmilde sted det var, med noe mer enn en haug med svarte steiner som stikker opp av havet, og her og der noen scrawny trær og flekker av belte ... høyt pensel.
  
  
  
  
  
  
  
  Marcel senket helikopter til vi var rørende ned på tretoppene for å få en langsom sirkulær utsikt over øya. Da vi nærmet oss bakken, så jeg hundrevis av store sorte rotter scurrying blant steinene, skremt av lyden av vår motor.
  
  
  "Ser du noe?" Marcel bedt om.
  
  
  "Beklager," sa jeg. "Pakker på rotter".
  
  
  Vi hadde nesten fullført vår sirkel da jeg plutselig la merke til noe i kikkerten. Det var en lys flash av lys, refleksjon av solen på metall under en av de store rock topper i sentrum av øya. Det kunne ha vært en skjult helikopter.
  
  
  Jeg fortalte Marcel hva jeg hadde sett og ba ham om å gå rundt på plassen igjen.
  
  
  Han nikket og vippet den helikopteret, og vi dro tilbake til målet. Toppsegl fløy så lavt at vi nesten børstet tretoppene nedenfor. Jeg rettet min kikkert på stedet der jeg trodde jeg så noe, og jeg var med å konsentrere seg så hardt at jeg ikke engang tenke på faren til Marcel skrek. Plutselig følte jeg at helikopteret rock og rist.
  
  
  I neste sekund, ble vi truffet av en kryssild av kuler som krasjet inn i helikopteret fra nedenfor, knuste glass shield av cockpit, trengte metall kroppen av helikopteret og krasjet inn i motoren. Så jeg krøp sammen bak førerhuset, så jeg fire eller fem menn skyter på oss med hevet submachine våpen fra toppen av fjellet.
  
  
  Jeg ropte, gripe ham av skulderen,"Få oss ut herfra."
  
  
  Da han snudde seg til meg i stolen, jeg så at ansiktet hans var en blodig maske. Han prøvde å si noe, men bare blod kom ut av munnen hans. Hans lukket øynene og han falt sidelengs fra sitt sete. Jeg trakk Wilhelmina ut av sitt hylster, men før jeg kunne sikte og skyte på folk under helikopteret er motoren eksploderte i en enorm flammende ildkule. Bilen raste mot havet, ledsaget av en gigantisk lag av flammer og røyk.
  
  
  Lav høyde reddet livet mitt. Jeg skjøv luger tilbake i hylsteret og hoppet gjennom den åpne døren for å unngå brann like før helikopteret traff vannet. Brann og røyk rundt helikopteret skjult meg fra visningen av personer som skjøt på oss. Da jeg dukket opp, fant jeg ut at jeg fremdeles er skjult fra øynene til de som er på øyen, de brennende helikopteret fortsatt flytende på overflaten av havet, var mellom meg og land.
  
  
  Jeg raskt beregnet avstanden til øya, dukket dypt, og svømte under vann før jeg følte lungene mine sprekker. Jeg holdt svømming før jeg endelig truffet noen steiner. Famlende min vei opp steiner tomme for tomme, vil jeg til slutt brøt gjennom overflaten av vannet uten en lyd. Holde bare hodet over vannet, jeg presset meg mot steinene og gispet etter luft. Når jeg var i stand til å puste normalt igjen, jeg forsiktig løftet hodet og så seg rundt.
  
  
  Heldigvis, som jeg hadde håpet, jeg var vel bort fra helikopteret havaristedet. Fra dette øyeblikk, jeg kunne fortsatt se de forkullede restene av helikopteret flytende på vannet. Jeg så flere personer som hadde besøkt øya satt av på gummi flåter og svømte til vraket. Jeg så dem dra Marcel kroppen ut og plassere det på en av flåtene. Etter at mennene søkte vann rundt vraket. De hadde helt klart sett to menn i helikopteret og var også i håp om å finne kroppen min. Jeg prøvde å holde lavt i vannet og opphold delvis skjult av steinene før de ga opp å søke.
  
  
  Som menn og svømte tilbake til øya, en rykende haug av metall, som en gang hadde vært en helikopteret sank under vann. Jeg klamret seg fast til klippene til menn trakk sine gummi flåter i land og vendte tilbake til midten av øya. Jeg har kort vurdert å gå ned på stranden til en av de flåter for å prøve å komme tilbake til fastlandet. Men så husket jeg at det haster med mitt oppdrag. Folk på øya, og pengene tok de fra casino kanskje har ledet meg til noe viktig.
  
  
  Jeg ventet til lys begynte å visne, så prøvde å krysse øya for å vurdere situasjonen.
  
  
  Fra hva jeg har observert, ser det ut som menn ble midlertidig bruk av øya, mens de ventet på å bli plukket opp av en båt på kvelden.
  
  
  11
  
  
  Etter nok en time, kvelden solen begynte å angi, og jeg følte meg trygg krypende over fjellet for å tørke av i den varme vinden som blåste inn fra sør. Jeg nettopp hadde klatret opp steiner og ble liggende på en smal hylle når jeg følte at det var noe mykt å falle på mitt venstre ben. Jeg hoppet opp og tok meg selv i å stirre inn i blod-rød beady eyes av en stor, svart rotte som hadde tydeligvis falt ned fra en høyere rock. Jeg sparket ham, tok ham og kastet ham til side og kaster en stein.
  
  
  Så hørte jeg en myk squeals alle rundt meg. Jeg raskt stod opp og så dusinvis av lyse, unblinking øyne. Å fryse rant nedover ryggen min, og min hånd instinktivt nådd for Wilhelmina er Luger.
  
  
  
  
  
  
  Jeg brydde meg ikke at skuddet ville føre til at folk på øya for å lete etter meg.
  
  
  Men rottene ikke angripe. I stedet, de pilte frem og tilbake nervøst, angiveri mykt som sine klør skrapet overflaten av the rocks. Jeg rygget unna forsiktig, holde øynene på publikum før jeg kjente et hardt, runde metallgjenstand synke inn i ryggen mellom skulderbladene. En skarp stemme snarled: "Bare stå akkurat der!"
  
  
  En hånd har nådd ut fra bak meg og tok luger . Da en mann - det var en casino croupier gikk foran meg. Han holdt en snub-nosed .38 i den ene hånden og min Luger i den andre. Han nikket til meg ... "Vi trodde du kom seg ut av helikopteret i live. Vi har vært på jakt etter deg. Go."
  
  
  Han bøyde seg ned og plukket opp et stykke tre som hadde tydeligvis blitt dynket i bensin. Belysning ene enden slik at det ble en flammende fakkel, han vinket med det å klare en bane gjennom sverm av rotter som ble febrilsk scurrying ut i underskogen.
  
  
  Vi klatret høyere opp på øyas klippene før vi nådd en stor hylle som jeg hadde lagt merke til fra luften. Croupier svingte pistolen hans og dyttet meg frem i en stor, uthult cave. Flammende fakler ble satt opp i en sirkel rundt inngangen for å holde ut rotter, og deres lys opplyste helikopter inne. Det var andre menn - casino-direktør Tregor og mannen som tok Elsa på trappene til casino kjelleren. Jeg gjettet at det må ha vært en som fløy helikopteret.
  
  
  De andre så på meg uten mye interesse, men casino direktør nikket til croupier: "Søk ham og binde ham opp, og holde et øye på ham."
  
  
  Croupier, fortsatt holder pistolen, klatret inne i helikopteret og trakk ut et par lengder på tau. Da han dyttet meg dypere inn i hulen. Jeg holdt opp hendene mine da han begynte å meg frisk, så han gikk glipp av dolk, Hugo, montert på en fjær i ermene på ermet mitt strøk. Etter søk, han tvang meg til å strekke ut på bakken, binde meg godt med et tau.
  
  
  Vi får vente. På dette punktet, med croupier som sto i nærheten, med en pistol og ser på meg, jeg var hjelpeløs. Men jeg hadde fortsatt Hugo ermet mitt.
  
  
  Det begynte å bli mørkt ute. Fra tid til annen, en av mennene ville ta kikkert og en lommelykt og gå utenfor. Det gjorde ikke ta meg lang tid å innse at de ventet på å bli plukket opp fra øya. Min første teori virket riktig - en båt som skulle plukke dem opp.
  
  
  En time eller mer bestått før en av overvåkere ropte, og de andre, med unntak av croupier, som fremdeles vokter meg, skyndte seg bort. Jeg brukte det øyeblikket da min captor oppmerksomhet var midlertidig distrahert til å knipse våren i scabbard. Den stiletto umiddelbart føres inn i min høyre hånd. Jeg hadde til å kutte tau raskt. Hadde jeg bare klart å klippe dem og gratis hendene mine når de tre mennene skyndte seg tilbake til grotten.
  
  
  "Han er her," regissøren ropte. "Vel, slipp helikopter og komme tilbake til deg."
  
  
  "Hvordan vet jeg du kommer tilbake?" dealeren bedt om mistenkelig.
  
  
  Regissøren tok et stort aluminium koffert fra helikopter. Han plasserte det på hulen etasje og nikket til side. "Pengene vil fortsatt være her. Vi kommer tilbake."
  
  
  Alle menn begynte å skyve helikopteret ut av hulen. Mens deres oppmerksomhet ble distrahert, jeg rullet inn på min side og buede kroppen min tilbake, slik at hendene mine kunne nå tauene som bandt beina mine. Snart var jeg fri og returnerte til mitt opprinnelige posisjon, liggende urørlig, prøver å jobbe mine armer og bein bak ryggen min for å gjenopprette blodsirkulasjonen. Da hadde mennene presset helikopteret ut av hulen, og croupier var tilbake på min side. De andre tre stemmer vokste svakt langveis fra.
  
  
  Min guardian kikket på meg en kort stund. Deretter trakk han en sigarett ut av lommen hans og tente en fyrstikk. Jeg har gjort et trekk, hoppet til føttene mine, og løp mot ham, dolk i hånden. Jeg blinket kniven på livredd for mannens ansikt, deretter forsiktig kjørte punkt i magen, og med min frie hender jeg nådd for pistolen.
  
  
  I stedet for å adlyde meg, han tåpelig hevet pistol for å skyte. Jeg kjørte dolk inn i magen hans, og han doblet seg over uten en lyd, tent sigarett fortsatt dingler fra hans lepper. Jeg hadde ikke tenkt på å drepe ham, men han lot meg ikke noe valg.
  
  
  Jeg grep hans .38 og min luger og løp raskt til aluminium koffert. Jeg åpnet låsen og lokket spratt opp. Der, i den vaklende, fakkeltog, jeg så på to millioner dollar på innsiden.
  
  
  Jeg hadde utviklet en liten plan med disse pengene, siden direktør sette kofferten ned, og jeg visste at det var det. Jeg skyndte i gang for å utføre den. Jeg løftet opp stabler av regninger og fylte bunnen av kofferten med store steiner fra cave etasje. Så jeg legger ut et lag av regninger ikke mer enn et par hundre dollar på veggen.
  
  
  
  
  
  
  steiner. Jeg slengte kofferten stengt og forlot den der den var.
  
  
  Jeg kunne fortsatt høre den andre menns stemmer i det fjerne som jeg raskt pakket skjorten min, stappet pengene inne, og knappet den opp igjen. De to millioner dollar på brystet mitt var klønete, men til tross for den vekt, gikk jeg tilbake til de døde forhandler, grep ham i kragen, og dro ham gjennom hulen og ut i gaten.
  
  
  De tre andre menn var fremdeles arbeider med helikopter på den andre siden av en stor, flat hylle av rock. Jeg slo i motsatt retning, å dra liket med meg til jeg har nådd noen dype pensel der jeg kunne gjemme det. Så jeg krøp tilbake opp stupet til høyere bakken, der jeg kunne se hva som skjedde under.
  
  
  Fullmånen lyser opp scenen klar og tydelig. Nå, de hadde presset helikopter inn utligningen. En av mennene, pilot, klatret inn og sette hovedrotorbladene i bevegelse. Helikopteret begynte å klatre, men da det var et par meter over bakken, mannen hoppet ut. Den ubemannede helikopteret plutselig tok av, sped bort fra en klippe og styrtet inn i det mørke vannet nedenfor. Det sank uten et spor.
  
  
  I mellomtiden casino direktør tilbake til grotten. Han løp ut, bærer en koffert og ropte. Jeg kunne tydelig høre menns stemmer der jeg gjemte seg, og jeg kunne høre direktør og ropte: "Han er berga! Denne fyren seg fri og løp bort! Han tok Georges med ham! "
  
  
  "Penger? Tregor ropte tilbake. "Er det penger som er trygg?"
  
  
  Direktør sette koffert på bakken, og tre av dem i en klynge rundt ham da han åpnet den.
  
  
  "Her er det! Han er her fortsatt! "Hva er det?" han sa. Som jeg hadde håpet, så han ikke tar seg tid til å undersøke penger bak det øverste laget av sedler, siden vekten av steiner var omtrent lik vekten av ekte sedler.
  
  
  "Kom igjen!" Tregor ropte. "La oss få av denne fordømte island."
  
  
  Tre av dem begynte å blinke deres lommelykter. Et svar signalet kom fra kanten av øya, og en gigantisk lyskaster ble slått på. Da så jeg at i stedet for en båt, de ville bli tatt bort av en sjøfly. Han taxied i nærheten av the rocks og ventet der, hoppende på vann. Som folk begynte å gå ned til flyet, jeg kunne høre dem tenker om meg.
  
  
  "Hvor tror du denne fyren og Georges gikk?"
  
  
  "Han trolig tvunget Georges å gå ned på en av flåtene, slik at han kunne vende tilbake til fastlandet."
  
  
  Jeg var der jeg var, ser før de nådde kanten av øya, gikk om bord i en av flåtene, og svømte mot flyet. Jeg føler ikke trygg før de gikk om bord, og flyet tok av og forsvant til nord.
  
  
  Jeg håpet at de ikke ville finne ut at nesten alle pengene var borte før de kom til sin destinasjon. Da ville det ha vært farlig for dem å komme tilbake, så de ikke kunne være sikker på at jeg ikke hadde nådd fastlandet for å gå tilbake myndighetene. Jeg var fortsatt ikke i nærheten av å løse saken, men minst jeg klarte å hindre sine planer.
  
  
  Tolv
  
  
  Månen gikk ned kort tid etter at flyet igjen. Det var så mørkt nå at jeg knapt kunne se hånden foran ansiktet mitt. Jeg prøvde å finne croupier er kroppen der jeg hadde lagt den igjen i buskene, men i mørket, det var en umulig oppgave. Så mye som jeg hatet tanken på å tilbringe natten på dette rat-infested island, visste jeg at det ville være for risikabelt å vasse ut til kanten på stranden i mørket for å finne en av gummi flåter. Jeg bestemte meg for å gå tilbake til hulen, der et par av fakler mennene hadde satt opp var fortsatt brenner.
  
  
  Da jeg kom tilbake til hulen, jeg plukket opp en armful av tørr børste og tok det med meg. Jeg matet en tørr børste i den flammende fakler før flammene var svakt, mens jeg krøp sammen i inngangen. Det var den eneste måten å holde krydde rotter i sjakk, men jeg kunne fortsatt se deres øyne glinting i firelight utenfor hulen. Jeg holdt min Luger i min hånd, og selv om jeg var sliten, jeg våget ikke å døse av frykt for at rottene ville bli fetere og angrep.
  
  
  Det virket som en uendelig mengde tid holdt seg helt til morgengry. Jeg var på min fot og forbereder seg på å gå ned til vannet ved første lys. Jeg merket at pengene var fortsatt forsvarlig festet under skjorten min, og så, med en brennende fakkel for å holde rottene unna, satt jeg på. Men, før jeg flyttet ned langs kanten av øya, jeg sjekket pensel til å finne stickman ' s kropp. Jeg fant ikke kroppen. Det var bare hans skjelett med ren bein. Rottene jobbet i mørket.
  
  
  Jeg skyndte snudde seg vekk og skyndte meg ned gjennom buskene mens rotter pilte ut av min vei foran meg. Jeg hadde nettopp nådd kanten av øya og var på jakt etter en av flåtene da jeg hørte en brummende lyd fra vannet. Når jeg så, og jeg så en stor hvit cruiser sirkle rundt en fjerdedel av en kilometer unna. Først trodde jeg folk fra natt
  
  
  
  
  
  
  Han kom tilbake for å prøve og finne meg og penger, men når jeg roet ned litt, så jeg at krysseren var en politi båt fra Monaco. Jeg raskt avfyrt flere skudd i luften fra Luger.
  
  
  Krysseren hørt min signal og umiddelbart slått mot land. Når det droppet ankeret, tre menn senket båten og rodde til å ta meg. Jeg ble overrasket over å se at en av mennene var Chicklet. Hvordan visste han hvor finner du meg?
  
  
  "Vel," Chicklet hilste på meg, " du er fortsatt i live. Vi nesten ga opp du forgjeves. Si meg, hva har skjedd?"
  
  
  Jeg ga ham en kort oversikt over hendelser og viste ham de penger jeg hadde gjort. Før du forlater øya, vi klatret opp steiner og senket stickman ' s skjelett på båten. Da vi seilte bort, og etterlot Satane Roc til sin gnager kolonier.
  
  
  Da vi var om bord i krysseren og tilbake til Monaco, Chiclet fortalte meg hvordan han fant meg. "Før du og Marcel tok av i helikopter i går," sa han, " jeg sette en piper på halen på helikopteret. Jeg har fått signal siden du tok av. Når du ikke gå tilbake av kvelden, jeg varslet politiet og ba dem om å forlate båten ved daggry. Vi fulgte personsøker signal, og det førte oss til dette punktet i nærheten av øya, hvor vi fant helikopteret under vann. Det piper fremdeles fungerer. Men jeg må si, jeg var redd du var død da jeg innså at helikopteret hadde gått ut i sjøen.
  
  
  "Jeg er veldig lei for Marcel," sa jeg Chiclet. "Han var en god pilot og en modig mann."
  
  
  Chicklet nikket. "Jeg er lei meg for. Men han visste risiko, akkurat som resten av oss."
  
  
  Da vi kom i Monte Carlo, Chicklet laget ordninger for å gå tilbake kasinoets penger, og jeg ringte Hawke igjen utlandet via kryptert telegraph fra hans kontor. Jeg fortalte Hawk hva som hadde skjedd og hvordan jeg hadde fått pengene mine tilbake.
  
  
  "Vel," Hawk, mer oppriktig enn jeg trodde, " i det minste er det ikke gå mot oss. Hvis modellen fortsetter som det har i det siste, en ny utvikling er sannsynlig at det vil skje snart. Og Kallenavnet ...
  
  
  "Ja, sir?" Spurte jeg.
  
  
  "Jeg vil ha deg til å slappe av etter en dag eller to, for å få litt hvile." Han stoppet og lagt omtrent, " Dette er en ordre. Jeg vil komme tilbake til deg."
  
  
  Før jeg kunne svare, hang han opp.
  
  
  Politiet hadde allerede flyttet croupier er fortsatt til lokale likhuset, og pengene ble returnert til casino. Jeg hadde ikke noe annet å gjøre i AX-kontor. Jeg fortalte Chicklet jeg skulle tilbake til hotellet for å sove.
  
  
  Når jeg kom, Elsa ventet på meg på rommet mitt. Ved første, hun lot til å være sint på meg, men da hun la merke til hvor utslitt jeg så på henne leken petulance slått til sympati og omtanke.
  
  
  "Dårlig Dumplink," hun cooed, " du ser forferdelig ut. Hva er det du gjør?"
  
  
  "Det var en all-night forretningsmøte," sa jeg til henne, tar av meg jakke og slips. "Nå trenger jeg en varm dusj og en lang søvn."
  
  
  "Selvfølgelig, Dumplink," sa hun. "Du kler av seg. Jeg vil utarbeide en dusj for deg.
  
  
  Før jeg kunne protestere, hun forsvant inn på badet og skrudde på dusjen.
  
  
  Etter den tid jeg byttet inn i min kappe, badet var full av damp. Elsa kom ut, rosenrød-cheeked, dyttet meg inn i dusjen, og lukket døren.
  
  
  Jeg tørket over hver tomme av min hud og hår med varmt vann, deretter vaskes det av med en iskald dusj. Etter at jeg bandt en frisk håndkle rundt midjen min og gikk tilbake til soverommet. Elsa trakk dekker ned på senga og sto ved siden av henne.
  
  
  "Strekk ut i ansiktet," hun bestilte, klappe sengen. Når jeg nølte, hun ga meg en liten dytt. Da jeg rakte ut på sengen, på magen min, hun ristet av håndkle og sa: "Slapp av, jeg gir deg en massasje."
  
  
  Hun tok frem en liten flaske sitron-parfymert lotion hun hadde brakt fra rommet hennes. Da hun tok av seg kappen, straddled kroppen min, og begynte å anvende lotion til min tilbake og skulderbladene. Det var en snerpende løsning som først gjorde huden min prikke, og deretter sendt en dyp, behagelig varme til musklene mine.
  
  
  "Hva er det du bruker?" Jeg spurte, snu hodet for å se på Elsa, som lente seg over meg.
  
  
  "Det er en gammel Von Alden hjem rettsmiddel," svarte hun. "Garantert å gi positive resultater."
  
  
  Hennes kjærtegnet hender kjærtegnet mitt kjød som en helbredende balsam, flytte opp og ned like enkelt som med sin varme, søte pusten gjennom hele kroppen min. Da Elsa gikk ned på kne, og beordret meg til å rulle over.
  
  
  Jeg snudde meg til å møte henne og legge ned mellom hennes spredte ben. Hun begynte å smøre forsiden av kroppen min, hennes lette fingerbevegelser flytte fra brystet til magen min, til min lysken, ned på sidene av beina til tå. Idet hun lente seg mot meg, hennes myke hår børstet mot min nakne kjøtt, og mine nesebor fylt med hans velluktende duft. For en lang tid, hun syntes å jobbe med intens konsentrasjon, nesten hypnotisk, men snart jeg la merke til at pusten hennes var raskere, og hennes kjøtt var våt og skjelvende.
  
  
  Jeg løftet hodet og så på henne. Øynene hennes var bredt, og hennes tenner ble avdekket.
  
  
  
  
  
  
  de ble skilt slik at tuppen av hennes rosa tungen ble utsatt. Jeg trykket munnen min, himlet under meg. Hennes buet bøyde hofter. Vi møtte, og stille deltar i, og på samme tid, uten ord, vi nådde klimaks.
  
  
  Jeg var mer søvn enn våken når kroppene våre skiltes. Hun stod ved sengen, holder kappe i hendene hennes. Men når hun lente seg inn og kysset meg, jeg følte kroppen min huske igjen, og den var klar og sulten på mer. Hun lo lavt ved min begeistring og hvisket: "jeg glemte å fortelle deg, Dumplink, som noen ganger von Or medisinen fungerer også som et afrodisiakum." Hun kysset meg. "Gå å sove," hvisket hun.
  
  
  Jeg sov for tjue-fire timer, og kan ha sovet lenger hvis jeg ikke hadde blitt vekket av telefonen ringer. Det var Hawke.
  
  
  "Jeg håper du har hatt noen resten," sa han. "Jeg er i Paris. Møt meg her på kontoret så snart som mulig. Flere dårlige nyheter, jeg er redd. Du kan like godt la von Alder kvinne kommer med deg slik at du kan holde et øye på henne. Jeg vil gjøre en reservasjon for både deg på V George Hotel."
  
  
  Elsa var glad da jeg fortalte henne at jeg ville ha henne til å komme til Paris med meg. Jeg heter Chiclet å takke ham og si farvel, og mindre enn en time senere, Elsa og jeg var på vei tilbake til Nice for å ta et fly.
  
  
  Tretten
  
  
  Når vi landet i Orly, det regnet. Så snart jeg satte Elsa opp på George V Hotel, der Hawk hadde reservert en nærliggende leilighet til oss, tok jeg en taxi til AX Paris-kontoret, som var plassert over cafe på Place Saint-Michel. Kontorene ble plassert på de tre øverste etasjene av bygningen, og var lydisolerte fra støy nedenfor. Eieren av hotellet er en ØKS agent med kodenavn Bonaparte.
  
  
  Han møtte meg ved døren og førte meg til den tilbake trappa til kontorer over. Idet vi gikk gjennom røykfylte spisesal og bar, ble jeg overrasket over å se at mens det var en rekke kunder, det var også omtrent tretti eller førti sikkerhet for politiet og AX agenter som jeg kjente fra tidligere møter. Jeg visste at noe viktig var kommer til å skje.
  
  
  Hawk møtte meg på andre etasje. Ansiktet hans var grim, og så vidt han nikket som han førte meg inn på sitt eget kontor og lukket og låste døren.
  
  
  "Det ser ut som det er ingen ende til denne saken," sa han, og trakk en konvolutt ut av lommen og overlate det til meg. Han sto med ryggen til meg, ser ut av vinduet på det mørke regnet slo mot ruten som jeg leste brevet i konvolutten.
  
  
  Brevet ble typewritten:
  
  
  En Kinesisk kjernefysisk rakett som forsvant 12 timer siden vil være tilbake i bytte for $ 2 millioner. HVIS DU SAMTYKKER, SETTER DU INN EN PUBLISERES VARSEL VED LONDON GANG TO DAGER, LESE: "ALEXANDER-VILKÅRENE ER AKSEPTERT - (SIGNERT) KUBLAI KHAN". YTTERLIGERE INSTRUKSJONER.
  
  
  Det var ingen adresse på konvolutten. Hawk, som hadde vendt seg bort fra vinduet, så meg truende på konvolutten, og forklarte: "Han ble dyttet under døren av den Kinesiske ambassaden i går morges."
  
  
  "Er det sant at den Kinesiske atomrakett forsvant?" Spurte jeg.
  
  
  "For sant," Hawk bittert. "Dette skjedde et par timer etter at du tilbake pengene fra Satane Roc. Du vil merke at beløpet er nøyaktig den samme som beløpet som mottas fra kasinoet ."
  
  
  "Mener du at den Kinesiske atomrakett virkelig forsvant?" Jeg var tvilende.
  
  
  "Selvfølgelig," Hauk sa: "våre fiende er oppfinnsomheten er ubegrensede. Kort tid etter at din opplevelse på øya, den Kinesiske var å lansere en atomrakett på en hemmelig test området da flyet rett og slett forsvunnet. Til dette notatet kom, den Kinesiske trodde flyet hadde styrtet."
  
  
  "Hva om transport?" "De må ha bestått testen godt før de ble valgt for en slik oppgave."
  
  
  "Å, ja," Hauk avtalt. "Men det kan være viktig å merke seg at bare et par uker siden, en pilot som var en av de mest pålitelige og lojale folk i den Kinesiske Air Force venstre Kina for en forretningsreise til Albania. Han var ikke tett observert mens han var der, og, faktisk, den Kinesiske kan ikke forklare hans handlinger i løpet av de få dagene av oppholdet. De er fortsatt kontroll. Det er sannsynlig at i løpet av denne tiden vår motstander fikk til ham, som kunne forstyrre hans hjerne.
  
  
  "Er den Kinesiske kommer til å betale løsepenger?" Jeg spurte, levere brevet tilbake til Hawke.
  
  
  Han nikket. "Det er derfor vi har møte her nå. La oss gå ovenpå."
  
  
  I øverste etasje av bygningen, fire Kinesiske herrer ventet, ser dystre og litt mistenkelig. Deres tilstedeværelse forklarte den strenge sikkerheten i bygningen. En av mennene var en oversetter, og gjennom ham Hawke introduserte meg til tre andre med navn som jeg gjenkjente som høytstående medlemmer av det Kinesiske Kommunistpartiet. Hver av dem ga meg en klok ser vi tok hverandre i hendene. Da tre av dem raskt snakket til tolk i Kinesisk.
  
  
  "De sier," tolken fortalte meg, " at det er en stor ære for dem å ha en slik en respektert representant som hjalp dem i retur av kjernefysisk rakett. De sier også at
  
  
  
  
  
  
  Partiet formann snakket med president og ba dem om å samarbeide fullt ut med deg ."
  
  
  "Det er en stor ære for meg også," sa jeg til den som tolker det. "Jeg vil prøve å være verdig av People 's Republic' s trust."
  
  
  Etter dette formalitet, spurte jeg: "Ble det besluttet å betale to millioner dollar?"
  
  
  Tolken samrådde sig med hans landsmenn igjen, og deretter ga meg en stor skinnveske gravert med Kinesiske tegn og utstyrt med en lås. Tolken har låst den opp og åpnet den, avslører poser av sedler inne.
  
  
  "To millioner dollar," sa han. "Det vil være en kunngjøring i morgendagens utgave av the London Times, skrevet som anvist."
  
  
  "All right," sa jeg. "Lås opp pengene igjen. Jeg vil det skal forbli i din besittelse inntil vi hører fra deg videre.
  
  
  Etter at tolken oversatte mine ord, tre menn og bøyde sine hoder alvorlig, og vi tok hverandre i hendene igjen. Hawk fortalte meg at ordningene har allerede blitt gjort for Kinesiske representanter til å forbli i boligkvarteret på AX office, til det er et svar til London Ganger annonsen. Denne måten, tilbakekjøp beløpet vil bli lagret sikkert til betaling tid kommer.
  
  
  Hawk tok en taxi tilbake til hotellet med meg. Det var skumring. Regn og dyster været var perfekt for vårt humør.
  
  
  "Den som er bak dette," Hauk mumlet, " må være med vår situasjon. Tenk deg at du stjal en atomrakett og returnerte det til en løsepenge!"
  
  
  "Han valgte noen smarte navn for hans annonser," sa jeg. "Alexander og Kublai Khan".
  
  
  "Han er gal, men han er veldig utspekulert," Hawke sa. "Hva jeg ikke ville gi å ha det." Han så på meg.
  
  
  Når vi kom til hotellet, Hawke falt meg av og på vei til den Amerikanske Ambassaden, hvor han bodde i Paris.
  
  
  Da jeg kom til rommet mitt, jeg var overrasket over å finne et notat fra Elsa. Det sies at hun hadde blitt invitert til en fest i Montmartre, og at hun hadde tenkt. Så dro hun meg en adresse slik at jeg kunne bli med henne hvis jeg ønsket det. I stedet valgte jeg å ha et par kjølt martini og en hyggelig lunsj på rommet mitt. Før jeg gikk til sengs, jeg ringte resepsjonen for å ha en kopi av London Times levert til meg neste morgen.
  
  
  Elsa fortsatt ikke var kommet tilbake til hotellet etter den tid jeg fikk min kopi av avisen tidlig neste morgen, og jeg kunne ikke se om det var noe meningsfylt om henne sent på kvelden og fravær. Imidlertid annonsen var i de Tider, og sin ordlyd var akkurat som angitt i løsepenger notat. Som jeg leser det, jeg tenkte på hvor glad "Alexander" var å lese den også. Han kunne være i Paris eller London, eller Monte Carlo, eller for den saks skyld, Tibet.
  
  
  Jeg virkelig ønsket å få til AX-kontoret, som jeg visste ville bli første omgang for å se om ytterligere instruksjoner ville bli mottatt. Jeg var kledd opp og forlot rommet når Elsa tilbake.
  
  
  Hun var fortsatt i hennes kjole, med en mink pels slung over skuldrene hennes. Hun så søvnig, men hun smilte og kysset meg, la kåpen falle til gulvet. Da hun snudde seg til meg for å pakke baksiden av kjolen.
  
  
  "Jeg savnet deg på festen, Dumplink," sa hun. "Det var mye moro. Mye av franske folk. Partiet er fortsatt å gå på, hvis du ønsker å gå.
  
  
  "Nei takk," sa jeg. "Jeg har noen bedrifter til å delta. Gå å sove, jeg ringer deg senere.
  
  
  "Forretnings -, forretnings -, forretnings -," sa hun, klappe ansiktet mitt. "Husk, alt arbeid og ingen underholdning gjør Tony en kjedelig gutt." Hun gikk ut av kjole og gikk til døren til rommet hennes, ser veldig ønskelig i en ren bh og tights. Hun stoppet kort i døråpningen og vinket til meg. Når jeg ristet på hodet, hun blåste meg et kyss, og forsvant.
  
  
  14
  
  
  Så snart jeg kom i kafeen på Place Saint-Michel og gikk opp trappen til AX office, jeg følte spenningen og mismot gjennomtrengende hele stedet. Solen skinte ute, og det var en falsk våren i luften, men uansett gledelig stemning været humør opprettet, den forsvant bak veggene i bygningen.
  
  
  Hawke var der, ser mer utslitt enn han hadde natten før, så var de fire Kinesiske menn, samt flere dusin AX agenter og sikkerhetsvakter. Vi alle kom for tidlig, og vår utålmodighet vokste som den lange timer dratt på. Det var ikke før midt på dagen at vi endelig fikk den meldingen vi hadde ventet på. Og, selvfølgelig, i en rundkjøring måte.
  
  
  Vi fikk en telefon fra Interpol Paris office sa at de hadde mottatt en pakke fra en messenger for den lokale høvdingen. Åpne pakken, fant han en forseglet boks og en typewritten merknad som sier at boksen skal være levert til den Kinesiske Ambassaden umiddelbart. Siden Interpol sjef hadde blitt informert av krisen, han umiddelbart kalt Hawke og skyndte seg deretter til AX-kontor. I mellomtiden, Interpol agenter plukket opp en budbringer som var autentisk, og da de spurte ham om den personen som ga ham pakken til å levere, han ga en beskrivelse som kan passe
  
  
  
  
  
  tusen Franskmenn.
  
  
  Boksen inneholdt en båndopptaker. Vi samlet rundt mens Hawke sette båndet i office-bil. Som båndet rullet, røst sa han: "Dette er Alexander. Jeg har mottatt meldingen din og er nå å gi deg den følgende instruksjoner. Sent på kvelden, på den trettiende, en hvit-flaggede skip med en rød drage etset på vil det vises i Adriaterhavet og angi havnen i Split, Jugoslavia. På dekk av dette skipet vil være en Kinesisk kjernefysisk rakett. En av dine skip kan nærme seg ham med to millioner dollar. Når pengene er overført til mennesker om bord, rakett vil bli returnert. Hvis det gjøres et forsøk på å returnere rakett uten å betale penger, det vil eksplodere ."
  
  
  Ordene på båndet ikke fortelle oss noe om den personen som sa dem - eller rettere sagt, om folk, siden alle de andre setningene ble sagt i en annen stemme, og deres aksenter varierte fra Britisk til tysk til Brooklyn. Hjernen bak plottet forble usynlig.
  
  
  Etter filmen ble dekodet og kopier laget, skyndte seg telefonsamtaler ble gjort for å finne et fly som skulle ta oss til kysten av Adriaterhavet, og har en stor og rask båt venter på oss i nærheten av Split, Jugoslavia. Selv når alle disse forberedelsene var gjort, Hawk var opptatt med planlegging av tid når raketten ville bli funnet.
  
  
  Litt senere, Hawk, den Kinesiske representanter med løsepenger, et par AX agenter, og jeg gikk til flyplassene Orly og tok et fly til å dø i Adriaterhavet. Den Jugoslaviske regjeringen ble kontaktet gjennom diplomatiske kanaler, og da vi ankom, en elegant og rask skipet var i vente for oss.
  
  
  Når vi nådde havnen og ankret opp utenfor kysten i Split, kalde, skarpe vinden blåste fra havet. Det var ingen andre båter i sikte. Som vi tempo dekk, Hawk begynte mumler, " jeg håper dette er ikke et triks, Nick."
  
  
  Etter et par timer, så dagen begynte å visne i skumringen, begynte jeg å tenke at Hawk kanskje har hatt rett. Men så, ganske uventet, en stor hvit skipet med et hvitt flagg dekorert med en rød drage som dukket opp ved inngangen til havnen. Han droppet anker på styrbord side av skipet, og en mann i en kaptein uniform kom til rekkverk, hevet en megafon og ropte " Hei, jeg gir deg hilsen fra Alexander. Har du penger til å dø? "
  
  
  Hawk ga meg en lignende megafon. "Dette er din vis," sa han.
  
  
  "Vi har penger," sa jeg gjennom megafon. "Vi er klar til å fullføre transaksjonen."
  
  
  "Du kan komme ombord," kapteinen ropte tilbake.
  
  
  Et par av våre skipets mannskap senket en liten motorbåt over bord. To Kinesiske menn, en av dem var bærer en sekk med penger, og jeg krysset til et annet skip. Vi ble hjulpet på dekk av kaptein og flere av hans mannskap. På fremre dekk, det var et stort objekt som er dekket med et bundet tarp. Det må ha vært en rakett, men jeg var fortsatt skeptisk. Det var flere andre menn på dekk, men jeg kjente bare en Belgisk, Tregor.
  
  
  Kapteinen var hjertelig og geleidet oss inn i en stor hytte på hoveddisplayet dekk, hvor avkjølt champagne var i vente for oss.
  
  
  "Har du noen penger?" spurte han.
  
  
  Jeg nikket til Kineser, som passerte meg posen.
  
  
  "Du har ikke noe imot oss å telle før vi hånd du raketten, gjør du?" spurte han.
  
  
  "Nei," sa jeg.
  
  
  "Mine herrer, kan du ha litt champagne mens du venter," kaptein foreslått som han forlot rommet med penger.
  
  
  Ingen av de Kinesiske akseptert et glass champagne fra forvalter, men jeg gjorde. Det var en fin vintage vin, perfekt kjølt. Jeg drakk to glass mens den Kinesiske flyttet ubehagelig i sine stoler. Når kapteinen kom tilbake, han smilte og nikket med hodet.
  
  
  "Veldig bra, mine herrer," sa han. "Alt ser ut til å være i orden. Hvis du vil komme på dekk med meg, at vi kan fullføre vår virksomhet."
  
  
  Jeg var ikke så overrasket når vi var tilbake på toppen og så at mannskapet hadde fjernet presenning fra objektet på fremre dekk. Det var en atomrakett som allerede er bygget inn i heisen.
  
  
  De to Kinesiske menn mistenkelig sjekket missilet før sørge for at alt var i orden. De ga meg en alvorlig nikke, og jeg nikket til kaptein.
  
  
  Han virket fornøyd da han plukket opp megafon igjen og ropte ut til den ventende Jugoslaviske skipet, fortelle det til å komme nærmere slik at raketten kan senkes ned på dekket. De to Kinesiske og jeg ble om bord mens mannskapet jobbet på heisen, løfte gigantisk rakett i luften og deretter ned til dekk av våre skip, hvor vi hadde allerede forberedt en vugge til å holde det. Jeg kunne se den ser lettet på Hawke ' s ansikt da han så rakett som sitter på dekk og til slutt trygt om bord.
  
  
  Etter en kort introduksjon med kapteinen på det hvite skipet, dro jeg tilbake til skipet vårt med den Kinesiske.
  
  
  "Ikke noe problem?" Hawk spurte meg umiddelbart.
  
  
  "Nei," sa jeg.
  
  
  "Men hvis jeg kjenner deg," Hawk, så intenst på meg,"det er noe som plager deg."
  
  
  "Det var
  
  
  
  
  
  
  det er for enkelt. "Svarte jeg. "De trenger å vite at siden vi fikk raketten trygt tilbake, vi er ikke bare kommer til å sitte her og la dem seile bort med to millioner dollar."
  
  
  "De kan ikke ha kommet opp med en plan som vi vil bruke," Hawke sa.
  
  
  "Jeg tviler på det."
  
  
  "Vel, de er å løfte anchor å komme unna, likevel," Hauk bemerket, peke til å snu skipet i havn. "Jeg er å omsette planen i praksis." I hånden holdt han en radiosender, og han begynte å snakke raskt inn i det, som varsler alle skip som venter like utenfor havnen-italiensk skip, gresk skip, Jugoslaviske skip, selv noen russiske kryssere-alle de som ble sendt for å arrestere vår fiende.
  
  
  Som det hvite skipet seilte mot havneinnløpet, vi begynte å følge det på litt avstand. Like før nå i det åpne havet, våre skip er armada dukket opp. De var fortsatt langt unna, og Hawk ennå ikke hadde bestilt dem til å nærme seg. Det hvite skipet plutselig stoppet i sentrum av havneinnløpet. Hawk begynte å snakke til senderen igjen, men jeg stoppet ham.
  
  
  "Vent et øyeblikk," sa jeg.
  
  
  "Hvorfor ikke? Hva er det?"
  
  
  Jeg ristet på hodet. Visste jeg ikke hvordan jeg skal svare ham, men jeg visste at noe var galt. Noen minutter gikk og ingenting skjedde. Hauk og jeg rettet vår kikkert på skipets dekk, som var tom. Hauk var fortsatt holder radiosender i hans hånd, og hans utålmodighet var voksende. Jeg hadde begynt å tvile på min intuisjon og var i ferd med å fortelle ham til å gi ordre om å lukke når det skjedde.
  
  
  Vi så plutselig, en lys flash av oransje flamme som kommer fra det hvite skipet. En øredøvende eksplosjon etterfulgt. Den slanke, hvite skipet gikk i stykker i havet. Det brøt opp i flere flytende styrene i bare et sekund. Eksplosjonen var så uventet og så sjokkerende at nesten alle av oss frøs for en kort tid i immobilitet.
  
  
  Imidlertid, Hawk raskt gjenopprettet og sluttet seg til kampen, roper ordre over radio-sender til alle som venter på skip til å komme og prøve å plukke opp eventuelle overlevende. På samme tid, vår båt ble raskt nærmer seg stedet der skipet sank. Men når vi og andre skip nærmet seg området, det var ingen overlevende. Faktisk, det var ingenting igjen, men noen forkullede planker og olje strimler. Likevel, søk fortsatte langt inn i natten, vann opplyst av gigantiske lyskastere fra dekk av alle skip. Vi fant ikke noe.
  
  
  "Det er et mysterium for meg," Hawk sakte, så søk endelig sluttet og andre skip ventet for ytterligere instruksjoner fra ham. "Hvorfor skulle de bruke så mye krefter på å heve to millioner dollar, og deretter blåse seg opp og pengene?"
  
  
  "Det er det," sa jeg plutselig, når jeg hadde en idé. "De hadde ikke blåse opp pengene!"
  
  
  "Du har ikke blåse opp penger?" Hawk krevde. "Så hvor er det?"
  
  
  "Jeg vet ikke," sa jeg. "Men det gjorde ikke vask med skipet. Noe de klarte å få den av før eksplosjonen."
  
  
  "Hvordan? Hvordan?" Hawk spurte utålmodig. "Vi har holdt ham under konstant overvåkning fra det øyeblikket vi så ham først. Hvordan kan dette ha vært fjernet? "
  
  
  "Jeg vet ikke ennå," innrømmet jeg. "Men de gjorde det. De alltid planlagt å gjøre det på denne måten. De trodde vi skulle ha en felle for dem etter at raketten kom tilbake, men det spilte ingen rolle. Det viktigste er penger. Resten, skipet og mannskapet, var til å bli ofret ."
  
  
  "Men det er crazy," Hawk.
  
  
  "Selvfølgelig,"sa jeg," akkurat som alt annet."
  
  
  "Ja," Hauk avtalt, snakker langsomt, " du kan være rett. Men hvordan, hvordan klarte de å ta ut pengene? "
  
  
  "Jeg vet ikke ennå," sa jeg igjen, " men jeg skal nok finne ut av det. Svaret må være et sted her på Adriaterhavskysten. Jeg vil at vi skal søke det tomme for tomme før vi finne bevis for at det var en overlevende eller etterlatte som kom seg unna med pengene."
  
  
  Hawk fortsatt tvilte min mening, men han gikk med på å be nærliggende skip for å hjelpe meg med å søke etter ledetråder. Alle de tilbød seg å hjelpe. Hawke forlot meg i Split fordi han hadde for å gå tilbake til å dø i Usa for å rapportere til presidenten personlig.
  
  
  Det tok oss to dager og netter søker Adriaterhavet kysten før vi funnet bevis på at jeg var sikker på at var der ute et sted. Jeg ble varslet når en gresk cruiser fant den og laget en strek for denne spot - en øde strekning av golde landet nord for Split.
  
  
  Det, et lite enkelt-sete ubåten ble forlatt, skylt på land og delvis nedsenket i sjøen. Men jeg fikk et svar om hvordan to millioner dollar ble tatt fra skipet. Sannsynligvis kort tid etter at vi tok pengene på bordet i bytte for rakett, det ble overlevert til submariner, og ett sete båten ble kastet ut av skipets hold.
  
  
  Det var lett for liten ubåt å skli ut av havnen, gjøre sin vei langs kysten, og landet. Senere, kanskje på samme kveld, eller til og med en av de følgende dager, eller
  
  
  
  
  
  
  denne personen sannsynligvis ble plukket opp av et fly eller andre fartøy og forsvant med på $ 2 000 000. Så snart jeg kunne få skipets radio for å fungere, jeg heter Hawke, som var tilbake i New York da. Jeg fortalte ham hva vi hadde funnet i koden. Han tok nyheter mer glede enn jeg forventet, og beordret meg til å gå tilbake til Paris, og kaller ham fra AX-kontoret, fordi han kanskje har nyheter for meg om nye utbygginger.
  
  
  Senere på dagen i Paris, jeg stoppet av hotellet for å snakke med Elsa før du går til AX-kontor.
  
  
  Hun grep tak i meg før jeg gikk inn døren, dekket mitt ansikt med kyss, og sa worriedly: "jeg visste ikke hva som skjedde med deg, Dumplink. Jeg var forberedt på å rapportere deg til politiet som en savnet person."
  
  
  "Business igjen," sa jeg. "Beklager, jeg kunne ikke forlate en melding. Og jeg trenger å gå ut igjen. Men jeg vil være tilbake snart denne gangen, og kanskje vi kan tilbringe litt tid sammen."
  
  
  I AX-office, Bonaparte satte meg i kontakt med Hawke over en kryptert wire.
  
  
  "Vi har fått en ny leder," Hawke sa. "Dette kan være den beste vi har hatt så langt. Våre forskere, som hele tiden sjekket deltakerne i dette tilfellet, endelig funnet en klar sammenheng mellom noen av dem. Du vil huske jeg har nevnt tidligere at noen mennesker hadde vekt problemer. Vel, vi har nå oppdaget at minst fire av dem var pasienter på en vekt-tap spa i Sveits."
  
  
  Denne må være mer enn en tilfeldighet, tenkte jeg.
  
  
  "Vi tror det også," Hawke sa. "Et sted i nærheten av Bern, i fjellene. Det kalles Foryngelse Helse Spa og ledes av Dr. Frederick Bosch. Hva tror du?"
  
  
  "Jeg tror jeg vil bedre fly til Sveits," sa jeg,"og se deg rundt."
  
  
  "Ja, jeg er enig," Hawke sa. "Hva sier du til denne kvinnen fra von Alder, Elsa?"
  
  
  "Jeg vil fortelle henne at jeg har en bedrift i Bern, og tyder på at hun tilbake til Usa."
  
  
  "Ja, vel," Hauk sa, " jeg har andre menn ser på resten av von Alders. Hvis hun kommer tilbake, vil jeg sette en mann på henne også. Jeg vil kontakte deg når du kommer i Sveits.
  
  
  Da jeg kom tilbake til hotellet, og banket på døren av Elsa på rommet, fant jeg til frisøren å gjøre henne håret.
  
  
  "Jeg liker ikke at du ser meg mens jeg prøver å bli vakker," sa hun, truende fra under hårføner.
  
  
  "Jeg hadde til å snakke til deg," sa jeg til henne. "Jeg har til å forlate for Bern i dag. Jeg fikk en telefon fra kontoret, og jeg trenger å sortere ut enkelte virksomhet.
  
  
  "Bern!" "Nei," sa hun lykkelig. "Men, Dumplink, er det fint. Jeg vil gå med deg. Utenfor Bern, det er en fantastisk spa at Ursi og jeg pleier å gå til. Vi flyr dit med fly, og jeg kan slappe av i spa-mens du går om virksomheten din."
  
  
  "Hva er navnet," spurte jeg, " av dette feriestedet?"
  
  
  "Det kalles et foryngende spa," svarte hun, akkurat som jeg hadde forventet. Igjen var det en annen forbindelse mellom Von Alders og saken. Jeg fikk ikke se noen grunn til at Elsa ikke bør følge meg til Bern, som det kan styrke båndet, så jeg er avtalt.
  
  
  Etter at jeg hadde kalt Hawke igjen fra rommet mitt og fortalte ham at Elsa kom til Bern med meg, sjekket vi ut av George V. Paris AX office for et fly til Sveits.
  
  
  Femten
  
  
  Når vi landet i Bern, været var kaldt og klart. Elsa visste en liten hytte i utkanten av byen, så vi leide sammenhengende rom der.
  
  
  "Vi har alltid bo på dette sted," Elsa forklart til meg etter at vi sjekket inn i leiligheten vår. "Det er godt å ha et sted som dette, når spaet blir for trangt."
  
  
  Jeg likte vårt sted. Det var et rent, rolig, trivelig sted, med et varmt bål i alle rom. Eldre, hvite-haired, apple-cheeked utleier og hans kone hadde et godt omdømme. Fra vinduet på rommet mitt, Elsa påpekt helse-og spa-senter, som var plassert på toppen av et fjell et stykke unna. Etter at hun forlot meg for rommet hennes, jeg studerte spa med kikkert.
  
  
  Det var et stort kompleks med en multi-etasjers hovedbygningen og er omgitt av flere mindre bygninger. De var alle blendende hvit i fargen, som ble til snødekte fjelltopper som jutted ut fra alle retninger rundt dem. Jeg kunne se den svingete enkelt-felts som førte til dette stedet og taubanen som ble suspendert fra to trolleybuss linjer overhead. Fra denne avstanden, det var umulig å se mange detaljer. Jeg lurte på hvordan jeg kunne tilnærming-i all hemmelighet, eller som en gjest, eller kanskje gjennom Elsa. Men i mellomtiden, vil jeg venter i vingene og prøve å forstå området. I tillegg, hvis von Alders var en eller annen måte involvert i handlingen, Elsa ville ha gjort at jeg ble lokket det før eller senere.
  
  
  I mellomtiden, ville det sannsynligvis være en god idé å ta kontakt med din lokale AX agent. Jeg hadde aldri møtt ham, men Hawk hadde fortalt meg navnet hans, og der hvor å finne ham. Jeg banket på døren
  
  
  
  
  
  døren som er koblet rommet mitt til Elsa og fortalte henne at jeg skulle gå ut for en stund. Mens jeg var borte, hun ga seg skjønnhetsbehandlinger og ventet på meg når jeg kom tilbake.
  
  
  Hans Verblen, den lokale representant for AX, møtte meg ved døren til den beskjedne atelier som bar hans navn, i et av smugene i Bern. Verblen ventet på meg. Han sa Hawke hadde allerede fortalt ham detaljer mitt oppdrag i en telefon fra Usa. Han var til min disposisjon.
  
  
  "Hva kan jeg gjøre for deg?" En feit, mørkhåret mann spurte.
  
  
  "I utgangspunktet,"sa jeg," jeg ønsker å ha så mye informasjon som mulig om Foryngelse av Helse-Spa." Har det noen gang vært noen problemer med det? Hvem styrer det? Slik informasjon. "
  
  
  Verblin nikket, låste døren til hans studio, og led meg til kjelleren. Det var en stor, lydisolerte rom med arkivskap på veggene. Var det kameraer, båndopptaker, teletypes, og alle slags våpen overalt.
  
  
  "Dette er hvor jeg gjør mitt virkelige arbeidet," Verblen forklart med en bølge av hans hånd.
  
  
  "Dette er en ekte setup," sa jeg.
  
  
  Verblen gikk til en av skapene. "Jeg er redd jeg ikke har et omfattende spa spille inn. Til Hawke ' s samtale, kan jeg ikke har noen spesielle ønsker for etterretningsinnsamling. Hva jeg har er strengt rutine, ikke mer enn jeg har i noen annen institusjon i byen. Så vidt jeg vet, var det ingen problemer med det. De har en jevn strøm av besøkende fra hele verden, hvorav de fleste har godt av. Jeg prøver alltid å fotografere så mange ankomster og avganger som mulig med et kamera med en teleskopisk objektiv. Men selvsagt, jeg er sikker på at jeg har gått glipp av mye.
  
  
  Han kastet bilder på bordet, og jeg var overrasket over å se at det var tusenvis av dem.
  
  
  "Du har definitivt tjent kvoten, Verblen," sa jeg, rister på hodet i anerkjennelse av hans grundighet. Jeg bladde gjennom noen bilder og lagt merke til alle de fire von Alders i bilder tatt på forskjellige tidspunkter.
  
  
  "Tror du de kan hjelpe deg på noen måte?" spurte Verblen.
  
  
  "Jeg er ikke redd nå," sa jeg. "De kan komme til nytte senere. Hva jeg er interessert i akkurat nå er noe du kan vise meg eller fortelle meg om innsiden av spa. Og om Fredrik Bosch, legen som driver det."
  
  
  "Det er ingenting å vise eller fortelle," Verblen svarte. Jeg kunne se at han var skuffet over seg selv. "Du forstår at resort er et veldig lite sted. Siden det er så mange velstående gjester her, sikkerhet er strenge. Jeg har aldri vært inne i meg selv, så jeg har ikke noen bilder av interiøret. Hvis det var en spesiell forespørsel fra AX, jeg ville, selvfølgelig, finne en vei ut."
  
  
  "Ja, jeg forstår, men hva om legen?"
  
  
  "Vil du igjen bli skuffet med svaret," Verblen sa. "Jeg har ikke noen bilder av Dr. Bosch fordi han sjelden, om noensinne, går utenfor. Jeg har hørt at han er Europeiske. Han kom hit for mange år siden og åpnet et spa. Først var det en meget beskjeden plass, men det er alltid lyktes. I løpet av årene, har det ofte blitt ombygd til å bli den imponerende struktur det er i dag. Jeg har ikke en fil på legen, fordi han hadde aldri noen problemer med den Sveitsiske myndigheter eller andre representanter, så langt som Interpol filer vis. Jeg tok forholdsregler og sjekket.
  
  
  "Du kan prøve å snike seg inn på spaet uten å bli lagt merke til," sa jeg Verblen. "Hvis jeg bestemmer deg for å prøve, kan jeg spørre deg om hjelp."
  
  
  Verblen tilbøyelig hodet litt. "Jeg er villig til å gjøre alt jeg kan for å hjelpe. Jeg skulle bare ønske jeg kunne gi deg mer informasjon."
  
  
  "Du har hjulpet meg mer enn du tror," sa jeg til hans overraskelse. "Jeg fikk høre fra deg, for eksempel, at Dr. Bosch sjelden vises i offentligheten. Det kan ikke saken, men på den annen side, jeg er litt bekymret for det. På grunn av mistanke, vil jeg være mer forsiktig."
  
  
  Verblin førte meg tilbake ovenpå, og jeg forlot ham ved døren til butikken hans og gikk tilbake til hytta. Luften var klar og skarp. Det var kveld, og de fleste av butikkene på gaten var stengt og låst. Jeg likte gange og var opptatt med å se på den lille butikken windows på gaten, så jeg hørte ikke en bil når det ble kjøring ved siden av meg. Det første snev av fare kom bare når jeg så refleksjon i glass vindu i en av butikkene i en mørk bil på siden av veien ved siden av meg, og fem menn som hadde hoppet ut av åpne dører og nå stormet mot meg. .
  
  
  Jeg snurret rundt, hånden min nå for Wilhelmina i skulderen hennes hylsteret, men alle fem av dem var på toppen av meg før jeg kunne dra ut luger. De kom mot meg fra alle kanter, nevene smelle inn i kroppen min i korte, brutale slag. Jeg tilbød bare token resistance - nok, jeg håpet, å lure dem og la til at kroppen min gikk haltende, mitt hode bobbed fra side til side, og øynene lukket i mock bevisstløshet.
  
  
  "All right," en av mennene sa: "han er borte. Få ham inn i bilen. Fort!"
  
  
  To
  
  
  
  
  
  
  mennene tok meg av skuldrene, og to andre tok beina mine. De begynte å dra meg ned på fortauet. Jeg la dem lede meg omtrent halvveis til bilen når jeg plutselig sparket med begge føtter, tok en av mennene bærer meg med beina og deretter den andre rett i ansiktet. De både skrek og sjanglet tilbake, tviholder på sine ansikter. På samme tid, kastet jeg meg opp, og når beina mine var gratis, jeg ble fri av hendene på de to mennene som holdt meg på skuldrene. Den suddenness av mine bevegelser fanget dem alle på vakt. Jeg snudde meg mot ham.
  
  
  Den femte mann som hadde gått foran oss til bilen lå på kne ved en av åpne dører, en pistol i hånden. Han sparken, og kulen brøt av et stykke av fortau om en tomme vekk fra meg. Da hadde jeg Wilhelmina i min hånd. Mannen hadde en sjanse til å skyte et skudd før jeg fikk munnkurv av min luger og sette en kule i magen. Han falt bakover i bilen, med bena dinglende ut på gaten.
  
  
  De andre fire menn stormet til forskjellige posisjoner på gaten. Ett dukket gjennom døråpningen av en bygning, to andre slått inn i et smug, og den fjerde løp bak en parkert bil. Jeg var fortsatt på jakt etter et sted å gjemme seg. Fire av dem åpnet ild på meg på samme tid. Jeg skjøt tilbake, så gikk ned på kne og tar sikte på ubeskyttet beina til mannen bak bilen. Jeg trakk Wilhelmina er trigger to ganger, og den mann skrek og kastet seg frem, både ben flyr ut fra under ham.
  
  
  Det var andre skudd avfyrt mot meg fra begge sider. Jeg lurte på hva fredselskende Sveitsiske borgere tenk på alle skuddene i deres vanligvis rolig by. Banditter festet meg mellom min egen bil, og inngangen til butikken, hvor jeg ble stående når bilen nærmet seg. Jeg visste at jeg måtte komme seg ut på gaten før de kom til meg. Men jeg klarte ikke å løpe etter bilen, fordi de kunne ha klart skjøt meg, og den store døren bak meg var lukket og låst.
  
  
  Da jeg så tre væpnede menn som kommer etter meg, og jeg måtte flytte. Jeg skjøt et par skudd for å holde dem av for en stund. Det var bare én ting som kan gjøres. Å senke hodet og innpakning armene mine rundt den for å beskytte ansiktet mitt, jeg kjørte ned på fortauet og dukket gjennom glassvinduet på butikken bak meg. Glasset knust i stort skår og falt mot gaten utenfor, men jeg var inne og ut av umiddelbar fare.
  
  
  Butikken var en liten leke butikk med spill og dukker. Det var tydeligvis forlatt. Jeg gikk gjennom det og funnet ut bakdøren, som åpnet. Jeg kjørte inn i et smug. Jeg dukket over kanten av bygningen bare nok til å se menn som hadde forsøkt å bakhold for meg å løpe til sin parkerte bil. Tre av dem dro de to andre i bilen og raste av. Da kunne jeg høre horn nærmer seg. Politiet var på vei. Jeg dro tilbake til hotellet mitt og gikk gjennom bakgatene til jeg fikk ut av sonen.
  
  
  Da jeg kom inn i hytta, ingen la merke til meg. Jeg kunne fortsatt høre sutre av politibiler i det fjerne, og lyden fortsatte i lang tid.
  
  
  Så snart jeg kom inn på rommet mitt, jeg tok min kikkert og gikk til vinduet. Jeg rettet min kikkert på den veien som fører opp på fjellet til spa og hadde ingen problemer med å finne mørk bil. Jeg var sikker på at folk kom fra et sted, og hva så jeg bekreftet dette faktum.
  
  
  Vel, jeg tenkte at, greit, jeg ønsket å gå til spa, men ikke som dette.
  
  
  Denne hendelsen viste seg at noen visste at jeg var interessert i spa-og enten ønsket å ta meg med makt eller sørge for at jeg ikke får det i live. Hvordan gjorde den levende menn - selvsagt fra resort-vite at jeg var i Bern? Gjennom Elsa? Kanskje. Men jeg har også snakket til Verblen, den Sveitsiske agent for AX. Kan han være den ene? Som jeg visste så alt for godt fra tidligere erfaringer, at alt er mulig.
  
  
  Seksten
  
  
  "Dumplink," Elsa møtte meg da hun gikk gjennom døren til rommet hennes en stund senere. "Jeg hørte ikke at du kommer tilbake."
  
  
  Jeg endret min klær. Så langt hun kunne fortelle, så jeg bare så slitt ut.
  
  
  "Jeg kom bare i et par minutter siden."
  
  
  "Jeg har den mest fantastiske overraskelse for deg, Dumplink," hun lo, drilling rundt. Hun var iført en rosa negligee med ruffles. Hun snudde litt på tå, pekte på den åpne døra til rommet hennes, og kalt ut.
  
  
  De to andre Von Or søstre kom gjennom døren, fulgt av sin mor, Ursi. Begge søstrene var iført rosa negligees, akkurat som Elsa er - eller var det Elsa? "Jeg gjorde. Ursi var iført en vattert hus strøk. Ser vi på de tre søstrene står side ved side, var som å se inn i tre speil som reflekterer det samme bildet.
  
  
  En av jentene lo og sa: "Du var en slem gutt som gikk av med Elsa. Gjorde du virkelig tror at du kan unnslippe resten av oss så lett? Nå får du betaler for det, fordi vi ikke vil fortelle deg hvilke av oss er der."
  
  
  "Siden du er alle like vakre og sjarmerende," svarte jeg, " dette er en veldig god idé.
  
  
  
  
  
  Det spiller ingen rolle. Min glede har tredoblet seg."
  
  
  Det var lunt og absolutt den slags ting von Alders ville ha likt å gjøre. Men jeg kunne ikke hjelpe, men lurer på om det bare var en spøk som tok dem her til Bern, eller om det var fordi jeg var så nær spa, og de enten ønsket å finne en måte å holde meg unna, eller en måte å komme meg på flekken. Tiden vil vise.
  
  
  Von Alders bestemte meg for at jeg skulle invitere dem til lunsj i spisesalen på hytta, som de fortalte meg var kjent for sin gode mat. Jeg gikk med, og fire kvinner forsvant gjennom døra, låser den bak dem. Jeg kunne høre dem ler. Er det fordi de lurt meg?
  
  
  Senere, når fem av oss gikk ned til spisesalen, oppdaget jeg hvor populær denne hytta var. Spisesalen var fullpakket med gjester og lokalbefolkningen. Selvfølgelig, von Alders snart var omgitt av folk de kjente, som var nesten alltid tilfelle når de var ute i offentligheten. Vår tabell over fem raskt forvandlet til en tabell av et dusin eller mer. Jeg ble introdusert til hver av den nye ankomster, de fleste av dem var medlemmer av utenlandske ambassader, etc. Von Alders ikke samhandle med vanlige folk.
  
  
  Rundt midten av middag, skravling og latter plutselig stoppet brått, og alle de mannlige hoder i rommet, inkludert meg, snudde meg for å se på den vakreste jenta som kom inn og satte seg ned alene ved et bord ved vinduet. Det var en lys, lid rødhårete i en lav-cut kjole som klemte henne perfekt formet kroppen som om den hadde blitt malt med pensel.
  
  
  En av mennene på vårt bord ulte forsiktig. "Hvem er hun?"
  
  
  En av de trillinger fnyste og sa: "Nei, hun er bare et sanatorium arbeidstaker. Jeg så henne overalt når vi var der.
  
  
  Von Alder kvinner var også opplevd å tillate mannlig oppmerksomhet for å bli ledet bort fra dem for lenge, og snart merket jeg at menn samlet seg rundt bordet vårt ignorert den rødhårete, bortsett fra sporadiske blikk i hennes retning. Jeg gjorde imidlertid fall i ofte. Jeg trodde en eskorte ville bli med henne, men hun fortsatte å spise alene.
  
  
  Når vi var ferdige med maten vår, en av de menn som sitter ved bordet vårt oppfordret alle til en stor fest som natt på en av de norske ambassadene. Von Alders var glade og akseptert, så var de andre på bordet. Jeg beklaget, og sa at jeg trengte å fange opp og at jeg skulle bo i boligen. Faktisk, jeg ønsket å tenke litt mer om spa og jeg selv anses som prøver å snike seg opp på den. Selvfølgelig, det ville være lettere for meg å jobbe med von Alders, som ellers ville være opptatt. De trillinger og deres mor ønsket virkelig å gå til festen, så vi sa god natt.
  
  
  Jeg bestilte en annen cognac. Når kelneren tok sprit, han ga meg et notat, og pekte på den rødhårete, som fremdeles sitter alene. Jeg ble overrasket. I forvirringen skyldes avgang av andre gjester ved bordet vårt, jeg glemte helt om jenta som hadde fanget min oppmerksomhet tidligere.
  
  
  Jeg åpnet merk og lese, " kan du IKKE BLI med meg? VI TRENGER Å SNAKKE TIL DEG MED EN GANG. Jeg spurte hvorfor ordet PRESSERENDE ble understreket. Jeg så tilbake og så at jenta var ute på meg seriøst, og jeg nikket.
  
  
  "Dawes, "jenta sa i en myk, hes stemme, holde ut en tynn, slank hånd," jeg er Susannah Henley. Hun hadde en vanskelig aksent - de kaller det Mid-Atlantic-men jeg tok en meget sterk Britisk tone. Hun pause til kelneren venstre og jeg satte meg ned, og deretter lagt i en halv tone, " Vær så snill og ikke misforstå, jeg er ikke vant til å ta menn. Men det er en viktig sak som jeg må diskutere med deg. Hun så seg rundt spisestuen searchingly, så tilbake på meg. "Vi kan ikke diskutere dette her. Jeg vet ikke hvem som kan se. Er det et sted der vi kan snakke i privat? "
  
  
  "Vel, det er mitt rom ovenpå," jeg foreslo. "Det bør være private, nok om det, ikke bry deg."
  
  
  "Jeg er sikker på at du er en gentleman, Dawes," svarte hun. "Ja, rommet ditt vil bli fint. Gå opp trappen og jeg vil følge deg i et par minutter."
  
  
  Jeg ga henne mitt rom nummer og reiste meg for å gå. Når kelneren kom tilbake til bordet for å skyve stolen min tilbake, hun holdt ut hånden hennes og sa: "Det er så hyggelig å se deg igjen, og jeg ringer deg om jeg noen gang i Usa."
  
  
  Jeg gikk opp trappen til rommet mitt, og lurte på hva denne siste vendingen kan bety. Ti eller femten minutter gikk før det ble en banke på døren min. Jeg åpnet den, og Susannah Henley skyndte seg inne. Jeg lukket og låste døren. For første øyeblikk, hun virket nervøs og utilpass. Hun vandret hvileløst rundt i rommet, så ut av vinduet, og så spa hvor lysene flickered i natt.
  
  
  "Å, det er der jeg jobber," utbrøt hun. Hun oppdaget kikkert i vinduskarmen, løftet dem, og fokusert på det kompleks av bygninger. "Det er en veldig fin utsikt over spa fra her," sa hun, senke kikkert og vende tilbake til meg.
  
  
  "Miss Henley, hva slags samtale er dette
  
  
  
  
  
  om hva? Og kan du sitte ned.
  
  
  Hun satte seg ned i stolen overfor meg og tenkte seg om et øyeblikk før du starter. "Jeg er ikke sikker på hva dette er alt om, Dawes, men jeg har hørt rykter om deg på spa. Og jeg ble bekymret. Jeg vet egentlig ikke deg, og jeg er ikke sikker på hva du er interessert i på dette punktet, men ... Vel, jeg visste bare ikke føles bra om det. Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere, det er alt. Hun stoppet og ristet på hodet hjelpeløst.
  
  
  Jeg sa så forsiktig som jeg kunne, "vet Du, Frøken Henley, jeg forstår ikke hva du prøver å fortelle meg."
  
  
  Hun tok et dypt pust og til slutt lente seg tilbake i stolen. "Jeg burde ha forklart," sa hun, " jeg har jobbet på spa i flere år. Jeg er en ernæringsfysiolog det. Men for en stund jeg ikke liker atmosfæren. Det ser ut til ... vel ... illevarslende.
  
  
  "Hva mener du, skummel?" Jeg insisterte.
  
  
  "Jeg vet ikke," sa hun. "Det er bare det at det er mye som hvisker og hemmelighold. Og jeg kan høre folk som kommer og går i døde av natten. Det er vakter overalt, men gjestene ikke vet det. Gjester tror de er bare ansatte. Men de er veldig kule utseende menn. Dag og natt, hører jeg hvisker, og jeg husker navnet ditt, Dawes. Jeg gjettet at det var et problem når de fem sikkerhetsvakter tilbake til spa med bil denne ettermiddagen. Jeg bare kom til å se dem. Et par personer ble skadet. Og jeg hørte navn nevnt igjen. Jeg ringte rundt til jeg fant deg her. Det er derfor jeg kom hit til middag. Jeg spurte kelneren som Dawes var, og han pekte ut. Jeg ville bare advare deg om å holde seg unna."
  
  
  Når jeg spurte henne videre, hennes svar syntes det enkelt nok, men jeg lærte ikke noe relatert til saken, selv om vi snakket ganske lenge. Hun kunne ha vært på et nivå, eller hun kunne ha vært en decoy sendt for å prøve å dissuade meg fra å følge henne.
  
  
  Det var ganske sent da vi var ferdige med å snakke, og hun plutselig kastet et blikk på henne se og gispet, " Å, jeg har et reelt problem akkurat nå. Det er etter midnatt. Portforbudet for ansatte er for lengst borte. Jeg kan ikke gå tilbake dit i kveld. De vil kreve en detaljert forklaring på hvor jeg var. Jeg trenger å finne et sted å bo og komme tilbake i morgen."
  
  
  Hun var på beina igjen, veldig spent, og satte kursen for døren. Hun sluttet i midten av skrittlengde og grøsset. "Hvis noen fra spa ser meg på gaten, de vil plukke meg opp og stille spørsmål ved meg."
  
  
  "Dette stedet er som et fengsel."
  
  
  Hun nikket. "Ja, akkurat. Det er hva jeg prøver å fortelle deg.
  
  
  Hun åpnet døren og begynte å gå. Jeg grep henne i armen, trakk henne tilbake, og lukket og låste døren.
  
  
  "Hvis det er så farlig for deg," sa jeg, " kanskje du skal tilbringe natten her. Vil du være trygg.
  
  
  Hun så på meg tankefullt for en lang tid, sannsynligvis tatt i betraktning virkningene av min invitasjon. Jeg egentlig ikke har noen baktanker å gjøre dette tilbudet, bortsett fra at jeg ønsket å hjelpe. Men hvis det er noe annet som kommer opp...
  
  
  "Er du sikker på at du ikke vil være indignasjon av dette?" spurte hun.
  
  
  Jeg trakk på skuldrene mine skuldre. Det var to enkeltsenger, så hun kunne se klart. "Du kan ta deg en seng," sa jeg, " og jeg vil bare strekke ut på den andre helt til morgenen. Vil du være helt trygg. Jeg mente det slik hun ville ha meg til.
  
  
  "Greit," sa hun langsomt, og nikket med hodet.
  
  
  Hun gikk til badet. Jeg sjekket låser på dører og slått av lyset i rommet. Da jeg tok av meg skoene og la seg ned på en av sengene. Rommet var fortsatt lys fra refleksjonen av månen på snøen utenfor. Hun kom tilbake et par minutter senere, iført bare en glipp. Da hun flyttet fra bad til senga, kroppen hennes var skissert i lyset fra vinduet, og jeg kunne se at det var noe annet under henne.
  
  
  Hun kom inn i sengen og trakk dyna over henne. "God natt, Dawes. Og takk."
  
  
  "God kveld," sa jeg. "Gå å sove nå."
  
  
  Jeg må innrømme at for en kort tid, har tenkt på det vakre kropp liggende så nær meg og holdt meg våken. Men hun kunne ikke tilby en invitasjon. Jeg snart sovnet. Jeg tror ikke jeg sov veldig lenge da jeg ble vekket opp av myk skrikene fra sengen hennes.
  
  
  Jeg satte meg opp og lente seg over sengen. "Suzanne? Savner Henley? Er alt i orden?"
  
  
  Hun fortsatte å gråte stille, og jeg tenkte at kanskje hun hadde et mareritt. Jeg gikk bort til henne, satte seg på kanten av sengen, og forsiktig ristet på skuldrene.
  
  
  "Det er greit," jeg hvisket. "Våkn opp! Det er helt i orden. Du bare har en dårlig drøm.
  
  
  Hennes armer plutselig kom opp, pakket rundt nakken min og trakk meg raskt til henne. Øynene var fortsatt lukket, og hun begynte febrilsk å dekke ansiktet mitt med kyss. "Hold meg. Hold meg!" Elsker meg!"
  
  
  Det var likevel vanskelig å si om hun sov eller ikke, men hånden hennes flyttet til kroppen min, å tukle med mine bukser som hun fortsatte å kysse meg. Jeg raskt strippet av meg klærne og gikk til sengs med henne.
  
  
  "Susannah,"jeg spurte igjen:" er du våken?"
  
  
  "Elsk meg, vær så snill," gjentok hun. Jeg skylder henne en.
  
  
  Hun reagerte som om hun var klar for en handling av kjærlighet.
  
  
  
  
  
  
  i hele mitt liv, men jeg har aldri hatt mulighet til å øve det før. Hennes sult var enorm, og hun tvang henne til å oppleve en erotisk opphisselse etter hverandre før vi var begge utslitte etter gjentatt orgasmer. Aldri før har jeg kjent en kvinne som reagerte så fullt til hver følelse, hver nerve i sitt vesen. Over og over, kroppen hennes utarbeide vilt på senga, hun snudde hodet for å kvele henne skriker så de ville ikke ekko gjennom hele boligen.
  
  
  Så, som vi lå tett sammen, hun endelig åpnet øynene og smilte til meg. "Først," sa hun lavt, " jeg trodde det bare var en drøm. Men det var ikke en drøm, og det var mye bedre."
  
  
  "Ja," jeg er avtalt. "Det var det."
  
  
  Så jeg begynte å rulle vekk fra henne, og jeg følte hennes hånd berør innsiden av venstre lår. Det var en ring på fingeren hennes, og jeg følte det lett riper mitt kjød. Jeg knapt følte scratch, men nesten umiddelbart en varm, beroligende følelse spre seg gjennom hele kroppen min. Min første tanke var at det bare var en konsekvens av vår lange elskov. Sannheten treffer meg et øyeblikk senere, når den følelsen, banet vei for en voldelig kvelende følelse. Det skjedde igjen - jeg var dopet. Susannah Henley injisert noe stoff fra henne ringen inn i kroppen min.
  
  
  Denne gangen visste jeg at det var en kraftig medisin at jeg ikke ville være i stand til å motstå. Mørke raskt ned. Hjernen min var racing i en svart tomrom.
  
  
  Sytten
  
  
  Min visjon var tåkete på grunn av den blendende hvitt lys som skinte rett inn i øynene. Jeg må ha vært bevisstløs etter en lang tid. Jeg trodde jeg var lam. Jeg kunne ikke bevege armene eller bena. Gradvis, som min visjon fjernet, så jeg at jeg var i et helt hvitt rom, som et sykehusrom, og at den blendende lys kom fra en lampen satt i taket rett over meg. Jeg ble liggende på ryggen min, og mine armer og ben var sikkert bundet med lær reimer.
  
  
  Jeg åpnet munnen min og prøvde å rope på toppen av lungene mine, men bare hoarsely hes. Selv så, min lyd tiltrukket fire tykke menn i hvite jakker er slitt av sykehus deltakere og omringet meg. De løftet toppen av min seng, så jeg ble sittende rett opp.
  
  
  Fra min nye posisjon, kunne jeg se to andre personer i rommet, i tillegg til de fire "sykehusansatte". Den ene var min følgesvenn i går kveld. Suzanne Henley, med sin flammende rødt hår, så vakker i en hvit sykepleier uniform og hvite lave hæler sko. Den andre var en grå-langhåret mann i sekstiårene, iført en hvit laboratoriefrakk, hvite bukser, hvite sko og hvite hansker. Han var i en rullestol. Jeg visste instinktivt at jeg var i dag på Foryngelse, Helse Spa, og at denne personen var Dr. Frederick Bosch.
  
  
  Legen trakk rullestol nærmere sengen min og ga meg en iskald, tynn-lipped smil. Susannah Henley så på meg ganske uttrykksløst, og deretter slått unna.
  
  
  "Velkommen til vår spa, "legen sa i en hes stemme med en tysk aksent," selv om jeg er redd dette besøket vil ikke forbedre din helse." Han stanset, og deretter lagt, " Nick Carter."
  
  
  Hans anerkjennelse av meg ga meg et løft, og for en stund, jeg kjempet forgjeves mot obligasjoner som holdt meg fast.
  
  
  Legen viftet med hånden. "Det er ingen vits i å slåss, Mr. Carter. Du er i stand her. Dessuten, hvorfor er du så ivrig etter å forlate om du var så ivrig etter å komme hit? "
  
  
  Han snudde seg rundt i rullestolen hans, og bestilte fire hvite-belagt assistenter til å ta meg ovenpå.
  
  
  Mennene raskt rullet meg, fortsatt festet til sengen, på tvers av rommet til en stor heis som dukket opp umiddelbart når en av dem trykket på knappen. De dyttet meg inn i heisen, og vi sluttet med Susannah Henley og legen i sin rullestol. Ingen svarte som heis rose stille. Vi gikk opp flere etasjer før heisen stoppet, dørene åpnet, og jeg ble geleidet inn i et stort åpent rom.
  
  
  Ser rundt i rommet, så jeg at det var størrelsen på en firkantet byen blokkere og var vinduer fra gulv til tak på alle fire sider. Vi var på toppen av spa, og fordi det var på toppen av et høyt fjell, glass vegg ga oss en visning av den dype daler på alle sider. Det var et spektakulært syn, spesielt i dagslys når solen skinte på snø.
  
  
  Men rommet var et fantastisk skue - en stor summing, summing datamaskinen i sentrum, tar opp mesteparten av plassen. Datamaskinen er lys holdt blinker og blinker, og maskinen gjort en jevn, rolig summende lyd. Ellers, siden rommet var åpenbart lydisolerte, det var skremmende stille. Legen gjorde en bevegelse med hånden, og fire menn flyttet min seng nærmere til maskinen. Mens jeg var der, en av mennene slått håndtaket ved foten av sengen min, og jeg plutselig satt rett opp, fortsatt er festet seg, med ryggen opp og beina ned, som om jeg var i en stol.
  
  
  De fire mennene kom tilbake til heisen, og forlot oss som legen vinket igjen.
  
  
  Susannah Henley ble stående ved siden av ham
  
  
  
  
  
  
  Han skrudde på datamaskinen og startet vrir og vender ringer som legen kastet rullestolen hans, slik at det var rett foran meg.
  
  
  "Her er det, Mr. Carter," sa han, og vifter med hånden på datamaskinen, " svaret du var ute etter. Det er en kraft bak det du en gang kalt "Killer Brigade". Her er det, og du fortsatt ikke forstår hva det betyr, gjør du? "
  
  
  Han hadde rett. Jeg visste ikke hva en datamaskin var og hvordan det forårsaket den globale krisen.
  
  
  "Hvem er du?" Spurte jeg. "Hva handler dette om?"
  
  
  Legen snudde seg vekk fra meg, og for første gang la jeg merke til at rullestolen hans var fullt mekanisert, tilsynelatende kontrollert av kontroller som han kunne operere uten manuelt arbeid. Han lo av gårde som det whizzed en gang rundt i rommet. Så dro han tilbake til der jeg satt.
  
  
  "La meg introdusere meg selv," sa han, og gjorde narr bue fra livet og ned. "Jeg presentere meg selv med mitt virkelige navn, ikke den alle kjenner meg, Dr. Frederick Bosch. Dette navnet vil være kjent for deg - jeg er Dr. Felix von Alder. Jeg ser hevet øyenbrynene, Mr. Carter. Du vet, min kone og mine tre vakre døtre. Men dette er bare en liten del av historien."
  
  
  Han stoppet et øyeblikk og så på meg med spørrende. "Før jeg fortelle deg min historie, Mr. Carter, jeg vil at du skal forstå hvorfor jeg forteller deg. Du skjønner, du er nå i min makt - fysisk, og snart vil du være i min makt for fullstendig fysisk og mentalt. Jeg kan forsikre deg om at ingenting kan stoppe dette, og du vil snart se for deg selv. Men før det, jeg vil at du skal høre hva som skjedde. Du, med dine tidligere prestasjoner, er egnet for den glimrende historien jeg har å fortelle. Jeg ønsket å være her i live på dette tidspunktet, fordi du er noen som virkelig setter pris på hva jeg klarte å gjøre. Ellers, "vendte han seg i stolen igjen," ellers kan mitt arbeid ville være som å lage en flott mesterverk, en symfoni som aldri har blitt hørt av alle som setter pris på god musikk, eller et maleri som ingen noensinne har sett. Forstår du?"
  
  
  Jeg nikket. Hva, jeg lurte på, var forklaringen på dette tilsynelatende galskap?
  
  
  Dr. Felix von Alder satt urørlig i sin rullestol for en stund før du lener seg over å snakke til meg.
  
  
  Han var en fremragende vitenskapsmann i Tyskland, arbeider for Adolf Hitler til å styre menneskelig atferd. Eksperimenter av 30-årene og 40-årene omfattet bare dyr, og de var veldig rå, ved hjelp av kjemiske og kirurgiske teknikker for å endre og kontrollere hjernen.
  
  
  "Jeg hadde en viss suksess," von Or sa stolt: "selv da. Der Führer har prydet meg mange ganger.
  
  
  Jeg var klar til å flytte på folk. Da var det for sent - at krigen var over. Det var en Alliert raid på Berlin, der jeg arbeidet... " han stoppet og tok av seg sin hvite frakk. Jeg kunne se at hans hvite hendene var kunstig. Han flyttet sine skuldre, og begge hendene falt til gulvet. "Jeg mistet begge mine hender i raid."
  
  
  Snart etter, fortsatte han, krigen endte. Da Russerne kom til Berlin, de var ute etter ham fordi de visste om hans eksperimenter. Da de fant ham, tok de ham til SOVJET. I forvirringen av ganger, og Tyskerne trodde han var død. Det ble ikke registrert av Dr. Felix von Alder fortsetter å eksistere.
  
  
  I Moskva, fortsatte han arbeidet sitt, men han hadde mer komplekse elektriske prosesser til hans disposisjon. Russerne skapt kunstige hender og armer for ham, og han var en strålende suksess.
  
  
  "Men Russerne,"la han til," aldri stoppet å behandle meg med mistenksomhet." Han stoppet igjen og skjøv hoftene i rullestol sete. Begge ben, som jeg nå så som kunstige, falt til gulvet.
  
  
  "De kuttet av beina mine slik at jeg ikke kunne flykte. De visste at jeg var deres fiende. Jeg har alltid trodd på overlegenhet av det tyske folk. Hele min jobb var å hjelpe den tyske staten styre verden - og nå som jeg har perfeksjonert min metoder, min drøm vil gå i oppfyllelse.
  
  
  "Men tilbake til Russerne-de forsket historien om det Tredje Riket og oppdaget min dypt personlig lojalitet til Hitler. Men det gjorde ikke stoppe dem fra å bruke mine vitenskapelige kunnskaper. De trodde jeg var nær et gjennombrudd i mine eksperimenter. Så de holdt meg isolert; jeg hadde ingenting, men jobben min."
  
  
  Von Alder ble sittende i stolen foran meg, armless og legless. Jeg kunne se at han var nyter min avsky og sjokk da jeg så på ham. Han lo bittert, og brukte sin tilbake muskler til å sende rullestol zigzagging rundt i rommet og tilbake til meg, og beviser at selv nå var han langt fra hjelpeløs.
  
  
  Stoppe igjen, fortsatte han sin historie. I Russland, som han til slutt utviklet teorien om vellykket ledelse av mennesker, fordi av den tiden to nye utviklingen hadde blitt introdusert til verden - datamaskiner og miniatyr transistorer.
  
  
  "Så snart jeg oppdaget disse to elementene," von Or fortalte meg, " jeg visste at jeg hadde det jeg trengte. Tross alt, er en datamaskin var bare en mekanisk hjernen som kan være programmert til å gjøre hva det ville.
  
  
  
  
  
  
  Når jeg vil det skal være, hjernen er ute av kroppen. Jeg visste at ved å sette en liten transistor i en menneskelig hjerne, jeg kunne sende bestillinger fra datamaskinen til transistoren. Min emnet vil være under min absolutte kontroll."
  
  
  Men han hadde fortsatt et problem: han visste ikke hvordan å sette en transistor, og med en transistor med speil prikker, i en menneskelig hjerne. Han fortsatte å eksperimentere, aldri å avsløre sin teori til Russerne.
  
  
  Da Kinesiske forskere begynte å besøke Moskva for å utveksle informasjon. Von Alder bestemte seg for å skifte side. Det virket som den Kinesiske visste ingenting om hans politiske bakgrunn og vil bli behandlet bedre. Han ble venner med en Kinesisk fysiker og ble smuglet ut av Russland gjennom ham. Det var lett. Von Alders ' kunstige armer og ben ble fjernet og han ble plassert på bunnen av en kasse av vitenskapelige instrumenter som ble sendt til Beijing.
  
  
  "En gang i Kina," von Alder fortsatte, " jeg fant en løsning. Det var overraskende enkelt. Kan du gjette? "
  
  
  Før jeg kan si noe, han svarte selv: "Akupunktur".
  
  
  Han holdt pusten mens han fortsatte å fortelle sin historie. Ved hjelp av gammel Kinesisk medisinsk art av akupunktur, var han i stand til å begrave en micropoint transistor i den menneskelige hjerne. Transistoren ble drevet av en datamaskin, og von Alders hadde full kontroll på personen.
  
  
  Som i Russland, von Or holdt sin oppdagelse en hemmelighet. Når muligheten presentert seg selv, han implantert en micropoint transistor i hjernen av en beruset Kommunistpartiet offisielt, et høytstående medlem av regjeringen. Han så aktivert transistor ved hjelp av en pre-programmert datamaskin, og den Kinesiske hjalp von Or flykte til Sveits.
  
  
  "Dessverre," von Or sa med en tentamen sukk,"den fattige Kineser ble drept på vei hjem."
  
  
  Så snart han kom til Sveits, von Or kontaktet hans kone. Han visste ikke at hun hadde gitt fødsel til sine døtre kort tid etter at Russerne tok Von Or unna. Ursula fortsatte å holde sin manns identitet hemmelig på grunn av hans tilknytning til Hitler, men hun ga ham penger for å åpne et spa. Hans familie visste ikke om hans nåværende eksperimenter, og hans døtre aldri mistanke om at " Legen. Bosch "var deres far.
  
  
  Feriestedet blomstret, og tiltrekker rik og innflytelsesrik kunder fra hele verden. Von Or brukt år på å bygge opp hans assassin troppen, implantere en micropoint transistor i hjernen av nøye utvalgte klinikk pasienter. Når legen var klar, han bare aktivert hans menneskelige roboter gjennom datamaskinen.
  
  
  Jeg var stille i løpet av sin lange fortelling, delvis fordi von Or snakket nonstop, og delvis på grunn av hans historie var også usannsynlig for å kommentere. Han var tydelig sint, men han viste seg raskt at han ikke var en tosk.
  
  
  Så hvis du leser mitt sinn, han knakk: "Du ikke tror meg. Du tror du har vært å lytte til wild-dur av en gal gammel mann.
  
  
  Han viste til den enorme datamaskin og sa: "Hør, Mr. Carter. Han gjorde tegn til å Susannah Henley, som trykket på en knapp. Plutselig stemmen til President i Usa fylte rommet. Han diskuterte økning av handelen med Russland og Kina. Som hans stemme fortsetter, von Or ' s wild kakling nesten druknet det ut.
  
  
  "Transistorer ikke bare overføre mine bestillinger," von Or sa, " men de fungerer også som mottakere. Jeg hører samtaler som skjer over hele verden. Nå kan du høre din president snakker gjennom en transistor radio satt inn i hjernen til en av dine øverste embetsmenn fra utenriksdepartementet. De er på et regjeringsmøte ."
  
  
  Von Or signalisert til Susannah, og hun trykket på noen knapper. Samtaler fra Russland, Kina og England fylte rommet, en etter en.
  
  
  Nå visste jeg hvordan Von Alder var å se alle mine handlinger, forbi meg i alle retninger. Det må ha hatt sendere i hjernen til Agent Z1 og Verblen, og muligens andre AX ansatte.
  
  
  "Ingen kan stoppe meg," von Or skrøt. "Jeg har organisert disse mord-selvmord, slik at det skulle være noen spørsmål igjen når jeg kom opp med en stor mord. Når jeg truer dem nå, de vil ikke tro meg. Og gjøre hva jeg vil du skal gjøre."
  
  
  Øynene hans skinte, og legen kastet rullestolen, slik at våre ansikter var bare centimeter fra hverandre. "Vi vil nå diskutere fremtiden din, Mr. Carter. Mens du var bevisstløs, jeg satt inn en transistor radio inn i hjernen din. I et øyeblikk, min assistent "- han nikket til Susannah - " vil aktivere den. Fra nå av vil du være helt og fullstendig på min barmhjertighet, å adlyde programmert tape som jeg har plassert i maskinen."
  
  
  Von Alder satt for et øyeblikk å se på ansiktet mitt. Han var tydelig nyter min hjelpeløshet. Jeg var så alt for klar over sin makt og følte svette bryte ut på kroppen min.
  
  
  Von Or snudde seg vekk fra meg, og nikket til jenta. Jeg avstivet meg selv da jeg så henne i hånden nå etter en knapp på sin datamaskin. Hun rørte på en knapp. En rad med lys blinket på, og bilen hummed enda mer. Jeg ventet tensely, ikke å vite hva du kan forvente. Ville jeg ha koblet ut? Jeg ville miste alle mine minne
  
  
  
  
  
  det siste? Hva ville ha skjedd? Snart lysene sluttet å blinke.
  
  
  "Nick Carter' s transistor har blitt aktivert, Dr. von Alder," jenta sa kaldt. "Funksjonen er perfekt."
  
  
  Jeg satt urørlig i stolen min. Jeg følte ikke noe - hjernen min jobbet like klart som før. Jeg visste ikke hva som hadde skjedd, men tydeligvis er jeg ikke var under Von Or kontroll. Jeg prøvde å lage en hard maske på ansiktet mitt, slik at det ikke ville oppdage noe.
  
  
  Von Or tydeligvis trodde at operasjonen var en suksess. Han så vidt kikket på meg som han tempo ivrig rundt i rommet, snakker til seg selv. "Jeg lyktes! Igjen, som alltid! "
  
  
  Han gjorde et tegn til Susannah og sa nesten contemptuously,"La ham gå, er du snill."
  
  
  Jenta raskt gikk over til meg og begynte å løsne båndene som holdt meg nede. Jeg holdt ansiktet mitt ut av veien i tilfelle hun så noe som ville varsle henne, men hun visste ikke engang se på meg. Når jeg endelig var gratis, gikk hun tilbake til sin datamaskin. Jeg visste ikke hva jeg skal gjøre på den tiden, så jeg bare satt der mens Von Alder fortsatte å drive frem og tilbake, springende på om hans planer.
  
  
  Plutselig, midt i sin diatribe, han sluttet å snakke og kastet seg på meg i sin rullestol, nerver i ansiktet hans rykninger ukontrollert.
  
  
  Nesten på samme tid, Susannah ropte til meg: "Se, Nick! Han vet at du ikke blir kontrollert. Han vet! Han så dine øyne! "
  
  
  Hennes advarsel kom akkurat i tide. Jeg hoppet ned fra der jeg satt da von Or rullestolen kom borti meg. Jeg så for sent at to munnkurv var stikker ut fra under armlenene av rullestol. En snuten spydde ut et ark med glohet flamme, mens den andre gitt ut en stråle av blinding gass. Hvis jeg ikke hadde hoppet da jeg gjorde det, ville jeg ha blitt brent ned til grunnen. Selv så, en del av min venstre skulder og arm ble dårlig brent, og jeg var halvt blind når jeg slapp unna til side.
  
  
  Von Or spunnet rullestol rundt i et mylder og kastet seg på meg igjen, både munnkurv spytter ut dødelig ild og fresende gass. Jeg løp, vrir og vender på tvers av rommet mens han dyttet meg i rullestol. Ryggen min ble brent igjen før jeg kunne komme bort fra ham, fordi denne gangen var han beveger seg for fort. Jeg var nær utmattelse, men før han kunne slå stol rundt igjen, jeg løp etter ham.
  
  
  Som han spunnet stolen rundt, hoppet jeg på ryggen og pakket armene rundt halsen hans. Rullestolen var fortsatt racing fremover, å dra meg med på det. Med min ledige hånd, jeg gravde fingrene dypt inn von Or halsen før jeg fant den nerve jeg var ute etter. Jeg søkte press og midlertidig lammet ham. Nå er han kunne ikke bevege seg, ikke engang en muskel for å prøve å bremse ned bilen hans. Ved hjelp av alle vekten min, jeg snudde racing rullestol og rettet det rett på glass veggen.
  
  
  Rullestolen raste i full fart mot sin destinasjon. Jeg holdt på, ser på veggen komme nærmere og nærmere, til når rullestolen knust gjennom glasset, jeg falt til gulvet. Stolen med von Or kroppen knust mot glasset, og ramlet ned i dalen nedenfor.
  
  
  Susannah Henley stormet over og hjalp meg til føttene mine. Jeg så på henne. "Du reddet meg, gjorde du ikke?"
  
  
  "Ja," sa hun, og klamret seg til meg. "Jeg skal forklare det senere."
  
  
  To av oss sto stille på kanten av rommet, ser ned i den dype avgrunnen nedenfor. Det, hundrevis av meter under, på isen i breen, lå kroppen av von Alder, med en ødelagt rullestol ved siden av ham. Fra over, kroppen så ut som en liten broken doll med sine armer og ben revet av. Susannah i gang, og jeg dro henne vekk fra vinduet.
  
  
  "Datamaskin" sa hun plutselig å huske. "Jeg må slå den av."
  
  
  Hun skyndte seg over rommet og trykket på knappene. Radene i lyset gikk, og den summende ble en lav summing. Med en siste grøss, bilen stoppet helt og frøs.
  
  
  Susannah så på meg. "Det er alt akkurat nå," sa hun. "Datamaskinen er deaktivert. Ingen av transistorer vil fungere, og alle av Dr. von Alder er ofre vil gjenvinne sin normale personligheter. Over tid, micro-punkt-transistorer - inkludert de som er i hjernen din - vil rett og slett i oppløsning." Jeg nikket. Det var over.
  
  
  18
  
  
  Etter at maskinen ble stengt ned, jeg heter Hawke i Usa. Jeg ga ham en kort, i betraktning av hva som hadde skjedd. Når jeg var ferdig, rådet han meg til å bo på spa. Han vil gjøre en full rapport til President og representanter for andre Myndigheter. Så alle av dem vil komme til Sveits for å se på den endelige ødeleggelse av datamaskinen.
  
  
  Mens Susannah og jeg ventet, hun fortalte meg historien hennes. Hun jobbet for Von Alder for to år. Hun var Britisk, og hadde kommet til ham gjennom en hemmelig annonse for å få hjelp i en London-avis. Hun var en lab-assistent i London, og det var noe annet å gjøre på spaet.
  
  
  Hun var effektivt fange fra den dagen hun kom. Det var umulig å unnslippe. Selv den kvelden, da hun kom til hotellrommet mitt, hvis hun ikke hadde slått meg ut, noen med
  
  
  
  
  
  hun er en av von Alder er goons - ville ha ferdig med sin jobb.
  
  
  En kombinasjon av hat og desperasjon gjorde henne gå på dette sprø eventyret på datamaskinen. Hun håpet hun ba, som frigjør meg ville hjelpe henne.
  
  
  Et par timer senere, Hawk og hans gruppe begynte å ankomme. De var vantro da jeg fortalte dem alle detaljer av Von Or historie. Jeg tror at hvis Susannah ikke hadde vært der for å støtte rådyr - og hvis jeg ikke hadde hatt en slik en solid rykte i feltet - jeg ville ha blitt sparket som en processes. Og, selvfølgelig, det var en datamaskin til å fremskaffe bevis.
  
  
  Opptrer på presidentens ordre, Hawke knyttet den Sveitsiske myndigheter til gigantiske maskinen. Neste dag, anlegget ble tømt for folk. Deretter spesialister ble kalt til å demontere maskinen. Alle bevis av Dr. von Or plan om å styre verden-datamaskinen og spa-ble ødelagt. Legen på kroppen og ble tatt med til Berlin i døde av natten og plassert i von Or family plot. Bare Ursula ble informert om hans død, og hun ba om at hennes døtre aldri vite av far sin eksistens etter andre Verdenskrig.
  
  
  Myndighetene fortalte Bern innbyggere at anlegget måtte rives fordi strukturen ble ansett som usikker. Nå som saken ble stengt, og alt sto for, Hawk, Susannah, og jeg møtte opp på hytta, der jeg fortsatt hadde et rom til venstre, for en siste drink. Hawk fløy tilbake den kvelden, men han sjenerøst tilbud om å la meg bli en annen dag.
  
  
  "Vel, Nick," sa han, klirrende glass med meg, " vi kan score enda en for deg." Det var det nærmeste Hawke noen gang hadde sagt til meg.
  
  
  Senere, etter Hawke ' s flyet igjen, Susannah og jeg lå på rommet mitt. Vi elsket igjen, og jeg trakk henne tett og sa, " vet Du, jeg føler at jeg kan fortsette å lage kjærlighet til deg for resten av mitt liv. En farlig følelse.
  
  
  Hun støttet seg opp på den ene albuen, lente seg over meg, og smilte søtt. "Kanskje, Dumplink," hvisket hun, " det er hva som kommer til å skje med deg. Ikke glem at du fortsatt har en transistor som er bygget inn i hjernen din, og jeg vet nesten like mye som Dr. von Alder om å kontrollere folk. Jeg kunne bare gjøre en liten datamaskin, og programmet du så at du har å gjøre kjærligheten til meg dag og natt."
  
  
  "Tror du det skremmer meg?"
  
  
  Slutten
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Liquidator
  
  
  
  
  Kommentar
  
  
  
  Den greske agent, en gammel venn av Carters, jobbet bak jernteppet, men ønsker å forlate og behov AX er hjelp til å gjøre det.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Første kapittel
  
  
  Andre kapittel
  
  
  Tredje kapittel
  
  
  Fjerde kapittel
  
  
  Kapittel Fem
  
  
  Kapittel Seks
  
  
  Frø syvende kapittel
  
  
  Kapittel Åtte
  
  
  Kapittel Ni
  
  
  Det tiende kapitlet
  
  
  Ellevte kapittel
  
  
  Kapittel Tolv
  
  
  Kapittel Tretten
  
  
  Kapittel Fjorten
  
  
  Kapittel Femten
  
  
  Den sekstende kapittel
  
  
  Kapittel sytten
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Liquidator
  
  
  
  
  
  Dedikert til medlemmer av de Forente Stater Secret Service
  
  
  
  
  
  
  Første kapittel
  
  
  
  
  
  Det er ikke langt fra Washington til Outer Banks, det bare virker sånn. Siden det var en ferie, vi dro tilbake litt og kjørte over Annapolis Bay Bridge over Chesapeake til øst-bank, deretter tok motorveien gjennom et landlig område så spektakulær som den strekningen mellom Indianapolis og Terre Haute. Det pleide å være en flott fergetur fra Cape Charles til Norfolk - lenge nok til å slappe av, spise i spisesalen, og se på havet flytte mellom Atlanterhavet og Bukten. Men ikke mer enn det. Nå er det et kompleks av broer, som betong strimler på tvers av vannet, og et par av sjokkerende dykk inn i tunneler som angivelig tillate skip å passere uten å forstyrre trafikken. Problemet er at hver gang en storm treff, lekter bryter anchor, knuser broen hauger, og slår ned alle strukturer i flere uker. Noen ganger lurer jeg på hvordan de folk som pendler fra kapp til Norfolk er mestring, men det er deres problem.
  
  
  Den beste tingen å gjøre når du kjører gjennom Norfolk, er å lukke øynene. Så, som du sørover, glem om den Store Mørke Sumpen på høyre side og konsentrere seg om dette enorm kjede av øyer som utgjør den nordlige halvdel av Nord-Carolina kysten. Når du kommer til den Ytre Banker rundt Kitty Hawk, vil du føle deg som om du er langt ute til havs med en smal stripe av sand dunes og moteller å holde deg ute av vannet. Faktisk, du er ganske langt ut til havs, men tror ikke dette reisebyrå tull om Cape Hatteras blir det østligste punktet i USA, Philadelphia er en god hundre mil foran oss, bare for å komme i gang.
  
  
  Men vi gjorde ikke stoppe på Hatteras. For mange turister, og Monica og jeg hadde ikke tar dette lang helg for å henge ut med en gjeng fotografer. Når du kjører alltid på en rett, ensformig motorveien, vi nådde fergen til Ocracoke, siste stopp i Outer Banks. Den sene våren dag var klart, men dyster, med lett overskyet vær som gjorde solen nesten undertrykkende.
  
  
  Da vi ankom, fikk vi ut av de leide gule Mustang og stoppet ved den butte baugen av båten; vinden var nok til å kaste en spray spray i ansiktene våre, men det var mer forfriskende enn irriterende. Monica var den typen jente som ikke bekymre deg om hennes makeup - eller noe annet-som var en av grunnene til at jeg tok henne på denne lille tur.
  
  
  Sjefen min i Washington var ikke fornøyd med mitt valg for en lang helg, og jeg kunne ikke engang fortelle ham hvor jeg bodde, fordi jeg ville aldri vært å Ocracoke før; det var ikke akkurat hva turister trengte. Jeg mer eller mindre lovet jeg skulle la ham vite at så snart vi har funnet motell, men vi begge visste at jeg ville trolig glemme. Det er hyggelig å vite at du er det trengs, men du trenger for å tegne en linje et sted.
  
  
  Vi stoppet på et sted i nærheten av byen på Ocracoke, en klynge av hus og butikker arrangert rundt havnen danner en perfekt sirkel. Jeg var glad for å finne at det var ikke telefon på rommet, men vi har en ismaskin utenfor. For noen år siden, en venn av meg skrev en artikkel om dette lille, isolerte øya, og fordi det understreket hans hovedinteresse i livet, jeg visste at Ocracoke var ikke bare tørt, men at det var ikke engang en person som kan gi deg en ekstra flaske eller to. Men vi kom godt utstyrt, og Monica og jeg var ikke bekymret som vi startet vår travle ferie for et par dager.
  
  
  Monica jobbet på spa i Bethesda, og en titt på denne lille, men vanvittig lyst kroppen var alt som ad er nødvendig. På tjue-fem, etter et par ødelagte ekteskap, for hun hadde den naive høye ånder av en tenåring, men hun hadde en skarpsindighet jeg satte pris på. Hun har aldri bedt om mine arr, forferdelig de som selv AX er super kirurger kunne ikke helt fjern. Stedet der hun jobbet, var egnet for denne type skader.
  
  
  Washington klientellet er militære ledere, diplomater og deres satellitter, menn og kvinner fra ulike departementene, med titler som sier noe om deres sanne funksjoner. Med andre ord, spørsmål var skuffet, og det var den viktigste grunnen til sjefen min sendte meg til dette stedet etter at en av mine oppgaver forlot meg i en ganske dårlig forfatning.
  
  
  Monica og jeg tok en kort svømmetur i det kjølige Atlanterhavet, etterfulgt av en lang, rolig sunburns, og så en kort svømmetur og en skyndte seg tilbake til motellet som solen begynte å falle mot Pamlico Lyd på den andre siden av øya. Etter dusjing, har vi brukt en fantastisk time i sengen og fikk da opp å finne et sted for middag. Valget var ikke stor, men fersk fisk i stedet valgte vi var godt stekt, om ikke spennende, og vi ærlig talt ikke kunne klage.
  
  
  Dette gikk på i et par dager, og vi vandret rundt på strender, stoppet for å snakke med surfere fra tid til annen, sjekket ut souvenir butikker og ble enige om at ingen av dem hadde noe som er verdt noe. Været har aldri endret seg, det var alltid en lett dis, som gjorde den blå himmelen ser melkeaktig grå, og etter en stund begynte det å klemme oss begge. Ved middagstider den tredje dagen, vi var enige om at det var på tide å gå tilbake; vi stoppet et annet sted langs kysten for natten - vi var på ingen hast, vi bare ønsket å flytte på.
  
  
  Vi hadde hørt om Ocracoke ponni, en vill rasen lik de som finnes på Chincoteague Island, utenfor Virginia, men vi hadde ikke lagt merke til noen før vi var på vei til fergen. Så, som vi kjørte på smale to kjørefelt asfalt gjennom bølgende sanddyner, Monica plutselig pekte meg foran til venstre.
  
  
  Hun skrek. "Se!" En hel flokk!"
  
  
  Jeg snudde hodet mitt akkurat i tide til å se et par av hest bakbena forsvinne bak en høy, shrubby dune. "De er borte," sa jeg.
  
  
  "Å, vær så snill å slutte, Nick," jenta insisterte. "La oss se om vi kan finne dem igjen."
  
  
  "De er vill, de vil ikke la deg i nærheten av dem." Jeg visste Monica var gal om hester; hun reiste regelmessig til staller i Maryland. For meg, hester er bare en raskere måte å komme over bakken enn det er å gå, hvis det er det eneste valget du har.
  
  
  "La oss prøve det likevel." Hun la hånden på kneet mitt og gav meg at lekne smil som sa at hun visste jævla godt at hun skulle få henne. "Vi er ikke i en hast, og vi har ikke selv sett på denne delen av øya."
  
  
  Det er riktig, innrømmet jeg for meg selv så jeg dro over til siden av veien og stoppet bilen. Når motoren ble slått av, den eneste lyden var en lett bris blåser gjennom uflidd rød-brun buskas som klarte å vokse på sandjord. Jeg så på Monica, med hennes snudd nesen og lyse øyne, hennes garvet kinnene bare begynnelsen løsner i kantene. Og da jeg så på henne, og fantastisk behagelige bryster, noe som skilte seg ut mot lys strikk skjorte, og falmet denim shorts som klamret seg til lårene som en elsker favn. Jeg tok henne i hånden av min kne og kysset det kort.
  
  
  God. La oss starte en stor roundup, " sa jeg, som åpner døren på min side.
  
  
  "Ta kameraet. Jeg ønsker å ta noen bilder."
  
  
  "Fikk det".
  
  
  Vi begge gikk barbeint over den tunge sanden i retning av lyden. Mellom de høye sanddynene på hver side av oss var på en slags sti - eller i det minste en stripe av sand der ingen busker vokste. Jeg holdt et øye på det sted hvor hestene hadde forsvunnet, men da vi brøt ut i åpent på banken, de var ingensteds å bli sett.
  
  
  Monica var nå racing foran, skanning bakken; hun plutselig falt på sine knær som en Indisk scout. "Se!" skrek hun. "Hoofprints!"
  
  
  "Hva gjorde du forventer?" Jeg spurte, stokke over den varme sanden mot henne. "Hjulsporene?"
  
  
  "Ikke dum. Hun sto opp og så på lang, rett strekning av stranden. "Men vi kunne ha fulgt dem."
  
  
  "Selvfølgelig. Fra nå og frem til neste vinter. Og hvor mye sjanse tror du det vil ha for å fange opp dem?"
  
  
  "Vel..." Hun snudde på hodet, blå øyne innsnevring. "De må ha gått et sted utenfor sanddynene." Hun grep tak i armen min og begynte å dra. "Come on, Nick."
  
  
  Jeg la henne ta meg med henne. Hun dro ned på stranden, gå til der sanden var hard og våt med mini bølger av Lyd. Hun så haug av hover nøye, så plutselig stoppet og pekte innover i landet.
  
  
  "Se! De slått av det." Hun løp, og faen det, jeg trotted etter henne. Slik entusiasme kan være smittsom.
  
  
  Når sporene forsvant inn i den tykke undervegetasjon utover sanddynene, og jeg klarte å holde meg fra å fortelle henne: "jeg fortalte deg det," delvis fordi jeg ikke gjør det, bortsett fra i hodet mitt. Monica sluttet å gå
  
  
  brått, jeg legger en finger for å leppene og sukket.
  
  
  "Jeg lurer på hvilken måte -" begynte hun.
  
  
  "Det er en gjetning."
  
  
  Hun nikket. "Du kan være riktig." Da hun lyste opp. "Men se! Vi kan klatre til toppen av denne uhyrlige dune og minst se deg rundt. Kanskje vi kan få øye på dem igjen!"
  
  
  Det var min tur til å sukke, men siden jeg hadde gått så langt med henne, det var ingen vits i å stå i mot. Hun klatret opp den bratte dune skråningen som en forsvarer, å få sin fot i form til sesongen, og hvis jeg hadde vært noen år yngre, ville jeg ha følt meg forpliktet til å vise henne at jeg kunne gjøre det, også. I stedet, jeg gikk opp på en mer fornuftig tempo, det er nok fysiske krav i min linje av arbeid og at jeg ikke trenger å vise frem. Dessuten trenger jeg ikke å bevise noe til Monica.
  
  
  Hun sto på tå, den lette brisen mislyd hennes blonde hår, og sakte snudde seg for å se på bakken nedenfor. Jeg kunne ikke se noe i den endeløse floke av busker og forkrøplet trær mellom de to rader av sanddynene. Det kan være en panzer division lurer det, og ikke minst et dusin ponnier.
  
  
  "Jeg tror vi har definitivt mistet dem," sa jeg.
  
  
  Monica nikket. "Ser ut som helvete! Jeg ønsket bare å få en nærmere titt på dem."
  
  
  "Vel, neste gang." Jeg så over hodet på den asfalterte veien i det fjerne. Jeg kunne se det gule Mustang parkert der hvor jeg hadde forlatt den, men det var ingen tegn til en bil, ingen tegn til en mann, ikke en bortkommen seagull. Bak oss, på en lyd som strakte seg i det uendelige, mot en usynlig fastlandet, kanskje tjue mil unna, og et par av leketøy båter krøp over vannet, men de hadde ingenting å gjøre med denne fjernkontrollen og isolert sted.
  
  
  Jeg så tilbake på Monica, som var ute på meg med et blikk jeg visste så godt. Hun gjespet, strukket, og kjørte henne hendene gjennom håret. Hennes fulle bryster rose under sin skjorte, hennes nipples skarpt definert. Hun smilte sleepily, og jeg pakket opp skinn kameraet saken for å holde sanden ut av det.
  
  
  Toppen av dune ble gravd ut, en tallerken av myk sand som ved første følte meg varm mot den nakne kjøtt. Men så, som de hoftene begynte å bevege seg rytmisk under meg, jeg glemte alt om varme og alt annet, men hva vi gjorde. Hun var en lidenskapelig, vellystig jente, helt involvert i den; hun løftet bena hennes og pakket dem rundt midjen min, holder meg til henne med utrolig styrke, og deretter begynte å rykke voldsomt, prøver å dra meg inn i henne. Da hun la ut en lang, lav hyle av smerte og glede, og deretter sakte begynte å stige som jeg utslitt meg selv.
  
  
  "Det var bra", hun knurret.
  
  
  "Fantastisk," jeg er avtalt, er nå klar over hvor solen brant meg.
  
  
  "Jeg skulle ønske jeg kunne bo her hele dagen." Hendene hennes var fortsatt på min hals, og øynene hennes var litt åpen som hun smilte til meg.
  
  
  "Det er andre steder." Det var ikke det at jeg ikke ønsker å bo, men det var en merkelig at det haster med meg, som jeg ikke kunne forstå meg selv. Før jeg hørte en fjern lyd nærmer seg.
  
  
  Jeg så til venstre, mot slutten av øya, der fergekaien var. I luften, ikke mer enn hundre meter over bakken, helikopteret beveget seg sakte i våre generelle retning. Det rystet forsiktig frem og tilbake, tilsynelatende skanne de to kjørefelt asfalt. Når det kom til min gule Mustang, det bremset ned enda mer, svevde, og deretter senket litt, som om å bli bedre kjent med hverandre.
  
  
  Uten seremoni, trakk jeg ut av Monica favn og hoppet til føttene mine; jeg var å trekke på buksene da helikopteret plutselig banken og satte kursen rett for våre dune.
  
  
  "Hva er det?" Monica spurte, bare halvt skremt, propping seg opp på den ene albuen.
  
  
  "Gul Mustang," jeg skurring, banning utleie kontor for ikke å gi meg med en mindre iøynefallende bil.
  
  
  "Hva er det du snakker om, Nick?" Jenta rullet over, og ser opp mot himmelen i det helikopteret nærmet seg. Jeg sverger, naken og alle, hun var i ferd med å vinke når jeg dyttet henne av bratt sanddyne bank. Det var ikke akkurat den måten å behandle damen du akkurat har laget kjærlighet til, men da jeg dukket inn for henne, det var den siste ting på mitt sinn. Når en merkelig planet er ute etter meg, jeg vet ikke wave - jeg duck.
  
  
  
  
  
  
  Andre kapittel
  
  
  
  
  
  Til tross for alle ly på en kort avstand, stedet vi var på var ikke nok til å skjule kanin. Denne gangen var det min tur til å løpe, dra Monica bak meg, på en eller annen måte klarte hun å ta tak i klærne som jeg dyttet henne over dune, og strikk skjorte flagret bak henne som et flagg. Ikke at det betydde noe, i alle fall, fyren i helikopteret kunne ikke ha gått glipp av oss.
  
  
  Den fløy lavt over oss, vinden pisket opp sand fra rotorene
  
  
  i ansiktene våre. Monica snublet, prøve å lukke øynene, jeg stoppet for å hjelpe henne, så seg tilbake, og som jeg gjorde, og helikopteret landet et par dusin meter foran oss.
  
  
  Det var på tide å stoppe. Jeg myste mot sollys som reflekteres fra den runde blader, instinktivt å sette meg selv mellom jenta og helikopter, og det var ikke bare for å skjule min nakenhet. Nærmeste nabo til sirkulær plastboble åpnet, og en mann som sakte gikk ut. Han var bare en silhuett, men så snart han beveget seg mot meg, jeg slappet av.
  
  
  "Få i ting, honning," jeg mumlet til jenta, og ventet for David Hawk å nærme seg forsiktig. Heldigvis for ham, Monica var den typen jente som tok ca en andre og en halv til å kle på seg, så han trengte ikke å se bort lenger.
  
  
  "All right," sier han til sist, ikke piping i brystet i det hele tatt. Ikke bare AX-Sjef ser ut som han er ment å være forkynnelse hellfire og svovel til sin menighet i New England landsbyen, men han noen ganger fungerer på den måten - forståelig nok i nærvær av en naken kvinne.
  
  
  I pausen som fulgte, jeg satt på min skjorte. Spurte jeg.
  
  
  "Hva bringer deg til den fantastiske Ocracoke?"
  
  
  "Du," sa han rett ut. "Hvorfor gjorde dere ikke la ordet der du bor her?"
  
  
  "Fordi da jeg forlot Washington, det visste jeg ikke."
  
  
  "Når fant du ut?"
  
  
  "Det har bare ikke saken for et par dager."
  
  
  Hans flint øyne pilte fra meg til Monica, så tilbake til meg. "Du burde vite bedre, Carter."
  
  
  Det var ingen diskusjon med ham. Min eneste unnskyldning var at jeg avbrutt for mange av mine korte ferier som dette, men det var ikke en unnskyldning i det hele tatt. Vi er en liten organisasjon, og når jeg trenger det, jeg trengte.
  
  
  "Jeg beklager," sa jeg kort tid. "Uansett, vi var akkurat på vei tilbake til D.C. når du, eh, oppdaget oss."
  
  
  Han humret. "Mmm. Heldig for oss alle at vi gjorde det, antar jeg. Hvis du var et annet sted, men denne øya på slutten av verden, jeg tviler på at vi vil ta kontakt. Men det var verdt innsatsen, og det fungerte. Du må sende jenta til å vente på deg ved bilen."
  
  
  Jeg spurte ikke hvorfor, bare snudde seg og nikket til Monica. Til kreditt henne, hun hadde ikke sulk eller protest. Hun dirigerte og løp vekk.
  
  
  Hawk-ikke bry deg med å foreløpige tester. "Vi trenger deg i Washington akkurat nå, Nick; jeg vil ikke gå i detaljer før vi kommer tilbake til kontoret, men det faktum at jeg kom her på min egen burde fortelle deg hvor viktig dette er."
  
  
  "Jeg forstår". Ikke at den gamle mannen bare var en post-sjefen, men det er sjelden å se hodet til en av verdens viktigste intelligens organisasjoner kjører ærend.
  
  
  "Gjør jenta kjøre bil?"
  
  
  "Ja."
  
  
  God. Da kan hun gå tilbake bilen til Washington. Du flyr tilbake med meg."
  
  
  "Jeg kan gå og få det av kvelden."
  
  
  "Det er for sent. Du vil være på vei av kvelden."
  
  
  "Hvor skal du?"
  
  
  "Senere. Få i helikopteret og vi vil slippe deg av på din ... heldigvis iøynefallende bil."
  
  
  Jeg ristet på hodet. "Jeg vil gå, det er det minste jeg kan gjøre etter å få jenta til å gjøre det."
  
  
  Hawk stirret på meg et øyeblikk, som suger på sin kalde rør. "Ikke fortell meg," sa han, rykninger munnen som fungerte som et smil. "Er du blitt en gentleman i disse dager?"
  
  
  Det er ingen vits i å svare.
  
  
  Monica tok nyheter godt, selv om hun gjorde det klart at hun ikke liker tanken på å gå glipp resten av ferien. "Jeg vil se deg så snart jeg kan," sa jeg til henne, som betyr at hvert ord; jenter som Monica er en sjelden å finne, spesielt for en mann i min virksomhet. Jeg tok bagasjen min, kysset henne farvel, og gikk om bord i helikopteret. Hun viftet med en gang, så sped ut som om hun var klar til å rase til Washington. Måten hun kjørte, jeg ville ikke satse mot henne hvis det ikke var for at lange, langsomme ferge.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Hawk ikke si et ord til meg, før vi var i sitt kontor i AX-hovedkvarteret på Dupont Circle. Bak fasaden av World News service er et kompleks av sterilt små kontorer, malt i samme kjedelige skyggen av fengsel grønn og opplyst av endeløse rekker av blek neon rør. Hawke har en av de få windowed kontorer, men det gjør det ikke noe mer moro; han står foran en tom murvegg som er nesten innen rekkevidde.
  
  
  Jeg satte meg ned på en hard, rett stol på tvers fra hans vanlig stål dusj. Som vanlig, det var bare et par pent stablet mapper, et par vanlige sort telefoner, pluss det du ikke ser, en rød og en i en spesiell avdeling som er innebygd i pulten sin. Som Hauk, kontoret ble designet kun for små bedrifter.
  
  
  for bedrifter. Ingen ble noensinne oppfordret til å nøle og passere tiden av dagen der.
  
  
  "Du blir nervøs, N3," den gamle mannen sa.
  
  
  "Hva gjør du sier det?"
  
  
  "Bare fordi... la oss bare si ... en voyeur bestemte seg for å ta en nærmere titt på hva som skjedde på toppen av dette dune, du handlet som om du var redd for ditt liv."
  
  
  "Hvis du ennå ikke har sjekket bilen min første, jeg kan ha misforstått deg for en annen Peeping Tom. Men jeg er ikke en ekshibisjonist uansett, så jeg ville få ut av det, den som jeg tror du er."
  
  
  Hawk nikket kraftig, slo et kjøkken kamp, og holdt den til den stinkende bolle med sin pipe. "Når var siste gang du gikk på en båttur, Nick?"
  
  
  Jeg måtte tenke på det litt. "Sist gang jeg var på Bahamas. For fire måneder siden."
  
  
  "Hvilke?"
  
  
  "Bare én av disse små katamaraner som hotell leier ut."
  
  
  "Ikke noe mer?"
  
  
  "Nei... la meg tenke på det. Ikke siden i fjor sommer. En venn av meg har en førti-to-fots yacht på østkysten. Vi tilbrakte et par dager kjører rundt i Chesapeake."
  
  
  "Å kjøre båten selv?"
  
  
  "Selvfølgelig. Du vet jeg kan svømme. Jeg ville ikke skipper en 12-kilometer løp for America ' s Cup, men jeg kan gjøre ganske mye annet på at en enkelt person kan gjøre."
  
  
  "Ja, det er i din fil. Navigasjon?"
  
  
  "Dette er også i filen."
  
  
  Han nikket. "Alex Zenopolis".
  
  
  Jeg begynte å si noe om min filen på nytt, men da navnet hull gjennom meg og stoppet meg som en mur. "Alex," jeg pustet. "Det er mange år siden jeg har hørt det navnet."
  
  
  "Vel, han er blitt rapportert fra gang til gang siden han ble med i Røde. Åpenbart, han har gjort en god leve i sin intelligens apparatet."
  
  
  "Jeg kan ikke huske å se noen av disse rapportene."
  
  
  "Vær takknemlig for at du arbeider i feltet, du trenger ikke å lese hver rapport."
  
  
  Jeg var takknemlig, men jeg var ikke kommer til å snakke om det. "Jeg skulle ønske jeg hadde sett dem, Alex og jeg ble venner for en stund."
  
  
  "Ja, jeg husker."
  
  
  "Så hva om ham nå?"
  
  
  "Åpenbart, han ønsker å komme ut."
  
  
  Det var min tur til å nikke; jeg trengte ikke å stille noen spørsmål.
  
  
  "Siste natt," Hawke fortsatte, " en av våre menn som er stasjonert i Hellas langs grensen til Albania mottatt en melding som tilsynelatende skal være fra Zenopolis. Det ble umiddelbart overført hit." Hawk åpnet den øverste mappen og føres et tynt ark av papir over pulten.
  
  
  Meldingen ble forståelig nok kryptiske; det sa bare at Alex Zenopolis, en tidligere gresk intelligens offisielle, ville personlig kontakt OSS agenter i Hellas i løpet av en uke eller så. Tid og sted til å følge. Det vil da sende deg en bekreftelse signal, som vil bli sendt på en standard frekvens på et bestemt tidspunkt.
  
  
  Jeg returnerte det til sjefen min. "Har vi noen anelse om hvor han er?"
  
  
  "Siste vi hørte, han tjenestegjorde i noen bindeledd gruppe som opererer mellom Jugoslavia og Albania." Hawk lot seg en kald smil. "Du kan forestille deg delikatesse av denne typen operasjon."
  
  
  "Jeg kan ikke huske Alex blir en diplomat."
  
  
  "nei. På den annen side, vi sikkert vet mindre om hva som skjer inne i Albania enn vi gjør om Røde Kina."
  
  
  "Så du tror han kan fortelle oss noe viktig?"
  
  
  "Det er alltid slik mulighet. På den annen side, alt han sier er at han ønsker å ta kontakt med oss. Personlig."
  
  
  "Som betyr ansikt til ansikt. I Hellas."
  
  
  "Og kanskje han bare ønsker å komme tilbake inn i folden."
  
  
  Jeg trakk på skuldrene mine skuldre. God. I alle fall, han burde fortelle oss noe interessant."
  
  
  "Sannsynligvis mye."
  
  
  "Har du noe annet enn denne meldingen?"
  
  
  "Egentlig ikke. Men jeg virkelig ønsker å bli den neste tingen han sender."
  
  
  "Og i mellomtiden?"
  
  
  "I mellomtiden, du kommer til å ta et krasj-kurs i seiling og navigasjon."
  
  
  "Jeg forstår ikke."
  
  
  Hauk fikk opp fra sin knirkende svingstol og gikk over til raden av grått stål arkivskap som er den eneste dekorasjonen på kontoret. Han trakk en rullet opp kartet ut av skuffen og tok det til å brenne-smurt utover konferansen bordet bak meg. Jeg sluttet seg til ham
  
  
  "Her," sa han, " er de statene på Balkan. Hellas, Albania, Jugoslavia, Bulgaria og Romania. Nå er vår person, en som du mottok meldingen har blitt lagt ut her." Han pekte på et sted ikke langt fra hvor grensene av Jugoslavia, Albania og Hellas møte. "Du vil merke at det er en stor innsjø her, og alle de tre landene dele sine bredder. I en svært fjellrike landet."
  
  
  Han trengte ikke å forklare. "Er det mye av grenseoverskridende trafikk?"
  
  
  "Overraskende lite, tatt i betraktning
  
  
  vanskeligheter med å beskytte området. Men et slikt territorium vil gi mange muligheter for en kvalifisert og erfaren person ."
  
  
  "Hva om messenger? Noe av ham?"
  
  
  Hawke ristet på hodet, tenkte jeg litt trist. "Dette er mer eller mindre en åpen innlegget til å lytte til. Unødvendig å si, ikke forvaltes av AX. Tilsynelatende messenger visste hvor han var, og... ahh ... bare sette et notat under døren."
  
  
  Jeg visste nå at han var flau, selv om operasjonen var ikke under vår kontroll. Så jeg sa ingenting, og la ham fortsette.
  
  
  "I alle fall, gitt arten av det arbeid som Zenopolis gjorde, ville det være logisk å anta at han er et annet sted i denne regionen." Han pekte på en likefrem, tobakk-farget fingeren på sjøen.
  
  
  "Ikke fortell meg at jeg måtte seile på det."
  
  
  "Ikke i det hele tatt. Faktisk, hvis Zenopolis har til hensikt å utføre i dette området, kan vi ikke har noe å gjøre med det. Ikke det."
  
  
  "Hvorfor ikke?"
  
  
  "Se på dette stedet. I den ene retningen, og det er et land som er så sterkt motsetning til Vestlige folkeslag som alle andre land i verden. Ved siden av er det Jugoslavia, som er vennlig mot oss i dag, men det er likevel utvilsomt en alliert av den andre siden. Og Hellas. våre allierte, ja, men våre relasjoner under den nåværende regjeringen er tydelig anstrengt. Og tenk på hvor mye oberster som nå er regelen at det ville elske å ha noen som Zenopolis."
  
  
  "Jeg tror jeg forstår. Den eneste måten å få ham ut raskt når han krysser grensen er ved air. Og det ville bety en lang flytur over Albania eller Hellas, og ingen av dem ville bekymre deg for mye om å la oss få det. av med premien".
  
  
  "Og hvis Grekerne finne ut at AMERIKANSKE agenter er involvert på noen måte, mye mer alvorlige problemer som kan oppstå."
  
  
  "Det er riktig."
  
  
  "Som bringer oss tilbake til seiling leksjoner."
  
  
  Hawke kjørte en finger langs vestkysten av Hellas. "Når vi tar kontakt med Zenopolis igjen, vil vi insistere på at det bryte gjennom Albania så nær sjøen som mulig. Dette er den eneste måten vi kan ha råd til å ta kontakt med ham på dette stadiet."
  
  
  "Hva om han har viktig informasjon for oss?"
  
  
  "Så kan det hende vi må endre vår tenkning. I mellomtiden bør du være forberedt på å møte ham et eller annet sted i området. Så du vil overføre det til Taranto, som er på hælen av en italiensk oppstart".
  
  
  "Greit, men hvorfor meg? Noen agent kunne gjøre jobben, og jeg tror ikke jeg er den eneste som kan styre en seilbåt gjennom... hva?" Jeg sjekket km skala; kartet viste en bit av sørøst-Italia. "Kanskje sytti-fem mil? Ikke mer enn hundre?" Jeg var begynt å bli litt irritert, husker min pinlig fly gjennom sanden med en naken Monica på slep.
  
  
  "Oh, vi har en eller to agenter som er mer kvalifisert i denne sammenheng enn deg. Men ingen av dem vet Alex Zenopolis av synet."
  
  
  Det tok meg en stund å innse det. "Men se," sa jeg, " jeg har ikke sett denne mannen i femten år. Jeg kunne passere ham på gaten og ikke kjenne ham igjen."
  
  
  "La oss håpe det ikke er tilfelle. Jeg har gått gjennom din personlige fil i dag, og utseendet har ikke endret seg i noen merkbar måte."
  
  
  Hvis den gamle mannen prøvde å smigre meg, han kunne ikke ha valgt en bedre metode. Jeg var bare en fyr tilbake da, i min tidlige tyveårene, kort tid etter trening, og ganske cocky om mitt utseende og fysiske tilstand. Jeg har holdt meg i form siden den gang, og så langt som ser ut å gå, jeg antar at jeg har en av de ansikter som bare ikke alder mye. Håret mitt var fortsatt tykt og mørkt, litt lengre enn den hadde vært i de tidlige, rett Eisenhower dager. Jeg veier ti kilo mer enn jeg gjorde da, men jeg bygget det opp med vilje som en del av en styrke treningsprogram, og jeg er ikke på seg et gram mer enn jeg ville ikke. Hvis det høres ut som skryt, så bli det, en person som jobber hardt for å holde seg i form, bør være litt stolt av det.
  
  
  "All right," jeg avtalt med Hauk. "Så kanskje jeg skal gjenkjenne Alex."
  
  
  "Og selv om du ikke har det, selvfølgelig kan du identifisere ham ved å fortelle ham om gamle dager."
  
  
  Jeg var ikke så sikker på om det; hvis den andre parten legger opp en erstatning, han bør være godt informert. Men jeg var ikke kommer til å argumentere. "Så hva er neste, sir?"
  
  
  Hawk tilbake til pulten sin. "Når du har samlet noen klær, du vil fly på et passasjerfly til Providence. En bestilling har blitt gjort for deg i navnet til Daniel McKee. Min sekretær har kredittkort og andre id-dokumenter."
  
  
  "Providence?" Min store overraskelse må ha vært åpenbart.
  
  
  Hawk humret og styrte meg mot døren. "Din endelige destinasjon er Newport. Men i en by som du hater, du vil bli møtt på flyplassen av en mann ved navn
  
  
  Nathaniel Fredrik. Det vil informere deg videre. "
  
  
  "Er han en av våre agenter?"
  
  
  "Ikke i det hele tatt. Faktisk, han er akkurat hva hans siste navnet høres ut som."
  
  
  "Hva er det?" Jeg stolte ikke på den gamle mannen når han smilte.
  
  
  "Vel, selvfølgelig, en pensjonert New England lærer."
  
  
  
  
  
  
  Tredje kapittel
  
  
  
  
  
  Når jeg kom inn i terminalen, han var i vente for meg, en høy mann med en rødmusset ansikt og bustete mørkt hår som var litt smykket med grått. Hans håndtrykk var hjertelig og fast, men følelsen av sitt skinn palm ga meg inntrykk av at han kunne presse en bar sølv inn i en rull av mynter. Han hadde en lystig, rampete ansiktet, øynene hans ble stadig dans, og hans komfortabelt bred midten var ikke bredere enn hans like brede skuldre. Selv før han talte, jeg visste hvorfor han var i arbeid for AX; Nathaniel Frederik var helt klart noen som hadde vært der før og elsket hvert minutt av det.
  
  
  "Du er på hell," sa han da vi ut av terminalen og dro til sin vintage stasjonsvogn, som var parkert rett foran inngangen. "Kom deg flyet på gang. Du kan vanligvis forvente flyreiser fra Washington for å komme minst en time for sent."
  
  
  "Kanskje du er heldig," sa jeg. "Du trengte ikke å vente."
  
  
  "Nei, jeg har ikke noe imot å vente." Han klappet den svarte kofferten under armen. "Jeg er alltid klar til å gå bort ledig øyeblikk."
  
  
  Om at kommentaren var ment til å vekke min nysgjerrighet, det fungerte. Men jeg bestemte meg for å holde ut til jeg fikk et klarere bilde av mannen som så alt annet enn en New England pensjonist. Som han startet støyende, men glatt motor, jeg studerte sin profil for et øyeblikk. Jeg regner med det er ikke mer enn midten av femtiårene, og som fikk meg til å tenke. Pensjonert? Han så ut som han kunne gå på før han var åtti, og kanskje til og med da.
  
  
  Han kjørte jevnt og tilfeldig gjennom gatene og motorveier til vi var ute av byen. Jeg visste nesten ingenting om denne delen av landet, bortsett fra at jeg ble en gang sendt til Brun for å ta et spesielt kurs. Det var midt på vinteren, og vintrene i Providence vil få deg til å gå et annet sted. Jeg var i Newport gang, reiser sammen med venner på en båt som kan med rette kalles en yacht, men jeg visste ikke engang gjøre det til kysten i løpet av vårt opphold over natten.
  
  
  "Hva slags trening?" Jeg spurte som en døråpner.
  
  
  Nathaniel så på meg. Han var definitivt ikke den type person du vil kalle Nat "Vel, du bor i mitt hus. Jeg skal ta deg i havet hver dag til du er ved rattet som om du er hjemme, eller som å kjøre en bil. Deretter trenger du å vite en ting ... "
  
  
  "Navigasjon", avbrøt jeg.
  
  
  "Oh, dette gjelder seiling, og hvis du trenger å friske opp teorien litt, jeg vil sikkert hjelpe deg med det. Men det er den enkle delen."
  
  
  "Er det riktig?"
  
  
  Han gliste, ansiktet hans lyste opp av dashbordet lys. "Du må huske detaljene - størrelse, rigging, ekstra utstyr, og spesielt priser - av praktisk talt alle seilfartøy for tiden på salg i Usa og andre deler av verden."
  
  
  "Alt dette? Hvorfor?"
  
  
  Nathaniel humret. "David sa til meg at han ikke har tid til å informere deg i detalj, men jeg visste ikke at han ikke fortelle deg noe."
  
  
  Mannen ved siden av meg overrasket meg hver gang han åpnet munnen. Han var den eneste jeg hadde hørt ringe sjefen av hans fornavn.
  
  
  "Han sa at du ville gi meg detaljene."
  
  
  "Selvfølgelig, bare i denne delen av driften. Og det er å gjøre deg til en smart kopi av en yacht broker, Mr. Daniel McKee. Jeg vet ikke hvorfor, og jeg har aldri forvente å finne ut hva jeg trenger ikke å vite om operasjonen, ikke fortell meg " - er for.
  
  
  Jeg var ikke kommer til å gjøre det, men min egen nysgjerrighet fikk meg til å ønske å vite alt jeg kunne om dette gjengrodde kjerub. "Jeg ta det du har jobbet med Hawk før."
  
  
  "Ja, selvfølgelig," innrømmer han. "Vi går tilbake til den Første Verdenskrig, da vi begge jobbet i naval intelligence. Vel, i hvert fall jeg jobbet; David var... ikke på personalet, som vi pleide å si."
  
  
  "Ja. Er du lærer på skolen nå?"
  
  
  "Ikke nå lenger. Jeg pensjonerte meg for noen år siden."
  
  
  Jeg så på ham åpenlyst, noe som gjør at han var klar over det. "Du virker som en liten unge til pensjonisttilværelsen," sa jeg rett ut, prøver å forstå reaksjonen.
  
  
  Han bare nikket i avtalen. "Det er sant. Jeg er bare femti-ni. Men når min kone døde, min posisjon i St. Dunstan ' s Parish ble ubehagelig."
  
  
  "Er dette en skole?"
  
  
  "ja. Du ser, gutter i prep-skoler har en tendens til å få festet til hustruer rectors av enkelte avdelinger. Du vet, ettermiddagste, den slags åpen-dør atmosfære som er opprettholdt i noen steder.
  
  
  . Min kone, jeg kan si uten å skryte, var trolig den beste av alle fakultet hustruer, og når hun dro, fant jeg ut at det ble for mye... vel, la oss bare si, sympati for meg. Det ble veldig vanskelig å lære, og jeg var redd for at guttene bare kom til klasse med meg. Så... jeg er pensjonert."
  
  
  Han snakket tørt, med et lite smil på leppene, men han børstet øynene en gang og så kremtet høyt.
  
  
  "Gjør du ... eh... fortsatt bor på campus?" Jeg var mindre opptatt av hvor han bodde, enn hvordan det kan påvirke min cover-historie; siste ting jeg ønsket å gjøre var å avtale med en haug av nysjerrig schoolboys.
  
  
  "Åh, nei. Jeg leide et hus ved siden av yacht club på Sakonnet. Det er ikke veldig stor, men det passer mine behov, og det er nær nok til universitetsområdet som jeg kan forvente venner å stikke innom fra tid til annen. Og jeg er veldig opptatt, Mr. Carter, unnskyld meg, Herr McKee. Pensjonering, du vet, er den tiden av livet når en mann finner muligheten til å gjøre alle de tingene som han tidligere satt av."
  
  
  Okay, så han visste mitt virkelige navn. Det var ikke en overraskelse, spesielt etter å finne ut hvor nær han var å Hawke. Men jeg trodde han snakket også fritt til meg, og jeg lurte på hvor langt han ville gå.
  
  
  "Jeg tror du har gjort dette før med Hauk," sa jeg.
  
  
  Han så på meg raskt. "Ikke akkurat. Jeg mener, jeg kan ikke kjøre en vanlig maritime skole for AX agenter, selv om jeg har lært ett eller to av dine kolleger grunnleggende fra tid til annen."
  
  
  "Men du... holdt kontakten i alle disse årene."
  
  
  Han gliste. "Du undersøker våre forbindelser, Mr. McKee."
  
  
  Ærlig talt, det virket som en god idé. "Jeg har alltid likt å vite så mye som mulig om personen som jeg arbeider med. Spesielt når han er tydelig en gammel kompis av sjefen min er."
  
  
  Nathaniel humret. "Vel, det er ingen grunn til ikke å fortelle deg litt. Jeg har et par små talenter i ulike felt som David var i stand til å tappe inn i når jeg var tilgjengelig. Bortsett fra båter og seiling, jeg er en ganske god fotograf, takk til Marinen og den opplæring de ga meg et år siden. Og jeg reiser; selv når jeg var fortsatt undervise, jeg pleide å seile til Europa, Karibien, også over Stillehavet, i løpet av den lange år som schoolteachers live. . På min forskningstermin-Gud, nesten ti år siden! "Jeg tok min kone og to døtre, som vokste opp og forlot reiret, på et cruise rundt om i verden. David ba meg om å sortere ut noen ting, til å etablere kontakter ... Vel, du vet hva jeg mener. Jeg er sikker på at du ikke kommer til å spørre meg for mer informasjon."
  
  
  "De bør være i byråets filer."
  
  
  "Jeg håper ikke det. Den lille jobben jeg gjorde for sjefen din var en personlig sak. For en gammel venn. Og, som en gammel venn, David forsikret meg om at mitt navn ville aldri vises i AX-fil, selv i kodet form. Jeg stoler på ham. Er ikke det? "
  
  
  Jeg nikket. Og på samme tid, innså jeg at jeg pålitelige denne personen så mye som alle andre jeg har møtt i mitt liv. Noe som selvfølgelig har plaget meg, fordi en stor del av mitt yrke er å være så jævla mistenkelig av alle jeg kommer i kontakt med.
  
  
  "Det er som en dekkhistorie," sa jeg. "Du, din kone og dine barn er på reise i verden. Hva porter fikk du til?"
  
  
  Nathaniel ristet forsiktig irettesett finger på meg. "Nå, Nick, ikke presse det. Det var år siden, og alle de små tingene jeg gjorde for David, og lenge over. Også, jeg har alltid holdt seg ren, aldri blitt identifisert som en agent. for å holde det på den måten. "
  
  
  "I så fall", sa jeg ironisk nok," du hadde bedre ikke kalle meg Daniel McKee."
  
  
  "Nei, jeg vil ikke glemme."
  
  
  "Og jeg er ... en yacht broker?"
  
  
  "Det er en idé. Hvorfor kan ikke vi vente til vi kommer til huset mitt før diskutere dette videre? Det begynner å regne, og de pesky vindusviskere er bare smøre vann over frontruten."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Min effektiv leiligheten ville passe inn på kjøkkenet av Nathaniel Fredrik er "ikke-så-store" hus. Det var en falleferdig to-etasjers hvit-panelt bygning med et stort overbygd veranda som går langs ryggen og ser ut over et bredt dammen. Når vi kom, det var regn, og jeg var ikke helt sikker på hvor vi var. Men jeg brydde meg ikke om Nathaniel.
  
  
  Da jeg ble vist til rommet mitt oppe og vasket opp, min host hadde tent en brann i store, komfortable stuen, som tilsynelatende også serveres som en studie. Bøker og papirer ble strødd overalt; den ene veggen var dekket med kork, som var festet forstørret bilder av noen av de beste båt bildene jeg hadde sett. Innrammede bilder av barn i ulike stadier i voksen alder ble spredt på hyller og tilfeldig bord, og på en annen vegg var et bilde av en kvinne, stolt hvit-haired, men i strålende skjønnhet. Det var bare et hode og skuldre portrett.
  
  
  • Jeg visste at hun var den type kvinne som ville ta alles øyne av Playboy bunny parade. Min respekt for Nathaniel Fredrik steg noen hakk, hvis jeg mistet noen liker det, jeg ville ikke være jævla smilende.
  
  
  "Jeg tar det du er en bourbon drikker," sa han.
  
  
  "Du synes å vite mye om meg."
  
  
  Han ble stående i den myke gamle kjelleren, helle fra en karaffel i krystall i et stort glass.
  
  
  "Vann?"
  
  
  "Bare et kick, takk."
  
  
  Vi tok våre drikke - jeg tror det var sherry, men jeg kunne ikke være sikker - til kjøkkenet, hvor han åpnet en rekke bokser og gjorde en rask middag som smakte som noe hermetisk. Når jeg komplimentert ham, han børstet av smiger.
  
  
  "Når du er på sjøen i flere uker på en liten båt, Mr. McKee, kan du komme opp med alle slags interessante ting med bønner og biff lapskaus. Ellers har du et mytteri på skipet."
  
  
  Så gikk vi ut på verandaen. Regnet var fortsatt fallende, og selv om natten var kult, jeg følte meg varm og beskyttet under den dype taket. En liten stripe av sand skrå ned til vannkanten, hvor mørke bølger som går hungrily i fjæra.
  
  
  Nathaniel pekte på vår høyre side. "Yacht club. Det er en liten plass, og vi vil ikke dra dit med en gang. For åpenbare grunner, jeg holder mine båten i marinaen, som ligger rett bak det. I et par dager, når jeg føler at du kan bli testet det som en yacht broker, vil vi teste deg i klubben ."
  
  
  "I en test?"
  
  
  "Hvorfor ikke? Trodde du jeg hadde tenkt å gi deg et lynkurs uten en avsluttende eksamen?"
  
  
  Jeg tenkte ikke på det, men jeg har til å være enige i at det virket som en god idé. På den annen side, jeg fortsatt ikke vet hvorfor. Spurte jeg.
  
  
  "Å, det er for sent å diskutere alt dette i kveld, Mr. McKee. Komme tilbake om et øyeblikk."
  
  
  Vi gikk tilbake til stuen, hvor han tok en bok fra hyllen. Jeg la merke til at det var flere identiske volumer i minst støv jakker var fortsatt den samme.
  
  
  "Med fare for å høres ut usømmelige, jeg foreslår at du tar dette med deg å lese før du går til sengs," Nathaniel sa. "Selv om jeg skrev det selv, det er ikke dårlig."
  
  
  Navnet ble Linjer og Mast, og i hånden min det var så tung som den Manhattan telefonkatalogen.
  
  
  "Bare for å føle deg bedre," Nathaniel ville si. "Fordyp deg i det trivielle detaljer av rigg og drift av et seilfartøy mens du kan holde deg våken. Men vær forsiktig, Mr. McKee."
  
  
  Det var en annen tone i stemmen hans som gjorde meg spent opp. "Forsiktig?"
  
  
  Han smilte. "Ikke la reserve falle på ditt ansikt mens du er dorma av. Det er tungt nok til å bryte din nese."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  De neste dagene var et galehus av fysisk og mental utmattelse. Vi seilte Nathaniel er tretti-ni-fots lange ketch opp og ned Saconnet Elven, som ikke er en elv i det hele tatt, men en elvemunning hvor tidevannet kok opp som stryk av Colorado River. Vel... kanskje ikke så mye, men det er en stor utfordring å kjøre med en ganske rettferdig vind akter, alle seil flyr, og finne deg selv å gå med flyten. På ett punkt, selv Nathaniel innrømmet nederlag og slått på det ekstra motor til å hjelpe oss med å få til dock. Det fikk meg til å føle meg bedre. Det er et mysterium, om det erfarne seilere; det virker som at de heller ville drive evig, enn å ty til sine motorer, men Nathaniel gjorde ingen unnskyldninger.
  
  
  "Hvis du trenger å få et sted," han sa, " få det så best du kan. Vi trenger ikke rase eller vise frem."
  
  
  For å teste min navigasjon og omfattende kontroll av båten, gikk vi på et cruise som varte et par dager. Cuttyhunk på første, som ikke var altfor langt unna, men Nathaniel tankefullt valgte en dag når tåken var så tett at det nesten kunne være rullet opp i små baller og lagret. Han satt i cockpit, ikke for nær til meg, og leste en bok mens jeg strevde med vind og tidevann, og det faktum at jeg knapt kunne se selv de ketch nese. Jeg var veldig stolt av meg selv da vi laget den bøye som markerer havneinnløpet, men min dyktige instruktør hadde en liten overraskelse i vente for meg, han nevnte ikke at en stor bølge bryter rett ved havnen inngangen, og når vi kom, de var store nok til å gjøre en surfer munn vann.
  
  
  Så jeg gjorde det smart ting, slippe den seil uten Nathaniel hjelp, og startet den ekstra motoren. Han sa ikke et ord, men jeg fikk inntrykk av at han ville ha gjort det samme.
  
  
  Derfra gikk vi til Martha ' s Vineyard, tilbrakte natten om bord i Edgartown Harbor, og tidlig neste morgen satt av for Block Island, marin yacht cruise-område.
  
  
  ingen landemerker var synlige. Jeg lærte noe om drift og erstatning som jeg ikke kunne ha lært på et dusin år, og da øya er høye, grå og røde klippene kom til syne, jeg følte meg mer lettelse enn å slappe av.
  
  
  Vi rundet øya og gikk ut i en Stor salt Pond, en naturlig havn på vestsiden. Det var fortsatt lys, sent på kvelden, og Nathaniel foreslått at vi kan gå i land.
  
  
  "Jeg tenkte vi kunne være i stand til å komme tilbake til Newport av i kveld," sa jeg.
  
  
  "Ta tiden til hjelp. Har du noen gang vært her før?"
  
  
  "Aldri."
  
  
  "Dette er et interessant sted. La oss ta et par sykler og går på tur."
  
  
  "Sykler?"
  
  
  "Selvfølgelig! Det er den eneste måten å gå når du ikke er på vannet."
  
  
  Så vi gikk i land, fortøyd ved høy dock som ble bygget først og fremst for å motta sommer ferger utøver mellom øya og fastlandet. Den lille klyngen av butikker og matboder virket lukket, men Nathaniel banket på døren av en periode, slapp bygningen. Kvinnen åpnet den, var ansiktet hennes lilla, noe som betydde at hun enten hadde vært beruset hele hennes liv eller led av noen forferdelige sykdommen. Uansett, hun strålte da hun så Nathaniel, omfavnet ham, og deretter ledet oss til baksiden av bygningen, hvor et par hundre sykler ble lagret i et skur som er stablet oppå hverandre.
  
  
  "Ta det du vil ha, Herr Fredrik. Mens de kjører, ikke sant?"
  
  
  Vi dro et par sykler ut av bunken, og sjekket dem ut.
  
  
  "De vil gjøre, Fru Gormsen," Nathaniel sa. "Vi vil trolig være tilbake i løpet av et par timer."
  
  
  "Vil du overnatte, eller legg igjen?"
  
  
  "Vi har ikke bestemt meg ennå. Ønsker du å mate oss?"
  
  
  Kvinnen lo hjertelig. "Å, herregud, nei, Herr Fredrik. På denne tiden av året, har vi for det meste lever på fryst pølser som vi ikke selger i fjor sommer. Velkommen, men jeg tror ikke du trenger det."
  
  
  "Jeg vil ikke krangle om det," Nathaniel sa, svingende benet over setet på sykkelen sin.
  
  
  Vi kjørte langs hovedveien, en rutted stripe av asfalt som kjørte forbi tom, lukket gamle hotell og sommer pensjonater, noe som kan ha hatt forfedrenes spøkelser på lur bak blind windows. Block Island er en høy stykke land, og vi gikk det så ut som engelsk myrer oversådd med blå-grå-grå dammer. Men vi var ikke helt isolert, da vi var halvveis ned øya, møtte vi et ungt par på en tandem sykkel som hele tiden ble syklet og klart å ha en flott tid. Vi laget plass for dem, og de vinket og lo, så forsvant inn i the gathering skumring.
  
  
  "Jeg mener ikke at alle som var her i off-season," sa jeg til Nathaniel.
  
  
  "Å, det er alltid noen weirdos. Jeg foretrekker å se dem."
  
  
  Vi kjørte på til vi nådde enden av øya, en høy klippe med utsikt over Atlanterhavet. Fra der vi sto, var det en imponerende utsikt, kanskje en hundre meter ned, så bølgene slå nådeløst på den steinete kysten nedenfor. Langt på vår venstre side, ble fyret, dens bredde bare begynnelsen for å circle in the gathering natt. Nathaniel og jeg sto i et par minutter, puste i den kjølige, ren luft fra et sted som Azorene. Så gikk vi tilbake til våre sykler.
  
  
  Vi kunne ikke høre det nærmer seg bilen på grunn av vinden og bølgene; men han ble stående med sin lysene av og brutt grille støttet opp mot våre sykler. En mann ble stående ved den åpne førersiden for døren, og jeg kunne se et uskarpt ansikt gjennom frontruten, men jeg hadde ikke betale mye oppmerksomhet. Jeg var mye mer interessert i å hagle at mannen pekte i vår retning.
  
  
  "Mr. Fredrik?" "Hva er det?" spurte han, stemmen hans svake mot vinden.
  
  
  "Å, min Gud," Nathaniel sa sakte.
  
  
  "Husker du meg?"
  
  
  "Jeg er redd for det." Nathaniel ikke flytte, og han holdt hans hender på hans sider, og syntes nesten avslappet. "Selv om det var så lenge siden ..."
  
  
  "Mye lenger for meg." Han flyttet hagle litt, som jeg ikke liker. "De ville ikke tro meg, du vet. De trodde jeg var arbeider for folket ditt, og ikke dem, og det var over et år før de lot meg gå."
  
  
  "Du må ha hatt en vanskelig tid."
  
  
  "Det var helvete! En hel jævla år på at fabrikken skipet, og det var ikke en glede cruise!"
  
  
  "Nei, jeg kan ikke se det på den måten, Graver." Nathaniel tok et halvt trinn mot mannen og pekte på hagle. "Skal du bruke denne?"
  
  
  "Jeg kom ikke hit for å slappe av i frisk luft."
  
  
  Jeg kunne nå se at han var en mann i hans tidlige trettiårene, med tommelen og en rynkete ansikt ru av vind og vann. Under ubestemmelig windbreaker, hans imponerende skulder muskler bulged.
  
  
  "Så du tilfeldigvis fant oss her?" Nathaniel
  
  
  Jeg flyttet på. En annen halvt trinn.
  
  
  "Jeg har vært på øya for et par uker siden jeg ble løslatt. Min kone er opprinnelig fra her..."
  
  
  "Oh, selvfølgelig. Og Fru Gormsen er din mor - i-lov, er hun ikke?"
  
  
  "Du forstår alt ganske bra." Graver beveget seg fremover. "Jeg tror du og din venn skal gå tilbake til kanten av stupet."
  
  
  "Skal du skyte oss, eller tror du at du kan få oss til å hoppe av?"
  
  
  "Det vil ikke gjøre noen forskjell for meg, Herr Fredrik. Jeg skulle til å betale deg et besøk i Newport, men du reddet meg i dag."
  
  
  "Hvis jeg hadde visst at vår røde fiske venner måtte la deg gå, kanskje jeg har endret min rute." Nathaniel holdt som godmodige halvt smil på ansiktet hans, så rolig som om han sto foran et klasserom fylt med ivrige elever.
  
  
  "Ja, vel, jeg ikke tror de vil sende deg et telegram. Kan du sette meg opp veldig bra, Mr. Fredrik, og jeg kan ikke glemme noe sånt. Den eneste grunnen til at de ikke dreper meg var..."
  
  
  "Fordi du ikke var spesielt viktig, var du?" Endringen i Nathaniel stemme var bemerkelsesverdig, og det var nå tentamen.
  
  
  Dette fikk en reaksjon. Graver gikk mot ham, hans ansikt skylles selv i the gathering mørket. Han hevet hagle for å bruke som en klubb, og pensjonert skolelærer dukket under det. Han gravde sin numne fingre inn i magen hans, ved hjelp av hans andre underarmen til å blokkere slag av hagle snuten. Graver doblet over, øynene spratt. Nathaniel traff ham igjen på samme sted, denne gangen flipping armen over og nesten løfte mann av hans føtter, fange hans fingre under hans brystbeinet. Graver prøvde å skrike, men alt som kom ut av hans store, åpne munnen var en kvalt lyden av smerte.
  
  
  Nathaniel tok hagle ut av hans hånd, og lar mannen faller til bakken. Han hadde et smil på blandet tilfredshet og angre på ansiktet hans, som han så på Graver skriver i uutholdelig smerte - og han så altfor lenge.
  
  
  Døren av den andre bilen ble åpnet, og en kvinne kom seg ut. Jeg kunne fortelle at det var en kvinne fordi hun hadde rosa plast curlers i håret, for ellers er hun var kledd mer eller mindre som en mann liggende på Nathaniel føtter. Hun hadde en pistol.
  
  
  Meg også. Wilhelmina, den Luger som var like mye en del av meg som min høyre arm, hoppet ut av hennes skulder hylsteret. Jeg stupte på Nathaniel, banket ham ut av veien, mens kvinnen pekte en stor gammel revolver på oss. På grunn av vinden og bølgene, jeg knapt hørt lyden av skudd, men jeg følte en brennende smerte som kulen traff skulderen min.
  
  
  Kvinne eller ingen kvinne, jeg skjøt henne. En nøyaktig skutt rett gjennom hjertet, hun var for nær for meg å gå glipp av, og jeg var ikke bare kommer til å skade henne.
  
  
  Hun falt som en stein, revolver faller fra fingrene som et leketøy hun ble plutselig lei av. Nathaniel var allerede på hans føtter, skyte hagle på Graver.
  
  
  "Veldig hyggelig, Mr. ... ah ... McKee. Hun så ut til å vite hva hun gjorde med våpen." Han lente seg over kvinnens kropp og ristet på hodet. Da han tok henne med pistol og sette den i beltet. "Nå har vi et lite problem."
  
  
  "Ja."
  
  
  Graver fortsatt var vred på føttene mine, og prøver å få opp, men han kunne ikke, ingen mer enn han kunne snakke.
  
  
  "Det er synd han hadde med sin kone inn i dette," Nathaniel sa. "Eller minst jeg antar det er hva hun var. Er ikke det riktig, Graver?" Han bøyde seg lave over ham.
  
  
  Graver nikket, ansiktet hans contorted, halsen hans grep.
  
  
  "Da jeg antar at du vil ikke tilgi meg for hennes død." Han ristet på hodet beklageligvis. "Nei, jeg tror ikke det etter prestasjonen i kveld. Så... " Han trakk på skuldrene. "Jeg beklager, Graver." Han strakte seg etter mannens bryst, gravde fingrene sine nådeløst under hans ribben, og holdt dytte, høyere og høyere, sondering i hans hjerte, inntil hånden hans var nesten begravd i kjødet. Graver howled mykt, sparker med bena; Nathaniel så på ham tilfeldig, ikke la opp på trykk. Da mannen lå fortsatt.
  
  
  Den pensjonerte læreren sto opp og tørket pannen med baksiden av hånden hans. "Jeg vet ikke om han er død eller ikke, men det er ikke veldig viktig. Vil du hjelpe meg med å få dem tilbake til deres elendig bil?"
  
  
  Det var ikke den mest overbevisende ulykken noensinne, men det faktum at den gamle Chevy ' s automat hadde en tendens til å stenge gjort det hele litt mindre troverdig. Vi skrudde på tenningen, rullet bilen til kanten av stupet, og dyttet den over bord. Nathaniel ikke vente med å se den traff steinene under, i alle fall, det var for mørkt til å se noe tydelig.
  
  
  Jeg så mot fyret.
  
  
  "Ikke bekymre deg," sa han. "Hvis de hadde hørt noe, ville de ha vært her nå. De er opptatt av hva som skjer på sjøen, ikke på land. Er det på tide å gå tilbake Fru Gormsen er sykler?"
  
  
  Ridning i mørket var ikke lett; lys av sykkelen min var på
  
  
  det gjorde ikke faller langt utenfor min foran rattet, og Nathaniel er ikke fungere i det hele tatt. Men han så ut til å vite hvor han skulle, og så kjørte vi sakte over øya, fortalte han meg hva Graver var.
  
  
  "Han var en fisker, en boatman, uansett hva du ønsker å kalle ham. Han arbeidet for det meste i Montauk, på spissen av Long Island. Akkurat der." Han pekte til venstre, hvor jeg visste det var en strekning av vann skille Blokk Øya fra fastlandet. "For noen år siden, den Røde rekruttert ham. Vanlige arbeid, du vil kalle det i spy virksomhet. Hans jobb var det bare å holde øynene åpne. Her, for eksempel, det er mange ubåter, tilgang til Atlanterhavet fra en sub-base i New London. Det var andre ting også. Graver jobbet på charter båter, og ganske mange folk med viktige regjeringen tilkoblinger kom hit for et par dager fri. Selv Nixon gjorde det da han var valgkamp i ' seksti-åtte, vet du. Uansett, en felles venn i Washington har sendt meg for å Graver, og siden jeg var hendig og visste litt om båter, jeg fikk i oppdrag å... nøytralisere ham." Han gliste til meg som kjørte vi side ved side. "Jeg pleier ikke å godta aktive oppgaver, men det bare så skjedde jeg var i stand til å bruke pengene Hawk som tilbys på stedet."
  
  
  Jeg spurte, unnvike en jettegryte størrelsen av en bakgård svømmebasseng.
  
  
  "Ah, ja, det er hvordan de gjorde det. Så du burde vite, at fiskeflåten i mange land, spesielt Russland, fungerer bare noen få miles fra kysten vår. Hva en rivalisering her er økonomisk, ikke ideologisk, slik at det er en god del av kommunikasjonen mellom forskjellige båter, uavhengig av nasjonalitet eller politikk. Så det var ikke vanskelig for Graver for å få sine rapporter til en russisk båt eller annet. Men noen ganger han vil ha hastemeldinger, og da han ville signalisere lys-rett utfor stupet hvor hans bremsene hadde mislyktes, og han og hans kone hadde falt til deres død ... "
  
  
  "Om dette," avbrøt jeg. "Kanskje hans død kan tenkes som en ulykke, men hva om hennes død? Det har en ni millimeter kule i det."
  
  
  "Ja, ja. Ikke veldig ryddig. Men på denne tiden av året, er denne delen av kysten er så øde at hvis bilen er under vann - og det bør være-av ulykken er oppdaget, vil det ikke være nok. vil de la kroppene til de lokale myndigheter, så vil de mistenker noe, men en ulykke. Hvis de gjør det, vel, det tar vår venn i Washington for å gjøre det, gjør det ikke?
  
  
  Jeg trengte ikke å si noe; dette saktmodig skolen lærer som kunne drepe med kaldt blod var langt foran meg.
  
  
  "I alle fall" Nathaniel fortsatte som vi begynte den lange, gradvis nedstigning til klynge av bygninger og kaianlegg utenfor, " jeg klarte å overbevise Graver som jeg var sympatisk. Det var ikke vanskelig; han har denne typen Mentalitet - han mener alle schoolteachers er Kommunister i en eller annen grad. I slutten, er jeg overbevist ham om å sende en melding som ville sette en av fiskebåtene i vårt territorialfarvann - noe som selvfølgelig er strengt forbudt. En Coast Guard cutter ble parkert i nærheten, og det var en nøye planlagt - og fåfengt-jakten, mens jeg lot til å fange Graver. Han rømte, dro ned til havnen på den andre siden av øya, og stjal en båt for å komme unna. La oss si at han oppdaget ett av de røde trålere og ble tatt med til en fabrikk skip som gjør mer enn bare å behandle fisk. For å være ærlig forventet vi dem til å ta det tilbake til Mor Russland, men tydeligvis deres utstyr er mer sofistikert enn vi trodde. "
  
  
  Vi nærmet oss en rad av falleferdige bygninger i nærheten av havna. "Hvorfor går du til alle disse problemer?" Spurte jeg. "Ville det ikke vært enklere å bare arrestere denne fyren? Eller eliminere det?"
  
  
  "Vel, du kjenner dette menneske i Washington; han ikke forklare noe han ikke burde. Men min teori er at hvis vi hadde arrestert Graver og prøvde ham, det ville vært meningsløst. Tross alt, han bare var en lokal fisker som gjør en litt skitne arbeidet på siden for ekstra penger. Rettssaken kan godt ha gjort ham til en martyr, og vi har mer enn nok av dem i disse dager. På den annen side, hvis vi kunne overbevise retten på annen måte. Bortsett fra det faktum at han var en dobbeltagent, som vi synes å ha gjort til en viss grad, ville de ha måttet bruke mye tid og krefter på å sjekke sine andre generelle arbeid for å sørge for at de ikke var alle som Graver."
  
  
  Dette var akkurat slik jeg hadde tenkt det skulle være, så jeg ga opp om dette emnet. "Hva med henne?" Vi bremset ned foran Fru Gormsen er lukket hot dog stå og sykkel utleie mall.
  
  
  "Jeg ville ikke bekymre deg," Nathaniel sa. "Vi hadde ingen bevis for hennes engasjement."
  
  
  "Noen fortalte Graver vi var på en øy."
  
  
  "Ja, selvfølgelig. Men dagen før
  
  
  hvis det var henne, det ville ikke nødvendigvis bry henne. Tross alt, seilere som leier sykler er ikke ofte rundt på denne tiden av året."
  
  
  "Bra..."
  
  
  "Men jeg foreslår at vi går tilbake til båten vår og hodet hjem i kveld. Det er ingen vits i å lage for mange forutsetninger, er det ikke?"
  
  
  
  
  
  
  Fjerde kapittel.
  
  
  
  
  
  Da vi kom tilbake til dock sent på kvelden, Nathaniel syntes å ha glemt om den stygge lille hendelse på Block Island. Han var så rolig og består som alltid når vi kom inn i den mørke hus, og som jeg raskt skannede rommene, han så på meg med en slags moret uttrykk.
  
  
  "Vet du, du kan ikke leve i konstant frykt for mord," sa han. "Ellers, hva er poenget med å leve? Vi gjør det ekkelt lite arbeid vi gjør, og er mer eller mindre forberedt på konsekvensene. Det gjør også mange andre mennesker i denne verden. Og tenk. Mr. McKee, hva ville det være som om vi alle var bekymret for hvem som kan være lurking rundt neste hjørne? Derfor, som kan være smart nok til å kjøre for president? Vil du bli med meg for en sandwich og kaffe?" "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  I løpet av de neste dagene, når vi ikke var seiling, jeg for det meste studert kataloger og gamle utklipp om New York Boat Show. Nathaniel hadde et dokument skuff full av arbeidet design for alle tenkelige typer seilfartøy, fra dag seilbåter til havet trimarans, sammen med bilder og annonser fra aviser over hele landet. Vi besøkte flere skipsverft i nærheten, undersøkt skrog av disse båtene ble skylt opp på vannet, og interiøret av mange andre. Et par ganger, han tok meg med til auksjonshuset Christie ' s, en stor restaurant på kaien i Newport, der service og maten var utmerket, og hvor du kan kjøre inn i en bortkommen Vanderbilt seiler eller en søt, lys over norge fra en av de lokale Sjøforsvarets baser. Nathaniel kjente dem alle, og etter et par besøk, jeg var ganske godt etablert som et dekke for Daniel McKee, en yacht broker fra vestkysten av Florida. Jeg var selv begynner å tro det selv.
  
  
  Den" eksamen " på yacht club var ikke så enkelt. Medlemmene var folk som visste at deres båter, de var ikke en del av marina cocktail parter, og den eneste yacht cap jeg så var spikret til veggen over baren. Nathaniel ledet samtalen rundt et stort rundt bord, tilfeldig-skadelig måte, tenkte jeg-i et teknisk område hvor jeg ble tvunget til å komme opp med noen svar. Jeg tror jeg passerte fordi ingen i publikum så tvilsomt. Uansett, når vi igjen - veldig sent - Nathaniel klappet meg på skulderen og kikket veldig fornøyd. Så vi gikk tilbake til sitt hus, vi snublet mye på sand, og jeg vet ikke hvem av oss som støttet den andre.
  
  
  Det var fortsatt mørkt da jeg ble vekket av en skarp banke på døren. Hodet mitt ble spinne - de hadde ikke skimp på bourbon på at club - men jeg hoppet opp på en gang.
  
  
  "Hva er det?" Jeg krevde.
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Jeg er Dan!" Jeg knurret tilbake.
  
  
  "Ja, ja," Nathaniel sa. "Men du må få opp og gå."
  
  
  "Nå?" Jeg lurte på hva annet han hadde tenkt å sette meg gjennom.
  
  
  "Det er presserende. Du trenger for å ta et fly til Tampa, og vi knapt har tid til å komme til flyplassen."
  
  
  "Tampa?"
  
  
  "Jeg vet ikke hvorfor. David bare kalt, og dette er en topp prioritet. Nå kan få kledd. Skynd deg!"
  
  
  Tampa, tenkte jeg da jeg tok av meg pyjamas. Dette var blitt en av de mest forvirrende oppgaver som jeg noensinne ville gjort. Og hvis jobben ble i Hellas, som jeg definitivt ikke kommer nær den.
  
  
  
  
  
  
  Den femte kapittel.
  
  
  
  
  
  Kontakten var enkel; et budskap til Daniel McKee på Tampa airport informerte meg om at en reservasjon, hadde vært gjort i mitt navn i en nærliggende leilighet. Jeg sjekket inn og hadde bare hadde en kjapp barbering - ingen sjanse før jeg dro Nathaniel hus - da var det en lett banke på døren.
  
  
  Jeg nølte, så kikket ned i kofferten min, hvor Wilhelmina lå i et spesielt rom. Men jeg trodde ikke at jeg hadde behov for en forenklet Luger, ikke nå. Så vidt jeg visste, var det ingen grunn til å se for meg hvis jeg ikke var vennlig. Ikke nå. Likevel, jeg forsiktig åpnet døren, og når jeg så Hawk står der, følte jeg en merkelig følelse av lettelse.
  
  
  Han kom inn uten et ord til hilsen, satte seg ned på en av de to store senger, og så på meg. Jeg børstet bort en dråpe av skum, spunnet rundt stolen min i front av imitasjon tre bord, og satte seg ned for å møte ham.
  
  
  "Dette rommet har blitt grundig sjekket," Hawke sa. "En av våre elektronikk teknikere brukt siste natt her, og han har vært under overvåking siden den gang.
  
  
  Jeg automatisk så på veggen bak det, i disse dager, det virker som de fleste moteller er bygget ut med cheesecloth, og til og med en eldre person uten høreapparat kan høre alt som skjer i neste kvartal.
  
  
  "Ikke bekymre deg," den gamle mannen sa. "Vi har reservert rom på begge sider; ingen vil høre hva vi sier."
  
  
  Denne fornøyd meg; jeg har aldri tvilt på Høvdingen evne til å tenke gjennom hver minste detalj.
  
  
  "Zenopolis er å gjøre det på vår måte," sa han uten videre foreløpige uttalelser. "Eksakt dato er ikke satt ennå, men det vil bli i løpet av en uke. Det vil krysse grensen til Albania og dra til Korfu. Tid og sted for møtet vil bli avgjort på den tiden."
  
  
  Jeg nikket, så rynket pannen. "Hvordan kommer jeg i kontakt med ham?"
  
  
  "Gjennom sin søster."
  
  
  Hawke sa det så tørt at det ikke ble lagt merke til ved første. "Hvordan var det igjen?"
  
  
  "Hans søster. Hennes navn er Kristina, og hun er hans eneste levende slektning. Hun arbeider i dag som student sykepleier i Athen, men har en ferie på vestkysten. Du tar det, og ... jeg trenger ikke å gå i detaljer."
  
  
  Men han gjorde det likevel. Kristina, det viste seg, var tjueto år gammel, og hadde ikke sett Alex da han skulle kjøre bort femten år siden. Men Alex, i henhold til Hawke, ønsket hans søster å være til stede på møtet vårt; han hadde alvorlige mistanker, og etter innledende forhandlinger med våre folk, insisterte han på å involvere Kristina i avtalen. Han sa at hun var den eneste han kan stole på, og Hawk og jeg var enige om at han var bruker henne som en buffer mellom seg selv og en mulig svik mot den greske regjeringen.
  
  
  "Jeg vil ikke late som å forstå nøyaktig hva han gjør," Hawke tillatt, " men det virker som om vi skulle gå sammen med ham så mye som mulig."
  
  
  Mitt oppdrag virket relativt enkelt: jeg ville fly til Athen, leie en bil, og tilbringe noen dager på å utforske båten verft langs kysten. I Pyrgos, jeg ville plukke opp en jente ("ganske attraktivt, ble jeg fortalt," Hauk forsikret meg) og så leie en seilbåt for en kort cruise til Korfu. Der, på en øy, som er mer fra Albania enn Hellas, to av oss vil ta kontakt med Alex Zenopolis.
  
  
  "Vi har snakket med ham et par ganger siden vi sist snakket til deg," Hawke forklart. "Vi bryr meg ikke hvor det blir det, men nå er det indikerer at det har kritisk informasjon som det kan gi videre til oss. Kanskje, kanskje ikke, men du er nødt til å gjøre vårt ytterste for å ta ham bort som planlagt, og vi må anta at han forteller sannheten før vi vet noe annet."
  
  
  "Jeg fremdeles si, hvorfor ikke ta ham med til Taranto med hurtigbåt? Dette seiling bedriften kan ta et par dager."
  
  
  Den gamle mannen ristet på hodet. "Det er svært viktig at du ikke tillater noen å trekke oppmerksomhet til deg eller Zenopolis på noen måte. Han forsikrer oss om at hans gjennombrudd som vil gå ubemerket for minst et par dager, men han insisterer på at vår innsats på hans vegne, bør være helt usynlig. et element av tid er involvert i, og at han ikke har fullt ut forklart, i alle fall, vi må respektere hans råd på dette punktet. Nei, Nick, vil du ta din leid seilbåt til å Taranto med en hemmelig passasje. Du vil ikke gjøre noe for å tiltrekke seg oppmerksomhet fra myndighetene i Hellas eller andre land til Zenopolis er trygg hos oss. I alle fall, "la han til med et lite smil," hvis det kommer ned til et vann chase, ingen motorbåt du kan få ville være i stand til å løpe fra skip og fly som ulike regjeringer ville sende etter deg."
  
  
  Uansett, han overbevist meg. Jeg trodde at det var det, men Hawk hadde en liten overraskelse i vente for meg.
  
  
  "Forresten," sa han, og skottet på min åpne kofferten på stativet mot veggen. "Du vil ikke ha noen skytevåpen på dette oppdraget. Eller noe annet som kan være avslørende hvis du blir tatt og stilt spørsmål."
  
  
  "Ingenting?" Jeg krevde.
  
  
  "Jeg tror at du kan bære din kniv, men ikke i skjede på underarmen som du bruker. Som en seiler, bør du ha noen form for bladet, selv om det er lite sannsynlig å bli funnet om bord på de fleste båter. slutten, imidlertid, er at du kanskje trenger det ."
  
  
  "Du tror det?"
  
  
  "ja. Du ser, Nick, vi må vurdere muligheten for at hele denne operasjonen er en slags felle satt opp av den andre siden. Som du vet, vi er i en periode med ekstremt følsomme forhandlinger med Russerne og Kineserne. Faktisk, er det en slags stilltiende moratorium på vår virksomhet mot disse landene og deres satellitter. Hvis du bestemmer deg for under passasjen fra Korfu til Taranto at Zenopolis er å arbeide for sitt formål, til å sette oss i et dårlig lys, la oss si, da vil du se til at det er ... tapte på havet."
  
  
  Dette gjorde ikke faze meg; jeg var ikke gitt en Killmaster klasse fordi jeg grøsset ved tanken på å stikke en kniv i en fiende agent, selv om han var en person som brukte å være en venn.
  
  
  
  "Greit," sa jeg, få opp å gå til min bag. Jeg tok ut luger og ga den til Hauk. "Ta godt vare på ham, han har tjent meg godt."
  
  
  "Det vil være klar når du kommer tilbake," sa han, med å sette våpenet tilbake i kofferten sin.
  
  
  Jeg satte meg ned igjen. "En ting."
  
  
  Hawk reist shaggy øyenbryn på meg.
  
  
  "Hva faen gjør jeg i Tampa?"
  
  
  "Selvfølgelig. Jeg var nødt til å forklare det. Du vil bli her i to dager og bli kjent med ulike marinaer og yacht brokers." Han tok en liten konvolutt ut av kofferten sin og plassert den på sengen ved siden av ham. "Dette er en liste av meglere som har nylig opphørt virksomhet; du har arbeidet for alle tre av dem, og tar nå en pause for å prøve å starte din egen virksomhet. Vi kan være svært forsiktig, men hvis noen spør deg hvem du jobbet for, du kan gi oss informasjon som ikke er lett å kontrollere. Faktisk, dette er ikke nødvendig; denne operasjonen vil bare ta et par dager. Men det ville være dumt å la et tilfeldig møte. "
  
  
  "Roing mennesker er ganske tett over hele verden," jeg er avtalt. Nathaniel Fredrik overbevist meg om dette.
  
  
  "Det er riktig. Mens du reiser langs kysten av Hellas, kan du møte andre Amerikanere som kjenner området. Bedre å være glib enn stamme og blir borte, ikke sant?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Jeg gjorde som Hauk hadde fortalt meg, å bruke alle lys-time, og ikke et par timer etter mørkets frembrudd, vandrende havna, handel etasjer, og verft som en arbeidsledig yacht broker. Under mine reiser har jeg lært navnene på ledere og selgere, port kapteiner, og gutta som serveres bensinstasjoner på ulike havna. Kanskje alle detaljer vil aldri bli nødvendig, men hvis noen Amerikanske i, si, Pireus begynner å snakke til meg om en gal gammel karakter som jobbet i et skipsverft i nærheten av Clearwater, jeg ville være villig til å fortelle min historie om ham.
  
  
  På slutten av den andre dagen, jeg kjørte over Florida-Halvøya til Miami, hvor jeg gikk ombord i et fly som tok meg med til Madrid tidlig neste morgen. Jeg hadde en gjennomgående reise til Athen er det, og det begynte å bli mørkt når jeg er ferdig med å gå gjennom toll - de var ikke fornøyd med det tveegget kniv jeg var bærer i bagasjen min når de fant ut om min ment for business-og fikk ut. finne en taxi. Den natten hadde det spesielle klarhet som jeg tror kan bare bli funnet i Hellas og Levanten; det er som om himmelen fangst og trekker ut alle de eksotiske dufter av oliven-og fikentrær blandet med brennende kull og stekt fårekjøtt, og deretter kjøler dem ned litt, slik at de ikke blir kjedelig. Det er den slags unnvikende parfyme at ingen kvinne kan ha, men Athen gjør det med stil og eleganse.
  
  
  Og da jeg sjekket inn på Hilton, etter å ha mistet det hele til treghet i den Amerikanske air-condition-systemet. Faktisk, når jeg slo på TV-en på rommet mitt, jeg fikk Gunsmoke. Så mye for å vugge den Vestlige sivilisasjon.
  
  
  Neste morgen, jeg behandlet meg en kjapp bytur. Det er forferdelig å si det, men jeg har reist så mye at byer rundt om i verden har begynt å bære en skuffende likhet med meg. Overalt hvor du går, synes det å være en Amerikansk overlegg; kjærlig teppe forhandler snakker engelsk, og gjør at du vet om hans Akron søsken, og selv om du kanskje ikke ser en Coca-Cola tegn på hvilken som helst street, er det alltid en følelse av at det er rett rundt hjørnet.
  
  
  Så jeg er kynisk. Jeg var også irritert. Dette oppdraget var for lett, og jeg trengte å muntre opp som en Super Bowl-mester forberede seg på et college all-star spillet. Spillet bør alltid være moro for profesjonelle, noe som betyr at de bør være spesielt forsiktig med å ikke anser det som en forsømmelse. Problemet mitt var ikke akkurat det samme, men den daglige liv jeg hadde å leve for de neste dagene, krydret med et møte med en forhåpentligvis attraktiv jente, som enkelt kunne gjøre meg lat i hodet hvis jeg ikke var forsiktig. .
  
  
  Dessuten, jeg savnet Wilhelmina. Visste jeg ikke hvordan jeg mye på den tiden, var jeg ikke kommer til å finne ut fort nok.
  
  
  Jeg leide en Volkswagen fra en lokal Hertz handlefrihet og startet min tur med en båt megler. Pireus var min første logisk slutte, og jeg brukte dagen til å vandre rundt i havneområdet i denne travle havnebyen. Å spille en bedrift turist, jeg stilte spørsmål, lot til å lære prosjekter og verktøy med en opplevelse jeg er sikker på at Nathaniel ville applaudere. Ingen møtte jeg tvilte på mine dekke; jeg var Daniel McKee, på ferie, i det noen kaller en sailor ' s paradise. Det morsomme var, hadde jeg bare vært til denne delen av verden en gang, og det var en sjømann paradis, men ikke på den måten de forstår det nå. For å forklare hvem jeg var
  
  
  bli med i den AMERIKANSKE Hæren femten år tidligere ville ha blitt for vanskelig. Bare si at dette var en del av min faglige utvikling med ØKS, og selv de hær kan bryte noen regler når det synes hensiktsmessig. Den eneste gangen jeg var i uniform i løpet av denne tiden var da jeg gikk mottiltak mot etterretning skolen på Fort Holabird i Baltimore. Det var mest for show, det første vi lærte var å skrive, fordi agenten hadde å fylle ut alle rapportene, og jeg var iført ufarlig løytnant striper. Senere, da jeg ble tildelt et innlegg i Vest-Tyskland, noen overordnede som forlangte å vite min verdi ble informert om at jeg var en stor. Dette var hvordan CIC jobbet tilbake da, og jeg kjente en eller to korporaler som arbeider i vanlig klær som, hvis de blir spurt, hadde også" rangering " av major.
  
  
  Men rang hadde ingenting å gjøre med hvordan jeg møtte Alex Zenopolis og drift vi spilte sammen. Kort sagt, vår hær ble trakassert av en gruppe av heroin forhandlere som brakte dette materialet til Tyskland og solgte det til våre soldater. Ingenting som i Vietnam i de siste årene, men så alt er fortsatt alvorlig. Det ble oppdaget at en håndfull soldater ble leverandører, og de får det fra et par greske sjøfolk som hadde forbindelser i Tyrkia. Exchange punkt var Naxos, den største øya i Kykladene.
  
  
  En av soldatene, en ung sersjant, tok en av de komfortable jobber for at hver soldat drømmer om; han fløy et lite tomotors fly som fraktet VIPs, ledende ansatte, og sivile til solfylte steder i steder som de greske øyene og Libanon. Det var ikke vanskelig å komme tilbake til München tomt, til å styre en liten flyplass på Naxos og ta en last av hvitt pulver. Det har ikke noen tollregler, og flere mekanikere på sin base var involvert i avtalen; de tok stoffet unna, og tok det ut for små næringsdrivende.
  
  
  Jeg hadde ikke delta i kvalifisering, og det var for det meste arbeidet med CIC medlemmer, men da det ble klart at den greske forsvaret var involvert, det ble litt irriterende for den militære politiet. Strengt tatt er dette ikke jobb av CIC enten; Corps ' oppdrag er å stoppe noen skjulte trussel mot hæren, men det er ganske grovt sett tolkes. I alle fall, jeg ble hentet inn for å jobbe på deaktivering av narkotika smuglere og for å sikre at ingen i noen av de ansatte er involvert, ville gjøre et stort oppstyr om det. Eller hørt om det, hvis han kunne høre det.
  
  
  Det var en killer jobb; jeg visste at det så snart som min briefing var over. Og da jeg møtte Alex Zenopolis i Beirut, alt jeg hadde å gjøre var å se på ham å vite at han var en god person til å jobbe med meg. Alex var en okse mannlige, litt høyere enn meg, six feet en tomme, og tilstrekkelig bredt. Tilbake da, han tjenestegjorde i hans landets naval intelligence service, men i en mørk sivil dress, han så ut som en karakter fra en Humphrey Bogart film: svart hår og bart, brennende øyne som så ut som de kunne pin-koden du til en vegg og la deg henge der. før han bestemmer seg for å la deg gå.
  
  
  "Du er Carter," han sa da vi møttes i en støyende kafé. En Sinatra-posten var å spille på jukeboksen, og en overfed mage-dans sangeren ble prøver å konkurrere med musikk.
  
  
  Jeg innrømmet at jeg var, kunne jeg fortsatt bruke navnet mitt i disse dager.
  
  
  Hans engelsk var bra, men han ville ikke kaste bort noen ord. "To av våre folk møtes to Amerikanere på flyplassen. Du og jeg er å ødelegge dem."
  
  
  "Hvordan vet vi da et Amerikansk fly vil komme?"
  
  
  "Det er et sted med utsikt over landingsplassen. Den gjeter ' s hytte vi har satt opp; han er på sykehuset, stakkars fyr." Alex lo, som viser et stort gap mellom hans fortennene. "En liten mage problem, noe som i sin drikkevann. Han er en gammel mann, men han vil bli bedre."
  
  
  "Hvor lenge skal vi vente?"
  
  
  Alex trakk på skuldrene hans enorme skuldre. "Til de kommer. Du er i en hast?"
  
  
  Vi tok en gammel rasling båt som syntes å stoppe på alle Kykladene, for ikke å nevne Kreta, før vi kom til Naxos. Vi var ment å være turister, og vi snakket ikke til hverandre etter går i land. Jeg sjekket inn på hva som var ment å være et hotell i en havneby, og deretter spilt en eksentrisk Amerikansk som ønsket å gå fotturer i fjellene, en forløper, tror jeg, til moderne hippier krydde overalt i verden med sine ryggsekker.
  
  
  Jeg fant Alex på Gjeter ' s hytte med utsikt over rullebanen. Heldigvis hadde han en pakke med utslitt, men som kan repareres av å spille kort, og klarte å stable en stor tilførsel av RCD-sammen med de våpen vi ville trenge. Ventetiden som varte i mer enn to dager var ikke dårlig, men hvis vi skulle spille pinocle for ekte penger, ville jeg fortsatt skylder Alexey Zenopolis nesten alt jeg har tjent siden da.
  
  
  Flyplassen var i en lang, smal dalen under oss, det hadde blitt bygget av Tyskerne under andre Verdenskrig.
  
  
  under krigen ble det holdt i en mer eller mindre brukbar tilstand ved å heve sauer og geiter. Det var en bratt fall helt til slutt; det var en stor naturlig hule på kanten, inngangen som vi kunne se klart.
  
  
  "Sjøfolk gå inn der," Alex forklart. "Vårt folk, forsvarerne av kysten vår." Han spyttet på skitt gulvet i hytta. "Vi Grekerne har så mange kyster for å forsvare; se på noen kart, Nick. Og å tenke på at avskum som dette er besudle deres profesjon... " Han spyttet ut igjen.
  
  
  Jeg innså at Alex var en idealist. Dette plaget meg, selv da, jeg foretrekker å jobbe med kynikerne fordi de er så mye mer pålitelig.
  
  
  Nettene var det vanskeligste, fordi vi ikke kunne bruke lys. Alex og jeg snakket ikke mye heller. Noen ganger gikk jeg utenfor for å beundre den bleke lysstyrken på jorden under blendende månen. Og det var på den tredje natten at jeg så tallene flytte på enden av rullebanen, stiger over kanten av stupet som klatrere å nå toppen av Mount Everest.
  
  
  Jeg kjørte tilbake til hytta og våknet Alex opp. "De er her," jeg hvisket. "Gutta, jeg er ganske sikker på."
  
  
  Alex vinket med hånden og rullet under dyna. "God, god, unge mann." Han var omtrent ti år eldre enn meg. "De vil vente, akkurat som oss. Den Amerikanske flyet ikke dukker opp før daggry. Du kan ikke lande her i natt."
  
  
  Jeg ville ikke sverge til det, men jeg tenkte jeg hørte Alex snorking så snart han sagt det siste ordet.
  
  
  Jeg har sovet en halv time for resten av natten, og jeg vet at jeg våknet opp og flyttet rundt hytta før daggry, som venter utålmodig på solen for å starte skinner på oss. Månen var langt borte, og jeg kunne knapt se dalbunnen.
  
  
  "Vi begynner nå." Alex rolig stemme i den stille hytta var så overveldende at jeg nesten hoppet ut av huden min. "En halv time før det ble lyst." Han var på hans føtter, dra på en tung svart skinnjakke, lommer som var fylt med ammunisjon. Han hadde en Colt .45 kaliber pistol under det, men mest av alt er han lettelse opp på M-1 rifle at han slung over skulderen hans.
  
  
  Jeg hadde en også. Jeg hadde også Wilhelmina, en Luger at jeg nylig hadde kjøpt i Tyskland, og som i en viss forstand, var blitt en del av meg.
  
  
  Vi flyttet forsiktig sammen nær kanten av dalen, sirkle mot åsene ovenfor cave inngang. Vi holdt langt nok bort fra den kanten at ingen under kan du se oss om, selv om det var lys, og det var bare Alex dom og instinkt som fortalte oss hvor vi skal stoppe.
  
  
  "Her," hvisket han, og pekte på kanten.
  
  
  Vi krøp langs ujevnt underlag, som så ut som blader, og endelig så feltet nedenfor. Vi var omtrent seksti meter opp, og så langt som jeg kunne se, var det ingen vei ned.
  
  
  "Hvordan gjorde vi...?" Jeg begynte, men Alex sette fingeren mot munnen, og tennene blinket i mørket.
  
  
  Fra en av hans mange lommer, han trakk seg ut et tynt stykke av nylon tau. En granat ble festet til den ene enden, og han plasserte de to andre på bakken ved siden av ham.
  
  
  "Flyet kommer fra det", sa han, som peker til høyre for oss på det svarte tomrommet utenfor kanten av feltet. "Den eneste måten. Når den lander, bør det taxi til enden og slå, ikke sant? Så når de lander... de kan ikke forlate."
  
  
  Han begynte sakte å tegne en tynn linje ned steinete klippe veggen til slutt med granat var festet like over grotten inngangen. Da han stoppet, wiggling sin pølse fingre, noe som gjør mental beregninger, og startet opp igjen. Han laget et merke på nylon og klippe den med en kniv. "Det er riktig", annonserte han, og tok resten av snøret for å legge det til en liten busk noen få meter fra den kanten.
  
  
  "Hva nå?" Spurte jeg. Ingen fortalte oss hvem som skulle ha ansvar for denne operasjonen, men Alex syntes å vite hva han gjorde, og jeg var klar til å lære.
  
  
  "Det er en dårlig ting til å gå ned, men jeg kan gå ned." Han satt på tykke hansker, innpakket i en lengde av sikret tauet rundt hans hoften, og slung på løkka over skulderen hans. "Nå kan du gå tilbake til den andre enden av feltet. En liten sti der geiter live fører deg ned. Når du hører en granat eksploderer i grotten, og gå ned og overbevise disse gutta på flyet at de har ingen steder å gå. Forstår du?"
  
  
  Det er hva jeg tenkte. Jeg lydig løp tilbake i den retningen vi kom fra. Det var ikke vanskelig å finne stien Alex hadde nevnt, men ser på det på den grå lys av en false dawn gjort meg lei for geit. Å gi slipp på min M-l, jeg lå på kanten av stupet og ventet.
  
  
  Ved første, det var som konstant summende av et fly, og jeg ble fristet til å treffe det da jeg innså at jeg hadde dozed av. Mine øyne festet åpne og jeg var ute på et stykke glohet oransje solen stiger opp fra en fjern havet.
  
  
  Det var en mørk flekk i midten av halv-plate som fortsatte å vokse i størrelse, med kurs rett mot der jeg lå. Jeg følte meg raskt clutch magen min, og tvang meg selv til å bo der jeg var som en dobbel-motor flyet kom til syne, på vei til en landing ved enden av feltet.
  
  
  Jeg så langs kanten av stupet mot der jeg hadde forlatt Alex. Jeg kunne ikke se den i det hele tatt før flyet hjulene traff gresset, men da jeg så den store formen stiger og kaste ut en lang, tynn hvit strek. Det fløy gjennom luften, raskt falt under den knuste vekt knyttet til sin ende, og til slutt krasjet inn i hulen for å åpne.
  
  
  Det ble en lang pause, for lang, og jeg begynte å tenke. Fire sekunder er ikke mye, men når jeg spurte en instruktør til å dra pinnen ut av en granat og deretter tilfeldig kaste det til meg. Jeg legger det ut på riktig måte og tatt det over konkrete brystning i praksis pit, som om jeg var formidling av et dobbelt spill. Albue vondt for et par dager etter at granater er tung, huske - men det som plaget meg mest, var den kniser sønn av en tispe som startet hele denne saken, og var å finne ut den beste måten å drepe den jævelen. Heldigvis for ham, og sannsynligvis for meg, jeg har aldri sett ham igjen etter denne dagen.
  
