Carter Nick : другие произведения.

71-80 sbírka detektivů o Nicka Cartera

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  Nick Carter
  
  71-80 sbírka detektivů o Nicka Cartera
  
  
  
  
  71-80 Киллмастер Sbírka detektivů o Nicka Cartera.
  
  
  
  
  71. Cíl: Ostrov Soudného dne http://flibusta.is/b/684362/read
  
  Target: Soudný Den, Island
  
  72. Noc Avenger http://flibusta.is/b/684617/read
  
  Night of the Avenger
  
  73. Řezník Bělehradu http://flibusta.is/b/608980/read
  
  Butcher of Belgrade
  
  74. Brigáda vrahů http://flibusta.is/b/607271/read
  
  Vražedné Brigade
  
  75. Likvidátor http://flibusta.is/b/610142/read
  
  The Liquidator
  
  77. Kód http://flibusta.is/b/607252/read
  
  The Code
  
  78. Agent-proti-agent http://flibusta.is/b/612843/read
  
  Agent Counter-Agent
  
  79. Hodina vlka http://flibusta.is/b/685950/read
  
  Hour of the Wolf
  
  80. Náš agent v Римэ pryč http://flibusta.is/b/687063/read
  
  Our Agent in Rome is Missing
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Cíl: Ostrov Soudného dne
  
  
  přeložil Lev Шкловский na památku погибшем synu Антоне
  
  
  Původní název: Target: soudný den, Island
  
  
  
  První kapitola.
  
  
  Řekla, že její jméno je Veronika, která sama o sobě насторожило mě. Holky už byl pokřtěn Верониками, a tato nevypadalo nám na den starší šestnácti. Skutečnost, že to bylo v baru, nic znamená; tyto děti jsou dnes stejně pravděpodobné, že si falešný průkaz totožnosti, stejně jako všechno ostatní, co by nemělo být. Jeden pohled na studené tváře, které způsobují oči pod dlouhými blond vlasy, a většina mužů, pravděpodobně důvěru by hej-ve všem. Podezření - jedna kolem hlavních součástí mé profese; je to druhá přirozenost - hledat pravdu o vrstvami lží. Její byl na dovolené, ale nevadilo to. Na světě je dost lidí, které hotely bych vidět Nicka Cartera mrtvý, aby mě držet v neustálé pohotovosti.
  
  
  Jeho byl v Вестбуше několik dní, aby si pauzu a pak náročných úkolů na Blízkém Východě. Oni nebyli zvlášť složité ve srovnání s jinými aplikacemi, které ji vykonával, a neměl jsem nové пулевых otvorů. Ale po více než měsíci v poušti můj požadavek na sněhu a albánských horách, společnost lidí, nikdy kteří slyšeli, john mluví оборудова mi dříve, připojí se mě na tento vzdálený, ale i luxusní lyžařské středisko ve Vermontu. A teď Veronica.
  
  
  Většinu dne jí byl na lyžařských svazích, kde nebylo příliš přeplněné, tak jak byl v polovině neděli. V těchto dnech ji nemůžu lyžovat tak jako součást, jak bych chtěl, ale já jsem zůstat ve formě, a zatím se snažím odpovídat чемпионам, ji mohu vyrovnat se s téměř jakýkoli sestup mistrovství. Možná trochu na pozoru; Mě příliš části porazit v mé práci, jen dovádění s stromy a balvany.
  
  
  Když ji dostal do hlavního sálu s velkým otevřeným krbem uprostřed s měděnou závěsy nad ním, tam bylo příjemně temperamentní. Vůně hořícího ořech mísí s vůní kůže, vlhké srsti a svůdná vůně horkých nápojů, které Dredy smísil za pultem. Většina lidí byli mladí a seděli nebo visící skupinami, zatímco několik párů využili soukromím hlubokých kožených sedacích souprav podél stěn.
  
  
  Přivítal mě barman, tlustý, usměvavá рыжеволосый chlapec. To už věděl mé jméno, proto jsem nebyl překvapen, když se zeptal: "Dobrý den, Nick?"
  
  
  "Docela dobrý", odpověděl jsem, potopení na lavičce. Nejprve ho viděl моложавую blond; ona seděla v полдюжине židle, zády ke mně. Ale když uslyšela mé jméno, ona se pomalu otočil, podíval se na mě ve tmě zrcadlo za Dredy, pak se otočila a pohlédla na mě.
  
  
  "Takže ty jsi Nick". Její hlas byl měkký, trochu chraplavý, a to i přes jeho mládí, není to jako předstírání. Její, přikývl, samozřejmě opatrně. I v tlustém černém svetr, доходившем do stehna, bylo jasné, že to измотана, jako hvězda jednoho na toto zábavných filmů na pláži. Ale já přesto dávám přednost vidět ih trochu starší; Hej, může být třicet, ale to ještě není úplně v kurzu posledních mládeže del, a pochybuji, že někdy дойду do toho. To наклонила hlavou tak, že dlouhé-dlouhé vlasy ниспадали na jedno rameno, jako zlatý vodopád. Pak se zamyšleně přikývla. 'Ano. Jste jako Nick. A pak se obrátila ke mně zády a podíval se mimmo krb na řadu vysokých oken, které vyšly na osvětlené a zasněžené svahy.
  
  
  "No, hlas a všechno," - pomyslel jsem si a отпил teplý rum Dredy.
  
  
  Po nějaké době, dívka se pomalu sklouzl ze židle; to bylo trochu vyšší, než vypadalo sedět. To se rychle podívala na mě, a to byl jeden to falešné знойных názory, které cvičí mládež; to закусила spodní ret a jeho oči se dívali upřímně skrz moje. Když přišla ke mně, to bylo s výhledem člověka, který právě vzal těžké rozhodnutí. Ji, automaticky se postavil - a to nikoliv ze slušnosti. Její hotel je být připraven ke všemu, co se může stát.
  
  
  "Její Veronica", - řekla.
  
  
  "No, to je dobré jméno, - pomyslel jsem si. ona to asi vzala ego, pak sledování starých filmů v televizi. "Takže víme, přítel přítele jménem", - opatrně řekl jsem. Dívka položila ruce za zády, a on doufal, že ona to dělá jen pro to, aby ukázat svou svěží prsa.
  
  
  'Ano. Ji ... ji viděla tě tady předtím. Ty jsi zde jeden, ne?
  
  
  Jí přikývl.
  
  
  "Tak jsem si myslela. Její děti".
  
  
  Její podíval mimmo stěhoval do velké síně; teď to заполнился, a hluk je intenzivnější. Jaký je hudebník začal zvonit na kytaru. "Myslím, procházka s этй dav lidu bude nit tvého problému," - usmál jsem se při pohledu na nah.
  
  
  Ona se krátce usmála, pak se znovu začala žvýkat ret.
  
  
  "Ne, to je ... no, tady jsou všechny více či méně patří všem, a já nechci ..." Hele, zdálo se, že bylo těžké jít k podstatě. Když natáhla ruku, její měření, ale to uklidili jen pramen vlasů.
  
  
  Její začal relaxovat, to byla prostě holka, která se zabývá chtěla společnost pro zábavu, stejně jí byl k dispozici. Pak to jí ptal, ženatý už jsem ...
  
  
  "Jsi vdaná, Nick?"
  
  
  "Nemám takové potěšení".
  
  
  'Ji vzal. O několik měsíců.'
  
  
  Její, by mělo být, ukázal své překvapení.
  
  
  "Já vím, že se dívám jako dítě, a to zejména pro muže starší..."
  
  
  Hlasování a vy, Jeho snažil se krčit.
  
  
  "... ale je mi dvacet jedna, a to je problém".
  
  
  No, to jsem letos vytáhla. - 'Co myslíš?'
  
  
  "Vidíte, ona byla vdaná - o, jí už řekla to. Několik měsíců zpět. Moje matka, můj manžel se to líbilo, a tak požádala svého отчима vyhnat ego, a teď se pozorně na mě sledují ".
  
  
  "A ty jsi tady sama?"
  
  
  - Mám na mysli ... zde. Do hotelu. Ale u mé rodiny je ski lodge se nachází na druhé straně tohoto svahu ". Ona neurčitě ukázala na dlouhá řada oken. "Pravděpodobně jste to viděli".
  
  
  Její, zavrtěl hlavou, ale zastavil se. Během jednoho kolem svých cestách ji viděl dlouhou vysokou zeď, která se zabývá rozkládala nepřetržitě na několik set metrů, ale stromy a keře kolem byly všechny, jako by to bylo vězení, nebo pevnost. Za ním ji uviděl velký dům s дымоходами a šikmých střech. Lyžařské chatě, ano! Její zeptal Веронику, není ten, zda je dům, ona systému jmelí v paměti.
  
  
  "Ano, to je ten dům."
  
  
  "Spíš jako vězení".
  
  
  Ona přikývla. 'Je to tak. Přivezli si mě sem ... uklidnit. To není náš majetek; Bert - můj nevlastní otec vzal ego sezónu. Dříve patřil speciálních гангстеру nebo někoho podobného, a na území, tam jsou všechny druhy úzkosti hovory a hrozné pasti ".
  
  
  "Zdá se, že dobré místo, kde strávit zimu".
  
  
  "Ach, jak jen jsi dostanete v této věci, je to zábava".
  
  
  "Ale ty jsi teď jedna na ulici".
  
  
  "No, to není systému jmelí na paměti, že oni drží mě pod zámkem nebo něco takového. Ale máma a Bert vždy sledují tím, aby, pokud její подружусь s khem-něco tady, a to zejména s chlapci mého věku, ego nájezdníky ".
  
  
  "Jak se chystáte udělat?" Její rychle se rozhlédl, ale neviděl nikoho, kdo by se díval za dívkou, a její dobré rozeznávání stínu. Zatraceně dobře.
  
  
  'Henry. Pořád na mě čeká v hale, a tu a tam vykukuje sem kontrolovat, jak se její ".
  
  
  "Henry", - vydechl jsem. Její začal myslet, že tato dívka je trochu šílená.
  
  
  "To je, samozřejmě, náš řidič".
  
  
  'Samozřejmě. Co když uvidí, že jste se mnou mluvit teď?
  
  
  "Jsi nevypadá jako člověk, kterého je možné zastrašit, Nick".
  
  
  Její, přikývl davu mladých lidí. "A oni, že je tam?" U některých chlapců byly vlasy stejné délky, stejně jako u dívek, ale byly i takové, kteří by mohli hrát rugby.
  
  
  "Pár, s níž ji, mluvil, a Henry mě viděl, to udělal. Pak, oni začali, aby se zabránilo mě."
  
  
  'Pak, co?'
  
  
  "A pak, jak Henry ... mluvil jsem s nimi."
  
  
  "Jsi возбуждаешь u mě zvědavost". Její začal trochu zlobit; nebo tato dívka, придумавшая svou неправдоподобную dějiny, nebo Henry, jestli to, co řekla, byla pravda.
  
  
  "Máš stroj, Nick?"
  
  
  'Ano.'
  
  
  "Tam tam bar ..." Ona закусила ret. "V sousedním městě, a ... víš, že jsem skoro dva měsíce nikde nebyl, ale tady?"
  
  
  "Co je to za bar?"
  
  
  "Slyšela jsem, že to je skvělé místo v kraji. Dobrá hudba, veselé lidi. Ti známo.'
  
  
  Jeho věděl. To jako jednou téměř dospěl k závěru, že dívka prostě hotel, aby ji pryč, když viděl tvář, выглядывающее prostřednictvím dveří z vestibulu. Tvář byla na góly velikosti a barvě напоминавшей basketbalový míč. Ego obočí navázaly kontinuální černou linku nad oči, skryté v záhybech kůže, a nos изгибался, jít dolů k гибкому ústech. Na nen bylo lyžařská bunda a tmavé kalhoty, a zdá se, že to byla velikost, která donutila přemýšlet japonský bojovník sumo.
  
  
  Náhle ji ušklíbl se Веронике, hodil trochu peněz Dredy na stojan a pořádně chytil dívku za ruku.
  
  
  "Pokud je to Henry, - řekl jsem, - to musí být kus nábytku ve vaší domácnosti gangsterů. Pojď, Veronica; Ji chci každoročně tento bar! '
  
  
  Když jsme se blížili ke dni, Henry systém je podělal a zvedl нахмуренные černé obočí. Veronica se snažila schovat se za mnou. Henry vypadal trapně, a ego měkké rty шевелились, jako pár vzrušený, červ. Ego je obrovský trup vyplnil dveří, ale když jsme se blížili lízání, on ustoupil o krok.
  
  
  "To je jednoduché, zábava řekl jsem.
  
  
  Ego oči mimo dosah ode mne a obrátil se k dívce. "Slečna Veronica ..." - začal on, a hlas ega je absurdní, ohrožující.
  
  
  "Všechno je v pořádku", - přerušil jeho ego. "Ona se mnou".
  
  
  Projít mimmo něj bylo nemožné, ale já jsem pokračoval v chůzi.
  
  
  Henry udělal další krok zpět, pak zotavil se. Byla jsem zvědavá, jak daleko to má jít na veřejném místě, a to je doufal, že to bude příliš daleko. Může být, to bylo více než dětský z mé strany, ale nemám rád ty, kteří se děsí děti.
  
  
  Veronica řekla: "Řekni mámě, a Берту, že budu doma do půlnoci, Henry". V jejím hlase byl zvuk arogantní orgán, který obvykle mi vadí je, ale já ji trochu hrdý tím, že ona se bránila emu.
  
  
  Henry se na mě podíval, zřejmě nevíte, co dělat. Jí pomohl emu rozhodnout, jemně uvedení ruku na jeho život, напоминавший pivnici sudu a надавив na něj s takovou silou, abychom mohli projít. On se bránil, že mě trochu zklamalo, ale pohled na ego očích slíbeno "později". Rychle jsme prošli vstupní halu k širokému арочному крыльцу. Teď to bylo úplně tma, ale vysoké дуговые lampy svítí v noci. Jsme se brodili skrz sníh na asfaltové parkoviště a v takovou hru v můj modrá trať "ford". Veronica nic neřekl, dokud jsem spustil motor.
  
  
  .'Dobrý den!' - tiše řekla a zasmála. "Nemám ponětí systému jmelí, že Henry šel tam dělat!"
  
  
  "Jste si mysleli, je to отшлепает mě na očích všech těchto lidí?"
  
  
  To пожала rameny a začala přehrabovat ve své velké kožené tašce přes rameno. "Máte cigarety pro mě?" zeptala se.
  
  
  Dal hej, jeden kolem mých zvláštních cigaret se zlatým мундштуком, a její oči se rozšířily, když viděla, jak je to.
  
  
  "Co je to za značku?" zeptala se.
  
  
  Její, kliknul na palubní desce зажигалкой. "Jsou vyrobeny v Turecku a nemají značku."
  
  
  Když ji jel po úzké polní cestě, její, si všiml, že její oči se dívají na mě, jako kdyby ona jen věděla, co ввязывается. S mými černými vlasy - trochu длинноватыми, protože u mě nebylo řešení ostříhat ih - a štíhlí tvář ji mohl vypadat téměř oznamoval veřejnosti, zlověstně při určitém osvětlení, a do mých velkých rukou viditelné stopy po mých nesčetných bitev. Její není zvláště vysoký podle dnešních měřítek - více než pět stop a devět palců, ale jde do svalů, a to zejména v rukou a ramenou, a je to vidět. Zajímalo by mě, kdy se dívka vedle mě oznámí, že se změnil.
  
  
  "Jak se jmenuje tenhle bar?"
  
  
  "Krásné šílenství", a věřím, že to na druhém konci města". Její hlas byl klidný, může jí, opět jí podcenil.
  
  
  Cesta вилась pár kilometrů mezi vysokými сугробами; neviděli jsme žádný jiný provoz, dokud se dostal na přímou, a pak ji viděl světla v zrcátku. Jeho, usmál se sám pro sebe a zajel. Stroj je za námi taky.
  
  
  'Henry?' - zeptal se jí, holku, ukazuje palcem přes rameno.
  
  
  Veronica оглянулась. "Jeho ego není vidět".
  
  
  "Je to skvělý stroj. Jaký máte stroj?
  
  
  "Věřím, že to dnes za volantem Bentley".
  
  
  Jí přikývl. 'Ve skutečnosti. A on se uvolní tě z celého zorného pole, ne?
  
  
  "Možná ne." Povzdechla si. "Ach, krejčí vezmi".
  
  
  Musel засмеяться. 'Uklidni se. Co to může dělat?'
  
  
  Ona nereagovala, ale viděl jsem, jak se to znovu закусывает ret.
  
  
  Byl to malý městečko a centrum bylo neobydlené a tmy, s několika obchody, několika kostely a starými bílými dřevěnými domy, které tiše stáli kolem заснеженного parku. Jeli jsme do parku a skončil na malé zábavné pásu. Zde byly dva mobilní restaurace, motel, pekárna a malá hospůdka s řadou zaparkovaných před ní vozy; přes ulici, stranou od ostatních budov, byl "Krásné šílenství" - srub zdůrazněno v rustikálním stylu s velký vývěsní štít nad dveřmi.
  
  
  Když jsme šli ven, Veronica оглянулась. Světla jsou nyní nebyl, ale byl jsem si jistý, že Henry byl někde za námi, stojí na straně silnice s vypnutým světlem.
  
  
  Když jsme vstoupili přes tlusté dveře, thunder длинноволосой rocková skupina čtyř lidí, udeřil mě na uších. Uvnitř byly plné, задымлено, matně svítí svíčkami a zářící dřevem. Servírka v minisukni, zeleném plavkách a téměř transparentní halenku shrnul nás ke stolu a vzala naši objednávku. Specialitou pak byl teplý jablečný mošt s Jackem Дэниелсом, který mi působilo to jako krásné. Veronica nepřítomně souhlasil; ona tak učinila a zaměřila se na hudbě s proskleným pohledem v očích.
  
  
  Jeho samozřejmě nic nemám proti skále, části je to zatraceně dobře, a když budete poslouchat slova, některé písně, si musí uvědomit, že těmto mladým autorům mají co říct, a dělají to s nadšením. Ale zde, v místnosti bylo příliš malé, příliš horkého ohně a многолюдной davy pro takové úrovni hluku.
  
  
  Zajímalo by mě, o čem mohou mluvit všechny ty lidi kolem nás, proto, že by nemohla pochopit, přítel přítele.
  
  
  Její ne jeden očí s den a chtěl Henry. On objevil, že mě překvapilo; Její očekával, že to bude sledovat za námi.
  
  
  Po chvíli ji, omluvil se a běžel na android toaleta na druhé straně hudební scény. Vsadím se, že pokud ho nechám Веронику jednu na několik minutu, je to rychle přiláká dav fanoušků. Dokonce i v této místnosti plné krásných dívek, to выделялась.
  
  
  Jsem udělal chybu, když ji vrátil, kolem nah bylo dva mladí lidé. Veronica není podporovat ih, ale já jsem mohl říct, že ona si vážila pozornost.
  
  
  Ona mě představil s chlapci - její nepochopil ih jména, ale nevadilo to. Ji požádal, ih sednout, a oni na takovou hru. U obou byly dlouhé vlasy; u jednoho byly vousy, u druhého ne, a zdálo se mi, že jsem se cítil безусого chlapce kolem hotelu. Jí měl pravdu.
  
  
  Zeptal se mě. - "Jste pobyt v Вестбуше, ano?"
  
  
  Jí řekl, aby se.
  
  
  "Hej, chlape, jsi zatraceně dobrý lyžař. Profesionál?
  
  
  No, někdy je z ní cítit polichocen, když se snažím odolat. "Ne," odpověděl jsem. "Budu jen odpočívat".
  
  
  Rocková kapela odmlčel se, že na čas dělal rozhovor snesitelnější. Po několika minuta se k nám připojili dvě holky, obě mladé, oblečené do standardní kostýmy po celém džíny a kůže s třásněmi. Pak přišli kluci, kteří věděli, no, a když znovu заиграла hudba, jsme osm lidí na takovou hru na dvě křesla, sestavují dohromady. Veronica болтала s nima, jako by byli starými přáteli, ale podporuje mě v rozhovoru. Její uvolněně se opřel dozadu a odpověděl, když mi něco říkali. Mě se našel dobrými mladými lidmi. Nejsou курилы něco silnější Кэмела a zdá se, že nemá námitky proti tomu, aby ji byl nejstarší.
  
  
  Čas letěl bez povšimnutí, a, přiznávám se, že mě to baví. Nějaký čas ji dokonce zapomněla hledat Henry ve dveřích. Jednoho dne ji, podíval se na hodinky. Bylo jedenáct hodin, a pomyslel si, zda stojí za to věnovat pozornost na to Вероники. Ale rozhodl jsem se nedělat to; nechtěl Jsem hrát strašidelné a утаскивать ji od nových fanoušků. Po několika minuta ona vrazila rukáv mé mikiny a sama se podívala na hodinky.
  
  
  "Jdeme", - jemně řekla; ona byla tak blízko mě, že jsem mohl jasně slyšet, ee, ee rameno teplo прижималось ke mně. Ji, zasmál se a podíval se ahoj v očích. Políbila mě lehce, ale s nezaměnitelnou příslibem.
  
  
  Když jsme byli na бодрящем mrazu, její zastavil u "фордом". 'Kam?'
  
  
  "Myslím, domů". Řekla to nedbale, ale se zjevnou lítostí.
  
  
  Její огляделась. Henry nebylo vidět, ale stále si byl jistý, že je někde v okolí.
  
  
  Její zeptal se. "A pokud budu mít šanci zbavit se tvého stínu?"
  
  
  'Co pak?' Ona seděla vedle mě, díval se na mě tak otevřené šťavnaté rty.
  
  
  "Mohli bychom jít někam ... není doma."
  
  
  Ji políbil ee, a snaží se dělat to snadné, ale její ústa se otevřela, a její jazyk vklouzl do mých úst, hrát si s mým jazykem.
  
  
  "Kde například?" - šeptem zeptala se.
  
  
  "No, mám pokoj s krásným výhledem".
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. "Nemůžeme tam jít; Henry najde nás."
  
  
  Samozřejmě, že má pravdu. Ale vzhledem k tomu, jak její tělo прижалось k mému, zatímco její ruce обвились kolem mého krku, její nehodlal pustit Popelku domů.
  
  
  "Jak asi..." podíval Jsem se na silnici, cítit se více rozrušený, než ji zažil s nimi fretky, jak byl teenager. "Možná bychom оторвемся od něj."
  
  
  'A dál?'
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "Můžeme používat stroje nejsou k tomu, aby se na ní jet".
  
  
  To озорно ухмыльнулась, a s tímto výrazem, to už vypadalo шестнадцатилетней.
  
  
  Jeho, samozřejmě, že nevěděl silnic, ale můj lehký stroj s zimními pneumatikami se konala zvraty a obraty s větší manévrovatelnost než velký Bentley. Hned pak střídat ji stočil na обсаженный stromy pruhu a vypnul брылев. A chvíli později Henry opravdu промчался na "Bentley". Jakmile prošel mimmo, Veronica objala mě.
  
  
  "Uklidni se," řekl jsem, jemně tlačí ji. Její jel na hlavní silnici a jel zpět stejnou cestou, kterou jsme jeli, dokud se viděl další проселочную silnici. Po ní prošel sněžný pluh, ale na sněhu ji viděl dvě paralelní stopy. Ji následoval do prudkém otáčení jel na mu a zastavil se pod stromem. Byli jsme na malém svahu s zaplaven měsíčního svitu výhledem na velký bílý louka, hory poseté stopami divokých zvířat. "Hlas teď," řekl jsem.
  
  
  Jak jsem okamžitě podezření, že na ní nic nebylo pod tlustou свитером. Ee bradavky ožívají od mého doteku, a to корчилась irina vedle mě se sténání a tiché výkřiky. Její ústa уткнулся do mého krku; její nohy byly stisknuty k mým. "To se nemělo stát", - пробормотала to. Až o mnoho později mi to došlo skutečný význam těchto slov. Osobně dávám přednost její velkou postel pro zavřenými dveřmi, ale musel jsem použít ji na maximum. Veronica bylo náročné a bohatě, a když jsme chtěli místo, její rty a ruce byly plné ruce práce se všemi druhy věcí, se sponkami-zipy. V měsíčním světle její kůže bylo bledé a zářící, a prsy byly приподняты ke mně. Nevím, jak hej, podařilo se zbavit úzkých lyžařských kalhot, ale udělala to, a pak se posadil mě na kolena, закинув nohy mi na ramena. To se stalo rychle - hluboký silný tlak, kroucení její boky, pitomci jejího těla nahoru-dolů. To запрокинула hlavu, zavřela oči a otevřela ústa v беззвучном крике extáze. Když přišla, je to dlouho a chytře sténání a sepnuté nehty do mého krku. Pak ji taky pustil, a Veronica sténání znovu a znovu: "Oh.. oh.. oh..".
  
  
  To bylo téměř skromný a отстраненной, když znovu оделась. 'Který teď hodinu?' - živě zeptala se.
  
  
  Ji, podíval se na hodinky. "Několik minuta první".
  
  
  "O, Pane, ty musí řídit mě domů." To застегнула zip u svých elastických kalhotách a натянула svetr přes hlavu.
  
  
  "Dobře, Popelka," řekl jsem. Upřímně říkám, ji byl trochu zklamaný: nelíbí se mi taková situace, děkuji vám, madam, a to i na zaparkované auto.
  
  
  Ale Veronica dokonce požádala o cigaretu. Když ji otočil, ona učí starosti jsou určeny нахмурилась, a tento výraz se změnil, až jsme se dostali do výjezdu, který vedl k съемному doma ji отчима.
  
  
  "Možná bude lepší, kdyby jsi позволишь mi, abych odsud," řekla. On nikdy neodpověděl, To byl trochu naštvaný sám na sebe, ne méně, než na nah. Je to jen řídil.
  
  
  Vedle vysokým železným plotem v sténání bylo to, co bylo možné nazvat pouze сторожкой. Před ním stál muž v шубе, a to bylo dobře vidět ego brokovnice. A ve straně byl zaparkovaný Bentley.
  
  
  Veronica popadl mě za ruku. "Ne navždy, Nick ..."
  
  
  "Jen jsem tě běžet domů, miláčku".
  
  
  "Je mi líto", - пробормотала to.
  
  
  Ji, podíval se na nah. 'Proč?'
  
  
  "Protože jsem dělal to tak ... tak narychlo".
  
  
  'A?' zeptal jsem se, pokrčil rameny.
  
  
  "Víte, je to kurva o půlnoci".
  
  
  "Ne, jí to nevidím." - Jsem zajel.
  
  
  "Poslyšte, moji rodiče... mám je v paměti, že mě uvolní, ale dohoda, kterou jsme se rozhodli... no, ona by měla být doma do půlnoci. Rozumíte?'
  
  
  "Myslel jsem, že ti je dvacet jedna." Pokud v mém hlase byl sarkasmus, je to proto, že jsem se snažil potlačit ego.
  
  
  U nah dost slušnosti ročně. "No, to není tak úplně pravda. Mi spíše devatenáct a ... na míru, vezměte si ji! Jsou více či méně опекают mě. Mám na mysli, oni z toho psychiatra prohlásit, že jsem nebyl zrovna vstřícný, víte? A když nemám dělat to, co říkají, mohou se znovu posadí mě do vězení ".
  
  
  'Copak?'
  
  
  "Nechtěl jsem to říkat". Mluvila tiše. "Byl jsem umístěn do tohoto domu, a pak... pak zrušení. Vůbec nebyl důvod. Její...
  
  
  ... Dveře "Bentley" s zlověstné prásk zabouchly. Henry přistoupil k autu, jako velká hora.
  
  
  Veronica otevřela dveře z boku, pak наклонилась stranou a rychle vrazila jazyk mi do ucha. "Zavolám ti zítra," - zašeptala ona a odešla.
  
  
  Taky ji chtěl dostat ven, ale Henry se opřel o můj den, jeho tvář padl na otevřené okno, jak перезревшая měsíc.
  
  
  "Máš deset vteřin, aby se otočit a zmizet", - прохрипел to.
  
  
  Při dalších by se za jiných okolností by ji spěchal kolem auta a hodil emu výzvu, aby mě pryč. Ale já viděl, jak Lída již poslušně seděla na zadním sedadle "bentley", a hodinová kožešiny bundu ke mně přistoupil s pistolí v pohotovosti.
  
  
  Myslím, že to mohl zvládnout s oběma z nich; v jistém smyslu je to moje práce. Ale zdá se, že neměl moc smysl začít třepit kvůli bláznivé bohaté dívky, v němž pravděpodobně podílela by místní policie - protože pokud by ji bil s těmito dvěma, v době, kdy jsme skončili, pravděpodobně by byly smrtelné případy. Henry byl příliš velký, aby si s ním poradit, není bodne smrtelných úderů, s nimiž ji tak dobře vládl, a jak ji chápu, každý člověk, který útočí na mě s brokovnicí, také odsouzena k zániku.
  
  
  Tak ji zavřel okno do nich fretka, dokud to není obří musel ustoupit, nasadit auto couvání a začít ukazatelů. Ale když ji zastavil, aby se přesunout vpřed, ji slyšel suchý smích, který, zdá se, se ozval ze zadního sedadla Bentley. Bylo to Veronica; to byl jasně mužský zvuk. A pak ji slyšel невнятное bublat stejné hlasy, které neomylně skončila slovy "Nick Carter".
  
  
  Se mi to úplně nelíbilo. V Вестбуше ji nepoužil svou pravou příjmení. Jí nikdy to nedělám, když jsem na dovolené.
  
  
  Druhá kapitola
  
  
  Její plánoval vrátit se do Washingtonu na další den, ale nehodlal to udělat. Takže, když Veronica není zavolala, mi bylo těžké přemluvit sami zůstat ještě trochu. Na začátku druhého dne - stále čekání hovor - byl jsem téměř nepoužívané hale lízání až do večera.
  
  
  "Na dnes dost?" - zeptal se mě Dredy.
  
  
  'Ano.' Její nepřítomně vypil svůj teplý rum a podíval se na dveře haly. Konečně si uvědomil, že mladý barman zamyšleně se dívá na mě, a rozhodl, že musím hrát svou roli na obou koncích. "Oh girl", - začal jsem.
  
  
  Dredy přikývl, usmíval. "Tato blondýnka?"
  
  
  'Ano. Ona část se sem chodí?
  
  
  "Viděl několikrát. Není v posledních několika dnech.
  
  
  - Ale části už to došlo za tím? Do toho, jak jsem ji potkal?
  
  
  "Bože, bože, ne. Její, ji viděl pouze pár nocí zpátky ".
  
  
  Její usmál se. "A jinak, myslím, že to by si všimla tě".
  
  
  "No, víš co, Nick".
  
  
  "Myslel jsem, že to приезжала sem asi měsíc".
  
  
  Dredy rozhodně zavrtěl hlavou. 'Ne, to není pravda. Dva, možná tři dny před позавчерашнего dne. Jak to šlo?'
  
  
  Jsem odpověděl. Toho to taky nečekal. On se jen usmál a popadl svůj prázdný hrnek, aby připravil nový nápoj.
  
  
  Nějaký čas později, v podvečer, její byl ve svém pokoji a chtěl nejlepší cesta na letiště v Bostonu, kde ji mohl přestoupit do Washingtonu, když zazvonil telefon.
  
  
  Ji, věděl, že je to Veronika, ještě před tím, než zvedl sluchátko. 'Hi?'
  
  
  'Nick?' Její hlas byl napjatý a tichý.
  
  
  'Ano.'
  
  
  "Potřebuji tě."
  
  
  "To je v pořádku, miláčku".
  
  
  "Myslím, že tě potřebuji ..."
  
  
  "Víš, kde ji".
  
  
  'Nerozumíte!' Ahoj, podařilo всхлипнуть, bez zvýšení hlasu.
  
  
  "Pak vysvětlete mi to." Taky ji hotel ee, ale nechtěl ukazovat.
  
  
  "Jdou, a... o, Nick, pomoz mi!"
  
  
  "Jaké potíže?"
  
  
  "Poslouchej, pokud jsem выберусь odtud dnes večer, udělají to znovu. Ale zamknout mě! O, Nick, вытащи mě odsud, dokud nejsou... -
  
  
  Její hlas byl přerušen důrazný kliknutím trubice.
  
  
  Její není přemýšlel, založí příjemce. Telefonní společnost nás uříznout; byl to někdo, kdo v tom domě za vysokou zdí.
  
  
  Její váhal několik minut, ale opravdu pochyboval o tom, co budu dělat. Potřebují pomoc dámy - není to úplně moje specialita, ale tato mi dala více, než jeho hotel. Po několika sekundách ji vytáhl Hugo kolem své kufry a dát smrtelně ostrý jehlový pochvy sobě na ruku. Pak byla wilhelmina následoval, můj "Люгер" v jednoduché наплечной pouzdra. Pod nylonu bundu, kterou jí dal přes svetry, to není выпирала. Je nepravděpodobné, že budu potřebovat nějaký kolem těchto dvou druhů zbraní, ale zatím ji chtěl vytáhnout tu dívku z domu, bylo hloupé, aby se připravit na nejhorší.
  
  
  Večerní lyžaři se sešli v dobré náladě na nízko položených pláních sjezdovky. Její vylezl na кресельном подъемнике na začátku druhé patro, nad osvětleným hřištěm. Už nebylo nikoho; pode mnou v měsíčním světle jemně zářil sníh. Jeho bych vytáhl na hlavu černou шерстяную masku s otvory pro oči a rta. Může, bílé masky, bylo by to lepší, ale ne stahl ee hledat. Kromě toho, její pochyboval, že to zvládnu i bez povšimnutí proklouznout v kamufláži na toto široké zasněžené pole, měsíčního svitu a reflektory sténání kolem domu.
  
  
  Její sestoupil, прокладывал si cestu doleva a dělal pomalu, opatrně řízené zvraty, až jsem narazil na zeď. Jí zůstal za stromy, a podíval se na to místo. Daleko dole byly brány a před domem stál časové, který tu a tam byl rukama, aby se zahřál. Žádný instituce zjistit, zda je u zdi další hodinové nebo ne, tak ji ani nesnažil udělat. Mimochodem, není pochyb, byl elektrický alarm, a neměl jsem čas důkladně prozkoumat tento vývrtky.
  
  
  Sledoval půl hodiny, její dospěl k závěru, že u brány stojí jen jedna hodinová; Vypadá to, že nás s khem nemluvil, a nikde žádné stopy stroje.
  
  
  Silně толкнув obušky, její sešel s пологого svahu. Vyšli zpoza stromů, ji zvedl lyžování, замахал rukama a vydal tlumený výkřik. Její doufal, že vytvořit dobrý иммитацию lyžař, který ztratil kontrolu nad svými pohyby. Jeho, uklouzl a споткнувшись, zamířil k гауптвахте. Pak se otočil ji, samozřejmě, ztrácí rovnováhu, a spěchal upřímný k sténání. Krátce předtím, než jsem se dostal tam, to trochu otočilo, aby střet nebyl tak silný, jak se zdálo. Jeho, padl bezmocně tahal nohu, křičí:
  
  
  "O bože, o bože, o bože!"
  
  
  Pak ji hlasitě застонал, iso všech sil se snažil vstát a znovu spadl. 'Definujte mi!' Její slabě застонал. Hodinová mě všiml. S pistolí v pohotovosti, udělal několik kroků ke mně, pak zaváhal.
  
  
  Znovu ji застонал.
  
  
  Hodinová hnal se ke mně na sněhu. Její ležel nehybně, čekal, že se přistoupí ke mně. Bylo důležité zjistit, zda on sám. Ale zdálo se, že ego není jedno nic, kromě mě. Přišel, zastavil a dovolil ружью повиснуть na ruce.
  
  
  "Jsi v pořádku, chlap?"
  
  
  Byl to hloupý vývrtky, ale jí odpověděl.
  
  
  "Myslím, že zlomil kotník", - důvod její zuby. 'Ach, ano?'
  
  
  "Pokud můžete, pomozte mi vstát ..." - jeho vypadal tak bezmocný, jak jen to bylo možné.
  
  
  Hodinová zavrtěl hlavou. "Nejsem lékař, vole".
  
  
  "No, ty jsi mě hlasovat tak?"
  
  
  On pochyboval. "Ty jsi neměl tu byl lyžovat, vole. To není sjezdovka ".
  
  
  "Jako kdyby já nevím! To prostě nemohl udržet ty zatracené lyžování ve správném směru ".
  
  
  "No ..." Časové přišel lízání.
  
  
  "Můžete zavolat do ski lodge?" - умоляюще zeptal jsem se. 'V hotel? Tak může přijít lékař?
  
  
  "Pomůžu ti vstát, kámo, ale nemůžu dát ti telefon". Ukázal hlavou směrem k гауптвахты. "Tam žádný telefon, jen komunikace s domovem".
  
  
  Dobře, řekl to sám za sebe a podal mu byla ruka. Jí dovolil emu chytil mě za zápěstí, pak popadl ego a vytáhl dopředu přes hlavu. Její, перекатился s ním, se otočil a přistál emu na prsa. Než si uvědomil, co se děje, ji vytrhl pušku na ego rukou a přitiskl mozku ego ucha.
  
  
  "Jeden zvuk, jeden pohyb, - прорычал jsem, a budou muset vydat do New Hampshire, aby najít druhou polovinu tvé hlavy ". On se nepohnul, ale pod mým kolenem se třásl, jako králík v pasti.
  
  
  'Plot. Jak se otevírá? '
  
  
  On řekl, a když ji pobídl, ego hlaveň pušky, vysvětlil, jak se spouští alarm, pokud dva klíče se otáčí nejsou ve správném pořadí. Její vyzvedli klíče na ego kapsy a nechal emu vstát. S kapucí kožichy ego v jedné ruce její, prošel kolem s ním k bráně. Ji, podíval se na telefon na гауптвахте, a rozhodl se dotknout ego; pokud выдерну ego přes zdi, může zaznít nějaká alarm ...
  
  
  Dráty šli na zámcích brány; Ho dal za otevřít ih. Zaváhal, ale když ukázala, že je to emu s prstem na spoušti, on se obrátil klíče ve správném pořadí. Pak ji umožní прикладу zbraně přistát na jeho lebku, затащил v караулку a vklouzl přes otevřené brány.
  
  
  Cesta вилась porostem vysokých borovic, levou závorku bez pravé měsíci. Sníh byl uklizen, takže byly viditelné betonové desky s стыками залитыми гудроном. Její jemně šel po příjezdové cestě, aniž by vaše oči od vzdálených světel velkého domu. Její, si vzpomněl, jak se Veronica mluvila o "odporná pastí", a bránil změně ponořit do stínu na obou stranách. A pak se pode mnou zhroutil подъездная pás.
  
  
  Nejméně očekáváte, že velká betonová spit klesne pod vámi, jako nit houpačky, ale že se to stalo. Náhle jí vklouzla do кромешную tmy, není v silách žádném případě sami zadržet.
  
  
  Světla bylo dost, kolem mě byla jen studená vlhkost. Ní, natáhl ruku a tápal kameny po stranách. Byl to široký tunel, a podlaha pod mýma nohama byl špinavý. Někde přede mnou se ozval silnou pronikavý zvuk. Já jsem šel ve směru zvuku; to je vše, co jsem mohl udělat.
  
  
  Špína, nebo něco podobného, bylo mi щиколотку, když ji dostal před oba konce tunelu. Navždy mě byl luke, kolem tlustých desek. Ji snažil otevřít. Jí byl si jistý, že někdo přijde ročně na mě.
  
  
  Luke otevření dlouho. Mezitím ji zpátky do tunelu, пригнувшись v úplné tmě, při pohledu na obě strany. Nikdo nepřišel ze strany обрушившейся betonové desky, takže ji, rozhodl se, že je to práce na časové sloužit tuto stranu.
  
  
  A pak se objevil sergej. Otevřený poklop спускалась веревочная schodiště.
  
  
  Když se její krunýř na této cestě útěku, mám v ruce bylo wilhelmina následoval. Přes otvor nebylo vidět na jednotlivce, ale byl jsem ochoten střílet do všeho, co je na mém webu zobrazováno.
  
  
  Její těžce vylezl nahoru, tak jak jsem potřeboval, aby "Люгер" v pohotovosti, a první, co jsem uviděl, byl obličej Вероники. Ona se smála.
  
  
  A pak ji viděl stojící vedle ní muž, který téměř se usmál, ale alespoň s úsměvem nyní, že samo o sobě bylo skvělé.
  
  
  "Ahoj, Nick", - řekl muž.
  
  
  Její znalosti ego. Ego se jmenoval Hawk, on je můj šéf, a jeho málem zastřelili ego na místě.
  
  
  
  Kapitola 3
  
  
  
  
  David Hok - muž let padesát nebo šedesát - nikdo neví - s řídnoucí šedé vlasy a tvrdá tvář kněze v Nové Anglii. Ego švédy v podstatě профессорского твида, ale незажженная doutník, který je obvykle žvýká, připojené k emu výhled starší státníkem. Stručně říkám, Hok - člověk, kterého není snadné překvapit - v žádném případě.
  
  
  "Budete střílet kolem této věci?" - klidně se zeptal se a ukázal na Вильгельмину. "Pokud ne, je krok, který je".
  
  
  Ji to udělal. - "Co je na míru, sakra, děje?" Ego тонкогубый ústa скривился. "U vás bylo téměř třicet vteřin, Nick, jsi již musel to pochopit ".
  
  
  Může být, ale ne tak docela. "Veronica, - podíval jsem se na dívku, - je někdo kolem nás?"
  
  
  Hawke přikývl. "Ученица, ale zdá se, že nah všechno dobré".
  
  
  Její rozhlédl po místnosti, byly knihovny a hustý tmavě červený koberec. Okna chybí. Její začal to chápat.
  
  
  "Takže, toto je naše školící centrum".
  
  
  Hawke přikývl. 'Poslední. Mimochodem, asi předchozí majitel Veronica měla pravdu; to byl бутлегером, a později stahl hlavní контрабандистом heroinu. Pokud by jste se pokusili přelézt zdi, železné hroty letěl by, a udeřil vaše tělo. Ji rád, že máš dost šílený projít branou. A mimochodem, skákací miny všude, na obou stranách vozovky ".
  
  
  Ji, věděl, že to bylo zařízení uvedené do pohybu krokem, nutí ih odrazit a explodovat ve vzduchu, a vyslal smrtící město ve všech směrech.
  
  
  "Jste si jisti, ztratit je tu spousta studentů," podotkl jsem. Hawk zavrtěl hlavou. "Až nám jednoho. Skákací miny jsou zpoplatněny, ne úplně, a právě jsme řekli našim lidem, snaží se přelézt zeď. Jak víš, Nick, stěny jsou obvykle není nejlepší způsob, jak vstoupit do pečlivě střeženého domu.
  
  
  Jí přikývl.
  
  
  "Tedy, dnes jste velmi dobře provedené. Sledovali jsme to v televizi ".
  
  
  To bylo do domu. V domě s takovými bezpečnostními opatřeními všude musí být televizní monitory.
  
  
  "Je dobře, že jsi se zabil hlídku," řekl Hawk.
  
  
  "Že, pokud by ji chtěl?"
  
  
  "My bychom tě zastavil, Nick. U brány je reproduktor, a jeho by včas rozsáhlou zemí, vás k pořádku.
  
  
  "Ty jsi doufal, že na to."
  
  
  Hawke spokojeně přikývl a já jsem věděl, že má pravdu.
  
  
  "Dobře, teď jsi tady", - řekl on. "Pojďme se pustit do práce."
  
  
  Od chvíle, kdy jeho ego, viděl ji, uvědomil si, že to hlasování-hlasování musí dojít. Její, vzpomněl si, co přesně Hawke mi nabídl jako místo odpočinku Вестбуш.
  
  
  Veronika vstala. Na ní byl kalhotový kostým, její vlasy byly shromážděny v uzlu na zadní straně hlavy, a to vypadalo - no, můžete říct, o pár let starší než šestnáct. Její oči se podíval na mě, ale já jsem jí viděl na červené skvrny na jejích tvářích.
  
  
  Jestřáb nic neřekl, dokud ona šla přes pokoj. Pak se naklonil dopředu v koženém křesle, сцепив ruce a uvedení lokty na kolena.
  
  
  "Někdo v Вестбуше ví, kdo jste, Nick?"
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. 'Nikdo. Jmenuji se Nick Walton. Jediný člověk, s kým ji mluvit - kromě Вероники - to je barman v hotelu. Jednoho dne se mě zeptal, o tom, a jí volal emu to jméno, a řekl, že se zabývám mezinárodními investicemi ".
  
  
  'Dobře. Můžete použít toto jméno v Doublé Cay ".
  
  
  Nikdy ji neslyšel o Дубле-Kay.
  
  
  "Je to pár malých ostrovů na Bahamách", - vysvětlil Hawke. "Jeden plně vyvinutý - tu je nový hotel a staré názvy, které byly zde od začátku století. Na jiném ostrově budují stále více hotelů a most spojující ostrov ".
  
  
  Jeho čekal, že bude i nadále. A, jako obvykle, on se přesunul k jinému tématu.
  
  
  "Připravil jsem si to událost pro tebe, protože jsem potřeboval přesvědčit sám sebe, že pár věcí, Nick".
  
  
  'Ano.' - Byl jsem agentem s AX dost dlouho na to, aby se divit, že dělal režisér. Nebyli jsme nám CIA, nám FBI, a vy byste dokonce mohli nazvat nás něčím průměrným. Jen jsme tam byly, malá skupina спецагентов, kteří dělají něco, co nikdo ve vládě nikdy jsem si dokonce, a Hok provádějí obchody. Ego sousedé v Georgetownu si mysleli, že on je prezident temného výzkum.
  
  
  "Především," řekl, " vstávat vývrtku, o tom, aby поладить s mladými lidmi, s dlouhými vlasy. Veronika mi řekla, že v "Krásné šílenství" byl jsi super cool ".
  
  
  Musel se usmívat. 'Dobře.'
  
  
  "A pak je problém dostat se do této pevnosti. To bylo tojen, pravda? Ale jste to udělal. Měl jsem pochybnosti, Nick.
  
  
  Jeho zuřivě se na něj podíval; měl právo tak mluvit se mnou.
  
  
  "Dobře, dobře," - spěšně pokračoval Hawke. "Jste prošli oba testu, a teď jděte dál. Dvoulůžkový Kay, Nick. A Grady Ингерсолл.
  
  
  Byl to šok. Грэди Ингерсолл byla snad nejbohatší člověk na světě, miliardářem ve věku kolem padesáti let, který je v posledních letech stahl, je samotářský.
  
  
  Ji, čekal, až Hawk se bude pohybovat dál.
  
  
  - Грэди Ингерсолл, - прогудел Hawke, jako by četl složek, i když před ním nic nebylo, ego - věk padesát sedm, pět stop osm palců vysoký, asi čísel liber. Má šest druhu, je v podstatě filmové hvězdy. Udělal stavu do stavební firmy svého otce, kterou ten založil na konci roku 1930. Hrubě říkám, spekulant. Ego společnosti se zabýval судоходными společnostmi, vyráběli uniformy, sýpky, ropovody - bože, ten člověk dokonce i vydělával peníze na výrobu filmů. Byl pilotování bombardéru během začátku druhé světové války, dvakrát byl stručný nad Německem, jednou utekl, ale začít podruhé byl umístěn do tábora pro válečné zajatce na oba konce války. Dnes je investorem v mnoha firmách - hlavní investor, že v mnoha případech znamená, že má dominantní význam ".
  
  
  Všechno je to její, věděl o Grady Ингерсолле... před Pár lety odešel vzdálená čtvrť v New-Mexiko - nejvíce známý poustevník v historii. V těchto dnech nikdo neviděl, ego, s výjimkou ego "palácové stráže" z drsných mužů, kteří byli ego jediným přímým kontaktem s vnějším světem.
  
  
  "Ego je poslední investice, - pokračoval Jestřáb, - byl v letecké firmě Ultimate Dynamics. Ингерсолл vlastní většinu akcií, takže to je hlavní. A z tohoto důvodu Nick, Pentagon a Bílý dům nahlodává nehty ".
  
  
  'Co myslíš?'
  
  
  Hawke temně se usmál. "Když se k moci dostala společnost Ingersoll, Ultimate Dynamics вносила završení nejlepší komplexní systém pro navádění raket na kdy vymyšlena. Stručně říkám, ona může prozkoumat terén ve spodní části a upravit kurz rakety na cestě s větší přesností, než to mohl udělat pilot-člověk; to může odhalit rakety přijalo a střílet na ně své prostředky ochrany. Ale nejdůležitějším úspěchem je to, že zařízení může ovlivňovat účinek od předchozích raket, a pak letět střílet na vedlejších nebo i третичным cílům ".
  
  
  "Jinými slovy, řekl jsem, že to opravdu může dělat prakticky vše, co může člověk-pilot".
  
  
  'A více. Je to třetí schopnost, která se zabývá dělá ego je k nezaplacení. V těchto dnech se hodně mluví o излишествах - kolikrát můžeme vymazat Rusko nebo Čína s kartami, v porovnání s tím, kolikrát se mohou vymazat nás z mapy. Ale s tímto přístrojem již není nutné spustit pět nebo šest jaderných hlavic na jedné, a je to stejné cíle; jakmile první dokončí své poslání, jiné se mohou zaměřit na jiné cíle. Takže, si můžete představit, že tento systém navádění bude znamenat pro více než slabá síla ".
  
  
  Jeho, samozřejmě, mohl si to představit. Pouze Spojené Státy a Sovětský Svaz měly jaderné síly, aby zničil značnou část světa, ale přístroj Ultimate Dynamics umožnit každé středně rozvinuté zemi - tak, jako je Čína je dosáhnout jaderné kreslí, i když ona vlastnila pouze malý podíl jaderné energie. počet střel.
  
  
  Netřeba dodávat, že zařízení je přísně tajné a je řízen v souladu se строжайших bezpečnostní opatření. V současné době se nazývá "Дрикоппер", což není vůbec šílené jméno ".
  
  
  "Předpokládám, pane, Washington znepokojen причастностью Ингерсолла k tomuto".
  
  
  'Přesně. Грэди Ингерсолл se přestěhoval do Дубле-Kay téměř před rokem. On vlastní ostrůvky, a ten ego společností ih vyvíjí. Ингерсолл žije ve starém hotelu, o kterém jí říkal... - Hawk se zastavil a přistoupil k speciální старомодному stolu. Vzal свернутую mapu a tlustou hnědou obálku, pak pokynul mi ke stolu a rozložil mapu. Dvě ostrov měl tvar ledviny s širokými zakřivené zátoky, obrátili k sobě navzájem. Na аэрофотоснимке byly viditelné stavební práce na jednom kolem dvou ostrovů, který, jak mi řekl Hawk, byl nazýván Ostrovem posledního soudu. V druhém, zvaném Ostrov Vzkříšení, se nacházel rozsáhlý hotelový komplex s bazénem, tenisovými kurty a golfovým hřištěm. V blízkosti bazénu, sotva viditelné skrz husté palmami a jinou vegetací, bylo náčrt ještě jedné budovy v blízkosti kruhového laguny.
  
  
  "Je to hotel" Дублон ", - řekl Jestřáb, což ukazuje na téměř skrytou strukturu. "Je oddělena od zbytku ostrova stěnou a je vybavena obvyklým elektronickým vybavením a s ozbrojenou ochranou. Ингерсолл zmizel za tuto zeď, když se dostal do Дубле-Kay, a více se nezobrazuje ".
  
  
  "Kdo někdy byl uvnitř?"
  
  
  "K tomu se dostanu za chvíli. Hlavní věc je, že za celou dobu Ингерсолла osobně nikdo neviděl, kromě skupiny ego asistentů. A to je další důvod k obavám ".
  
  
  Její není перебивал ego otázkami.
  
  
  "Za poslední rok, - pokračoval Jestřáb, - ego asistentů změnilo, jednoho po druhém. Všechny předchozí asistenti byli od čtyřiceti do padesáti, většinou muži, kteří uvažují o vedoucí pozice ve firmách Ингерсолла. Ale ne víc. V tomto bodě ih šest, všichni mladí, zdá se, že dvacet let, s dlouhými vlasy. Jedna kolem nich - žena. Ji slyšel, kráska. Automaticky se zasmál a dovolil svému šéfovi pokračovat.
  
  
  "I když všichni vypadají američané, mají pasy několika zemí Evropy a Latinské Ameriky. Zatím se nám nepodařilo nic prokázat jim, ale na druhou stranu, informace o nich málo."
  
  
  Hawk vytáhl kolem hnědé obálky půl tuctu jemných složek a podal mi. Její пролистал ih a zaměřil se na fotky 18 x 24 v obchodních záležitostech. Pět podobných přítele na přítele mladých lidí - čtyři blondýnka a jeden s tmavými vlasy - a okázale krásná темноволосая žena. Nakonec jí řekl bez nadšení: "Myslím, že to chápu, k čemu všechno jde. Chcete, aby těchto lidí zkouší ".
  
  
  "Mnohem víc než to. Tito mladí lidé nazýváme ih "intimní шестеркой" jsme jediní, kdo má přímý kontakt s Ингерсоллом. O, je to opravdu volá režiséry svých různých společností a dělá to více či méně pravidelně, a cizí viděli, ego...
  
  
  - Ale vy jste právě řekl... -
  
  
  Hawke zvedl ruku. 'Klid. Za posledních několik měsíců Ингерсолл nečekaně proměnil v laskavé majitele. Mohl bys taky to říci. Velký počet mladých lidí zastaví v hotelu, Doublé Cay vedle Doubloon, které lákají velmi nízké ceny pro mládež, jak tomu říkají. Části asistenti Ингерсолла vybrat skupinu, pozvat ih do zdi na yahoo, které údajně ehm ... nejsou zakázány. Podává lepší marihuanu a hašiš, nápoje a hudbu, stejně jako je povoleno se koupat v laguně. Můžete si představit, že kolem toho vzešlo. A hlas přichází vyvrcholení: čas od času se na scéně objeví Ингерсолл. Stojí na jakési balkoně za tlustého skleněnou sprchovací zástěnou, oslovuje svým hostům prostřednictvím reproduktoru - a část vybere jednu kolem dívky, aby navštívila ego osobně ".
  
  
  Upřímně říkám, že mi to zdálo rozumné. Na konci, lze očekávat, že muž s takovými penězi si chce повеселится, a jí to řekl.
  
  
  "Není Grady Ингерсолл".
  
  
  Jí byl skeptický. Muž, který má šest manželství a několik známých vztahů, nebude vadit vybrat pro yahoo starší a mladou dívku.
  
  
  "Ale Ингерсолл, - vysvětlil Hawk, - vždy byl velmi mlčenlivý muž. Všechno, co udělal ve svých mladších letech, bylo provedeno maximálně pečlivě; on nemá rád publicitu, a, samozřejmě, nevyhovoval veřejné podívané ".
  
  
  Její hádal správně. - 'Stáří?'
  
  
  "Možná, ale nepravděpodobné. Koneckonců, to není tak nechtěl a starý.
  
  
  Jeho jsem si myslel, že chytil v jejím hlase Jestřáb dotek ochranu, ale ne kreslil na to ego pozornost.
  
  
  "Pak, jak ty si myslíš, že to je?"
  
  
  Kapitola AH se na mě podíval, spoléhat se na židli s oběma rukama. "Buď s hlavou Grady Ингерсолла se stalo něco závažného, buď tento muž není Grady Ингерсолл".
  
  
  Předtím, než se jí něco řekl, nastal dlouho ticho. "Ale řeknete mi, že ego je viděli".
  
  
  "Pouze z této intimní šestky a feny mladých lidí nelze očekávat, že ty poznáš, že něco o současné Ингерсолле ".
  
  
  Jí přikývl. "A co dívky, které si vybral?"
  
  
  "Pokud je nám známo, ih bylo sedm. Všechny bez výjimky opustili ostrov hned pak ... sbohem ... na jednom letadel na Ингерсолла. Našli jsme jednu v obci hippies v Mexiku. Ona přísahá, že oni jen mluvili a že Ингерсолл dal hej deset tisíc dolarů, před tím, než ji zasadit do letadla.
  
  
  Její присвистнул. "Deset tisíc za tlachání".
  
  
  Hawke se křivě usmál. "A zdá se, že mlčel".
  
  
  "A co volání z Ингерсолла? Dobře ego vědí lidé, se kterými hovoří?
  
  
  Můj šéf se zamračil. 'Ano. Většina ego ví. A nikdo nechce věřit, že звонивший - podvodník. Nám se dokonce podařilo získat otisk hlasu s telefonem, a... no, bylo to nepřesvědčivé ".
  
  
  "Myslel jsem, že hlasové výtisky jsou docela přijatelné jako identifikátor".
  
  
  'Ne tak docela. Máme záznam výpovědi svědka Ингерсолла několik let zpět před výborem Kongresu, a ten hlas je, zdá se, odpovídá hlasu nedávné. Ale tam jsou rozdíly. Bezdrátový telefon na ostrovech pro začátky, ne vždy je velmi jasný ".
  
  
  'Ve skutečnosti. Pak chcete, aby ji ví, zda tato osoba Ингерсолл, ne?
  
  
  "Je to jeden bod. Samozřejmě, pokud to může být podvodník, budete také muset nastavit, co se stalo s tímto Ингерсоллом. V každém případě je potřeba zjistit, kdo ve delle členové "intimní šestky", jaké jsou ih motivy a jak ovlivňují Ингерсолла ".
  
  
  - Jak si myslíte, že může být nějaká souvislost mezi nimi a Трехголовым?
  
  
  "Ještě to nevíme. Ale dokud existuje taková možnost, určitě bychom měli to zjistit ".
  
  
  "Předpokládám, že byl testován přímý přístup".
  
  
  'Ano. Ministr obrany osobně se snažil kontaktovat Ингерсоллом, a dva neděli zpět odina kolem nejbližších poradců prezidenta letěl do Дубле-Kay. Ale Ингерсолл odmítla ih přijmout, nebo si s nimi povídat. Je to soukromý občan, Nick, a vláda nemůže nutit ego opustit azyl ".
  
  
  "Předpokládám, že ego miliardy nemají k tomu žádný vztah", - sarkasticky řekl jsem.
  
  
  "To nemá vliv na nás. Znáte svůj úkol. Stále existuje několik detailů, které je třeba projednat, a pak se vydáte na jih. Доберись do Ингерсолла, Nick. Zjistěte, co potřebujeme vědět ".
  
  
  - A pokud se to negativně? Pokud to souvisí s Трехголовым?
  
  
  - Pak omezit jeho. Na tvém uvážení.
  
  
  'V každém případě?'
  
  
  Hawke přikývl. "Já to posílám tam agent AX v hodnosti Killmaster jen pro to, aby položit pár otázek".
  
  
  Co se mne týká, jsem pochyboval; úkol se zdálo docela jednoduché, ne-li říci obvyklý - a to byl začátek podruhé za několik dní, když ji udělal vážnou chybu v úsudku.
  
  
  
  Kapitola 4
  
  
  
  
  Návod obsadili méně než tři hodiny, a ještě nebylo půlnoci, když ji opustil zámek. Hodinová rozpačitě zasmál se mi a ukázal na mé lyže, прислоненные k гауптвахте. Její poloha se mu omluvit, ale není stahl; věděl, že ego ждало, a to bylo více, než jí mohl říct.
  
  
  Její očekával opět vidět Веронику před odjezdem, ale nezačalo to. Asi to tak bylo lepší. Teď věděl, že ona systému jmelí v paměti, v autě, v této zasněžené vrcholu kopce, a to mohl udělat bez ee nepokojů nebo vzdoru - ať už pokud jde o ona nás vzala pak toho, jak увлеклась tajným posláním.
  
  
  Její malý spal v noci. I přes to, že můj pokoj byl na druhé straně hotelu, daleko od haly, její slyšel hučení kytary, spolu s nestabilní hlasy. Na úsvitu jeho, vstal, oblékl se a sbalil věci. To není holicí podle instrukce.
  
  
  Malou roli měl v kufru mého auta, a jak řekl Hawk. Když jsme si povídali v předvečer večer, ego extrahovali jeden prostřednictvím našich agentů. Obsahoval několik věcí, vyvinutý oddělením speciálních efektů AX, které by mohly být užitečné v obtížné situaci. Musí být pracovníkům oddělení Stuarta trvalo dost invence, aby se přijít s zbraně a nástroje, které by se dalo schovat v plavkách nebo kombinace sandálů, ale jako vždy, se jim to podařilo.
  
  
  Trvalo mi dva v neděli, aby se dostat do Miami, ji dělal všechno možné, aby zpomalit svůj pohyb. Úkol Хоука spočíval v tom, aby отрастить husté vousy, ale k páté den se stala zatraceně svědění, a on zůstal s knírem. Moje бакенбарды rostly poměrně rychle, a on věděl, že do konce dvou týdnů u mě bude beard, která se zabývá dostačující pro self-respektovat představitele rockové scény.
  
  
  Ona byla Nickem Уолтоном, manažerem několika rockových skupin. Hawk si vybral pro mě tři skupiny, dvě, kolem nichž se v současné době hostují v Africe a Asii, jménem ministerstva. Druhá skupina byla dočasně rozpuštěna a její musel vzít dovolenou na Дубле-Kay, dokud skupina реорганизовывалась. Na cestě na jih - obecně platí, že vyhnout se Washington - její trávil večery v nejrušnějších barů, které mohl najít, poslouchat hudební automaty a místní komba, ponořit se do hudby a atmosféru. Její hodiny vlezl do hudební obchody, zapamatování značky, názvy a jména interpretů.
  
  
  Do té doby, kdy ji dostal do Джексонвилля, zdálo se mi, že vím o moderní populární hudbě tolik, kolik průměrný teenager. Moje vousy rostly, a potřeboval jsem подстричься. Je ideální. Musel jsem udělat poslední oklikou, než sednout na letadlo do Miami. Jsme s Hawke chvíli diskutovali, než se rozhodnete riskovat. Jsou právě již první zkušební lety Трехголовой systému na mysu kennedy, ny, a oba jsme cítili, že musím získat co nejvíce informací o nejlepších zdrojů.
  
  
  Její dorazil v hlavní budově komplexu NASA právě včas, aby připojit se k turné. Jsme se sešli v chladné světlé recepční a prošli chodbou. V tuto chvíli mě zastavil hlídač v uniformě.
  
  
  "Odpusť mi, pane," - řekl.
  
  
  Její rozhlédl, stejně jako několik dalších členů skupiny. 'Ano?'
  
  
  "Jsi водишь modrý Ford?" Přečetl spz.
  
  
  "Ano, to je moje".
  
  
  "Obávám se, že si zámek ještě několik strojů. Ocenili bychom, kdyby jste переставили ego ".
  
  
  "Míru sakra", - прорычал jsem. "Když ji tam zaparkoval, ostatních strojů nebylo".
  
  
  - Obávám se, že budete muset, pane. Pokud nejste proti.' To není úplně prosím.
  
  
  'Prokletí! Dobře.' Její veselá prošel kolem zpět na гулкому chodbou. Když jsme s ostrahou uniklo na mysli pro turistické skupiny, vzal mě za ruku. Zastavili jsme se na chvíli, огляделись. Nikoho nebylo vidět.
  
  
  "Nám sem, pane," - řekl uctivý tón, který pravděpodobně použil bych ve vztahu ke kapitole NASA.
  
  
  Otevřel klíčem neviditelné dveře bez kliky, která se zabývá bylo zapuštěný do sténání. Rychle jsme prošli dlouhým nízkou chodbou. Tu a tam byly další den, všechny s čísly a písmeny, ale bez dalších neoznačených znaků. My jsme nikoho neviděli, když se obrátil za pár zatáček šel dolů po ocelovém schodišti, prošel ještě dvě zamčené den a nakonec dosáhli toho, co vypadalo jako prázdná zeď.
  
  
  Špičkou své lesklé černé boty stráže tlačil kus šedé lišty v dolní části stěny. Ihned se nic nestalo, ale po několika okamžicích se celá stěna je být tichý se projevuje tím, že vytvoří otvor dostatečně velký, aby mohl proklouznout přes něj. Zeď za mými zády zviklat, a on zůstal sám v malé místnosti s kovovým stolem, dvěma židlemi a velkým zrcadlem, které mělo být jednostranný. V blízkosti se zrcadlem bylo dveře; Ji trpělivě čekal, kdy se to otevře.
  
  
  "Pan Carter?" zeptal se бестелесный hlas.
  
  
  'Ano.'
  
  
  "Moment, prosím".
  
  
  Jeho, usmál se do zrcadla, ale rozhodl se, mávat rukou. Tyto kosmické géniové mají tendenci se k sobě vážně, a já nemůžu ih vinu. U nich je na nic vážně brát.
  
  
  Asi po minutě se dveře otevřely a vstoupily dvě postavy v bílých pláštích a neposkvrněné tenisové boty, tlačí před sebou dokonalý ocelový židli, která její části příliš vidět v nemocnicích.
  
  
  "Potřebujeme, aby stáhla své výtisky prstů, pane," - řekl mladší o dva. Nám nikdo kolem nich nevypadal na třicet, a oba byli v brýlích. I ih dlouhé vlasy - před deseti lety ih by подстригали ježkem - není умаляли ih cílevědomost. Způsobili mi inkoust na prsty a nasadili ih na papíře. Pak se jeden kolem nich odemkl židli, otevřel box pro dokumenty a porovnali své výtisky prstů s druhou sadou, pak přikývl.
  
  
  Její zeptal se. - "Jste navštívili kurzy otisk v Massachusettském technologickém institutu?"
  
  
  "California institute of technology", pane", - odpověděl starší. "Ne, ale oba jsme studovali na akademii FBI". On slabě se usmál.
  
  
  Ukázal ji pro své překvapení. "Všechno je zde tak, jak to dělají?"
  
  
  "Sem, pane,". Ukázal na otevřené dveře. "Doktor Avery na vás čeká".
  
  
  Den v této chodbě byly otevřeny; v malých kancelářích energický muži a několik žen v bílých pláštích snížili nad výkresy a technickými knihami, mluvil ještě s ostatními malými skupinami, psaní křídou rovnice pro školní desky. Na konci chodby mé doprovodné dvakrát se otevřely dvojité dveře a веления mě do ordinace a místnosti pro jednání. Muž za stolem se zdálo být o moc starší než můj Doprovod, i když ego krátké седеющие vlasy sotva kryla opálený lebka. "Vejděte, pane Carter," řekl, vstal. Ukázal mi na zelené kožené křeslo.
  
  
  "Předpokládám, že jste doktor Avery. Nebo jste ještě správce? Jí se usmál, když zeptal se, ale on neodpověděl.
  
  
  "Máme málo času, pane Carter. Začněme?'
  
  
  Nemá smysl opakovat všechny podrobnosti, které uvádí mi na příští hodinu. Mnoho bylo řečeno o souřadnicích a satelitním картографировании, o počítačích, компасах, стабилизаторах a výkonných mechanismů, o stažitelné kluzácích a senzory, a také o systémech ochrany proti odposlechu. Bylo to více nebo méně než to, co mi řekl Hawk, ale tak podrobně, že v době, kdy Avery dokončil ji, cítil, že sám téměř nemohl shromáždit трехголовую systém. No, možná ne tak docela.
  
  
  Avery, zdá se, dodržen je to stejné myšlenky, ego páru byla téměř shovívavý. "Snazší mluvit, pane Carter, podívejte se na projekt" tři-vedl " takže: běžíme baterie miniaturních raket na Арлингтона přes Potomac ve Washingtonu, dc. Přípustné, čtyři kolem nich se zaměřují na Bílý dům, náš hlavní cíl. Pomocí památník Jefferson jako orientuje hlavní, televizní kamery inteligence v každé raketě dělají potřebné úpravy. Spustit rakety противоракетные; možná přes náš systém ochrany, jedna nebo dvě naše rakety budou sestřeleni. Musíme vzít v úvahu tuto možnost, dokonce i malý, pokud bude učiněn takový útok. Buď jsme уничтожаем soupeře první doušek, a to buď pro nás je po všem. Ano?'
  
  
  Jí přikývl.
  
  
  'Je dobré.Přípustné, první raketa zaměřená na Bílý dům - to byl přímý zásah. Pak další střely neměly zasáhnout stejný cíl. Senzory zaznamenávají ránu, a pak aktivují počítačový mechanismus. Druhým cílem je naprogramován v systému vedení. Pohony vykonávají svou práci, zatahovací posuvné křídla jsou zveřejněny pro zvýšení zvedací síly, a naše raketa spěchá, řekněme, v nákupní čtvrti Čtrnáctým ulice nebo do hotelu Hilton. Je to jasné?
  
  
  'To tak myslel. Jinými slovy, v totální jaderné bitvě musíme zasáhnout hlavní účel, tj. spustit hned několik raket. Ale pokud dostane první, nám není třeba utrácet druhou ".
  
  
  'Přesně tak.'
  
  
  Emu potřebovala hodinu, aby mi to, co jsem už věděl. "A co samotný systém, doktor Avery? Jak velké to je?
  
  
  "Nemohu vám ukázat. Nemám na to povolení ".
  
  
  'Samozřejmě, že ne. Ale jak je to velký? Je možné ji ukrást?
  
  
  "Vůbec ne." Ego gesto zachvátila celý podzemní komplex, řezanou od zbytku základny. "Nezapomeňte o preventivní opatření; Ho, jsem si jistý, že jsou bezchybné. On nepochopil můj sarkasmus. "Jak velká je tato čertova věc?"
  
  
  No ... skládání dolar "Driekopper" - je to počítač. Svými rozměry se ценымногие těžší, než všechno, co bylo vyvinuto na dnešní den ".
  
  
  "A to znamená?" - огрызнулся jsem.
  
  
  "Jo ... možná, velikosti motoru běžného auta". Rukou ukázal na krychlový metry kolem.
  
  
  "Tak, že nikdo nemůže jít za dveře s ním".
  
  
  'Těžko.'
  
  
  'Dobře. Kdo jiný ví o tomto zařízení? "
  
  
  "Jen velmi málo lidí. Můj personál, sedmnáct lidí, kolem kterých mají přístup. Bílý dům, další vládní agentury a nejvyšší vojenské velení ".
  
  
  "A Ultimate Dynamics?"
  
  
  "Téměř každý, kdo pracoval s Driekopper, nyní součástí mých zaměstnanců."
  
  
  'Téměř?'
  
  
  "Jen dva lidé kolem týmu nejsou pracují se mnou. Odina kolem nich před časem zemřel při leteckém neštěstí. Druhé - výkonný ředitel firmy ".
  
  
  "Což znamená, že poslouchá Грэди Ингерсоллу?"
  
  
  "Myslím, že ano."
  
  
  "A to znamená, že Ингерсолл v obraze".
  
  
  Avery vypadala удивленным. "Určitě si nemyslím, že někdo jako Ингерсолла..." Emu nemusel dokončit větu, je zřejmé, emu nelíbí můj podtext, a on nevěděl, co s tím dělat.
  
  
  "Slyšel jsem, že se brzy udělat testovací let Driekopper".
  
  
  'Ano. Na příští týden. Přesné datum ještě není stanoven. O systému vědí pouze moji zaměstnanci, a oni osobně вставят všechny detaily do rakety ".
  
  
  "Je nějaká šance, že cizí loď вмешается a выловит tento kus do moře?"
  
  
  "Žádnou šanci. Pokud raketa není přistane přesně tam, kde to naprogramovat, to самоуничтожится ".
  
  
  Zdálo se, že v této hrobce s klimatizací ji více nemůžu nic udělat, tak ji poděkoval Avery a nechal ego. Bezpečnostní opatření na mysu kennedy, ny mě zajímají, a on věděl, že lidé, se podílela na tom, aby vše, co v ih silách. Ale tato replika o Ингерсолле a ego důvěryhodné шестерке vyvolal u mě sakra úzkost.
  
  
  Možná, že když jsem přemýšlel o tomto problému, jeho by povýšil větší pozornost tomu, co se stalo po několika minutu. Při pohledu na телеэкран, ochranka mě nechal jít zpátky do безлюдный koridoru. Dokud se dveře bez značení a znaků bez pera stále uzavře za námi, pár болтающих азиата v slaměné klobouky, tmavé obleky a kamerách v krku prošel přes hlavní dveře.
  
  
  Oni заколебались, když mě viděli a stráž, a pak pokračovali v povídání. Odina kolem nich se zastavil, aby vyfotit měkký interiér; když se druhý otočil svůj fotoaparát na mé straně, jí začaly zavírat tvář, pak mě donutila zapomenout оборудова všem. Konečně, dnes všude, kam by jste se k nám šli, uvidíte japonských turistů s kamerami; jen když ho dostal až sem, ji si uvědomil, že tyto dva азиата ve delle úplně nevypadají jako japonci.
  
  
  Podívejte se přes Miami, na ostrově New Providence na Bahamách byl ne více než skokem, téměř neměl čas, aby si, jak jsme se ocitli v světle-zeleným mořem, испещренным písečnými ostrovy. Послеполуденное nebe bylo lehce bylo zatažené mraky, z čeho tmavě zelený porost vypadal skoro černý, a když jsme krouží nad letištěm, déšť připoutá na windows 7271.
  
  
  Cestující spěchal přes перрон k укрытию v podobě starého сераля, který nazvali budovou nádraží. . Uvnitř hrál orchestr, a letušky rozdávali zdarma nápoje s rumem, zatímco jsme čekali na zavazadla. Cla nebyl problém; v sezóně otevření, snad odina na padesát kufrů. Ale багажным obsluhou trvalo další půl hodiny, aby vyložit všechny věci na rovině, z důvodů, které navždy zůstanou pro mě záhadou. Kufry dorazili v dlouhé úzké dopravníkového pásu, můj byl téměř poslední. Měl jsem dva kufry a v jednom - speciální přihrádky pro Вильгельмины a Huga. Její nenosí s sebou zbraň, když přes hranice, protože být zadržovanou - jedna kolem nejbolestivější věcí, které se může stát s спецагентом, a obvykle to nestojí za riziko.
  
  
  V den nádraží stál vysoký černá muž v карнавальном obleku. Vedle něj na palmeho byl nápisem "DOUBLÉ CAY - Air Taxi". Déšť přestal, ale obloha je stále šedá a cloud. Další tři lidé už stáli pod пальмой, pár středních let a chlapec-teenager s kytarou, s vlasy na ramena a bohatou dětské akné.
  
  
  "Ano, chlapče?" černoch přivítal mě. "Jste v Double-Kay?"
  
  
  'Ano.'
  
  
  On se mě zeptal, jak se jmenuji, a сверился se seznamem. - Letadlo na druhém konci pole. Limuzíny přijíždějí sem, aby vás odveze.
  
  
  Jsme trapné stáli pod пальмой c níž kapala voda, vděčný větru, který obměkčil nedokončené vlhkosti. Na konci chodníku stál štíhlý prošedivělý muž v рваном svetr, kalhoty a špinavé tenisové boty, upřeně se díval na dveře budovy nádraží. Když to stalo se jasné, co vyšel poslední cestující, on jen pokrčil rameny, otočil se a zvedl ruku. Tmavě-hnědá "cadillac" jel na chodník, dveře se otevřely a muž vstoupil.
  
  
  Ji tak upřeně díval na седого muže, že si nevšiml skupinu na parkovišti, dokud Cadillac není zmizel z paměti. Byly tam dva mladé muže, vysoké a светловолосые se svými локонами, oblečený v přísné tmavé obleky, a vedle nich seděla dívka, která se zabývá téměř stejný růst jako muži. To bylo zavřené, od krku do nohy v jednoduchém, развевающемся šaty, které облегало její tělo ve všech správných místech, a tmavě hnědé vlasy ниспадали hej ramena téměř až k pasu. Mezi ee prsa visela sbírka náhrdelníků, a to i v сумрачном ohledem na jeho tvář, zdálo se, že zářil.
  
  
  Moje první myšlenka byla Хадиша johanka z Arku nebo, možná, Joan Baez; u nah byla taková zářivá důvěru ve výrazu tváře, ve způsobu chování. Ale tato myšlenka byla rychle zamítnuta, když ji si uvědomil, že se dívám na Angelou Раффлс a dalších dvou členů "Intimní šestky".
  
  
  Její dost zkoumal fotografie Intimní Šestky, aby okamžitě ih dozvědět, ale opravdu выделялась jen dívka. Pět mladých lidí byly tak podobné ve vzhledu, že jsem si nebyl jistý, jaká jména jsou vhodné této dvojice. "Ne že by na tom záleželo, - si myslel, její, Její, doufal, že Angela Раффлс byla mým výchozím bodem na cestě k Grady Ингерсоллу.
  
  
  Ji, podíval se na nah - a rozhlédla se kolem sebe. Její klidný úsměv byl jak přesvědčivé a děsivé, jak by mohla притянуть k sobě muže, a nic nedělat. A ona to věděla. Podle informací, které mi dal Hawk, hej bylo dvacet pět, ale zdálo se, nestárnoucí. Její utrhl od nah pohled, předtím, než jsem zapomněl, k čemu ji zde. Шестидверный "mercedes" jel na chodníku, a černá muž začal zvedat zavazadla do kufru. Za mnou takovou hru pár a kytarový носильщик. Na chvíli ji zastavil, a přes brilantní střechu auta a podíval se na dívku. To ještě улыбалась, stále při pohledu na mé straně. Její skočil a pevně se podíval na druhou stranu, dokud jsme odešli.
  
  
  Jsme čtyři se nacházejí v prostorném luxusním salonu "Lear Jet". Nikdo kolem nás nic neřekl; pár vypadal trochu растерянной, chlapec mrzutý. Černý muž nám přinesl rum a zmizel dopředu. Když se objevil znovu, a oznámil, že za pár minutu odejde, jeho si myslel, že žena se vypne. Její sam byl docela překvapen, ale присмотревшись blíže, přes pytlovité kalhoty a pochvy zlatými vlákny bunda, ji viděl жизнерадостную kompetence, která se zabývá обнадеживала.
  
  
  "Jmenuji se Херридж, - řekl náš pilot, - a, doufám, že budete mít dobrý čas na Double-Kay". Jeho, všiml si, že ego je důraz zmizel; zdá se, že emu musel hrát nejrůznější role. Zásah byl krátký a hladký, pouze když jsme взлетали s přistávací dráhy, slunce пробивалось skrz mraky. Její upil a zahleděl se do okna. Jsme letěla nad cerro-zelené území v okolí letiště a brzy dosáhl na okraji Nassau. Slunce, zdálo se, že jemně svítilo na luxusní pobřežní vily s ih bazény, krásnou zahradou a neuvěřitelně zelené trávníky. Херридж dovolil letadla létat nad přístavem v centru města; Její viděl hromady koše, barevné tkaniny, a oni jsou výrobky z mědi, které jsou prodávány na všech trzích od Marrákeše do Singapuru. Vysoká темнокожая žena s červenou банданой na góly a v шатровом šaty zuřivě mahala rukou. Херридж na chvíli zavrtěl konečky křídel, pak jsme odstartovali, když on se obrátil na sever a převezena přes nejširší část ostrova. Po několika minuta moře znovu se ukázalo pod námi.
  
  
  Dole ji viděl několik bílých pruhů, rychle se pohybovala loď, takže dva jízdní pruhy vpředu. Nějaký čas loď téměř není zaostával za nás, a uvědomil jsem si, že by to mělo být křídlových. To bylo na stejném kurzu, a že jsme, a já jsem měl pocit, že je to loď Грэди Ингерсолла. Bylo mi řečeno, že u něj byl, a námořnictvo, na kterém ego asistenti se plavil tam a zpět mezi Дубле Cay a Nassau.
  
  
  A pak našel ostrovy-dvojčata, co ji viděl, no z ptačí perspektivy na Хоука. V jasném slunečním světle, "Vzkříšení", se zdálo, искрилось - bazén, golfové hřiště, obklopen zdí laguny, šumivé bílé věže hotelu - v té době, jako "poslední soud" vypadal stejně nudná, jako každá stavební hřiště. V písku a podrostu byly проделаны velké zívání jámy, některé jsou zality betonem, ostatní - buldozery a jeřáby. Ocelový rám, jeden kolem budov byla vznesena ve vzduchu, odhazovat na zem fantaskní stíny.
  
  
  Když Херридж prudce otočil, aby zintenzívnily, ji viděl строящийся most mezi dvěma ostrovy. U "posledního soudu" již byly instalovány masivní betonové patky, kolem nichž se provádí aktualizace. S odběry vzorků vzduchu to vypadalo, jako součást horské dráhy, jen ценымногие více.
  
  
  Mně se dalo věnovat více pozornosti na prchavý dojem, který u mě tehdy vznikly, ale Херридж už přistál a já jsem musel pomoci emu, zuby zaťaté a chytil pera židle. Jako všechny známé mi piloti, její špatnou cestující.
  
  
  
  Kapitola 5
  
  
  
  
  Můj hotelový pokoj byl podílet na obscénním luxusní. Balkon s výhledem na vodu byla velmi velká a koupelna byla mírně menší. Zelený koberec byl na щиколотку a byl tak měkký, že pár širokých lůžek zdála téměř zbytečné. Uvnitř malé lednice byl velký karafa s пуншем s rumem, a ухмыляющийся služebník, který byl zaneprázdněn odlišují otevřením oken z dveří a oken, skříní, zdálo se, že je opravdu spokojený s mými špičkou. To bylo místo, které ji snadno mohl zamilovat.
  
  
  Z balkonu ji mohl vidět pod sebou rohu velkého bazénu, kde se v podvečer ještě bylo přeplněné, s několika фигурками, drží předmostí. Pod střechou kolem spletené z palmových listů ocelová páska издавала cesty z argentiny, vlnité zvuky, a slyšel její měkké smějící se hlas. Jsem velký fanoušek turistické vybavení, ale lhal bych, pokud bych přiznal, že atmosféra byla vynikající.
  
  
  Její rychle se oblékl расклешенные kalhoty v солнцезащитную proužek, tmavě modré transparentní košili a выцветшую džínové bundy. Kolem jednoho kufry ní vzal to, co Stewart udělal pro mě v "Спецэффектах", a rozhodl se vzít lehce помятые tenisové balet pantofle. Žádné ponožky. Wilhelmina následoval a Hugo zůstal ve svém tajném prostoru; nemyslel si, že budou potřebovat. Prochází obrovský vstupní hala, jsem musel vracet jsem si, že jsem zde, v Дубле-Kay, na služební cestě, a ne na dovolené. Kam by nám ji, podíval se, ji viděla mladé dívky, některé v plavkách, jiní na sobě šortky, mini-sukně a džíny, které byly malované na kůži. Rychlý pohled mě přesvědčil, že podprsenky na ostrově tak málo, jak ledních medvědů. Byla jsem zvědavá, co se tady dělá pár středních let na letadlo v New Yorku-Providence.
  
  
  Její krunýř k bazénu v široké chodbě, уставленному obchody s plážové oblečení, suvenýry, lihovinách, knih, tabáku, kožené výrobky, ruční práce - když ji znovu viděl Анджелу Раффлс.
  
  
  Seděla v otevřeném den na pozadí zapadajícího slunce, ale dokonce i силуэту ji okamžitě poznal ji. Dívka, s níž jsem mluvila Angela, byla nižší růst, což znamenalo, že ona byla středního růstu, a téměř celá její hnědá kůže byla jasně v malém bikini, které nosila. Její uhlově černé vlasy byly vlhké a струились na zádech a malé kapky ztraceny v by mezi ee hýžděmi. Ještě do toho, jak on viděl její tvář, její, cítil, že ona je neuvěřitelná, a není špatně.
  
  
  Její, přikývl Анжеле, že jde mimmo nich. Ona přikývla na revma. OK, to bylo dost. V mé dezinformace-nesnesitelné role super-strmý manažera rockové skupiny ho nemohl začít s první přátelské gesto, ji musel zvyknout na to, že na mě dlaždice davu фанаток.
  
  
  Když jí byl v určité vzdálenosti, její zastavil, podíval se na bazén a na dav, a postupně se otočil tak, aby vidět загорелую dívku zepředu.
  
  
  Rysy jeho tváře byly téměř orientální a lehce zkosená tmavé oči živě třpytily, když se to mluví s Angelou. Vysoké lícní kosti zářily v paprscích pozdního slunce, vody a jemné kapky цеплялась za sametově kůži. U nah byla široká ústa a plné rty скривились v úsměvu bez volání Анджеле. Ee ramena, neustále se pohyboval, když mluvila, a její vysoké zaoblené boky houpal. Ee prsa byla pokryta látkou, подчеркивающей bradavky, nohy, u nah byly dlouhé, svalnaté, úleva, ale mezi nohy, několik svazků černých vlasů вились z pod spodní bikiny.
  
  
  Neměl jsem ženy z dob Вероники - dívky, které ji viděla v pivních stanech podél silnic, ve Virginii a Severní Karolíně, byly není můj typ, ale i kdyby ji právě vrátil kolem cesty po Nilu s Kleopatrou, jí by byl stále ohromen touto dívkou.
  
  
  Podívala se na mě. Stejně jako Anton, která se zabývá šel ke mně. 'Ahoj.' U nah byl hlas, podobný церковному колоколу brzy mlhavého nedělního rána.
  
  
  'Ahoj.' Její nejlépe hej usmál se a sundal sluneční skvrny, aby lépe rozeznat.
  
  
  "Už jsem neviděla tě, dnes ne, když na letišti?"
  
  
  'Opravdu.'
  
  
  "Ať už máte v plánu zůstat dlouho v Дубле-Kay?"
  
  
  "Ještě jsem se stavět žádné tvrdé plánování".
  
  
  Понимающая úsměv. "No, nechoďte příliš brzy".
  
  
  Ona se otočila, качнув бедром, že bylo velmi otevřeně sexuálně, a šla pod ruku, je hotel s dívkou v bikinách, dva z nejúžasnějších žen, které jí kdy viděl. Dobře, že jsem повеселился s Вероникой; byl Jsem zvědavý, zjistit, že Hok věděl o našem krátkém románu, a on přišel k závěru, že pro všechny by bylo lepší, kdyby ji nikdy nepoznal.
  
  
  Její obešel bazén a podíval se na vysokou kamennou zeď za ním. To bylo maskovány stromy a keři, ale letmý pohled vydal ostnatého drátu - электрифицированную, jak mi bylo řečeno -, která se zabývá leželo přes zeď, skrz listy a větvičky.
  
  
  Část De Дублона bylo zřejmé. Byla to třípatrová budova, postavená kolem tmavého kamene a выветренного cihel. Okna s výhledem na bazén, jsou zavřené a zavřené okenice. Jediný otvor v sténání bylo za bazénem v blízkosti vchodu do hotelu, kam je vstup преграждали masivní železná brána. Zítra jí slíbil si, že ji učiním výlet po celém ostrově - jako turista, отправляющийся na výlet. Noc klesla rychle, když slunce se potopil v roce oceán, ale plavci zůstali u světlý u bazénu. Pod jeho střechou se, že a Tireless Steelband, byl bar, a podařilo se mi koupit bourbon s vodou, místo rumu. Chvíli ji tam seděl a pozoroval davy a orchestr vedle mě, a slyšet mírné šplouchání vody pod nízkých zdí upřímný za mnou.
  
  
  Ji, vrátil se do hotelu a podíval se do kasina. U vchodu visel nápis se jmény umělců nedalekého kabaretu, a jeden kolem fotografií donutila mě zastavit.
  
  
  Žádné chyby: orientální rysy tváře a zaoblené boky, statečný úsměv, který se zabývá сверкала dokonce jasnější než žárovka fotografa. Ee jmenovala se Stolem Негрита, a zdá se, pracovala v obleku, který byl zakrývání není nic jiného, než bikiny. Byla přítelkyní Анджелы, a to bylo dost, aby ji vyzkoušet. Kromě toho, samotné jméno už mám poplach: slyšel jsem, že ego zmínili několik dívek smíšené kubánského, мулатского a čínského původu, v podstatě děvky na Floridě. Ale v Дубле Cay, v blízkosti Грэди Ингерсоллом a ego přímou volbou s přístrojem "Tří hodnota dovednost útoku," všechno, co má alespoň nějaký vztah k Kubě nebo na Východ, je třeba brát vážně. Všechno bylo důležité ve své práci.
  
  
  Kasino představoval jemně osvětlené, luxusně vybavená místnost s vysokým stropem, silnými koberci a skromné osvětlení nad stoly. Byly dvě židle pro roulette, tři židle pro poker, a může být půl tuctu stoly pro шмен-de-fer. Výklenkem v zadní části hlavního sálu byl vyhrazen pro hraní karetní hry - jen pro velké hráče, s vlastním barem a obsluhou. Hra v karty nebo kostky - to není moje hra, mám na mysli dost, takže se nemusíte starat o čísla na kartách nebo plastových кубиках. Ale lidé, které části navštěvují kasino, části otevírají zkušeným zvenčí více, než, řekněme, v první třídě, pokud jde o letadla kolem New Yorku do Lisabonu. Když jí přišel, tam nebylo tolik lidí, sledovat, ale brzy viděl, že-že to, co po sobě.to mě přesvědčily, že jsem ne nadarmo ztrácet čas.
  
  
  To byla ta th pár asiatů, který ji viděl, na mysu kennedy, ny. Odina kolem dvou házel kosti u pokerového stolu, zatímco ego soudruh věnovala více pozornosti zbytku místnosti, než to, co se děje na zeleném сукне ego pod nosem.
  
  
  Viděl jsem v té chvíli, když si všiml její ego, a tyto "непостижимые" orientální prvky prozradil blesk узнавания, než se rychle podíval na druhou stranu. Její hluboce povzdechl si a pokračoval jít, myšlení o fotografii z onoho rána, na níž jí byl z tohoto žádném zatraceně dveřmi za mými zády.
  
  
  Takže, zkoušel to někdo národnost těchto dvou mužů. Jak jsem to pochopil dříve, nebyli to japonci; to bylo přesně. Jí si myslel o Koreji; u nich pak bylo stavební úpravy a velký počet korejců. na druhou stranu, mohli přijít odkudkoliv mezi Джакартой a svěřeny kábulu, a neměl jsem důvod si myslet, že to byly nějaké další turisté, kteří jeli stejnou trasu, že i ji.
  
  
  Ale jí nevěřil, to nás na chvilku.
  
  
  Nadešel čas vystoupení v kabaretu, ale sál byl opuštěné a umístění, když nepočítám pár lidí za stoly a u několika dlouhého изогнутого baru. Její sell na lavičce v blízkosti scény, a stahl čekat, popíjet bourbon s ledem. Tam byl žonglér, komik, žena s конским tvář, která se zabývá dělala papoušků a nadhled libanonských akrobaty, заполнивших době před příchodem Úřady.
  
  
  Čekání stálo za to. Náhle se scéna upadlo v кромешную tmy; pak následovala dlouhá bubny, a paprsek, projektor se blýskl na pozadí uzavřené záclony. To se prudce otevřely, záhyby divoce задрожали ve stínu, a buben se zastavil. Scéna byla prázdná, ticho v místnosti затаила dech - a pak, s лязгом cimbál, Stolem se vyskytly v centru pozornosti.
  
  
  Chvíli seděla nehybně, na jedné noze, jako je bronzová socha, a pak bubny začal bít, a ona začala pomalu mávat. To bylo ohromující kombinací tanečnice život, go-go a exotické tanečnice. Jeho kostým sestával převážně kolem hrstku peří a leskne; ona stavěla se naboso, čas od času топая podpatky do rytmu, ударяющему rytmu. Náramky звенели na její zápěstí a kotnících. Její tělo zářící ve světle reflektorů, který následoval to, jak je vytrvalý milenec, ale dva kopce hrudi tančí a třásl se, jako by každý byl na kole. Podle toho, jak se tempo narůstá, její tmavě černé vlasy divoce закручивались na všechny strany, někdy pokrývající téměř všechny její trup.
  
  
  A pak, ona nějak podařilo отвязать podprsenka od kostýmů a nechat emu spadnout na scénu. Vlasy, její vlasy vlající na hrudníku a břichu, na zlomek vteřiny раздвигались a znovu zakryt. Jeho zjistil, že наклоняюсь dopředu na барном stolici a zadržet dech.
  
  
  Ona se stále rychleji a rychleji, dokud vlasy vystoupili s ee hlavy, jako deštník, a každý sval v jejím těle horečné задвигался...
  
  
  Stmívání - a ticho.
  
  
  Jeho zamrkal, snažil se proniknout do кромешную tmy, ale nic neviděl.
  
  
  A pak světlomet znovu включился, a dívka seděla, inklinující hlavu na její prsa vrhací pod vlasy, ruce na bocích, nohy jsou tlačena k sobě navzájem. Potlesk musely být bouřlivé, ale publikum bylo příliš malé. Taky ji snažil tleskat, a když by klesala ze scény, s výhledem princezna inca, pohlédla na mé straně, a já jsem byl jistý, že viděl její úsměv.
  
  
  Брылев v hale pomalu включился, a on se upil svého nápoje. Co teď? Jsem nemusel čekat dlouho, aby se učit.
  
  
  Stůl проскользнула přes malé dveře na druhém konci scény, houpal mezi stoly, zamával оркестру a šla k baru. Na ní bylo bílé šaty-košile s tak hluboký výstřih, že výřez není заканчивался daleko od lemu, který sotva sestupuje pod její boky. U nah byl bílý šátek vázány kolem jejích vlasů, a na něm byly sandály. Ona vůbec nevypadala na mé straně.
  
  
  Barman se postavil před ní láhev šampaňského a sklenice. Ona se posadil, a dal jednu nohu na nejbližší stoličku, zvedl sklenici, осушила ego a znovu naplnila. Během vystoupení několik mužů vyšel na kasina a nyní začali ухмыляться a slídit na její stranu. Ona ignorovala no, a když člověk kolem nich zašeptal бармену, zavrtěl hlavou a odstrčil bankovku, kterou muž natáhl ego stranou.
  
  
  Je čas využít mým příjmem obrácení pozornosti. Ji vytáhl malou zlatou desku o velikosti stříbrný dolar, kterou mi dali v potvrzení mého příběhu krytí. Jí dovolil této věci otáčet, a stahl čekat.
  
  
  Dívka je stále se díval na mé straně. Odina na asiatů, které ji viděl, na mysu kennedy, ny a znovu v kasinu, šel a blížil se upřímně k ní. Stolem, zdá se, není nadšený poté, co viděl to, отпрянув, když přišel. Vzal ee za ruku, приблизил svou tvář k její, a zdá se, že na něco důrazně promluvil s ní. Ona se otřásla ego ruce, ale zůstala nehybná. Konečně ona přikývla, a muž se znovu objevil.
  
  
  Stolem, zdá se, není zobána na mou návnadu, a tak jí zavolal бармену.
  
  
  'Ano pane?'
  
  
  "Hej, kámo, co myslíš, že tato skupina mohla hrát něco, kromě broadway písně z roku 1933?" Ji přikývl na orchestr, který píseň Coul Porter.
  
  
  Barman vypadal jako uprchlík po Miami, s tenkými jako tužka, knír, dostat měkká tvář a pečlivě česané zpět vlasy. Oni byli příliš černé, s největší pravděpodobností крашеными. "No, myslím, že orchestr může hrát na přání, pane," - automaticky " řekl.
  
  
  "A-ale, bez ohledu na to". Její vysloužil zlatou desku znovu točit a hlasitě buší na stojanu.
  
  
  On souhlasil. "Je to zajímavá mince".
  
  
  Její natažené emu věc. "Přečetli nápis, vole. V mé práci to znamená "Oscar".
  
  
  Vzal minci a ho zvedl ji ke světlu baru. Ego obočí souhlasně приподнялись. "Hej, ji znám tuto skupinu". Emu musí být padesát, ale přesto si byl vědom show-biz - více či méně. "Jste členem?"
  
  
  Se mi podařilo vypadat zároveň skromně a arogantní.
  
  
  "Ne, její ih manažer. To byl náš první zlatý záznam ".
  
  
  To se osvědčilo. Stůl se podívala na naší straně.
  
  
  "Budete hrát někde v okolí? Paradise island? Volný port?' Její, zavrtěl hlavou. "Bože, bože, ne." Ji, podíval se na téměř prázdný sál. "Nebudeme hrát tady, vole. Víš, zde na dovolené. Ji, slyšel, že tady to bylo módní, ale já jsem ji nikdy si všimla toho ".
  
  
  Barman закашлялся, na okamžik se podíval na Pozici, pak znovu na mě. "No, naše zábava..."
  
  
  "Ach ano, vím, vole. Tahle holka je úžasná, ale hudba... - Jsem скривился, natáhl ruku a ostře ukázal palcem dolů.
  
  
  Qin хрипло хмыкнула a допила šampaňské. "Řekni джентльмену, že je to dobře, že to říká оборудова mi," řekla s lehkým španělským přízvukem, který перекрывал zvuky hudby.
  
  
  Její, přikývl hej, a usmál se. Jeho zuby leskly, když ona se taky smála.
  
  
  "A dej mu bylo něco k pití, Max", - " dodala, než
  
  
  otočit a rychle zamířit do kasina.
  
  
  Není součástí dívka, která vypadá jako dívka snů každého muže a nabízí mi pití, a pak zmizí, aniž by se ptal mého jména. Ji hotel vzdát, ale pak dospěl k závěru, že by to bylo hloupé. Věci se pohybují, a příště, když ji uvidím ee, nám bude o čem mluvit pro začátek.
  
  
  Dlouho čekat nemusel. Po půl hodině ji opět spatřil Řádu. Její prošel mimmo u bazénu a viděl bílé šaty v osvětlené tmě na pevné železné zábradlí v ston-De-Дублона. Ona se ocitla mezi dvěma dobře složený muži v tmavých oblecích. Oni se pohybovali rychle, a dokonce i na takovou vzdálenost jsem měl zvláštní dojem, že dívka jde ценымногие rychleji, než hej rád. Ji viděl, jak se vrata otevírají a zavírají hned za nimi; U Důstojníci, zdá se, nebylo větších problémů, ale zdá se, prostě nechtěl tam vstoupit. Bylo těžké potlačit impuls honit ih; vzpomínky na Веронике a o tom, jak ona mě podala, byly ještě příliš čerstvé a bolestivé. Kromě toho, v mým úkolem nebylo zachránit všechny dívky, i když v tom byla skutečná potřeba.
  
  
  Její se vrátil do kasina, ztratil dvacet babek na chemin-de-fer, odchýlili od kypré dívky, která se zabývá nějakým způsobem slyšela o mé takzvaný povolání, a pak na nějaký čas zůstala ve velkém domě. Nebylo a stopy těchto asiatů, že to bylo zklamání; Jeho by záminku, aby se zeptat na pár otázek recepční nebo tajemníkovi.
  
  
  Konečně se jí blížil k přepážce za klíčem. Recepční byl malý, obratný černým mužem s dokonalým anglickým přízvukem.
  
  
  "Doufáme, že se vám to líbilo, pan Walton".
  
  
  "To je jako magnetofonová nahrávka", - pomyslel jsem si. "Je zde jen málo lidí," řekl jsem.
  
  
  Je to rychle jen pokrčil rameny. "Jsme téměř plné, pane".
  
  
  "Ale oni jsou pár, ne?"- řekl jí se smíchem a kývl směrem k téměř prázdné kasino.
  
  
  Ego úsměv bylo tristní. "Může být ..."
  
  
  "Ale je štěstí, že u vás doma je tam několik skvělých hráčů z jiného oba konce světa".
  
  
  'Je jednoduché, pane?'
  
  
  "Tyto япошки nebo někdo jiný. Ji viděl, jak několik lidí sedí u pokerového stolu. .
  
  
  'Oi. ano. Máme pánové z Východu na Дубле-Kay.
  
  
  'Ach, ano?'
  
  
  Byla téměř půlnoc a recepční byla nuda, co jsem očekával. - Jedná se o projektu "poslední soud", ostrov-близнеце, pochopili. Pan Ингерсолл uzavřeli smlouvu na stavební úpravy s firmou na Формозе nebo někde v okolí ".
  
  
  'Ach, ano?' - opakovat znovu, snaží se potlačit zívání.
  
  
  "Opravdu, pane, její věřím, že je to jakýsi experimentální stavební projekt; Pan Ингерсолл, jak možná víte, se aktivně podílet na zlepšování životních podmínek menšin po celém světě ".
  
  
  'Si představuji.' Ji, podíval se na тощего černošského muže. "Nemyslíte si, že by mohl začít trochu lízání, k domu?"
  
  
  Ego oči se staly neprůhledné. 'Je jednoduché, pane; můj čas téměř vypršel, a mám ještě mnoho administrativní práce ".
  
  
  Její приоткрыл dveře svého pokoje, když si uvědomil, že něco není v pořádku. Ho nechal zapnutý a svatější, vždy jsem to tak dělal v hotelových pokojích, ale teď jí vstoupil do naprosté tmy. Ji, zastavil se a poslouchal.
  
  
  Jediným zvukem, který ji slyšel, byl vlastní dech. Její rychle vklouzl dovnitř a zavřel za sebou dveře. Její tápal vypínač. Klikl špatně.
  
  
  Je stále tma.
  
  
  Vše, co jsem mohl vidět, je to bledý obdélník posuvné skleněné den na můj balkon, zapálil měsíčního svitu, парящим nad mořem. Když se mé oči začaly přizpůsobovat тусклому světlo, ji uslyšel jemný pohyb, viděl, jak stín vklouzl na den.
  
  
  Jeho běžel na koberci a chytil někoho za oblečení. Rameno pod látkou закручено a повернуто. Ji pokusil se vytáhnout ho, ale, i když útočník byl méně se mi, že to byl docela silný. Její pohled viděl bodů, kulatý, невыразительное tvář ve stínu. Měl to být jeden z asiatů. Pak loket, jako by кувалда, praštil mě mezi žebry.
  
  
  Moje síla se snížila; volnou ruku a strčil ji do krku a udeřil ho do čelisti. Muž zavrčel a couvl k перилам balkonu. V měsíčním světle její viděl, že ego ruce třpytí kov. Ego ruka otočila se ke mně a chytil její zápěstí, napůl вывернул ego, se potopil pod пухлое tělo a zvedl ji.
  
  
  On nedal nám zvuk, letí přes zábradlí a padající z výšky sedmi pater, na dlaždice kolem bazénu. Následoval velmi tu ránu, jako meloun havaroval o cementu, pak to bylo úplné ticho.
  
  
  Její перегнулся přes zábradlí a snažil se rozeznat tělo, ale svatý u bazénu kolem zhasla. Zdálo se, že nikdo nic neslyšel. Její dlouho čekal, pak šel a obrátil se na druhý spínač světě.
  
  
  Stále se nic nestalo. Její zkontroloval žárovky; všechny byly na místě.
  
  
  Telefon zazvonil. Ji zvedl.
  
  
  "Pan Walton?"
  
  
  Ano.'
  
  
  "Jednoduché, pane. Mluvíte s otevřenou recepci, jsme zprávu všem hostům, že vypnuli elektřinu. V nejbližší době bude obnoven ".
  
  
  Její, vzpomněl si, že sergej na chodbě byl ještě zapnutý, a řekl o tom.
  
  
  "Ó, ano, pane, pracují podle jiného schématu".
  
  
  Zdálo se, že arogantní hrdá na svůj, nebo cizí - vynalézavost. "Vždy máme svatým v hotelu Doublé Cay, pane".
  
  
  "No, pak je to dobře. Děkuji. Její zavěsil a rychle zkontrolovat vaše zavazadla při světle baterky. Útočník nenašel prostoru, ve kterém ji schoval svou zbraň, i když je to trochu pokazil své oblečení.
  
  
  Nezáleželo na tom, že on mohl najít, a proto ji svlékl a bench press spát. I přes to, že jsem nemohl dobře rozeznat tvář tohoto muže, dávat peníze, že teď v Дубле-Kay se stala méně obézní asiaté".
  
  
  
  Šestá kapitola
  
  
  K úsvitu tělo již nebylo, a téměř v poledne ho slyšel její šepot. Její seděl na lehátku u bazénu, čeká, když soupeř se bude pohybovat v mém směru. Moje пухлая, размазанная řasenkou potenciální ráda úřední затрещала mi do ucha. Některé na-ee vrstevníků, jak muži, tak ženy, se shromáždili kolem nás, při pohledu na mě s jistou pochybností. I když si nejsem zcela Mick Jagger, jí byl nejlepší ve všech dostupných modly. "Hledáte... ehm... talent?" Спрашивавший byl chlapec s akné, který včera byl se mnou v letadle. "Já bych tento hotel, vole". Mi to slovo už nebaví, a on se rozhodl používat ego je velmi části. "Závan čerstvého odběru vzorků vzduchu mezi dvěma турами. Můžete hrát tuto jednotku? Její, kývl na jeho kytaru. On se začervenal. 'Trochu.' 'Ano.' Ji, podíval se na druhou stranu, mžoural proti slunci, отражающегося od vody v bazénu. Lhostejnost - hlasování o část obrazu. Jeden kolem dívek seděl na изножья mého lehátka, ff spodní část plavek opřel do mých prstech nohou. Bylo to malé, kulaté a svěží složené, a v jejím světle-kaštan vlasech svítilo slunce - nebo něco jiného. Její potlačil nutkání ji prozkoumat, ale omylem přemístil nohu tak, že můj kotník vklouzl na jeho teplým stehna. To хихикнула a úmyslně bránila, tak moje pata dostal mezi její nohy. Je to opravdu začal vážit krytí, které vyvinul pro mě Hawke, když ve skupině vloupal vysoký vousatý mladý muž. "Hej, ty jsi ještě neslyšel?" Jak ji mohl soudit, on mluvil nám z khem konkrétní. Ego pleť byla barva оштукатуренной zdi na druhé straně u bazénu, a on mohl shodit čtyřicet kilo, není pokles pod čísly. To musel být básník; Ho začal rozpoznávat typy. Někdo řekl "ne", oni nic neslyšeli. "Včera v noci to, co ten chlap udělal velký skok. Tam.' - Ukázal na místo pod mým balkonem. Zdá se, že by to někoho zvlášť zajímalo, vývrtku, takže to byl požádán, mi.
  
  
  'Kdo je to?' Vousy jen pokrčil rameny. "Kdo ví? Který říkal mi to recepční řekl, že on se vrhl dolů ze svého balkonu. Je to opět jedna, tentokrát na balkon otevřeně pod svým. "Byl to вьетнамец nebo něco takového. On opustil sebevražda poznámku, v níž napsal, že už nemůže žít v tomto упадочном společnosti, nebo něco takového. Její velmi svěřil ego příběhu - do té doby, jak příběh obejít bazén, nemá nedivil bych se, učit se, že mrtvý byl шестифутовый snídaně formou hadí muž, který spadl během půlnoční cvičení - ale jsem напряг uši při zmínce o smrtelné poznámku. Pokud to byla pravda, znamenalo to, že podle mého нападавшим seděla velmi efektivní sklizeň brigáda. Dívka na mých nohou, likvidaci jeho trochu častěji, a musel jsem přemýšlet. "Jo, no, myslím, že to sám taky trochu прыгну", - řekl jsem a prudce vstal. Tím, že několik kroků, jí se ocitl na konci u bazénu, skočil do modré vody a vklouzl, jak je to možné pod povrch, než plaval, aby se chytit ústy vzduch. V bazénu bylo jen málo lidí, Zdá se, že to byla v podstatě skupina sedí a sledují. Ji překročil na druhé straně, se otočil a odrazil se zpět, ke středu u bazénu. Chvíli ho se vznášel na zádech, při pohledu na безоблачное nebe. Koutkem oka ji viděl vysokou kamennou zeď a De Дублон za ní. Když ji tam podíval, otevřel poklop a za oknem ji viděl záblesk odraženého světa. Dalekohled - nebo телеобъектив; Ji měl iso všechny síly dívat se na otevřené okno, ale pokud někdo je tam venku zajímá mě, tam byl žádný smysl ukazovat, že vím o tom. Jsem si uvědomil, že plaval pod vysokým trampolíny, dokud slyšel сдавленное "Pozor!" podíval se nahoru a uviděl летящую ke mně bílo-bronzovou postavu. Její plaval pryč pryč, hluboce ponořil ruku do vody a tím, že udeří nohama iso všechny síly. Ныряльщик se ponořila do vody na milimetr zraněný rameno a zvedla vlnu, která se zabývá zachytil mě. Mě silně zasáhl, ale jeho, strčil hlavu pod vodu, aby každoročně, není zraněn, zda ныряльщик. Tělo ležel na dně bazénu, ohýbání nohy a скривив postavu v преломленных paprsky slunce. To nějaký čas двигалось, a on se chystal ponořit za ním, když jeho nohy se náhle выпрямились, a ныряльщик vrhl se na mě. Naše čelo se setkali, ale bolí nebyla; její dlouhé vlasy zmírnil úder. Stolem a smála se: když se přiblížila, a její plné rty byly tak blízko mých, že bylo téměř urážkou není, aby ji políbil. Ale já jsem jí ublížil - hrál v pohodě. To bylo tojen. "Ach!" ona полоскала krku. "To jste vy, pan Walton!" Její neptal se jí, kde se to dozvěděla moje jméno. Nakonec ji podepsal, jbeil v noci. 'Ano, to jsem já.' "Udělala jsem ti ublížil?" 'To tak nemyslel. Jsi v pořádku?' I když to bylo v & nb, hej, podařilo pokrčit rameny. Její viděl, že-ee, bílé plavky se vztahuje pouze minimálně, a může být, a ne všechny. Teplo její opálený tělo střetlo se mě, když jsme se plavili, naše kolena byly spojeny pod vodou. Není nám říkají slova, jsme připluly k okraji rybníka - naproti místa, kde jí byl - a dostali se ven, Stolem se pohyboval s plynulou grácií těsnění. Ona se zvedla z lehátka velký ručník, обернула jim ramena a podíval se na mě. 'Dobrý?'
  
  
  Jsem nemusela ptát, co ona systému jmelí na mysli, není to, jak podívala se na mě. Bez oblečení nebo v плавках, že více či méně to samé, u mě bylo docela působivý vzhled. Jí to říkám jen proto, že je to fakt, a já se velmi snažím, aby to tak bylo. Díry po kulkách a ножевые zranění, které jsem měl v průběhu celé své kariéry, byly umně oprava chirurgickými géniové, které najal AX tak, že jsem nevypadal jako kus masa, který se ukazují ve škole masový případ. "Pojď прогуляемся", - upřímně řekl jsem. "U mě ještě nebylo řešení každoročně tento cirkus". 'Proč ne?
  
  
  V každém případě musím ležet na slunci ". Ona se pomalu trávila ručník na vlastní pěst смуглому těle, než hodit ego na židli za sebou nah. To byla moje heslo pro důkladné studium ee; ee kůži, zřejmě potřeboval krém na opalování, aby si takový odstín. Ji, udělal to pomalu a důrazně, že od těchto senzační nohy, na okamžik přetrvávající u jemně округлившегося života, než se podívat na prsou, chycený v bikinách. Její bradavky byly viditelné přes bílé látky. "Tobě je to stejné, že bikiny a včera," tiše poznamenal jsem. 'Ach! Jsi si všiml!' 'Ano.' Ona smála se: být tichý, a její oči заблестели. "Vždycky si myslím, že pokud najdeš oblečení, která se zabývá vás vhodný, nemá smysl to měnit. Budete se zdá, pan Walton? 'Ji taky tak myslím. Jméno Nick. 'Ano. A můj... - já Jsem taky dobří číst. Vaše fotografie nejsou vzdává vám hold, Stolem. 'Nikdy.' Dívka věděla, jak zacházet s kompliment. Její krunýř k oceánu podél stěny De Дублон, dokud Stolem болтала vedle mě, ee stehna téměř se dotkl mého. "Takže ty jsi na dovolené?" - 'Přesně tak.' My jsme krouží kolem skupiny starší rekreanty, se v podstatě, s bílými bříšky a слитных plavky s květinovým vzorem. Ji viděl pár středních let kolem letadla "Lear"; žena впилась pohled v Řádu, se snaží udržet vaše celé tělo v zorném poli mezi dívkou a jejím manželem. Nemohla jsem ji vinit. "Budeš tady dlouho?" "To záleží na tom, co bude třeba udělat".
  
  
  Jeho, zastavil a ukázal na roh-De-Дублон, který byl vynikající zdí. "Co je to tam?" "To je ... něco jako panské sídlo. Tam žije velmi bohatý člověk ". Její chápavě usmál ухмыльнулся. "Byl jste u něj na návštěvě?" "Mě pozval," odpověděla ona. Jsem trval na tom. Před námi bylo porušení v sténání nábřeží s выбеленной schody vedoucí na pláž. Když se Stolem šla napřed mě to взъерошила vlasy tak, že mokré prameny погладили můj nahý života. Co-kde na písku ležely malé skupiny lidí, a v klidném & nb položit několik postav. Vlny skoro žádné, jen vlnící se na vlnách a stříkající světle zelené vody na pláži. Oči - pánské a dámské - díval se za námi, jak jsme šli na neutěšenou písku u břehu. Jsme ignorovali názory. Stůl šel hladce, bez silně kymácí. Hej, to nebylo třeba. Vlevo od nás je zeď-De-Дублон pokračovala podél pobřeží. Poté, co několik set metrů, její všiml otvoru nad malým zálivem. To by mělo být vstup do laguny. Malý pěší most byl протянут nad vodou; nad ním na zdi выпирала, jak manžel houby na hladký beton. Žádná šance se dostat na druhou stranu, i s hákem a lanem, což mě nepřekvapilo. To také věděl, že krátký tunel, vedoucí pod zdí k laguně, byl zavřen posuvný železné zábradlí, a zajímalo by mě, co bude potřebovat, aby se zvednout ego. Když jsme se přesunuli na most, jí ukázal na díru. 'Co je?' "Oh, něco jako velký rybník. Tento člověk má své vlastní lodě. 'Ach, ano?' Ona přikývla a vzala mě za ruku; její stehna prošel mimmo mě. "Tobě se líbí lodě, Nick?" 'Samozřejmě.' 'Mám takový. Pak si to můžu užít si jeden kolem hotelu ". "Jaká loď?" Je to ... Já nevím, jak se tomu říká. Rychlá loď? Malý člun, který se zabývá jede velmi rychle." "Rychlost lodi. ano. No, pak nám stojí za to jet tam." - Dobře si spolu s lodí? Přitiskla se ke mně lízání, a její tmavé oči se usmál. "Můžu řídit loď". Její zatraceně dobře věděl, co se to zmiňuje, ale hotel, aby jí to řekla. "Uvidíme." 'Později?' "Ano, později."
  
  
  De Дублон obsadili celou západní část ostrova. Prošli jsme se podél zdi na široké spektrum; Zde nebylo nám koupající se topless a nám ty, kdo se opaluje, a měkké surfovat montoval kolem, sotva skrytých korálové útesy v blízkosti pobřeží. V moři na obzoru vystupoval jediná bílá plachta; kromě toho nebylo nic vidět, než tiše vařící vody. "Jak dlouho už tu pracujete, Stolem?" - "No ... zdá se, že téměř rok". "O, to je velmi mnoho". To пожала rameny. "Jsou to dobře placení, a život je tu příjemné."
  
  
  "Vy jste žili na Floridě do toho?" Ona se prudce zastavil a испытующе podíval se na mě. 'Proč se ptáte na to?' 'Já nevím. To se mi zdálo velmi pravděpodobné ". Dívka přikývla a v jeho očích промелькнула bolest. 'Ano. Její utekla z Castra ". "Neměl jsem na mysli...", "Aha, to nevadí. Uplynulo mnoho času, jí byla malá holka, když jsme utekli. Jsme s mámou plavil s ostatními na malém člunu. Oni stříleli na nás, kubánská hlídka, ale my jsme ztratili. Skoro.' Její zvídavé приподнял obočí. "Moje... moje matka. Bylo to hojí zraněnou a vážně hojí zraněnou. Více než měsíc lékaři říkali, že hoi an bude lepší a pak zemřela ". 'Omlouvám se.' Opět se пожала rameny. "Bylo to už dávno, Nick". "A tvůj otec?" "Hned potom revoluce Castro hodil ego do vězení. S nimi fretka jí o nen nic neslyšela. Neměl co říct. Jeho slyšel příliš mnoho podobných příběhů, aby jen věřit hej, ale byl vždy šance, že mluvila pravdu - a já si nemyslím, že je to vůbec nevadilo. Jsme šli mlčky; přišla ke mně blízko, ale zdálo byl ponořen ve své myšlenky. Nakonec řekla: "Ty víš, že to není moje pravé jméno." 'Oi?' Ona se krátce usmála. "To není překvapením pro vás". Její, zavrtěl hlavou a usmál se chápavě usmál. "Když se pět nebo šest let jí přišla na show-business v Miami, můj agent hotel zaznamenávat mě, jak Koktejly Ortiz. "Příliš zvyklý," - řekl, díval se mi do obličeje.
  
  
  Tvá matka byla napůl китаянкой. Můj otec byl мулаты. Odtud Stolu Негрита ". 'Oi.' Zastavila se a pohlédla na mě. "Vy všichni víte, že Nick?" "Já jsem se dozvědět více a více". "Ha!" To сжала ruku. "Proč jsi přišel na takové místo, jako Дубле-Kay, Nick? Zde jsou jen děti-hippies a staří lidé se svými silnými ženami ". "Ach, její slyšel o tomto kusu dynamitu, který vyhovuje zde taneční show, a já jsem musel přijít". Její hrdelní smích absurdní skeptický. Ona stála na цыпочки, přitulila prsa na mé hrudi. Její od sametové rty приоткрылись, a oči se realita oslabila. Jsme se políbili. Objala mě kolem krku a její pánev se obrátil proti mému. Můj revmatismus byl незамедлительным a nezaměnitelný, a to je silnější přitulila se ke mně, když její jazyk by můj. Mé ruce šli dolů po jejích zádech, na spodní části plavek, do vlažné by mezi její pevné zadek. Pravděpodobně je to dobře, že v této chvíli se staly viditelné dva mladé páry, pomalu natáhl podél vysoké zdi. Ji viděl ih první a zaměřila se na ně pozornost, Úřady. Povzdechla si, pak хихикнула a dotkla boule na mých plavkách. "Budu chodit za tebou, dokud nebudeš остынешь, dobře?" "Ať se dívají", - прорычал jsem. Ona šťastně se zasmála. "Já věděla, že bylo správné, Nick. Jste charakter, který umožňuje, aby šli do pekla ". Její vděčně usmál se a šli jsme směrem k ostatním. Pak jsme prošli no a zahnuli za roh zdi, Stolu, objala mě kolem pasu a потерлась tvář o mou ruku. "Dnes mám volno, Nick". "A než jste běžně děláte po večerech?" "Někdy se jí řídit v Nassau. Nebo její, zůstanu ve svém pokoji, aby si přečíst knihu "Nebo jsi катаешься na lodi?" Ano. To děti.' "Myslím, že je to dobrý nápad. Dnes večer?' 'Samozřejmě.' "Uvidíme se na baru kabaret. Nejprve поедим, a pak... - Ne, - ostře odpověděla. "Není v barre. Nelíbí se mi ... no víte. Nenechám nikdo mě vyzvedl tam, pokud máme schůzku. Její přijdu do vaší místnosti." "Ty víš, kde to je?" Ona přikývla. "Jste měl napsat číslo na stojanu u recepční včera večer". 'Oi. To je pravda.' Šli jsme ještě chvíli, dokud daleko není zřejmá hotel. "Máš ... hmmm ... tady nikdo není, ne?" 'Co myslíš?' 'Ještě?' 'Oi. Ne, nijak zvlášť, Nick. Zde není člověk, který by se mi potěšení, dokonce i nakrátko ". Její oči mi řekl, že jsem zřejmě výjimka, ale když jsme se dostali do malé pak na boční straně od hotelu, kde je tucet barevných plážových buggy мерцала na slunci, její, jsem si myslel, že je zatraceně těžké uvěřit, že taková kráska, jako je Stůl jen čekala, kdy Nick Walton naplní její osamělé večery.
  
  
  
  Sedmá kapitola
  
  
  Mi přinesl do pokoje nechce, a několik lahví ledového piva Amstel. Číšník přikryl stolek u balkónových den, a když odešel, její досталь kolem kufrů několik věcí, které hotel nabízí, prohlédnout. Ve svém pohodlném cestování na jih ji jel přes New York a koupil tam několik navigačních map. Oni iso všech sil se snažili zjistit, co se jeho hotel, ale nakonec jsme našli mapu Дубле-Kay. Jeho tehdy téměř se podíval na nah; Její velmi hotel opustit rušný město a vydat se na cestu. Teď vypil půl sklenice piva a rozložil mapu. To málo co je vidět; nám jeden sebeúcty kapitánem není stahl bych ji použít pro manévrování velkého plavidla v blízkosti dvou ostrůvků, ale to bylo webových karty, kterou mohl najít. Bylo uvedeno několik nebezpečných podvodních překážek; dva staré vraky lodí, korálové útesy, které jej viděl dříve ten den, a několik menších pozemků. Laguna na pozemku De Дублон bylo označeno, ale výstup přes oceán, není to vidět. To nebyl můj bezprostřední péčí; Mě větší zájem vody kolem další ostrovy, ostrovy posledního soudu. Byly mělčiny a útesy nepravidelného tvaru. Jeho iso všech sil se snažil ih pamatovat, vím, že to není mi přinese mnoho užitku ve tmě. Ale alespoň ji, věděl, že oni jsou tam, a to může mít hodnotu. Pak oběd ji, vyšel na balkon; Slunce teď bylo zavřeno partou vysoké, rychle se pohybující mraky. Její silně перегнулся přes zábradlí, ale nemohli vidět nic, kromě nejbližší k moři úhel-De-Дублона. Její postaral o to, aby pronajmout pokoj v horním patře hotelu, ale teď si uvědomil, že bych měl zkusit sundat pokoj s přímým výhledem na hotel. No, všechno, co bylo třeba udělat, je vstoupit do místnosti s tímto výhledem. Její převlékl do staré bílé džíny, luxusní svetr a kožené sandály, nasadil sluneční skvrny a zjistil, že v kapse je dost málo věcí; pak jsem šel na dlouhé безмолвному chodbou. Je pravděpodobné, že to byly pokoje s 716 na 729. Její, zvedl se výtahem do haly spodního patra, a v případě, že někdo si všiml mě, vstoupil do velké, spoře osvětlené haly. Její sel a objednal rum, který mě vůbec rád. Po několika minuta ho zeptal, kde se v sále android toaleta, a zamířil tím směrem. Jak jsem doufal, že tam byly dvě telefonní stáncích. Její vytočí číslo hotelu a zeptal se na číslo 722. Když se jí, že si myslel, že můj první pokus povedl, mi odpověděla žena; zdálo se, že krční a взволнованной. Její zeptal se o Rodinu, ona řekla, že Rodney tam není, ji, omluvil se a zavěsil. "Trpělivost", - řekl sám a vrátil se ke svému барному židli. Během půlhodiny dvakrát обзвонил ostatní místnosti na svém patře a zjistil, že jsou oba zaneprázdněni. Pokud při příštím volání jsem našel prázdnou místnost, jsem musela zkusit něco jiného; lidé, manažeři velkých turistických hotelů, nejsou hloupí a dříve nebo později provozovatel si uvědomí, že jeden a ten samý člověk volá na různé místnosti na jednom patře. Je to starý trik, vloupání - je tak staré, že mi téměř trapné to bylo ego použít. Ale měl jsem málo času, a já jsem nechtěl použít více přímý a brutální taktiky, aby se dostal do místnosti, která se zabývá otevírací mi pohled, který ji chtěl. S čtvrtý pokus jí dal telefon зазвонить desetkrát, než se ujistit, že místnost je prázdná. Její spěchal zpět do haly a šel do výtahu na svém podlaží. První věc, co mě naučili, jak se žák špionážní - je tisknout zprávy, a druhá - jak otevírat zámky. Každý popruh, který mám, obsahuje vestavěné nástroje, a méně než minutu později se jí a ocitl se v místnosti 721. Ji opustil dveře приоткрытой - aby, když se obyvatelé vrátili, se jí mohl omluvit za to, že viděl, jak se dveře se otevřely, a vstoupil, aby kochat se výhledem, a rychle se blížil k balkónových den. Jsem nemusel dlouho stát na balkoně. Od toho místa, kde ji držel, mi bylo dobře patrné velká část terénu. Její pohled viděl muže, kteří se cíleně chodil sem a tam výplaty hned za zdí. Oni byli oblečeni do formy, a žádné zbraně není vidět, ale je svobodný ležérní švédů, kterou nosili, byl překvapivě podobný a mohl zamaskovat cokoliv, od 45 měřidla do обреза pušky. V laguně se plavili několik mokřadů motorových člunů, ale jaký-kdo se plavil v & nb. Ji viděl část široké dlážděné náměstí, kde sunbathed ostatní lidé; Mezi nimi šli služebníci v bílé bundy s подносами s nápoji... a dalšími věcmi. Nebylo nutné přijímat velký plán, pochopit, co je ještě dodáván. Věděla vousatý mladý muž o hmotnosti kolem 140 kg, když sáhl k poměrně zvláštní bílém цилиндру, jemně сложенному na tácku, kterou emu. S největší pravděpodobností, hašiš; svést některých návštěvníků, trvalo to něco víc, než parkování flámu. Ale více jí vidět nemohl. Stromy v okolí hotelu byly vysazeny blízko sobě navzájem, ale zakřivené vnitřní stěnu za laguny закрывала dobrý přehled fasády budovy. Takže, dvojitá barricade, která se zabývá vytvořil problém, spočívající v tom, že musel přelézt přes vnější zeď, nevím, kde jsou stráže - a pak, pokud ji nějakým způsobem překonal tyto překážky, vznikal problém průchodu vnitřní barikády, a Bůh ví, že je třeba ještě překonat. .
  
  
  "Podívejte se, pane. Mohu ji v něčem pomoci? Slyšení ten hlas, ji, otočil si v duchu nadával nadával tlusté koberce. Vysoká černá muž, který stál ty v domovních проеме, byl oblečený v běžné každodenní oblečení. Jedna ruka byla ledabyle засунута za minutu ego krátké kabátce. On dotazování se usmál a zdálo se, naprosto uvolněný. Její odkašlal si a doufal, že se dívám dost trapně. 'Omluvte mě, prosím. Její, spatřil jsem, že dveře jsou otevřené, a šel, aby se každoročně na výhled z této strany hotelu."
  
  
  'Ano.' Zavřel za sebou dveře - akce, která mě ostražití. "Je to nejvyšší bod ostrova Vzkříšení, a vzhled je velmi zajímavý". Tentokrát to je široce se usmál, a pak její znalost ego. "Херридж?" Pilot letadla "Lyra" na okamžik sklonil hlavu. "Samozřejmě, pane, Walton". 'Je mi opravdu velmi líto. Je to jen hotel... - jsem unaveně mával rukou směrem k balkonu, pak se rozpačitě usmál. "Pokud zaškrtnete, uvidíte, že jsem šel sem, aby se něco si vzít". Udělal několik kroků do místnosti a šel se na mě podívat. 'To není nutné; Pro mne nejsou jako na zloděje, pan Walton. Její vynaložil mnoho úsilí, aby uvolněnou pozici. "Omluvit se", - řekl ji, pak nechal své přirozené zvědavosti prorazit. Херридж chápavě usmál přikývl. "Ano, to je můj pokoj. Na Doublé Cay velmi dobře se vztahují k zaměstnancům. Rovnost pro všechny ". Řekl to bez stínu hořkosti. "Rád to slyším. Uvědomují si, že ih pilot musí být šťastný ". "Jsem spokojen". On přikývl mi přes rameno. "Může být, vás zajímala tato poměrně neobvyklá situace, za zdí?" "To je všechno, ne? Mám na mysli všechny, kdo ví, kdo tam žije ". "Ano, je to tak." "Ale já jsem si myslel, že je samotář. Kdo jsou lidé, dovádění ego laguně? "O, pane Ингерсолл může být samotář, ale to není sobecká. On zve části mladých lidí používat ego ... soukromý prostor ". "Začínám to chápat". "Já taky". 'Oi?' Херридж ukázal směrem k hotelu, nejbližší k bazénu. 'Již není tajemstvím, že pan Ингерсолл nainstaloval mezi těmito stromy několik televizní kamery. Zdá se, že se baví tím, že sleduje hosty, a osobně si vybere ty, které chce pozvat do svého vlastnictví ". "Je to pro mě tajemstvím". Tato možnost, pro estestvenno, napadlo mě, když Hawke проинструктировал mě, a já jsem byl rád, že je to potvrzováno. "Teď už to víte, pan Walton". 'Ano. No, poslouchej, omlouvám se, že jsem právě vstoupila. Vidíte, že ten, kdo cestuje tolik, jako její - hotely, sanatoria a podobně, - získat ve zvyku po celou strčit svůj nos. Nikdy nevíš, kdy potká starého přítele, nebo něco takového. 'To cítím.' Херридж stál jako skála, trochu stranou, aby si ujít mě.
  
  
  Její prošel mimmo ním kývl, neurčitě zamával, přicházet do chodby a opatrně zavřel za sebou dveře. Na cestě do svého pokoje ji, překvapený, proč se o pilotní, v pracovním oblečení, v kapse kabátce leží zbraň. Možná, pomyslel jsem si, že Херриджа na Double-Kay, byly jiné povinnosti, než o ní už věděl.
  
  
  Den ještě zbylo dost, aby prozkoumat Ostrov Vzkříšení ještě trochu. Veselý rab, na parkovišti mi podal plážový buggy, jeden na to rozbitý фольксвагенов se zvláštním tělem a širokými pneumatikami. Její jel na klikaté příjezdové cestě, lemované palmami, až se dostal na golfové hřiště. Klub představoval více než krytý pavilon, otevřený ze tří stran, s řadou skříněk s čtvrtou stranu. Uvnitř a vně byl malý bar a stolky, ale nikdo tam nebyl.
  
  
  Ji, prošla деревянному podlaze pavilonu a podíval se na golfové hřiště. Ploché pole byly pokryty bujnou zelení, místy poseté kvetoucími rostlinami a umně uspořádanými palmami. V dálce viděl její osamělý kvarteto hráčů a dva golfové vozíky; ve zbytku pole se zdálo neobydlené.
  
  
  Znovu ji selle v buggy a pokračoval na cestě bez cíle. Na konci golfového hřiště se cesta rozšířila, ohýbání za roh keře a prudce se připojí mě k malému přístavu. Na obou stranách zátoky obhajoval vlnolamy; dva nebo tři круизера slušných velikostí, které byly ukotveny v přístavu bar, stejně jako hrstka malých plachetnic a rychlé катерова. Ji neviděl nic, co by se podobalo lodi na podvodních křídlech.
  
  
  "Myslím, že u Ингерсолла byl vozový park někde v laguně," řekl si jí, hádat, kde přesně.
  
  
  Na druhém břehu zálivu ji viděl ostrov "poslední soud", ego ocelovými být chodící hromada kostí, lezení kolem písku, a podpěrami mostu, vystupující nad vodami zálivu. Od toho místa, kde ji držel, aktualizace mostu v nejvzdálenějším molu více, než kdy jindy, připomínala tuny ocelových nosníků, opuštěné, tam a zanedbané. Na mostě nejsou žádné známky stavební činnosti, ale daleko ji viděl, zvedání nosníků jeřábu a кружащиеся kolem něj bod žluté stavební přilby. Se mi to zdálo běžným stavebním projektem, a on nepochopil by, bylo to něco jiného, při pohledu na otevřenou vodu ze vzdálenosti více než půl kilometru.
  
  
  Stíněným vrčení řvoucí motor upoutala můj pohled vlevo. Bílé lodi обогнула vzdálené místo na konci zátoky, a bílý plášť, zvedl se nad vodou na lesklé kovové regály. Křídlových, a já jsem nemusela hádat, odkud pochází. Angela seděla v zadní části otevřené kabiny, vedle hranatý пухлым азиатом, a za volantem seděl jeden z длинноволосых mladých lidí, které ji viděla, s ní na letišti o den dříve.
  
  
  Rychlá loď udělala širokou ukazatelů a spěchal k průlivu mezi dvěma ostrovy. To доплыла do dlouhého přístavu bar, který se zabývá klesala do vody posledního soudu, zpomalila rychlost, když jsme se blížili k břehu, a upadl do vody. Několik malých postavy přiblížily, aby se chytit швартовную lano, pak trojice взобралась po schodech, vyskočil na břeh a zmizela za skupinou nízkých budov.
  
  
  "Dodavatel" s "Формозы", o kterém mluvila registrátora, satelit mého útočníka v předvečer večer, zdá se, že v krátké době navštívil staveniště s dvěma členy intimní šestky ...
  
  
  Její pozoroval lodě v malém přístavu, a byl jsem zvědavý, co je to za loď, Úřady. Nejprve ji hotel pouze poslouchat ji, zjistit, že ona by mi říct o operacích Ингерсолла, ale teď jsem měla lepší nápad.
  
  
  Runway ležela na vyvýšeném, v blízkosti přístavu. "Lear Jet" bylo zaparkované u chatrče, nad kterým развевался ветроуказатель; v okolí bylo několik sportovních letadel. Více jsem neměl kam jít, tak ji jel na betonové platformě. Kolem chatrče vyšel muž a chvíli sledoval a pak se vrátil dovnitř. Jí byl jen turista.
  
  
  Nyní ji jel v buggy na pláž poprvé a naposledy, uzavírá svůj kruh, v plynulou tempem po písku, až se dostal na tenisových kurtů v blízkosti hotelu. Byly opuštěné, jak se na pláž, je zřejmé, že hosté hotelu Doublé Cay nebyly obávají o něco více stresující, než golf a бездельничанье doma u bazénu.
  
  
  Obnovení buggy, jsem šel otevřeně do svého pokoje; teď není čas se bát mladých lidí, kteří by mohli zaútočit na mě. Její zaspal hodinu, pak začala připravovat na blížící se večer.
  
  
  Její взвесил potenciální potřebu v mém спрятанном zbraních s pravděpodobností toho, že s Чиной u mě nebude mít moc šanci skrýt ego dlouho; pak ji neochotně se rozhodl opustit Вильгельмину a Huga na místě. Za příznivých by se za jiných okolností spyware práce je poměrně složitá, ale vzhledem k malé šanci, že tanečnice bylo jen tím, khem to sám tvrdil, nemohl jsem si dovolit komplikovat věc, začít ego s pistolí a стилетом. Mě chytí.
  
  
  Její oblékl si tmavé kalhoty, tmavě hnědý svetr a světle modré sako a nechal své poněkud opotřebované tenisové balet pantofle. Pak ji посидел na balkoně několik minute a podíval se na svou posezení přibližně u bazénu. Ocelová páska je stále ještě kamarádí, a později slunce пробивалось skrz roztrhané oblačnost porostu.
  
  
  Někdo tiše закашлялся. Ji, otočil se, ale za mnou v místnosti nebyl nikdo jiný. Pak ji uslyšel tiché mumlání hlasů, ale slova byla неразборчивыми. Slyšení zvuk, její přistoupil k перилам balkonu a poslouchal. Kolem několika slov, které ji slyšel, jazyk působilo to jako vágní známé, ale divné. Její podíval se dolů a naklonil dopředu rivne tak, aby bylo vidět zábradlí balkonu v přízemí.
  
  
  Na перилах ležela tmavá ruka a kus černé rukávy. Pomalu запрокинул hlavu a myslím, že úsměv na mé tváře byla tristní. Takže oni zůstali upřímný pode mnou - a pro dostatečně flexibilní osobu, není nijak složité lezení s ih balkonu na můj, a ještě jednodušší postavit se znovu. Jen včerejší útočník nemohl využít této jednoduché trasu útěku ...
  
  
  Trvalo mi pár minuta, uspořádat něco, co v mém pokoji, a já jsem jen dokončil, když na mé dveře někdo zaklepal. Její nehybné, ale uvolněně se díval na hodinky. Stůl přišel včas.
  
  
  Když jí otevřel dveře a viděl, že stojí tam, na chvíli jsem se stala téměř líto, že jsem musel používat ji tak, jak ji plánoval. To trvalo jen okamžik.
  
  
  
  Kapitola 8
  
  
  
  
  "Ano," řekl jí jemně, pomalu studuje ji. Jako vždy, ona byla oblečená v bílé, tentokrát v замысловатое šaty do podlahy, драпированное, складчатое a заправленное více či méně v indickém stylu. Dokud to šlo, šaty, pak tu расшатывалось, odhalil bronzové nohy a hluboký výstřih dal najevo, že pod ním nic nebylo irene. Její vzrušující duch prsa se dotkla mé kabátce, když to проплыла mimmo mě, a když to bylo uprostřed místnosti, ona dělala пируэт a pózovala se světlem kolem balkónových den za sebou nah.
  
  
  "Já jsem ti, jako jsem já?" zeptala se.
  
  
  "Je to hloupá vývrtky".
  
  
  To хихикнула. 'Ano.' To огляделась, její oči se zastavili na velké postele. "Může, před večeří перекусим?"
  
  
  Obvykle ji není замедляю reagovat na takové nabídky, ale tato žena-panther bylo pro mě příliš rychlé. Cítila, jak se moje nerozhodnost a nevinně zvedla obočí.
  
  
  "Mám na mysli trochu napít".
  
  
  V jistém smyslu to bylo k lepšímu; U mě byly plány na večer, a její hotel vypořádat se s nimi ve správném pořadí. "Rum punch?"
  
  
  'Champagne.' - To nebyla žádost.
  
  
  Jeho, přistoupil k telefonu. "Uvidíme, jak rychle ego přinese".
  
  
  'Ne nutně.' Došla až k malému ledničky a vytáhla láhev šampaňského z důvodu velkého karafy s пуншем. "Já už nic pít, pokud ll to", - řekla.
  
  
  "Jsi tam dal tuto láhev?"
  
  
  "Její". To наклонила hlavu a podíval se na mě. "Tobě se taky líbí?"
  
  
  "Nejsem proti tomu."
  
  
  Měli jsme drink do chlazených sklenic, které to taky nechala v lednici, a záměrně držel stranou jiný s druhou. Náš rozhovor přerušen; zeptala se mne, o mé práci, ale, zdá se, není velmi se mými odpověďmi. To послало v můj mozek ještě jedno varování; měl To být дельцом show-business, a pokud Stolu plánoval strávit zbytek své kariéry, při tanci na Дубле-Kay, to měl alespoň předstírat очарованной mými pečlivě отрепетированными příběhy.
  
  
  Místo toho se obrátil rozhovor na sebe, na své nešťastná dětství, na svou hořkost vůči Castrovi a všem komunistům. Vyprávěla mi o jeho matce, jak uprchla z pevninské Číny, aby znovu projít všechno. To bylo téměř přesvědčivá, ale příliš trval na tom.
  
  
  A to mě устраивало; mám už nebylo nám pochybností v tom, že budu dělat to v noci.
  
  
  Když jsme odcházeli, kolem místnosti, byla tma. Dole jsme se vyhýbali hlavní jídelně je ve prospěch obývacího pokoje; zasvěcení bylo tak měkké, že se zdálo, že bílé šaty, Úřady svítí. Přivedla mě na samotě, posezení s výhledem na vodu, co nejdál od baru a orchestr cha-cha-cha-cha, hrát za malým tanečním parketem.
  
  
  Okamžitě objevil číšník s lahví šampaňského a jediným menu.
  
  
  "Oni mě znají", - vysvětlil Stolem.
  
  
  Musel засмеяться.
  
  
  "Filety pak je tu vždy velmi dobrá, Nick".
  
  
  'Dobře. Jste skutečný odborník ". Je mi o to, vzala zda dívka věci do svých rukou tak, na konci, to bylo tady, doma, a hrát podle jeho pravidel nezabránilo by. Nějaký čas.
  
  
  Ona byla nenasytná v эде a napadla máslová jemný steak s jemnou koncentrací. Skoro jsme nemluvili, co se mi líbilo. Ji, podíval se do haly; některé páry tančí, většinou starší lidé, kromě jedné dvojice, целующейся, jako novomanželé. Za stolkem u orchestru seděla pár длинноволосых chlapců, oblečených v živou, ale relativně normální oblečení, jako jsou studenti, hrající v hippie o víkendech.
  
  
  Pak toho, jak je káva byla doručena, jeho se jí zeptal, k tanci. Ona rozhodně zavrtěla hlavou a její dlouhé vlasy s bílými prameny padaly, hej, na ramena. "Jsem tancovat nejmenší peněz, Nick". Jeho zuby se leskly ve tmě. "Všechno ostatní ji dělám jen tak pro zábavu".
  
  
  Ji, podíval se na nah na chvíli, pak lehce ji vzal za ruku. "Pak se ti určitě bude chtít zdobit".
  
  
  Její obočí se vzneslo. 'Oi?'
  
  
  "Pokud nechcete plavat na své závodní lodi".
  
  
  "Rychlost lodi. Ty sám mi to řekl.
  
  
  'Ano.'
  
  
  "Ale proč, pak mi obléknout?" To сжала ruku a pohladila záhyby svých šatů. "To je taky na nic." Šli jsme přes boční dveře a obešel bazén na parkoviště. U Hodnosti, samozřejmě, byl vlastní plážový buggy, a ona byla vedena auto je to stejné zuřivé koncentrací, kterou prokázala na večeři. Když jsme se dostali do přístavu bar, ona jel do hotelu k zakotvit a desky дребезжали pod koly.
  
  
  Člun stál na konci přístavu bar, vedle velkého "Chris-Craft" s několika lucernami na spodní palubě. Stůl хихикнула, obrátila oči v ego stranou a zamířila ke své lodi. To byla rychlost lodi, metry pět, s velkou kabinou, hojně pokrytý měkkými матами. Jako všichni na Úřady, všechno bylo bílé. To se mi velmi líbilo, ale já jsem nemohl nic dělat.
  
  
  To задрала sukni, sundala sandály a snadno seskočila do kabiny. Její klesl krmiva швартовную lano, když vzala přívěsný motor Mercury kapacitou 75 l. s., a když to stahl pracovat vytrvale, její отзвязал přídi lano a selles vedle ní. Ona věděla, co dělá, když ustoupila, udělala ukazatelů na 90 stupňů a s rostoucím řvaní выплыла kolem zálivu.
  
  
  'Kam chceš jít?' - vykřikla, перекрикивая vrčení motoru.
  
  
  Její neurčitě zamával rukou. "Pojď se podívat na něco".
  
  
  Jsme závodili přes svatým, krátké vlny, se zaměřením pouze na dálkovými světly vybavení na levé straně a několik pracovních světel na ostrově posledního soudu vpravo; kousek měsíce nic znamená. Stolu vytáhl loď na závit dráhy a spěchal paralelně břehu. Jsme prošli hotel, обогнули nejlepší daleké místo, kde se temné zdi Дублона отбрасывали stínu na písku, pak se obrátili zpět.
  
  
  Vlasy Úřady vlající ve větru, a pásku, kterou заплела na vlasy, se rozešli. Ní, natáhl ruku a vytáhl ji. To усмехнулась a похлопала mě na nohy.
  
  
  Její vykřikl hej do ucha, což ukazuje na řídítka.- "Nemůžu se jí podívat?"
  
  
  To заколебалась, pak řekla. 'Samozřejmě. Proč ne?' Jsme vyměnili, což samo o sobě byl zajímavý manévr, když jsme перелезали ještě jedna přes druhou, ale nic neprovádí, tak jako všechno ostatní šli docela rychle.
  
  
  Její zrychlil, a my jsme se dostali dál, a nyní hotel vlevo od nás промелькнул mimmo místa původu. Její zpomalil a obrátil se k Úřadu.
  
  
  "Co jiného ostrova?"
  
  
  "Máte na mysli "poslední soud?"
  
  
  'Ano. Že ty tam vidíš?
  
  
  To пожала rameny. "Jen buldozery. Velmi ošklivá.'
  
  
  "Pojď se podívat".
  
  
  Podívala se na mě s pochybností. "Oni nikoho впускают".
  
  
  "Ach bože, baby, jí, milují se dívat na stavební úpravy. Uvidíme.'
  
  
  Bylo mi to jedno, snědla ona na to, nebo ne; Jeho otočilo. A tak jsme běželi přes záliv na betonovou опорам a pláž za nimi.
  
  
  Než jsme prošli poslední sloup, ji viděl lidi, jak jdou směrem po svahu k & nb. A dokonce i v jisté světle viděl zbraně, které u nich měl. Její сбавил rychlost a dovolil člun zmítaný, dokud dno nemá žihadlo písek.
  
  
  Nás oslepil silný svítilnu. Její zvedl ruku a podíval se na Pozici. Seděla nehybně, rty приоткрыты, oči prázdné.
  
  
  "Odpočinku terén! Relaxovat území! Odejděte!' Výkřikem do tmy byl neústupný a pronikavým.
  
  
  Ji, zasmál se v ослепляющем paprsku světla. "Hej, my jsme prostě плывем. Co máš vůbec na toho psa písku? Její vstal a spustil se přes čelní sklo na nos lodi.
  
  
  V paprsku světla вырисовывался pevné siluetu. Ego karabina byla zaměřena mi v životě.
  
  
  'Pryč!' - прошипел to. "Je na dovolené území. Ještě jeden krok, a já jsem выстрелю ".
  
  
  'Nick!' - křičela Stolu za sebou. 'No pojď stejné!'
  
  
  Její, jen pokrčil rameny, ухмыльнулся světlo, udělal kolem ukazováku zbraň a odhodil velký prst jako kladivo. "Dobře, kámo, příště jí tě chtěl zavolat," řekl jsem, забираясь zpět do kabiny, hádat, ne unést, zda ji její roli перезрелого hippies.
  
  
  Její zařadil zpátečku a vyrazil člun od břehu. Pomalu вошди v zátoce. Když jsme byli v otevřené & nb, její vzrostly na kole a opustil loď na vodě. "Hej, mají dobrý výboru pro přijímání hostů," řekl jsem. Její úsměv se protáhl. 'Její tě varoval.'
  
  
  "Co mají právo se takhle chovat?" - возмущенно zeptal jsem se. "Copak oni nevědí, že někdo může vystoupit na břeh, dokud si pobyt pod záložkou plné vody?"
  
  
  Její úsměv byl trochu více upřímné. "Víte, o takových věcech?"
  
  
  "Plaval jsem pod plachtou".
  
  
  To se vyvíjí v ruce se mi na rameno. "Ne pojď dál příliš daleko, Nick. Tam takové zákony šlapat ".
  
  
  "No, je dobrý způsob, jak dělat své věci!" Její, jak jsem doufal, dobře накапливал své rozhořčení. "Nemohou tak дерьмово pocházet".
  
  
  "Nick ..."
  
  
  Její hrubý притянул ji k sobě. Byl to vypočtené průběh, ale sotva úsilí. "Poslouchej mě, Stolem, - прорычал jí do ucha, hej, je tady příliš mnoho lidí, kteří se snaží udržet nás dál od všeho něco. Nejprve Ингерсолл s ego žádném zatraceně zdí, a teď tohle! Jasné?'
  
  
  Stolu dlouho nesplňovala, a on se obával, že zašel příliš daleko ve své komedie. Ona pak pomalu klesla ke mně, že ruku mi pod bundu a objal mě kolem pasu.
  
  
  'Nick?' zašeptala ona. "Hej, jsme museli trochu se pobavit..."
  
  
  Ji objal ee za rameno a притянул k sobě. Odpovídala mému tělu a pohodlně, likvidaci jeho. Její tvář se zvýšil, a políbil ee na rty; nejprve jemně, pak s rostoucí vášní, o kterou se vzrušeně odpověděla.
  
  
  Malý světelný tok houpal nad vodou ze strany ostrova posledního soudu za námi. Ji čekal. Sergej dosáhl nás, otočil se ještě dál, zaváhal, pak se vrátil a chytil nás svým paprskem.
  
  
  Stůl пошевелилась, zvedla oči a нахмурилась. Pak zvedla hnědé ruku a natáhla prostřední prst v univerzálním gestu opovrženíhodný volání.
  
  
  Světlomet šel dál. "Tyto поганые вуайеристы", - пробормотала ona a znovu se přitulila ke mně.
  
  
  Jsme se plavili po proudu, dokud se naše rty a jazyky se zabývali průzkumem, a složité záhyby její šaty mají hozený otevřít. Ee prsa ožily od mého doteku, a mé rty sklouzl na žluto-коричневому tyči ee krku k поднимающемуся брустверу, dokud není dosaženo стоячего bradavky. Ona celá udýchaná, lisované hlavu k tělu a скрестила jednu nohu nad nohama.
  
  
  Nebylo to snadné, ale je to zlomil zdarma. 'Prokletí!' Zamumlal jsem.
  
  
  "Že je to roztomilý" Stolu, snažila se zakrýt své reklamě vystupuje krásná nahá prsa, a v měkkém světle to vypadalo jako рабыня-barbar kolem Starobylého Rýmu.
  
  
  "Promiň, - прорычал jsem, ale oni parních..." To, zavrtěl hlavou, jako by byl příliš naštvaný, vyjádřit to slovy.
  
  
  "Zapomeň na ně," - důrazně řekla. "Jen přemýšlej o Úřadu".
  
  
  "Neboj se, zlatíčko". Jí pustil ruku, sundal bundu a hodil ji na podložky pod pohovkou. "Myslím na tebe". Naštvaný blbec vzal loď a zrychlil. Jsme умчались na moře, nos nahoru a klesl na vlnách.
  
  
  'Nick! Co děláš?'
  
  
  Ji, usmál hej. "Ponětí představit hru, broučku?"
  
  
  "Já nevím ..."
  
  
  "Podívejte se!" Ji strčil ukazováček ve směru ostrova rozsudku, který již byl více než arkýřová na obzoru za námi. "Kde by k nám šel, tyto prasata obtěžují mě". Musel jsem закричать, aby se obrnili řev motoru; mořská pěna залила nás, a намочила. Řádu, zdá se, že to není neklidu.
  
  
  "Hlas je důvod, proč se vracíme na tento zatracený ostrov".
  
  
  "Ale ..." zdálo Se, že opravdu сбитой matoucí. "Byli jsme..."
  
  
  "Ano, byli jsme zaneprázdněni. A dále to budeme dělat ".
  
  
  Ji objal ee za rameno a hrubě притянул k sobě. "Právě jsme se chystali udělat to na druhé straně".
  
  
  Její otočil loď k těmto účelům a zamířil na druhou stranu rozsudku. 'Existuje.'
  
  
  "Ty jsi blázen, Nick".
  
  
  'Ne, to není pravda. Jen забавляюсь Její vyzývavě se podíval na nah. "Chceš spát se mnou, Stolem?"
  
  
  'Ach, ano!'
  
  
  "Pak uděláme to pod okem гребанных prasat. Dobře?' Rozhodně ji vzal rukou její reklamě vystupuje krásná nahá prsa, a pak odstrčil její šaty, aby otevřít i druhé. Na chvíli seděla bez hnutí, pak se bezmocně zavrtěla hlavou a наклонилась, aby strčit svůj jazyk mi do ucha. Její сбавил rychlost, dokud jsme téměř nepokročila vpřed, a obcházel nejdál nit ostrov posledního soudu, na druhém místě zálivu a staveniště. Dokud jsme se společně zabývali různými věcmi, ji pomalu plavili podél pobřeží požádal o případné hlídky. Konečně ji odvážila zamířit k pobřeží.
  
  
  Jakmile loď šla přes písečné dno, ji vypnul motor a skočil dopředu, aby vytáhnout malou kotvu na břeh. Bohové, bylo skutečně za mnou.
  
  
  'Nick!' zašeptala ona. "A když najdou nás tady?"
  
  
  "A co?" Její zahnutý nůž kotvy na keř. "Co mohou udělat, než vyhnat nás?"
  
  
  "Ale oni ..."
  
  
  Její vstal a podíval se na nah, téměř чихая. "Co je s tebou špatně?" - řekl jsem, hořce smát. "Ty prase, na druhé straně ostrova. Oni nikdy nepochopí.
  
  
  Stůl se pomalu trávila rukama přes její vlasy, a její prsa se zvedli, jak spojené balóny. Pak vzala mě za ruku a odtáhl na krátké prudkém svahu k каменистому výstup. Dostali jsme se ego a dostáváme se k samotnému stromu, окруженному matné houštiny. Když jsme se blížili k poli s vysokou trávou, zastavila se a ptát se podívala na mě.
  
  
  Její затащил ee do měkké trávy, nebo stáčení ve vlnách jejích vlasů, dokud jsme se objímat. Zbytek šaty s přezkou na pasu распахнулась, tvoří se pod ní bílou deku. Z mého oblečení nebylo snadné, ale my jsme to zvládli, a naše těla jsou sloučeny do jedné, když po několika okamžicích jsme šli bok po boku. Jeho, cítil, jak její teplo prodchne mě, její nohy propletou mých, ee, čalounění života divoce stoupá. Jeho uklidňoval ji rukama, zatímco ona ležela, ještě třásla, s neprůhlednou očima v bledém měsíčním světle.
  
  
  "Nick ..." выдохнула to. "Pojď do mě ..."
  
  
  Šli jsme pomalu prozkoumávat, kvetoucí zahrady se otevírá mi, ee nohy nahoru, její tělo natažené, pak dlouhé ponoření se skluzavkou. Přitiskla se ke mně, že naše těla jsou nyní byly mokré od banky, a její boky извивались.
  
  
  'Víc, víc!' - zalapala po dechu, a jeho horký dech se dotkl mého ucha. "O, Nick, nikdy ji ..."
  
  
  Její přinutil ji umlčel, hladil její boky se ruce, cítil, jak ee bradavky прижались k mé hrudi. Dlouhou dobu vládla ticho, intermitentní вздохами a sténání potěšení, a pak ji viděl, jak se její oči náhle široce uvrhl otevřít, když se její tělo напряглось.
  
  
  "Oh, ne ... oh, ano ... ano, ano, hahahaha ..."
  
  
  Neměl jsem problémy s adaptací na její vyvrcholení, a protože jsme oba klesly bok po boku, vyčerpaní, jsme zůstali na chvíli. tiše odpočívat. Ona byla první, kdo pohnout, naklonil se blíž, aby okusovat krk svými neuvěřitelně měkkými rty. "Nick", - пробормотала to. "O, Nick, to se ještě nikdy neměli tak dobře..."
  
  
  Trvalo všechny mé vůle, aby se osvobodil od nah, ale nějak se jí moc nepovedlo, otočil se a postavil se na kolena. Ji, podíval se na nah, na bezchybné a zářící бронзовое tělo, a zasmál.
  
  
  "Co je, miláčku?" - pochybovačně zeptala se. "Já jsem tak dobrá?"
  
  
  "Bože, bože, ne. Ji, myslel jen o těchto ozbrojených hrdinů dole; oni by těchto na zdi, kdyby se dozvěděli, že jsme teď tady - a co jsme udělali."
  
  
  "Ach, zapomněl ih". Natáhla ruce, aby objal mě. "Vrať se ke mně, můj Nick".
  
  
  Ji přinutil vstát. Její podíval se přes ostrov ocelový rám, táhnoucí se do nebe na půl míle. "Jsem zatraceně zvědavý, co oni tam dělají, co nikdo nevidí".
  
  
  "Ach, to nezáleží na tom, drahá. Pojď ke mně... "
  
  
  Její předstíral, že není slyšet ji, a začal přetahovat kalhoty. "Pojď прогуляемся, Stolem. Strávili jsme spolu celou noc."
  
  
  Povzdechla si, převalil a vstal jeden plynulý pohyb, jako je "kobra", probíhající po celé kolečko koše drak.
  
  
  Její oblékl tmavý svetr a balet pantofle a захотелапомочь Úřadu s šaty. To uklidili ego z pod mého dosahu.
  
  
  'Co budeme dělat?' - zeptala se, надуясь.
  
  
  Její poukázal na psací svatý na stavbě. "Prostě přišli a uvidíme. Jste připraveni na to?
  
  
  "Ha!" se vyslovuje фыркнула. "Jsem připraven ke všemu".
  
  
  Předtím, než se jí podařilo ji zastavit, ona зашагала na trávě, nechat šaty волочиться za sebou jako závoj nevěsty.
  
  
  To rychle dohnal ji a donutil zpomalit. Ona se na mě podíval, a, bez odporu, následovala mé vodící ruky. Jsme zakopnutí, aby jejich cestu přes houštiny keřů, šli mlčky; lehký vánek шелестел na větve křivky palem, které rostly kolem nás. Když jsme se přiblížili tak blízko, že jasně viděli staveniště, ji zastavil.
  
  
  "Zůstaň tady," - прошипел jsem, rychle přístup k temné postavě go mixéry. Její přikrčil vedle a poslouchal.
  
  
  Její slyšet nic, kromě větru. Vše, co jsem mohl vidět, je to poněkud vlnité železné řetězy, vrtací zbraní a jeřáb v dálce. Upřímné před виднелась obrovská zející díra, зацементированная ze tří stran - tušil jsem, že to je částečně hotový základ s strmé hliněné hřídel, спускавшимся ke dnu a rozšlehaným бульдозерными гусеницами.
  
  
  Se mi zdálo divné, že jsou tak pevně střeží jednu stranu ostrova, a ne hlídat zbytek. Ji chystal opustit svůj úkryt, když slyšel za sebou булькающий creek.
  
  
  Ji, otočil se. Stůl byl nic víc než skvrna ve tmě, ale mezi námi byly ještě dvě příčky. Přišli ke mně, ale zastavil se, aby každoročně na stranu, Úřady, která se zabývá křičel.
  
  
  Podle toho, jak stáli nehybně, ji mohl říct, že jsou ještě neviděli, ff. Pokud by to jen нагнулась a ускользнула, to, pravděpodobně, mohla by se dostat do lodi bez povšimnutí. Místo toho, ona se otočila a běžela, odtrhl za sebou to sakra bílé šaty, jako matador.
  
  
  Chytili ji, než ona пробежала padesát yardů. Ji sledoval kolem stínu go mixéry, jak hodili ji na zem. To, co řekli, разлетелось po větru, ale chvíli později se zvedl Řádu na nohy a táhnul ji zpět ke mně.
  
  
  Její počkal a viděl jeho únosci. Když přišli lízání ji, a viděl, že silné, ambiciózní a oba mají karabiny. Trio šlo mě pravdu, po širokém oblouku kolem go mixéry. Můj problém spočíval v tom, skočit, zda se jí v nich, nebo počkat, aby zjistili, zda je v okolí další stráže. Když pominuly mě ve dvaceti metrů, ji viděl, jak se Stolu zakopl o, склонила hlavu a snažila прикрыться šaty. Odina kolem stráže smál. Ji, slyšet její vzlykání.
  
  
  Ji, sestoupil na zem a západ slunce pod бетономешалку, aby zkontrolujte, zda ih. Oni dostali зияющий základ, na okamžik zmizela za хижиной, pak se znovu objevila, ještě rychle šlapat. Stůl dovolil nohy волочиться, a jeden na ff ostrahy hrubě strhl ji za ruku. Ji, slyšel, jak ona vykřikla od bolí, po němž následoval falešný smích.
  
  
  Když oni ztratili na paměti, její vyjel z pod go mixéry a jel k nejbližší chatě. V dálce ji spatřil tři siluety, tak blízko sobě navzájem, že se podobal маловероятного šest-legged monstrum, направлявшегося konstrukce na betonových bloku vedle s vysokým ocelovým скелетом. Oni se zastavili jen na okamžik, otevřel dveře, vešli, a dveře byly zavřené.
  
  
  Ji, opřel o studenou sténání chaty na vlnité žehličky a обдумал situaci. To bylo více nebo méně tak, jak ji plánoval na tento večer. Problém spočíval v tom, že jsem měl pocit, že někdo jiný taky plánoval, a co Stolu bylo vším, jen ne nevinný divák.
  
  
  
  Kapitola 9
  
  
  
  
  Nebylo žádné řešení. I když ulovení Úřady bylo chladnokrevně задуманной - ale jí byl téměř jistý, že to tak je; v opačném případě by to byl příliš chytrý na to, aby mávat své bílé šaty ve tmě - musel jsem hrát roli spasitele. Kromě toho, potřeboval jsem zjistit, jak přísná byla ostraha na tomto ostrově. A proč to bylo nutné.
  
  
  Její пощел stranou od železnice chaty, drží se dál od pracovní osvětlení na vysoké oceli rám. Bylo hodně keřů a palem, aby ji mohl schovat, když jí spadl na všechny čtyři a opatrně полз do objektu na betonových bloku. Na druhou stranu z vysoce skeletu budovy byly dva muži a za nimi ji mohl vidět díru ve svahu, vedoucí k laguně. Její roztažený na podlaze a prohlížel si budovy, ve které втащили Řádu.
  
  
  Z mé strany neměl okna, jen otvor s rotujícím ventilátorem. Když ji tam ležel, slyšel jeho tlumený výkřik - samozřejmě, ženy.
  
  
  Její není divu, oblékl se ve tmě a nechal modrou bundu na lodi. Zběžně po shlédnutí území, jeho běžel k budově, které viděl mezi sebou a kryty. Její прокралась za roh a ocitla pod oknem kolem vyztuženého skla. To bylo приоткрыто, a její горстью svojí ego pohledem. Příliš málo, aby prolézt.
  
  
  Ještě jeden výkřik bolí, tentokrát ценымногие hlasitěji. Její jemně подтянулся do betonového rámu a vyhlédl ven z okna.
  
  
  Seděla na tvrdé dřevěné židli, její ruce byly svázané za zády, a cíl byl ohnutý tak, že vlasy se zabývali osobně. V jasném světle žárovky holou ji viděl červené jizvy na rukou a stehnech, a její nahé hrudi; potůček banka kapat dolů na ee břichu a rozcuchanými černými vlasy mezi stehna.
  
  
  Muž, bývalý vedle ní, zády ke mně, seděl a byl oblečený do volného barva khaki. V místnosti seděli dva muži, oblečeni jsou více či méně stejné, nedbale drží své pušky. Oni усмехнулись dívce, ih rysy obličeje téměř - ale ne úplně - orientální. Na ih tvářích byly také nejisté latinských rysy, a když baculatá muž promluvil, jeho si uvědomil, co je to za lidi.
  
  
  Byl to stejný сбивающая matoucí směs jazyků, který ji slyšel dříve na balkoně pod mým. Jí vím, španělský a některé čínské dialekty, ale naprosto nechápal, o čem mluví tento člověk. Nicméně, to ví kombinace, - a přemýšlel, nepřišel jsem na nějaké rodinné hádky; konec konců, u Úřadům bylo stejný původ.
  