  
  Hulen inngang eksploderte med en sjokkerende høy eksplosjon, store strømmer av røyk og dusjer av rusk helle på det grønne feltet. Før jeg kunne gå, at jeg så Alex kaste seg over kanten av stupet, treffer hyller av stein, og raskt ned til bakken.
  
  
  Jeg krabbet opp en bratt sti, som klamrer seg til uflidd busker, og traff bunnen av dalen som jeg løp. Det tomotors Amerikanske fly ble taksing mot meg med en brølende motorer, men i det øyeblikket jeg var ikke redd for å bli sett; eksplosjonen bak dem bør ha okkupert all sin oppmerksomhet.
  
  
  Når flyet bremset ned, jeg kjørte inn i en liten sprekk i klippeveggen, ventet på tur til å starte, og deretter gikk ut og skjøt et par raske skudd rett i nesen på flyet. Jeg så forskrekket, blekt ansikt gjennom frontruten, og deretter et rush av trafikk. Siden døren begynte å åpne som pilot fortsatte sin tur, allerede dreier opp motorene for takeoff.
  
  
  Det var ordre om ikke å skyte på fly hvis vi kan hjelpe, tross alt, dette er eiendom av den AMERIKANSKE regjeringen. Så jeg gikk bak halen, utenfor rekkevidde av den sannsynlige drapsmannen på sidedøren. Den plutselige utbrudd av to søyler nesten banket meg av min fot, sparke opp støv og et øyeblikk blinding meg. Da kunne jeg se igjen, flyet var raskt beveger seg bort fra meg; jeg hadde et M-1 på skulderen min, klar til å skyte i en krisesituasjon, som Alex fløy ut av den ødelagte cave og direkte inn i banen av flygende fly.
  
  
  I begynnelsen av lys, han så ut som et lite fjell, alle i sort, med armene hevet som en gammel kriger prøver å inneholde rage of the gods. Som flyet kjørte mot det, det så ut som en kollisjon var nært forestående, men i siste øyeblikk er det skrenset til side, drepe motorer og jamming bremsene. Alex dukket under den roterende propell, som ruller av gårde fra hjulene.
  
  
  Jeg var på tvers av feltet mot store greske og fly, og jeg så pistolen fly ut av sidedøren før Alex gjorde. Jeg stoppet, gikk ned på kne, og plukket opp min M-l som flyet kom til en stopp på jettegryter på kanten av stupet. Mannen stakk hodet ut og pekte pistolen mot samboeren min.
  
  
  Det var et lite mål, og flyet var fortsatt rocking etter en skarp sving og en skarp stopp, men det var ikke tid til å sikte nøye. Jeg avfyrt ett skudd, så en annen. Mannen i døren så på meg, og selv fra denne avstanden, jeg kunne se utseendet av total overraskelse på ansiktet hans så blodet spurted fra halsen hans. Han begynte å peke pistolen mot meg, men plutselig må det ha vært så tung som en ambolt. Hans hånd falt, pistolen falt fra hans hånd, og han sakte kollapset gjennom døren til bakken.
  
  
  Alex gikk på mannen, så han hoppet inn i førerhuset. Det var en høy-pitched dempet skrik, så gutturale latter; sekunder senere, en annen mann fløy ut og landet med ansiktet først på den steinete bakken. Alex sto i døren bak ham og holder hans ni-kilos M-L som lett som en politimann er stafettpinnen. Da han vinket til meg, men jeg var allerede oppe og på vei til flyet.
  
  
  "God skyting," sa han. "Du faen vel nesten drept pilot."
  
  
  "Hva mener du?" Vi både så på mannen writhe på bakken; den ene skjøt jeg ikke flytte.
  
  
  "Ha! Din bullet går gjennom halsen hans og treffer flyet, skjærer denne piloten øret og knuser frontruten. Too bad."
  
  
  "Ja. Er det noen andre skader?"
  
  
  "Jeg fikk ikke se noen. Jeg tror at det andre skuddet traff ham i brystet. I alle fall, det gjorde ikke gå rett gjennom."
  
  
  "Eller kanskje
  
  
  Jeg er helt tapt. "
  
  
  Alex ristet på hodet. "Nei, det gjorde du ikke gå glipp av, Nick Carter. Og jeg vil aldri glemme det, vet du? "Han så på den pilot som prøvde å sitte ned. "Ønsker du denne fyren til å være i live?"
  
  
  "Hvis han ikke er alvorlig skadet, tror jeg vi kan bruke ham i hovedkvarteret." Jeg kom ned og tok tak i mannen. Han var iført en hær uniform med sersjant er striper, og jeg visste at ansiktet hans så godt som jeg visste at min egen etter å ha studert sin fil. "Regan," jeg brummet. "Har du lyst til å leve eller dø her? Det er ditt valg."
  
  
  "Cheesus, ja!" Jeg husket at han ikke var større enn et barn og så yngre enn hans portrett. Han så på Alex og ristet på hodet i forundring. "Gal!" han mumlet. "Denne fyren er gal."
  
  
  Alex lo og knelte ved siden av ham, snuten hans rifle pusse ung sersjant ansikt. "Jeg visste at hvis du treffer meg, flyet ville bryte ned akkurat som jeg gjorde. Og du vil gå ned." Han gjorde en tydelig gest med hånden, og se over skulderen på kanten av stupet. "Så du bor i live, ikke sant? Flink gutt." Han og slengte ham på ryggen, deretter tok tak i skulderen hans og trakk sersjant hans føtter.
  
  
  "Hva om hulen?" Spurte jeg.
  
  
  "Alle er døde." Han pekte på baken hans rifle. "Etter at du forlater, vil jeg bruke den andre granater for å seal the cave. Lage en vakker graven. Hva med denne? "Han dyttet den døde mannen med tåen.
  
  
  "nei. Jeg vil heller ta det med meg. Men hvordan har du tenkt til å forlate her?"
  
  
  "Dette er en del av mitt land, Nick Carter. Du trenger ikke å bekymre deg om meg, gjør du? Nå er jeg hjelper deg å knytte opp denne gutten, slik at han ikke vil forårsake noen problemer under flyturen."
  
  
  Vi bestemte oss for å forlate Ragan nøye bundet like bak pilotens sete, så jeg kunne holde et øye på ham. Alex annen manns kropp hang som en vekt fra bak. Før jeg gikk inn, han rummaged i lommene hans og trakk ut et par små poser.
  
  
  "Ta begge, du Amerikanere, du trenger bevis. Vi, det vet vi ikke noe om narkotikasmugling, gjør vi?" "Ha en fin tur, Nick Carter. Hvis du er så god en pilot som du kan skyte, du vil ikke ha noen problemer, vil du?"
  
  
  Det siste jeg så av ham, var han stampet tilbake til hulen med en rifle slung tilfeldig over skulderen hans, han så ut som en jeger som vender hjem etter en vellykket dag. Han visste ikke engang slå til bølgen når jeg tok av.
  
  
  
  
  
  
  Kapittel Seks
  
  
  
  
  
  Når natten faller på kysten av Hellas, er det plutselig blir mørkt. Jeg fant et fint hotell nær havna, anbefalt til meg av kapteinen på et skip charter jeg snakket med tidligere. Han tilbød seg å vise meg rundt nattklubber, men jeg slått ham ned så høflig som mulig, jeg var fortsatt søke en oppgave som ikke hadde startet ennå, og jeg ville ikke ha noe vennlig distraksjoner.
  
  
  Rommet mitt var rent og ryddig. Det er ingen tv, som jeg var mildt takknemlig. Det har vært en lang dag, og jeg er ikke vant til sterkt sollys som kan renne en persons styrke før de legger merke til. Jeg hadde tenkt å gå til Pyrgos i morgen for å møte en jente, og jeg virkelig ønsket å komme i bevegelse.
  
  
  Jeg hadde lunsj på en liten taverna i nærheten. En gruppe Amerikanere ble sittende i nærheten, og en av kvinnene i publikum holdt kaste et blikk på meg. Hun ser ikke dårlig, på en måte garvede, som om hun bakt huden hennes hver eneste lys-timers og venstre ovnen på for en lang tid. Men jeg ignorerte det, studere cruise-guide jeg plukket opp på turistkontoret i Athen.
  
  
  Kvinnen skal ikke forlates uten tilsyn. Ut av hjørnet av øyet mitt, jeg så henne stå opp og vakler i de høyhælte parkett tresko at kvinner nå slitasje. Hun stoppet foran meg på bordet, stirrer og rynker pannen, som om jeg var noen merkelige prøven hun hadde møtt i jungelen.
  
  
  "Kan jeg hjelpe deg?" Jeg spurte høflig. Jeg fikk ikke opp.
  
  
  Hun ristet ut hennes sol-gjennomvåt brunt hår. Hun pekte på en anklagende finger på meg. "Galveston. Tre, fire år siden. Du var en venn av Sue-Ellen, ikke sant?"
  
  
  Jeg frøs, og prøver å ikke vise det. "Jeg er redd du tenker på noen andre."
  
  
  Hennes fine dypere. "Jeg sverger, jeg har aldri glem et enkelt møte. Og absolutt ikke som din." Et raskt smil å vise at hun setter pris på meg. "Kom igjen, nå. Navn ... kallenavn? Ja. Det var, gi meg et minutt, jeg skal tenke på den siste."
  
  
  "Jeg beklager, mitt navn er Daniel McKee."
  
  
  Hun nikket i å forstå. "Uh-he. Jeg er Jackie Onassis. Hva er galt med deg? Er du her med din kone eller noe?"
  
  
  "Nei, men..."
  
  
  "Det er morsomt, vi var bare med Sue-Ellen i dag. På hennes båt?" Når hun snakket, vil du se en kvinnes aksent
  
  
  det blir mer sørlige. Jeg var ikke overrasket, bare å tenke på Sue Ellen var nok til å sette en mais tortilla i munnen min.
  
  
  "Jeg virkelig ikke ..."
  
  
  Hun fortsatte som om hun ikke hadde hørt meg. "Du vet at etter denne tiden, hun endelig fikk en skilsmisse, men jeg tror du vet det fordi du og Sue-Ellen var så nære venner. Giftet seg på nytt, selvfølgelig, men hennes gamle greske ektemann ikke tilbringe mye tid med henne i disse dager. Jeg tror Sue-Ellen vil være veldig glad for å høre at du er på disse kanter."
  
  
  Jeg var fullstendig klar over at jeg ble sett av andre, ikke bare resten av pratsom kvinnens gruppen, men også folk på flere nærliggende bord. Jeg fikk opp. "Tro meg, frue, jeg er Daniel McKee." Jeg tok kortet ut av min lommebok. "Egentlig er jeg en yacht broker. Kanskje din venn Sue-Ellen ville være interessert i å snakke med meg. Hvor er båten sin?"
  
  
  Hun så på den hvite kort med forakt. Da hun så opp på mitt ansikt, hennes øyne ikke helt fokusert. Til slutt, hun ristet på hodet og tok et skritt tilbake. "Jeg kunne ha sverget på at det var deg, Nick Noen. Bare Sue-Ellen ville ikke ha hatt et møte med en båt selgere. Selv i helgene."
  
  
  Jeg var forvirret og til slutt tilbake visittkortet til min lommebok.
  
  
  Kvinnen wagged en finger på meg. "Men kanskje du ikke det du sier, ikke sant? Jeg husker at Nick, han var slu, ikke gi noen gang. Ta deg tid, Mr. Yacht broker; Sue-Ellen sa at hun kunne være her senere. Så får vi vite at, eh? Hun krøp tilbake til pulten hennes.
  
  
  Jeg ønsket å forlate raskt, men jeg tvang meg selv til å fullføre mitt måltid, ignorerer glaner av andre menn og kvinner i selskapet. De var en blomstrende mannskap, for det meste i trettiårene og førtiårene, jeg dømt, den typen som ville dukke opp i nesten alle turistmål i verden. Noen som vil være tilfeldig venner med noen som Sue-Ellen Baylor, eller hva hennes etternavn er i disse dager, og sørge for at alle deres venner vet det.
  
  
  Men jeg kunne ikke tenke på Sue-Ellen eller hennes venner den kvelden, så jeg satte henne ut av tankene mine så snart jeg forlot taverna etter smiler og nikker mot kvinnen i den Amerikanske parten. Jeg kunne kjenne hennes avgrenser øyne på ryggen så jeg gikk ut i den klare natten.
  
  
  Den var kul, med en jevn bris blåser av vannet. Et stort cruise-skip ble ankret opp i havnen, alle lysene var på, og selv på denne avstanden kunne jeg høre smell av et band. Gal, tenkte jeg. Folk kommer fra hele verden for å se Hellas, og bo om bord på sine skip for å høre på Amerikansk musikk.
  
  
  Jeg gikk sakte, skjødesløst på overflaten, men noe ringte inne i. Den Sue-Ellen case som har plaget meg, og jeg fant meg selv å kontrollere de mørke gatene som jeg passerte dem. Dock-en i seg selv var godt opplyst, og selv på denne tiden av natten, det var nok aktivitet til å gjøre meg til å føle meg komfortabel. Likevel, jeg setter pris på tilstedeværelsen av Hugo, som nå sitter i scabbard på hans underarm. Bare det faktum at det var noen i nærheten som visste hvem jeg egentlig var, og spesielt mitt navn, var alt jeg trengte for å justere mine sanser til den høyden som jeg kjente så godt.
  
  
  Da jeg kom tilbake til hotellet, ikke en sjel hadde kommet nær, og som jeg stod i døråpningen for å ta en siste rolig titt rundt rolig lite torg, jeg ikke merke til den minste mistenkelig bevegelse. Endelig har jeg trakk på skuldrene, gikk inn, og klatret enkelt fly av brede trappen til rommet mitt.
  
  
  De ventet på meg når jeg låste opp døren, og de var ganske jævla bra. Ingen trusler, nesten ingen ord; en av dem slengte døren da jeg kom inn, den andre slått på lyset i hele rommet. Både menn var kraftig bygget, iført vanlige mørke dresser, og automatikk de hadde var lite, men dødelig.
  
  
  Jeg ventet på en av dem til å snakke, å legge merke til at min bagasje var åpne på sengen nærmest vinduet. Jeg hadde ikke gidder utpakking, og fra hva jeg kunne se, mine to besøkende var svært forsiktig i sine søk. For forseggjort.
  
  
  "Mr. Daniel McKee?" Mannen som er lengst borte fra meg, talte; han var litt høyere enn den andre, i hans mørke klippe håret kort, men med en fantastisk hengende bart.
  
  
  "Ja," sa jeg flatt, litt lettet over at de hadde ikke brukte mitt virkelige navn.
  
  
  "Du er tilbake tidlig."
  
  
  Jeg kunne ha sverget på at mannen smilte, men med denne barten, det var vanskelig å være sikker.
  
  
  "Selvfølgelig," sa jeg.
  
  
  Han trakk en flatskjerm, slitte lommeboken ut av hans baklomme og åpnet den. Jeg så et uklart bilde og en ser offisiell ut kortet under dårlig riper og gulnet plast, og så satte han det bort igjen.
  
  
  "Er du ute etter noen forretningsforbindelser, Mr. McKee?" mannen spurte. Hans partner, som står foran en knebøy parkett dresser ved foten av sengen.
  
  
  den seng, ikke si et ord eller flytte.
  
  
  "Egentlig ikke."
  
  
  "Du er... en yacht broker." Det var ikke et spørsmål.
  
  
  "Det er riktig."
  
  
  "Ønsker du å kjøpe eller selge båter i Hellas?"
  
  
  "Nei," sa jeg forsiktig. "Jeg er bare ute rundt. Noe som en ferie kombinert med en liten bedrift."
  
  
  "Gjør du finne mye interesse i våre vann-bransjen?"
  
  
  "Selvfølgelig. Ikke er det interessant?"
  
  
  Mannen lo, munnen vid åpen, for et øyeblikk, når jeg så gapet mellom fortennene, tenkte jeg sterkt av Alex Zenopolis. Men Alex, jeg sa til meg selv, var en god seks inches høyere ...
  
  
  "Vil du være i dette landet for lang tid?" mannen fortsatte å le.
  
  
  "Jeg vet ikke. Bare et par dager, kanskje jeg ikke har noen spesielle planer."
  
  
  "Ja, selvfølgelig. Vårt land er et land av fritid... for besøkende." Hans mørke øyne slått stormfull som han sa de siste par ord, og jeg så warily som pistolen har han fortsatt holdt pekte på min midten.
  
  
  "Hva gjorde du vil?" Spurte jeg, og prøver å høres mer nervøs enn krevende.
  
  
  Han vinket med hånden med pistol, men det ga meg ikke den minste ide om å prøve å fange ham, hans partner var plassert langt nok unna ham at jeg ikke kunne muligens ta dem begge uten å legge på minst ett arr for å skjule min. I tillegg, var det ingen grunn til å gjøre det. Ikke så langt unna.
  
  
  Mannen med bart trakk på skuldrene. "For å lære mer om deg, Mr. McKee. Når en utlending-unnskyld meg, en Amerikansk-kommer til dette landet, og begynner å stille spørsmål, er det naturlig vekker nysgjerrigheten min Regjering".
  
  
  "Du kunne finne ut bare ved å spørre," jeg har pekt på.
  
  
  "Oh, kanskje. Men mitt land ... vær oppmerksom på, Mr. McKee, at vi er i en veldig vanskelig posisjon, omgitt av styrker på alle sider som er uvennlig til oss. Så vi er nødt til å være skeptisk til alle, og tro meg , sir, vi beklager at det er mye mer enn du gjør. Så bruker vi den mest direkte, selv råolje, betyr å finne ut hva vi tror vi trenger å vite. Forstår du? "
  
  
  "Selvfølgelig," sa jeg sourly. "Og jeg tror du har lært nok, har du ikke?"
  
  
  "Vel ... kanskje." For å vise sin gode tro, han holstered pistolen på beltet. "Det er bare én ting."
  
  
  "Au?" Jeg la merke til at hans partner var fortsatt holder pistolen hans, selv om det ikke var rettet mot meg.
  
  
  "Hvis du ikke tankene..." bredte Han ut sine armer bredt, viser hans goodwill, og beveget seg mot meg rundt sengen. "Et lite søk? Din mann?"
  
  
  Kristus! Det var alt jeg trengte, med Hugo omsluttet på min venstre underarm. Jeg tok et skritt tilbake. "Jeg kan ikke se hvorfor dette er nødvendig," sa jeg, å imitere den mildt indignerte Amerikansk turist beste. "Gud vet, at jeg ikke smugle båter ut av landet!"
  
  
  "Selvfølgelig ikke. Likevel." Han var fortsatt gående mot meg. "Som ville tilfredsstille alle av oss, ville det ikke?"
  
  
  "Jeg forstår ikke hvorfor ...?"
  
  
  Min partner hevet pistolen igjen, peker det i min retning.
  
  
  "Vær så snill, Herr McKee," sa mustachioed kjøpmannen. "Vi ønsker ikke å insistere på."
  
  
  Han gikk rundt foten av sengen, utstrakte armer i en beroligende bevegelse, og så så vennlig som et neshorn.
  
  
  Jeg kunne ikke fordra det. "Opphold på linjen!"
  
  
  Den mustachioed mann stoppet, men han syntes ikke på et tap.
  
  
  "Du sier du er politiet, eller noe sånt. Kan jeg ta en nærmere titt på kortet du viste meg?"
  
  
  Som stoppet ham. Han kikket raskt på partneren sin og startet mot meg. Hans feil. Jeg tok et halvt trinn til høyre, og du kan plassere han mellom meg og mannen med pistolen i hånden. Før en av dem skjønte hva som skjedde, jeg grep Mustachioed Mann håndleddet, snudde seg rundt, og holdt ham til brystet mitt. Det var vanskelig og tungt, men jeg gjorde det haltende.
  
  
  "Mr. McKee..." han gispet.
  
  
  Jeg var glad for å høre at; hva som foregikk, åpenbart, han visste ikke hvem jeg egentlig var.
  
  
  "Lommebok" jeg croaked i øret hans.
  
  
  Han famlet i sin hip lommer. Jeg var så bestemt på å holde ham at jeg ikke merke til hva den andre mannen gjorde. Ikke med det første. Da jeg så ham rolig sted de lyddemper på snuten av sin pistol. Før jeg kunne reagere, han tok forsiktig sikte og skjøt to skudd inn i den store brystet av den mannen jeg skulle holde. Jeg skammer meg for å si at min første reaksjon var lettelse at ikke en eneste kule som gikk gjennom kroppen min eller treffe meg.
  
  
  Hans bart sagged, og vekten hans plutselig doblet i mine hender. Jeg la det falle; det var åpenbart at det ikke lenger er egnet for meg som et skjold.
  
  
  Den andre mannen vinket tilbake. "Jeg vil ta det. Ikke bekymre deg... Mr. McKee."
  
  
  Jeg likte ikke måten han gliste til meg, spesielt når jeg fått et glimt av metall tenner innrammet av gummi lepper.
  
  
  "Hva faen," sa jeg, prøver å komme tilbake til min rolle som en bedrift som turist. Det var klart at han ikke kommer til å skyte meg.
  
  
  "Morsomme ting skjer noen ganger, Mr. McKee," sa han bøyde seg over den livløse kroppen ved mine føtter. Det var blod rennende fra pen punkteringer på Bart bryst, men det var helt gjennomvåt opp med stoffet av hans mørk jakke.
  
  
  "Uh-huh," sa jeg, å holde ut min venstre hånd litt i tilfelle jeg trengte Hugo i et hjerteslag. Det var da at jeg ønsket Wilhelmina så dårlig at jeg kunne smake på henne. "Hva faen skal du gjøre?"
  
  
  Bandit så opp, sine små øyne som døde som en slange er. "Ønsker du å vite, Mr. McKee?"
  
  
  Jeg sa ikke noe.
  
  
  Han løftet den døde mannen til hans føtter, bøyd hans fett kroppen, og slung den Mustachioed Mann over skulderen hans. "Det er en branntrapp," annonserte han, som om jeg ikke visste det, og gikk til vinduet som så ut på den lille plassen nedenfor. Etter et øyeblikks pause, gikk han over vinduskarmen og på jern rekkverk. Kroppen på skulderen hans kom borti smertelig mot reist vindu sash, men Mustachioed Mannen kunne ikke objekt.
  
  
  Bandit stoppet et sekund etter hans byrde var utenfor, og når han så på meg, smilet hans var nesten vennlig.
  
  
  "Vi vil se deg igjen en gang, eh, Mr. McKee?" Han klappet kroppen av Mustachioed Mann på kryss. "Vi vil ikke gjøre dumme feil neste gang, ikke sant?"
  
  
  
  
  
  
  Den syvende kapittel.
  
  
  
  
  
  Jeg gikk til vinduet og så på de tettbygde bandit klatre nødutgang som en ape, tilsynelatende uvitende om den byrden han var bærer. Hvis jeg hadde Wilhelmina... men nei, sa jeg til meg selv, hva ville det gjøre? Det siste jeg ønsket å gjøre her var å trekke oppmerksomhet til meg selv. Særlig oppmerksomhet av myndighetene.
  
  
  Og, selvfølgelig, jeg visste at de to spøkefugler som søkte rommet mitt hadde ingenting å gjøre med det offentlige; legitime agenter som arbeider i sitt eget land, ikke skyte sine partnere når de kommer i trøbbel.
  
  
  Jeg sjekket bagasjen min og resten av rommet, inkludert de primitive bad. Ingenting så ut til å mangle, og siden jeg ikke har noe avslørende, jeg skulle ikke bekymre deg for mye om det. Bortsett fra at jeg hadde å lurer på hvem paret var og hvorfor de var her. Jeg ønsket å ta en god titt på kort Mustachioed Mann hadde vist meg, men det var for sent. Og det er sannsynligvis ikke gjøre noen forskjell. Noen, noen organisasjon, var interessert i Daniel McKee, yacht broker, og det var nok til å bekymre meg. Jeg savnet Wilhelmina mer enn noen gang som jeg kledde av seg og gikk til sengs.
  
  
  Datoen ble satt til neste dag, og jeg kom meg opp tidlig i morgen for en enkel tre-timers kjøretur rundt på Peloponnes. Den store fjellet halvøya var alt grønt og hvitt, med frodige, grønne lier og klynger av kritt boliger; veien var god, og jeg ønsket at jeg hadde hatt tid til å bli og være en ærlig turist. Men jeg var for utålmodig, ivrig etter å komme til mitt bestemmelsessted; minnet om hva som hadde skjedd på rommet mitt i går kveld ikke ville la gå, og jeg følte at noe det var en fordømt viktig å få kontakt med Kristina. Så vi kunne få, som de sier, en bort vis.
  
  
  Pyrgos er en skitten by med en fantastisk naturlig havn. Før du gjør noe annet, har jeg vandret rundt havna før jeg fant et sted å leie en seilbåt for en uke eller to. Elgon Xephrat var det godmodige innehaver av sted, en liten mann med gravstein tenner som han holdt som blinker i et blendende smil.
  
  
  Vi fikk ikke lukke avtale med en gang; jeg hadde fortsatt å opptre rolig, men jeg ble ganske forbanna sikker på at jeg kunne få det jeg trengte på kort tid. Elgon forsikret meg om at han ville ha en sjødyktig fartøy for meg når jeg ville ta det. Dette var en av de mest viktige spørsmål.
  
  
  Annet hotell, ikke mye forskjellig fra den i Pireus, bortsett fra at den hadde en stor ujevn seng og et bad i korridoren. Vel, jeg bare værende én natt, og kanskje ikke denne kvelden.
  
  
  Det var allerede sent på dagen og jeg hadde fått etter min turist rutine for så lenge jeg kan når jeg endelig kom på Zakynthos Taverna. Det var et stort utendørs etablissement med en fantastisk utsikt over havnen og et stort fjell øya, et par mil fra land. Jeg satte meg ned på en metall bord på terrassen, tok av meg medtatt yacht cap, og legg den på setet ved siden av meg. Senere, solen sto lent over det Joniske Hav, faller bak oppstart av Italia, hvor jeg var grunn til å gå i et par dager. Jeg ventet for Kristina som tålmodig som mulig, i håp om hun ville ikke holde meg vente for lenge. Det var forbannet upraktisk å måtte forholde seg til noen merkelige jente som visste mer om detaljene i denne oppgave enn det jeg gjorde.
  
  
  Spesielt etter som kjører på med to proffene på hotellrommet mitt kvelden før.
  
  
  Fra taverna, jeg kunne se at vannet transport beveger seg i harbor sent på kvelden. Det var ikke overfylt, men båter av alle slag var hele tiden kommer og går. En liten båt med en svart hull dukket opp, tauing en jente på vannski. De nærmet seg en rad av fiskebåter knyttet til fyllingen. Jenta løftet den ene armen over hodet hennes, hennes mørke hår som flyr bak henne, og en ser av ecstasy på henne splattered ansikt. I båten, både sjåføren og den andre mannen ser på henne fra stern smilte betryggende på henne. Noen av fiskerne på kaien så opp fra sitt arbeid; noen sto i automatisk fascinasjon ved synet av bronse, bikini-kledde kroppen susende forbi dem, og det var fillete jubel.
  
  
  Så en grå-haired, tettvokst mann iført en cap med imponerende gull insignia stormet mot fyllingen, håndbevegelser som ild i tørt gress. Mannen bak rattet på båten ikke merke til ham i begynnelsen, men noen instinkt gjort ham til å ta hensyn til hvor han skulle, han slått kraftig, bremse ned, på samme tid som han saag, at han var det nærmer seg slutten av havnen.
  
  
  "Fordømte idioter," jeg mumlet for meg selv. I alle fall, de trenger å vite mer å gå på vannski i havnen.
  
  
  Jenta prøvde å forkorte slep line; hun syntes å være den eneste av de lystige trio som visste hva hun gjorde, og til tross for endringen i hastighet og retning av båten, hun syntes å være i kontroll over situasjonen.
  
  
  Og så, for noen grunn jeg forstår det ikke, hun bare falt. Hun steg ned i vannet, automatisk løfting av seg skiene, å gi slipp på slep linje. Applaus stoppet, men dockworker holdt hyttet med nevene på folk i båt. Det er nesten stoppet motoren buldrende, sirklet sakte, og nærmet seg jenta.
  
  
  Hun gikk lett gjennom vannet, og klamret seg til henne på ski, men da båten nærmet seg, kunne jeg høre stemmen hennes stigende i sinne. Jeg visste litt gresk, men jeg var sikker på at det hun sa kunne ikke bli funnet i noen av de standard tekster. Hun skjøv jet ski mot mannen i stern; han tok dem med en forvirret se på ansiktet hans. Men da han holdt ut hånden for å hjelpe henne ombord, hun trakk på skuldrene, snudde og svømte mot den grove tretrapper at foret voll.
  
  
  Sjåføren manøvrerte forsiktig bak henne, både menn åpent bedende. Hun ignorerte dem, ansiktet hennes som gjenspeiler hennes arrogant forakt. Da hun kom fram stigen og begynte å klatre ut av vannet, mannen i stern nådd for henne igjen; hun ristet av hans hånd, drenert vann fra hennes flyter hår, slik at det var fullstendig splattered, deretter klatret et par skritt før hun var over dem. I det øyeblikket, hun snudde seg og sa noe, kutte det ut som en sersjant som ga ordre til de mest udugelige rookie i sin tropp. Både menn så slukøret, så mutt; mellom dem, og de ga jenta noen klær og en stor halm bag. Når hun hadde dem, snudde hun unna uten så mye som et blikk av avskjed og raskt klatret til toppen av skråningen.
  
  
  Som de fleste av de andre taverna beskyttere, jeg fikk opp fra bordet, for å få en bedre se etter jenta falt. Fra der jeg sto, hadde jeg en klar oppfatning av alt som foregikk, og jeg ble stående rett ved siden av henne når hun har nådd toppen av det store stein voll. Hun stoppet et øyeblikk, bevisst ikke ser tilbake, helt til hun hørte plutselig brøl av en påhengsmotor som hennes to ulykkelige hot rod eskorte tilbake fra havnen på leting etter sin tapte ego. Da hun plasserte halm bag på føttene hennes, løftet henne i armene, og presset terry-klut skjorte over hodet, vri akkurat så mye som hun trengte til før klærne var like sør av hennes lår. Hun trakk henne glatt, fuktig hår ut fra under kragen hennes skjorte, stakk hånden ned i vesken hennes, og dro ut en kjempestor par solbriller. Først etter at hun satte dem på gjorde hun ser på oss, som sto der og ser på henne.
  
  
  Det var ingen falsk beskjedenhet eller hovmodig likegyldighet i sin holdning, hun bare smilte svakt, trakk på skuldrene, og plukket opp vesken hennes. Da hun passerte meg, så nær at jeg kunne lukte den blanding av salt i vann og solkrem som dekket huden hennes med perler, hun nølte et brøkdels sekund, og deretter fortsatte på sin måte rett til vertshuset.
  
  
  Jeg ser på henne - jeg ville sannsynligvis ha ødelagt mitt dekke hvis jeg ikke hadde gjort det, fordi alle andre var definitivt ser på henne - så hun klatret et par av brede, grunne skritt til stein terrasse og plukket opp en tabell uten en paraply for å beskytte seg mot solen. Før hun satte seg ned, kelneren var der, og da han kom tilbake til det dystre indre av vertshuset for å bringe henne for, jeg sakte tilbake til bordet mitt. Jeg følte en viss mengde av sofistikerte angre på at hun ikke hadde valgt den neste tabellen, men sunn fornuft minnet meg på at
  
  
  • Jeg kom ikke her bare for å beundre den lokale vann-gudinne.
  
  
  Hun drakk et glass lokal vin, grep druene jeg allerede hadde smakt godt, og bestemte seg for å holde seg med ouzo, minst blek, melkeaktig stoff sendte sin egen advarsel signaler før du har svelget det. Vi satte oss slik at vi kunne se på hverandre uten å tenke for mye på det, og etter en stund ble det tydelig at hun var ofte å se i min retning. Greit, jeg kan akseptere at; den eneste besøkende på dette stedet i øyeblikket var en håndfull av turist par og et par lokale forretningsmenn, å dømme av sin formelle antrekk, ingen av dem ville ha vært interessert i jenta, eller som ville ha hatt guts til å nærme seg henne etter at ytelsen er i vannet øyeblikk tidligere.
  
  
  En av hennes lange, nakne ben rykket litt utålmodig. Hvert få sekunder hun fluffed henne vått hår og tørket den i solen; fra der jeg satt, kunne jeg se kobber høydepunkter på svart fløyel, og hver gang hun løftet armene, brystet stod seg skarpt mot den stramme stoffet av henne chemise. Jeg snudde meg bort, det siste jeg trengte var denne form for distraksjon. Dessuten, jeg sa til meg selv, hun var trolig en høy klasse helg call girl leter etter støtte. Jeg tok en god titt rundt resten av tavernaen, og bestemte seg uten noen taktløshet at jeg var den beste mulige potensielle kunden.
  
  
  Jeg så på klokken min, deretter ved raskt å falle solen over havet. De sa det var sent, og jeg lurte på når min kontakt ville dukke opp.
  
  
  Hun var å komme til hennes føtter, en gull-tipped sigarett dingler fra hennes lepper. Hun sto et øyeblikk, skanning fyllingen som hvis du søker etter noe, så snudde han seg og gikk, fortsatt barfot, i dim interiør vertshuset. Da hun passerte bordet mitt, smilte hun vagt, ikke se på meg.
  
  
  Jeg løftet min hånd for å justere mine solbriller, og en servitør som svever i nærheten forvekslet bevegelsen for en ordre, en stund senere, en annen ouzo var foran meg. Det var en ung mann som knapt i tenårene, og som han har plassert drikke på bordet, han kikket på jentas tabellen, og deretter på baksiden av taverna, øyenbrynene iherdig for å vinke som om han var etterligne Groucho Marx. Før jeg skjønte hva han gjorde, han har også satt ned et glass vin med at jenta ble drikking og skyndte meg bort før jeg kunne protestere.
  
  
  Hun kom tilbake nesten umiddelbart etter at han forlot, ta sete på tvers fra meg. Før du sier et ord, hun tok en slurk vin, la ut en lav, gusty sukk av takknemlighet, og lente seg tilbake i stolen. Først da fikk hun se på meg.
  
  
  "Har du en bil?" spurte hun. Hennes aksent ble fremhevet, men hun virket komfortable med engelsk språk.
  
  
  "Jeg har en," jeg er avtalt. Volkswagen ble parkert i nærheten, i full visning av bordet vårt.
  
  
  "Jeg trodde det var ment å være deg," sa hun tørt. "Utleie tall, og det faktum at du er Amerikansk."
  
  
  "Betyr det viser at mye?"
  
  
  Hun trakk på skuldrene hennes skuldre i et show av likegyldighet. "Oh, du kan lære å kjenne igjen." Hun kastet et blikk på de andre bordene i nærheten. "De over det, de er fra England." Hun nikket litt, noe som indikerer et middelaldrende par nipper vermut på en skyggefull bordet. "Han trakk seg tilbake og vie seg til whisky; se på de ruby kinn! Og en kvinne som ser ut som denne, med et ansikt som en øks, og i den fantastiske tweed passer her i sollys i Pyrgos! Kan du forestille seg at de kom fra..." Hun viftet med hånden i luften i frustrasjon. "Argentina?"
  
  
  Jeg måtte smile. "Sannsynligvis ikke".
  
  
  Hun støttet henne albuene på bordet og lente seg i, gir meg full kraft av hennes smil, som om hun nettopp hadde oppdaget noe helt sjarmerende. "Så har du en bil?" Hun kastet et blikk på Volkswagen.
  
  
  "ja. Dette er min."
  
  
  "Så kanskje du vil ikke tankene... jeg mistet min transport."
  
  
  "Så det er hva jeg lagt merke til."
  
  
  "Det er bare en liten offentlige stranden, ikke langt unna. De gutta i båten, og de inviterte meg til å gå på vannski med dem, og sa jeg, hvorfor ikke?" Skuldrene hennes var nå stigende og fallende som stempler på en bunt av lokomotiv hjul. "Men de vet ikke hvordan de skal bruke dette båt, vet du? Dere idioter! Akkurat som at, midt i havnen... visste du ser det?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Så jeg forlot dem; jeg tror ikke de vil selv ta meg tilbake til den lille hotellet ved stranden hvor jeg bor. Så jeg... hva kaller du det? Forlatt?"
  
  
  "Ikke akkurat, men du har den rette ideen."
  
  
  Hun lente seg over bordet mot meg. Standard flytte, tenkte jeg, så brystene presset mot den frodige stoff av sitt skift. "Hvor lenge har du vært i Pyrgos?" spurte hun.
  
  
  "Jeg kan ikke forvente å bli her lenge."
  
  
  "A. Hvor går du fra her?"
  
  
  Jeg lente meg litt tilbake i stolen min. Hun stilte for mange spørsmål, selv for en prostituert. "Jeg har ikke bestemt meg ennå," sa jeg forsiktig.
  
  
  Hun beveget seg enda nærmere meg, som om bordet ikke var der. Øynene hennes glitret som om de hadde sine egne interne skjemaer. "Ikke Korfu være dårlig?"
  
  
  "Det er en mulighet," innrømmet jeg. Det er ingen vits i å lyve.
  
  
  "Så kanskje du trenger en ledsager?"
  
  
  Spørsmålet var ikke uventet, men jeg hadde ikke et svar. Jeg stirret på henne en lang stund før du svarer. "Har du lyst til å reise til Korfu?"
  
  
  "Jeg ville ikke tankene."
  
  
  "Hvorfor?"
  
  
  Det var hennes tur til å nøle. Hun snudde seg bort og trakk disse herlige, skuldre likegyldig. "Dette er et bra sted."
  
  
  "Det er slik det er."
  
  
  Plutselig, hun gliste som en liten jente fanget i en ufarlig løgn. "Men Korfu er mye bedre, ikke sant?"
  
  
  Jeg kjente en kriblende følelse. "Kanskje..."
  
  
  Hun nådde over bordet og tok armen min. "Du har ikke noe imot om jeg er en forkjemper for et par dager, gjør du?" Hennes smil utvidet. "Mr. McKee?"
  
  
  Jeg nevner ikke navnet mitt.
  
  
  
  
  
  
  Kapittel Åtte
  
  
  
  
  
  Det var neppe den mest subtile kontakt vil jeg noen gang har gjort, og det plaget meg mens jeg kjørte jenta til hotellet, hvor hun hadde forlatt henne klærne. Vi snakket ikke mye i bilen, jeg hadde ikke oppmuntre henne, og hun kunne ikke tilby. Men før vi nådde den strekningen av offentlig strand omgitt av små annenrangs hoteller der hun hadde satt på henne vann-ski ekspedisjon, dro jeg over til å se på henne.
  
  
  "Så du er Kristina," sa jeg. Hun har ikke engang fortalte meg det ennå.
  
  
  "Selvfølgelig. Har du en båt?"
  
  
  "Jeg har en leid, ja."
  
  
  "Så bør vi kanskje.... Er ikke hvordan du bruker fritiden din på?"
  
  
  Jeg rynket pannen, " Kanskje. Kommer an på hva du mener."
  
  
  "Jeg mener, vi er nødt til å være synlig i offentligheten, er åpenbart tiltrukket av hverandre." Hun tok hånden min og la det på hennes varme nakne lår. "Akkurat som at, nei? Amerikansk turist, gresk kvinne på ferie. Er ikke dette som planlagt?"
  
  
  Hun åpenbart visste mye mer om planer enn jeg gjorde, men det var fornuftig. "Hva er du høre fra Alex?" Jeg spurte rett ut.
  
  
  Det var som om huden hennes hadde plutselig slått til gulv, kulde som graven, men hun gjorde ikke flytte for å presse hånden min unna. "Vi skal snakke om det senere."
  
  
  "Hvorfor ikke nå?"
  
  
  Smilet var som en dødsmaske. "Fordi du og jeg, Mr. Daniel McKee, vet ikke noe om Alex. Akkurat nå, vi feirer å bli kjent med hverandre, og i morgen, når vi går på vår lille cruise til Korfu, vi vil ha god tid til å snakke om det."
  
  
  For en amatør, hun syntes å ha en ganske god idé om hvordan ting fungerte i min virksomhet. Jeg måtte gå med henne. Minst for nå.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Hennes hotellet var en ubestemmelig lite sted med rosa gips vegger og en stor terrasse med utsikt over en smal stripe av stranden. Vi gikk gjennom et ritual: vi drakk på et av bordene på terrassen, holder hverandre i hendene og ser inn i hverandres øyne mye. Fra tid til annen, jeg sjekket for å se om noen var betalende oppmerksomhet til oss, men jeg fikk ikke se noen som viste mer enn forventet interesse i Kristina. Til slutt, akkurat som solen var i ferd med å synke i havet, hun stod opp, trakk meg til min fot med henne.
  
  
  "Skal vi ha lunsj?"
  
  
  "Selvfølgelig."
  
  
  "Selvfølgelig," gjentok hun. "Kom plukke meg opp i en og en halv time. Kanskje ... du kunne ordne for oss til å sette seil i morgen?"
  
  
  "Jeg vet ikke." Jeg nuzzled øret hennes, som forventet, men mest fordi jeg ønsket å være sikker på at ingen ville høre hva jeg sa. "Ta din tid, din kjære. Jeg ville ikke ønsker å gjøre en avtale for å forlate i morgen før det er ganske jævla åpenbart at du kommer med meg."
  
  
  "Så la oss gjøre det tydelig nå." Hun traff min lysken i den mest åpenbare måten å løfte benet litt å gni hennes nakne kneet mot låret. Det var bare en kort bevegelse, men ingen kunne gå glipp av det. Eller dens konsekvenser.
  
  
  "Ja," sa jeg, og jeg måtte klare halsen min før et annet ord kom ut. "Vi kommer til å reise i morgen."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Hun så så god i hennes mørke blå kjole som hun gjorde i en bikini, og det var tydeligvis noe hun hadde kjøpt fra et lager, men hun visste hvordan å gjøre noen av klærne ser ut som de ble gjort for henne ved Givenchy. Vi dro til en liten restaurant i nærheten av henne hotellet; det var ikke noe spesielt om det, og så vidt jeg kunne se, var det ingen andre utenlandske turister der. Når jeg var sikker på at ingen kunne høre oss, spurte jeg henne,
  
  
  hva var grunnen til at vi endte opp i dette bestemt sted?
  
  
  Hun rødmet, bare litt gjennom hennes tan.
  
  
  "Jeg vet egentlig ikke denne byen," sa hun. "Dette er min første gang her."
  
  
  Jeg tenkte på det i et par sekunder, så lente seg tilbake i stolen min og smilte til henne over bordet. "Bare et par av turister, er de ikke?"
  
  
  "Ja..."
  
  
  Det var min tur til å få ting i bevegelse. Fra Manila konvolutt jeg hadde droppet ved siden av stolen min, jeg plukket opp et kart og brettet ut det. "Vis meg noe om denne kysten," sa jeg i en lav stemme. "Eller fortelle meg hva du ikke vet. Uansett."
  
  
  Det var et kart over den vestlige kysten av Hellas-fra Peloponnes til øyene i Zakynthos; Kefalonia; Ithaca, hvor Ulysses seilte til å føre krig med Troy, og etter alle disse årene tilbake til den mest lojale kone i historie, Leucas, og mange andre små øyene og fastlandet porter, til Korfu dukket opp, formet som en øks med en deformert håndtere, bladet som var rettet mot kysten av Albania.
  
  
  "Det ville være et fint cruise," jenta sa forsiktig.
  
  
  "Ja. Som stopper på den måten ville du foretrekke?"
  
  
  "nei. Ikke i noen bestemt sak. Men jeg tror kanskje ... tre dager ville være en god tid."
  
  
  Min gut sammenbitte, ikke for første gang på dette oppdraget. Mer forsinkelse, mer tid når ingenting skjer.
  
  
  "Er du sikker på at du vil bli med meg?" Jeg gikk tilbake til min rolle.
  
  
  Hun fokuserte hennes store, mørke øynene på meg. "Men selvfølgelig, Daniel McKee."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Etter lunsj gikk vi gjennom trange smug omgitt av solid rad av mørke hus som så ut til å henge over oss, blotting ut det klare vannet i det Joniske himmelen. Kristina gikk sakte ved siden av meg, hennes hofte presset mot meg, og jeg måtte stadig minne meg selv om å være på utkikk etter en mulig halen.
  
  
  Jeg fikk ikke se noen. Jeg likte ikke det.
  
  
  "Du ... eh... bodde på hotel lenge nok til å høre fra...?"
  
  
  Hun presset leppene mine, men hennes lepper var kald og inneholdt en advarsel. "Ikke snakke nå, sier hun mumlet. "I kveld er for oss."
  
  
  Jeg kunne ikke si om hun snakket til meg eller til noen bug plantet på henne. I alle fall, jeg kunne ikke objekt.
  
  
  Vi gikk langs vannet hvor jeg først så henne, bestemte seg for ikke å gå til taverna hvor vi møttes igjen, og deretter satte kursen mot hotellet mitt, som var bare et par kvartaler unna. Som vi nærmet seg svakt opplyst inngang, en brun Mercedes trakk seg ut av smug, brølte i vår retning, og bremset kraftig. Han krøp forbi, og jeg så passivt og se på bilen, men det var ikke noe i baksetet, men en utydelig figur. Sjåføren, med sin lue dratt ned over øynene hans, så rett frem. Når Mercedes var et kort stykke unna, er det trukket til siden av veien på motsatt side av gaten. Det var bare noen få andre biler parkert i nærheten, og Kristina og jeg var de eneste fotgjengere i sikte.
  
  
  Jenta tok tak i armen min, og tvinger meg til å stoppe. "McKee!" hvisket hun raskt. "Hvem er disse menneskene?"
  
  
  "Jeg vet ikke hvem som helst." Jeg holdt min stemme lav; det var ille nok å gjøre med en vanlig amatør ikke å skremme helvete ut av henne.
  
  
  "Men de så oss og stoppet." Jeg kunne kjenne hennes skjelvende kroppen hennes presset mot mine. "Hvorfor er de venter på det?"
  
  
  Mercedes var rett foran inngangen til hotellet, motoren buldrende mykt og tynt wisps av dampen som kommer ut av eksosrøret.
  
  
  Jeg snudde meg til jente og klemte henne. "Ikke bry deg om alle du ser, Kristina. I kveld er vår... hvis det bare."
  
  
  "Med mindre det?"
  
  
  "Du trenger ikke en mann, gjør du? Eller en kjæreste venn?"
  
  
  Hun ristet på hodet, søker mine øyne spørrende. "nei. Ville jeg være på ferie alene, hvis jeg hadde hatt en?"
  
  
  Jeg nikker i enighet. "Så hva er det å være redd for? Rommet mitt vil være stille, så..."
  
  
  Jenta kuttet av mine ord med en plutselig, voldsom kyss. Det tok meg ved overraskelse, men jeg fort til rette og holdt henne fast. Etter en stund, hun trakk sin munn bort fra meg og begynte å røre nakken min, ved å trykke på leppene til øret mitt. "Er det trygt å snakke i rommet?" hun mumlet.
  
  
  "Jeg ville ikke satse på det." Det var ingen vits i å nevne min gjester fra i går, selv om de var halve landet unna.
  
  
  Hun sakte trakk seg tilbake for å se på meg med blanke øyne og et bredt åpne munnen i et fantastisk smil. "Så vi kommer til å ha denne natten, Daniel McKee. Så får vi se..."
  
  
  Når vi kom inn på hotellet, brown Mercedes var der fortsatt, som en knebøy, huk dragon puste røyk fra eksosrøret.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Christina var ikke sjenert eller svært utålmodig, men
  
  
  hun var heller ikke likegyldig til sex. Hun var en av de jentene som aldri kunne forbli likegyldig til alt, enten det var å pusse tennene eller å elske til en fremmed. Hun satte seg ned for lett på kanten av klumpete seng som oversett rommet som jeg helte brandy inn et par briller. Hun tok hennes, smakte på det, og kjørte henne tungen over hennes lepper som en katt.
  
  
  Den eneste stolen i rommet var for lav, og i et dårlig sted. Å bryte en av mine grunnleggende regler, jeg satte meg ned på den store vinduskarmen, noe som gjør at vinduet teppet var tett lukket; selv da, jeg visste at min form var perfekt mål når snikskyting, og jeg stolte på mitt instinkt at ingen ville ha meg til å dø. Han ønsker ikke å ennå.
  
  
  "Greit," sa jeg, å oppdra et tykt glass i hotellrommet i en skål gest.
  
  
  "All right?"
  
  
  Dette var min første virkelig god titt på Christina Zenopolis; en annen gang ble jeg blendet av for mye sollys og alt det våte, ristet kjøtt, restauranten som brukes til å ha lave lys og et bord mellom oss. Her, lysene ble dempet, men ikke for mye, og ingenting forstyrret med utsikt. Selv hennes mørk blå, usminkede kjolen var nesten så avslørende som en dagtid bikini, og på noen måter mer spennende. Med henne tykt mørkt hår og bredt sett forbausende blå øyne, hun var en visuell perle, og så langt, hadde hun vist vidd og ånd, for å matche utseendet. For et øyeblikk, jeg ønsket at vi var hva vi syntes, og straks fortalte meg selv å slutte å være en tosk.
  
  
  "Så du er en student, og" jeg bemerket, som fører samtalen som noen lytting kan forvente en turist å spørre jenta han hadde tatt og brakt til rommet hans.
  
  
  "Ja."
  
  
  "Hva er det du studerer?"
  
  
  Hun trakk på skuldrene og tok en lang slurk av brennevin. "Jeg en gang ønsket å bli sykepleier, men jeg måtte slutte."
  
  
  "Hvorfor?"
  
  
  "Det var..." Hun rynket pannen. "Vel, jeg endelig innrømmet for meg selv at jeg ikke kan holde rundt syke mennesker for resten av mitt liv. Vet du?"
  
  
  "Jeg tror det."
  
  
  "Og så er jeg ... Vel, jeg bare å lære. Kanskje jeg skal bli en biolog, kanskje en arkeolog. Det er ingen grunn til å stresse til en beslutning, ikke sant?"
  
  
  "Jeg tror at foreldre ønsker du å få en større." Jeg sa dette med en vitende smil, men jeg visste også at hun ikke har noen foreldre.
  
  
  Kristina så på meg intenst. "Jeg har ikke noen foreldre, McKee. Du kan selvfølgelig gjøre; jeg må ha fortalt deg det før du."
  
  
  Jeg nikket. "Jeg tror du gjorde. Lei. Men hvor er du, eh ... hvordan gjør du en levende?"
  
  
  "Nei, jeg jobber i en butikk i Athen. Det er svært nær Hilton. De betaler meg veldig godt for en dag fri når jeg ikke trenger å gå til klassen." Hun lente seg forover, den beskjedne halsen på kjolen som bare delvis er avslørende. "Er det ikke bra at jeg er på ferie nå?"
  
  
  "Det kunne ikke være bedre," sa jeg, og da jeg forsto, fikk jeg opp og satte seg ned ved siden av henne på sengen. Hun ville ikke flytte eller synes overrasket, men det var ingen automatisk kjærtegn, heller. Jeg likte denne jenta mer og mer.
  
  
  "Fant du det du leter etter i Hellas, McKee?"
  
  
  "På en måte."
  
  
  Hun smilte og lo. "Jeg snakker om din bedrift."
  
  
  "Har jeg ikke si det?" Jeg gliste tilbake på henne. "Vel, faktisk, jeg har bare vært her i et par dager, men jeg har møtt noen mennesker, så på båtene. Jeg hadde noen anelse om at jeg kanskje kunne finne et geni i yacht design i ditt land, noen som kunne komme opp med noe nytt og spennende. Mens... Men om jeg finner det jeg leter etter eller ikke, jeg lærer noe om Hellas. Jeg liker det meste av det."
  
  
  Denne gangen er hun kysset meg med kule, lyse lepper. Jeg begynte å klemme henne, men hun trakk seg unna, akkurat nok til å la meg vet at dette ikke var den gang.
  
  
  Hun sa. "Så du reiser i morgen?"
  
  
  "Det er en idé. Det er morsomt at i mitt land, og sannsynligvis i deg også, når folk på en båt kan du se en person kommer i en bil og begynne å stille spørsmål, at de ikke har en tendens til å snakke mye. Men når samme person dukker opp i båten og spør de samme spørsmålene, de vil svare på dem."
  
  
  "Ja, jeg forstår hvordan det kunne være." Hun tok en slurk av brennevin. "Og du ærlig ønsker å ta meg med deg?"
  
  
  Jeg var sikker på at nå som hun snakket om mulige feil, fordi hun visste jævla godt at jeg skulle ta henne med meg. "Jeg ville virkelig liker å. Bare tre eller fire dager, bare kystnære svømming. Ta din tid."
  
  
  Hun så ut til å tenke på det, så hun nikket sakte. "ja. Det ville være veldig, veldig bra." Med det, hun fikk opp, satt hennes tom brandy glass på nærmeste dresser, og plukket opp den hvite ull cape hun var iført mot kvelden chill. "Jeg må gå tilbake til hotellet mitt, McKee."
  
  
  Min store overraskelse må ha vært klart, men hun kvalt min protest med en voldsom rynke. "Har du?" Jeg sa unconvincingly.
  
  
  "Oh, ja. Det var veldig hyggelig, McKee. Jeg føler at vi har blitt kjent med hverandre godt på så kort tid, og det er så mye å se frem til. Hun vippet hodet til side og ga meg et ertende smil. "Når vi er alene på havet, jeg er sikker på at vi vil finne noe å snakke om."
  
  
  Hun videreformidlet budskapet, og jeg hadde ikke noe imot. Kristina ville ikke høre på meg å ta henne med tilbake til hotellet, men jeg sørget for at brown Mercedes var ikke over gaten før jeg satte henne i en taxi. Jeg så frem til hun var ute av syne og så ingen tegn på at halen hennes hadde tatt opp med henne, men jeg følte likevel en kald bekymre deg i magen; Kristina var min eneste måten å kontakte Alex, og hvis noe skjedde med henne ...
  
  
  Alt jeg kunne gjøre var nå håper hun visste hva hun gjorde, fordi jeg ikke jævla vet.
  
  
  
  
  
  
  Kapittel Ni
  
  
  
  
  
  Når jeg kom tidlig neste morgen, Elgon Xephrat var i vente for meg, men han var ikke den vennlige, smilende mann jeg møtte dagen før. Han ristet på hodet dessverre så fikk jeg ut av bilen og gikk inn i sin lille, rotete kontor.
  
  
  "Beklager å måtte skuffe deg," begynte han rett ut, ser på den hvite gym bag jeg var bærer. "Båten ikke vil være klar til å seile i dag. I morgen, kanskje i to eller tre dager. Jeg kan ikke si."
  
  
  "Hva faen skjedde?" Jeg krevde.
  
  
  "En ulykke i går kveld." Han trakk på skuldrene og pekte vagt over skulderen hans. Gjennom vinduet bak ham, kunne jeg se den travle verftet, havna, og en liten bukt der dusinvis av båter, for det meste små, var fortøyd. Jeg gjenkjente tretti-to-fots ketch med som han hadde tent meg dagen før, og det ble trykket opp mot dock som en lang, tykk slange slange som smittet over på siden og ned til hytta.
  
  
  "Hva skjedde?"
  
  
  "Jeg tror at noen kom til fortøyning stasjon sent. Din Argos må ha vært ganske dårlig kjørte, og vi fant henne i morges med mye vann, og noen planker spratt ut foran henne. Han pekte det ut unødvendig.
  
  
  "Det kan ikke være for alvorlig skadet, hvis det ikke vask over natten.",
  
  
  "Sannsynligvis ikke, vi er nødt til å få henne ut for å være sikker."
  
  
  "Kan jeg gå og ta en titt? Kanskje jeg har en idé..."
  
  
  Øynene hans var kald. "Vet du mer om min båter enn det jeg gjør, Mr. McKee?"
  
  
  "Selvfølgelig ikke, det er ikke det jeg mente. Se, du sa at du hadde en annen båt jeg kunne ta. Hva med denne?"
  
  
  "Ah, men etter at du venstre går, to herrer kom og chartret det. Du sa du foretrukket Argos uansett."
  
  
  Jeg gjorde; det var mindre, enklere å håndtere med en hånd, og samlet sett bedre. Men ... " De har allerede tatt henne bort?"
  
  
  "Scylla? Ikke ennå, nei."
  
  
  "Jeg trenger en båt," sa jeg kategorisk.
  
  
  Zephrathus så overrasket. "Men du sa det var ingen rush, Mr. McKee."
  
  
  "Alt har forandret seg. Jeg ønsker å gjøre forretninger med deg, men hvis du ikke holde ord, jeg må gå et annet sted, Mr. Xefrates."
  
  
  Hvis jeg hadde forventet dette fra denne personen , jeg var dessverre feil. Han bare stirret på meg en lang stund, så trakk på skuldrene. "Det er din rett."
  
  
  "Se, jeg skal betale hva du vil for Scylla. La andre vente en dag eller så, for Argos for å bli reparert."
  
  
  "Er dette viktig for deg, Mr. McKee?"
  
  
  "Dette er viktig. Jeg humret. "Du vil snart forstå hvorfor."
  
  
  Xephrathus så gjennomtenkt, øynene hans dystre, og deretter hans mørke, skjeggete ansikt blinket en plutselig smil. "Ah! Kanskje jeg forstå." Han banket av en blyant mot tennene. "Kanskje den andre herrer vil også forstå."
  
  
  "Når hadde de sier de vil starte?"
  
  
  "Akkurat i dag. Faktisk, siden de kom så sent i går, hadde jeg ikke en sjanse til å få dem på båten. Jeg har som regel å sørge for at noen vet hvordan man skal håndtere en av mine favoritt båter før jeg la dem ta det. Bortsett fra når de har følgende alternativer:... Hvordan skal jeg si dette? Legitimasjon? Ja, akkurat som du, Mr. McKee.
  
  
  Blant andre dokumenter jeg ble gitt var en kopi av en attest som bekrefter at jeg hadde krysset Atlanteren to ganger i liten båt løp, når som en navigator og en gang som en kaptein. Jeg var bare så glad for at Xephratus ikke hadde spurt meg for å veilede Scylla, en jakt med bred dragere og nok plass i førerhuset for en flokk med geiter til å frakte gods, rundt overfylt bay.
  
  
  "Så kan jeg ta Scylla i stedet?" Jeg sa, nå for min lommebok.
  
  
  Verftet eier ristet på hodet. "Jeg kunne ikke gjøre det, Mr. McKee. Jeg ga mitt ord til de to andre herrer."
  
  
  "Men du lovet meg."
  
  
  "Den dagen vil snart komme da du vil ønske å ta Argos."
  
  
  "Kan du kalle de andre gutta? I det minste, spør dem om de ikke har noe å utsette turen for en dag eller så?" Jeg følte latterlig, nesten tigge sånt, men det var ingen andre steder i Pyrgos hvor jeg kunne leie en båt med en gang. Det eneste alternativet var å gå tilbake til Pireus, der de Kongelige gresk Yacht Club kan ordne charter i nesten hvilken som helst port hvor de var tilgjengelige. Men det ville ikke bare bety en forsinkelse på minst en dag, men enda viktigere, det vil avlaste meg av angst for å starte min "rolig" cruise.
  
  
  Xephrathus rynket pannen, bladde gjennom noen papirer i sin rottereir på pulten hans, fant hva han var ute etter, og til slutt sukket resignedly. "Jeg er virkelig lei for det. Jeg tror ikke jeg skrev ned deres hotell."
  
  
  Han satt der som en tettvokst, trist, men uforsonlig edderkopp, og jeg begynte å tenke på dette oppdraget var en fullstendig fiasko når Kristina kom.
  
  
  Xephrathus nesten spratt opp som jente inn, hans mørke ansikt delt i en idiotisk smil av takknemlighet. I svak blå shorts, en stripete crew-neck genser, og en utstråler glede for en ferie, hun var nok til å gjøre enhver mann stå opp.
  
  
  "Er vi klar?" "Hva er det?" spurte hun, gi meg en peck på kinnet og slippe to lerret poser på støvete gulv.
  
  
  Jeg kort fortalt henne om komplikasjoner. Kristina reaksjon var perfekt; hun snudde seg for å Zephrat, trutmunn nok.
  
  
  "Men det er ikke rettferdig! Min ferie vil ende i et par dager, og jeg ble lovet en liten cruise."
  
  
  Xephratos var tydelig oppskjørtet. Han snakket med jenta på gresk, og hun svarte; jeg kunne ikke forstå noen av dem. Men uansett hva hun sa, Kristina hadde en power of persuasion at jeg ikke kunne forstå, og etter et par minutter, Xephrat nikket, litt trist, men trakk på skuldrene, og vi bar utstyret vårt til dock.
  
  
  En av hans kamerater brakt Scylla i fra anchorage, og etter å ha sjekket meg på rigging og nedrigging, skuta var utstyrt med bestemmelser og vi har lagt vår gear down under. Xephrathus utført en effektiv drift, og det var ikke før midt på dagen at vi sklei bort fra dock. Jeg jobbet meg gjennom den klumper av båter fortøyd i bukta, ror svak som jeg har jobbet min måte under dundrende kraft av on-board-motoren. Bare når vi vel var borte fra bøyen som markerte inngangen til bukten gjorde jeg gi hjulet til Kristina og gå videre.
  
  
  Den staysail gikk opp først; det var selvjusterende, noe som gjør det mye lettere å seile alene. Kristina hadde fortalt meg at hun gjorde en bit av seiling, men bare i små båter, så med unntak for nødhjelp, var jeg regner med å gjøre alle alvorlige ting selv. Når jib begynte å fylle, jeg snudde meg og fortalte jenta til å heve sloop å ha vinden i ryggen. Hun nikket, snudde hjulet, og holdt den, grimacing rasende, til baugen svingte rundt og klyver begynte å blafre. Når jeg var fornøyd med at hun var med å gjøre oss bevege seg mer eller mindre trygt i riktig retning, gikk jeg tilbake og løftet den tunge storseil. Det var ikke lett på min egen, selv med vinsjen, men jeg til slutt trykkes de tunge presenning til toppen av masten og ryddet halyard.
  
  
  Den Scylla gynget i moderat sterke bølger, og jeg hadde å gjøre en liten dans som jeg manøvrerte langs den smale sti forbi hytte taket. Da jeg kom tilbake til den romslige hytta, Kristina fant det vanskelig å styre båten, jeg satte meg ned ved siden av henne og slo av motoren. Stillheten var vakker.
  
  
  "Det er en stor båt," hun sa lavt, og ser opp på den store masten som vinden begynte å fylle det.
  
  
  "Stor nok," jeg er avtalt, ta rattet fra henne.
  
  
  Dagen var klar og skarp, trafikk moderat og relativt godt spredt. Selv så nær land, det var en følelse av grenseløs dybde under vårt skrog, mørk blå vannet slår til mykt skum som vi gjorde vår vei gjennom bølger. Kristina hevet hendene til å presse tilbake hennes tykt, blankt hår; i sollys, kunne jeg se coppery høydepunkter i det. Hun tok et dypt pust, spiste god mat og vind og salt i luften, med øynene lukket, og når hun åpnet dem igjen, var hun ser direkte på meg.
  
  
  "All right," sa hun.
  
  
  "Ja."
  
  
  Hun så seg tilbake; inngangen til bukten allerede var bare en annen er umulig å skille ut en del av kysten. "Vi er endelig alene." Hun smilte. "Jeg mener virkelig ensom."
  
  
  "Ja." Jeg kikket opp på den åpne langangen som fører til den største hytta og kikket forsiktig på henne. "Vil du være i stand til å jobbe litt med rattet? Jeg ønsker å sjekke ut noen ting nedenfor."
  
  
  Kristina nikket og tok hjulet på nytt. Det eneste landet synlig annet enn på fastlandet bak oss var Zakynthos, og øya var miles til styrbord.
  
  
  Generelt, selvfølgelig, alt ser ut til å være fin, bortsett fra at noen overraskelse kunne ikke involvere oss i noen som helst problemer med båten. Jeg gikk ned for å finne noen andre problem.
  
  
  Kanskje var jeg overdrive det, men jeg så over innsiden av båten for mulige problemer. Det virket usannsynlig at noen kunne ha installert noen lytter enheter på Scylla, men det var ingen vits i å ta noen sjanser. Det var overraskende romslig nedenfor, med den største hytte hvor jeg kunne stå nesten loddrett. Byssa var kompakt og langt nyere enn båten, med en plast taket og en liten, rustfritt stål vask. Det var en elektrisk kjøleskap, som jeg fortalte Xefrat jeg ikke kommer til å bruke; det betydde å starte motorene for å holde batteriene ladet, og det var ikke hva jeg gikk til. Uansett, det gamle opprinnelige kjøleskap fortsatt holdt seg, og det hadde en femti-kilos blokker av is for å holde ølet kaldt.
  
  
  Også i de viktigste hytta ble øvre og nedre sengeplasser på babord side, og på den andre siden var det et bord med innebygd polstrede seter på sidene; spisestue kunne senkes for å snu det hele til en dobbeltseng.
  
  
  Videre, gjennom en kort, smal passasje omgitt av en hodegavl og en hengende skap, var en annen hytte, der to menn sov på litt buet sengeplasser. Jeg måtte nesten krype for å komme inn, som høyden under fremre dekk ble redusert dramatisk. Pleksiglass trapdoor var den eneste kilden til lys, og jeg løftet den litt for å få litt luft i fuktige rom. Jeg gjorde et mentalt notat for å slå den av hvis været viste dårlig, selv om vi hadde en automatisk lensepumpe, det var ingen vits i å ta på vann unødvendig.
  
  
  Det tok meg nesten en time å sørge for at Scylla var rent. Det var dumt, sa jeg til meg selv, til å være så jævla forsiktig, men en av de første tingene jeg lærte i spy virksomheten ble aldri ta noe for gitt. Så var det to gutter som hadde prøvd å charter Scylla dagen før, for ikke å nevne den "ulykke" som hadde skadet den andre båten. Nei, det var verdt en time. Jeg åpnet et par flasker øl og brakte dem tilbake til standen.
  
  
  "Jeg var redd du hadde falt i søvn," sa Christina.
  
  
  "Jeg gjorde bare at alt var i orden. Nå kan vi snakke." Jeg satte meg godt ut av henne nå; det var på tide å komme ned til virksomheten.
  
  
  "Nei ... feil?" "Hva er det?" spurte hun forsiktig.
  
  
  "Nei," sa jeg kategorisk.
  
  
  "Ønsker du å kjøre?"
  
  
  Jeg så til styrbord. Vi nærmet oss et punkt på den sørligste spissen av Zakynthos, noe som betydde at vi snart ville ha til å endre kurs og hodet nordvest. Jeg sjekket vinden; vi var på en stor avstand, vinden blåste nesten fra nord, en endring av kurs bør bety noe, men en endring i storseilet posisjon. Båten beveget seg jevnt og trutt fremover, tydelig lykkeligere under seil enn med motoren.
  
  
  "Hold kontroller," sa jeg. "Du gjør det bra."
  
  
  "Kan vi snakke nå?"
  
  
  "Hvis du vil."
  
  
  Hun snudde seg vekk, hennes øyne festet på kompasset og ligger rett foran rattet.
  
  
  Jeg sa: "Ok?"
  
  
  "Hva sa du?"
  
  
  Jeg begynte rett. "Hvorfor var du redd for at bilen i går kveld?"
  
  
  "Biler?" Hun var drøye ut i tid.
  
  
  "Nær hotellet mitt. Er det en grunn til hvorfor du bør følges?"
  
  
  Øynene utvidet som hun så på meg. "Selvfølgelig! Vet du ikke?"
  
  
  Jeg sukket og lett rørt hennes nakne arm. "Lytt, Kristina, vi får heller finne noe ut. Du er inne på denne turen fordi bror insisterte på det. Men jeg vet fortsatt ikke hvor mange kontakter du har med ham, eller hvordan det var. . Jeg skal være ærlig; jeg liker det ikke. Alex er en gammel venn, og jeg beklager at han dro deg inn i dette, men det er åpenbart at han ikke kan bli snakket seg ut av det. Hva jeg trenger å vite det første er hvor involvert du er i denne bransjen ."
  
  
  Hun slikket leppene, kastet et blikk på kompasset på nytt, og deretter steg for å sjekke storseil sin innstilling. Til slutt, hun trakk på skuldrene. God. Det første jeg vet om Alex ... tilbake brukeren ... det er at en av deres folk kommer til meg når jeg la boutique. Han forteller meg at Alex vil ta kontakt med deg." Hun snudde seg mot meg. "Du burde vite, McKee, som jeg knapt vet, min bror. Jeg var bare syv år gammel når han... slått sider. Og før det, var han alltid unna, så jeg så veldig lite om ham, noen gang. min mor døde, og vår far døde for mange år siden, da jeg var baby. Så jeg tror han ... han følte at siden jeg var den eneste gjenværende medlemmet av familien... han kunne stole på meg? Hun endte på en spørrende oppmerksom på at ikke nøyaktig berolige meg.
  
  
  Jeg tenkte ikke mye på det. "Hva kontakter du har hatt med ham siden da?"
  
  
  "To, tre ganger har jeg mottatt meldinger; jeg vet ikke hvordan han leverte dem til meg. Jeg har nettopp oppdaget dem
  
  
  når jeg kom hjem fra skole eller arbeid ."
  
  
  "Hva som var i dem?"
  
  
  "Jeg vil ikke ha dem med meg. Han rådet meg til å brenne dem."
  
  
  Takk Gud for at jeg sa til meg selv. "Men du husker dem."
  
  
  "Selvfølgelig. Han sa at han ville komme tilbake, og at han ville bli møtt av Amerikanske agenter, og at han ville ha meg til å være der."
  
  
  "Jeg har fortsatt ikke forstå hvorfor du ikke møte ham."
  
  
  "Meg også."
  
  
  "Han ønsker å ta deg med ham?"
  
  
  "Det kan jeg ikke si. Så vidt jeg vet, jeg har tenkt til å gå med deg til Korfu, møte Alex der, og så gå tilbake til Athen. Ferie vil ende." Hun smilte absently. "Som jeg vagt husker, min eldre bror var alltid en sta person, alltid krevende sin egen vei. Kanskje han bare ønsker å se den siste gjenværende medlem av familien."
  
  
  Det var ganske klart at vi ikke gå hvor som helst, så jeg endret retning. "La oss gå tilbake til den brune bilen i går kveld. Du ble redd. Hvorfor ikke?"
  
  
  "Jeg vet ikke. Jeg har aldri vært involvert i denne typen ting før, så kanskje jeg er for kunnskapsrik om... disse tingene."
  
  
  "Det er et dumt spørsmål, men jeg må be om det. Har du fortalt noen om dette? Jeg mener, noe som hva du har hørt fra din brother-etter alle disse årene?"
  
  
  Hun ristet på hodet fast, så måtte presse en lokk av håret ut av hennes munn. "nei. Jeg - jeg har ikke noen nære venner, McKee. Ingen jeg ville snakke med."
  
  
  Jeg så på henne. "Det er litt merkelig," sa jeg rett ut. "Ingen nære venner?"
  
  
  Hun rødmet under hennes tan. "Åh, ja, jeg forstår. Vel, jeg var ... inntil nylig, var hun knyttet til en ung mann. Jeg har ikke det lenger. Og jeg ikke har noen nære venner. Jobben min og min nye universitetet, og jeg har forandret livet mitt mye, så det er ingen jeg vil si det til."
  
  
  "Men du var fortsatt redd."
  
  
  Hun trakk på skuldrene igjen. "Du er en spion, McKee, og jeg er sikker på at det ikke er ditt virkelige navn, men det gjør ikke noe, ikke du mistenker noe sånt som at bilen i går kveld?"
  
  
  "Uh-he. Men ikke nødvendigvis. Dette er en topp hemmelig operasjon, Kristina; ingen skal vite noe om det, bortsett fra de som er involvert."
  
  
  "Ja, jeg antar at ..."
  
  
  "Ok, la oss glemme det. Kanskje noen lekket noen detaljer om denne operasjonen. Vår oppgave er fortsatt å fullføre jobben. Vi har et par dager på sjøen for å snakke, så starte med å fortelle meg hvordan Alex er ment å komme i kontakt med deg. i Korfu ".
  
  
  Hun nølte, sliter med hjulet som Scylla rystet kjølvannet av en stor motorbåt. Da hun sukket og kollapset på den oransje lifebuoy hun var med som en bakplate. "Vi ble enige om dato og tidspunkt for møtet. Dette er et vertshus i Korfu."
  
  
  "Åh, kult!" Jeg kastet opp hendene mine. "Nøyaktig hvor alle som leter etter det kanskje forventer å finne det, fra Albania."
  
  
  "Oh, men ingen kommer til å se etter ham, McKee."
  
  
  "Hva mener du?"
  
  
  "I hans siste melding, fortalte han meg at tiden var det viktigste. For minst to eller tre dager etter at han forlater, de vil ikke vite at han mangler."
  
  
  "Og hvordan vil han gjøre det?"
  
  
  "Han ville ikke si. Hans budskap var kort."
  
  
  "Ja, jeg tror det. Korfu." Jeg reiste meg opp, gikk ned, og kom tilbake med en stabel av rullet opp kort. Når jeg har funnet en som Korfu var på, jeg hadde bare å se en liten bit for å vite at alt var galt. "Vi kommer ikke til det," sa jeg.
  
  
  Hun så hvor jeg pekte. "Hvorfor ikke?"
  
  
  "For når din bror, og jeg forlater, vil vi ha en lang sikt, femten eller tjue miles i alle retninger, før vi nå åpne havet. Uansett hva han sier, noen kan være på jakt etter Alex før vi kan gå videre til Taranto."
  
  
  Hun så på kartet. Korfu, den viktigste byen i Korfu, ble plassert halvveis ned langs østkysten av øya. Bare noen få miles ut av vannet ble kysten av Hellas og Albania, og jeg var ikke kommer til å prøve å rømme med en avhopper fra begge disse landene i en båt som bare kunne gå fire eller fem knop. Ikke fra det, uansett; det ville ha tatt meg lang tid bare for å komme seg ut av Korfu og i åpent vann. Kanskje hvis jeg ikke hadde blitt besøkt av to tungvektere, og en av dem er nå døde, et par netter siden, ville jeg ha tatt risikoen. Men det var ikke spørsmål nå.
  
  
  "Men hva annet kan vi gjøre?" Kristina stilte.
  
  
  Jeg stirret på kartet for lang tid. På kysten av Korfu, det var en bitteliten by som heter Agios Mattaios. "Vet du dette stedet?"
  
  
  Kristina ristet på hodet. "Jeg har aldri vært på Korfu."
  
  
  "Vel, vi vil gå dit og la denne båten. Jeg tror vi kan finne en bil et sted å ta oss til Korfu."
  
  
  "Men ... McKee?"
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Hvorfor skulle vi dra til et sted som Ayios Mattaios?
  
  
  Du er ment å være en turist, og jeg... vel. Ingen turist vil seile til et så avsidesliggende sted og ikke gå til Korfu. Med mindre vi var i en hast. "
  
  
  Hun hadde rett. Hvis vi skulle komme til å spille dette ut til slutt, spesielt i den avgjørende fasen, kunne vi ikke råd til noe ut over det vanlige. Jeg utvidet et par mer diagrammer, sjekket noen ting. "Greit, Kristina, du har rett. I kveld skal vi stoppe et sted på Selfalonia. Dette er det neste store øya etter Zakynthos. Preveza i morgen kveld, og neste dag Ayios Mattaios. Men når vi får det, vil vi ha noe som en båt problem, som vil være vår unnskyldning, og jeg vil gjøre det ser ut lovlig. Overnatting i Korfu, og deretter tilbake til ... "
  
  
  Hun ristet på hodet så hardt at jeg måtte slutte å snakke. "Hva skjedde?"
  
  
  "Nei!" sa hun gispet. "Nei, ikke der!"
  
  
  "Men hvorfor ikke? Det er den beste forbannet sted jeg kan se, selv om det er vanskelig å uttale."
  
  
  "Jeg mener ikke det." Hun pekte på kartet. "Ikke Ayios Mattayos." Fingeren hennes flyttet opp i fjæra igjen. "Det."
  
  
  "Preveza? Hva er galt med det?"
  
  
  For ingen grunn i det hele tatt, jeg begynte å innse at hun var å begrave ansiktet i skulderen min, tviholder på min arm. "Nei, McKee, eller hva navnet er. Du er velkommen! Uansett hvor vi stopper, kan det aldri bli Preveza!"
  
  
  
  
  
  
  Det tiende kapitlet.
  
  
  
  
  
  Så, vi savnet Preveza. Kristina innvending var så hysterisk at jeg bestemte meg for ikke å undersøke, i hvert fall ikke da. Etter at hun syntes å være skamfull over hennes utbrudd, som om hun ønsker å ta det tilbake. Men uansett hva hun mente, jeg var takknemlig for, det viste at hun var under press, og ikke lenger den vakre gudinnen av jet ski som kunne tilfeldig plukke opp en Amerikansk turist og gå på en liten cruise. Det brakte tilbake den rette måten å se på ting, og det var bra for meg.
  
  
  Vi brukte resten av den første dagen med å nyte det åpne havet, bor borte fra Zakynthos, og da solen begynte å sette over det åpne Havet, på vei til Argostilion, den viktigste byen i Kefalonia. På havnen, vi tok flere bestemmelser, hermetisk mat, is, masse alkohol for bysse, så fant en restaurant hvor vi hadde en dyster middag . Kristina var stille, konsentrere seg om henne rett i utvisket grønnsaker og krydder som solen forsvant inn gjennom vinduet.
  
  
  "Jeg tror,"sa hun," vi får sove om bord?"
  
  
  "Det var planen."
  
  
  Hun sa det med et sukk av resignasjon.
  
  
  "Er det et problem?"
  
  
  "Nei." Hun sa det for raskt. "Kan vi gå ut til havnen og slippe ankeret?"
  
  
  "Kanskje. Jeg skal sjekke med port kaptein; kan vi nok finne en gratis køye."
  
  
  "Kan vi ikke bare ... fortsett?"
  
  
  "Du sa at vi har tre dager. Hva er det travelt?"
  
  
  "Har du noen gang svømt på natten? I det åpne havet med seil som er fylt med lys vinden?"
  
  
  Ord hørtes rart, kommer fra Christina. "Ja," sa jeg.
  
  
  "Da kan ikke vi, McKee?" Hånden hennes gled over bordet og tok armen min med fingrene. De var rolige, skjelvende litt.
  
  
  "Du mener du ønsker å svømme hele natten?"
  
  
  "Det ville være fint."
  
  
  "Hvorfor ikke?"
  
  
  På dette punktet, servitøren fikk oss tyrkisk kaffe, og mens jeg filtrerte den dregs fra bunnen av koppen gjennom tennene mine, Kristina fikk opp til å ta vare på seg selv. Da hun kom tilbake, opphisset, hun falt i stolen så hardt at jeg trodde hun skulle til å bryte det.
  
  
  "McKee!" hun hveste. "Det var noen der!"
  
  
  "Uh-he. Hva slags noen?"
  
  
  "En mann! Lent mot veggen rett foran dametoalettet!"
  
  
  "Ikke sant?"
  
  
  "Men jeg har sett det før! Siste natt i Pyrgos!"
  
  
  Dette fanget min oppmerksomhet. "Hvor i Pyrgos?"
  
  
  "Det var..." Hun nølte, sette fingeren til munnen og tygget på en fingernegl. "På hotellrommet mitt etter at jeg forlot deg. Når jeg kom, ble han snakker til desk clerk."
  
  
  Jeg fikk opp. "Er han fortsatt der?"
  
  
  "Ingen måte! Da jeg dro, forlot han. McKee! Hvordan kan de følge oss slik som dette?"
  
  
  "Ikke vær for sikker på at han er følgende oss."
  
  
  "Men det bør være det!"
  
  
  "Bra, god. Slapp av." Få opp. "La meg gjøre et lite besøk på min egen."
  
  
  Men da jeg kom til den lille passasjen fra den viktigste spisesalen, det var ingen der i det hele tatt, og jeg har funnet menn er rommet tomt. Da jeg kom tilbake, Kristina var å se i min retning med bekymring, og jeg ristet på hodet da jeg satte meg ned. "Ingen. Er du sikker på at det var den samme mannen du så på hotellet?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Beskrive ham."
  
  
  Hun nølte, bite henne i leppen. "Han var ... kortere enn deg, men svært bredt. Mørk dress, mørke hår. Balding, tror jeg, men han er
  
  
  han hadde på seg en lue, så jeg kunne ikke være sikker."
  
  
  "Hva gjorde han?"
  
  
  "Han er bare... står der. Jeg snakket til desk clerk..."
  
  
  "I hvilket språk?"
  
  
  "Oh, i gresk."
  
  
  "Hadde han snakke til deg? Gjorde du noe?"
  
  
  "Nei, ingenting sånt. Han bare stirret; jeg kunne føle øynene på meg hele veien opp trappen."
  
  
  Jeg smilte og lo. "Jeg kan ikke klandre ham."
  
  
  "Men han er her!"
  
  
  "Uh-he. Det er ikke morsomt, er det? Greit, Kristina, dette er en all-night svømme. Men du må underholde meg ved rattet hvis jeg ikke kan holde øynene åpne."
  
  
  Hun smilte. "Jeg lover, McKee, jeg skal gjøre alt jeg kan for å holde deg våken."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Da vi dro tilbake til båten, Kristina er flyktig sjarm av nonchalanse var gått, på alle trinn, hun så seg over skulderen før jeg måtte be henne om å sette det bort. Da vi var om bord og rydde harbor, hun ville nøye inspisere alle skip vi passerte, og deretter overvåke alt som beveget seg. Det var nesten mørkt, men et par andre båter var fortsatt farende frem og tilbake. En av dem var en stor motorbåt som gled nær oss, pakket med skrikende svirebrødrene som klart ikke bryr seg hvor festen ble holdt. Noen av dem vinket på oss, og jeg vinket tilbake, men Christina syntes å være å prøve å komme ut av syne.
  
  
  "Glem det," jeg knakk. "Du er bare å trekke oppmerksomhet til oss. De er ikke denne typen."
  
  
  Hun bort på meg, da rettet opp og vinket svakt på de tilbaketrekkende cruiser. Som vi så, rask båt på vei til en stor motor yacht, nesten så stor som en cruise-skipet, som var i bruk til havs. Hver koøye ble fyrt opp, og selv fra denne avstanden kunne jeg høre rock musikk svakt drivende over vann.
  
  
  "Det ser ut som en fest," sa jeg.
  
  
  Kristina nikket. Vi så motorbåt sakte gange langs motor yacht. Kablene ble senket og festet, og en mindre båt, fortsatt fylt, ble hevet til nivå av hoveddekket. Var det et skrik av latter, og gjennom kikkert jeg så en kvinne stå opp, nesten faller over bord.
  
  
  "Jævla idioter" jeg mumlet.
  
  
  "Ja," jenta ved siden av meg er avtalt. "Turister".
  
  
  Jeg gliste til henne. "Som meg."
  
  
  "Nei, McKee. Du er en spion."
  
  
  Jeg grimaced. "Ok, da går Glipp av Assistent spy. Sett deg bak rattet mens jeg gå ned og trekke ut noen varme gensere for oss. Det begynner å bli kaldt."
  
  
  Smilet var full av mening. "Men jeg er ikke kaldt i det hele tatt."
  
  
  Hun var iført en lys skjorte, løst knappet opp over henne i badedrakt, og matchende svak blå shorts. Jeg prøvde å vise hvor mye jeg satte pris på hennes utseende. "La oss bare la det bli med det," sa jeg, og gikk ned.
  
  
  Da jeg kom tilbake, ble hun krøllet opp på den brede bygd-i sete som kjørte lengden av førerhuset, bena gjemt under henne, hodet støttet opp på en albue.
  
  
  "Det ser komfortabel, men jeg ønsker ikke å styre båten min, som denne om natten. Det er altfor lett for å sovne i denne stillingen."
  
  
  "Ja, Kaptein," sa hun, hilsen meg lett.
  
  
  Jeg kastet henne en genser, og kastet et pledd på setet ved siden av henne, og gikk deretter videre til å sjekke jib. Det var gledelig forblåste, og når jeg sjekket det, fant jeg ut at den selvjusterende rigg ikke hadde gått dårlig. Ankeret ble satt på plass, klar til å gå over hvis vi måtte stoppe, selv om det var ikke mange steder i disse dype farvann der vår rep vil nå bunnen. Jeg husket å lukke foran luken, aksepterer Nathaniel Franklin klapp på skulderen, og krøp tilbake til cockpit.
  
  
  "All right, Skipper?" Kristina stilte.
  
  
  "Ja." Jeg så på henne merkelig. "Det ser ut som du har sett for mange Navy filmer."
  
  
  "Jeg lærte å svømme av en Amerikansk lys over norge."
  
  
  "Ha! Mener du at disse sveklinger virkelig vet hvordan å svømme?"
  
  
  "Vel, det var en liten båt. Det var knapt nok plass for oss begge."
  
  
  "Det må ha vært koselig." Jeg falt ned i setet ved siden av henne vridd bena.
  
  
  Brått, hun satte seg opp rett, hennes øyne festet på styrbord blinkende lys. "Hva er det?"
  
  
  Jeg trengte ikke å sjekke timeplanen min. "Dette er det lys på cape at vi så når vi kom inn i havnen. Når vi la det bak, vil vi nordover igjen."
  
  
  "Jeg ser. Du har rett, McKee, dette er ikke tiden for å ignorere det. Ønsker du å sove? Du har hatt en lang dag."
  
  
  Stemmen hennes hørtes nesten prim mens hun snakket, stirrer rett fram begge hendene på spoked hjul.
  
  
  "nei. Ikke nå. Jeg bare sitte der.
  
  
  og ... nyter utsikten."
  
  
  Christina ikke merke til den pinlige bemerkning.
  
  
  Ingen av oss snakket for en lang tid; så hun begynte å sprelle, føler blikket på henne.
  
  
  "Hvorfor er du så på meg sånn?" "Hva er det?" spurte hun irritably.
  
  
  "Jeg trodde ikke du ville tankene. Siste natten på gaten, du var... en helt annen jente."
  
  
  "Det fungerte."
  
  
  "Som menn i den brune Mercedes?"
  
  
  "Selvfølgelig."
  
  
  "Og nå er de borte?"
  
  
  Hun snudde hodet mot meg, og i the gathering mørke øynene hennes var rolig og nøktern. "McKee, jeg ønsker kanskje å gå til sengs med deg. For en stund. Hvis jeg hadde å gjøre kjærligheten til deg å overbevise noen om at vi er hva vi later til å være, jeg ville ikke nøle med. Jeg var forelsket i min klassekamerat for en stund, og jeg kan ærlig si at han ikke var nesten like attraktive som deg. Hun trakk på skuldrene og så opp igjen, så tilbake på meg. "Jeg er ikke en hore for å gå til sengs med den første Amerikanske turist, eller en spion, uansett hva du ønsker å kalle deg selv. Forstår du?"
  
  
  "Selvfølgelig." Jeg flyttet litt vekk fra henne, men ikke utenfor rekkevidde. "Det forklarer også hvorfor du plutselig bestemte seg for å svømme hele natten lang."
  
  
  Det var for mørkt til å se om hun var rødmende, men jeg kan fortelle ved måten hun vippet hodet hennes at hun var flau.
  
  
  "Det er sant, McKee. Delvis. Hvis jeg ønsker å bli fast i min besluttsomhet, det er ingen vits i å risikere unødvendige fristelser."
  
  
  "Men bare delvis?"
  
  
  "ja. Jeg har tenkt litt siden vi snakket tidligere i dag."
  
  
  "Hva?"
  
  
  "Om hvordan du endrer våre planer."
  
  
  "Hva mener du?"
  
  
  "Alex ... han er veldig forsiktig. Mistenkelig. Jeg bare vet dette fra de korte meldingene jeg fikk fra ham."
  
  
  "Jeg slags gjort inntrykk."
  
  
  "Så antar jeg ... det ville være uklokt å gjøre slike endringer."
  
  
  "Mener du at vi må gå til Korfu som planlagt?"
  
  
  "Jeg tror det ville være bedre, ja."
  
  
  Det rare ting var jeg tenkte det samme selv, og bestemte meg for at jeg var å være for forsiktig. Hvis det var et brudd på sikkerheten eller noen form for trakassering, det ville ikke være så mye forskjell om vi var mellom Korfu og fastlandet eller på havet, enten måten, de ville ta oss.
  
  
  "Meg også", sa jeg.
  
  
  Øynene utvidet i overraskelse, som om hun hadde ventet en kamp. "Vil du gjøre det?"
  
  
  Jeg forklarte mitt resonnement. Hun nikket.
  
  
  "Problemet er," fortsatte jeg, " at vi er nødt til å drepe en dag eller så etter at vi får til Korfu i den hastigheten vi kommer til å seile.
  
  
  Jeg kunne kjenne hennes spent opp på navnet, og jeg lurte på en gang hvorfor hun ikke ønsker å gå nær dette stedet.
  
  
  "Men," fortsatte jeg, " siden det er tilfelle, neste stopp, ikke telle Korfu, bør være på Paxos. Kanskje vi kunne være det for en annen dag, men så lenge du tror at vi blir sett, jeg liker ikke å være i samme port for lenge."
  
  
  "Ja, jeg forstår. Oh, jeg kan forestille seg noe, McKee, men siden jeg så denne mannen i et vertshus i Argostilion, jeg tror ikke det, egentlig ikke."
  
  
  Kanskje det var på tide å fortelle henne om møtet mitt, men jeg trodde ikke det. Ikke ennå. Jo mer jeg så av denne jenta, jo vanskeligere ble hun, og denne også brukes til oppdraget.
  
  
  "All right," sa jeg, " vi vil tenke mer på det i morgen. Nå fortelle meg hvordan Alex planer om å kontakte deg neste."
  
  
  "Jeg... jeg trenger ikke å fortelle det til noen. Ikke engang du."
  
  
  "Dette er dumt. Du sa noe om en taverna i Korfu, men ingenting mer. La oss si at du falt over bord eller noe."
  
  
  Hun smilte. "Jeg svømmer som en fisk."
  
  
  "Det vil ikke gjøre deg mye godt hvis du faller i natt mens jeg sover i underetasjen. Du kan ikke ta en båt under seil, tro meg."
  
  
  "Det kommer ikke til å skje, McKee."
  
  
  "Ikke vær for sikker på. Uansett, jeg kommer til å sove her."
  
  
  "Vil du være kald."
  
  
  "Jeg skal i alle fall ha selskap. Det er ensom der nede."
  
  
  Hun smilte og lo.
  
  
  "Så, tilbake til virksomheten. Din kontakt med Alex."
  
  
  "Virkelig, McKee. Jeg kan ikke si."
  
  
  "Du bedre tro om igjen, kjære. Hvis folk følger oss, vi kan være separert eller verre."
  
  
  Hun nølte, bite henne i leppen. Til slutt, hun ristet sakte på hodet. "Kanskje i morgen. La meg tenke på det, McKee."
  
  
  Mine bestillinger for å møte Alex, plukke ham opp, og ta ham med til Italia. Akkurat nå, du er den eneste kontakten jeg har med han, slik at vi bedre kan stole på hverandre eller slå rundt her og sier, " faen det."
  
  
  Hun flinched, hennes øyne bredt med frykt.
  
  
  "Dere ville ikke!"
  
  
  "Jævla det, vil jeg gjøre det." Jeg var bløffing, men å dømme etter hennes reaksjon, hun var delvis overbevist om.
  
  
  "Vær Så Snill, McKee. Alt dette er så nytt for meg; jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, som å adlyde. Bør vi være i konflikt?"
  
  
  "Valget er ditt," sa jeg kategorisk.
  
  
  "Da skal jeg fortelle deg."
  
  
  Jeg ventet til stillheten var tykk nok til å kutte med en kniv.
  
  
  "I morgen," sa Christina mykt.
  
  
  Jeg scowled på henne, så sukket, strukket ut på polstret sete og tok en lifebuoy i stedet for en pute. "Vekke meg opp når du er lei," jeg brummet.
  
  
  "Ja," sa hun mykt.
  
  
  "Og se på kompasset nøye."
  
  
  "Ja, sir."
  
  
  
  
  
  
  Det ellevte kapittel.
  
  
  
  
  
  Det var en vindfull morgen, med mørke skyer scudding lav overhead. I løpet av dagen, tunge deckhouses jobbet der, og de tunge båten med sitt brede bjelker rystet og sank som en løpsk hest. Christina sov under, men snart kom tilbake på dekk, blek og sint.
  
  
  "Er vi alle rett?" "Hva er det?" spurte hun, og ser spent på skyer.
  
  
  "Ingenting å bekymre seg for." Jeg måtte rope over den stigende uler i vinden, rangle og knirke av rigg. En plutselig endring i vinden forårsaket den store storseil å flakse som en tethered, mad eagle; jeg slet med ror til vi var på et kurs av vinden som fylte seilet igjen.
  
  
  Kristina lente seg på hytte taket og så seg rundt med en litt panisk se. "Hvor er vi? Jeg kan ikke se bakken."
  
  
  "Å, det er der ute et sted." Jeg vinket vagt til styrbord.
  
  
  "Men vet du ikke?" Det var en subtil merk av panikk i stemmen hennes.
  
  
  "Ikke bekymre deg." Jeg så på klokken min, og det var omtrent seks i morgen. En natt jeg beregnet vår hastighet og trodde vi var omtrent motsatt Preveza, men det var veldig omtrentlige. Jeg hadde ikke fortelle jenta. "Hvis det ser ut som vi er i trøbbel, alt jeg trenger å gjøre er å sette kursen østover, og vi vil se jorden." Dette var ikke en veldig attraktiv i øyeblikket, som vinden var nå blåser fra den retningen, og det ville kreve en rekke kjedelige lange stifter å overvinne det. Takk til Nathaniel, jeg visste nok til å vite at en lav-drevet aux-motoren ville ikke hjelpe i en slik havet, uten stabiliserende effekt av vind i seilene, den Scylla ville være å bevege seg mer opp og ned enn fremover.
  
  
  "Men ... kan vi ikke finne ut nøyaktig hvor vi er? Med dette... hva kaller du det? Trident?"
  
  
  Jeg humret. "Sekstanten". Jeg så opp. "Og før det er det en sol til å stoppe på, svaret er nei."
  
  
  Hun rynket pannen, tydelig opptatt av, og tok hånden hennes vekk fra hytte taket, deretter sjanglet tilbake, nesten faller i det fri passasje bak henne.
  
  
  Jeg skrek. "Se!" "La oss ikke bryte bena våre på denne lille cruise. Kom hit og sett deg ned."
  
  
  Hun gjorde som hun ble fortalt, svaiende gjennom åpen cockpit og nesten krasje inn i binnacle av kompasset. Jeg grep henne i armen og trakk henne tett.
  
  
  "Bli værende. For Guds skyld, ikke bryte compass, fordi da selv ville jeg være bekymret."
  
  
  Hun smilte kort og skjøv håret ut av ansiktet hennes. Huden hennes var våt, og det var ikke fra spray som av og til kommer mot henne siden. Jeg visste at se.
  
  
  "Føler litt sjøsyk?"
  
  
  "Jeg føler meg ikke syk? Jeg vet ikke slik et ord."
  
  
  "Smertefullt."
  
  
  "Ah ... litt. Det er så tett som finnes der ute, og båten hopper rundt så mye."
  
  
  "Uh-he. Vel, bo her til vi får ut av her. Sett deg bak rattet."
  
  
  "Meg?" Hun tok hendene bort, som om hun var redd for å røre henne.
  
  
  "Hvorfor ikke? Den beste kur i verden for sjøsyke å holde opp med ting på dekk."
  
  
  "Jeg er ikke sjøsyk!"
  
  
  "Uansett hva du ønsker å kalle det. Uansett, jeg vil garantere at du vil føle deg godt i et par minutter. Godta det. Jeg har en jobb å gjøre."
  
  
  Hun gjorde som hun ble fortalt, skyve til stedet jeg fraflyttet når jeg sto opp. Hun så på meg doubtfully for et øyeblikk, så tok en dyp pust og grep rattet med begge hender. Jeg gikk ned til hytta.
  
  
  Da jeg kom tilbake et par minutter senere, var hun smiler svakt, å løfte hodet for å fange vind og sjøsprøyt. Behandling jobbet raskere enn jeg trodde.
  
  
  "Ønsker du å snakke?"
  
  
  "Snakke?"
  
  
  "Uh-he. Du vet."
  
  
  Hun reiste seg opp fra stolen for å få en bedre titt på kompasset ringe. "Litt senere, ikke sant, McKee? Jeg er litt opptatt akkurat nå."
  
  
  Jeg lar det passere.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ved middagstid var
  
  
  Det var stille og solrik igjen, og jeg klarte å bruke min sekstant og be om at min enkel navigering minst var nøyaktige nok. Jeg ble overrasket over å finne ut at vi hadde gått videre enn jeg forventet; Preveza bør ligge nesten øst for oss. Det var en liten øy, ikke mer enn fire eller fem km lang, og det var ikke vanskelig å gå glipp av. Vinden var fortsatt blåser fra øst, og selv om sjøen var roligere, var det likevel en ubehagelig lite bump . Med et sukk, jeg satt til å arbeide på vår første bindende. Det var ikke en dag for moro eller arbeid.
  
  
  Jeg gikk under, sette opp et kart over området vårt på det brede bordet i den største hytta, og bemerket vår nåværende posisjon. Fra det punktet, ville jeg ha nøyaktig mark vår avvik som vi flyttet frem og tilbake mot vinden, sporer eksakte tiden brukt på hvert kurs, og håper at mitt anslag over tilbakelagt avstand var rimelig nøyaktig. Det ville ikke ha vært lett, selv med en erfaren hånd på roret, men hva Kristina skrev for meg er det gjort ting mye mer komplisert og usikkert, tross alt, hadde hun aldri tatt henne med øynene utenfor kysten før. På den annen side, jeg var ikke veldig erfaren på lang avstand seiling meg selv.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Sent på ettermiddagen, vi traff en liten øy i baugen. Dagen slått golden som vi satte kursen for den vakre lille havnen i Porto Gaio. Ved første øyekast virket det som en primitiv, uutviklet sted, alt vi kunne se var sølv - grønne olivenlunder som strekker seg ut i alle retninger så langt vi kan se. Så, da vi nærmet oss, vi kunne gjøre ut lave bygninger, hvit, brun og rosa, med nakne mastene av fortøyde båter dupper i havnen.
  
  
  Byen var liten, men overfylt; de fleste av husene er foret vannkanten. En stein voll grenser harbor, var det en rekke små butikker, tavernaer, og et par små hoteller langs stranden. Uten å diskutere det, Christina enige om å tilbringe natten ombord Scylla; havnen kapteinen hadde gitt oss en køye langt fra kysten, noe som var fint med meg. Båten vår var bærer en liten jolle knyttet til daivits på hekken, og komme inn i en liten båt på størrelse med et badekar var en stor prestasjon i form av balanse og timing. Når to av oss fikk inn i det, vi var så lavt i vannet at jeg forventet å være under vann, før vi kunne gå et par hundre meter til dock.
  
  
  "Heldigvis, det er ikke vann skiløpere her," har jeg kommentert.
  
  
  "Au?" Kristina virket glad nå, helt uvitende om morgenen er bekymringer og frykt for kvelden før.
  
  
  Jeg flyttet vekten min litt, og båten gynget og sølt litt vann over siden. Jenta så skremt, da lo.
  
  
  "Ja, jeg forstår hva du mener. Kanskje vi bør komme tilbake til båten før det er mørkt, ikke sant?"
  
  
  "Det vil ikke gjøre noen forskjell, vi kan synke i dag eller natt."
  
  
  "Og vi kan alltid svømme."
  
  
  Våre knær er sammenfiltret, det er ingenting du kan gjøre med det, og det føltes som om hun var å legge litt ekstra press på meg. Kanskje.
  
  
  Vi tok en lang spasertur rundt i den lille byen og tok en liten spasertur utenfor det, utgir seg for å være turister, med en hevn. Landskapet var grønne og steinete, stiger brått over havet som toppen av den sunkne fjellet som de fleste greske øyer faktisk var. Fra den støvete veien kunne vi se opp og se på ås krydret med kritt steinblokker, noen størrelsen på hytter som står blant dem, boliger i noen tilfeller kjennetegnes først og fremst av de mørke rutene som er merket med windows. En hvesing gammel bil som så ut som en pre-krig Citroen kjørte forbi oss, pakket med voksne og barn. Jeg antok det lokale rike folk; de andre vi så på veien var enten går eller kjører hest trukket vogner. De for det meste ignorert oss; de menn som var kort og tettvokst, mange med store barter, kvinner i standard bonde klær av ankel-lengde-svart, vanligvis med matchende sjal som nesten dekket sine ansikter. Dette var noe som hadde forvirret meg om Hellas fra det øyeblikket jeg først begynte å lese om det: hvorfor slik en solfylt land med sin skarpe luften og glitrende vann bør være bebodd av kvinner og mange menn i evig sorg. Hvis jeg var filosofisk, jeg kunne ha bedt om Kristina om det, men jeg hadde andre tanker. Seiling skaper en appetitt som kan slå den mest kresne eater inn en jerv, og jeg var utsultet.
  
  
  Vi fant en taverna med utsikt over sjøen, og middagen var så overraskende bra at vi bodde i det før sent på kvelden. Stedet var tydelig ment for reiser seilere, menyen var delvis på engelsk, innredet med grovt trukket ankere og skjell. Først var vi de eneste i denne omgang, men snart en gruppe menn og kvinner med solbrune ansikter og sterke hender i havet klær raste i.
  
  
  Dømme fra stumper av samtalen, jeg hørte at det var en blandet gruppe av Amerikanere og Briter, inkludert en italiensk kvinne og to åpenbare Franskmenn. "Det er ikke noe spesielt," sa jeg til meg selv, og kastet et blikk på Kristina.
  
  
  Var hun ser rett fremover, så hvis du på noe over min venstre skulder, men jeg kan fortelle ved haken og tung pust at hun var spent.
  
  
  "Hva er det?" Jeg spurte, lener seg fremover utenfor hørevidde.
  
  
  "Jeg... det er ingenting." Hun smilte kort. "Jeg tror jeg mistenker alle og enhver. Jeg skal være glad når det er over."
  
  
  "Vil du?"
  
  
  "Ja."
  
  
  Jeg kom over bordet for hånden hennes. "Jeg er ikke sikker på at jeg skal være fornøyd."
  
  
  Hun så på meg i lang tid. "Nei," sa hun til slutt sa. "Kanskje jeg ikke vil heller."
  
  
  Ingen snakket til oss før vi var drikker kaffe, men da en av Franskmenn på tvers av rommet sto opp og bevisst gikk over til bordet vårt. Han var en tynn mann med et støt av sandy hår og et sjenert smil full av selvtillit.
  
  
  "Jeg beklager," sa han, og ser for det meste på Kristina. "Er du Amerikanere?"
  
  
  "Meg," sa jeg. "Hun er ikke."
  
  
  "Mine venner og jeg lurte på om du hadde lyst til å bli med oss for en drink." Han var fortsatt ser på Kristina;
  
  
  Hun ristet på hodet hennes fast. "Jeg beklager," sa hun med kaldt høflighet. "Men vi er nødt til å gå til sengs tidlig, det har vært en lang dag." Hun sto opp med jevne nåde av en prinsesse vil en avvisning av et uverdig frier. "Vil du betale med sjekk, Daniel? Vi er nødt til å gå. Jeg vil være tilbake i et minutt."
  
  
  Franskmannen gikk tilbake, tydelig prøver å opprettholde sin nonchalant fatning. Jeg smilte for meg selv da jeg la ut drachmas; jenta fortsatt overrasket meg. Da jeg så henne gå mot badet, jeg nøt utsikten, selv bak, for hennes vakkert fylt hvite bukser med et bredt blå skjorte over dem. Den enkle passer gjort det klart hva hun var ikke på seg, og plutselig husket i går kveld, var jeg ikke forventer det.
  
  
  Kelneren kom, tok pengene mine, og gav det til lubben, mustachioed kvinne på kassaapparat. Han tenkte på det i lang tid, og jeg ble utålmodig. Da han endelig kom tilbake, var jeg allerede på mine føtter, men da han dro, jeg satte meg ned igjen. Kristina har fortsatt ikke kommet tilbake.
  
  
  "Jeg antar det er bare min utålmodighet," sa jeg til meg selv, og bevisst å ikke se på klokken min. Jeg sjekket bord i den andre enden av rommet; de var å se i min retning, og den unge Franskmannen var flirer.
  
  
  Jeg tvang meg til å sitte stille, mens du nipper til den siste av mine kaffe som mine guts sammenbitte som minutters haket av. Jeg husket hennes angst når hun så en mann i en restaurant i Argostilion og begynte å bli nervøs, akkurat som før.
  
  
  Kvinnen på kassaapparat så på meg med spørrende. Jeg så meg rundt, til slutt reiste seg og gikk bort til henne.
  
  
  "Jeg håper du snakker engelsk."
  
  
  "Men selvfølgelig," svarte hun.
  
  
  "Den unge dame." Jeg pekte i retning av bad - eller i hvert fall den gangen som fører til det. "Vi har hatt en lang dag med bading, og hun kan ikke være bra."
  
  
  "Men selvfølgelig," gjentok hun, og løftet henne sort-kledd bulk fra høy krakk for å hinke inn på dametoalettet. Hun kom tilbake et øyeblikk senere, trakk. "Det er ingen der," sa hun.
  
  
  "Hvor i helvete...?"
  
  
  "Trolig tilbake dør." Hun kastet et blikk på tabellen, hvor Franskmannen så mistenkelig selvgode, som en mann som har alt sortert ut og er ikke i en hast for å sette det sammen. bitene sammen.
  
  
  Bortsett fra at jeg ikke tror det i et minutt. Ingen reiste seg fra bordet, og det virket ganske jævla lite sannsynlig at Kristina ville ha forlatt meg for kvelden på grunn av en tilfeldig fyr. Ikke akkurat nå, uansett. Jeg ignorerte ham.
  
  
  "Takk," sa jeg til kvinnen, og skyndte seg ut av vertshuset. Da jeg kom til stedet hvor vi hadde forlatt båten, var jeg ikke overrasket over å finne henne det, og hun ville absolutt ikke har kommet tilbake til båten alene. Men når jeg så ut over de mørke harbor, kunne jeg skimte en mørk form drifting ikke langt fra Scylla. Det var en liten båt med påhengsmotor, baugen som hvilte mot skroget på skuta, og fra slik det rystet og sank, fikk jeg inntrykk av at det hadde blitt igjen er det bare et par minutter siden. Som jeg så, et lys som blinket gjennom ventilene i den største hytta, og det var ingen tvil om det.
  
  
  Jeg fikk i båten, skjøv av, og seilte så fort jeg kunne gjennom en overfylt havn. De hamrer mot årer i rowlocks var som torden i mine ører, men akkurat da jeg stoppet for å tenke på en måte å dempe lyden, en motorbåt whizzed forbi. Hans sti nesten oversvømmet meg, men jeg holdt kontroll og brukes støy for å komme gjennom resten av det
  
  
  avstander til Scylla.
  
  
  Jeg bandt meg til baugen, deretter klatret ut på fremre dekk. Overflaten var fuktig med dugg, og mens jeg lå på det, kunne jeg føle fukt siver gjennom skjorten min. Det plaget meg ikke; jeg var mer opptatt av at lyset var ikke kommer gjennom plexiglass kumlokk rett foran nesen min. Dette betydde at døråpningen mellom hyttene ble stengt.
  
  
  Jeg åpnet luken en sprekk, takknemlig for at jeg ikke hadde prøvd å bryte det åpne før. Det svingte opp noiselessly, og jeg sank ned mellom to smale sengeplasser nedenfor. Luken er lukket igjen, og jeg bremset før det smalt stengt. Jeg flyttet til døren, kontrollere Hugo i scabbard på underarmen min, og legg øret mitt tynn trepanel.
  
  
  Hvis min greske hadde vært bedre, ville jeg ha vært i stand til å fortelle hva de sa, men mannens ord kom ut for fort for meg å ta mer enn et par utdrag av samtalen. Men stemmen hans gjorde det klart at han var truende til noen, og når jeg hørte Kristina svar, det var ingen tvil om hvem det var. Jeg hørte lyden av en kraftig dask og et dempet skrik. Jeg begynte å plukke opp kniven når et tonn murstein falt på toppen av meg.
  
  
  Han kom gjennom luken vil jeg bare lukket. I mørket kunne jeg ikke se noe, men en stor skygge å trykke ned på meg; i den trange plassen mellom sengeplasser, jeg kunne ikke engang rulle over til å nå mannen. Et rush av hvitløk ånde nesten kvalte meg, og det ga meg styrke til desperasjon. Jeg hoppet opp som en mustang med en burr i salen, og prøver å riste den illeluktende mann av ryggen min. Hodet traff lavt tak; han grunted tungt som hans hender fortsatt grepet min hals. Jeg traff ham igjen, begynte å kaste ham inn i en av de sengeplasser når det svingte døren åpen.
  
  
  Lysene i de viktigste hytta var svakt, men etter totalt mørke, ble jeg et øyeblikk blindet. Alt jeg kunne se var silhuett og glimt av metall i hans hånd. Jeg sparket ham, men jeg kunne ikke nå ham. Det var det chilling klikk på avtrekkeren blir trukket tilbake, og jeg snurret rundt, prøver å trekke mannen på ryggen mellom meg og pistol, men jeg visste det var for sent.
  
  
  Skuddet var som et tordenbrak i et overfylt rom. Jeg frøs for et øyeblikk, venter å føle hvor jeg hadde blitt truffet. Men det var ingen smerte, ikke engang tidlig nummenhet som går forut for smerte av et alvorlig slag. Når jeg så tilbake på silhouette i døren, så jeg at det var svimlende. Mannen som hadde angrepet meg løsnet grepet hans, og jeg ble fri, mål for assassin.
  
  
  Jeg slo pistolen ut av hånden hans og dyttet ham tilbake. I svakt lys utenfor vinduet, så jeg Christina, hånden hennes fanget i håret hans, trekke på det med all sin makt. Men i kampen henne frie hender fløy ut bak henne tilbake og traff parafin lampe, banket det ut av sin suspensjoner.
  
  
  Den brennende væske over bordet, så på dekk, slikker styret mot oss i den plutselige mørket. Jeg gikk mannen bort, selv ikke betaler oppmerksomhet til Kristina nå. En brann om bord i en båt er trolig den verste i verden, spesielt når du er fanget under og brann er på vei rett for gass tanker.
  
  
  Jeg grep tepper fra sengeplasser og kastet dem på den største brennende områder, mens de smouldered, jeg slo på vannet i pantry med vask, så dukket inn i en stor hengende skap og trakk seg ut min været utstyr for å flytte andre brennende flekker. Hele virksomheten kunne ikke ha tatt mer enn en liten og en halv - ellers ville vi ha mistet båten og trolig våre liv - men når jeg endelig sette ut brann, våre kunder var borte. Jeg hørte motor start, og jeg prøvde å klatre inn i førerhuset, men jeg kom borti Kristina.
  
  
  "McKee!" skrek hun, innpakning armene rundt halsen min. "Å, min Gud! McKee!"
  
  
  "Ja, ja." Jeg klappet den absently, lytte til falming lyden av motoren. "Hva har skjedd her?"
  
  
  "Meg ... de tok meg ut av vertshuset. Mannen hadde en pistol og -"
  
  
  "All right."Jeg dyttet henne vekk, bare litt, slik at jeg kunne bøye seg ned og kontroller dekk under mine føtter. "Gi meg lommelykt, vil du?"
  
  
  Til tross for alle brann-og forvirring, det var ikke så mye skade. Heldigvis, det bordet der den første bølgen av brennende parafin hit var dekket av glimmer; et par-sveip med en fille vil fjerne flekker. Dekk panel som gikk gjennom midten av hytta var alltid er våt av sprut av lensevann like nedenfor, og bare malingen ble svidd. Når jeg var sikker på at ingenting var ulmende om bord, jeg slo på lyset på Kristina.
  
  
  "Jeg beklager," sa jeg kort tid. "Siden mobberne er borte, tenkte jeg at det ville være best å sørge for at vi ikke blåse opp før vi begynner å stille spørsmål."
  
  
  Jenta nikket tungt, hodet er bøyd.
  
  
  
  skuldrene hennes når hun ble sittende på babord side køyeseng. "Jeg forstår".
  
  
  "Vil du hjelpe meg nå?"
  
  
  "Hjelpe deg?"
  
  
  "Vi kommer ikke til å stoppe her i kveld, honning. La oss gå og finne noen andre dock-med mindre du ønsker å seile hele natten igjen."
  
  
  "Å, Gud, no, McKeel." Hun dekket ansiktet med hendene. "Det er så mange..."
  
  
  "Vel, ikke bøy deg over nå. La oss gå. Få båten ut av buen og knytte det til stern mens jeg starte motoren."
  
  
  På en måte, ville det ha vært bedre å la den natten, men jeg var i ferd med å bli enda galere om operasjonen. Hvis de ønsket å drepe eller fange oss, de kunne ha gjort det. Spesielt på de syv hav. Så kanskje et annet sted til resten av natten vil være like sikker. Uansett, jeg er lei for.
  
  
  Vi fant en dock på den ytre kanten av havnen, knyttet det opp, og ferdig med rengjøringen. Vi satt i et annet lys i braketten, og mens Kristina renset countertop, jeg nøye kontrollert resten av hytta, rydde bort restene av knust glass og annet rusk. Jeg fant pistolen jeg hadde slått ut av mannens hånd, en gammel .32 revolver med en ny runde i flosshatt. Det var ubrukelig, men jeg satte det på bysse hylle bare i tilfelle.
  
  
  "Du trenger ikke spørre noen spørsmål," Christina sa sakte.
  
  
  "Jeg har ventet på deg."
  
  
  "Hva vil du jeg skal si?"
  
  
  "Kanskje hva faen som skjedde."
  
  
  "Det virker så ... dum."
  
  
  "Dum?"
  
  
  "ja. Du se, den mann med pistol grep meg i tavern. En uhøflig person, ikke noe bedre enn en bølle, vet du? Han og hans ledsager gjorde meg gå tilbake til båten..."
  
  
  "Hvorfor ikke? Og hvorfor her?"
  
  
  "Det er det som er så dumt. De trodde du var en rik Amerikaner, hengende rundt og leter etter båter å kjøpe. De trodde du hadde mye penger skjult om bord, og de prøvde å få meg til å fortelle dem når ... vel ... du dukket opp . "
  
  
  Jeg så på henne skeptically. Hun så ut som henrivende som alltid, og med håret dratt ned foran ansiktet hennes, hun vakte sympati og betryggende kjærtegn. Når jeg sa ikke noe, hun så på meg. "What' s up, McKee?"
  
  
  "Ingenting," sa jeg, nesten å overbevise meg selv. Det kan ha vært sant, tross alt. Og hvorfor gjør Alex Zenopolis ' søster har til å spille en så vanskelig spill med meg? Jeg klarte en medfølende smil. "Vel, det er over nå. En av de tingene, tror jeg. Hvordan føler du deg?"
  
  
  Sakte, hodet løftet og hun skjøv håret tilbake fra ansiktet hennes. De fleste kvinner trenger flere timer i en skjønnhetssalong for å oppnå samme endringer i utseendet.
  
  
  "Som en drink?" sa hun og gliste.
  
  
  Det var brandy om bord, og en flaske av bourbon jeg hadde funnet i Athen. Det virket som en god tid for å få denne sortert ut.
  
  
  Jeg spurte, holder opp både flasker.
  
  
  "Ah! Du har bourbon!" Øynene hennes danset i svakt lys.
  
  
  "Ikke fortell meg at du har lært noe som er forskjellig fra det Amerikanske lys over norge."
  
  
  "Vi lærer mye fra Amerikanerne." Hun satte seg ned på den smale barneseng overfor dusj og så på meg. Halsen var tørr, og jeg trengte en drink.
  
  
  Etter at jeg tok et par av sunn slurker, hun klappet inn i sengen ved siden av henne. "Sett deg ned, McKee."
  
  
  Jeg gjorde. Hånden hennes hvilte tilfeldig på låret, og hennes kult varme så ut til å stråle ut gjennom den tynne mørke bluse hun hadde på seg. Jeg fjernet min hals.
  
  
  "Her... Paxos."
  
  
  "Ja," hun knurret, og tok en lang, langsom sip.
  
  
  "Nå," sa jeg.
  
  
  Hun snudde seg til meg i mock overraskelse. "Umiddelbart?"
  
  
  "ja. Du lovet. Om kontakten med Alex."
  
  
  Hun stirret et øyeblikk, deretter sakte ristet på hodet. "Skal vi? Nå?"
  
  
  "Hva er den beste tiden?"
  
  
  "Oh ... senere?" Hun flyttet nærmere, og det er noe på et par knapper på toppen av henne blusen klarte å komme ugjort. Deilig kjøtt dannet i hullet, og min venstre hånd rose på sin egen måte å forsiktig kopp bryst som ble presset mot brystet mitt. "Ja," hun pustet. "Ja..."
  
  
  "Hva er galt med deg?" - Jeg spurte. "I går kveld spilte du en jomfru, i dag er du en hore igjen."
  
  
  Hun reagerte ikke som jeg forventet, hennes øyne vært senket som hun tok hånden min og la den på brystet. "Ikke prøv å forstå meg rett bort, McKee. Stol på meg. Stoler på mine instinkter."
  
  
  "Dine instinkter?"
  
  
  "Senere, McKee. Men nå... " annen knapp åpnet, og deretter en annen; og på samme tid, hun lente seg frem og forsiktig presset leppene mine. For nå, mine spørsmål ble glemt.
  
  
  Hennes tunge pilte til å grave, utforske, å nå ut. Hånden min gled inne
  
  
  i min bluse, jeg følte hennes brystvorte vokse og herde under fingrene mine. Hun gispet, så gled hånden ned på låret. Min interesse var tydelig, og hun giggled dypt i halsen hennes.
  
  
  Presser tilbake henne blusen, jeg kysset henne på skulderen, den dype skygget kløft, ett bryst, og deretter den andre. Så jeg dro tilbake for å se og beundre, brystvortene var fortsatt og rett, litt hevet, som om de var kommet for meg i min munn. Christina ' s hofter beveget seg langsomt, og hånden hennes gled inn i linningen av mine bukser. Jeg trakk inn magen for å gi henne litt mer rom, og hun tok full nytte av det ...
  
  
  Ikke spør meg hvordan jeg klarte å slå av hytte belysning - folk på båten er så jævla uforsiktig de bare spratt i - og snudde bord og benker i en seng, men øyeblikk senere var vi nakne sammen, kroppen hennes presset mot hennes. fra tærne til skuldrene. Vi utforsket hverandre med økende sult, og tungen var opptatt og netthendt, og da, akkurat da det så ut som vi var begge kommer til å eksplodere med at insisterende trenger, hun åpnet seg for meg.
  
  
  Hun gispet da jeg gikk sakte, sa hun noe jeg ikke forsto, og prøvde å dra meg dypere. Jeg slet akkurat nok til å vise hvem som var ansvarlig, og da jeg begynte lange, langsomme bevegelser som trengte dypere med hvert slag. Hun løftet bena hennes og pakket dem rundt ryggen min, krampetrekninger hennes hofter opp for å møte min øke kaster. Hun begynte å stønne, trekke meg til henne, slik at hun kunne kysse meg med økende villskap som hennes bevegelser ble raskere og mer panisk.
  
  
  Når den gjorde det, hun kastet hodet tilbake, hennes øyne og munn på vidt gap, hendene klamret seg til mine skuldre, hennes hofter pounding som stempler. Det så ut til å vare evig, vår felles sukk mingling som jeg eksploderte inne i henne, og når vi til slutt var både sliten, jeg lå hjelpeløst over henne, klar deilig svakhet og slickness av henne svette-gjennomvåt organer. Det var en lang tid før hun snakket.
  
  
  "McKee?" sa hun i en hes stemme.
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Takk."
  
  
  Jeg humret. "Takk"
  
  
  "nei. Du kan ikke forstå det." Det var en merkelig merk av resignasjon i stemmen hennes.
  
  
  "Prøv meg".
  
  
  Hun ristet på hodet. "Nei, det kan jeg ikke si."
  
  
  "Hva er det?"
  
  
  "Hva jeg vil."
  
  
  Hun var pacing i sirkler igjen, men jeg trosset min irritasjon. Jeg er delvis rullet av det, men det klamret seg med overraskende styrke.
  
  
  "Ingen måte! Ikke forlat meg!"
  
  
  "Jeg går ikke hvor som helst. Det er en lang vei å gå før kvelden, Kristina." Jeg kom over kanten av sengen, fant et glass på gulvet, tok den opp, og tok en lang swig av bourbon. Som væske rant nedover halsen til magen, jeg kan allerede føle styrken min tilbake ...
  
  
  "Ja," hun pustet, og nådde for henne glass og løfte hodet for å ta en slurk. "Dette er vår natten, og jeg er redd det kommer til å være den eneste, McKee."
  
  
  Hun var høyre, som jeg fant ut ganske jævla fort, men selv Christina visste ikke hvor rett hun var.
  
  
  
  
  
  
  Den tolvte kapittel.
  
  
  
  
  
  De ventet på oss i Korfu, rett opp til en brun Mercedes parkerte tydelig på de viktigste havna. To menn, umulig å skille fra den mørke dresser og luer som gjemte de fleste av deres ansikter, satt og stirret impassively som Kristina og jeg ruslet langs vannkanten, et par av havet turister gledelig utmattet fra en natt med kjærlighet og en lang, langsom dag for å seile ut til havet. noen kaller det den vakreste av alle de greske øyene.
  
  
  Vi valgte en parkeringsplass i den nordligste delen av havnen, vekk fra kjas og mas i sentrum. På vannet, overalt hvor vi så, var det båter i alle størrelser og typer, fra små seilbåter til innfødte fiskebåter til store ocean yachts. Kvelden solen kastet lange skygger som vi gikk forbi rekker av boder som selger innfødte, klær, smykker, kunstgjenstander, og alle slags mat som er blandet med den salte luften og vage dufter av den fjellrike landskapet som ruvet utenfor byen. Scootere hummed, selgere ropte, og musikken kom fra åpne dører for alle andre offentlige catering bedrifter. Vi var bare å komme i feststemning når jeg oppdaget Mercedes.
  
  
  Jeg tok Christina ' s arm warningly, oppfordret henne til å bevege seg uten å bryte strak arm. Ved første hun ikke forstår, men når hun så bilen, hun stivnet; jeg dro henne frem.
  
  
  "Ikke se på dem. Hold deg i bevegelse."
  
  
  "Men ... hvordan fikk de komme hit? I den bilen?"
  
  
  "Det er ferger, er det ikke?"
  
  
  "A. Ja. Men hvorfor er de bare ... sitter her?"
  
  
  "Enda viktigere, hvordan kunne de vite at vi skulle være her?" Vi var nesten motsatt side av bilen. Menn inne sakte snudde hodet som vi har sett.
  
  
  de gikk videre, men deres uttrykk ikke er endret.
  
  
  Kristina trakk resignedly. "Alle kommer til Korfu. Eller ... har du fortelle som person, der du leie båt?"
  
  
  Jeg trodde et øyeblikk. "Det er mulig. Minst jeg sa at jeg ville trolig gå nord."
  
  
  "Du skulle ha fortalt ham?"
  
  
  "Det kunne ikke ha vært unngått. Han ønsket å vite hvor jeg skulle, og hvis jeg sa at jeg ønsket å cruise Kykladene, han ville synes det var rart."
  
  
  "Hvorfor det?"
  
  
  "Se på kartet. Pyrgos er langt fra Aegean Sea; det ville være mer fornuftig å leie en båt i Pireus hvis jeg hadde planer om å gå dit."
  
  
  "Selvfølgelig. Og disse menneskene ... kunne de være de som forsøkte å unngå dette?"
  
  
  "Uh-he. Og sannsynligvis skadet den ene jeg hadde opprinnelig tenkt å ta. Eneste som ikke gjør mye fornuftig heller." Det er ikke slik. Hvis de ønsket Alex, og nå var jeg overbevist om at uansett hva Hawk hadde fortalt meg, det må ha vært en lekkasje et sted, hvorfor ble de prøver å holde oss av i Pyrgos? Det eneste svaret jeg kunne tenke på var at hvis vi fortsetter å reise med bil, ville det være lettere å følge oss. Dette var ikke en veldig tilfredsstillende svar.
  
  
  Da vi var vel forbi Mercedes, jeg ledet henne til en liten kiosk som viste en fantastisk visning av fargerike skjerf. "Kjøp en," sa jeg. "Kjøpe to, men ta deg tid."
  
  
  Mens hun ble pakking av varer, jeg var lykkelig ser rundt fyllingen, til glede for den skrukkete gamle vertinne. Folk i Mercedes ikke flytte, men de hadde egentlig ikke bry meg; de har laget selv, så iøynefallende at jeg var sikker på at det må være andre. Men det var en travel, hele tiden er i bevegelse publikum at det var nesten umulig å plukke ut noen som så enda litt mistenkelig, for det var så mange Europeere i mørke dresser så lyst kledd turister, og sjansene mine for å finne mannen som hadde drept sin partner i rommet mitt var ganske jævla tynn.
  
  
  Og hele dagen lang, Kristina unngikk mine spørsmål om sin kontakt med Anders.
  
  
  Når hun plukket ut et par av skjerf, vi flyttet på. Da jeg holdt henne i hånden lett, hun skalv.
  
  
  "Hva er det?"
  
  
  "Jeg... tror det blir kaldt."
  
  
  "Og...?"
  
  
  "Jeg tror det er på tide." Hun tok hånden min, slått håndleddet mitt, og så på armbåndsuret. "ja. Vi er nødt til å gå."
  
  
  "Jeg trodde det ville ikke være til i morgen."
  
  
  "Jeg har å... ta kontakt i dag."
  
  
  "Men vi var ikke engang ment å være her i dag."
  
  
  "Men vi er." Hennes smil var ekte, og for selvtilfreds til å passe meg.
  
  
  "Du er en slu liten tispe." Jeg smilte og lo. "Skal vi?"
  
  
  "nei. Vi vil ta en taxi." Hun pekte videre på en travel hjørnet der et bredt street led fra fyllingen og inn i byen. "Det må være en av dem."
  
  
  En gang hun overrasket meg, jeg hadde forventet mer vågale, men nå er hun hadde tydeligvis tatt meg med henne. Jeg sa ikke noe, men jeg holdt min gratis venstre hånd for meg, og Hugo kost betryggende i hans scabbard.
  
  
  Det var et halvt dusin drosjer parkert på hjørnet foran en stor, viltvoksende gamle hotellet som så ut som de restaurerte ruinene av et gresk tempel med sine vaere marmor fasaden. "En bestemt?" Jeg spurte da vi nærmet oss hjørnet.
  
  
  Christina stoppet, lukket øynene, og vinket henne pekefingeren i en liten sirkel, så pekte. "Dette," sa hun, å åpne øynene igjen.
  
  
  Det var en støvete gammel Ford, drevet av en lei sjåfør som var travelt opptatt med å plukke tennene og ignorerer forbipasserende. Flere andre bilister ble stående på fortauskanten ved siden av sine drosjer, bøying og gestikulerer, men Christina svømte forbi dem til å åpne den bakre døren til sitt valg. De tykke mannen bak rattet så opp motvillig; det så ut som han ikke hadde lyst til å ta passasjerer i det hele tatt. Det må ha vært en taxisjåfør fra New York, tenkte jeg da jeg fulgte Kristina i muggen bil.
  
  
  De driver ikke se tilbake, men sukket og flyttet tungt i hans sete. Kristina lente seg fram og sa noe raskt på gresk. Han nikket motvillig, startet motoren og sette den i gear.
  
  
  Etter U-sving, vi skjære gjennom den tunge trafikken på en bred gate; snart er det smalere, og rader av elegante butikker, banet vei for en blokk av store hus bygget side om side med tips til kule gårdsrom bak massive blanke fasader. En sort-kledd kvinne riding en gammel esel nærmet oss, ignorerer trafikken bak henne. Når vi passerte den, driver spyttet ut av vinduet og mumlet noe; jeg trenger ikke å vite språket for å forstå hva han sa.
  
  
  Gaten begynte å stige bratt; husene var lenger fra veien
  
  
  og vi så barn som leker i støvete meter, kyllinger hakke i bakken, ubestemmelig hundene også likegyldig til å gjøre mer enn å løfte hodet og se en passerende bil. Snart var byen bak oss, og den banet street, banet vei for en jevn grusvei som begynte å vind frem og tilbake over en bratt, tre-dekket bakken.
  
  
  Vi kjørte i taushet til vi nådde ridge. Sjåføren bremset ned da vi nærmet oss en liten lund at omgitt noe som så ut som et tempel eller muligens en grav. I alle fall, det var laget av hvit marmor, med kolonner i front, flankert av skulpturer med en vask i front som så ut som en fugl badekar. Taxi sjåføren kjørte forbi, så snudde brått til venstre og stoppet ved et lite veikryss.
  
  
  "Ah, hva en vakker utsikt!" Christina utbrøt.
  
  
  Fra der vi hadde parkert, vi kunne se hele byen og havnen nedenfor oss som et bilde postkort i gyllent lys, men jeg var ikke interessert i den flotte utsikten i det øyeblikket. Jeg lente meg ned å hviske til Kristina. Han snakker engelsk?"
  
  
  Hun trakk på skuldrene hennes skuldre. "Jeg vet ikke."
  
  
  Jeg tok en sjanse. "Dette sted...?" Jeg ble irritert, det var et helvete av et sted for å ta kontakt. Veien var ikke veldig opptatt, men tur-trafikken var ganske jevn.
  
  
  Mens du snakker med jenta, la jeg merke til at taxi sjåføren ble sakte snu for å se på oss. Tannpirker fortsatt var i hans munn, og han smilte sakte.
  
  
  "Så," sa han. "De har sendt deg. Du trenger ikke se den minst litt annerledes, i alle disse årene, Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  Den trettende kapittel.
  
  
  
  
  
  Før jeg kan si noe, han snudde bilen, dro ut på veien, og fortsatte på sin vei. Kristina så like overrasket som jeg var. Hun klemte hånden min hardt, og stirret med åpen munn på baksiden av førerens hode.
  
  
  "Al -" begynte hun, men jeg taushet henne med en titt.
  
  
  "Ja, det er meg." Føreren hadde tatt av den flatskjerm rutete cap han var iført; hodet var skallet, men nå er han satt litt bak rattet, og selv i ryggen, og femten år senere kunne jeg se bull ' s styrke i nakken og skuldrene. "Naxos". Han kalte det år og måned. "Du og meg, Nick. Granater i hulen. Jeg stoppe flyet, du skyte mannen som skulle drepe meg. Uansett, hva de kommer til å gjøre med at gutten sersjant når du bringe ham tilbake til Tyskland?"
  
  
  Jeg fikk ikke svar. Ikke på spørsmålet, likevel. "Jeg ønsker å få en bedre titt på ansiktet ditt," sa jeg forsiktig.
  
  
  "Selvfølgelig. Ganske snart vil vi være der hvor vi går, og da jeg snu. Femten år, har jeg endret seg, ikke sant?"
  
  
  Det er vanskelig å si. Alt jeg så når vi kom inn i drosjen var en tung ansikt med den vanlige tykk, svart bart. Jeg definitivt ikke forvente å finne Alex Zenopolis på et gatehjørne i sentrum av Korfu, og absolutt ikke i dag.
  
  
  "Jeg vil gi deg beskjed. Hvor er vi på vei?"
  
  
  "Du og min søster skal ha en drink på en turist sted ikke langt fra her. Veldig sensasjonell utsikt, Amerikansk bar med martini og daiquiris. Har du fortsatt liker bourbon, Nick?"
  
  
  Jeg husket at jeg hadde en historie som en Verdenskrig piloten hadde fortalt meg om å bli skutt ned over Tyskland, og da han ble tatt inn til avhør etter at de er tatt, for mann over bord fra ham, fortalte ham noe om seg selv, selv om han hadde glemt.
  
  
  "Mitt navn er Daniel McKee," sa jeg rolig. "Jeg er en yacht broker Florida, og daiquiris høres veldig bra."
  
  
  Sjåføren lo hjertelig, trakk på skuldrene hans massive skuldre, og akselerert rundt svingen, og veien begynte å stige igjen. Han ville ikke si noe før vi dro ut i buskas i skyggen fra oppkjørselen som førte til lave, romslige restauranten som ble nesten skjult fra veien. Vi stanset foran en mørk, mørk covered patio, og som ledsager gang ned store skritt mot oss, de driver slått til meg. Han smilte, og viser stort mellomrom mellom fortennene.
  
  
  "Jeg har ventet på en halv time. Ikke mer enn det. Du har fått en stor kveld foran deg."
  
  
  Tilhørende åpnet døren; Kristina og jeg kom meg ut og gikk inn. Alex, da tenkte jeg at jeg kan like godt kalle ham det, var rett om du vil vise fra den vedlagte terrassen som strakte skråningen ved enden av restaurant. Lys flickered i vindtett holdere på hvert bord, og i the gathering, mørke, vann langt under slått til skimrende sølv, snu til tinn og deretter gradvis å snu svart. Fra der vi satt, lysene i byen var usynlig, men det var hundrevis av små lys i havnen, som en klynge av fireflies. Ingen av oss snakket, og jeg tror ikke Kristina betalt oppmerksomhet til den du vil vise i det hele tatt.
  
  
  Alex var i vente for oss ved inngangen. Vi var tilbake på veien før han snakket.
  
  
  "Er du fortsatt tvilsomt
  
  
  Hva er det jeg, Nick Carter? "
  
  
  "Ganske mye," innrømmet jeg.
  
  
  God. Jeg sier deg, ditt folk ikke engang hint om at du skulle møte meg. God forsikring; hvis jeg ikke ser ut som Alex Zenopolis, som burde vite, men du, ikke sant?"
  
  
  "Ja."
  
  
  Han flyttet i setet foran oss. "Kristina, min søster. Jeg beklager, jeg snakker ikke mye til deg. Jeg bare huske deg som en liten jente."
  
  
  Hun sa noe til ham i deres språk. Han lo.
  
  
  "Nei, vi snakker engelsk. Bedre for Nick, ikke sant?"
  
  
  Jeg måtte ta risikoen for en stund. "All right, Alex. Hva bør vi gjøre videre? Hvorfor er du her nå?"
  
  
  "I vår virksomhet, kan vi ikke holde seg til en nøyaktig plan. Husk, vi ventet på at de smuglere for tre dager?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Så jeg burde ha forlatt Albania en dag tidligere. Ingen big deal, vi var ment til å møte som dette i morgen. På samme sted, til samme tid. Lille Christina, hun vet ikke noe, gjør hun, Søster?
  
  
  "Det er riktig."
  
  
  "Er vi forlater i kveld?" Spurte jeg.
  
  
  "nei. Du og min søster, vil du fullføre din litt romantikk med en stor kveld på byen. Du danse, du spise, du holder hverandre i hendene, og i morgen vil du si et trist farvel så deg seile bort og den lille studenten tilbake til Athen. med en litt knust hjerte. Er ikke det riktig? "
  
  
  Det var det jeg hadde i tankene. I tilfelle vi var galt, om å bli fulgt, ideen var å gjøre vår korte romanen så troverdig som mulig.
  
  
  "Hva er det du gjør i mellomtiden, Alex?"
  
  
  "Jeg flytte to av dere fra sted til sted i kveld. Da jeg kommer tilbake til båten din. Kan du vise meg hvor det er fortøyd." Jeg vil gå om bord før daggry, og ingen skal se meg. Jeg er en blindpassasjer, ikke sant?"
  
  
  "Hvordan har du tenkt til å gjøre det?"
  
  
  Han trakk på skuldrene. "Jeg svømme. Jeg kan være som en usynlig fisk i vannet i mørket."
  
  
  Jeg var stille for en stund. Vi passerte et lite tempel; flere biler var parkert på observasjon dekk på motsatt side, og ett par sto hånd i hånd i front av søylene. Jeg misunte dem; Christina ' s side var kaldt i min.
  
  
  "Hvordan kom du på at taxi?" Spurte jeg.
  
  
  "Jeg har kontakter her, min venn. Det er andre på denne øya jeg kan stole på. Ønsker du å vite mer?"
  
  
  "Sa jeg. - ingen.
  
  
  God. Ikke noe problem?"
  
  
  "Jeg håper ikke det."Jeg var langt fra fornøyd, men jeg beholdt mine tvil for meg selv.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Det var den mørkeste natt med feiring jeg noen gang har hatt. Vi hadde middag i "Pavileon" utendørs under trellised vines utsikt over øyas mest eksklusive beach. Vi spiste kreps tatt i live fra vannet i burene sine, bare noen meter fra bordet vårt. Lysene ble dempet, og publikum var lyse, og alle visste det. Jeg kjente minst to filmstjerner, inkludert en skuespiller jeg hatt et crush på som en tenåring. I alle disse årene senere, så hun enda bedre i close-up enn hun gjorde da.
  
  
  Senere dro vi til et diskotek på Palace Hotel, hvor jeg ufrivillig skilt med Kristina på dansegulvet. Det var så fullpakket at det ikke spilte noen rolle hva vi gjorde, men selv på dette tøvet, jenta tiltrakk seg mer enn sin del av mannlig oppmerksomhet. Jeg likte ikke det, men ikke for den vanlige årsaken, og det var en følelse av kontrollert desperasjon i hennes bevegelser og uttrykk, som om hun lyttet til lyden av en katastrofe. Alle som har kikket nøye på henne tenker kanskje at hun var på noen form for narkotika, men jeg skjønte at det ikke ville være altfor uvanlig i denne mengden.
  
  
  Det var et annet sted, og flere etter det, alltid med nådeløse Alex kjører oss rundt i den travle byen. To ganger fikk jeg øye på en brun Mercedes, men det gjorde ikke bry meg for mye, jeg så for andre observatører. Flere ganger var jeg på randen av advarsel Alex, men mannen var så trygg og, som jeg tydelig husket, så jævla stand at jeg bestemte meg for å holde seg i ro. Jeg var rett og galt.
  
  
  På klokka to i morgen, Alex annonserte at det var på tide å gå til båten. Vi sto på godt opplyst voll mens jeg dyttet en dott av papir penger på vår "driver" og ba ham om å komme tilbake i morgen. En ung mann som venter på båten som var å se på oss disinterestedly, gjesping voldsomt.
  
  
  "Nei," Alex spyttet. "I morgen skal jeg gå på tvers av øya for å besøke min mor."
  
  
  God. Det er andre drivere, også."
  
  
  Han gjorde et bevisst støtende vis av å telle penger, grunted, og støttet unna så fort at jeg måtte hoppe ut av veien. Kristina og jeg så ham kjøretur unna, så smilte ruefully på hverandre, så vi gikk om bord i båten i marinaen.
  
  
  I en kort tur, gjorde vi
  
  
  shopping på kjøpesenteret, for det meste for lakei gå bak oss.
  
  
  "Han var så ille," sa Christina.
  
  
  "Greit, da. Det var en bra kveld uansett, var det ikke?"
  
  
  I svar, hun kysset meg forsiktig på kinnet, og deretter med mer lidenskap, like under haken min. "Men," sa hun dessverre etter en stund, " trenger vi ikke det i morgen uansett. Når går flyet mitt igjen? I to?"
  
  
  En kveld, svarte hun på telefon og bestilt en flyreise tilbake til Athen. "Jeg skulle ønske du kunne bli en annen dag eller så."
  
  
  "Men det er umulig. Og du må også seile til Italia."
  
  
  "Jeg er ikke i en hast." Jeg gned hennes skuldre, pakket armene mine rundt henne, og holdt henne tett. Båten er rormann bremset motoren, all sin oppmerksomhet fokusert på tilnærming til Scylla på henne dock.
  
  
  "Men... meg. Dessverre." Christina sukket og trakk seg bort fra meg som båten trukket opp sammen med den mørke sloop, er det bare å kjøre lys på, lav-drevet av elektrisk lys som tappet batteriene svært lite.
  
  
  Jeg betalte båten er rormann og vi gikk ned. Da vi kom inn i den mørke hytta, Kristina stoppet brått foran meg på rampen.
  
  
  Jeg hveste: "Hva er dette?", min venstre hånd automatisk snudde seg vekk fra meg, Hugo var klar til å komme inn i min hånd fra scabbard.
  
  
  "Jeg... det er ingenting." Hun kom inn i hytta.
  
  
  Jeg raskt så meg rundt; det lyset som kommer fra dock var liten, men det var ikke noe sted å gjemme seg. Jeg gikk videre, sjekket hodet og hengende skap, deretter den andre hytta. Ikke en eneste en. Ingen. Da jeg kom tilbake, Kristina var en belysning av parafin-lykter.
  
  
  "Vi vil ikke ha dem i kveld," sa jeg.
  
  
  "Men..."
  
  
  "Hvis Alex kommer til å svømme ut her og snike seg ombord, la oss ignorere ham. All right?"
  
  
  "Åh, så dumt av meg." Hun slått av lyset og slått for å møte meg i den trange plassen mellom sengeplasser og bord. For et øyeblikk var hun i mine armer, hodet presset mot brystet mitt, og gjennom det tynne stoffet på skjorten min, jeg følte meg plutselig, varme tårer.
  
  
  "Hva er det?" Jeg beroliget, forsiktig stryke håret.
  
  
  "Åh... så mange ting, McKee. Eller Nick Carter, eller hvem du er." Hun presset øynene lukket og snuste. "Siste kvelden jeg sa det var den eneste gangen vi var sammen. Og jeg hadde rett, men jeg trodde ikke det ville skje på grunn av det. Jeg har vært håper alle dag at min ... min instinkt var galt. Men det var den riktige tingen å gjøre, var det ikke? "
  
  
  For en tid siden, jeg var utslitt til beinet etter en lang dag med bading, og en festlig kveld, men da vi stod sammen i denne smal plass, følte jeg at alle tretthet gå bort. "Han vil ikke være her i et par timer," sa jeg lavt.
  
  
  Hun holdt meg tett for et øyeblikk, så dro bort brått, " Kan vi ha det litt bourbon, McKee? Og la oss sitte her alene i mørket til Alex kommer. Uansett hvordan jeg føler om deg, jeg ønsker ikke å elske når min bror kan bli med oss når som helst."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Det var nesten five o ' clock når Alex stille klatret over hekken av båten, skjørt jolle og krype gjennom hytta til langangen. Jeg holdt Hugo i hånden min, når du hodet hans dukket opp i hullet.
  
  
  "Vent!" Jeg hveste, la det svake lyset blinker på bladet.
  
  
  "Det er bare meg, Nick." Alex skjøv svart vanntett pose foran ham, og gikk med hodet først ned den lave trapper ned til hytta. Jeg skinte min lommelykt på ham et øyeblikk, han var iført en våtdrakt som dekket alt, men ansiktet hans. Jeg slo av lyset.
  
  
  "Har du sett?"
  
  
  "Det er umulig. Du kan sette denne båten i et bra sted, min venn, den eneste jeg hadde å gå gjennom var små båter. Det var ingen andre om bord på natten."
  
  
  Det var ikke et uhell, men jeg trenger ikke å fortelle ham det. "Ønsker du noen tørre klær?"
  
  
  Han pekte på posen på dekk foran ham. "Jeg har en. Kanskje et håndkle. To håndklær." Han sto opp, kroppen hans nesten å fylle den plass i kabinen. "Jeg var en stor mann når du først ble kjent med meg, Nick. Jeg er litt større nå." Han begynte å ta av seg våtdrakt, ignorerer hans søster. Jeg gikk til hodet mitt til å få noen håndklær.
  
  
  Når han var tørr og kledd i tørre klær, vi satte oss ned i den største hytte med drikke i hånden. Himmelen utenfor var allerede slå grå, men tretthet som hadde forlatt meg for noen timer siden så ut til å være borte for alltid.
  
  
  "Vi har tid," sa jeg. "Tid til å snakke."
  
  
  Alex tok et stort swig som tappet sitt glass av bourbon og helte en annen. "Ingen snakker. Du og jeg, vi har mye tid, Nick. I mellomtiden, vil vi få litt søvn. Når du deretter går du få billetter til min lille søster, Kristina og meg, vi har noen gang
  
  
  sammen. Okay?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Jeg tok båten på land litt etter ni. Flyselskapets kontor ble bare en kort spasertur unna, så jeg gadd jakt etter en taxi. Dagen var overskyet, men vindstille; vannet skvulper mot stein voll så grå og livløs. Det passer humøret mitt.
  
  
  Jeg tok Kristina billett og vandret formålsløst langs elvebredden. Det var flere vogner i sikte denne morgenen. Det er for tidlig. Men den brune Mercedes var parkert på et fremtredende sted hvor føreren og hans følgesvenn kunne se båten min. Det plaget meg ikke; hvis de ikke bruker kikkert, ville de ikke være i stand til å fortelle hva som foregikk på det, og hvis de kunne det, ville det ikke gjøre noen forskjell. Alex klatret opp i kjeden skap foran fremover hytte, laget et reir i den trange plassen mellom de våte metall koblinger, og annonserte at han ville ikke komme ut før vi var ute på havet på vei til Taranto. "Når du skjule, min venn, du vil skjule. God natt."
  
  
  Jeg list lista rummaged gjennom suvenirbutikker for noe å gi Kristina. Alt føltes riktig. Jeg snudde og satte kursen for en stor gamle hotell ikke langt fra der Scylla var fortøyd. Jeg ble enige om å holde seg borte mens søsken møtte, og jeg lurte på hva de kunne snakke om etter alle disse årene.
  
  
  Baren var åpen, og jeg gikk i, den eneste kunden i den enorme, høyloftede rommet. Bartenderen tilbys en Bloody Mary, han visste hungover turist da han så ham, men jeg bestemte meg for å betale for bourbon. Jeg pleier ikke å drikke i morgen, men så langt som kroppen min er opptatt av, som var siste natta, og jeg sov ikke i det hele tatt.
  
  
  Jeg hadde et par treg seg, mens jeg var ute på liten hånd av elektrisk klokke som brukes til å henge på veggene i klasserommet skoler, og kan fortsatt være det, klikker du på ring. Det var ikke engang elleve klokka når piccolo kom i, så seg rundt, og stoppet på meg.
  
  
  "Mr. Carter?"
  
  
  Jeg nesten sa ja før jeg skjønte hva han sa. Så jeg ristet på hodet.
  
  
  "Du ... Ikke Mr. Carter?"Han var en innskrumpede liten gutt, og perfekt i engelsk.
  
  
  "Jeg er redd jeg ikke. McKee navn."
  
  
  "Men den mann i bar er å få en samtale. Damen sa at hans navn var Carter." Han så seg rundt igjen, som understreker at jeg var den eneste personen her.
  
  
  Lady. "Du fordømt tosk," sa jeg indignert. Hun må ha vært på dekk, og sett meg gå til hotellet. Og hvor ellers ville jeg være foruten bar? Jeg undertrykt mitt sinne, og innser at noe må ha skjedd som gjorde henne ringe meg, og i den engstelige tilstand hun var i, hun må ha gjort en tabbe.
  
  
  "Vel," sa jeg gledelig, å komme opp, " jeg vil svare på telefonen hvis damen insisterer. Vis meg veien." Jeg droppet penger på disken, og fulgte piccolo.
  
  
  Han viste meg en rad med hjem telefoner ned en smal gang som førte til resten rom og baksiden av hotellet. "Ta en telefon, og operatøren vil koble deg," sa han. Jeg ventet til han var borte, så plukket opp telefonen. Operatøren umiddelbart til venstre. Jeg fortalte henne hvem jeg var, wincing når jeg ga henne mitt riktige navn, og hun ba meg om å vente litt. Jeg lente meg mot veggen, sliten og kvalm med hele slurvete drift.
  
  
  Den myke lyden av døren åpning bak meg var ikke hørbart på først. Så hørte jeg knirke av en støvel, den karakteristiske raslingen av klær som en hånd ble hevet. Jeg begynte å slå telefonen stukket i hånden min, men det var for sent, noe knust mot min skalle og falt jeg på mine knær. Den eneste smerte følte jeg var i kontakt med gulv, og jeg var bekymret for de kneskader fra min high school fotball dager, når den andre kick kom, og det var ingenting å bekymre seg for.
  
  
  
  
  
  
  Den fjortende kapittel.
  
  
  
  
  
  Jeg ville ikke kaste bort tid på å prøve å finne ut hvor jeg var. Jeg sjekket kniv første og ble overrasket over å finne at Hugo var fortsatt i skjede under min jakke-ermet. Jeg var ikke bundet opp og så ut til å bli liggende på en seng av noe slag. Jeg åpnet øynene smertelig; lyset var dempet, som dagslys på en overskyet dag ...
  
  
  Ettermiddag! Jeg så på klokken min, og jamret. Det var allerede klokka to, og jeg var ment å være tilbake på Scylla ved middagstid. Jeg prøvde å sette seg opp, men en hånd dyttet meg ned på sengen. Mine øyne ikke var fokusert; alt jeg kunne se var en uklare hodet over meg, på noen utrolige høyde, pulserende i gang med bankende på baksiden av hodet mitt. Jeg lå stille et øyeblikk, og som ønsker å roe ned og se hva i helvete som foregikk. Så jeg prøvde å presse hånden min unna, men det var hardt og fast på brystet mitt. Liten hånd...
  
  
  Jeg åpnet øynene bredt; ansiktet over meg, og begynte å flyte i fokus, et ansikt omgitt av en glorie av myk blonde krøller.
  
  
  Da så jeg lepper buet i et smil, en nese litt buet over dem, og glitrende mørke øyne som var mer vennlig enn å smile.
  
  
  "Sue Ellen," jeg croaked. "Hva i helvete...?"
  
  
  "Bare holde seg ned som en god gutt, honning. Jeg vil ikke at du skal hoppe opp og ned så voldsomt og stygg."
  
  
  "Få hånden av min jævla brystet. Jeg ønsker å sitte ned. Hvis jeg kan."
  
  
  "All right, honning, du prøver det. Men veldig sakte, hører du?"
  
  
  Hennes sterke brun hånd lettet trykket da jeg satte meg ned. Tross alt, var jeg ikke liggende på en seng, men på en stor hvit sofa som kan sove opptil seks personer uten trengsel. Jeg kikket rundt forsiktig; hvis det ikke hadde vært for en runde windows, kan vi ha funnet oss i en vanlig stue på Park Avenue. Og så innså jeg at den milde svaiende under meg var ikke bare i hodet mitt.
  
  
  "Båten?" Spurte jeg.
  
  
  "Like smart som før, Nick? Uh-huh, det er min båt. Eller min mann, hvem han er."
  
  
  Jeg var for sint til å smile. "Hva i helvete er det som skjer her, Sue-Ellen? Som traff meg?"
  
  
  "Oh, en av mine "vakthunder". Hvordan er ditt hode, kjære?"
  
  
  "Hva forventer du?" Jeg prøvde å få opp, men hun brukte sin pekefingeren for å presse meg ned på sofaen. Jeg husket at Sue-Ellen hadde vært helt Texas college rodeo champion når hun var på SMU, og hun hadde ikke relented i ti år, og heller ikke i de tre ektemenn jeg visste om.
  
  
  "Altfor dårlig. Ønsker du noen bourbon?"
  
  
  "Ikke nå."
  
  
  "Er denne morgenen nok for deg?"
  
  
  "Egentlig ikke."
  
  
  "Vel, dette er hva det så ut da du gikk ut av telefonen på hotellet. Lapping i baren og alt det der. Heldigvis, en av mine "vakthunder" kom og trakk deg ut før politiet kom og arresterte deg for......"
  
  
  "Så en av dine "vakthunder" traff meg." Jeg stjal et blikk på klokken min igjen; det hadde ikke vært der før.
  
  
  "Oh, ikke bekymre deg, honning. Din lille greske jente som bare venter på at du tilbake i det vesle gammel kar du reiser i. Klar til å bli bundet opp, hun går på dekk hele tiden og ser mot dock, som en av de hvalfanger kapteinens hustru på en enke ' s walk."
  
  
  "Kom igjen!" Jeg knakk. "Hva vil du meg?"
  
  
  Hennes smil var ren imp, blandet med ren hore. Hun var iført et par bikini bunnen og en skjorte som hun ikke hadde giddet å opp-knappen. Jeg husket at hennes bryster var liten, men fast, som halvdelene av en melon. På tretti eller så, for hun hadde den muskuløse magen på en profesjonell acrobat, og mens bena hennes var vakkert bygd, de hadde styrken av livslang rider som hun var. Sue-Ellen var knapt mer enn fem meter høy, men jeg hadde gjentatte ganger funnet at å undertrykke henne, jeg hadde til å glemme at hun var en jente. Hun likte det.
  
  
  Hun kollapset på sofaen ved siden av meg, la henne skjorte fall åpne for å avsløre hennes bryster. "Du fikk meg i en masse problemer i går kveld, Nick. Du vet?"
  
  
  "Meg? Hvordan?"
  
  
  "Vel ... hva var det? Et par dager siden, min venn så du... hvor var det? Pireus?"
  
  
  Jeg nikket. Smertelig. "Jeg husker."
  
  
  "Vel, Rhonda, hun sa at du lot ikke til å huske henne. Eller meg. Men ut fra måten hun beskrev du, jeg visste det måtte være Nick Carter. Høyre? Er ikke alle som er som deg, kjære?"
  
  
  "Jeg..." Det var vanskelig å vite hva du skal si. Sue-Ellen visste at jeg gjorde noe for regjeringen, fordi for en gang hennes far var en senator på en av de komiteer som behandles med CIA og andre Alfabetet sikkerhetsorganisasjoner. "Du vet, det er tider da jeg selv ikke kan si hei til min gamle venner."
  
  
  "Uh-he. Ikke for gamle venner som Rhonda som ikke vet mye om bønner. Men når du viser at pen ansikt over hele Hellas, som du gjorde, jeg vet du ikke er på noen hemmelig oppdrag eller hva du gjør for Onkel Sam. En pen mann som du bør bruke en forkledning, fordi disse dårlige gutter i Kreml eller et annet sted, gikk de til angrep på deg." Hun pekte på meg og klikket hammer. "Så jeg måtte snakke litt den kvelden, fortelle dem hva en flott... vel ... venn du er. Bourbon skryt, du vet?"
  
  
  Jeg visste det. For godt. Et par ganger har jeg nesten falt i kjærlighet med Sue-Ellen, men hver gang hennes "bortskjemte lille rike pike" vane, drevet av sprit, reddet meg.
  
  
  "Så i går kveld, da vi alle så dere hopper rundt på dansegulvet med den stygge gresk jente, og du visste ikke engang si hei, vel, det brente meg."
  
  
  "Men jeg fikk ikke se deg!"
  
  
  "Nei? Selv når jeg var presser meg i ræva mot din for et par minutter rett? Ved at disco, jeg glemte hvilken?"
  
  
  "Jeg tror... de var alle ganske trangt."
  
  
  "Ikke så overfylt, kompis! Hvis du ikke vet my ass, hvem vet? "Hun kom nærmere meg,
  
  
  "Hva ... hva om din mann?"
  
  
  "Ah, det er han. Achillion, han kommer til å kjøpe skip i Japan, eller et annet sted. Han har ikke vært i nærheten av meg mer enn et halvt dusin ganger siden vi giftet oss."
  
  
  "Så han forlater deg her? Med vakthunder?" Hodet mitt var lysning raskt nå, merkelig nok, sprekk i min skalle nøytralisert effekten av mangel på søvn og for mye bourbon.
  
  
  "Uh-he. Han ga meg denne store gamle båten og mannskapet jeg betale for å spille døv og stum, men det er disse to tungvektere som følger meg mest, uansett hvor jeg går." Hun giggled og kost opp til meg. "Men ikke her."
  
  
  "Hva mener du?"
  
  
  "Å, han tror han er utro mot meg, men overalt hvor jeg kommer til havn her, jeg ser dem. Dem, og at store gamle brune bilen deres."
  
  
  "En stor ... Mercedes?"
  
  
  "Uh-he. La du merke til det også? Alle la merke til."
  
  
  "Var du i ... Pyrgos et par netter siden?"
  
  
  "Jeg planla å, men jeg kunne ikke. Hvorfor? Var det?"
  
  
  "For en stund."
  
  
  "Hvor fikk du din hore?"
  
  
  "Hun er ikke en hore. Og det er ikke lite."
  
  
  "Nei, det er ikke store. Men jeg kunne ha drept henne med en hand bundet bak henne tilbake." Hun var tukle med mitt belte-spenne.
  
  
  "Jeg må komme meg ut herfra."
  
  
  "På ingen måte. Vi har en part, Nick Carter. Privat fest, akkurat nå. Og senere, alle mine venner vil være tilbake om bord, og jeg vil vise dem at man ikke neglisjere Sue-Ellen Barlow . til alle hennes venner."
  
  
  Jeg trakk bort fra henne. "Du mener det er grunnen til at du slo meg ut, og førte meg her?"
  
  
  "Vel... det var kanskje litt kjølig, honning. Men jeg oppholdt opp hele natten med disse menneskene, og jeg kunne se dem fnise fordi jeg var å skryte av deg, og du gjorde narr av meg foran alle. Så når min "vakthunder" sa de så deg gå inn på hotellet, bar, jeg var bare handler på impuls. Disse vaktbikkjer, de er bra for noe, er de ikke? "
  
  
  "Ja, jeg tror de er. Hvor er de nå?"
  
  
  "Å, jeg har fått en utenfor døren." Hun viftet med hånden hennes vagt. "I tilfelle du ikke kan vente med å komme tilbake til den greske pie."
  
  
  "Hun hadde et fly å ta av."
  
  
  "Vel, hun kan vente en annen dag, kan hun ikke?"
  
  
  Jeg kunne se at du prøver å resonnere med Sue-Ellen var håpløst. Jeg stod opp, ta henne klorte hender, og gikk raskt til døren. Når jeg åpnet den, så jeg grov ansiktet til en av mennene i den brune Mercedes ser på meg. Han holdt en .45 kaliber pistol i hånden, rettet direkte mot brystet mitt. Det så ut som han ønsket å bruke det. Jeg lukket døren igjen.
  
  
  "Elskling, tror du jeg kommer til å la deg gå bort fra meg etter at jeg har forårsaket alt dette problemer? Kom på." Hun lå på en hvit sofa, hennes skjorte på teppet ved siden av henne, en hånd gjemt i bukselinningen av hennes minimal bikini bottom.
  
  
  Det var en tid da Sue-Ellen var gøy og morsomt, uanstendig, men sunt. Det var tydelig at nå som hun hadde forandret seg, for å si det mildt; jeg kunne ha hatt det gøy med henne, men hennes spill slått meg ut.
  
  
  Jeg gikk bort til henne og tok av henne i bikini. Hun buet hennes sterke, smale hofter for å hjelpe. Jeg rullet henne over på magen.
  
  
  "Mmm. Ønsker du å starte som en okse og kvige?"
  
  
  "Hvorfor ikke?" Jeg var unzipping mine bukser veldig høylydt, og da jeg så at øynene hennes var lukket, jeg raskt løftet opp sin skjorte. "Gi meg hendene deres," jeg har bestilt, og som berører innsiden av låret hennes, slik at hun ikke ville glemme hva hun mente jeg gjorde det. Hun gjorde som hun ble fortalt, svaiende hennes nederst spent.
  
  
  Med en brå bevegelse, jeg tok tak i hennes håndledd og pakket klut rundt henne. Før hun visste hva som skjedde, jeg hadde sikret henne, hennes armer smertelig høy bak henne tilbake.
  
  
  "Nick!" hun jamret. "Sønn av en tispe!"
  
  
  Hun kjempet som jeg forventet, men jeg dyttet henne til hennes føtter; hun var liten nok for meg å stå på tå uten noen innsats, og i den posisjonen hun ikke kunne bruke sin makt mot meg.
  
  
  "Nå får helvete ut herfra, Sue-Ellen," hveste jeg i øret hennes. "Jeg har ting å gjøre, kan vi spille en annen gang."
  
  
  "Bastard!" skrek hun, sparker på meg med hælene. Jeg trakk henne opp litt høyere, og hun gispet i smerte. "Dino!" hun ropte. "Dino, kom her!"
  
  
  Dette var noe jeg ikke vet om. Svingte døren åpen og en vakt hund fløy. Selv om Sue-Ellen var foran meg, hun var ikke stor nok til å skape noen form for shield, ikke på denne strekningen.
  
  
  "Skyte sønn av en tispe!" jenta skrek. "Blåse sine jævla hodet av!"
  
  
  Dino smilte mens han langsomt hevet pistol .45. Han hadde nok av tid til å sikte og trekke på avtrekkeren.
  
  
  Men ikke så mye som han trodde. Jeg trakk på skuldrene og la gå av Hugo ' s venstre hånd. Fortsatt holder Sue-Ellen i min andre hånd, jeg kastet tveegget kniv rett på sin hals; jeg har ikke vente for å se om det treffer målet, men dro jenta ned og ut av veien som skutt skranglet i lukkede rom.
  
  
  Da jeg så opp, vaktbikkje var fortsatt i en oppreist posisjon med et uttrykk av total overraskelse på ansiktet sitt. Han så ned på røyking .45 i hans hånd, så langsomt hevet sin andre hånd for å berøre hilt stikker fra halsen hans. For et øyeblikk jeg trodde han skulle til å skyte igjen, men plutselig rush av blod fra hullet min kniv hadde laget avgjorde det. Han sakte kollapset på gulvet og landet soundlessly på tykt teppe.
  
  
  Jeg var fortsatt holder Sue-Ellen når jeg gikk over til å se på det nye organet. Første jeg snappet pistolen ut av fingrene hans, begynte å kaste det bort, og endret mitt sinn. Dette kan komme godt med, og jeg trenger ikke å gå gjennom toll på min kommende reise. Så jeg trakk kniven ut av Dino halsen; han gjorde en gurglende lyd, og mye mer blod ble spilt.
  
  
  "Damn you, Nick Carter," Sue - Ellen snarled. "Se hva du fikk til min vegg-til-vegg-teppe!"
  
  
  Men selv en rik og kul Texas jente ble sjokkert av hva som skjedde, og jeg tok fordel av det. Jeg sparket halen først, ikke for forsiktig, og tvunget henne tilbake til hva som var ment å være hennes klær. Hun adlød sullenly, målløs, for et øyeblikk. Jeg sjekket dead man ' s lommer som vanlig, men fant ingenting som tyder på at han var noen andre enn hva Sue-Ellen sa.
  
  
  "Hva skal du gjøre med det?" Jeg spurte henne, og pekte på liket.
  
  
  "Meg? Hva mener du meg?"
  
  
  "Han er din gutt. På båten"
  
  
  "Vel, du har drept ham!"
  
  
  "For selv-forsvar formål. Etter at du har kidnappet meg."
  
  
  "Ha! Achillion, han vil ta seg av dette rotet."
  
  
  "Det er bare han er i Japan. Du vet, din vaktbikkje vil begynne å lukte før mannen din kommer tilbake."
  
  
  Hun stirret på den store kroppen på teppet og tygget på en fingernegl. "Ja..."
  
  
  "Hvor er ditt lag?"
  
  
  "Jeg har ikke sendt dem for det meste på landlov. Bortsett fra et par av gutta i maskinrommet og en i byssa."
  
  
  "De kan ikke høre?"
  
  
  "Jeg fortalte deg. De er døve og stumme. Oh, ikke bokstavelig talt, Nick; de bare blir lært opp til å ignorere alt som skjer i den store gamle badekaret. Du vet?" Hun var til å miste de fleste av hennes Texas aksent, og merkelig nok, jeg likte henne bedre for det.
  
  
  "Vil du høre? Til en gammel venns råd?"
  
  
  "Kanskje."
  
  
  "Ta din døv-stum mannskap og får helvete ut av denne porten. Kaste bort kroppen eller hva du tror er best, men hvis du rapportere det til politiet, vil du bare komme i trøbbel. Gjorde denne fyren har noen slektninger? ? "
  
  
  "Hvordan skal jeg vite det?"
  
  
  Jeg fant det ut. God. Gjør som jeg fortelle deg. Det er opp til deg nå, Sue-Ellen."
  
  
  Hun var fortsatt ser på liket, og hun så ut som en liten jente som hadde begynt å gjøre narr av henne hodet. Som var uhyrlig størrelsen på henne.
  
  
  "Er det en båt jeg kan ta? Gå tilbake til skuta?"
  
  
  "Uh-he. Bundet opp akkurat der." Hun viftet med hånden hennes vagt.
  
  
  "Så skal jeg gå." Jeg løftet den tunge pistol.
  
  
  Plutselig ble hun kjørt til meg og legger armen rundt midjen min. "Oh, Nick! Jeg er så jævla lei, jeg er lei meg!"
  
  
  "Meg også."
  
  
  "Er du ikke kommer til å bo og hjelp?"
  
  
  "No way, kjære.".
  
  
  "Ærlig?"
  
  
  "Mitt ord av ære. Og hvis du noen gang se meg igjen, hvor som helst i verden, ville du bedre tenker på samme ting før du gjør det lure igjen." Jeg trykket nesen med snuten på den .45.
  
  
  Hun kysset varmt metall og så opp på meg. Det var ekte tårer i øynene. "Hva med neste uke er Bari?"
  
  
  "Hva?"
  
  
  "Jeg mener, jeg må møte noen folk der. Og hvis du fortsatt er i denne delen av verden, og... og ikke fungerer."
  
  
  "Oh, for Kristi skyld!" Men da måtte jeg le. Jeg kysset toppen av hodet, som var rød sist gang jeg hadde sett henne, klappet henne marmor-hardt i ræva, og satte kursen for døren. "Kanskje," sa jeg.
  
  
  Jeg tok hurtigbåten til Scylla; det var om ettermiddagen, himmelen var fortsatt mørkt overhead, og båten så illevarslende stille. Da jeg kom om bord, jeg forlot båten ut av kurs; noen ville plukke den opp i den travle havnen, og jeg tvilte på det betydde mye å Sue-Ellen eller hennes fraværende mann, om de noen gang fikk den tilbake eller ikke. Det var mange flere av dem.
  
  
  "Hallo? Kristina?"
  
  
  Akk, det var ingen tegn til liv i mørke grå. Da jeg kom til døren, dro jeg en .45 kaliber pistol ut av min jakke lommen, men jeg var for sent. Leter du inne, fant jeg meg selv ute i den svarte tunnelen på død for andre gang den dagen.
  
  
  
  
  
  
  Den femtende kapittel.
  
  
  
  
  
  "Legge det ned veldig sakte, Nick. Jeg skal drepe deg hvis du ikke gjør det." Alex var ute på meg fra den største hytta, en revolver i hånden. Jeg hadde ikke tvil ham for en andre og gjorde som jeg ble fortalt.
  
  
  "Du trenger ikke det," sa jeg.
  
  
  "Nå vet jeg det. Du har ødelagt alt. Alt!"
  
  
  "Jeg håper ikke det."Jeg forsiktig ned den lave trappa mens han støttet bort for å holde en viss avstand mellom oss. Det var første gang jeg hadde sett det som står i skikkelig lys, og selv om det var tykkere på midten enn det hadde vært for femten år siden, jeg var ikke fristet til å prøve og ta tak i det. Selv om han ikke har en pistol. "Hvor er Kristina?"
  
  
  "Gå foran."
  
  
  "Se, Alex, det er et problem..."
  
  
  "McKee? Nick?" Christina ' s stemme kom fra fremover hytte, og et øyeblikk senere hun dukket opp. "Hva har skjedd med deg?"
  
  
  Hvordan til forklare til en desperat mann og jente du halvparten elsker at du ble kidnappet av en bortskjemt rik bitch fordi ..... Vel, jeg gjorde mitt beste. På slutten, Alex smilte, og Christina så tvilsom.
  
  
  "Mener du at disse personene i bilen var å se på henne?"
  
  
  "Og jeg tenker litt. Hotellet ligger i Pyrgos".
  
  
  Hun nikket, og smilet var ubehagelig. "Så du bryte hjerter uansett hvor du går, ikke sant, Nick Carter?"
  
  
  Hennes bror snudde hodet brått og fortalte henne til å være rolig. Da han satte pistolen unna.
  
  
  "La oss komme tilbake til virksomheten, Alex," sa jeg. "Det er for sent å få Kristina tilbake til Athen i dag for ikke å se latterlig..."
  
  
  "Hun var allerede på stranden for å avbryte henne reservasjon. Nå i morgen ettermiddag. Inntil da, vi vil alle holde seg på brettet. Du sier at du ble tatt med til denne kvinnens yacht som om du hadde gått ut beruset. Fine. Kristina er å få panikk. Du er syk. Jeg tror god natt til oss alle." Han vendte tilbake til sitt skjulested i kjeden skapet.
  
  
  "Kanskje vi kunne bruke tiden bedre enn det," sa jeg. "Hva mener du, jeg messed opp?"
  
  
  "Kanskje ikke alle av dem. Uansett, du og jeg kan ikke snakke før vi er ute i havet. Til og med min søster må ikke vet hva jeg har å si til ditt folk, er det en fare for stor for henne."
  
  
  "Så for Guds skyld, hvorfor gjorde du drar henne inn dette i første omgang?"
  
  
  Han rettet seg opp, fylle sin ende av hytta som en ånd kommer ut av en magisk flaske. "Fordi hun er min familie. Jeg kan aldri se henne igjen, som kan fortelle i denne verden? Ser du hvordan det kan være, Nick Carter?"
  
  
  Nesten. Jeg har aldri hatt en familie å snakke om, men jeg slags har det.
  
  
  Mørket kom med barmhjertig hurtighet på at overskyet dag. Jeg sov i flere timer, selv når Kristina ble løpende rundt på hytta i en huff, og når jeg endelig fikk opp, det var en natt som svart som innsiden av en pistol fat.
  
  
  "Kristina?"
  
  
  "Ja?" Hun var på dekk, sitter ved rattet med et svart sjal pakket rundt skuldrene hennes som en gammel bonde kvinne. Jeg gikk bort til henne.
  
  
  "Du trenger ikke å være sint på meg. Jeg ville ikke ha oss til å bryte opp med deg."
  
  
  "Å, det er ikke det at, N ... McKee. Men i dag var jeg klar til å dra, til å forlate deg, til å forlate min bror, som jeg bare hadde kjent i noen korte timer... og nå dette. Dette er en forventning. Hva er ordet? Anticlimax? "
  
  
  "Det er en god greske ord".
  
  
  Det brakte et spøkelsesaktig smile til henne pursed lepper. "Jeg trenger å vite om jeg bør ikke"
  
  
  "Uansett, trenger du ikke å bekymre deg om disse personene i den brune Mercedes lenger. De ikke følger deg, kan du gå tilbake til Athen og... alt vil bli bra."
  
  
  "ja. Kanskje." Hun snudde seg mot meg, ansiktet hennes spent. "Men McKee... var annerledes... i tavernaen, og i min."
  
  
  "Er du sikker på at det ikke var samme person?"
  
  
  "Hvorfor må det være? Hvorfor gjorde at kvinnens livvakter følge meg?"
  
  
  "Oh, kanskje det er noe å gjøre," sa jeg forsiktig, ikke tro mine ord i et minutt.
  
  
  "Du trenger ikke tro på meg."
  
  
  "Selvfølgelig gjør jeg."
  
  
  "Åh, nei. Du er en spion; du forvente at ting som dette, og når de prøver å drepe deg med en pistol, må du bruke en kvinnes kropp for å beskytte deg selv mens du drepe dem."
  
  
  Når jeg hadde fortalt Alex historien om mitt problem med Sue-Ellen, jeg hadde glemt alt om Christina ' s nærvær, nå har jeg ønsket at jeg ikke hadde gått inn i alle detaljer.
  
  
  "Kom igjen," jeg oppfordret ham
  
  
  "Dette er en farlig sak, Kristina. Være glad for at du vil komme ut av det midt på dagen i morgen."
  
  
  "Meg? Vil jeg noensinne få vite noe?"
  
  
  "Jeg kan ikke se hvorfor ikke..."
  
  
  Ut fra måten hun reagerte, vi må ha hørt det alt på samme tid: myk tilnærming av båten til vår bue, myk "push", og rask scramble av skinn-soled støvler på fremre dekk. Jeg skled av stolen og satte seg ned, og nådde for .45 på samme tid. Det var akkurat nok lys til å se et par utydelig former i forkant av den tykke mast, beveger seg sakte i vår retning.
  
  
  "Nick...!" Kristina hveste.
  
  
  Det siste jeg ønsket å gjøre var å skyte; lyden i rolig havn var som en kanon skudd. Jeg satt Hugo i min venstre hånd og ventet.
  
  
  "Mr. McKee." Stemmen kom fra den andre siden av masten, myk, men klart;
  
  
  Jeg fikk ikke svar.
  
  
  "Jenta foran mine øyne. Du vil svare, eller er hun død."
  
  
  Jeg kikket over skulderen min. Kristina var fortsatt frosset bak rattet, hennes hånd på hennes hals:
  
  
  "All right," sa jeg.
  
  
  "Vi ønsker å snakke med henne. Hvis du ikke flytte, vi vil ikke flytte. Er du enig?"
  
  
  Jeg gjenkjente stemmen, det hadde vært på rommet mitt i Pyrgos et par netter siden, unnskyldte som eieren dro liket til nødutgang.
  
  
  "Hva vil du med henne?"
  
  
  "Bare noen få ord. Hvis du har en pistol, kan du slippe det, Mr. McKee. Vi ønsker ikke på noen problemer, gjør vi?"
  
  
  "Da kan vi snakke."
  
  
  "I det private. Savner Zenopolis, kan du ta skritt fremover?"
  
  
  Kristina begynte å få opp, men jeg gjorde tegn til henne til å bo der hun var.
  
  
  "Vil hun fortelle deg mens du sitter stille. Du fortalte meg at du var en politimann?"
  
  
  "Så du husker meg, Mr. McKee?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Veldig bra. Så du vil ikke ha noen innvendinger. Savner Zenopolis?"
  
  
  Jeg så at en annen skygge som beveget seg langs omkjøringsvei, og jeg begynte å svekke det .45 i sin retning. Ingen støy, ingen støy, jeg vil ikke la dem ta oss.
  
  
  "Nei, Herr McKee," sa mannen bak masten. "Jeg kan se at du er veldig klart. Slippe det nå."
  
  
  Jeg gjorde. Jeg kunne sikkert drepe en, men ikke begge deler. Men når jeg satte pistolen ned på dekk, følte jeg omrisset av en lommelykt under hånden min. Jeg hadde ikke gidder å se om noen av mennene kunne se hva jeg gjorde, men jeg plukket den opp og slo på fire-kammer bredde.
  
  
  Mannen på masten la hånden over øynene hans, og jeg raskt slått lys til den andre. Han var blindet for et øyeblikk, så sjanglet tilbake og falt over bord. Før jeg hørte et plask, jeg snudde lys tilbake på den andre personen, mens nå tilbake til å trekke Christina inn i førerhuset bak meg.
  
  
  "Slipp pistolen," sa jeg i en lav stemme, og dro ut .45. Han gjorde som han ble fortalt, hans våpen faller på taket av førerhuset med et smell. Han var fortsatt holder hånden foran ansiktet hans. Jeg fikk opp og startet mot ham, Hugo i min hånd.
  
  
  Hvis jeg hadde vært klar til å skyte ham, ville han ha vært død, men med en brå bevegelse, han snudde seg og hoppet til siden. Det var en stor sprut, så blir det stille. Jeg gikk til side for å se hvor han var; mitt lys plukket opp noen bevegelse under vann, så mistet det. Jeg begynte fremover, men Kristina tok tak i armen min.
  
  
  "Nick! Nick! "Til meg, stemmen hennes gjennomført minst et par km over vannet, som ble lyttet til av en tusen ører. "Det er en mann! Den som jaget meg!"
  
  
  "Hvilken?"
  
  
  "Det... for det første en. Den som falt først."
  
  
  Jeg slo av lyset og ignorert lyden av båten dytte bort fra Scylla ' s bow, fordi jeg kunne se tydelig i ansiktet på personen lyset treffer først. Han hadde en fantastisk hengende bart, og bare et par netter siden, han døde i armene mine, skutt i brystet av sin partner.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Så hvor i helvete har du vært?" Jeg krevde etter klatring i fremover hytte og åpner kjeden skapdør.
  
  
  Jeg er ikke her. Husker du det?"
  
  
  "Selvfølgelig. Så de dreper din dyrebare søster, og du bor i dette hullet som en rotte?"
  
  
  "Hvis de dreper begge, så kanskje jeg skal gå foran luken og drepe dem, ja. Så det er ingen annen måte. Men jeg har mye respekt for deg, Nick Carter; jeg hører de dumme sko, og jeg vet at du kan håndtere dem uten å åpne opp."
  
  
  "Du kunne ha drept dem med en kniv. Fra bak. Jeg hadde ikke lyst til å skyte, så de forlot."
  
  
  For første gang, Alex så usikker. Kanskje du har rett. Men ... " Han så ut over meg på sin søster, som var klamrer seg fast til min skulder.
  
  
  "Nick?" sa hun. Det irriterte meg at hun brukte mitt virkelige navn, alt vi hadde sammen, nå som jeg var dårlig.
  
  
  og nå har det virket for meg som om vi ikke kjenner hverandre i det hele tatt.
  
  
  "Hva er det?"
  
  
  "Ikke la meg bli igjen her, Nick. Jeg kan ikke gå tilbake til Athen nå, aldri."
  
  
  "Se, dette er umulig..."
  
  
  "Men hvorfor ikke, Nick?" "Min søster, hun er i fare, ikke sant? Vi skulle ta henne med oss."
  
  
  "Alex, fra her, hvis vi er heldige, vil det være en god to dager før vi kan komme seg til Taranto. Hele ideen med denne operasjonen er at vi ikke gjør noe som ville distrahere oss fra veien. Hvis Christina leveres med oss, med meg, det kan blåse hele denne tingen opp."
  
  
  "Og hvis hun holder seg, vil hun sannsynligvis dø. Nei, min venn, at jeg ikke kunne la det skje. Det er min feil, ja, at jeg tok henne inn i denne saken, men nå er det opp til de to av oss til å gjøre alt vi kan for å få henne til å gjøre det. ikke lide for det."
  
  
  Hånden hennes skalv på ryggen min, og at bestemte meg mer enn Alex logikk. God. La oss gå. Akkurat nå."
  
  
  
  
  
  
  Seksten
  
  
  
  
  
  Jeg forlot havna under kjørelys, ved hjelp av den innebygde hjelpemidler. Når det var ingen andre båter i sikte, Alex sneket seg inn i cockpit og satte seg ned ved føttene mine.
  
  
  "Du vet ikke disse farvann," han kunngjorde. "Lyset bøyer fortelle deg hvor du ikke å gå. Jeg vil fortelle deg hvor du skal gå."
  
  
  Under hans veiledning, vi fulgte en hemmelig kanal som lå mellom øya og fastlandet, en klynge av sterkt lys, fortalte han meg, markert grensen mellom Albania og Hellas. "De har slike festninger! Ingen ål kunne passere dem i den mørkeste natten i verden."
  
  
  "Hvordan visste du klarer det?"
  
  
  "Ikke det, min venn. Men der hvor de har lagt så mange mennesker og utstyr for å beskytte sine grenser, så må det være andre steder hvor det kan ikke være så mange av dem. Kanskje ikke selv nok, ikke sant?"
  
  
  "Jeg trodde kysten av Albania var godt bevoktet overalt."
  
  
  "Ja ... ikke dårlig. Men kanskje ikke bra nok."
  
  
  "Hvordan er den nordlige grensen?"
  
  
  "Eh?"
  
  
  "Sammen Jugoslavia? Og i den delen av Hellas?"
  
  
  Alex rettet opp. "Vet du om dette, Nick Carter?"
  
  
  "Det er nok," jeg løy. "Du sa du hadde noe viktig å fortelle oss når du kom ut. Du er borte. Hva er det?"
  
  
  Han gliste og pekte fremover. "Når vi går gjennom dette sundet, hvor vi blir truffet av albanske maskingevær så nær at du kan lukte krutt i sine blekkpatroner, da vil jeg fortelle deg en eller to ting. Det er på tide at du fant ut av det."
  
  
  Han var rett om å være nær den albanske kysten; når han pekte på navigasjonslys, jeg hadde følelsen av at jeg nesten kunne komme i land på begge sider. De tanker som kommer inn fra andre siden av kanalen redd i helvete ut av meg for en stund, det hadde ikke engang ser ut til å ha rom for vår lille båt. Alex rådet meg til å ignorere det.
  
  
  Da vi forlot den snevre bak oss og kom ut til havet, og jeg nesten pustet lettet ut igjen, men jeg var ikke så glad for. Vinden hadde plukket opp, og så snart vi igjen på barrikadene i Korfu, det blåste rett i våre tenner. Da vi begynte å oppleve tunge støt, Alex gikk frem for å løfte jib, så basen. Det var som å kaste et par av hamburgere på grillen, og står tilbake å se dem bli invadert.
  
  
  "Vi er seiling, Nick Carter. Er du en god sjømann?"
  
  
  "Jeg gjør det bra."
  
  
  God. Dette er fortsatt din glede cruise, og når skumringen kommer, jeg må gå ned igjen. Hvis noen kommer i nærheten av ... Vel, min vakre søster kan ikke orker å forlate deg, kan hun? Vil du vinker til henne og være glad for, og hvis de ikke ser vennlig, vil du skyte og drepe dem."
  
  
  "Alex?"
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Hva i helvete er dette? Vi har forlatt den rette."
  
  
  "ja. Og jeg må fortelle deg, fordi hvis jeg ikke gjør det, du trenger å vite. Vet du hvem jeg har vært alle disse årene?"
  
  
  "Avhopper".
  
  
  "Åh, ja, det, men ikke vær så mistenkelig, min venn. I mitt land ... vel, se på det i dag. Er en kommunistisk en større trussel enn en som er lojale til den nåværende regjeringen? Eller en som bare var en Kommunistisk i det siste? Nei . Jeg er ikke å komme med unnskyldninger, Nick, jeg vet det. Jeg oppdaget uutholdelig korrupsjon i mitt eget land, og så gikk jeg til Albania, hvor de var veldig glade for å bruke mine tjenester. Dette er sterke mennesker, disse Albanere, som er noen ganger kalt Mongolene. Europa. Forskjellig fra alle andre, du vet? "
  
  
  Jeg visste ordet av det, til en viss grad. De var sterke, hemmelighetsfull, fiendtlig til utenforstående, og harde krigere som hadde motstått potensielle inntrengere i århundrer. Mer enn halvparten av disse var Muslimer, og de kjempet i sin fjell som fanatisk som sine brødre i ørkenen land i Midt-Østen.
  
  
  "Hva skjedde?" Spurte jeg. "Hva gjorde du komme tilbake?"
  
  
  "Vel, min venn, det vil ta uker å fortelle deg alt om det. Du ser, kommunismen er en stor leveller; selv i Albania, viser det stolte krigere til petty byråkrater. Men det betyr ikke svare på spørsmålet ditt, gjør det? "
  
  
  "No way."
  
  
  "Så, jeg vil fortelle deg, og du bør lytte nøye. Den store bevegelsen av verden kommunismen har alt, men stoppet; din president er møte med ledere i Kina og Moskva, og Vietnam-Krigen er over. For nå." Han humret. "ja. Men det finnes medlemmer av denne stor Bevegelse som ikke liker denne utviklingen, min venn. De fortsatt lytte til Marx, Lenin og Stalin, og mener at kommunismen må alltid utvide til systemet styrer hele verden. . En gang i tiden, tro meg, jeg ble nesten en av dem. Men ikke nå, Nick, ikke nå. I alle fall, de er fortsatt aktive, disse fanatikere, og de forbereder en avskyelig handling som kan bidra til bedre deres sak. mer enn tjue Vietnamesisk."
  
  
  "Hva er det?"
  
  
  "Vet du to sjøene på grensen mellom Albania og Jugoslavia? I Nærheten Hellas?"
  
  
  "Jeg gjør det." Jeg tydelig husket Hawk ' s foredrag på kartet.
  
  
  "Akkurat nå, det er en hær der. De ikke tilhører noe land; de er Grekere, Albanere, Yugoslavs, men de er alle lojale Kommunister av den gamle harde skole. I... ja... to dager, de vil være aktive. en serie av gerilja-angrep fra denne nøytral sone mellom de tre landene som vil helt forvirre verdens makter. De vil bli ledet, som Amerikanerne har skapt uttrykket så godt, av en betinget av Vietcong ... "
  
  
  Jeg la gå av rattet og virvlet rundt for å se på Alex ' bred, rolig ansikt. "Hva!?"
  
  
  "Det er riktig, min venn. Hvem er bedre rustet til å gjennomføre slike militære operasjoner enn Vietcong? Med sine primitive våpen og deres små, underfed tropper, de kjempet med franskmennene og Amerikanerne til hilt for så lenge vi kan huske. . Er det utenkelig at de ville formidle sin kunnskap og sin idealisme til en slik gruppe som har samlet seg i dette avsidesliggende området mellom Innsjøen Ohrid og Lake Prespa? Tenk på mulighetene! På den ene siden, en trofast alliert av Usa, om enn i et militært diktatur i disse dager; på den andre, den mest undertrykkende kommunistiske regimet i den Vestlige verden, og på den tredje, i Jugoslavia, mer kompatible med Vest enn med Russerne. Som vil handle mot dem når deres herjinger begynne? Hvilke land de kommer fra, og selv om de kan være funnet, hva vil noen av de store Makter gjøre? Vil Usa bombe dem? Vil Russerne sender tanker gjennom Jugoslavia? Nei, min venn. Likevel, noe må bli gjort, ikke sant? Fordi sammen med denne kampanjen av terror og død, vil det være et propaganda-kampanje, som ikke tillater verden til å ignorere hva som skjer i vårt lille hjørne av verden. Før eller senere, det må iverksettes tiltak, og dette må nødvendigvis føre til en konflikt mellom Vesten og den kommunistiske krefter."
  
  
  "Det høres ganske dystre," innrømmet jeg. "Men hvordan vet du alt dette?"
  
  
  Alex lo. "Fordi jeg, min venn, bidro til å sette det hele opp før jeg innså hva jeg gjorde."
  
  
  "Mener du at du ikke vet?"
  
  
  "Ikke vær så skeptisk, Nick. Jeg er en ekspert i mitt felt, og som mange slike eksperter, var jeg ikke fortalt mer enn jeg trengte å vite om det overordnede formål med planen."
  
  
  "Men du funnet ut?"
  
  
  "ja. Jeg fant ut av det. Og jeg fant ut at jeg ikke kunne leve med den kunnskapen jeg hadde. Så... " Han så seg rundt i den mørke, undertrykkende himmelen over oss. "Så her er jeg."
  
  
  Han fikk bak rattet før daggry, men jeg visste ikke engang prøve å sove. Det var for mange spørsmål å stille.
  
  
  "Du fortalte våre agenter i Hellas at ingen vil savne deg i Albania for et par dager. Hvordan gjorde du klarer det?"
  
  
  "Vel, det var ikke så vanskelig. Det er et land med fjell over det, vet du, og svært dårlige veier. Jeg hadde mye frihet til å reise rundt mine plikter. Frem og tilbake gjennom fjellet; jeg har aldri vært i Sør-Amerika, men fra hva jeg har lest, det er land som Chile og Peru med omtrent samme forutsetninger. Hele tiden biler og busser på veiene å stige ned fra noen eksterne fjellet skråningen. Det er ingen transport for flere dager, og ganske ofte. "
  
  
  "Men de vil være på utkikk etter deg, vil de ikke? Selv om fjellsiden?"
  
  
  "Oh, høyre. Min sjåfør og jeg, vi plukket opp av en gammel mann på vår siste tur. En stor gammel mann, nesten like stor som jeg er. Jeg lovet ham en tur til kysten; jeg har mange venner blant folk i Albania under mine reiser, vet du? Jeg draperte min uniform jakke over skuldrene for å holde ham varm i den kalde fjell. Jeg hadde ikke ta dokumenter
  
  
  ut av lommen, det er ikke så lang vei. Og så min sjåfør gjør en feil sving, og jeg klarer å komme seg ut før bilen går over fjellet. Det er mye av brann der nede. Den gamle mannen vil aldri bli kaldt igjen, eh? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Jeg var tilbake ved rattet, kjemper de tunge bølger, når Kristina kom opp på dekk. Var ansiktet hennes hovne, og det var ikke fra hvilemodus. Hun sa ikke noe til meg, men plukket opp sin kaffekopp og lente seg mot taket av førerhuset, å se fremover.
  
  
  "Hei," sa jeg lavt.
  
  
  Det tok henne lang tid på å svare, men i stillhet, hun vendte seg til å møte meg.
  
  
  "Fikk du sove godt?"
  
  
  "Jeg tror det," sa hun likegyldig. "Hvor snart vil vi få til Taranto?"
  
  
  "Kanskje i morgen tidlig. Vi har ikke hatt mye flaks med været på denne turen."
  
  
  "Nei, vi har ikke gjort det ennå." Hun gikk ned uten et ord, og jeg var alene for lange timer før solen kom ut igjen.
  
  
  Alex overrasket meg ved å komme på dekk i dagslys, men hans forklaring var fornuftig. "Se, min venn, vi er halvveis til Italia, er vi ikke? Hvis de tror jeg er om bord på denne båten... ugh! "Han gjorde en dykke-bomber gest med hånden. "Jeg liker ikke å være ute når solen skinner. Ikke hvis jeg ikke må."
  
  
  Kristina snart sluttet seg til oss, å bringe dampende kopper kaffe og et pent arrangert plate skiver spam og feta ost. Alex applauderte da han så dette.
  
  
  "Nå er dette min gode greske søster!" han brølte, gripe en håndfull og måke kjøtt og ost inn i munnen hans. Kristina smilte svakt. Jeg fikk henne til stasjonen mens jeg gikk ned for å barbere og endre.
  
  
  Jeg var bare skraping den siste av skum fra under nesa når jeg hørte fjernt drønn av kraftige motorer. Føtter slipes på cockpitdørken, og jeg kikket ut av døra akkurat i tide til å se Alex dykke inn i den største hytta.
  
  
  "Hva er det?"
  
  
  "En stor motorbåt. Det kommer rett mot oss." Han tok revolver fra stativet over pantry med vask, sjekket kostnad, og gikk tilbake til langangen.
  
  
  Jeg droppet barberhøvel, tørket den siste av barberskum av min overleppen, og tok den ut .45. En elendig våpen fra over tjue meter, men det var alt jeg hadde. Jeg gikk forbi Alex og klatret opp i cockpit, der Kristina la hjulet svinge opp i vinden, se båten passerer oss.
  
  
  "Holde henne å flytte," jeg har bestilt, og gjemt den pistol under skjorten min.
  
  
  Det var en stor, svart-avskallet cruiser, skjære gjennom bølgene som om de ikke eksisterte. Fra vår vinkel, var alt jeg kunne se var buen, og en liten del av cockpit med et stort søkelys montert på det. Han kom til oss som en midtbanespiller jage en takling som var heldig og kunne ikke få av gresset. Jeg forbannet Hawk og hele hans seilbåt plan igjen.
  
  
  Jeg trakk ut min pistol og holdt ham i beinet, holde ham ute av syne. Båten akselerert, kommer for nær vår stern, før bremse ned litt og veering ut til siden. Jeg var i ferd med å heve min pistol og skyte når jeg så mannen bak rattet.
  
  
  "Hei, du vakre!" ropte han gjennom spray av sitt hull. "Neste gang du er på Paxos, la det dumme Amerikanske bak, ok?"
  
  
  En Franskmann med et støt av hår og en sjenert, trygg smil vinket med hånden, blåste et kyss til Kristina, og kastet mye vann i vår retning, start motorene og drar av gårde i rett vinkel i forhold til våre kurs.
  
  
  "Sønn av en tispe," jeg pustet, tucking pistolen tilbake til mitt belte. "Jeg vedder på at han er på vei mot Bari."
  
  
  "Hva?" Kristina stilte. Hun var blek og skjelvende, og jeg hadde ikke klandre henne.
  
  
  "Det spiller ingen rolle. Jeg vil kjøre."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Vi har fortsatt ikke hadde kommet i land før det blir mørkt, men jeg visste at vi var på hælen av en italiensk oppstart. Så lenge det var ingen tegn til jakten, bestemte jeg meg for at jeg kunne slappe av, gikk jeg frem til hytta for å se om jeg kunne få fire eller fem timer med søvn. For en stund kunne jeg høre Kristina i main cabin å lage kaffe og rasling plast retter, gjør rengjøring til at alle kvinner synes å ha blitt født til å gjøre. Da jeg hørte hennes tilnærming cockpit, og det var fullstendig stillhet bortsett fra lyden av bølgene skvulper mot skroget en tomme eller så fra mitt hode ...
  
  
  Det var et mareritt, og min første tanke var at dette kommer til å skje. Det var et kaldt pust på ansiktet mitt, en chill i halsen min. Jeg prøvde å trekke meg ut av drømmen, men i stummende mørke, mareritt ville ikke gå bort. Jeg kunne føle kniven på bladet skjære gjennom kjøttet, og jeg visste at jeg ikke drømmer.
  
  
  Jeg må ha skrek så jeg hoppet bort fra kniven. På grunn av min grusom
  
  
  Da jeg ble truffet i hodet av ribbeina av båtens skrog ved siden av den smale sengen. Jeg ble overrasket, og jeg følte håret mitt rykk og mitt hode snap tilbake. Kniven sank dypt inn i min adamseplet, så forsvant med en eksplosiv knurring fra et sted bak meg.
  
  
  Jeg innså at det var et svakt lys, min lommelykt, og i den spøkelsesaktige lys, så jeg to forvridde ansikter bøyd over meg. De var ulikt noe jeg noensinne har sett før: øynene, munnen stram, ingen lyd i det hele tatt, bare tung, pipende pust høres ut som en gammel bil i ferd med å ta sitt siste åndedrag.
  
  
  Jeg satte meg brått opp, grep .45 kaliber pistol og funnet det fortsatt gjemt trygt i mitt belte.
  
  
  "Ikke bekymre deg, Nick," Alex brummet. "Hun ville ikke få det."
  
  
  Han holdt henne i halsen med en eik-stabbet underarmen, og mens jeg så på, han rolig vridd fingrene til hun falt kniven, Hugo.
  
  
  Jeg sa. "Hva i helvete?"
  
  
  "Våkn opp, Nick." Han dyttet jenta over det smale hytte til en annen bunk, " har du lyst til å drepe henne, eller skal jeg?"
  
  
  Jeg så på henne i svakt lys, ansiktet skjult bak et tykt teppe av hår. "Drepe henne?"
  
  
  "Selvfølgelig."
  
  
  "Din søster?" Jeg var fortsatt halvparten sover.
  
  
  "Søster?" Han fnyste og tok tak i haken, og tvang henne til å se opp i lyset. "Hun er ikke min søster, Nick Carter. Og nå er hun i ferd med å dø."
  
  
  
  
  
  
  Kapittel sytten
  
  
  
  
  
  "Ja," sa hun. "Drepe meg." Hodet falt mot Alex bear paw, som om hun ikke kunne holde det lenger, eller ikke vil.
  
  
  Jeg dyttet broren sin hånd bort og trakk kniven ut av skrånende dekk mellom oss. "Er det ikke at din søster, Alex?"
  
  
  "Selvfølgelig ikke".
  
  
  "Hvordan vet du?"
  
  
  "Jeg visste det fra første øyeblikk jeg så henne gå til min taxi. Min søster var fortsatt en baby da jeg sist så henne, men hun så ut akkurat som meg. Pen, ja, men med tykke ben og en kropp som min. Ikke så stor, kanskje. men det kunne ikke ha vært så perfekt." Han kjørte en svak blyant bredde langs lengden av jentas sammenkrøpet kroppen til å markere det, og jeg var enige om at det var ikke mye likhet.
  
  
  Jeg kom ut og fikk henne til å se på meg. "Du prøvde å drepe meg?"
  
  
  Hun sa det uten å nøle.
  
  
  "Hvorfor?"
  
  
  "Fordi jeg måtte."
  
  
  "Alex, også?"
  
  
  "Selvfølgelig."Hun hadde ingenting å holde tilbake.
  
  
  "Hvordan?"
  
  
  "Når du dør, vil jeg skyte han." Hun pekte belte mitt, hvor .45 kaliber pistol ble sittende fast.
  
  
  "Og hva så?"
  
  
  "Oh, drepe meg! Vær så snill!"
  
  
  "Come on, Kristina. Hva så?"
  
  
  Hun tok et dypt åndedrag. "Og så... jeg måtte til og med kaste min bror ... Alex kroppen over bord og levere din til den italienske kysten. Taranto, hvis det er mulig, men hvor som helst."
  
  
  "Hva var målet?" Jeg hadde ikke lyst til å grave i det sånn, men nå var tiden inne til å finne ut sannheten.
  
  
  "Jeg... jeg burde ha sagt at Alex var galt om informasjon. Som du to kom inn i en kamp, drept hverandre, og ... vel, greit. Er det ikke opplagt?"
  
  
  "Er du arbeider på den andre siden?"
  
  
  "Ikke ved valg!" Hun så opp vilt, først på meg, så på Alex, og deretter inn i dypet av den åpne kjede skapet. Hun hulket."Hva annet kan jeg gjøre?"
  
  
  Det var Alex som var sympatisk. "Hva er det de har på deg?" spurte han.
  
  
  "Min sønn," hun knurret.
  
  
  "Sønn?"
  
  
  "ja. Jeg var... jeg er fra Bulgaria. Mine foreldre var gresk, men de utvandret under borgerkrigen. Jeg ble født i denne skitne land, men jeg vokste opp gresk."
  
  
  "Og din sønn?"
  
  
  "Jeg har en sønn. Han er nå fire år gamle. Det er eid av staten. Og Jeg...."
  
  
  Jeg skled Hugo tilbake i scabbard og sjekket .45 og han la seg på sengen ved siden av meg. "Kristina? Er at ditt navn?"
  
  
  "Oh, ja. Det var et problem!"
  
  
  "Var det det?"
  
  
  Hun løftet hodet, så rett på meg, så på Alex. "Jeg er Christina Calixos. Jeg er tjue-fire år gammel. Da jeg var nitten, jeg hadde et barn, men jeg hadde ikke en mann. Staten tok det vekk fra meg. Jeg kunne ikke engang se ham. Da min mor og far døde, hadde jeg ingenting. Han til venstre, så jeg flyttet over grensen til Hellas, hvor jeg håpet jeg ville være mer gratis og liksom få min sønn tilbake. For nesten et år jeg bodde i terror fordi jeg hadde ingen dokumenter; da jeg var i Prevez." Hun så på meg. "I Preveza, jeg var på stranden når en ung jente som druknet. Det var et stort publikum, og det var hennes ting i nærheten. Jeg kikket opp og så at hennes navn var Kristina. Jeg tok dem og ble Christina Zenopolis. Jeg droppet ut av sykepleierskolen, selv forlot min kjæreste og flyttet til en annen del av Athen, slik at ingen tviler min identitet
  
  
  dette Og dette fungerte helt til de fant meg."
  
  
  "De?"
  
  
  Hun kastet et blikk på Alex. "Det var... hva? For to måneder siden? Seks uker? De fant meg, og de fortalte meg hvem jeg var og alt om min sønn på state house. Og hva ville ha skjedd hvis jeg ikke samarbeide med dem? Jeg visste svært lite om Christina Zenopolis, men nå har jeg kjenner henne bedre enn jeg kjenner meg selv. De visste at du var kommer ut, Alex. Jeg tror ikke de visste nøyaktig hvordan å bruke meg, men de var veldig heldig, var de ikke? "
  
  
  Alex tok på slutten av sin bart. "ja. De var veldig heldig. Hva om jeg hadde ikke insisterte på å kontakte deg?"
  
  
  "Jeg antar at de visste din hver bevegelse. Jeg kan ikke si. Men jeg vet at... " Hun snudde seg mot meg. "Nick? Mannen som falt av båten når de angrep oss? Du trodde han ble drept et par netter på et tidligere tidspunkt."
  
  
  "Ikke meg. Hans partner."
  
  
  "Oh, ja. Men de fortalte meg hvordan det bør gjøres med en voks bullet fylt med blod, for eksempel hva noen scenen tryllekunstnere bruker? De visste du ikke kunne være lurt tomhendt."
  
  
  "Det høres ganske jævla hardt til meg," sa jeg. "Hvorfor gjorde de ikke bare stikke Alex til døden og få det overstått?"
  
  
  "Jeg kan ikke si det. Jeg hadde bare en liten oppgave å fullføre..."
  
  
  "Et par mord."
  
  
  "Ja! To dødsfall av folk jeg ikke kjenner i livet til min sønn! Ville du velge noe annet?"
  
  
  "Okay, okay."Det var vanskelig ikke å svare på hennes lidenskap, men som jeg satt foran dem, jeg så Alex stryke hans ex-søster skulder tankefullt. Liksom, fant jeg det lettere å fortsette. "La meg si det rett ut. Du var ikke som følges når vi var sammen...?"
  
  
  "Nei, nei. De gjorde det for å gjøre deg tror jeg var i fare. Og de menneskene som kom på bordet i går kveld... du vet."
  
  
  "Så du har å gå på tur med oss."
  
  
  "Ja."
  
  
  "Og drepe oss."
  
  
  For en lang tid, den eneste lyden i det overfylte rommet var Kristina er skarpe puste. Da Alex kremtet som en alligator maler for sin månedlige middag.
  
  
  "Er du fornøyd, Nick Carter?"
  
  
  "Mer eller mindre."
  
  
  "Så hvorfor ikke gå opp og se hvor i helvete dette båt er på vei?"
  
  
  Like etter soloppgang, krysset vi over hælen på en italiensk oppstart og var halvveis til Taranto når det første helikopteret fløy overhead. I løpet av natten, jeg la ut tre oransje livbøyer på fremre dekk, som vi hadde blitt enige om, og når helikopteret oppdaget oss, en hånd fløy ut for å fortelle oss at det var knyttet til Scylla. Mindre enn en time senere, helikopter, eller kanskje det samme, landet i den brede bukten ved siden av det å ta Alex og Kristina på styret. Jeg ble igjen med Hauk og livbåten som hadde blitt senket fra helikopter. været ble dårlig igjen, og før sjefen min hadde vært i førerhuset for mer enn fem minutter, ansiktet hans var i ferd med å matche den virvlende grønne vannet rundt oss.
  
  
  "Hvor lenge vil det ta før du kan få denne saken til port?" spurte han.
  
  
  "Kanskje et par timer."
  
  
  Han stoppet opp litt før du svarer. "Nei, det kan jeg se."
  
  
  "Gjorde du ønsker å snakke med meg om noe?"
  
  
  "Vel, kanskje. Jeg tar det jenta var en av dem?"
  
  
  "Hun var som det. Jeg ville ikke satse på at akkurat nå."
  
  
  "Au?"
  
  
  "Nye kjærlighet". Jeg så måte Kristina og Alex så på hverandre før de gikk om bord i helikopteret.
  
  
  "Men ... de er bror og søster!"
  
  
  Jeg fylte i detaljene. Hawke nikket klokt. "Kanskje hun kan hjelpe oss også."
  
  
  "Hvis du kan gjøre noe med hennes baby."
  
  
  "Det er mulig. Jeg må jobbe på den."
  
  
  Vi drev i stillhet en stund før han begynte å snakke igjen. "Hvordan har du det, N3? Ingen sår? Ingen blåmerker?"
  
  
  "Det er ingenting å snakke om. En masse ting."
  
  
  God. Når vi kommer tilbake til Washington i kveld, jeg må snakke med deg om..."
  
  
  "Vent et øyeblikk."
  
  
  "Ja?"
  
  
  Jeg klappet rattet. "Jeg trenger å komme tilbake på båten."
  
  
  "Som kan bli tatt vare på."
  
  
  "Jeg vil heller gjøre det selv. Kan jeg ha for å komme tilbake hit en dag."
  
  
  "Bra..."
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Oh, antar jeg du har rett. Hvor lang tid vil det ta?"
  
  
  "Et par dager. Avhengig av været."
  
  
  God. Men ikke ta noe mer tid enn nødvendig, Nick. Vi trenger deg."
  
  
  "Jeg vil ikke," jeg lovet, og tok mentalt plotte en kurs for Bari. Jeg var nesten hekta på Kristina for en stund, men selv Sue-Ellen legg aldri fra deg en kniv til halsen min. Det er på tide å ha det litt moro. Dette er min metode.
  
  
  
  
  
  
  Kode
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Kode
  
  
  Dedikert til folk i Usa Secret Service
  
  
  
  Prologen
  
  
  Jeg hadde ikke gjøre det til Kirby ' s begravelse. Jeg var i Singapore på den tiden, iført en skjegg og briller og poserer som en rakett avhopper som ønsker å selge Amerikanske hemmeligheter å Kinesiske Kommunistene. Jeg spilte min del godt nok til å eliminere en av Mao ' s-tasten for agenter og hacke inn informasjon rørledning han hadde satt opp, slik at jeg kunne få et par kuler i min side og få en kryptert telegram av gratulasjoner fra Hawke, den ledende geni av enheten jeg jobber for. Vi kaller det AX. Vi er de snille.
  
  
  Når forsinket nyheter av Kirby ' s død nådde meg, jeg ble behandlet på et Britisk sykehus på nordkysten av den Malayiske Halvøya. Hawke hadde nok kontakt med det Britiske å finne meg en god leger, en myk seng, og en vakker sykepleier. Nyheten om Kirby hadde ødelagt alt.
  
  
  Kirby var en av AXE ' s beste meglerne, smart og pålitelig. Vi jobbet sammen på noen vanskelige oppgaver i Latin-Amerika, som setter deg i gjennom en rekke utfordringer. Jeg har ikke glemt hvordan Kirby, en tøff mann i clutch og en erfaren helikopterpilot, fanget meg av en båt i Cubansk vannet rett før skipet brakk i mindre biter enn et puslespill.
  
  
  Nå var han død, og ingen visste hvem som er hans mordere var. Å finne dem var min neste oppdrag.
  
  
  I det første kapitlet.
  
  
  Flyet tok meg med til en privat flystripe i Florida Keys. En bil som ventet, en høy mann med et uttrykksløst ansikt lener seg mot panseret. Jeg gjenkjente ham. Han var en av to AX agenter som jobbet som Hawk ' s livvakter. Hans navn var Smith.
  
  
  Det var en av Smiths mest pratsom dager. Han sa bare atten ord som han kjørte meg til å møte Hawk.
  
  
  "Den gamle mannen vil holde tennene sammen," sa han. Vi satte ned øde vei, limo ' s speedometer som peker til 70. "Jeg kan ikke huske noen gang å se ham i en slik motbydelig humør."
  
  
  Årsaken til Hawke ' s ulykke er ikke vanskelig å finne ut. Ingen vil stå likegyldig etter å ha tapt en agent som David Kirby.
  
  
  Limo rundet hjørnet og jeg så en ensom hytte sitter på slutten av en asfaltert vei. Utenfor hytta, jeg utforsket tom dokken i en stille bukt. Gulf of Mexico shimmered i den avstand som farget glass blokkert av solen.
  
  
  Vinden blåste tvers over øya, mislyd Hawke ' s hvite hår. Han ventet utenfor hytta når vi kom. En kopi av Smith, uttrykksløst andre operative vanligvis funnet i Hawke ' s side, ble stående ved døren.
  
  
  "Dette er stedet hvor drapene fant sted," Hawke sa, viftet med hånden raskt og ondskapsfullt i retning av huset. "Jeg skal ta deg inne i et minutt."
  
  
  "Takk for at du sendte til meg."
  
  
  "Jeg er ikke provosere deg til en vendetta, Nick. Jeg sendte til dere fordi jeg trenger dere."
  
  
  Han bort på meg og fortsatte. "Vi klart å gjenopprette noen detaljer. The killers var å kjøre en liten lastebil. De stoppet det, "påpekte han," og kutte telefon ledninger som fører til huset. Deretter dro de til huset og overbevist noen til å innrømme at de var signalmen, sannsynligvis under påskudd av å sjekke telefonen. Vi tror de var kledd som montører. De fanget Kirby og mannen Kirby brakt hit for å møte ved overraskelse, og drepte dem, og to andre som var i hytta på den tiden . Det var et hint av bitterhet i stemmen som han la til,"Vi vet fortsatt ikke hvem de var, og kan bare gjette på deres motiver."
  
  
  "Hvor mange mennesker er vi ute etter?"
  
  
  "Som en kvalifisert gjetning, jeg vil si fire. Minst to av dem var bevæpnet med maskinpistol våpen. En av dem hadde en hagle. Vi fant spor der en av dem rundt huset for å nærme seg det fra bak. Han brøt opp døren, og de fanget menn inne i en kryssild. Det var en forferdelig jobb ."
  
  
  Vinden blåste mot oss da vi gikk mot huset, og Smith som følges i stillhet.
  
  
  "Hva var Kirby' s oppdrag?" Spurte jeg.
  
  
  "Han kom hit for å snakke til den personen som leier hytta. Som person var Frank Abruz."
  
  
  Som navnet laget stoppe meg i mitt spor. "Frank Abruz av mafiaen?"
  
  
  "Og ingen andre. Den legendariske Frank Abruz. En av de få menneskene mafiaen har noen gang blitt enige om å la gå med laud. Han fikk et hjerteinfarkt og bestemte seg for at han ønsket å tilbringe sine siste dager på Sicilia. Mafia styret stemte for sin pensjon og bestemte seg for å betale ham en liten pensjon for lojale service." Hawk tillatt seg selv et lite smil. Pension var noe bedre enn et gullur. To hundre tusen i året, faktisk. Vi lærte at Abrouz ville være å forlate landet i løpet av et par uker, og Kirby tatt kontakt med ham."
  
  
  "Jeg ville være interessert i å vite hva de snakket om, en ØKS agent og tidligere mafia capo."
  
  
  "Abruz reise, Nick. Han var en mann klarert av de stridende partene i Fellesskap, og når de hadde en sensitiv oppgave å løse i utlandet, er de ofte har sendt ham." Hawk rørt armen min. "La oss nå gå til hytta."
  
  
  
  
  
  En annen livvakt heter Corbett åpnet døren for oss. Jeg nesten flinched når vi gikk inn. Stedet hadde vært stengt i flere måneder, men det er likevel syntes lukten av død.
  
  
  "Frank Abruz var en interessant person, en individualist. Jeg kan ikke si at jeg respekterte ham. "Hans rekord var for blodig," Hawke fortsatte, " men han var en av lederne som talte mot mafiaen engasjement i internasjonal narkotikahandel. Det har vært kjempe denne voldsomt de siste to årene, da den Amerikanske grenen av mafiaen ble tilbudt en avtale med en Asiatisk gruppe som kontrollerte choicest opium felt i Indokina."
  
  
  "Var som før hjerteinfarkt som førte til hans avgang?"
  
  
  "Det er riktig. Deretter, når Abruz klarte å endre den kommunistiske-partisan posisjon i den tilbyr, alt eksplodert. Han presenterte sine funn til mafia høye Råd, og inviterte dem til å gå gjennom forslaget. Denne gangen stemme var i hans favør. det var dissentere, men styret besluttet å avlyse avtalen ."
  
  
  "Jeg forstår. Abruz hadde informasjon om opium felt som vi kunne bruke. Kirby prøvde å overbevise ham om å sende den videre til oss."
  
  
  "Abruz er dyder var få, men en av dem var den tro at kommunismen ikke var den bølgen av fremtiden. Det var grunn til å håpe at han vil samarbeide med oss. Kirby også mistanke om at Abruz hadde noen opplysninger om Kommunister. Kanskje deres mafia kontakter ble koblet sammen med dem, ikke bare i rusfeltet."
  
  
  "Hva slags virksomhet?"
  
  
  "Kirby ikke vet. Abruz bare antydet at han visste noe som AX kan finne svært interessant."
  
  
  Hawk førte meg inn i et rom som var befengt med kulehull. Han vinket med hånden sint. "The killers ikke ta noen sjanser, så du kan se. De sprayet nok føre her for å drepe et dusin mennesker."
  
  
  "Abruz hadde en tøff omdømme. Hjerteinfarkt eller ingen hjerteinfarkt, men han var ikke den type person å spille med.
  
  
  Hawk nikket. "De var raske og effektive, jeg innrømmer det. Og helt kaldblodige."
  
  
  "Du sa: de to andre personer ble Abruz er gutta?"
  
  
  "Hans personlige livvakter."
  
  
  Jeg åpnet vinduet og la i vinden. Jeg tenkte på den gamle mafia capo og min venn Kirby liggende på gulvet med kroppen sin revet fra hverandre av kuler. Jeg tok et dypt pust av kjølig luft strømmet nedover ansiktet mitt.
  
  
  "Hvordan gjør mafia føler om Abruz er død?"
  
  
  "Min vanligvis pålitelige kilder sier at de er livredd for at en av deres pålitelige senior tall har blitt forvirret. Men husk at Abruz synspunkter har blitt tilbakevist av noen og at han har gjort fiender i sin tid. Hva er viktig for meg er at en av våre viktigste agenter ble drept under omstendigheter som jeg ikke kan forklare. Jeg har ikke tenkt å gi opp dette noe mer enn det du er. Jeg vil the killers funnet."
  
  
  "Det er tre muligheter," sa jeg. "Kommunistiske agenter, gamle fiender av Abruz, eller noen som ikke likte at han var å begrense en Asiatisk narkotika-avtalen."
  
  
  Hawke sølt sigar blitsen på buksene og børstet dem bort. "Fire muligheter. Husker da jeg nevnte Abruz er $ 200,000-et-år pensjon? Han hadde en første-års betaling i huset hans. Hun forsvant sammen med morderne."
  
  
  "Drepe en av mafia' s mest fryktede capos? Det tar en gal til å komme opp med en slik tanke."
  
  
  Hawk reiste seg brått. "Se på disse skuddene. Tror du den personen som er ansvarlig var tilregnelig?"
  
  
  Han hadde rett.
  
  
  Jeg fulgte Hawk utenfor. "Jeg har sett huset og hørt historien, men du ikke rush meg her bare på grunn av det. Hva annet?"
  
  
  "Det var en annen person i hytta som unnslapp massakren. Vi fant til slutt henne."
  
  
  * * *
  
  
  Jenta så ut som en million dollar før inflasjonen. Hun var blond, ung, og leggy. Selv om hun var iført en jakke med krage slått opp, fikk jeg et glimt av ansiktet hennes da hun gikk ut av restaurant og ut i gaten. Hun hadde høy, fremtredende kinnben og bredt, mørke øyne - en skjør sett av funksjoner som ikke er markert med kynisme og stivhet jeg hadde forventet.
  
  
  "Fryse rett er det," Hauk sa til mannen kontrollere projektoren. Vi ble sittende i mørket projeksjon rom i en av de viktigste ØKS baser, studere et stillbilde på skjermen. "Hennes navn er Sheila Brant, men at hun ikke kalle seg selv at lenger," Hawke sa. "Det har vært et helvete for en lang tid siden vi fant henne."
  
  
  Jeg fant det vanskelig å tro hva Hawke hadde fortalt meg om Sheila Brant. Det gikk ikke med et tynt ansikt og myke øyne.
  
  
  "Er du sikker på at hun var Frank Abruz henne?"
  
  
  "Uten tvil. Men vi vet svært lite om hvem hun var før Abruz plukket henne opp i Vegas."
  
  
  Jeg la ut en frustrert sukk. Jeg antar det er ingen lov som sier at en vakker tjue-to-år gammel jente ikke kan finne lykke i sengen av en aldrende mafia capo. "Den gamle mobster hadde smak."
  
  
  "Veldig mye som din, faktisk," Hawk sardonically. Så fortsatte han: "Når vi fant ut at Sheila bodde i en hytte i Florida med Abruz og var ikke blant de døde, vi begynte å lete etter henne.
  
  
  
  
  
  
  Hun gjemte sine spor også."
  
  
  "Hvem er hun kjører vekk fra? Ah, loven, mafiaen?"
  
  
  "Sannsynligvis fra alle tre. Og kanskje noen andre. Vil du bli glad for å vite at jeg kommer til å ordne for deg å be Sheila dette spørsmålet."
  
  
  Jeg ser frem til det. Jeg kastet et blikk på den glødende oppringt av min vakt. Selv om jeg visste at orienteringen var nødvendig, var jeg begynner å føle en skarp kant av utålmodighet. Jeg kunne ikke vente med å treffe veien og følger stien av David Kirby ' s killers. Denne banen allerede var for kaldt til å passe meg.
  
  
  "Denne filmen ble skutt i en liten by i Idaho kalt Bonham. Sheila Brant har bodd der de siste to månedene. Vil du ha en dekkhistorie for å forklare din plutselig utseende. Vi ønsker ikke å skremme jenta til å kjøre unna. igjen, " Hawke fortalte meg. "Men når du kommer, må du blåse det opp."
  
  
  "La oss se resten av filmen," jeg foreslo.
  
  
  Projektoren slås på igjen. Vi så på mens Sheila Brant gikk mot den parkerte bilen, en hånd i kåpen lomme. Det var en jevn nåde til hennes bevegelser. Da hun åpnet bildøra, hodet rykket kraftig, som om hun hadde hørt en lyd som gjorde henne nervøs. Da hun forsto at lyden var ufarlig, lindring rørte ved ansiktet hennes.
  
  
  Hun fikk den i bilen, og kjørte bort, vil kameraet følge henne før hun rundet hjørnet.
  
  
  "Vår mann var filming fra et hotell i vinduet over gaten fra restauranten. Jenta virker det som servitør, " Hawke sa. Det var åtte dager siden. Vår mann som ikke prøver å få kontakt. Det er jobben din. Etablere kontakt med Sheila og, om nødvendig, et forhold. Vi trenger å vite hva hun vet. Alle av det."
  
  
  Projektoren er slått av og lysene kom på, fylle rommet med lysstyrke.
  
  
  "Vel, gjorde filmen fortelle deg noe?" Hawk spurte meg.
  
  
  "Du hadde rett. Hun er redd. Hun hadde en pistol i sin høyre jakke lommen. Hun har også gode bein."
  
  
  "Jeg trodde du vil legge merke til alt dette," Hawk tørt. "Sørg for at du holder et øye på hennes høyre arm, så vel som hennes ben."
  
  
  Han ga meg mappen han hadde holdt på fanget hans. Den inneholdt en AX-fil på Sheila og en oppsummering av min cover art. Jeg hadde resten av dagen til å huske dem, for å forberede en falsk ID, og sette meg inn med spesielt utstyr ville jeg ta med meg til Idaho.
  
  
  Jeg forlot Sheila Brant filen ved leiligheten hvor jeg ble tildelt, og deretter plukket opp min falsk ID. Ned Harper, som er avbildet på førerkort, så ut akkurat som Nick Carter. Han hadde et hardt ansikt, men jeg heller likte det. Sammen med min ID-kort, fikk jeg en koffert full av personlige elementer som passer til den rollen jeg ville være med å spille i Idaho. Klærne ser ikke nye eller laget, men de passer meg perfekt.
  
  
  Jeg tilbrakte en time i våpenhus. Jeg sjekket kasse, som inneholdt blant andre dødelige elementer, en high-powered rifle med en lang rekke omfang. Sammen med min personlige våpen, dette ga meg den samme våpen som noen politistasjoner.
  
  
  En annen stopper jeg gjorde var base er elektronikk avdelingen. På Hawk ordre, våre spesialister satt sammen et kit for meg. Det så ut som en shaving kit, men det hadde sensitive lytter enheter, et kamera, og en liten båndopptaker. Jeg tvilte på at jeg hadde behov for dette utstyret, men Hawk ikke manglet noe.
  
  
  Jeg hadde et besøk for å gjøre , til skuret der mekanikerne jobbet på bilen jeg kjørte da jeg ble en mann ved navn Ned Harper. En av mekanikerne var et digert lille mannen i hans førtiårene som sa han hadde hørt mye om Nick Carter og ønsket å møte meg. Jeg bestemte meg for ikke å fortelle ham at halvparten av hva han hadde hørt var det sannsynligvis ikke sant.
  
  
  "Vi beordret til å gi deg en bil som så ut som den var kjøpt fra en billig annenhånds mye, men som er virkelig ikke bra," sa han med et smirk. "Det er hva vi gjorde. Denne lille jenta er ikke pent, men jeg tror du vil falle forelsket i henne. Hun reagerer som en fransk hore."
  
  
  Vi gikk til andre siden av låven. Mekaniker pekte på en liten del av veien strødd med hindringer. "Det er der vi skal prøve det ut. Testen driver kommer til å prøve det ut for seg selv."
  
  
  En tre år gammel Ford med maling flekker og bulker på en av fendere purred på slutten av hinderløype. Sjåføren, hjelm, vinket til oss og slengte på gasspedalen. Bilen tok av som en skåldet katt.
  
  
  "Jeg lover deg at du vil være i stand til å få 120 en time fra henne i en knipe," den lille mekaniker sa stolt. "Vi setter det opp som en konsert for fiolin."
  
  
  Bilen kjørte med hindringer. Jeg trodde han ville få i første, men sjåføren kutte et dekk i siste liten. Han sikksakk bilen langs løypa, dekk squeaking. På slutten av løpet, han slengte på bremsene og startet bilen i en bevisst spinn, snu den rundt med Hollywood-stuntmann er flair før rette opp og kjøre tilbake til oss.
  
  
  "Denne mannen har å gå til Indianapolis," sa jeg.
  
  
  Mekaniker smil utvidet.
  
  
  
  
  
  "Liker du overraskelser, Carter?"
  
  
  Jeg visste hva han mente når føreren kom seg ut av bilen, tok av hjelmen hans, og ga ut sin manke av lyse rødt hår. Selv med kroppen hennes skjult av den formløse kjeledress, var det ingen tvil om at testen sjåføren var en kvinne. .
  
  
  Hennes kinn spyles, og hun kom opp til oss, svingende hjelmen i hånden hennes.
  
  
  "Hva tror du, N3?" sa hun, ved hjelp av min assassin rang i stedet for mitt navn. Blant jenter som så like bra som henne, prøvde jeg å oppfordre til en litt mer dating enn det.
  
  
  "Om bilen eller sjåføren?" Spurte jeg.
  
  
  Hennes grønne øyne blinket med brann. "Biler, selvfølgelig. Jeg bryr meg ikke hva du tror på driveren."
  
  
  Jeg kastet et blikk på mekaniker, som trakk på skuldrene og støttet unna diplomatisk. Han ønsket ikke å være et vitne når denne nydelige rødhårete hakket den berømte Nick Carter i små biter med sin forakt.
  
  
  "Hva har jeg gjort mot deg?" Jeg spurte henne, litt forvirret.
  
  
  "Ingenting i det hele tatt. La oss se om det holder seg sånn, N3."
  
  
  Og igjen-en tittel i stedet for et navn. Jeg tok det og glimt av brann i hennes øyne som en utfordring. "Jeg trodde du var å vise frem litt når var du kjører en bil," sa jeg. "Var det for meg?"
  
  
  "Selvfølgelig du tror det. Ble du sikkert overrasket over å se at en kvinne kan kjøre en bil som er bedre enn du kan." Hennes stolte lip krøllet, men det gjorde henne full munn se enda mer attraktive. "La oss få det opplagt ut av veien akkurat nå, N3. Noen av jentene her kan tilbe deg som soverom idrettsutøver, men ryktet ditt ikke imponere meg."
  
  
  "Hva gjør størst inntrykk på deg - ytelse? Kanskje vi kan arrangere en screening."
  
  
  Hun lo, som om forslag moret henne. Hun dro på glidelåsen på henne posete kjeledress. "Vet du hva jeg ble fortalt, N3? Jeg ble fortalt at hvis du var på et fly som krasjer, vil du fortsatt finne tid til å foreslå en flyvertinne."
  
  
  Det er sant, " sa jeg til henne. "Faktisk, det er hva jeg sa.
  
  
  Hun trakk på skuldrene kjeledress av skuldrene og wriggled ut av det, klarer å gjøre rutine så spennende som en striptease. Under arbeidet hennes klær, hun hadde på seg trange bukser og en genser som klamret seg til henne kurver som lær.
  
  
  "Jeg respekterer deg som en profesjonell. N3-tittelen betyr noe, " sa hun. "Men la oss fortsette samtalen på et profesjonelt nivå, skal vi?"
  
  
  Jeg kunne ikke tenke på noe jeg var mindre interessert i, annet enn kanskje foredrag om avholdenhet i den gamle piker ' hus.
  
  
  "Bilen håndteres godt for deg, men jeg ønsker å prøve det ut for meg," sa jeg til henne.
  
  
  Jeg fikk under sykling, våknet opp motoren, og støttet opp. Da jeg skjøt. Jeg gikk gjennom kurset så raskt som jente og endte opp med å bremse bilen ved å lage en skarp dobbeltrom tur. Da jeg kom ut, jeg kastet henne nøklene og sa: "Dette vil gjøre det," tenkte jeg, og hun ville spytte i ansiktet mitt.
  
  
  "Nå, som er å vise frem?" sa hun, men det var et snev av overraskelse blandet med sarkasme i stemmen hennes.
  
  
  "Bilen er ikke så stor, men den har en mye under panseret. Du ser ut som en stor kvinne, men kanskje ikke så mye. Jeg er nysgjerrig nok til å spørre meg selv dette spørsmålet." Jeg kastet den duplikat nøkkel til rommet mitt i hånden hennes. "Hvis du ønsker å bruke dette, det skal være i kveld. Jeg forlater basen i morgen."
  
  
  "Hva gjør at du tror jeg ville vurdere å bruke det?"
  
  
  "Kanskje du er bare så nysgjerrig som jeg er," sa jeg.
  
  
  Tilbake i min hytte, jeg dro av meg jakken, avslører et nedstrippet luger i quick-release rigg under min venstre arm. Våpnene jeg testet på AX varierte fra oppgave til oppgave, men jeg var aldri uten min personlige våpen: en luger, der heter jeg Wilhelmina; en dolk, Hugo, i ermet mitt, og en liten Pierre gass bombe klistret på innsiden av låret. Bomben kunne drepe alle i et lukket rom i løpet av sekunder, alt det tok, var en skarp sving som ville bryte sin shell.
  
  
  Åpning pulten min skuffen, trakk jeg ut mappen Hawk hadde gitt meg. Jeg bladde tilbake dekselet og rynket pannen i ergrelse. Jeg trodde jeg husket at jeg forlot en kopi av min cover art på toppen av filen. Nå er den første siden ble et ark med en beskrivelse av Sheila ' s utseende og et stillbilde fra en film jeg hadde sett tidligere på dagen.
  
  
  Jeg sa til meg selv at jeg måtte være galt. Jeg bladd gjennom innholdet i mappen, men det var ingen tegn til en single-side story. Vel, det er ingenting å bekymre seg nå, tenkte jeg. Det ville være vanskelig for en utenforstående å angi AX base som smugling en dampbåt til et fotballstadion.
  
  
  Fortsatt litt bekymret, jeg begynte å lese filen på den Brant jente. Akkurat som Hawke er sagt, er det ingen detaljer om fortiden hennes. Hun kunne ha blitt født helgen Frank Abruz plukket henne opp i Las Vegas. Men etter AX fant henne i Idaho, data ble møysommelig komplett - timene hun jobbet som servitør når hun vanligvis gikk til sengs, og til og med en blyant skisse av planen i huset hun ble leie.
  
  
  
  
  
  Mange ganger har jeg ønsket å ha et fotografisk minne. Siden jeg ikke har en, jeg utviklet mine egne metoder for å forankre viktige fakta i mitt hode. Jeg gjorde notater i notisbok jeg bære med meg og lese dem, så på utformingen av Sheila s house, så strukket ut på sengen, å sette alt ut av mine tanker, bortsett fra det materialet jeg leste.
  
  
  Jeg må ha dozed av. Jeg våknet opp i mørket og ble skremt av en lyd så svak at jeg ikke kunne identifisere den.
  
  
  Det kom igjen, er det bare en svak skrape lyd, metall berøre metall. Jeg hoppet ut av sengen og landet på min bakdel, luger i hånd.
  
  
  Døren ble åpnet, og en gul stripe av lys løp over gulvet. Den rødhårete sa: "Du har raske reflekser, N3."
  
  
  Jeg slappet av som jeg innså at lyden jeg hørte var hennes tasten snudde i døren. Jeg hadde ikke noe imot å bli sittende med en pistol i hånden min. Instinkt som fikk meg til å komme ut av sengen har reddet livet mitt mer enn én gang.
  
  
  "Slå på lyset. En knapp på veggen bak deg, " sa jeg til jenta.
  
  
  Hun vippet lys-bryteren, deretter kastet meg nøkkelen. "Hvis du reiser i morgen, jeg trenger ikke det lenger, vil jeg?"
  
  
  Jeg holdt på-tasten, flirer. "Så, du var nysgjerrig."
  
  
  Hun trakk på skuldrene hennes skuldre. "Jeg tror jeg trengte bare å finne ut om alt jeg ikke fikk fortalt om dere, var sant."
  
  
  "Hvorfor ikke du lukker døren og introdusere deg selv?" Jeg sa.
  
  
  Hun lukket den, ikke å ta øynene av meg. Utfordringen fortsatt skinte i sine grønne dyp.
  
  
  "Patricia Steele," sa hun.
  
  
  Jeg tok av min skulder stropp, hang det over baksiden av en stol, og holstered den Luger. "Hvor lenge har du jobbet på AX?"
  
  
  "Om et år. Nå spør meg hvordan en hyggelig jente som fikk meg inn i denne bransjen."
  
  
  "La meg gjøre en gjetning. Du ønsket å bevise at du kan gjøre alt det et menneske kan gjøre."
  
  
  "Oh, du sly bastard," sa hun uten noen synlig ondskap.
  
  
  "Jeg har en flaske whisky," sa jeg. "En gave fra sjefen vår. Kan jeg åpne det?"
  
  
  "Jeg kom ikke hit for å drikke," sa hun. Hun dro genseren over hodet og kastet den på en stol.
  
  
  Hun var iført en svart blonde-bh. Vel, halv-bh. Hennes kopper ble oversvømt. "Godt tilgjengelig for" var en av de upassende beskrivelser som kom til tankene når jeg så på henne.
  
  
  Pusse hennes lyse røde manke av hår, hun smilte til meg. Smilet var delvis tentamen, delvis lovende.
  
  
  Jeg husket henne linje fra den dagen. Jeg gjentok det. "Nå som er å skryte?"
  
  
  "Jeg er", innrømmet hun. "Men du liker det."
  
  
  Fortsatt smilende, hun trakk ned fly av hennes glidelås bukser og klatret ut av bunken de hadde stablet på beina. Nå er hun var kun iført en sort bh og matchende bånd av svart snøre under.
  
  
  Hun gikk rolig bort til sengen og satte seg ned på kanten. Hun kneppet henne bra og dro det av hennes store bryster. Med et flikk med hånden hennes, hun drapert hennes klær over hodegjerdet og deretter legge ned på min pute.
  
  
  "Jeg vil forlate deg dine truser," sa hun. "Jeg trodde du hadde lyst til å rive dem av meg."
  
  
  Det var noe annet enn utfordring i øynene nå. Spenning, begjær.
  
  
  Da jeg tok av meg klærne og hun så skarpe og gass bombe, hun utbrøt: "Min Gud, du er en vandrende arsenal."
  
  
  Jeg gliste uanstendig. "Du pakke et par av kjerner deg selv."
  
  
  Henne til å le var hes og uhemmet. Hun kunne bevise at hun var lik en mann, men hun definitivt ikke noe imot å bli behandlet som et sex-objekt. "Come on, N3," hun oppfordret.
  
  
  "Nick," sa jeg til henne. "På dette rommet er det ikke plass for formaliteter."
  
  
  "Kallenavn. Nick, "sa hun," jeg er klar."
  
  
  Jeg rev av henne lacy undertøy. Hun hadde rett. Jeg likte å gjøre det.
  
  
  Pat var en sterk jente. Som vi omfavnet, følte jeg at musklene i ryggen kogger. Munnen hennes var myk og varm, og tungen var rask og rask. Jeg begravde ansiktet mitt i brystet, og hennes fingre klemte inn i håret mitt. Når jeg spilte med henne hardt i brystvortene sine, hun writhed og knurret som en sulten katt.
  
  
  Hendene mine gled ned til hennes rumpe, og jeg løftet henne opp for å møte min første støt. Jeg sank dypt inn i henne og hørte henne stønne. Kroppen hennes presset mot mine. Når jeg økte min bevegelser, hun grøsset og ristet på sengen. Hun hadde smidig styrken av et dyr.
  
  
  "Nick" hun pustet. "La oss avslutte dette sammen."
  
  
  Så langt som jeg er bekymret, hennes timingen var perfekt. Som et spørsmål om faktum, alt var perfekt.
  
  
  Hånden hennes gled nedover låret, utforske. "Muskler. Du er en ekte stykke kjøtt, Mr. Carter."
  
  
  "Så du er."
  
  
  "Jeg var ikke klar for dette. Du er enda bedre enn det jeg ble fortalt."
  
  
  "Jeg forstår det. Jeg fortjener mer enn den profesjonelle hensyn."
  
  
  Hun smilte og lo. "Kan jeg sove her i kveld?"
  
  
  "Du kan overnatte,"sa jeg," jeg vet ikke hvor mye søvn du får."
  
  
  To
  
  
  Jeg stod opp tidlig i morgen og begynte pakking før den rødhårete våknet opp og rullet over i sengen.
  
  
  "Nick," sa hun, " det var flott. Spesielt den siste tid."
  
  
  Jeg teipet gass bombe på innsiden av låret. I går kveld var siste natt. I dag var alt som vanlig. Jeg bretter opp
  
  
  
  
  Jeg strapped stiletto til min underarm og sjekket fjærmekanisme. Jeg bøyes armen min, og den tynne kniven gled inn i hånden min, klar til å gå. "Se på ansiktet er litt skummelt," Pat sa.
  
  
  Jeg ga henne et smil som ikke nå mine øyne. "Jeg er ikke akkurat den gutten ved siden av."
  
  
  Da jeg satt på klær som passer til den rollen Ned Harper, sette på Luger ,sette på en zip-up jacket, og så på meg selv i speilet. Så langt som jeg kunne se, jeg så ut som en full lastebil-driver. Når jeg flyttet til byen hvor Sheila Brant gjemte seg, fortalte jeg henne at jeg var på utkikk etter en jobb.
  
  
  "Jeg skal ikke spørre," Pat sa: "men hva skjedde med N1 og N2?"
  
  
  "Lykken er ute," sa jeg til henne. Som David Kirby, tenkte jeg.
  
  
  Jeg slengte koffert som AX hadde gitt meg. Jeg var klar til å forlate. Alt jeg hadde å gjøre var å si farvel.
  
  
  Røde spart meg bryet. "Jeg vet. Skip som går i kveld, og alt det der. Opphold heldig, Nick."
  
  
  Jeg kjørte til Bonham, Idaho, på klokka to på ettermiddagen. Byen hadde 4,700 innbyggere, og det så ut som om 4,695 av dem hadde bestemt seg for å bo hjemme.
  
  
  Jeg omgjort til en bensinstasjon som annonsert chat-tjenesten og dro opp til tank biler. Den chat-tjenesten ikke ble gjennomført. Jeg gikk ut av bilen og gikk inn, hvor jeg fant en mann dorma ved et bord strødd med støv, veikart, cracker bokser, og pakket auto deler. Jeg pekte på mine knokler på ren kanten av bordet.
  
  
  Øynene hans var sprukket. "Ja, sir?" han gjespet.
  
  
  Jeg pekte på bilen min. "Jeg vil ha litt gass."
  
  
  "Å," sa han, som om muligheten hadde aldri skjedd til ham.
  
  
  Mens han trakk seg ut slangen og inn i munnstykket inn i Fords nesten tom tank, jeg stod ved siden av ham og stirret ut i den søvnige gate i blek sent på våren sollys.
  
  
  Jeg fikk ikke se noen trafikklys eller neon-skilt. Bonham så ut som en Norman Rockwell maleri av en liten by. Jeg følte meg ute av sted med alle mine dødelige våpen festet til kroppen min og låst i bagasjerommet på bilen min. Bonham ikke ser ut som den typen sted en tidligere mob-sjefens elskerinne ville ha foretrukket å skjule. Det er nok derfor Sheila Brant valgte det. Gi henne æren for henne hjernen, tenkte jeg.
  
  
  Jeg squared min slitne skuldre. Jeg har kjørt fort og for mange timer hver dag siden jeg forlot ØKS base på Carolina kysten. Senere på dagen, vil jeg ta kontakt med AX-agent som var følgende Sheila å sørge for at hun ikke gikk glipp av oss.
  
  
  Attendent på service station i gang med å tørke frontruten i bilen. "Du har nok døde insekter her for å fylle en bøtte," klaget han. "Du må ha vært kjøre hele natten."
  
  
  "Ja," sa jeg. Han var observant, hvis ikke momentant.
  
  
  "Turist?"
  
  
  "Jeg sa nei.
  
  
  Hodet slått, og hans øyne var ikke lenger søvnig.
  
  
  "Jeg er en lastebil-driver," sa jeg. "Jeg håper å finne en jobb her."
  
  
  "Er det en spesiell grunn for at du valgte Bonham?"
  
  
  "Jeg liker små byer."
  
  
  "Det er mange andre små byer."
  
  
  Faen, tenkte jeg. Han var definitivt nysgjerrig. Jeg sa ," jeg liker utseendet av denne."
  
  
  Mens han var kontrollere oljenivået, jeg gikk inn på herretoalettet og gled bolten på innsiden av døren. Jeg sprutet kaldt vann i ansiktet mitt. Jeg var lei av å bli limt til stolen så lenge, jeg sa til meg selv, eller jeg ville ikke ha vært irritert av de ansatte stiller spørsmål ved meg.
  
  
  Han banket på døren. "Hey mister, jeg trenger å se deg."
  
  
  Jeg pakket min jakke for å få til Luger raskt, og deretter åpnet døren. "Hva om?"
  
  
  "Om Sheila Brant," sa han, så gliste. "Jeg er agenten du skal møte, N3."
  
  
  Jeg har aldri sett min kontakt, og jeg ville ikke ta noen sjanser. "Hva er det du snakker om?"
  
  
  Etter smelle døren, han stakk hånden ned i lommen og trakk ut en lysere identisk til min. Han ga den til meg. "Jeg har snakket med et par folk som har jobbet med deg i det siste, Carter. Jeg trodde jeg kjente deg fra deres beskrivelser. art. Noen av Hawke ' s triks, sa jeg til meg selv. Mitt navn er Meredith, forresten.
  
  
  Jeg snudde lettere over. Det så ut som produsentens serienummer på bunnen var faktisk en kode som identifiserte den som eier en ØKS ansatt. "All right, Meredith. Men jeg ville være mer forsiktig hvis jeg var deg. Ikke glem at årsaken til all denne virksomheten er tap av en jævla god representant". Jeg hadde ikke trykk på det punktet. Det var ikke for meg å tygge på det: "Hva er nytt om vår jente Sheila?"
  
  
  "Hun er her fortsatt, og opptrer kule. Jeg prøvde ikke å komme for nær, for ikke å vekke sine mistanker. Jeg tok denne jobben fordi jeg var redd for at innbyggerne skulle begynne å lure på hvorfor jeg var forsinket. vi vil bo på hotellet. Se deg i kveld, og snakke litt mer." Han nølte. "Jeg forstår at jeg vil være en bærebjelke i dette oppdraget, og jeg ser frem til å jobbe med deg. Ikke døm meg av hva som nettopp skjedde. Jeg er vanligvis ikke dette tilfeldig."
  
  
  "Jeg håper ikke det," sa jeg.
  
  
  Jeg kjørte sakte nedover hovedgaten i byen
  
  
  
  
  
  ved å legge merke til plasseringen av de to-roms politistasjon, post office, og economy class city hall. Jeg trodde du kunne pack hele byen i en skoeske. Mellom to store bygninger, var det en krok bar med "Kald Øl" skrevet på vinduet. Fire storefronts ned, fant jeg et hotell, en rest av de dagene da Bonham var en jernbanestasjon, større og mer velstående. Nå er de to-etasjers bygning nødvendig å male, og jeg så at noen av de øverste vinduene hadde ingen skjermer.
  
  
  Da jeg kom meg ut av bilen, jeg tok en nærmere titt på restauranten rett over gaten fra hotellet. Sheila Brant ikke var på vakt før 4:00 pm og hvis ting ikke hadde gått bra, hun hadde ikke vært nødvendig. Det var ingen kunder i stedet.
  
  
  Jeg gikk inn i dim hotellets lobby, hvor møblene var dekket med en kvart tomme for støv og tegn på alderdom. Det var ingen heis, bare en trapp, og potteplanter passerte jeg trengte vann så mye som Bonham nødvendig for å puste nytt liv.
  
  
  Ekspeditøren hilste på meg som om han var en politiker hilsen en avgjørende stemme. Han sa at de avsluttet sin kantine for lenge siden, men jeg kan spise godt på restauranten rett over gaten. "Prøv det, du vil elske det," sa han.
  
  
  I mitt rom, og jeg strippet av mine klær og utstyr, og tok en dusj. Selv om min har ikke vise det, min innmaten var alle kveilet opp som en fjær. Jeg tenkte at jeg var nær ved å ta en jente som kunne gi meg noen svar om David Kirby ' s død.
  
  
  Jeg hadde god utsikt til restauranten fra andre etasje, og vinduet. Som jeg knappet opp skjorten min og satt på buksene mine, jeg tenkte på Sheila Brant. Jeg lurte på om hun hadde klart å flykte fra denne hytta til Tastene alene, eller om the killers hadde latt henne til å unnslippe i live for noen grunn.
  
  
  Meredith ga meg nummeret til rommet hennes, som var et par dører ned fra min. Jeg gikk nedover gangen mot ham. Meredith viste seg å være en ekte artikkelen, men jeg var en mistenkelig karakter, og jeg var nødt til å sjekke det ut.
  
  
  Takk til AX er opplæring og omfattende hands-on erfaring, jeg har blitt en ekspert i lås plukking. Døren til rommet, var ikke noe problem i det hele tatt. En tolv år gammel gutt som kunne plukke opp en lås med en pennekniv.
  
  
  Jeg snudde knott og stille inn på rommet. En mann ble sittende i en stol ved vinduet. Han gliste til meg. "Det ville være like lett å slå."
  
  
  Jeg kunne ikke tenke meg et smart start. Alt jeg klarte var, " Hvem er du?"
  
  
  "Meredith, selvfølgelig. Og du må være Nick Carter."
  
  
  Hvis han ikke Meredith, han var et jævla god løgner. Han virket helt rolig. "Jeg har ventet på deg. Jeg tror du bare kom inn, " sa han. "Har du sett jenta ennå?"
  
  
  "Ikke ennå."
  
  
  Hvis han hadde kjent han var den andre Meredith jeg hadde møtt i det siste og en halv time, han ville ikke ha vært så avslappet, tenkte jeg. Jeg tok ut en sigarett. "Er det et lys?"
  
  
  Han fingret lommen hans rumpled brun frakk. Han var en runde-overfor mann, begynner å gå skallet og få fett, men hans utseende ikke betyr noe. AX agenter kommer i alle størrelser, fasonger og aldre. "Det du er, Carter."
  
  
  Han ga meg en bok av kamper.
  
  
  "Har du ikke en lighter?" Jeg spurte tilfeldig, tenne en sigarett.
  
  
  "Aldri ta den med deg. Jævla ting alltid kjører ut av drivstoff."
  
  
  Jeg gliste, og kastet ham i kampene. "Jeg antar at hvis jeg kunne velge lås, så ville du."
  
  
  Han krysset bena og lente seg tilbake i stolen, hviler hendene på kneet sitt. Hans øyne ikke har forlatt meg siden jeg kom inn i rommet. "Mener du at du ikke tror jeg er Meredith?"
  
  
  Unbuttoning min jakke, sa jeg: "jeg vet faen vel, det er ikke sant."
  
  
  Hans avslappet smil var der fortsatt. Han hadde nok selvkontroll. "Hva har jeg gjort galt?"
  
  
  "Det viktigste er at du gjorde det. Hvem er du egentlig?"
  
  
  "Jeg er den personen som har med døden," sa han. Med en behendig bevegelse, løftet han sin bukse ben med en hånd. Med den andre, tegnet han en revolver fra scabbard knyttet til sin shin.
  
  
  Jeg falt til det ene kneet mens han var å vise frem. Revolveren var utstyrt med en lyddemper, og jeg hørte en myk hoste som pistolen gikk av. Kulen traff veggen.
  
  
  Jeg bøyes armen min, og dolk gikk inn i min hånd. Jeg droppet det som er det flyttet til å trekke meg tilbake til visningen. Kniven sank inn i halsen og quivered som en dart. Øynene hans frøs, og han lente seg ned som om du skal se under stolen.
  
  
  Jeg tok det som det sank ned til gulvet. Det var tungt. Jeg rakte den ut, og søkte det. Det var fem tusen dollar i lommeboken hans og noen dokumenter som sa at hans navn var Coogan og at han kom fra Denver. Det gjorde ikke nødvendigvis betyr noe. Hans papirer var trolig like falske som meg. Jeg satte sitt førerkort i lomma. Jeg fikk opp. Ting begynte dårlig. Noen visste hvorfor jeg var i Bonham, AX sikkerhet var klart svekket.
  
  
  Jeg måtte gjøre noe med kroppen. Jeg kunne ikke forlate det i den virkelige Meredith s-rom. Å sørge for at korridoren
  
  
  
  
  
  Det var tomt, så jeg plukket en dør tilfeldig, og åpnet låsen. Selvfølgelig, det var ingen i rommet. Jeg plukket opp Coogan, bar ham over gangen, og la ham på sengen.
  
  
  Ingen chamber of commerce ville være interessert i å ansette meg, tenkte jeg. Jeg var i byen for mindre enn to timer, og en mann som hadde allerede dødd.
  
  
  Jeg gikk ned og slo opp en vennlig samtale med desk clerk, som ønsket velkommen anledning til å forlate sitt kryssord. Jeg fortalte ham at jeg hadde møtt en mann i gangen, et rundt ansikt, munter fyr.
  
  
  "Dette er Herr Hobbs. Selgeren. Sjekket i dag. Rom 206."
  
  
  "Hva gjør Mr. Hobbs selge?"
  
  
  "Jeg tror ikke det han sa."
  
  
  Fem minutter senere gikk jeg ut av samtalen, gikk tilbake opp trappen, og plukket en annen lås. Rom 206 var tomt, bortsett fra for eksempel boksen. Mr. Hobbs hadde knapt landet når han begynte å venter på meg. Jeg slo kofferten ned på sengen og åpnet den. Den eneste prøven inneholdt det var en nedstrippet rifle med en lyddemper og omfang. Mr. Hobbs, også kjent som Mr. Coogan og Meredith, som selges død. En velsmurt rifle var noe som utstyret av en profesjonell leiemorder.
  
  
  Jeg kan gjette hans plan for spillet. Han var ment å avskjære meg og drepe meg så snart jeg kom, ta jenta ut av hotellet vinduet når hun fikk det til å fungere, og deretter la Bonham i en hast. Å lyve om å være Meredith var en rask knep for å ta meg av vakt, og eventuelt finne ut om jeg snakket med jenta. Mr. Hobbs, eller Mr. Coogan, var en smart profesjonell, cool-headed, og godt bevandret i hva han gjorde. Men selv de beste har dårlige dager.
  
  
  Jeg gikk rolig ut rom 206 og gikk ned trappen. Siden telefonsamtaler fra vårt rom var rutet gjennom hotellets sentralbord, jeg brukte betale telefonen i lobbyen for å ringe Meredith på bensinstasjon. "Ikke gå i mørke smug. Opposisjonen har rammet byen, " sa jeg til ham da han nærmet linje.
  
  
  "Jævla det. Har du noen korrigeringer for dem? Jeg mener, hvem er de?"
  
  
  "De er bare ikke amatører."
  
  
  "Vel, det er ingen grunn til å bli overrasket over," sa han. "Hvis vi kunne finne jenta, kunne de også."
  
  
  "Jeg er redd vi har brakt dem til henne," sa jeg.
  
  
  Jeg kunne tenke meg Hawke ' s reaksjon da jeg fortalte ham at noen må ha brutt seg inn i leiligheten min på AX Base, så gjennom Sheila Brant filen, og brukt vår informasjon for å opprette en tilkobling med jenta. Det vil eksplodere som en detonert rakett.
  
  
  Hendelsene i dag radikalt endret situasjonen. Jeg kunne ikke spille kortene mine sakte og tålmodig, så Hawke hadde anbefalt. Sheila ' s liv var i fare. Jeg hadde til raskt å etablere kontakt og få hennes tillit.
  
  
  Jeg ble stående utenfor hotellet da hun kom til restauranten. Jeg så på henne åpne døren til røde Volvo og fått et glimt av henne glatt låret som hun gled ut av bilen. Hennes ben var så god som jeg husket, og hennes sexy gange var enda bedre.
  
  
  Hun la merke til meg som hun flyttet rundt bilen med lange, grasiøse skritt. Åpenbart, synet av den fremmede gjorde henne spent. Hun stoppet og så på meg, og jeg dro henne med blikket mitt mest sjarmerende smil.
  
  
  Etter at hun forsvant inn i restauranten, jeg røykte en sigarett. Jeg ønsket å gi henne tid til å ta av seg kåpen og vente på bord. Så jeg sluttet, tre motorsykler brølte inn i byen. Rockers var like malplassert i Bonham som jeg var. De kjørte forbi hotellet, og ser på meg gjennom skjeggete briller. De var iført jakker med djevler malt ondskapsfullt på baksiden. Deres mål var en bar. Snakker høyt, de demonteres og gikk inn. Jeg visste at de ikke bor i Bonham. Det var ikke nok spenning i byen for synet av dem.
  
  
  "Kriminelle og bostedsløse," ekspeditøren sa i avsky. Han lente seg mot meg i døråpningen. "De er en del av en gjeng som dukker opp her et par ganger i året. De kaller seg the brood av Satan. De satte opp camp i det gamle messeområdet. Innbyggerne i byen ønsker å utvise dem fra området, men politiet ikke gjør dette. Jeg ønsker å hisse opp et opprør ."
  
  
  Jeg kastet sigarett unna. Hvis syklister var stamgjester, det betydde at de var ikke min business. Jeg krysset gaten og på vei til restauranten der virksomheten var bare begynnelsen. Jeg telte fire klienter i alt. De var alle menn, og tre av dem kunne ikke ta øynene av Sheila. Den fjerde, tenkte jeg, må ha vært et halvt blind.
  
  
  Jeg tok et hjørne tabell bort fra de andre kundene. Selv før Sheila beveget seg mot meg, tok jeg henne i øynene beveger seg i min retning, vurdere meg.
  
  
  "Velkommen til Bonham. Er du planlegger å bo lenge? " sa hun da hun nærmet seg bordet mitt.
  
  
  "Det er opp til deg, Sheila."
  
  
  Hennes skjøre ansikt frøs. "Navnet mitt er Susan."
  
  
  "Dette er Sheila Brant, og til Frank Abruz ble drept, du var hans elskerinne." Hånden min blinket ut over bordet, og jeg festet til håndleddet. "Ikke få rett opp. Sette et smil på vakre ansikt og late som om vi snakker om hva som er på menyen.",
  
  
  "Det vil ikke være lett å smile. Du kommer til å bryte bein i håndleddet mitt."
  
  
  Jeg løsnet mine grep, men jeg ikke la gå. "Folk du kjører fra vite hvor du er. Jeg kan ikke forestille meg hvorfor de ønsker å eliminere deg, men det er hva de ser ut til å ha i tankene. Du trenger hjelp."
  
  
  
  
  
  
  "Og du kommer til å gi den til meg?" Hennes vakre munn vridd. Dette er historien om mitt liv. Menn vil alltid hjelpe meg. Og mer hjelp jeg får, jo mer problemer jeg har ."
  
  
  "Jeg er den personen som vil endre alt dette."
  
  
  "Jeg lurte på hvem du var. Nå vet jeg. Du må være en Mandrake Veiviseren."
  
  
  "Navnet er Ned."
  
  
  "Vel, Ned Mag, jeg trenger et par av mirakler for å rydde opp i problemer i mitt liv." Til tross for hva hun sa, de mørke øynene var fylt med interesse. "Du absolutt vil ha noe i retur."
  
  
  "Vi vil diskutere vilkårene senere."
  
  
  "Å, jeg er sikker på at vi vil," sa hun i en sardonic stemme.
  
  
  Business eller ingen virksomhet, ble jeg sulten. Jeg fortalte henne til å gi meg en tykk biff og svart kaffe.
  
  
  "Tror du at jeg vil ikke løpe bort, for dette?"
  
  
  "Askepott løp ikke bort fra hennes gode fe, gjorde hun?"
  
  
  Hun smilte og lo. "Jeg er ikke Askepott."
  
  
  Jeg tenkte at hun kanskje har spilt en del. Hun så ut som en jente som en prins som ville bringe henne tøfler til og ta bort, selv om tøfler ikke passer. Bare henne Prins Sjarmerende viste seg å være Ærlig Abruz, en mafia capo.
  
  
  Da hun kom tilbake med kaffen min, hun børstet forbi meg ved å plassere kopp ved siden av min hånd. Jeg tolket det som et tegn på at vi skulle komme sammen.
  
  
  "Det ser ut som du er ikke brumm. Og du er ikke en av Abruz ' s venner. Så hvem er du? " spurte hun.
  
  
  "Jeg vil også forklare det senere."
  
  
  Døren smalt og tre syklister kom inn, bringe en stank med dem. Ingen av dem hadde rørt en bar såpe i uker. Mannen bak kassen, antagelig eieren av restauranten, så på trio med misnøye. Han kunne leve uten sin virksomhet for minst de neste nitti år.
  
  
  De bestemte seg for å sitte ved bordet ved siden av meg. De snakket høyt, ler av hverandres vitser. For å underholde meg selv, prøvde jeg å finne ut hvilke av dem som var den styggeste. Konkurransen endte i uavgjort mellom ett med kniv arr krøller seg nedover hans kinn og den som sitter nærmest til meg, en fyldig mann iført en beady lue, en fettete hodebånd, og skinn armbånd. Den ene i midten, med langt hår og en kobber-farget skjegg, så mest mulig presentabel.
  
  
  Som Sheila fulgte deres ordre, Scarface kjørte en hånd ned benet. Hun tok anstøt med overraskende kulde. Copperbeard slo hans følgesvenn på armen. "Oppfører deg," sa han i en flat stemme.
  
  
  Den som sitter ved siden av meg fanget mitt øye og viste tennene, noen som var borte. "Hva er det du ser på, Buster?"
  
  
  "På deg," sa jeg. "Jeg beundret din tannbehandling." "Når en politimann gikk på mitt ansikt. Ønsker du det samme?"
  
  
  "Egentlig ikke," sa jeg, motstå fristelsen til å skubbe min kopp kaffe ned i halsen.
  
  
  Copperbeard grepet hans venn skulder. Han klemte så hardt at mannen med manglende tenner winced. "Ikke krøll med en gentleman, Georgie. Han tror kanskje at du er seriøs. Det siste vi trenger, er en misforståelse. Ikke sant?"
  
  
  "Det er riktig", Georgie gjentatt. Han syntes ikke oppriktig. Han så ut som en redd mann med en hånd på skulderen hans.
  
  
  Jeg rolig ferdig med min biff og fortalte Sheila at jeg ville vente for henne å forlate jobben ved midnatt. Tilbake på hotellrommet mitt, jeg satte meg ned på en stol ved vinduet for å holde et øye på restaurant. Så vidt jeg visste, de døde killer hadde medhjelpere som ville ha prøvd å hjelpe jenta.
  
  
  I den myke twilight, syklister kom ut og vandret nedover gaten, fortsatt skryt og ler. Bare med den kobberfargede skjegg var stille, går mellom de andre, et hode høyere enn dem, beveger seg jevnt som en leder. De gikk tilbake til baren. Jeg så dem før de var ute av syne.
  
  
  Lenge før Sheila kom, begynte jeg å bekymre deg for Meredith ikke kommer og ringer. Uten å ta øynene av restaurant døren, jeg setter telefonen på fanget mitt og spurte om natten sekretæren om å gi meg en ekstern linje. Jeg ringte bensinstasjon antall og fikk ingen respons. Jeg satt i mørket, lytte til summing, og jeg hadde følelsen av at ting hadde endret seg dramatisk igjen.
  
  
  Sheila forlot restauranten i høyt tempo, ser rundt som hun ledet for Volvo på fortauskanten. Lett regn begynte å falle. Jeg så dråper og danner på vindu. Sheila var iført en lang frakk hun hadde slitt i Meredith film. Jeg kunne fortelle at hun hadde en pistol i lommen.
  
  
  "Baby, du er vanskelig," sa jeg lavt.
  
  
  Det var ikke midnatt, det var bare 22:00. Hun forlot tidlig - jeg savnet henne.
  
  
  Jeg kastet tilbake stolen min og gjorde det til døren i tre raske skritt. Jeg skyndte meg ned trappa, forbi skremt kontorist, og ut i gaten bare som Sheila var å forlate.
  
  
  Lyden av motorsykkel motorer som starter opp sammen med the pulse of Volvo motor. Syklister gikk forbi uten å legge merke til meg. De fulgte bilen. Jeg kunne se den røde gløden av baklysene i et fjernt hjørne som kjørte jeg mot min medtatt Ford.
  
  
  
  
  
  Jeg fanget opp med dem som de var fart ut av byen i jakten på en Volvo som beveget seg svært nær fartsgrensen. Da byen var bak meg, jeg sverget. Sheila innstilt på å hva syklister hadde i tankene.
  
  
  Jeg ga Ford mer gass og kontaktet dem, og så at lederen hadde stoppet ved siden av Volvo og vinket jenta til å stoppe. Hun ignorerte ham og prøvde å akselerere ut av bilen hennes.
  
  
  Når lys treffer dem, de visste at noen hadde tatt fyr på festen. En av syklister skrenset tilbake, slamming inn på min vei så plutselig at jeg slengte på bremsene for å unngå en kollisjon. Jeg så den stygge ansiktet til en mann som heter Georgie som jeg rullet ned den regnvåte fortauet. Jeg gritted tennene mine og gikk inn i en spinn, starter Ford opp igjen. Jeg fortsette jakten.
  
  
  Min frontlykter fanget Georgie første. Han svevde mellom meg og den andre, å holde et lavere tempo, for å se om jeg ville bli med dem. Ser tilbake, han blottet sin manglende tenner i en råolje stygt grin. Han virket nesten glad for at jeg ikke hadde forliste Ford. Nå hadde han en ny sjanse på meg.
  
  
  Han snudde sykkelen rundt og trakk ut en kort kjetting fra et sted bak setet. Med chain dingler i sin hånd, han grep tak i sykkelen og kastet seg på meg.
  
  
  Jeg hadde ikke truffet bremser eller tregere. Jeg kjørte jevnt og trutt fremover, strålen av mine lykter slikker på natten. Georgie gikk nærmere. Da han så at jeg var nødt til å holde seg til kurset mitt, selv om han var i veien for meg, han skrenset sykkelen inn i et annet kjørefelt på motorveien.
  
  
  Jeg kunne ha slått bilen og traff ham, men jeg var redd for å gjøre det på den glatte asfalten. Jeg ønsker ikke å bli fanget i en skrens igjen. Etter å ha gitt Ford mer gass, plukket jeg opp hastigheten i stedet. Georgie blinket forbi vinduet mitt, og jeg så hans hånd flytte. Han sprakk kjeden som en pisk.
  
  
  Den plutselige hopp i fart som jeg tvunget ut av bilen som forårsaket Georgie å miste sin måte. Kjeden smalt hardt i vinduet bak meg, ikke en nær ansiktet mitt. Jeg kunne ikke hjelpe, men rygger når jeg hørte glasset sprekke. Da ville jeg øke avstanden mellom oss, fordi han måtte bremse ned for å få sykkelen til å snu igjen. Jeg kunne se hans lykt hengende bak meg som jeg kjørte rundt svingen og opp bakken.
  
  
  Som jeg har nådd toppen av åsen, la jeg merke til Sheila og hennes forfølgerne. Mannen på føre sykkelen ble kjørt sammen med Volvo. Han fanget opp med bilen og begynte overraskende inn i førerens banen, og tvang den til å svinge til siden av veien for å unngå en kollisjon.
  
  
  Hun var så oppslukt i duell med syklist som hun ikke kunne gjøre neste sving. Som Volvo dro av veien, den spratt og slapp unna som en papir båt i en brusende regnskyll. Jeg var redd det ville rulle over når det kom ut i grøfta, men push bare bremset ned. Sheila var smart nok til å unngå å treffe bremsene plutselig. Fra vibrasjoner i bilen, jeg gjettet hun hadde satt den i et lavere gir. Da jeg saget på bremsen. Volvo grøsset og gled, men ikke rulle over.
  
  
  Når hun til slutt stoppet bilen i et åpent felt, syklister slått rundt. En av dem hoppet over en grøft, en vakker tur, og kjørte over feltet til bilen han var jage. Hjulene kvernet opp gjørme.
  
  
  Den andre syklisten ikke har mot til å hoppe i grøfta. Han stoppet ved siden av veien og så meg komme ut på natten. Han kuttet motoren og gikk av sykkelen.
  
  
  Jeg bremset ned og kastet et blikk i bakspeilet for å sjekke om Georgia. Han var fortsatt på halen min og få fart. Han vil ta opp med meg snart.
  
  
  Jeg rullet over på siden av veien i nærheten av feltet og stoppet bilen. Da jeg kom ut, jeg forlot hovedlys på. Den som venter på syklisten var ett med arr trillende nedover kinnet. Han nådde innsiden av jakken og trakk frem en kniv. Da han nærmet meg, et lys som blinket på bladet.
  
  
  "Mister du bedre ville komme tilbake i bilen og får helvete ut herfra."
  
  
  "Hvis jeg ikke gjør det?"
  
  
  "Jeg vil skjære deg opp som bacon klar for pan."
  
  
  Jeg bøyde det ene kneet og et halvt slått rundt. Mitt venstre ben fløy ut. Jeg følte en skarp kontakt med sin kneskålen. En Japansk karate mester lært meg dette trekket, og det var en god øvelse. Scarface falt som om bakken hadde blitt revet fra under hans føtter.
  
  
  Stigende til sin bakdel, han laget et pass med kniv. Jeg flyttet, og bladet surret seg ut foran meg, inches fra magen min. Jeg grep tak i armen hans med begge hender, tok den ned på kneet mitt, og brøt det. Scarface howled.
  
  
  Jeg plukket opp kniven sin og kastet den inn i mørket på den andre siden av motorveien.
  
  
  Deretter Georgie kom. Han kom rett på meg, svingende kjeden. Jeg visste at hvis han traff meg i ansiktet, jeg ville bli blindet eller skadet for livet. Jeg hørte en kjede sutre som jeg dukket. Deretter Georgie passerte meg. Før han kunne snu, jeg pakket ham
  
  
  
  
  
  og dro ut Luger.
  
  
  Jeg skjøt ham fra salen, og sykkelen fortsatt på, flyr ut i midten av veien, før den falt på sin side og gled av.
  
  
  Uten et blikk på Georgie, jeg gikk tilbake til bilen, sette den i revers på, og sette min frontlykter på feltet.
  
  
  Copperbeard demonteres og banket på vinduet av Sheila ' s bil. Han sluttet som den gule stråler av min frontlykter opplyst ham.
  
  
  Jeg setter Ford i lavt gir og kjørte gjennom grøfta. Bounce løftet meg av min rumpe. Copperbeard løp tilbake til sykkelen sin. Jeg kom først. Jeg snudde hjulet i siste liten, så bare min støtfanger traff sykkelen, men virkningen gjort bilen spinn. Copperbeard var nå racing mot sine venner, sannsynligvis i håp om å nå ett av sine motorsykler. Jeg snudde Ford, slik at jeg kan se det tydelig i frontlyktene. Jeg kom meg ut av bilen, tok sikte med min luger, og skjøt mann i foten.
  
  
  Sheila Brant dyttet åpne bilen hennes dør. Hun holdt et .38-kaliber pistol. Copperbeard visste ikke det, men jeg kunne ha reddet livet hans.
  
  
  "Mister," Sheila sa ærbødig,"du er noe annet."
  
  
  Jeg pekte Luger på Volvo ' s venstre bakhjul og slo et hull i den. Jeg gikk forbi Sheila, som var ute på henne, og skjøt henne i venstre forhjul. Da jeg løftet panseret og dyttet ut ledninger.
  
  
  "Er du gal?" hun krevde.
  
  
  "Du kjørte bort fra meg en gang. Jeg vil sørge for at du ikke gjør det igjen."
  
  
  "Jeg visste ikke om jeg kan stole på deg. Jeg vet ikke engang hvem du er."
  
  
  "Jeg fortalte deg. Navnet er Ned."
  
  
  "Jeg er vant til å kjøre. Jeg trodde at det var den riktige tingen å gjøre."
  
  
  "Du kan sikkert bruke denne pistolen," sa jeg, " men kan du håndtere alle tre Boy Scouts? Bruk hodet, Sheila. Du trenger beskyttelse."
  
  
  Jeg tok nøklene ut av bilen og sette dem i lomma, og gikk deretter tilbake til Copperbeard, som ble liggende på bakken, tviholder på sin etappe.
  
  
  "Vil du lever," sa jeg. "Hvis jeg bestemmer meg for å la deg."
  
  
  Han slikket seg i leppen. "Hva betyr det?"
  
  
  Jeg lente meg ned og dyttet poenget med luger mellom hans tykke øyenbryn. "Fortell meg om årsaken til natts aktivitet."
  
  
  "Vi ville ha en blonde. Hva annet?"
  
  
  Jeg stakk ham med fat av min pistol. "Jeg tenkte at du kanskje fortelle meg noe annet. Noe mer interessant."
  
  
  "Dude, jeg vil fortelle deg alt du ønsker å høre. Men sannheten er, vi ønsket baba. Hun sjarmerte oss i spisesalen, så vi bestemte oss for å henge ut og ha det litt gøy med henne når hun er ferdig arbeid . "
  
  
  "Ingen ansatt deg til å ta vare på henne?"
  
  
  "Som hvem?" Han klarte en vaklende smil. "Dude, hva skal vi komme oss inn i?"
  
  
  Jeg var ikke sikker på om jeg trodde på ham. Jeg sa ," jeg vil ikke bli plaget for å runde du freaks opp og ta deg til fengsel. Men hold ut fra mine øyne. Hvis jeg treffer dem igjen, vil jeg drepe deg."
  
  
  "Dude, jeg vil unngå at du som et utkast."
  
  
  Sheila ble stående ved den åpne døren på bilen min. "Hva var det dere to snakker om?" "Hva er det?" spurte hun når jeg kom tilbake.
  
  
  "Jeg fortalte ham det navn av legen min," sa jeg. "Kom i bilen. Vi kommer tilbake til Bonham."
  
  
  Hun nølte, så adlød meg. Hun skled under rattet og gikk over til passasjersetet, skjørtet hennes sklir opp bena hennes. Jeg gliste til henne, holstered min luger ,og fikk i. Da hun slengte henne .38-kaliber knyttneve inn i min ribbeina.
  
  
  "Jeg vet det er en dårlig måte å uttrykke min takknemlighet," sa hun,"men en jente skal ta vare på seg selv."
  
  
  Tre
  
  
  Jeg brøt en av de eldste reglene i min egen bok. En smart agent aldri holstered en pistol mens noen andre var å holde sin egen. Nå var jeg på hva som var i beste fall en vanskelig posisjon. I verste fall, kan det være dødelig.
  
  
  "Jeg fortjener dette for min uforsiktighet,"jeg bekjente til jenta som var å trykke på en revolver i min ribbeina," men jeg ønsker å ha det forklart til meg."
  
  
  "Tastene Ned. Jeg trenger din bil nøkler. Så jeg vil at du skal forlate. Jeg skal ikke tilbake til Bonham. Noen kan vente på meg der."
  
  
  "Er du kommer til å forlate meg og fly bort alene igjen?"
  
  
  "Jeg vil ta sjansene mine. Jeg har overlevd til nå."
  
  
  "Du ville ha hatt et helvete av en time i kveld hvis jeg ikke hadde vist opp."
  
  
  Mens jeg kranglet med henne, jeg var vurdere min situasjon. Min høyre hånd, som var nærmest til henne, hvilte lett på rattet. Jeg visste hvor fort jeg kunne svinge armen rundt i en karate spark som ville treffe Sheila Brant vakre hvite hals som bøddelen er øks. Men jeg kunne ikke risikere alvorlig skade jenta, og virkningen kan få henne til å trekke på avtrekkeren av sin revolver og sette en kule i meg på nært hold. Jeg likte ikke noen av disse funksjonene.
  
  
  Sheila ' s stemme rose. "Jeg vil heller ikke skyte deg. Men jeg skal gjøre det hvis jeg må."
  
  
  "Skyt, baby," sa jeg. "Jeg kan ikke gi deg nøklene."
  
  
  Vi satt der, ingen av oss beveger seg, mens hun bestemte seg for om hun kommer til å trekke på avtrekkeren. Jeg følte meg som en liten dråpe svette bryte ut langs hårfestet mitt.
  
  
  Jeg visste ikke Sheila Brant godt nok til å sette mitt liv i hendene hennes. Hun kan ha vært involvert i dødsfallet til AX-Agent David Kirby; hun kan ha blitt panikk nok til å drepe meg ut av frykt;
  
  
  
  
  
  
  Helvete, så vidt jeg visste, hun hatet alle mennesker og ville ha likt å sette en kule i ett. Men jeg kunne ikke la henne gå igjen. Det var noe i hodet som jeg trengte for å ha et hemmelig så viktig at noen bestemte seg for å sørge for at Sheila aldri delt det med meg.
  
  
  "Du har mye nerver," sa hun til slutt sa.
  
  
  Med en skjelvende sukk, hun trakk pistolen ut av min side og lente seg tilbake i setet. "Jeg tror jeg vil ha for å binde deg opp med et tau. Jeg synes ikke å ha det som trengs for å drepe deg."
  
  
  "Jeg er glad for å høre det." Jeg tok ut mine nøkler og snudd bilen.
  
  
  "Hvor har du tenkt å ta meg?"
  
  
  "Akkurat nå, tilbake til Bonham. Så snart jeg kan ordne alt, til et sted hvor livet vil ikke være i fare."
  
  
  Så jeg hoppet over feltet, jeg gikk Copperbeard, som begynte å krype mot sine venner, drar ham skadet beinet. Scarface satt på den siden av veien, tviholder på sin brukket arm, og den mann som heter Georgie var krøllet opp i en ubevegelig ballen. En flott gruppe av All-American gutter, tenkte jeg. Som bilen rullet gjennom en grøft på motorveien, Sheila sa, " jeg er ikke sikker.: "Er du ikke kommer til å se på mannen som ble skutt, for å se om han er død?"
  
  
  "Nei," sa jeg til henne. "Jeg vet at han er død."
  
  
  Jeg presset på gasspedalen og min ramponert bilen tok av som en strek. Jeg trodde at den lille AX mekaniker ville være stolt av måten hans barn oppførte seg i kveld. Faktisk, maskinen var det eneste som fungerte i henhold til Hawk er godt lagt planer.
  
  
  Jeg ønsket å ta Sheila til noen trygt sted under AX er jurisdiksjon, men først måtte jeg ringe Hawke og satt ham opp. Jeg er også nødvendig for å finne ut hva som hadde skjedd til Meredith, hvorfor han hadde ikke vist seg på hotellet.
  
  
  "Jeg har aldri brukt som pistol," Sheila sa. "Jeg har aldri skutt noen. Kanskje det er derfor jeg ikke kunne skyte deg."
  
  
  "Jeg håpet du hadde en annen grunn. Kanskje du har falt i kjærlighet med meg."
  
  
  "Ikke ennå," sa hun. "Men jeg antar at det kan ha skjedd."
  
  
  Hånden min børstet henne varm lår. Hun synes ikke å tenke på. "Gi meg pistolen," sa jeg.
  
  
  Etter et øyeblikks nøling, hun droppet våpen inn i min håndflate. Som et tegn på tillit, jeg trodde jeg hadde gjort noen fremskritt.
  
  
  "Hvorfor trenger du dette?" spurte hun meg.
  
  
  "Bare for sikkerhets skyld. Bare i tilfelle du panikk nok å målrette mot meg igjen."
  
  
  Jeg setter .38 i min venstre lomme. Speedometeret nålen jittered på 70 som vi satte tilbake til byen.
  
  
  "Disse tre menn. De var sendt for å drepe meg Ned?"
  
  
  "Deres leder sa nei." Jeg kunne ikke gjøre henne til uttrykk i mørk bil. "Han sa alt de hadde i tankene var litt vennlig voldtekt."
  
  
  "Hva planlegger du for meg?"
  
  
  "Et par ting." Jeg laget en lang tur uten å bremse ned. "Voldtekt er ikke en av dem."
  
  
  "Under visse omstendigheter, det ville ikke være nødvendig."
  
  
  Jeg gliste i mørket. "Hvordan har du tilfeldigvis å møte Frank Abruz?"
  
  
  "Jeg mislyktes i Las Vegas etter å unnlate å bli en danser. Han kom med det. Han var gammel nok til å være min far, men han hadde penger."
  
  
  "Vet du hva han gjorde?"
  
  
  "Jeg var ikke født i går." Hun var stille en lang stund. "Det er mange vakre jenter i Las Vegas som er på utkikk etter et gjennombrudd. Jeg var bare en av mange. Da jeg oppdaget at ansiktet mitt var tilstanden min, at jeg begynte å bruke kroppen min."
  
  
  Jeg dimmet lysene som en Greyhound buss passerte oss.
  
  
  "Jeg ønsker å gå på denne bussen," Sheila sa. "All right, Ned, jeg har fortalt deg til en del av min historie. Tror du ikke du skal fortelle meg din?"
  
  
  "Som en del ønsker du først?"
  
  
  "Hvem er du, hvorfor gjorde du kommer ut av ingensteds inn i mitt liv, og hvordan fikk du vite om mitt forhold med Frank Abruz?"
  
  
  "La oss bare si at jeg jobber for en organisasjon som er interessert i å finne morderne av Frank Abruz."
  
  
  "Men du er ikke i mafia." Det var halvparten av spørsmålet.
  
  
  "nei. Kanskje du husker en mann ved navn David Kirby. Han var min venn."
  
  
  "Jeg husker navnet. Han kom for å se Abruz. Det er alt jeg vet om dine Mr. Kirby. Jeg gjorde ikke be Abruz spørsmål om sin virksomhet."
  
  
  "Fire mennesker døde i den hytta , men du kom seg unna i live, Sheila. Hvordan gjorde du klarer det?"
  
  
  Hun ville ikke svare meg. I stedet sa hun: "Du vil ha meg til å peke ut the killers. I retur, vil organisasjonen løfte om å beskytte meg. Er dette en avtale?"
  
  
  "Det er en avtale." Jeg så Bonham lys foran og bremset ned. "Hva er det du sier?"
  
  
  "Jeg skal tenke på det."
  
  
  "Slik jeg ser det, baby, om du ikke har et valg."
  
  
  Jeg gikk tidlig til sengs. Bare det restaurant, bar, og hotellet forble åpne. Jeg stoppet ved en mørkere bensinstasjon. "Hva gjør disse menneskene er som regel i nærheten?"
  
  
  "Om klokken åtte. Hvorfor spør du?"
  
  
  Dette betydde at Meredith var minst en og en halv time for sent før jeg forlot hotellet for å jage syklister. Med lommelykt i den ene hånden og Luger i den andre, og jeg kom meg ut av bilen og vandret rundt stasjonen. Jeg fant til slutt Meredith liggende i en floke av ugress, om femten skritt fra en haug av forlatte fat olje.
  
  
  Han sa han ville være forsiktig,
  
  
  
  
  
  men han var ikke forsiktig nok. Halsen ble kuttet.
  
  
  Sheila kom opp bak meg. Hun gispet da hun så vridd kroppen presset mot strålen av mine lys. "Jeg vet at denne mannen. Han jobbet på stasjonen."
  
  
  Jeg slo av lyset. "Ja."
  
  
  "Men han fungerte ikke her lenge. Hvem var han egentlig, Ned?"
  
  
  "En annen venn av meg. Han ser på deg."
  
  
  "Og nå er han død." Stemmen hennes var høy og fikk panikk. "Hvordan har du tenkt til å beskytte meg når mennesker er i fare?"
  
  
  Jeg syntes det var en bra spørsmål.
  
  
  Sheila snudde seg vekk fra meg og løp gjennom den kne-dypt ugress. Hun antakelig ikke visste hvor hun skulle. Alt hun visste var at hun ønsket å forlate.
  
  
  Jeg løp etter henne. Våt ugress flapped mot mine bukser som jeg løp. Jeg kunne høre jente banket høyt før jeg fanget opp med henne. Som jeg rykket til, jeg grep henne i armen og dro henne mot meg.
  
  
  "La meg gå," hun panted. "Jeg trenger ikke beskyttelse. Jeg er bedre uten henne."
  
  
  Hennes negler gravd inn i ansiktet mitt, men jeg fanget hennes andre hull. Hennes bryster var presset mot brystet mitt, og pusten hennes var varm på min hals som hun prøvde å trekke unna. Jeg legger armen rundt henne og fikk henne til å stå stille.
  
  
  "Meredith har gjort en feil. Jeg vil ikke gjøre det." Jeg snakket lavt, i håp om å roe henne ned. "Jeg skal få deg ut av denne byen i kveld. Vi vil gå til ditt sted, jeg skal ordne alt, og så får vi la Bonham bak."
  
  
  "Ned". Hun sa navnet mitt i en stemme som lav og myk som meg. "Jeg vet hva en mann liker." Ikke lenger å stå i mot, hun stod med brystet til meg, hennes hoftene mine. "Jeg vil være fin for deg. Åh, så bra. Men vær så snill å la meg gå."
  
  
  Jeg ble ikke fornærmet av hennes forslag. Hun var fortvilet, og tydde til henne fungere best mulig, og jeg kunne ikke klandre henne for det.
  
  
  "Du gjør det høres attraktivt. Men det er min jobb å finne ut hva du vet. Jeg kan ikke la deg løpe alene likevel. Det vil kaste deg ut i naturen. Noen er svært alvorlig om å få deg ut av veien. Alvorlige nok til å kjøre ned Meredith og prøve å gjøre det samme til meg. Alvorlige nok til å sende en killer etter at du har, Sheila. Jeg kjørte i ham på hotellet i dag. Han ble pakking et gevær og har til hensikt å banke deg ut av hotellet vinduet når du kom på jobb."
  
  
  Hun frøs i armene mine. "Du tror Abruz er killers gjorde alt dette?"
  
  
  "Dette er et faktum. Du er den eneste som kan identifisere dem."
  
  
  En bitter le unnslapp henne. "Jeg har ingen anelse om hvem som har sendt assassins, men jeg kan fortelle deg en ting er sikkert. Feil folk skutt Frank Abruz og Kirby. Nei, egentlig. De vil ha meg til å være i live."
  
  
  "Baby, du er full av en liten overraskelse." Innpakning fingrene tett rundt håndleddet hennes, trakk jeg henne til bilen og dyttet henne inn.
  
  
  Jeg hatet å forlate Meredith kroppen hvor det var, men hans killer kan fortsatt være rundt, på jakt etter oss. Jeg trengte å få jenta til sikkerhet så raskt som mulig.
  
  
  "Fortell meg om det, Sheila," sa jeg, starter bilen.
  
  
  "Du vil ikke bli lykkelig."
  
  
  "Jeg sannsynligvis ikke. Fortell meg uansett."
  
  
  "Frank Abruz ikke plukke meg opp i Las Vegas ved et uhell. Jeg ble introdusert for ham. Denne mannen visste jeg kom for å besøke meg og sa at Abruz hadde vært i byen, og likte min type. Han sa han kunne arrangere et møte for oss, noe han gjorde. Det var ikke før senere, etter at Frank bestemte seg for at han ville beholde meg, at mannen kontaktet meg igjen. Han sa at jeg skyldte ham, og han var klar til å ta pengene."
  
  
  "Tror du han plantet deg med Abruz slik at du kan spionere på ham?"
  
  
  "Noe sånt. Han visste at det var mafia kommer til å levere $ 200.000 til Abruza ' s cottage. Han krevde at jeg fortelle ham når pengene ville komme. Han sa at det ville være et ran, og jeg trodde ham. Jeg var redd for at han ville drepe meg hvis jeg ikke gjorde som han sa. Så jeg ringte ham når pengene kom inn."
  
  
  Jeg fordøyd hennes historie som jeg kjørte til huset hennes.
  
  
  "Vet du hva jeg snakker om ikke du?" spurte hun i en vill stemme. "Du vet hva som menes når jeg ringte."
  
  
  Jeg låste opp døren til sitt hus og slått på lyset i stuen. Jeg så meg rundt, Luger i hånden, og gikk til telefonen.
  
  
  "Jeg rammet Abruz," Sheila sa. "De kom og drepte ham, hans livvakter, og en mann ved navn Kirby. De skjøt dem alle. Det var en massakre."
  
  
  "Du visste ikke hva de skulle gjøre," sa jeg til henne.
  
  
  Jeg ga lang avstand operatør nødnummeret. Uansett hvor Hawke gikk, og som dekket et stort område, jenta som svarte nødnummeret visste hvordan å komme i kontakt med ham raskt.
  
  
  Sheila åpnet et skap og trakk ut en flaske av bourbon. "Jeg fortalte meg selv at. Men det hjelper ikke helvete ut av det. Frank Abruz var mobster, men han behandlet meg godt. Jeg har drept ham." Hun plukket opp flasken. "Har du lyst til å filme dette?"
  
  
  Jeg ristet på hodet. Jeg hadde Hawk ' s kjæreste på linje. Jeg sa kode ord som overbeviste henne om at jeg ikke var en bedrager: "Aberdeen Blå." Jeg fortalte jenta at jeg ønsket å snakke med denne mannen.
  
  
  "Jeg vil passere på meldingen, N3," sa hun
  
  
  
  
  
  
  en klar og god stemme. "Gi meg nummeret ditt og henge opp. Han ringer deg tilbake i femten minutter."
  
  
  "Skynd deg. Tid burns mine coattails."
  
  
  Jeg hengt opp. Sheila tok flasken til kjøkkenet. Jeg fulgte henne og fant henne stå ved vasken, gråter.
  
  
  Hun gned øynene hennes. Hun tok et glass, helte to fingre av bourbon, og drakk det ned som en slurk kaffe. "Dette Kirby. Hvor godt har du kjent med ham?"
  
  
  "Vi var venner."
  
  
  "Han har valgt feil dag å besøke Frank Abruz." Hun droppet henne glass og det knust på gulvet. Hun begravde ansiktet i skjorten min. "Hvem kunne ha sendt the killer, Ned? Mafiaen?"
  
  
  "Kanskje. Kanskje har de funnet ut at du innrammet deres respektert senior figur."
  
  
  "Jeg var redd de ville gjøre det. Jeg ble kjørt bort fra dem og Abruz mordere." Hennes fingre klemte inn i ermene. "Du er å klandre meg for disse fire dødsfall, er du ikke?"
  
  
  "Ikke så mye som du skylde deg selv."
  
  
  Hun trakk på meg, ved å trykke på leppene mine. Hennes lepper var varm. "Ned, ta meg til soverommet."
  
  
  "Jeg venter på en telefonsamtale."
  
  
  "Du var tenker på å gjøre kjærlighet til meg. Gjør det nå. Jeg trenger det nå."
  
  
  Det er sant at denne tanken har streifet meg flere ganger. Rundt et dusin. Første gang jeg så henne var i en film laget av Meredith. Men spørsmål forble ubesvart mellom oss.
  
  
  Jeg strøk Sheila er myk blonde hår. "Senere."
  
  
  "Det vil gjøre meg til å føle meg bedre. Vær så snill."
  
  
  "Senere," jeg lovet nytt. For å bevise at jeg mente det, jeg senket mine munnen hennes. Jeg kunne kjenne hennes våte lepper avskjed, føle henne tungen løper. Hånden min krøp opp til henne rundt brystet. Hun var ikke iført en bh.
  
  
  Når jeg hørte lyden, jeg snudde meg vekk fra henne. Jeg traff veggen bryter og slått på lyset i bakdøren. Gårdsplassen var stille. Jeg gikk utenfor med min luger klar og lyttet, testing luften som en hound på jakt. Noe gikk galt. Jeg følte det. Sheila leide et hus i en blindgate. De nærmeste naboene var for langt unna til å høre noe, men eksplosjonen. Deres tent windows dannet lille oransje firkanter i den dype skygger langt nedenfor. Sheila ønsket privatliv, men for personvern kan bli en felle. Jeg tenkte på hvor lett det ville være for noen å corner oss.
  
  
  Inne, ringte telefonen. Jeg støttet til døren og boltet den, så gikk raskt gjennom kjøkkenet og inn i stuen. Jeg tok den fra holderen.
  
  
  En klar og effektiv kvinnelige røst sa han: "Hold linjen, N3. Mr. Hawk kommer."
  
  
  "What' s up, Nick?" spurte han.
  
  
  "Jeg har den pakken du sendte meg for å plukke opp. Jeg er klar til å levere den."
  
  
  "Du har oppnådd resultater raskt."
  
  
  "De hjalp meg. Denver greit?"
  
  
  "Ta henne det. Jeg vil ringe deg på forhånd, og ordne alt for deg. Hva er innholdet i din motstand, Nick?"
  
  
  "Jeg kan ikke gi deg en klar uttalelse om dette ennå. Men varmen er veldig sterk. Jeg tror vi kan ta med to forskjellige grupper, " sa jeg. "Meredith droppet ut av skolen."
  
  
  "Så vi bør ikke kaste bort tid på å snakke. Få ut av det." Han hengt opp.
  
  
  "Hvis du ønsker å ta noen ting med deg, pakke dem," sa jeg til Sheila. "Vi reiser. Det vil være all right."
  
  
  "Tror du virkelig at Ned?"
  
  
  "Selvfølgelig vet jeg det. Og jeg er en jævla god profet." Jeg prøvde å roe henne nerver. Faktisk, jeg ville ikke betale! trygg før vi var omringet av mennesker jeg klarert.
  
  
  "Du burde ha spurt meg ett spørsmål. Når du kommer til å spørre om det?"
  
  
  "Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere fortelle meg din egen vei," sa jeg.
  
  
  God. Kanskje du lurer på hvorfor Abruz er killers ønsker meg i live? Svaret er at de tror jeg har $ 200,000."
  
  
  Mens hun pakket, jeg sto ved vinduet og så ut på den mørke gaten gjennom en sprekk i blindene. Jeg så ingen biler, ingen lys, ingen trafikk. Lyden jeg hørte tidligere kunne ha vært lyden av en bortkommen hund eller katt, en motor hoste i det fjerne, et dusin ting. Men min angst vedvarte.
  
  
  Sheila bodde i soverommet for lenge. Jeg lukket gardinene, og gikk til soverommet døren. Jeg snudde håndtere og åpnet døren i mørket.
  
  
  Jeg lurer på hvorfor hun slått av lyset, så jeg skyver døren bredere med foten min. "Sheila?"
  
  
  "Jeg venter på deg Ned."
  
  
  Lys fra rommet bak meg, falt ned på sengen hvor hun lå. Nakne kroppen hennes var en hvit uskarphet på den blå sengeteppe.
  
  
  "Det er en ting som trenger å bli tatt vare på," sa hun. "Kom her og elske meg, kjære."
  
  
  Hun var vakker, et kunstverk.
  
  
  "Det vil ikke ta lang tid, kjære," sa hun, stemmen hennes lave og husky. "Jeg er så hot, jeg er brennende på et kort lunte."
  
  
  Hun var helt blond, the real thing. En jevn etappe spent, og hun viste på sin side og holdt ut armene. Lyset som kommer gjennom den åpne døren kjærtegnet henne full brystene.
  
  
  "For Guds skyld, Ned, sette pistolen ned og komme her."
  
  
  Jeg tok to skritt mot henne, striding gjennom lys som en street katt går over et gjerde. Kan jeg bare få ut det vage konturene av møbler i de mørke hjørnene av rommet. Badet døren til venstre for meg var stengt, og windows ble trukket. Noen kvinner likte å gjøre det
  
  
  
  
  
  
  i mørket, men jeg trodde ikke Sheila ville være en av dem. Da jeg nærmet seng, en advarsel ble stadig tikker i bakhodet.
  
  
  "Jeg fortalte deg at det ville vente," sa jeg.
  
  
  "Senere kan det være for sent."
  
  
  Stemmen hennes kan ha endret seg litt, men kanskje jeg tok feil. Kanskje jeg bare trodde det var en melding i hennes ord.
  
  
  Jeg sto over henne. Jeg kunne høre pusten hennes. Stern, spent. Jeg kjørte min hånd over hennes bryster, og det var svette på dem. Jeg rørte henne tynn mage med mine fingertupper og følte hennes til å skjelve. Jeg innså hvor tett hun holdt på.
  
  
  "Ja," sa jeg, fortsatt å berøre henne. "Jeg tror vi bør gjøre det nå."
  
  
  Jeg følte hennes mage muskler hoppe med spenning da hun tok et dypt sjokkert pusten. Det var også en advarsel,så langt som hun kan fortelle.
  
  
  Jeg trodde det var raskere enn jeg burde ha til å snu og ta et skritt tilbake til døren. Sheila spilte en del, og hun har spilt det godt, fordi hennes liv var avhengig av det. Det var en inntrenger i det mørke soverommet.
  
  
  Jeg lurte på hvor han var. På samme tid, for min skjult for publikum, sa jeg: "Du er veldig overbevisende, baby. Fortell meg en gang hvor mye du vil ha meg til å gå til sengs med deg".
  
  
  "Vet du hvor mye du Trenger." Hun prøvde å høres leken.
  
  
  Det var en lampe på nattbordet ved siden av meg, men hvis jeg trakk ledningen, et plutselig glimt av lys kan blind meg lenge nok til å drepe meg. Jeg styrte det ut.
  
  
  "Ta av deg klærne, kjære," Sheila purred. "Da skal jeg fortelle deg noe du liker."
  
  
  "Jeg vedder på at du," sa jeg.
  
  
  Hun fikk beskjed om å kle av meg, og det var ikke dårlig av mine skjulte motstander. En mann som sjelden holder på til et skytevåpen, fjerne boksene fra seg selv.
  
  
  For å nå ut til Sheila, jeg skjøv hånden min under den lille på ryggen hennes og løftet henne ut av sengen, senkingen av munnen til den hul i halsen hennes. Mine lepper børstet øret hennes, og jeg hvisket, " jeg beklager.: "Hvor er han?"
  
  
  Han var så nær at han kunne til og med høre hvisking. Han sto på den andre siden av sengen.
  
  
  Jeg kastet naken jente bort og trakk luger ut av sitt hylster, men jeg hadde ikke tid til brann. Den andre mannen kastet seg på meg bakfra, låsing armene mine til mine sider.
  
  
  Jeg hadde ikke forventet å kjempe for laget.
  
  
  "Hold ham," den store mannen på den andre siden av sengen humret til sin venn.
  
  
  Å trekke meg tilbake hæl, jeg tok mannen bak meg i leggen, og han sover, men jeg kunne ikke bryte sitt grep. Han visste hva han gjorde.
  
  
  Den store fyren klatret over sengen og slo meg i ansiktet med en .357 Magnum revolver. Han var sterk. Slaget rev meg i leppen, løsnet tennene mine, og kuttet kinnet mitt.
  
  
  Jeg hevet min fot og slo den store mannen i lysken, men han så dette trekket kommer og sped unna. Han var så rask på føttene som en bokser.
  
  
  Til min overraskelse, han lo. "Ser ut som vi har en håndfull, Jake."
  
  
  Jake grunted, prøver å holde meg tilbake. Jeg snurret rundt og kastet den på nattbordet. Lampen falt til gulvet, men Jake holdt på.
  
  
  Den store fyren kom over og treffe meg igjen. Jeg følte at jeg var treffer en vegg.
  
  
  "Ikke drepe ham," jeg hørte Sheila gråte. "Vær så snill å ikke drepe ham."
  
  
  Badet døren åpnet og en annen mann kom inn i soverommet. Mine knær sagged under meg som den store mannen slo meg en gang til. Hodet mitt var å ringe. Jeg tok et dypt pust og kastet meg bakover, slamming Jake i sengegavlen. Han grunted i smerte, og jeg festet grepet hans og løftet min luger .
  
  
  Den tredje mann kom mot meg fra siden og treffer meg i hodet med snuten på pistolen. Jeg rystet sidelengs, droppet luger ,og ville ha falt om hendene ikke var borti den store manns lag. Jeg kjente en tåre i stoffet når jeg tok det.
  
  
  "Helvete, som er grensen," sa han. Han slo meg så hardt at jeg forlot mine føtter, landet på mine skuldre på gulvet, og skled ned veggen.
  
  
  Jeg prøvde å få opp, men jeg kunne ikke. Jeg var å miste bevisstheten.
  
  
  Jeg falt mine øyne, så jeg klatret ut av den sorte avgrunnen. Jeg kunne ikke gjette hvor lenge jeg hadde vært våken, men jeg var fortsatt på soverommet, liggende på magen på gulvet.
  
  
  Inntrengerne trakk min jakke av mine skuldre og ned armene mine å binde dem opp, så knyttet mine håndledd bak meg med strimler av arket. Beina mine var bundet på samme måte. Jeg flyttet hendene mine sammen nok til å vite at de hadde gjort en grundig jobb. Jeg ville ikke ha glidd ut av min obligasjoner.
  
  
  "Har du noen kule cookies her, dukke," den store mannen sa. Jeg gjenkjente hans grov stemme. Han kom opp til meg og stakk meg i siden for å se om jeg var fortsatt bevisstløs. Jeg la ham tro at jeg var bevisstløs.
  
  
  "La ham være i fred," Sheila sa. "Det er ikke hans skyld at han var her da du kom."
  
  
  Den store mannen lo. Han hadde en merkelig sans for humor. Festing øynene igjen, jeg så på mens han snudde seg vekk fra meg. Uten å bevege på hodet eller å gi meg bort, jeg kan bare se for hans føtter og ben. Beina var størrelsen på sviller i mørke bomull bukser. Jeg var iført joggesko.
  
  
  "Vi hadde en hard tid å finne deg, dukke, men nå som vi er tilbake
  
  
  
  
  
  sammen igjen, det skal bli gøy. Har du fortsatt glad i meg? "Fra raslingen av føtter og lyden av Sheila spytter som en katt, jeg gjettet at denne mannen hadde rørt henne. Ler, sa han:"vil Du bli vennligere. Selv før natten er over, vil du være mye vennligere. "
  
  
  Det var som en trussel.
  
  
  "Jeg hjalp deg med å overraske ham. Ikke at det betyr noe?" spurte Sheila.
  
  
  "Ligger ikke til meg, en dukke. Du spilt denne lille sex scene til perfeksjon fordi du visste at noen slip-up ville forlate kjæresten din med et stort hull i magen." Stemmen hans ble mer alvorlige. "Gjorde du henge opp? Er du lure en borger, en dukke?"
  
  
  "nei. Jeg bare ikke vil at han skal bli drept forgjeves."
  
  
  Hun var fortsatt spille en rolle å spille for mitt liv.
  
  
  Jeg er nøye med skiftet mitt falt blikket, prøver å finne den store mannen er ledsagere. Jeg la merke til en av dem på høyre side, på huk på gulvet. Som stor mann, han hadde på seg mørke klær og joggesko. En strømpe som ble dratt over hodet, vri hans funksjoner. Jeg husket at Hawke hadde sagt at the killers jeg var ute etter var kald og effektiv fagfolk. Denne mannen og grus-stemt gigantiske absolutt fortjener en beskrivelse.
  
  
  De nærmet seg huset, forberedt på å skrive det uten å skremme innbyggerne. Med unntak av en svak lyd jeg hørte en lyd kunne jeg ikke ta, det lyktes de med. Jeg antok at de hadde gått gjennom bad vinduet, sannsynligvis trukket ut gjennom partisjon. De grep Sheila da hun gikk inn i soverommet, da tvunget henne til å ta av henne klærne og beordret henne til å lokke meg i sengen og ta meg av vakt.
  
  
  Mannen som sitter ved siden av meg søkte mine lommer og dumpet innholdet på gulvet. Han kjemmet gjennom dem med sin hånd, skyve bort det han ikke var interessert i. Han så på min lettere, og deretter sette det i hans bukser lomme. Han åpnet lommeboken og sjekket min id. Han sikret seg penger og slung vesken over skulderen. "Hei, Elg, fange den."
  
  
  "Ned Harper," den store mannen sa, du leser mitt førerkort. Han humret. "I henhold til dette, han er en lastebil-driver. Hvor mange lastebilsjåfører pack lugers i skulder holsters?"
  
  
  Jeg har analysert samtale. Disse menneskene visste ikke at jeg var en ØKS agent, slik at de ikke var koblet til killer på hotellet. For samme grunn, de sannsynligvis ikke ansvarlig for drapet på Meredith. Dette bekreftet min teori om at jeg var å gjøre med to ulike grupper av fiender.
  
  
  Sheila sier: "jeg kan ikke fortelle deg hvorfor han hadde en pistol. Jeg bare møtte ham i dag. Han snakket til meg i restauranten. Jeg likte stilen hans, så jeg la ham ta med meg hjem."
  
  
  "Du trengte noen sex, gjorde du ikke?"
  
  
  "Jeg har ikke spist i det siste," sa hun trassig å Elg. "Jeg var for opptatt med å kjøre vekk fra deg til å leve et normalt liv."
  
  
  Jeg smug flyttet hånden min, prøver å fri hårnål i ermet mitt. Ingen sjanse. De hadde ikke trekke meg ned jakke langt nok til å avsløre kniven er skjulested, men at de ved et uhell klarte å blokkere bruken.
  
  
  "Denne fuglen er ikke en lastebil-driver," sa mannen på huk ved siden av meg. "Alt dette tyder på at det er det, men jeg er sikker på at det er det ikke. Du så hvordan han oppførte seg."
  
  
  "Kanskje det var sendt av mafiaen. Det vil være en latter." En stor mann kom opp til meg og lente seg i. Han rullet meg over og slo meg i ansiktet.
  
  
  Pesende som om jeg nettopp hadde fått tilbake bevisstheten, åpnet jeg øynene. Jeg så et ansikt maskert av en strømpe, brede skuldre, en okse halsen. Den hånd som grep foran på skjorten min var som to av mine, og mine var ikke liten.
  
  
  Strømpe litt forundret meg på først. Hvorfor gjorde de skjule deres ansiktstrekk når Sheila klart kjente dem godt? Da jeg innså at de ikke vet hvem de vil møte når de brøt seg inn. Masker ble en annen forholdsregel som gjorde dem eksperter på sitt felt.
  
  
  "Hvordan føler du deg, hingst?" den store mann spurte meg.
  
  
  Håret mitt var vått med blod oser fra et kutt i nærheten av øret mitt, og mitt hode var med bankende smerte. Når jeg snakket, jeg hørtes ut som jeg var iført en boksing munnstykket. "Jeg føler meg bra."
  
  
  Den store fyren nådd inne i pelsen hans, trakk en pistol fra beltet, og slengte den inn i min adamseplet, noe som gjør meg gispe. "Jeg har en travel hverdag, og jeg kan bare spare deg en liten. Er du en morder for utleie? Mafia sendt deg her med en blond kontrakt?"
  
  
  Sliter med å få igjen pusten, jeg kastet et blikk på Sheila, som ble sittende i en stol, fortsatt naken, men med restene av en ødelagt ark presset mot henne, delvis som dekker kroppen hennes. Hennes skjøre ansiktet var blekt, og hennes mørke øyne var fylt med frykt. Hun var ikke bare bekymret for seg selv, men også om meg.
  
  
  "Tale, eller du har allerede hørt," Elg sa til meg.
  
  
  "Ja," sa jeg hoarsely.
  
  
  Elg nikket og la gå av skjorten min, og lar meg falle. "Hører du det, Sheila? Du har et problem med mafiaen."
  
  
  "Du er den som drepte Abruz."
  
  
  "Men de vet ikke at. Alt de vet er at du var der og dette ikke var drept, så du må ha gitt ham bort." Elg lo høyt.
  
  
  Tredje mann
  
  
  
  
  
  han dukket opp på soverommet døren. Han var kledd som alle andre. "Jeg trakk alle de blinde og tok en rask titt rundt huset. Det synes ikke å være noen penger her."
  
  
  "Hvis det er tilfelle, hun gjemte det godt. Sheila er en smart jente. Hva om du, en dukke?"
  
  
  "For lyst til å utfordre deg. Jeg hadde ikke stjele penger. Jeg fortalte deg det."
  
  
  "Jeg forlot dette for deg. Du var ansvarlig for dette."
  
  
  "Elg, hvis jeg hadde dem, jeg vil gi dem til deg. Kan du ikke se at jeg er redd for døden?"
  
  
  "Du er redd for, greit, men folk for $ 200,000 vil gå gjennom en masse. Som vet dette bedre enn meg? "Han pekte på mannen i døren. "Gå ned den veien, ta bilen og kjøre den til huset. Vi kan tilbringe mesteparten av natten her, men Sheila vil gi oss det vi ønsker."
  
  
  "Hva hvis hun ikke snakker?"
  
  
  "Sid, jeg hater det når en mann ser på den mørke siden av ting. Vi har brukt måneder på å spore opp jenta, og nå har vi funnet henne. Hva trenger du å gjøre for å få deg til å forstå at ting har gått annerledes? bedre?"
  
  
  "To hundre tusen dollar vil hjelpe," Sid sa.
  
  
  "Hvis hun ikke fortelle oss, jeg sverger til Gud, vil vi spore henne gjennom fem stater. Vi drepte fire mennesker for at to hundre tusen, og det er vår."
  
  
  Elg grep inn ark fra den sammenkrøpet jente. Da han grep henne i håret og dyttet henne ut av stolen.
  
  
  Den siste gangen jeg så henne, var de å dra henne ut av rommet.
  
  
  Jeg hørte Sheila skrike, og så stemmen hennes slept av. Hun var i sitt kjøkken. Jeg visste ikke hva de gjorde for henne, men jeg kunne tenke meg.
  
  
  Jeg trengte å finne noe å bryte min obligasjoner. Jeg husket at jeg hadde knust lampe som hadde falt ned på gulvet når jeg var bryting en av assasins med nattbord. Rullende over, var jeg i stand til å se under sengen til den andre siden. Den knuste lampen var der fortsatt. Jeg rullet inn i sengen og under det. Da jeg rullet ut fra den andre siden, jeg var innen rekkevidde av lampen.
  
  
  En del av lamp-base-så skarp nok til å skjære gjennom ark innbinding i mine hender. Jeg fikk på min tilbake, flyttet, og har funnet en taggete stykke glass. Siden jeg ikke kunne se hva jeg gjorde, ville jeg sannsynligvis ha kuttet hendene mine også, men det kunne ikke bli hjulpet.
  
  
  Jeg ble sittende der saging når en av mennene kom tilbake.
  
  
  "Se på deg," sa han. Det var Sid, som ble sendt av Elg for å få bilen. "Du dum drittsekk. Det vil ta deg en time til å fri deg selv som dette."
  
  
  Jeg hørte Sheila skrike igjen, stemmen hennes er fylt med smerte og redsel. Jeg gritted tennene mine og jobbet på kjeden, og tviholder på den del av glass i min blødning fingre. Før mannen i døren stoppet meg, jeg prøvde å frigjøre meg.
  
  
  "Jenta forteller deg sannheten. Det er ingen vits i å torturere henne," sa jeg.
  
  
  "Du forstår ikke Elg. Han liker denne typen ting. Selv om han trodde henne, han sannsynligvis ville ha gjort det samme."
  
  
  "Han må ha tatt en masse treff i Florida når du skjøt på Abruz sin hytte."
  
  
  "Ja, alle fire av dem ble liggende der daude, og Elg rev hagle fra meg og ga dem en ny sjanse. Ler hele tiden. Han er en gal bastard, som Elg." Sid sa dette i stemmen at de fleste mennesker ville bruke hvis de sa at en venn av selskapets levetid.
  
  
  Jeg kuttet min knoke og winced. "Hvorfor gjorde du gi penger til jenta i første omgang?"
  
  
  "Vi bør ha gjemt dem. Vi kunne ikke slå opp rik over natten, kunne vi? For seks måneder etter at de ble drept, noen rare dollar som falt i underverdenen var kommer til å bli rapportert til folk som går mafia.."
  
  
  Jeg hadde nesten glemt løgn jeg hadde fortalt Elg om å være en profesjonell leiemorder som hadde blitt sendt for å ta vare på Sheila Brant. Jeg sa: "jeg var bare oppfylle kontrakten. Jeg er ikke i mafia."
  
  
  "Vi brøt to mafia lover. Vi stjal noen av sine penger og drept hedret capo. De ser for oss hardere enn politiet. Og jenta, også. Vi trodde vi hadde en kjæreste, og pengene ble gjemt på et trygt sted, men hun forsvant."
  
  
  Samtalen ga meg verdifull tid, og jeg prøvde å forlenge den. "Jeg vil gjerne vite hvordan du klarte å finne jenta. Jeg trodde jeg hadde en indre fotavtrykk det."
  
  
  Sid kom over til meg. Han faktisk kastet meg i ribbeina. "Slutte å prøve. Du kan ikke flykte, kompis." Han tok ut en revolver og utstyrt den med en lyddemper. "Elg alltid gir meg en jobb som han ikke er interessert i. Han får jenta, og jeg får i deg."
  
  
  Jeg skjønte at han var kommet til rom for å drepe meg. Forutsatt at jeg jobbet for mafiaen, de var ikke kommer til å la meg leve for å fortelle mine sjefer hva jeg hadde lært. Jeg wriggled over gulvet mot mannen med pistolen, fast bestemt på å komme seg ut, å motstå. Han støttet bort, despising min fåfengt forsøk på å nå fram til ham. Jeg så snuten av revolver stige, og tar sikte på meg som en kald og dødelige øyne. Faller på min side, jeg rullet mot skytteren, prøver å kaste ham ut av balanse. Han støttet bort igjen, men pistolen ikke waver. Så skjøt han meg.
  
  
  Jeg hørte sprekk i lyddempet våpen og følte vask kulen i brystet som et red-hot nagle. Han skjøt meg igjen. Jeg falt
  
  
  
  
  
  Et stikk av smerte som den andre kulen traff halsen min, men nå følte jeg at jeg ble en deltaker i en drøm. Skuddet var som en bie stikk, ikke noe mer.
  
  
  Liggende på min side, min skjorte som er dekket i blod, så jeg Sid gå mot meg, hans snikende føtter gjør nesten ingen lyd. Min visjon var uklart. Da han kom opp til meg, så han ingenting mer enn en diffus form.
  
  
  Han satte sin fot på meg og dyttet meg over på ryggen. Jeg stirret på ham hjelpeløst. Han pekte på revolver igjen. Jeg tenkte at han kommer til å gjøre et siste kupp, en kule mellom øynene, men han senket våpenet. Han bestemte seg for å la meg blø i hjel.
  
  
  Mine øyne var festet på taket. Jeg ble lammet med svakhet. Sid lente seg over og pakket ut min jakke for å se på skadene i hodet på brystet mitt. Han virket fornøyd. Han er borte.
  
  
  Jeg kunne knapt se taket nå. Mørket krøp i hjørnene av mitt sinn. Jeg tenkte på Hawke og hvordan han vil reagere når han fant ut at han hadde mistet Killmaster. Jeg antok at han ville sette en etterlatte brev av ros i min filen før du lukker den for godt - et gravskrift for en agent drept i linjen av plikt.
  
  
  Jeg tenkte på Pat Steele, den rødhårete, som ønsker meg lykke til. Kanskje hun har kjent i lang tid at jeg hadde fulgt N1 og N2 og David Kirby inn i rekkene av den uheldige sorten. Jeg tenkte på Kirby og Sheila Brant, og jeg sa til meg selv at jeg ville la dem ned ved å drepe meg selv ....
  
  
  Men så, som en svømmer stiger for luft, jeg ble fri i mørket som omsluttet meg. Jeg kunne ikke forklare det, men jeg var fortsatt i live. Mine øyne hvilte på taket og fokusert på det. Jeg hadde ingen ide om tid, ingen anelse om hvor lenge jeg hadde vært bevisstløs.
  
  
  Huset var dystert og stille. Et svakt lys inn i rommet, som om det var morgen utenfor vinduet. The killers er borte, jeg trodde jeg var alene.
  
  
  Jeg hørte bilen. Jeg kunne fortelle av lyden av en motor med at det hadde stoppet foran huset. Bilen døren lukket seg. Jeg lå der og lyttet, og håpet. Døren åpnet. Jeg hørte skritt i stuen. De gikk mot kjøkkenet.
  
  
  Jeg har jobbet min munn, men ingen lyd kom ut. Jeg var for svak. Når jeg prøvde å flytte, taket så ut til å gi måte, og jeg mistet nesten bevisstheten.
  
  
  Mer fotspor, hard og tung. En mann dukket opp i døråpningen og så på. Han var iført en stripete dress og hatt. Jeg laget en lyd, et anstrengt grynt.
  
  
  Han hørte meg. Han kom inn i rommet og så ned på meg. Jeg så kald grå øyne sett i et uttrykksløst, pock-merket ansikt. Til slutt, han knelte ned ved siden av meg. Han tok fram en kniv, skjær den foran skjorten min, og undersøkte såret. Jeg kunne ikke si om han var interessert i å hjelpe meg eller bare er interessert i hvor lenge jeg hadde igjen å leve.
  
  
  "Hvem er du?" "Nei," sa han til sist. Han hadde et svakt Sicilianske aksent.
  
  
  Min munn dannet et ord. Harper.
  
  
  Han reiste seg opp, gikk på badet, og kom tilbake med sin første-aid kit. Han visste noe om skuddsår. Han raskt stoppet min blødning, deretter kuttet åpne ark og begynte å pakke strimler rundt brystet som en bandasje. Han la ikke merke til sår på halsen min, så jeg antok at det bare var et beite og ikke så alvorlig som å forårsake noen bekymring.
  
  
  "Hvem skjøt du, Harper?"
  
  
  Jeg ristet på hodet for å indikere at det visste jeg ikke. Jeg var ikke i stand til å snakke om hva som hadde skjedd.
  
  
  Han studerte meg for et øyeblikk, som om de bestemmer hva de skal gjøre med meg, så skjær strimler av stoff som er bundet mine håndledd og ankler. Som pock-merket ansiktet hans ble vagt kjent, men jeg klarte ikke å plassere det.
  
  
  Å komme opp, han så seg rundt i rommet på en gang, og deretter forlot huset uten å snakke til meg igjen. Jeg hørte bilen hans starte opp og kjøre bort.
  
  
  Navnet plutselig poppet inn i hodet mitt. Valante. Marco Valante. Jeg så hans bilde i avisene under en etterforskning av organisert kriminalitet av Justisdepartementet. Ifølge rapporter, han var en av dem på toppen.
  
  
  Da jeg husket at han hadde brukt et par minutter på kjøkkenet før du finner meg, jeg fikk opp på alle fire. Gjennomgangen tok mye krefter. Jeg gikk sakte mot døren når min hånd rørte adresseboken. Fingrene mine er lukket rundt det.
  
  
  Jeg hadde til ro uansett. Jeg lå på min side, bekjempelse av min svimmelhet, og studerte boken. Det må ha falt ut av lommen på en av inntrengere mens vi var kjemper. Å huske hvordan jeg hadde revet den Elg kjolen jeg bestemte meg for at boken tilhørte ham. Jeg legger den i lommen min og begynt å kravle igjen. Jeg måtte ta en pause og resten tre ganger før jeg endelig gjort det til kjøkkenet.
  
  
  Jeg rakte ut i døråpningen og så opp på Sheila, som lå stille ved siden av stolen hun var bundet til. Strimler av stoff som bandt henne fortsatt hang fra stolen armer og lavere trinnene.
  
  
  Jeg fant min stemme. "Sheila?"
  
  
  Det ville ikke overraske meg at hun ikke flytte eller svare. Men jeg croaked navnet hennes igjen, min stemme full av smerte og raseri. Så jeg krøp over til henne. Hennes skjøre ansikt var forslått og blodig. Banditter slo henne hardt.
  
  
  Jeg rørt jente utstrakt håndleddet. Det var kaldt. Jeg lukket øynene for en liten, bringe
  
  
  
  
  
  
  å holde følelsene under kontroll. Så jeg trakk meg opp til kroppen.
  
  
  Jeg så at hun ble drept av en blåse så hardt at det brøt hennes nakke. Den eneste som kunne lande et slikt slag var Elg. Sønn av en tispe, tenkte jeg.
  
  
  Jeg følte meg skyldig for å bringe henne tilbake og ikke være i stand til å beskytte henne. Jeg var fortsatt i live, og hun var død. Men det mest kraftige følelser som grep meg og fylt meg med vilje, var raseri. Jeg vil komme ut av dette og få Elg og hans venner, jeg tenkte jeg skulle gjøre det, ikke bare for Dave Kirby, men for Sheila som godt.
  
  
  Et eller annet sted, jeg oppdaget mer makt enn jeg trodde. Jeg kom ut, tok tak i kanten på kjøkkenbenken, og fikk til min fot. Svaiende, jeg så meg rundt og trasket til vinduet. Jeg rev ned gardinene og dekket jenta naken kropp med dem. Jeg kollapset til en stol før jeg var sterk nok til å gjøre min vei inn i stuen og gjør den utrolig treg reise til telefonen. Jeg tok telefonen av kroken og slo operator ' s nummer.
  
  
  Min croaking ord ikke gjør mye fornuftig, men jeg klarte å formidle at jeg trengte hjelp. Når en av de to Bonham politiet kom til huset, jeg var bevisstløs på gulvet, telefonen holdt så hardt i hånden min, at det var vanskelig for ham å frigjøre det.
  
  
  * * *
  
  
  Jeg var en nyhet til sykehuset i fylket i nærheten Bonham. De behandlet flere skuddsår, bortsett fra under jakt, når overarbeidet idrettsutøvere vanligvis klarte å skyte en eller to andre jegere, og jeg ble i tillegg tiltrukket av det faktum at jeg var den lykkeligste personen de noen gang hadde møtt.
  
  
  "En kule bare raste gjennom eoju på nakken. Du kan bli verre å spille touch fotball, " legen sa. "Men du var veldig heldig med hva som traff du i brystet." Han plukket opp skulderen hylster jeg var iført. "Dette bremset ned kulen bevegelse og avledet den bort fra vitale organer. Kulen gikk gjennom skinn rigg og avvek fra sin bane. Du blødde nok til å gjøre shooter tror at han har drept deg.Du er på hell, Mr. Harper."
  
  
  "Ja," sa jeg. Jeg var heldig, men Sheila døde.
  
  
  "Den gode Samaritan også hjulpet. Han bind for deg vakkert. Jeg lurer på om han hadde noen medisinsk opplæring."
  
  
  Jeg humret da jeg hørte mobster Marco Valante ble kalt den Gode Samaritan.
  
  
  Den og en halv dag tilbrakte jeg i sykehuset brakte meg tilbake til det normale. Jeg var fortsatt svak, men jeg følte meg nær til pålydende. Legen sa jeg kan flytte rundt på rommet mitt, og hvis alt går bra, jeg kan være utskrevet fra sykehuset i løpet av en uke. Han visste ikke det, men jeg planlagt å uformelt sjekk det ut i tretti minutter.
  
  
  Jeg gikk til vinduet og så ut på sykehuset parkeringsplassen. En medtatt Ford med en økt motor ventet det. Jeg tok det tilbake fra Bonham denne morgenen. Elg og hans følgesvenner var borte fra meg i nesten to dager. Jeg var ikke kommer til å la sine trail få noe kaldere.
  
  
  "Det har vært en lang tid siden jeg har sett en mann i din fysiske tilstand," legen sa. De slo du mottok ville få meg til å forlate deg for et par dager. Men ikke presse deg selv for tidlig. Du kan finne at du ikke er så sterk som du tror."
  
  
  "Jeg skal være forsiktig, Doc." Jeg visste ikke engang tenke på hva jeg sa. Jeg tenker på Elg.
  
  
  Etter at legen forlot rommet, jeg tok av meg sykehusklær og satt på gaten min klær. Jeg festet på min bullet-arrete skulder sele, my god flaks sjarm, og sjekket Luger .
  
  
  Mine planer ikke var avtalt med Hauk. Så langt, vi har ikke hatt en sjanse til å diskutere hendelser i Bonham i detalj. Vi hadde snakket på telefonen en gang siden politiet hadde tatt meg med til sykehuset, som var nødvendig fordi mitt nærvær i huset med den drepte jenta kreves noen forklaring.
  
  
  Faktisk, Bonham politiet truet med å arrestere meg. De var veldig opprørt fordi på den dagen jeg kom i deres by var det en bølge av alle dødsulykker i trafikken. Men Hawke trukket noen strenger, og plutselig var det ingen flere spørsmål, ikke noe mer press. Det var ingen artikler i avisene heller.
  
  
  Jeg forlot sykehuset med tilbake trapper. Jeg gikk raskt gjennom parkeringsplassen når en lang bil kjørte av motorveien og trukket opp ved siden av meg. Svingte døren åpen og Hawke sa, " Nick, jeg er glad du opp."
  
  
  Håper jeg ikke ser ut som en skolegutt tatt på en krok, jeg lyttet til hans signal og fikk i limo.
  
  
  "Jeg antar at du hadde planer om å ringe meg. Selvfølgelig, du ville ikke ha forlatt sykehuset og begynte å jage igjen uten å fortelle meg."
  
  
  "Selvsagt ikke," sa jeg.
  
  
  "Var du ikke redd for at jeg ville nedlegge veto mot denne ideen, og si at du ikke er i en posisjon til å forfølge en pakke av snikmordere?"
  
  
  "Nei, herre," sa jeg, med respekt i stemmen min. "Du vet, jeg ville slutte i jobben min hvis jeg ikke føler at jeg kan håndtere det."
  
  
  "Når du er for gammel for denne jobben, Nick, vil jeg anbefale deg å utenrikstjenesten," Hawke sukket. "Jeg var i Denver
  
  
  
  
  
  
  Siden jeg mistenker at du vil trekke noe sånt som dette, kom jeg over. Ønsker du noen som er tilordnet til deg som en backup? "
  
  
  "No, sir. Jeg vil heller gjøre det alene."
  
  
  Hawk raste lydisolerte glass panel mellom oss og de to mennene i forsetet.
  
  
  "Det er ikke bare et spørsmål om å få hevn for Kirby lenger, er det, Nick?"
  
  
  Jeg ristet på hodet. "Det er også en jente. Men det er mer til det enn personlig hevn. En mann som fører mordere er en sadist som vil fortsette å drepe folk hvis venstre ukontrollert."
  
  
  Hawk snudd panelet foran ham, og trakk seg ut av båndopptaker. Han trykket på knappen. I en offisiell tale, sa han, " Gi meg den rapporten, N3."
  
  
  Jeg fortalte begivenheter som hadde funnet sted siden min ankomst i Bonham, og deretter Hawk slått av diktafonen. "Dette vil ta vare på den offisielle delen. Resten av det som blir sagt er strengt mellom oss to. Jeg skal la deg fortsette dette på dine egne premisser. Få de svina ut av her, Nick."
  
  
  "Du må innse at vår sikkerhet ble kompromittert i bunnen på den Carolina kysten, gjør du ikke?"
  
  
  "Jeg skal ta meg av det," Hawke sa hardt.
  
  
  "Jeg tror basen ble infiltrert av en mafia agent. De var ute etter informasjonen vi samlet seg på jenta, og de var på jakt etter morderne av Frank Abruz. De kan ikke la en pakke av dissidenter drepe mannen som de lovet sikkerhet og pensjon for. Dette er en direkte utfordring og fornærmelse ."
  
  
  "Jeg er enig," Hawk. "Jeg har kommet fram til de samme konklusjonene."
  
  
  "Det er noen mangler brikker i puslespillet. For eksempel, hvorfor en killer tilsynelatende jobber for mafiaen prøvde å drepe meg, men Marco Valante hjalp meg. Spør din mafia eksperter om det. Kanskje de kan komme opp med en teori."
  
  
  "Tenk det gjort."
  
  
  "Folk som drepte Abruz og Kirby er nå på utkikk etter deres blod penger. Jeg er overbevist om at Sheila fortalte dem sannheten, og at hun ikke vet hva som skjedde med pengene. De drepte henne, for ingen god grunn til det, bortsett fra at det var en Elg som hadde drepe. Forresten, det er tre av dem, ikke fire ."
  
  
  "Hva konsekvens bør følge herfra?" Hawk bedt om.
  
  
  "Denne adresseboken at Elgen falt da vi var kampene i går kveld. Det er sju navn i det. Jeg kommer til å betale et besøk til hver av disse personene. Kanskje en av dem vil føre meg til Elg."
  
  
  "Hvis Elg og hans medarbeidere eller mafiaen ikke fange deg først." Hawk bladde gjennom adresseboken. "Disse er kvinner' s navn, alle av dem."
  
  
  "Og alle i sin egen by. Elg har venner over hele kartet."
  
  
  "Jeg skal sjekke FBI-filer. Kanskje de kan fortelle oss noe om Elg og hans venner. I henhold til din beskrivelse, det er omtrent på størrelse med en Jolly Green Giant. Dette er begynnelsen."
  
  
  Jeg nådd for adresseboken, men Hauk kom ikke tilbake det: "Nick, dette er mer enn en liste med navn. Hvis det er en katalog av seksuell natur. Har du leser kommentarene at ICC skrev om de sju jenter?"
  
  
  "Ja," sa jeg. "Ganske saftig ting."
  
  
  "Han beskriver hva hver av dem gjør best i den seksuelle sfæren."Trudy i Los Angeles" lyder oppsiktsvekkende."
  
  
  "Personlig, jeg likte de anbefalinger han ga Cora i Vegas. Jeg skal fortelle deg hva skal jeg la deg få vite hvor nøyaktig Elg poster."
  
  
  "Du er en solid fysiske prøven, gutten min, men jeg ser ikke hvordan du kunne personlig utforske et emne i dybden uten utmattende deg til bein, og bein," Hawke sa i en munter stemme. "For eksempel, Barbara er charms er slik at selv Elg kunne ikke beskrive dem. Han bare understreket hennes navn og sette utropstegn bak det."
  
  
  "Kanskje han gjorde det fordi hun er den eneste jomfru i denne gruppen."
  
  
  "Jeg heller i tvil om at Elg vet jomfruer," Hawke sa. "Jeg antar jeg trenger ikke å påpeke at alle disse jentene er sannsynligvis involvert i underverdenen, og vil mest sannsynlig være koblet til banditter som ikke vil nøle med å drepe deg hvis de mistenker?"
  
  
  "Det kommer til å bli en morsom tur, greit."
  
  
  Hawk lukket boken og ga den til meg. "Hva annet, Nick? Er det noe som holder deg tilbake?"
  
  
  "Nei," jeg løy. "Det er det. Jeg vil ta kontakt."
  
  
  Han sa navnet mitt igjen da jeg kom meg ut av bilen. "Du var veldig imponert med Sheila, ikke sant? Hva var det hun liker?"
  
  
  "Jeg kunne ikke fortelle. Jeg kjente henne ikke så godt."
  
  
  Jeg nevner ikke at ett av navnene i Elg bok kan ha tilhørt en jente vi visste som Sheila Brant. Ex kunne ikke tilskrive en fortid til henne, men hun må ha hatt en før hun møtte Frank Abruz.
  
  
  Jeg ble hjemsøkt av Sheila s ghost, så vel som hennes mordere.
  
  
  5
  
  
  Hvis det var en stor ulempe jobben min, bortsett fra antall timer jobbet jeg og høy dødelighet, det var det jeg hadde å tilbringe mer tid i utlandet enn i min egen.
  
  
  Jeg har ikke sett El Pueblo Nuestra Senora la Reinda de Los Angeles de Porciuncula, kjent for de av oss som bare Los Angeles, i to år. Byen har ikke helt forandret til det bedre. Klima, så lik som i middelhavslandene, som fortsatt var vakre, og så ble jentene. Men trafikken og smog økt.
  
  
  Så jeg laget min vei til apotek telefonkiosk, jeg lurte på hvordan Trudy gjorde.,
  
  
  
  
  
  som ble vurdert som den første siden av Elg ' s sexy hvem er Hvem vil bli sammenlignet med noen av de lokale helter som sitter ved soda fountain venter på å bli oppdaget. Den store Amerikanske drømmen om berømmelse aldri dør.
  
  
  Da jeg spurte for Trudy, en kvinnes stemme svarte, høres skuffet. "Jeg skal ringe henne." Mens jeg ventet, så jeg på jentene ' fot med soda fountain, og åpnet messe dør slik at jeg kunne bruke air conditioner. Dagene ble varmere og jeg var iført en rekke bandasjer på brystet mitt.
  
  
  Trudy 's stemme hørtes trykkende, men kanskje min mening var påvirket av Elg' s kort beskrivelse av hennes talenter i soverommet. Når jeg fortalte henne at en venn foreslo at jeg skulle ta kontakt med henne, hun inviterte meg til å stikke innom. Det var så enkelt som å falle utenfor en bar krakk. "Jeg er gal om å få nye venner," sa hun.
  
  
  Jeg oppdaget snart den grunn. Møte nye mennesker var Trudy ' s jobb. Hun jobbet i et bordell. Hun førte meg opp trappa, klamrer seg til armen min, og det å snakke i en blå stripe.
  
  
  "Du er sterkt anbefalt. Jeg fikk nummeret ditt fra Elg, " sa jeg.
  
  
  "Elg? Oh, selvfølgelig." Hun dro meg inn på rommet og pakket buksene mens jeg var fortsatt på jakt rundt. "Jeg må undersøke deg, min kjære, og ta en god badekar. Damen jeg jobber for, sier at renslighet er neste til velstand."
  
  
  Jeg slapp unna henne behendig grep. "Hun må være en ekte filosof. Jeg ville elske å møte henne en gang."
  
  
  "Nei, du ville ikke. Det er så kaldt som et lån til shark ' s hjerte. De fleste madams er kaldt. De filmer hvor de har hjerter av gull er store Hollywood tull. Hva er galt med deg, kjære? rørte det? "
  
  
  Minst jeg har funnet noen å snakke med, tenkte jeg. Hvis jeg hadde bedt henne om hvordan å komme til stadion, ville hun trolig ha lagt baseball club vaktliste og fjorårets rekord.
  
  
  Trudy kost opp til meg. Hun var en stor jente, blonde fra en skjønnhetssalong, og hun trengte mye pussing. Hennes brystvortene var som kuler i brystet mitt.
  
  
  "Hva har skjedd med ansiktet ditt, vennen?" Hun rørte kutt på kanten av meg i leppen, masker legen hadde satt på hodet mitt. "Du ser ut som du har falt inn i en betongblander."
  
  
  "Jeg hadde en ulykke*
  
  
  "Jeg beklager." Hennes hånd grep meg igjen. "Oh, du er en ekte mann, er du ikke?"
  
  
  Hun nok sagt dette til alle sine kunder, men det hørtes ut som hun mente det. Jeg skyndte gikk tilbake og begynte å pakke den opp, og vite at hvis Hawke så meg nå, han ville le.
  
  
  "Jeg ønsker å spørre deg om Elg. Når var siste gang du så ham?"
  
  
  "Jeg egentlig ikke husker. Er det derfor dere kom hit, for å finne ut hvor Elg er?"
  
  
  "Du er en smart jente. Du så gjennom meg en gang, gjorde du ikke?" "Jeg leter etter en stor klovn. Vi mistet kontakten, du vet hva jeg mener?"
  
  
  Hun beveget seg nærmere meg og pakket hennes venstre arm rundt midjen min. Hennes høyre hånd funnet min glidelåsen igjen. Hun var raskere enn en stjele. "Siden du er her, du kan besøke. Hva interesserer deg?"
  
  
  Jeg grep henne i armen og viste henne rundt, håndflaten opp. Jeg trykket tre tjueårene inn i hennes krøllet fingre. "Fortell meg om Elg."
  
  
  Hennes vennlighet brått forsvant. Hun nøye brettet regninger og stappet dem inn i mitt belte: "jeg selger sex, ikke informasjon."
  
  
  "Elg, og jeg er gamle venner. Men vi mistet kontakten, som jeg sa. Se, han ga meg nummeret ditt, ikke sant?"
  
  
  "Du kunne ha løyet om det. Uansett, jeg kan ikke huske sist gang jeg så en elg, og jeg er ikke sikker på hvor det er. Selv om han er din lenge tapte bror, jeg ønsker ikke å snakke om ham."
  
  
  Jeg tok ut to av tjueårene, kastet alle fem, og stappet dem i sin low-cut bluse. "Er du sikker?"
  
  
  "Jeg er helt sikker. Elgen liker å forvirre folk, og han er god på det. Ingen snakker om det til fremmede."
  
  
  "Gi meg din gamle adresse, også ditt telefonnummer. Jeg vil ikke si hvor jeg fikk det."
  
  
  Trudy nådd mellom hennes store bryster og trakk seg ut regninger. Hun glattet ut sine rynker. "Jeg har ikke sett ham på flere måneder, kanskje et år. Ærlig talt. Og jeg visste aldri adresse. Han kom hit fra tid til annen, det er alt."
  
  
  "Han hadde et navn, ikke sant?"
  
  
  "Jeg trodde du var hans venn. Venner vite hverandres navn." Hun kastet regninger på meg, og de falt til gulvet. "Du trenger ikke engang se ut som sin venn. Du ser for ærlig. Ta bestikkelse og kjempe den av."
  
  
  Etter å ha mislyktes i å forhandle, jeg prøvde en mer direkte tilnærming. Jeg trukket tilbake min jakke slik at hun kunne se Luger i sine skinn-og scabbard. "Jeg trenger et navn, Trudy."
  
  
  Hun slikket henne underleppa. "Er du en politimann?"
  
  
  "Nei, bare en mann som leter etter en Elg."
  
  
  "Jones er hans navn." Hun lo nervøst. "Du har sannsynligvis tror du ikke på meg, men det er sant. Hans navn er Edward Jones. Og det er alt jeg kan fortelle deg."
  
  
  "Takk," sa jeg, gå til døren. "Du kan legge igjen en bestikkelse."
  
  
  Jeg ventet utenfor huset for tre timer, brøt sammen i stolen og prøvde å se usynlig. Jeg var i nærheten av huset
  
  
  
  
  
  Jeg var i ferd med å fylle meg opp med karakteranalyse når Trudy endelig dukket opp, og ble hyllet av en taxi.
  
  
  Carter, tenkte jeg, det er en god ting du ikke stole sjel.
  
  
  Jeg fulgte en taxi som tok meg gjennom byen til en billig leilighet bygningen. Jeg fulgte Trudy inne akkurat i tide til å se henne rykke opp trappen. På slutten av en lang korridor, en busty blonde banket på døren. Når det kom ikke noe svar, hun banket hardere. Da hun snudde seg og så meg, og øynene utvidet i overraskelse.
  
  
  "Det var ingen sannhet i historien din," sa jeg til henne, " men jeg fikk verdi for pengene mine. Du brakte meg hit."
  
  
  "Smart som helvete, er det ikke?" hun spyttet.
  
  
  Jeg prøvde døren. "Åpenbart, Elgen er ikke hjemme. Hva gjør du foreslår vi gjøre med det?"
  
  
  Hun løp til neste trapp. Jeg jaget henne til tak og fanget henne. Hun slitt og ripete ansiktet mitt, prøvde å kneet meg i lysken, og ropte ut et par obscenities jeg ikke hadde hørt på mange år. Gitt min svært ulike reiser, det sier mye om hennes vokabular.
  
  
  Jeg trakk på hennes håndledd og låste henne til kanten av taket. "La oss nå høre sannheten om Elg."
  
  
  "Du vil ikke presse meg unna. Han ville, men du vil ikke."
  
  
  "Ikke stole på det, Trudy. Elg drept min venn og slo jenta til døden. Jeg skal finne det, og jeg bryr meg ikke om hva jeg gjør underveis."
  
  
  Hun puster tungt. "Er det sant, om jenta? Er du opp til pålydende?"
  
  
  "The girl' s navn var Sheila. Har du noen gang hørt Elg nevne henne?"
  
  
  "Aldri. Og jeg har ikke sett ham i det siste. Han bodde i samme leilighet når jeg kjente ham. Jeg trodde han ønsker å vite at du var ute etter ham." Det er den eneste grunnen til at jeg kom. Jeg sverger det er."
  
  
  "Er han som kaller seg Edward Jones, eller tar du det opp?"
  
  
  "Brukte han det navnet når jeg kjente ham. Han brukte vel et dusin mer. Hvis du ikke tror meg, kan du gå inn igjen og spør de andre jentene. De vil fortelle deg det samme. Han er en innbruddstyv. Han skrøt av at han hadde gjort noen store ting ."
  
  
  Jeg la henne gå. "Great."
  
  
  "Kan jeg gå nå?"
  
  
  "Fly away", sa jeg.
  
  
  Trudy kastet et blikk tilbake som hun nådde trappa.
  
  
  "Han slo henne til døde?"
  
  
  "Ja," sa jeg. Stemmen min var hes.
  
  
  Jeg fant ut at den billige lås på døren til leiligheten er lett å åpne. Rommene var tomme, og møblene var støvete. Den siste innbygger venstre ganske lenge siden. Jeg kikket rundt i avsky. Jeg håpet på mer.
  
  
  Selskapet ble som ventet på meg i bunnen av trappa. Jeg prøvde å ikke vise min overraskelse da jeg så henne.
  
  
  "Hva sa du fikk meg til å tenke," Trudy sa.
  
  
  "Gjorde det?"
  
  
  "Jeg mener om jenta. Hun var kjæresten din?"
  
  
  "Jeg sa nei. "Men hun ville ikke fortjener å dø som dette."
  
  
  "Jeg kan ikke fortelle deg mer om Elg enn jeg allerede har. Men jeg kan gi deg et annet navn. Vet du hvordan ranerne operere? kanskje de kommer til noen i mafia, eller en fyr som økonomi ran for noen av tyvegods. Det er en mann i Los Angeles heter Haskell. Penger for ran."
  
  
  "Takk, Trudy."
  
  
  "Glem det. Og det er det jeg mener. Glem hva jeg har sagt dere."
  
  
  Logg på Haskell er døren sa han var i fast eiendom. Det tykke teppet i gangen indikerte at han var å tjene penger på det, eller jobber deltid. Hans sensuell sekretær ga meg et smil full av tenner og ingen oppriktighet, og fortalte meg at Mr. Haskell ikke se noen uten en avtale.
  
  
  "Hvordan kan jeg få en avtale?"
  
  
  Hun viste henne tenner igjen. Det var ment å annonsere tannkrem. "Hvis en person ikke vet Mr. Haskell, de sjelden gjør."
  
  
  "Jeg vet Edward Jones," sa jeg. "Vil det være nok?"
  
  
  Hun samlet opp noen papirer og gikk inn for å gi navnet til sjefen hennes i det private. Da hun kom tilbake, sa hun at Mr. Haskell var veldig opptatt i dag og, som det viste seg, hadde aldri hørt om Edward Jones.
  
  
  "Med andre ord, jeg har til å forlate."
  
  
  Smilet blomstret igjen, denne gangen tjue-fire karat. "Du fikk det, Buster."
  
  
  En black Cadillac satte seg på fortauskanten, så jeg gikk ut av bygningen i California solskinn. Bak rattet var en uniformert sjåfør med et ansikt som så ut som noen fra andre etasje.
  
  
  Jeg lente meg ned å snakke til ham, så jeg gikk Caddie. "Du bør ikke bruke en skreddersydd uniform. Dette gjør den kul under armen skiller seg ut som en kul på et dekk."
  
  
  Han gliste og klappet bule. "Det er der jeg har min referanser."
  
  
  Jeg parkerte et halvt kvartal unna, og ventet. Sjåføren hadde tydeligvis kommet for Haskell. Ti minutter senere, en lubben mann som så ut som han var bærer en vannmelon under frakken dukket opp og fikk inn i bilen.
  
  
  Som Caddie gått, jeg falt bak ham. Vårt mål var en fin forstad country club. Den feite mannen var en golfer. Jeg tilbrakte det meste av dagen, ser på ham gjennom en kikkert. Han hadde kjøring av en gammel kvinne. Da han til slutt trasket tilbake til klubben, jeg var et offer for alvorlige kjedsomhet.
  
  
  Det er på tide å gjøre et trekk. Jeg plukket opp min kikkert og gikk til parkeringsplassen
  
  
  
  
  
  . Beveger seg bak rekken av biler, jeg kom opp bak sjåføren, som var lener seg mot panseret av Caddy med armene krysset.
  
  
  "Hei," sa jeg lavt.
  
  
  Han snurret rundt, og jeg slengte inn i hans solar plexus. Jeg trakk den inn mellom to biler, så vi ville ikke tiltrekke seg oppmerksomhet, og da jeg traff ham igjen. Øynene hans rullet bakover i hodet som marmor, og hans klumsete hånd gled limply fra knappene på jakken sin.
  
  
  "La oss se på dine anbefalinger," sa jeg, og dro hardt på meg jakke. Knappene regnet ned på siden av Cadillac. Jeg trakk en .38-kaliber pistol fra hylsteret under armen.
  
  
  "Vi vil vente for sjefen din nå," sa jeg.
  
  
  Når Haskell kom ut av klubben, sjåføren ble sittende stiffly bak rattet. Hans holdning var på grunn av det våpenet jeg hadde satt seg fast i nakken hans.
  
  
  "Max, hva er galt med deg?" Haskell bedt om, kommer nærmere.
  
  
  "Han har vondt i magen," sa jeg. Jeg sparket åpne bilens høyre side av døren. "Sett deg ned, Mr. Haskell."
  
  
  Den feite mannen så på meg fra baksetet. Han hadde en jevn golf tan, men nå er han så litt blek. "Som ikke støtter dom," han mumlet. "Jeg er en person med en viss innflytelse."
  
  
  Jeg ventet lenge, og jeg ble utålmodig. "Kom i bilen, Mr. Haskell, eller jeg vil søle noen av dine sjåfør blodet på de dyre skinn seter."
  
  
  Han kom inn i bilen og lente seg tilbake, brummende. Å sette sin plumpe fingrene sammen, sa han ," Du hadde bedre har en veldig god grunn for denne handlingen."
  
  
  "Suksess avler tillit, Mr. Haskell," sa jeg. "Jeg er ikke en billig thug, og jeg bryr meg ikke hvor viktig du er for meg."
  
  
  Hans små øyne flyttet uneasily, men han holdt sin fatning. "Jeg antar at du er den personen som hevder å være en venn av Edward Jones."
  
  
  "Jeg hadde ikke si at jeg var hans venn. Jeg sa at jeg kjente ham. Jeg vil ha noen opplysninger fra deg om hvor du skal finne Mr. Jones."
  
  
  "Vi har aldri utvekslet adresser."
  
  
  Jeg så ingen grunn til å behandle Haskell med hvite hansker. Til tross for sin chauffeured Cadillac, vegg-til-vegg office, and country club medlemskap, han var noe mer enn en sofistikert thug. Jeg trykket på snuten av revolver mot hans kneskålen. Den kraftige virkningen forårsaket et stikk av smerte.
  
  
  "Hvem i helvete er du?" ville han vite.
  
  
  "Jeg er den personen som spurte deg et spørsmål om Edward Jones."
  
  
  "Han har ikke vært i Los Angeles i løpet av noen måneder. Jeg har ikke jobbet med ham for lengre tid enn det."
  
  
  "Som arbeider med Jones? Han har et par venner som han bruker på jobb. Jeg ønsker å vite deres navn."
  
  
  Han grimaced og gned kneet. "Hvis du visste at denne personen så godt som jeg gjør, ville du ikke være interessert i å se etter ham. . Han liker å drepe folk."
  
  
  "Det er derfor jeg er på jakt etter ham."
  
  
  "Jeg kan ikke fortelle deg om sine venner fordi jeg behandlet ham alene. Han var veldig forsiktig med slike detaljer. Han sluttet å komme til meg for finansiering fordi han fant en patron. Noen i Organisasjonen, tror jeg."
  
  
  Jeg kom meg ut av bilen. En annen null. En bortkastet dag, bortsett fra gleden av å bli kjent med Mr. Haskell bedre, som jeg kunne ha gjort uten.
  
  
  "Er du ikke kommer til å fortelle meg hvem du er?" Haskell bedt om.
  
  
  "Hvorfor skulle jeg det? Du ikke fortelle meg noe."
  
  
  Jeg kastet hans driver ' s pistol i en søppelbøtte på gaten.
  
  
  Den kvelden ringte jeg Hawke fra hotellrommet. "La oss sammenligne notater," sa jeg da han kom til linjen.
  
  
  "Jeg har noen informasjon om mannen som prøvde å drepe deg på Bonham hotellet. Først av alt, er hans virkelige navn var Coogan. Han hadde en politi-posten. Han var en leiesoldat, en av de beste. FBI virket litt overrasket over at du var i stand til å slå ham." Det var et notat av tilfredshet i Hawke ' s stemme.
  
  
  "Hvem ga ham ordre?"
  
  
  "Han var en uavhengig konsulent. Han ble ansatt av noen som kunne betale ham en høy avgift. FBI hevder at han ikke var en del av mafiaen er vanlig lønn."
  
  
  "Hva om Valante?"
  
  
  "Han var Frank Abruz nærmeste venn."
  
  
  "Jeg er redd jeg ikke har mye. Det er ingen elg i Los Angeles."
  
  
  Hawk kremtet, " Hva om Trudy? Gjorde hun lever for å se fakturering?"
  
  
  Det var ingen tvil om det. Sjefen min hadde en skitten gammel mann strek.
  
  
  Seks
  
  
  Jeg gikk tidlig til sengs og sov helt til daggry. En hvesende lyd vekket meg. Mine øyne falt, og jeg lå å lytte, fingrene mine å ta tak i håndtaket på luger. Da følte jeg en plutselig rush av varme til ansiktet mitt.
  
  
  Kaste arket til side, jeg snudde seg og falt til gulvet i en crouch, Wilhelmina i min hånd. Oransje flammene slikket veggen av min leilighet rommet. Den hiss jeg hørte var på grunn av gardinene på glass dører til terrassen fange brann. De var allerede krølle seg opp i svart knusk, og en brann var begynt på veggen.
  
  
  Jeg grep brannslukningsapparat på hall veggen og skalv i varmen, så jeg kom inn i rommet. Brannslukningsapparat raskt slukket flammene. Jeg vant, men hvis jeg hadde sovet fem minutter lenger, ville det ha vært annerledes.
  
  
  Jeg droppet brannslukningsapparat, plukket opp Luger igjen, og rev den av.
  
  
  
  
  
  forkullede gardiner. Noen hadde laget en ryddig hull i glass dør og nådd ut til å lyse gardiner. Det var en stor profesjonell jobb. Så sto jeg beundrer hull, en kule tore gjennom døren i nærheten av hodet mitt. Jeg hørte bullet gå forbi og slo langt veggen. Et øyeblikk senere, lå jeg på gulvet.
  
  
  Det drapsmannen gjemte seg bak en lav murveggen på andre siden av lukket uteplass og basseng. I svakt lys, kunne jeg se snuten hans rifle som han presset den gjennom veggen. Siden jeg ikke hører skudd, rifle skal være utstyrt med lyddemper. Denne mannen var en pro på alt, bortsett fra at han savnet meg i hodet med seks mål i tommer. Kanskje jeg flyttet litt når han trakk av.
  
  
  Jeg kom ikke tilbake sin ild fordi jeg ikke kunne se ham tydelig. Han klarte ikke å nå meg heller. Vi spilte en ventende spill hver enkelt av oss som håper på en oppdagelse. Hans tålmodighet overgikk mine. Jeg bestemte meg for å flytte. Jeg klemte gulvet og begynte å gå tilbake unna.
  
  
  Når jeg var langt fra døren, fikk jeg opp. Jeg trakk på buksene mine. Jeg løp ned vegg-til-vegg gangen, barbeint, og opp trappen til andre etasje av motellet. Hvis jeg er heldig, jeg kan skyte ham fra over, tenkte jeg. Men når jeg nådde rekkverket på andre etasje med balkong, han forsvant fra sitt skjulested.
  
  
  Klumper av penselen på motell eiendom gitt god dekning, men gunslinger måtte dart mellom dem. Jeg vil se ham før eller senere. Jeg ventet, å skjelve litt i kjølig luft. Bortsett fra buksene mine, jeg var kun iført en bandasje rundt brystet mitt.
  
  
  Til slutt, la jeg merke til en huk figur kjører vekk fra meg. Før jeg kunne skyte på ham, han sprang rundt helt til hjørnet av bygningen.
  
  
  Jeg skyndte meg ned trinnene, forbi en rad av myntopererte automater, og ut til parkeringsplassen. Min mann var trekker seg tilbake. Han klatret over wire gjerdet og hoppet inn i en bil som sto parkert på siden av veien utenfor motellet. Han startet motoren og satte av.
  
  
  Jeg kunne ha tatt en sjanse, men som sannsynligvis ikke ville ha stoppet ham, og jeg ønsker ikke å trekke et publikum. Jeg gikk tilbake til rommet mitt, spurte meg selv det åpenbare spørsmålet. Hvordan gjorde en potensiell morder vet hvor du finner meg?
  
  
  Etter frokost, dro jeg motel og kjørte gjennom byen til huset hvor jeg møtte Trudy.
  
  
  Et digert Kinesisk mann møtte meg ved døren. Jeg fikk ikke se ham på mitt første besøk, og jeg ikke angre på det. Det ble bygget som en traktor og ser ikke vennlige.
  
  
  "Hva har du lyst på denne tiden av dagen?" "Hva er det?" spurte han sint.
  
  
  "Det er for tidlig for business?"
  
  
  "Hvis du ikke har en avtale. Men det gjør du ikke."
  
  
  Jeg lente meg min skulder mot døren da han prøvde å lukke den i ansiktet mitt. Jeg smilte til ham. "Fortell Trudy at en venn er her for å se henne."
  
  
  "Trudy ikke se noen i dag."
  
  
  "Du er gal om det," sa jeg. "Hun ser meg."
  
  
  "Mister, ikke prøv å behandle meg hardt. Jeg kan kaste deg i neste blokk."
  
  
  "Kanskje du kunne. Men når jeg kommer tilbake, jeg må vise helvete."
  
  
  Han kastet tilbake på hodet og lo som en påhengsmotor. "Jeg pleide å være en profesjonell fotballspiller. Mektige Shan, Terror i Øst, selv om jeg var født her i Los Angeles. Har du noen gang sett wrestling på TV?"
  
  
  "Jeg prøver ikke å gjøre det."
  
  
  "Lytt, tøff fyr, jeg bare jobber her. Men jeg skal levere meldingen din hvis du ønsker å vente."
  
  
  "Takk."
  
  
  "It' s all right. Du er underholdende meg."
  
  
  Han la meg og gikk bort, fortsatt ler. Han kom tilbake-rom i første etasje, og lukker døren bak ham. Jeg hørte stemmer, en hunn. Som jeg ventet, jeg lurte på hvorfor en jente som var så tilgjengelig i går var så vanskelig å se i dag.
  
  
  En blond kvinne dukket opp på trappa Trudy hadde tatt meg opp dagen før. Hun så mye som Trudy, bortsett fra at hun var yngre og tyngre i hoftene. Hun var iført en negligee som knapt spiller noen rolle.
  
  
  Gjesper og strekker seg, ropte hun til meg ," Hva trenger du, vennen?" Hennes tone av stemme indikert at uansett hva det var, visste hun ikke hvor jeg kunne få det.
  
  
  Gru Øst tilbake og ble avbrutt. "Gå seg vill", han knurret på jenta. Åpenbart, han var ikke glad lenger. Han rykket tommelen på meg. "Come on, tøff kar."
  
  
  Jeg kom inn i et rom hvor blindene var trukket tett mot solen. Billige røkelse forurenset luft, og møblene var en blanding av teak og Hollywood groteske. Den store Kinesiske mannen lukket døren bak meg, og jeg hørte låsen klikker.
  
  
  Kvinnen venter på meg, ser ikke noe som Trudy. Hun var i sin midten av trettiårene, og må ha hatt en Orientalsk opphav et sted. Øynene hennes var litt skjeve, og huden hennes hadde et gulaktig skjær. Hennes svarte hår ble kuttet tett til hodet. En glitrende mandarin kappe klamret seg til henne slank kropp, og hennes lange negler ble malt sølv. I mørke rom, øynene hennes skinte som øynene til en Siamese cat krøllet opp i fanget hennes.
  
  
  "Er det ham, Alida?" Shan bedt om.
  
  
  "Selvfølgelig er det ham."
  
  
  "Du trenger ikke
  
  
  
  
  
  
  Trudy ' s venn, mister. "Han grep ermet mitt, og fikk med seg opp en håndfull med sin tykke fingre." Jeg kunne brekke nakken."
  
  
  Katten i kvinnens runde slo opp, som om den hadde hørt trusselen. Hans lille tungen gled over hans koteletter.
  
  
  "Vent et øyeblikk," sa jeg. "Hva er årsaken til de misliker?"
  
  
  Kvinnen klappet katten og bort på meg. "Jeg kjører dette huset. Du kom her i går under falskt grunnlag. Du har voldt oss trøbbel."
  
  
  "Hva er problemet?"
  
  
  "Den verste slag. Trudy gjorde den feilen ikke å fortelle meg om du i første omgang. Jeg vil ikke la deg se henne igjen. Dette tilfelle du er involvert i, er ingen av hennes virksomhet."
  
  
  Den Kinesiske mannen sette en tung hånd på min skulder. "Er det meg nå?"
  
  
  "Ikke ennå," Alida fortalte ham. Hun pekte en lang negl på meg. "Du fikk til jenta, sier at Elgen slå kvinne til døden. Kanskje du løy. Kanskje du har andre grunner til å se etter ham."
  
  
  "Hva ville de være?"
  
  
  "For eksempel, to hundre tusen dollar."
  
  
  Det var bare et spørsmål om tid før hun snudde Shang på meg, og jeg var ikke kommer til å forlate uten å snakke til Trudy. Så, med en rasende baksvingen, jeg slengte albue inn Shang er hardt for magen. Han grunted i smerte og overraskelse.
  
  
  Jeg snudde og utover ham. Ansiktet hans var for noe, men mystisk. Linjer av smerte gikk over hans øyne, og han bøyd over som en klubb-footed mann som prøver å holde en valnøtt mellom knærne.
  
  
  Da han kom til meg, jeg feinted og deretter traff ham med kanten av min høyre arm. De slag som split styret fanget ham i siden av tykk hals. Hans øyne er svulmende og pusten hans er plystret gjennom tennene sine. Jeg tok ham med pels, dyttet ham ut av balanse, og kastet ham på min hofte. Han falt ned på gulvet som en piano falt fra to etasjer.
  
  
  Jeg trakk ut Luger. "Hvor er Trudy?"
  
  
  Alida sto opp og kastet katten i ansiktet mitt. Jeg slapp unna, og Siameser fløy forbi meg, raping ut raseri. Han landet på Shang er tilbake og begynte å gjøre sin vei opp. Den Kinesiske prøvde å skyve ham unna, og katten sank sine klør i mannens hode.
  
  
  Dårlig Shan skrek høyt nok til å bryte glasset.
  
  
  Jeg pekte på katten lett på ryggen med Luger. Han meowed og hoppet til nærmeste bord.
  
  
  "Er alt i orden?" Jeg ba Shan, men han hørte ikke etter. Jeg snudde meg til Aliide, og hun åpnet en skuff i pulten hennes. Jeg hadde anelse om at damen ikke var ute etter en gjestebok for meg. Jeg tok den tilbake til sin tettsittende kjole, og det tore som hun writhed. Når hun snudde seg rundt, hun holdt et .38-kaliber Beretta.
  
  
  Hun kalte meg ved navn hun ikke kjenner igjen fra sin Kinesiske forfedre. Det var en 100% Amerikanske sjakk matt. Før hun kunne trekke på avtrekkeren, jeg traff henne på håndleddet med den tunge Luger, og Beretta spratt ut av hennes fingre og traff veggen.
  
  
  Jeg satt luger tips midt mellom hennes hat-fylt øyne. "Spørsmålet var, hvor er Trudy?"
  
  
  Alida tok meg ovenpå. Jenta satt på sengen spille kabal. Hun så på meg bistert. "Se hvem som er her. Min maskot."
  
  
  "Jeg prøvde å holde ham vekk fra deg. Ta mitt råd og ikke fortelle ham noe," Alida sa.
  
  
  Trudy hadde en en-dag-svart øye. Jeg gikk bort til henne og løftet haken. "Som fungerte for deg?"
  
  
  "En fyr som heter Oscar. Oscar Snodgrass."
  
  
  "Jeg tror ikke det var hans navn."
  
  
  "Det er rykter om at en mafia capo ble drept og noen av mafiaen penger ble stjålet. Elgen er vill nok til å trekke en slik stunt. Og du kom for å lete etter en Elg. Alicia sier det er en merkelig tilfeldighet."
  
  
  "Jeg er ikke interessert i penger. Jeg har fortalt deg hvorfor trenger jeg en Elg."
  
  
  Jenta så på Alida. "Hva skal jeg gjøre? Jeg tror ham."
  
  
  "Jeg gikk for å se Haskell. Han ville ikke fortelle meg noe jeg trengte å vite. Men noen prøvde å drepe meg, og nå skal jeg finne deg, og dette godlynt madam her i spenning. Hva er historien, Trudy?"
  
  
  Hun legger kortene i en bunke på sengen. "Alida, jeg vil fortelle ham."
  
  
  Så skynd deg. Jeg vil ha ham ut av her. Jeg ønsker ikke noe mer trøbbel med mafiaen."
  
  
  "To menn kom her i går kveld," Trudy sa. "Jeg kan ikke fortelle deg om deres navn, men jeg kan fortelle deg hvem de jobber for."
  
  
  "Mafia".
  
  
  "Det er hvem. De visste at du var der for å se meg. De ønsket å vite hva du trenger. Kort freak traff meg, og jeg var redd. Jeg fortalte ham at du var på utkikk etter en Elg."
  
  
  Jeg trodde de var etter meg. Jeg tok dem med her, akkurat som jeg førte dem til Idaho. De var tålmodig og vedvarende, og nå er de visste hva de ikke vet før, at Elgen var deres røver.
  
  
  "De vil brenne deg," Alida sa. "Jeg håper de brenner du vel."
  
  
  Jeg gikk ned trappen. Den kraftige Shang grepet i armene på en stol og grimaced som en blond mann i en negligee brukt jod til håret hans. Siamese cat sat slikker sin pote og bort på meg da jeg gikk. "Søt pus," sa jeg. Han var den virkelige terror i Øst.
  
  
  Sju
  
  
  Jeg forlot Los Angeles på ti om morgenen på vei sørover. Midt navn i Elg ' s lille svarte bok var Teresa, og Teresa var i San Diego. Jeg håper å snakke med henne før dagen var over.
  
  
  
  
  
  Løpet har begynt. Mafia visste nesten like mye som jeg gjorde. De vil sende soldater for å jakte Elg. Min eneste fordelen var en liten svart bok med syv navn på det.
  
  
  Jeg stirret i bakspeilet, prøver å identifisere bilen, som skulle følge meg. Jeg antok det var en brun Buick sedan. Sjåføren prøvde å forvirre meg: han la den andre bilen får mellom oss for en stund, og når jeg bremset ned, han sped flere kilometer foran deg.
  
  
  Mens han var der, jeg slått av hovedveien og inn på første ledige sidegate. Jeg dro opp til bensinstasjon og fortalte svartjeneste for å fylle opp Ford og sjekk under panseret. Jeg gikk inn og åpnet en soft drink.
  
  
  Den brune Buick kom før attendant var ferdig med å sjekke oljen. Det var to menn i forsetet. En av dem snudde seg for å se på Ford, men de fortsatte å gå. De var fortsatt håper at de ikke hadde blitt lagt merke til.
  
  
  Fortsatt holder drikke flaske i hånden min, jeg gikk ut sidedøren av togstasjonen, og klatret åsen bak det. Tilhørende kalt ut for meg, men jeg fortsatte å gå. Jeg stoppet i en treklynge og squatted ned. Jeg kunne se station klart, men ingen så meg der.
  
  
  Føreren av den brune bilen var tomgang og ventet på meg til å dukke opp igjen. Når jeg ikke gjorde det, ville snu og komme tilbake.
  
  
  Jeg avsluttet min drink og så attendant-trekk ned hette av Ford. Han ble forvirret av min oppførsel, men han hadde bilen min. Han var ikke bekymret mine regninger går ut.
  
  
  Buick var tilbake. De to kjeltringer konsultert mannen for hundre minutter. Han pekte i retning jeg skulle. Den mafiosi diskutert det. Da de kjørte opp på fjellet. De var redd for at jeg hadde forlatt Ford og prøvde å gå bort fra dem.
  
  
  Kom igjen, gutter, tenkte jeg.
  
  
  Da de kom nærmere, pesende og forbannelse, jeg gled bak et tre. Den høye mannen ble i bedre form. Han var tre skritt foran hans følgesvenn. Han kjørte forbi mitt skjulested, kjører langs kanten av kratt. En kort mann ropte etter ham: "Hei, Joe. Sakte ned. Tror du dette er Ol-Spill?"
  
  
  Holder flasken og flaske av den lille enden, jeg gikk ut fra bak treet. "Hei, shorty," sa jeg.
  
  
  Han sluttet som om han hadde snublet på en klessnor. "Joe!" ropte han.
  
  
  Jeg traff ham i hodet med en tom flaske øl, og han kollapset i en haug.
  
  
  Joe pause. Han så tilbake og så meg komme mot ham. Hans hånd blinket under frakken, og dukket opp igjen med en .45 kaliber pistol. Da han nølte. Han kunne ikke skyte.
  
  
  Jeg spurte ikke hvorfor han holdt brann. Jeg grep den.
  
  
  Bandit pakket bena rundt meg og slo meg i hodet med et kick .45. Vi rullet på vill gress og busker mens vi kjempet. Jeg grep hans håndledd og dyttet. Jeg brøt det. Lyden var som det sprekk i en tørr-pinne. Bandit jamret. Jeg traff ham to ganger og krabbet bort.
  
  
  Han sto opp og slo den Luger ut av min hånd. Jeg traff den. Han sto opp igjen, den brukne håndledd dingler, og slo meg med sin gode hånd. Han var kult. Han holdt kommer. I slutten, jeg kastet den med en høyre kryss.
  
  
  Hans utholdenhet var fantastisk. Han slet med å bena igjen.
  
  
  Jeg er sliten. Det var det største jeg hadde gjort til meg selv siden jeg hadde blitt skutt, og jeg følte meg som energi var drenering. I forhold til Jo, den Kraftige Shang var et lett mål.
  
  
  "Festen er over," sa jeg. Hugo raste ned i hånden min. "Jeg har vært sparer deg for samtaler, men jeg kan ombestemme meg."
  
  
  Sollys glinted av stiletto blad som jeg gikk mot ham. Joe holdt opp sin gode hånd. "Jeg kommer ikke til å ta det bort fra deg. La oss snakke."
  
  
  "Som en av dere jobbet på Trudy?"
  
  
  "Den fyren du slå opp. Men jeg ville gjøre det. Business er business."
  
  
  Jeg gikk nærmere og sette poenget med kniv til hans adamseplet. "Hvem er sjefen?"
  
  
  "Valante. Marco Valante".
  
  
  "Og hva var det siste du hadde å si til ham?"
  
  
  "Det du leter etter en røver som heter Elg. Vi fikk denne fra en jente. Valante fortalt oss til å bo hos deg."
  
  
  Jeg samlet opp pistolen, gjemt den .45 inn i mitt belte, omsluttet den stiletto, og førte ham tilbake til Shorty med luger på ryggen.
  
  
  Joe så på sin partner. "Han kommer til å ha en helvetes hodepine i morgen. Valante advart oss om at du ikke er en bagatell."
  
  
  "Hvor lenge har du vært å følge meg?"
  
  
  "Vi fant deg i Los Angeles, men siden du kom ut av sykehuset, noen er blitt iført deg. Valante fortsatte å endre tropper."
  
  
  Valante var en smart mann. Hvis han hadde holdt seg til en gruppe av soldater, ville jeg ha lagt merke til dem.
  
  
  Jeg snudde den Lille Mann over og trakk pistolen ut av hans skulder hylsteret. Jeg rettet meg opp og så på Joe, lurer på hvor mye han visste. Han var en ung, kjekk italiener, pent og kostbart kledd. Jeg kunne ikke tro at han var bare en vanlig bandit. Han var for bratt, for bratt, stående med en brukket håndleddet henger ned, men holder tilbake noen tegn på smerte annet enn linjer rundt hans mørke øyne.
  
  
  "Jeg er stolt av at Valante sett ditt talent på halen min. Du må være hans nummer én.
  
  
  
  
  
  
  "Jeg var før det som skjedde. Kanskje jeg ikke vil være her lenger."
  
  
  "Hvem drepte Meredith?" Jeg stilte spørsmålet brått, i håp om å få en reaksjon som ville fortelle meg at hvis han ble liggende.
  
  
  Jeg rynket pannen i vantro. Han trykket sin brukket håndleddet til magen, å skjelve litt. "Hvem er Meredith?"
  
  
  "Han jobbet på en bensinstasjon i Idaho. Noen kutt i halsen."
  
  
  "Ikke meg. Jeg vet ikke om noen. Valante var i Idaho, men han fikk ikke se noe som helst. Da han kom dit, var det hele over. fra blødning til døden ."
  
  
  "Han var nyttig for meg. Han ville vite hva jeg hadde lært."
  
  
  Dette arbeidet også. Han måtte vente til jeg var ute av sykehuset og la meg løse styringen, men hans gutter ble med meg lenge nok til å få Elgen navn. Som det er min tur til Los Angeles var mer lønnsomt for mobben enn det var for meg. Hawke vil ikke være fornøyd med at.
  
  
  "Valante kan ha hatt sin egen grunn for å hjelpe deg til å holde deg i live," sa Joe. "Jeg ville ikke drepe ham."
  
  
  "Ønsker du å nyte den samme rettighet?"
  
  
  "I live, mener du?" Han lo nervøst. "Jeg har svart på alle dine spørsmål, mann. Hva mer ønsker du?"
  
  
  "Du har ikke fortalt meg noen store hemmeligheter ennå. "Valante ville ikke tankene meg å vite, gitt omstendighetene. Vanskelige spørsmål oppstår." Jeg rettet den Luger på hans hjerte. "Nå tenke nøye. Hvordan gjorde Valante engang vet om meg?"
  
  
  "Han gikk til styremøte, den øverste ledelse av Organisasjonen. De snakket om drapet på Frank Abruz. Ditt navn ble satt på bordet. Styret stemte for å henvise saken til Valante. Han hadde en spesiell interesse. Han og Abruz var nær."
  
  
  "Det var en annen mann i Bonham, Idaho. Han dro dit for å treffe jenta. Han forsøkte å drepe meg." Jeg holdt luger jevn, fortsatt sikter til sitt hjerte. "Hva vet du om Coogan?"
  
  
  "Mafiaen ikke sende ham. De sendte Valante."
  
  
  "Hva vil Valante gjøre nå?"
  
  
  "Jeg kan ikke lese tankene hans, mann." Joe begynte å snakke i en hardere stemme. "Jeg kan gjette, i en del. Han vil be om et møte med styret. Han vil ringe ut Elg navn. Dette ordet vil gå til hver familie i landet, og de vil begynne scouring steder hvor gal bastard kan skjule."
  
  
  "Jeg tar det du hørt om Elgen før Trudy fortalt deg hans navn."
  
  
  "Bare sladder. La oss snakke om yrket. Han er en psykopat. I disse dager, Organisasjon, prøver å holde seg vekk fra sin type. Det er derfor det fungerer på sine egne. Men ryktene om denne fyren er all over the place."
  
  
  "Det er bra, Joe. Du har hjulpet meg mye." Mine lepper skilt fra mine tenner i et kaldt smil. "Det gjenstår å røre på ett punkt. Som en av dere prøvde å drepe meg i morges?"
  
  
  "Meg eller Shorty, mener du? Valante fortalt oss til å bo hos deg, men det gjorde vi ikke har ordre om å drepe. Vi ville ikke gjøre det."
  
  
  "Ikke lyve til meg, Joe. Denne mannen var en profesjonell, akkurat som du."
  
  
  Joe var svette. "Det er et wild-kort et sted i dette dekket. Meredith, Coogan er ikke noen jeg ikke vet noe om. Styret ønsket ikke Abruz kjæreste til å dø før hun sang dem en sang. Jeg har gitt deg min ordre fra Valante. Han sa opphold med denne fyren Carter, han er smart, han kan hjelpe oss med å finne Elg. Han sa at jeg ikke ville koble deg med mindre det ble helt nødvendig. Gjorde jeg ikke har en sjanse nylig? "
  
  
  "Ja," sa jeg. "Selvfølgelig du gjorde. Og du har rett. Det er et wild-kort i kortstokken."
  
  
  Det har vært der siden Bonham tid. En mann som visste hva mafia visste og visste mye om det. Mannen som ansatt Coogan kuttet Meredith halsen og sette en felle for meg i motellet. Jeg senket luger og venstre Joe og hans følgesvenn bevisstløs på bakken. Jeg betalte storøyd vedlikehold mann for gass strømmet han i Ford. Da jeg løftet Buick ' s kalesje og dratt ut ledninger.
  
  
  "De vil være akkurat der," sa jeg. Men de hadde ikke forlate stasjonen i tide til å fange opp med meg.
  
  
  Jeg kjørte de resterende 110 km til San Diego når speedometeret nålen var på sin grense. Ved middagstider jeg var innen synsvidde av bukten. Sirkle måker svømme stilfullt og elegant i vinden.
  
  
  Mens jeg var rushing til lunsj, jeg har gjort mitt planer. Jeg måtte ringe Hawke. Det var noe jeg ville ha ham til å sjekke AX kilder for.
  
  
  Men først var det Teresa, som inspirerte de andre glødende passasje fra the black book of Musa. Nå visste jeg at alle telefonnumre fra boken jeg oppringt av hjertet. Teresa og snakket til en kvinne i en whiskey stemme.
  
  
  "Ønsker du en date med Teresa?"
  
  
  "Ja." Spørsmålet ikke overraske meg. Det var en god sjanse for at hver jente i boken var en prostituert, eller ring jente.
  
  
  "Har du noen spesielle smak, kjære?"
  
  
  "Jeg vil heller ikke diskutere dem over telefonen."
  
  
  Hun lo, og gav meg adressen. Det var i en nedslitt nabolag nær sjøen, i midten av en vei som så så innbydende som et fengsel bygningen.
  
  
  Jeg låste Fords døren da jeg kom meg ut av bilen, og lurte på om selv, som for sikkerhets skyld ville sikre en bil når jeg kom tilbake. Denne blokken
  
  
  
  
  
  det var ikke en del av byen hvor menn går i kirken.
  
  
  Bygningen jeg nærmet seg var en skamplett som burde vært revet for mange år siden, men alarmen er installert i den utslitte dørkarmen var i arbeid. Gul-haired kvinnen så ut, så så rundt på gaten som om å sørge for at jeg ikke hadde brakt en paddy vogn.
  
  
  "Jeg heter," sa jeg. "Jeg kom for å se Teresa."
  
  
  Hun var redd. Kanskje jeg ikke ser ut som hennes vanlige kunden. "Du er ikke en av Teresa vanlige venner."
  
  
  "Jeg ønsker å være en av dem. Jeg har hørt mye om henne."
  
  
  Kvinnen bestemte seg for å smile. Tennene var ikke det beste. Hennes gule håret var farget lenge siden, og ikke veldig godt, og hennes øyenbrynene ble gjort opp som bat vinger. Hun åpnet døren mer omfattende for meg å presse forbi, og raste bolt.
  
  
  "Er det du forventer av et raid?"
  
  
  "Du vet aldri i disse dager. Det er ikke lett å tjene en ærlig leve lenger."
  
  
  Jeg var ganske sikker på at hun ikke vet noe i det hele tatt om å gjøre en ærlig levende, eller selv de som gjorde det. Hun var iført hvite boots, trange bukser, og en sebra-stripete genser bluse trukket stramt over henne rikelig bryster. Henne blusen var dekorert med store brystvorter som steiner.
  
  
  "Du er en god gutt," sa hun, kjører øynene over meg. "Jeg vedder på at du er veldig søt."
  
  
  Jeg har blitt kalt noe, men aldri søtt. Jeg tvunget et smil, å spille den rollen diktert av omstendighetene. Denne kvinnen var definitivt ikke noen som ville være interessert i å gi ut opplysninger til en fremmed.
  
  
  "Her er Rondo," sa hun, og legger sin hånd på min skulder. Fingrene var på størrelse med en pølse.
  
  
  Mannen kom ut av en dør ved foten av trappa til andre etasje av huset. Ermene på skjorta ble kuttet av og eksponert hans brede skuldre. Metall pigger glinted på hans bredt belte. Buksene passer like godt som kvinne, utsette buler på hans kraftige ben. Han hadde ansiktet av månen, og det var fett på hjørnene av sine små øyne.
  
  
  "Fortell oss hva du ønsker Teresa til å gjøre for deg, kjære," han som tilbys, viste tenner som var i enda verre form enn kvinnens.
  
  
  Jeg kjente en kriblende følelse i nakken min. Jeg var ikke i en normal bordell. Huset virket tomt, bortsett fra for de tre av oss og en jente jeg ikke kunne se.
  
  
  "Jeg ønsker å se henne først."
  
  
  "Hun er en vakker jente. Du vil ikke bli skuffet."
  
  
  "La ham komme opp, Rondo," sa konen. "Det er en rimelig anmodning."
  
  
  Rondo ristet på hodet. "Jeg har en følelse av at han er en klokke som ringer. Han ville ikke gi deg noen anbefalinger, gjorde han?"
  
  
  "Elg," sa jeg. "Elg ga meg Teresa' s nummer."
  
  
  "Godt navn." Han holdt ut hånden. "Sett femti høyre her. Det er som å betale for en dekkhistorie. Arbeide for femti dollar er den laveste lure denne dama kan bruke."
  
  
  Jeg krysset hans hånd, og han kom opp den knirkende trappen for å snakke til Teresa, så vinket til meg fra landing. "Sier hun stå opp."
  
  
  Det første jeg så når jeg åpnet den på soverommet døren var mye pisker og belter som er lagt ut på tre bord. Den andre tingen var en jente. Hun var veldig vakker.
  
  
  "Hva heter du, kjære?" sa hun i en hes stemme.
  
  
  En tynn slip var hennes eneste element av klær. Hun lente seg på en haug av puter på uoppredd seng. Møbler i dim rommet var gammelt og falleferdig. Det var bare en kam og en sprukket servant i kommoden, og falmet gardiner luktet av støv. Det eneste verdifulle element her var Teresa. Hun hadde svart hår, en oliven hud, og høye kinnben at strammet huden hennes magre ansiktet. Kroppen hennes var ung og smidige, og hun så ut som hun var alt Elg hadde sagt i sin lille svarte bok.
  
  
  Men han nevner ikke pisker.
  
  
  "Isabella," sa jeg til henne. "Mitt navn er Ned."
  
  
  "Hva er ditt spill?"
  
  
  Jeg så tilbake på bordet. Nå visste jeg hva slags hus som jeg var i, og de spillene som ble spilt her var veldig tøff. Jeg tenkte på det. Gitt Musa forkjærlighet ble det besluttet at han ville bruke nummeret til et slikt sted. Bare jenta ikke forstår. Hun var for godt til å være her.
  
  
  "Vil du bli overrasket når jeg fortelle deg om spillet mitt," sa jeg.
  
  
  "Jeg elsker overraskelser." Det var perversity i hennes smil. Hun var en av de kvinnene som Faustus hadde en sjel.
  
  
  "Jeg ønsker å vite hvor Elg er."
  
  
  "Jeg er overrasket, ok. Og litt skuffet."
  
  
  "Jeg må finne ham, Teresa."
  
  
  "Du har ikke fortelle Rondo det. Hvis du hadde fortalt ham, han ville ikke la dere se meg."
  
  
  "Det er derfor jeg nevner ikke det."
  
  
  Teresa dukket rullet en sigarett i munnen og slo en kamp på tregulvet. Kjeledress gled av henne på skulderen, avslører et lite, rundt brystet. Hun ga meg en ertende smil. "Elgen har forlatt byen."
  
  
  Den lukten som sprer seg gjennom rommet fortalte meg at hennes sigarett var ikke den typen hun ville ha tilbudt til politimesteren. Jeg gikk bort til sengen. "Hvis du ønsket å finne en Elg, hvor ville du dra?"
  
  
  "Til helvete. Det er der det bør være." Hun lo, og viser tennene. De var ren, glatt og hvit. Alt om henne var perfekt, bortsett fra for hvem hun var.
  
  
  "Gjorde han har noen venner i San Diego, at jeg kan finne?"
  
  
  "Jeg ser på folk og umiddelbart, for første gang, vet jeg at jeg kommer til å like dem eller ikke. Jeg liker deg." Hun lente hodet mot beinet. Stemmen hennes var myk. "Hvis det er viktig, jeg skal hjelpe deg. Hvorfor er du prøver å finne Elg?" "Han drepte flere mennesker."
  
  
  
  
  
  
  Hun løftet hodet hennes. "Du er ikke en politimann. Jeg kan gjenkjenne polititjenestemenn av ganglaget." Hun klappet meg foten. "Du trenger ikke føle deg som en politimann heller."
  
  
  "Han drepte min venn."
  
  
  Soverommet svingte døren åpen. Rondo og en gul-langhåret kvinne kom inn.
  
  
  Teresa rettet opp, hennes vakre munn kronglete. "Du skulle ha ventet, Rondo!" skrek hun: "jeg kunne få ham til å fortelle meg mer."
  
  
  "Vi har hørt nok." Han plukket opp den største pisk på bordet. "Mister, hvis Elg noen gang finner ut at en av oss satt på halen sin, og vi vil alle bli lei."
  
  
  "Ikke bekymre deg. Jeg vil ikke fortelle ham."
  
  
  "Det vil ikke være noe å fortelle." Han sprakk pisken og startet mot meg. "Jeg så din feit lommebok når du har lagt ut femti. Du har fått en god del penger."
  
  
  "Ta det, Rondo!" gul-haired kvinnen sa.
  
  
  Jeg innså at de var absolutt villig til å drepe meg for penger jeg var bærer, eller bare som en tjeneste til Elg.
  
  
  Rondo trukket tilbake pisk, og jeg plukket opp en rett-støttet stol ved sengen. Pisk skjære gjennom luften og pakket rundt stolen ben som jeg hevet den til å beskytte ansiktet mitt. Rondo svor og prøvde å dra ut pisk.
  
  
  Jeg tok to skritt mot ham og kastet stolen over hodet hans. Det knust, og han falt ned til knærne. Jeg slo ham i ansiktet, og blod spurted ut.
  
  
  Med et hvin, Teresa hoppet på sengen, nådd under puten, og trakk ut en .25-kaliber Bauer automatisk. De var klar for noe annet, denne gjengen.
  
  
  Teresa hadde ikke fortelle meg til å stoppe der hvor jeg var eller heve hendene mine. Hun pekte pistolen og trakk av. Kulen traff veggen. Hun var også glade for å skyte rett.
  
  
  Jeg raskt revidert min oppfatning av jenta. Hun var vakker, men jeg ønsker ikke å kjøre inn i henne i en mørk bakgate.
  
  
  "Skyt ham, Teresa," Gult Hår sa. Hun var en stor cheerleader. Jeg traff tilbake og due for jenta.
  
  
  Jeg traff seng med magen min, og det kollapset under vekten min. Teresa falt til en side, stempling hennes føtter. Hun var iført ingenting under hennes kjeledress. I kraft av min sprang båret meg over senga som en hockey puck skli på isen, og jeg landet på det. Høsten myknet meg, men jenta laget en lyd som en syk fugl.
  
  
  Pistolen i hennes vest pocket fløy ut av hendene hennes og over gulvet. Rondo tørkes hans blodig nese, fikk hans føtter, og forskjøvet.
  
  
  Jeg kom på Luger, men den Gule Hår hoppet nedover ryggen min. Hun må ha veid 160. Jeg snudde meg rundt og kastet henne over skulderen min, og hun kollapset på sengen.
  
  
  Rondo prøvde å plukke opp en liten automatisk rifle. Det så ut som han hadde en hard tid å se det. Jeg grep ham i nakken med en hånd og skjøv ham framover slik at hodet treffer veggen. Det sølt over hele ansiktet, og lå fortsatt.
  
  
  Gule Hår sto på slutten på den ødelagte seng og skrek. "Rondo. Gjorde han skade deg, Rondo?"
  
  
  "Nei, kjære," sa jeg. "Han liker å banke hodet mot veggen."
  
  
  "Den jævelen. Hvis du vondt Rondo ..."
  
  
  Jeg trakk ut luger ,og stemmen hennes brøt ut i midten av en setning. "Hva sa du, kjære?" Spurte jeg sarkastisk.
  
  
  Hun satte seg opp på sengen og så på meg i stillhet.
  
  
  Jeg grep lamslått Rondo ved midjen, slepte ham til midten av rommet, og slått ham med ansiktet opp.
  
  
  "Ikke skyt Rondo!" kvinnen skrek.
  
  
  Jeg pekte Luger direkte på Rondo er stygg i ansiktet. Jeg sa: "Hvorfor har jeg ikke skyte ham, en dukke?"
  
  
  "Jeg skal fortelle dere om Elg. Det er det du ønsker, er det ikke? Han forlot byen for noen måneder siden. De gjemte seg tyvegods fra ran med noen jente, og hun løp av gårde med den. De var på jakt etter henne."
  
  
  "Du sa at de var, ikke du, kjære?"
  
  
  "Elg, Jack Hoyle og den tredje mann. Hoyle er en kort fyr, så høye som Rondo skulder. Han fikk en tatovering rett her." Hun rørte ved hennes venstre underarm. "Vi har aldri sett en tredje person."
  