  
  Ale v tomto bodě, muž udeřil ji, a to v řadě.to mě přesvědčily, že to není rodinná hádka. On udeřil ji tak silně, že krev tryskající z jeho nosu tekla na rty a bradou a kapala na prsa. To mě vyřešit; Ji musel vytáhnout ji odtud.
  
  
  Ji, sestoupil na zem a chystal se otočit - pak ji slyšel шарканье noha. Moje ruka se zvedla, ale je příliš pozdě; někdo odhodil, jako by mi наковальню na hlavu a on se ponořil do louže roztaveného olova, kde je vše zářil červenou a černou, červenou, černou, červenou a černou ...
  
  
  Slunce vyšlo na грохочущей členit a další pekelný hluk, téměř stejně hrozný, jako divoký lesk, опалившее moje oční víčka. Ji pokusil se zvednout ruku, aby si chránil tvář, ale nemohl. Trvalo mi obrovské úsilí, aby otevřel oči, a několik sekund, aby zjistil, kde jsem jí.
  
  
  Ventilátor točila vysoko do betonového sténat, a nahá žárovka mnou navždy бросала ostré paprsky přes můj lebka. Její ležel na nějakém lůžku, spojené ruce a nohy; otočil hlavu, viděl, že Stůl je stále ještě byla vázána na židli uprostřed pokoje. Jak ji mohl vidět, jsme byli sami. Byla jsem zvědavá, jak dlouho to bude trvat.
  
  
  "Bohové!" - прошипел jsem. Musel jsem se třikrát zopakovat její jméno, než ona zvedla hlavu. Když se podívala na mě, její oči byly prázdné.
  
  
  Její zeptal se. - "Jak dlouho ji tady?"
  
  
  To пожала rameny, jako by
  
  
  . "Deset ... možná patnáct minuta".
  
  
  'Kde?'
  
  
  'Já nevím. A je mi jedno, - řekl, že tón jejího hlasu. Z jejího nosu do brady tekla vyprahlá krev, a ve vlasech taky byla sraženina. "Líbilo se jim nic neřekli?"
  
  
  "Nic jsem neslyšel".
  
  
  "No, musíme udržovat odtud. Že se cestovní naučit od vás?
  
  
  'Já nevím. Myslím, že ji dělala na ostrově. Oni prostě zabili mě." Ona se vyčerpaně nadechl, jako by je zvyklá, že ji porazil.
  
  
  "Jakým jazykem mluvili?"
  
  
  "Něco jako latinské čínského. Její vzpomínám si ego od své matky ".
  
  
  'Víte?'
  
  
  "Už ne tak dobré".
  
  
  Pokud to byla komedie, to se dobře hraje. Jí byl nakloněn vyslýchat ji dál, ale protože naše stráže, pravděpodobně nás подслушивали, ji hotel se zachytit sebemenší šanci na to, že moje krytí ještě nebylo odhaleno.
  
  
  Ji, podíval se do místnosti. Kromě lůžka, na kterém ležel její, byl obyčejné židle, několik židlí, index kartu a telefon. Byla jsem zvědavá, kde tyto stráže.
  
  
  Dlouho čekat nemusel. Dveře распахнулась, a za mnou na бетонному podlaze byly slyšet shaggy. V místnosti se táhly dlouhé stíny, a on se podíval do tváře допрашивавшего Řádu. Vlastnosti ega jednotlivců byly asijskými, s lehkým latinským nádechem; mohl by vystoupit za americké indiány, kdyby ne nažloutlý odstín ego kůže. To bylo očekáváním růstu, ale ego tričko khaki bylo působivě plná svalnaté tělo.
  
  
  'Líbí. Tak jsi очнулнулся? Ego rty téměř není шевелились, když mluvil.
  
  
  'Ano. Že jsi ve delle si myslíš, že děláš? '
  
  
  "Co děláme se všemi útočníky". Ego angličtina byla bezchybná, s lehkým přízvukem.
  
  
  'A co to je?'
  
  
  To посмеялся; byl to nepříjemný zvuk. - Dozvíte se, kdy bude navždy. Jak je tvé jméno?'
  
  
  'A tvé?'
  
  
  Ego obrovská ruka se pohybovala tak rychle, že jsem si ani nevšiml toho; mým cílem je содрогнулась od síly úderu, a mě se vztahuje усеянная hvězdami černá aktivního odpočinku. Ale ona rychle zmizel, a on впился pohled na muže.
  
  
  Zeptal se. - 'Dobrý?'
  
  
  Jeho řekl, že emu je název, který použil; neměl jsem důvod, proč to dělat.
  
  
  "A co jste dělal tady, na ostrově, Walton?"
  
  
  Ji, podíval se na Pozici. "My jsme jen chtěli, klidné místo, aby... no, víš".
  
  
  "Je zřejmé", - řekl on, bez výrazu. "Ale to nevysvětluje, proč jste prohledali po ostrově s hledáním".
  
  
  Její, jen pokrčil rameny, jak jen mohl. "Jen zvědavost, hlasování, a všechny".
  
  
  "Je špatné, že jsi tak zapsal, Walton. Jak se říká - zvědavost může zabít?
  
  
  Její překvapený. "Hej, nechceš říci..."
  
  
  On pomalu přikývl.
  
  
  "Bože, ty vole, právě jsme vkročili sem. Dokonce i v Rusku se za to zabít ".
  
  
  "Já bych si nebyl tak jistý, Walton".
  
  
  Otočil se k Úřadu a rychlostí blesku se opakoval řadu slov na tomto ублюдочном jazyce.
  
  
  Dívka nechápavě se podívala na něj. Zaváhal, pak promluvil s ní anglicky.
  
  
  "Co víte o této osobě?"
  
  
  'Nevím nic. Je to host v hotelu. Už nevím.'
  
  
  "Alespoň jste měli vědět lépe, než se jít na tento ostrov".
  
  
  Ona bezmocně přikývla. "Snažil jsem se říct emu to je, ale on byl naštvaný na to, jak si lidé přistupují s ním".
  
  
  Rty muži скривились v smrtící, jako kladivo, úsměv. "Škoda, že jsi nemohla lépe uklidnit ego hněv". On se prudce otočil a ukázal na jednoho, kolem stráže. "Odvažte tomu v matematice a nohy. Jsme ih obou vzít na skládku.
  
  
  Hlídač dělal, jako emu řekli, pak rozvázal provazy, kterými byli svázáni mé ruce. Před tím, než ji stačil něco udělat, to uvázal ih do zad, a hrubé vlákniny bolestně впились v mé zápěstí.
  
  
  Ve stejné době kapitán zvedl Řádu na nohy a taky remizoval hej, ruce za zády. Z nějakého důvodu zvedl zbytky její bílé šaty, a накинул hej, na ramena. To není na které se vztahuje mnoho.
  
  
  Vyšli jsme s Чиной, ochrana a kapitán. Možná, že to byly světla visí v oceli-formoval se nad námi, nebo kombinace všeho, co se stalo za posledních několik hodin, ale v prostředí a situaci byl нереальный charakter. Neviděl jsem nic, co by mohlo způsobit, že ih zabít mě, jak a Řádu; kromě toho, jak oni si mysleli, že mohou zabít dívku, pokud každý popudlivý muž na Bahamách, vyrazí ji hledat, pokud je to pryč? Jí se zdálo, že se blafovat, ale proč?
  
  
  Když jsme se blížili k nedokončený straně otevřeného základech, kapitán gestem nařídil nám zastavit. On se ke mně otočil, a ego oči se proměnily v malé černé kuličky v matném světle. "Možná, že jsi jen ten, o kom mluvíš, Walton. Ale nemůžu riskovat; mou povinností je bojovat s vetřelci. Moji lidé hledají vaše loď; pokud zjistí, že опрокинут ego a hozen do moře. Samozřejmě, vaše těla nebudou nikdy nalezeny, protože budou součástí základu tam dole. Ukázal na velkou díru, velká území na kterém byla pokryta цементными kameny a železnými прутьями.
  
  
  On tlačil nás dopředu a my jsme потащились na prudkém svahu ke dnu. Když jsme přišli do již plné spiknutí, a on přikývl jednomu kolem stráže, který zvedl karabina a нацелил ego v hlavě Úřadu. Naštěstí pro mě - pro nás - její trénoval s tenisovými pritom, které pro mě připravili v Special Effects. Prsty jedné nohy jeho těžce надавил na nit široký plastový pásek, který se konal v jiné obuvi. Jeho, cítil, jak on šel, a вылетело ostrý jako břitva, čepel z pružné oceli. Jí spěchal na stráži, který nastavil jeho zraky na Pozici, nekompromisně dělení ego nohu těsně nad paty, podélným jejich emu ахиллово šlachy. On křičel, než bolí. Její hit jeho ego nohu do zadku, nutí ego zakopnutí o okraj beton schránky, pak zvedl nohu a рубанул na spojené ruce, Úřady, snažil se, aby ublížit jeho zápěstí.
  
  
  Další stráž s rozpaky člověka, jak jednou pozvedl karabina, když ji наклонил hlavu k němu. Její hit jeho ego v životě, a tlačil zpět na kapitána; my tři spadl na zem, a on se válí dál, pořádně vyhrnula nohy pod svým tělem a vyslovení rychlou modlitbu.
  
  
  Na sekundu jí, že si myslel, že to nemohu udělat; lano bylo příliš тугими kolem mých zápěstí. Ji, strčil ruce pod zadek, ale oni tam uvíznou. V zoufalství ji vytáhl iso všechny síly a cítil, jak se spojené ruce sklouzl trochu dále; znovu trhl, ale ne pokročilé. Zvedne nohy nahoru, její zkusil ještě jednou - a moje ruce sklouzl přes stehna, pak lýtka.
  
  
  Při posledním snažení boty uvolnit se mé nohy, ale alespoň teď moje ruce byly přede mnou, a měl jsem šanci - pokud by to nebylo příliš dlouho.
  
  
  Dva muži byli ještě dezorientován, a můj celý manévr trval ne více než dva nebo tři sekundy. Stráž ještě držel v ruce karabina; Jeho kopali ego nohu, ale minul v jisté světle. Její odřené ego krku čepelí ботинке. Jasně červená krev vytryskla na ego krku.
  
  
  Kapitán stál na kolenou, připravené vrhnout se na mě; Jeho hit jeho ego kolenem do obličeje, pak natáhl ruku a vytáhl karabina kolem rukou umírajícího стражника. Kapitán byl strmé; zatímco ego rozbitého nosu tekla krev, on šel ke mně. Neměl jsem čas otočit karabina a zaměří na něj, i když by to mohl udělat příbuznými rukama. Ji zvedl ego pro kufr a udělal výpad iso všechny síly.
  
  
  Kdyby ji udeřil jeho ego otevřeně na výšku, jeho mozek забрызгал by celý Double-Kay. Nyní karabina zraněný ego мясистое rameno a se dostal do lebky, ale nen dost síly, aby se řez na to. To se стоном spadl na bok a ležel nehybně. Stolu, podíval se na mě s otevřenou pusou. Ee ruce byly uvolněné - můj rychlý úder, samozřejmě, dělal svou práci, ale ona zůstávala nehybná.
  
  
  "Pokud by jsi mi pomohl?" Její natažené hej spojené ruce.
  
  
  To уставилась na brokovnice v mých rukou. Její viděl, jak je to těžké сглотнула, a rozhodl se udržet na uzdě ji do zbraně. Ne teď. Její kapka karabina a přišel k ní.
  
  
  Její prsty byly nepříjemné, ale nakonec, ona zahájila uzly natolik, aby ji byl schopen to udělat sám. Jeho, sklonil se, aby zvýšit karabina a hodit rychlý pohled na naše soupeře. Kapitán ležel nehybně; člověk v místnosti taky. Strážce, který ji podřízl hrdlo, nikdy více se bude pohybovat z místa.
  
  
  'Pojď.' Její popadl Řádu za ruku, a já jsem téměř musel jsem tahat ji, aby vytáhnout v základech. Když jsme byli na prvním plánu patře, podívala se na temnou část ostrova.
  
  
  "Moje loď..."
  
  
  "Zapomeň na to", - přerušil ji. "Oni musí být, již našli ee". Její стянул bílé šaty s ramen a sáhl pod бетономешалку. - A o tom taky zapomněl; nám, pravděpodobně, budou muset využít temnotou, a nemá smysl znovu mávat bílou vlajkou tyto lidi ".
  
  
  Zdá se, že ona se starala o své nahotě - prý to není tak moc. Její vlekli ji na vlnité železné povrchu, na бетонному blok, na ocelovou каркасам. Další stráže nebylo vidět, ale nám ji na vteřinu nevěřil, no a co tam nebude.
  
  
  Vyšli jsme na vrchol svahu, спускавшегося k laguně. Tam bylo docela dobře pokryta, a její mohl vidět několik malých budov a dlouhé molo, sahající do hluboké vody. Na konci přístavu bar se nacházel kovový žlab, pod kterým byl dostatek místa pro velký kamion. Ji nenapadlo, že je to skladiště na cement; oni přinesli materiál na lodi, naplnila koryto a перемешали v бетономешалках.
  
  
  Také bylo vidět kolem šesté hodiny, záměrně chůzi ve dvojicích. Zdálo lhostejní, pravděpodobné, neví, že pár vetřelců byla přepadena. Pro nás to byla výhoda, byť malou. Na druhé straně zálivu, aby ji mohl vidět přístav ostrova Vzkříšení, daleko виднелись hlavní světla vybavení.
  
  
  "Jsi si jistá, že умеешь dobře plavat", - řekl jeho Úřadu.
  
  
  Ona přikývla, вздрогнув.
  
  
  Její začalo jít doleva, když paprsek projektoru zametl z jedné strany zátoky na druhou. Ji zapomněl o tom.
  
  
  Čekali jsme, dokud se její počítal frekvenci paprsku. Cyklus trval asi minutu: 30 sekund na jednu stranu, 30 sekund na druhou. Se mi to nelíbilo, snažit se vyhýbat se od něj v & nb otevřené, i když nám by se podařilo vyhnout se při každém přiblížení světě.
  
  
  Její poukázal na bod vlevo od přístavu bar, kde byla relativně tma. "Stůl, miláčku, спустись tam velmi pomalu a opatrně, jak můžete lízat k okraji vody".
  
  
  "Co budeš dělat, Nick?"
  
  
  Ji zvedl karabina. - "Svatý zhasne".
  
  
  Její počkal, až zmizí ve stínu, pak šel v opačném směru a lezl na vrcholu sráz, až se ocitl na druhé straně zálivu. Času zbývá není mnoho; musel Jsem si pospíšit, než člověk, který ji srazil na zadek karabina, šel bych a upozornila stráže v dolní části.
  
  
  Její uvolnit z kopce dolů na břicho a plazil se přes houštiny keřů v padesáti yardů od břehu. Ji čekal a díval se, jak dlouhý paprsek odchýlí, pak se zastaví na chvíli, a pak se bolestně pomalu vrací. Světelný tok byl stanoven na korbě náklaďáku na břehu šaty. Na jakékoliv slušné pušky, to by byl snadný záběr, ale s puškou - je jiná věc. Byl navržen pro střelbu na malé vzdálenosti. Ji rozhodl vystřelit úplně všem automatickým doušek v naději, že zbraně budou dostatečně přesné.
  
  
  Ji, přitiskl zadek na rameno a podíval se do krátké mozku. Když bright lens se obrátila na mé straně, z vrcholu svahu za mnou se ozval výkřik.
  
  
  Ji stiskl spoušť a zadržel ho. Karabina загремел - a se dostal do cíle. Její lehce sklonil zbraň a znovu vystřelil. Tentokrát lens je rozbitý, a svatý zhasla. Její otočil kufr karabinou na stranu příštích dvou hlídačů a dal salvu. Oba klesly, a jeden kolem nich stiskl spoušť své zbraně a bezcílně vystřelil do vzduchu.
  
  
  Pak ho zastřelil muže v khaki, s velkýma rukama, ale ne stahl počkat, jak se dostal jeho ego, nebo ne. Jeho, vrhl dolů ze svahu a skočil do vody dlouhým plochým skokem. Dokonce i s vypnutým прожектором na břehu bylo dost světla, aby mě vidět. Pak několik silných úderů jeho útěku, a prudce změnil kurz, поплыв paralelně břehu. To byl správný manévr; za mě kulka letěl do vody, podle směru, který jí původně vybral.
  
  
  Její подплыл k přístavu bar a několikrát pop-up s nekonečnou opatrností, lapal po vzduchu. Lidé na břehu, musí být, si mysleli, že jedu otevřeně na ostrově Zmrtvýchvstání, protože se nikdo nedíval na mé straně. Dosáhl přístavu bar, zůstal v jeho stínu moly. Kdyby Úřady byl alespoň nějaký zdravý rozum, to by již bylo na půli cesty přes kanál, ale musel jsem se ujistit; pak události poslední hodiny její mozek, zdá se, nefungovaly příliš dobře.
  
  
  Její počkal několik minut, плывя pod přístavem. Pokud ji ff окликну, možná někdo, kdo je dostatečně blízko, aby mě slyšel. Na konci jí došel k závěru, že pokud to není v cestě, pak je to její problém, a sám plaval do kanálu.
  
  
  Její byl na půli cesty, zápasí se silnými proudy mezi dvěma ostrůvky, když se něco закрутилось v & nb otevřeně přede mnou. Ji, zastavil se a instinktivně подтянул pod sebe nohy. žralok!
  
  
  Každý, kdo říká, že se bojí žraloků, - idiot, nebo lhář. Zvláště v noci v tropických vodách. Koneckonců, je to ih стихию, kde se lidé v nejlepším případě неповоротливые plavci. (Na druhou stranu, zdálo se mi, že pokud ji někdy столкнусь s žralok na břehu, u mě bude výhoda.) Ji čekal s bušícím srdcem, snaží se zjistit, kde se skrývá to zvíře.
  
  
  "Hele, Nick!"
  
  
  Stůl zasyčel mi do ucha, tak blízko, že bych skočil, kdyby to bylo fyzicky možné.
  
  
  "Voda je dobrá, ne?" Ona se dotkla mé ruky, hravě плеснула na mě vodou a silnými гребками уплыла pryč.
  
  
  Ji, zasmál se a šel po její stopě; na její oblečení, iso všech sil se snažil držet krok s nah, a jsme současně dosáhli přístavu bar na ostrově Vzkříšení.
  
  
  Najít oblečení pro nah ukázalo jednodušší, než jsme očekávali. Je to prostě позаимствовала velký ručník kolem sloupku kácení jednoho kolem velkých круизеров.
  
  
  Usmívala celou cestu do hotelu; Jí byl rád, že ona by trvala na tom, aby sama o sobě vedla buggy, protože pak všeho, co jsme zažili, neviděl jsem smysl narazit v palmě. Upozornil bohové mi na boční vstup do hotelu, a my se nenápadně vylezli na černou schodech - ne že by to mělo velký význam. Nemyslel jsem, že pohled na nádherné улыбающейся dívky, která se v mužské pokoj v Дубле-Kay, kolem půlnoci, vyvolalo by to spoustu otázek.
  
  
  V místnosti to налила si rum punch - champagne již bylo - a jeho nenápadně zkontroloval vlevo mnou pasti. No být sám, a to znamenalo, že jsem neměl návštěvníky, je noc, nebo oni byli tak zatraceně opatrní.
  
  
  'Nick?'
  
  
  Ji, podíval se na nah. Seděla u изножья postele, její vlasy byly vázány na полотенцу kolem její prsa. "Pokud by jste si tuto mokré oblečení, jsme mohli sušit další jiné".
  
  
  S těmito slovy, ona zahájila ručník a natáhla mi ego, pak se začal masírovat vlasy a jeho zřejmě vytvořil světový rekord v rychlé раздеванию. Naše noc, jak se ukázalo, právě začala.
  
  
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  Když ji probudil druhý den ráno, nebylo. Mě pak zarazilo, že já ani nevím, kde to žije - v hotelu, na chatě? No, ona si byla jistá, že ji našel, pokud to budu potřebovat.
  
  
  V mém pokoji nic nechybí, kromě mého starého zapůjčení županu, což poukazuje na to, že Stůl musí být, ukázal skromnost za úsvitu. Její хихикнул, když jsem šel do sprchy, a představil Řádu pokorný. To bylo tojen.
  
  
  Pokud nepočítám pár škrábanců, синяка na kolena a fialové skvrny na rameni, odešel zuby Úřady v trosky, aby se dlouhou noc, jí byl v dobré formě. Pak rychle snídaně na pokoji ji, sešel dolů, aby si plážový buggy.
  
  
  Byl již v polovině horkého břicha hodin, a při jízdě mimmo golf pavilonu, ji viděl několik hráčů, které čekají na svou příležitost. V přístavu nebylo mnoho návštěvníků, i když podle kanálu курсировало několik malých plachetnic. Červený-stál před, muž plachetnice na jeho čepici s velkým množstvím zlata, než u admirála, rozzlobeně mával důstojníka v uniformě. Její slyšel slovo "zloději" a "ručník", podařilo se zadržet smích a plahočil na oba konce přístavu bar.
  
  
  Lodní Důstojníci, byl venku, пришвартована, jako když jsme šli v noci. Bylo to to stejné, největší přístav? Nebyl jsem si jistý, ale je to tak myslel. Bylo jasné, že lidé na ostrově posledního soudu vrátil na loď přes noc, ale jak se dozvěděl, kde ego dát?
  
  
  Lesk na čočkách dalekohledu na druhém konci kanálu dal revmatismu. Samozřejmě. Chladnokrevný vrah, muži měli oznámení Řádu, když se dal člun na procházku.
  
  
  Moje bunda je stále ležela na ковриках v kabině, silně помятая a kapsy вывернуты naruby. Oni nemohli nic dozvědět обыскав ji; Ji koupil ego, na cestě na jih, v Atlantě a v kapsách neměl jsem nic, kromě zapalovače a cigarety - dokonce i své vlastní speciální značky se zlatým мундштуком.
  
  
  Její vzal si bundu a přehodil ji přes rameno. Na zpáteční cestě červený-stál před admirál podezřele se na mě podíval, ale já jsem to ignorovala. On nebyl jediným, kdo se díval za mnou.
  
  
  Херридж stál na vrcholu kopce u dráhy, oblečený v bledě modré kombinézy a широкополую klobouk pro květiny. Ego široké rty расплылись v porozumění усмешке. Šel jsem do kopce ego směru.
  
  
  "Brzy vstali, pan Walton".
  
  
  "Ne tak brzy. Slunce už několik hodin svítí do nebe ".
  
  
  "Ale, ale já jsem si myslel, že lidé zabývající se ve vašem pošty бизнесявляется vždy spí až do poledne".
  
  
  "Ne, když jsou na dovolené," řekl jsem.
  
  
  "Líbí se vám to Double-Kay?"
  
  
  "A co to tady".
  
  
  On se významně podíval se na mou bundu, pak na lodi, Úřady. "Samozřejmě, - řekl on.
  
  
  "Jste dnes letět do New Providence?"
  
  
  "Každý den, pan Walton, pokud to počasí dovolí".
  
  
  "Už jste někdy chystáte na Floridu?"
  
  
  'Velmi vzácných léčivých. Čas od času host je pozdě na navazující letadlo a žádá speciální výlet, ale ne části. Je to drahé, a Doublé Cay dokud není přitahuje ty lidi, kteří jsou ochotni bez námahy platit za podobné věci ".
  
  
  "Kromě Grady Ингерсолла".
  
  
  Zaváhal na okamžik, pak plynule se usmál. 'Ale, samozřejmě. On vlastnil ".
  
  
  "Jste přinesli ego sem, když on nejprve přišel sem?"
  
  
  'O tom žádná. Dobrá práce=) jen dva, skoro tři měsíce.
  
  
  'Ve skutečnosti. No... Jsem zvedl ruku a otočil se. "Pan Walton".
  
  
  Její zastavil.
  
  
  "Zajímá vás něco dozvědět o мистере Ингерсолле?"
  
  
  Ji, podíval se otevřeně na něj. 'Proč ne?'
  
  
  Byl to dlouhý nudný den. Ji, prošla вестибюлю, naskenované obchody a vyhrál padesát dolarů chemin-de-fer v kasinu. Nicméně, prodejce bylo líto, že odcházím, a to není divu. Pokud jsou všechny v podstatě slouží длинноволосых a kytaristů, je v kasinu, málo co se děje; tyto parní prostě nehrají - alespoň ne tak.
  
  
  Jednoho dne ji prošel po chodbě sedmého patra do místnosti Херриджа, doufat, že se ještě jednou podívat přes zeď majetky De Дублона. Ale na klice byla deska "nerušit". Jediný rozdíl od znaků, které daly každému hostu, spočíval v tom, že pod vytištěné slovy tužkou napsáno: "Věřte mi!".
  
  
  Zvláštní poselství mělo být pro mě, a já jsem to svěřil. U Херриджа bylo odbornou způsobilost, vychází za rámec ego schopnosti k létání na proudových letadlech; jako by jsme se dozvěděli totéž, co jiný v každé jiné, a to mě cítit trapně. V tomto zadání bylo příliš mnoho zklamání cizích lidí, aby se cítit potřebu ve vnějším незнакомце. To se rozhodl dokud se starat o Херридже, ale nezapomenu na to.
  
  
  Ne když ji znovu прогулялся podél stěny De Дублон, ale nic nenašel, než v předvečer. Nebylo pochyb o tom, že bych se mohl přihlásit, ale i kdyby to udělal to není zapnutí wake-up call, její, pravděpodobně, nic by se dostal. Nakonec, když jednou za pár dní jen pro skupinu chlapců a dívek, bylo jasné, že mimo hotely detekovat nic.
  
  
  Pak toho, co se stalo včera v noci na Страшном Soudu, neměl jsem pochyb o tom, že se děje něco, co vyžaduje vyšetřování. Na druhou stranu, vývrtku, zní, mohu jí být jistý, že to má nějaký vztah k Grady Ингерсоллу. Úkolem je zjistit, zda je komunikace mezi Трехголовой raketový naváděcí systém, Intimní шестеркой a Грэди Ингерсоллом - pokud je člověk v "Дублоне" byl opravdu Грэди Ингерсоллом - začala docela prostě. Ale všechno bylo tak zatraceně těžké, že jsem se chystal zavolat Хоуку říct, emu, že je zapotřebí okamžité akce, a jeho by to mohl udělat, pokud bych měl čekat ještě jeden den, aby došlo k nějaké události.
  
  
  Ale v tomto nebylo nutné. Lízání, k večeru ji zaujal své místo vedle bazénu, a viděl, jak se kolem mě shromažďují potenciální поклонницы ih kolegové-muži. Prostředí nich bylo husté vousy.
  
  
  "Ahoj, vole," - řekl jí emu. "Včera ji viděl, jak jsi byl uvnitř je to zeď." Její poukázal na bazén.
  
  
  'Ach, ano? Odkud ty to víš?'
  
  
  "Byl jsem nahoře v místnosti jiný, a mohli jsme tě vidět."
  
  
  "Ano, přizpůsobit, chlap. Nejde o nic starat, kromě feny придурков a starého muže, který rád se na ně každý rok. Uvědomíte?'
  
  
  "Na co se dívá?"
  
  
  To nemravně ухмыльнулся. - The sien, kámo. Jen сиен.
  
  
  Její opovržlivě odfrkl. 'Co pak? Dívky na vodních kolech? Parta osobností, kouření trávy? No pojď stejné!'
  
  
  To výrazně krčí rameny, nutí všechny své tělo se třást, jako vana s vanilkovou zmrzlinou. "To, co jste mohli vidět kolem toho hotelového pokoje, nebylo nic, vole. To, co se děje uvnitř, starý muž dává potěšení ".
  
  
  'Myslíš to vážně? Máte na mysli-v hotelu?
  
  
  "Byl jsem tam několikrát". To ухмыльнулся. "Kdyby ti řekl, co se tam děje, by si bušil na brány, aby tě let".
  
  
  'Ano.' Ji, opřel se dozadu a zavřel oči, zavřel konverzaci. Řekl mi tolik, kolik ji, myslel, že to musel říct, a on se nechtěl jevit jako příliš netrpělivý.
  
  
  Slunce již zapadalo za obzor, když ji viděl, jak se procházejí branou. Anton šel dopředu ve svém běžném dlouhé šaty, расшитом korálky. S ní měl dvě длинноволосых mužů v tmavých oblecích, oba светловолосые,s výrazem arogantní nadutosti uvidíte na tvářích mladých slibných šéfy miliard dolarů korporace.
  
  
  Její, vypadal, jako by prošel bazén. Čas od času Angela останавливалась, mluvit s dívkou, zde, tam se skupinou mladých lidí. Nevypadala naši cestu na chvíli, ale malá delegace proudila právě v naší straně. Ji, opřel se dozadu a téměř зажмурился.
  
  
  Přišli lízání. Vousatý tlusťoch vstal, засунув velké prsty, ruce na pás barevných плавок až ke kolenům. Několik dívek ve skupině je také vstal, automaticky běh ruce ve vlasech. Anton a jeho doprovod se zastavil v blízkosti mého lehátka. Její otevřel oči a podíval se na neutrální.
  
  
  "Ale, pan Walton", - промурлыкала Angela.
  
  
  Jí přikývl. 'To jsem já.'
  
  
  "Můj šéf mě požádal, abych pozvat lidi v De Дублон na ... párty. Chcete přijít?' Její váhal s velkým напуском. 'Teď?'
  
  
  "Pokud nemáte urgentní del".
  
  
  Seděla přede mnou, slunce za jeho zády a on cítil vůni jejího šamponu a mýdla. Jeho růže. "Nevím, proč by ne," řekl jsem.
  
  
  Ee oči byly téměř na úrovni mých, a statické, jako u sochy. Nějakým způsobem se podařilo hej úsměv, není rozprostření rty. 'Dobře. Tak co potom?
  
  
  Zbytek mé malé skupiny následovaly za nimi, i když no a není pozván. Angela, zdálo se, že si nevšimla toho, dokud to klidně kráčel podél u bazénu, kýval se sem dívku, a tam - mladý muž. Když jsme se blížili k bráně povzdech-De-Дублона, tam se sešla skupina asi dvaceti pěti lidí. Angela se ke mně obrátila. "Doufám, že budete mít dobrý čas, pan Walton".
  
  
  "Jsem si jistý, že to tak bude."
  
  
  S staromódní klíčem, свисающим z jednoho z jeho mnoha náhrdelníků, Angela otevřela železná brána a tlačil ih dovnitř. Zavedla nás dovnitř, a dva блондинов lemované v zadní části. Ji držel v blízkosti s Angelou, dokud jsme šli po klikaté stezce, obklopeném z obou stran svěží pestrými barvami a vedoucí k laguně. Na druhé straně široké vodní hladit stála několik stromů, tam, kde ji představoval vstup do tunelu k moři, a kde ji mohl vidět slabý отблеск bílých budov. Její nepomyslel, že to lodí na podvodních křídlech "Ингерсолла", a rozpomněl jsem se, kde stojí.
  
  
  Jsme najednou dosáhly paseky, prošel rozsáhlou oblast mezi hotelem a pobřežní laguny. Později slunce zapadalo, se dotýká různých barevných dlaždic, stanovenými složité mozaiky. Jeden kolem dívek v naší skupině, zdá se, cítit se jako doma, нырнула do vody a забралась v jeden kolem vodních kol, plovoucí na laguně. Chlapec po něm, a okamžik později se pomocí speciální operace po ruce v malém námořní bitvě. Hrstka služebníky v bílých pláštích vystoupila z důvodu zakřivené stěny, прикрывавшей přední části hotelu. Oni nesli podnosy s nápoji, spoustu krevety, kousky humrů a dalších produktů. Magnetofonová nahrávka rockové kapely začala hrát hudbu přes reproduktory, které jsou ukryté v listí; některé dívky se začaly houpat a skákat, jako by reflex, za nimi následoval pár kluků. Jak přimět tyto lidi k tanci, není trvalo mnoho času.
  
  
  Chtěla, Angelou, ale nebylo. Cítil se trochu trapně, ho vzal podnos s vysokou sklenici a pomalu se blížil k ограждению zdi. Na konci otáčení se její narazil na vysoký plot kolem blízko se nachází železniční proutí, přelité smrtící trny. Kromě toho, že ji viděl fasáda hotely; hluboká krytá veranda byla v celé šíři, a masivní dvojité den v centru byly zavřené. Pro okenice před některými okny ji viděl hořící svatým, ale nic víc. Den předtím ji neviděl, žádné stopy stráže kolem místnosti Херриджа, ale ve stínu veranda ji viděl, jak dva sedí ve tmě, bedlivě sledovali, co se děje.
  
  
  Její se vrátil ke skupině u laguny, hádat, ne hit zda jeho v další slepé uličky.
  
  
  Dívka, která se zabývá miloval sedět u mě na nohou, přitulila se ke mně. "Nemyslíte si, že je to skvělé?"
  
  
  "Ano" - kyselé, " řekl jsem.
  
  
  "Hej, ale to je ještě nic. Počkejte, dokud jsme se vstoupit do rytmu.
  
  
  'Co?'
  
  
  'Ano. To je jen warm-up, anděl. To вытянула záda, aby mi ukázal, jaký veselou může být; Ji pohladila ji po zádech jen proto, že se zdálo, že jediným zdvořilý čin. Kromě toho se mi to líbilo.
  
  
  "Budete kouřit cigarety?" - zeptala se, jemně tlačí mě бедром. 'Snad.' Ji zvedl sklenici v ruce, ukázat, že jsem выпиваю.
  
  
  Podívala se opovržlivě. "Ó, to je blbost? Pokud Грэди tento skvělý hrnec?
  
  
  "Dobře, ni podívám." Její široce hej usmál se a udělal velký doušek světlého moku. Měl chuť lidstva, a on přišel k závěru, že to není nejlepší místo na světě pro tajného agenta, aby pití neznámou látku.
  
  
  Stala se rychle stmívat, ale vnější sergej hořelo. Některé kolem mladých lidí, kteří už накурились; пухленькая dívka s očima, které s řasenkou, kouřil dýmku vodní dýmky o velikosti doutníku a dělal dlouhé, pomalé utažení, uvolňuje štiplavý kouř kolem jeho očí. Viděla, že se dívám na nah, a přišla ke mně, připraven sdílet se mnou své radosti. Její rychle se podíval na druhou stranu a pomalu se blížil ke břehu laguny, shodil sandály a skočil do vody.
  
  
  Na povrchu bylo teplo a mírně nižší byla zima a tma. Když ji uvrhla na několik centimetrů, není проникал nás jeden svatý, a v hloubce bylo něco klidné a ohrožující, že se rychle zvedl mě zpátky. Její začal šlapat na & nb a tah na pomalému kruhu. Slunce bylo příliš daleko zašlo, vidět bílé pláště na druhé straně laguny, a kolem вымощенных kamenem pobřeží palem a další vegetace отбрасывали hluboké temné stíny. Jednoho dne si všiml její pohyb u vchodu do tunelu, ale to se zastavil před tím, než to byl schopen rozeznat ego.
  
  
  Její vylezl po kovových schodech; zaměstnanec okamžitě mi podal obrovský bílý ručník, a jeho вытерся. Její začali ztrácet trpělivost; Jeho absolutně nic z této yahoo.
  
  
  A pak se to začalo dít. Najednou se objevili dva muži v tmavých oblecích, a ve stejné době se hudba zastavila. Hosté sledovali dychtivě.
  
  
  "Někdo, kdo chce vstoupit?" - zeptal se nejvyšší muž v tmavém obleku, a já jsem věděl, kdo to byl, protože on byl jediným mužem na Intimní Šestky s tmavými vlasy. Ego se jmenovala Vlak, a v полумраке to vypadalo velikosti lokomotiva.
  
  
  Ego vývrtku, byl uvítán разрозненным припевом "Ano" a "Budete mít peníze". Poukázal na bránu. 'Pojď, čeká na nás."
  
  
  "Vlak" shell před námi, k otevřené bráně v železné bráně. Ve stínu na obou stranách ji viděl několik mužů v bílém. Zbraní nebylo vidět, ale já jsem pochyboval, že to bylo na dosah ruky. Když jsme prošli přes bránu a vyšel na verandu, její, jsem si myslel, že jsme se podobal skupině vězňů загоняли na území tábora.
  
  
  Byly otevřeny velké dvojité den; uvnitř se táhne dlouhý spoře osvětlený sál, vedoucí po širokém schodišti. Značná část skupiny, samozřejmě, věděla, kam půjdeme, a netrpělivě se přestěhoval dopředu. Ale Vlak(Vlak) otočil hlavu a podíval se na ně, a oni se opět vrátili.
  
  
  Opět jsme se blížili k dvojitým dveřím. Vlak a jiný muž v tmavém obleku otevřel ih a stáhl stranou, skákání nás. V blízkosti темноволосый muž vypadal ještě tvrdší, s hustým černým obočím, silné kníry a pevné vlasy, které spadají emu na ramena. Když ji šel mimmo něj, jeho oči впились v mé, a zdálo se mi, že ego ústa na okamžik trhl. Pocit pádu do pasti byl tak silný, že jsem zaváhal na chvíli, ale pak ji následoval za ostatními, na konci, ji hotel by tu být. Místnost, do které jsme vstoupili, byla dlouhá a široká, s stropy na několik pater. Kolem zářily měkké barevná světla, všude byly roztroušené nízké pohovky a hromady polštářů, a vůně kadidla byla dusí. Na stěnách bez oken visí obrovské plakáty: psychedelické kresby, portréty rock superstars a erotické fotky, je téměř umění do pevného porno, například, záběry dvou velmi malých dívek a rádi poníky. Nad námi se pomalu točí, obrovský rozsah, усеянная malými skleněnými panely, заливая místnosti neustále se měnící vzor světě, protože to, co mi bylo téměř nemožné soustředit pohled.
  
  
  Dvojité den zavřel za námi. Jediným východiskem bylo malé dveře na druhém konci místnosti. V místnosti nebylo nás, služebníky, naše stráže nás lidí v tmavých oblecích, ale vysoce kolem jedné stěny byl velký obdélník kolem skla. Předpokládalo se, že to bude pozorování post "host" a místo, kde se čas od času objeví. Byla jsem zvědavá, zda jsme poctěni běžné, že dnes večer a hned dostal revma, na svou vývrtku.
  
  
  Skleněný obdélník začal svítit, dokud není stahl plně osvětlené a transparentní. Nebylo nás, zvuku, a někteří mladí lidé se už na takovou hru na lavice a polštáře. Pár se právě začíná, aby se svlékla, když kolem reproduktorový systém byl slyšet извиняющийся kašel.
  
  
  Všechny оглянулись, pak se zaměřili na osvětleném obdélníku.
  
  
  Objevil se dlouhý silueta, pomalu двигающийся alespoň přiblížení ke světlu. I pak postava byla fuzzy kvůli efektu rotující koule, ale ji mohl vidět natolik dobře, aby někdo, že člověk tam byl jako Grady Ингерсолла.
  
  
  On znovu odkašlal si, a já jsem viděl, že je to tlustý, mírně slouching muže s úsměvem, který se zabývá téměř извинялась ego kole bledém obličeji. Když se všechny pohledy v místnosti byli upoutáni na mu, on začal mluvit.
  
  
  "Dobrý večer, a děkuji, že jste přišli".
  
  
  Pozorně poslouchali; Jestřáb prohrál jsem několik kazet s hlasem ega, a člověk je nahoře, je také velmi походил na Grady Ингерсолла.
  
  
  "Jak možná víte, nemůžu s vámi mluvit přímo. Ale doufám, že si повеселитесь, jako kdyby to bylo vaše vlastní ... ehm ... stan. To je široce usmál se, chlubit se tím, že našel správné slovo. "Najdete vše, co chcete pít, jíst a kouřit. Zvláště doporučuji помадку stříbrné nádobí; Její věřím, že budou spokojeni. Jí prosím pouze o jednom, a to je něco, že nejste pokusíte vzít nějaké občerstvení ... ... mimo prostory-De-Дублона. To, co děláme média nás - to je jedno, ale moc neakceptují hrubého porušení jejich práva ekvity. Jednoho dne se tyto represivní zákony budou zrušeny, ale nyní se musíme se jim podvolit. A teď... - On zvedl ruku a udělal gesto. "Můj stan je a tvůj stan. Повеселитесь.'
  
  
  S ego posledními slovy sergey začal тускнеть, obdélník znovu stahl matný-černý.
  
  
  "Ach můj bože, - řekl hlas mi do ucha, - vždy jeden a tentýž nesmysl".
  
  
  Byla to tmavá худощавая dívka, která se zabývá tupě zíral na odina kolem erotických plakátů, nepřítomně že ruku mi na rameno. Na druhou stranu u nah bylo закопченая trubice; to vzala ego na rty, udělala dlouhou затяжку, lapal po dechu a natáhla mi. Ji hotel zavrtěla hlavou, ale rozhodl se být tak zřejmé náměstím. Nevidím moc smysl v tom, ale v rámci mé práce jsem musela dělat mnohem horší věci.
  
  
  Když jí trvala, dívka sundala podprsenku kolem jejich třísel. Ona klesl kus látky k nohám a podíval se téměř - ale ne úplně - otevřeně se na mě. Ahoj, dalo nechat podprsenku nebo alespoň najít chlapa, který byl tak byl накурен, jako ona. Полуобнаженная, to bylo docela chutné, pevné kosti a štíhlá poupata růží. Kdy se začal natáčet své kalhoty, ji vrátil hej trubice.
  
  
  "Nechoď pryč," řekl jsem. Jeho políbil ji na nos a pronikl mračny sluneční skrz pohybu davu v jiný závit pokoje. Já jsem si myslela, že bude chybět mě, když ji, rozhlédl se, byla sama, dělala něčím zajímavým na подлокотнике pohovky. Hudba je nyní naplnila místnost; těžký, chrastící rytmus, který ji cítil, ne méně, než slyšel. Areál byl proniknut kouřem, který ještě více затемнил svatým; s výjimkou dvou nebo tří párů a něčeho, co připomínalo sex trojice, kouření, pití alkoholu a pojídání фаджа zdálo nejvíce oblíbenou kratochvílí - alespoň zatím fretka.
  
  
  U malé den na jiném konci místnosti ji zastavil, aby vidět scénu. Jako orgie to bylo dětská hra, a byla jsem zvědavá, jaká radost dostával Ингерсолл ji sledoval ve své skleněné stánky.
  
  
  Ji, opřel o den a jemně otočil knoflíkem. Samozřejmě, že to není dal do. Její držení ruky na den a tápal hrad. Její našel dva hradu; zdálo se, že je to standardní zámky. Můj обтягивающий plavky nevypadal tak, jak by mohl něco skrýt, ale proužky kordon na nen byly zavádějící.
  
  
  Ujistěte se, že nikdo se dívá, ji začal skenovat jeden kolem pásů na ploché flexibilní отмычке. Ale dříve, než ji stačil ih vytáhnout tlačítko na moje záda mimo.
  
  
  Rychle uzavřel malý neviditelný otvor drobná ventilem, vestavěným plavky. Její ustoupil stranou, aby koutkem oka vidět na dveře a opřel o naříká, snaží se vypadat tak, jako by to byl ponořený scénu pod mýma očima.
  
  
  Bledý paprsek světla padl na mé nohy. Ji chytil svěží vůni Анджелы, a předtím, než ji stačil otočit, ona zašeptala mi do ucha.
  
  
  "Dobře, pan Walton?"
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "U mě byly více než příjemné zábavy."
  
  
  "Jsem si jistý, že to tak bude." Ee ruka byla na mém rameni. "Tak pojď se mnou; myslím, že zjistíte, že je to mnohem více zábavy ".
  
  
  Ji následoval ji přes приоткрытую dveře. Ee mrak vlasů a zdarma župan na okamžik zavřel jsem oči. A pak to ustoupilo stranou.
  
  
  Místnost byla malá a jemně osvětlené, na podlaze stál jen obrovský matrace. Dívka, ležící na nen zády ke mně, bylo обнажена, ale jsem nemusel vidět její tvář, aby zjistili, kdo to je ...
  
  
  "Bohové!"
  
  
  Ona se začala pomalu otáčet, ale slyšel zvuk sedět za mnou den, její rychle se rozhlédl na Angelou. Seděla zády ke dni, drží se jednou rukou za spony, удерживающую jeho fialový župan, těsně pod prsa. Její úsměv byl насмешливой. Znovu se podíval na Pozici - a viděl stejný výraz tváře tanečnice.
  
  
  Slyšel šustění oblečení Анджелы na podlaze za mnou, rychle se přiblížil k Úřadu. Je zřejmé, že to nebylo organizované, jako normální sex trojice, a on věděl, že dívka je lepší... A v ten moment jí byl přesvědčen, že potřebuji někoho, kdo bude na mé straně.
  
  
  
  
  Kapitola 11
  
  
  
  
  "Doufám, že vám nevadí, když ji uvedu tvé šaty dnes ráno, Nick". Stůl upadl z postele a postavila se přede mnou, cítil zcela pohodlně ve své nahotě. "Ehm... ne. Vůbec ne.' Ji, věděl, že za mnou Anton; ona byla ještě na den.
  
  
  "Ty jsi tak dobře spí, že já jsem neměl ducha probudit tě". Stůl sevřené rty, díval se na mě, ale držela mimo dosah mé ruky.
  
  
  Její приподнял obočí, při pohledu na nah. V jejích očích bylo něco mrtvé, i když jsem vždy viděl dříve ee s tímto oslnivým pohledem. Ale ona pokračovala s úsměvem, jako by ji byl účastníkem konference, kontaktuje poskytovatele hej šampaňské v baru.
  
  
  "Víš, Stolem?" Hlas Анджелы byl lízání, než očekával, což znamenalo, že se může pohybovat, jako stín. "Měl jsi pravdu o něj."
  
  
  Její напряг svaly.
  
  
  'Co myslíš?' - zeptal se Stolem.
  
  
  Její cítil chladné ruce Анджелы nejprve na zádech, pak na ruce a nakonec na bocích. Ona něžně сжала mě.
  
  
  "Žádný přebytečný tuk. Muž ego věku ... už třicet, že jo, pan Walton?
  
  
  "Určitě", - temně odpověděl jsem.
  
  
  "Jsem rád, že jsi srandu. Ano, - pokračovala ona, - muž ego věk a povolání neměl by být v takovém fyzickém stavu. Velmi krásné tělo, že jo, miláčku?
  
  
  Její zatraceně dobře věděl, že to nebude se mnou mluvit. Stůl склонила hlavu a upřímně se podívala na mě. "Ano", - se dohodla na to. "A dělá s tím takové vzrušující věci".
  
  
  'Ach, ano.' V hlase Анджелы zajistily kyselost. "Víte vše o tomto, ne?"
  
  
  'Ale, samozřejmě. Nick - ideální muž ".
  
  
  Její hodnotu, lichotky, ale hotel odejít s čáře. Její ustoupily na stranu, aby vidět ih obou současně. To byl můj první pohled na reklamě vystupuje krásná nahá Angelou. Ve srovnání s Чиной, ona nejprve bylo téměř suché, ale na začátku druhý pohled změnil tento dojem. Ee prsa byla pevná a krásně tvarované boky mírně klenutá, aby, ee nohy byly tenké, ale krásné. Ee života byl hladký a plochou, a chlupatý trojúhelník vlasů pod ním byla tak světle каштановым, že téměř vypadalo jasně. "Dokonalá změna", - pomyslel jsem si a v tu chvíli Angela mě popadl za ruku.
  
  
  "Jak myslíš, podle mě stojí za to se podívat?" Byla to výzva, a to poprvé viděl temný pochybnost v jejích očích.
  
  
  "Já a dívám se na tebe?" U nah bylo moc, po které nemohl uniknout, ne dávat zvláštní význam. Její strach.
  
  
  "Ty hotely by spát se mnou?"
  
  
  Její zaváhal, podíval se na Pozici, pak znovu na Angelou.
  
  
  'V tuto chvíli?' zeptal jsem se, snaží se dát si bezstarostný vzhled.
  
  
  'Proč by ne? Je tam místo pro nás pro všechny ". Ukázala hlavou na obrovské matraci na podlaze v jiné části místnosti.
  
  
  'Když chceš.' Nechtěla jsem, aby se s ní dohadovat; Ho pocit, že Angela byla stejně nebezpečná nahá, stejně jako většina mužů, zcela oblečený a ozbrojený.
  
  
  To подвинулась mě pevně a lehce slabý úsměv. "Nevadí, že jejich поделилиться?"
  
  
  "Pokud nebudeš proti."
  
  
  'Nebo sdílet?' Ona hrubě наклонилась přes rameno a popadl Řádu za prsa, když ona sklopila hlavu, aby лизнуть tmavé bradavky. Pak to выпрямилась a podíval se otevřeně na mě. 'Víte?'
  
  
  "Já bych nikdy tak nemyslel".
  
  
  "Oh, pojď, miláčku", - запротестовала Stolem. "Pokud si chcete vyzkoušet, udělejte to. Ale nedělejte to tak špatné."
  
  
  "Já jsem to dělal špatně? Pak toho, co jsi dělala včera v noci? Angela впилась pohled do Řádu, jak podváděl na několik žena.
  
  
  Stůl nadechl a obdařil mě bledý úsměv a pak rychle udělal svou tvář bez emocí.
  
  
  Znovu ustoupil stranou; Její, opět mezi nimi, a, samozřejmě, to nebylo mé místo. Anton náhle objala mě a její rozzlobený oči, nesmí mi uniknout. Ji jsem to proto, že ukazatele ee pánev mohl ukázat, že v mé plavky bylo ještě něco jiného, kromě mě.
  
  
  "Copak chceš mě трахнуть?" ona dumpingové mi zavolat.
  
  
  "No tak, ti to vědí lépe".
  
  
  "Tak sundej si ty zatracené tavení".
  
  
  Rád, aby se to, je to rychle utekl a hodil ih na postel, kde ji mohl sehnat přes ně to, co jsem potřeboval. Když jí byl nahý, bylo jasné, že mě zaujalo to, že je zajímala se Angela. Ona dlouho jsem se dívala na mou erekci, ale když se to pomalu наклонилась k ní, Stolem natáhla ruku a objala ji.
  
  
  "Nebuď takový жадной, baby", - промурлыкала to, jemně kousne mě za rameno.
  
  
  Oči Анджелы se rozzářily. "Mysleli jste si, že máte monopol?"
  
  
  Stůl пожала rameny. "Ne, miláčku, já nejsem эгоистка. Ale vždy jsme všichni sdílíme, pamatuješ?
  
  
  'Samozřejmě. Upřímně, jako včera večer.
  
  
  'A co? Ty jsi tam nebyl, co jsem měl dělat, říct emu, ne, já jsem velmi žárlivá milenka?
  
  
  Angela оскалила zuby, téměř зарычав. Chtěla chytit Řádu, když se dveře vedle postele otevřel. Dříve ji a dále si nevšiml; dveře stejně nenápadně, jako dveře na mysu kennedy, ny do tajné laboratoře, kde mě informovali o Трехголовом zařízení. "Dobře, holky; zatím to stačí ".
  
  
  Vlak první vstoupil do místnosti, za ním následovaly dva белокурых členů "Intimní šestky". Ostatní dva stáli ty v domovních проеме, ale její ih neviděl.
  
  
  Angela rozzlobeně podívala na Трейна. 'Co tady děláš?'
  
  
  "Ty zatraceně dobře víš, moduly hello kitty". Ego ухмылка bylo stejné falešné, stejně jako její. "Ty jsi zapomněl, proč jsi sem připojí chlapa?"
  
  
  Anton málem plakala. - "Ale já jsem požádal tě přijít!"
  
  
  "Ale přesto jsme přišli". Vlak ustoupil stranou a za ním se objevil tlustý muž v неброском khaki s ostrovy posledního soudu.
  
  
  "Vezmi si ego sandály", - nařídil on.
  
  
  Ji musel uznat, že to začalo dobře, a pak včerejší noci to je, zdá se, více riskoval. Předtím, než někdo přišel ke mně, její kopali Трейну sandály; chytil no, jak hvězdný lovec.
  
  
  Dva další členy "intimní šestky" je lemována na obou stranách mě, že říkala mi, že vědí, co dělají; u samotného blízkého ke mně člověk měl ruce jako kleště, a zdálo se, že hotel využít jich.
  
  
  Muž v khaki ukázal na jiného muže v tmavém obleku, stojící za ním. Vešel do místnosti, taky čtvereční v orientálním stylu s nejistým latinskými vlivy. Pohlédl na mě, strčil ruku do saka a vytáhl malý грубоватую fotografii, která se zabývá vypadalo tak, jako by to bylo вырвана přes listy kontaktních otisků. Pak vytáhl ještě jednu fotku, přirovnal ih a ukázal na muže v неброском khaki, řka: "To je on, pan Цунганос". Oba усмехнулись.
  
  
  "Tak jednoduché, - řekl Цунганос.
  
  
  "Budete mít peníze," - прорычал jsem.
  
  
  "Vidíte, pan Nick Carter ..." On nemluvil, ale to, co on volal mé skutečné jméno, mě nepřekvapilo; Jeho už věděl, že byl zajat.
  
  
  "Nám vyžadovalo celý den, aby se identifikovat vaši fotografii, pane Carter", - pokračoval muž.
  
  
  "Tak únavné pracovat v těchto primitivních podmínkách, konjugovaných s; bylo třeba se vrátit na pevninu a použít tyto řešení tam, spojte se s Pekingem, a ... O, nebudete se divit, pan Carter? Nyní nemilosrdně ухмылялся. "Ach, možná, víte, není tak mnoho, jak myslíte, že víte; naše organizace, lze říci, že ne сжигала za sebou lodě. Spojovací čáry jsou otevřené, ale oni nemusí nutně pracovat ve dvou směrech. Chápete mě?'
  
  
  Se mi to zdá dost jasné. "Nesouhlasíte se současnou vnitřní politikou KOMISE týkající se Spojených Států", - řekl jsem.
  
  
  "Domů, pane Carter?" - Povzdechl si, jako učitel, který odmítá hloupé žáka. "Ach, řekněme, některé kolem mých předků mohli volat ego se svým domem. Co do zbytku... -
  
  
  On jen pokrčil mohutnými rameny.
  
  
  Jsem měl pokušení trochu потутить s ním, házet vinu na tom, že je to takové zaostalé a není od světa teď, jako ten japonský voják, nacházející se na ostrově v jižní části Tichého oceánu, téměř o třicet let později zakončení vypuknutí druhé světové války, ale rozhodl se nedělat to, nebyl důvod, podle kterých se zabila by mě na místě, a on byl zájem v nejlepším шансе.
  
  
  "No, na mysu kennedy, ny u vás byly parní, které jsem fotografoval," řekl jsem při pohledu na malý obrázek, který držel v ruce. "Na šťastné náhody."
  
  
  On zavrtěl hlavou. "Máte smůlu, pan Carter. V naší organizaci je mnoho členů, a každý den u nás na základně se stane, dva, tři nebo více ... ehm ... turisty. My, obyvatelé Východu, to vše, samozřejmě, podobné a všichni jdeme s kamerami. Není to tak?'
  
  
  "Je to skvělá základna", - trval na tom jsem.
  
  
  'Ano. Ale nás, stejně jako vás, zajímala určitá část. A vstup na speciální den, který většina turistů ani nevšimne. Budeme určitě фотографируем každého, kdo přichází skrze tyto dveře."
  
  
  Její těžké сглотнул. "Víte o tom?"
  
  
  Ego ухмылка nepodobala карнавальную masku. "Co si myslíte, že pan Carter? Všichni jsme zde z jednoho důvodu?
  
  
  On mě praštil několikrát, dokud ji byla spojena; v ns byly těžké pracovní boty, a bylo болтно. Stolem a Angela znovu облачились v jejich oblečení - надувшись, jak to myslel, a když mé ruce byly svázané, Stolu, zdvořile trval na tom na tom, aby mi přivezl mi plavky. Ji pokusil přečíst něco v jejím pohledu, když to dělala, ale ona nikdy nevypadala nad mé bradě.
  
  
  Цунганос přitiskl mě k zasténal vedle postele, a ego oči блеснули nenávistí. "Včera v noci zabil tři kolem mých lidí, mister Carter, a vážně poškodila čtvrtého". On tápal svou hlavu, kde ji mohl vidět желтоватую boule pod rovnými černými vlasy. "Byl bych příjemně zařídit vám pomalou smrt, ale teď, teď není čas na to. Jste to náš plán, tak by měly být okamžitě odstraněny. Lze mluvit o štěstí ".
  
  
  On prudce udeřil mě do obličeje; Ji, skočil a chytil ego ránu vysoko na hlavě, ale v uších mám звенело.
  
  
  Цунганос pozorně podíval. - Zemětřesení až do poslední chvíle, ale pan Carter? Vezměte si ego. Poukázal na dvou блондинов, který tlačil mě k sténání. "Víte, kam musí пойдти".
  
  
  Včetně dvou dívek, a ji musel přidat, že no bylo sedm v místnosti - a moje ruce byly svázané za zády. Jsem se bránil.
  
  
  Jsme s dvěma strážemi pryč přes zadní dveře v úzké, устланный koberec chodba. Oni tlačil mě ze schodů do šikmé chodby s kamennými zdmi, mokré kameny, které scrabbling mi ramena.
  
  
  Mé stráže byly téměř totožné, ale můj osobní studium ih fotografií přinesla výsledky. Wilf a Kevin. Odina s pasem kolem Venezuely, další údajně řepky - ih hlasy byly s důrazem Středního Západu, zemí severní a jižní ameriky, jak ji mohl slyšet. By se mohly stát hvězdy Indiana university; byl to dojem plnou kompetenci, kterou vyvolaly. Bylo těžké uvěřit, že tito američané by mohli mě zabít, ale já jsem neztratil čas, podvádět sami sebe.
  
  
  Šli jsme ven, kolem hostince nad zemí, za živou изгородью kolem keřů, прикрывающей lagunu. Po několika okamžicích jsme vyšli na mýtinu u břehu, upřímný pod námi stáli tři lodě střední délky. Wilf - byl o něco vyšší a коренастее Kevin - šťouchl mě pistolí do žeber.
  
  
  "Pospěš a je k dispozici".
  
  
  To udělal, jak mi bylo řečeno, приземлившись s matně стуком na стеклопластиковую palubu, kde trochu uklouzl; večer byl trochu vlhké od rosy. Wilf snadno následoval mě, plácal mě o zábradlí malé kabiny. Kevin přišel navázán na kormidla a spustila motor, pak skočil dopředu, aby se uvolnilo lano držící loďku na podvodních křídlech.
  
  
  Výkonný motor заворчал, když jsme se otočili, a pak se otočil, aby plavat na tmavém tunelu, vedoucího k moři. Kevin stiskl tlačítko na palubní desce, trochu сбавил rychlost a влетел do temného tunelu. Ji viděl, jak se železné zábradlí stále stoupá, a jsme проплыли upřímný pod nimi, a pak jsme se ocitli na širém moři.
  
  
  Mne svázali proutěný železnice drátěná vazba, která se zabývá silně stisknuto na ruce, když ho k nim прижимался. Moje zápěstí silně кровоточили, že by mohlo pomoci, pokud by ji musel vypořádat s lanem, ale to bylo všechno k ničemu pro mě. Její tápal jeden kolem proužků na zadní straně trikotu, ale moje ruce byly svázané příliš vysoko nad zády, aby lidem pomáhal.
  
  
  Wilf byl vedle v kabině, iso všechny síly a snažil se pohybovali nepatrně rychleji, a křídlových vyšlo na svých kovových lyžování a заскользило v & nb. Podíval se na mě s uvolněný pohrdáním.
  
  
  "Možná bychom se měli nechat," řekl dost hlasitě, aby ego bylo možné slyšet přes pronikavé pískání motoru.
  
  
  'Proč ne?' - na lehkou váhu, " řekl jsem. Ji, zády se opřel o k перилам a podařilo se mu lehce zase ruce, takže teď ji mohl oslovit řemen mých плавок. Její pracoval na kontaktní zipem malý trojúhelníkový мешочка, v dolní části kostrč.
  
  
  'Ano.' Wilf vzdáleně se usmál, a ego vlasy vlající ve větru. "Kdyby jste tu byli před týdnem, bychom nechali na vás. Zjistit, kolik lidí ví o nás. Ale teď... - on jen pokrčil rameny. "Teď už na tom nezáleží. Příliš pozdě zastavit nás ".
  
  
  Její zeptal se. - "Co máš za lubem?" Její hotel, aby pokračoval mluvit; Měl jsem otevřený pytel, a kdyby ji jen mohl donutit pracovat онемевшие prsty ... Wilf smál. 'A tobě se stará? Pokud necháme tě žít, ty brzy poznáš, Carter. Ale ve delle to nevadí; je to jen začátek, a takových lidí, jako jste vy, nebude tam vidět závit ".
  
  
  Svištění motorů přešel v tlumené burácení. To ještě není hotové; moje prsty stále byly podobné jako na plněné uzeninou, тянущиеся k obsahu tašky na zádech mých плавок. Loď na lyžích klesl na trupu, kymácející se na dlouhé зыби. Kevin se podíval na blikající čidlo na ovládacím panelu.
  
  
  "Zde dostatečně hluboko", - oznámil, že on, odklon od volantu.
  
  
  "Může, прикончим, než uvrhneme?" - zeptal se Wilf. "Ne," Kevin zvedl nůžky na drát. "Máme растворяющийся flex".
  
  
  On se usmál na mě. "Víte, co to je?"
  
  
  Její, zavrtěl hlavou, i když zatraceně dobře věděl o to. "Je to syntetický popruh, pevné jako ocel, dokud on bude žít v & nb dva nebo tři dny. Pak se nerozpustí, můžete всплываете jak se zbavit korálovém bloku, ke kterému je připojen, a chudák pan Nick Carter se stává утопленником. To znamená, že pokud budou schopni identifikovat tělo pak toho, jak ryby skončí s ním."
  
  
  Její zeptal se. - "Jde o утоплении se spojené za zády ruce?"
  
  
  "O, my jsme перережем tento drát otevřeně před tím, než vyhodit vás přes palubu. Neboj, Carter; víme, co děláme ".
  
  
  "Jsem opravdu si toho vážím", - kyselé řekl jsem, cítil malý svazek, který vytáhl kolem плавок.
  
  
  Loď driftoval, a zastavil, vlnící se nahoru a dolů po moři. Kevin sestoupil do malé chaty a vytáhl kus korálu o velikosti plážového míče. To zabalil syntetické lano kolem hrubé růžového korálu, a pak se natáhla nit dopředu, aby обвязать kotníky.
  
  
  Nadešel čas mé bitvy. Онемевшими prsty ji otevřel malý svazek, který držel za zády. Vybuchla раскаленное plamen a обожгло mé ruce a páteř, ale její прикусил zuby a stiskl balíček ke svým запястьям. Podle Stuarta kolem Special Effects, malé hořčíkové pochodně прожигал kus kovu o tloušťce tři čtvrtiny palce, méně než tři sekundy, ale to se mi zdálo spíš tři roky. Jeho, cítil, jak vystřelil kůže a šlachy se mění v плавящееся olej; pokud je to jen прижимал zápěstí na laně, její cítil nesnesitelnou bolest, která se zabývá vedla mě na pokraj ztráty vědomí.
  
  
  Její kopali nohou, a Wilf отшатнулся. Kevin držel v ruce korálový blok, a když se její kopali ego босой nohou, se jí dostal mu byla otevřena pod bradu. On vzlétl a перелетел přes opačný palubě lodi, je stále mačkat těžký náklad. Pokud se někdy objeví znovu, ale jeho ego, to viděl.
  
  
  Její osvobodil sobě zápěstí; bolest byla tak silná, že jsem musel každý rok, zůstaly moje ruce na ní. To se stalo, a její hit Уилфа pěsti na břicho. Sáhl do bundy, ale ne dost rychle; Jeho iso všech sil udělal čtyři pevné palec ego krku, раздавив ego трахею. Zemřel, lapal po dechu, delší proces a vrátil jsem se mi prsa krví.
  
  
  Její skočil přes palubu, aby opláchněte ji, a pak se vyšplhal zpět na loď. Ostrov posledního soudu byl nyní na pravé palubě. Teď, když moje krytí bylo odhaleno, že je čas provést důkladný výzkum; Ji znovu přinesli motor a pak hledal loď na požadoval zbraně.
  
  
  
  KAPITOLA DVANÁCTÁ
  
  
  V každém yardů od břehu ji vypnul motor a hodil kotvu přes palubu. K němu byla připojena tělo Уилфа. Ego je nejmenší automatické pistole 25-měřidla uvízl v opasku mého trikotu. V ruce jsem měl nůž s širokou čepelí, velmi ostré, ale byl jsem si jistý v tom, nen víc, než v malém zbraň Уилфа.
  
  
  Ji, sestoupil do vody a pomalu se vznášela k pásu bílého písku, matně jiskřivá v měsíčním světle. Na břehu nebylo žádné známky hlídka, ale já to čekal, ležet, jak je to možné na & nb za patnáct minuta dříve, než vyšel na břeh a běžel k зарослям.
  
  
  Tentokrát cesta byla více či méně známý; to není сводил očí s pracovní osvětlení ve vysokém ocelovém rámu, a když jí přišel, to viděl lidí, kteří jdou na koeficienty modelu hustoty atmosféry. "Dobrý čas pro výstavbu", - pomyslel jsem si.
  
  
  Její obešel venkovní základ a plížil se do kancelářské budovy se kolem cementu bloku. V jediné okno проникал svatým, a jeho spatřil hlídku, stojící na den. On byl dobře známý lidem v domě, a to znamená, že jsem musel být velmi šťastným, nebo je velmi rychlý - může být, a tím i k ostatním.
  
  
  Nejprve ji, podíval se do okna, tahem za rám. Úřad byl opuštěné a umístění. Ji hotel spadnout, ale jsem si to rozmyslel. Proč hodinová stráž prázdné kanceláře? Ji, podíval se ještě jednou. Dolní skříňka skříně byl otevřen, ale židle byla nakloněna pod jiným úhlem, než předchozí večer.
  
  
  U mě se začaly objevovat nápady.
  
  
  Okno bylo příliš malé, aby se do něj vylézt. To musí být dveře.
  
  
  Její plížil podrostem za budovou a začal kašlat, nejprve tiše, pak stále hlasitěji, zobrazující kašel, jako u vážné kuřák. Když ji začal myslet, že hodinový hluchý, strčil hlavu za rohem.
  
  
  Znovu ji закашлялся a зацарапал nohama v křoví. Hodinová zvedl karabina na rameno. Její zadržuje dech a ležel nehybně. Sklonil zbraň a udělal několik nerozhodných kroků ke mně. Ležel na břiše, její tiše vplížil vpravo. Hodinová zastavil. Jeho vytáhl z opasku malou automatickou zbraň a vrhl ego do křoví, kde ležel. Hodinový s puškou v pohotovosti šel rychle, ale ne v tom směru. Ji, věděl, že to bude неблизко, ale byl to můj nejlepší šanci; Ji, vstal, udělal několik rychlých kroků a skočil emu na zádech.
  
  
  Moje zápěstí ještě spálil a кровоточили, takže tvrdá čepel
  
  
  není klouzal hladce; Když ji udeřil jeho ego v zádech, ji natáhl k nad vnějším pláštěm spouští hák karabina a cítil, jak velký prst časové stočený. Když se jí, že si myslel, že už je příliš pozdě, podařilo se mi strčit svůj prst na spoušť, a když se otočil hlavu na mé straně, jeho oči realita oslabila. Padl pode mnou.
  
  
  Její těžce zvedl na nohy, popadl za pravici jílec meče a vytáhl. Dopadlo to tak těžké, jak to bylo, ale dokonce i při tom, že už jsem měl lepší zbraně v podobě karabinou hodin, ji, věděl, že pravděpodobně budu potřebovat nůž, aby řez якорную lano, pokud ji zpátky k lodi. Pokud by ji dostal.
  
  
  Jeho počkal na rohu a díval se, jak dělníci budují konstrukce budovy, a pak vklouzl na den. Mám již byly отмычки v ruce, a zámek byl náročný, ale když ji stál zády k mužům nahoře, zdálo se mi, že otevřít dveře - celá věčnost. Konečně se jí podařilo dostat bez povšimnutí, a byl jsem zvědavý, co oni tam dělají, že oni byli tak zaneprázdněni.
  
  
  Za židle ji našel malý čtvercový dolu, уходившую v betonové podlaze. Kovové pera sestupuje na jedné straně; Sestoupil třicet metrů až na dno. Její nacházel v úzké chodbě, osvětlené několika nudné žárovkami na nízké stropě, a asi padesát metrů před sebou jsem měl zavřené dveře.
  
  
  Ih bezpečnost byla buď neopatrný, buď to bylo tak blízko k nule, že jim už bylo všechno jedno. Jak by nám bylo, ji tlačil dveře a ona otevřela; Ji, spěchal přes nah a zaměřila puškou v prostoru za nah.
  
  
  Její a ocitl se v místnosti, naplněné přístroji, blikající světelnými panely a щелкающими řadami počítačů. Čtyři muži v oblecích khaki shromáždili kolem velkého kartu, na opačné sténat, a když se jí tiše stoupal k nim, ji viděl obrysy ee od východního pobřeží Floridy do Marylandu.
  
  
  Цунганос první mě viděl. "Carter!" - прорычал to, a já se znovu musel dát pryč emu samozřejmost: ego reflexy se zastavil, od ega charta povolení na provedení. On skočil doprava a tápal karabina, прислоненный ke stolu; Jeho ne hotel ego zabít - dokud ne - tak ji pečlivě zaměřila a всадил emu do ramene kulku. On trhl na stranu a spadl na betonovou podlahu, kdy krev залила ego tričko.
  
  
  Zbytek našel útočiště; Její střílel kolem jednoho muže, a on spadl, i když ji neviděl, kam ego zranil. Ostatní dva нырнули na řadu počítačů. Ji, přešel na automatický režim a vystřelil na vysokou šedá skříň; následoval příjemný déšť jisker a zápach hořící izolace.
  
  
  Její, obrátil se k Цунганосу - příliš pozdě. Teď má v rukou byl vlastní zbraň, a bylo namířeno upřímný se mi v hlavě.
  
  
  Když ji skočil na zem, ji slyšet praskání ego karabina a ucítil ostré bodnutí, když brýle царапнула mi krk. Dvakrát otočí, než zůstat na cíl; neměl jsem čas přejít na jeden výstřel, a jedním kliknutím na spoušť jeho zasáhla šest děr v obličeji a na prsou Цунганоса.
  
  
  Neměl čas litovat; Ji, vstal a přistoupil k горящему řadě počítačů.
  
  
  'Ukažte se!' - zařval jsem.
  
  
  Zbývající dva nereagoval, ale já jsem slyšel, jak se po podlaze шаркает těžký boty. Její sell squat na kovové židle a stahl čekat. Ticho porušil hluk počítače. Zatím ji čekají, ji, podíval se na velkou mapu, sténání a spatřil červené булавочные hlavy, приколотые k pobřeží Floridy, severně od Miami. Nejprve ji, myslel, že to cape kennedy, ny, ale pak jsem viděl mys dále na sever. Který ležel mezi tím, co bylo vhodné účelem a cílem, pro co?
  
  
  Odina na скрывавшихся lidí se rozhodl pokusit se uniknout a běžel z počítače, aby potápět za puškou Цунгано. Její zastavil ego výstřel do každého kmene, a ego creek živě šel ruku v ruce s ozvěnou ve vysokém prostoru. On jezdil sem a tam, než bolí, ego žlutá kůže se proměnila v strašidelný-šedé.
  
  
  Ji čekal posledního muže. Předtím, než promluvil, aláhovo dlouho ticho.
  
  
  "Carter?"
  
  
  'Ano.'
  
  
  "Nemám žádné zbraně."
  
  
  "Pojď sem a ukázat to."
  
  
  Následovala pauza, a pak za rohem počítačové skříně se objevila ruka. Ruka byla prázdná.
  
  
  "Dobře, zatím. A nyní podívat na ostatní."
  
  
  On odešel, zvedl obě ruce nahoru. Byl to člověk, který опознал mě s Цунганосом.
  
  
  "Pojď sem", - objednal jsem.
  
  
  On se pohyboval opatrně, jako by podlaha byla kluzká. Když byl v tuctu kroků, její gesto nařídil emu zastavit.
  
  
  "Carter ... to Mě bolí".
  
  
  'Ach, ano?'
  
  
  'Můj kotník. Může, je rozbitý.
  
  
  - Pak máte štěstí, jiný. A teď rychle. Řekni mi, co to všechno znamená?
  
  
  "To ... to nic není".
  
  
  'Ne, určitě ne.' Ji zvedl mozku karabina tak, aby on byl poslán emu v tvář. "Zkuste jiný revmatismu, a tentokrát dobrý".
  
  
  Muž облизнул rty, a ego očí klouzal po stranách. "Já ... já nemůžu nic říct".
  
  
  Nemohl jsem si dovolit hrát hry a всадил kulku do ego zvýšenou ruku. Vykřikl, jeho oči se rozšířily strachem; když se snažil chytit hojí zraněnou ruku, se jí hrozil emu puškou. Zvedl ruce nahoru, když na jeho čele vystoupil pot.
  
  
  "Další brýle se bude konat přes koleno". Nebyl jsem si jistý, kolik mám záběry, ale neměli odvahu vyzkoušet.
  
  
  'Ne, ne!' muž zalapal po dechu. "Řeknu to! Jí řeknu, jak to je! '
  
  
  To byla moje vlastní hloupá chyba, že jsem nevěnoval pozornost na osoby, které ji прострелил čéšky. U něj byl jiný karabina, do toho, jak já si uvědomil, že on se pohyboval, a, pravděpodobně, jen nesnesitelné bolesti od ega zranění zabránila ego prvnímu výstřelu zasáhnout mě. Znovu skočil za křeslo.
  
  
  Ego začíná druhý záběr byl na sto procent přesnější. Muž, kterého její допрашивала, potácel se vpřed, pak se zhroutil na židli a málem na mě, brýle dostala v krku. Оттолкнув tělo, její uslyšel další výstřel - pak ticho.
  
  
  Její jemně naskenované židli a vstal. Poslední muž ležel vedle Цунганосом stále drží v ústech, málo karabina. Mapa sténání ego zády bylo potácet jasně červenou krví. Předtím, než uděláte cokoliv jiného, ji vyšetřil čtyři těla. Ujistěte se, že jsou mrtví, její zkoumal mapu. Fena булавочных hlavy bylo приколота k Palm Beach, že pro mě nic ne znamenalo. Ale jemné linky, převedeno na mapě z malé tečky na Bahamách, mi to ještě více.
  
  
  Vedli z ostrova posledního soudu k cíli - všechny kromě jedné. Toto je jedna linka se táhnul podél celého pobřeží rovně, směrem do vnitrozemí sushi jižně od mysu Hatteras. Přišla k Washingtonu, a on si myslel, že jim není potřebovali булавочная korunka, chcete-li označit tento cíl.
  
  
  Její narychlo hledal čtyři židle v místnosti, ale nenašel nic užitečného, než pár výkresy a počítačové výtisky, které se mi zdálo hatmatilky.
  
  
  Ale bylo jasné, že je to jakýsi dispečink, a to vedlo k logickému závěru, že se zde, na ostrově posledního soudu, že se něco děje.
  
  
  Zadek karabinou její provoz všechny senzory na desce, a vrátil se k šachtě vedoucí do kanceláře. Její, vyběhl za dveře a skočil do podrostu, nikoho si všiml v-formoval stavby.
  
  
  Křídlových byl tam, kde jeho ego opustil, a stála na kotvení. Její vyřezávání vlasec tupým ostřím, později vedl motor a pomalu отъехал od břehu do nich fretka, dokud není stahl bezpečně kliknout na plný plyn. Její vyplula zpět na ostrov Vzkříšení, a šel na pláž v blízkosti hotelu.
  
  
  Její spustil loď, utekl na břeh a zamířil k postranním den, kterou mi ukázala Stolem. Jen když ji dostal do svého pokoje, její uvědomil, že nemám s sebou klíče, tak jsem musel opět použít své отмычки; to je úkol, dostala kurzu zvyšování kvalifikace na otevření zámků.
  
  
  Její sundal slipy, vzal sprchu, navštívil mast na spálený zápěstí a prohlížel пулевую škrábanec na krku. Byla to velká, ale povrchová rána; Její přilepil náplast a oblékl si tmavý rolák a kalhoty.
  
  
  Teď nebylo pochyb; wilhelmina následoval a Hugo vyšel po celém útulku. Její зарядил "Люгер", sáhl ego na měkkou koženou наплечную pouzdra, pak пристегнул jehlový k levému предплечью. Její накинул na sobě modrou bundu. Ji, podíval se na hodinky, které nechal ve svém pokoji. Bylo těžké uvěřit, že večer ještě byla v plenkách.
  
  
  Ji vzal klíč od pokoje na stole v dolní části, prošel mimmo výtahů a vrátil se zpět do kasina. Jako obvykle, diváků bylo málo, ale mě to zajímalo; zašel jsem do kabaretu.
  
  
  Komik byl na scéně, a to znamenalo, že Stůl nebude působit asi půl hodiny. Nevěděl jsem, jestli můžu čekat tak dlouho, než вступлю s ní v kontaktu; i nevěděl, zda bude pracovat v noci. Její objednal pití, počkal, až se barman bude tímto na druhé straně baru, a rychle vstoupil do dveří, která se zabývá vela na scénu.
  
  
  Poté, co malý ze jaro, a se dostal do úzkého koridoru mezi stohy krabic a vedle dveří раздевалок. Libanonští akrobaty seděli v přeplněné místnosti, ale nedíval se na mě, když jí procházel.
  
  
  Její zkoušel tři dni, než se našel šatně Úřady. Seděla před zrcadlem, na ní bylo jen spodní část obleku, a všude je peří. Ji, vklouzl dovnitř s Вильгельминой v ruce.
  
  
  "Nám zvuk", - прошипела jsem, představovat hej "Люгер".
  
  
  Ee oči se rozšířily, když ona se ke mně obrátila. 'Nick!' - to задыхалась.
  
  
  'Ano. Držte ruce, aby ji ih viděl ".
  
  
  Ona hotelů vstát, natáhl ke mně ruce. "Oh, věřte mi, Nick, její tušení systému jmelí, že se chystají zabít tě !"
  
  
  'Samozřejmě, že ne. Vstaň. Dejte na něco ".
  
  
  Ona se pomalu zvedla.
  
  
  "Nosit něco?" Znovu bylo stejný úsměv - téměř. "Nemáme na to čas, miláčku. Pospěš, a pak jsem tě tady dal na místo ".
  
  
  Stolem seděl nehybně a díval se mi do očí; to, co to tam viděl, po sobě jdoucích.to je přesvědčil ji, že jsem si legraci. Zvedla se ze židle oblečení a nosit ho. To byl můj župan.
  
  
  'Kam máme jít?' - zeptala se mírně roztřeseným hlasem.
  
  
  "Je zde cesta ven?"
  
  
  'Ano.'
  
  
  "Pak jsme se tam."
  
  
  Šli jsme po chodbě ven přes zadní vrátka a přišli k nyní již známé postranní den. Stůl šel se vztyčenou hlavou, a ne оглядывалась, a jí zůstal několik kroků pozadu nah. Zastavila se u schodů a оглянулась.
  
  
  "V tvůj pokoj?"
  
  
  "Jak jsi to uhodl."
  
  
  "A ty jsi nemohl ani čekat na konec show? Jak milé z tvé strany.'
  
  
  'Пооропись.'
  
  
  V místnosti ji tlačil ee na postel dostatečně silně, aby se trochu ушибить. Její oči na okamžik plná pochybností, pak se začali znovu юлить.
  
  
  "Takže jste utekl od nich. Jí tak ráda tomu, Nick.
  
  
  'Hoď to. Co znamená tato situace na Страшном soudu?
  
  
  "To ... já opravdu nevím".
  
  
  Její нацелил Вильгельмину hej v tvář. 'Zkuste odpovědět znovu.'
  
  
  Nechala халату sklouznout z ramen. Ji udělal pohyb levou rukou a dovolil стилету Hugo vejde na mou ruku tak, aby mohla ego vidět. To zarazilo ji.
  
  
  "Ty by se ..."
  
  
  "Mám málo času, drahá. Odpověz mi.'
  
  
  Ona sklopila hlavu a всхлипнула v ruce. "Můj otec, Nick. To v táboře. Pokud zjistí, že jeho, řekl jim... -
  
  
  V táborech mnoho jichž pak otců - prudce, " řekl jsem. "Mluvit...'
  
  
  Zvedla tvář, a slzy byly skutečné.
  
  
  "Upřímně říkám, Nick, její málo co o tom vím. Nejprve řekli, že něco dělají pro osvobození mé země, ale před chvílí jí došlo, že je to lež. Když včera v noci mě málem zabil...
  
  
  - Téměř. Mysleli jste si, že by to opravdu udělal?
  
  
  "Kdo ví? Jeho nikdy nebylo na ostrově posledního soudu; dali mi není přístup k němu ".
  
  
  Její kolísavý; nezáleželo na tom, солгала to, nebo ne, protože už jsem dost věděl o Страшном soudu.
  
  
  "Musíš mi věřit, že Nick". Nyní v jeho hlase bylo nota hysterie; bylo to skvělé.
  
  
  "Jak jste jim pomohli? V čem byla vaše práce?
  
  
  "Vím jen málo co udělala; oni prostě řekli mi hlásit оборудова každého, kdo klade otázky ".
  
  
  'Jak to?'
  
  
  "Nikdy jsem vyprávěla jim o tobě."
  
  
  'Samozřejmě, že ne.'
  
  
  "Dokonce Jsem Анджеле?"
  
  
  Stůl znovu sklopila hlavu, její husté vlasy se zabývali osobně. "To nic ptát. Nic takového. Když se tito lidé vstoupili do této místnosti dnes večer, jí byl stejně překvapen jako vy ".
  
  
  "Kdo vás poslal v Double-Kay?"
  
  
  "Můj agent. Přísahám na hrob své matky ". To se rychle перекрестилась. "Přišli ke mně, když jí bylo zde jeden nebo dva měsíce. Řekli, že vědí o mém otci, oni řekli, že chtějí pomoci osvobodit svou zemi. Ale později se její zjistila, že lhal, protože bylo řečeno, že můj otec byl zabit, když nebudu dělat to, co oni řekli ".
  
  
  Její nic se dozvěděl nového. 'Dobře. Tolerantní, já vám věřím. A teď mi řekni, jak se dostat do De-Дублон. A nemám na mysli přes brány.
  
  
  Zvedla oči a закусила ret. Konečně ona přikývla. "Existuje způsob, jak ..."
  
  
  Opustil ji a dále si ji na proužky listy a pásem jejich zapůjčení županu, sestoupili po černých schodech a rychle se prošel po pláži ke vchodu do tunelu, vedoucí k laguně. Dnes večer jsem se musel vykoupat, alespoň ještě jednou, ale tentokrát u mě bude mít zbraně, na který ji mohu spolehnout.
  
  
  
  
  Kapitola 13
  
  
  
  
  Během Suchého zákona-De-Дублон sloužil jako hlavní tranzitní bod pro pašování rumu, když byly instalovány зарешеченные brány, koncové záliv, stejně jako skryté tlačítko, открывавшие ih z obou stran. Když Грэди Ингерсолл koupil ostrov, nechal si v systému nedotčené i potom odpalovací zařízení dálkového ovládání, který pracoval s lodí na podvodních křídlech. To nebyla nedbalost; někdy Ингерсолл myslel i na lagunu ostatní lodě, zařízený, пультами. Ale bylo nemožné se vypořádat téměř kdekoli, kromě lodě v zátoce - nebo téměř nemožné.
  
  
  Dálkové представляа sebou malé tečky napravo od lávky, trochu světlejší, než zbytek каменно-betonové konstrukce. Jediný způsob, jak se dostat do něj - lezení přes okraj, a oslovit tlačítka, když spadnete do vody. Bohové, říkala mi, že už to mnohokrát v raných fázích svého románu s Angelou, když museli postupovat opatrně, protože Angela stále choval více méně jako hosteska Ингерсолла. V těchto dnech to nevadilo; příchutě miliardář se staly экзотичными.
  
  
  Jeho bench press na mostě, se přesvědčil v poloze tohoto místa a pohyboval vpřed; hrubé kameny терзали mou bundu. A pak ji spadl a při pádu zraněný toto místo rukou, pak skočil do vody.
  
  
  Když ji подплыл, jí nic není vidět, ale když se mé oči začaly zvykat na сумеркам, to jen viděl brána, zvedající se v tunelu. Měl jsem dvacet sekund, aby se projít přes to, a to byl starý výbuch.
  
  
  Byl to silný výbuch, a můj švédy silně мешала mi. Utrácí zbytečně více než polovina vyhrazeného času, ještě stále nebyl blízko ke kritickému bodu. Tím, že se zhluboka nadechla, její skočil hlavou a rukama a začal plavat iso všechny síly. Ji nemohl vidět, jak jeho pokročilejší, ale stále plavat, dokud malé hodiny v mé hlav a řekli mi, že čas, by mělo být, vypršel. Ji opatrně zvedl hlavu a cítil, jak ostré železné tyče scrabble můj kotník.
  
  
  Můj kotník ocitl sevřený mezi dvěma прутьями, a on cítil, jak mě táhne dolů. Její divoce otočil, chytil za zablokoval nohu a vytáhl. Bylo povýšení, ale nestačí. Brána i nadále klesat na dno zátoky. Podařilo se mi vdechnout otevřeně před tím, jak můj gól padl, pak se ji snažil pracovat tiše, dokud temná voda сомкнулась nad mou hlavou.
  
  
  Panika málem mě zabil, ale když jí začal spěchat, ji představil, že mě čeká, pokud ji выберусь odtud, a na nějaký klid zaplavila mě. Bylo to téměř tak, jako kdyby se mi podařilo dýchat hluboko pod povrchem, metodicky uvolněním kotník. Když se konečně vynořil, jeho rychle plaval. Pomalu доплыл do vertikální kamenného břehu laguny a utekl na břeh.
  
  
  Pak toho, jak se můj dech нормализовалось, její разрядил Люгер a pečlivě otřel kazety s palmovým listem. Pak ji vložil ih zpět do obchodu a dát dovnitř domek.
  
  
  Ostatní dvě lodi na podvodních křídlech tančili na svých швартовных тросах, jako vlající duchové. Lodě nikdo stráž; je zřejmé, Ингерсолл - nebo Intimní Six, kteří ve delle řídil touto operací, - držel bezpečnostní síly u hlavní brány a kolem samotného De Дублона. Dokud mě to устраивало, ale pokud ji подойду lízání doma, bude ještě horší.
  
  
  Najít vstup do podzemní chodby, bylo možné snadno; rychle šel směrem k hotelu, šel ke schodům a opatrně vylezl nahoru. Napravo ode mě byla úzká chodba vedoucí do dne v místnosti, kde se Andělé a Stolem málem málo, kvůli mně. Na druhé straně byl na začátku druhé ze jaro. To byla logická cesta, takže jsem šel na mu. Když ji dostal až na vrchol, ho, zjistil, že měl pravdu, ale to byla slepá ulička.
  
  
  Ocelové dveře преграждала pass, masivní a odolná, jen s jedním malým глазком. Její doufal, že se budu držet dál od omezený průzkum глазка, dokud подкрадусь na den. Tam byl žádný smysl kontrolovat, zamčené, zda je; tak muselo být.
  
  
  Kolem kapsy saka досталь malou roli. Tkáň kolem balíku bez práce se rozvinula, se obrátil na krajky dlouhý téměř tři metry. Uvnitř balíčku byl velký kus výbušniny; Jeho jemně přitiskl ee na okraj den, pak dát dovnitř malou запальник. Jiří byl rychlý pojistkou.
  
  
  Zapálením ho, ho, seskočil na prvním patře, se vynořil za rohem a je vylučován. Výbuch způsobil obrovský rozruch v pevné kamenné budově, stěny a podlaha сотрясались během několika sekund. Podíval se na schody, její, spatřil jsem, že dveře jsou široce распахнута na panty.
  
  
  Její zůstal na místě.
  
  
  Běželi ke mně, Трэйн napřed, za nimi dva zbývající muže - členů Intimní Šestky. Její uhnul; kouř byl stále ještě dost silné, aby skrýt mě od ih názory, ale viděl, že všichni tři byli ozbrojeni pistolí.
  
  
  Její vynechal Трейна a další osoby a zmizel na mysli pod schody. Další dlouhé vlasy muž v tmavém obleku šel jinou cestu, mimo můj dosah. Potom z ní mohl vylézt po žebříku, ale ne do hotelu, aby byli u mě v zádech. Šel jsem po chodbě a spěchal za Трейном a dalším mužem.
  
  
  To rychle dohnal kamarád Трейна; je to prostě поворачивался, když jsme se setkali tváří v tvář v temné chodbě. Ego zbraň zvedl, ale Hugo byl trochu rychlejší; nůž probodl ego krku a vyšel na krku. To spadlo z удивленным булькающим zvukem.
  
  
  Trhal zbraň na ego безвольной ruce, její, běžel do chodby a stahl čekat. Dříve nebo později Трейну musel bych se vrátit, a já jsem doufal, že to půjde stejnou cestou. Nejsem překvapen, že slyší hluk, ale pak si vzpomněl, že stará budova byla postavena jako pevnost; to, co se mi zdálo hrom, stráže venku, a pravděpodobně ještě neslyšeli.
  
  
  Čas plynul příliš rychle; Ji, podíval se na hodinky. Byla téměř půlnoc, a když se její připomenout, že Wilf mi řekl, že na lodi na podvodních křídlech, že už je příliš pozdě ih zastavit, jsem měl zneklidňující pocit, že to může být vhodná doba. Může, její vzrostly ih dispečink, ale bylo to dost? Její dospěl k závěru, že již nemůže čekat. Její tiše vylezl po žebříku na zlomené ocelové den a nakoukl do dveří. Ji vyhlédl ven skrz hustý kouř v malé a zcela holé předsíň s dveřmi upřímný naproti mě. Já jsem tam šel s hotovými střílet Вильгельминой.
  
  
  'Kdo je tam?' Byl to hlas Анджелы kolem reproduktoru. V tento den nebylo глазка,ale jeho si vzpomněl na kamery po celém domě. Kvůli kouři, stále visící v místnosti, ona mě ne dozvěděl - nebo roztržení cihel kameru zde. V každém případě jsem měl štěstí.
  
  
  Její sklonil hlavu a прохрипел: "To je její, Vlak. Objevte!'
  
  
  "Heslo, Vlak ..."
  
  
  "Bože, mě bolí! Hajzl utekl. Pozvi mě!'
  
  
  Vládla ticho a já jsem si myslel, neřekl, zda ji příliš mnoho - pak se dveře pomalu приоткрылась.
  
  
  Jeho iso všechny síly hit ramenem do dveří. Na okamžik celý můj pravý bok oněměl od rána a dveře приоткрылась jen na pár centimetrů, než se prudce zastavil. Její протолкнулся do otvoru a stahl hledat Angelou u люгера.
  
  
  Seděla na podlaze, s nohama od sebe a široce otevřel oči. Ve svém dlouhém пурпурном šatech a s rozcuchanými vlasy vypadal jako velký kluk, který nečekaně klesl.
  
  
  'Jsi!' řekla šeptem.
  
  
  'Ano. Postavte se. Пооропись!'
  
  
  Vstala a mlčky ukázal rukou. Její hrubý hledal, a minul nás jednoho místa, kde se můžete schovat zbraň. "Není třeba střelné zbraně", - klidně řekla.
  
  
  Ji, zasmál se. - Pravděpodobně ne. Je dobře, že Angela уведи mě ke svému šéfovi.
  
  
  To пожала rameny a šel přes celou místnost s luxusním koberci, že můj pokoj v hotelu, ve srovnání s ním vypadal kulhá. Měkké atypické nepřímé posvěcení освещало pokryté sametem zdi, jako kdyby měli vlastní vnitřní záře. Tu a tam byly rozházené staré židle a pohovky, a dokonce i pár brnění, zdálo se, že sedí na stráži u vyřezávané dvojité dveře na konci sálu.
  
  
  "Tady," řekla Angela ukazuje na dveře.
  
  
  'Pak vás.' Jí uklonil hej.
  
  
  Odstrčila dveře. Ocitli jsme se v obrovské místnosti s vysokými stropy, částečně zařízený ještě spoustou starožitností, částečně v moderním stylu. Velké okno ve střeše nad námi ohlašuje výhled na hvězdy, a na pravé straně ji mohl vidět průhledem, s na "prostory pro оргий". V троноподобном křesle, větší část окутанном stíny, seděl starý muž. Její prosadil Angelou před sebou a blížil se k němu.
  
  
  "Pan Ингерсолл", - jemně řekla dívka.
  
  
  Starý muž se lehce otočil hlavu, aby se ukázat stejnou tvář, co jsem viděl, dole dnes večer. On se zamračil, když mě viděl, a ego velké ruce сжали područky svého obrovského křesla.
  
  
  'Kdo je to?' - Ego je hlas byl podrážděný.
  
  
  - Nick Carter. Jsme vám řekli o nen.
  
  
  Ингерсолл zaváhal, prsty vzrušeně sklouzl na перилам. "On musí být zabit".
  
  
  "A samozřejmě, že se to nestalo". Ji postavil vedle s Angelou a tlačil Люгер hej v bok. "Vaše hra je u konce".
  
  
  Ještě jedno dlouhé váhání před tím, než promluvil, a prsty затрепетали. "Moje hra?"
  
  
  Slova ne zcela odpovídalo tomu, jak шевелились ego rty, jako by špatně zaznamenaný film. Jeho, přistoupil k židli. On slabě se usmál, a ego rty pomalu шевелились. "Co chceš?"
  
  
  Přišla jsem na řadě mračit, protože stojím otevřeně před ním, ji mohl přísahat, že ego je hlas vycházel odněkud na ego šíje.
  
  
  Ингерсолл není zájem o odpověď ego vývrtky. Ego úsměv náhle proměnil v úsměv dokonalé sebevědomí - v okamžiku, kdy mou ruku chytil a отвернули od Анджелы tak silně, že málem вывихнулась.
  
  
  Její bylo krátké s noha; pěst udeřil mě do obličeje. Онемев, její couvl, ale парализующая dosah mé ruky není opadla. To byl Vlak, a ego temná tvář торжествующе улыбалось mi. Za ním začíná druhý muž v tmavém obleku udělal pistole mi ve skládání dolar.
  
  
  Jí dovolil Вильгельмине spadnout na zem; "Люгер" vydala na koberci ne více hluku, než Vlak a ostatní, když oni подкрались ke mně.
  
  
  Ihned Ингерсолл vstal ze židle a šel s energií a přesností, které u něho dříve nebylo. "Velmi dobře, pánové", - řekl on. "A teď, když se k nám vrátil Nick Carter, musíme se ujistit, že to není сбежит v tento čas".
  
  
  Moje čelist, asi spadla z úžasu, když ji poslouchal muže jménem Ингерсолл; hlas, který ji teď slyšel, byl úplně jiný.
  
  
  Ингерсолл ухмыльнулся. "Vypadáš удивленным, Carter".
  
  
  Jí přikývl.
  
  
  'Samozřejmě. Kdo by nebyl překvapen, kdyby se dozvěděl, že nejsem skutečný Grady Ингерсолл?
  
  
  'Kdo tedy jsi?'
  
  
  Muž jen pokrčil rameny. "Ano, můžete volat mě náhradou".
  
  
  "A skutečný Ингерсолл?"
  
  
  - Copak jsi na to přišel o tom? Není za tím nestojí všechny vaše tajné služby? Jinak proč vám tady špehovat?
  
  
  "Zemřel?"
  
  
  "V jistém smyslu ano".
  
  
  'Co to znamená?'
  
  
  "Běž ji ukáži tobě."
  
  
  On zamířil k výklenku, přes místnost, aniž by prostřednictvím řady elektronických zařízení, které neustále мерцали a bzučel. Zastavil se před dvěma sametovými závěsy na podlahu, znovu se na mě podíval a раздвинул závěsy.
  
  
  Znovu se podíval na Grady Ингерсолла, ve všech detailech идентичного muže, která stojí vedle mě. Ale další Ингерсолл bylo otevřeno v průhledné nádobě, jeho tvář a tělo částečně zakryta клубящийся mlha. Ego oči byly zavřené a on byl oblečený v něco, připomínající nemocniční noční košili. "Takže, Carter?" - zeptal se Ингерсолл - khem nebo by nám byl. "Moje orientální kolegové mi řekli, že jste velmi chytrý obrázek ..."
  
  
  "On je zmrazen?"
  
  
  Ингерсолл - bych mohl nazvat ego tímto jménem, protože jsem nikdy myšlení jiného jména - přikývl. 'Přesně. Můžete, samozřejmě, co-co víte o криогенике.
  
  
  "Technika zmrazení lidí zaživa".
  
  
  "To byl navržen tak, aby nabídnout takové lidi, jako Grady Ингерсолл - on se uklonil průhledné nádobě, - naději na nesmrtelnost. Když se člověk s příjmy ve výši několika miliard dolarů trpí smrtelnou nemocí, криогеника může dát ego do stavu pověšené animace do té fretky, dokud lékařská věda najde lék na ego léčit. Velmi jednoduše, ne?
  
  
  - Tak si ego zástupce? Dokud to není вылечится?
  
  
  'Přesně. Zapsán, a pečlivě cvičil sám tímto gentleman v prostředí nejpřísnější utajení. Dokonce i ego příštích společníci nevěděli, nám o této nemoci, nám o své roli ve správě království Ингерсолла, dokud on sám nebude moci spravovat ji znovu ".
  
  
  Kousky skládačky teď rychle začali stát na svá místa. 'Hlas. Jak to děláte?'
  
  
  Ингерсолл poukázal na elektronická zařízení. "Můj mentor - nebo jí mám říct, pastýř? - jak asi víte, bylo to něco víc než jen stroj na vydělávání peněz; byl také génius vědy. Také mám skromné zkušenosti v některých aplikovaných vědách a společně jsme vyvinuli pro mě počítačový hlas. Tyto banky paměť obsahuje tisíce slov a frází, které jsou k dispozici okamžitě, a všechny jsou zaznamenány Ингерсоллом ego, bohužel, nenapodobitelným hlasem. S ego pomocí ní mohl mluvit na telefonu, nebo mluvit s řečí; dokonce mohl mluvit s lidmi tváří v tvář s některými omezeními, jako jste si všimli, několik minut zpět.
  
  
  Jí byl zaujatý, a zjistí, že on si toho všiml. "To je neuvěřitelné," řekl jsem.
  
  
  'Ano. Škoda, že se svět nikdy nedozví - alespoň ne, dokud jsem pryč ".
  
  
  'Co myslíš?'
  
  
  "No, no, Carter, ty jsi opravdu myslíš, že teď, když ji dosáhl tohoto ustanovení, jeho оживлю to živé mrtvoly?" To přezíravý gesto spustil závěsy a uzavřel vzhled tohoto miliardáře. "Do toho, jak ji sestavil zde svých důvěryhodných společníků, ona byla jediná, kdo zná pravdu. Jediný na celém světě! "
  
  
  "Ale ... věříte těmto lidem?"
  
  
  'Samozřejmě. Mají mnohem vyšší cíl, než jen kontrolu nad finančním impériem, a pomáhám jim v tom."
  
  
  "Co je to za cíl?"
  
  
  Ингерсолл mávali tuku prsty mám pod nosem. "No-no, Carter, jsi příliš mnoho chceš se dozvědět".
  
  
  "Proč bychom se zbavit toho chlapa, místo toho, aby stát zde a povídat?" прорычал Трайн. "To je příliš mazaný, aby se s ním riskovat".
  
  
  "Je možné, že budete chtít slyšet něco, co už jsem zjistil", - řekl rychle jsem.
  
  
  Ингерсолл se podíval na mě, pak na Трейна, pak na mě. "Jo, pomalu řekl:" řekněte nám, co jste se o nás dozvěděli".
  
  
  "V podstatě to, co budete stavět nějaký ракетную instalaci na ostrově posledního soudu".
  
  
  Ego obočí vyletěla nahoru. "Ach, o tom, Carter? Když říkáte, "co je to instalace", máte pravdu ".
  
  
  "Máte na mysli, že je připraven k použití?"
  
  
  'Samozřejmě.'
  
  
  - Pane Ингерсолл, - предостерегающе прорычал Vlak.
  
  
  "Oh, nebojte se. Carter je tak krásně napadl nechvalně proslulou soukromí Ингерсолла, že to nejmenší, co můžeme udělat, je říct emu něco o naší operaci, než jsme se nechme ego umlčel navždy.
  
  
  Její uhádl správně, byl болтуном, snažící se ukázat své vynalézavost. "Zdá se mi, že tvé spolehlivé spolupracovníky ti nevěří, Ингерсолл," řekl jsem. "O, to rozhodně ne". Udělal nádherné gesto. "My všichni potřebujeme přítele přítel; jsme ideální tým, nevídanou kombinaci idealismu a technických dovedností. Nemluvím již o penězích, samozřejmě.
  
  
  'Idealismus?' Ji, podíval se na Трейна, rozzlobený pohled, který se nezměnil. "Tato длинноволосая мразь?"
  
  
  'Naše v žádném případě? Tito mladí muži a mladá dáma - se zavázaly, venkovní bazén po celém světě a prosperity pro všechny, poté, co přes očistec pochyb o tom, отвержения a čištění ".
  
  
  "Nechápu tě."
  
  
  - No, vezměme si například, Robustní. Absolvent West Пойнта, on zmizel ve Vietnamu více než šestý lety. Bylo mi řečeno, že ego a následné zkušenosti v Hanoji a na dalších místech severně byl velmi poučný. A Frank skočil do armády v Západní Germanium - samozřejmě, že je veden vyššími principy - a nakonec skončil na Dálném Východě. Anton vede skupinu dobrovolníků, kteří pomáhali vyvážet plodiny cukru na Kubu, a dospěl k závěru, že to vybavení, aby pro tohoto případu mnohem více, než jen řezat a cukrová třtina. Arthur ... kde je Arthur?
  
  
  "Je mrtvý", - upřímně řekl Vlakem. "Ten chlap zabil ego". Ингерсолл se na mě podíval полузакрытыми očima. "Bylo to nutné, Carter?"
  
  
  "V té době to vypadalo jako dobrý nápad".
  
  
  - A Kevin? Wilf?
  
  
  "Oni šli, aby mi lístek na jeden závit na dno oceánu. Její sepnuté ih od toho ".
  
  
  'Hmm. Jste zničil můj ovládací dnes večer, ne?
  
  
  Jí nic neřekl.
  
  
  Ингерсолл vytáhl hodinky kolem kapsy vesty - to bylo v tomto obleku - a zamračil se při pohledu na ciferník. "Nemyslím si, že by bylo užitečné se ptát, o kolik se budou vybírat své kolegy, vědí o tom, co jste se naučili". On to nedal na mé odpovědi. "Ale to nevadí. Naše plány prostě muset trochu změnit ".
  
  
  'Jak to?' Její cítil za sebou těžké tělo Треина, a zbraň Frank se mnou byl nehybný.
  
  
  'No pojď stejné. To vám ukážu.' Ингерсолл prošel do místnosti, kde byla umístěna elektronická zařízení. Otočil se ukazatel a displej svítí s podrobným leteckého snímku. "Tady, jak vidíte, je ostrov posledního soudu. Stavební úpravy mé nové hotely, jde velmi pomalu, ale to je proto, že to není hotel. Vidět tyto vertikály uvnitř? Poukázal na několik malých bodů na kostře budovy ve výstavbě. "No, osmnáct, a v každé z osmnácti trubek, které jsou duté, jsou rakety. Její přiznat, že mají omezený rozsah, ale, jak myslím, se zaměřují kuda navždy.
  
  
  Jeho hotel se říci emu, co vím, k čemu jsou spěchat, ale сдержался. 'Ach, ano?'
  
  
  'Ano. Palm Průšvihu. Je nepravděpodobné, že toto je nejvíce zranitelný vojenský cíl, ne?
  
  
  'Ne.'
  
  
  "Ale... přemýšlej o tom. Když jsem подам signál, dětské hřiště milionářů bude stižena осколочно-фугасными rakety. O žádné jaderné zbraně, Carter. Jsme přivedli sem detaily jednu po druhé v průběhu loňského roku, a díky vynalézavosti našich желтокожих si - nezapomeňte, oni vynalezli střelný prach - máme celý arzenál na našem ostrůvku ".
  
  
  "Ale jaký to má smysl?"
  
  
  Přemýšlejte o tom: je bezprecedentní, a tak nečekaný útok na oblast, kde prezident Spojených Států v jídelně v pracovní dovolené - konzultuje s hlavními aktéry kampaně, některé kolem nejbohatších a nejvlivnějších lidí na světě ".
  
  
  - Jak si myslíte, že jste tím docílíte?
  
  
  "No, máme v úmyslu přimět vládu USA, aby přijaly naše podmínky".
  
  
  'Podmínky?'
  
  
  Ингерсолл smutně se usmál. - Jste byli na mysu kennedy, ny, Carter. Víte, co chceme. Pokud je u mých přátel na Dálném Východě bude také Трехголовая naváděcí systém, budou jaderné obdobou jiných velmocí ".
  
  
  "Takže, víte o existenci Driekoppen"
  
  
  "Jako hlavní akcionář, jeho, samozřejmě, držet krok s všech nových vývoje. I když ani jsem neměl přístup k detailu ".
  
  
  Jí přikývl. "A co vám v tom dobrý?"
  
  
  "O... pocit toho, že jste dosáhli něčeho, co nelze koupit za peníze. Možná, že jednoho dne mě bude vzpomínat jako na největší mírotvorce v historii ".
  
  
  "A co když tvá první útok nefunguje? Pokud ozbrojené síly naší země se rozhodli sem přijít, vymazat tě z povrchu země?
  
  
  "Ach, pojďme! Bombardovat ostrov uprostřed oblíbené turistické čtvrti, v koloniích svého nejbližšího spojence?
  
  
  Její uvědomil, že on měl na mysli. "Ale co se stane, když spustíte rakety? Tito lidé mohou každoročně, zda máte něco jiného ".
  
  
  "Ano, ale u nás to taky je. Jaderná raketa "Carter", kterou jsme, samozřejmě, se nazývá "Víra".
  
  
  "Pan Ингерсолл, myslím, že jsme si povídali dost dlouho". Vlak dohnal mě k Фрэнку. "Pojďme se odstraní toho chlapa, aby jsme mohli pokračovat v operaci".
  
  
  Ингерсолл přikývl. "Ano, máte, by mělo být v pořádku.
  
  
  Zabít ego rychle, ale udělejte to venku. Jeho zavolat na kontrolní základně.
  
  
  Když Vlak tlačil mě přes celou místnost, viděla, jak Ингерсолл sundal z háku polní telefon a promluvil do něj. On počkal, pak řekl ještě něco, že.
  
  
  "Цунганос! Kde jsi?' Ego kulatý obličej bledý bylo ошеломлено zuřivostí.
  
  
  Její zastavil. - "Zapomeňte na ego, Ингерсолл. On je mrtvý. A váš dispečink разгромлена.
  
  
  Ингерсолл zoufale se otočil. Zároveň ji chytil výraz obličeje Franka a viděl, že mozek ego zbraň třese se. Ji stáhl zpět, прижался zezadu do žaludku, Трейна, popadl ego za ruku a zvedl. On letěl přes rameno, když Frank přišel k sobě a stiskl spoušť. Brýle dostala v здоровенного Трейна; Ji, snažil se uhnout za šipka, ale pokus přesunout vysokého muže přes rameno, dal mi do rovnováhy. Jeho zakopl, spadl na jeden kterémukoli národu, a kdo pak spěchal na mě.
  
  
  Bylo by hezké si myslet, že Angela záměrně snažila zachránit mě, ale je více pravděpodobné, že ona se snažila skočit mi na záda. Když ji spadl, to проплыла mimmo mě a dostala se na linii ohně Franka. Brýle zlomil hej, prsa, stáhla přes záda a пролетела na vlas mimmo mě.
  
  
  Její zakopl o nah a dostal se do Frank, dříve, než on dostal se z šoku, rány dívky. Jsme málo z pistole a kroužil po místnosti jako pár opilých tanečníků, než se ji podaří rozbít emu palec. On křičel, a zbraň sklouzla mi ruku.
  
  
  Frank se стоном klesl na kolena. Její hit jeho ego zadek zbraň, pak se obrátil k Анжеле. Ona leží na břiše, a dlouhé šaty, co visel nad kolena. Její перекатил ji na záda. Její víčka моргнули, a podívala se na mě. "Nick", - пробормотала to je, a navždy zavřela oči.
  
  
  Její rychle se postavil a podíval se na Ингерсолла. Ego nebylo vidět. Nehledě na velikost místnosti, pro mužské ego velikosti nebylo úkrytu, než za sametovými závěsy, kde bylo zmrzlé tělo. Její раздвинул závěsy. Živého Ингерсолла tam nebyl, a u полумертвого není žádná naděje vrátit se zpět do života. Brýle, пробившая Angelou, také se dostala do průhledné nádoby. A přes malý otvor лился ledový kouř, navždy jíž padly za oběť s sebou notoricky známý plán nesmrtelnosti Ингерсолла.
  
  
  
  Kapitola 14
  
  
  
  
  Jedna z lodí na podvodních křídlech, jak jednou отплывала od břehu, když ji ven, kolem tunelu. Její vystřelil na loď, kolem люгера, ale bylo příliš tma, aby se správně cíl. Okamžik později bílý plášť a zmizel v tunelu.
  
  
  Její slyšel za sebou křik, ale není to otočil. Zdá se, že stráže venku konečně pochopili, že s De Дублоном že něco není v pořádku. Její, běžel k jinému člunu na podvodních křídlech, отвязал ego a přinesl motor. Při vstupu do tunelu jsem musel stisknout několik tlačítek na ovládacím panelu, před tím, než ji našel správné, a když ji viděl fuzzy silueta brány, její zrychlil.
  
  
  Její byl příliš rychlý; brána byla jen na půli cesty, když ji dostal do nich. Ji, skočil do vody, a slyšel, jak разбилось sklo, a praskání kovu, když оторвалось čelní sklo. Loď ztratila rychlost, pak se zdálo, задрожала a понеслась dopředu.
  
  
  V dálce si všiml její další křídlových, направляющееся na ostrově posledního soudu na svých kovových lyžování. Ji tlačil дроссельную klapka, jak je to možné vpřed, cítil, jak se trup zvedá kolem vody a křídla klouzat po & nb. Loď неслась na povrchu s rychlostí, z níž vzalo mi to dech - zvláště bez čelního skla. Loď Ингерсолла zašel na kanál mezi oběma ostrovy, a jeho, následoval za ním.
  
  
  Její očekával, že to půjde k přístavu bar, ale místo toho šel upřímný k speciální бетонному molo s ocelovým rámem. Ego loď havaroval na molo a odskočil off zpět; Ингерсолл iso všech sil se snažil udržet kontrolu, znovu приблизил křídlových, zoufale skočil k okraji mola, подтянулся - a téměř okamžitě zmizel výplaty přímo u mě na očích.
  
  
  V době pronásledování to trochu dohnal, ale málo, a když ji zpomalil, aby se dostal na molo, ji ztratil výhodu, kterou dostal. Její vyšplhal na nosní část a skočil na beton, potápět pod zvědavá konstruované kovové trámy. Jeho opatrně se zvedl z Вильгельминой v ruce. Ингерсолла nebylo vidět.
  
  
  Nevěděl jsem, co mám dělat, a se opřel o jeden z nosníků. Se mi zdálo, že se mírně třese od větru, ale pak se její jasně cítil, jak to se pohybuje! Ji, stáhla se zpět a viděl, jak se pomalu, ale neomylně se točí celý tento podivný nepořádek. "Hlasování o to!" - řekl jsem tiše, vyhýbal ocelová hmoty.
  
  
  Ve středu byl otvor, připomínající příkop. Její помедлил sekundu, pak se vrhl dovnitř. Ji byl schopen zpomalit pád, упершись rukama do zdi, z obou stran; dole ji slyšel řev silných strojů. Pak dlouhé pomalé skluzu ho viděl blikání, které bylo stále silnější podle toho, jak on sestupoval. Na dno trubky bylo holé hladké skvrna; Její spadl, jak můžete klidnější a rozhlédl.
  
  
  Jí se ocitl uprostřed matoucí montáž trubek, stavebních nosníků, s hydraulickým разводкой kolem. Ji opatrně stoupal ke zdroji světla. Grady Ингерсолл stál před panelem, zkroutil pero a podíval se na číselníky, jeho vlasy byly rozpuštěny všechny strany, a obličej zářil od napětí. Za panelem se konal tunel, a pokud má smysl pro směr není обманывало mě úplně, to jsem věděl, že on by měl vést na dispečink, který ji rozdrtil. To znamenalo, že dálkové ovládání, kterým se řídí Ингерсолл, byl záložní instalací ...
  
  
  Její chystal se skočit přes širokou díru v betonové podlaze - a najednou mě zvedl do vzduchu. Omámený, její вскрикнул a pokusil se skočit z obrovské kulatý předmět mezi nohy. Ale on se neúprosně tlačila mě nahoru, otevřeně k ocelové boom mnou navždy.
  
  
  Pískání strojů prudce zastavil. A ji zastavil. Její vyskočil ze svého místa, neohrabaně dopadl na zem a уставился na upřímné malá karabina v rukou Ингерсолла.
  
  
  "Takže, když jsi našel to, Carter". Je těžce dýchal, a ego hrudník těžké vrhací. "Zdá se, že jste našli všechny zákoutí mé operaci".
  
  
  "Vypadá to na to".
  
  
  "No, to je váš poslední objev. Hodit zbraň, dobře, já nechci střílet zde. Jeho udělal to, co řekl; já taky nemusíte se přestřelka, protože se vším tím kovem a betonem kolem nás пропавшая brýle může рикошетить věčně.
  
  
  "Máte zde existuje jaderná raketa?" Ji, podíval se na to, že толкнуло mě nahoru, a spatřil jsem pod носовым kužel dlouhý válcový prut, aby se do jámy v zemi.
  
  
  "Škoda, že jsi se objevil, dokud pro tebe bude příliš pozdě." Usmál se, jeho tvář исказилось v tlumeném světle. "To je nic, ve srovnání se svými složitými rakety, ale to by tak splnila svůj úkol. Твердотопливный, jednoduchý, ale účinný mechanismus, který se zaměřuje na svůj hlavní město ".
  
  
  "To není tvoje město", - vyvrátil zprávy v médiích zprávy její emu.
  
  
  'O tom žádná. Moje město je to místo, kde ji objevil Carter. Co bych měl Spojeným Státům, nebo je-li prý na to přijde, jaké to je pro každou zemi? Vše, co potřebujete, je moje peníze s ih špinavé daní...
  
  
  - Oh, dost, - odsekl jsem. "Zapomínáte, kdo jste".
  
  
  'Ne.' On lstivě usmál se na mě. "Její Grady Ингерсолл, skutečný Grady Ингерсолл - a jen vy můžete říct jinak."
  
  
  "Jako ještě naživu několik kluků".
  
  
  - Potom z ní postarám se s nimi, pokud je to nutné, ale nemyslím si, že v ih zájmu povídat, Carter. Jen ty nebezpečné.' On se zvedl karabina.
  
  
  Její odrazil a vrhl se na zem. Jako idiot, Ингерсолл dal zase, a olovo rozbila na všechny strany. Mě pálily patu, a druhá na brýle proběhl tak blízko, že moje vlasy se rozzářily.
  
  
  Když se jí podíval na Ингерсолла, se mi zdálo, že emu není tak šťastný. Seděl na betonové podlaze, jeho oči se rozšířily od zmatku a strachu. "Carter", - проговорил to. "Nestrp, aby hej vyzvednout to mám teď. . Padl na bok a bench press na místě.
  
  
  Ji, postavil se vedle ní na kolena a приподнял jedno víčko. On se nepohnul, a tam byly žádné známky dýchání. Stažením karabina, zkontroloval její velké měkké tělo na případné škody, ale nic neviděl. Ji s povzdechem vstal. "Skládání dolar," - zamumlal jí v klidu. "Nebo něco takového". Jak by nám bylo, že mě opustil tělo, a to není hotel opustit ego zde.
  
  
  Byl to dlouhý prudký vzestup žleb - což je, samozřejmě, byl spouštěcí trubkou rakety - vláčení za sebou tělo Ингерсолла. Nakonec, když se jí dostal do mola, její полежал na studeném betonu několik minutu, aby se popadnout dech. Bylo neskutečné sledovat na kanálu, a vidět slavnostní světla na velké lodě v přístavu bar, jako by v Дубле Cay, můžete jen pobavit.
  
  
  Nakonec ji zvedl a podíval se na ostrov posledního soudu. Byli jsme dost daleko hlouběji do sushi, aby si nás všimli hlídky hlídky. Byla jsem zvědavá, jak dlouho jim bude trvat, najít čtyři svítidla v podzemní místnosti, ale rozhodl jsem se nestarat se o to; to bylo ih problémy.
  
  
  Jedna věc je na celé lodi na podvodních křídlech - "Ингерсолла" s nepoškozená čelním sklem - má prát na molo v průběhu kanálu, a její zvedl mrtvého člověka v kabině. Když jí byl uprostřed kanálu, její, jsem si myslel, že dělat s остывающей horou masa na mých nohou. Ji hotel hodit ego do vody; bylo by lepší, kdyby ego nikdy nenašli.
  
  
  Její v poslední době šel do пустынному pozemku ostrov posledního soudu. Písek byl měkký, a s pomocí zlomené větve ji vykopal hrob, kterou s největší pravděpodobností nepodaří najít v průběhu let - pokud vůbec někdy. Pak ji šel na ostrov Vzkříšení, zvažovat všechny možné další shaggy.
  
  
  Když ho dorazil do přístavu, přijal její rozhodnutí. Bylo příliš riskantní zůstat v Дубле-Kay, alespoň na chvíli déle, než je nutné, a to nejen z důvodu přeživší členy organizace "Intimní six" - pokud se řetězec mě zabít, ale z důvodu místních orgánů; že není pravděpodobné, že by projevili milosrdenství k masakru josepha, kterou jí zařídil dnes večer, jaký by oprávněná nebyla.
  
  
  Jeho plavil na lodi a обдумал svůj další krok. Musel jsem odjet na bahamy, což znamená, že Floridu. Její tušení, zda křídlových dostat se tam s dostupným palivem na palubě ... Jsem se podíval na kopec, na kterém stál Херридж ráno, a myslel si o Lear Джете, zaparkovaném na druhé straně dráhy.
  
  
  Stál tam, tma a bezvětří v měsíčním světle. Její, přišel, odstranil противооткатные opěrky s koly a uvolněné smyčky. Neměl jsem čas ohřát auto a jak je třeba udělat zbytek procedury vynoření; bylo třeba ohřát motory, aby ji zvedl...
  
  
  - Chcete někam letět, pan Walton? Jsem nemusela se otáčet, aby pochopil, že Херридж byl za mnou. "Já jen obdivuji zařízení".
  
  
  "A ty by hotel ego zkusit".
  
  
  Ji, otočil se a usmál, přemýšlel, jak ego odjistit. Zbraň nebyla vidět, ale ruku ego bylo v kapse saka. "Věřím, že jste mě chytil," řekl jsem.
  
  
  'Opravdu. Možná, že chcete odejít tak náhle pak všechny nepokoje na Double-Kay?
  
  
  "Co vzrušení?" - nevinně zeptal jsem se.
  
  
  "Ano, je jí hodně z toho, co vidím kolem jeho okna. Mnoho nehod na stěnách-De-Дублон, hodně pláče. A oni soudu křídlových, které вылетали do moře, jen tři. Ji viděl, jak jeden sedí na mělčinu za hotelem, a vidím, jak přijedete do přístavu na další loď. Kde je třetí loď, pan Walton?
  
  
  "Odkud to mám vědět?"
  
  
  Херридж jemně se zasmál. - A proč jsi mi taky рассказываешь? Dobře, může, мистеру Nick Уолтону by měl navždy zmizet z Дубле-Kay. Залезай.' Ukázal na letadlo volnou ruku.
  
  
  Její sell na místo druhého pilota a rozhodl se počkat, až budeme růst ve vzduchu, před tím, než ohrozit ego; pak bylo by to jednodušší. Ale dříve, než jsme вырулили na přistávací dráhu, Херридж vytáhl na kabátce blbý revolver a podal mi.
  
  
  "Pokud pochybujete o mých motivech, pan Walton. Její pracuji v jednotce britské vlády pro boj s drogami, предоставленном orgány na Bahamách. Mým úkolem bylo zjistit, zda se jedná Grady Ингерсолл drog. Mám takový pocit, že to už je jedno. Její práva?'
  
  
  'Myslím, že zítra můžeš vylézt na tu zeď a vše si vyzkoušet ".
  
  
  'S velmi roztomilé na Vaší straně. Děkuji.'
  
  
  Její sel a uvolněně, aby si létání.
  
  
  Hawke na mě čekal ve svém спартанском kanceláři na Dupont Circle, když ji přišel druhý den o něco později v pravé poledne.
  
  
  "Vaše letadlo přes Miami přistál hodinu a půl lety," - přivítal mě. "Kde jsi byl?"
  
  
  "No, jeho, jak se v oblečení, která se zabývá bylo na mě, a já jsem si myslel, že by bylo hezké změnit dříve, než ji, pojď sem".
  
  
  Je to temně přikývl. 'A?'
  
  
  Její detailní příběhu, který dal emu na telefonu ve tři hodiny v noci. On poslouchal bez komentáře, dokud ji nedokončil.
  
  
  Zeptal se. - "Jak si myslíte, že se stane se zbytkem organizace?"
  
  
  "Oni navrhnout postup a předstírat, že se nic nestalo, nebo Херридж a ego lidé způsobí ránu, než budou moci něco udělat efektivní. V každém případě předpokládám, že jste již oznámeno orgány na Bahamách o protiraketové základny na ostrově posledního soudu.
  
  
  "Bylo to předáno jim na nepřímé kanály. Vše bude posouzena bez povšimnutí ".
  
  
  'Samozřejmě.'
  
  
  "Ale je tu jedna věc, která se zabývá mám strach. Ten muž, kterého jste pohřben: můžeme být jisti, že to nebyl skutečný Grady Ингерсолл? Že to tělo v kontejneru bylo jen манекеном?
  
  
  "Proč jim to dělat?"
  
  
  "Já nic o tom nevím. Naším úkolem je prostě úplně, aby se ujistil v tom."
  
  
  Její hrabal přihrádky v boční kapse saka a vrhl zabalené do tkaniny předmět ego židle. "Je to pro kontrolu". Pomalu, vytrvale to rozbalil předmět, dokud se před ním neuspěl palec. Výraz ego osoby se změnilo, když on se na mě podíval. 'No?'
  
  
  'Podívejte se na otisk prstu; Ochoten se vsadit, že to nebude odpovídat čtečka otisků prstů tohoto Grady Ингерсолла.
  
  
  'Výborně.' Hawk vstal. "A poslední. Jste si jisti, že tato dívka, tanečnice, která se zabývá vás tak взволновала nebude povídat?
  
  
  "Co to může říct? Mimochodem, ji požádal, Херриджа jít do mého pokoje a nechat ho, když se vrátí na Double-Kay, a on řekl, že by se za ní podíval.
  
  
  - Soudě podle tvého příběhu, zdá se, že úkol je splněn. Jí chápu, ty zase chceš na dovolenou?
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. 'Ne, děkuji. Pokaždé, když ji jdu pryč na dovolenou, jsi придумываешь něco sly obsadit mě, dokud ji musí odpočívat. Ale můžete udělat pro mě jedno ".
  
  
  Jako vždy, Hawke byl o hodně přede mnou. "Ona také упоминала vás několikrát. Myslím, že dnes ne, kdy budete moci najít Веронику na střelnici. Zavrtěl hlavou a ledovou tónem se usmál. "Neuvědomil jsem si, že tato mladá dívka vidí v tomto starém muži, jako jste vy".
  
  
  * * *
  
  
  O knize:
  
  
  Někde na Bahamách výstřední miliardář spokojeni divoké orgie s účastí hippies, sex a hašiše. Ale ve svém volném čase bohatý člověk baví s ракетным komplex celkového zničení. Póry "Mistr vrah," Nick Cartera vyrazit na cestu. Nebezpečný tour smrti. Protože je třeba zastavit nemilosrdný bohatého blázna. Přesto nás na to, co. Snadný práce i pro Nicka Cartera. Zejména, když se ukázalo, že jako hippie, jako Anton, více nebezpečné nahá, než ty nejnáročnější гангстеры.
  
  
  
  
  Obsah
  Kapitola 3
  
  
  Kapitola 4
  
  
  Kapitola 5
  
  
  Kapitola 8
  
  
  Kapitola 9
  
  
  Kapitola 10
  
  
  Kapitola 11
  
  
  Kapitola 13
  
  
  Kapitola 14
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Noc Avenger
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Noc Avenger
  
  
  přeložil Lev Шкловский na památku погибшем synu Антоне
  
  
  Originální název: Night Of The Avenger
  
  
  
  
  První kapitola
  
  
  Ji, otočil se a viděl mnicha ve žlutém рясе chodícího mimmo, inklinující hlavu a sepjaté ruce v modlitbě. Ego je křehké tělo právě наткнулось na mě. On přišel k sobě a šel dál, aniž by zvedl oči, viděl nás, mě, nás, chudé, kteří seděli na chodníku.
  
  
  Přede mnou běžel černá chlapec. On běžel s nahá hubená na hrudníku a intenzivně двигал узловатыми kolena. To vypadalo tak mizerně, tak hladový, že moje ruka automaticky se táhla k peněžence. Ale on letěl mimmo můj loket a zmizel dřív, než se ho podařilo dát emu mince.
  
  
  Za chvíli upoutala mou pozornost, je elegantně oblečená žena, elegantně vychází z "rolls-ройса". Na cenu ee oblečení stovky hladových lidí na ulici, bylo by možné nakrmit celý měsíc.
  
  
  Pouze si zvykne na úchvatným контрастам Kalkaty, když v sedmi metrů od budovy se ozval výbuch. Okna выпирали, a лопались, jak перекачанные balóny.
  
  
  Ji viděl, jak střepy nakrájíme na полуобнаженные těla žebráků a vytrhl парижское šaty ženy kolem "Роллса". Její slyšel výkřiky a sténání bolí, pak neviditelná pěst tlaku, odběr vzorků vzduchu, praštil mě do hrudi a srazil se s noha.
  
  
  Kouř клубился za kameny, летевшими na ulici a врезавшимися do auta zaparkovaného před domem. Před tím, než ztratil vědomí, ho viděl, jak se potkaly horních pater budov. Pomalu, jako тающий vosk, konstrukce ztratila svůj tvar, když ocelových nosníků прогибались a desky треснули a rozpadl. Kolem mě посыпался s výrazným město kamenů a betonových bloku.
  
  
  Kdy pevný objekt ударялся mi v zadní části hlavy, bolest byla nesnesitelná. Jej, vzpomínám si, velmi jasně si pomyslel: "zemřu". A to ještě ani приступал k úkolu.
  
  
  Pak všechno šlo černý, a to už necítil bolest.
  
  
  Mě je to jediný přenos zvuku sirén, těch podivných anglických гудков, které již přišly pro malé evropských policejních aut, než pro velké кадиллака ambulance, остановившегося pár centimetrů od mé hlavy na chodníku.
  
  
  Jeho, cítil, jak někdo vytáhne střepy kolem mých nohou, a slyšel jsem známý hlas, mluví se mnou z dálky.
  
  
  'Nick? Jsi to ty?'
  
  
  Vývrtku, připadala hloupě. Ale hlas pokračoval opakovat vývrtky a její nemohl odpovědět. Moje ústa byla plná prachu a kousky cementu.
  
  
  — Ty jsi ještě naživu, Nick? Ty mě slyšíš?'
  
  
  Mi pod ruce zvedl a robustní muži opatrně zvedl mě na nosítkách. Její ležel naplocho, dokud mě nevidí do auta ambulance, ale její sel, když starý "cadillac" se zastavil na Чоуринги-road.
  
  
  Člověka, který mluvil se mnou na ulici, tam nebyl; se mnou jeli jen zlé медбратья-indové, a on jim věřil.
  
  
  Nejde o to, že jsem měl s sebou hodně peněz. Nejvíc mě mrzelo zbraně, вшитое na můj kostým.
  
  
  Do okna to viděl, shromáždili na ulici davu před дымящимися foukané trosky budovy. Několik lidí je bombardován kameny s zranění na chodníku, a další забрасывали kameny policejní auto. Policie už střílela do davu баллончиками se слезоточивым plynem, a zdálo se, že malé vzpoury nevyhnutelné.
  
  
  Přes minutu, "cadillac" opustili dav za sebou, a když nepočítám bolí gólů a nečistoty v ústech, její cítil jako turista na výletě.
  
  
  Upřímný průvodce musel bych popsat Калькутту, jako "nejvíce chaotický, je nejvíce chaotický, nejvíce nemocné, shnilé město na světě".
  
  
  Ale na několik bloků Чоуринги-road bylo rájem pro komory. Muzea, vládní agentury, malé hotely a prostorné soukromé domy je lemována na obou stranách, ale pro ih mimo byly věci, z nichž západní matematiky by bylo špatně.
  
  
  Kalkata, stejně jako většina dusné, přeplněné měst, jedním kolem největších na světě. Právě slumy jsou různé. Milion obyvatel města vůbec nemají bydlení. Žijí na ulici, na chodníku, v parcích a veřejných budovách. Ne když se попрошайничают a kradou, aby zůstali naživu. Celé rodiny se rodí, žijí a umírají, aniž by dokonce i ty primitivní střechy nad hlavou, není v lepší pozici, než krysy, s nimiž bojují, protože z trosek.
  
  
  V noci se řadí spánek připomínají mrtvoly, lemované pro spálení pak epidemie. Šťastnější žijí ve slumech nebo буэсти, střecha které se tyčí na jeden a půl metru nad zemí. Web-voda — je to илистая a nevýslovně znečištěné vody z řeky Хугли.
  
  
  Jeho si vzpomněl, kdy naposledy byl v Kalkatě. Bylo období dešťů, a ulicemi tekla venkovní kanalizace.
  
  
  Tak že bych nebyl zejména zájem na této cestě. Její šel tam dle zadání, já vím, že město je žumpa nemocí a špíny.
  
  
  Kdysi to byla naděje na lepší časy. V roce 1947, kdy britové poskytli zemi nezávislost, nová strana Kongresu distribuovaný šílené sliby lepší budoucnosti díky demokracii, ale s nimi fretka Kolkata jen ještě více zabředla do konfliktu jako do bažiny.
  
  
  V roce 1971 obyvatelé města v zoufalství hlasovali pro komunisty. Ale tato naděje není оправдалась. Komunisté také mohli ovládat město, proto federální vláda zakročila a vyhlásila výjimečný stav.
  
  
  V skuteční profesionálové Kolkata se zdálo vhodným městem pro agenta OH . Ale musel jsem se podřídit řádu, a zprávu, дошедшее do mě v Nice, bylo velmi jasné.
  
  
  "Vydejte se na Калькутту, co nejdříve," — znělo to. Proto se jeho вытолкнул kolem trosek atraktivní francouzskou графиню a sell je na první letadlo, направлявшийся na východ. Nyní, po hodině, pak přistání v Kalkatě, jeho byl v sanitce, зализывал rány a поздравлял se s tím, co je živé.
  
  
  Před nemocnicí jsem se na chvění v nohách utekl kolem stroje a nabídku odmítl медбратьев, aby mě "Rychlá pomoc". Místo toho ji následoval mladá zdravotní sestra s měkkou hnědou pleť a krásné zadek na živoucího chodbou. Pak jsme vyplnili běžné formy, přivedla mě na samostatné oddělení a велела čekat na lékaře.
  
  
  Přes hodinu přišel Hawke.
  
  
  Ji, podíval se na něj s otevřenou pusou. Jeho jsem si myslel, že to byl ego je hlas, který slyšel její полузасыпанный na ulici, ale приписал ego deliriu. Pokud je mi známo, byl ve svém osobním prostoru, v budově Sjednocené tisk a telegrafní služby na Dupont Circle ve Washingtonu.
  
  
  On dokonce řekl: "ahoj". On se jen zamračil se, vytáhl jeden kolem své levné doutník a ukousl špičku. Zapálil ji viditelně s chutí.
  
  
  Pro Хоука zapalování doutníků — rituál, a to, jak to drží ji v ústech, rozdá, co má na mysli. V tomto okamžiku se buď obával, nebo ocenil novou situaci.
  
  
  Když zvedl oči, pak toho, jak zaplatil sirku, zdálo se, že poprvé mě viděl.
  
  
  'Jak se cítíte?'
  
  
  Její выкашлял ještě trochu prachu kolem krku a řekl: "Ano, pane. Mi dobře.'
  
  
  On přikývl, očividně spokojený.
  
  
  — Neřekla jste, že pojedete Калькутту, " řekl jsem.
  
  
  "Změny v plánech," řekl. "Já jsem se vracel ze setkání v Pekingu. Vyšel krátce. Její půjdu domů přes hodinu.
  
  
  Hawk se podíval, otevřeně se na mě a znovu se zamračil.
  
  
  — Kterou si neopatrný, " řekl najednou. "Sledoval jsem vás celou cestu od letiště. To nebyl ani v jednom čtvrtletí za sebou tebe, když explodovala bomba.
  
  
  Ji, podíval se na něj. Hawke byl zkušený agent a nezapomněl to, ale musel jsem pochopit, že za mnou někdo sleduje. V mé práci dlouho протянешь, pokud ne, zjistíte to, že za tebou někdo sleduje.
  
  
  — Bomba byla určena mně?
  
  
  On řekl, že ne. Možná ne. Byl to ruský budova štábu-byt o obchodním zastoupení. A to je součástí problému".
  
  
  Můj šéf otevřel malý balíček, který mu přinesl.
  
  
  To, že on držel, bylo to jako ржавую sklenice s nevyžádanou rozdrtit. Štítky nebyl, a na jedné straně vystupovat na pojistku. To vypadalo, není mnohem nebezpečnější, než hračka bomba.
  
  
  "To je on, jaroslav čeho jsi v Kalkatě," řekl Hawk. "Doma vyrobené bomby".
  
  
  Její zasmál. To nemůže být vážné. Věc zdála být skutečnou hrozbou. — Dusičnan draselný, — řekl on. — Závazek banky a fuze. Cena - dvě rupie.
  
  
  "Dva четвертака", — odhaduje nahlas.
  
  
  'Přesně tak. Jsou poměrně levné, dokonce i v takové zemi, jako je Indie. Ale tohle je dost silná na to, aby odtrhnout nohu, nebo vyhodit do povětří budovy. Možná výkonnější, než водородная bomba, pokud uděláte ih dost a použití jako politické páky.
  
  
  Tentokrát byl můj zase mračit. On mě překvapil. Hok nebyl člověk náchylný k преувеливанию, ale on mluvil o domácími výztuhy tak, jako kdyby to byla atomová bomba. "Za poslední den tři ruské budovy v Kalkatě byly zničeny těmito levnými bomby. Obchodní zastoupení a dvě ruské firmy.
  
  
  Její zeptal se. - "No a co. Od kdy je fretka AH se obávají, že se rusové na to разозлятся?
  
  
  "Naše červená přátelé křičí o krvavých vraždách. Policie zjistila, že plechovky jsou vyrobeny americkou společností National Can Company.
  
  
  "Ale prodávají se po celém venkovní bazén".
  
  
  'Na tom nezáleží. Na nás vyvíjejí tlak. Jedná se o возмездии. A o tom povídá.
  
  
  — Pověsti?
  
  
  "Mluvit o velkém povstání".
  
  
  — V důsledku nějaké levné úplný název?
  
  
  Hawke zvykal погасшую doutník. Ego tvář byla ponurá. "Ano, pokud se vyhodit do povětří ih dost na správných místech..." On jen pokrčil rameny.
  
  
  On mi podal tenkou složku s omluvný výraz obličeje. "To je zatím vše, co máme. To je problém ministerstva zahraničních věcí del, proto jsme se rozhodli ji přes náš konzulát. Myslím, že u nich existuje nápověda pro vás. Prosím, kontaktujte Randy Světem. On je vlastníkem agent OH . Kontaktní informace jsou na delle. Povzdechl si a vypadal nejistě. To není vypadá to na něj. "Chceme utlumit to v zárodku. U tohoto případu je zápach, který se nám nelíbí.
  
  
  Opět zmlkli, jako by litoval, o tom, co řekl. "Poznat, kdo je vyrábí bomby, a dát tomuto nit. Jednej bez omezení.'
  
  
  V delle tam byly dvě zprávy od Randy Klidu, nic víc. Ji mohl získat více informací na noviny. Ji musel slepě následovat tyto informace, a to se mi nelíbilo.
  
  
  Ji, podíval se na Хоука, čeká se od něj víc.
  
  
  — Víš, stejně jako jsme teď, Nick. Nemohli jsme najít nic o této", — řekl on. "S tímto navždy vyřešit rychle. Nemáme čas na nás, na důkladné zkoumání, nám dokonce na důkladnou analýzu. Tak buďte opatrní. Ani jsme netušili, v co ввязываемся.
  
  
  — Cute věc, " řekl jsem.
  
  
  "Chtěl bych, abychom mohli vám říci více. Randy Svět říká, že má pes, která se zabývá může pomoci. V průběhu roku učil německého ovčáka detekci výbušných aktivních látek. Je to téměř neskutečné, ale zkuste to. V tomto případě potřebujeme něco, co můžeme dostat.
  
  
  On setřásl popel z doutníků a втер ego ботинком v podlaze. "Víme jen málo o передвижениях rusů v této oblasti. Mají tam minimálně jeden člověk, a možná i víc. A číňané taky může být aktivní".
  
  
  "Můj převlek?"
  
  
  Hok mi dal kufřík, cestovní pas a polovinu letenky.
  
  
  — Můžete Howard Matson. Poslední měsíc jste zvědaví levných ledek na Dálném Východě. Jste výrobce ohňostrojů.
  
  
  Ji vzal pas a podíval se do něj, aby si vzpomenout, kde ji údajně narodil a žil a kde se nacházelo moje falešný společnost.
  
  
  Taška byla plná papírů, spojených s ohňostrojem, vzorci, smlouvy ruku na rukávu, potěr-prodej, zpracovává a блокнотами. Dost, aby projít krátký vyšetření. Hawke hrabal přihrádky v kapse a vytáhl klíč z hotelu. Dal mi to.
  
  
  — Na pokoji je k dispozici švédové. Všechny osobní věci, které potřebujete. Hodně štěstí.'
  
  
  On se blížil den, a odešel, aniž by se ohlédl. K ní znovu obrátil jeden. Побитый kameny a израненый, cizinec ve špinavém městě, na misi, která se zabývá málem mě zabil ještě předtím, než začal jednat.
  
  
  Lékař, který mne navštívil, mluvil na oxfordské angličtině, a důkladně mě vyšetřil.
  
  
  "Kost není zlomená", — řekl on. "Vnitřní zranění ne".
  
  
  Okamžitě se ztratil ke mně zájem. On napsal recept na léky proti bolesti a zmizel. O hodinu později vyšel její okolí nemocnice, a stahl hledat taxi.
  
  
  Opět stojím venku, v horku, to jsem si myslel o oblečení, které Hawke připravil pro mě v hotelu, a doufal, že on si vybral lehké a cool kostým. Ale nejen savchenko mě pocení, když ji sel do kabiny. To byl úkol. Její krunýř na něm naslepo a bez jediného řádného end přeslechu nebo klíče. To se mi nelíbilo.
  
  
  
  Kapitola 2
  
  
  
  
  Бертрум J. Слокум vypadal typický diplomat. On byl výše pěti metrů, s stříbrno-šedé vlasy a pečlivě topiary knírem. Na nen byli velmi lesklé balet pantofle, drahý oblek, dobrý střih a knoflíky na rukávech pruhované košile. Když natáhl ruku, na jeho tváři se objevil rychlý úsměv, která se zabývá okamžitě zmizela.
  
  
  — Ale pan Carter. Její slyšel o vás neuvěřitelné věci.
  
  
  — Matson, " řekl jsem. "Pojďme привыкнем k mému камуфляжному jménem".
  
  
  — Ach, ano, samozřejmě. To gesto mě pozval sedět v обитое modrým sametem křeslo vedle ego leštěnou stolem. Na stole bylo i telefon, aby se odvrátit pozornost od pompézní зернистого vzor na nen.
  
  
  Zeptal se. - "Vy jste byli informováni o tom, když opustil Francii?"
  
  
  'Ne úplně.'
  
  
  "Mmmmm. No, to bylo další čtyři exploze, včetně ten, který jste právě unikl dnes. Ruský konzul oficiálně předal odpovědnost na Spojené Státy. Budou i nadále posílat odhady nákladů na obnovu a seznam mrtvých rusů. Zatím, co účet je asi dvacet milionů dolarů.
  
  
  'Je to směšné. Jak mohou dokázat, že jsme...
  
  
  "Nemohou".
  
  
  "My všichni jsme zodpovědní za to?"
  
  
  — Ne, ne, samozřejmě, že ne. Jsme v nevědomosti, stejně jako všichni ostatní. Včera rusové dali všem zaměstnancům konzulátu pistole. Mají tam dvacet šest lidí, a nemohu odhadnout důvod, proč. To je jeden velký spyware síť, hlasy a všechno. On se odmlčel a пододвинул ke mně přes židli obálku. "Washington poslal zprávu. To je zakódováno. Oni také проинструктировали nás plně spolupracovat s vámi.
  
  
  Слокум vstal a přistoupil k oknu. Poté, co strávil ruku na tvář, on se vrátil.
  
  
  "Carter... mám na mysli Matson... musíme se okamžitě dát nit tímto bombardování a setřást rusy. To je první bod v mé kariéře. Dvacet sedm let v diplomatické službě, a teď ještě, a to.
  
  
  — Udělám vše, co bude v mých silách, pane Слокум. Ale musím několik věcí. Padesát nábojů pro standardní 9 mm pistole "Люгер", pěknou malou automatickou zbraň 25-měřidla a dvě fragmentace granáty.
  
  
  — Pane Matson! Jeho diplomat a obchodník se zbraněmi. Její zasmál. "Chcete, aby se to dělalo diplomatický rozhovor s teroristou, který hází na mě bombu? Její používají své metody, můžete použít na své. Ještě potřebuji stroj a tisíc dolarů v rupií, není už dvacet bankovek.
  
  
  Слокум na okamžik se na mě podíval, a viděl nesouhlas v ego pohledu. V ego osobní interpretaci hodnost jí byla ценымногие nižší ego. Ale v okamžiku, kdy je to potřeba ve mně. Nic není řečeno, on vzal sluchátko a začal vydávat rozkazy. Dokud se tímto zabýval, ho otevřel obálku, která se mi dal, a za úhledně tištěné číslice a písmena. Zpráva byla napsána v пятигрупповом dialogovém kódu AX. Jeho bych raději okamžitě zničit zprávu, ale zpráva se po pěti skupin najednou není расшифруешь, tak ji položil ego za minutu.
  
  
  Слокум dal mi klíče od auta a hromádku rupií, většina kolem nichž byly silně потрепанны, a vše, co ji hotel. Na kroužek na klíče bylo otřásly трехконечная hvězda v kruhu. To znamená, klíče musely být z "Мерседеса", možná z vlastní stroje Слокама. Alespoň, on šel na některé oběti.
  
  
  "Pan Matson, Washington požádal mě, abych vám připomněl, že to, co nese v sobě semena konfrontace mezi USA a Ruskem. Zdá se, že roli viníka nám vnutili, a my nemáme řešení dokázat svou nevinu. Pokud současný počet explozí se zvýší nebo zahyne více zaměstnanci ruského konzulátu... — To otřel rosení. Слокум вспотел ve svém chladném kanceláři.
  
  
  — No, pak zde, v Kalkatě, by se mohla začít rozsáhlá guerilla válka. Američané a rusové budou umírat v neutrální zemi — děsivý vyhlídky."
  
  
  — Pokud se to stane, pan Слокум, jsem vám není понадоблюсь. Pak budete potřebovat námořní pěchoty.
  
  
  Po návratu přes půl hodiny ve svém hotelovém pokoji, ji sklonil nad šifrovaným spojením, které dostal v USA. Návod byl krátký.
  
  
  "Navrhuji, abyste připojit a zůstat v kontaktu s Чоэни Мехтой, dcerou slavného промышленника. Je známý jako indický agent třída M4, ih nižší třídy. Zvýšení od kurýra. Zdá se, že pracuje pouze na částečný úvazek. Může být užitečné pro granty se zvláštními problémy Kalkaty. Je známo, že je pochopení pro USA, ale neuvedla svůj camo bez nutnosti". Zpráva nemělo velký význam, ale, nicméně, to byla podpora. V každém případě, to mi dalo potenciálního spojence, a no v Kalkatě bylo velmi málo s nimi fretky, jak vláda USA klesá na straně pákistánců v ih válce s Indií. Její stránkovaný prostřednictvím internetových telefonního seznamu, když konečně našel jméno vydavatele angličtině noviny. Její předstírala spisovatelem na volné noze-na volné noze a dostal od nah většinu potřebnou mi informace. Чоени Мехте bylo dvacet dva let, asi pět stop vysoký, a ona byla брамином pro vyšší kasty. Ona chodila do školy ve Švýcarsku a systému jmelí pověst любительницы večírků. Každý den hrála tenis v klubu "Rakety a boj" v blízkosti parku Maidan.
  
  
  Setkat se s ní se ukázalo snazší, než jsem si myslel. To jen že byl v klubu, kde to обыгрывала jaké to англичанку. Pak toho, jak se jim to бармену deset rupií, on mi řekl, že oblíbený nápoj Чойни byl шипучий gin, proto ho vzal s sebou dva šálky, když obal na tenisový kurt.
  
  
  To už porazil соперницу.
  
  
  — Hra je u konce, řekla Чоени, míří k rozvodné síti.
  
  
  — Rána to stojí za to, aby k pití, " řekl jsem, natáhl hej sklenici.
  
  
  Na jeho čele se objevila хмурость, která se zabývá opět zmizel. - Její pokračoval.
  
  
  "Co kdo kolem si v Monte Carlu mi poradil jít k vám, pokud ho někdy budu v Kalkatě. A hlas její zde.
  
  
  'Ano.' Hlas u nah byl nízký a příjemný, s lehkým anglickým přízvukem a nádechem snobství. 'Přátelé, které...?'
  
  
  Její usmál se. "Je mi líto, nikdy ji nikdo volat jména. Jen přátelé.'
  
  
  Nyní v rozích na její rta hrál úsměv. Ona byla krásná, s světle olivovou pleť. U nah byly hnědé oči, černé a lesklé vlasy visí ve dvou copánky až do poloviny zad.
  
  
  "Myslím, že jsi si srandu, ale díky za chlast", — řekla. Udělala napít a vrátil mi sklenici. 'Chceš držet mě? Pokud chcete počkat do konce soutěže... můžeme mluvit. Ona se zasmála. — O těch našich milenců v Monte Carlu. Nikdy ji tam nebyla.' Ona se otočila a ukázala mi svůj выгнутую zadek pod krátké bílé tenisové šaty. Jí byl rád, že někdo na OH nabídl mi navázat tento kontakt. To mohl trochu rozptýlit mě během této práce.
  
  
  Чойни подавала dobře, to bylo tvrdé podání s efektem rotace. Vyhrála poslední set, šest-jeden a přišla ke mně, otřel pot z čela.
  
  
  'Dobře.'
  
  
  Ona se smála. "Jeho, nebo moje hra?"
  
  
  'Oba. Jsi první žena, kterou ji viděl s otevřenými nohama.
  
  
  Чойни smála se: a vzala jsem si svůj nápoj. "Jsem скандалистка. Ve Švýcarsku nebo Londýně, je to považováno za velmi elegantní. Natáhla nápoj na gauč a otočil se ke mně, živůtek ji tenisového šaty zdůrazňovali její krásná prsa. Věděla o vliv. — Jste američan, ne?
  
  
  — Ve skutečnosti, a já jsem hledal, s khem bych na večeři. Jak se o tom?
  
  
  To vypadalo удивленной. 'Proč?'
  
  
  "Jsi krásná, chytrá a sexy. A jeho unavený, nudím se a potřebuji s khem pak strávit večer. Její mlčel. "Omlouvám se, jmenuji se Howard Matson. Ji po celém New Yorku, a jeho tady, aby koupit ohňostroj.
  
  
  "A vás zajímají bomby?"
  
  
  'Ano.'
  
  
  "Jaké je to šílenství." To помолчала. 'Proč ne? Budete jen divit, jak nudný může být toto město. Co když jsme поужинаем u mě v bytě asi osm hodin?
  
  
  "Nechci způsobit ti nepříjemnosti..."
  
  
  "Řeknu svému vařit, aby to bylo jednodušší". Ona smála se:, vstal. 'Ji jdu osprchovat. Uvidíme se večer.' Ona se otočila a šla do klubu. — Hej, dokonce i jeho, nevím, kde bydlíš. Já jsem šel za ní. Ona se zastavila.
  
  
  — Pane Matson, jste se dozvěděl, že budu tady na tenisovém kurtu. Naučili jste se, že jsem trochu cestovala, a budete pravděpodobně podplatil někoho, aby zjistili, co piju. Si jistý, že nemáte problémy s nalezením místa, kde bydlím. Pokud máte to nebude fungovat, obávám se, že si ujít svou večeři.
  
  
  Opět se otočila a zamířila do sprchy. V blízkosti ženské šatny ji viděl, jak se zastavila a má hovořili s starý ponurý mužem. Dvoulůžkový astrolog, pomyslel jsem si. Od toho místa, kde ji držel, ji mohl vidět ego knihovny astronomické výpočty v брусках na бересты, a pro mě bylo zajímavé, zeptat, zda je u něj rady o mě.
  
  
  Ego přítomnosti mi připomnělo o dvou tvářích-Indie... moderní straně, kterou představoval světské ženy, jako Чоени Mehta, a starověké minulosti, цепляющемся za ně chapadla náboženství a okultismu.
  
  
  Tato nejasnost může zkomplikovat můj úkol. Po odchodu z klubu, jeho rozhodl se okamžitě spojte s místním většinovým agent OH . Možná, že by mi mohl pomoci lépe porozumět této kultuře, kde někteří lidé chodili nazí po ulicích a вымазывали své tělo v popel, zatímco ostatní jedli oční stíny a rtěnku.
  
  
  Její velmi málo věděl o tom, Randy Světě, i když slyšel ego jméno dříve. To bylo plně obsazeno a musel jednat tak, jako hlídací pes, a pozorovatel, zajistit bezpečnost pro naše lidi, kteří pracují v Indii nebo projíždějících přes nah.
  
  
  Bylo téměř čtyři hodiny, když se jí dostal do ega, knihkupectví, knihkupectví s obyčejným chudým před dveřmi. Tentokrát to byla žena. Ji mohl říct, to je na slovu "rám", вытатуированному na její tváři několikrát v sanskrtu.
  
  
  "Hare Krishna, Hare Rama", — zpívala to z pod sárí a šátku.
  
  
  Rychle prošel mimmo nah. Pokud je mi známo, také to mohl být agent, pozorovatelem Randy Světa nebo smluvním komunistů.
  
  
  Její zaparkoval auto, dva bloky od obchodu a nechal "mercedes" před vojákem-indián stojící přes убогую ulici. Stál s puškou u ramene, a ego jeho кивку si uvědomil, že nalezl sledovat na nádobí.
  
  
  Výhled ego pušky popřel zprávy v médiích zprávy se mi o Вильгельмине v pouzdře pod mou levou rukou. A pak u mě byl Hugo, můj dlouhý jehlový, spolehlivé укрытый u mého pravého zápěstí, odkud ji mohl sehnat ego za sekundu.
  
  
  Jí byl ochoten jednat v Kalkatě, a udržoval ve střehu. Její prošel před obchodem, náhodně, snaží se zjistit, zda backdoor.
  
  
  Dokonce i v půl páté na ulici ještě bylo dusno a horké. Bílé kameny se odráží na mě slunce ze všech stran. Na rohu ji opustil Чоуринги-road a zamířil k zadní části malého knihkupectví.
  
  
  Její krunýř na úzké ulici a cítil, že se něco změnilo. Rytmus pouliční hluk byl jiný. Prvek hluk se posunul. Ji, rozhlédl se a viděl jen dvě houpající chlapců, nikomu nic kolem nich už osm let. U nich byly malé kameny, které jsou vázané na веревкам, které jsou zvědavý tak otřásly, od ukazatelů, a pak обрывая ego, hra, kterou hráli při chůzi.
  
  
  Já jsem šel dál a naskenované obchody, jako гуляющий turista nebo podnikatel provádějící volný čas v neznámém městě.
  
  
  Nevím, proč ji cítil nesvůj, a neodvážil vstoupit do obchodu Randy Světa. Obchod byl nyní v blok za mě, a já jsem se zastavil, když jde vrátit, když slyšel, jak muž záměrně jde ke mně.
  
  
  Ego tempo zrychlil, a její instinktivně otočil. Nejprve ji viděl nůž, a pak ruku, сжимавшую ego.
  
  
  Byl выругался na-индусски. On držel nůž низменному a foťáky. Za chvíli ji vyndal Hugo ve správných rukou a zamířil k нападавшему.
  
  
  Ten chlap byl dobrý, ale ne specialista. Udělal výpad, zastavil, otočil se a udeřil ho. Ale věděl jsem, že to bude dělat. Jako by absolvoval pouze část svého učení. Jeho парировал ránu, a můj meč hluboko вонзился emu v zápěstí. On upustil nůž a pokusil se utéct, ale jeho srazil ego noha. Předtím, než se mu podařilo skočit na mě, jeho, přitiskl nohy k ego prsou a odstrčila lehké tělo od kamenů.
  
  
  — Kdo jsi, krejčí sakra? Zamumlal jméno, ale to nic není mi řekla. — Kdo vás poslal?
  
  
  On zavrtěl hlavou. Opakovat vývrtku, anglicky. On stále neodpověděl. Ego zápěstí кровоточило. Jí ukázal na to, ale on jen pokrčil rameny. Khem byl ten chlap? Ji musel vědět. Je to prostě oloupil mě, nebo se snaží zabít na objednávku?
  
  
  Její приставил čepel na ego krku a поскоблил ego kůži, je prázdná jemné струйку krve. 'Kdo?' — znovu se jí zeptal, v hinduistický jazyce.
  
  
  On otevřel oči v upřímném hrůze. To отпрянул. Její silnější надавил na ostří, a viděl, že to прорезало na zlomek milimetru hlouběji. 'Kdo?' Její zeptal se znovu. — Закир, "řekl," krčí, než bolí. "Mě poslal Закир".
  
  
  — Закир, kdo to je?
  
  
  On zalapal po dechu a otevřel oči ještě více, když viděl krev, капающую s ego zápěstí. Pak ego cíl vklouzl do boku, a on ztratil vědomí.
  
  
  — Krejčí vezmi, — zamumlal jsem.
  
  
  Jeho hotel se dozvědět mnohem více. Zda byl můj kamufláž již objeveno? Kdo Закир? Může být jen levný gangster.
  
  
  Jeho, sklonil se, aby ego pocit, ale byl nucen se vzdát, když na ulici vystoupila skupina пестро oblečených indiánů.
  
  
  Muž vpředu byl oblečený v šatech ženicha barvy okrové a bohatě zdobené pokrývky hlavy. Ego nevěsta v zahalování bylo вросла kořeny k němu symbolický hedvábnou šňůrou. Za nimi šli svatební hosté, tucet nebo více bohatě oblečený příbuzných.
  
  
  Při pohledu na krev, odlévání kolem muže na chodníku, skupina se zastavil. Oni očekáváním se podíval na mě.
  
  
  Neměl jsem jinou volbu. Může trvat pět minuta dříve, než tento muž s nožem přijde v sebe natolik, aby začít mluvit. Do té doby by bylo dát velký dav. Nebyla to ideální situace je pro výslech této osoby.
  
  
  Její přemýšlel, zda to byl on sám. Někde v této úzké uličce, asi mě čekal kolega ego? Já jsem šel rychleji, pak vyběhl přes uličky a zabočil na jinou ulici, než se zastavit. Její вспотел ve svém novém obleku, se snaží orientovat.
  
  
  Ji, věděl, že tento muž se pokusil mě zabít, ale proč? Protože jsem byl Nick Carter, nebo to může být asi pro to, že jsem měl pár rupií v kapse?
  
  
  Když ji dostal do knihkupectví, ji rozhodl přihlásit přes backdoor. Její zastavil v тупиковом uličce a kriticky naskenované jeho. Jí nikdo neviděl, nic nebezpečného. Její jemně šel do uličky.
  
  
  Pokud to byl pokus, jak se mohl tak rychle mě раскусить? Mohl to být řidič taxi. Nabídnout deset rupií jako odměny, a budete mít možnost koupit polovinu letištní taxikářů a řidičů stahováků rickshaw. Zjistit osud vysokého američana by byla hračka. Není místo, kde peníze mluví tak jasně, jako v Kalkatě.
  
  
  Jeho, přistoupil k zadní den a otočil rukojetí. Dveře by byly zamčené. Jeho vstoupil do místnosti, stejně jako ve spíži, a viděl mladou ženu, сидящую irina. Klidně zavřel dveře a usmál se hej, ona plakala. K mému překvapení, usmála se na revma.
  
  
  Ona byla hezká, se světle hnědou kůží, lesklé, měkké vlasy a zelenýma očima, контрастировавшими s jeho indickými tváří. Ee tělo bylo krásné formy.
  
  
  "Vy musíte být američan", — řekla.
  
  
  — Jednoduchý, že to není hotel vás překvapí...
  
  
  To отмахнулась od mých slov. — Můj otec tady není, ale to se brzy vrátí. On ví, že jste dorazili v Калькутту. Jmenuji se Lily Světa".
  
  
  Alespoň mě čekali. Její, povzdechl si s úlevou. Tato část operace, zdá se, že šlo podle plánu.
  
  
  Dívka byla oblečená v tradiční приталенную bílou halenku a sárí. Ee sukně všech barev duhy bylo dlouhý volný střih. Ona elegantně vstala z pohovky.
  
  
  — Mohu ji, aby vám šálek kávy?
  
  
  Strávila jsem v čistý vliv, lehčí a благоухающую obývací pokoj. Nikdo jiný nebyl. U jedné kolem stěn stál nízká pohovka. Dva dni v levé sténání vedli v jiné místnosti, a upřímný před námi bylo třetí dveře vedoucí do knihkupectví.
  
  
  Ze zvyku ji rychle sklopil potvrzení o odposlouchávací zařízení. Dívka se podívala na mě, nic ptát. Její viděl, že ee otec zpracoval ee práci.
  
  
  Nečekal jsem, že najdu něco, ale tranzitní domů někdy vyklube podvod. A v mé práci prohlídce domu hostitele není porušení etikety.
  
  
  Nebylo mikrofony na obvyklých místech, kam údajně náhodný návštěvník mohl připojit ih прикрепив tímto kouskem malty nebo lepidla. Nebylo mikrofonů nás na stole, na nás, na rámy dveří косяках, nám pod sedadly židlí.
  
  
  Její právě dospěl k závěru, že Randy by měl být Svět lépe, než si představoval, když viděl, že ego... To bylo tlačítko připínáček, která se zabývá vypadalo trochu великоватой. To bylo вдавлена do zdi v blízkosti vstupní den je téměř na par s podlahou.
  
  
  Ji opatrně vytáhl ji a prohlížel spodní část. Tenká vrstva plastů roušky miniaturní přijímač a vysílač. To byl nový typ, ale jsem прикинул, že areál není větší než 200 metrů.
  
  
  Lily přišla ke mně a podíval se, co dělám. Jí přiložil prst na rty, a to нахмурилась. Než jí stačil něco říct, dveře se otevřely, a do místnosti vstoupil muž. Emu bylo čtyřicet let, očekáváním růstu, s hladce выбритой hlavou, ve velkých brýlích, jak Gandhi, a nos, který několikrát stáčení náš mozek, a tak není вправили.
  
  
  Ji zvedl vysílač v ruce. On se na něj podíval, ale neřekl nic. Ukázal ji emu, kde je našel. Muž vyrazil mikrofon kolem mé ruky a hodil ego na zem pod svým pevným koženým ботинком.
  
  
  — Netušila jsem... — začal on.
  
  
  "Kde si můžeme promluvit?"
  
  
  Randy Světa strávil jsem přes zadní dveře do jízdního pruhu, kde už byla tma. Trvalo mi jen pár minutu, aby se slyšet všechno, co Svět věděl o výbuchy. Nevěděl nic z toho, co jsem nevěděl. Ještě stále byl ve tmě.
  
  
  — Víte jistého Закира?
  
  
  Svět přikývl. — Je to běžné jméno v Indii. Mám čtyři příbuzné jménem Закир. V samotné Kalkatě ih musí být tisíce... — On zavrtěl hlavou. — Tento vysílač je... je to moje vina. Její, jsem si myslel, že se mě nemusejí, ale teď vědí všechno. Její stahl pro tebe k ničemu.
  
  
  "A nyní, oni vědí, že jsme našli jeden z mikrofonů. Možná, že se přidali ih jiného, takže se nenechte slyšet nic důležitého.
  
  
  Její vyprávěl emu o člověku s nožem na ulici. To se konal dech. — Nevěřím, že tento člověk se snažil okrást vás. Mohl to být vrah. Její zeptám se.
  
  
  Po návratu po několika minuta v knihkupectví, její pečlivě осмотрелся. Nyní, oni věděli, zvuk mého hlasu. Takže budu muset stát lákadlem pro ih pasti, khem by nám byly. Knižní obchod byl uzavřen, na oknech byly kovové zábradlí, a stál u okna a snažil se pochopit, kde může být ih подслушиватель. Vysílač měl omezený dosah. Z okna ji viděl tucet míst, kde mohl sedět někdo s trubkou přijímače. Balkon přes ulici by byla ideální volba. Ale kdo to je? rusové? Čínští komunisté? Vlastní разведывательная síť indů?
  
  
  Nemohl přesně vzpomenout na to, aby mě někdy vystavil tak brzy na misi. Její, cítil jako lovec, обнаружившим, že ego honí medvěd grizzly, který to ani neviděl.
  
  
  Předtím, než se jí podařilo shromáždit své myšlenky ji viděl pohyb venku. Bylo to rychlé, je nejmenší pohyb, jako u zvířete, преследующего svou kořist.
  
  
  Dál po ulici k seznam knih skladu vklouzl druhý stín. Pak se objevila celá horda, desítky lidských postav s kameny, klacky a improvizovaných a oštěpy v rukou.
  
  
  První kámen dopadl na tyči a odrazil se zpět. Dalším разбилось malá okna za den. Pak velké okno, za kterou ji držel, bylo zlomené třetím kamenem. Její отпрыгнул zpět, aby se zabránilo dopadajícího skla.
  
  
  — Ty, které potřebují, — křičel za mnou Randy Světa. — Oni vědí, že jsi tady.
  
  
  Její souhlasil. Snažili se dokončit práci, která se zabývá neúspěšná na ulici, jen tentokrát udělali to pod záminkou vzpoury.
  
  
  Jeho, odešel od okna a vlekli Lily za sebou. Ee oči byly široce otevřeny od strachu. Když jsme vstoupili do obývacího pokoje, její otec zamkl za námi dveře.
  
  
  — Šel — objednal jsem. "ty a tvá dcera... rychle přes zadní vrátka."
  
  
  Je to hotel argumentovat. Její jemně šťouchl ego k den. Podíval se na mě, zamrkal, pak přikývl a vedl mě do spíže. Svět se otevřel venkovní dveře a napůl vyšel ven. Ego výkřik zazněl náhle, a on se zhroutil zpět do místnosti s трехфутовым kopím v hrudi, a jeho měkké, vážné oči byly již hlubokými jezery smrti.
  
  
  Její zabouchl dveře a rozbil jedinou žárovku v místnosti.
  
  
  Ocitli jsme se v pasti, осаждаемые jak vpředu, tak i vzadu. Dívka hotelu něco říct, ale její řešení vědecko-výzkumných úkolů rachot zápalné bomby v knihkupectví. Jsme byly stisknuty — oheň před sebou, a dav za námi.
  
  
  
  Třetí kapitola
  
  
  Nemohl jí pohnout, jak se pod dveřmi knihkupectví tekla pramínek hořícího benzínu. Její přeskočil tělo Světa a přikrčil se u zdi. Když ji otevřel zadní dveře na palec nebo tak, brýle havaroval do stromu, a do dveří havaroval tucet kamenů. Rychle zavřel dveře a zabouchl šroub. Podíváte se na okno vpravo od den, ji viděl, jak se sloupovím vyběhla postava, a rychle vystřelil, poté co muž spadl na zem. Začátek druhé dešti kulek a kamenů se dostal na dveře a rozbil okno.
  
  
  Lily набросила koberec na hořící benzín a потушила plamen, ale brzy oheň v knihkupectví vypukla na dřevěné den.
  
  
  Její již téměř rozhodl vyběhnout přes backdoor, když explodovala druhá zápalná bomba. Zadní dveře se potácet hořící benzín. Byli jsme uzavřeni v pasti.
  
  
  — Lily, zda existuje jiný způsob?
  
  
  Ona vykřikl téměř hystericky a трясла hlavou. Já jsem šel do jiného závit pokoje. Byl воткнуть starými složkami, картонными boxy, zásuvky. Ji vytáhl ih dolů. Musí být cesta k ústupu. Lily присела vedle otce a vzala ego za ruku. Její запрыгнул na bedny a podíval se nahoru. Zdá se, že tam byl nějaký výstupek.
  
  
  Lezení přes složil další jiné krabice, ji si uvědomil, že jsou na úzkých schodech. Její vylezl nahoru. Pás se táhnul na celou šířku místnosti, a na konci bylo dveře. Ní, rozběhla se k ní, našel tužku a otočil ji. Dveře byly zamčené. Můj dobrovolnosti odletěla a narazila do dveří hned vedle zámku. Dveře распахнулась. Baterka ji bodl do tmy a viděl ještě jednu mezeru, ale schody, vedoucí dolů, nebylo.
  
  
  — Lily, pojď sem rychle.
  
  
  Ona překvapeně zvedla oči a vzrušeně běžel nahoru po schodech. Opatrně se přes první dům, pak začít druhé. Ve třetím domě se otevřely dveře v voňavý večerní vzduch. Pod námi leží pruhu. Její powys na карнизе a spadl na zem. Ji chytil Lily, když to прыгала, a vedl ji k autu. Jsme pomalu jeli. Za nás jsme mohli vidět полыхающее plamen knihkupectví a slyšet sirény v dálce. Když jsme byli v bezpečné vzdálenosti od hordy, ji zastavil "mercedes" a запрокинул hlavu.
  
  
  Její hluboce povzdechl si a potopilo v self-hypnóza, které se naučil v USA. Po několika sekundách ji uvrhla v lehkém transu. Zdálo se mi, že jsem se probudila z dlouhého osvěžující klenby a slyším, jak Lily tiše říká vedle mě.
  
  
  "Věděli jsme, že se to stane," řekla s pláčem.
  
  
  'Kdo?'
  
  
  "Můj otec a jeho. Když on souhlasil, že pracovat pro vás, řekl, že jednou zemře... násilnou smrtí. To byla cena, kterou jsme museli zaplatit, aby se dostat pryč s žebráky banner, mít domov a vzdělání. Nyní jsme zaplatili cenu.
  
  
  Jeho hotel se říct, že je to uklidňující, ale nemohl najít slova.
  
  
  'Kam jdeš? Máš rodinu?'
  
  
  — "Mohl byste, aby mě do mého strýčka? Může být, je schopen se postarat оборудова mi".
  
  
  Jí přikývl, a ona mi dala adresu. Do něj zůstalo jen několik bloků. Její высадил ji před impozantní doma na Old Court House Vymazán.
  
  
  "Musí to být, pracuje dlouho do noci," řekla. "Je to vždycky tak dělá".
  
  
  Když odcházela, její označil hej, jméno mého hotelu. — Pokud se vám potřebovat pomoc, zavolej mi, Lily.
  
  
  Podívala se na mě svými zvědavými zelenýma očima a выдавила kolem sebe úsměv. "Pan Matson, již jste mi pomohly tak, jak je povoleno strašák. Zachránil jsi můj život.'
  
  
  Ona se otočila a běžela na den.
  
  
  Doma v hotelu ji prohlížel číslo, v případě, že ke mně přišel nezvaným hostem. Vše se zdálo v pořádku. Její zapnul rádio, vzal sprchu a oblékl se.
  
  
  Dokud se její завязывал kravatu, rádio Kalkaty informovala o ještě jednom politickém třesku. Tentokrát bomba zasáhla dům ruského vice-konzula, a komunisté byli vzteky bez sebe.
  
  
  "Ruský konzul Andrej Sokolov je dnes požadoval, aby indičtí vojáci posílili ochranu kolem všech domů ruských úředníků a na všem zařízením, spojeným s Ruskem", — řekl vedoucí. "Sokolov je také požadoval, aby se všichni zaměstnanci konzulátu USA byl vyloučen po celém městě, pokud nebudou okamžitě zastaveny útoky na ruský personál a ruské vlastnictví".
  
  
  Její tiše присвистнул. Bylo to něco nového v diplomatických kruzích. Nikdy ji neslyšel, aby jedna strana požádala jinou poslat diplomaty třetí mocnosti. Následky byly otřesné. Není divu, že Hawk a ministerstvo zahraničí usa byli znepokojeni.
  
  
  Ale proč byly spáchány teroristické útoky? Její zatím fretka netušil, proč na rusy házet bomby. A proč v Kalkatě?
  
  
  Možná, vývrtku, byl jednodušší. Indie byla ztělesněním demokracie v Asii. Britové opustili pak sám strukturovaný systém, která se zabývá v některých místech pracoval velmi dobře, zatímco v jiných bylo adekvátní. Ale v Kalkatě oni utrpěli vážnou porážku.
  
  
  Možná, Чоени Mehta, mohl by mi dát radu, potřeboval jsem zjistit, kdo stojí za těmito problémy.
  
  
  Zjistit její adresu bylo těžké, i když v telefonním seznamu ego nebylo. Pak několika telefonních hovorů jí bylo v cestě.
  
  
  Je to střední žebro v jednom z nejstarších "esa" Chow-kroužky-rod, luxusní dům, стоявшем stranou od silnice, na rozlehlém pozemku, obklopený vysokým kovovým plotem, a pokryté modrými keramickými obklady. Rampa vedla k bohatě zdobeným, ale robustní železné bráně. Sikh ostře se na mě podíval, řekl že se s někým po telefonu, a pak udělal gesto a otevřel velká vrata. Její jel a slyšel, jak za mnou хлопнули brány.
  
  
  Její zaparkoval na příjezdové cestě mezi Rolls-Royce Silver Cloud a ošumělý Land Rover.
  
  
  Mě čekala mladá žena a dělala mi přes přední dvoře, mimmo zahradu s markýzou, na cestě mimmo u bazénu a přes dveře na druhé straně obrovské panské sídlo.
  
  
  U Чоени bylo ubytování ve vedlejší budově velký dům. Potkala mě u dveří.
  
  
  — Ty jsi mě našel, řekla a usmála se. — Jsem velmi doufala, že můžeš udělat.
  
  
  Ona se otočila a ukázala mi krásné sárí, která byla na ní. Ruka a rameno z pod měkké, jemné modré halenky byly viditelné, ale většinu ih zakrýt šátek, свисавший s jeho levého ramene a znovu plnit pod pravou rukou. Byl to hedvábný šátek stovek květin, s ozdobný vzor, na tomto, a který-mde фигурками, vyšívané ručně na hedvábí. Sárí развевалось na podlaze. "Jsou krásné... a žena, a sárí".
  
  
  Usmála se a podívala se na mě svýma hnědýma očima.
  
  
  — A vy, pane, dobře a draze oblečená, ale zbraň je prominentní u vás z pod levé ruce. Všichni američtí výrobci ohňostrojů nosit zbraň?
  
  
  Její zasmál, aby se skrýt své překvapení. Většina zkušené oko nemůže odhalit Вильгельмину, protože je pohřben v mé bundy. Ale to sako mi dal Hawk, a ona nebyla tak dobře řezat, jako můj.
  
  
  "V cizí zemi, nikdy nevíte, co očekávat".
  
  
  Чони se stala upravit. To окинула místnosti mávnutím ruky. — Co si myslíte o mém pokoji?
  
  
  Bylo to vzrušující, koupelna. Křížence špatné modemy a pop-art s nádechem černého humoru. Jí a řekl,, ona нахмурилась.
  
  
  "Nebuď krutý, měl bys být dobře vybavený ke mně."
  
  
  'Proč?'
  
  
  "Hlas jak jinak zapůsobit na ženu".
  
  
  — Proč to musí udělat na tebe dojem?
  
  
  "Všem je známo, že američtí muži se snaží svést každou nadcházející ženu".
  
  
  Ona přikývla někomu, kdo ho neviděl, a trávila jsem na rozkládacím skleněným dveřím, které se otevíraly na příjemný balkon. Tam rostly květiny, malé keře a strom. I když ji a šel na prvním patře, byli jsme teď na druhém patře, s výhledem na řeku. Pod sebou ji viděl žluté jazyky plamenů malých ohňů.
  
  
  — Pohřeb, — vysvětlil Чоени. — To je místo kremace na tok Gangy, řeku Хугли.
  
  
  Zajímalo by mě, zda plní teď Чоени úkoly, jestli ví, kdo ji ve delle, a jestli ví něco o útoku na obchod je to v noci. Neřekla nic. "Rodina je klasifikován tělo k řece pro čištění", — řekla. "Pak syn раздробит lebka".
  
  
  — Lebka dojít? — zeptal jsem se nevěřícně. — U mrtvoly?
  
  
  "Pro estestvenno; navždy osvobodit duši do toho, jak tělo bude spálen".
  
  
  — A popel?
  
  
  — Ego je hozen do řeky Домы, kasty, která se zabývá se zabývá кремацией pro nás. Pak prosévání popel na detekci zlatých prstenů a podobně. Tak oni poskytují si živobytí".
  
  
  Pak se obrátila a vzala sklenici sherry u služebníci, подошедшего k nám s podnosem. Její upil a zjistil, že je to vynikající sherry.
  
  
  Brzy se služka vrátila a oznámila, že eda podána. Její očekával fantastické indické jídlo, hodně rýže a kari, ale, jak řekla Чоени, vzali jsme na sebe, jak obyvatelé venkova. Eda bylo téměř vzácností, přes vaničky s zlatý okraj a příbory kolem drahého stříbra, má tvar kruhu.
  
  
  'Cuketa,' řekla, když ji el-zelená zelenina.
  
  
  "A čapátí", — " dodala, když jeho проткнул vidlice ploché muffin ve formě palačinky. Byl čočky omáčka s rýží a několika kusů kozího masa, ale těžko to bylo luxusní eda, který ji očekával v takovém domě, jako je ff.
  
  
  Чоени vysvětlil: "Tato jednoduchá eda vesničanů mi připomíná, že jsem nic povedla. Bez bohatství mého otce... — To замолчала a zvedla oči. "Chápete to?" zeptala se.
  
  
  Jí přikývl. Chudoba, chudoba, smrt, které se každý den chodili po ulicích Kalkaty, zdůraznily její slova. Její doufal, že tento вдумчивая, krásná žena byla na naší straně.
  
  
  Pak večeři jsme šli do obývacího pokoje, a to vstřebal стереозвук. Hudba byla východní, i když si nemyslím, že ona očekávala, že jsem оценю диссонансы kotouče, desky a ozvučení шарманки.
  
  
  "Je pro mě zajímavé dozvědět se o vás," řekla, stojím, naproti mně, skromně s rukama zkříženýma na prsou. "Jsem zvědavý od muže, který jde na všechny, aby se setkat se ženou, kterou nikdy neviděl, muž, který také nosí zbraně".
  
  
  Ty a sama o sobě není zcela transparentní, " řekl jsem. "Většina krásných žen, ignoroval by takový neohrabaný pokus zajímá ih".
  
  
  Ona smála se: a prošel mimmo mě k integrovanému bahru přes celou místnost.
  
  
  — Už jste někdy stříleli na někoho, pane Matson? — náhle zeptala se.
  
  
  Ji vzal ee za ruku, otočil k sobě a vytáhl dopředu. "Jen krásné ženy, které příliš mluví".
  
  
  Ona byla připravena, když ji naklonil, aby ji políbil. To обвила rukama krk a lisované můj obličej k svému. Polibek začal jemně, pak intenzivnější, až se naše rty není rozptýlené, a můj jazyk pronikl do jejích úst. Ona se tiše nadechl, pak se uvolní ruce a vzdálil se ode mě.
  
  
  — Myslím, že je čas mluvit, řekla. "Právě jsme se setkali, a nevěděl jsem tě a..."
  
  
  Mé rty sklouzl na mírnou místům pod její krk, a její námitky byla jemně.
  
  
  Přes několik minut jsme byli v její ložnici, dveře byly zamčené, a to jen co znovu políbil ee. Leželi jsme na posteli. Чоэни tiše se zasmál, posadil se a sundal sárí krásný dlouhý šátek. — Jdeme se koupat, — navrhla ona.
  
  
  'Myslíš to vážně?'
  
  
  'Ano, samozřejmě. Otevřeno teď.' To облизала rty špičkou jazyka. — A teď jsi měl říct, že nemáš s sebou плавок.
  
  
  "Je mi to nebudete potřebovat."
  
  
  Jí pomohl hej расстегнуть modrou halenku a zjistil, že na ní není лифчика. Její prsa набухли, plné a zralé, a skončil na tvrdé tmavé bradavky. Znovu mě políbil, a její rty прильнули k mým. To расстегнула košili, a po chvíli jsme byli oba nazí.
  
  
  Vzala mě za ruku a jemně běžel přes celý dům dolů po schodech k bazénu. Na hluboké straně byly lampy. Pár lehátek seděla doma, schody na mělké straně.
  
  
  Rozběhla se směrem k okraji a plynule нырнула do vody. Její skočil přes okamžitý. Ji požádal, ee pod vodou, подплыл k ní, políbil na rty a pořádně objal. Nakonec jsme se, lapal po dechu.
  
  
  Neměla důvod něco říkat. Jsme připluly na schodech, a on držel rty na její tváře ke krku, ramen a набухшей prsou. Zalapala po dechu, když moje ústa сомкнулся akutní kolem bradavky. Ona vklouzla zpět do vody a притянула můj obličej k плоскому břicho pod jeho pupek.
  
  
  Okamžik později jsme byli opět na schodech, a ee tělo погладило mé hrudi, pak pohladila můj vlhký života a скользнуло níže, dokud není застонал od potěšení.
  
  
  Její sedí ee upřímný, nabral do rukou vodu, se nalije na její hladké hrudi a podíval se, jak to teče mezi a kolem vzniklých vrchol. Odstrčila mě zpátky do vody, pak se otočila a поманила mě, полуплавая, roztáhl nohy. Její jemně klouzal vpřed, provádí rukama na ee vysokým загорелым холмикам, hladila ploché bradavky, dokud se přidaly vysoké, pevné a zvídavé nadšení. Její, se naklonil dopředu a sklouzl ústy z jednoho prsa na druhé, dokud slyšel její tiché sténání a ona táhla ke mně.
  
  
  Její klouzal po ní v & nb, jako obojživelníci, pevně přitiskl ee k sobě, pak silně a přesně tlačil ji, ona vydala výkřik bolí a charta povolení na provedení. Potápíme, všeobjímající, pod vodu. Po několika okamžicích jsme šli přes vodu znovu. Zvedla nohy a обвила jimi moje záda. Jsme driftoval měkké, jemné pohyby v jistém základní rytmus, který poslal rázové vlny na naše tělo.
  
  
  Ji slyšel, jak ona vykřikla, když jsme začali znovu topit. Tentokrát jsme перевернулись, ale ne brzdily.
  
  
  Její, cítil jsem, jak natáhla ruku, aby výtah nás nahoru. Když jsme se vynořily, Чоени vydal dlouhý a tichý povzdech, něco jako pravěké dechu uspokojení a uvolnění.
  
  
  My jsme se pomalu plaval zpátky do schodů, stále objímat navzájem doplňují. Chvíli jsme leželi, při pohledu na hvězdy, tiše šeptá sobě navzájem.
  
  
  Dvacet minutu později jsme šli přes vodu, jako malátný a освеженные, že jsem téměř zapomněl na chvíli, proč byl v Kalkatě.
  
  
  Jsme vyhladili ještě jeden další, a šel zpátky do její ložnice v horním patře domu, odkud otevření výhled na miliardy světel Kalkaty.
  
  
  To uklidili vlasy z mých očí.
  
  
  — Se vypořádat s úplně jinými věcmi, než jsou ohňostroje, je to tak? Jste dorazili sem, do města, dnes ráno. Jste šel k konzulu USA, a pak se rozhodl setkat se se mnou. Proč?'
  
  
  Ji nic neřekl.
  
  
  Většina amerických podnikatelů, kteří přicházejí do Калькутту, nemají přístup k osobnímu vozidlu amerického konzula. Její viděla tento stroj stokrát. Musíte být khem-je to zvláštní. A Patsy na Calcutta News — moje přítelkyně. Volala mi dnes není kdy, a řekla, že se někdo ptal mě. Чоени tiše smála se:. "Musel jsem hrát další set, dokud ho čekala svého příjmu." Políbila mě na nos. "Jsem rád, že дождалась".
  
  
  Moje počáteční panika zmizela. Mohla dozvědět оборудова tom všem z indické tajné služby, a mohl sám ověřit. To byla jasná ženou. To, co řekla, mohlo přijít kolem pouhého pozorování.
  
  
  Jeho políbil ji na ukázku na rty. "Proč se krásné ženy vždy ptají na ty nejsložitější otázky?"
  
  
  — Mám ještě jeden pro vás. Chceš zůstat tady se mnou, dokud budeš v Kalkatě?
  
  
  Oba jsme byly ještě holé. Ji se podíval na její nádherné tělo, políbil plnou hruď a řekl: "Její hotel bych strávit všechen svůj čas s tebou, Чоени".
  
  
  — Krásná, řekla, znovu kolébání mé rty k jeho nejistý prsou.
  
  
  Když ji přišel tam ve 2 hodiny v noci, u vchodu do hotelu stál ozbrojený voják. Měl pistoli v pouzdře, a puška na rameni. Když ji šel mimmo něj, on zasalutoval.
  
  
  Druhý den ráno ji, vstal v devět hodin, protože někdo zaklepal na dveře. Přišel kurýr s odesláním. To bylo prosíme zavolat na konzulát. Одевшись, ji zařadil svůj tranzistor přijímače a chytil nit čtvrtletí letošního Rádio Kalkaty.
  
  
  "...a konzul řekl, že budova utrpěla značné škody. Včera v noci byly vypalovány na dva další budovy související s USA: knihovna Informační služby USA a kancelář American Express v centru Kalkaty".
  
  
  Zdá se, že v noci se situace zhoršila. Rusové v Kalkatě už nebyly jediným cílem. Nyní vyznají a s američany. "Konzul USA již komentoval, — pokračoval šel dál — a policie odmítá dělat předpoklady o tom, že je příbuzný, zda nedávné incidenty s nedávnými výbuchy majetku Sovětského Svazu. Zahraniční novinky...
  
  
  Její vypnul rádio, rychle se oblékl a zavolal na konzulát. Jí zavolal Слокуму, jak očekával, a on je hotel se mnou mluvit otevřeně teď. Jeho byl v ego kanceláři přes deset minuta.
  
  
  V okně ho viděl, jak malá bomba potopila rohu velké budovy. Dělníci již byli zaměstnáni odstraněním poškození a policejní рылись v завалах.
  
  
  Co se týče Слокама, pak ego a sebevědomí je v troskách. Ego ruce třásly, když se snažil zapálit cigaretu. Židle, včera takové uklizené, teď byl zavalený papíry, a emu musel hledat пепельницу.
  
  
  'Jsi slyšel?' — zeptal se tvrdě. Límec bílé košile ego byl расстегнут, a to někdy jsem se neholil. Měl jsem pocit, že on je nyní náchylnější k takovým lidem, jako je její, než když jsme se poprvé setkali.
  
  
  — O tři výbuchy?
  
  
  "Celkem bylo sedm, včetně dvou našich stroje explodovaly. To jen že hovořil telefonicky s ruským konzul, který řekl o své nevině. Jsme požádali o u velvyslanec v Dillí oprávnění požádat o příjezd indických vojáků pro ochranu konzulátu a dalších amerických objektů".
  
  
  Слокум vstal a gestem mě pozval ho následovali. Vyšli jsme na ulici a takovou hru na "mercedes", který by mi půjčil.
  
  
  "Musím vám ukázat, že-že to, co najdete zajímavé", — řekl on. "Netvrdím, že znám skutečný účel vaší přítomnosti zde, ale chápu, že je měl poskytnout vám maximální podporu a pomoc v této citlivé otázce".
  
  
  On zastavil auto v полуквартале od velké kamenné budovy. Červená vlajka se srpem a kladivem развевался nad budovou. Tři desítky ozbrojených indických vojáků stáli na stráži ze dvou stran budovy. Oba vstupy jsou chráněny barikádami kolem pytle s pískem. Bylo to jako kulisy k vojenskému filmu.
  
  
  "Sokolov, ruský konzul se zde říká, že je připraven okamžitě jednat, pokud ego budov budou podléhat novým bombardování. To bylo včera. Nyní je zoufalý z toho, že neměl žádný vztah k útokům na nás."
  
  
  — Takže, eskalace začala, " řekl jsem.
  
  
  "Celá tato situace se vyvíjí jako sněhová koule, ji viděl, je to v Alžírsku. Míč začne valit, a najednou to letí tak rychle, a stává se tak velkým, že nikdo nemůže zastavit ego. Příliš mnoho různých stran bojují přítele s přítelem. Pokud s tím není pryč, jsme se ocitli na sudu střelného prachu. A pokud je tento sud vybuchne, indická vláda může být свергнуто. Kalkata se může velmi brzy proměnit v město, kde tisíce násilníků budou běhat s bombami, nebo hořícími pochodněmi a bojovat navzájem konkurují, aby zjistili, kdo první подожжет knot. A pak jsme se ocitli, upřímný uprostřed.
  
  
  Znovu se podíval na баррикаду kolem pytlů s pískem a uvědomil si, že má pravdu. Hotel by jí být někde jinde.
  
  
  — Plánujete uspořádat časových kolem konzulátu, ne?
  
  
  Слокум přikývl. — Najali jsme si padesát mužů se zbraněmi. Budeme používat ih, dokud nebudeme mít indických vojáků".
  
  
  'Je dobré. Kde najít střepy, shromážděné policií pak výbuchy?
  
  
  — Jsou u Амартии Raja na policii. On je také členem Červeného калькуттского výboru a poradce velitele generála, který nyní velí Západní Бенгалией v podmínkách střední polohy. Je to skvělý člověk. Слокум zaznamenal adresa a dal ego mi.
  
  
  — A co se o věci, o které ji požádal?
  
  
  "Nechal jsem dát ih rack", — řekl on. Pomalu jel mimmo ruského konzulátu a zamířil zpět do své kanceláře. Zastavil se na chodníku a on vklouzl za volant, když to vyšlo.
  
  
  Jí zavolal emu a zeptal se počkat, až ji napíše telegram s nejvyšší prioritou, a požádal ji poslat pro mě v Washington.
  
  
  Znovu ji přivezli motoru, ale to je mi položil ruku na rameno a vypadal zamyšleně.
  
  
  — Je třeba shromáždění, které by vás mohly zajímat... mimořádná sbírka Červeného Калькуттского Výboru. Jsme s Соколовым pozváni. Výbor zahrnuje deset, patnáct obchodních, kulturních a vojenských osobností. Je to pokus řešit problémy, které ničí toto město na kusy".
  
  
  "Vypadá to na zasedání Obchodní komory", — protestoval jsem. "Je nepravděpodobné, že je to moje specialita".
  
  
  — To organizoval plukovník Chang Wu. Vzrušující chlap. Má velké zájmy v судоходстве a oceli, a také ve více než padesáti dalších podnicích. Stál v blízkosti Chiang kai-shek, když starý generalisimo bojoval s komunisty v pevninské Číně. On šel do Indie, pak toho, jak Chan utrpěl porážku. Teď je to milionář, velmi bohatý, čistý človíček, který má co ztratit, když Kolkata se rozsvítí. On mi řekl, že se staví pro nás a ruské most světa".
  
  
  — A jak se mohu zapojit?
  
  
  On se zamračil, přemýšlel svůj revmatismus.
  
  
  — Musíte být podnikatel, expert na munice. Má smysl využít tvé schopnosti teď, když jsi ve městě. Je to ospravedlnění, které dal ji policie, když jim říkal, že chcete prozkoumat pozůstatky bomby. Mimochodem... — To замялся, a viděl jsem, že se hledá správný revmatismu. "No, myslím, že při data za jiných okolností by na schůzce s komunisty je prvek rizika. Konečně... nd bombu na konzulátu... No, ona by mohla někoho zabít... mě, například. A máte... jak bych to řekl,... zkušenosti v podobných věcech.
  
  
  Její duše se usmál. Byl vyděšený, a najednou ji stahl cenným přítelem.
  
  
  — Samozřejmě, — řekl jsem. 'Ni přijdu.'
  
  
  "Dům Světa", — řekl on. "V čínské restauraci na Park sturt".
  
  
  Povzdechl si s úlevou, a nazval době. To свистнул, že jde přes bránu, a chtěl jsem наорать na to, aby řekl pravdu. To, že jsem byl vedle něj, není určen pro něj, žádnou ochranu.
  
  
  Nikdo nebyl v bezpečí v Kalkatě, dokud v každém koutě města explodovat bomby.
  
  
  
  Kapitola 4
  
  
  
  
  Její cítil rostoucí napětí ve městě, když jsem jel na adrese, na ulici Old Court House. Davy lidí zaplnily ulice. Pouze vysoké double-decker autobusy byly dostatečně silné, aby surfujte lidské řeky, takže ho jel upřímně jedno po celém autobusů, aby to расчищал cestu před sebou. V posledních několika čtvrtletích děti na chodníku dozvědělo ve mně američana a běžel vedle stroje, насмехаясь a pustil hrubé poznámky v hinduistický dialektu, který jsem si neuvědomil. Dospělí zvědavě se na mě podíval a vypořádání kyselé obličeje, свидетельствующим o rostoucí nenávisti k cizincům, учинившим násilí v ih městě. Když ji dostal do policejní správu, její, byl překvapen, když viděl, že to byla budova, kde ji высадил Lily Klidu v noci. To bylo zřejmé, ale nějak jsem a v hlavě nenapadlo, že její otec může být relativní policisty. Tomuto agentovi, jako Randy Svět, potřebujeme, aby byly kontakty v oficiálních kruzích, aby být užitečné a OH.
  
  
  Přední budova byla přísně oficiální, s tradičními sloupy a širokými opotřebovaný, po schodech, kde žebráci čekali podklady materiálu. V zadní části se nacházely ubytování úředníků. Když se její krunýř na široké kamenné chodníku, ke mně přišli dva zaměstnanci bezpečnostní služby. Mě zdvořile zeptal, co jí chci. Když jí řekl, že chci mluvit s panem Раджем, mě let přes boční dveře. Její setkal s секретаршей a po chvíli se ocitl ve velké kanceláři s ocelovým stolem, skříněmi pro dokumenty a holou žárovkou, visící od stropu ve středu místnosti.
  
  
  Amartya Raj byl impozantní muž, více než pět centimetrů, široké a silné složený, což bylo neobvyklé pro ind. On byl oblečený v západní oblek, ale na obě zápěstí u něj byly měděné náramky o šířce dva palce. — Ale, pane Matson, — začal on. "Vaše konzulát звонило... řekli, že přijedete".
  
  
  On natáhl ruku a gestem ukázal mi na židli naproti svého křesla.
  
  
  "Já jsem tady, aby koupit ohňostroj a střelný prach, — začal jsem, ale pan Слокум požádal mě pozorovat tyto терактами, protože txt_explosive_str — moje specialita".
  
  
  Tenký úsměv расползлась na tvář policisty-ind, a on si uvědomil, že on nás na sekundu nevěřil mému příběhu o mém krytí-up, ale zřejmě neměl v úmyslu útočit na mě při této příležitosti.
  
  
  "Je zřejmé, že američané chtějí přilákat k případu svých lidí. Jsme окажем vám veškerou možnou pomoc".
  
  
  "Ble každoročně střepy bomby?"
  
  
  "Samozřejmě," — řekl, otáčení na skříni, kde vybalen ржавую jar. "To je docela bomba, která se zabývá není explodovat, i když u nah vyhořelý knot". To bylo téměř to samé, že bomba, kterou mi ukázal Hawke, s výjimkou toho, že na obou stranách v bance byly proraženy otvory, spojené dlouhým kusem lana.
  
  
  "Zapomeňte na отпечатках prstů, pan Matson, — řekl on. "Máme několik kopií, ale na osm milionů lidí v Kalkatě u nás velmi málo otisků prstů, v našich záležitostech".
  
  
  — Pro co to lano?
  
  
  — My to nevíme. Může být, aby nést tuto věc. V Indii jsme oblíbené stříhání věci. Ženy nesou na hlavách džbány, košíky, dokonce i kameny. Chlapci a dívky se navazuje na lano, na malé předměty, aby nést ih, například na knihy nebo láhvi. Pak mohou houpací tento kus na laně, zastavit ji, hrát si s ní během chůze". Raj zvedl bombu za provaz a ukázala mi, jak ji lze houpací. "Ale já opravdu nedokážu představit, že by se někdo oháněl tím, jak je hračkou".
  
  
  — Existují nějaké stopy?
  
  
  Raj se přiblížil k oknu. "Nejsme tak efektivní, jak vaše policie ve Spojených Státech. A máme osm milionů podezřelých. Říkají, že v Kalkatě vraha lze najmout za deset rupií, gang — za padesát rupií.
  
  
  — Líbilo se vám něco ráno, pak útok na konzulát?
  
  
  On se vyčerpaně zavrtěl hlavou a vedl mě chodbou do policejní laboratoře. Během hodiny se hrdě ukázala mi postup, jakým postupovali při pečlivém studiu každém útoku.
  
  
  Ale když prohlídka skončila, její nevěděl nic víc, než předtím. Bomby byly všechny primitivní, doma vyrobené. Nic víc, než banky, které jsou naplněné draselné obchodovali ledek.
  
  
  Raj bezmocně krčí rameny. — Několik kusů provazu, snažím banky... to je vše, co zanechali naši teroristé. To je velmi frustrující. Zdá se, že se objevují po celém ničeho nic... neviditelné, неслышимые — dokud nedojde k explozi". On slíbil, že mě držet v kontaktu, ale vyvedl mě kolem budovy tak šikovně, že jsem zavrtěl hlavou. Ji nikam nedostal.
  
  
  Pak ji uviděl Lily. To bylo ve dvoře jednoho kolem domů za policejní stanicí.
  
  
  Ji odvrátil, nechci, aby mě viděla, ale ona zavolala mě a běžela ke mně. Předtím, než přišla ke mně, ji viděl psa, kterou vedl, vynikající německého ovčáka, je velmi silné zvíře.
  
  
  — To je pro vás, pane Matson, — řekla s pobytem se psem. Podívala se na mě zelenýma očima, které jsou stále ještě отражался šok ze smrti jejího otce. Vypadalo to tak depresivní, že jsem okamžitě pochopil: "To je Princ", — řekla. "Můj otec trénoval ego... je to hotel, aby byl u tebe."
  
  
  Zvíře tiše seděl vedle ní, a on si vzpomněl, že mi řekl Hawk. Randy Svět zpracoval psa vyčenichat výbušniny.
  
  
  "On byl u nás v nemilosti", — řekla. — Její zákaz ego dnes ráno. Je to krásné zvíře. To může být ...'
  
  
  Jí položil ruku zde na ramena, a to замолчала na полуслове. — Dobře, — řekl jsem. — Vezmu si ho.
  
  
  Opět se zdálo удивленной, ale její pohled sledoval mou, když jí pohlédl do okna kanceláře Амартии Raja.
  
  
  — O ano, strýc Raj. On byl velmi laskavý ke mně. Ale dnes ji jdu pryč v Madras. Tam žije moje vdaná sestra, s níž ji budu žít. Ji budu v pohodě.'
  
  
  Její vnitřně застонал. Pokud mám někdy bylo krytí pro tento úkol, to by ego již ztratil.
  
  
  — Víš strýček ze včerejška? — On ví, kdo to je? Ona mi zašeptala "ne" a řekla, že řekne jen emu, že jsem jiný, že jsem přišel, aby vyjádřit svou soustrast v souvislosti se smrtí jeho otce. Pak vzala psa na vodítko a podala mi je.
  
  
  — Vezmi si ego s sebou, — řekla. — Takže hotel je můj otec. Ona běžela zpátky k domu, takže jsem jednoho na příjezdové cestě, vedoucí na ulici. Její viděl, že Amartya Raj stále se dívá za mnou, ale předstíral, že si toho nevšimla jeho.
  
  
  Její rychle se přiblížil k počítači a pokusil se sednout si na nah, než худощавые chlapci, kteří jste se shromáždili kolem auta, znovu se naučili ve mně američana. Jeho by to udělal, pokud by pes neopustilo. Když ji otevřel zadní dveře "Мерседеса", to отпрыгнул zpět a vytrhl popruh kolem mé ruky. On se otočil a залаял, zdá se, сбитый matoucí. Neohrožený, nějaké chlapci přiblížil, křičel na mě a vysmíval se zvíře holemi. Pes оскалила zuby, ale ne reagovala na které se nacházejí v nah kameny.
  
  
  Její nařídil hej sednout do auta, ale ona je ignorovala mě. Ona sklopila hlavu a принюхалась, pak skočila do skupiny pouličních chlapců, obklíčili mě.
  
  
  Náhle vrhla se na malého chlapce a hit křehké tělo na úrovni ramen. Chlapec вскрикнул a zvedl ruce, aby se tlačit оскаленные zuby. Krev tryskající kolem rány dřív, než ji stačil skočit na bestii a zmáčknout prsty ego obojek.
  
  
  Útok skončil tak rychle, jako začala. Zraněný chlapec se vyškrábal na nohy a utekl. Ostatní se taky rozešli a on zůstal s Princem u stroje sám. To вилял ocasem a s úsměvem mi, jako by předvídání kompliment. Její pohladil ego na obličeji, a pak tlačil na zadní sedadlo "Мерседеса". — Бастард, " řekl jsem, posadil se za volant. Stejně jako všechno ostatní v tomto delle, byl k ničemu.
  
  
  Protože jsem nemohla zbavit se ho okamžitě, ji držel ego při sobě, dokud se nevrátil do hotelu. Tam jsem si najal ind, aby ten присматривал za ním. U mě zůstalo ještě několik služby minutu, a tak jí zavolal Чоени. Jeho hotel se říci něco o včerejším večeru, ale nedostal odpověď, tak ji удовлетворился tím, že hej, naučil květiny bolestivě vypadající vrátný, z nichž byl cítit ганджей, drogy, облегчающим utrpení mnoha indických chudých lidí...
  
  
  Během půlhodiny ji обзвонил všechny chemické závody, do nichž se dokázal dostat, a řekl jim, že má zájem o koupi pěti tun dusičnanu draselného pro použití v jejich ohňostroje. Její našel pouze dvě společnosti, které uvedlo, že mají vývozní licenci a mohou mi pomoci. Její zaznamenal adresa pro případné následné kontroly. Nemohl jsem si dovolit nechat ujít naše sebemenší šanci. V půl jedenácté ji, vrátil se na velký "Mercedes" a odjel do Domu na Světě. Neviděl jsem mnoho číňanů v Kalkatě, ale u restaurace, zdá se, že věci šly dobře. Слокум na mě čekal u den. Její přijel na pět min dříve.
  
  
  "Naši ruští přátelé ještě dorazili," — řekl, když jsme šli mimmo stolů v boční místnosti s místy na dvacet lidí. "Plukovník Wu dorazí sem jako budoucí předseda. On říká, že velmi důvěřuje své mírové mise".
  
  
  Slyšeli jsme rusy ještě do toho, jak oni vstoupili. Srdeční, hluboký smích se ozývá nadále na tenké zdi, spolu s раскатистым hlasem.
  
  
  — Je to Alexander Sokolov, šéf ruských tady, — řekl Слокум. "Ego je hlavním úkolem — špionáž". Pak se dveře otevřely.
  
  
  Sokolov byl malý a коренастым. On byl oblečený v husté двубортный oblek a kapesník otřel pot z malé. Na zlomek vteřiny ji viděl záblesk узнавания ego oči; pak se na mě tak, jako kdyby nikdy mě neviděl. Ale on mě naučil. To se setkal s Соколовым, nebo Вольгинтом, nebo plukovník Nulou, nejméně dvakrát, a v obou případech naše spyware hra končila remízou. Ale v obou případech ho splnil svou misi, a on vyšel s dostatečnou ctí, aby zachránil svou hlavu a v Moskvě.
  
  
  Слокум udělal návrhy pro své hladké diplomatické způsobem. Ego úsměv Pavlovič zdála upřímná, i když to věděl, že nesnáší, toho člověka a to, co hájí. Vstoupilo více lidí, včetně pana Raj na policii, která všechny přítomné, zdálo se, že byl respektován.
  
  
  Bylo předloženo více lidí, a pak se vrátil plukovník Wu. On byl jediný číňana prostředí nás. Byl to malý muž v brýlích, který nervózně ощупывал svou козлиную бородку, když shell k hlavnímu stolu a pokynul vyzýval všechny, aby se posadil. Mluvil na hindské jazyce, a vzhledem k tomu, že žil v Indii dvacet let, ego hinduistický byl špatný.
  
  
  "Pánové, nyní velmi špatnou dobu. Špatné pro podnikání, pokud bomba vybuchne. Špatné pro ruský, špatné pro američana, je špatné pro všechny".
  
  
  Plukovník mluvil o svém špatném hindské ještě pět minut, vyprávění o velkých úspěších, dosažených výborem v uvolnění napětí a navázat užší vazby s vojenskými a civilními administrátorem. Pak trval na tom, že celá ih práce bude zbytečná, pokud tato konfrontace mezi Spojenými Státy a Sovětským Svazem bude pokračovat.
  
  
  On dělal znamení na číšníka-индийцу, který podal emu stoh papírů.
  
  
  On hrdě se uklonil a usmál se, jako samolibý člověk motivovaný uspět tam, kde jiní selhali.
  
  
  "Našel jsem dobré rozhodnutí", — řekl on. — Je to na papíře. Prosím, pozorně si přečtěte prohlášení".
  
  
  Díval se za námi, když jsme byla obrácena hlavy, aby si přečetli prohlášení, které on nám svěřil. Na okamžik ji понадеялся, že našel řešení. Pokud by malý číňan mohl stát prostředníkem mezi velmocemi, se jí mohl vyhnout jeho паршивого úkolů.
  
  
  Pak, bez jakéhokoliv varování, Sokolov vyskočil na nohy a zavrčel. Jsem ne všechno pochopil, ale říkal to hlavně v ruštině, ale jde o jeho nepochopení. On byl naštvaný.
  
  
  "Rusové nejsou подбрасывали bomby, — křičel on. To bylo provedeno američany, aby vytvářet problémy. A teď se snažili přesvědčit ego přiznat, že v tom, co oni dělali.
  
  
  Ji, podíval se na jeho,, Wu dohodu a okamžitě si uvědomil, že měl na mysli Sokolov. Bylo to jednoduché aplikace, ve které se každá strana соглашалась zdržet budoucím útokům na jiné suverénní státy nebo ih vlastnictví ve městě Kalkata po dobu minimálně půl roku.
  
  
  Revmatismu amerického konzula byl pomalejší a poněkud hodnější, ale ji mohl vidět покрасневшую krku Слокама nad límec.
  
  
  — Směšné, — řekl on. "Je to urážka mé země". Vzal papír a roztrhl ih na polovinu. "Spojené Státy se vyslovilo proti наглого předpoklady, co jsme kdy se pomocí speciální operace, souhlasil nebo podporovali jakýkoliv útok na jakoukoliv nemovitost Sovětského Svazu ve městě Kalkata.
  
  
  Pokoj byl ve zmatku. Ruští delegáti hlasitě protestovali, a Raj, který vypadal tak v klidu ve své kanceláři, vyskočil na nohy a vyjádřil podporu plánu.
  
  
  "To je všechno, co můžeme udělat, aby zastavit tento šílený hrozbu našemu městu", — vykřikl.
  
  
  A jediný angličan na shromáždění, okrouhlý bankéř s oteklé oči, naklonil se daleko dopředu nad stolem, kolem červeného dřeva a zamumlal: "Pokud si nejste подбрасывали bomby, proč si udržet ten zatracený plán?"
  
  
  Слокум vyšel přes sebe.
  
  
  — Proto, že v tomto prohlášení se říká, že přestaneme házet bomby, je idiot. To je téměř uznání viny. Слокум opakoval tato slova. "Celý tento nápad legrační. Proč tento výbor není nepozná, kdo hází ty bomby? To by znamenalo skutečnou práci.
  
  
  Ozvalo se pár desítek hlasů. Sokolov vstal a přistoupil k Слокуму. Mluvili chvíli, pak Sokolov začal křičet. O pár chvil později Слокум taky křičel. Jazyk byl nejdřív rusky, pak anglicky, pak hinduistických a konečně, směs všech tří v ostrý výpad, který se zabývá nám k ničemu připojí.
  
  
  Plukovník Wu seděl ve svém křesle, mimo dosah гневного словоблудия, a ego malý kulatý obličej выражало překvapení a úžas. Konečně vstal, lehce se uklonil a vykročil přes místnost. V ego pohledu byl šok a nedůvěru.
  
  
  Sokolov vydala číňanů, a pak udeřil svou velkou pěstí do stolu, až se v pokoji vládla ticho.
  
  
  Pánové, Sovětský Svaz nebyl podepíše tuto нелепую přiznání. Je to urážka pro nás. Naše pozice je taková a bude spočívat v tom, že Spojené Státy Letiši nám dluží 20 milionů dolarů za ztráty na majetku a lidských životů. Jakmile tato částka bude vyplacena, budeme rádi, sednout a diskutovat o další nepříjemné aspekty této situace. Jste připraveni Spojených Států kompenzovat škody způsobené ih bombami?
  
  
  Jeho, cítil, jak Слокум napjatý v křesle vedle mě; on pak vstal a podíval se na Sokolova.
  
  
  "Včera na konzulátu USA explodovala bomba. To také může stát někdo, kdo je život, a budeme požadovat oficiální omluvu od Sovětského Svazu."
  
  
  Sokolov dusil sklenici vody, kterou pila. Předtím, než přijít na sebe, Слокум poklepal mi na rameno a vyšli jsme. Слокум počkal, až jsme se vyjít na ulici, před tím, než začala křičet. Překvapivě, ale ego hněv byl zaměřen na plukovníka Wu.
  
  
  "Idiot! Wu — dotěrný hlupák. Jak mohl myslet, že se něco tak šílené, může být úspěšný? Proč to není opustil diplomacii diplomaty? Situace je nyní mnohem větší než dříve. Zatím, alespoň jsme se jen křičí přítele na přítele na telefonu. '
  
  
  Její, se na něj podíval a uvědomil si, jak tento problém rostl ve velikosti. Diplomaté nyní osobně накричали druhý na druhé straně. Příliš části v historii to znamenalo začátek války.
  
  
  Ji snažil uklidnit ego, ale on neposlouchal. Je to něco прорычал mi a vyšel. Byl úplně sám na ulici znovu a znovu točil mezi prsty cigaretu se zlatým мундштуком. Její se snažil přemýšlet, odhazovat drobné skutečnosti, které jsou v mém vlastnictví. Nemám vůbec ponětí, kde začít, a mě мучило podezření, že čas běží rychleji, než si kdo myslel.
  
  
  V zoufalství ji, vrátil se do hotelu. Její zaparkoval auto za sebou a už se chystal jít do haly, když viděl, že Princ na druhé straně je tady a hrát. Hind, který ji najal hlídat šelma, spala na teplém slunci, ale čtyři chlapce škádlil a hrál si se psem, jako by to bylo ih miláčkem. Moje první reakce bylo upozornit chlapců. Tu její, uvědomil jsem si, že silný pes vrtí ocasem a резвится, jako štěně.
  
  
  Bylo těžké uvěřit, že je to stejné zvíře, jen několik hodin před snažilo odtrhnout ruce druhého chlapce.
  
  
  Полусформировавшаяся myšlenka blýskl v mé gólů, a on se rozhlédl na zvíře. Je to příliš развлекался s dětmi, aby oznámení mě.
  
  
  Její, cítil se trochu hloupě, když vytáhl Вильгельмину do pouzdra a vytáhl jsem kolem, jako stanovení 9-mm kazety. Její díval se do země, dokud se viděl trhliny v betonu, dostatečně široké, aby se vešly kulku. Její дергал латунную гильзу, dokud se zbavil kulky.
  
  
  Střelný prach spadl na beton, a on se podíval směrem k Принса.
  
  
  Velký pes přestal hrát, понюхала jednou a оскалилась, pak подлетела ke mně a obrovskými skoky přehnala přes parkoviště, opouštět děti v rozpacích. On zaútočil na mě na posledním skoku.
  
  
  Její mohl by přísahat, že ego ústa byla šířce tři palce. Ego zuby se leskly na slunci, a on skočil na nejbližší den. Jí byl těsně před ním. Ji slyšel, jak ego a těžké tělo leptané na dveře za mnou. Ego za řev byl hluboký a hrozivý. Jí byl rád, že nás, ale ukázalo se dva palce dřeva.
  
  
  Ale jeho něco, co je známé. Princ zaútočil na mě přesně tak, jak on zaútočil na chlapce na ulici před domem Rádža. Vše, co jsem mohl udělat, je поладить se psem, ale byl jsem si jistý, že máme s chlapci mají něco společného... něco, co vedlo k zuřivosti dobře обученное zvíře - zápach výbušniny.
  
  
  Zpočátku se to zdálo nesmyslné, ale to согласовывалось s několika dalšími fakty, které jsem měl, a začal tvořit vzor. Její vzpomněl si na chlapce, který narazil do mě za vteřiny před tím, než výbuch budovu na můj první den ve městě. A jeho si vzpomněl na provaz, na kterém někdo nosil bombu, kterou Raj mi ukázal ve své kanceláři.
  
  
  Měl podezření, že někdo ness tu věc, jako hračku. Může být i dítě.
  
  
  To bylo úzké stezky, ale musel jsem se jít po ní. Takže jakmile Princ odbocil, to zamířil k autu a jel zpátky na policejní stanici, kde навестил Raja. Celou hodinu ji, sezení v "мерседесе", doufal, že vidět chlapce, na kterého dříve ten den tak brutálně napadl Princ. Obtěžoval mě trávit tolik času, ale já jsem věděl, že žádný jiný institucí najít зацепку, ve kterém jí tak zoufale potřeboval. Na ulici bylo tak mnoho dětí, zdálo stovky.
  
  
  Jeho málem vzdal, když viděl malého chlapce. Bylo to podobné jako většina ostatních — špinavý a v příliš velké pro něj šortkách, — a to bych se dozvěděl, že pokud bych viděl špinavé obvaz kolem ego rány.
  
  
  Jí věděl, že ty děti. On byl jedním z чаулей — sirotků, které lze vidět v každém městě Dálného Východu, ih костлявые ruce neustále протягиваются, aby požádat o almužnu. Ubohý, hladový pohled v ih očích — ih vizitka, ale se chytit vaši nataženou jednou rukou a krást vaše peněženka je jiný. Zůstat naživu - ih web-morálka.
  
  
  Když ji napadla ho, on se otřásl. Pak se rozběhl a okamžitě zmizel v davu. Její donutila ego uvěřit, že utekl ode mě, před tím, než ho začal pronásledovat jeho. To bylo rychlý pro takový zlý a bolestivé na pohled dítěte a vedl mě od hlavní ulice k části kamenné a hliněné chaty, obklopené заваленным odpadky kanál. Její není ztraceno, dokud to nezmizelo v mědi krámy pár bloků od policejní stanice, kde ji poprvé viděl.
  
  
  On byl pryč jen chvíli. Po návratu, on se zasmál a sevřel v ruce několik bankovek v rupií. Běžel, a já jsem ho nechal jít, v naději, že se v tomto okamžiku ji najdu nejlepší po.
  
  
  Když zmizel na paměti, jí, přešel ulici a šel do shop. Kamenný dům byl starý, postaven pravděpodobně v jejich dobách, kdy britové pili odpolední čaj a vypadal jako tulák umírá na ulici před ih železné bráně. Uvnitř bylo chladno a tma. Ji, zavřel dveře a sáhl rukou pod bundu tam, kde покоился můj Люгер.
  
  
  Něco шевельнулось vlevo ode mě, ale já ji držel zbraň v pouzdře. Její nervózní, i když nebylo nic hmotného, co by mohlo způsobit u mě podezření. Obchod nemohl být zcela při něčem.
  
  
  — Sahib? — řekl mužský hlas ve tmě přede mnou. Když mé oči jsou zvyklí na тусклому světlo, ji viděl prodavače. Byl starší, než předpokládal ego hlas. Ego cílem bylo обрита, a on měl na sobě bílý oděv. Bílou barvou na obou tvářích bylo нарисована obrácené písmeno V. Na ego rameno vyčnívající dlouhá tenká jehla.
  
  
  — Hledám těžké mosazné svícny, — řekl jí emu na-индусски.
  
  
  On zavrtěl hlavou. Nechtěl se na mě podívat. Ego ruce возились s pláštěm, pak задрожали. — Jdi pryč, — řekl, že to индусски. "Nemáme svícny, a já se ptám vás odejít".
  
  
  Nyní ji mohl lépe vidět v šeru. Ji viděl opony na plnohodnotné boční pohled na mě. Já jsem tam šel. Wilhelmina následoval vklouzl mi do ruky. Jí se rychle podíval za záclony. To отгораживала jen jednu místnost, která byla využívána jako obytný prostor. Tam nebyl nikdo jiný. Její, šel na druhou stranu místnosti, kde bylo zřejmé, masivní dveře v kamenné sténat. Muž se strachem vstal. Náhle promluvil na krásném anglickém. "Ne, sahib, jeho jednoduché obchodník!"
  
  
  Když tlačil její ego, ji slyšel příliš známé bavlna výstřelu. Panely na dveře letěl střepy, a mezi mnou a стариком просвистела brýle. Pět cm na každé straně, a jeden kolem nás by byla mrtvá.
  
  
  Dvakrát vystřelil na dveře, pak ještě jednou. Její slyšel pronikavý křik bolí, a přestal střílet. Když ji vyrazil dveře, v ní byla připravena znovu vystřelit, ale стрелявший již představoval hrozbu. Její nevěřícně podíval se dolů. Lily Svět ležící na podlaze v malé zadní místnosti.
  
  
  Ee oči моргнули. To обхватила nohu rukama, snažil se zastavit krev kolem пулевого otvory v boku.
  
  
  
  Kapitola 5
  
  
  
  
  Lily se podívala na mě, bojuje s bolestí. Brýle prošel přes stehna a vyšel na druhé straně. Naštěstí to není narazí na kost, ale ona nebude moci chodit alespoň měsíc. Její zbraň válel na podlaze. Její odstrčila ego a díval se, jak se kouše rty, aby nebyl křik. To сжала pěsti v hněvu. — Pane Matson, — zavolala ona. — Myslel jsem, že jsi Закир. Její myslela..." zavřela oči a застонала:
  
  
  "Její hotel střílet ego... ne tebe."
  
  
  Bolest переполняла ji a ona согнулась nad jeho rány.
  
  
  Na zadní straně pokoje vstoupila starší žena a zvědavě se podíval na dívku. Ona zmizela na okamžik, a vrátil se s čirou kapalinou, kterou полила na ráně Lily. Jí pomohl hej a надавил, aby se zastavit krvácení. Předtím, než začne mluvit, stará žena перевязала ránu pruhem plátna.
  
  
  Zeptala se. — Jsi jeho milenka?
  
  
  Když ji zavrtěl hlavou, stará dáma se zdála удивленной.
  
  
  Ji slyšel, jak se zavřely dveře prodejny, a uvědomil si, že starý muž je pryč. Bez pochyb o tom, získat pomoc.
  
  
  Nemohl jsem se dočkat. Mohl se vrátit s policií, a já jsem neměl čas vysvětlovat střelbu.
  
  
  Její vzal dívku do náručí a vynesl ven na ulici, způsobil рикшу a dal muži hrst rupií. Je to běh běžel k mému Мерседесу. Pak ji jel do hotelu, přivedl Lily přes zadní dveře a vydal se do svého pokoje.
  
  
  Její zamkl dveře, než dáte ji na postel a znovu prohlédnout střelné zranění.
  
  
  Ahoj, bylo potřeba lékařská pomoc. Слокум byl jediný, kdo ji mohl požádat o pomoc. Emu muset postarat o to tajně, protože nemohu zasahovat.
  
  
  Volání emu a vysvětlí situaci, ji, vrátil se do postele a něžně pohladil Lily na tvář. — Vzbuď se, Lily, " řekl jsem, hladila ji po tvářích. "Sen je u konce".
  
  
  "Omlouvám se, pane Matson, — omluvil se, probuďte se.
  
  
  'Nic špatného. Její jen litovat, že způsobil, aby ti ublížil.
  
  
  — Myslel jsem, že jsi Закир, — řekla. "Šla jsem se tam najít ego".
  
  
  Znovu zavřela oči, a on si uvědomil, že ona nechce se mi říct celý příběh. Její netušil, co ji trápí.
  
  
  Tvůj otec pracoval na této Закира, ne?
  
  
  Ona slabě přikývla.
  
  
  — Tvůj otec zradil nás, ne?
  
  
  — Myslím, že ano, — řekla. — Řekl Закиру, že jsi приедешь. On řekl, že ve delle jmenujete není Matson. On řekl, že se pokusíte zastavit výbuchy. Víc nic o tom nevím.
  
  
  — A ty jsi винишь Закира do smrti tvého otce?
  
  
  'Ano. On se tak chová. Ji znám ego.'
  
  
  — Co s chlapcem? Její zeptal se. — Jaký to má vztah k Закиру?
  
  
  'Chlapec? Jí nevím nic o chlapci. Ale měděné tlak střední a malé suvenýry patří Закиру. Přijde tam čas od času.
  
  
  — Co ještě víš o Закире?
  
  
  — Jen ego jméno... Закир Shastri. Prodává děti. Víc nevím nic.
  
  
  Její zamračil, ještě více сбитый matoucí. — Prodává děti? Oči Lily остекленели, a on si myslel, že je znovu ztratí vědomí, ale ona se zhluboka nadechl a tiše má hovořili. "Sirotci, děti ulice. Krmí no, a pak prodává bohatým jako služebníky nebo do nevěstince. Někdy se dokonce vysílá v některých chrámů". Opět se уснула, napůl probudila a napůl ohromeni jeho hlavy. Ale já jsem pokračoval trvat na více informací. Potřeboval jsem vědět, kde najít Закира. Ona se znovu podíval se na mě прищуренными očima.
  
  
  Řekla něco v hindštině, co jsem si neuvědomil, pak ji uslyšel, jak to пробормотала adresu a ona řekla: "Továrna". Můj otec se setkal ego tam jednou.
  
  
  Ona zavřela oči. "Musím se pokusit zabít Shastri, než se vydáte do Madras. Omlouvám se ...
  
  
  Ee cíl откинулась zpět, a on věděl, že ona odpoví v příštích několika hodin.
  
  
  Její přirovnal adresu, kterou mi tím dala, s adresami, které ji zachycují, když volal na místní chemické továrny. Paměť mě zklamal. Adresa, kterou mi tím dala, совпадал s adresou West Bengal Chemical Industry, kolem jedné z největších firem na výrobu dusičnanu draselného. Konečně začátek že je uklidit.
  
  
  Její myslel čekat na sanitku, ale jsem si to rozmyslel. Jí musel uvěřit, že Слокум odveze ji do nemocnice.
  
  
  Chemická továrna se nachází v severní části města, ve slumech, kde prostředích špinavé ulice mezi kokosovými скорлупами a jiné odpadky kopat prase. Přímou cestou na místo, které jí to nebylo. Její našel dobrý přehled vchodu do továrny přes silnici a v полквартале od brány. Její vylezl na hromadu suti, která se zabývá dříve bylo doma.
  
  
  Ji hotel zůstat nenápadný, ale to bylo nemožné, protože z mé západní oblečení. Dokonce i vrány, выпорхнувшие z pod trosek, парили nad mou hlavou, a zdálo se, že se nervózně díval se na mě. Dvě děti dívali se za mnou, dokud ji není пролез přes díru ve starém domě tam, odkud mohl sledovat vchod, a při tom mi není příliš dobře vidět.
  
  
  Jsem ne zcela pochopil, co očekávat, ale zaznamenal stručný popis tří mužů, příchozí na továrnu, dokud ji sledoval. Téměř náhodou ji spatřil malého смуглого chlapce, jemně крадущегося kolem uličky směrem k zadním dvoře továrny. Celý pozemek byl obehnán louvered plotem s ostnatým drátem поверху, ale chlapec téměř neváhal.
  
  
  Podíval se po stranách, pak приподнял několik keřů u základu plotu, a rychle vklouzl do malé díry v měkké zemi. On rychle пролез pod několik strojů na výrobní hřišti vydal až k budově a začal kopat do psa odpadků.
  
  
  Po několika sekundách běžel zpět do malé místnosti pod bránou. Když on běžel kousek, mimmo mě ji viděl отблеск slunce v ego pohledu. Její nenapadlo zastavit, ale rozhodl se to udělat.
  
  
  Jí byl si jistý, že banky, které se ness, byla plná dusičnanu draselného. Je to hodně объясняло... proč, například, policii se nepodařilo zjistit původ výbušniny, použité teroristy. Prodej výbušné aktivních látek se řídí tak pevně, že pro ně bylo obtížné koupit něco, co potřebují, ale člověk, který pracoval v továrně, může snadno ukrást malé množství výbušnin a schovat ji v odpadkové koše za výrobcem. A kdo bude hledat něco v dítěti, které propíchnutí prostřednictvím trosky? Nikdo... v Kalkatě, kde je to běžná profese.
  
  
  Plán byl mazaný. I kdyby ji chytil jednoho kolem dětí, a ji by bylo velmi málo známo. Asi věděli své kontakty pouze jako muže, раздающих edu nebo pár rupií. Dalším mým krokem bylo podívat se do továrny, ale ne když na to není čas.
  
  
  Tak jsem šel k autu a odjel zpět do města. Já jsem šel otevřeně na konzulát.
  
  
  Její hit na brzdy, když viděl dav před budovou. Tam byly zaparkované policejní a hasičské vozy a hořící tělo ještě jednoho "Мерседеса" napojena vodou.
  
  
  "Слокум", — pomyslel jsem, припарковав auto a побежав k взволнованной scéně.
  
  
  Doutnající ostatky auto stojí na čtyřech hořících покрышках na ulici. Salon vyhořela, kapuce odfoukl, sedadla вывалились, jak тлеющая hromadu. Soudě podle toho, jak se koncová den byl zmařen z pantů, bylo to jako, že někdo dát bombu na zadním sedadle.
  
  
  Její рванул dopředu, očekával, že uvidí mrtvé tělo Слокама na ulici, ale nebylo to ego, tělo.
  
  
  Byl to ten kluk se zkříženými na prsou rukama, široce otevřené od charta povolení na provedení ústy a očima. Byl mrtvý, ležel ve vlastní krvi. Asi to mají bombu a nemohl se dostat ven, pomyslel jsem si.
  
  
  — Matson, — uslyšel jsem, jak někdo řekl, je to na chodníku. Její rozhlédl a viděl Слокама, stojící před branou konzulátu.
  
  
  Ego tvář byla bledá strachem.
  
  
  — To by mohlo být já, "řekl," kývl na mrtvého chlapce.
  
  
  Šel jsem s ním na ego kanceláře, kde on spadl na židli a zakryl si tvář rukama. Ego tělo тряслось.
  
  
  — Соберись, " řekl jsem. "Všechno bude ještě horší, než se přijde na lepší časy".
  
  
  "U nás by měla být ochrana", — řekl on. "Vojáci. Marines, může být. Nechci zemřít. Mám ženu a děti.
  
  
  Ji snažil uklidnit ego, ale on neposlouchal.
  
  
  — Vy mi nerozumíte, — řekl on. — Již téměř patnáctého, patnáctého srpna.
  
  
  Ne, je to nepochopil. "Co znamená patnáctého?"
  
  
  'Den nezávislosti. 15. srpna 1947 britové je oficiálně pryč.
  
  
  'A co je kolem toho?'
  
  
  — Copak jsi pamatuješ? Pak byl zmatek, neklid, a indové, muslimové, šli a šli, přes novou hranici s Pákistánem. To bylo peklo. Uvedla, že zemřelo více než milion lidí. Teď se to může opakovat.
  
  
  Její podíval se přes židli kalendář sténání. Bylo to 11. srpna.
  
  
  Nyní více kousků klesá na své místo. Doba se zdála vhodná. Ten, kdo stál za útoky, všechny pečlivě masterminded. Oni se pomalu подгоняли město do chaosu. Oni staví jinak sobě dvě světové velmoci - Rusko a USA. Říká, že patnáctého dne vášně indiánů dosahuje svého vrcholu.
  
  
  Znovu se podíval na kalendář. Ani čtyři dny. To bylo trochu méně.
  
  
  Jeho, cítil, jak pot vydal u mě na čelo, a viděl záhyby strach kolem rta Слокама. On měl pravdu. Byly všechny důvody k panice.
  
  
  
  Kapitola 6
  
  
  
  
  Po dvou hodinách ho opět byl ve svém hotelovém pokoji. Ji snažil dovolat do Чоени, protože hotel je ji vidět před tím, než je příliš увлекусь, ale opět nedostal odpověď. Tak jsem prostě musel jít do práce.
  
  
  Její převlékl, si oblékl černé tričko s dlouhými rukávy, černé kalhoty a pevné turistické boty. Její zapnul "люгер" pod košili a oblékl si speciální popruh.
  
  
  Ji strčil za minutu náhradní obchody pro Вильгельмины a ruční granát, kolem schránky s municí Слокама a vyšel ven. Dnes večer ji nechtěl přitahovat pozornost k мерседесу, proto opustil ego před hotelem a vzal рикшу.
  
  
  Byla už docela tma. Bylo to na hlavní ulici, ale chodníky byly posety historii lidmi. Ji viděl celé rodiny skupinami v teplé, dusné atmosféře Kalkaty. Jeho, vyšel doprostřed ulice a rychle prošel kolem ve směru chemického závodu. Bylo to jen dva čtvrti.
  
  
  Předtím, než se válet za roh, její zkoumal následující ulice. Zde není spálil světla, ji viděl pouze bledá отблеск měsíce.
  
  
  Svět v továrně taky nebyl, a neviděl stráže. Její vydal přes blok a blížil se k bráně v zadní části budovy. Bez úsilí uřezal drát a vkročil na неосвещенную z výroby podložku. Její očekával, že kolem rostliny budou přijata bezpečnostní opatření, ale nic z toho neviděl.
  
  
  Vstup do budovy působilo to jako není složité. V ns nebyl světelných poklopy nebo velkých větracích otvorů, ale na zadní straně den byl obyčejný zámek.
  
  
  Její tiše vklouzl přes stíny na den. Byl starý hrad s пружинкой, nebyl problém. Přes deset sekund ji odstrčil šroub se špičkou nože a odemkl dveře. Ji opatrně otevřel ji, poslouchat k úzkosti, визгу nebo kliknutí, ale nic není slyšet. Ji, zavřel dveře a dát dovnitř, zámek je na místě. V místnosti bylo кромешно tma. Její trochu počkal, než budete pokračovat.
  
  
  Na druhém konci místnosti ji, slyšel, jak se otevřely dveře a po chvíli se zavřely. Pomalu ke mně přišla postava. Zdálo se, že žádná hrozba nebyla, muž pomalu shell dál.
  
  
  Ji čekal ego, a když skončil na správný postoj, moje pravá ruka zasáhla ego na krk. Ji hotel ego zabít, prostě vyvedl na montáž na několik minut, ale její minul na správném místě. Úder sklouzl z boku a způsobil staromódní levý hák, který se dostal emu v čelisti. Ego cíl отлетела zpět. Ego hnědé oči остекленели, když vklouzla na zem.
  
  
  Její rychle hledal, ale nenašel průkazů. Robustní нейлоновым kabelem, který byl u mě s sebou, ji svázal ego kotníky a ruce. Pak si ji její ego na černém cestách a začal svou exkurzi po továrně. To už neviděl stráže. Moje zadní světlo brzy ukázal mi celý příběh. Byla to malá firma. Vypadá to, že vyráběli pouze dusičnan draselný. Podél jedné kolem stěn byl instalován malý dopravník pro výrobu měkké hnědé svazky.
  
  
  Jediným viditelným výbušný byl polotovary ve velkém garsonka s kapacitou přibližně čtyřiceti litrový. Všechno ostatní bylo uloženo za проволочными ploty se zámky, ale hned jsem si uvědomil, jak se dopustil krádeže. Před jedním z uzamčené kabiny ležela dlouhá hůl s kovovým šálek na konci. Někdo trpělivě зачерпывал malé množství po celé otevřených sudů v uzavřených kabinách, přičemž na každé sudy tak málo, aby to zůstalo bez povšimnutí.
  
  
  Jen ten, kdo měl dostatek času v továrně, například, noční hlídač, mohl provádět takové krádeže.
  
  
  Ho na chvíli zvažoval možnosti, než uděláte rozhodnutí. Závod musel zmizet. Pokud by to byl jediný zdroj výbušnin pro teroristy, to by splnil svou misi za méně než minutu. Pokud ne, je to jen mohl, a alespoň výrazně snížit ih řešení.
  
  
  Proto ji požádal, roll knotu a utrhl kus v odina dále Její прорубил drátu, vložil jeden závit knotu v nejbližší sud a zapálit ho.
  
  
  Její, jsem si myslel, že mám tři minuty, ale když jí ho zvedl zapalovač k фитилю, on se začervenal a začal hořet dvakrát rychleji, než očekával. Její отпрыгнул a běžel k pochodu za сторожу, aby vydržet ego do toho, jak stavba bude startovat ve vzduchu. Nečekaně ego nohy vstali a nakrájíme mi v životě. Její zavrčel a couvl zpět. Ji viděl, jak ve tmě už napůl vyhořelý knot. I přes bolest v dolní části těla, její narovnal, narazil na muže na podlaze a snažil se měl být ego přes rameno. To брыкался a kroutit, jako by bojoval za svůj život. On nevěděl, že ego názoru, že jeho hotel, udělat. Její obrátil s dopisem k němu anglicky, a pak-hindština.
  
  
  Dokonce poukázal na knot a vydal zvuk podobný výbuchu, ale nebyl schopen přesvědčit ego. On pokračoval v boji, jak jsem mohl, s spojené ruce a nohy, až je porazil, emu ránu na krku, který by mohl být fatální.
  
  
  Když ji přehodil ego přes rameno, knotu zbylo nám na stopu. On přišel a udeřil pěstí na mém krku. Ve dveřích on natáhl ruce a nohy a brání mým pokusům uniknout.
  
  
  On zavrčel a выругался s přesvědčením. Ještě stále slyšel syčení knotu za námi. Její přesvědčil ego, téměř prosil vzdát odpor.
  
  
  Pak ji udeřil jeho ego hlavou o dveře ostění v zoufalém návalu energie, успокоив ego na dostatečně dlouhou dobu, aby vyskočit.
  
  
  Přes sekundu do vzduchu vyletěl soudek s draselná obchodovali ledek. Jasný záblesk světla осветила večerní obloze; pak se ozvalo hromové tisíce громова, když výbuch roztrhl malá budova na části, выбросив v indické nebe desky, sudy a kusy kovu.
  
  
  Tlak odběr vzorků vzduchu сбило nás nohy, nehledě na půl tuctu kroků. Indiánského náčelníka vzal na sebe největší šok a spadl na mě shora, sloužit jako štít, když na nás padaly trosky.
  
  
  Když jí vyjel z pod něj, on stále mumlal mi nadával, tak jsem протащил ego přes brány a zařadil do pruhu a do toho, jak lidé žijící v blízkosti se nahrnuli přes své zchátralé domy.
  
  
  Požár nebyl, a já se odhaduje, že mám málo, minutu před tím, než policie dorazí čistit terén. Její převrácený noční hlídač a sklonil se nad ním, aby mohl slyšet, jak jí шепчу emu přes hluk lidí na ulici.
  
  
  "Jeden výkřik, ještě jeden, a vy jste вступаешь do nekonečné smyčky реинкарнаций. Uvědomil?'
  
  
  On přikývl a odnesl ego dál uličkou, a pak na malé nádvoří, kde stál starý náklaďák. Ho zvedl ego, naproti kolo kamion.
  
  
  "Dobře, řekni mi teď, nebo budeš plavat v řece Хугли až do rána".
  
  
  On zuřivě se na mě podíval.
  
  
  "Komu se platí za to, aby oni kradli u přivítá své šéfy?"
  
  
  Ticho.
  
  
  "Kdo vám platí za to, aby se schovala výbušniny pod troskami?"
  
  
  Ticho.
  
  
  Její sáhl za minutu a vytáhl krabici, kterou část používat. Tam vstřikuje se třemi kapslemi chemikálií. Ukázal ji pochodu za сторожу, co dělám.
  
  
  Ji opatrně otevřel válec stříkačky a vytáhl ego, pak má prosadila jehlu přes gumová těsnění kapsle a vedl kapalina.
  
  
  — Už jste viděli něco podobného dříve? — zeptal se jí muž, прислонившегося k vozíku. Tvář ego bylo напряжено, oči široce otevřené od strachu.
  
  
  "Je to nový přípravek pod názvem новокаине. Ve skutečnosti, to sérum pravdy, která se zabývá funguje. Ale je to nevyhnutelně znamená smrt oběti. Nemám žádný výběr, musím vědět, kdo vám platí za pomoc při výrobě těchto plný název.
  
  
  Ego teď třásl. Její zkontroloval jehlu prstem, pak přitiskl ee na ego ruce. Je to napjatý a spadl na bok. — Ještě jednou, ještě. Kdo vám zaplatí za to, že necháte výbušniny dětem?
  
  
  — To je... já nevím. Teď to вспотел, a ego oči sledovali každý můj pohyb jehly.
  
  
  "Zpočátku si toho není почувствуешь. Pak začne anestetikum. To se stává více a více intenzivní, a po chvíli se vůbec neměl pocit, že bolí. Vlákno přichází krátce poté to.
  
  
  Znovu ji zkusil jehlu. 'Nebojte se. Jí vím, co je to věrnost. Zemřete přes půl hodiny, a pak se váš šéf zůstane na svobodě... na chvíli. Ale do té doby ji budu vědět o nen všechny.
  
  
  On zavrtěl hlavou. Její воткнул jehlu do svalu na paži a rychle zavedla kapalina. Jehla již bylo вынута a vyhozen, předtím, než indiánského náčelníka si to uvědomil. Podíval se na své ruce, cítil chlad kapaliny. Po několika okamžicích lék začal působit, a on se otočil. "Закир Shastri... to nám platí".
  
  
  — Nějaká další jména? Na někoho funguje Закир Shastri?
  
  
  Muž zavrtěl hlavou.
  
  
  "Byl jste jediný zdroj, nebo tam jsou jiné, které zásobují Закира?"
  
  
  — Já vím, jen jeden. Jižní Калькуттский potaše závod Kašmír-vymazán.
  
  
  — Jsi si jistý, že je to všechno?
  
  
  On přikývl.
  
  
  "Cítit svou ruku." Její řez lana kolem ego zápěstí, aby mohl cítit to místo, kam ji zavedla emu píchnutí. — Jsi něco tam cítíte? Tato část z vás je již mrtvá.
  
  
  Ego oči vypukla v panice.
  
  
  — Znáte nějaká další jména? Jaké další chemické továrny vyrábějí bomby?
  
  
  Zavrtěl hlavou a díval se na онемевшее skvrnu na ruce. Její popadl Huga a řez lana kolem ego kotníků.
  
  
  — Existuje jen jeden způsob, jak zneškodnit kapalina, kterou ji zavedla tě. Budete muset běžet pět kilometrů. Pokud jste-li na ulici a пробежишь tři míle, zášť v tvých žilách shoří, a новокаине обезвредится".
  
  
  On vstal, напряг svaly nohou, a znovu пощупал svou ruku z charta povolení na provedení.
  
  
  "Pospěš, podívejte se na to, můžeš, jsi vyhnat zášť kolem svého těla, máte šanci zůstat naživu zítra".
  
  
  Malý indiánského náčelníka udělal prvních pár kroků v boční ulici, a pak spěchal divoce běžet. On něco křičel dav před разрушенным budovou, a to není stahl čekat, aby se ujistil, vám řekne, zda je to оборудова mi. Její skočil na jinou ulici a zamířil zpátky do hotelu.
  
  
  Její chystal vzít teplou koupel a dobře se najíst, než se vydat jiný chemický závod, o kterém se zmínil noční hlídač.
  
  
  Ale když ji vstoupil do svého pokoje, byla prázdná.
  
  
  Jakmile ji vstoupil, Чоени Meta udělala se mi v prsu malou zbraň.
  
  
  — Posaď se a uklidni se, — řekla.
  
  
  
  Kapitola 7
  
  
  
  
  Чоени držel zbraň oběma rukama, jak někteří vyškolení profesionální šipky.
  
  
  — Co je to za vtip? — zeptal se jí, ale v jeho chladném pohledu nebylo pro humor.
  
  
  — Nedělám si legraci, řekla. "Jsem přesvědčena tobě."
  
  
  Úsměv vklouzl na mé rty. Její již používal to k разгневанным ženám. Obvykle to dařilo.
  
  
  — Jsi není Howard Matson. Jste agent vlády USA.
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. 'No a co? Jsi zjistil o tom, kdy jsme se potkali.
  
  
  — Jste — Nicholas Huntington Carter, Nick Carter, Mistr vrah AH. Ty jsi ani замаскировался. Ty jsi dal mě blázen.
  
  
  'Jak?'
  
  
  "To mi musel říct, bylo — огрызнулась to, — Raj".
  
  
  "Předpokládám, že. 'Váš šéf?'
  
  
  Ona nereagovala, ale to mělo být správně. Její věděla, že tajné služby v Indii. A jeho bych mohl říct, že to bylo nováčkem.
  
  
  "Jsme na stejné straně, tak proč jsi наводишь na mě zbraň?"
  
  
  — Výbuchy, — řekla. — Raj si myslí, že jsi v tom zapletený, a, možná, všechny tyto руководишь. Máme na vás spoustu otázek.
  
  
  Když se zastavila, ji slyšel, jak třese se jí hlas. To ještě nebyla profesionální, nám, zkušeným agentem, kteří mohou zabíjet bez výčitek svědomí.
  
  
  "Mysleli jste si, že můžete zastavit výbuchy, застрелив mě?" - Jsem podal to jako vtip, skvělou dětskou představu.
  
  
  "Mohu tě zabít, pokud budou muset", — řekla. "Pokud nechcete dát mi odpovědi, že jí chci".
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. — Ty jsi nikdy nám někoho zastřelil, ne? Nikdy jste klikali na spoušť, a není vidět, jak někdo umírá. Jak si myslíte, že byste mohli začít s na mě? Nejsem сводил oči z její tváře a snažil se pochopit výraz ego. Můj život závisel na tom. Je to opravdu zabije mě? Její pochybnosti o tom, ale nemohl jsem si dovolit udělat chybu. Jsem nehodlal riskovat svůj život zde.
  
  
  Na mě mnohokrát věnovala zbraň, a já jsem vždy obratný odhadnout ten moment, kdy se pozornost svého soupeře odkloněna na zlomek vteřiny. Nečekaný zvuk, záblesk světla, žádné rozptýlení stojí za to, pokud jste si jisti, že muž s pistolí připraven vás zabít v žádném případě. Ale s Чоени ji raději počkat.
  
  
  — Přišel jsem v Калькутту pomoci, " řekl jsem. "Mám rozkaz zastavit teroristy před tím, než se problém rozšíří i dál."
  
  
  — Tak proč jste sem přišli pod pseudonymem? — Proč jsi nepřišel otevřeně, upřímně?
  
  
  Ve delle jsem neměl odpověď. — Hlas tak to děláme, " řekl ji ahoj. "Ochrana osobních údajů".
  
  
  — Nemůžu ti věřit, — řekla. "Měla bych tě zabít teď, když mám příležitost."
  
  
  Zaměňovat mi její tón. Zdálo se, že téměř убежденной. Možná ji podcenil ji.
  
  
  Ji přistihl na tom, že se konal dech, a tady čekám, kdy horká brýle pronikne mé plíce. Její nikdy vydechl téměř minutu později, když zazvonil telefon na stole vedle mě.
  
  
  On volal třikrát, než mávla pistolí. — Zvedni, — řekla.
  
  
  Její zpola se odvrátil od nah a zvedl sluchátko levou rukou. Tento pohyb mi umožnilo dát Huga v pravou dlaň. To už byl bezmocný.
  
  
  — Ano, — řekl jsem do telefonu.
  
  
  Hlas na druhém konci se zdálo удивленным, jako by звонивший nečekal, že já sama vezmu sluchátko.
  
  
  — Ale, pane Carter, jste to vy.
  
  
  Souhvězdí dnes své skutečné jméno téměř šokovalo mě, ale jméno volajícího mě šokoval.
  
  
  — Mluvíte s plukovník Wu, — pokračoval hlas podnikatel z Východu.
  
  
  — Jsi volal mě Carter, " řekl jsem.
  
  
  Její podíval se přes místnost na Чоени a rty pronesl jméno Plukovníka. Uvědomila si a zašeptala aplikaci, dokud se ho na chvíli pokrývající její mikrofon.
  
  
  "... ještě jeden Raja," řekla.
  
  
  Její выругался pro sebe. Je zřejmé, Raj byl velmi štědrý na informace o mé osobnosti. Její se divil, proč. — Jste jeden, pan Carter? — zeptal se Wu.
  
  
  Její napadlo Чоени a zbraň v jeho ruce. — Ne, — řekl její полковнику. "Se mnou slečna Mehta. Může být, znáte ji?
  
  
  Чоени sklopila zbraň a сунула ego v kabelce, co jsem očekával. Ona by se stala střílet do mě teď, když někdo věděl, že jsme spolu.
  
  
  "Ach, samozřejmě. Velmi знатная dáma. Ee otec části se vyskytuje u mě na návštěvě.
  
  
  — Neodpověděl jste na můj vývrtky, plukovník Wu, — důrazně řekl jsem. — Proč jste pojmenovali mě Carter?
  
  
  Ego melodický hlas absurdně zábavné. "Je pro mě čest vědět, slavný agent", — řekl on. — Velmi líto, že o schůzce dnes není kdy. Plukovník Wu selhal. Vyvolalo velký hněv kruzích diplomatů, kolem velkých zemí. Jí říkám si, že by jsem se omluvit za nimi. Pak маститый policista hlásí mi, že prostředí ego hostů v sále známý americký agent, je to stejné mise... uvolnit Калькутту z teroristů. Její переживаю za naše město, pan Carter. Musíš pomoci dát nit bombardování. Velmi důležité pro mou recepční vlasti. Je velmi důležité pro podnikání.
  
  
  — Děkuji vám, plukovníku. Její přesvědčen o tom, že zúčastněné země ocení vaši péči, ale je to práce pro profesionály. Čas se krátí.'
  
  
  — Ve skutečnosti, pan Carter. Ale může to být jednoduchý podnikatel bude moci být velkým zemím. To dobře vím Indie. Její části, pomáhat policie. Hotel bych využít této příležitosti, aby vám velmi známý američan."
  
  
  Její váhal jen okamžik. Možná, že starý číňan měl pravdu — může být, mohl by mi pomoci.
  
  
  "Chtěli byste zítra přijít na návštěvu ke mně domů," — řekl. Ty a slečna Mehta. Budeme mluvit. Možná, že pomůže zachránit naše město.
  
  
  Její souhlasil, a nazval je čas na oběd. Pak ji položil telefon a obrátil se k Чоени. Ona stále seděla ve velkém křesle naproti. Ee západní sukně byla pevně na stehna, předvádí ideální tvar jeho nohy. Hugo šel za studena v ruce. Její přemýšlel o tom, jak nedávno jeho подумывал zabít ji. Jaký to byl by hřích. Ale v tomto nebylo nutné. Indická vláda ještě není tak углубилось v mezinárodní špionáže, aby potřebovat placená убийцах. A i kdyby a hotelů, údajně, není přesně, tak by pro tuto bohatou, утонченную dívku.
  
  
  Ale já nah byly otázky, na které se řetězec získat odpovědi, a ona si myslela, že zbraň má sílu víry. Po utrpení selhání s jedním zbraň, možná by zkusila jiného zbraň, která by ji našel mnohem příjemnější.
  
  
  Její затолкнул Huga zpět do pochvy, natáhl ruku a zvedl ji ze židle. To vedlo pohled, když ji přitiskl ji ke své hrudi.
  
  
  — Miláčku, — zašeptal jsem.
  
  
  Mé rty se dotkly jejího ucha, pak hole. Ona byla vysoká, a její tělo dokonale sladěné mého názoru, její jemné křivky a ohyby, které doplňovaly mou sílu a tvrdost. V jiné době a na jiném místě její by si řekl, hej, že ji miluji. Ale to by bylo nespravedlivé. Pro nás může být jen fyzická vášeň. Jediní sliby, které jsme mohli dát příteli přítele, budou noc co noc.
  
  
  Když ji vzal prsty její zaoblené boky, její dlouhé jemné prsty sklouzl na moje záda. Spolu naše těla pohybující se v tiché vzájemné oběti; pak jsme se stáhli zpět a ruku v ruce šli do postele.
  
  
  — Lehněte si, — řekla. 'Počkej na mě.'
  
  
  Ona stála přede mnou, aby se svlékla. Když se její měkké, hnědé prsa vymanila, její instinktivně natáhl se k ní, ale ona odstrčil mě, až обнажилась.
  
  
  Vstala na kolena na podlahu a pomohla mi s oblečením.
  
  
  Ona ještě přišla by ke mně. Ona zůstala na kolena, políbila mě na rty, a pak vklouzl stále níže a níže, dokud se mé tělo bude žádat spojit s tělem.
  
  
  Její ruce se pohybovaly po mé tělo, ощупывая, ощупывая, plošší. Konečně to postele na postel. Pomalu šel dopředu, kolébání své pružné uložení podpory prsa na mé hrudi, pak protřepávání své dlouhé pružné nohy, dokud se vztahuje mé tělo od hlavy až do nohou.
  
  
  Políbila mě jemně, a pak ještě víc vášnivě. "Pojď, dovol mi, udělat to podle mého názoru".
  
  
  Její pohyby boků relativně mých mě přesvědčily. Bylo příjemné cítit ho na sobě, když její ruce byly plné ruce práce, čímž mě do ohně savchenko ještě do toho, jak se to pohnout.
  
  
  Později jsme leželi v objetí přítele přítele a díval se na otevřené okno na světla města dole.
  
  
  — A teď mi řekni pravdu, řekla.
  
  
  'Ty řekni první. Budete pracovat na Raja? Vážně?'
  
  
  "Ano, pracuji na něm, protože věřím, že mohu pomoci své zemi".
  
  
  'Jak?'
  
  
  "Podržel stát Bengálsko v Indii".
  
  
  — Okolí Kalkaty?
  
  
  Ona přikývla. 'Ano. Existují lidé, kteří chtějí oddělit Бенгалию od zbytku země. Oni, hotely by se vytvořit novou zemi, nebo se připojit do Bangladéše. Ještě do toho, jak бенгальцы oddělil od Pákistánu, v Kalkatě objevil rebelové, kteří chtěli rozbít zemi na kusy. Chaos, způsobený výbuchy, může dát jim potřebnou příležitost".
  
  
  "A v čem je, podle Rádža, ji mohu zapojit?"
  
  
  "On neví, ale že nevěří američanům".
  
  
  'A ty jsi?'
  
  
  — Já taky, to nevím.
  
  
  Jeho políbil její měkké rty.
  
  
  "Jsme oba na stejné straně, chápe to Raj nebo ne. Jen věř mi, abych na chvíli. Den nebo dva, možná i méně.
  
  
  To септически нахмурилась. — Možná, řekla. "Možná, že ji mohu udělat to teď."
  
  
  'Je dobré. Dobře, můžeš mi říct víc, což může být užitečné? Má Raja nějaké informace o dodávkách dusičnanu draselného? Rady o organizaci, stojící za tím? Někdo v centru spiknutí, jehož si ji chytit?
  
  
  Hezká tvář Чони нахмурилось.
  
  
  'Já nevím. Je to jen dělám to, co mi říká. Můžete se ptát ego.
  
  
  'Ne.'
  
  
  Její se snažil hej to vysvětlit. Její, nikomu důvěřovat, i Raju. Upřímně říkám, taky ji hej, není důvěryhodný, ale nemohl to říct. Dokud ji otevřeně přiznal, že jsem americký agent, působící v ego zemi, Raju a vychovává protokol. Nemohl zatknout mě, nebo mi poslat celé země bez důkazů. A ego je jediná věc-důkaz stále fretka ležet nahá v mých rukou.
  
  
  Zeptala se. - "Co jsem měl říct emu?"
  
  
  — Požádal tě mě zabít?
  
  
  — Ne, jen její vybavení vyslechnout tě. Zbraň byla můj nápad.
  
  
  -- Řekněte emu, co já vím, " řekl jsem.
  
  
  Jí rychle vysvětlil hej to je, ale postaral o to, aby hej, pouze informace, které má hotel podělit. Ji řekl o továrně a krást draselné ledek, ale neřekl, že mám nějaký postoj k explozi továrny. Raju bylo dovoleno hádat o tom sám.
  
  
  — Zde mísí jakýsi Закир Shastri, " řekl jsem. — Nechte Raj bude posílat své zaměstnance na ego pátrání. U policie existují způsoby, jak sledovat lidi, když vědí, že jméno".
  
  
  Její hotel, vyprávět o své podezření o děti, закладывающих bomby, ale jsem si to rozmyslel. Jí řekl, hej, dost, aby získat její důvěru. Nemusím tam bylo více.
  
  
  Její zeptal se. - "Vy jste mi věřili byste, že teď?"
  
  
  — Ano, — řekla, ale v jejích očích stále byla zpochybňována, a on se snažil ji uklidnit polibkem.
  
  
  To сдерживалась na chvíli, pak trávila ruce na mé tělo. Nahé jsme прижались navzájem k sobě a umožnily naší vášně řídit našimi těly. Později se приподнялась na lokti a řekla: "Drahý, ti ji důvěřuji, ale, prosím, ne drogy mě znovu. Nelžete mi větší.
  
  
  "Nikdy více", — řekl jsem, a přemýšlel, plně přesvědčeni, že ho, zda se mi. Její pocit viny — lež — část mé práce. — Když je po všem, možná můžeme jít někam spolu, lásko. Mám peníze, je mnoho. Ji znám Evropy. Nemusíte pracovat ve vašem životě. To, co řekla, mě překvapilo. To znělo upřímně. Možná pro nah to bylo více, než mezihra. Její klesl na nah, znovu připraven k lásce. To застонала z radosti a na chvíli jsme zapomněli, že za zdmi místnosti je svět.
  
  
  
  Kapitola 8
  
  
  
  
  Druhý den ráno jsme měli snídani v trosky. Malá žena, která se zabývá nás obsluhovala, zdálo se, že vůbec netušila, co se se mnou leží nahá žena. Když odešla, Чоени převrátil, наклонилась navždy se mnou a políbil mě na prsa. Musel выталкивать ji z pod deky.
  
  
  Dokud Чоени одевалась, jí volal do kanceláře Слокама a požádal o telefonní číslo, na které jej mohl spojit s Lily Světa. Lily zdálo, že byl v dobré náladě, když ji, mluvil s ní. Řekla, že ji brzy выпишут kolem nemocnice, a ona bude cestovat Madras, jak bylo plánováno. Ji navrhl, hej, vzít si s sebou Princ, když to уедет kolem Kalkaty. Ona nadšeně souhlasila a řekla, že teď bude žádat kdokoliv prostřednictvím příbuzných vyzvednout psa.
  
  
  Jí byl rád, že zavolal hej. Zatím moje fretka úkoly bylo příčinou veliké strasti pro Lily jen vyšší. Je možné, že pes vám hej projít čekající na její potíže. Jí říkali, hej, všechno nejlepší a zavěsil.
  
  
  Pak ji obrátil k Чоени.
  
  
  Museli jsme jít k ní domů, do toho, jak jedeme k полковнику Wu. Když ji selle za volantem, ji si uvědomil, že moje mysl je stále příliš zaneprázdněn Чоени — dokonce jsem se zapomněl podívat na zadní sedadlo. Když ji otočil, pevný palec byl zaměřen upřímný mi mezi oči.
  
  
  "Бэнг, bach, Nick Carter, jsi mrtvý".
  
  
  Чоени obrátil a vytáhl kolem kabelky pistoli. Ji musel zastavit ji před tím, než začala střílet. Muž na zadním sedadle rychle tápal svou zbraň.
  
  
  — Uklidni se, Sokolov, — vykřikl jsem.
  
  
  Tlustý ruský váhal, засунув ruku pod bundu.
  
  
  'Kdo je tohle?' — zeptal se Чойни. "Co chce?"
  
  
  Sokolov se představil. — Soudruh Alexander Sokolov, — řekl on. "Konzul v Kalkatě ze Svazu Sovětských Socialistických Republik".
  
  
  — Měli jsme štěstí, " řekl jsem. — Hej, Řekni pravdu, Sokolov. Jste špion KGB, stejně jako většina ruských diplomatů po celém venkovní bazén".
  
  
  Ruský zvedl ruce na znamení kapitulace. "Vy američani... vždy jako pragmatičtí. Dobře, je to špion. Můžete vědět. Jo, Carter? A vy, slečno Mehta? I vy patříte k naší skromné povolání. Je to správné?'
  
  
  Чоени нахмурилась a odmítla odpovědět. — To není důležité, " řekl. "Dnes nejsme nepřátelé". Pozvedl ruce a zamyšleně naklonil hlavu. "Zítra... kdo řekne? Zítra můžeme zabít navzájem doplňují, ale dnes... dnes musíme pracovat společně.
  
  
  'Kdo to tak říká?' — zima zeptal jsem se.
  
  
  — Já, kolega Carter. Máme problémy.
  
  
  'Nás?'
  
  
  'U všech z nás. Máš. Mám. U miss Mehta. Mám rozkaz tě zabít.
  
  
  Чоени se zatřásla, a on viděl, jak se její ruka pevně сжала malá pistole, která se stále ještě držela. Její ne strach. Ještě ne. Její věděl, jak funguje Sokolov. Pokud by měl v úmyslu mě zabít, bylo by to varování.
  
  
  "Mám rozkaz zabít všechny agenty, které mohou být zodpovědné za teroristické útoky v naší diplomatické mise v Kalkatě", — řekl on. "Zítra můžete získat stejný rozkaz... zabít mě a všech čínských agentů ve městě, pak indů, jako je miss Mehta... každého, kdo může nést za to odpovědnost".
  
  
  Její zeptal — "tak proč čekáte? Jsi nikdy předtím váhal zabíjet lidi".
  
  
  — Protože si myslím, že to nepomůže. Její podezření, že bombové útoky budou pokračovat. Její podezření, že nikdo z nás není na vině. Její podezření, že někdo... jak jste to nazval... někdo chce стравить nás ještě s přítelem.
  
  
  Ji chvíli pozoroval rusy a téměř svěřil emu. Mohl by říct pravdu... tentokrát.
  
  
  "Někdo hraje hru, — souhlasila jsem — a nad námi oběma se smát".
  
  
  — Ano, Ano, "řekl," přikývl. 'To je pravda. Někdo vytváří problémy mezi námi.
  
  
  Její zeptal se. - "Jak se k nám dostat kolem tohoto?
  
  
  Sokolov smutně zavrtěl hlavou. 'Já nevím. Ale mám jiný starosti. Slyšíme podivné. Slyšíme o hrozbách. Existují lidé, kteří říkají, že náš konzulát взорвут na patnáctého dne... den nezávislosti.
  
  
  "Ulice budou plné lidí", — přidal Чоени. "To by byla nejvhodnější den pro akty násilí".
  
  
  "Moje vláda рассержено, — řekl on. "Diskuse o возмездии — živé возмездии — li konzulát bude vážně poškozen".
  
  
  Její cítil pot pod límečkem. Nedokázal jsem si představit, co se může stát, pokud se hrozba naplněna.
  
  
  Její zeptal se. — Proč jsi mi to рассказываешь? "Od kdy je fretka pomáháte američanům?"
  
  
  Ruský povzdechl si. — Protože mi nařídili zastavit tě. Ale vše, co mohu najít, poukazuje na to, že nejste ponesete odpovědnost... nám se, na naše další američané. Lidé, kteří bomby bomby, prostřednictvím CIA, nebo AH . Existence ...'
  
  
  On mlčel, a její dokončil větu za něj. — Je to děti, " řekl jsem.
  
  
  Sokolov podle přikývl. — Ano, nejdůležitější, je to děti.
  
  
  — Myslím, — odsekl Чоени. 'To není možné.'
  
  
  To возражала, ale cítil jsem, že ona si myslí, že těch pár skutečností, které musí být hlášeny hej policie. "Včera v blízkosti amerického konzulátu byl zavražděn chlapec," řekl jsem.
  
  
  "Nevinné dítě", — řekla Чоени. 'Kolemjdoucího.'
  
  
  — Terorista, je — hádal Sokolov. "Souhvězdí dnes děti... to není pro vás," řekl s úsměvem.
  
  
  — A není pro vás, " řekl jsem. "Dokonce jsem maoisté ještě klesla tak hluboko".
  
  
  On sklouzl po odpočinku auta a otevřel dveře. — To je vše, co jsem vám měl říct, " řekl.
  
  
  Když to vyšlo, jí dát klíč v zapalování, vedl motor a jel k domovu Чоени. Dokud to byla změna, její stál na balkoně a díval se, jak podivné město se probouzí nové ráno od nikdy nekončící boj o přežití. Byla jsem zvědavá, co za monstrum наводило horor na tento stoupaly město. Kdo si vybral Калькутту bojištěm dvou velmocí? Že on doufal, že dostat z toho? Její neměl ponětí. Čas proudily skrz prsty, a výsledky byly. Jen tři dny, a moje rady se staly skličující vzácné. Ten, kdo používá děti jako teroristy, šel chytře. Na trati bylo téměř nemožné jít.
  
  
  Vše, co jsem měl, bylo to Закир Shastri. Ji mohl jen doufat, že široký dopad plukovník Wu ve městě mi pomůže najít člověka, který stojí za tímto názvem.
  
  
  S Чоени jsme jeli na jih, k Бенгальскому laguně, podle pokynů plukovník Wu, přes ploché oblasti delty, kde mocné Gangy a ego různé přítoky vytvořily úrodný mys na tisíce let. Zámek Wu šel na řeku Хугли. Byl to rozsáhlý komplex, který vypadal tak, jako by i on byl postaven na dlouhou dobu. Panství простиралось na mnoho kilometrů na jedinou sklon terénu a zahrnovalo keře, listnaté stromy a velké pastviny pro koně. Velký dům, postavený kolem čistého bílého kamene, zářil, jako je chrám slunce.
  
  
  Když jsme zastavili na dlážděné parkovišti před obrovským domem, dva služebníky v podobě vyběhnout ven, otevřít dveře auta a provést nás přes velké dvoukřídlé den v lobby. Na okamžik se mi zdálo, že my jsme vstoupili v čase a ocitli se v paláci jednoho na pět set princů, kteří vládli malými státy, kolem nichž se pěstuje v Indii a Pákistánu.
  
  
  Místnost byla neuvěřitelně vybraný — podlaha je kladen na jemný mramor a keramické síťky, sloupy kolem čistého mramoru, stěny jsou zavěšeny s nádhernými starožitnými gobelíny, nábytek datuje všemi dávnými dobami Indii.
  
  
  Byl to spíše muzeum, než dům, větší chrám než rezidence. Naši průvodci se zastavili, když jsme se podíval na to všechno nádhera, a pak tiše v nás na den, vedoucí kolem velkého sálu v jiné místnost. On byl špatně osvětlené, a je postaven kolem hrubých kamenů, které možná byly vzneseny s banner čínské vesnice.
  
  
  Uprostřed místnosti byla chata, střecha, na níž bylo pět metrů nad zemí. To byl vyroben z lepenky, staré desky, obalové bedny, prázdné plechovky a dna veslovací čluny.
  
  
  Plukovník Wu seděl ve dveřích chýše v off-bílé dhoti, обернутом kolem beder. Seděl na bobku v základní póze jógy. Viděl nás, je to trochu pohnout, ale vstal.
  
  
  — Oh, jste přišli. Jednoduché, hloupé vzpomínky. Jí se narodil v takový boudě, " řekl, strečink. "Dobré pro lidi, aby si vzpomenout a říct, že navždy budu jiný".
  
  
  On zvedl se na nohy a pokorně se uklonil. "Pro mě je velká čest, že jste navštívili můj dům, miss Mehta, — řekl on. — A vy, pan Carter. Vaší přítomnosti oslavuje mé skromné postavení.
  
  
  Чоени odpověděla rychle, ale musel jsem hledat slova. U zaměňovat mi.
  
  
  Elegantní človíček, zdálo se, že je v rozpacích, že ego viděli v rolnické oblečení. On se omluvil a řekl, že se brzy vrátí, když bude "více vhodně oblečený pro takové vysoké hosty".
  
  
  On rychle mluvil v čínštině, a v jiné místnosti vyšel dvě mladé dívky ve východní oblečení. Oni кланялись a спотыкались před námi, ih úzká sukně do kotníku ограничивала ih shaggy několika centimetrů. Oni šli před námi, přes další dveře do příjemné místnosti v západním stylu, kde hrála tichá hudba, a kde byla tv, koberce na podlaze, nábytek byl moderní, a sténání visel, zdá se, že skutečný Pollock. "Učitel řekl, dělejte vše, jak se vám líbí; přijde za chvíli, řekla jedna kolem dívek. Pak obě zmizely za dveřmi.
  
  
  Nad velkým krbem visel obraz, zachycující Chiang Kai-shek v mládí, když on dělal pevninské číně. Na opačné sténání visel stejný obraz. To byl
  
  
  Song-Yat-sen.
  
  
  "Wu nebyl skutečný plukovník", — komentoval Чоени, dokud se její kontrolu, bohatě zdobené místnosti. "Je to čestný titul, který obdržel za svůj osobní boj proti Maa a komunisty. On byl jen chlapcem, když sloužil pod začátkem Chiang Kai-shek.
  
  
  Její hotel, zeptat se jí na něco, ale objevil se kluk-byl do bílé bundy a vzal nás k тиковому bahru pod povrchovou úpravou тигровой kůže. Stejně jako všechny ostatní v tomto domě, také mě napadlo zásobu alkoholu. Tam bylo dobré whisky, výborné brandy, vynikající sbírka starých romů. Chlapec nabídl ih s více znalostí, než barman, разливающий tábor.
  
  
  Vybrali jsme jamajský rum, a jak jednou udělal doušek, když vstoupil Plukovník, oblečený v kalhotami a boty.
  
  
  On stál vedle mě a upřeně se na mě podíval.
  
  
  — Ne, chceš se projet na koni před obědem?
  
  
  Jeho hotel se říct, že nemám na to čas, ale Чоени příliš rychle souhlasil. Poslal ji na jedné služky se oblékli, a sám pak vedl mě po krátké chodbě, уставленному sochami. Pak chodbě jsme обогнули celý krytý bazén s čistou modrou vodou a prošel dveřmi, pak přes kamenný most, který věnovala vnitřní část obrovského bazénu z vnější části.
  
  
  Tři koně рвались na druhé straně malého mostu, kde byla uzavřená trať, ale on ignoroval ih a zamával rukou směrem k parku, na terase v přízemí.
  
  
  Zeptal se. — "Může být chcete střílet skeet?
  
  
  Jak trávit čas, dokud znovu nepřijde fair lady.
  
  
  Mě projel stín podezření, a její inspekce ruce malého člověka. Byly nečekaně silné a жилистыми. I přes upravené nehty, ruce měl drsný, jako u zemědělců.
  
  
  — Skeet, " řekl jsem. "Jsem docela dobrý v tom."
  
  
  Usmál se. — Podle-континентальному, — omluvil se, a náhle si uvědomil, že ego je způsob, jak mluvit se změnila. Když se uvolnil, on pustil hrubý-angličtina je jazyk, který použil, aby se odzbrojit své hosty. "V tom je výzva... jako v životě. Nikdy nevíte, jakým směrem půjde cílem příležitostí".
  
  
  Já jsem na to přišel, ale následovali k místu, kde seděla метательная stroj, a viděl dva mladé služebníky, kteří jdou k nám s vybranými pušky v rukou.
  
  
  "Tisíc rupií za talíř", — řekl, vzal "browning" a šlápl na zhruba двадцатисемиметровой stopy. 'Dobrý?'
  
  
  Než jí stačil cokoliv říct, on dal signál, a zářivě žluté disk stoupal do vzduchu. "Browning" zastřelil, a talíř explodovala ve dvaceti metrů od malé kovové метательной stroje. Byl to dobrý střelec, otevřeně dopředu, kolem nich, že zase hliněné talíře v dešti kolem střepů.
  
  
  Malý muž hrdě usmíval a čekal. Jeho, přistoupil k lince, vložil kazetu do odina na патронников vybrané mnou pušku a dal signál chlapci v domácí метательного automat. Její vystřelil. Jílové talíř разлетелась kousky, jako je prach, a zažil prudký uspokojení z přímého zásahu.
  
  
  Plukovník Wu nenechal mi čas škodolibou radost. To okamžitě vyvolalo další desku, vystřelil a dostal se na disk. Okamžitě ho následoval lehký úder. Jsme stříleli rychle, tak rychle, že jsem se začal starat o chlapci v automatu, který měl dát talíř na silnou метательную kliku a odstranit ruku, než tvrdé pružiny швырнет cíl v prostoru. Nebyl pravidla, jak mluvil, že byste se měli vydat desku a střílet, jak jen jiný člověk zničí svůj vlastní cíl, ale ne, říká nám slova, jsme splnili jejich podmínky.
  
  
  Když se k nám připojil Чоени jsme stříleli v divokém изматывающем rytmu a byly pokryty později. Mé ruce bolelo od neustálého zvedání čtyři libry oceli a červeného dřeva, rameno a brněla od zpětného rázu zadek, i když její, se zhroutil na kolena a pořádně se opřel o zadek. Woo mě překvapil. I když on byl malý, zdálo se, že nemá větší problémy, než já. Ji viděl touhu vyhrát v koutech ego rta, když ji zaváhal, a zásobníky začali лопаться, a ne распыляться kousky. "Znovu a znovu", — oznámil chlapec za námi. "Oba sedmdesát pět v řadě".
  
  
  — Na deset tisíc rupií, — vykřikl plukovník Wu, zvedl pušku pro další výstřel.
  
  
  On udeřil ho do mísy. Mé ruce se téměř třásl, když ji zvedl svou pušku pro sedmdesátý šestý výstřel v řadě. Její hit na disk zásobníky a dalších deset, než se cítil vánek na krku.
  
  
  Wu se cítil slabý vítr příliš pozdě. Deska, kterou požádal, nečekaně пригнулась, když je stiskl spoušť. Žlutý disk vítězně a bez úhony plul přes na усыпанному střepy poli před метательной nádobí. Právě tato deska избежала ego zbraně.
  
  
  Plukovník Wu na okamžik přitiskl pušku k rameni, aby sami sebe, smířit se s prohrou. Na okamžik ji viděl демоническую vztek v těchto šikmé oči. To nebylo selhání, ale když on se na mě podíval, on se usmál, uklonil se, hrál roli skromného sedláka.
  
  
  "Deset tisíc rupií slavný američan."
  
  
  On zamával rukou, a chlapec přiběhl s šekovou knihou. Wu načmáral částku a podal mi šek.
  
  
  Ji vzal, зажал mezi prsty, má v úmyslu roztrhat na kousky.
  
  
  "Radost byla moje," řekl jsem.
  
  
  — Počkej, — křičela Чоени od konce linky ohně, kde se to celou dobu sledovala. Rozběhla se směrem k nám a vzal jsem šek. "Pro splní vaše děti. Ano?' řekla zdůrazněno námi. "Na deset tisíc rupií ih ble krmit po mnoho dní".
  
  
  — Samozřejmě, — souhlasil Wu. 'Pro děti.'
  
  
  Její zeptal se. - 'Splní vaše děti?'
  
  
  Malý človíček se zasmál a ukázal dolů z kopce na zděné komplex asi четырехстах metrů od něj.
  
  
  — Dětský domov, " vysvětlil Чони. "On zachránil stovky dětí z ulice. To jim dává vzdělání, oblečení a doma, až se stanou dost starý, aby postavit se za sebe."
  
  
  — Ale tolik lidí, kteří potřebují pomoc, — smutně řekl Wu. "Dokonce i takový bohatý člověk, jako jsem já, nemůže jim pomoci všem".
  
  
  Woo ukázal, a hlas ji viděl děti do pole pod námi. Stovky, hlavně chlapci, hráli na oploceném dětském hřišti azylového domu. Oni mi připomněl chlapce, který ji viděl v chemické továrně, a malého mrtvého chlapce, ležícího na ulici se zlomeným "мерседесом" před americký konzulát.
  
  
  Její porazit své podezřelé myšlenky. Wu, pravděpodobně byl velkorysý меценатом, ale ji přesto patřil k němu, s podezřením. Nechtěl jsem věřit, že to запричастным k взрывам, ale tato myšlenka není klesala.
  
  
  — Může být, víte, komu ji hledám, dramaticky, " řekl jsem. — Se svým zájmem k dětem můžete vědět jistého Закира Shastri. Jak ji chápu, on také bere děti s praporci".
  
  
  Plukovník Wu прошипел přes zaťaté zuby. "Tento syn hada", — řekl v čínštině. 'Ji znám ego. To unese děti a ih používá pro své vlastní účely. Její zachránil pár na ego drápků, ale ih vždy ukáže více.
  
  
  Чоени нахмурилась, pravděpodobně přemýšlel, proč ji zmínil Shastri. To se vypočítá riziko, aby viděli, jak zareaguje Wu, ale úsilí bylo marné. On reagoval tak, jak to by většina lidí, a je mi jedno musel hledat зацепку.
  
  
  — Proč chceš s ním mluvit? — zeptal se Wu. — To запричастным k взрывам?
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. — Nejsem si jistý... může být.
  
  
  "Může být, můžeme pomoci", — navrhl Wu. "Děti na ulici mohou vědět, odkud je tento člověk".
  
  
  To klikl prsty, a služebník přišel a postavil se vedle ní. Wu dlouho s ním mluvil dialektem, který jsem si neuvědomil. To торжествующе usmál se, když chlapec потрусил k domovu.
  
  
  "Děti se ptají", — řekl on. "Málokdo by měli vědět o tom Закире. které utrpěla od něj.
  
  
  Oni budou brát vás k němu.
  
  
  Ji přikývl na znamení vděčnosti.
  
  
  — A teď budeme hrát, — oznámila, Woo, abych to nás na koně.
  
  
  Jsme na vrub nervových zvířat a zamířil k místu, kde panství граничило s řekou. On nám ukázal svou soukromou přístav a čtyři elegantní motorové čluny, pak strávil nás na náměstí jsou pro házená s tlustou vrstvou z plexiskla a dále po cestě na golfové hřiště s devíti jamkami na krásném trávníku.
  
  
  "Máš tam všechny", — poznamenal Чоени, a malý číňan se podíval na mě a čekal, co řeknu.
  
  
  Pak si uvědomil její ego. On byl malý muž s obrovským ego. Tenisové kurty, golfové hřiště, krásné zahrady... ale stále to není prakticky používána, byly to jen trofeje, svědčí o ego finančním úspěchu. A byli jsme zde jako ego diváci, pozvaní pat ego na rameno a říct, co to je prima. I když ji potřeboval ego pomoc, ji podlehl предчувствию. "Téměř všechny", — perverzní řekl jsem, ať přijedete k Чоени a naklonil se, aby jemně ji políbil na tvář. Reakce Wu šokoval mě. On se zasmál — těžký, chraplavým smíchem pro tento očekáváním člověka.
  
  
  — Může být, — řekl a šel před námi do domu.
  
  
  Uvnitř domu vedl mě a Чоени na různých byty v prvním plánu patře. Pro mě bylo разложена čerstvé švédy, a ji vzal sprchu a převlékl se, než se vrátit dolů.
  
  
  Wu na mě čekal v ego kanceláři, mezonetového místnosti, обшитой panely po celé teakového dřeva a vybavené skříněmi s первопечатными vydání. Seděl za velkým psacím stolem, protože to, co se zdálo ještě menší a ничтожнее, než byl na samém delle.
  
  
  Kolem něj sedí na stole a na podlaze před ním seděli holky. Ih bylo deset, někteří indové, některé orientální, některé byly tak светлокожими, že jsem podezření, že byly чистокровными bílé.
  
  
  — Jak jsem již řekl, — řekl Wu s úsměvem. — Mám všechny.
  
  
  To elegantně zamával nad hlavou vážné dívky.
  
  
  "Vyber si jednu", — řekl on. — Nebo dvou. Jsi můj host.
  
  
  
  Kapitola 9
  
  
  
  
  "Já jsem brzy zjistil, mister Carter, — řekl hrdě plukovník Wu, — že je na cestě člověka k úspěchu jsou ukazatele. Ble, kdo, kde v sále člověk na této cestě, podle toho, co chce nejvíc. Za prvé, plné života. Pak se věci... materialismus, jak říkáte, je to ve vaší zemi. Pak, při prvních příznacích velkého bohatství, postavení. Ještě později — hodně sexuální uspokojení. Pro úspěšné araba to je harém. Pro japonské gejši. Pro bohatého američana milenky.
  
  
  — A pro číňany?
  
  
  Opět zamával rukou. — Konkubíny, samozřejmě. Stejně jako tyto krásné bytosti. Velmi pečlivě vybírán typ pro každý vkus a přání.
  
  
  — Proč, plukovník Wu?
  
  
  'To je důvod, proč?'
  
  
  — Ano, proč jsi odhalí logické mi své souložnice? Jsme ne úplně staří přátelé, přes ně, že sdílejí milenky. Wu samolibě se ušklíbl. On se uklonil a znovu předstírala pokorným, ale rty ego фыркнули. "Protože Wu chce, aby dárek, velký americký agent".
  
  
  'Chce zaujmout?'
  
  
  "Přestaňte to бомбометание", — řekl on. "Zachránit naše město od další utrpení".
  
  
  — Já už na ní pracujeme. Je to moje práce. Chcete něco jiného.
  
  
  'Ano. Postupem času se víno bude instalován. Můžete udělat to. Můžete poskytnout důkaz.
  
  
  "Kdo je na vině? Ruské?
  
  
  "Maoistů, — řekl on. "Čínských komunistů. Nechť oni ponesou vinu za tuto hrozbu, venkovní bazén po celém světě. Udělej to pro mě, a oni jsou tvoje... jeden nebo všechny.
  
  
  Nemohl jsem odtrhnout oči od неровного řady dívek, jejichž téměř nahá těla leskly ve slunečním světle, льющемся přes obrovská okna na druhé straně místnosti. Bylo by poměrně snadné obvinit čínských komunistů, jak ji выследил teroristický průvodce, a jeho, samozřejmě, nebyl povinen svým červeným kolegům лояльностью.
  
  
  "Malá služba, — řekl, — za tuto vynikající cenu. Co člověk může vzdát, pan Carter?
  
  
  Její váhá, a v té chvíli, když ji překládal pohled z jedné dívky na druhou, dveře se otevřely. Sluha za mnou řekl pár slov v čínštině, a plukovník Wu podráždění vstal.
  
  
  — Miss Mehta se vrátil, " řekl. — Uvidíme ji v jídelně.
  
  
  On obešel křeslo a znovu se usmál.
  
  
  "Přemýšlej o tom," řekl. "Pro noční zábavy, které můžete zažít".
  
  
  Její zastavil na den. Mi napadlo. Její uvedení ruku na rukáv Wu, a on se taky zastavil.
  
  
  — Musí být něco víc, co chce, je velmi bohatý člověk, plukovník Wu. Plné života, všechno, co se kdy hotel, status, všechny ženy, se kterými může zvládnout ego tělo... ale co ještě? Určitě by mělo být něco jiného, co si takový člověk, jako jsi ty. Co je, plukovníku?
  
  
  "Samozřejmě, že pan Carter". Zasmál se. "A pak se toho všeho člověk může přát jen sebevědomí... konečný a sám nepolapitelný touhy". On mě držel v místnosti. Přičemž Чоени za ruku, držel ji v obrovské jídelně s dlouhým stolem a obří lustry. Seděl v čele stolice, jak vládnoucí sultán.
  
  
  Ego revmatismu mě není splněna. Nějak nezdálo, že toužil po jednoznačnosti. Měl jsem pocit, že se hotel něčeho jiného. Ale co?
  
  
  Neměl jsem rozhodnutí trvat. Po několika minutu dlouhý židle byla vybavená vína a dobrého jídla, nás посыпали rohem hojnosti. Pro malého člověka Wu snědl obrovské množství, a ještě se el, když služebníci vedly тощего dítě укрытии na úpatí kopce.
  
  
  Její, se naklonil dopředu a položil chlapci otázky měří tón, který někdy dokáže přinutit mluvit. Ale hubený chlapec отшатнулся od mě. Překvapivě, ale Чоени mi přišla na pomoc.
  
  
  Je to tichý má hovořili s chlapcem v dialektu, který jí předtím neslyšel, a zdá se, že rychle získal ego důvěry.
  
  
  "Muž jménem Shastri silně děsí to, — řekla mi. "Muž nabídl emu vzdělávání, a pak se pokusil nalákat ego do auta. On utekl a přišel sem, do útulku plukovník Wu.
  
  
  — Zeptej se ho, kde to viděl tohoto muže.
  
  
  Zasáhl plukovník Wu. On natáhl nohu bažanti, s níž kapala omáčka kolem červeného vína, a dal chlapci můj vývrtky.
  
  
  Ji chytil několik slov, kterých je dost, aby pochopili, o čem mluvil chlapec.
  
  
  "V chrámu s brilantní červenou věží", — ji slyšel.
  
  
  On řekl víc, ale smysl se vyhnul i na mě, dokud Чоени není převedla je to pro mě.
  
  
  "To není jistý,— řekla.— To si pamatuje pouze chrám a guru".
  
  
  — A zářivou červenou věž, dodal plukovník Wu. "Musí být, je to památka".
  
  
  Wu se usmál a hrdě se opřel o opěradlo židle. Zdálo se, že si myslel, že se rozhodl pro mě celý vývrtky. — Velmi rád pomůže americký agent, řekl, vstal z křesla.
  
  
  Je to téměř poslal nás. Zavolal své služebníky, a strávili jsme s Чоени přes dům k припаркованному "Мерседесу".
  
  
  Když jsme se vraceli do města, ji snažil dostat z nah více informací. "Musím zjistit, jak je to možné, — pomyslel jsem, — předtím, než ee zpráva Raju bude kříž na všech dílech".
  
  
  "Mnoho našich chrámový tam věže, — возразила to. "A mnoho kolem nich jsou červené. Je to důležité?'
  
  
  — Zatraceně důležité, " řekl jsem. — To je další článek v členit. Může být, tento Shastri околачивается tam může být, je to nějaký ego štábu-byty.
  
  
  Zavrtěla hlavou, snažil se přemýšlet. "To může být kdekoliv. Dokonce i starý chrám, zřícenina... celá krajina je poseta jimi".
  
  
  Ee revmatismu mě naštval. Strávili jsme hodiny s malým plukovník, a on ztratil trpělivost. Přijeli jsme do centra města, a její zastavil před konzulát, protože si uvědomil, jak rychle čas letěl.
  
  
  Napětí ve městě bylo jako статическому elektriku na suchý den. Její cítil to ve vzduchu. Desítky ozbrojených indických vojáků stál před konzulát, s pušky za ramena. Další vojáci stáli stranou od budovy.
  
  
  "Myslím, že o tom chrámu s červenou věží", — řekl její Чоени. 'Ji brzy se vrátím.'
  
  
  Na chodníku mě zastavila nervózní indický voják. Začíná druhý voják допросил mě u kovové brány, pak shrnul стоявшему na den seržant. Seržant se mě zeptal na pár otázek, pak vytočí číslo na telefonu.
  
  
  Слокум na mě čekal ve dveřích svého kabinetu. Na nen neměl kravatu, vlasy měl rozcuchané a na čele vystoupil pot, i když v kanceláři byla v pohodě.
  
  
  — Posilujeme budova, — vzrušeně řekl. "Očekáváme, že k útoku v každém okamžiku".
  
  
  On klesl na židli za jeho židle. On si otřel pot z vašeho нахмуренного čela lněným носовым kapesník.
  
  
  "Já jsem požádal Washington poslat 300 námořních pěšáků na ochranu života a majetku američanů", — řekl on.
  
  
  "Морпехи!" — řekl jsem.
  
  
  "Bože, žehnej nám, nemůžeme zůstat безоружными před rusy. Oni už vedou své lidi, sem s požehnáním New Delhi.
  
  
  "Chtěli byste začít Třetí světovou válku, tady?"
  
  
  "Pokud tento hajzl chce..."
  
  
  "Skvěle".
  
  
  To ostře se na mě podíval.
  
  
  — Copak jste neslyšeli o Rudém Námořnictvu? "Mají эскадра, která se zabývá směřuje k Бенгальскому zálivu na тренировочные manévry. Dvanáct válečných lodí pod velením raketové křižníky.
  
  
  — Víš, mohl bys to udělat, " řekl jsem. "Kluci, můžete o tom mluvit tady a teď, než začne skutečná jaderná válka. Proč se ubytovat, aby konečně přemýšlet? Ji, vstal a přistoupil k ego stolu. Слокум отпрянул.
  
  
  — Už jste slyšeli něco jiného, o patnáctém včetně?
  
  
  'Den nezávislosti? Ne.'
  
  
  — Řekl jste, že, může být, že něco je zaděláno, pamatuješ? A to jsem slyšel, že ruský konzulát bude взорвано. Vaše konzulát by mělo být bito současně.
  
  
  Слокум byl ve střehu. To zasáhl ho přímo.
  
  
  — Jsi si jistý, že dnes se něco stane?
  
  
  'Ne. Ale mám pocit, že oni samí lidé, kteří předtím položili bomby 15. srpna, v plánu něco velkého. Vás není obtížné evakuace lidí na konzulátu večer čtrnáctého.
  
  
  "Bože můj," řekl. — Pak nemůžeme nic dělat?
  
  
  — Samozřejmě, — řekl jsem. "Řekni svým hodinová, aby ne dát děti na ulici k консульству".
  
  
  'Děti?'
  
  
  'Ano. A pomoz mi najít chrám s červenou věží. U mě by měla být ta velká mapa města, která se zabývá máte.
  
  
  Слокум stiskl tlačítko interkomu. Po několika minuta секретарша разложила mapu na jeho stole.
  
  
  Přičemž za základ panství plukovníka Wu, její начертил kruh poloměrem, který chlapec mohl projít pěšky za pár hodin. Pak ji způsobil několik indů kolem štábu Слокама a požádal ih zadat chrámy uvnitř tohoto kruhu.
  
  
  Jsou známé dva kostela s červenou věží.
  
  
  "Jedna kolem nich — kopie slavné Věže Vítězství, řekla mi indická секретарша let padesát. "Tomu se říká Qutb Minar. Je postaven kolem červeného pískovce a má výšku více než třicet metrů, na vrchol vede točité schodiště.
  
  
  To byla postavena před rozdělením. Teď od chrámu málo co zbylo.
  
  
  'A ostatní?'
  
  
  — Musí být, to je chrám Ossian je na východě města. Je to částečně zřícenina; tam málo kdo chodí.
  
  
  Její poděkoval jí a vyšel na ulici, kde Чоени čekala v autě. Když jí řekl, hej, co je známo, to mi ukázal cestu k prvnímu chrámu, o němž se zmínil žena.
  
  
  Když jsme přijeli přes patnáct minuta, ji viděl, že Qutb Minar, jako je chrám, není příliš vhodný... to bylo více než vysoká červená věž. Její, chtěl něco jiného, i když jsem si byl jistý, že. Druh generální štáb s tím, že pro velké množství lidí - něco, co je tajné, skryté, kam se podívat šéfové.
  
  
  Chrám Ossian vypadal mnohem více než slibně. Čtvercové sloupy opřený kamenné klenby, fasády рухнувших budov, nádvoří představoval změť padlých kamenů. V jednom rohu byla двухэтажная červená věž. Zřícenina se přesunuli do husté vegetace kolem keřů a stromů. Kouř vyletí nahoru mezi stromy, jemná spirála.
  
  
  "Půjdu se podívám."
  
  
  — Já jdu s tebou, " řekl Чоени.
  
  
  Prošli jsme ruiny. Některé úseky byly odklizeny, aby se věřící mohli přijít a obrátiti k požehnání plastových svých vodních zdrojů.
  
  
  Mezi ruinami jsme našli části používanou stezku, která se zabývá vedla podél konci chrámu k подлеску. Byli jsme téměř u stromů, když ji viděl velkou tmavě zelenou stanu.
  
  
  Jsme tiše sestoupili z cesty do podrostu, aby každoročně. Nejprve jsme viděli jen stromy a velké prádlo stanu. Pak si všiml její malý кострище a svěží. Z pod stanu vyšel muž, protáhl se, rozhlédl, kašlal, zvracet na zem a vrátil se dovnitř. Už jsme nikoho neviděli. Několik klubů kouře вились od táboráku. Za námi se ozval zvuk — napůl всхлип, napůl výkřik, hněv s nádechem hysterie. Ji, otočil se a viděl postavu, monitorovat k cestě, po které jsme právě prošli.
  
  
  Byl to člověk, který schell rychle, ale lehce kulhal. Když se přiblížil, jeho viděl, že to широкоплечий a silný, muž, který může snadno vyděsit dítě. Byla jsem zvědavá, zda to Закир.
  
  
  Potápíme do křoví, když prošel mimmo. On se podíval na naší straně. Ego dech byl neklidný, a já jsem tušil, že to rychle utekl. Její, obrátil se k Чоени, jakmile prošel mimmo nás.
  
  
  — Vrať se k autu a počkej na mě, " řekl jsem. "Já budu následovat".
  
  
  Stezka vedla na druhou stranu ruin, a přes lesík se stromy. Brzy jsme se ocitli v zadní části starého chrámu. Zůstala jen jedna stěna. To byl postaven kolem velkých kamenných bloku a systému jmelí deset metrů vysoký a třicet metrů dlouhý. Muž se opřel o této sténat, aby se popadnout dech. Pak se rozhlédl, nikoho neviděl a vymačkané přes skrz hustý podrost, který, zdá se, zakrýt díru. Zmizel tam.
  
  
  Dal člověku dvě minuty, pak běžel tam a našel zadní vrátka.
  
  
  Tam byla tma. Její poslouchal svému vlastnímu dechu, выбивающемуся kolem plic. Kromě toho, tam byl žádný zvuk. Její rozsvítil baterku a udělal velmi úzký paprsek. Její bydlel v hliněné uličce, cca deset schodů, vedoucích dolů.
  
  
  Pod schody ji našel svíčky a americké zápalky. Po vosk od svíčky na podlaze vedla vpravo. Chodba zde byla vyšší, šestý ft, a byl вытесан na pevné hlíny, případně z pískovce. Na dvacet kroků ji viděl matný svatým, který tančí a мерцал. Tunel třísla neuvěřitelně starý zatuchlý pach.
  
  
  Její pomalu se plazil ke světlu. Její nic neslyšel. Chodba udělal strmé ukazatelů. Její zastavil, aby si moje oči zvykli na nové světlo. Napřed mě to místnost o rozloze sedm metrů čtverečních s nad stropem tunelu. Kolem místnosti viděli dvě jídla. Nejprve ji neviděl, že způsobil брылев. Pak ji viděl pochodně, zastrčený něco jako olej, last v cévách ve čtyřech stěnách. Místnost byla prázdná.
  
  
  Její rychle přes místnost do nejbližšího otvoru a šel chodbou. Ní, se zastavil a rozhlédl. Zdá se, že mě ještě nikdo neviděl. Tento tunel byl krátký a otevření v delší pasáž, rozkládající se na více než sedmdesát metrů, než popisoval malé ohybu. V pravidelných intervalech se v hlavním tunelu byly pokoje. Zdálo se, že кельями, kde медитировали трансцендентные k venkovní bazén mniši.
  
  
  Na konci tunelu udělal další ukazatele, stahl širší a světlejší.
  
  
  Pochodně svítí na cestu za mnou, ale napřed se mi zdálo, že svatý je jiný. Pak ji viděl první lampu, свисающую z elektrických drátů. Zde tunel раздваивался: já jsem se otočil hned, kde s семиметровым intervalech zavěšeny elektrické svítilny. O kousek dál v tunelu ven do velké haly. Tunel сужался a vedl k malému балкону v zadní sténání sál.
  
  
  Pode mnou vládla кипучая činnost. Patnáct chlapců, většina, kolem které se těsně za dvacet, seděli kolem židle a pilně zdobily banky v černé barvě. Další vystřižené kousky фитилей. Ostatní chlapci упаковывали prázdné plechovky a nesli ih průjezdem do jiné místnosti.
  
  
  Aktivní odpočinek, potěšení se přehnala mě. Její našel továrnu na výrobu celé jméno, nebo alespoň jedno kolem míst, kde teroristé изготавливали své двухчетвертные bomby. Ale také jsem cítil mrazení, když si uvědomil, že zdejší kluci byli starší než toho chlapa, který ji viděl, собирающим dusičnanu draselného v chemické továrně. Byli jako vojáci. Zdálo se, že vědí, co dělají, jako kdyby ih učil.
  
  
  Mě nikdo neviděl, ale nemohl jsem projít přes římsu balkonu bez povšimnutí. Ji, vrátil se a zkusil levý tunel. On dělal malou ukazatelů, pak pokračoval na pohyb, například, ve stejném směru, že je další rozcestí. Brzy se také prošel řadu buněk. Tyto byly použité. Uvnitř byly slaměné tašky a špinavé batohy, ve kterých, snad, byly pozemské pozemských majetků dospívajících chlapců.
  
  
  Tyto tunely mohou prodloužit na mnoho kilometrů pod Калькуттой. Potřeboval jsem rychle najít cestu ven, nebo se vrátit stejnou cestou, kterou ji jen následoval. Přede mnou ležel ještě jedno prázdné místo. Uvnitř byla písemná, křeslo a pár židlí, a za nimi bylo dřevěné dveře v rámu.
  
  
  V místnosti nikdo nebyl. Rychle prošel na den. To bylo odemčené.
  
  
  Otevřením jeho, její, spatřil jsem další chodbou, vedoucí na povrch. Jeho, vyšel ven a vrátil se k мерседесу.
  
  
  Чоени tam nebyl.
  
  
  Jeho uslyšel její volání kolem tmy přes silnici.
  
  
  — Nick, dobrá práce=).
  
  
  Ji, otočil, a v mém mozku kliknul šestý smysl. Možná to byl zvuk nebo záblesk kovového předmětu na slunce. Nevím, ale její сжался, a popadl svůj Люгер.
  
  
  Pak ji viděl ego... дородного indové, za kterým následuje její svatyně. Přišel ke mně s přední části stroje. Je trapné mávali nožem nad hlavou. Ihned Люгер se ocitl v mé ruce.
  
  
  Zbraň má samozřejmě selhat nemohl, ale pořád šlapat na mě. Její, couvl a vykřikl varování. Ji hotel ego zabít. Jí byl si jistý, že to Закир Shastri, a to mi určitě potřebovala naživu. On proudily ze skály; vzduch před mým obličejem a znovu mahal, když jeho отстранялся.
  
  
  V zoufalství ji zastřelil jednou pár centimetrů od jeho tváře, jako varování, a na začátku, podruhé v ruce. Od nárazu kulky to закружился a upadl; ale on vyskočil na nohy a přišel ke mně, její ruka bezvládně свисала.
  
  
  Znovu ji zastřelil ho, tentokrát do nohy. Padl kupředu, jako by ego опрокинули.
  
  
  Instinktivně se jí, ustoupil zpět a držel zbraň v pohotovosti pro druhého útočníka, ale jediné hnutí, které ji mohl vidět, byly Чоени, používá se ke mně z druhé strany.
  
  
  Vrhla se mi do náruče, ale její odstrčila ji od sebe. Zezadu ji slyšel tramping noha. Chlapci kolem chrámu došly a vylezl na starý náklaďák za sebou trosky.
  
  
  Se utéct, ale musel jsem se udržet člověka na zemi, než jsme byli schopni následovat. Její převrácený ego na zadní nohu.
  
  
  On byl mrtev. Díru velikosti mé pěsti bylo tam, kde byl ego pupík. Чоени seděla vedle mě, zjevně není тронутая výhledem krve. 'Kdo je tohle?'.
  
  
  Její выудил peněženka muži kolem kapsy a vložil ego na zemi. Jméno na dokumentech bylo jasně читаемо.
  
  
  "Закир Shastri". Ji konečně našel.
  
  
  Její klesl na kolena vedle těla. Okamžitě viděl krvavé díry na ruce a noze. Její není minul. Někdo jiný střílel emu v zádech. Brýle vyšel vpředu a раздвинула před sebou pupík, jak распустившийся květina.
  
  
  Někdo hotel zabít Shastri předtím, než se mu podařilo začít mluvit, někdo, kdo stál přes silnici, když statný indiánského náčelníka spáchal sebevražednou útoku s nožem.
  
  
  Ale kdo?
  
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  'Ukaž!' — zvolala Чоени.
  
  
  Její vstal a rozhlédl se na nákladní auto. Нагруженный uživatelů, on závodil na ulici, nabírá rychlost. On se otočil, aby se vyhnout ležící v příkopě posvátné krávy, a pak spěchal otevřeně na malý dav lidí, выбегавших z domova na zvuky výstřelů. Lidé se vrhli na stranu a vůz s padáním letěl za rohem.
  
  
  — Pokračoval, — svolává její Чоени. "My následujeme".
  
  
  Zadní sklo треснуло, když jsme запрыгнули na "Mercedes". Brýle dotaženy všechny pavučiny okno. Druhá brýle havaroval dveře a padl někde na sedadlo pode mnou.
  
  
  Je zřejmé, Shastri byl není jediným cílem, ale teď jsem neměl čas otevřít zpátky do ohně.
  
  
  Její zrychlil, a "Mercedes" рванул kupředu, jako šíp přes poklop. Jsme skoro опрокинулись v rohu, a Чоени plakala, když se snaží sbalit.
  
  
  Skočili jsme na obrubník, jeli třicet yardů na бордюру a nakonec vtaženi zpět na ulici. Ji viděl kamion, jedoucí před námi, a zajel, aby jiný stroj jet před námi jako krytí.
  
  
  "Byli jste ohromeni?" — zeptal se jí Чоени.
  
  
  Podívala se na mě a zavrtěla hlavou. Ona pokračovala pohled na zadní okno, ale nás nikdo není pronásledován. Ona byla vyděšená.
  
  
  — Sledovat kamionem, — objednal jsem. "Pokud ztratíme, můžeme začít znovu". Jede полквартала za sebou kamion, jsme následovali dál do města. Po půl hodině kamion zastavil u bočního vchodu na letiště Doom-Dům, a dospívající chlapci jsou выпрыгнули kolem krabice. Řidič, štíhlý byl v západním obleku, je hnací silou ih do budovy nádraží.
  
  
  Vyšli jsme z "Мерседеса" a šli jsme za nimi na platformu. Ih čekal starý DC-3, выглядевший tak, jako kdyby přišel do Barmy během začátku druhé světové války.
  
  
  Když vstoupili, její выругался pro sebe. Sledovat letadlo bylo tojen.
  
  
  — Můžete sehnat ih letový plán? — zeptal se jí Чоени. "Může být, Raj schopen ti pomoci".
  
  
  Ona zamyslela se na chvíli, než jít k žebříku velínu plošiny. Když se vrátila, DC-3 byl již na konci přistávací dráhy.
  
  
  Vypadala šťastná a natáhla mi klíčenku.
  
  
  "Létají na Раксол", — řekla. "To je na svazích Himálaje, v blízkosti Nepálu. Odtud už sedm set kilometrů.
  
  
  Její zeptal se. — "U nás taky, tam je to letadlo?"
  
  
  "Piper-команч", odpověděla ona. — Už jste někdy letěli na nen?
  
  
  'Ano.'
  
  
  'Ji taky.' Vzala mě za ruku a vedl na ulici. — Brzy se setmí, — odsekl jsem. "Jste si jisti, že je to osvětlené letiště?"
  
  
  Ona se smála. 'Nebojte se. Vyzvali jsme zápasy, aby se osvětlit přistávací dráhu.
  
  
  Její váhal, ale ona běžela napřed mě k ангару. Když ji dostal tam, to už поговорила s policistou v uniformě a отдавала objednávky механикам. Oni válí "Команч" a my jsme tuto hru na palubě. Přes deset minuta jsme odstartovali a zamířili na sever.
  
  
  Byl to dlouhý let, a byla tma, než jsme viděli světla vesnice. Mluvila v rádiu, a v dolní části pole zveřejněna automobilovými reflektory. Чоени udělal jedno kolo, než s jistotou sklopila stroj na утрамбованную nečistoty letiště. Na zemi byly jen dvě další letadla, a nikdo kolem nich byl DC-3, který jsme viděli взлетающим v Kalkatě. Чоени вырулила na parkoviště a my jsme vložili stroj na křídlo a ocasu, než zkontrolujte, zda DC-3. On byl hozen. Tam byly žádné známky posádky nebo chlapců, které jsme viděli v Kalkatě.
  
  
  V malé budově nádraží za pultem seděl vládní úředník. To vypadalo, znuděný, dokud Чоени neprokázaly emu kartu v peněžence. Pak se просветлел a vyšel s rychlovarnou konvicí. Dokud jsme pili некрепкий nápoj, řekl nám, že za hodinu před naším příjezdem přistál stroj, plná chlapců, ih vzal kamion.
  
  
  On věděl víc. On vytáhl nás do zadní místnosti, kde jsme si mohli odpočinout až do rána.
  
  
  Za svítání jsme šli po prašné cestě do vesnice.
  
  
  Vzhled obce se mi nelíbilo. Několik kamenných domů, opuštěné продуваемые větry kopce, ulice s několika štíhlými stromy v neúrodné půdě, a všude prach. Polní cesta byla vydlážděna kamenem, a na ní виднелись nedávné stopy kamionu.
  
  
  Ji viděl v této oblasti stále jen jedno auto, starý "Rambler", který se zdálo divné a nevhodné tak vysoko v podhůří Himálaje.
  
  
  Чоени поговорила s majitelem Рамблера. "Potřebujeme tvůj stroj, aby se prozkoumat terén", — řekla. "Jsme tak moc není, můžeme vidět na odběr vzorků vzduchu. Jsme dobře za návrat vám za to.
  
  
  Muž nemá zájem. On řekl, že stroj se nemůže pohybovat, a pak se obrátil na kámen, který sekanou.
  
  
  V jiném domě jsme se ptali, viděli nájemníci kamion s chlapci cestě mimmo. První žena, trpělivě poslouchala. Pak to разозлилась na něco, co řekl Чоени. Ee oči сверкнули, a ona zabouchl dveře.
  
  
  Чоени расстроилась. "V Indii, takže nedělají", — řekla. "Budeme poslouchat, jsme se rozhodli, a celou dobu smát. E žena má strach. To se mi nelíbí.
  
  
  V sousedním domě jsme zažili stejné odmítnutí, i když umírněnější. Starý muž, který žil tam, zdálo imunní vůči strachu. Byl už příliš blízko k hrobu. "Nikdo neříká nic o kamionu, — řekl on. "Viděli jsme, ego dříve s ego partou mladých lidí. Ale ti, kteří kladou příliš mnoho otázek, nevydrží dlouho. Vraťte se do Калькутту. Zde vládne jen smrt. I rozhovor s vámi je příčinou mé rodiny podezření. Jdu domů.'
  
  
  On ustoupil zpět a zavřel dveře.
  
  
  Чоени zmatený нахмурилась. — Možná, že jsme lepší vrátit se, — řekla. "Vezeme těmto lidem potíže. Jim bez nás, a to je dost.
  
  
  — Myslíš, že bychom měli prostě zapomenout na problémy, назревающих v Kalkatě?
  
  
  — Ne, ale můžeme říci, Raju. On může poslat soudu armádu, je-li to nutné.
  
  
  Její, řekl, že ne, a pokračoval jít ve stopách kamionu. To se pohybovala jen chvíli, než mě. Přestal se dohadovat, dokud jsme šli přes vesnici, po klikaté trati nákladní pneumatiky k vysoké svahy. Za nás оживала vesnice. Rolníci šli prostřednictvím svých chatek a zvědavě podíval na nás. Zdá se, že cizinci, alespoň lidé ze Západu, v této lokalitě byly méně časté. Jeho divil, облетят zda okolím, novinky o naší přítomnosti.
  
  
  Minuli jsme dvě míle nahoru po svahu a zastavil se u prvních pár keřů, které viděli. Byli jsme v malé rokli. Její, stál a díval se na hory s naložilo věčného sněhu.
  
  
  "Je to beznadějné", — řekl ji více, než Чоени.
  
  
  Zeptala se. - 'Proč?'
  
  
  — Ani nevíme, co hledáme. Hory se táhnou stovky kilometrů. Tento vůz mohl jezdit v každém směru. Nemáme šanci držet krok za ním pěšky.
  
  
  — Pak se vrátíme? — zeptala se s nadějí.
  
  
  Jsem odpověděl. Nyní čas byl mým nepřítelem. Pokud by jsme se vrátili, pak by ztratila celý den. Patnáctý den byl příliš blízko.
  
  
  Znovu ji zkoumal horizont, krok za krokem, pečlivě soustředí, a pak nechal jeho názoru přejít k dalšímu pozemku krajiny. Konečně ji uviděl... slabý pohyb v křoví, tři sto metrů před námi.
  
  
  Za námi dívali. To bylo dobré znamení. Ale oni, koho bychom chtěli, mohli snadno ukrýt na paměti, že nízké кустарнике, který roste všude v podhůří a celá armáda mohla schovat v оврагах a rokle, táhnoucí se do kopce.
  
  
  U nás nebyla žádná šance najít nákladní automobil nebo chlapce, když se snažili zůstat mimo zorné pole. Lidé, které jsme chtěli, by měli přijít k nám. To byla naše webové naděje.
  
  
  Tak jsem vytáhl "Люгер" z pouzdra a zaměřila se více či méně ve směru pohybu, který viděl na obzoru.
  
  
  Чоени сглотнул. 'Co děláš? Jsi blázen?'
  
  
  — Pokusím se dostat do zajetí, " řekl jsem.'
  
  
  "Lidé kolem kamionu". Jeho stiskl spoušť a zbraň vyštěkl ještě jednou. — Vrať se do letadla, " řekl jsem. "Letět do Калькутту a získat pomoc".
  
  
  Znovu ji stiskl spoušť.
  
  
  — Ne, — запротестовала to. Ona sklopila ruku a zabránila mi znovu vystřelit. "To tě zabije".
  
  
  — Vrať se, — trval na tom jeho, ale to se udělalo.
  
  
  Její dal "люгер" do pouzdra a vzal ji na ruce. Ee tělo задрожало vedle mého.
  
  
  "Možná, že ji mohu pomoci," řekla. Jeho dostal vzdělání, věděli.
  
  
  Jeho hotel se zasadila ji pryč od sebe, ale bylo příliš pozdě.
  
  
  Než mohli jsme slyšet zvuk motoru, jak se na hory přes silnici промчался malý nákladní vůz.
  
  
  Čtyři muži s армейскими рюкзаками a pušky v pohotovosti vyskočil z něj. Čtyři kufru byly zaměřeny na mě.
  
  
  "Hej, co to je?" — возмущенно zeptal jsem se. "Co znamenají tyto pušky?"
  
  
  Na kamionu vystoupil vysoký štíhlý byl turban a podíval se na nás.
  
  
  — Jste střelil, — řekl, že to индусски a opakovat to na krásném anglickém.
  
  
  — Dragon, — lhal jsem. "Kobra". Ona se vyděsila svou ženu.
  
  
  On ignoroval lži a pečlivě kontrolovány Чуни.
  
  
  — Jsi letěl do vesnice v tomto malém červeném letadle? - zeptal se.
  
  
  Jí přikývl.
  
  
  'Proč jsi přistál zde? Jsme zde daleko od turistických tras.
  
  
  "Se podíváme na památky. Ji poprvé v Indii". Člověk v turban pochybovačně se podíval na Чоени, a to rychle сообразил.
  
  
  "Potkal jsem svou ženu v Organizaci Spojených Národů v New Yorku," vysvětlil jsem.
  
  
  On mi nevěřil, ale chvíli pokračoval ve hře.
  
  
  — Chceš se svézt s námi? — zdvořile zeptal se.
  
  
  — Ano, — souhlasil Чоени. "Jsem velmi unavený".
  
  
  Muž s laskavým svolením prošel před námi a pomohl Чойни sednout na přední sedadlo. Její вскарабкался vedle ní a viděl, jak bojovníci vylezl na korbu.
  
  
  Motor ožil, a na zlomek vteřiny jsem ji viděl v zrcátku zadek pušky. On udeřil na mě черепу. Jí jen stačil uhnout trochu doleva. Byl to hrubý útok, ale těžké dřevěné domky stále hit mě dost těžké dostat můj mozek divoce сотрястись. Já jsem měl takový bolestivý pocit, který se vztahuje na vás, těsně před tím, jak v bezvědomí pokrývá mysl svým měkkým plyšovou plášť.
  
  
  Později, když jí probudil sedí a постанывал, zjistil, že moje ruce a kotníky svázané. Mé ruce byly před mým tělem, a na dva ozbrojené muže, střežení mě, udělali zbraně mi v životě.
  
  
  Nevěděl jsem, kolik jsme jeli, ale nemohl jsem být v bezvědomí už dvacet minuta. Předtím, než se jí podařilo myslet na něco jiného, vůz затормозил a jel do brány. Na obou stranách byly витки ostnatým drátem a dvojitý plot kolem ocelového drátu.
  
  
  Vysoký muž se blížil k zadní části vozu.
  
  
  "Перережь provaz kolem ego kotníků a vezmi si ego k mému stolu", — řekl on.
  
  
  Její zuřivě protestoval. "Co to znamená ohromit mě a svázat?"
  
  
  Odina kolem voják praštil mě po tváři hřbetem ruky. Ostatní dva se zasmáli.
  
  
  Oni вытолкнули mě dopředu, a slyšel Чоени za námi. To jsem mluvila s dvěma bojovníky, kteří se více či méně nesli ji, míří v opačném směru.
  
  
  To bylo nějaký gang, přes vojenské uniformě. Vojáci v autě tlačí a tlačit mě, dokud se její rozpětí mezi nimi k невысокому budově s dveřmi, ale bez oken na levé straně. Jedna lampa přidal do své брылев na světlo, лившемуся přes den. Mě se tlačil dovnitř a dveře se rychle zavřely se za mnou.
  
  
  Místnost byla podobná kancelář se skříněmi pro dokumenty, psacím stolem a psacím strojem.
  
  
  "Přivítají v dokladech je napsáno, že se jmenujete Matson, Howard Matson, — řekl muž v turban. — Chci vědět pravdu. Kdo jsi a proč jsi tady шныряешь?
  
  
  "Jsem podnikatel, hlasování, a všechny".
  
  
  "S těmito věcmi?" On držel Вильгельмину a Huga. Je zřejmé, vzali ih u mě v autě. To musel ih stranou a obrátil se ke mně s tajemnými úšklebkem. "Jo jo, pan Matson, můžete nás podceňujete".
  
  
  Ji rozhodl ještě chvíli hrát roli vyzývavý američana, i když tušil, že mé stráže věděli оборудова mi víc, než oni hotelů přiznat.
  
  
  "Poslouchej, — огрызнулся jsem mohla, jsi fanatik těchto hloupých indických rolníků, ale pokud je mi známo, jsi prostě bandit, strašení lidí. Vy a vaši žoldáci vypadat дерьмово. Ji viděl, větší kázeň ve smečce vlků. Není snažit se přiblížit se ke mně, jinak ji tak silně zasáhne, že jsi pomoci začnete sténat. A nyní odvažte se mi ruce!
  
  
  Byl to starý trik s rozhořčením, a on sloužil svému účelu. Je to ego za následek zmatek a hněv. Vstal a silně mě uhodil; Ji odvrátil a развернувшись, udeřil na jeho ego nohou. Pak mě udeřil zezadu do ledviny. Bolest byla strašná.
  
  
  To už není сопротивлся a dovolil dvěma mužům подтащить mě ke stolu. Oni jsou řez lana a приставили pistole k mé cíle.
  
  
  — Раздевайтесь, — nařídil ih kapitán. 'Úplně.'
  
  
  Nevadilo mi to. Když mé oblečení uklizen, jsou hrubě táhnul mě na židli a svázané k mu, расставив ruce a nohy.
  
  
  Ih kapitán проковылял ke stolu a prohlížel si mě.
  
  
  — A teď, pane Matson, — začal on, — možná, že hotely by nám říct něco o sobě. Kdo jsi? Co tady děláš?'
  
  
  — Já jsem američan, " řekl jí tvrdě postupoval do zamýšleného cíle. — Nemusíte vědět více. Pokud konzul v USA se dozví to
  
  
  Zasmál se. Jak a muži kolem něj.
  
  
  Consul? V Kalkatě? Děláš si srandu, že pan Matson, nebo jak vás tam. Dva dny v Kalkatě již nebude amerického konzulátu. Může, a dokonce již ne v Kalkatě. Ale ty už to všechno víš, viď?
  
  
  Jeho řekl, že nevím, o čem to mluví. On taky trpělivě přikývl.
  
  
  — Samozřejmě, samozřejmě, "řekl," odklon. Když se opět otočil ke mně, ji viděl v ego ruce dlouhou holicí strojek. Najednou se jí, a zjistil, že to nebyla taková nechtěl bych dobrý nápad, konec konců, dovolte mi, abych se chytil.
  
  
  — Jste někdy pocit, bolest, Matson? — zeptal se muž. "Strašný, nesnesitelnou bolest, která se zabývá trhá střeva a nutí prosit o rychlou smrt?"
  
  
  Holicí strojek сверкнула na mou tvář; to bylo šesté palců na délku a je tak ostrá, že jemně блестела v ranním světle. Když čepel se poprvé dotkl mé kůže, jsem si myslel, že to spadá do cíle — řez byl tak kontrolovaný, takové hladké. Její otočil hlavu, aby se každoročně na svou levou ruku. Ostří od špičky mého ukazováčku, пересекло dlaň, prošel mimmo zápěstí a vyšlo k mému rameni, pak изогнулось a зацепилось těsně nad klíční kost.
  
  
  První bolest нахлынула, když ji viděl, jak čepel leptané mi v zápěstí. Ji, zavřel oči, ale to začalo. Ji hotel закричать.
  
  
  — Už jste někdy slyšeli o smrti tisíců kusů, pan Matson? Jedná se o starobylé východní mučení, obvykle používá, když někdo chce získat informace, a život, že dotyčná osoba nemá žádnou hodnotu. O, já jsem neřekl, že všechny oběti tisíců kusů umírají. Někteří přežili. Všechny ih tělo je pokryto jizvami. Všimněte si, jak řezy projít pouze přes první vrstvu kůže, takže podél čáry řezu tvoří jen několik kapek krve. Pohybující se vpřed, najdeme nové způsoby, a ponořit se hlouběji a hlouběji. Když řezy se pohybují od hlavy a hrudníku do genitálií, dokonce i nejsilnější muž křičí. Málo lidí může tolerovat bolest."
  
  
  Další snížení byla stejná jako první, ale na mé pravé ruce a v ruce. Tentokrát strojek vstoupil hlouběji... pálivé, pálivé bolesti, která se zabývá nevědomky způsobila frkání charta povolení na výkon přes nozdry. Moje zuby a rty byly komprimovány. Její myšlenka: "Pokud откажусь ji otevřít ústa, mi bude jednodušší omezit výkřiky bolí".
  
  
  Vysoký člověk chápal svou práci. Ji viděl záře potěšení ega očích, napětí svalů kolem ego a nos pokřivené rty, když se loď přesunula zpět k mému tělu — tentokrát do brady — очерчивая třetí linii řezu na mé hrudi a břiše.
  
  
  Byl znovu promluvil. Její otevřel oči, nevím, kdy uzavřel ih.
  
  
  "Práh bolesti zajímavý. Někteří západní lidé jsou zcela rozkládají v tomto bodě. Říkají vše, co vědí, od prvního okamžiku. Při druhém řezu pláčí a умоляют o milost. Na třetím řezu které spadají do hysterie nebo ztratí vědomí. Váš práh bolesti ценымногие výše, nebo váš trénink je lepší, než ji myslel. On dokončil řez. 'Nyní otázky. Kdo подослал vás špehovat na nás?
  
  
  Jsem neřekl nic. Ji musel najít cestu, způsob, jak uniknout. Dokud to vypadalo beznadějně. Uzly na šňůře byli zběhlí; растянув no, její, uvědomil jsem si, že ruce a nohy se prohýbat. Židle byla úzká a snadno наклонялся, ale i kdyby ji obrátil, její málo, co jsem mohl udělat.
  
  
  — Kdo vás poslal špehovat na nás, Matson?
  
  
  Nůž přistál v полудюйме od jiného пореза na mé ruce. Tentokrát to zasáhlo hlouběji a mě dýchat, než bolí.
  
  
  Dveře se otevřely. Voják strčil hlavu. 'Oheň!' vykřikl on. Tvář ego bylo zahájeno, a to opakovat alarm. "Oheň, kapitáne! Venku.'
  
  
  Kapitán udělal сердитое tvář. Vypadal zklamaný tím, že ego je zarazena, když musel holicí strojek. — Neutíkej, Matson, — řekl on.
  
  
  On a stráže vyběhnout za dveře, a já vydechl úlevou. Její tušení, co se děje venku, ale radoval перерыву.
  
  
  Od ublížil jsem chtěl znovu zavřít oči, nebo zavolat o pomoc, ale obě myšlenky byly marné. Nemohl jsem ztrácet nám sekundy.
  
  
  Její podíval se přes místnost. Nejprve ji viděl není úniku, žádné rozhodnutí osvobodit se z provazů, впившихся mi do kůže. Pak ji napadlo, olejové lampy, hořící na sousedním stole.
  
  
  Čím déle ji, podíval se na lampu, tím rychleji оформлялась nápad. Bylo to dobrodružství, ale šance byly vyšší, než čekat na návrat mistra se svou smrtící břitva. Kdyby jí jen mohl zaklepat na lampu a hodit provaz na zápěstí nad plamenem, měl by šanci.
  
  
  Ale spojení bylo tojen. Jeho sotva mohl pohybovat. Odrážení a meandrů ji mohl jen mírně naklonit židli. Mi byla zapotřebí celá moje síla, aby перекатиться a buď tak, že zavrávoral. Ale nakonec se židle převrhla a spadla na bok. Pokles ohromil mě a intenzivnější bolest.
  
  
  Její прикинул vzdálenost do židle a pomalu tlačil židli vpravo. Pak ji převalil na život, takže židle se ocitl na mých zádech, a jeho použil ego, jako berana proti stolice. Lampa дрогнула, pak klesla. Ona spadla na zem a vybuchl ohnivý louži.
  
  
  Naštěstí, lampa nebyla moc plná, ale potřeboval jsem se rychle dostat do práce, dokud se olej není пропитало hliněnou podlahu.
  
  
  Mi vzala všechny síly, aby se перекатиться na sebe dostatečně daleko, aby ruce nad plamenem, aby se oheň mohl pomalu прогрызать silné provazy, kterými byl její příbuzný.
  
  
  Brzy plamen začátek hoří, a mé zápěstí. Její silně trhal pravou ruku, aby odvrátila jeho plamen. Lano i nadále hořet.
  
  
  Bolest projel můj mozek. Lano hořel, a já jsem viděl, jak to опалила vlasy na mém zápěstí a udělala moje pleť červenou. Znovu ji strhl na pravé ruce; lana bolí впилась mi v zápěstí. Další blbec, a moje zápěstí bylo vypuštěno.
  
  
  Její сдернул zbytek lana s rukou, pak rozvázal uzly kolem levé ruky. Oni byli dobře zabaleno. Celá moje pravá ruka a zápěstí pálila, než bolí. Ale byla to moje jediná šance se dostat pryč. Konečně uzly развязались; Ji utrhla lana s jeho nohy, a popadl oblečení. Svou zbraň a nůž ležel na stole. Jeho, oblékl se, обулся, a chystal se odejít, když do dveří vstoupil vysoký indiánského náčelníka. On vypadal velmi šťastný, když mě viděl, a zbraň, zaměřený emu v životě.
  
  
  Podíval se na něj, čeká, že jsem выстрелю do něj. Ve delle, on byl tak soustředěný na zbraň, že sotva viděl nůž v mé druhé ruce. Se vešel v ega tělo těsně nad třísla.
  
  
  Na ego rty zlomil булькающий zvuk, když on ustoupil od ostří, a-visored rány rukama. To pak vklouzla na zem.
  
  
  On nebyl mrtvý, když to převrácený.
  
  
  Její zeptal se. "Kde je dívka?"
  
  
  — Je pryč, — řekl on. Krev tryskající z celého koutu ego rta, a to закашлялся. "Ona zařídil požár ve svém pokoji. Prosím, určit mi. její...'
  
  
  Pak najednou utichla, on ležel трупом u mých nohou.
  
  
  Je mi to líto. Jeho bych raději opustit ego při životě, ale nůž není přesná zbraň.
  
  
  Její rozhlédl. V rohu stál automat, a na polici dva ruční granáty. Její dal granáty v kapsách a drží automat foťáky, šel na den. Její musel přijít na to, co se tady stalo, co mělo vztah k Kalkatě, a ji musel najít Чоени. Ji, otevřel dveře a vyšel ven.
  
  
  
  Kapitola Одинадцатая
  
  
  Ji jemně ven. Ji našel v pokoji стеганую bundu, aby se více cítí součástí životního prostředí. Se skloněnou hlavou ji mohl krátce vystoupit za jednoho kolem stráží.
  
  
  Její, vdechl kouř z ohně, a slyšel křik mužů, kteří bojují s plameny, přicházející na zakrytou trávou chaty.
  
  
  Ji, vstoupil do dvora, postavený одноэтажными budovami, které vyvolaly dojem pevnosti starého amerického Západu. Tam bylo tucet budov, tři, kolem které vypadaly jako kasárna, a jedna věc, zdá se, bylo jídelně. Před jedním kolem staveb stáli tři kamiony.
  
  
  Jen kvůli hašení ohně mě nevšiml tucet mužů v kondici, když ji přiváděl k грузовикам. Jí byl téměř u cíle, když kvůli nejbližší stroje se objevil muž. Přišel upřímný ke mně, предупреждающе zvedne ruku. On zvědavě se na mě podíval, pak couvl a zdálo se, že se chystal volat o pomoc, když ji zavolal ego. Přišel ke mně s удивленным a podezřelé výhledem.
  
  
  "Jedním kliknutím, a všechno bude připraveno," řekl jsem. "Otočte se a postavte se vedle mě. Její vedla na tebe zbraň. Její rychle se ozval na hindština, doufal, že on mě pochopil.
  
  
  On se otočil, a strach, ego, člověk byl tak velký, že jsem téměř cítil ego vůně. Minuli jsme dvě stě yardů, dokud se dostali až na vrchol svahu a přišli z druhé strany. Když jsme ztratili přes zorné pole tábora, ji tlačil ego na zem.
  
  
  — Viděl jsi dívku? On přikývl. "Kam to delas?"
  
  
  Ukázal na svah, na kterém jsme byli. — Kdo je tady šéf?
  
  
  — Nevím, — řekl roztřeseným od strachu hlasem. — Já jsem jen Naga, kuchař. Já nevím.'
  
  
  'Dobře.' Její gesto nařídil emu vstát. "Ukažte mi, kam šla dívka."
  
  
  On rychle vedl mě nahoru po svahu směrem na západ. Vyšli jsme na каменистое plošině, která граничило s malým údolím. Dole ji viděl desítky domů, některé napůl spálené, jiné zcela zničeny. Podívali jsme se na pět minuta, aniž by si všiml, žádný pohyb. Poukázal mimmo podrost na místo asi v четырехстах metrů na náhorní plošině.
  
  
  "Hlas velitelské stanoviště. Pokud se dáma zašla tak daleko, nejspíš se krčí v dolní části, aby se dočkat tmy.
  
  
  Jsme соскальзывали z kamene na keř, z kamene na strom. Když jsme byli dvě stě metrů, Naga, zvedl ruku. Slyšeli jsme, jak někdo mluvil. Jsme pečlivě prošli metry padesát, a viděl ih. Velitelské stanoviště se nacházelo sedm metrů pod konci skalního plató.
  
  
  Viděli jsme krajinu, ale čas, zdá se, nebylo. Tiše jsme подкрались lízání, až se ocitli na náhorní plošině otevřeně nad nimi. Ji vytáhl šekem na první ruční granáty, pak se opět podíval na cíl. Šest mužů seděl v bunkru, вырытом hluboko do svahu. U dvou po celém měli automaty. Třetí zajel malé rádio. Jiný se díval na vesnici v dalekohledu.
  
  
  Granátové jablko влетела na velitelské stanoviště. Pak mám na rameni se vyklubal automat, a on vyskočil a загрохотал, když moje kulky zasypaný lidí. Výbuch stahl výměnu. Dva muži již byli zabiti. Granátové jablko proměnila v ostatních корчащуюся, истекающую krví hmoty. Jsme se dočkat, až uvidím, přežil už někdo. Unikli jsme z kopce, обогнули velitelské stanoviště a spěchal domů, v четырехстах metrů níže. Pak ji viděl Чоени, která se zabývá пряталась prostředí skal. Čtyři muži dole hrnuli se k ní při domovní prohlídce území, ale při zvuku granáty a автоматных fronty jsou zpanikařila a ustoupila.
  
  
  Viděla, že půjdeme, a běžela ke mně.
  
  
  Jeho chytil ji do náručí a nesl dál. Část jejích vlasů byla opálená, a osoba šlo černý od sazí.
  
  
  — Není иванников mě zpátky do vesnice, řekla, třes. Její zastavil. "Ale právě tam nalezneme útočiště".
  
  
  'Ne. Je to... je to příliš hrozné. Nikoho padlého. Ih jen střílel a odešel tam. Ženy, děti a staří lidé...
  
  
  Ji, otočil se a podíval se na Nagu. On přikývl. 'Je to tak. Umožňují svým lidem cvičit na skutečných lidech. "Zůstaň tu s ní, — řekl jeho Наге. "Musím se jít každý rok".
  
  
  Její hnát dopředu, почуяв zápach rozkládající se, распухшей masa, než běžel až dvacet metrů. Když ji dostal do prvního domu, подлетела tucet канюков. Částečné pozůstatky starého muže a chlapce ležel na ulici.
  
  
  Stěny domů byly skvrnitý děr od granátů a kulek. Většina domů byla postavena kolem balvanů a malty a měli stovky пулевых otvorů. V sousedním domě ji viděl tři ženy. U jednoho kolem těl bylo odříznout prsa; u druhého nebylo hlavy. V posledním dům, muž přibitý vzhůru nohama na den, a pak střílel zblízka.
  
  
  Jeho běžel zpět, aniž by při pohledu na zlomené ulici. Pokud tyto partyzáni někdy vstoupí do Калькутту, začne masakr.
  