  
  Jeg gravde i Rondo i lomma og fikk mine femti dollar før jeg dro.
  
  
  8
  
  
  Jeg hadde nettopp kommet i San Francisco, og Hauk var på telefonen.
  
  
  "Har du vært i San Diego? Hvilke av de varme tall i den lille svarte bok er det? " spurte han i sin mest sardonic stemme.
  
  
  "Teresa. Fin jente, " sa jeg. "Og søt som en coral slange."
  
  
  "Jeg har for å høre om henne en gang. Men for nå, på forretningsreise. Har du gjort noen fremgang?"
  
  
  "Jeg har navn og beskrivelse av et medlem av Elg gjengen. Hans navn er Jake Hoyle."
  
  
  "Vi kan sjekke det i politi-filer, men denne ruten ikke gi oss mye om Elg. Forskerne sjekket med FBI og kjørte en datamaskin søk etter navnet Edward Jones. Ingenting. Oppsummering basert på sketchy beskrivelsen du ga oss ga de samme resultatene ."
  
  
  "Jeg er ikke overrasket. Denne mannen er tydeligvis veldig god på det han gjør. Så bra at det har trolig aldri vært anholdt av loven.
  
  
  
  
  
  Jeg kan ikke fortelle deg hvor mange uoppklarte ran over hele landet var hans verk."
  
  
  "Vel, N3, hva er det neste?"
  
  
  Jeg fortalte ham om angrepet på meg på motell og den informasjonen jeg hadde presset ut av Løytnant Marco Valante. "Det er noe forskning avdelingen kan gjøre for meg. Finn ut navn av Frank Abruz verste fiender, spesielt hans tidligere fiender, som kan nå sitte på mafia i styret."
  
  
  "Jeg kan fortelle deg dette rett ut av hodet mitt. Dette var en del av Abruz fil samlet opp før du gikk inn i rammen. Det er en mann som heter Loggia som var Abruz er rival når de var unge kjeltringer på vei opp. Og Rossi . De er begge medlemmer av mafiaen kjennelse råd."
  
  
  Ett navn ble kjent. "Lew Rossi?"
  
  
  "Dr. Lew. Gambling, prostitusjon og narkotika. Han og Abruz hadde ulike syn på den Asiatiske tilbyr, og de hadde tidligere sammenstøt over stoffet problemet, " Hawke sa. "Nick, fortell meg hva du tenker."
  
  
  "Som ess i pakken, mannen som drepte Meredith, sendte killer for å Bonham å drepe jenta, og skjøt meg i motellet. Jeg tror han er i det øverste sjiktet av Organisasjonen. Han må ha vært på et møte der Valante hadde hørt om meg. Dette er den beste forklaringen for hans kunnskap om mafia og vår organisasjon."
  
  
  "Hvis du har rett, hva er hensikten?"
  
  
  "Jeg tror han satt opp Elgen til å drepe Frank Abruz. $ 200,000 var payback. Han sa til Elg:"jeg vet hvor du kan få to hundre grand hvis du gjør en jobb for meg." Nå er han er i en desperat situasjon. Han kan ikke la Brorskap finne ham. Han ønsker ikke Sheila Brant til å snakke med noen, og at han ikke vil ha oss til å fange Elg."
  
  
  "Det ville forklare noen av de tingene som skjedde," Hawke er avtalt. "Men for nå, det beste alternativet for oss er en liten svart bok."
  
  
  "Jeg jobber på det," sa jeg.
  
  
  * * *
  
  
  Telefonen ved sengen ringte kraftig. Jeg satte meg ned. Hotellet, rommet var mørkt. Jeg satt telefonen til øret mitt. Det var operatør som minnet meg på at jeg hadde forlatt samtalen til 20: 00.
  
  
  "Takk," sa jeg. Å sitte på kanten av sengen, snudde jeg på lampen og kikket under bandasje på brystet mitt. Huden min ble healing godt på overflaten, men jeg har ikke noen åpenbare sår.
  
  
  Jeg drømte om Sheila Brant. Jeg gjenopplevde det øyeblikket jeg fant kroppen hennes på kjøkkenet i huset i Bonham. Etter hennes død, tenkte jeg på henne oftere enn jeg ville ha likt at noen skal vite. Selv om jeg hadde bare kjent henne for en kort tid, noe som gikk mellom oss, en strøm som var mest seksuell men lovet noe mer.
  
  
  Fra hotellrommet mitt vindu, jeg kunne se lysene fra Golden Gate Bridge. Nå har jeg kommet leter etter en jente som heter Penny, i håp om at hun vil gi meg en ledetråd til hvor de som drepte Sheila og David Kirby.
  
  
  Penny ' s navn var den tredje Elg skrev i den lille svarte bok som førte meg til Trudy og Therese. "Penny. Store pupper, " Elg skrev på toppen av siden han dedikert til jenta. Jeg kunne ikke forestille meg at hun var bedre enn Trudy. Under denne kommentaren, Elg oppført seksuelle handlinger som Penny utført med en spesiell ferdighet. Hvis Elg ble en kvalifisert dommer, og tilsynelatende var han en Krone var nesten så sjeldent som en Stradivarius.
  
  
  Jeg plukket opp boken og kledd. Jeg sov i fem timer og følte meg uthvilt, varsling. Det vil bli en uforglemmelig kveld. Jeg var nødt til Liz Burdick ' s kafeteria i kveld.
  
  
  The mansion, bygget etter jordskjelvet og brannen som herjet i San Francisco i 1906, ble plassert på toppen av en ås. Det var den mest berømte bordell i byen, og kvinnen som kjørte det ble en legende i sin tid. Når forfatteren ønsket å gjøre historien om hennes liv grunnlag for en Broadway musikal. Det er rapportert at Liz Burdick takket ham, men hun gjorde ikke trenger å gå ut offentlig. Døren ble åpnet av en hushjelp, og jeg ble geleidet inn i en gammeldags tegning rom med rik rød draperier. Møblene ble antikk, teppet en tomme tykk. Jeg tvilte på at governor ' s mansion (herskapshus) i Stavanger var også innredet.
  
  
  Liz Burdick kom inn i rommet, og piken lukket doble dører bak henne og forlot oss alene. Jeg prøvde ikke å se blindet. Jeg hadde forventet en eldre kvinne. Liz Burdick bare var i trettiårene.
  
  
  Hennes lange kjolen gled over løperen, som hun beveget seg mot meg, og rekker ut en kule, tynn hånd og ser meg rett i øynene. "Du er litt tidlig, men jeg vil ringe noen jenter. Jeg er sikker på at jeg har noen som du vil, " sa hun.
  
  
  "Det ble arrangert at jeg ville se Krone."
  
  
  "Ja, vi snakket om henne da du ringte, men hun vil ikke være her i dag. Jeg hadde håpet du skulle prøve noen andre, " smilte hun.
  
  
  Øynene hennes var kalde jade farge og vurderende, på tross av smilet hun hadde på seg. Jeg lurte på om jeg burde gi henne en Seng. Jeg fortalte henne at jeg var en forretningsmann som besøker konvensjonen, og en venn foreslo at jeg skulle besøke huset hennes.
  
  
  "Penny er en av våre mest populære jenter, men vi har andre like attraktive. Jeg kunne ta valget for deg, hvis du stoler min mening, " foreslo hun.
  
  
  "Jeg er sikker på at du har god smak, Savner Burdick."
  
  
  
  
  
  
  "Fru Burdick," hun rettet på meg. "Jeg er enke. Hennes lange ash-blonde hår shimmered i lyset, og hun flyttet med sanselige nåde da hun gikk til en stol og satte seg ned.
  
  
  "Men jeg er bare interessert i Penger." Jeg ga henne det jeg trodde var en enkel smil. "Min venn gjorde en flott jobb med henne."
  
  
  "I dette tilfellet, du trenger bare å vente til neste gang du kommer til San Francisco."
  
  
  "Hva har skjedd i morgen kveld?"
  
  
  "Jeg er redd for Krone vil ikke være her."
  
  
  "Fru Burdick, gjør du besøker brannmannen en tjeneste. Fortell meg hvordan jeg kan nå Krone." Hvis hun bor ikke her, gi meg sin adresse. Jeg kunne ringe til henne og kanskje ordne noe."
  
  
  "Du vet, vi har regler her. Vi oppgir ikke slik informasjon om våre jenter. De har rett til sitt eget liv når de ikke arbeider."
  
  
  Så jeg ble mer vedvarende, det ble brattere.
  
  
  Rammet av en plutselig mistanke, sa jeg: "Er det du prøver å stoppe meg fra å se henne?"
  
  
  Hun smilte og ikke reagere, men hennes oppførsel var ganske responsiv.
  
  
  Piken kom inn i rommet, banket forsiktig. Hun hadde en skuff med et par drinker. Jeg satt med et glass i hånden min og lurte på hvorfor Madame var å gi meg VIP-behandling når hun tydelig ikke kommer til å la meg se Penny.
  
  
  "Når jeg ringte, jeg ba om å få snakke med Penny, men jeg fanget deg. Hvorfor var det, Fru Burdick?"
  
  
  "Fordi åpenbart at hun ikke var her. På det tidspunktet, jeg tenkte at hun ville komme tilbake senere på dagen. Jeg tok feil."
  
  
  Jeg ristet på isen i mitt glass, men ikke drikke det. "Hvor er hun?"
  
  
  "Jeg tror ikke det er noen i din virksomhet." Hun hadde ikke hevet stemmen hennes, men nå er øynene hennes var steely.
  
  
  (Truende, jeg legger ned mitt glass. Jeg stolte ikke på henne. "Våre jenter tar ferier, vet du. De besøker slektninger. De blir syke. De er akkurat som alle andre, til tross for hva du kanskje høre."
  
  
  Jeg hatet å trekke ut en hagle i de elegante omgivelsene til San Franciscos beste cafe, men tiltaket syntes nødvendig.
  
  
  Liz Burdick hevet øyenbrynene som Luger skled inn i hånden min. Men, hun var mindre enn overrasket.
  
  
  "Nå kommer vi til den virkelige avtale, ikke vi, Mr. Harper?"
  
  
  "Pistolen skal la deg få vite at jeg er alvorlig. Svært alvorlig."
  
  
  "Penny venstre oss for en stund. Jeg kan ikke si mer definitivt."
  
  
  Arbeider med henne var som å håndtere en kvinne dekket av is veggen.
  
  
  Hun la ned sine ruter. Henne hver bevegelse var som et dikt. "Vil du fortelle meg hvorfor du bærer en pistol, Mr. Harper?"
  
  
  "Folk prøver å sette kuler i meg."
  
  
  "Jeg er lei for å høre det. Men vi lever i harde tider. Nå som du har pekt en pistol mot meg, hva skal jeg gjøre?"
  
  
  "Jeg håpet det ville riste deg opp litt. Jeg undervurderte deg." Jeg sto opp og holstered den Luger. "Jeg leter etter noen som hadde navnet Penny i sin adressebok. En stor mann som heter Elg, og noen ganger Edward Jones. Han er en kul karakter."
  
  
  "En slik person har aldri vært i dette huset."
  
  
  "Jeg ønsker å spørre Penny om ham."
  
  
  "Jeg er lei for det. Dette kan ikke avtales. Du bedre ville gå, Mr. Harper."
  
  
  Jeg ville ikke flytte. Jeg sto ute på det og sa, " Name prisen."
  
  
  "Jeg selger ikke informasjon."
  
  
  Jeg gliste til henne. "Jeg snakker ikke om informasjon."
  
  
  Denne gangen, ble hun overrasket. "Du betyr for en av mine jenter?"
  
  
  "Nei, Fru Burdick. Ikke en av dine jenter."
  
  
  Hun forsto. Og fordømme den, for hun smilte og møtte mine øyne. "Det ville være svært dyrt. Det beste er alltid dyrt."
  
  
  "Jeg ønsker det beste," sa jeg.
  
  
  Jeg rakte ut på sengen og så Liz kle. Hennes lemmer glinset gyllenbrune i lys av en antikk lampe. Midjen hennes var tynn og skuldrene hennes var små, men hennes bryster var stor og full. De svaiet mens hun gikk mot meg. Akkurat som ansiktet, kroppen hennes var i utmerket tilstand.
  
  
  "Hva tror du dette vil gjøre for deg? Jeg mener, bortsett fra det åpenbare."
  
  
  "Jeg er interessert i deg. Jeg vil vite hva det er som driver deg, " sa jeg.
  
  
  Hun lo hardt. "Vil du ikke vite om en hore hvis du setter henne til sengs. En hore er en skuespiller, og en seng er en scene." Hun lente seg inn og presset leppene mine. Tungen gled inn mellom leppene mine, og hånden hennes gled nedover låret. "Men jeg er ikke en hore. Forstår du det?"
  
  
  "Egentlig ikke," sa jeg.
  
  
  "Jeg kan ikke tjene mine kunder. Mine jenter gjør det. Jeg er ikke for salg".
  
  
  "Hvorfor gjorde du godtar mitt tilbud?"
  
  
  "Det var ikke et forslag," sa hun. "Det var en utfordring."
  
  
  Jeg presset henne ned på sengen. Hendene mine gled nedover kroppen hennes. Jeg kunne kjenne hennes fingre å trykke mot knappene i skjorten min. Jeg hjalp henne ved å fjerne det. Da hun så min bind såret, hun ville ikke stille noen spørsmål. Når jeg laget kjærlighet til henne, hennes forbeholdt har slått rød. Hennes tunga stakk ut for meg, hendene hennes stryke meg på ryggen plutselig stivnet, og så kastet hun seg under meg med et vilt skrik ...
  
  
  "Hvordan var det?" spurte hun.
  
  
  "Som du sa, du er den beste."
  
  
  "Så det er du, Ned Harper. Dessuten, hvem er du? Thug, cop, hva?
  
  
  "Nærmere cop."
  
  
  Hun tok bind for øynene. "Det er et skuddsår, er det ikke?"
  
  
  "Komplimenter til en venn av noen du hevder du aldri har møtt." "Tror du jeg kommer til å hjelpe deg bare fordi du gikk til sengs med meg?" Han drepte minst fem mennesker. Den ene viste seg å være en nær venn av meg. Den ene var en vakker kvinne. Han brakk nakken."
  
  
  
  
  
  "Stopp det," sa hun i en hard stemme. "Elg kom her to ganger. Han var ikke min typisk klient. Han var uhøflig og voldelige, og jeg kunne fortelle at han var en forbryter. Men han visste Penny før hun begynte her. Hun sa at han var en venn. Jeg fortalte henne at det ikke var noe bra om det. Jeg ble glad da han ikke dukket opp igjen etter det andre besøket."
  
  
  Jeg kysset henne på halsen. "Der er hun, Liz?"
  
  
  "Jeg hadde ikke beskytte Elg. Jeg var å hjelpe Penny. Hun sa hun ikke ønsker å se deg, at det ville svekke hennes liv."
  
  
  "Hvordan visste hun det?"
  
  
  "Hun ville ikke gå inn på detaljer. Hun forlatt i en hast så snart som jeg lovet jeg ikke ville slå henne i." Liz grimaced i armene mine. "Kanskje Elg var i kontakt med henne. Tenker du om det?"
  
  
  "Kanskje."
  
  
  "Jeg vet hvor hun bor. Jeg vet ikke om jeg ønsker å fortelle deg. Informasjon kan drepe deg hvis det er en Elg med det."
  
  
  "Si meg," sa jeg.
  
  
  Hun sukket, " Det er en gammel hytta utenfor byen. Jeg vil beskrive veien for deg." Hun reiste seg opp og gikk til den antikke dusj. Hun flyttet vakkert. Hun hadde en liten, hard ass, som en ung jente.
  
  
  Jeg så på mens hun sto på skrivebord, skriver på en delikat stykke blått papir. Hennes fulle bryster svaiet da hun flyttet. Lyset spilte på henne glatt skuldre. Hun var en ekte blondine, golden mellom lårene.
  
  
  Jeg kom meg ut av sengen uten å lage en lyd. Jeg legger armene rundt henne og strøk henne bryster. Jeg cupped dem i mine hender, og spilte med henne brystvortene, følelse dem stivne igjen.
  
  
  Hun vippet hodet og stod urørlig, nyter mine kjærtegn. Jeg kunne lukte hennes hår, lukter parfyme på kroppen hennes.
  
  
  "Jeg er glad jeg kom til San Francisco," sa jeg.
  
  
  Sakte, hun lente seg mot meg, snudde og satte hodet på skulderen min. "Hvor mye tid har du Ned?"
  
  
  "Ganske mye," sa jeg.
  
  
  Hånden hennes forsiktig rørte ansiktet mitt. Jeg plukket henne opp og bar henne tilbake til sengen ...
  
  
  Huset Penny bodde i var høyt oppe på en klippe i nærheten av San Francisco. Liz ' s instruksjoner var lett å følge. Jeg parkerte femti meter unna, på den siden av en øde vei, gikk ut av bilen, rolig og lukket døren. Natten luften var kjølig og fuktig, og bakken var fuktig med sommer regn. På hver side av meg, skogen vokste tykk, bevokst med busker i kantene av veien.
  
  
  Jeg så en bil i nærheten av døren til huset. Beveger seg forsiktig, jeg gikk forbi bilen og krøp sammen under en av de opplyste vinduene i huset. To personer ble snakker inne. Jeg kunne høre deres stemmer, selv om jeg ikke kunne få ut hva de sa. En av stemmene tilhørte en mann.
  
  
  Min Luger i hånden, jeg rundet hjørnet av huset. Jeg følte plutselig spent. Min søken kommer til en slutt.
  
  
  Jeg trippet sammen, beveger seg raskt i skyggene. Da jeg nærmet meg døren, jeg kunne høre stemmer komme høyere. Folk var på vei ut. Jeg snudde meg og så ut igjen. Mannen ' s fotspor, høyt og tydelig, skilt på døren. Jeg løp inn i parkert bil og dukket bak det.
  
  
  Lys oversv & oslash; natten, tegne en gul linje på tvers av bakken. En manns figur brast gjennom døråpningen. Det var ikke en Elg. Det var ikke størrelsen på en gigantisk med et brak stemme. Jeg følte en skarp følelse av skuffelse.
  
  
  "Låse døra," sa mannen til sin følgesvenn, en jente jeg hadde bare sett en kort stund. Han gikk ned trappen. Sin kompakte form så kjent ut. Det var det samme med hans ujevne trinn som han nærmet seg bilen.
  
  
  Han fikk ikke engang se på min Ford, som var parkert i oppkjørselen. Han åpnet døren på bilen sin og fikk i. Foran døren til huset stengt og jenta forsvant.
  
  
  Mannen snudde nøkkelen i tenningen. Jeg hørte motoren starte å flytte, og jeg følte at bilen begynner å gå tregt, da mannen flyttet bilen i revers. Jeg tok tak i dørhåndtaket på min side og hoppet inn i bilen som mannen rygget vekk fra huset.
  
  
  Han slengte på bremsene. "Hva i helvete?"
  
  
  "Jeg har en pistol, så slapp av. Slå på overhead lys. Jeg ønsker å se hvordan du ser ut."
  
  
  Han hadde mørkt hår og en streng i ansiktet. Han var iført en kort-sleeved skjorte, og jeg kunne se anker-tatovering på underarmen hans.
  
  
  "Navnet er Jake Hoyle, er det ikke?"
  
  
  "Du skal være død," sa han. "Sid sette en kule i deg."
  
  
  "Jeg husker hendelsen." Jeg traff ham i ansiktet med Luger. Hard nok til å sørge for at jeg hadde hans fulle oppmerksomhet. "Hvor er Elgen?"
  
  
  "Du ønsker ikke å se ham. Du er ute av din liga. Elgen spiser folk som deg til dessert."
  
  
  "Jeg trodde han foretrakk å slå kvinner."
  
  
  "Se, det klokeste du kan gjøre ville være å komme ut av denne bilen akkurat nå og drive et sted tusen kilometer unna."
  
  
  Den kvelden i Idaho brent i mitt hode, lyse igjen, fyller meg med raseri. Jeg husket Sid rolig å sette en kule i meg mens jeg lå bundet og hjelpeløs.
  
  
  
  
  
  
  Jeg tenker på Sheila Brant og David Kirby.
  
  
  Jeg trykket luger så hardt mot strupen hans at han gispet. "Jeg spurte deg et spørsmål. Hvis du ikke svare på det, jeg vil blåse hjernen ut over setet med denne bilen."
  
  
  Han sa hoarsely,"jeg møte en Elg akkurat nå."
  
  
  God. Jeg vil gå med deg."
  
  
  "Det er din begravelse." Eller slik som han hadde håpet.
  
  
  Han kastet et blikk i min retning fra tid til annen som han kjørte. "Elg vet om deg. Han vet du er en slags føderal agent."
  
  
  "Hvordan visste han det?"
  
  
  "Han har tilkoblinger. Han har dem hele veien opp til toppen av Organisasjonen. Du vil få din, mister. Du lever på lånt tid."
  
  
  Jeg setter sigarett i munnen min. "Du har min lettere. Du leide den fra meg i Bonham."
  
  
  "At du ikke glemmer noe, gjør du? Jeg ga jenta en lighter."
  
  
  Jeg traff dashbordet. "Gå raskere. Jeg ønsker virkelig å se Elg igjen."
  
  
  Banning, Hoyle gikk hardere på gasspedalen. "Rondo var rett. Du er gal."
  
  
  "Rondo fortalte meg at han ikke visste hvor du var."
  
  
  "Han gjorde ikke det, men vi har en felles venn. Han ringte. Jeg trodde du ville komme til San Francisco for å se Krone." Du har funnet denne adresseboken tapt av Muse. "
  
  
  "Bare jeg ikke trenger å se noe mer, gjør jeg?"
  
  
  "nei. Dette er slutten på reisen, mister."
  
  
  Uten å endre tonen i stemmen hans, Hoyle snudde hjulet. Når bilen skrenset, ble jeg kastet inn i dashbordet.
  
  
  Jeg fikk ikke se ham komme inn i pelsen hans, men jeg så glimt av skyting og hørte lyden som han trakk av. Han var rask. Han var veldig rask. Men kulen savnet sitt mål. Jeg hadde allerede falt til gulvet i bilen. Jeg hadde ikke tid til å tenke på det. Jeg skjøt tilbake. Den luger eksploderte høyt inne i lukket bil. Hoyle laget en gurglende lyd i halsen og falt mot rattet.
  
  
  Bilen var på reise på en åpen fortauet med og uten bøyer. Hoyle valgte stedet nøye. Hvis alt hadde gått som planlagt, han ville ha drept meg i en rask skudd og holdt bilen går av veien. Men planen fungerte ikke.
  
  
  Den driverfri bil snudde seg igjen og raste over veien. Det traff grøfta som jeg prøvde å nå rattet, og jeg ble kastet mot Hoyle kropp. Bilen brøt ut i grøfta, presset gjennom underskogen, og til slutt kom til en stopp. Jeg ble overrasket over at det ikke rulle over.
  
  
  Jeg rettet meg opp, festet Hoyle til setet, og tok sin puls. Det var ikke det. Han var død. Jeg hadde ikke noe annet valg enn å skyte ham. Men, jeg var frustrert over utviklingen. Jeg hadde ikke ønsker ham død. Jeg ønsket å få til Elg.
  
  
  Jeg satte ned luger og trakk Hoyle kroppen ut av bilen. Jeg startet motoren igjen og bilen skutt opp av grøfta og inn på fortauet igjen. Jeg kjørte tilbake til huset.
  
  
  Jeg hadde for å få Krone å fortelle meg hvor Elgen var, eller jeg hadde rett tilbake der jeg startet.
  
  
  Lysene var fortsatt i huset. Jeg gikk rundt og fant soverom vinduet åpent. Jeg kunne ikke se Penny, men jeg kunne høre henne. Hun tok en dusj. Jeg kunne høre vannet renner.
  
  
  Jeg satt på bakerste trinn og tok av meg skoene, så plukket lås på døra. Jeg gikk stille gjennom kjøkken og stue til soverom.
  
  
  Penny var å synge i dusjen. Jeg hadde ikke gjenkjenne melodien. Penny var ikke Barbra Streisand. Min lysere var på brystet mitt. Jeg droppet det i lomma og satte seg ned for å vente på henne til slutt.
  
  
  Da hun kom ut av badet, hun var iført en dusj cap, et par tøfler, og ingenting annet. Vi så på hverandre. Overraskelsen var gjensidig. Hun hadde ikke forventet å se en fremmed i soverommet hennes, og jeg hadde ikke forvente å se henne i en bursdag dress.
  
  
  Notatet Elg gjort om hennes bryster var korrekt. De var eksepsjonell. Alt om kroppen hennes var eksepsjonell. Hun gjorde Raquel Welch ser ut som en tenåring.
  
  
  "Hei, hvordan kom du inn?" sa hun.
  
  
  "På bakdøren. Jeg plukket låsen."
  
  
  "Du er ikke en innbruddstyv, er du?"
  
  
  "Jeg er Ned Harper. Den person du ikke ønsker å se."
  
  
  "Den som snakket til Liz på telefonen?" Hun tok av henne dusj cap og ristet ut håret. "Du må være noen form for operatøren å få henne til å fortelle deg hvor du finner meg."
  
  
  "Vi funnet et felles språk."
  
  
  "Vet du grunnen til at jeg ikke ønsker å se deg. Hoyle fortalt meg at du blande seg i ting som ingen av virksomheten din. Han sa at hvis du dukket opp, jeg bør unngå deg, og la ham vite."
  
  
  "Og du håndterte det ganske pent."
  
  
  "Ikke pen nok. Det er åpenbart." Hun åpnet skapet og tok ut en kappe. "Er det greit hvis jeg bruke dette? Jeg hater å snakke virksomheten mens jeg er naken. Senere, hvis du vil, jeg skal ta den av igjen."
  
  
  "Jeg tviler på om vi er vennlige."
  
  
  "Du vet aldri. Har du tilfeldigvis å kjøre inn Hoyle?"
  
  
  "Ja," sa jeg.
  
  
  "Jeg var redd for det. Hva skjedde med ham? Ikke noe bra, jeg vedder."
  
  
  "Han kommer ikke tilbake."
  
  
  Hun tok nyheter uten å trekke seg tilbake
  
  
  
  
  
  
  . "Han sa han kunne ta seg av deg på sin egen. Jeg hadde ikke tro på ham. De prøvde å drepe deg med en gang, og du overlevde det. Du håndterte Rondo. Jeg vil si at du er ganske kult."
  
  
  Jeg lurte på om jeg skulle bli smigret. Jeg sa: "Du vet ganske mye om meg."
  
  
  "Alt Hoyle visste. Han var en stor talker." Hun knappet opp sin kappe og sto foran stolen min. "Du er ganske pratsom deg selv."
  
  
  "Jeg har alltid snakke mye når jeg er redd," sa hun. "Jeg er redd du vil drepe meg også."
  
  
  Jeg sa: "jeg sjelden drepe kvinner."
  
  
  "Vil du ha en drink? Jeg har litt alkohol i det andre rommet."
  
  
  "Nei, takk".
  
  
  Hun gikk bort til stolen min og kneppet min kappe. Når jeg rørte meg ikke, hun grep tak i armen min og dro meg inn i hennes kropp. Selvsagt, tenkte hun at det beste forsvaret var en god handling.
  
  
  "La oss røverkjøp," sa hun mykt.
  
  
  "Hva er det vi trading om?"
  
  
  "Mitt liv, og alt jeg kan få."
  
  
  "Jeg ønsker å vite hvor Elg er."
  
  
  Trutmunn litt, hun dro av hennes kappe igjen. "Hoyle kom til San Francisco alene. Elgen er på vei et sted."
  
  
  "Det er ikke hva Hoyle sa. Han sa Elgen var her."
  
  
  "Han løy til deg. Elgen ikke dukket opp. Han la Hoyle kommer alene. Det var en feil. De undervurderte deg."
  
  
  Hoyle hadde tydeligvis gjort opp en historie om å kjøre meg til å møte Muse. Han var drøye ut i tid, venter på en mulighet til å ta tak i pistolen.
  
  
  "Hvem er koblet til Elg i mafiaen?" Jeg spurte Penny.
  
  
  "Han har aldri fortalt noen om det. Det er en person, selvfølgelig, med mye vekt, med hvem han ut. Organisasjonen generelt avviste på Elg fordi de synes det er sprøtt og ute av kontroll. Men det var én person på toppen som er finansiert noen ran for Elg, som en privat avtale mellom to av dem. Elg sa de gjorde hverandre noen favoriserer."
  
  
  "Vet du noe, Penny? Du snakker mye, men du fortelle meg svært lite."
  
  
  Hun bit hennes leppe. "Jeg gjør mitt beste for å hjelpe deg. Jeg ønsker å redde mitt eget skinn." Hun ruffled håret. "La meg tenke på det. De trakk seg tilbake, og forsøker å følge med Sheila Brant ' s trail. De prøver å finne pengene hun stjal. Men jeg sverger til deg, Hoyle ikke fortelle meg hvor Elg og Craddock var."
  
  
  "Craddock," jeg gjentok. "Fortell meg om Craddock."
  
  
  "Sid Craddock er den tredje personen som er involvert i noen av Elg ran. Han var involvert i Abruz drapet. Han er en slank mann med krøllete hår og en baby som ansiktet. Det er alt jeg husker om ham."
  
  
  Hun har gitt en nyttig opplysning. Jeg oppmuntret henne. "Hoyle må ha stolt på deg for mye."
  
  
  "Han var skryte - prøver å imponere meg. Han var knyttet til meg selv når jeg var Elg er favoritt tidsfordriv, " sa hun. "Han viste god smak, Harper. Jeg er populært med denne gjengen."
  
  
  "Jeg tror det."
  
  
  "Kan jeg lage et forslag?"
  
  
  Jeg gliste til henne. "Jeg trodde du allerede gjorde."
  
  
  "Det er en stor klump av penger et sted. To hundre tusen dollar. Det er hvor mye de fikk når de drepte Abruz." Hun pursed hennes lepper. "Det gir meg lyst til å tenke på det. Jeg ønsker alle å slå inn penger og ligge naken i det. To hundre tusen dollar regninger. Kan du sette på en to-hundre-tusen dollar bill på meg? "en dollar, madrass, elsker?" "
  
  
  "Jeg har ikke fantasi."
  
  
  "De har forlatt den å Sheila. De brøt opp etter å ha jobbet i Florida og overlatt det til henne. Hoyle fortalte meg at."
  
  
  "Elg og hans venner var feil om Sheila. Hun ville ikke løpe av med pengene."
  
  
  "Så hva skjedde med det?"
  
  
  "Hun har aldri hatt en sjanse til å fortelle meg. Jeg antar det var tatt fra henne. Hun var redd for å kjøre inn i en Elg, så hun løp vekk."
  
  
  Selvfølgelig, hadde jeg lært alt jeg hadde tenkt å lære fra Penny. Jeg reiste meg opp fra stolen min. Hun fulgte meg til det skritt tilbake, der jeg satt på min sko.
  
  
  Hun hadde ikke spør meg flere spørsmål om Hoyle. Jeg trodde hun var ikke akkurat sorg for ham.
  
  
  "Hei, lytte, Harper. La oss si at du klarer å finne penger mens du prøver å kjøre ned en Elg. Hva gjør du med dem?"
  
  
  "Jeg tenkte ikke på det."
  
  
  "To hundre tusen. Det er utrolig."
  
  
  Jeg har fylt opp min sko. "Er du kommer til å foreslå at jeg gir det til deg?"
  
  
  "Vel, vi kan fortsatt dele det. Det er mafia penger. Se, jeg vet om som Elg bok du har fått. Du var på utkikk etter jenter som har navn som var i det. Jeg kan hjelpe deg." Jeg vet min vei. det er veldig hyggelig rundt bordeller ."
  
  
  "Du sa at du var redd for meg."
  
  
  "For to hundre tusen. Jeg vil gå over en brennende kull-seng, danse naken på det Hvite Hus plenen, og serverer den første kavaleridivisjon. Ta meg med deg. Harper, og la oss finne penger. Vi kan gjøre mye om det. Og jeg kan gi deg sex som du aldri har gjort før ."
  
  
  "Nei takk," sa jeg til henne. "Du glemte Hoyle for lett."
  
  
  Ni
  
  
  Jeg gikk tilbake til den lille svarte bok, og en liste over navn, som nå hadde snevret ned til fire. De var Janice, Eva, Barbara, og Cora. Jeg bestemte meg for å gå til Portland og finn Janice første. Hvis jeg dro på en tomt der jeg vil gå tilbake til Reno, til Denver, og til Las Vegas, hvor de andre jentene var ment å være.
  
  
  Elg visste at jeg hadde sin adressebok. Han visste at jeg kom
  
  
  
  
  
  på listen av jenter, i håp om å finne ut hans oppholdssted. Når han finner ut at jeg drepte sin buddy Hoyle, han kommer ikke til å sitte stille, tenkte jeg. Et sted langs veien, i en av disse fire byene, vil jeg finne en Elg, eller det vil finne meg.
  
  
  The Portland bordell, som var et gammelt hus som ligger i en svak boligområde i nærheten av kjøtt bearbeiding distriktet. Jeg banket på døra tidlig på morgenen og spurte for Janice. En gjesper jente med bustete hår vinket til meg.
  
  
  Kafeen tidlig på morgenen er ikke så duftende som rose garden. Det lukter i går kveld, kropp og sex, og noen ganger sprit, og hvis maids er allerede rydde opp, det lukter som en hær latrine.
  
  
  En jente med bustete hår var veving gjennom maids, hennes korte nightgown svaiende med bevegelse av hennes hofter. The maids så meg over, åpenbart lurer på hvorfor jeg ikke kunne sette av mine lyster til kvelden.
  
  
  Banket det på døren, jenta sa: "Janice. Dette er personen som ringte."
  
  
  Janice besvart sleepily. Jenta som førte meg til døren smilte, klappet kinnet mitt, og fortsatte ned i hallen.
  
  
  En leggy brunette i gul pyjamas åpnet døren og gned en vridd knyttneve inn i hennes øyne. Hun hadde ikke gidder å opp-knappen på toppen av sin pyjamas. "Du sier du er ute etter en Elg?"
  
  
  "Det er riktig."
  
  
  Hun åpnet døren bredere. "Enter".
  
  
  Min refleksjon beveget seg i full lengde speil som jeg kom inn i rommet. En annen speilet ble installert i taket over den runde dobbeltseng. I sengen var en naken blondine som hadde slått på sin side å se på meg, silk ark skyve over henne hvit kropp.
  
  
  "Min venn, Delia."
  
  
  Jeg nikket, og den blonde nikket tilbake.
  
  
  "Elg leid oss til å sette på et par viser for ham og hans venner. Han var ikke akkurat min type," Janice sa.
  
  
  "Hvor lenge siden gjorde du hører fra ham?"
  
  
  "Januar", blonde sa. "Det var tilbake i januar."
  
  
  "Han har tatt med noen han ønsket å imponere." Janice smilte. "Jeg tror vi gjorde inntrykk på ham, ikke vi, Delia?"
  
  
  "Du plasserer en innsats."
  
  
  "Hvem var som person?" Spurte jeg.
  
  
  "Mr. Smith" Janice sa. "Den berømte Mr. Smith. Vi satt på et show for mange av hans slektninger."
  
  
  Delia giggled. "Han ønsker ikke hans virkelige navn som skal brukes."
  
  
  "Hvordan så han ut?"
  
  
  "Høy og tynn. Han hadde briller. Hvis han ikke var med Elg, jeg tror han var en regnskapsfører."
  
  
  "Siden han var med Elg, hva tror du?"
  
  
  Den blonde støttet haken på hånden hennes. "Kom igjen, nå. Hvis du leter etter en Elg, vet du hva slags forretningspartnere det har."
  
  
  "Mr. Smith var en mann av organisasjonen. Viktig, " Janice sa. Hun satte seg ned på sengen ved siden av den blonde. De ville lage gode bookends.
  
  
  I motsetning til noen av de menneskene jeg spurte om Elg, de var villig til å hjelpe meg, men jeg fant ut at de ikke har ytterligere informasjon. Jeg takket dem og de inviterte meg til å komme tilbake en gang.
  
  
  "Spør meg eller Delia," Janice sa. "Vi liker å jobbe i team."
  
  
  Tretti minutter etter at jeg forlot Portland, Lincoln brølte forbi meg på den åpne veien. Sjåføren trukket inn i overtaking lane og sped opp ved siden av min Ford.
  
  
  Jeg så et ansikt, og så snuten av en pistol. Jeg spunnet rattet, slengte Ford til en tyngre bil, og dukket på samme tid.
  
  
  En hagle blast kastet gjennom vinduet, men savnet.
  
  
  Lincoln var for store for min bil for å sende den skrens. Sjåføren festet ham til veien og dyttet på hans egne hjul. Fender tatt kontakt med fender, og deretter Ford venstre fortauskanten, dro til side av veien, og gikk en rasteplass like ved motorveien.
  
  
  Jeg slengte på bremsen så hardt som jeg våget og smalt inn utstyr som baksiden av bilen snurret rundt og truffet en søppel fat. Jeg gritted tennene mine, prøver å kontrollere drift. Bilen snurret rundt igjen og traff et tre piknik bordet, og så rullet seg over på siden.
  
  
  Jeg må ha levd høyre. Jeg skjøv døren åpen og kom seg ut uskadd.
  
  
  Lincoln holdt kjøring. Jeg så ham forsvinne over åsen. Det var to personer i forsetet, sjåfør, og en bevæpnet mann. Ansiktet jeg har sett før hagle gikk av, og jeg så aldri klart før i dag, men jeg visste at det tilhørte en Elg. Han smilte da han trakk av.
  
  
  Ford ble skadet. Jeg måtte la den stå i garasjen. Jeg leide en annen bil og kjørte til Reno, stopper bare for å spise og samtale Hawk.
  
  
  "Jeg tilnærming Elg. Han kan kjenne pusten i nakken, og han liker det ikke. Han prøvde å drepe meg i dag."
  
  
  "Nick, vær forsiktig."
  
  
  "Fra nå av, jeg vil ikke ta kontakt med deg så ofte. Jeg har en følelse av at jeg kommer til å være veldig opptatt."
  
  
  "Trenger du den informasjonen vi har samlet om Jake Hoyle?"
  
  
  "Nei," sa jeg. "Han er død."
  
  
  Jeg hadde ingen problemer med å finne Eva i Reno. Den mørke trailer leiren lå i utkanten av byen. Det var tre jenter og en madam, hver med sin egen trailer. Eva var underholdende en klient, og jeg måtte vente med Madame, noe som gjør lite snakk om gjensidig norgesautomaten bonus. Kontoret var varmt og tett, og Madame var en gammel kvinne.
  
  
  
  
  
  Jeg prøvde å late som noe annet. Hennes blonde parykk ikke passer, og hennes røde negler var fillete.
  
  
  Når jeg fikk til å snakke om Elg, hennes kommentarer ble mer animerte. Hun husket den store thug; hun kunne ikke anbefale ham som en kunde eller som en anstendig person. Han slo opp en av jentene fordi han likte en liten vold blandet med hans kjønn. Madam hadde bred utsikt, men hun kunne ikke sette opp med slik atferd.
  
  
  Jeg untied slips. Madam fortsatte å snakke, å gjenta det samme om og om igjen. Til slutt, Eva klienten fikk ut av hengeren og dro til sin bil. Jeg forlot madam fortsatt snakker om rare sex.
  
  
  Eva var en rødhåret jente som hadde vokst seg fete, og ble fast i frustrasjon. Hun sa det var for mye konkurranse i Reno og andre steder jeg ønsker å nevne. For mange divorcees gi den bort. For mange elskere over hele landet, for mye av dette nye seksuell frihet. "Hippier som vil gjøre dette for hvilken som helst grunn eller uten grunn. Jeg hater hippier, " sa hun.
  
  
  Samtalen og atmosfæren var deprimerende. Jeg hadde allerede betalt madam, men jeg tok ut en annen tjue og sette den på sengen. Eva samlet på dem som en støvsuger. Hun sa at selvfølgelig husket hun Elg. De hadde møtt da hun var i Denver, i de beste tider.
  
  
  "Jeg tror ofte om å gå tilbake," sa hun. "Alt var bedre da, inkludert meg." Hun smilte apologetically. Hun innså at hun ikke tar vare på seg selv. Hun likte å spise altfor godt, og den eneste øvelsen gjorde hun var på hennes tilbake.
  
  
  Samtalen var som en elv som flyter i feil retning. Jeg minnet henne på at jeg var interessert i Elg. "Jeg er så lei for det," unnskyldte hun seg igjen. Hun sto opp, åpnet to bokser med øl,og ga meg en. "Elg har ikke vært rundt i det siste."
  
  
  Det var en gang da hun var besatt av ham, og da han trodde hun var noe spesielt. Men forholdet varte ikke lenge, og han holdt kontakten for det meste av gamle låter. Den siste gangen han besøkte, var tidligere i år.
  
  
  "Jeg forlot Denver rett etter at han møtte som andre jente og sluttet å komme," sa hun. Hun var servitør. Fra en liten by i nærheten av Denver. Hun var Elg-elskende-type. Jeg husker at hun ønsket en masse penger. Eva lo kynisk. "Jeg tror han ville ikke fortelle henne hvordan han hadde tenkt å gjøre det. Jeg har senere hørt at han satte henne opp i huset."
  
  
  Hennes monolog stoppet kjedelig meg. Jeg sa, " Var at en blond jente? Husker du navnet hennes?"
  
  
  "Navn, nei. Hun hadde hva jeg kaller en aristokratisk utseende. Høye kinnben, store mørke øyne. Man skulle tro hun var en modell."
  
  
  Hun snakket om Sheila Brant.
  
  
  "Hva skjedde?" Eva spurte, fange et uttrykk på ansiktet mitt at jeg ikke visste at var der.
  
  
  Jeg fikk opp og lente seg mot trailer døren, min tilbake til henne. "Jeg tror ikke du vet hva som skjedde med henne."
  
  
  "Jeg har aldri hørt om det. Kanskje elg forlot henne og gikk bort, akkurat som han gjorde med meg."
  
  
  "Senere, Elg gjort en stor tilkobling," sa jeg. "Han bør være nær en person med myndighet. I Organisasjonen".
  
  
  "Dette er aktuelt for meg," Eva sa. "Det er ikke mange vinranker her."
  
  
  Cowboy gikk blant tilhengere, hans lue dratt ned for å skjule hans øyne. Han var bærer en grønn shopping bag. Jeg så ham nærme meg.
  
  
  "Du sa ikke hvorfor du var på utkikk etter Elg," Eva sa. Hun ble stående ved siden av meg, å åpne en øl.
  
  
  Cowboy stoppet. Hans hat var nytt og clumsily sårede. Han kom inn i hans shopping bag og dro ut en saget av hagle.
  
  
  Jeg kastet seg til side som han hevet våpenet og rettet det mot meg. Jeg traff Eva med skulderen min og kjørte henne ut av skuddlinjen som hagle gikk av. Føre strømmet gjennom tilhengerens døråpningen og traff veggen som hagl.
  
  
  Jeg gikk til vinduet og sceneteppet. Cowboy var omlasting. Jeg knuste glasset ut med Luger fat og skjøt ham. Han mistet sin lue mens du kjører for å dekke.
  
  
  "Oh my god! Hva er det som skjer?" Eva sa.
  
  
  Jeg kjørte for døren mens cowboy gjemte seg bak Madame er tilhenger. Jeg gikk ned til bakken som en svømmer dykking på grunt vann. I siste liten, snudde jeg meg, traff skulderen min, og rullet over. Jeg skjøt så jeg satte meg ned, og kulen kom ut av tilhengeren en tomme fra cowboy ' s ansikt da han kikket rundt hjørnet. Han var ute av syne.
  
  
  Jeg hoppet til mine føtter og sikksakk min måte å skjule sin plass. Jeg skjøt så løp jeg, og prøvde å snakke ham ut av slipp av saget av hagle. Jeg rundet hjørnet og lente ryggen mot trailer veggen.
  
  
  Han ville ikke lage en lyd for et minutt. Så hørte jeg Madame yapping. Jentene var titte ut av tilhengere. En av dem ropte på toppen av sin stemme. Madame kom rundt hjørnet av tilhengeren, hennes parykk skli ned over hodet hennes.
  
  
  Cowboy fulgte henne, bruker henne som et skjold.
  
  
  Han klemte henne, hagle i hånden, klar til å skyte meg. Jeg rettet den luger ned og skjøt mellom Madame ben, ripping av en del av hennes cowboy boot. Noen av hans fingre bodde med ham. Hans rop ble overskygget av en kvinne
  
  
  
  
  Madam hoppet ut av hendene hans, så han falt. Hun skyndte seg under trailer, som løftes fra bakken.
  
  
  Cowboy seg på ryggen og vendte seg, prøver å peke hagle på meg. Min neste kulen traff ham i hodet.
  
  
  Jentene brøt ut av sine tilhengere, rundt meg som jeg knelte ned ved siden av de døde drapsmannen. Jeg kunne ikke fortelle noe fra det som var igjen av hans ansikt. Jeg rummaged i lommene hans og fant en lommebok med et førerkort utstedt til Sidney L. Crandall i California. Jeg trodde han slim bygge hadde rett. Han kunne ha blitt Elg er andre partneren, som satte en kule i meg i Idaho.
  
  
  Jeg legger lommeboken tilbake i lommen. Hans bukser, skjorte, og støvlene var også nye. Han kjøpte klær for denne jobben for å distrahere mistanke.
  
  
  "Jeg har sett denne fyren før. Han har vært fast her for siste dag eller så, " sa en jente i en svart jumpsuit. "Han kjørte en pickup lastebil der."
  
  
  Jeg trodde han og Elg som hadde brukket opp. Elgen gikk til Portland, og Siden kom her. De kom for å fullføre meg av raskt.
  
  
  Jeg skyndte meg å pickup lastebil og raskt søkes det, i håp om å finne noen anelse om at det ville føre meg til Elg. Mislyktes. Dokumenter i hanskerommet viste at bilen var leid to dager tidligere i Reno.
  
  
  Madame kom opp til meg som jeg fikk inn i bilen. Jeg hørte en politi sirene i det fjerne. Madame sa: "Du bedre ville bo og forklare dette til politiet."
  
  
  "Vil du ta vare på dette for meg," sa jeg til henne.
  
  
  * * *
  
  
  Jeg kom i Denver på 8:30 pm, og spiste en tykk biff skylt ned med to kopper svart kaffe. Jeg har bare hatt én natts søvn siden jeg ble løslatt fra Idaho sykehuset, og legen som rådet meg til å slappe av, ville ha blitt sjokkert over å få vite hva jeg gjorde.
  
  
  Så vidt jeg visste, Elg som også var i byen. Jeg kuttet gjengen nede ved to, men han plukket opp en annen ledsager etter Bonham, mannen som kjørte Lincoln når ICC prøvde å skyte meg utenfor Portland.
  
  
  I fritiden min, tenkte jeg på denne mannen. AX undersøkere, etter å ha sjekket Key West scene for mord, foreslått at fire drapsmenn angrepet på huset der David Kirby møtt med Frank Abruz. Bare to menn kom med Elg til Bonham, men det kan ha vært et annet medlem av gjengen der hele tiden.
  
  
  Jeg hadde andre faktorer å vurdere som jeg prøvde å vurdere mulige odds mot meg. Det var en mystisk ess i kortstokken, en mann jeg hadde ikke identifisert ennå. Jeg overbeviste meg selv om at han var mafiaboss som hadde påpekt Frank Abruz, og at han var mannen som er beskrevet til meg ved den sjarmerende par Janice og Delia, en viktig figur i Organisasjonen som Elg ønsket å imponere. Jentene sa han var høy, hadde briller, og så ut som en regnskapsfører.
  
  
  Til slutt, det var Marco Valante, en gammel venn av Frank Abruz. Valante ga meg en hjelpende hånd med en gang, men jeg slo opp for to av guttene sine og kastet dem ut av min sti. Valante kanskje ikke så snill mot meg hvis vi møtes igjen.
  
  
  "Vel, ingen fortalte meg at det ville være en enkel jobb," tenkte jeg.
  
  
  Jeg har betalt for middagen min og stoppet ved en telefonkiosk i lobbyen på restaurant for å ringe Barbara, den jenta jeg vil komme til Denver for å plukke opp.
  
  
  Barbara var den eneste av de syv jenter som er oppført i den lille svarte bok som Elg ikke beskrive i tilstrekkelig detalj. Hennes navn ble understreket, og Icc sette en streng med utropstegn etter det, som om det er trosset verbal beskrivelse. Jeg tenkte at hvis hun var så spesiell på soverommet at Icc ikke kunne sette pris på hennes opptreden, så hun bør være høyt rangert blant de naturlige underverkene i Nord-Amerika.
  
  
  Jeg måtte innrømme at nysgjerrighet gnog i meg som jeg slo nummeret fra boken. Etter en samtale, opptaket ble avbrutt under samtalen for å informere meg om at nummeret jeg ringte var ikke lenger blir brukt. Dette var en stor skuffelse, selv om jeg nesten forventet at jeg ville ha problemer med å kontakte noen av jentene i boken. De var alle kaller jenter eller prostituerte, og deres yrke var mobil.
  
  
  Jeg sto på telefonkiosk og lurte på hva jeg bør gjøre videre. Jeg hadde ingen måte å vite når Elg skrev ned Barbara ' s nummer. Kanskje jenta ut av byen. Selv om hun nettopp hadde endret adresser, jeg var helt forvirret. Jeg visste ikke at hennes etternavn eller hva hun så ut. Jeg hadde muligheten til å dra til Las Vegas og prøve å ta kontakt med Cora, den siste jenta på listen, men jeg hadde ikke lyst til å gi opp så fort.
  
  
  Jeg bestemte meg for å oppsøke en spesialist. Jeg hyllet en taxi. "Jeg leter etter noen som kjenner de lokale bordeller," sa jeg til den hengslete driver.
  
  
  "La oss se. Et bordell er en posh bordell, ikke sant?"
  
  
  "Teknisk sett, det trenger ikke å være fantastisk," sa jeg.
  
  
  "Du har din egen mann. Emmett Ripley, som skrevet i lisensen. Du kan ringe meg Rød."
  
  
  "All right, Red. Kjenner du en hore?
  
  
  
  
  
  
  Barbara Amed? "
  
  
  Han tenkte på det. "Ikke offhand. Men jeg vet om et par som gjerne vil ha deg til å ringe dem Barbara, hvis det er det du vil."
  
  
  "Jeg leter etter en bestemt jente." Jeg fikk i førerhuset. "Ta meg med til noen som kjenner faget bedre enn du gjør."
  
  
  Han tenkte på det. "Vel, det er en mulighet." Han kjørte meg til Millie ' s bar. "Gå inn der og snakke med bartenderen, som ser ut som en elefant gikk på sitt ansikt. Jeg vil være venter på deg."
  
  
  Det var ingen tvil om hva Røde bartenderen ment. Han så ut som en tidligere bokser. Jeg fortalte ham at Ripley hadde anbefalt ham.
  
  
  Han ga meg bourbon og vann. "Hvem foretrekker du: blondiner, brunetter eller rødhårede?"
  
  
  "Jeg foretrekker Barbara."
  
  
  "Hvis du mener Barbara, den Bazum Jente, hun er ute av byen. Du vet, hun var en stripper. Hustling bare jobbet med henne på deltid."
  
  
  Jeg innrømmet at jeg ikke vet hva Barbara så ut som.
  
  
  "Vel, foruten Baz, som jeg kan tenke på en annen Barbara som kan være din kjæreste." Han gikk til telefonen og snakket, kom tilbake og skrev adressen i en fyrstikkeske. "Sier hun å komme."
  
  
  "Hva er det hun liker?" Jeg spurte, komme seg opp fra bar krakk.
  
  
  "Venus fra Milo er varmt," sa han.
  
  
  Røde Ripley kjørte meg til en adresse som viste seg å være en gammel bygning i et nabolag fullt av kafeer, barer og spisesteder. Jeg gikk ut og betalt min mat. "Ta av, Red. Jeg kan bo for en stund."
  
  
  Jeg gikk ned en korridor som trengs for maleri og banket på døren på slutten. Barbara var i hennes tidlige tjueårene. Hun var iført en buckskin jakke, khaki bukser og sandaler. Veggene i den lille leiligheten ble dekorert med plakater av rock band.
  
  
  "Det var da en lettelse," sa hun. "Den siste fyren Charlie sendt her var eldre enn Henry Kissinger."
  
  
  "Hvor mye får du for de lure?" Jeg spurte henne.
  
  
  "En hundre dollar. Noen mennesker tror det er for mye, men jeg jobber på et universitet." Hun smilte. "Gjør to, og du kan bo i hele natt."
  
  
  "Hva er din spesialitet?"
  
  
  "Internasjonale relasjoner," sa hun med en rett i ansiktet.
  
  
  "Jeg skal gi deg hundre for informasjon, ikke spillet som kreves. Jeg leter etter en Elg."
  
  
  "Og jeg trodde det ville være en morsom dato. Oh, vel. Hundre er hundre. Gi meg penger, og jeg vil gi deg Elg adresse."
  
  
  Det var altfor lett. Jeg sa: "Er han i byen?"
  
  
  "Han kom inn i går. La oss se på kontanter, " hun insisterte.
  
  
  Jeg tok ut penger, glad jeg ikke trenger å sende inn en offisiell faktura. Det var folk i AX skrivesaker avdeling som bare ikke forstå.
  
  
  Barbara nøye brettet bill og sette det i hennes bukse lomme. Da hun kastet meg telefonboken. "Elg ringte og ba meg om å komme. Jeg har ikke vært der enda, men jeg skrev adressen på dekselet."
  
  
  Jeg rev-postadressen ut av boken. "Jeg er overrasket over at du ikke spør meg hvorfor jeg var ute etter ham."
  
  
  "Jeg bryr meg ikke. Jeg vet ikke om du er et medlem av hans Cub Scout troppen, men det er ingen av virksomheten min. Ikke fortell ham at jeg har sendt deg."
  
  
  Jeg trodde hun kan se ut som Venus de Milo, men hun hadde et hjerte som Chase Manhattan Bank.
  
  
  Så jeg snudde meg for å gå, hun tok et tungt glass askebeger fra enden av bordet og traff meg i hodet med den. Det var et godt skudd. Jeg var på mine knær, rister på hodet, prøver å klare det.
  
  
  Hun visste også karate. Hun hoppet på ryggen og slo meg i bakhodet med kanten av armen. Jeg hengt opp.
  
  
  Jeg våknet lå på ryggen på gulvet. Mitt lag var av, og Wilhelmina var ut av hylsteret under armen. Da jeg var ferdig med å fortelle meg hvor dum jeg hadde vært å la henne ta meg av vakt, jeg rullet inn på min side.
  
  
  Barbara var å snakke med noen på telefonen. "Han er her," sa hun. "Alt er under kontroll."
  
  
  Jeg innså at min ermene ble rullet opp. Hun trakk sin dolk. Kanskje jeg ikke var dum, men hun var smart. Mange profesjonelle spioner søkte meg og ikke legge merke til dette liten kniv. Barbara gjorde ikke det.
  
  
  Hun kikket på meg da jeg satte meg ned. Hun plukket opp Luger i hennes hånd, og rettet det mot hodet. Øynene hennes advarte meg om at jeg ikke hadde ignorert henne. Jeg satt urørlig.
  
  
  "Greit," sa hun til personen på den andre enden av linjen, og hengt opp.
  
  
  "Elg?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Du vet så mye om Elgen er sted som jeg gjør," sa hun. "Jeg skrev adressen i telefonboken for seks måneder siden."
  
  
  Jeg følte meg svimmel. Jeg sa, " Så jeg er din fange. Kan du fortelle meg hvorfor?"
  
  
  "Jeg samle spioner."
  
  
  Øynene mine begynte å uskarphet. Jeg kjørte min hånd over dem. Plutselig mistenkelig, jeg sjekket begge hendene mine. Nålen mark var på høyre side. Jeg så meg rundt og la merke til en hypodermic needle på armen til en stol.
  
  
  "Det er ikke noe kritisk om det," Barbara sa. "Jeg visste hva jeg gjorde. Jeg vet egentlig ikke studerer international relations. Jeg er en sykepleierstudent."
  
  
  "Hva annet er det du?"
  
  
  "Du vil bli overrasket over," sa hun med et smil. "Jeg har ventet på deg i flere dager, Mr. Carter. Jeg begynte å tenke at du ikke kommer til å dukke opp." Rommet vippet, og vendte seg sakte, først til den ene siden, så til den andre. Jeg skled inn til min side. "Du kommer til å dø," Barbara sa. "Bare slapp av og la stoffet virke. Du kjører rundt i landet fotograferer mennesker og å slå dem, men du fortsatt trenger å få litt hvile." "Hvordan ..." jeg fant det vanskelig å snakke. Mine ord var utydelig. "Som du ... vet Du hva?" "Jeg er datter av Marco Valante," sa hun
  
  
  10
  
  
  Det tok meg lang tid, men jeg endelig fikk ut av den dype godt med mørke og åpnet øynene. Morgen sollys strømmet inn gjennom vinduene på jenta ' s leilighet. Jeg falt mine øyne og vendte seg bort fra ham. Jeg hadde en mild hodepine, som kunne ha vært en bakrus fra medisiner Barbara Valante injisert inn i min arm, eller fra å bli truffet av en tung askebeger.
  
  
  Jeg trodde at alt har sin egen kompensasjon. Minst nå visste jeg hvorfor Elgen hadde satt utropstegn etter navnet hennes i sin bok. Det er ikke hver dag at en billig thug som Elg score med datter av en mafiaboss.
  
  
  Jeg kunne høre rock musikk som spilles på radioen i det andre rommet. Volumet var høyt. Det hjalp ikke min hodepine i det hele tatt. Mine hender var bundet til baksiden av parkett stolen jeg satt på. Mine ankler var bundet fast til trinnene på bunnen. Jeg prøvde å flytte, men uten å lykkes. Eksperten sette meg i en stol for å bli.
  
  
  Jeg lukket øynene og prøvde å tømme hodet mitt. Stoffet slo meg ut hele natten. Barbara samtale var ment å være en lang avstand samtale. Dette forklarer hvorfor hun satte meg i seng for mer enn åtte timer.
  
  
  Den åpenbaring som Barbara var Valante datter var sjokkerende. Jeg lurte på hvordan jenta endte opp i Denver da hennes far ble angivelig opererer på østkysten. Min erindring av hva jeg leste om mafia enheter ble utydelig, men jeg visste at Lew (Dr.) Rossi var ansvarlig for Denver Mafia territorium.
  
  
  Jeg åpnet øynene og ropte til jenta. "Barbara!"
  
  
  Radio volum har litt redusert. Barbara kom gjennom døren med en kopp kaffe i hånden hennes. Denne morgenen, hun så mye mindre som et produkt av usas protestkultur. Hun var elegant kledd i en grønn kjole, og hennes svarte hår ble trukket tilbake i en pen bolle på nakke av halsen.
  
  
  "Du er annerledes i dag. Du bør ha vært skuespiller, " sa jeg.
  
  
  "Hvis jeg ble skuespiller, ville folk begynne å falle for meg, gi meg saftig roller så snart de visste hvem jeg var." Hun tok en slurk av sin kaffe og så på meg med klare blå øyne. "Jeg gikk gjennom en periode hvor jeg likte så mye oppmerksomhet, og da jeg vokste opp. Jeg kom her for å komme bort fra påvirkning av min far, og folk som har hørt om ham. Jeg endret etternavnet mitt, og begynte å studere til å bli sykepleier. "
  
  
  "Så du ga meg noen av sannhet i går kveld."
  
  
  Hun ga meg en fast, åpne smil. Da hun gjorde det, hun så nesten ut som jenta ved siden av. Den eneste forskjellen var at de fleste av jentene i nabolaget var ikke egnet for Playboy magazine spredt.
  
  
  "Jeg er lei for at jeg måtte treffe deg med et askebeger, men jeg var redd for at jeg ikke kunne håndtere deg hvis du ikke var lamslått. Jeg ble fortalt at du er vanskelig å undertrykke og igjen. Min karate instruktør sier jeg er en av hans beste studenter, men jeg er ikke spesielt sterk, og følte jeg trengte dette til liten nytte."
  
  
  "Du behandlet meg som en gammel lærer," sa jeg.
  
  
  Hun kom nærmere og lett rørt klump på nakken min med fingrene. "Denne noden vil falle fra hverandre. Og du trenger ikke ser ut til å ha en hjernerystelse."
  
  
  "En enkel hjernerystelse er den minste av mine bekymringer."
  
  
  "Tror du noen planlegger å drepe deg, Mr. Carter?"
  
  
  "Mange mennesker har prøvd."
  
  
  "Ikke bry deg om det. Du er i gode hender med Valante." Hun løftet kopp kaffe til leppene mine. "Her. Ta en slurk. Det er det beste jeg kan gjøre for deg akkurat nå. Jeg nødt til å gå til klassen."
  
  
  Jeg svelget mitt varm kaffe: "Du og Elg. Denne kombinasjonen synes ikke naturlig."
  
  
  "Jeg visste ikke hvem Elg ble deretter. Jeg mener, slik han var inne. Det faktum at han var en innbruddstyv gjorde ingen forskjell for meg. Hva gjorde det saken til Marco Valante datter? "
  
  
  Hun løftet cup til mine lepper igjen.
  
  
  Den radiostemme brøt seg inn i musikk og annonserte time. Det var 8: 30 i morgen.Han begynte rapportering nyheter, blant annet en å skyte på en trailer i Reno. Han hadde ikke beskrive hva slags campingplass det var.
  
  
  "Elgen virket for meg som en av disse sjeldne menneskene som lever sine liv uten å stole på noen," sa Barbara Valante. "Han var sterk og selvsikker, han var ikke redd for noen eller noe i den grønne landet av Gud. Senere, da fikk jeg kjenner ham godt nok, jeg innså at hans styrke kan bli voldelig. resultatet av en fantastisk ego. Han er så modig, vel, vel, gal."
  
  
  "Alle synes å være enige om."
  
  
  Barbara Valante var en intelligent og veltalende jente. Også sexy. Men jeg hadde ikke glemt at hun hadde satt en felle for meg. Hvis jeg kunne få hendene mine gratis, jeg ville ikke være så vennlige. Hun returnerte kopp kaffe til kjøkkenet.
  
  
  
  
  
  . Radioen er slått av. Jeg hørte en annen dør er åpen, noe som skal ha ført til den tilbake trapper til leiligheten. Stemmer hviske. Barbara helte litt vann i oppvaskkummen, tilsynelatende å skylle ut hennes cup, deretter tilbake.
  
  
  "Jeg må gå, Mr. Carter. Min far vil være her snart til å snakke til deg. I mellomtiden, det er noen på kjøkkenet til å holde deg med selskap."
  
  
  Hun kalte ham. Han kom inn i rommet og gliste til meg. Han tok av seg frakken, og jeg så at han hadde en .38 Smith & Wesson revolver slung over skulderen hans. Han hadde også en støpt på håndleddet hans. Jeg husket at hans navn var Ole. Han jobbet for Valante.
  
  
  "Jeg vet hvordan du føler deg, Carter. Forvirret. Du AX agenter er ment å være den beste av de beste, men en liten jente tok deg på alene."
  
  
  "Det er ikke lite," sa jeg. Det er steder hvor den er ikke liten i det hele tatt."
  
  
  Barbara Valante lo. Så tok hun henne vesken og gikk ut døren til leiligheten, og etterlot meg alene med far sin løytnant.
  
  
  "Jeg var litt forvirret meg selv om hvordan du brakte meg til California. Dette kan ha ødelagt fremtiden for en ambisiøs ung mann," sa Joe.
  
  
  "Jeg er lei for det. Det føltes riktig på den tiden."
  
  
  Ole satte seg opp og så på klokka. Åpenbart, Valante ville komme når som helst.
  
  
  "Hvordan kom du hit?" Jeg spurte ham. "Jeg trodde jeg hadde mistet deg."
  
  
  "Valante forstått det. Han sa: du har sannsynligvis en liste av Elg er kjærester, gamle og nye. Kanskje Barbara var på listen. Så når du har sjokkert meg i California, sendte han meg her for å prøve å fange deg. Han stakk hånden i lommen og dro ut en liten svart Elg bok. "Nå vet jeg hvor du har fått ditt navn fra. Jeg søkte du i går kveld."
  
  
  "Du var her i leiligheten når jeg snakket med jenta.
  
  
  "Ved siden av. Barbara ringte meg etter å sette deg til sengs." Han gliste igjen. "En perfekt jente. Jeg trenger noen som henne."
  
  
  "Vi har begge til."
  
  
  "Da hun hadde noe å gå på med Los og Valante funnet ut om det, det var en eksplosjon som kunne høres helt til Poughkeepsie. Valante virkelig blåste sin stack. Jeg tenkte at han kommer til å drepe noen. det ville være bedre om han hadde. "
  
  
  "Jeg vet hva du mener." Jeg furtively sjekket min obligasjoner igjen. Det var ubrukelig. Hvis jeg er utgitt, noen er nødt til å slippe meg.
  
  
  "Når Valante angi reglene for henne, gjorde hun ham spise sine ord," Joe fortsatte. "Hun fortalte ham at han ikke kjører hennes liv lenger. Men det fungerte. Barbara forlatt Elg. på hennes egen, og Valante tilga henne. Nå er han også stolt over at hun bodde sammen med ham."
  
  
  Ung Løytnant Valante var tydeligvis tenker mye om sin sjef. Og han tenkte mye mer om sjefens datter.
  
  
  Han sjekket klokka igjen, fikk opp, og så ut av vinduet på gaten nedenfor. "Det de er."
  
  
  Det var fotspor i korridoren. Joe løp for å åpne døren. Han var så ivrig etter å ta sin sjefen at det var åpenbart. Valante kom inn i rommet og sto glowering på meg. To menn slo opp med ham. En av dem lente seg mot døren og krysset armene over hans tykke bryst. Den andre mannen kom og satte seg ned ved kjøkken døren.
  
  
  "Carter, du har vært en utfordring for meg. Den kvelden i Idaho, du blødde som en stukket gris, og jeg koblet den kule hull. Jeg la deg leve. Du tilbakebetalt meg ved å slå opp mine menn, og å hindre meg, " Valante sa.
  
  
  "Du hadde dine egne grunner for å spille Gode Samaritan. Du trodde kanskje jeg kan lede dere til Abruz killers. Du visste ikke på det tidspunktet at Elgen var involvert."
  
  
  Mannen inne tente en sigar med en sølv lettere. "Smart gutt, er han ikke, Marco?"
  
  
  "Veldig smart. Jeg tror det er på tide å se hva annet han har lært."
  
  
  "Din datter lovet at jeg ikke skulle bli skadet," sa jeg til Valante.
  
  
  "Så, gjorde jeg si noe om vold? Vi ønsker bare å stille noen spørsmål." Valante gikk over og fotograferte persienner på vinduene. Dette var et dårlig tegn.
  
  
  "Jeg har ikke tid til spill, Marco. La oss drepe ham nå, " mannen i stolen brummet.
  
  
  Jeg hadde vært å se på mannen i stolen smug fra det øyeblikket han kom inn i leiligheten. Jeg virkelig ønsket å vite hvem han var. Fyren lent mot døren var en kjøre-of-the-mill mobster med en sløv ansikt og matte øyne. Men mannen i stolen var kledd kostbart, med sølv mansjettknapper og alligator sko. Han virket som en boss av Valante er lik rang. Jeg var spesielt interessert i ham fordi han var høy, tynn, og hadde briller. Bortsett fra hans pene klær, og han så ut som en regnskapsfører, ikke en gangster. Han så ut som den mannen de to Portland jenter hadde kalt Elg er venn.
  
  
  "Jeg førte dere sammen fordi dette er deres territorium, Lew. Men jeg kjører dette showet. Og jeg ønsker å vite hva Carter lært i løpet av sine reiser, " Valante knakk.
  
  
  Jeg fanget navn. Jeg fanget navn. Mannen i stolen var Lew Rossi.
  
  
  
  
  
  Lew er Lege. En gammel fiende av Frank Abruz.
  
  
  Joe trukket ut en svart bok og ga den til Valantha. "Jeg fant dette på Carters. Denne tilhørte Musa. Dette er hvor Carter fikk jentenes navn."
  
  
  "Hvordan fikk du denne, Carter?"
  
  
  "Elg mistet den i løpet av skrap."
  
  
  Valante bladde gjennom sidene. Rossi lente seg forover. Bak brillene, øynene hans skinte som lyse black metal. Hvis hans navn, eller en av hans aliaser er funnet i boken, er spillet over for ham. Valante ville ha mistenkt hva vil jeg bare innså at Rossi hadde leid en Elg til å drepe Abruz.
  
  
  "Bare jentenavn," Valante sa, og Rossi syntes å slappe av. Valante gikk til side med Barbara er navnet på det. Han rev den ut i sinne og krøllete det opp. "Bastard." Da han så tilbake på meg. Trenger bare å sjekke, Carter?" "
  
  
  Jeg holdt min munn.
  
  
  "Du har vært veldig opptatt i det siste-riving bordeller, for forvirrende personer, og drepe noen ... Men du har ikke Elg eller penger ennå, tror jeg."
  
  
  "Det er ingen penger. Elg har ikke dem. To av mennene jeg drepte var involvert i Abruz drapet. De var i Bonham med Elg da han drepte Brant kjæreste, " sa jeg Valante.
  
  
  "Jeg fant det ut. Men jeg kan ikke la deg ha Elg. Jeg har tenkt til å nyte å samle blodet gjeld som er skyldte til meg. Frank Abruz var min eldste venn. Vi gikk tilbake. tilbringe litt tid her med Lew mens jeg gå til Vegas etter Elg."
  
  
  Rossi sto opp, holder sigar i hjørnet av munnen. "Og jeg kommer til å ta vare på deg," han smirked.
  
  
  Valante kunne ikke ha ønsket meg død, men Rossi var sikker. Jeg var sikker på at han hadde tenkt å sette en kule i mine øyne så snart som Valante venstre. Ingen harde følelser. Bare en ting å ta vare på.
  
  
  "Du forstår noen ting, men ikke alle," sa jeg til Valanthe. "Du glemte det viktigste."
  
  
  "Hva er det?"
  
  
  "Han er bremse ned, Marco. Du bedre ville gå hvis du ønsker å fange en Elg, " Rossi sa.
  
  
  "Hva er galt, Rossi, er du redd for å høre hva jeg sier? Jeg har nummeret ditt."
  
  
  "Hva er det du snakker om?" Valante krevde.
  
  
  "Om Frank Abruz blir bestilt. Dette var ikke bare et ran som Elg gjorde i Florida. Det var et nederlag for din venn. Rossi sett Elg på Abruz, og han jobbet mot deg mennesker siden den gang, som prøver å stoppe deg fra å finne ut. "
  
  
  Lew Rossi tok et skritt tilbake og sluttet seg Valante bak Joe. Han plutselig slo Joe i ryggen. Den unge mannen åpnet sin munn og gispet. Han tok et skritt mot stolen min og holdt ut en cast-pakket for hånd. Deretter falt han på sitt ansikt, og jeg så kniven mellom skulderbladene.
  
  
  Marco Valante virvlet rundt. Jeg ropte på ham. "Nei, Valante. En annen fyr!"
  
  
  Han innså at han hadde gjort en feil, men det var for sent. Mannen ved døren, Rossi gutt, skutt ham, og hans kropp rykket som kulen traff. Valante hardnakket nektet å falle. Han gjorde en full sving, trekke ut pistolen hans, og kolliderte med den mann som setter en kule i ryggen.
  
  
  Mannen ved døren trakk igjen. Hans taushet rifle laget en salivating lyd. Kulen traff Valante som en knyttneve i kjødet. Valante endelig begynte å falle, men skjøt seg selv. Deretter falt ned på gulvet ved siden av stolen min.
  
  
  Rossi banditt var lent mot døren, med bena spredt seg som om han prøvde å få et grep på seg selv, og ikke falle. Han gjorde jobben sin. Han reddet sin sjef. Men han var døende. Valante skudd traff ham i magen. Han gled ut døren sakte, som en beruset som bestemte seg for å sitte på gulvet. Knærne ble hengende ned. Hans føtter plutselig skled fremover, og han kollapset i en kveilet haug.
  
  
  Lew Rossi jevnt trakk kniven ut av Joe tilbake og tørket det på den unge mobster kjolen. Han rullet opp Joe ' s øyne til å sørge for at han var død. Deretter gikk han over Joe og sparket Marco Valante. Han dyttet den igjen, og så på meg. "Skuffet, Carter?"
  
  
  "Ja," sa jeg.
  
  
  Til slutt, Rossi sjekket på sin mann. Han ser ikke helt fortvilet når han bekreftet at skytteren var død. Det var mange utskiftinger rundt. "Hvordan visste du det?" spurte han meg.
  
  
  "Mye av fragmenter kom sammen. Noen i mob sendt Coogan å drepe meg og jenta i Bonham. Det var ikke Valante - han ønsket å få jenta til å snakke, og jeg ønsket å føre ham til Abruz er mordere. Da jeg oppdaget at Elgen hadde en venn i mafia. Jeg legger to og to sammen. Abruz feilslått et stoff avtale med den Kinesiske Kommunistene. Jeg anta at det var din tilbyr. Men du ønsket Abruz døde for en viktigere årsak enn bare ondskap. "Jeg gjettet nå. "Han fant ut om din hemmelig forhold med Kommunistene og skulle til å snakke til deg. Du var redd for at vi ville finne ut hva du snakker om, så at du ble kvitt Abruz og Kirby. Og etter at Meredith og jeg måtte finne ut av det før vi fant noe som helst. Du må ha drepte Meredith deg selv - hans killer brukt en kniv."
  
  
  
  
  
  .
  
  
  "De ikke kaller meg en Lege fordi jeg studerte medisin. I gamle dager pleide jeg å gjøre mye av instant operasjoner." Han tok kniven og sett den i lommen: "jeg nesten fanget du i leilighet. Du er en heldig bastard, Carter."
  
  
  "Det er fordi jeg er ren i hjertet."
  
  
  "Du er også veldig nysgjerrig. Siden du ikke har tenkt å la denne leiligheten i live, jeg kan like godt fortelle deg resten." Han lente seg tilbake i stolen og tente sin sigar igjen. "Jeg har et godt forhold til disse Kinesiske folk. Narkotika avtalen var bare en cover - up-en unnskyldning for meg til å møte dem. Jeg brukte mine egne folk til å infiltrere AX og sende informasjon til Kommunistene. En av mine folk på basen i Carolina funnet ut Sheila Brant befant fra filene dine. Kommunistene betale for min hjelp med høy kvalitet medisiner. Jeg har det beste tilbudet i landet. Naturlig, mafiaen vil ikke bli glad for å høre om min personlige anliggender. Abruz ble mistenkelig, så han måtte forlate."
  
  
  "Hvordan har du tenkt å forklare denne scenen til Organisasjonen? Det arbeidet du gjorde med Joe praktisk talt bærer dine initialer."
  
  
  "Du gjorde det, Carter. Du er god med en kniv. Du kan også drept Valante og gutten min over det. Dette er min historie, og Barbara Valante kommer til å støtte det."
  
  
  Han heter Barbara på sykehuset og fortalte henne at hennes far ble skadet, og hun skulle komme tilbake til leiligheten så snart som mulig. Han hengt opp og satt ned, ser på meg med et flint smil på hans tynne lepper.
  
  
  "Du ga meg et helvete for en tid, AX mann. Men nå har jeg deg."
  
  
  Jeg var svett og rykke febrilsk på tau. Det er noe jeg hadde å fortelle Hawk hva jeg nettopp hadde lært. Men jeg hadde ikke lyst til å være innenfor en hundre miles av den gamle mannen når han fant ut at BYEN hadde blitt infiltrert av gangstere som jobber for Røde Kinesisk.
  
  
  Rossi sto opp. Han trakk et lommetørkle ut av lommen og stappet den i munnen min. "Barbara skal være her i ca ti minutter. Jeg ønsker ikke å rope eller engasjere seg i samtalen."
  
  
  Nøyaktig tolv minutter senere, og hun løp nedover gangen og dukket inn i leiligheten. Hun bleknet da hun så grusomme scenen: tre organer, en som tilhørte hennes far. Mange kvinner ville besvime. Hun bare laget en kvalt lyden av smerte.
  
  
  Rossi slengte døren stengt og la hånden over munnen hennes. De kjempet helt til han hadde kniv til halsen hennes.
  
  
  "Jeg vet dette er vanskelig for deg, Barbara," sa han i sin myke stemme, " men du må holde deg rolig og oppføre seg. Ditt liv og Carter er avhengig av det."
  
  
  Hun nikket, og Rossi gitt henne. Hun la ut et hikst fra halsen hennes, øynene hennes tigge meg til å forklare hva jeg ikke kunne gi henne.
  
  
  "Jeg vil at du skal svare telefonen," Rossi fortalte henne.
  
  
  "Hvem skal jeg ringe?" "Hva er det?" spurte hun hoarsely.
  
  
  "Hvem som helst, så lenge de er medlem av styret. Jeg foreslår Sal Terlizzi eller Ikke Corvone. La oss gjøre det Terlizzi. Han er alltid tenkt mye på deg. Han vil tro på alt du sier."
  
  
  Barbara sniffet og tok en skarp pusten. Øynene hennes pilte til meg, og jeg prøvde å snakke til tross for den vits, bare for å finne meg til å gispe etter luft.
  
  
  "Hva er det jeg kommer til å si, Rossi?" "Hva er det?" spurte hun med en stemme som plutselig herdet.
  
  
  "Som Nick Carter fyr drepte din far og Joe, og at jeg prøver å drepe ham. Det vil være fint hvis du har problemer med å snakke. Dette vil gjøre det overbevisende. Deretter kan du henge opp telefonen uten å gi noen detaljer. "
  
  
  Rossi samlet opp alle våpen i rommet og lagt dem ut på bordet. Han plukket opp Valante er Browning, som han var bærer. "Nå, Barbara, hvis du ikke levere meldingen, akkurat som jeg er å levere det til deg, jeg skal skyte Carter i ansiktet."
  
  
  Hans plan var å ta form. Mafiaboss som Barbara var ment å samtale vil svelge hennes historie. Etter at hun henger opp, Rossi vil drepe oss begge. Så vil han fortelle mafiaen at jeg drepte jenta før han dreper meg. Han må ha tenkt gjennom noen flere detaljer for å gjøre den siste delen overbevisende, men hovedpunkt var åpenbart.
  
  
  Jeg fanget Barbara øynene og ristet på hodet. Jeg håpet at hun forsto. Da hun avsluttet samtalen, vi var begge døde.
  
  
  Hun svarte på telefonen. Rossi fulgte henne. Jeg rullet over stolen, og falt til gulvet, som desperat prøver å bryte den for å frigjøre hendene mine. Jeg hadde ikke lykkes, men virkningen på gulvet Rossi ' s head rykk. Når blikket venstre Barbara, hun tok den hypodermic needle hun hadde brukt kvelden før, og kjørte den inn i skulderen hans med all sin styrke.
  
  
  Den plutselige smerter laget Rossi gråte ut. Selv jeg flinched når jeg så den enheten som står i hans hånd som en pinnsvinets nål. Rossi sverget og dyttet det helt gratis. Mens han gjorde dette, jenta traff ham med telefonen hennes. Han falt mot veggen, og hun løp til kjøkkenet og smalt igjen døren. Til tross for hennes sorg, jenta tenkte fort. Kjører vekk var bedre for henne enn å prøve å bli og kjempe Rossi.
  
  
  Rossi ristet på hodet nølende. Han var så sint at jeg trodde han skulle skyte meg bare for å få lufta ut av min milt
  
  
  
  
  
  Da vi begge hørte døren bak trappen slam. Han innså at han måtte slutte Barbara, eller annet hele hans plan ville falle fra hverandre. Han løp bort til døren, hun hadde lukket, holdt den åpen, og kjørte over kjøkkenet. Jeg kunne høre ham til å komme ned trappen.
  
  
  En skuff åpnet i kjøkkenet. Barbara brast inn i rommet med en kjøtt cleaver. Hun puster tungt. "Jeg slengte igjen døren og dukket i kosten skapet. Han løp forbi meg, " sa hun, frigjøre meg.
  
  
  Jeg snappet kniven fra henne og skjær tauene som bandt mine ankler. Jeg plukket opp den andre lyddempet pistol og gikk gjennom kjøkkenet og trappen.
  
  
  Rossi gikk utenfor og dukket tilbake inne når han ikke se den jenta. Han kikket opp så jeg dukket opp på andre etasje landing.
  
  
  Hans kule slo shrapnel ut på siden av den åpne døren bak meg. Jeg rev ermet av pelsen hans.
  
  
  Han åpnet døren som førte til gaten og hoppet i. Da jeg nådde gate nivå, han hadde forsvunnet rundt hjørnet på huset.
  
  
  11
  
  
  Da jeg kom tilbake til leiligheten, Barbara lå på kne ved siden av min far. Smerte viste på hennes bleke ansiktet.
  
  
  "Jeg vet at dette kommer til å ta mye fra deg, men jeg trenger din hjelp. Jeg må finne Rossi raskt, " sa jeg.
  
  
  "Hva faen tror du?"
  
  
  "Han kommer ikke til å gi opp sin stilling og kjøre. De vil komme opp med en annen historie å fortelle Organisasjonen. For eksempel at du sveket din far og gikk sammen med meg."
  
  
  Hun sto opp. "Da er vi nødt til å stoppe ham før han kan ta kontakt med dem."
  
  
  "Akkurat."
  
  
  Hun kjørte en liten Fiat. Så kjørte vi bort fra apartment building, sa hun: "Rossi har en eiendom i forstedene. Jeg tror han vil gå dit."
  
  
  Jeg ledet henne til gaten der jeg hadde forlatt min leiebil i går kveld. Bilen var fortsatt der, med ulovlig parkering billett på frontruten.
  
  
  "Du kjører," jeg bestilte. Jeg satte meg ned ved siden av henne, montering av rifle jeg ville testet på AX Base i Sør-Carolina.
  
  
  Rossi ' s house var på en høyde. En iron gate voktet inngangen, og et høyt gjerde omringet området.
  
  
  "Hvis du bryter gate, alarmen går av," Barbara sa. "Du bør ringe hus og ber om å bli akseptert."
  
  
  Jeg skled under hjulet og tok hennes plass. Da jeg kjørte gjennom porten, åpnet låsen, og sparket den ut. Bilen gikk langs den asfalterte veien, en del av gate fortsatt henger fra panseret. Bent vingen skrapet dekk, høres ut som en utskåret så.
  
  
  Som vi kjørte forbi, en mann kledd som en gartner ropte på oss. Den andre mannen løp gjennom busker med en pistol i hånden. Jeg hevet riflen i hånden, krysset armene mine, og stakk fatet ut av vinduet. Jeg trakk av, og kjører mannen skrenset av i retning av dammen.
  
  
  "Dette er Rossi' s bil, "Barbara heter, peker til Cadillac i oppkjørselen. "Han er her, greit."
  
  
  Jeg hoppet ut av bilen og skjøt inn Cadillac ' s gass tank. Jeg pumpet opp to mer kuler, deretter trukket ut en ØKS lettere og kastet det inn gassen som ble oser ut av tanken.
  
  
  "Hva er det du gjør?" Jenta spurte, rådvill.
  
  
  "Sørg for at han ikke kan forlate," sa jeg.
  
  
  Flammene sto opp Cadillac kropp, og deretter tanken eksploderte. En mann i et sjåfør uniform dukket opp på trappa ned fra leilighet over garasje.
  
  
  "Nick!" jenta utbrøt, som peker på ham.
  
  
  Jeg lente seg mot panseret på bilen min, erstattet rifle, og sette en kule i førerens brystet mens han var fremdeles prøver å få revolver ut fra under jakka.
  
  
  En kule klynket i vingen ved siden av meg. Noen i huset skudd på meg. Jeg krøp sammen ned og drev til den andre siden av bilen, hvor Barbara var allerede på huk. En annen pistol startet opp. Det var minst to menn i huset.
  
  
  Holde rifle kneet mitt, jeg så på jenta. Hun var vanskelig å puste, og fargen hadde kommet tilbake til henne i ansiktet.
  
  
  "Barbara", sa jeg," du er rett."
  
  
  "Så det er du, Nick."
  
  
  "Jeg vil ha deg til å rulle vekk fra bilen og gjemme seg blant rosebusker," sa jeg til henne. "Kan du skyte en pistol?"
  
  
  "Selvfølgelig kan jeg."
  
  
  Jeg satte min luger i hånden hennes. "Skyte på huset. Du trenger ikke å ha et mål. Bare skyte. Jeg vil ha en dekkhistorie."
  
  
  Så jeg krøp gjennom den åpne bildøra og vred om nøkkelen. Jeg startet motoren, som ligger på min side i setet, min hånd på gasspedalen. Jeg kom ut og legge min hånd i gear, og bilen rullet ned oppkjørselen mot forsiden av huset.
  
  
  Jeg rullet ut på plenen og laget min vei gjennom busker til veggen. Jeg krøp under windows til hjørnet av huset. Det var en uteplass på baksiden og et glass-lukket veranda. Lew Rossi bodde i stil.
  
  
  Jeg plukket opp en liten stein benk og kastet det gjennom glasset. En mann løp ut, ser for meg. Jeg ventet med ryggen til veggen. Til slutt, han våget seg ut i gårdsplassen. Da han passerte meg,
  
  
  
  
  
  Jeg gikk ut og slo ham med baken min rifle.
  
  
  Jeg gikk inn i huset gjennom knust glass dører og fant en kvinne i en rød kjole som sitter i hjørnet. Hun var i sin midten av trettiårene, og hun var så redd at hun skalv over alt.
  
  
  "Hvem i helvete er du?" sa hun i en skjelvende stemme.
  
  
  "Jeg er Nick Carter. Er du Rossi ' s hustru eller hans elskerinne?"
  
  
  "Ikke en eneste en. Jeg kommer fra Vegas. Og hvis jeg noen gang kommer ut herfra, jeg vil ikke komme tilbake."
  
  
  Jeg gikk inn i et større rom, og en mann kom ut av gangen og skjøt meg. Jeg sparket hagle fra min hofte, og min kulen traff en vase på det lange bordet til høyre for mannen. Han hoppet tilbake. Jeg vippet over et langbord og dyttet den til å blokkere inngangen til korridoren. Da jeg brukte det som et skjold.
  
  
  Mannen satt to kuler i skulderen min. Jeg lå på min side og jamret. Jeg teller til ti før han tok en matbit. Da hørte jeg ham nærmer meg. Jeg ventet til han kom til bordet, og så lente seg over det å finne kroppen min. Da jeg svingte seg geværet og slo revolver ut av hans hånd.
  
  
  Han tok tak i håret mitt, som ikke kunne ha vært bedre. Min howl var ikke så falsk som min moan. Jeg tenkte at han kommer til å trekke meg i håret ved røttene. Jeg fikk opp og traff ham på haken med baken av rifle. Da jeg kom over ham, og gikk ned en korridor foret med dører.
  
  
  "Rossi" jeg ringte. "Er du for feig til å komme ut?"
  
  
  Ingen respons.
  
  
  Jeg dyttet åpne tomt på soverommet døren og flyttet på.
  
  
  "Rossi" jeg ringte. "Har du til å drepe mannen bak som Joe?"
  
  
  Stillheten.
  
  
  Jeg prøvde en annen dør. Bad. En kvinne i en hushjelp uniform cowered på badet.
  
  
  "Du har en stor plass her, Rossi," jeg ropte. "Jeg skal fortelle deg hva jeg kommer til å gjøre med det. Jeg skal sette det på brann hvis du ikke kommer ut."
  
  
  Han gikk ut. Han hoppet ut av vaskerom, traff meg med døren og slo meg ned, og deretter angrepet meg.
  
  
  Kniven blinket som han kastet det inn i min hals. Jeg rykket, grep hans håndledd med begge hender og begynte å bøye armen tilbake. Han falt og brakk gratis, som kjører sin knyttneve inn i min ribbeina. Da han stakk igjen, kutte en lang hull i beinet av buksene mine som jeg rullet bort.
  
  
  Vi møttes i gangen, pesende. Han var på sine knær og jeg var på mitt, og rifle jeg hadde droppet lå på gulvet mellom oss.
  
  
  "Plukke den opp, Carter," sa han. "Prøve å løfte det, og jeg vil kutte av armen din."
  
  
  Jeg plukket opp Hugo før jeg dro Barbara leilighet. Jeg setter kniven i hånden, og når Rossi så det, han løftet sin hånd for å kaste kniven sin.
  
  
  Barbara skjøt ham. Hun kom inn i huset og sto ved enden av hallen. Hun løftet luger ,grep det godt i begge hender, og skjøt den gjennom baksiden av hodet. Hun gikk sakte over til oss og stod og såg på den døde mannen. Til slutt fikk hun snudde seg mot meg med et fraværende uttrykk og sa: "Koden ... han brøt Brorskapet er koden ... den jævelen."
  
  
  Neste morgen sa vi våre farvel i svart. Det lange håret hennes var trukket inn i et kyskt bun rundt halsen hennes, og hennes bleke ansiktet var blottet for makeup.
  
  
  "Jeg antar du kommer til Las Vegas akkurat nå for å prøve og finne en Elg trail," sa hun.
  
  
  "Jeg har en følelse av at han vil vente på meg."
  
  
  "Har du lest avisene? Politiet kan ikke finne ut hva som skjedde. De tror det er noen form for gjengen krig."
  
  
  "Vi kom ut akkurat i tide," sa jeg.
  
  
  "Nick, jeg har noe å si."
  
  
  "Du betyr noe sånt, kanskje vi møtes igjen når ting blir bedre?
  
  
  "Jeg tror ikke jeg trenger å si det i det hele tatt."
  
  
  Antall Elg hadde spilt for Cora i Las Vegas var ranch, en lovlig bordell kjøre av en kvinne som het Arlene Bradley. Når hun fant ut at jeg ikke hadde lyst til å prøve ut sin jenter ' talenter, Bradley kvinne ledet meg til et lite kontor og satt i en svingstol.
  
  
  "Cora venstre her for en stund siden. Hun var ikke ment å være, og hun fant seg et annet liv."
  
  
  "Husker du en mann som heter Elg?"
  
  
  "Han og tre andre kom her for å se Cora. Naturlig nok, jeg hadde ikke spørsmålet dem. Men jeg tenkte at de var folk hun ikke skulle ha rotet med. Som jeg sa, jeg likte henne. Det er vanskelig å finne henne på et sted som dette."
  
  
  Hun tok bilde av henne dusj skuffen og ga den til meg. "Jeg tok dette. Er at jenta du snakker om?"
  
  
  Det var Sheila Brant.
  
  
  "Hva vil du, Mr. Harper? Hva er motivet på disse spørsmålene? " kvinnen spurte.
  
  
  "Cora er død. Som du sa, hun kontaktet feil personer. Bare jeg kjente henne som Sheila Brant."
  
  
  Hun blunket. Nyheter syntes å treffe henne hardt. Når hun snakket igjen, stemmen hennes var hes. "Du skulle ha fortalt meg tidligere. Jeg sa at jeg likte henne, og jeg mente det. Var den personen kjent som Elg ansvarlig for hennes død?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Han er i Las Vegas. Jeg så ham på casino i går kveld."
  
  
  "Hvis Elg dukker opp her, vil du ringe meg på hotellrommet mitt?"
  
  
  "Selvfølgelig."
  
  
  Jeg har jaktet på Elg som natt i kasinoer, nattklubber og hoteller
  
  
  
  
  
  men jeg hadde ikke finne det.
  
  
  Arlene Bradley ringte meg mens jeg spiser frokost. "Han kontaktet meg. Kan du komme ut?"
  
  
  Jeg kjørte i den varme solen til ranchen. Min puls var racing, min adrenalin pumping. Mine søk har kommet til en slutt.
  
  
  "De spurte om deg, akkurat som du spurte om dem. Jeg sa at du var her, og du var på vei tilbake. De vil ha meg til å sette en felle for dere, " Arlene Bradley sa.
  
  
  "Gjorde du aksepterer tilbudet?"
  
  
  Hun smilte for første gang. Smilet var tynt, hardt og kontrollert. "Jeg tror de tror at noen i min virksomhet kan ikke objektet til deres. De tilbød meg $ 10,000 til å forlate deg alene, så de kunne drepe deg."
  
  
  "De må ha funnet penger."
  
  
  "Penger?" sa hun med en rynke.
  
  
  "Det spiller ingen rolle. Fortell at du vil gjøre det. Fortell dem at du kommer til å sette en felle for dem."
  
  
  "Og du vil ta dem i stedet."
  
  
  "Jeg skal prøve," sa jeg.
  
  
  På min vei til ranch, jeg passerte en gammel ghost town. Vi kjørte til det, og jeg vasset gjennom støv før jeg fant en bygning som var egnet for hva jeg ønsket. Jeg tok geværet ut av bilen og gjemte den i taket i nærheten av døren.
  
  
  "Kan jeg spørre hvorfor du gjør dette?" Arlene sa.
  
  
  "Jeg har en pistol som er nok for close-range forsvar. Men de kan prøve å drepe meg fra en avstand."
  
  
  Hun stirret ut i den øde gate. Selv om luften shimmered med varme, hun skalv. "Det perfekte stedet for en skuddveksling. Akkurat som i filmene. Bare dette er ikke en fiksjon."
  
  
  "Har du flere hester på gården. Fortell Elg du kommer til å ta meg en tur i ettermiddag. Du vil bringe meg her, så løpe vekk med hester, og la meg på foten."
  
  
  "Det høres perfekt. For dem."
  
  
  "Jeg vil ha dem til å tro det. Da vil de kontakte deg igjen?"
  
  
  "Elg sa at han ville komme på middag. Planen vil passe ham. Det er det samme som forlater deg her uten hest."
  
  
  Tilbake på ranchen, hun helte meg en drink og holdt henne glass til meg. "For å lykkes."
  
  
  "Til en forbrytelse," sa jeg.
  
  
  Hun smilte for andre gang siden vi hadde truffet. "Jeg holder det utseende av fasthet fordi det er bedre for virksomheten. Men jeg kan føle en masse sympati for folk. Som Bark. Liker du."
  
  
  Jeg skjenket oss en annen. "Så til vennskap."
  
  
  Vi kjørte til en ghost town i solen så varmt at skjorten min var å holde seg til ryggen. Jeg demonteres.
  
  
  "Ser du dem Ned?"
  
  
  "Jeg så et glimt av sollys. De er sannsynligvis ser gjennom en kikkert. Kom igjen, ta av. De vil være akkurat der. De vil ikke ønske å gå glipp av møtet."
  
  
  Hun tok av, forlate min hest bak. Det var ikke en del av planen. Men det spilte ingen rolle. Elgen vil fortsatt komme. Jeg visste jeg kunne stole på det.
  
  
  Jeg satte meg ned på sagging veranda på en av de lange forlatte butikker og røkte en sigarett. Da så jeg en bil - en kjent Lincoln. Det stoppet ved enden av gaten og en mann kom ut. En stor mann. Som han sto der og ser på meg, jeg følte i mitt hjerte vasken.
  
  
  Min hest gjort en støy. Jeg så på dyret og så en annen bandit nærmer fra motsatt retning. Han var ledende hesten. For hans føtter og kastet opp støv i små spiraler.
  
  
  De hadde planlagt å ta meg i kryssilden.
  
  
  Jeg droppet rumpe av min sigarett. Jeg fikk opp og flyttet mellom to bygninger. Stående mot veggen i en av hyttene, ventet jeg for mine forfølgere å gjøre et trekk. Det tok ikke lang tid. Elgen kom rundt hjørnet.
  
  
  "Hvordan gjorde du liker min jenter, Harper?"
  
  
  "Alt var bra med paret / *
  
  
  "Men ikke så vakre som Sheila? Hun var søt. Jeg beklager at jeg brakk nakken. Vi har vært sammen et par ganger. Men de store pengene vil gjørmete en kvinnes hode, forvrenge hennes tenkning."
  
  
  "Hun ikke rane deg."
  
  
  Elgen kom nærmere. "Så hvem som gjorde det? Jeg fikk henne en jobb på Arlene hus, men jeg ikke fortelle noen andre om penger. Så hvordan kunne de ha forsvunnet som hun sa?"
  
  
  Armen ble hengende ned fra min side, og jeg snudde meg, slik at Elg ikke kunne se min arm. Jeg flyttet, snudde Luger rundt, og Elg er munnen falt åpen i overraskelse.
  
  
  "Jeg synes hun gjorde en feil i å fortelle Arlene," sa jeg.
  
  
  "Come on, Harper!"
  
  
  En annen mann gikk rundt huset og kom opp bak meg. Han var krøp sammen ned, børsa pekte på meg. "Sa jeg kommer på, suger".
  
  
  "Ikke skyt ham," Elg ropte. "Jeg ønsker å høre hva han har å si om penger."
  
  
  Jeg droppet Luger og støttet mot hytta. "Arlene vant Sheila over og fikk henne tillit. Hun fortalte meg at du tilbød henne $ 10 000 for denne installasjonen. Er det riktig, Elg, eller gjorde hun fortelle deg det var en fordel for en gammel venn?"
  
  
  "Hun sa at det var en fordel."
  
  
  Jeg snudde meg og dukket gjennom det åpne vinduet på hytta. Skulderen min traff råtne planker, og de ga måte, spytter ut støv. Jeg kunne høre Elg og en annen mann rope på hverandre. Jeg reiste meg opp, gikk til randen, og nådde for rifle jeg hadde tatt det. Jeg skulle ha kjent han ville ikke være her lenger. Arlene gikk tilbake og flyttet det. Hun virkelig sette meg opp.
  
  
  Problemet var at jeg ikke skjønner at hun var involvert før Elgen, brakt inn pengene igjen. Elg sa han fikk Sheila en jobb i huset,
  
  
  
  
  
  De gjorde Arlene en løgner gang, minst på grunn av en forglemmelse. Elg sa at han fortsatt ikke hadde funnet pengene, noe som betydde at han ikke kunne tilby Arlene $ 10,000. Det gjorde henne en løgner to ganger. Og hun ga meg denne linjen om hvor mye hun følte om Sheila og meg. Hun fortalte meg at hun ville vente hvis jeg fikk ut av denne fellen er i live. Sannsynligvis med en pistol.
  
  
  Elg løp ned verandaen på huset. Han så ut som en bøffel. Han kastet seg ut gjennom døren uten å stoppe og falt gjennom gulvet. Vekten var mer enn de råtne plankene kunne håndtere. De låste ham i graven. Han sverget og writhed, ser for meg.
  
  
  Jeg gikk opp til ham og slo ham over ansiktet med styret jeg hadde plukket opp. Sammenstøtet var så sterk at styret i grus.
  
  
  En annen mann klatret inn gjennom vinduet. Jeg kastet stiletto på ham, men jeg gikk for fort og savnet. Jeg slapp unna døren. Hvis min venn Musa hadde ikke plukket det opp, min Luger fortsatt ville være utenfor.
  
  
  Jeg trotted rundt hjørnet. Våpenet var fortsatt der, men jeg ville ikke bøye seg for det. Arlene sto mellom bygningene, og holde styringen av en nervøs hest i den ene hånden og en middels vekt Mauser i den andre.
  
  
  "Gå og få det. Jeg kom tilbake for å hjelpe deg, " sa hun.
  
  
  "Nei, du kom tilbake for å sjekke med guttene, og se om alt gikk etter planen. Det er ikke slik. Jeg er fortsatt i live, og de vet sannheten. Du stjal penger fra Sheila. Hun løp bort da hun oppdaget at de var borte. Jeg har aldri visste du hadde det. Hun stolte på deg. "
  
  
  Hun sparket en maskinpistol.
  
  
  Jeg kastet fiat i støvet. Jeg så opp akkurat i tide til å se Elg er følgesvenn lener seg ut av vinduet og skyte Arlene. Kulen var en .45 kaliber og tore gjennom ansiktet hennes.
  
  
  Jeg skrek, og kastet meg ned på mannen, å trekke han ut av vinduet. Jeg slo ham over ansiktet og tok sin pistol arm da vi rullet ned den støvete gate. En elg kom rundt hjørnet. Han plukket opp en stein, reist den over hodet hans, og tok et skritt mot meg.
  
  
  Mannen under meg prøvde å peke pistolen i riktig retning, men jeg holdt sin håndleddet. Jeg traff ham igjen. Jeg visste at Elgen kom. Jeg rullet tilbake i siste øyeblikk. Elg utgitt en kampestein. Den andre mannen ble satt opp, og steinen traff ham med en forferdelig lyd, som en kniv å treffe kjøtt. Jeg hadde ingen tvil om at mannen var død. Uten tvil.
  
  
  Elg så forvirret av dette hendelsesforløpet. Han ristet hans enorme hodet i vantro. Deretter gikk han over til sin venn. Han rev .45 fra mannens fingre.
  
  
  Jeg krøp til Luger. Jeg vendte om og skjøt Elg i brystet. To ganger. Jeg skjøt ham en tredje gang når han stod opp, øynene hans vill og munnen beveger seg som om han ønsket å si noe.
  
  
  Til slutt, han falt ned og lå fortsatt i støvet. Sakte jeg fikk min fot. Ghost town virket nesten lydløs, som en kirkegård. Jeg var den eneste personen i det som fortsatt var i live. Den lange jakten var over, og jobben min var gjort, bortsett fra at jeg fortalte Hawk om infiltrators av AX baser. Men i morgen vil være forskjellige.
  
  
  Epilog
  
  
  Jeg fant Hawke ved bassenget av sin klubb i den grønne Virginia landsbygda i nærheten av Washington. Han tok sårt tiltrengte solen bad. Hans benete albuer og knær var som elfenben dørhåndtak.
  
  
  "Hvordan var rengjøring?" Spurte jeg.
  
  
  "Alt ble tatt vare på. Vi hadde for å lukke våre baser i Carolinas og Denver, men vi fikk kontroll av alle mafia spioner. Heldigvis ble operasjonen på et tidlig stadium, og de gjorde ikke formidle viktig informasjon. "
  
  
  "Generelt, mafia visste ikke noe om Rossi' s tilbyr med Kommunistene, eller at han var involvert i spionasje for AX. Abruz sannsynligvis ikke vet så mye heller. Han var bare mistenkelig. Men mistanker kan være dødelig når du får blandet opp med folk som Lew Rossi."
  
  
  Hawk åpnet det ene øyet.
  
  
  "Det var dyrt og blodig, Nick, men det er jobben vår, din og min. Det er en skitten business, og de gir deg ikke medaljer for det."
  
  
  "Jeg vet," sa jeg.
  
  
  "Er du klar til å dra til London i morgen?"
  
  
  "Ja, sir."
  
  
  "Nick," ropte han da jeg flyttet bort. Han satte seg ned på en sjeselong. "Hvem er den kvinnen som venter på deg i bilen?"
  
  
  "Pålitelig informant".
  
  
  "Du mener Valant datter?" sa han .
  
  
  * * *
  
  
  Barbara ventet utålmodig. "La oss gå et sted og gå til sengs, Nick. I morgen vil komme svært raskt." Hun beveget seg nærmere til meg da jeg forlot klubben. "Var sjefen overrasket?"Oh, selvfølgelig," sa jeg. "Han var nesten målløs."
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Motpart Agent
  
  
  
  Nick Carter.
  
  
  Motpart Agent
  
  
  Dedikert til medlemmer av de Forente Stater Secret Service
  
  
  
  I det første kapitlet.
  
  
  Mens jage farlig spill, hunter noen ganger finner at han har uforvarende byttet roller med sitt bytte og bli et offer. Mange ville dyr har utspekulert behov for bakholdsangrep, slik som the killer jaguar fra Mato Grosso, som gjemte seg på sin egen sti å forvirre og dreper jakthunder med et enkelt sveip av sine klør, alltid å drepe den siste hunden i flokken først. Og rogue elefant Dabi, som utviklet en stygg vane for ripping av lemmer på hans menneskelige forfølgerne.
  
  
  Mannen er absolutt den mest utspekulert av alle ambushers, og jeg betraktet dette faktum nøye, så jeg gikk langs den mørke skogen banen. Det var det perfekte stedet for et bakholdsangrep, og jeg visste at det var planlagt slik.
  
  
  Jeg gikk forsiktig, sakte, ser på alle trær og bush for bevegelse, lytte for den minste lyd. Min Luger, Wilhelmina, var klar i hylsteret, men som ikke er utstyrt. Den Hugo stiletto lå i en semsket scabbard festet til min høyre underarm, under jakken jeg hadde på seg. Jeg hadde bare gått en overhengende gren når jeg hørte en lyd bak meg. Selv før jeg snudde meg rundt, jeg visste hva det betydde - mannen hadde falt ned fra treet til bakken bak meg.
  
  
  Jeg snudde akkurat i tide til å se en hånd synkende med en kniv i den. Den tynne, skarpe blad var pekte direkte på brystet mitt.
  
  
  Heve min venstre underarm for å blokkere ham, jeg tok mannen håndleddet. Samtidig, jeg stakk mannens øyne med indeksen og midtre fingrene på min høyre hånd. Men han trykket sin frie hender til å broen av hans nese akkurat i tide til å redde hans øyne.
  
  
  Jeg grep hans andre håndleddet med begge hender, snu og vende seg bort fra ham, og dro hardt, lener seg fremover. Mannen fløy over skulderen min og treffer bakken på ryggen. Kniven fløy ut av hans hånd. Jeg bøyes en muskel i høyre underarm, og stiletto gled ned i min håndflate. Før man kan gå videre, jeg skled den tynne enden av dolk under haken hans og holdt den der.
  
  
  "Lykke neste gang," sa jeg rolig.
  
  
  Jeg hadde ikke stikke mannen under haken som jeg vanligvis gjorde. Jeg holdt ham der mens hans øyne falt på meg.
  
  
  Plutselig ser han humret. "Veldig bra, N3," sa han.
  
  
  "Noen forslag?" Jeg spurte, fjerne stiletto fra halsen.
  
  
  Han satte seg opp og tørket støv seg av. "Vel, jeg kan nevne at du bør bruke mer av hoften i kast. Og at stiletto er ikke et problem, og er ansett som verre enn den tyske fangsthytte Følgesvenn du bare tok fra meg. Men jeg tror du vet alle at, uansett. Og du synes å være å få jobben gjort, uansett hva."
  
  
  Jeg satt Hugo tilbake i sitt scabbard. "Takk," sa jeg.
  
  
  Jeg passerte den første testen i en faglig utvikling, kurs. Motstanderen min var assistent Aikido-instruktøren i AX-Akademiet, og jeg måtte innrømme at han gjorde en jævlig bra jobb med å gjøre at jeg husket det grunnleggende om selvforsvar. Vi var på grunnlag av en super-hemmelig skole for AX agenter.
  
  
  "Nå fortsette på denne veien til du kommer til et kryss med stien som fører tilbake til training center," fortalte han meg. "Forvente noe."
  
  
  "Jeg har alltid elsker det," sa jeg og smilte.
  
  
  Jeg forlot ham og gikk ned den svingete veien. Månen skled ut fra bak skyene, støping en uhyggelig sølv lys på stien. Jeg flyttet forsiktig, klar for alt. Da jeg nådde krysset, jeg stoppet for et minutt. Jeg var klar over fravær av insekt lyder, som mente det var en god sjanse for at noen andre var i nærheten. Jeg hadde nettopp startet på min vei til trening center når en mann hoppet ut av mørket og inn på veien rett foran meg. Jeg trakk ut min luger og ferdig mann av med sitt våpen. Jeg rettet den luger på brystet hans og trakk av. Det var et klikk på den tomme kameraet.
  
  
  "Du er død," sa jeg. "9 mm kule i hjertet."
  
  
  Figuren i mørk dress og lo, og jeg så at han hadde på seg en strømpe. Latter, og at strømpe laget mitt hode spinn. Mens jeg var fortsatt prøver å finne det ut, hørte jeg en svak støy bak meg. Denne mannen var bare en lokkefugl. Men som ikke gir mening. Instruktører har aldri jobbet i team mot deg, eller på natten øvelser.
  
  
  Før jeg kunne slå til ansikt med den andre mannen, jeg følte en plutselig skarp smerte eksplodere i bunnen av skallen min. Lysene blinket på meg i mørket. Mine knær spent, og bakken treffer baksiden av hodet mitt. Jeg hørte en lav moan et sted, en pipende lyd, og den kom fra min egen hals.
  
  
  Jeg hørte en stemme. "Er det han?"
  
  
  "Ja, det er ham," den andre mannen svarte med en slags aksent.
  
  
  Jeg åpnet øynene smertelig og så to mørke tall flytende i mørket. Begge av dem
  
  
  de hadde strømpe masker. Jeg hadde tid til å be. "Hva er det?"
  
  
  "Det virkelige liv, Mr. Carter," sa han med en aksent. "Ikke school spill som du trodde."
  
  
  Jeg myste gjennom smerte-uklare øyne å se konturene av ansiktene bak strømper, men det var for mørkt til å se noe. I alle fall, det gjorde ikke ta noen strålende fradrag for å finne ut at de ikke var instruktører fra training academy. Jeg var bare prøver å gjette hvordan de kom inn på territoriet når en av dem sparket meg hardt i siden.
  
  
  Jeg grunted og sverget under pusten min. Smertene var uutholdelige. En mann med en aksent pekte en Colt Cobra 38 Spesialtilbud på hoteller i ansiktet mitt.
  
  
  "Det var bare for å overbevise deg om at dette ikke var en spillet, har Mr. Carter," den med Colt fortalte meg. Den andre mannen var puste svakt og så ut som han hadde lyst til å gjenta den leksjonen.
  
  
  Han satte liten pistol tilbake i lommen og trakk en svart konvolutt ut av jakken sin. Med en gutturale lyd, han droppet konvolutten ved siden av meg på bakken.
  
  
  Den ene med aksent talte igjen. "Dette er en melding til din overordnede, Mr. Carter. Dette gjelder i den kommende konferansen i Caracas. Jeg foreslår at folk les det nøye og alvorlig".
  
  
  Mitt sinn virvlet i smerte fylt av mørke. Konferansen var et møte mellom den Amerikanske Visepresident og President i Venezuela som var å finne sted på Palacio de Miraflores, det Hvite Palasset, og i løpet av de neste to ukene. Det var en viktig politisk hendelse som var ment å styrke den økonomiske og politiske båndene mellom Usa og Venezuela.
  
  
  Jeg ønsket å spørre dem spørsmål, slik at de kunne snakke litt mer. Men de endte samtalen. Den som kastet meg tidligere var kommer til å gi meg et siste slag før de dro. Problemer med ham var at han elsket jobben sin for mye. Denne gangen er han pekte hans tunge oppstart på mitt hode. Jeg grep hans ben og spunnet rundt han sint. Jeg hørte knekke bein og han skrek, å miste balansen og falle tungt på toppen av sin ledsager. Den andre mannen vek tilbake, og de begge falt.
  
  
  "Idiot!" Mannen med colt ropte, prøver å få til hans føtter, prøver å sikte.
  
  
  Jeg var på føttene mine da, og det er noe han var mellom meg og pistol, som var fint med meg. Han slengte en stor knyttneve i ansiktet mitt, men jeg dukket og det prellet av min kjeve. Mannen med pistolen og hoppet opp og løp inn i skyggene. Jeg traff den andre mannen, knuste hans tempel med neven. Han falt på ryggen og jeg kastet meg på toppen av ham, men han setter sin fot i magen min og presset. Jeg fløy, og da var jeg tilbake på mine føtter, han hadde glidd bort til buskene.
  
  
  Men jeg var ikke kommer til å glemme hvor mye han likte sparker meg, og det ga meg en energi som jeg ikke engang visste jeg hadde. Jeg la stiletto slipp på min hånd og kastet det etter ham. Den traff ham i ryggen så han gikk inn i en tykk bush. Skrek han, grep hans tilbake, og sprang frem, forsvinne fra visningen i buskene.
  
  
  Da jeg nærmet meg den falne mennesket, instruktør gikk ut av skyggene bak meg. "Hei," ropte han, " hva er det som foregår her?"
  
  
  Han gikk bort til der jeg stod, og så den stiletto stikker ut av banditt er tilbake. Han sa. "Jesus!" "Hva faen skjedde?"
  
  
  Jeg tok strømpe maske av mannen, og så at han var død. Ansiktet var ukjent. "Vi har hatt besøkende," sa jeg. "En til venstre."
  
  
  "Drepte du dette?" Han så faktisk litt syk.
  
  
  AX-instruktører er selvforsvar spesialister, men de fleste av dem ikke tilbringe mye tid i feltet. De lærer oss å gjøre ingenting, men de har aldri gjøre det skitne arbeidet.
  
  
  "Ser ut som om jeg gjorde det," sa jeg, går forbi en slakk-jawed karate ekspert for å plukke opp konvolutten min overgriperne hadde gått med meg. Jeg åpnet den og kunne knapt lese meldingen i dim måneskinn.
  
  
  På den kommende konferansen i Caracas, den AMERIKANSKE regjeringen, og spesielt AX intelligens nettverk vil bli utsatt for alvorlig ydmykelse og skam. Dette er en åpen utfordring for AX: å avgjøre hvilken form ydmykelse vil ta og hvordan det vil bli gjennomført, og for å unngå det hvis du kan. Når du taper, vil verden se ineffektivitet av EU og ineffektivitet av myndighetene i Usa i verdenspolitikken.
  
  
  Signert rett og slett "Spoilere". Hele meldingen, inkludert tekst, ble limt sammen fra utklipp fra blader.
  
  
  En blek ansikt karate instruktør nærmet meg, skjeling på den døde mannen. Når han snakket, stemmen hans var kald. "Gjorde disse menneskene forlate dette?"
  
  
  "Det er riktig," sa jeg.
  
  
  "Kan jeg se dette, vær så snill?" Han spurte i en instruktør stemme.
  
  
  "Jeg er redd jeg ikke," sa jeg.
  
  
  Sinne fylt ansiktet hans. "Lytt nå, Carter. Denne uheldige hendelsen som skjedde på skolen begrunnelse, hva ønsker du å gjøre det. "
  
  
  Jeg legger papir i min jakke lommen. "David Hawke vil motta en full rapport."
  
  
  Alle i AX adlød Hawke, selv mannen som er sjefen på treningssenter. Jeg hadde en mistanke om at læreren likte det faktum at jeg rapporterte direkte til Hauk. Når jeg gikk forbi ham for å få min stiletto, jeg tenkte at han kommer til å stoppe meg.
  
  
  "Tror du at du kan låne denne i papir fra meg?" Jeg spurte med en sarkastisk smil.
  
  
  Han nølte et øyeblikk. Jeg visste at han var veldig ivrige til å ta utfordringen, men han visste om min verdi. Den eneste faktum redd ham, til tross for at han svart belte i karate.
  
  
  Han trådte til side, og jeg tok ut min stiletto. Jeg ryddet bladet på den døde mannen er tilbake og returnerte det til sin scabbard. "Du kan ta kroppen til opplæring center," sa jeg, " men la den stå der til du hører fra Hawke. Og ikke ta noe ut av lommene hans."
  
  
  Instruktøren bare stirret på meg, indignasjon skrevet over hele ansiktet hans.
  
  
  "I mellomtiden, øvelsene er ferdig," sa jeg. "Ikke mer gjemmer seg i skyggene i dag."
  
  
  Jeg snudde seg vekk og dro tilbake til bygningene. Jeg burde ha ringt Hawke med en gang.
  
  
  * * *
  
  
  Et par dager senere, Hawke og jeg satte meg på en lang mahogni konferansebord i AX-hovedkvarteret med lederen av CIA, leder for National Security Agency, sjef for Secret Service, og direktør for den Venezuelanske Sikkerhet for Politiet. Hawk spurte disse menneskene til å møte oss, fordi deres organer skulle gi sikkerhet for Caracas konferanse.
  
  
  Hawke var på hodet av tabellen, snakker gjennom en stor, stinkende sigar. "Dere har alle kopier av meldingen, mine herrer," sa han. "Hvis noen av dere har lyst til å studere den opprinnelige igjen, jeg har det her." Hans magre kroppen virket elektrifisert med energi, og hans hardt, isete øyne kikket ut av sted i munter ansiktet av en Connecticut bonde. Jeg la merke til, som jeg hadde så mange ganger før, at når Hawk snakket, folk lyttet intenst - selv i disse berømte mennesker.
  
  
  "Det er ingen ord på hvem skrev dette?" CIA-sjef ba. Han var en høy, rødhåret mann med piercing blå øyne og den måten av en fem-stjerners general.
  
  
  "Jeg vil la N3 svar som," Hawke sa, skyve en sigar i munnen hans.
  
  
  Jeg foldet mine hender på bordet foran meg. Jeg hater disse byråkratiske møter, spesielt når jeg må svare på en rekke intelligens spørsmål.
  
  
  "Det er umulig å spore materiale som de brukte for selve meldingen," sa jeg. "Vi sjekket papir, konvolutt, utklipp og lim, og disse er alle vanlige ting de kunne kjøpe på noen av de tusenvis av butikker i området."
  
  
  "Hva om menn selv?" Leder av secret service spurte utålmodig. Han var fyldig og fair-haired, med grå striper på templer. Han så veldig nervøs.
  
  
  "Den mannen jeg drept viste seg å være en sko selger i et stort varehus her i Washington. Ingen fører i det hele tatt. Han har ikke poster fra en av våre avdelinger eller politiet. Og alt jeg kan fortelle deg om sin venn, er at han er en høy fyr med en Europeisk aksent."
  
  
  "Russisk?" NSA-agenten bedt om. Han var en eldre mann med hvitt hår og en lang stikker haken. Han var drawing på en pute foran ham, men han var ute på ansiktet mitt intenst.
  
  
  "Jeg kan ikke si for sikkert," sa jeg. "Kanskje det var en Balkan-aksent. Og, selvfølgelig, det kunne ha vært falsk."
  
  
  Den Venezuelanske tappet fingrene på bordet. Han var en stor mann med en oliven hud og mørke, buskete øyenbryn. Han var mannen som forsvarte den Venezuelanske myndigheter i en rekke forsøk på kupp for en stund siden, og nå var han åpenbart bekymret. "Så vi har ingen anelse om hvem som står bak denne meldingen," sa han sakte, med en tung aksent.
  
  
  "Jeg er redd det er den aktuelle situasjonen," Hawke tillatt. "Selv en signatur betyr noe for oss."
  
  
  "Hvis det var opp til meg, ville jeg ikke bekymre deg for det," NSA sjef sa. "Hele denne saken er sannsynligvis en slags spøk."
  
  
  "Eller bare noen mennesker som har en vendetta mot deg," leder av den hemmelige tjenesten kommentert. "Amatører som er enkelt å forholde seg til hvis de dukker opp i Caracas."
  
  
  "Jeg tror ikke Russerne eller den Røde Kinesisk ville gjøre det på den måten," CIA-mannen sa sakte. "Men så er det nesten umulig å gjette hvor KGB og L5 vil oppføre seg i en gitt situasjon."
  
  
  "Den harde og kalde faktum gjenstår," Hawke sa, " at det er en trussel mot konferansen. Notatet handler om ydmykelse og skam, ikke bare bryter sammen. Og det er spesielt adressert til AX. herrer? "
  
  
  Det var en kort stillhet. Til slutt, CIA-sjef talte igjen. "Folk ofte ende opp der et attentat er forventet," sa han,"for å blokkere deres bødlene med deg." Han så på meg
  
  
  "Det er riktig," Hawk, lente seg tilbake i stolen og ser seg rundt bordet. "Så hvis AX er ment å være på denne konferansen, er det mulig at noen planlegger å drepe våre vice president og president i Venezuela, eller begge deler."
  
  
  Bordet var fullt av samtalen. Leder av den hemmelige Tjenesten så på Hawke bistert. "Jeg kan ikke se hvordan vi kan trekke som konklusjon fra memo, David," sa han. "Jeg tror du overdriver sin betydning."
  
  
  NSA ansatte reiste seg opp fra stolen og begynte å gå frem og tilbake frem og tilbake på det lange bordet, hendene foldet bak ryggen hans. Han så ut som en pensjonert Britisk oberst pacing rommet. "Jeg tror vi alle ta dette for seriøst," hevdet han. "De fordømte merk kunne ha vært en spøk."
  
  
  Jeg har vært bevisst stille til nå. Hawk ønsket å høre alles mening før vi uttrykte vår egen. Men nå tenkte jeg det var på tide for meg å snakke ut.
  
  
  "Dette er for godt planlagt for en spøk," sa jeg rolig. "Husk, disse menneskene klarte å få adgang til territoriet til den AX training center. Og de visste navnet mitt, og klarte å finne meg der. Den ene med aksent som ga meg merk sa akkurat det: jeg foreslår at folk leser dette nøye og alvorlig. Jeg så rundt bordet. "Han ser ikke ut som han spøkte."
  
  
  "Hvis jeg ikke drepe en mann i denne situasjonen, ville jeg også ønsker å ta det hele ganske alvorlig," the Secret Service offisielle sa tartly.
  
  
  Jeg kunne ikke råd til å miste mitt temperament. "En av mennene var å holde en revolver og pekte på meg, og den andre var kjempe med meg," sa jeg kaldt. "Dersom du var der, ville du definitivt ta det på alvor. Jeg brukte min kniv fordi jeg trengte for å stoppe en person, ikke fordi jeg liker å drepe."
  
  
  Secret Service chief bare hevet øyenbrynene og ga meg en nedlatende smil. "Ingen kritikk av dommen var ment for deg, Mr. Carter. Jeg prøver bare å påpeke at etterretningsorganisasjoner jevnlig mottar slike poster. Vi kan bare ikke råd til å ta dem alle på alvor."
  
  
  Den Venezuelanske kremtet. "Det er sant. Men dette virker annerledes enn meg. Og der det er noen mulighet for et forsøk på livet til min president, jeg kan ikke risikere det. Jeg har tenkt til å doble sikkerheten i Miraflores-Palasset i løpet av konferansen. Og siden din vice president kan også være i fare, vil jeg sterkt anbefale deg å ta ekstra forholdsregler."
  
  
  "Jeg har nettopp snakket med vice president," CIA-sjefen sa. "Det gjør ikke bry ham i det hele tatt. Jeg fortalte ham at alle fire etater vil fortsatt ha folk der, og han mener det er nok."
  
  
  Hawk så tilbake på Secret Service-mann, som hadde hendene foldet over munnen hans. Til tross for hans kyniske kommentarer, han var tydelig klar over at han var hovedansvarlig for liv og personlig velvære av Vice President.
  
  
  "Hva tror du?" Hawk spurte ham.
  
  
  Han så på Hawke på alvor. "Vel, jeg må innrømme at vi snakker om livet til konferanse ledere her, i det minste potensielt. Jeg vil finne flere folk på tur til Caracas for å møte de krav til sikkerhet i Venezuela."
  
  
  "All right," Hawk, tygge på sin sigar. Han kjørte en hånd gjennom hans grå hår, så tok sigar ut av munnen hans. "Som for AX, vi normalt ikke ville ha en agent i dette landet på møtet. Men siden AX var spesielt nevnt i notatet, jeg sender min viktigste person-Nick Carter - konferansen." Han vinket til meg. "Vice president mener det ville være fint om jeg fulgte ham, så jeg skal gå for."
  
  
  CIA-sjef så fra meg til Hawke. "Vi vil ta vare på å innrømme både for dem."
  
  
  NSA mennesket sakte ristet på hodet. "Jeg tror fortsatt du skal på en wild goose chase," han quipped.
  
  
  "Kanskje det," Hawke tillatt. "Og, selvfølgelig, det er en tredje mulighet." Han stanset, nyter vente. "En felle," fortsatte han, sette den kalde sigar tilbake i hans munn. "Notatet sier at det vil være AX som vil ydmyke deg. Og alt dette er en åpen samtale for å AX. Kanskje noen ønsker N3 eller meg å være der for noen baktanke."
  
  
  "Så hvorfor gå?" NSA-agenten protesterte. "Jeg tror det er noe du vil være glad for å sitte ut et annet sted."
  
  
  Hawke tygget på en sigar. "Med mindre det er ikke slik jeg handle," sa han. "Jeg liker ikke tanken på å begrave hodet i sanden og håper at trusselen vil forsvinne eller at noen andre vil ta seg av alt for oss."
  
  
  "Vi velkommen ditt nærvær, besøke senor Hawk," den Venezuelanske offisielle sa.
  
  
  Den CIA-mann slått sin intelligente, alvorlige blikket på meg. "Jeg håper at turen vil være spesielt givende," sa han.
  
  
  Jeg gliste til ham. "Tro det eller ikke, jeg håper det også."
  
  
  Det andre kapittelet.
  
  
  Det var den Hellige Uke i Caracas, og hele byen var samlet for festivalen. Det var tyrefekting, parader med fargerike flyter og alle i lyse regionale kostymer, konserter og utstillinger
  
  
  og dans i rutene. Caracas var å ha det gøy med håret ned. Likevel, det var ikke den lyse, crazy karneval stemning som bodde hos meg når jeg sjekket inn på rommet mitt på El Conde Hotel bare seks dager før konferansen. Det var kaldt, skremmende følelsen av en sterk vinden whistling gjennom de trange brosteinsbelagte gatene i den gamle delen av byen. Jeg kunne ikke riste den uhyggelige følelsen av at byen ble prøver å fortelle meg noe at feiringen var gjemt fra tilfeldig observatør. Noe ondt.
  
  
  Hauk hadde forlatt tidligere, og var allerede i byen. Han trodde vi skulle gå for seg og bor på forskjellige hoteller.
  
  
  Jeg skulle til å ta kontakt med Hawke på en liten restaurant i nærheten av American Express for office klokka ni i kveld. Dette ga meg et par timer for meg selv, så jeg gikk til corner kiosk og kjøpte en avis og en tyrefekting ark. Jeg tok papirer med meg til nærmeste cafe på fortauet, men på grunn av vinden, bestemte jeg meg for å sitte inne. Jeg bestilte en Campari og drakk det mens jeg leser alle historiene om konferansen, lurer på om dette forum var nødt til å foreta en reell overskrifter før det var over.
  
  
  Når jeg er ferdig med å lese avisen, studerte jeg tyrefekting nyheter. Jeg har alltid likt en god tyrefekting. Når du er i bransjen for å drepe, og prøver ikke å bli drept, og du spiller med døden - voldelig død - tyrefekting har en spesiell fascinasjon for deg. Du går, betale penger, og få i barrera-i front row. Og du vet at det vil være død på arenea, kanskje til og med død av et menneske. Men om døden slår en okse eller et menneske, vet du at - i alle fall denne gangen-du vil komme ut i live. Uansett hvem som dør, det er ikke du eller fienden som blir drept. Så sitter du i din betalt sete og oppleve alt med en følelse av frihet som du vet at du er nødt til å gi opp så snart du går tilbake til verden utenfor arenaen. Men i løpet av ytelsen, kan du faktisk nyte død, selvtilfreds og vekk fra den død som plager deg på gata.
  
  
  Mens jeg var å lese en avis om tyrefekting, jeg så opp og la merke til en mann ser på meg.
  
  
  Jeg kikket raskt på papir. Jeg ville ikke mannen for å vite at jeg hadde sett ham. Jeg stirret på siden og nippet min Campari, ser man ut av hjørnet av øyet mitt. Han satt ved et bord utenfor, ser på meg gjennom vinduet. Jeg hadde aldri sett ansiktet hans før, men det slo meg at hans samlede bygge var lik den mann med en pistol som hadde angrepet meg i training center. Det kunne være samme mann.
  
  
  Men det er sikkert tusen mennesker som dette i Caracas. Jeg fanget bevegelse og så opp igjen. Mannen var å kaste noen mynter på bordet som han forberedt på å forlate. Han sto opp og så på meg svært raskt igjen.
  
  
  Etter mannen til venstre, jeg droppet et par mynter på bordet, gjemt papiret under armen, og fulgte ham. Etter den tid jeg kom til gaten, tung trafikk blokkert hans syn. Når trafikken stoppet, han var ingensteds å bli sett.
  
  
  Senere, i en restaurant i nærheten av American Express for office, jeg fortalte Hawke om hendelsen. Som vanlig, var han tygger på en lang sigar. Hawk er en sann patriot, men når han har en legitim mulighet til å få en god Cubansk sigar, han kan virkelig ikke slå det ned.
  
  
  "Svært interessant", sa han tankefullt, blåser røyk ring i min retning. "Selvfølgelig, det kan ikke bety noe, men jeg tror vi bør fortsette med ekstrem forsiktighet."
  
  
  "Har du vært på White Palace, sir?" Spurte jeg.
  
  
  "Jeg stoppet av tidligere i dag. Det er masse folk der, Nick, men svært lite organisasjonen. Sikkerheten mennesker synes å være mer begeistret om festivalen enn konferansen. Jeg har en dårlig følelse om dette."
  
  
  "Jeg føler at jeg ikke engang gå der," innrømmet jeg.
  
  
  "Jeg vil du skal gå til palace i morgen og ta en lang, diskret se deg rundt. Du har en svært god nese for trøbbel. Bruk det og rapportere tilbake til meg i morgen ettermiddag."
  
  
  Spurte jeg. "Når vil vår vice president og hans følge ankommer?"
  
  
  "Sent i morgen kveld. Våre Secret Service gutta vil være sammen med ham. Sjefen skulle komme seg, men han måtte dra til Hawaii med presidenten."
  
  
  "Hva er Vice president planlegging?"
  
  
  "Det vil bli flere dager med sightseeing i og rundt Caracas med presidenten og andre embetsmenn. Banketter, mottakelser og private samtaler med Presidenten i Venezuela vil også være organisert. Konferansen vil da omfatte åpne forhandlinger med den Venezuelanske presidentens administrasjon. Trykk på, selvfølgelig, vil være det. Konferansen vil ha en morgen og ettermiddag. Jeg vil at det skal være kortere."
  
  
  Hawk kjørte en hånd gjennom hans grå hår og stirret på tykk kopp kaffe han hadde bestilt tidligere. Vi ble sittende i en liten messe ved vinduet. Det var mange folk i den lille restauranten, og alle rundt oss at det var en mye samtale på spansk.
  
  
  "Når vil Vice President gjøre sin første offentlige opptreden her? "-
  
  
  Spurte jeg.
  
  
  Hawk tappet aske fra sin sigar og så ned i den mørke, trange gaten. "I morgen kveld, han har en gallamiddag planlagt i hans ære ved Palacio de Miraflores. Det vil bli dans etter middagen."
  
  
  "Jeg ønsker å delta på resepsjonen, sir," sa jeg.
  
  
  "Jeg har allerede invitasjoner for oss," Hawke sa, tygge på sin sigar. "Faktisk, vi har tillatelse til å delta på alle aktivitetene som er planlagt for direktør. Jeg tror ikke vi trenger å delta på alle av dem, siden konferansen i seg selv var truet, og siden Secret Service gutta vil være der døgnet rundt, knyttet til vice president ' s person. Men vi er nødt til å være der for den første hendelsen, hvis vi bare trenger å møte med Secret Service personell i person."
  
  
  "Kan vi gå hver for oss?"
  
  
  "ja. Alle, men sikkerheten ansatte vil tenke at vi er medlemmer av ambassaden her i Caracas. Vice president kjenner våre dekselet og vil spille sammen."
  
  
  Jeg kunne se bekymre deg linjer rundt Hawke ' s gjennomtrengende øyne. "Du vet,"sa jeg," det er fullt mulig at forfatterne av denne advarselen er planlegging ingenting mer voldelige enn en demonstrasjon foran den Hvite Palasset."
  
  
  "Eller kanskje det er bare en stor vits, der noen sitter og ler av oss i ermet."
  
  
  Jeg trakk på skuldrene mine skuldre. "Kanskje." Men jeg ville ikke tro det for et øyeblikk.
  
  
  "Du prøver å trøste meg, Nick. Jeg må være å bli gammel."
  
  
  Jeg humret. "Jeg vil bare ha deg til å slappe av, sir."
  
  
  Hawk tok sigar ut av munnen hans igjen, og kastet det inn i den lille askebeger. "Jeg vil bare bli kvitt den forferdelige følelsen av at noe dødelig kommer til å skje, og ta oss av vakt."
  
  
  Han var ute på bordet igjen. Jeg ønsket å si noe til lysere humør, men jeg klarte ikke tenke på noe. Denne følelsen har også påvirket meg.
  
  
  Tidlig neste morgen, tok jeg en taxi til Palacio de Miraflores. Det var en stor bygning med rundt tusen rom. Konferansen ble holdt i et stort resepsjonsområde. Resepsjonen, middag og fest vil bli avholdt i bankett hall og grand ballroom.
  
  
  Jeg viste min legitimasjon ved hovedinngangen og var i stand til å gå uten problemer. Faktisk, det var altfor lett. Den Venezuelanske politiet på vakt syntes å være å prøve for hardt å behage. Palasset ble stengt for publikum på grunn av konferansen, men inne i den var overfylt med folk som hadde spesialtilbud på hoteller i går, eller var eller annen måte knyttet til konferansen.
  
  
  Det var virkelig orden inne. Jeg ble imponert. De selv forlot tour guider på plikt til å hjelpe offisielle besøkende få sine lagre. Da jeg sto ute på en stor olje-lerret av en ukjent Latin-Amerikansk kunstner, en guide bort til meg.
  
  
  "Perdóneme, besøke senor. Siento molstarle.
  
  
  "It' s all right," jeg sa på spansk. "Du er ikke plager meg."
  
  
  "Jeg vil bare påpeke at det er en Picasso ned i hallen,"mannen smilte. Han var iført en grå uniform og cap som minnet meg om den latinske versjonen av en Hauk.
  
  
  "Gracias," sa jeg. "Jeg vil definitivt se ham før jeg drar. Gjorde politiet satt opp et hovedkvarter i palasset?"
  
  
  "Ja," sa han. "I staten leiligheter. Gå rett ned denne korridoren, og du vil gå inn i den."
  
  
  Jeg takket ham og gikk inn i det store rommet som ble brukt som sikkerhet-hovedkvarteret. Stemningen var hektisk, men avslappet, hvis det er mulig. Telefoner ble ringing, embetsmenn var å ha alvorlige samtaler, men andre menn var spøk, ler og snakker om festivalen eller tyrefekting på søndag. Det syntes å være en mye forvirring. Snart vice president som var forventet, og vaktene prøvde å samle en gruppe for å dra til flyplassen.
  
  
  Jeg snakket med et par av CIA-folk jeg visste det, men de virket ikke særlig interessert i konferansen. En av dem brukte fem minutter på å fortelle meg om en danser han hadde møtte kvelden før. Ingen trodde på trusselen. Jeg forlot rommet og gikk rundt palasset, og ser på ansiktene. Jeg vet ikke hva jeg forventet, så se - kanskje den personen som så meg i restauranten, vet jeg ikke. Men jeg har også prøvd å vurdere situasjonen for å få en idé av slottet og sikkerhet, som Hawk gjorde. Dessverre mitt inntrykk var ikke bedre enn hans. Jeg følte at jeg var sitter på en tidsinnstilt bombe som var kommer til å gå av når alle minst ventet det. Det var en ubehagelig følelse.
  
  
  Da jeg forlot, en av CIA-agenter som grep meg.
  
  
  "Den Venezuelanske sikkerhet politiet har arrestert en gruppe radikale, og de vil holde dem i cellene til dette er over," fortalte han meg. "Det er ingenting fra Washington, ingen fører på angripere. På alle fronter, alt ser rolig. Problemet er at visepresidenten tar ikke memo på alvor.
  
  
  Jeg så på ham. "Vel, hva jeg kan tenke på er en grunn."
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Vi er profesjonelle," sa jeg demonstrativt. Jeg snudde meg og gikk bort fra ham før han kunne si et ord. Jeg var ikke spesielt imponert over det nye, lyse, fuzzy-møtt gutter CIA var å ansette.
  
  
  Vice president kom senere uten problemer. Gatene på vei til hotellet, hvor han og hans følge var å bo var full av folk vinker Amerikanske og Venezuelan flagg. Jeg var på hotellet for å se på ankomst og det var mye støy. Leder av den Hemmelige Tjenesten holdt sitt løfte om ekstra folk. Hans agenter var overalt. I det minste, det virket som om de tar arbeidet på alvor.
  
  
  I kveld, jeg satt på en tuxedo og tok en taxi tilbake til Palacio de Miraflores. Det var som natt oscar-utdelingen i Hollywood. Gatene var fullpakket med folk og trafikk var umulig. Jeg gikk lenge blokk til palasset. Denne gangen, hovedinngangen ble blokkert av sikkerhetspersonell. Inne i en høyloftede resepsjonen hall, Vice President sto omgitt av noen få utvalgte medlemmer av pressen.
  
  
  Vice president er en høy mann, og han ruvet over de fleste av menneskene rundt ham. Han var en hvit-haired edel mann, rolig og reservert. Stemmen hans var bare hørt av nærmeste folk da han svarte på spørsmål fra journalister. Ved siden av ham var hans vakre, mørkhåret kone i en strømmende lang blå kjole. Jeg fant meg selv å studere ansiktene igjen, men jeg fikk ikke se noe mistenkelig. Jeg begynte å lure på om hodet av NSA var rett. Kanskje Hawk og jeg tok også dette på alvor. Kanskje den personen i restauranten var bare en Venezuelan som bare likte å stirrer på utlendinger. Eller kanskje disse menneskene i training center var bare prøver å skremme meg med pistol. Kanskje.
  
  
  Banketten var flott, men begivenhetsløs. Den Venezuelanske presidenten dukket opp i full militært antrekk med en kiste full av medaljer. Vice President satte seg til høyre, innerst i en lang bankett bordet. Maten var en utmerket blanding av kontinental og Venezuelas retter, og vinen var enda bedre.
  
  
  I en middag, en vakker ung jente satt nesten rett overfor meg. Hun var den vakreste kvinnen ved bordet: sensuell, slank, med lange, mørke hår og forbausende mørk blå øyne. Hun var iført en svart crepe kjole med en stuper halsen, avslører begynnelsen på en fantastisk figur. Hun fanget mitt øye flere ganger mens du spiser, og når hun smilte til meg. Senere, i ballsalen, hun kom opp til meg og presenterte seg.
  
  
  "Jeg er Ilsa Hoffmann," sa hun i lett aksent engelsk.
  
  
  Hun ga meg et stort smil, og jeg kunne ikke unngå å tenke at jo mer du så av henne, jo bedre er hun så ut. Den tette sorte kjolen understreket hovne opp i sin fulle bryster og dramatisk kurve av hennes hofter. Hun kunne ikke ha noe under kjolen, og hennes oppreist brystvortene var klart synlig gjennom den omliggende stoff. Hun var høyere enn jeg hadde forestilt meg, og beina var lang og tynn.
  
  
  "Det er en glede å møte deg, Ilse," sa jeg. "Jeg er Scott Matthews."
  
  
  "Jeg mente ikke å stirre på deg under lunsj, men ansiktet ditt ser så kjent. Jeg jobber her ved den tyske Ambassaden. Kunne jeg har sett deg der?"
  
  
  "Det er mulig," sa jeg. "Jeg jobber på den Amerikanske Ambassaden, som nylig overført fra Paris".
  
  
  "Åh, jeg elsker Paris!" Hun smilte igjen. Øynene hennes var store og uskyldige, og hennes smil tiltrukket av en mann med levende blod i sine årer. Hun var en utrolig vakker jente. "Mye mer enn i min hjemby Hamburg."
  
  
  "Jeg hadde en god tid i Hamburg, også," sa jeg, og lurte på om hennes aksent. Det var for det meste tysk, men det syntes å være noe annet som skjer. Men, musikken spilte, og jeg ville ikke kaste bort tid på å tenke på det. Jeg spurte henne. "Vil du danse?"
  
  
  "Veldig mye," sa hun.
  
  
  Vi gikk ut på det overfylte dansegulvet. Et lite band spilte i den ene enden av den store hallen. Folk sto og snakket sammen i små grupper og loitering rundt dansegulvet. Jeg holdt Ilse svært nær, og hun så ikke ut til tankene. Hun trykket hennes varme kropp mot meg og smilte i mine øyne. Effekten var oppsiktsvekkende.
  
  
  I midten av sangen, Visepresident og President i Venezuela venstre ballroom for en privat samtale. En gruppe av plainclothes menn gikk med dem. Jeg så dem i et minutt, og Ilsa lagt merke til.
  
  
  "Jeg har møtt din vice president," sa hun, " og jeg liker ham. Han er en virkelig diplomat, så forskjellig fra bildet av "karikatur American"."
  
  
  "Jeg vedder på at han likte du også," smilte jeg.
  
  
  "Han virker som en veldig fin ut, sensitive person", svarte hun på alvor.
  
  
  Musikken stoppet. Vi var vendt mot hverandre. Jeg var i ferd med å skulle ønske jeg hadde mer tid for meg selv i Caracas. Ilse kan være en veldig hyggelig avveksling. "Vel," sa jeg,"jeg likte det."
  
  
  "Du er en veldig god danser, Scott," sa hun. "Du har mye tyrefekter forstand.
  
  
  Liker du tyrefekting? "
  
  
  "Jeg ser dem når jeg kan," sa jeg.
  
  
  Hun smilte. "Ah, en annen tyrefekting fan!" "Jeg skal til tyrefekting i morgen ettermiddag. Carlos Nunez er min favoritt tyrefekter."
  
  
  "Jeg liker El Cordobes," sa jeg. Jeg visste at hennes kommentar var en invitasjon, men jeg hadde viktigere ting å gjøre enn å se på en tyrefekting. Jeg hadde også en mistanke om medfødt av kvinner som var så rask til å ta initiativ når de først møttes.
  
  
  "El Cordobes er min andre favoritt," sa hun entusiastisk. Hennes blå øyne åpenbart hva jeg mistenkte alle sammen - at hun likte meg så mye som jeg gjorde. "Du trenger å gå. Det kommer til å bli en stor tyrefekting."
  
  
  Mine øyne møtte hennes. "Hvor har du tenkt å sitte?"
  
  
  "På første rad på den mørke siden," sa hun. "Jeg vil være alene."
  
  
  "Jeg kommer hvis jeg får sjansen," sa jeg. "Jeg ønsker å se deg der."
  
  
  "Jeg vil gjerne se deg også, Scott."
  
  
  Jeg var i ferd med å be henne ut for en annen danse når jeg så en mann komme ut av ballsal. Jeg hadde bare et kvartal utsikt over ansiktet hans, men jeg var ganske sikker på at det var mannen som hadde vært å se på meg i kafeen.
  
  
  "Jeg beklager, Ilse," jeg sa kraftig, og fulgte mannen.
  
  
  Han hadde allerede gått gjennom bred døråpning. Noen mennesker fikk i meg og stoppet meg. Etter den tid jeg gikk inn i korridoren, kunne jeg bare se tilbake på mannens hode som han raskt gikk bort til hovedinngangen på slottet.
  
  
  Da jeg kom dit, var han allerede utenfor. Jeg gikk raskt forbi gruppe av gjester ved inngangen, ned forbi vaktene på trinnene. Jeg fikk ikke se mannen hvor som helst. Han var borte. Jeg gikk ned trappen til bakkenivå og så forbi to par som går på enden av bygningen. En mørk skikkelse var bare å snu hjørnet i retning av slottet og hagene.
  
  
  Jeg skyndte meg nedover stien, og deretter brøt seg inn i et løp når jeg var ute av syne. Jeg stoppet kort på stedet der mannen ble slått hjørnet. En annen vei løp langs siden av bygget, men det var ingen andre på det.
  
  
  Banning under min pust, jeg løp ned veien, holde øynene på garden. Jeg hadde gått ca tjue meter da to menn som gikk ut av skyggene foran meg. En av dem hadde en pistol i hånden.
  
  
  "Ingen vai tan de preece!" sa den ene med pistol. "Espere fn minuto, popshot". Han fortalte meg å holde det her.
  
  
  Angivelig, de var et par medlemmer av den Venezuelanske sikkerhet for politiet. De visste ikke meg ved synet. Den ene med pistolen var for arrogant.
  
  
  "Jeg jobber for Amerikansk etterretning," jeg sa på spansk. "Visste du se en mann som kom her?"
  
  
  "Amerikansk etterretning?" med pistolen gjentatt. "Det er mulig. Heve hendene over hodet, er du snill."
  
  
  "Se, damn it!" Jeg sa. "Jeg prøver å fange personen som gikk ned denne banen. Han er i ferd med å forsvinna mens du holder av meg."
  
  
  "Men," sa den ene med pistol,"jeg må se på deg."
  
  
  "All right, lytte, jeg skal vise deg papirene mine," sa jeg sint.
  
  
  Den andre stille bort til meg med en mutt uttrykk i ansiktet. Jeg nådd for min ID-kort. så snart han kom. Han umiddelbart slo meg i ansiktet, banket meg ned. Jeg så på to av dem i vantro. Jeg hadde hørt at den Venezuelanske hemmelige politiet var ganske tøft, men det var latterlig.
  
  
  "Du ble bedt om å holde hendene opp!" sa mannen som slo meg. "Vi vil være på jakt etter deg for identifisering."
  
  
  Den ene med pistolen var å holde en revolver i nærheten ansiktet mitt. "Nå kommer du til å sitte der med hendene på fortauet mens vi søker du."
  
  
  Jeg hadde fått nok. Jeg var lei av å jobbe med en hær av uhøflig sikkerhetspersonell, og jeg var spesielt sliten av dumhet av disse to plainclothes politimenn.
  
  
  Jeg sparket gunslinger er ankel, og bein sprukket høyt. Samtidig, jeg tok hans pistol arm og dro hardt. Jeg ikke bryr seg hvis den jævla pistolen gikk av, og alle har hatt et hjerteinfarkt. Men det fungerte ikke. En politimann fløy over meg og traff ansiktet mitt vanskelig. Jeg grep pistolen som det fløy forbi og dyttet den ut av hånden hans. Den andre mannen kastet seg på meg. Jeg rullet vekk fra ham, og han treffer fortauet. Jeg satte baken av pistolen til baksiden av hodet hans, og han kollapset ved siden av meg. Jeg fikk på mine knær akkurat som den første mannen prøvde å få til føttene hans. Jeg dyttet pistolen i ansiktet hans, og han frøs.
  
  
  Med min derimot, trakk jeg min I. D. ut av lommen min og holdt den opp til ansiktet hans slik at han kunne lese den. Den andre politimannen prøvde å sette seg opp, prøver å fokusere på meg.
  
  
  Jeg spurte den første. "Leser du engelsk?"
  
  
  Han stirret på meg et øyeblikk, pesende, deretter kastet et blikk på hans krøllete ledsager. Når han så tilbake på meg, det var en ny avgang på ansiktet hans. "Ja," sa han. Han studerte mitt kort raskt. "Er du med ØKS?"
  
  
  "Det er hva jeg prøver å fortelle deg," sa jeg utålmodig på en gang.
  
  
  Han hevet sin mørke brynene. "Ser ut som en feil ble gjort."
  
  
  Jeg stod opp og han kjempet for hans føtter. "La oss nå se på kortet ditt," sa jeg rolig. Han tok det ut og ga den til meg. Mens jeg sjekker, han hjalp sin venn opp. Mannen kunne ikke legger noen vekt på hans høyre ben. Når han innså at ankelen var brutt, noen fiendtlighet tilbake til hans ansikt.
  
  
  I. D. bekreftet. Ja, det var det hemmelige politiet. Jeg dro kortet, sammen med den andre mannens pistol. Han har stille godtatt det.
  
  
  "All right," sa jeg. "Nå er vi både glade." Jeg begynte å forlate.
  
  
  "Vil du rapportere det?" mannen med pistolen bedt om.
  
  
  Jeg sukket. "Ikke hvis du slutter å peke på at ting ved meg," sa jeg og pekte på revolver. Jeg snudde og dro tilbake til forsiden av the palace. Den mystiske mannen forsvant igjen. Og å være en del av dette security system var virkelig begynner å få meg på nervene.
  
  
  Tredje kapittel.
  
  
  Neste morgen, spurte jeg Collins, agent som har ansvar for CIA-operasjonen for å ta kontakt med den Vest-tyske Ambassaden for å se om en jente som heter Ilse Hoffmann var som jobber der. Det var søndag og kontoret var stengt, men Collins visste den tyske ambassadør personlig og kan kalle ham hjemme.
  
  
  Ambassadøren sier at en jente som heter Ilse Hoffmann jobbet der, og ga meg en beskrivelse som overbeviste meg om at dette var den jenta jeg hadde møtt kvelden før. Ambassadøren sendte sin nestleder til resepsjonen og fortalte ham at han kunne ta en annen ansatt med ham. Kanskje Ilse hadde uttrykt et ønske om å gå, og han hadde tatt henne.
  
  
  Jeg prøvde å huske hvem satt ved siden av Ilsa på middag. Jeg trodde jeg husket at hun var omgitt av middelaldrende menn. Noen av dem kunne ha vært fra ambassaden. Det faktum at hun senere nærmet meg, alene, er ikke i seg selv bemerkelsesverdig. Det var bare naturlig at hun ønsker å finne mer interessant selskap.
  
  
  Collins har forsøkt å kontakte den ansatte i sitt hjem, men det var ingen respons. Denne fyren var trolig å ha det moro på hans dag av.
  
  
  Jenta så ekte, men det gjorde ikke gjøre meg noe mindre mistenkelig. Jeg fortsatt hadde en dårlig følelse om dette oppdraget. Hawke gjort flere anbefalinger til CIA og den Venezuelanske sikkerhet for politiet. Vakt syntes strammere nå, men føler ikke gå bort. Hawke hadde det, også. Forutanelser er ikke veldig vitenskapelig, men i min bedrift kan du lære å ta hensyn til intuisjon. De kan utvikle seg fra en rekke små fakta som ikke er nok til å sjokkere deg på et bevisst nivå, men det er forutanelser som vil lyse en rød lampe et sted dypt inne i deg. Jeg vet ikke hva det er. Jeg bare vet at jeg har reddet livet mitt mange ganger ved å følge mine gjetninger.
  
  
  Kanskje det hadde ingenting å gjøre med jenta eller til og med mannen jeg hadde sett på kafé, eller kanskje til og med i palasset. Det kan være noe som ikke er relatert til dem, lur i de dype skyggene av min underbevissthet. Men jenta og den mystiske mannen var grunn nok for min wariness, varsler, eller mangel av bange anelser.
  
  
  Jeg hadde lunsj på en cafe i nærheten Ibarra-Plassen og ikke langt fra Avenida Baralt. Mens jeg spiste, paraden gikk og jeg kunne se det klart. Det var dansere i kostymer, flyter, papier-mache hoder på polene og bandasjer. Folk var å ha det gøy, og jeg begynte å slappe av litt.
  
  
  Jeg møtte Hawk på restaurant ettermiddagen, akkurat som jeg ble fortalt. Han ble satt utenfor i solen, iført en lys blå sport skjorte med krage åpne og et blått skjerf med en løs knute. På hans hode var en mørk blå beret, vippet jauntily til den ene siden. Han så ut som en aldrende Hemmingway karakter. Jeg kvalt et smil og satte seg ned over fra ham på det lille bordet.
  
  
  "Gjør deg komfortabel, Nick, og ikke gjøre noen kommentarer om antrekk. Jeg prøver å blande seg i med ferie publikum."
  
  
  Det er fortsatt de samme gamle Hauk under hatten. Han trakk ut en av hans lange Cubanske sigarer, bit av den ene enden, og spyttet det ut. Så la han sigar i munnen og gjorde det sakte, wetting det. Sigar syntes uforenlig med beret og skjorte. Til slutt, han tente den og begynte å trekke seg inn i the shining liv. Det var et slags ritual for ham, og han har aldri sluttet å overraske meg.
  
  
  "Du er vakker, sir," sa jeg, på tross av hans formaninger.
  
  
  Han så på meg kraftig. "Ikke like kjekk som svarthåret skjønnheten du danset med i går kveld. Hva tror du er betalt permisjon?"
  
  
  "Hun insisterte," sa jeg. "Hun virket veldig interessert i meg."
  
  
  "Ja, jeg vet," sa han. "Du har enten det eller ikke." Han smilte skjevt.
  
  
  "Faktisk, hun satte meg på min vakt," sa jeg, å huske. "Jeg merket på henne denne morgenen, men hun ser ut til å være fint."
  
  
  "Noe annet interessant i resepsjonen?" sa han, svelge hardt på sin sigar. "Jeg mener, foruten jente?"
  
  
  Jeg fortalte ham om mann og mitt møte med den Venezuelanske sikkerhet for politiet. "Selvfølgelig, jeg er ikke sikker på at det var samme person," sa jeg.
  
  
  "Eller, hvis det var, det har noe å gjøre med trusselen." Det er ingenting galt med en mann går til samme kafé og en resepsjon som meg på samme dag. Kanskje jeg bare nervøs."
  
  
  Kelneren kom og vi begge har bestilt Pernod. Vi fikk ikke fortsette vår samtale før han brakte drikke og venstre.
  
  
  "Jenta praktisk talt ba meg om å møte henne på tyrefekting denne ettermiddagen," sa jeg så han igjen.
  
  
  Hawke ' s brynene rose. "Virkelig?"
  
  
  "Hun sa at hun var en fan."
  
  
  Hawk tygget på en sigar, hans magre ansiktet, grim, hans benete ramme bøyd over bordet. "Hva gjorde du fortelle henne?"
  
  
  "Jeg fortalte henne at jeg ville få det hvis jeg kan. Men jeg har andre tanker. Jeg ønsker å gå tilbake til palasset denne ettermiddagen for å se hva jeg kan finne ut om min mystiske mannen."
  
  
  "Det er en forfriskende holdning," sa han, prøver ikke å smile. "Jeg noen ganger få inntrykk av at det er vanskelig for deg å presse arbeid inn i din travle sex liv."
  
  
  "Dette er bare falske historier som ble spredt ved vile KGB-offiserer for å rakke ned på meg," smilte jeg.
  
  
  Han humret. "Faktisk, når du komme ned til virksomheten, er du svært persistent. Men jeg vil at du skal være spesielt forsiktig i dette tilfellet. Det kan være svært farlig for deg."
  
  
  "Noen teorier?"
  
  
  Han satt i tenkte seg om et øyeblikk før du snakker. Den varme ettermiddagssola skinte på sitt hvite hår, og vendt sitt ansikt farge i sol. "Ikke noe spesielt. Men hvis personen som angrep deg på trening center var fra KGB, og hvis han viste seg å være den samme personen som du så, her to ganger, kan det bety at de setter du opp for noe."
  
  
  "Hvis jeg var heldig, de kunne ha drept meg på skolen."
  
  
  "Det kan ikke være egnet for sitt formål," sa han sakte. Han så på meg. "Hva tid betyr tyrefekting start?"
  
  
  "På fire. Dette skal være det eneste arrangementet i Venezuela som starter på tid."
  
  
  Han kastet et blikk på sitt armbåndsur. "Du har nok av tid til å gjøre dette."
  
  
  "Du vil ha meg til å møte en jente på en tyrefekting?"
  
  
  "Ja, jeg vet. Jeg tror vi bør finne ut hva hennes interesse i deg er." Hvis det er rent a love story, vel, nyt det, men vær forsiktig. Hvis det ikke er, ønsker vi å vite om det."
  
  
  "All right," sa jeg. "Det er tyrefekting."
  
  
  "Kom tilbake til meg i morgen tidlig. Jeg får se Picasso på Museo de Bellas Artes klokken ti i morgen i morgen.
  
  
  "Jeg skal være der," sa jeg.
  
  
  Hvis du aldri har vært til Nuevo Circo på 3:30 pm på en søndag under festivalen, du vet aldri hva som fullstendig kaos ser ut som. Det er så mange fans som henger rundt at det er nesten umulig å komme seg fra ett punkt til et annet uten å bryte gjennom dem. Det er spekulanter overalt, til å selge billetter for to eller tre ganger prisen av en vanlig billett. Ulike selgere fyller opp det åpne området foran arena, og hundrevis av lommetyver er å jobbe hardt. Jeg hadde en hard tid å finne en spekulant med en billett til den mørke delen av barrera hvor Ilsa sa at hun ville bli sittende. Front row billettene er ikke så lett å komme seg under festivalen. Men til slutt fikk jeg en billett og gjekk inn.
  
  
  Innsiden, og stemningen var svært forskjellige. Det var fortsatt mye støy, men det var en atmosfære av stille forventning i mengden, ikke i det hele tatt som pre-spillet tid i en Amerikansk fotballkamp. Jeg fant setet mitt, som var rett ved siden av arenaen, hvor alt var synlig på nært hold. I det øyeblikket, en bugle hørtes ut, og en mann på en hest krysset arena og tok av seg hatten i retning av presidentvalget boksen. Han var ansvarlig offisielle og fikk tillatelse fra presidenten i den arena for å fortsette tyrefekting.
  
  
  Jeg så meg rundt for Ilse, og etter et par minutter, la jeg merke til henne sitter bare to seksjoner unna. Hun ville ikke se meg. Mannen som leide den puter gikk ned midtgangen ved siden av meg, og jeg tok en. Uten en pute, disse stein plattinger kan være ganske ubehagelig. De to seter ved siden av meg var tomme for et par minutter, men så er det et par Engelskmenn som kom bort og tok dem. Den tyrefekter parade avsluttet, og bandet sluttet å spille. Arenaen ble stille. Jeg så på Ilsa igjen, og hun så ut til å være på jakt etter meg.
  
  
  Da porten ble åpnet, og en stor, svart bull kom styrter ut. Den bullfighters sto bak barriere og så dystert som bull belastet burladero ' s shield rett foran dem, smadret inn i et tre, og delt det høyt. Ilsa favoritt, Nunes, var en av de menn som ser på. Han var den første som tyrefekter på regningen.
  
  
  Den Englishwoman ved siden av meg syntes å være å gjøre det bra, og ser på den første veronicas og rodillas med en stor, rød kappe, fordi alt var så fargerike og vakre. Og hun likte den elegante banderilleros. Men hun begynte å blekne når de treffer bull Picador hest og nesten gored Picador. Nunes kjempet en bull, og hans cape var hyggelig.
  
  
  men et lite prangende. Til slutt, gikk han for å drepe, og blodet rant. På første forsøk, sverd treffer beinet, og han hadde til å trekke det ut. Men andre forsøk var mer vellykket - bladet inn på riktig måte. Nunez er cuadrilla jaget bull rundt før det falt til sine knær og matador ferdig med det av med en dolk i bunnen av sin skallen. Deretter et lag av muldyr kom ut og dro crimson-splattered kadaveret forbi oss, og ut av ringen. Da den engelske damen hadde fått nok. Hun var helt grønn når hennes mann tok henne bort.
  
  
  Nunes dyrket rundt ringen. Han ble tildelt prisen mer ut av respekt for sin omdømme enn for sitt arbeid. Han ikke fortjener det for denne kampen. Hans cape var ganske bra, men han kunne ikke drepe oksen godt. I stedet for å gå gjennom horn, som er nødvendig for en god drepe, men krever en viss mengde mot på en del av en tyrefekter, Nunez knivstukket dyret som en slakter lærling.
  
  
  Når ropet sunket litt, jeg heter Ilse. Hun snudde seg etter lyden av min stemme, og jeg vinket til henne.
  
  
  "Det er ledige plasser her hvis du ønsker å bli med meg," ropte jeg.
  
  
  Hun ventet ikke et sekund på invitasjonen, men kom rett til meg. Ilse var iført en kort semsket skinn skjørt og matchende vest over en ren hvit bluse. Da hun flyttet, skjørt viste henne lenge, brun lårene.
  
  
  "Jeg er redd for min favoritt tyrefekter har hatt en dårlig dag," sa hun, sitte ned ved siden av meg. Jeg ga henne min pute.
  
  
  Jeg smilte skjevt. "Er vi ikke gjør feil fra tid til annen?"
  
  
  Hun smilte tilbake og blendet meg. Kanskje han vil gjøre det bedre på sin andre bull."
  
  
  "Jeg er sikker på det," sa jeg. "Jeg beklager at jeg gikk så fort i går kveld. Men jeg så en mann som jeg kjente, og han skulle reise."
  
  
  Jeg så på ansiktet hennes, venter på at hennes reaksjon, men det var ingen. Jeg var sikker på at hun hadde sett mannen, også, og jeg lurte på om hun kjente ham. Men hvis hun gjorde, hun ville ikke vise det.
  
  
  "Jeg vet at virksomheten er mer viktig enn kommunikasjon," sa hun. "Med mindre kommunikasjon er en business."
  
  
  Jeg smilte. "Godt sagt."
  
  
  Du kan fortelle når en kvinne ønsker å gå til sengs med deg, selv om hun prøver å skjule det fra deg. Det er for det meste den måten hun ser på deg, og bevegelsene hun gjør med henne på hender og kropp. Noen ganger mister hun hennes temperament når hennes samtale er for noe, men fristende. Det kan hjelpe deg å bli mistet eller forklare den nyeste teorien om termodynamikk. Men hennes kropp, hennes kjemi, alltid gir henne bort. Ilsa holdt snakker om finere tyrefekting, men jeg kan fortelle at hun ønsket meg like mye som jeg gjorde. Selv om hun hadde baktanker for lyst til å se meg, fant jeg meg selv ser frem til denne kvelden.
  
  
  Den andre tyrefekter var bare å komme seg ut å røre hans bull, en stor, vakker bull fra en av de beste rancher. Den tyrefekter var ukjent for noen, men han tok sjanser for å behage publikum.
  
  
  "Ole! Ole! " ropte.
  
  
  "Han er god," Ilse sa.
  
  
  "Ja." Jeg har sett ham utføre en mariposa, noe som gjør hans kappe flutter som en sommerfugl. "Vet du om noen av bullfighters?"
  
  
  "Ikke personlig," sa hun. "Selv om jeg liker å se dem opptre, de er ikke min type, vet du. Uansett, jeg vanligvis ikke liker Latin-Amerikanske menn."
  
  
  "Hvor lenge har du vært på ambassaden?"
  
  
  "Siden min ankomst i Caracas, nesten et år siden. Jeg trodde jeg ønsket å se i verden."
  
  
  "Og nå har jeg ikke?"
  
  
  Hun så på meg med hennes blå øyne, og så kikket tilbake på ringen. "Det kan være ... det er ensomt for en jente i en fremmed by av denne størrelse."
  
  
  Hvis det ikke var for det grønne lyset, jeg aldri ville ha sett det. "Du gikk til resepsjonen i går kveld med en bachelor," sa jeg.
  
  
  "Ah, Ludwig." Hun smilte og lo. "Han er en god person, men han liker å samle inn sommerfugler og lese lange bøker på gammel historie. Jeg er ikke engang sikker på at han liker jenter."
  
  
  Vi utvekslet smiler. Spurte jeg. "Jobber du for ham?" Jeg visste at Ilse Hoffmann fungerte ikke for ham.
  
  
  Hun ser ikke på meg, men fortsatte å se på tyrefekter. "Nei, ikke på Ludwig. En mann kalt Steiner."
  
  
  Svaret var korrekt, men jeg var fortsatt ikke fornøyd. "Jeg vet Hamburg godt. Hvor gjorde du bor der?"
  
  
  "I den nordlige delen av byen. På Friedrichstrasse. I nærheten av park."
  
  
  "Oh, ja. Jeg kjenner området. Gjorde du bor der med foreldrene dine?"
  
  
  "Mine foreldre ble drept i en bilulykke da jeg var veldig ung," sa hun.
  
  
  Det var også sant. Ambassador nevnt å Collins at Ilse Hoffmann var en foreldreløs.
  
  
  Jeg er lei for det.
  
  
  Vi så på en tyrefekting. Jeg kjøpte to drinker fra kontorist, og Ilse så ut til å nyte det veldig mye. Nunes dukket opp igjen og gjort det bedre enn ved første forsøk. Det var bare to okser til venstre, og de ble ryktet å være tidlig fødte kalver fra en annenrangs ranch.
  
  
  "Hvorfor kan ikke vi la nå og ta en drink på et sted sammen?" foreslo hun.
  
  
  Jeg så inn i hennes blå øyne og så invitasjonen på nytt. "Det høres bra ut," sa jeg.
  
  
  Vi hadde en drink på en nærliggende kafé, og da jeg tok Ilse ut til middag i El Hardin, på Avenida Almeda. Etter vi er ferdig middag, inviterte hun meg tilbake til leiligheten hennes for en drink. Siden jeg fortsatt ikke forstår henne og siden "forførende løftet i hennes øyne virkelig rørt meg, jeg gikk.
  
  
  Hun hadde en stor leilighet i nærheten av Plaza Miranda. Det var innredet i en gammel spansk stil, og er innredet med flotte antikviteter. Det var en liten balkong med utsikt over en smal gate.
  
  
  Når vi kom på innsiden, Ilsa vendte seg til meg og, som står svært nær, og sa, " Vel, her vi er, Scott."
  
  
  Hennes lepper var myke og fulle, og er lett å nå. Jeg lukket den korte avstanden og kysset henne. Hun svarte på det varmeste, som om hun hadde ventet hele dagen. Motvillig, hun trakk unna.
  
  
  "Ta oss en drink mens jeg endre," sa hun.
  
  
  Hun forsvant inn på soverommet. Jeg helte oss et par av brandy fra en karaffel i krystall, og da jeg var ferdig, Ilse hadde kommet tilbake. Hun var iført en lang, tettsittende kjole som forlot ingenting til fantasien. Hun lukket gardinene, så kom over til meg og drakk litt cognac.
  
  
  Jeg tok av meg jakken da hun var på soverommet og hadde ikke gidder å skjule luger og dolk. Jeg så uttrykket i ansiktet hennes når hun så dem. Jeg håpet det ville være en overraskelse, og det var det. Men jeg kunne ikke være sikker på om det var ekte.
  
  
  "Hva er alt dette, Scott?" sa hun.
  
  
  "Oh, bare våpen," sa jeg tilfeldig. "Vi trenger å ta ekstra forholdsregler ved ambassaden når noe som dette konferanse som skjer."
  
  
  "ja. Selvfølgelig, " sa hun.
  
  
  Jeg har studert hver eneste detalj av kroppen hennes gjennom tykt stoff på sin kappe. Jeg legger ned mitt glass. Jeg hadde ikke selv prøvd det, men det er noe det ikke synes viktig i øyeblikket. Ilsa tok en slurk og sette den ned også. Jeg legger armen rundt henne slank midje og trakk henne tett. Liksom, kappe lagt til effekten. Ingen kurve eller kurve av kjøtt ble skjult fra min touch. Jeg kysset henne igjen, og hun presset hardt mot meg som mine hender flyttet over kroppen hennes.
  
  
  "Oh, Scott," sa hun.
  
  
  Jeg bøyde seg ned og sakte pakket ut min kappe, og lar den falle til gulvet. Hun sto urørlig, ser inn i øynene. Kroppen hennes var enda mer spektakulær enn jeg kunne ha forestilt seg. Pusten hennes ble grunne, og hennes fulle, runde brystene flyttet. Jeg tok av meg hylsteret og stiletto scabbard og kastet dem på et bord i nærheten av wide sofaen bak oss. Hun hjalp meg med å kle av seg, gikk så over til sofaen og la seg ned på det.
  
  
  "Kom her, Scott," hvisket hun.
  
  
  Jeg gikk for å se henne. Vi lå sammen på sofaen, og den spennende duften av hennes parfyme fylt mine nesebor. Hennes varme kjøtt var i mine hender, og hennes søte smaken var på mine lepper. Hun flyttet hardt mot meg som mine hender og lepper dekket dønninger av brystene, kjærtegnet henne opphisset brystvortene. Hånden hennes var på meg, og hun ledet meg til henne, og deretter en varm sødme feide over meg. Hennes hofter svingte mot meg, og beina er lukket rundt ryggen min. Hun gjort lav, sensuell lyder i halsen som vår lidenskap bygget. Da hun la ut et skarpt skrik, og hennes myke kjøttet ristet voldsomt som jeg eksploderte inne i henne.
  
  
  Litt senere, Ilsa fikk opp for brennevin. Jeg lå avslappet og full av på sofaen, strukket ut til min fulle høyde. Hvis dette var hva Ilse var foreslå svar på mine tvil, så det var ingen vits i å fortsette å bry deg om henne.
  
  
  Likevel, jeg holdt et øye med henne, og på samme tid holdt mine øyne på mitt våpen på det nærmeste bordet. Jeg la Ilse drikke henne cognac før jeg drakk min.
  
  
  "Likte du det?" "Hva er det?" spurte hun meg etter at jeg tok en slurk.
  
  
  "Sprit eller moro?" Spurte jeg. Det var da jeg følte meg litt svimmel.
  
  
  "Entertainment," hun smilte tilbake.
  
  
  "Det var første klasse." Da jeg satt på kanten av sofaen ved siden av henne, følte jeg hendene mine vokser kraftig.
  
  
  "Jeg likte det også."
  
  
  Jeg virkelig begynte å få spent. Jeg følte meg svimmel og svak, og det var ingen grunn til det. Med mindre Ilsa dopet meg.
  
  
  "Hva i helvete..." ordene bare ikke passer.
  
  
  Ilsa ikke si noe. Hun beveget seg litt bort fra meg.
  
  
  Jeg så på henne. Jeg ble plutselig veldig sint , både med henne og med meg selv. Jeg la min vakt, til tross for Hawke ' s advarsler og min egen tvil.
  
  
  Jeg sa høyt, og ordene lød som et ekko merkelig i mine ører. Jeg slo henne hardt over ansiktet, og hun kollapset på sofaen med et lite sukk.
  
  
  Jeg sto opp og forskjøvet drunkenly. Jeg tok tak i klærne mine og begynte å dra dem på. "Hva er ditt virkelige navn?" Spurte jeg, prøver å zip opp min bukse.
  
  
  Hun så på min våpen, men jeg hadde ikke mot til å prøve å få en av dem. Hun tørket bort en liten innsjø av blod fra munnen. "Mitt navn er Petter Savich," sa hun.
  
  
  Jeg var iført mine sko nå. Jeg tok et skritt mot bordet, luger og stiletto som lå der og nesten faller i ansiktet mitt.
  
  
  Jeg grep tak i bordet, men jeg slo det over, og det falt til gulvet. Jeg lente meg på armen av sofaen, som stod over jente som heter Tanya Savich.
  
  
  "Og du jobber for KGB," sa jeg.
  
  
  "ja. Jeg er virkelig lei meg, Mr. Carter, " sa hun mykt. "Jeg liker deg."
  
  
  Jeg så på henne og så to Tanas. "Det var cognac, var det ikke? Men du drakk det selv. Og jeg så på deg når du gikk for å få briller. Hva gjorde du, injisere deg selv med motgift tidligere?"
  
  
  "Det var ikke cognac," sa hun, nesten elendig. "Det var leppestift. Og jeg er hypnotically immun mot sin toksiske effekter."
  
  
  "Hypnotiske...?" Jeg kunne ikke fullføre spørsmålet. Jeg følte det kommende mørket skylle over meg, og jeg falt til gulvet.
  
  
  Jeg brydde meg ikke om våpen lenger. Jeg ønsket bare å kjempe mot mørket og komme seg ut av leiligheten. Hvis jeg kunne få til gang, noen kan være i stand til å hjelpe meg. Liksom, jeg fant nok styrke til å komme til mine føtter og snuble mot døren.
  
  
  Så snart jeg fikk til det, er det åpnet, og det var to menn som står der. En kort, bald bandit hadde en enfoldig smil i ansiktet hans. Den andre var den mann jeg hadde sett i kafeen og i palasset, sannsynligvis den som hadde holdt en pistol på meg på trening skole i Washington. Ansiktene deres er uklart ettersom stoffet trådte i kraft. Den høyere av de to, den ene som hadde plaget meg siden Washington, gikk mot meg.
  
  
  "Du virker litt ut av ditt sinn, Mr. Carter."
  
  
  Jeg svingte på ham clumsily. Han slapp unna lett, og jeg falt på toppen av sin kompakte følgesvenn, som grep tak i meg og holdt meg opp for et øyeblikk, så traff meg hardt på hodet.
  
  
  Jeg falt tilbake i leiligheten og landet på gulvet igjen. Når et kort, tettvokst mann stod over meg, jeg tok bena hans og dro dem ut fra under ham. Han falt ned på gulvet ved siden av meg. Jeg knapt hørt noen russiske sverger ord. En høy mann kom opp og sparket meg i siden.
  
  
  "Ikke skade ham," jeg hørte jenta si. "Det er ingen grunn til å såre ham." Stemmen syntes å komme fra den andre enden av en lang tunnel, eller kanskje fra den andre enden av verden.
  
  
  Den høye mannen sverget høyt på jenta. De tettbygde mannen hoppet til føttene hans. Svimmelhet ble verre og verre. Jeg prøvde å få til knærne, men jeg falt tungt på min side. Jeg tenkte at de var her for å drepe meg. Det var et komplott for å myrde de viktigste ØKS agent, og det var vellykket. Men ingen av mennene var bevæpnet.
  
  
  "Tror du på hva vi skal gjøre for ham vil ikke skade ham?" De tettbygde russiske ga en stygg latter. Han sparket meg hardt i ribbeina. Jeg jamret og falt på ryggen. Jeg hørte en jente som heter Ilsa Hoffmann eller Tanya Savich si velvalgte ord til en tettvokst mann. Da stemmer døde bort og begynte å nynne hollowly i mine ører.
  
  
  Etter et minutt, mørket kom tilbake, og denne gangen var det umulig å skyve den unna. Jeg ville plutselig falle, falle gjennom en bunnløs sort mellomrom, kroppen min sakte å spinne, så jeg falt.
  
  
  Fjerde kapittel.
  
  
  Da jeg våknet, lå jeg på gulvet i et sterkt opplyst antiseptisk rommet rundt ti meter i firkant. Rommet var tomt, bortsett fra en hvit sprinkelseng. Når jeg så på dem, taklamper skinte sterkt på hodet mitt. Jeg slet med å sitte opp, og umiddelbart følte smerte i min side hvor jeg hadde blitt sparket. Jeg undersøkte mine ribben. Det var forferdelig blåmerker, men ingenting var brukket.
  
  
  Jeg hadde ingen anelse om hvor de skulle sette meg her. Ved første, jeg kunne ikke engang huske hendelser som førte til blackout, men så gradvis scenen med jenta kom tilbake. Jævla smart av dem å sette stoff i hennes leppestift. Men hva gjorde hun sier om sin immunitet? Og hvorfor gjorde jeg husker nå, hennes beroligende stemme som snakker til meg i overveldende svarthet, hennes sensuelle, overbevisende stemme som forteller meg til å sove i fred? Faktum er at jeg var helt ute av det, så fullstendig at jeg ville ha følt meg uthvilt hvis det ikke hadde vært for den bankende smerte i min side.
  
  
  Med noen problemer, jeg reiste meg opp, gikk bort til sengen og satte seg på kanten, gni ansiktet mitt med hendene og prøvde å tømme hodet mitt. Uansett hvilken medisin de brukt mot meg var midlertidig, og tilsynelatende ufarlig. For noen grunn jeg ikke kunne forstå, de ville ha meg i live og uskadd. Kanskje til og med før det var over, ville jeg ha ønsket at de skulle sette en kule gjennom hodet på jenta ' s leilighet.
  
  
  Jeg husket Tanya er varmt kjøtt under meg på sofaen. Sex som våpen har alltid vært populært i KGB. Men det ville ikke være nok til å få meg uten et nytt kosmetisk stoffet. Det var rykter om at Russerne var å jobbe på hundrevis av narkotika, og at de var i mange år foran Vest i dette området. Jeg har kanskje vært den første fienden agent de brukt dette stoffet på. Jeg hadde ikke lyst til å oppleve dette mesterskapet.
  
  
  Ser tilbake, kan jeg ikke forstå Tanya er atypisk atferd for en vanlig KGB-agent.
  
  
  Det var dette forsøk på å redde meg fra å bli banket opp av menn og omtalen av ... noen form for hypnose. Hypnotiske immunitet, det er alt. Jeg har aldri hørt det uttrykket før. Jeg tenkte gjennom alle slags muligheter og sannsynligheter og kom til ingenting, og hodet mitt var bankende voldsomt. Jeg bare klart å få helt forvirret da jeg hørte en lyd på døren.
  
  
  Jeg automatisk spent opp. Døren åpnes, og de to menn som hadde dukket opp i Tanya leilighet angitt. Fett, skallet fyr hadde samme stygge gliset. Den høye mannen så på meg dispassionately.
  
  
  "Vel," sa den høye ett, " jeg håper du har hatt en god hvile." Det var definitivt stemmen til mannen som angrep meg i Washington.
  
  
  Jeg sa. "Det var du på seg en strømpe i ansiktet i Washington."
  
  
  "Ja, det var meg, "sa han nedlatende." Den personen du har drept bare var en Amerikaner som jobbet for oss. Han var ofres."
  
  
  "Og du fulgte meg i Caracas."
  
  
  "Selvfølgelig. Vi ønsker ikke å miste kontakten før Dr. Savich hadde en sjanse til å felle du."
  
  
  "Dr. Savich?"
  
  
  "Du vil se henne snart," sa han. Du har en avtale i vårt laboratorium."
  
  
  "Laboratoriet?" Jeg sto opp og vurdert avstanden og posisjonen til hver person, og lurte på om jeg kunne gå forbi dem til døren. "Hvor er jeg?"
  
  
  Den høye mannen smilte. "Du er fortsatt i Caracas. Vi har bare tatt deg med til en ny KGB-anlegget, Carter, designet spesielt for deg."
  
  
  De tettbygde mannen brummet. "Du snakker for mye!"
  
  
  Den høye mannen fikk ikke engang se på ham. "Det gjør ikke noe," sa han kaldt.
  
  
  Jeg lurer på hva det betyr. Hvis de hadde tenkt å drepe meg, hvorfor har de ikke allerede har? Så langt, ingen av dette har gjort fornuftig for meg.
  
  
  Jeg sa, " Hva har du tenkt å gjøre med meg?"
  
  
  "Du vil finne ut fort nok. La oss gå. Og ikke gi oss noen problemer."
  
  
  Jeg gikk forbi dem til døren, og de fulgte etter meg. Jeg så rundt den hvite gangen, i håp om å finne en dør som så ut som en avslutning. Det var en kort korridor med dører i hver ende og et par andre i midten. Jeg bestemte meg for at de endelig dørene skal være ut. De var stengt, men noe sa meg at de ikke ville åpne. Først av alt, Russerne ikke har taster med dem.
  
  
  Dette kan være min eneste sjanse til å unnslippe. Det var ingen garanti for at jeg ville være i en hvilken som helst fasong til å prøve det ut i fem minutter. Vi snudde seg og gikk mot døren helt i enden av hallen. Det er da jeg gjorde et forsøk.
  
  
  Plutselig, jeg stoppet og angrep tettbygde mannen igjen, som var nyte den fysiske del av min fangst. Jeg gikk tungt på sin venstre fot og hørte en crunch og et høyt rop av smerte. Jeg slengte albue i hans brede ansiktet og følte nesen flat. Han traff veggen ved siden av ham.
  
  
  Den høye mannen sverget og grep pistolen i sin jakke. Han dro frem en pistol, og det så ut som han pekte på hodet i Washington. Innføring ga meg ikke noen følelse av komfort. Jeg grep hånden med pistol, og med min andre hånd jeg slo ham over øynene. Han blokkerte kick og raskt utover meg i lysken. Når han treffer meg, jeg følte meg forferdelig smerte og et sterkt angrepet av kvalme. Jeg grunted og mistet min pistol i hånden. Mine reaksjoner var tregere på grunn av bivirkninger av stoffet, og dette ga en betydelig fordel.
  
  
  Jeg svingte min hånd i hans hals, og han delvis avledet det. Men jeg tok den ut med en skotter slag mot adamseplet. Han gispet og falt mot veggen. Jeg snudde meg og gikk til døren i enden av hallen. Jeg måtte hoppe over lutet figur av en tettvokst mann som var bare å prøve å få til føttene hans. Jeg hadde håpet at denne høye menneske ville ta et minutt til å komme seg, men mine forventninger var kortvarig. Jeg var bare halvveis til døren når pistolen gikk av.
  
  
  "Vent, Carter. Eller den neste kulen vil gå gjennom hjernen."
  
  
  Det var en overbevisende trussel. Jeg stoppet opp og lente seg mot veggen, ikke å se på ham. Min sjanse til å unnslippe er borte. Et minutt senere, en høy mann kom opp til meg og dyttet en revolver inn i min ribbeina.
  
  
  "Du er en veldig ekkel fyr, Carter," sa han andpusten, og legger en hånd til sin hals.
  
  
  En annen KGB-agent nærmet oss. "Hvis det ikke var for dem," sa han raskt i russisk, gestikulerer med tommelen på en annen del av bygningen, " ville jeg ha drept ham, akkurat her og nå. Langsomt og smertefullt."
  
  
  De tettbygde mannen trakk ut sin revolver og hevet det til å slå meg i hodet og ansiktet.
  
  
  "Nei!" sa den høye mannen. "Tenk om oppdraget."
  
  
  De tettbygde mannen nølte, en vill se i øynene hans. Blodet rant fra nesen og ned leppene til haken. Nesen var allerede hoven i ansiktet hans. Jeg så på ham og ønsket at jeg ikke hadde drept ham. Det vil bare ta en liten lenger, og det ville gi meg stor tilfredsstillelse.
  
  
  Men mannen senket våpenet.
  
  
  "Kom," den høye man sa. "De er fortsatt venter på oss i laboratoriet."
  
  
  * * *
  
  
  De bandt meg med til en stor pinnestol. Jeg var i laboratoriet. Det var et stort rom som minnet meg om en operasjonsstue i en stor Amerikansk sykehus, bortsett fra at det var ingen operasjonsbordet i sikte. Kanskje den stolen jeg var lenket til servert den samme formål. Det var flere stykker av elektronisk utstyr i rommet, og farget lys var blinker på kontrollpanel. Det var to teknikere som jobber på maskiner, men ellers var jeg alene. Agenter forlot rommet, binde meg til en stol.
  
  
  Denne stolen var en maskin i seg selv. Det var lik den elektriske stolen, men ledningene var mye mer komplisert. Det var enda et hodeplagg med elektroder som stikker ut av det. Først trodde jeg det var en slags tortur instrument system, men som ikke gjør noe fornuftig. Selv Russerne ikke går så langt bare for å torturere en person, selv for å få høyest hemmeligheter. Det var også mer primitive måter som kan gjøre denne jobben så godt som hvilken som helst maskin. I alle fall, agenter ikke holde en dyp tilstand hemmelig, hverken i Russland eller i Vesten. Jeg var ikke noe unntak. Faktisk, AX agenter hadde færre grunner enn de fleste til å holde konfidensiell informasjon, siden AX oppdrag var mer opptatt med bestemte fysiske handlinger mot den annen part enn med undersøkelse og innsamling av data.
  
  
  Mens jeg var fremdeles prøver å sortere ut ting, jeg hørte døren åpne seg bak meg og tre personer inn i rommet. Tanya var en av dem. Hun var iført en hvit laboratoriefrakk og horn-briller. Håret var bundet opp i en bolle, og hun så veldig dystre, og bestemt. Hun møtte øynene og stirret inn i dem for en lang tid før du snakker. Jeg tror hun prøvde å fortelle meg at hun var lei seg om alt dette, men plikten kommer først.
  
  
  "Hvordan føler du deg, Mr. Carter?" "Hva er det?" spurte hun upersonlig.
  
  
  "Ikke dårlig, med tanke på omstendighetene," sa jeg.
  
  
  To menn omringet henne. En av dem var kjent, fordi jeg nettopp hadde lest hans filen før du forlater Washington. Det var Oleg Dimitrov, KGB-resident i Caracas og mannen som er ansvarlig for alt som skjedde her. Han var av middels høyde, med hvitt hår og en stor føflekk på hans høyre kinn. Øynene hans var hard og kald.
  
  
  "Så du er av den beryktede Nick Carter," Dimitrov sa.
  
  
  "Jeg antar at det er nytteløst å nekte for det," sa jeg.
  
  
  "Ja, det er ubrukelig. Jeg er Oleg Dimitrov, som du sikkert allerede vet. Denne søte jenta, som hjalp oss med å fange du er Dr Tanya Savich, Russlands mest strålende behavioristiske. Og denne mannen er hennes kollega, Dr. Anton Kalinin."
  
  
  Den hvite-langhåret mann i en hvit laboratoriefrakk på den andre siden av Tanya så på meg over toppen av sin briller og nikket. Blikket gjort meg til å føle meg som en amøbe under et mikroskop. Jeg så fra ham til Tanya.
  
  
  Spurte jeg. "En behavioristiske?"
  
  
  "Det er riktig, Nick. Jeg håper du ikke tankene hvis jeg ringer deg Nick."
  
  
  Jeg hørte på stemmen hennes, og nå forstod jeg hvorfor det ikke høres ganske tysk. Det var en russisk stemme prøver å imitere engelsk med tysk aksent. Det var ikke perfekt, men det var nok til å holde meg gjette.
  
  
  "Du kan kalle meg hva du vil," sa jeg. "Jeg tror ikke det er en big deal. Selv om det ville være fint å vite hva du skal gjøre. Min nysgjerrighet fikk bedre for meg. Gjorde de tre du sette opp en KGB heks coven eller noe?"
  
  
  Tanya smilte, men menns ansikter forble steinete. Dimitrov talte først, sin stemme høyt og anstrengt. "Klassiske Amerikanske helten, eh, Mr. Carter? En dristig vits i ansiktet av fare."
  
  
  Jeg så på Dimitrov. "Det er bedre enn å gråte," sa jeg sint.
  
  
  "Vi får se på det nå, Oleg," Dr. Kalinin fortalte ham.
  
  
  Dimitrov humret og venstre. Jeg hørte lab dør åpner og lukker igjen når han dro. De to teknikere på maskiner betalt ingen oppmerksomhet til oss. Kalinin kom over og stakk en lommelykt i mine øyne. Mens han jobbet, han snakket til meg i en lav stemme.
  
  
  "Dr. Savich spesialiserer seg i atferd kontroll," sa han sakte, ser meg inn i øynene. "Hun er en av de ledende russiske eksperter i feltet av narkotiske mind control, hypnoterapi og generelle metoder for atferd kontroll."
  
  
  Han er slått av lyset, og jeg så på Tanya.
  
  
  "Det er sant, Nick," sa hun. "Vi har eksperimentert med å kontrollere menneskelig atferd for år. Jeg har gjort mye forskning på dette området. Dr. Kalinin jobbet tett med gruppen vår, opptak og analysere den fysiske virkningen av en behandling av våre pasienter, og han er en fremragende lege i vårt land ."
  
  
  Spurte jeg. "Har du tenkt å gjennomføre atferdsmessige eksperimenter på meg?"
  
  
  "Vil du være den første mann til å bli kontrollert av våre forbedrede teknikker," svarte hun, og stemmen hennes viste henne usikkerhet. Nå var jeg sikker på at Tanya visste ikke at hun ville ha til å anvende sine kunnskaper og ferdigheter til slike grusomme saker. Hennes blå øyne forsvant bak et par av horn-briller.
  
  
  "Er du kommer til å ... bruke meg på noen måte?"
  
  
  Tanya raskt så meg inn i øynene og så snudde han seg bort igjen.
  
  
  Kalinin kom henne til unnsetning. "Vi kommer til å ødelegge Nick Carter," sa han. "I hvert fall for en stund. Du vil ikke lenger eksistere som Nick Carter."
  
  
  Jeg var bare ute på det. Kanskje jeg hadde rett - den siste kulen i Tanya leiligheten kunne ha vært bedre for meg i det lange løp.
  
  
  "Ikke lenger eksisterer?"
  
  
  "Vi kommer til å utføre en personlighet transplantasjon," Kalinin fortsatte. "Vil du bli en helt annen person. Og denne personen vil være programmert av oss, Mr. Carter. Du vil bli programmert som en datamaskin av en tekniker. Er du begynner å forstå?"
  
  
  Jeg så fra ham til Tanya. "Herregud, Tanya," jeg hvisket.
  
  
  Blå øyne møtte mine. Hun trykket hennes vakre ansikt til meg og plukket opp en flaske fra en nærliggende bordet.
  
  
  "Dette er nambulin," sa hun likeglad, " et stoff som bare nylig utviklet av våre laboratorier. Dette er hva du vil kalle en bevissthetsendrende stoffet. Den har egenskaper som ligner på LSD, men effekten av våre apotek er allerede mer begrenset."
  
  
  "Jeg kan ikke vente med å høre det," sa jeg sarkastisk.
  
  
  Hun ignorerte kommentar og fortsatte. "Når nambulin er administrert, tankeprosesser er avbrutt på et grunnleggende nivå, og personlighetsendringer. Stoffet bruker blir veldig underdanig og opplevelser økt suggestibility."
  
  
  Et forslag, tenkte jeg. "Så det er det."
  
  
  "Delvis," sa Tanya. "Mens under påvirkning av stoffet, vil du være svært mottagelig for forslag med en kvalifisert hypnoterapeut. Og til metoder for atferd kontroll utviklet over flere år av vår forskning."
  
  
  Spurte jeg. "For hvilke formål?"
  
  
  Tanya slått unna.
  
  
  "Det er ingen vits i å gå inn i detaljer," Kalinin sa, ta flasken fra Tanya og fylle sprøyten med væske. "I alle fall, vil du ikke huske noe som vi sa i denne samtalen."
  
  
  Noe om hans selvtilfreds ansiktet som gjorde meg veldig sint. "Damn you," jeg ropte på ham.
  