  
  Když jí, se vrátil k místu, kde zanechal Чоени, ji našel na zemi jen сморщенного Naga. Ji nemohl emu pomoci. On byl zabit; ego vnitřnosti byly vytržené a krku перерезано. Dívky nebylo vidět.
  
  
  Pokud to u nich bylo, musí být vedle...
  
  
  Najednou se ozvalo praskání kulomet, a kameny залил několik kulek do dvou metrů vpravo. Ji, otočil, ale nikoho neviděl. Další na řadě, a kulky nakrájíme na kameny vlevo. Její подкатился ke stromu a zastřelil náhodně, aby ih vynechat hlavy, ale stále nikoho neviděl. Její ležel zcela na otevřené krajině...
  
  
  "Právo, mister Carter, odolat je k ničemu", — obrátil s dopisem ke mně che-hlas. "Jste úplně obklopeni, beznadějně odolat zp. Jste příliš chytrý, aby se pokusili prolomit to. Proč si hodit svou zbraň a ne přijít sem tiše?
  
  
  Silný, přesvědčivý hlas vycházel kolem мегафона, který, zdálo se, že se ozývá zaváněl na malé údolí.
  
  
  Její hodil zbraň a postavil se, zvedl ruce nahoru. Čtyři "валуна" na kopci skočil na nohy, shodil kamufláž a běželi ke mně, нацелив automaty mi v hrudi.
  
  
  Indické partyzáni přeplněný kolem mě a mě svlékl Huga a Вильгельмины. Pak se hrubě tlačil mě před sebou.
  
  
  Jsme se vrátili do tábora. Stráže веления mě mimmo tábora, kde jsme našli druhou cestu. Asi půl kilometru z kopce dolů jsme šli do malého údolí, tři strany, které byly перпендикулярны, jako by zde byla lomu. Vzadu byla velká jeskyně. Před vstupem do jeskyně byla postavena silná bariéra kolem ostnatým drátem.
  
  
  Stráže odejmuli mě k заграждению. Otevřeli malý pozemek, tlačil mě a pak znovu zavřel ostnatého drátu. Ji viděl asi třicet lidí - někteří byli nemocní, někteří plakali, všichni byli špatně oblečeni a zjevně nejsou nasyceni. Její, obrátil se k plotu kolem ostnatý drát a viděl dobře oblečený muž v jasně zelené tvaru s ramenními popruhy na ramenou. Podíval se na tábor.
  
  
  "Pan Carter. Pojďte se, prosím.
  
  
  Její příchod na ostnatý drátěný.
  
  
  -- Dostali jsme upozornění z Kalkaty, " řekl, zvědavě díval se na mě skrz body, -- jsme jen to, co se dozvěděl jméno našeho vysokého hosta. Jeho slyšel mnoho o vás. Muž, kterého nelze zabít. Může být, dostaneme místo v učebnicích historie.
  
  
  Ji ignoroval ego výsměch.
  
  
  Její zeptal se. - "Co bude 15 srpna?" "Je to velký den, že jo?'
  
  
  On odpověděl nebezpečně. — Ty za to nemůžeme vidět.
  
  
  On se otočil, poté, co o čem si myslel. — Nebojte se o dívce, — řekl on. "Ona přijde k vám na vesnici". Když odešel, její pokusila shromáždit své myšlenky.
  
  
  Zdá se, že to byl vůdce. Člověk, který mi byl potřeba, bude bezpečnost ve městě a bude nejnovějšími výroba.
  
  
  Ji musel najít tuto osobu. Ale nejprve jsem se musel snažit, aby zůstali naživu, a v té době se to zdálo dost náročné.
  
  
  Ji, podíval se na jeskyni. Brána u vchodu byly připojeny k elektřině, pravděpodobně dost silné, aby mě zabil, a stěny byly tlusté padesát metrů. Můžete celý život dláta ih. Útěk se zdálo nemožné.
  
  
  Jí byl ne jeden, ale lidé, rozdělila svůj osud, trochu mohli pomoci. Většina kolem nich byly staré a немощны, pravděpodobně, rolníci, těžební si potravu na pevné zemi kopců. Oni se připravovali na smrt s klidem, které mají pouze hinduisté. Seděli se zkříženýma nohama, sklonili hlavy na hliněné podlaze a neustále zpívají své modlitby k bohům: "Hare Krišna, Hare Rama".
  
  
  Oni byli připraveni k dalšímu kroku v dlouhém cyklu реинкарнаций. Ale já jsem nebyl připraven.
  
  
  Jí šel prostředí nich snaží odvodit ih na фаталистического strnulost, ale nikdo kolem nich, se zdálo, neviděl mě. Jen když se jí dostal do mladého muže, прислонившегося k sténat, její dostal revma.
  
  
  On se zasmál, když viděl mě. "To znamená, že перехитрили velké ryby. Jste angličan?
  
  
  — Američan, " řekl jsem.
  
  
  'Чувствуй cítit jako doma. V poledne jsme všichni mrtví.
  
  
  Její poklekl vedle ní a podal cigaretu. Vzal ego a dusil kouřem.
  
  
  Její zeptal se. - 'A ty taky?' — Proč chtějí tě zabít? Zbytek staré. Proč nechtějí tě vidět?
  
  
  "Já jsem patřil k nim, — řekl on. "Mě завербовали v Kalkatě. Oni krmil mě a staral se o mé sestře.
  
  
  Pak ji viděl tady na vesnici. Nemohl jsem tak zabíjet lidi, tak mě dali sem s lumpy, прокаженными a vdovami, kteří se modlí o duších svých manželů". On se zastavil a zlostně se podíval na stráže. — Brzy přijdou, vezmou čtyři-pět lidí a jet do vesnice. Pokud nebudeme dostatečně rychlí, že nás zabijí штыками nebo zásahy. Ji, viděl, jak to dělali dříve.
  
  
  Mladý muž se třásl od strachu a hněvu.
  
  
  Její zeptal se. — Víš, že mají možná na mysli? "Co chtějí udělat, na Den nezávislosti? Ty jsi o tom slyšel?
  
  
  Ego hnědé oči сверкнули na mé straně, jak jazyk kobry. — Samozřejmě, ale jak víš o tom? Bylo nám řečeno, ale vy jste ze strany. On jen pokrčil rameny a уставился v zemi, присев na bobek. "Velká revoluce. Pokud jsme mohli, bychom obsadili Калькутту a celou Západní Бенгалию. Řekli, že policie ih straně, američané a rusové budou střílet druhou do jiné. Vše, co jsme potřebovali udělat, je vyhodit do vzduchu most, Lidí a vlakové nádraží, pak udělat nájezd na Чоуринги-road, a zapálit všechny domy. Kolkata by byla v takové panice, že jsme mohli přijít se stovkou lidí a okupovat celý stát".
  
  
  Její zeptal se. - "To bude fungovat?"
  
  
  Mladý muž zavrtěl hlavou. 'Já nevím. Oni vyškolených lidí měsíců. Oni to nazývají Osvobozenecká armáda Kalkaty. Znamení se bude podávat, když konzulátu взорвуться. Menší skupiny se budou provádět nájezdy na klíčové pozice. To může fungovat. Zvedl ramena.
  
  
  — Pro nás to nezáleží na tom, — pokračoval. Každé ráno se v obci pořádají válečné hry. Oni vždycky berou nejsilnější, aby sloužily jako vzor pro nové rekruty. Kromě toho, že se zbavili obyvatel obce dolní části, aby ih hubu".
  
  
  Její vstal a šel podél zdi a díval se do temných zákoutí jeskyně. — Existuje způsob, jak se dostat odtud?
  
  
  On záporně zavrtěl hlavou.
  
  
  Ji hledal své kapsy, ale neměl jsem nic, kromě popruhu. Удушающие vlákna již nemohli mi pomoci. Mám taky byly zápasy v pásmu, ale v zatuchlé jeskyni nic není chvěla.
  
  
  Musel bych to dělat v obci. Tam u nás by byla nějaká svoboda pohybu, šanci. Ji, podíval se na сгорбленную postavu, která se zabývá když byl mladým mužem.
  
  
  "Co se bude v obci, když jsme se tam dostáváme?"
  
  
  On se zasmál hluchý, posmívat smíchem.
  
  
  "Nemá smysl vzdorovat nevyhnutelnému. Potřebujete jen odpočinout a modlit se na lepší umístění v posmrtný život".
  
  
  Jeho, sklonil se, chytil ego a postavil na nohy, silně lisování k syrové sténání jeskyně.
  
  
  — Musíš mi říct, co přesně se děje v obci. Řekni mi, co dělají muži s pistolemi, kam jdou oběti.
  
  
  Její povolil sevření na jeho ruce. Nyní ego oči se dívali na mě; opatrný, strach, rozzlobeně.
  
  
  "Berou pět nebo šest lidí na vrchol skalní plošiny, pak bezplatně, lučištníky a nutí do vesnice. Tam je sedmnáct domů, chatek a přístřešků. Budou muset pokusit se schovat. Pokud je to profesionální vojáci, pracují dobře, подвозят lidí, může být, střílet na nohy, aby oni se ukryli v jiném domě. Když обыщут poslední dům, všech výstřel nebo прикончат штыками. Mladé rekruty jsou ty špatné. Oni uzavírají peněz, jak žít každá oběť.
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. — Jaké mají zbraně?
  
  
  "Brokovnice, automatické pušky, ruční granáty a dlouhé nože".
  
  
  Její chystal прислониться k syrové sténání, když viděl pohyb u plotu kolem ostnatého drátu před vstupem.
  
  
  — Jít, — řekl mladý muž.
  
  
  Její zeptal se. - 'Jak se jmenujete?'
  
  
  "Říkejte mi Joe — dobrý americké jméno."
  
  
  Jeho, odešel od něj a do doby, než se opřel o sténat. Vstoupili dva bezpečnostní stráže, za nimi čtyři mladí lidé v civilu. Všech šest bylo automatické zbraně. Nejvyšší strážce se na mě podíval a жестикулировал.
  
  
  "Ven!" vykřikl on. 'Jsi první!'
  
  
  Její krunýř pomalu; čepel objímky bolí вонзилось mi v oblasti hýždí. Začíná druhý strážce Joe zvedl na nohy a tlačí k východu. Svatý je pán oslepil mě, když ji prošel přes otvory v bráně.
  
  
  Прищурившись, viděl ji vedle sebe pět lidí. Joe byl jedním kolem nich. Tam byly tři ženy a muž, je dlouhý, ale vyčerpaný. Starý muž vyšel, kolem jeskyně, pak se obrátil ke slunci a selles na zem.
  
  
  'Vstávej!' — заревели stráže. On ignoroval ih.
  
  
  Ego ruce byla propíchnuta штыком, ale on se nepohnul. Čepel пронзило ramenní svaly. Pouze tehdy vykřikl. Strážce přikývl a čtyři teenageři se zbraněmi vytáhli nože a vrhli se na starého muže.
  
  
  Ostří se zvedli a вонзились hluboko v těle, zatímco já se snažím obrázek není svalila a ne klesla na záda. Nože pokračovali сверкать v měkkém slunečním světle, a čepel je teď byly липко-červené. Muž již publikoval náš zvuk, jen tiché bublání, když poslední vzdech spadl s ego krvavých rtů.
  
  
  — Dost, — řekl hlídač. Promluvil s pěti zbývajícími od naší skupiny. 'Jděte rychle. A to se dostat ven na celé sestavy, nebo budete mrtví na místě. Není отставайте od stráže.
  
  
  Mladí lidé vyhladili své nože o kalhoty starého muže, a pak se postavil nás. Dva dospívající šli dopředu, a dva kryté průvod.
  
  
  Pochod do vesnice šel příliš rychle; Jí a nedokázal přijít s plánem, jak se dostat kolem tohoto. Vše proběhlo přesně tak, jak řekl Joe. Na vrcholu skalního plató, řekli nám utéct k domovům. Pohlédl dolů, uviděl její osamocenou postavu dole na svahu. To bylo Чоени.
  
  
  Její, běžel tak rychle, jak jen mohl, dolů po svahu, v naději, že mi není выстрелят v zádech.
  
  
  — Prchni, — zavolal jí, přístup k ní.
  
  
  Potápíme do kamenné zdi, a na chvíli ji cítil ve větším bezpečí. Joe vklouzl vedle nás. Ji sundal pás, vytáhl jeden kolem tenkých удушающих šňůry a natáhl hej.
  
  
  "Pokud máte možnost, použijte tohle."
  
  
  To нахмурилась, pak se usmál, a zdálo se mi, že jsem viděl záblesk naděje v jeho očích.
  
  
  Předtím, než se jí podařilo vymyslet něco jiného, za rohem domu vyskočili dva hnědé postavy. Byli to chlapci ve věku třinácti let. Každý kolem nich měl pistoli. Nejprve střílel jeden, pak další, a slyšel jsem, jak horký olovo просвистел mám nad hlavou, dokud jsme utéct.
  
  
  Její našel dveře a skočil dovnitř, tahání Чоени. Byl to největší dům v obci s hrubý чердаком na jedné straně. Podkroví byl asi deset metrů široký, to bylo dost, aby se na nějaký čas schovat. Jsme vystoupali po dřevěných schodech a stanula na husté borové desky. Na podlaze stál malý dřevěný box. Její odstrčila Чоени k opačné sténání a gesto navrhl hej lehnout.
  
  
  Byla jsem zvědavá, zda u mladých bojovníků ruční granáty. Přes okamžitý ji si to uvědomil. Malý granátové jablko влетела v okně pod námi, срикошетила jednou a explodovala do tří metrů nad zemí. Neměl jsem čas пригнуться. Část mého těla dostala pod шрапнельный déšť, ale roztaveného kovu jsem se cítil. Když se dým odbaveno, jeden kolem chlapce opatrně vstoupil do místnosti. Krátký automatickou pistolí v ruce se rychle hledal místnosti, pak ego, vědomí обострилось. Jakmile se podíval do podkroví, jeho obsazení dřevěná bedna.
  
  
  On neměl čas, aby se zabránilo ego. Box vyrazil zbraň na ego rukou a udeřil jeho ego v životě. On se napůl otočil, chytil se za život, a z dechu, padl na zem. Ji, podíval se na automat. To může být naší spásou. Ale když se ji chystal ego chytit, вбежал začátku druhé chlapec. Viděl, že jeho kamarád, ležící na podlaze, podezřele podíval se na podkroví a osprchoval podlaha zdola krupobití kulek kolem automatu. Nás zachránil ego špatné прицеливание a dva palce silného dřeva.
  
  
  Po několika okamžicích vytáhl ležícího chlapce a zvedl samopal.
  
  
  Ji, sestoupil po schodech a Чоени přišla za mnou. Na podlaze ležel kámen o velikosti pěsti. Ji prostě musel ego použít. Její odhozený kámen jedním rychlým pohybem, pak прижался k naříkání a stahl čekat. Kámen se dostal na kus kovu ze sousedního domu a okamžitě раздалась řadě. Na naší straně šli shaggy. Ji snažil přesně vypočítat době. V poslední chvíli ji, skočil na dveře a v plné klusu popadl mladého vojáka. Její зажал ego ústa jednu ruku a vedl ego dovnitř.
  
  
  Její pletené emu ruce a nohy proužky košile a Чоени vrazila emu v ústech roubík. Puška, kterou ness, se zdálo správné, ale když se ji pokusil prosadit kazetu do vězení, její, zjistil, že to заклинила. Naslepo jsme vyběhnout za dveře a šel v tom směru, odkud přišel chlapec.
  
  
  Hluk za mě donutil mě otočit se zbraní наизготовку, ale můj palec oslabil na spoušti, když Joe spadl na zemi s pistolí v ruce a plazil vedle nás.
  
  
  Ego obličej byl rozzlobený. "Ji zabil jednoho sevření; alespoň její раздобыл zbraně.
  
  
  — Jsi připraven jít do kopce?
  
  
  Joe přikývl.
  
  
  Když jsme prošli první zeď, Чоени s bledou tváří дернула mě za rukáv. Jeden kolem, kteří přišli s námi ženy, ležící na zádech; ee život byl zničen, její prsa byla potácet krví; ff skládání dolar byl v jednu ve svých otevřených rukou.
  
  
  Její протащил Чоени mimmo ženy a běžel k dalšímu domu. Opět jsme slyšeli střelbu a výkřiky za námi.
  
  
  Jsme перепрыгнули přes oteklý mrtvolu. Ee obličej byl jeden supi. Jsme zůstali za zdí, nyní прикрытой vpředu a vzadu, a snažili se popadnout dech. Чоени vypadal vyčerpaný.
  
  
  Vzala jsem zbraň, na chvíli fungovalo spoušť a mechanismem, a on slyšel, jak se kazeta zaskočí na místo v obchodě. Ona se s povzdechem vrátila mi ji.
  
  
  Ležel na podlaze, ji opatrně vyhlédl ven za rohem zdi. Před námi nikdo nebyl. Svahu, odkud jsme сбегали několik minutu zpět, vylezl na vrchol tři sta metrů. To bylo dlouhou dráhou bez krytí. Nebyl jsem si jistý, že Чоени vydrží, ale ona řekla, že je připravena.
  
  
  Jsme skočil, běžel podél zdi, připraven zaútočit na svahu před námi. My jsme neměli čas. Чоени čelí malý chlapec s dlouhým pistolí. Ee ruka instinktivně вытянулась v karate úderu na krku, a chlapec v bezvědomí se zhroutil na nasáklé krví zem. Чоени zvedla ego zbraně.
  
  
  Za ním byl jeden kolem stráže, které nás vedly. Ego automat byl zaměřen na nás.
  
  
  — Otočte se, — řekl on.
  
  
  Její střílel do ní tak rychle, že to ani nevšiml pohybu pistole. Brýle dostala emu prsa a отбросила na dva metry a červené prach.
  
  
  Běželi jsme.
  
  
  Byli jsme jen na půli cesty do kopce, když na nás začali střílet... Jsme пригибались a běžel dál, пригибаясь a otočila se na druhou stranu, ale pokračoval v chůzi do kopce.
  
  
  V deset yardů od vrcholu vystoupila postava s automatem a střílel na nás. Joe ho zastřelil, ale minul. Moje puška je opět vstal a střílel, muž se otočil a spadl z kopce v našem směru. Jsme běželi mimmo něj a нырнули nahoru.
  
  
  Člověk v džípu byl překvapen více, než my. Vedoucí tábora, muž v zářivé zelené formě, jen sklopil hnědé láhev a otřel rty. Jeho ránu vyrazil láhev kolem ego rukou.
  
  
  To воздел ruce nad hlavou, a celá chvástání opustila ego teď, když na něj udělali zbraň.
  
  
  Jeho běžel dopředu, hledal ego a našel to, co nejvíc postrádal последее čas... Hugo a Вильгельмину. Bylo to pěkné ih vrátit. Její, obrátil se k veliteli letadla.
  
  
  — Pojď sem! — objednal jsem.
  
  
  Vypadal sebe matoucí.
  
  
  — Вылезай kolem toho džípu, — vykřikl jí emu. On vyskočil a postavil se, chvěje se přede mnou. "Sundej si bundu a košili". On se zamračil, ale udělal, jak jsem řekl.
  
  
  Jeho, stáhl z ní body a hodil ih kruhy kamenů.
  
  
  Jdi dolů, velitel. Do vesnice.'
  
  
  — Ne, nemůžeš to udělat! on křičel. "Oni poznají mě bez formy..."
  
  
  Její srazil ego noha pěstí. Můj dobrovolnosti udeřil ego dříve, než раскаленная doběla aktivní dovolenou nenávist pohltila mě. Její podal Чоени pušku, zvedl muže na nohy a vrhl ego za okraj plošiny. Je to trochu válcované, a pak jsme s Joe začali střílet vedle něj a za něj, zatímco on je v panice a běžel do pekla, který sám vytvořil. Když se dostal až do prvních domů, slyšeli jsme řinčení pušek a automatů.
  
  
  Jí bylo Чоени v džípu. Joe sel zezadu a změnil pušky na automat velitele. Jeli jsme na hrbolaté cestě k táboru. Její podezření, že jen málo lidí bude držet stráž, tak jako většina vojáků bude v Kalkatě, čeká na signál k útoku.
  
  
  Чоени vašimi pušky, když jsme se blížili k první budově. Její přešel na druhý přenos, zrychlil a sklouzl na první výsledek. Čtyři muži, kteří stáli tam, отлетели pryč, když jsme промчались mimmo nich. Před námi byla dvě auta. Jeho jedna z nich, a Joe проколол dvě pneumatiky na každé auto, když jsme промчались mimmo něj, pak jsme se obrátil za rohem a s kňučení перелезли přes plot kolem ostnatým drátem.
  
  
  — Myslíš, letadlo tam ještě? Чоени přikývla.
  
  
  "Slyšela jsem, jak velitel řekl někdo, že to полетит v Калькутту, pak setmění". – прорычал jsem. Pak malé letadlo bude заправлен palivem a připravena ke startu. Ale zda se u nich, auta na letišti? Je to tak nemyslel.
  
  
  Jeli jsme otevřeně na letiště, a Чоени šel ke správci, aby říci, že jsme okamžitě уедем. On se zamračil, když jsme se na tuto hru v letadle a вырулили do konce dráhy. Ji musel pochopit, co se děje, jakmile viděl, že jeep souprav. To zamířil k nám pod ostrým úhlem, a zastavil se dvě stě metrů od našeho auta.
  
  
  Чоени přikývla, poté, co viděl jeep. To ускорилась, прогрела motory a zamířila na dráhy otevřeně k джипу. Jsme рванули přes pole a člověk v džípu vyskočil a ukryl se. Ji hotel схватиться za kultivátor, aby se zabránilo kolizi s jeep. Чойни silně закусила spodní ret, řízení элеронами a podržte nos letadla výplaty přímo na střed dráhy a джипу. Na poslední chvíli se prudce потянула kultivátor zpět. Malý stroj, zdálo se, že byl upřímně překvapen touto žádostí, ale dělala všechno možné.
  
  
  On odrazil od náhlý poryv odběr vzorků vzduchu... pak ji téměř slyšel povzdech letadla; u nás ještě neměl dostatek rychlosti pro tento manévr. Stroj znovu přistál na přistávací dráhu. Ale my jsme перескочили přes džíp a nyní se pištění неслись na trati na cestě k řádnému startu. Se mi zdálo, že jsem slyšel výstřel, ale není to způsobil škodu.
  
  
  Její opřel se o opěradlo křesla, když jsme konečně odstartovali, pocit bolesti a popáleniny posledních několika hodin. Moje zápěstí пульсировало tam, kde to bylo обожжено plamen. Řezy na rukou a prsou пронизывал slaný pot, a on je tak unavený, že hotel spát celý rok.
  
  
  "Nikdy jsme se do Kalkaty", — řekl Чоени, což ukazuje na čidlo paliva.
  
  
  — Zasadit ego v nejbližším letišti, " řekl jsem. "Dnes jsme поспим, a zítra заправимся a полетим v Калькутту".
  
  
  Povzdechla si s úlevou a наклонилась dopředu, aby prozkoumala karty.
  
  
  
  Dvanáctá kapitola
  
  
  Na další den jsme letěla níže nad Ganga, velké řeky víry hinduistů. U Ganga mnoho přítoků, jedna kolem nich — řeky Хугли, která protéká Калькутту. Jsme se vydali na jih, aby se po velké řece až do města.
  
  
  Najednou jsme viděli něco podobného na černou tečku na obzoru. Nejprve ji, myslel, že to byl racek, ale přes desetiny sekundy si uvědomil, že je to stíhačka, несущийся vzduchem s rychlostí dvakrát vyšší než rychlost zvuku, v blízkosti "Команчем". "Команч" je hodně klouzal, napůl перевернуло, a Чоени těžce румпелем подтянула nos. Měl pocit, že jsme se dostali do epicentrum silné bouřky, když se nad námi přehnala слипстрим řvoucí stíhačky.
  
  
  Joe скорчился vedle mě, jeho nosní dírky se rozšířily od strachu, protože autě ohrožoval být roztrhané na kusy.
  
  
  Na obzoru se objevily další dvě černé tečky. Чоени sklopila "Команч" na vrcholu a пролетела, jak je to možné nad stromy. Když nad námi létající stíhačky, ji viděl velké červené hvězdy a zakřivené křídla МиГи-23. To byly nejlepší letouny, které byly u rusů.
  
  
  Чоени uvedla zezadu a shora na ruský bombardér. Po stranách bombardér letěl ještě šest urostlý bojovník.
  
  
  "Zdá se, že rusové zavedli velké síly", — řekl jsem.
  
  
  Чоени přešel na frekvenci letiště a прислушалась. Téměř okamžitě vysílal заполнился ruským a anglickým jednáním. Obě skupiny požádali o instrukce na přistání.
  
  
  "Je tam americká letadla?" — zeptal se Чоени. Jsme осмотрелись kolem. Když jsme se blížili k letišti Dum-Dum, jsme viděli, jak mimmo nás začala zametat dvě skupiny bojovníků s треугольными křídly, čtyři v každé skupině. To byly двухмоторные pozemní útok AMERICKÉHO NÁMOŘNICTVA.
  
  
  Чоени vzala ruční mikrofon, a během krátké přerušení rádiové komunikace, zapojovat a žádal, aby rozhodnutí o přistání.
  
  
  Silný signál ze stanice letiště прогрохотал přes reproduktor, přičemž hej okamžité indikace.
  
  
  Jiný hlas zasáhl v anglickém jazyce. "Americká letadla z letadlové lodi "Lexington" sdělujeme vám, že máte přednostní povolení k přistání na sedmém řádku osmý pruhy. Prosím, ne více než dvě letadla současně.
  
  
  Signál byl přerušen, a ruským rovinám bylo nařízeno přistát na dráze osm nula asi sedm minuta.
  
  
  Jsme s Чоени переглянулись. Nám nemusel nic říkat, aby vyjádřit strach, který нарастал uvnitř nás. Dvě supervelmoci porovnávali své síly ve městě.
  
  
  To se nazývalo přátelské návštěvy. Nebo jsou zvyklí na jiné diplomatické vyjádření, aby ospravedlnit invazi na území Indie, která nyní byla v malém měřítku. Ale výsledky by byly tragické, kdyby se dvě mocnosti setkaly na neutrální území.
  
  
  Чоени řídila hrnců a elegantně sklopila malý "Команч", to, co jsme přistáli na začátku dráhy a вырулили na перрон hangáry pro soukromá letadla.
  
  
  Její koncentrace нахмурил obočí. Oči Чоени mě vyjádřit své myšlenky slovy.
  
  
  — To четырнадцатое srpna. Zítra bude velký den. Jsme tak blízko k válce, že se mi chce zvracet.
  
  
  Joe mi řekl, že během letu, že i když to málo, co ví o террористах, on může, aby nás na ih skladu munice za městem, kde se schoval svou zbraň v očekávání velkého útoku 15-tého dne.
  
  
  Pokud bychom mohli zničit ih munice, mohli bychom zabránit útoku na konzulát a tedy hrozící střet mezi Ruskem a Spojenými Státy.
  
  
  Její zabočil na "Мерседесе" na jinou ulici a объехал velké budovy, které rusové použili pro své diplomatické práce v Kalkatě. Žaluzie byly zavřené. Před budovou byla plná шеренга ruských námořních pěšáků. U nich byly pušky přes rameno a патронташи s kazetami kolem těla. Rusové byli připraveni k boji.
  
  
  Neuvědomil jsem si, jak se můžete dostat blízko dost blízko, aby hodit bombu, ale měl jsem pocit, že muž, kterého jsme chtěli, již dokončil své plány. Nějakým způsobem prošel přes to. Ale jak na to?
  
  
  Na obou stranách budovy konzulátu USA byl nainstalován блокпост. Námořní pěchota USA v zelených bojových oblecích разворачивали všechny stroje.
  
  
  Ji vzal s sebou Joe a Чони, a začali jsme se prokousat přes obranné linie kolem konzulátu. Do té doby, kdy jsme prošli velkou branou a stoupali po chodníku, vstupního den, Слокум přišel nás pozdravit.
  
  
  — Máte zde dobrá armáda, — řekl jsem. "Líbilo se indická vláda nebude chránit zemi?"
  
  
  "Námořní jednotky?" — řekl Слокум. — Tvoří čestný strážní. Také jsme přivezli sem letadla... pomoci индийцам oslavit Den nezávislosti".
  
  
  Jí ухмыльнулся odůvodnění, který mu dal, a přemýšlel, jak bude reagovat New Delhi.
  
  
  Pak Amartya Raj sestoupil na бордюру.
  
  
  "Přítomnost ruských a amerických vojáků — mé požehnání", — хрипло řekl indický policista. "Mnohé vlády vysílají delegáty, aby oslavili naše nezávislost". On se zastavil a významně se podíval na mě. — Ale v Kalkatě žádné místo подрывникам, pan Carter .
  
  
  Zdůraznil mé jméno a stiskl rty do tvrdé, silnou čáru. Слокум сглотнул a vypadal provinile. — Odpusť, " řekl mi. "Pan Raj... on ví, kdo jste. Chce vás zatknout.
  
  
  Ji, podíval se na дородного indického policisty a zasmál se. Její vyzývavě natáhl ruce, připraven k наручникам.
  
  
  — Pojďme, " řekl jsem. "Арестуйте mě."
  
  
  — Více problémů nebude, — řekl Слокум s наигранной jistotou. "Plukovník Wu a obyvatelé New Delhi se pracuje na usmíření mezi námi a rusy. A my jsme volali Spojené Státy. Komise pro šetření bude zaslána po neděli.
  
  
  'V neděli?'
  
  
  'Ano.' Слокум stále snažila mluvit sebejistě, ale nemohl. "Dokud nebude další teroristické útoky..." On dovolil jeho hlas замереть.
  
  
  Raj ignorovala. To skepticky se na mě podíval, pak na Чоени.
  
  
  Zeptal se. — "Máte nápověda? Potřebujeme znát všechny informace k dispozici máte informace".
  
  
  "Доверься emu", — řekla Чоени здоровенному indickém policie.
  
  
  Raj se zamračil, ale šel před nás v kanceláři Слокама. Její, byl překvapen, když tam sedí Alexandra Sokolova. Ego doplňují hranatý obličej byl vážný.
  
  
  Zeptal se. — "Jste ještě naživu, pan Carter?" .
  
  
  — Určitě, — řekl jsem.
  
  
  — A chlapec se... kdo je to?
  
  
  'Další.' To už nic neřekl a Sokolov zamžoural na Joe. Ruská lisa soused cítil důležitost mladého indiána, ale dál nešel.
  
  
  "Pan Sokolov přišel sem, aby předložila ultimátum, — řekl Слокум. — Ego šéfové nevěří, že jsme upřímní. Oni si stále myslí, že stojíme za útoky na ih mírové поедставителей v Kalkatě. Myslí si, že je to součástí většího plánu, aby ih ve svízelné situaci po celém venkovní bazén".
  
  
  — To už nebude opakovat, — jemně řekl Sokolov. "Útok Není víc, jinak bychom отражаете odvetný úder. Mám rozkaz.
  
  
  On zavrčel, lidé nejsou hrubé přikývl a vykročil přes místnost. Když odešel, Raj vystoupil. On se zamračil, snažil se skrýt své nespokojenosti.
  
  
  — Můžu vám umožní pokračovat ve své nezávislé akce, pan Carter. Můžete urážet naši národní hrdost. Buď jste расскажете mi všechno, co víte, nebo se vám jet na konzulát, dokud tato věc nebude projevena.
  
  
  Mezi námi stál Чоени. Ona otevřeně má hovořili se mnou.
  
  
  "Vezmi si s sebou Raja", — navrhla ona. — Může ti pomoct dostat se ven živý.
  
  
  Kam musí odvracet mě? — kriticky se zeptal Raj. Jeho hotel je jen jít do skladu munice, ale indický policista, zdá se, podařilo se mi to bránit. V rukávu jsem měl méně než dvacet čtyři hodin, a neměl jsem času vadit.
  
  
  — Dobře, — řekl, že jeho Raju. — Ale žádné otázky. A ty jdeš jeden. Nikdo jiný. Není čas varovat své kanceláře.
  
  
  — Je to směšné, — odsekl Raj. "To může být trik, jak odvést mě kolem štábu-byty, jak budete pokračovat obtěžovat rusy. Vše je v pořádku.— Poslouchej, — podráždění vyštěkl jsem. "Jak to cítím, zítra ne, když v Kalkatě může vypuknout třetí světová válka. A u nás může být jen malou šanci tomu zabránit. Pokud chcete pomoci, je vynikající. V opačném případě ji půjdu jeden.
  
  
  Jsme s Joe už vyšel ze dveří, když se za námi následovalo statný indiánského náčelníka. On následoval nás k autu a jel tiše do mého hotelu. Ve svém pokoji ji, skočil do kufru, který Hawke mi dal a vzal k Вильгельмине nový obchod. Ji vzal Pierre, plynový bomby, uvázal ji lepicí páskou k noze a strčil plynový plnicí pero v náprsní minutu.
  
  
  Její oblékl si čistou košili, vzal čistý kapesník, jeden na toto velké luxusní льняных nosní šátků, které vždy mají u Хоука, kdy v sídle společnosti je pro mě sbalit kufr.
  
  
  Její nabídl Raju zvláštní zbraně, ale on zavrtěl hlavou. Ego je zcela usadí silně chromovaný pistole 45-měřidla na boku.
  
  
  Slunce zapadalo na západě za domy, když jsme se vyšplhaly v "mercedes", a začal postupovat podle návodu Joe.
  
  
  Hodinu později jsme ještě cestovali na okraji Kalkaty, dokud Joe se snažil vzpomenout, kde mluvil s Закиром. Konečně ukázal mi na silnici a řítí kolem stroje, jakmile jsme zastavili.
  
  
  Ano, jistě, řekl on sám. — Někde tady. On zamával rukou, ukázal na rýžová pole, тянущиеся na okraji města.
  
  
  Vstoupili jsme do rýžových polí, ale Amartya Raj váhal, tiše vydělávat na sebe, volat sebe jako idiot za to, že šel s námi. Jen když ji začal jít rychleji, a on je následoval. Společně jsme mířili na jih, až dorazili do kamenné sténat.
  
  
  — Hlas to je, — řekl Joe.
  
  
  Raj vyšel dopředu a kriticky prohlížel si zdi. On řekl, že nevidí nic зловещего ve starých kamenech. Její zastavil ego ruku pár centimetrů od preventivní dráty přicházející поверху zdi. Drát šel přes šroubové kroužky na dvou centimetrů nad stěnou. To byl nakonfigurován tak, aby reagovat jak na pohyb, tak i tlak. Raj nic neřekl, ale dráty zastihla ego překvapením. To není něco, co lze najít na sténání statku; to byl systém signalizace, kterou jste očekávali.
  
  
  Joe šel první, pak toho, jak jeho ego dohnal. To opatrně překročil přes drát a jemně seskočil na zem. Pak se její Raju pomohl přelézt zeď a následoval ho. Joe жестикулировал určité vzdálenosti. Jeho, přistoupil k němu. V celém areálu hotelu a ve zdi proměnil v louky a hráze rýžových polí kdysi dávno zhroutil. V měkkém svitu měsíce ji viděl jen trávu a malé řad stromů.
  
  
  Šli jsme podél zdi, pomocí stromy jako kryt. Každých dvě stě metrů jsme zastavili a прислушивались.
  
  
  Nicméně, jsme málem minuli první hlídku. On se opřel o strom a sledoval naši cestu. On poslouchal транзисторное rádio. Jsme se pohybovali kolem něj.
  
  
  Měsíc скрылась za mraky, dokud jsme mlčky šli pro volný пастбищу a zkoumal šířku pásu asi čtyři sta metrů, nevím přesně, co hledáme.
  
  
  Mou pozornost upoutal slabý zápach kouře.
  
  
  Začátek druhé vánek донес nezaměnitelný pach levných cigaret. Viděli jsme hořící hranici nalevo od nás, tři sto metrů od nás.
  
  
  Brzy jsme viděli hodin v improvizované podobě. Ego v přítomnosti bylo dost, aby nás přesvědčil, že jsme na správné cestě. Dokonce i Raj sklonil se hlouběji a pohybovala opatrně, dokud jsme krouží kolem člověka.
  
  
  Mile za stromy jsme viděli příznivé znamení — na cestu, která se zabývá konala mimmo řady stromů.
  
  
  "Ano, hlas, tady se na takovou hru truck", — řekl Joe, a v ego očích zářil vzrušení.
  
  
  V asi sto yardů ji viděl dlouhý nízký skladě. Střecha byla kompletně pokryta trávníkem a křoví, a konce byly nakloněný tak, že stavbu nebylo vidět na odběr vzorků vzduchu.
  
  
  Jsme opatrně obešel budovu. Dále byly ještě stromy. Silnice vázne, ale když jsme se ocitli kruhy stromů, viděli pěšinu, прорубленную v podrostu. My jsme šli za ním a brzy vyšel na kryté parkoviště. Dole stála několik indických armádní džípy, které byly v úžasu a nové. Jak se ukázalo, že zde, v táboře, který, jak jí jim patří, patřil k teroristům?
  
  
  'Co je?' — náhle zeptal se Raj. "Proč čekáme?"
  
  
  "Tyto džípy... zdá se, že ukradl u armády."
  
  
  Raj odpověděl: "Ano. Nebo prodat teroristům. Všude je korupce".
  
  
  Joe vytáhl mě za rukáv a ukázal dopředu. — Dostat se tam, " řekl tvrdě. "Sklad munice".
  
  
  Ji se podíval na krajinu, na kterou poukázal, a viděl světla, blikající před stromy.
  
  
  Na půli cesty přes hlavní světla jsme se blížili k nízké kamenné budovy. To bylo v otevřené krajině, bez kamufláž, a mohl vidět, že to tam bylo dlouho. Upřímně k budově vedla silnice, která se zabývá končila velkou dveřmi.
  
  
  Jsme s Joe hotely se jít dál, ale Raj opáčil šeptem.
  
  
  — Musíme se vrátit, " řekl.
  
  
  'Proč?'
  
  
  — Chcete-li získat posily. Ji mohl shromáždit sto tisíc lidí..., pokud je třeba. Jsme окружаем budov a арестовываем každému, kdo je v sále".
  
  
  Vstal, ale jeho vytáhl ego k sobě.
  
  
  — Oni putují do toho, jak jsme se vrátit, " řekl jsem.
  
  
  — Ale nemůžeme vstoupit tam jedny, — prasklo to. "U nás by nebyla šance".
  
  
  — Máte lepší nápad?
  
  
  To je nelegální, — odsekl statný policista. Jeho hotel se smát. Místo toho ji pokynul, Joe, a my подкрались olizuje k budově.
  
  
  Téměř upřímně se k nám přiblížil hodin s automatem. To by nás viděl o sekundu později, ale Joe среагировал instinktivně. Odvážně postavil a řekl teplý pozdrav, hinduistický, že atmosféře hodinářství.
  
  
  Muž přemístil pušky, ale bylo příliš pozdě. Její již skočil na něj. A tentokrát u mě bylo přesně to, co jsem potřeboval... Pierre, malá plynová bomba, která se zabývá bylo u mě mezi nohy.
  
  
  Ji aktivuje její tvář muži a viděl ошеломленное výraz, když se zhluboka nadechl, než si uvědomil, co se děje.
  
  
  Byl mrtvý, když ho nechal emu sklouznout na zem. Trvalo jen půl minuty, aby otevřít zámek na den, a hlasovat už jsme uvnitř. Tucet beden s granáty seděla u stěny se znakem indické armády. U další zdi stály bedny se zbraněmi, některé otevřené, některé ještě заколоченные. U zadní stěny stála i několik minometů a базук, které stačilo by vybavit malé partyzánské armády. Ale budova byla v podstatě plná domácí-vyrobené bomby — rozbité na dvě čtvrtiny, které byly použity, aby se přizpůsobit američanů a rusů navzájem proti sobě za posledních pár dní. Ještě stále zkouší skladu, když hodinová objevil ty v domovních проеме na druhou stranu dlouhé úzké kasáren.
  
  
  Nás varovali — jeho ego neviděl a neslyšel. Zdálo se, že jen vylezly na stíny, прислонив automat ke kyčli.
  
  
  Byl hubený a mladý, bylo mu sotva se otočil dvacet, a on byl oblečený v nepřipravené formě, který ji viděl, u některých vojáků v obci. On neváhal; to zaměřila a vystřelil.
  
  
  On si vybral Joe první a u chlapce nebylo nám jednotného šanci. Kulky zasáhly mu bylo v životě, a nastavit zpět. On byl mrtev před tím, než se zhroutí na zem podlahu budovy.
  
  
  Následující dvě sekundy našel věčnost. Moje ruka chtěla Вильгельмину, moje nohy согнулись, a on spadl na zem; a mé oči byly na prsou hodinářství. Její již vybral místo, kde to zasáhne, pokud проживу dost dlouho. V hrudi, mezi трахеей a srdcem.
  
  
  Nemyslel jsem, že u mě to dopadne. Automat rychle se odchýlil od окровавленного těla Joe a nastavil jeho zraky na Амартию Raja. Několik kulek здоровенному копу, zbytek mi; to je vše, co bylo třeba udělat hodiny.
  
  
  Перевернувшись, její pohled viděl tvář Raja. Bylo stísněné, ale strachu být viděn. Zdálo se, že čekal, když jeho zabijí. On držel ruce na bocích.
  
  
  Její byl na zemi, a klesl zpět do úkrytu, když zbraně časové метнулось k břichu Raja.
  
  
  Ale hodinový ne vystřelil. Při cílování puška byla zaměřena otevřeně na vysoké policisty.
  
  
  Když Raj není pochodoval z místa, časové otočil se a pokračoval ukazatelů svými zbraněmi. Ale ego rytmus byl narušen, a to mi dalo možnost перекатиться na hromadu krabic. Hodinová váhá, bojí střílet na výbušniny kolem mě.
  
  
  Její svěřil své zbraně. její vystřelil dvakrát, obě kulky zasáhly emu v hrudi. To вскрикнул jednou, předtím, než spadne na zem.
  
  
  Když všechno skončilo, ji opatrně utekl z přepravky. Raj stále stál uprostřed uličky mezi штабелями munice.
  
  
  Jsme bez hnutí se dívali navzájem na sebe. Pak se ji udělal na něj pistoli. Nevypadal удивленным.
  
  
  — Položil zbraň na zem a řekl jí emu.
  
  
  To ухмыльнулся.
  
  
  — Můžete nyní dát rozkazy, pane Carter? — прорычал to.
  
  
  — Jste jedním kolem nich, — obvinil jeho ego.
  
  
  Pouze netušil, ale nemohl zapomenout na tu chvilku, kdy časové, jak by se dozvěděl дородного policisty a opustil ego naživu.
  
  
  "Zapomínáte, že jsem senior důstojník policie," — řekl Raj. — Ty si myslíš, že ti někdo věří? On sebevědomě se usmál, když jí neodpověděl.
  
  
  To наклонил hlavu a poslouchal zvuk v dálce.
  
  
  Taky ji to slyšel — truck переключал přenosu, když заезжал na kopec.
  
  
  — Moji lidé, — vysvětlil on. "Přišli za zbraně".
  
  
  — Na zítra?
  
  
  Ano.'
  
  
  — Ale co, myslíte, že dosáhnete?
  
  
  "Jsme свергаем vláda státu. Mohli bychom vytvořit dost potíží pro centrální vládu v Dillí, aby vyhlásit výjimečný stav. Oni to dělali dříve. Tentokrát jsme se o tom, jak se v živých zbylo úřední osoby, které by si mohli vzít věci do svých rukou".
  
  
  — Kromě tebe.
  
  
  'Ano.'
  
  
  — Máte smůlu, " řekl jsem. Její ukázal pistolí na zbraně kolem nás. "Máte dostatek zásob, nebo lidi, aby zachytit město, nemluvím už o celém státě".
  
  
  Zvedl ramena. "Jsme ochotni riskovat".
  
  
  Její zeptal se. - 'Jsme?'
  
  
  — Řekl jsem dost, — řekl on.
  
  
  On se ohlédl přes rameno na dveře, do které jsme vstoupili. Zvenku jsme slyšeli zastavit kamion a zvuky выпрыгивающих mužů. Oni byli v legraci náladu, povídali a smáli se, jak to dělají muži před zápasem. Když poprvé vstoupil do dveří a viděl Raja, usmál se na učení. Ale výraz ego osoby se změnilo, když uviděl zbraň v mé ruce. Raj ostře řekl, že emu je něco, co se индусски, a muž couvl den. Zvenčí přicházející křik a hluk; pak náhle ticho.
  
  
  Amartya Raj znovu zavrčel na mě. "No, mister Carter, co jste teď dělat? Jste obklopeni. A jste uprostřed několika tun výbušnin.
  
  
  — Pokud ji umřít, ty taky zemřeš, — řekl jsem tiše.
  
  
  Zvedl ramena. "Já jsem hind. Pochybuji o tom, že smrt je tak hrozné pro mě, jako pro vás. Takže ji opakovat, pan Carter, co přesně chcete dělat? Ty dáš mi svou zbraň, nebo подождешь, dokud moji lidé nejsou взорвут nás oba na milion kousků?
  
  
  Тринадцатая kapitola
  
  
  V pokeru, pokud svůj poslední dolar na stole, můžete blufovat.
  
  
  Takže, stojan na skladě s kamionem lidí venku a tunami výbušnin uvnitř, jeho rozhodl riskovat. Výstup byl pouze jeden, a potřebuji byl Raj jako doprovod. Emu musel omezit svých vojáků, pokud ji hotel se odtamtud živý. Ale i málo люгера, приставленное na ego, góly, vypadá to, nezastavilo by ho. Raj byl profesionální, zkušený specialista na zbraně a взрывчатке, stejně jako její. Ale u mě bylo výhodou, mé pověsti. Tak jsem hodil své karty na židli, a stahl čekat s nadějí.
  
  
  — Dej mi svou zbraň a hodiny, " řekl jsem.
  
  
  'Proč?'
  
  
  Zaváhal, a její hit jeho ego люгером na виску. On spadl na zem, a to si u toho ego, hodinky a zbraně 45-měřidla.
  
  
  Když přišel k sobě, je to jen, že dokončil svou práci. To bylo naléhavé práce, ale zdálo se, že to bude fungovat.
  
  
  Na základě toho všeho bylo granátové jablko. Ji vytáhl bubeník, a pak tlačil ego zpět rivne tak, aby držet pojistka na místě. Pak ji rozbil sklo na hodinách Raja a stáhl sekundy šipku, než se připojit tužku k циферблату.
  
  
  Ji snažil udělat tak, aby malá ručička hodin odstrčil tužku. A padající tužka opustilo nebezpečnou šekem granáty. Když se to stane, měli jsme čtyři sekundy, aby se utéct.
  
  
  Když ukázala, že je to to Raju, on se zasmál. 'Děláš si srandu. To nebude nikdy fungovat.
  
  
  Její vypadalo удивленным. 'O? Proč by ne? To se osvědčilo v hong Kongu. Možná jste slyšeli o tom. Její používal to jako past na staré čínské контрабандиста. Gól od trupu, přesně podle plánu.
  
  
  — Ano, dobře, — přiznal Raj. "Jednoho dne, může být. Dokud pero sotva se v sále гранате... pokud tužka je dost těžký... pokud hodinky заведены těsné... pokud...
  
  
  Se mi chce smát. I přes sebe, to отпрянул. Jeho následoval za ním. Tři metry, šest metrů, jsme se stáhli, dohlédněte s fraškovitého rukodělné výrobky. Stál na vrcholu otevřené schránky s минометными shelly. Pokud granát vybuchne, malty náboje a všechny ostatní výbušniny v budově je také взорвутся. To by byl silný výbuch. "Samozřejmě, že můžeme běžet rychle," řekl jsem.
  
  
  'Jak?' Ego pohled byl přikovaný k гранате.
  
  
  — Spolu, — řekl jsem. "Mohli jsme běžet k vozíku. Její otevřeně za tebou. Musíte zavolat své muže, když jsme se spustit. Musíte jim říct, že nemají šanci.
  
  
  — Jdi k čertu, " řekl.
  
  
  Běželi jsme co nejdál od granátů. Byli jsme v den. Ji, slyšel, jak ego, lidé křičí na nás z vnějšku. Čekali ego objednávky.
  
  
  — Udělejte si čas, — řekl jí tiše. — Mám na mysli, máš devadesát sekund.
  
  
  Chvíli se díval na mě, a pak se znovu podíval na granát.
  
  
  — Sedmdesát sekund, " řekl jsem. času bylo dost. Samozřejmě, že tě to nezajímá... jak индуисту, a tak. Ji, podíval se na hodinky. "Šedesát sekund".
  
  
  Začal se potit. Taky ji.
  
  
  — To by mohlo fungovat, — zamumlal. "Může být, je to prostě fungovat".
  
  
  "Čtyřicet pět sekund."
  
  
  Teď se podíval, v každém případě to jde. Přísahám, že ji slyšel, jak hodiny tikají.
  
  
  "Vy nevěříte, že to funguje, ne?" — zeptal se jí od sebe. 'Nevěříte, že...'
  
  
  Dokonce i jeho nedokončil větu ve své mysli. Najednou se do zábavy.
  
  
  "Třicet dvě vteřiny... třicet jedna".
  
  
  Víc se nestaral Раджем. Její počítal pro sebe. "Míru sakra, Carter," vykřikl statný policista. "Vypnout tu věc. Jaroslav Boha.' Neochotně ji, přistoupil k гранате. Popadl mě za ruku a zastavil. — Ne, ne navždy, — vykřikl. "Můžete přinutit ji завибрировать. Byste...
  
  
  Ji, podíval se na hodinky. "Ach můj bože, deset vteřin... devět... osm".
  
  
  'Utíkej!' — řval on. "Rychle!'
  
  
  Jsme si nemyslel, že nám sekundy. Běželi jsme. Upřímně za dveře.
  
  
  Její slyšeli, jak zařval na hinduistický jazyce, a on byl upřímně za to, приставив zbraň k ego zádech. Nepřišel jsem na to, že křičel. Ji mohl jen doufat, že nařídil svým lidem, aby střílet.
  
  
  ji viděl ego voják; některé z nich se na nás zbraně. To by mělo být, křičel něco jiného, protože najednou lidé spěchali врассыпную. Okamžitě běžel za námi.
  
  
  Byli jsme u kamionu, když Raj se otočil a udeřil mě jeho svalnaté ruce. On praštil mě do brady, nutí váhat.
  
  
  Její střílel na Люгера a промазал.
  
  
  Někdo za mě taky střílel, a on skočil na nákladní automobil. To udělal ještě dva rychlé výstřely v Raja, ale neviděl, dostal jsem na něj.
  
  
  Pak do vzduchu vzlétl skladu munice. Buď můj skill pomohlo, nebo to bylo zbloudilé brýle. Jí nikdy nepoznal, ale nízká budova взорвалось, jako je obří петарда. První výbuch byl ослепляющим paprskem světla, оставившим bílé skvrny na mých сетчатках. Pak se ozvalo bavlna, a zvuk hit podle mého tréninku, перепонкам. Pak přišel kůru, ударивший mi do obličeje, a tlak odběr vzorků vzduchu, отбросившее mě k vozíku.
  
  
  Náboje a granáty, nadhozené ve vzduchu původním exploze, explodovat, snaha o zem. Винтовочные kulky praskal smrtící staccato, když kolem mě padaly trosky.
  
  
  Ji viděl člověka, подброшенного do vzduchu, a ego tělo bylo rozbité, a расчленено, než se opět klesla. Ostatní zemřeli okamžitě, nebo спотыкались kruhy pod krupobití kulek, dokud vedle nich není vybuchl projektil, разорвав ih na polovinu.
  
  
  Vzal auto a jel upřímný přes suché rýžové pole na "мерседесу". Výbuchy stále svítí večerní obloze za mnou, když ji sel na "mercedes".
  
  
  Nevěděl jsem, zůstal ještě někdo živý na skladu munice povstalcům, ale byl jsem příliš unavený, aby se starat o tom.
  
  
  Její motorizovaný více kilometrů, než si uvědomil, že moje levá ruka je slabá. Rameno болело, a když ji zvedl ruku, aby se každoročně na nah, cítil, jak šrapnel propíchnuté tkáně mého kabátce.
  
  
  Její, se obával, že nebudu mít mnoho času, než ji ztratil vědomí a měl jsem takové hrozné podezření, že problém ještě není vyřešen. Ji zničil zásoby teroristů a možná i zabil většina důležitých lidí, ale nebyl jsem spokojen. Byl ještě jeden malý aspekt, který jeho hotel vyzkoušet.
  
  
  Takže potřebuji pomoci, někdo, kdo by podporoval mě, dokud krize neskončí.
  
  
  Bylo jen jedno místo, kam ji mohl jít. A to doufal, že tam budu do toho, jak ztratil vědomí.
  
  
  Chladné ruce Чоени jemně наклеили náplast na díru v mém rameni. Pak se naklonila se ke mně dopředu a políbila mě na bolavé místo.
  
  
  Instinktivně ji obrátil se a pokusil se vzít ji na ruce, ale bolest stále bylo příliš silné.
  
  
  "Ubohé dítě," řekla. — Štěstí, že tě zabít.
  
  
  Její sel a snažil se zorientovat. Jeho byl v jejím bytě na postel, kde jsme se tak nedávno měl sex.
  
  
  "Vy jste se setkali s "Мерседесом", — řekla. "Ztratil jste vědomí, když въезжали na подъездную stopu".
  
  
  Ona se vzdálil od postele a šla k oknu. Když otevřela závěsy, v místnosti se vloupal sluneční брылев.
  
  
  'O Můj Bože!' Ji udusil. "Je už ráno."
  
  
  — Jsi zaspal celou noc. Tobě to potřeboval.
  
  
  Ji hotel vyzvednout své oblečení, a rozběhla se směrem ke mně a snažila se odstrčit mě.
  
  
  — Vy mi nerozumíte, " řekl jsem. "To patnáctého dne... hlavní útok... která se zabývá může konat dnes. Musíme to zastavit.
  
  
  Jemně se usmál a za ruku mě мочку. — Copak jsi pamatuješ? Jsi dal toto vlákno.
  
  
  'Jak?'
  
  
  "Skladu munice teroristů... jste zničili ego v noci. Spolu s Раджем.
  
  
  Její zvědavě se zamračil. "Ty jsi to slyšela?"
  
  
  — Pro estestvenno. Celý město zná. Její slyšela výbuchy zde.
  
  
  Můj mozek se cítil ospalý. Jsem ne zcela pochopil, co mi řekla, zatímco ona se znovu zmínil Raja.
  
  
  "Amartya mi řekl všechno."
  
  
  "Raj? To znamená, že je naživu?
  
  
  — Ano, je zraněn, ale je naživu. On chce, abyste dnes byli přítomni na slavnostním ceremoniálu v domě vlády.
  
  
  Její выругался pro sebe. Hajzl byl ještě naživu.
  
  
  — On přijede za tebou na stroji, — řekla. "Escort". Najednou si uvědomil. Jeho příliš mnoho věděl. Raj poslal za mnou escort, ano, pár палачей, bez pochybnosti, které se postarají o to, aby ji již nikdy otevřel rta.
  
  
  'Kdy?'
  
  
  'Teď. V každé době.'
  
  
  Její odstrčila ji a přistoupil k oknu. Na náměstí dole ji viděl поворачивающую na příjezdové dráze stroje. Чоени возражала, ale jeho rychle se oblékl a snažil se vysvětlit hej situaci.
  
  
  Vyšli jsme celý byt, těsně před tím, jak přijeli dva muži kolem auta na příjezdové cestě. Služka Чоени vedla ih v ložnici, a unikli jsme přes backdoor.
  
  
  — Směšné, — пробормотала Чоени, když jsme se vyšplhaly v její krémová "Bentley". "Raj nemusí mít nic společného s teroristy. To není stahl bych posílat své lidi, aby se zabít. Ji znám ego.'
  
  
  Ale v okamžiku, kdy to řekla, na kapotě auta se objevila díra od kulky 45 měřidla. Začíná druhý se objevil v nárazníku, když ji vyvedl "Bentley" na příjezdové chodník k bráně.
  
  
  Když jsme se obrátil na ulici, viděla muže v okně jeho ložnice, kde by chtěli nás. Pistole v ih rukou i nadále střílet na nás.
  
  
  — To je pravda, řekla. "Pak Raj — vůdce teroristů... muž, který stojí za útoky?"
  
  
  "Ne," řekl jsem. My revma se mě taky překvapil. Najednou cítil, že Raj nebyl vůdce teroristů, ne strůjce celého spiknutí, i když ve delle neměl jsem důvod v tom pochybovat — jen mě trápí určité věci, které řekl, nebo možná něco, co je stále cítit v okolí.
  
  
  "Kdo je to tedy?" — zeptal se Чоени.
  
  
  Já jsem je neznal. I když jsme byli dost daleko od domu, aby se strach lidí, které Raj подослал mě zabít, ji silně stiskl pedál plynu. Nejsem сводил očí s hodin. Měl jsem děsivé podezření, že полгорода může každou chvíli vzlétnout.
  
  
  Чоени pokoušel se mě uklidnit. — Jeďte trochu pomalejší, — řekla ona. — Jsme nyní ne ve spěchu. Raj nemůže realizovat své plány, — возразила to. — Jste zničili ih hromada. Vy jste zabili velkou část ih lidí. To nelze provést ih plán.
  
  
  To, co řekla, smysl velkého nemají rozumné, ale nemohl jsem se uklidnit. Mě stále мучило příliš mnoho otázek. A najednou jsem si myslel, že vím, kde najít odpovědi. Jí nic neřekl Чоени, вырулив na "bentley" na hlavní ulici a помчавшись na jih k консульству. Venku již vládla slavnostní atmosféra s vlajkami na všech svítilny. Chodníky se začaly plnit lidmi v světlé oblečení, направлявшимися na vládní budovy v centru Kalkata.
  
  
  "Oni jdou na dovolenou," řekla Чоени.
  
  
  "Když se začít?" — zeptal se jí tvrdě.
  
  
  'Ve dvanáct hodin.'
  
  
  Ji, podíval se na hodinky. Bylo půl jedenácté.
  
  
  Dále jsme въезжали do města, tím větší je dav, dokud jsme se mohli pohybovat pouze черепашьим krokem. Lidé byli populární v národních oblečení. Oni окликнули nás v dobré náladě, ale výhled ih množství mě překvapilo. Ji viděl, no ne lidmi, a крупинками střelného prachu, které se hlasování o-hlasování o воспламенятся od zapálenou zápalky.
  
  
  Situace před americký konzulát není také snížila mé obavy. Námořní pěchota USA stále tam byli. Měli s sebou zbraně, a oni byli těžké široká munice, ale oni byli v přední formě, a kolem nich se tlačili lidé.
  
  
  Oni zcela ztratili bdělost.
  
  
  "Oni vědí, že teroristé zničen", — vysvětlil Чоени, když jsme projížděli branou na nádvoří úřadu. "Ruské děti".
  
  
  Její застонал, ale ona se zasmála a nazvala mě паникером. — Po všem — rozhodně řekla. — Žádné problémy. Brzy jsme арестуем Амартию. On nemůže nic dělat.
  
  
  Jeho hej, není противоречил. Její objevilo kolem auta a běžel na konzulát.
  
  
  Слокум jak jednou sestupoval po schodech, když jí, se vloupal dovnitř. Strach zmizel, kolem ego očí, stejně jako pot z čela. To znovu stahl tak v klidu, v pohodě profesionálním diplomatem. On se zamračil, když viděl mě, a já jsem si uvědomil, že je to proto, že jsem vyvrátil zprávy v médiích zprávy emu, že posledních pár dní to bylo téměř vyrazen, když si myslel, že svět hlasování o-hlasování o explodovat v ego říši. — O, pan Carter, " řekl bez úsměvu. — Ty jdeš na dovolenou?
  
  
  Ji zavolal ego. "Marines... oni udržují lidi ve strachu".
  
  
  To povýšeně odfrkl. — Je to za námi. Včera v noci lidé pana Raja zničili teroristy. Jeho, předpokládám, že jste jim pomohl s tím.
  
  
  — Útoky stále může být, " trval jsem. "Jedna bomba může být hozen na ruský konzulát, a začnou střílet".
  
  
  — Uklidněte se, pane Carter, — řekl Слокум. "Věc je teď v rukou odborníků... diplomatů. A my jsme se udržet situaci pod kontrolou".
  
  
  To konejšivě mi položil ruku na rameno. "Upřímně říkám, dnes ráno jsme se jen kamarádit vydržet ruku rusům". Podíval se na své hodinky. — Přes deset minutu, abych byl přesný. Ih pan Sokolov bere naši malou delegaci. Její měl jsem spěchat tam.
  
  
  Její zeptal se. - 'Delegaci?'
  
  
  Prošel mimmo mě. Ego řidič, mariňák v přední formě, придержал otevřené dveře, a Слокам přišel k autu před domem.
  
  
  — Nápad plukovníka Wu, — vykřikl.
  
  
  Byl u auta, když ji popadl ego za rameno. — Počkej, — vyštěkl jsem na něj. — Že se plukovník Wu?
  
  
  Разозлившись, odhodil svou ruku. "Poslouchej mě, Carter, tvá práce zde je hotova. Jste splnili svůj úkol, jeho bych řekl, krvavé úkol. Takže vypadni z Kalkaty, dokud ještě můžeš.
  
  
  Otočil se k počítači, ale znovu ji chytil ego a silně přitiskl na den. Řidič udělal krok v mém směru, pak se zastavil. — Krejčí sakra Слокум, — прорычал jsem. 'Odpověz. Že přišel plukovník Wu?
  
  
  — Není vaše věc, "řekl," ale máme skvělý nápad. Gesto světa. Děti budou květiny na ruský консульству. To se bude vysílat v televizi celého světa přes satelit".
  
  
  Její odstranil ruce s ego ramene. Nemohl jsem uvěřit, že to, co řekl. — Děti, — řekl jsem.
  
  
  — Ano, přes sirotčinec plukovník Wu. Stovky dětí.
  
  
  S barvami z nás, pro rusy. Geniální, nemůžete najít?
  
  
  "Čistá..." Jsem se stáhl zpět, když si uvědomil, že on nikdy nepochopil, jak se teroristé plní svou práci.
  
  
  Слокум se otočil, selle do auta a zavřel za sebou dveře. V tento moment přišla Чоени a postavila se vedle mě.
  
  
  — Řekl, že budou děti, ne? zašeptala ona. "Pak to půjde..." udělala pauzu k zamyšlení ještě není plně tvořil myšlenka. "Myslím, že to ještě není proud. Ještě ne. A plukovník Wu...
  
  
  — Ano, — řekl jsem. — Musí být, je to plukovník Wu. Ale budou obviňovat američany. Слокум... tohle je šílený... to celou cestu hraje na ruku полковнику Wu. Jeho běžel zpět k "bentley", a Чоени přišla za mnou.
  
  
  'Než máte v plánu nějakého dělat?' zvolala.
  
  
  "Zastavit tuto věc, pokud to budu moci." Její sklouzl za volant, když přišla na další den.
  
  
  — Ne, její půjdu sám, " řekl jsem. "To může být nebezpečné".
  
  
  Ona ignorovala můj komentář a posadil se.
  
  
  "Pokud je to plukovník Wu, proč nám dal informace o Закире a chrámu?" — zeptal se Чоени. "Закир již byla ohrožena. Věděli jsme, že ego jméno, proto já musel odstranit. Wu by měl být, doufal, že nás zabijí najednou. Emu je to téměř podařilo.
  
  
  Ji stiskl klakson a vyskočila přes brány konzulátu. Mariňák отпрыгнул stranou a proklel mě takovým hlasem, že ego bylo možné slyšet na půli cesty dolů po čtvrtletí.
  
  
  Před námi na тротуарам spěchali lidé. Nás napadla policajt a zuřivě замахал rukama, ale není to сбавил rychlost, až jsme se ocitli v blízkosti ruského konzulátu.
  
  
  Na okamžik se mi zdálo, že jsem nadarmo паниковал.
  
  
  Jako američané, rusové snížila bdělost. Ih vojáci, také v internetové podobě, vypadal spíše парадными, než vojenskými. Ale jsem měl dobré tušení, když ji viděl jednotka námořní pěchoty USA, stojí na stojanu pozoru přes ulici od konzulátu. Слокум udělal situaci ještě více nebezpečná, zadáním četa námořní pěchoty.
  
  
  Ego stroj jel otevřeně před naší, a když ji vytáhl k obrubníku, ego řidič prostě jel do brány konzulátu. Ji viděl, jak Andrew Sokolov vyšlo na předních den budovy, aby splnily své hosty.
  
  
  'Ukaž!' — zvolal Чойни. Ona divoce ukázala na ulici.
  
  
  Oni stoupali do mírného kopce, no bylo ne méně než stovky. Děti, o většině kterých bylo deset let. Malá armáda se zpěvem... скопом proudila právě na ruský консульству. A všichni nesli malé kytičky v pestře malované bank.
  
  
  Слокум vyšel kolem auta a podíval se na své děti hrdý a zářící, jako by to bylo ego osobní diplomatický triumf. Dokonce i starý lis Sokolov se zdálo v dobré náladě.
  
  
  Její řval:
  
  
  "Zastavte ih!"
  
  
  Její, cítil jsem se jako idiot. Já jsem s výkřikem vyběhl na ulici, a Чоени za mnou.
  
  
  Ji slyšel, jak Слокум mě volá. Lidé na ulici se na mě podíval, jako na blázna. Důstojník vystoupil dopředu, aby mě zastavit; Ji odstrčila ego a spěchal k dětem. Pak ji viděl plukovník Wu. Stál stranou a pozoroval, takže dospívající kolem svého úkrytu zodpovědný.
  
  
  Všechno se stalo velmi rychle. Děti byli ohromeni výhledem na vysoké bílého muže, проносящегося mezi nimi. Oni přestali zpívat a отшатнулись.
  
  
  Důstojník se stále snažil dostat do mě, a někteří lidé na ulici taky. Její divoce stahl vytáhnout kytice kolem dětských rukou. Její podíval se jedna kytice, nic nenašel a vyhodil plechovku. Pak se podíval ještě jednou a ještě...
  
  
  Děti křičeli. Někteří běželi zpět do stejného směru, odkud přišli. Jí nenašel jsem nic, když jsem zavolala Чоени a ne dal sklenici s kyticí květin. Její hodil květiny a zvedl bombu, která se zabývá bylo pod nimi.
  
  
  Jen to, co jsem si představoval.
  
  
  Полковнику Wu se dokonce podařilo by se svalit vinu na zaměstnance amerického konzulátu, protože, jak věděli rusové, to Слокум uspořádal dětský pochod k консульству. Kdyby bomby vybuchly, reakce Ruska by byl explozivní. Ale neměl jsem čas vše vysvětlovat. Policie začala blížit ke mně. A také skupina lidi na ulici. Dokonce viděl, jak se pohyboval četa морпехов.
  
  
  To udělal divoké hádat. Ji vytáhl zapalovač a zapálit krátký knot, vyčnívající přes banky.
  
  
  Pro dav prošel creek. Lidé отшатнулись a затоптали další jiné ve spěchu, aby se zachránil. Její otočil se a hledal místo, kam hodit bombu, ale téměř všude byli lidé. Konečně ji uviděl plukovníka Wu. On stál jeden v blízkosti skleněné vchodu do moderní kancelářské budovy. V každém případě, to bylo daleko od ruského konzulátu. Její doufal, že Sokolov si uvědomí, že jsem se snažil zabránit útoku na ego štábu. Její hodil malou bombu, jako granát. To přistál na cementu před Wu a покатилась dál. Se nořil do budovy, před tím, než explodovala bomba, ale velká okna se rozbila, a tvrdě na něj deštěm. ji viděl, jak padl; pak ji ztratil ego na mysli.
  
  
  Dav běží dolů kolem mě. Děti klesnout své kytice a rozplakala se.
  
  
  Jeho běžel do budovy, kde viděl Wu. Uvnitř budovy sklo zaskřípal pod nohama, a její viděl krvavý po, bude z toho místa, kde padl plukovník Wu.
  
  
  Ji viděl, jak uzavřel den na vleku. Jí spěchal do сужающуюся štěrbinou mezi posuvnými dveřmi. Ji jsem to, ale je to málem stálo život.
  
  
  
  Четырнадцатая kapitola
  
  
  V okamžiku, kdy její ввалился výtah, Plukovník vyskočil na mě. To bylo rychlé. Ego ruce ощупывали mě všude požadoval zbraně. Jeho zvedl ruce, aby zakryli Вильгельмину a nůž, ale cítil, jak vytáhl něco kolem mé kapsy kabátce.
  
  
  — Nepohybujte, — vykřikl.
  
  
  On skočil na mě a vznášející se mnou navždy. Pomalu se otočte, — nařídil on.
  
  
  Velmi opatrně ji a podíval se přes rameno. On se opřel o uzavřeném den, připravuje jednou rukou stisknout tlačítko, která se zabývá povede nás na střechu budovy. Ego obličej byl celý ve skle. Kolem některých ran je stále trčely skleněné střepy. Krev tekla na ego, na prsou, na břiše byla dlouhá rána, která se zabývá měla znamenat ego a smrt, ale i teď v nen stále udržovala určitou důstojnost. Za pár minutu až do smrti se zachovala přesné, бодрую způsob chování, který se zabývá již vyráběla na mě dojem, v ego panství.
  
  
  V ruce měl moje plnicí pero, naplněné smrtící plyn. On si stáhl čepici a držel palec na kleci, připravený vystřelit. On zřejmě věděl, jak to funguje.
  
  
  To целился na mě, a já jsem přemýšlel, uvědomil, zda se platnost této ks.
  
  
  "Pokud používáš svůj je to tady, ve výtahu, — varoval jsem ji, ty taky budeš mrtvý".
  
  
  "Jeden dech je vše, co potřebujete, je", — řekl on. — Já dobře vím je to malý přístroj, Carter.
  
  
  Se mi zdálo, že jsem viděl, jak шевельнулся ego palec, a jeho málem zavrčel na něj.
  
  
  — Počkej, — řekl jsem. — Není kam spěchat.
  
  
  On se zasmál a gestem požádal mě, abych vstát. Ji opatrně vstal a прижался k druhé stěně výtahu.
  
  
  — Řekni mi, proč, " řekl jsem. — Co jsi hotel dosáhnout?
  
  
  "V síle, Carter, — vysvětlil on. "Nedávno jsi se mě zeptal, co víc si může přát takový člověk, jako jsem já. Ji řekl, že ten, kdo má vše, co jen chce být jistý".
  
  
  — A byla to lež?
  
  
  — Ne, ale já jeho ne stahl to vysvětlit dál. Jen síla dává bezpečnost. Jen člověk nahoře v bezpečí.
  
  
  'To ještě fretka nechápu. Co jste měl v plánu udělat s těmito bombami?
  
  
  — Chaos, — řekl on. "Rusové obvinili by američany. Byly by záběry. Nepokoje na ulici. Malá válka tady v Kalkatě. Říká se, že New Delhi vyhlásil výjimečný stav, jako dříve. Raj by trvalo moc. Později jsme vyhlášena nezávislosti of Bengal".
  
  
  — Ale on by pracoval pro vás?
  
  
  'Ano.'
  
  
  "Shill, protože jste číňan?"
  
  
  On znovu přikývl a málem согнулся na polovinu, než bolí.
  
  
  — Zemřeš — varoval její ego. "Bez tebe vezme navrch".
  
  
  On slabě zavrtěl hlavou. "Existují dokumenty. Musí být otevřeny, pak mé smrti.
  
  
  "Dokumenty o účasti Raja spiknutí?"
  
  
  'Ano.'
  
  
  On se narovnal a lehce zvedl plynové pistole. — Ale ty jsi selhal, " řekl jsem. "Zemřeš zbytečně".
  
  
  On stiskl tlačítko výtahu za sebou. Výtah se pomalu zvedl.
  
  
  Pak se zhluboka nadechl a stiskl na svorku plnicí pera. Její odběr vzorků vzduchu глотнул, těsně před tím, jak se mezi námi vytvořený oblak plynu.
  
  
  Malý výtah byl naplněn jim, a змеился kolem nás, jako tygr, připravený zaútočit, jakmile jsme se otevřít ústa, aby dýchat. Stáli jsme a dívali navzájem na sebe ve velkém, tichém boji tají dech. Nikdo kolem nás není шевельнулся. Záchranu neměl. Pomalu stoupající výtah vylezl na horní patro. Ji nemohl proniknout mimmo něj zastavit výtah uprostřed. Potřeboval jsem dýchat, než ho byl schopen otevřít dveře.
  
  
  On se samolibě ухмыльнулся. Nyní emu by jednodušší zemřít. On půjde do hrobu, myslet si, že vyhrál poslední bitvu. Bylo to lepší, než závodit se mnou na stánku pro talířů. Pokud by byl schopen zadržet dech i když jen na vteřinu déle, než je jeho, on by vyhrál svůj poslední triumf. Její sáhl za minutu a vytáhl svůj kapesník, speciální kapesník, který Hawke mi říká vždy nosit s sebou, když ji beru plynová zbraň s sebou na misi.
  
  
  Její přitiskl ego k ústům a nosu, pak rivne vdechl přes speciální filtrační vlákna.
  
  
  Tvář Wu byl nejprve zmatek, pak pochopení, pak hrůza. Zbarvení; dokonce zavřel ústa rukou. Ale nakonec emu musel dýchat. Povzdechl si a skočil ke mně, jeho malé knoflíky сжали moje hrdlo. Jsem se bránil.
  
  
  Když se jeho prsty se uzavřely kolem mého krku, a on vydechl. — Proklínám tě! — vykřikl on. Jsme se chvíli dívali navzájem na sebe.
  
  
  Pak ego prsty pomalu uvolněná a sklouzl na stranu. Byl mrtvý, když spadl na podlahu.
  
  
  Jí dovolil plyn na horním patře рассеяться, a pak začal pomalou cestu dolů. Když se dveře výtahu v prvním plánu patře budovy otevřely, Чоени skočil ke mně.
  
  
  V hale budovy dění sledovala растерянная dav.
  
  
  Tam byl Слокум, a ego tvář znovu byla mokrá od banky, podíval se na mě rozzlobeně a skromný. Ji ignoroval ego a obrátil se k Alexander Pavlovič, вышедшему kolem davu.
  
  
  Ruština, příjemně se usmál. Ani on se sklonil, aby políbil mě na obě hole, jak se ego krajané dělají se svými kamarády.
  
  
  — Zachránil jsi nás všechny, — řekl, dotýká se rty mého ucha. — Ale уезжай na Kalkaty dnes večer. Pak, s úsměvem, on ustoupil zpět a začal diplomatické tlachání o tom, že američané a rusové pokojně spolu žijí všude, dokonce i v Kalkatě. Za ním ho viděl Амартию Raja, jeho levá ruka je v sádře a rány obličeje od výbuchu ve skladu munice. Stál otevřeně, ale nemohl jsem hádat, o strachu, který se zmocnil jim. Dříve nebo později ego разоблачат. To byl jen vývrtky času.
  
  
  Konečně ruka Чоени se ocitla v mé, a chovala se mě na "bentley".
  
  
  Její ohlížel na budovu a přemýšlel o tom, co řekl Sokolov.
  
  
  Ji musel odejít. Na druhý den ráno ego lidé se snaží mě zabít. Ještě před tímto Raj mohl poslat své vrahy. Kolkata bylo nebezpečné místo; ale pak se jí podíval se na Чоени, a že než si myslel. — Tvůj dům, " řekl jsem. "Postel se stala měkčí".
  
  
  * * *
  
  
  
  O knize:
  
  
  Velký Кормчий dal svým vojskům zásadní údaj. Kreml nemohl otočit. V Kalkatě již зажегся knot totální zničení.
  
  
  Zůstal jen jeden člověk, aby se zabránilo to: Nick Carter. Smrtící úkol, když zjistil, že ego soupeři byli děti. Děti, které jsou naplněné nenávistí a touhou po zabíjení, v čele s обезумевшим Крысоловом, který byl stejně neviditelný, ale i nebezpečné.
  
  
  
  
  
  Obsah
  Kapitola 2
  
  
  Kapitola 4
  
  
  Kapitola 5
  
  
  Kapitola 6
  
  
  Kapitola 7
  
  
  Kapitola 8
  
  
  Kapitola 9
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Řezník Bělehradu
  
  
  
  
  Anotace
  
  
  
  VRAH NA VRCHOLU SVÉ KRVAVÉ PROFESI ...
  
  
  Člověk, neznámý nám jednoho odborného průzkumu na světě. Vůdce soukromé špionážní síti v hodnotě miliardy dolarů pod názvem Topcon, Inc. Sadista, jejíž brutální síla dosáhla půl zeměkoule ...
  
  
  V PAŘÍŽI
  
  
  Červená zběhnutí, který měl vyprávět Nick Cartera o smrtící hrou Topcon, byl зарезан, než on mohl pronést alespoň slovo.
  
  
  V LAUSANNE
  
  
  Krásná mladá německá агентша používá všechny triky svého dobře тренированного mysl a tělo, aby se zbavit Nicka šanci najít Топкон.
  
  
  V MILÁNĚ
  
  
  Čínský оперативник téměř navždy zastavil Nick smrtelný úder karate. Agent Chicom také lovil, protože člověk, který vedl Topcon.
  
  
  V TERSTU
  
  
  Paní nacistického univerzity pachatele вовлекла Nick ve výbušné hru na schovávanou. A zatímco ona je odvedla Nick stranou, nepolapitelný muž č. 1 Topcon utekl znovu.
  
  
  V BĚLEHRADĚ
  
  
  Strašidelný maškarní proměnil v noční můru, když Nick Carter konečně zjistil pravou identitu hostitele Topcon!
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  První kapitola
  
  
  Druhá kapitola
  
  
  Třetí kapitola
  
  
  Čtvrtá kapitola
  
  
  Pátá kapitola
  
  
  Šestá kapitola
  
  
  Sedmá kapitola
  
  
  Osmá kapitola
  
  
  Devátý-kapitola
  
  
  Desátá kapitola
  
  
  Jedenáctá kapitola
  
  
  Dvanáctá kapitola
  
  
  Тринадцатая kapitola
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Řezník Bělehradu
  
  
  
  
  
  Určeno obsluhou tajných služeb Spojených Států Amerických
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  
  Orient express, jako velký černý drak, vyklouzl kolem Milánského nádraží. Rychlost psaní, vlak letěl kolem města v zelené italské venkov, скуля na kolejích, závodní směrem k Terstu.
  
  
  V kupé, v zadní části качающегося vlaku seděl jeden malý nervózní muž, s hnědým kufrem u ego noha. Ego se jmenoval Carlo Спинетти. Byl obchodníkem, čísla domů, pak cestování do vzdálených příbuzných. Při pohledu přes okno vlaku na мчащийся krajiny, myslel si, jak by se rád znovu vidět svou ženu a děti. Pro někoho je to výlet může být vzrušující, ale pro Carlu Спинетти непрекращающаяся povyk davu нервировала.
  
  
  Vysoký muž otevřel dveře kupé a zastavil se, díval se na Carlu chladné tmavé oči, které, zdálo se, byla vytvořena kolem černého dřeva. Ego pohled padl na hnědý kufr, který Carlo neobtěžoval dát na stojanu. Slabý úsměv скривила posezení rta člověka, a pak prošel zbytek cesty v kupé a selles naopak Carlo, natáhl před sebe dlouhé nohy.
  
  
  "Jdete v Terstu, a?" zeptal se.
  
  
  Carlo Спинетти zamrkal a зашевелился na svém místě. Byl překvapen, učit se, že tento cizinec ví, že ego místo určení. On řekl: "Ano, a ty jsi?"
  
  
  Muž pokračoval s úsměvem, jako by věděl o vtip, který skrýval od Carlo. "Také jsem se v Terstu".
  
  
  Přes pět minut do kupé vstoupil tlustý muž. Zavřel dveře a opřel o ní, učení Спинетти, jako to dělal i první muž. Ego pohled taky padl na tašku noha, u Спинетти. On pak kývl vysokému muži, jako by věděli, že přítel přítele v dávné minulosti.
  
  
  Instinktivně Carlo sklonil a передвинул kufr, který, zdálo se, že zájem dvou cizích lidí. Nemohl vysvětlit ih zájem. Taška byla potrhaná a vyčerpaná, a v něm nebylo nic cenného, kromě oblečení Carlo a nějaké menší dary, které on molo domů své rodině.
  
  
  "Ty taky budeš v Terstu?" - nervózně ptal se druhého člověka.
  
  
  "Ano." Hlas byl hrubý a ostrý. Velký muž klesl na místo vedle první cizinec, a скрестил ruce na hrudi. Seděl tiše, jeho oči byly zakryty, jako by podřimoval, dokud vlakových souprav.
  
  
  Carlo trapné поерзал. Řekl si, že by mělo být, si představuje hrozbu, kterou cítil na ih náhodnými slovy. Oba muži byli oblečeni dražší, než on. Ih osoby se zdálo kruté, ale oni nebyli jako na zloděje, kteří kradli u nevinných cestujících.
  
  
  "Co je s tebou, mým přítelem? Zdá se, že jsi trochu нервничаешь", jen řekl vysoký muž.
  
  
  Carlo přiložil prst k воротнику, aby se uvolnily ego. "Zajímalo by mě - může
  
  
  být ty mě znáš? "
  
  
  "Ne, můj je jiný, jí tě nevím".
  
  
  "Mám pocit, že se díváte na mě."
  
  
  "Dívám se na tebe, ale dívám se", - řekl vysoký muž. Pak se zasmál.
  
  
  Nervozita Carlo rychle ustoupila strachem. Říkal jsem si, že emu není nutné zde zůstat, že to může změnit kupé, on se sklonil a rychle popadl svůj kufr. Ale když se začal pohybovat ze svého místa, vysoký muž naproti němu, udeřil ho nohou a přitiskl si kufr na místo, преграждая cestu Carlo nohou.
  
  
  "Neopouštěj nás, mého přítele. Líbí se nám tvoje společnost", - řekl hrozivým hlasem.
  
  
  Najednou oči masivního muži mají hozený otevřít. To впился pohled do Carlo. "Ano, posaď se. A buď zticha, pokud nechcete, aby vás někdo urazil".
  
  
  Carlo spadl na své místo. On se třásl. Cítil, jak se něco plíží na ego tváři. To smeteny ze stolu ego rukou, pak si uvědomil, že je to pilíř bank.
  
  
  "Proč to děláš? Její nikdy tě neviděl. Co potřebuješ ode mě?"
  
  
  "Řekl jsem ti, sklapni", - прорычал podsaditý muž.
  
  
  Сбитый matoucí a funky, Carlo zůstal na svém místě, dokud vlak by zastavil na nádraží v Terstu. On byl tak vyděšený, že jsem vstala jen tehdy, když velký muž vstal a udělal gesto. "Pojď. Vy jeďte napřed nás".
  
  
  Vysoká západ slunce muž v kabátu. To досталь nůž s krátkou širokou čepel. "Vezmeme tvůj kufr, další můj. Veď chovat slušně, pokud chceš žít".
  
  
  Carlo запротестовал. "Mám v kufru není nic cenného. Samozřejmě, je to chyba, jste se mýlili".
  
  
  "Máme ten správný člověk a ten správný kufr". Ostrý závit nožem уколол krku Carlo. "Drž hubu a jeď."
  
  
  Když Carlo pomalu sestupoval po schodech do vlaku, potem a chvěje se strachem, bylo mu přišlo na mysl, že možná, tito lidé zabijí ho, že by nám to dělal. V ego gólů rozvíjel paniky. On vyšel na nástupiště stanice a ego oči zahlédli viděli v davu formulář policisty. On instinktivně vykřikl: "Prosím, určit mi!"
  
  
  To běžel na policii, ale ostří nože brutálně вонзилось emu v krku. On zavrávoral, lapal po dechu. V čem byla příčina? Proč potřebují ego kufr? Сбитый matoucí na oba konce, on slepě se hnát od konce platformy a s výkřikem, který se přesunul na konec aliance nářek se zřítil dolů, na kolejích ...
  
  
  
  
  
  
  První kapitola
  
  
  
  Washington padal jemný déšť. Hustá mlha visí nad městem, jako je šedá srst. Když ji vyhlédl ven přes okna svého hotelového pokoje, ji mohl vidět téměř tak daleko, jak jen mohl hodit Pentagon. Jen v případě, že ji snažil zvážit silueta sovětského velvyslanectví na ulici. Zajímalo by mě, obsazeno, zda někdo kolem ego chlapců придумыванием projektů, které mi mají za úkol přerušit.
  
  
  Zazvonil telefon, a rychle se blížil k němu. Její čekala na zprávy od Davida Хока, člověka, který způsobil signály pro AX, agentury pláště a dýk, které наняло mě. Práce byla riskantní, a někdy hodiny byly strašné, ale já jsem se setkal se spoustou zajímavých lidí.
  
  
  Hlas, který se ozval na linku, patřil k jednomu přes asistenty Хока. "Starý muž na shromáždění, a on hlásí, že bude připojen trvale. On říká, aby si vzali den volna, a mluvili s ním zítra."
  
  
  "Díky," řekl jsem a zamračil se, tak zavěsil. Když David Хоука spojovaly dlouhé jednání, to obvykle znamenalo, že s naší strany, že se něco pokazilo.
  
  
  Netrpělivost грызло mě, když ji sundal všechny své zařízení - люгер " v наплечной pouzdra, jehlový v rukávu, malý plynový bomby, kterou její první části приклеенной k vnitřní straně stehna, a vstoupil do sprchy. Někdy je moje věc, bylo to jako válečný: pospěš, nebo počkej. Hlasování již dva dny ji byl ve Washingtonu, při čekání na rozkazy, a Hawke ještě mi neřekl, co se děje. Když to přišlo k непостижимости, mnozí obyvatelé Východu mohli mít zlé oko u худощавого starého odborníka, který dohlížel na operace SEKERU.
  
  
  Hawke se mi způsobil v metropoli v New Delhi, kde se jí právě splnil úkol. Hovor byl označen jako "Priorita 2", což znamenalo, že naléhavé je řešení připraveno. Jen návod Prioritou Odina mohli rychleji dodat agenta k domovu, a Prioritu Jedna byla vyhrazena pro zprávy odeslané, když Prezident byl na linku a Státní tajemník okusovala nehty až na klouby.
  
  
  Nicméně od chvíle, kdy se mi podařilo mluvit s Hawke pouze jednou, a tento rozhovor byl stručný. Řekl mi jen, že u něj probíhá zadání, které bylo otevřeno v mém pruhu.
  
  
  To pravděpodobně znamenalo, že mě mohou zabít.
  
  
  Obal ručník kolem pasu, ji, poslouchal zprávy, dokud holicí. Nyní ve světě děje mnoho věcí, co se dělo předtím, a z větší části to bylo moc dobré. Spolu s chmurnou počasí to bylo dost, aby poslat zbožného přítele v baru za ještě jedním dvojitým бурбоном. Ale byla to noc, kterou by nebylo možné výrazně oživit, kdyby muž věděl, že tu správnou dívku. A ji znal jednu.
  
  
  Její jméno Ellen. Pracovala na jednoho na to drahé právníky, kteří se specializují na zkoumání del u Nejvyššího soudu. Nevěděl jsem, jak je dobrý jako právník, ale pokud ego stručné zprávy byly z poloviny tak krásné, jako ego tajemník, nejspíš by se nikdy ztratit věc.
  
  
  Nejsem виделся s Ellen téměř rok, ale protože věděla, než jí dělal, jsem musel nabízet žádné dlouhé vysvětlení, když jí volal hej. Řekla, že se vzdá další plánování na noc. Její jeli přes město k jejím bytě na autě, kterou AX je uveden pro mě. Mlha byla tak hustá, že jsem musel pohybovat rychlostí hlemýždě.
  
  
  Na Ellen bylo kování černé šaty s hlubokými výstřihy. Vzala můj plášť, pak objala mě na krk, přitulila se ke mně, že plně kojit a políbil mě, od jehož obočí sochy растопились by.
  
  
  "Neztrácejte čas nadarmo", - řekl ji ahoj.
  
  
  "S tebou nikdy co ztratit. Dnes jsi tady, zítra pryč". Usmála se na mě. "Chápu, že jsi stále pracujete na této мерзкого dědek, Хоука?"
  
  
  "Vlastně je, ale dnes ji celý tvůj".
  
  
  To приподняла obočí. "Zní to velmi zajímavé, pan Carter".
  
  
  Rozhodli jsme se jít ven na ulici. Počasí bylo příliš mizerný, a, kromě toho, že pravda spočívá v tom, že nikdo kolem nás není hotel odchýlit se příliš daleko od ložnice. Pak toho, jak Ellen usmažila nám steaky tlustý, jako Sunday New York Times, jsme seděli, pili víno a povídali si o tom, co se stalo s námi za rok s nimi fretky, jak jsme viděli. Řekla mi o své činnosti, a jí řekl, hej, kde byl, ne-li оборудова všem, co dělal.
  
  
  Pak ho zvedl sklenici a šel k ní na dlouhé бахарев. Pomalu váhu úsměvem, ona допила zbytek vína, a pak наклонилась, černé šaty сползло s její bílá prsa, a natáhla svou hrnek vedle mého.
  
  
  "Konečně, Přezdívka, - řekla. "Začínal jsem si myslet, že jsi nikdy nedostanete, že."
  
  
  Její tiše se zasmál a nechal své prsty proklouznout dolů na její šaty a měkkost jejích prsů. Její bradavka byla tvrdá a natažené na mé dlani. Její, políbil ji a cítil, jak se jeho rychlý jazyk, a pak se otočila a spadla mi do klína.
  
  
  Přetrvávající na její rty, její zkoumal ego, dokud ona odpověděla horlivě. Do té doby, když polibek skončil, u nah dech, ee prsa подергивались nahoru a dolů.
  
  
  "Nick, to bylo příliš dlouho."
  
  
  "Ano, opravdu, - pomyslel jsem si.
  
  
  Lezení, ji zvedl ji na nohy, protáhl se a rozepnul šaty vzadu. Pomalu spustil pásy s ee ramen, pak vztáhl plnější poprsí. Jeho políbil ji znovu, a její ruce sklouzl na moje záda.
  
  
  "Ložnice, kde to bylo dříve?" Její zeptal se.
  
  
  Ona přikývla, znovu hledá mých úst, a já jsem ji zvedl a nesl se přes dveře do postele.
  
  
  "Skvěle?" - zeptala jsem se jí, stojím nad ní, sundal si kabát.
  
  
  "Dobře, Nick".
  
  
  Její absolvoval, aby se svlékla a zavěsil люгер na opěradlo židle. Ellen se podíval na mě tmavé a тлеющими očima.
  
  
  "Já bych hotelu, aby jsi nosil tuto věc," řekla. "To mi připomíná, než si vydělávat na živobytí".
  
  
  "Někdo to dělat musí".
  
  
  "Já vím. Ale je to tak nebezpečné. Pojď sem, Nick. Pospěš. Jí chci tě teď."
  
  
  Když ji, přistoupil k ní, ona вылезла přes šaty a černé kalhotky, které byly vším, co nosila pod ním. Zatím ji hladil ee vnitřní povrch stehna, ji políbil ee prsou. To корчилась, jako by můj dotek зажгло ff.
  
  
  Pak byl její nah, a když vyrostl pode mnou, синхронизируя své pohyby s mými. Jsme dosáhli vrcholu společně.
  
  
  To bylo všechno, co jsem si pamatoval, a dokonce i více.
  
  
  Naše těla jsou stále byly spojeny, když ji slyšel hovor, telefon na noční stolku. Ellen поморщилась, pak вылезла z pod mě a zvedla telefon. To прислушалась hlas v telefonu, pak сунула mi sluchátko. "To je ten člověk."
  
  
  "Doufám, že jí nic není přerušen," řekl David Hock.
  
  
  "Byl jsi zatraceně blízko," řekl jí emu. "Jak jste se dozvěděli, kde by byl?"
  
  
  "Kvalifikovaný odhad, ji, předpokládám, že byste to nazvali, ji znám, jí řekl, že vás vzít den volna, Nick, ale věci se konečně začaly objevovat. Jeho bych hotel, aby jste se přestěhovali do obchodu, otevřeně teď".
  
  
  Ji položil telefonní sluchátko
  
  
  vstal z postele a znovu oblékl. "Existují zprávy pro tento мерзкого dědek?" - zeptal se jí, Ellen, přístup k den.
  
  
  "Ano," řekla se slabým úsměvem. "Řekni emu, co si myslím, že vybrané jim čas byl prostě skvělý".
  
  
  Déšť utichl, když se jí dostal do budovy Amalgamated Press and Wire Services na Dupont Circle. To byl obchod, jak se jmenoval ego-Hok, krytí centra operací SEKERU.
  
  
  Jen světla v kancelářích Хока spálil, když ji přiváděl na безмолвному chodbou. V čekárně seděla dvojice mužů. Odina kolem nich šťouchl palcem směrem další den, a do ní vstoupil a našel Хоука ego stolem. To vypadalo tak, jako kdyby to není příliš dobře dostatek spánku.
  
  
  "No, Nick, jak proběhla noc?" - zeptal se strohým hlasem.
  
  
  "Bylo to fajn, dokud to trvalo". Její sell, bez ptaní.
  
  
  "Jsem běžel od jedné čertovy schůzky na druhou, snaží se přijít na detaily tohoto svého úkolu". Pohrdání Хоука k byrokracii odráží na jeho tváři. "Nyní se stalo, jaký-že to, co dává emu zvláštní naléhavost. Poskytnout informace pro vás dnes večer, protože chci, aby jste ráno letěl do Paříže".
  
  
  "Co mám dělat, když ji tam než se dostanu?"
  
  
  Hawke otevřel zásuvku a vytáhl složku na manila papíru. Kolem desky je vytáhl jsem pár fotek. On natáhl fotky na stole. "Podívejte se na to. Tento nepopsatelný malý gadget, který zde vidíte, je nesmírně cenná zařízení".
  
  
  Její pečlivě zkoumal tři fotografie. "Je zřejmé, že elektronické zařízení. Ale co je to ještě?"
  
  
  "Jak víte, máme velmi propracovaný systém satelitního sledování. To ценымногие lepší, než všechno, co rusové nebo číňané byli schopni zdokonalit. Velká část úspěchu našeho systému je zařízení, znázorněné na těchto fotografiích. Má schopnost прицеливаться na malou pohyblivou cíl z velké vzdálenosti a zachytit ty nejmenší zvuky ze strany tímto účelem ".
  
  
  "Chápu, proč je to cenné".
  
  
  Jestřáb trhal obal s černým doutníky. "To nám umožňuje sledovat vše, co dostávají Rady od svých satelitů-spyware, a zapisovat všechno pro pozdější dekódování. Co se týče satelitní inteligence, pak je to nejvíce vyhledávaný objekt na světě".
  
  
  "A není to už mužské koleno".
  
  
  Hawke přikývl a вонзился zuby na doutník. "To znamená, že ego je snadno ukrást a snadno skrýt".
  
  
  O zbytek je to téměř uhodl. "Někdo na druhé straně zachytil jeden na zařízení?"
  
  
  "Dovolili jsme britové získat několik kolem nich. Jeden byl odcizen v Londýně".
  
  
  "Rusové?" Její zeptal se.
  
  
  "Ne, - řekl Hawk. "Ale oni, krejčí sakra, hotely by mít ego. Číňané taky. A teď dovolte mi položit vám vývrtku, Nick. Co víte o organizaci pod názvem "Topcon"?"
  
  
  Když ji slyšel jméno, ji naklonil dopředu. Moje reakce by měla být, odhalila můj rostoucí zájem, protože Hawke dovolil, tenké a poněkud unavené úsměv.
  
  
  "Топкон", - opakovat. "Já vím, že to existuje. Stejně jako vy, to slyším drby o špionážní obchodu".
  
  
  "Je to relax a řízená разведывательная organizace. Efektivní. Není to tak dávno zdálo se, že vznikl kolem ničeho nic, ale okamžitě se stal faktorem v špionážní války mezi Východem a Západem. Topcon krade tajemství a prodává ih za nejvyšší cenu. Zatím fretka kradli především naše tajemství, a hlavně červené ih koupit ".
  
  
  Hawke je opravdu unavený. Dal незажженную doutník v пепельницу a zkazil oči. "Topcon - je tma organizace, Nick, se zdají být solidní a pečlivě kontrolované. Možná je to lepší odpočívat spyware organizace založená s nimi fretky, jak Гелен založil v Německých pak války. A nemůžeme identifikovat osobu, která je jeho čele. informace o nen ускользнула od nás ".
  
  
  "Já vím. To mohl udělat pár zastávek prakticky v každém velkém městě v Evropě a informovat adresa místních sovětských a britských náčelníků inteligence, ale Topcon - to je úplně jiná věc. Nemůžu zavolat jméno každého, kdo se na nich pracuje ".
  
  
  "A myslím, že se vám zajímavé, když AX bude výzvou této společnosti a pokusí se zjistit, kdo ji řídí".
  
  
  Ji, zasmál se. "Potřebuji práci, pokud si to myslíš".
  
  
  "Nick, u Topcon je vzácný malý gadget, zobrazený na těch fotkách. Přivedli ego na aukci".
  
  
  Hawk znovu otevřel složku a vytáhl stříhání kolem novin, kterou mi podal. "Předtím, než budu pokračovat, jí chci, abyste si přečetli tuto zprávu".
  
  
  Její zamračil, rychle procházení stříhání italské noviny. Příběh byl velmi stručný. V nen informoval o smrti зарезанного nožem cestovatele jménem Carlo Спинетти. Atentát byl spáchán na železniční platformy v Terstu. Policie
  
  
  chtěl dvou mužů, kteří spáchali trestný čin, při odcizení kufrů Carlo Спинетти.
  
  
  "Jaký je vztah mezi tímto a ostatní, co jste mi vyprávěli?" - zeptal se jí Хоука.
  
  
  "Vrah není angažuje obsahem kufry své oběti. Potřebují bylo silniční nálepka, která se zabývá bylo v tašce. Nálepka, na které скрывалась микроточка s cennými daty". Hawk vzal stříhání a zavrtěl hlavou. "Carlo Спинетти dokonce podezření, že nese ego".
  
  
  "Bez ego-vědomí ega používali k přepravě odcizených dat?"
  
  
  "Je naprosto fantastické. A Topcon zodpovědný. Oni používají železnice pro pašování informací pro vývoz ukradené tajemství kolem svobodného světa za železnou oponu. Oni používají Orient express, utíká kolem Paříže, v Софию přes Milán, Terst a Bělehrad. Jsme pozorně sledovali letecké trasy, takže oni vyvinuli další tranzitní cesta ".
  
  
  Její совмещал různé kousky informací. "A vy si myslíte, že elektronické zařízení, ukradené Topcon, bude přepravována v této tranzitu".
  
  
  "Velká část toho, co jsem vám řekl, k nám přišla z bulharského перебежчика jménem Jan Skopje. Oznámil nám, že u Topcon je gadget, a on se chystá dodat ego v Софию na palubě Východního expresu. Odina kolem ruských lidí, vysoce postavený člen KGB, plánuje setkat s agentem Topcon na palubě vlaku, aby jednání o dohodě před příjezdem v Софию. Jste Nick, musí se setkat se Skopje v Paříži, získat nějaké další detaily, a zachytit náklad, než se dostane z ruky do ruky ".
  
  
  Ještě jednou se podíval na obrázky zařízení. "Dobře."
  
  
  "Přinesl jsem tě do Washingtonu s úmyslem svěřit se vám najít monitor. V té době jsem nevěděl, kdo to je. Pak jde Skopje začátek rozebrat, tak jsem to musel odložit rozhodnutí".
  
  
  "Já to chápu. A teď je čas nám dýchá na krk. Její musí se dostat do zařízení dříve, než to udělají rusové".
  
  
  "Dokud to děláte, pokud by jste náhodou odkryl střechu Topcon, jí byl bych docela zklamán".
  
  
  "Uvidím, co můžu zařídit". Jeho růže. "Nějaké další instrukce?"
  
  
  "Jsi выступаешь proti KGB a Topcon. A Bůh ví, kdo ještě mohl ještě сунуться v naději, že sehnat tento monitor. Takže sledovat své kroky, Nick. Jeho bych nechtěla ztratit, a monitor, a pro tebe".
  
  
  Ji slíbil, že se pokusím zachránit ego od tohoto porušení.
  
  
  
  
  Druhá kapitola.
  
  
  
  
  Byl závitu den následujícího dne, když ho přišel na letiště Orly nedaleko Paříže. Počasí bylo chladné, ale jasné a cesta taxíkem do hotelu Prince de Galles na avenue George V, 33 bylo velmi příjemné. Paříž vypadal tak, kromě stále rostoucí provoz na ulicích. Na stromech, které lemují dálnice, rostl několik poupat. Jsem s nostalgií si vzpomněla na některé z mých oblíbených praporu: Ryu Pro-ee balkony, z železa, ve čtvrti Montparnasse a skvělou Rue du Faubourg Пуассоньер, která se zabývá vedla k Foley. Ale teď jsem neměl čas na to. Ji musel najít Jana Skopje.
  
  
  Po setmění mě registrovali v "Prince de Галлесе". Její vytočí číslo Skopje, který on nám dal, a zavolal do emu. Ego je hlas byl nízký, se silným důrazem a stresující.
  
  
  "Příjem na velikost Tří grácií v blízkosti Folly", - řekl mi. "V sedm. Čím dříve, tím lépe, jak vy američani říkáte". Ozvalo lehké nervózní smích. "Budu v baru dukes Bar, jeden blok od mého hotelu.
  
  
  "Budu tam," řekl jsem.
  
  
  Před tím, jak opustit hotel, ji zkontroloval "Люгер" - Вильгельмину. Její mysleli, že takové opatření byly na jedné z důvodů, pro které ji byla ještě naživu, zatímco pár Killmasters, které předcházely mi, že tam byly uvedeny jako oběti studené války ve speciální složce, kterou Hawke živil v uzamčené zásuvce svého křesla.
  
  
  Testování jehlový, který jí volal Hugo, ji nepodařilo se mu ohnout levou ruku. Smrtící ножик jemně vyklouzl kolem ножен na mou ruku. Její, přikývl si pro sebe, spokojený podle tím, že byl tak připraven na to, co se očekává před námi, a pak sešel po schodech a vyšel na jarní slunečné брылев.
  
  
  U mě byl časnou večeři v restauraci Chez des Anges na bulváru Латур-Мобур coq au vin, oeufs en meurette a hrnek skvělého burgundského vína. Pak ji vzal taxi na náměstí Republiky.
  
  
  Protože ji znal terén a ten večer jsem chtěla být obzvláště opatrní, aby ji šel zbytek cesty pěšky. Na ulicích už bylo hodně kočárků, a bylo mi to příjemné проти mimmo u nich a ztratit. Ji viděl velkou skupinu mladých lidí, kteří se těší jarní noci v blízkosti stanice metra Belleville. Pak se její průchod pod полуразвалившейся obloukem, která se zabývá kdysi to закрывала Cité de Тревиз, a ocitl se na malé náměstí, o kterém se zmínil Skopje. U něj byl výhled na staré Paříže - lavice y parku s fontánou.
  
  
  Na náměstí byly tři hotely, všechny malé, a v jednom kolem nich se nacházel bar dukes. Ji, vstoupil dovnitř a rozhlédl. Místo bylo neobydlené, je zřejmé, stejně jako tento hotel Skopje. Její našel ego sedí u stolu u zadní den, vedoucí do zadní místnosti. Jeho, přistoupil k němu.
  
  
  "V jardin des Tuileries, květiny kvetou," řekl jsem.
  
  
  Studoval mou tvář. Byl to vysoký štíhlý muž s землистым tváří a tmavými kruhy pod očima. "Bude předjaří", - opatrně řekl.
  
  
  Její sel naproti němu na židli. Byli jsme zde sami, kromě číšníka v baru. "Jeho Nick Carter," řekl jsem. "A vy, Jan Skopje".
  
  
  "Ano. Těší mě, pane Carter". Ego chování byli ještě více nervózní, než ego hlas v telefonu. "Musíme udělat toto setkání stručnosti. Jeho, myslím, že oni se dozvěděli, kde bydlím. Nevím, co mají na mysli, ale já nechci, aby mě viděl s tebou."
  
  
  "Bulharští agenti?" Její zeptal se.
  
  
  "Nejsem si jistý. Možná to lidé Topcon. Oni jsou..."
  
  
  Přišel číšník a přijal naši objednávku. Skopje počkal, až to přinese pití, a znovu šel před zahájením diskuse.
  
  
  "Pro mé hotelem sleduje muž, tiše řekl. Podíval se přes rameno na распахивающиеся den zadního pokoje, kde právě mizel číšník. Pak se obrátil ke mně. "Ukradené zařízení bude dodáno na palubu Východního expresu dva dny v Lausanne, Švýcarsko. Vlak zastaví tam brzy ráno".
  
  
  "Proč Lausanne?" Její zeptal se.
  
  
  "Štábu-byty Topcon v hale ve Švýcarsku. Já nevím kde". Je to těsně za vchodem do sálu. Číšník se vrátil do místnosti a přistoupil k baru.
  
  
  "Kdo bude nést ukradené zařízení?" Její zeptal se.
  
  
  "Je to především velká operace pro Topcon. Proto ukradené majetek předá čele organizace".
  
  
  "A kdo je tohle?"
  
  
  Skopje otevřel bylo ústa, aby něco říct, ale nebyl schopen vyslovit naše slova. Ego oči široce otevřely, a ústa приоткрылся ještě více. Její uslyšel slabý hluk je na rotujícím dveřmi, za zády Skopje a viděl, jak jeden kolem nich pohyboval. Čelisti Skopje být tichý pracoval, když se marně хватался za umístění ve středu břicha jeho zad. Pak se zhroutil na židli.
  
  
  Ji táhla k Вильгельмине, vstávání ze židle. Pak ji zahlédl malé šipky, vystupující po celé točí Skopje. "Skopje?" - řekl jsem, zvedl ego hlavu. Ale on už byl mrtvý.
  
  
  V tuto chvíli se číšník obrátil se k nám a viděl, co se stalo. Ji ignoroval ego křičí a běžel přes otočné den v malou kuchyň a spíž. Dveře vedoucí do uličky, byla otevřena.
  
  
  Poté, co přes temné dveřích, ji opatrně vstoupil do jízdního pruhu, udržování Люгер v ruce. Byly těžké stíny, a zpočátku se jí nic neviděl. Pak se její pohled viděl temnou postavu, появившуюся na světlou ulici.
  
  
  Jeho běžel uličkou a dosáhl chodníku, zastavil a podíval se přímo. Muž utekl čtvrtletí, lidé se dívali emu odejít.
  
  
  Ji, strčil do pouzdra velký Люгер a šel za ním. To zabalil za roh a já jsem ho následoval. Její byl dohánějí jeho. To zabalil za další roh a ocitli jsme se na ulici Bergère. Oslnivé neony всплывали ve tmě. Muž stále běžel napřed. Její pokračoval běžet za ním. Turisté i rodilí pařížané zůstali a sledovali. Muž zmizel v úzké uličce, a to opět ho ztratil.
  
  
  Ní, rozběhla se k východu na ulici a podíval se do tmy. Ego je v nedohlednu. Ji viděl jen vchody, pár uliček a ještě jeden пересекающийся pruhu. Znovu ji vytáhl Вильгельмину a šel více opatrně. Mohl být kdekoliv, a u mě byla nevýhoda v tom, že jsem musel jít za ním bát dostat se do zálohy.
  
  
  Procházející mimmo, její zkouší každý dveřích. Všechny byly prázdné. Je docela možné, že se dostal do пересекающейся ulice před tím, než ji dostal až do rohu. Její prošel pruhu a nic nen viděl. Pomalu se přesunul k dalšímu, nyní přesvědčen, že ho ztratil.
  
  
  Když ji, vstoupil do jízdního pruhu, vedle mě se stalo, že nějaký pohyb. Něco silně zasáhl v mé pravé zápěstí, a její ztracené Вильгельмину. Velké ruce chytili mě a srazil se s noha, její narazila na granule, které poškozují záda a rameno.
  
  
  Zvedl oči, viděl, že všechny mnou stojí dvě postavy. Jeden byl štíhlý vousatý muž, který ji гнался ulicemi Paříže, a vedle s ním byl ego je velký, plešatý, nemotorný kamarád, člověk, který mě praštil kusem prkna a повалил na zem. Tenký držel v ruce kus železné trubky o délce jeden a půl metru. Její pomyslel si, není jich, zda by mě sem zabít.
  
  
  "Kdo jsi?" Její zeptal
  
  
  doufal zastavit ih. "Proč jsi zabil Skopje?"
  
  
  "Ça ne vous regarde pas", - řekl здоровяк, říkat mi, že to není moje věc.
  
  
  "Депеш-wu", - přidal další, volat здоровяка i nadále.
  
  
  On to udělal. On mě praštil přes tvář ботинком s trny. Ji chytil za ступню a zastavil ji, aby se rozbil mi hlavu. Její silně изогнулся, перекатываясь, aby tlak na nohu. Přes okamžitý on zlomil kotník, a se ozvalo praskání kostí. Křikl a dopadl na chodník.
  
  
  Pevný замахнулся na mě trubkou, a když se jí klesla zpět, ona hlasitě prasklé o dlažby vedle mě. Trubka znovu klesla, ale tentokrát ji chytil za nah a silně zatáhla. Padl na mě shora, ztrácí potrubí. Pak se pokusil utéct, ale dokud to метался, její odřené ego na krk a slyšel praskání kostí. Byl mrtvý, když dopadl na chodník.
  
  
  Když ji zvedl na nohy, здоровяк snažil se vrátit do hry. Jakmile se snažil postavit se na jednu věc, každému národu, udeřil její ego více gólů, a on se zhroutil na chodník. Je mrtvý.
  
  
  Ji požádal, a našel Вильгельмину, pak stahl přehrabovat v ih kapsy. Neměli žádné průkazy totožnosti. Protože oni mluvili francouzsky, ji si myslel, že je více než pravděpodobné, že to byli lidé Topcon ve Švýcarsku, a ne bulharští agenti. Jan Skopje přiznal AX, který pracoval pro KGB a Topcon a pomáhal naplánovat krádež monitoru. Když Skopje skočil, Топкону nebo KGB musel zacpat ego. Je zřejmé, že to byla práce Topcon.
  
  
  Jeho už téměř stal se rozčarovaný jsem požádal o něco cenného v těle, když se objevil v kapse худощавого muži kus mátou papíru. Bylo to ve francouzštině: Klaus Пфафф. Gasthaus Liucerne, L. Minuit le deuze.
  
  
  Její všiml si značky na vnitřní straně ego kabátce; na nen byly iniciály H. D. Сунув kousek za minutu, ji pozorně vyšetřil vzhled худощавого muži. Pak se ji vydal ve stínu pařížské noci.
  
  
  
  
  Třetí kapitola
  
  
  
  
  Druhý den ráno brzy ráno ji zkontroloval několik malých hotelů v ile de la Cité-de-Тревиз, a na třetí zastávce jsem měl štěstí. Předevčírem se přihlásili dva muži. Jeden byl худощавым, a druhý hlavní. Štíhlý muž vstoupil do systému, jako Henri Депе, jméno, které odpovídala, že s iniciály na jeho bundu. Velké jméno Navarro.
  
  
  Ji mohl udělat některé předpoklady, když spojil své kousky informací. Депе musel dostavit k matematice a jménem Klaus Пфафф pak toho, jak se zbavil Skopje a mě. Písmeno L a pak gasthaus v poznámce, pravděpodobně znamenala Лозанну. Alespoň jí tak zdálo. Депе měl setkat s Пфаффом v určený čas, do půlnoci, a říct emu, jak vše proběhlo zde, v Paříži. Údajně, pak Пфафф bude poslouchat kapitole Topcon. Pokud pouze sám Пфафф nebyl hlavní osobou.
  
  
  Pro mě byl jasný způsob činnosti. Její vstup v Лозанну, protože to je ukradený monitor dostane na palubu Východního expresu. A jeho bych poznal Пфаффа místo Депе. Pokud by sám Пфафф nebyl vůdce Topcon, který odvážel by zařízení ve vlaku, on asi věděl, že by osobnost vůdce. Je to možné, budu ji přesvědčit ego odhalit toto tajemství identity.
  
  
  Ji mohl nastoupit do Orient express v Paříži na Lyonském nádraží, ale protože její počítat strávit na palubě nějaký čas později, a protože čas záleželo, ji najal auto na cestu do Лозанну. Ji vzal jízdní Mercedes-Benz 280SL, žlutá, sportovní, od kterého je stále cítit nové vůně. K pozdnímu rána její byla z Paříže a šel do Troyes a Dijon. Počasí потеплела, cesta byla příjemná. Krajina v okolí bylo kopcovité a zelené, ale pokud jde o přístup k Švýcarsku ona byla stále více kopcovitý.
  
  
  V polovině břicha dni se přestěhoval do Švýcarska, a cesta se na chvíli stala úzká a klikatá. V dálce zobrazeno sněhu limitován vrcholky, ale oni zůstali v pozadí celou zbývající cestu. V blízkosti Lausanne, nosiče pokryté trávou kopců v okolí, její všiml stroj, který se zabývá se porouchalo na silnici. Pod ego kapuce заглядывала dívka. Ji, zastavil se a nabídl svou pomoc.
  
  
  "Něco jí mohu udělat?" - zeptal se jí, přístup k jasně modré Lotus Plus 2.
  
  
  Zvedla oči a pozorně se podívala na mě. Byla to krásná dlouhonohý blondýna v kožené minisukni a botách. Ee vlasy nebyly na ramena a vypadal neudržovaný. Pak toho, jak se jí na okamžik se na mě, její tvář se rozzářila.
  
  
  "Nick!" řekla. "Nick Carter!"
  
  
  Teď byla řada na mně podívat znovu. "Obávám se, že máš výhodu," - řekl nejistě jsem. "Nevěřím ..."
  
  
  "Bonn, v loňském roce přibližně ve stejné době," řekla s německým přízvukem. "Jde Гронинга. Nick, nepamatujete si!"
  
  
  
  Pak taky ji pamatoval. "Ursula?"
  
  
  Usmála se širší sexuální úsměvem.
  
  
  "Ursula Bergman", - dodal jsem.
  
  
  "Ano," odvětila s úsměvem, pochází z její krásné tváře. "Jak milé z tvé strany přijít, jen aby pomohl starému příteli v nouzi".
  
  
  "U vás v Bonnu, byly hnědé vlasy," řekl jsem. "Krátké hnědé vlasy. A hnědé oči".
  
  
  "Je to mé skutečné vlasy," - řekla, se dotýká льняных pramenů. "A oči byly kontaktními čočkami".
  
  
  Ursula melodicky smála se:. V loňském roce jsme spolu pracovali asi v neděli v Bonnu a Hamburku, s cílem shromáždit informace o немце levice jménem Karl Гронинг, kterého se podezření na přenos západní německé vojenské informací určitým osobám ve Východním Berlíně. V tomto případě Ursula plnila speciální úkoly. Jeho pravidelná práce spočívala v dělení inteligence Západní Germanium, které se hodnotila výhradně sledováním a задержанием bývalých nacistů, spáchané válečné zločiny. To je vše, co Эйкс mi řekla o ní, a já jsem neměl řešení dozvědět více.
  
  
  "Jsem přestal sledovat záležitost Гронинга pak toho, jak mě zpátky ve Washingtonu," řekl jsem. "Soudy v Bonnu, připustil ego vinným z предъявленным obvinění?"
  
  
  Ona spokojeně přikývla. "V současné době je коротает době v německé věznici.
  
  
  "To je dobře. Líbí se ti čas od času slyšet o šťastných koncích těchto del. Co děláš ve Švýcarsku, Ursula, nebo mi není třeba se ptát?"
  
  
  To пожала svými krásnými rameny. "Totéž".
  
  
  "Vidím."
  
  
  "A co děláte ve Švýcarsku?"
  
  
  Ji, zasmál se. "Totéž".
  
  
  Oba jsme se smáli. Bylo to pěkné znovu vidět ještě s přítelem. "Co se stalo s лотосом?"
  
  
  "Obávám se, že v autě je kaput, Nick. Jak si myslíte, že ji mohu požádat buď mě do města?"
  
  
  "S radostí", - odpověděl jsem.
  
  
  Jsme na takovou hru na "mercedes", jeho, jel na silnici a zamířil do města. Pak, jak on získává na síle, ji, podíval se na nah, dokud ona pokračovala mluvit o Karla Groeninge, a viděl, jak se její prsa упиралась halenka na jersey a jako mini-sukně se vyšplhala vysoko na jeho dlouhé a plné boky. Ursula zpívali s nimi fretky, jak on se setkal s ní v Bonnu, a výsledek byl impozantní.
  
  
  "Zůstanete v Lausanne?" - zeptala se Ursula, když ji přešel na извилистое pádem. Před námi se otevřel panorama Lausanne, města, která se nachází na kopci s náplastí sněhu z nedávné zimní sněžení nad ním.
  
  
  "Jen dnes večer," řekl jsem. "Možná bychom se mohli sejít, aby si v nějakém malém malém ратскелере".
  
  
  "Ach, mně by se to velmi líbilo. Ale dnes její zaneprázdněn, a já jsem měla jet zítra ráno".
  
  
  "Jak si myslíte, že váš stroj do té doby bude hotové?"
  
  
  "Jedu vlakem ráno", - řekla.
  
  
  Na druhý den ráno v Lausanne šel jen jeden vlak, a to byl můj vlak Orient express. "To je zajímavé", - komentoval to. "Já taky odjíždí vlak zítra ráno".
  
  
  Podívala se na mě svými jasnými modrýma očima. Oba jsme hodnotili význam této shody. Pokud by jsme pracovali spolu, pokud by jsme nebyli obeznámeni se zaměstnavateli další jiné, oba jsme byli podezřívavý. Ale já ji viděl Урсулу Bergman v práci a důvěru svého názoru, že to není dvojitým agentem.
  
  
  Ona už se rozhodla. Ee oči сверкнули upřímnou vstřícnost. "No, je to velmi roztomilé, Nick. Můžeme zajít spolu na palubě".
  
  
  "Těšil jsem se tady na to těším". Její usmál se.
  
  
  Když jsme přijeli do města, высадил její Урсулу u hotelu de la Paix na avenue Vb Констан, v samém centru města, a pak jel do neškodný malý penzion na náměstí Saint-devět lidí.
  
  
  Když ji dostal do svého pokoje, její otevřel své zavazadlo a začal se připravovat na setkání. Její chystal udělat kolem sebe Henri Депе, a musel jsem dělat to z paměti.
  
  
  Její досталь casey, který mi dali kluci kolem oddělení speciálních efektů a montáž. To byl kit maskování, a je velmi vynalézavý. Sám Hawke mnoho shromáždil - ve své době to byl odborník v přestrojení. Do souboru byly zařazeny proužky kordon plastu "kůže" a multi-barevné kontaktní čočky, paruky a tupé, stejně jako mnoho různých odstínů make-upu. Byly i plastové jizvy, které by bylo možné připojit k jakékoliv části obličeje nebo těla.
  
  
  Dal kit před zrcadlem туалетного stolu. Nejprve ji použil plastovou "kůži", s narůstajícími vrstvy, aby утолщить переносицу a prodloužit špičku. Pak jeho napumpovaly lícní kosti, aby se tyčinky vypadaly впалыми, pod наростом. Pak jsem ji удлинил ušní lalůčky a bradu, moje tvář se stala připomínat osoba Депеу. Pak se řeší make-up, tech ego barvy, na sobě hnědé kontaktní čočky a vybrala světle hnědá paruka. Ji, podíval se na sebe
  
  
  do zrcadla. Jeho bych to sjel za Депе, pokud by někdo присмотрелся příliš pozorně, ale můžu na chvíli oklamat Пфаффа.
  
  
  V jedenáct třicet a to jel přes most Besser na rue-de-la-Carolyn v penzion Lucernu. Když jí přišel, bylo mi líto, že tam bylo půl tuctu návštěvníků.
  
  
  Neměl jsem rozhodnutí se dozvědět, jak vypadal Klaus Пфафф. Ji mohl jen doufat, že jsem porazil jeho ego tam, a že když on přijde, on se dozví můj pseudo-Депе tvář.
  
  
  Je dvanáct hodin, čas setkání, a nic se nestalo. Vstoupil mladý pár studentů, a na stolek před sebou, ji požádal, aby si stůl v zadní části místnosti, tvář na den. Pak přišla pět a pak deset. Její začínal myslet, že Пфафф se nebude zobrazovat, nebo že on už tam byl. Byl jen jeden člověk, a to byl kuňka němec. Nemyslel jsem, že to může být Пфаффом. Přišla celá skupina nových zákazníků, a ve škole кипело. Její není jmelí nám ponětí o tom, jak milosrdně se Пфаффом v takových za jiných okolností. Je čtvrt dvanácté, a já jsem byl nucen objednat sendvič a pivo. Hned pak toho, jak číšník přinesl objednávku, dveře se otevřely, a vstoupil malý štíhlý muž. Pod ego пиджаком, jak se zdá, byla boule. Zastavil se otevřeně na den a rozhlédl. Když jeho oči mě našel, on šel výplaty přímo k mému stolu. To musel být Klaus Пфафф.
  
  
  Zastavil se u mé židle a znovu naskenované místnosti, než si sednout. To byla nervózní muž s blond vlasy česané a tenké jizvy na levém uchu. "Bonjour, Claus", - řekl jí emu.
  
  
  On sel naproti mě. "Je mi líto, že přišel pozdě", - řekl on. "A, prosím, mluvit anglicky. Znáte pravidla".
  
  
  To ještě není díval se na mě oddaně, a ona byla emu vděčný. Vrátil číšník a vzala Пфаффа objednávku dušené klobásy a zelí. Dokud to šlo, ji vytáhl Вильгельмину kolem kapsy saka a нацелил "Люгер" na Пфаффа. Zbraň ještě nikdo neviděl.
  
  
  Číšník odešel. Пфафф se podíval na mě, pak se podíval přes rameno. "To je dobře. Co se stalo v Paříži?"
  
  
  Když ji připravoval na toto setkání mi přišla do hlavy myšlenka, že Пфафф mohl být jen hlavou Topcon, tím, kdo měl být ukradené věci. Ale teď, když ji viděl ego před sebou, ji si uvědomil, že to nemůže být vůdce.
  
  
  "V Paříži došlo k docela moc," řekl jsem.
  
  
  Můj hlas udeřil jeho. Nejprve se soustředil na mém obličeji, a ego oči se zúžily. Ji, viděl, jak mě hodnotí. Pak ego obličej změnil, když se znovu podíval na můj obličej.
  
  
  "Ne, nejsem Henri Депе," řekl jsem.
  
  
  Hněv a strach zjevně byly patrné z fyzického na jeho úzkém obličeji. "Co to je?" - tiše jsem se zeptal on.
  
  
  "Odkud jí přišel, nazýváme to pravda nebo následky".
  
  
  "Kdo jsi? Kde Je Henry?"
  
  
  "Henry je mrtvý," řekl jsem. "Ji zabil já."
  
  
  Ego oči ještě více klesla, a zákoutí rta lehce подергивались. "Já nevím, pravdu říkáš, nebo ne. Její odcházím. Moje setkání bylo s Депе".
  
  
  Začal vstávat, ale zastavil ego.
  
  
  "Já bych stahl to udělat", - varoval jsem ji.
  
  
  Zaváhal, stále sedí na židli. Ego pohled spadl na mou pravou ruku, která se zabývá držela "Люгер" pod stolem.
  
  
  "Ano", - řekl jsem tiše. "Držím na obracejte na vás zbraň. A ji našel využití ego, pokud jsi встанешь z této židle".
  
  
  Пфафф сглотнул a podíval se mi do obličeje. Ji, viděl, jak funguje ego, mysl, a snaží se pochopit, kdo jsem, a snaží se hodnotit svůj cíl. "Ty by se neodvážil střílet se zde na zbraně", - řekl on.
  
  
  "Můžu projít přes backdoor na dobu patnácti vteřin, pak se toho, jak spadnete na zem". Její doufal, že to bude blaf. "A venku na mě čekají přátelé. Chceš zkusit mě?"
  
  
  Hněv je ego, člověk zmizel; strach vzal ji pod kontrolu. On byl statečný muž, co bylo dobré pro mě.
  
  
  "Co chceš?" zeptal se.
  
  
  "Informace."
  
  
  On nervózně se zasmál. "Cestovní kancelář v hale, dále na ulici".
  
  
  Její povzdechl si. "Ať je skromný se mnou, ti ji hlavu оторву".
  
  
  Ego ухмылка zmizela. "Jaký druh informací potřebujete?"
  
  
  "Myslím, že se nám lépe diskutovat o samotě," řekl jsem. Volnou rukou ji sáhl za minutu kabátce a hodil na židli krabičku švýcarských franků pro platby našich zakázek. "Eda na mě", - řekl to s lehkým úsměvem. "A teď ji chci, abyste vstali a velmi pomalu se blížili k hlavnímu vchodu. Ji budu upřímně za vámi, a tato zbraň bude předána k vám do zad. Když jsme se vyjít na ulici, aby vám další instrukce. . "
  
  
  On řekl.- "Co myslíš, že se ti podaří vyhnout se trestu za tento nesmysl?"
  
  
  "Je ti lépe na mě naděje".
  
  
  Její sáhl Вильгельмину za minutu, a my
  
  
  vyšel ven. Její trávil ego do "мерседеса" a přikázal sednout si na místo řidiče. Její sel vedle ní, podněcoval emu klíče a řekl, aby jel na okraji města.
  
  
  Пфафф teď docela strach. Ale on jel autem do zelené kopce, jak jí nařídil. To udělal ego na štěrkové cestě, která se zabývá klesala přímo na stromech, a nařídil emu zastavit, když nás nebude viditelné z hlavní silnice. Když motor byl vypnut, ji, otočil se a vytáhl "Люгер" emu v hlavě.
  
  
  "Jste spáchat sebevraždu s pomocí tohoto фарса", - hlasitě řekl.
  
  
  "To je proto, že vaše družba na Topcon достанут mě?"
  
  
  Ego rty dostaneme squished. To bylo poprvé, kdy jeho zmínil organizaci. "Je to správné", - důrazně řekl.
  
  
  "Uvidíme, jak dlouho jak budeš spolupracovat se mnou, ne?"
  
  
  "Co chceš vědět?"
  
  
  "Chci vědět, kdo sedí v Orient express zítra ráno".
  
  
  "Spousta lidí."
  
  
  "Já už vím, že šéf Topcon bude osobně dopravit ukradené zařízení na vlak," řekl jsem. "Ale můžete mi říct, kdo to je, a dej mi ego popis".
  
  
  "Vy musíte být blázen". Vypadal nevěřícně.
  
  
  Její nebyl nastaven na urážky. Ji nechat na holičkách "люгер" boční pohled na jeho tvář. On se zasmál a upustil od útoku na ego tváři tekla krev. Ego dech se stal povrchní, když se chytil za ránu.
  
  
  "Nechci už tak mluvit", - прорычал jí emu. "Chci získat odpovědi na otázky, které kladu tobě. A ti lepší začít mluvit rychleji".
  
  
  "Dobře," nakonec souhlasila. "Mohu ho budete kouřit?"
  
  
  Její váhal. "Uspět." Její pozorně sledoval, jak досталь jednu a zapálil ji. Otevřel пепельницу na palubní desce a dát dovnitř nah sirku.
  
  
  "Můžete zaručit mou bezpečnost, pokud ji budu spolupracovat s vámi?" zeptal se, se stále drží na пепельницу.
  
  
  "To je v pořádku."
  
  
  "Pak dát ti jméno, které chceš. Je to..."
  
  
  Ale Пфафф nehodlal mi nic vyprávět. Ego ruku vysvobodila držák popelníky a vytáhla ee na palubní desce. Hodil mi do obličeje náklad popela.
  
  
  Zatímco moje oči byly plné popela, plácl mě po pravé ruce a silou odhodil ho stranou. Pro malého člověka měl spoustu sil. Pak se dveře auta byly otevřené a Пфафф vyběhl kolem stroje.
  
  
  Její выругался nahlas, прочищая last oči. Její stále ještě držel "Люгер". Její vyjel kolem stroje. K tomuto dni, moje oči byly dostatečně jasné, aby rozeznat Пфаффа, rychle rozkazem k hlavní silnici.
  
  
  "Stop!" Jí křičet, ale on pokračoval tah. Její střílel emu na nohy. "Люгер" řval, a brýle se dostala na nohy Пфаффу. Její minul.
  
  
  Пфафф se otočil a skočil do stromů nalevo od polní cesty. Jeho běžel za ním.
  
  
  Ji, sundal z ramene pušku Пфаффа, kdy on nastoupil do "Mercedes", tak jsem se rozhodl, že mám výhodu, ale mýlil. Když ji vyšel na malou mýtinu, ze strany Пфаффа se ozval výstřel, a просвистел mimmo mého ucha. Musí být někde při nen byl schovaný malý pistole.
  
  
  Když ji skočil pro tlusté borovice, ji slyšel, jak Пфафф pohybuje dopředu. Její začal více než opatrně. Ji strčil "люгер" do pouzdra, protože jsme byli úplně vedle hlavní silnice, a to není hotel přidávat své střelbu na hluk. Kromě toho, její hotel živého Пфаффа.
  
  
  Ještě dvacet metrů, když se jí, že si myslel, že snad ztratil ego, Пфафф vypukla kolem úkrytu nedaleko mě a běžel přes mýtinu. Její rozhodla být méně opatrní. Její spěchal za ním, v naději, že on slyší mě, až bude příliš pozdě. Když se jí blížila se k němu na vzdálenost dvaceti stop, on se otočil a spatřil mě. On jen zvedl malý pistole na cíl, když jej zasáhla jeho ego, v oblasti pasu v solar plexus.
  
  
  Pistole vystřelil dvakrát, v obou případech промахнувшись mimmo mě, když jsme se zhroutil na zem. Párkrát prohnaly. Pak popadl její ego ruku s pistolí, a oba jsme těžce zvedl na nohy. Její hit Пфаффа pěstí do obličeje a otočil ego ruku s pistolí. On vypadl na ego rukou.
  
  
  Ale Пфафф nebyl nalezen vzdát. On se prudce zvedl každému národu se mi v tříslech. Dokud se její оправлялся od bít, on se rozešel, otočil se a znovu se rozběhl.
  
  
  Její поборол bolest v břiše a šel za ním. Jsme прорезали podrost a větve stromů. Ji vyhrál s ním každou sekundu. Pak ji znovu vrhli se na něj. Oba jsme klesly, mé ruce ho jali, a jeho pěsti udeřil mě na tvář a góly. Budeme nakrájíme na suché dřevo, které se rozpadlo z našeho útoku. Teď se jí dobře držel toho muže, ale on stále bojoval rukama. Pak ji udeřil jeho ego pěstí do obličeje, a on spadl na zem.
  
  
  "A teď, krejčí si to, řekni mi jméno," požádal ji, tají dech.
  
  
  Пфафф sáhl za minutu. Její se divil, proč
  
  
  tentokrát to vymyslel novou zbraň. Její сдвинул předloktí a dovolil стилету spadnout mi do dlaně, když se ruka Пфаффа vstoupil do kapsy a šel až k ústům.
  
  
  Mi trvalo zlomek sekundy, aby se pochopit, co se děje. Пфафф, já vím, že emu nitěmi, vložil si do úst kapsli s kyanidem. To прикусил ee.
  
  
  Jeho obsazení jehlový na zem a padl vedle ní na kolena. Ji chytil za ego čelist a snažil se ho otevřít, ale můj pokus byl korunován úspěchem.
  
  
  Pak bylo po všem. Oči Пфаффа rozšířily a on se cítil, jako ego, tělo напряглось v mých rukou. Ji pustil ego čelist, a ona se otevřela. Byl nepříjemný zápach. Pak ji viděl nepatrný струйку krve v koutku ego rta a rozbité sklo na jeho jazyk. Postupně ego tvář stala tmavší.
  
  
  Klaus Пфафф byl mrtvý.
  
  
  
  Čtvrtá kapitola
  
  
  
  
  Dieselový motor Východního expresu téměř neslyšitelný jel na nádraží v Lausanne, když slunce opět jako již stoupá na vzdálený kopec. Na platformě bylo málo lidí. Její, sledoval, jak vlak s padáním zastavil a přečetl si nápis na бортах vozy: PAŘÍŽ LAUSANNE-TERST MILÁN BĚLEHRADU, SOFIE, ISTANBULU. To byly exotické jména, a oni se probudili by v paměti mnoho kolem mých minulých úkolů.
  
  
  Vlak zastavil, a několik cestujících vyšel z něj. Do této doby na platformě se sešla velký dav, aby se vyšplhat na palubu. Její ledabyle prohlížel si tváře. Jednou kolem nich mohl být člověk s monitorem, pokud jen zmizení Claus Пфаффа nedal Topcon myslet dvakrát před přesunem zařízení v tomto vlaku. Ale je to tak nemyslel. Zdá se, že v tomto vlaku již byly naplánovány schůzky a věci z KGB. Tyto plány se nedalo tak snadno změnit.
  
  
  Ještě jednou se podíval na mě obklopují osoby, ji vzal zavazadla a začal se posadit na vlak. Pak uslyšel její hlas za sebou.
  
  
  "Dobré ráno, Nick".
  
  
  Ji, otočil se a viděl Урсулу Bergman. "Guten morgen, Ursula," řekl jsem.
  
  
  "Líbilo se vám večer v Lausanne?"
  
  
  "Bylo příjemné ticho", - jsem se lže. Jí si všiml, že i přes úsměv, dnes osoba Ursuly změnilo. Tam bylo napětí, které dříve neměl. "Poslouchej, ji slyšel, máme vagón-restaurace do Milána. Mohu ji vyprávět vám snídani na palubě?"
  
  
  To se pohybovala jen chvíli, a pak se široce usmál se na mě. "Já bych tohoto hotelu.
  
  
  Při přistání se jí, snažil se podívat na většina cestujících, kteří tento druh hry, ale to bylo velmi obtížné. Po půl hodině jsme se tiše cestovali na venkov Švýcarsku a již brzy na dobrou rychlostí, běžel na zelené kopce. Jsme s Урсулой se setkali v autě-restauraci v osm třicet, a neměli jsme problém s přijímáním stolu.
  
  
  "Švýcarská krajina je fantastické, ne?" Ji vedl malý rozhovor.
  
  
  Ursula se zdálo озабоченной. "Ach, ano," odpověděla jí s falešným nadšením.
  
  
  "Je zde velmi podobné Bavorska", - pokračoval její.
  
  
  Ona mě neslyšela. "Ach. Existují podobnosti. Teď ji vidím".
  
  
  Její jemně hej usmál se. "Ursula, že něco není v pořádku, ne?"
  
  
  Ona se rychle podíval se na mě vážným modrýma očima. "Já nevím, chci vědět, zda jeho vtáhnout tě do mé problémy, Nick. Koneckonců, ti se nemusí obávat o jejich delle".
  
  
  Ji vzal ee za ruku. "Hele, pokud máš problém, který možná ji budu moci něčím přispět. Moje duše patří do AX, ale oni mohou věnovat mi půl hodiny, nebo tak".
  
  
  Zvedla oči a usmála se malý vtip. "Včera ve večerních hodinách měl setkat s mužem. Další zástupce naší organizace. Musel sednout na vlak do Lausanne se mnou, a my jsme měli ... společně plnit úkoly".
  
  
  "A to není selle?"
  
  
  Ee hlas stahl cas od hněvu. "To... to našla ego v hotelovém pokoji..."
  
  
  Hlasování a to je vše. Ursula a její kolega-agent, je zřejmé, sleduje ještě jeden prostřednictvím mnoha svých bývalých nacistů, a společník, se přiblížil příliš blízko k ih těžbě a sám stahl obětí. "Byl to jeden z přivítají své přátele po celém Třetí říše?" Její zeptal se.
  
  
  Pohlédla nahoru, a její oči mi řekl, že ano. "Já nejsem vyděšená, Nick. Můj kolega-agent byl jmenován na tento případ pouze pro podporu mě. Bohužel, ego, by mělo být naučili. Nemyslím si, že oni ještě vědí, kdo jsem".
  
  
  "Nechci se ponořit do věcí, o kterých jste mi neměli říkat. Ale myslím, že můžeme trochu uvolnit pravidla. Hledáte univerzity pachatele a očekáváte, že to bude v tomto vlaku. správně?"
  
  
  "Informátor nám řekl, že to bude tady."
  
  
  "Můžete získat další pomoc, pokud to budete potřebovat?"
  
  
  "Žádnou šanci. Ne tak rychle. Ale řekl bych si, že, snad, to se mohl spolehnout na vaši pomoc v případě nouze".
  
  
  Její ujistil ff. "Můžete se spolehnout na to",
  
  
  
  Ursula přikývla. To bylo cool agent. U nah měl velké zkušenosti z práce s "mokrými věcmi" - jako ih tak dobře popsali rusové, které byly spojeny s intelektuální prací.
  
  
  Číšník přinesl toast a kávu a odešel. Její pohled na průchod a viděl, jak sedí sám východního člověka, je zřejmé, číňan. Opět se na mě podíval, a pak rychle переключил pozornost své snídani.
  
  
  Přemýšlíte, zda je číňan být profesionální, požádal ji, aby v paměti jméno, které by mohlo odpovídat ego пухленькому tvář. Můj šéf Hawke velmi trval na určitých opatření, která označil za základy naší populace, jedna, kolem nichž spočíval v tom, aby agenti mého řadí obvykle studovali soubory fyziologicky agentů druhou stranu. Proto ji nosil s sebou celou paměťové banky.
  
  
  V tomto případě se mi nepodařilo přijít na jméno. Nemohl jsem se učit čínsky. To není исключало ego, jak na soupeře. Mohl být nově завербованным do průzkumu, khem, kteří si stahl aktivní s nimi fretka, jako to v poslední době dělal domácí úkoly. Pokud je mi známo, že by mohl být spojen s Topcon.
  
  
  Jiná osoba, západní, šel a připojil se k китайцу. Ji se zájmem pozoroval, hádat, o čem mluví. Zvědavost může zabít kočku, ale to nikomu v mém-mail бизнесявляется to není poškodila. Nedostatek zvědavosti někdy bývalo osudné.
  
  
  Její upil kávy a díval se, jak v dobytčáku-restaurace vstoupil nový pár. Prošli uličkou a takovou hru na stolek vedle s tím, kde seděla její Урсулой. Ženě bylo asi třicet, s tmavě kaštanovými vlasy a dobrou postavu. Muž byl středního růstu, s kaštanovými vlasy a silnou bradou pod vynikajícím nosem.
  
  
  "Co je to Nick?" - zeptala se Ursula.
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. "Nic." Moje banka paměti právě zjistil něco, co v člověku s vynikajícím nosem. Ego se jmenoval Ivan Лубянке, a on byl agentem KGB.
  
  
  V tuto chvíli ji hodil kolem hlavy číňan a ego společníkem. Vznik Лубянки něco znamenalo. On byl vysoký funkcionář KGB, typ člověka, kterého rusové, tak by pro jednání s takovou organizací, jako je Topcon.
  
  
  Лубянка a žena se s ním, zdá se, že jeho formální nepříjemnosti, kterými se vyměnili lidé. Ego a jeho chování poukazuje na to, že se právě setkali.
  
  
  V kapse jsem byl malý mikrofon. Chtěl jsem, aby to byla přilepená ke stolu, za kterým sedí Barbory a žena, a její se vrátil do svého kupé a poslouchal ih rozhovor. Jí byl si jistý, že to bude velmi zajímavé.
  
  
  "Ty znáš toho člověka, Nick?" - zeptal se mě Ursula.
  
  
  "To vypadá trochu povědomý". Její odstrčila ji. U nah bylo dost důvodů k obavám.
  
  
  "Možná, že tě zajímá žena", - navrhl to, ukazuje mi stín úsměvu.
  
  
  "Nepravděpodobné", - zajištěna její ff. "Ona nemůže držet svíčku před tebou."
  
  
  Alespoň to byla pravda. Jedna věc je na celé příjemné vzpomínky o své minulosti setkání s Урсулой zahrnovalo krátkou pauzu v ložnici.
  
  
  Zjevně stejný nápad přišel na mysl německé dívce. Ona se tiše smála se:, se táhla přes židli a dotkla mé ruky. "Škoda, že je to pracovní cesta, Nick".
  
  
  "Může být, to nebude jen obchodní. Ještě mohu odstranit od vás oblečení," řekl jsem.
  
  
  Zatímco jsme si povídali, jeho stále se díval Лубянку a ženu. Ih rozhovor stahl intenzivnější. Její již rozhodl, že Barbora byla ruským agentem, který je pověřen koupit zařízení pozorování u Topcon. Ale co ženy? Jsem si myslel, že Barbaři zvednul ji ve vlaku pro zábavu a hraní her. V hlásili, AXE o nen uvedeno, že to byl pouze obchodní muž, bez jakýchkoliv viditelných slabin, snad s výjimkou víry v to, že komunismus byl věcí budoucnosti. Ochoten se vsadit, že tato dáma taky bylo špionážní.
  
  
  Když ji myslel o tom, že se žena náhodou podívala na mé straně. Ee oči byly chladné a pronikavé, na pohled velmi přímočarý. Pak se znovu obrátil pozornost na zaměstnance KGB, a opět se ponořila do diskuse.
  
  
  Její взвесил pravděpodobnost, že žena byla zástupcem Topcon, že u nah bylo zařízení pozorování, které jsem byl pověřen vyzvednout. Ale bylo mi řečeno, že šéf Topcon nese zařízení do vlaku, aby se vyjednávat. Může být, že tato žena byla mozkem takové super-tvrdé organizací, jako je Topcon?
  
  
  Pokud by se to stalo, myslel jsem, že s ní bylo možné setkat se zajímavou dámou.
  
  
  "Nick, její rozhodla vám říci o člověku, který ji hledal. Nemůžu požádat o tvou pomoc, pokud to není na stejné úrovni s tebou", - zapojovat Ursula ve své myšlenky. "Chtěli jsme, ego dvacet pět let. Bylo to strašný zabiják. Když on řídil táborem pro válečné zajatce v Polsku, ti, kteří se rychle umírá na své ruce, byly více štěstí, než oni, koho to mučení diety. "
  
  
  . ;
  
  
  Německá dívka se otočila a pohlédla na velké okno vedle nás. Mimmo проскользнула усеянная chaty krajiny. Щелканье koleje pod vlakem byla ритмичным odstín její nízké hlasy.
  
  
  "To je v Bělehradě jsme našli ego po. Jsou kolem nás, kdo viděl zprávy o ego kariéře, odkazoval se na jako ego Řezník - Белградским řezníkovi. To zároveň nebezpečný a nevyzpytatelný. I když jsme byli blízko k tomu, aby se chytit ego není čas , on pokračoval unikat od nás. Změní jména, osobnosti, a dokonce i tvář. Nevíme nic o ego současného života, a nevíme přesně, jak to vypadá teď. Víme, že lidé, kteří byli obeznámeni s ním v minulosti všimli ego nedávno v Bělehradě. Předpokládá se, že on cestuje s námi v tomto vlaku ".
  
  
  "Vidím, že je to víc než jen další úkol. Chytit ego je velmi důležité pro vás."
  
  
  "Ano, je to tak. To, co udělal..." Ona nemá dokončil větu. Hele, nebylo třeba ego končit.
  
  
  Její požití zbytky kávy. "Budeme v kontaktu, Ursula. To není velmi velký vlak. Ji budu, pokud ti ji понадоблюсь. Jste vyzbrojeni, je to tak?"
  
  
  "Ano."
  
  
  "Dobře." Její глянул přes uličku, a viděl, že Barbaři a žena odcházejí spolu.
  
  
  "Jednoduché", - řekl jsem, tahání z kapsy několik bankovek a založí ih křeslo. Její vstal ze svého místa. "Sejdeme se později."
  
  
  Лубянка a шатенка skončil na auto-restaurace. Se převáděly do konce vlaky, a ne zpět do kupé třídy Aa, Její, šel za nimi kolem auta, rychle se podíval na číňan, který prochází mimmo. Ego tvář byla úplně cizí, ale on se znovu podíval na mě, když ji předávali mimmo.
  
  
  V zadní části vlaku byla malá rozhledna, a tajemná žena a Barbaři šli upřímně k ní. Stáli a pokračovali v konverzaci. Neviděli mě, když to bylo v курительной o ih zády. Její sáhl za minutu kabátce a vytáhl malý diskové mikrofon. S pomocí tohoto zařízení, to by jen zjistit, co říkají. Já jsem šel s nimi na platformu.
  
  
  Zvuk mého приближений byl tlumený pohyb vlaku, ale také ih hlasy. Její vydal zřejmý zvuk, a oni se otočili. Žena se na mě nepřátelsky; Лубянка pečlivě mě zkoumala. Vypadá to, že mě nepoznal.
  
  
  "Dobré ráno," řekl jí s francouzským přízvukem. "To je krásné ráno, ne?"
  
  
  Žena netrpělivě se otočila na mě. Лубянка проворчала: "Ano, je krásné ráno".
  
  
  Její zeptal se. - "Jak daleko jedete?" Její předstíral, že ztratil rovnováhu a chytil se za zábradlí v blízkosti Лубянки, že keychain je na spodní straně поручня.
  
  
  Nyní čelí Лубянки taky, bylo nepřátelské. "Vše závisí na okolnostech", - řekl on. Nechtěl, aby útočník trápí ego je větší než žena. Je zima odvrátil se ode mě a уставился na удаляющиеся stopy, jasně блестевшие v ranním slunci.
  
  
  "No, dobrý den", - řekl jim.
  
  
  Лубянка přikývla, aniž by při pohledu na mě. Ji, otočil a vrátil se dovnitř. Když ho jel mimmo auto-restaurace, Ursula již nebylo. Jeho, přistoupil k спальному вагону a vešel do jejich kupé číslo tři. Pak ho otevřel svůj kufr a našel zastrčený v nen malý soubor přijímače. Její vyštěkl a otočil vytáčení.
  
  
  Nejprve vše, co jsem měl, byla statická. Pak ji slyšel stabilní kliknutím kol vlaky a перемежающиеся s ním hlasu.
  
  
  "Navždy... každoročně přístrojů... udělat návrh." Byl to hlas Лубянки.
  
  
  Více statický, než ženský hlas.
  
  
  "... Neuvedla zařízení... pokud umožníme vám studovat... ale tam jsou dobré fotky... v mém kupé, později".
  
  
  Pak hlas Лубянки stručně řekl: dobrá žena, a rozhovor byl u konce.
  
  
  Její sundal sluchátka a schoval ve svém zavazadle. Teď jsem neměl pochyb. Žena byla agentem Topcon, a to systému jmelí vypořádat s Лубянкой prodej odcizeného monitoru.
  
  
  Nicméně stále zůstal vývrtky: ať už byla žena ve vlaku jedna, nebo že jel s jiným оперативником Topcon, možná, hlava organizace, která je podle předvídat Jana Skopje, se skrývá v mysli. Pokud to bylo na palubě ještě jedna, možná, že to bylo hlavou Topcon. V každém případě, ona pravděpodobně nebude nosit přístroj s sebou, a ego, dokonce ani nemusí být v jeho kupé. Musel jsem zkontrolovat, aby se ujistil.
  
  
  Lehký oběd byl podáván v restauraci otevřeně před tím, jak jsme přijeli do Milána. Ji potkal Урсулу, a společně jsme vstoupili. Její přemýšlel o tom potěšení, které to může dovolit v jednom po celém lůžkových oddílů. Ale neměl jsem čas dlouho přemýšlet o sexu. Její šel
  
  
  zjistit, v jakém prostoru zastávala žena Topcon.
  
  
  Ji byl schopen splnit své poslání, když vlak zastavil v Miláně a boxcar-restaurace odstranili. Ursula nakrátko vyjel z vlaku, podívat se na cestující, kteří šli protáhnout nohy, a já jsem šel s ní. Právě, když vlak se chystal odejít, ji viděl, jak žena Topcon vyšel na otevření dveří otevření stanic a vesnic století začala druhá kolem dvou lůžkových vozů, sousední s Voiture 7, kde ji zastavil. Opustil ji Урсулу na platformě, a rychle перебрался v Voiture 5. Vstupte do chodby, ji viděl ženu, исчезающую v kupé. Ji, šel po chodbě a všiml si, že vešla do kupé, 4. Její následující zpáteční stroje a vyšel na nástupiště. Vysoká темноволосый muž padesát let -, ale s mladým, mužný výhledem vyšplhal do auta; u něho bylo přenosné rádio vynikající německé značky, ale to bylo klidné. Prošel mimmo mě, krátce kývl a vstoupil do ložnice. Její, si vzpomněl, že viděl ego na nádraží v Lausanne. Pak toho, jak je to pryč, znovu vyšel o vlaky a našel Урсулу.
  
  
  Dívala se za tváře, ale ještě nenašel svého muže. To злилась.
  
  
  "Víte, jak dlouho to bude na palubě?" - zeptal se jí, když jsme spolu vylezl na palubu.
  
  
  On může jít v Bělehradě, ale nejsem si jistý. Možná se dostal do toho, co nám bylo za ním, a vůbec si vzali na palubu ".
  
  
  Sledovali jsme, jak úředník vlaky ve formě na platformě раскачивает jejich "vejcem-sázené", disk na hůl, který сигнализировал o odjezdu vlaku ze stanice. Stalo malé рывковое pohyb, a vlak šel dál. Mnoho lidí oblastech s platformou.
  
  
  Její místo bylo velmi blízko k Урсуле. Její dal ruku zde na pasu. "Jak si myslíte, že jste poznali svého muže, pokud uvidíte ego?"
  
  
  Pohlédla na mě a pak na nádraží, když to проскользнула mimmo nás a spadl na vlak. "Jako man ss ve Třetím рейхе, byl блондином. Je pravděpodobné, покрасил vlasy. Tehdy měl vousy, ale to snad oholil ih. Nicméně, tam jsou věci, které ji mohl hledat. Je to muž asi tvé velikosti. Dříve měl na krku byl шрамм byly od kulky. Její pochopit, že ego bylo možné vjačeslav chirurgicky, ale můžu ještě ego " najít ".
  
  
  "Není to tak, údajně, a hodně."
  
  
  "Tam je něco jiného. U něj deformovaný kloub na levé ruce. To bude těžké změnit".
  
  
  "Je to ještě trochu. Ale budu sledovat člověka, který se celou dobu drží levou ruku v kapse," řekl jsem žertem.
  
  
  Ursula se lehce usmál se na mě. "Pokud ji neuvidím někoho, kdo by mohl být jim, Nick, mám naděje podvedeni, aby ego vydat svou identitu."
  
  
  Zdálo se, že silnou. Ale jeho oddanost dluh - není jediná věc, co mě přitahovalo.
  
  
  Ji objal ee, a ona se najednou otočila, její rty se mírně приоткрылись. Její, прижался k jeho ústům, a ona odpověděla.
  
  
  Přes okamžitý ona отстранилась. "Vidím, že se vám stále líbí držet svých kolegů-agentů v dobré náladě," řekla.
  
  
  Její všiml, jak se její prsa прижималась k свитеру, který byl na ní. "Víte, mě víte, líbí se mi, když se všichni usmívají," řekl jsem.
  
  
  To bylo trochu nadšeni, může být trochu v rozpacích tím, jak odpověděla na polibek. "Musím jít do svého kupé, Nick. Uvidíme se později".
  
  
  Jeho snadné se usmál. "Těším se na to". Pak už byla pryč.
  
  
  Opět jsme byli v otevřené krajině. Byl slunečný jarní den. Italská krajina byla potácet světlé barvy rudé máků a modrých lučních květin. Benátky byla naše další zastávka lízání až do večera, a její očekával dozvědět se o ženu Topcon do toho, jak jsme tam přijedeme.
  
  
  Její, prošel denní autobusy, v nichž byly sedačky, jak první, tak i druhé třídy. Druhá část třídy bylo ценымногие hlučnější a méně civilizované, než první část. V kupé první třídy byly uzamykatelné den, a v mnoha po celém měli задернуты závěsy pro soukromí. Pomalu přecházel od jednoho vozu k druhému, sledování osob cestující, když oni povídali si, hráli karty, nebo prostě jen seděl a podřimoval, což umožňuje pohyb vlaku ponořit ih spát. Na posledním autě před historii ji znovu viděl шатенку. Seděla s dvěma muži; naše odina kolem nich nebyl Лубянкой. Odina kolem mužů byl s rádiem, který chyběl mi, dostat se zpátky na palubu v Miláně. Seděla a вязала, díval se z okna, a vypadá to, že nevěděla nás jednoho člověka. Muž s rádiem ponořila do italské noviny. Jiný muž, tlustý, plešatý, šťastně zvykal na oběd, který přinesl s sebou na palubu, a zdálo se, že nevěnoval pozornost na dalších dvou. Její prošel mimmo kupé předtím, než žena mě upozornila, a zamířil k Voiture 5. To byla moje šance podívat se dovnitř.
  
  
  ee kupé.
  
  
  Jí byl jeden v chodbě, když se přiblížil k ff den. Její zaklepal jednou, aby se ujistil, že na dům ne, nám její kamarád, náš vrátný. Pak ji rychle pronikl zámek a vstoupil, zavřela za sebou dveře.
  
  
  Byl to typický spací prostoru s jediným lůžko na jedné straně malé místnosti a noční nočním stolkem a zrcadlem s druhou. Byly police pro zavazadla, a to jak v denní autech, a u ženy bylo několik kufrů.
  
  
  Její fotografoval jeden багажу a prohlédli no všechno. Jí nenašel jsem nic, oni dokonce i fotografie, které se zmínil v rozhovoru s Лубянкой. Její našel imigrační papír, ve kterém bylo uvedeno, že ona - Eva Schmidt, optimistický, Švýcarsko.
  
  
  Její rozčarovaný v zavazadlech. Její začalo systematické prohlídce odříznout, studoval povlečení a vše ostatní, co se může skrývat zařízení. Je to skoro hotové, když se dveře распахнулась. Odina kolem dvou mužů, kteří stáli tam, byl číňan, který jí předtím viděl v autě-restauraci. S ním byl ego společník na večeři, západní občan, se snědší, рябым tvář.
  
  
  Každý kolem vetřelců byl revolver. A každá zbraň byla zaměřena na mě.
  
  
  Jeho, usmál se na ně. "Pánové, měli byste se klepat".
  
  
  Tmavovlasý muž zabouchl dveře. "Chcete, aby ji zabil ego teď?" - zeptal se číňan.
  
  
  No málo to může zastavit. U ih zbraně byly šály. Pokud mě nespustí několik střel, nikdo mimo odříznout, aniž by se chytil.
  
  
  "Nebuď netrpělivý," řekl číňan смуглому na matematiku a na krásném anglickém.
  
  
  Ačkoli tvář смуглого bylo пухлым, a jeho tlustý krk je pokryt shluky tuku, jeho ramena se zdálo silné, a ruce obrovskými. Jsem pochyboval, že je schopna postarat se o sebe v boji.
  
  
  Tmavovlasý muž byl nízkým a těžký, ego život выпирал. Vypadal, jako by strávil příliš mnoho volného času za chlastem. Oči na jeho рябом tváře byly vysazeny blízko. Jeho ocenil ego za sebou číňanů jako nepřítele, jako je pomalejší a možná méně inteligentní, než ego společník.
  
  
  "Našli jste něco, co chtěl?" zeptal se mě číňan.
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "Jak si myslíte, že jsem chtěl?"
  
  
  "Takový revmatismu velmi hloupý, pan Carter. Pokud budete předstírat, že nerozumí, co jí říkám ji mohl dovolit svému příteli jít dopředu a střílet na vás".
  
  
  "Já bych přesně chtěl, aby se to stalo". Její разворачиваю ruce, dlaně vzhůru. "Já jsem s prázdnýma rukama, jak je vidíte".
  
  
  "Možná, Eva Schmidt nenosí zařízení", - řekl tmavovlasý muž.
  
  
  "To je, samozřejmě, možné. Co si o tom myslíte, pane Carter?" - zeptal se číňan.
  
  
  "Nevím. U mě nebylo řešení, seznámit se s miss Schmidt. Odkud znáte mé jméno?"
  
  
  "To je v našich souborech společně s vaší fotografií. Víte, že jste blízko k tomu, aby se stal celebritou v naší oblasti. Její doufal, že se můžeme setkat ještě s sebou."
  
  
  "Vaše soubory by měly být plnější, než naše. Ji snažil najít, když vás viděl v autě-restauraci. Ji není schopen".
  
  
  Číňan se zasmál. "V západních souborech ne mých fotografií, pan Carter".
  
  
  To mi dalo příležitost k zamyšlení. Je to uzavřené ego do zvláštní kategorie.
  
  
  Číňan selles na okraj lůžka Evy Schmidt. "Dost оборудова mi, že pan Carter. Její skromný člověk. Jeho bych raději než diskutovat o sebe. Její přednost, aby si vyprávěli nám, jak moc víte o organizaci, která se zabývá se nazývá Topcon".
  
  
  Neviděl jsem důvod uchovávat je v tajnosti. "Velmi malý", - řekl jsem. "Já ani nevím, zda Eva Schmidt vedoucí organizací či pouze jedním mzdou".
  
  
  "Ve delle ona nám to, nám více", - všiml číňan. Vypadal удивленным, že měl více informací o Topcon, než u mě. "Žena Schmidt - není lepší, a přesto to rozhodně více, než jen master-slave".
  
  
  Tmavovlasý muž, прислонившийся na den, neklidně зашевелился. "Říkáte, že emu víc, než on říká, k nám", - reptání to číňanům.
  
  
  "Protože jdeme zabít ego, na tom nezáleží", odpověděl číňan svým zdánlivě přívětivý hlas.
  
  
  Její lehce сдвинул nohy, aby se mohli pohybovat někdo kolem mužů. Neměl jsem v plánu být na sebe, aniž by se snažil nejprve ih zabít. Když ji dělal jeho pohyb, jeho se rozhodla pro toho, kdo byl olizuje všechny.
  
  
  "Tě tady taky nemusí být. Topcon prodává zařízení rusům", - řekl její китайцу.
  
  
  "Oni také nabídl ego zp. Nejsme hotely zaplatit ih ceny. Rozhodli jsme se vzít ego, místo toho, toho.
  
  
  Její mírně se naklonil dopředu, což umožňuje jeho hmotnosti jít spolu s pohybem, aby se připravit
  
  
  vrhne se k muži na posteli. "Máte na mysli, že tento vlak může být plná s nejrůznějšími agenty, kteří doufají, že krást přístroj u lidí, které ukradl ego jako první ?"
  
  
  "To je problém toho, že si kapitalisté, jen svobodným podnikáním. To probouzí ducha soutěže", - chichotání, řekl číňan.
  
  
  Tmavovlasý muž znovu promluvil. "Musíme s tím skoncovat. Žena může vrátit kdykoliv".
  
  
  "A budeme dále s tím, další můj. Ale ne každý den je příležitost osobně mluvit s americkým zabijákem. Z kolika mých kamarádů se zbavili za svou nechvalně proslulou kariéru, pan Carter? "
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "Já jsem taky skromný člověk".
  
  
  "Byl jste pro nás trnem. Když jí sdělím, že se zmocnil monitorem a odstranil vás, můžu dostat pochvalu od samotného ministra", - злорадным hlasem řekl číňan.
  
  
  Jeho jsem si myslel, že jsou krásný pár. Tmavovlasý muž hotel zabít mě okamžitě kolem čistého netrpělivost, a číňan se zabýval slávou, kterou se mohl dostat zpět do Pekingu s mými vlasy na opasek.
  
  
  Levoruký číňan ukázal na svého společníka. Pak se zvedl vpravo revolver. Byl připraven trestat mě, a nehodlal riskovat. On plánoval, aby se oba всадили v mém těle kulky.
  
  
  "Lhal jsem ti," řekl jsem.
  
  
  Číňan zaváhal, uvedení velký prst na spoušť. Muž na den выругался. "To zpomaluje, Sheng a Zdrojů".
  
  
  "Sheng-zi", - pomyslel jsem si, a najednou paměťové banky vydělal. Sheng a Zdrojů, legendární čínský komunistický agent, který se tak úspěšně skrýval svou identitu, že byl spíš jako duch, než na tělo a krev. V různých obdobích ji slyšel, jak ego popisovali, jak dědek; v ostatních případech ji slyšel, jak lidé tvrdili, že ne, emu bylo jen třicet. A nikdo kolem těchto lidí nevěděl ego je dobře. Oni jen krátce viděli ego, zdá se, v různých maskách. Neboť výběru toho, co Sheng Tzu zůstal tajemný muž, byl v tom, že lidé, kteří věděli, jak to vypadalo ve delle, měli нелепую zvyk umírat násilnou smrtí.
  
  
  Oči číňan snížil ještě více, když je název выскользнуло podle ust ego kamaráda. "Blázen", - прошипел to смуглому muži. "Tě varoval, aby jsi nikdy nepoužíval moje jméno".
  
  
  On se podíval na mě, výraz ego stran nebylo více přátelský. "Teď, mister Carter, vaše smrt více pravděpodobné než dříve".
  
  
  "Váš lid musí být opravdu potřebujete tento přístroj. Oni budou určitě vytáhnout velké zbraně".
  
  
  "Už žádné tlachání", - plivl jsem to byl já, rozzuřený tím, že ego satelit udělal chybu. "Řekl jsi mi, že lhal nám. Vysvětlete mi to."
  
  
  "Našel jsem gadget. To mám v kapse". Její пошевелил rukou. "Já ukáži tobě."
  
  
  "Carter, je krok, který v ruce ještě jednou a budu kontrolovat kapsy mrtvého člověka", - řekl Sheng.
  
  
  Její zmrzla. Ji, věděl, že měl na mysli každé slovo.
  
  
  Sheng udělal gesto. "Ověřte si ego kapsy", - řekl v matematice na den.
  
  
  Tmavovlasý muž se pohyboval vpřed, a na chvíli ego tělo zablokovala přehled Шэна, skrývá pohyb mé ruky, když ji přitiskl jehlový k mé dlani.
  
  
  On strčil ruku do minutu svého kabátce, a ji chytil Huga a воткнул žiletku v ego tlustý života. On zalapal po dechu, jeho oči doplnili, než bolí. To výrazně klesly dopředu, a jeho popadl ego za ramena, aby použít jako štít.
  
  
  Sheng střílel na mě. Zarazilo смуглого muže, když ji popadl ego обвисшее tělo. Rána donutila ego odrazit, i když život улетучивалась z něj ještě před pádem kuličky.
  
  
  Zuby zaťaté, tlačil její mrtvé váhy na rukou zpět, швыряя tělo na stranu lůžek a čínský agent. Sheng uskočil. Pro lidské ego, růst byl překvapivě rychlý. Je to pryč od silnice, a tělo ego soudruha, co se zhroutil na lůžko.
  
  
  Sheng znovu se chystal vystřelit. Ji udělal krok k němu a uslyšel, jak revolver s tlumičem ego v ruce vydal zvuk bavlny. Její sklonil, otočil své tělo dopředu a dolů a kopání do ego pravou nohou.
  
  
  Ego začíná druhý výstřel minul, protože můj pohyb a pak vyhodit můj, který mě učil japonský mistr karate, brutálně udeřil Шэна v ruce, zlomila prsty, a revolver letěl na ego rukou.
  
  
  Před tím, než mohl přijít sami k sobě, ji, šel k němu. Jeho obsazení pěst na ego пухлое tvář a chytil ego v čelisti. On zalapal po dechu a zavrávoral, ale byl příliš silný, aby ego bylo možné překonat jedním tahem.
  
  
  Její sáhl do saka za Вильгельминой. Ji držel ruce na zadku Люгера, když číňan se vrhli na mě. On udeřil na mě otevřeně na brady úderem, který málem zlomil se mi krk a přitiskl k posteli.
  
  
  Ztrácí rovnováhu, její klesl
  
  
  přes statický těla satelitu Шэна. Její převalil, přistál na zem a znovu sáhl po "Люгером".
  
  
  Do této doby Sheng otevřel dveře. Překvapivě rychle se ocitl na chodbě, než ji stačil nasměrovat zbraň na ego stranou.
  
  
  Její vstal a spěchal za ním, оттолкнув полуоткрытую dveře od silnice. Шэна nebylo vidět. Temné ji, vrátil se do kupé, ženy Schmidt. Tam bylo tělo, se kterým se bylo nutné vypořádat.
  
  
  Захлопнув dveře, její lugged mrtvého k oknu a vyhodil ji. Její pohled viděl tělo, катящееся z kopce, než se vlak opustil ego za sebou.
  
  
  Její těžce dýchal. Ji zvedl zbraň mrtvého muže a našel zbraně Шэна na podlaze v blízkosti lůžka. Její hodil ih, pak zavřel okno a rychle прибрался v kupé. Její ne hotel, aby žena Schmidt věděla, že jsem tam byl.
  
  
  Moje práce byla těžší, než když ji nastoupil do vlaku. Ji musel najít Sheng Zi. Duel, který ji právě vyhrál, je pro nás skončil. Ona byla jediný žijící zástupce svobodného světa, který věděl, jak to vypadalo. On nehodlal dopustit, aby mi dlouho nosit s sebou tyto znalosti.
  
  
  
  
  Pátá kapitola.
  
  
  
  Její, šel na noční vlak od jednoho oba konce k druhému, a ne si všiml, čínský agent.
  
  
  V době, kdy jsem dokončil hledání, vlak udělal dvě rychlé zastavení. Zi Sheng mohl skočit na každý kolem nich. To také mohl být na palubě v jednom z oddílů, do které jsem nemohl vstoupit, nebo v tuctu dalších míst. Nemohl jsem doufat prozkoumat všechna místa, kde se lze schovat v движущемся vlakem.
  
  
  Její, povzdechl si a na chvíli se vzdal. Tak či onak, jí byl si jistý, že na rande s Шэном znovu.
  
  
  V polovině břicha den ji našel Урсулу sedící sám v kupé. To bylo obsazeno záznamů v malém poznámkovém bloku, kterou vytáhla kolem kabelky. Jí otevřel dveře kupé a vstoupil.
  
  
  "Ahoj," řekl jsem.
  
  
  "Ach, Nick! Sedni si. Je to jen pokusil sestavit vzkaz svému šéfovi. Její musí říct emu, co bylo až dosud fretka zůstal s prázdnýma rukama. Jí přišel telegram do Benátek".
  
  
  Její sel vedle ní. Na každé straně kupé bylo na tři plyšové sedačky, každý kolem nich byla pokryta materiálem s černo-hnědým vzorem, který dal emu výhled evropské čajové pokoje minulého století. Kupé bylo postaveno v době okouzlující vlaků, kdy králové a celebrity садились v Orient express. Nad sedadly byly velké a malé zavazadlo police, na každé sténání na zrcadlo a po stranách zrcadla byly fotografie krajiny směrování.
  
  
  Ursula uklidili své záznamy v kabelce, a ona se krátce viděla uvnitř automatické "Уэбли" 22 kalibru. Její doufal, že hej, nebudete muset vystupovat proti svému muži s touto hračkou. Podívala se na mě a úsměv zmizel z jeho tváře.
  
  
  "Nick! Co se ti stalo?"
  
  
  Ona systému jmelí v paměti modřina, který ukázal místo, kde mě udeřil Sheng. Ji, zasmál se. "Dělám své povolání".
  
  
  "S tebou je všechno впорядке?"
  
  
  "Ano, jsem v pořádku." Bylo mi příjemné, že to bylo skutečně znepokojená. "Řekněme, že právě teď, ne auto-restaurace, ale já jsem jí koupil láhev bourbon v Miláně. Zda chcete připojit se ke mně v mém kupé, k pití?"
  
  
  Podívala se na mě chladné modré oči. Věděla, že to je návrh, a ona věděla, že její hotel, aby věděla. Ona se znovu podívala na pohyblivou venkovskou, která se zabývá nyní сглаживалась, když jsme приближались k Jadranu.
  
  
  "Myslím, že ty se snažíš svést mě, Nick".
  
  
  "Naše v žádném případě," řekl jsem.
  
  
  To поморщилась. "Ty jsi nám kapky nezměnil. Copak nevidíš, že pracuji?"
  
  
  "Musíš někdy odpočinout".
  
  
  "To není snadné dělat, když jste выслеживаете takového člověka, jako Hans Richter".
  
  
  To se poprvé zmínil jméno osoby, kterou nazvala Řezníkovi. Její uvědomil si to. Její četl o Рихтере, a to, co jsem četl, bylo to děsivé.
  
  
  "To znamená, že ten, koho sledují. Jeho chápu vaše odhodlání".
  
  
  Dveře se otevřely, a tam seděla žena ve středních letech. "Tato místa jsou zaneprázdněni?" - zeptala se s britským přízvukem, což ukazuje na čtyři služby míst.
  
  
  "Ne, prosím, připojte se k nám," řekla Ursula.
  
  
  Žena přišel a posadil se na sedadlo u okna naproti mě a Ursuly. Dveře kupé nechala otevřené, na chodbě foukal chladný vánek. Pak toho, jak se posadila, ona полезла v slámovou tašku pro связкой pletení.
  
  
  "Pěkný den", - usmál se. Byla to hubená žena s ястребиным nos a krátké šedé vlasy. V jeho brýlích se jen spodní část běžných položek - malé kousky skla, které se používá pro práci zblízka.
  
  
  "Ano", ne?
  
  
  "Souhlasila ursula.
  
  
  Ursula přemístila pohled s pletení na mě a usmála se. Žena se dala na pletení, více nevěnoval pozornost na nás. Zrovna jsem se chystal znovu promluvit s Урсулой, když do kupé vešel muž. Nám s khem není řečeno, on selles na druhém konci kupé, na den. To byl muž, který ji viděl dříve s рацией, kterou on ještě nosti. Položil ji vedle sebe na sedadle, vytáhl noviny z pod ruky a začal číst. Pokaždé, když ji viděl tohoto muže, on ness rádio, ale nikdy zahrnoval jeho.
  
  
  "Víte, když přijedeme do Benátek?" - zeptal se британка Урсулу.
  
  
  Ursula se snažila lépe rozeznat člověka s novinami. Teď se obrátila k англичанке. "Očekávám, že asi šestý nebo později".
  
  
  "Ach, to je hezké. Nám všem, samozřejmě, muset tam něco k jídlu, protože tam není žádný auto-restaurace".
  
  
  "Ano, vlastně, řekla Ursula. Ji viděl, jak se její obličej změnil, jako by to něco, co si pamatoval, a pak to rychle оглянулась na toto téma s rádiem.
  
  
  "Jsem přesvědčen strašně necivilizované neposílá s námi vagón-restaurace na celém cesty", - řekla британка.
  
  
  Nyní Ursula se podíval na levou ruku muži. Taky ji pohlédl a spatřil to, na co se dívala. Костяшка na třetí prst na ruce, ve kterém byla noviny, bylo velké a узловатой. Vyměnili jsme si názory. Tato костяшка byla charakteristickým znakem Hans Richter.
  
  
  Ursula nemohl dobře rozeznat ego tvář, tak se jí rozhodl pomoci hej. Její počkal, dokud tento člověk bude převrátit stránku, a promluvil s ním.
  
  
  "Odpusť mi, pane," řekl jsem.
  
  
  Muž upustil noviny a podíval se na mě. "Ano?" Ego důraz byl podobný důraz Ursula. Byl zhruba v mém růstu a měl vojenskou выправку. Ego svalnaté inteligentní člověk se na první pohled zdálo mladší svých let.
  
  
  "Vidím, že máte v londýně noviny", - řekl jsem. "Je tam nějaké fotbalové výsledky?"
  
  
  Ego pohled přesunula na mě na Урсулу, a nyní se opět vrátil ke mně. Položil noviny a podal mi. "Jsem si jistý, že existuje. Vizte, je to jen, že skončil".
  
  
  Její vyhýbal se podívat na jeho levé ruce. "Díky," řekl jsem, vzal si noviny. Ji viděl jizvy na jeho krku.
  
  
  On se znovu podíval na Урсулу. "Všechno je v pořádku." Vzal vysílačka a vstal. "Teď, pokud mě omluvíte".
  
  
  On se otočil a vyšel z kupé, míří k spací вагонам. Její, obrátil se k Урсуле: "No?"
  
  
  "Já nevím," - řekla.
  
  
  Žena přes uličku zastavila pletení a s originálním zájmem poslouchala náš rozhovor.
  
  
  "Takových rukou ne tak moc," řekl jsem.
  
  
  "Ne," přiznala Ursula. "Velmi mnoho".
  
  
  Její odevzdat. "Vrátím se brzy,".
  
  
  Její rychle pochodoval po chodbě denního trenér v tom směru, kam odešel muž. Ho dohonil, když ho въезжал v Voiture 5, stroj, ve kterém se zastavil žena Topcon. Její hodnota na konci stroje, dokud je to shell. Pak ji a skočil za roh chodby. Přes okamžitý ji slyšel, jak se zavřely dveře. On vstoupil do kupé, 6.
  
  
  Dokud ho stál tam, a učinil rozhodnutí. Můj další krok proti Topcon bude méně tenká. Muset jít k Evě Schmidt a zeptat se jí, kde se schovali ukradené zařízení. Teď byl ten správný čas. Její zaklepal na dveře a 4-je to kupé, ale nepřišla žádná odpověď. Její zkusil ještě jednou, ale vše uvnitř bylo ticho. Navždy bude zkusit později.
  
  
  Když ji vrátil do Урсулу, žena stále byla s ní, diskutovat výhody železniční cestování ve srovnání s leteckými společnostmi. Ursula nadšený poté, co viděl mě. "Pojď прогуляемся," řekl jsem. "Na platformách krásného".
  
  
  "Nezapomeňte jíst v Benátkách", - řekla žena.
  
  
  "Nezapomenu", - řekl ji ahoj.
  
  
  Když jsme vyšli na chodbu, jí řekl: "Pojď, pojď do mého kupé".
  
  
  Podívala se na mě. "Výborně."
  
  
  Když jsme se dostali do mého kupé, které bylo tři minuty od kupé Ursuly, je to stejný stroj, ji sundal bundu pro vybavení, a Ursula уставилась na velký Люгер v pouzdře. Pak to отбросила své myšlenky.
  
  
  Ona opatrně posadil se na okraj mé patrové postele, a jí nalil každému z nás bourbon. Vzala svůj s lehkým úsměvem. "Než jste mě напоите, řekněte mi, jste našli muže, s rádiem?"
  
  
  "To v příštím kočáru," řekl jsem. "Kupé 6. Jak si myslíte, že jste našli Řezník?"
  
  
  "Jsem neviděl jizvy", - řekla.
  
  
  "Ne. Ale ego postavě hodí, a ego věk taky".
  
  
  "Já nevím, prostě nevím," - pomalu řekla. "Mám takový pocit, že to jsou naši lidé, ale já nechci, aby byl osobou".
  
  
  "Pak máte jen jednu alternativu," řekl jsem. "Budeš
  
  
  pokusit se najít v ego osobních věcech něco, co bude vaše identifikace více než pozitivní ".
  
  
  "Ano, máte pravdu", - se dohodla na to. "Musím se pokusit dostat se do ego kupé".
  
  
  Její povzdechl si. "Poslouchej, jsem v tom zběhlý. Dovolte mi prohledávat ego kupé".
  
  
  "Ty by nevěděl, co hledat, Nick".
  
  
  Její trochu zamyslet. "Dobře, půjdeme spolu."
  
  
  Ona se usmála. "Tak lepší. Můžete zcela ponořit se do vzrušení".
  
  
  Její upil bourbon. "Můžeme už jít," řekl jí ahoj, objala ji kolem pasu. "Naši lidé, nebo někdo, kdo by nám byl, jen co se vrátil do kupé. To bude žít tam na chvíli. Budeme muset ego přečkat".
  
  
  Modré oči se dívali na mě, a ona se popíjet bourbon. Ji vzal šálek z ruky a musel stranou. Její sell na okraj pryčny a притянул ee k sobě. Pak ji na dlouhou dobu políbil ee na rty, a ona odpověděla. Ji políbil ee krku pod světlé vlasy, a u nah вырвалось dech. "Hang loose", - řekl jsem.
  
  
  Do té doby, kdy skončil další polibek, ona se rozhodla vzdát se mi. Jeho ji zvedl na nohy a začali jsme se svlékat, není nám říkají slova. Brzy jsme se ocitli na lůžku, naše těla напряглись. Na jeho krku вырывались příjemné tiché zvuky. Její tělo bylo horké na můj dotek.
  
  
  Ji držel rukama na ee prsou. Oči Ursula byly uzavřeny. Ji viděl, jak сверкнули její bílé zuby. To застонала a objala mě pravou rukou za krk. Ji, cítil její zachvění a slyšel její vzdech a pak to spadlo, úsměv hrál v koutech její rta.
  
  
  Kola vlaku zaburácel pod námi, a vůz plynule hýbalo. Byl to nádherný moment, a nám jeden kolem nás nechtěl přerušit ego slovy.
  
  
  Konečně Ursula dotkla mé hole. "Bylo to úžasné, Nick".
  
  
  Její úsměv hej, na revma. "Je to lepší, než pletení v kupé".
  
  
  Když jsme oblečený, jeho приоткрыл žaluzií na okně. Jsme byly болотистую lokalita v blízkosti Benátek.
  
  
  "Nyní, co se týče toho kupé, jsme šli prohledávat..." řekla Ursula.
  
  
  "Dovolte mi, zkontrolujte, zda vaše muže, a každý rok, tam to ještě".
  
  
  Ní, vyklouzl na chodbu a vydal se na pochod do mu v kupé, který zastával muž s рацией.
  
  
  Otevřel dveře, když ji, přistoupil k ní, a na chvíli jsme se dívali sobě navzájem do očí. Její pokračoval jít, a prošel mimmo ním na oba konce vozu. Pak ji otočil a předstíral, že zběžně se podívám zpátky. Muž stále stál ve dveřích a díval se za mnou.
  
  
  Naše oči se setkali znovu. Ego pohled byl tvrdý, geeky. Pak se vrátil do kupé a zabouchl dveře.
  
  
  Prohlídce, který ji navrhl Урсуле, v tuto chvíli vyloučena. Navíc, tento člověk zdál se mi podezřelý. Pokud to se ukázalo být Гансом Рихтером, toto podezření bylo pochopitelné. Aby se vyhnuli zajetí tak dlouho, jak to dělal Richter, muž musel být сверхосторожным, neustále ostražitý, nedůvěřivý ke všem. Pravděpodobně spal s pistolí v ruce.
  
  
  "Samozřejmě, že to byl Richter", - pomyslel jsem si. Ursula měla zajistit, protože to je její práce. Hej potřebovat důkaz ego skutečnou osobnost, zatknout ho. Ale pro všechny praktické účely je to myslel, že to byl řezník Bělehradu. Tato деформированная костяшка a opatrný chování muži přesvědčili v tomto mě.
  
  
  Když ji stál na konci stroje, objevila Eva Schmidt, připomněl mi, že mám vlastní práci, a že se jí zdá, že je klíčem k ní.
  
  
  Žena prošla mimmo mě, a ji chytil chuť ee brass, který byl velmi ženský. Ji, díval se na její nohy, když kráčela chodbou. "Dobře, - pomyslel jsem si.
  
  
  Pobytem v den svého kupé, podívala se na mě stejným оценивающим pohledem, že poprvé, když ji viděl ee. Pak to отперла dveře a vstoupil.
  
  
  Její se vrátil k Урсуле a řekl, hej, co je člověk, kterého její mysleli Рихтером, ještě v sále v ego kupé. "Snažte se sledovat ego dveřmi. Musím dělat vlastní malou věc," řekl jsem, a to kontrolou "Люгер".
  
  
  "Co pro podnikání, Nick?"
  
  
  "Někteří lidé říkají, že přesvědčení".
  
  
  Její zaklepal na dveře Evy Schmidt, a ona okamžitě otevřela ee. To vypadalo удивленной. "Co chceš?" - zeptala se s německým přízvukem.
  
  
  "Vás," - řekl ji ahoj. Její odstrčila ji a rychle zavřel za sebou dveře.
  
  
  Žena se ostražitě podíval se na mě, ale to rozhodně není na pokraji paniky. "Existují lepší způsoby, jak poznat", - řekla.
  
  
  "Je to spíš jako lázně, zvonek, Eva".
  
  
  "Pokud jste policista, nemám co skrývat. Pokud jste zloděj, u mě málo co stojí za to ukrást".
  
  
  "Jen elektronické zařízení, které hotely by mít большон počet vlád", - odpověděl jsem. "Pojďme ego sem.
  
  
  Ji vědět, že jste agent Topcon. "
  
  
  "Co je to agent Topcon?"
  
  
  "Já také vím, že jste mluvili s agentem KGB. Jste doufal, že prodat zařízení Sovětskému Svazu".
  
  
  "Že agent KGB?" řekla. To začalo znít jako граммофонная desku.
  
  
  Její, uvědomil jsem si, že musím ji přesvědčit, že vím, o čem mluvím. Jeho řekl: "poslouchal Jsem odina na přivítá vašich rozhovorů s rusy. Ego jméno Лубянке. V našich souborech existuje ego fotografie".
  
  
  Její oči se zúžily. "A vy jste kdo, CIA?"
  
  
  "Jsem na ih práci".
  
  
  "Tolerantní, její snažím něco prodat rusům. Jak jste navrhli mě zastavit?"
  
  
  "No, je tam jeden jednoduchý způsob, jak. Ji mohl zabít tě."
  
  
  Eva Schmidt není zatřásla. "Není v přeplněném vlaku, nemůžeš. Jste блефуете".
  
  
  Její пошевелил rukou, a stud, přišla mi v ruce. "Jak jste bohužel mýlí. Její již zabil jednoho člověka v tomto vlaku. Jeho snadno se dá dělat to se dvěma".
  
  
  Její tvář побледнело, a její oči nervózně метнулись do brilantní velmi tenkém ledě. "Monitorů ne, v tomto prostoru".
  
  
  "Kde se to v sále?"
  
  
  "Nemohu vám to říci. Pokud bych ji řekla, moji lidé zabili by mě."
  
  
  Moje ruka метнулась k ní. Jedním rychlým pohybem ji utrhl пуговицу na její šaty, ona klesla na podlahu a upadl.
  
  
  "Se stejným úspěchem by to mohlo být tvoje hrdlo, Eva".
  
  
  Ona tiše ахнула. Její oči následoval tlačítkem. "Nemám žádné zařízení. Její vedu rozhovory pouze s rusy".
  
  
  "Šéf Topcon v sále, ve vlaku, ne? Jste zprostředkovatel, odešlete emu nabídky KGB".
  
  
  "Jen obezřetnost. Víte, jak to chodí. Už není nikdo, komu můžete věřit." Zdá se, že u Evy Schmidt byl невозмутимое smysl pro humor.
  
  
  Ji, usmál hej a opřel o den kupé. "Pokud KGB nastaví správnou cenu, váš šéf dostane z pod kryt a předá monitor. To je takový plán?"
  
  
  "Vy jste se помешаете emu spustit to. Nikdo nikdy ego není останавливал".
  
  
  "Jsem ve své práci se zaměřuji na новичках", - řekl ji ahoj.
  
  
  Pak někdo v chodbě se otočil kliku a silně tlačil dveře, сбив mi rovnováhu.
  
  
  Eva Schmidt reagoval tak, jako by očekávala, že se tohoto řešení. Udeřil nohou, a její pata dostalo, jak mě za tibie. Вонзив rameno mi v hruď, popadla mě oběma rukama za zápěstí, a za ruku si na každého kmene.
  
  
  Žena dostala ránu od odborníka. To by zlomila mi ruku, pokud by ji není cestoval spolu s ní, znehybnění ee páku, potřebného pro kompenzaci přesahuje mé síly. Ji objal ee za krk volnou ruku a tak silně trhal ee za hlavu, že to хмыкнула, jako by ji udeřil.
  
  
  Ji zvedl jehlový a dotkl se jim k jeho krku, a pak se otočil tak, aby se dívat na dveře.
  
  
  Tam nebyl nikdo jiný.
  
  
  "Двинься ještě jednou, řekl jí, Эве, - a tato cesta je pro vás u konce".
  
  
  Ona přestala se bránit. Ji sledoval, jak se dveře kupé, která se zabývá nyní bylo pootevřené, lehce třes z pohybu vlaku.
  
  
  Утащив ženu za sebou, její zkontroloval chodbu. Údajný kolega Evy zmizel.
  
  
  "Jste očekávali společnosti. Kdo to byl?" Její zeptal ff.
  
  
  "Čeština. Jsi ego strach".
  
  
  Její zabouchl dveře. "Mám podezření, že lžeš, a je to jen vynechal schůzku s vedoucím Topcon".
  
  
  "Pokud ano, pak máte štěstí. On by tě zabil".
  
  
  To byl začátek podruhé, když mi řekla, jak neomylný byl tajemný muž. Buď to vyvolalo u kolegů obdiv, buď Eva osobně интересовалась jim. Jeho vzpomněl, že-že to, co řekl čínský agent, když se chlubil. Říká se, že Eva nebyla vedoucím Topcon, ale to rozhodně nebyla jen další žoldák.
  
  
  "Pověz mi o svém chlapovi, Эве. Začni s jeho jménem".
  
  
  "Jsi душишь mě. Jeho sotva mohu mluvit."
  
  
  Trochu povolil sevření a ona отплатила mi za službu. To впилась zuby na mou ruku.
  
  
  Existuje několik věcí, proti kterým nemůžete odolat. Odina kolem nich - hluboký skus ostrých zubů, a u Evy, zdálo se, byly velmi ostré.
  
  
  Její выругался a pustil ee.
  
  
  Žena odskočil off ze mě a skočila k вязальным kufrem, který, jak jsem ji viděl, ona nesla v denním trenéra. To откинула navrch, podíváte se dovnitř.
  
  
  Její hit ee na opasku. Jsme se zhroutil na lůžko. Eva пнула mě a dostala se do očí. My se propadla zem, a její každému národu hit a hit cíl. Její cítil тошнотворную bolest.
  
  
  "Krejčí", - řekl jsem. Hlasování a to je vše. Moje trpělivost иссякло. Její hit ee silně hlavou
  
  
  
  a její cíl narazila o zem. Znovu ji udeřil do jeho rukou, a ona plakala, když kolem koutu ee rtu tekla krev.
  
  
  Její osedlal ji, прижав její nahá stehna do zad. Její šaty bylo ztraceno v boji, a ji mohl vidět část jednoho prsa. Proč-pak to vypadalo víc sexy, než kdy předtím, ale nebyl jsem v náladě pro přátelské hry.
  
  
  Eva vzala ruku k ústům a podíval se na krev na nen. "Доннерветтер!" ona плюнула. Ale v jejích očích byl silný strach.
  
  
  "Pokud vás napadlo, že nezabiji tě, protože jsi žena, выбрось jí kolem hlavy".
  
  
  Její Huga držel před její strach oči, pak sklouzl kotouč hej pod bradu. "Já už budu vyhrožovat ti. Prostě to udělám".
  
  
  "Ego jméno je Horst Блюхера. To už vám neřeknou, i když to bude znamenat můj život. Její není předat ego. Ale pokud chcete vsadit proti ruský přístroj, jeho předáme slovo Хорсту".
  
  
  Jí si myslel o tom na chvíli. Neměl jsem žádné pravomoci platit v hotovosti, aby se vrátit přístroj, ale Eva, zdá se, že jmelí je na mysli, když řekl, že dá svůj život, aby ochránil svého šéfa.
  
  
  Její natáhl k вязальному футляру, vejdi do ní, a vytáhl "Беретту". Její sáhl zbraň za minutu, jen pro pojištění.
  
  
  "Máte s tímto Хорстом by mělo být velmi příjemně".
  
  
  "Je to génius. Jim ho velmi obdivuji".
  
  
  "A ještě trochu držím peníze"
  
  
  Eva dotkla rtu, který ji učil jsem ránu na levé straně. "Ano, jsme milenci. Je to jedna kolem důvodů, proč její by zemřela za něj".
  
  
  "Moje vláda může být připraven učinit nabídku vrátit monitor. Pošlete zprávu na vlastní pěst v matematice".
  
  
  "Uvidím, co řekne".
  
  
  "Když ji zjistím?"
  
  
  "Předpokládám, že do večera budu mít revma".
  
  
  Jeho jít dolů s nah, posadila se a tvrdě прислонилась k okraji lůžka. Její, cítil, že Horst malou šanci spolknout návnadu a dostat se na otevřený prostor. Ale to fotil nejdál plán, doufal, že Eva povede mě k němu.
  
  
  Venku na chodbě ji si myslel, není, zda jsem udělal chybu. Bylo pravděpodobné, že se Evě podaří kontaktovat Хорстом bez mého vědomí, a to jen v úmyslu mě zabít. Pak mám pro vlasy bude a velká puška Топкона, a čínský vrah. Její jsem neviděl takový pohled atraktivní.
  
  
  
  
  Šestá kapitola.
  
  
  
  Ursula nebylo více.
  
  
  Opustil ji a dále pozorovat za dveřmi muže, kterého, jak jsme předpokládali, byl Hans Richter, nacistický válečný zločinec jménem Řezník. Nebylo na konci vlaku, kde ji viděl naposledy, a nebylo nám ve svém kupé, ani v mém.
  
  
  Jí si myslel, že taková purpose driven dívka, jako Ursula, aniž by opustila svůj post bez dobrého důvodu. Musí být, viděla, jak muž vyšel ven z kupé, a rozhodla se následovat ho.
  
  
  Pobytem před dveřmi muži, jí srazil. Jsem nedostal odpověď. Její podíval se po chodbě. Do vozu vstoupil cestovatel a s úsměvem tvář šel ke mně. Kde je její ego předtím neviděl? Pak si vzpomněl. Dříve v cestě seděl v autě téhož dne, co a Eva Schmidt a muž, kterého jsme se podívat Рихтером.
  
  
  To je zábava přivítal mě. "Jak pokračuje cesta?" Když jí řekl, emu, že je vše v pořádku, on přikývl a товарищеским gesto plácl mě po rameni, a pak šel dál.
  
  
  Její помедлил, čeká, kdy to скроется na mysli. Její krunýř v kupé, dokud nebyl nikdo jiný, a trávil prohlídce, který v hotelu Sv. Čím dřív se уладит své podnikání, tím spíše ji přestat cítit zodpovědný za nah.
  
  
  Veselý cizinec se zastavil. On se otočil. "Můžete se jí zeptat na tobě vývrtku?"
  
  
  "Ano."
  
  
  On odstranil ruku, která se zabývá bylo v kapse saka. "Vy byste mi věřit, kdybych jí řekl, že držím revolver?"
  
  
  "Já nevím, proč jsi mi lhal o takových věcech". Jí byl ohromen ego актерскими schopnosti. Vypadalo to jako veselý turista. Dokonce nosil fotoaparát na opasku na krku.
  
  
  "Chtěl jsem odvrátit vás k tomu, kdo bude chtít s vámi mluvit. To je vše, co chceme, je malý rozhovor", - řekl on.
  
  
  "Pak zbraň nepotřebujeme".
  
  
  "Možná ne, ale já raději být opatrný. Její půjdu na malou vzdálenost za vás. Dost blízko, aby střílet, ale ne dost blízko, aby jsi mohl skočit na mě. Pokud se budeš chovat slušně, jsme dokonale поладим".
  
  
  "Snažím se vyjít se všemi," řekl jsem. "Kam půjdeme?"
  
  
  "Jednoduše otočte se a začni jít. Jí ti řeknu, kdy přestat".
  
  
  Její choval slušně a plnil rozkazy. Mě bylo zajímavé zjistit, kdo poslal ego za mnou.
  
  
  "To je dobře. Drž se", - řekl, když jsme vstoupili do sousedního vagónu.
  
  
  Jeho se odmlčel při pohledu zpět.
  
  
  
  Byli jsme v blízkosti s řadou soukromých kupé. Ji, slyšel, jak veselý muž se otočil klíč v zámku.
  
  
  "Nyní můžete otočit a jít dovnitř", - řekl on.
  
  
  Její plnil rozkazy, dokud se dostal do kupé. Pak ji viděl Урсулу a zbláznil.
  
  
  Dívka vleže na lůžku. Ona byla úplně nahá. S nah svlékli oblečení a rozptýlené v prostoru. To dýchat, ale byla nepohyblivá.
  
  
  Nevěnoval pozornost na zbraň, její, obrátil se k svému похитителю. Jeho skočil za ním. Mé ruce uzavřely na jeho krku. Její hit jeho ego o stěnu kupé, придушив. "Co jsi s ní udělal?"
  
  
  Pak se dveře za mnou otevřely. Ji slyšel, ale včas se otočil. Olověný knuckles trefil mě do ucha a повалил na podlahu.
  
  
  Ji pokusil vstát, ale nemohl. Jeho, cítil, jak mé ruce se táhnou za záda. Pak někdo spojil moje zápěstí hedvábnou šňůru, s lehkostí tahání pouta.
  
  
  Ego ruka zasáhla mě na rameno. Muž, který osedlal mě, aby uvázat šňůrkou, řekl: "nebojte se o té dívce. Ee jen pokáceli".
  
  
  Její dozvěděl v hlase veselé turisty.
  
  
  Moje rozmazané vidění začátek svítání. Ji viděl nohy jiného muže, který stál na den. Na nen byly drahé žirinovskij černé kožené balet pantofle. Je zřejmé, on byl tím, kdo mě подколол. "Poznat, kdo to je", - řekl on мистеру Веселому.
  
  
  On pak odešel za dveře, než se jí podařilo podívat se na jeho tvář.
  
  
  Když se dveře za mužem v černých botách, uzavřená, pan Veselý otočil mě. To je stále zářil jako předseda uvítacím výboru. "Jak už jsem řekl, tě zabijí, pokud se budeš chovat slušně".
  
  
  "A co holky?"
  
  
  "Chápu vaše obavy. Ona je krásná. Ale my jsme museli zjistit, kdo to je. Proto se jeho вырубил ji stáhl, nah oblečení a kontrolovány ee".
  
  
  "Jak moc jsi se dozvěděl?"
  
  
  "Ff organizace vydá svým agentům průkazů. Pro estestvenno, ona systému jmelí ego při sobě".
  
  
  V tomto spočíval problém komunikace s tajným politickým agenturou Ursula. Jsou dodržovány všechny byrokratické návyky, které by mohly být nebezpečné pro оперативника na místech.
  
  
  "Máte průkaz totožnosti?" zeptal se veselý muž.
  
  
  "Net ji řekl.
  
  
  Její doufal, že pokud tak ego mluvit dost dlouho, ji mohl dát ego v dosahu dovedně způsobených úderem. Pak ji mohl začít zcela novou hru s míčem s jeho podáváním.
  
  
  "Vy dva spolu putování na noční vlak, zkoušeli den, koukat do prostoru jiných lidí. Pokud nechcete pracovat jako partneři, jak si to vysvětlit?"
  
  
  "Míru, - řekl jsem, - jsi nic nemůžeš přijít s pro sebe?"
  
  
  "Ne, je to líný". Vytáhl kolem kapsy ještě jeden kousek pinče. "Já to udělám tak, aby ti bylo těžké se pohybovat". Je chytře обвил kotníky lano, dávejte pozor, aby nastavení ego překvapením. Neměl jsem šanci na úspěšný zásah.
  
  
  V chodbě muž měl stejnou opatrnost je jistě рожденную zkušenosti. Khem by nám to bylo, on věděl, že pravidla hry.
  
  
  Důraz na pana Veselé byl německý, stejně jako u Evy Schmidt. Stejně jako u Ursuly, pokud údajně na to přijde. To bylo klíčem k odhalení ega příslušnost k jakékoliv organizaci. V шпионском-mail бизнесявляется stranu docela díly se mění, odborníci všech národností byly k dispozici pro pronájem každému zákazníkovi, a to, co se zdálo zřejmé, části zasáhl false.
  
  
  Například, asistent Sheng Tzu byl stejný číňana, jako Frank Sinatra.
  
  
  Jak ji znal, pan Veselý mohl pracovat na nikoho, od Topcon k východoněmecká inteligence. To také mohl být kamarádem Hans Richter, člověk, kterého Ursula měla zpoždění.
  
  
  Ji mohl jen být jistý, že to nefunguje na AX zcela jasné důvodů nebo v Pekingu. Kdyby ego najal čínští komunisté, Sheng a Zdrojů zúčastnil bych se na to stejně, s největší pravděpodobností, už by byla mrtvá.
  
  
  On pustil moje nohy, a pak se mírně trhal jimi, aby zkontrolovat sílu jeho práce. Spokojený, on se narovnal. "Teď, když se nám pohodlně, můžeme mluvit. Pověz mi všechno o sobě."
  
  
  "Od samého začátku? No, jí se narodil ve Spojených Státech Amerických..."
  
  
  "Jsi příliš mnoho srandu", - varoval mě.
  
  
  Přistoupil k posteli a podíval se na reklamě vystupuje krásná nahá Урсулу, která se zabývá, byla spojena ruce a nohy, je to stejné lano, co mě. Pohlédl nahoru, aby se ujistil, že jsem sledoval každou ego pohybem, pak záměrně klikl nehtu jeden po druhém kolem bradavky dívky, která je v bezvědomí.
  
  
  "Nebudu se snažit ražba kolem vás odpovědi. To by bylo příliš komplikované. Pokud jste řekneš mi, kdo jsi, její поработаю nad dívkou".
  
  
  Nemohl jsem pochopit, co jsem dostal, утаивая informace. "Mám objednávky z organizace pod názvem AX. Jmenuji se Nick Carter".
  
  
  "Vaše jméno a název vaší organizace, je mi známé. Ale já nechápu, proč vy a dívka pracovat společně".
  
  
  "Může, nebudete tomu věřit, ale prostě jsme staří přátelé, ехавшие jedním vlakem".
  
  
  "Dívka sleduje bývalé nacisty. I vy lov na bývalého samotné nacisty?"
  
  
  "Ne tak docela. Ale pokud ji наткнусь na jednoho, přesně nebudu líbat ego obě hole".
  
  
  "To bych si myslel, pan Carter. V každém případě ji mám jít". Pohlédl na hodinky a rychle se blížil den. "Užijte si zbytek cestování".
  
  
  Její, sledoval, jak se zavřely dveře, a slyšel cvaknutí zámku. Pak kupé затихло. Její огляделась. Nebylo nás zavazadla, nám oblečení, s poukazem na to, že byty byly obsazené páté kolo u vozu. Možná, že pan Veselý byl kasař, a on si vybral prázdné místo ke spaní, aby nás v zajetí.
  
  
  Její, byl překvapen, že on položil své otázky, a nechal nás bez úhony. Ale já jsem neměl v úmyslu si stěžovat. Můj problém spočíval v tom, dostat nás odsud.
  
  
  "Ursula", - řekl jsem. "Probuď Se, Ursula".
  
  
  Dívka není se přesunula z místa. Její прокралась k lůžku, pohyb pomalu a neohrabaně. Pak ji dostal na kolena a znovu promluvil s Урсулой. Její řasy se lehce вздрогнули.
  
  
  Byl to krásný obraz, čerstvé a svůdné. Jeho, sklonil se a dotkl se jazykem její bradavky. Byl to jeden po celém způsobů, jak ji probudit.
  
  
  Ursula instinktivně se usmál. Pak to пошевелилась na lůžku. Její oči mají hozený otevřít. "Nick!"
  
  
  "Překvapení," řekl jsem.
  
  
  Znovu ji потрогал bradavky. Její nenáviděl zastavit.
  
  
  "Teď není čas na to", - упрекнула ona mě. "Jak jsi se sem dostal?"
  
  
  "Mě vedl podsaditý muž. Veselý chlapík s foťákem na krku. Jak si myslíte?"
  
  
  "Sledovala jsem v kupé Voiture 5, dokud jste se zabýval svými činy, než by nám to bylo. Muž vyšel ven. Jako obvykle, nesoucí svou zatracenou vysílačka. On tak spěchal, že jsem si byl jistý, že se chystá někoho, setkat se s Ní rozhodl vysledovat za tím, že to myslel tak důležitý. Musí být, všiml si mě. On mě držel přes celkový voze, kde seděl tento veselý chlapík s kamerou. Oni by měli být, vyměnil signály v nějakým způsobem. Dva kolem nich vtáhnout mě do pasti na platformě. Jí byl nucen sem přijít. Pak mě udeřil do ucha ".
  
  
  "Vidím tam nádherný polštář husí vejce, ale ty jsi stále v dobré formě."
  
  
  Ursula trochu zarudlá. "Dali mě v nevýhodě".
  
  
  "Hotel by se jí najít způsob, jak vydělat na tom."
  
  
  "Zkuste se soustředit na dění. Co budeme dělat dál?"
  
  
  "Něco vám teď odhalím", - ujistil ji ff.
  
  
  Jí už přemýšlel o událostech dne. Že něco není, spadl na místo, a byl jsem naštvaný, že nemůžu to pochopit.
  
  
  Ji snažil situovat provedené závěry v logickém pořadí. Člověk s rádiem byl Рихтером, letmý нацистом Ursula. U něj bylo деформированная костяшка, jako Richter, a on se choval jako člověk, zvyklý na kabát k útěku. Pak toho, jak se naučil Урсулу, to bylo jen pro estestvenno, že se pokusí zjistit, kdo je její. On mě viděl s německou dívkou.
  
  
  Richter trefil mě, dokud se její bojoval s ego komplic, panem Veselým. On byl tím mužem, který řekl мистеру Веселому komu svou identitu. Ale proč je tak opatrný člověk, jak Richter, opustil řešit vývrtky svého kamaráda? V takovém případě, proč Richter cestoval s přítelem, který, zdálo se, že byl zkušený agent? Může být, guerra Richter byl také na шпионском-mail бизнесявляется.
  
  
  "Pojď, Ursula, a uvolnit pro mě místo. Ji budu ležet s tebou v posteli," řekl jsem.
  
  
  "Nick!" - отругала to. "Teď ne."
  
  
  "Ty jsi špatně pochopil, baby. Její jdu lehnout na postel, aby se pokusili uvolnit ti ruce."
  
  
  Jsme na takovou hru zády k sobě, a začal jí тугими uzly na šňůře, které spojovaly její. Úkolem bylo tak náročné, že jsem nadával na pana Veselé půl tuctu krát.
  
  
  "Nick, proč sebrali moje oblečení?"
  
  
  "A to nejen kvůli vzhledu, i když on je v pořádku. Pan Veselý hotel prohledávat vaše oblečení."
  
  
  "Něco se stalo, dokud mě нокаутировали?"
  
  
  "Nic takového, že by jsi neztratil", - zasmál jsem se.
  
  
  Když ji развязывал uzel, mé ruce čas od času se soustředily na nahá záda a hýždě Ursula. "U této práce, tam jsou některé další výhody," - řekl ji ahoj.
  
  
  "Našli něco, když mě chtěli, Nick?"
  
  
  "Váš občanský průkaz. Richter ví, kdo jste".
  
  
  V tuto chvíli ji viděl fotoaparát pana Veselý. To
  
  
  
  
  opustil ego v kupé.
  
  
  "Co se stalo?" - zeptala se Ursula.
  
  
  "Opustil svou kameru".
  
  
  "Máte na mysli, že se může vrátit za tím?"
  
  
  "Ne v tomto životě", - řekl jsem. "Člověk, který je tak opatrný, není zapomene něco jako fotoaparát".
  
  
  Ne, pokud to nehodlal zapomenout.
  
  
  Ji, vstal z postele a padl na podlahu. Její подкатился k digitální fotoaparát, protože to byl nejrychlejší způsob, jak dostat tam.
  
  
  "Ursula vstát z postele, postavit se zády k oknu a zvedněte ego". Ji řekl.
  
  
  U nah dost šílený. Podle mého tónu hlasu věděla, že není třeba ztrácet čas pro nic za nic. Ji, slyšel, jak se její bosé nohy ударились o podlahu.
  
  
  Její ležel na břiše a díval fotoaparát zblízka. Pokud by jí měl pravdu, její riskoval dostat šanci otevřeně tváří v tvář, ale s tím už nic nemůžeme dělat.
  
  
  "Nevidím žádné zařízení referenčního času a není slyšet тиканья, ale myslím, že uvnitř jsou výbušné zařízení".
  
  
  "Tento člověk po sobě zanechal ego záměrně?" řekla Ursula. Nyní to bylo u okna.
  
  
  "Když zjistil, kdo jsi, proč Hans Richter musí nechat tě naživu? Předpokládá se, že tento prostor se stane naším hrobem, baby".
  
  
  Její slyšet těžké dýchání Ursula. To хваталась za okno, tahal ego.
  
  
  "Pan Veselý se podíval na své hodinky před tím, jak se dostat pryč od nás. Její musí předpokládat, že je aktivován časovač, stisknutím páky na digitální fotoaparát. Její můžu vypnout ego, pokud si vezmu kameru, ale já jsem dovolil ".
  
  
  Její, obrátil se k digitální fotoaparát zády a chytil ji oběma rukama. Jeho вспотел. Já jsem neřekl Урсуле, ale já jsem si myslel, že pokud txt_explosive_str fungovat, když její перемещаю fotoaparát, alespoň moje tělo chrání část výbuchu, a možná ušetří její život.
  
  
  "Jdi pryč od okna", - řekl ji ahoj.
  
  
  To říkat mé jméno jemným hlasem, pak se přestěhoval, a on vstal.
  
  
  Žádný výbuch.
  
  
  Ji, skočil k oknu vlaky. Ji nechtěl riskovat, jízda na podlaze. Její, obrátil se zády k oknu, opřel o něj a přehodil kameru spojené ruce.
  
  
  Vlak začal kupředu, a on se podíval na Урсулу, a my se usmál sobě navzájem, a to se zdálo našim úlevou.
  
  
  Pak jsme slyšeli výbuch podél kolejí. Bylo to jako výbuch ručního granátu na druhé straně kopce.
  
  
  "Jsem ráda, že jste viděli tuto kameru a uvědomil si, co to je," řekla Ursula.
  
  
  "Ano, ještě před pár minuta a my bychom explodoval".
  
  
  "Je mi líto, Nick. Kvůli mně váš život je v nebezpečí. Richter nyní se pokusí zabít nás oba".
  
  
  Ursula viděla jen špičku ledovce. Hans Richter a ego poručík pan Veselý tvořili menšinu prostředí vrahy, ехавших v tomto vlaku.
  
  
  
  
  Sedmá kapitola
  
  
  
  Do té doby, jako Orient express zastavil v Benátkách, se mi podařilo uvolnit ruce Ursula. Ona zbavili lana kolem kotníků a na sobě pár základních kusů oblečení, než rozvázat mě.
  
  
  "Není стесняйся", - поддразнила její ff. "Už ji vím o tobě všechno".
  
  
  "Ne, Nick. Ty víš jen to, jak vypadám. Člověk nikdy neví, že o ženě všechno".
  
  
  Vyšli jsme po celém kupé, a se smísil s výhledem kolem vlaku davem. Ursula se vrhli za sendviče, a její obsadila post, který mi umožnil sledovat jednotlivci, kteří něco значили pro nás dva.
  
  
  Ji neviděl, Hans Richter a ego společníka, a ne si všiml, Sheng a Zdrojů, agent čínských komunistů. Její pohled viděl Evu Schmidt. Stejně jako Ursula, ona shromáždil sendviče.
  
  
  "Eva", - zavolala jsem, když šla mimmo mě a zamířila zpět na noční vlak s balíčkem jídla v ruce.
  
  
  Ona se zastavila. "Ty jsi mi dala čas do dnešního večera, pamatuješ?"
  
  
  "Jen kontrolovat, hlasování, a všechny".
  
  
  "Budu kontaktovat Хорстом a sdělit svou zprávu o zájmu na monitor. Ale ne вступлю v tomto kontaktu, dokud nebudu jistý, že je okamžik vhodný. Jinými slovy, nebudu zveřejňovat ego identity vám nebo někomu jinému, kdo je může pozorovat za mnou ".
  
  
  Pak odešla spolu s davem, a obrátil svou pozornost na Урсулу, která se zabývá přišla ke mně zezadu s našimi sendviče.
  
  
  "Myslela jsem si, že ty se snažíš najít jiného kamaráda na hry, - řekla, - dokud není slyšela úryvek z tvého rozhovoru. Kdo je Horst?"
  
  
  "Jen člověk, kterého chci ji potkat. Pamatovat o Рихтере, baby".
  
  
  Brzy Orient express šel ze stanice ve směru, ve kterém přišel. Aby se znovu vydat na východ, vlak se musel vrátit na pevninu přes násep. Tma, když "Express" несся na двухмильной silnici, a my jsme viděli za sebou oslňující zobrazení žlutých světel podél pobřeží: druhy Benátkách, zvedající se z mořské temnoty.
  
  
  
  Pak rychlé jídlo Ursula řekla, že chce znovu zaútočit na provincii kan-su Рихтеру. "Pokusme se ego kupé. Pokud je to venku, to арестую jeho. Pokud ne, jsme обыщем ego věcí, a zjistit, co by měl".
  
  
  Richter nebylo, a já jsem nebyl překvapen.
  
  
  "Do teď ví, že by nás zabili. Mělo dojít k výbuchu, který tam byl".
  
  
  "Nick, myslíš, že jeho ego ztratila?"
  
  
  "To nevyšlo po celém vlaku v Miláně," podotkl jsem.
  
  
  Její popraskané hrad, a my jsme vstoupili do kupé Řezníka.
  
  
  Její zařadil horní брылев. Zavazadla, byly tam dva a oba leželi na podlaze, a ne na policích. Ji vzal jeden kufr a Ursula se táhla za druhým. Pak jsme otevřeli zámky na kufry, jsme ih opatrně otevřeli.
  
  
  V tašce, kterou ho hledal, nebylo nic významného, ale byl tam kapesník, který rozhodně nenáležel z matematiky, u kterého bylo rádio. U něj byl lehký zápach brass, který mi působilo to jako vágní známým. Její uzavřel tašku a pomohl Урсуле zobrazit další. Chvíli později zvedla list papíru.
  
  
  "Podívej se na to, - řekla. "On plánuje vstoupit v Bělehradě". Byl to ego lístek na vlak.
  
  
  Její, se zasmál. "To není dává vám spoustu času."
  
  
  Ji, podíval se do rohu skříňky pod nějaké tričko a našel pár krabiček evropských cigaret. Zdálo se, že speciální směs. "Drahý chuť", - řekl ji, představovat Урсуле jeden kolem balení.
  
  
  Vzala jsem cigarety a podíval se na krabičku. "Hans Richter kouřil zvláštní belgické značky cigaret. Je to moje značka".
  
  
  "Budete se muset snažit chytit ego v Bělehradě, když to vyjde po celém vlaku".
  
  
  "Jugoslávští moci slíbil pomoci přilákat Richter k odpovědnosti. Její požádám ih setkat se nás na nádraží s párem policistů v civilu".
  
  
  "Copak jste raději provést zatčení sám?" Její zeptal se.
  
  
  "To musí být zajat živý", - řekla. "Pokud ji chytit jednu tuto nacistické prase, její obávám se, že вышибу emu mozek".
  
  
  Dát vše, jak bylo, a vyšel z kupé. Ursula šla do svého kupé, aby natáhnout je čas, dokud ji hledali na грохочущему noční vlak.
  
  
  Bydleli jsme v Terstu ihned pak v Benátkách. V devět třicet jsme měli být v Поджореале-del-Корса na jugoslávské hranici. Ji, rozhodl se, že pokud by Eva Schmidt není kontaktovala mě do té doby, jí bych začal ji hledat.
  
  
  Její, se vrátil do svého kupé, v naději, že Eva bude se mnou tam. Dal hej, ego, číslo, když ona se rozhodla říct Хорсту Блюхеру, že chci, aby nabídku na satelitní monitor.
  
  
  Společnost na mě čekala, ale nebylo to Eva Schmidt nebo její přítel. Ivan Лубянка, чекист, opřel se na mé posteli, opřená levá ruka hlavu. V pravé ruce držel revolver .455 Webley Mark IV s tlumičem.
  
  
  "Přihlaste se", - řekl on.
  
  
  Ji uzavřel za sebou dveře, myslet si, že bych měl být více opatrný.
  
  
  Лубянка posadil se na lůžko. "Takže ty jsi Nick Carter. Nebudeš vypadat tak cool".
  
  
  "Kdo ti řekl, že jsem cool? Její киса".
  
  
  "Kdyby věděl, že jedeš se mnou ve vlaku, Carter, jeho by šel повидаться s tebou dřív."
  
  
  Její, se zasmál. "Kdybyste dělali amulety, měli byste se dozvěděli mě, když viděli by mě v autě-restauraci. Ji zná".
  
  
  On se na mě podíval podráždění. "Určitě víte, že jsem měl zabít tě."
  
  
  Její сгорбился. "Proč se obtěžovat?" Její zeptal se. "Vy jste asi ještě zabít mě".
  
  
  "Já jsem sem nepřišel pro to, aby se sazby," - řekl kategoricky se silným přízvukem. "Přišel jsem sem, jako jediný kupující, a já chci, aby to tak zůstalo".
  
  
  "A co číňanů?"
  
  
  "Budu jednat s jedním soupeřem za časů", - tiše odpověděl.
  
  
  "Pokud to uděláte, budete mít tělo po celém noční vlak. Budete muset přemýšlet o tom." Její není stahl snažit vytasit Huga, protože věděl, že Barbora není mi dá času.
  
  
  "Přemýšlel jsem o tom", - řekl on. On zvedl se z pryčny. On byl pár centimetrů nižší než já, a já jsem viděl, že emu je to velmi nelíbilo. "My s tebou půjdeme do konce tohoto vlaku, Carter. Půjdeme velmi opatrně. Na cestě ji budu držet tuto zbraň v kapse, ale bude zaměřen ti v zádech. Jak víš, záběr v oblasti páteře velmi bolestivé. Tak doufám, že nebudete dělat nic pošetilé ".
  
  
  "A co se stane na konci naší dobré chodit spolu?"
  
  
  "Nebojte se, bude to velmi rychle."
  
  
  "Jak štědře na vaší straně".
  
  
  "Prosím. Půjdeš teď se mnou". On zamával mi to skvělá zbraň, a její
  
  
  si uvědomil, že pokud tato věc выстрелит, v mé hrudi bude díra dost velká na to, aby se muž mohl v nah воткнуть pěst.
  
  
  Ji, otočil se a otevřel dveře, v naději, že na chodbě někdo je. Ale nikdo tam nebyl. Ji, vstoupil do chodby a Barbora přišla za mnou. Zbraň stále držel před ním, ale dokud to podíval, on strčil ego za minutu kabátce. Ji mohl vidět, jak málo vyčnívající z pod tkaniny, a bylo zaměřeno na mého pasu.
  
  
  Zavřel dveře kupé a přikývl mi, abych šel. Ji, otočil se a pomalu šel dopředu, na konci chodby. Vlak грохотал a houpal pod námi, ale ne natolik, aby narušit rovnováhu Лубянки. Je to stále mezi námi asi tři kroky, tak jsem se mohl snadno dostat se do toho.
  
  
  Blížíme se ke konci Voiture 7 a vtaženi do platformy mezi ním a 5, kde bylo kupé Evy Schmidt. Museli jsme projít přes dva páry dveří. Procházející začátku druhého vozu, Лубянка shell, hned za mnou, ji udělal krok.
  
  
  Jeho prudkým pohybem zabouchl dveře zpět na Лубянку. Dveře udeřil ego a ztratil rovnováhu, a spadl na podlahu plošiny. Ale revolver se ztratil. On vystřelil, když havaroval. První brýle rozbil sklo v den, prošel skrz nah a málem se dostal do mé rameno, вонзившись v dřevěném průmysl byl bílý za mnou. Ozvalo začátku druhý výstřel, ale to není ani blízko ke mně.
  
  
  Když Barbaři spěchal k platformě, ji vytrhl Вильгельмину. Můj výstřel se dostal do kovové podlaha platformy vedle присевшим rusky, отрикошетив kolem něj, aniž by bít ji.
  
  
  Barbaři znovu otevřela oheň, выбив dveřní zárubně, který ji použil pro svou ochranu. Pak, když ji ponořila za dveře, on spěchal zpět přes dveře do jiného vozu. Ji viděl ego na poslední chvíli a podařilo vtěsnat ještě dva snímky na люгера. Jedna na brýle, Лубянке zasáhla do ramene, a viděl jsem, jak padl na zem v jiném autě.
  
  
  Měl za sebou dlouhou, prázdnou chvíli, kdy se kola pod námi hlasitě cvakaly. Pak ji viděl zvýšenou ruce s револьвером. Лубянка rychle střílel na mě, ale divoce промазал. Pak ji viděl, jak ego cíl металась v dolní části okna. Její, vystřelil, ale minul. Pak odešel a běžel chodbou, která vedla na druhý konec stroje. Pravděpodobně, on rozhodl se utéct a зализать rány.
  
  
  Její jemně перебрался na svou stranu platformy a rychle přešel propast a zaujal pozici vedle jiného dveřmi. Záběrů nebylo více. Ji, podíval se dovnitř, ale Лубянки nikde nebyl. Možná to tam dal mi pasti.
  
  
  Její приоткрыл dveře, aby se lépe podívat. Nic. Zdá se, že Barbara je opravdu pryč. Ji pomalu vstoupil do vozu, drží "Люгер" před sebou. Ego tam nebyl. Pak ji zabalil za roh a viděl ego, například, ve dvou третях cestě chodbou. On se otočil, jeho tvář se zachmuří od hněvu a frustrace, a udělal dva nepřesné výstřely na перезаряженного revolveru. Její rychle se přikrčil, a kulky просвистели nad mou hlavou.
  
  
  Její выругался si pod nos. V okamžiku, kdy Barbaři běžela po chodbě, ještě jednou vystřelil na něj. Ale pohyb vlaku zpackal mi zrak, a jeho málem minul. Pak ruský zmizel za rohem, takže přes vagón.
  
  
  Zdá se, že nikdo není slyšet tlumené výstřely. Po celém kupé, nikdo nevrátí. Když ji dostal na oba konce vozu a místa, kde se člověk z KGB zmizel na mysli, její, spatřil jsem, že vlak vstupují do koaxiálního kabelu Поджореале-del-Корса.
  
  
  V této rychlé zastavení Barbory nebude stačit, řekl sám. Nechtěl bych, aby úřady se dozvěděli o ego těžké ublížení na zdraví z. Nemohl vysvětlit, co se stalo. Kromě toho, emu stále potřeboval monitor, který se snažil koupit od agentů Topcon ve vlaku.
  
  
  Dvojice mužů v uniformách šel ke mně po chodbě. Jeden byl dirigent vlaky, další таможенником. Byli jsme v blízkosti hranice, nás kontrolovali.
  
  
  Její obžalované falešný průkaz totožnosti, kterou спецподразделением SEKERU. Таможенник přikývl, a oni s кондуктором se pohnul dál.
  
  
  Vlak dostávala rychlost, s jistotou pohybující se směrem k Югосальвии. Další zastávka bude kolem půlnoci na Повке.
  
  
  Jeho jsem si myslel, že dalším mým případem bude návštěvu k Evě Schmidt. Žena musela být on, kdo řekl Лубянке, že jsem se snažil sehnat satelitní monitor.
  
  
  Její zkoušel kupé Evy, ale jeho tam nebylo. Znovu pronikl zámek a vstoupil s Люгером v ruce. Tam nebyl nikdo jiný. On se rozhodl, že, protože jeho kupé byla jedinou, která ji mohl někomu na číslo, drazí moji odpůrci budou pořádat konference někde jinde.
  
  
  Její vyšel z kupé a šel zpět k denním вагонам, celou dobu hledá Лубянку.
  
  
  a Schmidt - a také chtěl Шэна, protože jsem měl důvod si myslet, že to je ještě na palubě, a loví za mé шкурой.
  
  
  Moje pátrání bezvýsledné. Je nám jedno, že kolem nich nebylo. Její забеспокоился, že, může být, že jsou všichni nějak utekl na hranici.
  
  
  Pak vlak подъезжал do stanice Пивка. Пивка - provinční město, se nachází na křižovatce několika jugoslávské železničních tratí. Stanice primitivní - dlouhá šedivá budova, v níž v noci málo světla. Tam v horách byla zima. Když vlak zastavil, shell mrholení déšť.
  
  
  Ji pozoroval s jedním kolem automobilových platforem, aby zjistili, vyjde mi někdo. Na platformě se objevily čtyři osoby. Tři kolem nich byli cestující, kteří se rozhodli jíst v бутербродной, a káva na blízkém konci budovy nádraží. Čtvrtý, kterého jí konečně dozvěděl o známém chůze, byl Ivan Лубянке.
  
  
  Nám jednou při pohledu přes rameno, Лубянка spěchal přes budova nádraží na temné ulici za ním. Její zaváhal na okamžik. To může být trik, jak odvést mou pozornost, dokud Schmidt a Блюхера skončil na jiný stroj. Ale musel jsem využít této šance. Ji, dát nohu na zem a šel za Лубянкой. U něj může být ukradený monitor.
  
  
  Barbory již zmizel v šedé budově. Její spěchal za ním, v naději, že vlak není уедет dříve, než ho budu moci vrátit. Spoře osvětlené обшарпанная recepce byla téměř prázdná. Лубянки nebylo třeba, on už vyšel, kolem budovy.
  
  
  Její, vyběhl dveřmi ven a naskenované tmavé chodníku venku. Lehký déšť намочил osoba - noc byla studená, ubohé. Nikde nebylo vidět na našich aut, se nám chodce - pouze šedé kamenné ploty, šedé budovy a déšť. Лубянка zmizel úplně.
  
  
  Potřeboval jsem se rozhodnout, zda jít za Лубянкой a zapomenout na vlak, Шмидте a Блюхере, nebo se vrátit na palubu, pokud se tam stále z ukradeného zařízení.
  
  
  Bylo to nedobrovolné rozhodnutí, protože jsem neměl čas - tento vlak musel jít přes deset nebo patnáct minuta. Pokud ji přijmu, špatné rozhodnutí, to se vrátí tam, kde začal své pátrání monitor, a mohu dokonce ztratit ego navždy.
  
  
  V žádném její nemoci udělal výběr. To, otočil a spěchal zpět přes spoře osvětlené stanici k platformě. Světla Východního expresu se táhnul přes podél kolejí přede mnou. Vlak vypadal jako oáza civilizace v této černé pustině. Ji, podíval se směrem k restauraci a viděl uvnitř několik lidí, sedících u šálky horké kávy nebo čaje za hrubé dřevěné stoly. Jugoslávec dítě, který měl jít do postele v tuto hodinu, se pohyboval ke stolu s šálkem kouřící kávy. Na nen byla bílá zástěra a lakované balet pantofle. Po shlédnutí obličeje kupujících, a ujistěte se, že nikdo kolem nich mi je neznámé, její zamířil na pánské wc. S úlevou ji, pomyslel jsem si, kam dohodnuto Лубянке a uvidí, zda se mu uzavřít dohodu s monitorem.
  
  
  Když ji obrátil k odchodu, jeho si všiml muže stojícího jsou ty v domovních проеме - můj starý přítel Sheng Zi. Je to lehce ухмылялся, a v pravé ruce držel revolver. Byl to Smith & Wesson .44 Magnum s velkým tlumičem.
  
  
  "Setkáváme se v poslední době, pan Carter, - řekl Sheng. "Naše čeština ještě pohodlně opustil vlak, a když se její избавлюсь od vás, u mě by jiné konkurenty."
  
  
  Její podíval zbraň, a ego ruku s pistolí. "Ještě je třeba vyřešit sám Блюхером". Jeho, všiml si, že jediný svatý v místnosti vycházel od nudné žárovky, свисавшей od stropu, nedaleko od toho místa, kde ji odevzdat. Ale já jsem ji neviděl, institucí zatemnit toto místo, aniž by se dvě nebo tři kulky. A v místnosti nebyl absolutně žádný úkryt.
  
  
  "Žena by se mým prostřednictvím k zařízení", - zima řekl Sheng. "Ale to bude můj problém, ne váš". Je to lehce приподнял zbraň; a to bylo namířeno proti mé skládání dolar. Právě, když se chystal stisknout spoušť, dveře za ním vstoupil muž. Byl югославом, obsluhou stanice.
  
  
  "Co to je?" zeptal se při pohledu na dlouhou zbraň Шэна.
  
  
  Stál tři metry od Шэна. Sheng otočil se k němu, hodil levý loket a udeřil jeho ego na tvář. Ozval se hluchý křupavý a tlumený výkřik, a chlap v bezvědomí zhroutil na podlahu.
  
  
  Ale ne stahl čekat, dokud úředník nespadne na podlahu. Předtím, než Sheng mohl vrátit, aby dokončit mě, ji chytil za šňůrky malé žárovky přede mnou a prudce je strhl, když se jí, otočil se doleva.
  
  
  Pokoj byl ponořen v téměř úplné tmě, jediný matný svatý vycházel z nástupiště stanice přes otevřené dveře. Sheng střílel na mé straně, ale minul
  
  
  
  Zbraň tlumené střílel do místnosti, a na brýle, poklepal na cementové zdi za mnou. Když ji znovu obrátil k Шэну, to целился. Její vrhl přes jehlový затемненную místnosti, a on se dostal Шэну v předloktí za ruce drží revolver. Ruka křečovitě разжалась, a zbraň letěl přes pokoj.
  
  
  Sheng hlasitě вскрикнул, při pohledu na nůž, воткнутый ego předloktí, který podřízl šlachy, tepny a svaly. On se otočil, stále držel nůž v ruce, najít zbraň. Pak udělal krok vstříc, ale její zablokoval ego. To выругался v čínštině.
  
  
  "Už žádné zbraně, Sheng," řekl jsem s nízkými рычанием. "Pojď se podívat, co můžeš bez něj dělat".
  
  
  Sheng помедлил chvíli, pak vytáhl jehlový ze svého předloktí s кряхтением bolí. Krev vytryskla na zem. Je chytře chytil za rukojeť s nožem, levou rukou a šel ke mně.
  
  
  Ji mohl pokusit sehnat zbraň na podlaze, ale já jsem věděl, že nikdy jsem se do něj dříve Шэна. Co se týče Вильгельмины, to je můj "Люгер" na této stanici by absurdní, jako puška.
  
  
  Sheng nyní kroužil se mnou navždy. Musel jsem ustoupit od ega zbraň na podlaze. On taky nemohl toho dosáhnout, ale byl zcela spokojený se svým novým výhodou. On čekal, že mě разрубит na kusy стилетом.
  
  
  Sheng rychle vstoupil tím, že falešnou ránu nožem. To je dobře s tím manipulovat. Její unikl rychlý prudký úder, ale druhý útok прорезала rukáv mého kabátce a bude zase dcera ruku. Úsměv se vrátil na jeho široká tvář. Byl si jistý. On udělal ještě jeden úder čepelí a odřené mi prsa.
  
  
  Naše oči jsou nyní привыкали k полумраку, a mohl vidět, jak se krev neustále kape z pravé předloktí Шэна, když je metodicky provází mě na úzkému kruhu. On také viděl krev na mé košili, a ego tvář bylo vidět, že emu líbí to, co viděl. On se rozhodl, že прикончит mě jen několik sekund.
  
  
  Pak Sheng udělal velký krok. Přišel mě zabít, bodne šídlo mi v životě. Ji, vešel, otočil se bokem a pravou rukou udeřil jeho ego na запястью. Její udeřil na jeho ego, a ruka se rozpadla proti nárazu. Hugo s padáním spadl na podlahu.
  
  
  Předtím, než Sheng byl schopen přijít sami k sobě, ji, otočil se k němu lízání a odřené ego hlavu a krk hřbetem ruky. On se zasmál a padl na všechny čtyři. Její překročil přes něj zasadit ještě jeden úder, ale byl ochoten se ke mně. On mě praštil pravé nohy a srazil mě z nohy tím, že udeří mě do stehna.
  
  
  Oba jsme skočil na nohy současně, ale měl jsem výhodu nad ním, protože jsem nebyl zraněn tak těžce. Jeho obsazení do něj pěstí, ale včas si toho všiml. I přes to, že měl pacient ruku, popadl mě a přehodil přes rameno po širokém oblouku. Ji viděl, stropu a podlahy, když se natáhl k němu na cestě dolů. Její přistál na jedno kterémukoli národu, se stále drží na něj. Se sídlem jim setrvačnosti ji převrátil ego přes záda, se obrátil vzhůru nohama ve vzduchu a silně приземлил zády na betonovou podlahu. On udeřil s hlasitým стуком, a on slyšel, jak vzduch tlačit svou cestu přes ego plic.
  
  
  Ji, postavil se na nohy, když Sheng, z dechu, slabě zvedl se na kolena. Pak ji prudce udeřil jeho ego nohu do cíle a padl na bok. Snažil se znovu dostat na kolena, ale jeho ego čekal. Jakmile se těžce zvedl se na nohy, její pečlivě zaměří, udeřil ho hřbetem ruky přes ego переносице a s hlasitým rachotem se dostal do cíle. Sheng se zasmál a padl na podlahu zády. Pak se mu dvakrát trhl a zemřel.
  
  
  Ji se díval na dveře a viděl, že кондукторы znovu připravují k zahájení Východního expresu. Pak to, jak ji vzal Huga a Вильгельмину, ji zapnul bundu, zakrýt krev na košili a spěchal deštivé noci na noční vlak.
  
  
  
  
  Osmá kapitola.
  
  
  
  Brzy potom, jak vlak vyrazil Пивки, ji našel Урсулу na zadní platformě, jednu, проверявшую munice ve svém Webley Лилипутов. Ona je nadšený poté, co viděl mě.
  
  
  "Viděla jsem, jak jste šli ven, a pomyslela si, že u vás může být problém na stanici," - řekla.
  
  
  Její změnil, sako a košili, takže nebyl žádný důkaz mé hádce s Шэном. "Pro mě bylo několik událostí", - přiznal jsem se. "Готовишься k Bělehradu?"
  
  
  To натянуто usmála se. "Ano. Myslím, že je to trochu vadí mi".
  
  
  "No, skoro hodinu. Její doporučuji ti jít se vyspat. Nejsme přijedeme do Bělehrad do devíti hodin ráno".
  
  
  "Jsem trochu zbytek", - řekla. "Slibuji."
  
  
  "To je dobře. Potřebuji nějaký co dělat. Uvidíme zítra, brzy ráno. Přijdeš zpět do svého kupé?"
  
  
  "Myslím, že nejprve ji подышу vzduchu," - řekla. Naklonila se ke mně a dotkl se mých rtů svými.
  
  
  Její strach o tebe, Nick ".
  
  
  Její usmál se. "Brzy na shledanou.."
  
  
  Opustil ji Урсулу na platformě a šel zpět přes Voiture 7, teď poslední vůz, na číslo 5, kde doufal najít Evu Schmidt.
  
  
  Jeho dostal do dálného oba konce Voiture 7, když viděl muže, směřující ke mně přes chodbu další místo ke spaní. To byl Hans Richter. To už nosil s sebou rádio a ego tvář vypadala velmi věcný. Jí skočil zpět do paměti a běžel před ním, zpět do svého kupé. Její odemkl dveře a vstoupil dovnitř, když Richter zabočil za roh chodby.
  
  
  Její schopna, dokud není slyšet ego-pass, než ustoupit do chodby za ním. On zamířil k Урсуле, která se zabývá stále nacházela na zadní platformě. Nejprve ji, že si myslel, že je to asi jen náhoda, ale pak jsem viděl, jak se zastavil na konci chodby, vytáhl z kapsy velký jehlový a otevřel čepel. V tom nebylo pochyb o tom: on věděl, že Ursula byla tam. Zdá se, že to pochopil, že to loví za ním, a chystal se ji zabít.
  
  
  Richter zmizel za rohem chodby. Její rychle se vydal za ním, si uvědomil, že emu bude potřebovat jen na chvíli, aby zabít Урсулу, pokud to zjistíte, že ego aproximace, a že řvoucí vlak заглушит jakýkoli zvuk, který to publikoval.
  
  
  Trvalo mi jen okamžik, zahnout za roh chodby a dostanete se na den platformu. Když jeho ego prohlédl a shledal, že naši lidé už chytil Урсулу vzadu a приставил nůž na jeho krku. Další ego ruka byla прижата k jeho ústech, a její nedokázal představit její velmi široké, plné strachu do očí.
  
  
  Richter mluvil se svým пленником arogantní pevný hlas, když se její приоткрыл za ním dveře.
  
  
  "Ano, vím, že umírání je nepříjemné. Ale koneckonců, je to stejná vláda v Bonnu má na mysli pro mě, ne?"
  
  
  To bylo snadný situace. Nemohl jen tak zabít Hans Richter, protože Ursula a Bonn hotely ego živí. Pro ně bylo důležité, aby to vydržel škoda veřejné soudu.
  
  
  Ji-visored za sebou dveře, vytáhl Вильгельмину a blížil se k Рихтеру za zády, když se chystal strávit стилетом na krku Ursula. Pak ji přitiskl, málo automatů k základně lebky Richter, aby se cítil ego tam.
  
  
  Richter se rychle otočil hlavu, stále kolébání nůž na krku Ursula. Když mě uviděl za sebou, na jeho pevné, мускулистом muže se objevil výraz čiré nenávisti.
  
  
  "Vy?" - vykřikl on.
  
  
  "Ti lepší drop nůž", - řekl ji, pevně lisování "люгер" na ego черепу.
  
  
  "A co když jí nedělám?"
  
  
  "Pak ji прострелю ti hlavu", - temně řekl jsem a doufal, že mu neodpověděl na útesu.
  
  
  "Ne dříve, než jeho moci otevřít hrdlo této paní, jako zralé rajče. Ne, mám tu výhodu, další můj. Pokud jsi hned уберешь zbraň a není покинешь tuto platformu, její, a zabije ji okamžitě.
  
  
  "Jste to špatně pochopili, proč ji sem", - plynule pokračoval. "Je to jen hotel vyděsit ženu. Já jsem neměl v úmyslu ji zabít. A já nebudu zabíjet ji teď, pokud opustíte tuto platformu. Pokud tak neučiníte, ji budu nucen snížit její яремную vídně".
  
  
  Richter byl obratný lhář, ale ne přesvědčivý. Ji, věděl, že pokud se nechám od platformy, to už nikdy neuvidím Урсулу živé.
  
  
  Ji viděl, jak modré oči v zoufalství se podíval na mě. Její těžké сглотнул a ještě silnější přitiskl Люгер k základně ego lebky.
  
  
  "Dobře," řekl jsem, udělejte to".
  
  
  Richter se podíval na mě. "Myslíš, že nechat mě zabít?"
  
  
  "Ve skutečnosti," řekl jsem. "A pak to, váš cíl zmizí ve tmě. Teď jsi решай, Richter. Vykašli se na to nůž, nebo jsi mrtvý".
  
  
  Její doufal, že to zní přesvědčivě. Richter na okamžik zaváhal, přemýšlel a ocenit. Pak ji viděl, jak ego obličej změnil a trochu расслабилось. Vytáhl nůž kolem krku Ursuly a odstranil druhou ruku od ee rta.
  
  
  Ji učinil velký krok Richter, a on trochu ustoupil od Ursuly. Teď se obrátila k němu, lapal po dechu.
  
  
  "No, vypadá to, že jste konečně chytla mě", - řekl on Урсуле jejich sarkastický tón. "Wie schade für mich." Škoda pro něj - ego sarkasmus těžší, než kdy jindy.
  
  
  "Vypadá to, že jsme zatkli ego dříve, než si řetězec", - řekl její Урсуле, dohlédněte s Richter.
  
  
  "Vezmeme ego v mém kupé. Ji budu chránit ego celou noc, aby mu zlomil na svobodu," řekla Ursula.
  
  
  Richter se zasmál.
  
  
  "Dobře," řekl jsem. Nechtěl jsem, aby ten člověk byl u nás až do rána, zejména když se její obavy o Evě Schmidt a Блюхера, ale jinou možnost neměl. "Nesmíte Se Vůbec Hýbat, Richter". Její zamával Люгером stranou den platformu
  
  
  
  U něj ještě byl nůž v ruce, a on natáhl ruku, aby si ji vyzvednout, když prošel mimmo mě. Dal mi ego bez problémů, ale pak, když ji hodil ego přes palubu, оторвав od něj oči jen na zlomek vteřiny, on chytil mě rukou za pravé zápěstí a odstrčila Люгер od sebe.
  
  
  Jsme spolu ударились o переборку, Richter otočil se, aby se chytit zbraň. V určitém okamžiku ji mohl mít šanci střílet na něj, ale Ursula byla v první linii za ním.
  
  
  Její, obrátil se společně s Рихтером, dokud ji zkroutil ego na malých kruzích, dokud ego rozdělení není narazila o zadní část vlaku. Ursula už bylo za ním. Její bojoval, aby se zase "люгер" k mu. Mě už o to, zabil by ho, Richter nebo ne, ale místo toho se ji pokusil zranit ego. Chrochtání a вспотев, ji objímat, málo pistole na ego a tělo. On stiskl mi ruku, a kolem люгера byl vyroben výstřel. Brýle dostala v переборку a срикошетила v noci.
  
  
  Ursula právě vytáhla svého Уэбли, ale já jsem byl mezi ní a Рихтером, a ona nemohla použít to proti němu. Náhle prudce a zoufale usilovat Richter odhodil mě od sebe. Ho na chvíli klesl na Урсулу, выбив Уэбли na jejích rukou. Pak Richter vstoupil do dveří. Zmizel za ní, když ji udělal ještě jeden záběr z "Люгера". Brýle rozbité sklo a dostala se do něj, když to zabalil za roh v chodbě. Úder kulky jeho ego o zeď. Ale to bylo ještě na nohou. On pak zmizel do celého zorného pole.
  
  
  "Krejčí!" Její, plakala. "S tebou je všechno впорядке?"
  
  
  Ursula забирала svůj Уэбли. "Jsem v pořádku, Nick," řekla, ale já jsem viděl, že byla šokována.
  
  
  Ji chytil za dveře, otevřela ji a vstoupil do spací vagón. Když ji zabalil za roh chodby s "люгером" v ruce, ji viděl Richter zhruba na půli cesty dolů, rozkazem k druhému konci. Její snížila na něj "люгер", ale pak jsem si to rozmyslel. Většina cestujících již leželi ve svých kupé, a výstřel je jistě ih probudit.
  
  
  Ji nechat na holičkách "люгер", a sledoval, jak Richter mizí na druhém konci vlaku. Ursula byla vedle mě.
  
  
  "Omlouvám se," řekl ji ahoj.
  
  
  "Neboj, Nick. Je to stále ještě ve vlaku. Příště mu nebylo štěstí. Postaráme se o to. Možná bychom ego hledat?"
  
  
  "Jdeme."
  
  
  Šli jsme do kupé Richter, ale ego tam nebyl. Pak jsme prohledali zbytek vlaku. Ego je v nedohlednu. Je zřejmé, že našel místo, kam se schovat. Vypadá to, že budeme muset spolehnout na to, že Ursula dokáže chytit ego ráno v Bělehradě. To tvrdil na tom, aby Ursula šla do svého kupé krátce odpočinout. Ona naléhavě potřebovala v tomto. Ji, šel zpátky k Voiture 5 naději, že setkat se s ženou Schmidt.
  
  
  Když ho přijel v Voiture 5, mě čekalo velké překvapení.
  
  
  Já jsem jen vyšel do chodby do kupé Evy, když se její dveře otevřely a objevil Hans Richter.
  
  
  Její zabalil za roh a stahl se dívat. To натягивал bundu, na ruce bylo zavázané oči. To kradmo se rozhlédl a pak zamířil ode mě k jinému вагону.
  
  
  Zdá se, bývalý samotné nacisty skrývá v kupé, ženy Schmidt, dokud jsme ego není zvědaví. Je to také dostal obvaz, a to znamenalo, že Eva, by mělo být, pomohl emu.
  
  
  "Naši lidé!" - zařval jsem, že jde přes útulek.
  
  
  Běžel. Její spěchal za ním, když on rozrazil dveře a odešel přes vagón.
  
  
  Ji dostal na oba konce chodby, strhl dveře a následoval ho.
  
  
  Pak ji znovu setkal s zábavné člověka.
  
  
  On byl na platformě mezi auty. Musí být čekal, Richter. Slyšel můj křik, viděl rozkazem Richter a byl připraven mě narazit, když ji vtrhla do dveří.
  
  
  S кастетом, podobným tomu, který se dříve používal Richter, pan Veselý udeřil mě. Její pohled viděl ego tvář ve světle stroje za nás těsně předtím, než udeří.
  
  
  Kolena обвисли. Osoba, která používá knuckles, věděl, jak udeřit a kam přesně by měl dostat ránu, aby oběť na místě. Její probudil, stočený na platformě, dirigent тряс mě a zeptal se, co se stalo.
  
  
  "Mě udeřil muž".
  
  
  "Je možné, že potenciální zloděj. Když se jí vešel do dveří, ji viděl, jak se nad tebou sklonil osob. Utekl na další stroj. Pokud můžeš popsat ego..."
  
  
  "Ani jsem neviděl, ego osoby", - jsem se lže.
  
  
  Richter a ego kamarád znovu utekli, ale ji si mysleli, že jsem měl štěstí. Pokud by se tanec objevil, pane Veselý, asi by opustil mě v horším stavu, než v bezvědomí.
  
  
  Její ujistil vodiče, že mohu jít pěšky. Když se mi podařilo od něj odpoutat, ji, vrátil se do kupé Evy Schmidt.
  
  
  "Kdo je tohle?" ona zavolala na revma na mé klepání.
  
  
  Jí změnil hlas a promluvil ve francouzštině. "Портером, madam".
  
  
  Nastala pauza. Pak vyštěkl hrad. Dveře приоткрылась. Její воткнул nohu do díry a воткнул люгер v úžasem tváří Evy.
  
  
  "Jak on se o dohodu, která se zabývá u nás bylo?" - řekl jí hrubý hlas.
  
  
  "Jsem si povídala s Хорстом. Ale neměl jsem čas, aby se opět spojit s tebou."
  
  
  Захлопнув dveře, jí řekl: "lžete, vy натравила na mě ruský".
  
  
  Žena vyvarovat mého pohledu. "Pokud to byla ona vám potíže, to byla myšlenka je ego. Jí jen řekl emu, že se pomocí speciální operace v aukci na zařízení".
  
  
  "Krásně. Když jsi řekl, emu, jsi zatraceně dobře věděla, co to bude dělat".
  
  
  "Nemůžete očekávat, že se budu starat o vaši bezpečnost. Není pak to, jak jste mě zabili".
  
  
  Její сдержался. "Jaký je váš vztah s Гансом Рихтером?"
  
  
  Její pohled se vrátil ke mně. "Máme s Гансом Рихтером není žádná souvislost".
  
  
  "Viděl jsem, jak to vyšlo podle vašeho kupé. Měl střelné zranění, a on přišel k vám za pomoc. Jste перевязали emu ruku."
  
  
  Její pohled neuhnul. "Musím přiznat, že je to pravda. Ale u nás ještě žádný vztah, kromě toho, že vím, že западногерманские agenti hledají ego. Já nemyslím, že to je můj případ. Nechte se ovládnou své vlastní bývalé nacisty".
  
  
  "Proč musel přijít k vám?"
  
  
  "Před několika lety jsme se dobře znali navzájem doplňují. Jeho ego to stalo se známé, když opět spatřil jeho. Ji udělal chybu, slepou emu číslo svého kupé, aniž by si uvědomil, že se dostane do problémů ve vlaku". Ona se lehce usmála. "Tak tady to je, neříkejte mi, že jste pochopili, co mám na mysli, když říkám, že když něco ego dobře věděla".
  
  
  "Dovolte mi, abych vám o myšlenky, která se zabývá právě mi přišla na mysl, Eva. Může být, Hans Richter - šéf Topcon. Může být, je to člověk, kterého si vyzývá Хорстом Блюхером".
  
  
  "Horst není běží, když jeho подстреливают. To je příliš chytrý na to".
  
  
  "Tak kde to je a proč se nezobrazuje?" Její zeptal se. "Co odpověděl na mou žádost o schůzku?"
  
  
  Vytáhla na-balení americkou cigaretu a прикурила. "Horst říká, že myslí, že vás legitimní uchazeč o toto zařízení. Ale on se bude muset vypořádat s vámi pouze v tom vlaku, a dohoda by měla být uzavřena do toho, jak my přijedeme v Софию. Uděláte svůj návrh prostřednictvím mě."
  
  
  "Míru sakra, její udělám to," řekl jsem. "Jsem připraven udělat svou nabídku na monitoru. Ale já to dělám ego jen šéfovi Topcon".
  
  
  Je to těžké nadechl. "Emu to nebude líbit, ale já ji доставлю zprávu. Její určím setkání a uvedu oznámení ve vašem kupé".
  
  
  "Kdy ji mohu očekávat вестей od vás?"
  
  
  "Pak je naší zastávkou v Bělehradě ráno. Nemůžu se spojit s Хорстом dnes večer".
  
  
  "Dobře," řekl jsem. "Ale tentokrát setkání skončí lépe. Její stále velmi netrpělivý".
  
  
  Ve tmě svého kupé, její roztažený na posteli a poslouchal zvuk kol, když se vlak hnal směrem k Bělehradu, a to byl důležitý moment pro mě a pro Ursula.
  
  
  Ursula doufal, že chytit svou rybu v Bělehradě, a její doufal, že setkat se svou. Navzdory historii, kterou mi řekla Eva Schmidt, jeho stále se zaobíral otázkou, zda je to muž, který ho pronásledoval, a неуловимая těžba Ursuly jedno a totéž ...
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Z důvodu nočního vzrušení, silné únavy její zaspal déle, než očekával. Mě je to jediný převod zaklepání na dveře kupé. Byla to Ursula. Venku byl jasný den, a my jsme приближались k Bělehradu.
  
  
  "Její vybavení rozloučit v případě, že jsme se už uvidíme", - jemně řekla mi.
  
  
  Je to sotva byla podobná agent. Její взлохмаченные blond vlasy přikládala hej výhled vystupují školačky mladý, že byl velmi šikovný.
  
  
  "Jak milé z tvé strany," řekl jsem.
  
  
  Když ji zvedl z lůžka, přišla ke mně a opřel rty k mým. Ji, cítil její měkké tělo na svých prsou. Přes dlouhou dobu polibek skončil, a ona začala dýchat mělce.
  
  
  "Jeho systému jmelí na paměti, že opravdu vybavení rozloučit," řekla.
  
  
  Její usmál se whoa. Myslím, že to dozvěděl ee kombinovat podnikání s malým potěšením. "Brzy budeme v Bělehradě".
  
  
  "Loučení nebude trvat mnoho času."
  
  
  Znovu se usmál, sklonil se a dotkl se svými rty na ee rty. "Jste velmi přesvědčivé," řekl jsem.
  
  
  "Doufala jsem být". Ona se usmála.
  
  
  Ona dosáhla plášť a стянула boty, dokud ji sledoval. Pak se натягивала svetr přes hlavu. Tentokrát na ní nebylo podprsenky. Na ranním slunci to vypadalo nádherně. Když se začala natáčet sukni, ji začal rozepínat košili.
  
  
  Přes několik minutě jsme spolu leželi na posteli. Ee teplé nahota na něm stále ležela na mě, a já jsem cítil všechno to tělo
  
  
  
  čeká na můj dotek.
  
  
  Ji pomalu vedl ruku velvet ee stehna. Jsme se neobtěžoval задернуть žaluzií na okně a sluneční svatý ee kůži souvisí hej broskvový odstín, když je to двигала boky ke mně. Ji držel ruku mezi její nohy.
  
  
  Ee se táhnul přes prsa ke mně, odpověď na můj dotek. Našla mě a ласкала mě pomalu a opatrně, v útlém rytmu. Ee rty nenasytně zvědaví mě hledá, hledá, okusuje a tón.
  
  
  Pak ji cítil lehké chvění uvnitř nah a uvědomil si, že se nemůžu dočkat. Jeho opatrně se blížil k ní, a my jsme se spojili. Krásné sténání se rozešel po celé hloubky jeho hrdla.
  
  
  Jsem odpověděl ahoj. Jí byl posedlý naléhavou potřebu najít v něm uspokojení. Jsme se pohybovali spolu, stále více a více agresivně, a krásné zvuky kolem jeho krku, zdálo se, разносились kolem mě. Nyní ee stehna k závěru, že mě v zajetí smyslné touhy. Rytmus нарастал a stala přísnější. Uvnitř mě byl vroucí kotel, který je připraven přetečení. Když ee zvuky splynuly dohromady s vzdálené svištící vlaky, kotel закипел, a ona dostala to teplé prolití do nejniternější a nejintimnější místa.
  
  
  "Dobrý způsob, jak začít den," řekl jsem, ležel vedle ní. "A jsme se rozloučili. Ne teď. Její rande s tebou na policii".
  
  
  "Zapomeň, Nick", - usmál se. "Máte vlastní úkol, o kterém je třeba přemýšlet".
  
  
  "Moje práce může být spojena s vaším", - odpověděl jsem. "Nemůžu si nyní vysvětlit. Ale nám to lépe obléknout. Jsme téměř v Bělehradě".
  
  
  Rychle jsme oblečený, když vlak jel okraji Bělehradu. Později, když jsme šli na вагонам , mi přišel na mysl znepokojující myšlenka. Pokud by Horst Блюхера ve delle byl Гансом Рихтером, a pokud by Ursula se podařilo zatknout ego do toho, jak se jí to stalo se známé, kde v sále ukradený monitor, nebo pokud by monitor byl vzat do vazby spolu s Рихтером, že moje šance se vrátit ego jsou mizivé. Югославы, samozřejmě, ne předat přístroj mi nebo AMERICKÉ vládě.
  
  
  V jistém smyslu jsme s Урсулой v té době byli odpůrci, protože naše poslání a nejbližší cíle jsou v rozporu sobě navzájem. Jí byl si jistý, že když ji zachránil Урсуле život, ona si pomyslela bych o odklad zatčení Richter v Bělehradě jen proto, že jeho hotel je vyzvednout u něj kus elektronických zařízení, než to bude vzat do vazby. Ta raději by svůj úkol nejdůležitější z-za чудовищности ego předchozích trestných činů.
  
  
  Nicméně dvojí identita tak nebyla prokázána. Ji neviděl, institucí odvrátit Урсулу z jejích cílů, není разгласив svoji misi, a nechtěl jsem to dělat. Proto se ho rozhodl zůstat s Урсулой během jeho pokus o zatčení tím, že sleduje Eva Schmidt, a to každoročně, že bude v můj prospěch.
  
  
  Jsme prošli přes denní trenéři pomalu, ale nám Schmidta, nám Richter nebylo vidět. Do té doby, jak se vlak pohnul se po dlouhé šedé platformě Белградского nádraží, jsme již stáli na nástupišti v blízkosti паровоза. Vlak ждало mnoho lidí, a oba jsme si uvědomili, že naši lidé jsou velmi snadno mohl ztratit v takovém davu.
  
  
  Vlak konečně zastavil. Její, obrátil se k Урсуле a usmál se whoa. "No, podívejme se, zda dokážeme najít přivítá své v civilu," řekl jsem.
  
  
  Vyšli jsme po celém vlaku na nástupiště před zbytkem cestujících a zamířil do živoucího budově nádraží. Ursula chtěla policistů, a díval se na nástupiště vlaků.
  
  
  "Vidím ih", - řekla. "Sledovat Рихтером, až ji budu vést důstojníky. Pokud potřebujete, jsme strávit prohlídce vlaku vpředu a vzadu".
  
  
  Ursula spěchal pryč, a pak ji všiml Evu Schmidt. Ona byla sama a ve spěchu, пробиваясь přes tok davu zamířila k zadní části vlaku. Ji a šel hned za Evou, ve spěchu tváří v tvář s cestujícími.
  
  
  Ji viděl, jak Hans Richter a ego kolega, podsaditý muž s veselou tvář, vyšel na nejnovější vozy. Richter ness zavazadel a známé rádio.
  
  
  Potkali vozík se zavazadly a opustil kvůli ní. Jeho, přistoupil k nim se zavazadly, скрывающим mě od ih vzhled, a přistoupil dost blízko, aby slyšel ih hlasy.
  
  
  "Jste učinili moudře, задержав klikové skříně. To brzy skončí". To byl Richter. "Jsem na rande s ruskou zde a obejmu dohodu".
  
  
  "Máte přístroj?" To řekla Eva
  
  
  Richter se smál. "Otevřeně se zde, v mém rádiu, kde to bylo celou dobu".
  
  
  Ji vytáhl Вильгельмину z pod kabátce. Není divu, že naši lidé nikdy rozešel s rádiem, které není hrála. Satelitní monitor byl uvnitř by případ rádio. I kdyby ego vyřeší, zařízení vypadalo by to jako součást fold paper pro všechny, kromě odborníka.
  
  
  Обойдя vozík pro zavazadla, jí řekl:
  
  
  
  "Děkuji za organizaci setkání, Eva".
  
  
  Richter выругался.
  
  
  "Vezmu rádio, Horst. Předpokládám, že jsi raději to jméno, dis nechtěl jsi ego nyní použití. Když rádio bude u mě v ruce, jsme přišli, a mluvit s policisty, kteří hotelů tebe taky vím."
  
  
  Ego přátelé zůstal s ním až do samého oba konce. Eva взмахнула kabelka a udeřil mě hnát, a pan Veselý vyštěkl na mě.
  
  
  Jeho zastřelili squatu muže, když jsme padali. Jeho příliš unavený s ním bojovat.
  
  
  On se dusí, když ho shodil ego nice a znovu zvedl na nohy. Nevypadal удивленным, že jsem stiskl spoušť Люгера. "On čekal na to, když skočil za mnou, pomyslel jsem si. On se jen snažil dát Рихтеру čas udělat si přestávku.
  
  
  Ex-samotné nacisty se chopil příležitosti. On spěchal den na stanici, na cestách tlačí lidi.
  
  
  Eva Schmidt taky utekla. Když viděla, že jsem всадил kulku do muže, který napadl na mě, ona se otočila a pěkně ztracená v davu. Jeho si všiml, že ona byla ve směru vlaku, ale bylo mi to jedno, co se s ní stalo.
  
  
  Její závodil za Гансом Рихтером.
  
  
  Když se dostal až ke vchodu do velké stanici, on se otočil. Nyní držel v jedné ruce маузер-парабеллум a druhou rádio. To нацелил маузер se mi v hlavě a vystřelil. Výstřel hřímal na platformě, téměř bít na můj levý vysoká. Pár žen plakala. Za mě vysoký starší muž spadl na zem - na brýle, dostala emu na rameno. Byly ještě výkřiky. Když Richter se otočil a běžel na stanici, ji vytáhl svůj "люгер", se zaměřila a zastřelen. To je důvod, pak se to změnilo, a on se nudil na mu.
  
  
  Neměl čas se podívat, kde byly Ursula a policie. Jeho běžel na nádraží v návaznosti na Рихтером. Uvnitř se nacházely stovky lidí, a Richter obratně pohyboval prostředí nich na dálkových dveřovým проемам, vedoucí na ulici. Její sáhl Вильгельмину za minutu a zvýšil rychlost. Lidé stáli a sledovali, a někteří se pokusili odejít z naší cesty. Richter srazil ženu s nohou, a šel dál. Její stále stejnou rychlost, a než se mu podařilo dostat do dveří, zastavil ego pomocí úderů.
  
  
  Richter těžce dopadl na podlahu, ale ne ztratil nás маузера, naše rádio. On se otočil, aby отстрелить mi hlavu, ale já ji chytil ego ruku se zbraní a odstrčila. Маузер řval ve velké místnosti, a brýle havaroval vysoký strop. Tam bylo více výkřiky a naříkání, a byl úprk, aby se uniknout z výstřelů.
  
  
  Jsme dvakrát перевернулись, snaží se držet kontrolu. Naše ruce iso všech sil snažili udržet zbraň. Natočil znovu, a okno v předních den разбилось. Jeho lidé nejsou hrubé praštil квадратному tvář Richter, a ego moc opadla. Маузер vypadl na ego rukou, když ji rychle otočil ruku.
  
  
  Richter выругался rozesmála mě praštil stlačeným pěstí do hlavy a připojen. Její cítil křupání v blízkosti ucha a spadl na podlahu. V tento okamžik Richter vstal a natáhl se pro маузером.
  
  
  To досталь, zbraň, než se ji podařilo dostat blízko k němu, a když se ke mně otočil, na jeho tváři se objevil lehký ухмылка. Jeho obsazení Huga do dlaně, když on dělal маузер se mi v hlavě. Ale naše zbraň, naše jehlový nepatří.
  
  
  "Halten sie! Genug!" Byla to Ursula.
  
  
  Richter odvrátil se ode mě a viděl velmi chmurný Урсулу, poslal svou Уэбли emu v zádech. Na obou stranách nah stáli dva jugoslávské tajné policie v civilu. Každý v ruce měl krátkou zbraň, zaměřený na Richter.
  
  
  "Prosím, опусти zbraň", - nařídil ten, že vpravo od Ursuly.
  
  
  Richter крякнул, upustil маузер a podíval se na mě. "Krejčí tě sakra" - tiše řekl anglicky.
  
  
  Jeho, přistoupil k němu a vytrhl vysílačka na ego ruce. Югославы кивнули mně a chytil ego za ruce.
  
  
  "Vezmeme ego v celní příspěvek na krátký výslech, než перевезем ego štábu", - řekl югослав, který mluvil dříve, Урсуле.
  
  
  Ji hotel vytáhnout odtamtud pak rádio. "Musím jít na vlak za tašku," řekl jsem. "Vrátím se brzy."
  
  
  Ke mně obrátil s dopisem stejný югослав. "Ne, prosím. Vlak bude zpožděn. Nejprve pojďte s námi".
  
  
  Nevypadal náchylnější ke sporům. "Dobře," řekl jsem, neochotně последовав za nimi v místnosti.
  
  
  Byla to poměrně malá místnost, ve které bylo jen křeslo a tři přímé židle. Bylo jen jedno okno, выходившее na ulici. Vypadalo to syrové.
  
  
  Když jsme vstoupili do místnosti, Ursula má hovořili s югославом, který tvrdil, aby ji doprovázel ih.
  
  
  "Ó, ego bag!" zvolala. "Je na platformě. Ji si to".
  
  
  "Velmi dobře," - souhlasil policista.
  
  
  Ursula právě zmizela, a zavřela za sebou dveře, když se Richter opět začal jednat.
  
  
  Policisté stále drželi ego za ruce. Ten, kdo mluvil, vzal jsem rádio k mému speciálních bohužel, a dát ego na židli před námi. Nyní sáhl do saka za pár vázání, ale Richter se náhle a docela brutálně se rozešel kolem rukou jiného югослава a udeřil jeho ego, loket v obličeji. Policista отшатнулся a tvrdě spadl na podlahu, zatímco Richter tlačil druhého na mě. Muž narazil na mě a já jsem musel ego chytit, aby on spadl na zem.
  
  
  Richter trefil prvního důstojníka a natáhl se pro zbraň. Její natáhl k Вильгельмине, dokud je člověk, který mě udeřil, pokusil se obnovit rovnováhu. Pak se objevil Richter s курносым револьвером, otočil se a vystřelil na mě. Ji, skočil směrem k židli, a on minul.
  
  
  Policista, který spadl na mě, teď natáhl pro zbraň. Richter střílel na něj a trefil ho bylo otevřeno v prsa. Muž se zvedl z nohy a odrazil zpět od náhlého nárazu. V ego očích отражалось překvapení náhlé smrti, když on narazí do zdi, a pak vklouzla na podlahu.
  
  
  Richter se rychle obešel židli, na cestě, popadl rádio, a běžel k oknu. Její rychle vystřelil na svého úkrytu a zraněný ego rameno. On se otočil a otevřel zpátky do ohně. Pak viděl, že druhý policista začal mířit na něj. Vystřelil znovu, bít tomu v životě, a policista těžce dopadl na židli. Pak Richter se otočil a skočil do okna, rozbil sklo záplavě střepů. Její vystřelil na něj ještě jednou, když je to pryč, ale ne se do toho dostal.
  
  
  V tuto chvíli do dveří vstoupila Ursula.
  
  
  "On odtáhl od nás", - řekl jsem. "Jdeme." Ní, vyklouzl za dveře mimmo zvědavých přihlížejících a zamířil přes stanici k vstupním dveřím. Ursula bylo skutečně za mnou.
  
  
  Před dosažením oba konce budovy, její viděl, že Richter je více. Ji viděl černé auto, rychle удалявшуюся od tohoto místa, čtvrtí dál po ulici, ale nebylo řešení zjistit, zda to byl Richter.
  
  
  "Příště, když ji uvidím pana Richter, - tmavě řekla Ursula, - budu zasílat emu kulku do hlavy a ptát se později."
  
  
  V okamžiku, kdy jediné, na čem jí mohl myslet, je to rádio, které Richter chytil, když utekl. Na okamžik jsem měl monitor, ale nyní je opět byl pro mě ztracena. Může navždy.
  
  
  Pak si vzpomněl na její Evu.
  
  
  
  
  Devátý vedoucí.
  
  
  
  "Hledáme jednoho a téhož člověka", - řekl jeho Урсуле.
  
  
  To dotazování se na mě, když spěchal ji zády ke vchodu na nádraží. "Co tím myslíš, Nick?"
  
  
  "Teď na to není moc času pro vysvětlení. Richter zapletený ve velkém krást, a on ukradl něco velmi cenné pro mé vládě, aby prodat komunistům. Hlas proč byl ve Východním express".
  
  
  Ji mohl slyšet zvuky sirén policie, když jsme závodili přes stanici. Kolem místnosti, kde se policie snažila zadržet Richter, se sešla dav. Mimo Orient express se chystá k opuštění.
  
  
  "Chystám se nechat tady, Ursula. Neříkejte policie nic o mé účasti, pokud můžete vyhnout. Zaregistrujte se v hotelu Majestic na adrese Obilicev Venac 28, a potkám vás tam později. Mezitím podívejte se na calve a pokuste se najít Richter. Pokud se vám stále najít to, nesnažte se chytit ho, počkejte na mě."
  
  
  "Když ji uvidím tě znovu?" zeptala se. "Kam jdeš, Nick?"
  
  
  "Ve vlaku je někdo, kdo nám může říct, kde najít Richter," řekl jsem. "Takže ji vracím na palubu. Doufám, že se k vám dnes později, nebo zítra".
  
  
  Ona se usmála. "Jsem ráda, že naše práce na nějaký čas nám umožní zůstat spolu," - řekla. "Hodně štěstí, až jí tě nikdy neuvidím".
  
  
  "Stejné je to s tebou," řekl jsem.
  
  
  Ji dostal na nástupiště, když vlak začal, a skočil na palubu. Krásná blondýnka Ursula zamával rukou, stojím jsou ty v domovních проеме, a pak se otočila, aby pozdravili jugoslávské policie ve formě.
  
  
  Během několika sekund vlak opustil stanici a odplížil zpět na jugoslávskou vesnici. Zatímco v Bělehradě, vlak šel do vozu-restaurace, který teď byl poslední вагоном ve vlaku, za spící. To učinil ještě jedno místo, kde jsem musel hledat Evu Schmidt, a přesně tam jsem ji našel. Právě jsem objednal snídani, když ho přiblížil k jeho stolu.
  
  
  "Musím být na tebe kulku výplaty přímo zde," řekl jsem. "Ale já ti dám poslední šanci. Vstaň a jdi do svého kupé. Ji budu upřímně za tebou. A tentokrát žádné triky. Jsi zkus něco jako minula, a já tě zabiju bez další diskuse."
  
  
  To se pohybovala chvíli. Pak vstala a šla uličkou auto-restaurace. Jeho obsazení
  
  
  několik poznámek ee stolek pro číšníka a následovala po ní. Brzy jsme stáli před dveřmi ee kupé v Voiture 5.
  
  
  "Dovnitř", - objednal jsem.
  
  
  To отперла dveře. Vstoupili jsme a on zamkl dveře za námi. "Teď, co byste hotely vědět?" - едко zeptala se.
  
  
  "Jak najít svého milence."
  
  
  To se krutě usmála a dělala rukou na tmavé vlasy. "Teď to může být velmi obtížné. Hans velmi brzy dokončí svůj prodej, a pak se stal velmi bohatým mužem. To opět změní svou identitu a nadále uniká, a blázni, kteří se honí ego". Ona se smála. "A můžeme poděkovat vaše vláda za všechno".
  
  
  Neměl rád, když se mnou navždy se zasmál, a to mi říkali blázen. "Máš způsob, jak zažít štěstí", - řekl ji ahoj. "Kde Richter zastavil v Bělehradě?"
  
  
  Eva se usmála. Ona se začala svlékat, dokud jsem s ní mluvil. Já jsem nevěděla, co čekala, ale brzy už byl bez kalhot a podprsenky. U nah bylo zralé kompletní postava.
  
  
  "Pokud vám tyto informace, její přijmu hovor, spojené s vaší prací", - řekla mi.
  
  
  Ona upřeně se podívala na mě, sundal podprsenku a odhalil její ňadra.
  
  
  "Můžete být laskavý a řekněte mi, kde v sále štábu-byty Topcon", - řekl jí ahoj, pozorováním toho, jak se jí svírá černé krajkové kalhotky s bílé boky. Snažila se odvést mě sex, stejně jako mnoho jiných žen.
  
  
  "Možná bychom mohli jít na nějaký kompromis", - промурлыкала se mi, že stát zcela nahý. Přišla ke mně a dotkla se ke mně své prsy.
  
  
  "Jaký kompromis?" Její zeptal se.
  
  
  To lehce přitulila se ke mně. "Budete souhlasit s tím menším, než všechny informace, které chcete, a místo toho ji dám vám malý dárek". Ona se pomalu trávila jazykem na rty.
  
  
  "Já ještě nemůžu vyzvednout dárek", - připomněla jí hej, cítil, jak se její boky se pohybují ke mně.
  
  
  "Ano. Ale to by nebylo to samé, ne? Není to totéž".
  
  
  Jí dovolil koutku rta pohnout. Ona byla dobrá. Oni s Рихтером sestavili kvalitní tým. Pravděpodobně, on používal to v dalších misích Topcon. "A pokud by jí byl ochoten jít na kompromis, jaké informace byste mi to?"
  
  
  To двигала boky více agresivně, a to je zatraceně отвлекало. "Nemohu říct, kde v sále štábu-byty Topcon, protože já nevím. Richter není vede mě tam. Ale řeknu vám, že to je zapsána v hotelu Excelsior v Bělehradě na Княже Miloše 5. Její, řeknu vám, protože to nebude být tam dlouho, a budete pravděpodobně ještě podaří najít ego ".
  
  
  Ee stehna blížila ke mně. Ji objal ih a cítil, jak se měkké maso za stálého míchání na můj dotek. Její popadl ee za bradu druhou rukou, притянул k sobě, zuřivě políbil ee na rty. Seděla tají dech, s vypoulenýma očima. Pak se v jeho očích objevil výraz zmatku a zklamání. Chvíli zpět to kontrolovala situaci, ona se řídí akce, ale náhle ztratila tato kontrola.
  
  
  Její není отпускал ee bradu. Její popadl ego pevnější. "Lžete, miláčku", - trval na tom jsem.
  
  
  Zmatek byl nahrazen obavami. "Čistá ..."
  
  
  "Ach, ano. Jeho vidím to v tvých očích". Jeho pustil její bradu, ale přesto přitiskl k sobě, druhou rukou. Pak jí sáhl do saka a vytáhl Вильгельмину. Její objímat, málo na její levé prsa a naplněna její měkké tělo.
  
  
  "To není tak, jako dříve", - řekl ji ahoj. "Tentokrát jsem skončila trpělivost. A teď poslouchejte pozorně. Její jdu zjistit, kde se skrývá Richter v Bělehradě, bez ohledu na to, řeknete mi, nebo ne. Chcete opravdu zemřít, aby se trochu komplikují úkol? pro mě?"
  
  
  Strach, který ona ukazovala dříve, nyní se vrátil do jeho očí. Jeho bych mohl říct, že přemýšlela o tom, co jsem řekl. Pohlédla na zbraň, прижатый o její prsa, a pak se podívala se mi do očí.
  
  
  "Hotel Sava" - tiše řekla.
  
  
  Ji, díval se na její tvář, a ona byla přesvědčena. Hotel "Savoye" byl tím místem, které by si vybral Richter - malé a odlehlé.
  
  
  "A štábu-byty Topcon v sále v Lausanne, ne?"
  
  
  To se rychle podívala na mě a pak na stranu. Její silnější přitiskl trochu zbraň k jeho hrudi. Zalapala po dechu.
  
  
  "Ano," rychle odpověděla. "Ale já jsem, upřímně říkám, nevím adresy".
  
  
  Ji vzal zbraň a dát ego do pouzdra. "Věřím ti," řekl jsem. "A teď ji musí opustit a jít do další stanice".
  
  
  Ona se vzdálil od mě. "Nechcete, aby další část navržené mnou dohody?"
  
  
  Ji držel rukama za boky a políbil ee na rty. Zdálo se mi hladové. Ale mám na mysli, bylo více. Ji, otočil se a sundal jí šátek ze zdi kupé.
  
  
  "Vím, že se mi to bude líbit, - přiznal jsem se. "Ale ji musí stanovit obchodní vyšší potěšení, alespoň někdy".
  
  
  Její ho zvedl šátek na její tvář, a ona se informujete se podívala na něj. Pak bych vytáhl její ego hej, ústa a navázal vzadu. Ona najednou začala kroutit, porazit a vydávat tlumené zvuky přes šátek. Její popadl ee nahé tělo, zvedl si ji na lůžko a hodil na nah. Se mi zdálo, že v jejích očích se na chvíli objevil выжидательное výraz, ale ji přivázal ji k posteli její vlastní popruhy a oblečením. Přes okamžitý ona распласталась na posteli a upřeně se podívala na mě.
  
  
  "Dokud si okamžitě získá vaše srdce hranice s Bulharskem, nebudete potřebovat přípravku nebo носильщик, aby ražba vám dveře", - řekl ji ahoj. "A to je právě pozdě. Do té doby ji než se dostanu do hotelu" Sava "".
  
  
  V jejích očích vypukla nenávist, a to пробормотала něco německy přes šátek.
  
  
  "Nebojte se, protože z toho, že tě vázané", - usmál se její hej. "Jen zkus přemýšlet o mé alternativu".
  
  
  Ji opustil její vázána nahý na posteli a zamkl za sebou dveře kupé. Pak jsem šel k Voiture 7 a svých kupé, aby vyzvednout své malé zavazadlo. Jí byl ochoten vystoupit na další zastávce, která se zabývá následovala brzy poté pískat.
  
  
  Teď se jí měl vrátit do Bělehradu v naději, že Richter opustil hotel "Sava", i přes to, že ego разыскивала jugoslávská policie. Potřeboval jsem zjistit, vlevo, jestli má rádio.
  
  
  
  
  Desátá kapitola.
  
  
  
  Bylo kolem poledne, když se vrátil ji na hlavní nádraží v Bělehradě na vlak druhé třídy. Ji si vzal taxi na ulici Сараевоска do bulváru Кнеза Михайла, je za námi působivý Národní muzeum, udělal pár zatáček, aby se ujistil, že za námi není sledován, a pak šel otevřeně do hotelu Majestic na ulici Обиличев Венац. Ursula velmi nadšený poté, co viděl mě.
  
  
  "Ach, Nick!" - řekla, objala mě svými měkkými rukama za krk, když ji, vstoupil do jeho pokoje. "Její chodidla na podlaze. Kde jsi, krejčí sakra bylo".
  
  
  "Musel jsem dělat některé neúplné práce. Jste si mysleli, že nechám vás sám v této zlé komunistické hlavním městě, ne?" Ji, zasmál se.
  
  
  Zavřela za mnou dveře. Jeho si všiml, že se usadili ve velmi elegantním pokoji za rozumnou cenu, a že na nah nabízí krásný výhled na ulici. Ale teď jeho myšlenky byly jen o Hansi Рихтере.
  
  
  "Jste něco zjistili?" zeptala se.
  
  
  Její zapálil si cigaretu a nabídl hej jednu, ale ona odmítla. Teď se jí díval na nah vážně. To bylo docela напряжена. "Myslím, že to vím, kde se skrývá Richter", - řekl ji ahoj. "Pokud to není zpanikařil a ne utekl kolem města".
  
  
  "Je to někde v okolí?"
  
  
  To udělal dlouhou затяжку cigarety a zadržuje ji na chvíli. "Ano, je to kousek odsud".
  
  
  "Kde? Všechny?"
  
  
  Její studoval tvář Ursula se na chvíli, než začne mluvit. Zdálo se, že vhodný čas, abych zde o monitoru. Ji měl buď říct, to je o tom, a to buď zcela vyloučit ji kolem románu, a poslední možnost se zdál spravedlivý.
  
  
  "Hotel" ano," pomalu řekl jsem.
  
  
  "Který?" Přešla k telefonu na nočním stolku. "Zavolám policii, a setkají se s bohem, nás tam."
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. "Ne, Ursula".
  
  
  Podívala se na mě s lehkým údivem v jeho krásných modrých očích. Ona pak dosáhla trubku zpět. "Proč ne?"
  
  
  "Ursula, - začal jsem, - já jdu s vámi mluvit. Richter ukradl elektronické zařízení u britské vlády, je zařízení v USA, které je důležité pro bezpečnost Západu. U něj je to přístroj s sebou. Alespoň, že byl u něho, když vyšel, kolem Hlavního nádraží přes okno ".
  
  
  Ona se na chvíli vzpomněla. "Rádio?" zeptala se.
  
  
  "Ano, rádio. Je téměř jisté, že uvnitř něj schovali zařízení".
  
  
  "Hlas proč nosil rádio s sebou do vlaku".
  
  
  Její usmál se. "Je to něco, v co věřím, že v přítomném okamžiku. Nyní jugoslávská policie byla bych ráda экстрадировать ego do Západního Německa, aby stanuli před soudem za válečné zločiny. Komunisté vždy rádi, pokud vás chytí muže Třetí říše. Ale myslím, že můžete pochopit, že se může jinak podívat na vývrtku, o vrácení mě elektronických zařízení ".
  
  
  "Chápu, že Nick", - řekla.
  
  
  "Snažil jsem se oddělit Richter z ego-line rozhlasových stanic, ale mi se to nepodařilo", - pokračoval její. "Pokud by jí tam byl, můj úkol by byl splněn. Musím se teď vrátit zpět to rádio".
  
  
  "Ale, Nick, nemůžu zatknout Richter bez policie," řekla mi. "Přenos ego pod mostem naší vlády vyžaduje velké byrokracie. Musí být zapnuta policie".
  
  
  "Chápu," řekl jsem. "Ale pamatujte si, že Západní Německo je jedna z
  
  
  služby zemí, které utrpí, pokud se tento přístroj dostane do rukou KGB. Ve skutečnosti, její, myslím, že Richter počítá uzavřít dohodu o prodeji zařízení s rusy otevřeně zde, v Bělehradě. Možná, že to už udělal. V každém případě, Ursula, a požádat, abyste mi dát čas Richter a ego, rádio, předtím, než jsme se obrátit na югославам za pomocí ego zatčení ".
  
  
  Pomyslela si na okamžik. "Chci, aby vám pomohl chytit Richter".
  
  
  "Ano, můžete jít se mnou," - souhlasil jsem.
  
  
  Ona se usmála. "Dobře, Nick. Její počkat, než zavolat na policii, ale u nich je, samozřejmě, mohou to být vlastní nápady. Zdá se mi, ji viděla člověka, наблюдающего za tento hotel. Její musí předpokládat, že nemohou plně mi důvěřovat".
  
  
  "V tom je smysl," řekl jsem. "Koneckonců, jsi dobrý komunista".
  
  
  Usmála se mi široké německé úsměv a jeho modré oči blikat. "Ani jsem hodná holka", - řekla.
  
  
  "Já bych nesouhlasil s tím".
  
  
  Na ní byl župan, vázané v pase, protože ona právě vyšel podle představ. Ona zahájila župan a umožnila mu bylo распахнуться - pod ním byla nahá. "Předpokládám, že mi to lépe obléknout," řekla.
  
  
  Její dychtivě díval se na její křivky. "Předpokládám."
  
  
  Župan spadl na podlahu. Jí dovolil jeho pohled zabloudí na выпирающей prsa, štíhlý pas a взмаху mléčných boků a stehen. Jeho vzpomněl Evou ve vlaku, a on věděl, že Eva zahájila ve mně něco, co teď ласкало a лелеяло typ Ursula.
  
  
  "Na druhé straně, řekla, blíží se k nám, aby se zkrátila vzdálenost mezi námi - pokud naši lidé jsou nyní v tomto hotelu, je to pravděpodobně zůstanou tam ještě trochu".
  
  
  "Pravděpodobně," řekl jsem.
  
  
  Ona začala okusovat moje ucho. A jí dovolil, hej začít odstrojit mě.
  
  
  Ursula разжигала ve mně oheň, který slíbil, že velmi brzy vymkla kontrole. Jí pomohl hej, sundat zbytek oblečení, a pak vytáhl ji k velké manželské postele přes pokoj. Jsme šli spolu, a další věc, kterou si pamatuji, je to, že ona přišla ke mně v mužské pozice.
  
  
  Její prsa visí nad mým hrudníkem krásnou čirou oblouky. Ona vystoupila olizuje ke mně a konečky její prsy jemně потерлись o mé hrudi, поцеловав můj obličej a krk jeho vlhké rty.
  
  
  Ona upadla na mé břicho, jemně целовала mě, a oheň hořel v mých slabinách. Ona pak se přesunula dolů, přemlouvat plné teplé rty, dokud ji nemohl více vydržet.
  
  
  "Teď, lenoch?" zeptala se.
  
  
  "Teď", - хрипло odpověděl jsem.
  
  
  Ji tlačil ee na postel a osedlal tají dech, netrpělivě. Mléčné stehna povstali a obklíčili mě, a vzpomínám si, jak se cítil, jak jsou spolehlivé сцепились za mě, když jsme se spojily. Požár propukl v sopečné holocaust. Pak byly sladké vůně, krásné zvuky a teplé tělo, když jsme dosáhli vyvrcholení.
  
  
  Když ji, pohlédl na hotel "Sava", její pochopil, proč Richter vybral ego. Ve Státech ego nejlépe popsat jako past na blechy - staré polorozpadlé budovy, které vypadalo, jako by ego dávno museli strhnout ve starém městě. Vývěsní štít z venku tak byl zchátralý, že bylo možné ji projít, aniž by si uvědomil, že je to hotel. To bylo to místo, kde průvodce se bude dívat na druhou stranu od podezřelé osoby.
  
  
  V hotelu bylo pouhých dvacet čísel a počtu klíčů, které do poštovních schránek u stolu, ji mohl vidět, co vzal jen půl tuctu. Jsem nebyl překvapen, když nedbalý jugoslávec úředník neptal ukázat naše pasy, ale jen stáhl ih místnosti. To si mysleli jen formalitou přemluvit policii.
  
  
  Dokud clerc обходил křeslo, aby vyzvednout svou jednotku zavazadel, znovu se podíval na poštovní schránky a učili se nazpaměť, oni, kteří upozornili na zaměstnanost určitých místností. Pak jsme vystoupali po schodech úředník. Když otevřel dveře a dal moje zavazadla, dal emu tip.
  
  
  Když clerc pryč, dveře na chodbu se otevřely a na chodbu vyšel Hans Richter. Její odstrčila Урсулу v den, a sám je skrytý od očí. Okamžik později ji kradmo se podíval a viděl Richter a dvou mužů, stojících na chodbě, zády ke mně. Oni se chystali opustit jiného muže, kolem místnosti, které právě opustili. Jiný muž - Ivan Лубянке.
  
  
  Je zřejmé, Richter šel sem Лубянку, když odcházel z celého Východního expresu na Повке. Nyní, když Richter, zdá se, že našel dalšího reaktoru v důsledku havárie na stanici, přišel sem s těmi lidmi, kteří, samozřejmě, byli agenti Topcon, diskutovat s ruským prodej dohled zařízení.
  
  
  Richter není ness rádio. Může, to není důvěryhodný KGB. On se svými společníky šel chodbou ke schodišti, dokud Barbory zavíral dveře.
  
  
  Její, obrátil se k Урсуле. "To jsou naši lidé, a ego přátelé," řekl jsem. "Pojďte za nimi a podívejte se, kam půjdou. Snažte se nemůže zahynouti. A dokud ji jdu navštívit můj ruský přítel v chodbě. Její rande s tebou v" Маджестике "ve třech. Počkejte. přes hodinu, pak se to, a když jsem покажусь, jsi sám ".
  
  
  Podívala se mi do obličeje na krátké jemný okamžik. "Dobře, Nick".
  
  
  Její usmál se. "Brzy na shledanou.."
  
  
  "Ano."
  
  
  Ursula zmizela na konci chodby po Рихтером a ego lidmi.
  
  
  Po několika chvíli jí zaklepal na dveře Лубянской pokoje. Pak krátké pauze z-za den se ozval hlas Лубянки. "Ano?"
  
  
  Jeho poměrně dobře orientuje v dialektech a голосах, zejména pak toho, jak se jmelí možnost ih slyšet, a proto jeho прочистил krku a iso všech sil se snažil znít jako Hans Richter.
  
  
  "Блюхера," řekl jsem.
  
  
  Zámek na den vyštěkl, když ji vytáhl "люгер". Když se dveře otevřely, a viděl úžasem tváří Лубянки ji stahl čekat na pozvání vstoupit do místnosti. Její hit nohu do dveří a vnikl do místnosti. Dostala Лубянке prsa a hlavu a повалила ego na zem.
  
  
  Лубянка pustil za zbraň, ale jeho ego zastavil. "Замри výplaty přímo tady."
  
  
  On se otočil a viděl "люгер", zaměřený emu v hlavě. Pak se podíval na vzdálenost mezi ním a "Уэбли", a rozhodl, že to nestojí za to riskovat.
  
  
  "Je to opět jsi", - s hořkostí řekl.
  
  
  "Obávám se, že ano, starý muž. Dobře, vstaň. A drž se dál od své hračky na stole".
  
  
  Barbory pomalu vstal, krev kapala s ego tyčinek a rta. Ego guba již опухла. Její příchod na den, a uzavřel ji neustále sledovat důstojníka KGB. V ego očích byla velká nechuť ke mně.
  
  
  "A nyní, - řekl jsem, - jsme s tebou ráda s vámi mluvit".
  
  
  "Nemáme o čem mluvit", - temně odpověděl.
  
  
  "Myslím, že ano."
  
  
  On se zasmál a přiložil ruku k порезу na tváři. "Obávám se, že jste nepřišel na to v matematice".
  
  
  "Může být," řekl jsem. "Ale pokud jí to půjde, se vám bude velmi špatně". Ji, díval se na jeho tvář, když do mě je vliv této aplikace.
  
  
  "Jsme ještě dospěli k závěru dohodu", - řekl mi. "Tedy, já nemám toho, co hledáte".
  
  
  Její zeptal se. "Pokud to ještě u Richter, kde ji drží?"
  
  
  "Richter?"
  
  
  "Omlouvám se za přehmat. Pro vás to Horst Блюхера".
  
  
  Barbory na chvíli zamyslel. "Nemám tušení, kde v hale zařízení. On je velmi tajnůstkářský a уклончивый".
  
  
  "Může, on ti nevěří, Barbaři," řekl jsem, trochu подколол ego.
  
  
  Podíval se na mě. "Jsem emu taky nevěřím".
  
  
  Posezení mého rta se vydal na pochod. Mi vždy dělalo radost vidět malé dvou nepříjemných lidí, kteří se snaží přelstít jiné další. "No, jedna věc je jistá, Лубянка. Víte, kde se s ním spojit. A chci, aby jste mi to řekl".
  
  
  Лубянка перебрался na незастеленную postele. Její pozorně sledoval, jak za ním a držel "Люгер" zaměřené na něj. "Neřekl mi, kde se zastavil", a pomalu řekl on.
  
  
  "Lžete, Лубянка. A tobě dostane 9-миллиметровая brýle na hlavu". Jeho, přistoupil k němu lízání. "Potřebuji, je pravda, a chci ji hned. Kde mohu najít Richter?"
  
  
  Oči Лубянки najednou staly ploché, zoufale. K mému překvapení, on se zvedl s postele velký polštář a obrátil se ke mně, že ji před sebou. Její tušení, že to dělá, tak riskoval. Jeho střílel, a "Люгер" explodovala v malé místnosti.
  
  
  Brýle зарылась v tlusté polštáře a dosáhla prsa Лубянки. Mezitím se na mě vyštěkl Barbory, stále drží polštář mezi námi. Její zaměřila a opět vystřelil v ego hlavě, a můj výstřel sotva se dostal do cíle, když to spadlo na mě.
  
  
  Лубянка dostal se mi do ruky zbraň a udeřil ho, ale jeho zbraň ještě držel. Teď polštáře nebyly, a Barbory oběma rukama silně zkroutil ruku. Jsme ударились o zeď, a on ztratil zbraň.
  
  
  Pak jsme se oba sklouzl na zem, a snaží se bojovat. Její udeřil ho pěstí do již окровавленное tvář Лубянки, a to se podařilo odpovědět na ránu, než se odtrhnout ode mě. Pak se natáhl k Уэбли, který nyní stál vedle něj na stole.
  
  
  Popadl zbraň dřív, než ji stačil oslovit ji, ale to se nepodařilo včas dostat do spouští obliga, aby střílet. Když ji, přistoupil k němu, on hubil je, například, bít mi do hlavy těžkým barelem.
  
  
  Její klesl na okna, na sténat. Pak Лубянке zvedl se na nohy a opět se "Уэбли" na mě, ale našel jsem v sobě sílu, chytit ego ruku s pistolí a vytáhnout ho, než se mu podařilo vystřelit. To промазал mimmo mě a rozbil sebou okno.
  
  
  Sklo hlasitě разбилось, a sestoupil na mě deštěm, když ji, otočil se a sledoval, jak tělo Лубянки letí ven ven - ego ruce byly široko od sebe, když se snažil za něco схватиться.
  
  
  Při pádu Лубянки přišla krátké ticho, pak jsem slyšel její křik. Její высунулся přes rozbité sklo a viděl, že on dopadl na balkon druhého patra. Byl пронзен пикетами železné zábradlí, lícem nahoru, s otevřenýma očima, a dva demonstrace prosazoval přes ego prsů a života.
  
  
  Její nadával si. Лубянка mi teď nic neřekne. Obnovení Вильгельмину, rychle odešel do malé místnosti a spěchal po chodbě v době, kdy s velkým schodiště přicházející shaggy. Její unikl ih, usadil se na zadní hodnocení schodech na ulici.
  
  
  
  
  Jedenáctá kapitola.
  
  
  
  "To je to místo. Sem Richter šel s dvěma muži", - řekla Ursula.
  
  
  Jsme schoulené v tmavé dveří v uličce, díval se přes noc na staré budově naproti. Ursula velmi rozrušený, ale snažila se přeskočit to.
  
  
  "Jak si myslíte, že by oznámení, že se budete řídit za nimi?" Její zeptal se.
  
  
  "To si nemyslím, řekla.
  
  
  Dům přes ulici představoval bytový dům. Ursula mi řekla, že oni vstoupili do tlačenice místnosti ve druhém patře, ale v té době nebylo na světě.
  
  
  "No, půjdeme tam a uvidíme", - navrhl jsem.
  
  
  "Dobře, Nick". To полезла do kabelky za "Уэбли".
  
  
  "Chci, aby jsi dobře pokrývající její mě tam," řekl jsem. "Může to být past".
  
  
  "Můžeš se spolehnout na mě, Nick".
  
  
  Když jsme se blížili k místnosti, kde, jak jsme věřili, byli Richter a ego lidí, to se ukázalo být prázdný. Její jemně vstoupil s pistolí, ale tam nikdo nebyl.
  
  
  "Vstupte, řekla její Урсуле.
  
  
  Ona se připojila ke mně, zavřela dveře a огляделась. Byla to velká koupelna s vanou. Barva отслаивалась ze stěn a instalatérské vypadalo, vinobraní. V rohu bylo ovládaná lůžek, pokryté jizvami dřevěná židle a několik přímých židle z boku.
  
  
  "V jistém místě", - komentoval to. Ji strčil люгер zpět do pouzdra. Jeho, přistoupil k lůžku. Zdálo se, že se někdo nedávno na ní ležel.
  
  
  "Není tady zavazadel nebo něčeho jiného - řekla Ursula. "Možná, že jsme již ztratili ego".
  
  
  "Pojď se podívat kolem," řekl jsem.
  
  
  Zkoumali jsme to místo kousek po kousku. Byly důkazy toho, že tam byl Richter - nedopalek cigarety na jedné ego oblíbených cigaret, láhev vína, téměř prázdná; a nevyžádanou košíku, ego hozený lístek na vlak, nenašel nic, co poukázal bych na to, že se vrátí zpět do této místnosti. Ve skutečnosti, všechny důkazy poukazují na to, že odešel navždy.
  
  
  "Co budeme dělat teď?" - zeptala se Ursula.
  
  
  "Já nevím," - řekl ji ahoj. Ji, vrátil se do koupelny a pomalu se rozhlédl. Se mi zdálo, že v místnosti bylo nějaké místo, které jsme si nevšimli. Znovu se podíval na prázdnou lékárničku.
  
  
  Pak jsem šel na záchod. Navrch byl na nen. Ji zvedl víko a podíval se na pánev.
  
  
  Tam jsem viděl kus mokré zmačkaný papír, plovoucí v průhledné & nb.
  
  
  Její выудил to a pohlédl na něj. To byl jen kus papíru z většího kusu, který, samozřejmě, byl порван a věnoval zapomnění, ale nen tam bylo několik ručně psaných doslova.
  
  
  "Mám nějaké-že tam je," řekl jsem.
  
  
  Ursula přišel a podíval se přes mé rameno. "Co to je?"
  
  
  "Zdá se, že Richter se snažil zbavit se toho v záchodové míse. Můžete rozebrat, co je to za písmena?"
  
  
  Pohlédla na to. "Je to rukopis Richter", - řekla. To скривилась, lehce otočí poznámku. Zdá se, že je to napsáno na сербохорватском, Nick. Možná, že hlavní slovo "národní". A ještě jeden dopis, začátek dalšího slova."
  
  
  Její zamžoural na něj: "Národní. Ale co druhé slovo?"
  
  
  "M - U - S - muzeum, Národní muzeum".
  
  
  Její rychle se podíval na nah. "Muzeum. Je tam nen šatna?"
  
  
  "Myslím, že", - řekla.
  
  
  "U Richter nebylo by důvodů, proč používat muzeum pro setkání", - řekl jsem. "Víme, že se již setkal s Лубянкой v hotelu" Sava "a možná tady."
  
  
  "To je pravda," řekla Ursula, ale přišla za mnou.
  
  
  "No, je přípustné, jste hotelů složit to rádio někam na skladování na pár dní. Nebudete moci využít úschovnu potravin zavazadla na Centrální vlakové nádraží nebo na letišti, protože policie tam tě sleduje. Ale proč ne využít úschovnu jídel ve veřejném místě jako muzea? "
  
  
  "Ale co tam místo nich bude jen na čas
  
  
  
  "Dokud návštěvníků v muzeu", - připomněla mi Ursula.
  
  
  Jí si myslel o tom na chvíli. "Oni drželi věc pár dní, čeká, že její dva vrátí. Ale, je přípustné, Richter nechtěl spoléhat na tuto příležitost. Možná, že opustil rádio v muzeu, a pak jim zazvonil, později ne, když mluví, že zapomněl vyzvednout, když přicházela. To by slíbil, že si rádio po dvacet čtyři nebo čtyřicet osm hodin. Pak ego ujistil, že oni projevili zvýšené opatrnosti, aby ego pro něj."
  
  
  "Je to dobrá teorie, Nick. Dále stojí za to vyzkoušet".
  
  
  "Od rána budeme v muzeu," řekl jsem. "Pokud dnes večer Richter dozví o Лубянке, to je s největší pravděpodobností rozhodne okamžitě opustit Bělehrad, ale ne bez tohoto rádia. Pokud bych to ještě schoval ego v muzeu, bychom hotely ego tam hadry. To může být naše poslední šance pro styk s emu."
  
  
  "A dokud se, - řekla, - se ti třeba trochu odpočinout. A u mě v" Маджестике "je obzvláště pohodlný pokoj".
  
  
  "Dobrý návrh", - řekl jsem.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Byli jsme v Národním muzeu, když to se otevřelo na druhý den ráno. Byl slunečný jarní den v Bělehradě. Na vysokých stromech v parque Каламегдан rostly jasně zelená poupata. Lodí na podvodních křídlech křižoval na klidné vody Dunaje a rušné dopravy zdálo nějak méně hektické. Ale samo muzeum v jasné ráno se zdálo монолитным a šedá; to bylo jasné připomínkou, že jsme s Урсулой sem přišli, ne pro zábavu.
  
  
  Uvnitř byly vysoké stropy a sterilní skleněné vitríny, dramaticky контрастировавшие slunečné ráno, na druhé straně ego tlusté zdi. Rychle jsme našli šatny. Ve službě югослав ještě nespal.
  
  
  "Dobré ráno", - přivítal jeho ego. "Naše druhé zanechal zde přenosné rádio, a zapomněl vzít ego s sebou. Poslal nás zvednout ego". Ji, mluvil s nejlepším německým přízvukem.
  
  
  On se poškrábal na hlavě. "Rádio? Co to je?"
  
  
  Její rozhodla zkusit s ním mluvit o-srbsko-хорватски. "Rádio. To, co se nosí na opasku".
  
  
  "Ach," řekl. On byl v rohu malé místnosti, a já se tají dech, natáhl k polici. Vytáhl rádio Richter. "Mám odina, zanechal zde muž jménem Блюхера, švýcarsko".
  
  
  "Ano," řekl jsem, podíval se na Урсулу. "Hlasování a to je vše. Horst Блюхера - jméno a příjmení".
  
  
  Podíval se na hrubky. "Ano. Máte dokumenty, pane Блюхера? Zdá se, že jsem si nepamatuju tvou tvář".
  
  
  Její ovládl svou netrpělivost. Její již rozhodl zvednout магнитолу silou, pokud bude třeba. "Nejsem Horst Блюхера", - řekl, že ji záměrně. "My ego přátelé, kteří přišli požádat, aby to rádio".
  
  
  "Aa, No, pan Блюхера musel přijít sám, víš. Je to pravidlo".
  
  
  "Ano, samozřejmě," řekl jsem. "Ale pan Блюхера onemocněl a nemůže přijít na rádio. Doufáme, že budete rozumět. Ocitnete se emu velkou službu, pokud-li se nám vysílačka, předat emu".
  
  
  To je podezřele se na mě podíval, a pak na Урсулу. "On dával vám stvrzenku?"
  
  
  Nyní Ursula hrálo roli. "Ach, miláčku! On se zmínil, že bychom se měli vzít blanc otevřeně před odjezdem. Ale on zapomněl dát ego zp. On je velmi nemocný". Pak to má kouzlo. "Doufám, že nebudete technické vysvětlovat chybu. Pan Блюхера tac hotel poslechnout krásnou jugoslávskou hudbu, dokud on je tady."
  
  
  "Ach," řekl muž při pohledu na její chladné modré oči. "No, ji nedokážu pochopit. Zde, si můžete vzít rádio. Mám tak čisté řešení ukládat ego tady."
  
  
  "Děkuji," řekl jí emu.
  
  
  On mě ignoroval a podal rádio Урсуле. "Řekni svému příteli, aby se nejdříve vrátit, aby mohl vychutnat svůj pobyt v Bělehradě".
  
  
  "Děkuji," řekla Ursula.
  
  
  Vzala rádio a pak jsme šli přes šatny. Ale chodit kolem budovy, její zjistil, že moje vítězství byla krátká. Dva muži šli na výklenek v chodbě, a nikdo kolem nebyl. U obou z nich byly zbraně. To byly dvě osoby, na Topcon, které jsme viděli dříve s Рихтером, jsou lidé, za nimiž následovalo Ursula.
  
  
  "Zastav, prosím," - nařídil vyšší.
  
  
  Její tak neslyšně застонал. Ještě několik minut, a monitor by byl můj. Ať jsou prokleti ti lidé! To byl na začátku druhé, kdy jí vlastnil jim jen pro to, aby mě vybrali ego. Ursula nebyla tak naštvaná, jako jsem já. Ztratila veškerou komunikaci s Рихтером, i přes oživení rádio, a dnes tito lidé obnovili tento kontakt. Její myslel, dožít, zda je do toho, aby prospěch z takového zvratu událostí.
  
  
  Poddimenzovaný muž, metr s rozbitým nosem zamával automat na rádio. "Položit rádio na podlaze mezi námi spolu s vaším kabelka... -
  
  
  on se podíval na mě - a tvým pistolí.
  
  
  "Pak jdi pryč od nich," - nařídil vyšší muž.
  
  
  Ursula se podívala na mě, a já jsem podle přikývl. Když na nás byly zaměřeny dvě pistole, hádat se neměl kam. Vystoupila dopředu a natáhla vysílačka a kabelka s "Уэбли" v podlaze. Pomalu vytáhl "люгер" z kabátce, hledá jakoukoli možnost použít proti nim, ale nyní obě pistole byly zaměřeny na mé hrudi. Její dal "Люгер" na podlaze vedle rádia a kabelka. U mě byl ještě Hugo v rukávu, ale zdálo se, že se u mě bude mít jen málo příležitostí je používat ego.
  
  
  "Velmi dobře," - řekl vysoký agent Topcon. Měl tmavé vlasy a velmi hubenou tvář. On dělal znamení jinému muži, který vystoupil dopředu, otevřela kabelku Ursuly a vytáhl Уэбли. On tlačil to a Вильгельмину za minutu saka. Pak vzal rádio.
  
  
  "A teď pojď s námi," - řekl vysoký muž.
  
  
  Ursula znovu se podívala na mě. "Musíme udělat to, co říká muž", - řekl ji ahoj.
  
  
  Nás nenápadně táhl kolem budovy a zařízení je v šedé sedan "Fiat". Nám s Урсулой řekli sednout do auta zezadu. Vysoký muž selle za volant, a ten, kdo má zlomený nos, sel vedle ní, s pistolí, věnuje se mi na prsa.
  
  
  "Teď jedeme na malou procházku", - s velkým uspokojením mi řekl, že ten, kdo měl zbraň.
  
  
  Stroj přišel v ranní tok stroje. Ní, viděl, že obě koncová den zavřený na speciální zámky. Zdálo se, že čisté řešení udeřen člověka s pistolí. Richter, zdá se, se rozhodl, že nejlépe se zbavit nás, aby pokračovala v jednání bez rušení. Její začínal chápat, jak to po tolika letech se vyhnul i od všech druhů policejních a vládních agentů: to byl chytrý, efektivní a zcela bez svědomí.
  
  
  Jsme cestovali na Bělehradu. Jeli jsme na Бранкова Призренскому bulváru, dokud se dostal do řeky, a pak se v Kara Дордева cestovali z města na jih. Brzy jsme se ocitli na otevřeném kopcovitém terénu.
  
  
  "Kam jste nás muset cestovat?" - konečně zeptal jsem se.
  
  
  "Ty poznáš velmi brzy," - řekl zlomený nos, ostře усмехнувшись mi. Ego důraz byl německy, a u high-osoby - francouzským. To byl docela kosmopolitní oblečení, tento Topcon.
  
  
  Ego předpověď byla správná. Ještě patnáct minuta, обогнув pár zadní silnic, přišli jsme své síly ke klášterním загородному doma. Řidič zastavil před ním a řekl nám se dostat ven.
  
  
  Jsme s Урсулой vyšel na firmu. Její tušení, kde jsme byli; Ní věděl jen to, že jsme byli jižně od města. Bylo logické, že Richter уедет na Bělehrad, protože policie прочесывала město žádala jsem ho. Do teď nemohl pohybovat městskou hromadnou dopravou. Je zajímavé, věděl, zda je to ještě o Лубянке.
  
  
  "V domě", - nařídil, vysoký muž, kyvné револьвером. Obě zbraně byly opět zaměřeny na nás. Její plnil rozkazy.
  
  
  Uvnitř dům vypadal ještě menší, než se zdálo zvenčí. Ale to bylo vše, co potřebujete Рихтеру. Přes okamžitý, pak toho, jak vysoký střelec zavolal své ego, do kuchyně a do místnosti vstoupil Richter.
  
  
  "No," řekl, když viděl nás, jaké milé překvapení." Sáhl na vysílačku, kterou vysoký muž dal na židli. "Vy jste málem to, ne?"
  
  
  "Zatím fretka jste byli o krok před námi," řekl jsem. "Ale vaše štěstí nemůže trvat věčně, Richter".
  
  
  Ní, viděl jsem, jak žoldnéři se na mě podíval, když ji použil ego současné jméno. Zdá se, že on byl známý jim pouze jako Блюхера. Richter ухмыльнулся mi, pak přišel a udeřil mě na tvář.
  
  
  Její tvrdě padl na zem. Ursula ахнула a наклонилась mnou navždy. Iso rta tekl pramínek krve. Její ležel, díval se na Richter a nenáviděl ho. Tato nenávist donutila by mě pokusit se trochu silnější, pokud jsem měl možnost mluvit proti němu.
  
  
  Ursula podívala na Richter. "Nacistický řezník!" - прошипела to.
  
  
  Osoba Richter vybuchla vzteky. On ji udeřil do obličeje a ona spadla vedle mě.
  
  
  Richter se obrátil k lidem, které nás vedly. "Oblečte se na nich pouta tam a tam". Poukázal na dělící перегородку, ve kterém k дверному проему v kuchyni пристроили sérii tenké železné armování, a starý železný radiátor boční sténat. "Takže, oni jsou rozděleni".
  
  
  Muž s rozbitým nosem nespočet připoutaný obě zápěstí Ursuly k baterii, a vysoký muž nespočet připoutaný mě řetězem k vnější odbavovací přepážky. Mé ruce byly za zády, na každém zápěstí jsou pouta a spojující řetěz kolem břevna. Musel jsem vstát a Ursula - sedět na podlaze, opřený zády k baterii.
  
  
  "Dobře, přines bombu" - nařídil Richter vysoké s područkami. .
  
  
  Vysoký muž zmizel v malé ložnici a po chvíli se vrátil s domácími bomby. K němu byla připojena dostatek dynamitu, aby vyhodit do povětří dva domy, velikosti s je ten, ve kterém jsme byli. Richter se na mě s úsměv, vzal bombu kolem rukou vysokého člověka a dát přístroj na židli uprostřed místnosti. koupelna, přibližně na půli cesty mezi mnou a Урсулой.
  
  
  "André je velmi dobře vyznají v těchto věcech," podotkl Richter, instalací hodinky, které se podávají spoušť pro zbraně. "Brýle, samozřejmě, bylo by krásnější, ale ona je mnohem silnější. Je nepravděpodobné, že úřady budou moci rozeznat své tělo, pak exploze a požáru. Jeho, doufám, že tento příklad bude varováním pro všechny, kdo by mohl jít za tebou."
  
  
  "Myslím, že to způsobí, že ih k zamyšlení", - řekl jsem. Její pozorně podíval na bombu, která se zabývá byl nainstalován a tikání. Richter měl pravdu. Pokud by se tato látka explodovala, pro sklad zbylo by málo.
  
  
  "Nikdy jsme сдадимся, dokud nebude spadat pod opatrovnictví lidí, jehož jméno si опорочили," řekla Ursula intenzivním hlasem.
  
  
  Richter se podíval na nah. "Jsem vilified?" - едко řekl. "Škoda, že jsi nebyl vedle, když se to všechno stalo, фройлейн. Třetí a státu není závisel na mě jednoho v dosahování svých cílů. Všichni jsme tehdy byli nacisty. Když jsme utrpěli porážku, několik slabých взбесились, a zbytek se náhle антифашистами.
  
  
  "Jsi nacistický pes", - прошипела Ursula.
  
  
  "Nyní módní spřátelit se s bývalými nepřáteli, běhat s socialisty a zradit staré ideály", - pomalu pokračoval.
  
  
  "A nacisté nakonec pracují s komunisty", - vyvrátil zprávy v médiích zprávy její emu.
  
  
  On upřeně se na mě podíval. "Jedná se o obchodní, čistý a jednoduchý. Je to něco, co by měl dělat člověk, když se na něj jak na psa, loví, kdo zaútočil na něj."
  
  
  "Zabíjení nás nezachrání vás, guerra Richter!" - nahlas řekla Ursula. "Vás задержат, a jste mzdu za to, co udělali."
  
  
  On hořce se zasmál. "Nyní máte méně než dvacet minuta, aby se ujistil v tom." Aniž by čekal na odpověď, otočil se k svým приспешникам. "Vypněte Lamborghini. Jedeme na Fiat do stanice Dragoman Pass v Crveni Krst. Tam by mělo být bezpečné nastupování do vlaku".
  
  
  "Ano, guerra Блюхера, - řekl vysoký muž. Dva otočili a vyšli na ulici.
  
  
  Když bojovníci садились do auta venku, Richter znovu se otočil ke mně. "Jste dočasně přerušily mou dohodu s rusy. Ale jen dočasně. Za to si nyní mzdy svým životem".
  
  
  Znamená to, že on věděl o Лубянке.
  
  
  "Když ji уеду odtud, u mě bude pouze čas, který jí chci na výlety, fotografie, hudbu, obnovit jednání o prodeji satelitní sledování, ale já se stáhnout od sebe слежку vlády v Bonnu na chvíli. Pochopili, že vše funguje jako obvykle, velmi dobré pro mě." On se blížil den. Mimo likvidace motor Fiat. "Auf wiedersehen. Nebo, možná, že bych měl jen rozloučit?"
  
  
  On se otočil a odešel. Přes okamžitý "Fiat" отъехал, a zvuk se postupně стихал podle toho, jak se vrátili na hlavní silnici.
  
  
  Jsme s Урсулой současně podívali na тикающую bombu, a pak druhou na druhé. Ursula прикусила spodní ret a zavrtěla hlavou. "Měla jsem se zabít, Richter, jakmile bylo známo ego".
  
  
  "Остынь," řekl jsem. "U nás zbývá méně než patnáct minuta. Není to ponechává dostatek času pro hluboké zamyšlení".
  
  
  "Nemůžu se pohnout," řekla Ursula, стучая pouty na baterii.
  
  
  "Попытайся relaxovat," - tiše řekl ji ahoj. "Vaše úzkost může být nakažlivá, a potřebuji nějaký co přijít".
  
  
  Sakra tikání bomby na stole bylo podobné tomu, jak se naše srdce schoulené v poslední době. Jeho byl odpojen a otočil se, aby každoročně na roštu za sebou. Jeho bych vytáhl tu, k níž byl připojen, a to согнулась, a pak odskočil off zpět. Její zamračil a přejel řetězce vázání na příčné nosníky. On vydal jemný zvuk, ne tak prudký, скрипящий, jako kov. Na konci tyče byly z kovu, a kolem dřeva, barvené pod černé železo. Pak si vzpomněl na její Huga. Nenašli Hugo, můj jehlový.
  
  
  Naděje закипела v mé hrudi a donutila moje střeva сжаться ještě více. Její пошевелил pravou ruku, ale nic se nestalo. Jeho byla silně omezena ve svých pohybech. Její, obrátil se tváří k Урсуле a opřel z tenké dřevěné příčky.
  
  
  "Co děláš, Nick?"
  
  
  "Pokouším se zachránit naše životy", - stručně řekl jsem. Neměl jsem čas na klábosení.
  
  
  Znovu ji пошевелил rukou, a Hugo vklouzla mi do dlaně. Ho zvedl nůž tak, aby můj rukojeť byla silná. Prudce otočí zápěstí, se jí podařilo způsobit ostré ostří Huga na dřevěné příčné nosníky upřímný pod rukama. Její vyřezávání tyč a cítil, jak ostří nože вонзилось do stromu. Dřevo bylo pevné, ale nůž
  
  
  byl vyhnán do jemné lemování pro kapely. To udělal malé přísné pohyby čepelí a cítil, jak od něj отваливается pár třísky.
  
  
  Jeho, pohlédl na Урсулу. "Snažím se rozdělily tento zatracený blok", - vysvětlil jsem. Ji neviděl, ciferník tuhost. "Kolik času?"
  
  
  "Něco málo přes deset minuta", - řekla Ursula, вытянувшись vidět ciferník.
  
  
  "Pane," řekl jsem, zlý, že uplynulo tolik času.
  
  
  Její резал. Ji hotel proplout celou laťku. Je to jen hotel ego uvolnit. Na podlaze bylo hodně hranolky. Její přestal sekat a silně strhl velkou činkou. Ozvalo lehké praskání, ale strom není rozbité. Pouta nyní hluboce zaříznutá v mé zápěstí. Její vybojovali ještě trochu, až nakonec, není cítil hluboké praskliny na stromě. Ji, zotavil se, prožít tlak na zápěstí a podíval se na Урсулу.
  
  
  "Chvíli," řekl jsem.
  
  
  "Šest metrů".
  
  
  Její falešná nohy pod sebe a vytáhl iso všechny síly. Ozvalo hlasité praskání, když dřevěná bruce rozevřela. Její zhroutil hlavou na podlahu a málem dopadl na židli, na kterém ležela bomby.
  
  
  Mé ruce ještě byli spoutáni vzadu, ale jeho těžce zvedla se na nohy. Její cítil krev na své zápěstí. Ji, postavil se na židli, aby se každoročně na bombu. Kdyby to věděl, Richter, a jí, že si myslel, že začínám, to bych dal bombu tak, aby každá její otřes, například, zvedání ee, což by vedlo v akci v předstihu. Jeho, sklonil se, aby zkontrolujte, zda elektroinstalace, a zjistí, že měl pravdu. Musel jsem buď zneškodnit bombu, ne pohybem ji, nebo se nějak uvolnit Урсулу z radiátoru.
  
  
  Bomba měla explodovat, když minutová ručička ukázala půl hodiny a zůstalo jen čtyři minuty. Měl jsem málo času.
  
  
  "Musíme se zbavit vás od této věci," řekl jsem, otáčení na Урсуле. "Nemohu přesunout bombu".
  
  
  "Ale jak se mohu osvobodit?" - zeptala se, snaží se zakrýt paniku v hlase.
  
  
  Jeho, sklonil se a prohlížel si, jak to bylo вросла kořeny na kov. Byl jen jeden způsob, jak uvolnit ee - rozpitvat hrad spoutávání. Ale pro tuto operaci bude trvat několik minut, i kdyby ji držel ruce před sebou. Její Huga strčil do zadní minutu kalhoty; Mi to trvalo. Pak se pozorně rozhlédl po radiátor.
  
  
  Trubka kolem sklepa, spojující chladič, celá заржавела. Vypadalo to tak, že radiátor není používán mnoho let. Kromě toho, deska, прикрепляющие chladič k деревянному podlaze, vypadaly staré a ослабленными.
  
  
  Její, ustoupil a prohlížel si scénu z malé vzdálenosti. Chladič byl umístěn cca 30 cm od stěny. Tam bylo dost místa pro to, co jsem zamýšlel. Její rozprostírá otevřeně před baterií a pohlédl na Урсулу.
  
  
  "Соберись," řekl jsem. "Chystám se dát této věci silný úder".
  
  
  "Dobře, Přezdívka, - řekla.
  
  
  Její podíval na hodinky. Musel jsem se dvě minuty. Zvedl nohu a ohýbání každému národu, jeho důsledku trefil pravou nohou na baterii.
  
  
  Když ji připojen, se ozvalo praskání kovu a dřeva, a Урсулу отбросила zpět k radiátoru. Ji, slyšel, jak se vydal hrdle ostrý zvuk. Když se jí podíval se, vidět výsledky, ji našel na podlaze hromadu rzi. Radiátor zcela odpoutal od trubky a opřel o sténat. Desky, které držel ego na podlaze, byly roztrhané, ale k nim ještě zůstalo shnilé dřevo. Jeden kolem desky stále прилипала k деревянному podlaze u kotvy, tak ji opět hodil ji a zcela osvobodil.
  
  
  Ursula byla pohmožděný a byla pokryta rzí.
  
  
  "Obávám se, že budeš muset tahat své vlákno této věci," - řekl ji ahoj. "Vstávej. Rychle".
  
  
  Ona se těžce zvedla se na nohy, zvedl za sebou jedno vlákno v radiátoru. Pro nah to bylo těžké, ale adrenalinu u nah tech. Její, šel bokem, chytil za druhou nití s rukama v poutech a zvedl chladiče až do úrovně boků. Ji, podíval se na hodiny na tuhosti. Zbývá méně než minutu.
  
  
  Ji řekl. - "Utíkej!" "Za dveře!"
  
  
  Ursula vyskočila kolem otevřených dveří průchozí, stále lpí na velký kus kovu ve tvaru harmoniky. Ji následovala za ní, tím, že jde téměř obráceně.
  
  
  "Jdi velmi rychle," řekl jsem. "Není běh. Musíme projít ne méně než padesát metrů. Dokud jámy v zemi".
  
  
  Ona poslechla rozkazy, chrochtání a вспотев. Bylo to zatraceně nepříjemné. Jednou Ursula klesl na kolena, a její málem ztratil nit chladiče. "Vstávej," řekl jí klidný hlas.
  
  
  Ona dělala. Hodinky do mé hlavy řekl mi, že je u nás jen asi patnáct sekund. Rychle jsme se vydali k mělkou žlabu v oblasti přiléhající k domu, a narazil na nah. Jakmile jsme spadl na zem, se ozval ohlušující výbuch.
  
  
  разорвав klidný den za námi.
  
  
  Rázové vlny poškodily moje uši a рассыпали vlasy nám stranám. Pak na nás zasáhla změť špíny a nečistot. Kolem nás nalévá velké těžké klády. Přes okamžitý všechno skončilo a my jsme se podíval směrem k domu. Velký oblak kouře клубилось k nebi, a to málo, co zbylo z chaty, пылало.
  
  
  "Ach můj bože", - řekla Ursula, zřejmě si představoval, co by se stalo s ní, kdyby chladič vyšel na montáž. Její světlé vlasy byly взлохмачены, a obličej měl v blátě.
  
  
  "Máme štěstí," řekl jsem.
  
  
  Její popadl Huga a blížil se ke konci radiátor Ursuly začít páčit zámek na její manžetách. To trvalo více než deset minuta. Když je konečně propuštěn, má dlouhé потерла zápěstí a zhluboka se nadechl. Pak to принялась za práci od Huga, aby zrušila moje pouta. Na to u nah trvalo přibližně stejnou dobu, s osvobodil rukama. Moje zápěstí byly порезаны pouty, ale krev už přehozy rány.
  
  
  "A co teď, Nick?" - zeptala se Ursula.
  
  
  "Teď se vydáme do průsmyku Elin pak Richter".
  
  
  "Mají tu výhodu, že před námi", - řekla. "A nemáme na to stroje. Vzali některé detaily od Lamborghini".
  
  
  "Já vím," řekl jsem, podíval se na italské stroje v blízkosti domu. Část ega skla byla zničena, a barva слетела na jedné straně výbuchem. "Ale naši lidé jasně najevo, že se vrací na palubu Východního expresu na přechodu. Nalezl překročit hranice s Bulharskem v Димитровграде. Tak že není třeba se starat o tom, jak se dostat do Црвени Крст, když Richter se tam dostane, ale až do odjezdu vlaku. To může být možné, pokud půjdeme na hlavní silnici a hned поймаем auto ".
  
  
  "Tak pojď," řekla Ursula.
  
  
  
  
  Dvanáctá kapitola.
  
  
  
  Byl to skutečný výlet k silnici. Ursula není si stěžovala, ale já jsem mohl říct, že napětí v posledních dvaceti čtyř hodin сказывалось na ní. Asi půl hodiny potom, jak jsme opustili místo hořícího domku, jsme dosáhli jediná silnice, procházející přes tuto část země.
  
  
  "To vypadá docela osamělý," řekla Ursula.
  
  
  Cesta běželo rivne podél říční údolí v obou směrech, jak daleko oko dohlédlo, ale auta na ní nebylo. Bylo tak ticho, že bylo těžké uvěřit, že někdy hlavní jakékoliv dopravy.
  
  
  "To je pro mě zapomenout na Рихтере a užít si klid a pohodu," řekl jsem.
  
  
  "Ano" - souhlasila Ursula. Ona šla a posadil se na travnatý břeh u cesty, a on se připojil k ní tam.
  
  
  Ursula откинулась na vysoké trávě, opřená pod sebe lokty. Zavřela oči a прислушалась pták na blízké pole. Byl to mírný slunný jarní den s relaxační kouzlo v благоухающем vzduchu. Vedle orestovat skupina topoly, zelená poupata, zdobení ih krajkové větve a vítr, který двигал stromy, také jemně колыхал vysoké trávě pole paralelně k silnici. To byl ten den, místo a taková společnost, které způsobují agent přemýšlet, co, krejčí sakra dělá ve svém konkrétním oboru.
  
  
  Krátká tmavá sukně Ursuly задиралась kolem jeho boků, a já jsem ležel tam to vypadalo velmi dobře. Ložnice - není jediným ideálním místem pro milování, jak ji objevil v jiných šťastných příležitostech. Části považuji za ideální místo v nejvíce neočekávaných za jiných okolností. Ale tato možnost, vzhledem k tomu, že jsme z minuty na minutu doufal, že na stroji, bylo méně než příznivé.
  
  
  "Nick! To je stroj!" Ursula upozornil.
  
  
  Byl to sedan, Citroen, blížící se k nám velkou rychlostí.
  
  
  "Dobře," řekl jsem. "Budu se snažit to zastavit". Její vylezl na vozovky a zamával rukama po širokém oblouku. Stroj okamžitě začít zpomalovat průběh a po chvíli převalil na silnici vedle nás.
  
  
  Uvnitř byli dva mladí italové, kteří sami směřovat k hranici.
  
  
  "Chystáte se dostat do Црвени Крст pasu Elin?" Její zeptal se.
  
  
  Oba byli худыми mladými lidmi, s dlouhými vlasy. Řidič se podíval na Урсулу, a emu, zřejmě líbilo, co viděl. "My určitě dojedeme v Црвени Крст", - řekl se silným přízvukem. "Prosím, posaďte se".
  
  
  Udělali jsme to, a stroj s řevem помчалась po dálnici. Jí byl rád, že se jim líbilo jezdit rychle, protože jsme měli málo času. Ve skutečnosti, jsme se mohli již ujít šanci, se tam dostat včas.
  
  
  Zpočátku se mladí lidé flirtoval s Урсулой. Nabídl brandy a hotelů pro pobyt relaxovat. Ale když viděli, že Ursula neměla ráda skupinový sex, počali opět těší slunné není kdy. Přijeli jsme v horské vesnici Црвени-Крст, kam nepochybně míří Richter, asi dvě hodiny odpoledne. Italové řízený nás otevřeně na nádraží, a my
  
  
  vroucně poděkoval ih na výlet. Pak jsme se s Урсулой vstoupili dovnitř.
  
  
  Bylo to malé místo, a to vypadalo úplně šedě, jako většina stanic této linky v Jugoslávii. Rychle jsme cestovali čekárně a viděl, že se nám Richter, nám dvou ego nohsledů tam nebyl. Při pohledu na platformě stanice, její, spatřil jsem, že vlak je odstraněn.
  
  
  "Pojď, - řekl její Урсуле.
  
  
  Do té doby, jak jsme šli ven, vlak už byl na konci platformy, nabírá rychlost. To byl Orient express.
  
  
  "Krejčí!" Ji řekl.
  
  
  Ji, podíval se dolů, do potoka budov, na venkovní hřiště, kde seděla pár strojů, a viděl "Fiat", na kterém Richter jel na dovolenou domů pod Bělehradem.
  
  
  "Ukaž," řekl jsem. "Ego-stroje. On v tom vlaku".
  
  
  Její popadl Урсулу za ruku a táhl ji za sebou, dokud se běžel na platformě k autu.
  
  
  "Co děláme, je Nick?" - zeptala se, zatímco jsme běželi.
  
  
  "Chystáme se sehnat Белградского řezníka", - řekl ji ahoj.
  
  
  Zastavili jsme se u Firmu, a podíval se na trasu. Potřeboval jsem stihnout ten vlak. Pokud Richter bude spadat do Bulharska, moje šance sehnat ego a rádio byly opravdu malé. Tam se dostane veškerou pomoc KGB.
  
  
  Ji, skočil do nízké sportovní auto a skočil za dráty pod palubní deskou. Vlak pomalu исчезал za zákrutem cesty. To, spojil dráty, a motor fungoval.
  
  
  "Sedni si a jeli!" Její vykřikl Урсуле přes hluk strojů.
  
  
  Její перебрался na sedadlo spolujezdce, a Ursula si sedla za volant.
  
  
  Její poukázal na místo, kde se "Orient express" исчезал v zatáčce silnice.
  
  
  Ho řekl."Následujte těmito zatracenými vlakem!"
  
  
  Pohlédla na mě jen chvilku. Pak stroj odletěla kolem sem a zamířila podél silničních tras.
  
  
  Její podíval dopředu a viděl, že i když na obou stranách tratě v blízkosti obce byl strmý břeh, tam bylo místo pro úzký sportovní stroje, pokud Ursula mohla být dost dobře řídit.
  
  
  "Přechod na druhou stranu tratě v této křižovatce zde", - řekl jí ahoj, když jsme натыкались levicovými koly na pražce. "Já chci být blízko s vlakem, pokud budeme ego rozumět".
  
  
  Udělala, jak jsem řekl hej, a teď jsme jeli po levé straně silnice. Oči Ursula se rozšířily, když to iso ze všech sil se snažila udržet kontrolu nad strojem. Potěr pod koly vpravo silně сотрясали auto, ale pod jinými koly образовывались výmoly, ale Ursula zůstal Fiat na silnici z housenky. Přes okamžitý vlak byl opět v nedohlednu a my se již приближались k němu.
  
  
  "Rychleji," - naléhal na její ff.
  
  
  Ursula udělí na pedál plynu, a my jsme cestu vpřed. Vlak se nacházel jen několik metrů. On klouzal hladce ve srovnání s naší vlastní divokou jízdu. Jsme наехали na кочку, a stroj свернула vlevo. Na okamžik se mi zdálo, že půjdeme po nábřeží. Ale Ursula bojovala o kontrolu, a, konečně, opět jsme šli dobře. Zadní hřiště vozu-restaurace se teď do dvaceti metrů. Jí otevřel dveře firmu, a pohlédl na Урсулу.
  
  
  "Když ji сяду na palubu, vrať se do města a počkej na mě na nádraží. Její snažit zvednout ego je živý, pokud mi to umožní".
  
  
  Zoufale přikývla, její bílými klouby na volantu. Jeho obsazení na nah poslední pohled a stanul na příčce den otevřených stroje. Stáli jsme u zadní části nástupiště vlak. Otevřete dvířka stroje nedovolil, aby nám přijít příliš blízko, ale potřeboval jsem byla ještě jedna dobrovolnosti.
  
  
  "Lízat!" Její křičel, hej, na revma.
  
  
  Vůz narazil, otočil a отъехал od vlaku. Pak jsme se ocitli upřímný naopak vlaky, venkovní dveře s лязгом narazila o konstrukci platformy. Bylo teď, nebo nikdy. Její přeskočil čtyři stop мчащейся zemi, chytil se za zábradlí platformy a chytil za nah. Její подтянулся k platformě a spustil se přes zábradlí. Pak ji, rozhlédl se a viděl, že Ursula je již brzdí auto. Jí mávali hej, a to мигнула světlomety, pomalu se pohybující se k dalšímu rozcestí.
  
  
  Její narovnala si oblečení a odstranil vlasy z čela. Ji, vylezl na palubu, ne zabíjet nás, sebe, nás Урсулу. Teď jsem potřeboval najít Hans Richter, předtím, než jsme se pěšky do hranic.
  
  
  Ji, vstoupil do vozu-restaurace a podíval se na tváře těch mála, kteří přišli pít a pak večeři. Nikdo kolem nich nebyl Рихтером, nebo ego lidmi. Její pohybovala na вагону nedbale, jako by jen chodil na noční vlak. Pokud by přípravek mě zastavil jaroslav jízdenky, ji mohl koupit ego na palubě - může být, lístek druhé třídy, ale bylo mi to jedno, protože jsem nečekal, relaxovat a užívat si tuto jízdu.
  