  
  Hans øyne blinket til å møte meg, og jeg trodde jeg så en svak blits av frykt i dem som han så på meg. "Vær så snill å ikke være dramatisk, Mr. Carter. Du vil bare gjøre det vanskeligere for deg selv."
  
  
  Tanya kom meg opp av stolen og gikk over til å snakke til en av teknikere. Kalinin holdt sprøyten rett foran ansiktet hans, og presser stempelet for å fjerne maskinen av luftbobler.
  
  
  En voldsom desperate grep brystet mitt. Det var den nærmeste til panikk vil jeg noensinne har opplevd. Jeg var aldri redd for fysisk smerte eller død, men det var ulike. Faktisk, var de kommer til å drepe meg, ødelegge min identitet, og deretter bruke kroppen min for sin egen nefarious formål. Bare tenke på det sendte frysninger nedover ryggraden min. Og nå visste jeg at trusselen om å ydmyke HAM var ikke en tomme. Denne planen, uansett hva det var, tok dem måneder eller år for å komme opp med. Og med føre AX agent gjør det, de var nesten hjemme.
  
  
  En tekniker kom til for å hjelpe Kalinin. Tanya snudde seg og så på tvers av rommet på oss. Teknikeren festet en gummi rør til min skulder og rullet opp ermet på skjorten min. Jeg så venene stikker på underarmen min. Nambulin gikk rett inn i venen.
  
  
  Mitt hjerte banket. Når Kalinin kom opp til meg med nål, jeg kjempet desperat med lær reimer, prøver mitt beste for å bryte dem. Hvis jeg skulle kunne komme seg opp fra denne stolen, jeg kunne lett ta vare på disse menneskene. Men bond var for sterk.
  
  
  Det er ingen grunn til å kjempe, Mr. Carter, " Kalinin sa sakte, å ta tak i min underarm. "Det er helt umulig å kjøre på dette punktet."
  
  
  Nålen kom ned, og teknikeren holdt mine skuldre, så jeg kunne ikke bevege seg. Det var en svak hint av glede på Kalinin ansikt som han satt nålen inn i den utvidede vene, deretter presset ned på stempelet på sprøyten.
  
  
  Den femte kapittel.
  
  
  Jeg ble overveldet av en følelse av eufori. Så kroppen min begynte å gå nummen. Min pust avtok merkbart, og jeg kunne kjenne svetten drypper fra pannen min og overleppe. Jeg visste ikke engang bryr seg om jeg var dopet, og den forferdelige følelsen av panikk var borte. Jeg kan fortsatt huske alt de sa til meg, og jeg visste at de var kommer til å bruke meg i noen forferdelige terroren eksperiment, men det plaget meg ikke lenger. Jeg visste at jeg burde være, men jeg bare ikke bryr seg. Jeg kjempet denne følelsen for et par minutter, og prøver å vekke sinne jeg følte inni meg, men det var ingenting igjen. Uansett hva de gjorde, hva de sa, var jeg greit med det. Det var dumt å bekjempe det, å tenke på det. Jeg var prisgitt deres, og deres makt var enorm. Jeg skal sende til det, og kanskje det er noe overleve. Tross alt, dette var det som virkelig betydde noe i det lange løp.
  
  
  Deres ansikter vridd foran meg - Tanya og Kalinina - og de så på
  
  
  Han så på meg som om jeg var et marsvin i et bur, men jeg hadde ikke noe imot. De hadde sitt eget arbeid å gjøre, og jeg la dem gjøre det.
  
  
  Kalinin kommet for mitt åsyn og løftet mine øyelokk. Han nikket til Tanya og venstre. Tanya kom opp for å møte meg. Hun satte seg svært nær. Jeg så inn i hennes gnistrende blå øyne og fant en dimensjon jeg hadde savnet før.
  
  
  "Nå kan du føle deg veldig avslappet, veldig rolig," sa hun til meg i en myk, sensuell stemme. Min røst og intonasjon økt min følelse av velvære.
  
  
  "Ja," sa jeg, og se inn i den dype blå bassenger av øynene hennes.
  
  
  "Når du ser inn i øynene, øynene blir slitne. Din øyelokkene blir virkelig tung og du ønsker å lukke dem."
  
  
  Mine øyelokk flagret.
  
  
  "Det er vanskelig å holde øynene åpne akkurat nå. Når jeg teller til fem, vil du lukke øynene fordi du vil. Du vil føle en enorm følelse av lettelse når du lukker øynene. Når du lukker dem, vil du sakte faller inn i en dyp trance. Ett. Du er veldig trøtt. To. Din øyelokkene er svært tunge. Tre. Du er dypt avslappet og underdanig. Fire. Når øynene lukkes, vil du la min stemme til å veilede deg i dine reaksjoner og handlinger. Fem ."
  
  
  Mine øyne virket i nærheten av seg selv. Jeg visste at jeg ikke kunne holde dem fra å avslutte, men jeg hadde ikke engang lyst til å prøve.
  
  
  "Du er nå i en hypnotisk transe og vil svare på min røst."
  
  
  Hun snakket i en myk, lav monotone som var noe svært overbevisende. Jeg fant ut at jeg hadde en stor hengivenhet for den vakre lyden av stemmen hennes - den sensuelle, forførende stemme - og jeg ønsket å gjøre det han ba meg om å gjøre.
  
  
  "Forstår du?" "Hva er det?" spurte hun.
  
  
  "Ja, jeg forstår".
  
  
  God. Nå skal vi sette denne ringen enheten på hodet og fest elektrodene." Jeg følte meg noen å flytte utstyret over mitt hode. Det så ut som et pannebånd, og jeg husket labyrinten av ledninger som gikk ut av det.
  
  
  "Mens jeg snakker til deg, Nick, du vil være å få audio-visuelle data fra maskinen. Hva du ser og hører vil være hyggelig og hjelpe deg å nå de dypeste tilstand av transe." Et eller annet sted hørte jeg et klikk på en knapp, og deretter en virvel av vakre farger angrepet i mørket Tanya hadde skapt. Sammen med blomstene kom myk musikk, vakker musikk som jeg aldri hadde hørt før. Og Tanya stemme akkompagnert av vakre severdigheter og lyder.
  
  
  "Alle musklene i kroppen forsiktig slappe av, slappe av lett, og du får en stor følelse av eufori. Du er på en rulletrapp som går i nedoverbakke. Med hvert bein, du sakte senke deg ned, og du blir enda mer avslappet. "
  
  
  Bilen skapte en rulletrapp for meg, og i en glatt og gli jeg ble ført ned gjennom en labyrint av farger og i myke mørke.
  
  
  "Du nærmer deg bunnen av rulletrappen og gå inn i en veldig, veldig dyp trance. Du fullt ut forstår min røst." Jeg har nådd bunnen og fant meg selv i en storslått, frittflytende mørke som jeg ikke lyst til å forlate.
  
  
  "Jeg vil be deg om å telle til fem, men vil du gå glipp av det nummer tre. Du vil ikke være i stand til å uttale nummer tre. Nå teller til fem."
  
  
  Leppene mine var i bevegelse. "En, to, fire, fem." Min munn og hjerne har ingenting å gjøre med nummer tre.
  
  
  "Veldig bra," sa Tanya. "Nå fortelle meg navnet ditt og hvem du er."
  
  
  Noe dypt inne i meg imot, men som alle-kraftig stemme var å spørre meg, så jeg svarte: "jeg er Nick Carter. Jeg jobber for AX, hvor jeg har kodenavnet N..." jeg kunne ikke huske nummeret eller Killmaster rating." Neste, jeg ga mer detaljert informasjon om identifikasjon.
  
  
  God. Nå lytte til meg nøye. Du vil glemme alt du nettopp har sagt til meg, og alt annet som har å gjøre med fortiden. I dette øyeblikk, vil du utvikle en komplett og totalt hukommelsestap."
  
  
  En merkelig ting skjedde. En eksotisk splint gikk gjennom meg, og når det gikk, og jeg følte meg svimmel. Når den fysiske effektene gikk av, følte jeg meg annerledes. Det var en liten forskjell, men det føltes som om hele verden rundt meg hadde forsvunnet. Det var ingenting igjen i universet, men min flytende kroppen og Tanya stemme.
  
  
  "Hvem er du?"
  
  
  Jeg trodde et øyeblikk. Det fungerte ikke. Jeg prøvde mitt beste, men jeg fortsatt ikke kunne svare på. Jeg hadde ingen identitet. Jeg var en skapning flytende i det store mørket, og venter på å bli navngitt, klassifisert, og klassifisert.
  
  
  "Jeg vet ikke," sa jeg.
  
  
  "Hvor bor du?"
  
  
  "I dette mørket," sa jeg.
  
  
  "Hvor kom du fra?"
  
  
  "Jeg vet ikke."
  
  
  God. Jeg vil friske opp hukommelsen. Nå vil du se bilde av en person foran deg." Bilen hummed og jeg så en mann. Han var høy, med mørkt hår og grå øyne. "Som mann er du," fortsatte hun. "Du er Rafael Chavez."
  
  
  "Rafael Chavez," sa jeg.
  
  
  "Du er en Venezuelan som tilbrakte flere år i Usa. Du ble født
  
  
  født i Margarita og utdannet i Caracas. Du har jobbet i flere områder, men nå er du en aktiv revolusjonerende ."
  
  
  "Ja," sa jeg.
  
  
  "Du bor i en leilighet på 36 Avenida Bolivar, her i Caracas."
  
  
  36 Avenida Bolivar.
  
  
  Hun fortsatte med å fortelle meg at jeg hadde ingen familie eller venner, og at folk jeg pratet med var det få mennesker i denne bygningen som ble kamerater i revolusjonen.
  
  
  "Vil du lære mer om deg selv senere," sa hun til slutt sa. "I mellomtiden bør du hvile. Jeg vil telle ned fra fem tilbake. Mens du teller, vil du sakte kommer ut av trance og gå tilbake til bevissthet. Fem. Du går opp rulletrappen igjen. Fire. Du er helt i ro. du er uthvilt, men du blir mer klar. Tre. Når øynene åpne på telling av ett, du vil ikke huske noe før du lukker øynene, ingenting i det hele tatt. Når dine øyne åpnes, du vil bare husk hva jeg sa om at du blir Rafael Chavez. Du vil ikke huske noe før fullstendig hukommelsestap setter inn. En ".
  
  
  Jeg åpnet øynene. Det var en jente som sitter der, og jeg visste at jeg hadde sett at ansiktet før, men jeg hadde ingen anelse om under hvilke omstendigheter. Det må ha vært like før jeg lukket øynene. Jeg umiddelbart merke til at hun ikke var fra Venezuela, som gjorde meg mindre interessert i det vakre ansiktet. Jeg snakket til henne i flytende spansk.
  
  
  Jeg sa, " Qué pasó?"
  
  
  "Du var under et mildt beroligende middel, besøke senor Chavez. Du har hatt en ulykke og blitt slått i hodet, og vi vil ta vare på i et par dager. Tror du virkelig kjenne din revolusjonerende kolleger, Don? "
  
  
  Jeg så rundt i rommet. Teknikeren har gjort bindingene som holdt meg i stolen og fjernet noe fra mitt hode. "Hvorfor... ja," sa jeg. Tingen er at jeg ikke husker mye.
  
  
  "Dette er Dr. Kalinin, og jeg er Tanya Savich, din russiske venner i den revolusjonære bevegelsen. Disse andre kamerater er Menendez og Salgado. De har vært på tur med deg for noen tid. Vi sendte deg her, til dette privat klinikk, til å behandle deg. Tross alt, konferansen er rett rundt hjørnet."
  
  
  Spurte jeg. "En konferanse?"
  
  
  Tanya smilte. "Ikke prøv å huske alt på en gang. Skal du gå på rommet ditt og hvile."
  
  
  "Ja," sa jeg sløvt. "For å hvile. Jeg er veldig sliten."
  
  
  * * *
  
  
  Rommet ble jeg tatt med til var behagelig rolig. Det var bare en seng å ligge på, men under de omstendigheter jeg ikke kunne forvente en sykehusseng. Tross alt, jeg var en mann som ønsket av loven, var jeg ikke? For å være ærlig, jeg kunne ikke huske så mye. Jeg beklager at jeg ikke spør jenta om hvordan ulykken skjedde, fordi jeg ikke husker det. En ting var klart - jeg trengte kamerater som helbredet meg. Jeg virkelig trenger dem. De hadde ingen anelse om hvor alvorlig mine hukommelsestap var. Vel, som vil rydde opp i et par timer. En god natts søvn vil fikse meg opp. Men det som plaget meg var at jeg kunne ikke huske viktige konferansen jenta snakket om. Hjernen min virvlet som jeg prøvde å huske, men til slutt sovnet jeg.
  
  
  Jeg våknet brått midt på natta. Hadde jeg hallusinasjoner eller var det bare en merkelig drøm? Det må ha vært en drøm. Jeg var i et fremmed land, et øde land. Jeg ble kjørt ned en mørk brosteinsbelagt gate, og jage en mann. Jeg holdt en lang svart tysk-laget pistol, sannsynligvis en Luger. Jeg skjøt denne mannen og forsøkte å drepe ham. Han snudde seg og skjøt på meg, og jeg følte en brennende smerte i min side. Pistolen i hånden min plutselig ble en kort håndtert øks. Da våknet jeg.
  
  
  Det var en merkelig drøm. Jeg hadde ikke huske å være i noen andre land enn Venezuela og Amerika. Og jeg har aldri skutt en mann i mitt liv. Eller meg? Ingenting av dette ga mening for meg.
  
  
  Da morgenen kom, et brett med mat ble brakt til meg, og jeg spiste grådig. Når jeg var ferdig, jeg så på ansiktet mitt i speilet. Minst det var kjent. Men at ansiktet ikke synes å tilhøre Rafael Chavez. Jeg så på klærne som ble brakt til meg, men jeg hadde ikke gjenkjenner dem. Lommene var tom, det var ingen identifikasjon. Omtrent en time senere, Menendez kom inn og tok meg tilbake til rommet med en stol med wire og annet utstyr.
  
  
  "God morgen, besøke senor Chavez," jenta som ga henne navn som Tanya hilste på meg. "Er du klar for en ny behandling?"
  
  
  "Ja, jeg tror det," sa jeg, og ser på bilene. "Men er det nødvendig? Jeg vil gjerne vite hva slags behandling jeg får."
  
  
  "Vær så snill," sa Tanya, som viser meg en stor stol. "Du må stole på oss, besøke senor Chavez. Vi er dine venner."
  
  
  Jeg satte meg ned i stolen, men jeg følte meg urolig. Jeg ønsket å få ut av denne bygningen, vandre gatene i Caracas, gå tilbake til min leilighet på Avenida Bolivar. Jeg var sikker på at disse kjente severdighetene ville gjenopprette min hukommelse og gjøre meg friskere. Jeg lovet meg selv at hvis denne aktiviteten fungerte ikke, jeg ville gå rett hjem.
  
  
  "Slapp av," en mann som heter Kalinin fortalte meg.
  
  
  "Jeg vil gi deg en lett beroligende." Han stakk en hypodermic needle i underarmen min og ga meg en sprøyte injeksjon.
  
  
  Navnet blinket gjennom hodet mitt. Nambulin. Hvor har jeg hørt dette før? Før jeg kunne tenke på det noe mer, begynte jeg å føle en dyp eufori skylle over meg, og jeg mistet interessen i ord og alt annet.
  
  
  Noen justert min hodeplagg. Jeg hadde ikke noe imot. Et minutt senere hørte jeg Tanya stemme.
  
  
  "Du ønsker å lukke øynene. Vil du lukke dem for en sum på opp til fem." Hun regnet, og mine øyne lukket. Det var et plutselig glimt av fargen i mørket, og jeg hørte noen merkelige musikk som liksom virket kjent. Stemmen slept ut, men fargene og musikken holdt trekke meg ned og ned. Jeg følte at jeg var på en rulletrapp. Så en annen stemme kom ut av hodet mitt. Stemmen fortalte meg alt om meg. Hver eneste lille detalj, fra min datoen for fødselen til min siste aktiviteter i den venstreradikale bevegelse for frigjøring av Venezuela fra den tyranniske imperialisme i Usa. Det var bilder av spesifikke scener. Når det var over, fikk jeg et detaljert bilde av min fortid. Min hukommelsestap er herdet.
  
  
  Jeg var medlem av en politisk gruppe som kalles Vigilante, hvis mål var å styrte den Venezuelanske regjeringen og etablere en venstreorienterte regime med hjelp av Russerne. Jeg ble rekruttert et par måneder siden, og et par dager siden jeg ble skadet under en demonstrasjon utenfor den Amerikanske ambassaden.
  
  
  Tanya talte igjen. "Din leder har bedt oss om å informere deg om at rekkene av hevnere er tynning på grunn av feige desertering i møte med brutal politiets taktikk. Derfor er det nødvendig å handle nå. Du har blitt valgt til å utføre denne handlingen.
  
  
  "Venezuela har blitt for avhengig av Usa," fortsatte hun. "Usa kjøper om lag 40 prosent av Venezuelas oljeeksport, som gir Amerikanerne en dødelige økonomiske grep om Venezuela. Den Venezuelanske presidenten og hans kapitalistiske staten må være ødelagt før de hånd over hele landet til Amerikanerne. En plan ble utviklet. designet med den kommende Caracas Konferanse i tankene.
  
  
  "Konferansen vil bli et møte mellom President i Venezuela og Vice President i Usa. Det vil gi en unik mulighet til å slå på begge disse fiender av folket. Senere, vil du bli informert om planen og opplysninger om hvordan det skal gjennomføres. Forstår du? "
  
  
  "Ja, jeg forstår".
  
  
  God. Når du våkner opp, du vil huske i detalj alle som jeg har fortalt deg, og alt du har hørt og sett på mens du er i en dyp trance. Hvis det er spørsmål i ditt sinn om detaljer, din underbevissthet sinn vil gi svar og fylle eventuelle hull som kan være plager deg. Du vil ikke spørsmålet din identitet som Rafael Chavez og du vil ikke spørsmålstegn ved gyldigheten av hans politiske filosofi."
  
  
  Etter et par minutter, mine øyne naturlig åpnet, og jeg husket hvordan Tanya regnet bakover fra fem til en. Jeg husket også alt om mine tidligere liv. Uansett hva de gjorde mot meg, det fungerte. Jeg har helt frisk fra min hukommelsestap.
  
  
  Tanya smilte. "Hvordan føler du deg, kamerat?"
  
  
  "Veldig bra," sa jeg. "Stoffet laget meg å huske. Jeg er nødt til å ta del i et oppdrag mot Caracas Konferanse, nå husker jeg det. Vil jeg være klar?"
  
  
  "Vil du være klar til det," sa hun.
  
  
  Kalinin vendte seg bort og gikk over til tekniker på enden av rommet, forlater Tanya og meg alene. "Du og jeg ... vet vi hverandre bedre enn jeg husker du?" Spurte jeg. Jeg hadde en flyktig bilde av Tanya liggende naken på sofaen.
  
  
  Det var noe i øynene hennes, så et lite smil lyste opp ansiktet hennes. "Jeg håpet du ville huske. Vi hadde en kveld sammen. Husker dere ikke?"
  
  
  "Egentlig ikke," sa jeg. "Men et glimt, en viss minne jeg fikk, jeg ønsker å huske mer."
  
  
  Hun lo lavt. "Kanskje vi kan tilbringe et par minutter sammen igjen før du forlater klinikken."
  
  
  "Dette er noe å se frem til," sa jeg.
  
  
  Selv om jeg følte meg helt fin, de insisterte på at jeg bor på rommet mitt og resten. Jeg tenkte litt om Tanya. Merkelig. Min oppgave var det viktigste i livet mitt, men jeg kunne ikke slutte å tenke på det ekstraordinære jente.
  
  
  Når jeg ikke tenker på Tanya, var jeg prøver å rekonstruere fortiden for at jeg hadde nesten glemt på grunn av ulykken. Og så prøvde jeg å huske, at jeg kom til å tenke på en liten hendelse. Jeg løp barbeint i en leire hus i utkanten av Margarita. Da husket jeg at dette huset var mitt hjem, og en ganske svart-langhåret kvinne som het Maria var min mor. Hun og min far døde da jeg var ni år gammel. Snart etter kom jeg i Caracas, der jeg bodde hos slektninger og studerer til å bli en embetsmann.
  
  
  Det var fortsatt noe merkelig om det hele. Jeg kan huske noen ting fra fortiden min, men disse ting virket uvirkelig, de mentale bildene blasse og tåkete. Og når jeg sluttet å tenke på dem bevisst, de bare forsvant inn i glemselen, og ikke ser ut som en ekte del av meg.
  
  
  Overraskende, er mine mest levende minner var de årene jeg tilbrakte arbeider på lasting dock i Amerika.
  
  
  Jeg tilbrakte hele dagen i mitt rom. Som natt Tanya kom for å se meg. Hun gikk i rolig og lukket døren bak henne. Jeg fikk opp fra kanten av køya, hvor jeg ble av å lese en avis om Caracas Konferanse. Hun hadde et stetoskop og utklippstavlen i hånden hennes.
  
  
  "Kan jeg ta pulsen?" spurte hun.
  
  
  "Selvfølgelig."
  
  
  Hun holdt på håndleddet mitt i hennes lille, myke hånd. Øynene våre møttes, og hun snudde raskt unna. Hun laget et notat på henne diagrammet, og deretter holdt stetoskop til brystet og lyttet for et minutt.
  
  
  "Føler du deg kvalm?"
  
  
  "No way."
  
  
  "Er det svetting i din søvn?"
  
  
  "Ikke som jeg husker."
  
  
  Mitt blikk flyttet fra henne full leppene til den sensuelle kurver av kroppen hennes. Igjen er det fristende bilde av Tanya naken på sofaen blinket gjennom hodet mitt. Hennes neste spørsmålet syntes synsk.
  
  
  "Du sa du husket ... nærhet mellom oss, Raphael."
  
  
  "Ja, jeg husket det."
  
  
  "Kan du fortelle meg hva du husket?"
  
  
  Jeg smilte. "nei. Det var deg. På sofaen."
  
  
  Hennes vakre blå øyne unngått meg. Jeg tok utklippstavlen og stetoskop fra henne og kastet dem på gulvet. Da jeg forsiktig trakk henne til meg. Jeg kysset henne og hun svarte.
  
  
  "Du er virkelig gjorde sove med meg, gjorde du ikke?" Jeg spurte forsiktig.
  
  
  Hun prøvde å flytte vekk, men jeg holdt henne tilbake. "Raphael, du er ikke en kjæreste," sa hun. "Du er en revolusjonerende. Du hadde ikke tid for kvinner."
  
  
  "Jeg må ha funnet tid minst en gang," jeg minnet henne.
  
  
  Øynene hennes fant min. "Ja, en gang." Hun syntes å være å huske. "Kort tid før demonstrasjonen ved den Amerikanske Ambassaden. Jeg tok et notat til leiligheten din og du spurt meg for å bli."
  
  
  "Og vi kysset, og jeg holdt deg så nær," sa jeg, sakte kjører hendene mine ned lengden av kroppen hennes.
  
  
  "Raphael, vennligst..." hun protesterte svakt.
  
  
  Jeg kneppet hennes uniform til midjen og gled hånden min inni, holder henne tett. Jeg kjærtegnet brystene og følte hennes nipples stivne på min touch.
  
  
  "Raphael ..."
  
  
  Vi kysset igjen. Hun sluttet sliter og tilbake mitt kjærtegn, med sudden, intens lidenskap, kroppen hennes spenner voldsomt som jeg utforsket sin munn. Når kiss endte vi begge holdt vår åndedrag og lengtet etter mer.
  
  
  "Å, min Gud, Raphael," hun pustet.
  
  
  Hun sparket av seg uniformen og droppet det til gulvet. Jeg så på mens hun dro trusen ned fra sin lange, myke lår. Hun gikk bort til sengen og strukket kroppen hennes rister med spenning. Jeg raskt kledde av seg og la seg ned ved siden av henne. Mine fingre og lepper spores hver tomme av hennes varme, dirrende kjøtt.
  
  
  Plutselig, prøvde hun å bevege seg bort, men jeg holdt henne fast. "Hva kan jeg gjøre for deg?" utbrøt hun. Jeg kvalt hennes ord ved stuper min tungen dypt inn i hennes munn. Hun begynte å svare igjen.
  
  
  Jeg visste ikke hva hun mente, og jeg brydde meg ikke. Alt jeg kunne tenke på var hennes moden, varme kroppen. Hun stønnet med et ønske som jeg rullet over på toppen av henne. Hennes lår åpnet opp for meg, og jeg kunne føle hennes grave neglene inn i ryggen min. Jeg slengte til henne, og hun skrek med glede. Tilbake deretter, alt var det mørke, det haster, og en voksende, uhemmet lidenskap.
  
  
  Den sjette kapittel.
  
  
  Jeg var bundet til stolen igjen, og rommet var helt mørkt. De ga meg en ny injeksjon, men denne gangen var det ingen pleading stemmer. Jeg var bare dopet. Tanya og Kalinin var ikke engang i rommet.
  
  
  De nevnte noe om "siste fase". Jeg hørte dem si det på russisk, og det er noe jeg har forstått, selv om jeg ikke huske noen gang å lære russisk.
  
  
  Så jeg satte meg ned i stolen, et bilde dukket opp i mørket foran meg. Det var president, og han var å gi en politisk tale. Han var bare tyve meter fra meg, gestikulerer mens han snakket. Han sa ting som virkelig opprørt meg. Jeg brøt ut i en kald svette. Eufori slått til intens sinne som president ' s ord ble mer og mer offensive, høyere og høyere. Ansiktet hans sakte vridd og ble forvrengt. I et minutt, ansiktet var alt som var igjen av bildet. Det begynte å ekspandere, vokser seg større og styggere som venom fosset fra sin vridd lepper. Ansiktet var så nær at jeg trodde jeg kunne komme ut og angripe den.
  
  
  Jeg hørte et skrik i rommet, og innså at det var å komme fra min egen hals. Jeg nådd ut rasende for at fryktelig ansikt, prøver å rive kjøtt fra hverandre med bare nevene, klore på det med fingrene mine.
  
  
  Men jeg klarte ikke å oppnå det. Skrik var et rop om total frustrasjon og ynkelig fortvilelse ved å ikke være i stand til å nå ut og ødelegge den grusomme ansikt. Etter en liten tale-henger av og det var stille, det forvridde ansiktet fortsatt beveger seg foran meg.
  
  
  Alle av en plutselig
  
  
  Tanya stemme kom ut av mørket. "Dette er din fiende. Dette er mannen som står mellom mennesker og frihet. Han er en ekle, stygge dyr, og han feeds på likene av sitt folk. Du har alltid mislikt og fryktet ham, men nå har du spist av en desperat, grusom avsky. Hater du ham mer enn du har noen gang hatet noen eller noe i ditt liv."
  
  
  Jeg trodde min brystet var i ferd med å eksplodere fra den avsky og hat jeg følte for det forvridde ansiktet. Jeg holdt huske president er ekle ord og knyttet nevene til negler tore gjennom mine håndflatene.
  
  
  Til slutt, falmet bilde i mørket og ble erstattet av en annen. Jeg visste ikke det på første, men da jeg husket det fra avisen. Det var den Amerikanske visepresidenten. Han snakket engelsk, men jeg forsto ham perfekt. Han forklarte at han ville arbeide tett med den Venezuelanske regjeringen, og at Usa ville gi mer økonomisk og militær assistanse for å holde den Venezuelanske presidenten i kraft. Mens han talte, hans ansikt forandret seg. Hans øyne vokste stadig mer sint, og ekkelt, ekkelt ord ble spydd ut av munnen hans.
  
  
  Når lyset endelig kom på, jeg var svette voldsomt. Teknikeren løftet meg fra stolen min og førte meg tilbake til rommet mitt. Stoffet og overveldende følelser hadde helt utladet min energi. Beina mine var så svak at jeg knapt kunne gå.
  
  
  Tilbake på rommet mitt, teknikeren hjalp meg med å sitte på sengen og så ned på meg.
  
  
  Spurte han. "Er alt i orden?"
  
  
  "Jeg tror det."
  
  
  Han sa vennlig. "Dette er alt som er nødvendig for oppdraget."
  
  
  "Hvor er Tanya Savich?"
  
  
  "Hun er opptatt med et prosjekt."
  
  
  "Jeg må se henne."
  
  
  "Jeg er redd det er umulig."
  
  
  Jeg så på ham. Det var en ung Venezuelas heter Salgado. Ansiktet hans så ærlig. Kanskje på grunn av den oppriktighet som jeg så det, jeg buste ut noe jeg ikke selv vet jeg tenkte.
  
  
  "Jeg hva de kaller meg? Er dette virkelig nødvendig for en folkelig revolusjon?"
  
  
  Hans øyne falt på meg. "Tviler du på det?" "Hva er det?" spurte han ivrig.
  
  
  "Jeg... jeg vet ikke. Jeg tror ikke det. Noen ganger føler jeg at jeg er gal."
  
  
  "Du er ikke gal. Faktisk, du er ganske sunt akkurat nå." Stemmen hans var beroligende.
  
  
  Spurte jeg. "Hvor lenge har jeg vært her på klinikken?"
  
  
  Han nølte, så hvis du lurer på om du vil svare meg. "En venn som tok deg her kvelden før siste."
  
  
  "Da vil jeg være klar til å gå?"
  
  
  "I dag."
  
  
  Jeg støttet meg opp svakt på den ene albuen. "Virkelig?"
  
  
  "Den siste etappen avsluttes senere i dag. Vil du ha noen flere innledende klasser. Den neste vil ikke være veldig hyggelig for deg, men det vil være over før du vet ordet av det. Dette er en helt avgjørende del av forberedelsene til konferansen."
  
  
  "Hva slags arbeid er dette?"
  
  
  "De vil fortelle deg senere i dag."
  
  
  Plutselig døren åpnet og Dr. Kalinin kom inn. Han bort på teknikeren. "Hva er det? Hvorfor er du fortsatt besøke senor med Chavez?"
  
  
  Teknikeren så forskrekket. "Han ønsket å snakke for en stund."
  
  
  "Å komme tilbake til arbeid," Kalinin sa snart.
  
  
  Salgado snudde seg og forlot rommet.
  
  
  Jeg så Kalinin tilnærming meg. Jeg likte ikke ideen om at Russere som regjerte her og som mine landsmenn var ikke lov å snakke til meg. En Venezuelan bør styre sin revolusjon, men Kalinin behandlet Salgado som en mindreverdig.
  
  
  Kalinin ga meg et stramt smil. "Jeg er veldig lei for at jeg tok Salgado bort fra deg så brått, besøke senor Chavez, men han har oppgaver andre steder. Føler du deg bra?"
  
  
  "Fint," sa jeg.
  
  
  Han tok min puls og ikke si noe på en stund.
  
  
  "Veldig bra. Du skal hvile, og vi vil komme tilbake til deg etter lunsj." Du har en alvorlig lekse foran deg."
  
  
  "Kan jeg virkelig forlate dette sted sent i kveld?"
  
  
  Mitt spørsmål er fanget ham av vakt. Men etter en kort pause, svarte han: "Ja. Du vil være klar i kveld."
  
  
  "All right," sa jeg. "Jeg hater fengsling."
  
  
  "Så er vi alle," sa han tankefullt. "Men vi må ofre noe for det gode av revolusjonen. Er ikke det riktig?"
  
  
  Jeg nikket. Kalinin smilte tett og venstre.
  
  
  Jeg sovnet etter en stund. Plutselig hørte jeg meg selv skrike. Jeg satte meg rett opp i køya, svette og risting. Jeg kjørte en skjelvende hånd over munnen min, og ser på den motsatte veggen. Det var ikke som meg til å være redd for - jeg visste så mye om meg selv. De må ha gitt meg medisin. Jeg hadde et mareritt.
  
  
  Jeg så stygge ansikter fra det mørke rommet og hørte harde, sinte stemmer. Det var alt blandet opp med mine bilder. Jeg var en tur ned i en mørk bakgate med en luger i min hånd. Jeg rundet et hjørne, og plutselig en stor, forvridde ansikt dukket opp foran meg. Han så ut som president, men det var en deformert ansikt hengende i mørket.
  
  
  Jeg sparket luger igjen og igjen, men det grusomme ansikt bare lo av meg. Munnen hans åpnet, og truet med å svelge meg opp. Lange, skarpe tenner var som kommer mot meg. Så jeg skrek.
  
  
  Etter en lett lunsj, jeg ble tatt med tilbake til bilen rommet - de kalte det den retning rom. Teknikeren advarte meg om at dette møtet ville være annerledes, og han var ikke overdriver. Tanya møtte meg i rommet som teknikere var stropping meg til en stol.
  
  
  "Det kommer til å bli frustrerende," sa hun. "Men det vil være over før du vet ordet av det."
  
  
  "Jeg har tenkt på deg før," sa jeg. "Jeg spurte deg, men de sa du var for opptatt til å se meg."
  
  
  Menn ferdig stropping meg ned og gikk over til en av bilene. De hadde ikke brukt det før. Den hadde et lite kontrollpanel, men det var dusinvis av blinkende farget lys på sin counter.
  
  
  "Hva de sa at du var sant," Tanya svarte.
  
  
  "Får jeg se deg igjen etter at jeg la her?"
  
  
  Hun snudde seg vekk. "Det er mulig. Det hele avhenger av utfallet av oppdraget."
  
  
  "Jeg vet ikke noe om oppdraget," jeg minnet henne.
  
  
  "Vet du, snart nok."
  
  
  Denne gangen brukte de forskjellige enheter - en wire metal band på brystet og et nytt hodeplagg. Tanya sørget for at alt var som det skulle være, og forlot rommet.
  
  
  De slo av lysene, og jeg så noen flere bilder i mørket. Bildene ble enda mer ekte enn de jeg hadde sett den morgenen. Jeg fikk ikke tatt denne gangen, men jeg visste at morgenen dose var ikke helt borte ennå.
  
  
  President dukket opp i rommet. Han gikk gjennom folkemengden, vifter med armene ondskapsfullt og smilende. Så snart bildet dukket opp, med bind for øynene begynte å gjøre noe for meg. Det var et forferdelig press i hodet mitt, og smertene var nesten uutholdelige. Da jeg så bildene flytte, smerte dypere. Jeg slet med å frigjøre meg, åpner og lukker min munn og skjeling i smerte. Det bare ble verre før jeg trodde hodet mitt skulle eksplodere. Et skrik unnslapp halsen min. Mannen brøt seg bort fra mengden, og kjørte mot president, svingte en stor machete. Bladet er koblet til, decapitating president, og hans hode fløy inn i mengden, søle blod overalt. Folk lo og lo.
  
  
  Smerten var borte, og jeg følte meg bare søt tomheten av fysisk komfort. Presidenten var død, og verden var reddet fra hans tyranni.
  
  
  Jeg håpet at økten ble avsluttet, men det gikk ikke. En annen scene er fylt rommet som president holdt en offentlig tale. Smerten kom igjen, og jeg gikk mot den, krøller seg opp inne til å motstå det. Men jeg ble rammet av det. Denne gangen er forferdelig press i hodet mitt var ledsaget av en skarp smerte i brystet, som om jeg var for å ha et hjerteinfarkt. Jeg kunne høre meg skrike, men smertene ville ikke gå bort. Mannen pekte pistolen mot presidenten og rev av baksiden av hodet med et skudd. Smertene ble borte umiddelbart.
  
  
  Men igjen var rommet fylt med bilder, denne gang av Amerikansk Visepresident. Han kjørte en svart Cadillac på et offisielt parade, og jeg visste at den Venezuelanske presidenten ble kjøring foran ham i bilen. Vice president var iført en kostbar pinstripe dress, gestikulerer imperialistically til publikum. Presset kom igjen, men denne gangen var det ingen sammensnøring i brystet, bare en forferdelig smerte i mitt hode. Som et resultat av en plutselig eksplosjon av røyk og smuss, Vice President ' s bil ble ødelagt av en usynlig bombe, og alle i bilen ble drept. En annen stor eksplosjon skjedde i rommet, og bilen av President i Venezuela kollapset. Smerten var borte for alltid.
  
  
  Jeg falt sammen i en stol som de løsner meg og slo av enheten. Dr. Kalinin var ved siden av meg, men jeg fikk ikke se Tanya.
  
  
  "Det verste er over," fortalte han meg.
  
  
  Når han var ferdig med å lytte til meg med sin stetoskop, han hjalp meg ut av stolen min og førte meg nedover gangen til en vanlig projeksjon rommet. Det var en innebygd skjerm på langt veggen, og en projektor bod på baksiden av rommet.
  
  
  Kalinin sette en lagt Luger i min hånd. Jeg stirret på ham tomt, er fortsatt nummen fra den brutale økt. Det var det våpenet jeg hadde brukt i mine mareritt.
  
  
  "Stoffet er allerede over," Kalinin fortalte meg, " og din reaksjon på ulike stimuli under denne delen av opplæringen vil være helt naturlig. Vil du holde pistolen og gjøre hva du vil. . "
  
  
  Jeg var bare ute på en stor pistol. Jeg visste det var en tysk pistol, men det er noe jeg assosiert med Usa. Mens jeg prøvde å finne ut av dette, gikk til rommet mørkt og filmen startet. Disse var ekte bilder, trolig tatt i de siste par dagene på pre-konferanse møter. Filmen viste presidenten går ned gangveien foran president.
  
  
  Palacio de Miraflores, ved siden av ham er Amerikansk visepresident. Det var kameramenn rundt, og presidenten var tilfeldig snakker til sin Amerikanske gjest.
  
  
  Som tallene på skjermen så ut til å nærme meg, en overveldende følelse av hat rose opp i brystet mitt, og jeg følte en foruroligende følelse i mitt hode, en følelse av intens ubehag. Smertene økte med en følelse av total avsky. Jeg kunne ikke se tv lenger. Mennene som kommer til meg ble det veldig ekte. Jeg hevet pistol i høyre hånd og pekte det på de to tallene. Jeg satt mine øyne på den første president. Jeg skalv med hat og smerte, og svetten rant nedover pannen min. Jeg trakk av. Tallene var rolig gange mot meg. Jeg var rasende. Jeg avfyrte pistolen igjen og igjen, og svarte hull formet i et tett mønster på presidentens brystet. Et minutt senere var jeg trakk på tomt kammer. Likevel, de to tallene fortsatte å nærme meg. Jeg kastet pistolen på dem, deretter stormet på dem i et anfall av raseri. Jeg traff hardt og falt tungt i gulvet.
  
  
  Lysene kom på, og Kalinin hjalp meg opp. Jeg var pesende og utmattet. Nå som filmen er over, smerte og sinne er borte fra meg.
  
  
  "Veldig bra" Kalinin vil si søtt. "Flott, faktisk."
  
  
  "Jeg ønsker å... få ut av det her," sa jeg.
  
  
  "All right," sa han. "Vi trenger ikke deg før i dag, når du har siste økt. Du kan gå tilbake til rommet ditt."
  
  
  De tok meg med tilbake til den hvite rom med køyeseng, og jeg la meg tungt. Det føltes som flere opprivende søvnløse dager hadde gått siden jeg hadde våknet opp en morgen. Jeg sovnet etter en stund. Men denne gangen var det ikke et mareritt. I stedet, jeg hadde en veldig detaljert drøm om Tanya. Hun var naken i armene mine. Den varme mykheten i kroppen hennes fortært meg, forbrukes meg med begjær. Alle sansene mine ble vekket - jeg kunne høre hennes vakre stemme og lukte den berusende duften av hennes parfyme. Og alle gjennom drømmen, i varmen av lidenskap, hun sa til meg, " jeg beklager, Nick. Jeg beklager, Nick."
  
  
  Jeg kunne ikke forstå hvorfor hun ble med utenlandske navn, men jeg hadde ikke gidder å korrigere henne. Jeg ikke bryr seg hva hun ringte meg. Ingenting betydde noe, men den varme, krevende kjøtt vred seg under meg.
  
  
  Jeg satte meg opp plutselig. Jeg tenkte på Tanya og hennes bruk av et utenlandsk navn. Nick. Hva betyr det? Jeg drømte av Luger at Kalinin hadde fast i neven. Mens jeg lå der og venter for dem å få meg til den siste økten, jeg lurte på om det ikke hadde vært noe mer i de siste par dagene enn jeg visste, mer enn disse menneskene var å fortelle meg. Men de hadde for å være lovlig. De visste alt om meg, alt om min filosofi og mitt arbeid med bevegelse. Vi var som alle jobber for samme sak, og jeg hadde til å stole på dem.
  
  
  Når de kom for å plukke meg opp, de sa det var tidlig på kvelden, og jeg ville bli sluppet fri i et par timer etter et godt måltid. Jeg ble tatt til orientering, men ikke festet i en stor stol. I stedet, de ba meg om å sitte i en vanlig stol ved siden av Salgado. Etter en stund forlot han, og Tanya og Kalinin kom med en tredje mann, en russisk heter Oleg Dimitrov.
  
  
  "Besøke senor Dimitrov samarbeider tett med leder av bevegelsen," Kalinin forklart til meg.
  
  
  Jeg så fra menn til Tanya. Hun bar en pakke papirer under armen. Hun ga meg et smil skjelvende.
  
  
  "Skal vi begynne?" "Hva er det?" spurte hun upersonlig.
  
  
  "All right," sa jeg. "La oss komme i gang."
  
  
  De dro opp tre stoler og satt overfor meg, menn på hver side av Tanya. Hun satte papers på fanget hennes. Dimitrov stirret på meg intenst, som om du prøver å måle mine innerste tanker og følelser.
  
  
  "Vi ber dere om å ta en annen kurs for terapi," sa Tanya. "Da vil du være klar."
  
  
  Kalinin var å utarbeide en sprøyte. Han lente seg forover i stolen, og ga meg en sjanse. "Du vil bare få en liten mengde av beroligende denne tiden,"sa han," fordi vi vil slippe deg umiddelbart etter økten avsluttes." Som væske inn i min åre, han trakk seg ut nålen og trykket på en bomullsdott med små sår.
  
  
  "Nå," sa Tanya i hennes myk, rolig stemme,"du føle deg veldig avslappet og rolig." Stemmen hennes hummed, kjærtegnet hjernen min, og snart var jeg i sin barmhjertighet. Jeg var helt underdanig.
  
  
  "Denne gangen, vil jeg be deg om å åpne øynene, men du må ikke komme ut av en dyp trance. På telling på fem, vil du åpne deres øyne, men du vil fortsatt være i en hypnotisk tilstand."
  
  
  Hun regnet sakte. Da sa hun: fem, mine øyne åpnet. Jeg så fra ett ansikt til andre. Jeg var fullstendig klar over alt rundt meg, men jeg var fortsatt i en tilstand av høy eufori. Jeg var helt avslappet og visste at jeg var helt prisgitt at stemmen.
  
  
  "Du har blitt valgt for de viktigste misjon"
  
  
  Dette er en oppgave som revolusjonen har gjort, " sa Tanya på alvor. - Dagen etter i morgen, Caracas Konferansen vil bli holdt. Det vil være en morgen og ettermiddag. President i Venezuela, Vice President i Usa og andre embetsmenn som vil være til stede. Konferansen vil finne sted i Palacio de Miraflores.
  
  
  "Vil du gå til ettermiddag like før konferansen møter igjen. Du vil bli gitt en karaffel med vann, som du kan flytte til rommet. Når konferansen fortsetter, enheten skjult i karaffel vil drepe alle i dette rommet."
  
  
  En skjelve av glede skjøt gjennom meg.
  
  
  "Du vil ikke bruke våpen for å drepe våre fiender som du prøvde å gjøre før. Men dere vil drepe dem. Forstår du?"
  
  
  "Ja, jeg forstår".
  
  
  "Ditt ansikt vil se annerledes ut når du våkner opp fra dette trance. Vi vil gjøre du ser ut som en Amerikansk spion som heter Nick Carter."
  
  
  "Nick Carter," jeg gjentok. Nick! Det er hva Tanya brukes til å ringe meg i mine drømmer. Det var en forutanelse, som en drøm om Luger.
  
  
  "Vil du gå inn i bygningen under navnet Nick Carter. Et medlem av vår gruppe vil gi deg en karaffel med en skjult enhet. Vil du ta karaffel for å konferanserom og satte den på bordet. Du vil være i stand til å gjøre dette, fordi det er Nick Carter, som vi ble kvitt, som har det høyeste nivået av tilgang til konferansen."
  
  
  "Jeg skjønner," sa jeg.
  
  
  "For de neste to dagene, vil du være stille som Nick Carter. Jeg vil nå begynne å lese fra fil om denne agenten, og du må huske hver minste detalj, slik at du kan lykkes med å utgi seg for å være Carter. I tillegg, du har sikker kunnskap om at personen dypt inni deg. Du kan bare bruke nok av denne kunnskapen til å utføre falsk identitet, og ikke noe mer ."
  
  
  Hun leste avisene på fanget hennes. Informasjonen var lett å huske. Det er noe det virket veldig kjent for meg.
  
  
  "Jeg var den som gikk av meg selv som Ilsa Hoffman," konkluderte med Tanya. "Etter at vi slipper deg, vil du umiddelbart informere Carters' sjef, David Hawke. Han vil spørre hvorfor du var ute av touch-for to dager, og han vil spørre om meg, som han kjenner som Ilse Hoffmann. Vil du si at du var med meg til et land villa for et par dager fordi du ønsket å se på meg, men nå er du overbevist om at jeg er utenfor mistanke."
  
  
  "Ja," sa jeg. "Over mistanke." Informasjonen ble permanent tas opp i hjernen min.
  
  
  "Du vil utgi seg for å være Nick Carter så godt som du kan, og gjør alt som er forventet av deg før midt på dagen av konferansen. Deretter, du vil ignorere alle bestillinger de kan gi deg og hodet til palasset. Du bør være i gangen rett utenfor konferanserommet inngang på nøyaktig ett o-tiden på ettermiddagen. På denne tiden, vår person vil nærme seg deg. Han vil være iført en mørkeblå dress og rødt slips med en hvit nellik på jakkeslaget. Han vil gi deg denne karaffel, som er en av de som vil bli brukt på forhandlingsbordet." Hun tok den store, ytre karaffel fra Dimitrov. "Inne i den, under falsk bunn, vil denne enheten."
  
  
  Hun nøye fjernet den elektroniske dings. Det så ut som et fancy transistor radio.
  
  
  "Enheten styres av en fjernkontroll. Det avgir lyd i et bredt spekter av frekvenser, bredere enn noe tidligere utviklet. På visse frekvenser og volum, lyd ødelegger sentral nerve vev. En veldig kort eksponering fører til en smertefull død."
  
  
  Hun erstattet gadget i karaffelen. "Enheten vil bli satt til ønsket frekvens ved hjelp av fjernkontrollen etter start i dag på sesjon. Innen et par minutter, det vil drepe alle innenfor hørevidde, men det påvirker ikke noen utenfor rommet. Etter det har gjort jobben sin, det vil føre til en mye lavere lyd, som fortsatt høres veldig høyt til ørene. Du vil være i stand til å høre denne lyden utenfor konferanserommet der du vil bli plassert ."
  
  
  "Jeg vil høre en lyd utenfor konferanserommet," jeg gjentok.
  
  
  "Etter vår person gir deg vann karaffel, vil du tilnærming vaktene ved inngangen til rom og fortell dem at the palace ansatte har bedt deg om å levere karaffel, slik at det er ferskvann for konferansen er medlemmer. Siden Nick Carter har tillatelse til å gå inn konferanserom, de vil tillate deg å ta karaffel inne og sett den på bordet. La den mot veggen og ta den andre karaffel til nærmeste service rom i korridoren. vil du holde seg borte fra det umiddelbare området til du ser at alle har angitt konferanserom for ettermiddag.
  
  
  "Når du hører en høy-pitched lyd fra rommet, vil du vite at enheten har gjort jobben sin. Hør godt etter nå." Dimitrov sto opp og slått ring på en liten skrivemaskin på neste tabell. Jeg hørte en høy-pitched skrike om at minnet meg om støy på noen fly.
  
  
  "Dette er lyden du vil høre."
  
  
  Stemmen hans stoppet for et øyeblikk. "Når du hører dette," sa hun langsomt: "du vil huske alt som ble lagt i din underbevissthet. Du vil huske alt jeg har fortalt deg ikke til å huske tidligere. Du vil huske alt som skjedde før du kom til denne klinikken. Men du vil ikke huske noe som skjedde her. Dette vil avsløre sannheten til deg, men vil føre til alvorlig forvirring. Du innrømmer at den første personen som snakker til deg at du plantet en død enheten i konferanserommet. Er det klart? "
  
  
  "Det er klart," sa jeg.
  
  
  "Også, når vår mann hender deg karaffel, vil han si:" Viva la revolución! Disse ordene vil styrke deres beslutning om å drepe den Venezuelanske presidenten og den Amerikanske, og du vil føle en overveldende trang til å bære karaffel til rommet, som jeg gjorde. Jeg har bedt deg."
  
  
  "Viva la revolutión," sa jeg.
  
  
  Kalinin sto opp, gikk til bordet, og tok ut luger han hadde gitt meg, og dolk i sin scabbard. Han ga meg pistolen.
  
  
  "Sette pistolen ned," sa Tanya. "Det scabbard på stidet bør være festet til høyre underarm."
  
  
  Jeg fulgte hennes instrukser. Våpenet følte vanskelig og tungvint. Kalinin brakte meg en mørk jakke og slips, og Tanya fortalte meg å sette dem på over mitt våpen.
  
  
  "Våpenet tilhørte Nick Carter," sa Tanya. "Du vet hvordan du skal bruke dem. Klærne var også hans."
  
  
  Dimitrov lente seg over og hvisket noe i Tanya øret. Hun nikket.
  
  
  "Du skal ikke forsøke å gå tilbake til leiligheten på Avenida Bolivar. Du vil heller ikke kontakt Hevnere eller noen forbundet med dette oppdraget, ikke engang de ansatte på denne klinikken."
  
  
  "Veldig bra," sa jeg.
  
  
  "Nå, Rafael Chavez, vil du komme ut av hypnose når jeg telle ned fra fem til en. Du vil være flytende i engelsk, og dette er det språket du vil bruke, før du har fullført din oppgave. Vil du være klar til å fullføre oppdraget, og du vil følge mine instruksjoner nøye.
  
  
  "Jeg skal begynne å telle nå. Fem. Du er Rafael Chavez, og du vil endre kurs i moderne Venezuelas historie. Fire. Dine president og Visepresident i Usa er din dødelige fiender. Du har ikke gitt det tenkt så mye på det. uten en hensikt, men å drepe disse to menn som vi planla. To. Når du våkner opp, du vil ikke vite at du var under hypnose. Du vil ikke huske navnene på de som er her med deg, men du skal vite at vi er venner av revolusjonen, som har forberedt deg for din oppgave ."
  
  
  Når det nådde nummer én, tre foran meg virket til å gjøre for en liten, så ble fokusert på nytt. Jeg så fra ett ansikt til andre.
  
  
  "Føler du deg alle rettigheter, Raphael?" "Hva er det?" søt ung kvinne spurte.
  
  
  "Jeg føler meg fint," sa jeg til henne på engelsk. Overraskende, jeg sa det uten problemer.
  
  
  "Hvem vil du være i de neste to dagene?"
  
  
  "Nick Carter, Amerikansk spion."
  
  
  "Hva vil du gjøre når du forlater her?"
  
  
  "Rapporten til en mann ved navn David Hawke. Jeg vil fortelle ham at jeg var med deg - Ilse Hoffmann - under Carter ' s fravær."
  
  
  God. Gå og se på deg selv."
  
  
  Jeg gikk til speilet. Når jeg så ansiktet mitt, det så annerledes. De endret utseende mitt, slik at jeg så ut akkurat som Nick Carter. Jeg kom inn i min jakke og trakk ut luger . Wilhelmina navn blinket gjennom hodet mitt. Jeg hadde ingen anelse om hvorfor. Uansett, det ikke synes viktig. Jeg trakk ut bolten og satt inn en runde i pistol kammer. Jeg ble overrasket over min evne til å håndtere en pistol.
  
  
  Jeg vendte tilbake til tre av dem. "Jeg vet ikke ditt navn," sa jeg.
  
  
  Mennene var tydelig smilende med tilfredshet. Men jenta snakket opp. "Du vet at vi er dine venner. Og venner av revolusjonen."
  
  
  Jeg nølte. "Ja," sa jeg. Jeg rettet pistolen mot lys over rommet og myste langs fat. Det var et fantastisk verktøy. Jeg gled den tilbake i hylsteret.
  
  
  "Jeg tror du er klar," jenta sa.
  
  
  Jeg holdt blikket et øyeblikk. Jeg visste det var noe som skjer mellom oss, men jeg kunne ikke huske navnet hennes. "Ja, jeg er klar." Jeg følte en plutselig trang til å komme ut av det, å gjøre det viktigste i mitt liv - oppdraget disse menneskene hadde forberedt meg for.
  
  
  En mann i en bedrift dress talte opp. Stemmen hans hørtes ganske autoritær. "Så å gå, Raphael. Gå til en konferanse i Caracas og drepe dine fiender."
  
  
  "Ja det kan vi," sa jeg.
  
  
  Den syvende kapittel.
  
  
  "Hvor i helvete har du vært?"
  
  
  David Hawke trampet gjennom hotellrommet i en svart raseri. Hans grå håret var bustete og det var dype linjer rundt sin kalde blå øyne. Jeg visste ikke at Amerikanerne var i stand til slike utbrudd.
  
  
  "Jeg var sammen med en jente," sa jeg.
  
  
  "En jente! For to dager? Viktige hendelser som fant sted under ditt altfor tidlig ferie. Det ville ikke være ille hvis du kom hit for en orientering."
  
  
  "Hun syntes altfor interessert for fort," sa jeg. "Jeg trengte for å finne ut om det ble brukt mot oss på noen måte. Hun inviterte meg til et land villa for et par dager, og jeg kunne ikke komme i kontakt med deg før vi dro. Etter at vi kom til villa, og jeg ikke har noen måte å kontakte deg på."
  
  
  Hawk smalnet øynene på meg, og jeg var redd han kunne se gjennom min forkledning. Jeg var ganske sikker på at han visste at jeg ikke var Nick Carter, og han var bare å spille spill med meg.
  
  
  "Er at hele historien?" "Hva er det?" spurte han tartly.
  
  
  Han trodde ikke det. Jeg måtte improvisere. "Vel, hvis du må vite, jeg er syk. Først trodde jeg at jenta hadde forgiftet meg, men det var bare et alvorlig tilfelle av en turist sykdom. Jeg ville ikke gjøre deg noe godt selv om jeg kunne ta kontakt."
  
  
  Som jeg snakket med, øynene hans var festet på ansiktet mitt. Til slutt, de myknet litt. "Oh my god. Vi er på cusp av kulminasjonen av vår største oppgave i år, og du bestemmer deg for å bli syk. Vel, kanskje det er min feil. Kanskje jeg presset deg for hardt."
  
  
  "Unnskyld, sir," sa jeg. "Men jeg måtte sjekke på jenta. Jeg er nå overbevist om at hun er utenfor mistanke."
  
  
  "Vel, jeg antar det er noe, selv om det er noe negativt."
  
  
  "Kanskje det var et wild goose chase," sa jeg. "Uansett, jeg er tilbake til arbeid. Hva er nytt?"
  
  
  Hawk dro ut en lang Cubansk sigar. Han bit av slutten, og rullet det i sin munn, men ikke tenne det. Jeg hadde en sterk følelse av deja vu - en Hauk i et annet sted å gjøre det samme. Alle forutanelser og blinker i det umulig halv-minner gjorde meg nervøs.
  
  
  "Vice president har gått gale. Han sier at vi overreacted med sikkerhetsspørsmål. Han tok et par CIA-ansatte og sendt ekstra Secret Service gutta hjem. Han sa at det var ubehagelig for pressen å ha en hær av sikkerhetsvakter rundt, som om vi ikke stole på den Venezuelanske politiet."
  
  
  "Det er for ille," sa jeg. Faktisk, var alt fint. Jo færre Amerikanere har jeg rundt til å handle for, jo lettere er min jobb vil være når jeg kommer til konferansen.
  
  
  "Vel, det er fortsatt mange mennesker i palasset med våpen i sine lommer. Jeg heter N7 når jeg tenkte du kunne være på bunnen av en seks fot hull et sted."
  
  
  For første gang innså jeg at en av grunnene til Hawke var så sint var fordi han var veldig bekymret for meg. Eller rettere sagt, om Nick Carter. Det er noe denne erkjennelsen tok i meg, og jeg fant meg selv å tenke at Carter ' s skjebne hadde vært meted ut til hevnere.
  
  
  Spurte jeg. "N7 er Leire Vincent?"
  
  
  "ja. Han sjekket inn på et tredje hotel, Las Americas. Jeg fortalte ham for å sjekke om din forsvinning." Han sa sarkastisk ," Han kan nå gå over til viktigere saker. I kveld, Vice President, er å delta på en ikke-planlagt festen holdt i hagen til den Amerikanske Ambassaden. President i Venezuela vil definitivt vise opp. Som konferansen finner sted i morgen, jeg ønsker å begynne å ta spesielle forholdsregler, spesielt for hendelser som ikke er inkludert i den opprinnelige planen ." Han var tygge på en sigar.
  
  
  Omtale av disse fiender av folket gjorde meg flush. Jeg ble overmannet av en varm bølge av hat, og jeg hadde å prøve mitt beste for å begrense den. En feil flytte med Hawk kunne ødelegge oppdraget.
  
  
  "Greit, jeg skal være der," sa jeg.
  
  
  "Er du veldig greit, Nick?" spurte han plutselig.
  
  
  "Klart det, hvorfor ikke?"
  
  
  "Jeg vet ikke. Du er bare så annerledes for et øyeblikk. Ansiktet har endret seg. Er du sikker på at du fortsatt ikke er syk?"
  
  
  Jeg raskt akseptert unnskyldningen. "Det kunne ha vært," sa jeg. "Jeg er ikke helt meg selv i dag." Jeg tenkte at på et øyeblikk ville han avsløre min forkledning, så ville jeg ha for å drepe ham med luger i lomma. Jeg hadde ikke lyst til å drepe ham. Han virket som en god person, selv om han var en av fiender. Men alle som kom i veien for min oppgave ville ha til å være eliminert - det var ikke noe alternativ.
  
  
  "Vel, du egentlig ikke er deg selv," Hauk sa sakte. "Jeg hadde tenkt å sende til ambassade for å sjekke om det er et par av assistenter som vil være på slottet i morgen, men jeg tror ikke du er klar for det. Vil du bedre hvile før denne kvelden. "
  
  
  "Det vil ikke være nødvendig, sir," sa jeg. "Jeg vil være glade for å gå til ambassaden, og..."
  
  
  "Jævla det, N3! Du vet bedre enn å krangle med meg. Bare gå tilbake til rommet og bli der til du er nødvendig. Jeg skal ringe deg når det er på tide å gå til ambassaden."
  
  
  "Ja, sir," sa jeg ydmykt takknemlige for muligheten til å unngå mer kontakt med Amerikanerne enn det som var absolutt nødvendig.
  
  
  "Og ikke rotet med den fordømte jente," Hauk skjelte meg.
  
  
  * * *
  
  
  Ambassaden hagene er vakkert til alle tider, men denne kvelden var de spesielt fantastisk. Det var lykter overalt. Flaming grilling og bord med mat ble satt opp for gjester. I den ene enden av hagen var en lekeplass hvor et band som spilte hele kvelden.
  
  
  Hauk og Vincent var med meg, men det gjorde vi ikke snakke til hverandre.
  
  
  Jeg hadde møtt Vincent tidligere på badet. Vi utvekslet hilsener, og jeg var ganske flau. Jeg visste at jeg skulle ha kjent han, men jeg var ikke klar til å møte et AX agent. Jeg hadde for å bløffe meg selv i løpet av vår samtale, og jeg var redd for at jeg ikke var overbevist om. Vincent snakket kort om AX-hovedkvarteret og et tidligere oppdrag vi jobbet sammen. Jeg la ham snakke og bare avtalt med alt han sa.
  
  
  Vice president dukket opp ganske tidlig på kvelden. Jeg prøvde å unngå det helt. Hans ansikt og stemme vakte så sterke følelser i meg som jeg var sikker på at jeg vil åpenbare min dekke hvis jeg møtt ham ansikt til ansikt. Jeg gikk over til band og bare lyttet til dem spille. Musikken var vakker, og jeg ser frem til den dagen hvor mitt hjemland ville bli frigjort fra tyranni. For første gang i timer, begynte jeg å slappe av.
  
  
  Men flaks kunne ikke motstå. Jeg hørte en røst bak meg, og det var forferdelig stemme Amerikansk visepresident.
  
  
  "Mr. Carter."
  
  
  Jeg snudde meg for å se på ansiktet hans, og kjente en forferdelig press i hodet mitt, men jeg kjempet avsky. Står mellom vice president var to medlemmer av den Hemmelige Tjenesten, som nikket til meg.
  
  
  "Mr. Vice President," sa jeg strengt.
  
  
  "Jeg tror ikke du har møtt president," monster sa. Han pekte på det nærmer figur, og jeg så mannen som jeg hatet mest i verden. Han var en rett-møtt og solid mann, har en tilsynelatende harmløs, gammel mann med et bredt smil og en kiste full av emblemer og medaljer. Men jeg visste hva han representerte, og den har gjort magen min biter. Han kom til å stå ved siden av oss. To plainclothes politimenn og en medisinsk personale var bak.
  
  
  "Herr President, dette er en av de beste unge menn i vår spesielle tjenester," Vice President sa. "Mr. Carter."
  
  
  "Det er en glede å møte deg, Mr. Carter."
  
  
  Nærhet til at ansiktet laget mitt sinne nesten ukontrollerbar. Jeg kjempet det overveldende trang til å kaste meg på ham og rive ham i stykker med bare hendene. Svetten brøt ut på pannen min, og jeg følte en tetthet i brystet, som fortsatte å vokse og vokse. Hodet mitt var å såre så mye som jeg trodde det kom til å eksplodere.
  
  
  Jeg gispet og vendte seg bort fra de to mennene. Jeg trengte å trekke meg sammen, men jeg visste ikke hvordan du gjør det. Jeg så meg rundt med et dystert ansikt. "Med glede, Mr. President," sa jeg.
  
  
  Alle stirret på meg som om jeg hadde mistet mitt sinn. Sikkerheten ansatte studert meg nøye.
  
  
  "Er alt i orden, unge mann?" Presidenten bedt om.
  
  
  Mine øyne slet med å møte hans. "Å, ja," sa jeg fort. "Jeg vil bli bra. Jeg hadde bare en kamp med turister."
  
  
  Vice president var å se ansiktet mitt nært. "Du hadde bedre å få litt hvile, Mr. Carter," sa han stille. Et øyeblikk senere var de snakker med den Amerikanske ambassadøren.
  
  
  I plutselige desperasjon begynte jeg å følge dem. Hånden min gikk inn i min jakke. Jeg var nødt til å trekke ut Lugers og skyte dem i hodet. Men når jeg følte kaldt metall pistol mot min hånd, kom jeg til mine sanser. Dette var ikke planen, og jeg måtte adlyde ordre. Jeg trakk meg i hånden ut og tørket svette på min jakke. Jeg skalv over alt. Jeg kikket rundt for å se om noen la merke til mine handlinger, og når jeg snudde meg mot bygningen, så jeg ØKSEN min kollega Leire Vincent ser på meg. Han ser på hele tiden.
  
  
  Kjemper min panikk, jeg skyndte seg til baksiden av ambassaden bygningen, til herretoalettet. Jeg følte meg syk og var redd jeg skulle til å kaste opp. Jeg var fortsatt risting, og hodet mitt føltes som det var å gå for å split åpne.
  
  
  På badet, jeg helte kaldt vann på hodet mitt og lente seg tungt mot vasken. Jeg setter ansikter ut av hodet mitt, og smerter og kvalme begynte å avta. Da jeg snudde for å finne et håndkle, Vincent var det.
  
  
  "Hva er galt med deg, Nick?" spurte han.
  
  
  Jeg vendte seg bort fra ham og tørket meg selv. "Jeg må ha spist noe galt," sa jeg. "Jeg tror jeg er fortsatt litt ute av det."
  
  
  "Du ser forferdelig," hevdet han.
  
  
  "Jeg føler meg bra nå."
  
  
  "Don' t du tror du bør se ambassaden lege?"
  
  
  "Helvete, nei. Jeg er veldig fint."
  
  
  Det ble en lang stillhet som jeg omtrent kjemmet håret mitt.
  
  
  "Jeg hadde noe å drikke i kafeen i Beirut da vi jobbet sammen," sa han. "Husker du det? Du hjalp meg å komme ut av dette. Jeg var bare prøver å tilbakebetale en tjeneste."
  
  
  Noe dypt inne i hjernen min reagerte da han nevnte hendelsen i Beirut. Jeg hadde en veldig kort visjon av Leire Vincent fallende mot en gammel murvegg, og jeg kommer til å hjelpe ham med å komme tilbake på føttene. Etter et brøkdels sekund, scene forsvant, og jeg lurte på om jeg hadde forestilt meg det i det hele tatt.
  
  
  Dette sjokkerte meg. Jeg har aldri møtt Leire Vincent i mitt liv. Hvordan kunne jeg husker jeg ble med ham i Beirut? Jeg har aldri vært utenfor Venezuela, bortsett fra når jeg var i USA. Jeg visste ikke noe om Libanon. Eller var jeg fortsatt det?
  
  
  Igjen, jeg hadde følelsen av at noe hadde vært skjult fra meg i klinikken i fortiden min. Noe veldig viktig. Men kanskje jeg tok feil. Kanskje narkotika stimulert min fantasi, slik at jeg kunne komme opp med scener som ville hjelpe meg å spille rollen som Nick Carter.
  
  
  "Jeg beklager," sa jeg. "Jeg setter pris på din interesse, Leire."
  
  
  Han smilte kort, men da hans bekymring tilbake. "Nick, hva faen var det du gjør det når noen snakket til deg?"
  
  
  "Hva mener du?" Jeg spurte defensivt.
  
  
  "Vel, for et minutt det så ut som du var i ferd med å få Luger. Hva var det som skjer?"
  
  
  Jeg mentalt gikk gjennom flere mulige svar. "Å, det. Jeg tror jeg er ganske nervøs. Jeg så en fyr kommer inn i jakken sin, og for et øyeblikk jeg trodde han var kommet for en pistol. Jeg følte meg som en idiot når han trakk ut den lommetørkle."
  
  
  Øynene våre møttes og låst som tok Vincent lager av mine svar. Hvis han utfordret meg, jeg ville til å drepe ham her, og det ville bety en masse trøbbel.
  
  
  "All right, kamerat," sa han. Stemmen hans er møre. "Du hadde bedre hvile, slik at du vil føle deg bedre i morgen."
  
  
  Jeg så på ham. Han var en tettvokst mann med rødlig hår, trolig i midten av tredveårene. Han hadde en åpen, ærlig ansikt, men jeg visste at han kan være tøff.
  
  
  "Takk, Leire," sa jeg.
  
  
  "Glem det."
  
  
  For resten av kvelden, jeg prøvde å holde seg borte fra de viktigste aktivitet. Hawk dukket opp på et tidspunkt da alle var ute på den gruppen av dansere og sto ved siden av meg.
  
  
  "Alt virker normalt?" "Hva er det?" spurte han, ikke se på meg.
  
  
  "Ja, sir," sa jeg. Jeg lurer på om Vincent noen gang fortalte ham om meg.
  
  
  "Det ser ikke ut som du trenger å bo her lenge, Nick," sa han. "Jeg er også sende Vincent tilbake til hotellet hans. Men jeg vil se deg på slottet i morgen tidlig. Selv om alt virker fint, jeg fortsatt har denne følelsen om advarsel. La du merke til personen som stalking du? "
  
  
  En annen ukjent scene blinket gjennom hodet mitt - en mann stående i et hvitt rom som holder meg med en pistol. Nei, det var en korridor, ikke et rom. Jeg rørte ved min panne med min hånd, og Hawk stirret på meg.
  
  
  "nei. Nei, jeg har ikke sett ham." Hvordan gjorde jeg selv vet hva slags person han snakket om? Ingenting ble nevnt i filen som mine kamerater lese for meg. Med mindre jeg har glemt.
  
  
  "Nick, er du sikker på at du er bra?" "Med Vincent her, jeg sannsynligvis kunne ha gjort uten deg på konferansen."
  
  
  "Jeg har det bra," sa jeg litt kraftig. Jeg kastet et blikk på Hawke, og han så på meg bistert, tygger på en mørk sigar. "Jeg er lei for det. Men jeg føler at jeg trengte på denne konferansen, og jeg ønsker å være der."
  
  
  Jeg prøvde ikke å høre raw panikk i stemmen min. Hvis Hawk får meg ut av sikkerhet, jeg vil ikke være i stand til å fullføre min oppgave.
  
  
  "All right," sier han til sist. "Ser deg i morgen, min sønn."
  
  
  Jeg kunne ikke se på ham. "Det er riktig."
  
  
  Hawk gikk gjennom hagen og jeg dro. Jeg hadde ikke lyst til å gå tilbake til hotellet. Jeg trengte en drink. Jeg tok en taxi til El Hardin fordi jeg følte meg ensom og en eller annen måte forbundet dette med jenta i klinikken. Da jeg kom innenfor, var jeg overrasket over å se henne sitte i et hjørne bordet. Hun var alene, mens du nipper til et glass vin. Hun så på meg med en gang.
  
  
  Du vil heller ikke kontakt Hevnere eller noen forbundet med dette oppdraget, ikke engang de ansatte på denne klinikken.
  
  
  Jeg snudde meg bort fra henne og gikk til bordet på tvers av rommet. Jeg kjente en forferdelig trang til å gå til henne, og fortelle henne om mine problemer, ta henne til sengs med meg. Men hun selv forbød meg å ta kontakt. Kelneren kom og jeg bestilte en cognac. Når han var borte, jeg så opp og så henne stå ved pulten min.
  
  
  "God kveld, Raphael." Hun satte seg ned ved siden av meg. Hun var enda vakrere enn jeg husket.
  
  
  Navnet hennes plutselig poppet inn i hodet mitt fra baksiden av hodet mitt. "Ditt navn er... Tanya." Jeg så inn i øynene hennes. "Jeg er ikke ment for å vite det, er jeg?"
  
  
  "Nei, men jeg tror jeg vet hvorfor du gjør dette. Det er all right."
  
  
  "Jeg skal ikke være med deg, skulle jeg det?"
  
  
  "Jeg ble bedt om å kontakte deg. For å finne ut hvordan du føler deg og sørg for at du er akseptert som Nick Carter."
  
  
  "Jeg ble tatt for ham," sa jeg. "Men den som heter Hawk er så bekymret for min velferd. Jeg ble introdusert til presidenten i kveld, og det var ganske frekk i et minutt. Men jeg tror jeg overbevist om Hawke at jeg var i orden. "
  
  
  Tanya er vakkert ansikt mørknet. "Hawk er den eneste personen som kan forstyrre dette hele oppdraget. Du har å overbevise ham på alle mulige måter at du er Nick Carter og som du kan fylle ut ditt oppdrag på konferansen." Stemmen hennes var anstrengt og presserende. "Det er viktig at du har tilgang til konferanserommet under lunsjpausen."
  
  
  "Jeg forstår, Tanya," sa jeg. Jeg ønsket å
  
  
  ta henne i armene mine og kysset henne. "Kom til rommet mitt," sa jeg. "For en stund. Dette er... viktig for meg."
  
  
  "Hauk kan se deg," sa hun mykt.
  
  
  "Nei, det er ikke sånn. Kan du komme hit for en bit."
  
  
  Hun nølte et øyeblikk, så kom ut og forsiktig rørte ansiktet mitt. Jeg visste at hun ville ha meg. "Jeg skal være der i en halv time."
  
  
  "Jeg skal vente."
  
  
  Førti-fem minutter senere, ble vi stående i svakt lys på hotellrommet mitt, og jeg ga Tanya en grov klem. Jeg kysset henne, og tungen hennes gled inn i munnen min. Hun trykket hennes hofter mot meg.
  
  
  "Oh, Raphael," hun pustet.
  
  
  "Ta av deg klærne," sa jeg.
  
  
  "Ja."
  
  
  Vi kledde av seg i mørket. Et par sekunder senere, var vi begge nakne og stirrer hungrily på hverandre. Tanya var en av de vakreste kvinner jeg noensinne har sett. Mine øyne tok i henne full, runde brystene, slank midje, bøyde hofter og lange, myke lår. Og jeg ble sjarmert av hennes myke, sensuelle stemme. Stemmen som snakket så søtt og overbevisende måte til meg på klinikken. Det var en ekstra magnetismen mellom oss på grunn av denne spesielle forhold. Jeg lengtet etter kroppen som tilhørte at beroligende, vinket stemme, stemmen som hadde slik makt over meg.
  
  
  Vi gikk sammen til sengs, og jeg kysset henne, drar henne i nærheten og følelsen hennes trent bryster trykk mot meg, bevege hendene mine over de hovne kurver av hennes lår.
  
  
  Vi var begge puster tungt. Jeg slapp henne og hun la seg ned på sengen, hennes fulle, kremet kurver ser ut som krem mot den hvite ark. Jeg husket den lidenskapelige øyeblikk i mitt rom på klinikken. Plutselig hadde jeg et annet minne, fra en drøm jeg hadde i klinikken. Jeg så Tanya strukket ut på sofaen i stedet for en seng, hele kroppen hennes inviterer meg til å bli med henne. Var det bare en drøm? Eller gjorde det virkelig skje? Jeg var veldig forvirret.
  
  
  Jeg kom inn i sengen og la seg ned ved siden av henne, vendt mot henne. Jeg rørte ved hennes brennende leppene mine, så løp mine lepper ned hennes hals og skulder.
  
  
  "Har du en leilighet i Caracas?" Jeg spurte mellom kyss.
  
  
  "Hvorfor tror du at," svarte hun forskrekket.
  
  
  "Har du et bredt sofaen i leiligheten din?"
  
  
  Hun så på meg, og jeg trodde jeg så frykten i øynene hennes. "Hvorfor spør du?"
  
  
  Jeg sa. "Det er der vi først laget kjærlighet, var det ikke?" Som du sa til meg, det var ikke i min leilighet. Det er ingen slike sofaen i leiligheten min." De viste meg et par bilder av min leilighet på Avenida Bolivar.
  
  
  Tanya så opprørt. "Er det så viktig?" spurte hun.
  
  
  "Egentlig ikke," sa jeg, kysser henne. "Som bare slo meg når jeg så deg her."
  
  
  Ansiktet hennes avslappet igjen. "Du har rett, Raphael. Det var min leilighet. Jeg var bare sjekker du på klinikken for å se om du husker."
  
  
  "På grunn av oppdraget?"
  
  
  "På grunn av min feminine forfengelighet." Hun smilte og presset hardt mot meg.
  
  
  Jeg sluttet å bekymre seg om det og har glemt alt, men det haster med mitt ønske om og fløyelsaktig mykhet av hennes kjøtt.
  
  
  Kapittel Åtte
  
  
  Neste morgen, Hawk, Vincent, og jeg gikk til den Hvite Palasset. De fleste av de vanlige sikkerhetsstyrker var der hele natten. Ved klokken seks i morgen, det var allerede et galehus. Hawk fortalte Vincent og jeg for å sjekke konferanserom og omliggende rom før ni-tretti, når konferansen var ment å starte. Jeg var veldig nervøs. Jeg hadde en merkelig følelse når jeg var å gjøre alle disse sikkerhetskontroller, beveger seg så lett blant de folk som var der for det formål å stoppe meg. Hvis jeg var ikke så nervøs, jeg vil nyte det ironiske med det hele. Sikkerheten ansatte nikket og smilte til meg, ikke engang mistenker at jeg var den som sørget for at ingen forlot konferanserom i live.
  
  
  I hele morgen, ansiktene fra orientering rommet kom tilbake til meg igjen og igjen, og hver gang de gjorde det, jeg brøt ut i en kald svette. I kraft av min hat var å rive meg i stykker. Jeg ønsket å holde på med det, gjøre jobben min, og befri verden av disse to onde mennesker.
  
  
  "Vel, det er en time før konferansen starter," Hawke fortalte meg, " og vi har ikke noe bedre å gjøre enn vi hadde da vi forlot Washington. Bortsett fra at vi ikke finner en høy person som ingen andre har sett..."
  
  
  "Det er ikke min feil," sa jeg kraftig.
  
  
  Hawk studerte ansiktet mitt, og jeg visste at jeg ville gjort det igjen. Jeg unngikk hans skarpe øyne.
  
  
  "Hvem i helvete har sagt det?" han smekket.
  
  
  "Jeg... jeg er lei for det, sir. Jeg tror jeg er litt nervøs for konferansen."
  
  
  "Dette er ikke som deg i det hele tatt, Nick," sa han alvorlig. "Du alltid holde hodet kaldt. Det er derfor jeg tror at du er den beste. Hva er galt med deg likevel? Du vet at du kan matche meg."
  
  
  Jeg så på ham. Det hadde en merkelig effekt på meg, og jeg kunne ikke forstå hvorfor. Jeg likte denne mannen, og det er noe jeg følte meg veldig nær til ham, selv om jeg aldri hadde sett ham før i går formiddag. Det var merkelig.
  
  
  "Jeg har det bra, sir," sa jeg. "Du kan stole på meg.
  
  
  "Er du sikker?"
  
  
  "Ja, jeg er sikker."
  
  
  God. Hvis du finner noe, kan du finne meg i sikkerhet-hovedkvarteret."
  
  
  Da han dro, jeg ønsket å slå i veggen. Jeg har kanskje så ut som Nick Carter, men jeg hadde ikke handle som ham. Og Hawk lagt merke til. Hvis jeg ikke hadde vært mer forsiktig, jeg ville ha mislyktes hele oppdraget.
  
  
  Ved tidspunktet for konferansen, palasset var utrolig rastløs. Hallene var pakket med folk. Det var hundrevis av journalister fra hele verden. Den lynlyspærer gikk av hvert minutt, og det var mye roper og gestikulerer. Da de ansatte kom på konferanse hall, folkemengden rundt dem var så tykke at de kunne knapt bli sett.
  
  
  Da jeg så dem igjen på nært hold, jeg følte slik fiendtlighet mot dem, slike åpne hat, at jeg måtte snu seg bort. Jeg kunne ikke engang se dem inn i rommet. Et par minutter senere, alle var inne, og den store doble dører lukket seg bak dem. Konferansen har begynt.
  
  
  Da jeg kom til palasset og sjekket ut konferanserom, la jeg merke til en karaffel med vann på en lang mahogny bord. Det var identisk med den jeg fikk senere, i friminuttet. Det var på en skuff, sammen med et dusin glitrende krystall glass. Ved middagstid, vann som er igjen i karaffelen ville bli kjedelig, og palace personalet naturlig ville bringe frisk vann i ettermiddag.
  
  
  Morgen varte et års tid. Jeg skrittet hvileløst opp og ned den lange korridoren. De andre vaktene så på meg. Hallene var full av dem. To Venezuelanske sikkerhetsvakter, en CIA offiser og en Secret Service-agent sto vakt utenfor konferanserommet. Hver og en av dem visste Nick Carter, og ingen hadde selv sett på meg når jeg så rundt i rommet tidligere.
  
  
  Rundt elleve-tretti, en halv time før pausen, korridoren utenfor konferanserommet begynte å fylle opp igjen. Jeg kjente en forferdelig tetthet i brystet og hodet begynte å verke. Men denne gangen smertene var nesten hyggelig. Jeg visste at han ville forsvinne rett etter at jeg har fullført min oppgave.
  
  
  Kort tid før friminuttet, en CIA-agent bort til meg. Han åpenbart kjente meg, og jeg burde ha kjent ham. Jeg konsentrert, og ansiktet hans ble kjent, men selvfølgelig var det ikke. Dette var alle med aircondition, og jeg hadde ikke tid til å tenke på hvordan det fungerte. Imidlertid, disse kollisjoner gjorde meg nervøs. En enkelt glipp kunne ødelegge hele oppdraget.
  
  
  "Hvor har du vært, Carter?" mannen spurte. "Vi har ikke sett deg her i et par dager."
  
  
  "A. jeg har sjekket ut noen mistenkelige personer", sa jeg tensely, prøver mitt beste for å høres naturlig ut.
  
  
  "Hvem?"
  
  
  "Jeg så en mistenkelig mann som ser i resepsjonen kvelden før, men det viste seg å være en blindvei."
  
  
  "Åh, ja, jeg har hørt om det. Jeg har også hørt at du sov med en tysk jente for en stund. Er det noe sannhet i dette? " han lo.
  
  
  Smil plutselig minnet meg om en Amerikansk visepresident i ansiktet da han introduserte meg til president. "Hvorfor kan du ikke gå seg vill, er du inhabil bastard!" Jeg brummet.
  
  
  Plutselig la jeg merke til Hawk og Vincent står bare noen meter unna, ser på meg. Jeg fikk ikke se dem kommer opp.
  
  
  "Du burde holde dette på en snor," CIA sa mannen sint da han raskt gikk forbi Hawk og Vincent og fortsatte ned i hallen.
  
  
  Hawk sto der, studere meg for et øyeblikk. Når han snakket, stemmen var rolig og lav. "Kom med oss, Nick," sa han.
  
  
  "Jeg ønsker å være her når de kommer ut," sa jeg. "Det kan være problemer."
  
  
  "Jævla det, jeg sa: kom med oss!"
  
  
  Jeg gned meg i hånden over munnen min. Jeg var i trøbbel, med litt over en time å gå før jeg møtte den personen som ville tjene meg karaffel. Men det var ingen måte jeg kunne gi opp på Hawk. Han ville ikke gi meg et valg.
  
  
  "All right," sa jeg rolig.
  
  
  Hawk ledet oss til en tom private rom i nærheten sikkerhet-hovedkvarteret. Når vi var inne, Hawk lukket og låste døren, snudde seg til meg. Vincent stod ut til siden, ser veldig forvirret.
  
  
  "Nå," Hawk i en hard, lav stemme. "Hva i helvete er det som skjer her? Jeg tok alt jeg kunne fra deg, Nick. Du opptrer som en gal."
  
  
  Jeg bort på Vincent. "Du fortalte ham om hendelsen på festen."
  
  
  "Nei, det gjorde jeg ikke," Vincent sa defensivt. "Men jeg måtte gjøre det."
  
  
  "Hva hendelsen?" spurte Hawk.
  
  
  "Bare en liten emosjonelle utbrudd," Vincent sa.
  
  
  Jeg slikket min tørre lepper. Jeg var glad for at han ikke hadde nevnt mitt forsøk på å få Luger ut. Hauk var skarpe. Jeg var sikker på at han allerede tvilte på min identitet. Kanskje la han merke til noen feil i min forkledning. Kanskje de forlot en muldvarp, et arr, eller noe annet som ga meg unna. Nei, det må være min feil. Jeg visste bare ikke opptre som Nick Carter.
  
  
  "Ok, hva er det?
  
  
  Hawk spurte utålmodig. "Hvorfor er du så jævla nervøs hele tiden?" Du har ikke vært den samme personen da du kom tilbake fra at villa."
  
  
  Svaret var enkelt. Jeg var en annen person. Rafael Chavez. Men jeg kunne ikke fortelle ham det. Han var en av fiender. Begge disse AH agenter var mine fiender.
  
  
  "Jeg vet ikke, sir. Kanskje det er fordi det er så jævla frustrerende, med folkemengder av folk stimlet rundt, støy og forvirring. Og det verste er å vite at noe kunne skje når som helst, og vi ville ikke være i stand til å gjøre noe med det. Dette security jobb er ikke min stil ."
  
  
  Både menn ble stille et øyeblikk. Hawk vendte seg bort og gikk til vinduet. "Jeg er redd det ikke er nok, Nick." Han snudde seg mot meg. Hans magre kroppen så ut til å krympe ytterligere i tweed jakke, og hans kalde øyne syntes å være ser direkte på meg. "Hva har skjedd i løpet av to dager var du borte?"
  
  
  "Akkurat det jeg fortalte om," sa jeg.
  
  
  "Jeg hater å si dette, Nick, men jeg tror du skjuler noe fra meg. Det høres ikke du heller. Vi har alltid vært veldig åpne med hverandre, har vi ikke?"
  
  
  Trykket i hodet og brystet var voksende. Det var mindre enn en time før jeg ble tvunget til å oppgi denne korridoren. Og David Hawke ønsket å snakke og snakke.
  
  
  "Ja, vi har alltid vært ærlig."
  
  
  "Så la oss være ærlige," Hawke sa. "Jeg tror det skjedde noe da du forsvant, og jeg forstår ikke hvorfor du ikke fortelle meg om det. Jeg vet at du må ha noen grunn til å holde tilbake, men det ville være så mye bedre for oss begge hvis du setter den ut der. Er dette om Hoffmann jente? "
  
  
  Jeg kastet et blikk på ham. "Nei, det har ingenting å gjøre med jenta. Hva i helvete er dette ment å være? Jeg fortalte deg at det var klart. Tror du virkelig jeg lyver for deg? Jeg innså at jeg var rope, men det var for sent.
  
  
  "Ro deg ned, Nick," Vincent sa sakte.
  
  
  Hawk sa ingenting, for et øyeblikk. Han ser på meg igjen, piercing meg med sin harde, kalde øyne. Trykket i hodet og brystet var økende farlig, og jeg følte meg som en bombe i ferd med å eksplodere.
  
  
  "Nick" Hawk sakte,"jeg tar deg av denne saken." Ansiktet hans plutselig så gammel og sliten.
  
  
  En chill gikk gjennom meg. Jeg snudde for å møte hans blikk. "Du kan ikke gjøre det," sa jeg sløvt. "Du trenger meg her."
  
  
  "Vær så snill å tro meg når jeg sier jeg ikke vil. Du er nummer én på listen min, og du vet det. Track rekord taler for seg selv. Men det er noe galt her. Den følelsen jeg hadde da jeg kom i Caracas - den forferdelige følelsen av at noe hadde gått galt-er fortsatt med meg. Faktisk, det er blitt mye sterkere i de siste par dagene." Han så på Vincent. "Du føler det også, ikke du, Leire?"
  
  
  "Ja, sir," Vincent sa. "Jeg kan føle det."
  
  
  "Du har alltid verdsatt intuisjon, Nick. Du har fortalt meg det selv mange ganger. Vel, meg også. Og akkurat nå, jeg har en veldig sterk følelse av at du ikke bør være en del av dette. ingenting mer. For ditt eget beste, så vel som for den gode av konferansen ."
  
  
  "Herre, la meg vise deg at jeg er fint," sa jeg. "Bare la meg bo for en pause."
  
  
  Hans vart furet: "Hvorfor på middag?"
  
  
  Jeg kunne ikke se ham i øyet. "Det virker bare som en spesielt farlig tid. Når de var trygt tilbake i konferanserommet, det var usannsynlig at noe skulle gå galt. Jeg vil forlate hvis du vil ha meg til å forlate."
  
  
  "Jeg vil at du skal forlate nå," Hauk sa kaldt. "Vincent, går du få en av de Venezuelanske sikkerhetsvakter. Jeg sender en tilbake til hotellet med Nick, bare for å sørge for at han får det i orden."
  
  
  "Det er ikke nødvendig," sa jeg sint.
  
  
  "Jeg beklager, Nick, men jeg tror det," Hawke sa. Stemmen hans var sterke, som var hans øyne.
  
  
  Vincent startet for døren, og jeg plutselig fikk panikk. Jeg kunne ikke la disse folk stopper meg fra å fullføre min oppgave. Noe klikket på innsiden, og hodet er fjernet. Jeg visste hva jeg måtte gjøre. Jeg hadde for å drepe dem. En hard, kald fastsettelse grepet meg.
  
  
  Jeg raskt komme inn i min jakke og trakk ut luger . Jeg rettet det i Hawke, men jeg snakket med Vincent. "Bo her," sa jeg kraftig.
  
  
  De både så på meg i fullstendig sjokk.
  
  
  "Er du gal?" Hawk spurte incredulously.
  
  
  Vincent vendte seg bort fra døren. "Kom her, så jeg kan se deg," sa jeg. Når han gjør det, jeg vil drepe dem begge. Men jeg må handle raskt.
  
  
  "Hva er det, Nick?" spurte Vincent, stemmen hans lave og anstrengt.
  
  
  Jeg sa. "Mitt navn er Rafael Chavez." "Jeg er avenger. Nå er det spiller ingen rolle om du vet. Nick Carter er død, og jeg er utgir seg for å være ham. Innen en time, jeg vil fullføre min oppgave, og alle deltakerne på konferansen vil være død. Ingenting skal stoppe meg, så flytter foran meg som jeg sa."
  
  
  Hauk og Vincent utvekslet blikk.
  
  
  "Jeg så den hemmelige tatovering på den høyre armen når du var vaske oppvasken i morges," Hawke sa sakte. "Nei, du er ikke en bedrager. For Guds skyld, Nick, sette ting ned og snakke med oss."
  
  
  Hans ord gjorde meg. Jeg pekte pistolen mot brystet hans. Men da jeg så Vincent rush mot meg.
  
  
  Jeg snudde for å møte ham, men jeg var i en brøkdel av et sekund for sent. Neste ting jeg visste, han var på toppen av meg, og vi falt til gulvet.
  
  
  Som vi traff, Vincent ' s meaty neve knust i ansiktet mitt. Det var et hardt slag, og det sjokkerte meg. Så jeg følte Luger vri ut av min hånd. Jeg holdt på så hardt jeg kunne, men Vincent hadde overtaket. Pistolen falt til gulvet. Men jeg var nok. Jeg landet på Vincent med foten min og sparket ham hardt i lysken.
  
  
  Han skrek og falt på ryggen med meg. Jeg oppdaget den Luger ,deretter startet på det.
  
  
  "Ikke gjør dette, Nick. Jeg vil ha for å skyte." Hawk sto over oss, og holdt sin beretta på meg. Jeg kikket gjennom lang lyddemper inn i øynene og så at han var veldig alvorlig. Jeg sto opp sakte.
  
  
  "Tror du at du kan stoppe meg med dette?" Jeg spurte i en truende stemme som jeg ikke kjenner som min egen.
  
  
  "Jeg er ganske sikker på at jeg kan," sa han rolig. "Men ikke få meg til å gjøre det."
  
  
  "Jeg vil ta denne leken fra deg og drepe deg med det," jeg brummet. Jeg tok et skritt mot ham.
  
  
  "Jeg skal skyte deg, Nick," Hawke sa. Men jeg kunne se et snev av frykt i øynene hans - han var redd han ikke kunne drepe meg.
  
  
  Jeg var bare om å ringe sin bløff når jeg så Vincent vakler på beina igjen. Som Hawke nøye pekte pistolen mot brystet mitt, Vincent kom over til meg. Jeg grep tak i den og dro den opp foran meg for å beskytte meg selv fra Hawk Beretta. Så jeg ga Vincent en hard skubbe, og han falt tungt på toppen av Hawk. Både menn sjanglet tilbake, og pistolen gikk av med en myk dunk. Den kule smalt i taket.
  
  
  Jeg flyttet raskt, slamming min høyre hånd til Vincent halsen, og han fløy bort fra Hawk, åpne en vei for meg. Som Hawk senket våpenet igjen til målet igjen, jeg tok hans pistol arm og dro, kronglete hardt som jeg dro ham mot meg. Han fløy over min hofte og brak til gulvet, Beretta treffer veggen bak ham. Han ble overrasket.
  
  
  Jeg kom på Luger, men da Vincent tok meg igjen. Jeg gikk ned, men gjenopprettet umiddelbart, og fikk en venstre hook på Vincent ' s brede ansiktet. Hans kinnbenet sprakk og han sjanglet fra virkningen. Han var i smerte, men det gjorde han ikke er ferdig. Jeg så hans hånd gå under jakka. I én bevegelse, jeg skjøv dolk inn i min håndflate og sendte den flyr like Vincent tok sikte. Kniven fanget ham i ribbeina, og han gispet, hans øyne økende, og han falt på sin side.
  
  
  Hawk ropte, stirrer på Vincent ' s kropp i vantro. Hauk kom til bevissthet, men var fortsatt for svak til å flytte. Jeg grep luger og rettet den forsiktig på hodet. Han må dø. Det var ingen annen måte. Jeg strammet meg i fingeren på avtrekkeren, men noe stoppet meg. Hawk så på meg trassig og sint - og resentfully.
  
  
  Hat og raseri fylt brystet mitt. Denne mannen ble stående i veien for meg. Jeg hadde for å eliminere den. Fingeren min strammet på hard metall utløse igjen. Jeg så på den rynkete ansikt og frøs, lamslått av den plutselige bølge av følelser. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg elsket og respektert denne mannen for mye å skyte. Likevel, jeg hadde til å trekke på avtrekkeren. Jeg brøt ut i en kald svette som forstyrrende følelser kjørte gjennom min betente hjernen. Jeg slikket min tørre lepper og rettet på nytt. Min plikt var klart. David Hawke skal ha dødd.
  
  
  Men jeg kunne ikke gjøre det. Jeg kunne bare ikke trekke på avtrekkeren. Kanskje jeg ikke å drepe ham, tross alt. Jeg kunne binde ham opp og få ham ut av veien før jeg fullføre min oppgave.
  
  
  Hauk var ute på ansiktet mitt. Han ser ikke veldig overrasket når jeg senket våpenet.
  
  
  "Jeg visste du ville ikke drepe meg," sa han lavt.
  
  
  Jeg skrek. "Hold kjeft!" Jeg var også opprørt og forvirret til å tenke klart.
  
  
  Jeg bundet Hawke ' s hender og føtter med sine slips og belte. Jeg kjempet som en ØKS agent, ikke som en amatør revolusjonerende. Og jeg bandt Hawk opp som en proff, selv om jeg visste at jeg ville aldri gjort noe som dette før. Og det var den merkelige følelsen jeg hadde for den gamle mannen. Det gjorde ikke gjøre noe mer fornuftig enn det blinker av ukjent minner og sprø drømmer jeg hadde hatt i de siste dagene.
  
  
  Igjen, jeg hadde følelsen av at noe var galt med alt dette-med folk på klinikken, er oppdraget jeg var på, og meg selv. Men det var ikke tid til å undersøke.
  
  
  Jeg dro Hawke i skapet. Jeg hadde ikke stoppet ham, fordi jeg visste at rommene var helt lydisolert. Han bare stirret på meg.
  
  
  "Du er på medisiner eller noe," sa han.
  
  
  "Hold kjeft, og jeg vil ikke drepe deg," sa jeg kraftig.
  
  
  "Du trenger ikke å drepe meg. Tror du virkelig at du er en mann som heter Chavez? "
  
  
  "Jeg er Chavez."
  
  
  "Det er ikke sant," sa han kategorisk. "Du er Nick Carter. Damn det, du er Nick Carter!"
  
  
  Det gjorde meg svimmel. Hodepinen var å komme tilbake - en hodepine som bare ville gå unna etter at jeg har drept mine fiender. Jeg kastet et blikk på klokken min, og så at jeg hadde omtrent en halv time igjen. Jeg dyttet Hawke i skapet, smalt igjen døren og låste den. Jeg kastet et blikk på Vincent som jeg nådde døren. Så han døde, og for noen crazy grunn, jeg var veldig lei meg.
  
  
  Jeg gikk ut i korridoren og ble overrasket over å finne at det nesten tomt. En Venezuelan politimann gikk inn i sikkerheten rommet i den andre enden av hallen. Han fikk ikke se meg. Selvsagt, ingen hørte oss. Men jeg ønsker ikke å kjøre inn i noen. Sikkerheten ansatte lurer kanskje på hvor jeg er fra, eller noen som så meg gå ned i hallen med Hauk og Vincent kan begynne å sette sammen to og to. Jeg bestemte meg for å forlate palasset gjennom en side-inngang. Jeg kunne gå gjennom hagen og komme tilbake gjennom hovedinngangen. Forhåpentligvis, det publikum ville ha spredt under middagspausen. Og alle som så meg gå i bare antok jeg hadde forlatt for en tidlig lunsj. Jeg tok en rask titt rundt, så rolig gikk ned i hallen og ut sidedøren.
  
  
  Det niende kapittel.
  
  
  Jeg satt Hawk og Vincent ute av mitt sinn. Klokken min sa tolv tretti-fem , bare tjue-fem minutter før jeg var grunn til å møte min kontakt utenfor konferanserommet.
  
  
  Jeg fort gikk gjennom hagen til forsiden av the palace. Selv i dette relativt rolig tid, det var folk overalt. Bilene fylte gatene som leder opp til slottsplassen. Tilgang veier ble blokkert, men sikkerhetsvaktene la høy sikkerhet biler passerer.
  
  
  Mens jeg gikk rundt i bygningen, så jeg hundrevis av mennesker loitering rundt eiendommen, og ventet på at embetsmenn skal vises.
  
  
  Jeg hadde nettopp begynt å gå ned til publikum da en mann kom opp fra den siden av veien, blokkere min vei. Jeg så på ham, og innså at han var CIA-mann hadde jeg møtt tidligere. At jeg ikke kunne ignorere ham. Som ville gjøre ham enda mer mistenkelig.
  
  
  "Fortell meg, Carter, kan jeg snakke med deg?"
  
  
  Jeg snudde tilfeldig for å møte ham, prøver å ignorere den økende press i brystet. Hodet mitt throbbed med smerte. "Ja?"
  
  
  "Jeg ville bare si at jeg beklager for den bemerkning jeg har laget. Jeg kan ikke klandre deg for å være sint."
  
  
  "Oh, it' s all right," sa jeg. "Jeg overreacted. Jeg er bare litt nervøs. Min feil." Jeg begynte å gå bort fra ham.
  
  
  "Så ingen harde følelser?" spurte han.
  
  
  Jeg snudde meg tilbake. "Nei, ingen forbrytelse. Ikke bry deg om det."
  
  
  God. Han holdt ut hånden. Jeg tok den og holdt det for et minutt.
  
  
  Han smilte med lindring. "Du vet, jeg kan se hvordan denne slags ansvar virkelig kan komme til deg. Jeg tror det er å vente og se. Jeg vet ikke hvordan den Hemmelige Tjenesten gjør dette dag etter dag, måned etter måned."
  
  
  Jeg kastet et blikk på klokken min. Det var tjue-en. Jeg prøvde ikke å vise mine følelser. "Ja, de har en vanskelig jobb. Jeg definitivt ikke ønsker det. Vel, jeg trenger å møte en kollega. Se deg senere."
  
  
  "Selvfølgelig er det bra," sa han. "Ro deg ned, Carter."
  
  
  Jeg snudde seg og fortsatte nedover den lange veien. Følelsen av oppdraget var så sterkt inne i meg at jeg ikke kunne tenke på noe annet. Jeg følte ikke noe rundt meg, men min måte gjennom samle publikum. Da jeg nærmet meg inngang, en gruppe av assistenter blokkert fortauet. Jeg gikk gjennom dem, og de så på meg som om jeg var gal. Men det var ikke tid for trøst nå. Jeg skirted en gruppe journalister i nærheten av de viktigste trinnene og gikk forbi dem. Folkemengden vokste tykkere.
  
  
  Da jeg kom til trappen og begynte å klatre dem, ble jeg blokkert av publikum. Jeg elbowed min måte gjennom dem. Jeg presset en mann mot en annen, og han ropte noe uanstendig på meg. Jeg smalt inn i en kvinne, nesten banket henne over. Men jeg visste ikke engang se tilbake.
  
  
  Jeg trengte for å komme til den gangen i tid.
  
  
  "Hei, se, gutt!"noen som ropte etter meg.
  
  
  Jeg gikk langsomt opp trappen. "La meg passere," jeg krevde. "La meg passere, faen det." I så fall, kommer jeg aldri til å få det i gang.
  
  
  Jeg ble drevet av viktigheten av min misjon, uvitende om noe, men trangen til å komme dit jeg skulle. På toppen av trappen, og publikum var enda tettere, og vaktene var å holde alle opp.
  
  
  Jeg snublet og kom borti dem. En Venezuelan sikkerhet offisielle bort på meg så jeg gikk forbi ham. Men jeg hadde for å komme til slottet. Min kontakt vil være venter for meg er det på en klokka skarpe. Og han kunne ikke vente. Tidspunkt burde ha vært perfekt.
  
  
  "Jeg beklager," sa jeg, å gå til dem. "La meg gå!" Men ingen flyttet. Alle var for opptatt med å snakke om konferansen og world affairs å engang merke til min tilstedeværelse. Jeg gikk gjennom dem og gjør min vei gjennom massen av organer.
  
  
  "Hei, slapp av!" en mann som ropte.
  
  
  Jeg gikk forbi ham uten å svare. Jeg nesten gikk gjennom de overfylte området rett foran døren. Jeg så på klokken min, og så at jeg bare hadde sytten minutter igjen. Jeg gjorde min vei til døren, hvor flere politimenn ble vokter den.
  
  
  "Ja?", sa en Venezuelan mann i en militær uniform. Verken han eller plainclothes mannen som sitter ved siden av han gjenkjente meg.
  
  
  "Jeg er med DEG," sa jeg. "Carter".
  
  
  "ID-kortet ditt, er du snill."
  
  
  Jeg ønsket å slå mannen ned og kjøre forbi ham. Den bankende i hodet mitt var nesten uutholdelig. Jeg famlet i lommen min og fant Nick Carter ' s wallet. Jeg åpnet den og fant et ID-kort. og en spesiell gå til palace. Jeg viste det til svartjenesten.
  
  
  "Hmm," sa han. Han så på bildet på kort og deretter studerte ansiktet mitt. Hvis Hawk og Vincent kunne ikke fortelle at jeg ikke var Nick Carter, at personen ikke ville være i stand til å se gjennom min forkledning.
  
  
  "Kan du skynd deg, er du snill?" Sa jeg utålmodig.
  
  
  Uansett, be om ser ut til å ha roet ham ned. Han studerte kartet, som om det var noen feil i det som var det bare å vente på ham til å oppdage det. Selvfølgelig, jeg hadde fornærmet ham med min utålmodighet, og han var nødt til å lære meg en lekse.
  
  
  "Hvor er du stasjonert, Mr. Carter?"
  
  
  Jeg hadde nesten en sterk impuls til å smelle neven inn i sin selvgode ansikt. Men jeg visste at det ville raskt avslutte oppdraget.
  
  
  "Spiller det noen rolle?" Jeg sa, knuger nevene, prøver å styre meg selv.
  
  
  "Ikke spesielt," sa han sourly.
  
  
  "El Conde Hotel," sa jeg.
  
  
  "Gracias, muchas gracias," sa han sarkastisk.
  
  
  Jeg ønsket å snakke med ham i mitt eget språk, for å fortelle ham at han var en idiot, en uvitende verktøy av en ond tyrann. Men jeg sa ikke noe.
  
  
  "Kortene dine, Mr. Carter." Han ga dem tilbake til meg. "Du kan komme inn i palasset."
  
  
  "Takk så mye," sa jeg sint. Jeg plukket opp min lommebok og skyndte seg forbi vaktene og inne.
  
  
  Det ble mye roligere inne. Det var noen folk i lobbyen, men de ble spredt, og jeg hadde ingen problemer med å komme seg gjennom. Jeg gjorde min vei til den Store resepsjonen som ble brukt for konferansen.
  
  
  Når jeg kom inn i denne delen av palasset, det var en annen sikkerhetskontrollen, men en av vaktene visste meg, så det var rask. Jeg gikk ned i hallen for å konferanserom. Jeg var nesten det.
  
  
  I det øyeblikket, den Venezuelanske security police chief gikk ut av døren, bare noen få meter fra konferanse-rommet. Jeg følte magen min churn med avsky, og trykket i hodet og brystet vokste. Som leder av en brutal hemmelige politiet, han var nesten like ekkelt som presidenten selv.
  
  
  "Oh, Mr. Carter!" sa han da han så meg.
  
  
  "Besøke senor Santiago," sa jeg, prøver å holde min kule.
  
  
  "Det går bra, er det ikke? Det virker som vår forsiktighetsregler var ikke nødvendig tross alt."
  
  
  "Jeg tror det, sir," sa jeg bestemt. Klokken tikket i hodet mitt. Det må være åtte minutter til en. Jeg måtte forlate ham.
  
  
  "Jeg er sikker på at alt vil bli bra," sa han. "Jeg har en god følelse om dette. Har du sett besøke senor Hauk?"
  
  
  "Ikke siden tidlig morgen," jeg løy, lurer på om ansiktet mitt ga meg unna.
  
  
  "Vel, jeg er sikker på at jeg vil finne det. Ser deg senere for å gratulere deg med på en så vellykket dag." Han smilte og klappet meg på skulderen.
  
  
  "Veldig bra, sir," sa jeg.
  
  
  Han gikk tilbake til kontoret, som syntes å være en slags vedlegg til sikkerhet-hovedkvarteret. Jeg pustet lettet ut og gikk ned i hallen for å konferanserom. Jeg så på klokken min, og det sa fem til en.
  
  
  Jeg stod foran den åpne dører, som jeg ble fortalt. Det var fire vakter på vakt i den andre enden av korridoren, de samme som hadde vært der den morgenen. De kjente meg, så jeg hadde ingen problemer med å komme forbi dem. Det er fortsatt to minutter igjen. En assistent kom ned i hallen og viste meg sin legitimasjon. Vaktene la ham i. Det var security folk overalt, vandre langs korridoren og stå inne i konferanserommet.
  
  
  Jeg så opp og ned i hallen. Jeg var i en mye smerte. Spenning og press i hodet mitt vokste raskt etter som minuttene gikk. Jeg visste at smertene ville ikke gå bort før jeg ødela mine fiender. Men jeg hadde en forferdelig følelse av at noe var galt. Det var en indre følelse, en vag, verkende følelse som syntes å komme fra et skjult hjørne av hjernen min. Er det ikke fornuftig, og det gjorde heller ikke alt annet som hadde skjedd i de siste dagene. Men uansett hva den følelsen, det begynte å gnage på min samvittighet, selv som det haster med min oppgave overveldet meg. Jeg følte at det var en forferdelig kamp skjer i hodet mitt, og det kunne drive me crazy hvis det ikke stoppe snart.
  
  
  Jeg begynte å lure på om min kontakt ble forsinket.
  
  
  Men da jeg så ham, en mørkhåret Venezuelas i en konservativ marineblå dress og rødt slips, kommer nedover gangen mot meg. Han så ut som et vanlig medlem av the palace ansatte, men med en hvit nellik på hans jakkeslag og en karaffel i hans hånd.
  
  
  Mitt hjerte banket mot ribbeina mine. Et minutt senere, ble han ved min side, overlate meg karaffel. "Senior Carter, konferanse direktør, ba meg om å hente friskt vann til konferanserommet under middagspausen." Han snakket veldig høyt, slik at alle rundt oss kunne høre. "Siden du har en spesiell klarering, kan du godta det for meg?"
  
  
  "Oh, god. Jeg vil ta dette, " sa jeg nedlatende.
  
  
  "Gracias," sa han. Deretter, i en skarp hviske, " Viva la revolución!"
  
  
  Mannen raskt gikk ned korridoren. Jeg sto med karaffel i mine hender, som er fylt med forferdelig tvil og forvirring. Jeg måtte ta med enheten til rommet mitt. Det var for sent å tenke på andre følelser. Det viktigste i mitt liv var å ta dette karaffel for å konferanserom og sette den på bordet.
  
  
  Jeg gikk til døren.
  
  
  "Hei, Carter," CIA offiser sa det. "Hva har du der?"
  
  
  "Det ser ut som om konferansen direktør ønsker ferskvann på forhandlingsbordet," sa jeg tilfeldig. "Og jeg er et ærend gutt."
  
  
  CIA agent så på karaffel. The secret Service-mann gliste til meg, så kastet et blikk på karaffel som godt. De virket fornøyd. Den Venezuelanske politiet nikket til meg for å ta karaffel til rommet mitt.
  
  
  Jeg gjennomførte karaffel inne. En annen Hemmelig Tjeneste offiser så på meg da jeg tok nesten tom karaffel fra bordet, og erstattet den med en jeg hadde brakt med meg.
  
  
  Han sa: "Hva handler dette om?"
  
  
  Jeg gliste til ham. "Du ville ikke ønsker at deltakerne på konferansen til å drikke surt vann, ville du?"
  
  
  Han så på karaffel og på meg, så smilte tilbake. "Glad for å se dem bruker du AX folk konstruktivt."
  
  
  "Veldig morsomt," sa jeg.
  
  
  Jeg plukket opp en gammel karaffel og gjemte den under armen min, så kastet et blikk tilbake på det jeg nettopp hadde plassert i midten av konferansebord. Og jeg kunne høre de ord som et ekko i hodet mitt:
  
  
  Etter den dagen økten starter, vil enheten bli satt til ønsket frekvens med fjernkontrollen. I et par minutter, det vil drepe alle innen hørevidde.
  
  
  Jeg snudde seg og forlot rommet.
  
  
  Utenfor, jeg stoppet av vaktene. "Jeg lurer på hva jeg skal gjøre med det?" Jeg fortalte dem, feigning utålmodighet.
  
  
  "Det er en bod ned i hallen," en Venezuelas sa.
  
  
  "Kanskje du kunne feie gulvet, Carter," CIA-mann stående ved døren lo. "Det er nok en kost i spiskammeret," han gliste bredt.
  
  
  "Hva er det. Jeg spurte sourly, som om deres vitser var kjedelig meg. Jeg ville ikke bryr seg hva de sa eller gjorde, så lenge de ikke mistenker at den største brudd på sikkerheten i mange år hadde vært forpliktet rett under nesen.
  
  
  Jeg bar den gamle karaffel nedover gangen til skapet. Medhjelpere og tjenestemenn begynte å gå tilbake til konferanserom. Jeg så på klokken min, og så at det allerede var en fjerdedel siste ett. Stjernene i showet, President i Venezuela, og Vice President i Usa, vil komme i et par minutter. Og på ettermiddagen vil starte snart. Og ingen i konferanserom vil mistenke at resten av sitt liv kan måles i minutter.
  
  
  Alt gikk etter planen.
  
  
  Det tiende kapitlet.
  
  
  Jeg kastet bort karaffel og dro tilbake til konferanserom. Jeg var akkurat i tide til å se President i Venezuela og Vice President i Usa går nedover korridoren sammen med Amerikanerne ' hånd på den Venezuelanske skulder. De var omgitt av Secret Service-agenter. Når jeg så dem forsvinne inn i konferanserom, ble jeg fylt med hat og avsky.
  
  
  Inne, fotografer var å ta noen siste-liten-skudd før konferansen tok opp igjen. Det var rykter om at viktige økonomiske avtaler ble nådd i løpet av formiddag. Utvilsomt, de var knyttet til økonomisk støtte til det Venezuelanske regimet i retur for tillatelse til å distribuere Amerikanske militære baser. Uten min innblanding, dette kjempestor tyranni ville ha fortsatt til evig tid.
  
  
  Jeg hadde bare tatt min plass foran fortsatt åpne dører når sjefen for den Venezuelanske Security Politiet plutselig dukket opp på min side. Denne gangen hans, ansiktet hans var dystre.
  
  
  "Mr. Carter, en av NSA agenter bare informert meg om at du har brukt et par minutter i konferanserommet."
  
  
  Jeg kjente en kriblende følelse i nakken min. Trykket i hodet mitt igjen økt, og tinningene throbbed fryktelig.
  
  
  "Ja, sir," sa jeg. Jeg tenkte fremover. Kanskje de sjekket og funnet ut at konferansen direktør ikke for ferskvann.
  
  
  Eller en forsiktig agent kan ha funnet enheten bare ved å undersøke karaffel. De har allerede fjernet enheten fra rommet.
  
  
  Spurte han. "Alt virket normalt til deg?"
  
  
  Tetthet i brystet lettet litt. "ja. Alt virket å være i orden."
  
  
  God. Kan du komme med meg for et øyeblikk? Jeg vil at du skal ta en titt på denne oppdatert liste over personer med sikkerhet klaringer. Det vil ikke ta lang tid."
  
  
  Jeg følte at det var mulig å avvike fra mine instruksjoner slik grad. Konferansen rom dører var ikke engang lukket ennå. Uansett, jeg fikk ikke se hvordan jeg kunne avslå. Når den Venezuelanske security police chief bedt deg om å gjøre noe, du gjorde det. Jeg fulgte ham til sikkerhet vedlegg i nærheten av konferanserom. En Venezuelan politimann var der når vi kom, men han forlot umiddelbart, og etterlot meg alene med en mann jeg hatet nesten like mye som de jeg var i ferd med å ødelegge.
  
  
  "Dette er en liste." En overfladisk lesing er nok til å..."
  
  
  Telefonen på pulten hans ringte. Han kom over til å svare på det mens jeg studerte listen, sliter med å kontrollere følelsene mine.
  
  
  Ansiktet hans lyste opp. "Ah, Besøke Senor Hawk!"
  
  
  Jeg følte en stål skrustikke tett rundt brystet mitt.
  
  
  Den Venezuelanske ansikt forandret seg. "Hva!"
  
  
  Det var ingen tvil om det. Hauk hadde liksom rømt, og var nå ringer fra en annen del av palasset, ikke å stole på seg til å komme hit i tide. Han gjettet at jeg skulle trekke noe ut i pausen at det var bare slutter.
  
  
  "Jeg kan ikke tro det!" - sa den Venezuelanske. Jeg kom på Luger og kom opp bak ham. "Men besøke senor Carter er her -"
  
  
  Han snudde seg for å møte meg akkurat som jeg slengte rumpe av luger mot siden av hodet. Han falt tungt på gulvet og lå bevisstløs. En telefon mottaker dinglet ved siden av pulten. Jeg kunne høre Hawke ' s stemme fra den andre enden.
  
  
  "Hallo? Hva skjedde? Er du her?"
  
  
  Jeg gikk over inert kroppen og erstattet røret. Jeg gikk til døren og kikket opp og ned i hallen. Det var ingen rundt. Jeg gikk ut i gangen, lukke døren raskt bak meg. La oss håpe at ingen vil angi sikkerhet vedlegg for en stund.
  
  
  Jeg kom tilbake til konferanserommet som de var å lukke dørene. I et par minutter, konferansen vil fortsette, og den dødelige enheten vil bli aktivert. Jeg sto i gangen, spent og fullstendig klar over den forferdelige press. Det vil forsvinne snart - etter at enheten gjør jobben sin. Secret Service-agenten som kom ut av konferanserom og nikket til vaktene. Han kom opp til meg.
  
  
  "Hei, Carter," sa han i en vennlig stemme.
  
  
  Jeg nikket.
  
  
  "Vel, de er på vei dit. Jeg skal være glad når det er over."
  
  
  "Meg også", sa jeg.
  
  
  Jeg ville ha ham til å forlate, til å la meg bare stå der og vente alene. Snart vil det være et signal, og jeg vet at alt er over. Noen kan få ut av rommet for å få hjelp, kanskje en sikkerhetsvakt står rett ved døren. Men verken den Venezuelanske presidenten heller usas Visepresident overlevde - ingen ved bordet overlevde.
  
  
  "Alt virker rolig," sa mannen. "For rolig for min smak. Jeg har en merkelig følelse. Har du en?"
  
  
  "Ikke i dag," sa jeg. "Men jeg var veldig bekymret når jeg først kom hit."
  
  
  "Vel, jeg har det. Til høyre på baksiden av hodet. Men det er all right."
  
  
  "Ja, jeg er sikker på at vi får en begivenhetsløs dag," sa jeg.
  
  
  "Vel, jeg antar at jeg vil gå bedre kontakt med sikkerhet for politiet. Ser deg senere, Carter."
  
  
  "Det er riktig," sa jeg.
  
  
  Han gikk nedover korridoren til sikkerhet vedlegg. Små perler av svette dannet på min overleppen. Hvis han fant den Venezuelanske sikkerhetssjef lå bevisstløs, ville han trolig prøve å stoppe konferansen, og som ville ødelegge alt. Jeg lurte på om jeg skulle gå etter ham. Men jeg hadde en sterk følelse av at jeg skulle bli der jeg var. Ordrene ble bestillinger. NSA ansatt kom ned hall fra motsatt retning, og stoppet for å snakke med en Secret Service-agent. Jeg fikk en kort utsettelse. Jeg tok en skjelvende pust og så på konferansen rom dører. Inne, ettermiddag var begynnelsen. Enheten vil bli aktivert til enhver tid.
  
  
  Plutselig, en høy skingrende lyd ble hørt over bygningen. Det var skingrende skrik av fly som flyr over palasset for å ønske velkommen Caracas Konferanse. Sound gjennomboret min trommehinner, og noe merkelig startet som skjer inne i meg.
  
  
  Mitt sinn var et virvar av scener, ord og mentale bilder. Jeg så meg selv med en Luger pistol. Jeg så utenlandske byer, og en leilighet som skulle ha vært i Amerika. Alt var hoper seg opp på meg, spinne rundt i hjernen min, gjør meg kvalm og svimmel.
  
  
  Noe dypt inne
  
  
  Jeg ble vist at jeg ble tvunget til å gå til vinduet, slik at jeg kunne høre lyden igjen. Men jeg ble holdt tilbake av en sterk følelse av plikt. De beordret meg til å bo utenfor konferanserommet. Til tross for disse ordrene, jeg hadde å gå til vinduet og sakte, klønete, jeg gikk nedover korridoren til alkove hvor jeg visste at jeg ville finne ham. Jeg nølte med en gang og nesten slått tilbake til mitt innlegg utenfor konferanserommet, men da jeg gikk til vinduet. Jeg presset det like flyene flyr tilbake til circle the palace for andre gang.
  
  
  Ved første, når de nærmet palace, jeg hørte ikke noe. Men så, når de var nesten rett oppover, jeg hørte høyt, high-pitched lyd av sine motorer. Det omgjort til et brøl idet de fløy over bygningen, glinting i solen.
  
  
  Denne gangen, lyden av fly virkelig rystet meg. Det var som et stort sjokk bølge som går gjennom hele kroppen min. Plutselig hørte jeg Tanya vakre stemme:
  
  
  Etter at den gjør jobben sin, enheten vil føre til en mye lavere lyd, som fortsatt høres veldig høyt til ørene.
  
  
  Lyden av fly fortsatt vibrerte i mitt hode. Og jeg hørte en annen high-pitched lyd i hodet mitt, nesten det samme som jets nettopp hadde gjort.
  
  
  Dette er den lyden du vil høre. Når du hører dette, vil du huske alt som er skjult i din underbevissthet.
  
  
  Plutselig, sannheten treffer meg fra alle kanter. Jeg så meg rundt, ør og veldig forvirret. Hva i helvete var det som skjer? Hvorfor gjorde jeg gi av meg selv som en revolusjonerende heter Chavez? Jeg visste at jeg var Nick Carter, som jeg jobbet for AX, og jeg var her for å ... plutselig husket jeg min kamp med Vincent og Hauk, og ... min Gud!
  
  
  Flyene var borte. Jeg lente seg svakt mot vinduskarmen. Hva i helvete var det handler om? Hvorfor gjorde jeg antar at identiteten til en Venezuelan hadde jeg aldri hørt om før? Hva var det som gjorde meg kjempe Hawk og Vincent, da de var bare prøver ... suspendere meg fra oppdraget. Den karaffel! Jeg hadde brakt karaffel for å konferanserom bare et par minutter siden, og jeg visste at den inneholdt en enhet som ville drepe alle i rommet.
  
  
  Alt var å komme tilbake raskt. Jeg hadde ikke bare posere - jeg trodde at jeg var en mann ved navn Chavez. Alt jeg har gjort i løpet av de siste to dagene har vært rettet mot å myrde Presidenten i Venezuela og Vice President of the United States - to personer ble jeg sendt til Caracas for å beskytte! Jeg kunne ikke huske noe før, men i går kveld møtte jeg Ilse Hoffmann igjen og kalte henne Tanya - et russisk navn. Og hun visste om mitt dødelige oppdrag.
  
  
  Ja, det er det! Jeg kunne ikke huske noe som skjedde mellom den tid jeg gikk til leiligheten hennes for noen dager siden, og den gang kom jeg tilbake å tro jeg var Rafael Chavez. Men jeg husket noe om at natt i leiligheten hennes. Husket jeg å føle seg svimmel og kvalm. Jeg prøvde å kjøre unna, men de to mennene stoppet meg. Jeg må ha vært på stoff. Og de gjorde noe til meg for å få meg til å oppføre seg på den måten jeg har siden den gang. Det var den ydmykelsen de snakket om i meldingen. Liksom, de har brukt meg for å myrde konferansen er topps. Og "de" var KGB. Tanya innrømmet det. Jeg husket å forklare min forsvinningen til Hawk, men det var historien ville de fortalte meg å fortelle ham det. Jeg hadde ingen erindring av de to dagene jeg var borte, og ingen tvil om at de ville ha meg til å være. Det må ha vært da jeg var tvunget til å ta på seg rollen som Rafael Chavez.
  
  
  Jeg løp ut av alkove, rundt hjørnet og inn i main-korridoren. Jeg trengte å komme til konferanserom. Enheten jeg installerte det kan allerede være arbeider og drepe alle innen hørevidde.
  
  
  Da jeg kom til den store dører, de var overvåket av tre menn, to Venezuelanske politimenn, og en Secret service-agent. CIA-agent som var der tidligere venstre, trolig for en kort pause. Secret Service-agent og NSA ansatt som hadde snakket til hverandre bak lukket dør av sikkerhet vedlegg var borte nå, og døren var fortsatt lukket. Secret Service mannen var åpenbart forstyrret før han fant sikkerhet politisjefen.
  
  
  Jeg overrasket sikkerhetsvakter ved konferanserom døren.
  
  
  "Jeg har for å komme inn," sa jeg. "Det er et våpen i det, og hvis jeg ikke får det ut raskt, det vil drepe alle i rommet."
  
  
  Jeg begynte å presse forbi dem, men en av de Venezuelans blokkert på min vei. "Jeg beklager, besøke senor Carter, men vi har strenge ordre om ikke å avbryte konferanse."
  
  
  Jeg skrek. "Kom deg ut av veien, din idiot!"
  
  
  Jeg presset vakt bort, men hans følgesvenn trakk frem en pistol og stoppet meg. "Vær så snill, besøke senor Carter," sa han lavt.
  
  
  "What' s up, Carter?" Secret Service-agent spurte worriedly.
  
  
  Jeg snudde meg mot ham utålmodig. "Husk at vann karaffel jeg tok tidligere?"
  
  
  Han tenkte seg om et øyeblikk. Øynene hans smalnet. "Hva i helvete er dette bombe? "
  
  
  "Nei, men noe er bare så ille, kanskje enda verre," sa jeg. "Jeg har for å få den jævla tingen nå."
  
  
  Jeg startet for tredje gang, og den Venezuelanske trykket på revolver hardt mot ryggen min. "Hvorfor gjorde du bringe karaffel i rommet i det hele tatt, Mr. Carter?"
  
  
  Det var tydelig at de var i ferd med å gjøre meg forklare alt før de la meg i. Og det var ikke tid til det. Nå, forbannet mekanismen har kanskje allerede aktivert.
  
  
  Jeg snurret rundt, kaster min venstre arm tilbake. Min hånd traff den Venezuelanske mann med pistol, og pistolen falt ut av hånden hans og clattered til gulvet. Jeg hvilte albue på sin kjøttfulle ansikt og ordentlig koblet. Det var en kjedelig knekke av bein, og han grunted høyt, så falt mot veggen og skled på gulvet, hvor han satte seg fortumlet og stønn.
  
  
  "Nick, for Guds skyld!" Jeg hørte en secret service-offiser skrike.
  
  
  Han kastet seg på meg, og jeg snudde meg for å møte ham, å treffe ham hardt i ansiktet med min igjen, og han falt.
  
  
  Den andre Venezuelas trukket ut pistolen hans og var åpenbart kommer til å bruke det mot meg. Han var på vei til mitt bryst, og jeg var desperat tviholder på min pistol arm. Jeg presset pistolen opp og til høyre så han trakk av. Rapporten brøt ut i gangen, og en kule smalt i taket. Jeg kunne høre ropene fra enden av korridoren. I et minutt, alle vaktene vil være på toppen av meg.
  
  
  Jeg ga den Venezuelanske manns hånd med pistol en hard vri og til slutt klarte å ta revolver bort fra ham. Jeg la ham falle og kjørte kneet inn i lysken. Mannen doblet over, skriker i smerte. Mens han var fortsatt tviholder på skrittet hans, jeg slo hodet med hånden min og er koblet til, å sende ham flyr mot konferanserom dører.
  
  
  Den første Venezuelas begynte å få opp, men jeg sparket ham i siden og han falt tungt på ryggen. Jeg begynte å åpne dørene, men de var låst. Jeg gikk tilbake til å sparke dem.
  
  
  "Vent, Carter."
  
  
  Det var en Secret Service-offiser. Jeg snudde meg mot ham for bare et minutt. Han rettet sin .38 Smith & Wesson på brystet mitt. Jeg så på pistolen, så tilbake på ham.
  
  
  "Jeg vil gå til det rommet," sa jeg rolig. "Hvis jeg ikke gjør det, alle i det vil dø. Du har til å skyte den jævla ting for å stoppe meg."
  
  
  Jeg snudde seg vekk fra ham, løftet foten min, og sparket hardt på døren. De sprekker åpner med et smell, og jeg brast i konferanserommet.
  
  
  Døren treffe secret service offiser og slo ham i gulvet. Alle de andre sikkerhetsvakter beveget seg mot meg, og deltakerne på konferansen så på meg engstelig.
  
  
  "Hva i helvete?" Mannen på gulvet og ropte. Han så vakt på gulvet i gangen.
  
  
  Den edle ser Venezuelas president så på meg med behersket interesse. Den Amerikanske visepresident så på meg i åpne sjokk og frykt.
  
  
  "Hva handler dette om?" Det var den Amerikanske aide som reiste seg fra bordet. Etter det første sjokket, alle på konferansen var rasende.
  
  
  "Vær så snill å forbli rolig," sa jeg i en fast stemme. "Dette karaffel på tabellen inneholder et dødelig våpen. Dens funksjon er å drepe alle i dette rommet."
  
  
  Det ellevte kapittel.
  
  
  Alt var bråkete og rotete. Flere menn skyndte seg opp og hoppet opp fra sine sitteplasser. Jeg gikk forbi dem og lente seg over bordet.
  
  
  "Få ham ut," en Venezuelan mann ropte fra den gangen.
  
  
  Jeg var nesten på karaffel når en Venezuelan mann i vanlig klær tok meg bakfra. Jeg kunne ikke nå karaffel. Jeg snudde meg rundt og kjempet en desperat kamp for å komme seg fri.
  
  
  Det er når enheten aktiveres. Alle i rommet følte det - jeg kunne fortelle av deres ansikter. Det var ingen lyd. Enheten er laget lyder på en frekvens som du ikke kunne fortelle hvis du var å høre eller bare følelsen. Men en ting var klart - det påvirket hver nerve fiber i kroppen vår. Lyden går til selve kjernen av hjernen min, rive og skrape på nervene mine, rister dem nådeløst, forårsaker uutholdelig smerte og kvalme. Smertene startet i hodet og brystet, akkurat som de forferdelige følelsene jeg hadde hatt de siste to dagene, men i løpet av noen sekunder, men det ble en helvetes mye verre. Et par menn på tabellen la sine hender på deres hode nølende, og man har allerede falt på tabellen.
  
  
  "La gå fra meg, damn it!" Jeg ropte på den Venezuelanske.
  
  
  Han slapp meg fra grepet hans akkurat lenge nok til å slå meg i ansiktet. Det traff meg hardt og jeg falt på tabellen. Men ved denne tid, vakt følte virkningen av død maskin. Han grep seg i hodet. Jeg traff ham hardt i ansiktet og han falt.
  
  
  Jeg prøvde å ignorere den økende uutholdelige smerter i hodet og brystet, og kjemper med kvalme som ble angripe meg. Jeg klatret unsteadily på bordet og tok tak i karaffelen med vann,
  
  
  Jeg snublet med det på den andre siden av bordet.
  
  
  Jeg falt som jeg traff gulvet og droppet karaffel. Med store vanskeligheter, jeg krøp over til ham og plukket ham opp igjen, da er forskjøvet til føttene mine igjen.
  
  
  I et slikt nært hold, effekten av enheten var enda sterkere. Jeg var svimlende. Jeg kastet et blikk på den Venezuelanske presidenten og så at han lente seg tilbake i stolen hans, hans øyne vinduer. Den Amerikanske visepresidenten var desperat prøver å komme seg opp fra stolen. Alle andre i rommet ble syk veldig raskt.
  
  
  Jeg snublet over vinduet og knuste blyholdig glass med karaffel. Jeg var bare om å kaste den gjennom det knuste glasset når Hawk brast i.
  
  
  "Stopp hva du gjør, eller skal jeg sprenge et hull rett gjennom hodet. Jeg er alvorlig."
  
  
  Jeg så, og han pekte med sin Beretta på meg. Jeg så hans uttrykk endre når han følte vibrasjoner fra bilen.
  
  
  "Det er en ultrasonisk våpen," sa jeg svakt. "Jeg får kvitt det."
  
  
  Uten å vente på ham til å trekke på avtrekkeren, jeg snudde ryggen på ham og kastet karaffel gjennom knust glass. Det knust flere ruter, deretter falt ned på fortauet nedenfor, knuste i stykker.
  
  
  Utmattet, jeg snudde meg for å Hawk. Jeg var så svak at jeg måtte lene seg mot vinduskarmen. Plutselig følte jeg at smertene avtar og magen min begynner å roe seg ned. Jeg kikket rundt i rommet og så at andre ble også lettet. De begynte å vise tegn til liv. Den Venezuelanske presidenten flyttet på stolen, og usas Visepresident la hånden til pannen. Jeg var sikker på at de ville være all right. De var ikke utsatt lenge nok til å faktisk få alvorlig skadet. Men jeg har mistanke om vi vil alle være hungover for resten av dagen.
  
  
  Et skinn av normalitet ble gradvis tilbake til rommet. Konferansedeltakerne utvinnes ganske raskt, ser tilbake på hverandre med smertefulle, forvirret uttrykk.
  
  
  Hawk ble gående mot meg, hans Beretta pekte på brystet mitt. Et par av vaktene flankert ham. Han sto rett foran meg, fortsatt holder pistolen på meg. Menn med ham så ut som om de ville skyte ved den minste provokasjon.
  
  
  "Først må du kaste en kniv i en av dine kolleger, en gammel venn, og truer livet mitt," Hauk ropte sint. "Så kan du fa hodet av den Venezuelanske sikkerhet for politiet. Og nå dette!"
  
  
  Mannen jeg hadde truffet på veien gikk opp til gruppen, ansiktet hans fortsatt contorted fra den smerten han hadde lidd. "Han hevdet at det var en pistol i vann karaffel," sa mannen. "Noe så forferdelig skjer i gang her. Da han ble kvitt karaffel, det var helt stopp."
  
  
  "Det er riktig," American ved bordet sa. "Det stoppet minutters han kastet karaffel ut av vinduet."
  
  
  "Så hva som var i karaffel, Nick?" "Eller har du fortsatt anser deg selv en revolusjonerende heter Rafael Chavez?"
  
  
  "Hvordan er Vincent, sir?" Jeg spurte, ignorerer spørsmålet hans.
  
  
  "Drept ham?" Hawk ferdig for meg. "nei. Han vil være fint. Du gikk glipp av leveren hans med om lag en halv tomme."
  
  
  "Takk Gud," sa jeg sløvt. Nå som konferansen hadde blitt lagret, sammen med liv av sine ledere, følte jeg en følelse av total utmattelse. Jeg trengte om en uke søvn. Og jeg fant ut at jeg ikke bryr seg hva de tenkte på min forklaringer. "Nei, sir, nå forstår jeg at jeg ikke Chavez. Jeg tror min hukommelse kom tilbake tidlig når flyene fløy forbi. De ville ha meg til å huske, men ikke før jeg hørte en lav-frekvens signal fra enheten. Da måtte jeg vite hvem jeg var og forstå hva jeg hadde gjort.
  
  
  Hawk, som studerte ansiktet mitt.
  
  
  "Folk som oppholdt meg i to dager," sa jeg.
  
  
  Hawk studert mine øyne, og selvsagt trodde jeg var konstituert som Nick Carter igjen. Han holstered sin pistol og vinket den andre agenter unna. Vice president kom opp til oss.
  
  
  "Hva i helvete skjedde her?" spurte han oss.
  
  
  Den Venezuelanske presidenten reiste seg opp fra stolen. Han svarte vice president over støy i rommet. "Det ser ut som denne unge mannen bare lagret i våre liv. Det er hva som skjedde, Senior Vice President."
  
  
  Vice President sett fra Venezuelas president for meg. "Ja," sa han sakte. "Jeg tror det oppsummerer det veldig godt. Men hva var det som devilish ting du kastet ut av vinduet, Nick?"
  
  
  "Jeg er ikke sikker, sir," sa jeg. "Men hvis vi kan ha litt privatliv for et øyeblikk, jeg vil gjerne dele mine teorier med deg."
  
  
  "Det er en god idé," den Venezuelanske presidenten sa. "Mine herrer, har denne konferansen vil bryte etter en time, og vi vil møtes her igjen for å fullføre vår virksomhet."
  
  
  Vi hadde et veldig personlig møte. Den Venezuelanske Presidenten, OSS Vice President Hawke, og jeg gikk til sikkerhet vedlegg og spurte alle andre til å forlate. Leder av den Venezuelanske Sikkerhet Politiet har allerede blitt levert i forkant for behandling.
  
  
  Et par minutter senere var jeg alene med to embetsmenn og Hauk.
  
  
  "Du handlet svært raskt, unge mann," den Venezuelanske presidenten sa, clasping hendene på ryggen.
  
  
  "Takk herre," sa jeg.
  
  
  "Likevel, Carter," vice president sa: "du har mye å forklare. Noen fortalte meg at det var du som brakte karaffel inn i rommet."
  
  
  "Jeg er redd det er den riktige tingen å gjøre, sir," sa jeg.
  
  
  Hawk grimaced. "Det ser ut til at Carter ble bortført og overtalt til å tro at han var en Venezuelan revolusjonerende innstilt på å drepe deg," sa han sourly. Han tente en lang sigar og begynte å gå rundt i rommet, bøyd over i hans tweed jakke.
  
  
  "Det er veldig interessant," den Venezuelanske presidenten sa. "Og nå din normale evner er tilbake, besøke senor Carter?"
  
  
  "Ja, sir."
  
  
  Den Amerikanske Vice president satte seg ned på kanten av bordet. "Alt dette er veldig hyggelig for oss her i denne salen. Men når pressen finner ut om det, de vil rope at en Amerikansk agent sabotert konferansen og prøvde å drepe president og meg."
  
  
  "Jeg er enig," Hawke sa. "Det er ikke lett å forklare."
  
  
  "Som også slo meg, herre," sa jeg vice president. "Men vi har et par potensielle kunder som er virkelig ansvarlig for dette."
  
  
  "Og hvem er de?" Presidenten bedt om.
  
  
  Jeg husket hva Tanya hadde sagt at det natt i leiligheten hennes, like før stoffet slo meg ut. Jeg så på Hawke for tillatelse til å fortelle dem, og han nikket. "KGB," sa jeg.
  
  
  "Qué demonio!" president mumlet.
  
  
  "Hold trykk for tjuefire timer," sa jeg, " og jeg skal prøve å finne dem. Etter det, vil vi se at hele verden trykker du vil vite historien. Den virkelige historien."
  
  
  Hawke studerte ansiktet mitt for en stund, så så på vice president. "Kan vi ha det mye tid?"
  
  
  Vice president hevet øyenbrynene. "Med hjelp av Venezuelas regjering", sa han, adressering president.
  
  
  Presidenten så på meg nøkternt. "Jeg stoler på denne unge mannen. Jeg vil fullt ut samarbeide med deg. Vennligst holde meg orientert. Nå, Senior Vice President, jeg må se mine ansatte før konferansen fortsetter. Se deg i konferanserommet." Mr. Carter, hvis du kan rettferdiggjøre deg selv, vil du motta den høyeste utmerkelser i mitt land."
  
  
  Før jeg kunne protest, var han borte. Vice president sto opp fra pulten sin og kom over til meg. "Nå som dette er alle i familien, Nick, jeg føler at jeg har en siste tanke å si."
  
  
  "Jeg tror jeg vet hva det er," sa jeg. "Jeg har tjue-fire timer på tillit. Fordi jeg virkelig kunne være en avhopper. Eller kanskje rett og slett gal. Når min tid er ute, jeg er på min egen."
  
  
  "Noe sånt, Nick. Du virker normalt for meg nå. Men sikkerhet er sikkerhet. Det må ikke være noen tvil i mitt sinn. Jeg håper du ikke tankene meg å være så ærlig."
  
  
  "Jeg forstår. Jeg vil føle det samme, sir," sa jeg.
  
  
  "Jeg vil sette min jobb på Carter," Hawke sa plutselig, ikke se på meg. "Jeg stoler på ham implisitt."
  
  
  "Selvfølgelig," vice president sa. "Men gå videre, David. Pressen vil ikke vente for alltid."
  
  
  Vice president forlot rommet. Hauk og jeg var alene. Etter en lang stillhet, jeg endelig snakket.
  
  
  "Se, jeg beklager," sa jeg. "Hvis jeg hadde vært mer forsiktig med jenta..."
  
  
  "Stopp det, Nick. Du vet at vi ikke kan beskytte oss selv fra alle de uforutsette omstendigheter. Uansett, jeg har bedt deg om å sjekke det ut. Hun var telle på det. Ingen kunne unngå den fellen at du falt inn. Det var veldig godt planlagt, og det ble utarbeidet av eksperter. La oss nå rekonstruere hva som skjedde ."
  
  
  "Vel, jeg kan anta at jeg ble dopet ned, og så ... kanskje hypnose, vet jeg ikke. Jeg kan virkelig ikke huske noe fra den kvelden i jentas leilighet. Stoffet var i henne ... leppestift."
  
  
  Hawke klart et smil. "Det er derfor du skylde deg selv. Ikke vær dum, gutten min. Men forutsatt at denne jenta var en KGB-agent, og de tok deg til et skjult sted å hypnotisere deg - hvorfor gjorde de holde deg for to dager? Hypnose vil bare ta et par timer på det meste. Og hvordan kan de tvinge deg til å gjøre noe som går imot din moralske kode? Hypnose virker ikke på den måten."
  
  
  "Vel, jeg bare gjetter, men hvis de klarte å endre hele min personlighet, hele min personlighet, så min moral ville endre seg sammen med det. Hvis jeg virkelig akseptert det faktum at jeg var en revolusjonær som trodde på den voldelige avsettelse av hans regjering denne ideen ville fungere. Og vi vet at Russerne bruker atferdsmessige metoder som kan fullstendig ødelegge en persons moral og integritet, og gjøre dem til en slave til betinget reaksjoner. En kombinasjon av hypnose og atferd kontroll kan overbevise meg om at jeg var Chavez."
  
  
  "Ja," Hauk sa ettertenksomt. "Og det var en jævla smart idé. Ta de beste Amerikanske agent, snu ham inn i en killer og slipper ham til å gjøre noen skitne arbeidet for deg.
  
  
  Og deretter la ham og hans land ta skylden. Nå begynner jeg å forstå trussel i denne advarselen."
  
  
  "Som var skrevet for å komme oss her," sa jeg.
  
  
  "Det er riktig. Og jeg falt for det krok, line og søkke. Hvis det er noen feil, Nick, det er meg."
  
  
  "Jeg lese notatet, også," sa jeg. "Kanskje vi skal slutte å skylde på, og begynne å tenke på å fullføre dette oppdraget. Vi ødela deres grand plan, men nå har vi til å fange dem." Jeg så på gulvet. "Jeg har en idé om at de er klappe seg selv på ryggen ler om det og kanskje nyter det. Vel, det morsomt på min bekostning er over. Når jeg finner dem, kommer de ikke til å le."
  
  
  "Jeg mistenker at du allerede sobered dem opp," Hawke sa: "etter at du har avbrutt sine forsøk. Hvordan vet du at denne jenta er fra KGB?"
  
  
  "Fordi hun fortalte meg," sa jeg. "Eller i det minste hun tilsto da jeg spurte henne. Det var like før jeg tok stoffet, når det stoffet som slo meg ut. I alle fall, at hennes virkelige navn er Tanya Savich, og det er et hint av russisk i hennes tysk aksent. "
  
  
  "Er det alt du kan huske om henne?"
  
  
  "For nå. Jeg har en leilighet for å sjekke ut, og den tyske Ambassaden, og restauranten hvor jeg så henne. Jeg husker også den klinikken, menn i hvite frakker, og Tanya å gi meg instruks om alt dette." Jeg kan ikke huske deres navn eller hva de gjorde med meg der. Jeg hadde bind for øynene da jeg forlot klinikken, så jeg har ingen anelse om hvor den er."
  
  
  Hawk grimaced. "Vel, i hvert fall du rømte tragedie de hadde planlagt, Nick. Sier du at du kom ut av trance tidlig?"
  
  
  "Flygende fly laget en lyd som ligner på den jeg skal ha hørt fra en bil. Denne lyden, sammen med advarsler som min underbevissthet sinn har vært å sende de siste to dager, fikk meg til å gå til vinduet for å høre lyden. KGB må ha ønsket meg til å gå tilbake til min virkelige identitet etter drapet var over. Hvis jeg nektet for at jeg var Nick Carter, det kan forvirre journalister. De ville ikke vite hvem som var veldig feil. Eller kanskje de har bare skjønte at de var sprø. KGB hadde ikke ønsker det. De ønsket å ydmyke oss, og de nesten lyktes ."
  
  
  "Er alt i orden, Nick?" spurte han, og ser meg tett.
  
  
  "Jeg har det bra," jeg forsikret ham. "Men da må jeg handle."
  
  
  Han humret. God. Jenta er vår eneste hovedpersonen?"
  
  
  "Den eneste. Men jeg husker noe om denne mystiske mannen. Noe nytt. Jeg tror han var i klinikken."
  
  
  Hawk tok et drag på hans stinkende sigar og blåste ut en røyk ringen. "Dette er tall. Vel, bør du nok kjøre noen tester først, men vi har ikke tid til det akkurat nå. Fortsett hvis du føler deg klar."
  
  
  "Jeg er klar for dette," sa jeg. "Men holde politiet og andre agenter bort før dagen min er opp. Det er alt jeg ber om. Jeg ønsker ikke å snuble over hjelpere."
  
  
  "All right, Nick," Hawk.
  
  
  "Så jeg vil se deg på ditt hotell."
  
  
  * * *
  
  
  Jeg ble sittende på en stor mahogny bord av Mr. Ludwig Schmidt, Nestleder Ambassadør i Vest-Tyskland, som var ment for å ta Tanya til resepsjonen, den kvelden jeg møtte henne. Schmidt ble liggende i sin high-støttet stol, en lang sigarett i sin høyre hånd.
  
  
  "Oh, ja. Jeg tok Fraulein Hoffmann til en avtale. Hun ønsket å delta på en diplomatisk event. Hun er en smart jente, vet du. Hun ringte pasienten umiddelbart etter avtale. Angivelig, hun hadde spist noe på tyrefekting som opprører hennes mage. forferdelig. Hun har fortsatt ikke tilbake til arbeid."
  
  
  "Hvor lenge har hun vært her med deg?" Spurte jeg.
  
  
  "Ikke for lenge. Hamburg jente, hvis jeg ikke tar feil. Hennes far var en russisk flyktning."
  
  
  "Er at det hun sa du?"
  
  
  "ja. Hun snakker tysk med en liten aksent på grunn av hennes sivilstatus. Hennes familie som snakket russisk hjemme."
  
  
  "Ja,"sa jeg," jeg forstår".
  
  
  Herr Schmidt var en veldig tynn, nøytral mann i hans førtiårene, selvsagt svært fornøyd med sin rolle i livet. Spurte han. "Fin jente, er du ikke enig?"
  
  
  Jeg tenkte tilbake på den tiden da vi hadde satt på sofaen, sengen, og sengen. "En veldig fin jente. Kan jeg ta kontakt med henne på adressen som er oppgitt i filene dine?" Det var det samme sted at hun hadde tatt meg den natten hun hadde dopet meg.
  
  
  "Jeg er sikker på at du kan. Tross alt, hun er syk."
  
  
  "ja. Hvis jeg ikke finner henne hjemme, vet du hvor ellers jeg kan se? Restauranter, kafeer eller spesielle steder for rekreasjon?"
  
  
  "Men jeg fortalte deg at jenta var syk."
  
  
  "Takk," sa jeg utålmodig.
  
  
  Han virket irritert på min insistering. "Vel, jeg pleide å ta henne med ut for å spise lunsj noen ganger meg selv på en liten cafe ikke langt fra her. Jeg husker ikke navnet, men hun liker den Venezuelanske hallaca og det er der serveres. Det er en cornmeal rett."
  
  
  "Jeg vet," sa jeg. Jeg husket at Tanya bestilt det på El Hardin etter tyrefekting.
  
  
  Schmidt stirret på Ceylin med en selvtilfreds uttrykk..
  
  
  "Egentlig, jeg tror jeg er tiltrukket av en jente," sa han på tomannshånd. "Å være en bachelor i denne byen er en fantastisk opplevelse."
  
  
  "Jeg tror," sa jeg. "Vel, jeg skal prøve å finne henne hjemme, Herr Schmidt. God ettermiddag."
  
  
  Han fikk ikke opp. "Med glede," sa han. Han stirret i taket igjen, sannsynligvis dagdrømmer om sin seksuelle potensial som en ugift mann fra Caracas.
  
  
  Jeg virkelig ikke kan forvente å finne Tanya i leiligheten hennes. Hun må ha arrangert for å gi ham nettopp som den siste fasen av operasjonen - min-fangst-begynte. Men jeg håper å finne noen anelse om det. På første etasje av bygningen, ble jeg møtt av en fett Venezuelas kvinne som ikke snakker engelsk.
  
  
  "Buenos tardes, besøke senor," sa hun høyt og smilte bredt.
  
  
  "Buenos tardes," sa jeg. "Jeg leter etter en ung kvinne som het Ilse Hoffmann."
  
  
  "Ah, ja. Men hun bor ikke her lenger. Hun flyttet ut veldig plutselig, for noen dager siden. En uvanlig utlending, hvis du vil unnskylde meg for å si det."
  
  
  Jeg smilte. "Gjorde hun tar alt med henne?"
  
  
  "Jeg hadde ikke sjekk leiligheten nøye. Det er så mange leiligheter her, og jeg er en travel kvinne."
  
  
  "Har du noe imot om jeg tar en titt oppe?"
  
  
  Hun så på meg kraftig. "Det er i mot reglene. Hvem er du, er du snill?"
  
  
  "Bare en venn av Miss Hoffmann er," sa jeg. Jeg stakk hånden i lommen og tilbød kvinnen en håndfull av bolivars.
  
  
  Hun så på dem, så tilbake på meg. Hun kom ut og tok pengene, se over skulderen hennes inn i hallen. "Dette er nummer åtte," sa hun. "Døren er ikke låst."
  
  
  "Takk," sa jeg.
  
  
  Jeg gikk opp trappene til leiligheten hennes. Hvis jeg er heldig, jeg vil være i stand til å stoppe Tanya og vennene hennes før de kommer på flyet til Moskva. Men jeg var bekymret for de sannsynligvis allerede visste at deres tomten hadde mislyktes.
  
  
  På toppen av trappen, og jeg kom inn i leiligheten. Minnene strømmet tilbake, den ene etter den andre. Et bredt sofa stod i midten av rommet, akkurat som den hadde på natten Tanya hadde handlet kroppen hennes for fangst av en Amerikansk agent. Jeg lukket døren bak meg og så seg rundt. Alt var annerledes nå. Han manglet liv, livligheten som Tanya hadde gitt ham. Jeg rummaged gjennom skuffer av en liten dusj og fant ingenting, men et par av teater-billetter. De vil ikke gjøre meg mye godt i de neste tjue-fire timer. Jeg gikk gjennom resten av leiligheten. Jeg gikk inn på soverommet og fant en sammenkrøllet tyrefekting programmet i papirkurven. Jeg gjenkjente Tanya er håndskrift fordi hun var en eller ta notater på programmet da jeg var på tyrefekting med henne. Bare en påminnelse om å plukke opp dagligvarer. Det var ubrukelig for meg. Jeg bare kastet den tilbake i wastebasket da jeg hørte en lyd i stua. Døren til korridoren åpnet og lukket seg veldig stille.
  
  
  Jeg nådd for Wilhelmina og presset meg mot veggen ved siden av døren. Det andre rommet var stille. Noen var etter meg. Noen som var å se på leiligheten bygningen og var redd for at jeg ville komme for nær til å roe ned. Kanskje det er Tanya seg selv. Jeg hørte nesten ikke hørbar knirke av et styre under teppet. Jeg visste den nøyaktige plasseringen av dette forumet, siden jeg hadde tråkket på det selv før. Det synes ikke å være noen grunn til å utsette konfrontasjon. Jeg gikk ut av døren.
  
  
  I midten av rommet var det en mann med en pistol. Han var min mysterium mann, og våpenet var den samme som han brukte til å peke på hodet i Washington, og jeg husker å se i den hvite korridoren i KGB-lab. Han snudde seg da han hørte meg.
  
  
  "Slipp den," sa jeg.
  
  
  Men han hadde andre planer. Han sparken. Jeg visste at han var nødt til å skyte et brøkdels sekund før han gjorde det, og jeg stupte i gulvet. Pistolen ringte høyt i rommet, og den kule smalt inn i veggen bak meg da jeg traff gulvet. Pistolen brølte igjen og delt treet ved siden av meg som jeg rullet over og begynte å skyte. Jeg skjøt tre ganger. Den første kulen knuste lykt bak gunner. Den andre inn brystet hans og kastet ham tilbake mot veggen. Den tredje kulen traff ham i ansiktet, rett under kinnbenet, og fløy mot siden av hodet, innebærer sprut veggen i en blodrød rot. Han treffer gulvet hardt, men det gjorde han ikke selv føler det. Personen som jaget meg gjennom dette oppdraget døde før kroppen hans visste det.
  
  
  "Faen," jeg mumlet. Jeg hadde et levende vitne, noen som kunne fortelle meg alt. Men jeg hadde for å drepe ham.
  
  
  Jeg kom seg raskt på føttene mine. Folk i bygningen hørte skuddene. Jeg gikk over til nedbrutt figur og så inn i hans lommer. Ingenting. Ingen id-kort, falsk eller annen måte. Men det var en liten skriblet melding på papir.
  
  
  "T. La Masia. 1930"
  
  
  Jeg legger papir i lomma og gikk til vinduet. Jeg kan høre skritt og stemmer i gangen.
  
  
  Jeg åpnet vinduet og gikk ut på nødutgang. Et par minutter senere var jeg på bakken, forlater bygningen langt bak meg.
  
  
  Da jeg gikk utenfor, det begynte å bli mørkt. Meldingen i notatet gikk om og om igjen i hodet mitt. Det var en restaurant som heter La Masia på Avenida Casanova. Jeg stoppet brått, huske. Jeg hadde hørt om dette stedet fordi det var berømt for sin hallaca, Tanya favoritt Venezuelas rett, hvis hun hadde fortalt meg og hennes venn Ludwig sannheten. Kunne det være, tenkte jeg, at bokstaven "T" står for Tanya, og at den mystiske mannen, antagelig en russisk agent, i den hensikt å møte Tanya det kl 19: 30 - eller 19: 30? Det var bare føre jeg hadde, så jeg kunne følge henne.
  
  
  Jeg fikk til restaurant tidlig. Tanya var ingensteds å bli sett. Jeg satte meg ned ved et bord på baksiden av huset, hvor jeg kunne se alt uten å bli lagt merke til, og ventet. 7:32, Tanya kom inn.
  
  
  Hun var like vakker som jeg husket henne. Det var ikke en illusjon. Kelneren førte henne bort til et bord foran inngangen. Så reiste hun seg opp og gikk ned den lille gangen mot dametoalettet. Jeg sto opp og fulgte henne.
  
  
  Hun hadde allerede forsvunnet inn i rommet merket "Damer" når jeg har nådd liten alkove. Jeg ventet på henne der, glad for å være alene og borte fra folk i kantina når hun kom ut. Et minutt senere, døren ble åpnet, og vi var ansikt til ansikt.
  
  
  Før hun kunne reagere, og jeg grep tak i henne og dyttet henne hardt mot veggen. Hun gispet høyt.
  
  
  Hun sa. "Du!" "Hva er det du gjør? La gå fra meg, eller jeg vil skrike."
  
  
  Jeg slo henne over hele ansiktet med baksiden av hånden min.
  
  
  Jeg knurret til henne. "Tror du dette er noen form for eksperimentell psykologi-spill?"
  
  
  "Hvis du sier det, Nick," sa hun. Hun holdt henne i ansiktet i hennes hånd. Stemmen hennes er møre.
  
  
  "Det er det jeg sier, kjære," sa jeg. Jeg la stiletto falle i hånden av min høyre hånd.
  
  
  "Er du kommer til å ... drepe meg?"
  
  
  "Ikke med mindre du gjør det absolutt nødvendig," sa jeg. "Du og jeg forlater dette sted sammen. Og du vil handle som om du har en flott tid. Eller du vil få det i ribbeina. Stol på meg når jeg sier jeg skal drepe deg hvis du prøver noe."
  
  
  "Kan du glemme den tiden da vi var sammen?" "Hva er det?" spurte hun i den sensuelle stemmen.
  
  
  "Ikke lyve til meg, baby. Alt du gjorde var bare forretninger. Nå får flytte." Og være glade."
  
  
  Hun sukket. "All right, Nick."
  
  
  Vi forlot restauranten uten noen problemer. Hun kom med bil, så jeg fikk henne til å kjøre meg dit. Vi kom inn og jeg fikk bak rattet. Bilen var helt alene i en mørk bakgate.
  
  
  "Nå. Hvem fikk du møte på restaurant?"
  
  
  "Jeg kan ikke fortelle deg det."
  
  
  Jeg satt en kniv til henne. "Jævla det, du kan ikke det."
  
  
  Hun så redd. "Han er en agent."
  
  
  "KGB?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Du også?"
  
  
  "ja. Men bare på grunn av min spesielle forkunnskaper - fordi jeg er en vitenskapsmann. Jeg traff sine mål."
  
  
  Jeg startet bilen og kjørte ut på Avenida Casanova. Spurte jeg. "Hvor skal du dra til klinikken?" "Og ikke spille spill med meg."
  
  
  "Hvis jeg tar du det, de vil drepe oss begge!" sa hun, nesten tårer i øynene.
  
  
  "Hvilken vei?" Jeg gjentok.
  
  
  Hun var veldig opprørt. "Sving til hyre og flg boulevard før jeg forteller deg hvor du skal slå igjen."
  
  
  Jeg gjorde en sving.
  
  
  "Hvor er Yuri?" spurte hun. "Den som skulle møte meg."
  
  
  "Er han død," sa jeg, og ikke ser på henne.
  
  
  Hun snudde seg og så på meg et øyeblikk. Når hun så frem igjen, øynene hennes var blanke. "Jeg fortalte dem at du var for farlig," sa hun nesten inaudibly. "Nå har du ødelagt sin store plan."
  
  
  "Vel, kanskje det ikke var så stor," sa jeg tartly. "Dimitrov var ansvarlig for denne viktigste ordningen?"
  
  
  Hun ble sjokkert over å høre at jeg visste Dimitrov navn. Hun var en ekte nybegynner i sin virksomhet, til tross for hennes fantastiske evner. "Du vet for mye," sa hun.
  
  
  "Jeg finner ham i dette såkalte klinikken?"
  
  
  "Jeg vet ikke," sa hun. "Kanskje han har allerede forlatt. Ta til venstre på neste gate."
  
  
  Hun ga meg ytterligere instruksjoner, og jeg fulgte dem. Da jeg snudde brått til høyre, hun snudde seg mot meg. "Jeg ønsker å vite. Hva gikk galt? Når kom du ut av hypnose og hvordan?"
  
  
  Jeg så på henne og gliste. "Jeg har blitt gal prøver å gjette sannheten for de siste par dagene. Nå skal jeg la dere gjette for en stund."
  
  
  Ved neste veikryss, vi gjorde de siste sving mot venstre, og Tanya fortalt meg til å stoppe foran et gammelt hus. Første etasje så ut som en nedlagt butikk, mens de øvre etasjene virket øde.
  
  
  "Dette er det," sa hun mykt.
  
  
  Jeg slo av motoren. Jeg kikket i bakspeilet og så en annen bil trekke opp bak oss. Et øyeblikk trodde jeg at de kan være Tanya er venner, men da jeg kjente torget ansiktet bak rattet. Hawke lånt en CIA-mann for å holde et øye på meg.
  
  
  Min plutselige sinne sunket. Jeg kunne ikke klandre ham, tatt i betraktning den måten jeg hadde vært konstituert i det siste. Jeg bestemte meg for å ignorere min vaktbikkje.
  
  
  "Komme ut", sa jeg til Tanya, viftet med pistol på henne.
  
  
  Vi fikk ut. Tanya var spent og veldig redd.
  
  
  "Nick, ikke få meg til å bli med deg. Jeg viste du hovedkvarteret. Vennligst spar meg. Tenk tilbake til de øyeblikkene vi tilbrakte sammen. Du kan ikke glem det nå."
  
  
  "Åh, ja, jeg kan," sa jeg kaldt. Jeg dyttet henne med Luger og hun gikk rundt bygningen for å sidedøren.
  
  
  Intet av dette ble kjent. Da jeg kom inn, jeg ble sterkt dopet, og når jeg kom ut, jeg hadde bind for øynene. Men jeg husket den omtrentlige avstanden fra gaten til siden av døren, og det var det samme. Inne, som vi ned den bratte trappen til kjelleren, jeg telte så mange skritt som jeg hadde regnet da jeg forlot klinikken. Det var ingen tvil om det - Tanya ledet meg til lion ' s den.
  
  
  Den tolvte kapittel.
  
  
  Da vi kom inn i den hvite korridoren, begynte jeg å huske mer og mer individuelle hendelser. Jeg pleide å stå i denne korridoren, og mannen jeg drept bare i Tanya leilighet holdt meg her.
  
  
  "Du husker," sa Tanya.
  
  
  "Ja. Det var et rom, en orientering rommet. Jeg var bundet til en stol."
  
  
  "Det er bare fremover."
  
  
  Jeg fortsatte ned i hallen. "Det var en annen mann," sa jeg. "Du jobbet sammen med ham. Jeg husker navnet Kalinin."
  
  
  "Ja," sa Tanya tungt.
  
  
  Jeg åpnet døren som Tanya angitt, holde min Luger klar. Jeg gikk inn med Tanya rett foran meg. Minnene strømmet tilbake. Subkutan injeksjon. Hypnose. Audio-visuelle økter. Ja, de gjorde et helvete av en jobb på meg.
  
  
  En stol med stropper og ledninger som fortsatt stod i midten av rommet. Det var utstyr hengende på veggen, men en del var allerede delvis demontert. En tekniker ble stående i nærheten. Jeg gjenkjente ham. Navnet Menendez kom til meg. Han snudde seg og så på meg tomt for et øyeblikk.
  
  
  "Mil rayos!" sa han, banning en gåte som han innså at hans underjordisk festning hadde blitt brutt.
  
  
  "Bo her," sa jeg, og tok et par skritt mot ham.
  
  
  Men han fikk panikk. Han begynte og rotet i skuffen ved siden av ham og trakk frem en pistol. Det så ut som en standard Beretta assault rifle. Så snudde han seg mot meg, jeg skjøt min luger og traff ham i hjertet. Han kollapset tilbake i delvis demontert bil, spredt på en haug av armer og ben, blikket festet på taket. Det ene beinet rykket og han var død.
  
  
  Et minutt senere, har jeg hørt Tanya stemme bak meg. "Nå er det din tur, Nick."
  
  
  Jeg snudde meg rundt og så at hun hadde tatt en pistol og var peker det på meg. Jeg fikk ikke se henne nøye fordi jeg bare ikke se henne som en skytter. Dette var andre gang jeg var galt med henne. Det var en trist, men bestemt uttrykk i ansiktet. Som jeg hevet luger, hennes lille pistolen gikk av i rommet, og kulen traff meg. Jeg snurret rundt, braste inn i en stor stol, og falt til gulvet. Heldigvis, hennes skuddet var dårlig, og det traff meg i venstre skulder, ikke i brystet. Jeg hadde fortsatt Luger.
  
  
  Tanya tok sikte igjen, og jeg visste at hennes mål ville være bedre denne gangen. Jeg kunne ikke spille spill med henne. Hun bestemte seg for å arrangere en visning. Jeg sparket luger og slo henne til det andre bildet. Tanya grep hennes mage, og sjanglet tilbake, kollapser på gulvet.
  
  
  Jeg reiste meg opp og gikk bort til henne. Hun ble liggende på ryggen, holde den blodige flekk på magen med hendene. Jeg sverget under pusten min. Det var allerede et glimt av dyp sjokk i øynene hennes. Hun forsøkte forgjeves å holde pusten hennes i ro.
  
  
  "Hvorfor i helvete gjorde du trenger å gjøre det?" Jeg spurte dessverre.
  
  
  "Jeg... var for redd, Nick. Jeg kunne ikke gå tilbake til... Moskva, en fullstendig fiasko. Jeg er virkelig ... jeg er virkelig lei for det. Jeg likte deg så mye." Hodet vendt til siden, og hun var allerede død.
  
  
  Jeg lente seg over henne for et øyeblikk å huske. Selv i døden, ansiktet hennes var fremdeles vakker. Hva en blodig tap! Jeg holstered min luger ,fikk opp, og gikk til skapet hvor teknikeren hadde tatt ut en pistol. Jeg åpnet flere e-postkasser og funnet registreringer av min fysiske tilstand. De, sammen med disse maskinene, skal fortelle historien. Jeg ville be for foto journalister for å bli sendt hit. Maskinvaren i seg selv ville være en overskrift. Nå var jeg praktisk talt frikjent. Og det ville være Kreml, ikke Washington, som ville bli ydmyket.
  
  
  Men der var Dimitrov? Hvis han løp bort nå, så ville det la en dårlig smak i munnen. Min jobb var mye mer enn bare pinlig Kreml. Jeg måtte vise KGB at de hadde gått for langt. Det var et spørsmål av faglig prinsipp.
  
  
  Jeg hørte skritt i gangen.
  
  
  Jeg slengte skap skuff stengt og grep pistolen igjen. Jeg hørte en lyd i gangen.
  
  
  Jeg gikk til døren da en mann kom løpende ned i hallen. Det var Kalinin, Tanya er kollega, kjører klønete med tung koffert i hånden. Han var nesten på enden av korridoren.
  
  
  Jeg ropte. "Stopp!"
  
  
  Men han fortsatte å kjøre. Rottene raskt forlot det synkende skipet. Jeg skjøt min luger og traff ham i det høyre beinet. Han seg på gulvet, bare kort av avkjørselen som førte til trappen.
  
  
  Jeg hørte en lyd bak meg. Når jeg snudde meg rundt, så jeg en annen mann, en kort, tettvokst mann med Khrusjtsjov-som face - en annen mann fra den Våte Tilfeller institutt for KGB. Han var peker en pistol på meg.
  
  
  Jeg flatet meg mot veggen mens han skjøt, og skuddet traff veggen bare cm fra hodet mitt. Deretter så jeg en annen mann i gangen bak gunman, en høyere mann med grått hår og en dokumentmappe under armen. Det var Oleg Dimitrov, bosatt kameramann som har ansvar for attentat. Han var noen jeg virkelig ønsket, noen jeg hadde til å forhandle med før KGB innså at de ikke kunne spille spill med ØKS. Han kjørte veldig fort nedover korridoren til enden, trolig til andre avkjørsel.
  
  
  KGB-mann skjøt igjen, og jeg dukket som bullet whizzed over mitt hode. Jeg skjøt tilbake, men savnet. Han rettet en tredje gang, men jeg skjøt først og traff ham i lysken. Han skrek i smerte og falt ned. Men da Dimitrov hadde forsvunnet ned i hallen.
  
  
  Jeg løp til de falne agent. Han writhed på gulvet, svette strømmet nedover ansiktet hans, og en hes lyd kom fra hans hals. Han hadde helt glemt om pistol i sin høyre hånd. Jeg slo den ut av hånden hans og løp nedover gangen. Han kommer sannsynligvis til å oppleve rettssaken. Men jeg trodde ikke han vil være fornøyd om det.
  
  
  Jeg fulgte Dimitrov til et rom i enden av korridoren, men inne jeg så et åpent vindu som vender ut mot en bakgate. Dimitrov var ikke det.
  
  
  Jeg hastet gjennom vindu i en mørk bakgate, akkurat i tide til å se en svart sedan kommer flygende ut av den andre enden. Jeg løp ut i gaten og møtte en CIA-mann.
  
  
  Han sa, " Hva i helvete er det som skjer, Carter?"
  
  
  Jeg så i den retningen svart sedan var på vei nedover boulevard. Jeg var sikker på at han var på vei til flyplassen. Det var et fly til Roma i en time. Sannsynligvis, Dimitrov var kommer til å fly dem.
  
  
  "Det er flere Russere som ble drept og såret det," sa jeg. "Gå og sørge for at de som bor bli der. Jeg skal til flyplassen for å plukke opp sin sjef."
  
  
  Han så på blodet som renner nedover armen min fra omslaget til min jakke. "Min Gud, hvorfor har ikke du ta meg med deg?"
  
  
  "Jobben var bare for å se meg, for ikke å storme festningen. I alle fall, det ville ta for lang tid å forklare. Ser du på ham."
  
  
  Jeg fikk inn Tanya bilen og kjørte bort. Hvis jeg var galt, og Dimitrov var ikke på flyplassen, ville jeg ikke har mistet noe. Jeg kunne gi ham et generelt varsel og få den Venezuelanske politiet involvert. Men jeg var nesten sikker på at min gjetning er riktig.
  
  
  Tjue minutter senere var jeg på flyplassen. Da jeg kom inn i terminalbygget, husket jeg hvor stort det var. Det ble bygget på flere nivåer. Selv om Dimitrov var der, det var veldig lett for meg å miste ham. Med mindre jeg hadde gjettet om reisen til Roma. Det var en TWA flight som var planlagt å reise i en halv time. Jeg gikk til skranken. Dimitrov var ingensteds å bli sett, så spurte jeg behandleren om ham, beskriver han i detalj.
  
  
  "Ja, ja. Mannen som svarte at beskrivelsen var her, bortsett fra den mannen jeg hadde sett med bart. Han var her bare et par minutter siden."
  
  
  "Gjorde han har noen bagasjen?"
  
  
  "Han hadde ikke kontrollere, sir."
  
  
  Jeg fant det ut. Og Dimitrov er bart ville ha vært lett.
  
  
  "Jeg tror han ga navnet... Giorgio Carlotti," ekspeditøren sa. "Han hadde en italiensk pass."
  
  
  "Og han bare venstre?"
  
  
  "Ja, sir."
  
  
  Jeg takket ham. Dimitrov var her, var jeg sikker på det nå. Jeg kunne bare gå opp til porten og venter på at han skal dukke opp, men det er fortsatt litt flaks. I tillegg vil det være en flokk av reisende ved porten. Hvis Dimitrov hadde bestemt seg for å kjempe, det kunne ha blitt veldig forvirrende.
  
  
  Jeg kikket rundt nærmeste magasin butikk, men Dimitrov var ikke det. Så jeg gikk til valuta exchange-vinduet. Jeg gikk selv ned til bagasjeoppbevaring og spurte. Dimitrov ser ut til å ha forsvunnet.
  
  
  Jeg hadde akkurat rundet hjørnet da jeg la merke til ham.
  
  
  Han var på vei for mennenes rom med en dokumentmappe under armen. Han fikk ikke se meg. En grå bart endret sitt generelle utseende. Det var en liten forkledning, men det gjorde han ikke har tid til en bedre en.
  
  
  Dimitrov inn på badet og døren lukket seg bak ham. Forhåpentligvis, toalett var ikke overfylte.
  
  
  Jeg trakk ut luger når jeg åpnet døren.
  
  
  Inne, Dimitrov var bare om å vaske hendene i vasken overfor små rom. Jeg så meg rundt og var glad for å se at det var ingen andre i rommet.
  
  
  . Dimitrov så seg i speilet og så at min refleksjon. Ansiktet hans var grå med frykt.
  
  
  Han snudde seg for å møte meg, nådde inn i jakken sin, og slått. Han var desperat prøver å få børsa ut. Jeg trakk på luger og hørt et eneste klikk.
  
  
  Jeg så på pistolen. Jeg visste at kameraet var lagt inn. Det hadde bare mislyktes - en defekt tonerkassett, noe som bare skjedde en gang i en million ganger. Jeg grep den utløser med my bloody venstre hånd.
  
  
  Men det var ikke tid. Dimitrov trakk ut en stor parabellum mauser og rettet den forsiktig på brystet mitt. Han krøp sammen lav.
  
  
  Jeg dukket til flislagt gulv. Kulen traff flis i nærheten mitt hode og ricocheted rundt i rommet som jeg la Hugo gli inn i min hånd. Jeg snudde meg brått for å Dimitrov og lanserte stiletto. Det smalt i hans lår.
  
  
  Jeg håpet på en torso, men jeg tror jeg var heldig jeg treffer noe under de rådende omstendigheter. Dimitrov skrek som stiletto traff ham, og hans Mauser falt til gulvet. Han dro ut en lang kniv og strakte seg etter sin tapte pistol.
  
  
  I mellomtiden, jeg kastet den dårlige runde ut av Luger og det clattered til gulvet. Jeg satt mine øyne på Dimitrov på samme måte som han siktet på Mauser. Da han nådde for det, han kikket opp og så at han ikke stå en sjanse.
  
  
  Han løftet hendene og støttet bort fra pistolen. Se min uttrykk, han plutselig talte opp. "All right, Mr. Carter. Du har vunnet. Jeg overgi seg til deg."
  
  
  Jeg fikk min fot, og han fikk opp også. Vi ble stående på tvers av rommet fra hverandre, våre øyne låst. Min venstre arm begynte å såre forferdelig.
  
  
  "Du gjorde en stor feil, Dimitrov," sa jeg. "Du valgte AX å ydmyke oss."
  
  
  "Jeg krever å bli overlevert til politiet," sa han. Han sakte senkes ned hendene, så plutselig stakk hånden i lommen, og en liten Derringer dukket opp i hans hånd.
  
  
  Jeg trakk på Luger, og denne gangen pistolen gikk av. Kulen fanget Dimitrov like over hjertet og kastet ham tilbake. Øynene hans stirret på meg bredt for et øyeblikk, og da han grep den håndklestang ved siden av ham convulsively. Så han falt, klut håndkle fløy ut av dispenseren som en lang ark som halvparten dekket sine urørlig kroppen.
  
  
  "Din Kreml sjefer kan tenke på det neste gang de kommer opp med en stor plan," sa jeg til liket.
  
  
  Jeg raste luger tilbake i hylsteret. Jeg var bare å sette Hugo tilbake i sitt scabbard når to politimenn brast gjennom døren, våpen trukket. De så på Dimitrov og så på meg med et strengt uttrykk.
  
  
  "Qué pasa aquí?" en av dem ropte.
  
  
  Jeg viste ham min ID-kort. "Ring leder av sikkerhetspolitiet," sa jeg. "Fortell ham at alle russiske medsammensvorne har vært fengslet."
  
  
  "Si, besøke senor Carter," sa mannen.
  
  
  Jeg forlot rommet og gjorde min vei gjennom mengden av nysgjerrige reisende til nærmeste teller hvor jeg kunne foreta et anrop. Jeg mentalt huske plasseringen av t-KGB-hovedkvarteret, bisarre laboratorium hvor en fantastisk eksperiment ble utført på en menneskelig forsøkskanin på meg. Hawke vil ønske å flytte det til å lindre CIA-mann og fortelle politiet hva som skjedde. Han ville ha vært sikker på at pressen hadde rapportert historien på riktig måte.
  
  
  Jeg fikk telefonnummeret fra billett-agent, men jeg var stille et minutt før nummeret slås. Jeg likte ikke oppdrag som endte med sceneopptredener. Det vil være mer sikkerhet møter, og jeg er nødt til å fortelle min historie til en masse folk. Jeg trenger ikke det akkurat nå. Jeg trengte en kveld med en jente som Tanya Savich. Jeg ble hjemsøkt av synet av hennes livløse kropp, fortsatt vakre i døden. KGB eller ikke, hun var spesiell.
  
  
  Jeg tok et dypt åndedrag og la det sakte ut. Vel, kanskje hvis jeg var heldig, det ville være en annen brunette med store blå øyne og en sensuell maler stemme. Og kanskje hun ikke ville ha blitt en fiende agent, og jeg ville ikke ha hatt for å drepe henne. Det var noe som holdt meg gående gjennom de neste ukene av byråkratiske problemer.
  
  
  Jeg plukket opp telefonen og ringte Hawke ' s nummer.
  
  
  Kommentar
  
  
  "VI VIL BEGRAVE DEG!"
  
  
  Den kommunistiske trusselen har aldri virket så ekte! Ikke før hadde jeg tildelt Killmaster til sin nye oppdrag enn jeg fikk en melding fra dem - de var truende til å håndtere et dødelig slag mot usas internasjonal innflytelse.
  
  
  Det var åpenbart en jobb for Nick Carter - den dødeligste av sin karriere. Killmaster var forutbestemt til å spille den viktigste rollen i den diabolske tomten, leder av AX. Hva gjorde de til ham? Gjorde de virkelig slå AX er mest verdifullt middel mot den svært styrker var han sverget å beskytte? Det var ikke før Nick falt under spell av den sanselige russiske operative at han begynte å forstå hvordan han ble brukt. Men det var allerede for sent? Gjorde hans sinn allerede tilhører KGB?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Time av Ulv
  
  
  oversatt av Lev Shklovsky i minnet av sin tapte sønn Anton
  
  
  Original tittel: Time Av Ulv
  
  
  Første kapittel
  
  
  En fighter jet tordnet forbi meg, sprengning veien foran meg.
  
  
  Jeg forbannet pilot og alle hans forfedre som jeg snudd rattet på min Citroen med all min kraft. Jeg kunne lagre som innsats. Veien var ikke noe mer enn en dyp vogn stien mot fjellveggen, og den århundre gamle sporet, holdt opp bare som en skrue på den tynne dekk i min 11cv. Jeg kunne bare gå en vei, og det var hjulspor i den retningen. Gitt steinblokker på høyre og den dype kløften til venstre, dette var også en god ting. En mørk, tynn skog innhyllet meg på den sparsomme, rett avsluttet, og selv om jeg kunne ha skjult fra fighter under inky svart løvverk, ville det ha vært en Pyrrhic seier. Jeg ble jaget av et regiment av Jugoslaviske soldater, og Gud vet hvor mange av dem kom gjennom fjellet for å omgir meg.
  
  
  Citroen kolliderte med en stor stein i veien og kastet meg mot døren. Når bilen falt igjen, resten av eksosrøret kom av. Interiøret var fylt med eksos. Skruer og muttere kom raskt, og den eneste muligheten jeg hadde var å kjøre. Jeg så opp gjennom den knuste frontruten. Jet jagerfly fløy på skrå. Sitt skrog skinte i måneskinn og ble en glødende silhuett som det ned til direkte annen kostnad på meg.
  
  
  Jeg tror ikke jeg kunne flytte for mer enn et par sekunder. Forresten, jeg skal ha dødd for lenge siden. Jeg hadde vært bekjempelse av min forfølgerne for nesten en time, og det eneste jeg klarte å gjøre var å forvirre min retning. Jeg gikk langs alle mulige sideveier, og måten de smalere gjort meg til frykt for at de ville forsvinne i intet. Jeg hadde ingen anelse om hvor jeg var, bortsett fra på et bratt stup et sted i Dinaric Alpene. Det må ha vært en ly i dalene, men alle jeg så var tropper, kuler, og den jævla flyet. Som ting står, ville dette være slutten av mitt oppdrag, og AX kan miste Agent N3, og jeg har ikke glemt at dette har allerede skjedd med NI og N2, mange år siden i forskjellige steder.
  
  
  En fighter jet kom for å hilse på meg med en nåde skudd. Jeg kjørte så fort jeg kunne i retning av sin ild. Den gamle 11cv skalv fryktelig. Citroen 11cv ble produsert fra 1938 til 1954, og fra måten det reagerte, jeg var sikker på at jeg hadde en prototype av det. Frontlysene på den utstikkende dashboard aldri jobbet, så jeg kunne ikke fortelle hvor fort jeg skulle. I det minste, det var mulig å få på gass. Jeg trodde ikke det skulle være nok, men det var den eneste sjansen jeg hadde med som nærmer fly som stupte i brann sin volley.
  
  
  Citroen skalv i protest, og brølet av eksos laget slik en lyd som jeg ikke engang kunne høre mine tanker. Vinden blåste gjennom det åpne frontruten, frost mine ører og gjør håret mitt krøller seg over ansiktet mitt. Flyet var nå så nær at jeg hadde inntrykk av at det ville bli oppslukt av luftinntaket.
  
  
  Jeg slengte på bremsene så hardt jeg kunne. Maskin pistol kaliber .50 sparken utbrudd fra fighter er vinger. Veien foran meg blakk, og bilen var dekket av et regn av steiner og klumper av hard jord. Bilen returnert, og slapp unna kuler, og jeg kunne fortelle av den plutselige utslipp av damp som de hadde truffet på radiatoren. Kokende vann hveste opp og rant nedover ansiktet mitt i skyene av glohet steam. Jeg tråkket på gassen og plukket opp hastigheten igjen. Det var et vindkast av vind som hunter gått over meg, og det var den døde stillheten som følger alltid et angrep. Jeg lyttet til min egen pust langsomt kommer ut av lungene mine. Midlertidig utsettelse.
  
  
  Men F-86 var allerede snu igjen for et nytt angrep, og jeg visste at piloten ville treffe meg før eller senere. Ja, F-86, Sabre. Den Yugoslavs hadde dem i tillegg til 150 F-84s. Jeg tror det som virkelig såret meg mest var å vite at Uncle Sam ' s gaver var i ferd med å drepe meg. Den Yugoslavs bruk Sabres til å kjempe partisanene i trange juv, fordi den supersoniske F-X4 og MIG 2I er beveger seg for fort til en slik høyde. Den Saber hadde alltid vært den beste fighter, men luft overlegenhet gjorde ikke saken her, ikke mot den gamle Citroen.
  
  
  Den eneste grunnen til at jeg fortsatt var i live var fordi jeg visste noe om utformingen av sitt maskingevær, slik som grensen på antall runder i magasiner som ville tomme etter tretti sekunder av kontinuerlig skyte. Pilotene ble lært opp til å skyte i pakker med ett til to sekunder. Men på grunn av Sabre er likevekt, det er fire kaliber maskingevær .50 legge press på nesen på grunn av rekylen. Så det er en tendens til å skyte foran mål. Så de Slaviske pilot var skyting hvor jeg ville vært hvis jeg ikke hadde truffet bremsene og holdt beveger seg i samme hastighet. Takk til min kunnskap om kombinasjon av korte støt og nese dykking, jeg overlevde fire påfølgende angrep, men jeg tvilte på det ville fungere til drivstoff løp ut og pilot ble tvunget til å slå tilbake.
  
  
  Jeg rundet et hjørne og natt skyggen av trærne falt på meg. Sabre var svever over meg bakfra, venter for meg å komme ut på en rett strekning av veien for å treffe. Jeg lente meg over rattet og følte svette gjennomfukt ansiktet mitt, min rygg muskler spenner seg som om de kunne føle effekten av kuler. Hvis piloten bestemte meg for å prøve en bak angrepet, min estimert power reserve ville bli redusert med om lag halvparten. Citroen rett og slett ikke har fart til å gjøre opp for seg at forskjellen.
  
  
  Veien såret gjennom flere skarpe svinger. Motoren hostet, varme fra mangel på vann, og bremset da jeg startet opp bakken igjen. Jeg kunne komme ut og kjøre raskere, eller så tenkte jeg i desperasjon. Jeg var halvveis der, prøver å gjøre en siste anstrengelse.
  
  
  Skyting i gang et sted i nærheten av busker. Kuler boret gjennom siden av Citroen, og jeg ble sprayet med glasskår fra siden windows, som tore belegget i filler. Soldater foret veien med dødelig automatvåpen. Å komme ut av bilen ville være selvmord. Jeg lente meg i dypere, under kanten av den smale frontruten, som neste volley rystet bil. Fra nå av cart baner må utføre all kontroll.
  
  
  Veien var badet i kule måneskinn. Fra min posisjon, jeg kunne ikke fortelle hvor lenge veien fortsatt ville være klar, men jeg hadde en trist følelse av at det ville være lang nok for Sabre til å angripe igjen. Mer paff ut i skogen, fortsatt spredt, noe som indikerer at hoveddelen av soldater hadde ennå ikke kommet. Ikke at det betydde mye: jeg var fanget, uansett hvordan du ser på det.
  
  
  Lys filtreres gjennom trærne og nådde panseret og taket. Jeg hørte den fjerne lyden av et jagerfly som det nærmet seg. Jeg tok et glimt av en nærmer fly i knust av sladrespeil. Bildet fylt speilet, og en crossfire raste over mitt hode. Jeg prøvde igjen å beregne avstanden, denne gangen å stole hovedsakelig på intuisjonen min, og forandret mitt forrige taktikk, bevisst utsette til siste stund for å så gi gass igjen. Citroen var en sta Franskmannen. Han nektet å gi opp. Han rykket frem med en styrke jeg trodde han hadde brukt for lang tid siden.
  
  
  Men det var ikke nok. Denne gangen, pilot kompensert så nøyaktig som mulig for nesen roll, og stål jacketed kuler tore Citroen fra hekken til grillen. Jeg snudde rattet til høyre, vinkelrett på spor, slik at de fleste av angrepet ble absorbert av den nesten vertikale kroppen av bilen. Men instrumentpanelet var håpløst knust, og også noe fikk under panseret. Flammene krøp over golv. Brannen var varmt, og en tykk, fet sky av røyk innhyllet meg. Citroen var døende. Dekkene ble revet i filler, og tanken var lekker. Den fremre aksel på venstre prellet av, og alt nedenfor ble revet i filler.
  
  
  Den felger uten dekk skled langs sporet. Jeg kunne ikke kjøre lenger. Det var mye blod som renner nedover kinnet mitt, men jeg kunne ikke fortelle hvor dårlig jeg var skadet. Bilen var nå ruller i nedoverbakke, den revet metall gråt i en gal og blinde raseri, og sakte begynte å falle utenfor kanten av åsen og inn i ravinen.
  
  
  Jeg klamret seg desperat til setet, bite meg i leppen på blindende smerte i mitt brenner. Citroen den ristes voldsomt og kastet meg voldsomt i den andre retningen. Jeg sparket døren åpen med min tunge boot. Heldigvis, 11cv har hengsler på baksiden, slik at døren svinger åpne i vinden. Det var det eneste som reddet livet mitt. Det neste jeg visste at jeg hadde falt ut og rullet ned den ujevne veien, å ta tak i veien for å holde fra å falle utfor kanten som var ti centimeter fra meg.
  
  
  Bilen skled langs kanten, for å knuse inn i bergarter, busker og trær, rulle frem og tilbake og gjør sin vei til bunnen av en dyp kløft. Når det nådd bunnen av rocky juvet, det eksploderte i et hav av røde flammer.
  
  
  Jeg sjanglet inn i buskene, tørke blodet fra min revnet hud, magen min churning med sjokk og kvalmende kvalme. Himmelen ble rød gjennom den brennende kroppen av Citroen nedenfor. Jeg måtte skynde seg. Og hvis jeg ikke hadde vært for rask, ville jeg har hatt hundrevis av soldater rundt meg, tiltrukket av bil eksplosjon. Men jeg måtte stoppe i ett minutt for å få igjen pusten... Så jeg krøp på gjennom buskene.
  
  
  Min lille gass bombe var fortsatt klistret på beinet mitt, men du ville ikke forvente at den jævla tingen å gjøre mye godt i slik en åpen plass. Mine knivskarpe stiletto hadde vært ubeskyttet og var nå i min hånd. Jeg vil tømte Luger da jeg hadde brutt gjennom kontrollpost nordøst i Metkovich, og nå pistolen ble det, blant brennende rester av 11cv. Men det gjorde ikke gjøre stor forskjell. AX er hele arsenal av våpen ville være ubrukelig hvis soldatene la merke til meg nå. Det var for mange av dem til å kjempe mot.
  
  
  Metkovich var begynnelsen på mitt mareritt. Før det, var alt går greit. Jeg kom i Jugoslavia på en italiensk tråler, og så svømte til land. Metkovic ble litt inn i landet, en ny landbruks-byen et eller annet sted i foten av Dinaric Alpene, kjede som skilte den Dalmatiske kysten fra Bosnia og Hercegovina. I Metkovich, en kontakt person ga meg med dokumenter, klær og bil. Kontakt personen var en rolig kroatiske med et uttrykksløst ansikt, selv om jeg satse på at uttrykket vil endre seg når han finner ut hva som skjedde med hans berømte Citroen. Mine dokumenter så bra, men mitt arbeid støvler passer som et sirkus klovn er tøfler og mine bukser, genser, og tykke skinn jakke var så stramt som en hval rib korsett.
  
  
  Dokumentene av en fastboende, selv om de så helt lovlig, ikke engang passere sikkerhet innlegg på sjekkpunktet. Jeg måtte kjempe meg gjennom en cornfield til en annen vei, og fra da jeg var på rømmen. Likevel, soldatene ikke gi opp. Jeg håpet at de skulle tro jeg var død da de så bilen til å eksplodere, men jeg var ikke så heldig. Jeg kan allerede se det nærmer seg lykter, og fra tid til annen kunne jeg høre offiserer ' skriker som om de var bestille et søk. Du kan si jeg var fortsatt på rømmen.
  
  
  Skogen var stille, bortsett fra stadige rasling av soldater og sporadisk barking av hunder.
  
  
  Jeg visste at jeg snart ville være på vei inn i en sparsomt vegeterte området, fordi skogene her var vanligvis ikke mer enn et par kvadratkilometer, som landet var for tørt. Men i den mørke skogen fortsatt ga inntrykk av en vidstrakt. Det så ut til å vokse i det uendelige på små bakker og daler overgrodd med knudrete gamle eiketrær. Trær tok på groteske former som trenger å finne en vei ned vokste i meg, men det var fortsatt ingen vei.
  
  
  Jeg måtte gå ned. Veien var fylt med soldater, og flere og flere grupper av dem var helle over åsene på den andre siden. Det var ikke noe annet valg enn å gå ned. Men fjellsiden igjen, som om du gjør narr av meg, for bratt, for glatte, og for åtte forsøk.
  
  
  Jeg følte meg utmattet og smerter fra min skader ble uutholdelig. Det var vanskelig å puste. Jeg stoppet på kanten. Plutselig hørte jeg en kjedelig tilsiget av vann. Jeg visste det var å komme fra et sted i front av meg, men det eneste jeg kunne se var en smal depresjon som klatret over fjellet og gjengrodde bakken. Hvis det var vann, det måtte være en elv: lyden ble for sterk for en datastrøm. Og elven betydde en enda dypere dalen som trolig kutte gjennom fjellet eng til venstre for meg. Dette betydde for meg at skråningen ville ha rock på minst to av de fire sidene, slik at jeg ikke kunne gå hvor som helst, men i armene på soldatene og deres hunder.
  
  
  Nå kunne jeg også høre hundene bjeffer. De brakte hundene, sannsynligvis tatt fra grensevakter. Jeg skled ned skråningen, krysset en liten depresjon, og klorte min vei til den siste topp. Lyden av hundene bak meg vokste høyere. Hvordan i navnet av Jesus gjorde de følger min sti? De måtte ha en god følelse av lukt..
  
  
  Den siste dråpe var veldig bratt og dekket med store steinblokker. Jeg grep min brent hender tett og steg over på kjøl. Så snudde han seg kraftig til høyre, og snublet langs kurven på avsatsen. For en liten, lyden av vann stoppet, tynn haug stakk opp og forsvant igjen. Jeg kom ut på kanten av skogen og, som jeg forventet, nådde klippe som kuttet av min siste rømningsvei. Det var nesten loddrett og glatt, og liggende i en ravine som var så mørkt at bare lyden av vann under meg indikerte hva som ventet på meg når jeg noensinne har nådd bunnen.
  
  
  Vibrerende med en bankende smerte i brystet og hodet, sto jeg i fortvilelse, ser begge veier i ravinen. Månen kom ut bak skyene og lyste i full kraft igjen. Hundre meter til høyre for meg og det samme antall meter nedenfor, så jeg ruinene av en Romersk akvedukt. Nesten alt som var igjen av det var en rad av steinbuer, som hauger, som steg over en rad av granitt tenner og fibrøs planter. Det ville være som å krysse Niagara Falls på en utslitt balansegang, noe som ville gjøre meg til et ideelt mål for soldater. Hvis det er, selvfølgelig, jeg kan komme ned der i live for å prøve.
  