  
  Pomalu prošel přes dva spací vozy, hledaje jakékoliv známky
  
  
  Richter, ale nic jsem neviděl. V běžných autech taky nic neviděl. Ve vlaku ji viděl pouze osoby spokojených cestovatelů. Pokud Richter byl na palubě, on hrál opatrně a skrývání. Emu, pravděpodobně se podařilo sehnat jedno nebo více lůžkových kupé pro sebe a ego lidí, a budou v nich čeká přechod do Bulharska v Димитровграде.
  
  
  Nicméně, bylo tu výhodu, že ji dostal od nich fretka, jak je zažili poslední vlak. Nyní jí byl jist, že osobnost Hans Richter a věděl, jak to vypadalo. Ji mohl popsat ego проводникам vlaky.
  
  
  Trvalo mi deset minuta, najít porter, ale když to udělal, on mi velmi pomohl.
  
  
  "Dej-ka ročně, - řekl on-srbsko-хорватски, - myslím, že takový člověk, jak popisujete, sel na palubu v Црвени-Крст. Ano, teď si vzpomněl. To jen že jsem viděl, jak ten chlap šel v prostoru 8 v příštím spací kočáru".
  
  
  Přes chvíli ji zastavil na den přerušil 8. Ji vytáhl Вильгельмину a psychicky připraveni ke všemu, co se může stát. Její, řekl jsem si, že tentokrát Hans Richter nezmizí, on se chystal opustit tento vlak naživu. Ji na okamžik vzdálila od den, zvedl pravou nohu a zlomyslně kopali ji.
  
  
  Dveře do kupé havaroval, a on následoval za ním. "Люгер" byl připraven ke střelbě. Její zastavil otevřeně na den a prohlížel si interiér. To bylo opuštěné a umístění.
  
  
  To, rychle vstoupil a zavřel za sebou dveře. Můj předpoklad o tom, že Richter vzal dva nebo více odříznout, jistě, byl věrný. Je pravděpodobné, získal další kupé, na jméno někoho z ostatních lidí, a je pravděpodobné, že tam byl otevřeně teď, při plánování jejich další krok je prodej satelitního monitor cestování, fotografie, hudbu.
  
  
  Její огляделась. Zavazadla a rádio nebylo, ale na lůžku ležela bunda. To moje je ta, v níž byl dříve Richter.
  
  
  Ji mohl počkat ego zde nebo se pokusit najít, kde to je a ego, lidé se skrývají. Její, obrátil se k posteli a naklonil deku, aby se ujistil, že to není schované někde tam rádio. Dokud mě отворачивали v den, ji zaslechl cvaknutí kliky. Její prudce se otočil ke zvuku, když sáhl po перезаряженным "Люгером".
  
  
  Ve dveřích stál agent Topcon s rozbitým nosem, a její vysoký společenský shell upřímně za ním.
  
  
  Muž s zlomený nos natáhl se pro zbraň, ale jeho ego zabil. Dokud ego ruka byla na bundu, ošklivá, málo Вильгельмины již ukazovala na jeho úžasem tváří. Ego vysoký soudruh dokonce se pokusil.
  
  
  "Krok, který v ruce na kabát. Opatrně," řekl jsem.
  
  
  On to udělal.
  
  
  "Nyní si oba, vstupte dovnitř."
  
  
  Její, ustoupil na dva kroky a vstoupil do kupé. Její nařídil vysokému muži, zavřít za sebou dveře. Když to udělal, ji opatrně обезоружил obou.
  
  
  "Jak jsi to udělal?" - zeptal zlomený nos. "Jak jsi utekl kolem chaty?"
  
  
  "Na tom nezáleží," řekl jsem, držte ih oba před sebou. "Kde Jsou Naši Lidé?"
  
  
  "A", - zasmál se vysoký muž. "Šel jsi těm lidem, mým přítelem. To není selle v tento vlak".
  
  
  Byl mi olizuje, všechny. Její hit je to "Люгером" boční pohled na ego gólů a dospělý. On se zasmál a padl na zdi kupé.
  
  
  Její zeptal se.- "Chcete zkusit lhát znovu?"
  
  
  Vysoký muž byl šokován a ohromen. Jiný mluvil za něj. "Na palubě", - řekl on. "Ale nevíme, kde. Nechali jsme ego na druhém konci vlaku".
  
  
  "Je to kupé pro jednu osobu," řekl jsem. "Vy dva vzali samostatné kupé?"
  
  
  Muž s zlomený nos zaváhal a vysoká temně se na něj podíval. "Ano."
  
  
  "Jaký číslo?"
  
  
  "Ne mluvit emu!" - hlasitě křičel vysoký muž. Její hit jeho ego nohou v dolních končetin, a on křičel.
  
  
  "V pořádku?" Její zeptal se jiný.
  
  
  "Je to další kupé", - jemně řekl muž, ткнув palcem do zdi.
  
  
  "Blázen!" - řekl vysoký muž skrz zuby.
  
  
  "Dobře, jdeme," řekl jsem. "Na platformě. Pojď ven".
  
  
  Ten, kdo má zlomený nos, otevřel dveře a vyšel na chodbu, a její tlačil na vysoké umění. V chodbě nikdo nebyl, a proto to není подпускал "Люгер".
  
  
  "Nesmíte se vůbec hýbat", - objednal jsem, вонзив pistoli do žeber vysoké osoby.
  
  
  Přes okamžitý jsme dosáhli platformy mezi stroji. Její stála za nimi a držel "Люгер" na ně. "Dobře, je k dispozici", - objednal jsem.
  
  
  Se upřeně podíval na mě.
  
  
  "Vlak se pohybuje velmi rychle," - řekl, že ozbrojený pachatel.
  
  
  "Ne tak rychle, jako brýle kolem této zbraně", - varoval její ego.
  
  
  Pak krátké výkyvy hulvát s rozbitým nosem otevřel dveře a skočil. V příští chvíli vysoký muž spěchal zoufale se na mě.
  
  
  Ji potkal v útoku kmenem люгера, silně udeří ego na břichu. To застонал a bez vědomí tvrdě dopadl na kovovou podlahu u mých nohou. Její odstranil "Люгер" do pouzdra, vytáhl ego na otevřený den a spadl z vlaku.
  
  
  Ji viděl, jak ego обмякшее tělo ударилось o štěrk, a pak je pryč na mysli ve vysoké trávě. Emu, by to asi bylo lepší, než kdyby byl při vědomí, ale v každém případě bych stahl trávit hodně to oblouky. Koneckonců, on se snažil разнести mě na malé kousky.
  
  
  Nyní byl Richter. On byl v tom vlaku, a musel jsem se ego najít. Její netrpělivě čekal na to.
  
  
  
  
  Тринадцатая kapitola
  
  
  
  Výběr nebyl. Brzy vlak подъедет k Димитровграду a въедет do Bulharska, a pak se moje práce stane ценымногие složitější. Nemohl jsem jen tak sedět dát ruce a čekat, až Richter zdát. Musel metodicky prohledávat spací prostory, klepání po celý den. Tato taktika může způsobit problémy mě s носильщиком, ale musel jsem riskovat.
  
  
  Její rozhodla jít na dálný nit prvního nároku vozu, to je to, co lízání, k přední části vlaku. Její začalo pátrání z dálného oba konce a пробирался zpět přes obě auta. Ale tento plán se náhle stahl zcela zbytečné. Když ji dostal do bodu přibližně v polovině cesty přes první spací vagón, dveře kupé se otevřely a na chodbě, jen několik metrů ode mě byl Hans Richter, уставившийся se na mě jako na strašidlo.
  
  
  "Vy!" - прошипел to.
  
  
  Jeho, všiml si, že je to ness rádio.
  
  
  "Jdi, Richter, - varoval jsem ji. "Vy jste se dostat do cesty, fotografie, hudbu teď."
  
  
  Ale u Richter byly jiné myšlenky. Zamumlal něco pod vousy německy, pak se otočil a běžel chodbou pryč od mě.
  
  
  On míří k спальному вагону, který ji právě opustil, na konci vlaku. Vlak byl příliš přeplněný, že se snaží střílet. Místo toho jí spěchal k jádru věci.
  
  
  Po několika okamžicích Richter se ocitl na zadní platformě vlaku. Šel tak daleko, jak daleko mohl v tomto směru. Když ji přiblížil den s pistolí, to jsem čekal. Všechny zabouchl dveře naproti mě, když se ji snažil dostat přes její otvory na platformě. Je to skoro ztratil rovnováhu, když se dveře narazila mi prsa a ruce. Richter silně ji tlačil. Ji opatrně vešel do dveří a spatřil, jak Richter zmizí na schodech, vedoucí na střechu stroje.
  
  
  "Vzdej Se, Richter!" - křičel jí přes hluk vlaku. Ale on zmizel přes zorné pole.
  
  
  Zdálo se, že neměl co dělat, ale sledovat za ním.
  
  
  Její перегнулся přes koleje, při pohledu nahoru po schodech, a právě včas, viděl jsem, jak Richter целился mi do hlavy, kolem malého belgického revolveru. On vystřelil, jeho skočil zpět, a brýle se dostala na мчащуюся zem pod koly. Pak Richter cestoval na střeše vlaku do přední části vlaku.
  
  
  Její rychle se vyšplhal na žebřík a vyšplhal na horní straně vozu. Richter už byl na druhém konci, skákání přes auto-restaurace k poslednímu спальному вагону. On na chvíli ztratil rovnováhu, приземлившись na střechu příštího vozu, ale odolat.
  
  
  Jeho běžel za ním na střeše vozu-restaurace. Když ji dostal před oba konce, její zastavení, перепрыгнул vzdálenost mezi ním a spací вагоном a pokračoval v útěku.
  
  
  Richter se otočil a ještě dvakrát vystřelil na mě. Ji, viděl, jak on zaměří, a пригнулся. Oba výstřely prošly mimmo, i když začátek druhé прогрыз střechu vozu pod nohama. Ji otevřel zpátky do ohně s "люгера", ale vlak se pohyboval pod námi, taky ji nemohl cíl, a brýle nevinně пролетела mimmo hlavy Richter. Pak se znovu rozběhl.
  
  
  Richter перепрыгнул ještě jedno místo mezi auty. On byl lepší v tom. Ji následoval; běželi jsme a перепрыгнули přes několik vagónů. Richter přiblížil k přední části vlaku.
  
  
  Když Richter udělal další skok mezi auty, vlakem otočilo, a on klesl na jedno kterémukoli národu. Když se otočil a viděl, že jsem k k mu a znovu нацелил malý revolver a udělal ještě dva výstřely. Její zřítil na střechu dalšího vozu, a kulky разъели strom v nástavbě vedle mé hlavy a rukou. Richter potřetí stiskl spoušť revolveru, ale nic se nestalo. Pak se rozzlobeně hodil na mě zbraň. On odrazil se od střechy auta a zmizel na okraji.
  
  
  Richter znovu se otočil a běžel zpátky. Její vstal, strčil "люгер" do pouzdra a následoval ho. Pak ji viděl před tkalcovský stav, na svahu hory, a зияющее v nen černá díra - tunel. Vlak narazil v tunelu, a Richter bench press právě včas, když se jeho vůz zmizel ve tmě. Taky ji spěchal lícem dolů, a pak ji ponořila do tmy. Přes okamžitý ji viděl, jak roste disku světě
  
  
  na druhém konci a znovu vyšel na černé trubky na denní брылев.
  
  
  Richter se již blíží k паровозу. Její vstal a běžel za ním. Ji hotel zabránit emu vrátit se do vlaku. On skočil na první vagón za паровозом a pokračoval v pohybu. Když se jí, seskočil, vlak prudce na strmém zatáčce cesty. Její klesl vpravo a mírně se uvolnit ze střechy auta.
  
  
  Její počkal, až se koleje opět выпрямятся. Pak ji přesunul k Рихтеру. Vlak se znovu prudce na hrbolaté silnici, když Richter přiblížil k přední části vozu. On spadl a pustil rádio. To заскользило k okraji střechy vozu, ale Richter chytil ji dřív, než to spadlo .
  
  
  Richter byl nyní je před vůz. Podíval se na komín, dokud se jí blíží, snížit malou vzdálenost mezi námi. On se rozhodl skočit na паровозу, a místo toho přistoupil ke schodišti, vedoucí přes palubu stroje. Jeho dostal se do něj, jakmile se vkročit na něj.
  
  
  Její popadl ego iso všechny síly a odtáhl ho na střechu auta. To впился na mě pohledem, snaží se uniknout na svobodu.
  
  
  "Pusť mě!" vykřikl. "Copak taky si myslíte, že jsem vytvořil to všechno nadarmo?"
  
  
  Ego slova byla téměř odplaveni větrem, před tím, než ji stačil chytit, co říkal. Ale ego očí mi řekl všechno. Jeho snažil se uspět tam, kde všichni ostatní utrpěli porážku, a Hans Richter nakonec ocitl v pasti. Za pár dní ji stahl ego nepřítelem.
  
  
  Její udeřil ho pěstí do ego квадратному tvář a zlomil emu nos.
  
  
  Richter spadl na střechu pohybující se stroje. Krajina sklouzl pod námi překotným tempem. Znovu ji popadl za něj, ale on kopali a srazil nohy z pod mě, a já jsem padl vedle něj a перекатился na samotný okraj střechy.
  
  
  Její pohled na porosty země pode mnou, chytil se za okraj střechy rukama a nohama. Dokud ji pomalu přicházela od konce, Richter znovu postavil na nohy. Když ji otočil, aby se vyšplhat, on mě praštil nohou do branky.
  
  
  Její vyhnul nárazu, a Richter znovu ztratil rovnováhu a padl na kolena. Oba jsme se společně s těžce vyšplhal na nohy, ale tentokrát u mě byla výhoda. Její hit jeho ego pěstí do žaludku, a to согнулся na polovinu. Pak ji udeřil jeho ego víc gólů a opakovat ránu. To отшатнулся a málem spadl znovu.
  
  
  Nyní jí byl mezi Рихтером a přední hranou střechy vagónů. Poslední zoufalý úsilí, on dělal rádio mi v hlavě. Tentokrát ji viděl, že se blíží, a ustoupil, když Richter přišel ke mně. Impuls ego útoky nesl ego mimmo mě ke konci stroje a nad ní. Když on letěl, ji popadl vysílačka a vytrhl ji měl na rukou. Richter se zhroutil na otevřený prostor mezi strojem a паровозом.
  
  
  Neměl jsem šanci ho zachránit. Jeho málem vyletěl, když chytil za rádio. V dalším okamžiku Richter spadl mezi вагоном a паровозом, a pak dopadl na pražce dole. Pro dolly sekundy vozy перекатились přes ego смятую postavu.
  
  
  Pohled nebylo příjemné. Richter dokonce ujel закричать. Tělo opustilo pod pohybujícím se strojem. Pak, když ji, rozhlédl ji viděl оторванную nohu a jiné části těla, které nebylo možné rozeznat, klesl z housenky. Bělehradského řezník byl зарублен.
  
  
  Vlak замедлял. Jsme jasně приближались k Димитровграду, a nemohl se dostat na tento vlak, když to tam dorazil. Její, sešel dolů po schodech, které Richter se snažil použít dříve, a když vlak zpomalil ještě víc, její, skočil na мчащуюся zemi.
  
  
  Její snažila udržet nohy pod sebou, ale nemohl. Dvakrát převalil z nohou na hlavu, соскребая tělo a рвущие tkaniny, dokud se řítil. Pak to jako zázrakem ocitl se na zádech na úpatí malého kopce a viděl, jak rozhledna vlaky ustoupí po kolejích.
  
  
  Její tápal zlomené kosti, ale nenašel. Ji ztratil rádio, ale to bylo v patnáct metrů ode mě. Jeho, přistoupil k němu, a ve světle pozdně odpolední slunce otevřel ego vzadu a nakoukl dovnitř. Volit to, jak ji a dospěl k závěru, vestavěné rádio, takže to vypadalo, jako součást fold paper - zařízení pro satelitní sledování.
  
  
  Její uzavřel rádio a zavrtěl hlavou. Moje levá ruka a tágo pálila v místě, kde byly натерты štěrku podél trati. Její otřel obličej kapesník a podíval se na trať směrem na místa, kde Richter spadl z vlaku. Tam byl dobrý míli nebo tak, a jí nic neviděl.
  
  
  Asi třicet metrů odsud natáhl sérii paralelních kolejí, a za ním pomalu blíží vlak. To střely do směru, odkud je to jen co přišel, směrem k průsmyku Elin. Někde před tento vlak bude pohybovat na hlavní cestu.
  
  
  To bylo velké štěstí pro mne,
  
  
  protože to вытащит mě kolem této oblasti ve spěchu a tak, aby ji mohl vyhnout úřadů. Rychle přešel na jiné cestě. Přes okamžitý vlak se pohyboval mimmo mě, postupně zvyšuje svou pomalou rychlost. Její počkal, dokud bude vyhovovat, poslední stroj, prakticky po celém několika vozů druhé třídy, a pak začal běžet tak rychle, jak jen mohl. Ji, skočil na zábradlí schodů na zadní platformě a držel ji, a vlak vytrhl nohy z pod mě. Okamžik později ji stál na platformě s рацией Hans Richter v ruce a díval se, jak do dálky vyhnul krajina kolem Димитровграда.
  
  
  Méně než za pět minuta vlak je za námi je to místo, kde Řezník se setkal s vhodnou smrt. Její viděl něco podobného na hromadu starého oblečení, ležící mezi kolejnicemi, ale zápisky nebyly identifikovány, jako je osobnost. Zbytek Richter ležela někde na té straně kolejí. Jeho po dlouhou dobu a zamyšleně se díval na hromadu, a pak zmizela na mysli.
  
  
  Ursula bude nespokojen s tím, že Richter nepřinesl v Bonn pro soud. Ale na konci ego ošklivé kariéry nastal jakýsi spravedlnost - jakési brutální odplata.
  
  
  Jsme s Урсулой strávit dnešní noc v nějaké malé комнатке v Црвени Крст. Její, se týkala jejího těla, a my jsme mysleli, že jen o těch příjemných chvil spolu.
  
  
  Jsme отводилось na to právo.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Brigáda vrahů
  
  
  První kapitola
  
  
  Když je v šedé časných ranních hodinách zazvonil telefon, jeho věděl, že na druhém konci drátu mohl být jen jeden člověk - Jestřáb, můj šéf v AX.
  
  
  Telefon stál na nočním stolku na opačné straně postele, takže jsem se musel plazit přes Marii von Альдер, спящую vedle mě, dostat se do něj. Maria зашевелилась ve snu, lehce подтянув jednu nohu tak, že její transparentní růžový ночнушка vzrostla nad boky, když ji zvedl.
  
  
  "Musíš se okamžitě vrátit," řekl Hawk, jakmile se dozvěděl můj hlas. Ego slova byly ostré a asertivní. "Pracujeme na nové dohodě. Buďte připraveni odejít přes třicet minuta ".
  
  
  "Přes třicet minuta?" Její zeptal se. "Jak? Zdá se, že jsi zapomněl, kde jsem.
  
  
  Její byl na Whisky-Kay, malém ostrově u baham, kam mě poslal sám Hawke. Potřeboval jsem zařídit loď, aby mě vyzvedl a vezmi odina v okolí velkých ostrovů, aby ji mohl sednout na letadlo zpět do Států.
  
  
  Хоуку se dočkat, až slyšet můj revmatismu. "Buďte připraveni odejít přes třicet minuta", - opakovat to, ledovou tónem. "Pan pan James poskytuje vašemu dopravy ".
  
  
  Její mlčky přikývl. "Pan pan James "- to je krycí jméno prezidenta Spojených Států Amerických.
  
  
  "Dobře," - řekl Hawke, jako kdyby viděl, jak jsem киваю. "Loď vás vezme na hlavní u Whisky-Kay rivne přes dvacet sedm minuta". On zavěsil. Uvedení trubice, její viděl, že Marie otevřela oči a dívá se na mě.
  
  
  "To byla moje kancelář v New Yorku," - řekl ji ahoj. "Obávám se, že musím vrátit. Společnost pošle loď.
  
  
  Maria myslela, že její milionář jménem Tony Proutkařit, krytí, který ji použil ve svém současném zaměstnání na AX. I kdyby to slyšela můj rozhovor s Hawke, u nah stále by neměla žádný důvod pochybovat o mém krytí-up.
  
  
  Ale to скривилась, její zralé červené rty explodovala. "Musíš se vrátit dnes?"
  
  
  "Ano, obávám se, že ano," - vesele řekl jsem, jít vstát z postele. "A nejen dnes, ale i upřímný teď. Mám mít čas se obléct do toho, jak sem dorazí loď.
  
  
  Ale dříve, než ji byl schopen vstát z trosek, Maria zvedla ruku a hravě потянула mě za ruku, kresba k sobě.
  
  
  "Tobě není třeba tak spěchat, - хрипло řekla.
  
  
  V tom nebylo pochyb o tom, že Maria von Альдер bylo krásné stvoření, dlouhonohý štíhlý blondýnka s krásně složený zlatým tělem a plné hladké prsa, růžové konečky nichž упирались v leaf její průhledné šaty. Podívala se na své tělo, a mohla vidět, že její vzhled dělal se mnou. To sklouzl z postele na zádech, mírně приподняв stehna, nabízí mi své шелковистое tělo, jako sklenice na víno lásky, čeká svého naplnění.
  
  
  S celou silou vůle, na kterou ji byl schopen, jí zašeptal: "Budou a jiné časy". Ji držel rty na její tvář a šel do sprchy.
  
  
  Ji nemohl stěžovat na to, že posledních pět dnů na Whisky-Kay, byly velmi příjemné. Ostrov byl hřištěm pro velmi bohaté. Kam se nám podíváte, všude bylo luxus - čisté, čerstvě vyprané námořní jachty, kterým zakotvena v šumivé modré vody; akrů drahé udržované trávníky, planoucí jasným ohnivým podzimní barvy, se táhnou až k moři; shluky luxusních vil, jasně malované, jako kdyby byly vypracovány programy pro děti мелками, stál nad Atlantickým oceánem. Její bavím o všem, včetně Marii von Альдер, za posledních pět dnů.
  
  
  Ale moje návštěva na Whisky-Kay stále byla zklamáním; To tam byl na věci a nebyl lízání, k řešení své aktuální úkoly, než v ten den, kdy se Hawke poprvé проинструктировал mě štábu v sídle AX ve Washingtonu.
  
  
  Hawke začal rozhovor neobvyklé монологом o nebezpečí této konkrétní mise, neuvěřitelné šance a životní důležitosti úspěchu.
  
  
  Její hodil na něj pohled koutkem oka, myšlení, a co je ještě nového? Je to skoro čekal, že vidět, jak vrásky kolem ego tenké rty promění v úsměv. Občas Hawk, diskrétní obyvatel Nové Anglie, pokusil se udělat vtip. Ale viděl jsem, že ty vrásky kolem ego rta a pronikavé oči jen intenzivnější, a já jsem věděl, že to je vážně.
  
  
  To se šoural papíru na stole a zamračil se. "My jsme právě byli informováni - to, samozřejmě, přísně tajné - co šest hodin před premiérovi Anglii hrozí zabití ega dlouholetý přítel, člen parlamentu. Dva muži byli ve venkovském domě premiéra, když na druhé najednou досталь pušky, нацелил ji na premiéra, a pak, zcela nevysvětlitelně, нацелил pušky na sebe a вышиб si mozek. V té době již nikdo nebyl, takže se můžeme vydat veřejnosti falešný příběh. Ale skutečné důsledky nehody jsou otřesné ".
  
  
  Jí přikývl. To bylo více matoucí, než očekával, a i potom inauguračním projevu Хоука.
  
  
  "Oficiální britská verze popisuje to jako nehoda", - pokračoval Hawke. "Záblesk v pánvi, když další kontrolu pušky. Samozřejmě, nebude
  
  
  
  
  On se zmínil, že první zbraň byla namířena proti premiéra ".
  
  
  "Chystáte se půjčit mě англичанам pro pomoc při vyšetřování?"
  
  
  Hawk zavrtěl hlavou. "Problémy olizuje k domovu. Informoval o podobných případech v Číně, Francii, Japonsku a Germanium. V každém případě je potenciální vrah měl sílu zabít svou oběť, ale místo toho zabil sebe.
  
  
  "Můžete si představit, jaký vliv tyto zprávy měli prezidenta. To se snadno mohl stát dalším cílem. A to nebude čekat, dokud člen tohoto týmu vrahů dostane do Bílého domu, i když vrah je nakonec zabije jen sebe. Naším úkolem tentokrát - hledat a zničit - preventivní opatření ".
  
  
  "Máme nějaké зацепки?"
  
  
  "Trochu, - přiznal Hawke. Zapálil jednu kolem svých levných doutníků a chvíli попыхивал v tichu. "Mám všechny soubory vyšetřování různých zpravodajských služeb, v každém z členských států a také Interpol. Chcete vědět, co našli? "
  
  
  To uvedl fakta na prstech. "Za prvé, všichni mrtví vrazi byli kompletní. Za druhé, všichni byli posedlí svou váhou a strávil spoustu času se snaží zbavit se ho. Tři-tři, kolem nich byly blízko se sestrami Pozadí Альдер ".
  
  
  Její приподнял obočí. "Skvělé. Její hledám silné muže na dietu, kteří mají rádi krásné dívky. Například ne zcela упрощаешь to ".
  
  
  "Já vím," řekl Hawk. "Je mi líto." Soudě podle toho, jak to řekl, jeho téměř svěřil emu. Ale pak to znovu stahl rozhodně věcný.
  
  
  "Začneme od sester pozadí Альдер, pak je tam s vámi. To je web-real tip, kterou jsme dostali ".
  
  
  Dívky na pozadí Альдер sami byli trochu divné. Maria, Хельга a Elsa - identické тройняшки-blondýnky, dobře známé každému čtenáři novin nebo телезрителю. Jim bylo dvacet, a oni jsou krásné. Oni přijeli do Spojených Států v Německých pak vypuknutí druhé světové války se svou matkou Урсулой. Oni se specializují na мужьях a любовниках milionáře, kteří dělali ih bohatými dary v podobě domů, roztroušených po celém venkovní bazén, jachty, šperky a dokonce i soukromých letadel.
  
  
  Odrazu, se rozhodl, že se setkávají s pozadím Альдерс, byla pravděpodobně jedním kolem nejpříjemnějších způsobů, z nichž se jí někdy začínal plnit úkoly.
  
  
  Pro AX bylo dost, jen mi poskytnout krytí - Tony Доуэса, bohatého podnikatele, унаследовавшего prosperující export-import obchodní centrály-centrálou v New Yorku. Brzy, když Hawke zákulisí дергал za ty správné nitky, jsem byl pozván na několik večírků, že dívky a Pozadí Альдер. Jakmile ji potkal sestry, bylo docela snadné, s bohatou projevy štědrosti a pozornosti, stát se součástí ih sociální sítě.
  
  
  Maria byla prvním pozadí Альдером, kterého jsem "zkoumal". To ji odvezl na Whisky-Kay, kde jsme strávili pět šťastných dní v luxusu. Ale ráno, když Hawk nařídil, abych se vrátil do Spojených Států, neobjevil žádné další stop.
  
  
  Dva
  
  
  Méně než dvacet minut, pak se hovor Хоука ji, zamířil k hlavnímu zakotvit Whisky-Kay. Maria von Альдер šla se mnou, lpění na ruku. Tam již čekala loď - сорокфутовый křižník, velká část květin облезла a заржавела, dva diesel pracoval na volnoběh. Na palubě byly čtyři osoby.
  
  
  Odina kolem muže, na kterém bylo выцветшая čepice, vykřikl: "Jsme připraveni odrazit se, pane Proutkařit".
  
  
  "Být s tebou," odpověděl jsem. Ji, otočil se, aby se rozloučili s Marií, a ona dlouho a требовательно políbil mě.
  
  
  "Pamatuj, Дамплинк", - řekla, - všechny sestry pozadí Альдер nazývali své muže "Дамплинк", - "drž se dál od těchto mých sester, nebo jí выцарапаю jim oči".
  
  
  "Můj, nebo no?" Její zeptal se.
  
  
  "Všechny oči", - řekla.
  
  
  Rychle mě políbil a ji, skočil na palubu křižníku. Muž v vybledlé бейсболке okamžitě spěchal pryč. Když je výkonné dvojité diesely cruiser ožívají, ji viděl, jak se druhá loď неслась k zakotvit. Náhle se otočil a zamířil k mému крейсеру, který se rychle blíží k otevřenému moři, ego nos рассекал vodu, a jeho nos dělal kolem sprej петушиный ocas. Brzy Maria von Альдер, stále ještě stojící na konci přístavu bar, se zmenšil do velikosti panenky, a pak úplně zmizel. Přes několik minute ostrov sám zmizel na celé zorné pole.
  
  
  Najednou si uvědomil, že nás pronásleduje jiná loď. Známý chlad běžel až do zad. Někdo dopustil vážné chyby - mohl by to být on?
  
  
  Ji snažil pochopit to, a to rychle. Nebo jiná loď se nepřátelské lodě, пытавшимся se dostat do mě, nebo jí umožnila vyzvednout sami na lodi, a jiné plavidlo bylo tím, který Jestřáb poslal na Whisky-Kay. Předtím, než jsem měl příležitost pracovat se nad tím ještě, muž v бейсболке řekl mi pak, že jsem hotel vědět.
  
  
  "Prosím, nedělejte nic hloupého, pan Proutkařit, - řekl on. On se naklonil kus plachty na palubu a popadl nazbyt, лежавший pod ním. Mozek byl zaměřen mi v hrudi.
  
  
  Alespoň to nevěděl, mé skutečné jméno. Ale jeho stále ještě nedokázal vysvětlit, odkud to věděl, že budu čekat podaří vstát z přístavu bar v Whisky-Kay.
  
  
  
  
  
  tak Buď někdo подслушивал hovor Хоука, buď mě vydán Maria von Альдер.
  
  
  Ozval křik osoby za kontrol křižníku a loď se otočil vpravo s náhlým креном, který málem srazil nás všech s nohou. Pak jsme viděli, v čem je problém - zlověstný stříbrný předmět, ostrý intelektuální lightweight directory vodu téměř otevřeně nad nosem. Преследовавший nás loď vydala торпеду, ale raketa neskončil v nás, a letěl do moře.
  
  
  Ale tento krátký okamžik, když všechny ruce na palubě křižníku ztratil rovnováhu, dal mi potřebnou mi možnost vytáhnout Wilhelmina, můj upravený Саночника s трехдюймовым kmenem. Dokud ji byl s Marií do Whisky-Kay, schoval své ego v tajném prostoru v mém zavazadle. Ale před tím, jak opustit náš pokoj, v to ráno, když Marie byla v jiné místnosti, ji opatrně sáhl ego v промежностную pouzdra, který ji nosil ve svých kalhotách, jak oslovit zbraň a расстегнув ширинку.
  
  
  Zatímco muž s pistolí stále ještě ležel na перилах, její, posadil, rozepnul zip a vytáhl "люгер". Ji mohl vidět úžas na ego člověka, když "Люгер" se objevil na mé ширинки. Zařval a hodil jeho hlaveň pušky nahoru, jeho prst stiskl spoušť. Jsme stříleli současně. 9-миллиметровая brýle Вильгельмины snížila propast mezi námi na полсекунды rychleji. Brýle снесла muže tvář a отбросила ego přes zábradlí do moře, a z brokovnice brokovnice se dostal do переборку za mnou.
  
  
  Její pochodoval rychle, jednou rukou popadl záchrannou gillett, a další bodné "Люгер" zpět do pouzdra. Pak ji, skočil přes zábradlí do moře. Jeho pochopil, že lidé v začátku druhé lodi dali mi signál, aby se ho pokusil dostat z lodí, kdy vydali торпеду, a že se dívali, jak za mnou v dalekohledu.
  
  
  Přes den teplo, když ji zasáhla, a šel pod vodu, voda byla strašně studená. Stále mačkání v ruce záchranný gillett, se téměř okamžitě vyskočil a plaval od křižníky co vypuknutím druhé lodi, která se zabývá nyní неслась ke mně. Přes její rameno viděl, jak se křižník začal odvíjet ve snaze.
  
  
  Křižník se stále nacházel na půli cesty, když blížící se loď vydala ještě jednu торпеду. Mořská raketa просвистела mimmo mě, jen pět metrů od mě, a tentokrát se dostal do bránice křižníky. Nastal pekelný výbuch, a mě postihly silné rázové vlny, které se šíří přes vodu, elektrický proud, procházející přes obnažil drát pod napětím. Křižník rozbila na části, zvedání obří gejzír kolem vody, odpadu a drátu.
  
  
  Za několik sekund-pro-loď подтянулась na palubě, a pomáhající ruce zvedl mě na palubu. Jakmile se na palubě, její viděl, že tato loď byla přesnou kopií právě zničeného křižníku; i na отслаивающуюся a ржавую barvy a počet lidí na palubě. Ale tentokrát nikdo kolem muže, ukázal na pohlednici s razítkem Spojených Států a podpisem prezidenta.
  
  
  "Omlouváme se za nepříjemnosti", - stručně řekl muž. "Přišli jsme pozdě na molo v Whisky-Kay. Někdo zařídil malou диверсию na našich генераторах držet nás. Když jsme viděli, že druhá loď se odstěhovala spolu s vámi, jsme uhodli, co se stalo ".
  
  
  "Děkuji", - usmál jsem se. "Vy dobře zotavil".
  
  
  To není stahl přiznat, že je skutečný profesionál. Místo toho řekl: "Možná, že budete chtít převlékla do suchého oblečení, než se dostaneme na místo určení. Dole v kabině, najdeš oblečení.
  
  
  Ji, sestoupil dolů a převlékl se do čerstvé džíny, sportovní tričko, boty a ponožky. To byla zrovna švédy Saville Row, ale bylo čisté a suché. Moji zachránci nejsou ptal jsem žádné problémy a nejsou nabízeny žádné informace. Pravděpodobně to byla CIA, ale stále neměl představu, jak měli v plánu vrátit mě zpět na pevninu s to rychlostí, kterou měl na mysli Hok.
  
  
  Když ji znovu vylezl nahoru, stejný muž, který mluvil se mnou dříve, mi řekl, že se musíme dostat do bodu transplantaci zhruba přes šest minuta.
  
  
  Její, přikývl, ale stále nechápal, o čem mluví. Chvíli jsme byli mimo zorné pole Whisky-Kay, a kolem toho, co jsem věděl o této části Atlantského oceánu, na míle západně nebylo země, kromě USA. Vše, co jsem mohl vidět, byly horské vlny modré šaty ze všech stran. .
  
  
  Rivne přes pět minuta a padesát vteřin jsme se ocitli v dohledu letadlové lodi NÁMOŘNICTVA spojených států, a osob na palubě se mnou řekl: "Hlas a my jsme upřímně na tlačítko".
  
  
  Deset proudových letadel se založenýma křídly sedí na letadlové lodi, jako tmavé ptáci, rekreanti před obnovením letů. Někteří členové posádky svrhly веревочную žebřík, když se naše loď šla ke břehu. Ji, podal ruku svému zachránci, a pak vylezl po žebříku. Křižník odejde a téměř zmizel z dohledu бурлящем moře, než jí dosáhl paluby.
  
  
  Kapitán lodi pozdravil mě nahoře je rampa, отсалютовал jí odpověděl, a rychle táhl mě k реактивному palubě letadla, který čekal na leteckou palubu. Motory A-4 Skyhawk již byly
  
  
  
  
  zahrnuty, snaží se vzlétnout. Její, potřásl rukou pilot, mladý рыжеволосому, oblékl летную oblečení a přístavy v zadní kabině. Pilot mi ukázal "palec nahoru", a my závratnou rychlostí катапультировались z paluby letadlové lodi do nebe. Když prezident Spojených Států byl váš osobní cestovní agent, ubytování bylo přísně prvotřídní...
  
  
  Tři
  
  
  Zpáteční let do spojených Států prošel rychle a bez komplikací. Našim hlavním cílem byla letiště jménem John kennedy, ny v New Yorku, a jsme přistáli tam, na speciálně připravené dráhy. Pak slunce a jasné nebe, na Whisky-Kay, jsem nebyl připraven na drsné, ostré январским холодам New Yorku.
  
  
  Hawke čekal na konci dráhy dlouhé tmavé limuzíně. Jakmile ji přešel z letadla na auto, рыжеволосый pilot zamával rukou, letadlo a letět k авианосцу. V přední části limuzíny seděli dva muži - řidič a, jak jsem pochopil, ještě jeden agent AX. Ji, věděl, že musíme čelit vážné krizi, protože Hawke je téměř nikdy odhaluje osobnost jednoho agenta k druhému. Hawke zaklepal na skleněnou septa, отделявшей nás od muže před sebou, a limuzíny jel přes letiště.
  
  
  "No, N3, - řekl Hawk, díval se z okna, - předpokládám, že nemáte žádné nové informace, informovat".
  
  
  "Obávám se, že ne, pane," řekl jsem, ale přesto řekl emu o дублирующем křižníku na Whisky-Kay a mé spasení. Její dodal: "Samozřejmě, že je nemožné dokázat, jak oni získali informace. Maria von Альдер může vůbec zúčastnit se ".
  
  
  "Hmm", - odpověděl pouze Hawke.
  
  
  Jeli jsme v klidu několik sekund, než se Drak otočil se a nevrle řekl: "Šéf ruské komunistické strany by měl přijet sem, do new york, například přes šest minuta. On se setká s některými kolem našich lidí na tajném zasedání v OSN, než se bude startovat zpět zítra. Na nás vložili odpovědnost za bezpečnost ego, dokud on je tady. Hlas proč to tak naléhavě potřebuje v tobě.
  
  
  Byla řada na mně пробормотать: "Hmm".
  
  
  Limuzína zajel a teď se zastavil u jedné z drah letiště, kde se ego čekal velký dav lidí a strojů. Hawke se naklonil dopředu a ukázal na obří proudového motoru, спускающийся z olovnatého nebe. "Náš návštěvník, právě včas", - poznamenal on, podíval se na kapesní hodinky, které nosil na řetízku, перекинутой přes gillett.
  
  
  Jakmile ruský letoun se zastavil na dráhy, zaměstnanci letiště se rychle подкатили příčky na den kabiny, a vyšel sovětský předseda strany. Kolem obrovského letadla za ním následuje několik dalších ruských úředníků, a před schody celou skupinu okamžitě obklíčili policajti a zaměstnanci bezpečnostní služby - jak ruští, tak američtí - a сопроводили do fronty kolem stroje. Když se průvod v čele se skupinou new yorku, motorkáři se vzdálil ze, naše limuzína jel skutečně za stroj sovětského ministra. Brzy jsme již byli u brány Organizace Spojených Národů, dlouhá majestátní řetěz vlajek které rychle развевалась na ledovém větru.
  
  
  Jakmile jste uvnitř budovy, celá skupina se rychle přenesli do jedné kolem pokojů, soukromý rady bezpečnosti. Byla to prostorná místnost bez oken, se sedadly, rozložených úrovně, jako v amfiteátru pro diváky, s tribunou v centru, kde vidí své místo sovětský předseda představenstva a ego party, stejně jako poradce pro bezpečnost Spojených Států a ego asistenti. Její a Hawk, jiný agent AX a její uvažují o místa v první jízdě řadě vedle ruské bezpečnostní policií, сопровождавшей sovětského vůdce z Moskvy. Za námi stáli zástupci donucovacích orgánů města, státní a federální vlády. Setkání, samozřejmě, bylo uzavřené pro diváky.
  
  
  Dva muži hovořili prostřednictvím tlumočníka, který překládal šepot od jednoho k druhému, tak že nic, že řekl, že nebylo slyšet tam, kde jsme seděli. To bylo jedno, že dívat se na představení, mim a жестам hádat, co říkají herci.
  
  
  Nejprve se zdálo, že oba muži byli сердиты a podezřívavý. Bylo hodně mračit, mračit se a buší pěstmi. Brzy hněv byl zmatený, a pak ji spatřil, že dva muži stal se více přátelský. Zdá se, že začali chápat, že nám jedna strana seděla za kuriózní incident.
  
  
  Brzy potom se tohoto setkání přišla do konce, a předseda Sovětského Svazu a poradce pro bezpečnost USA stály třást sobě navzájem ruce.
  
  
  Pak se jeden kolem členů strany sovětského ministerského později jí bylo známo, že byl ruským velvyslancem - udělal krok k předsedovi komunistů. On držel вытащенную kolem kapsy granát. Muž открепил granát a hodil ji na plyšový koberec otevřeně k nohám ruského vůdce.
  
  
  V последовавшую zlomek vteřiny ledové hrůzy v místnosti by bylo slyšet naše hlasy. Ji viděl čistý horor člověka sovětského ministra, když se bezmocně podíval dolů na vražedný aktivuje granát, ležící na ponožkách ego boty.
  
  
  
  
  
  instinktivně ji vytáhl svůj Люгер Вильгельмину na pouzdra, ale Hawke chytil mě za ruku. Ve delle, protože on byl rychlejší mě vidět, že já nemůžu nic udělat. Na brýle, pouze rychlejší bude foukat granát. Ruský vůdce nebyl čas ani ustoupit.
  
  
  V tomto okamžiku, kdy všichni přítomní v místnosti byli paralyzováni, ruský velvyslanec, muž, уронивший незакрепленную granát - vrhl na výbušniny. Ozval tlumený výbuch; Smrtící síla granáty bylo potlačeno tělo muže. Ego tělo разлетелось na části, cílem je oddělen od trupu.
  
  
  Následky exploze otřásly předseda Představenstva a dalších přítomných na pódiu, ale jinak jim byly ponechány bez úhony. Jsme s Hawke okamžitě přenesl ruské a americké delegace kolem místnosti příjemná venku limuzína. Byla narychlo přijata opatření k tomu, aby poradce pro bezpečnost USA a ego zaměstnanci se vrátili do Washingtonu, a ruská strana zamířila na sovětské velvyslanectví a zůstal tam až do odjezdu do Moskvy.
  
  
  Mezitím, ambulance policie a N. yp D. V OSN začali přicházet inženýři s podmíněné novinových reportérů a fotografů. Prostory soukromého rady bezpečnosti byl zablokován policií OSN, ale Хоуку a bylo mi dovoleno vrátit se dovnitř, kde na nosítkách stáhnout pokryté plachtou zbytky ruského velvyslance. Již nyní zaměstnanci ruské bezpečnostní policie a američtí agenti připravují sledovat nedávné pohybu velvyslance.
  
  
  Byl proveden volání na Bílý dům, a prezident byl informován o tom delle. Před tím, jak tento rozhovor skončil, Хока volal do telefonu mluvit s prezidentem. Když se vrátil, osoba vedoucího AX bylo šedé.
  
  
  "To byla téměř katastrofa", - řekl on, třepání hlavou. "Prezident mi řekl, že budeme mít kompletní přehled o передвижениях sovětského velvyslance, jakmile vyšetřování něco zjistí. Ale my už víme jedno."
  
  
  "Co to je?"
  
  
  "Jen před dvěma dny, řekl Hawk, sovětský velvyslanec byl hostem na party, pořádané Хельгой pozadí Альдер a její matkou v bytě Хельги na Park avenue".
  
  
  "Jste si jistý?" - překvapeně zeptala jsem se jí.
  
  
  Hawke přikývl jinému agentovi AX, které nás provázelo v limuzíně, než kennedy, ny. "Agent Z1 byla na večírku. Protože věděl, že je nemožné sledovat všechny ženy na pozadí Альдера současně ji použil ego v tomto delle. Jí chci, aby jste se vy dva dali dohromady, aby vám řekl podrobnosti toho večera. Pak to jí chci, aby jste поработали nad Хельгой pozadí Альдер. A...
  
  
  "Ano, pane?" Její zeptal se.
  
  
  "Jsem si jistý, že to není potřeba připomínat vás o naléhavosti vaší mise. Musí být nějaká souvislost mezi touto firmou a pozadí Алдерс. Najděte ho, co by nás to stálo ".
  
  
  Čtyři
  
  
  Hok šel jeden v new york city úřad AX, takže Z1 a mě mluvit spolu. Poté, co strávil většinu dne v letadle, летевшем na Whisky-Kay, a v autě, ехавшей na Johna kennedyho, ny, ji, cítil, že se musím udržovat v kondici v posilovně. Její Z1 navrhl jít do sportovního klubu zahrát házenou, dokud jsme si povídali.
  
  
  Nikdo z nás samozřejmě neznal skutečné jméno jiné. Sám Z1 byl zhruba v mém věku, na pár centimetrů nižší a o pár kilo těžší, s doškovými vlasy a světlou pleť. Jakmile jsme переоделись v kondici a začali hru, ji viděl, že je to důstojný protivník házená. Na hřišti u toho byl nemotorný, плоскостопий, ale on byl na míč se smrtící silou, tak to отскакивал, jak brýle s odrazila, a přinutil mě tah.
  
  
  "Disky večer včera v noci byla skutečná večírkem", - začal on a jeho chytil slabý jižní důraz na ego hlase, druh zaměření středně jižních států. "Tyto pozadí Альдеры přesně vědí, jak pobavit. Bylo pár herců, ruský velvyslanec, dva britské spisovatele, tento pop-umělec, který nečerpá nic, kromě obrazů se sportovní pásy, a další tucet lidí, kteří ji nikdy se setkal ".
  
  
  "Někdo kolem nich působilo to jako velmi příjemné s velvyslancem?" - zeptal se jí, shluknutí na míč, a při úspěšné nárazu silně вонзив ego do středu Z1, z čeho on není schopen odpovědět na ránu.
  
  
  "Fuj!" - zamumlal, s úsilím выпрямляясь, tvář ego a zbroj kapkami bank. Pak, odpověď na můj vývrtky, řekl: "zdálo se Mi, že všichni hosté byli velmi přátelské ještě s přítelem. Jako by všichni byli členy nějakého exkluzivního klubu. Pokud jste pochopili, o čem se jí?"
  
  
  Jí přikývl. "Ale už Хельга nebo její matka, Ursula, kdy sám s velvyslancem v průběhu jakéhokoli času, v průběhu večera?" - zeptala jsem se jí, závody tam a zpět na hřišti. Nevěděl jsem, jaké informace ho očekával od něj dostat, ale nějaká nápověda, nebo vztah mezi mrtvý velvyslanec a tak či onak na pozadí Альдеров mohou pomoci.
  
  
  "Ne," odpověděl Z1, vykonává svůj podíl na běhu. "Ve delle ruský většinu času mluvil s tímto umělcem a nakonec zakončil večer, koupil dvě internetu, které chlap přinesl s sebou..
  
  
  
  
  
  
  Mi přišlo na mysl divoký nápad. "Co by si pomysleli, kdyby ji požádal AX zařídit pitva mozku mrtvého rusa?"
  
  
  "Pitvu?" - zvolal Z1, otočil a díval se na mě. "Co může dokázat studie ego mozku?"
  
  
  "Je to jen si myslím--, - řekl jsem. "Nemůžu házet kolem hlavy, jak podivná je celá situace. Nejen to, co se stalo dnes, ale i všechny předchozí vraždy - nebo, ji bych řekl, sebevražd. Tito lidé tvořili nejlepší podivný příkaz vrahů, kterou jí kdy viděl. Možná, že jim nejprve, zda lék, nebo загипнотизировали, nebo přeškolil. Někdo musel nutit ih chovat tak stejně iracionálně. Musí být vysvětlení. Může být, bude vám některé odpovědi, nám pomůže pochopit příčiny této záležitosti."
  
  
  "Předpokládám, stojí za to vyzkoušet". Z1 jen pokrčil rameny.
  
  
  "Hawke chce, aby ji okamžitě se stěhoval do Хельге", - řekl jí emu. "Jakmile ukončíme hru, ji zavolat tady a budu se snažit přiřadit rande dnes večer. Myslím, že ti lepší zprávu Хоуку ve štábu. Určitě řekni emu, co chci provést pitvu ruský ".
  
  
  "Samozřejmě," - řekl, promrhala šanci a ztrácí se mi hru.
  
  
  Přijetím sprchu a одевшись, jsme šli do baru a vypil pár chlazené martini, a jí zavolala Хельге pozadí Альдер na telefonní kiosky.
  
  
  "Knedlík!" ona взвизгнула radostí, jakmile uslyšela můj hlas. "Vy jste se vrátili. Moje tupá sestra nedovolíme ti odejít. Uvidíme se dnes večer?
  
  
  "Přesně to, co jsem měl na mysli," - řekl ji ahoj. "Jsem заеду za tebou asi osm".
  
  
  Když ji dokončil rozhovor, jsme s agentem Z1 rozešli. Její zamířil do luxusní byt v Sutton Place, kterou AX pronajal pro mě nebo spíše pro "Tony Доуэса".
  
  
  Jednou z výhod práce pod zástěrkou pro AX bylo to, že organizace není líto peněz na budování spolehlivé maskování pro své agenty. Ubytování Tony Доуэса bylo dobrým příkladem. Byl to elegantní, elegantní холостяцкий domek s veškerým příslušenstvím pro svádění, které takový člověk mohl zajistit sám. Odhlučněný venku, dostatečně vysoké, aby se otevřít výhled na město a soukromí, vybavený všemi nejnovějším elektronickým vybavením od vnitřního osvětlení do квадрофонического zvuku. Jedinými mými požadavky byly malá posilovna a sauna. Ostatní hodiny dne strávil na boxovací pytel, a hranoly, a skončil saunou. Bylo sedm je třicet pět, když jsem se do smokingu a šel do Хельге pozadí Альдер.
  
  
  Byty Хельги bylo пентхаусом na Park avenue v osmdesátých letech, v královské budově, která je více bylo na soukromý klub, než na rezidenci. Její očekával, že to bude jedna, ale když dorazila, její, viděl, že Ursula byla tam s седым gentleman, jehož tvář vypadala vágní známé, i když ego se název na okamžik neztratí na mě.
  
  
  "Ale Дамплинк", - поприветствовала mě Хельга, поцеловав mé rty obyčejným polibkem pozadí Альдера s otevřenou pusou a byly mě dovnitř, "řekni ahoj Урси" - dcery pozadí Альдера se jmenovala jeho matka Урси, - "a jeho doprovodného Byrona Тиммонса. "Pak ji poznal v této osobě jednoho kolem ropných magnátů země. Ursula von Olše také políbila mě na rty, které bylo daleko od mateřským, a Timmons dobré mi potřásl rukou.
  
  
  "Урси a Byron jsou jednou odcházeli", - přidal Хельга, херувимски s úsměvem.
  
  
  Byron Timmons zamumlal: "Ach, ano," a začal pomáhat Урсуле sebe norek plášť.
  
  
  "Mluvili jsme o hrozné nehodě chudého Vladimíra Колчака, - řekla Хельга. "Vy jste to slyšeli ve zprávách?"
  
  
  "Není jí řekla. "Nebojím se."
  
  
  "Dnes ne, když ego zabil v OSN, smutný řekla Хельга, - něco jako výbuch kotle".
  
  
  "Strašně," - řekl ji, hádat, na to přišel už Jestřáb "výbuch kotle" pro tisk sam.
  
  
  "Chudák Владди, - řekla Хельга, - to vždy byl plný života. Její chybět mu.
  
  
  "Víte ego?" Její zeptal se.
  
  
  "O ano, - odpověděla Хельга. "On byl starý přítel, Урси. Byl tady, v domě na party, jen dvě noci zpět.
  
  
  "Všem je nám ego bude chybět", - potvrdila Sv, líbání Хельгу v tvář, dotýkat se mých rtů ee rty a míří na den. Byron Timmons následoval, opět silné pokrčil mi ruku.
  
  
  Jakmile Хельга zavřela dveře za opuštění párem, padla do náruče s depresivní хихиканьем a zašeptala: "O, Дамплинк, Byron Timmons strašně zlobit na mě a na tebe. Když ji vám určil rande dnes není kdy, ji úplně zapomněl, že dnes večer ji musel s ním jít do divadla. Když ji pamatoval, musel jsem udělat nějaké zoufalé перестановку a zavolat Урси nahradit. Jeho řekl Байрону, že jste starý, druhý, kterého jsem neviděl spoustu let, a byli jste ve městě jen na noc.
  
  
  "Věděl jsem, že to něčím nespokojený. Teď ji chápu.
  
  
  Хельга отстранилась, zavrtěl hlavou. "Někdy mohl být tak neposlušný. Ale jeho hotelu, být s tebou."
  
  
  "Já jsem spokojený, řekl jí ahoj, a polichocen. Kam chceš, aby jí tě vedl?
  
  
  "Je to taková nepříjemná noc", - řekl Хельга.
  
  
  
  
  
  Klidně řekl: "já Jsem si myslel,, jsi lepší než pobyt zde a budeš útulné. Pokud není proti něčím jednoduchým, například šampaňského a kaviáru. Obávám se, že to je vše, co máme v domě, a teď se služebníky výstup.
  
  
  "Já si nemyslím, že lepší institucí strávit večer."
  
  
  To já to mám volně. Ona byla oblečená v обтягивающее bílé večerní šaty, její blond vlasy byly pečlivě zabaleno, na krku visel diamantový náhrdelník s příslušnými ruchu zdobená závěsy, viset kolem její ušní lalůčky. Byla ochotna strávit noc ve městě. Ale pak se její, uvědomil jsem si, že ženy Pozadí Альдер, s největší pravděpodobností, takže šaty jen pro to, aby se večer lenošit doma.
  
  
  Хельга obsahovalo hudbu a vypnula брылев. Brzy to přineslo šampaňské a kaviár, a my jsme na takovou hru bok po boku v леопардовом lehátku před okny od podlahy až ke stropu, kolem kterých jsme viděli světla města a zasněžené tmy.
  
  
  "Víš, Tony, - jemně řekla Хельга, se otočil ke mně, když jsme oba měli napít vychlazené šampaňské, - nejsi jako ostatní muži, které poznala ve svém životě. Obvykle ji mohl docela snadno ih pochopit, pochopit, co chtějí od ženy. S tebou nejsem si jistý, i když znám tě velmi dlouho. A to je problém. Mi to zajímavé, a myslím, že všechny ostatní ženy na Pozadí Альдер, včetně Урси, taky. Náhle obce upřímný. "Tobě líbilo s Marií?"
  
  
  Její upřímně přikývl. "Ona je úžasná. Ale pak jste všichni. Na konci, budete shodné тройняшки.
  
  
  "Není zcela totožný s". Ní, viděl její úsměv v полумраке. Podala hrnek s šampaňským a sklouzl na židli, přitulila se svým tělem k mému. Její cítil teplo jejího těla přes šaty. Exotické vůně ee dechový волновал mých beder. Ji strčil prst pod бретельку její šaty a zastavil se.
  
  
  "Хельга," řekl jsem.
  
  
  "Hmm?"
  
  
  "Ten chlap, Колчаком nebo Владди, jak si ego říkali - si ego části viděli v poslední době?"
  
  
  Ona špatně pochopila můj vývrtky. "Tobě není třeba ego žárlit, Дамплинк". To придвинулась olizuje ke mně, takže naše boky соприкоснулись.
  
  
  "Ne, ale jsem zvědavý", - trval na tom jsem. "Část už je navštívil vás nebo vaše rodina za posledních několik týdnů?"
  
  
  To пожала rameny, stále přítulný ke mně. "Владди byl jedním kolem těch lidí, kteří vždy byli, nebo byly vždy v blízkosti s mými přáteli. Jste si všimli, že, když on byl tam, není скучали na mu, když on byl nepřítomný ". Ona netrpělivě пошевелилась. "Ale to je minulost - to je. Je vždy důležitější".
  
  
  Ji, věděl, že je to vše, co chtěla říci. Možná, že řetězec něco skrývat, a může být, jen opravdu neměl co říct o Колчаке. Každopádně, její, cítil, že v tomto bodě splnil své povinnosti.
  
  
  Teď se jí ness zodpovědnost před sebou, aby neměli nechat ujít tuto příležitost proklouznout mezi mé prsty. Těmito prsty její oslabila бретельку šaty Хельги. Ona byla nechat na holičkách oba řemen s rukou, a měkká tkanina bílé klesl tady na pasu.
  
  
  Na ní neměla podprsenku. Když to откинулась zpět, její plné urostlý prsa приподнялись, bradavky s růžovými špičkami, stál na konci. Ona likvidaci jeho dopředu, aby se setkal s mým obličejem, tak že moje ústa plná jedním, a pak druhým podobnými дыне холмиками. Její tělo se zuřivě дрожало, když ji hladil její bradavky špičkou jazyka, až nakonec, to, křečovitě povzdechem, vzala mou hlavu oběma rukama a vzala mé rty ke svým. Když jsme líbání, strávila prsty jedné ruky na mého stehna, až narazil na svědectví mého vzrušení. Její ruka na okamžik задержалась tam.
  
  
  "Dobře, Дамплинк, skvělé," - zašeptala ona, lapala po dechu a opřel rty k mému uchu.
  
  
  Ji zvedl ji a nesl přes obývacího pokoje a přes foyer do ložnice. Uprostřed místnosti byla obrovská kruhová postel. Její sklopila na nah, a ona svlékla šaty, punčochy a krajkové kalhotky bikiny. Ležel na saténové простынях, ona dychtivě natáhla ruce, aby mi pomohl sundat oblečení.
  
  
  Jeho, cítil, jak krev proudí v mé krvi, když mé oči absorboval její nádherné tělo. Ona byla přesnou kopií své sestry Marie, s dokonale очерченной, выпирающей prsa a jemně zakřivenými boky až do malého zlatého trojúhelníku v centru jejího těla. To притянула mě k sobě, a když se naše těla соприкоснулись, otočila hlavu do stran a mírně řekla: "Poslouchejte, Дамплинк, kam by jsi nám otočil, vidíš, jak zabýváme se láskou".
  
  
  Do toho jsem si nevšiml, že tři stěny místnosti, čelo postele postele z obou stran, byly zcela obklopuje. Dokud je tělo Хельги сжималось a раскручивалось spolu s mým, jako jakýsi ideální naprogramované, ale tenký nástroj, smyslnost, zrcadla odrážejí smyslné pohyby, jako kdyby jsme byli uprostřed obrovské orgie, ve kterém jsme byli celou skupinou účastníků.
  
  
  Její zjistil, jak mi řekla Хельга, že ona a její sestra Maria není zcela totožné. V tom, jak se milovali, byl velký rozdíl. Obě ženy se milovali, s nekonečnou fantazií a obrovským otevřeným radost. Ale v tom podobnost skončila. Zatímco Marie byla молчалива a напряжена, ee pohybu
  
  
  
  
  
  
  byly nádherně jemné, Хельга bylo divoké a opuštěné, jeho ruce, stehna a ústa neustále zkoumal mé tělo, kde je příjemný pocit na každé přijaté ji. Všechny ee bytost neustále корчилось, дрожало a doporučuje mě k stále větší a větší výšky extáze. Jako kdyby - a zrcadlové stěny se zvětšil účinek - jsem se miloval s дюжиной různé ženy, každá s různým přístupem a reakcí. Nakonec, ona vykřikla z čistého potěšení, a klesla zpět na postel.
  
  
  Přes okamžitý naklonila se ke mně mnou navždy. "Udělám tě šťastným?" - zeptala se, nátěry můj obličej polibky.
  
  
  "Ano," řekl jsem. "Ano, děláš mě šťastným."
  
  
  "Já jsem taky šťastná," řekla. "Ty jsi ten muž, kterým vás si mysleli".
  
  
  Její jemně притянул ee k sobě, aby se ona postele se na mě, naše těla прижались přítele k příteli, od hlavy až k patě. Jsme ležet nehybně, nikdo na nás nemluví. Přes chvíli to lehce nadechl od charta povolení k výkonu, který ji očekával.
  
  
  "Shh", - zašeptala jí hej.
  
  
  Opět se замолчала, ale ne na dlouho. "Au!" zvolala. "Oh! Ach, Дамплинк! AU!" Ee tělo znovu křečovitě затряслось, dokud ona s dlouhým tichým стоном potěšení není převalil na záda a nemá zavřené oči.
  
  
  Můj pravidelný program cvičení pro tělo a mysl znovu přišel užitečné, že mě darovat Хельге poslední dárek je potěšení, který to nečekal.
  
  
  5
  
  
  Хельга otevřela oči a jemně usmál se na mě, když ji sklonil nad ee hlavou. "Bylo to skvělé, skvělé, skvělé," - zašeptala ona. Ona se převalil a вылезла kolem odpadků. "Отдыхай, Дамплинк", - řekla, políbil mě a pohodlí přes místnosti.
  
  
  Přes chvíli se vrátila s lahví šampaňského a dvěma brýlemi. Naplnila jeden kolem sklenic a natáhla mi. "To, - řekla, - trvá tě, až ji budu brát sprcha". Znovu mě políbil, a vstoupil do koupelny, radostně prozpěvovat. Luxusně растянувшись na posteli, její, slyšel, jak se to vezme sprchu.
  
  
  To udělal doušek vychlazeného Dom Perignon. Venku zvedl vítr. Čtvrtá stěna pokoje byla pokryta závěsy, a on věděl, že za závěsy byly den na zahradě přístřešek, které provázely všechny čtyři strany bytu. Za dveřmi něco стучало. Ho zvedl hrnek šampaňského vedle postele, bych vytáhl kalhoty a blížil se den. Když ji odstrčil část záclony stranou, její viděl, že jeden kolem dveří pootevřené, a раскачивается ve větru. Ji, zavřel dveře a zamkl.
  
  
  Její byl na půl cesty zpátky přes celou místnost, když je to neomylný šestý smysl, podvědomí varování o hrozícím nebezpečí, послало mi své poselství. Nevím proč, ji instinktivně hodil se obě ruce před svým krku, není to stahl jednat příliš brzy. Ve stejném okamžiku tenká drátěná smyčka накинулась na mou hlavu a postele mi na ramena. Drát, který se zabývá měla být воткнута v mém krku, místo toho hluboce poklepal na kůži mých protáhlé ruce.
  
  
  Můj útočník vydal těžký vrčení a zběsile blbec kohouty. Její пригнулся a trefil rameno zpět. Její stále ještě nemohl vidět, kdo byl za mnou, ale v tomto náhlý выпаде její pohled viděl dva soupeří obraz v sténání zrcadla Хельги. Jeho podíval se znovu a viděl sám sebe jako člověka a za mě, odraženého tam. Muž byl Z1!
  
  
  Ego tvář исказилось od útoku, ale ego identity nebylo komu. Byl to stejný muž, s nímž ji hrál házenou ve sportovním klubu v ten den.
  
  
  Bylo nemožné pochopit, proč se snažil zabít mě teď. Vše, co jsem mohl udělat, je chránit sebe. A to bylo zvláštní, zneklidňující pocit - dívat se, jak někdo, kdo se snaží zabít mě ve stejných zrcadlech, kde nedávno ji viděl sám sebe a Хельгу, intenzivně наслаждающимися sex.
  
  
  To je ještě nevšiml zrcadlové stěny a nevěděl, co vidím, a za ním v ní. On se začal zvedat nohu, aby упереться kolenem mi v zádech. Její brutálně zasáhla jeho ego levé nohy, dostal emu v čéšky a havaroval ff. On se dusil od bolí, a začal padat, tažením mě za sebou. Její zkusil вывернуться na drátěné kohouty, otočila hlavu při pádu. On držel tvrdě na smyčce, stále se snaží udusit mě. Nyní jí jasně viděla ego tvář. Ego oči byly остекленевшими - jako by byl hypnotizován, nebo pod vlivem drog.
  
  
  Zatím fretka jí, doufal, že budu chránit sami sebe, aniž by ho zabil. Ale viděl jsem, že je to nemožné. Její hit pevnou hranou pravé ruky ve spodní ego krku, bodne smrtící úder v karate. Úder byl silný a čistý. Ego krk se zlomil, a on byl mrtvý, možná dokonce podezření, že ego metoda zabil. Ego tělo осело na podlahu, cíl groteskní otočila do stran. Ji, vstal a postavil se, оседлав ego, tělo.
  
  
  Ji, slyšel, jak v koupelně jde fén. Koberec s hlubokým spánku na podlaze ložnice заглушало zvuky našeho boje. Pak se mi zdálo zřejmé, že Хельга pozadí Olše заманила mě v ložnici, vím, že agent Z1 chtěl pak spáchat útok na můj život. Jak hezké, že nám bylo se mnou odpadky, to nikdy nemohl
  
  
  
  
  
  Její zapomněl, že ona a její sestry byly zkušené herečky.
  
  
  Na druhou stranu, popřel zprávy v médiích zprávy sám, stále existuje šance, že se невиновна. Z1 věděl, že se setkám s Хельгой dnes večer, a mohl sledovat za mnou do bytu. Pokud by, jak jsem teď podezření, on dostal rozkaz, aby mě zabil, mohl by proklouznout do místnosti s terasami, dokud jsme s Хельгой se milovali, a ona nevěděla bych o tom více, než jeho.
  
  
  Pokud by to byla pravda, on nemohl dovolit Хельге objevit duši a najít člověka, který ji zabil, ležící na jeho koberci. Nemůže být žádné vysvětlení, které by uspokojilo ji, pokud by ji neodhalil můj krytí. Kdyby to udělal, web-nápověda, která se zabývá bylo u AX případu, Pozadí Альдерс, bylo by to zbytečné. Ji mohl udělat jen jednu věc - předat tělo Хоуку, v jehož držení byly všechny prostředky, aby se nenápadně zbavit.
  
  
  Ní, sehnul, zvedl mrtvolu na područky, táhl ego přes celou místnost, přes den terasy a vyhodil na ulici. Pak ji vypravil do прикроватному telefonu, zavolat Хоуку. Musel mluvit bez скремблера.
  
  
  "Je to vážná věc," řekl jsem, jakmile on odpověděl. Řeknu to stručně, její vyprávěl emu, co přesně se stalo, импровизировав kód na cestě. Na závěr ji, řekl: "Jsme s přítelem brzy уедем odtud. Budete mít možnost vyrovnat se s зачисткой? "
  
  
  Hawke si uvědomil. "Svěřte všechny přípravy mi," řekl, "ale podívejte se na mě dnes večer".
  
  
  "Mám v plánu," odpověděla jí a ukončila rozhovor, když slyšela, jak Хельга vypnula sprchu v koupelně.
  
  
  Po několika minuta do místnosti vstoupil Хельга v průhledné černé negližé, открывающем každý detail jejího těla. Znovu se natáhl na velké postele a потягивал champagne, kolem sklenice. Naštěstí, smrt agenta Z1 bylo nekrvavé, a v místnosti nebylo nic, co poukázal bych na boj, která se zabývá došlo tam jen několik minut zpět. Pokud Хельга účasti na spiknutí a zpátky, čeká mě našel mrtvolu, ona se dala na to žádné pokyny. Místo toho se opřel do postele vedle mě, dokud se její наливал hej hrnek šampaňského.
  
  
  "A amore", - řekla, dotýká mého šálku svým.
  
  
  "A amore", - souhlasil jsem.
  
  
  Pak toho, jak jsme напились, ji hodil nohy z postele a řekl: "Jdi, Knedlík, ji chtěl pozvat tě na večeři. Člověk žije jen láskou. Alespoň ne tento člověk.
  
  
  Vybrali jsme si restauraci v malém spoře osvětlené francouzské instituci, v blízkosti bytu Хельги. Venku stále schell sníh, ale v restauraci bylo teplo a zábavu a služby a eda byl vynikající. Ale to opravdu nebyl hlad, tak jako celé jídlo jí neustále představoval strašlivou scénu, která se zabývá se bude dít v bytě Хельги, kdy Hock uklidí tělo mrtvého agenta AX.
  
  
  Хельга, zdálo se, že si nevšimla mé obavy a jedli z duše, živé chatování v průběhu celého večeři. Jednou to předstíral надул rty - stejné gesto, které učinila Marie, když ji nechal na Whisky-Kay, a řekl: "Дамплинк, pojď jedeme někam na víkend, abychom mohli být chvíli sami. Jste odešel s Marií. Teď je řada na mně."
  
  
  Mě позабавила st шутливая konkurenci, která se zabývá existoval prostředí dívek. "Co jste měli na mysli?" Její zeptal se.
  
  
  To udělal neurčitý pohyb rukou ve vzduchu. "Mexiko. Možná, Španělsko. Jih Francie. Koneckonců, tryskové letadlo, jen sedí bez práce na ramínku. Jsme mohli letos využít." Sice je to tak ledabyle, jako kdyby mluvila o cestu taxíkem přes město. A ji mohl vidět, že to bylo těžké.
  
  
  "No," řekl jsem, přičemž své možnosti otevřené, protože jsem ještě nevěděl, jaké komplikace by potom smrt agenta AX.
  
  
  Хельга přikývla, a ona volně mě tím, že se náhle посерьезнела. Takové nálady ji úplně nečekal головокружительного pozadí Алдерса.
  
  
  "Já jsem ti něco, co ti řeknu, Tony", - zašeptala ona, její prsty propletené s mými, zatím jsme měli napít trochu brandy. "Dostanu od vás vibrace, vibrace obrovské síly. Je to něco, co jsem celý život chtěla v člověku. Jemnost pečující milence a moc seriózní osoba. Někdy můžete najít něco, nebo druhé. Ale oba - nikdy! To je velmi dobře." To нахмурилась a pomalu říkat: "Jednou jí snažila vysvětlit, že chtěla, příteli muži. Byl jemný, ale silný, a on řekl, že jsem cítit to samé, protože nikdy nepoznal svého otce. On řekl, že hledám milence a otce v jedné osobě. Věříš, že?"
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. "Nikdy jsem přemýšlel o takových věcech, důvodech svých pocitů. Důležité jsou samotné pocity ".
  
  
  "Já taky", - se dohodla na to. "Ale já opravdu, někdy si myslím o svém otci, a já vím, že Marie a Elsa taky si myslí, i když jsme nikdy mluvit o nen".
  
  
  "A vy jste ego vůbec pamatujete?" Její zeptal se.
  
  
  "Ne. Jen to, co nám řekl Урси. On byl zavražděn v Berlíně při jednom z bombardování spojenců během začátku druhé světové války. My jsme se sestrami byly tehdy velmi malé, a Урси zachránil nás naživu jen zázrakem.
  
  
  Usmála se a znovu просияла. "Bu
  
  
  
  
  
  
  "S nimi fretka život se stal dobrým", - řekla.
  
  
  Později, když ji vytáhl Хельгу zpět do svého bytu, její prodléval dost dlouho, aby se ujistil, že Hawke vyvede tělo z terasy. Samozřejmě, že se postaral o to. Když ji pryč od Хельги, se opět připomněla mi, že chce, abychom spolu jeli na víkend. Její slíbil, hej vědět. Pak ji, sešel dolů a vzal si taxi do štábu-byty AX.
  
  
  Šest
  
  
  New york kancelář SEKERA byl v Dolním West Side města, na skladě v oblasti panelu. Řidič taxi není nadšený, když slyšel adresa. Myslím, že si myslel, že budu okrást ego na cestě, protože jsem slyšel, jak se zhluboka vydechl úlevou, když jsme jeli k domovu. Její převrácený ego a vylezl. Když se jí začal přechod na chodník, on высунулся přes okna a zeptal se: "Jsi si jistý, že to je místo, které potřebuješ, kamaráde?"
  
  
  Její přejel ho od něj. Ego pocity byly srozumitelné. Celé nábřeží bylo temné a v neosídlených. Budova, v níž ležela štábu-byty AX, bylo затемнено, kromě jedné osvětlené pokoje v přední části budovy. Řidič taxi nemohl vědět, že všichni ostatní tmavá okna v budově byly закрашены zakrýt marnost, která se zabývá probíhal uvnitř dvacet čtyři hodin denně, a že lidé s výkonnými infračervenými dalekohledy neustále sledovali ulice. Ve skutečnosti, mluvit, taxikář nemůže být bezpečnější někde ve městě, než upřímný tam, mimo nejsilnějšího контрразведывательного agentura na světě.
  
  
  Povinnost noční stráže v osvětlené přední kanceláři, který vypadal jako běžný úložný prostor, stiskl tlačítko volání pod svým stolem, a její, prošel přes železné dveře k výtahu s lidmi. Hodinové s dalekohledy v oknech nahoře již vyklízet mě s oběma muži, když ji stále blíží k budově.
  
  
  "Hawke zanechal rozkaz, aby vás do sklepa, jakmile zadáte", - řekl лифтер. Stroj upadla.
  
  
  Suterén - to znamenalo, že Hawke na mě čekal v морге agentury. Stejně jako většina сверхсекретных zpravodajských organizací, AX musel mít vlastní márnice na místě, aby zvládnout mrtvoly, které nebylo možné okamžitě předat policii. Nicméně velká část těl nakonec byl předán do rukou místních orgánů činných pak toho, jak byla cesta расчищена, takže смущающих problémů nevzniká.
  
  
  Její našel Хоука, stojící vedle s uzavřeným tělem Z1. S ním byl forenzní vědec společností AX, dr. Kristoffer.
  
  
  Hawke přikývl mi a forenzní vědec, kterého jsme nazvali dr. Tomem, řekl: "strávil Jsem pre-zúčtování, Nick. To je v souladu s tím, co jste nám řekli. Ego, smrt byla způsobena zlomenou krku ".
  
  
  "Našli jste něco jiného?" Její zeptal se.
  
  
  Dr. Tom zavrtěl hlavou. "Zatím není nic. Proč?"
  
  
  Místo toho, aby odpovědět emu, její rozhovor s Hawke. "Agent Z1 доложил dnes vám s mým návrhem udělat pitvu mozku velvyslance Колчака?"
  
  
  "Ne, nevěděl", - řekl Hawk. "On se vrátil sem, do štábu, a řekl mi, že jste kontaktovali Хельгой pozadí Альдер. Pak to své ego neviděl. O zúčtování není uvedeno. Je to důležité? "
  
  
  "Může být," pomalu řekl jsem. "To by mohlo dát nám možný motiv pro ego útoky na mě."
  
  
  Hawke se zamračil. "Nechci po tobě."
  
  
  Její, věděl jsem, že mluvit před doktorem Tomem, u kterého byla nejvyšší úroveň, domácí na všechny akce, AX, bezpečně. "No, když on vyštěkl na mě v bytě Хельги, to vypadalo, divoký-prohlížel si - jako člověk, který mohl ovládat sám sebe, - ale ego fyzické akce byly dokonale koordinovány".
  
  
  "Máte na mysli, - přerušil Hawk, - myslíte si, že on byl členem brigády vrahy?" Jak by se mi líbila myšlenka o tom, že odina prostřednictvím našich agentů může být pod vlivem tohoto - této síly, nebo něčeho jiného, jeho souhlasím ".
  
  
  "Ale to není nutně vysvětluje, proč se pokusil se mě zabít, - pokračoval jsem - i když jen jí neřekl nebo neudělal něco, co vyhrožoval tomu, s čím bojujeme. Jediné, co mohu přijít, je to můj návrh na zúčtování. Protože to není předán k vám nabídka, ale pokusil se mě zabít, zdá se, bylo to spojení.
  
  
  "Myslíte si, že to ukáže zkoumání mozku velvyslance?" - zeptal se dr. Tom.
  
  
  "Já nevím, přiznala jsem. "Ale my jsme pokládaný, že lidem, zasvěceni do těchto událostí, nějakým způsobem se přeškolil. Takže pitva byl ruský úder na důkaz teorie "vymývání mozků". Může, my nic nenajdeme, ale pak nám nemají co ztratit, pokud zkusíme ".
  
  
  "Ano, je pochopitelné, - řekl dr. Tom. Podíval se na mrtvolu, ležící na sporáku skládce AX. Pohlédl na Хоука. "Jak se o tom šéf?"
  
  
  Hok zaváhal jen na zlomek vteřiny. "Jdi," řekl, " přikývl.
  
  
  Dr. Tom bych vytáhl prostěradlo na zamrzlé rysy obličeje. "Na to jsem se odejít pár dnů, - zamyšleně řekl, já vám pošlu zprávu, jakmile dostanu výsledky."
  
  
  Jsme s Hawke tiše vyšel na skládce a vystoupali výtahem na začátku druhé patře budovy. Tato patře byla nervovým centrem
  
  
  
  
  
  
  štábu-bytu v New Yorku. Stát na více než padesát lidí tam pracoval dvacet čtyři hodin denně u телетайпов, rozhlasových přijímačů a systémů uzavřeného televizního vysílání, kteří podporovali komunikace s úřady světových policejních sil. Chodba, která vedla do kanceláře Хоука, prošel řadou s velkou koupelnou. Na stěnách byly jednostranné sklo okna, takže oni, kdo byl v chodbě, mohli vidět místnosti, ale oni, kdo byl v místnosti, aniž by mohli vidět ih. To nedovolila dalším zaměstnancům AX sledovat tajné agenty, kteří přišli do kanceláře Хока.
  
  
  Jakmile jsme se ocitli v kanceláři Хоука, vedoucí AX unaveně usadil ve svém psaní křesle, přehraboval v kapsách, až našel пережеванную doutník a воткнул ji do úst незажженной.
  
  
  "Musím přiznat, Nick, - řekl, - to je věc mě обеспокоило. Co si myslíte o die Von Alders?
  
  
  "Těžko říct," odpověděl jsem, pečlivě vybírat slova. "Jak se mi podařilo někomu, jsou přesně takové, jaké se zdají být na povrchu. Ale je těžké sleva, a skutečnost, že pokaždé, když v delle objevují nové trendy, které se nějakým způsobem týkají ".
  
  
  "Mimochodem, o novém vývoji, - zasáhl Hawk, - u mě nebylo řešení, abych vám o Monte-Carlo. Právě jsme obdrželi dnes je zpráva z Interpolu.
  
  
  "Monte-Carlo?" Její zeptal se.
  
  
  "Ano. Tam jsou kasina. Muž jménem Трегор, belgický politik, boří banka. Švagr Трегора před několika týdny se pokusil zasáhnout kancléře Německých nožem, ale místo toho воткнул nůž mu byla do krku. U nás není nic o Трегоре, ale stále je lepší jít a zkontrolovat si to.
  
  
  "Vedení kasina dočasně zastavit hru," řekl Hawk. "Ale oni se dohodli na pokračování ego přes den. Jeho bych hotel, aby jste byli tam, když v kasinu znovu otevře, ale nechci, aby jste ztratili spojení s von Альдерс. Budete mít možnost vyrovnat se s oběma? "
  
  
  "To není problém", - řekl jí emu. "Letos večer Хельга prosila mě jít s ní do Mexika. Řekla, že ji můžeme použít soukromé letadlo ".
  
  
  "A myslíte si, že se dohodly na Monte Carlo?" Hawke se zasmál. "Musíte hodně investovat do své práce".
  
  
  "To má své odměny". "Dovedu dobře představit," odpověděl, отмахиваясь od mě kolem svého kabinetu.
  
  
  Sedm
  
  
  Bylo brzy, krátce před osmi hodin ráno následujícího dne, když jí zazvonil na byt Хельги. Jí věděl, že to nebude vstávat tak brzy, ale já jsem už nemohl odkládat hovor, když jsme šli v ten den letět do Monte Carlo.
  
  
  Hlas, který odpověděl, byl ospalý, než oblouky. "Dobrý den. Dobrý den?"
  
  
  "Хельга, - řekl jsem, - to je Tony Proutkařit".
  
  
  "KDO?" - zeptala se, stále полусонная. "Dobrý den?"
  
  
  "Ach můj bože," řekl jsem, směje se, není mi říct, že jsi zapomněl na mě, že tak brzy potom včerejší noci. To Tony.
  
  
  "A... Tony, Дамплинк", - nyní revmatismu byl plný života.
  
  
  "Důvod, proč jí volal tobě tak brzy, spočíval v tom, že její hotel pozvat tě na malý výlet - jsme byli jen spolu. Ale místo toho, Španělsku, Francii nebo v Mexiku pojďme Monte-Carlo. Jak to zní?"
  
  
  "Božsky", - řekla. "Když chceš jít?"
  
  
  "Upřímně teď, - řekl jí ahoj, dnes ráno, co nejdříve. Říkal jste, že letadlo je připraven.
  
  
  "Samozřejmě," - řekla. "Ale proč Monte Carlo?"
  
  
  Její již rozhodl vysvětlit hej pravou příčinu volbu Monte Carlo. V to ráno, televize, rádio a noviny vyprávěli o útěku do kasina.
  
  
  "Pravděpodobně jste slyšeli území barents modrá moře," řekl jsem. V kasinu je velmi mnoho peněz. Včera večer vedení приостановило hru na den. Její poloha by tam být, když to začne znovu ".
  
  
  Jeho jsem si myslel, že to je právě to, že se bude líbit pozadí Альдеру. Její, uvědomil jsem si, že угадала, když slyšela její nadšené pískání.
  
  
  "Jeli", - bez váhání řekla ona. "Jak brzy budete připraveni ke startu? Chcete, aby její заехал za vámi na Long Island?
  
  
  Pozadí Альдеры držel své letadlo ve svém panství na Long Island, na Severním břehu. Její byl na panství několikrát s nimi fretky, jak se setkal s rodinou. Takže, protože věděl, kde se to v sále, ji řekl, hej, že na rande s ní tam přes dvě hodiny.
  
  
  Její hlášené Хоуку, a pak trochu потренировался v malé posilovně v mém bytě, než se obléct a sbalit tašku. Hawke poslal auto s řidičem, aby se vezmi mě na Long Island, a když jsme se dostali tam, ji, zjistil, že Хельга čekala a už připravil letadlo na soukromé dráhy pozadí Альдера.
  
  
  Méně než dvě hodiny poté, co jí zavolal Хельге, jsme se zvedli do vzduchu na reaktivní letadlo "Lear" a letěl přes Atlantik. Jsme s Хельгой na takovou hru na sedadla v zadní části prostorná kabina, v níž byly veškeré vybavení - lehátka, pohovka, bar, a dokonce i křišťálový lustr - pohodlný obývací pokoj.
  
  
  Byl to perfektní den na pole; nebe bylo modré a bez mráčku, od obzoru k obzoru - vítaná změna ve srovnání s nevlídným počasím v noci. Moře pod námi bylo jako na hladký modrý koberec.
  
  
  Хельга vedla mě do kabiny, aby narazit na pilota, kapitána adrese dirk Aubrey, a druhý pilot Douglas Roberts. Aubrey byl vysoký hustý chlap s tenkými jako tužka, černé kníry. Roberts byl štíhlý mladý muž, pravděpodobně
  
  
  
  
  
  
  mu bylo něco málo přes dvacet - s blond vlasy a веснушчатым měsíční tvář.
  
  
  "Ona jde na kurz, - řekl Aubrey, kývl směrem k přístrojové desce, - a počasí je jasné, otevřeně v Orly, kde jsme заправимся".
  
  
  V příštích několika hodinách jsme s Хельгой baví sledováním filmu, který ona určovala pouhým stisknutím pár tlačítek, a pak zahrát vrhcáby. Хельга zdála mnohem více depresivní, než předchozí večer, ale ještě byla dobrá společnost, a čas letěl bez povšimnutí.
  
  
  My, musí být méně než padesát kilometrů od pobřeží Francie, když bez varování se letadlo prudce se zhroutil nosem směrem šaty. - plakala Хельга. Všichni v kabině, že nebylo прибито hřebíky, včetně mě a Хельгу, скользило na наклонному podlaze kabiny a silně ударилось o zavřené dveře kabiny.
  
  
  Хельга stále křičela, dokud ji snažil otočit na bok, aby se otevřít dveře kabiny. On byl zavřený. Ji vytrhl Вильгельмину, můj "Люгер" v наплечной pouzdra, a poslala na hrad. Dveře распахнулась, odhalil kabinku, která se zabývá nyní nacházela pode mnou.
  
  
  Když se jí podíval do kabiny, jeho viděl, že kapitán Aubrey stále sedí u řízení, ale ego, držení těla, zdálo se, že zamrzla. Začíná druhý pilot Roberts válel na podlaze mrtvý, nebo v bezvědomí. Letadlo stále padal směrem k oceánu.
  
  
  Její vykřikl Aubrey, který se na okamžik otočil hlavu a podíval se na mě. Pak se vrátil k řízení, oběma rukama svírat volant. Při pohledu na jeho tvář, jí bylo známo, pak stejný prázdný výraz, který sledoval člověk agent, AX, když se snažil zabít mě v bytě Хельги. Ego oči byly остекленевшими, jako by byl v hypnóze nebo pod vlivem drog.
  
  
  Až do tohoto okamžiku jí visel prsty za den na palubě kabiny. Nyní ji pustil sevření, a potácel se vpřed, do kabiny. Její natáhl k stíhací pilot u řízení. Nějakým způsobem se mi podařilo chytit jednu ruku kolem ego krku a приподнимите ego částečně vymanit z kola, ale on je stále tvrdě lnout řízení, dokud není jeho дергал na něm všechny své síly a hodil ego zpět do zadní části kabiny.
  
  
  Letoun pokračoval pokles ve směru šaty.
  
  
  Její klesl v křesle pilota a silně strhl kormidlo. Silný mráz пробежала podle proudového letadla od nosu k ocasu, ale pak se pomalu začal stoupat nos. Její pokračoval vytáhnout kolo, napínal každý sval svého těla, se snaží překonat gravitaci. Konečně letadlo je lemováno - jen pár metrů od Atlantiku. Měl jsem štěstí, že jsem налетал na letadlech dost, aby mohli. vyrovnat se s tímto letadlem, ale je to pořád bylo blízko katastrofa.
  
  
  V příštích několika minutu ji byl zaneprázdněn kontrolou přístrojů, v té době jako tryskové letadlo rovnoměrně klouzal po povrchu oceánu. Zdálo se, že vše funguje, tak ji tlačil kolo dopředu a my jsme opět začali stoupat. Pak Хельга выкрикнула moje jméno na zadní straně kabiny.
  
  
  Její, obrátil se právě včas, aby viděli, jak Aubrey se blíží ke mně s nastavitelným klíčem. Drží volant jednou rukou, ji znovu vytrhl Вильгельмину druhé a střílel emu na pravé rameno. To отшатнулся a spadl, čímž гаечному klíče vyklouznout kolem prokřehlé prsty. Snaží se držet letadlo na vzestupu, jeho, podíval se na pilota. On se znovu zvedl na nohy, ale řítil se zpět do zadní kabiny. Na pozadí ji viděl Хельгу, свернувшуюся v rohu chýše. Jeho stále držel Вильгельмину v ruce, ale nechtěl jsem střílet znovu, pokud Aubry není vydá směrem, který nás k Хельге, nám, ke mně.
  
  
  On to neudělal. Místo toho, on piano plahočil na den kabiny, kterou emu podařilo házet otevřená, i přes obrovský tlak na nah. Ego nelze zastavit, leda vystřelit - a pokud ji промахнусь, pak dám ohrozit celý letadlo. Aubrey chvíli se vznášel ve volném дверном проеме, a pak letěl hlavou napřed. Její крутанул letadlo tak, že se dveře zabouchly. Pod pravým křídlem ji mohl vidět, jak se tělo Aubrey padá téměř ve zpomaleném filmu, jeho ruce a nohy daleko od sebe na stranu, dokud to není dopadl na vodu a nezmizel pod nerovným povrchem.
  
  
  Хельга se připojil ke mně v kabině, a jeho zaměřil svou pozornost na řízení letounu. Snažila oživit Roberts, druhý pilot, který stále ještě ležel v bezvědomí na podlaze. Hej to trvalo hodně času, aby ego pocit, ale nakonec zamumlal váhavě sel a rozhlédl. On zavrtěl hlavou. "Co se stalo? Co se děje?"
  
  
  Ego chování potvrdilo mé podezření, že byl pod drogami. Když je dostatečně vrátit, mluvit připojen, on mi řekl, že to poslední, co si vzpomněl, je šálek kávy, kterou emu natáhl Aubry. Stále byl příliš ohromen, aby se požádat o пропавшем kapitán, takže jí nic emu není mi řekla, že o osudu Aubry. Později ji придумаю nějaké vysvětlení.
  
  
  Do té doby ji kontaktoval s kontrolní věží v Orly, na které jsme приближались, a je nám dovoleno přistát. O něco později jsme přistáli, a její zastavil letadlo.
  
  
  
  
  
  
  Já jsem neřekl, že se mi to stalo se snadnější.
  
  
  Když jsme odcházeli, kolem letadla, Хельга podíval se na mě s rozpaky v očích. "Co se tam stalo?"
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. "Je těžké říct. Zdá se, že váš kapitán прижался k штурвалу a zuřil od strachu, kdy letoun začal klesat. Pravděpodobně to byl полубезумным, když zaútočil na mě, a pak skočil. Roberts, start druhého pilota, musí být, ztratil vědomí v důsledku gravitace. Takové věci nejsou neobvyklé v letu. Ale dovolte mi, abych mluvit s úřady, abychom se ukázaly být zapleten v byrokracii ".
  
  
  Nemožné říci, zda to přijal mé vysvětlení, ale to už na mě není stisknuto.
  
  
  Když "jsme se dostali do budovy letištního terminálu v doprovodu Roberts, který se stále třásl na nohou, - ji našel kapitolu bezpečnostní policie Orli a požádal ego mi poslat agent AX, člověka, který ji znal jako Даммлиер, a místní šéf. Interpol. Když oba muži dorazili, její vyprávěl jim, co přesně se stalo, což naznačuje, že podezření, že incident byl spojen s mým úkolem. Jeho zdůraznil, že nám s Хельгой je třeba okamžitě vyrazit do Monte Carlo.
  
  
  "Dovolte mi postarat se o to," řekl muž Interpolu, když ji dokončil. "Nebude mít žádné problémy. Možná, že váš kamarád zde, - obrátil se k Даммлиеру, - je schopen najít spolehlivého pilota a druhého pilota, které je umí dostat vás na místo určení.
  
  
  Даммлиер přikývl a schůze skončila. Za necelou hodinu jsme s Хельгой byli na cestě do Nice, blízko k Monte Carlo přistání hřišti. U nás bylo dva američané, pravděpodobně část francouzského štábu AX nebo CIA - пилотировать letadlo. Даммлиер přijala opatření, aby se vrátit Roberts do spojených Států, a sama Хельга zajištěna jeho, že bude i nadále pracovat u nah a dostane svůj plat, dokud se zotavuje ze svého úrazu. Jak ji mohl někdo mé vysvětlení - že Roberts ztratil vědomí - bylo přijato, a Хельгой, a orgány.
  
  
  Létající do Nice prošel bez nehod. Přistáli jsme lizy do večera, a my jsme s Хельгой na takovou hru na limo v Hotel de Paris, v blízkosti kasina v Monte Carlu. Хельга zařídila, že limuzína bude čekat na setkání s naším letadlem, stejně jako зарезервировала propojení pokojů na hotelu. Měli jsme štěstí, že Хельга byla dobře známá; nám zaručili pokoj, i když v Monte Carlu byl plný zvědavých turistů z celého světa. Ulice se rojili turisté, což městě opojné karnevalové vzhled a prázdného hotelového pokoje nebylo.
  
  
  Když jsme jeli po ulicích Monte-Carlo, kde se Středozemní moře мерцало, jako temný, intenzivní víno, ve večerních stínech, mi připomněl legendární příběh vzniku Monaka v roce 303. Podle legendy, корсиканец. Panna, Девот, byl potrestán guvernérem Korsiky, když se ukázalo, že to bylo христианкой. Guvernér odsoudil dívku svázat a táhnout na koni na nerovném terénu, pak se protáhnout na stojanu až do smrti. V okamžiku, kdy zemřela, nad ee těla si všimli bílé holubice. Jednou v noci, když se její tělo vzal mnich a inzeruje na loď rybáře, se objevila bílá holubice. Rybář následoval dove, kdy pták sklouzl po & nb, přičemž ego v Monaku, a закопал tam tělo dívky.
  
  
  Její pomyslel jsem, zda bude můj pobyt v Monaku, a tak neuvěřitelné.
  
  
  8
  
  
  Kolem mého apartmá otevření ohromující výhled na třpytivé moře a vysoké útesy, táhnoucí se na míle daleko podél изгибающейся pobřeží. Распаковывая kufry, přičemž sprchou a переодеваясь, ji, slyšel, jak Хельга chodí ve svém pokoji vedle. Na zvuky její pohyby ji mohl říct, že její kroky, jako je například, дублировали moje.
  
  
  Kasino hra obnovena za několik hodin. Jsme samozřejmě šli na večeři bych v hotelové restauraci-ateliérový apartmán s rozkládací stropem, otevření do nebe. Ale do oběda ještě zbylo době. Ji, věděl, že Хельга nestará se o tom, a myslel, že by bylo škoda, pokud bychom se těšili z této doby spolu více příjemných hodinách. Doufal, že Хельга myslí podobně, se rozhodl její malý, ale potenciálně nepříjemnou potíž, kterou představovala zamčené dveře mezi námi, nařídí šampaňské, kaviár a tři tucty rudých růží, které by měly být dodány hele, v šest. Asi po minutě, pak hodiny to zaklepal na dveře a tiše zavolala na mě.
  
  
  "Jste velmi opatrní," řekla, rozšíření hrnek šampaňského, když ji, vstoupil do jeho pokoje.
  
  
  Když došla až k oknu s výhledem na moře, na ní bylo něžné růžové negližé, подчеркивающее ee tělo nádhernou siluetu. Její zastavil na chvíli, aby si vychutnat pohled na její tělo přes tenkou látku oblečení, a pak se připojil k ní u okna. Заходящее slunce je pryč, někde za obzorem, ale zanechala hluboké, bohaté, zlaté odráží v čistém nebi. Vody Středozemního šaty, v pořadí, se odráží nebe, posílení svatým, takže místnost bude zdát živé oslňující.
  
  
  
  
  
  
  jako zlato.
  
  
  "Velmi krásný pohled, nemyslíte?" - zeptal se Хельга, otočil se ke mně.
  
  
  "Ano, opravdu roztomilé", - odpověděl jsem, vědomě бегая pohled na ee tělo a nahoru, až se setkal s jeho pohledem. Strávila jazykem na rty a zeptala se: "já Jsem ti, jako jsem já, Tony?"
  
  
  "Ano, velmi."
  
  
  "Jak se vám líbí moje sestra?" ona žádala. Tento vývrtku, překvapil mě pak v noci, kterou jsme spolu strávili v New Yorku, ale místo toho, aby odpovědět hej, upřímný, ji, natáhl ruce a řekl: "chcete, aby ukázala, že je to vám, kolik?"
  
  
  Přišla ke mně smyslné hladký pohyb, její oči byly полузакрыты, a rty приоткрыты. Ji políbil ee, a celé její tělo okamžitě откликнулось, jemně vibrační nahoru a dolů ve vztahu ke mně. Její nohy раздвинулись a обняли moje, a já jsem cítil, jak ee kteří přišli a nikdy třást nájemce hledá své vlastní nadšení, které splňuje tělo. Je to tichý застонала a качнувшись zpět, natáhla na hrnek s šampaňským. Její dal svou sklenici na nejbližší židli. Když ji otočil, viděl, že to sklouzl s пеньюара.
  
  
  Zlatý svatý je pán obrátil ji na nahé tělo, elegantně вылепленную živou bronzovou sochu. Jeho sotva stačil sundat oblečení, jak to затащила mě vzal s sebou na lehátko.
  
  
  "Rychle!" - zašeptala ona умоляюще, приподняв stehna. K nám se připojili.
  
  
  "Ano! Ano! Ano!" пробормотала se tají dech. Její ruce nakloněný na moje ramena a ruce, a její nehty впились na mé tělo, když to подгоняла mě. O několik okamžiků později ji, cítil, jak její tělo se otevře a stlačený kolem mě, její cíl se točí kolem ze strany na stranu a od vášní, až jsme dosáhli vrcholu divoce судорожной vyvrcholení.
  
  
  Když jsme leželi bok po boku na lehátku otočila hlavu a podíval se na mě. Ona jemně улыбалась: "Teď víš, ne?"
  
  
  Jí přikývl.
  
  
  Její věděl, o čem měl hádat s nimi fretky, jak jsme odcházeli kolem New Yorku, ale, samozřejmě, jen několik minute lety nebylo řešení to říct. Žena, ležící vedle mě, nebyla Хельгой, protože jsem byl obeznámen s její zvláštní způsob milování. A není Maria, který ji taky znal blízko.
  
  
  "Ty Jsi Petr".
  
  
  "Ano", - uznává to. "Tobě není líto, ne?"
  
  
  "Jak je možné se zeptat na takovou vývrtku? Pak z toho, čím jsme právě sdíleli? "
  
  
  Ona šťastně se zasmála. "Хельга bude ve vzteku, když se dozví, že jsem натворил. Její byl ubytován v jejím bytě, když jste zavolal, hej ráno. Ona ještě spala a nic neslyšela. Když jste navrhl výlet do Monte Carlo, je to jen rozhodla sbalit a jet a umožní vám si myslel, že jeho Хельга. To je smysl velkého nemají tak zábavné. Kromě toho, že jste již strávili dost času s mými dvěma sestrami. Jsem na řadě."
  
  
  Poslouchat její slova, její, jsem si myslel, že to byl právě ten trik, na který ženy pozadí Альдер byly schopné. Ale i přes to, že její vysvětlení, zdálo se dost pravděpodobné, ji musel připomenout, že na pozadí Альдеры подозревались v delle, která se jí snaží odhalit, a že v tom, že Elsa nahradila Хельгу, může být něco zlověstného.
  
  
  Ale v okamžiku, kdy ji nemohl nic dělat. Její lehce шлепнул ee krásným malým ягодицам a dal, hej je obléknout.
  
  
  Když jsme dorazili do kasina, pak na večeři, jsme zjistili, že se zasekl. Obrovský dav byl hustý kruh kolem jednoho kola rulety, v безмолвном očekávání. Uvnitř kruhu byli tři muži: krupiér, začíná druhý muž ve smokingu a slunečních brýlích - je zřejmé, odina na představenstvo a belgický politik Трегор, člověk, který oloupil banka.
  
  
  Elsa a podařilo se mi protlačil skrz dav k umístění jen pár kroků od tří mužů. Jakmile jsme dorazili, kolovrátek rulety kliknul do zastávky, a наблюдающая dav se přesunula dopředu a ахнула. Krupiér strčil přes židli, obrovskou hromadu žetonů Трегору, který je klidný položil ih vedle druhého obrovský stoh před ním.
  
  
  "Ach můj bože!" - vzrušeně zašeptala žena vedle mě. "Je to jen vyhrál půl milionu dolarů! Co on teď bude dělat?
  
  
  Zdálo se, Трегор věnovat pozornost na окружавших ego lidí. Byl to obrovský impozantní muž s velkým břichem, který je k pití v šálku minerální vody, kterou наполнял kolem láhve, stojící u ego loket. Tmavé skvrny se zabývali ego oči, ale jeho tvář, jak jsem si všiml, byla zcela prázdná maska.
  
  
  Všechny oči v místnosti byly přilepené k němu, a čeká, že to bude dělat dál. On se naklonil dopředu a уперся čelo v pěst, položil pravou ruku, jako by meditoval, a zůstal v této poloze několik sekund. V ten moment jí byl asi jediný v davu, kdo se podíval na stojící naproti ředitele. On byl téměř ve stejné póze, že a Трегор! Jako by se tiše sdělují navzájem s přítelem!
  
  
  O sekundu později se oba muži současně zvedli hlavy, a Трегор pevnou ruku jistotu inzeruje celý svůj počet žetonů na červený čtverec před sebou.
  
  
  Petr mě popadl za ruku. "To by si vsadil na celou svou výhru!" zašeptala ona se nevěřícně. "Milión dolarů!"
  
  
  Трегор opřel se o opěradlo židle, a krupiér zvedl ruku a znovu vypustil kolo. To крутилось
  
  
  
  
  
  
  závratně se na sekundu nebo dvě. Když začal zpomalovat, зеваки začali společně skandovat: "Červená, červená, červená" - úroveň Трегора. Konečně kolo zastavil. Belgický politik vyhrál znovu. Krupiér prosadil ještě jednu hromádku žetonů na původní sloupečku Трегора. Dva miliony dolarů! Pak ředitel přišel dopředu a tichým hlasem oznámil: "Kolo je uzavřen na noc."
  
  
  Dav ustupovala, když Трегор shromáždil své žetony s pomocí několika zaměstnanců kasina a šel k pokladní. Jeho, všiml si, že alespoň dvanáct tajných agentů po celém různých zahraničních věcí států, všechny nichž jí bylo známo, že ho pronásledovali. Трегор nemohl, nemohl nikam jít bez nich agentů, kteří se dívali za ním. Světové vlády není dovoleno mu bylo snadné proklouznout kolem města.
  
  
  Její recenzoval všechny druhy dopravy v Monte Carlu a kolem něj. Kolem města velo jen tři silnice, a za nimi bylo snadné sledovat. Městské úřady se držely všechny lodě v přístavu pod neustálým dohledem, a u nich bylo nejrychlejší loď ve Středozemním moři. Nikdo nemohl odletět letadlem, protože v Monte Carlu není rovný povrch, dostatečnou pro zřízení letiště. Tyto faktory umožnily Трегору vyklouznout z agentů, kteří se starali o ně, aby se dozvědět, odkud se bere vyhrané peníze. Mi nebylo třeba sledovat.
  
  
  Mě zajímají ředitel a krupiéři, kteří teď chápu, rulety - běžná praxe na konci hry, když doma utrpěl tak obrovskou ztrátu. Kolo bude přesunuta do suterénu kasina, kde jsou vyráběny všechny kola kasino, provedené kolem růžového dřeva. Ji, věděl, že každé kolo je балансируется s přesností na jednu tisícinu palce a pohybuje se na drahé kameny, stejně přesně, jako hodinky.
  
  
  Ale kolo bylo možné opravit. Hlas proč ji hotel se blíže podívat na tento specifický a proč ji následoval ředitelem a krupiér, když prošel přes další dveře. Sledoval, jak zmizí ty v domovních проеме, ji dal Эльзе zpátky do hotelu a čekat, že mě tam.
  
  
  Na schodiště vedoucí do suterénu, byla tma, ale pod ním hořel svatý. Její byl na půli cesty dolů, když se dveře navždy mnou zabouchly. V té chvíli vypukl oslepující брылев. Pak ji slyšel pronikavý výkřik. Rychle se otočil, uviděl, že je Elsa, na rozdíl od mých pokynů, přišla za mnou. Muž, pravděpodobně ten, kdo zabouchl dveře, pořádně ji chytil a нацелил na mě zbraň.
  
  
  Její, obrátil se k подвалу a viděl ředitele kasina a krupiér, rostoucí ke mně po schodech. Oba byli vyzbrojeni pistolemi a krupiér také držel v ruce kus trubky. Když dva muži dosáhli schody pode mnou, ředitel sundal tmavé skvrny. Ego oči byly остекленевшими, jako by byl v hypnóze nebo pod vlivem drog. "Postarejte se o nen", - nařídil on. Krupiér zvedl železnou trubku, a všechno šlo černý.
  
  
  Vědomí возвращалось pomalu, a i když ji znovu mohl vidět a slyšet, se mi zdálo, že se dívám na působení z dálky a skrz mlhavý filtr. Mé tělo a končetiny byly těžké a letargický. I když hrubé ruce tlačily mě, že se téměř nic necítil. Postupně ji cítila příznaky svého letargického stavu. Zatím byl v bezvědomí, mě silně накачали drog. Musí být, to byl jeden z účinných depresory, které ovlivňují centrální nervový systém.
  
  
  Její bojoval těžké překonat vliv drog, ale i kdyby ji byl ve skvělé fyzické kondici, jí byl jen dílčí úspěch. Ji mohl vidět vše, co se děje kolem mě, ale nemohl se pohnout. Krupiér a režisér, aby mě za volant na přední sedadlo auta. Ji viděl Эльзу, která je pod vlivem drog a bez vědomí, растянувшуюся na sedadle vedle mě, a uvnitř obou otevřených dveří stáli muži. Motor мерседеса závodil, ale stroj se pohyboval.
  
  
  Pak se její všiml, že jeden kolem muže něco поправлял na половицах mám pod nohama. Brzy mu vyklouzl kolem stroje, a já jsem slyšel, jak řekl: "je Dobře, že je připraven ke startu".
  
  
  Den stroj захлопнулись. Motor stále pracoval. Můj otupělý mozek nemohl někomu význam toho, co se děje. Vágní, jako by to bylo v mlze, ji viděl, jak přes otevřené okno vedle mě просунулась ruku a obrátil se na "mercedes". Stroj рванулась dopředu.
  
  
  Pak se její uvědomil, že nás s Эльзой zasadit do "mercedes", прижав akcelerátor k половицам. Nyní jsme závodili na tmavé pouštní silnice Monako rychlostí více než sta kilometrů za hodinu. Na takové zrychlené rychlosti "Mercedes" se zhroutí předtím, než jsme spolu půjdeme příliš daleko, a jsme oba zemřeme. Když se naše těla byly nalezeny, vypadalo to tak, jako by jsme zemřel v důsledku předávkování drogami. Nebylo by žádné známky vraždy.
  
  
  Zoufale se ji snažil získat kontrolu nad svým tělem.
  
  
  Zatím nám štěstí, a stroj byl umístěn ve středu silnice. Ale napřed budou kopce a křivky zvraty,
  
  
  
  
  
  
  a pokud to není začnu řídit auto, brzy jsme se sjedeme ze silnice. Ji pokusil zvednout ruce, ale zdálo se mi, že jsou těžké. Její zkusil ještě jednou. Obě ruce jsou těžké se zvedli, - couvnout, klesla a znovu pomalu vylezli. Ji mohl vidět tmavá krajina, проносящийся mimmo v ослепляющем mlze kolem oken auta. Od mého úsilí zvýšit své ruce na několik centimetrů navázán na kormidla лился pot. Pak ji viděl před sebou prudkého ukazatelů. Ji viděl, jak moje prsty uzavřely na volantu, ale cítil kola pod nimi. Nějakým způsobem se mi podařilo odbočit ego na několik stupňů doprava, kdy stroj přišel v S-formoval křivku. To bylo dost, aby jsme pokračovali v cestě. Auto na závratnou rychlostí, otočil se na výsledek a katapultoval na prudkém svahu.
  
  
  Cesta i nadále stoupat. Přes okna auta ji viděl, že jsme na útesu skály, která se zabývá od konce chodníku спускалась téměř otevřeně k moři. Vůz stoupal na vrchol útesu, a pak na prudkém svahu понесся k silnici, jako kovový projektil kolem zbraně. Pneumatiky ječení o chodník. Stále znechucený s drogami, ji snažil soustředit se na našem jediném шансе na přežití: nějak jsem musel držet stroj ve vzpřímené poloze a v silnici, až na ní nakonec došel benzín.
  
  
  Zdálo se, že následné noční můra nebude oba konce. Paříž po kilometru "Mercedes" s řevem проносился mimmo затемненных vil a rodinných domků, nahoru a dolů vinutí, vinutí silnice Azurové pobřeží. Monako bylo daleko za sebou. My jsme závodili na карнизам, dálnice, spojující Monako, Nice, a pak přes samotnou Nice, tiše a uzavřené na noc.
  
  
  Dálnice je pro Nice šlo par s mořem - je to mokré, kluzké a nebezpečné. Zadní část "мерседеса" sklouzl po strany na stranu. Kdyby nás si přinesl, by jsme přistáli v moři. Ale "mercedes" промчался na Антибам. Konečně, někde mezi Антибами a Cannes začal ztrácet rychlost a asi po paříž prvky prvky řítil. S obrovským úsilím se jí, otočil volantem, stroj odletěla na silnici a zastavil. Motor staled. Elsa, stále сидевшая vedle mě, naše nikdy пошевелилась.
  
  
  Devět
  
  
  Slunce svítilo mi do očí. Její застонал a sell, okusování na krku vzadu. "Mercedes" je stále ještě stojí na straně silnice. První věc, kterou jsem viděl, je to, že Elsa накрасилась. Pak ji viděl za oknem, na straně Elsa se dav dětí, прижатых na sklo a dívá se na nah vykulenýma očima, když to пудрила nos. Vypadala nádherně, jako by se právě probudila ze energický klenby. Na dálnici проносились nákladní automobily a stroje a všiml jsem si, že většina cestujících uvnitř u nich natahovala krky ven je lepší než my, aby zvážila.
  
  
  Elsa si všimla, že jsem se posadil, uklidila ee kompaktní disk a rtěnku a usmála se.
  
  
  "Jsme baví v noci?" - zábavné zeptala se.
  
  
  Nevěděl jsem, že věděla, znala ona tři nebo o včerejším večeru, kdy nás zabili na schodech v suterénu, kasino. Celá noc byla pro mě noční můrou, ale musím vzdát hold ženám pozadí Альдер v jednom - oni byli pevní.
  
  
  "Pojď," řekl jsem, naklonil se mimmo nah, aby se otevřít dveře na její straně. Ona vyšla kolem stroje, a já jsem následoval za ním. "Musíme se vrátit zpět v Monte Carlu. V tomto autě, skončil na benzín ".
  
  
  "Ale jak jsme se tam dostáváme?"
  
  
  "Nech to se mi," řekl jsem, vyhrnula ee se mnou na okraji silnice. Děti ještě šli kolem nás. Její dal Эльзу před sebou tak, aby bylo možné ji snadno vidět na проезжающего dopravy, a zvedl palec na znamení mezinárodního автостопщика. První проехавший auto затормозил, a řidič, грохоча ve francouzštině, rozrazil dveře.
  
  
  "Monte-Carlo", - řekl jsem.
  
  
  "Оуи", - řekl on. Elsa a její, ехавшие dopředu vedle řidiče, se vrátil do Monte Carlo na kamionu a zdraví prospěšnou lilkem. Vrátný v Hotel de Paris není приподнял obočí, když jsme ještě ve večerním oděvu, vyšel na kamionu, помахали a poděkovali řidiče kamionu, a začala zametat přes vstupní halu.
  
  
  Opustil ji Эльзу u dveří jeho pokoje, a dal, hej trochu odpočinout. Po přihlášení do své místnosti, její slyšel zvonek telefonu. Byl to místní agent, AX, muž známý mi jako Чиклет. On řekl, že musím okamžitě, obraťte se na místní úřad AX, aby mi zavolali ze zahraničí. Hawk, pravděpodobně volal na Státy скремблеру. Její rychle převlékl, a dokonce i v Monaku smoking ne když kreslil by se ke mně nežádoucí pozornost - a šel do kanceláře AX, který se nacházel ve vile v blízkosti hotelu. Чиклет mě potkal u den a velkým rozptýlením stranou. mluvit. Místo кишело stejné agenty, které ji viděla v kasinu, s lidmi, kteří měli za úkol vypátrat Трегора, když odešel ze své výhry.
  
  
  Před tím, než ho zeptal Чиклета o Трегоре, její stručný řekl emu o tom, co se stalo se mnou a Эльзой, a zeptal se, zda můžeme okamžitě narazit na ředitele kasina a krupiér.
  
  
  
  
  
  
  Иклет zavrtěl hlavou. - Obávám se, že to bude těžké, - smutně řekl. "Oba zmizely spolu s Трегором".
  
  
  "Zmizel?" - zeptal jsem se nevěřícně. "Jak mohl Трегор zmizet se všemi těmito agenty, преследующими ego?"
  
  
  "Setkali jsme se s velmi zrádný inteligencí," vysvětlil Чиклет. "Včera v noci, když Трегор vyšel v kasinu, on se vrátil do svého hotelu. U nás byli lidé, kteří sledovali toto místo vpředu a vzadu. Ostatní agenti považují pozic na silnicích, vedoucích kolem města a podél přístavu. Ale Трегор, ředitel kasina a krupiér ускользнули od nich všech ".
  
  
  "Jak to dělají?"
  
  
  Чиклет zavrtěl hlavou, jako by stále nevěřil tomu. "V pokoji" Трегор "byl balkon s výhledem na moře. Kdysi v brzkých ranních hodinách se nad městem letěl vrtulník.
  
  
  On se zvedl Трегора z balkonu, a zdá se, sebral zbytek někde jinde ve městě, a odletěl. Úžasný fenomén ".
  
  
  Její souhlasil.
  
  
  "Je možné, že jsme nic zjistíme, - pokračoval Чиклет, - ale sledujeme široko daleko na pobřeží, chcete-li zjistit, slyšel už někdo vrtulníku. Pokud ano, mohli by napovědět nám směr, ve kterém ona šla ".
  
  
  "A pokud nenajdeme nikoho, kdo slyšel vrtulníku, jsme se vrátit k tomu, kde začali", - dodal jsem. Pak ji popřel zprávy v médiích zprávy Чиклету, že on mi řekl, že mi přijímat volání ze zahraničí.
  
  
  On přikývl. "Hawke chce s vámi mluvit na зашифрованному drátu. Jí řeknu operátorovi, aby on zavolal ". On mě přivedl do kanceláře v patře, a když Hawke se blížil k čáře, nechal mě na pokoji.
  
  
  "Slyšel jsem, že tvá produkce ускользнула", - řekl Hawke bez předmluvy. "Nějaké další akce?"
  
  
  "Ne," řekl jí emu před tím, jak dát emu kompletní zprávu o mé vlastní zkušenosti minulé noci.
  
  
  Hawke odfrkl. "Vypadá to, že jste byl blízký hovor". Udělal pauzu, a dráty mezi námi krátce зажужжали. On pak řekl: "Tady se stalo něco, co, o čem její hotel, abyste věděli. Sázející si myslím -- o pitvu mozku Z1 оправдалась. Dr. Tom opravdu něco našel - malé mikroskopické disk vložený do na mozku. Nevíme, co to je a co to znamená. Kluci laboratoři se nyní snaží se je analyzovat. A doktor To nemůže pochopit, jak se tam dostal. Na lebce nejsou žádné stopy, nebo stopy provozu ".
  
  
  "Nicméně, to by mělo něco znamenat," řekl jsem.
  
  
  "Nemožné," neurčitě odpověděl Hawke. "Když najdeme více, pokud to uděláme, její dám vám vědět. Jaké plány máte teď? "
  
  
  "Chci se pokusit najít po tomto vrtulníku a peněz", - řekl jí emu. "Oba pravděpodobně ještě někde v této oblasti. Peníze mohou vést mě k tomu, kdo stojí u zdroje toho všeho. V každém případě, to je jediná věc slibnou zápletka, kterou jsem měl zatím fretka ".
  
  
  "Ano, dobře, dobrý lov", - řekl Hawk " a zavěsil.
  
  
  Чиклет na mě čekal v místnosti dole, naplněné muži, kteří se rychle mluvili po telefonu ve francouzštině a v italštině. Jedna stěna byla pokryta velkou kartu s obrázkem Monako a životního ego pozemků od Lyonského zálivu, na francouzském pobřeží na západě až v Janovském zálivu u italského pobřeží na východě. Barevné kolíky byly připojeny k mapě na různých místech mimo Monako.
  
  
  "Moji agenti dosahují určitých úspěchů", - řekl Чиклет, kývl směrem k lidem po telefonu. "Vidíte, - on ukázal na mapu na sténání, - jsme reagovaly s úřady ve městech podél pobřeží v obou směrech, aby se ptát místních obyvatel, jestli se v noci vrtulník. Nyní začneme přijímat odvetná hovory s výsledky ".
  
  
  "Mají pozitivní odpovědi?"
  
  
  - Naštěstí, ano, - odpověděl Чиклет, posílají mě k nástěnné mapě. Poukázal na kolíky. "Zatím fretka u nás byly zprávy od Saint-Raphael a Fréjus o tom, že byl slyšet vrtulník. Zprávy z východu, po celé Itálii, jsou negativní. Zdá se, že tyto lidé mířící na západ. Nyní se soustředíme na pobřeží pro Фрежюсом. Usmál se. "V dohledné době budeme moci přesně, komu, kam šli".
  
  
  Ji, podíval se na mapu. Západně od Města, podél изгибающейся pobřeží, byli Saint-Tropez, Hyeres, La Seine, a další - Marseille. Ale co-ještě mě zaujalo v mapě - skupina ostrovů, ležící v d ' Иере, u pobřeží, na půli cesty mezi Фрежюсом a Marseille. Její začal přemýšlet.
  
  
  "Poslouchej, Чиклет, - řekl jsem, - mi je velmi důležité okamžitě získat vrtulníku a pilota. Můžete to zařídit? "
  
  
  "Samozřejmě. Bude to trvat nějaký čas, ale dovolte mi zavolat ".
  
  
  Využil jedním z telefonů a vrátil se, kývl. "Za hodinu se zde bude vrtulník. Na nen bude létat jeden přes naše realitní Nice. To dotazování se na mě podíval. "Máš plán?"
  
  
  "Jak ji chápu," řekl jsem, - tento vrtulník je daleko улетал - on nikdy nebyl v plánu, nikdy nemohl. Její předpokládat, že přistál někde v okolí, kde ego bylo možné skrýt, a že peníze a lidé, pravděpodobně, budou převedeny odtud dnes večer ".
  
  
  "Převedena?" - zeptal se zmateně Чиклет. "K čemu?"
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "Vy si -- stejně dobrý jako můj. Ale myslím, že oni využijí rychlostní kánoi ".
  
  
  "Rychlá loď!" - zvolal Чиклет. "Samozřejmě. To by bylo jasnou záležitost ". v? Ukázal na mapu, to dodal: "A to mě nutí si myslet, že možná, hluk
  
  
  
  
  
  
  
  nůž, který hledáme, může být zastrčený někde na těchto ostrovech, v den d ' Эрса nebo na pobřeží. Kde by na nás byl, ego bude snazší zjistit z jiného vrtulníku, který letí низменному, než ze země."
  
  
  Чиклет souhlasil s mými úvahy. Zatímco jsme čekali na příchod vrtulníku, jí zazvonil Эльзе v Hotel de Paris a řekl, že budu vázán na nějaký čas z nějakého záležitosti, ale chci, aby ona na mě čekala venku.
  
  
  "Já jsem se chystala udělat tebe překvapení," řekla, надуясь. "Jsem vklouzl do svého pokoje, ale ty jsi tam nebyl. Jste si jisti, že podnikatel? "
  
  
  "Samozřejmě", - zajištěna její ff. "Prostě zůstaň na místě, dokud jsem nebyl jsem tam. To může být dnes nebo později dnes večer. Pak budeme mít dost času na překvapení ".
  
  
  10
  
  
  Protože přitahovat příliš mnoho pozornosti, v Monaku to bylo nepraktické, Чиклет vzal mě kolem města, je to místo na kopci, kde jsme čekali na vrtulník. Před tím, jak jsme opustili kancelář, přijaty nové zprávy o tom, že v noci západně od Města nebylo slyšet nám jednoho vrtulníku. Zdá se, že ji mohl hádat - vrtulník ukryl někde v okolí.
  
  
  - Teď pozor - s úzkostí poradit Чиклет. "Vy nevíte, jaké příležitosti narazíte na".
  
  
  Jí přikývl. Moje věrná Люгер, wilhelmina následoval, pevně seděla v mé наплечной pouzdra, a můj jehlový "Hugo" byl na vlastní ножнах pod rukávem kabátu, který je připraven skočit mi v ruce při sebemenším pohybu rukou. Její ne příliš velké starosti o šance.
  
  
  Brzy přijel vrtulník, kterého jsme čekali. Byl to vrtulník UH-1 Huey. Чикле mě seznámil s pilotem, mladým francouzem jménem Marcel nome de klimenta, velký, худощавым, взъерошенным mužem, který se snadno se usmíval.
  
  
  Чиклет проинструктировал ho, že se musí řídit mými rozkazy, a varoval, že práce může být nebezpečná.
  
  
  "Nebezpečí mě netrápí, Чиклет", - ujistil ego pilot. "Ty víš co."
  
  
  Její vyšplhal na chopper, ale před tím, jak jsme odstartovali, Чиклет dopustil kruhové obejít loď, aby se ujistil, že je v hale v perfektním stavu. Pak to přejel ho od nás. Marcel seděl v přídi vrtulníku, a ji, sedí za ním den byly tlačil zpět, takže mi bylo dobře vidět dole na výkonný dalekohled, který mi dal Чиклет.
  
  
  Jsme se vydali na západ po pobřeží. Pak jsme prošli Fréjus, Marcel letěl низменному, zatímco my jsme s ním прочесывали zem, požádal jsem o nějaké znamení místa, kde mohl být schovaný vrtulníku. Jeli jsme několik míst s hustou zeleň, a dalších míst, kde se na skalách byly zářezy - místa, kde bylo možné se schovat vrtulníku, - ale nemohl jsem zjistit nic, co poukázal bych na to, že některý kolem nich byl hradem. Do té doby jeli jsme celé pobřeží od Monaka do bodů daleko za Фрежюсом, odkud v noci tam byly zprávy o vrtulníku. Shluk ostrovů Leží-d ' Jer bylo vidět na jihu.
  
  
  "Půjdeme a uděláme tam swing", - křičel její Марселю, ukázal směrem k šaty.
  
  
  On přikývl a otočil vrtulník. Brzy jsme létání nad ostrovy a spáchal ještě jeden běh v nízké výšce nad terénem. Dalekohled mi dovolil zvážit všechny dole zblízka, včetně některých obyvatel ostrova, které obci veselý nám, ale my jsme neviděli žádné známky nepolapitelný vrtulníku.
  
  
  "Co teď?" - zeptal se Marcel kolem kabiny.
  
  
  "Mohu také vrátit nás zpět", - neochotně řekl jsem.
  
  
  Marcel otočil vrtulníku, aby se vrátit zpět ke břehu. Ještě stále studoval terén v dalekohledu, když najednou si všiml malá tmavá skvrna v moři. Když ji zaměřil na nen, ji viděl ještě jeden malý ostrov je skalnatý a pustý, pokud nepočítám pár stromů a vzácné podrost. To bylo tak malé, že není uvedeno na kartě v kanceláři Чиклета. Nicméně, on ještě byl dost velký - od míle až jeden a půl čtverečních kilometrů - pro přistání vrtulníku, ale také byl dostatečně odstraněn s prezidentem ruské federace vladimirem putinem, aby se stal dobrým hradem.
  
  
  Její похлопала Marseille na rameno a ukázala na ostrov. "Co je to za místo? Jste s ním obeznámen?
  
  
  "To se nazývá" Satan " Rock ", - řekl Marcel, -" Ďábelský skála "- jméno dané emu francouzský kriminální světem, использовавшим ego před mnoha lety, jako перевалочный položku zbraní a drog přicházejících do země. Moc dlouho-konference ih činnost. S nimi fretku to byl opuštěný, s výjimkou, jak jsem ji slyšel, kolonie potkanů, наводнившей toto místo. Říkají, krysy dávno dostali tam pak vrak, a s nimi fretka násobí ".
  
  
  "Myslím, že bychom se měli blíže podívat na to," řekl jsem.
  
  
  "Myslíš, že naši lidé mohou se tam skrývat?" - pochybovačně zeptal se Marcel.
  
  
  "Je to možné. Je to jen možné.
  
  
  Marseille znovu otočil vrtulníku do moře. Opět jsme prošli, Zda d ' Er a pokračovali v cestě na jih. Podle toho, jak jsme приближались k Satanovi Roku, ji mohl vidět, jaké je to ponuré a неприступное místo, s ničím víc než hromadou černých kamenů, vystupující na šaty, a co-kde - několik štíhlé stromy a lány pás ... vysoká kartáč.
  
  
  
  
  
  
  
  Marcel zklamal vrtulníku, dokud jsme se dotkli korun stromů, aby je pomalé kruhové průzkum ostrova. Když jsme подлетели k zemi, aby ji viděl stovky velkých černých krys, испуганных zvuk našeho motoru, сновавших kruhy kamenů.
  
  
  "Ty něco vidíš?" - zeptal se Marcel.
  
  
  "Krysy," odpověděl jsem. "Pokoje jsou krysy".
  
  
  Jsme téměř dokončili svůj kruh, když ho náhle něco si všiml dalekohled. To bylo jasný záblesk světla, odraz slunce na kovu pod jedním kolem velké výčnělky skal v centru ostrova. Mohl to být skrytý vrtulník.
  
  
  Její vyprávěl Марселю o tom, co viděl, a zeptal se ego znovu obejít toto místo.
  
  
  On přikývl a наклонил vrtulníku a my se vydali zpět na místo. Marcel letěl tak низменному, že jsme málem zrušil vrcholky stromů dole. Její нацелил dalekohled na místo, kde se mi zdálo, že jsem něco viděl, a to tak silně soustředil, že i si myslel o nebezpečí, dokud Marseille není vykřikl. Náhle ji, cítil, jak se vrtulník prudce a задрожал.
  
  
  V příští vteřině se na nás zasáhl příval kulek, které nakrájíme na vrtulníku zdola, rozbil skleněný štít kabiny, zkuste kovové tělo vrtulníku, a nakrájíme na motor. Když ji posadil za kabinou, ji viděl, jak čtyři nebo pět lidí střílel v nás, kolem vznesené automatů z vrcholu skal.
  
  
  "Marseille!" Jí zavolal, chytil ego za rameno: "Vytáhni nás odsud".
  
  
  Když se ke mně otočil na svém místě, ji, viděl, že ego tvář byla окровавленной maskou. Snažil se něco říct, ale iso rta tekla jen krev. Ego oči byly zavřené, a on spadl na bok ze svého místa. Ji vytrhl Вильгельмину na pouzdra, ale než ji stačil cíl a střílet na lidi dole, motor vrtulníku explodovala obrovská hořící ohnivou kouli. Stroj spěchal k moři, сопровождаемая obří vrstvou ohně a kouře.
  
  
  Malá výška mi zachránila život. Jeho sáhl "люгер" zpět do pouzdra a skočil do venkovní dveří, aby se zabránilo požáru otevřeně před tím, jak vrtulník spadl do vody. Oheň a kouř kolem vrtulníku заслонили mě od skryté před zraky lidí, kteří nás zavedli. Když ji plaval, jeho zjistil, že stále ještě skryta od očí těch, kteří jsou na ostrově, hořící vrtulník, stále плывущий na povrchu šaty, byl mezi mnou a tak i ty suchozemské.
  
  
  Její rychle vypočítat vzdálenost do ostrova, se potopil do hloubky a plaval pod vodou, dokud neměl pocit, že mé plíce лопнут. Její pokračoval plavat, až konečně narazil na kameny. Tápání prsty cesta palec za дюймом nahoru po skalách, ji nakonec být tichý prorazil skrz povrch vody. Drží jen hlavu nad vodou, její прижался na kamení a глотал vzduch. Když ji znovu mohl dýchat normálně, ji opatrně zvedl hlavu a rozhlédl.
  
  
  Naštěstí, jak to je a doufal, že ji otočil na slušné vzdálenosti od místa pádu vrtulníku. Od tohoto okamžiku ji stále mohl vidět ohořelé pozůstatky vrtulníku, plovoucí na & nb. Ji sledoval, jak se několik lidí, kteří byli na ostrově, šel do gumových člunů a plavili směrem k troskám. Ji viděl, jak se vlekl tělo Marseille a umístili ego odina na vory. Pak toho muže prohledali vodu kolem trosek. Je zřejmé, že viděli dva muže ve vrtulníku, a děti doufali najít mou mrtvolu. Ji snažil držet низменному v & nb a zůstat částečně укрытым skalami, dokud se přestala hledat.
  
  
  Když se lidé plavili zpět na ostrov, тлеющая hromada kovu, která se zabývá kdysi bylo vrtulníku, šel pod vodu. Její kvílel za skály, dokud se muži vytáhli své gumové rafty na břeh a vrátit se do centra ostrova. Její krátce přemýšlel o tom, jít dolů po pobřeží k jednomu kolem plováků, aby se pokusili dostat zpět na pevninu. Ale pak ji napadlo naléhavosti svého úkolu. Lidé na ostrově, a peníze, které vzali do kasina, by mohlo vést mě k něčemu životně důležitého.
  
  
  Ji, čekal, až sergej začne slábnout, a pak se snažil přes ostrov, aby posoudili situaci.
  
  
  Kolem toho, co jsem pozoroval, zdá se, že muži dočasně používali ostrov, zatímco čekali, kdy ih vezme loď po setmění.
  
  
  11
  
  
  Ještě přes hodinu večerní slunce začátek sedl, a já jsem cítil, že může bezpečně plazit po skalách, aby обсохнуть na teplém větru, дувшем z jihu. To jen že západ slunce na skalách a se rozkládá na úzké římse, když cítil, jako něco, co je měkké, klesl na mé levé noze. Její vyskočil a zjistil, že hledím do krve-červené oči-korálky do velké černé krysy, která se zabývá, zdá se, spadl z vyšší kamene. Její hit jeho ego nohy, otřásla se a hodil stranou, poté, co hodil kámen.
  
  
  Pak ji uslyšel tiché визги kolem sebe. Její rychle vstal a viděl desítky skvělých немигающих očí. Studené třesoucí пробежала na moje záda a moje ruka instinktivně se táhla k Люгеру, wilhelmina následoval.
  
  
  
  
  
  
  je mi o to, že výstřel povede k tomu, že lidé na ostrově budou mě hledat.
  
  
  Ale krysy nepřišli. Místo toho se nervózně skáčou sem a tam, klidně визжая, škrábání drápy povrch kamenů. Ji opatrně couvl, dohlédněte s davy, až cítil, jak pevná celý kovový předmět вонзился mi do zad mezi lopatky. Ostrý hlas прорычал: "Jen drž se otevřeně zde!"
  
  
  Zezadu mě natáhla ruku a vzala "люгер". Pak se muž - to byl krupiér kasina vstoupil přede mnou. V jedné ruce držel курносый 38-th kalibr, a v jiném - můj "Люгер". On přikývl mě..., "mysleli Jsme si, že jsi utekl kolem vrtulníku naživu. Jsme na tebe zvědaví. Jdi, jdi ".
  
  
  On se sklonil a zvedl kus dřeva, je zřejmé, zatopené s benzínem. Zapálil odina ego závit tak, že se proměnil v hořící pochodeň, zamával jim, aby se otevřel cestu skrz roj krys, které se zoufale spěchal pryč do houští.
  
  
  Jsme stoupali výš po skalách ostrova, dokud není dosaženo velké boule, které jí všiml, s odběry vzorků vzduchu. Krupiér nenašel zbraň a tlačil mě dopředu, na vyšší выдолбленную jeskyně. Burning pochodně byly instalovány v kruhu kolem vchodu, aby se nenechat potkanů, ih svatý je pán psal o vrtulníku uvnitř. Byly i jiné muže - ředitele kasina Трегор a člověk, схвативший Эльзу na schodech do sklepa kasino. Jeho pochopil, že to měl být ten, kdo byl pilotování vrtulníku.
  
  
  Ostatní se podívali na mě bez zvláštního zájmu, ale ředitel kasina přikývl krupiéři: "Обыщи to, свяжи a sledovat to".
  
  
  Krupiér stále drží při sobě zbraň, západ slunce dovnitř vrtulníku a vytáhl pár délek lana. Pak to tlačil, abych se hlouběji dovnitř jeskyně. Jeho zvedl ruce, když on začal mě čistit, tak že mu chybí стилето, Hugo, stanovené na пружине v rukávech na rukávu mého kabátu. Pak se hledání on mě natáhnout na zemi, spolehlivá, svazování lanem.
  
  
  Muset čekat. V tomto okamžiku, když stál vedle stickman s pistolí a díval se na mě, jí byl bezmocný. Ale u mě byl ještě Hugo v rukávu.
  
  
  Na ulici темнело. Čas od času se někdo v okolí muže vzal dalekohled a baterku, a vyšel na ulici. Není mi trvalo hodně času, aby pochopili, že oni čekají, kdy ih odvézt z ostrova. Moje původní teorie se zdálo správné - ih chystala vyzvednout loď.
  
  
  Prošel hodinu nebo více, než jeden kolem pozorovatele vykřikl, a zbytek, kromě krupiér, stále охранявшего mě, spěchal pryč. Její použil ten moment, kdy se pozornost mého zloděj byl dočasně odpoutat kliknout пружину v ножнах. Стиллето okamžitě vklouzla do mé pravé ruky. Musela rychle snížit lana. Právě mi podařilo snížit ih a uvolnit ruce, když se tři muži spěchal zpět do jeskyně.
  
  
  "Je to tady", - vykřikl režisér. "No, hoď vrtulníku a vrať se za tebou."
  
  
  "Odkud mám vědět, že se vrátíš?" - podezřele se zeptal krupiér.
  
  
  Režisér vybral z vrtulníku velký hliníkový kufr. Položil ego na podlahu jeskyně a kývl směrem. "Peníze budou nadále zde. My se vrátíme."
  
  
  Všichni muži začali выталкивать vrtulníku kolem jeskyně. Dokud ih pozornost byla abstraktní, její, перекатился na bok a выгнул tělo zpět, aby moje ruce mohli oslovit lana, které spojovaly moje nohy. Brzy propuštěn a vrátil se do své předchozí pozice, jsem ležel nehybně, se snaží pracovat rukama, nohama a za zády, aby se obnovit krevní oběh. Do té doby lidé вытолкнули vrtulníku kolem jeskyně, a krupiér se vrátil na mé straně. Hlasy, ostatní tři z dálky stali slabými.
  
  
  Můj zákonný zástupce, krátce se podíval na mě. Pak vytáhl kolem kapsy cigaretu a zapálil sirku. To udělal trik, vyskočil na nohy a vrhl se k němu, drží v ruce jehlový. Její сверкнул nožem v tvář испуганного člověka, pak jemně воткнул ostří na ego života, a volnou rukou sáhl za zbraň.
  
  
  Místo toho, aby poslouchat mě, to je hloupost, zvedl zbraň, aby střílet. Její вонзила jehlový emu v životě, a to je být tichý согнулся na polovinu, зажженная cigareta stále visící ze ego rty. Jeho plánu ego zabít, ale on mě opustil volbu.
  
  
  Její popadl ego 38-th kalibr a své "люгер", a rychle spěchal k алюминиевому чемодану. Ji otevřel zámek a víko vyskočila. Tam, v колеблющемся světle pochodní, její pohled na dva miliony dolarů uvnitř.
  
  
  Její vytvořil malý plán na tyto peníze od nich fretka, jako ředitel dal kufr, a já jsem věděl, že je to tam. Její narychlo začal ego provádět. Její nabral hromádky bankovek a naplnil dno kufrů velkými kameny z podlahy jeskyně. Pak ji i šíření vrstvu bankovky ne více než pár set dolarů na
  
  
  
  
  
  
  horské plemeno. Její zabouchl kufr a opustil ego na jednom místě.
  
  
  Ještě stále mohl slyšet hlasy jiných mužů daleko, když ji rychle расстегивал košili, запихивал peníze dovnitř a znovu застегивал knoflíky. Dva miliony dolarů mám na prsou byly nepříjemné, ale bez ohledu na její závažnost, se vrátil k mrtvé stickman, popadl ego za límec a odtáhl ho přes jeskyní na ulici.
  
  
  Ostatní tři muži stále pracovali vrtulník na druhé straně velké ploché výstupky skal. Její hit je to v opačném směru, odtrhl mrtvolu za sebou, až se dostal do nějaké hluboké křoví, kde bylo možné se schovat ego. Pak se její plazil zpět ve skále na vysočině, odkud mohl pozorovat, co se děje dole.
  
  
  Měsíc v úplňku jasně svítí na scénu. K dnešnímu dni jsou вытолкнули vrtulníku na mýtinu. Odina kolem mužů, pilot, vyšplhal na něj a přinesl pohyb lopatky rotoru. Vrtulník začal stoupat, ale když byl pár metrů od země, muž vyskočil. Bezpilotní vrtulník náhle vzlétl do vzduchu, унесся pryč od útesu a skočil do temné vody pod ním. Potopila beze stopy.
  
  
  Mezitím ředitel kasina se vrátil do jeskyně. On vyběhl, nesoucí kufr a křičel. Její zřetelně slyšel hlasy mužů tam, kde ji schoval, a slyšel křik ředitele: "On utekl! Tento člověk propuštěn a utekl! Vzal si s sebou Georges! "
  
  
  "Peníze? Peníze?" - křičel na revma Трегор. "Peníze jsou v bezpečí?"
  
  
  Režisér postavil kufr na zem a všichni tři jsou přeplněné kolem něj, když je ego otevřel.
  
  
  "Je to tady! Je to stále zde! "- vykřikl on. Jak jsem doufal, nenašel čas, aby prošetřila peníze za horní vrstva bankovek, protože hmotnost kamenů se přibližně rovná hmotnosti těchto bankovek.
  
  
  "Pojď!" - vykřikl Трегор. "Pojď odtud pryč z této prokleté ostrova".
  
  
  Tři začali podávat baterky. Odpověď signál přišel s koncem ostrova, a byla zahrnuta obří světelný tok. Pak ji viděl, že místo na lodi ih vezme hydroplán. To зарулил v blízkosti skal a tam čekal, poskakování na & nb. Když se lidé začali sestupovat do letadla, její, slyšel, jak oni spekulovali оборудова mi.
  
  
  "Jak si myslíte, kam zmizel ten chlap a George?"
  
  
  "Pravděpodobně to způsobilo Georges sestoupit odina kolem plováků, aby on byl schopný se vrátit na pevninu".
  
  
  Její zůstal na místě a sledoval, než oni dosáhli konce ostrova, není tento druh hry v jeden kolem plováků a není plaval do letadla. Její necítil v bezpečí, dokud se vyšplhal na palubu, a letadlo nemůže vzlétnout a ne zmizel na severu.
  
  
  Její a doufal, že oni zjistí, že téměř všechny peníze pryč, dokud se dostanou na místo určení. V tom okamžiku pro ně by bylo nebezpečné se vracet, protože oni mohli být jisti, že jsem došel prezidentem ruské federace vladimirem putinem, aby se vrátit orgány. Její stále ještě nebyl blízko k odhalení případu, ale alespoň se mi podařilo zabránit ih plánů.
  
  
  Dvanáct
  
  
  Měsíc zašel brzy potom toho, jak letadlo létá. Nyní byla taková tma, že jsem sotva mohl vidět svou ruku před obličejem. Její zkusil najít tělo krupiér tam, kde ho nechal ego v křoví, ale ve tmě to se ukázalo jako nemožný úkol. Jak by se mi líbila myšlenka strávit noc na tomto ostrově, кишащем krysami, její, věděl, že ve tmě by bylo příliš riskantní, aby jejich cesta k okraji břehu, najít odina kolem gumy plováků. Ji rozhodl vrátit do jeskyně, kde stále ještě hoří pár pochodní, které nastavili muži.
  
  
  Když ji vrátil do jeskyně, její shromáždil na cestě охапку suché cysty a překladu ji s sebou. Její domky, suchý kartáč burning pochodní, až se stal slabý plamen, dokud ji seděl, скрючившись, u vchodu. Byl to jediný způsob, jak udržet роящихся potkanů na uzdě, ale jeho stále mohl vidět ih oči, lesknoucí se ve světle ohně za jeskyní. Ji držel svůj Люгер v ruce, a i když je unavený, on se neodvážil podřimovat, ze strachu, že krysy осмелели a zaútočí.
  
  
  Zdálo se, že do svítání zbývá nekonečné době. Její byl na nohou a chystal sestoupit k & nb s prvními paprsky slunce. Jí potvrdil, že peníze, je stále ještě bezpečné zapnul pod košilí, a pak, nesoucí hořící pochodeň, aby se odradit krysy, šel. Nicméně předtím, než její, šel dolů po okraji ostrova, jeho zkontroloval kartáček najít tělo krupiér. Její našel mrtvolu. Byl jen ego kostra s čistými kostmi. Krysy pracovali ve tmě.
  
  
  Její rychle se otočil a spěchal dolů přes křoví, zatímco krysy utéct s mým silnice přede mnou. To jen že dosáhl konce ostrova a začal hledat odina kolem plováků, když slyšel hučení zvuk kolem vody. Když to vypadalo, viděl velký bílý křižník, кружащий asi čtvrt míle ode mě. Nejprve ji, jsem si myslel, že lidé kolem v noci
  
  
  
  
  
  
  On se vrátil, aby se pokusili najít mě a peníze, ale když ji trochu uklidnil ji, viděl, že křižník byl policejní člun na Monako. Její rychle produkoval několik výstřelů do vzduchu z "Люгера".
  
  
  Křižník slyšel můj signál, a okamžitě se otočil ke břehu. Kdy hodil kotvu, tři muži je snížena člunu a veslovali, aby mě chytit. Její, byl překvapen, že jedním kolem mužů byl Чиклет. Jak se dozvěděl, kde mě hledat?
  
  
  - No, - přivítal mě Чиклет, - můžete však ukázaly živými. Jsme téměř opustili tě marně. Řekni mi, co se stalo?"
  
  
  Její krátký vystavoval emu události a ukázal emu získané peníze. Před odjezdem na ostrov, jsme vylezli na skály a nechal kostra krupiér na loď. Pak jsme vypluli, takže Satane Roc kolonie hlodavců.
  
  
  Když jsme byli na palubě křižníku a vrací se do Monaka, Чиклет řekl mi, jak on mě našel. "Před tím, jak jste se s Marseille vyletěl včera vrtulníkem," řekl, ho zvedl бипер na ocas vrtulníku. Ji dostat signál z nich fretka, jak si prudce stoupla. Když jsi se vrátil do noci, ji varoval policii a požádal je opustit loď, na úsvitu. Jsme sledovali signál pageru, a to nás přivedlo k tomuto bodu, nedaleko od ostrova, kde jsme našli vrtulník pod vodou. Zvukový signál je stále v provozu. Ale musím říct, že se bál, že jsi mrtvá, když si uvědomil, že vrtulník odešel na moře.
  
  
  "Je mi líto Marseille", - řekl její Чиклету. "Byl to dobrý pilot a statečný člověk".
  
  
  Чиклет přikývl. "Je mi to taky líto. Ale on znal rizika, jako my všichni ".
  
  
  Když jsme přijeli do Monte Carlo, Чиклет přijala opatření, aby získal zpět peníze, kasina, a ještě jednou zavolal Хоуку zahraničí po зашифрованному телеграфу na ego kanceláři. Její vyprávěl Хоуку, co se stalo a jak mi vrátil peníze.
  
  
  "No, - řekl Hok více upřímně, než si myslím, že - alespoň, to vše šlo proti nám. Pokud model přežije, tak jako v minulosti, bude pravděpodobně v nejbližší době stane nový vývoj. A Nick ...
  
  
  "Ano, pane?" Její zeptal se.
  
  
  "Chci, aby jste uvolněná na den nebo dva, odpočinuli". On se odmlčel a hrubý dodal: "je To rozkaz. Její zastavím s vámi ".
  
  
  Než jí stačil odpovědět, on zavěsil.
  
  
  Policie již nesl ostatky krupiér v místní márnici, a peníze vraceli do kasina. V kanceláři AX mi už neměl co dělat. Jeho řekl Чиклету, že se vracím do hotelu spát.
  
  
  Když jí přišel, Elsa na mě čekala v pokoji. Nejprve to притворилась, že je naštvaný na mě, ale když si všimla, jak vypadám haggard, ee шутливая podrážděnost ustoupila сочувственной péčí.
  
  
  "Chudák Дамплинк, - проворковала to, - vypadáš strašně. Co děláš?"
  
  
  "Bylo to obchodní schůzku na celou noc," - řekl jí ahoj, sundal si sako a kravatu. "A teď potřebuji dobrý teplá sprcha a dlouhý spánek".
  
  
  "Samozřejmě, Дамплинк", - řekla. "Jsi раздеваешься. Její приготовлю pro tebe duše.
  
  
  Před tím, než ji stačil protestovat, zmizela v koupelně a obrátil se na sprchu.
  
  
  Do té doby, jak jsem se převlékl ve župan, koupelna byla plná páry. Elsa odešla, розовощекая, tlačil mě do sprchy a zavřela dveře.
  
  
  Její otřel každý centimetr jeho kůže a vlasy teplou vodou, a pak смыла ledovou sprchou. Pak to обвязал ji kolem pasu čerstvé ručník a vrátil se do ložnice. Elsa стянула přehoz na postel a posadil se vedle ní.
  
  
  "Вытягивайся lícem dolů", - přikázala jí, hladila po postele. Když ji zaváhal, má mírně posunula mě. Když se její roztažený na posteli na břiše, ona se otřásla ručník a řekla: "hang loose, jeho dělám ti masáž".
  
  
  Ona vytáhla malou lahvičku krém, který přinesl přes svého pokoje, se silnou vůní citronu. Pak sundala šaty, оседлала moje tělo a začíná aplikovat krém na mé záda a lopatky. Bylo to trpké roztok, který nejprve způsobil mravenčení v kůži, a pak poslal hluboký uklidňující teplo v mé svaly.
  
  
  "Co je to za kus jsi v jakých médiích pracujete?" - zeptala jsem se, otočila hlavu a při pohledu na Эльзу, která se zabývá наклонилась mnou navždy.
  
  
  "To je starý domácí prostředek Von Alden", odpověděla ona. "Je zaručeno, že přinese pozitivní výsledky".
  
  
  Její ласкающие rukou hladil mé tělo, jako léčivý balzám, pohybující se nahoru a dolů tak snadno, jako teplý sladký dech, po celé mé tělo. Pak Elsa vstala na kolena a přikázala mi, abych otočit.
  
  
  Ji, otočil se k ní tváří a bench-pressu mezi její раздвинутыми nohama. Ona začala mazat přední část mého těla, její lehké pohyby prsty se pohybovaly od mé hrudi na mé břicho k mému tříslech, po stranách mých nohou, na mých prstech nohou. Když se naklonila se ke mně ke mně, její měkké vlasy se dotkly mé nahé tělo, a mé nozdry naplnění ega voňavé aroma. V průběhu času se zdálo, že ona pracovala s intenzivní koncentrací, téměř hypnotické, ale brzy si všiml, že její dýchání bylo stále častější, a jeho tělo se stal vlhké a třes.
  
  
  Její, zvedl hlavu a podíval se na nah. Ee oči byly dokořán, a její zuby
  
  
  
  
  
  
  byly раздвинуты tak, že působilo to jako špička její růžový jazyk. Její přitiskl její ústa k sobě, kate ji pod sebou. Její zaoblené boky напряглись. Setkali jsme se a tiše se připojil a současně beze slov dosáhl vyvrcholení.
  
  
  Její více spal, než бодрствовал, když naše tělo se rozešli. Ona stála u postele, drží v rukou župan. Ale když se naklonila se ke mně a políbil mě, jeho, cítil, jak mé tělo znovu připomíná, a byl připraven a toužilo po větší. Ona se tiše smála se: při pohledu na mého vzrušení a zašeptala: "zapomněl Jsem ti říct, Дамплинк, že někdy je to lék na pozadí Альдера také působí jako afrodiziakum". Políbila mě. "Spát", - zašeptala ona.
  
  
  Její spal dvacet čtyři hodin, a mohl by spát déle, kdyby mě není to jediný přenos telefonní hovor. To volal Hawke.
  
  
  "Doufám, že si trochu odpočinuli", - řekl on. "Jsem v Paříži. Setkáme se zde, v kanceláři, jak je to možné. Obávám se, že další špatné zprávy. Se stejným úspěchem jste mohl umožnit ženě pozadí Альдер jít s tebou, aby jsi mohl o ni starat. Její забронирую pro vás oba v hotelu George V ".
  
  
  Elsa nadšený, když jí řekl, hej, co chci, aby šla se mnou do Paříže. Jí zavolal Чиклету poděkovat ego a rozloučit, a za necelou hodinu jsme s Эльзой vraceli do Nice, aby se posadili na letadlo.
  
  
  Třináct
  
  
  Když jsme přistáli v Orly, shell déšť. Jakmile ji posílal Эльзу v hotelu George V, kde Hawke vyhrazena pro nás sousední apartmán, ji vzal taxi do kanceláře AX Paris, který se nacházel v kavárně na náměstí Saint-Michel. Kanceláře se nacházely na třech horních patrech budovy a byly odhlučněné od hluku dole. Majitelem školy byl agentem AX na кодовому jménem Bonaparte.
  
  
  Mě potkal u den, a vedl k zadní žebřík vedoucí do kanceláře v patře. Když jsme procházeli přes задымленную jídelna a bar, jí byl překvapen, že i když tam bylo mnoho návštěvníků, to bylo také asi třicet nebo čtyřicet zaměstnanců bezpečnostní policie a agenti AX, které jí bylo známo, že v předchozím jednání. Jeho věděl, co se má stát něco důležitého.
  
  
  Hawke mě potkal ve druhém patře. Ego tvář byla ponurá, a to sotva přikývl, když mě držel v soukromé kanceláři, zavřel a zamkl dveře.
  
  
  "Zdá se, že tento případ není, oba konce", - řekl on, tahání z kapsy obálku a podal ego mi. Stál ke mně zády, díval se z okna na temný déšť, бьющийся skla, dokud ji četl dopis v obálce.
  
  
  Dopis byl vytištěn na stroji:
  
  
  Čínská jaderná raketa, исчезнувшая 12 hodin zpět, bude vrácena výměnou za 2 miliony dolarů. PO DOHODĚ S VEDENÍM, VLOŽTE ЗАГЛАШЕННОЕ REKLAMU V LONDÝNĚ V PRVNÍ DVA DNY, PŘEČTĚTE SI: "ALEXANDER - PODMÍNKY PŘIJATA - (PODEPSÁNA) КУБЛАЙ-HAN. DALŠÍ POKYNY NÁSLEDUJÍ.
  
  
  Na obálce nebylo adresu. Hawk, který se odvrátil od okna, viděl, že jsem se mračit se na obálku, a vysvětlil: "Včera ráno ego oblékli jsme pod dveře čínského velvyslanectví".
  
  
  "A je pravda, že čínská jaderná raketa zmizela?" Její zeptal se.
  
  
  - Příliš na skutečnosti, - hořce odpověděl Hawke. "Stalo se to několik hodin, pak to, jak jste přivezl peníze z Satane Roc. Můžete si všimnout, že požadovanou částku přesně stejná, jako částka získaná od kasina ".
  
  
  "Myslíš, že čínská jaderná raketa opravdu zmizel?" Její byl nedůvěřivý.
  
  
  "Samozřejmě, - řekl Hawk, - vynalézavost našeho nepřítele není tam žádný limit. Brzy pak své zkušenosti na ostrově číňané spustili jadernou střelu na tajný polygon, když letadlo, prostě zmizel. Dokud nepřišla tato poznámka, číňané si mysleli, že letadlo havarovalo ".
  
  
  "A co posádka?" - zmateně zeptal jsem se. "Oni musí být dobře jsou testovány před tím, než ih vybrali pro tento úkol."
  
  
  "O ano, - souhlasil Drak. "Ale může být důležitá poznámka je, že jen před několika týdny pilot, který byl jednou přes nejvíce důvěryhodné a loajální lidi v čínských vzdušných sil, odjel do Číny na služební cestě v Albánii. Za ním se dívali pozorně, zatímco on byl tam, a, ve skutečnosti, číňané nemohou vysvětlit ego akce na několik dní navštívit. Jsou stále kontrolovat. Je pravděpodobné, že za tu dobu do něj se dostal náš soupeř, který mohl zasáhnout ego mozek.
  
  
  "Jdou číňané zaplatit výkupné?" zeptal jsem se, vracet dopis Хоуку.
  
  
  On přikývl. "Hlas proč setkáváme se zde nyní. Pojď nahoru ".
  
  
  V horním patře budovy čekali čtyři čínské pánové s ponuré a trochu podezřelé výhledem. Ih přítomnosti объясняло přísnou bezpečnost v budově. Odina kolem mužů byl překladatelem, a přes něj Hawke mě seznámil s třemi dalšími, jejichž jména jí známo, jak vysoce postavených členů komunistické strany Číny. Každý hodil na mě bystrý pohled, když jsme vyměnili ruce. Pak se všichni tři se rychle začalo mluvit s překladatelem v čínštině.
  
  
  "Říkají, - řekl mi tlumočník, - což je pro ně velká čest mít takového renomovaného zástupce, který pomohl jim v návratu jaderné rakety. Ještě říkají, že
  
  
  
  
  
  
  Předseda strany měl rozhovor se svým prezidentem, a dal jim pokyn всемерно spolupracovat s vámi ".
  
  
  "Pro mě taky velká čest, - řekl její tlumočník. "Budu se snažit být hoden důvěry medicíně lidové Republiky".
  
  
  Pak této formality se ho zeptal: "Bylo přijato rozhodnutí o vyplacení dvou milionů dolarů?"
  
  
  Překladatel opět посовещался se svými krajany, a pak podal mi velkou koženou kabelku s vyrytým čínské znaky a снабженную zámkem. Překladatel odemkl ego a otevřel, zjistil uvnitř balíčky bankovek.
  
  
  "Dva miliony dolarů", - řekl on. "V zítřejším vydání" London Times "bude reklamu, kterou vidíte v souladu s pokyny".
  
  
  "Dobře," řekl jsem. "Znovu запри peníze. Její, chci, aby zůstal ve vašem vlastnictví, až se dostaneme k dalšímu oznámení.
  
  
  Pak toho, jak překladatel přeložil moje slova, tři muži vážně sklonili hlavy a opět jsme vyměnili ruce. Hawk řekl mi, že již byla přijata opatření, aby se čínští představitelé zůstali v obytných místnostech, v kanceláři AX do nich fretka, dokud není odpověď na inzerát London Times. Takže, částka uzavření bude spolehlivé uloženy do té fretky, až přijde čas výplaty.
  
  
  Hawke se vrátil se mnou taxíkem do hotelu. Bylo šero. Déšť a ta smutná počasí ideální přiblížil na naši náladu.
  
  
  "Kdo by nás stál za to, - zamumlal Hawk, - musí být, líbí naše bezradnost. Představte si, že jste ukradl jaderné rakety a vrátil ji na výkupné! "
  
  
  "On se rozhodl pro reklamu několik chytrých titulů," podotkl jsem. "Alexander a Хубилай-han".
  
  
  "Je to blázen, ale je velmi lstivý, - řekl Hawk. "Co jsem se dal sehnat ego". On se podíval na mě.
  
  
  Když jsme dorazili do hotelu, Hok высадил mě a zamířil k americkému посольству, kde se zastavil v Paříži.
  
  
  Když ji dostal do svého pokoje, její, byl překvapen zjištěním vzkaz od Elsa. V nen je uvedeno, že ji pozval na večírek na Montmartru a že ona bude. Nechala mi adresu, aby ji mohl připojit k ní, pokud chci. Místo toho se ho rozhodnou sníst pár chlazené martini a dobře najíst ve svém pokoji. Před tím, než půjdete do postele, jí zavolal na recepci, aby na druhý den ráno mi přinesl kopii London Times.
  
  
  Elsa ještě se nevrátil do hotelu v době, kdy ji obdržel svůj výtisk novin brzy ráno následujícího dne, a já jsem nemohl říct, zda něco smysluplného v jeho noční nepřítomnosti. Nicméně, reklama byla v "Times", a ego znění bylo přesně takové, jak je uvedeno v poznámce o výkupné. Při čtení jeho, její, představil se jako spokojený "Alexander" taky ji čte. Mohl být v Paříži, nebo v Londýně, nebo v Monte Carlu, nebo, pokud údajně na to přijde, v Tibetu.
  
  
  Chtěl jsem se dostat do kanceláře AX, který, jak věděl, bude prvním místem, kde bude možné zjistit, zda budou získány další informace. To byl oblečený a vyšel z pokoje, když se vrátila, Elsa.
  
  
  To ještě bylo ve večerních šatech, s перекинутой přes ramena норковой шубой. To vypadalo ospalým, ale usmála se a políbila mě, nechal kabát spadnout na zem. Pak se obrátila ke mně, aby расстегнуть zip na zádech jejích šatů.
  
  
  "Jsem скучала na vás na party, Дамплинк", - řekla. "Bylo to velmi zábavné. Mnoho francouzů. Pm ještě pokračuje, pokud chceš jít.
  
  
  "Ne, děkuji," řekl jsem. "Mám nějakou jaké případy. Spí, ti ji později zavolat.
  
  
  "Obchod, podnikání, podnikání," - řekla, похлопав mě po tváři. "Pamatuj, všechny práce a žádná zábava dělají Tony nudný chlapec". Vyšla přes šaty a šla se na den, vedoucí do jeho pokoje, a vypadala velmi oceňována v průhledné лифчике a колготках. Ona se krátce zastavil ve dveřích a поманила mě prstem. Když ji zavrtěl hlavou, poslala mi vzdušný polibek a zmizela.
  
  
  14
  
  
  Jakmile ji dostal do kavárny na náměstí place Saint-Michel a vylezl nahoru do kanceláře AX, cítil její napětí a zoufalství, пронизывающие všechno to místo. Venku svítilo slunce, a ve vzduchu cítil falešné jaro, ale co by radostnou náladu vznikaly nám погодное náladu, to исчезало za zdmi budov.
  
  
  Hawke byl tam vypadat více vyčerpaný, než to vypadalo v noci, stejně jako čtyři číňany, a také několik desítek agentů AX a stráže. Všichni jsme přijeli příliš brzy, a naše netrpělivost rostla podle toho, jak se táhnul přes dlouhé hodiny. Jen v poledne jsme se konečně dostali zprávu, čekali. A, samozřejmě, křivolakých cestách.
  
  
  Nám zavolali z pařížské kanceláře Interpolu a řekli, že obdrželi zásilku od posla pro místní šéf. Otevřením balíčku, zjistil zapečetěnou krabici a машинописную dopis, ve kterém je uvedeno, že box by měl neprodleně doručit na velvyslanectví v Číně. Protože šéf Interpolu byl informován o krizi, on okamžitě volal Хоуку, a pak spěchal do kanceláře AX. Mezitím agenti Interpolu zvedl posel, který byl originální, a když se zeptal ego o člověku, který dal emu zásilku pro dodávky, dal popis, který by mohl odpovídat
  
  
  
  
  
  tisíc francouzů.
  
  
  V krabici byla magnetofonová páska. My jsme se tlačili kolem, dokud Hawke vrazil pásku na kancelářský stroj. Dokud катилась fólie, hlas řekl: "To Alexander. Jeho dostal vaši zprávu a nyní vám následující pokyny. Pozdě večer třicátého čísla, loď pod bílou vlajkou s запечатленным na nen červeným drakem se objeví v Jaderském moři a vstoupí do přístavu ve Splitu, Jugoslávie. Na palubě této lodi bude čínská jaderná raketa. Jedna věc je pro splní vaše lodě mohou přistupovat k němu s dvěma miliony dolarů. Jakmile budou peníze převedeny lidem na palubě, raketa bude vrácena. Pokud bude učiněn pokus získat zpět raketu bez placení peněz, ona vybuchne ".
  
  
  Slova na nahrávce nic nám řekli o člověku, který ih pronesl - nebo spíše, o lidech, protože všichni ostatní nabídky pronesl jiným hlasem, ih akcenty v rozmezí od britského do němčiny a brooklyn. Mozek, který stojí za příběhem, zůstal neviditelný.
  
  
  Pak to jako film bylo расшифрована a jsou vyrobeny kopie, které byly vyrobeny ukvapené telefonní hovory, najít letadlo, které nás doveze k pobřeží Jaderského moře, a aby na nás čekal velký a nejrychlejší loď, v blízkosti Hřích, Jugoslávie. I když všechny tyto přípravky byly vyrobeny Hawk byl zaneprázdněný plánováním času, kdy raketa bude nalezena.
  
  
  O něco později Jestřáb, čínští zástupci s kupní, několik agentů AX a její jeli v Orli a letěla letadlem, aby zemřel na Jadranu. S vládou Jugoslávie kontaktovali prostřednictvím diplomatických kanálů, a když jsme dorazili, na nás čekal elegantní a rychlou loď.
  
  
  Když jsme se blížili k přístavu a hodil kotvu u břehu ve Splitu, s šaty foukal studený ostrý vítr. Další lodě v nedohlednu. Dokud jsme расхаживали na palubě, Hawke začal mumlat: "Doufám, že to není trik, Nick".
  
  
  Po ještě pár hodin, když se den začal přecházet do soumraku, ji začal myslet, že Hok mohl mít pravdu. Ale pak, zcela nečekaně, u vchodu do přístavu se objevila velká bílá loď s bílou vlajkou, zdobeným červeným drakem. Hodil kotvu u pravého korálek naší lodi, a člověk v kapitánova formě přistoupil k перилам, zvedl megafon a křičel: "Hej, ji předávám vám pozdravy od Alexandra. Máš peníze na smrt? "
  
  
  Hok podal mi stejný megafon. "Toto je vaše show", - řekl on.
  
  
  "Máme peníze," - odpověděl jí přes megafon. "Jsme připraveni uzavřít dohodu".
  
  
  - Můžete vyšplhat na palubu, - křičel do revmatismu kapitán.
  
  
  Pár členů posádky naší lodi nechal malé motorové lodi přes palubu. Dva číňané, jeden, kolem nichž se ness tašku s penězi, a její přešli na jinou loď. Nám pomohl na palubu, kapitán a několik lidí kolem ego týmu. Na přídi palubě byl obrovský objekt pokrytý vázána plachtou. Musí být, to byla raketa, ale jeho stále насторожился. Na palubě bylo ještě pár lidí, ale to ví jen jedno belgické Трегора.
  
  
  Kapitán byl vítaje a držel nás ve velké kajuty na hlavní palubě, kde nás ждало chlazené šampaňské.
  
  
  "Máš peníze?" zeptal se.
  
  
  Její, přikývl китайцу, který podal tašku.
  
  
  "Vám nevadí, že jsme spočítali dříve, než dáme vám raketu, ne?" zeptal se.
  
  
  "Ne," odpověděl jsem.
  
  
  "Pánové, prosím, dejte si skleničku šampaňského, dokud je čeká", - navrhl kapitán chůzi přes místnost s penězi.
  
  
  Nám jeden kolem číňanů přijal hrnek šampaňského mezi jinými, a jeho přijal. Bylo to dobré archivní víno, výborné chlazené. Její vypil dva šálky, dokud číňané trapné ерзали na židlích. Když se kapitán vrátil, on se usmál a pokýval hlavou.
  
  
  "Velmi dobře, pánové", - řekl on. "Jako všechno je v pořádku. Pokud půjdete se mnou na palubě, můžeme dokončit naše záležitosti."
  
  
  Jsem silně překvapen, když jsme se opět ocitli nahoře a viděli, že členové posádky jsou sundané plachty z objektu na přídi paluby. To bylo jaderná raketa, je již vestavěná vlek.
  
  
  Dva číňané podezřele testovali raketu dříve, než se ujistit, že je vše v pořádku. Oni vážně кивнули jsem a on přikývl kapitán.
  
  
  On se zdál být spokojený, když opět vzal megafon a zavolal ожидающее югославское loď, řekl jsem mu, bylo přiblížit se blíže, aby střelu bylo možné vytáhnout na palubu. Dva číňané a jí zůstal na palubě, dokud tým pracoval s vlekem, zvedl obří raketu do vzduchu, a pak dolů na palubu našich lodí, kde jsme již připravili kočárek pro její udržení. Ji mohl vidět výraz úlevy na obličej Хоука, když viděl, raketa, stojící na palubě a konečně úspěšný na palubě.
  
  
  Обменявшись krátkými potřást rukou s kapitánem bílého loď, její, zpět na naši loď s číňany.
  
  
  "Žádné problémy?" - hned se mě zeptal Hawk.
  
  
  "Ne," řekl jsem.
  
  
  "Ale pokud ji tě znám, - řekl Hawke, upřeně se díval na mě - něco tě trápí".
  
  
  "To bylo
  
  
  
  
  
  
  všechno příliš jednoduché. "Odpověděl jsem. "Oni musí vědět, že, protože jsme se bezpečně vrátil na střelu, nebudeme jen sedět a nechat je odplout s dvěma miliony dolarů".
  
  
  "Možná, že přišli s plánem, který budeme používat," řekl Hawk.
  
  
  "Pochybuji o tom."
  
  
  "No, každopádně, oni se zvedají kotvy, aby odejít," podotkl Hawk, ukázal na loď, skáčou do přístavu. "Jsem претворяю náš plán v život". V ruce držel vysílače, a on začal rychle mluvit na ní, varovat všechny lodě, které čekají na výplaty přímo u přístavu - italské lodě, řecké lodě, jugoslávští, dokonce i někteří rusové cruisers - všichni, kteří byli posláni na zpoždění našeho nepřítele.
  
  
  Když bílá loď plaval ke vchodu do přístavu, jsme začali sledovat za ním v určité vzdálenosti. Těsně před tím, výjezd na otevřené moře se objevila naše loď armada. Oni byli ještě daleko, a Hawke ještě není nařídil jim přiblížit. Bílá loď náhle zastavil v centru města u vchodu do přístavu. Hawke se opět začala mluvit na vysílač, ale zastavil ho.
  
  
  "Počkej chvilku", - navrhl jsem.
  
  
  "Proč? Co to je?"
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. Nevěděla jsem, jak mu bylo odpovědět, ale cítil, že něco není v pořádku. Uplynulo několik minutu, a nic se nestalo. Jsme s Hawke нацелили dalekohled na palubě lodi - tam bylo prázdné. Hawke ještě držel v ruce vysílačka a ego, netrpělivost rostla. Ji začal zpochybňovat svou intuici a chystal se říct, emu, aby dal rozkaz zavřít, když se to stalo.
  
  
  Najednou jsme viděli jasný blesk oranžové plameny, plynoucí od bílé lodi. Následoval ohlušující výbuch. Hladké bílé lodi разлетелось na části do moře. Je to doslova na sekundu se rozpadl na několik stoupající desky. Výbuch byl tak neočekávaný a tak šokující, že téměř všichni jsme se na krátkou dobu zamrzly v nehybnosti.
  
  
  Nicméně Hawke rychle zpět a připojil se do bitvy, zatímco křičí na радиопередатчику rozkaz všem, kteří chtějí ke stolu usednout lodím přijet a pokusit se vyzvednout možných přeživších. Ve stejné době, náš člun se rychle blíží k místu, kde se loď potopila. Ale když jsme i další lodě se přiblížil a do této oblasti, přeživší nebylo. Ve delle nic, kromě pár ohořelých prken a olejových kapely. A přesto v pátrání pokračovala hluboko do noci, voda uveřejněný obřími reflektory s paluby všech lodí. Jsme nic nenašli.
  
  
  "Pro mě je záhadou", - pomalu pronesl Hok, když hledá, nakonec ustaly, ale ostatní lodě čekali na další pokyny od něj. "Proč jim trávit tolik úsilí, aby shromáždit dva miliony dolarů, a pak vyhodit do vzduchu sebe a peníze?"
  
  
  "Hlas a všechno," - náhle řekl jsem, když jsem dostal nápad. "Nejsou to vyhozený peníze!"
  
  
  "Nejsou vyhozený peníze?" - požadoval odpověď Hawke. "Pak odkud to je?"
  
  
  "Nevím," řekl jsem. "Ale to není potopil se spolu s lodí. Nějakým způsobem se jim podařilo zvednout ego před výbuchem ".
  
  
  "Jak? Jak?" - netrpělivě se zeptal Hawk. "Jsme si nechali ego pod neustálým dohledem od chvíle, kdy ji poprvé uviděl. Jak to může být odstraněn? "
  
  
  "Zatím nevím," - přiznal jsem se. "Ale udělali to. Oni vždy měli v plánu udělat to tímto způsobem. Domnívali se, že pak vrácení rakety u nás bude pro ně past, ale nevadilo to. Hlavní věc - peníze. Ostatní, loď a příkaz, měl být obětován ".
  
  
  "Ale to je šílenství", - odsekl Drak.
  
  
  "Samozřejmě, - řekl její emu - jako všechno ostatní".
  
  
  "Ano, - souhlasil Hawk, pomalu říkám, možná máš pravdu. Ale jak, jak se jim podařilo vybrat peníze? "
  
  
  "Já ještě nevím - znovu odpověděl jsem, - ale jeho, s největší pravděpodobností, já vím. Revmatismu musí být někde tady, na pobřeží Jaderského šaty. Její, chci, abychom prohledali ego, palec za дюймом, dokud nenajdeme důkaz, že byl survivor nebo přežili, kterým přišlo s rukou peníze ".
  
  
  Hawke stále pochyboval o mém názoru, ale on souhlasil požádat stojící vedle lodě pomozte mi jsem požádal stopy. Všichni nabízeli pomoc. Hok mě opustil ve Splitu, protože emu musel se vrátit, aby zemřel ve Spojených Státech, aby podala zprávu osobně předsedovi.
  
  
  Trvalo nám dva dny a noci hledáním pobřeží Jaderského šaty, než jsme našli důkaz, který jí byl jistý, že tam někde je. Jí bylo oznámeno, kdy řecký křižník našel ego a vrhl se k tomuto místu - пустынному pozemku neplodné půdy severně od Hříchu.
  
  
  Tam, выброшенная na břeh, a částečně затопленная do moře, byl obsazen malý jednolůžkový ponorka. Ale jeho dostal revma o tom, jak s lodi byly natočeny dva miliony dolarů. Pravděpodobně brzy potom, jak jsme se vzali peníze na palubu výměnou za rakety, které byly předány подводнику a jednolůžkový člun byl vyhozen prostřednictvím prostoru lodi.
  
  
  Malé ponorce bylo snadné vysunutí kolem přístavu, připravit cestu podél pobřeží, a přistát. Později, možná v tu samou noc, nebo i na jeden z následujících dnů, nebo
  
  
  
  
  
  
  tohoto člověka, je pravděpodobné, zvednul letadla nebo jiné lodě, a on zmizel z 2 000 000 dolarů. Jakmile se mi podařilo domluvit se s on-board rádio, jí zazvonil Хоуку, že v době, kdy se vrátil do New Yorku. Její vyprávěl emu to, co jsme zjistili, v podobě kódu. On vzal tuto zprávu více veselý než očekával, a nařídil mi, abych se vrátil do Paříže a zavolat emu v kanceláři, AX, protože to může být pro mě novinky o novém vývoji.
  
  
  Později ve stejný den v Paříži její заехал do hotelu, aby mluvit s Эльзой před tím, než jít do kanceláře AX.
  
  
  Popadla mě, než jeho, vstoupil do dveří, покрыла můj obličej polibky, a nervózně řekla: "nevěděla Jsem, co se s tebou stalo, Дамплинк. Ji byl ochoten prohlásit o vás na policii, jak o пропавшем chybí ".
  
  
  "Opět podnikání", - řekl jsem. "Promiň, že jsem nemohl zanechat vzkaz. A musím jít ještě jednou. Ale tentokrát ji brzy se vrátím, a možná, budeme schopni trávit čas společně."
  
  
  V kanceláři AX Bonaparte spojil mě s Hawke na зашифрованному drátu.
  
  
  "Máme nová nápověda, - řekl Hawk. "To může být nejlepší kolem nich, co u nás byly doposud fretka. Naši vědci, kteří jsou neustále kontrolovali účastníky tohoto případu, konečně zjistili určitou souvislost mezi některými kolem nich. Pamatujete si, její zmínil, že u některých lidí měla problémy s nadváhou. No, teď jsme zjistili, že nejméně čtyři kolem nich byly pacienty v jednom lázních na hubnutí ve Švýcarsku ".
  
  
  "Musí to být víc než náhoda, - přemýšlel jsem.
  
  
  "My taky, takže si myslíme," řekl Hawk. "Místo, kousek od Bernu, v horách. To se nazývá Rejuvenation Health Spa a řízena lékařem Frederickem Бошем. Co si myslíte?"
  
  
  "Myslím, že jsem lepší letět do Švýcarska, - řekl jsem, - a rozhlédnout se kolem".
  
  
  "Ano, souhlasím", - řekl Hawk. "Co říkáte té ženě na pozadí Альдера, Elsa?"
  
  
  "Říkám hej, že jsem měl podnikání v Bernu, a nabízet hej, vrátit se do Států."
  
  
  "Jo, no, - řekl Hawk, - mám jiné muže, kteří sledují ostatními pozadí Алдерсами. Pokud se vrátí, taky ji натравлю na nah muže. Její vás bude kontaktovat, když přijedete do Švýcarska.
  
  
  Když ji vrátil do hotelu a zaklepal na dveře místnosti Elsa, její zjistil, že jeho kadeřník je hej účes.
  
  
  "Nelíbí se mi, že ty vidíš mě, když se jí snažím se stát krásná," řekla, mračil se zpod fanoušky.
  
  
  "Musel jsem s tebou mluvit," - řekl ji ahoj. "Musím dnes odejít do Bern. Mi zavolali z kanceláře, a potřebuji vyřešit nějaký delle.
  
  
  "Bern!" - radostně zvolala. - Ale, Дамплинк, to je skvělé. Její půjdu s tebou. Mimo Bernu je prostě úžasná lázně, kam jsme se s Урси části chodit. Jsme полетим tam letadlem, a mohu odpočinout v lázeňském centru, když jsi se svými záležitostmi ".
  
  
  "Jak se jmenuje, zeptal jsem se, - toto středisko?"
  
  
  "To se nazývá omlazující lázeňské a wellness", odpověděla ona, jak jsem si ji představoval. A opět byla ještě jedna souvislost mezi pozadí Альдерсом a tímto případem. Neviděl jsem důvod, proč Elsa není měla by doprovázet mě v Bernu, protože by to mohlo posílit pouto, takže souhlasil.
  
  
  Pak toho, jak se jí znovu zavolal Хоуку přes svého pokoje a řekl emu, že Elsa jezdí se mnou v Bernu, jsme předpisy propuštěn z "George V. Kanceláře AX Paris na výlet do Švýcarska.
  
  
  Patnáct
  
  
  Když jsme přistáli v Bernu, počasí bylo chladné a jasné. Elsa věděla, malá chata na okraji města, takže jsme odstranili tam propojené pokoje.
  
  
  "Vždy jsme se zastavili na tomto místě", - vysvětlila mi Elsa pak toho, jak jsme se zabydleli v apartmánu. "Je dobré mít takové místo, když v lázních se stává příliš úzce".
  
  
  Líbilo se mi naše ubytování. Bylo to čisté, klidné, zábavné místo, v každé místnosti plápolal teplý oheň. Starší stříbro-vlasy pronajímatel s jablečno-tvářemi a ego ženy si užili vynikající pověstí. Kolem okna mého pokoje Elsa poukázala na wellness a lázeňské centrum, který byl umístěn na vrcholu hory, v určité vzdálenosti. Potom, jak odešla jsem do svého pokoje, její zkoumal lázně v dalekohledu.
  
  
  Byl to obrovský komplex s многоэтажным hlavní budovy, který je obklopen několika budovami menší. Všichni byli zářivě bílé barvy, které přecházejí do zasněžené vrcholy, tyto reproduktory ze všech stran kolem nich. Ji mohl vidět извилистую однополосную silnici, která se zabývá vedla k tomuto místu, a lanovku, která se zabývá bylo подвешена na dvou троллейбусных tratích nad hlavou. Z této vzdálenosti nebylo možné vzít v úvahu mnoho detailů. Zajímalo by mě, jak mohu přistupovat - tajně, nebo jako host, nebo, možná, za Эльзу. Ale zatím co budu čekat na svou příležitost a bude se snažit vyřešit v terénu. Kromě toho, pokud na pozadí Альдеры nějakým způsobem byli zapleteni do spiknutí, Elsa dříve nebo později převzala péči by o tom, aby mě tam lákal.
  
  
  Mezi tím, pravděpodobně, bylo by dobré se spojit s místním agentem AX. Jí nikdy se s ním nesetkal, ale Hawke volal mi ego jméno, a kde ego je najít. Jeho využit
  
  
  
  
  
  do dveří, která se zabývá spojovala můj pokoj s koupelnou Elsa a říkala, hele, že já odcházím krátce. Když jsem byl pryč, ona dělala si kosmetické procedury a na mě čekala, když ji vrátím.
  
  
  Hans Верблен, místní zástupce AX, mě přivítal u dveří skromný ateliér, носившего ego jméno, na jednom z vedlejších ulic Bernu. Верблен mě čekal. On řekl, že Hawke již řekl emu podrobnosti mého úkoly v telefonickém kontaktu kolem Států. On byl v mém držení.
  
  
  "Čím jí mohu pomoci?" - zeptal se tlustý темноволосый muž.
  
  
  "V podstatě, řekl jí, emu, - ji hotel by mít co nejvíce informací o spa-salonu Rejuvenation Health Spa". Byly tam někdy potíže? Kdo jim vládne? Takové informace. "
  
  
  Верблен přikývl, zamkl dveře do svého ateliéru a zavedl mě do sklepa. Byla to prostorná звукоизолированное místnost s картотечными skříněmi podél stěn. Všude byly kamery, magnetofony, телетайпы, všeliké zbraně.
  
  
  "Tady ji dělám svou skutečnou práci", - vysvětlil Верблен, mává rukou.
  
  
  "Je to skutečná подстава," podotkl jsem.
  
  
  Верблен se přiblížil k jednomu kolem skříně. "Obávám se, že nemám žádné rozsáhlé dokumentace na lázně. Do telefonátu Хоука jsem neměl zvláštní požadavky na sběr informací. To, co mám, je přísně rutinní, ne víc, než u mě v jakékoliv jiné instituci města. Jak ji znám, tam nebyl žádný problém. Mají stálý proud návštěvníků z celého světa, většina z nich na bohatých. Vždy se snažím fotit co nejvíce a odlety a odchody na kameru s телескопическим objektivem. Ale pro estestvenno, její jistá, že mnoho vynechal.
  
  
  Hodil fotky na židli, a byl jsem ohromen, když vidím, že tam byly tisíce fotografií.
  
  
  "Jsi si rozhodně zaslouží svůj obsah, Верблен", - řekl jsem a kroutil hlavou v potvrzení ego důkladnost. Její пролистал pár fotek a všiml si všech čtyřech pozadí Альдерсов na snímcích pořízených v různých časech.
  
  
  "Jak si myslíte, že vám s něčím pomoci?" - zeptal se Верблен.
  
  
  "Obávám se, že teď ne, - řekl to emu. "Mohou přijít vhod později. Co mě nyní zajímá, tak to je vše, co můžete mi ukázat, nebo říct, že o vnitřní části lázní. A co o Frederick, Bosh, lékaře, který letos provozuje ".
  
  
  "Tady není co ukázat, nebo říct, odpověděl Верблен. Ji viděla, že je zklamaný v sobě. "Uvědomujete si, že lázně - to je velmi exkluzivní místo. Protože tady je tolik bohatých hostů, bezpečnost zde přísná. Sám uvnitř nikdy nebyl, takže fotky interiéru nemám. Pokud by byl zvláštní dotaz z AX, by ji, samozřejmě, našel cestu ven ".
  
  
  "Ano, to chápu, ale co lékaři?"
  
  
  "Budete opět zklamáni odpovědí," - řekl Верблен. "Nemám fotografií dr. Bosch, protože to je vzácné léčivé, pokud vůbec, vyjde na ulici. Ji, slyšel, že je evropan. On sem přišel před mnoha lety a otevřel lázně. Nejprve to bylo velmi skromné místo, ale vždy dařilo. V uplynulých letech ega části přestavěn, aby to stahl impozantní stavba, kterou je dnes. Nemám spis u lékaře, protože u něj nikdy nebyl problém, nám se švýcarskými orgány, je nám s žádnými jinými úředníky, jak svědčí soubory Interpolu. Ji přijal opatření, a zkontroloval.
  
  
  "Není vyloučeno, že попытаешься nepozorovaně proklouznout do lázně", - řekl její Верблену. "Pokud ji přesto se rozhodl vyzkoušet, ji mohu obrátit na vás o pomoc".
  
  
  Верблен lehce наклонил hlavu. "Jsem ochoten udělat vše, co mohu pomoci. Je mi jen líto, že jsem nemohl poskytnout vám další informace."
  
  
  "Snad jsi mi pomohl víc, než si myslíš," řekl jí s ego v čr". "Například jsem se dozvěděl od vás, že dr. Босх vzácných léčivých objeví na veřejnosti. To může být bez ohledu na to, ale na druhou stranu, mě je to trochu alarmující. Z důvodu podezření ho budu opatrný ".
  
  
  Верблен vedl mě zpět nahoru, a nechal jí ego u dveří ego obchodu a šel zpět do chaty. Vzduch byl svěží a osvěžující. Byl večer, a většina obchodů ulice byla uzavřena a uzamčena. Se mi líbila procházka, a já jsem byl znepokojen tím, aby se podívat na malé vitríny obchodů na ulici, tak ji neslyšel auto, když to jel vedle mě. První náznak nebezpečí se objevil pouze tehdy, když viděl její odraz ve skleněné okno, jediné obchodů dark stroje na boku vedle mě a pěti mužů, které se objevilo kolem otevřených dveří, a nyní spěchal ke mně. .
  
  
  Její prudce se otočil, moje ruka táhla k Вильгельмине, v наплечной pouzdra, ale všech pět se ocitly na mě, než se ho podařilo vytáhnout "люгер". Oni se vrhli na mě ze všech stran, ih pěsti nakrájíme na moje tělo krátkými divokými ranami. Ji má jen symbolický odpor - dost na to, jak jsem doufal, aby se oklamat ih, - dodal, že moje tělo обмякло, cíl houpe přes strany na stranu a oči se zavírají v притворном bezvědomí.
  
  
  "Dobře, - řekl jeden kolem mužů, ego ne. Садите ego do auta. Rychle!"
  
  
  Dva
  
  
  
  
  
  
  muži vzali mě za ramena, další dva chytil za nohy. Začali tahat mě po chodníku. Její umožní jim provést mě asi v půli cesty k autu, když ji náhle pak vykopl oběma nohama, popadl jednoho kolem mužů, kteří nesou mě na nohy, a pak další otevřeně tváří v tvář. Oba křičeli a отшатнулись, chytil se za obličej. Ve stejnou dobu ji, spěchal nahoru, a když mé nohy vymanila, její výbuch kolem rukou dvou mužů, державших mě za ramena. Внезапность mých pohybů zastihla ih všechny překvapilo. Její, obrátil se k němu.
  
  
  Pátý muž, опередивший nás do stroje, klečel u jednoho kolem otevřených dveří s pistolí v ruce. On střílel, a brýle отколола kus chodníku asi дюйме od mě. Do té doby wilhelmina následoval již bylo u mě v ruce. U tohoto muže byla možnost udělat ještě jednu šanci, než je to závislý, málo svého люгера a всадил emu kulku do života. Padl v autě zády, nohy visí ven.
  
  
  Ostatní čtyři muži se vrhli na různé pozice na ulici. Jeden skočil do dveří budovy, ostatní dva se obrátil do jízdního pruhu, a čtvrtý spěchal na припаркованную auto. Jeho stále rád, kde se schovávají. Čtyři současně otevřeli mi oheň. Její zastřelil revmatismu, pak poklekl a se zaměřila na nechráněné nohy člověka za stroj. Dvakrát stiskl spoušť Вильгельмины, a muž zařval a vrhl se vpřed, obě nohy letěl z pod něj.
  
  
  Z obou stran se na mě mířili a další záběry. Zajímalo by mě, co миролюбивые švýcarské občané si myslí оборудова všechny přestřelky v ih obvykle klidném městečku. Bandité sevření mě mezi vlastním strojem a vchodem do obchodu, kde ji držel, když ih stroj přišel. Ji, věděl, že se musím schovat z ulice, dříve, než oni budou spěchat na mě. Ale nemohl jsem běžet za autem, protože by jasně пристрелить mě a dveře obchodu za mě byl uzavřen a uzamčen.
  
  
  Pak ji viděl tři bojovníci, kteří jdou za mnou, a musel jsem se pohybovat z místa. Její udělala pár záběrů, aby se krátce ih zadržet. Můžete udělat jen jednu věc. Se skloněnou hlavou a zároveň ji objímá ji rukama, aby se chránit obličej, jeho běžel po chodníku a skočil do ve skleněné okno v obchodě za mnou. Sklo je rozdělena na dvě části na obrovské střepy a klesl zpět na ulici venku, ale já jsem byl uvnitř a mimo bezprostřední nebezpečí.
  
  
  Obchod představoval malý obchod hraček s hrami a loutkami. Vidět byl opuštěný. Její procházela přes něj a našel zadní dveře, která se zabývá otevřel. Její utekl do uličky. Její skočil přes okraj budovy rivne tak, aby vidět lidi, kteří se snažili zařídit se mi zálohy, спешащих k jeho zaparkované auto. Tři kolem nich затащили další dva do auta a умчались. Do té doby ji slyšel blížící se vytí клаксонов. Policie byla na cestě. Její zamířil do svého hotelu a prošel na zadní ulicích, dokud se utekl kolem zóny.
  
  
  Když ji, vstoupil do chaty, na mě nikdo nevěnoval pozornost. Ještě stále mohl slyšet vytí policejních aut v dálce a zvuk trval ještě dlouho.
  
  
  Právě vstoupil do svého pokoje, její popadl dalekohled a zamířil k oknu. Její нацелил dalekohled na silnici vedoucí nahoru nad lázně, a bez práce našli tmavé auto. Jí byl si jistý, že lidé přišli z místa, a to, co jsem viděl, potvrzuje tuto skutečnost.
  
  
  No, pomyslel jsem si, dobře, ji do hotelu, jít do lázní, ale není to tak.
  
  
  Tento incident ukázal, že někdo věděl, že mám zájem o lázně-hotel vyzvednout buď mě tam silou, nebo se ujistit, že jsem se tam dostal živý. Jako živé muži - zdá se, že kolem střediska - se dozvěděli, že jsem v Bernu? Přes Эльзу? Je to možné. Ale také jsem mluvil s Вербленом, švýcarským zástupcem AX. Mohl to být tím? Jak jsem ji příliš dobře věděl, že z minulých zkušeností, možné je všechno.
  
  
  Šestnáct
  
  
  "Дамплинк", - поприветствовала mě Elsa, procházející přes dveře svého pokoje nějaký čas později. "Neslyšel jsem, jak jsi se vrátil".
  
  
  Její převlékl. Pokud je to mohla posoudit, její vypadalo-opotřebovaný-out není o nic horší.
  
  
  "Šel jsem jen pár minutu zpět".
  
  
  "Mám pro tebe nejvíce úžasné překvapení, Дамплинк", - zasmála se, вертясь. Na ní bylo růžové negližé s volánky. To se lehce otočila na špičkách, ukázala na otevřené dveře do svého pokoje a zavolala.
  
  
  Do dveří vstoupila další dvě sestry Pozadí Альдер, a za nimi - ih matka Урси. Obě sestry byli oblečeni v růžové a peignoirs, stejné jako u Elsa, - nebo to byla Elsa? - měl na sobě. V Урси byl domácí стеганое kabát. Se podívat na tři sestry, stojící bok po boku, bylo jedno, že dívat se na tři zrcadla, které odrážejí jeden a ten stejný obraz.
  
  
  Jeden kolem dívky se zasmála a řekla: "ty Jsi byl neposlušný chlapec utekl s Эльзой. Jste si opravdu mysleli, že můžete tak snadno utéct od ostatních kolem nás? Teď zaplatíš za to, protože nejsme řekněme, že ti, kteří jsou kolem nás, co tam je."
  
  
  "Protože jste stále stejně krásná a roztomilá, - odpověděl jsem, - to je
  
  
  
  
  
  nezáleží na tom. Moje radost ztrojnásobil ".
  
  
  To vše bylo geniální a, samozřejmě, kolem těch věcí, které na pozadí Алдерс rádi dělat. Ale nemohl jsem se divit, byl to jen vtip, který se zabývá připojí ih sem, do Bern, nebo to bylo proto, že jsem byl tak blízko lázně, a jsou buď hotelů najít způsob, jak udržet mě pryč, a to buď způsob, jak dostat mě na místě. Čas ukáže.
  
  
  Pozadí Альдеры se rozhodli, že bych měl pozvat ih na oběd do jídelny chaty, které, jak oni mi řekli, славилось svou vynikající kuchyní. Její souhlasil, a čtyři ženy ztratili za dveřmi, blokování ji za sebou. Její slyšel ih smích. To je proto, že oklamal mě?
  
  
  Později, když jsme pět šli do jídelny, jí zjistil, jak populární byla to chata. Jídelna byla přeplněná hosty a místními obyvateli. Samozřejmě, že brzy pozadí Альдеры byli obklopeni známými lidmi, že se téměř vždy stalo, když se objeví na veřejnosti. Naše židle na pět lidí, rychle se otočil v křesle, kolem dvanácti, nebo více. Mě seznámil s každým nově příchozí, většina kolem nichž byly členy zastupitelských úřadů cizích věcí, a tak měsíc. Pozadí Альдеры se stýkal s jednoduchým lidem.
  
  
  Například, v polovině břicha večeři v klábosení a smíchu najednou náhle přerušena štěbetání a smích, a všechny mužské hlavy v místnosti, včetně mého, se otočily, aby se každoročně na прекраснейшую dívku, která se zabývá vstoupil a vesnice jedna za stolkem u okna. To bylo jasný, flexibilní zrzka v šatech s hlubokými výstřihy, облегавшем jeho krásně stavěné tělo, jako by to bylo to maloval štětcem.
  
  
  Odina kolem muže u našeho stolu opatrně свистнул. "Kdo to je?"
  
  
  Ten trojčata фыркнула a řekla: "ach, to je jen zaměstnankyně léčebny. Ní, viděl ji všude, když jsme tam byli.
  
  
  Ženy na pozadí Альдер byli příliš zkušení, aby lidské pozornosti na dlouho roztržitý od nich, a brzy si všiml, že muži, kteří jste se shromáždili kolem našeho židle, ignoroval červenou, s výjimkou příležitostného názory na její stranu. To však část vykukovala. Jí si myslel, že se k ní připojí doprovod, ale ona pořád existuje jedna.
  
  
  Když jsme skončili večeři, odina na sedí u našeho stolu muže pozval na velký svátek, který v ten večer představil v jednom z velvyslanectví. Pozadí Альдеры byli šťastní a brát, stejně jako ostatní u stolu. Její omluvil se, řekl, že musím dohnat ztracený čas, a že jsem se zůstat v chatě. Ve delle, ji ještě trochu přemýšlet o lázně, a dokonce zvažovala možnost pokusit se plížit se tam. Samozřejmě, mě by bylo jednodušší pracovat s pozadím Альдерсом, který v opačném případě by byl zaneprázdněn. Тройняшки ih matka je velmi hotely se jít na večírek, takže jsme si přáli dobrou noc.
  
  
  To si objednal koňak. Když číšník přinesl likér, on mi podal poznámku a ukázal na červenou, která se zabývá stále seděl sám. Jí byl překvapen. Zmatený, вызванном odchodem dalších hostů u našeho stolu, ji úplně zapomněl o dívce, která se zabývá již dříve upoutala mou pozornost.
  
  
  Její objevil vzkaz a četl: "PROSÍM, PŘIPOJTE se ke mně? NALÉHAVÉ JE, ABY S VÁMI MLUVIT. Jí ptal, proč bylo zdůrazněno slovo v SOULADU. Její, se ohlédl a viděl, že dívka je vážně dívá se na mě a přikývl.
  
  
  "G-n. Доуз, - řekla dívka mírné chraplavým hlasem, čímž se mi jemné, štíhlé ruce, její Suzanne Henley. U nah byl těžký přízvuk - říkají ego среднеатлантическим, ale její dohnal velmi silný britský tón. To помолчала, dokud číšník odešel, a já se posadil, a pak zní obecně: "Prosím, pochopte správně, nejsem zvyklý brát muže. Ale tam jsou důležité vývrtky, která ji musí projednat s vámi. To испытующе оглядела jídelny, a pak se znovu podívala na mě. "Nemůžeme zde diskutovat. Já nevím, kdo se může dívat. Existuje místo, kde můžeme mluvit o samotě? "
  
  
  "No, tam je můj pokoj nahoře", - navrhl jsem. "To by mělo být dost soukromé, pokud tě to netrápí".
  
  
  "Jsem si jistá, že jste gentleman, pan Proutkařit, odpověděla ona. "Ano, ve vaší koupelně bude vše v pořádku. Jdi po schodech nahoru a přes několik minutu ji půjdu za tebou.
  
  
  Její označil hej číslo svého pokoje a postavil se k odchodu. Když se číšník znovu se přiblížil ke stolu, aby se tlačit můj židli, podala mi ruku a řekla: "to je Tak hezké vidět vás znovu, a zavolám vám, pokud ji někdy budu ve Státech".
  
  
  Její vylezl nahoru do svého pokoje, věděl, co může znamenat tento poslední ukazatel událostí. Uplynulo minutu deseti nebo patnácti, předtím, než na mé dveře někdo zaklepal. Ji otevřel ego, a Suzanne Henley rychle vstoupila dovnitř. Ji uzavřel a zamkl dveře. Prvních pár okamžiků se zdálo nervózní a trapné. Ona neklidně бродила po pokoji, podíval se do okna a viděla, spa-salon, ve kterém мерцали světla v noci.
  
  
  "O hlasování, kde jeho práce", - řekla ona. Všimla si dalekohled na parapet, zvedl ego a сфокусировалась na lázeňském komplexu budov. "Odtud je velmi dobrý výhled na resort", - řekla, visící dalekohled a znovu jeho ke mně.
  
  
  "Miss Henley, co je to za rozhovor
  
  
  
  
  
  o čem? A prosím, присядь.
  
  
  Posadila se na židli naproti mě a trochu si pomyslela, že předtím, než začít. "Já nevím, co to všechno znamená, pane Proutkařit, ale do mě vystupovala zvěsti o vás, v lázních. A její strach. To opravdu nevím vás, a já nevím, co vás zajímá v tomto místě, ale ... no, to prostě necítil dobře v tomto ohledu. Jí si myslel, že ti řeknu, hlasování, a to je vše. Zastavila se a bezmocně zavrtěla hlavou.
  
  
  Ji řekl, jak je možné je mírnější: "uvědomujete Si, slečno Henley, je to opravdu nechápu, že se snažíte mi říct".
  
  
  Se zhluboka nadechl a konečně, откинулась na opěradlo židle. "Je mi to dalo vysvětlit - řekla, že pracuji v lázních již několik let. Ji tam odborník na výživu. Ale nějaký čas mi líbila atmosféra. To se zdá být ... no ... zlověstný.
  
  
  "Co znamená, že je zlý?" - naléhal jsem.
  
  
  "Já opravdu nevím, řekla. "Prostě zde velmi potichu a v utajení. A ji slyším, jak lidé přicházejí a odcházejí hluboké noci. Všude stráže, ale hosté to neví. Hosté si myslí, že jsou jen zaměstnanci. Ale oni jsou velmi strmé na vzhled mužů. Ne když v noci slyším její šepot, a vzpomněl jsem si na tvé jméno, Proutkařit. Jeho pochopil, že problém vznikl, když dnes ne, když pět stráže vrátili zpět na resort autem. Je to jen náhoda ih viděl. Urazil pár. A znovu ji slyšel, je vaše jméno zmínil. Její обзвонил, až jsem zjistil, že tě tady. Hlas proč jí sem přišel na večeři. Její zeptal číšníka, kdo je ten pan Proutkařit, - a ukázal na vás. Je to jen hotel bych tě varovat, aby ses držel dál ".
  
  
  Když se jí tázal dále, její odpovědi byly poměrně jednoduché, ale není známo nic, co souvisí s tímto případem, i když jsme si povídali docela dlouho. To může být na úrovni, nebo to může být tahákem, посланной, aby se pokusila odradit mě od sledování.
  
  
  Bylo už docela pozdě, když jsme skončili rozhovor, a ona se najednou podívala na hodinky a ахнула: "Oh, mám teď skutečný problém. Již po půlnoci. Zákaz vycházení pro zaměstnance dávno za námi. Nemůžu se vrátit tam dnes večer. To bude vyžadovat podrobné vysvětlení toho, kde jí byl. Budu muset najít místo, kde se zastavit a vrátit se ráno ".
  
  
  Ona byla na nohou, velmi взволнованная, a jela na den. Zastavila se na půli cesty a zatřásla. "Pokud někdo v lázních vidět mě na ulici, oni vyzvednout mě a допросят".
  
  
  "Je to místo podobné vězení".
  
  
  Ona přikývla. "Ano, přesně. Je to něco, co jsem se snažil říct.
  
  
  Otevřela dveře a začala odcházet. Její popadl ee za ruku, оттащил zpět, zavřel a znovu zamkl dveře.
  
  
  "Pokud je to tak nebezpečné pro vás, - řekl jsem, - možná, že ti stojí za to přespat zde. Budeš v bezpečí.
  
  
  Ona dlouho dívá se na mě zamyšleně, pravděpodobně zvažovat všechny důsledky svého pozvání. Mám opravdu neměl žádné nekalé úmysly, aby tento návrh, kromě toho, že jeho hotel a pomoci. Ale pokud vznikne něco jiného...
  
  
  "Jste si jisti, že nebude se vám to přinese nepříjemnosti?" zeptala se.
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. Tam byly dvě samostatné postele, jak to mohla vidět jasně. "Můžeš vzít jednu postel, - řekl jsem, - ale je to jen растянусь na druhou až do rána. Budete v naprostém bezpečí. Ji měl na mysli, je to tak, jak to řetězec.
  
  
  "Dobře," - pomalu řekla, kývl hlavou.
  
  
  Ona šla do koupelny. Ji zkontrolovat zámky na dveřích a sergej vypnul v místnosti. Pak jí sundal boty a bench na jednu kolem lůžek. V místnosti ještě bylo světlo z odrazu měsíce na sněhu venku. Ona se vrátila po několika minuta, na ní bylo pouze zasouvací. Když přešla z koupelny do postele, její tělo bylo очерчено ve světle kolem okna, a je ji mohl vidět, že pod ní už nic není.
  
  
  Ona postele na postel a накинула na sebe deku. "Dobrou noc, pane Proutkařit. A děkuji vám."
  
  
  "Dobrou noc," řekl jsem. "Jít spát hned."
  
  
  Přiznám se, že na krátkou dobu přemýšlel o tomto krásném těle, ležící tak blízko, отвлекала mě od klenby. Ale není to navrhoval pozvánky. Brzy usnul. Nemyslím si, že jsem spal velmi dlouho, když mě probudil měkké výkřiky na ee odpadků.
  
  
  Její sel a sklonil se k posteli. "Suzanne? Miss Henley? Jsi v pořádku?"
  
  
  Ona pokračovala tiše plakat, a já jsem si myslel, že možná, jen měl noční můru. Ji, přistoupil k ní, sel na okraj postele a lehce potřásl ji za ramena.
  
  
  "Všechno je v pořádku", - zašeptala jsem. "Vzbuď se! Vše je v pořádku. Ti jen špatný sen, sen.
  
  
  Její ruce se najednou zvedli, обвили krk, a v souladu притянули k sobě. Její oči byly stále zavřené, ona začala horečně pokryla můj obličej polibky. "Drž mě. Držte mě! Miluje mě!"
  
  
  Stále bylo těžké říci, spí, jí nebo spí, ale její ruka se přesunula k mému tělu, возясь s mými kalhoty dolů, zatímco ona pokračovala mě líbat. Její rychle shodil oblečení a bench-pressu spolu s ní do postele.
  
  
  "Suzanne, - znovu se jí zeptal, jsi vzhůru?"
  
  
  "Ten mě miluje, prosím," - potvrdil to. Jeho hej nařídil.
  
  
  Ona odpověděla, jako by to подготовилась na akt lásky.
  
  
  
  
  
  
  celý svůj život, ale nikdy předtím systému jmelí rozhodnutí praktikovat to. Její hlad byl obrovský, a to způsobilo její zažít jedno erotickém vzrušení za druhou, dokud jsme oba nebyli vyčerpány opakující se оргазмами. Nikdy předtím ji neznal ženy, která se zabývá tak plný отзывалась by všemi smysly, každý нервом svého bytí. Znovu a znovu, její tělo se divoce металось na postele, ona поворачивала hlavu, aby přehlušil jejich křik, že nejsou ozvěnou разносились po celém chaty.
  
  
  Když jsme potom leželi vedle sebe, ona konečně otevřela oči a usmál se na mě. "Nejprve, - jemně řekla, jsem myslela, že to byl jen sen. Ale nebyl to sen, a to bylo ценымногие lepší ".
  
  
  "Ano, - souhlasil jsem. "To bylo."
  
  
  Když ji začal klesat zpět od nah ji, cítil, jak se její ruka dotkla vnitřní straně mého levého stehna. Na jeho prstě měl prsten, a on cítil, jak se lehce škrábat mé tělo. Její téměř cítil poškrábaný, ale téměř okamžitě po celém mé tělo se rozšířilo teplý uklidňující pocit. Moje první myšlenka byla, že je to jen důsledek naší dlouhé milování. Pravda, překvapilo mě chvíli později, když tento pocit vystřídalo nejsilnější удушьем. Se to stalo znovu - mě накачали drog. Suzanne Henley zavedla do mého těla nějakou látku kolem jeho prsten.
  
  
  Tentokrát věděl, že to jsou silné drogy, před kterým nemůžu odolat. Rychle сгустилась tma. Můj mozek se rychle běžel do černé prázdnoty.
  
  
  Sedmnáct
  
  
  Můj zrak byl zkalené ослепляющим bílým světlem, které svítí upřímně se mi do očí. Musí být její dlouhou dobu byl v bezvědomí. Její, jsem si myslel, že jsem ochrnul. Její nemůže pohybovat rukama nebo nohama. Postupně, když můj zrak se vyjasnilo, její, spatřil, že se ocitl ve zcela bílé místnosti, která je zdravotní pojištění, a že oslepující svatý pochází od lampičky, který je nainstalován na stropě upřímný nad mnou. Její ležel na zádech, a moje ruce a nohy byly spolehlivé vázána koženými řemínky.
  
  
  Jeho otevřel ústa a pokusil se křičet plna hrdla, ale jen хрипло хрипло. I přes to, že můj zvuk přilákal čtyři statný muži v bílých bundy, které nosí zdravotní sestry nemocnice, a obklíčili mě. Oni zvedl horní část mé postele, takže jsem seděl upřímný.
  
  
  Ze svého nového místa ji mohl vidět v pokoji ještě dvě osoby, kromě čtyř "technici". Jeden byl mým společníkem v noci. Suzanne Henley s zářící zrzavými vlasy vypadala skvěle v bílých uniformách zdravotních sester a bílé boty na nízkém podpatku. Druhý byl седым mužem šedesát let, oblečen v bílý plášť, bílé kalhoty, bílý balet pantofle a bílé rukavice. Seděl v kolečkovém křesle. Její instinktivně věděl, že teď jsem v lázních Rejuvenation Health Spa, a že tím člověkem byl dr. Frederic Bosch.
  
  
  Dr. придвинул vozík olizuje k mé posteli a obdaroval mě ledový úsměv, s tenkými rty. Suzanne Henley podívala se na mne bez jakéhokoli výrazu a odvrátil se.
  
  
  "Vítejte v našem lázně", - řekl doktor, chraplavý hlas s německým přízvukem, - "i když její obávám se, že tato návštěva není zlepšit své zdraví". On se odmlčel a pak dodal: Nick Carter ".
  
  
  Ego uznání mě mi dalo impuls, a na chvíli se ho marně bojoval s dluhopisy, které jsou dobré, držel mě.
  
  
  Dr. zamával rukou. - Bojovat úplně k ničemu, pan Carter. Nacházíte se zde bezmocní. Kromě toho, proč se k tobě tak touží odejít, pokud jsi tak hotel přijít sem? "
  
  
  On se otočil ve svém kolečkovém křesle a nařídil čtyři помощникам v bílých pláštích si mě nahoru.
  
  
  Muži rychle перекатили mě, ještě spojili do postele přes pokoj k speciální výtahu, který se objevil okamžitě, když nikdo kolem nich stiskl tlačítko. Oni svázaný mě do výtahu, a k nám připojili Suzanne Henley a doktor v ego kolečkovém křesle. Nikdo neodpověděl, dokud výtah být tichý vylezl. Jsme vylezli na několik pater, než se výtah zastavil, den se otevřely, a provedli mě do velké otevřené místnosti.
  
  
  Po dni stráveném prohlídkou místnosti, uviděl, že je to velké náměstí městské čtvrti a остеклена od podlahy až ke stropu ze všech čtyř stran. Byli jsme na vrcholu lázně, a, protože toto zařízení bylo na vrcholu vysoké hory, přes skleněnou stěnu ze všech stran otevření výhled na hluboké údolí. Bylo to vzrušující podívaná, a to zejména při denním světle, když se slunce освещало sníh.
  
  
  Ale v místnosti byla skvělou podívanou - obrovský hučení, hučení počítače v centru, který zabíral velkou část prostoru. Indikátory počítač je neustále мигали a мигали, a stroj se издавала vyrovnaný tichý bzučivý zvuk. V opačném případě, protože místnost byla, je zřejmé, звукоизолирована, v ní bylo strašně tiše. Doktor udělal pohyb rukou, a čtyři muži придвинули mou postel olizuje k počítači. Když jí byl tam jeden kolem mužů se otočil kliku u изножья mé postele, a jeho náhlé sel upřímně, stále vázána, s hlavou zády a hlavou skloněnou dolů nohama, jako by jí byl v křesle.
  
  
  Čtyři muži se vrátili k výtahu a opustil nás, když doktor znovu zamával rukou.
  
  
  Suzanne Henley seděla vedle
  
  
  
  
  
  
  To zapnul počítač a začal se kroutit a točit číselníky, zatímco doktor подкатил ve svém kolečkovém křesle tak, že skončil otevřeně přede mnou.
  
  
  "Hlasy on, mister Carter," řekl, " взмахнув ruku a ukázal na počítač, - revmatismus, který jste chtěli. Za tím, co jste kdysi nazval "Brigádou vrazi", stojí síla. Hlas ona, a vy stále ještě nechápete, co to znamená, ne? "
  
  
  On měl pravdu. Nevěděl jsem, co je to počítač, a jak to způsobil globální krize.
  
  
  "Kdo jsi?" Její zeptal se. "Co to všechno znamená?"
  
  
  Doktor se otočil na mě a poprvé jsem si všiml, že ego vozík byl kompletně механизированным, je zřejmé, ovladatelné pomocí ovládacích prvků, kterými mohl řídit bez ruční práce. On vesele se zasmál, když to просвистел jednou po místnosti. On pak se vrátil na místo, kde seděl.
  
  
  "Dovolte, představit", - řekl on, předstíral поклонившись od pasu. "Представляюсь svým skutečným jménem, a ne tím, pod kterým mě znají, dr. Frederick Bosch. To jméno by se vám to povědomě - je to doktor Felix von Альдер. Ji vidět zvednutý obočí, pan Carter. Víte, moje žena a tří mých krásných dcer. Ale to je jen malá část příběhu ".
  
  
  On se zastavil na chvíli a ptát se na mě podíval. "Předtím, než jí řeknu vám svůj příběh, mister Carter, ji chci, abyste pochopili, proč to říkám vám. Víte, jste nyní v mé moci - a fyzicky, a brzy budete v mé moci plně - a to jak fyzicky, tak mentálně. Ujišťuji vás, že nic nemůže zastavit to, a budete brzy přesvědčte se sami. Ale před tím ji,, chci, abyste slyšeli, co se stalo. Vy, s vašimi předchozími počiny, přístupy pro to brilantní historie, kterou jí měl říct. Její vybavení, aby se v tomto okamžiku jste tu byli naživu, protože vy jste ten, kdo může skutečně ocenit to, že se mi podařilo udělat. V opačném případě, - obrátil se opět v křesle, v opačném případě se moje práce by byl podobný vytvoření velkého díla, symfonie, kterou nikdy neslyšel ten, kdo si cení dobré hudby, nebo obrázku, kterou nikdo nikdy neviděl. Chápete?"
  
  
  Jí přikývl. Jaké je vysvětlení, pomyslel jsem si, toto zdánlivé šílenství?
  
  
  Dr. Felix von Альдер chvíli seděl nehybně ve svém kolečkovém křesle, než se sklonil ke mně mluvit.
  
  
  To byl geniální vědec v Germanium, že pracuje na Adolfa Hitlera nad kontrolou lidského chování. V experimentech 30-40-tých let v pomocí speciální operace pouze zvířata, a oni byli velmi hrubé, s použitím chemických a chirurgických metod pro změnu a řízení mozkem.
  
  
  "Měl jsem nějaký úspěch, - řekl hrdě pozadí Альдер, - i pak. Der fürer opakovaně украшал mě.
  
  
  Její, byl ochoten přejít k lidem. Pak už bylo pozdě - válka skončila. Byl reid spojenců v Berlíně, kde pracoval... - odmlčel a stáhl svůj bílý župan. Její viděl, že ego ruce v bílých rukavicích byly umělé. To пошевелил rameny, a jak dlaní spadl na podlahu. "Ztratil jsem obě ruce v nájezdu".
  
  
  Brzy pak to pokračoval, válka skončila. Když rusové přijeli do Berlína, chtěli ego, protože věděli o ego experimentech. Když ho našli, odvezli je do sovětského SVAZU. Ve zmatku doby němci si mysleli, že je mrtvý. Neměl žádné záznamy o pokračování existence dr. Felixe von Альдера.
  
  
  V Moskvě pokračoval ve své práci, ale ego je k dispozici byly složitější elektrické procesy. Rusové vytvořili pro něj umělé ruce a cysty, a učinila skvělé úspěchy.
  
  
  "Ale rusové, - dodal, - nikdy переставали ke mně chovat s podezřením". Opět se zastavil a задвинул boky na sedadle vozíku. Obě nohy, které ji teď viděl, umělými, spadl na zem.
  
  
  "Oni odříznout mi nohy, aby nemohl utéct. Oni věděli, že její ih nepřítele. Vždy jsem věřil v nadřazenost německého národa. Celá moje práce spočívala v tom, jak pomoci německému státu právo by mělo být světem, a teď, když ho zdokonalil své metody, můj sen se splní.
  
  
  "Ale vraťme se k rusům - zkoumali historii Třetí říše a objevil moje hluboké osobní oddanost Hitlerovi. Ale to nezabránilo jim používat své vědecké poznatky. Oni cítit, že jsem blízko k průlomu ve svých experimentech. Takže oni drželi mě v izolaci; neměl jsem nic, kromě mé práce."
  
  
  Pozadí Альдер seděl v křesle přede mnou, hlavy a beznohé torzo. Ji mohl vidět, že on si vychutnával mé znechucení a šok, když se jí podíval se na něj. On hořce se zasmál a zaměstnávání zádové svaly, šel invalidní vozík překvapený po místnosti a znovu se ke mně, ukázala, že i dnes to zdaleka není bezmocný.
  
  
  Znovu pobytem, on pokračoval v jeho příběh. V Rusku se konečně vyvinul teorii úspěšné řízení lidí, protože do té doby ve světě byly prezentovány dva nové vývoje - počítače a miniaturní tranzistory.
  
  
  "Jakmile ji našel tyto dva prvky, - řekl mi na pozadí Альдер, - uvědomil jsem si, že mám to, co potřebuji. Koneckonců, počítač byl jen mechanickým mozkem, který bylo možné naprogramovat na to, že
  
  
  
  
  
  
  když by nám na hotel, aby to byl mozek bez těla. Ji, věděl, že tím, že malý tranzistor uvnitř lidského mozku, její moci posílat příkazy z počítače tranzistoru. Moje téma by bylo pod mou absolutní kontrolou ".
  
  
  Ale u něj ještě byl problém: on nevěděl, jak dát tranzistor, i tranzistor se zrcadlovými body, na lidský mozek. On pokračoval experimentovat, a ne se otevře svou teorii rusům.
  
  
  Pak čínští vědci začali navštěvovat Moskvu pro výměnu informací. Pozadí Альдер se rozhodl přejít na druhou stranu. Zdálo se, že číňané nevědí nic o ego politické minulosti, a s nimi budou lépe zacházet. Spřátelil se s čínským fyzik, a přes něj byl odvezen do Ruska propašovat. To bylo snadné. Umělé ruce a nohy pozadí Альдерса byly odstraněny, a ego se umístili na dno schránky s vědeckými přístroji, který šli do Pekingu.
  
  
  "Kdysi v Číně, - pokračoval pozadí Альдер, - jsem našel řešení. Bylo to překvapivě jednoduché. Můžete hádat? "
  
  
  Než jí stačil něco říct, on sám si odpověděl: "Akupunktura".
  
  
  On tají dech, pokračoval vyprávět svůj příběh. Pomocí starověké čínské lékařské umění akupunktury, se mu podařilo pohřbít микроточечный tranzistoru v lidském mozku. Tranzistor питался od počítače, a na pozadí Альдерс zcela kontroloval muž.
  
  
  Stejně jako v Rusku, pozadí Альдер držel svůj objev v tajnosti. Když jsme měli vhodnou příležitost, to вживил микроточечный tranzistoru v mozku opilý úředníka komunistické strany vysoce postaveného člena vlády. Pak se aktivuje tranzistor s pomocí pre-запрограммированного počítače, a číňané pomohli pozadí Альдеру utéct do Švýcarska.
  
  
  "Bohužel, jen si povzdechl pozadí Альдер, - chudý číňan byl zavražděn, když se vracel domů".
  
  
  Jakmile se dostal do Švýcarska, pozadí Альдер kontaktoval se svou ženou. On nevěděl, že ona porodila jim dcery brzy potom toho, jak rusové odvezli pozadí Альдера. Ursula pokračoval držet v tajnosti identitu svého manžela z důvodu ega, spojení s Hitlerem, ale ona nabídla mu bylo finančních prostředků na otevření lázní. Ego rodina nevěděla o ego současných experimentech, a ego dcery nikdy podezření, že "Lékaři. Босх "byl ih otcem.
  
  
  Areál prosperoval, přitahuje bohatých a vlivných zákazníků z celého světa. Pozadí Альдер strávil roky budování svého týmu vrahů, имплантировав микроточечный tranzistoru na mozek pečlivě vybraných pacientů kliniky. Když doktor byl připraven, to se jen aktivoval svých lidských robotů přes počítač.
  
  
  Její mlčel, zatímco ego dlouhé historii, částečně proto, že na pozadí Альдер mluvil bez zastavení, a zčásti proto, že ego je příběh bylo příliš neuvěřitelné, aby ji komentovat. Byl očividně naštvaný, ale velmi rychle se ukázalo, že není blázen.
  
  
  Jako by se při čtení mé myšlenky přerušil: "Vy mi nevěříte. Myslíš si, že jsem poslouchal divoké бубни šílenec dědek.
  
  
  Otočil se k velkému počítači a řekl: "Podívejte se, pan Carter. Pozorně poslouchejte." On dělal znamení Сюзанне Henley, která se zabývá udělí tlačítko. Náhle místnost naplnil hlas prezidenta Spojených Států. On se zmínil o vzestup obchodu s Ruskem a Čínou. Dokud ego hlas pokračoval, divoký clucking pozadí Альдера téměř заглушало jeho.
  
  
  "Tranzistory nejen předávat své rozkazy," řekl von Альдер, ale oni také fungují jako přijímače. Její slyšet rozhovory, které probíhají po celém světě. Nyní slyšíte, jak váš předseda říká, že přes tranzistor vložen do mozku jednoho kolem vysokých úředníků svého ministerstva zahraničí. Oni, na zasedání kabinetu ministrů ".
  
  
  Pozadí Альдер dal znamení Сюзанне, a to udělí několik tlačítek. Rozhovor o Rusku, Číně, Anglii jeden za druhým naplněné místnosti.
  
  
  Teď věděl, jak von Альдер těsně za všemi svými činy, předjíždění mě ve všech směrech. U něj by měly být, byly vysílače v mozku agent Z1 a Верблена a možná i dalších zaměstnanců AX.
  
  
  "Nikdo nemůže mě zastavit, - chlubil pozadí Альдер. "Její uspořádal tyto vraždy-sebevraždy, aby nebyl otázek, když ji přišel s velkým atentátem. Když ji teď угрожаю, se mi svěřit. A dělej tak, jak chci ".
  
  
  Ego oči jiskřily, dr. подкатил vozík tak, že naše obličeje se ocitly jen pár centimetrů jiný s druhou. "Budeme nyní diskutovat o svou budoucnost, pan Carter. Když jste byl v bezvědomí, její vložil tranzistor na váš mozek. Přes okamžitý můj kamarád - on přikývl Сюзанне, - aktivuje ego. Od této chvíle budete plně a zcela v mé moci, předkládá naprogramované pásku, který ji inzeruje v počítači ".
  
  
  Pozadí Альдер na chvíli seděl a díval se mi do obličeje. Očividně si užíval mou беспомощностью. Její příliš dobře si ego sílu a cítil, jak mé tělo vystoupil pot.
  
  
  Pozadí Альдер odvrátil se ode mě a přikývl dívce. Ji připravil tím, že sleduje, jak se její ruka se k tlačítku na počítači. Dotkla se tlačítka. Mají řadu světel, a stroj se dal ještě větší šum. Její napjatý čekal, nevěděl, co očekávat. Ji by byl odpojen? Jeho by ztratil veškerou paměť
  
  
  
  
  
  v minulosti? Co by se stalo? Brzy světla přestanou blikat.
  
  
  "Tranzistor Nick Carter byl aktivován, dr. von Альдер", - zima " řekla dívka. "Funkce je ideální".
  
  
  Její, selle nehybně v křesle. Její nic se cítil můj mozek pracoval stejně přesně jako předtím. Nevěděl jsem, co se stalo, ale zřejmě ji není držen pod kontrolou, pozadí Альдера. Její se snažil dělat tvrdou masku svého obličeje, aby se mu nic ne našel.
  
  
  Pozadí Альдер, zdá se, že si myslel, že operace proběhla úspěšně. Je to sotva podíval se na mě a vzrušeně kroužil po místnosti, že mluví sám se sebou. "Já jsem dosáhl úspěchu! Opět, jako vždy! "
  
  
  On dělal znamení Сюзанне a téměř opovržlivě řekl: "Pusť ho, prosím."
  
  
  Dívka rychle přišla ke mně a začala uvolňovat popruhy, které držely mě. Ji držel tvář na straně, v případě, že ona bude vidět, že to, že vás upozorní ji, ale ona se dokonce podívala se na mě. Když ji konečně propuštěn, ona se vrátila k počítači. Pak její nevěděla, jak jednat, takže jen seděl na místě, zatímco pozadí Альдер pokračoval spěchat sem a tam, nesouvislá vyprávění o svých plánech.
  
  
  Najednou uprostřed jeho výpad odmlčel a vrhl se na mě v kolečkovém křesle, nervy ego člověk nekontrolovatelně подергивались.
  
  
  Téměř ve stejném okamžiku Suzanne plakala jsem: "Podívejte se, Nick! On ví, že tě kontrolují. To ví! Viděl tvé oči! "
  
  
  Ee varování přišlo právě včas. Jí, seskočil z místa, kde seděl, když vozík pozadí Алдера налетело na mě. Její tehdy příliš pozdě viděl, že z pod loketní opěrky vozíku trčely dvě намордники. Jedna věc je, málo извергало list обжигающего plamen, zatímco kolem další už jet ослепляющего plynu. Pokud bych to skočil, když jí to udělal, by ho spálen k zemi. I přes to, že část mého levého ramene a paže byly silně ohořelé, a on byl napůl oslepen, když uhnul stranou.
  
  
  Pozadí Альдер ve vztek a rozbalil invalidní vozík a vrhl se na mě, obě дула выплюнули smrtící plameny a syčivý plyn. Její utekl, meandrů a soustružení přes celou místnost, dokud se tlačila mě na invalidním vozíku. Znovu mě обожгли záda, než se ho podařilo vyklouznout z něj, protože tentokrát se pohybovali příliš rychle. Jí byl blízko k vyčerpání, ale předtím, než mohl znovu otočit židli, její spěchal za ním.
  
  
  Zatímco on se zkroutil na židli, jeho skočila emu na záda a objala ego za krk. Invalidní vozík ještě závodil dopředu, odvod mě za sebou. Volnou rukou ji hluboko vražen prsty do krku pozadí Альдера, až se dostal do neznámého nervu. Její tlak a dočasně парализовал jeho. Teď se nemohl pohnout, ani svaly, aby se pokusila zpomalit svůj vůz. Pomocí celé své nice, otočil ji мчащееся vozíku a нацелил ego otevřeně na skleněné zdi.
  
  
  Vozík na plné rychlosti мчалось k jeho cíli. Ji držel, díval se, jak zeď se blíží, vše olizuje a lízání, až když invalidní vozík není prorazil sklo, ji spadl na podlahu. Židle s tělem pozadí Альдера havaroval na sklo a кувырком spadl do údolí dole.
  
  
  Suzanne Henley vrhl se ke mně a pomohl mi vstát. Ji, podíval se na nah. "Zachránil jsi mě, ne?"
  
  
  "Ano," odpověděla ona, lpí na mě. "Vysvětlím ti to později."
  
  
  Jsme spolu mlčky stáli na okraji místnosti, při pohledu do hluboké propasti pod ním. Tam, stovky metrů níže, na ledu ledovce položit tělo na pozadí Альдера, vedle ní ležel zlomené invalidní vozík. S výškou tělo vypadalo, jako malé zlomené panenka, u níž byly mimo kontakt s rukou a nohou. Suzanne se zatřásla, a její оттащил ji od okna.
  
  
  "Počítač," řekla, náhle vzpomněl. "Musím vypnout ego".
  
  
  Ona spěchal přes místnost a udělí tlačítka. Řady světel погасли, a bzučení převeden na nízký šum. S finální úlovek stroj úplně zastavil a zastavil.
  
  
  Suzanne se podíval na mě. "Nyní je vše v pořádku, - řekla. "Odemknout počítač. Nám odina na tranzistorů nebude fungovat, a všechny oběti dr. von Альдера vrátí sobě normální osobnost. Postupem času микроточечные tranzistory - včetně mozku - prostě растворятся ". Jí přikývl. To bylo naplněno.
  
  
  18
  
  
  Pak o tom, jak počítač byl zastaven, jí zazvonil Хоуку do spojených Států. Dal emu krátký, úplnou zprávu o tom, co se stalo. Když ji skončil, on mi poradil, pobyt v lázních. To bude full report prezident a zástupci dalších vlád. Pak se všichni se přijedou do Švýcarska, aby se stal svědkem konečné zničení počítače.
  
  
  Dokud jsme s Сюзанной čekali, mi vyprávěla svůj příběh. Ona pracovala u pozadí Альдера dva roky. To bylo британкой, dostala se k němu přes tajnou oznámení o разыскании příspěvek v london gazette. To bylo лаборантом v Londýně, a v lázních bylo možné dělat něco jiného.
  
  
  To bylo vlastně uzavřený ode dne svého příjezdu. Utéct, to bylo nemožné. Dokonce i v noci, když se přišli ke mně do hotelového pokoje, pokud by mě нокаутировала, někdo s
  
  
  
  
  
  je to jeden z hrdlořezů pozadí Алдера - dokončil svou práci.
  
  
  Směs nenávisti a zoufalství ji přimělo jít na tuto безумную dobrodružství za počítačem. Ona doufala, ona se modlila, že uvolnění mě vám hej.
  
  
  Několik hodin Hawke a ego skupina začali přicházet. Byli nedůvěřivý, když jí vyprávěl všechny podrobnosti historie pozadí Альдера. Myslím, že pokud by Suzanne byla tam na podporu srnčí zvěř, a pokud by ji neměl takový zvuk pověst v této oblasti, - mě by vyhodili, jak чудака. A, samozřejmě, byl počítač, aby poskytnout důkaz.
  
  
  Tím, že jednají na příkaz prezidenta, Hok pletené švýcarské úřady s obří stroje. Na další den byl areál vyčištěn od lidí. Pak byli povoláni odborníci pro demontáž počítače. Všechny důkazy plánu dr. von Альдера řízení světa - počítače a lázně byly zničeny. Tělo dr. hluboké noci spěchal do Berlína a umístěny do rodinné spiknutí pozadí Альдера. Jen Ursula byla informována o smrti ega, a ona je požádala, aby její dcera nikdy věděl o existenci svého otce, pak začala druhá světová válka.
  
  
  Úřady řekl obyvatelům Bernu, že resort by měl být zničen, protože struktura byla uznána nejistá. Teď, když případ byl uzavřen a všechny vzít v úvahu, Hok, Suzanne a její sešli v chatě, kde mám ještě byla koupelna, na drink na rozloučenou. On v noci Jestřáb прилетал zpět, ale on se velkoryse nabídl, abych zůstal ještě na další den.
  
  
  "No, Nick řekl, cinkání sklenic spolu se mnou, můžeme vstřelit ještě jeden pro AX". To bylo nejvíce blízký mi kompliment Hawke.
  
  
  Později, potom, jak letadlo Хоука odletěl, jsme s Сюзанной ležela v mém pokoji. Opět jsme vytvořili s láskou, a to притянул ee k sobě a řekl: "Víte, její, pocit, že mohu pokračovat v milování s tebou zbytek svého života. Nebezpečný pocit.
  
  
  To приподнялась na lokti, наклонилась navždy mnou a jemně se usmála. "Může být, Дамплинк, - zašeptala ona, - to je přesně to se stane s tebou. Nezapomeňte, že váš mozek je stále ještě vložen tranzistor, a ji znám téměř tolik, kolik dr. von Альдер, o kontrole nad lidmi. Ji mohl jen udělat malý počítač a program tě, abys musel řešit se mnou milovat, ne když v noci ".
  
  
  "Myslíš, že to mě děsí?" - zeptala jsem se, поцеловав ji.
  
  
  Vlákno
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Likvidátor
  
  
  
  
  Abstrakt
  
  
  
  Řecký agent, starý ještě, klikové skříně, pracoval za "železnou oponou", ale chce odejít, a potřebuje pomoc AX pro to.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  První kapitola
  
  
  Druhá kapitola
  
  
  Třetí kapitola
  
  
  Čtvrtá kapitola
  
  
  Pátá kapitola
  
  
  Šestá kapitola
  
  
  Сеедьмая kapitola
  
  
  Osmá kapitola
  
  
  Devátý-kapitola
  
  
  Desátá kapitola
  
  
  Kapitola Одинадцатая
  
  
  Dvanáctá kapitola
  
  
  Тринадцатая kapitola
  
  
  Четырнадцатая kapitola
  
  
  Patnáctá kapitola
  
  
  Patnáctá kapitola
  
  
  Семнадцатая kapitola
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Likvidátor
  
  
  
  
  
  Určeno obsluhou tajných služeb Spojených Států Amerických
  
  
  
  
  
  
  První kapitola
  
  
  
  
  
  Od Washingtonu až do Vnějších břehů blízko; je to jen zdá tak. Protože to byla dovolená, trochu jsme se stáhli a šli přes most Annapolis-Bay přes Chesapeake na východním břehu, a pak jeli po dálnici přes venkovskou krajinu, stejně vzrušující, jako úsek mezi Индианаполисом a Terre-Párky. Dříve bylo skvělý výlet trajektem z cape Charles do Norfolku - dostatečně dlouhá, aby si odpočinout, najíst se v jídelně a sledovat námořní dopravy mezi Atlantik a zálivem. Ale nic víc. Nyní je areál mostecké, jako betonové pásy přes vodu, a pár šokujících ponory do tunelů, které údajně umožňují lodím probíhat bez přerušení provozu. Problém je v tom, že pokaždé, když začne bouře, loď ochabne s kotvou, rozdělí piloty mostu a zavře všechny stavby na několik týdnů. Někdy se jí ptají, jak se vypořádat lidé, kteří dostanou od mysu do Norfolku, ale to ih problémy.
  
  
  Nejlepší, co můžete udělat při průjezdu přes Norfolk, je zavřít oči. Pak míří na jih, ujistěte se, že o Velké Temné bažině vpravo a soustřeďte se na této obrovské rozbít ostrovů, které tvoří severní polovinu pobřeží Severní Karolíny. Jakmile se dostanete na Vnější pobřeží kolem modulů hello kitty Hawk, budete cítit, že jste daleko do moře úzký pruh písečných dun a motelů, aby nedošlo k pádu do vody. Ve delle, jste docela daleko do moře, ale nevěřte této чепухе cestovní kanceláře o tom, že cape Hatteras je nejvíce východní bod USA; Philadelphia předjel alespoň sto mil, jen pro začátky.
  
  
  Ale my jsme se zastavili v Хаттерасе. Příliš mnoho turistů, a my jsme s Monikou nejsou vzali tyto prodloužený víkend, aby pověsit ven s partou fotografů. Jede věčně na přímé монотонному dálnici jsme se dostali na trajekt, který jezdí na Окракока, poslední zastávka Vnějších břehů. Pozdní jarní den byl jasný, ale ponurý, s mírnou nevlídným počasím, od níž slunce bylo téměř гнетущим.
  
  
  Když jsme plaval, šli jsme ven na pronajaté žluté "Мустанга" a zastavil se u tupý nos lodi; Vítr byl dostačující, aby hodit sprej sprej nás tváří v tvář, ale to bylo více osvěžující, než otravné. Monika se na ty dívky, které se nemusíte starat o jejich make-upu - nebo na něco jiného, - že byl na jedné důvodů, proč ji vzal ji s sebou do této malé procházce.
  
  
  Můj šéf ve Washingtonu byl nespokojen s mou volbou pro dlouhý víkend; Jí ani nemohl říci, emu, kde se zaměřila proto, že nikdy předtím nebyl v Окракоке; to není přesně to, co potřebujete pro turisty. Její více či méně slíbil, že povím emu, jakmile najdeme motel, ale oba jsme věděli, že já, s největší pravděpodobností zapomenout. Je příjemné vědět, že tě potřebuje, ale kde je třeba stanovit hranici.
  
  
  Zůstali jsme na místě, nedaleko od města na Окракоке, skupiny domů a obchodů se nachází v okolí přístavu, které tvoří dokonalý kruh. Jí bylo potěšením zjistit, že na pokoji není telefon, ale máme ledu ven. Před několika lety jeden můj, napsal článek o tomto malém, odlehlém ostrově, a protože v ní подчеркивался ego, hlavní zájem o život, věděl, že Окракок nejen suché, ale také to, že nebylo ani člověka, který by mohl přinést další láhev nebo dvě. Ale my jsme přijeli dobře снабженые, a my s Monikou se nemusíte starat, když začali své stresující dovolenou během několika dní.
  
  
  Monica pracovala v lázních v Бетесде, a jeden pohled na tento malý, ale krásně zářivé tělo - všechno, co může potřebovat v této reklamě. Dvacet pět let, pak pár zničených manželství, u nah bylo naivní povznesený náladě teenager, ale v ní bylo postřeh, který ji ocenil. Nikdy jí ptát se na mé jizvy, strašný, které i суперхирурги AX nepodařilo zcela vjačeslav. Místo, kde pracovala, přicházelo pro tento druh ran.
  
  
  Washington state klientela - vojenská šéfové, diplomaté ih satelity, muži a ženy kolem různých vládních úřadů, jejichž názvy nic neříkají o ih skutečné funkcích. Jinými slovy, otázky поощрялись, a to bylo hlavním důvodem, proč se můj šéf poslal mě na toto místo pak toho, jak jedna kolem mé práci mě opustil v poměrně špatném stavu.
  
  
  My s Monikou se dopustili krátké plavání v chladném Atlantiku, pak co následovalo dlouhé, klidný загары na slunci, pak ještě jedno krátké koupání a unáhlené návrat do motelu, když slunce začátek klesat směrem k Памлико Sound na druhé straně ostrova. Pak duše jsme strávili úžasný hodinu v trosky, a pak vstali, aby se najít místo na večeři. Výběr byl malý, ale čerstvé ryby v místě, které jsme vybrali, bylo dobře připraveno, pokud nechcete říct, vzrušující, a my upřímně nemohli stěžovat.
  
  
  Tak to šlo pár dní, jsme putovali po plážím, čas od času se zastavili, aby mluvit s серфингистами, kontroluje, obchody se suvenýry, a souhlasil, že nám v jednom, kolem nich nebylo nic stojící. Počasí nikdy se měnila, vždy byl lehký opar, který se zabývá dělala, modré nebe mléčně šedé, a po nějaké době se to začíná utlačovat nás obou. V poledne třetího dne jsme se dohodli, že je čas vrátit se; jsme bydleli někde jinde podél pobřeží na noc - není spěchajících, jen jsme hotelů pochodovat dál.
  
  
  Slyšeli jsme o pony Окракока, divoké plemeno, jako na ty, co žijí na ostrově Чинкотиг, v blízkosti Virginii, ale všimli si nás jednoho, až byli na cestě k парому. Pak, když jsme jeli po úzké двухполосному asfaltu přes kopcovitý terén duny, Monica najednou ukázala mi dopředu doleva.
  
  
  To завизжала. "Podívejte se!" "Pony! Celé stádo!"
  
  
  Její otočil hlavu právě včas, aby viděli, jak pár конских zadních končetin mizí za vysoké, поросшей křoví дюной. "Jsou pryč," řekl jsem.
  
  
  "Oh, prosím, přestaň, Nick", - trval na tom, holka. "Podívejme se, zda dokážeme ih znovu najít."
  
  
  "Jsou divoké, nejsou подпустят vás k sobě". Ji, věděl, že Monika je blázen do koní; to je pravidelně cestovala na koni do stáje v Marylandu. Pro mě koně - je to jen rychlejší způsob, jak překonat zemi, než je chůze, pokud je to jediná volba, kterou máte.
  
  
  "Pojď to ještě zkusit". To se vyvíjí v ruce mi na kterémukoli národu a obdařil mě svým hravým úšklebkem, mluvící o tom, že to sakra dobře ví, že dosáhne svého. "Půjdeme nejsou ve spěchu, a dokonce i se podíval na tuto část ostrova".
  
  
  Zcela na skutečnosti, přiznal se jí, съезжая na krajnici a zastaví stroj. Když byl motor vypnutý, jediným zvukem byl lehký vánek, ostrý intelektuální lightweight directory zanedbaného červeno-hnědá keř, kterému se nějakým způsobem dařilo dredy na písčité půdě. Ji, podíval se na Monice se její вздернутым nos a živé oči, ee činěné tyčinek teprve začíná odlupovat na okrajích. A pak ji, podíval se na její krásně baculaté prsa, které jsou napjaté na pozadí snadné вязаной košile, a vybledlé džínové šortky, které прилипали k jeho bokům, jako náruč milovaného. Ji sundal její ruku s kolenem a krátce políbil.
  
  
  "To je dobře. Začněme větší zátah," řekl jsem, otevírat dveře na své straně.
  
  
  "Vezmi si fotoaparát. Její poloha by se udělat několik fotografií".
  
  
  "Jdeme."
  
  
  Oba jsme šli naboso na neutěšenou písku ve směru zvuku. Mezi vysokými dunami na obě strany od nás bylo jakési stezka - nebo, alespoň, pruh písku, kde rostly keře. Ji sledoval za tím místem, kde chyběly koně, ale když jsme se úspěšně prosadily na otevřené místo na břehu, no nikde vidět.
  
  
  Monica teď závodil před, inspekce země; náhle klesl na kolena, jako indian scout. "Podívejte se!" ona завизжала. "Stopy kopyt!"
  
  
  "Co jsi čekala?" - zeptala jsem se, míchání v horké písku k ní. "Stopy pneumatiky?"
  
  
  "Není hloupé." Vstala a pohlédla na dlouhou přímý pruh pláže. "Ale mohli bychom se jimi řídit".
  
  
  "Samozřejmě. Od této chvíle až do příští zimy. A jak si myslíte, kolik máme šanci dohnat ih?"
  
  
  "No..." otočila hlavu, modré oči se zúžily. "Musí být, jsou pryč někde za dunami". Popadla mě za ruku a začala táhnout. "Pojď, Nick".
  
  
  Jí dovolil, hej, vzít si mě s sebou. Ona zamířila dolů na pláž, jít tam, kde písek byl tvrdý a vlhký než mini-vlny Zvuku. Ona pozorně sledovala aglomerace kopyt, pak se náhle zastavil a ukázal hluboko do země.
  
  
  "Podívejte se! Jsou tam obrátil". Ona běžela, a přizpůsobit si to, jeho běžel za ní cvalem. Takové nadšení může být nakažlivé.
  
  
  Když stopy zmizely v podrostu hustého pro písečné duny, se mi podařilo udržet od toho, aby říct, hele: "říkal Jsem ti", částečně proto, že jsem to neudělal, ale na góly. Monica se zastavil
  
  
  prudce se vztahuje velký prst na její rty a nadechl.
  
  
  "Zajímalo by mě, na jakou stranu..." začala ona.
  
  
  "Je to předpoklad".
  
  
  Ona přikývla. "Možná máš pravdu." A pak to просияла. "Ale podívej se na to! Můžeme vylézt na vrchol této obludné duny a i když by se rozhlédla. Může být, můžeme ih znovu oznámení!"
  
  
  Byla řada na mně dýchat, ale jednou bych ji, šel s ní tak daleko, bránit neměl smysl. To взбиралась na prudkém svahu duny, jako obránce, což vede k nohy do formy na sezonu, a ať už mám na pár let mladší, to bych cítil povinnost ukázat, hele, že já taky nemůžu udělat. Místo toho ji vzal do více než přiměřeným tempem; v mém oboru dost fyzických požadavků, a já se nemusí zobrazit. Kromě toho, že jsem nemusel nic prokazovat Monica.
  
  
  Ona stála na цыпочки, lehký vánek, zvlněný její blond vlasy, a pomalu se otočila, aby prozkoumali zemi dole. Neviděl jsem nic v nekonečném клубке keřů a poddimenzovaný stromů, mezi dvěma řadami duny. Tam může skrývat panzer division, nemluvě o tuctu pony.
  
  
  "Myslím, že jsme ih přesně ztratili," řekl jsem.
  
  
  Monika přikývla. "Zdá se, že krejčí! Je to jen vidět na hotel ih blíže".
  
  
  "No, příště". Její podíval se dál, přes vrchol její hlavy na asfaltovou silnici daleko. Ji mohl vidět žlutý", "Mustang", zaparkované tam, kde jeho ego ho nechal, ale bylo vidět naše stroje, našeho člověka, dokonce jsme заблудшей racků. Za námi, na zvuku, který je nekonečně natáhl k невидимому pevninu, může být, v asi dvacet kilometrů od nás, v & nb проползла pár toy lodí, ale oni neměli žádný vztah k této vzdálené a изолированному místo.
  
  
  Znovu se podíval na Monice, která se zabývá dívá se na mě tak dobře známým pohledem. To зевнула, táhla, взъерошила vlasy rukama. Ee plná prsa приподнялись pod košilí, bradavky prudce nastínit. Ona ospale se usmála, a její zapnul kožené pouzdro pro fotoaparát, aby písek narazil na něj.
  
  
  Vrchol duny bylo выдолблена - jídlo kolem jemného písku, která nejprve byla horká vůči holé tělo. Ale pak, když ty boky se začaly své rytmické pohyb pode mnou, ji úplně zapomněl na teplo a оборудова všem ostatním, kromě toho, co jsme dělali. Ona byla vášnivá, похотливой dívkou, plně zapojeni v nah; zvedla nohy a обвила jim můj pas, kolébání mě k sobě úžasnou sílu, a pak se začal zuřivě дернуться, snaží se vtáhnout mě do sebe. Pak se vydala dlouhou, tiché vytí, než bolí a potěšení, a pak se pomalu začínají jít dolů, dokud se její исчерпывал sebe.
  
  
  "To bylo dobré", - пробормотала to.
  
  
  "Úžasné," - souhlasil jsem, teď si uvědomil, jak slunce pálí mě.
  
  
  "Hotel by jí zůstat tady celý den". Její ruce byli ještě na mém krku a její oči byly приоткрыты, když se usmál se na mě.
  
  
  "Existují i další místa". Ne že by ji nechtěl zůstat, ale ve mně byl nějaký podivný vytrvalost, kterou sám nemohl pochopit. Dokud ji slyšel blížící se vzdálený zvuk.
  
  
  Ji, podíval se vlevo, na stranu, oba konce ostrova, kde bylo molo trajektu. Ve vzduchu, ve výšce ne více než sta metrů nad zemí, vrtulník se pomalu pohybovala v našem skuteční profesionálové směru. On jemně покачивался sem a tam, samozřejmě, studoval двухполосное асфальтобетонное koberec. Když to přišlo do mého žlutého "Мустанга", ještě více zpomalil, vykoupán, pak trochu klesla, jakoby se chci seznámit.
  
  
  Bez okolků ji vymanil kolem objetí Monica a vyskočil na nohy; Její натягивал kalhoty, když se vrtulník náhle naklonil a vydal se otevřeně k naší energií.
  
  
  "Co to je?" - zeptala se Monica, je jen z poloviny встревоженная, приподнявшись na lokti.
  
  
  "Žlutý Mustang", - проскрипела jsem, nadával agentura pronájmu za to, že to by mi méně znatelný auto.
  
  
  "O čem to mluvíš, Nick?" Dívka převrátil, při pohledu na nebe, když se blíží helikoptéra. Přísahám, že je nahá a tak, to se mi mávali rukou, když ji strhl ji a shodil z příkrého břehu duny. To byl zrovna schopnost zacházet s dámou, s níž právě jste vytvořili láskou, ale když ji skočil za ní, to bylo to poslední, o čem si myslel ji. Když mě hledá podivné letadlo, není to машу rukou - její пригибаюсь.
  
  
  
  
  
  
  Druhá kapitola
  
  
  
  
  
  Přes všechny úkryty na krátké vzdálenosti, v místech, kde jsme byli, není dost, aby skrýt králíka. Tentokrát byl můj zase běhat, odtrhl za sebou Monice; nějak hej, podařilo uchopit její oblečení, když ji tlačil ee přes дюну, a вязаная tričko развевалась za sebou nah, jako je vlajka. Ne že by to dávalo význam; V každém případě ten chlap na vrtulník nemohl nás přehlédnout.
  
  
  To letěl nad námi низменному, vítr z rotorů zvedl písek
  
  
  v naše tváře. Monika zakopl o, snaží se zavřít oči; Její zastavil, aby pomohl hej, rozhlédl se, a v tuto chvíli vrtulníku selles na zem pár desítek metrů před námi.
  
  
  Je na čase hodit utéct. Její systém je podělal od slunečního světla, отражающегося od свистящих ostří, instinktivně vstal mezi dívkou a vrtulníku; a to nebylo jen pro to, aby skrýt nahotu. Nejbližší dveře kulatého plastového měchýře se otevřely, a na nah pomalu vyšel muž. On byl jen siluetu, ale jakmile se přemístil ke mně, jeho uvolněná.
  
  
  "Заберись v jejich věci, zlatíčko", - пробормотала ji dívce a schopna, dokud David Hok opatrně přijde. Naštěstí pro něj, Monica se na ty dívky, kteří potřebují asi jeden a půl sekundy, aby se oblékla, takže emu již nemuseli odvádět oči.
  
  
  "Dobře," řekl nakonec, není хрипя. Náčelník AX nejen vypadá tak, jako by on by měl kázat pekelný oheň a síru své stádo v obci Nové Anglii, ale to se někdy chová a tak z pochopitelných důvodů v přítomnosti nahé ženy.
  
  
  V vyvolá pozastaveno ji oblékl svou košili. Její zeptal se.
  
  
  "Co vás vedlo k překrásnému Окракоку?"
  
  
  "Ty jsi", - upřímně řekl. "Proč jsi opustil весточку, kde se zastavil tady?"
  
  
  "Protože, když ji odjížděl ve Washingtonu, její nevěděl".
  
  
  "A když jste se naučili?"
  
  
  "Jen pár dní, co na tom nezáleželo".
  
  
  Ego pazourek oči метнулись z mých na Monice, pak znovu na mě. "Ti nejlépe vědí, Carter".
  
  
  S ním neměl žádný spor. Mým jediným ospravedlněním bylo, že jsem přerušil příliš mnoho mé krátké dovolené hlasovat tak, ale to vůbec nebylo omluvou. Jsme malá organizace, a když ji potřebuji, co potřebovala.
  
  
  "Omlouvám se," řekl její krátký. "Jak by nám bylo, že jsme se jednou vraceli v Dc, když jste... ehm... všimli si nás."
  
  
  On se zasmál. "Mmm. Samozřejmě, pro nás všechny, co jsme udělali, jí věřím. Pokud by jste byli někde jinde, kromě tohoto ostrova na okraji světa, jeho pochyb o tom, že jsme nainstalovali bych kontakt. Ale pokus to stálo, a to se osvědčilo. Budete muset poslat dívku na vás čeká u stroje ".
  
  
  Neptal jsem se proč, prostě se otočil a přikývl Monica. Navždy pryč hej samozřejmost, to není trucovat a ne протестовала. To jen zamával rukou a běžela pryč.
  
  
  Hawke není stahl trávit čas na předběžné testy. "Potřebujeme tě, ve Washingtonu otevřeně teď, Nick; ho nebudu zacházet do podrobností, dokud se nevrátíme do kanceláře, ale skutečnost, že jsem sem přišel sám, měl jsem ti říct, jak moc je to důležité."
  
  
  "Nechápu." Nejde o to, že starý muž byl jen velitelem příspěvku, ale občas můžete vidět kapitolu jedním kolem nejvýznamnějších světových zpravodajských organizací, бегающего na služební cestě.
  
  
  "Dívka řídí auto?"
  
  
  "Ano."
  
  
  "To je dobře. Pak to může vrátit stroj ve Washingtonu. Jsi летишь zpět se mnou."
  
  
  "Můžu jít a dostat se tam na noc".
  
  
  "Je příliš pozdě. K večeru už jsi na cestě."
  
  
  "Kam?"
  
  
  "Později. Sedni si do vrtulníku, a my высадим tě na tvém... naštěstí, prominentního autě".
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. "Já půjdu pěšky; je to nejmenší, co mohu udělat a pak toho, jak donutil dívku, aby se to".
  
  
  Hok sekundu se na mě podíval, посасывая studenou trubku. "Neříkej mi," řekl, подергивая rty, které sloužily emu úsměvem. "Stanete se gentleman v těchto dnech?"
  
  
  Nemá smysl reagovat.
  
  
  Monika slušně восприняла, že tato zpráva, i když, a dal jasně najevo, že hej nelíbí nápad nechat ujít zbytek naší dovolené. "Uvidíme, jak jen budu moci," - řekl jí ahoj, majíce na paměti, každé slovo: takové holky, jako Monica, - a vzácný dar z nebes, zvláště pro muže v mém-mail бизнесявляется. Její popadl zavazadla, políbil ji na rozloučenou a selles ve vrtulníku. Ona zamával jednou, a pak помчалась, jakoby připravená se řítí do Washingtonu. To, jak ona byla stroj, jeho bych stahl sázet proti nah, pokud by se tato dlouhá pomalá cesta trajektem.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Hawke mi neřekl naše slova, když jsme se ocitli v ego v kanceláři sídla společnosti AX na Dupont Circle. Za fasádou world service čtvrtletí letošního skrývá komplex sterilní malé kanceláře, выкрашенных v jeden a ten stejný smutný odstín vězeňské zelené a osvětlené nekonečnými řadami světlé neonových trubic. U Хоука odina kolem mála okna kanceláře, ale to neznamená, že ego je větší zábava; on stojí před neslyšící cihlové zdi, která se zabývá v místnosti, téměř na dosah.
  
  
  Její sell je na pevný rovný židli naproti ego jednoduchého ocelového židle. Jako obvykle, na nen to bylo jen několik úhledně složených složek, pár běžných černých telefonů, plus ten, který nevidíte, červená ve speciálním prostoru, vestavěný ego židle. Stejně jako Hawk, úřad byl určen pouze
  
  
  pro podnikání. Nikdy nikomu podněcovaly přetrvávají a ošidit se tam během dne.
  
  
  "Začnete být nervózní, N3," podotkl starý muž.
  
  
  "Co vás vede k tak mluvit?"
  
  
  "Jen proto, že... řekněme... voyeur rozhodl se blíže podívat na to, co se děje na vrcholu duny, ty jsi se choval tak, jako by jsi se bál o svůj život".
  
  
  "Pokud by jsi nejprve se kontroluje moje auto, ji mohl vzít tě za další Подглядывающего Svazku. Ale v každém případě, to není exhibicionista, takže by utekl odtamtud, khem by jí tě jsme si mysleli".
  
  
  Hawke prudce přikývl, чиркнул kuchyňské zápas a ho zvedl ji k páchnoucí nádobce své trubky. "Kdy jsi naposledy plaval na lodi, Nick?"
  
  
  Ji musel trochu přemýšlet. "Naposledy to bylo na Bahamách. Před čtyřmi měsíci".
  
  
  "Ve kterých?"
  
  
  "Jen jeden na toto malých šlapadel, kteří pronajímají k pronájmu calve".
  
  
  "Nic víc?"
  
  
  "Čistá... nech mě přemýšlet. Není od loňského léta. U mé kamarádky na Východním břehu je jachet na čtyřicet dva metrů. Jsme strávili několik dní cestováním na ní Чесапику".
  
  
  "Ovládat kánoi sám?"
  
  
  "Samozřejmě. Víte, že dokážu plavat. Jeho bych stahl kapitánem na 12 km dlouhou trať, v závodě o Pohár Ameriky, ale můžu se prakticky se vším, s čím se běžně zvládá jeden člověk."
  
  
  "Ano, je to ve vašem souboru. Navigace je?"
  
  
  "To je také v souboru".
  
  
  On přikývl. "Alex Зенополис".
  
  
  Znovu ji začal něco mluvit o svém trestů, ale pak jméno пронзило mě a zastavil mě, jako na kamennou zeď. "Alex", - vydechl jsem. "Mnoho let uplynulo od té fretky, jak jsem ji slyšel to jméno."
  
  
  "No, o nen čas od času se objeví v přehledech s nimi fretky, jak přešel na stranu červených. Samozřejmě, to je dobře vydělával v ih разведывательном machinery".
  
  
  "Já si nepamatuji, že jsem viděl nějaké kolem těchto zpráv".
  
  
  "Buďte vděční za to, že pracujete v oboru, nemusíte číst každý zprávu".
  
  
  Jí byl vděčný, ale nehodlal o tom mluvit. "Škoda, že jsem no neviděl; jsme s Alexem na nějaký čas byli přáteli".
  
  
  "Ano, vzpomínám si".
  
  
  "Tak co s ní teď?"
  
  
  "Je zřejmé, že chce jít ven."
  
  
  Byla řada na mně kývnout; Jsem nemusel klást otázky.
  
  
  "Včera v noci, - pokračoval Hawk - jeden kolem našich lidí, umístěných v Řecku a podél hranice s Albánií, dostal zprávu, údajně na Зенополиса. To bylo okamžitě dopraveno sem". Hawke otevřel horní složky a natáhl přes židli tenký list papíru.
  
  
  Zpráva byla z pochopitelných důvodů zaráží; V nen je uvedeno pouze, že Alex Зенополис, bývalý zaměstnanec řecké inteligence, osobně se spojí s agenty USA v Řecku v hotelu hraje živá nebo tak. Čas a místo, aby následovat. To se to pak dá signál potvrzení, který se bude vysílat na standardní frekvenci v určitém čase.
  
  
  Ji vrátil ego náčelník. "Už jsme nějaké show, kde on je?"
  
  
  "Poslední, co jsme slyšeli, on sloužil v nějaké skupině komunikaci, která působí mezi Jugoslávii a Albánií". Hawke dopřála studenou úsměv. "Můžete si představit, pochoutka tento druh operace".
  
  
  "Já si nepamatuji, že Alex byl diplomatem".
  
  
  "Ne. Na druhou stranu, jsme asi méně víme o tom, co se děje uvnitř Albánii, než o Rudé Číně".
  
  
  "Tak myslíš, že nám může říct něco důležitého?"
  
  
  "Vždy je taková možnost. Na druhou stranu, všechno, co říká, je to, že se chce spojit se s námi. Osobně".
  
  
  "Co to znamená tváří v tvář. V Řecku".
  
  
  "A možná, jen to chce se vrátit do lůna".
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "To je dobře. V každém případě, musí nám říci něco zajímavého".
  
  
  "Je možné, že velmi".
  
  
  "Máte ještě něco, kromě této zprávy?"
  
  
  "Ne tak docela. Ale já opravdu chci získat další věc, kterou je zaslán".
  
  
  "A mezitím?"
  
  
  "A i když se chystáte podstoupit rychlokurz plachtění a navigace".
  
  
  "Já tomu nerozumím".
  
  
  Hawk vstal ze svého скрипучего otočné židle a blížil se k řadě šedých ocelových картотек, které jsou pouze ozdobou kanceláře. Kolem schránky vytáhl свернутую mapu a odnesl ji na измазанному popáleninami stolu pro jednání za mnou. Její připojil se k němu
  
  
  "Tady, - řekl, - balkánské státy. Řecko, Albánie, Jugoslávie, Bulharsko a Rumunsko. Nyní je náš člověk, ten, kdo obdržel zprávu, byl umístěn zde". Ukázal na místo kousek od toho místa, kde se sbíhají hranice Jugoslávie, Albánie a Řecka. "Můžete si všimnout, že je zde velké jezero, a všechny tři země sdílejí ego břehu. Ve velmi hornatém zemi".
  
  
  Emu nemusela vysvětlovat. "Tam je velmi přeshraniční pohyb?"
  
  
  "Překvapivě málo, vzhledem k tomu,
  
  
  složitost ochrany přírody. Ale tato oblast poskytne mnoho příležitostí pro kvalifikované a zkušené osoby ".
  
  
  "A co takhle posel? Něco od něj?"
  
  
  Hawk zavrtěl hlavou, trochu smutně pomyslel jsem si. "Je to více či méně otevřený příspěvek k poslechu. Je jen samozřejmé, non-managed AX. Je zřejmé, posel věděl, kde se v hale, a... aaa... prostě vložit poznámku pod dveře".
  
  
  Teď to věděl, že je v rozpacích, i když se operace nebyla pod naší kontrolou. Proto se jeho mlčel a nechal emu pokračovat.
  
  
  "V každém případě, vzhledem k povaze práce, kterou dělal Зенополис, bylo by logické předpokládat, že se někde v tomto regionu". On je strčil do jezera blbý, заляпанный tabákem prst.
  
  
  "Neříkej mi, že musím jít s ním".
  
  
  "Vůbec ne. Ve delle, pokud Зенополис hodlá hrát v této oblasti, nemůžeme mít s ním nic společného. Jen tam není".
  
  
  "Proč?"
  
  
  "Podívejte se na to místo. V jednom směru - je to země, stejně zuřivě přizpůsobené proti západních národů, jako každá jiná země na světě. Vedle ní, Jugoslávie, благосклонная k nám v těchto dnech, ale stále jistě jsou spojencem druhou stranu. A Řecko. náš spojenec, to ano, ale náš vztah je díky současné vládě, je zřejmé, napjaté. A představte si, jak silně jsou plukovníci, kteří teď dělají hej, hotely by se sehnat někoho, jako Зенополиса ".
  
  
  "Myslím, že to chápu. Jediný způsob, jak rychle vytáhnout ji, jakmile to překročí mezinárodní hranice, bude letecky. A to bude znamenat delší letu nad Albánií nebo Řeckem, a nám jeden kolem nich se bude velmi starat o to, aby nám dostat. pryč s cenou ".
  
  
  "A když řekové zjistí, že agenti USA se nějakým způsobem zapleten, mohou nastat mnohem závažnější problémy."
  
  
  "Přesně tak."
  
  
  "Což nás přivádí zpět k tvrdé lekce plachtění".
  
  
  Hawke držel prst na západním pobřeží Řecka. "Když jsme se znovu navázat kontakt s Зенополисом, budeme trvat na tom, aby prorazil přes Albánii jako ble lízání, k moři. To je jediný způsob, kterým můžeme dovolit zapojit se s ním v této fázi".
  
  
  "Že, pokud u něj existuje nějaká důležitá informace pro nás?"
  
  
  "Pak budeme muset změnit naše myšlení. A když byste měli být připraveni setkat se s ego někde v této oblasti. Pak se vaše ego v Taranto, který v hale na patě italské сапога".
  
  
  "Dobře, ale proč jeho? Každý agent mohl provádět tuto práci, a já si nemyslím, že jsem jediný, kdo může řídit plachtění lodí přes..., že?" Její zkontroloval stupnici mil; na mapě byl zobrazen kousek jiho-východní Itálii. "Může, sedmdesát pět mil? Ne více než sto?" Její začalo trochu rozčilovat, že si vzpomněla na svůj смущающий let po písku s nahá Monica v závěsu.
  
  
  "Ano, máme jednoho nebo dva zástupce, kteří jsou více kvalifikovaní v této oblasti, než vy. Ale nikdo kolem nich neví Alexa Зенополиса v tvář".
  
  
  Trvalo čas, aby si to uvědomit. "Ale poslouchejte, - namítal jsem, - já jsem neviděl tohoto muže patnáct let. Její mohl projít mimmo něj na ulici a ne se dozvědět ego".
  
  
  "Doufejme, že to tak není. Dnes jí prohlížel vaše osobní záležitost, a za tu dobu váš vzhled se nezměnil, stejně jako cokoli viditelně".
  
  
  Pokud se starý pán snažil se mi lichotit, nemohl si vybrat lepší způsob. Tehdy jí bylo jen chlap, jen něco málo přes dvacet, brzy potom trénink a docela umíněný, pokud jde o jeho vzhledu a fyzické kondice. S nimi fretka ji držel ve formě, a pokud jde o vzhled, její, myslím, že mám jedno kolem těch osob, které jsou prostě není výrazně stárnou. Moje vlasy byli ještě hustými a tmavými, mírně delší, než jsou předčasné, přímé эйзенхауэровские dní. Její вешу o deset kilo víc, než tehdy, ale já jsem ji zachránil ego záměrně v rámci programu silový trénink, a na mě ne, nám gramů více, než by žádný hotel. Pokud to zní jako vychloubání, nechť je to tak; Člověk, který tvrdě pracuje, aby zůstali ve formě, měl jsem to trochu hrdý.
  
  
  "Dobře," - souhlasil s Hawke. "Tak co, může být její zjistím Alex".
  
  
  "A i když to uděláte, samozřejmě, budete mít možnost nastavit ego, osobnost, se podělili o starých časech".
  
  
  Její nebyl tak jistý; pokud druhá strana ohlásí výměnu, musí být dobře informován. Ale tvrdit, že jsem neměl v úmyslu. "Tak co bude dál, pane?"
  
  
  Hawke se vrátil ke svému stolu. "Jakmile budete sbírat trochu oblečení, můžete se létání na komerčním prostorách bývalého letadla v Providence. Pro vás byla provedena rezervace na jméno Дэниела Macchi. U mého registrátora mají kreditní karty a jiné dokumenty pro ověření identity".
  
  
  "Providence?" Můj údivu, by mělo být, bylo zřejmé.
  
  
  Hawke se ušklíbl a udělal se mi na den. "Je váš konečný cíl - Newport. Ale ve městě, které nesnášíte, vás bude čekat na letišti člověk jménem
  
  
  Frederick Nathaniel. To vás bude informovat dál. "
  
  
  "Je to jeden prostřednictvím našich agentů?"
  
  
  "Vůbec ne. Ve skutečnosti, on je přesně takový, jak ego zní příjmení".
  
  
  "To, že?" Jí svěřil starý muž, když se usmívá.
  
  
  "No samozřejmě, učitel na základní škole v Nové Anglii na důchody".
  
  
  
  
  
  
  Třetí kapitola
  
  
  
  
  
  Když ji zadal do terminálu, on na mě čekal, vysoký muž s румяным tvář a взлохмаченными tmavými vlasy, v nichž bylo snadné седина. Ego stisk ruky byl srdečný a robustní, ale připadá mi to ego kožené dlaně mám dojem, že to může nacpat prut stříbra, má tvar kruhu je v roli монетт. U něj to bylo veselý škodlivý obličej, oči neustále плясали, a to pohodlně široká střední cesta nebyla širší ego stejně širokých ramen. Ještě předtím, než promluvil, jeho věděl, proč to fungovalo na AX; Frederick Nathaniel byl zřejmě člověkem, který jezdil tam a dříve, a miloval každou minutu na to.
  
  
  "Máte štěstí", - řekl, když jsme šli ven, kolem terminálu a zamířil k ego prohlédnout historické универсалу, припаркованному výplaty přímo u vchodu. "Vaše letadlo dorazil včas. Obvykle se můžete spolehnout na to, že lety do Washingtonu dorazí se zpožděním minimálně na hodinu".
  
  
  "Možná máte štěstí," řekl jsem. "Tobě musel čekat."
  
  
  "O, já nejsem proti počkat". On poklepal na černém portfoliu, který držel pod paží. "Jsem vždy připraven trávit idle body".
  
  
  Pokud je to poznámka měla vyvolat u mě zvědavost, fungovalo. Ale rozhodl jsem se odložit, dokud nebudu mít jasnější představu o člověku, který vypadá jako cokoliv, jen ne důchodce, po celé Nové Anglii. Když se spustil bouřlivý, ale hladce běžící motor, ho na chvíli zkoumal ego profil. Podle mých odhadů, nic víc poloviny padesátých let, a to mě přemýšlet. V důchodu? To vypadalo tak, že bude moci pokračovat až osmdesát let, a může, a pak.
  
  
  Jel sebejistě a nenuceně, překonání ulice a silnice, až jsme cestovali kolem města. Je to skoro nevěděl nic o této části země, s výjimkou toho, že jednoho dne mě poslali na Brown projít speciální kurz. Bylo uprostřed zimy, a zima v new providence pa nutí člověka snít navštívit kdekoli jinde. Kdysi jí byl v Newportu, cestování s přáteli na výlet lodí, který je oprávněně nazýván jachty, ale dokonce se dostal až k pobřeží během našeho přenocování.
  
  
  "Co je to za cvičení?" - zeptal se jí, jak se odhaluje.
  
  
  Nathaniel se na mě. To rozhodně nebyl kolem těch lidí, kterých si pojmenujte Нэтом "No, ty zůstávají v mém domě. Ji budu řídit vás do moře každý den, dokud nebudeš u kormidla, a to jak doma, nebo, jak se za volantem auta. Pak se vám třeba bude vědět ještě co-co ... "
  
  
  "Navigace", - přerušil ji.
  
  
  "O, to se odkazuje na plachtění sport, a pokud tě potřebují trochu oprášit teorii, její, samozřejmě, pomohu ti s tím. Ale to je ta snadná část".
  
  
  "Je to správně?"
  
  
  On se usmál a jeho tvář osvětlovaly žárovky na palubní desce. "Budete muset pamatovat detaily - velikost, kotvící, další vybavení a zejména ceny - prakticky každé plavby lodi, která se nyní prodává ve Spojených Státech a jiných částech světa".
  
  
  "Je to všechno? Proč?"
  
  
  Nathaniel se zasmál. "David mi řekl, že on neměl čas podrobně informovat vás, ale nevěděl jsem, že on vám nic neřekl".
  
  
  Muž vedle mě удивлял mě pokaždé, když otevře ústa. On byl jediný muž, který, jak jsem slyšel, volal vůdce jménem.
  
  
  "On řekl, že mi dáš podrobnosti".
  
  
  "Samozřejmě, pouze v této části operace. A to pro to, aby se z vás v přiměřené zálohy jachtingu makléř, pan Daniel Macchi. Já nevím proč, a nikdy jsem se očekávat, že zjistit, co to dělá" musím vědět o vaší transakce, prosím, neříkejte mi ".
  
  
  Její neměl v úmyslu to udělat, ale moje vlastní zvědavost mě naučit všechno, co můžeš, o tom херувиме-переростке. "Chápu, už jsi pracoval s Хоком dříve".
  
  
  "Oh, samozřejmě," - přiznal se. "Vracíme se k První světové válce, když jsme oba pracovali v námořní průzkum. No, alespoň její pracoval; David byl... ne ve státě, jak jsme byli zvyklí mluvit".
  
  
  "Aha. A teď jsi преподаешь ve škole?"
  
  
  "Víc ne. Jeho, odešel do důchodu před několika lety".
  
  
  Ji, podíval se na něj otevřeně, ujistěte se, že on to uvědomuje. "Jste кажетесь trochu mladý pro odchod do důchodu," - upřímně, " řekl jsem, snaží se pochopit reakci.
  
  
  On jen podle přikývl. "To je pravda. Je mi jen padesát devět. Ale když moje žena zemřela, moje situace se ve farnosti Svatého Дунстана stalo nepohodlné".
  
  
  "To je škola?"
  
  
  "Ano. Vidíte, chlapci v přípravných školách mají tendenci se připojuje k manželkám rektorů některých fakult. Víte, odpolední čaj, taková atmosféra otevřených dveří, která se zabývá podporován na některých místech.
  
  
  . Moje manželka, ji, mohu říci, bez okázalosti, bylo snad miláčkem všech rod fakulty, a když odešla, její zjistil, že tam bylo příliš mnoho... no, řekněme, že sympatie ke mně. To stalo se velmi obtížné se učit, a to mě mrzelo to, že chlapci přicházeli na výuku pouze se mnou. Takže ... já jsem odešel do důchodu ".
  
  
  Mluvil suše, s lehkým úsměvem na rtech, ale jednou strávil na oči, a pak se hlasitě прочистил krku.
  
  
  "Ty... hmm... stále žijete na akademické půdě?" Mě je menší o to, kde žije, než to, jak to může ovlivnit můj krytí; Méně jen jsem chtěl vypořádat s кучкой zvědavých žáků.
  
  
  "O tom žádná. Její pronajal dům v blízkosti jachtařský klub na Саконнете. Není moc velký, ale to odpovídá mým potřebám, a to je dost blízko kolem kampusu, takže ji mohu očekávat, že přátelé se čas od času podívat se tam. A je to opravdu Buďte zaneprázdnění, pan Carter, promiňte, pane Macchi. Odchod do důchodu, víte, to je období života, kdy muž najde příležitost, aby všechny věci, které mu dříve odkládali ".
  
  
  Ok, znamená to, že on věděl, že moje pravé jméno. Nebylo to překvapení, zejména pak toho, jak si uvědomil, jak to bylo blízko k Хоуку. Ale zdálo se mi, že je to příliš volně mluvit se mnou, a byl jsem zvědavý, jak daleko to zachází.
  
  
  "Myslím, že jste již dělali jako, že se Hawke," podotkl jsem.
  
  
  On se rychle podíval na mě. "Ne tak docela. To znamená, že ji není trávím běžné školy námořní záležitosti pro agenty AX, i když čas od času ho učil základům jednoho nebo dvou přivítají své kolegy".
  
  
  "Ale vy... udržovali vztah na všechny ty roky".
  
  
  To ухмыльнулся. "Budete zkoumat tyto vztahy, pan Macchi".
  
  
  Upřímně říkám, to se zdálo dobrý nápad. "Jsem vždycky chtěl vědět co nejvíce o osobě, se kterou se zabývám. Zvláště, když je to, samozřejmě, starý přítel mého nadřízeného".
  
  
  Nathaniel se zasmál. "No, není důvod, abych vám něco. Mám několik malých talentů v různých oblastech, které David mohl použít, když jí byl k dispozici. Kromě lodí a plachtění, ji docela dobře fotografa, díky vojensko-pochod loďstvo a učení, který se mi před mnoha lety. A její cestuju; i když ještě učil, jeho obvykle se plavili do Evropy, v Karibiku, i přes Tichý oceán, v průběhu těch dlouhých let, které žijí učitelé. . V jeho tvůrčí dovolenou - Bože, téměř před deseti lety! - Ji vzal svou ženu a dvě dcery, které vyrostly a opustily hnízdo, v кругосветный cruise. David mě požádal, abych se vyřešit některé věci, navázat kontakty ... no, chápete, o čem jsem. Její, jsem si jistý, že jste neměl v úmyslu ptát se mě na podrobnosti ".
  
  
  "Musí být v souborech agentury".
  
  
  "Doufám, že ne. Malá práce, který ji vykonával pro svého nadřízeného, bylo osobní záležitost. Pro starého přítele. A, jako starý ještě, David mě ujistil, že mé jméno se nikdy neobjeví, nás v jednom AX souboru, a to i v zašifrované formě. Jí důvěřuji emu. Ne? "
  
  
  Jí přikývl. A zároveň si uvědomil, že věřil tomu na matematiku a stejně silně, jako někdo, kdo jí kdy potkal ve svém životě. Že, samozřejmě, mrzelo mě proto, že velká část mé profesi - to je zatraceně podezřelé zacházet každý, s khem její se do kontaktu.
  
  
  "Je to jako krytí," řekl jsem. "Vy, ženy, děti, na cestách, venkovní bazén. V portech jste se setkali?"
  
  
  Nathaniel mě jemně zavrtěl укоряющим prstem. "Tak, teď, Nick, není se topí na to. To bylo před mnoha lety, a všechny ty věci, které jí udělal pro Davida, dávno u konce. Kromě toho, že jsem vždy zůstal čistý, nikdy nebyl identifikován jako agent. aby se tak stalo. "
  
  
  "V takovém případě, řekl jí ironicky, - ti lepší mi říkat Daniel Macchi".
  
  
  "O, já nezapomenu".
  
  
  "A já jsem... jachtingu makléř?"
  
  
  "To je nápad. Proč bychom neměli čekat, až se dostaneme do mého domu, než diskutovat je to dál? Začíná pršet, a tyto nepříjemné stěrače pouze размазывают vodu na лобовому sklo".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Můj efektivní bydlení smíchané by v kuchyni "velmi velkého" domu Натаниэля Fredericka. To byl chátrající dvoupodlažní budova, обшитое bílé obložení, s širokou veranda, dosáhnout pevné podél zadní části a s výhledem na celou nádrž. Když jsme přijeli, shell déšť, a já jsem ne zcela pochopil, kde jsme. Ale mě není волновал Nathaniel.
  
  
  V době, kdy jsem strávil ve svém pokoji nahoře, a uklidila, můj pán zapálil oheň ve velké komfortní obývací pokoj, která se zabývá také zřejmě sloužila jako pracovnu. Všude poházené knihy a papíry; jedna stěna byla lemována zátkou, na níž byly připojeny zvětšené obrázky některých celém nejlepších fotografií z lodí, které ho kdy viděl. Na policích a na náhodných столиках byly rozptýleny rámované obrazy dětí v různých fázích dospívání, a na druhé sténání visel obraz ženy, hrdě prošedivělý, ale zářivou krásu. Byl to pouze portrét hlavy a ramen.
  
  
  • Její věděla, že na ty ženy, které отвлекут všechny názory z-průvod zajíčci Playboy. Můj respekt k Натаниэлю Fredericku zvýšil ještě o několik stupňů; Pokud by ji ztratil člověka, jeho by, na míru, sakra, není stahl bych se usmívat.
  
  
  "Chápu, že jste milovníkem bourbon", - řekl on.
  
  
  "Zdá se, že jsi velmi оборудова mi to víš."
  
  
  "Ano." Stál v měkkém starém pohřbít a наливал na křišťálovou karafu ve velké sklenici.
  
  
  "Voda?"
  
  
  "Prostě radost, děkuji vám."
  
  
  Jsme převedeno odtud dát fialové jejich nápoje - myslím, že to byl kacířství, ale nemohl být jistý - do kuchyně, kde otevřel několik plechovek a připravil vybičovat večeře, kterou podle chuti není походил na nás, co na konzervy. Když to udělal emu kompliment, on přejel ho od lichocení.
  
  
  "Když se týdny jste v moře na malém člunu, pan Macchi, jste přišli se všemi druhy zajímavých věcí s fazolemi a dušené hovězí тушкой. V opačném případě máte na lodi vzpoura".
  
  
  Pak jsme šli ven na zadní verandě. Déšť stále proudila, a přestože noc byla chladná, ji cítil v teple a chráněné v hluboké střechou. Malý pruh písku спускалась k okraji vody, kde tmavé vlny lačně stříkající na břehu.
  
  
  Nathaniel uvedl přímo od nás. "Yacht club. Malé místo, a my půjdeme tam hned. Z pochopitelných důvodů se jí udržet svou loď v přístavu bar, který byl v místnosti hned za ním. O několik dní později, když ji dostanete se cítit, že můžete projít tam kontrolu, jak jachtingu makléř, podíváme se na vás v klubu ".
  
  
  "Test?"
  
  
  "Proč by ne? Jste si mysleli, že ji budu držet vám rychlokurz bez závěrečné zkoušky?"
  
  
  Jsem o tom přemýšlel, ale musím souhlasit, že to vypadalo jako dobrý nápad. Na druhou stranu, je to stále ještě nevěděl proč. Její zeptal se.
  
  
  "Ach, je příliš pozdě diskutovat o to vše se dnes večer, pane Macchi. Vraťte se přes okamžik".
  
  
  Vrátili jsme se do obýváku, kde sundal z police knihu. Jeho, všiml si, že vedle stála několik identických svazků; alespoň суперобложки všechny stejné.
  
  
  "Riskovat znít neskromně, její doporučuji vám vzít s sebou, aby se čtení před spaním," řekl Nathaniel. "I když ji to psal sám, to je hezké".
  
  
  Název byl Lines & Spars, a v ruce to bylo stejně těžké, jako telefonní seznam Manhattanu.
  
  
  "Stačí, zvednout ti náladu", - řekl Nathaniel. "Ponořte se do triviální detaily vybavení a řízení zmanipulované loď, tak dlouho, jak můžete zůstat vzhůru. Ale pozor, pan Macchi".
  
  
  V ego hlase byla jiná nota, která se zabývá mě ztuhla. "Opatrný?"
  
  
  Usmál se. "Nestrp, aby knihu klesnout tě na tvář, dokud jsi задремаешь. To je dost těžká, rozebrat ti nos".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Následujících několik dní proměnil v blázinec, fyzického a psychického vyčerpání. Jsme проплыли na кечче Натаниэля délce třicet devět stop nahoru a dolů po řece Саконнет, která se zabývá vůbec řeky a ústí, kde příliv a odliv вскипают, jak peřeje řeky Colorado. No ... možná ne tak silně, ale to je výzva - utéct s poměrně попутным za větrem na zádi, všechny plachty letět a zjistit, co se plavit po proudu. V určitém okamžiku dokonce i Nathaniel uznal porážku a obrátil se na pomocný motor, aby nám pomohli dostat do přístavu bar. Od tohoto pro mě bylo snazší. Zkušených námořníků obklopuje nějaká tajemství; zdá se, že by se raději nechat unášet věčně, než se uchýlit ke svým motory, ale Nathaniel ne omluvně.
  
  
  "Pokud potřebujete někam dostat," řekl, " dostat se tam co nejlépe. Nejsme zapojeni v závodech a ne хвастаемся".
  
  
  Zkontrolovat můj navigace a komplexní řízení lodí, jsme se vydali na plavbu, která trvala pár dní. Nejprve Каттиханк, že není tak údajně dál, ale Nathaniel zamyšleně si vybral den, kdy mlha byla tak hustá, že ego bylo možné prakticky sbalit do malé kuličky a uložit. Seděl v kabině, ne příliš blízko ke mně, a četl knihu, dokud ji, bojoval s větrem a vlnami, a také s tím, že jsem mohl sotva vidět i nos boj. Její velmi hrdý na sebe, když jsme udělali bóje označující vjezd do přístavu, ale můj mazaný instruktor má pro mě ještě jedno malé překvapení; není uvedeno, že aktivní odpočinek velké velikosti člení výplaty přímo u vchodu do přístavu, a když jsme přijeli, byly dost velké, aby surfař слюнки tekly.
  
  
  Tak jsem se zapsal na-умному vypuštění plachty, bez pomoci Натаниэля, a obrátil se na pomocný motor. On nám řekl slova, ale mám dojem, že on by udělal to samé.
  
  
  Odtud jsme se vydali na Marthas-Винъярд, переночевали na palubě v přístavu Эдгартауна a brzy ráno následujícího dne se vydali na ostrov Jednotky, úsek plavby námořní jachty.
  
  
  žádné orientační body v nedohlednu. Věděla, že o plovoucí a vyrovnání, které bych byl schopen se naučit pro desítky let, a když našel vysoké vybledlé červené skály ostrova, jeho zažil větší úlevu než uspokojení.
  
  
  Jsme обогнули ostrov a vstoupili do Velké solné rybníku, přírodní přístav na západní straně. Bylo ještě světlo, pozdě večer, a Nathaniel nám nabídl vystoupit na břeh.
  
  
  "Myslel jsem si, že se můžeme vrátit do Newport na dnešní noc," řekl jsem.
  
  
  "Není čas. Už jste někdy byli zde dříve?"
  
  
  "Nikdy."
  
  
  "Je to zajímavé místo. Vezměme si pár kol a vyrazíme na turné".
  
  
  "Motorky?"
  
  
  "Samozřejmě! To je jediný způsob, jak cestovat, když jsi na & nb".
  
  
  Takže jsme vystoupili na břeh, пришвартовавшись u vysokého panelu, který byl postaven v první řadě na spotřebu letní trajekty, plavící se mezi ostrovem a pevninou. Malá skupina obchodů a obchody s potravinami, stánky se zdálo uzavřené, ale Nathaniel zaklepal na dveře обветшалого, провисшего budov. Žena otevřela; u nah bylo багровое tvář, což znamenalo, že to buď byla opilá celý život, nebo trpěl nějakou hroznou nemoc. Jak by nám bylo, to просияла, když viděla Натаниэля, objala jej, a pak trávila nás k zadní části budovy, kde v boudě držel pár stovek kol, složených druhý na druhé straně.
  
  
  "Vezměte si, co chcete, pan Frederick. Dokud běhají, ne?"
  
  
  Vytáhli na psí pár kol, kontroluje.
  
  
  "Jsou to bude vyhovovat, paní Гормсен, - řekl Nathaniel. "Budeme pravděpodobně vrátí za pár hodin."
  
  
  "Ty zůstávají na noc, nebo pryč?"
  
  
  "Ještě jsme se rozhodli. Chcete nás krmit?"
  
  
  Žena z duše усмехнулась. "O Pane, ne, pane, Frederick. V tuto roční dobu jsme se v podstatě žijeme na zmrzlé párky-догах, které prodal loni v létě. Vítejte, ale nemyslím si, že to potřebujete".
  
  
  "Nebudu se dohadovat o tom", - řekl Nathaniel, перекинув nohu přes sedadlo svého kola.
  
  
  Jeli jsme po hlavní silnici, pás asfaltu s выбоинами, která se zabývá konala mimmo prázdné, zavřené okenice starých hotelů a letních středisek, v každém kolem, které by mohlo být zjevení předků, прячущиеся za slepými okny. Block island - vysoký pozemek; jeli jsme mimmo lokalit, jako angličtině bažiny, усеянные сланцево šedé rybníky. Ale nebyli jsme úplně izolovaný; když jsme byli na půli cesty dolů po ostrově, jsme se setkali s mladý pár na тандемном kole, která se zabývá neustále крутила pedál, a, samozřejmě, dobře strávený čas. Podlehli jsme jim místo, které замахали a zasmál, a pak zmizeli v сгущающихся soumraku.
  
  
  "Nemyslel jsem, že tady někdo byl v offseason," řekl jeho Натаниэлю.
  
  
  "Ach, vždy existuje několik podivínů. Její přednost ih vidět".
  
  
  Jeli jsme dál, dokud není dosaženo dálkový oba konce ostrova, vysokého útesu s výhledem na Atlantický oceán. Od toho místa, kde jsme stáli, otevření impozantní vzhled, může být na sto stop dolů, když vlny nemilosrdně bojovali o skalnaté pobřeží pod ním. Daleko vlevo od nás byl maják, ego "paprsek" začínal кружиться v сгущающейся noci. Jsme s Натаниэлем stáli několik minut, inhalovat chladný čistý vzduch odněkud jako Azorských ostrovů. Pak jsme se vrátili k našim велосипедам.
  
  
  Kvůli hluku větru a vln jsme slyšeli blížící se auta; nyní stál vypnutí světla, a rozbila mřížka упиралась na naše kola. Na venkovní den ze strany řidiče stál muž, a za sklem silničního motorového ji mohl vidět rozmazaný obličej, ale ne kreslil na to zvláštní pozornost. Mě mnohem více zajímá brokovnice, který muž učinil na naší straně.
  
  
  "Pane Fredericku?" - zeptal se slabým hlasem proti větru.
  
  
  "Ach, bože", - jemně řekl Nathaniel.
  
  
  "Vzpomínáš si na mě?"
  
  
  "Obávám se, že tak." Nathaniel není pochodoval z místa; on držel ruce na bocích, a zdálo se téměř uvolněný. "I když to bylo tak dávno ..."
  
  
  "Ценымногие déle pro mě". Je to lehce передвинул brokovnice, co se mi nelíbilo. "Nebudou mi věřit, víš. Oni si mysleli, že jsem pracoval ve splní své lidi, a ne u nich, a trvalo více než rok, než se mě pustí".
  
  
  "U vás by mělo být, byly těžké časy".
  
  
  "Byl to skutečný peklo! Celý zatracený rok, v tom závodním lodi, a to nebylo plavba pro zábavu!"
  
  
  "Ne, to tak neumí představit, Graves". Nathaniel udělal půl kroku k muži a ukázal na zbraň. "Budete používat?"
  
  
  "Já jsem se sem přišel, ne relaxovat na čerstvém vzduchu".
  
  
  Nyní ji mohl vidět, že to byl muž, třicet let, s malou, s velkými prsty na rukou a морщинистым tvář, огрубевшим od větru a vody. Pod obyčejně vypadající skálu ветровкой ego působivé svaly ramene вздулись.
  
  
  "Tak jste náhodou našli jsme tady?" Nathaniel
  
  
  šel dál. Ještě půl kroku.
  
  
  "Byl na ostrově pár týdnů, od té fretky, jak mě pustí. Moje žena je původně odtud..."
  
  
  "Ach, samozřejmě. A paní Гормсен - vaše matka v právu, ne?"
  
  
  "Chápete všichni docela dobře". Грейвз se pohyboval vpřed. "Myslím, že v tobě a tvůj přítel je lepší vrátit se na okraj útesu".
  
  
  "Budeš střílet do nás, nebo si myslíš, že to dokážeš, aby nás skočit?"
  
  
  "To je, není tam pro mě žádný rozdíl, pan Frederick. Její úmyslu způsobit vám návštěva v Newport, ale dnes se ulevilo mě to".
  
  
  "Kdyby věděl, že tyto červené rybářské přátelé pustí tě, ji mohl změnit svou trasu". Nathaniel si zachoval tuto добродушную полуулыбку na osobu, je klidný, jako by on stál před třídou, vyplněným netrpělivý žáky.
  
  
  "Jo, no, jsem si nemyslel, že pošlou vám telegram. Jste mi velmi dobře подставили, pan Frederick, a jí nic takového zapomněl. Web-důvod, proč se mě zabít, bylo..."
  
  
  "Protože jsi nebyl zvlášť důležitý, ne?" Změna hlasu Натаниэля bylo obdivuhodné; nyní v ns bylo усмешку.
  
  
  To se osvědčilo reakci. Грейвз přesunul k němu, ego tvář побагровело i v сгущающейся tmě. Pozvedl zbraň, aby používat ego jako дубину, a učitel v důchodu skočil pod něj. On vražen окоченевшие prsty v život pomocí jiného předloktí, blokovat úder дула brokovnice. Грейвз согнулся na polovinu, oči se objevilo. Nathaniel znovu udeřil jeho ego na stejné místo, tentokrát перевернув ruku a téměř приподняв muže s nohou, зацепив prsty ego pod hrudní kostí. Грейвз snažil завизжать, ale na ego široce otevřené rta vymanil pouze сдавленный zvuk utrpení.
  
  
  Nathaniel vzal brokovnici na ego ruce, nechal muže spadnout na zem. Na jeho tváři byl úsměv smíšené uspokojení a lítosti, když se díval na Грейвза, корчущегося z nesnesitelné bolesti - a to vypadat příliš dlouhý.
  
  
  Dveře jiný stroj se otevřely, a na nah vstoupila žena. Jeho bych mohl říct, že to byla žena, protože u nah ve vlasech byly růžové plastové natáčky; jinak měl na sobě více či méně jako muž, лежавший na nohu Натаниэля. U nah byla zbraň.
  
  
  Taky ji. Wilhelmina následoval, Люгер, který byl stejně tak součástí mě, jak moje pravá ruka, выпрыгнула kolem své наплечной pouzdra. Její skočil na Натаниэля, nehledě ego stranou, když žena udělala velký starý revolver v naší straně. Kvůli větru a příboje ho téměř není slyšet zvuk výstřelu, ale cítil spalující bolest, když na brýle, dostala se mi do ramene.
  
  
  Žena nebo žena, její zastřelili ji. Jeden přesný výstřel upřímný skládání dolar; to bylo příliš blízko, aby ji mohl chybět, a on nehodlal jen zranit ee.
  
  
  Ona klesla jako kámen, revolver vypadl kolem jejích prstů, jako hračka, na níž je najednou unavený. Nathaniel již zvedl na nohy, střelba z brokovnice směrem k Graves'.
  
  
  "Velmi pěkné, pane... ach... Macchi. To, zdá se, věděla, co udělala s těmito zbraněmi". On se sklonil nad tělem ženy a zavrtěl hlavou. Pak ji vzal pistoli a strčil za opasek. "Nyní máme malý problém."
  
  
  "Ano, pravděpodobně."
  
  
  Грейвз stále корчился u mých nohou, snaží se vstát, ale nemohla, ne víc, než jsem mohl mluvit.
  
  
  "Škoda, že to вмешал na to svou ženu", - řekl Nathaniel. "Nebo alespoň jeho, předpokládám, že to bylo právě takové. Ve Skutečnosti, Грейвз?" To низменному sklonil se nad ním.
  
  
  Грейвз přikývl, jeho tvář byla narušena, krk je dekomprimován.
  
  
  "Pak ho, předpokládám, že jste nepravděpodobné, že odpustit mi, že její smrt". To s lítostí zavrtěl hlavou. "Ne, jen stěží pak tvého vystoupení dnes večer. Takže..." On jen pokrčil rameny. "Omlouvám Se, Graves". Sáhl na prsa muži, nemilosrdně впился prsty pod žebra, a pokračoval tlačit - je stále vyšší a vyšší, прощупывая skládání dolar, dokud ego ruka téměř upadlo v těle. Грейвз tiše взвыл, tahal nohy; Nathaniel nedbale поглядел, není slábnoucí tlak. Pak muž už ticho nehybné.
  
  
  Učitel v důchodu, vstal, otřel rosení hřbetem ruky. "Já nevím, je mrtvý nebo ne, ale to není důležité. Nějak pomoct mi vrátit ih ih v nešťastnou auto?"
  
  
  To bylo to velmi přesvědčivé nehody na kdy инсценированных, ale skutečnost, že automatická převodovka starého Chevy systému jmelí tendenci odpojit, dělal všechno trochu méně uvěřitelný. Jsme integrované zapalování, подкатили auto k okraji útesu a tlačil ji přes palubu. Nathaniel není stahl čekat, aby viděli, jak to ударится o kameny dole; V každém případě, to bylo příliš tma, aby se něco rozeznat.
  
  
  Ji, podíval se směrem k majáku.
  
  
  "Nebojte se, - řekl on. "Pokud by se něco slyšeli, že by už byly tady. Ih trápí to, co se děje v moři, a ne na břehu. Je čas vrátit kola paní Гормсен?"
  
  
  Jet ve tmě nebylo snadné; svatý mého kola
  
  
  není dopadl daleko za hranice mého předního kola, a u Натаниэля vůbec nefunguje. Ale zdálo se, že věděl, kam jde, a když už jsme pomalu jeli na ostrov, a on mi řekl, že je Graves.
  
  
  "On byl rybář, лодочником, nazvěme ego, jak chcete. Pracoval především v Монтоке, na konci Long Islandu. Otevřeně tam". Ukázal doleva, kde, jak věděl, je spiknutí vody, která odděluje ostrov Blok s prezidentem ruské federace vladimirem putinem. "Před několika lety červené завербовали ego. Normální práci, měli byste nazvali ego v шпионском-mail бизнесявляется. Ego práce spočívala prostě v tom, aby udržet oči otevřené. Zde, například, mnoho ponorek; přístup k Atlantiku s суббазы v New london. Byly jiné věci. Graves pracoval na charterových lodích, a poměrně hodně lidí, s významnými vazbami ve vládě přišel sem na pár dní odpočinku. I Nixon to dělal, když vedl kampaň v šedesátém osmém, víš. Každopádně, náš společný přítel ve Washingtonu vyzval mě k Грейвзу, a protože byl po ruce, a trochu orientuje v lodích, mě instruoval... neutralizovat ego ". To ухмыльнулся mi, když jsme jeli bok po boku. "Obvykle nesouhlasím fyziologicky úkoly, ale to se stalo, že jsem byl schopen použít peníze, které navrhl Hawk".
  
  
  "Co je to za příběh s tovární lodí?" - zeptala jsem se, vyhýbali se výmoly velikosti bazénu na dvorku.
  
  
  "Ach, ano, přesně tak by to udělali. Jak byste měli vědět, rybářské flotily mnoha zemí, zejména Ruska, pracují jen pár mil od našich břehů. Jaká je rivalita zde je ekonomický, nikoli ideologická, takže tam je dostatečný počet zpráv mezi různými čluny, bez ohledu na národnost nebo politiky. Takže pro Graves ' bylo obtížné doručit své zprávy na tu či onu ruskou loď. Ale někdy u něj byly naléhavé zprávy, a pak se to podá signál svatější otevřeně s nimi skalních útesů, kde u něj vyšel na montáž šikany, a s manželkou se zhroutila ze smrti ... "
  
  
  "O tom", - přerušil ji. "Možná, že jeho smrt si lze představit jako nehoda, ale to, co o její smrti? V ní девятимиллиметровая brýle".
  
  
  "Ano, Ano. Ne velmi jemně. Nicméně v tuto roční dobu je tato část pobřeží je tak opuštěný, že, pokud je stroj v sále pod vodou - a tak to má být, do té doby, když náhodou zjistil, nestačí. nechat mrtvoly místním úřadům, aby se podezření cokoliv, kromě úrazu. Pokud to udělají, no, k tomu potřebujete naším přítelem ve Washingtonu, ne?
  
  
  Jsem nemusela nic říkat; tento jemný učitel, který by chladnokrevně, byl daleko přede mnou.
  
  
  "V každém případě, - pokračoval Nathaniel, když jsme začali sestup po dlouhý, postupný спуску k скоплению budov a zařízení za ním, podařilo se mi přesvědčit Graves', že jsem sympatizuji s. To bylo obtížné; u něj tento druh Mentalita - je přesvědčen, že všichni učitelé - komunisté to či oné míře. Nakonec ji přesvědčil ego poslat zprávu, v níž jedna kolem rybářských člunů, se ukáže v našich výsostných vodách - což je samozřejmě přísně zakázáno. Člun pobřežní stráže stál vedle, a tam bylo pečlivě naplánované - a zbytečná - snaha, zatímco její předstíral, že chytil Graves ' v zajetí. On utekl, šel do přístavu na druhé straně ostrova a ukradl motorového člunu, aby se dostat pryč. Řekněme, že se objevil jeden kolem červených trawlery a byl převezen do tovární lodi, která se zabývá něčím větším, než jen na zpracování ryb. Upřímně říkám, že jsme očekávali, že oni budou převezena ego zpět do матушку-Rusko, ale zdá se, ih zařízení složitější, než jsme si mysleli. "
  
  
  Jsme приближались k několika chátrajících budov, v blízkosti objektu. "Proč jít na všechny tyto problémy?" Její zeptal se. "Nebylo by jednodušší prostě zatknout toho chlapa? Nebo eliminovat ego?"
  
  
  "No, víte, to člověka ve Washingtonu; to nevysvětluje nic, co by neměl. Ale moje teorie spočívá v tom, že pokud bychom zatkla Graves ' a snažil se ego, to by bylo nesmyslné povolání. Koneckonců, on byl jen místní rybář, plní malou špinavou práci na straně, aby se peníze navíc. Soudní dvůr mohl udělat ego mučedníkem, a v těchto dnech máme ih je více než dost. Na druhou stranu, pokud by jsme se mohli přesvědčit soud v jiném. Kromě toho, že byl dvojitým agentem, že jsme, zdá se, do určité míry udělali, museli bychom strávit spoustu času a úsilí na kontrolu jejich další společné práce, aby se ujistil, že ne všichni jsou jako Graves'".
  
  
  Bylo to přesně tak, jak ji představoval, a proto ji odmítl na toto téma. "Co takhle nah?" Jsme замедляли průběh uzavřené před uzávěrkou otevřenou pro párek v rohlíku paní Гормсен a obchodní centrum, půjčovna kol.
  
  
  "Já bych stahl starat," řekl Nathaniel. "Neměli jsme důkazy o její účasti".
  
  
  "Někdo řekl Грейвсу, že jsme na ostrově".
  
  
  "Ano, samozřejmě. Ale v předvečer
  
  
  pokud by to byla ona, to není nutně ee замешало. Koneckonců, яхтсмены, které si můžete zapůjčit jízdní kola, v tomto ročním období vyskytují zřídka ".
  
  
  "Dobře..."
  
  
  "Ale navrhuji vrátit se k naší lodi a jít domů dnes večer. Nemá smysl dělat příliš mnoho předpokladů, ne?"
  
  
  
  
  
  
  Čtvrtá kapitola.
  
  
  
  
  
  Do té doby, kdy jsme se vrátili do zakotvit pozdě večer, Nathaniel, zdálo se, že zapomněl na malém уродливом incidentu na ostrově Blok. On byl tak klidný a zralé, a jako vždy, když jsme vstoupili do temného domu, i když jeho rychle se rozhlédl po místnosti, podíval se na mě s nějakým zábavným výhledem.
  
  
  "Víš, nemůžete žít v neustálém strachu před atentátem", - řekl on. "V opačném případě, jaký to má smysl žít? Děláme tu odporné malou práci, kterou děláme, a více či méně připraveni na následky. Tak přicházejí a mnoho dalších lidí na tomto světě. A představte si to. Pan Macchi, jak by to bylo kdyby jsme se všichni starali o to, kdo se může skrývat za dalším rohem. Proč, u koho, možná, dost смекалки kandidovat na prezidenta? Se mnou za vložena a kávy? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  V příštích několika dnech, když jsme se plavili, ji studoval především katalogy a staré výstřižky o New York boat quay-show. U Натаниэля byl box pro dokumenty, balíčky s pracovními projekty všech myslitelných typ plachetnice, z denní plachetnice se na oceán тримаранов, spolu s fotografiemi a reklamou na celém novin po celé zemi. Navštívili jsme na pár loděnice nedaleko inspekce trupu jejich lodí, které byly hodil do vody, a interiéry mnoha dalších. Několikrát vedl mě do christie, velká restaurace na molu v Newportu, kde služby a eda byl vynikající, a kde bylo možné narazit na заблудшего яхтсмена Vanderbilt nebo chlupaté прапорщика s jedním kolem místní základny MINISTERSTVA zahraničních věcí. Nathaniel věděl ih všech, a pak pár návštěv ji poměrně dobře etablovala jako přední Дэниела Macchi, jachtingu makléře od západního pobřeží Floridy. Dokonce začal věřit v to sám.
  
  
  "Zkouška" v yacht klubu nebyl tak údajně jednoduchý. Členové byli lidé, kteří věděli, že jejich loď; nebyli účastníky koktejlů v domácím přístavu bar, a na webu-jachting čepici, který ji viděl, byl přibit k naříkání nad barem. Nathaniel vedl rozhovor nad velkým kulatým stolem, nedbale - zlomyslně, jak jsem si myslel - v technické oblasti, kde ji byl nucen vymyslet nějaké odpovědi. Myslím, že to prošlo, protože nikdo v davu nevypadal pochybné. V každém případě, když jsme se dostali velmi pozdě, - Nathaniel poklepal mi na rameno a vypadal velmi spokojený. Vrátíme-li se ego doma, jsme velmi спотыкались o písku, a já nevím, kdo kolem nás podporoval jiného.
  
  
  Byla ještě tma, když mě to jediná přenos ostré zaklepání na dveře. V hlav mám točila cílem je v klubu na bourbon ne stint, - ale do ní hned skočil.
  
  
  "Co to je?" - požadoval jsem.
  
  
  "Nick!"
  
  
  "To, Dan!" Jeho прорычал v revmatismem.
  
  
  "Ano, Ano," řekl Nathaniel. "Ale budete muset vstát a pohybovat se z místa".
  
  
  "Teď hned?" Zajímalo by mě, přes co jiného je to chystal se mě znovu.
  
  
  "Je to naléhavé. Potřebujete mít čas na výlet do Tampa, a máme sotva mít čas se dostat na letiště".
  
  
  "Tampa?"
  
  
  "Nevím, proč. David právě volal, a to je hlavní priorita. A teď одевайтесь. Pospěš si!"
  
  
  "Tampa", - pomyslel jsem si, sundal si pyžamo. To se stalo jedním kolem těch nejsložitějších úkolů, které jí kdy hrál. A pokud práce byla v Řecku, její není přesně přiblížil se k ní.
  
  
  
  
  
  
  Pátá kapitola.
  
  
  
  
  
  Kontakt byl jednoduchý; zpráva pro Дэниела Macchi na letišti Tampa, informuje mě, že mé jméno byla provedena rezervace v motelu v okolí. Její zaregistroval a jen to, že rychle se holil - nemá šanci se do toho, jak ji opustil dům Натаниэля, - když se dveře легонько někdo zaklepal.
  
  
  Její zaváhal, podíval se na svůj kufr, ve speciálním prostoru, který ležel wilhelmina následoval. Ale já jsem si nemyslel, že budu potřebovat zjednodušená Люгер, ne teď. Jak ho znal, neměl důvod mě hledat, kdybych nebyl přátelský. Ne teď. Nicméně, ji opatrně otevřel dveře a viděl, jak stojí tam Хока, cítil zvláštní úlevu.
  
  
  On šel, aniž by řekl, nám slova ahoj, sel na jeden kolem dvojice obrovských postelí a podíval se na mě. Její smeteny ze stolu kapku pěny, rozbalil židli před stolem, имитирующим strom, a уселся na něj čelem k němu.
  
  
  "Tento prostor byl důkladně testován," řekl Hawk. "Odina kolem našich электронщиков strávil zde minulou noc, a s nimi fretky se v sále pod dohledem.
  
  
  Její automaticky a podíval se na stěnu za ním; v těchto dnech se zdá, že většina motelů postaven kolem gázy, a dokonce i starší člověk bez sluchadla může slyšet všechno, co se děje v následujícím bloku.
  
  
  "Nebojte se, - řekl starý muž. "Pokoj jsme rezervovali na obě strany; nikdo není slyšet, co říkáme".
  
  
  To mě uspokojilo; Ji nikdy nepochyboval o schopnosti Šéfa promyslet každý detail.
  
  
  "Зенополис je to na zbláznění," řekl bez dalších předběžných prohlášení. "Přesné datum ještě není určeno, ale bude to po neděli. On překročí mezinárodní hranice s Albánií a najde cestu na Korfu. Čas a místo setkání budou definovány v této době".
  
  
  Její, přikývl, pak se zamračil. "Jak se mi s ním spojit?"
  
  
  "Přes ego sestru".
  
  
  Hawk řekl to tak suše, že zpočátku si nevšiml. "Jak se to stalo znovu?"
  
  
  "Ego sestra. Jmenuje se Christina a to ego web-živá родственница. V současné době pracuje pro studentské zdravotní sestry a ošetřovatele v Aténách, ale já nah dovolenou na západním pobřeží. Budete vyzvednout ji a ... ji není třeba zacházet do podrobností ".
  
  
  Ale to stejně udělal. Christine, jak se ukázalo, bylo dvacet dva let, ona neviděla Alex s nimi fretky, jak utekl před patnácti lety. Ale Alex, podle Хоука, hotel ego sestra byla přítomna při našem setkání; měl vážné podezření, a pak předběžné jednání s našimi lidmi tvrdil v podání Christina k dohodě. Říká se, že web, komu může důvěřovat, a my se Hawke se dohodli, že on používal to jako nárazník mezi sebou a možným spiknutím řecké vlády.
  
  
  "Nebudu předstírat, že pochopit, co přesně to dělá, - přiznal Hok - ale zdá se, že nám stojí za to, jít spolu s ním tak, jak je to možné".
  
  
  Můj úkol se zdálo poměrně jednoduché: měl jsem letět do Athén, najmout auto a strávit několik dní, inspekce lodí schopen podél pobřeží. V Пиргосе její забирал dívku ("jak mi bylo řečeno, docela zajímavé", - ujistil mě Hawke), a pak pronajaté plachetnice loď pro krátké plavby v Korfu. Tam, na ostrově, který je v sále více, než v Albánii, než z Řecka, jsme spolu sami se vám ozveme s Alexem Зенополисом.
  
  
  "My jsme několikrát hovořili s ním od té fretky, jak jsme naposledy mluvili s vámi", - vysvětlil Hawke. "Nás není jedno, jak to tam dojde, ale nyní se ukazuje, že má kriticky důležité informace, které může sdělit nám. Možná, možná ne, ale budete muset vyvinout veškeré úsilí, aby se odvézt ego, jak bylo plánováno; musíme předpokládat, že mluví pravdu, dokud nebudeme vědět reverzní ".
  
  
  "Já stále říkám, proč ne, aby ego v Taranto motorovým člunem? Tento plachtění podnikání může trvat několik dní,".
  
  
  Starý muž zavrtěl hlavou. "Je životně důležité, abyste v žádném případě nedovolil přitahovat pozornost k vám, nebo k Зенополису. On nás ujišťuje, že ego průlom zůstane bez povšimnutí po dobu minimálně několika dnů, ale trvá na tom, že naše úsilí ve prospěch ego musí být naprosto diskrétní. zapojen prvek času, který se vysvětlil úplně; v každém případě musíme respektovat ego rada v tomto bodě. Ne, Nick, jste отвезете svou арендованную plachetnice loď v Taranto s tajným projíždíte. Nebudete dělat nic, aby se upoutat pozornost úřadů Řecka nebo jakékoli jiné zemi, dokud Зенополис bude v bezpečí u nás. V každém případě, " dodal s lehkým úsměvem, pokud jde o pronásledování v & nb, žádná motorová loď, kterou mohli dostat, nemohla by se předběhnout lodě a letadla, které různé vlády, vyšlou za vámi ".
  
  
  V každém případě, on mě přesvědčil. Její, jsem si myslel, že je to všechno, ale Hawk má pro mě ještě jedno malé překvapení.
  
  
  "Mimochodem," řekl, podíval se na můj otevřený kufr na regálů u stěny. "Na tomto zadání nebudete mít střelné zbraně. Nebo cokoli jiného, co může být инкриминирующим, pokud vás chytí a допросят".
  
  
  "Nic?" - požadoval jsem.
  
  
  "Myslím, že můžete nosit svůj nůž, ale není v nich ножнах na předloktí, které používáte. Jak proclení, musíte mít nějaký nůž, i když si lze jen stěží najít na palubě většiny lodí. tok, ale může to budete potřebovat ".
  
  
  "Ty jsi tak myslíš?"
  
  
  "Ano. Vidíš, Nick, musíme vzít v úvahu možnost, že celá tato operace je svého druhu past, uspořádána druhou stranou. Jak víte, nacházíme se v období extrémně citlivých jednání s rusy a číňany. Ve skutečnosti existuje druh негласный moratorium na naše operace proti těchto zemí ih satelitů. Pokud se rozhodnete během přechodu na Korfu v Taranto, že Зенополис pracuje pro ih cílů, vystavit nás ve špatném světle, přípustné, pak budete moci sledovat, aby se... ztratil v moři ".
  
  
  To mě není nepřehledného; Mi ne, zda hodnocení "Киллмастер", protože jsem začal od myšlenky воткнуть nůž za nepřátelskou agent, i kdyby to byl člověk, který byl dříve přítelem.
  
  
  
  "Dobře," řekl jsem, vstal, aby přístup ke své tašce. Ji, vytáhl "люгер" a podal ego Хоуку. "Postarejte se o nen, to je dobře mi sloužil".
  
  
  "Když se vrátíš, bude připraven," - řekl, pouzdro zbraně v portfoliu.
  
  
  Znovu ji selle. "Ještě něco, že."
  
  
  Hawke приподнял косматую obočí, při pohledu na mě.
  
  
  "Co, krejčí sakra, její dělám v Tampě?"
  
  
  "Samozřejmě. Její chystal vysvětlit. Zůstanete tady na dva dny a seznámit se s různými пристанями pro jachty a яхтенными makléři". Vytáhl kolem portfolia malou obálku a položil ego na postel vedle sebe. "Je to seznam makléřů, kteří nedávno ukončili svou činnost; jste pracovali na všech třech kolem nich a teď děláte přestávku, snaží se otevřít své vlastní podnikání. Možná jsme příliš opatrní, ale pokud se někdo zeptá, pro koho jste pracovali, můžete dát informace, které je těžké ověřit. Ve delle, to není nutné; tato operace bude trvat jen několik dní. Ale bylo by hloupé povolit náhodné setkání. "
  
  
  "Lidé, zabývající lodičky, jsou poměrně drazí na celém venkovní bazén", - souhlasil jsem. Frederick nathaniel mě přesvědčil v tom.
  
  
  "Je naprosto fantastické. Cestování na pobřeží Řecka, možná setkáte s dalšími američany, kteří znají tuto oblast. Je lepší být živý, než koktat a ztratit, ne?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  To udělal, jak mi řekl Hawk, trávit každý světelný hodinu, a hodně pak setmění, putování po пристаням, obchodní залам a верфям, jako nezaměstnaný jachtingu broker. Během své cesty se jí naučili se jména manažerů a obchodníků, kapitánů přístavu a lidi, které obstarával čerpací stanice v různých doků. Může být, všechny detaily nikdy nebudete potřebovat, ale pokud nějaký američan, řekněme, v Piraeus začne vzpomínat se mnou чокнутого staré postavy, který pracoval ve stavu v blízkosti Клируотера, jí bych byl ochoten vyprávět svůj příběh o nen.
  
  
  Na konci druhého dne ji jel přes poloostrov Florida v Miami, kde ji sel letadla, který se mě v Madrid brzy ráno následujícího dne. Tam jsem byl navazující na cestu do Athén, a již темнело, když ji dokončil průchod celní - nejsou vůbec byli rádi, že обоюдоострому ножу, který ji nosti v zavazadlech, když se dozvěděli o mém údajném delle, - a odešel. najít taxi. Noc systému jmelí tu obzvláštní jasnost, kterou, myslím, lze nalézt pouze v Řecku a Levante; je to, jako kdyby se nebe snímá a дистиллирует všechny exotické vůně oliv a fíkovníky, smíšené s hořící uhlí a smažené jehněčím masem, a pak se trochu ochlazuje ih, že nejsou приедались. Je to druh nepolapitelný duch, který nemůže nosit nám jedna žena, ale Atény dělají to vkusně a elegantně.
  
  
  A pak ji zaregistroval v "Хилтоне", ztrácí všechno je to z důvodu stagnace americké klimatizační systémy odběru vzorků vzduchu. Ve delle, když ji zařadila na tv ve svém pokoji, jeho dostal Gunsmoke. Hlas věků a kolébka západní civilizace.
  
  
  Druhý den ráno ji побаловал sebe rychlé экскурсией po městě. Je hrozné to říci, ale je to tak hodně cestoval, že města světa začali mít неутешительное podobnost se mnou. Kam by jste nám šli, zdá se, že všude tam, kde je americká přetisk; Laskavý obchodník s koberci mluví anglicky, a se stará o to, abyste věděli, o ego bratra v Акроне, a, i když nemůžete vidět vývěsní štít Coca-Cola na každé ulici, tam je vždy pocit, že to již není za horami.
  
  
  Tak jsem cynický. Taky ji naštval. To je úkol, zdálo se mi to příliš jednoduché, a musel jsem se vzchopit, jako vítěz Superpoháru, готовящийся na zápas all-stars vysoké školy. Hra by měla vždy dávat radost profesionálům, a to znamená, že by měly být obzvláště opatrní, aby se považovat za její zanedbání. Můj problém není úplně stejný, ale každodenní život, který jí musel prožít několik následujících dní, ochucený setkání, doufejme, atraktivní dívkou, se může snadno dostat mě je líný do hlavy, pokud nebudu opatrný. .
  
  
  Kromě toho, její, chyběl na Вильгельмине. V té době jsem nevěděl, kolik; brzy ho musel to zjistit.
  
  
  Její pronajal Volkswagen v místní agentuře Hertz a začal své turné яхтенным makléřem. Pireus byl můj první logickou zastávkou, a já jsem strávil den, strays na докам tohoto živého přístavního města. Hrát na podnikatele-cestovatel, jeho se ptát otázky, předstíral, že učit se nové projekty ruských a dostat se zkušenostmi, který ji s jistotou, Nathaniel by tleskal. Nikdo, s khem jí potkal, není pochyb o tom v mém krytí-up; To byl Дэниелом Macchi, na dovolené v této části světa, kterou někteří nazývají rájem pro jachtaře. Zajímavé bylo, že jsem byl v této části světa pouze jednou, a to byl ráj pro jachtaře, ale ne v tom smyslu, v jakém je nyní chápou. Vysvětlit, khem ji byl
  
  
  vstoupil do armády USA patnácti let dříve, bylo by to příliš obtížné. Stačí říct, že to bylo součástí mého zvyšování kvalifikace s, AX, a dokonce i armáda může porušit některá pravidla, kdy se to zdá vhodné. Jediný okamžik, kdy jí byl v uniformě, je její konal školy kontrarozvědky v Fort Холаберд v Baltimore. To bylo hlavně pro parádu, první, co nás učili, je tisknout, protože agent musel vyplňovat všechny zprávy a její nosil neškodné proužky kordon druhého poručíka. Později, když jsem přiřazen na pozici v Západní Germanium, žádné šéfové, které je třeba učit se moje titul, получало oznámení, že jsem major. Tak pak pracoval pro CIC, a věděl, že jeden nebo dva desátníci, kteří pracují v civilu, kteří, kdyby se ptali, měli také "titul" major.
  
  
  Ale hodnost neměl nic společného s tím, jak jsem se seznámil s Alexem Зенополисом, a s operací, kterou jsme spolu strávili. Stručně řečeno, naše armáda prosazovala skupina dealerů heroinu, která se zabývá привозила tento materiál do Německa a koupil ego našim vojskům. Nic takového, jako ve Vietnamu v posledních letech, ale tehdy ještě vážně. Bylo zjištěno, že hrstka vojáků bylo dodavateli, a oni dostávali ego od pár řeckých námořníků, ke kterým komunikace v Turecku. Položka výměna byla Naxos, největší ostrov Киклад.
  
  
  Odina kolem voják, mladý seržant, dostal jednu kolem nich pohodlné děl, o nichž sní každý voják; on byl pilotování malý dvoumotorový letoun, který nesl VIP persson, zástupci vrcholového vedení a civilistů, solární prostor v místech, jako jsou řecké ostrovy a Libanon. Bylo těžké vrátit se do Mnichov prázdné, aby se posadili na malé letiště na Наксосе a vzít na sebe břemeno bílého prášku. Neměl žádné celní dělal, a několik mechaniků na jeho základně pomocí speciální operace v transakci; vzali lék a выносили ego pro malé obchodníky.
  
  
  Jsem se zúčastnil kvalifikace nebo události; V podstatě to byla práce členů CIC, ale když to stalo se jasné, že v tom jsou zapleteni řecké vojenské, bylo to trochu nepříjemné pro vojenské policisty. Přísně mluvit, to taky není práce CIC; obec rusku Trupu je v tom, zastavit jakékoli skrytou hrozbu armády, ale je to docela široce interpretován. V každém případě, mě přitahuje k práci na odstranění pašeráků drog na montáž, a pro to, aby nikdo v žádném kolem zapojených руковидителей není zvedl na to velký hluk. Nebo slyšel o tom, jestli mohl slyšet.
  
  
  To bylo убийственная práce; Ji přišel na to, jak můj pokyn je u konce. A když ji potkal Alexa Зенополиса v Bejrútu, a vše, co jsem potřeboval udělat, je každoročně na to, aby pochopili, že je to dobrý člověk, aby mohl pracovat se mnou. Alex byl mužem býkem, trochu nade mnou, v šestém stop jeden palec, a odpovídající šířce. Pak sloužil v námořní průzkum své země, ale v tmavém civilním obleku, vypadal jako postava, kolem filmu Humphrey Богарта: černé vlasy a vousy, divoký oči, které vypadaly, jako by oni mohli zmáčknout vás sténat a nechat tam viset. až se rozhodl tě nechat jít.
  
  
  "Jsi Carter," řekl, když jsme se potkali v hlučné kavárně. V hudebním automatu hrála desku Sinatry, a перекормленная zpěvačka tanec života se snažil soutěžit s hudbou.
  
  
  Její přiznal, že byl jejich; budou Ve dnech ji ještě mohl použít své jméno.
  
  
  "Velmi jednoduše". Ego angličtina byla dobrá, ale to neztratil slov darem. "Dva naši lidé se setkají dva američany na letišti. Jsme s tebou уничтожаем ih".
  
  
  "Jak jsme zjistili, když прилетит americké letadlo?"
  
  
  "Je to místo s výhledem na přistávací rampu. Vybavené nás, chata козопаса; on se dostal do nemocnice, ubohé stvoření". Alex se zasmál, ukazuje velkou mezeru mezi předními zuby. "Malý problém s žaludkem, něco ego pití & nb. Je to starý muž, ale on поправится".
  
  
  "A jak dlouho budeme čekat?"
  
  
  Alex jen pokrčil mohutnými rameny. "Dokud nepřijdou. Budete mít čas?"
  
  
  Vzali jsme starou гремящую loď, která se zabývá zdálo, останавливалась na všech ostrovech Киклад, nemluvě o Krétě, předtím, než jsme dorazili na Naxos. Museli jsme být turisty, a pak drop-off jsme mluvili ještě s přítelem. Její zaregistroval v tom, co bylo považováno za hotelem v přístavním městě, a pak hrál excentrický američan, který hotel se vydat na pěší túru do hor, předchůdce, myslím, moderní hippies, s zamoření všude na světě se svými рюкзаками.
  
  
  Její našel Alex v chatě козопаса s výhledem na dráhu. Naštěstí u něj byla hromada opotřebované, ale zdravém hracích karet, a to nějakým způsobem podařilo stanovit obrovskou zásobu ouzo spolu se zbraněmi, které budeme potřebovat. Čekání, které trvalo více než dva dny, to bylo dobrý, ale kdyby jsme hráli v пинокл na skutečné peníze, ještě by byl měl jsem Алексею Зенополису téměř všechny, co jsem vydělal s nimi fretky.
  
  
  Létání pole bylo v dlouhé úzké údolí pod námi; to bylo postavený němci během
  
  
  během války a byla vyhlášena ve více či méně dobrém stavu na úkor pěstování ovcí a trumf. Na druhém konci od nás byl strmý útes, na konci bylo krasové jeskyně, vstup kterou jsme mohli dobře vidět.
  
  
  "Námořníci se tam vejdou," - řekl Alexej. "Naši lidé, ochránci našich břehů". Si odplivl na hliněnou podlahu chýše. "My, řekové, je třeba chránit tak hodně pobřeží; podívejte se na libovolnou kartu, Nick. A jen myslet na to, že tato havěť, jako jsou tyto, znesvěcuje ih povolání..." znovu plivl.
  
  
  Její, uvědomil jsem si, že Alex byl idealista. To mě mrzelo, a i pak ji bych raději pracovat s циниками, protože jsou ценымногие spolehlivější.
  
  
  Noci byly nejvíce těžké, protože jsme nemohli použít брылев. Alex a taky ji málo mluvili. Někdy to vyjde na ulici, aby obdivovat bledý jas pozemků pod oslnivým sluncem. A to bylo na třetí noc ji viděl postavy, двигавшиеся na konci přistávací dráhy, lezení přes okraj útesu, jako horolezci, dosáhla vrcholu mount everest.
  
  
  Jeho běžel zpátky do chaty a to je jediný přenos Alexa. "Jsou tady", - zašeptala jsem. "Vaše napařovací, její téměř jistý".
  
  
  Alex zamával rukou a перекатился pod deku. "Dobře, dobře, mladý muž". On byl o deset let starší než já. "Oni nechat je čekat, stejně jako my. Americký letoun se objeví až do rána. V noci zde nelze přistát".
  
  
  Jeho bych stahl přísahat, ale zdálo se mi, že Alex chrápe, jak jen řekl své poslední slovo.
  
  
  Může být, její zaspal půl hodiny, zbytek noci; Její vím, že se probudil, a před úsvitem pohyboval po baráku, netrpělivě čeká, když slunce začne svítit nás. Měsíc je již dávno pryč, a její téměř nebylo vidět dno údolí.
  
  
  "Začneme hned." Klidný hlas Alex v tichém baráku byla tak šokující, že jsem málem vyskočil z kůže. "Půl hodiny na denní světlo". On byl na nohou, натянув těžkou černou koženou bundu, do kapsy, které byly plné munice. Pod ní měl zbraň Кольта 45 kalibru, ale on se spoléhal na pušky M-1, kterou si přehodil přes rameno.
  
  
  U mě taky byl takový. Mám také bylo wilhelmina následoval, Люгер, který ji nedávno koupil v Německých a který, v jistém smyslu, stala se součástí mě.
  
  
  Jsme opatrně, pohybující se podél středního konci údolí, кружа do kopců nad vchodem do jeskyně. Jsme se drželi dostatečně daleko od konce, aby se nikdo pod nemohla nás vidět, i kdyby byl svatý a čistý úsudek a instinkt Alexa подсказали nám, kde se ubytovat.
  
  
  "Hlas," zašeptal a ukázal na okraj.
  
  
  Jsme plazil po hrbolaté zemi, jako listí, a konečně viděli pole v dolní části. Byli jsme ve výšce zhruba šedesáti metrů, a jak ji mohl vidět, cesta dolů nebyla.
  
  
  "Jak jsme...?" Ji začal, ale Alex přiložil prst na rty a zuby блеснули ve tmě.
  
  
  Kolem jednoho prostřednictvím svých četných kapes, vytáhl tenký kus nylonové šňůry. Na jednom konci byl opatřen granátového jablka, a dal pár dalších na zem vedle sebe.
  
  
  "Letadlo letí odtamtud", - řekl to, což naznačuje přímo od nás, v černou prázdnotu za okrajem pole. "Jediná cesta. Když to přistane, měl by вырулить na dálný oba konce a odbočit, ano? Takže, když to přistane... , nemohou odejít".
  
  
  On se začal velmi pomalu dolů tenkou linku na skalnaté sténání útesu, dokud vlákno s připevněném granátem neuspěl těsně nad vchodem do jeskyně. Pak udělal pauzu, пошевелив prsty-klobásy, výrobou мысленные výpočty, a znovu získal. Udělal vložili znamení sami na нейлоне a odřené ego nožem. "Naprosto fantastická", - oznámil, že on a vzal zbývající část vlasce, aby připojit ji k malému křoví pár metrů od konce.
  
  
  "Co teď?" Její zeptal se. Nikdo nám řekl, kdo bude zodpovědný za tuto operaci, ale Alex, zdá se, věděl, co udělal, a on byl připraven se naučit.
  
  
  "Je to špatná věc pro sestoupí, ale mohu sestoupit dolů". To je kladen na tlusté rukavice, zabalil úsek se upínají provaz kolem stehna a přehodil smyčku přes rameno. "Teď jsi se vrací do vzdálené tok pole. Malá stezka, na níž žijí kozy, vede tě dolů. Když slyšíte, jak v jeskyni roztrhané granátového jablka, jsi спускаешься dolů a убеждаешь těch kluků v letadle, že jim nemá kam jít. Uvědomil?"
  
  
  Je to tak myslel. Její poslušně běžel zpět ve směru, ve kterém jsme přišli. Najít stezku, o níž hovořil Alex, to bylo těžké, i když, při pohledu na nah v šedém světle falešného úsvitu, její litoval koza. Vydá své M-l, jeho bench press na okraj útesu a stahl čekat.
  
  
  Nejprve to vypadalo jako neustálé bzučení mouchy, a bojoval s pokušením zasáhnout ji, když si uvědomil, že dřímající off. Mé oči se prudce otevřely, a podíval se na kus hořícího oranžové slunce stoupá na dávné šaty.
  
  
  V polovině břicha полудиска виднелось tmavá skvrna, která i nadále růst ve velikosti, míří upřímný tam, kde ležel. Jeho, cítil, jak rychle chytil na život, se přinutil zůstat na místě, když dvoumotorový letoun se objevil v zorném poli, míří na přistání na druhém konci pole.
  
  
  Její podíval se po konci útesu směrem na místa, kde ji opustil Alexa. Ego vůbec není vidět, dokud se kola letadla se dotkl trávy, ale pak ji viděl, jak neforemný postava vstala a выбросила dlouhý tenký bílý pruh. To пролетела letecky, rychle klesl pod разбивающимся nákladem, připojeným k ego konce, a nakonec narazil do otvoru jeskyně.
  
  
  Následovala dlouhá pauza příliš dlouhá, a začala jsem přemýšlet. Čtyři sekundy - je to trochu, ale jednoho dne ji požádal instruktora vytáhnout kolík, kolem granátová jablka, a pak nonšalantně ji hodit na mě. Její vystaven ego čisté a střílel přes betonový parapetní ve výcvikové jámy, jako by to byl zprostředkovatelem v dual hraje. Pak to mám několik dní nemocný loket - granáty těžké, nezapomeňte, - ale nejvíce mě trápí хихикающий psí synu, který vše to nepoužitelné a je vyřešeno, jak nejlépe zabít tohoto ублюдка. Naštěstí pro něj a asi pro mě, pak toho dne jeho větší ego neviděl.
  
  
  Vstup do jeskyně se zhroutil překvapivě hlasitým třeskem, obrovské proudy kouře a sprchy vraky a rozplývala se na zelená pole. Před tím, než ji stačil pohybovat z místa, ji viděl, jak Alex spěchal od konce útesu, mají hit o skalní římsy, a rychle sestoupil na zem.
  
  
  Její карабкалась po strmé stezce, lpění na zanedbaný keře, a na útěku narazila na dno údolí. Americký dvoumotorový letoun рулил se na mě s řevem motorů, ale v tuto chvíli ji není se bál, že mě nevšimne; výbuch za ně musel vzít všechny ih pozornost.
  
  
  Když letadlo zpomaluje, její, вбежал v malé расселину v sténání útesu, nedočkala začátku otáčení, pak vyšel ven a udělal pár rychlých záběrů upřímný v nose letadla. Ji viděl испуганное, obličej bledý přes čelní sklo, a pak rychlý pohyb. Boční dveře začátku otevírat, když pilot pokračoval v jeho ukazatelů, již заводя motory pro vzlet.
  
  
  Byl rozkaz střílet na letadlo, pokud jsme schopni pomoci; konec konců, to je majetkem vlády USA. Tak jí šlápl ego ocas, mimo dosah potenciálního zločince na postranním den. Náhlý výbuch dvou pilířů málem srazil mě nohy, zvedl se prach, a na chvíli ослепив. Když ji znovu mohl vidět, letadlo rychle удалялся ode mne; mám na rameni byl M-1, který je připraven střílet v krajním případě, když Alex letěl na zničené jeskyně otevřeně na trajektorii létání letadlem.
  
  
  V raném světle to vypadalo jako malá hora, celý v černém, s rukama zvedl, jako nějaký starověký bojovník, se snaží udržet na uzdě vztek bohů. Když letadlo hnal se k němu, zdálo se, že střet byl nevyhnutelný, ale v poslední chvíli se odchýlil stranou, заглушив motory a заклинив šikana. Alex skočil pod крутящийся šroub, откатываясь od kola.
  
  
  Jeho běžel přes pole k speciální греку a letadla a viděl, jak pistole letěl za postranní den předtím, než to udělal Alex. Její zastavil, poklekl a zvedl svou M-l, kdy se letoun zastavil na ухабах u konce útesu. Muž přilepená na hlavu a udělal zbraň na mého partnera.
  
  
  Byl to malý cíl, a letadlo ještě houpal pak ostré zatáčky a prudké zastavení, ale neměl čas, aby pečlivě cíl. To udělal jeden výstřel, pak další. Muž ty v domovních проеме se na mě podíval, a dokonce i z této vzdálenosti ji mohl vidět výraz plný charta povolení na provedení ego člověka je, když krev tryskající z ego na krk. Začal nasměrovat zbraň na mé straně, ale najednou to musí být, stahl těžký jako kovadlina. Ego ruka klesla, zbraň vypadl na ego ruce, a on se pomalu zhroutil přes dveře na zem.
  
  
  Alex vystoupil na muže, když on skočil do kabiny. Ozval vysoký tlumený výkřik, pak hrdelní smích; o několik sekund jiný člověk letěl a přistál tváří dolů na каменистую zemi. Alex stál za ní jsou ty v domovních проеме, drží svůj девятифунтовый M-l je stejně snadné jako дубинку policisty. Pak pokynul na mě, ale já jsem už vstal a střely do letadla.
  