  
  Crouching tiger, jeg løp langs kanten, ved å trykke på min venstre arm mot kroppen min for å motvirke den kraftige smerter. Jeg lurte på om jeg hadde brukket et ribbein eller bare revet av en muskel når jeg rullet ut av bilen. Jeg hadde nesten nådd det punktet rett over akvedukten når jeg hørte skritt i nærheten av meg. Jeg lente seg fremover på magen min og presset meg selv til bakken, og ta lys åndedrag gjennom mine åpne munnen.
  
  
  To av dem bort til meg i spent spenning, uvitende om at jeg var nær nok til å høre deres myk hvisker. De bar tsjekkiske M61 submachine våpen. Mennene tok et par skritt og stanset, nervøs og uten tvil ønske de var et annet sted som natt. De hadde vært på jakt etter lenge. Jeg måtte se på dem uten å gjøre noen støy.
  
  
  Uten et ord, jeg krabbet inn i en dypere nyanse, og gikk for å lene seg mot et tre. De kom opp til meg, den minste mann lente seg frem litt, som om du prøver å trenge gjennom mørket med hans øyne. Jeg forble helt stille, og han fikk ikke se meg før han nesten tråkket på føttene mine. Så strakte jeg ut med min venstre hånd, grep tak i haken hans, og dyttet hodet hans tilbake. Med min høyre hånd, jeg trykket stiletto til halsen.
  
  
  Soldaten laget en gurglende lyd og falt, blodet renner over hans tunika. Jeg snudde kroppen mot den andre mannen før han kunne målet hans M61 og var på toppen av ham, mens jeg kastet en kniv på ham. Han instinktivt snudde seg vekk, noe som fører sin døde kamerat til å falle mellom oss og beite ham med løpet på geværet. Det var lyden av klut rive, en undertrykt forbannelse, og så meg kniven traff målet under hans sternum, i sitt hjerte. Han hulket mykt og falt til bakken ved siden av sin ledsager.
  
  
  Jeg tenkte på å ta sine våpen med meg, men da jeg bestemte meg for å forlate dem der de var. Det ville ha vært hyggelig å ha automatiske våpen, men hvis jeg hadde plukket dem opp, jeg ville vært enda mer sliten, og bærer dem ville trolig ha bremset min nedstigning til akvedukt. Jeg løp bort til kanten av ravinen og så ned. Kanalen når fortsatte gjennom åsen jeg er for tiden står på, men i løpet av årene det har blitt tilstoppet, muligens på grunn av et stort ras. Jeg kunne ennå ikke gjøre ut flippen på land hvor det hadde skjedd, eller skarp vinkel mellom forskjellige lag, som lå på toppen av akvedukten. Like bratt som denne skråningen var, det var bedre enn vinkelrett vegger på hver side.
  
  
  Jeg gikk ned farlige skråning så fort jeg kunne, klamrer seg til steiner og gripe tak i planter og saplings å holde fra å falle. Til tross for min innsats, et skred av løse steiner og gjørme begynte, og jeg kunne smake på kanten av akvedukten. For et øyeblikk, jeg trodde jeg hadde brukket ankelen min, men det holdt vekten min da jeg sto opp og nøye skled rundt kalkstein hylle. Akvedukten krysset kløften med gamle ruiner som kan smuldre hen under meg når som helst.
  
  
  Jeg begynte å krabbe på alle fire. Jeg måtte velge min vei nøye. Jeg var omtrent ti meter foran den gigantiske støtte pilar når en høy-pitched skrike ringte ut fra høyden over meg. Døde soldater ble funnet. Jeg kunne høre dem kjører gjennom busker og løv, og deretter mer skrik. Jeg snudde meg rundt og så soldater stående på kanten av ravinen. Alle deres M61s begynte å skyte på samme tid... Biter av granitt, skår av skifer, og planter regnet ned på meg i pøsende regn. Jeg presset meg mot steinene, den lille ly jeg kunne finne, og nå er jeg krøp tilbake, uten å vite hvor jeg skulle. Skoene mine gled, noe som fører deler av den sammenraste akvedukten å gå av. Et hagl av kuler og ricocheting shrapnel feide forbi meg som en sverm av sinte bier. Flere folk skled ned skråningen. To jagerfly stoppet ved begynnelsen av kanten og startet å skyte sin maskinpistol våpen. Jeg klamret seg desperat til steiner, mitt hjerte pounding i min ribbeina.
  
  
  Skytingen stoppet så fort som det hadde begynt. Jeg lå fortsatt. En av de to mennene begynte å le, å bryte stillheten, og da ønsket å slå ned på meg. Han satt en ny magasinet i sin maskinpistol. Min kniv var glatt med blod. Jeg tørket det på min bukse ben i stillhet og holdt den strammere i min hånd, som venter på ham til å nærme seg. Jeg hørte mannen kommer nærmere å fullføre meg av. Jeg forble stille. Min eneste sjanse var at han ville være overmodig etter at utbrudd fra salgsautomaten. I mørket, det var vanskelig å si om jeg var i live eller ikke, og jeg var telle på det element av overraskelse.
  
  
  Han var nå halvveis til der jeg lå. Bladet av hans M61 ble presset frem, og han svaiet litt, så gikk han. Øynene hans flakket nervøst og fryktsomt, og jeg ventet til han var halvt vendt bort, så hoppet opp og droppet stiletto.
  
  
  Overhead kast var tung og god, og bladet forsvant inn soldaten til venstre brystet. Kroppen hans bøyde, og jeg var redd for at han ville falle av aqueduct før jeg kunne komme til ham. Jeg grep tak i ham og klarte å dra kniven ut like før han begynte å falle. Kniven kom ut ren. Han snudde seg og så på meg direkte. Det var en ser av forvirring og smerte i øynene, deretter en kjedelig tomhet som maskingevær åpnet opp igjen.
  
  
  Jeg brukte kroppen sin som et skjold. Kulene traff ham i ryggen og ristet ham som en filledukke. Jeg prøvde å skyve ham ned akvedukten, men det var umulig å holde ham og holde balansen på samme tid. Kulen traff min jakke, og jeg følte en intens smerte som det prentes inn på min side. Fingrene mine mistet sitt grep. Soldaten rullet til siden, og deretter falt av akvedukten.
  
  
  Da jeg mistet min saldo på den ru overflaten. Jeg sjanglet, prøvde å ta på, men det var håpløst. Når jeg skled over kanten, jeg tok det med all den styrke som jeg hadde fortsatt. En kald vind howled ned i ravinen. Fingrene mine var nummen og jeg greide ikke å holde på lenger. En dråpe av vann dukket opp fra sprekken over hodet, som om den hadde blitt presset ut av fjellet ved min grep. Det skled sakte ned og fuktet meg i leppen. Det var den søteste vannet jeg noen gang har smakt.
  
  
  Da stein smuldret opp under trykket av mine hender, og jeg falt...
  
  
  
  
  
  Kapittel 2
  
  
  
  
  Jeg gjenvant bevisstheten i et hav av smerte som ble til en instinktiv blind panikk, og min hånd og følte meg glatt, hardt tre. Da jeg innså at jeg ikke var fallende, og at den Jugoslaviske soldater ble ikke lenger følger meg.
  
  
  Jeg prøvde å riste på hodet, men det var tungt. Mine øyne så ut til å være limt stengt og jeg kunne ikke åpne dem. Gradvis, mine tanker ble samstemt som jeg trengt den tykke lag av undertrykt minne. Jeg husket å kaste den gamle Citroen under kuler. Jeg husket liten sjanse akvedukten hadde gitt meg, og meningsløs kamp jeg ville gått for å unnslippe min forfølgerne når jeg hadde våget seg over det. Og en nådeløs slutten når fingrene mine gled av stein. Følelsen av å falle, med en siste klar tanke, hvordan jeg skulle ønske jeg kunne drepe de som fikk meg til å falle inn denne høsten. Det må være en felle; var det ikke annet svar å gi. Etter det var det tåkete når iskalde det sildrende vannet nådde meg og oversvømmet meg. Et øyeblikk av kald og våt, sin knusende hardhet og ingenting mer.
  
  
  Ingenting, før nå. Svette klamret seg fast til brystet mitt. Jeg følte at det nå. Jeg har ikke noen grunn til å holde seg i live, men jeg var. Så var det en behagelig følelse av myk fingrene stryke huden min og føle på en våt klut i ansiktet mitt.
  
  
  "Ssst," en stemme som hvisket. Så en myk stemme i Serbisk-kroatisk fortsatte: "Rolig. Du er trygg nå.
  
  
  Fra et stykke unna, og jeg hørte en annen kvinnelig stemme som sa curtly,"Shut up, Arvia!"
  
  
  Sakte åpnet jeg øynene og fant meg selv å se på en ung ansikt. Jenta lå på kne ved siden av meg, nesten klemmer meg, lener seg i. Hun var ung, i hennes tjueårene, iført en mørk blå skjørt og en lys blå brodert skjorte. Hennes lange, rette hår var fargen på polert kobber. Kanskje er jeg død, og dette er himmelen, tenkte jeg.
  
  
  Jenta snudde på hodet og sa over skulderen hennes, " mamma, Mamma, han er endelig våken."
  
  
  "Gå deretter finne faren din umiddelbart."
  
  
  Jenta så på meg igjen. Hun trykket på en klut på pannen før du står opp. Hun tørket hendene på hennes lange skjørt. Håret falt til skuldrene og krøllet rundt henne hele brystet.
  
  
  Spurte hun. "Hvem er du?"
  
  
  Før jeg kunne svare henne, hennes mor skrek: "Arvia, går du få din far umiddelbart."
  
  
  Jenta strukket og skyndte meg til døren. Mine øyne fulgte den vakre linjene i hennes unge kroppen, linjene i hennes bryster og ben. Hun forlot døren på gløtt, og jeg så at det var dagslys. Men solen knapt trengt det indre av dette lille torget rommet. Det burde ha vært en gård rommet, gitt tregulv, parkett vegger, og stråtak. Det var dårlig møblert, med råolje provisorisk møbler, mørk og gammel. Det var en peis over fra meg, der en liten, fyldig kvinne ble rører noe i en tekanne. Håret hennes var som aske grå, bundet fast i en knute bak en skrukkete, runde ansikt. Bonde kvinner lede en kjedelig livsstil, og i år ta sin toll. Hun fullstendig ignorert min tilstedeværelse og ikke si et ord til meg.
  
  
  Jeg var seg mot veggen, innpakket i et par av hestetagl tepper. Jeg kunne fortelle av stikkende følelse på huden min at jeg var naken. Jeg så min våte klær på tau over kvinnens hode.
  
  
  For en lang tid, det var ingen lyd, bortsett fra den gamle kvinnen er bevegelse. Da døren åpnet og Arvia kom i, etterfulgt av en tettvokst mann med grå-svart hår, en lang bart, og store røde ører. Den firelight gav ansiktet et skarpt relieff, med vekt på den skarpe linjer og vinkler, dypt i øynene og smale munnen. Han bare snakket da han sto rett foran meg, og da var han fortsatt i tvil, må du først ta et dypt pust.
  
  
  "Så du er våken," sa han til sist. "Vi var veldig bekymret. du... jeg har sovet så lenge.
  
  
  Hvordan føler du deg akkurat nå? Arvia spurte som hun fjernet grøtomslag.
  
  
  Jeg føler meg bedre, " sa jeg, klarer å sette et smil på ansiktet mitt. "Si meg, hvor er jeg nå?"
  
  
  Dette er landsbyen Jzan på Elven Neretva.
  
  
  Jeg ble ganske fornøyd med denne informasjonen. Metkovich var også på Neretva, like før elva omgjort til et stort delta. Og siden elven var bare et par hundre mil lang, det betydde at jeg fortsatt var i området av min misjon. Jeg lente meg mot veggen og spurte: "Jzan er en liten landsby?"
  
  
  Den gamle mannens munn vridd inn i et surt smil.
  
  
  En av de minste. Og det er å få mindre.
  
  
  "Er det over Mostar?" Mostar er en liten fjell-landsby omtrent tretti kilometer fra Metkovic.
  
  
  "Vi er her, halvveis mellom Mostar og Konic, der veien går fra elven."
  
  
  Jeg slikket leppene mine. "Så vi er i nærheten av Aptos?"
  
  
  Jentas øyne utvidet i frykt, og hun så ut til å blekne under sin solbrune hud. Rynker pannen, min far pursed leppene hans og ristet på hodet tankefullt. "Ja," sa han lavt, så reist en kjøttfull, callused hånd. — Jeg tror vi har snakket nok.
  
  
  "For mye, Josip," hans kone lagt til. Hun kom bort til meg med en tung krus av dampende suppe. Hun ga meg krus, og jeg lente meg på min albue å ta det. Øynene hennes var stolt og hennes kjeven var stramt. "For mange, sier hun ekko, snu igjen. "Og det vil ikke gjøre mye godt."
  
  
  "Hold kjeft, kvinne," mannen bestilt. så til meg: "Spise, så resten." . I kveld må du forlate Jzan, uansett hvem du er.
  
  
  "Nei," Arvia pustet. — Han er fortsatt for svakt.
  
  
  "Det er ingenting du kan gjøre."
  
  
  "Jeg skjønner," sa jeg. Jeg kunne smake på den kokende mos. Det var en deilig bønne suppe med hele biter av lam og tomater, og det har brent mitt kalde, tom mage. "Du tok en stor risiko å skjule meg," fortsatte jeg. "Det er nok at du reddet livet mitt.
  
  
  "Vi kan ha reddet livet ditt." Det er for tidlig å si. Mindre enn en måned siden, ville jeg ha vært fornøyd med å ta den risikoen, uansett hvor lang tid det tok, men nå. . Han avbrøt seg selv, plutselig forvirret.
  
  
  Arvia ferdig med den tanke for ham. Stemmen hennes var oppjaget og skjelvende. "I morgen eller dagen etter, Jzan vil bli borte."
  
  
  Jeg sa ikke noe på en stund. Jeg studerte mann og hans datter som jeg fortsatte å spise. Etter å ha drukket den siste dråpe, jeg setter krus ned ved siden av sengeteppet og rolig spurte: "Hva er det som foregår her?"
  
  
  Mannen gritted tennene og hveste gjennom dem, " Dette er ikke din kamp."
  
  
  "Hør," sa jeg. — Du reddet livet mitt, og jeg fortsatt ikke vet hvordan. Du gjemte meg og tok vare på meg, og jeg vet hva som vil skje med deg og din familie hvis du blir tatt. Så ikke fortell meg at dette ikke er min kamp. Dette er ikke en kamp, " kvinnen ved peisen sa sint.
  
  
  Josip, du er en tosk. Dette er ikke lenger en kamp. Kampen er over.
  
  
  "Fortell meg om det," insisterte jeg.
  
  
  "Det er bedre å være fremmede for hverandre," sa han hardnakket.
  
  
  Vel, jeg kan være så sta som noen andre.
  
  
  Spurte jeg. "Hvorfor er landsbyen din ødelagt?" — Jeg trenger å vite, ellers kan jeg ikke vil forlate. Ellers, jeg kan ikke forlate.
  
  
  Mannen løftet hendene mot himmelen i fortvilelse, la ut en beklagelse sukk. "Det er ingen hemmelighet at landet er i akutt behov for vann. Her i Jzan, vi har et stort vanlig ved siden av elven hvor vi vokser korn og vin. For å vise vår lykke, vi foretrekker å bygge med tre snarere enn stein, og vi er stolte av denne lokale tradisjonen."
  
  
  "Gå på", sa jeg.
  
  
  "Nå Serbia ønsker å slå Jzan inn i en soldatenes camp, fordi den har vann og enkel tilgang til de viktigste camp i Sarajevo."
  
  
  Når han snakket så nedsettende om" Serbia " jeg måtte kvele en latter. Serberne utgjør 42% av befolkningen i Jugoslavia, så de styre politikken og regjeringen. Andre etniske grupper, Kroater, Slovener, Bosniere, Montenegrinerne, og Makedonere, hater Serbere. Landet er et lappeteppe av uavhengige grupper og regionale ambisjoner. Ikke overraskende, Josip nedsettende referert til den Jugoslaviske soldater som Serbere, og peker på at han betraktet dem mer inntrengere enn meg. Men det var ingen som ler saken nå. Situasjonen var for store for det. "De tok makten til å bekjempe motstanden?"
  
  
  'Ja.'Vi begge visste at Motstanden base var i Aptos.
  
  
  — Hva vil skje med deg?"
  
  
  Gamle Josip ansiktet så ut som det var hugget ut i granitt; hans stemme var spent og fylt med hat. "De er stasjonert i leirene km unna. De vil drepe oss som dyr. Dette er vår død. Josip fortsatte i en roligere tone, — En av landsbyboerne funnet bevisstløs, vasket opp på elvebredden. Bøndene sendte deg her fordi jeg hadde et sted å ta imot deg. Soldatene var ute etter deg. Vi vil hjelpe enhver til å skjule fra dem.
  
  
  Familien var utrøstelig, så hvis det er snakk om tvangsflytting hadde ranet dem for deres mot. Josip stoppet og snudde seg. Han sto for et øyeblikk, innrammet av dørkarmen. Solen bak ham kastet en majestetisk skygge på den slitte gulv lagt av hans forfedre. "Låse døren med denne strålen ved siden av det," sa han. "Jeg skal banke tre ganger langsomt. Ikke la noen andre i. Da de alle var borte.
  
  
  Når deres fotspor falmet, fikk jeg opp og låste døren som han sa. En tykk runde bredde montert inn i tre klemmer på hver side av døren og så sterk nok til å tåle en ganske tøff angrep. Jeg følte meg klærne mine og fant ut at de var fortsatt våt. Jeg ønsket å få ut, men jeg ble skadet, sterkt forslått, og i en mye smerte. Hver eneste muskel i meg var spente og verkende.
  
  
  I midten av rommet, jeg noe nølende gikk 108 trinn av taijiquan, en esoterisk form av Kohen Fo. Det tok meg tjue minutter for å fullføre hele ritualet, men så følte jeg meg uthvilt og inspirert, og etter en kort hvile, jeg gjentok det igjen. Etter tredje gang, gikk jeg tilbake til min tepper og gikk inn i en zen-trance. Når jeg var fri for kroppen min og ytre sanser, tenkte jeg på skjebnen til Jzan og min mislyktes oppgave.
  
  
  Oppgaven i seg selv så mistenkelig fra begynnelsen. ..
  
  
  Du har et rykte som en ulv, N3, " Hauk fortalte meg, ansiktet uttrykksløst. "Vil du elske denne nye oppdrag."
  
  
  Når sjefen min bruker humor, han er alltid sarkastisk. Jeg slo ballen foran meg, å vite at det var ingen vits i å svare. Ballen traff gresset rundt tolvte hull. En stor, brutt kunstgress fløy opp og landet på skoen min.
  
  
  Skjærer tennene mine, jeg gravde gjennom ugress å finne min ball. Vi var på Delaware Golf & Country Club, på den andre siden av Potomac-langt fra AX kontorer i Washington. Og vi lot til å være en haug med vanlige filistrene for å få til dette spillet. For meg var det enkelt: jeg trengte ikke å late som.
  
  
  "Har du noen gang hørt om Polgar Milano?" Hawk spurte etter meg.
  
  
  Jeg ble skyve påskeliljer med min golf club. Jeg pleide å vite Milan i Tyskland, " sa jeg. "Han må være i slutten av sekstitallet nå. Det siste jeg hørte fra ham var at i fjellene i sitt fedreland, Jugoslavia, var han fører noen form for kroatiske uavhengighet bevegelse.
  
  
  "Polgar Milan var også en ØKS agent. Vi bidro til å dekke sine utgifter, hvis du skjønner hva jeg mener. Vi visste aldri sitt band. Jeg vet ikke om hans menn er sanne patrioter, eller hvis de er bare en gjeng med kjeltringer, drap og plyndring under den overordnede slagord for frihet og revolusjon. Det er nok at Milano var det med våpen, som han tok fra tid til annen fra sin leir i Aptos.
  
  
  "Hva, sir ?" Du mener at Milan er død og hans gruppe er fortsatt aktiv?
  
  
  "Det er riktig. Han ble skutt og drept i en trefning med Jugoslaviske tropper for ti dager siden. Det var en trefning som hadde ingenting å gjøre med oss. Har du funnet din ballen ennå? — Hva er det? " spurte han tilfeldig.
  
  
  'Nei.'
  
  
  "Du kan alltid ta med de to straffepoeng."
  
  
  "Jeg vil finne denne ballen."
  
  
  Han løftet på skuldrene. "For hva det er verdt, folk i Milan er fortsatt bruke Aptos base.
  
  
  Aptos er en eagle ' s nest i fjellet. Dette er en tidligere Romersk slave camp, oppkalt etter den opprinnelige steinbrudd som var der enda tidligere, i løpet av Grekerne." Vel, hvis du liker gamle historie. Hva betyr alt dette har å gjøre med ulven?
  
  
  "Ikke vær så utålmodig, Nick. Du vil aldri finne den ballen igjen." Hawk lente seg mot et tre og demonstrativt tok en sigar ut av cellofan, tok den i munnen og tente den. Han fortsatte i en stinkende sky av røyk. "Milan hadde en semi-wild-hvit ulv som hans kjæledyr. Et merkelig valg, men mer eller mindre egnet hvis du visste at denne personen. Denne ulven gikk overalt med ham, og ikke bare ut av lojalitet. Jeg vet ikke hvordan Milan gjorde det, men han gjorde et lite snitt i løse folder av wolf ' s nakke. Det var som en liten flatskjerm bag. Hun kunne ikke bli sett på grunn av sin pels, og ulven syntes å være vokter henne. Milano brukt denne posen til transport klassifisert informasjon.
  
  
  Dette er svært uvanlig, er det ikke?
  
  
  Jeg har alltid tenkt så altfor, men Milano, i sin perverse måte, trodde det var en god idé."
  
  
  — Og nå er han død?"
  
  
  "Ulven er nå, med hans enke."
  
  
  Og hvor er denne kona til slutten av Milano?
  
  
  "I Aptos. Hvor ellers?"
  
  
  Jeg stanset, lente seg på håndtaket på min golf club, og følte meg plutselig veldig sliten. Jeg har jobbet i Hawke i AH for lenge å ikke vite hvor dette går. — Nei, ikke fortell meg. La meg gjette. Når Milan døde, var det informasjon i wolf ' s hud, og vi trenger det akkurat nå. Nå må jeg gå å Aptos for henne .
  
  
  "Det er det.
  
  
  Men ikke denne kvinnen vet at jeg må komme?
  
  
  "Ja. Hun har ventet på deg i to dager.
  
  
  "Hvorfor er jeg alltid den siste til å høre en slik beskjed?"
  
  
  "Kom på. Jeg fant ballen din, " Hawke sa, løfte foten fra der det hadde blitt presset ned i bakken. — Når vi kommer tilbake, vil jeg trekke deg et kart over Aptos og fortelle deg hvordan du kan kontakte vår mann i Metkovich..."'
  
  
  Så det var: fra Metkovich til Jzan akvedukt. Det hørtes gal, men min oppgave, selv om det hadde nesten mislyktes, og var tydelig i fare, ble fortsatt holdt på. I går var det ikke bare en veisperring i nærheten Metkovich. Det var et en-manns-veisperring, støttet av soldater, hunder, og jagerfly. Noen advarte Yugoslavs at jeg skulle komme, noe som betydde at min dekselet ble blåst og dokumentene mine var nå blitt for farlig å bruke. Aptos kunne ha vært en felle, og jeg hadde ingen mulighet for å vite. Jeg måtte være veldig forsiktig, men jeg måtte gjøre min måte å Aptos i kveld.
  
  
  Det var tre banker på døren. - 'Hei. Kan du høre meg?"
  
  
  Jeg gjenkjente Arvia stemme, men jeg fikk ikke svar.
  
  
  "Jeg er alene," sa hun. "Vær så snill, la meg i."
  
  
  Jeg pakket meg selv i en av tepper og gikk til døren. Det jeg legger øret mitt til den kalde skogen og lyttet intenst, men jeg hørte ikke noe mistenkelig. Ikke knirke av tunge støvler, ikke myk pust av mennene som stod ved siden av henne.
  
  
  'Hva vil du?'
  
  
  'Jeg...... Jeg tok noen nye bandasjer... for din side, " sa hun, rykninger som om forvirret.
  
  
  Jeg allerede hadde bundet en stripe av tøy rundt midjen min, men det hadde løsnet fra min trening og var dekket i blod. Jeg husket bankende smerte i min siden i går kveld, og frykten for at jeg hadde brukket et ribbein. Men det var ikke tilfelle. Heldigvis, den kulen bare igjen en skramme. Huden min var fortsatt en myk gul-lilla, der minst var det ingen stygge rosa strek, og bandasjer måtte endres før jeg kunne gå videre. "All right," sa jeg. "Men kommer ikke i før jeg forteller deg det."
  
  
  "Som du vil," sa hun.
  
  
  Jeg fjernet flippen og gikk tilbake til teppet. Da jeg gjespet, og døren åpnet bredt nok for henne å passere . Hun umiddelbart lukket den igjen, og erstattet strålen.
  
  
  Ah, " hun sukket, og går bort til meg. Tuppen av tungen gled ut og fuktet leppene. Det var en lys glimt i øynene hennes. — Vi er helt alene, vet du det?"
  
  
  "Vent et øyeblikk, Arvia. Har din far vet at dere er her?"
  
  
  "Han var veldig opptatt. Jeg ønsker ikke å bry ham.
  
  
  "Uh-he. Og din mor?'
  
  
  "Hun var opptatt av, også.
  
  
  Hun knelte ned ved siden av meg og holdt hendene ut. "Forstår du? Jeg tok du noen bandasjer. I hennes hender var en stor bunt, en hvit bandasje. "Jeg vil bandasje brystet." Da vil du føle deg mye bedre.
  
  
  "Takk," sa jeg og smilte til henne. Hun var så nær at jeg kunne kjenne hennes varme bryster på ansiktet mitt for å puste inn duften av henne frisk hud. Hun trakk arket opp rundt midjen min og begynte forsiktig å løse bandasje, fingrene gli over min nakne hud.
  
  
  Jeg har alltid vært her alene, " Arvia sa, å rykke på bleket klut. "Og gutta er så kjedelig. Det er kjedelig hvor du kommer fra?
  
  
  'Aldri. Men jeg har aldri vært så kjedelig i Jzan før
  
  
  "Det er sant hvis du er en kvinne, hun pouted. "Alle mine venner er gift og har ett eller to barn, og jeg ønsker det samme for meg. Jeg har vært forelsket før, og det er sjanser til å gifte seg for, men jeg ønsker ikke å gifte seg med en mann fra Jzan. De er som sauer, og du...'
  
  
  Hendene hennes var nå brennende min nakne hud. De kom ned på sine egne, dukke ned under dyna og sirkle rundt magen og korsryggen. Hun berørte meg en gang, veldig lett. Jeg holdt pusten min. Så jeg kastet teppet til side, og øynene hennes misted og fylt med begjær som hun så ned på meg.
  
  
  Hun lo hoarsely som hennes rosa tungen gled forbi hennes lepper igjen. Sakte, spottende, hun kneppet hennes blå bluse og viste henne fast, runde brystene. En liten snev av selvtillit krysset ansiktet hennes mens hun sakte løftet kroppen hennes til å krype ut fra under skjørtet hennes. Øynene vandret over seng med henne, og hun squatted ned for å presse henne truser ned hennes skjelvende lår. Hun falt på gulvet ved siden av henne blusen og skjørtet.
  
  
  Hennes øyne var festet på kroppen min, og hun hvisket i en lav, myk stemme. "Jeg vil ha deg. Jeg ønsket da jeg først så deg, når din far tok deg her siste natten.
  
  
  Arvia legge ned ved siden av meg på teppet. Jeg kjørte min hånd over glatthet av hennes rumpe. De var vakkert formet, og hennes bryster var varm og myk mot brystet mitt. Hun løftet ansiktet hennes og presset henne med åpen munn godt mot meg så hånden hennes gled ned mellom oss. Jeg kunne ikke hjelpe, men gispe så kult fingrene lukket seg rundt meg, da hun trykket på hele lengden av kroppen hennes mot meg... "Ja, nå er," hun stønnet. "Nå, er du snill."
  
  
  Jeg trakk henne under meg, og hun sprer beina for å ta imot meg. Jeg kunne kjenne kroppen hennes skalv da hun sakte flyttet henne hoftene frem og tilbake. Hennes lår presset mot beina mine, og hennes ankles bøyd og lukket rundt min kalver. Jeg sank dypt inn i hennes myke kjøttet, og hun bøyde seg under meg, stønn under min stakk, åpning og lukking av hennes hofter og kaster hodet tilbake og ut i ren og fullstendig overgivelse. Jeg følte meg å vokse og utvide inne i henne med en raffinert smak som vokste inni meg, og jeg fant ut at hun var nærmer seg sitt klimaks som hun strammet sitt grep på meg og flyttet under meg med mer kraft.
  
  
  Mer! Ja, mer enn det, " hun ba, å få enda mer opphisset som hun sparket beina mine med hælene. Da hun skrek, et skrik som skar kraftig gjennom stillheten av hytta. Hun rykket convulsively, stønn med glede da jeg kom inni henne. Da kroppen hennes falt tilbake limply, og hun var stille bortsett fra ukontrollerbare skjelvinger av hennes lår som de presset tett mot mine lender. Vi begge lå fortsatt trøtt og fullstendig innhold.
  
  
  Senere, satt vi på våre tepper og spiste suppe hennes mor hadde igjen i potten. Arvia ansikt skylles med tilfredshet som hun så på meg med uforbeholden interesse som jeg snakket til henne.
  
  
  "Lytt nøye," sa jeg. — Du vet jeg kommer til å Aptos, gjør du ikke?" "Jeg tenkte så," sa hun over kanten av henne krus. Hun satte ned suppe, og øynene hennes vokste trist igjen. — Men du vil aldri lykkes. Det er soldater overalt.
  
  
  Jeg vil prøve, Arvia. Og hvis jeg kan, skal jeg prøve å hjelpe deg og ditt folk.
  
  
  Men hvordan?"
  
  
  Jeg ristet på hodet, mistet i mine egne tanker. "Jeg vet ikke hvordan. Men hvis Jzan er ødelagt fordi soldatene ønsker å kjempe mot opprørerne, Aptos må gjøre noe for å hjelpe.
  
  
  "Du er en god person," hvisket hun.
  
  
  "Det viktigste er at du må stå imot så lenge som mulig. Når du kommer på toget, det er ikke noe annet vi kan gjøre.
  
  
  Arvia så bort et øyeblikk, så stille satt våre krus ned på bordet. Hun snudde seg og sto foran meg, fortsatt stille, ansiktet hennes overskyet med frykt og bekymring. Til slutt sa hun skarpt: "jeg ønsker å... .. At kanskje jeg kan stoppe deg fra din crazy plan. Det er håpløst for oss, og du ... for farlig.
  
  
  Jeg lo, du lener deg på mine knær for å studere hennes skulpturelle skjønnhet. - Varme ord. skålding seg. Men jeg har vært kult så lenge, og jeg har aldri blitt tatt.
  
  
  "Aldri?'
  
  
  "Vel, nesten aldri.
  
  
  "Du fortjener en belønning," sa hun, pesende. "Du fortjener mange priser. Og jeg begynner å bli for varmt, også. Varm som ild. Hun ble stående over meg, og jeg kunne føle brann starter opp igjen i min underkroppen. "Og vi har mange timer igjen," la hun til. "I mange timer."
  
  
  
  Kapittel 3
  
  
  
  
  På kvelden, Josip, tro mot sitt ord, førte meg ut av Jzan. Han ledet meg gjennom det meste øde gater, gjennom bred dal utenfor landsbyen, og deretter til en steinete odde. Et par timer senere, stoppet vi, og under ly av steinblokker, og han bygget en brann, og laget kaffe. Ved hjelp av en spiss pinne, han tegnet et kart på bakken og forklarte meg nettverket av stier jeg trengte for å følge for å få til Mount Athos.
  
  
  "Dette er forskjellig fra det som var planlagt tidligere," sa jeg, husker rute Hawk hadde gitt meg.
  
  
  "Ja," sa han. — Men du kommer ut av et annet sted nå. Jeg vil vise deg den korteste ruten fra her, og selv om det er så, vil det ta mange timer å nå tilbake i Aptos.
  
  
  "Fra bak?"
  
  
  "Dessverre, min venn," forklarte han til meg. "Jeg er ikke en veiviser. Det er bare to veier som fører til Aptos, og de er ikke koblet til hverandre. Du bør huske på at det er en god grunn hvorfor Apthos er vanskelig å få tilgang. Det var en gang et fengsel for slaver og gladiatorer, men nå ... " Han sukket, skjelvende. "Du ville ha til å gå tilbake til Metkovic hvis du ønsker å komme nær til Aftos fra forsiden," tilføyde han mykt.
  
  
  "Vis meg veien, Josip," sa jeg, stønnet innvendig. Dette var den hundrede feil. Hawk fortalte meg at Milano var kona som venter på meg, men på en bestemt måte og på et bestemt tidspunkt. Jeg var allerede sent ute, noe som var mistenkelig i seg selv, og når jeg endelig fikk det, ville det være fra feil retning . Partisanene kan være svært følsomme for disse punktene, spesielt med fingeren på avtrekkeren.
  
  
  Når Josip ferdig med sin forklaring, og jeg gjentok rute fra minnet, han slettet kartet og pakket opp igjen. Så, gi meg en stor klem, han gled inn i natten og forsvant.
  
  
  Jeg var alene. Josip kone sette klærne mine i orden, og Arvia utarbeidet en pose med mat til meg, slik at jeg kunne fortsette på min vei. Min bensin bombe var de eneste våpen jeg hadde forlatt. Jeg mistet min stiletto når jeg skled ned akvedukten: "bomben var nå i min lomme. Josip familie tok det av beinet da jeg var bevisstløs og tørket det grundig, sammen med alle mine eiendeler. Det var nå nesten ubrukelig, og det var ingenting i Jzan at jeg kunne bruke som en erstatning for min mistet våpen.
  
  
  Jeg begynte å gå på en langsom, jevn tempo for å spare min energi, og aldri avvek fra de retningene Josip hadde gitt meg. Det var en lang tur. Da jeg gikk gjennom de mørke daler, vinden howled gjennom de døde trær, svie i ansiktet mitt. Så jeg gikk langs den høye fjellkjeder, de aller døde verden lå for mine føtter, og skrikene fra de nattaktive dyrene ga meg håp om at Milan ulven hadde ikke så mange slektninger i området. Bakken begynte raskt å stige, snu til massive bergarter, og til slutt, når horisonten var farget med rosa fargen av dawn, jeg nådd Mount Athos.
  
  
  Hawke var ikke overdriver. Aptos var en eagle ' s nest et sted høyt oppe i fjellene. Naturen har skapt en virkelig uinntagelig festning, omgitt av ufremkommelige fjell og utilgjengelige bergarter. Det var som en øy i himmelen, og tilbake inngangen var noe mer enn en smal passasje om syv meter lang, i tilknytning til den banen med en svimlende hånd-hugget trapp.
  
  
  Jeg begynte å gå opp til camp, og følte meg naken og utsatt, et lett bytte for noe og alt... jeg gikk opp vindeltrappen og nådde passasjen. Rett foran oss så jeg et gammelt festningsverk. Det ble vasket i en grå lys uten skygger. Den eneste lyden var sus av vind over vidda.
  
  
  Det var altfor stille, mistenkelig altfor stille. Standard prosedyre var å ha lagt ut vaktposter, og jeg ville ha blitt hyllet. Da jeg gikk gjennom den smale passasjen, kunne jeg føle øynene på meg fra skjulte sprekker, men jeg kunne ikke se noe. Jeg ble mer forsiktige enn en sint cougar, og nervene mine strammet da jeg merket noe annet: jeg følte at jeg gikk rett i en felle.
  
  
  Jeg var omtrent halvveis ned passasjen når to store tall dukket opp fra steinen foran meg. Jeg kunne ikke se ansiktene deres i svakt lys, slik at de krøp sammen nær meg. Jeg snurret rundt, og tenkte jeg kunne komme tilbake til avkjørselen. Men to mørke skygger var også nærmer seg meg bakfra. Vi kom sammen i en vill floke av armer og ben.
  
  
  En knyttneve smalt inn i magen min. Jeg automatisk parerte det med Uavgjort Sjow Shemg Sjie flytte, flytte den angriper venstre håndledd med min venstre hånd og blokkerer sin venstre hånd med høyre underarm. Jeg grep begge hendene mine og dratt kraft ut av sitt angrep. Før han kunne tenke på noe annet å si, jeg senket min venstre hånd og trakk min høyre, ved å trykke på min underarm ned, noe som fører ham til å miste balansen. Da jeg sparket ham i kneskålen.
  
  
  Hvis det gjøres riktig, dette kan du deaktivere den for en stund. Men jeg holdt tilbake fordi jeg ikke ønsker å sette dem ut for alltid. Herregud, disse gutta var ment å være på min side. Problemet var, jeg var den eneste som visste... mannen mistet bevisstheten etter å krasje inn i personen bak ham.
  
  
  "Hei," jeg ropte. "Hei, vent et minutt. Jeg...'
  
  
  Det var alt jeg hadde tid til. Den andre mannen hoppet på min hals bak. Hendene gikk til alle deler av kroppen hans at han kunne nå. Jeg brukte Shan-Hsien Teng Sko teknikk, så dukket ned og sparket ham hardt i magen med det ene av min venstre sko, som utgir seg for å slå ham i ansiktet med min venstre hånd til å sørge for at han ikke ville slå mitt slag.
  
  
  Han la ut en hes skrik og falt.
  
  
  Jeg fortsatte. Mannen som hadde falt under vekten av min første angriper hoppet i beina hans, og umiddelbart hadde fingrene i halsen.
  
  
  Den fjerde mannen traff meg hardt på beina og jeg falt. Kjapt, hoppet han på toppen av meg, og etter noen sekunder var jeg ikke sikker ble jeg ser noe. Han må ha vært en av de største menneskene jeg noen gang har møtt. Han var en gigantisk, ikke mindre enn seks meter høye, selv proporsjoner. Skuldrene var så stor at det så ut som han var iført rugby skulderputer. Kanskje det var fordi han var sammenkrøpet, men hans square-jawed hode på skuldrene hans ikke ser ut som det hadde en hals. Hans ben ble bygget for å holde et biljardbord, og hans armer var bare litt tynnere. Hans venstre arm måtte være minst en fot bredt. Han hadde ikke en høyre hånd. I stedet, det hadde en tre-spiss krok. Alt han hadde å gjøre var å peke på at kroken i en bestemt retning, og jeg ville bli kuttet opp som en fisk.
  
  
  Han prøvde en lav, skarp dykke. Jeg hadde ikke tid til å prøve en mage roll; jeg allerede var for opptatt med å rulle over og blokkerer hans dødelige kroken. Med min venstre hånd, jeg tok hans log-som håndleddet, og med min høyre hånd, jeg tok hans venstre skulder, låsing mine sko til sine ankler. Bena hans fløy ut av veien, og han fløy over meg i en bue. Når det traff bakken, det grøsset.
  
  
  Jeg umiddelbart hoppet opp og snurret rundt, slik at jeg ikke ville miste synet av ham for et øyeblikk. Han landet på føttene i en salto og angrep igjen. Jeg la gå, for min fot og tok tak i hånden igjen, med alle sine uhyrlige styrke til å slå den halvveis. Deretter bøyer armen, jeg kuttet på ham med min palm. Det burde vært en skarp beinbrudd, etter som hans kroken ville ha blitt ubrukelig. I stedet, min arm gikk nummen fra smerten. Hans arm ble metall helt ned til albuen.
  
  
  Ha, han fnyste. — Jeg kommer til å drepe deg." Øynene hans var størrelsen på tallerkener, skinner med hat og ondskap.
  
  
  Han svingte sin krok på meg og brummet i sinne. Jeg parerte med min venstre, og hans blåse var avledet nedover. Så jeg gikk bort for å treffe ham i mellomgulvet med knokene mine høyre knyttneve. Men han var så rask som han var høy. Han tok min hånd med håndflaten hans venstre hånd og begynte å klemme på den. Jeg følte min sener og bein stram, som om de var i ferd med å eksplodere og pause som tenningen.
  
  
  Min styrke var borte. Han klemte hardere, hans hånd gripende meg som en skrustikke. Beina mine skalv, som allerede er svekket fra timers gange. Et annet øyeblikk, og tre andre menn ville hoppe på meg, og det ville alt være over. Min eneste sjanse var å treffe Djöe Feng Sjie pi, men som ville forlate meg utsatt for denne forferdelige kroken.
  
  
  Min venstre hånd skutt ut, vatt på håndleddet hans. Min høyre arm var gratis nå, men i det øyeblikket, hans høyre arm svingte ut og spisse ender av sin krok gravd inn i min jakke. Jeg ga ham et hardt trykk på skuldrene. Han snublet, og det var en sprekk som skinn sleeve kom løs fra hans skulder.
  
  
  En sviende smerte skutt gjennom hjernen min, og mørke blodet fosset gjennom min slitt genser. Men, jeg tillot meg selv å angripe ham før han kunne frigjøre sin krok, og de tre andre belastet på meg bakfra. Jeg traff ham på rett shin med min venstre fot og laget en enkel kneet kaste.
  
  
  Armene svingte som bladene i en vindmølle, og han falt ned igjen. Jeg uthvilt mine hofter på brystet hans og festet sine hender med knærne mine. Jeg krysset armene mine, slik at mine håndledd ble trykket ned mot halsen, hvis du kan kalle det en halsen, og jeg ga alt jeg hadde. Jeg var ikke prøver å drepe ham, jeg ville bare for å slå ham ut ved å stoppe blodtilførselen til hjernen hans. Det var umulig. Min skadet arm var i skarpe, bankende, uutholdelig smerte, men jeg legger all min vekt på det, da jeg visste at jeg trengte for å håndtere den raskt. Jeg kunne høre tre menn gå bak meg, og giant ' s hender var å skyve under mine føtter. Jeg trykket hardere. Øynene begynte å rulle tilbake i hodet. Noe kaldt og metallic presset mot min høyre tempel. En kvinnes stemme sa: "Hvis han dør, jeg vil blåse hodet av."
  
  
  Jeg snudde meg sakte, prøver fortsatt å holde opp trykket, og fant meg selv ser ned fat på en Mannlicher Carcano rifle.
  
  
  Jeg så litt høyere. Kvinnens lange, rette ben var godt plantet, baken hennes rifle presset til å skulderen hennes, og hun så på meg med sitt vanlige tillit. Hun var i sitt slutten av tjueårene. Hennes bukse og skjorte hang løst der hennes midjen smalere og strukket stramt hvor hennes fulle bryster og en lekker rumpe presset mot den myke, slitt stoff. Hennes jet-svarte håret var klippet kort og klamret seg til henne på pannen, brennende øyne, og stolt rød munn.
  
  
  Jeg så tilbake på mannen. Han var allerede blir blå, og jeg trykket ned i halsen litt vanskeligere med en falsk følelse. "Skyte," sa jeg til henne. "Minst så vil smertene stopp."
  
  
  "Jeg vil definitivt gjøre det. Jeg kommer definitivt til å drepe deg om du ikke følger ordrene mine.
  
  
  "Hvis jeg la ham gå, han vil drepe meg."
  
  
  "Idiot," hun hveste. "Helt siden du kom hit, våpen har vært pekt på deg. Om vi ville ha deg død, ville du være død nå. Men du sint Hesh med din utfordring, og han mistet sitt temperament. Ikke gjør meg sint nå, eller vil du miste livet.
  
  
  Jeg følte en bølge av bitter beundring for kvinnens skjønnhet og styrke, og tenkte på hvor fint det ville være å slippe noen av arroganse i henne. Da jeg innså at jeg måtte holde seg i live til å prøve, og at hun holdt en pistol som hun ville definitivt bruke. Jeg sukket og løsnet mine grep. "All right," sa jeg. 'Men meg . .. '
  
  
  'Ikke noe sånt. Ikke et ord. Zee stakk meg med sin pistol for å understreke hennes ord. "La ham gå og holde deg rolig. Hesh Padra vil sørge for at du forteller oss hva vi ønsker å vite, ikke hva du vil si.
  
  
  Med en rolig, likegyldig holdning, jeg sakte skled av mannen og plasserte hendene mine på bakken. Nå er ikke tiden for å vise frykt. Mennene samlet seg rundt oss, en haltende og andre gnir seg på magen hvor jeg hadde rørt den. Andre sluttet seg til dem da de kom ned fra fjellet, helt til alle seks partisanene stirret på meg gjennom den forblåste mørket, alle i håp om at jeg ville kollapset til bakken og tigge om nåde.
  
  
  "Hash? Hash, er du ok? kvinnen spurte ivrig. Mannen på bakken sugd inn pusten, og hans massive brystet oppblåst som en ballong. Etter en stund, han satte seg opp, og hostet, spyttet, og gliste med en munn full av gull tenner. "Ja, han knurret. "Det var et godt forsøk, men ikke nok til å stoppe Padres."
  
  
  — Du trenger en kvinne for å spare deg for?" Jeg svarte tilfeldig.
  
  
  Han lente seg forover og jabbed den harde tips av hans kroken inn i min hals, like over pulsåren på min venstre side. Med kalde raseri, han sa, " Se på dine ord, ellers de kan bli din siste. Selv den kraftigste bell stopper når klokketårnet er fjernet fra den."
  
  
  Jeg svelget hardt, plutselig klar over tungen min. — Du var dum når du prøvde å spionere på oss.
  
  
  "Jeg kom ikke hit for å spy," sa jeg Hesh Padre. "Mitt navn er Carter, Nick Carter, og jeg... .. '
  
  
  "Du lyver," han snarled.
  
  
  "Få opp Nick Carter skal ha kommet gjennom Porten for noen dager siden.
  
  
  "Porten" mener du hovedinngangen?"
  
  
  "Som om du ikke visste det," the Padre humret. — Vi sendte en mann til å møte Carter og bringe ham her. Men vår mann ble tatt før han fant Carter, den virkelige Carter. Så han har fortsatt å gå gjennom Porten, fordi han ikke vet noe bedre. Men du kom deg gjennom en annen inngang. Bare Karak kunne ha sendt deg. Han ser oss som små barn?
  
  
  "Jeg vet ikke Karak," jeg knakk. — Men hvis du vil ta det fishhook bort fra meg, skal jeg fortelle deg hvordan jeg har her."
  
  
  I stedet, kroken gikk enda dypere. Jeg winced som jeg følte blodet piple fra en liten kutt på mitt kjød. Jeg sa fort: "Polgar Milano, han hadde ansvaret her, ikke sant?"
  
  
  'Hva så?'
  
  
  "Hans enke. .. Hvis jeg kunne snakke med enken hans, jeg kunne bevise hvem jeg er."
  
  
  Hesh Padra syntes det var veldig morsomt. Han kastet hodet tilbake og lo høyt, choking, og hver gang han lo igjen, Kroken sank litt dypere. Jeg lurte på om jeg kunne slå ham i ansiktet før kroken dratt hele min hals ut.
  
  
  — Hvis du hadde sagt til hans enke, hva ville du ha sagt?" "Hva er det?" spurte han da han sluttet å le. — Hva ville du si?"
  
  
  "Glem det. Det er i tysk.
  
  
  "Prøv det," han oppfordret. Øynene hans lyste som en katt. Han byttet fra Serbisk-kroatisk å sterkt betont engelsk og gjentatt:: "Prøv det."
  
  
  Jeg så på ham wearily. Jeg likte det mindre og mindre. Mennene mistet sin tålmodighet, og kvinnen svingte rifle threateningly. Jeg forlot dem i spenning en stund, og deretter siterte: "Wir niemals wünschen vorangehen unsere Hass." Som betyr: Vi vil aldri glemme våre hat.
  
  
  Kvinnen umiddelbart svarte med neste linje i diktet. "Wir haben jeder aber eine einzige Hass". Eller: Vi har alle bare én hater.
  
  
  Jeg stirret på henne i forundring for et øyeblikk. "Du...'
  
  
  Polgar kone. Sofia.'
  
  
  "Men jeg husker Polgar som en gammel mann. Og du ... " Takk. Men en mann som er så gammel som man føler seg, og Polgar har alltid følt. .. unge mennesker. Hun ga meg et lite smil, og deretter siterte: "Vi elsker som en, vi hater så vi har bare en fiende." Hvis du er Nick Carter, kan du fortelle meg de to siste linjene ?
  
  
  "Det er bare ett, og bare ett ord," sa jeg. "Tyskland vil aldri slutte å hate Frankrike."
  
  
  "Det siste ordet er' England!'.
  
  
  "Men under Andre Verdenskrig . .. '
  
  
  "Det er et dikt fra den Første Verdenskrig," jeg korrigerte henne. Ernst Lissauer s hater sangen. Men verden har endret seg. Jeg kastet en meningsfull blikk rundt meg. "Din fiende er nå din manns fiender, ikke Frankrike eller England."
  
  
  "Jeg beklager, men Polgar og jeg giftet oss i Berlin mange år etter at han møtte deg. Vi har aldri møtt. Jeg måtte være forsiktig.
  
  
  "Ingenting å klandre deg selv for."
  
  
  Sofia Milan snudde til Hesh Padre og de andre. Dette er Nick Carter, " sa hun i Serbisk-kroatisk. "Ved en tilfeldighet, kom han her, gjennom dette inngang i stedet for Porten, og rømte både hæren og Karak. Velkommen ham.
  
  
  De hilste på meg med det samme overveldende lidenskap som de hadde kjempet meg med et par minutter tidligere. De folksomt rundt meg fra alle kanter til Padre hadde å gi ordre, kroken blinker i morgenlyset.
  
  
  Når vi kom til campingplassen, Sofia helbredet mine sår og så forberedte et måltid for oss. Mellom en bit av guivech, en typisk Balkan lapskaus av blandede grønnsaker, og en slurk av hvitvin med smak av åttende pressede druer, jeg fortalte om den Jugoslaviske angrep, om Jzan, og om min tur til Mount Athos.
  
  
  Det meste av det var sant. Jeg nevner ikke Arvia. Det er ingen av deres virksomhet. Jeg har også unngått grunnen til at jeg var her. Jeg var tydeligvis forventet, men tull med dette diktet indikerte at gruppen visste ikke min hensikt. Hawke ikke kreve dette hemmelighold. Han bare fortalte meg at Milan kone insisterte på det. Men Balkan-politikk er i rask endring, og den forsiktighet som var forståelig. Så var det en uformell omtale av mannen som var sendt for å møte meg, og en annen mann, Karachi. Jeg likte ikke det heller. Men jeg fortalte dem i detalj hva jeg hadde fortalt dem. For disse menneskene, beskjedenhet er bare et steinkast fra feighet, og en liten overdrivelse ikke vondt historie, spesielt hvis du vil den skal være på deres side. Dessuten, jeg likte meg.
  
  
  Når jeg var ferdig, de ga meg en flaske og jeg satte meg ned med stein. Det virket som den vanskeligste delen var over. Jeg kom enige, og resten vil være lett . Jeg hadde ikke glem løftet mitt som jeg ville prøve å få hjelp til Jzan, men jeg måtte vente på tur. Hawk, i hans kjente, likefrem måte, hadde påpekt at informasjon som Milanos ulven var bærer måtte hentes på alle kostnader. Det var min ordre, og min ordre var mest viktig. Jeg så på Sofia og byttet tilbake til tysk.
  
  
  "Frau Milan," begynte jeg.
  
  
  "Kan du ringe meg Sofia," sa hun.
  
  
  Den padra, forstå betydningen hvis ikke hvert ord, ga en kort latter og rullet med øynene. Jeg ignorerte ham, og smilte til henne, og smakte på den flasken jeg hadde akkurat åpnet. "Sofia, så mye som jeg liker Aftos og din gjestfrihet, jeg blir nødt til å forlate snart."
  
  
  "Ja. Du må min mann er ulv.
  
  
  "Jeg trenger ikke alle som ulv," sa jeg fort. "Hva har han med ham er nok."
  
  
  "Det er umulig.'
  
  
  'Umulig?' Jeg tok en rask slurk vin. Jeg kunne allerede forestille min vei tilbake, prøver å holde et fryktinngytende dyr under kontroll uten å miste en eneste bit av bein i prosessen. "Du kan ikke skille disse to tingene."
  
  
  "Jeg mener," sa hun lavt: "jeg vil ikke ha ulv.
  
  
  "Er han mangler? Rømt? Eller sint?
  
  
  "Han er på Karak-tallet."
  
  
  Jeg hørte min røst vokse høyere. "Hvem er denne Karak?"
  
  
  Det ble en lang stillhet. Sofia viste til ansikt morgen solen. Den første solstråler glitret i håret, for å lyse opp hennes høye kinnben og elfenben halsen. Øynene hennes så ut til å ta sin varme, men når hun så på meg, de var kaldere og mer uforsonlig enn noen gang. Så gjorde stemmen hennes når hun endelig fortsatte i serbisk-kroatisk. "Først skal jeg fortelle deg hvordan Polgar døde, Nick. Han og ni andre ble fanget i en hær bakhold, akkurat som den du slapp når du har angitt Cerna Gora. De hadde ikke stå en sjanse.
  
  
  Cerna Gora betyr Montenegro i serbisk. Jeg spurte: "Var han forrådt, Sofia?"
  
  
  Hun nikket. "Forræderen var en av oss, lei av å slåss og overbevist av en stor belønning.
  
  
  Han døde en velfortjent forræder er død. Vi bøyde to trær sammen og knyttet det opp mellom dem. Da må vi kutte tau å holde trærne sammen."
  
  
  "Men drapet er ikke slutt med det," den Padra brummet.
  
  
  "Vi er nå midt i en borgerkrig. Vi må bestemme hvem som skal lede oss etter Polgar er død.
  
  
  "Men vi delt i to.
  
  
  "Den andre halvdelen", sa jeg, " er Karak?"
  
  
  "Ja. Evan Karak, min mann er løytnant. Han befaler det meste av det, Nick. Han styrer de fleste av leiren, og vi er de utstøtte.
  
  
  'Du? Men du er i Milano kone.
  
  
  "Her, en kvinne blir sett på som samboer med en mann, ikke som sin leder," sa hun beklageligvis. "Og Karak har en ulv."
  
  
  "Hun betyr at pelsen hans," den Padra forklart. "Ulven døde med Polgar, og Karak flådd ham. Han bruker det som et totem, som bevis på at han er Polgar rettmessige arving. Enda verre, de menn adlyde og følge ham som brekende, skremte sauer.
  
  
  "Livet her er grusom, og kampen for kroatiske uavhengighet er lang, kanskje for lang. Sjefene mistet sin sjel sammen med sin ungdom, " Sofia sukket. "Men det er bare naturlig. Som du blir eldre, vil du ønsker å holde på mer tett til det som er igjen."
  
  
  "Bah," den Padra sa sint. "Vi har til å angripe. Vi må hevne Polgar og vår falne brødre. Men nei! Vi i Aptos er igjen kjemper den siste og spille spill å glemme fremtiden. I henhold til Karak, vi er realister, og jeg tror vi er råtne her."
  
  
  "Men vet du hvorfor det er umulig for oss, Nick," Sofia sa. "Det er mye folk på Karak sin side, og han vil forbli i kraft så lenge han har dette ulv pels. Han vil ikke si nei. Jeg er lei for at du kom her likevel, og nå har du nødt til å komme tilbake tomhendt.
  
  
  Jeg trodde et øyeblikk som en bitter følelse gikk gjennom kroppen min. Så spurte jeg i tysk: Gjør Karak vet om denne saken, Sofia?
  
  
  "Selvfølgelig ikke," svarte hun på tysk. "Polgar og jeg holdt det hemmelig."
  
  
  "Så hva det var, det er fortsatt der?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  Jeg fikk opp, strukket, og ga meg selv opp til den uunngåelige, sier i Serbisk-kroatisk:: "Så er det bare én ting igjen."
  
  
  "Og dette?"
  
  
  Vi trenger å få dette mech tilbake fra Karak."
  
  
  
  Kapittel 4
  
  
  
  
  Sofia gispet som hennes øyne utvidet. — Nei, det er umulig!
  
  
  "Jeg har til å gjøre dette.'
  
  
  Den padra åpnet munnen for å si noe, men jeg stoppet ham. "Se, jeg forstår problemet ditt, og eg sympatiserar med det," sa jeg. Jeg hadde ikke reise jorden rundt og klatre denne godforsaken mountain bare for å komme tilbake tomhendt. Jeg må gjøre jobben min, og det er jævla viktig. Og Karak må forstå at.
  
  
  "Han vil drepe deg."
  
  
  "Ja, Padra. Kanskje".
  
  
  'Fortell ham om...'
  
  
  "Nei, Sofia. Dette er vår hemmelighet.
  
  
  — Men hva skal du gjøre?" .. ?
  
  
  Jeg vet ikke ennå. Jeg vil gå et sted. Jeg sto opp klønete, og lurte på om det var noe annet jeg kunne fortelle dem. Men det var det ikke. "Fortell meg hvor jeg skal finne ham, og ønsker meg lykke til," sa jeg.
  
  
  "Nick, vi kan ikke la deg gjøre dette.
  
  
  — Du har til å skyte meg hvis du ønsker å stoppe meg." Den Padra ansikt herdet og mørkt før det så ut som mahogni. Plutselig ser han brølte: "la oss Da gå
  
  
  alle.'
  
  
  "Du trenger ikke det," sa jeg. "Dette ulv hud...'
  
  
  — Dette er så viktig for oss som det er for deg, Carter. Han snudde seg og ropte til de andre. "Hva feige vi er å la denne fremmede gjøre jobben vår. Vi må kjempe for Karak og avgjøre denne saken en gang for alle.
  
  
  "Men Hash. Vi er så få og Karak har så mange mennesker .. Han kvalt henne protest med en knusende høyre hånd til bakken, og en rasende forbannelse. Det var en tung stillhet, og jeg hadde den trykkende følelsen av at ulven i Milano var blitt et symbol på at de to sidene ville sammenstøt over. Og jeg vil være i midten av det når blodet begynner å renne. Én etter én, menn nikket og var enig med Padra, og til slutt var det et generelt høyt rope for oss til å gå. Sofia kom til å stå ved siden av meg, øynene hennes mørke og truende.
  
  
  "Kom," sa hun, heve rifle i luften. "Vi er alle kommer."
  
  
  "Og raskt," den Padra ropte, " før vi mister hjertet igjen."
  
  
  Dundrende latter var svaret, men latter var den siste ting på mitt sinn. Jeg likte ikke tanken på å lede dem til slakteriet. Sofia gikk ved siden av meg nedover den smale ganger, skuldrene squared og hennes fenomenal brystet oppblåst ut stolt. Hun gikk som en mann, uten forfengelighet eller en flørt, men fra tid til annen låret hennes børstet mine .
  
  
  Vi må ha sett ut som en gammel plakat da vi gikk inn i byen. Du vet disse plakater: en heroisk bonde par på jakt stoisk ro inn i fremtiden, han med sin hånd på spakene av hans gigantiske bil, og hun med et kornbånd av hvete i hendene hennes. Bare jeg ikke har en så søt leketøy, og Sofia var å holde en gammel hagle. Bak oss var en broket gjeng kledd i filler og holde våpen. Den Allmektige Gud . ..
  
  
  Vi gikk gjennom gjengrodde gatene mellom hulks av mur og betong bygninger. En gang, de nedre etasjene var for det meste løvhyttefesten, små butikker med parkett markiser på hengsler som kan senkes for å tjene som tellere. Den øverste etasjene ble hus med balkonger og trapper, og tak var dekket med fliser. Men nå gamle Afthos var død, arrete av været og omsorgssvikt, før det var ingenting igjen av ham, men en haug av overgrodde ruinene.
  
  
  Fra tid til annen, enslige kvinner gikk forbi, for det meste kledd fra topp til tå i svart. De skyndte seg på, pause bare for et øyeblikk å snu og se oss gå. De trange gatene er overfylt med folk, noen gamle og stolte, men mer ofte unge, med rødmende ansikt og kynisk eller engstelig øyne og en ubesluttsom gangart.
  
  
  — Ikke du og Padre si at folk her er gammel?" Jeg spurte Sofia merkelig.
  
  
  "Disse er de som har samlet seg rundt Karak og som vi har kjent i mange år. Men Karak også rekruttert nye. Hennes lepper krøllete i et nys. "De sier de er her for å kjempe for en god sak, men noen ganger lurer jeg på hvor dypt deres intensjoner er. Jeg er spesielt interessert i Karak.
  
  
  "Minst det høres ut som en weirdo."
  
  
  "Vi er ikke bare tyver," sa hun. Så hun tenkte seg om et øyeblikk, ikke helt avsluttet sin setning.
  
  
  Som de fleste Romerske byer, Mount Athos hadde form av en akse og ble plassert symmetrisk rundt et avenue, ovenfor som tempel ruvet. Det er nesten ingenting igjen av dette templet, men når vi nådde trinn som fører opp til det, Sofia, pekte og sa: "Du kan ikke se ham lenger, Nick. Og på den andre siden er huset til Vigilus. Det var den største og beste huset, og det er fortsatt holdt i bedre stand enn andre hus, så dette er hvor Karak bodde. Jeg pleide å bo der, sa hun bittert.
  
  
  "Vigilus, Ordfører, er det ikke?"
  
  
  "Mer som en garnison sjef. Den provinsielle guvernør bodde i Split. Faktisk, denne byen ble grunnlagt av Keiser Diokletian. Aptos var en liten grensen innlegget, og Vigilus var ansvarlig for en liten garnison og slaver som arbeidet i steinbruddet og trent til å være gladiatorer.
  
  
  Du kan fortsatt se penner og fangehull, " sa Padra, som kom opp til oss. Han vinket hans kroken på nedsenket amfi. "De døde har det ... eller levde for å dø i Roma."
  
  
  Jeg studerte lang oval skål. "Det ser ut som det fortsatt er i bruk,"sa jeg etter å ha sett hvor gode tilstanden var.
  
  
  "So er det," den Padra fortsatte. "Vi har alltid brukt det for target praksis og sport. Ikke så lenge siden, når Polgar fortsatt var i live, Karak foreslått å bruke det for andre spill — gamle spill.
  
  
  "Gladiator kamper? Du tuller meg."
  
  
  "Ikke til døden, men akkurat som de gamle Romerske konkurranser." Sofia ristet på hodet dessverre. "Polgar ikke godkjenne det, men han stolte på Karak som hans nærmeste, og det virket som harmløs moro, da."
  
  
  "Romerne, også," sa jeg.
  
  
  "Og, som med Romerne, dens popularitet har økt." Ta et dypt pust, Padraig klatret trinnene. "Det er ren galskap å kjempe mot hverandre. Da vil det ende?
  
  
  "Ved Karak," Sofia sa bistert, og ledet an oppe.
  
  
  Bak tempelet var en stor firkant, og like bortenfor det var en falleferdig villa omgitt av rester av en mur. Uten å nøle, vi satte kursen mot villa.
  
  
  "Akkurat," Sofia sa, og for første gang hørte jeg stemmen hennes til å skjelve. Mennene ble med oss fra bak skottet furtively på hverandre og mumler sine stemmer. Atmosfæren var rolig: en ladet stillhet som står foran et kraftig tordenvær, og hver av oss var godt klar over dette. Den dystre morgen lyset ikke følger oss inn i villaen. Vi gikk ned et ekko korridor med flakkende fakler. Da vi kom inn i et stort rektangulært rom opplyst av tre-legged braziers. Lukten av brennende olje hang tungt i luften. Århundrer siden, villa var dekorert med dekorasjoner av posisjon og rikdom: tunge tepper, hånd-lagt mosaikkgulv og rik fresker. Nå teppene var borte, gulvet var sprukket og gjørmete, det knaket under føttene, og malingen var skjemmet eller sprukket. Det var ingen andre møbler nå, bortsett fra et langbord av grov tre og et par benker der om tjue mennesker som stirret på oss vilt.
  
  
  Mitt blikk pilte langs bordet til en liten pallen i den andre enden av rommet. Høyden ble dannet av flere steinblokker og var dekket med duker og skjuler det var veldig slitt. På den var det en runde stol uten rygg, logisk kalles en Roman chair, og igjen en tre-legged brazier.
  
  
  Det var en mann som sitter i denne stolen. Jeg har studert det i det usikre lys av brazier. Han var stout, med et tykt, krøllete skjegg som dekket ansiktet hans, og hans åsyn var dekket med grusom linjer og arr. Han var kledd i rumpled khaki uniform bæres av Castro ' s geriljaen, og hans lange svarte håret var dekorert med politiet cap.
  
  
  Han hadde MAB automatiske pistol i fanget hans, og han var klining det som om det var hans favoritt leketøy.
  
  
  Han så på meg med spesiell interesse og spurte: "Hvem er du?"
  
  
  "Nick Carter."
  
  
  Han satt rett opp. Stemmen hans vokste skarpere. "Jeg har hørt av deg, Carter.
  
  
  — Jeg har hørt av deg. Jeg hadde ikke legge til hva jeg hadde hørt om ham. "Du er Evan Karak, Polgar Milano løytnant.
  
  
  "Milan er død."
  
  
  "Jeg vet det.'
  
  
  "Derfor kan jeg ikke være hans løytnant lenger." Karak strøk skjegget for et øyeblikk, hans øyne innsnevring. "Du er i dårlig selskap, Carter.
  
  
  "De er mine venner. Jeg mener, vi er alle venner av Milano, " sa jeg rolig. — Men jeg er her for meg selv.
  
  
  'Hvorfor?'
  
  
  "For å få huden i Milano er ulven."
  
  
  Det var stille. Karak så rett på meg med mørke, sinte øyne. "Hans skjule?" — Hva er det? " spurte han brått. "For hva? For å gi det til Sophia og hennes band av malcontents?
  
  
  Ved siden av meg, den Padra beveget seg i et stort raseri, og jeg legger min hånd på skulderen for å roe ham ned. "Nei, — jeg sa til Karak. "Men på grunn av dette." Jeg tok et dypt pust og brent, improvisere som jeg snakket med. "Jeg møtte Milan mange år siden i Berlin. Han sa til meg en gang, "Nick, jeg kommer hjem nå, men ikke glemmer meg. Gå tilbake til din Amerikanske folk, ikke glem meg." Og han ikke dør i hjertet mitt, eller i hjertene til mange frihetselskende Amerikanerne."
  
  
  I det øyeblikket, Karak menn begynte å mumle og bevege seg hvileløst, og en av dem plutselig ropte: "Det er et triks." De andre ropte: "ikke gi det til ham!"
  
  
  Jeg snudde meg og så at høyttalerne var unge menn, antagelig to Karak rekrutter. Det ga mening. Jeg vendte tilbake til plattformen, og Karak øyne møtte mine, full av hån.
  
  
  "Du er en fremmed her, Carter," sa han. "Du forstår ikke hvordan ting er med oss."
  
  
  Jeg er lei av å bli kalt en fremmed. Alle av en plutselig, jeg var lei av hele denne jævla feide. — Jeg kom til meg selv, men ikke bare for meg selv, " jeg festet på ham. — Dette pels ikke tilhører deg, meg, eller Sofia. Men det hører til hele verden. Det er et symbol på hva Milano døde for. Det er et symbol på frihet og selvstendighet for folk i alle land."
  
  
  Det var en annen summingen av stemmer og bevegelse blant menn. For et øyeblikk, jeg trodde jeg hadde gått for langt. Da en av de eldre mennene ved bordet sa i overraskelse: "Kan du gjøre det for oss?"
  
  
  "Ja. Ordet har blitt spredt, og det vil bety støtte og penger for deg. Gi meg det."
  
  
  Jeg fikk virkelig revet med. Alt jeg trengte akkurat nå var det fyrverkeri og et flagg for å få meg valgt til president. Spenningen i rommet var stort, og det føltes som om jeg kunne få Sofia og hennes gjeng ut herfra i live.
  
  
  I din neste diskusjon, den gamle mannens stemme kan bli hørt tydelig. "Jeg sier at vi skal gi ham denne huden," sa han. "Verden trenger å høre om vår kamp, og hvis Carter kan...'
  
  
  "Tull," Karak sniffes. "Det hele er en løgn. Fortsatt. . Hans bitre øynene glitret merkelig, og han sakte begynte å smile. Det var en stygg smil. Han bøyde seg ned, plukket opp den grå pels, og grep det smertelig i hans hånd. "Vil du ha denne pels?" All right, komme å hente ham. Jeg ønsker ikke du har noe i nærheten av Sofia eller Padra, bare i tilfelle dette er dine triks for å rakke ned på meg. Det var sikkert et triks av hans. Han så lur nok til å gjøre noe. Men jeg gikk opp til ham og var nesten innen rekkevidde når han ba meg om å stoppe. Deretter kastet han skjul på mine føtter. Jeg grep den og raskt løp fingrene mine over det, søker for liten lomme på baksiden av halsen min. Jeg så på det to, tre ganger, halv-snudde seg for å skjule mitt søk fra Karats.
  
  
  Så jeg droppet å skjule gulvet. "Det er ikke ulven i Milano."
  
  
  Karak sniffes, hans hånd knuger convulsively på pistolen. Hans stemme ble høyt og truende. 'Ikke vær dum. Jeg så denne ulven dør meg selv, og jeg tok av huden. Er du kaller meg en løgner?
  
  
  "Det er ikke ulven i Milano."
  
  
  Karak bøyde, kveles med sinne, og så plutselig brøt ut i latter. Denne personen var helt sprø, noe som gjorde ham hundre ganger mer farlig, og alle hans handlinger uforutsigbar. Han viste til sine menn, sine kjøttfulle ansikt å slå av bly under hans skjegg. "Han har guts, dette Carter fyr," han pustet voldsomt. "Han kommer ikke som om vi er hans underordnede, hevder at dette er ikke den rette hud og beskylder meg for å lyve. Hva en vits!'
  
  
  Den unge mennesker åpenbart enige med ham. De var alle bøyd over til å le, selv om de hadde sine øyne festet på meg, Sofia, og den lille gruppen holding kniver og skytevåpen.
  
  
  Spurte jeg. "Hvor er den ekte ulv?" — Du har gjemt den?"
  
  
  Ansiktet hans plutselig ble alvorlig, og hans skinke-som hender grep den MAB og han rettet den mot brystet mitt. "Ta skjule," sa han, stemmen hans kald og klar, skjære gjennom hum som en parasitt. "Ta det, Carter. Og få din sjakaler før jeg gjør deg litt såpe."
  
  
  Padra snarled fra bak,"Du trenger ikke synes å vite hva vi skal gjøre med dette, Karak."
  
  
  Karak spyttet sint, hans finger slå hvit på avtrekkeren. Med et hyl av mørke raseri rose fra hans menn, venter for en enkelt ord for å sette dem fri. Det ville være en massakre, gulvet ble dekket med blodet vårt. Karak sto opp. Øynene hans var stekende vanvittig.
  
  
  Jeg hoppet fremover. En mann sto opp for å forsvare Karak. Uten å tenke, jeg snappet riflen fra ham og slengte rumpe av det i ansiktet hans. Han skrek og falt bakover. Bak meg, Karak menn ble rope i en vill spenning som spredte seg som ild i tørt gress. Karak, overrasket av mine raske angrep, snublet over setet og falt med en merkelig knirk. Så jeg tok ham i håret, dyttet ham opp, og dyttet pistolen ut av sin svake fingre.
  
  
  Jeg kjørte pistol til ham akkurat som hans menn var i ferd med å storme plattform. Jeg skrek. - Bo her!"Eller vil han dø først!
  
  
  De to mennene frøs, og for et brøkdels sekund, de syntes å fryse. Noen av dem rørte sine våpen, som om de ikke var sikker på at jeg gjorde det, men ingen av dem tok risikoen.
  
  
  "Padra," sa jeg, " Sofia." Og resten. Komme her.'
  
  
  Den padraig lo hjertelig da han kom til meg.
  
  
  "Jeg hadde ikke tvil om at du," jeg brummet. — Så skal jeg få deg ut igjen, også." Er det en vei ut?
  
  
  "Over there," den Padra sa, som peker til en gate nesten skjult i skyggene. Det var minst et dusin grim-faced menn står mellom oss og gate.
  
  
  "For dem, Karak," sa jeg. Han så på meg sidelengs, hans øyne rulle tilbake i sin rosa stikkontakter, svetteperler danner på sin panne. Jeg stakk ham omtrent i leveren igjen. Han ropte en ordre, og menn mumlet som de adlød.
  
  
  En bane åpnet opp døren. Jeg begynte å dra ham av plattformen. Han snublet, men han hadde ikke noe valg. Jeg strammet meg grep på armen og presset pistolen dypt inn i hans ribbein slik at den passer. Jeg kunne lukte hans forferdelige svette.
  
  
  "Du vil ikke overleve, hund," han jamret.
  
  
  "Så du trenger ikke å overleve heller," jeg lovet han bistert. "Du vil leve så lenge som vi gjør."
  
  
  Karak tydeligvis trodde at vi ville drepe ham en gang vi passerte denne passasjen. Fordi han ville ha gjort det selv under de samme omstendigheter. I et mylder av desperasjon, slet han, klore og bite. Jeg tror ikke han var klar over hva han gjorde på den tiden. Ren dyr panikk ble for sterk for det. Men hånden min var for nær munnen som jeg slet med ham, og han biters det. Min reaksjon var ufrivillig og automatisk: jeg droppet pistol. Jeg var fortsatt holder sin hånd, men da han tilfeldigvis snublet over meg, kaster meg ut av balanse enda mer, og Karak seg fri. Han brøt gjennom de cordon, ropte. "Drepe dem. Drepe dem."
  
  
  Det var ikke engang tid til å forbanne meg selv. Det gamle tyrkiske sverd surret ut på meg med et brutale slaget. Jeg krøp, og det beites min hodebunn. Deretter så jeg en annen mulighet, og jeg bøyde seg ned og rev den største duken på scenen, og det falt fra hverandre som en duk på et dekket bord. Hun landet på gulvet med flere andre menn som prøver å snike seg inn på oss bakfra. Deretter stativ vaklet og falt med et brak. Brennende olje sprutet gjennom luften i en bred bue. Regn av ild hveste og sprutet på det kalde gulvet, og lava brast i flammer, forårsaker fullstendig forvirring og redsel i rommet. Ni av oss due i retning av utgangen, kaster backhands og høyre slår alle rundt oss. Karak forbannet djevelen og hans gamle mutter sammen. Den padra var å kaste organer rundt nesten like fort som han var forbannet. Sofia brukt en gammel Mannlicher som et balltre. Hans eneste skudd var ikke verdt mye mot dette horde, selv om det ble gitt en sjanse til å sikte.
  
  
  En annen av Onin-menn kom opp til meg fra siden. Jeg traff ham så hardt at han spratt tilbake i veltet brazier. Han reagerte som om han hadde gått inn i et hornet ' s nest og hoppet opp i en vill dans, slapping hendene mot den dampende baksiden av hans bukser. Den Padra snurret rundt og slo ned mannen som prøvde å angripe Sofia. Den tredje ble slått ned før han kunne bruke sin .45 kaliber. De to andre forsiktig nærmet seg og sto opp, klar til å slå meg i hodet. Padra fanget en av dem, og jeg tok det andre, og da vi begge traff sine hoder sammen. De falt som to egg for å bli tråkket av de andre. Det var mer som en gammeldags bar kamp enn noe annet.
  
  
  Til sist kom vi til en massiv gamle dør laget av tykk logger holdt sammen av crossbeams. Vi åpnet den og slengte den stengt, bryte noen tommel. Den Padra slengte døren stengt over lyden av skrik.
  
  
  "Hun vil ha til å anholde dem for en stund," sa han.
  
  
  "Kanskje for en liten," sa jeg dystert. Døren allerede ble brutalt banket på. Jeg kunne høre Karak rope bestillinger. "Ingen akser, dere idioter. Blåse den jævla døra til filler. Blåse den opp. Drepe dem. Ikke la dem slippe unna.
  
  
  Jeg raskt så seg rundt for å telle folket, nesten blind i mørket. Det var bare seks av oss igjen, er en mann stønn av smerte, en av armene maktesløs som en brukket vinge trykket på sin side, og den andre med ansiktet dekket i blod.
  
  
  "Hva er denne døren? Jeg spurte Padre.
  
  
  "Du trodde de ville bruke en dør som dette for en elendig fjøset?"
  
  
  "Så, hvor skal vi?"
  
  
  "Passasje gå ut," sa han bare.
  
  
  "Da vi skulle dra," sa jeg, " før de kommer til sine sanser og gå rundt villaen."
  
  
  Den Padra gikk inn i mørket, inn i en smal korridor helt skjult av mørket. Sofia grep tak i armen min og gikk ved siden av meg, banning og knurr nesten kontinuerlig som hun snublet over usynlige rusk.
  
  
  Like plutselig som vi hadde kommet til inky mørket, vi dukket opp igjen, i en aksel i sterkt sollys som midlertidig blendet oss. En skygge dukket opp ut av intet, dim i det ukjente lys. Instinktivt, jeg slo ham ut, føle deg full tilfredsstillelse fra de avrevne sener og nerver. Den padra ropte, og vi har alle fulgt hans enorme form som det raste gjennom villa ' s bakgård. Lyden av støvlene var bare et par meter bak oss.
  
  
  Vi kom til veggen av villaen, som på mirakuløst vis overlevde. Den Padra og tre andre menn klatret over det, og jeg stoppet akkurat lenge nok til å presse Sofia etter dem. Hun holdt ut hånden hennes til meg fra ovenfor, å sette sin fot på den andre siden av veggen, og sammen var vi på gaten, på den andre siden. Et brennende regn av bly hveste over oss og surret toppen av veggen hvor vi hadde blitt sittende.
  
  
  Padra pekte kroken i den retning vi skulle gå. Vi kunne høre Karak menn kjører frem og tilbake på andre siden av veggen, på jakt etter en falleferdig sted å passere gjennom. Da vi slo en corner, gikk ned en smal gate, krysset en gårdsplass, og kjørte gjennom humpete ruinene av ødelagte hus.
  
  
  "Her, de er her!" lød det et rop fra bak oss. Vi våget ikke slutte å se tilbake. "De gikk gjennom her. Her! Klippe dem av.
  
  
  Den Padra forsvant inn i de Termiske Badene, bygningen som en gang huset den badehus. På en gang, det var en rikt dekorert bygning, spesielt for en slik ekstern utpost som
  
  
  Aptos. Men de hadde sannsynligvis ikke noe annet å gjøre mellom de to gladiator turneringer. Vi kom inn i calidarium, en stor sentral hall med Jacuzzi, også åpne for å være komfortabel. Vi kjørte til mindre rom på baksiden som Karak menn dukket opp og begynte å skyte på oss.
  
  
  Vi kom til frigidarium, der det en gang hadde vært et kaldt bad, og en av våre menn var spinning, blodet spruter fra brystet hans. Vi forlot ham der, døde, og skyndte seg gjennom mindre apoditherium, den Romerske tilsvarende av et garderoben, og ned flere trapper til lavere nivå.
  
  
  — Hva er Padra er planen?" Jeg spurte Sofia, puste hardt. "Vi har ingen sjanse for å komme foran dem."
  
  
  'Vi . .."vi prøver å få til kloakk," hun hveste andpusten.
  
  
  Den Padra stoppet foran et stort sandstein boksen. Bare mørket var synlig der nede. "Ned," sa han curtly, og uten å nøle stupte. Vi fulgte ham blindt og gikk ned i gjørme og vann. Sofia landet på brystet mitt og dyttet meg ned i gjørma.
  
  
  "Skynd deg, skynd deg," den Padra sa presserende, og vi kom etter ham, stole mest på lyden av hans gurgling fotspor. De to resterende mennene som dekker retrett.
  
  
  "Vær forsiktig med hvor du setter føttene," Sofia advarte meg. "Jeg trenger ikke sko."
  
  
  — Hva skjedde med skoene dine?"
  
  
  "Nå," sa hun laconically, og fortsatte. Jeg løp ved siden av henne, mitt bukser stikker til beina mine og gni huden på innsiden av lårene mine. Vi gjorde vår vei gjennom en labyrint av stinkende, mørke tunneler, aldri bo lenge på samme sted, men alltid slå inn i en av korridorene fra den ene eller andre siden. De roper og fotsporene til våre forfølgerne ekko rundt oss, og det var umulig å fastslå deres avstand eller retning. Panting, vi kjørte på.
  
  
  Jeg hadde tid til å be. "Vi kommer til å skjule her?"
  
  
  "Nei". .. Ingen . Karak vil vokter innganger for å holde oss ut... hvis... med rotter fanget. Vi må ... komme til steinbrudd hvor vi vil leiren. Vi er her for . ... som er trygg, " Sofia pustet.
  
  
  Alle av en plutselig, hørte vi lyden av skritt som kjører på stein rett foran oss, bare rundt neste hjørne. Den Padra stoppet i en raseri når en figur kom rundt hjørnet og gikk nesten rett inn i armene mine. Jeg snurret rundt og kjørte min knyttneve i magen hans med all min styrke. Luften stormet ut av lungene, og han falt med hodet først inn i den gjørmete vann.
  
  
  Den andre mannen gikk til side da han kom rundt hjørnet, og pekte han Mauser på meg. Jeg automatisk frøs, venter på skuddet til å gå av. Men i det øyeblikket, var det et dundrende lyd i mine ører, og hodet hans forsvant i en rød flekk. Mannen kollapset på fjellet, og jeg så Padre sto over ham med en pistol i sin venstre hånd.
  
  
  Jeg hadde ikke kast bort noe tid. Resten av Karak menn var skyter fra rundt hjørnet i en blind forsøk på å drepe oss. Blyhagl opp og klynket i en ouverture av ricocheting kuler og skarpe skår av rock på våre ører.
  
  
  Jeg ble bøyd seg ned for å plukke opp Mauser når Padraig spurte, " Hva er i veien?": "Ville du foretrekker Karak våpen?"
  
  
  "Jada, men jeg ga det opp."
  
  
  Han ga meg pistolen, som fortsatt var røyking. "Som nestkommanderende, jeg ba om det for meg selv, men du bør faktisk har det."
  
  
  "Takk, Padra," sa jeg, og tok den Mauser.
  
  
  "De fikk til amfiteater raskere enn jeg forventet," han knurret over den ville hamrer mot kuler. "Nå er vi fanget."
  
  
  "Er det ingen annen vei ut?"
  
  
  Men det ble nylig. Hvis vi går tilbake, vil de komme rundt hjørnet og skyte oss i filler.
  
  
  "Hvis vi ikke gjør det," Sofia sa spent, " de som er bak oss vil ta opp med oss og drepe oss." Det er håpløst.
  
  
  "Vel," sa jeg, " kanskje jeg kan fange opp." Jeg stakk hånden i lommen og trakk ut en bensin bombe.
  
  
  Det var en nyere og bedre versjon: mindre, lettere, og mer konsentrert. Det var størrelsen og formen på en søt potet og hadde en spesiell tenning, så det kunne ikke utilsiktet går av hvis det var på galt tidspunkt. Jeg dro ut pinnen og hadde to sekunder.
  
  
  Jeg kastet den til hjørnet foran oss, der det pilte mellom en gruppe menn på den andre siden. Jeg hørte en forskrekket skrike som en av dem traff henne på hodet og bomben gikk av med et smell. Støy er halvparten av den psykologiske effekten, som AH teknikere fortalte meg. Røyk og røyk fylte passering.
  
  
  Kjapt, vi hørte Karak menn gisper etter pusten, så stønn og gagging. Nå var de svimlende, oppkast, og lungene var fullstappet med smerte.
  
  
  En av dem ramlet rundt hjørnet, doblet over i smerte og kvalme, ansiktet hans contorted med elendighet. Den padra la ut en vill roar og tok sin krok ned på mannens nakke. Han falt som en okse som hadde vært impaled.
  
  
  "Ikke puster," sa jeg warningly. "Kjør!' Vi kjørte. Vi snudde og kjørte tilbake den veien vi skulle komme, før Padra funnet en annen tunnel. Vi kom inn i det, og det førte oss igjen gjennom et nettverk av underjordiske rør, opp bakkene til side for kloakk, og så ned igjen for å stige inn i de viktigste kloakk, og noen ganger bare i en krets, vrir og vender. Jeg mistet all følelse av retning. Våre flykte tok på karakter av en merkelig drøm.
  
  
  På ett punkt, og vi stoppet under en falleferdig hull med en falleferdig trapp som fører opp til den lyse himmelen over oss. Vi gikk ovenpå så snart som mulig og tok en liten pust når vi fant ut at dette avslutt var ubevoktet.
  
  
  Åpningen ga tilgang til et felt fullt av steiner og busker. På den andre siden av feltet var en klippe som skrånet ned, og når vi nådde kanten av det, Padra pekte ned og sa, " Vel! Vi vil følge den og gå deretter til steinbrudd.
  
  
  Bruddområdet var en enorm dal som så ut som om det hadde blitt gravd av en gigantisk hånd. Sidene ble shaggy, vanlig terrasser av brunt venet steiner og parapets grenser vanskelige kratt og stygg, tettvokst trær. Jeg kunne nesten tenke slaver slo under Romersk pisker så jeg gikk ned.
  
  
  "Jeg pleide å bo i Berlin," Sophie sa dessverre. "Så i Aptos. Og nå er det her.
  
  
  Det må være slutten på verden.
  
  
  
  Kapittel 5
  
  
  
  
  Leiren ble plassert på et platå med utsikt over den vestlige steinbrudd. Det besto av to ødelagte vogner, som jeg tror var den legionnaire er brakker og kommando-post. Selvfølgelig, det var utformet som et forsvar mot en mulig slave-opprøret, med bare en inngang, og resten av bakker, bratte og helt utilgjengelig. Det var trygt nok, så trygg som ly kunne ha vært under omstendigheter.
  
  
  Fjell-luften var kjølig selv nå i ettermiddag, og en liten ild brant i en nisje i veggen av de største hytta. En av mennene lente seg tilbake mot den samme veggen, nynnet for seg selv. En annen mann ble krøp sammen rett innenfor porten, rifle over fanget hans, kikket ned én vei.
  
  
  Jeg var i den minste hytta som fungerte som Sophia soverom, kjøkken, bod og våpenhus. Sofia og Padra var med meg. Tre av dem var på huk på Sofia madrass, den mest komfortable sted i rommet. Vi hadde en flaske vin som raskt løp ut mens vi snakket med hverandre.
  
  
  "Karak vil ikke bry oss noe mer," Padra sa i en lav stemme. "Ikke så lenge vi er trygge her.
  
  
  "Det er ikke mange av oss igjen til å kjempe om han angrep," sa jeg. "Det er fire av oss i tillegg til deg og meg."
  
  
  "Ja, men Karak forsøkte å storme leiren en gang før, da vi var utvist fra Mount Athos og gikk her for å fortsette kampen. Vi fikk ikke skyte for å drepe, selvfølgelig, men vi uhell skadet flere av dem. Det var en stor moralsk nederlag for ham."
  
  
  "Vi hadde flere folk da," Sofia sa. "Likevel, to eller tre gode skyttere kan slå tilbake et angrep."
  
  
  "Det som bekymrer meg mer," Padra fortsatte, " er at Karak vil holde oss under beleiring, og vente på oss til å dø av sult og tørst. Hans unge rekrutter som allerede hadde omgitt platået.
  
  
  Spurte jeg. "Hvor lenge kan vi holde ut her?"
  
  
  Padra plukket opp en håndfull jord og la det renne sakte gjennom fingrene hans. Han svarte ikke.
  
  
  "La ham prøve," Sofia pustet. "Vi vil aldri gi opp."
  
  
  Den padra lo av henne motstand. "Du kjempe godt som en kvinne."
  
  
  "God nok til å redde huden din?" sa hun stolt. "Eller har du glemt at jeg reddet deg når Nick nesten drept deg?"
  
  
  Den gigantiske hostet, som vendte tilbake til meg, og det raskt skiftet emne. "Å snakke med skall, var det virkelig galt hud?"
  
  
  Jeg så på Sofia. Hun nikket, og jeg fortalte ham. "Det var ingen lomme rundt halsen min. Jeg vet ikke hva slags ulv huden det var, men det var ikke Milan er ulv.
  
  
  "Æsj," den Padra sa. "Vi var alle la deg lure av Karak' s eventyr . Men hvor er den ekte hud?
  
  
  "Bare Karak vet at," Sofia mumlet.
  
  
  Og jeg må finne ut.
  
  
  De så på henne i overraskelse. — Mener du at du kommer tilbake?" Den Padra bedt om.
  
  
  "Nei," Sofia sa med overraskende teft og briljans. "Det var ille nok for første gang, og Karak var ikke engang forventer oss. Nå er han klar og kjenner ingen nåde."
  
  
  Jeg reiste meg opp og begynte å gå frem og tilbake rundt i rommet som et dyr i bur. "Jeg tror ikke han forventer at vi skal gjøre noe akkurat nå. Hvis vi handler nå, mens han fortsatt tror at vi er på defensiven ... '
  
  
  "Ah, men som gruppe menn som er der nede," den Padra minnet på meg, ristet på hodet. Fortsatt. .. '
  
  
  "Ser du," Sofia ba. "Ikke prøv, Nick. Vennligst...'
  
  
  "Vi er nødt til å gå gjennom dette før eller senere, og jeg tror jo før jo bedre."
  
  
  "Nick' s høyre, Sofia." Med en alvorlig sukk, den Padra steg til føttene hans. "Leiren vår har blitt en felle. Vi er nødt til å gå.
  
  
  'God. Men vi trenger ikke å gå tilbake til Aptos.
  
  
  "Hvordan? Mener du at vi skal kjøre bort som banket hunder og gi Karak seieren med en gang? Ikke du bare si at vi vil aldri gi opp?
  
  
  Det var en merkelig stillhet i bilen. Våre puste hørtes veldig høyt i den smale rammen av steinmurer. Den padra kom opp til meg og holdt opp sin krok betydelig.
  
  
  "Jeg vet at mine landsmenn. Uten sølv tungen av Karak for å forvirre dem, de ville lytte til sunn fornuft. Uten denne huden, vil de se ham naken. Etter et par timer, disse vil folk bli lei av å vente, og sitt sinne vil kjøle ned dag for dag. Kanskje vi kan snike seg inn senere.
  
  
  Jeg sa: "Gjennom kloakken?"
  
  
  "Ja . .. og nei. Få mennesker vet, men i Romerske byer var det sentral oppvarming. Store bål i kjellere og tv i veggene for å slippe inn varm luft.
  
  
  "Men det er umulig, Padra! Sofia utbrøt. "Dette er ren selvmord."
  
  
  "Men det må gjøres," den Padra sa dispassionately. Han gjespet og la til, " Vekke meg opp sent i ettermiddag. I mellomtiden, vil jeg sove. Du kan fortsette diskusjonen med Carter om du vil. Den padre kom ut av hytta med et vitende smil.
  
  
  "Trekk ned forhenget," Sofia sagt, med henvisning til teppet som fungerte som dør. Jeg løsnet tauet som holder den på plass, og det falt ned i hullet.
  
  
  "Komme og sitte ved siden av meg."
  
  
  Da jeg var tilbake på madrassen, hun gjemt bort til meg og sa lavt, " Nick, trenger du virkelig å gå tilbake for at huden?"
  
  
  "Og du vet at jeg må gjøre det."
  
  
  "Du har allerede gjort mer enn noen kan gjøre. Mye mer enn det. Hvis jeg var deg, ville jeg forlate Mount Athos før jeg ble torturert eller nederlag i en kamp som ikke var mine .
  
  
  "Jeg kan si det samme om deg, Sophia. Polgar er død.
  
  
  "Dette er min kamp, Nick. Jeg fikk henne til meg . Jeg sa ikke noe annet, bare strøk henne silkeaktig svart hår.
  
  
  "På min tjuefemte bursdag, jeg våknet opp med den triste følelsen av at jeg hadde levd et kvart århundre uten å oppnå noe. Snart etter at jeg møtte Polgar Milano." Hun snakket rolig, hennes øyne gjennomtenkt. "Nå som han er borte, Aptos er alt jeg har igjen å tro på."
  
  
  "Du er fortsatt ung. Du kan finne en annen person.
  
  
  "Ja," sa hun, stryke mitt ansikt med fingertuppene. — Men etter det beste, vil du ikke å bosette for mindre." Vær så snill, la oss fullføre vår vin.
  
  
  Vi tømt flasken. Kinnene hennes var farget av drikkevann, og pusten hennes var litt tyngre. "Ikke gå," hvisket hun. "Fortelle folk at skjule har blitt ødelagt."
  
  
  "Men jeg vet det ikke, Sofia, og det er nok til å holde ting i bevegelse. Det er en ting til: det løfte jeg har gjort til folk i Jzan.
  
  
  "Ja, jeg husker du sa at byen ble invadert, og du ønsker å hjelpe dem."
  
  
  "Hjelp," sa jeg sarkastisk. "Den perfekte hjelp er Aptos."
  
  
  "Du får hjelp," hun lovet. — Du får det liksom, hvis en av oss overlever." Tårene vellet opp i øynene hennes. "Vær så snill, ikke gå," sa hun igjen. "Jeg ønsker ikke at du skal dø."
  
  
  "Om noen kommer til å dø, det er så cocky bastard med skjegg."
  
  
  "Du er gal. Så gal som Polgar, " skrek hun. Da hun rykket til meg og trykket henne våte leppene mine med brutal kraft .
  
  
  Hun ble fri like plutselig som hun hadde klamret seg fast, forlater oss både gisper etter mer. En stråle av sollyset skinte gjennom en sprekk i veggen og lyser opp ansiktet hennes, og jeg så et smil som var både trist, varm og øm. Jeg trakk henne tett og kysset henne våt, åpen munn hungrily. Våre kyss antent en ukontrollerbar brann. "Ja, ja," hun stønnet da jeg kneppet og fjernet henne blusen. "Ja . .. '
  
  
  Med et enkelt nedadgående bevegelse, jeg pakket henne buksene og dro dem over hennes frodige lår. Jeg kunne kjenne varmen fra kroppen hennes mens hun gikk mot meg, skyve henne buksene nede med beina. Nå er hun var kun iført hennes truser, og det er noe denne ekstraordinære kvinnen klarte å finne silkeaktig-til-touch og svært små, et glimt av hennes femininitet i en verden som består av voldelig og hensynsløse menn. Jeg dro ned trusen, og hennes rumpe og lår var fri for min å utforske hender. Sakte, løp jeg min hånd over hennes mage og lår, så gled den dype mellom bena hennes. Hun stønnet og skalv med begjær.
  
  
  Sofia hjalp meg ut av klærne mine, nervøst å trekke på min bukse og genser, utsette kroppen min til den kalde luften i kabinen. Vi lå tilbake på sengen og holdt rundt i stillhet, nyter hverandres trykk i mørket.
  
  
  Lidenskapelig, våre lepper slått sammen, og all den ømhet og ble kastet over bord. Hennes armer er pakket rundt meg og trakk meg nesten som hun biter på mine lepper, sugde tungen min dypt inn i munnen hennes, og kjørte henne neglene dypt nedover ryggen min. Jeg kunne kjenne hennes rått begjær, hennes nipples herding mot brystet mitt, kroppen hennes beveger seg som hun stønnet ustanselig.
  
  
  Svake rop av dyr glede rømt halsen hennes da hun klemte meg. Ansiktet hennes var contorted med begjær, munnen hennes beveger seg hungrily, hennes hofter åpning og lukking rytmisk rundt meg. Vi følte seg ikke lenger til noe, men den utrolige spenningen i øyeblikket. Jeg satte opp min og kaster, og en fantastisk verke glede fikk henne til å kaste og slå, under meg. "Oh, Oh, оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооочичичичихауууу!" Stopp det! " skrek hun. Jeg kunne bare føle enorm spenning som vokste inni meg og friksjon våre kropper mot hverandre.
  
  
  Så hun hylte, skrek med en nesten uutholdelig intensiteten av glede, og alt i kroppen vår så ut til å flette sammen i en siste eksplosjon.
  
  
  Når det var over, vi har falt i en glad, drømmeløs søvn, våre kropper forsiktig flettet sammen.
  
  
  
  Kapittel 6
  
  
  
  
  Vi forlot hytta like før solnedgang. Jeg følte meg frisk fra min søvn, men kaldt. Sofia insisterte på at jeg la ut min slitt skinnjakke og sette på en ekstra genser i stedet. Jeg gjemt både gensere i mine bukser og gjemt den MAB i mitt belte. Sofia endret til en ren bukse og skjorte og fant et par sko. Hun forsikret meg om at de var blonder som ikke ville bryte. I innstillingen søndag, var ansiktet hennes gylne og svært vakker. Hennes lepper var full og rød.
  
  
  Den padra kom ut av en annen hytte, risting på skuldrene og skrape brystet med en krok. Han hadde det samme å vite se i øynene hans, og når Sophia så ham nærmer seg, hun rødmet dypt og skyndte seg tilbake til hytta for å finne noe å gjøre .
  
  
  "Alle gjort?" Jeg spurte curtly, ignorerer blikket.
  
  
  "Så klar som mulig. Han snudde seg mot steinbruddet. "Hun er en wildcat," sa han stille, " men selv undersøkelsesbrønner har hjerter."
  
  
  Jeg nikker i enighet.
  
  
  Skyggene ble lange i solnedgangen, og trail langs den østlige skråningen var et bånd av støv. Langt under dem var store steinblokker som sannsynligvis gjemte Karak menn, og mot disse steinblokker var lumske skår av skifer. Den skifer var som tørr quicksand og ble en felle for alle som prøvde å klatre opp eller ned for det. Men banen ville være for godt bevoktet til å forsøke seg på noe sånt som dette.
  
  
  "Vi kunne gå en annen vei", Padra foreslått bistert.
  
  
  "Ikke bra. Solen stiger det, og folk i Karak kan regne oss på fingrene som vil prøve fra den andre siden, hvis vi ikke bruker stien. Jeg synes vi skal ta veien. Vi vil være i skyggene, og de vil ikke at vi prøver å komme gjennom.
  
  
  "God idé, Carter," den Padra sa.
  
  
  Noiselessly vi skled ned fra toppen av platået for å hylle over skifer strip. Vi flyttet forsiktig, våpen trukket, og begynte å gli ned skifer skråningen.
  
  
  Vi var ute i det fri nå, og hver tomme av våre nedstigningen var en forferdelig kamp med løs skifer. Dette nødvendig for oss å konsentrere seg fullt ut, og hvis Karak menn så oss nå, vi ville ikke ha en sjanse. Med hvert steg jeg tok, jeg forventet å bli skutt. Musklene mine spasmed voldsomt som jeg grep den rutted bakken og skled ned korte strekninger for bratt til å gå på noen annen måte. Tid så ut til å ha stoppet, men etter hvert store steinblokker ruvet opp foran oss.
  
  
  Endelig har vi nådd grensen av skifer skråningen. Jeg rullet mellom første steinene jeg traff, og Padra følges. "Vi gjorde det," han gliste til meg. "La oss nå ferdig disse jævlene av. Det er bare Karak rekrutter her, og ingen av mine tidligere brødre. Denne gangen, jeg vil ikke skyte rett til å skade deg."
  
  
  Jeg nikker i enighet, og deretter dro over øde, brutal landskapet, gjennom busker og rundt steinene. For nesten en kilometer, Padra og jeg krøp sammen, holde et konstant øye på stien. Karak er vaktposter kunne ikke være langt unna, og stien ville bringe oss sammen på et passende tidspunkt.
  
  
  Plutselig kom vi til en dyp grøft der, for flere hundre år siden, en stor stein som hadde løsnet og tordnet over dalbunnen, og etterlater et dypt spor. Jeg krøp forsiktig til kanten av åpningen med Padre krype bak meg, og så, og hvisker over skulderen min, jeg sa: "To menn."
  
  
  Den padra flyttet litt nærmere slik at han kunne se over kanten. Det var en jevn stigning på ca tjue meter foran oss. To banditter sto på jernbane, skjermet fra den voldsomme vind, deres våpen lent mot steinene. En mann ble rullet en sigarett, og den andre var å drikke fra en flaske. — Hadde jeg ikke fortelle deg? Den Padra sa contemptuously. "Disse er ikke frihetskjempere. De er kriminelle. De ikke har noen politisk forståelse. De har ingenting å gjøre her i Aptos.
  
  
  Jeg husket Sofia ' s ord: "Vi er ikke bare tyver." I neste øyeblikk, den Padra pekte hans rifle på flaske.
  
  
  "Nei, — jeg hveste, presser hånden hans bort. "Hvis du skyter, støy vil tiltrekke alle andre."
  
  
  "Du har rett," sukket han". "Jeg beklager, Carter.
  
  
  Jeg fortalte ham til å dekke meg, og da jeg hoppet ned i grøften, peker MAB på dem.
  
  
  De fikk ikke sine våpen i tid, og heldigvis, de hadde ikke engang prøve. De sakte rettet opp, holder sine hender over hodet, deres ansikter fylt med forvirring.
  
  
  "Padra," jeg kalte over skulderen min. "Kom her og få sine våpen."
  
  
  Han gled over kanten av grøfter og satte kursen for vaktene, ut av skuddlinjen av mitt maskingevær i tilfelle av motstand.
  
  
  Plutselig, en gruppe væpnede menn kom fra bak i blindsonen. De stod der en stund, deres ansikter fylt med forvirring og undring da de åpnet ild. Ledelsen ricocheted rundt Padra og meg med et sus.
  
  
  Jeg kastet meg til siden og løftet min maskinpistol til å svare til de dødelige angrep. Den Padra stupte bak en fjellknaus, rolig sikte på hver kule på dem . Gruppen av angripere spredt, og etterlot seg to døde og tre såret. Jeg skjøt den andre som den nådde kanten av den hule. En annen mann, en stor og tung mustachioed thug, nesten løp inn til meg når han falt med a Padra kule i brystet hans. Jeg gikk bort og skjøt på rat-møtt mannen som var med sikte på Padra. Han rykket tilbake, så falt fremover, gli over det som var igjen av hans ansikt.
  
  
  Skytingen døde ned som Karak menn omgruppert, og jeg var i stand til å bli med på Padre før skytingen startet på nytt.
  
  
  Spurte jeg. "Hvor er du?"
  
  
  "Deres nøyaktighet er verre enn pusten," sa han, omlasting Mauser. Det var ingen ammunisjon for MAB i Sofia hytta, så jeg brukte den siste runden. En av Karak menn gikk fra perm til perm, men bakken ga måte, og gled han. Jeg sparket min siste skudd. Kulen traff hans belte-spenne og forsvant inn i hjørnet av magen hans. Der sto jeg med min tomme pistol, nå er noe mer enn en kostbar og avansert metall stafettpinnen.
  
  
  "Padra, vil de omgir oss."
  
  
  "Ja, og jeg er redd for at vi har gjort nok støy å tiltrekke seg hele selskapet."
  
  
  "Så la oss få i helvete ut herfra."
  
  
  Å forlate steinbruddet slått inn i en marerittaktig rekke vanskelige stigninger og plutselig kort trefninger. Jeg tok en Schmeisser MP-40 fra en av de døde menn. "Du har en fordømt odd samling av våpen her," jeg sa til Padre. "Min venn, hvis du kjempe mot undertrykkerne som en gerilja, i stedet for å la dem forsyne deg, vil du være fornøyd med alt du kan nå."
  
  
  "Så det er en sjanse for at Karak ikke har noen radio utstyr, som walkie-talkies."
  
  
  "Nei, han har ikke noen."
  
  
  "Vel, jeg antar det er noe vi burde være takknemlig for."
  
  
  Vi klatret opp over sprekker og kløfter, over gamle bergarter som ble knust under vekten min, over vanskelige, vridd busker som gnog på huden vår. Sårene i min side og arm throbbed med en verkende, brennende smerte, og jeg skalv i den kalde vinden. En annen ridge, en annen sprekk; kjør, slåss og kjøre igjen. Den Padra sette tempoet. Vi var begge utslitte og ut av pusten når vi endelig nådd feltet og bremset ned til en sakte trav. Vi mistet synet av Karak menn, og etter at du tar en siste titt rundt, hoppet vi ned i kloakk.
  
  
  En halv time senere var vi i villa. Vi krøp sammen bak veggen til den andre enden av bygningen og kikket over støttespiller. En sensor med en rifle slung over skulderen hans tempo hvileløst i de utbombede gårdsplassen. Den padraig nikket mot den ødelagte porten noen få meter bak guard. "Vi vil gå til kjelleren," hvisket han. "Kan vi komme inn i luftkanaler for det. Han sette Mauser i lommen sin og fortalte meg å holde Schmeisser. "Det er ikke rom for det," fortalte han meg.
  
  
  "Vi vil bare ha din pistol hvis vi får fanget." Han ga en fatalistisk sukk.
  
  
  Jeg snudde meg og så på vakt, og lurte på hvem som var mer sinnssyke, Karak, Padra, eller meg. Sentry syntes å være pacing for aldre. Fra tid til annen, han satte seg ned for å gni seg sko og mumle noe til seg selv. Til slutt, han forsvant rundt hjørnet. Jeg tok et dypt pust og løp etter den Padra.
  
  
  Det var fortsatt ingen tegn på vakt når vi nådde archway og styrtet inn i muggen, muggen lukt kjelleren. I sentrum var det fornax, arch av et gammelt ildsted, ovenfor som smale rør forgrenet seg mellom veggene, ca en halv meter i området.
  
  
  "Som vil være den rette for oss," sa jeg. — Er du sikker på at dette vil føre oss til Karak?"
  
  
  "Ja. De fører til ethvert rom i villaen.
  
  
  — Så la oss prøve å få inn på soverommet." Vi kan ta ham når han kommer alene. Forresten, hva skjer hvis vi blir sittende fast?
  
  
  "Det ville være svært uheldig," den Padra sa tørt. "Vi kan ikke slå rundt og jage rotter unna."
  
  
  Jeg så på hullene med enda mer avsky. Padra pekte på røret var jeg prøver å klatre i, og jeg trykket ned, slik at jeg kunne presse foten min utenfor kanten, og skyv inne. Jeg rullet over på magen min. Det ble enda vanskeligere for Padre, men han klatret i bak meg da jeg flyttet tomme for tomme, ved hjelp av mine underarmer og tær.
  
  
  Disse gamle luftkanaler må ha fungert i fortiden, mye på samme måten som de gjør i dag. I tillegg til griller i gulvet, Romerne hadde utganger på bunnen av veggen. Det var smalere hull nærmere taket. Det var en overraskende effektivt system.
  
  
  Vi krøp sammen i mørket, pause nå og da for å hvile. Det var en skitten, knallhard virksomhet. Jeg tenkte at vi kunne lett bli sittende fast i et stramt spot og rottene ville bite på min fot.
  
  
  "Vi er i den største hallen nå," den Padra bemerket på ett punkt. "Et rom eller to, tre mer, tror jeg."
  
  
  "Jeg håper du har rett, Padra.
  
  
  Han ville ikke si noe, bare fnyste. Vi fortsatte å krabbe opp rør til vi nådde kollapset delen. Sakte, jeg ryddet veien, passerer biter av stein og skitt til Padre. Da vi krøp på.
  
  
  Høres begynte å sive inn fra et eller annet sted over. Jeg var ikke sikker på hva de sa, men jeg var ganske sikker på at jeg forsto Karak stemme. Jeg stoppet, gjorde tegn til Padre å være rolig, og fortsatte på, glir veldig rolig slik at ingen skulle høre oss.
  
  
  Jeg holdt pusten mens jeg nådd utgangen, hvor støyen var på det høyeste. Den samme kraft som ødela røret bak oss utvidet det her. Gradvis, jeg klarte å finne nok plass til å bevege seg rundt på min bakdel. Den Padra var ved siden av meg, bøyd over, og lener seg på hoftene. Han så ut som en chimney sweep. Jeg lente seg forover, millimeter ved millimeter, og skannet rommet, mine øyne justere til dempet lys av fakler.
  
  
  Omtrent et dusin menn satt på en vaklevorne bordet. Fire av dem så ut som veteraner av den gamle garde, igjen fra dager til håndtering av "Milano". Den andre var freidig unge banditter av Karak. Karak var å gå frem og tilbake frem og tilbake i frustrasjon eller utålmodighet, eller begge, når han slengte sin høyre knyttneve inn i hans venstre arm. Den padra knurret lavt som et dyr scenting en fiende, og flyttet sin vekt i økende forargelse.
  
  
  Med det, han tok ned et stykke rock. Lyden var øredøvende. Jeg var sikker på at de ville ha hørt det i rommet. Men nei, samtalen fortsatte uten avbrudd.
  
  
  Jeg hørte Karak si, " Til helvete med Milan enka og som idiot med krok. Vi må innse fakta. Vi er blitt svakere, og hæren er i ferd med å bli sterkere. De dagene av vår æra er over. Vi er noe mer enn en torn i siden deres.
  
  
  "Thorn kan fortsatt være sterk," en av de eldre mennene minnet ham .
  
  
  "Bah. For hvor lenge? Våre våpen er utdatert og å bli foreldet. Vesten mistet interessen og snudde ryggen på oss. Ingen bryr seg.
  
  
  "Men denne mannen, Carter, sa:"'
  
  
  "Han sa, han sa," Karak ropte. "Det er bare én person."
  
  
  — Gjorde du forventer mer, Evan?" Den gamle mannen spurte rolig. "Bare én person som hadde en sjanse til å komme til Aptos, og Carter lyktes."
  
  
  "Jeg hadde ikke forvente noe," Karak sa mye. "Bare kulde, sult, og en skammelig døden hvis vi fortsetter som dette."
  
  
  "Det er ingen annen måte."
  
  
  "Det er."
  
  
  Den skjeggete leder med en marmorert ansikt bort på den gamle mannen, " Hør, alle dere. Vår kontakt i Metkovich gjort flere henvendelser til myndighetene. Han sier at hvis vi oppføre seg mer rolig nå, kan vi få visse innrømmelser.
  
  
  "Han lyver," den Padraig hveste.
  
  
  Jeg presset en finger for å leppene mine å bringe ham til taushet, men mitt sinn var racing med motstridende tanker. Var Karak kontakt i Metkovic det samme som meg? Hvis så, var han den som advarte den Jugoslaviske hæren og de nesten drept meg? Og dessuten, hvis regjeringen var så forsonende, hvorfor gjorde de tar over Jzan?
  
  
  "Derfor," Karac fortsatte å trykke hans knokler på bordet — "jeg invitert folk fra Beograd til å besøke oss her."
  
  
  "Her? Padra snarled, nedslått. Han så ut som han var i ferd med å eksplodere av raseri. "Han tok fiender her?" Milan ville snu seg i sin grav om det hørte det."
  
  
  "Hysj," hveste jeg til ham.
  
  
  — Men hva om vi ikke er enige?" Den gamle mannen spurte sakte.
  
  
  "Så bli med dem maniacs i steinbrudd," Karak knakk. "Vi har en sjanse for sikkerhet og fred, og hvis du ikke ser det selv, tenke på fremtiden av dine hustruer og barn. Vi vil gjøre en god deal, og avslutt alle disse årene med blodsutgytelse.
  
  
  Jeg hørte en knurring fra ved siden av meg og en shuffle av føttene. Før jeg kunne gjøre noe, det gjorde Padra hoppet gjennom åpningen og inn i rommet, brølende med sinne og harme. Alle ansiktene vendt i hans retning, sjokkert av utseendet av denne sot-svertet savage.
  
  
  Jeg sverget på engelsk og Serbisk-kroatisk, men skyndte seg å bli blond savage, og lurte på om jeg skulle dø nå. Jeg vil heller dø stå opp enn i denne skitne duct. "Jævla det, Hash," jeg ropte på ham. "Se hva du har gjort."
  
  
  "En person kan bare tolerere en viss mengde og ikke mer," han knakk. Han gikk frem og festet på den gamle menn. "Du, Vetov, er min egen gudfar! Har du glemt hvordan Polgar og jeg kjempet skulder ved skulder for den ære av Kroatia? Og du, Chirpan, vil krype foran Serbere og kysse sine støvler? Han skrek, hans øyne blinker med sinne. "Godt salg, Evan?" Du solgt oss ut, du gjorde det.
  
  
  Karats stemme var som flint. "Du er gal, Hesh. Våre drømmer har kommet til en slutt, og vi må akseptere virkeligheten. Hvorfor trenger du mer blod på hendene? En revolusjon er aldri godt."
  
  
  Den padraig svingte kroken. "Hvis det er blod her, det er blodet av Serbere i en rettferdig kamp. Hva med blod på hendene? Kroatiske blod?
  
  
  Karak menn kom nærmere, mumler.
  
  
  "Eller ville han ikke fortelle deg?" Den Padra ropte. — Ville han ikke fortelle deg at han omringet oss og bestilte oss å bli drept?"
  
  
  "Løgner, løgner," stemmen ropte. "Du er en forræder."
  
  
  Den Padra utgitt sin knyttneve som en kanonkule. Det var en sprekk, og mannen fløy inn i personen bak ham. Karak menn sjanglet tilbake for et øyeblikk, så kom tilbake til oss.
  
  
  Padra parerte med kniven sin krok og utover angriperen i lysken. Jeg slo hånden min over mitt ansikt og hørte lyden av bein. Da jeg var i ferd med å angripe en annen person, følte jeg en kule pinne inn i beinet mitt. Rifle rumper smalt inn i mitt bryst, og en plutselig, blindende smerte syntes å skjære gjennom hodet mitt. Jeg sjanglet, trakk meg sammen, og prøvde å ta en av de våpen som var foran meg. Publikum flyttet inn, og presset oss tilbake mot veggen. Jeg forsøkte å dukke, men jeg var i en brøkdel av et sekund for sent.
  
  
  
  Kapittel 7
  
  
  
  
  Kom en røst ut av mørket. "Han kommer til."
  
  
  "Flott", sa en annen stemme. "Er du klar, Garth?" Jeg har veldig lite tid til dette.
  
  
  Den første stemmen svarte laconically: "Så klar som han er." Sakte, mørke skyer ryddet, men ikke det gjorde noen mening i det første. Jeg var svømmer i et hav av smerte. Sakte, innså jeg at jeg var helt naken, sitter på en jern stol. Når jeg prøvde å flytte, fant jeg ut at min håndledd og ankler var bundet av skarpe metall sjakler.
  
  
  En kort, kjøttfulle mann stod et par meter fra meg. Hans enorme magen hang over beltet og var synlig gjennom hullene i sin skjorte. Han var helt skallet, og hans formløse ansiktet hadde det monumentale nonchalanse av en profesjonell bøddelen bare gjør jobben sin. Det var en raslingen av bevegelse. Evan kom meg opp av stolen og squatted ned ved siden av min hånd.
  
  
  "God kveld, Carter," sa han muntert. "Du og Padra ga meg et stort sjokk når du kom gjennom disse veggene."
  
  
  Jeg sa ikke noe. Jeg har allerede hatt problemer med å komme i halsen min til å fungere. Det så tørket opp og knust, som om noen hadde tråkket på at det i løpet av en kamp.
  
  
  "Men jeg tror jeg kan få noe tilbake," Karak smilte sardonically. "Velkommen til min break room."
  
  
  Jeg så meg rundt og begynte å innse hvor jeg var. Jeg var i en liten firkant celle med grov-hugget vegger. Luften var fylt med stank av blod og ekskrementer. I det flakkende lyset fra en enkelt brazier, så jeg at cellen på den annen side hadde to dører med låser og smale spalter i øyehøyde. Veggene var dekket med gamle tortur enheter: ben og fot klemmer, en pisk, en merkevare, en spinal roller, hengende kjeder og swing armbånd, et sett av farget, rustne pinsett og pins. Jeg følte galle økning i halsen og gåsehud kjørte ned min nakne kropp.
  
  
  Karak vendte seg til meg og trakk hodet av hår, kronglete det eit særs, ingen tvil om å huske det øyeblikket jeg trakk håret hans. — Jeg ønsker å vite alt om Milanos ulv, " hvisket han raskt. "Jeg ønsker å vite hva som er så viktig om dette.
  
  
  Jeg ga ham noen forbannelser som vendte sitt ansikt blek, og han la gå av håret mitt som om han hadde blitt stukket. "Jeg ønsker at Padra var her akkurat nå for å se hvilken du vil bli den første til å tigge om nåde. Men nå er du bare nødt til å tigge dobbelt så mye for å få det riktig. Garth!
  
  
  Han vinket impetuously på den andre mannen, og Garth gikk bort til stolen. Jeg kunne ikke se hva han gjorde, men jeg hadde forstyrrende tenkte at jeg ikke bare sitter i en gammel stol. Jeg kunne høre ham scurrying rundt på alle fire. Et minutt senere, jeg luktet den stikkende lukten av varmt metall og røyk.
  
  
  "Du kommer til å fortelle meg, Carter. Vil du fortelle meg før eller senere.
  
  
  Stanken ble verre, og nå la jeg merke til at stolen var ubehagelig varmt. Som den gamle metall av stolen vokste varmere og varmere, jeg grep den sjakler . Huden min brent. Jeg gritted tennene mine og sa ingenting.
  
  
  — Du tror ikke jeg kan knekke deg, Carter?"'
  
  
  Flammene flickered opp setet på stolen som Garth puslet litt med en liten pels saueskinn. Brannen vokste, slikker hendene mine og brenning av huden min. Det tilsatt jern slått cherry red, og en ny stank inn, en annen stank, stanken av brent kjøtt. Jeg ble brent levende.
  
  
  "Carter, hva er hemmeligheten forbannet wolf?" Jeg vet at det er en, og jeg har ikke tid til å spørre deg pent mens den serbiske hæren er på vei. Fortell meg."'
  
  
  Jeg hørte meg selv blurt ut. 'Geit . ... geit.
  
  
  "Hva er det? Hva geit?
  
  
  "Familien geit, Karak."
  
  
  "Hva er galt med det?"
  
  
  Jeg slet i den brennende stolen, lungene mine sammentrekkende fra røyken og smerter. Likevel, jeg klarte å få nok luft. "Familien geit... det er synd at din mor aldri hørt om prevensjon." Karak slengte hans store knyttneve i ansiktet mitt og delt meg i leppen. "Tomme for tomme, vil jeg sende deg til helvete," han snappet til meg. "Garth, det er nok. Knytte det til å svinge.
  
  
  Garth helte vann på ilden under risten, untied meg, og dro meg omtrent hele den kalde stein gulv. Nervene mine eksploderte, og smertene var nesten uutholdelige som grov stein gnidd mot min brent hud. Neste ting jeg visste, Garth var festet tunge jern sjakler av sving den rundt mine håndledd. Swing er en nesten forhistorisk forløperen til rack, en form for tortur som løfter et offer i luften, og så plutselig kaster dem til bakken. Dette er en brutal metode for å strekke armene, kronglete musklene, rive leddene, og bryte bein.
  
  
  Garth løftet meg fra håndledd til jeg var dingler slik at tærne mine knapt rørt bakken. Så gikk han til veggen bak swing og plukket opp en rullet pisk. Han ristet den ut bak ham, og snudde seg for å Karak, venter på ordre.
  
  
  Karak øyne var febrilsk og utålmodig som vendte han seg til meg. "Det er en Roman enheten, Carter. Som gjør den svært godt egnet for tortur, gjør det ikke?
  
  
  Deretter gikk han tilbake og nikket. Pisk fløy ut og kuttet i kroppen min. Smertene var nesten uutholdelige som rå hud pakket rundt sin nakne lår og mage. Jeg krympet inn en bue i min hengende posisjon.
  
  
  "Dette er hvordan Romerne feiret festen for Lupercalia," Carac lo. "Hvert år på den femtende av februar, menn danset i gatene, for å slå sine koner med pisker laget fra willow grener. Nå forteller meg om at ulven av Milano, Carter. Fortell meg mens du kan."
  
  
  Igjen pisk slo meg, slik at en scarlet strek på min nakne kropp. Jeg kjempet mot kjedene holder meg ned, og prøver å unngå den slapping pisk. Men Garth var en mester i sitt håndverk og aldri glipp av en beat.
  
  
  "Ulven i Milano, Carter. Hva er galt med denne ulven?
  
  
  Karak stemme ble uforståeleg til meg som Garth treffe meg igjen og igjen. Skrik lød som et ekko gjennom cellen, og når den stanset, innså jeg at det kom fra meg selv.
  
  
  "Ulven ...'
  
  
  Jeg måtte hvile. Jeg måtte gjøre Garth stoppe, eller jeg aldri ville finne en vei ut av denne tortur. Med et stønn, jeg senket hodet frem og lot til å dele ut. Kroppen min gikk haltende og hang urørlig i jern sjakler. Garth traff meg et par ganger, men jeg klarte å kvele min skriker. Et minutt senere, har jeg hørt pisk falle til gulvet.
  
  
  Karak var sint som faen. "Du har gått for langt, du idiot," ropte han på Garth. "Plukke den opp."
  
  
  — Du får vente.
  
  
  "Jeg kan ikke vente.'
  
  
  "Du må."
  
  
  "Jævla det, Garth, jeg har bedre ting å gjøre enn å se ham henge rundt her." Ring meg når han kan snakke igjen."
  
  
  Jeg hørte Karak komme ut av fengslet. Døren smalt igjen bak ham med et smell.
  
  
  Referat dratt på som århundrer. Svetten sildret nedover kroppen min, å grave i min hoven, sår, men jeg ville ikke flytte. Garth rastløst frem og tilbake utålmodig. Jeg hørte ham strike a match for å tenne en sigarett. Lukten av svovel og dårlig tobakk pirret neseborene. Men som tiden dratt på, Garth mumlet, " Blockhead!"
  
  
  Døren åpnet og lukket seg igjen. Og Garth venstre. Jeg stirret på den tomme rommet og lurte på hvor lenge jeg ville ha før han kom tilbake. Etter noen minutter, hørte jeg en myk sliping lyd og bestemte meg for at min resten var allerede over. Men da jeg innså at lydene kom fra bak meg, fra bak kamera. Det var som mus kjører rundt på veggene.
  
  
  "Carter," jeg hørte hennes hvisken. "Carter".
  
  
  Jeg snudde meg sakte i min kjeder til ansikt døren i den andre enden. To spøkelsesaktige ansikter med hardt prøvede øyne knapt synlig i det flakkende lys. Jeg gjenkjente dem umiddelbart. De var Sofia menn, to av de tre som hadde falt i det første møtet med Karak.
  
  
  "Kan du høre oss?'
  
  
  'Ja.' Spurte jeg. "Er Padra med deg?"
  
  
  "Nei," en av mennene sa.
  
  
  — Var ikke han med deg?" annen mann spurte. Kanskje han løp vekk.
  
  
  "Eller døde," den første ekstra bittert.
  
  
  "Jeg trodde du var død," sa jeg.
  
  
  "De sparer oss for en annen død: spillene."
  
  
  "Spill ?
  
  
  "I arena. Mot Karak er valgt leiemordere. Menton er borte, og vi er ved siden.
  
  
  "Karak har blitt gal." Jeg kunne knapt tro mine ører.
  
  
  "Ja, men ..." mannen nølte, så sa han ivrig ," jeg kan høre Garth. Farvel, Carter.
  
  
  Ansiktene forsvant, og jeg var alene igjen.
  
  
  Noen av mine styrke tilbake, drevet av redsel for hva de nettopp hadde fortalt meg. Avstiving mine føtter mot veggen, og jeg trakk meg opp til å ta tak i kjeder over min sjakler . Fingrene mine var glatt, men jeg holdt på. Ta et dypt pust, jeg begynte å klatre hånd for hånd så fort jeg kunne . Musklene i armene og skuldrene spent til det ytterste, men jeg fortsatte å klatre.
  
  
  Akkurat som jeg nådd den tunge tverrliggeren, hørte jeg lyden av nærmer fotspor. I desperasjon, jeg slo beinet over bredde og krabbet opp. Jeg dyttet rasende på sjakler, vel vitende om at jeg måtte bryte fri før Garth kom til meg og begynte å piske meg tilbake med pisken. Sjakler hadde enkle clip-on låser som ble brukt for padlocks i antikken, sannsynligvis i de tidligste dagene av Mount Athos. Døren knaket åpen, og viser Garth er skygge på stein gulv. På samme tid, fant jeg trykket punkt og utgitt sjakler. Deretter Garth så meg. Uansett hvor feit han var, han reagerte med hastigheten til et panther.
  
  
  Han grep pisk og svingte det bak ham, ansiktet hans contorted med plutselig raseri.
  
  
  Jeg grep strykejern kjeden så fort jeg kunne, og kastet meg på ham. Åpne handcuff braste inn i siden av hodet, knuse hans tempel til en blodig masse. Så han falt, og han traff en sperret stol og falt til bakken. Uten å tenke, hoppet jeg på toppen av ham og landet mitt fulle vekt på brystet. Med en gurglende moan, han syntes å deflatere; blod og slim fosset ut av sin åpne munn. Jeg må ha brutt minst halvparten av hans ribben, og nå er den knuste bein har trengt hans lungene.
  
  
  Jeg visste at den ytre døren var ikke låst, men jeg hadde også avtale med andre lås på den andre døren og ønsket å slippe de andre fangene. Jeg søkte raskt Garth er organ for nøkler, men jeg kunne ikke finne noen i hans besittelse, eller hvor som helst ellers i sin celle. .. I desperasjon ringte jeg to menn til å fortelle meg hvor de var.
  
  
  "Bare Karak har nøklene," en av mennene svarte.
  
  
  — Ikke bry deg om oss. Løpe vekk mens du kan, " sa den andre.
  
  
  "Og hvis du kan, sende hjelp."
  
  
  Jeg hatet å forlate menn i fangehullet, men de var riktige. Det var det eneste svaret. — Jeg skal gjøre det, " jeg lovet.
  
  
  Jeg løp ut av Karak er tortur kammer og ned en lang, mørk korridor. Så jeg sluttet å tenke på hvilken retning jeg skal gå, hørte jeg en av de menn rope. "Sving til høyre, dette er den eneste veien ut!"
  
  
  Uten videre spørsmål, jeg sprang til høyre. Jeg visste at jeg ville bli drept, naken og ubevæpnet, så snart en av Karak er vakter så meg. Korridorene var uendelige, er ofte ender i blindveier eller kollapse, tvinge meg til å gå tilbake og starte på nytt. Jeg var fanget i en svakt opplyst stille net. Men det så ut til å føre opp.
  
  
  Jeg flyttet frem i mørket og fant at etter den første rush av adrenalin, min styrke var svekket. Den skarpe stein vegger gnidd mot min rives i huden, og såler av mine bare føtter venstre blodige fotspor. Det eneste som holdt meg i bevegelse var mitt intense hat for Karak og mitt ønske om å få ham til å betale.
  
  
  Etter det som føltes som en evighet, tunnelen var ikke så mørk som det pleide å være. Langt fram, kunne jeg se en grå lys i enden av tunnelen, og jeg kjørte mot det, skjelvende med utmattelse. Det var noe som plager meg: en halvt bevisst advarsel prøvde å stoppe meg. Men jeg ristet ham av og gikk mot utgangen.
  
  
  Da jeg brast tilbake til verden. Jeg ned på knærne, beina mine for svak til å stå rett opp, og jeg følte bakken under meg. Det var blod-gjennomvåt loam: den loamy jord av et Romersk amfiteater.
  
  
  
  Kapittel 8
  
  
  
  
  Nummen av kulde, tørket blod og skitt, jeg fikk til min fot. Det var amfiteateret arena at Padre hadde sagt til meg dagen før, og jeg ble sittende fast i oval ring. Over meg, i rader av benker, dusinvis av Karak menn sat med fakler, lys opp smuldrer ruiner. Og på toppen av amfi var en gruppe leiemordere med maskinpistol pistoler og rifler. Omtrent halvveis opp den lange buede veggen var en del av stein benker i boksene, og på en av dem var en Karak. Han hadde et par kompiser med fakler ved sin side, og et gammelt teppe var drapert over hans uniform for å beskytte seg mot den kalde vinden. Øynene hans var festet på meg, og hans munn vridd inn i en djevelsk smil. Fra der jeg sto, han så ut som et ubetydelig "nero" i en threadbare toga.
  
  
  Rett foran meg, det hodeløse liket av en mann som lå på bakken. Jeg visste at det var Menton, den tredje fange i Sofia gruppe. Han hadde bind for øynene som en mann henrettet. Ved første jeg forsto ikke hvorfor, men så husket jeg at en bestemt gruppe av gladiatorer, den Andabats, slåss bind for øynene.
  
  
  Jeg kunne ikke hjelpe, men lurer på hvor mange menn og kvinner ble stående der jeg var nå; hvor mange av dem som hadde blitt brutalt slaktet for gleden av blodtørstige tyranner som Karak.
  
  
  Jeg hørte Karak stemme. Han smilte og lo som en galning. — Du var ikke forventet å bli den neste attraksjonen. Men det er bra at den kan fortsette."
  
  
  "Garth er død."
  
  
  "Det er hva jeg forventet, ellers ville du ikke ha vært i stand til å flykte. La oss se hvor lenge du kan vare før du blir med ham.
  
  
  "De som er i ferd med å dø ønsker deg velkommen," sa jeg sarkastisk, heve hånden min.
  
  
  På den andre siden av arenaen, en stor dark warrior kom ut av porten. Han var kledd i trange bukser og støvler, hans nakne brystet glinset i fakkeltog. Han hadde en vektet fiske net og en trident, våpen av den gamle Retiarii.
  
  
  Da han kom opp til meg, jeg krøp sammen ned, tærne berører bakken. Gladiator sirklet rundt meg, holder meg tilbake med falske trident angrep.
  
  
  "Kom igjen," sa jeg. "Hva hindrer deg? Er du redd for en naken person?
  
  
  Han humret og bare begynte å spinne nettet som en lasso i stadig utvidelse, flatskjerm sirkler over hodet, klar til å la gå og kaste den på meg. Jeg visste bedre enn å se på nettet og se uttrykket i øynene og ansiktet.
  
  
  Her er det! Brøkdelen av et sekund før den kast. Jeg dukket og rullet bort fra ham. En av de blylodd smalt inn i mine ben, men netto ubesvarte og falt til gulvet i den arena.
  
  
  Jeg hoppet opp og kastet seg mot ham, før han kunne ta hans net igjen. Han sjanglet tilbake, og for et øyeblikk jeg trodde jeg skulle få ham. Men han parerte meg med sin trident, og jeg måtte dukke for å holde ham fra impaling meg på sin trident. Han hadde meg trengt opp i et hjørne.
  
  
  Jeg stod der å pese, ikke sikker på om jeg kunne handle raskt nok neste gang. Og selv om jeg gjorde, jeg ville smette unna det neste angrepet og den neste. Jeg motsto trangen til å sitte ned og hvile, og la ham fullføre meg av.
  
  
  I mitt arbeid på AH, jeg kjempet for ubåter og hydrogen bomber, X-stråler, og sinnsendrende medikamenter, hver oppfinnelse tenkelig, men dette var annerledes, veldig annerledes. Det var en krig redusert til sin primitive form, strippet for sin moderne kompleksitet. Det gjorde de ville dyr kjempe mot hverandre, og det liksom gjort det enda mer skremmende.
  
  
  Men jeg kunne føle dyret vokser inne i meg, og jeg blottet tennene mine på dette tjuende århundre gladiator som han samlet seg for et nytt forsøk. Jeg anstrengte mine ører å høre med de dødelige lyden av en hvirvlende net. Jeg ventet, bøyd over, musklene strammer.
  
  
  Han bare kastet det igjen.
  
  
  Jeg stupte som før, men denne gangen snudde jeg og grep tak i den virvlende nett før han kunne la gå. Gladiator kastet seg på meg, trident hevet. Jeg kastet tilbake spinne nettet, og håpet at den ville kaste ham ut av balanse.
  
  
  Han snublet og ble fanget i nettet som dekket ham til.
  
  
  Jeg ble umiddelbart på toppen av ham, fast bestemt på å vise ham så mye nåde som han hadde vist meg når han gikk til angrep. Jeg kastet ham i bakken og tore trident fra hans hånd. Han skrek i redsel da jeg kom til stasjonen trident inn i brystet hans. Det var det hele over i en annen. Han grøsset gang, ble blek med døden, og da falt som livløse på bakken.
  
  
  Jeg lente seg over hele kroppen, lener seg på skaftet mitt trident. Jeg hørte knurring av Karak menn. Jeg snudde meg til benker og så Karak på tronen. Ansiktet hans var blek med sinne. Etter en stund, dro jeg ut trefork, og gikk over til Karak.
  
  
  Han visste straks hva jeg var opp til. "Ikke prøv, Carter," ropte han. "Kan du ikke kaste dette trident så langt, og dessuten, min mann vil drepe deg."
  
  
  "Hvem bryr seg hvordan jeg dør, Karak? Jeg kan like godt ta deg med meg.
  
  
  "Jeg har alltid trodd du Amerikanere ble sports fans."
  
  
  "Sport?" Jeg kjørte min hånd over den blodige scene. "Tror du det er sporty? Hva er poenget, Karak?
  
  
  Han lo med overlegg. "Det morer meg."
  
  
  "Du er virkelig syk," sa jeg, kvalm. "Du er gal."
  
  
  — Ikke kom og fortell meg hvem jeg er. Du har aldri hatt til å leve her, i denne fordømte hellhole.
  
  
  "Jeg begynner å forstå. Du virkelig hater Aptos.
  
  
  "Jeg forakter Aptos." Karak trakk teppet tettere rundt ham med et bydende gest, øynene hans var som granitt. "Hvert minutt jeg brukte her var en plage for meg. Men det vil snart slutt.
  
  
  "Så Padra var rett etter alle. Du har solgt deg selv til Serberne.
  
  
  "Solgt det . . Han løftet på skuldrene. "Men du gjorde det ikke. Avtalen med Beograd ga meg penger og makt at det var på grunn av meg. Men det betyr også at folk vil aldri igjen bli kald, sulten, eller er du redd for."
  
  
  Siden da har regjeringen holde sitt ord? Du blir lurt, Karak.
  
  
  "Nei". Jeg vil ikke høre på deg. Mitt folk vil bli fornøyd.
  
  
  — De hadde ikke kommet hit for å være lykkelig, Karak. De kom hit for å være gratis.
  
  
  "Gratis?Karak var faktisk å gråte av latter. "Aptos har vært en uhyggelig fengsel i hele mitt liv. Bare død bringer frihet her. Han klappet i hendene, signaliserer en annen gladiator. "Det er derfor jeg elsker spill så mye. Jeg er den siste frigjører av mitt folk. Nå kjempe, og du vil være fri, Carter.
  
  
  Selv om det var ingen skum rundt Karak munnen, det var helt klart noe galt med hodet. Angivelig, han hadde bukket under for de påkjenningene av hans eksistens, og led av paranoia og vrangforestillinger av storhet, hans sinn vandrer mellom drømmer om Aptos ' tidligere storhet og visjoner om sin egen personlige fremtidig storhet. Jeg kunne ikke klandre ham for å ville fred, men en forstandig person ville forstå at denne veien var meningsløst og selvdestruktiv. Karak var helt klart ute av stand til resonnement; jeg var å kaste bort min energi på å forsøke å snakke til ham.
  
  
  Jeg snudde ryggen på ham, og gikk tilbake til midten av arenaen. Det jeg snudde meg mot døren hvor min neste motstander vil vises.
  
  
  Den nye gladiator var høyere og tyngre enn den forrige.
  
  
  Brystet hans var dekket med arr, hans armer var pakket inn i tsesti, hoops av lær og metall, som så ut som slåsshansker, og han holdt et kort sverd og en runde Trakisk shield. Han kastet bort noe tid i å komme rett på meg, skjære gjennom luften med sin dødelige sverd. Jeg vendte tilbake, og han fulgte, banning og pesende. Jeg stoppet, snudde seg og stakk ham med min trident. Han svingte sin sylskarpe sverd og kjørte den rett inn i akselen, og etterlot meg ubevæpnede igjen.
  
  
  Han kastet seg frem for å klippe meg ned, og jeg falt til bakken. Jeg raskt rullet ut av veien. Sverdet kom ned, snevert mangler meg og synke ned i bakken.
  
  
  Når gladiator trakk sverdet for et nytt forsøk, jeg sparket ham. Han snudde seg vekk, og hælen savnet skrittet hans inches av og traff innsiden av låret hans. Knurr i smerte, han støttet bort. Jeg kunne ikke gjøre mye skade, men jeg stoppet ham et øyeblikk. Ansiktet hans var lilla med sinne på den offentlige ydmykelsen av en ubevæpnet mann. Jeg skyndte meg bort fra ham, hodet mitt surret og helt tom, desperat søker etter en idé. Forgjeves. Plutselig, gladiator kom på meg igjen, å svinge sverdet, og slashing rundt med det.
  
  
  I det øyeblikket, jeg bøyde seg ned, tok opp grus og skitt med begge hender, og kastet dem voldsomt i ansiktet hans. Som jeg forventet, og han løftet sine skjold for å beskytte øynene hans, og gjørme ikke gjorde ham noen skade. Men hans oppmerksomhet ble viderekoblet for et øyeblikk. Jeg hoppet høyt opp og traff ham på underarmen med min nakne venstre fot, og deretter med min høyre fot i albuen. Sverdet fløy ut av hans numne fingre og fløy over arenaen, ut av hans rekkevidde.
  
  
  I en raseri, han traff meg med en cestus ; slag banket all luft ut av kroppen min og kastet meg i bakken med mine armer og bein utstrakt.
  
  
  Han snudde seg og gikk for å få sverdet. Som bedøver som jeg var, jeg visste at jeg kunne ikke la ham få sverdet tilbake. Så snart han får rundt til det igjen, han vil kutte meg i filler. Jeg vil se som om jeg hadde blitt presset gjennom en glassdør.
  
  
  Jeg hoppet til mine føtter og fulgte ham.
  
  
  "Hajii" jeg skrek så høyt jeg kunne, som om jeg var en sint Apache. Lamslått, gladiator slått rundt. "Hajii!" Jeg skrek igjen, og fikk til ham før han skjønte hva som skjedde med ham. Han forsøkte å heve skjoldet , men det var for sent. Beina mine fløy opp i et drap blåse og fanget ham i halsen. Hodet knakk ryggen, og jeg hørte hans ryggvirvler blunk.
  
  
  Han falt uten å lage en lyd, øynene vidåpne, nakken bøyd i en merkelig vinkel.
  
  
  Jeg kjørte for mitt sverd og hevet det triumferende over mitt hode, viftet triumferende mot sure Karak.
  
  
  "Hva nå? Jeg spurte hånlig. "Løver, kanskje?" Eller vogn racing?
  
  
  "Ikke vær en idiot," han sniffet ild i tørt gress. "Hvor kan vi få løver eller vogner?"
  
  
  "Ikke bekymre deg, Evan. Jeg gir deg den beste visningen du har sett i år.
  
  
  "Dra til helvete, Carter." Han hoppet til sine føtter, en hånd å klamre seg fillete teppe rundt ham, den andre gestikulerer vilt. "Milan kom i min vei. Nå du har kommet her for å sparke opp denne dritten. Du bør ha dødd et par dager siden, akkurat som Milano. Men det er noe du klart å få til Aptos. Du kan ikke unnslippe denne gangen.
  
  
  I sitt sinne, Karak forsto ikke hva han sa.
  
  
  — Dere forrådt Milano?" Jeg spurte, overrumplet av denne innrømmelse. "Han var en tosk, han bodde i i går og dagen før i går."
  
  
  "Og min kontakt i Metkovich?" Var at en av deres menn, også?"
  
  
  — Jeg godt betalt for sin innsats, kan jeg forsikre deg. Som alle andre her, han kjemper for et bedre liv, ikke for meningsløse idealer. Karak stoppet, flirer som om du nyter sin egen spøk. Da han sakte satte seg ned igjen, glatter ut foldene av hans gamle teppet. Han hvisket noe til en av hans bødlene, som umiddelbart gikk unna.
  
  
  "Jeg har laget noe, og jeg er sikker på at du vil finne det interessant, Carter," sa han til meg. "Bare vent og nyte siste øyeblikk på denne jorden." Utmattet, jeg stoppet, det skjeve mitt sverd mot bakken. Jeg lurte på uneasily hva han kan ha i ermet. Opp til dette punktet, ren motstand kan ha pumpet nok adrenalin i blodet mitt til å holde det gående. Tanken på å gi seg hen til at skjeggete bastard nå var uutholdelig. Han strippet meg naken, pisket og torturert meg, og til slutt planlagt å drepe meg, men han ville vente til helvete frøs over før jeg ga opp og knelte ned i støvet foran ham.
  
  
  Jeg trodde han hadde tatt på meg denne gangen. Jeg skalv av kulde og svimlende fra utmattelse. Det er noe jeg klarte å overleve to gladiator kamper, men den eneste måten jeg kunne få en likeverdig motstander var om min tredje motstander var en forkrøplet dverg. Jeg var ferdig, og vi begge visste det.
  
  
  Plutselig, en dyp, illevarslende lyd kom fra utenfor porten. Hårene på nakken min prickled, og en kald, klam frykt grep meg. Jeg hørte klang av jern barer og en sint knurring som nådde meg.
  
  
  Ulvene!
  
  
  Seks store sultne ulver brøt ut av penner under arena. De tempo hvileløst frem og tilbake ved inngangen for en stund, så hvis forvirret av vegger og ser på publikum.
  
  
  En dyp knurre rose fra publikum over meg. "Jeg beklager at vi har å gjøre uten løver, Carter," Karak kalles glede. — Men jeg håper du ikke tankene alternativ."
  
  
  Jeg svarte med en serie av expletives i serbisk-kroatisk.
  
  
  Karak likte det veldig mye. "I tilfelle du lurer på," sa han med en ond latter, " deres leder er Milanos favoritt. Jeg satte ham på en diett for å bryte sitt sinne litt, men han ser ikke ut til å være brutt. Faktisk, dette sult bare gjort ham litt sintere. Men kanskje etter et godt måltid, vil det bli litt mer lydig.
  
  
  Karak lo enda høyere og nesten doblet over på sin stein sete som jeg så ulvene i spellbound horror. Så en av dem var Milanos ulv. Så alt dette tullet om at han er død og flådd var en løgn. Men det betydde at hans hemmelige hadde ennå ikke blitt avslørt. Vel vitende om at dyret var viktig, uten å forstå hvordan, må ha vært en plage for Karak. Han kunne ikke risikerer å drepe ulven før han visste ordet av det , og han kunne ikke komme nær nok til å finne ut. Liksom, det fikk meg til å føle meg bedre, men ikke mye, gitt situasjon. Min oppgave var å finne ulven, og her er det. Bare ingen av disse dyrene virket villig til å lytte til grunn. Snerrende og gnager, de klorte på bakken, snuser på byttet sitt: meg.
  
  
  Alle av en plutselig, de ladet, sine hårete halen senkes ned til bakken.
  
  
  Min våte fingre strammet på sverdet.
  
  
  De bøyde og hoppet. Jeg hoppet ut av veien, lading på dem rasende. Men de var for rask for meg, og jeg følte skarpe tenner rive gjennom låret. Jeg snublet for et øyeblikk, så gjenvant balansen min og kuttet mitt sverd gjennom nærmeste ulv. Han falt sidelengs på toppen av en annen ulv som var i ferd med å hoppe på min hals. Den tredje ulven krøp tilbake. Jeg svingte sverdet mitt og nesten kuttet ham i to. Det var blod overalt, trampet inn støvet av irriterende, hensynsløs dyr. De sirklet rundt meg, forberede seg til et annet angrep, men plutselig er de alle trakk seg tilbake bak den største ulven.
  
  
  Gisper etter pusten, jeg så i deres retning som ondskapsfullt som de var å se på meg. Sjefen var trolig Milano ulv, og han syntes å være den farligste i flokken.
  
  
  Plutselig, troppen brøt opp igjen, og de angrep meg igjen. Svinger mitt sverd og slashing, jeg belastet på dem. Jeg kom inn i en kamp med en av ulvene, og det falt, og dets snuten bite i støvet og hodet spinne tilbake i en siste krampe. En annen ulven sprang frem, og jeg kjørte bladet over sitt ansikt, og det vek tilbake, hylte i smerte.
  
  
  De to gjenværende bare fortsatte å angripe, raskere og raskere. Særlig de største. Hvordan gjorde Milano klarer å temme dette enorm monster? Det virket nesten umulig. Imidlertid, Milano og Sofia var i stand til å holde ham tilbake på en måte Karak ikke forstår. I desperasjon prøvde jeg å tømme hodet mitt. En hvisken av tanker som gikk gjennom hodet mitt, spiren til en idé. Det virket som en gal, men hva hadde jeg å tape?
  
  
  Jeg ropte på ulv med all min kraft for å stoppe. Jeg har brukt tysk i stedet for serbisk-kroatisk. "Vente. Lytt til min kommando.'
  
  
  Men de fortsatte å angripe. Jeg belastet på dem med sverdet mitt, og lurer på hvorfor jeg trodde Milan var undervisning i hans ulv tysk. Men det var konsistent med hva jeg visste om Sofia, og bruke et fremmedspråk gjorde det umulig for ulven å lytte til noen andre. Dette er hvordan politiet hunder er ofte utdannet i Usa.
  
  
  Det såret ulv tilbake til den kampen. Blod dryppet ned fra hans munn. Jeg prøvde igjen for å fortelle ham til å stoppe opp og legge seg ned. "Halt. Untergehen".
  
  
  Milano ulv nølte et brøkdels sekund, nikke hodet til siden. Han syntes å være å lytte, så jeg fortsatte å rope, i håp om å fange den kjente tegn i tiden.
  
  
  "Untergehen, schiresheiher Scheusal".
  
  
  Ulven reagerte sterkt nå som jeg kalte det et ekkelt stinkende monster. Han støttet bort, og stoppet i forvirring. Den andre stoppet og ventet.
  
  
  Tid syntes å ha stoppet. Jeg la merke til en gruppe av menn som syntes å være å holde pusten, og Karak bøyde seg ned og tok på skjegget. Alle var stille og ventet.
  
  
  Da jeg hørte stemmer. "Carter, Carter, at vi er her."
  
  
  Jeg snudde meg litt, er fortsatt skeptisk til ulvene, og ut av hjørnet av øyet mitt, så jeg seks tallene på tvers av feltet. Padra, Sofia, to menn fra steinbrudd og to fra fangehull. Liksom, dette uknuselige Padra rømte når de fanget meg, og han klarte å komme tilbake for å frelse oss.
  
  
  Men han led Sofia og den andre rett inn i arenaen med våpen og en ulveflokk. Ulvene ble begynnelsen til knurring uneasily igjen, og jeg visste at min kommandoer til Milano pet ville ikke vare lenge.
  
  
  "Nei, jeg ropte til Padre. 'Bo der. Bli der!'
  
  
  "Men, Carter -"'
  
  
  "Jeg er fint. Opphold der.'
  
  
  Usikker, de stoppet, og en av Karak er banditter åpnet ild mot dem. Støv fløy forbi dem, og gunfire ekko i oval skål. En annen bombardement av skudd som følges, og Sofia og hennes gruppe trakk seg tilbake i skyggen av porten.
  
  
  Den neste øyeblikk gikk i et rush av handlingen. Jeg hadde bare ulver og sverd til min disposisjon, og jeg var ikke så sikker på om ulv. Likevel, jeg våget. "Mit mir," jeg bjeffet på dem så jeg løp opp til plattinger. — Mit mir, euch dickfelligen Nilpferde!
  
  
  Karak dyr gjorde det som ble fortalt, går ved siden av meg, knurring og klaging som om hilsen en lang mistet master. Den andre ulver ivrig fulgt. Trikset som nå var til å handle så raskt som mulig før spell ble brutt. Så snart denne ulven innså at jeg var ikke så kjent som jeg så, det ville slutte å lytte til meg og angrep meg.
  
  
  Men akkurat nå, ulvene var å spise ute av mine hender. Billedlig sett, selvfølgelig. Når vi har nådd veggen under Karak s seat, sa jeg, " Angrafen." Angrafen.
  
  
  "Carter," Karak bellowed fra over meg. "Uansett hva du vil ha . .. '
  
  
  Jeg fortsatte å oppfordre til ulvene på. "Angrafen! Vater. Vater. Greifen und der Mann toten.
  
  
  Jeg hadde en følelse av at de trengte ikke mye å overtale til å gå etter Karak: de var veldig sulten akkurat nå. Alle av dem hoppet med overraskende nåde og hastighet til toppen av muren, der de bøyde bakbeina for neste hopp.
  
  
  "Stoppe dem, Carter.
  
  
  'Nei!'
  
  
  Det var et opprør i den står, og menn fikk panikk. Noen snublet over ryggen av benker som de prøvde å unnslippe. Noen kastet fakler og forskjøvet i midlertidig mørket, ute av stand til å se noe. Noen av dem hevet sine våpen, men nølte for frykt for å skade sine egne menn. Ulvene nærmet Karak, deres lange fortenner glinsende med spytt. Yelping i sinne og frykt, skjeggete chief løp fra sitt sete. Teppet sitt flagret bak ham som en møll-spist cape så han snublet mellom radene av benker, ikke vite hvilken vei å kjøre, hans frykt for å forstyrre hans tanker. Han snudde seg rundt og skjøt sin russiske Revolver på det nærmer seg rovdyr. I hans panikk, han savnet av flere meter. Han løp igjen og falt ned på den smuldrer benker.
  
  
  Den store beist, blottet sine tenner og belastet på deres sammenkrøpet byttedyr. En kvalt skrik av redsel rømt Karak lepper. Han sparket så hardt han kunne, men ulvene ble for mye for ham å håndtere. Karak er skrike døde ned som Milan ' s pet fanget hans carotisar. Jeg så blodet sprute, og da jeg hørte en annen lyd stiger i arena: lyden av skarpe kjefter bite i myke kjøttet.
  
  
  
  Kapittel 9
  
  
  
  
  De fleste av Karak folk utvinnes fra det første sjokket. De åpnet ild på ulver med rifler og maskinpistol våpen.
  
  
  Ulvene var godt beskyttet av hjørnene av benkene og på ryggen av kasser, men jeg var den perfekte målet. Jeg løp inn til veggen som delvis skjermet meg fra kuler, deretter bøyde seg ned til den delen som hadde kollapset under vekten av tid. Jeg hoppet over en løs stein og gikk tilbake langs stiene til fest ulver.
  
  
  Noen av dyrene så på meg da jeg nærmet meg, og brummet truende. Jeg gjorde ikke stoppe. Jeg kunne ikke gjøre noe for Karak selv om jeg ønsket det. Men jeg kunne ikke råd til å miste synet av Milano ulven. At ulven var grunnen til at jeg kom hit, og faen det, jeg skal ikke tilbake tomhendt.
  
  
  Ulvene begynte å dra Karats ' kroppen til side som hunder. I det øyeblikk de forlater ly mellom benker, vil de bli lett mål for våpen. Kuler umiddelbart eksploderte rundt dem, og de løp i alle retninger, for ytterligere å skremme menn over.
  
  
  "Forbli" jeg heter Milano ' s pet.
  
  
  Den store ulven stoppet brått, som om det var på slutten av et langt tau. "Kom her," jeg bestilte, overrasket over hvor godt Milan hadde trent denne ulven. Han lydig løp opp til meg. Han gned meg med hans nese, bløtgjør huden min med Karak blodet som er fuktet snuten hans.
  
  
  Da jeg innså hvor en løve tamer må føle når han legger hodet i en løvens munn. Jeg la ulven sitte opp og løp min hender over krage om halsen hans, søker etter en skjult lomme.
  
  
  Plutselig hørte jeg et annet utbrudd av skudd. Jeg snudde meg for å se Sofia, Padra, og fire andre farende over arena mot hull i veggen, skyte så gikk de.
  
  
  "Kom tilbake," jeg ringte. "Gå tilbake.'
  
  
  Men det spraker av sine rifler og svare hamrer mot sin maskinpistol våpen laget så mye støy for min stemme for å bli hørt. Føre splattered Sofia og hennes mann som Karak er væpnede menn prøvde å målrette sine svaiende, kjører organer.
  
  
  En av mennene, såret med en bandasjert arm, plutselig grep hans ansikt som baksiden av hodet hans forsvant i en hjerne-og-bein eksplosjon. De fem andre hoppet over gapet i veggen, og krøp ned radene til der jeg gjemte seg bak kasser .
  
  
  "Nick, er du ok?" Sofia gråt da hun klemte meg. Jeg klemte henne fast, følte leppene skjelver og smakte salt av hennes tårer. "Takk Gud at du er ok.
  
  
  Jeg kunne bruke noen klær, " sa jeg og smilte til henne.
  
  
  Hvis hun la merke til min nakenhet, minst hun ikke viser det. "Og du, Prince, er fortsatt i live," hun fnyste, og med én hånd, som hun trakk dyr til henne som en tannløs hyrde.
  
  
  "Fant du det du letet etter?" Den Padra bedt om.
  
  
  "Ikke ennå," sa jeg. "Milan gjemte posen godt."
  
  
  "Jeg vil finne dette for deg," Sofia sa. — Jeg vet hvor det er.
  
  
  "Vi er nødt til å forlate umiddelbart etter denne" Padra sa. 'Umiddelbart.'
  
  
  "Jeg hadde samme idé, Padra.
  
  
  — Dette er verre enn du tror, venn.
  
  
  "Hva mener du? Spurte jeg, lurer på hvor mye verre det kunne være.
  
  
  I respons, det var en plystrende skrik over hodene våre, en lyd jeg visste så alt for godt: bombekastere!
  
  
  'Dykke i.'
  
  
  En massiv eksplosjon hevet hele veggen av amfiteater. Steinmurer og rader av benker knust i en blendende glimt av lys. "Det er den serbiske hæren," den Padra ropte til meg gjennom øsende regn av sement og stein. Mer skjell tordnet rundt oss. De ristet på arenaen og tore store hull i den allerede ødelagte bygninger. Flammene brøt ut, og vi hørte stakkato lyden av tunge maskingevær nærmer seg. Karak menn var forvirret, skyte og rope for å unngå torden av angrepet.
  
  
  "Hæren har brakt artilleri," Sofia ropte over din. "De som er rundt oss. Vi har allerede sett dem i steinbruddet. Karak menn fanget oss, men når de skjønte at hæren skulle komme, de kjørte som en gjeng feiginger.
  
  
  Hun ga meg en sammenkrøllet papir. "Er det det du kom hit for, Nick?"
  
  
  "Jeg håper det," sa jeg, utfolder papiret. For meg var det ikke noe mer enn en melding, kryptert og full av tegn. Jeg brettet det opp, og da innså jeg ikke har noe sted å ha det.
  
  
  Den Padre lo av min situasjon. "Hvilken størrelse har du?"
  
  
  '50.' Jeg fortalte ham den Europeiske tilsvarende av et AMERIKANSK størrelse førti-fire. Jeg trodde Padraig var bare en spøk, men han rolig hevet geværet og rettet det mot mannen høyt over oss på tribunen. "Jeg skal prøve å ikke skade drakten," han knurret. Så skjøt han.
  
  
  Den løpende mannen hoppet opp som hans tredje øyet dukket opp, så rullet ned benker noen få meter unna.
  
  
  "Du kan få kledd nå," den Padra sa med tilfredshet.
  
  
  "Takk," sa jeg, og krabbet bort til liket. Avkledning han var knallhard jobb, men jeg trengte disse klærne. Som jeg strippet ham av hans ull skjorte og bukse, spurte jeg, "Hvordan kom du ut av villaen, Hesh?"
  
  
  Han trakk tilfeldig. — Jeg var ikke bevisstløs som deg. Når jeg ble dratt til fangehull, var det bare fire vakter. Med min krok og en god venstre hånd, odds var om selv. Jeg løp inn i Sofia når jeg gikk for å få hjelp. Vi bestemte oss for å prøve å redde deg fra fangehullet. På den tiden, vi visste ikke at du var utføre her i arenaen.
  
  
  "De var spill for meg." Jeg følte en splint kjøre nedover ryggen min. "Prinsen reddet meg. Jeg har aldri sett en hund så godt trent som denne ulven. Det er helt utrolig.'
  
  
  "Milan var en ulv selv," den Padra sa med et smil. "De forsto hverandre. De begge elsket den samme kvinnen.
  
  
  "Hash," Sofia protesterte, rødmende.
  
  
  "Og hva en vits; Karak hadde det alle sammen.
  
  
  "Han er ingen spøk," sa jeg bistert, krypende over til den døde leder.
  
  
  "Ja, vi så det," Sofia sa. "Han døde en forferdelig død."
  
  
  "Men ikke verre enn han fortjente, Sofia," sa jeg, plukke opp Revolver der Karak hadde droppet det. Jeg krøp tilbake til henne, trykker meg mot baksiden av kasse som en morter granat eksploderte i arena, dusjet oss med grus og skarpe metall skår.
  
  
  "Karak sveket din mann," sa jeg til Sofia. "Senere, hans kontakt informert hæren at jeg kom. Det er sant at ulv drepte ham da han forsøkte å slå ham mot meg.
  
  
  Jeg snudde meg til Padre og spurte: "Hvorfor er hæren angripe nå? Tross alt, Karak hadde skrøt av at han skulle møte med myndigheter for å skape fred. Det var ikke nødvendig.
  
  
  "Serberne har for mye hat for oss." Den blonde kjempen ristet på hodet dessverre. "Beograd så en mulighet til å gjøre Evan forsømmer sin beskyttelse i navnet til fred, og nå er de å drepe oss. Å snakke med dem er noe mer enn å bruke et våpen i krig. Jeg prøvde å advare Karak, men...'
  
  
  Han sukket, tok deretter av hans melankolske stemningen. — Men vi har ikke tid til å snakke lenger. Vi har å komme ut av her mens vi fortsatt kan.
  
  
  Jeg er avtalt, og vi kjørte til nærmeste avkjørsel, kontinuerlig roar eksplosjoner og støv fra fallende steinblokker virvler rundt oss som tåke. Solnedgangen var lyse på den vestlige åsene som vi kjørte ut av amfiteater og gjennom gatene. Ingen prøvde å stoppe oss. Bakken ristet under føttene mine, og eksplosjoner tordnet i ørene mine. Vegger og søyler knust i skår av murstein og sement. Brann og støv steg til himmelen som sopp. Mennene løp skrikende rundt og var knust eller revet i filler . Det var døde i Aptos, døde på en kjempestor skala, og var noe mer enn en morsom øvelse for den Jugoslaviske hæren.
  
  
  Vi gikk nedover gaten, akkurat som byen ble revet fra hverandre. Da vi kjørte over den lille plassen, forbi risting bygninger. Jeg så en stor struktur foran meg og hørte Padra kjefte på meg da jeg kjørte, " porten. Gates.'
  
  
  Vi nådd den viktigste gate i Aptos i kampens hete. Mennene i Karak kjempet for sitt liv, vet ingen nåde, og vite at det ville være ingen nåde for dem heller. Crimson solen skinte på sine våpen. Det var en skjelvende defensiv linje i beste fall, og jeg tvilte på at de ville holde ut mye lenger.
  
  
  Fire Kroater, Sofia, Volk, og jeg stupte inn i mengden, stadig skiftende som skall etter skall falt på byen. Krysset den tomme plassen, kom vi til ruinene av en shell-knuste hus, presset forbi en smal balkong, og snublet ned en mørk, smuldrer trapp skåret inn i fjellet for mange år siden. Kveles og hoste fra røyk og støv, vi presset gjennom en sprekk i bymuren. Vi var samlet utenfor fort på kanten av en smal hylle.
  
  
  "Jeg beklager," den Padra sa stiffly. "Dette er vår eneste sjanse. The retreat, der du kom fra, Carter, ser ut som et slakteri akkurat nå.
  
  
  Jeg var ikke sikker på at det var mye bedre.
  
  
  Slaget raste veldig nær. Nå er jeg så at Porten var en massiv arch, de fleste som hadde blitt ødelagt. En liten bro krysset en liten ravine som lå foran ham. Jugoslaviske tropper okkuperte bridge og brukte den til et massivt angrep på byen. Bak tropper vi se en rekke av SU-100s, mobile våpen. Og på veien bak våpen var en kolonne av fransk AMX-13s, lyse tanker. En gang i posisjon, vil de knuse alt på sin vei.
  
  
  "Du kan like godt prøve å drepe fluer med kanonkuler," sa jeg.
  
  
  "Det er alltid det samme," det Padraig snarled contemptuously. "Vi slår på den mest passende tidspunkt for oss, og deretter spre seg i fjellene. De militære vil aldri være i stand til å finne oss, selv med denne kraftige utstyr.
  
  
  "Men ikke denne gangen," minnet jeg ham på.
  
  
  "Bare på grunn av den vanvittige svik av en av våre folk."
  
  
  "Jeg er ikke sikker på at det var tilfelle, Hash." Sofia så på meg i forvirring. "Hva mener du, Nick?"
  
  
  "Oh, Karak var veldig sint. Men hva han gjorde koster penger, mye penger. Folk han samlet seg rundt ham var banditter, ikke patrioter. Dette betyr at han måtte ha skjulte støtte, og jeg lurte på hvem det kunne være.
  
  
  "I hvert fall ikke Kommunistene."
  
  
  "Nei". I hvert fall ikke Russland eller Tito, " sa jeg. — Og Vest ikke levere det heller, er jeg sikker på. Det er bare ett alternativ: Kina."
  
  
  'Kina?"
  
  
  "Gjennom Albania. Eller kanskje Albania betalt regningen. Vi vil trolig aldri vite sikkert. Men jeg satser på det. Til slutt, Albania ligger rett ved siden dette landet som har hatt mange oppturer og nedturer i sine forbindelser med Russland, og med litt penger, Albania kan røre ting opp litt. De har ingenting å miste, og hvis Kroatia noensinne blir uavhengig, med noen ved roret som ønsker å støtte Albania, Albania kan tjene nok: ved å ta en god del av Jugoslavia."
  
  
  "Karak ville aldri enige."
  
  
  "Kanskje ikke. Men hva hadde han å tape?
  
  
  "Hva har vi alle tapt," Sofia sa dessverre. "Aptos".
  
  
  "Ja, Aptos," den Padra sa med et bittert smil. "Men under Karak, den Aptos vokste til en svulst, og det måtte fjernes. Aptos vil dø, men vår kamp vil leve videre.
  
  
  "Vi skal alle dø hvis vi fornærme ham," sa jeg. Deretter vil vi dø som menn, Padraig tenkte da han steg ned i grøften veggen. "Ikke liker dyr som gjemmer seg i huler."
  
  
  "Jeg kan ikke se hvor vi kan gå," Sofia sa.
  
  
  Vi gikk gjennom skyggene på den grove siden av grøften. Nervene mine var spent, og lukten av cordite og skitt laget mine nesebor kogger. Mer skjell regnet ned på oss som de fremrykkende soldater tore et gap i den magre defense linje med slik kraft at bakken ristet med eksplosjoner. Jeg kunne høre skrikene av Karac er menn, å få panikk på rush av angrep og flykte ganske tåpelig som den Jugoslaviske hæren presset dem inn i slakteriet.
  
  
  Våre banen under Porten var klart. Soldatene slo ned på sine ofre og var ikke interessert i hva som skjedde under broen. Men så igjen, ut i det åpne, vi var i helvete igjen. Femti meter unna var trær, steiner og bergarter. Hvis vi kunne komme til dem, vi ville være trygt. Men mellom oss og som ly var hundrevis av soldater, SU-100s, stridsvogner, kanoner, rakettkastere, maskingevær og lyskastere. Lyskastere kom på i skumringen og metodisk vandret gjennom tåken av kampen, på jakt etter et mulig mål.
  
  
  En av de tidligere fangene i fengslet krysset seg selv. Så vi løp som faen. En stråle av lys som blir slått og opplyst oss. Jeg hørte boom av en kanon. "Komme ned", jeg ropte, og vi falt på bakken.
  
  
  Utbrudd av brann og lyden av torden, to 35mm shells eksploderte bare tre meter unna.
  
  
  Vi hoppet til våre føtter og kjørte umiddelbart, hoste og nysing, men midlertidig gjemmer seg i skyer av støv. Biter av stein og klumper av jorden falt alle rundt oss, men jeg var takknemlig for gunslinger. Han skjøt opp som en sky av støv som tilslørte oss.
  
  
  En av spotlights skinte over skyen, venter på det å slippe og avsløre oss. Maskingevær ild oversvømmet bakken for å sørge for at vi ikke komme tilbake på føttene våre. Når støvet endelig avgjort, vi var svimmel og gisper etter pusten, men vi nådde bergarter. Den Padra så litt grønt. Han tok tak i skulderen min med sin lodne venstre hånd og sa nervøst, " Vi kan ikke stanse. Vi må flytte på umiddelbart.
  
  
  "Så alt rett, men med en tank."
  
  
  "En tank? Men hvorfor?'
  
  
  "The hills er stiplet med tropper. Vi kommer aldri til å gå. Så vi trenger noe å gå med. Nå er tankene de siste til å komme, noe som betyr at hvis vi fanger den siste tanken i kolonnen, kan vi snu det rundt og bryte gjennom uten å møte noen motstand. Ok? I tillegg — "jeg lagt til som et overbevisende argument —" det eneste som kan stoppe en tank er en annen tank. Høres fornuftig ut, ikke sant?
  
  
  "Du er gal, Carter. Den padra så fra meg til tanker og tilbake igjen. "Hvordan gjør vi dette?" - spurte han. "Overlat det til meg. Gi meg tre minutter. Og jeg trenger en ulv.
  
  
  "Nei, vi kan ikke..."
  
  
  Padra ble avbrutt av en eksplosjon av en annen granat. Jeg falt til bakken og begravet Sofia hodet i crook i armen min. Skjell eksploderte i trærne over oss, og harde biter av stammer og greiner falt på oss. Når hun så opp igjen, så jeg blod trickling nedover kinnet hennes.
  
  
  "Ta Prinsen med deg," sa hun, tørke bort blodet. Jeg klatret forsiktig ut fra bak beskyttelse av bergarter, Prince ved siden av meg. Jeg flyttet forsiktig gjennom busker langs veien, vel vitende om at vi var det perfekte målet for en hvilken som helst maskin gunner som skjedde for å få øye på oss da vi satte kursen for den siste tanken.
  
  
  Jeg trodde jeg hadde nådd det, men da jeg hørte den tunge dunk av en annen bil nærmer seg svingen foran, en etternøler prøver å fange opp. Jeg vinket ulven tilbake og krøp sammen ned, venter på det å passere oss.
  
  
  Bak dem, åsene gjentatt med barking av våpen, sprengning av morter granater, og den jevne, brak av maskingevær. Aptos døde en forferdelig død. Store deler av rock brøt av og krasjet inn i den blå-hvite lys av eksploderende granater og gul-oransje glød av ødeleggende brann. Luften var fylt med skrik og røyk.
  
  
  Den siste tanken var nærmere, spyr eksos og sliping bakken under det. AMX-13 er en gammel, men fortsatt effektiv tank som er brukt i samme nummer av modeller som Fiat. Det hadde en 35 mm hurtigskytende kanoner og en 7.62 mm maskingevær. Ett medlem av tanken mannskapet var å se gjennom den åpne foran luken, mens den andre ble sittende i turret luke, holder et maskingevær. Han hadde ikke sparken ennå — og han kunne ikke uten å blåse hodet av hans menn foran ham; men han var ivrig etter å komme i posisjon og skyte.
  
  
  AMX-13 sped sakte forbi, og Prinsen og jeg krøp etter det. Jeg hoppet om bord, ved hjelp av håndtaket over eksosrøret, og ulven hoppet etter meg. Vi hadde ikke tid til å ta pusten. Uansett hvor vi var rolig, gunslinger må ha merket at noe var galt. Han snudde seg, så på oss, og nådde for sin rifle. Jeg skjøt ham med min Revolver. Lyden av skudd ble borte i støyen av kampen. Gunner hostet og slengte sin pistol når jeg bestilte ulven til å angripe.
  
  
  Prinsen var en sann kroatiske patriot og visste nøyaktig hva som ble krevd av ham. Han gikk over til turret og dukket gjennom luken, ignorerer de døde gunner. En utrolig kamp fulgte inne i tanken. Jeg hørte en knurring, et skrik, og en enkelt ricocheting kule. Tanken grøsset til en stopp, og tanken driver i front falt ned, skudd. Jeg skjøt ham i hodet før han traff bakken.
  
  
  Han rullet over, og stoppet ved siden av tanken.
  
  
  Etter å kaste gunner av tanken, jeg hoppet til å ta ut de to andre. Jeg fant dem der med sin hals bitt av. Prince gjorde jobben sin godt. Akkurat som jeg var i ferd med å avhende disse organer, Padra, Sofia og hennes mann kom ut av buskene, og klatret på toppen av tanken.
  
  
  "Prinsen var veldig nyttig i å gjøre dette," sa jeg til dem. Hjelp meg med organer.
  
  
  Først mistet jeg den ene, så den andre Padres. Han hektet dem på en krok og dro dem ut som om de var store biter av biff. Da han og Sofia hoppet inn i tanken, mens de to andre holdt seg på toppen. Sofia bleknet synlig ved synet av blod, men kom seg raskt. Et enkelt skudd ikke skade det indre, og det var vår største bekymring i øyeblikket.
  
  
  Jeg satt i førersetet, og så på kontrollpanelet, prøver å huske hvordan du starter denne tanken. Bare motoren stoppet, og alt annet som syntes å være på og fungerer. Å være fransk, AMX motorer måtte være Hotchkiss eller Renault, og det var sensorer og knapper på dashbordet til venstre for meg som så kjent ut for meg. Jeg fant spakene, dual-bremser, trå spakene, og endelig funnet ut hvilken bryter for å slå for å starte motoren. Støy inne var øredøvende, spesielt når jeg tråkket på gasspedalen flere ganger.
  
  
  Jeg stakk hodet ut av foran luken for å se hvor jeg skulle, og sette den i gear. Tanken steg fremover i en heslig hastighet.
  
  
  "Hvor skal vi, Nick?"
  
  
  "Ikke i rett linje ennå, Sofia. Jeg nødt til å snu denne ting rundt.
  
  
  Jeg var ikke bare sirkler rundt. Jeg slet med U-sving, og begynte å bevege seg frem og tilbake, frem og tilbake. Det var som å bryte ut av et trangt på parkeringsplassen i midten av en by. Da jeg manøvrerte, jeg var dynket i svette, men jeg hadde ganske mestret monster. Det var ikke mye forskjellig fra en bulldoser. Jeg brukte mye av tannhjul og holdt høyt turtall. Vi begynte å krype bort fra Aptos.
  
  
  Spurte jeg. "Hvor kommer denne veien fører?"
  
  
  "Slutt å Chitluk," den Padra svarte. "Vi vil være trygge der."
  
  
  "Hvis vi gjør det," sa jeg. — Hvis de militære ikke kan se oss nå, vil det ikke være lenge. Vi er det perfekte målet for deres kampfly, og de vil vite at vi er på vei til Chitluk." Jeg stoppet for å tenke, og så sa han ," Er det noen måte vi kan finne ut hvordan å komme til Jzan?"
  
  
  "Kanskje. Men dette er en stor omvei.
  
  
  Sofia kom opp til meg. — Har du fortsatt ønsker å hjelpe dem?"
  
  
  — Jeg ga dem mitt ord. Forresten, vi må gå et sted, og dømme etter hvordan ting var å gå i Aptos, ser det ut til at den militære gjorde alt mulig der. Vi vil ikke møte mye motstand i Jzan. Og hvis vi noen gang ønsker å hjelpe disse menneskene, vi bør gjøre det nå."
  
  
  "Og vi har en tank," den Padra sa muntert.
  
  
  "Jeg håper bare at vi ikke er for sent," Sofia sa worriedly.
  
  
  Jeg tok tank og slått av hovedveien, der Padra hadde fortalt meg for å slå mot Jzan. Vi var nå kjører langs smale, ødelagte veier. Tanken kjørte over åsene, knusing underskogen og slipe det med sitt spor. Vi kom borti bergarter som ble knust under vekten, noe som fører oss til å skyve vanvittig.
  
  
  Sakte, jerkily, vi kom ned fra åsene, et mareritt tur på serpentines og bratte utforkjøringer.
  
  
  
  Kapittel 10
  
  
  
  
  Et par timer senere, kom vi til den nordlige forstaden Jzan. Gatene var folketomme, og husene mørke. Jeg hørte Padra sier i en lav stemme,"De går til sengs tidlig her."
  
  
  "Jeg tror de er allerede borte," sa jeg dystert. "Vi er for sent. I Jzan, alle er sånn...'
  
  
  'Vent. Jeg kan se lyset. Den Padra lente seg forover, craning halsen hans. "Ja, på jernbanestasjonen, på den andre siden av byen."
  
  
  Jeg fulgte hans instrukser og snart så lys av kraftige lamper. Etter å ha passert det siste hjørnet, jeg kom ut på plassen foran stasjonen verftet.
  
  
  Plassen var omgitt av en hastig reist piggtrådbarrikaden, som om det var en midlertidig storfe penn. På banestasjon, bare en enkelt plattform langs siden av boksen, det var et damplokomotiv med et anbud. Lokomotivet var en flittig 2-4-2 med sotete ventiler og et trangt rør. En slange av damp langsomt steg opp fra den andre kneika av gryten. En gammel parkett frakt bil som var knyttet til anbud, etterfulgt av en liten personbil.
  
  
  Arbeid lykter brant over området, og en håndfull soldater ble patruljering. De bærer en 64A, en serbisk versjon av lokalt produsert russiske AK assault rifle i Kragujevac. Flere soldater ble legge van.
  
  
  I sterkt lys, så jeg at lasten besto av folk. De tapte, ør ansikter av menn, kvinner og barn stirret hjelpeløst ut av full frakt bil. De få ynkelig eiendeler ble skjult mellom dem, rullet opp i travel poser eller poser stappet inn i gamle papp kofferter. Bare gud vet hva camp folk i Jzan vil bli sendt til.
  
  
  "Vi er på gang," sa jeg til Sofia ved siden av meg. 'På nøyaktig samme tid. De ville ha etterlatt i en time . Så jeg ropte til Padre" jeg går rett til dem. Jeg kommer rett til toget.
  
  
  "Og så?'
  
  
  — Vi skal ta toget. For mange mennesker å presse inn den tanken. Jeg skal prøve å få mellom frakt av bil og vakt, så vil du ha et klart felt av brann.
  
  
  "Vi kommer med tog. . Jeg kunne høre ham brummende til seg selv. Han knakk fingrene hans. "Hapsaki, vi tar toget. .. Han er veldig syk."
  
  
  Vi tordnet gjennom inngangen, smashing parkett gjerdestolper, og gjennom piggtråd. Den palisade spent, flate, og piggtråd vikles bak oss. Padra åpnet ild med en maskinpistol, og to andre geriljaen brukte rifler som er tatt fra de døde soldater.
  
  
  Jeg kjørte rett til godsvognen. Vi fanget dem på vakt. De hadde ikke forventet noen av sine egne tanker til å krasje inn gate, la alene for å åpne ild på det. De to soldatene ble jeg mest bekymret for var de nærmeste til mennesker. Men Sofia er menn skutt dem først. Den Padra var opptatt med å skyte på den andre, helt uvitende om hagl av kuler.
  
  
  Jeg ga mer gass på rett spor og gitt den til venstre. Tanken snudde og stoppet ved siden av bilen. Jeg slo av motoren og hoppet ut foran luken. Jeg bøyde seg ned og løp til åpne dører. -"Josip ," sa jeg . -"Josip, er du der ?"
  
  
  Bilen ble varm med menneskelige organer. Men de forble død stille etter vår overraskelse angrep. Bøndene sto blinker, deres ansikter frossen og grim med frykt.
  
  
  "Josip, jeg har kommet tilbake for å hjelpe deg."
  
  
  Jeg hørte et svar fra et sted bak i bilen. Deretter mustachioed Kroatiske som hadde reddet livet mitt brast gjennom folkemengden, et smil lyser opp sin vanligvis uttrykksløst ansikt. "Du har ikke glemt."
  
  
  Arvia kom opp bak ham. Hun kastet seg ut av bilen og inn i armene mine. Jeg sjanglet under vekten hennes, tviholder på henne for å holde henne fra å falle. "Du har ikke glemt meg."
  
  
  Sofia gikk av tanken stolt. "Hvem er dette barnet?" — Hva er det? " spurte hun kraftig.
  
  
  Arvia trukket vekk fra brystet mitt. -"Som," svarte hun sint, " er dette gamle kvinnen?"
  
  
  Plutselig hadde jeg en urolig følelse av at jeg ble tryggere i den arena. "Vær så snill, Sofia - dette er Arvia ... '
  
  
  Den Padra reddet meg fra et dilemma. "De overlevende soldatene er på flukt," han sa. "Men de vil være tilbake med forsterkninger. Vi er nødt til å gå.'
  
  
  Jeg presset to sjalu kvinner mot godsvognen. "Raskt, gå inn. Vi kan alltid snakke senere.
  
  
  Vi er nødt til å få ut av det her først.
  
  
  — Hvor kan vi gå?" Josip spurte plaintively.
  
  
  "Jeg vet ikke. Jeg ... " jeg nølte og kom opp med en idé i et øyeblikk. "Vest til Italia."
  
  
  'Italia? Arvia klappet i hendene. "Oh, tror du det er mulig?
  
  
  "Selvfølgelig," sa jeg fort. — Men ikke hvis vi bo her. Skynd deg, få på toget.
  
  
  Jeg hjalp henne om bord, der hennes far fortsatte å spre ordet. "Vi skal til Italia. Italia. Frihet.'
  
  
  — Du kommer inn, også. Sofia.'
  
  
  "Nei, Nick. Jeg vil ikke komme inn her...'
  
  
  "Dette er ikke tiden for å være sint," sa jeg. — Du kan gjøre mye mer nyttige ting der, og det er ikke rom for deg i lokomotivet. Jeg trenger deg der, Sofia, for å gjøre reisen enklere. Kan du gjøre som jeg sier.
  
  
  For et øyeblikk, jeg var redd hun ville avslå. Men etter en kort stillhet, hun klatret inn i bilen sammen med de andre, hennes lepper presset sammen og ansiktet hennes truende. Før en av de to kvinnene kunne føre til mer trøbbel, jeg lukket døren.
  
  
  Jeg likte ikke tanken på å la de fattige i boxcar, men det var alt som var mulig. For et øyeblikk, jeg vurdert å sette noen av dem i sikkerhet i bilen, men det var for lite til å huse alle av dem, og det ville ta for lang tid å bestemme hvem som skal sitte hvor. Dette personbil var for mye av et åpent mål. Jeg løp til toget. Førerhuset var tom.
  
  
  "Der," jeg ropte, " er føreren av denne saken?"
  
  
  "Her. Padra løp rundt tanken mot meg. "Jeg er ingeniør, Carter.
  
  
  'Du? Vet du egentlig hvordan du skal kjøre et tog?
  
  
  Han viftet med rifle begeistret og stolt. "Min far brukte førti år å kjøre et ekspresstog fra Sibenik til Trogir."
  
  
  Han trakk seg opp, og ulven som kom løpende etter ham hoppet inn i førerhuset.
  
  
  De var begge ser på meg fra førerplassen. "Du," den Padra sa: "vil du være min assistent.
  
  
  "Og hva betyr det?"
  
  
  -"Det betyr at du må kaste kull i ovnen." .. '
  
  
  Uten å kjenne en bedre løsning, klatret jeg inn i førerhuset, men jeg følte meg litt tvilende til at han ble hevdet å være maskinist. Rettferdig. Jeg senere oppdaget at det aldri var et ekspresstog mellom Sibenik og Trogir. I tillegg, kommer til å tenke på det, jeg visste ikke noe om Padra far.
  
  
  Padra studerte sensorer, skrape haken med en krok. "Steam er litt høy. Det er bra.'
  
  
  Kulen whizzed forbi øret hans.
  
  
  "Hva var det?'Stopp det! " han knakk som skutt whizzed mellom oss. Han grep sin serbiske M48 og gikk til den siden som vender bort fra gården. "Ah. Nei, det er ni Serbere på feltet. Han skjøt med sin venstre hånd. "Det er bare åtte nå. Ikke stå der å tygge nesen, Carter. Slipp de bremser-her — og åpne spjeldet. Akkurat som det. Og sikkert dette reversible stang.
  
  
  Jeg gjorde som han sa til meg. Jeg pustet lettet ut da toget begynte å gå sakte frem, hjulene svinger med en plutselig kraft av damp. Padra sparken så fort han kunne, banning den serbiske bly kuler som ricocheted av lokomotiv ' s skrog. Jeg hang på gasspedalen, tog grøsset ufrivillig og trakk seg lenger og lenger bort fra stasjonen.
  
  
  Gradvis, plukket vi opp farten og kjørte raskere og raskere langs jernbanespor. Skytingen avtok og soldatene forsvant som kjørte vi langs venstre bredd av Elven Neretva.
  
  
  "Hvor kommer dette linje går du?"
  
  
  "Sør til kysten," den Padra sagt, kommer til å lindre meg på verktøy. "Hvis du finner en skuff et sted... ... vi trenger steam. Spade var halvt begravet i kull. Jeg begynte å kaste trekull, prøver å få en klar idé om geografien i området for å få mine lagrene. En tanke som slo meg. "Å Metkovich?" - Jeg spurte.
  
  
  'Ja.'
  
  
  Så sirkelen er fullført, tenkte jeg for meg selv. Jeg går tilbake til avkjørselen punktet. Og en viss Kroatiske i Metkovic ville ha hatt kramper hvis han hadde visst at dødelige kramper.
  
  
  Åsene kaste mørke blå skygger i måneskinn, og skinnene var lik skinnende sølv tråder. Miles fløy av, og den fjellrike terrenget ble mer robust da vi forlot Jzan Valley bak. Skarpe steiner stengt i rundt oss, og veien smalere og ble mer vind. Den Padra var kikket inn i mørket foran oss, å tukle med sine verktøy. Og jeg rake glørne til den umettelige ildsted.
  
  
  "Jeg håper det ikke eksplodere," Padraig sa. Han banket manometer, og den svarte nålen gikk opp noen flere poeng. "Det er en gammel allikevel, det har mer regulatorer på det enn jeg har på mine bukser."
  
  
  "Vel , i det minste vi har nok kull til nå."
  
  
  "Deretter vil vi gå så lenge han holder på å gjøre det." Han dyttet på tau, og en skarp, illevarslende lyd kom fra den lange rør på toppen av den andre gryten. — Jeg liker at lyd, " sa han, plukker strengen igjen. Tiden gikk i en urolig og urovekkende stillhet. Skyggene av natten hadde dypere, og nå kunne jeg se lyset filtrering gjennom sprekker av frakt bil. Ingen tvil om at noen hadde tent lantern det var nå svinger fra taket. Den skrur skranglet, og toppene i hjulene knaket som de gjorde skarpe svinger. Lokomotivet rumbled, spyr røyk og damp.
  
  
  Sporene såret gjennom den øde fjell. En annen skarp sving, og bakkene ble brattere på begge sider.
  
  
  Overraskende, området omgjort til et lite platå. En smal stripe langs en dyp steinete juv. Direkte foran var bukken bridge, en falleferdig struktur av trebjelker som koblet de to sider av juvet. Det var over en hundre meter lang og hadde en buet form for høyere styrke, og på motsatt side var det en annen bøye som viste kraftig oppoverbakke.
  
  
  Jeg så ut av førerhuset, og så på begynnelsen av broen rett foran oss. "Gå på" jeg heter over skulderen min.
  
  
  Lokomotiv og biler ristet enda vanskeligere da vi nærmet oss den falleferdige bygningen. Den dunk av hjulene var øredøvende, og jeg trengte ikke se på den utrolig dyp under meg. Motoren rumbled uforsiktig, spyr røyk fra overopphetet kjelen med den forferdelige lyden av damp å unnslippe.
  
  
  Plutselig hørte jeg den umiskjennelige lyden av skudd. Den padra forbannet høyt, mer i sinne enn å overraske, og nådde for geværet igjen. Andre kuler traff lokomotiv og øm, knust gjennom tre eller ricocheted av jern.
  
  
  Jeg krøp over til Padre og så ut. Ikke langt fra oss var en annen toget, som var på vei mot oss i stor fart. Den andre lokomotiv var en moderne dieselmotor som presset a-plattformen i front av det. Dens soldater ble utstyrt med en recoilless kanon og det så ut som et par av 65A, lette maskingevær med en konisk flamme suppressor og to støtter. De skyter på oss med alt de hadde.
  
  
  "One hit fra en recoilless våpen, og vi ville ha gått av skinnene." Den Padra tok det filosofisk. "Men deres toget er raskere?"
  
  
  "De er å få på oss, er de ikke?"
  
  
  — Da tror jeg det er over. At skråningen over det vil holde oss ned.
  
  
  Soldatene fortsatt var å skyte så nådde vi enden av broen og slått ned en lang bakke. Jeg ble beslaglagt med en iskald skrekk som vår gamle tog slått en sving i veien, og slet opp en bratt skråning, bremse ned. Heldigvis, forfølge plattformen ble svaier for mye for nøyaktig skyting. Dette er det eneste som har reddet oss så langt. Men diesel og plattformen var nå på broen og snart ville være rett bak oss, å skyte på nært hold.
  
  
  Det var ingen måte å unngå katastrofe. Eller er det? Mitt sinn var racing, rykke i tynn tråd av håp. Det ville være suicidal å prøve, men kanskje hvis du er heldig. ...
  
  
  Jeg ropte til Padre. "Bo alene for en stund. Gjør så godt du kan."
  
  
  Han stirret på meg med vantro. "Greit, men for hva?"
  
  
  "Den eneste måten å holde dem fra å prøve å redde oss er å kjøre ned sine diesel før de kommer til oss. Våre personbiler er tom. Kanskje jeg kan bruke den til å ram broen med dem.
  
  
  "Gud hjelpe oss! Den Padra utbrøt . — Du kommer ikke til å klatre tilbake i og heng det, er du?"
  
  
  — Har du en bedre ide?"
  
  
  Den padra blunket i vantro, så stupte for spade. Han sto der og fnyste, " Hvis vi trenger steam. Carter, jeg kan håndtere dette.
  
  
  Jeg kunne ikke hjelpe for å smile til ham, så jeg krøp tilbake til anbudet. Jugoslaviske feltet våpen og 65A maskingevær ild fulgte etter meg da jeg krabbet over kull og ned til den lille plattformen. Det var ikke så mye rom, og toget var rock voldsomt.
  
  
  Jeg hoppet inn i en frakt bil. Min nakne foten rørt kjører bord, og min hånd grep de strykejern trinn på stigen som fører opp til taket. Jeg grep det tett, og deretter begynte å få opp.
  
  
  Jeg er ikke en acrobat. Jeg krysset taket av boxcar på mine hender og knær, ikke kommer til å prøve å stå opp og holde balansen med alle opptak og svaiende. Jeg nådde den andre siden av bilen og så ned, der jernbanen bånd blinket forbi meg. De to vogner svaiet og gnidd mot hverandre tilfeldig.
  
  
  Kuler slengte tungt i tre vegger av bilen. Jeg kunne høre skrikene og stønner av bøndene inne, og jeg lurte på hvor mange av dem hadde allerede blitt drept. Sinne fylt brystet mitt da jeg gikk ned trappen. Jeg knelte ned på den lille plattformen og begynte umiddelbart å trekke på clutch-mount. Det var en enkel krok med en pin-postvedlegg, men det hadde rustne over år. Fingrene mine febrilsk dro på fester, prøver å frigjøre det. Mer bly skrapet metall chassis rundt meg, og kulen whizzed voldsomt forbi hodet mitt, det mangler meg med en hårsbredd. Jeg kunne høre skrikene av såret bønder. Opp fremover, i førerhytta Padra sverget som ild i tørt gress, og Prinsen begynte å hyle. Jeg fortsatte å jobbe på pinnen, men jeg klarte ikke lirke den ut.
  
  
  Endelig, etter det som virket som en evighet, jeg klarte å dra ut i fjellet. Jeg sparket og slått for å ta tak i stigen slik at jeg kunne holde på den. Kulen tore ermet mitt ull skjorte og beitet huden på underarmen min, men jeg knapt lagt merke til. Jeg var for opptatt med å se på den tomme carriage stopp og deretter sakte begynner å skli tilbake. Ved første, det så ut som det var bare å gjennomsøke, ikke har nok fart til å stoppe nærmer soldater, men plutselig plukket opp fart og rullet ned skråningen mot broen.
  
  
  Våre forfølgerne ' tog var allerede halvveis opp juvet. Våre bilen slingret mot ham, rulle da de rundet en sving og sped opp broen. Gnister fløy fra diesel er drivhjulene som luften bremsene ble fort tatt i bruk, og plattformen svaiet voldsomt da toget kom til en stopp.
  
  
  Toget raste mot dem. Jeg holdt pusten min. Nå er den Jugoslaviske soldater ble konsentrere sin brann på bilen, og desperat prøver å blåse det opp og slå den av spor med granater, men bilen var pitilessly susende på dem som en rakett.
  
  
  De braste inn i hverandre med et øredøvende smell. Tre, metall, og menneskelig kjød fløy gjennom luften, plutselig ledsaget av en blendende glimt av sopp-formet oransje lys og tykk, skarp, svart røyk. Deler av broen og lokomotiv fløt gjennom den mørke skyen i midten av canyon.
  
  
  Flammene slikket hungrily på ødelagte bjelker av bro. Jeg så restene av tog og plattform fremdeles klamret seg precariously til personbil, tumbling i en brennende sky til bunnen av juvet. Det, ammunisjon kasser eksploderte med et brøl som rystet bakken og lyser opp himmelen.
  
  
  Før den siste rumble av eksplosjonen døde ned, hørte jeg Padra muntert honking motoren horn. Jeg lo med en følelse av lettelse og flirer, trakk meg opp stigen og tilbake inn i førerhuset på toget.
  
  
  
  Kapittel 11
  
  
  
  
  Etter en stund, ble jeg sitter i førerhuset på motoren, stikker hodet ut av vinduet. Vi trenger ikke kull for øyeblikket, så jeg er lettet. Jeg trakk hodet mitt igjen og så på ulven. Ulven så på meg. Han satt i hjørnet, hate hvert øyeblikk av denne turen. "Hør," sa jeg til Padre. "Vi må begynne å tenke på mat."
  
  
  "Jeg er redd det er ikke noe nytt på dette toget.
  
  
  "Ja. Vel, Prinsen ser mye bedre, og han er i ferd med å ta en spesiell interesse i en bestemt femur.
  
  
  — Vi vil være i Metkovich snart. Jeg kjenner området.
  
  
  "Jeg håper stasjonen er godt restaurert."
  
  
  Den padra så på meg i smerte. 'Du er en spøk.'
  
  
  "Ja," jeg sukket. "Jeg er sikker på at de vil være i vente for oss i Metkovic. De militære må ha sendt en melding om det.
  
  
  "Jeg er overrasket over at vi ikke har nådd en annen trener ennå," den Padra svarte. "Kanskje de vil være venter for oss på Metkovich hensyn til formidlinger gården, hvor vi ikke har en sjanse til å unnslippe. Men shunting stasjon ligger på sørsiden av byen, i nærheten av porter. Hvis vi kan komme gjennom det og finne en båt ... '
  
  
  "Du tuller", sa jeg. — Selv om vi kunne få til havnen og stjele en båt som er stor nok til å ta alle det, vil vi bli druknet i fem minutter. Vi vil aldri komme til å Adriaterhavet, la alene Italia.
  
  
  'Italia! Du og dine løfter, Carter.
  
  
  "Dessverre, dette avbrutt en rekke omstendigheter," sa jeg i mitt forsvar. Videre er det ikke lenger et trygt sted for dem i Jugoslavia. Hva annet bør jeg gjøre? Ta dem med til Albania?
  
  
  Den Padra ga meg et skarpt blikk, som om han skulle til å fortelle meg nøyaktig hva du skal gjøre med dem. Men han hadde ikke lyst til, og etter en stund, han gliste igjen. "Kanskje i tillegg til andre kunst, kan du også dele vann. Så kan vi alle gå."
  
  
  Jeg ignorerte hans kommentar. — Hva om flyplassen?"
  
  
  — Det er nordvest i Split, om en hundre og femti kilometer fra her.
  
  
  — Jeg mener ikke den nasjonale flyplassen i Castel Stafilich, Hesh. Er det en militær flyplass et sted i nærheten? Den Padra strøk håret hans tankefullt. "Du har rett. Det er ett. Nord for Metkovich. Det er ikke langt fra jernbanestasjonen. Men du kan glemme det med en gang. Vi har bare noen få våpen, og mange av våre menn er gamle bønder og gamle kvinner."
  
  
  "Det er jo hele grunnen til at vi bør prøve," sa jeg dystert. — Fordi mange av oss er ubevæpnet eller ikke vet hvordan du skal kjempe. Vi må gjøre noe raskt og uventet. Ellers, ingen av dem noen gang vil se Italia. Vet du om noen annen måte?
  
  
  Han ristet på hodet dessverre. — Og når vi får det, hva så?"
  
  
  "Jeg vet ikke," sa jeg rolig, stakk hodet ut av vinduet igjen.
  
  
  Vi sår gjennom daler, forbi høye klippene, gjennom børste-skyggefulle kløfter. Vi gradvis ned, og ruten ble mindre farlig. Natten vind howled i mine ører, og den bleke månen skinte på den bleke stål band foran oss når vi flyttet langs kanten av den flate, på gjengrodde bolle.
  
  
  Vi kom inn i Neretva-Dalen, ca fire tusen hektar med ugjennomtrengelig sumper i Khutovo Blato, i nærheten Kaplina og Metkovich. Jeg krysset den andre siden av dalen da jeg forlot Metkovich hundre år siden i en Citroen. Det var en av de største overvintring og jaktterreng for trekkende fugler i Europa. Det var titusener av ender og ville gjess.
  
  
  Natten var klart, og spredt lys av Metkovich skinte over tretoppene. Lyset vokste tettere, og trær og sumper tynnet ut. Padra bremset lokomotiv som vi hadde passert den første hus og gater. Han snudde, lukket gass, og snudde seg mot meg.
  
  
  "Jeg kan se et sidespor over det. Vi bør stoppe opp og gå til flyplassen. Vi kan ikke gå videre. Vet du hvordan du skal bruke lysbryter?
  
  
  "Jeg tror det er slik. Men hvorfor er vi snu her?
  
  
  — Vet du når neste passasjertog vil komme hit?"
  
  
  'Nei.'
  
  
  "Vel, det gjør heller ikke Jeg." Og jeg ønsker ikke uskyldige mennesker til å dø."
  
  
  Steam hveste fra sylindere og gnister fløy fra bremsene da vi stoppet på bryteren. Jeg hoppet ned og gikk til lysbryter. Jeg måtte skru den gammeldagse lås, og jeg nesten brakk ryggen min å slå av bryteren med den gamle spaken.
  
  
  Lås blåste en tykk sky av damp i ansiktet mitt som Padre startet det opp igjen. Sakte, han krøp opp på siden skråningen. Det hveste og rumbled, og røyken var fremdeles kommer fra skorsteinen når Padra og ulven kom seg ut av førerhuset. Da jeg snudde slå tilbake på, Padra hadde allerede åpnet døren av boxcar og var med å hjelpe folk ut.
  
  
  Det var rundt tjue av dem, noen med provisorisk bandasjer, noe som støttes av to andre. Det var fire personer igjen i bilen: de ble drept da soldater skjøt på oss.
  
  
  Sofia og Arvia ikke var skadet. De kom løpende til meg. "Nick" Sophia kalt. "Hva har skjedd? Hva var den lyden?'
  
  
  Jeg raskt fortalte dem hva som hadde skjedd på broen, der vi var nå, og hva våre planer var.
  
  
  "Men vi har ikke mye tid," sa jeg til dem. "Vi må få til flyplassen før toget er oppdaget og slått ned. Forresten, er det noe å spise her?
  
  
  "Folk i byen vår har mat sammen med dem. Jeg er sikker på at de vil være villige til å dele, " Arvia sa raskt.
  
  
  "Arvia og jeg har kommet til en avtale om deg," Sofia sa stolt.
  
  
  "Fantastic. Men du må fortelle meg senere, når vi har litt mer tid. Nå må vi gå, og jeg er sulten. Akkurat som en Prins, og du vet hva han liker når han er sulten.
  
  
  Snart etter, Padra og jeg har ledet gruppen, fôring oss selv med mat fra bøndene. Mens vi gikk, vi spiste brød, grønnsaker, egg, ost og røkt lam. Vi matet Prinsen litt for å holde seg nær til oss, bort fra de andre. Jeg var redd han ville skremme dem, men de så ut til å ha tatt ham sammen med alt annet i denne merkelige odyssey, Prinsen var litt opprørsk fordi han ikke har nok kjøtt, men heldigvis er han likte ost.
  
  
  Vi gikk så rolig som mulig gjennom de øde gatene i den sovende byen, men et resultat av livredd for bønder laget mye støy. Flere folk spurte meg hvorfor vi bor i Metkovich, og det var ganske forbanna vanskelig å svare på. Jeg var ikke så sikker på meg selv.
  
  
  Opusen og Ploce er mye nærmere Adriaterhavet, og det ville være mye lettere å finne båter for gratis seile til Italia. Men forutsatt at vi har gjort det ut i live, og jeg visste Padra hadde rett da han sa at vi ville sannsynligvis kjøre inn i problemer i disse byene seg selv. Begge resort og fiskelandsbyer med bestander av noen få hundre sjeler og små minimum av fem stjerner inne eller ute. Det er gode veier fører det, som i dette tilfellet ville være en ulempe for oss. Deres fiske båter var familie og båter, for liten for oss alle. Vi er nødt til å stjele fergen som går mellom Ploce og Trpanje og ta en sjanse på det. Jeg tviler på at vi noen gang kan være i stand til å komme forbi Wasp-klasse Navy patrol skip.
  
  
  Ikke at Metkovich er et så stort problem. Det er en relativt stor by, vei, jernbane og en viktig kommersiell bygning. Bygget på et sted der Elven Neretva grener ut i en sandstrand delta med tolv-tv, Metkovich har rikelig med friskt vann. Men, det er nær en furuskog, hvite strender og blått hav på den Dalmatiske kysten. Det er en gammeldags by, og alt stenger kl 7: 30 pm. Radio Beograd forsvinner fra luften ved midnatt, når det ikke er flere lamper i byen.
  
  
  Mangel på uteliv gjort oss svært iøynefallende. En passerende bil, en nysgjerrig politimann, en ensom stray fotgjenger, og vi er oppdaget. Vi bodde i skyggene og gikk gjennom de smale gatene. På et tidspunkt, vi har mistet og endte opp på torget. Gradska vilecnica, rådhuset, er en av Metkovic er noen turistattraksjoner. Den går gjennom hele registeret av arkitektoniske stiler. Det er delvis Romansk, med Gotisk og Sen Renessanse etasjer og en topp som kan best beskrives som en Østerriksk-ungarske hylle. Det eneste som mangler her er den tyrkiske funksjoner, men et par kvartaler unna, vi passerte en moské bygget i 1566, i løpet av Sultan Suleiman den Praktfulle.
  
  
  Jeg gjorde ikke stoppe for et øyeblikk å beundre all denne skjønnhet. Jeg visste ikke engang forlate gruppen for å betale et besøk til min gamle, kjære venn, den kontakt som rapporterte meg til militære på Evan Karak forespørsel. Ikke at jeg var ikke fristet til å betale dette besøket, men jeg var på hodet av en rekke folk som blindt stolte på meg for å få dem ut av dette rotet i live. Dessverre hadde jeg ingen anelse om hva du skal gjøre når vi kom til flyplassen.
  
  
  Vi klatret over muren på andre siden av byen. Alle Jugoslaviske byer ser ut til å ha noen form av veggen igjen fra de dager da krigene var en lokal affære. Vi krysset en strekning av myr og en smal stripe av Middelhavet kratt, eller macchias, oliven, fiken og rosmarin. Til sist kom vi til kirkegården, og på den andre siden, Padra forsikret meg, vi kunne se flyene.
  
  
  Kirken så ut som noe ut av en gammel Dracula film. Det var mørkt; det forlatte området var fullt av ødelagte skulpturer og døde trær. Det ble kalt Kapellet Velsignet Ivan Ursini, Chapel of Velsignet Ivan Ursini. Det var nok til å krysse den gamle kirkegården for å gi gamle Ivan frysninger . Gravstøttene er datert lenge siden. Det var til og med noen rester, gravsteiner av Bogumils, en religiøs sekt som utviklet seg i fjellene i Bosnia og Hercegovina i Middelalderen. Selvfølgelig, om du var i fare for å pådra seg noen form for religiøse spedalskhet, fordi halvparten av den tiden jeg visste ikke hva jeg gråt høyere, vind eller kvinner av Jzan.
  
  
  Vi kom til en lang, i nærheten gruppe av Macchias, utover det som vi kunne se fjernt, tåke-lysene. Vi presset gjennom underskogen, og det var flyplassen, akkurat som Padra hadde lovet.
  
  
  Vi nådd grus vei som fører direkte til gate. Porten var egentlig ikke noe mer enn et hull i gjerdet rundt feltet, med en boks på den ene siden og en litt større boks på den andre. En vakt sto i mindre, og noen var dorma i den større, så feltet var mer enn beskyttet. For meg var det en flyplass. Det besto av to av 2000-meter kryssende rullebaner i en smal X-form. På slutten av en av rullebanene, på gate side, var en to-etasjers kontrolltårn toppet med en antenne og radar utstyr. Det var to hangarer ved siden av tårnet.
  
  
  Fra der vi sto, det var umulig å si hva som skjedde på banen. Jeg gjenkjente IL-14s og flere RT-33s i nærheten av hangarer, men de gjenværende flyene var noe mer enn vage svarte figurer parkert langs omkretsen av gjerdet. Vi hadde ikke trenger IL-14s og RT-33s. Mitt håp var festet på enheter som jeg kunne ennå ikke identifisere, noe som betydde at jeg hadde for å komme nærmere for å se hva det var .
  
  
  Kallenavn...'
  
  
  Jeg snudde meg rundt. Arvia kom opp til meg og forsiktig rørte kinnet mitt. "Nick, hvis vi ikke får til Italia i live..."'
  
  
  "Vi får det, Arvia," sa jeg, krysser mine fingre i stillhet. "Det spiller ingen rolle om vi gjør det eller ikke," hun pouted med feminine logikk. — Jeg ønsker å fortelle deg noe. Ms. Milano, og jeg har tenkt lenge og hardt om situasjonen og bestemte seg for at det beste vi kan gjøre er å...'
  
  
  "Få ned! Den Padra plutselig hveste. Vi alle falt til bakken like før Skoda Jeep tordnet forbi, mindre enn en meter unna. Jeep stoppet ved siden av sentry, som snakket kort med de tre mennene i jeep. Deretter Jeep startet opp igjen og dro opp til tårnet. Security guard i det store huset ikke engang flytte.
  
  
  Spenningen syntes å avbryte Arvia er tankegangen. Hun satte seg opp, og blinker som hun travelt opptatt fjernet gresstrå fra håret hennes. Før hun kunne komme tilbake til hva hun ønsket å si , Padra spurte meg: "Hva nå, Carter?"
  
  
  "Vi angrep vaktene og gå inn."
  
  
  "Jeg gleder meg til det. Men hvordan?"
  
  
  Jeg tenkte alvorlig et øyeblikk. Til slutt svarte jeg, " En commando angrep med avsporing. Har noen et stykke ost?
  
  
  Den Padre og jeg gikk sakte ned grus og sti forbi sentry-safe, lydisolering, Prince ved siden av oss. Deretter laget vi en sirkulær bevegelse bak standen. Security guard i det store huset burde ha lagt merke til oss, men fra der vi var akkurat nå, vi kunne se leppene beveger seg i et tilfreds snorke.
  
  
  Noen få meter fra standen, jeg legger min hånd på Padra skulder. Han umiddelbart stoppet, så jeg kunne hviske til ham, " jeg kommer først. Når jeg får man ut av det, kan du gå til en annen vakthus.
  
  
  "Han vil aldri våkne opp fra sine drømmer," den Padra spådd. "Og så får vi komme på et fly et sted?"
  
  
  "Ikke noe fly, er jeg redd. Vi må finne en som kan imøtekomme alle av oss, men ikke så stor at vi trenger et helt team av piloter.
  
  
  — Er du en god pilot?"
  
  
  "Så bra en driver som du er."
  
  
  Jeg tror ikke han var også fornøyd med det svaret. "Si meg," sa han stille, " hva gjør vi hvis det er ingen slik plan?"
  
  
  "Hesh," sa jeg, " vi kan bare håpe."
  
  
  Vi krøp mot sentry til vi var rett bak ham. Det var ingen biler å se, ingen trafikk på feltet. Jeg nikket til Padre, og han nikket tilbake for å la meg vite at han hadde gjort gjerning. Han forlot sin rifle med en av mennene. Det var en jobb for en støyfri kniv eller en støyfri kroken.
  
  
  Jeg gned et stykke ost under Prince ' s nese, holdt den der lenge nok for ham til å forstå hva jeg gjorde, og deretter kastet den over vakthus til rullebanen på den andre siden av gjerdet.
  
  
  Ulven dukket for ost, forbi vaktpost.
  
  
  Mannen kom ut for å se hva som foregikk, og jeg gikk opp bak ham. Det er tider når du har å gå barbeint, og dette var ett av de øyeblikkene. Jeg fikk en liten fordel fra overraskelse. Angrepet kom så raskt etter at Prince ' s mad utflukt at vakten ikke selv heve SVERDET, la alene peker i riktig retning. Han ville ikke høre på meg før det var for sent. Sentry slått, og jeg så irritert nysgjerrighet på ansiktet hans endre overrasket over å forstå. Da jeg skrudde åpne sin strupehodet med min palm, og øynene hans rullet tilbake under deres lokk. Jeg dro ham tilbake til vakthus før han kunne treffe bakken. Jeg strippet ham av hans 64A og hans M57, den Jugoslaviske versjon av den russiske Tokarev M1933 rifle. Jeg tok også sin tykke ullsokker og støvler. Han hadde større beina enn jeg gjorde, men jeg var glad for det. Beina mine var veldig hovne og i fryktelige smerter. På den andre siden av porten, de Padra allerede hadde tatt vare på den sovende vakt. Ryggen var til meg, og jeg la merke til at han var å lage en lynrask bevegelse med sin høyre hånd. Deretter gikk han tilbake, og jeg opplevde at vakten var fortsatt i hans sted, bare hodet var nå litt senket ned på brystet hans, og hans kiste ble dynket med blod. Den Padra sluttet meg, også bevæpnet. "Jeg forlot ham lykkelig, "sa han." Nå har han to smilende munn. Har du funnet flyet ennå?"
  
  
  "Ikke ennå."
  
  
  Jeg kunne nå se hele feltet. Jeg så på kanten av det, ber vi var heldige. Tre Hawks, annet RT-33-gruppen, vraket av C-47 skroget, en annen Il-14, og et par av Alouette III helikoptre ble stilt opp på rekke og rad. Ikke noe sånt.
  
  
  Jeg kunne føle frustrasjonen vokser i brystet mitt. Sinne over å bli så nær og likevel så langt unna, angst på å vite at jeg hadde oppildnet uskyldige folk til å gjøre opprør bare for å oppdage at veien hadde nådd en dead end.
  
  
  Men da jeg så den borteste hjørnet av flyplassen, hvor lyset var svakest. Det var en kjent fly form. Det virket umulig, men det var det: en Il-2, et twin-motor transportfly.
  
  
  "Hesh, få alle her raskt."
  
  
  Den padra tok et skritt frem; han sjekket at veien var klart, så svingte kroken. Buskene på den andre siden av veien var det begynner å bevege seg, og folk kom ut av dem, som kjører så fort de kunne til å bli med oss.
  
  
  — Gjorde du finne enheten?" Den Padra bedt om.
  
  
  "Kanskje," sa jeg, flirer. "Russiske kopi av DC-3". Jeg krysset feltet og alle fulgte etter meg.
  
  
  Det ble mange overrasket ser ut. Det var bare noen få mennesker som går i feltet, og vi kunne ikke se ut som vi var der lovlig. Men, tilsynelatende, den Jugoslaviske hæren er det samme som alle andre hærer: du aldri går det som frivillige og ikke forstyrre noen. I tillegg broket brigade som marsjerte på flyplassen var savnet av sikkerhet.
  
  
  Vi passerte Yastrebki, S-47 og gikk under den store IL-14. Jeg kjørte i front, og gruppen fulgt meg i en uryddig linje. Jeg holdt lurer på hvorfor jeg var i gang, fordi det var nesten uunngåelig at Il-2 kan være demontert, kjører ut av drivstoff, eller kjøre ut av batteriene. De gjorde ikke produserer Il-2 for nesten tjue år, og det kan ikke være luftdyktige, det kunne bare ikke være. Men jeg fortsatte å kjøre. Det var vår eneste sjanse. Da jeg kom til Il-2, jeg dyttet åpne døren og skjøv alle inne.
  
  
  — Er du ikke komme?" Sofia spurte som hun gikk om bord.
  
  
  "Så rett."
  
  
  "Det er forferdelig," hun klaget. "Det er skråstilt og det er ingen stoler i det."
  
  
  "Dette er et lastefly. Stolene er fjernet.
  
  
  Jeg gikk rundt det, slippe den pads foran hjulene, prøver å huske hva jeg visste om Il-2. Vel, det var i utgangspunktet en modifisert Dakota; 95-fots vingespenn, 64-fots lengde, og 12.5-tonns vekt, et sett 1800 hk motorer, med et tak på 16 000 fot, og en hastighet på 140 knop når tråkket på halen. Men dette flyet vil aldri fly, ikke i en slik lei staten, ikke med oksidert vinger og flekker av lekker hydraulisk linje.
  
  
  Men det var luft i dekkene, som var et godt tegn, tenkte jeg, før jeg husket at nederlenderne hadde en gang reddet en Verdenskrig jagerfly ved å drenere en dikelandskapet hvis dekkene var også under press.
  
  
  Jeg gikk tilbake til døren og klatret ombord. Tenkte jeg dystert som med litt hell, kan vi få disse motorene kommer. Hvis de snudde seg rundt, de kunne tjene penger. Og hvis de jobbet, jeg kunne liksom få den jævla bilen opp i luften, så lenge ingen presset de throttles for mange ganger, eller fløy for mange ganger med for mye øke eller for lavt turtall.
  
  
  Jeg gikk inn i førerhuset. IL-2 ikke har en tricycle landing gear, så det er vippet på halen. Jeg sa et par velmenende ord til oppmuntring for alle, selv om jeg hadde ikke mye håp om meg selv, og lukket gardin bak meg. Når jeg snudde meg rundt, Padra ble sittende i pilot sete.
  
  
  "Vent, Hash. Jeg rykket tommelen min til høyre. "All right," sa han, flytte til høyre setet.
  
  
  — Betyr det at du er måke kull denne gangen."
  
  
  Hytta var et smalt, trangt kabinett med små vinduer. Jeg gled inn i pilot sete og knipset et par bytter. Som med de fleste russisk-laget fly, instrumentene er plassert bakover, så jeg måtte undersøke panelet fra høyre til venstre. Men lysene lyste skikkelig, og piler dukket opp, noe som indikerer at jeg hadde tilstrekkelig spenning -, drivstoff-press, og lufttrykk. Jeg gikk gjennom starte virksomhet, yanking den throttles, drivstoff ventil, og alle knapper og spaker der de bør være i DC-3, og ba desperat at det var nok for denne boksen.
  
  
  Plutselig, en søkelys skinte på vår hull, blinding meg som det knuste gjennom frontruten. Det var en lys kanon, en intens søkelys med en smal stråle at kontrolltårnet som brukes til vei-manøvrer. Han fokuserte på oss og bodde der.
  
  
  "Det er helt," sa jeg til Padre. "Vi har blitt oppdaget."
  
  
  "Velsignet Arnir! Hva nå?'
  
  
  "Si en bønn," jeg fortalte ham det, ved å trykke på start-knappen. Den venstre motoren begynte å riste, og når støy rose til en høy, jevn sutre, byttet jeg til Rutenett. Propellen er slått på, jeg startet den opp og kontrollert gass . Flammene brøt ut fra eksosrør, og Padra grøsset.
  
  
  "Ikke bekymre deg," jeg ropte over din. 'Det er ok. Ikke bekymre deg for dette Jeep komme mot oss.
  
  
  En Skoda, fullpakket med soldater og våpen, skudd over feltet fra retning av tårnet. Padra hadde allerede stått opp fra sitt sete og var stirrer ut vinduet mitt, noe som gjorde det litt vanskeligere for meg å slå på høyre motor. Jeg dyttet han vekk og sa: "Ta våpen og ta folk til å holde dem vekk fra oss." Jeg trenger et par minutter til å varme opp motorene.
  
  
  Han løp ut gjennom forhenget uten et ord. Motorene sneezed og skranglet, som var vanlig for biler på den tiden. Så vidt jeg visste, var disse normale lyder for Shvetsov motorer. En lys blunket for å indikere at den bakre døren var åpen, og to mer lysene kom på for å angi at luker over vingene var åpne. Jeg hørte ikke krasje, men jeg så Jeep skrens voldsomt, og flere soldater falt ut.
  
  
  Jeg hadde ikke noe valg, men å bo der jeg var og vente på motorene for å varme opp. Var temperaturen stiger så sakte at jeg begynte å lure på om vi noen gang ville bli i stand til å gå av bakken.
  
  
  Den Yugoslavs stormet mot oss, som sikter på meg, motorer, og dekk. Den Padra og hans menn kjempet seg tilbake med sine rifler og 64A submachine våpen, som vi tok fra vaktene. Noen soldater forsøkte å nærme seg, stoppet i sine spor, stod opp og så seg rundt som om de hadde glemt noe. Da de brettet i to på asfalt. Jeep rundt, skyte ustanselig. En annen Jeep trukket opp fra hangar med forsterkninger. Det var nå eller aldri til å ta av.
  
  
  Jeg snudde flaps tjue grader, presset kontroller fremover, og utgitt bremsene. Vi begynte å bevege seg. Vi slått på rullebanen. Et blikk på indikatoren for vind fortalte meg at vi var på vei i feil retning: jeg hadde en god vind, og vi bør ha snudd, men jeg var ikke kommer til å gjøre det. Jeg hadde nok problemer med å holde denne boksen stående, så virket det som om det har en stygg vane for å trekke til høyre. Så husket jeg at de var russiske motorer, ikke Pratt and Whitney, og at de skulle snu i motsatt retning.
  
  
  Bakken farten økte til hundre, deretter til hundre og femten. Instrumentene kom til liv; sensorene virket normal. Igjen flyet ble trukket til høyre, og igjen var jeg taksing med halen ror. Enden av rullebanen ruvet utrolig nær. Jeg kom på trykk. Flyet var klar, men fortsatt ikke kunne komme opp. Gud, det ser ut som vi må dra til Italia, ikke kan fly.
  
  
  Den andre Jeep kom rett mot oss. Hans driver, tilsynelatende, var en slags galning som ønsket en head-on kollisjon. De to mennene rettet vanvittig bakfra, avfyre sine våpen på motorene. Nesen av IL-2 var allerede oppe, så jeg kunne se hva som skjedde, men på samme tid være et bedre mål. Den brølende motorer og hvite flammer skjøt ut av eksosrør.
  
  
  Jeep begynte å stikken som føreren prøvde å unngå oss i et siste desperat forsøk. Han skjøt på flyet, og jeg følte at flyet begynner å vibrere, men det var for sent å komme seg ut og sjekke hva som hadde skjedd. Jeg trakk spaken tilbake og horisonten forsvant. Vi var gratis.
  
  
  Jeg fortsatte å trykke på venstre sideror for å flytte til høyre, og vi fløy over enden av feltet ikke mer enn hundre meter over bakken. Min oppstigningen var bratt, på en svært skrå vinkel for nesten en kilometer. Da jeg flatet det ut og svingte til venstre. Når jeg var ute i en vinkel, jeg kunne se det som skjer på rullebanen. Et sted hvor jeg hadde brutt gratis, en brann var rasende. Jeep må ha rullet over og tok fyr.
  
  
  Jeg klatret opp til 35 000 fot, satt en vest-sørvest kurs, overvåket kjøling, og jevnet ut av flyet. Det syntes å ha en behagelig marsjfart på rundt hundre knop, og uansett hvor mye jeg ønsket å få ut av Jugoslaviske luftrom, jeg fortsatt ønsket å bli kvitt de neste fly. Jeg kunne klatre litt høyere, men fortsatt ikke nok til å unngå de kystnære antiaircraft våpen og SA-2 batterier. Dessuten, folk i ryggen allerede er kaldt nok med alle de skodder åpne. Hvis jeg klatre høyere, jeg vil bare gjøre det verre for dem.
  
  
  Jeg så ut av sidevinduet, og prøver å få mine lagrene, men jeg kunne ikke se noe. Imidlertid, i de generelle vilkår, min retning var riktig, og ellers er det ikke egentlig rolle. Før eller senere ville vi ha nådd kysten av Adriaterhavet, og deretter Italia.
  
  
  
  Kapittel 12
  
  
  
  
  Teppet flagret så voldsomt at jeg ikke merke til Padra inn i hytta igjen. Jeg fikk ikke se han før han kom ned i copilot s seat. Det han så i stillhet som eksos fra styrbord motor blåste ut. Etter en stund vendte han seg til meg. og han sa i en kvalt stemme: "jeg har aldri flydd før."
  
  
  "Ikke bekymre deg, Hesh. Noen ganger kan vi gjøre noe for første gang.
  
  
  — Hvor er vi på vei i Italia?
  
  
  — Jeg vet ikke, vi flyr til nærmeste flystripe. Kanskje Pescara eller videre oppover kysten, i nærheten av Bari. Det viktigste nå er at vi forsvinner fra luftrom av Jugoslavia. Så snart vi kommer forbi Palagruga Øyene, vil vi komme bort fra dem.
  
  
  "Spillet vil bli vunnet." Han la uttrykk slip gjennom munnen. 'Høres bra ut. Hvor lang tid vil det ta oss til å gjøre dette?
  
  
  "Førti, førti-fem minutter. Dobbelt så mye selv før den italienske kysten. Det er, hvis vi ikke har noen nye problemer.
  
  
  "Det vil ikke skje," sa han selvsikkert. "Vi har forlatt våre fiender bak."
  
  
  "I alle fall ikke på Metkovich er. Og jeg tviler på at de vil prøve å avskjære oss over land, hvor det kan være for mange vitner til angrep. Men når vi er over havet, er vi et lett bytte for hva de sender fra Castel Stafilich.
  
  
  "Hva er sjansene for hvis de gjør?"
  
  
  Jeg fortalte ham sannheten. "Omtrent det samme som Aptos er."
  
  
  "Oi," sa han lavt. Etter en pause spurte han: "hvorfor gjør vi ikke fly lavere for å unngå radar?"
  
  
  "Moderne radar kan detektere et fly fra nesten null meter unna," jeg forklarte ham. — Litt sunn fornuft vil fortelle dem hva våre fly ruten er den korteste vei ut av landet. Jeg ønsker ikke å gå noe lavere hvis de angriper, og jeg har til å manøvrere, eller hvis noe går galt, og jeg må prøve å planlegge. Og på grunn av folk, jeg ønsker ikke å gå noe høyere."
  
  
  Han nikket i å forstå. "Det er kaldt i ryggen, og noen mennesker er redd for å dø av mangel på oksygen."
  
  
  "Det er ikke akkurat midt på sommeren her," jeg brummet. — Gå tilbake og fortelle dem at de ikke vil dø. Og fortelle dem til å puste gjennom sine hender hvis vinden er for sterk i front av dem.
  
  
  Jeg sjekket sensorer igjen, men alt var fint. RPM forblitt den samme, oljetrykk og temperatur fortsatt var til høyre for den røde linjen. Motorene fortsatt hørtes ut som de skulle kjøre på en vanlig flytur.
  
  
  Jeg så nedover kysten, omgjort til en streng av lys, dårlig lys av noen seaside byer og fiskevær. Den store grå expanse av Dinaric Alpene nå var bak meg og foran meg lå det store, myke sanddyner av kjedelig vann, Adriaterhavet ørkenen. Det var forbannet våt der nede, men herfra er det så ut som et sandy desert. Den gamle flyet fortsatte å brøle, og jeg nesten begynte å tro at vi hadde lyktes.
  
  
  Så hørte jeg noen fniser. Jeg snudde meg for å se Sofia og Arvia presse inn i førerhuset. Ulven var med Sofia, og han så så ulykkelig som et dyr kan være."
  
  
  "I ti eller femten minutter, vi vil alle være i stand til å puste mye lettere."
  
  
  Kvinner giggled og jostled på windows til å se ut. Jeg så på Sofia og husket hovmodig, hånlig kvinne jeg hadde møttes for første gang, og alt jeg kunne gjøre var å snu rundt og rister på hodet. Hun ville heller dø enn å innrømme at det var noe mykt og feminint om henne. Men det var tydelig til stede i henne i en skjult form.
  
  
  Cockpit plutselig begynte å riste voldsomt, som om en stor hånd hadde tatt flyets hale og ristet det så godt. En flash-av sølv blinket forbi vinduet Sofia hadde pekt ut og fløy på, brennende oss med voldsomme vindkast i luften.
  
  
  Jeg slet med ratt og pedaler til å korrigere en eventuell blokkering, så kikket ut av vinduet igjen. Jeg hadde egentlig ikke behov for å: jeg visste ikke hva det var, og jeg visste også hva andre sølv flash var høyt over oss.
  
  
  "Sofia, Arvia, gå tilbake til de andre. Raskt. Fortell dem alle til å krype tilbake så langt som mulig, på huk lave og å holde hodet ned.
  
  
  De gjorde hva jeg sa. Jeg så på Padre. Han holdt den bluss han hadde funnet på flyet i sine hender som en bekymret rynke brettet hans panne. "Problemer, ikke sant?" sa han, levere meg et par raketter.
  
  
  "Kom," sa jeg dystert. "En haug av migs".
  
  
  Mig 21-F, for å være presis. Fishbed på Mach 2.2 med Atoll luft-til-luft missiler under sine vinger. Det beste som Jugoslavia hadde å tilby. To av dem er opp mot en tjue år gammel, ubevæpnede propell fly.
  
  
  'Hva skal vi gjøre? Burde vi ikke gå lavere?
  
  
  "Høyt eller lavt, det spiller ingen rolle. Men når de kommer nær, Hash, lys så mange raketter som du kan og kaste dem ut av vinduet.
  
  
  "Jeg forstår ikke.'
  
  
  — Jeg har ikke tid til å forklare. Her kommer de.'
  
  
  Flyene fløy i et bredt, dykking bue som burde ha vært like over våre halen. Hylende, de fløy, deres vinge tips nesten rørende i en fantastisk dannelse.
  
  
  "Nå, Hash," jeg ringte. "Kaste ut de missiler."
  
  
  Jeg har også opplyst raketter så fort jeg kunne, og kastet dem ut av vinduet. Jeg vil heller ha en Veri pistol som ville presse beacons bort fra flyet. Men jeg ville ikke ha hatt tid til å laste siden på nytt og gi det til Padre, og Migs allerede var for nær.
  
  
  Bak oss, fire små eksplosjoner og utbrudd fra Migs ' vinger. Som jeg forventet, de skjøt på oss fra sine Atoller. Raketter er raskere, større og mer nøyaktig enn våpen. Den atoller kom opp til oss som Migs tok av å se den fantastiske fyrverkeri ut av nå. Nedenfor oss, raketter brast i hvit-varm ild, sviende våre vinger og buk. Rakettene blinket nærmere, deretter en etter en dukket ned, bort fra flyet, er følgende fallende rakett-beacons.
  
  
  "Hva... hva er det som skjer? Padra gispet, munnen henger åpne.
  
  
  "Atoller er tiltrukket av varme og brennende raketter avgir mer varme enn eksos av vår gamle motorer." Jeg forklarte det for ham. "Noen ganger være litt ute av dato, er en fordel."
  
  
  Raketter ble avfyrt langt nedenfor oss på såkalte mål i retning av Adriaterhavet. De forsvant under overflaten, og et øyeblikk senere havet eksploderte i baller av oransje flamme og fresende hvitt skum.
  
  
  "Ha," den Padra utbrøt. "Vi gjorde det. Vi trakk ut sine tenner."
  
  
  "Du tror det," sa jeg kategorisk. "Migs har mer hoggtenner, og de er allerede å komme tilbake med den neste bite."
  
  
  De to Yugoslavs var bare to sølv prikker bak oss, og de ble nærmer seg med stormskritt. Jeg tørkes ermet mitt over pannen min til å tørke bort svette, prøver å tenke. Jeg lettet gass tilbake og vi begynte å stige ned i en lang, bratt sklie. Hendene mine var våte av svette på instrumenter. Tre tusen fot og nedre.
  
  
  "Da vi å miste dem," den Padra utbrøt.
  
  
  Hans naivitet lettet spenning og fikk meg til å le. "Det tethered geit har en enda bedre sjanse mot Prinsen, Hesh. Men hvis vi har å dykke, jeg ønsker ikke å falle for langt. Og kanskje, bare kanskje, jeg kan holde dem på avstand lenge nok før vi krysser grensen.
  
  
  "Og hvis vi nå italienske luftrom?"
  
  
  "Kanskje Migs ikke vil følge oss da."
  
  
  Høydemåler les 2500 fot, deretter 2000, og jeg fortsatte å stige. Jeg håper at hvis Migs angrepet, ville de gjøre det nå. Hvis de gjorde det, kunne jeg ta en av dem med oss.
  
  
  Men jagerfly ble igjen, som om dimensjonering oss opp. — Hva er det de gjør?" Den Padra spurte nervøst. — Hvorfor er ikke de kommer?"
  
  
  "De vil gjøre det snart nok. Kanskje de kommer til å trekke mye å se hvem som kommer først.
  
  
  Venstre Mig gikk ut av handlingen for et løp igjen i klassisk stil. Sakte, men sikkert, det var å bevege seg over oss, synkende i en vinkel til vår halen. I en skarp side slå, jeg snudde meg 180 grader, bremse ned så mye at mitt speedometer svevde like over den kritiske turtall. Dette førte Mig pilot til å dykke litt brattere. Men Mig-21 er en manøvrerbare fly, og vi ble aldri ute av syne for et minutt. Han flyttet nærmere bestemt seg for en fulltreffer.
  
  
  "Maskingevær. . Den Padra begynte.
  
  
  "Et våpen, Hesh," jeg rettet på ham. "Med denne gamle brystet, noen close-range angrep er nok til å rive oss i filler."
  
  
  En føre bombardement følges. Skroget var gjennomboret av en sil, og vingene ble fylt med knyttneve-store hull. En blendende glimt av lys tent opp hytta. En iskald vind howled gjennom det knuste frontruten, og tykk, svart røyk begynte å veller ut av dashbordet. IL-2 rykket kraftig.
  
  
  "Å gjøre noe," den Padra ropte på meg. — Da er det ingenting du kan gjøre?"
  
  
  Jeg grep den spakene, ba om at de var fortsatt i arbeid, og at de var fremdeles arbeider for et sekund. Bare ett sekund...
  
  
  "Ja," jeg ropte tilbake. 'Nå!'
  
  
  Jeg trykket ned på balanseror spaken og dyttet den tiller i fanget mitt, å slippe alle gassen. Skipet grøsset til bein, prøver å komme opp igjen, plutselig krampetrekninger halen inn i en umulig posisjon.
  
  
  MiG hadde planer om å fly over oss, og så gå tilbake i en sirkel, men jeg satt på flyet på sin bane. Det var et øredøvende hyl som pilot prøvde å lage en bratt stigning for å unngå å kollidere med oss, rullet over i senga og skutt flammer inn i ansiktene våre. Måneskinn skinte på de sølvfargede vinger som mannskap slet med å styre flyet. Men på grunn av hastigheten og høyden vår — vi var nå på 1,500 føtter - de hadde ikke lenger høyde og plass til å gjøre det.
  
  
  Kampen ble kort. En moderne jagerfly var utplassert mot falleferdig gruvedrift, og moderne våpen vist seg ineffektiv. Han frøs, ute av stand til å få høyde, som havet steg å ta ham. Kuppelen fløy tilbake, og hjelm tall febrilsk brøt ut. Flyet deretter krasjet inn i Adriaterhavet.
  
  
  Tuppen av vingen traff en bølge, og han snurret rundt i luften til en annen bølge fanget ham og han snudd opp ned i gropen av bølgen. Der den lå, buken opp, som en død måke med vingene utstrakt. Sakte, det begynte å synke.
  
  
  Vi hadde våre egne problemer å stri med, men som ikke kunne utledes fra Padra er entusiastiske rop. "Vi skjøt dem ned! Hei, Carter. Hva en vits.'
  
  
  "Det er selvfølgelig en spøk," jeg sniffet bittert, fortsatt svingende brannslukningsapparat. "Og selvfølgelig vet du hvem som har den siste til å le?"
  
  
  Hytta ble en våt rot som jeg prøvde å nivå flyet og sette ut brann. Hele flyet ble pepret med hull, og høyre motor ble rykninger sørgelig, spyr oljet røyk. Flammene slikket på luftinntak og de forkullede vingen, eller det som var igjen av det. Jeg lurte på bistert hvor mange av våre passasjerer hadde dødd eller blitt skadet.
  
  
  "Padra, komme tilbake og se hvordan våre folk gjør," jeg ropte over brølet av døende motor. Jeg jobbet febrilsk på motoren brannslukkere, sette ut brann i høyre motor med skum. Den padra seg opp fra stolen og tok tak i teppet. 'Men . . kan vi gjøre det nå?
  
  
  "Vi kan gå videre med den samme motoren," sa jeg til ham i all hast. "Om jeg kan legge ut brann . Men det er fortsatt det andre Øyeblikket.
  
  
  "Kan vi ikke...?
  
  
  "Nei, denne spøk virker bare én gang. Dessuten er vi ikke lenger har styrke til å gjøre det. Skynd deg!'
  
  
  Jeg ville ikke ha ham i cockpit ved siden av meg da slutten kom. Det er derfor de bruker blindfolds i henrettelser. Den andre Øyeblikk var allerede på plass, og han ble ikke hindret i spillet sitt, som de andre. Med nådeløs presisjon, det vil nå oss. Og ingen av oss ville si det igjen.
  
  
  Jeg jevnet den defekte motoren med litt lett for å opprettholde fart, samtidig som du trimme roret restene å balansere ujevn trekkraft av venstre motor. MiG slått til angrep.
  
  
  "Se," den Padra utbrøt. Først da fikk jeg merke til at han ikke hadde fulgt mine bestillinger. Han var fortsatt står ved siden av meg. "Se, det kommer mer."
  
  
  Han pekte gjennom det knuste frontruten. Han hadde rett: det var seks jagerfly å fly mot oss. For et brøkdels sekund, frykt grep min hals, og jeg innså at det ikke var den Blinker. Det var halvparten av en skvadron av G-91Y Fiat jagerfly med grønn-hvit-rød-merket av det italienske flyvåpen.
  
  
  "Å, min Gud," sa jeg. "Vi er i utlandet."
  
  
  — Vil det andre flyet fortsatt bli angrepet?" Han har fortsatt tid.
  
  
  "Jeg vet ikke.'
  
  
  Jeg holdt pusten min og lurte på, som Padra, hvis MiG ville fullføre sine angrep, og risikoen for en internasjonal hendelse. MiG kunne fly i en sirkel rundt eldre og lettere G-91Y. Jeg forsto hvorfor G-91s og ikke på F-104s hadde fløyet her. De kunne starte fra gress baner i nærheten.
  
  
  Den italienske fly nærmet seg, uskarphet over horisonten. Øyeblikket nølte. Da er det plutselig skutt opp og forsvant i det fjerne.
  
  
  "Han kommer tilbake, Carter," den Padra sa i en overfylt hikst. "Han kommer tilbake. Betyr det...
  
  
  "Ja," sa jeg, flirer. Jeg snudde på navigasjon lys, platespiller, så skrudde på radioen.
  
  
  "Ja," sa jeg. "Det er et spill vunnet."
  
  
  
  Kapittel 13
  
  
  
  
  Pescara er en vakker kystby ved munningen av Folha. Det er lite industri her, men enda viktigere, det er nok av sandstrender, varmt vann og varm sol. Dessverre kunne jeg ikke se mye, bortsett fra hotellrommet mitt.
  
  
  Jeg bodde på Pensione Cristallo ligger ved siden av stranden, hvor lett bris og milde bølgeskvulp hjalp meg igjen fra min skader. Hawk ga meg et to-ukers sykefravær på AH ' s regning.
  
  
  Eskorte landing var heller uinteressant etter vår krysset, og etter vanlig NATO kjas og mas, og oppgjøret gikk greit. Vår mann i Roma kom til å få et brettet ark som jeg tok fra Prince, og senere fortalte han meg at meldingen var at Albania var å forberede et kupp i Jugoslavia, med hjelp av noen Jugoslaviske motstandsmenn. Deres leder, en viss Milano, som var død da. Fantasy.
  
  
  Jeg risikerte mitt liv og lemmer for å få akkurat denne meldingen fra Aptos. Dette var en av de mest ironisk resultatene av min misjon. Men så husket jeg at jeg hadde tatt en tank, og et fly fra under Yugoslavs ' neser og ledet noen av landsbyboerne gjennom sin hær og flyvåpen.
  
  
  Den italienske regjeringen tok seg av innbyggerne i Jzan; hun garantert asyl og lovet jobber. Sofia, Padra, og de siste to menn i sin gruppe var i ferd med å gå tilbake til Jugoslavia for å fortsette sin kamp for selvstendighet, men for nå, hun bodde hos meg i et hotell. Doorman laget litt av et oppstyr om Prinsen, men Padra hadde skremt ham enda mer enn Prinsen, og i slutten doorman er avtalt.
  
  
  Ulven var nå med Padra, fordi i det øyeblikket han trengte ikke noe annet enn et kjæledyr.
  
  
  Den Padra og Prinsen ble stående i korridoren, som voktet døren min i tilfelle nysgjerrig prøvde å forstyrre meg. Jeg lå naken på en bred seng. Arvia lå ved siden av meg, kjærtegnet meg med hennes faste bryster.
  
  
  På den andre siden, Sophia flyttet bilder, nibbling på øreflippen min.
  
  
  Dette hadde pågått i fire dager, sensuelt, vilt, og tilfeldig, bare avbrutt av frokosten vi spiste i våre rom. Jentene syntes å innse at jeg var nok for dem å dele.
  
  
  De ble enige om på dette sammen i løpet av togturen. Og jeg var i stand til å forestille seg den verste form av sykefravær.
  
  
  Slutten
  
  
  
  
  Innholdsfortegnelse
  Kapittel 2
  
  
  Kapittel 3
  
  
  Kapittel 4
  
  
  Kapittel 5
  
  
  Kapittel 6
  
  
  Kapittel 7
  
  
  Kapittel 8
  
  
  Kapittel 9
  
  
  Kapittel 10
  
  
  Kapittel 11
  
  
  Kapittel 12
  
  
  Kapittel 13
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Vår agent i Roma mangler.
  
  
  oversatt av Lev Shklovsky i minnet av sin tapte sønn Anton
  
  
  Original tittel: Agent vermist i Roma
  
  
  
  
  
  Første kapittel
  
  
  AH har flere suiter i en Manhattan-hotellet, som jeg ikke vil navngi. Jeg sjekket i det etter to uker med R&H (rekreasjon og utvinning) i AX Ranch i Virginia jaktmarker i nærheten av Washington, DC.
  
  
  Denne organisasjonen har flere av sine egne agenter blant sine ansatte, og det gir meg en hjemmekoselig atmosfære . Det tilfredsstiller også Hawke ' s security følsomhet; Hawke, grå, anonym og ironisk AX executive. Det er like lett for ham å sende meg bort til noen wharf pub kravlesøk med kjeltringer, men i det øyeblikket jeg vender tilbake til Usa etter et farlig oppdrag, han ser meg som om jeg var et opprørsk barn.
  
  
  Jeg hadde fortsatt to måneder av ubetalt permisjon venstre, og dette var et flott sted å starte. Min suite hadde et stort soverom med en super bad og en stue med en velfylt bar. Det hadde et rom-service kjøkken, og kokken laget du tror du var i Napoleon III i Paris, ikke dyster New York. Og tjenesten var diskret og effektivt. Jeg hadde også en masse lønn besparelser akkumulert i min bank-konto.
  
  
  Jeg plukket opp telefonen ved siden av sengen og ga sentralbord Tiggy nummer.
  
  
  Tiggy er Tabitha Inchbold. En fem-meter høye, perfekt bygget engelsk adelskvinne (hennes far var en earl') som hadde handlet rettighetene til den lokale adelen for en jobb som sekretær i et pr-firma på Madison Avenue.
  
  
  "Dette er Nick Carter, Tiggy."
  
  
  "Wow." Stemmen hennes var en blanding av Cockney og Australske. "Er du her? I byen?'Tiggy kunne pakke mye mening i noen korte ord.
  
  
  Det tok bare et par minutter av livlige chatter — Tiggy er samtalen var full av skjulte referanser til vår siste minneverdig kveld sammen for å arrangere et møte for drinker og middag sammen.
  
  
  Det var halv tre på den tiden. Jeg tok en lang dusj og avsluttet med en iskald dusj for å oppdatere meg selv og komme tilbake til livet. Badet hadde en full-lengde speil, og jeg var fornøyd med hva jeg så. Jeg ble fin igjen. Vekten jeg hadde mistet var tilbake, musklene mine ble fungerer som den skal, og det var ingen arr venstre fra en rivaliserende venn forsøk på å kutte guts ut av magen min og bruke dem som en løkke til å henge meg. Bare en svak sølv-hvit linje viste hvor hans knivskarpe kukri kniven hadde startet sitt arbeid.
  
  
  Jeg lathered opp i ansiktet mitt og barbert glatt og ren før du påfører en stikkende aftershave. Tilbake på soverommet, jeg kledd dovent.
  
  
  Jeg gled inn i min jakke. For å gjøre opp for plass i mine klær for Wilhelmina er luger, jeg fylt venstre innvendig lomme med en lær veske. Jeg tok en rask titt på soverommet speilet og fant ikke det alle ikke er tilfredsstillende. Jeg rettet min uavgjort, og var klar til å gå til baren for at Tiggy og jeg hadde valgt som vårt utgangspunkt.
  
  
  Akkurat som jeg legge min hånd på dørhåndtak, ringte telefonen shrilly.
  
  
  "Faen," sa jeg høyt, men jeg gikk tilbake og plukket opp telefonen uansett.
  
  
  Jeg satt telefonen til øret mitt og hørte det hørtes ut som et karneval tape-bare den andre veien rundt. Jeg trykket på den røde knappen på telefon converter, vanlig utstyr i vår organisasjon hotellrom, og i midten av setning jeg hørte en kjent stemme. "...og jeg vet at du er på ferie, men elendig budsjett, må jeg jobbe med betyr at jeg ikke har folk som deg ennå. Uansett hvor svak du er, du er vår eneste tilgjengelige agent.
  
  
  Det var Hawk. Han var på den andre enden av den røde telefonen, snakker til meg fra sitt kontor i Washington.
  
  
  "Jeg savnet begynnelsen, Sjef, ģ sa jeg, sammenkalle alle min tålmodighet. "Kan du fortelle meg igjen hva som skjedde... ""Roma" han buste ut, stenge meg opp enda mer. "Noe stinkende ble funnet i Tiber. Det er noe-Clem Anderson, og døde som faen. Clem Anderson var en dårlig informant i Italia. Han var egentlig aldri en del av vår organisasjon, men han hjalp oss ut fra tid til annen, noe som gir oss informasjon som de store gutta på CIA og Interpol kanskje ikke har lagt merke til.
  
  
  Hawke, leder av topp-hemmelig, minste og farligste division of America ' s global intelligence service, fortsatte: "Han har sendt oss en haug av vage forslag om noen shitty film de skulle gjøre. En slik film, som spionasje og mottiltak mot etterretning er presentert som en glamorøse affære. Men du vet alt om det.
  
  
  En dag, i en uforsiktig øyeblikk, jeg fortalte Hawke som jeg virkelig likte, en film jeg hadde sett. Fra den dagen av, forlot han et merke på meg med sin barnslige og sta innhold. Jeg var en fan av filmen. En av de vedvarende, uoverstigelig misoppfatninger om min personlige (haha) liv.
  
  
  "Først trodde jeg det bare var en annen film svindel verdt mellom ti og tjue millioner," Hawke fortsatte. "Men Clem gikk på å si at alt går mye dypere. Jeg la ham undersøke det fordi han var en god person, svært nyttig i vårt nettverk. Jeg hadde ikke betale mye oppmerksomhet til det, men nå Clem er død. Så kanskje Clem hadde lært noe viktig. Du er booket på en Alitalia flight kl 20: 15 fra JFK. Du har en time på å fange helikopteret som vil ta deg fra Manhattan til flyplassen.
  
  
  "Men, sir -" jeg sa, du ser på en plump og saftig Tiggy forsvinner i tåken.
  
  
  "Det vil ikke ta deg mer enn en time å lese datablad," sa han beroligende. — Det kommer inn på hotellet telex akkurat nå. Du vil finne koden i din postkasse i resepsjonen. Alt du trenger er i denne konvolutten. Penger til å dekke utgifter, ID-kort, to pass. Jeg vil ikke holde deg lenger. Jeg kan allerede se i øynene lyser opp ved tanken på moroa italiensk søte liv. Men husk: dette er en jobb, ikke en tur". Jeg nevnte noe om en ekstra dag i New York som jeg trengte, men Hawke allerede hadde hengt opp. Det var et spill jeg spilte, og Hawk laget reglene.
  
  
  Jeg ringte call center, og ba dem om å bringe telex jeg hadde ventet på, sammen med alt i postkassen min. Så jeg ringte bar og igjen en melding for Dame Inchbold å si at jeg var lei av å bli kalt på mer presserende virksomhet. Når ærend gutt kom med en telex og en tykk brun konvolutt, jeg ga ham to tjue-dollar sedler. Fem dollar var for Snø, og resten var for blomstene som Tiggy trengs for å levere. Jeg fikk inntrykk av at de ville være så mye av en trøst for henne som oppdraget ble jeg plutselig ble gitt til meg.
  
  
  De seks fot lang telex melding, utfoldet seg som et stort stykke toalettpapir, så ved første øyekast ut som noe mer enn en kjedelig rapport om fremtiden for Chicago soyabønner handel. Men, når jeg leser det gjennom polarisert klar plast ark med kode nummer fire fra konvolutten, er det åpenbart sin viktigste innholdet. En full rapport på Clem Anderson ' s handlinger og mistanker, min bakgrunnshistorien dekning for dette oppdraget, og andre dekselet hvis det er nødvendig. Adressene til to kontakte hus i Roma, og noen hast samlet inn informasjon om navn som nevnes i Anderson ' s rapporter.
  
  
  Jeg leste den raskt og forsiktig, for å slappe av papiret linje for linje og stappe den inn i standard shredder maskin i leiligheten vår. Jo mer jeg leste, jo mer overbevist ble jeg om at Hawk var å sende meg på noen slags spøkelse jakt. Han var midt i begynnelsen. Disse var rykter og sladder som virket mer relevant i filmen kommersielle enn i AX-undersøkelse. Noen harde fakta, og resten er ingenting mer enn bobler. Lorenzo Conti, en italiensk produsent av wide-screen-produksjoner fylt med sex og blod, som har vært involvert i nesten alle de klassiske produksjon fra "The Odyssey" til "Lammet av Maria," var å utarbeide en ny, storslått kalt" The End of the World." En film med et internasjonalt yrke om hva som kan ha skjedd i løpet av den Tredje Verdenskrig.
  
  
  Helvete, alle som noensinne ville lese en avis visste det. Unntatt kanskje for Hawke, som hadde en vanskelig tid å se på utenlandske nyheter, så likte tegneserier for en stund, og så kastet papiret vekk.
  
  
  Conti var en upålitelig og fleksibel kar. Selv i sin mest vellykkede filmer, investorer var igjen med bare en brøkdel av overskuddet, mens Lorenzo, på den andre siden, tok overskudd til å opprettholde sin palazzo i Roma, i sin villa i Capri, hans slott i sør-Frankrike og et stort antall av mistrivsel, utstoppede dyr, tjenere og alle typer hengere på. Men det var neppe konfidensielle nyheter. Andre respekterte produsenter fra London eller Hollywood fulgt den samme grådige mønster.
  
  
  Clem Anderson laget en fotnote om uforklarlige mord på en ung Østerrikske starlet. Et mord som Conti syntes å ha på sin samvittighet, spesielt siden han fikk et nervøst sammenbrudd kort tid etter hennes død, og slutte for to måneder med hvile hjemme og på klinikken. Men det var også normal. Stjernene er som kan skiftes ut som hemmelige agenter. Og breakdowns for store filmstjerner er like vanlig som romanser med fremadstormende skuespillere. Conti er partnere i den nye filmen er Sir Hugh Marsland, en tidligere Britisk minister med en tvilsom finansielle omdømme, men ikke fremmed for verden av show business og klare kontakter med norsk distribusjon selskaper. Dan Piero Simca, en ustadig italiensk dverg, en playboy-politiker og banken, og en veldig normal partner i en virksomhet som Vereldeinde. Og til slutt, Chris Mallory, en uavhengig Amerikansk produsent-direktør kjent for to Oscar-vinnende filmer om et tiår siden.
  
  
  Lagoppstillingen var som man ville forvente fra en Conti episk. Om ti øverste navnene fra England, Frankrike, Italia og usa. De fleste av dem var bare gjesteartister for fem til ti minutter, men deres navn ville se flott ut i en annonse. De to viktigste rollene ble spilt av Camille Cavour, den siste italienske sex bombe, og Michael Sport, en engelsk kingpin som hadde de beste årene, med unntak for annonsering verdi.
  
  
  Den telex meldingen ble helt ødelagt, som var den gjennomsiktige ark. Jeg satte meg ned på gulvet i en yoga positur for å fokusere og gjennomgå det materialet som allerede var i hodet mitt igjen. Jeg lar tankene gå helt tom, og deretter hele meldingen utfoldet seg igjen, som om jeg leste det på et høyere nivå av konsentrasjon.
  
  
  Ingen mirakler skjedde. Riktignok filmens hovedpersoner var con kunstnere, og Clem gjort en masse notater om mengden av militært utstyr som er samlet inn for Conti versjon av World War III: tanks, fly, falske raketter med t-betong lagring bunkere, men som også var vanlig. Og han skal også ha lagt merke til at mange italienske, Britiske, Amerikanske og NATO liaison-offiserer hadde kommet med materialer.
  
  
  Alle de store krigen film, selv om det er bare halvparten juridiske, kan stole på myndighetenes samarbeid. Det var ikke uvanlig heller. Alle som var var at Clem hadde blitt drept. Men selv som ikke nødvendigvis har noe å gjøre med hans forskning på filmen the End of the World . I henhold til et par notater, Clem var en anstendig mann, men heller tvilsom på grunn av hans spilleavhengighet og på grunn av hans stadige gjeld til ulovlige lån haier. Og grunnen til at han var i Tiber, kan være mye mer enn sin nysgjerrighet om filmen episk.
  
  
  Jeg hadde ti minutter for å bli klar igjen. Jeg tok Wilhelmina, min Luger, Hugo, min stiletto, og Pierre, gass bombe, fra deres hemmelige batterirommet på bunnen av kofferten, og pakkes klærne jeg hadde bare pent hengt i soverom og garderobe. Jeg tok av meg jakken for å sette på min skulder hylsteret. Jeg rullet opp ermet mitt og knappet opp den smale slire av dolk. På dette punktet, hadde jeg ikke trenger bensin bombe der jeg pleier å si det, så jeg satte Pierre i lomma. Jeg hadde allerede bestilt regningen, og piccolo banket på døra akkurat i det jeg skulle sette min jakke tilbake på.
  
  
  Jeg legger alt ut av mitt sinn og fokusert på min nye identitet. På JFK, var jeg allerede Roger (Jerry) Carr, en rik Texas oilman som har bare én ting i tankene — å nyte livet, og forstår at han har en inntekt som aldri går tom. Det var en rolle jeg elsket å spille, men Hawke ikke gi den til meg ofte nok.
  
  
  Som en Carr, jeg trengte å investere i denne filmen er ikke for å gjøre en fortjeneste, men for å nyte utsiktene til å være omgitt av moden stjerner for frokost, lunsj og middag, og kanskje en veldig, veldig sent snack. Jeg elsker den slags ting i min rolle som Nick Carter, hvis det ikke var for det faktum at det forstyrret med mitt arbeid. Hvis jeg hadde å gå ut av rollen som Jerry Carr, jeg vil ha en ekstra dekk med en passport; og det er Ben Snekker, freelance journalist. En noe beruset, løs figur med mer sosial frihet av bevegelse enn et Texas playboys.
  
  
  På JFK, en smilende jente som så ut som hun hadde trådt ut av en Renessanse maleri eller en av de nyeste italienske filmer ga Jerry Carr en første-klasse flybillett. Jeg ga den riktige signaler i passasjeren tunnel, og de la meg gjennom uten å søke min personlige smykker: luger, kniv, og bombe.
  
  
  I kiosken i avgangshall, kjøpte jeg nok magasiner og pocketbøker til å fylle fly fra New York til Roma i tilfelle jeg ikke fikk sove. Ideelt sett burde jeg få litt søvn i begynnelsen av oppgaven, men dette bør gjøres på en naturlig måte. Selv de beste legene i verden har ikke kommet opp med en pille som vil gi meg den søvnen jeg trenger å komme ut av med så mye fysisk form og tilstedeværelsen av tankene som jeg ønsker.
  
  
  Jumbojet flyet var bare halvfull, og jeg var nesten alene i første klasse. Lysene kom på med røyking påminnelse, og jeg buckled min bilbelte. Jeg hadde fem minutter til å observere mine medpassasjerer — en forholdsregel jeg tar meg alltid, enten du reiser på et plan, på en buss, eller i et esel i handlekurven. Jeg tenkte på hvor mye jeg kan slappe av og hvor trygt det er.
  
  
  Det var bare ti passasjerer. Fire forretningsmenn, i nærheten av hverandre, nesten identiske i sin mørke dresser og bærer de diplomatiske kofferter. Tre middelaldrende par med gull nameplates som identifiserte dem som medlemmer av en luksus tour-gruppen på en verdensturné. Alt er normalt, uskyldige og fjernt, og etterlot meg en hel rad av seter for meg selv, med et par tomme rader foran og bak meg.
  
  
  Så snart lyset ble grønt, og vi var i luften, gikk jeg tilbake til badet. Det jeg fjernet hylsteret fra min Luger og scabbard fra min stiletto. Tilbake til setet mitt, la jeg dem i min egen diplomatiske koffert og snudde sikkerhetslås. Hvis jeg er heldig nok til å lukke øynene under en flytur, jeg ønsker ikke å risikere min jakke kommer ugjort og mine medpassasjerer har rare tanker om flykapringer og lignende . Jeg var dypt inne i en lett å lese når intercom signalisert min tilstedeværelse. En forførende, myk kvinnestemme sa i italiensk, fransk og engelsk den maten vil bli servert.
  
  
  Det var to flyvertinnene. Jeg kunne ikke si mer om en ting, enn at det var det. Men det andre fanget min oppmerksomhet fra det øyeblikket jeg først la merke til det. Hun var en stor kvinne. Et par inches høyere enn mine forlatte Tiggy. Og mer fantastisk. Hun fylte henne fancy uniform til siste tommers, bøye seg ned å satt meg ned maten. I dette øyeblikk, det var så mye av det at det nesten fylte hele rommet. Jeg husket som en gang i tiden var det en fransk konge hvis vinglass ble blåst ut nøyaktig i henhold til formen på brystene av hans favoritt elskerinne. Jeg kunne tenke meg hvordan man må ha følt.
  
  
  Jeg sa. - "Takk,'
  
  
  Hun smilte. Og hun var den type kvinne som smilte hele veien fra hennes lange, skinnende, rødbrunt hår til henne svært lang nylon-pakket bena til tips av henne skinnende mini-boots.
  
  
  "Rødvin til middag," sa hun. "Men vi har også Colognola. En rød vin som er minst like god som Soave blant hvite viner, og det kommer fra regionen der jeg ble født. Dette kan også sendes inn.
  
  
  Hennes engelsk var nesten accentless, bare litt vanskelig i sitt valg av ord, men svært engasjerende.
  
  
  Spurte jeg. "Ditt hjemland?"
  
  
  "Veneto," sa hun. "Venezia. Men jeg er fra Padua. Mer i innlandet.
  
  
  "Jeg skal prøve Colognola," sa jeg. "Men på én betingelse ... '
  
  
  Hun kastet et blikk på passasjer liste i hånden hennes. "Mr. Carr?" Jeg ble servert som den siste passasjeren i denne delen, og den andre flyvertinne hadde allerede forlatt med henne i handlekurven. "Som du vil smake denne vinen med meg," sa jeg.
  
  
  "Det er helt mot reglene," sa hun bestemt. Men det føltes mer som begynnelsen på noe enn en fullstendig avvisning.
  
  
  "Reglene er utformet for ikke å bli ødelagt, eller i hvert fall ikke til å bli brutt, signorina," sa jeg. "Signorina?"
  
  
  "Signorina Morandi," sa hun. Igjen, hun ga meg en av de omsluttende, altomfattende smiler.
  
  
  "Rosana Morandi, Mr. Carr."
  
  
  "Jerry, Roseanne," sa jeg. "Kan vi enige om å omgå noen av disse reglene? Det ser ikke ut som din avdelingen er overfylt. Jeg husket min midlertidige rolle som olje-rik playboy og fant en tjue i min lommebok. "Hvis du gir den til din venn, sikkert hun kan ta vare på de andre passasjerene?"
  
  
  Smilet var nå som en bens.
  
  
  "Dette er mer mot reglene, Jerry," sa hun, tar regningen. "Men Angela vil elske den." Dette er et par strømper for henne. Jeg kommer tilbake med Colognola snart. Det er så lett og myk som Soave, men sterkere.
  
  
  "Hvor er du?' Jeg sa at før hun dro.
  
  
  "Kanskje," Rosana sa. "Vi får se.'
  
  
  Hun kom snart tilbake med to flasker Colognola og en liten skuff av mat for seg selv. Hun gled inn i setet ved siden av meg og sett skuffen på sokkel foran henne.
  
  
  "Det er bare to uker igjen," sa hun. "Og så kaoset starter igjen . Deretter turistsesongen starter. Alle setene vil bli tatt. De ønsker noe annet. Og disse fett gamle forretningsmenn som begynner å knipe meg fordi de har lest noe om disse italiensk klyper og nå ønsker de å sette den i praksis. Jeg liker det mye bedre når det ikke så trangt som det er nå. Selv om samfunnet ikke tror det."
  
  
  Hun brøt sel på flasker og uncorked dem med en praktisert korketrekker bevegelse. Hun helte litt inn i mitt glass for meg å prøve. Det var bare så god som hun sa, lyse og fargerike, med en god ettersmak.
  
  
  Jeg nikket, og hun fylte både briller. Vi drakk sammen i en uuttalt toast. Jeg hadde en sterk følelse av at vi drakk det samme.
  
  
  Etter et par drinker, Rosana skjøvet tilbake pinlige stol som skilte oss og lente seg sin fulle vekt mot meg.
  
  
  "Det er bedre, Jerry," sa hun, fikse hennes uskyldige brune øyne på meg som en hånd vandret over armen min, som beveget seg mot hennes bryst. Hun ville ikke presse at hånden bort, men presset det enda trangere.
  
  
  En annen flyvertinne samlet våre skuffer og to tomme vinflasker. Flyet er lysene var slått av, og så langt som jeg kunne se, andre passasjerer, forretningsmenn, og middelaldrende rik par på tur sov. Jeg er ikke akkurat nytt for kjærlighet ved første blikk, men det skjer vanligvis i øyeblikk av trusselen, spenning, eller en krise. Aldri som dette: enkle, spontane, og oppløftende: fra den første utveksling av blikk over et måltid til en fartsfylt versjonen som kan ikke lenger unngås. I løpet av sekunder, vi senket tilbake på andre plass, og vi fikk alle plass, personvern og komfort at to mennesker bare kan drømme om.
  
  
  Rosana hjalp meg ut av min jakke uten å ta hennes lepper av min. Tungen var i min munn som en tapt, skremt fisk. Hun tørket støv av toppen av hennes uniform og fikk raskt kvitt henne strømper og sko. En høy, en energisk kvinne, med uventede ømhet en lys, sexy butterfly.
  
  
  Hennes famlende hender var overalt. Under min kneppet skjorta, nå skamløst lavere og mer insisterende, og deretter bite i munnen min og søker min tunge. Jeg ga henne så mye som jeg fikk. Så jeg inviterte henne hvor de lange, klassiske bena møtte, og det var treg øyeblikk av gjensidig ecstasy. Det gjorde ikke kreve ord; kroppen vår hadde allerede fortalt oss alt.
  
  
  Når vi nådde klimaks sammen, Rosana bare tok et dypt pust av tilfredshet.
  
  
  Jeg var fortsatt hviler når Rosana satt rett opp og smilte ved siden av meg. Bortsett fra en svak rødme og det faktum at hennes smil nå lignet et godt matet katten smil, hun var ganske modellen på en respektabel og respektabel flyvertinne som brukte et par minutter på å chatte, og ingenting mer, med en respektabel passasjer.
  
  
  "Hvis du noen gang ønsket å fly med oss igjen, Jerry," sa hun, " må du gjøre det i løpet av off-season, som du gjør nå."
  
  
  Spurte jeg. "Du bare gjør kjærlighet i luften? Tross alt, jeg har tenkt å bo i Roma for et par uker. Kanskje jeg kan bruke min fritid på å se alle de store attraksjonene. Dette betyr at du, er det høyeste punktet av alle høydepunktene.
  
  
  "Vel, takk, Jerry," sa hun. "Jeg fly frem og tilbake for mye. Men hvis jeg er tilgjengelig, kan du kontakte meg på dette nummeret. Hun ga meg et telefonnummer, som hun skrev ned nøye i bærbare henne. "Jeg tror det ville være hyggelig å vite hva annet vi kan gjøre på jorden uten alle disse menneskene rundt oss." Hun viftet med en hånd på den andre sovende passasjerer og giggled. "Hvor er det du bor? Hvis det ikke er for frekk, kanskje jeg kan kalle deg det.
  
  
  "Albergo Le jo superbe," sa jeg. "Og hvis jeg ikke er her, legg igjen en beskjed."
  
  
  "Hva er det du kommer til å gjøre i Roma, Jerry?"
  
  
  Det var en uskyldig og helt åpenbare spørsmålet, men jeg følte at min advarsel systemet sparke i. En svak prikkende følelse i halsen min, som jeg har forstått å være en instinktiv tegn på fare.
  
  
  Det var et spørsmål som hvem som helst kunne ha spurt meg, men tidspunktet var uheldig. Nesten alle ville ha gjort det mye tidligere. Klargjøre for intimitet er alltid gjort gjennom samtale, og ingen venter på sex for å mykne mål litt. Og "målet" er hva jeg følte fra første øyeblikk. Det tok kun et par tideler av et sekund for å behandle denne tanken i hodet mitt.
  
  
  "Jeg ønsker å besøke filmen mennesker der," sa jeg, uten å avbryte samtalen. "Dette Lorenzo Conti. Kanskje jeg skal investere noen penger i sin nye produksjon."
  
  
  "Ah, slutten av Verden," Rosana sa, og jeg kunne nesten se stafett klikk i ånd bak Madonna er smilende, sensuell møte i sin rødbrun ramme. "Hvis du møter folk liker det, du vil ikke ha mye tid til å møte noen flyvertinne som heter Rosana."
  
  
  Jeg forsikret henne om at etter vår felles orgasme, hun kan aldri være ubetydelig for meg.
  
  
  Vi snakket litt om oss selv, de beste restaurantene i Roma, hva en flott hotel Le jo superbe er, og så videre. Det var alle uskyldige snakke igjen, men det ga henne unna, var at etter kobling min tur til Roma til "Verdens Ende"," hun hadde avvist alle nysgjerrighet.
  
  
  Så vi snakket og napped for et par timer, fortsatt fint. Deretter Rosana unnskyldt seg selv.
  
  
  "Maten er det ikke serveres ennå," sa hun. "Frokost før landing. Du kommer ikke til å miste telefonnummeret mitt, Jerry?"
  
  
  Jeg fortalte henne at jeg ikke ville gjøre det.
  
  
  Jeg ville ikke fortelle henne at jeg ville sende det til en ØKS kontakt i Roma for en grundig undersøkelse av Signorina Morandi, sin bakgrunn, og alle hennes fortid og nåtid forbindelser til Slutten av Verden og slutten av Clem Anders.
  
  
  
  
  Kapittel 2
  
  
  
  
  Leonardo da Vinea Fumicino-flyplassen utenfor Roma var et rot. Jeg har skrevet riktig navn og gikk raskt gjennom toll-og sikkerhetskontroller. Jeg kastet meg inn i kampen etter en taxi. Det var en vanlig streik på flyplassen, og konkurransen for drosjer var hard. I slutten, fant jeg en vennlig bastard som ble enige om å ta meg og mine poser til byen med to andre passasjerer for bare en brøkdel av den totale prisen per person.
  
  
  De fikk min bestilling på Le jo superbe, og Hawk laget sin vanlige dyktige ordninger. Jeg ble behandlet som om jeg virkelig kontrollerte Texas millioner. Når jeg har registrert meg, jeg spurte om Chris Mallory eller Sir Hugh Marsland ble også registrert.
  
  
  "Begge av dem, Mr. Carr. Resepsjonisten var glad for å bekrefte AX er informasjon som Le jo superbe er den uoffisielle hovedkvarter Wereldeinde skaperne.
  
  
  "Så jeg vil bare teksten dem," sa jeg. Jeg hadde et stykke av hotellet papir i hånden min, før jeg tok pennen ut av lomma. Jeg skrev det samme budskapet til dem begge, og dermed dekker risikoen for at en av meldingene som vil bli tapt. Jeg ønsket å komme i kontakt så snart som mulig. "Kjære Sir Hugh, "skrev jeg (og" Kjære Mallory "i den andre meldingen)," Lew Kevin fortalt meg til å se dere i Roma. Jeg vil at filmen skal bli et mesterverk. Og jeg tror 'The End of the World" kan fortsatt ha en sjanse til å gjøre det."
  
  
  Jeg signerte en stor, uleselig signatur, og ekspeditøren løp for å få det visittkort klipp Hawk hadde gitt meg, identifiserer meg som et medlem av en representant Houston gentlemen ' s club .
  
  
  En piccolo tok meg opp til sjette etasje, til et rom som var mer elegant enn den jeg hadde forlatt i New York. Le jo superbe begynte sin hotellet liv i levende ganger på begynnelsen av århundret, og med sine mange stil endringer og oppussing, og har aldri fulgt den moderne trenden med økende belegg ved å dele sin suites inn i mindre områder. Jeg tok ut to nye 1000 lire notater for messenger, deretter ga ham til en av de 5 000 og fortalte ham å gå tilbake på topp hastighet med det nyeste og mest komplette kart over Roma. Jeg visste byen ganske godt, men jeg planla å bli vant til det raskt, venter på et svar fra min beste sett: to meldinger.
  
  
  Han kom tilbake før jeg var ferdig med utpakking. Som en belønning, jeg nektet endringen han ønsket å returnere.
  
  
  Jeg brukte fem minutter på å konsentrere seg på kartet, utfoldet seg, dekket halvparten av min Barokk seng. Jeg bekreftet min kunnskap om fortiden, fylt i noen vage flekker i min hukommelse, og ligger vår kontakt-adresser: ett i edle Parioli, den andre i støyende Trastevere på andre siden av Tiber.
  
  
  For videre nødvendig og kjent rutine, tok jeg Luger ut av den diplomatiske tilfelle, demontert den, og dryppet olje på avfyring mekanisme. Så jeg kledde av seg for fem minutter med yoga. Da jeg lå ned for å hvile en stund, noe Roseanne hadde så lykkelig nektet meg på flyet, som ønsker å glemme det for resten av dagen om nødvendig.
  
  
  Hvis jeg ikke hadde fått et svar til mine budskap, noe som ville ha vært feil, fordi jo mer jeg tenkte på Rosana-det faktum at hennes stimulerende forspill var både effektiv og erotisk — jo mer jeg ble overbevist om at det hadde noe å gjøre med "The End of the World."
  
  
  Jeg falt i en dyp søvn og hadde en hyggelig drøm som var en avslappet rekonstruksjon av mitt møte med Rosana. Bare i min drøm, det var ingen andre på flyet, og ting ble håndtert litt mer nøye. Før alarmen ringte.
  
  
  Jeg våknet opp raskt og var misfornøyd. Telefonen ringte. Jeg tok telefonen av kroken.
  
  
  "Mr. Carr?" En kvinnelig stemme med en liten utenlandsk aksent.
  
  
  — Vil du bli med i samtalen?"
  
  
  "Sir Hugh Marsland for deg." Bare et øyeblikk.
  
  
  Jeg ventet, og en stemme som var for varm, for levende, fant det sted en jente.
  
  
  "Du snakker til Hugh Marsland, Mr. Carr," sa han. (Alltid pass opp hvis en Engelskmann glemmer sin tittel for tidlig.) Lew var veldig gjennomtenkte i råde deg til å kontakte oss. Hvordan er det gamle lure å gjøre?"
  
  
  Jeg svarte med informasjon Hawk telexed til meg. Lew, som gamle galning, var på reise med sin yacht, Mad Jane, utenfor kysten av Diamond Reed med Mimi, den femte Fru Kevin. Jeg hadde å si hei fra dem begge.
  
  
  "Jeg er redd det er ingenting galt med den økonomiske siden av World' s End, kjære," Sir Hugh sa, å tenke litt av Lew. — Men det er ingen grunn til at vi ikke skulle møte opp for litt avslapning på la bella Roma. Renzo Conti og noen av oss ønsker å møtes for en drink og tilbringe kvelden. Jeg ville være fornøyd hvis du ville bli med oss. Si rundt seks-tretti i Monza lounge?
  
  
  Jeg sa at jeg ville elske det.
  
  
  En kort samtale var nesten nok til å gi henne et glimt av Sir Hugh i kjøtt og blod. En skrivekyndig og godt mannered Engelskmann med en falsk tough-guy samfunnet utseende som måtte skjule sin snobbery slik at han kunne tjene en halvkilo, mark, franc, eller lira at han ikke arve er som andre gutter. Og det var nesten sikker på at det var rom for enda mer penger på Slutten av Verden. Det var bare sa for å yte bidrag mer attraktive for en dum, rik Texan ved å gjøre det virke unødvendig, så hvis de fange meg, de vil snakke meg ned og late som om de har en god tid, også.
  
  
  Det var bare five o ' clock i ettermiddag, og min utvidet resten hadde fjernet ubehag av tidsforskjellen. Jeg var i stand til å gjøre god bruk av de to timene jeg hadde igjen før spillet startet. Jeg kledd (og laget et mentalt notat for å kjøpe noen mer fargerike skjorter og tilbehør for å gjøre mitt til å se enda mer overbevisende) og tok heisen ned til lobbyen i en forgylt metall bur.
  
  
  Doorman kalles en taxi og kjørte jeg inn til Piazza Navona, en fantastisk vakker og turistifisert sted. I stedet for å ta et bord på Tre Scalini terrasse, jeg krysset torget, tok et par runder, og vendte tilbake til min rute, Corso Vittorio Emanuel. Jeg kom akkurat i tide til å ta bussen til Trastevere. Det var en varm vårdag og bussen var fullpakket, og det føltes som du var fast i en lagerbygning full av lukten av gammel klesvask, men jeg visste at jeg var fri for forfølgerne.
  
  
  Adressen var en falleferdig, sparsomt møblert hjørne leilighet over en tobakkshandler butikk som selger sigaretter, salt, og lodd. Jeg gikk opp de falleferdige trapper og banket tre ganger. Døren ble åpnet av en tynn fyr i hans tjueårene med flaxen hår som så ut som en arbeidsledig traktorføreren. En perfekt skjule blant området er international, omflakkende studenter. Han opprettholdt sitt slapp junkie utgjøre inntil han lukket og låste døren bak meg.
  
  
  Da han kom ut av sin positur og så litt mer menneskelig.
  
  
  "Hyman, CIA," sa han. — Jeg ble fortalt at du kom." Du er Jerry Carr, er du ikke?
  
  
  "Det er riktig. Jeg ristet på hans hånd.
  
  
  "Jeg synes veldig synd for Anderson," Hyman sa. "Vi hadde ingen anelse om hva han gjorde. Jeg har søkt i alle sine eiendeler, og vi fortsatt ikke har noen leder. Han hadde en vill teori om " End of the World." Men bare konspirasjon jeg ser i dette er det vanlige forsøk på å melke investorer og kanskje til og med det offentlige." Han la meg inn på bakrommet, som hadde samme dødelige atmosfære som det første rommet. Det må ha vært noen organisasjon i det, skjønt, fordi han gikk rett opp til den gamle sofaen, skjøvet til side rotet på gulvet, og trakk ut en pappeske under det.
  
  
  "Kanskje du finner noe vi har oversett," sa han uten mye overbevisning. "Dette er hans eiendeler, med unntak for de klærne han ble funnet i sin eneste god dress som han ble gravlagt i, og noen andre klær som hans hushjelp solgt på loppemarked."
  
  
  "Hans hushjelp?" Mine ører spisset på mulig ledetråd. "Barken. Amerikansk student. Antagelig, " Hyman sa. Den siste av en lang serie. Det er ingen motiv i denne retningen. Vi sjekket det ut. Men du kan få henne adresse hvis du vil. "Kanskje," sa jeg. — Men la meg ta seg av dette først.
  
  
  Jeg er ikke avviser CIA. Men det var tider da FOLK lærte om ting som de blir oversett. Og sjelden gjorde det motsatte skje.
  
  
  "Jeg skal være i det andre rommet hvis du trenger meg," Hyman sa. "Jeg vedder på at jeg er den eneste her som har å brenne hasj i et røkelsekar å skjule det faktum at jeg røyker Kamel."
  
  
  Jeg satte meg ned på den skranglete sofa og undersøkt innholdet av boksen. Jeg hadde ingenting å stoppe på. Alle repetisjoner av det jeg allerede visste fra telex. En haug av clumsily skriftlige notater fra Anderson seg om alt fra datoer med Cora og andre jenter til notater om Conti, Marsland, og Mallory. Clem Velsignet Anderson var en kronisk scribbler. Det er bare en dårlig vane for en secret Service-offiser som det er å snakke mens du drukket. På den annen side, jeg har kjent godt agenter (aldri top-notch, men fortsatt bra) som snakket så mye når beruset og rapportert så mange motsetninger som de kjørte mottiltak mot etterretning folk gale når de har forsøkt å trekke ut et korn av sannhet fra sin ordbruk. Det samme kan sies for Anderson ' s skriblerier og notater. Bortsett fra at det er ikke fienden som har blitt gal, men jeg, Nick Carter, som er på utkikk etter en mulighet som kan være til hinder for gjengjeldelse, og jeg leter etter en anelse om hva som kan ha forårsaket hans død.
  
  
  Det var bare tre notater som ikke er duplikater av hva jeg hadde lagret i hodet mitt. En liten skisse med navn Conti, Marsland, og Mallory danner en trekant rundt bokstaven L. Bak det ble et spørsmålstegn og en uleselig merk at det kan ha ment CH, den Sveitsiske lisens plate betegnelsen. Og så er det noe som leser Jungfrau, en Alpin spire i Sveits, eller tysk for virgin (lite sannsynlig), eller Junker-tysk for adelsmann, eller Elendige — narkoman. Eller kanskje noen kode ord. Den andre var en klarere notat, og består av ikke mer enn en "R". "R" og courier? Men hvem er det? I blinking av øye, mine tanker tilbake til Rosana.
  
  
  For det tredje, i midten av det tomme kortet er bokstavene "AA". Clem hadde drukket problem og var trolig kommer til å ta kontakt med Anonyme Alkoholikere i Roma, men det virket så usannsynlig som min forrige "jomfru".
  
  
  Jeg takket Hyman, skrev ned Cora ' s adresse, og venstre. Hun bodde i et pensjonat i nærheten. Bare i tilfelle, jeg gikk ned noen smug til Santa Maria-Plassen, en annen vanlig turist stopp i Trastevere, og hyllet en taxi.
  
  
  Jeg hadde fortsatt litt tid til å kjøpe et par av lyse skjorter og et par alligator høye støvler for å opprettholde min Texan bilde. Og jeg hadde fortsatt litt tid til å barbere på rommet mitt og endre for møtet.
  
  
  Inspirert av mystikken i stock car racing, Le jo superbe Hall i Monza var dekorert med reproduksjoner av vintage biler på samme måte som noen engelske puber er innredet med reproduksjoner av hester og jakthunder. Nå, på seks-tretti i kveld, det var fylt med Conti kameraet mannskap, noen av følgende, og den vakreste og pent kledd kvinner jeg hadde sett samlet under ett tak.
  
  
  Jeg gikk inn Monz rom med et noe schizoid oppførsel som virket best egnet til å Jerry Carr. Halvparten av usikkerhet av en fremmed og halvparten av arroganse og en mann som vet at han kan skrive sjekk for en åtte-tallet sum. Jeg ignorerte servitør som prøvde å lede meg til et bord og bodde der jeg var, halvparten blokkere inngangen og kikket ut i den fristende mørket.
  
  
  Jeg var fortsatt skjeling når en høy, tykke mannen med et rødt ansikt, skallet hode, og et stramt røde barten over hans overleppen bort til meg.
  
  
  Jerry Carr? Hugh Marsland. Jeg gjenkjente stemmen fra telefonen ringer. — Jeg er glad for at du kunne komme. Vi er alle i det hjørnet. Han viftet med en kjøttfull hånd i ubestemt retning. "Kom og støtte fornøyd selskap med sitt harem selskapet." Han ga en snorking humre, og jeg fulgte.
  
  
  Flere små bord hadde blitt presset sammen i sin gruppe og Conti-tallet. Jeg ble introdusert til Lorenzo Conti, Renzo med venner, Chris Mallory, den aldrende stjernen Michael Sport, blomstrende, fantastisk Camille Cavour og andre. Jeg bestilte en dobbel Chivas Regal på the rocks, satte seg ned i forgylt stol mellom Sir Hugh og Conti, og prøvde å kikke inn i mørket for å se min nye følgesvenner .
  
  
  Jeg har allerede beskrevet Sir Hugh. Det er bare nødvendig å legge til at det mellom hans balding skallen og rød bart, han hadde den muntre og uskyldige ansiktet av en engelsk kostskole for eleven, selv om han var i slutten av førtiårene. Han så ut som en blid og munter barn inntil jeg så øynene hans. Kul, beregning av rustfritt stål baller. Han var høy og litt fyldig, har for lengst pensjonert seg fra sport.
  
  
  Renzo Conti var den andre ytterligheten. Kort, om lag fem meter, slank og elegant, bare 56 år gammel, i henhold til mine data, med blå-sort hår. Enten det var naturlig, eller at det var det beste maling jobb jeg noensinne har sett. Han var ren barbert, med en aristokratisk nese og mørke brune øyne satt i en garvet ansikt. Hans grå-grønn mohair drakten var tilpasset laget med italiensk perfeksjon. Han var iført en blek grønn silke turtleneck. Han var kledd i en gull-Rolex på hans venstre håndledd. På hans høyre ringfingeren var en antikk signetring av blek gull. Han smilte og viste et komplett sett av skinnende hvite tenner; bedre enn de fleste av sine stjerner.
  
  
  Mallory er Stud var så stor som Marsland. Men han var tydeligvis mye fetere, til tross for dyre skreddersøm av hans fluffy tweed dress. Alt om det var så nytt, noe som gjenspeiler sin nyvunne velstand, at du ikke trenger noen ekstra informasjon å legge merke til det. Jeg vet ikke hvorfor, men noen som Renzo kan gå rundt i en drakt for første gang, og det føles fortsatt som familien hans har slitt det i generasjoner. Mens noen liker Studds var å gi ut en kjerne av falske ting, til tross for alle pounds han hadde investert i hans dyre dresser. Flokken hadde en lang og stygge ansikt, den slags stygg at noen damer som er lett å imponere samtale attraktive. Spesielt med arr på hans venstre kinn. I en vellykket periode av hans karriere, han kunne ha fjernet det. Så han må ha ønsket å beholde det som et minne av sin fortid, og hans øyne var en blek blå.
  
  
  Michael Sport. Du vil uten tvil kjenner ham fra hans fotografier. Han er en usedvanlig kjekk Engelskmann, litt mindre shabby enn hans wide-screen utseendet skulle tilsi. Han ser førti, og bare avslører sin sanne alder av femti-odd på slutten av en stressende kveld med tisper og drikke.
  
  
  Camille Cavour var noe helt annet igjen. Og noe å fokusere på et øyeblikk. Hun så bedre enn henne film bildet foreslått, og at filmen bilde som gjorde henne til en sex-symbol i bare to korte år. Hun kunne knapt ha vært mer enn et hundre og seksti fot barfot, eller veier mer enn hundre pounds, men resultatet var perfekt. Hennes mykt brunt hår ble fanget opp i et gult bånd av fløyel og falt nedover ryggen. Hennes fantastiske kroppen var låst i en tettsittende oransje kjole som klemte to utstikkende plomme-formet bryster. Da hun snudde seg for å bli introdusert av Sir Hugh, hennes to mørke brune øyne, nesten svart som modne oliven, hadde blendende effekt av to 250-watts lamper.
  
  
  Resten ble gjort opp av mindre sjefer, ansatte, skuespillere, som Sir Hugh hadde allerede fortalt meg på telefonen. Jeg hadde en sterk følelse av at hele partiet ble kastet for godtroende Jerry Carr, en playboy og mulig investor.
  
  
  En servitør kledd som om han hadde rømt fra en syttende århundre battlefield brakte meg en whisky, og Renzo, som allerede er en god venn, tilbød meg en sigarett fra en flat platinum rør innredet med et våpenskjold. Kanskje familien toppen. Jeg takket høflig nei sigarett og trakk seg ut min egen merkevare, filter sigaretter, som jeg foretrekker. De er skreddersydde, og er innredet med C-monogram, som kan passere for Carr eller Carter. Camille cooed delightedly og spurte om hun kunne gå for. Jeg ønsket bare å behage henne. Hun lente seg i konfidensielt og laget tenne en sigarett en spesiell og intim handling.
  
  
  "Oooh," sa hun, skuffet, etter en lang dra. "Det er bare vanlig tobakk, Mr. Carr.
  
  
  "Jeg beklager," sa jeg. "Jeg innså at det italienske politiet er ganske vanskelig å håndtere marihuana."
  
  
  "Brumm," sa hun. "For bostedsløse og hippier, ja, men ikke for folk som oss. Dottore Simca, som kommer snart, har en høy politisk stilling, og alle vet at hans utholdenhet er delvis på grunn av kokain. Det samme gjelder for Renzo.
  
  
  "Nei, jeg sa, passe imponert. "Bare ring meg Jerry," sa jeg.
  
  
  "Hvis du ringer meg Camille," sa hun. Hun så på meg et øyeblikk. "Jeg tror jeg vil sitte ved siden av deg , Jerry," sa hun. "Selv om din sigarett er bare vanlig tobakk." Jeg er ikke sikker på hva hun gjorde med G, men det hørtes ut som en krysning mellom Ka og Dsj, og det sendt en merkelig at det går kaldt nedover ryggen min.
  
  
  Nå hadde vi en liten firkant for de fire av oss: Camilla, Sir Hugh, Renzo og meg. Camille kost opp til meg så nær at det var ikke engang plass til en silkepapir mellom oss.
  
  
  "Gerry har planer om å delta i Slutten av Verden," Sir Hugh sa med en kvalt til å le. — Men jeg fortalte ham at jeg var redd vi hadde nok av penger." Er ikke det riktig, Renzo?" "Jeg er redd jeg tror det, også," Conti sa. "Dette er et budsjett for åtte millioner kroner, noe som er svært store i dag, og vi har allerede ytterligere to millioner for mulige forsinkelser og inflasjon. De fleste av våre budsjett er brukt på uvanlig rekvisitter og "special effects". Vi ødelegge hele biler. Om ti filming økter er i ferd med å starte. Store flåter vil bli senket, for ikke å nevne lommepenger av en halv million dollar for royalties av stjerner som Camilla og den populære Mr. Sport. Vi bruker også de største stjernene fra hvert land, inkludert Russland, og for første gang, Kina, for gjesteroller."
  
  
  "Hva en fiasko, Renzo," sa jeg. "Jeg ville gi min siste krone for å se en film som dette en dag." Som dette siste krone var i ferd med å bli begravd under mer enn tolv millioner søsken, Conti er sukk ble møtt med en meningsfull rynke.
  
  
  Jeg elsker å se Gerry få en andel i vår film, " Camille sa gledelig. "Jeg møtte ham her, Renzo. Du introdusere ham til meg, og du sender ham bort igjen. Det gjør meg ulykkelig, og du vet hvor ille det kan være for en film: forsinkelser, re-skudd, leger, injeksjoner hvis jeg blir ulykkelig." Hennes siste film, Madonna de Sade, koster flere hundre tusen poeng mer på grunn av hennes temperament og temperament. "Takk, Camille," sa jeg.
  
  
  "Men Camilla, dukke," Sir Hugh protesterte. "Du skal vite at det er en grense for deltakelse. Vi har råd til noen av dine luner med en ekstra to millioner kroner.
  
  
  "Noen innfall, Hugh?" Camille stilte som en av hennes hender med blod-røde negler hvilte på mitt kne og presset det lett.
  
  
  "Vær så snill, Camilla, min kjære," sa Renzo. — Jeg mente det ikke ville være umulig å hjelpe Jerry, bare vanskelig. Og hvis du ønsker å lage et problem ut av det, kanskje vi kan finne noe ut. Men vi må vente til Pierrot, Mr. Simka, vår finansielle ekspert. Han har sin egen Sveitsisk bank og er vår politisk samarbeid. Ikke bekymre deg ennå, kjære Camilla, og det gjør heller ikke du, Jerry.
  
  
  Jeg spurte når denne Mr. Simka ville bli med oss. Denne Sveitsiske banken kan være akkurat den forbindelse jeg var ute etter i Clem Anderson er rart skisse.
  
  
  "Hvem vet," sa Renzo. "Hvis Pierrot kommer, vil han. Og hvis han liker å rote rundt i Senatet akkurat nå, han vil være rundt litt senere.
  
  
  "Det gjør sine egne lover," Studds fortalte Mallory. "Liker han å lage lover for Italia."
  
  
  "Eller å bryte loven," Camilla twitret.
  
  
  "Vel, vel," sa Sir Hugh, med en faderlige rynke. "Vi må ikke la Jerry har noen rare ideer."
  
  
  Renzo lo, som om Sir Hugh hadde nettopp fortalt de største vits i verden. Og kanskje det var.
  
  
  Det ble etterfulgt av flere timer med drikking og formålsløse fest i Monza lounge før Renzo så på hans Rolex og sa det var på tide å flytte hele rekken til en restaurant for middag; han hadde leid en veldig spesiell diner for denne kvelden.
  
  
  "Vi kan ete det og så Pigger vil vise Jerry noen av våre lånt fly," sa han. "Jeg fikk min millioner ved å kombinere forretninger og fornøyelse." Han børstet av de skryte av å legge til, " Og det er hvordan jeg mistet dem igjen.'
  
  
  I henhold til min teleks, var han i gjeld til banker og mindre tolerant private kreditorer til den siste dagen. Men jeg måtte si at han fortsatte å fungere som en person uten en eneste vare i denne verden.
  
  
  Seks limousiner ventet i hotellets svingete oppkjørselen. Jeg var en ære å være den første. Renzo, Camilla og jeg er i baksetet. Mallory og Sir Hugh er i den regulerbare seter på tvers fra oss, og Michael er ved siden av lakk-driveren.
  
  
  Det tok meg en god tjue-fem minutter fra hotellet til restauranten, som jeg brukte helt absorbert i meg selv. På den ene siden, Renzo med forsiktig, men detaljerte spørsmål om min økonomiske situasjon i tilfelle Vereldeinde inviterer meg som en investor. På den annen side, Camille, som fikk meg involvert i noen av sine aktiviteter . Så snart vi var ute av hotellet, og jeg følte en liten, silkeaktig hånd på min hofte, testing min reaksjon på hennes touch.
  
  
  "Det er ganske få problemer med å få en anstendig mengde ut av Usa, Jerry," sa Renzo. "Til tross for alt dette snakk om fri konkurranse."
  
  
  "Jeg har alltid hatt et par millioner dollar i reserve i Nassau," sa jeg Renzo.
  
  
  "God finansiell posisjon i Nassau." Sir Hugh snudde seg for å delta i samtalen. "Ikke noe problem hvis du ønsker å få saker for raskt."
  
  
  Camille giggled og klemte meg på låret. "Jeg vil mye heller du avta din virksomhet," hvisket hun i øret mitt. Hun talte ord, etterfulgt av en flick av tungen som forsterket den frie bevegelighet av hånden hennes.
  
  
  "Jeg fikk en overføring fra Nassau gang, og det tok bare to dager," Stads Mallory lagt til. "Hvis jeg prøvde å få det gjennom Amerika, ville det ta to til tre uker."
  
  
  "Og du ville ha til å fylle ut femti former for en ussel £ 400,000," Sir Hugh sniffes.
  
  
  Jeg sniffet også, men det ble ut av frustrasjon og glede som kom med det. Jeg visste ikke hvor mye lenger jeg kunne holde ut under Camille er milde kjærtegn uten å eksplodere. Yoga har gitt meg noen kontroll, men det krever full konsentrasjon for å oppnå maksimale resultater. Og med Camille er tunge i øret mitt, hennes spill nærheten lysken min, hadde jeg å holde mine andre øret åpne for Conti, Mallory, og Sir Hugh, og de skulle svare uten å binde seg ned direkte.
  
  
  Jeg gritted mine tenner og snakket knowledgeably om mulighetene for en rekke multinasjonale selskaper med kontorer i Roma eller Milano. Jeg hvisket en stille bønn av takknemlighet som limo til slutt slått i cypress-allé fører til vår restaurant. Camilla gjorde en nesten uhørlig sint lyd, som en liten bortskjemt barn som har mistet sitt leketøy, som hun grep hånden hennes vekk. Bilen stoppet. Når sjåføren åpnet døren for oss, Renzo ledet oss gjennom den enorme parkett døren til en gammel stukkatur våningshuset. Hele første etasje ble omgjort til en spisestue. Akter, under to store spytter, det var to store vedfyrte ildsteder full av flammende ild. På den ene spytte hang det et veldig stort villsvin, det er fett å tegne små tunger av ild fra brann nedenfor. Den andre hadde tre gjess og fem høns.
  
  
  "Vi får Toskansk mat på sitt beste," sa Renzo. Han pekte oss til de viktigste bordet og stoppet for å gi eieren noen matlaging tips.
  
  
  Resten av gruppen stormet inn. Den tradisjonelle italienske multi-retters måltid snart begynte. Anti-pasta ble etterfulgt av en tykk bondens grønnsakssuppe og / eller pasta. Stek dem deretter villsvin med bakte poteter og artisjokker. Deretter kylling eller gås med blandet salat og zucchini. Så store plater av hestekastanjer og krem paier. Deretter en ost bordet nesten på størrelse med ett av bordene, og til slutt, for å toppe det hele av, alle slags små ting skylt ned med brandy, champagne og grappa.
  
  
  Camille satte seg ned ved siden av meg. Hun spiste alle retter med samme gusto som grådig hingster overfor oss. Hvis hun alltid spiste som dette, da hennes liten fem-fots ramme som trengs for å bli vedlikeholdt av en konstant og vedvarende trening. Turen vår her ga meg noen innsikt i hva denne øvelsen er alle om. "For Guds skyld," Mallory sa, å hjelpe seg selv til spaghetti og vaske det ned med chianti, " jeg sverger til deg. Det er noe med den italienske luft som gjør magen min biter. Hjemme, to av disse rettene ville gjøre et fullverdig måltid, men her vil jeg fortsette å spise."
  
  
  Et sted mellom makaroni og villsvin, var det en uro ved inngangen, og hvisker spredt over hele spisesalen.
  
  
  "Pierrot kommer," sa Renzo. "Den Lille Sage".
  
  
  Et fett gjestgiveren kom til syne, stepping tilbake og bukker lav. Og etter at jeg så den minste personen jeg noensinne har sett. Piero Simca var et ryddig, godt kledd dverg med godt avkuttet hår og et ryddig hjerte-formet skjegg. Han hadde en kort elfenben-ledet stokk ikke mer enn fire meter lang. Han var ca fem meter høy i høyhælte plattform støvler.
  
  
  Han ble ført til bordet vårt, der servitøren hadde allerede plassert to puter på en stol. Alle som sto opp for å hilse på ham, inkludert Camille og følge dem klønete, som kreves av min rolle undertegnede.
  
  
  "Pierrot".
  
  
  'Professor'.
  
  
  "Endelig," Renzo utbrøt. "Professor Simka. Mr. Carr, den mann som jeg fortalte deg om.
  
  
  "Nok av dette, Professor," den lille mannen sa, gripende min hånd tett som klør. "Vi er her som venner. Jeg er Pierrot, Jerry, og jeg er glad for å møte deg. Sitte ned slik at jeg kan ta opp på dette utsvevende fråtsing.
  
  
  Han snakket perfekt engelsk, med en svak Amerikansk aksent, i motsetning til den Britiske stivhet vanligvis sett i lese-og skrivekyndig Italienerne.
  
  
  Smilet hans var åpne og uskyldige. Men det var en sterk følelse av sinne i sin lille bygge. Det var ikke alltid skeptisk se i hans grønnaktig øyne, men noe som en myk raslingen i hans magre kroppen. Det eneste jeg kan sammenligne det til var en kveld for lenge siden i Palembang, Sumatra. Så jeg kastet og slått for sju søvnløse timer i sengen min. Før jeg så på innsiden og fant en liten lyse og skinnende krait, en av de mest dødelige slanger i alle av naturen.
  
  
  Sin størrelse ikke forstyrre Pierrot ' ideer om å spise sunt. Tro mot sitt ord, han spiste anti-pasta og spaghetti i halsbrekkende fart og passerte oss når villsvin ble servert. Så han hadde tid til å snakke.
  
  
  Sir Hugh fortalte meg om mitt ønske om å investere i Verdens Ende , hans egen tvil at dette kunne ordnes, og Camilla ' s kommentar om at hun ville være veldig fornøyd hvis jeg ikke kunne bli en av sine sponsorer.
  
  
  "Og du ville ikke ha meg til å være ulykkelig, Pierrot," Camille lagt til.
  
  
  "Aldri, mine kjære barn," sa Pierrot, kutte av en stor del av villsvin er skinke og feste det til bladet hans som en miniatyr hawk pouncing på sine byttedyr. — En mann som ville flytte fjell å se deg lykkelig." Og siden jeg ikke ser på størrelse med en bulldoser, alle de mer grunn til at jeg har for å flytte dem for deg. La meg tenke på det.'
  
  
  Han lukket øynene, legg kjøttet i munnen og tygget ettertenksomt. En grå goatee flyttes opp og ned hans brede slips som han tygget og tenkte.
  
  
  Han åpnet øynene med en fornøyd kyss. "Avslaget til Argentinere," sa han.
  
  
  Jeg trengte ikke å spille for å se lamslått. Spurte jeg. "Hva er det, Pierrot?"
  
  
  "Jeg tenker høyt, Jerry," sa han. "Noen ganger er det ikke så pen. Jeg mener at det er en gruppe av rike idioter i Buenos Aires som ønsker å delta i vår film, en liten deltakelse av ca en halv million. Ingenting ble undertegnet, selv ikke et håndtrykk.
  
  
  Og hele verden vet at Pierrot holder hans ord. Men hvis det ikke var for at håndtrykk, hvorfor ville ikke vår venn Jerry Carr ta plassen til disse Argentinere?
  
  
  "Hvorfor gjorde jeg ikke tenke på det? "spurte Sir Hugh, med overdreven beundring, som om han hadde egentlig ikke tenkt å hjelpe kjære Jerry Carr bli kvitt noen av hans petrodollars øyeblikket er han ferdig med å lese mitt budskap i Superba.
  
  
  — Tror du virkelig du kan gjøre dette?" Spurte jeg, passende nok forvirret.
  
  
  "Kan jeg gjøre det?'Ja, " sa lite Pierrot. "Jeg allerede gjorde, Jerry Carr.
  
  
  Her er min håndtrykk, som alle våre venner kan vitne." Den trange, klo-lignende grep igjen. — For fem hundre tusen dollar for å delta i Verdens Ende, pluss de vanlige ekstra kostnader." Men dette er en sak for advokater og i morgen eller dagen etter. Ikke mer å snakke om penger i kveld. I dag er vi bare en gruppe av morsomme venner som er å ha en god tid. Er du enig?"'
  
  
  "All right," sa jeg.
  
  
  "Veldig bra," sa Sir Hugh.
  
  
  "Hyggelig å ha deg rundt," Studs knurret til Mallory.
  
  
  "Bravo," sa Renzo.
  
  
  Camille er svaret ble en lang, kjærtegnet klem av låret.
  
  
  Virksomheten ble ikke diskutert for resten av måltidet. Senere fikk vi tilbake i limousiner og kjørte til flyplassen, hvor Piero ' s politiske verdighet førte oss forbi vaktene til baksiden av flyplassen, hvor den første delen av Vereldeinde Air Force ble satt sammen. Clem Anderson ' s rapporter forberedt meg for noe imponerende, men jeg ble likevel overrasket. Ikke bare gjorde Conti overbevise ulike regjeringer til å gi sin Air Force ' s beste fly — jet Fantomer, jet Sabres, og noe som selv i svakt lys viste seg å være en ekte B-52 - men det var også en håndfull av flygende leketøy på displayet at jeg bare visste om fra AX rapporter : fly som ble ikke engang nevnt i siste utgave av All Verdens Flyet, som uerstattelig årlige register over hvem som gjør hva og dreper dem. To av disse hemmelige flyene var Amerikanske. De tre andre så ut som russiske modeller som jeg bare visste om fra rykter og de få smuglet bilder. Det var tre av dem, som bare kunne indikere at vår uforståelig østlige naboer var i bevegelse fremover, mye raskere enn våre beste intelligence service kunne holde tritt.
  
  
  For første gang la jeg merke til ekte entusiasme i Renzo, Sir Hugh, og Studds. Små Pierrot førte veien, beveger seg fra den ene skatten til en annen som en beundrer skolegutt.
  
  
  "Tenk om en av disse objektene dukket opp over Washington, DC, med symboler av Sovjetunionen, "sa han," i det øyeblikket da et Amerikansk fly vises over Leningrad, og en av dem, si, med et hakekors, vises over Beijing. Bare tenk deg reaksjonen i alle tre tilfeller, og hvor raskt sivilisasjon som vi kjenner den vil komme til en ende."
  
  
  "Dette er et hovedtema i Slutten av Verden," Renzo hvisket til meg. "Vi vil gjøre Laurentiis' Waterloo ser ut som en gammel Shirley Temple komedie."
  
  
  Spurte jeg. — Noen film med et budskap?"
  
  
  Chris Mallory brøt ut i latter i øde flyplass. På middag, han var stadig å drikke grappa, en drikk som kan brukes nesten som jet drivstoff uten å endre destillasjon prosessen for mye.
  
  
  "Det er en melding," sa han. "En melding til de dødes verden". Med sin lett bøyde seg figur i måneskinn, bass-stemme som kommer fra hans lange, rynkete ansikt, og at sort cape drapert over skuldrene hans, han så ut som en vampyr fra en film ved en av hans mindre film brødre. "Studds betyr," sa Sir Hugh alvorlig, " at du har rett. Det er en film med et budskap, Jerry. Og at budskapet er at dette dumme gamle verden bare ikke vil overleve World War III med alle våpen tilgjengelig nå, selv til små land."
  
  
  "Rimelig selv for film selskaper," jeg har lagt tørt. Sir Hugh lo. "Det er riktig. Selvfølgelig, dette arbeidet er bare nødvendig for detaljer: takeoff, landing, og lignende. Vår kamp scener, noen som vil være den mest fantastiske som noensinne er tatt, vil bli skutt på en mindre skala. Leketøy fly som flyr over leketøy byer, dammer som vil se ut som hav, men alt er utrolig realistisk." "Dette er en ny prosess," sa Renzo. "Med datamaskiner, vi kan pre-program hele sekvenser. To hærer kjemper for hverandre, ødelegge New York av bombingen, simulere kjernefysiske eksplosjoner. Ett klikk på en knapp og bare en slik tur."
  
  
  "Du trenger ikke å ha en leder, må du, Hugh," Studds ertet. — Jeg skulle gå pakke bagasjen min." "Du, Studds?" Mannen som ledet Zulu opprør i filmen? Renzo protesterte heftig . "Våre små til store krigen vil bli så god som de data som vi går inn i datamaskiner. Og, Stud, det er ingen leder som kunne utvikle dette programmet bedre enn deg. "Se," sa Sir Hugh.
  
  
  "Det begynner å bli sent og jeg begynner å bli kaldt," Camilla 's milde stemme lød som et ekko i de store gutta" spillet. — Vi kommer tilbake, er vi ikke?"
  
  
  "Du har rett, mitt barn," Pierrot sa, prøver hardt å riste av hans beundring. "Min gamle bein også begynner å kjøle seg ned. Jeg misunner dere unge som varm opp så raskt. Han så åpent til Camille og meg.
  
  
  Vi kjørte tilbake i samme limousin. Camille kost opp til meg igjen. Mindre aktive, men ikke mindre fristende.
  
  
  "Jeg bor med deg i kveld, Jerry," sa hun når vi kom ut av bilen.
  
  
  Men hotellet har... tenkte jeg høyt.
  
  
  "Brumm. Tror du Le jo superbe er en av de billige hoteller der en tilfeldig hore har å gå til ledelsen om tillatelse? Dette er et moderne og sivilisert hotellet, spesielt for den mann som har tatt det beste rommet, og spesielt for vår venn Renzo. Hun trykket min hånd til hennes faste lite bryst. Et tynt lag av stoff gjennomboret hennes brystvorte hardt. Mine notater på Camille gjort det klart at for tre år siden, var hun også en av de tilfeldig horer som satt på sine viser i billige rosa hotell. Men penger, popularitet, og en litt mer selektiv kultur slettet som perioden fra hennes minne.
  
  
  Like før vi kom til det siste hjørnet før Le jo superbe, vi nesten kolliderte. En skrøpelig gammel blå Fiat 500 kom flygende ut av et smug i Piazza della Republica rett inn i bilen vår. Renzo driver rykket rattet heroisk, og driver av Fiat, en stor gorilla i et rutete sport jakke, gjorde det samme. To biler hylte til en stopp side ved side, deres neser som peker i ulike retninger. Jeg så svetteperler på den andre førerens ansikt. Sjåføren vår, ropte et par italienske obscenities på ham, og han svarte umiddelbart og kjørte på.
  
  
  Den eneste fordelen var at Camille landet i fanget mitt, tviholder meg i deilig terror.
  
  
  "Min Gud,"sa hun," jeg trodde vi skulle dø før vi gikk til sengs."
  
  
  Renzo, mindre sjokkert, lo. "Vår strålende bevegelse," sa han. "Det er greit, selv om det skjer litt sjeldnere i midt på natten."
  
  
  I lobbyen på Stud Hotellet, Sir Hugh og Michael Sport, som hadde tatt produksjon assistent i bilen bak oss, venstre oss alene. Renzo tok Camille og meg opp i forgylt heis til tredje etasje, der han hadde en permanent suite med en like konstant strøm av besøkende, for det meste slemme gutta. Vi fortsatte opp til sjette etasje med piccolo er nesten moderlig smil på ansiktet hans.
  
  
  "Å, jeg vet dette nummeret," Camille sa da hun gikk forbi meg fra stue til soverom. "Jeg synes det er så vakkert. Utseende. Hun trakk en ledning, og teppet hun trakk tilbake åpenbart et speil på veggen som strakte seg fra gulv til tak. "Oh, du vil elske meg på den store skjermen," hun lovet som hun frimodig dukket inn på badet.
  
  
  Jeg hadde ikke trenger oppmuntring for å få naken. Men Camille hadde ikke noe å ta av, og hun var naken som en nyfødt baby når jeg først tok av meg jakken og bukser. Hun hjalp meg med resten, og jeg var glad jeg skulle sette pistolen og dolk i kofferten min. En liten bensin bombe som så ut som en gull smykke kan være til venstre på nattbord. Jeg trengte ikke å svare forvirrende spørsmål som kan komme i konflikt med min nåværende intensjoner ...
  
  
  Min nåværende intensjoner, mine følelser, mine hotness — alt ble reflektert i denne full-lengde speil. Camille var rett i at jeg ville ha elsket henne på den store skjermen. Og jeg hadde rett om måten hun håndterte henne gigantiske retter av kjøtt, pasta, og anti-pasta. Og vi begge likte å være rett.
  
  
  Første gang var rask, andpusten, og instinktiv. Etter å ha ligget side ved side for en stund å fange vår pust og utforske hverandre forsiktig, vi flyttet til en annen, tregere sirkel med lange pauser og svak endring av posisjon. Vi begge følte en krible fra det og legge på varmen og er sammenvevd med hverandre. I speilet, det var som om vi var suspendert i vektløshet i verdensrommet, gli gjennom noen fjerde seksuell dimensjon.
  
  
  Men en del av hjernen min jobbet hardere. Jeg var heldig nok til å alltid finne en sterkere stimulans i sex enn for eksempel amfetamin. Kanskje sex var like vanedannende, men mindre skadelig for sentralnervesystemet. Hvis Camille visste noe mer om "The End of the World" enn henne seks-figur lønn, sengen var det rette stedet for meg å finne ut. Og jeg kunne bare finne ut om hun var helt avslappet. Vurderer tiltak så langt, hun syntes et par runder unna en litt svakere forsvar.
  
  
  Hennes petite kroppen var tomme for tomme så deilig som Rosana er mer frodige kroppen. Camilla hadde også en liten fordel i erfaring og utdanning. I det øyeblikket følte jeg en liten splint i henne, en splint som hadde ingenting å gjøre med det kalde. Jeg var klar til å komme inn i henne igjen.
  
  
  'Si, Jerry. "Oh, yes, nå," sa hun.
  
  
  Jeg så hennes lille kropp i speilet, kronglete, klar for meg, og jeg var i ferd med å lukke øynene for det første trekket. Da jeg åpnet dem stort igjen, men det var for sent. I speilet, jeg så to kjøttfulle tall inn i rommet fra døren til stuen.
  
  
  Jeg prøvde å snu, men den første, en feit gorilla i et rutete jakke, var allerede treffer meg på baksiden av hodet med en skinke-størrelse knyttneve, et slag som kunne ha slått en okse over. Jeg falt ut av sengen og landet på tykt teppe, der hvor en tung skodd fot fanget meg i ribbeina. Gjennom disen av smerte og sløret bevissthet, følte jeg at jeg kunne høre Hawke ' s stemme, akkurat som i tidligere dager av min trening. Han sa: "Det første du bør alltid huske på er at du har ingen unnskyldning hvis du er fanget når du ikke er på vakt." Kanskje en dag skattebetalerne av et takknemlig nasjon vil sette disse ord på min gravstein.
  
  
  Jeg ble halv klar over den andre kunden å dra Camille ut av vår glede hage, en hånd som dekker munnen, og den andre å undertrykke sin kamp. Da han gagged henne, teipet munnen lukket, og bandt henne opp med revet strimler av en tynn lin Le jo superbe ark.
  
  
  Jeg følte meg som jeg var å miste bevisstheten, men når gorilla i tartan jakke hjalp sin buddy tie Camille opp tett, jeg tok Pierre, gass bombe. Jeg gjemte det under armen. Jeg tenkte at ingen ville søke den personen han dratt naken ut av sengen. En annen tanke streifet meg. Den rutete jakke var slitt av føreren av Fiat 500 som nesten kjørte oss. Så jeg sluttet å tro.
  
  
  
  
  Kapittel 3
  
  
  
  
  Det var en stund før jeg begynte å tenke igjen. Men ti eller femten minutter senere kom jeg til, bundet som en rull i baksetet av en Fiat 500 fart gjennom ukjente gater. De hadde ikke gidder å ha bind for øynene meg, noe som var et dårlig tegn. Åpenbart, de hadde ingen filantropiske intensjon om å forlate meg uskadd.
  
  
  Den bankende smerte i mitt hode var alvorlig, men så langt som jeg kunne se, var ingenting ødelagt, og jeg ikke har noen alvorlige skader. Mitt sinn sakte ryddet, i hvert fall nok til å innrømme for meg selv at jeg var enda mer skremt nå enn da min oppgave hadde begynt.
  
  
  På den tiden, min oppdrag virket som noe mer enn en kjedelig oppgave. Hode til Roma og finne ut så snart som mulig hvis Clem Anderson tvil er berettiget, hvis det er mer til det enn bare dyrere og prangende filmproduksjon. Hvis Clem hadde vært feil, kunne jeg ha pakket opp og fløyet hjem for å fortsette min ubetalt ferie og reparere min brutt forholdet med Tiggy. Jeg visste nå at Clem var ikke feil, men hva var det han høyre om?
  
  
  Ved første øyekast, det var som Hauk hadde håpet. "The End of the World" var bare en annen svært tidkrevende og dyrt film av dagens økonomiske standarder. Men den voldsomme beskyldninger var trolig noe mer enn en svindel av Conti og hans medfanger. Den hastigheten som de tok agn min var ytterligere et bevis på dette, som var deres fin liten gave av Camille til å vekke min interesse.
  
  
  Deres enorme, foruroligende samling og intrikate våpen var langt mer enn det filmen egentlig er nødvendig, men det er ikke overraskende gitt overdrevet stormannsgalskap så ofte funnet i store filmskapere. The B-52s og andre cutting-edge jagerfly var dyre leker, men i prinsippet, uten våpen, ikke mer farlig enn Goodyear luftskipet som flyr over reklame-fylt Roma.
  
  
  Jeg måtte innrømme at det var andre nivåer under overflaten. Men de var fortsatt så vage og så lite forsket på, at ingenting, fra Clem ' s all hast skrevne notater til min nåværende bortføring, syntes å ha noen tilknytning til en internasjonal konspirasjon. Alt jeg har lagt merke til om Renzo, Sir Hugh, Studds, og selv det farlig dverg Pierrot, var at de så ut til å ha meg i live og (med Camille hjelp) svært fornøyd. I hvert fall for tiden det tar å logge deg en sjekk for en halv million dollar og overføre penger fra Bahamas til sine Sveitsisk bank. Vi kan ha spist kylling som natt, men ingen av de menneskene jeg møtte var typen til å drepe en golden egg-legging høne. Og Jerry Carr var slik en kylling i deres øyne.
  
  
  Min springende tanker ble brått kuttet av når bilen stoppet brått. En gorilla i et rutete jakke dyttet åpne døren og trakk meg ut på hardt gulv. Til min overraskelse fant jeg meg selv ute ved inngangen til landet restaurant hvor vi hadde partied mindre enn sju timer tidligere. Nå var det så stille og øde i det mørke måneskinn. Jeg husket at Renzo eller noen andre hadde fortalt meg at eieren bodde på en gård noen kilometer unna. De ansatte har lenge gått hjem, til Roma eller et sted i nærheten.
  
  
  Gorilla trakk meg til mine føtter og trakk meg sammen. Hans store ledsager åpnet tredør med en skinnende ny nøkkel. Var dette tilbake til åstedet for vårt parti er nært knyttet til" The End of the World"?.. eller ikke?
  
  
  Hvis Gorilla og fyren som jobbet han hadde vært på en ekte jakt — og jeg sverger på at det ikke begynner før etter våre limo parade venstre hotellet — det ville ha vært å peke på restaurant. Forlatt etter timer, det var et sted for de spillene som de ønsket å spille med meg. Selv de mest minimal tilkobling til den kriminelle verden vil gi nøkkelen på kortest mulig tid. Og nyheten om deres plan pekte ikke på Renzo og hans håndlangere, men i en annen retning. Hvis de er installert det, ville de ha sin egen nøkkel. Studds Mallory sagt over middag på at dette stedet og alle landet rundt en gang hadde tilhørt Renzo familie, før gambling, dyre gutter, og tvilsomme penger tok som semi-aristokratisk arv bort fra ham. Jeg var fortsatt fiske i den samme møkkete vann som før.
  
  
  Døren var åpen. Gorilla og hans følgesvenn båret meg mellom dem til spisestuen. Halvparten dra, halvparten balanseført, og de førte meg til enden av rommet, til gigantiske ildsteder, nå øde og stille på grunn av svak røyk av halv-slukket brann nedenfor. Tartan strøk kastet meg på bordet som en sekk med kull.
  
  
  "De holder veden her," sa han sint til sin følgesvenn i italiensk. "Ta nok for oss å starte en brann, Pepe. Vi vil ha en deilig Texas grill en gang.
  
  
  Jeg ville ikke ha dette varte lenge hvis jeg hadde bukket under for den økende frykt for tortur. Dette er en av risikoene ved yrket. Men jeg innrømmer at tanken på å steking på en liten brann ikke gjør hjertet mitt slo til med glede. Jeg hadde fortsatt som minnet om en gigantisk gris dryppende store mengder fett på red-hot tre nedenfor. Pepe tilbake med en armful av tre. Han banket asken av kull og kastet halvparten av sin egen mat på dem. Skyting flammene slikket på uregelmessig formet tre, og etter et par minutter, var sentrum igjen en voldsom flamme.
  
  
  Gorilla dratt Band-Hjelp av min munn. "All right, Mr. Carr, "sa han.
  
  
  Han snakket engelsk med en sterk italiensk aksent, som jeg ikke vil prøve å formidle.
  
  
  Jeg holdt mine lepper presset sammen så tett som om jeg hadde et Band-Aid på dem, og prøvde å gjøre meg ser trassig. Det er ikke så lett når du er naken og bundet, men han ser ut til å få det. Han talte til Pepe i italiensk dialekt, og Pepe trukket ut et heavy metal spyd, svertet og fortsatt med restene av villsvin jeg var fortsatt å fordøye.
  
  
  Gorilla dyttet meg med sin tunge boot, og Pepe spyttet på ryggen min. De dro ut en sterk nylon ledningen og begynte å knytte meg urørlig å spytte.
  
  
  Sammen har de båret meg til brennkammeret og senket spyd til sine abonnenter. Da de fikset det med vingemutterne. Den spidder ble støttet av to vertikale deler av smijern, hvor delene ble laget på avstander for å kontrollere avstanden til avfyring plate. Full av menneskelighet, de startet fra det høyeste nivået.
  
  
  "Du er ikke på seg noen klær," gorilla sa: "det vil være fint for å holde varmen etter den kalde natteluften utenfor, Mr. Carr." Før vi mister vårt temperament og la deg bli for varmt, jeg har et par spørsmål.
  
  
  Jeg gav ham mitt svar sammen med min mening om ham, hans, allhers gud, og hans mulige spørsmål i en strøm av korte setninger.
  
  
  "Veldig bra, Mr. Carr! Pepe!
  
  
  De senket meg ned et trinn, og varmen var ikke lenger komfortabel. Jeg kunne ikke stoppe svette, og hver dråpe svette laget en fresende lyd.
  
  
  "Hva er ditt virkelige forhold til Verdens Ende?" gorilla i rutete jakke bedt om. "Faen," sa jeg gjennom gritted tenner. "Jeg er en investor. Jeg setter penger inn i det fordi jeg tror det vil tjene mer penger."
  
  
  Han lo mournfully. "Jeg er sikker på at du kan gjøre det bedre, Mr. Carr, hvis det er ditt navn," sa han. — Du må fortelle meg allikevel. Hva er din nåværende forhold med Verden Slutten?
  
  
  "Akkurat det jeg sa," jeg brummet.
  
  
  'Ikke noe annet? En søt, uskyldig investor?... Han viste til Pepe.
  
  
  Et steg ned. Hva pleide å være en ubehagelig varme følelsen er nå omgjort til en brennende følelse.
  
  
  "Nettopp dette," jeg buste ut. "Akkurat nå, selv om jeg ikke gjøre en fortjeneste fra det, jeg får fortsatt mine penger på det gjennom Camille Cavour. Jeg kan bare råd penger for det. "Ikke akkurat en uskyldig investor, da, Mr. Carr," gorilla gurgled med en hyene smil. — Men fortsatt ikke overbevisende nok. Vil du ha meg til å tro at du investerer en halv million dollar i en liten jente, når du kan få et dusin av dem for fem hundre, og ikke så lenge siden du kunne ha kjøpt Signorina Cavour for femti? Pepe!
  
  
  Et steg ned. Nå visste jeg at jeg ikke tålte det. Jeg ville ikke si, men det hjalp ikke løse problemet AH. Selvfølgelig, Hawke kunne ha sendt en annen agent, men avhengig av hvor lang tid det tok dem å finne kroppen min, eller om min forsvinningen var et uhell, det ville forsinke dager eller uker. Og hvis Anderson gjorde virkelig lære noe, hvis det virkelig var en internasjonal trussel mot verden for, ville det være for lite.
  
  
  Pepe lagt til tre loggene til brann, og flammene ble enda høyere.
  
  
  Gorilla sa. "Jeg tror han er ferdig med den delen, Pepe," sa han med sin syk humor.
  
  
  Nå var jeg henger med ryggen ned. I begynnelsen var det litt av en lettelse, som avstand til brann økt, men det nye drivstoffet som Pepe kastet inn i det også økte brann, og jeg kan allerede føle fikk blemmer på mine skuldre og rumpe... Og jeg følte at det var noe annet. ...
  
  
  Med mine håndledd rett over komfyren brann, jeg følte en svak nedgang i spenning som nylon ledningen begynte å smelte fra varmen. Jeg sammenbitte mine håndledd til å holde på litt lenger. Jeg bøyes musklene i min venstre arm for å holde Pierre trygt gjemt under armen.
  
  
  "Hva er ditt virkelige forhold til Dommedag, Mr. Carr? Avhøret i seg selv var ensformig... varmen var nesten uutholdelig rundt meg nå. — Tenk på noe mer overbevisende enn vrøvl om penger, og at filmen tispe." Fordi ellers, slutten av verden vil komme for tidlig for deg, og du vil ikke være i stand til å holde oss med selskap for en liten prat.
  
  
  Pepe hvinte med latter og sto ved siden av sjefen sin, for å få en nærmere titt på steken.
  
  
  Nå var tiden kommet, nå som de var begge står så nær meg. Takk Gud var de ser mer på mitt ansikt enn på min bundet håndledd som jeg tvunget ut en annen bønn. "Ærlig talt," jeg skrek, spille bedre enn noen andre i Conti s studio. — Det er egentlig det eneste. Jeg er bare en oilman med mer penger enn hjernen. Jeg har hørt at denne måten kan du få en litt nærmere til glamour av kino. Ikke brenne meg igjen, signor ...
  
  
  "Stekt som en gris, angiveri som en gris," gorilla ertet meg. — Vi trenger et bedre svar, Mr. Carr. Kanskje jeg skal slå deg rundt for å møte brann en gang.
  
  
  Han begynte å snu meg rundt igjen. Dette var øyeblikket.
  
  
  Når han begynte å bevege meg, strakte jeg ut med min gratis høgre hand og nappet Pierre ut i en rask bevegelse. Jeg skakke den med tommelen min og kastet det mellom Pepe og gorilla.
  
  
  "Vel, shit..." var ganske mye alt han kunne fortsatt si sarkastisk. Pepe kollapset på gulvet ved siden av meg. Med en skarp bevegelse, jeg hoppet bort fra brann-plate og flammer og raskt rullet over. Jeg raskt frigjort meg fra den halv-smeltede tau rundt min ankler og krøp sammen ned, klar til å møte min tormentors. Jeg trengte ikke å bekymre deg lenger.
  
  
  Skjønnheten av denne gassen bombe er rask og konsentrert innvirkning på et lite område. Jeg holdt pusten, men det var neppe nødvendig.
  
  
  Gorilla i tartan jakke og Pepe allerede var kandidater til Campo Verano kirkegården når jeg pustet ut igjen. Den siste av gassen ble ført bort av den stigende luften over brannen.
  
  
  Når jeg kom tilbake på føttene mine, jeg føler ikke så ille, som ikke er mye verre enn noen som fikk brent etter sovner på stranden i Miami. Jeg trolig fortsatt ha blemmer, og et par dager med ubehag, men jeg vil være tilbake i aksjon.
  
  
  Plutselig lettet og klar over min situasjon, jeg brøt ut i latter. Her ble jeg stående alene i spisesalen med to lik. Nick Carter som allerede var der, tankene hans fortsatt fulle av ideen om å returnere til AX oppgave, rød som en hummer etter steking, og likevel så naken som Adam før fallet, en god seks mil fra Roma.
  
  
  Før jeg kunne stupe tilbake til den imponerende eller meningsfull handling av Agent AH, jeg hadde et par mindre dramatiske ting til slutt. Jeg gjorde min vei til kjøkkenet på restauranten, og fant noen klær i skapet. Jeg lånte en skitten hvit skjorte tre størrelser for liten for meg, løs-søm bukser, en skitten kokk jakke som var for små, og et par av smuldrer arbeid støvler. Jeg var ikke alle presentabel i hvilket som helst miljø andre enn den mørke undersiden, men minst jeg ikke var i fare for å bli arrestert for krenkende atferd.
  
  
  Død eller ikke, jeg hadde følelsen av at gorilla i rutete jakke fortsatt skyldte meg noe. Jeg forsiktig trakk innsamling av klær over mine halv-kokt kadaveret og vendte tilbake til sin kropp. Jeg tok av seg jakken, som ville ha gitt meg mer varme enn den korte hvit jakke av assisterende kokk, og sørget for at nøklene til Fiat var i en av lommene. Jeg forlot landsbyen restaurant og lukket den store døra bak meg. Da jeg kom inn på Fiat 500 og trakk seg ut av oppkjørselen. Jeg var på Via Tiburtina og kjørte vestover mot sentrum.
  
  
  Det var omtrent fem om morgenen, og det første stråler av den stigende solen, rivaliserte mørket. Det var veldig lite trafikk, og svært lite tegn på liv, helt til jeg rundet en halv slå inn på Piazza della Republica og så en klynge av politibiler i front av Le jo superbe. Fra lastebiler til patrulje biler og kommunale ambulanser.
  
  
  Jeg parkerte Fiat i smug og gikk tilbake til Le Ypperlig . Når jeg prøvde å gå inn inngangen, jeg ble beslaglagt på begge sider av to gigantiske Carabinieri, den største gruppen av den Romerske politiet.
  
  
  "Dokumenter?" på min høyre spurte, vri armen min smertelig.
  
  
  "Din papers" på min venstre sa, klemme min andre hånd. 'En utenlandsk pass? ID-kort?'
  
  
  "De er på rommet mitt," sa jeg. "På Le jo superbe Hotel.
  
  
  Jeg gjentok min uttalelse i italiensk, og både ledere så på meg incredulously. En av dem så på min pjuskete, brightly farget jakke. Og en titt på min slapp bukser, min fillete bena, var nok til å overbevise ham om at jeg kunne aldri, aldri være en gjest på Le jo superbe. De diskuterte om de vil la meg liggende i en grøft eller ta meg i forvaring for en lang liste av uløste forbrytelser, alt fra voldtekt, ran av stjålet kunst til svindel. Politimannen som ønsket å arrestere meg syntes å være å vinne på poeng, før jeg ble til slutt reddet av en kvinne rope om anerkjennelse kommer fra hotellets sjette etasje, og vinduet. Jerry, caro mio! Jerry. Dette er det. Se, Pierrot!
  
  
  Jeg kikket opp og så Camille i min lyse blå pyjamas jakke stående i vinduet på hotellrommet mitt. Ved siden av henne var lite Piero Simca, peker tyngde på den uniformerte politimesteren som hadde sluttet seg til dem. Gjennom megafon, ga han eksplosive kommandoer som ytterligere forstyrret allerede brutt stillheten i denne tidlige morgen.
  
  
  "Sersjant Blundy." Korporal Inverno. Slipper man umiddelbart og ta ham inn på rommet hans. Han rådførte Pierrot, som hadde nådd opp til livet. "Rommet 79. Øyeblikkelig!"
  
  
  Mine to gjerningsmenn umiddelbart ble vennlige, omsorgsfulle venner. De behandlet meg som om de ønsket å behandle meg — etter min bokstavelig innfall, en behandling jeg stor pris på-og led meg gjennom de tilbaketrekkende rekkene av nysgjerrige forbipasserende og politimenn til lobbyen, opp heisen, og på rommet mitt, hvor Oberst sendt dem av med en brysk takk.
  
  
  "Min Gud," Renzo ropte da han møtte oss i døren. Camille, Pierrot, Sir Hugh, og Stendere sto bak ham, kledd i forskjellige pyjamas. "Vi trodde vi hadde mistet deg for evig." Han var en produsent, ikke en skuespiller, og det var vanskelig å tvile på hans oppriktighet, som han tydelig respektert dollartegn.
  
  
  "Meg også" Camille utbrøt. "Dette er forferdelige mennesker. Jeg trodde du var død.'
  
  
  — Men hvor har du fått disse klærne?" Pierrot knakk. Selv midt i alt dette kaoset, var han fortsatt den modell for alle i hans Valentino satin pyjamas, rød kappe, og Gucci tøfler.
  
  
  Jeg vil ikke kaste bort tid på å gjenta det som skjedde som jeg forklarte til dem. Jeg pekte på føreren av Fiat som hadde nesten kjørte oss tidligere som min captor, og Renzo og Piero utvekslet å vite blikk.
  
  
  "Det er fiender i en verden av kino som ikke kan slutte å prøve å sabotere produksjonen av" The End of the World " og ødelegge Lorenzo Conti," sa Renzo .
  
  
  Eller kanskje det er en hevn for de som varm-temperert Argentinere, Piero tenkte høyt. "Men hvordan kan de har kjent seg så raskt at vi hadde handlet sine interesser for Jerry' s?"
  
  
  Disse reaksjonene virket mer enn paranoid til meg. Bekymring for min sikkerhet var ekte. Men deres spekulasjoner om bakgrunnshistorien av min bortføring var nær galskap. Mens de kan ha blitt paranoide, er dette på ingen måte antydet at min co-stjernene var involvert i denne prank. De flyttet himmelen og jorden for å finne meg. De har prøvd å overtale den Romerske politiet og den italienske hæren er security division å finne meg helt siden de la merke til var jeg mangler. La meg kort beskrive hva som skjedde etter min forsvinning. Det tok Camille mindre enn femten minutter å frigjøre seg fra revet ark og ta henne telefonen skal varsle Piero og Renzo. De i sin tur, advarte alle myndigheter. Hennes beskrivelse av de to inntrengere var for unøyaktig. Hun beskrev dem som om åtte meter høy og muskuløs, som ukrainsk vektløfting. Men det ugjendrivelige fakta av mine forsvant, den revet ark, den åpenbare skraper på døren fra den ødelagte låser, var mer enn nok bevis for bortføring.
  
  
  Politi og sikkerhetsstyrker å gjennomføre undersøkelsen handlet raskt og effektivt. Ti minutter etter Gorilla og Pepe dyttet meg inn trattoria, veisperringer ble satt opp over hele byen. De tre mennene jobbet tre forskjellige telefoner, sende et team av etterforskerne til å stille spørsmål ved noen av Camille tidligere elskere.
  
  
  "Ikke som jeg har venstre noen så ulykkelig," sa hun med tilfredshet. "Men sjalusi er uforutsigbar, og de hadde bare til å spore opp alle spor for å finne deg, Jerry." Det må ha vært en mye røde ansikter og lite overbevisende uttalelser til hustruer i Roma morgen. "Fordi jeg er ikke ferdig med deg ennå," hun lovet med et skøyeraktig smil. Hun viste til sengen var hun sitter på, og viste til et rom fullt av filmen mennesker, politiet, og detektiver. "Her er det noen som ikke har sovet enda, og har vært gjennom en forferdelig tid. Og nå er du plaget ham med spørsmål og tull . Ut. Alle av dere. Camille vil ta vare på ham. Selv Renzo og Piero nikket til henne lidenskapelig bestillinger, og rommet var tomt igjen. Camille sendt et sendebud til rommet hennes og ba ham om å hente henne makeup bag fra kommode.
  
  
  "Du er ubrukelig til meg eller noen andre nå, dårlig Jerry," sa hun. — Men jeg har en fantastisk salve. Det er vakkert i farge. Som en manns sperm. Hun giggled. "Og din forbrenning vil gro i et par timer." Den er full av spesielle ting, enzymer og ting. Når jeg ble så brent mens du filmer i Sardinia at legen ba meg om å stoppe filmingen i minst en uke. Men i morgen skal jeg brukt denne magiske krem og på samme dag jeg var feilfri, som alltid i fronten av kameraet. Denne filmen spilte inn to millioner kroner i Italia alene, og jeg får fortsatt box office kvitteringer hvis mine advokater trykk Renzo litt , så som du kan se...
  
  
  Jeg kunne ikke se noe i det hele tatt, men jeg la henne leke med meg for en stund. Hun fagmessig avkledd meg. Hun tok den lille rektangulære makeup bag fra piccolo når han kom tilbake. Han har aldri en gang så på blemmer på min lilla kroppen mens jeg lå naken på sengen, eller i det Camilla, fortsatt iført den øverste halvdelen av min pyjamas som hun ble bøyd over meg. Det er mye å si for disse high-end hotell med deres høyeste priser.
  
  
  Camille funnet en karaffel på størrelse med en liten flaske melk med en perle-grå concoction og raskt anvendt noen av dens innhold til kroppen min. Jeg umiddelbart følte en viss lettelse. Jeg anbefaler henne medisinske tjenester ah... La meg gi dem noen råd, uansett hva det er.
  
  
  Når hun salvet meg, mitt sinn flyttet til en høyere hastighet. Som alltid på en oppgave fra AH, jeg hadde en umulig virvar av ting som trengs å gjøres med en gang, uten en tydelig måte for å fullføre dem. Faktisk, det er mye lettere å løpe vekk fra to kjeltringer som nesten stekt du enn å snike seg ut av et hotell som er bevoktet av halvparten av den beste Romerske og italienske sikkerhetsstyrker.
  
  
  Camille kalt piken inn i rommet og gjorde opp sengen igjen. Hun og en lubben, unflappable jente forsiktig rullet meg inn på min side og deretter på igjen, legging ren, myk ark på toppen av meg, og så dekker meg med et lett teppe. Det var allerede dawn utenfor, og Camille hadde trukket gardinene på to balkong windows.
  
  
  "Du burde få litt søvn nå, Jerry," sa hun. — Hvis du synes det er vanskelig, jeg vil forlate deg to små piller som kan sende enda en elefant til drømmeland. Men jeg tror du er trøtt nok til å sove alene."
  
  
  Hun lente seg ned for å gi meg en lite overbevisende, sisterly kyss på pannen.
  
  
  "Jeg må gå å legge meg," sa hun. "Herregud, jeg må se ut som en gammel heks."
  
  
  Hun så mer ut som en 14-år-gamle hypersexual girl scout å spille legen, og jeg fortalte henne også. Hun elsket den så mye. Og jeg var glad for at hun ikke kommer til å fortsette sin barmhjertige plikt ved å sitte på kanten av sengen min.
  
  
  Jeg takket henne igjen, og hun fortalte meg at jeg ville være helt sikker i min søvn, fordi Oberst Dinges hadde lagt ut vaktposter i korridoren, heis, og lobbyen.
  
  
  Jeg skulle møte en person for to timer siden på en av AH kontakt-adresser.
  
  
  Jeg ga meg selv fem minutter etter Camille venstre, bare i tilfelle hun kom tilbake for å plukke opp noen glemt element, før jeg prøvde å sitte ned og orden. Camille er lotion var et mirakel. Jeg nesten følte menneskelig igjen. Jeg sier ikke at jeg ønsker å støte inn i noe hardere enn silke eller Camilla, men den brennende følelsen forsvant og jeg fant ut at jeg kunne kle på seg uten å føle noe, men et par mindre pinpricks av smerte. Jeg tok flasken med to gule kapsler Camille hadde forlatt som sovetabletter og stappet den inn i en av sidelommene av min jakke. Denne gangen er jeg strapped stiletto til min venstre underarm og legg på Wilhelmina skulder hylsteret. Jeg fant en av Pierre s twin brothers i det hemmelige rommet i min koffert, og putter det i lomma. Jeg visste ikke hvor jeg skulle, mye mindre til hvem, men jeg var ikke kommer til å bli fanget ubevæpnede igjen.
  
  
  Jeg fant ut at jeg kunne selv ta yoga posere som de fleste hjalp meg med dyp konsentrasjon. Så, fullt påkledd og nesten fullt våken, jeg satt med bena i kors på teppe Tabriz i min luksuriøs leilighet.
  
  
  CIA, så vel som AH ' s eget nettverk, allerede hadde informert Hawke av rabalder av min bortføring og min avkastning. Men Gud vet hvor forvrengt, unøyaktig, så mangelfull og forvirrende disse versjonene kan være. Jeg hadde for å gi min egen, riktig konto til AH datamaskiner og Hawke ' s enda mer subtile sinn. Den finansielle vidunderbarn AH Goldie Simon også behov for å bli advart mot å gjøre en bit av data manipulasjon før jeg hadde for hånden min nye partnere $ 500 000 kontroller fra banken i Nassau at jeg skrøt om så mye. Navn og adresse til banken allerede var i min twilight, så jeg antok at en del av veien var allerede asfaltert. Men Goldie ønsker å vite når og hvor mye. En av fordelene med min bortføring og påståtte skader var at Renzo utsatt et viktig forretningsmøte for en dag eller to. Denne gangen ble innhentet for de timer som jeg hadde mistet, og fortsatt er behov for å gjøre opp for.
  
  
  Til slutt, en tanke streifet meg. Jeg rummaged i kofferten min og trakk ut en uskyldig ny utstedelse av en Zane Grå bok. Imidlertid, at du ikke kunne bla gjennom de sidene som det ikke har noen sider. Det hadde bare en liten kompakt hjerte laget av gelignite, som eksploderte førti sekunder etter aktivering, noe som gjør tjue klikk, og deretter spredt innholdet på konfetti-som bånd i et stort rot over et område på mer enn femti kvadratmeter.
  
  
  Jeg gikk til vinduet og sceneteppet akkurat nok til å se ut på oppvåkningen gaten nedenfor. To patrulje biler og fem åpenbare politifolk på gaten, pluss et par plainclothes offiserer blant de forbipasserende. Det var bare tre uniformerte offiserer på gaten nedenfor sidevinduet, automatisk karabiner under armene. Noen uroligheter på gaten ville føre dem til å kjøre der for å hjelpe sine kamerater . Før du sjekker inn, jeg så meg rundt bygningen fra utsiden og tenkte på hvor jeg hadde sett service inngang. Han var fortsatt der. Dating fra 1897, den bygning som ble bygget av en arkitekt som forsøkte å imitere den storhet av det store sekstende århundre palazzi. Alle øvre suites hadde balkonger, hjørner som ble bygget av massiv, tung hjørnesteinene. Rektangulære biter av stein med ti centimeter hylle mellom hver. Det vil ta ganske mye innsats for å komfortabelt ned i ti til femten minutter. Men å komme ned uoppdaget i tre til fem minutter var jeg håper på litt mer vanskelig.
  
  
  Jeg gikk bort, tok av meg jakken, og rullet opp min bukse. Så la jeg på min kappe. Fortsatt ubarbert og røde fra steking, jeg trenger ikke sminke for å gi ansiktet mitt noen ytre tegn på belastning. Jeg gikk inn i stuen og åpnet døren.
  
  
  En gigantisk i uniform ble stående foran meg, en rifle klar til å skyte. Jeg vil bli behandlet med all respekt jeg trenger for mine planer.
  
  
  Jeg ønsker å få en god natts søvn, " sa jeg til ham i italiensk. "Mine nerver er i ferd med å eksplodere." Jeg krøp i smerte for å gjøre det mer overbevisende, og Carabinieri ga meg et megetsigende nikk. "Kan du se at jeg ikke er forstyrret for de neste tre timer," sa jeg. "Jeg bryr meg ikke hvem. Når jeg får litt søvn, jeg kan snakke med politiet, men i mellomtiden ønsker jeg å få litt søvn.
  
  
  "Men de som var mine instruksjoner," sa han, og trakk seg opp igjen i en militær holdning.
  
  
  "Flott," sa jeg. Jeg sjanglet tilbake til rommet mitt og lukket døren. Jeg stille ble kvitt min kappe, rullet opp buksene, og fant en spray flaske med insektmiddel i kofferten min. Jeg vet ikke om innholdet vil skade noen fly, men hvis du bruker det til hendene fra seks inches unna, og det danner et tynt lag som passer perfekt over huden din. Det blir så hard som en rhino huden, og når det tørker, kan den fjernes som hånd i hanske. Dette er en neopren derivat som er utviklet av en av våre mirakel lege kjemikere. Akkurat nå, ville jeg trenger det.
  
  
  Jeg viftet med hendene i luften og bøyes fingrene for en maksimum tørketid på to minutter. Da jeg plukket opp Zane Gray ' s bok fra sengen og holdt den opp til vinduet. Jeg laget et press i øvre høyre hjørne som utløste ting, teller sakte til tjuefem, og åpnet vinduet. Så jeg la det flyte bort og raskt lukket vinduet igjen. Femten sekunder senere, denne galskapen brøt ut .
  
  
  Den gelignite eksploderte som om to tankskipene hadde kollidert med hverandre, og konfetti skutt ned hele gaten i begge retninger, nesten til hotellets inngang.
  
  
  På dette punktet, jeg var allerede på et annet vindu, og deretter ute. Jeg gikk ned fra balkong til murverk av hjørnet, du ser med ett øye som folk løp fra sine stillinger i smug til åstedet for eksplosjonen.
  
  
  Mine hender grep den romslige alkover og jeg sank ned, knapt ute av syne fra gaten. I bare et par sekunder mer enn jeg ville ha tatt i et vakkert, men antikke heis, jeg var nede. Når du er der, jeg gikk langs fortsatt ganske øde fortauet til et annet hjørne og signalisert for en taxi.
  
  
  Jeg ga ham min destinasjon, et sted ikke langt fra min andre kontakt-adresse, men langt nok unna til å bli kvitt min forfølgerne.
  
  
  Da jeg kom ut, jeg slått to hjørner og inn i hotellets lobby, hvor den søvnige ekspeditøren bak disken nikket på meg som om jeg var bare en vanlig turist som tilhørte her. Da jeg gikk ut gjennom tjenesten inngang. Jeg kom over en bakgate. To dører ned fra min destinasjon, jeg kom inn i forhallen og ventet ytterligere tre minutter på å sørge for at ingen som var etter meg. Kjørebanen og fortauet var tomme. Jeg gikk på, og deretter ga to korte og en lang pipetone til bell med tegnet av Ovnen. Det var en "chik" lyd fra den automatiske døren åpner seg, og jeg var så inne, på vei opp.
  
  
  I andre etasje, en balding middelaldrende mann ventet i døråpningen. Han jobbet for en tilhørende offentlig etat. Han var kledd i et falmet rød flanell slåbrok uten et belte over en svulmende magen, som knapt var skjult av rumpled underbukser av en forferdelig design.
  
  
  "Spørsmål, spørsmål, spørsmål. Disse søte AH gutter tror jeg er en kombinasjon av Lieve Lita og ANP. Vi må snakke med dem for en endring.
  
  
  "Det er det jeg er her for," sa jeg. "Come on, Mac.
  
  
  "Gilchrist," sa han dystert. "Ikke En Mac."
  
  
  Han gikk gjennom pen, velholdt stue til soverom, som så så rent som det var rufsete. I skuffen på en stor valnøtt dusj ved enden av veggen var åpen, og viser en radio som tok opp halve skuffen. Den andre halvparten var opptatt med et virvar av elektroniske enheter, inkludert en telefon med en multi-knappen tale-konvertering enheten.
  
  
  "Kidnappinger, drap, bomber," han grumbled. "Jeg trodde jeg var i diplomatisk tjeneste, ikke i en respektabel spy samfunnet. La meg ta en telefon, så kan du snakke med din overordnede gjennom tale converter. Kanskje så skal jeg få litt hvile.
  
  
  Han viste sin ringer litt, så tappet Morse-tasten ved siden av enheten.
  
  
  Han fortsatte å beklage. "Noen av oss har til å tjene til livets opphold i løpet av normal arbeidstid. Ni til fem. Ikke kjør fra en seng til en annen og fra en grill til en annen. Her du går, Carter. Vel, vil du trenger ulike spioner for din spion nettverk.
  
  
  Hawke ' s dry stemme var allerede ringing i ørene mine når jeg svarte på telefonen. "Du er litt av et geni, Nick," sa han. "Jeg sender deg til å løse et lite problem, og den første nyheten jeg får, er at du er den viktigste problemet selv. Jeg kunne høre ham å bla gjennom sitt rapporter utålmodig. — Det står her at du ble bortført av to menn som bandt deg til en spytte og var i ferd med å steke du er i live når du brøt gratis og gikk bort fra dem. Dødsfall av "ukjent årsak". Vel, jeg antar uten videre å spørre, men jeg har alltid trodde det ville ta fire menn for å hente en av mine kjærester. Og seks for å kjempe deg.
  
  
  Jeg risikerte å bli avbrutt for å forklare hvordan jeg hadde blitt bortført. Ikke at det gjorde Hawke noe mer tolerant.
  
  
  "Jeg vet at din rote rundt med denne varme dama var nødvendig," sa han — " men ikke i den forstand at du senket vakt i prosessen. Jeg bryr meg ikke om du går til sengs med noen..." jeg kunne nesten føle hans tanker drift til de oppsiktsvekkende, hvis utrolig, discovery ... deres gir. Men ikke hvis du vil åpne deg opp for eliminering.
  
  
  "Jeg har ikke gått ut ennå," sa jeg.
  
  
  "Hvis gutta er disse?" "Hva er det?" spurte han , som om jeg hadde en komplett katalog med bilder av internasjonale kriminelle med meg.
  
  
  "De hadde ikke vise meg deres førerkort," sa jeg, svarer til hans sarkasme. "Kroppene ble også udokumentert. Men jeg tror ikke de likte Amerikanere veldig mye, noe som kan tyde på Kommunistene. Selv om dette ikke fører oss til noe. En dag Onkel Sam er alles venn, og neste dag kan han bli en fiende."
  
  
  "Holde seg til fakta faen," Hawke sa. "Lagre dine politisk filosofi for dine venner. Jeg har sine bilder på teleks, og Roma kan bare bekrefte at de er frilans klanens medlemmer. De er tilgjengelig for utleie til alle comers. Men det jeg ønsker å vite er: har du funnet noe som ville bekrefte Anderson ' s mistanker?"
  
  
  "Jeg har funnet nok til å gjøre meg mistenksom," sa jeg. "Men det er ikke nok til å forstå hvor alvorlig dette er, og hvor det går." Jeg byttet til en kort oversikt: min idé om at "The End of the World" var noe mer enn det dukket opp på overflaten, men også som en samling av militære virkemidler kan være svært fristende for noen som er lidenskapelig opptatt av å gjøre en internasjonal rot. Det er alltid disse gutta, hvor som helst i verden.
  
  
  "Til de to menn brøt seg inn på soverommet mitt," jeg konkluderte, " jeg tvilte Anderson var rett. Men noen prøvde å stille spørsmål til meg. Og spørsmålene de prøvde å presse ut av meg alle pekte direkte mot"slutten på Verden."
  
  
  Han stoppet et par sekunder for å vurdere de fakta jeg hadde fortalt ham. Jeg hørte raslingen av papir igjen.
  
  
  "Noe annet," sa han. "Bombe-angrep. Visste noen andre prøver å drepe deg, eller er det den samme bortføring igjen?
  
  
  "Det var meg," sa jeg. Før han rakk å protestere, jeg informerte ham av mitt påtrengende avreise fra Le jo superbe for å informere ham om meg.
  
  
  "All right," sa han med et sukk. — Hvordan har du tenkt å komme tilbake nå?" Er du kommer til å blåse opp hele Colosseum akkurat nå?
  
  
  Jeg fortalte ham at jeg trodde ikke det ville være nødvendig og begynte å fortelle ham om planen min å komme tilbake .
  
  
  "Jo mindre jeg vet om den vanvittige detaljer om din måter å arbeide på, jo lettere vil livet mitt bli. Men hva ingen her kan forstå er at noen klarte å finne ut at du var på det flyet. Er du sikker på at denne jenta Rosana var ikke bare tiltrukket til din dødelig sjarm?
  
  
  "Kanskje det hjalp," innrømmet jeg beskjedent. "Men jeg vedder på at hun er en baby." Gi henne adressen til hotellet mitt kan ha sped opp handlingen litt. Men det er like verdifulle for dem som det er for oss."
  
  
  "Hvem de er," Hauk grumbled. "Jeg vil gjennomføre en trippel sjekk av jenta: vi, Interpol og Alitalia. Jeg vil også passere på den finansielle opplysninger til Goldie. Fem hundre tusen dollar. Jeg visste det, men det kan være en ny oppføring. Jeg har data ark om dine nye venner på min vei. Inviter Gilchrist å dele Andersons scrawl, så jeg kan lage et par gjetninger med en gang. Du vil få svar fra Hyman. Gilchrist vanligvis bare tenker. AA, Sveitsiske lisens plate, tysk jomfruer. Jeg har nevnt et ord som ligner Jungfrau. "Kanskje at Anderson fyren var gal . Eller kanskje du er. Kanskje alle av oss. Vel, du gå tilbake til hotellet og prøve å få en time søvn før du går tilbake til å gjenskape scener fra Nero ' s Roma.
  
  
  Den scrambler klikket som Hawke hengt opp.
  
  
  Brummende, Gilchrist skjøv papirbiter som jeg hadde tatt fra Anderson ' s ting i sporet av sin overføring utstyr og var glad for å si farvel.
  
  
  Jeg tok en taxi og slippes ut bak hotellet, hvor jeg la merke til en tjeneste inngang. Jeg brydde meg ikke om noen så meg, men jeg hadde ikke lyst til å skru opp min gatekeeper ved å overliste ham.
  
  
  Jeg tok heisen til min etasje, og stoppet på veggen i lobbyen. Hjørnet var et par meter fra døren min. Når jeg nådde hjørnet, så jeg en vaktpost, en korporal av rang, som står vakt og vakt på døren til leiligheten min. God.
  
  
  Jeg ristet på den gule kapsler ut av flasken Camille hadde forlatt meg. Jeg raskt kastet flasken tvers over rommet. Jeg hadde ikke vente på vakt for å gå tilbake. Han var en tøff, veloppdragen gutt, og jeg kunne stole på ham. De andre hørte jeg lyden av flasken treffer veggen, jeg dukket inn gjennom døren. Vakt tok de vanlige fem eller seks trinn nedover korridoren, allerede holdt sin carbine klar. Det tok meg et minutt å brette opp buksene, ta på min kappe, og stikker hodet ut av døren for å se sentry tilbake til sin post med et tomt uttrykk.
  
  
  "Jeg kommer til å kalle rom service for frokost nå," forklarte jeg. "Jeg ville bare at du skal vite at det skjedde. Ikke jeg bare høre en lyd? "Ingenting, sir," sa han. "En liten eksplosjon. Studenter, kommunister, og monarchists. Du har alltid disse bråkmakerne. Forresten, det er også en av våre folk på kjøkkenet som holder orden.
  
  
  Jeg bestemte meg for å følge Hawke ' s råd og prøve å få litt søvn før min neste operasjon. Camilla er lotion fungerte så bra, bortsett fra noen svake punkter, at det så ut som jeg hadde aldri vært stekt.
  
  
  Jeg tok av min kappe, hengt opp min bukse og jakke, kastet min skjorte og slips på en stol, og forberedt på å gå tilbake til sengs. Det var en kald Mars morgen bris, så jeg gikk for å lukke vinduet på rommet mitt.
  
  
  Men ikke bare det-vinduet, men vinduet i front var også åpne. Jeg visste jævla godt vil jeg slå den av så snart jeg falt bomben. Noen var i rommet mitt i løpet av mitt fravær. Noen som kan fortsatt være det.
  
  
  
  
  Kapittel 4
  
  
  
  
  Søvn er nødt til å vente litt lenger.
  
  
  Jeg trakk Luger ut av hylsteret som hang over min jakke og dro tilbake til døren. Det var enkelt å søke på rommet: en inntrenger ikke kunne bruke korridorer for å gå tilbake til en allerede søkt i området. Bare to store rom, en stue og et soverom, pluss et stort bad. Tomme for tomme, gikk jeg gjennom stuen. Jeg hadde ikke glem å se bak sofaen, bak tunge gardiner. Brennevin bar var for liten, selv for en mann av Pierrot størrelse, men jeg så i hvert fall. Alt var tomt. Det er det samme i den soverom: bak gardinene, i skapet, under sengen.
  
  
  De ringte. Jeg tilbrakte de få sekunder for å låse bad fra utsiden og jamming en stol under dørhåndtaket. Hvis en kunde gjemte det, ville de ikke være i stand til å komme ut mens jeg var motta lunsj skuffen.
  
  
  En servitør på en hvit jakke ga meg en skuff av mat. Han var flankert på den ene siden av min dørvakt, og på den andre med en annen uniformert vakt, som forsikret meg om at han hadde vært på kjøkkenet føre tilsyn med utarbeidelse av frokost. Jeg takket dem, tippet servitør, og gikk tilbake for å fullføre mitt søk.
  
  
  Badet var tom, også.
  
  
  Men det åpne vinduet forble et mysterium. I mitt fravær, noen hadde angitt, sannsynligvis fra taket, hvor ujevn profil av takrenner, dekorative skulptur, og skorstein gulvbelegg gjemte alle fra øynene av gaten patruljer. Vel, dette krevde en smart, uredd person. Jeg kunne ikke råd til å undervurdere mine motstandere.
  
  
  En annen undersøkelse av soverommet bekreftet min diagnose.
  
  
  Kofferten min og diplomatiske koffert ble grundig sjekket. Alt var nøye satt tilbake på plass, med unntak av de nesten usynlige hår sel som jeg hadde søkt på både elementer før avreise. Det hemmelig rom i den lille kofferten ble ikke funnet. Jeg hadde en luger og en kniv med meg, så det var ikke noe mistenkelig om meg som Jerry Carr. Jeg tok en uskyldig utseende transistor radio ut av kofferten min og gikk tilbake til arbeidet. Jeg søkte på tre rom igjen, denne gangen for å lytte enheter. Radioen så ut som alle andre radio-av samme størrelse, men med noen få bevegelser det kan bli omgjort til en effektiv detektor av skjulte elektroniske lytte enheter.
  
  
  Jeg ikke bryr seg hvis jeg var tappet. Jeg har lagret alt som er relatert til mitt virkelige identitet som Nick Carter for tryggere steder enn Le jo superbe Leiligheter. Men jeg tok en rask titt på de nyeste og mest avanserte video-utstyr: vidvinkel objektiver ikke større enn hodet av en trykknapp, i stand til å overføre bilder til en tv med mer enn en kilometer unna. Jeg kunne styre Nick Carter ' s tale, men de bevegelige bilder av meg demontering og smøring av Luger, og rotet gjennom den hemmelige rom for en ny TT-gass bombe, eller andre leker (Avdeling AH tech triks) ville ikke passer helt min hypersexual, enkle bildet av Jerry Carr, Texas playboys.
  
  
  Jeg fikk en pipe i stue, en liten spiker-senderen på en pidestall i hjørnet av rommet. Det var trolig nok til å plukke opp, selv på de mest dempet samtale i området. Jeg forlot den der den var.
  
  
  Det var to av dem på soverommet,en bak speilet over dressing bord, den andre halvparten skjult bak en av stoffet knappene på vattert headboard. Jeg visste ikke om å føle seg smigret eller fornærmet av denne uforholdsmessig stor interesse i min bruk av madrassen. Men jeg forlot ham alene. Enten mikrofon som kan jobbe begge veier, og jeg kan være i stand til å bruke dem som uskyldige tilskuere for AH.
  
  
  Det var ingen tegn til noe på badet. Dette var delvis på grunn av det faktum at rennende vann kan forårsake ulempe selv til de beste eavesdropper. Så hvis jeg hadde hatt for å ha en alvorlig samtale med noen, ville jeg gjøre det med full samarbeid med en dusj, kjører kraner, og flere flush.
  
  
  Litt mindre engasjert, jeg spiste min kald frokost og deretter plopped ned på sengen. Det må ha vært en og en halv time senere da telefonen min ringte. Det var Camille. Strålende, lyse og omsorg . Hun spurte meg om henne lotion hjalp meg.
  
  
  Jo lenger jeg kunne strekke ut min utvinning, bedre det var for mine planer. Så jeg takket henne og fortalte henne (sant) at medisinen hadde på mirakuløst vis hjulpet meg, men (ikke sant) at jeg fortsatt var følelsen litt usikker, selv om hennes piller hadde gitt meg en sjanse til å få litt søvn.
  
  
  "For å være ærlig," sa hun alvorlig, " din forbrenning er en litt mer alvorlig enn en vanlig solbrenthet. Du trenger å få litt hvile. Renzo vil ringe deg. Og hvis du kan, vi kan alle ha en sen natt lunsj og deretter gå til et script møte. Men det vil ta flere timer. Det er alltid en sen lunsj i Roma. Så for å få litt hvile. Jeg trengte virkelig et par timer for min skjønnhet behandling for å gjenopprette fra de ødeleggende effektene av siste natten!
  
  
  Jeg takket henne igjen og kastet meg tilbake i senga, for ikke å sovne, men å la kroppen min rolig ned mens mitt sinn sjekket fakta og planer.
  
  
  Som sen lunsj melding hørtes bra. Her er en enda bedre oversikt over situasjonen. Jeg var fortsatt for uinformert om altfor mange ting, og jo mer jeg lærte om "The End of the World", jo bedre var det. Kanskje så jeg kan kaste lys på dette mørket.
  
  
  Renzo kalles et par minutter senere. Jeg la ut noen overbevisende stønner som jeg svarte på telefonen. Lunsj ble planlagt for to-tretti, i et fint spisested ikke langt fra hotellet. Skriptet diskusjon var å finne sted umiddelbart etterpå i klubben er lukket møterom.
  
  
  "Det du vil se noen lysbilder med andre deler fra vårt utstyr," sa Renzo. "Og da vil du umiddelbart høre den viktigste handlingen linjer."
  
  
  "Oi, jeg vil gjerne at Renzo," sa jeg. "Men jeg fortsatt føler at jeg har blitt flådd levende."
  
  
  "Jeg ønsker ikke å legge press på deg, Jerry," sa han sourly, " men dette kan være viktig og interessant for deg som investor... med mindre du har endret ditt sinn."
  
  
  "Selvfølgelig er jeg fortsatt i," sa jeg. "Jeg håper bare jeg kan få gjennom alt dette skriptet diskusjon."
  
  
  "Fantastisk," sa han. Og han fortalte meg at han ville utsette starten av lunsj litt slik at jeg kunne få litt mer hvile. — Og jeg vil sørge for at vi er ferdig med vårt måltid med Romagna konjakk fra min familie land." Dette vil gi deg styrke til å teste vår scenario anmeldelse. Mens.
  
  
  Jeg hadde fem timer gratis tid. Spørsmålet om hvordan jeg kan bruke denne tiden var svarte nesten umiddelbart med min ærverdige sentry, som høflig banket på døren min og ga meg en konvolutt til venstre for meg i tabellen nedenfor.
  
  
  "Vår ekspert sørget for at det ikke var en e-post bombe," sa han. Men han bodde hos meg i stua, før jeg åpnet den uten fyrverkeri eller stråling. Det var et pent skrevet invitasjon til åpning av en utstilling av primitives på Via della Fontanella Galleri neste tirsdag.
  
  
  Jeg viste det til ham med en kommentar om at jeg hadde blitt lagt til listen av kulturelle suckers i mellomtiden. Han lo og etterlot meg alene.
  
  
  Da den ble borte, jeg satt min tommelen spiker inn i et av hjørnene og lett fjernes plasten jeg visste var der. Det var Hyman ' s rapport om hva som Hawke hadde avdekket om mine spørsmål et par timer tidligere. Den eksterne maskiner av offentlige etater kan få fart på en forvokst slug, men mindre offentlige etater som AH kan operere i lysets hastighet hvis det er nødvendig.
  
  
  Det var seks små grå ruter på den rektangulære kart uten plast dekselet. Jeg tok det med til soverommet mitt og tok ut en 200x smykker forstørrelsesglass fra sitt skjulested i min diplomatiske koffert. Så jeg trengte også hjelp av min seng lampen til å dechiffrere tett pakket data og overføre den til å minne.
  
  
  Den første plassen inneholdt det meste irriterende detaljer av mine halv-million-dollar sjekk; hvordan det ble håndtert hvis det noen gang var et behov for å avslutte abonnementet. Det andre og tredje ble knyttet til analyse av Anderson ' s opprinnelige skriblerier, og jeg la merke til at den interne tjenesten geeks ikke få mye mer ut av det enn det jeg gjorde. En skisse med navn sentrert rundt bokstaven L, med bokstaven CH på det, og en uleselig Jung... Og med noe annet, for jeg fikk et dusin forskjellige tolkninger. Det eneste som gjorde forstand var den tolkning jeg allerede hadde gitt det til meg selv, er det faktum at bokstaven L kan bety Lugano, hvor dottore-Professor Simca hadde hans forbindelser med en Sveitsisk bank. Men i beste fall, det innebar noen form for tukle med frankerne og lire. En av skeptikerne lese skrevne ord som Jungiansk format, grovt sett: ungdommelig høyde, som i sin tur kunne henvise til Piero Simca, gitt hans høyde. En annen hevdet at det bør være jungflucht, en annen jung-freudig, en annen jung-flucht, henholdsvis velvære, glede og forbannelse. En er enda mer absurd enn den andre. Dette er hva som opptar kruseduller.
  
  
  For min A. A. foredrag, fikk jeg en liste av like meningsløst muligheter, fra reklamebyrå og automobile association smålig kondisjonerte. Heller ikke veldig logisk. Jeg ville ha oppdaget det selv i ti minutter i biblioteket over gaten fra ambassaden.
  
  
  De to første plassene på den andre raden inneholder mer detaljert informasjon om Sir Hugh Marsland, Lorenzo Conti, Chris Mallory og Piero Simca. Alt dette var veldig interessant, men jeg kunne ikke passer noe inn noen ordningen. Bortsett fra en nådeløse ambisjoner, kombinert med, minst, Sir Hugh og Flokken, en stor del av emosjonell og mental ustabilitet, noe som ikke er så sjelden i store tall på kino. Besetningen er problemene så ut til å center for det meste rundt flasken. Han var en vanlig drikker og vanligvis tolereres store mengder alkohol også. Men fra tid til annen, i intervaller på seks måneder til et og et halvt år, en sikkerhetssperren ville gå av sted i kroppen hans, og han ville bli revet bort med en sirene til en veldig trygg på sykehjem. Selv om rapporten påpeker Renzo avhengighet til kokain, som Camilla nevnt tidligere, men hans bactrim ikke var i slekt å alkohol eller narkotika. Dette skjedde bare når, som ofte var tilfelle, han var overarbeidet eller er utslitt av alle påfunnene som han finansierte hans rike og hans keiserlige måte av livet. Jeg så at hans mors familie, en liten, men gammel adelsfamilie, gjorde faktisk eier landet rundt i Roma. Land og eiendommen ble ekspropriert første av Mussolini er fascister og deretter, etter krigen, av kristendemokratene regjeringen.
  
  
  Jeg så også at for fire år siden, etter at en av hans nervøse sammenbrudd, Renzo ble herdet og bedøvet i samme land, ferie hjemme der Studds hadde en av sine periodiske kamper med delirium tremens. Men det ble en dyr, mest populære og innflytelsesrike huset, og hvis jeg hadde til forskning pasienten liste for å opprette nye forbindelser, jeg ville finne halvparten av de mennesker som gjorde forsiden nyheter i Europa, samt noen Amerikanere og Asiater.
  
  
  Sir Hugh Marsland var en mann med ingen åpenbare feil i sitt våpenskjold. På vei fra en lovende student fra Birmingham til Oxford, og han hadde mange uprøvd feil. Han var fortsatt klatring. Han hadde den mystiske evne til å avslutte industrielle komplekser like før de ble oppslukt i skandale eller konkurs, allerede tjen penger på sine aksjer i britiske pund, Sveitsiske franc, eller tyske mark. Han ble en millionær flere ganger i pund og dollar om lag dobbelt så mye. En takknemlig Queen tildelt ham en riddere for sitt veldedige arbeid (Order of the British Empire, 1963; Knight Commander av Order of the British Empire, 1971), selv om mine notater indikerte at hans virksomhet var stort sett begrenset til å sette sitt navn på brevhoder og melking av søylene i samfunnet. Han holdt flere semi-betalte stillinger, hvorav det ene var i Usa i FN Delingen av UNICEF. Han var ikke gift, men han likte jenter, og noen ganger virket litt frekk mot dem, selv om han prøvde å holde seg unna offentlige skandaler.
  
  
  Piero Simca var, ikke overraskende, den mest interessante av de fire. Som Renzo, han var knyttet til den gamle adelen. Men i motsetning til Renzo, han holdt familiens eiendom i løpet av hele regjeringen skift og hadde den opprinnelige kapital multiplisert med en interesse i alt fra den petrokjemiske industrien til å kunstskatter. Han ble nådeløst mobbet og trakassert på grunn av sin høyde, han nektet å tillate seg å slå inn en gjøgler, og ved dette punktet, hans høyde var allerede blitt en fordel. Fra Trieste til Sicilia, var han kjent som den Lille Kjempen. Hans forfedres eiendommer ble plassert i nord, i nærheten av Lake Garda. Han kom inn i politikken da en Kristen Demokrat, men senere tatt ut til å danne sitt eget enda mer høyreorienterte splitte partiet. Han neppe spiller noen rolle i det hele tatt i nasjonale valg, men hans egen valgkrets alltid returnert ham til Senatet, der han brukte sin posisjon til å forhandle og intriger med alle de andre partiene. Han har vært en dyktig rådgiver for alle parter, inkludert internasjonalt. Og FNS brukt sine tjenester til å forhandle med Arabiske terrorgrupper, Sør-American Tupamaros og rebel ledere fra Sentral-Afrika. En Milanese avis kalte ham "lille Henry Kissinger," og kanskje det ikke var en så dårlig ord.
  
  
  Den siste plassen var kvinner ' s territorium. Første Camille, så Roseanne. Dette ble etterfulgt av en kort liste over camillas elskere, som lese " Hvem, Hva, Hvor - italiensk industri, politikk, økonomi, og den globale eliten." De fleste av personene på listen var godt kjent jegere av kvinner som likte offentlig prestisje, men jeg ble litt overrasket over å finne Piero Simca blant dem, med en merknad om at hans navn i soverommet hennes var Ikke Lupo (Herren Ulv). En annen rapporten ikke nevner ham som spesielt aktive i tilbudene, men hva visste jeg om Camille førstehånds var at hun kunne ha noen mann, uansett hvor stor eller liten han var. Det er ikke noe spesielt politisk om Camilla er tilfelle, bare at hun var registrert som kommunistpartiet, som ikke betyr noe i Italia. Dette er en slags chic i rik Europeisk film og teater sirkler. Jeg hadde memorert Pierrot klasser og ved et uhell nevnt dem for å Camille ut av en viss nysgjerrighet og sunnere interesse. Min ettertraktede Roseana virket mer interessant i lys av mine egne opplevelser. Hun ble født i Padova bare tjue år siden. Der, hun gikk til skolen og gikk på college i to år før det blir flyvertinne i en alder av 19.
  
  
  Etter det, er det raskt flyttet fra nasjonale flyreiser til intercontinental seg. Grunnen til at hun måtte forlate universitetet var på grunn av sin tilknytning til noen Førte til studenten og hennes handlinger. Men hun var registrert som medlem av Monarchist Liberation Party, et breakaway part av Piero Simchi. Det er sannsynlig at hun gjorde sin karriere gjennom Pierrot anbefalinger, som hennes far var forvalter av noen av Little Giant ' s nordlige landområder.
  
  
  Alt dette foreslått en noe foreløpig forklaring, men det reist flere spørsmål enn svar. Hvis hun var en eller annen måte involvert i" The End of the World " gjennom Pierrot, hvorfor skulle hun delta i et forsøk på å drepe en Texas golden høne før den kan legge sine gylne egg? Eller hadde hun allerede kuttet gamle bånd med denne mannen og kun brukt Pierrot som en gammel familie bekjent? Dette vil ikke være første gang noen har slått sider for å få den jobben de så desperat ønsker, er det bare å glede sine overordnede. Men hvis det er noe som luktet "Verdens Ende"," mine tidligere erfaringer i forbindelse med en organisasjon med penger, ikke en tilfeldig støyende gruppe av unge mennesker.
  
  
  Tankene begynte å spinne. En måte å slutte å kaste bort tiden min på selvtilfredsstillelse er å ringe telefonen Rosana ga meg. De fleste flyselskapene ga mannskapet en fridag eller så da de kom tilbake fra en lang flytur, og hvert møte med Rosana, enten det fordrevet mysteriet eller ikke, hadde sin egen sjarm. Uansett, Camilla vil være for opptatt med sin kosmetolog for de neste par timene.
  
  
  Jeg fant nummeret i maskinen min og ga den til hotellet operatør. Min linje var nesten helt sikkert tappet, men med min nåværende bilde, var det ikke uvanlig å ønsker å ringe en pen jente. Spesielt siden flere medlemmer av anti-Nick Carter bevegelse eller anti-Jerry Carr bevegelsen trengte å vite at de allerede hadde skrudd opp en gang.
  
  
  Anropet ble besvart av en jente med en Sentral Amerikansk aksent og en tett nese. Da jeg hørte henne skrike, " Rosie, noen prankster, Carr."
  
  
  Deretter Rosana er søt, hes stemme. "Hei, Jerry. Hva er en overraskelse! Jeg trodde ikke at jeg ville høre fra deg igjen, nå som du er blant alle de vakre mennesker fra filmene. I tillegg hørte jeg på radioen at du ble bortført og deretter rømt. Jeg trodde du var på sykehuset og kunne ikke, eh, gjøre noe."
  
  
  Det kom ut så sjarmerende og uskyldig at det ikke synes å være en ni-til-en sjanse for at hun var den fingeren som peker på Gorilla i rutete jakke og Pepe.
  
  
  "Nei, — jeg sa i samme munter tone. "Jeg er ikke på sykehuset, og jeg kan også ... eh ... bruke noen ting. Men, kjære Rosana, det er fortsatt et par ting jeg er ikke sikker på om, og kanskje du kan hjelpe meg å finne det ut, hvis du har tid.
  
  
  Henne til å le var som uanstendig, så det var deilig. "Jeg har alltid tid til å gjøre veldedighetsarbeid og ta vare på deg," sa hun. 'Da?'
  
  
  Spurte jeg. "Hva med nå? Jeg fikk den tvilsomme æren av å sette en sikkerhetsvakt i front av rommet mitt. Men hvis jeg forteller ham, vil han gå glipp av mine besøkende.
  
  
  "Ah," sa hun. "Dette er enda mer spennende. Jeg vil være på plass i femten minutter, avhengig av våre forferdelig trafikk.
  
  
  Hun holdt sitt ord. Jeg varslet vakt ved døren, og han slo med respekt å kunngjøre nidkjært at en ung dame som hevdet å være en sykepleier som hadde kommet. "Ikke en sykepleier, men en fysioterapeut," Rosana sa muntert. Hun brast i stuen i en grå raggete pels og en morsom grå lue, som en cap. Hun bar sin lue på tvers av rommet, sette det ned på et overfylt stol. Da hun kom ut av kåpen.
  
  
  "Min Gud," sa hun i ett ord. "Det er en mye mer privat enn på et fly, og du ser så bra ut i det, som hele historien ble laget nettopp med den hensikt å lokke meg her."
  
  
  Uten en frakk, Rosana er høy, aristokratiske tallet var dekket akkurat nok til å møte kravene til sosiale anstendighet. Hun hadde på seg en kort kjole laget av lett, tettsittende lilla materiale. Hennes vakre ben var dekket av pearl-grå strømper. I hennes grå semsket plattform sko, hun nådde nesten til øyenbrynene mine.
  
  
  "Bedre enn i uniform, ikke sant?"sa hun, svingende skjørtet frimodig og skottet ned på hennes nakne lår.
  
  
  "La meg vise deg min ydmyke rommet først," sa jeg. Jeg tok henne i hånden galant. Hun snudde seg og presset kroppen sin mot min. I stedet for forsiktig å gi meg hånden hennes, hun ga meg en klem som involverte hele hennes kropp.
  
  
  — Jeg tror ikke du var vondt i det hele tatt. Hun sukket, trekke tilbake et par inches. "Jeg er fortsatt kommer til å være barnevakt du som en gal."
  
  
  Hun gispet med glede da hun så stor seng med et speil, hvor jeg trakk gardinene da vi kom inn i soverommet.
  
  
  "Det er ikke som de jævla fly sitteplasser, Jerry," sa hun, å sitte på kanten av sengen og sparker av seg skoene. Hun fagmessig flyttet hånden hennes for å midjen hennes og begynte å dra henne ned shorts. "Det er som en Olympisk svømmebasseng for de som trener i badekaret." Hun blunket hardt. "Hvis jeg leser mellom linjene, og du må ha spilt her med Signorina Cavour det øyeblikket de fanget deg, ikke sant?"
  
  
  "Vel, — jeg sa. "Hun tilfeldigvis kom inn. Du vet hvordan det er, Rosana. Denne verden av kino...
  
  
  Rosana lo igjen, som hyggelig smil som spredte seg i hele kroppen hennes. Og nå er kroppen hennes ble utsatt for enda mer kraft.
  
  
  "Det var noe annet i avisene," sa hun. "De sa at du var bortført helt naken, og den første alarmen ble reist av den vakre Camilla. Hun poserte for nyheter fotografer med et ark presset mot henne, later til å være på telefonen. Brumm, Jerry, tror ikke jeg er sjalu. Sjalusi er for jomfruer som ikke vet hvor mange ulike, fantastiske opplevelser alle bør ha."
  
  
  Jeg hadde allerede tatt av meg jakken og var fomle med mitt belte.
  
  
  "Stopp," Rosana bestilt. "Jeg skal gjøre det selv. Du er syk. Jeg har å gjøre alt for deg.
  
  
  Hun forsiktig dyttet meg tilbake på sengen og begynte å kle av meg med kurrer lyder full av sympati og uanstendig komplimenter.
  
  
  Hun var den samme vakre, attraktive jenta at hun hadde vært på flyet, men det var noe annerledes, noe nervøs og defensiv om henne endeløse strømmen av ord, sexy som det kan høres. Hun var ikke høy på narkotika; jeg undersøkte henne nøye. Det var ingen nål merker på satengaktig huden på hendene hennes. Men hun snakket, smigret meg, som om hun var å lage en glødende innsats for å holde meg fra å gripe inn med noe, enten med ord eller spørsmål, bortsett fra i støtte for å lage kjærlighet. Spørsmålene jeg ønsket å stille henne som en slags sjokk effekt, ville jeg ha å gjøre med å lytte enheter. Men jeg kunne mate disse tyvlyttere borte en anstendig del av (for meg) nyttig feilinformasjon.
  
  
  På grunn av måten vi fikk sammen, selv dette lille stykke uriktige opplysninger som måtte bli satt av til senere. Rosana har fullført sin fulle pleie-og tidsplan. Hennes fulle, myke lepper og nysgjerrige tungen var som healing som Camille s magic lotion, og jeg prøvde å betale henne så mange fysiske komplimenter som hun gjorde for meg. Da vi var på sengen. Rosana er bredt, glødende øyne registrert våre hver bevege seg i speilet, som om hun var ikke bare å gi seg selv og meg glede, men også til å arrangere en siste audition for harem av noen merkelige olje-sheik.
  
  
  "Oh, Jerry," sa hun, fortsatt risting fra våre klimaks. "Det var for godt." Det var ikke bare sex som så ut til å påvirke henne, uansett hvor stressende og givende det var. Det er på tide å øke dette problemet, og ingen lytter vil finne det mistenkelig at jeg viser noen nysgjerrighet etter gårsdagens oppstyr.
  
  
  "Hør," sa jeg, stryke håret, og vi utstrakt på sengen ved siden av hverandre. — Gjorde du si det til noen jeg bodde på Le jo superbe, kjære?"
  
  
  Kroppen hennes ufrivillig trukket vekk fra min side, men hennes lyse øyne ikke blinke. Spille av øyne var en kjent bevis på ærlighet, men like ofte jeg så dem som et tegn på en åpenbar løgn.
  
  
  "Nei, Jerry," sa hun. "Å, min Gud. Hun rullet bort fra meg og trakk seg opp til å sitte opp i sengen. "Du kan ikke tenke deg at jeg har noe å gjøre med dyr som torturert deg." Hun begynte å gråte. Og for å berolige alt dette og skjelver prakt var en glede som igjen førte fra den ene til den andre, denne gang mer forsiktig, som jeg overtok rollen som vaktmester og vaktmester. Når vår pust var selv igjen, jeg ferdig med mitt spørreskjema, som ble mer unnskyldende, vennlig, men likevel nysgjerrig og passende for min rolle.
  
  
  "Jævla det, Roseanne, kjære," sa jeg. — Det har jeg ikke tror det. Men det var så plutselig og så fullstendig meningsløst. Dessuten, ingen visste at jeg var her.
  
  
  "Ah." Rosana akseptert min unnskyldning og ga meg en rotete linje med kyss fra haken min til min navle. "Alle i Roma alltid finner ut svært raskt, Jerry. Fullt belegg på hotellet, taxi driver, din film-crew. Jeg antar at noen trodde du for noen andre, gjorde de ikke?" "Det må være," sa jeg. "Men du ser, jeg vet ikke noe om deg annet enn at du er vakker, og helt unikt i sengen, og at du kommer fra den gode vin landet Colognola."
  
  
  "Padova," hun korrigerte meg tankeløst, underholdt ved å se i speilet. — Tror du virkelig jeg er pen, Jerry?" Ikke for stor?
  
  
  "Jeg kunne ikke stå en tomme mer," sa jeg, halvt sannferdig. "Og en tomme mindre vil ikke være nok." "Det er veldig hyggelig, sier hun grumbled. "I retur, jeg vil fortelle deg hva en enkel jente jeg er."
  
  
  Hun fortalte meg at hennes biografi, som bekreftet det jeg allerede hadde lest i microprint. Hun engang nevnt den Førte gruppe ved universitetet og avvist det som en barnslig innfall. Og som takk for å Pierrot støtte, hun fikk jobben.
  
  
  Dette var muligheten jeg hadde håpet på, og nå var det min tur til å ta det med en blanding av harme, avsky, og sjalusi.
  
  
  "Lite Casanova,"jeg har eksplodert. "Se, jeg har hørt noe om hans omdømme hos kvinner. Og tenkte på deg med ham... jeg sammenbitte tennene mine på en overbevisende måte for å skyve unna bildet av Rosana og Pierrot, et bilde mer komisk enn støtende.
  
  
  "Jeg sa jeg skulle fortelle dere sannheten, Jerry. Hun løftet haken trassig. "Så gjorde jeg elsker å Ikke Lupo , og det var ikke så ille og ekkelt som du kanskje tror. Forresten, din varme Camilla er knapt større enn en dverg, og du kan ikke høre meg spotter henne, kan du? 'God. Jeg grimaced med snerrende indignasjon. "Skal du vite," sa hun,"det fine unge jenter er sjelden gitt favoriserer for ingenting."
  
  
  Spurte jeg. "Er du fortsatt å se ham?"
  
  
  'Ser du? Rosana sa. "Ja. Min far arbeider for ham. Og han er en viktig og vanlig første-klasse passasjer. Men det er ikke mer enn det, Jerry.
  
  
  Det hørtes troverdig, og jeg kunne ikke grave videre uten å avsløre meg selv. Neste gang jeg ser deg, jeg vil sørge for at dette er et sted hvor jeg kan trygt fortsette min undersøkelse. Akkurat nå, tiden var bare tikker av gårde.
  
  
  Som om gjette mine tanker, kom hun ut for å ta en siste vellystig ser i speilet.
  
  
  "Alle soverom bør ha en vegg som dette," sa hun. "Hvis jeg er rik... Men jeg må gå nå. Jeg har et møte på en time.
  
  
  Jeg var ikke bekymret om det. Jeg hadde en lunsj avtale i en time.
  
  
  — Jeg ringer deg i morgen, " jeg lovet. "Eller du kan ringe til her." Jeg er ikke sikker på hva vennen din timeplan er, men Pierrot og hans venner sette det sammen for min inntreden i filmbransjen, men jeg har ikke tenkt å la det ødelegge vår gjenforening.
  
  
  Hun var allerede kledd igjen, hvis det er det du vil ringe cover-up av en luftig kjole, og jeg fulgte henne inn i stuen. Plutselig, hun var så rolig og alvorlig som hun hadde vært for en stund siden, bekymringsløs og entusiastiske med sin skjøre skravling.
  
  
  "Du har gjort meg så lykkelig på så kort tid, Jerry," sa hun. "På flyet, og så er her igjen. Så mye at det skremmer meg og får meg til å tenke."
  
  
  Jeg så så alvorlig som hun gjorde, å prøve å tilpasse seg til sitt nye humør. Hun smilte og lo.
  
  
  "Ikke bekymre deg, Jerry," sa hun beroligende. "På andre tanker, jeg mener ikke å finne en måte å gifte seg med deg som de fleste jenter ville. Jeg tenker på andre ting. Men i morgen vil vi fortsette å snakke og spille."
  
  
  Etter kyss, forlot hun.
  
  
  Jeg gikk tilbake til stuen med følelsen av at mine spørsmål kan ha utløst noen handling i hodet, uten å ha den minste anelse om hva retning at handlingen ville ta.
  
  
  Jeg trakk gardinene på speilet før barbering og dressing til middag. Min transistor ikke gi meg noe signal, men TT-avdelingen av Academy of Sciences gang viste meg et speil av våre egne forskere, som perfekt overført bilde. Elektroniske komponenter ble spredt over hele overflaten og individuelt, kan ha vært for liten til å bli oppdaget av et søk. Jeg brydde meg ikke at hvem som helst kunne nyte å se Rosana og meg så opptatt på den store sengen, men jeg kunne ikke tillate nysgjerrige øyne til å se min diplomatiske koffert, sin hemmelig rom, og dens innhold.
  
  
  Jeg byttet ut min passer for en annen en som jeg hadde spesielt laget for å skjule Luger ubemerket hen. Hvis det var noe intimt med Camilla i ettermiddag, jeg måtte ta av meg klærne raskt uten å vise min arsenal. Men på samme tid, jeg ønsker ikke å gå ubevæpnet inn i ukjent territorium, akkurat som ubevæpnet som går kveld. Hugo, stiletto, var lettere. Jeg bare dekket den scabbard på min venstre hånd med et dobbelt lag av bandasjer, som var tillatt for en person som nylig hadde nesten brent. Camille er lotion var ikke ment for å fullstendig helbrede hver eneste centimeter av kroppen min. Videre, de centimeter at Camilla var mest interessert i å forble intakt. Jeg har allerede passert denne testen med Rosana.
  
  
  I speil over vask, så jeg nesten frisk. I AH, vi kan ikke gjøre det komplisert dress-ups og make-up, vi la det til mindre brødre fra andre tjenester. Jeg bare smurt noen grå under øynene og utdypet de få rynker i ansiktet mitt. Det, og de få sukk jeg la ut fra tid til annen, bør ha overbevist mine nye kolleger og alle tilskuerne som jeg ikke hadde helt frisk fra den grove natt.
  
  
  Full av respekt, min dørvakt førte meg til heis i enden av korridoren, hvor en vaktpost la meg i og geleidet meg ned trappa. Det, en annen Carabinieri kom med meg til telleren. Alt dette var veldig smigrende, men det i stor grad begrenset min fremtidige aktiviteter. Jeg gjorde et mentalt notat for å be Pierrot å slappe av hans vakt litt, hvis det er mulig.
  
  
  Han, Renzo, og Studds hadde allerede forlatt, men Sir Hugh var ventet å ta meg til et møte på klubben i hans sjåfør-drevne Ruller. To politimenn på motorsykler kjørte foran oss, og en tredje offiser reid bak med en maskinpistol. Den som prøvde å angripe meg på den måten, det ville ikke ha vært en av Pierrot ' s venner.
  
  
  Lobbyen på klubben hadde akkurat det sløv, mørke, ultra-borgerlige innredning som Italienerne liker å bruke når det kommer til chic og eleganse. Hele festen var der i går kveld, bortsett fra et par av de rent pop stjerner, pluss et par grå-haired, tettvokst herrer av ulike nasjonaliteter som ble introdusert for meg. Det meste investorer og en del tekniske spesialister. Det var også manusforfatter, Kendall Lane; en tynn, nervøs, opptatt Amerikaner i en blå flanell blazer, beige bukser, og Gucci flip-flops. Hver gang jeg trengte til å håndhilse på noen, jeg var klønete, og når jeg ved et uhell kom borti noen, jeg var så sjenert som alle hadde til å tro at de var håndtere en gal oilman. Hvis noen prøvde å koble min identitet til den spesielle, uknuselige Nick Carter, synet av meg her ville forvirre som person litt.
  
  
  Lunsj var det nok i mat og drikke og en uformell måte å bruke det. Italienerne tar mat på alvor og ikke tillate det å bli bortskjemt med å snakke om virksomheten. Jeg var mellom Renzo og Camilla. Pierrot og manusforfatter satte seg ned over oss. Camilla ' s beauty behandlinger har gjort henne mer vakker enn noen gang. Men i hennes tilfelle, disse besøkene til kosmetolog var obligatorisk, mer for noen sosial prestisje og sladder med andre kunder enn å legge til hva som var så perfekt til stede i begynnelsen. Hun hvisket kyske intime ting til meg, forbrutt meg som om jeg var en ny puddel, og tok hele æren for min rask utvinning.
  
  
  Den eneste som fortsatt er nevnt "The End of the World" var forfatter Lane. Han som en gang startet som en forfatter, men nå har det blitt en vellykket manusforfatter som spesialiserer seg i spion filmer. Han følte seg ikke bundet av høflig Romerske tabuer rundt å snakke om mat. Han trodde han hadde en jævla god historie, og det var ingenting å stoppe ham fra å fortelle det bit for bit før den offisielle møte.
  
  
  Til tross rykninger, muligens effekten av dexedrine fortsatt i sitt system, Lane ble en hyggelig, omgjengelig mann. En oppriktig, men ikke peiling på venstresiden liberale, fast et sted i 1930-årene. Hans store lidenskap var den Tredje Verdenskrig. Helt berettiget bekymring. I denne sammenheng, i tillegg, en av grunnene til eksistensen av AH og min egen avtale. Hans historie, som de fleste gode historier, alltid begynte med ordene: "Hva hvis..."
  
  
  -"Hva om", sa han, og pekte over bordet på meg over det tredje løpet av fasan og polenta, " det hele startet ikke med en av supermaktene, usa, Russland, Kina, men med en gruppe av umoralske mennesker med nok makt og mulighet til å lage en serie av hendelser i disse tre landene? De Tre Store ville reagere på hverandre umiddelbart. Og siden de alle har nok atomvåpen til å ødelegge hele verden, det ville være slutten av Moder Jord. Slutten av verden, du vet?
  
  
  Jeg fortalte ham at jeg forstått. Men var ikke dette litt usannsynlig?
  
  
  "Jeg tror ikke det," Lane sa voldsomt. "Hele verden er en kruttønne. Bare ta tolv måneder for vold: den Lotz massakren, Ol mord, London-bombene, i Belfast-bombene hver uke, gjennomføring av diplomater i Sudan, utvisning av den Britiske regjeringen, fra Bermuda... Oh, min Gud. Og det er bare toppen av isfjellet."
  
  
  "Noen Tredje Verdenskrig kom ut av det," sa jeg.
  
  
  "Ah," Lane sa, som om jeg hadde tippet ham ut. "Bare fordi det hele strukket ut over en viss periode av tid. Prøv å forestille deg hva som ville ha skjedd hvis alle disse hendelsene ikke hadde funnet sted innen to eller tre dager. Legg til at et par eksplosjoner... Hva blir det neste?
  
  
  "Så ting kan blåse opp", innrømmet jeg. "Men det synes fortsatt litt utrolig for meg." "Dette innvendinger har vært reist mange ganger." Pierrot slått i sin høye stol ved siden av ham for å svare.
  
  
  "Renzo kan forklare."
  
  
  "Et mirakel, Kendall oppgitt til oss med en to — nivå-scenariet," sa Renzo. "Og Stud vet nøyaktig hvordan å skyte noe som dette perfekt. For en intelligent og interessert viewer, dette er en viktig påminnelse. For andre, og dessverre for de fleste, det er ingenting, men en brutal, svart humor. Og selv for tredje nivå, for den helt hjerneløse, vil det være et fantastisk syn at hele verden vil definitivt ønsker å kjøpe billetter."
  
  
  "Men denne historien har å holde tøff," Lane insisterte. "Svart humor, vakre. Men ingen komedie. Ideen om å kalle dette hemmelig organisasjon LAL svekker hennes litt.
  
  
  Jeg spurte med en munnfull med polenta.
  
  
  "Eliminering av alle former for liv," Renzo forklart. "Min idé. Men jeg vil ikke dytte den ned i halsen, Kendall.
  
  
  "Den Etiopiske Liberation Front kalt seg selv ELF," Pierrot sa. "Og det var ikke noe morsomt om det.
  
  
  "Vel, la meg se," Lane sa, sette på forsiden av et geni som er plaget av alle disse boobies, men som prøver å leve med dem.
  
  
  "Med stjerner som Camilla og Michael," Renzo vinket til bordet der Michael Sporten ble sittende blant mengden av fans,"vi kan fortsatt gjøre dette og gjøre millioner."
  
  
  "Jeg bare laget en film som tapte penger," Camilla sa alvorlig. "Men gitt at dette er mulig salg til tv, kan det rett og slett ikke være på bekostning side. Du er trygg å investere i meg, Jerry.
  
  
  "Bare tuller," jeg hvisket i øret hennes, " ingen bryr seg om han er trygg eller ikke med deg?" Jeg fikk det forførende, rampete smil i retur.
  
  
  Over en kopp kaffe og cognac, fikk jeg anledning til å snakke med Pierrot om noe som var plaget meg mye: min tungt bevæpnet forfølgerne. Jeg kunne ikke holde kaste helignite bomber hvis jeg ønsket å forlate rommet mitt igjen. En slik avveksling i tung trafikk ville ha fylt likhuset med altfor mange uskyldige tilskuere. Uansett, det er for mye å gjemme seg bak Hawk. Selvfølgelig, jeg kunne ikke fortelle Pierrot hvorfor jeg trengte denne friheten til å holde kontakt med AH. Men ekstra rom sikkerhet er en svært overbevisende og troverdig måte å nærme seg en Roman.
  
  
  "Det er som om jeg... vel, ikke på min egen," forklarte jeg, bla sidelengs på Camille, som nettopp hadde snakket med banken på den andre enden av telefonen.
  
  
  Pierrot er liten, øyne bak rosa linser lyser opp så mye at jeg nesten kunne tro at hans kallenavn, Ikke Lupo. — Jeg forstår hvor ubehagelig beskyttelse kan være, " sa han, wincing og blunker. "For nesten alle mann jeg kjenner, blir venner med Camille burde være nok, mer enn nok, men jeg kan se at disse historiene om du Texans er ikke en overdrivelse, Jerry." At wink igjen. — Jeg vil sørge for at det i fremtiden vil det være litt mindre slike restriktive tilsyn. Et par ord til de relevante departementene.
  
  
  "Jeg tror at en person i heisen er nok," sa jeg. "Hvis han lar meg gjennom når jeg vil være alene." "En på heisen på gulvet og en i lobbyen," Pierrot bestemte seg for meg. — Dette er en god øvelse for våre unge ledere. Men du vil bli savnet hvis du trekker høyre øreflipp med venstre hånd. Ser ut som dette. Han viste den til meg.
  
  
  Den var god, enkel kode. Min respekt for Pierrot, som allerede var høy, steget enda høyere. Viktige irritasjonsmoment var borte, men det viktigste spørsmålet forble ubesvart. Rando trykket på kanten av sin brandy glass med en frukt kniv.
  
  
  "Vi kommer til å konferanserom på andre etasje nå," han kunngjorde. "Gruppe kun for medlemmer
  
  
  "Verdens ende",", så jeg er redd vi vil ha å si farvel til våre midlertidige gjester for nå."
  
  
  Når det lunsj gruppe brøt opp, venninner av den mannlige investorer og kjærester av de kvinnelige aksjonærer sulked. De av oss som tok trappene eller heisen var begrenset til eiendeler på $ 300 000 hver, pluss Lane, en forfatter, og noen teknikere. Det var tretti av oss, bundet sammen av sterke lim av penger og grådighet som var å følge.
  
  
  Jeg hater konferanser, men at "Verdens Ende" - økten ble litt mer interessant enn de fleste andre. Mest fordi jeg var anstrengende mine ører å fange noe som kan føre til Andersons mistanker og mine.
  
  
  Lane begynte med en kort beskrivelse av handlingen, som jeg omtrent allerede visste, LAL, en gruppe av maniacs som er innstilt på å blåse opp verden som helhet. Dette vil bli gjort ved å lansere noen diversionary bombardement og provoserer noen hendelser i eget hovedsteder og potensielle branner, utløser de Tre Store gjengjeldelse mekanisme før noen hvor som helst i verden lever lenge nok til å innse at det var en feil.
  
  
  Det var godt kjent, utrolig hemmelig flyplasser og private hærer (enda mer usannsynlig for meg profesjonelt enn til resten av det offentlige, som grådig svelget det hele tatt). Jeg må si at Lane gjort det troverdig og sette gode følelser til de to hovedpersonene. En Britisk hemmelig agent som går gjennom hele tomten, og hans italienske elskerinne, som ble villedet av terrorister, men starter en affære med ham. Camilla og Michael fikk en runde med applaus, og Lane ga en personlig oppsummering av filmens betydning for sin enorme publikum.: "En tredje Verdenskrig er ikke bare mulig, men det vil utvilsomt ødelegge sivilisasjonen, akkurat som oss." .'
  
  
  "Det er alt de sa om den Andre Verdenskrig," banken på raden foran meg sniffet kynisk.
  
  
  "Det er hva som kan skje," sa den nydelige grevinne ved siden av ham. "Eller du ikke har vært på jakt rundt i det siste."
  
  
  Nå var det Renzo tur til å tale, og han nevnte navnene på de store stjernene som ville spille sammen.
  
  
  Da Sir Hugh kom med stabler av papir til å forklare og forsvare den kolossale budsjett. Før det, all den oppmerksomhet av publikum var fokusert, inkludert meg. Det var en mesterlig presentasjon, og nå har jeg sett hvordan Sir Hugh klarte å melk millioner fra sine landsmenn og andre, og sette dem i sin personlige bankkonto. Ingen deler har blitt mastret, men hvis du kutter den opp i flere deler, vil du få en ryddig melon, som de fire partnere kan dele pent mellom seg, så lenge de ikke klippe hverandres hals første.
  
  
  Hans holdning, sin måte, comradely men aristokratiske, personlig, men aldri nedlatende, egnet hans figur. Han hadde lunt og godt informert svar på flere kommentarer fra publikum.
  
  
  "Ingen skuespiller er verdt $ 100 000 for to dagers arbeid."
  
  
  Sir Hugh: "Dette gjør reklame. Hvis han er edru, vi vil sette ham i et sykehus i Sussex akkurat nå. Ja?"Den siste er for en Vest-tysk industrialist.
  
  
  "Forsikringen penger virker veldig omfattende for meg. Jeg betale mindre i året for alle mine fabrikker."
  
  
  Sir Hugh: De synes overdrevent mye for meg, også, Herr Schmidt. Men det er grunnen til forsikring selskapene er så vellykket. Men uten galskap. Vi har klart å få noen av de dyreste militært utstyr i verden som rekvisitter i en nesten umotivert lån. Vi trenger å være beskyttet så mye som mulig i tilfelle en av våre B-52s, som koster mer enn vårt totale budsjett, kan krasje."
  
  
  Andre spørsmål ble også besvart med samme sjarm og autentisitet.
  
  
  Siste akt var for Chris Mallory. Han hørtes overraskende samstemt etter alle brandy han hadde drukket. Han forklarte at "The End of the World" vil bli den første filmen til å fullt ut bruke datamaskinen kontroll. Han beskrev gjenskapt modeller av byer, flåter, og slagmarkene.
  
  
  "Det er alt gammeldags," sa han. — Men forskjellen er at alle disse små komponentene er bygd inn i den krets av våre viktigste datamaskinen. Jeg program, slår på maskinen, trykker på en knapp, og seksti prosent av 'The End of the World" er spilt inn i ett take."
  
  
  Dette trakk snaut applaus fra erfarne film investorer, som lærte det på den harde måten at endeløse re-skudd av sjøslag i bassenget kan bli nesten like dyrt som filmen selv.
  
  
  "For andre scener, vi har Renzo Studios, som er i dag den største i verden," fortsatte han. "Trafalgar Square, Times Square, Place de la Concorde — alle av dem er gjenskapt det. Og en tredje mannskap vil gjøre flere opptak på location rundt om i verden når Bunny Sawyer og hans kameramenn kommer her ved slutten av neste uke."
  
  
  Piero utført for å takke alle av oss for vår tillit (og penger) og for å fortelle oss at det vil bli en guidet tur til Renzo s studio i morgen.
  
  
  Lane spurte Studds da møtet var over.
  
  
  "Vi trenger en annen scene," sa han. "Slik en gigantisk tanker ble blåst opp. En gasseksplosjon i en av sine tanker er nok til å løfte hele skipet tre hundre meter ut på vannet. Og når alle tanker er full, vil du ha miles og miles av brennende olje. Perfekt matcher våre intensjoner, gjør det ikke?
  
  
  Stud ansikt brøt seg inn i et godkjenne smil.
  
  
  "Det høres bra ut, Ken," sa han. — Men hvordan vil det eksplodere?" "Det er enkelt: En torpedo. Sannsynligvis fjernkontrollen fra en passbåt, " Lane sa. "Alt du kan røre. Du kan ikke gå glipp av det. På ingen måte.
  
  
  "Flott, Ken. Vil du gjøre noen fargerike bilder for meg, og jeg vil få en modell av dette tankskip for deg på mindre tid enn det tar å skrive denne scenen." Han stoppet opp og klødde seg i hodet. "Hvordan vet vi at en av disse supertankere passerer gjennom et smalt sund, si, neste mandag? En kanal, for eksempel. Eller enda bedre, i nærheten av Leningrad.
  
  
  "Jeg spør Maria for å ringe en av de store oljeselskapene." Ken laget et notat på baksiden av konvolutten.
  
  
  Studds oppdaget Camille og meg bak ham.
  
  
  "Gode ideer, denne fyren," han roste Lane. — Jeg vil sende Sawyer til å ta ned den virkelige skipet, og så får vi gå videre til å blåse det opp i bassenget!"'
  
  
  Forsiktig, men bestemt, Camille dro på albue. "Jeg tenkte på å gå tilbake til hotellet for å se hvor godt du har gjenopprettet, Jerry," sa hun. — Så en fin sen middag på rommet mitt, etter som vi får se hvor bra du har kommet." Og om du trenger annen behandling.
  
  
  En mygg-størrelse trodde gnog på baksiden av hodet mitt, men Camille sin enkelhet kvalt tanken. Vi kom tilbake til Le jo superbe og ble ikke forstyrret for resten av dagen eller natten.
  
  
  
  
  Kapittel 5
  
  
  
  
  Jeg våknet opp på rommet mitt. Camille kost opp til meg, men så lykkelig som det var, at jeg våknet opp og føler seg urolig for all den tid jeg hadde mistet. Camille klamret seg til meg som en sjarmerende igle, og vaktene var fortsatt i full kraft.
  
  
  Etter min første ettermiddag i møte med Camille i hennes hotellrom, jeg heter Pierrot. Han bare lo lykkelig og forklarte meg at det tok ham en stund å komme i kontakt med noen predikant eller generelt, så jeg måtte bare sørge for å ha det litt gøy i mellomtiden.
  
  
  Så Camilla og jeg lekte Tarzan og Jane, Romeo og Julie, Jute og Jewel, og så videre, til middag, med alle retter i sitt kammer. Vi så kledd for en kort prat med Sir Hugh og Stendere i camillas rommet før du går tilbake til min quarters, hvor et digert ungdom med en carbine fortsatt sto vakt.
  
  
  Jeg er en mann av handling av naturen, og det jeg gjorde nå var mer som arbeider for de gutta som Hawke kaller "Dick Hannes agenter," individer som er mer tålmodig med meningsløse chatter enn jeg er, og at en flytende unse av informasjonen kommer fra omtrent førti liter skitne arbeidet.
  
  
  Jeg chattet unna og prøvde så godt jeg kunne for å trekke ut noe nyttig; men nei, ingenting. Sir Hugh og Studds diskutert de små fordelene av den engelske Kanal over finskebukta i eksplosjon av denne supertanker. Selv om de snakket om leker, det var en ubehagelig vri på deres entusiasme.
  
  
  "Men du forstår ikke, Studds," sa Sir Hugh. "I Kanalen, har du en sjanse som å brenne olje vil nå både Dover og Calais." Han uttalte navnet på den franske byen i engelsk .
  
  
  "Men hvis det ikke skjer i den persiske Gulf, men i front av Leningrad," Stads sa, " vi kan tvinge disse Russerne til å reagere med alt de har med artilleri og raketter."
  
  
  "Handlingen er nok for Russerne til å reagere," Sir Hugh sa. "Kendall' s ide er også for oss å fullstendig ødelegge to byer i begynnelsen."
  
  
  "All right," sa Studds, gi opp Leningrad i favør av Dover og Calais, som en pokerspiller å kaste sin dårlige hånden på bordet. "Jeg vil ha min modellering gutter lage en modell av den engelske og franske kysten." Han veltet hans dobbeltrom grappa for hundrede gang.
  
  
  "Det ser meg ut," jeg våget seg til å kommentere, "at du setter et helvete av en masse ting på bare en tre — måneders schedule".
  
  
  "Det er skjønnheten av datamaskinen, Gerry," Sir Hugh sa. "Så snart som Studs ferdig sitt program, vil vi gjøre i et par dager det ville ta uker i noen sammenlignbare film." "Månedene" Studds sa. Han og Sir Hugh gliste på samme tid.
  
  
  Spurte jeg. "Når skal du begynne? Jeg elsker å være her, men jeg tenkte å ta en pause og går til Regionene." Jeg la siste stavelse av det Sveitsiske mountain navn følg fritt, se deres reaksjoner tett.
  
  
  "Pokker, vi starter i midten av neste uke," Studz sa. "Så snart som Bunny kommer her med sin kameramenn. Bor her. Du kan alltid se denne Jungfrau igjen. I tillegg, søt liten Camille er mye høyere opp i min bok.
  
  
  Det er alt jeg har lært av Sir Hugh og Studds. Stor fet null. Renzo og Piero gikk om deres virksomhet.
  
  
  Jeg prøvde å få noen flere fakta fra Camille om Pierrot, men hun, som Rosana, så det som sjalusi og var fornøyd med det. Det gjorde ikke legge mye til det jeg allerede visste. Som med Rosana, hennes kommentar var merkelig casual: "Du bør vite at en jente har til å gjøre noen ting for å komme videre i denne filmen verden, Jerry, "og igjen med respekt:" Du vil bli overrasket hvis du har funnet ut hva slags person han er. Jeg mener, for kvinner. Jeg tok det som en spøk i begynnelsen, men han er en flott person, Jerry, og ikke bare i en politisk forstand. I alle sine handlinger, han kommer til kanten av avgrunnen, og da har du måneder når han trekker seg fra offentligheten for å hvile og ta vare på seg selv."
  
  
  Det siste var noe nytt, og Hawke måtte finne ut av det... hvis jeg noen gang får min personlige frihet.
  
  
  Dette var mine tanker og frustrasjoner når jeg våknet. Og i det øyeblikket jeg våknet opp, før Camille kunne bevege seg, noe som er festet på plass med et høyt dunk.
  
  
  I baren, Studds sa tilfelle ville ikke starter før i slutten av neste uke. På klubben, etter lunsj, spurte han Lane for å finne ut hvilke tanker var passerer gjennom den engelske Kanal eller i nærheten av Leningrad på mandag. Og nå var det torsdag morgen.
  
  
  Noe var galt eller feil. Men hvis det gjorde det, det kan meget vel poenget til noe mye mer alvorlig enn bare noen krig spillet i miniatyr.
  
  
  Som en ØKS agent med Killmaster rang, jeg har allerede brukt mine talenter på andre oppgaver er mer enn nok til å støtte søte unge damer eller kvitte seg med mindre klubbens medlemmer som jeg gjorde for noen netter siden. Nå hadde jeg en leder, og jeg hadde ikke en helvetes mye tid til å sjekke det ut. Dagen min ble delt inn i en morgentur til studio. Jeg burde ha holdt dette løftet hvis jeg ikke ønsker å ødelegge både i min rolle og mulighet til å utforske stedet. Så var det lunsj, etterfulgt av en obligatorisk møte med Renzo og hans advokater, hvor jeg hadde å skrive mine sjekk. I henhold til min Rolex, det var 6: 45 i morgen.
  
  
  Jeg gled ut av senga uten å forstyrre Camille, gikk inn i stuen, og åpnet døren.
  
  
  Sentry var borte.
  
  
  Jeg gikk tilbake og kledd raskt og stille. Jeg skrev et notat full av hengivenhet, forteller Camille som jeg var å kjøre på forretnings-og ville se henne i morges.
  
  
  Da jeg var utenfor.
  
  
  Det var en vaktpost på heisen, men jeg signalisert ham med øreflippen min, som jeg hadde ordnet med Pierrot. Vakt humret og la meg inn i heisen. Det er det samme med security guard i lobbyen. Han smilte tilbake. Jeg visste ikke helt hva historien Pierrot hadde fortalt dem, men jeg brydde meg ikke.
  
  
  Gatene var nesten tom, og noen taxi som kom på hotellet kunne tilhører den andre siden. Jeg gikk fem kvartaler fra Grand Central Station og tok en taxi uten å vente i kø. Eg gav sjåføren veibeskrivelse til hjørne i nærheten av AX hus i Trastevere. Jeg ikke har noen sympati for at pesky Gilchrist, og jeg var ganske sikker på at jeg nå kunne få Hyman og hans CIA håndlangere hjelp for jobben.
  
  
  Jeg tok den vanlige forholdsregler for å betale sjåføren, og etter å sørge for at jeg ikke blir fulgt, var jeg snart på døren av huset.
  
  
  Hyman åpnet døren. Det samme sløv holdning og oppførsel som før, søvnige øyne, kledd i lyse grønne pajama bunner og en gammel hæren bomull skjorte. Det ble umiddelbart i standby-modus så snart jeg gikk inn.
  
  
  "Gjorde du få pakken jeg venstre på hotellet?" Ingen mutt motvilje fra Gilchrist. En smart ung agent, fortsatt er lidenskapelig om spillet.
  
  
  "Mottatt, Lest og lagret". Jeg banket i hodet mitt. "Da jeg ødela det. Jeg har veldig lite hint og et par spørsmål for DC. Har du en kø?
  
  
  "Bare en tale converter," Hyman sa. "Men det er nok. Dessuten, jeg kan ikke ta det lenger. Gamle Gil er vår kommunikasjon geni. Det er derfor han holder alle de tunge stykker i en Parioli. Ikke la deg lure av at gretten gammel mann, Carter. Han vet mer om radio -, data-behandling, og programmering enn noen av disse såkalte eksperter. Han er alltid klar i tilfelle av fare, men han liker å late som å være en enkel regnskapsfører jobbe fra ni til fem."
  
  
  "Deilig å vite," sa jeg. — Men det jeg trenger akkurat nå er en samtale. Først med base, så med deg. Hvor er den telefonnummer?
  
  
  Vi gikk inn på bakrommet, hvor Hyman var åpenbart å sove på en krum sofa. Han ga det en god kick med den ene enden, og revet plysj åpenbart en pull-out bord med en kjent røde telefonen på det.
  
  
  "Skal jeg bli eller gå?" Hyman bedt om.
  
  
  "Hold høre," sa jeg. "Du kan allerede være klassifisert fra nå av, i tilfelle jeg har til å håndtere en bevisst eller ufrivillig forsvant igjen."
  
  
  "Ja," sa han. — Jeg har hørt om din lille tur på kvelden. I rolig Roma, har vi ikke vanligvis har slike handlinger. Han falt ned på en stol når jeg trykket på en knapp på min telefon for å kommunisere direkte med AH-hovedkvarteret.
  
  
  De ringte.
  
  
  "Klokka fire om morgenen, hvis du ikke allerede vet," Hawke ' s stemme som sa.
  
  
  Jeg så ham i et tomt kontor, med en stor termos med kaffe, et stort krus, og en bunke med papirer på bordet foran ham, hans lange fingre trykke utålmodig da han studerte data.
  
  
  Uten videre introduksjon, jeg fortalte ham om min siste 24 timer og min håndheves inaktivitet.
  
  
  "Okay, okay," han mumlet. "Hvis det er en ting jeg hater, det er den personen fra AX som unnskylder seg selv. Jeg vet at Roma ikke er en jungel, så hvis du la deg selv bli kidnappet, du kan ikke klandre dem for å spionere på deg. Si noe positivt for en endring. Jeg er klar med en full refleksjon over alt jeg har gått, samt en grundig sikting av mine egne data innhentet. Men selv med det valget, det tok meg en god femten minutter til detalj alle samtaler, både på soverommet og de som var mer sosiale i naturen. I tillegg delte jeg med ham mine observasjoner som kan ha noe å gjøre med min oppgave. Hvis du er i tvil om noe, ikke ignorere det; det er blitt hamret inn i oss alle i vår trening. Så jeg måtte skru på et par samtaler som jeg trodde var vrøvl, men det kan være fornuftig å gutta i bakgrunnen i Washington hvis de matet dem til datamaskiner.
  
  
  Hawk lyttet til alt dette, og også tatt opp samtalen på en båndopptaker for nærmere undersøkelse senere.
  
  
  "Vi får se," sa han da jeg var ferdig. "Det er ikke så ille å legge merke til denne feilen med dato på tankskip."
  
  
  Hawke ' s "ikke så ille" var omtrent tilsvarende en regjering medalje.
  
  
  "Nå stille spørsmål om hva du vil at vi skal gjøre her," Hawke sa.
  
  
  "Jeg har to med et solid fundament, og to ganger," sa jeg. "Første prioritet er dette tanker. Kan du sørge for at det er ingen supertanker i den engelske Kanal på mandag? Og på tirsdag, også?
  
  
  "Ingen problem," Hawk. "Energi-krisen er over, og våre kontakter med store rederier har blitt etablert. Slik at de kan øke eller senke hastigheten nok til å holde området rent."
  
  
  - Og Leningrad?
  
  
  "Det rare kompis av deg, Studds, ser ikke ut til å vite at det ikke er noen fortøyning fasiliteter for en supertanker til å forankre det," Hawke sa. 'Neste spørsmålet.'
  
  
  "Jeg trenger en full rapport om denne Swiss bank i Lugano og noen mer data på Piero Simca," sa jeg. "Både kan gå for at L i Anderson' s skisse: Lugano og Ikke Lupo. "Det er ikke så vanskelig," Hawke sa. "Men denne Lille Kjempen vil være litt mer vanskelig. Du har allerede alt vi kunne grave opp, men jeg får se hva annet jeg kan gjøre for deg.
  
  
  "I den samme konteksten," sa jeg, " vi bør sjekke ut alle feriehus i Sussex. Stendere og Renzo dro dit for behandling. Og jeg har en følelse av at Pierrot var en gang en klient der. Trolig under et annet navn. Men høyden skal være gjenkjennelig.
  
  
  "Det vil gjøre," Hawk. "Er det alt?'
  
  
  "En mer gjette," sa jeg,"og en avtale."
  
  
  "Kom igjen!"
  
  
  "Det er en svært vag forslag," sa jeg. — Men kanskje finansfolk vil gjøre en god jobb på Magnamut, forsikringsselskapet som tilsier Dommedag politikk." Hvis det er mistenkelig, kan det bety at dette er en måte å flytte en masse penger."
  
  
  "Jævla det," Hawk. "Vi er ikke et byrå for uforsiktig borgere."
  
  
  -"Faen, sjef, ģ sa jeg," jeg er ikke en finansiell selskapet heller, men du har en halv million dollar som du kan fort miste bare å holde opp min dekke." Hvis jeg finner ut at penger er å gå glipp av, jeg trenger å finne ut hvor det kommer fra og hvorfor. Og kanskje det er det Anderson ønsket å vite. "All right," Hauk brummet. "Og be?"
  
  
  "Jeg ønsker å ha full kontroll over Hyman, CIA agent her," sa jeg. "Jeg ønsker også å ha rett til å bruke Gilchrist, bare i tilfelle."
  
  
  "Jeg vil betale for Hyman," Hawk. — Jeg har allerede tatt seg av det. Gilchrist er en gammel tulling, men hvis du tror du kan bruke ham, vil jeg se hva jeg kan gjøre. Men hvorfor ham? Jeg kan gi deg et utvalg av andre agenter i området som er ti år yngre enn ham og tjue ganger bedre.
  
  
  "Jeg ønsker ikke å forlate ham," sa jeg. "Han er en elektronisk geni. Jeg har fått noen ting i mitt hode, Chief, for dypt til å selv fortelle deg, men hvis jeg kan sette dem alle sammen, jeg trenger denne Gilchrist veldig snart.
  
  
  "Hvis du hopper som at," Hauk sa: "jeg skal gi dere." Med mindre du kom opp med den Romersk-virus som Clem Anderson kontrakt.
  
  
  "Hvis det er så,"sa jeg," Gilchrist kan være min motgift for å ikke ende opp som Clem Anderson." Hawk ferdig med en trist, men godkjenne knurring.
  
  
  ************
  
  
  Hyman sto opp. "Så jeg er din mann," sa han med et smil. "Hva gjør jeg, sjef?" "Gud vet når det vil komme en tid," sa jeg. "Bare to ting i øyeblikket." Jeg så på klokken min, og så at det var nøyaktig klokken åtte. Jeg var ikke forventet i det Lorenzo Conti hus til ti o ' klokken. Med Romerske trafikken, det var mulig å legge en halv time til hvert møte. "Først, la oss se hva jeg vet så langt, og hva kan læres fra det. For det andre, sette meg gjennom å Clem ' s kjæreste, Cora, innen en time. Kanskje hun ikke vet dritt, eller kanskje hun vet noe uten å forstå dets betydning.
  
  
  Hyman dyttet den røde telefonen tilbake i hulen sin på den gamle sofaen og var allerede ringe et nummer på en vanlig telefon, sittende på en vaklevorne bordet.
  
  
  "Cora?" sa han etter ca tjue ringer.
  
  
  "Selvfølgelig vet jeg det. Men du er våken . Hei, jeg vil være på plass i en halv time med en person som ønsker å snakke med deg. En venn av Clem er fra home... - Amerika, hvordan ellers... ? Jeg vet, men han ønsker å snakke med deg. Så bli der til vi kommer dit. Kanskje jeg skal kjøpe deg en kopp cornetto kaffe. Og hvis ikke det er nok — - han senket stemmen hans litt — " tenk om igjen om hvem hjalp deg med å håndtere de problemer som er forbundet med midlertidig oppholdstillatelse. Mens.
  
  
  "Hun er her." Han vendte seg til meg og satte seg ned. "Nå, la meg vite hva jeg trenger å vite."
  
  
  Som en agent, jeg foretrekker å handle alene, men det er tider da er det godt å ha noen rundt for å teste mine teorier. Det var ett av de øyeblikkene, og Hyman var en god, tøff-og fornuftig fyr for jobben.
  
  
  "Vi funnet ut...", sa jeg. Jeg vil ikke gjenta min cv, men med Hyman i spillet og Hawke ' s godkjenning, jeg holder ikke tilbake, kanskje med unntak av noen detaljer om Camille og Rosana sine talenter.
  
  
  "Før jeg ble bortført av Gorilla i tartan Jakke og Pepe," fortsatte jeg, " jeg trodde Anderson var sprø og så altfor mange trusler på vanlig film fanfare. Bortføring og deres spørsmål minnet meg på noe annet. Men på den annen side, det virker for meg at Renzo og hans medarbeidere er bra, fordi de måtte vente for min sjekk for å være i sin besittelse før de kunne eliminere meg.
  
  
  "Jeg ser ikke mye potensial i det," Hyman sa. — Egentlig ikke.
  
  
  "Nå kommer den fornuftige delen," sa jeg. "Jeg begynte å tenke i en annen retning. Hva skjer hvis denne "End of the World" - filmen er noe mer enn en form for cover-historie, som får ting til å forsvinne i løse luften? Vanlige kinogjengere er også suckers. De tror de kan gjøre narr av sine investorer. Men i prosessen, har de samlet opp nok farlig våpen for en ukjent tredje part for å slå på Dommedag scenario til virkelighet."
  
  
  Det tok Hyman et par minutter på å tenke på det. "Det er helt utrolig," sa han. "Men det er mulig.
  
  
  "Så Mallory er bommert i går kveld endret ting igjen," sa jeg. "Hvis det er en sammensvergelse for å ødelegge verden, og han har planer om å blåse opp en supertanker, han må være involvert. Så kanskje noen fra Verdens Ende selskapet er involvert. Kanskje noen av konsernet er medsammensvorne, og resten er dumme idioter.
  
  
  Hyman nikket.
  
  
  "Hvis det var en annen gruppe av mennesker —" jeg forklarte, " eller noen andre steder med en mindre publikum og mindre politiet enn Roma, jeg kunne bare gå der og knekke noen hoder. Før jeg hørte sannheten.
  
  
  — Men hvis du knekke et par hoder nå og kraft Pierrot å stille noen spørsmål i Senatet, vil det være en rekke ubehagelige situasjoner for Hans Eksellense, vår ambassadør, og for deg selv før denne drikking økten er over." Situasjoner der CIA og AH kan ikke stå deg lenger, " Hyman ferdig for meg. — Så hva er det jeg gjør annet enn å introdusere deg til å Cora?" "Navnet ditt folk av navnene på denne listen," sa jeg, overlate ham maskinskrevet liste med navn på andre investorer som jeg hadde fått på lunsj møte. "Spesiell oppmerksomhet til Mallory tilkoblinger. Han er en kjent regissør, men han har jobbet sin vei ut i det ukjente. Jeg startet ut i studio som en assistent, jobbet meg gjennom min faglige dyktighet i filmen, og det var et par tvilsomme øyeblikk underveis. Dette vil holde deg opptatt for i dag. Hvis noe annet skjer, jeg vil banke på døren din. Ellers, jeg vil se deg i morgen på samme tid. Hyman hoppet ut av sin slåbrok og legger på seg jeans og en svak turtleneck, sandaler, og en medaljong laget av en gammel SS kors.
  
  
  "Beklager rotet," sa han unødvendig. — Men dette er bare mitt arbeid passer.
  
  
  Han førte meg ut. Vi krysset veien og gikk ut i en smal gate i nærheten av Santa Maria-Plassen. En annen gammel bygning og et gulv i andre etasje.
  
  
  Cora åpnet døren for oss. En liten, mørk jente med en blek ansikt; det er ikke glamorøst, men en mutt ansiktet på en god kropp, skjult i lyse, moteriktige bukser og et bredt ull genser. Jeg kikket over skulderen på den røykfylte rom som luktet gammel røkelse og hasj. Den plassen som en gang var utformet som en koselig og morsomt sted med fargerike plakater og spredt puter, men på grunn av mangel på engasjement og penger, tvert imot, har falt og nå omgjort til en liten mus hull. En annen liten mus, en litt lubben svart jente, legg merke til rot og sov på en seng, under en halv dekket Indian teppe.
  
  
  — Kan jeg få en kopp kaffe fra deg?" Cora spurte Hyman, ikke engang se på meg.
  
  
  'Selvfølgelig. La oss gå." Dette er Jerry Carr. Cora, Jerry.
  
  
  "Hei," sa hun, uten entusiasme. Vi gikk ned trappen. Utenfor, gikk vi til espresso-bar på hjørnet og satte seg ned ved et bord. Så spurte hun, "Du... var du en venn av Clem' s?"
  
  
  "Cleveland." Jeg søkte min hukommelse for Clem ' s biografi. "Vi vokste opp sammen. Han kunne ikke avgjøre om å bli skuespiller eller en forfatter. Jeg hadde muligheten til å besøke Roma, så jeg bestemte meg for å lete etter den. Men så hørte jeg..."
  
  
  "Han kunne ikke løse det her, heller," Cora sa. Kelneren tok henne en dampende dobbel espresso, og etter første slurk, noen liv kom tilbake til henne blek i ansiktet. "Dårlig Clem. Han hadde en jobb opptak engelske tekster, og han trodde han kunne jobbe for en Amerikansk avis. Men denne jobben var alltid i morgen eller neste uke. Han bodde ikke langt fra her, og jeg flyttet inn med han. To måneder senere... Bwam! Noen dreper ham og kaster ham ut i vannet. Jeg er ikke meg selv i det hele tatt. Faen det!"
  
  
  "Kristus," sa jeg. "Clem syntes aldri..."
  
  
  — Er du noen form for religiøse turd?".
  
  
  Ikke å være en religiøs drittsekk eller en bekreftet spotter, jeg gritted tennene mine og ventet. Jeg ville ikke slå Cora mot meg, men ikke før jeg har noen informasjon.
  
  
  "Jeg beklager," sa jeg, " men det jeg mener er at Clem var ikke den typen som ville slå noen i en fiende. Faktisk, ville han ikke ha noen fiender i det hele tatt."
  
  
  "Det er ikke sant," Cora sa selvsikkert. Hun rynket pannen. "Jeg mener, han var litt av en slask. Jeg skal innrømme det, men han var en hyggelig slask. Vi fikk også sammen ganske godt, og jeg ikke har noen altfor sjalu Latino elskere."
  
  
  Hennes pouty, barnlig lepper ble satt i en stram linje av selvkontroll. "Vi likte de samme tingene. Og ikke bare på overflaten. Clem var full av mystikk, og jeg elsket det. Tarot, Yijing, og transcendental meditasjon.
  
  
  Mine ører spisset. "Hva gjorde du si?"'
  
  
  "Jung," gjentok hun. "Å Clem, Freud var noe mer enn en gammel Viktoriansk nevrolog for å overarbeidet Wien-tanter. Men, sier han, Jung var på rett spor med det kollektive ubevisste og dens universelle myter, vet du."
  
  
  "Jeg visste ikke det," sa jeg. "Det må ha startet etter Cleveland." 'Vet ikke det.'Cora var å bli gretten igjen, men jeg fortsatte å insistere på hva som kunne ha vært ekte anelse.
  
  
  "Husker du noe av det han sa om Jung?" "Det er bare det at disse psykiaterne ikke forstår ham i disse dager," sa hun. "En hytte gutt, ikke Clem. Han hadde også et navn for de sjel overvåkere. Hun kalte dem Hytte Gutter.
  
  
  "Hva var det han mener med det?" Jeg har bedt om.
  
  
  "Vel, ifølge ham, de fleste psykiatere bare tilbys personer med alibi, og ikke finne ut nøyaktig hvorfor de var så sinte," sa hun. "Så pasientene bare holde gal, bare litt verre. Hvor Jung selv skjære gjennom alt dette tullet og viste folk hvordan de skal endre seg. Bare en ekte Jung er en vanskelig vei, og "jungs" late som de kan ta den korteste veien mye lettere. Men hva i helvete gjør alt dette har å gjøre med deg, gutt?
  
  
  "Det er ikke hver dag min venn er drept," sa jeg høytidelig. (I noen AX lag, dette skjer hver andre dag, men det er et annet spørsmål.) "Jeg ønsket å lære så mye som mulig."
  
  
  "Da er du enten en sykelig gribb eller en liten detektiv," sa hun, skyve stolen tilbake fra bordet. "Jeg liker egentlig ikke gribber, og jeg har hatt nok av Clem er amatør sleuthing. Så takk for kaffen og ciao .
  
  
  Det var allerede halv åtte. Jeg hadde den beste gull jeg kunne ha håpet på, så jeg la henne gå uten kommentar.
  
  
  Jeg sa farvel til Hyman og tok en taxi tilbake til hotellet. I lobbyen, jeg hadde som kjent, ubeskrivelig følelse av å bli overvåket. Men det kan også være på grunn av vaktpost i heisen. Dessuten var jeg ikke å gå hvor som helst, men nummeret mitt uansett, så jeg forlot ham alene.
  
  
  Suiten var tom. Bare en melding skrevet i brede strøk av leppestift på soverommet speilet for å minne meg av Camille.
  
  
  "Du er en banditt og en stinkende savage," skrev hun i store bokstaver. "Og jeg håper at så ofte som mulig de vil ta hevn for meg. Se deg i studio senere." Det er ingen signatur. En like stor postscript PS. "Du forlot meg med forferdelig blåmerker . Dette vil være en annen fin element i kosmetikk budsjett. Dagen.'
  
  
  Jeg barbert, endres raskt, og fant en limousin venter tålmodig på å ta meg med til midten av Lorenzo Conti Empire.
  
  
  Renzo og hans nærmeste underordnede førte oss forbi mock-ups av byene som var å bli ødelagt før Slutten av Verden, og tok oss med til et ryddet byggeplassen for å vise frem enda mer militært utstyr. Fra Arabiske tanker til flammekastere, pluss en rekke andre ting som fremdeles var på forbudt listen. Vi kjørte i to helikoptre til Anzio, som så ut som det var midt oppe i den siste invasjon, med deler lånt fra den Sjette Flåten og andre NATO-mariner, samt flere fagmessig væpnede hurtigbåter gitt av Israelerne.
  
  
  Det virket som Renzo og Piero, med hjelp av Sir Hugh og Stendere, kunne ha oppnådd H-bombe formel fra Harry Truman uten innblanding av Rosenbergs og Fuchs. Det var to store varehus på slutten av nettstedet som vi ikke besøk. Når jeg spurte hva som var i det, ble jeg fortalt at det var en samling av rekvisitter fra tidligere filmer. "En dag vil jeg slå den inn i et museum," sa Renzo.
  
  
  Det kan ha vært sant, men jeg trodde ikke jeg ville ikke vente til jeg hadde en sjanse til å kjøpe en billett. Disse lagrene bare bedt om en tidligere undersøkelse.
  
  
  Vi gikk tilbake til hovedbygningen, der Studds satt på et lite show på datamaskinen hans. Det hadde en liten mock-up village, med stridsvogner og artilleri konsentrert på åsene rundt det. Også en rekke små, bevegelige soldater skalere opp.
  
  
  Studds vinket hans punch-kort i luften, så stakk den i sporet som er av liten datamaskin, og det hele startet.
  
  
  Stridsvogner og pansrede biler flyttet frem, artilleri bombardert village square med brannbomber; brøt ut brann, og små tall flyttet og falt. Det tok tre minutter.
  
  
  "Og nå er vi å få en viss idé om hva det kommer til å se ut på skjermen," sa Stendere, med stolthet av et lite barn. Han spilte hele motivet på video, og etter at vi har snudd en bryter som styrtet hele rommet i mørket, vi fikk en handling som til slutt ville se ut som dette på en vegg skjermen. Det var utrolig. Det var veldig ekte. Selv små soldater flyttet rundt realistisk, slåss, fallende, og døden over lange avstander. "Selvfølgelig, dette vil være utblandet med close — up bilder på settet," forklarte Stendere. "Men, min Gud, betrakteren blir et helvete av en rekke kriger for pengene."
  
  
  Jeg måtte innrømme at det var veldig imponerende, men Stud er visning av teknisk dyktighet ikke dempe mine mistanker.
  
  
  Renzo ga oss en god lunsj i studio personalet spisestue. Camille ikke synes å ha noen harde følelser annet enn å erte meg fra tid til annen. Pierrot, delvis interessert i mine tidlige gange, var alle smiler og rampete ser ut.
  
  
  Midt i dette kaoset, jeg ble kalt til telefonen, eller rettere sagt, i den luksus av Renzo, ble jeg presentert med en telefon. Noe som gjorde det enda vanskeligere og enda mer forvirrende, siden den stemmen i den andre enden av linjen var Roseanne er, og Camille satt ved siden av meg.
  
  
  "Hei, Jerry," sa hun i sin husky honning stemme. — Du snakker til Rosana.
  
  
  "Åh, hei," sa jeg forsiktig.
  
  
  "Det høres ikke veldig snill," sa hun. "Du lyd... som du snakker til en mann, Jerry."
  
  
  "Jeg håper med hele mitt hjerte," sa jeg.
  
  
  "Oh, Oh," hun giggled. "Du er blant et bredt utvalg av mennesker. Kanskje folk liker Signorina Cavour?
  
  
  "Vel, noe sånt som," innrømmet jeg.
  
  
  "I så fall, når jeg ser deg igjen, du vil bli kysset på nesen, på ørene, på haken..." Rosana begynte å gi en presis og rampete beskrivelse av hvor hun ville sende alle de kysser, klart å ta glede i min hjelpeløs ydmykelse, som om hun var her i person.
  
  
  -"Ja, Signorina Marti ... nei... jeg forstår...
  
  
  Jeg snakket på min ende av linjen som det var et business samtale.
  
  
  Å ta full nytte av min uheldig situasjon, Rosana ble alvorlig.
  
  
  "Husker siste gang jeg så deg , jeg snakket om å tenke?" — Hva er det? " spurte hun kategorisk. "Tenkte jeg," sa hun. Mye mer enn det som var mulig da vi var i seng sammen. Jeg tror... jeg trodde, Jerry, og jeg var en tosk. Jeg har mange viktige ting å fortelle deg.
  
  
  "Flott," sa jeg, skjule min begeistring. "Hvor er du nå, Signorina Marti?"
  
  
  "I leiligheten min," sa hun. — Kan vi snakke i ettermiddag?" Jeg håper så snart som mulig.
  
  
  "Jeg har en avtale med den filmen folk denne ettermiddagen," sa jeg. Det var ingen måte jeg kunne komme forbi dette uten å avsløre min dekke. "Men kanskje rundt fire-tretti?" "All right," sa hun.
  
  
  Jeg følte meg svimmel. Kanskje Rosana var den eneste som kunne løse tangled floke av tråder som hadde blitt min oppgave. Hvis så, da hun var en fare for de samme personene som prøvde å steke meg at natt utenfor Roma. Hun kan være en flott jente, men hun hadde ikke en bensin bombe. Det var bare en ting jeg kunne gjøre. Jeg kunne ikke få Hyman ut av reiret sitt. Jeg heller ikke kunne gi henne ett av de to kontakt-adresser på telefonen. Men vi hadde fortsatt de to formidable vaktposter på Le jo superbe.
  
  
  "Hvis du kan komme direkte til hotellet mitt, signorina," sa jeg, la min stemme bli så lav at jeg kunne knapt bli hørt. 'I løpet av en time. Vent på meg det på rommet mitt. Jeg vil ha deg tillatt, og da er jeg sikker på at vi vil avgjøre saken til gjensidig tilfredsstillelse."
  
  
  Jeg hengt opp. "Oilmen," sa jeg. Camilla og Renzo stirret på meg et øyeblikk. "Ikke la meg være alene." Ingen av dem syntes å ønske å spørre om eller finne ut om noe.
  
  
  Femten minutter senere, etter en unnskyldning for å gå på do, jeg satt min merket i telefonkiosk. Jeg heter Le Flott og ba mannen om plikt til å instruere vaktene til å la gå Glipp av Morandi inn på rommet mitt og sørg for at hun ikke ble forstyrret.
  
  
  Jeg gikk tilbake til Piero, Renzo, Camille, og den andre med en følelse av lettelse.
  
  
  Til slutt, selskapet brøt opp. Jeg hadde til raskt å forlate med Renzo å få noen papirer og signere en sjekk på advokatens kontor. Pierrot hadde noen bedrifter til å delta. Camille sa hun hadde en avtale med henne tale lærer for 4 o ' clock, men kanskje vi kunne spise middag etter det. Jeg sa at jeg likte det og at hvis noe gikk galt, kunne vi møte opp senere. Jeg trengte frihet til handling i alle retninger, fordi jeg ikke vet hva Rosana ønsket å fortelle meg.
  
  
  Jeg prøvde ikke å høres rett og slett utålmodig under vår-stasjonen tilbake til byen, og den endeløse diskusjonen av kontrakten. Hawke insisterte på at jeg får en italiensk-Amerikansk advokat for å gjøre det ser veldig troverdige. Og advokaten insisterte på å lese alle de mindre poeng to ganger, en gang i italienske, og en gang på engelsk. Da det var problemer med å kontrollere signatur på bank, og når alt var avgjort og forseglet, og det var allerede five o ' clock. Le jo superbe var bare et par kvartaler unna. Høflig men insisterende, jeg falt Renzo søknad om å gå til en klubb og ha en drink for å feire.
  
  
  "Du er en av oss nå, Jerry," sa han.
  
  
  Jeg fortalte ham at vi skulle feire sammen senere på kvelden, og det ville ikke være rettferdig å toast sammen uten Pierrot, Stud, Sir Hugh, Camilla, og til og med Michael Sport.
  
  
  "Du har rett, Jerry. Men i dag vil vi ha en stor feiring. I Monza hall eller på et diskotek eller annet sted. Jeg vil ta seg av alt.
  
  
  'God. Jeg tok hånden hans og satt av på en rask trav ned travel fortauet.
  
  
  Vakt i lobbyen nikket anerkjennende når jeg kom hjem og fortalte meg at en ung jente hadde faktisk vært tillatt i leiligheten min. Den andre vaktpost på min etasje bekreftet det.
  
  
  Jeg kastet åpne døren og ropte: "Roseana," og fant henne saftig, vakre kroppen seg på sengen min, halsen kuttet åpen fra øre til øre.
  
  
  Noen hadde skrevet noe i italiensk i rikelige mengder blod på speilet, det samme speilet at Camilla er leppestift hadde nylig dekket.
  
  
  "Døden for å forrædere".
  
  
  Kroppen hennes var fortsatt varme.
  
  
  
  
  Kapittel 6
  
  
  
  
  Jeg sendte Rosana til hennes død. Med min fet tillit i Le jo superbe er forsiktighetsregler, følte jeg det som om det var min hånd, med et barberblad-skarp kniv til å skjære henne vakker hals.
  
  
  Jeg tenkte på det, men jeg hadde ikke nøl med ut av desperasjon eller skyld. Agent AX er et menneske, men han kan ikke tillate eksterne virkninger av følelser å overvelde ham, uansett hvor dypt de følte for. Selv om mentalt å forbanne meg selv for min dumhet, var jeg allerede pakking minimum mengde bagasje behov for et trygt fristed. En ting var sikkert: gay sex-gale Texas olje playboy Jerry Carr hadde opphørt å eksistere, og ble som døde til min oppgave som dårlig Roseana.
  
  
  Renzo og Piero var i stand til å acquit meg av drapet på to banditter. Og Pierrot hadde nok politisk makt til å holde meg fra å bli belastet med Rosana drapet hvis jeg gikk ut i korridoren og slo alarm. Men selv Piero ' s beste innsats, ikke kunne ha stoppet det lange, trukket ut prosessen med italiensk rettferdighet at jeg var i ferd med å møte. Dager til avhør, eventuelt isolasjon som et viktig vitne. Og, ingen tvil, jeg vil bli fulgt døgnet rundt igjen. Og alt dette på en gang når jeg trengte så mye frihet av bevegelse som mulig.
  
  
  Jeg var i stand til å slippe alt, bortsett fra det jeg hadde på seg, og en lett-å-bære diplomatiske koffert som inneholder ekstra gass bomber, Luger ammunisjon, en lyddemper, og et par andre ufarlige biter av utstyr. Jeg endret min klær. Jeg byttet ut min sort patent skinn sko for et par grove sandaler som var komfortable i første, og de to square hæler var lagringsplasser. Til venstre for tunge slåsshansker, til høyre for den innebygde radioaktive tracker.
  
  
  Jeg sto et øyeblikk ved foten av blod-gjennomvåt seng og stille lovet Rosana at et eller annet sted langs veien, som en del av min oppgave, hvis det er mulig, jeg ville hevne henne.
  
  
  Vakt på slutten av hall blunket da jeg kom hjem til hallen så raskt. Så han fikk lov til å se Rosana i alle hennes levende herlighet, og han skjønte ikke at en mann kunne ikke dvele litt lenger. Men med Amerikanerne, det syntes å antyde hans uttrykk, som du aldri visste. Jeg signaliserte vaktpost i lobbyen og fikk samme tvilende blikk fra ham. Men de vil være enda mer overrasket når de finner Rosana kropp. Hvis min personlige radaren ble fungerer på riktig måte, den som drepte Rosana ville ha utløst den neste fasen av fellen for meg i løpet av noen få minutter.
  
  
  Jeg tok den første drosjen jeg så, kom ut i et travelt område i nærheten av Vatikanet, og dukket inn i en kaffebar.
  
  
  Mine dyre - ser lys twill pels ser ikke dobbelt-sidig, men når jeg pakket den vattert fôr, er det slått inn en glorete, utslitt regnfrakk som kan ha sett bedre dager, men i det fjerne, og grå tidligere. En liten spray ødelagt alle de bretter på min nydelige bukser og gjort dem til å se skitten og rotete under randen av min pels. Et lite stykke sandpapir var nok til å gjøre den polerte sko ser gammel og slitt. Ved knivstikking hjørnet av en diplomatisk koffert med min pennekniv, jeg var i stand til å skrelle av kalveskinn, og etterlater et sterkt skadet brev bag .
  
  
  Jerry Carr gikk inn i en liten kafé, og jeg forlot ham der, sammen med slimhinnen i min jakke, min mørk grå lue, og restene av kalveskinn.
  
  
  Ben Snekker kom ut; en eldre, fattige, motløs statsborger fra samme fringe verden av pensjonater, og ekstra skriptet skriver at var også Clem Andersons salig territorium. Prikken over i-en kunne vente litt lenger.
  
  
  Huset i Trastevere var bare en kort spasertur unna, og Ben Snekker var ikke typen til å tilbringe sin lira på en taxi med mindre han var for beruset til å bekymre deg om noe. Jeg gikk to km, for det meste langs Tiber, på jakt etter potensielle forfølgerne. På Ponte Garibaldi, den store-broen, og jeg brukte min vanlige taktikk for å riste av jakten i smug. Det var en kaffebar over gaten fra vår kontakt huset, og jeg stoppet for å ta en kopp bitter espresso, ser gate og fortau gjennom en beaded teppet før du krysser gaten og banket.
  
  
  Hyman åpnet døren med overraskelse i hans øyne.
  
  
  Spurte han. — Hvorfor ikke i morgen?" Men han la meg raskt inn og lukket døren bak meg. "Du ser ut som en boms." Jeg ristet av meg frakken, og han plystret lavt ved synet av min skreddersydd dress, som startet på midten av låret, og gikk ned til nakken.
  
  
  — Jeg trenger en dress, " sa jeg, og tok av meg jakken. "Og noen skjorter." De gamle. Det er alt.'
  
  
  "Ganske stor størrelse," han mumlet. "Men jeg kan ha dem."
  
  
  Han rummaged på baksiden av skapet mens jeg fortalte ham min historie fra badet, hvor jeg hadde farget håret mitt grå.
  
  
  "Du er å spille mot erfarne folk," sa han da jeg var ferdig.
  
  
  Han fant en dress som så ut som noe. Det var rumpled og utstyrt akkurat nok til å gi meg inntrykk av at den hadde tilhørt Ben Snekker for en lang tid. Han hadde bare en skjorte som passer meg, men han syntes han kunne kjøpe noen flere på en av gaten markeder. For nå, var alt fint.
  
  
  Jeg flyttet innholdet i mine lommer inn i min nye drakt, sette på en skulder hylster før du setter på min jakke, og var ganske fornøyd med utseende på den mann som var ute på meg fra speilet. Hyman kritisert meg.
  
  
  "Det er noe annet du trenger," sa han.
  
  
  Jeg er så stolt av dette mye yngre CIA-agent. men det gjør vondt å høre fra en lånt ærend gutt at jeg fortsatt mangler noe. Men jeg likte Hyman, og så langt har han vært svært nyttig. Så jeg var tålmodig.
  
  
  Spurte jeg. "Falske skjegg?"
  
  
  "Lukten av alkohol," sa han. "Alle som ser ut som deg og ikke lukter billige grappa er mistenkelig."
  
  
  Jeg innrømmet at han hadde rett. Denne gutten hadde en fremtid, hvis han levde lenge nok. Å jobbe sammen med meg ikke øke sine sjanser til å overleve. Men jeg laget en mental merk at hvis vi begge overlevde, jeg vil bringe den til Hawke ' s oppmerksomhet. Hawke holder du snakker om det nye blodet som AX behov, men bare friskt blod vi noen gang få blod sølt av gamle proffene som meg .
  
  
  "Jeg har fortsatt destillert Tarquinia, som fortsatt dukker opp i nesen av gaten fylliker," sa han. — La oss sitte i main lounge og hell deg en drink." Hvis du har en drink, jeg vil ha en også.
  
  
  Vi gikk tilbake til stuen og satte seg ned på ustø bein, et bord mens Hyman trakk korken ut av en ukjent flaske blek hvete væske. Han skjenket meg to fingre igjen av vann i et bredt, ikke altfor rent glass, i tråd med falleferdig atmosfære i hjemmet hans. Selv før jeg hevet min glass, lukten av fusel omringet meg. Det kan neppe bli verre enn vitriol, tenkte jeg, og tok en lang slurk. Men det var enda verre. Jeg svelget det og undertrykt trang til å kaste opp. Jeg hevet min glasset igjen og drakk den ned.
  
  
  "Hmm," Hyman sa. Jeg har også strømmet meg selv en liten, minimal.
  
  
  Han drakk og snuste. En tåre dukket opp i hennes øyne. Han trykket hendene til livet og snuste på nytt.
  
  
  "Jeg vil prøve noe annet neste gang," han jamret.
  
  
  "Jeg har litt informasjon for deg," sa han, fange pusten hans. Gilchrist levert det ved messenger. Det er konsistent med hva du sa i morges. Men jeg fortsatt ikke ser noen fører."
  
  
  Han ga meg noen typewritten ark.
  
  
  "Jeg var bare om å redusere dem," sa han. "Jeg har en mørkerommet bak skapet mitt, men det er enklere på denne måten. Ødelegge dem når du er ferdig. Denne gamle krukke er en tynnere papir. Han dyttet en stor flaske Chianti mot setet mitt, og jeg begynte å lese.
  
  
  Bank of Lugano viste seg å være en tvilsom virksomhet selv av Sveitsiske standarder, mer enn 80% av de som var eid av Piero Simca...
  
  
  Det begynte som en ramme exchange office for Italienerne, som overførte sin lira over grensen, og byttet det for mye tryggere Sveitsiske franc. Det utvidet til fast eiendom og trust management. I de senere år, i henhold til Hawke, han har blitt svært aktive i å kjøpe gull barer. Det var lagret i super-beskyttet kjellere for om $ 40,000,000. Nå som den økonomiske krisen hadde brutt ut, gull spekulasjoner var populære, men det gikk utover de vanlige grensene.
  
  
  Hyman hadde allerede lest materialet, og når jeg var ferdig med ark, jeg ruller det opp og setter det i denne løsemiddel.
  
  
  Forsikringsselskapet var på en dead end. Det var en av de eldste, rikeste og mest respektable samfunn i Europa, koblet med solide partnere både der og i Usa.
  
  
  Den Sussex feriehus var enda mer urovekkende. Ikke et ord om Pierrot. Men flere tidligere ansatte, som var raskt sporet opp i London og Tunbridge Wells, fortalte at den mystiske gjesten var i et låst rom på samme tid som Renzo og Studs var det som pasienter. Ingen så ham, men hans psykiater var-en enestående Jungiansk, Herr Dr. Untenweiser! En av informantene, sverget høyt at gjest var et barn eller tenåring. På denne høyden, Pierrot så ut som en tenåring på hvert eneste blikk.
  
  
  Så hvis jackpot var ikke nok, undersøkelser i England også avslørt at Easeful Dekar var en del av en langsiktig, lukrativ nettverk av private klinikker som eies av Coetzernes i London. Og styreleder var ingen ringere enn vår venn Sir Hugh Marsland. Dessuten, alle andre på det Rådet var en stille gallionsfigur, fornøyd med den årlige betalinger, forlater Sir Hugh full kontroll.
  
  
  Våre fire viktige tall som var på samme sted på samme tid. Det er sant at noen år siden, men det tok flere år med forberedelser for å fullføre "The End of the World".
  
  
  "Så mye for undersøkelse," var det siste kommentar, men den ble etterfulgt av fem stjerner ***** , noe som betydde at oppslaget inneholdt også de siste nyhetene.
  
  
  "Trans-Ins Mutualité" — meldingen angitt navnet på et forsikringsselskap som ikke vekke mistanke " synes å ha vært delvis tatt over av en Sveitsisk bank. Det er fortsatt en veldig hemmelig avtale, men det meste innebærer noen eierstyring og forsikring divisjoner. Så snart som mulig, mer detaljerte fakta er på vei. De hadde ikke lenger å uttale navnet på denne Sveitsisk bank for meg. Det var ment å være Piero har liten bedrift i Lugano, med avdelingen arbeider med film forsikring.
  
  
  Så Pierrot og de tre andre var i stand til å overføre penger fra den ene lommen til den andre. Alt er veldig juridiske og uten spor etter seg i sine bøker, som ikke alarm investorer. Investorer også ikke trenger å vite at pengene ikke blir brukt til lønnsomme investeringer, men for denne økende akkumulering av gull barer i kjelleren.
  
  
  Den passer alt jeg ønsket å si, men Hyman brakt til taushet meg.
  
  
  Mens jeg var å lese rapportene, han legger ned sin radio og spilte høy italiensk pop musikk blandet med lukten av grappa. Nå er musikken ble avbrutt for nyheter oppsummering.
  
  
  '... For en time siden, kroppen av Rosana Morandi, en tjue-ett-år-gamle Alitalia ansatt, ble funnet med halsen skåret. Politiet er på utkikk etter Roger "Jerry" Carr, en velstående Amerikansk som oppholdt seg i hotellrommet og raskt til venstre på den tiden leger sier Miss Morandi ble drept. Offiseren som hadde vært på vakt siden forrige hendelse med Carr hadde selvsikkert erklærte at ingen andre hadde kommet inn i rommet, siden han hadde latt være å gå Glipp av Morandi i henhold til Mr. Carr ' s telefon instruksjoner. Dette ble etterfulgt av en redaksjonell om sex-sultne rike Amerikanere som truer den tradisjonelle kyskhet av italienske kvinner, etterfulgt av en flatterende beskrivelse av ønsket menn.
  
  
  "Jerry Carr er en høy, kjekk mann med en aristokratisk holdning," hallomann sa. "Han er stilig kledd og sist ble sett iført en mørk grå Homburg filthatt, en lys grå i engelsk stil med frakk og en grå flanell passer. Han er mellom tjue-åtte og fem og tretti år gammel, og snakker litt italiensk.
  
  
  Hyman så på meg og så en klynket, rumpled mann som luktet av grappa. Han humret. "Det ville ta en ganske smart fyr til å knytte deg til denne beskrivelsen," sa han.
  
  
  "Men de er veldig smarte gutta er ute," sa jeg dystert. "Den ordningen vi nettopp leste er ikke designet for svak til hjertet."
  
  
  — Men du ser hva jeg mente når jeg sa at det var ingen fører? Hyman sa.
  
  
  "Det er riktig, kamerat," sa jeg. "Nå vet vi sikkert, og Hawke, som Clem Anderson, var på vei til noe veldig viktig. Vi vet at Renzo, Studds, Piero og Sir Hugh Marsland først møtte på Easefil Dekar i Sussex, ledet av noen Clem Anderson ville ha kalt "Jung". Denne L i Clem ' s notater kunne ha medført Piero eller banken sin i Lugano, men det spiller ingen rolle. Vi vet at Dommedag har samlet opp nok militært utstyr til å starte en liten krig og muligens aktivere en større en. Men før vi kan bevise at våpen er mer enn bare rekvisitter, vi har ikke mye å stole på, kompis. "Det er så sant," Hyman sa. "Hvor kommer dette tar oss, Carter?"
  
  
  Ben Snekker var ment å ha tilbrakt noen år i Australia, og jeg begynte å spille sin rolle.
  
  
  — Jeg ga ham en kort beskrivelse av meg selv. 'Snekker. Som Carr, det har den første stavelsen av navnet mitt. Hvis jeg har nok tid til å ta på seg en ny identitet, jeg bryr meg ikke om å slå inn Jose Gonzalez eller Helmud Schmidt. Men hvis du trenger å raskt bytte, som vi har lært gjennom prøving og feiling, det er mer praktisk å forlate noe fra det opprinnelige navnet. Så hvis noen prøver å oppmuntre meg til å svare på deres " Hei, Carter," det vil være nøyaktig det samme som om jeg sa: "Mitt navn er Carr eller Snekker."..
  
  
  Han nikket.
  
  
  "La oss komme tilbake til den virkelige fakta," sa jeg. "Det beste vi kan bevise akkurat nå er at det er en nesten legitime svindel skjer. Jeg må gå inn den låste bygninger i Conti territorium. Og rask.
  
  
  Hyman sjekket klokka, jeg hadde forlatt min Rolex på badet av kaffebar. Så mye som jeg var knyttet til dem, det var altfor dyrt for Ben Snekker.
  
  
  "Du får heller vente til det ble mørkt," sa han. "Jeg utforsket dette stedet på mitt eget. Først, de har vakter og vakthunder. Når du overvinne dette, kan du støte på en enda mer komplekse indre beskyttende ring. Vi er ikke håndtere med små gutter. Men A. A. må ha kjent som, eller de ville ikke ha sendt Nick Carter.
  
  
  "Ben Snekker, styrmann," jeg rettet på ham. "Uansett hvor vi er. Kanskje du kan begynne å trene akkurat nå."
  
  
  "All right, Ben," sa han. "Hva har du å knekke Contiland?"
  
  
  Jeg pakket min jakke å vise ham hylsteret han hadde allerede sett. "Og en kniv," sa jeg. Jeg nevner ikke Pierre. Du bør holde et par ting i reserve i tilfelle. Jeg viste ham hælen, som var lastet med radioaktivt stoff som igjen et spor. Jeg måtte vise ham denne fordi jeg ville ha ham til å vite at tracker er i samme transistor radio som lytter enheter.
  
  
  "Du trykker på denne knappen," forklarte jeg. "Og wave-serien er en indikator av lengdegrad og breddegrad med en nøyaktighet på fem prosent per kilometer. Deretter klikker du på knappen nedenfor og du vil høre et pip, som øker i styrke etter hvert som du kommer nærmere det oppdagede elementet. Du må aldri bruke den til jeg er mer enn en time for sent til et møte eller i en rapport."
  
  
  Han gjorde rett simulering, så gled enheten i hans jeans lomme.
  
  
  "Det er veldig flink." sa han. — Men hvordan får du forbi hunder og vaktposter?"
  
  
  "Som for disse hundene," sa jeg, " kjøpe meg en billig hamburger." Jeg vil suge det i valerian ekstrakt. Dette vil bli uimotståelig selv for den beste hunden, og da jeg legge til et beroligende middel som fungerer umiddelbart. Jeg skal bo på den ene siden, og du vil være på den andre, et par hundre meter unna, distraherende vaktene.
  
  
  "All right," Hyman sa. "Men hvordan?"
  
  
  — Vi vil finne ut når vi går der." Vi må finne et sted for meg først. Jeg kan ikke sette dette huset i fare lenger ved å bo her. 'Utenlandsk pass?'.
  
  
  Jeg kastet ham Ben Carpenter ' s dokument. Det er greit, med et falskt visa fra seks uker siden, så det er ingen tvil på grunn av noen form for oppholdstillatelse. Den avfeldig ansikt på bildet var lik. Jeg har modellert for det selv, så vel som for om lag tjue andre bilder i min lange karriere.
  
  
  Det er ingen reell pensjonater i dette området, Hyman tenkte høyt. — Og jeg vil at du skal være nær, men ikke for nær." Som gammel kvinne tvers av boulevard tar betalende kunder. Hun er kortsiktig og ikke veldig kresen.
  
  
  "Takk," sa jeg.
  
  
  "La meg ta en telefon først." Han rådførte lommen sin dagbok, ringte et nummer, og snakket i uleselige italiensk til noen på den andre enden av linjen. Han hevet stemmen hans overbevisende og haggled over betalingen.
  
  
  "Du har et rom," sa han da han hang opp. "For tretti tusen lire en måned, er betalt på forhånd. Du kan bringe mennesker. Jenter, mener jeg. Denne gamle kvinnen vet hun er å rane deg. Hun vil bare ønsker å se passet, men det er alt. Hun ikke holde poster for copo , fordi det er svarte penger. La oss dra."
  
  
  Italienske aviser er raskt å bryte nyheter, og så snart vi var ute, min gamle ansikt, en ryddig Jerry Carr forstørret fra en lunsj bilde, stirret tilbake på oss fra alle aviser.
  
  
  UCHISHIDO! RAPIMENTO! VIOLENZA! MISTERO!
  
  
  "Mord! Voldtekt! Vold! Et mysterium!'
  
  
  Jeg ga dem syv pluss poeng for å være riktig, og ble overrasket da jeg så så bra, kult og ryddig igjen.
  
  
  Jeg lånte en skrøpelig koffert fra Hyman for ekstra klær, at han klarte å grave seg ut av skapet. Vi stoppet på et marked stall, og jeg har lagt to brukte skjorter, bleket jeans, et ekstra par sko, og en skrøpelig lab frakk som les "U.S. Navy Sykehus, Alkohol Rehabilitering Enhet, Napoli."
  
  
  "Jesus, Ben," Hyman sa. "Dette antrekket vil gjøre deg Moma Pinelli favoritt leietaker."
  
  
  En annen street, i et hjørne, og han gikk opp to trapper foran meg, og introduserte meg til Moma Pinelli, en feit dame i hennes femti-og sekstitallet, kledd i en marmorert svart sorg kappe, en påminnelse om at Pappa Pinelli, som hadde tilbrakt mange år i Etiopia, hadde tillatt Guds nåde til å stige ned på ham. Hennes hår var hvitt, og en føflekk på haken hadde et par svarte dusker som vokser ut av det. Hun var i godt humør og hilste på meg og min 30,000 lire entusiastisk. Hun bare ga my passport en overfladisk blikk.
  
  
  "Rommet er på baksiden, Signor Ieman," sa hun til Hyman. "Vis meg om du vil." Jeg er for gammel til å kjøre frem og tilbake. Har din venn vil Amerikanske sigaretter? Jeg har bare dem for 300 lire en pakke.
  
  
  "Senere, Mor. Du vil overleve oss alle. Hyman kysset henne på begge kinn og førte meg tilbake til rommet.
  
  
  "Hvis han ønsker å bringe jentene oppe, fortelle ham at de ikke kan hvin eller et skrik høyt," ropte hun etter oss. "Jeg har et navn som ikke trenger å bli opprettholdt i området. Hvis han ønsker hasj, kan jeg ha det også. Og veldig billig.
  
  
  Det var en lang vei fra Le jo superbe suite, og ikke bare geografisk. Det var en seng i rommet med to skitne tepper, en grov musselin ark, og en stiv hvitt ark.
  
  
  Jeg så også en stor pinnestol og et lite skrivebord med en skuff. Ovenfor ble det en vask med et ovalt speil, og under det var uunngåelig bidé. Ett vindu med en vakker utsikt over den tomme veggen to meter bak det. Hyman puslet litt med den rustne kraner, og vannet begynte å løpe i spruter. "Kranen er fortsatt kjører," sa han, litt overrasket. "Du fikk det , Ben. Down hall er et toalett med dusj. Sette kofferten i hjørnet, og vi kan gå ut til middag og introduserer deg som ny innbygger i Trastevere. Det er ingen vits i å gå til Conti territorium før ti o ' klokken.
  
  
  Han ledet meg gjennom flere gater til trattoria, som besto av et enkeltrom, og åpnet ut mot gaten med fire bord på fortauet.
  
  
  "Den beste pasta i byen," Hyman sa. — Forresten, det har ikke vært en turist her siden Vest Goterne. Marko!
  
  
  En gutt på ca sytten i en fettete hvitt forkle dukket opp fra baksiden kjøkken. "Marco, dette er min gamle venn Ben," Hyman sa i italiensk. Og jeg mumlet noen få ord Snekker kan lære. "Glad for å møte en venn av Signor Hyman' s," sa Marco.
  
  
  "Vil du tjene oss, Marco," Hyman sa. "For i ham, det var Dottore Hyman. Ben kommer til å bo med oss for en stund. Så, som en ekte Romersk, bringe oss litt rødvin før vi bestemmer hva du skal spise.
  
  
  — Si dottore, Professore. Mark sa. I blinking av øye, var han tilbake med to flasker rødvin, noe som Chianti, men sterkere og lysere i farge. "Og noen servietter, for Guds skyld," Hyman klaget. "Dette stedet er å miste sin stil." Marco kom tilbake med en stabel med papir servietter, og Hyman og jeg plukket opp penner for å sammenligne skisser av Conti Studio plantegninger og omkringliggende områder.
  
  
  Umiddelbart etter den første drikkevarer, vi bestilte spaghetti med blåskjell, stekt lam og artisjokker. Og mens vi hadde kaffe og grappa, var vi fortsatt å sammenligne våre skisser."
  
  
  "Greit," sa jeg over våre nyeste versjonen. "Jeg tror de lager er for tett sammen, men resten ser ut til å være på en skala." "De er vokter det som en militær base," Hyman sa. "Men de har fokusert sin oppmerksomhet på forsiden her."
  
  
  Hans penn banket på porten der Jerry Carr hadde inngått en morgen, i en luksuriøs bil som en velkommen gjest.
  
  
  "Det er ingen reell veier utover det," sa han. "De har et piggtrådgjerde, hunder og patruljer over hele baksiden fra tid til annen. Her - " Hans penn trakk en dirrende linje. "Problemet," sa jeg. "Hvordan får vi den tilbake uten å gå gjennom fronten først?"
  
  
  "Du er en ekspert," sa han.
  
  
  Jeg så på kartet igjen.
  
  
  "Ingen veier," sa jeg. — Men jeg er ganske jævla sikker på at jeg så en sti eller annet sted."
  
  
  Jeg satte et kryss på det.
  
  
  "En gammel jakt-trail," Hyman sa. "Hvis alt går denne måten, det kan ende opp i Centocelli. Og vi kan gå der uten å gå til gate.
  
  
  "Innenfor gangavstand fra?'
  
  
  "Dette er ikke nødvendig," sa han. "Jeg har to sammenleggbare sykler i bagasjerommet. Nå, stedet der jeg er ment å distrahere vakter.
  
  
  "Jeg så en forrett pistol i huset," sa jeg.
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Han har en fakkel, og har du en?" - Det er alt, - sa han. "Men det vil lyse opp hele området slik at de kan se deg og meg."
  
  
  "Ikke hvis vi finner et tre," sa jeg. "Og hvis du ikke skyte i samme retning som meg." Så det er ikke alt som er opplyst, eller i det minste ikke skarpt. Vent til vi kommer dit.
  
  
  Vi skiltes på tavernaen døren. Hyman gikk tilbake til sitt våpen og bilen hans. Jeg gikk tilbake til rommet mitt for å få litt ammunisjon for Luger. Jeg skal møte ham igjen på river bridge i femten minutter.
  
  
  Han var bare i tid, i en gammel Peugeot. Det så medtatt ut fra utsiden, men når jeg kom inn og vi kjørte på en jevn hastighet gjennom fortsatt opptatt nine o ' clock trafikk, kunne jeg fortelle ved øret at bilen var perfekt tunet.
  
  
  "En halv time med bil," Hyman sa.
  
  
  — Så i hvert fall en halv time å komme dit." Så det skal bli mørkt nå.
  
  
  Vi sa ikke noe mer, bryte stillheten bare å bli enige om vårt møte planer når jobben var gjort.
  
  
  "Ikke vent på meg," sa jeg. "Hvis jeg kan få, jeg vil også finne en vei ut. Jeg kommer til huset ditt på syv-tretti i morgen. Hvis jeg ikke er her med ni, sjekk denne radioen og se om det er noe levende fast i hælen.
  
  
  Vi parkerte Peugeot i Centocelli, langt fra grønne forstaden, og ingen la merke til oss når vi pakket ut og montert to sammenleggbare sykler. Hyman kjørte foran meg, ned gaten til hus tynnet ut.
  
  
  "Det er her et sted," ropte han mykt. — Det er ca en kilometer i skog og mark mellom oss og studio. Men hvilken vei fører der?
  
  
  Vi var heldige. Banene er overgrodd, men ikke så mye at du ikke kan sitte på en sykkel på dem. Tre eller fire slår feil ble korrigert ved hjelp av kompasset. Det var nøyaktig syv minutter over ti da vi så den lange piggtrådgjerde av det Romerske Imperium av Renzo.
  
  
  Det så ut akkurat som jeg husket fra en overflatisk kontroll som morgenen. Bakken foran gjerdet var fjernet, bortsett fra en klynge med trær her og der. Jeg fortalte Hyman å måle to hundre skritt nord, og så, når han har funnet en god skjulested, lys en lykt diagonalt over gjerdet. Mens han valgte sin stilling, jeg stålsatte meg og sa med en kort bønn.
  
  
  Vi håndhilste og han forsvant. Jeg begynte elting fire identiske hamburger baller som han ga meg og blandet dem med like deler valerian å tiltrekke seg hunder og en beroligende for en rask knockout. Jeg selv blandet Camille er knust sovetabletter, som jeg har båret rundt med meg hele tiden, til tross for alle forkledninger.
  
  
  Jeg var så nær at jeg hørte skrape av poter og så bleke skygger; de var gigantiske tyske Gjetere. To menn ble kjørt fram og tilbake på andre siden av gjerdet. Jeg kastet fire hamburgere den ene etter den andre over gjerdet. De ned uten å lage en lyd. Jeg så hundene trav mot de to ulike steder jeg hadde valgt. Jeg ville ikke stå en sjanse hvis jeg kom inn i en kamp med disse hundene, så jeg ga hver hund hamburgere med en søvnig-induserende fylling.
  
  
  Jeg hadde akkurat nok tid til å få hjulene av sykkelen min før Hyman, hvor han ble sittende, laget en ny stjerne blomstrer i himmelen. Jeg løp bort til gjerdet, holder demontert sykkelen foran meg. Det jeg plantet rammen i bakken og hoppet på fire-fots gjerde i en grasiøs stavsprang.
  
  
  Når jeg landet, jeg rullet over og lå der for nøyaktig fem sekunder før jeg var sikker på at vaktene hadde ikke hørt eller sett meg. Et hundre og femti meter unna, de var rope på hverandre, tegnet av raketten er lys. Jeg beveget seg sakte fremover, mot nærmeste lageret. Jeg passerte hunder og vaktposter, og når som helst jeg kan støte på en annen alarm.
  
  
  Men ingenting skjedde. Minst jeg ikke merker noe. Jeg håpet at Renzo og hans cronies allerede var så fornøyd med flomlys ved hovedporten, den tyske gjetere, og patruljering vaktposter at de ikke hadde tatt noen ekstra forholdsregler. De har god, solid, double-lås låser på det første lageret dør, men god, solid, double-lås låser er barns lek for en ØKS agent.
  
  
  Jeg er nøye med oljet den hengsler og låser før du går inn.
  
  
  Jeg hadde forventet et arsenal, så jeg var ikke overrasket over å finne det. Jeg ble overrasket og sjokkert av utvalg og dødelighet av våpen. Det er noe for alle her: fra russiske raketter for den nyeste modellen Mig-24 fighter, til kjernefysiske stridshoder for våre T-2B gitt av den AMERIKANSKE Marinen, og små raketter for våre Sabre 100-F (ny serie, uregistrert, er hemmelig).
  
  
  Du kan være sikker på at ingen av de regjeringer som hadde lånt ham utstyret hadde noen anelse om at det kunne bli omgjort til en fungerende våpen så raskt. Et besøk til lageret med noen fra Russland, Kina, eller en av de NATO-landene som er sikker på å kvele tomten i fødselen før det kan utvikle seg, selv om det i gang, takk til Staads punkt, på mandag.
  
  
  Jeg har gjort usynlige merker på flere ammunisjon kasser ved hjelp av en tykk blyant som inneholder radioaktive element. Jeg trengte ikke å gå gjennom andre ting, men jeg lå fortsatt i en grim ti minutter mens nattevakt gikk rundt to bygninger. Gradvis, det ble en skremmende ensformighet. Nå, alt jeg hadde å gjøre var å sørge for at jeg kom meg ut av det her i live, slik at jeg kunne advare så mange mennesker som mulig. Selv Pierrot politiske forbindelser ikke kunne lagre ham med slike sterke bevis.
  
  
  Himmelen var fremdeles uklart når jeg sakte krøp bort til gjerdet. Jeg hadde for å distrahere dem igjen, men denne gangen hadde jeg for å distrahere dem selv. Jeg tenkte på den nydelige gamle fashioned værhane på gården som var en del av Vereldeinde natur. Det var bare synlig fra der jeg var akkurat nå, og en klynge av kunstige trær ville gjemme meg fra vaktposter det ville tiltrekke seg. Jeg tok ut min Luger, trykket håndtaket, og skrudd på lyddemper. Det gjorde det litt klønete, og det var litt vanskeligere å sikte, men jeg hadde bare en sjanse, og jeg hadde fortsatt å ta det.
  
  
  Jeg støttet meg opp på den ene albuen og ventet på at skyene forsvinner litt. Så det var omtrent ti minutter senere. Minst hadde jeg nok sikt til å få et skudd. Den lyddemper la ut en lav hoste, og værhane snurret rundt, lyden av virkningen ekko over området. Jeg hørte kjører fottrinn nærmer seg gården. Jeg tok meg kniven og begynte å grave en tre meter hull under gjerdet.
  
  
  Det var fortsatt mye å rope rundt gården når jeg plukket opp rammen av sykkelen min igjen, skrudd på hjul, og kjørte av gårde i retning av Centocelli. Jeg forbannet meg selv for å være så dum at jeg ikke hadde holdt Hyman venter i bilen. Nå hvert minutt kunne telle. Vi trenger å rapportere til Hawke først, og deretter bli kvitt alt som er relatert til Slutten av Verden. .
  
  
  Jeg tenkte på dette da, med min sykkel og alle, jeg kastet hodestups inn i en kamuflert gropen. Jeg sto opp igjen med luger i min hånd, men jeg droppet det igjen. Fire menn sto rundt graven, tviholder på klønete automatisk karabiner.
  
  
  "Vi har ventet på deg, Nick Carter," en av mennene sa, stemmen forvrengt av panseret han hadde dratt over hodet.
  
  
  
  
  Kapittel 7
  
  
  
  
  To menn hjalp meg ut av hullet og søkte meg grundig, mens de to andre holdt meg med pistol med sine våpen. Etter den første hilsen, ingen snakket.
  
  
  De fant stiletto og tok det bort. De fant en bensin bombe i mine bukser lomme og tok det sammen med alt annet fra mine lommer, inkludert en binders av noe slag, noe som var bra, fordi dette tilfeldig binders var et basisk stoff som kan eksplodere i blendende lys nok til å midlertidig blokkere deres syn.
  
  
  Forresten, alle fire av dem var muskuløs, trolig tøffere enn Gorilla og Pepe, og sikkert mye smartere. De tok meg med til slutten av oppkjørselen, hvor en stor Fiat ventet på meg. Med så mye på spill, jeg kunne ikke ta noen sjanser. Det var ikke min stil å rope om hjelp, men dette var ikke tid for personlig stolthet. Og i brøkdelen av et sekund det tok meg å puste inn og skrike om hjelp som en hylende hund, en av mine behandlere åpnet min munn og stappet en pære-formet vits i det.
  
  
  "Dette er for å spare deg for mye unødvendig arbeid, Carter," deres representant sa.
  
  
  Så det å kjøre tilbake til Roma, var det like fredelig som min tur dit, men ikke så hyggelig. Jeg visste at vi kom inn i Roma når jeg fått et glimt av Porte Maggiore gate. Da de to kjeltringer som flankerer meg bak i bilen trakk ned gardinene, så vel som teppet foran glasset delen som skiller oss fra driveren. De nevnte glass partisjon så skuddsikkert, og både bak dører hadde ingen spaker. Selv om jeg klarte å beseire begge mine vakter og ta sine våpen, ville jeg fortsatt være tatt til der de hadde tenkt å ta meg, i en tett lukket glass-og metall-buret.
  
  
  Vi kjørte på fem minutter, og da jeg følte bilen gå ned skråningen, og stoppet. Min vaktene la ned gardinene og ventet på sjåføren og hans ledsager til å åpne dørene fra utsiden.
  
  
  Vi var i den underjordiske parkeringsplassen i en stor bygning. Ulike tall på forskjellige biler; flere italia, Østerrike, Sveits, ett norsk og ett med den spesielle tall som brukes av Maltesiske diplomater. De var på tre av de seks italienske bilskilt. CD for det diplomatiske korps. Jeg kunne forvente Pierrot; minst Pierrot ' s venner.
  
  
  Så snart dørene åpnes, jeg ble hjulpet ut. Jeg var fremdeles kneblet, var de fortsatt holder meg fast, og jeg kunne bare stille protest. Jeg ble dratt til den automatiske heis.
  
  
  Fire tungvektere klamret seg til meg, selv om en liten metall skilt på siden tydelig indikert på engelsk, fransk og italiensk som den maksimale lasten var fire personer, eller på de fleste 300 kg. Hver og en av oss veide minst nitti kilo, så jeg nikket på metallplaten.
  
  
  "Ja, det er en skam å bryte det bud som at," sa en av de fire. "Men noen ganger du ikke har et valg, vil du, Carter?"
  
  
  Heisen gikk opp fire etasjer og ut i en av de lange korridorer med rader av office dører så typisk for Mussolini-epoken offentlige bygninger. Det var et vindu i enden av hallen, og foran dette vinduet sto en figur med en maskinpistol under armen. Der passasjen til den andre siden dannet en rett vinkel, er en like væpnede figur sto.
  
  
  Noen svakt håp om at jeg kunne ha hatt til å bryte ut og risiko å kjøre unna, var borte. Jeg trodde ikke Nick Carter, Jerry Carr, eller Ben Snekker ville ha overlevd denne sublunary eksistens.
  
  
  Hvis jeg ikke hadde sagt det, og var ikke kommer til å, de ville ha satt meg under tortur, truth serum, eller begge deler. I alle disse tilfellene, kanskje det brøkdels sekund kom da jeg trengte å bryte ut, eller hvis det mislyktes, få noen med meg for selskapet i likhuset.
  
  
  De førte meg, eller rettere sagt dratt meg, siste tre dører og stoppet på den fjerde. Leder gikk inn og ut en liten stund senere, gestikulerer med sin finger. Tre av hans følgesvenner dyttet meg inn i rommet.
  
  
  Det var en stor, luftig kontor med gittervinduer som så ut over Tiber. Mot den ene veggen var det en stor, moderne teak dusj. Komfortable stoler var plassert rundt det. Den ene var tom, og den andre var okkupert av fem menn i midten av trettiårene og midten av femtiårene . Alle er like respektabelt som min andre investorer på Verdens Ende, men ikke Piero eller Renzo.
  
  
  En høy, tynn mann i hans førtiårene, med lang gulaktig hår og horn-briller, ble sittende i en stol bak et skrivebord. Jeg har aldri sett det før. Jeg har aldri sett noen av mennene før. Og de så mer ut som medlemmer av komiteen som forberedte min oral history eksamen enn arbeidsgivere av gutta som prøvde å steke meg, kuttet Rosana halsen, og nå satte meg i en tom stol.
  
  
  "Takk, Mr. Carter," den blonde mannen sa høflig, som om han ikke hadde lagt merke til at jeg ble presset ned på en stol, og to av de gutta kom opp på hver side av meg for å holde meg der. .
  
  
  "Som du kan se," sa han, " vi vet at ditt virkelige navn, og vi vet noe om dine evner. En av våre kolleger her, Mr. Oleg Perestov, sier at hans kolleger hadde interessante møter med deg.
  
  
  En kort, skallet mann med dyp, innsunkne øyne i en Slavisk ansikt nikket dystert i avtalen. Plutselig navnet kom til å tenke på. Han var den viktigste mannen i MGB av Russland for Vest-Europa. Derfor, min flyktig tanke om deltakelse av Kommunister under møtet var ikke galt . Men hvorfor er russiske våpen i Doomsday rekvisitt-avdelingen? En smart avledning? Eller har jeg gått glipp av noe viktig?
  
  
  "Å vite dette," sa han med et smil, " jeg vil ikke tillate deg noen frihet av bevegelse før jeg gjøre det klart at vi opererer på samme side. Kan jeg be deg om å slippe alle dine fordommer, Mr. Carter?
  
  
  Jeg fikk ikke se det som en stor vits å delta internt i denne operasjonen, som også har involvert Perestov. Nå har jeg også anerkjent Kinesisk ansikt som tilhørte Koe Fal, medlem av Røde Kina Intelligence Service. Jeg kunne ha kjøpt meg litt tid, så jeg nikket.
  
  
  'God. Den blonde mannen var glad for. "La meg presentere meg selv. Jeg er Oberst Piet Norden, Norge, Interpol. Han plasserte sitt ID-kort på polert skrivebord og nikket til min vakter, tillater meg å nå ut og ta den. Det var hans navn og bilde, hans tilknytning til Interpol, og, i tall, sin identitet, som jeg anerkjent som en av verdens beste meglerne.
  
  
  "Hvis jeg hadde visst hvem du var, Carter," sa han, " ville vi ha vært spart for at uheldige torsdag kveld. På den tiden, alt vi tenkte var at du var bare et annet medlem av det beryktede core group "Verdens Ende" . Og Oleg sendt den første styrker han kunne komme til å få informasjon fra deg. Jeg mistenker at de tolket sine instruksjoner for løst, men så vil de bli i stand til å rettferdiggjøre det å høyeste domstol."
  
  
  Perestoff trakk misbilligende, og Kou Fal smilte til sin forlegenhet.
  
  
  "Så snart som fakta av rømme og den mystiske, fortsatt uoppklarte dødsfall av Luigi og Pepe ble kjent, ble det klart for alle som har liten erfaring at en internasjonal agent som Nick Carter må være involvert. Men i hvilken grad og fra hvilken side? Din fortid, har alltid vært upåklagelig.
  
  
  Perestoff og Ko Fal fidgeted i sine seter. "Perfekt fra et NATO-perspektiv," Oberst Norden avklart, og både menn frøs igjen. — Men du kan ha tatt en annen rute som vi ikke vet. Ikke så lenge siden, Sir Hugh Marsland var en relativt ærlig politiker, og Lorenzo Conti var noe mer enn en filmprodusent med en umettelig tørst etter rikdom og skryt. Chris Mallory var en uforutsigbar geni, men ingenting mer. Pierrot? Alt du trengte å gjøre var å peke fingeren på ham og alle i Italia, høyre og venstre, ville stå opp for ham'
  
  
  Min overrasket uttrykk brøt gjennom min kneblet lepper, og Oberst Norden var stille et øyeblikk.
  
  
  "Jeg har ikke tid til en forelesning akkurat nå," sa han. Vi er en reform gruppe av internasjonale krefter, og Interpol liker eksempel i Usa og CIA . Altfor skitten, for eksplosive og altfor ubeskjedne bestillinger som kommer til oss, " sa han.
  
  
  — Som jeg sa, vi kunne ikke være sikker på at din holdning, og vi kunne ikke nærme deg før vi var sikre på. Clem Anderson signert sin egen dødsdom da han prøvde å snakke til Chris Mallory, fordi han trodde Mallory var en enkel Amerikansk statsborger som ble lurt av utspekulert Europeere. Hyman sa du var fine, men selvsagt kan du fortsatt spille med ham. Vår eneste sjanse var det for gå Glipp av Morandi til å kontakte deg igjen.
  
  
  Så mens jeg trodde jeg var i smug å sjekke Rosana tilkoblinger i Le Superb ' s suite, hun var også kontrollere og å etablere tillit i meg.
  
  
  — Hun fortalte oss at, i henhold til henne, du var mer enn 100 prosent rent og hadde samme mål som oss: å infiltrere Slutten av Verden og prøve å finne ugjendrivelige bevis mot dem. Men det var nesten umulig å ta kontakt med deg på grunn av det tykke skjermen som Pierrot og hans venner, omgitt deg med, " oberst sa. "Vi har besluttet å sende Rosana igjen, med fatalt utfall som du vet så alt for godt." Han stoppet opp litt, som for å la det synke inn.
  
  
  — Du hadde rett til å forsvinne. Hyman, på dette punktet er å sette sin lojalitet først og fremst til nytte for deg og AH, nektet å fungere som et mellomledd, men det gjorde egentlig ikke noe. Du gjorde det vi håpet på: du brøt seg inn i låst lagring områder. Så vi setter en mikrofon på unge Hyman ' s bil og to av hans sykler og fulgt deg på en respektfull avstand. Denne gangen brukte vi agenter som var litt mer erfarne. Smilet hans var sjarmerende og oppriktig.
  
  
  "Så, Carter, hvis du kommer til å tro oss, og du vet at vi trenger samarbeid, la oss få vite det med et nikk av hodet. Hvis du finner noen bevis i dette galleriet, så har vi mulighet til å komme inn, demontere det og sette en stopper for hele denne skitne forretninger.
  
  
  Jeg nikket, lage en rask avgjørelse. Hvis Oberst Norden og hans kamerater var hva de synes, alle mine problemer ville være over. Selv om de var på feil side, når jeg er fri, jeg kan finne en måte å bruke dem til vår fordel. Vaktene på begge sider fjernet vits og gikk tilbake. På dette møtet av kvikk, mektige krefter, jeg så pjuskete, uflidd, men jeg var behov for det og, med min informasjon, var sannsynligvis den viktigste personen her.
  
  
  "Fantastisk," Oberst Norden sa. "Først en kort innføring." Han flyttet sin finger fra en person til en annen. Mr. Carter, Kamerat Perestoff, Mr. Kau Fal, Herr Bergen, General Maserati, Oberst Le Grand. Vel, hva gjorde du finne det? Tolv øyne og tolv ørene var klinket som jeg beskrev innholdet i de to lagerbygninger. Ingen tok notater. De var erfarne agenter, trenet til å lytte og huske. Oberst Norden laget et notat på et stykke papir, og ga den til en av de hooded håndlangere, som raskt forlot rommet.
  
  
  Han så min hevet øyenbrynene og fordrevet mine mistanker. "Dette er bare for å forberede våre transport slik at vi kan gå," sa han, " så snart vi får den nødvendige godkjenning og støtte fra regjeringen. Hvis det du sier er minst 20 prosent sann, Pierrot er den politiske makten, ikke lenger kan stoppe hans lagerbygninger fra å bli revet. Det er halv to nå. Hvis bomben er virkelig i ferd med å eksplodere, det er meningsløst for meg å ringe den aktuelle statsråd i de neste fem timer."
  
  
  "Men tiden er viktig," sa jeg. "Nå, de kan ha funnet dem sovende hunder og kanskje hullet jeg har gjort i gjerdet for å komme ut igjen."
  
  
  "Det tok mer enn et år å samle disse våpen i disse lagrene," sa Oberst Le Grand, en fransk agent. "Jeg tviler på at de kan flyttes i fem timer." "Hvis de prøver, vil de falle inn i vår felle," General Maserati sa. "Vi har våre egne observatører på alle utganger, og jeg har min egen lille, men godt trente commando enhet, gratis fra sverte påvirkning av Signor Piero Simca i noen andre områder av Krigen Departementet."
  
  
  "Jeg tror vi kan nå råd til å slappe av litt mer timen av virkningen kommer," Oberst Norden sa. Han ringte på pulten hans, og jeg så en vakker blond kvinne i en Interpol uniform. En cordon ? Kantine service som er på standby-tjue-fire timer i en dag? - Vi gjort ganske en buffé.
  
  
  I tillegg til å drikke, snacks og sandwicher, hadde vi muligheten til å supplere rester av mine funn med spredt, men detaljert informasjon fra andre kilder.
  
  
  Hva alt dette har ført til er:
  
  
  "The end of the world" var ikke i vanguard av noen gruppe av konspiratørene. Det var hans egen djevelske ordningen av ødeleggelse, den ultimate handling av formålsløse vold, for en super-psykopat. Hans åpenbare tomten var en regelrett narr av hans sanne hensikter. Dårlig Ken Lane. Han var ikke involvert i det hele tatt, og vurdert hans manus en advarsel om World War III. Faktisk var det en skjematisk springbrett til begynnelsen av det svært krigen, til den aller siste massakren.
  
  
  "I dag s verden er en tønne med krutt," sa Herr Bergen. "Og vente på at noen skal blåse det opp." Et par små, overfylte grupper som deg, Sir Carter, vår egen, og sporadisk én dedikert person her og der dele byrden av å møte denne tenning."
  
  
  "Så langt," General Maserati sa: "vanskelighetene har vært spredt og vi har klart å holde dem under kontroll. Men tenk deg, Mr. Carter, en verden som har hendelser som downing av en Libanesisk fly over Israel, den gamle U-2 hendelsen, mordet på president, samtidig drap på diplomater, og bombingen av fly opptrer samtidig. med fienden merker over viktige lokaliteter. Bland det hele sammen med opprørene, bombene i Belfast, gerilja kriger i Sentral-Afrika, omveltninger i Sentral-og Latin-Amerika, spenninger i midtøsten og i kruttønne av Sørøst-Asia. Som kan stoppe dette før det eskalerer til en verdensomspennende krig?
  
  
  "Jeg advarte Kreml ikke til å handle for fort," Oleg Perestov sa bistert. "Men min advarsler ikke stå opp til panikk og offentlig press. Hvis et fly med Amerikanske og Kinesiske bilskilt faller en enkelt bombe over Leningrad, Moskva, eller Kamchatka, mine sjefer vil trykke på knappen og trekke seg tilbake til sine bombe minimum av fem stjerner. Mine advarsler hadde bare én effekt: en oppføring i fil min sier at jeg kan bli mistenkt for å være en double agent.
  
  
  "Som var tilfelle med mine overordnede i Beijing," Ko Fal interjected.
  
  
  Den store medsammensvorne ble representert av Pierrot, Sir Hugh, Renzo, og Studds, i omtrent denne rekkefølgen. Kanskje jeg skal legge min sex-sultne og ønskelig kjæreste Camille og noen Stud techs.
  
  
  "Vi var i stand til å rekonstruere de fleste av denne tomten med Rosana hjelp," Oberst Norden sa. "Hun spilte rollen som en dobbeltagent i stor risiko for seg selv, men med alle hennes engasjement. Gjennom sine undersøkelser og funn, vi lærte hvordan og hvor det hele startet."
  
  
  Syv av de minst sentimentale herrer du finner rundt om i verden observerte ett minutts stillhet til minne om den avdøde jenta.
  
  
  Jeg brøt stillheten. — Tomten startet i at galehuset i Sussex?"
  
  
  "Akkurat," Norden sa. "Du summerer det opp for en liten brøkdel av den tiden det tok oss. Mer enn sju år siden, Sir Hugh begynte å vise tegn på emosjonell og mental ustabilitet. Han har ikke vente for andre, partnere eller venner til å legge merke til ham og tvinge ham til å gjennomgå behandlingen, men gjorde det av egen fri vilje, og snudde for hjelp til en stor mann i Europa: Dr. R. Untenweiser, en uskyldig, men nødvendig brikke i spillet som vil utvikle seg."
  
  
  Spurte jeg. "Anderson Jangel?"
  
  
  'Riktig. Dr. Untenweiser var i stand til å bruke beroligende midler og andre rusmidler for å hjelpe Sir Hugh kontroll hans psykotiske angrep. Sir Hugh drapet på en prostituert i 1968 var en ulykke, men hans innflytelse sørget for at saken ble dekket opp. Dr. Untenweiser ga navnet til den aktuelle sykdom som Sir Hugh led av, og som han deler med Renzo, Stendere, og Pierrot. Dette kalles agriothymia ambitiosa, sterk og lidenskapelig trenger å ødelegge nasjoner og utslette alle organiserte strukturer i samfunnet.
  
  
  "Andersens AA betegnelse," jeg mumlet.
  
  
  "Det er riktig.'Noorden sa. Samme sykdom som kjørte Sirhan Sirhan, Ol-killers, og så mange andre. Men denne gangen, sykdom hadde slått rot i en mann med både politisk makt og prestisje. Også en tålmodig person. Han var villig til å vente for lenge, og en mulighet til å samle allierte han trengte, og noen år senere, han gjorde.
  
  
  I mellomtiden, Sir Hugh, enten som en belønning for sin behandling eller for personlig sikkerhet, arrangert for Dr. Untenweiser å bo på hans private sykehus, Easeful Dekar. Dette er den mest luksuriøse sted for nervøse lidelser, i hovedsak fra narkotika og alkohol, som du kan forestille deg. I begynnelsen av 1970-tallet, Camille Cavour var det som en pasient etter et nervøst sammenbrudd da hun gikk fra å være en gate prostituert til en film stjerne. Kanskje det var et uhell.
  
  
  Av sentral betydning var den samtidige ankomst av Renzo etter en alvorlig nervøst sammenbrudd, Chris Mallory etter en av hans seks-måneders drikke økter, og Piero Simchi, inkognito, etter en vellykket forsøk på selvmord.
  
  
  Alle tre led av den samme progressive agriothymia av ambitiosa, forsterket av det de betraktet som en legitim klagemål mot samfunnet. Renzo led gjennom tapet av sin edle status og tap av sin enorme eiendommer, noe som millioner fra hans filmer kan aldri fullt ut kan avhjelpe. Studds mente at store studios og den AMERIKANSKE regjeringen hadde tatt bort noen av sine patentrettigheter til noen av hans elektronisk oppfinnelser. Pierrot, den mest kjente av de tre, har samlet ydmykelser siden barndommen på grunn av sin lille størrelse.
  
  
  Sjansen introdusert Sir Hugh til andre under en av hans besøk det som rektor. De diagnostiske notater på tre menn er kort var nok for ham. I tillegg, vi kan bare legge til noen gjetninger til dette. Men det virker sannsynlig at vi i noen uker, de tilbrakte sammen der, de organisert "The End of the World" sammen .
  
  
  Pierrot syntes å ha tatt over lederrollen fra Sir Hugh, men det var ingen innvendinger på hans del. Sammen hadde de alle nødvendige internasjonale forbindelser, men Pierrot var fortsatt komme nærmere toppen. Og det var viktig da de kom til rekvisitter de ønsket å låne. Som for våpen selv, brukte de dobbeltrom og tremannsrom agenter fra ulike land, fra smuglere til penger-sulten forrædere. For tolv millioner dollar, kan du kjøpe en rekke lommebøker. Renzo s studio og hans posisjon i filmens verden har gjort hele prosjektet ekte. Men Studds, som utad så ut som en prankster, var på noen måter er hjørnesteinen i " End of The World." Det var bare takket være sin teknisk know-how at datamaskinen kunne bli programmert og aktivert.
  
  
  "Fordi, min kjære Nick," Oberst Le Grand sa:"de har utstyrt ekte rekvisitter, fly, stridsvogner, kanonbåter, den Britiske ubåten Nise, med samme fjernkontroll som Studds så genialt demonstrert på hans miniatyr slagmarken."
  
  
  "Denne informasjonen ble videreformidlet til oss ved din Mr. Gilchrist," General Maserati sa: "hvem er heller ikke like treg eller så energisk som han ser ut."
  
  
  "Og han er et geni seg selv som kommer i nærheten til Chris Mallory er talent når det kommer til datamaskinen, elektronikk," Perestov sa. "Vi prøvde å få det en gang, men dessverre, vi har feilet."..
  
  
  Hendene på veggen klokke viste at det bare var klokka sju.
  
  
  "I en og en halv time," Oberst Norden sa: "vi vil være i stand til å få de nødvendige tillatelser av telefonen. Generelle Maserati skal håndtere dette videre, fordi på dette nivået, selvfølgelig, dette er en sak for den italienske regjeringen."
  
  
  "I henhold til Signor Carter' s rapport," General sa, " jeg tar fullt ansvar og krever umiddelbar handling. Muntlig samtykke er tilstrekkelig, og det tar bare noen få minutter. Jeg foreslår at vi går videre til den endelige planleggingen.
  
  
  Oberst Norden snakket et par rolige ord i intercom.
  
  
  "Det er riktig," sa han. "Men først, lageret overvåking rapporten. Mr. Hyman er nede, og jeg har beordret ham til å bli med oss. Han snudde seg mot meg. "Han var svært fornøyd da han fant ut at vi "lånt" du, så jeg myknet hans følelser litt ved å betro ham med våre observasjonspost."
  
  
  Hyman kom inn i rommet og sto ved siden av meg. "Beklager, Ben ... nick," sa han. "Disse menneskene har ikke fortelle meg, før det var over. Men jeg visste hvem de var og hvem du var, så jeg måtte jobbe med dem."
  
  
  "Det gjør ikke noe," sa jeg.
  
  
  Han viste til bordet i en semi-militære positur. "Ingen bevegelse som kan bli tolket som å flytte forsyninger fra depoter, sir," fortalte han til Oberst Norden. - Vanlig minimal morgen arbeid. Mat lastebiler for studio rekvisita og lignende. Våre folk sluttet å se på når de forlot stedet; langt nok unna til at de ikke kunne sees, men de fant ikke noe mer dødelig enn en flaske melk i dem."
  
  
  "Veldig bra," sa Obersten. — Hva om hundene og hullet Carter laget for å rømme?"
  
  
  "Jeg har vært overvåking dette skjer gjennom min night vision utstyr, sir," Hyman sa. "De hadde ikke finne hunder inntil tre i morgen. Når dette skjedde, var det mye høyt kommentarer, og en av vaktene gjort noen form for rapporten. De hadde ikke kontrollere gjerde, som enhver forstandig security guard ville ha gjort med en gang. Men like etter soloppgang, er dette stedet ble tilfeldigvis oppdaget ved en vaktpost. Det var mye å rope igjen, og en av mennene rapporterte det på feltet telefonen. Det var en mann som fikset gjerdet i femten minutter.
  
  
  — Videre utvikling?" Oberst bedt om. — Ikke en eneste viktig person i bildet?"
  
  
  "Bare Stud Mallory, sir," Hyman sa. "Men vi vet at han alltid kommer inn på seks-tretti til å spille med sine datamaskiner og maskiner, uansett hvor full han kan ha vært kvelden før."
  
  
  "Vi håper å avlaste ham av hans travle timeplan snart," Oberst Le Grand sa tørt.
  
  
  Da vi jobbet med det viktigste spørsmålet: hvor, når, hva og hvem de skal angripe.
  
  
  Generelle Maserati ' s elite commando enhet hadde vært på i standby-modus for en time.
  
  
  Det er ingen problemer på den andre siden. Problemer bare oppsto da alle ønsket å bli med i handlingen og alle som sjefer.
  
  
  Oberst Norden måtte stå opp for å opprettholde orden.
  
  
  "Jeg trenger ikke å minne deg, mine herrer, at jeg er sjefen," han knakk i en soldat stemme. "Vi trenger ikke sette på en reklame-show her for noen personlig eller for et bestemt land."
  
  
  Det var bilyd av godkjenning overalt.
  
  
  "Generelt Maserati, selvfølgelig, ønsker å føre sin enhet," oberst sa. — Jeg gikk med ham." Fullt tilsvarer min posisjon som en Interpol-offiser. Mr. Hyman, som har midlertidig stilling av Kommunikasjon Offiser, blir Mr. Carter som et bindeledd. Det er alt.'
  
  
  Han banket i bordet for å overdøve lyden av protest, inkludert meg.
  
  
  "Hvis vi sees sammen i en slik operasjon," sa han,"vil vi være i vår organisasjon." Mr. Carter, du glemmer at du fortsatt er ønsket til avhør i drapet på Signorina Morandi. Når vårt oppdrag er fullført, vil det være lett å avklare, men ikke før.
  
  
  Vi måtte godta dette.
  
  
  "Også," la han til, for å gjøre situasjonen mer utholdelig — " det ville være tåpelig å miste vår største gruppen i denne første store operasjon. Jeg vet ikke hva som kan gå galt, men det er farlig å undervurdere våre motstandere. Hvis noe går galt, vil det være minst fem av oss igjen. Seks, hvis vi inkluderer Mr. Carter.
  
  
  "Greven meg," sa jeg fort.
  
  
  "Hvis jeg ikke er her," sa Oberst Norden, " ledelse vil passere for å Kamerat Perestov." Så jeg fant meg selv under kommando av en russisk fra MGB .
  
  
  "Generelt Maserati," Oberst Norden sa: "jeg tror du kan ringe nå."
  
  
  En italiensk offiser slo nummeret og snakket med en høytstående tjenestemann fra forsvarsdepartementet. Han utførte et annet nummer, denne gangen for en viktig person i Departementet for det Indre.
  
  
  "Vi skal gå ut," sa han. "Oberst Norden, Mr. Hyman, kommer du?" Andre : farvel.
  
  
  "Jeg foreslår at dere alle strå," Oberst Norden sa, " og gjøre så mye av ditt normale arbeid som mulig. Nyhetene vil bli lansert snart.
  
  
  Da var han borte.
  
  
  "Jeg vil se deg i mitt hus," Hyman sa. — I det øyeblikket du er sikker på at jeg kommer tilbake." Selvfølgelig, i dag på klokken åtte. Ikke bekymre deg. Jeg skal holde øynene åpne.
  
  
  På taxi tilbake, jeg kjøpte en billig transistor radio. Jeg forlot min kompleks enhet til Hyman. Moma Pinelli satt i en gyngestol i stuen og ga meg et skøyeraktig smil at hun reddet trolig for en sen bakrus.
  
  
  Jeg gikk på rommet mitt og la seg ned på sagging seng i en avslappet yoga positur. Radioen drives på den Romerske nettverk.
  
  
  Det var vanlig morgen lett musikk program med femten minutters hus tips før annen musikk programmet startet. Jeg anslår at det vil ta Norden, Maserati, Hyman, og en tropp av kommandosoldater tjue minutter å komme seg i studio, og deretter en halv time til to timer før nyheten.
  
  
  Nøyaktig en time og tretti-sju minutter senere, nyheten.
  
  
  "Professor Piero Simca, Senator for Colle di Val d' Amore kalte det den mest direkte invasjon av personlig frihet siden fascisme, " hallomann sa. Det fordømmer søk av Lorenzo Conti s studio i morges, ved en militær enhet for Generelle Giulio Maserati, ledsaget av Interpol Oberst Piet Norden. Senator Piero Simca snakker her og nå"...
  
  
  Deretter Pierrot stemme, overraskende lav for sin lille størrelse, ble foraktelig og triumferende.
  
  
  "...i morgen raid på den mest brutale og totalitær måte, " sa han. "Et søk som ga absolutt ingenting, men viser noe veldig viktig. De viste letttroenhet av våre militære ledere og deres manglende evne, selv etter tretti år, for å flykte fra den lange skygger av diktatur. Det viser eksponering av hva som er visstnok en politisk organisasjon av Interpol, som faktisk viser seg å være noe mer enn en korrupt politi. Det ville være interessant å vite om Oberst Norden personlige bankkonto, ingen tvil om det i et annet land, ble etterfylt med noen mengde av dollar fra California, siden denne handlingen er direkte i strid med interessene til italiensk film."
  
  
  Hallomann og gikk deretter tilbake til arbeid, kunngjorde Pierrot krav om at norske myndigheter umiddelbart husker Oberst Norden. Han krevde også at de Generelle Maserati bli refset og degradert. Ikke en eneste offisielle fra forsvarsdepartementet eller den Indre erkjent at de hadde godkjente handlingen, men det var politisk vanlig.
  
  
  Jeg slo av radioen, etterfylles min ammunisjon og andre ting jeg kunne stash i mine lommer, og satte kursen for Hyman ' s house. Nå som det nyheten var i luften, Hyman var trolig hjem.
  
  
  Han fikk det bare fem minutter før jeg gjorde det, og se på ansiktet hans da han åpnet døren hadde lite å gjøre med sin vanlige muntre smil.
  
  
  "Det var ingenting der, Carter," sa han.
  
  
  "Men jeg har sett disse åpne kasser, og jeg har selv sett en av disse kjernefysiske stridshoder," sa jeg. "Jævla det, Hyman, du tror ikke jeg gjorde opp hele denne historien, gjør du?"
  
  
  "Alt jeg vet," sa han,"er at jeg dro dit med Maserati, forbi Conti vakter, og det var ingenting i det hele tatt i de lager."
  
  
  "Kanskje de ryddet opp senere," sa jeg.
  
  
  "Vi hadde femten mennesker med kikkert rundt gjerdet," Hyman sa. "Fra det øyeblikket du gikk i, til at commando enheten gikk i."
  
  
  Så du har blitt lurt til å skjule alt, tenkte jeg høyt. "Kanskje de gjemte det under noen uskyldige rekvisitter. Min Gud, hva slags søk var dette? Preschoolers å spille noen form for søk spillet?
  
  
  "Når jeg sa ingenting, jeg mente ingenting, Nick," sa han, mer avslappet nå. "Geez, bare et tomt rom og en bart, litt støvete gulv. Men ingen tegn til å flytte noe større enn beholderen. Det er det, Nick.
  
  
  "De har lurt oss," sa jeg. Jeg satte meg ned for å miste meg selv i mine tanker. — Jeg skulle til å gå med deg... men det er for sent. Jeg må gå tilbake.
  
  
  "Ingen sjanse, Nick," Hyman sa. "Conti har doblet seg ned på overvåking av hans studio, og Carabinieri har ydmykt ba ham om å få to hundre av de fleste elite-sikkerhetspersonell som er allerede på jakt etter Jerry Carr. Ingen sjanse.'
  
  
  "Så skal jeg gjøre det alene."
  
  
  "Nick, du er ikke den mest populære personen i Roma," Hyman minnet meg. "Du ble kalt fango, som betyr 'dritt', etter de Generelle Maserati. Oberst Norden mener fortsatt at du har funnet noe. De andre er i et møte-akkurat nå for å avgjøre om du skal kaste deg til ulvene, eller holde deg rolig om vår organisasjon.
  
  
  Jeg la ut mine følelser når jeg tenkte på dette organisasjon, som inkluderte en russisk og en rød Kinesisk, som hadde til å bestemme om du kan stole på Nick Carter. Det er usannsynlig at deres avgjørelse vil bli diktert av noe som vage og varme som følelser. På den andre siden måtte de holde opp med meg. De hadde mye av bevis for å vise at den delen av Verden som prosjektet var en stor trussel, en tidsinnstilt bombe som trengs for å bli uskadeliggjort. Og jeg var den eneste personen som så prosjektet fra innsiden og ut.
  
  
  Jeg husket at jeg ikke bare hadde sett og berørt bevis, men hadde også merket det usynlig og permanent med min spesielle fettete blyant.
  
  
  "Jeg trenger en karbon-yttrium scanner," sa jeg. — På samme måte som radio ga jeg deg, men med en viss atomvekt. Slike ting bør være tilgjengelig ved vårt universitet eller selv i de statlige vitenskapelige avdeling.
  
  
  "Jeg vil lage kaffe mens kommisjonen bestemmer seg for om de fortsatt ønsker å stole på deg med en yo-yo, la alene slik en god scanner," Hyman sa sakte.
  
  
  "Hvor er de å holde dette møtet?" — Vi har ingen tid å miste, Hyman. Jeg kan spørre dem selv og forklare mine grunner. Perestov vil forstå.
  
  
  "De kaller oss, ikke den andre veien rundt," Hyman sa. "Jeg beklager, men det er sant. Jeg vet ikke hvor de møtes, jeg har aldri klatret så høyt i denne klubben. Jeg vet det er ikke på Marinen Avdeling kontoret der de var i morges.
  
  
  Jeg tenkte på det mens Hyman laget en enkel instant kaffe. Jeg nippet flytende han satt foran meg i en sprukken kopp. Jeg visste jeg hadde sett bevis, men fortsetter å hevde det før jeg så den grønne fargen gjorde ingen sans mot Pierrot innflytelse.
  
  
  Telefonen ringte. Hyman plukket den opp.
  
  
  "Ja," sa han. Den gamle glis tilbake til sin gutteaktig ansikt. "Hvor er det?.. Vel, her vi er."
  
  
  "Du er fortsatt på det, Nick," sa han til meg. — De har et møte på en villa på Appian-Veien. Maserati og Norden er ikke det, men det var en Maserati erstatning, og de stemte på deg. Den nye Interpol offisielle, som fortsatt er under Perestov er direkte tilsyn, stemte mot. Du hadde Perestov, LeGrand, og Co Falle på din side. Bergen, finansministeren, stemte mot den. Konklusjon: Du fikk en ny sjanse.
  
  
  Vi forlot huset og fikk i sin Peugeot mens han fortsatte å snakke. På den tiden, hastigheten var viktigere enn sikkerhet. Han kjørte som en gal gjennom trafikk av Roma, som allerede var full av sprø drivere. Mindre enn femten minutter senere, vi hylte til en stopp i oppkjørselen av den gamle villaen. Den gamle porten svingte åpen og lukket seg bak oss.
  
  
  Det var en kort, alvorlig møte som ikke har den samme positive fellesskap som den forrige økten. Jeg ble informert om at jeg var i bruk bare fordi jeg representerte de siste håp, ikke fordi noen særlig tro på meg eller likt mine blå øyne.
  
  
  Jeg ble introdusert til Store Capone, den italienske politimann som erstattet Generelle Maserati, og besøke senor Sousa, den mistenkelige portugisisk naval attache til Interpol. Møtet ble presidert over av T. Perestov.
  
  
  Jeg forklarte dem at jeg hadde ingen forklaring, men bare ett håp. Jeg viste dem signaturen min blyant, og Perestov nikket. Hans egne agenter brukt en lignende triks. Jeg fortalte dem om den skanner jeg trengte, og Monet sendt et sendebud til Fysikk institutt ved Universitetet i Roma i en Alfa Romeo med en sorg og sirene.
  
  
  "Hvis det er en god enhet," sa jeg, " jeg kan finne mine tagger innenfor en tre kilometer radius. Akkurat nå, vi er mindre enn halvparten at avstanden fra Conti territorium, slik at vi kan starte så snart dette ting blir her. Vi trenger et topografisk kart for lokale koordinater.
  
  
  Det var litt generell skravling før vi hørte sirene jammer, som signaliserer at Alfa Romeo var tilbake. Milliardær hadde et detaljert kart av den nordvestlige delen nord for byen. Det ble spredt ut på bordet, endene henger ned på hver side. Han sto over henne med en blyant i hånden, en fyldig mann i uniform med en spiky bart som en gammel, skeptisk katten klar til våren.
  
  
  Politimannen ga meg en lånt enheten fra fysikk institutt. Det var nesten identisk med det instrumentet jeg visste fra min øvelser på AH-hovedkvarteret. Jeg justert den til en eksentrisk kombinasjon av elementer, forklarer mine handlinger.
  
  
  "Det må være en uvanlig kombinasjon, ellers vil det poenget for alle med en fluorescerende armbåndsur." Over det! Her er det!
  
  
  Sakte, jeg snudde på måleren, og fikk et svar fra den vibrerende pilen på lengden skala. Jeg la henne roe ned, før du leverer enheten til Johannes. Perestov kikket over skulderen min, puste hardt.
  
  
  Den italienske trekker en rett linje tvers av kartet. Jeg satt skalaen som breddegrad og lese et annet nummer.
  
  
  Monet trakk en ny linje som krysses det første på et punkt midt mellom de to rektangler på kartet som markerte Conti lager jeg hadde besøkt, lageret som Generelt Maserati hadde invadert og funnet tom.
  
  
  "Det er en dum spøk," Herr Bergen sa disgustedly. "Carter er på deres side, og han holder oss tilbake. Noen gal person kan vri denne skanneren for å få stedene de allerede vet. Dette er helt ubrukelig.
  
  
  "Jeg tror ikke enheten er defekt," Oberst Le Grand sa. "Jeg leste de samme tallene på den disken som Mr. Carter nevnt." Store Monet så mer ut som en feit, klok katt enn noen gang.
  
  
  "Mr. Hyman," sa han. "Du og Løytnant Gismondi var begge ute. Du sier at du ikke se eller høre noe uvanlig under se, ingenting, men det vanlige spenning når hundene ble funnet sovende, og deretter når et brudd i skapet ble oppdaget. Kan du fortelle oss igjen . Skritt for skritt, uten å gå glipp av noe."
  
  
  Hyman fortalte meg nøyaktig hva han hadde fortalt meg, men når han ønsket å slutte, den Store gjorde ham fortsette inntil Stud Mallory kom.
  
  
  "Vel, han kjørte i en Mercedes med sjåfør," Hyman sa. "Jeg gikk ut av bilen og gikk inn i engineering department, en bygning som ligger mellom den administrative bygningen og lager. Da hørte jeg en summende lyd, du vet, som når du slår på varmesystemet. Og de fleste Amerikanere gjøre det på Mars om morgenen. Det er alt."Løytnant Gismondi," den store sagt.
  
  
  Løytnant i gang fra begynnelsen, men Monet avbrutt ham.
  
  
  "Buzz var etter Mallory kom," sa han. — Hørte du det også?" Tenk deg nøye om.'
  
  
  "Vel, herre," Løytnant Gismondi sa. "Det var tydelig hørbar, men..."
  
  
  Før noen andre, jeg visste hva Milliardær tenkte. "Heis", sa jeg. "Hele jævla etasje er nede. En av de tekniske prestasjoner av de store geni av Mallory Flokken." Store Monet smilte i avtalen.
  
  
  "Det er som et teater, antar jeg," sa han. "Gulvet som går opp, gulvet som går ned. Det er alle en del av deres illusoriske verden. Og det eneste beviset er en svak summing, som kan være alt. Da hans brede, feline smil forsvant.
  
  
  — Men hvordan vil det hjelpe oss?" "Etter den første fiasko, jeg kan ikke gi et nytt stridshode til å skrive inn Renzo s lokaler for en annen inspeksjon. Min egen Carabinieri ville ikke engang la meg passere gjennom gate. Og Pierrot er å organisere en protest mars.
  
  
  Alle ansikter var dystre, til fett Store slo pannen med håndflaten hans hånd, som et barn prøver å løse en gåte.
  
  
  "Vi kan ikke gå inn på land," sa han. "Vi kan neppe komme ned fra luften. Men det er nok korridorer underground å bygge en motorvei. Ingen vet alle katakombene i Roma, den underjordiske passasjene i nitten hundre år. Men jeg, Guglielmo Millione, kjenner dem bedre enn noen andre levende ting, fordi jeg gå der hele tiden med å følge tyver til sin hule. Ta en titt her.'
  
  
  Han bøyd over kartet og raskt trakk linjer med en blyant, et rutenett av svinger som fusjonerte, krysset, konvergerte, og skilte seg igjen. To av dem gikk rett under to kryssende linjer av våre søk.
  
  
  Jeg er en tosk ikke har tenkt på det med en gang, han neppe seg selv som han tok hylsteret for hans revolver fra stolen. — Det er svært sannsynlig at dette er måten de har levert sine topp-hemmelig materiale. Og Mallory bygget et lager med en heis etasje som kan gå ned i katakombene og opp igjen hvis det er ønskelig.
  
  
  — Hva skal du gjøre når du kommer dit, Major?" 'Plystre en melodi? Vi er fortsatt overfor ulemper knyttet til manglende evne til å overføre et stridshode det." "Jævla det, — han innrømmet. "Jeg vet ikke. Men jeg skal gjøre noe. Kanskje jeg skal blåse opp alt, inkludert meg selv."
  
  
  "En bemerkelsesverdig offer, Store," Perestov sa. "Og helt i den gamle Romerske tradisjonen. Men ikke praktisk. Alle disse kjernefysiske stridshoder sammen kan føre til nesten samme eksplosjon som katastrofe som vi prøver å unngå."
  
  
  "Kommer jeg med deg," sa jeg. "Ikke i ånden av gamle Romerske verdier, Kamerat Perestov, men fordi jeg vet at min våpen. Jeg kan skille et kjernefysisk våpen fra en ikke-kjernefysiske en, og så ta meg ut av flere konvensjonelle bomber. Dette vil gi brannvesenet rett å gå inn i studio gates, Store. Og da kan den underordnede kan være klar til å gi oss det vi trenger så snart de får i det og finne de skjulte Dommedag og ammunisjon .
  
  
  "Det er svaret," det Store sagt, klapper meg på skulderen med tilfredshet. "Du kommer, Signor Carter. Gismondi, organisere en brannalarm team og montere Gilio er kamp enhet til å følge ham. Dette vil bety rehabilitering for ham før Pierrot kan krigsrett ham.
  
  
  -"Hvis Nick går," Perestov sa i en tone som brooked ingen argumentet, " jeg skal gå for. Jeg stemte for ham bare fordi han er vårt siste håp. Jeg har fortsatt ikke stole på ham i en lagerbygning full av slike våpen."
  
  
  -"Jeg er redd jeg vil ha for å legge til min stakkars kroppen din hvis Perestov kommer," Ko Fal sa. "Jeg tror ikke min overordnede vil godkjenne hvis jeg sender en Amerikansk og en russisk sammen. Selv under se, Store.
  
  
  Store Monet kjempet for å opprettholde sin ro, og han lyktes.
  
  
  — Er du sikker på at du ikke ønsker å bli ledsaget av Carabinieri, montert politiet, og politiet band?" "Så det er fint. Vil vi feire med deg. Men det er alt. Vi kan gå inn i uncharted katakombene like bak turiststeder i St. Galixtus. La oss dra."
  
  
  Det var bare en kort kjøretur fra dump der politiet bilen hadde forlatt oss. Store Monet førte oss forbi en haug av gamle sykkel vraket til en smal inngang.
  
  
  "Kart er ute," sa han,"og i hodet mitt." Han stupte, og den har vi fulgt. Passasjen utvidet, og de store er lommelykt videre viste rader av stjålne biler, de fleste av dem demontert for deler selges på tyver ' markeder, men noen av dem fortsatt i god stand.
  
  
  De Store ledet an. Jeg gikk rett bak ham, vel vitende om at Perestov var rett bak meg, en tsjekkisk pistol i sin høyre hånd. Bak ham var Ko Fal, som utførte en Amerikansk automatisk pistol, Vietnam lite bidrag til den Kinesiske arsenal.
  
  
  "En halvtime," Store Monet sa. "I begynnelsen, har vi noe å frykte fra samfunnet vanlige tyver, så venner, være forsiktig."
  
  
  Vi gikk i taushet. Ti minutter senere, Monet slått på dimmeren slår på hans lampe og begynte å gå saktere. "Nå," sa han, slå, " vi er mindre enn to hundre meter fra den Conti land. Jeg foreslår at du utvise ekstrem forsiktighet. Han snakket italiensk, som hadde blitt et vanlig språk i vår misjon. I italienske ordet klokskap består av tre stavelser: prudenza. Store Millionnet hadde ennå ikke ferdig når et høyt og rungende smell kom fra bak to sperret gates som hadde kollapset foran oss og bak oss. På samme tid, våre små lukkede rommet var oversvømmet med blendende hvitt lys. "Jeg tror," Pierrot sa i en baryton-stemme, " at riktig uttrykk for dette er som rotter i en felle."
  
  
  
  
  Kapittel 8
  
  
  
  
  Våre låst rom i catacomb tunnel så ut som innstillingen for noen t-tortur scene. Hver minste detalj var knivskarp, men plassen utenfor var så svart og ugjennomtrengelig som en grop.
  
  
  Grå-brun stein og jord vegger med spor av oransje og rødt. En haug av stjålet dekk sto som et alter under en nisje av gamle bein. En splitter ny chrome bil skinte i hjørnet ved siden av grillen.
  
  
  Store Monet avfyrt to øredøvende skudd fra hans automatiske pistol. Perestov, Ko Falle, og jeg slapp unna den ricocheting kuler som traff strykejern barer.
  
  
  "Stopp det," Perestov bestilt. "Kan du huske at jeg fortsatt kommanderende du?"
  
  
  Sir Hugh ' s stemme runget, med hånlig latter av en engelsk selv.
  
  
  "Med Stud er virtuositet, kan du neppe tror at kroppen vår er kilden til vår stemmer," sa han sarkastisk. "Vi er faktisk sitter veldig godt i Renzo kontor, ser du på lukket krets tv." Motløs, Store Monet sette bort sine våpen.
  
  
  "I et par sekunder," Sir Hugh fortsatte, " vil du bli behandlet med en umiddelbar, luktfri, korttidsvirkende men effektive bensin. Når du sover, vårt folk vil overføre deg til vår mer behagelig avhør rom, som godt kan bli mye mindre hyggelig.
  
  
  "Hold pusten," Perestov bestilt, men han var for sent, og hadde allerede skled til støvete gulv. Det var det siste jeg husket før jeg våknet på sofaen i Renzo ' s suite.
  
  
  Først så jeg en vegg er dekket helt med silke graveringer.
  
  
  Andy Warhol og bilder av Marilyn Monroe. Jeg trodde jeg var hallusinerer, inntil jeg så kjente ansikter av Renzo, Studds, Sir Hugh, og Pierrot sitter tvers over rommet og ved siden av meg, bundet på hender og føtter så nøye som jeg, Store Monet, Oleg Perestov, og Co Falle.
  
  
  "Du har fire tapere," Pierrot sa da vi hadde alle kommet seg. "Så latterlig og patetisk som verden i seg selv, som, som du tydelig gjettet, vi kommer til å ødelegge. En syk og råtne sivilisasjon, og du tjener som voktere av sin kloakk — et tydelig symptom på dens svakhet.
  
  
  "Denne siste liten-konferansen," sa Sir Hugh", er for vår underholdning bare. Den eneste tragedie i Vereldeinde, den største opptog i menneskets historie, og som vi har erklært uten overdrivelse — er fraværet av et publikum."
  
  
  "Det går uten å si," Renzo forklart — " at den virkelige slutten av verden ikke er i filmen av samme navn. Dette er helt latterlig, selv av min strenge standarder. Men alle fire av oss er showbusiness folk, og vi er litt skuffet at vi ikke vil få svar fra det offentlige."
  
  
  "Så når fire av deg, det beste politiet i verden, falt inn i vår felle," Studds Mallory sa med et stort smil, helle seg fire fingre av whisky fra en krystall karaffel — " vi trodde du var vårt publikum, en fange publikum. . Akkurat som det.'
  
  
  Psykopater ' patologisk behov for et publikum var ofte en svakhet som førte til deres undergang. Men akkurat nå, kan jeg ikke se en god vei ut av dette møtet. Mine venner og jeg var tett bundet, og på hver side av sofaen sitter det to tykke vakter om seks meter høy, våpen trukket.
  
  
  Pierrot må ha lagt merke til at jeg tenkte langs disse linjene, fordi han reagerte. "Din sikkerhet detalj, Mr. Carter," sa han, " er Indonesisk. De er forbundet av lojalitet, som bare kan oppnås gjennom høy lønn. Og de siste åpenbaringene ikke sjokkere dem, som de ikke forstår engelsk i det hele tatt. "Skyte på oss, så skal vi dø," Store Capone sa. "Vi vet at din plan, og det er andre som vet det. Kanskje de vil lykkes der vi mislyktes.
  
  
  "Jeg tror ikke det," Pierrot sa. "Generelt Maserati er i husarrest og venter på undersøkelse. Det vil trolig være en krigsrett. Hvis kropper er funnet etter studio sikkerhetsvaktene skjøt du i selvforsvar, kan vi sette den siste spikeren i kisten... Dessuten, det handler om vår underholdning akkurat nå, ikke dine prioriteringer. Jeg vil be Sir Hugh til å begynne historien, for planen er virkelig hans."
  
  
  Sir Hugh lente seg forover, elegant kledd, perfekt for alle casting director, et vennlig, omgjengelige, men effektive Ny engelsk forretningsmann.
  
  
  -"Om fem år siden," sa han i en enkel, conversational tone, " kom det hele til et hode når jeg ble oppmerksom på min nervøs tilstand. Besvimelse, forvirret tale, midlertidig hukommelsestap, og så videre. Men det som var enda verre var tendensen til å la ting kommer ut av hånden og gjør et rot når jeg var fanget opp i følelsene mine.
  
  
  Jeg har alltid følt det som om jeg hadde til å bli involvert med en ansatt hore om en gang eller to ganger i uken, den eneste fornuftige veien å gå: ingen kalde folkemengder, bare rett opp og ned. Men jeg ønsket å behandle dem litt grov fra tid til annen, så jeg hadde til å betale litt ekstra. Men ting ble enda grovere, og en god natt jeg nesten bokstavelig talt revet dum merr ' s pupper av. Det kostet meg en masse penger for advokater, venner i noen departementer, og så videre for å komme ut av dette. Når det var over, jeg innså at jeg trengte legehjelp.
  
  
  Den største lykken i verden, da jeg oppdaget Dr. Untenweiser. Han fant det riktige medikamenter for å kontrollere nervene og sadistiske utbrudd. I flere sesjoner på sofaen, han fikk meg til å innse at det var ikke veldig mye unormal skjer med meg. I alle fall, det er ikke noe som med riktig behandling jeg vil ikke være i stand til å leve et komfortabelt liv med. Og han var helt rett. I årene som fulgte, var det ingen åpenbare problemer, bortsett fra en liten feil når den uheldige jenta igjen var døde. Men jeg sto opp i verden, slik at alt var pent feid under bordet.
  
  
  Men hva jeg ikke kunne forklare, min kjære Dr. Untenweiser, "sa Sir Hugh, så tilfeldig som om han snakket om en hud utslett," er at jeg savner min gamle destruktive gleder, og at jeg trenger noe stort, noe globalt, for å erstatte dem. Det var da Renzo, Stendere , og Piero dukket opp på scenen, i den rekkefølgen. Renzo?
  
  
  "Sir Hugh hadde Dr. Untenweiser i sin private klinikk," sa Renzo. Og hans berømmelse spredte seg raskt over i informert sirkler rundt om i verden. Jeg har selv lidd av en uheldig type nervøst sammenbrudd, og også led av den samme voldelige utbrudd som Sir Hugh ansett som så skadelig for hans bilde. I mitt tilfelle, det var gutter. Og i det øyeblikket en skrøpelig ung mann med ansiktet av en Botticelli kjerub viste sin utakknemlighet og døde av bukhinnebetennelse, som han pådro seg på grunn av en knust endetarmen, så jeg hans Easeful Dekar klinikken som et sted å slappe av, mens noen virksomhet venner roleg opp saken. '
  
  
  Han har også snakket med den tilsynelatende likegyldighet av en galning.
  
  
  "Mine venner forsikret meg om at Dr. Untenweiser ville ikke forstyrre noen doser kokain som jeg trenger fra tid til tid, som den store Sherlock Holmes, til å innse mine kreative evner. Og dette var et ekstra insentiv for meg å gå til denne klinikken. Til min store overraskelse, fant jeg i denne klinikken en enestående kollega fra verden av kino og din landsmann Mr. Carter, Chris Mallory.
  
  
  "Jeg dro dit for å ta en pause fra sprit," Studds sa muntert til Mallory. "Det er ikke det at jeg er alkoholiker, nei. Men fra tid til annen, en eller to ganger i året, dette tullet bare flyr ut av munnen min. Da jeg gjøre noen sprø sprell, og jeg må gå tilbake til behandling for å komme ut av knuten igjen. Denne gangen feiret jeg min siste Oscar; de kalte det Mallory ' s comeback, som om jeg aldri hadde vært der. Jeg dro til Mexico, til en fancy whorehouse. Jeg startet med whisky, som er som ikke drikker. Men etter den tid har jeg byttet til tequila, var jeg prøver noen triks med fire av disse sluts på en gang. Jeg er også en sex-programmerer. De dumme Meksikanske horer ville ikke ta ordrer fra meg, og jeg brukte en av de gamle barberhøvler piss dem av. En av disse hundene ble tatt til kisten, og de andre vil aldri gå igjen. De andre led også litt. Men du kan kjøpe noe i Mexico, så jeg kjøpte meg et alibi. Men, jeg hadde en følelse av at det var på tide å ta en pause igjen i en litt kjøligere miljø. Jeg fikk plass på et fly til Sussex, hvor det kom alle sammen."
  
  
  "Jeg var en gang, et sted i Afrika,"Pierrot fortsatte," under pseudonymet " Charles Stratton.' Jeg valgte dette navnet fordi det var navnet på den berømte general "Liten Finger". Jeg ble fysisk utmattet fra oppdraget i Sentral-Afrika. Det var en stor suksess, selv om det ikke er helt trygt. Som mine venner her, jeg har en viss forkjærlighet for ekstravaganse. Før situasjonen var løst, var det mange oppsiktsvekkende drapene på hvit bonde familier. Forsiden nyheter om tortur, voldtekt av barn, utvinning av tarmen, i noen tilfeller barn ble spist rett foran en av sine foreldre. Jeg ville ha gått rett er det uansett om de Forente Nasjoner hadde spurt meg, men mer for å delta i disse små grupper enn å løse problemer."
  
  
  "Dette Pierrot," Studs bellowed, " alltid gjør hva han vil.
  
  
  Pierrot smilte og fortsatte: "Fra tid til annen, Sir Hugh besøkte klinikken hans, Easeful Dekar, for å sjekke bøker, se hvordan han ble behandlet av Dr. Untenweiser og lete etter informasjon som kunne hjelpe ham i hans virksomhet. Ikke utpressing, men kjennskap til, si, voldtekt av en fremtredende adelsmann kunne hjelpe ham med et nytt navn, ikke sant?
  
  
  Sir Hugh raskt hacket mitt alias, fant ut to venner for livet i Renzo og Studse fra sine filer, og brakte oss sammen. Veldig hemmelighet i min egen fløy for en rekke møter som førte til Slutten på Verden prosjekt .
  
  
  "Men det var Pierrot som virkelig setter det hele sammen," sa Stendere. "Jævla det, Pierrot, vi var alle ganske slå opp før du kom, eller vi ville ikke ha vært noe annet." "La oss bare si at våre ferdigheter supplert hverandre," Pierrot sa beskjedent. "Vi alle, bevisst eller ubevisst, lengtet etter et angrep på den virksomhet som skader oss. Jeg ble straffet for lo av meg på grunn av min høyde. Renzo mistet sin arv. Sir Hugh, til tross for hans berømmelse og rikdom, hadde fortsatt å holde ut en rekke subtile håner på grunn av sin lave fødselen. Og de plyndret Stendere av fruktene av hans oppfinnsomhet uten noen synlig anerkjennelse og belønning."
  
  
  "Bare, ingen av oss kunne ta hevn som han ville," sa Renzo tankefullt. "Vår lille eskapader, men teknisk sett forbrytelser, var barns lek. Hellige
  
  
  George var klar til å drepe drager, men han var bare opptatt med å drepe fluer . Nå er vi sammen kan oppnå noe..."
  
  
  "Renzo s studio og sitt rykte som en filmskaper ga meg denne ideen," Piero sa. "Vi ble hjulpet av min egen diplomatiske forbindelser, samt Sir Hugh' s internasjonale samarbeidspartnere, samt Stud ' s tekniske ferdigheter og prestisje. Vi har samlet de ammunisjon og kjernefysiske stridshoder nødvendig å utstyre sine transportører, som alle regjeringer villig gitt oss basert på manus av Renzo er filmer om slagmarker. Det tok en stund, men det som skjedde. Den eneste mistanke kom fra et par av super-sensitive neser i organisasjonen, og en super-sensitiv venn av Mr. Carter ' s, Clem Anderson, som måtte elimineres.
  
  
  Det er fredag kveld. Fire av oss bestemte oss for å ha en hyggelig middag i byen, kanskje til og med Mr. Carter ' s sjarmerende venn, Signorina Cavour, og et par andre sjenerøse damer. I morgen Renzo, Sir Hugh og jeg vil sende Renzo private jet til ly vi har forberedt. I henhold til de beste ekspertene, det er beskyttet fra selv den mest farlige nedbør i slakteriet har vi forberedt på. For ekstra sikkerhet, vi har minimum av fem stjerner dype undergrunnen med filtrert luft og alle mulige fasiliteter. Vi har nok rikdom i form av de fine gold barer at jeg har vært å sende fra Lugano for de siste seks månedene . Vi har vår egen hær bestående av et tusen mennesker, slik som de to vakter her. Jeg håper du er spent på å høre denne historien nå.
  
  
  I respons, Perestov spyttet på den luksuriøse teppe. Den andre svarte ikke.
  
  
  "Ikke helt entusiastisk publikum var jeg håper på," sukket Sir Hugh. "Men jeg har lært å leve med mine små frustrasjoner."
  
  
  "Hvorfor er ikke det Amerikanske bastard flyr rett med deg?" Ko Fal ikke kunne inneholde hennes nysgjerrighet. "Mr. Mallory vil bo for et par timer til å programmere de siste bånd og trykk på computer-knappen," Pierrot sa. "Et annet fly som er klar til å transportere ham, slik at han kan bli med oss på en trygg tid . Og se og lytte til vår lille ytelse i løpet av de to dagene da radio og tv kan fortsatt arbeid." Studds Mallory drakk sin tredje sterk drikk. Han trakk stolen fremover, hans blå øyne svulmende litt på hva som var i ferd med å skje. "Du lovet meg det første offer, Pierrot," sa han. "Unnskyld uttrykket." Han stakk hånden i lommen og trakk ut en stor paring kniv. Han åpnet den, og en lang buet blad kom ut.
  
  
  Jeg kunne høre Store Monet puster raskere ved siden av meg, men han visste ikke engang blunke.
  
  
  "Ser du," sa Pierrot. "Siden du var slik en utilfredsstillende målgruppe for oss, vi er nødt til å få tilfredsstillelse fra deg på en annen måte."
  
  
  Studds hoppet opp fra stolen hans og kastet kniven i panseret av skjorten hans like nedenfor hans navle. De Store brummet, men det var alt. Mangel på reaksjon kjørte Stendere gal av raseri. Igjen og igjen tok han knivstukket italiensk offiser. Men skjebnen hadde barmhjertighet med mannen, for tredje eller fjerde slag traff mannen i hjertet, og den blodige kroppen gled ned på toppen av meg. "Ganske uforsiktig, Studds, gamle karen," sa Sir Hugh. — Jeg antar at det er denne Kinesiske gentleman ' s tur?"
  
  
  Han reiste seg opp og gikk til Halyard, trekke en bøyd seilmaker er nål fra hans vesten. Hva det betydde, vil jeg aldri vite, fordi i det øyeblikket Ko Fal bit cyanid kapsel han hadde gjemt seg i tennene, og døde før Sir Hugh kunne røre ham.
  
  
  Den Gule Forføreren. Sir Hugh pouted som en fett skolegutt som ikke kan spille.
  
  
  "Vel, vel," sa Pierrot. "Vi kan bare håpe at vi kan heve oss over denne forferdelige radikalisme og nasjonalisme av våre venner fra Interpol.... Renzo, lykke til med ditt russisk.
  
  
  Jeg visste noe om MGB trening. Som vår trening på AX, er det fokusert på å holde hemmeligheter i ansiktet av tortur. Men hva våre motstandere hadde i tankene var til syvende og sist ikke noe mer enn vanlig tortur som et mål i seg selv.
  
  
  Slank, sint og elegant i en skreddersydd dress, Renzo op fra sin stol. Har han en tynn, kalde smil på ansiktet hans, som er et portrett av den elegante Renaissance forfedre hevdet han.
  
  
  "Takk, Pierrot," sa han. "Jeg tar spesiell glede i å slå disse brekende heterofile typene i klynkende jelly. Så jeg vil begynne med hans proletariske sex kjertler. Fra hans bryst lomme, tok han ut en smal semsket scabbard, som et tynt kirurgisk skalpell dukket opp.
  
  
  Han var allerede innen rekkevidde av sofaen når Perestov ropte: Han rykket frem med sin lenket føtter og kastet Renzo hardt og målbevisst i skrittet.
  
  
  Renzo doblet over i smerte og sjanglet tilbake. Da han fikk hans føtter og hans puste tilbake til normal, han hveste på to vakter.
  
  
  "Vil du betale for dette, russisk. Og vil du betale for det.
  
  
  Jeg har en sterk mage, men jeg snudde meg bort når Renzo gang du skjærer den opp. Perestov døde for en lang tid, men overlevde. Det var et par klager på slutten, men de var neppe menneske lenger. De var ufrivillig reflekser av et lemlestet og torturert stykke kjøtt som hadde mistet all kontakt med bevissthet. Jeg hatet alt som Oleg Perestov sto for, men i det øyeblikket jeg håpet at jeg ville gjøre en like verdig utfallet.
  
  
  "Og nå kan du, Carter," Pierrot sa. Men han lente seg tilbake i stolen og ikke flytte igjen. "Jeg tror alt du har sett skje til dine venner vil bli for enkelt for deg, Carter. Jeg tror — " Han hevet en liten hånd til sin barnslig kjemmet goatee med et uttrykk av dyp konsentrasjon.
  
  
  "En vanlig drapet virker for vulgært for vår store utstilling," sa han.
  
  
  "En på Rosana, også?" Jeg spurte, noe som gjør en gjetning. Jeg ønsket å knytte noen løse tråder sammen før jeg døde.
  
  
  "Du gjettet riktig?" Dverg stilte gledelig. "Ja, akkurat som jeg søkte på rommet ditt når du så snedig forsvant som første morgen. Jeg er en person som elsker idrett, og min høyde har visse fordeler . Det var ikke for vanskelig for meg å slippe gjennom taket av hotellet, klatre ned til balkong, og snike seg ut av gaten begge ganger. Dårlig Roseanne, hun fremdeles lot til å jobbe i vår beste interesse. Men vi hadde mye kunnskap om sin forbindelse til Oberst Norden, så jeg måtte ta henne. Dessverre. Hun ville være en vakker tjener i vårt nye hjem.
  
  
  "Hun stolte på deg," sa jeg.
  
  
  "Hver politiker har å skuffe noen velgere i favør av høyere politikk," Pierrot sa med tålmodighet en gal prøver å påtvinge sin logikk på en alvorlig ikke-troende .
  
  
  "Nå alle er enig i at det største problemet i verden er overbefolkning. "Verdens Ende" vil bidra til å løse dette problemet. Og uansett rase ut fra at det er vår jobb å dominere det."
  
  
  Han smilte. "Men jeg vil bli sent til vårt middag." Du, Carter, og det vil bare være medlem av vår globale publikum som vil vite hensikten med vårt vis." Han lo. — Så jeg vil ikke engang ta på deg." Vi vil ta deg tilbake til katakombene, tilbake til den samme låst sted. Det vi forlate deg med penn og papir for å skrive ned den siste minner som verden eksploderer overhead og du dør av sult og tørst. Min ironiske er at jeg håper at sidene vil bli bevart; en historie om arkitektene av denne hendelsen: Sir Hugh, Renzo, Studse og meg. I et par hundre år, disse postene vil bli funnet sammen med bein, og de tidlige Kristne martyrer. Han ble klappet i hendene og sa noe i et Asiatisk språk at jeg ikke kunne umiddelbart ut. En av vaktene traff meg hardt på hodet, og jeg mistet bevisstheten før jeg kan kjempe tilbake.
  
  
  Når jeg kom til, var jeg tilbake i min sperret catacomb celle. Pierrot venstre søkelyset på, gi meg et lite bord, noen kulepenner, og rundt et dusin av dem. Det er det: nye møbler, en haug av stjålet dekk, en bil, gamle, veldig gamle bein, og meg. Jeg har kanskje skrudd opp hvis jeg skrev ned Pierrot er entusiastiske ord, men kanskje jeg kunne ha gjort noe annet med papir.
  
  
  Men hva? Fange en rotte, knytte et stykke papir til det, og så la det gå? Men hvem i helvete vil merke denne meldingen i tide? Jeg var frustrert i min hjelpeløshet. Ikke en sak som ville være typisk for Nick Carter. Som en ekstra fornærmelse, de dro fra meg min Luger, min stiletto, min bensin bombe, og innholdet av alle mine lommer.
  
  
  Min kniv hadde en fil, men det fungerte ikke. Det ville være som å hacke seg inn safer av Chase Manhattan Bank med en letter opener, bare en øvelse i hjelpeløshet.
  
  
  Jeg tenkte i sirkler som min klokke telle ned timer som minutter, og jeg kunne ikke finne en løsning. Det var lørdag morgen, etter en natt med naps og øyeblikk av blindvei. Piero, Renzo, og Sir Hugh bør være i luften nå, med kurs for sine koselige og fjerne gjemmested . Et eller annet sted over meg, Chris Mallory var å sette kronen på verket til sin programmering. Langt borte i Washington, Hawke skremt noen uskyldige ansatte, sikrer høyere offiserer at alt ville bli bra fordi Nick Carter hadde jobbet på saken, og mente det var sant.
  
  
  Det var der et eller annet sted i den vestlige enden av tunnelen. Rotter? Liten tid tyver som kom for å skjule enda mer av deres tyvegods her? Selv politiet ville gjøre meg lykkelig, selv om de hadde en garanti for Jerry Carr.
  
  
  "Le, du er med i bildet." Det var Hyman ' s hånlig stemme, som ga inntrykk av en stor lettelse.
  
  
  "Trovato, vi har funnet ham," sa en røst som jeg husket tilhørte Løytnant Gismondi, Store Millione assistent. "Hvor er de andre?" "Du trenger en maskin." Jeg var allerede som ga ordre uten å kaste bort mer tid.
  
  
  "Sersjant Fazio," hørte jeg Gismondi si. "Emergency brenner".
  
  
  Renzo er belysning venstre utsiden av cella pitch black, men jeg så Hyman og unge engineering sersjant da de nærmet seg barer. Da så jeg et svakt glimt av en lommelykt kutte gjennom metall som smør. Jeg snublet ut av hullet og inn Hyman ' s armer.
  
  
  "Vi har mindre enn førti — åtte timer," sa jeg. — Jeg vil fortelle deg alt på vei. Hei, hei..."
  
  
  Dette er de tykke Gilchrist, som har dukket opp ved siden av Løytnant Gismondi.
  
  
  "Lørdag helgene," han grumbled. "Jeg hadde ikke enige da jeg tok denne jobben. Men unge Hyman vunnet meg over, og jeg må innrømme at det er noen tekniske aspekter som interesserer meg. Hva han sa om datamaskinen som styrer hele arsenal... "
  
  
  "Hold kjeft og høre," jeg knakk. "Det jeg har å si kan interessere deg mer. Og du, Gilchrist, kan være vår eneste veien ut av her.
  
  
  Vi beveger oss så fort jeg kunne, jeg fortalte dem min historie, og de fortalte meg deres. Min plan var kjent, men deres var å fange opp dette selskapet, CIA, General Maserati, og hele hans commando enhet ble med Jerry Carr, Ben Snekker, og Nick Carter. Jeg kunne ha gjettet at. Men hva jeg ikke kunne gjette, og hva jeg ikke kunne håpe på, var at Hyman tenkte på min transistor tracker og så overbevist om Gismondi. Så ikke bare var de opptrer uformelt, men de var også opptrer ulovlig igjen når de trykket en commando enhet til å bli med Skrivebord og jakte meg ned. Bilen er merket de samme punktene vi ble gitt på lager kart. Gismondi korrigert kart ripete av Store Millione. De hadde ikke engang klart å komme i nærheten av de viktigste inngangen til eiendommen, som nå var godt forseglet av Dommedag gutta , men de tok en annen rundkjringen rute.
  
  
  "Men vi er fortsatt i samme posisjon," jeg er ferdig. — Du sier at de ikke vil la kommandosoldater undersøke. Ingen av oss vil være i stand til å bryte gjennom regjeringsapparatet som Pierrot venstre oss som en blokade. Selv om vi kom inn, ville vi finner ingenting, men en ren office og like tomt lager. Og de har nok egen tropper det å fullstendig knuse oss før vi har en sjanse til å knekke gulvet og bringe hele arsenal til overflaten. De kan alltid si at de skjøt på oss fordi vi var ødelegge deres private eiendom."
  
  
  "Vår organisasjon eksisterer fortsatt," Løytnant Gismondi sa. "Jeg er i kontakt med både Generelle Maserati og Oberst Norden, som er fortsatt i påvente av deportasjon. De er klar til å lansere et flyangrep hvis det er nødvendig, og jeg forstår fra historien at det er nødvendig nå."
  
  
  "Ingen sjanse", sa jeg. — Det er for mye av en risiko når alle disse kjernefysiske stridshoder er så tett sammen. Jeg kan gi en ren sprenge meg selv i å rote opp "Verdens Ende" plan, men bare som en siste utvei. Jeg har fortsatt et kort i ermet mitt.
  
  
  "Jeg skulle ønske det var et ess, Mr. Carter," Gismondi sa bittert.
  
  
  "Men er det en kvinne," sa jeg.
  
  
  
  
  Kapittel 9
  
  
  
  
  Like etter middagstid det samme lørdag, en barbert og mindre rufsete Ben Snekker satt ved siden av Camille Cavour i baksetet av hennes Rolls-Royce. En vakker bil var fart mot Lorenzo Conti ' s workshop. Det ville ha kostet meg mye arbeid, men vi var der...
  
  
  "Så langt som du vet, hun er en del av gjengen," Hyman sa. "Vi vet at hun var pasient på at klinikken, vugge alt dette horror."
  
  
  "Men det er hundrevis av andre," sa jeg. "Hun var ikke der på samme tid. Og ingen har nevnt henne når de bragged i Renzo kontor. Det var ingen grunn for dem til å holde henne samarbeid en hemmelig, siden de antok at vi ville være død likevel. Jeg har en idé, Hyman, og av Gud, skulle vi hoppe i det. Fordi det er ganske mye alt vi har igjen.
  
  
  "All right," sa han sourly.
  
  
  "Først av alt," sa jeg, ferdig min liste over prioriteringer, " sørg for at Mallory er det. Det er viktig. Den eneste måten å stoppe dette på er å endre sitt program, og den eneste som kan gjøre det på er Gilchrist.
  
  
  "Kanskje? De tettbygde mannen sniffet indignert. "Vis meg datamaskin, Carter, og jeg vil gjøre noe med det." Fra å spille på Swansea-Elven til å gjøre meniere ' s saus og bombing Guam. Hva som Texas troll Mallory kan gjøre, Gilchrist kan gjøre to ganger.
  
  
  "All right," sa jeg. "Hyman, ring Camille Cavour på Le jo superbe. Det er for mye sjanse for at folk bak disken må gjenkjenne min stemme som Jerry Carr ' s. Fortell henne at å annonsere og markedsføre Verden Slutten, hun er invitert til å delta på åpningen av en ny bensinstasjon. Gebyr hennes vil være 100,000 liras. Gilchrist og jeg vil vente på henne der. Så skal jeg komme ned til virksomheten. Hvis du ikke hører fra meg i tjue-fire timer, kan du slippe bomber.
  
  
  Han nikket, fremdeles irritert.
  
  
  "Hun har tilgang til studio," sa jeg. "Ingen der, bortsett fra Chris Mallory vet at min rolle som Ben Snekker, og hun er kjent for å plukke opp uteliggere og hjemløse rulle dem opp i en liten rull eller noe. Når vi er i studio, vi skal gjøre det, og forhåpentligvis med Camilla hjelp . "
  
  
  -"Tror du," sa Løytnant Gismondi, med en kynisk smil, " at Signorina Cavour er så glad i å ta på seg rollen som frelser bare fordi hun synes noen ganger på veldedighet baller?"
  
  
  "Nei, men jeg tror Camille har litt mer personlige motiver for å bevare det vi hånlig kaller sivilisasjon. Hvis jeg tar feil, jeg er en død mann.
  
  
  "Akkurat som meg," Gilchrist klaget. "Men jeg ønsker å se Mallory er gear." Hvis dette gjerrig regjeringen gir meg bare en femtedel av sin økonomiske... men kanskje det vil endre deres sinn."
  
  
  Camille tok agnet Hyman ga henne. Men det var femten risikabelt minutter på bensinstasjon før hun ble enige om å resten av planen min.
  
  
  Først en kritisk og lite flatterende undersøkelse av mitt utseende som Ben Snekker, før hun selv innrømmet at hun visste meg. Så vi brukte litt mer tid på å vurdere min nåværende utseende i publikum.
  
  
  "Tramp," sa hun. — Men du har fortsatt som sterkt maskulinitet som jeg liker, Jerry, Ben! Kanskje jeg skal tenke på annet navn..."
  
  
  "Nick Carter," sa jeg. "Det er mitt virkelige navn. Og du burde vite bedre."
  
  
  "Men jeg har hørt av deg," sa hun. Hennes øyne smalnet mistenkelig. "Det er ganske mange historier om deg. Og fra hva jeg har hørt fra mine venner, de er ikke veldig bra."
  
  
  Så det var en alt-eller-ingenting spillet. Jeg spilte det rett med henne og ga henne en kort oversikt over situasjonen. Den som Camilla var hun definitivt ikke var dum. Etter min forklaring, hun tidvis spørsmål.
  
  
  "Jeg tror ikke du," sa hun når jeg var ferdig.
  
  
  "Ingen er gal nok til å slå ned en stor film med meg på grunn av en slik en gal og vill plan."
  
  
  Det var skarpheten i sitt svar at jeg hadde håpet på, og som jeg hadde satset fremtiden min, hvis det er mulig, fremtiden for hele menneskeheten. Så jeg insisterte videre.
  
  
  "Jeg ville ikke forvente deg til å tro på meg heller, Camille," sa jeg. Jeg støttet det opp med et utseende som jeg håpet ville bringe tilbake gode minner fra tidligere tider sammen. — Jeg er bare ber deg om å gi meg en sjanse til å bevise at det jeg har å fortelle deg er sant." Hvis du fortsatt ikke tror meg, kan du gi meg over til den italienske myndigheter, og du vil få en mye publisitet i den italienske aviser. Større og bedre enn det ville være om en ny bensinstasjon ble åpnet." "Renzo, blant annet, laget meg en stjerne," sa hun. "Så nå er du ber meg om å forråde ham for noe som virker som ren fantasy til meg." Ved den tiden hun begynte å krangle, saken var mer enn halvparten avgjort.
  
  
  Spurte jeg. "Var at en fantasi? "Rosana er mord?" Alt jeg ønsker er for deg å være til stede under konfrontasjonen mellom Stud Mallory og meg. For å gjøre det, du må bringe Skrivebord og meg til territoriet."
  
  
  — Hvorfor ham?" Hun gått ut av nysgjerrighet. Men kanskje det var noe annet også.
  
  
  "Han er en teknisk geni som Studds," sa jeg. "Han kan være den eneste personen i stand til å gjøre opp for skaden gjort av dine kamerater."
  
  
  Gilchrist gikk frem, et snev av glede på ansiktet hans på min flatterende beskrivelse. I sin gamle brun dress, han så ut som en ulv prøver å smile.
  
  
  "Hva var filmen han arbeider på?" spurte Camilla. Men hun var allerede foran oss i hennes Ruller, og med et bydende hånd gest, hun signaliserte driver å åpne dørene for oss.
  
  
  "Ikke alle teknikere arbeider med film," sa jeg.
  
  
  "Den beste av dem," Camille sa. "Alberto, til studio..."
  
  
  Vi kom dit. Ingen problemer ved porten. Den Ruller raste ned de glatte, rolig veien til hovedbygningen, der dørvakter snublet over hverandre for å åpne dørene og la oss i. Med Camille i vårt selskap, er alle våre veier var åpne. "Ja, Signorina Cavour. Selvfølgelig, Signorina Cavour. Det er veldig enkelt.
  
  
  Hun spurte for Mallory i resepsjonen, og ble fortalt at han var i hans private kontor i computer center ved siden av den beryktede lager. Som jeg fortalte henne tidligere, hun ba meg om ikke å kunngjøre det.
  
  
  "Vi ønsker å overraske Stud," sa hun, og viser hennes verden-berømte smil. "Mine venner og Jeg.'
  
  
  En del av antakelsen min var at de ansatte i studio komplekse ville være vanlige ansatte som hadde ingenting å gjøre med den delen av Verden som prosjekt . Tøff sikkerhet gutta var konsentrere rundt hovedporten og gjerde.
  
  
  Dommer av smil-hun kom tilbake, var jeg rett. Alle var overbevist om at Chris Mallory var veldig heldig å ha en slik en sjarmerende skapning som Camille Cavour.
  
  
  Jeg snakket med Camille raskt og stille da vi gikk ned på skjermet gangvei koble bygninger. Gilchrist var et skritt bak oss. Jeg gjentok instruksjonene jeg hadde gitt henne over og over i Rolls-Royce.
  
  
  "La meg gå først," sa jeg. Stud er svaret vil gi deg den første anelse. Hvis han kjenner ikke meg, selv om han ser meg bare som Jerry Carr, kan du ringe politiet. Men hvis han er sjokkert over å se meg det i live, så du er nødt til å innrømme at jeg var å fortelle sannheten.
  
  
  "Ja, ja," sa hun utålmodig. — Du har allerede fortalt meg nok. Jeg er ikke et barn lenger. Men med et snev av barnslig vondt, hun la til: "jeg kan finne ut hvem du virkelig er senere... på min egen måte."
  
  
  En sovende mann i en grå uniform så opp fra pulten sin ved inngangen til tech center. Han anerkjent Camille og klarte å smile uten å komme seg opp fra hans bøyd posisjon.
  
  
  "Vi kommer til å se Mr. Mallory," Camille sa.
  
  
  "Vil du finne ham i rommet 19, signorina," sa han.
  
  
  Jeg laget Camille banke på døren og svar Stud er knurring, " Hvem er det?"
  
  
  "Camille, min kjære," Camille sa med avskyelige sjenanse. "Opp til halsen min på jobb, men aldri for opptatt til deg." Studds snakket med en stemme som hørtes ut som han var derigjennom en glidelås. "Kom inn, baby".
  
  
  Jeg gikk inn i stedet, og la døren på vidt åpne bak meg.
  
  
  "Nick Carter," sa han, med flere overraskelser enn noen direktør kunne ha forestilt seg. "Hva i helvete er det du gjør her."
  
  
  Hans høyre hånd gikk til knappen på pulten, og sin venstre hånd gikk til skuffen.
  
  
  Jeg gikk på tvers av rommet før begge hender treffe målet, spesielt hans venstre, som var en tomme vekk fra pistolen.
  
  
  Selv om Stud var stor og muskuløs, han var også rask på føttene. Og den tiden det tok meg å trekke ut alarm wire og slam skuffen stenge ga ham nok tid til å bli helt frisk. Camille og Gilchrist også inn. Gilchrist smalt igjen døren bak ham og låst den til å holde ut noen nye kunder.
  
  
  Med sin høyre hånd, Studds grep tak i en Venetiansk paperweight, en regnbue ball på størrelse med en baseball. Jeg raskt hoppet fremover, fange hans skulder kick. Jeg har gravd min knyttneve i magen og følte ham synke ned i alle ekstra fett som gjorde sin en gang sterk kropp sag. Jeg rettet min andre hånd på lysken. Situasjonen kalles for rask, rolig, og nådeløs handling. Min Luger ville ha tatt ut en hel hær, men jeg hadde ikke trenger det med Stud. Hans strøm hadde vært borte i ti år, og bare et tynt lag av lakk forble.
  
  
  Han var skrape i mine øyne, men jeg allerede hadde begge hendene rundt halsen, med tommel og pekefinger på trykk punktet. Hendene gikk ned uten selv å starte sitt arbeid. Jeg hadde bare to tynne riper for å vise at jeg var kjemper. Jeg har noen ganger hatt flere skader på barbershop.
  
  
  Jeg trykket akkurat nok til å slå den av i noen minutter. Jeg trakk den tynne krokodille skinn belte fra livet hans og bundet håndleddene tett. Camilla giggled som buksene hans falt ned, og avslørte at han var en mann som hatet undertøy. Jeg untied min egen knytte til å knytte hans ankler sammen.
  
  
  Gilchrist sauntered rundt i rommet nå at kampen var over, å lese alle pc-skjermer på veggene med gleden av et barn på zoo.
  
  
  Når Studds kom til, han så på meg som en uskadeliggjort cobra.
  
  
  "Du må svare på noen spørsmål, Studds," sa jeg, " før vi bestemmer hva du skal gjøre med deg." Nå er jeg stille spørsmål. "Du er så sterk, Jerry, Nick, Ben." Camille kom nær til meg for å uttrykke sin beundring.
  
  
  Det var min egen jævla feil. All min oppmerksomhet ble fokusert på Studse som hun trakk Luger ut av min hylsteret og pekte det på den motsatte veggen. Hun vippet av sikkerhetsmekanismen med dyktighet hun hadde lært i løpet av et par spaghetti westerns, og uten å trekke seg tilbake, hun pekte pistolen fra meg til Skrivebord og tilbake igjen .
  
  
  "Begge av dere står mot veggen," sa hun. "Legge hendene på hodet. Nå Camille Cavour er å spørre spørsmål."
  
  
  "Godt sagt," Studds sa. — Jeg visste du var ikke i pakt med dem. Vi har ikke mye tid igjen. Jeg har allerede programmert alt, og den første feed-knappen er trykket."
  
  
  "Jeg har et par spørsmål til deg også, kjære Stendere," Camilla sa, ikke å ta et skritt til å la gå, hennes vakre ansikt tåkete av en rynke.
  
  
  Jeg tenker på å gjøre et hopp mot henne. Jeg kunne holde nedenfor linje av ild, men lyden av et skudd kan fortsatt bety katastrofe, en dobbel katastrofe nå som Studds allerede hadde sett hans bil i bevegelse.
  
  
  "Da fortelle henne planen, Studs - grand-ordningen til å ødelegge hele verden ved å late til å lage en film."
  
  
  Studds humret, fortsatt trygg i hans mani.
  
  
  "End of The world er ekte, Cammie kjære," sa han. — Men den siste er kun for slike idioter. Han gjorde en vanskelig kropp bevegelse mot Gilchrist og meg. "Flyet er klar til å ta deg og meg til å Vara Lenoeviki, en øy nord for Fiji, hvor vår egen verden som venter oss. Pierrot, Renzo, og Sir Hugh er allerede halvveis der. Fra Roma til Calcutta. Calcutta til Nandi, og så den siste hop det.
  
  
  "Dette er ikke en film?" Camille bedt om. Alle, men en galning som Studs kunne høre sinne i stemmen hennes.
  
  
  "Helvete nei, baby. På Vera Loe Lenoeviki, vil du virkelig være en queen — " sa Studz. "Mer enn en film stjerne. Queen of all verden som er igjen til oss. Vi vil regjere i denne verden. Pierrot, Renzo, Sir Hugh, deg og meg.
  
  
  "Takk, Stendere," Camilla sa. "Jeg har spilt en hore før i mitt liv. Det tok mye krefter på å bli en filmstjerne, og jeg foretrekker å bo på den måten."
  
  
  Med perfekt nøyaktighet, hun skjøt ham midt i hans bred panne. Linjer av overraskelse rose for å hilse på kulen, og en rose blomstret der den hadde gått inn. Da hun mistet bevisstheten.
  
  
  Gilchrist var allerede beveger seg mot lyden av skudd, og jeg fulgte.
  
  
  "Push disse to knapper på midten panel, Carter," sa han, og pekte på de to røde knapper som en gammel brann-kampene instruktør. Mens han snakket, var han allerede flipping brytere og spaker. "Dette Mallory fyr venstre oss en velsignelse," sa han. "Et åtte centimeter stål skjerm mellom denne datamaskinen center og resten av bygningen."
  
  
  Ingen av oss betalt oppmerksomhet til Camille til Gilchrist gjorde at vi var trygge.
  
  
  "Se på dette," sa han, bla siste bytte i en skolegutt gest. "Som gir oss tilgang til" han kastet et blikk kort-sightedly på lite panel "- i hvert fall for førti-åtte timer."
  
  
  Etter det var det ganske enkelt. Bare en bit av informasjonsteknologi, men det var Gilchrist jobb.
  
  
  Jeg plukket opp telefonen fra Stud er dusj og kalles Hyman og Gismondi på 911.
  
  
  "Du kan gå nå," sa jeg. "Ta en commando troppen med deg. Vi har tatt over datamaskinen center, og jeg tror den private hær har funnet ut hva som skjer og er nå i drift. Chris Mallory er nesten død.
  
  
  Camille hadde fått tilbake bevisstheten og ble stående ved siden av meg, varme og så videre.
  
  
  "Forklar dem at jeg skjøt ham til å beskytte min ære og omdømme," sa hun, som om hun mente det.
  
  
  "Ingen domstol i dette landet vil gi meg noe, men en medalje."
  
  
  Hun pouted litt, fordi Skrivebord og jeg knapt hadde nok tid til henne i våre forsøk på å avbryte Stud programmet. Men det større gode, det faktum at verden vil fortsatt ha muligheten til å nyte et nærbilde av Camille Cavour, vant.
  
  
  Jeg ville bare blinket de viktigste datamaskinen med pistol skudd, men for Gilchrist, det var som å kutte opp Mona Lisa for å fikse veggen bak det.
  
  
  "Disse ting er uvurderlig," han knurret. "Siden du kan drepe noen med en gaffel og kniv, går vi ikke tilbake til den tiden da vi spiste med hendene våre, gjør vi? Å, Gud, nei. Det bør ikke være ødelagt.
  
  
  Jeg hadde nok teknisk kunnskap i bagasjen min for å ta vare på grovere handlinger, slik som å stoppe og reversere dekk som ble innstilt og designet for viktige handlinger.
  
  
  Gilchrist delt ut med mer sammensatte problemer, for eksempel for å finne fly og militært utstyr som allerede var på vei til slagmarken. Han deaktivert flere av dem før en kjernefysisk eksplosjon kan oppstå. Han er programmert dem til å fly i sirkler til NATO og andre styrker kunne gjenkjenne dem, og deaktivere dem.
  
  
  Skrivebordet telefonen ringte ti ganger før jeg svarte. Det var Hyman. Han var i administrasjonsbygget med Gismondi og den nylig rehabilitert Oberst Norden og Generell Maserati.
  
  
  "Det fungerte akkurat som du sa, Carter," Hyman utbrøt i glede. "Når Renzo forsvaret innså at tekniske bygningen var låst, de krabbet bort som en pakke av rotter. Vi søkte på lageret og funnet skjult ammunisjon. Noen av dem har allerede blitt satt på transportbånd for å bli lagt inn fjernstyrte biler."
  
  
  "Kan du få noen belønning på at mitt land kan tilby," General Maserati interjected.
  
  
  "Han tror ikke det, General," sa jeg. "Akkurat nå, jeg virkelig trenger den raskeste Amerikansk bil som kan ta meg herfra til Calcutta. Fra det å Nandi, og fra det en mindre fly som kan ta meg med til en liten øy som heter Vera Lenoeviki. Jeg har fortsatt noen uferdige forretninger der.
  
  
  "Er jeg ikke uferdige forretninger, Nick?" Camille bedt om.
  
  
  "Du, min kjære, er en uferdig behandle," sa jeg. "Dessverre, som blir nødt til å vente litt."
  
  
  Hun så grim før jeg satte henne gjennom å Hyman, som fortalte henne hvor mange fotografer ventet ved hovedporten. Gilchrist og jeg var på vei ut døren.
  
  
  
  
  Kapittel 10
  
  
  
  
  Jeg sov mesteparten av veien, og det var ingen kabinpersonalet som Rosana på flyet.
  
  
  Når jeg ikke sove, jeg vil sitte på kryptering telex på baksiden av den store fly av telefonen, krangling og utveksling av informasjon med Hauk.
  
  
  Jeg var bare heldig som et eksperimentelt, som ennå topp-hemmelig flyet ventet på meg på rullebanen av NATO flyplassen, i nærheten av Napoli. Generelle Maserati tok meg det i en rask to-seters italiensk Air Force fly.
  
  
  Hawke så min hver flytte fra sitt kontor i Washington, DC, og sjefen min, som meg, ville få jobben gjort helt, slik at ingen løse bakterier som kan re-infisere verden. Han trakk strenger, neppe, truet, og blackmailed der det er nødvendig, og flyet satt med pilot, co-pilot, to navigatører, og en tropp av fallskjermjegere, drevet og klar til å fly, venter for meg å få av Generell Maserati ' s fly. .
  
  
  Administrerende navigator hjalp meg om bord og informert meg om våre sjanser i rute. Renzo business jet var rask i sin klasse, men i forhold til dette flyet, det var som en smakløs sportsbil mot Formel 1. Og Renzo ' s plan var å ta den vanlige ruten via Calcutta og Nandi, en flyplass i Fiji-Øyene, til paradise island for Vereldeinde. Med tilkoblinger og all ledig tid de kunne ha råd til, smart asen hadde ingen grunn til å nøle med å komme frem til sin egen flyplassen senere enn søndag ettermiddag. Vi vil reise non-stop på en direkte rute over Nordpolen, og nå øya tidlig på morgenen samme dag.
  
  
  Hawke ' s ordre kom ved teleks, oversatt til den offisielle statlige språk av sekretær og telexist, og fratatt sin vanlige sarkasme, men klart, konsist, og fullføre:
  
  
  DAGENS OPPGAVE GIR DEG FULL KILMASTER KREFTER TIL Å GÅ INN I HOVEDKVARTERET TIL DEN ØVERSTE ANSIKTER OG SISTE ELIMINERING SLUTTE Å GJENTA SISTE ELIMINERING STOPPE MARINES EN ANNEN REKKEFØLGE, SELV OM DU KAN GI HVA DU HAR Å TILBY ...
  
  
  Flere meter av detaljer som følges, for det meste knyttet til villa sted, dens indre og ytre sikkerhet, og hendelser som Hawke hadde planlagt med støtte for en rekke av representanter for pressen som hadde samarbeidet med AH for å etterligne hva Gilchrist hadde lest fra datamaskinen bånd. Det vil være overskrifter om bombene i Paris og London. I virkeligheten, ville det også være noen eksplosjoner, men nøye kontrollert og ufarlig. SOVJET ville ha rapportert tap av en kjernefysisk ubåten. Det er rapportert at Kina protesterte mot den hendelsen på grensen til Mongolia. Våre FBI klarte å slå tilbake angrepet på en fremtredende politiker i tid. Resten av teleks inneholdt detaljer for marines. Det var en tøff enhet, ledet av en Amerikansk oberst.
  
  
  Helt til slutt: "GOD JOBB." Det er en stor kreditt til noen som Hawke, men da umiddelbart etterfulgt av "DETTE ER TIDEN... SLUTTEN."
  
  
  En halv time før vi var på grunn av rendezvous med Lenoeviki Island, oberst vekket meg opp.
  
  
  "Vi er nærmer seg øya fra sør,"sa han." Tre minutter etter at vi holder du pekeren over det, du og guttene vil komme ut, og vi håper du lander på den nordlige spissen."
  
  
  "Det er riktig," sa jeg. "Om to km fra villaen." Han nikket. "Flyet fortsetter sine fly og lander i Ellis Øyer," sa han. — Jeg er i kontakt med den Britisk-Amerikanske kortbølge command post. Hyggelig å møte deg, Carter. Vi tok hverandre i hendene, og han ga en brysk for at hans menn for å få klar og stille opp på luken. Det var proffees. Ikke tull når de gikk ut av flyet to på en gang, packed med alt de var ment å være og et par andre elementer.
  
  
  Jeg åpnet min Rolex og stirret på den andre hånden før det gikk i full sirkel tre ganger. Da jeg gikk ut gjennom trapdoor.
  
  
  Vi var flyr for høyt for å bli sett, bortsett fra gjennom et teleskop på Mount Palobar, eller å bli oppdaget av radarene ligger utenfor Washington og Moskva. Jeg dro på min oksygen maske og teller ned sekundene før jeg kunne dra i tau og atmosfæren ble tykk nok til å puste. Så jeg kastet den bort. Timing og beliggenheten var perfekt. Som jeg stupte gjennom skydekket, så jeg en vakker strekning av øya under meg, full av palmer og hager som glødet svakt på stranden. Ved hjelp av tau, jeg laget min vei gjennom vindstille luften og lander lett på en ryddet oppdateringen av landet beskyttet av kokos trær.
  
  
  Jeg løsnet beltet og rullet fallskjerm til en liten ball, som jeg gjemte seg ved foten av en av trær og drysset med gress og kokos fiber.
  
  
  Jeg hadde ikke tid til å nyte den himmelske omgivelser. Under nedstigningen, jeg hadde allerede sett villa, og nå var på vei i den retningen, og dra fordel av ly av palmer og tropiske busker. En syttende århundre italienske palace kan se ut av sted her i Stillehavet, men dette elegante arkitektoniske skjønnhet definitivt ikke ville se ut som det.
  
  
  Det tok meg litt av innsats for å få tilgang. Som nevnt i Hawke rapporten, sikkerhet var basert på rutine. Det var væpnede sikkerhet patruljer, men de gjorde sine runder med jevne mellomrom. Jeg krøp opp steinmur, gjemte seg bak huk griffin, og tok meg god tid. Jeg oppdaget dem to ganger før du tar nytte av den ti minutter av resten hadde jeg og krysser hage, bryte gjennom i første etasje, og vinduet og inn i villa. Nå er alt jeg hadde å gjøre var å sørge for at jeg ikke får fanget i øyet av vedlikeholdspersonell. Min informasjon ikke inkludere noen vaktposter inne, men jeg ville ikke ta noen sjanser.
  
  
  Etter mønster jeg hadde lært utenat, jeg klarte å finne en stor stue og sitte bak en stor high-støttet gylne skinn stol.
  
  
  Det var veldig stort og så ut som en trone. Og hvis det var en trone, var det for Piero Simca. Setet ble hevet seks tommer og var bredt nok til å være dekket av en vanlig hånd med fingrene spredt ut. Det sto i et mørkt hjørne av rommet og ga meg en god oversikt over døren til gangen. Jeg slo seg ned i det å vente så lenge som det tok; en halv time, to timer, fem timer eller mer.
  
  
  Nå har jeg hatt tid til å tenke på driften i mitt sinn, huske innholdet på rommet, og gjøre noen øvelser i stillhet. Oberst og hans fallskjermjegere skulle ha som allerede er montert på den øde sørsiden av øya. Fra det, vil de gå til en liten privat flyplassen. Deretter vil de vente til de får et signal om at min Killmaster kampanjen er over. Hvis de ikke får denne signal innen to timer med privat jet landing, vil de ta handling og lansere sin egen drift. Men Hawke foretrekker at identifiserbare Amerikanske soldater ikke deltar i noe annet enn som en siste utvei i tilfelle av en åpenbar beredskap.
  
  
  Selve rommet var en liten museum fullt av verdifulle objekter. Inkludert en rekke malerier og skulpturer som jeg har lært om fra et tilfeldig blikk på listen over stjålet og mangler art objekter: italiensk, fransk, engelsk. Møbler konkurrerte med hverandre i skjønnhet og sjeldenhet. Fra høy himling hang en gedigen lysekrone med tusenvis av vakre krystall istapper som henger fra en forgylt ramme. Hun så ut som en gigantisk millionær crinoline skjelett.
  
  
  En time gikk og jeg gjorde noen yogaøvelser for å holde nervene tonet og musklene mine fleksibel. Det var to spente øyeblikk. Kort tid etter at jeg bosatte seg i, en bronse figur av en Indonesisk tjenestepike dukket opp i stuen. Hun hadde en kongelig verdighet, til tross for den korte lengden på skjørtet. Hun var alle kledd i sort med hvite blonder forkle med folder. Hun trakk en spak og forsiden av den antikke kommoden svingte åpen, og viser tre store tv-skjermer. Deretter dro hun igjen. Førti minutter senere, en butler kom inn for å ta en rask titt rundt i rommet. Men han kom ikke innen fire meter fra meg. Han virket fornøyd og venstre igjen. Et klart tegn på at eierne var forventet.
  
  
  Jeg kunne høre flyet kommer ned. Og mindre enn ti minutter senere hørte jeg Sir Hugh rungende stemme i korridoren.
  
  
  "Alt går greit, Pierrot," sa han.
  
  
  "Pravda er å forberede sin egen erklæring av krig over den manglende ubåten. Studds må være på sin måte ut til å bli med oss nå.
  
  
  Butler slapp dem inn, og spurte mine herrer, hva drikker til å tjene.
  
  
  "Jeg vil ta vare på drinker, Charles," Sir Hugh sa. "Vi ønsker ikke å bli forstyrret for de neste par timene fordi vi er på en konferanse." Gjennom panelet, snudde han på tre skjermer, og hver skjermen viste en annen scene av opptøyer: en andpusten reporter som rapporterer om en bombe eksplosjon i det sentrale London, og ingenting mer enn røyk og støy generert av CID i Hawke ' s initiativ. En sjokkert FN-spaltist i New York snakket om direkte angrep av den Kinesiske envoy på nestleder i SOVJET. Den tredje skjermen viste nyheter fra Dallas. "Svært nær en annen politisk attentat."
  
  
  Pierrot tok hans plass på tronen, var jeg fortsatt gjemmer seg bak. Sir Hugh fylt tre høye glass med whisky og soda. Renzo strukket ut komfortabelt på sofaen.
  
  
  Jeg ventet til Sir Hugh var midt mellom de to andre før dukke ned i rommet, luger i hånd.
  
  
  "Plasser hendene bak hodet," jeg knakk. "Alle av dere. Raskt! Overraskelse og fullstendig vantro at Nick Carter var fortsatt i live, og nå her i dette rommet har gjort dem er i samsvar så raskt som jeg ville ha likt.
  
  
  "Jeg vil fortelle deg alt dette tid," sa jeg. "Men ikke så mye som du gjorde. Akkurat nok til å la dere vite at dette er slutten på reisen.
  
  
  Renzo beveget seg med en fart av en gepard. Hans slank, ryddig parykk traff meg rett i ansiktet, og før jeg kunne skyte et eneste skudd, han slo pistolen ut av hånden min med en velrettet karate spark. Den andre, fortsatt lamslått av scenen, droppet sine hender igjen.
  
  
  I én bevegelse, jeg kastet Luger bort fra de andre, og Hugo er stiletto var allerede slashing gjennom luften, på vei til Renzo halsen. Som sin døende kroppen falt til bakken, jeg hadde pistolen i hånden min igjen, banket Sir Hugh ned på vei til døren, og var i full kontroll over situasjonen.
  
  
  "Stå opp, du som er født i hor. Jeg sjofelt sparket en edel Engelskmann. Jeg holdt trygg avstand nå. Med min ledige hånd, jeg kjørte fingrene gjennom håret hans og Pierrot er å sørge for at det ikke var noen flere vitser om parykker.
  
  
  "Nå skal vi gjøre noe annerledes," sa jeg. "Marsland, link SIM-kortet." Jeg kastet seg en bit av den elektriske ledningen, som jeg dyttet ut av gulvlampe. — Jeg skal sjekke det ut."
  
  
  Med hat skrevet på hver tomme av hans røde ansikt, Sir Hugh gjorde som han ble fortalt. Jeg sørget for at knop var riktig bundet og kutt i huden tett.
  
  
  "All right," sa jeg med tilfredshet når han var ferdig. Jeg presset bundet Pierrot, som nå var litt mer enn et barn ' s carnival ballen, på hans side.
  
  
  "Jeg antar du vet at dette er slutten for deg," sa jeg. "Hvis du ønsker å si den siste bønn, det siste ordet, gjøre det raskt."
  
  
  "Dette er en skandale, Carter. Sir Hugh prøvde å sette det parlamentariske verdighet i stemmen hans, men mislyktes totalt. "Du kan ikke drepe folk i kaldt blod sånn."
  
  
  "En internasjonal jury vil finne du mer skyldige enn alle Nazi hengt i Nürnberg," sa jeg. "Men det vil ta måneder. Og den publisitet som vil bli gitt til dine luner kan lede andre til det samme farlig idé. Sjefen min mener at noen former for galskap er så smittsom som syfilis hvis du tiltrekke seg oppmerksomheten til publikum. Din dødsfall vil bli behandlet som ulykker.
  
  
  "Men det vil ikke stoppe slutten av Verden," sa Sir Hugh boastfully. — Han kan fortsatt bli stoppet om du gir oss en sjanse til å sende Stendere en telex."
  
  
  "Du kan ikke telex en død person," sa jeg. Og i et par korte setninger, fortalte jeg dem om Stud er død og den falske TV-bildene de likte så mye. Sistnevnte har gjort noe klikk i den store Engelskmann.
  
  
  Du kan være forberedt for noe, men et plutselig anfall av sinnssykdom. Det som først virket som en langsom, inert kroppen traff meg som en jet bulldoser. Med sine hender, han slo luger ut av hendene mine, og vekten nesten banket meg til gulvet. Ut av hjørnet av øyet mitt, så jeg Pierrot flytte forhåpentligvis under TV-skjermer, men jeg hadde ikke tid til å betale oppmerksomhet til ham nå. Sir Hugh kjempet voldsomt og filthily, som den farligste motstanderen jeg noensinne har møtt, og hans styrke doblet seg fra sin vanvittig raseri. En stor hånd fanget min lysken og tore mine bukser, fly, og alt annet med en villmann slepebåten. Han snappet opp den lille semsket veske jeg skulle vært holdt i Pierre og kastet bensin bombe på enden av rommet.
  
  
  Han visste Nick Carter, det er sikkert. Men hans manøvrere kostet ham noen av fordelen. Jeg headbutted ham i magen, noe som fører ham til å sitte på gulvet. Jeg lente seg over ham og ga ham en dødelig karate spark til halsen.
  
  
  Sakte, gikk jeg tilbake for å få Luger og finish Pierrot av uten å kaste bort mer tid. Da jeg vek tilbake. Lysekronen med sine tusenvis av krystaller clattered ned rundt meg. Den hule dome av glitrende lys var nå min bur. Det var hull i metall ramme for armen min, men min Luger var bare en armlengde unna.
  
  
  En nesten vennlig smil kom fra vred Pierrot, fortsatt i sin håndjern.
  
  
  "Så nå er det bare oss to, Carter," sa han. "Kanskje vi kan komme ned til virksomheten tross alt." Jeg vet at du verdsetter ditt rykte, og jeg ønsker ikke å ødelegge for det. Du kan fortelle meg at du druknet meg, og jeg lover å forsvinne .
  
  
  Han gjorde noen flere vred bevegelser, og i et øyeblikk, på tross av tetthet av knuter, han var gratis. "I tillegg til å være en idrett fan, jeg er også en acrobat," sa han. "Du har til å utvikle mange ferdigheter hvis du ønsker å overleve." Det var bitterhet i stemmen hans, men han erstattet det med et smil. "Jeg har fortsatt mer enn nok millioner. Jeg kan gi deg mye bedre enn din brodd regjeringen.
  
  
  Jeg ristet på hodet. "Dette er ikke kommer til å fungere, Pierrot," sa jeg. "Det er et selskap som er villig til å hjelpe deg hvis jeg ikke kan gjøre det." -"Hvis jeg trodde du," sa han, fortsatt i godt humør, fleksibilitet og går lett over til luger og plukke det opp, " og jeg er ikke sikker på om jeg tror på deg ennå, så ville du, så hvis du forteller sannheten, de kunne gjøre opp den samme historien om meg." drukning.
  
  
  Du kan tro at jeg vil forsvinne for alltid, som Piero Simca. Nå som din venn, Hawke, synes å være så kunnskapsrik om vår lille befolkning reduksjon planlegging ordningen, jeg vet at jeg ikke har en fremtid i politikken eller andre steder som Piero Simcke. Men med en ny identitet, med et annet navn, jeg kan se frem til et behagelig liv i min elskede Afrika. Og så kan du pensjonere seg som den rikeste AX agent noensinne."
  
  
  "Ingen vei," sa jeg. — Det er noe annet å bosette seg i tillegg til Slutten av Verden, Pierrot. Du glemmer Rosana.
  
  
  Det eksploderte. "Det dumme hore." "Ønsker du å matche henne med Pierrot Simka?"
  
  
  "Som før, Pierrot," sa jeg. "Et liv for et liv."
  
  
  Sinne var å bygge opp i den lille demon. Mitt eneste håp var å hekte det på denne måten.
  
  
  "Dessuten," sa jeg, " det ville ikke være helt rettferdig å Rosana. På skalaen, er det ikke bare overgår deg i vekt, men også en foll i anstendighet.
  
  
  'Anstendighet! Stemmen hans hadde mistet sin dybde og var nesten skingrende. "Så la meg fortelle deg om alle de måter jeg knullet som bonde tispe." Han gikk inn i detaljene at bare den ærverdige Dr. Untenweiser ville ha beundret.
  
  
  Jeg gjespet åpent. "Du må ha sett ut som en ape på kroppen av Venus de Milo," sa jeg sarkastisk.
  
  
  "Monkey?'Stopp det! " han knurret. "En ape i bur. Du er en ape, Carter. Jeg er gratis. Han svingte den luger og viste det stolt på meg gjennom en av barene. Clucking med glede, han trakk hånden hans vekk før jeg kunne ta tak i det. "Vi kommer til å spille et spill. Spillet handler om en bad boy erting en ape. Så vil jeg skyte deg, Carter, om dine venner kommer eller ikke. Jeg tror at jeg, Piero Simca, vil fortsatt kjøre unna.
  
  
  Han danset rundt min buret, skjøv våpen inne, og så raskt trakk det igjen når jeg risikerte lunging på ham. Igjen og igjen tok han hoppet ut av nå som jeg due for ham og tatt ingenting, men luften. Jeg rødmet med frustrasjon, la ut en skjelver pusten, og bremset ned med hvert mislykket forsøk. Til siste øyeblikk, når min hånd er lukket rundt hodet hans og klemte så hardt at han droppet våpen.
  
  
  Nå er han begynte å spørre. Han ville ikke inngå en avtale når jeg trakk sin uttørket-lipped hodet inn i hullet. Han hadde utrolig styrke for sin lille størrelse, men hans skjebne var allerede kjent så snart jeg grep hans lille hode, størrelsen av en kokosnøtt. "Det er det," sa han hoarsely. "Alle pengene mine, Carter, kvinner, uansett hva du ønsker ... ahhh..."
  
  
  Jeg tenkte på Rosana kropp som hun lå og badet i sitt eget blod på sengen min på Superba, og jeg vippet hodet ned før jeg hørte halsen blunk.
  
  
  En gulvlampe ble sittende fast i buret med meg, og når jeg ikke hadde noe å frykte fra Pierrot og pistol, jeg brukte den til å heve lysekrone et par inches av bakken. Etter det tok meg litt mer enn å trekke og skyve til å få gratis av ting.
  
  
  Jeg tok Luger og skjøt tre skudd tre sekunder fra hverandre. Avtalt signal med oberst. Hawke kunne ha spart meg avisen historie som kommer opp.
  
  
  BRITISKE FINANSMANNEN OG ITALIENSKE STATSMANNEN DREPT ETTER BALKONG FALLS
  
  
  MYSTISK SELVMORD AV EN KJENT PRODUSENT.
  
  
  Uansett hva historien Hawke fortalte meg, er det alltid kom ned til det samme: "Bestillinger som er blitt utført."
  
  
  Slutt.
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"