  
  "Dobrá střelba," - řekl. "Jsi zatraceně dobře málem zabil pilota".
  
  
  "Co tím myslíš?" Oba jsme sledovali, jak se svíjí na zemi člověk; ten, který ji zastřelil, nepohnul.
  
  
  "Ha! Vaše brýle prochází ego na krk a dostane do letadla, порезает této potkali zemědělci ucha a rozbije čelní sklo. Škoda".
  
  
  "Aha. Existují i jiné poškození?"
  
  
  "Já nikoho neviděl. Myslím, že tvé začíná druhý výstřel udeřil emu v hrudi. V každém případě, neprošla skrz".
  
  
  "Nebo může
  
  
  její zcela minul. "
  
  
  Alex zavrtěl hlavou. "Ne, ty ne промазал, Nick Carter. A jí nikdy na to nezapomenu, víte?" Podíval se na pilota, který se snažil posadit. "Chceš, aby ten chlap byl ještě naživu?"
  
  
  "Pokud to není těžce zraněný, myslím, že můžeme použít ego v sídle společnosti". Jeho, sklonil se, popadl muže. Na nen se armáda forma s сержантскими нашивками, a on věděl, že ego tvář stejně dobře, jako jejich vlastní pak studovat ego případu. "Рэган", - прорычал jsem. "Chceš žít, nebo zemřít otevřeně zde? Je to vaše volba".
  
  
  "Чизус, ano!" Její, si vzpomněl, že on byl více než dítě, a vypadal mladší, než jeho portrét. Podíval se na Alex a překvapeně zavrtěl hlavou. "Psycho!" zamumlal. "Ten chlap je blázen".
  
  
  Alex se zasmál a klesl vedle ní na kolena, málo ego pušky postižených osob, mladých důstojníků petty z mladých poručíků. "Chytrý chlapec," řekl. "Věděl, že pokud jsi ударишь mě, tvoje letadlo se rozpadne stejně, jako její. A ty odletíš dolů". Udělal výmluvné gesto rukou, při pohledu přes rameno na okraj útesu. "A tak jste zůstal naživu, a? Dobrý chlapec". On plácl ego na zádech, pak se chytil za rameno a zvedl důstojníků petty z mladých poručíků na nohy.
  
  
  "A co jeskyně?" Její zeptal se.
  
  
  "Všichni mrtví". On poklepal na прикладу pušky. "A pak, jak jste pryč, jí se využít ostatními granáty, aby se těsnění jeskyně. Udělejte si krásnou hrobku. Jak se o této?" On tlačil mrtvého prstu nohy.
  
  
  "Ne. Je lepší vzít si ego s sebou. Ale jak se chceš odtud odejít?"
  
  
  "Je to součást mé země, Nick Carter. Nemusíte se bát оборудова mi, a? Nyní jí pomáhá vám spojit tohoto chlapce, aby to nevzali vám problémy během letu".
  
  
  Rozhodli jsme se nechat důkladně související Рэгана hned za sedadlem pilota, aby ji mohl sledovat. Tělo jiného muže Alexa повисло zezadu, jako náklad. Předtím, než vstoupil, on se hrabal přihrádky v kapsách a vytáhl pár menších balíčků.
  
  
  "Vezmi oba, vy, američané, budete potřebovat doklad. My nevíme nic o pašování drog, a?" On plácl mě po zádech. "Podařený výlet, Nick Carter. Pokud jsi stejně dobrý pilot jako стреляешь, u tebe nebude problém, ne?"
  
  
  Poslední, co jsem viděl, ego, to je to, co se plahočí zpět k jeskyni s puškou, nedbale nosné přes rameno; vypadal jako lovec, mísa returner domů pak úspěšný den. Ani se otočil, aby mávali rukou, když ji sundal.
  
  
  
  
  
  
  Šestá kapitola
  
  
  
  
  
  Když noc padá na pobřeží Řecka, pak se náhle setmí. Její našel dobrý hotel v blízkosti objektu, doporučil mi kapitánem charterového lodi, s kým ji mluvil dříve. Nabídl mi ukázat noční kluby, ale já jsem odmítl, bylo mu tak vlídně, jak jen to bylo možné; Jeho stále настраивался na úkoly, které ještě nebylo zahájeno, a nechtěl, žádné přátelství a rozptýlení.
  
  
  Můj pokoj byl čistý a čistý. Čistá televize, za což jsem byl mírně vděčný. Byl to dlouhý den, a ona není zvyklý na jasném slunečním světle, který může odčerpat síly člověka do toho, jak on to nepozná. Ráno ji chystal jít do Pyrgos, aby se setkal s dívkou, a rád přechází z místa.
  
  
  Její obědval v malé hospůdce nedaleko. Vedle seděla skupina američanů, a jeden kolem žen v davu i nadále dávat pozor na mě. Bylo to dobře vypadalo v jistém smyslu je opálený, jako by to každý světelný hodinu pekla svou kůži a nechala troubu zapnutou na dlouhou trať. Ale já jsem ji ignoroval její učení výletní kontroly by měla být zachována, jehož vyzvednout v turistické kanceláři v Aténách.
  
  
  Žena nezůstane bez pozornosti. Koutkem oka ji viděl, jak vstala a byla v troskách na nich dřevěné dřeváky na vysokém podpatku, které teď nosí ženy. Zastavila se naproti mě u stolu, zatímco zírala a mračil se, jako by to byl nějak divně instancí, s nímž se potýká v džungli.
  
  
  "Mohu vám pomoci?" - zdvořile zeptal jsem se. Při tom se postavil.
  
  
  To встряхнула svými залитыми slunce hnědé vlasy. "Já nevím." To обвиняюще ткнула na mě prstem. "Galveston. Tři, čtyři roky. Byli jste se přítelem Sue-Ellen, ne?"
  
  
  Její zamrzlý, snaží se přeskočit to. "Obávám se, že si myslíte, že o někom jiném".
  
  
  To нахмурилась ještě více. "Přísahám, nikdy ji nezapomeňte nám jednoho člověka. A prý to není takové, jako je ta vaše". Rychlý úsměv, ukázat, že ona si mě váží. "Jděte, teď. Jméno... Nick? Ano. To bylo, dej mi chvilku, jeho придумаю poslední".
  
  
  "Je mi líto, jmenuji se Daniel Macchi".
  
  
  Ona přikývla chápavě usmál. "Uh-huh. A její Jackie Onassis. Co s tebou? Ty jsi zde se svou ženou, nebo něco takového?"
  
  
  "Ne, ale..."
  
  
  "Legrace, byli jsme jen dnes se Sue Ellen. Ee jachtě?" Když mluvila, vidíš žena důraz
  
  
  stále více jižním. Nebyl jsem překvapen; jedné myšlenky o Sue-Ellen bylo dost, aby mi v ústech kukuřičná koláček.
  
  
  "Je mi to opravdu ..."
  
  
  Ona pokračovala, jako by neslyšela mě. "Víte, že pak toho času se konečně dostal rozvod, ale myslím, že víte o tom, protože vy a Sue-Ellen byli tak blízkými přáteli. Samozřejmě, znovu se oženil, ale jeho starý řecký manžel skoro není, tráví s ní čas všechny ty dny. Myslím, Sue-Ellen bude velmi ráda, když slyším, že jste v těchto částech ".
  
  
  Její intenzivně cítil, že teď se na mě dívají ostatní, nejen zbytek společnosti болтливой ženy, ale i lidé za několika sousedními stoly. Jeho růže. "Věřte mi, madam, její Daniel Macchi". Ji vytáhl kartu z peněženky. "Ve delle, jeho jsem яхтенным makléřem. Možná, že vaše přítelkyně Sue-Ellen bude zajímavé mluvit se mnou. Kde přesně ee loď?"
  
  
  To opovržlivě se podívala na bílou kartu. Pak se podívala na můj obličej, její oči nejsou zrovna název pro firmy se zaměřením. Nakonec zavrtěla hlavou a ustoupila o krok. "Mohla bych přísahat, že jsi to ty, Nick Někdo. Pouze u Sue-Ellen nebylo by setkání s jedním prodejcem lodí. I na víkend".
  
  
  "No..." Jsem se cítil trapně, a konečně, vrátil kartu ve své peněžence.
  
  
  Žena погрозила mi prstem. "Ale může být, není to, co říkáte, je ve skutečnosti? Jej, vzpomínám si, že Nick, to byl mazaný, ne dávat nikomu času. Udělejte si čas, pane jachtingu makléř; Sue-Ellen řekla, že zde může být později. Pak budeme vědět jistě, že? "To plížil se zpět ke svému stolu.
  
  
  Jeho hotel se rychle odejít odtud, ale donutil dokončit jídlo, aniž by věnovat pozornost na názory jiných mužů a žen ve společnosti. To bylo преуспевающая tým, v podstatě, let od třiceti do čtyřiceti, jak jsem ji soudil, kolem nich je, že se objevují prakticky v každém turistickém místě na světě. Kolem těch, kteří by náhodnými přáteli s khem-něco jako Sue-Ellen již mnoho let, nebo jak se tam její příjmení je v těchto dnech, a ujistěte se, že všechny ih přátelé to vědí.
  
  
  Ale v tento večer se nedalo přemýšlet o Sue-Ellen, nebo jeho kamarádů, tak ji hodil ji kolem hlavy, jakmile ji vyšel z taverny pak úsměvy a кивка žena na americké party. Ji, cítil její оценивающие oči na svých zádech, když vyšla na čistý noční vzduch.
  
  
  Bylo chladno od vody foukal i vítr. V přístavu stála kotví velké výletní lodi, spálil všechny světla, a dokonce i v této vzdálenosti ji mohl slyšet hluché údery rockové skupiny. "Blázen", - pomyslel jsem si. lidé přicházejí z celého světa, aby vidět Řecka, a zůstanou na palubě své lodi, aby si poslechli americkou hudbu.
  
  
  Její krunýř pomalu, zdánlivě nenuceně, ale že to звенело uvnitř. Jde Sue-Ellen mě mrzelo, a já jsem se přistihl na tom, že zkontrolovat tmavé uličky, kolem mimmo nich. Sám dokovací bylo dobře osvětlené, a to i v této době v noci bylo dostatek aktivity, aby ji cítil pohodlně. Nicméně, ocenil její přítomnosti Huga, teď příjemně sedí v ножнах na předloktí. Je prostě fakt, že v okolí byl někdo, kdo věděl, kdo ji ve delle, a to zejména mé jméno, to bylo všechno, co potřebuji, aby se přizpůsobit své pocity na tu výšku, kterou jí tak dobře znal.
  
  
  Do té doby, co jsem se vrátil do hotelu, nás jedna duše přišla, a já stojím ve dveřích, aby se v poslední době pomalu vydat na klidnou malou velikost, není si všiml nás sebemenší podezřelý pohyb. Konečně se jí, jen pokrčil rameny, prošel dovnitř a vylezl po jedinému пролету široké schody do svého pokoje.
  
  
  Oni čekali na mě, když ji отпирал dveře, a oni byli zatraceně dobří. Žádné hrozby, téměř žádné slovo; nikdo kolem nich zabouchl dveře, když ji vstoupil, další zapálil svatým přes pokoj. Oba muži byli těžké postavě, v běžných tmavých oblecích a automatizace, kterou nosili, byl malý, ale smrtící.
  
  
  Její počkal, dokud kolem nich mluví, si všiml, že moje zavazadla byla otevřena na postele, nejblíže k oknu. Její není stahl rozbalovat věci, a, soudě podle toho, co jsem mohl vidět, jsou moje dvě návštěvníka byli velmi opatrní ve svých prosil jsem. Příliš opatrní.
  
  
  "Pan Daniel Macchi?" Muž, který byl nejdál od mě promluvil, byl o něco vyšší jiného, jeho tmavé vlasy byly krátké острижены, ale s nádhernými svěšené kníry.
  
  
  "Ano" - rivne odpověděla jí, lehce обрадовавшись, že oni používali své skutečné jméno.
  
  
  "Vrátil jsi se brzy".
  
  
  Přísahal bych, že muž se usmál, ale s takovým knírem bylo těžké být si jistý.
  
  
  "Samozřejmě, - řekl jsem.
  
  
  Vytáhl kolem zadní kapsy ploché odřená peněženku a otevřel ji. Ji viděl, vágní obrázek a kartu oficiálním druhu pod silně поцарапанным a пожелтевшим povrchem, a pak to vše opět odstranil.
  
  
  "Hledáte nějaké obchodní spojení, pan Macchi?" - zeptal se muž. Ego spoluhráč, stojící naproti приземистого dřevěné комода na úpatí
  
  
  postel, není nám řekl slova, a ne pohnout.
  
  
  "Ne tak docela."
  
  
  "Ty... jachtingu makléř". Nebyla to otázka.
  
  
  "Vlastně je."
  
  
  "Chcete koupit nebo prodat lodě v Řecku?"
  
  
  "Ne," opatrně odpověděl jsem. "Jen jsem осматриваюсь. Něco jako relaxuje v kombinaci s malou firmou".
  
  
  "Měli najít velký zájem v naší vodních průmyslu?"
  
  
  "Samozřejmě. Není to zajímavé?"
  
  
  Muž захохотал, široce otevřel ústa; za chvíli, když ji viděl štěrbinou mezi ego přední zuby, její silně si vzpomněl Alexa Зенополиса. Ale Alex, řekl sám, byl o dobrých patnáct centimetrů vyšší ...
  
  
  "Budete v této zemi na dlouhou trať?" - pokračoval muž, рассмеявшись.
  
  
  "Nevím. Ještě několik dní, může být, nemám žádné zvláštní plánování".
  
  
  "Ano, samozřejmě. Z naší strany - strany, volnočasové aktivity... pro návštěvníky". Ego tmavé oči se staly teprve, když pronesl, že posledních pár slov, a její ostražitě se podíval na zbraň, který se ještě držel zaměřené na mou cestu.
  
  
  "Co přesně jste hotelů?" zeptal jsem se a snažil se vypadat spíše nervózní než náročné.
  
  
  On zamával rukou s pistolí, ale to mi dalo naše ponětí o snaze chytit ego, ego společník byl umístěn dost daleko od ní, a ji nemohl vzít ih obou, ne přidávat i další jizvy na mé kůži. Kromě toho, že pro to nebyl žádný důvod. Není tak daleko.
  
  
  Muž s kníry, jen pokrčil rameny. "Chcete-li se dozvědět více o vás, pane Macchi. Když nějaký cizinec, odpustit mě, američana, přijde na tuto zemi, a začne dělat šetření, je to pro estestvenno, probouzí zvědavost mé vlády".
  
  
  "Jste se mohli dozvědět, jen by", - zdůraznil to.
  
  
  "Ano, je to možné. Ale mé strany ... prosím, pochopte, že pan Macchi, jsme na velmi vratkých poloze, окружаемым silami ze všech stran, kteří jsou nepřátelští vůči nám. Proto jsme nuceni se ke všem s podezřením, a věřte mi , pane, je nám líto, o tom mnohem víc, než jste. Proto používáme nejvíce přímé, ani hrubé nástroje, jak zjistit, co je, podle našeho názoru, musíme vědět. Chápete? "
  
  
  "Samozřejmě," - kyselé, " řekl jsem. "A myslím, že jsi je již dostatečně známo, že ne?"
  
  
  "No... možná". Ukázat svou víru, on odstranil zbraň do pouzdra na opasku. "Je tu jen jedna věc".
  
  
  "Oh?" Jeho, všiml si, že ego je společník, stále držel svou zbraň, zatímco on byl poslán ne na mě.
  
  
  "Pokud se nebudete возражаешь..." To je široce rozbil ruce, ukazuje svou dobrou vůli, a šel ke mně kolem postele. "Trochu hledat? Svého muže?"
  
  
  Kristus! To bylo vše, co jsem potřeboval, s Hugo v ножнах na mém levém předloktí. Její, ustoupil o krok. "Nechápu, proč je to nezbytné", - řekl jí, jak nejlépe napodobování lehce возмущенному americké turisty. "Bůh ví, že to není вывожу podle vaší země, lodě pašování!"
  
  
  "Samozřejmě, že ne. Nicméně". Je to stále schell ke mně. "To uspokojilo by nás všechny, ne?"
  
  
  "Nechápu, proč ...?"
  
  
  Společník znovu zvedl zbraň, režie ego na mé straně.
  
  
  "Prosím, pane Macchi", - řekl vousatý obchod. "Nechceme tlačit".
  
  
  On obešel stupačka postele, умиротворяюще otevřenou náručí, a vypadal tak přátelský, jako nosorožec.
  
  
  Její nedržel. - "Zůstat na trati!"
  
  
  "Ano?" Vousatý zastavil, ale zdá se, že to není zmatený.
  
  
  "Říkáte, že jste policie, nebo něco podobného. Můžete mi blíže podívat na kartu, kterou jste mi ukázal?"
  
  
  To zastavilo jeho. On se rychle podíval na svého společníka, a pochodoval na mé straně. Ego chyba. To udělal půl kroku doprava, tím, že ego mezi sebou a tím, kdo držel v ruce zbraň. Než se někdo skrze ně pochopil, co se děje, ji popadl Усатого za zápěstí, otočil ego a přitiskl ke své hrudi. Byl tvrdý a těžký, ale já to udělal ego безвольным.
  
  
  "Pan Macchi..." - vydechl on.
  
  
  Jí byl rád, že je to slyšet; co by se nám stalo, on je, samozřejmě, nevěděl, kdo ji ve delle.
  
  
  "Peněženka", - прохрипел jí emu do ucha.
  
  
  Začal kopat do набедренном kapse. Jeho byl tak odhodlán udržet ego, že si nevšiml, co dělal jiný muž. Ne zpočátku. Pak ji viděl, jak se klidně vloží tlumič na málo jeho zbraň. Před tím, než ji stačil reagovat, bude se pečlivě zaměřila a dvěma zásahy vystřelil громоздкую hrudníku, který ji držel. Stydím se říct, že mou první reakcí byla úleva z toho, že nám jedna na brýle, neprošla skrz tělo, a ne se dostal do mě.
  
  
  Vousy провисли, ego nice náhle zvýšil dvakrát v mých rukou. Jí dovolil emu spadnout; je zřejmé, že to již není годился pro mě jako štít.
  
  
  Jiný muž zamával mi revmatismu. "Odvedu si ho. Nebojte se... pan Macchi".
  
  
  Nelíbilo se mi, jak se mi ухмыльнулся, zvláště když její pohled viděl kovové zuby, lemované gumové rty.
  
  
  "Sakra," řekl jsem, když se snaží vrátit se do své role podnikatele-cestovatele. Bylo jasné, že on neměl v úmyslu střílet na mě.
  
  
  "Někdy zábavné věci se stávají, pan Macchi," - řekl, sklonil se nad nehybné tělo u mých nohou. Na úhledné dírky na hrudi Ovládací tekla krev, ale celý to впитывалась hadříkem tmavého saka.
  
  
  "Uh-huh," odpověděla jsem, trochu tahání levou ruku na případ, když se mi v žádném nemoci potřebovat Huga. To je, když ji tak moc chtěl Вильгельмину, že cítil její chuť. "Co, krejčí sakra, budeš dělat?"
  
  
  Bandita zvedl oči, jeho malé zavřenýma byli mrtví, jako u hada. "Chcete vědět, pane Macchi?"
  
  
  Jí nic neřekl.
  
  
  On se zvedl mrtvého muže na nohy, пригнул ego толстое tělo a přehodil Усатого přes rameno. "Je požární schodiště", - oznámil, že on, jako by jí to nevěděl, a zamířil k oknu, выходящему na malé ploše dole. Pak minutové pauze on překročil přes parapet na železnou mříž. Tělo na jeho rameni bolestivé ударилось o zvýšenou okenní křídla, ale Vousatý nemohl vadit.
  
  
  Bandita se zastavil na vteřinu, pak toho, jak ego zatížení bylo venku, a když on se na mě podíval, jeho úsměv bylo téměř přátelské.
  
  
  "Jsme znovu uvidíme vás někdy, a, pan Macchi?" On pohladila tělo Усатого na zadek. "A příště uděláme hloupé chyby, ne?"
  
  
  
  
  
  
  Sedmá kapitola.
  
  
  
  
  
  Jeho, přistoupil k oknu a díval se, jak tlustý bandita карабкался na požární schodiště, jako opice, podle všeho nevěnuje pozornost nosím, kterou ness. Pokud by u mě bylo wilhelmina následoval... ale ne, řekl její představit, jaký je v tom přínos? Méně jen jsem zde chtěla nějak upoutat pozornost. Zejména pozornost úřadů.
  
  
  A, samozřejmě, její, věděl, že dva vtipálci, kteří prohledán můj pokoj, neměl nic společného s vládou; legitimní agenti, pracující ve své zemi, není расстреливают svých partnerů, když se dostanou do předělání.
  
  
  Její kontrolována zavazadla a zbytek místnosti, včetně primitivní koupelnu. Zdálo se, že nic nechybí, a protože jsem neměl žádné kompromitující, jsem neměl v úmyslu zvlášť starat o to. Kromě toho, že jsem se musela ptát, kdo byl tento pár, a proč jsou zde. Rád se dobře podívat na kartu, kterou mi ukázal, Vousatý, ale to už bylo příliš pozdě. A, pravděpodobně, to nic neměnilo. Kdo-pak, co-pak organizace интересовалась Дэниелом Macchi, яхтенным zprostředkovatelem, a to stačilo, aby se její strach. Více než kdy jindy, svlékat a když jde spát, její znuděný na Вильгельмине.
  
  
  Rande bylo určený na druhý den, a on vstal brzy ráno pro snadné tříhodinový výlet na Пелопоннесу. Obrovský horský poloostrov byl zcela zelené a bílé, s svěží zelené svahy kopců a shluky křídovém ol; Cesta byla dobrá, a on litoval, že jsem neměl čas, aby zůstali déle a být upřímný nedotčená. Ale byl jsem příliš netrpělivý, příliš hotelu dostanete do místa určení; Paměť o tom, co se stalo v mém pokoji včera v noci, ne nechala je jít mě, a já jsem cítil, že nějak zatraceně důležité navázat kontakt s Christinou. Pak jsme mohli dostat, jak se říká, show v odjezdu.
  
  
  Pyrgos - špinavé městečko s nádhernou přírodní přístav. Předtím, než dělat něco jiného, její putování na докам, dokud nenašel místo, kde by se dalo pronajmout plachetnice loď na týden nebo dva. Elgon Ксефрат byla v dobré náladě vlastníkem zařízení, malý muž s надгробными zuby, kterého se celou dobu ukazoval v oslňující úsměv.
  
  
  Došli jsme k závěru, že řešení není okamžitě; Mi ještě musel jednat klidně, ale já jsem byl zatraceně jistý, že jsem mohl dostat to, co potřebuji v co nejkratším čase. Elgon mě ujistil, že u něj bude pro mě мореходное loď, když ji chci ego vzít. To byl jeden kolem důležitých otázek.
  
  
  Jiný hotel, málo než отличавшийся od toho, že byl v Piraeus, s výjimkou toho, že v ns byla jedna velká bublinky postel a vana ležela v chodbě. No, jí zůstal jen na jednu noc, a může, a ne v noci.
  
  
  Byl již pozdní den, a její plnil svůj turistický den tolik, kolik jsem mohl, když ho konečně přiblížil k hospodě Zakynthos. Byla to velká škola pod širým nebem, odkud otevření nádherný výhled na přístav a velký hornatý ostrov v několika mil od pobřeží. Její sell je o kovový stolek na terase, stáhl потрепанную яхтенную čepici a položil ji na sedadlo vedle mě. Později slunce наклонялось nad Jónským mořem, které spadají na boty z Itálie, kam ji musel vydat za pár dní. Ji čekal Кристину s nejvyšší možnou trpělivostí a doufal, že ona nenechá mě čekat příliš dlouho. Bylo to zatraceně nepříjemné se vypořádat s nějakou cizí dívkou, která se zabývá věděla víc mě podrobnosti o této misi.
  
  
  Zejména hádce s dvěma profesionály v mém hotelovém pokoji v noci.
  
  
  Kolem taverny ji viděl, jak pozdě večer v přístavu se pohybuje vodní doprava. To nebyl přeplněný, ale lodě všeho druhu neustále přicházeli a odcházeli. Objevil subcompact loď s černým trupem, буксирующий dívku na vodních lyžích. Se blížila k řadě rybářských člunů, vázané na nábřeží. Dívka zvedla jednu ruku nad hlavou, tmavé vlasy vlající za jeho zády, a jeho déšť sprška tváři byl výraz extáze. V lodi a řidič a další muž, sledováni лыжницей hovno, konejšivě usmál, hej. Někteří rybáři na molu mimo dosah od svých del; někteří stáli v tichém vytržení při pohledu na проносящегося mimmo nich bronzové, oblečený v bikinách těla, a slyšel roztrhané výkřiky ahoj.
  
  
  Pak prošedivělý, podsaditý muž v jeho čepici s působivými zlatými znaky, rozdíly, vrhl se k nábřeží, zuřivě gesta. Muž za volantem člunu nejprve si všimli, ale nějaký instinkt přiměl ego dávat pozor na to, kam střely; on se prudce otočil, najednou zpomalí pohyb, když viděl, že se blíží ke konci přístavu.
  
  
  "Zatracení blázni", - zamumlal o sebe. V každém případě, by měli vědět více, aby se jezdit na vodních lyžích v přístavu.
  
  
  Dívka se snažila zkrátíme tažné lano; zdálo se, že jedinou na zábavné trojice, která se zabývá věděla, co dělá, a i přes měnící se rychlost a směr lodi, zdálo se, kontrolovala situaci.
  
  
  A pak, z nějakého podivného důvodu mi prostě spadla. Ona upadla do vody, automaticky dívat se z lyží, vydá tažné lano. Potlesk ustaly, ale zaměstnanec přístavu pokračoval třást pěstí lidem na lodi. Je to téměř zastavil, ego motor заворчал, udělal pomalý kruh a blížil se k dívce.
  
  
  To je snadno ступала na & nb, lpění na lyžování, ale když se loď přiblížil, ji, slyšel, jak její hlas возвысился od hněvu. Trochu ji znal řecky, ale byl si jistý, že to, co ona říkala, že nemůže najít nás v jednom po celém standardní text. Ona posunula vodní lyžování k matematice a na zádi; on vzal ih s rozpaky na tváři. Ale když se to protáhne hej ruku, aby vám hej vyšplhat na palubu, ona пожала rameny, otočila a поплыла k hrubé dřevěné schodiště podél nábřeží.
  
  
  Řidič opatrně manévrovat za ní, oba muži otevřeně умоляли. Ona ignorovala ih, její obličej odrážel jeho arogantní pohrdání. Když ona dosáhla schodům a začal stoupat na vodu, osoba, na zádi se znovu natáhl k ní; ona se otřásla ego ruku, слила vodu ze svých развевающихся vlasů, aby to bylo zcela забрызган, pak vyšplhala ještě o několik kroků, dokud se ukázalo nad nimi. V tomto bodě, ona se otočila a něco řekla, řezání mimo to je to, jak seržant, отдающий rozkazy sám неумелому nováček ve své čety. Oba muži vypadali удрученными, a pak угрюмыми; Mezi sebou se podal dívce nějaké oblečení, a velký slámovou tašku. Když se u nah již byli, ona se otočila, aniž by se podíval na rozloučenou, a rychle взобралась na vrchol nábřeží.
  
  
  Stejně jako většina ostatních návštěvníků hostince, ji zvedl ze židle, aby lépe podíváte blíže pak toho, jak se dívka propadla. Od toho místa, kde ji držel, mi bylo dobře vidět vše, co se děje, a on stál vedle, když ona dosáhla vrcholu široké kamenné nábřeží. Zastavila se na chvíli, ne úmyslně rozhlížet, dokud není uslyšela náhlý řev zavěšeného motoru, když ee dva безутешных escort s hot rodem vraceli do přístavu v požádal své ztracené ego. Ona pak dosáhla slámovou tašku ke svým nohám, zvedla ruce a сбросила махровую tričko na hlavu, meandrů rivne tak, jak to bylo potřeba, dokud se švédy není ukázalo jižně od její boky. Vytáhla hladké vlhké vlasy zpod límce košile, полезла tašku a вынула монструозную pár tmavých bodů. Teprve pak toho, jak to na sobě no, podívala se na nás, kteří stáli a dívali se na nah.
  
  
  V jejich vztahu nebylo nám falešné skromnosti, nám zatvrzelého lhostejnosti; ona se jen slabě usmála, пожала rameny a zvedla tašku. Když prošel mimmo mě, tak blízko, že jsem cítil vůni směsi slané vody a opalovací krém, který se vztahuje na její kůži slídivé, ona se pohybovala na zlomek vteřiny, pak pokračoval svou cestu výplaty přímo k hospodě.
  
  
  Její díval se za ní, ji by jistě nadělal své krytí, kdyby neudělal to, protože všechno ostatní je přesně nah sledovali - když se vyšplhal na páru širokých mělkých polévkové schodů na kamennou terasu a vzal židli bez deštníku, aby se chránit proti slunci. Před tím, jak se dostala, tam byl číšník, a když se vrátil v temný interiér hospůdky, aby jeho objednávku, její pomalu se vrátil ke svému stolu. Její cítil jistý podíl изощренного lituje, že ona si vybrala nedaleký stolek, ale zdravý rozum popřel zprávy v médiích zprávy se mi, že
  
  
  • Ji sem nepřišel jen proto, aby obdivovat místní bohyní vody.
  
  
  Vypil hrnek místní víno, dobré сжала hroznů, která ji již vyzkoušela a rozhodla se držet ouzo; alespoň, bledý, mléčné látka посылало své vlastní varovné signály před tím, než si ego požití. Seděli jsme tak, aby bylo možné dívat se na druhého na sebe, ne dávat to velkou hodnotu, a po chvíli bylo zřejmé, že se části převeden pohled na mé straně. Dobře, ji mohu to přijmout; jedinými návštěvníky v tomto místě v tomto okamžiku byly hrstka turistických párů a několik místních, podnikatelů, soudě podle ih přísné oblečení, nám, jeden, kolem nichž se nazaujal by dívku nebo u někoho, neměl by odvahu přistupovat k ní, pak je tento výkon v & nb několika momenty dříve.
  
  
  Jeden kolem její dlouhé nahé nohy netrpělivě дергалась. Každých pár sekund, to se распушивала mokré vlasy a сушила ih na slunce; ze svého místa mohl vidět měděné odlesky na černých бархате, a pokaždé, když se поднимала ruce, jeho prsa se prudce vystupovaly na pozadí montáž tkanina jeho košile. Ji, odvrátil; poslední, co jsem potřeboval, je to rozptýlení tohoto druhu. Kromě toho, řekl sám, to by asi bylo upscale dívkou na zavolání v den volna, ищущей podporu. Její pozorně rozhlédl po zbytku hospody i bez každý нескромности dospěl k závěru, že jeho nejlepší z možných potenciálních zákazníků.
  
  
  Ji, podíval se na hodinky, pak na rychle padající slunce nad mořem. Oba řekli, že je pozdě, a já si říkal, kdy se objeví můj kontakt.
  
  
  To zvedl na nohy, cigarety se zlatým hrotem visící ze jejích rtů. Nějakou dobu seděla, pohledu přes promenádu, jako kdyby něco chtěla, pak se otočila a šla, ještě naboso, v полутемный interiér hospůdky. Procházející mimmo mého stolu, ona se nejistě usmála, při pohledu na mě.
  
  
  Její zvedl ruku, aby napravila sluneční skvrny, a číšník, vznášející se v blízkosti, přijala toto gesto zakázku; v mžiku přede mnou byl ještě jeden ouzo. Byl to mladý muž, sotva исполнившийся dospívání, a, odložila skleničku na židle, pohlédl na stolek dívky, pak do zadní části hospody, ego obočí se zlostně взмахнули, jako by to имитировал byl groucho Marxe. Předtím, než si uvědomil, co dělá, on také dal hrnek vína, která pila dívka, a spěchal pryč dřív, než ji stačil protestovat.
  
  
  Ona se vrátila téměř okamžitě a pak ego péče, усевшись na sedadle naproti mně. Před tím, než řekne slovo, udělala doušek vína, vydal nízká trhaný povzdech uznání a откинулась na opěradlo židle. Teprve pak se podívala na mě.
  
  
  "Máš auto?" zeptala se. U nah byl podtržené důraz, ale vypadá to, že se cítila pohodlně, s anglickým jazykem.
  
  
  "Mám jeden", - souhlasil jsem. "Volkswagen" byl zaparkovaný vedle, na paměti u naší stolice.
  
  
  "Myslela jsem si, že to musí být tvůj", - suše řekla. "Прокатные čísla a skutečnost, že jste američan".
  
  
  "Je to tak hodně ukazuje?"
  
  
  To пожала rameny, ukazuje lhostejnost. "Ach, ble naučit se rozpoznávat". Podívala se na ostatní stolky jsou v blízkosti hotelu. "Oni, že tam, oni na Anglii". Ona lehce přikývla, ukazuje na pár středních let, потягивающую vermut pro stínovaného stolem. "On odešel do důchodu a věnoval se whisky; podívejte se na tyto рубиновые tyčinek! A každá žena, která se zabývá vypadá tak, s tváří, jako sekeru, a v této fantastické твидовом obleku zde, ve slunečním světle Пиргоса! Dovedete si představit, co přišli na...", To разочарованно mávla rukou ve vzduchu. "Argentina?"
  
  
  Musel se usmívat. "S největší pravděpodobností ne."
  
  
  To уперлась lokty na židli a наклонилась ke mně, že mi sílu svého úsměvu, jako by se právě otevřela pro sebe, že to je naprosto fascinující. "Tak máš stroj?" Pohlédla na "volkswagen".
  
  
  "Ano. To je můj".
  
  
  "No, možná, že nebude vadit... že Jsem ztratila dopravy".
  
  
  "Tak to ji všiml".
  
  
  "Je to jen malé veřejné pláže, nedaleko. Oni kluci v lodi, pozvali mě na jízdu s nimi na vodních lyžích, a ona řekla, proč ne". Ee ramena nyní vstal a klesl jako písty ve svazku kola lokomotivy. "Ale oni nevědí, jak ovládat tento lodí, víte? Vy hlupáci! Hlas tak upřímně v гаваньи... viděli jste?"
  
  
  "Aha."
  
  
  "Takže ji opustil ih; nevěřím, že by i mě odveze vás zpět na malý hotel na pláži, kde ji zastavila. Takže jsem... jak jste to nazval? Obsazen?"
  
  
  "Ne tak docela, ale nápad máte jistá".
  
  
  Naklonila se ke mně se ke mně přes židli. "Standardní průběh", - pomyslel jsem si, když její prsa уперлась v sytě tkaniny košile. "Jste už dlouho v Пиргосе?" zeptala se.
  
  
  "Nečekám, že budu tady dlouho."
  
  
  "Ach. Kam půjdete dál?"
  
  
  Trochu ji отодвинулся v křesle. Ona se ptá příliš mnoho otázek i pro prostitutky. "Ještě neodvážil", - opatrně řekl jsem.
  
  
  "Možná..." To придвинулась ke mně ještě olizuje, jako by židle neměla. Ee oči jiskřily, jako by u nich měli své domácí fold paper. "Korfu bude špatně?"
  
  
  "Je to příležitost", - přiznal jsem se. Nemá smysl lhát.
  
  
  "Pak, možná, budete potřebovat společník?"
  
  
  Vývrtky nebyl neočekávaný, ale neměl jsem odpověď. Její dlouho hleděl na nah, než odpověděl. "Chcete jet na Korfu?"
  
  
  "Já bych se возражала".
  
  
  "Proč?"
  
  
  Na jeho místě váhat. Ona se otočila a árijci vedl těmito nádhernými rameny. "Je to dobré místo".
  
  
  "Tak to je".
  
  
  Najednou se to усмехнулась, jak malá holka, пойманная na neškodné lži. "Ale Korfu ценымногие lepší, ne?"
  
  
  Její cítil mravenčení. "Může být..."
  
  
  Ona se táhla přes židli a dotkla mé ruky. "Nebude vám vadit, pokud by jí byl společník na pár dní, ne?" Její úsměv je nyní ještě širší. "Pan Macchi?"
  
  
  Její nezmínil své jméno.
  
  
  
  
  
  
  Osmá kapitola
  
  
  
  
  
  Je nepravděpodobné, že to byl nejtenčí kontakt, na který jej někdy přispívám, a to mě mrzelo, když její zakotvení dívku do hotelu, kde nechala své oblečení. V autě jsme trochu mluvili; To není povzbudil ji, a ona není nabízena. Ale dříve, než jsme se dostali na úsek veřejné pláže, obklopeno malými второразрядными hotely, odkud šla do své expedici na vodních lyžích, její zajel, aby se každoročně na nah.
  
  
  "Takže ty jsi Christina," řekl jsem. To zatím ještě není, řekla mi to.
  
  
  "Samozřejmě. Máš loď?"
  
  
  "Mám jednu užívat na pronájem, ano".
  
  
  "Pak, možná, třeba.... Copak jsi tak употребляешь volný čas?"
  
  
  Její, zamračil se: "Může být. Záleží na tom, co máš na mysli".
  
  
  "Myslím, že bychom měli být viditelné na veřejnosti, je zřejmé, привлеченными přítele k příteli". Vzala mě za ruku, ale na své teplé nahé stehno. "Hlasovat tak, ne? Americký turista, гречанка na dovolené. To není tak, jak bylo plánováno?"
  
  
  Ona samozřejmě věděla o plánech ценымногие více, než jeho, ale to dávalo smysl. "Co slyšíte od Alex?" - upřímně zeptal jsem se.
  
  
  Jako by její kůže se náhle proměnil v mramoru, chladný jako hrob, ale neudělal žádný pohyb, aby se zasadila ruku. "Promluvíme si o tom později".
  
  
  "Proč ne teď?"
  
  
  Její úsměv byla podobná посмертную masku. "Protože jsme s vámi, pan Daniel Macchi, nic nevíme o Алексе. Teď jsme oslavili seznámení přítel s přítelem, a zítra, když se vydáme na náš malý plavba na Korfu, u nás bude dost času, aby o tom mluvit".
  
  
  Pro дилетанта zdálo se, že jmelí docela dobrou představu o tom, jak vše funguje v mém-mail бизнесявляется. Ji musel jít s ní. Alespoň pro tuto chvíli.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ee hotel představoval невзрачное malé městečko s růžovou omítkou a širokou terasu s výhledem na úzkém pruhu pláže. Prošli jsme rituál: vypil za jedním kolem stolů na terase, drželi se za ruce, a mnoho díval se sobě navzájem do očí. Čas od času ji zkouší, volá mi někdo na nás pozornost, ale neviděl nikoho, kdo neprojevoval by se k Christine více, než se očekávalo. Nakonec, když slunce bude ponořit se do moře, vstal, zvedl mě vzal s sebou na nohy.
  
  
  "Budeme jíst?"
  
  
  "Samozřejmě."
  
  
  "Samozřejmě," - potvrdil to. "Příjmy za mnou přes půl hodiny. Může být... dalo by se zařídit pro nás отплытие zítra ráno?"
  
  
  "Já nevím." Její, ткнулся nos na její ucho, jak se očekávalo, ale hlavně proto, že hotel si být jisti, že nikdo slyší to, co říkám. "Není čas, miláčku. Jeho bych hotel jednat o zítřejším odjezdu, až se stane kurva zřejmé, že jedete se mnou."
  
  
  "Tak jdeme na to nyní zřejmé". To je nejvíce zřejmý způsob narazila na mého rozkroku, lehce приподняв nohu, aby třít nahá kolena, moje kyčel. To byl jen krátký gesto, ale nikdo nemohl ego nechat ujít. Nebo ego důsledky.
  
  
  "Ano," řekl jsem, a musel jsem pročištění krku, než se objevil ještě nějaký slovo. "Chystáme se odejít ráno".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  V jeho tmavě-modré šaty vypadala tak dobře, jak to v bikinách; je zřejmé, že to bylo něco zakoupit ze skladu, ale Christina věděla, jak dát každý své oblečení, vzhled, jako by to bylo děláno pro nah bvlgari, burberry. Šli jsme do malé restaurace v blízkosti její vybavení; v tom nebylo nic zvláštního, a jak ji mohl vidět, jiných věcí turistů tam nebylo. Když jí byl si jistý, že nás nikdo nemůže odposlouchávat, její zeptal ee,
  
  
  jaký byl důvod, proč jsme se ocitli v tomto konkrétním místě.
  
  
  To je zarudlá, mírně přes opálení.
  
  
  "Já opravdu nevím, toto město," řekla. "Jsem zde poprvé".
  
  
  Její pomyslel jsem o tom několik sekund, pak se opřel o opěradlo židle a usmál se hej, přes židli. "Jen pár turistů, ne?"
  
  
  "Ano..."
  
  
  Přišla jsem na řadě ustoupit vypořádat se s věcmi. Na манильского obálky, který ji hodil hned vedle židlí, ji vzal mapu a rozložil ji. "Ukaž mi je, že o tomto pobřeží," řekl jí tichým hlasem. "Nebo řekni mi, co vy nevíte. V každém případě".
  
  
  Byla to mapa západního pobřeží Řecka - od Peloponésu na ostrovy Zakynthos; Kefalonia; Ithaca, kde Odysseus se plavil na to, aby vedl válku s Троей, a pak všech těchto let se vrátil k samotné poctivý gin v historii, Левкас; a několik dalších malých ostrovů a hinterland portů, dokud se neobjevil Korfu, který má tvar sekery s deformované рукоятью, čepel, která byla zaměřena na pobřeží Albánie.
  
  
  "To by bylo pěkné výletní", - opatrně řekla dívka.
  
  
  "Aha. Jaké jsou zastávky na cestě byste raději?"
  
  
  "Ne. Nám, v jakém konkrétním případě. Ale myslím, že snad... tři dny, bylo by dobrý čas".
  
  
  U mě vymizelo vkus je to poprvé za tuto misi. Větší zpoždění, více času, když se nic neděje.
  
  
  "Jsem si jistá, chceš jít se mnou?" Znovu se vrátil k roli.
  
  
  To сфокусировала na mě své velké tmavé oči. "Ale samozřejmě, Daniel Macchi".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Pak večeři jsme šli, aby jejich cestu přes úzké uličky, obklopené opilý řadami tmavých domů, které, zdálo se, нависали nad námi, byly překryty čisté jónské nebe. Christina šla vedle mě jemně, ee stehna прижималось k mému, a já jsem musel neustále připomínat si, že musíte být na pozoru, na téma možného ocasu.
  
  
  Její nikdo neviděl. To se mi nelíbilo.
  
  
  "Ty... ehm... zůstal v hotelu, dost dlouho na to, aby se dostat oznámení od...?"
  
  
  Přitiskla rty k mým, ale její rty byly studené a obsahovala varování. Ne "mluvit teď," - пробормотала to. "Dnešní večer je pro nás".
  
  
  Jsem nemohl říct, říkal, zda to se mnou, nebo s nějakým červ, посаженным na nah. V každém případě, on nemohl vadit.
  
  
  Šli jsme po nábřeží, kde ji a další poprvé viděl, se rozhodli již vstup do hospody, kde jsme se setkali, pak zamířil směrem k mému hotelu, který se nacházel jen pár bloků. Když jsme приближались do spoře osvětleného vchodu, kolem uličky jel hnědá "mercedes", заревел na naší straně a prudce zpomalil průběh. Prošel ползком; Její líně se podíval na stroj, ale na zadním sedadle nic neviděl, kromě fuzzy postavy. Řidič v klobouku, надвинутой na oči, klidný díval dopředu. Když "mercedes" se ocitl v malé vzdálenosti od nás, on se přestěhoval se na silnici na opačné straně ulice. Vedle byl припарковано jen několik dalších strojů, a my jsme s Christinou byli jediní chodci, které byly v nedohlednu.
  
  
  Dívka popadla mě za ruku, nutit zastavit. "Macchi!" - vytrvale zašeptala ona. "Kdo jsou ti lidé?"
  
  
  "Já neznám nikoho". Ji, mluvil tiše, Bylo dost špatné, vypořádat se s obyčejný amatér, ne vyděsit ji k smrti.
  
  
  "Ale oni nás viděli a zastavili". Ji, cítil její chvění, její tělo прижалось k mému. "Proč oni čekají, že?"
  
  
  "Mercedes" byl výplaty přímo naproti vchodu do hotelu, ego motor tiše грохотал, a na výfuku vyjde tenké pramínky páry.
  
  
  Její, obrátil se k dívce a objal ji. "Nebojte se оборудова každého, koho vidíš, Christina. Dnešní noc je naše... i kdyby jen".
  
  
  "Kdyby jen?"
  
  
  "Nemáš manžela, ne? Nebo jiný chlap?"
  
  
  Zavrtěla hlavou, zvídavé zkoumat mé oči. "Ne. Bylo by to na dovolené jedna, pokud by její ego systému jmelí?"
  
  
  Jeho, podle přikývl. "Tak čeho se bát? Mám v místnosti bude klid, pak..."
  
  
  Dívka ukončila moje slova náhle prudce polibek. To mě překvapilo, ale rychle jsem se dostal a pořádně přitiskl ee k sobě. Po chvíli se utrhl spodní desku vaše ústa od mých a stal se dotknout mého krku, прижав rty k mému uchu. "Ve svém pokoji, můžete bezpečně mluvit?" пробормотала to.
  
  
  "Já bych to stahl na to dát". Tam byl žádný smysl se zmínit o mé včerejší návštěvě, i když byli za polovina země je zde.
  
  
  Ona se pomalu отстранилась, aby každoročně se na mě, šumivé oči a široce раскрытым ústy v ohromující úsměv. "Takže u nás bude tato noc, Daniel Macchi. A pak jsme se podívat..."
  
  
  Když jsme vstoupili do hotelu, hnědá "mercedes" zůstal na místě, jako je dřep hidden dragon, dýchající kouř z výfuku.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Christina nebyla nám plachý, nám divoce нетерпеливой, ale
  
  
  to taky bylo, není lhostejný k sexu. To bylo na ty dívky, které nikdy nemohli zůstat lhostejní nás k něčemu, ať už je to čištění zubů, nebo milování s cizincem. Ona lehce posadil se na okraj lumpy postele, která se zabývá возвышалась nad koupelnou, dokud ji nalil brandy v pár sklenic. Vzala svůj, chutnala na chuť, dělala jazykem na rty, jako kočka.
  
  
  Jediná židle v místnosti byla příliš nízká, a byl na špatném místě. Porušila jedno kolem mých hlavních dělal, její sell na široký okenní parapet, ujistěte se, že okno odstín těsně uzavřené; i pak ji věděl, že moje silueta je ideální cíl, je-li vést odstřelovací střelbu, a věřil svému instinktu, že nikdo nechce, aby pro ni zemřel. Zatím nechce.
  
  
  "Dobře," řekl jsem, zvedl tlustou sklenku v hotelovém pokoji v gestu grilovaný sýrový sendvič.
  
  
  "V pořádku?"
  
  
  To byl můj první opravdu dobrý pohled na Кристину Зенополис; jindy mě oslnit tím příliš mnoho slunečního světla, a tato celá mokrá, поджаренная tělo; v restauraci dříve byl tlumený svatým, a mezi námi stál stůl. Zde sergei byl tichý, ale ne příliš silně, nic nebrání komentovat. Dokonce i její tmavě modré šaty bez ozdob bylo téměř stejně upřímný, jako denní bikiny, a v jistém smyslu více vzrušující. S jeho hustými tmavými vlasy a široce rozložených nápadně modrýma očima to bylo vizuální skvost, a stále fretka to проявляла mysl a ducha, aby odpovídala vzhledu. Na okamžik ji litoval, že jsme nejsou takové, jaké se zdálo, a hned si řekl, že ji přestal být blázen.
  
  
  "Takže jste student", - všiml jsem tím, že vede rozhovor tak, jako každý slyší mohl očekávat, že turista se ptá dívku, kterou si vzal a vedl do svého pokoje.
  
  
  "Ano."
  
  
  "Co jsi изучаешь?"
  
  
  To пожала rameny a vzala velký doušek brandy. "Kdysi jsem hotel se stát zdravotní sestra, ale musel jsem přestat".
  
  
  "Proč?"
  
  
  "To bylo..." To нахмурилась. "No, to se jí nakonec přiznal si, že nemůžu zůstat v blízkosti s nemocnými celý zbytek svého života. To Víte?"
  
  
  "Myslím, že".
  
  
  "A tak je to ... no, je to jen učím. Možná, že ji budu jako biolog, může být archeolog. Ne navždy si pospíšit s řešením, ne?"
  
  
  "Předpokládám, že vaši rodiče hotely by, aby jste dostali speciální". Jí řekl, že se porozumění úsměv, ale také jsem věděl, že u nah žádný rodič.
  
  
  Christina upřeně se podívala na mě. "Nemám rodiče, Macchi. Samozřejmě, ty znáš; já, by měla být, říkala ti o tom dříve".
  
  
  Jí přikývl. "Předpokládám, že jsi to udělala. Omluvit. Ale jak jsi ... ehm ... jak vyděláváte na živobytí?"
  
  
  "Ach, jí, pracuju v butiku v Aténách. To je velmi blízko k Хилтону. Jsou velmi dobře zaplatit mi za den volna, kdy nemusím chodit na lekce". Naklonila se ke mně dopředu, skromný výstřih jejích šatů приоткрылся jen na část. "Není to dobře, že jsem teď na dovolené?"
  
  
  "Jak být lepší", odpověděl jsem a uvědomil si tágo, vstal a selles vedle ní na postel. To není to pohybovalo a není se zdálo удивленной, ale i automatické milování nebylo. Je mi stále více a více líbila ta dívka.
  
  
  "A ty jsi, Macchi, našel v Řecku to, co chtěl?"
  
  
  "V jistém smyslu".
  
  
  Ona se smála. "Mluvím o tvém mail бизнесявляется".
  
  
  "Copak jsem řekl, že ne?" Ji, usmál hej, na revma. "No, ve delle, její byl zde jen několik dní, ale ji potkal některé lidi, díval se na lodě. Měl jsem nějakou představu, co, možná, mohl bych ji najít ve vaší zemi génius diz jachty, někoho, kdo mohl přijít s něčím, co je nové a vzrušující. Zatím ... ale bez ohledu na to, najdu ji to, co hledám, nebo ne, jeho zjistím, že o Řecku. Asi nejvíce to se mi líbí ".
  
  
  Tentokrát políbila mě chladné a světlé rty. Ji začal objímat ji, ale ona отстранилась, ne moc, rivne tak, aby mi pochopit, že teď není čas.
  
  
  Ona řekla. - "Takže zítra отплывешь?"
  
  
  "To je nápad. Zajímavé je, že v mé zemi a pravděpodobně taky, když se lidé na lodi vidět, jak člověk přijede autem a začne klást otázky, mají tendenci hodně mluvit. Ale když to člověk objeví na lodi a ptá se na stejné otázky, na které odpoví ".
  
  
  "Ano, chápu, jak by to mohlo být". Udělala ještě doušek brandy. "A ty jsi upřímně chceš vzít mě s sebou?"
  
  
  Nyní jí byl jist, že ona mluvila o chybách, protože je to zatraceně dobře věděla, že musím vzít ji s sebou. "Byl bych velice hotel. Jen tři-čtyři dny, pouze pobřežní plavání. Klidná".
  
  
  Vypadá to, že обдумывала to; ona pak pomalu přikývla. "Ano. To by bylo velmi, velmi dobré." S těmito slovy vstala, natáhla prázdnou sklenici z pod brandy na nejbližší commodus a zvedla bílou шерстяную roucho, který nosila od večerního chladu. "Měla bych se vrátit zpět do svého hotelu, Macchi".
  
  
  Můj údivu, musí být zřetelně projevuje, je jasné, ale to však můj výkřik prudce нахмуриванием. "Tobě určitě?" - nepřesvědčivé " řekl jsem.
  
  
  "Ach, ano. Bylo to velmi příjemné, Macchi. Její pocit, že jsme se dobře naučili přítel přítele za tak krátkou dobu, a tam je tak mnoho všeho, co stojí za to počkat. Ne?" To склонила hlavu do stran a дразняще usmál se na mě. "Jakmile zůstaneme sami v moři, ji si jist, že zjistíme, o čem mluvit."
  
  
  Podala zprávu, a nevadilo mi to. Christina a slyšet není vybavení, aby ho odvezl ji zpět do hotelu, ale jsem přesvědčen, že hnědé "mercedes" nebude přes silnici před tím, než zasadit ji do taxi. Ji sledoval, dokud se скрылась na paměti, a neviděl žádné známky toho, že ocas chytil ji, ale stále cítil studené úzkost v břiše; Christina bylo mým jediným způsobem, jak spojit se s Alexem, a jestli s ní něco stane ...
  
  
  Vše, co jsem mohl teď udělat, je doufat, že ona ví, co dělá, protože jsem, krejčí sakra, nevěděl.
  
  
  
  
  
  
  Devátý-kapitola
  
  
  
  
  
  Když ho přijel brzy ráno další den mě čekal Elgon Ксефрат, ale on nebyl tak přátelský улыбчивым mužem, který ji potkal v předvečer. On smutně zavrtěl hlavou, když viděl, že jdu kolem auta a vstoupil na ego malý, захламленный úřad.
  
  
  "Omlouvám se, důvodu není splněna očekávání", - začal to upřímně, při pohledu na bílou sportovní tašku, kterou její ness. "Vaše loď bude připravena k plachtě dnes. Zítra, možná za dva-tři dny. Nemůžu říct".
  
  
  "Co, krejčí sakra stalo?" - požadoval jsem.
  
  
  "Nehoda včera v noci". On jen pokrčil rameny a neurčitě ukázal přes rameno. Přes okno ego zády ji mohl vidět hlučné loděnice, doky a malý přístav, ve kterém kotví na několik desítek lodí, v podstatě malé. Věděla тридцатидвухфутовый úlovek, kterým to svítí mě v předvečer, прижался k zakotvit dlouhého a tlustého hadem kolem hadice, переливающейся přes palubu a dolů do kajuty.
  
  
  "Co se stalo?"
  
  
  "Myslím, že někdo přišel pozdě na швартовке. Musí být tvá " Argos "docela silně протаранили; dnes ráno jsme našli ego s velkým množstvím vody, několik desek se objevilo dopředu. Ukázal to bez nutnosti.
  
  
  "To nemůže být příliš silně poškozena, pokud nebude topit v noci",
  
  
  "Možná ne, budeme muset vytáhnout ji, aby se ujistil".
  
  
  "Můžu ji jít ročně? Může, u mě se objeví nápad..."
  
  
  Ego oči byly studené. "Víte o mých lodičky více, než její, pan Macchi?"
  
  
  "Samozřejmě, že ne; jsem to měl na mysli. Poslechněte si, jste řekl, že máte ještě jeden člun, který si ji vzít. Co třeba tento?"
  
  
  "Ale, ale, poté, co jste včera odešli, přišli dva pánové a зафрахтовали ego. Říkal jste, že přednost "Argos" v každém případě".
  
  
  To udělal; to bylo méně, s ním to bylo snazší vyrovnat se s jednou rukou, a celkově to vypadalo lépe. Nicméně... "již vzal ji?"
  
  
  "Scylla? Ještě ne, ne".
  
  
  "Potřebuji loď", - důrazně řekl jsem.
  
  
  Зефрат vypadalo удивленным. "Ale vy jste říkal, že nebylo spěchu, pan Macchi".
  
  
  "Všechno se změnilo. Ji hotel dělat s vámi věci, ale pokud nejste сдержите své slovo, že budu muset jít někam jinam, pane Ксефратес".
  
  
  Pokud bych ji očekával jako od tohoto člověka , jeho, bohužel, mýlí. Je to prostě dlouho se na mne díval, pak jen pokrčil rameny. "To je tvoje právo".
  
  
  "Poslyšte, její zaplatím za Сциллу, kolik požádáte. Nechte zbytek nechat je čekat den nebo tak, až Argos починят".
  
  
  "Je to tak důležité pro vás, pane Macchi?"
  
  
  "Je to důležité." Ji, zasmál se. "Brzy budete rozumět, proč."
  
  
  Ксефрат vypadal napjatý, jeho oči byly temné, a pak ego tmavá tvář s bradkou vybuchla náhlým úsměvem. "Ach! Možná ji chápu." Zaklepal огрызком tužkou na zuby. "Možná, že ostatní pánové taky pochopí".
  
  
  "Když řekli, že začnou?"
  
  
  "Jen dnes. Ve delle, protože včera přišli tak pozdě, neměl jsem rozhodnutí odstoupit ih na loď. Obvykle jí, musí si být jistý, že někdo ví, jak zacházet s jedním kolem mých oblíbených lodí, před tím, než ji nechal jim ji vyzvednout. S výjimkou případů, kdy mají takový... jak to říci? Pravomoci? Ano, jsou takové jak u vás, pane Macchi.
  
  
  Prostředí jiných dokumentů, které mi poskytl, bylo fotokopie certifikátu, ve kterém je uvedeno, že jsem se dvakrát plavil přes Atlantik v závodech na malé lodičky, jednou jako navigator, druhý jako kapitán. Její byl stejně rád, že Ксефрат není požádal mě, abych držet Сциллу", шлюп s širokými trámy, v jehož kabině je dost místa pro houf trumf, kterou bylo možné nést jako náklad, kolem plno zálivu.
  
  
  "Tak ji můžu vzít "Сциллу" místo toho?" - řekl jsem, потянувшись za peněženky.
  
  
  Dva schopni zavrtěl hlavou. "Já jsem nemohl udělat, pane Macchi. Dal slovo dvěma dalším bylo pánům".
  
  
  "Ale ty jsi mi slíbil".
  
  
  "Brzy nastane den, kdy ti budou chtít vzít "Argos"".
  
  
  "Můžete volat tyto ostatní kluci? Přinejmenším, zeptejte no, nevadí, zda chtějí odložit výlet na den, nebo tak?" Její, cítil směšné, téměř prosit tak, ale v Пиргосе nebylo jiného místa, kde ho mohl okamžitě charterové lodi. Jedinou alternativou bylo vrátit se v Piraeus, kde řecký Královský jachtařský klub mohl uspořádat chartách téměř v každém přístavu, kde byly k dispozici. Ale to by znamenalo nejen zpoždění alespoň na jeden den, ale co je důležitější, stáhlo by se mě obavy o začátku mého "pomalou" cruise.
  
  
  Ксефрат se zamračil, пролистал nějaké papíry ve svém крысином hnízdo na stole, našel to, co chtěl, a nakonec, tiše si povzdechl. "Je mi to líto. Zdá se, že ji nenapsal ih hotel".
  
  
  Seděl, jak je robustní, je smutný, ale nemilosrdný pavouk, a její už začal myslet, že tato osada rusku byla naprostým neúspěchem, když Christina dorazila.
  
  
  Ксефрат málem vyskočil, když nastoupila dívka, jeho tmavá tvář je rozdělena na dvě části v hloupé úsměv uznání. V vybledlé modré šortky, pruhovaný svetr s kulatým výstřih a излучающем horlivost k dovolené, ať už ee bylo dost, aby si pustit všechny muže.
  
  
  "Jsme připraveni?" - zeptala se, клюнув mě na tvář a nechá její dva холщовых vaku na zaprášené podlaze.
  
  
  Její krátké vyprávěl zde o komplikace. Reakce Christina bylo ideální; ona se obrátila k Зефрату, dost надуясь.
  
  
  "Ale to je nespravedlivé! Moje dovolená skončí za pár dní, a já jsem slíbil malé výletní".
  
  
  Ксефрат, zdá se, byl nadšený. Mluvil s dívkou, řeckých, a to splnit; Ji nemohl přijít na to nám jeden kolem nich. Ale že by ona nám říkala, Cristina vlastnila silou víry, kterou nemohl uvědomit si, přes několik minuta Ксефрат přikývl, trochu smutné, ale jen pokrčil rameny, a jsme nesli ve svém bunda na molo.
  
  
  Odina na ego asistentů přinesl Сциллу se tam, a pak toho, jak se podíval se na mě na kotvící a vybavení, шлюп byl vybaven zásobami, a my dát své výstroje níže. Ксефрат strávil efektivní provoz, a těsně před polednem jsme ускользнули z přístavu bar. Pracuje pod mocí грохочущего palubního motoru, jeho пробирался přes nahromadění lodí, kotvící v zátoce, pocit letargie řízení. Teprve když jsme se ocitli daleko od bóje, обозначающего vstup do zálivu, ji dal kolo Christinou a šel dopředu.
  
  
  Стаксель vylezl jako první; on byl самонастраивающимся, že výrazně zjednodušila plavání sám. Christina řekla mi, že je trochu chodila pod plachtou, ale jen na malých lodí, tak že, s výjimkou mimořádných situací, její počítal, že všechny závažné budu dělat sám. Když cleaver začal zaplňovat jí, otočil se a řekl dívce zvednout шлюп proti větru. Ona přikývla, otočila kormidlo, a držel ego, silně сморщившись, dokud nos není otočil a začal tleskat cleaver. Když jí byl rád, že ona způsobila nás více či méně sebejistě pohybovat ve správném směru, její se vrátil a zvedl těžký jeskyni. Sami to nebylo snadné, a to i s plug-in kabelu, ale ji konečně připnul těžký plachty na vrcholu stěžně a vyčistil faul.
  
  
  "Scylla" раскачивалась středně silných vlnách, a musel jsem se trochu tančit, dokud ji manévrovat na úzkém pásu mimmo střechy kajuty. Když ji vrátil na prostornou kabinu, Christine bylo těžké řídit kánoi; Její sel vedle ní a vypnul motor. Ticho bylo nádherné.
  
  
  "Je to velká loď" - tiše si ji při pohledu na velké мачту, když vítr začal plnit ego.
  
  
  "Dost velká", - souhlasil jsem, přičemž nah volant.
  
  
  Den byl jasný a svěží, pohyb lodí mírné a poměrně dobře рассредоточенное. Dokonce tak blízko ke břehu, byl pocit nekonečné hloubky pod naším tělem, voda tmavě modré barvy se změní v měkké pěny, když jsme se, aby jejich cestu přes vlny. Christina zvedla ruce, aby naklápění zpět své husté lesklé vlasy, na slunci ji mohl vidět v nen měděné odlesky. Ona se zhluboka nadechl, vychutnával vítr a slaný vzduch, se zavřenýma očima; když otevřela ih znovu, podívala se upřímně na mě.
  
  
  "Dobře," řekla.
  
  
  "Ano."
  
  
  Podívala se zpět, vstup do zálivu byla už jen další неотличимой součástí linie pobřeží. "Konečně jsme sami". Ona se usmála. "Mám na mysli opravdu sám."
  
  
  "Aha." Jeho, pohlédl na venkovní trap, vedoucí do hlavní kajuty, a opatrně se podíval na nah. "Můžete se trochu pracovat se kontrol? Jí chci vyzkoušet některé věci níže".
  
  
  Christine přikývla a znovu převzal vedení. Jedinou viditelnou země, kromě prezidentem ruské federace vladimirem putinem za námi, byl Zakynthos a ostrov se nacházel na mnoho mil na pravé palubě.
  
  
  V skuteční profesionálové, samozřejmě jako všechno je v pořádku, že přece co buď překvapení by nemohlo vtáhnout nás do nějaké problémy s lodí. Její sešel dolů, najít nějaký jiný problém.
  
  
  Může být, její переусердствовал, ale já ji vyšetřil všechny vnitřní části lodi požadoval možných problémů. Zdálo se nepravděpodobné, že by někdo mohl nastavit nějaké odposlouchávací zařízení na "Сцилле", ale nemělo smysl riskovat. Dole bylo překvapivě prostorný, s hlavní каютой, v níž ji mohl stát téměř vzpřímeně. Lodní kuchyně byla kompaktní a viditelně novější než loď s střechou na plasty a malým umyvadlem z nerezové oceli. Tam byl elektrický lednice, který jí řekl Ксефрату, že nebudu používat; to znamenalo spuštění motorů pro udržení nabití baterie, a jeho shell není pro tento. Jak by to bylo pro nás, staré původní lednice ještě zůstal, a nen byl blok ledu o hmotnosti padesát liber, aby pivo zůstalo studené.
  
  
  Také v hlavní kajutě byly horní a dolní pryčny na levoboku, a na druhé straně - křeslo s integrovanými měkkými sedadly po stranách; jídelní část můžete vynechat, aby se zase vše v manželskou postel.
  
  
  Před, přes krátké úzké uličky, obklopené čelem a přívěsným skříňkou na oblečení, byla další kabina, v níž je na mírně zakřivené койках spali dva. Aby se dostal dovnitř, musel jsem téměř vždycky, protože výška pod nosní podpalubí se dramaticky snížil. Poklop s víkem z plexiskla byl jediným zdrojem světla, a její mírně приподнял to, aby se nadýchat vzduchu ve vlhkém interiéru. To udělal mentální poznámku, aby se zavřít, v případě, že počasí bude špatné; i při tom, že u nás byl automatický drenážní čerpadlo, tam byl žádný smysl čerpat vodu bez nutnosti.
  
  
  Mě potřebovala skoro hodinu, aby se ujistil, že Scylla čisté. Je hloupé, řekl ji k sobě, a být zatraceně opatrný, ale jedna asi první věcí, kterou ji naučil v шпионском-mail бизнесявляется, - to nikdy brát nic jako samozřejmost. Kromě toho, oni byli dva kluci, kteří v předvečer snažili charterové Сциллу, nemluvím už o "nehody", повредившей jinou loď. Ne, hodinu stálo. Ji otevřel pár lahví piva a přinesl ih zpět do kabiny.
  
  
  "Bála jsem se, že jsi usnul," řekla Christina.
  
  
  "Jen se ujistit, že je vše v pořádku. Teď můžeme mluvit." Její sel daleko od nah, v docházkové vzdálenosti; bylo na čase přejít k věci.
  
  
  "Čistá... fault?" - snadno se zeptala.
  
  
  "Ne," důrazně řekl jsem.
  
  
  "Chceš si sednout za volant?"
  
  
  Ji, podíval se na pravé palubě. Jsme приближались na místo, na jižním cípu Закинфа, a to znamenalo, že brzy budeme muset změnit kurz a vydat se na sever-západ. Její zkontroloval vítr, byli jsme na velké vzdálenosti, vítr foukal téměř od severu; změnit kurz, nemusí znamenat nic, kromě změny stanovení закрутке. Loď stabilně плыла dopředu, jednoznačně šťastnější pod plachtou, než s motorem.
  
  
  "Odlož řízení sebe", - řekl jsem. "Máš to dobrý."
  
  
  "A teď můžeme mluvit?"
  
  
  "Jestli chcete."
  
  
  Ona se otočila, dohlédněte s kompasu, stanovené otevřeně před volantem.
  
  
  Její zeptal se. - "Dobrý?"
  
  
  "Co na to říct?"
  
  
  Její začal otevřeně. - "Proč jsi včera v noci jsem se bála tohoto stroje?"
  
  
  "Stroj?" To тянула době.
  
  
  "V blízkosti mého hotelu. Existuje nějaký důvod, proč za tebou třeba sledovat?"
  
  
  Ee oči se rozšířily, když se podívala na mě. "No samozřejmě! Copak nevíte?"
  
  
  Její, povzdechl si a lehce se dotkl její nahé ruce. "Poslouchej mě, Christine, nám lépe co-co to vyřešit. Jsi na této cestě, protože tvůj bratr tvrdil na tom. Ale zatím nevím, kolik máš s ním kontakt a, jak to bylo. . Ji budu poctivá; to se mi nelíbí. Alex - ještě starý, a je mi líto, že to vedl tě to, ale, samozřejmě, nelze jej odradit od toho. Co musím vědět v první řadě, jak jste zapojeni do tohoto podnikání ".
  
  
  To облизнула rty, znovu podívala na kompas, a pak vstal, aby se zkontrolujte, zda nastavení закрутке. Konečně to пожала rameny. "To je dobře. První věc, co vím o Алексе ... возвращающемся ... to je něco, co odina na přivítá vašich lidí přichází ke mně, když ji ven z butiku. Hlásí mi, že Alex se s vámi spojí". Ona se otočila ke mně. "Musíš vědět, Macchi, že jsem téměř nevěděl svého bratra. Bylo mi pouhých sedm let, když... přešel na druhou stranu. A před tím to bylo vždy pryč, tak ji viděl, ego velmi málo, vůbec. matka zemřela a otec zemřel před mnoha lety, kdy jí byl dítětem. Takže, ji, domnívám se, on... on cítil, že on, protože ji bylo jediným zbývajícím členem rodiny... on by mi to věřit? "Skončil na вопросительной notu, která se zabývá mě velmi успокаивала.
  
  
  Její není hans této hodnoty. "Jaké kontakty jste udržovali s ním od té fretku?"
  
  
  "Dvakrát, třikrát ji získal zprávy; já nevím, jak to ih se mi odhlásila. Je to jen zobrazena ih
  
  
  když ji vracel domů z povolání nebo z práce ".
  
  
  "Co v nich bylo?"
  
  
  "Mám ih ne s sebou. Poradil mi, abych hořet ih".
  
  
  Díky Bohu alespoň za to, že ji sami. "Ale ty jsi pamatuješ ih".
  
  
  "Samozřejmě. On řekl, že se vrátí, že ego ubytováni američtí agenti a že chce, aby to bylo tam."
  
  
  "Pořád fretka nechápu, proč jste se sešla s ním."
  
  
  "A jeho taky."
  
  
  "Chce tě vzít s sebou?"
  
  
  "Nemohu říci. Jak ji znám, její v plánu vydat se s vámi na Korfu, setkat se tam s Alexem a pak se vrátit do Athén. Dovolená skončí". Ona nepřítomně se usmála. "Jak je její vágní vzpomínám si, můj starší bratr, vždycky byl tvrdohlavý člověk, vždy požadoval jejich vlastní cestu. Možná, že prostě chce vidět poslední zbývající člen rodiny".
  
  
  Bylo jasné, že jsme nikam продвинемся, tak ji změnil směr. "Pojď vrátíme se k hnědé autě v noci. Ty jsi se bála. Proč?"
  
  
  "Já nevím. Nikdy ji předtím pracovala v podobných věcech, tak snad to příliš dobře informovaný o... těchto věcech".
  
  
  "Je to hloupá vývrtky, ale jeho ego musí zeptat. Jste nikomu o tom neřekli? Myslím, že něco takového, co slyšel od svého bratra, pak všech těch letech?"
  
  
  Ona rozhodně zavrtěla hlavou, pak hej, museli porazit pramen vlasů ze svého rta. "Ne. Mám... nemám žádné blízké přátele, Macchi. Nikdo, s khem ji, stala by se mluvit".
  
  
  Ji, podíval se na nah. "Je to trochu divné", - upřímně řekl jsem. "Ne blízké přátele?"
  
  
  Je to zarudlá pod jeho opálení. "Ach, ano, já ji chápu. No, jeho, bylo ... až do nedávné doby spojena s jedním mladým mužem. Mám větší ego ne. A nemám žádné blízké kamarádky. Moje práce a můj nový univerzitě; její silně změnil svůj život tak, že není nikdo, komu ji bych řekla je ".
  
  
  "Ale pořád jsem se bála".
  
  
  Opět se пожала rameny. "Ty jsi špion, Macchi a jsem si jistá, že to není tvé pravé jméno, ale na tom nezáleží; copak jsi подозреваешь něco takového stroje to včera v noci?"
  
  
  "Uh-huh. Ale ne nutně. Je to přísně tajné operace, Christina; nikdo nesmí nic o ní vědět, kromě těch, kteří se na ní podílí".
  
  
  "Ano, myslím, že ..."
  
  
  "Dobře, pojď zkusme o tom. Možná, že někdo unikly na nějaké podrobnosti o této operaci. Naším úkolem - ještě dotáhnout věc až do oba konce. Máme pár dní na moři, o tom mluvit, tak začni s tím, že řekni mi, jak Alex by se s tebou kontaktovat. na Korfu ".
  
  
  To se pohybovala, snažil se kontrol, kdy "Scylla" раскачивала кильватерный po velké motorové čluny. Pak povzdechla si a padla na oranžovou záchranný kruh, který používá jako opěradlo. "Dohodli jsme se na datu a času setkání. Je to taverna na Korfu".
  
  
  "Oh, v pohodě!" Její всплеснул rukama. "Přesně tam, kde každý uchazeč o ego, mohl očekávat, že ego je najít v Albánii".
  
  
  "Ano, ale nikdo by ego hledat, Macchi".
  
  
  "Co tím myslíš?"
  
  
  "Ve svém posledním příspěvku, mi řekl, že čas je nejdůležitější. Po dobu minimálně dvou nebo tří dnů, pak ego péče se zjistí, že je pryč".
  
  
  "A jak emu se to podaří?"
  
  
  "On řekl, že ne. Ego zprávy byly krátké".
  
  
  "Ano, myslím, že ano. Korfu". Její vstal, sestoupil dolů a vrátil se se svazkem tenké karty. Když ji našel ten, který byl na Korfu, se mi dost bylo trochu pohled, aby pochopili, že všechno bylo špatně. "My tam půjdeme," řekl jsem.
  
  
  Podívala se tam, kam ukazoval její. "Proč?"
  
  
  "Protože, když jsme s tvým bratrem уедем, nám zbývá dlouhá běhání, patnáct nebo dvacet mil v každém směru, až se dostaneme otevřené šaty. Že by se nám mluvil, někdo může hledat Alexe, než budeme moci přejít na Taranto ".
  
  
  Podívala se na mapu. Korfu, hlavní město Korfu se nachází na půli cesty podél východního pobřeží ostrova. Jen pár kilometrů od vody byly pobřeží Řecka a Albánie, a její nehodlal se snaží uniknout s перебежчиком na obou těchto zemí na lodi, která se zabývá mohla rozvíjet jen čtyři nebo pět uzlů. V každém případě, není odtud; já bych potřebovala trochu času, aby se jen dostat na Korfu na otevřenou vodu. Možná, kdyby mě navštívili dva těžké váhy, jeden, kolem kterého je teď mrtvý, pár nocí zpět, ji dovolil bych si. Ale teď o tom nemůže být řeč.
  
  
  "Ale co jiného můžeme dělat?" - zeptala se Christina.
  
  
  Ji dlouho se díval na graf. Na mořském pobřeží ostrova Korfu se nacházelo malé městečko zvané Agios Маттаиос. "Víte, toto místo?"
  
  
  Christine zavrtěla hlavou. "Nikdy jsem nebyla na Korfu".
  
  
  "No, my jsme поплывем tam, a opustit tuto loď. Myslím, že se nám podaří najít nějaký stroj, aby se, aby nás na Korfu".
  
  
  "Ale ... Macchi?"
  
  
  "Jak nechtěl?"
  
  
  "Proč musíme jít na takové místo, jako je Agios Маттаиос?
  
  
  Musíš být turista, ale já... no. Nám jeden turista není поплывет v takové tendence kategorizovat osoby, která místo a nepůjdou na Korfu. Pokud bychom tam velmi spěchajících. "
  
  
  Ona byla v pořádku. Pokud by jsme šli hrát to na oba konce, a to zejména v rozhodující fázi, nemohli jsme si dovolit nic vlastní. Její rozbalil ještě pár grafů, je, že se odhlásila. "Dobře, Christina, máš pravdu. Dnes večer jsme se zastavili někde na Селфалонии. To je další velký ostrov, pak Закинфа. Zítra večer Preveza, ale takto ne když Agios Маттаиос. Ale když se dostaneme tam, u nás bude něco jako problémy s lodí; to bude naším ospravedlněním, a já způsobím, aby vše vypadalo důvěryhodně. Přenocování v Korfu, a pak zpět do ... "
  
  
  Tak zoufale zavrtěla hlavou, že jsem musel umlčet. "Co se stalo?"
  
  
  "Ne!" zalapala po dechu. "Ne tam!"
  
  
  "Ale proč ne? Nejlepší je prokletý místo, které mohu ji vidět, i když ego je těžké vyslovit".
  
  
  "Nemám na mysli tam." Ukázala na mapu. "Není Agios Маттайос". Ee prst znovu šel nahoru po pobřeží. "Tam venku".
  
  
  "Preveza? Co je na tom špatného?"
  
  
  Bez ten důvod, proč jej začal uvědomovat, že to уткнулась tvář mi na rameno, вцепившись na mou ruku. "Ne, Macchi, nebo jak se tam jmenujete. Prosím! Kde by jsme jsme se zastavili, ať to nikdy nebude Preveza!"
  
  
  
  
  
  
  Desátá kapitola.
  
  
  
  
  
  Takže jsme nestihli Превезу. Námitka Christina byla tak истерическим, že jsem se rozhodl prozkoumat, alespoň tehdy. Pak to hej, zdálo se, že se styděl za svůj výbuch, jako by se hotel mohl zvednout ego zpět. Ale že by to nám systému jmelí na paměti, jí byl vděčný; to se ukázalo, že v sále pod tlakem, a již není nádherná bohyně vodní lyže, která se zabývá, mohou náhodně vyzvednout amerického cestovatele a vydat se na malou plavbu. To je vrácen správný pohled na věci, a to bylo dobré pro mě.
  
  
  Zbytek prvního dne jsme strávili, se těší otevřeným mořem, drží se dál od Закинфа a když slunce začátek закатываться nad otevřeným Středozemním mořem, v čele Аргостилион, hlavní město Kefalonie. V přístavu jsme se ještě hromada, potraviny v konzervách, ledu, hodně alkoholu pro kuchyní, pak našli restauraci, kde ponuré поужинали . Christine se rozhostilo ticho, soustředit se na svůj talíř na неотличимых zeleniny a koření, když slunce zmizelo za oknem.
  
  
  "Domnívám se, - řekla, - budeme spát na palubě?"
  
  
  "Alexander byl plán".
  
  
  "Ano." Řekla to s povzdechem poslušnosti.
  
  
  "To je problém?"
  
  
  "Ne." Řekla to příliš rychle. "Můžeme jít do přístavu a hodit kotvu?"
  
  
  "Může být. Její vysvětlit u kapitána přístavu; budeme pravděpodobně moci vyzvednout zdarma molo".
  
  
  "Nemohli bychom prostě... pokračovat?"
  
  
  "Říkal jste, že máme tři dny. Kam spěchat?"
  
  
  "Už jste někdy plavil v noci? V otevřeném moři s plachtami, vyplněné lehkým větrem?"
  
  
  Slova zněla divně, od Christina. "Ano," odpověděl jsem.
  
  
  "Pak se nemůžeme my, Macchi?" Ee ruka vklouzla do stolu a dotkla mé ruky prsty. Oni byli v klidu, mírně se chvějící.
  
  
  "Máte na mysli, že chcete plout celou noc?"
  
  
  "Bylo by hezké".
  
  
  "A proč ne?"
  
  
  V tuto chvíli číšník přinesl nám turecká káva, a dokud se její фильтровал sediment ze dna sklenice přes zaťaté zuby, Kristýna vstala, abych se sebou. Když se vrátila,v nadšení , je to tak klesl na židli, že jsem si myslel, že ona přijde ke slovu jeho.
  
  
  "Macchi!" - прошипела to. "Tam byl někdo!"
  
  
  "Uh-huh. Že pro někoho?"
  
  
  "Muž! Opřen o sténat otevřeně před módní dámské koupelnu!"
  
  
  "Takže?"
  
  
  "Ale já jsem ji viděla ego dříve! Včera v noci v Пиргосе!"
  
  
  To upoutalo mou pozornost. "Kde v Пиргосе?"
  
  
  "To bylo..." To заколебалась, používá palec k ústům a okousaný nehty. "V mém hotelu, pak jsem odešel od vás. Když jí přišel, on mluvil s recepční".
  
  
  Jeho růže. "Je tam ještě?"
  
  
  "Ne! Když jeho pryč, je to pryč. Macchi! Jak mohou tak za nás následovat?"
  
  
  "Nebuďte příliš jistá, že to sleduje nás."
  
  
  "Ale měl by tam být!"
  
  
  "Dobře, dobře. Hang loose". Vstal. "Dovolte mi udělat malý návštěva sami".
  
  
  Ale když ji vrátil do malého průchodu z hlavní jídelně, tam vůbec nikdo nebyl, a on zjistil, že pánské zabudován je prázdná. Když ji vrátil, Christina s úzkostí se podíval na mé straně, a já jsem zavrtěl hlavou, když selle. "Nikdo. Jste si jisti, že to byl stejný muž, kterého jste viděli ve svém hotelu?"
  
  
  "Ano."
  
  
  "Popište ego".
  
  
  To заколебалась, kousání ret. "To bylo ... pod tebe, ale je velmi široký. Tmavý oblek, tmavé vlasy. Plešatý, myslím, ale to
  
  
  nosil klobouk, tak ho a nemohla být jistá ".
  
  
  "Co udělal?"
  
  
  "Je to prostě... stál tam. Mluvil s recepční..."
  
  
  "V jakém jazyce?"
  
  
  "Ach, řecky".
  
  
  "Mluvil s vámi? Udělal vůbec něco?"
  
  
  "Ne, nic takového. On jen zíral; cítila jeho ego pohled na sebe, na celou cestu nahoru po žebříku".
  
  
  Její smál se. "Nemůžu ego vinu".
  
  
  "Ale on je tady!"
  
  
  "Uh-huh. To není sranda, ne? Dobře, Christina, je to plavání na celou noc. Ale musíš se bavit mě u řízení, pokud nejsem schopná udržet oči otevřené."
  
  
  Ona se usmála. "Slibuji, Macchi, že udělám, co budu moct, aby jsi usnul".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Do té doby, jak jsme se vydali zpět k lodi, kolem vymyšleného bezstarostné Christina zmizel; na každém kroku pořád hledá asi přes rameno, dokud mi nemusel říkat hej, aby to uklidili ho. Když jsme byli na palubě a čistí přístav, ona pečlivě осматривала každé lodi, mimmo kterého jsme projížděli, a pak sledovala všem, co двигалось. Byla skoro tma, ale několik jiných lodí stále řítí sem a tam. Jednou kolem nich bylo motorový člun, dobré velikosti, která se zabývá sklouzl blízké k nám, набитая визжащими гуляками, které by zřejmě bylo fuk, kde se bude konat večer. Někteří kolem nich zóny nám je po ruce, Její, mávali na revma, ale Christine se zdálo, že se snažil ukrýt na mysli.
  
  
  "Zapomeň na to!" - огрызнулся jsem. "Stačí přitáhnout k nám na vědomí. Nejsou toho typu".
  
  
  Ona rozzlobeně podívala na mě, pak выпрямилась a volně zamával удаляющемуся крейсеру. Když jsme se dívali, rychlosti loď zamířila k obrovské motorové jachtě, téměř tak velké, jako parníku, která se zabývá плыла v moři na volnoběh. Každý, dvířka hořela světla, a dokonce i z této vzdálenosti ji mohl slyšet rockovou hudbu, slabě доносящуюся v & nb.
  
  
  "Zdá se, na večírek," podotkl jsem.
  
  
  Christine přikývla. Podívali jsme se, jak se motorový člun pomalu jde vedle motorové jachty. Byly volné a připojeny kabely, a ještě vyplněný lodě menší velikost byla zvýšena na úroveň hlavní paluby. Ozval pláč, smích, a v dalekohledu ji viděl, jak jedna žena vstala, málem padající přes palubu.
  
  
  "Zatracení blázni", - zamumlal jsem.
  
  
  "Ano," - souhlasil, že dívka vedle mě. "Turisté".
  
  
  Ji, usmál hej. "Jako její."
  
  
  "Ne, Macchi. Jsi špion".
  
  
  Její, поморщился. "Dobře, tak se slečna asistent špionážní. Posaďte se za volant, dokud se její спускаюсь dolů a вытаскиваю pro nás teplé svetry. Zima".
  
  
  Její úsměv byl plný smysl. "Ale mě není zima".
  
  
  Na ní bylo lehké tričko, neopatrný застегнутая na vrcholu plavkách, a jsou stejně vybledlé modré šortky. Ji pokusil jsem se ukázat, jak vysoko hodnotíte její vzhled. "Pojďme se a odejít," řekl jsem a sešel dolů.
  
  
  Když se jí vrátil, ona kroutil, stočený do klubíčka na širokém vloženém sedadla, které batolata, po celé kabině, se zkříženýma nohama a opřená hlavou na loktech.
  
  
  "To vypadá pohodlně, ale nechci, aby jsi tak řídila mou lodí v noci. Příliš snadné spát v této poloze".
  
  
  "Ano, kapitáne," odpověděla ona, lehce vítá mě.
  
  
  Jeho obsazení hej, svetr a hodil přikrývku na sedačku vedle ní, pak šel dopředu, aby se zkontrolujte, zda sekáček. To byl příjemný napjatosti větrem, a když zkontroloval její ego, jeho zjistil, že самонастраивающаяся výbava není zhorsilo. Kotva byl kladen město, připravený skočit na palubě, pokud budeme muset zůstat, i když v těchto hlubokých vodách nebylo mnoho míst, kde naše lano dosáhl by až na dno. To jsem zapomněl zavřít přední poklop, psychicky přijetím poplácání Натаниэля Franklin po zádech, a plazil se zpět ke skříni.
  
  
  "Všechno je v pořádku, veliteli?" - zeptala se Christina.
  
  
  "Aha." Její zvědavě se podíval na nah. "Zdá se, že jste se díval příliš mnoho filmů o vozový park".
  
  
  "Učil jsem se plavat americký prapor".
  
  
  "Ha! Myslíš, že tyto slabí opravdu umí plavat?"
  
  
  "No, to byla malá loď. V ní bylo sotva dost místa pro nás oba".
  
  
  "Musí být, bylo to nádherné". Její klesl na sedadlo vedle ee подвернутыми nohama.
  
  
  Náhle se posadila upřímně, dohlédněte s проблескового маячка na pravé palubě. "Co to je?"
  
  
  Jsem musel kontrolovat svůj rozvrh. "To svatí na ostrohu, který jsme viděli, když šli do přístavu. Jakmile jsme nechat ego za sebou, jsme se opět направимся na sever".
  
  
  "Jasně. Máš pravdu, Macchi, teď není čas, a ne věnovat pozornost. Chceš spát? Jste měli dlouhý den".
  
  
  Ee hlas je absurdní téměř prim, jak mluvila, zatímco zírala otevřeně před sebou, obě ruce na kola s paprsky.
  
  
  "Ne. Ne teď. To jen sedím.
  
  
  a... užívám výhledem ".
  
  
  Christina nevšiml trapnou poznámku.
  
  
  Dlouhou dobu nikdo kolem nás nemluvil; ona pak začala kroutit, pocit můj je bližší pohled.
  
  
  "Proč jsi tak na mě díváte?" - podráždění zeptala se.
  
  
  "Nemyslel jsem, že jsi возражаешь. Včera v noci na ulici, byla jsi... zcela jinou dívkou".
  
  
  "To platilo".
  
  
  "Jako muž v hnědém мерседесе?"
  
  
  "Samozřejmě."
  
  
  "A teď ih ne?"
  
  
  Otočila hlavu ke mně, a v сгущающейся tmě její oči byly klidný a střízlivý. "Macchi, její, možná, hotel bych jít s tebou do postele. Na chvíli. Pokud by bylo třeba dělat s tebou milovat, aby se přesvědčit někoho v tom, že jsme takové, jaké předstíráme, ji by se pohybovala. Na chvíli ona byla v lásce s jeho однокурсника, a můžu upřímně říct, že on byl zdaleka tak atraktivní, jako ty. A přesto... - To пожала rameny a znovu se podívala nahoru, pak znovu na mě. "Nejsem děvka, aby повалиться do postele s první americký turista, nebo špión, říkejte se jak chcete. Chápete?"
  
  
  "Samozřejmě." Trochu ji отодвинулся od nah, ale ne na vzdálenost dosahu. "To také vysvětluje, proč jste se najednou rozhodli plout celou noc".
  
  
  Bylo příliš tma, aby viděli, zarudlá, zda to je, ale podle toho, jak to наклонила hlavu, ji si uvědomil, že ona byla překvapená.
  
  
  "To je pravda, Macchi. Částečně. Pokud jí chci být pevný ve svém odhodlání, není tam žádný smysl riskovat zbytečné pokušení".
  
  
  "Ale jen částečně?"
  
  
  "Ano. Její trochu myslel s nimi fretka, jak jsme řekli dříve, dnes".
  
  
  "O čem?"
  
  
  "O tom, jak se změnila naše plány".
  
  
  "Co tím myslíš?"
  
  
  "Alex... on je velmi opatrný. Podezřelé. Ji, vím že je to jen na krátkých zpráv, které obdržel od něj".
  
  
  "To je něco jako udělal takový dojem."
  
  
  "Tak co si myslím ... bylo by moudré provádět tyto změny".
  
  
  "Myslíš, že bychom měli vyrazit na Korfu, jak bylo plánováno?"
  
  
  "Myslím, že by to bylo nejlepší, aby".
  
  
  Zajímavé bylo, že já sám jsem si myslel ve stejném duchu a rozhodl se, že vedu sebe příliš opatrně. Pokud by došlo k porušení bezpečnosti nebo nějaké stíhání, nebyl by tak velký rozdíl, ať jsme mezi Korfu a pevninou, nebo na volném moři; v každém případě chytí nás.
  
  
  "Já taky," řekl jsem.
  
  
  Ee oči se rozšířily od charta povolení na výkon, jako by čekala hádku. "Uděláš?"
  
  
  Její vysvětlil své úvahy. Ona přikývla.
  
  
  "Problém je v tom, - pokračoval jsem, co nás muset zabít den, nebo tak, pak toho, jak se dostaneme do Korfu s to je rychlost, s jakou se budeme plavit.
  
  
  Jeho, cítil, jak to напрягается při tomto jménu, a znovu se divil, proč to není vybavení přístup k tomuto místu.
  
  
  "Ale, - pokračoval jsem - jednou, údajně to dopadlo, příští zastávka, nepočítaje v Korfu, musí být na Паксосе. Mohli bychom tam zůstat další den, ale pokud si myslíte, že se za námi někdo sleduje, nemám rád být příliš dlouho na jednom portu ".
  
  
  "Ano, to chápu. Ano, je možné, že něco воображаю, Macchi, ale protože ji viděla tohoto muže v hospodě v Аргостилионе, je to tak nemyslím, ne příliš".
  
  
  Možná je na čase, abych tady o mé schůzce, ale je to tak nemyslel. Ještě ne. Čím více ji viděl, tu dívku, tím těžší to stane, a to použít i k poslání.
  
  
  "Dobře, - řekl jsem, - jsme побеспокоимся o tom zítra. A řekni mi, jak Alex plánuje spojte se s tebou příště".
  
  
  "Já... já neměla nikomu nic říkat. I tobě".
  
  
  "To je hloupost. Ty jsi řekl něco o hospodě na Korfu, ale nic víc. Předpokládejme, jsi spadla přes palubu, nebo něco podobného".
  
  
  Ona se usmála. "Jsem плаваю, jako ryba".
  
  
  "Není vám přinese maximální užitek, pokud spadnete v noci, dokud ho spát dole. Nemůžete chytit loď pod plachtou, věřte mi".
  
  
  "To se nestane, Macchi".
  
  
  "Nebuďte příliš jistý. V každém případě ji budu spát tady."
  
  
  "Bude zima".
  
  
  "Alespoň budu mít společnost. Dole osamělý".
  
  
  Ona se smála.
  
  
  "Takže, vraťme se k věci. Váš kontakt s Alexem".
  
  
  "Právo, Macchi. Nemůžu říct".
  
  
  "Je ti lépe přemýšlet znovu, miláčku. Pokud za námi půjdou lidé, můžeme разлучиться nebo ještě hůře".
  
  
  To заколебалась, прикусив ret. Konečně to pomalu zavrtěla hlavou. "Možná zítra. Dai-ka přemýšlet, Macchi".
  
  
  "Řekni upřímně, Christine." Je mi nařízeno setkání s Alexem, zvednout ego a dodat do Itálie. Otevřeně teď jsi jediný kontakt, který mám s ním, takže se nám lépe svěřit příteli přítele nebo otočit výplaty je tady a říct, krejčí vezmi "
  
  
  Ona se zatřásla, její oči se rozšířily strachem.
  
  
  "Ty by se stahl!"
  
  
  "Míru sakra, jí by to udělal." Její oklamal, ale soudě podle její reakce, to bylo částečně přesvědčena.
  
  
  "Prosím, Macchi. Vše je tak nové pro mě; já nevím, co dělat, koho poslouchat. Musíme být v rozporu?"
  
  
  "Volba je na vás", - důrazně řekl jsem.
  
  
  "Pak jí řeknu tobě."
  
  
  Její počkal, až se ticho stane dostatečně hustá, aby se řezat nožem.
  
  
  "Zítra," tiše řekla Christina.
  
  
  Její rozzlobeně podívala na nah, pak si povzdechl, navlékl na měkkém sedadle a vzal záchranný kruh, místo polštáře. "Vzbuď mě, když rostou unavený", - прорычал jsem.
  
  
  "Ano" - jemně řekla.
  
  
  "A pozorně sledovat kompas".
  
  
  "Ano, pane".
  
  
  
  
  
  
  Jedenáctá kapitola.
  
  
  
  
  
  Ráno выдалось fouká, temné mraky неслись низменному nad hlavou. Ne když tam pracovali těžké sekání, a těžká loď s širokými trámy раскачивалась a spadl, jak сбежавшая koně. Christina spala dole, ale brzy se znovu vyšel na palubu, je bledá a взволнованная.
  
  
  "S námi je všechno v pořádku?" - zeptala se s úzkostí při pohledu na mraky.
  
  
  "Není čeho se bát." Musel jsem закричать, перекрывая narůstající vytí větru, hrom a skřípání lapat. Náhlá změna větru způsobila velké jeskyni tleskat, jak se odkazovaný, rozrušený orel; Jeho bojovali s volantem, až jsme se ocitli v kurzu větru, který opět naplnil plachty.
  
  
  Christina si opřela o střechu kajuty a trochu огляделась šílený pohled. "Kde to jsme? Nevidím země".
  
  
  "Oh, to je někde tam venku". Její neurčitě zamával směrem k pravé korálek.
  
  
  "Ale copak to nevíš?" V ee hlase byla tenká nádechem paniky.
  
  
  "Neboj se." Ji, podíval se na hodinky, bylo kolem šesté ráno. Jednou v noci ji прикинул naši rychlost a rozhodl se, že jsme, například, naopak Превезы, ale to bylo velmi zhruba. On řekl dívce. "Pokud se zdá, že u nás problém, vše, co potřebujete udělat, je vydat se na východ, a uvidíme zemi." V tuto chvíli to není příliš lákavá vyhlídka, protože vítr teď foukal od toho směru, a pro překonání ega potřebovala by série nudných dlouhých галсов. Díky Натаниэлю to věděl dost, aby pochopil, že low-pomocný motor nepomůže v takovém moři; bez стабилизирующего účinek větru v парусах "Scylla" více pohyboval by se nahoru a dolů, než dopředu.
  
  
  "Ale... my nemůžeme přesně zjistit, kde to jsme? S tím..., jak jste to nazval? Trojzubec?"
  
  
  Ji, zasmál se. "Секстант". Jeho, pohlédl nahoru. "A do té fretky, než se objeví slunce, na kterém lze zastavit, revmatismu - ne".
  
  
  To нахмурилась, jasně обеспокоенная, uklidila svou ruku ze střechy kajuty a hned отшатнулась, téměř se zhroutil na venkovní průchod za sebou nah.
  
  
  Její, plakala. - "Podívej se!" "Pojďme si rozebrat nohy v tomto malém plavbě. Pojď sem a posaď se".
  
  
  Ona dělala, jako hej, říkají, kymácející přes otevřenou kabinu a málem врезавшись v нактоуз kompasu. Její popadl ee za ruku, притянул k sobě.
  
  
  "Zůstaň na místě. Jaroslav boha, není ломай kompas, protože pak i jeho by se začal bát".
  
  
  To se letmo usmála a uklidila vlasy z obličeje. Ee kůže byla vlhká, a to nebylo od spreje, které se čas od času byli rozděleni na bok. Jí věděl, že tento pohled.
  
  
  "Cítíte trochu укачанной?"
  
  
  "Je mi nevolno? Nevím tohoto slova".
  
  
  "Bolestivé".
  
  
  "A... trochu. Tam tak dusno, a loď tak hodně skáče".
  
  
  "Uh-huh. No tak, zůstaň tady, dokud se nedostaneme odtud. Sedni si za volant".
  
  
  "Ji?" To uklidili ruce, jako by se bála ho dotknout.
  
  
  "Proč by ne? Nejlepší na světě lék na mořskou nemoc, aby se držet krok s del na palubě".
  
  
  "Já trpím na mořskou nemoc!"
  
  
  "Jako by se nás to říkali. V každém případě, její záruka, že za několik minut se budete cítit dobře. Prima péče je. Mám práci".
  
  
  Ona dělala, jako hej, řekl, скользнув k místu, které ho osvobodil, když ho postavil. Na chvíli se pochybovačně podívala na mě, pak se zhluboka nadechl a zvedl řídítka oběma rukama. Její sešel do kajuty.
  
  
  Když ji vrátil přes několik minutu, je to volně улыбалась, zvedl hlavu, aby se chytit vítr a solné mlze. Léčba zabralo rychleji, než jsem si myslel.
  
  
  "Chcete mluvit?"
  
  
  "Mluvit?"
  
  
  "Uh-huh. Víte".
  
  
  "Ano." Vstal z lavice, aby se lépe podívat ciferník kompasu. "O něco později, a Macchi? To teď trochu busy".
  
  
  Jí umožnila tuto projít.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  V poledne bylo
  
  
  znovu ticho a slunečno; Její konfrontace s pomocí секстанта a modlil se, aby můj základní navigace bylo alespoň dostatečně přesné. Její, byl překvapen zjištěním, že jsme zašli dál, než očekával; Preveza by měla ležet téměř na východ od nás. Byl to malý ostrov, ne více než čtyři-pět mil na délku, a ego bylo snadné nechat ujít. Vítr stále foukal z východu, a i když moře bylo klidnější, ještě byla nepříjemná malá havarijní . S povzdechem ji pustil za první naše ukotvení. To byl den pro potěšení, nebo i pro práci.
  
  
  Ji, sestoupil dolů, nainstaloval mapu našeho okresu na širokém stole v hlavní kajutě a poukázal na naši současnou situaci. Od této chvíle jsem se musela by se přesně slaví tyto odchylky, kdy jsme se pohybovali dopředu a dozadu, proti větru, sledovat přesný čas strávený na každou holky, a doufat, že moje hodnocení ujeté vzdálenosti byly dostatečně přesné. To by bylo snadné i s zkušenou rukou na volantu, ale to, že Christina napsala pro mě tam bylo vše mnohem složitější a nejisté; na konci, to se nikdy předtím отрывалась na mysli břehu. Na druhou stranu, já sám jsem byl velmi опытен v druhém plachtění.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Líže k večeru jsme se dostali na malý ostrůvek na nose. Den stahl zlatý, když jsme se vydali na skvělou malý přístav Porto-Гайо. Na první pohled se to zdá primitivní, неосвоенным místo; všichni, co jsme mohli vidět, je stříbřitě zelené olivové háje, táhnoucí se na všechny strany, jak jsme mohli vidět. Pak, když jsme приближались, mohli jsme rozeznat nízké budovy, bílé, hnědé a růžové, s holýma мачтами kotvící lodě, покачивающихся v přístavu.
  
  
  Městečko bylo malé, ale na přeplněných; Většina domů táhnul přes nábřeží. Kamenná promenáda hraničila s přístavem; na břehu bylo několik malých obchůdků, taveren a pár malých hotelů. Ne že projednávání tohoto, Christine souhlasil, že strávit noc na palubě "Сциллы"; kapitán přístavu určil nám molo daleko od břehu, že mě docela устроило. Naše loď nesla malé шлюпку připojuje k шлюпбалкам, na zádi, a dostat se na malou loď o velikosti vany byl velký čin z hlediska bilance a času. Když jsme spolu schoulené v nah, byli jsme tak низменному v & nb, co jsem očekával, že nás povodeň před tím, než budeme moci projít pár set metrů do přístavu bar.
  
  
  "Naštěstí tu není vodních lyžařů", - komentoval to.
  
  
  "Oh?" Nyní Christine se zdálo zábavné, zcela zapomenout na ranní starosti a strachu v předvečer noci.
  
  
  Trochu ji podařilo se mu proměnit svůj nice; шлюпка покачнулась a vyšplhala přes palubu trochu vody. Dívka vypadala neuhrazená, pak smála se:.
  
  
  "Ano, její, chápu, co máte na mysli. Možná bychom se měli vrátit na loď do setmění, a?"
  
  
  "Nebude žádný rozdíl; můžeme topit ne když v noci".
  
  
  "A můžeme vždy plavat".
  
  
  "Samozřejmě." Naše kolena, jako by se vzájemně proplétají, s tím nic nemůžeme dělat, a zdálo se mi, že to má něco extra tlak. Může být.
  
  
  Jsme udělali dlouhou procházku na malý město, a trochu погуляли mimo ego, hrát si na turisty s pomstou. Krajina byla zelená a kamenité, prudce stoupá nad mořem, jako na vrchol hory, propadlými, které ve delle byla většina řeckých ostrovů. Z prašné cesty jsme se mohli podívat nahoru a vidět svahu, posetý меловыми balvany, některé velikosti chatky, které stály prostředí nich, navíc doma, v některých případech liší hlavně tmavými čtverečky, обозначавшими ih okna. Хрипящая snaha stroj, jako předválečný citroen, проезжала mimmo nás, bodal dospělými a dětmi. Ji nikdy nenapadlo, že místní bohatí lidé, ostatní, které jsme viděli na silnici, byly buď гуляющими, a to buď vedením конными телегами. V podstatě jim není věnována pozornost na nás, muži nízké a коренастые, mnoho s velkými kníry, ženy ve standardní rolnické oblečení černé barvy do kotníku, obvykle se stejnými шалями, které se skoro zavíraly ih osoby. To bylo to, co mě zmateně v Řecku od chvíle, kdy ji poprvé začal číst o ní: proč takový solární celém hotelu a s její osvěžující vzduch a šumivé vody by měla být naplněna ženami a spoustou mužů ve věčném smutku. Pokud by jí byl filosoficky nastaven, ji mohl informovat o tom, Кристину, ale měl jsem jiné myšlenky. Plachtění způsobuje chuť k jídlu, který se může proměnit i toho nejnáročnějšího jedlíka v обжору, a jeho hladověl.
  
  
  Našli jsme hospůdek s výhledem na promenádu, a večeře byla tak překvapivě dobré, že jsme otálel v nen dlouho do noci. Místo jasně предназначалось pro cestující yachtmaster; Menu bylo částečně v anglickém jazyce, zdobí hrubě malované kotvy a mušle. Zpočátku jsme byli jedinými na tomto místě, ale brzy ввалилась skupina mužů a žen s загорелыми tvářemi a silnou rukou v mořské oblečení.
  
  
  Soudě podle обрывкам rozhovorů, ji slyšel, že to bylo smíšené skupina američanů a britů, včetně итальянку a dvou viditelných francouzů. "Nic zvláštního," řekl ji a sám se podíval na Кристину.
  
  
  Podívala se otevřeně před sebou, jako by na něco za mým levým ramenem, ale já jsem mohl říct, z její brady a поверхностному dýchání, že to bylo напряжена.
  
  
  "Co to je?" - zeptala jsem se, naklonil se dopředu, aby nás bylo slyšet.
  
  
  "To... to nic není". Ona se krátce usmála. "Zdá se, že její podezření vůbec. Ji a budu ráda, když to všechno skončí".
  
  
  "Budete?"
  
  
  "Ano."
  
  
  Její natáhl k její ruce přes židli. "Nejsem si jistý, že budu šťastný."
  
  
  Ona dlouho na mě podíval. "Ne," konečně řekla. "Možná, že ji taky nebudu".
  
  
  Nikdo nemluvil s námi, dokud jsme pili kávu, ale pak se jeden kolem francouzů přes pokoj vstal a záměrně šel k našemu stolu. Byl to štíhlý muž s копной přesýpací vlasů a plachý úsměv, plné důvěry.
  
  
  "Odpustit", - řekl, díval se především na Кристину. "Jste američané?"
  
  
  "Je," řekl jsem. "Je to čisté."
  
  
  "Jsme s přáteli měli zájem, zda chcete připojit k nám na drink". On se stále díval na Кристину;
  
  
  Ona pevně zavrtěla hlavou. "Je mi líto, řekla s chladnou zdvořilost. "Ale musíme se jít spát brzy, byl to dlouhý den." Vstala plynulé grácií princezny, která vehementně odmítá nevhodný obdivovatel. "Zaplatíš šekem, Daniel? Musíme jít. Její přijdu za chvíli".
  
  
  Francouz ustoupil, zjevně se snaží udržet беспечное v pohodě. Jí se usmíval sám pro sebe, раскладывая драхмы; dívka stále mě удивляла. Tím, že sleduje, jak se pohybuje směrem k wc, rád ji výhledem, a to i vzadu, krásně vzdušné bílé kalhoty s širší modrou košili přes ně. Jednoduchý oblek dal najevo, co v ní nebylo, a najednou, připomněl minulou noc, jsem nečekal.
  
  
  Přišel číšník, vzal peníze a dal ih kypré усатой žena za vstupenek. Je to dlouho o tom přemýšlel, a jeho začínal ztrácet trpělivost. Když se konečně vrátil, jeho byl již na nohou, ale když odjížděl, se jí znovu selle. Christine se stále ještě nevrátil.
  
  
  "Myslím, že je to moje netrpělivost", - řekl to sami a vědomě se podíval na hodinky. Její zkontroloval židli na druhém konci pokoje, dívali se na mé straně, a mladý francouz ухмылялся.
  
  
  Její donutil tiše sedět, popíjet zbytky kávy, zatímco moje střeva сжимались podle toho, jak plynuly minuty. Její vzpomněl si její zděšení, když viděla muže v restauraci v Аргостилионе a začal být nervózní, jako dříve.
  
  
  Žena za vstupenek informujete na mě podíval. Její ohlížel, konečně vstal a přišel k ní.
  
  
  "Doufám, že mluvíš anglicky".
  
  
  "Ale samozřejmě," odpověděla ona.
  
  
  "Mladá dámo". Její, ukázal směrem k wc, nebo, alespoň chodby, vedoucí k němu. "U nás byl dlouhý den cesty, a možná, že нездорова..."
  
  
  "Ale samozřejmě," - potvrdil to a zvedla svou одетую v černé тушу s vysoké židle, aby ковылять než v místnosti. Přes chvíli se vrátila, pokrčil rameny. "Nikdo tam nebyl", - řekla.
  
  
  "Kde, krejčí sakra...?"
  
  
  "Je možné, že zadní dveře". Pohlédla na židli, za nímž francouz vypadal podezřele vavřínech, jak se člověk, u kterého všichni osídleno a ne spěchat skládání. kousky dohromady.
  
  
  Kromě toho, že jsem nevěřil, to nás na chvíli. Nikdo vstávat z toho křesla, a zdálo zatraceně nepravděpodobné, že Christina hodila by se mě na noc kvůli náhodnému пижона. V každém případě, ne teď. Ji ignorovala.
  
  
  "Děkuji," řekl jeho ženě a spěchal do hospody. Když ji přiblížil k místu, kde jsme nechali loď, on nebyl překvapen zjištěním ji tam, ona by se zrovna vrátila jedna loď. Ale když se jí podíval se na затемненную přístav, ji byl schopen rozeznat tmavou postavu, дрейфующую v blízkosti Сциллы. Byl to malý člun s přívěsným motorem, nos kterém упиралось v krytu шлюпа, a podle toho, jak to покачивалась a spadl, mám dojem, že ji nechal tam jen několik minut zpět. Dokud ho sledoval, v иллюминаторах hlavní kajuty se blýskl svatým, a není pochyb o tom zůstalo.
  
  
  Její sel do lodi, отчалил, a co nejrychleji plaval přes переполненную přístav. Chrastítko veselý уключинах mi připadala jako hrom v uších, ale jakmile ji zastavil, aby se přijít na způsob, jak ztlumit zvuk, mimmo přehnala motorový člun. Ego po téměř zaplavila mě, ale já to udržel kontrolu a použil hluk, projít zbytek
  
  
  vzdálenost do "Сциллы".
  
  
  Její připojuje k nosu, pak vylezl na nosní palubu. Povrch byl vlhký od rosy, a ležel na ní, v ní a cítil, jak vlhkost prosakuje skrz košili. Mě to není strach; nejvíc Mě mrzelo to, že sergej šel přes kryt poklop z plexiskla, otevřeně před mým nosem. To znamenalo, že dveřích mezi каютами byl uzavřen.
  
  
  Její приоткрыл poklop, vděčný, že dříve se snažil выломать ego zevnitř. On se tiše houpal nahoru, a on spadl mezi dvěma úzkými lůžky v přízemí. Poklop opět zavřel, a on zpomalil krok, dokud není захлопнулся. Ji, šel k дверному проему kontrolou Huga v ножнах na předloktí, a přiložil ucho k tenké dřevěné desce.
  
  
  Pokud by můj řecký bylo lepší jí mohl říct, co říkají, ale slova tohoto člověka, aby se vymanily příliš rychle, aby ji mohl zahlédnout víc, než jen několik fragmentů rozhovoru. Ale ego je hlas dal jasně najevo, že někoho ohrožuje, a když ji slyšel, revmatismu Christina, nebylo pochyb o tom, kdo je. Její uslyšel zvuk prudkého facka a tlumený výkřik. Ji začala brát nůž v ruce, když se shora na mě upustil tuny cihel.
  
  
  On prošel přes poklop, který ji právě uzavřel. Ve tmě ji neviděl nic, kromě давящей na mě těžkopádné stínu, do přeplněných prostor mezi lůžky ji nemohl ani otočit, aby se dostat do člověka. Závan česneku dechu skoro škrtil mě, a to dalo mi sílu zoufalství. Ji, skočil jako mustang s заусенцем pod sedlem, snaží se setřást pocit na omdlení, пахнущего muže s jeho zad. Ego cíl narazila o nízký strop, to je těžké se zasmál, dokud ego ruce stále сжимали moje hrdlo. Znovu udeřil jeho ego, začal házet do jednoho kolem lůžek, když se dveře распахнулась.
  
  
  Sergej v hlavní kabině byl nevýrazný, ale po úplné tmě ho na chvíli oslepl. Všechno, co jsem viděl, byla silueta a lesk kovu ego ruce. Její udeřil jeho nohy, ale nemohl se do něj dostat. Ozvalo srážet kliknutím odváděného курка; Ji otočil, snaží se svést muže na zádech mezi sebou a pistolí, ale věděl jsem, že bylo příliš pozdě.
  
  
  Výstřel byl podobný šoku thunder tísnil. Na okamžik její měření, čeká, když dostanete se cítit, kam mě zasáhl. Ale zraněný nebyl, dokonce brzy znecitlivění, který předchází utrpení vážného nárazu. Když se jí opět podíval na siluetu ty v domovních проеме, ji viděl, že on zavrávoral. Muž, který napadl mě, povolil sevření a já se rozešel na svobodu, нацелившись na vraha.
  
  
  Její vyrazil zbraň na ego ruce a tlačil ego zpět. V tlumeném světle za oknem ji viděl Кристину, ee ruka byla zapleteného do ego vlasech, ona тянула ih iso všechny síly. Ale v boji ji volná ruka odletěla za záda a udeřila na olejové lampy lampy, выбив ji подвесов.
  
  
  Пылающая kapalina разлилась na stůl, pak na palubu, лизнув tabuli na cestě k nám v náhlé tmě. Její odstrčila tuto osobu, nyní nevěnoval pozornost i na Кристину. Požár na palubě lodi - to je snad nejhorší, co existuje na světě, zvláště když jste v pasti dole, oheň směřuje upřímný v бензобаки.
  
  
  Její kvalitu deky s granát a hodil ih na ty velké last pozemky;, dokud тлели, ji zařadil vodu do dřezu na kuchyňských, pak skočil do velké závěsné skříňky a vytáhl bunda pro počasí, aby se přesunout další last místa. Celý podnik nemohl trvat déle než jeden a půl minuta - v opačném případě bychom ztratili by loď a možná i naše životy, ale když ji konečně vytáhl oheň, našich návštěvníků nebylo. Její slyšel spuštění zavěšeného motoru, snažil se vylézt do kabiny, ale narazil do Кристину.
  
  
  "Macchi!" - завизжала se, objala mě kolem krku. "Ach, Můj Bože! Macchi!"
  
  
  "Aha-aha." Její nepřítomně poklepal ee, poslouchat затухающему zvuk motoru. "Co se tady stalo?"
  
  
  "Její ... vzali mě kolem taverny. U člověka byla zbraň a ..."
  
  
  "Dobře." Její odstrčila ee, docela dost, aby ji mohl ohnout a zkontrolujte, zda palubu pod nohama. "Dej mi baterku, ne?"
  
  
  I když celý požár a zmatek, zvláštních škod nebylo. Naštěstí, židle, na který dostala první aktivní dovolenou hořícího petroleje, byl pokryt слюдой; několik pohybů hadr уберут skvrny. Lemování paluby, проходившая přes střed kabiny byl vždy vlhký kvůli stříkající vodě трюмной vody těsně pod, a jen barva byla spálená. Ujistěte se, že na palubě nic chátrá, její zařadil svatý na Christine.
  
  
  "Omluvit", - stručně řekla jsem. "Vzhledem k tomu, hooligans jsou pryč, její myslel, že by bylo lepší, aby se ujistil, že nejsme взорвемся, než se pustit do otázky".
  
  
  Dívka těžce přikývla, skloněnou hlavu mezi
  
  
  
  ramena, když seděla na lůžku na levoboku. "Chápu."
  
  
  "Chceš mi pomoct teď?"
  
  
  "Ti pomoct?"
  
  
  "Nemůžeme zůstat tady dnes večer, drahá. Pojď, vybereme nějaké jiné molo - pokud jen nechceš znovu plout celou noc."
  
  
  "Ach, Bože, ne, МакКил". Zavřela obličej rukama. "Tak moc..."
  
  
  "No, to není прогибайся teď. Šli. Вытащи loď z nosu, a привяжи ji k zádi, zatímco její заведу motor".
  
  
  V jistém smyslu, bylo by lepší odplout to v noci, ale začal jsem mít ještě více šílené pocity týkající se této operace. Pokud by hotelů zabít nebo chytit nás, mohli by to udělat. A to zejména na otevřeném moři. Takže, možná, je další místo pro zbytek noci bude stejně bezpečné. Mimochodem, taky ji unavený.
  
  
  Našli jsme molo na vnějším okraji přístavu, připoután k mu a dokončení čištění. Jsme vložili ještě jeden svítilna v držáku, a dokud Christine mýdla desce, její pečlivě zkontroloval zbytek kabiny, odstranění zbytků rozbitého skla a jiných odpadků. Její našel zbraň, která vyřadila kolem ruky člověka, starý revolver 32-měřidla s dalším patronem ve válci. Zbytečné, ale to jen v případě, že dal na poličku do kuchyně.
  
  
  "Nebudete klást žádné otázky," tiše řekla Christina.
  
  
  "Čekal jsem tě."
  
  
  "Co chceš, aby jí řekla?"
  
  
  "Může, že, krejčí sakra stalo".
  
  
  "To se zdá být tak... hloupý."
  
  
  "Je hloupá?"
  
  
  "Ano. Vidíš, muž s pistolí, chytil mě v hospodě. Hrubý člověk, není lepší tyran, víš? On a ego kamaráda mě donutila vrátit se zpět k lodi..."
  
  
  "Proč? A proč je tady?"
  
  
  "Hlasování o že je tak hloupý. Oni si mysleli, že jsi bohatý američan, крутишься kolem požádal lodí pro nákup. Oni si mysleli, že na palubě máte skryto mnoho peněz, a oni se snažili, aby mi říct, když ... no ... ty jsi se objevil . "
  
  
  Ji, podíval se na nah skeptický. To vypadalo tak nádherně, jako vždy, a svěšené vlasy před obličej, ona se vzbudila soucit a uklidňující pohlazení. Když jí nic neřekl, že se na mě podívala. "Co se stalo, Macchi?"
  
  
  "Nic," řekl jsem, téměř přesvědčit sami. Koneckonců, to by mohlo být pravda. A proč sestra Alexa Зенополиса musí hrát se mnou na takovou složitou hru? Podařilo se mi soucitně usmívat. "No, teď je po všem. Myslím, že jedna věcí kolem nich. Jak se cítíte?"
  
  
  Pomalu ee gól vzrostla, a to отбросила vlasy z obličeje. Většina žen by trvalo několik hodin v salonu krásy, aby se dosáhnout stejných změn ve fyzickém vzhledu.
  
  
  "Jako noční čepici?", řekla a усмехнулась.
  
  
  Na palubě byl brandy a láhev bourbon, který ji našel v Aténách. Zdálo se, že nastal ten správný čas, aby vypořádat se s tím.
  
  
  "Co to bude?" zeptal jsem se, zvedl obě láhve.
  
  
  "Ach! Máte bourbon!" Její oči плясали v tlumeném světle.
  
  
  "Neříkejte mi, že jste se naučili, jak jinak u tohoto amerického прапорщика".
  
  
  "Máme hodně co učit od američanů". Ona vystoupila na úzké lůžko naproti židle a podíval se na mě. Mám пересохло v krku, a potřeboval jsem se napít.
  
  
  Pak toho, jak ji udělal pár zdravých soust, to похлопала na lůžku vedle sebe. "Posaď Se, Macchi".
  
  
  Ji udělal. Ee ruka nedbale postele na můj bok, a její chladné teplo, zdálo se, излучалось přes tenkou tmavou halenku, kterou nosila. Její odkašlal si.
  
  
  "Hlas... Паксос".
  
  
  "Ano" - пробормотала udělala dlouhý pomalý doušek.
  
  
  "Teď," řekl jsem.
  
  
  Ona se otočila ke mně s předstíranou překvapením. "Hned?"
  
  
  "Ano. Jste slíbil. O vašem kontaktu s Alexem".
  
  
  Chvíli se dívala, pak pomalu zavrtěla hlavou. "Měli bychom? Teď?"
  
  
  "A co nejlepší čas?"
  
  
  "Na ... na později?" To придвинулась lízání, a nějakým způsobem několik knoflíků na horní straně její halenky se podařilo расстегнуться. V díře vytvořil nádherné tělo, a moje levá ruka se zvedla sama o sobě, aby jemně обхватить prsa, прижимавшуюся k mé hrudi. "Ano" - выдохнула to. "Ano..."
  
  
  "Co je s tebou?" - zeptal se jí. "Včera večer jsi hrála девственницу, dnes jsi opět děvka".
  
  
  Ona reagovala ne tak, jak jsem očekával; její oči zůstaly приспущенными, když vzala mou ruku a přikládá si ji na prsa. "Nemusíte snažit pochopit mě hned, Macchi. Věř mi. Доверься mým instinktům".
  
  
  "Tvé instinkty?"
  
  
  "Později, Macchi. Ale teď..." otevřel ještě jedno tlačítko, pak ještě jeden; ve stejné době, naklonila se ke mně dopředu a jemně opřel rty k mým. V tomto okamžiku mé otázky byly zapomenuty.
  
  
  Její jazyk vyrazil k mému zkoumání, дотягиваясь. Moje ruka проскользнула dovnitř
  
  
  halenka, cítil, jak se bradavky roste a tvrdne pod mými prsty. Zalapala po dechu, pak vklouzl rukou do mého stehna. Můj zájem byl zřejmý, a to хихикнула hluboko v krku.
  
  
  Откинув halenka, ji políbil ee rameno, hluboké stinné štěrbiny, jednoho prsu, pak další. Pak ji отстранился, aby každoročně a obdivovat; bradavky stáli nehybně a otevřeně, lehce приподнявшись, jako by se táhnul přes ke mně v ústech. Boky Christina pomalu postupuje, a její ruka проскользнула za opasek mých kalhot. Ji vedl život, aby hej trochu více místa, a to v plně využilo této ...
  
  
  Neptejte se, jak se mi podařilo vypnout lampy v kajutě - lidé na lodi tak zatraceně небрежны, že prostě заскочили - a obrátil židle a lavice v postel, ale za pár chvil později jsme již leželi nazí spolu, její tělo прижалось k ní. od prstů se noha, do ramen. Zkoumali jsme ještě jeden další s rostoucím hladem, a její jazyk byl zaneprázdněn a čiperný; a pak, když se zdálo, že jsme oba взорвемся od tohoto настойчивого touhy, ona otevřela mi.
  
  
  Zalapala po dechu, když ji tlačil pomalu; řekla něco, čemu jsem nerozuměl, a pokoušel se je postrčit mě hlouběji. Její odpor rivne tak, aby ukázat, kdo je tady šéf, a pak začal dlouhé, pomalé pohyby, пронизывающие hlouběji a hlouběji s každým úderem. Zvedla nohy, обхватила jimi moje záda, дернув boky nahoru, aby uspokojili své rostoucí otřesy. Ona začala sténat, kresba mě k sobě, políbit mě s narůstající brutalitou, podle toho, jak se její pohyby byly stále rychlejší a неистовыми.
  
  
  Když se to stalo, to запрокинула hlavu, široce otevře oči a ústa, lpí na své ruce na moje ramena, boky колотились, jako písty. Zdálo se, že to trvalo věčně, naše vzájemné mísí se vzdechy, když jeho explodovala uvnitř nah, a když, konečně, jsme oba byly vyčerpány, její bezmocně ležel napříč nah, vědom si této lahodné slabost a скользкость napuštěné pak drát. Uplynulo hodně času, než to má hovořili.
  
  
  "Macchi?" řekla chraplavým hlasem.
  
  
  "Ano?"
  
  
  "Děkuji."
  
  
  Ji, zasmál se. "Děkuji"
  
  
  "Ne. Nemůžete pochopit". V ee hlase byla podivná poznámka k poslušnosti.
  
  
  "Zkus mě."
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. "Ne, nemohu říci."
  
  
  "Co-co?"
  
  
  "Co chci".
  
  
  To opět chodit v kruzích, ale já jsem se bránil svému podráždění. Její částečně sjel s nah, ale to цеплялась s úžasnou silou.
  
  
  "Ne! Neopouštěj mě!"
  
  
  "Já nikam nechodím. Před noc je dlouhá cesta, Christine". Její перегнулся přes okraj postele, našel na podlaze sklenici, zvedl ego a udělal velký doušek bourbon. Když kapalina tekla po krku k břichu, již cítil, jak moje síla se vrací ...
  
  
  "Ano" - выдохнула dívka, потянувшись za sklenici a zvedl hlavu, aby отпить. "Je to naše noc, a obávám se, že ona bude jediná, Macchi".
  
  
  To bylo v pořádku, jako jeho zatraceně rychle zjistil, ale i Christina nevěděla, jak ona má pravdu.
  
  
  
  
  
  
  Dvanáctá kapitola.
  
  
  
  
  
  Čekali na nás v Korfu, je otevřena až do hnědé "мерседеса", zaparkovaného na viditelném místě u hlavních přístavů. Dva muži, неотличимых od tmavých obleků a klobouků, které skrývají velkou část osob, seděli a klidně se díval, dokud jsme s Christinou procházky po promenádě, pár námořních turistů, krásné unavený, v noci, lásky a dlouhý, pomalý, ne když odjezdů na nějaké moře. někteří říkají, že je nejkrásnější na všech řeckých ostrovů.
  
  
  Vybrali jsme si místo tady v nejsevernější části přístavu, daleko od shonu v centru města. Na & nb, kam bychom jsme se podívali, byly lodě všech velikostí a typu, od malých lodí plujících na místních rybářských lodí a obrovské zaoceánské jachty. Večerní slunce отбрасывало dlouhé stíny, když jsme šli mimmo řady stánků, nabízejících туземную oblečení, šperky, umělecké předměty, druhy vzdělání, vůně níž se mísí s slanou vzduchem a nejisté vůní horské krajiny, která se zabývá tyčil za městem. Opilý skútry, výkřiky prodávajících a hudba přicházející po celém otevřených dveří všech ostatních podniků veřejného dotazů. Už jsme skoro začali ponořit se do vánoční atmosféra, když si všiml její "mercedes".
  
  
  Její предупредительно popadl Кристину za ruku, volat dál, není сбавляя kroky. Nejprve si uvědomila, ale poté, co viděl auto, напряглась; Její táhl ji vpřed.
  
  
  "Nedívej se na ně. Pokračuj tah".
  
  
  "Ale... jak jste se sem dostali? Na autě je?"
  
  
  "Tam jsou trajekty, ne?"
  
  
  "Ach. Ano. Ale proč oni jsou prostě... sedí tady?"
  
  
  "Co je ještě důležitější, jak se dozvěděli, že budeme tady?" Byli jsme téměř naproti stroje. Muži uvnitř pomalu otočil hlavu, dokud jsme
  
  
  prošel mimmo, ale výraz ih osob se nezměnilo.
  
  
  Christina poslušně пожала rameny. "Všichni přijedou na Korfu. Nebo... jsi řekl tomu v matematice, kde si pronajal loď?"
  
  
  Její myšlenku na chvíli. "Je to možné. Alespoň jí řekl, že pravděpodobně půjdu na sever".
  
  
  "Jste měl říct emu?"
  
  
  "Tomu se nedalo vyhnout. Je to hotel, vědět, kam se chystal vydat, a pokud by jí řekl, že chci spáchat, tempomat Кикладам, on by si myslel, že to je divné".
  
  
  "Proč to?"
  
  
  "Podívejte se na mapu. Pyrgos v sále daleko od Egejského šaty; nebylo by rozumnější si pronajmout loď v Piraeus, kdyby ji měl v plánu vydat se tam."
  
  
  "Samozřejmě. A tito lidé... mohli by být tím, kdo se snažil pronajmout si toho?"
  
  
  "Uh-huh. A pravděpodobně použili ten, který původně chtěl vzít. Jen to taky nemá moc smysl". To není tak. Pokud jsou hotely Alexa, a do teď jí byl přesvědčen, že bez ohledu na to, co mi řekl Jestřáb, někde musí být únik, proč se snažil držet nás v Пиргосе? Jediný revmatismu, který ji mohl přijít, byl v tom, že pokud budeme i nadále cestovat autem, bylo by to jednodušší následovat nás. Bylo to velmi uspokojivé revmatismu.
  
  
  Když jsme šli dále za "мерседесом", ji vedl dívku k malému киоску, ve kterém seděla ohromující ukázka barevných šátků. "Koupit jeden," řekl jsem. "Koupil dva, ale nespěchej".
  
  
  Dokud to sbíral zatížení, ji, k radosti vrásčité staré ženy-hostesky, radostně оглядывал nábřeží. Lidé v "мерседесе" aniž se pohnul z místa, ale oni mě nijak zvlášť vadilo; udělali si tak znatelné, že jsem si byl jistý, že musí být jiné. Ale tam byla tak zaměstnaná, neustále se pohybující dav, že bylo prakticky nemožné přidělit někoho, kdo alespoň trochu vypadalo by podezřele; Evropanů v tmavých kostýmech bylo tolik a pestře oblečených turistů, a moje šance najít osobu, убившего jeho společníka v mém pokoji, byly zatraceně malé.
  
  
  A celý den Christina уклонялась od mých otázek o svém kontaktu s Alexem.
  
  
  Když ona si vybrala pár šátků, jsme šli dál. Když ji lehce držel ee za ruku, děvče třes.
  
  
  "Co to je?"
  
  
  "...Zdá se mi, zima".
  
  
  "A...?"
  
  
  "Myslím, že je čas". Vzala mě za ruku, hodil zápěstí a podíval se na své hodinky. "Ano. Musíme jít."
  
  
  "Myslel jsem, že to dříve než zítra".
  
  
  "Dnes ji musí... navázat kontakt".
  
  
  "Ale nás ani neměly být zde dnes".
  
  
  "Ale jsme". Její úsměv byl upřímný a příliš arogantní, aby byl vhodný pro mě.
  
  
  "No, jste mazaný malý svině". Její smál se. "Půjdeme?"
  
  
  "Ne. Vezmeme taxi". Řekla dopředu, na rušné rohu, kde od nábřeží ve městě vela široké ulice. "Tam by měl být jeden kolem nich".
  
  
  Ještě jednou se mě to volně; Ho očekával větší nechutí, ale teď to, zdá se, stále mě vzal s sebou. Jí nic neřekl, ale přitiskl volnou levou ruku k sobě; Hugo konejšivě pohodlný dostal v ножнах.
  
  
  V rohu stála s půl tuctu taxi zaparkoval před velkým, раскинувшимся starý hotel, jako restaurované ruiny řeckého chrámu s потускневшим od času mramorovou fasádou. "Nějaký konkrétně?" zeptal jsem se, když jsme se blížili k rohu.
  
  
  "O..." Christina se zastavila, zavřela oči a zamával ukazováčkem v malém kruhu, pak upozornil. "Tento," řekla, znovu otevírají oči.
  
  
  To bylo zaprášené staré "Ford", za jehož volantem seděl скучающий řidič, který pilně ковырял v zubech a nevěnoval pozornost kolemjdoucích. Několik dalších řidičů stáli na chodníku v blízkosti jejich poplatky, uklonil se a gesta, ale Christina проплыла mimmo nich, otevřít zadní dveře dle vlastního výběru. Statný muž za volantem se neochotně zvedl oči; Zdálo se, že to není chtěl vzít cestující. "Musí být, to byl taxikář kolem New Yorku", - pomyslel jsem, po Christinou v zatuchlé auto.
  
  
  Řidič se rozhlédl a povzdechl si a těžké поерзал na sedadle. Christina наклонилась dopředu a něco rychle řekla v řečtině. On neochotně přikývl, vedl motor a zapnul přenos.
  
  
  Pak zase jsme пробились přes hustý proud aut na široké ulici; Brzy se zúžil, a řadí elegantních obchodů nahrazeny čtvrtletí blokových domů postavených bok po boku s náznaky chladné terasy pro masivní hluchá jádry. K nám přiblížila oblečená v černém žena na koni na staré hříbě, nevěnoval pozornost na pohyb za sebou nah. Když jsme projížděli její řidič zvracet z okna a něco zamumlal; Mi nebylo třeba znát jazyk, aby si uvědomit, že to řekl.
  
  
  Ulice se stala strmě stoupat; domy se staly dál od silnice
  
  
  a viděli jsme děti, které si hrály na prašných dvorcích, kuřata, клюющих zemi, невзрачных psů, příliš lhostejná, aby se dělat více, než zvednout hlavu a podívat se na проезжающую auto. Brzy město se obrátil za námi, a je asfaltová ulice ustoupila hladké polní drahé, která se zabývá začátku петлять sem a tam po strmé, покрытому stromy, kopce.
  
  
  Jeli jsme tiše, dokud není dosaženo hřeben. Řidič zajel, když jsme se blížili k malý háj, окружавшей něco jako chrám nebo snad hrobky. V každém případě, on byl kolem bílého mramoru, sloupy vpředu, po stranách nichž stály sochy s pánví zepředu, jako птичью koupel. Taxikář jel mimmo, pak prudce zahnul doleva a zastavil se na malé křižovatce.
  
  
  "Ach, jaký krásný pohled!" - řekla Christina.
  
  
  Od toho místa, kde jsme měli zaparkované, jsme mohli vidět celé město a přístav pod námi, jako pohlednice s obrázky ve zlatém světle, ale mě zajímá nádherné druhy v tomto bodě. Její sklonil, aby прошептать Christinou. "To mluví anglicky?"
  
  
  To пожала rameny. "Já nevím."
  
  
  Její zkusila. "Je to... místo?" Jí byl naštvaný; to bylo адское místo pro jakýkoliv kontakt. Cesta byla velmi stažena, ale pohyb tam a zpět byla poměrně stabilní.
  
  
  Mluvit s dívkou, jí si všiml, že taxikář se pomalu otáčí, aby se každoročně na nás. Párátko ještě byla u něj v ústech, a pomalu se usmál.
  
  
  "Takže," řekl. "Je to poslali tě. Nebudeš vypadat pěkně nás iota jinak za všechny ty roky, Nick Carter".
  
  
  
  
  
  
  Тринадцатая kapitola.
  
  
  
  
  
  Než jí stačil něco říct, otočil auto couvání, jel na silnici a pokračoval na jeho cestě. Christina vypadala stejně изумленной, stejně jako její. Je to dobré сжала ruku, zíral s otevřenou pusou na hlavu řidiče.
  
  
  "Al..." - začne, ale jsem pohled přinutil ji umlčet.
  
  
  "Ano, to jsem já." Řidič stáhl rovnou клетчатую čepici, kterou nosil; cílem měl lysé, ale teď seděl za volantem byt, a dokonce i zezadu, a později patnáct let ji mohl vidět býčí sílu v krku a ramen. "Naxos". Nazval rok a měsíc. "Ty a já, Nick. Granáty v jeskyni. Její останавливаю letadlo, jsi стреляешь člověka, který se chystal zabít mě. V každém případě to, co oni dělají s tím chlapcem-сержантом, když jsi вернешь ego do Německa?"
  
  
  Jsem odpověděl. V každém případě, ne na ego vývrtky. "Já bych hotel je lepší se podívat na tvou tvář", - opatrně řekl jsem.
  
  
  "Samozřejmě. Brzy budeme tam, kde budeme, a pak ji оборачиваюсь. Patnáct let, jeho se změnil, ano?"
  
  
  Je těžké říct. Všechno, co jsem viděl, když jsme tuto hru na poplatky, bylo těžké tvář s běžným hustým černým knírem. Jeho rozhodně nečekal, že najít Alexa Зенополиса na rohu ulice v centru Korfu, a předstírat, že zrovna dnes.
  
  
  "Dám vám vědět. Kam půjdeme?"
  
  
  "Ty jsi s mou sestrou budete pít v ubytovacím zařízení nedaleko odtud. Velmi senzační výhled, americký bar s martini a daiquiris. Ti stále líbí bourbon, Nick?"
  
  
  Její pamatoval historii, kterou mi vyprávěl pilot od začátku druhé světové války, o tom, jak ego srazil nad Německem, a když ho vzali na výslech pak toho, jak byl zajat, muž naproti němu u stolu řekl, emu, je, že o sobě, i když to zapomněli.
  
  
  "Jmenuji se Daniel Macchi", - tiše řekl jsem. "Její jachtingu makléř na Floridě, a daiquiri zní velmi dobře."
  
  
  Řidič od srdce zasmál, jen pokrčil mohutnými rameny a zrychlil, обогнув ukazatelů, a cesta začíná opět stoupat. On mlčel, dokud jsme vtaženi do stinné keři подъездную stopu, která se zabývá vedla k невысокому prostorné restauraci, který byl téměř skrytý od silnice. Jsme se zastavili před temným, tmavým verandu, a když služebník začal sestupovat k nám po širokých schodech, řidič se na mě otočil. Usmál se, představovat širokou štěrbinou mezi ego přední zuby.
  
  
  "Já tady čekám půl hodiny. Nic víc. Máš před sebou velkou noc".
  
  
  Ve službě otevřel dveře, Jsme s Christinou vyšli a vstoupili dovnitř. Alex, do té doby jeho, rozhodl se, že se stejným úspěchem mohu zavolat ego tak, nebylo správné s ohledem na typ s uzavřenou terasu, visící nad sjezdovkou na opačné straně restaurace. Svíčky мерцали v ветрозащитных держателях na každém stole, a v сгущающейся tmě vody daleko dole se proměnil na třpytivé receptivní oblasti, vykonává rotační v оловянное, a pak se postupně stále černá. Od toho místa, kde jsme seděli, světla města byly neviditelné, ale v přístavu byly stovky drobných огоньков podobné скопище světlušky. Nikdo kolem nás nemluvil, a já si nemyslím, že Christina vůbec обращала pozornost na vzhled.
  
  
  Alex čekal na nás u vchodu. Vrátili jsme se na cestu do toho, jak promluvil.
  
  
  "Jsi stále ještě pochybujete
  
  
  že jsem to já, Nick Carter? "
  
  
  "Docela dost", - přiznal jsem se.
  
  
  "To je dobře. Pravím tobě, tvoji lidé dokonce naznačoval, že budeš se mnou setkat. Dobré pojištění; pokud jí není podobná Alex Зенополиса, kdo by měl vědět, kromě tebe, ne?"
  
  
  "Aha."
  
  
  To поерзал na sedadle před námi. "Christine, moje sestra. Jednoduchý, jeho málo mluvím s tebou. Její vzpomínám na tebe jen malá holka".
  
  
  Je to něco, co odpověděla emu od ih jazyce. To посмеялся.
  
  
  "Ne, mluvíme anglicky. Lepší Nick, ne?"
  
  
  Nějaký čas jsem musela riskovat. "Dobře, Alex. Co budeme dělat dál? Proč jsi teď tady?"
  
  
  "V našem-mail бизнесявляется jsme se držet přesného harmonogramu. Pamatujte si, že jsme čekali těchto překupníků tři dny?"
  
  
  "Ano."
  
  
  "To znamená, že jsem musel odejít z Albánie o den dříve. Není nic špatného; jsme museli hlasovat tak setkat zítra. Na stejném místě, ve stejnou dobu. Malá Christina, ona neví nic, ale sestra?
  
  
  "Je to ve skutečnosti."
  
  
  "Jsme уезжаем dnes večer?" Její zeptal se.
  
  
  "Ne. Jste s mou sestrou, jste dokončili svůj malý román velký večer ve městě. Můžete tancovat, můžete jíst, držet za ruce, a zítra řeknete nejsmutnější loučení, když отплываете, a malá studentka se vrátí do Atén. s trochu zlomeným srdcem. Není to tak? "
  
  
  To bylo to, co jsem měl na mysli. V případě, že jsme udělali chybu v tom, že se za námi někdo sleduje, nápad spočíval v tom, aby se náš krátký román, jak je to možné uvěřitelný.
  
  
  "A co jsi mezitím dělal, Alex?"
  
  
  "Dnes ve večerních hodinách vás dva překlady z místa na místo. Pak se její возвращаю vás k vaší lodi. Můžete mi ukázat, kde to пришвартована. Do rána ji поднимусь na palubu, a nikdo mě neuvidí. Její letenek cestující, ano? "
  
  
  "Jak chceš to udělat?"
  
  
  On jen pokrčil rameny. "Jsem плаваю. Její dobrý být jako ryba-režim v & nb ve tmě".
  
  
  Chvíli ji mlčel. Jsme prošli malý chrám, několik strojů bylo zaparkované na rozhledně naproti, a jeden pár seděl ruku v ruce před sloupy. Jim záviděl; Ruka Christina bylo studené, v mém.
  
  
  "Jak jsi si vzal to taxi?" Její zeptal se.
  
  
  "Mám tady kontakty, můj je jiný. Na tomto ostrově existují i další, komu jsme ji mohu věřit. Chcete se dozvědět více?"
  
  
  "Jí řekl. - Ne.
  
  
  "To je dobře. Žádné problémy?"
  
  
  "Doufám, že ne." Její byl daleko od spokojen, ale nechal si své pochybnosti pro sebe.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  To bylo nejvíce ponuré noční oslavy, kterou jí kdy provedl. Měli jsme večeři v "Павилеоне" venku pod решетчатыми vinnou révou, s výhledem na exkluzivní pláž ostrova. Jedli jsme langust, převzato zaživa, kolem vody v ih buňkách jen pár metrů od našeho domova. Sergej byl tlumený, světlý dav, a všichni to věděli. Věděla alespoň dvou filmových hvězd, včetně herečka, do které byl zamilovaný do dospívání. Všechny ty roky později to vypadalo zblízka je ještě lepší, než tehdy.
  
  
  Později jsme šli na diskotéku v Palace Hotel, kde ji proti své vůli přiblížení okruhem s Christinou na tanečním parketu. On byl tak воткнуть, že nic neměnilo, co děláme, ale i v tomto davu dívka přitahuje více než jeho podíl na pozornosti mužů. Mi to nelíbilo, ale ne na běžné důvodu; V jeho pohybech a výrazu tváře, měla jsem pocit, že je sledován zoufalství, jako by to прислушивалась zvuk katastrofa. Každý, kdo пригляделся k ní mohl myslet, že to bylo pod nějakým druhem drogy, ale patří jim, že v tomto davu to by nebylo příliš neobvyklé.
  
  
  Bylo ještě jedno místo, a ještě více pak to, vždy s nemilosrdný Alexem, který nás odvážel na шумному městě. Dvakrát ji všiml hnědé "mercedes", ale pro mě to není moc mrzelo; Ji chtěl jiných pozorovatelů. Několikrát ji byl na pokraji varování Alexa, ale tento muž byl tak jistý v sobě, a jak jsem jasně pamatoval, tak zatraceně schopný, že jsem se rozhodl mlčet. Jí měl pravdu a ne pravdu.
  
  
  Ve dvě hodiny ráno, Alex oznámil, že je čas se vydat na výlet lodí. Stáli jsme na dobře osvětlené nábřeží, dokud ji strčil krabičku papírových peněz našemu "řidiči" a požádal ego se vrátit ráno. Mladý muž, ожидавший v lodi, nezištně díval se za námi, silně zívání.
  
  
  "Ne," opakoval Alex. "Zítra půjdu ji přes ostrov, na návštěvu k mámě."
  
  
  "To je dobře. Existují i další řidiči".
  
  
  "Ano." On zařídil úmyslně urážlivé show, подсчитывая peníze, se zasmál a couvl tak rychle, že jsem si musel odskočit na stranu. Jsme s Christinou se podíval, jak to odchází, pak se smutně usmál přítel příteli, když jsme vstoupili na loď z přístavu bar.
  
  
  Za krátký výlet jsme udělali
  
  
  nakupování v obchoďáku, v podstatě pro slanina, jezdí za námi.
  
  
  "Bylo to tak zlé," řekla Christina.
  
  
  "No dobře. V každém případě to byla dobrá noc, ne?"
  
  
  V revmatismem políbila mě jemně políbil na tvář, a pak s větší vášní, těsně pod mou bradu. "Ale, - smutně řekla po chvíli, - to se nám ještě nebude potřebovat zítra. Když se můj výlet letí? Ve dvě?"
  
  
  "Myslím to tak." Večer přišla k telefonu a забронировала lístek na zpáteční cestu do Athén. "Hotel by jsi zůstat ještě den nebo tak nějak."
  
  
  "Ale to je nemožné. A taky je třeba plout do Itálie."
  
  
  "Nejsem тороплюсь." Její třel ramena, objal a přitiskl k sobě. Kormidelník na lodi zpomalil motor, všechny ego pozornost byla zaměřena na přiblížení k "Сцилле", едущей na její lůžko.
  
  
  "Ale... to. Bohužel". Christina nadechl a báječný pryč od mě, když člun se zastavil u tmavé шлюпом; spálil pouze potkávacích světel, low-elektrické žárovky, které jsou velmi málo разряжали baterie.
  
  
  Její zaplatil рулевому lodě, a my jsme šli dolů. Když jsme vstoupili do temné kabiny, Christina prudce se zastavil přede mnou na трапе.
  
  
  Její прошипел - "Co je to?", moje levá ruka se automaticky отворачивалась od mě, Hugo byl připraven dostat se na mou ruku kolem ножен.
  
  
  "To... to nic není". Ona vstoupila do kajuty.
  
  
  Její rychle se rozhlédl; Svatý, исходивший z přístavu bar, byla poměrně malá, ale je a schovat se nebylo kam. Šel jsem dopředu, zkontroloval hlavu a závěsné skříňky, pak další salónek. Nám odina. Nikomu. Když ji vrátil, Christina зажигала odina na petrolej svítilny.
  
  
  "My chceme ih dnes večer," řekl jsem.
  
  
  "Ale..."
  
  
  "Pokud Alex bude выплыть zde a propašovat na palubu, pojďme se věnovat pozornost. Dobře?"
  
  
  "Ach, jak hloupé z mé strany". Ona splaceny svatý a otočila se ke mně, do přeplněných prostor mezi lůžky a stolem. Na chvíli to bylo u mě v náručí, její cíl přitulila se k mé hrudi, a přes tenkou látku mé košile cítil její náhlé horké slzy.
  
  
  "Co to je?" - успокаивала ji, něžně hladil její vlasy.
  
  
  "Oh... tak moc, Macchi. Nebo Nick Carter, nebo kdo by si nás byly". To зажала oči a принюхалась. "Včera večer jí řekla, že to byl náš jediný čas spolu. A má pravdu, ale není si myslel, že to bude stát za to. Dnes celý den ji doufala, že můj... můj instinkt se mýlil. Ale to bylo správně, ne? "
  
  
  Před časem ji byl измучен do kostí pak dlouhém dni cestování, a sváteční večery, ale, když jsme stáli spolu v tomto úzkém prostoru, její, cítil, jak veškerá únava projde. "Ego není zde na několik hodin", - řekl jemně jsem.
  
  
  Na chvíli to silné lisované mě k sobě a pak prudce отстранилась: "Můžete nám něco bourbon, Macchi? A pojď sednout zde jednotlivě ve tmě, až přijde Alex. Že by nám ji cítila k tobě, nechci milovat, když v každém okamžiku, můj bratr může se k nám připojit ".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Bylo skoro pět, když se Alex tiše spustil se přes zadní palubě lodi a ohýbání za roh шлюпку a проползая přes kabinu k lodní schůdky. Její Huga držel v ruce, když se její cíl objevil v díře.
  
  
  "Počkej!" - прошипел jsem, že umožňuje slabé světlo vybuchnout; na čepeli.
  
  
  "Je to jen já, Nick". Alex пихнул před sebou černý vodotěsný pytel a šel hlavou dolů po nízkých schodech do kajuty. Ho na chvíli se na něm baterku, byl v гидрокостюме, закрывавшем všechny, kromě obličeje. Její vypnul брылев.
  
  
  "Tě neviděl?"
  
  
  "To je nemožné. Jste umístili tuto loď v dobré místo, mého přítele, jediné, co jsem musel projít, byly malé lodě. V noci na ih palubě nikdo nebyl".
  
  
  To není náhoda, ale jsem nemusel emu o tom mluvit. "Chceš trochu suché oblečení?"
  
  
  Ukázal na tašku na palubě před sebou. "Mám. Může být, ručník. Dva ručníky". On vstal, jeho tělo je téměř заполнило prostor v kabině. "Byl jsem velký muž, když jsi poprvé cítil, že mě Nick. Nyní ji stahl trochu více". On začal střílet neopren, nevěnoval pozornost na sestru. Šla hlava pro ručníky.
  
  
  Když to suší se a oblékl do suchého oblečení, jsme tuto hru v hlavní kajutě s drinkem v ruce. Nebe za oknem se již neúprosně сереть, ale únava, покинувшая mě několik hodin zpět, zdálo se, že je nadobro pryč.
  
  
  "Máme čas," řekl jsem. "Čas mluvit".
  
  
  Alex udělal obrovský závan, který zničené ego hrnek bourbon, a nalil další. "Žádné rozhovory. Ty a já, máme spoustu času, Nick. A dokud jsme trochu поспим. Pak, když půjdeš za lístky pro mé mladší sestry, Christina a mě, u nás bude trochu času
  
  
  spolu. Ok?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Jeho, vyšel na břeh člunem o něco později devět. Kancelář letecké společnosti bylo kousek, tak jsem se stahl hledat taxi. Den byl zamračený, ale bezvětrného; voda, плещущаяся o kamenné nábřeží, zdálo fádní a bez života. To odpovídalo mé náladě.
  
  
  Vzal lístek Christina, její bezcílně se toulal po nábřeží. Dnes ráno se v zorném poli bylo několik kočárků. Příliš brzy. Ale hnědý "mercedes" bylo zaparkované na dobře viditelném místě, odkud řidič a ego soudruh mohli vidět mou loď. Mě to není strach; pokud by se použili dalekohled, nemohli by říct, co se tam děje, a kdyby mohli, to by nemělo žádný význam. Alex západ slunce v řetězové skříňku před nosní каютой, zařídil si hnízdo ve stísněných prostředích vlhkých kovových vazeb a oznámila, že nepřijde, dokud jsme se dostat ven na moře na cestě do Taranto. "Když jsi прячешься, můj je jiný, jsi прячешься. Dobrou noc."
  
  
  Její pomalý přehraboval v obchody se suvenýry v prodejnách jsem požádal o něco, co darovat Christinou. Všechno se zdálo správné. Ji otočil zpět a zamířil na speciální starého hotelu, nedaleko od místa, kde bylo пришвартована "Scylla". Její souhlasil, aby zůstali daleko, dokud bratr a sestra setkají, a mě zajímalo, o čem mohou mluvit a pak všech těch letech.
  
  
  Bar byl otevřen, a on šel, jediný návštěvník v obrovské místnosti s vysokými stropy. Barman nabídlo "Krvavou Mary", věděl poalkoholového batohem, když ho viděl, ale rozhodl jsem se zůstat na бурбоне. Obvykle jsem pít v dopoledních hodinách, ale co se týče mého těla, to bylo ještě včera v noci; Ho vůbec nespal.
  
  
  Měl jsem několik pomalých, až se podíval na minutové šipku elektrických hodin, které dříve visely na stěnách učebny ve školách, a pravděpodobně stále ještě existuje, щелкали na циферблату. Dosud bylo jedenáct hodin, když do baru vstoupil hotelový poslíček, rozhlédl se a zastavil na mně.
  
  
  "Pan Carter?"
  
  
  Je to téměř řekl, aby se, než si uvědomil, co řekl. Pak ji zavrtěl hlavou.
  
  
  "Ty ... není pan Carter?" Byl сморщенным batoletem, bezvadnou angličtinou.
  
  
  "Obávám se, že ne. Jméno Macchi".
  
  
  "Ale джентльмену v barre telefonování. Paní řekla, že ego se jmenuje Carter". Opět se rozhlédl, aby zdůraznily, že jsem byl jediným člověkem zde.
  
  
  Lady. "Zatraceně дурочка", - возмущался jsem. By mělo být, to bylo na palubu a viděl, jak jdu na hotel. A kde jinde ji mohl být, kromě baru? Její potlačil svůj hněv, protože si uvědomil, že by mělo být, se stalo něco, заставившее jí zavolat mi, a v tom děsivým stavu, v jakém se nacházela, to udělal hloupou chybu.
  
  
  "No, - laskavě řekl jsem, vstal, - budu odpovídat na hovor, pokud paní trvá. Ukázat mi cestu". Její hodil peníze na stojanu a následoval посыльным.
  
  
  Ukázal mi řadu domácích telefonů po úzké chodbě, která vedla do místnosti odpočinku a zadní části hotelu. "Vezměte si libovolný telefon a operátor vás spojí", - řekl on. Její počkal, až on odejde, pak se zvedl. Operátor okamžitě odešla. Jeho řekl, hej, kdo ho, grimasy, když jmenoval své vlastní jméno, a ona mě požádala, abych počkat trochu. Ji, opřel o sténání, unavený a lezoucí znechucení z celé této své nedbalé operací.
  
  
  Tichý zvuk posuvnou za sebou první den nebyl slyšet. Pak ji uslyšel vrzání obuvi, charakteristické šustění oblečení, když zvedl ruku. Její začal otáčet, telefonní sluchátko ткнулась mi v ruce, ale už bylo příliš pozdě; něco разбилось mi o lebky, a on klesl na kolena. Jedinou bolestí, kterou cítil ji, byl kontakt s mramorovou podlahou, a on se bál o těch úrazech kolena kolem školních fotbalových dní, kdy jsem začala druhá rána, a starat nebylo o čem.
  
  
  
  
  
  
  Четырнадцатая kapitola.
  
  
  
  
  
  Její není stahl ztrácet čas snaží přijít na to, kde jsem. Jako první věc zkontroloval ji nožem a, k jeho překvapení, zjistil, že Hugo ještě v ножнах pod rukáv mého kabátce. Nebyl jsem spojen, a zdálo se, že ležel na nějakém postele. Ji s bolestí otevřel oči; svatý byl tichý, jako denní svatým v zatažený den ...
  
  
  Pak v pravé poledne! Ji, podíval se na hodinky a застонал. Byly již dvě hodiny, stejně ji měl vrátit na "Сциллу" do poledne. Ji pokusil se posadit, ale ruka tlačil mě zpátky na postel. Moje oči nejsou zaměřit, ale vše, co jsem mohl vidět, je to расплывчатая cíl navždy se mnou na nějaké neuvěřitelné výšce, pulzující v rytmu s údery do zátylku. Nějaký čas jí ležel nehybně, bledý, usadit se a každoročně, na míru, sakra, děje. Pak se jí snažil odcizit ruku, ale bylo to pevné a tvrdé, na mé hrudi. Malá ruka...
  
  
  Její široce otevřel oči; tvář navždy se mnou začít plavat v zaměření, tvář, obklopené aurou měkké světlé vlny.
  
  
  Pak ji viděl rty zakřivené do úsměvu nad nimi mys, lehce zakřivené, a lesknoucí se tmavé oči, které byli více přátelští, než tato úsměv.
  
  
  "Sue-Ellen", - прохрипел jsem. "Co to sakra...?"
  
  
  "Jen zůstaň ležet, jako dobrý chlapec, roztomilý. Jeho by nechtěl, aby jsi подпрыгивал tak lidé nejsou hrubé a ošklivě ".
  
  
  "Krok, který svou ruku z mé žádném zatraceně prsou. Jí chci si sednout. Pokud budu moci".
  
  
  "Dobře, miláčku, jsi vyzkoušet. Ale velmi pomalu, jako jsi ty, slyšíš?"
  
  
  Ee silná hnědá ruka oslabila tlak, když ji уселся. Koneckonců, její lhaní není na posteli, a na velký bílý gauč, na kterém by se dalo spát až do šestý muž bez тесноты. Jeho opatrně se rozhlédl; Pokud by se kulaté okno, mohli jsme skončit v každém заурядной obývacím pokoji na Park avenue. A pak ji, uvědomil si, že jemný třást pode mnou byla nejen mou hlavou.
  
  
  "Vaše loď?" Její zeptal se.
  
  
  "Jako vždy догадлив, Nick? Uh-huh, to je moje loď. Nebo mého manžela, kdo by nám byl".
  
  
  Její byl příliš naštvaný, aby se o úsměv. "Co, krejčí sakra děje, Sue-Ellen? Kdo mě udeřil?"
  
  
  "O, jeden kolem mých hlídací měření. Jak je váš cíl, drahý?"
  
  
  "Jak jste čekali?" Ji pokusil vstát, ale ukazováčkem odstrčila mě zpátky na gauč. Její, vzpomněl si, že Sue-Ellen byl mistr Texasu na rodeo prostředích holky ze všech vysokých škol, kdy studovala na SMU, a to není смягчилась nás deset let, nás za tři muže, o nichž ji znal.
  
  
  "Škoda. Chcete trochu bourbon?"
  
  
  "Teď ne."
  
  
  "Dost ti to ráno?"
  
  
  "Ne tak docela."
  
  
  "No, hlasy, jak to vypadalo, když jsi omdlela u telefonu a v hotelu. Лаппинг v baru a tak. Naštěstí nikdo kolem mých hlídací literaturu přišel a vytáhl tě do toho, jak přišla policie a zatkla tě pro ...... "
  
  
  "To znamená, jeden splní vaše hlídací nebo mě praštil". Její kradmý pohled na hodinky znovu; dříve nebylo.
  
  
  "Ach, neboj se, drahá. Vaše malá řecká dívka se jen čeká tě to zpět v elegantní staré vaně, ve které jsi путешествуешь. Je připraven být vázáno, je to stále vychází na palubě a dívá směrem k panelu, jako by jedna kolem nich rod kapitán velrybářské na procházce vdovy ".
  
  
  "Pojď!" - огрызнулся jsem. "Co ode mě chceš?"
  
  
  Její ухмылка bylo čisté чертенком, s příměsí čisté děvky. Na něm byly plavky od plavek a tričko, které ona ani потрудилась tlačítka nahoru. Její připomenout, že ee prsa byly malé, ale pevné, jako polovin melounu. Ve třiceti nebo tak u nah byl svalnatý života profesionální акробата, a i když její nohy byly krásně naskládané, jsou posedlí mocí celoživotní ichneumon, které je a bylo. Sue-Ellen sotva bylo výše pěti metrů, ale jeho opakovaně ukázala, že, aby se podmanit si ji, potřeboval jsem zapomenout, že ona je ta dívka. Hej to líbilo.
  
  
  Klesl na gauč vedle mě, což umožňuje košili распахнуться, odhalil hruď. "Včera večer jsi se dostal se mi na spoustu problémů, Nick. Víš?"
  
  
  "Ji? Jak?"
  
  
  "No... co to bylo? Před pár dny, moje přítelkyně tě viděla... kde to bylo? Pireus?"
  
  
  Jí přikývl. Bolí. "Vzpomínám si."
  
  
  "No, Rhonda řekla, že jsi předstírala, že pamatujete si ji. Nebo mě. Ale podle toho, jak to tekutiny a krve, tebe, jeho, věděla, že by to měl být Nick Carter. Ve skutečnosti je? Není nikdo podobný tobě, drahý".
  
  
  "Já..." Bylo těžké pochopit, co na to říct. Sue-Ellen věděla, že dělám něco pro vlády, protože nějaký čas její otec byl senátorem v jednom po celém výborů, kteří se zabývali CIA a dalších agentur bezpečnostní abecedy. "Víš, jsou chvíle, kdy ji nemůžu ani pozdravit se starými přáteli".
  
  
  "Uh-huh. Není pro staré přátele, jako je Ronda, kteří nejsou vyznají v бобах. Ale když jsi показываешь to hezkou tvář v celém Řecku, jako by jsi to dělal, ji vědět, že jste ne nějaké tajné poslání, nebo co by jste nám dělali pro strýčka Sama. Docela bohatý muž jako vás by jsem použít kamufláže, protože tyto špatné parní v Kremlu, nebo někde jinde, jsou-li napadeni ". Ukázala na mě prstem a щелкнула kladivo. "Takže jsem měl trochu mluvit v noci, řekla jim, jaký jsi skvělý... no... jiný. Бурбонское vychloubání, víte?"
  
  
  Jeho věděl. Příliš dobře. Několikrát ji málem zamiloval do Sue-Ellen, ale pokaždé její zvyk "избалованная malá bohatá holka", bouře hnaná chlastem, спасала mě.
  
  
  "Takže, včera v noci, když jsme všichni viděli, jak jsi прыгаешь na танцполу s tímto ošklivé гречанкой, a ty jsi ani pozdravil, no, to mě обожгло".
  
  
  "Ale já jsem tě neviděl!"
  
  
  "Ne? I když její упиралась jeho zadek na tvou pár m rivne? To diskotéce, její zapomněla na jaký?"
  
  
  "Myslím..., že všechny byly docela přeplněné".
  
  
  "Ne, že přeplněné, kámo! Pokud nevíš moje prdel, kdo ví?" Přišla ke mně lízání,
  
  
  "Že ... že se o svého manžela?"
  
  
  "Ach, je to. Achillion, že se chystá koupit lodě v Japonsku, nebo někde jinde. On byl vedle mě další půl tuctu krát s nimi fretka, jak jsme se vzali".
  
  
  "Takže on si tě tady? Se strážní a mechaniky?" Mým cílem je nyní rychle прояснялась; kupodivu, prasklinu na lebce neutralizuje důsledky nedostatku klenby a příliš velkého množství bourbon.
  
  
  "Uh-huh. On mi dal tuto velkou starou jachtu a příkaz, který jí platil, aby hráli v řeči, ale tyto dvě těžké váhy, které následují za mnou už jen, ať nám to šlo". To хихикнула a přitulila se ke mně. "Ale ne tady."
  
  
  "Co máte na mysli?"
  
  
  "Ach, on si myslí, že je podvádí mě, ale všude tam, kde ji zde jdu do přístavu, ji vidět ih. No a tuto ih velkou staré hnědé auto".
  
  
  "Velký Mercedes...?"
  
  
  "Uh-huh. Taky jste si toho všimli? Všichni všimli".
  
  
  "Vy jste byli v... Пиргосе pár nocí zpátky?"
  
  
  "Plánoval, ale já to nedokázala. Proč? Byly?"
  
  
  "Na nějakou dobu."
  
  
  "Tam, kde jsi vzal svou шлюшку?"
  
  
  "Ona není děvka. A to není malý".
  
  
  "Ne, to немаленькая. Ale ji mohl zabít ji na jedné ruce spojené za zády". To возилась s přezkou mého pásu.
  
  
  "Musím se udržovat odtud".
  
  
  "My za nic. U nás bude večer, Nick Carter. Relaxovat hodin, otevřeno teď. A později všichni moji přátelé zpět na palubu, a já jim ukážu, že nikdo zanedbává Sue-Ellen Barlow . všem jeho přátelům ".
  
  
  Její, отстранился od nah. "Myslíš, že to je důvod, proč jste mě оглушили a přivedli sem?"
  
  
  "No... to bylo, může být trochu v pohodě, drahý. Ale já jsem nespal celou noc s těmito lidmi, a mohl vidět, jak se smíchu, protože jsem se chlubil tebou a pak jsi dal mě za blázna před očima všech. Proto, když moji hlídací psi uvedlo, že viděli, jak jsi vešel do baru, je to jen jednal impulzivně. Tyto hlídací psi, které jsou dobré pro něco, ne? "
  
  
  "Ano. Myslím, že jsou. Kde jsou teď?"
  
  
  "Oh, mám tam jeden stojí za dveřmi". Ona neurčitě mávla rukou. "V případě, pokud ti není v pokušení vrátit se ke svému řeckého пирогу".
  
  
  "Musela stihnout letadlo".
  
  
  "No, ona může počkat ještě jeden den, ne?"
  
  
  Ji viděl, že se snaží урезонить Sue-Ellen ženy. Její vstal, zrušil její когтистые ruce, a rychle šel na den. Otevře ji, a viděl její hrubý obličej jednoho kolem mužů kolem hnědého "Мерседеса", toho, kdo se dívá na mě. V ruce držel pistoli 45-měřidla, zaměřený upřímný mi v hrudi. Vypadá to, že je hotel " ego použít. Znovu ji zavřel dveře.
  
  
  "Drahý, myslíš, že jí nechat si utéct ode mě pak toho, jak jsem se zařídil, že všechny tyto problémy? Jdeme stejné." To пролежала na podlaze na bílé pohovce a díval se na košili na koberci vedle ní, ruku заправлена za pásmo minimální spodní bikiny.
  
  
  Byla doba, kdy Sue-Ellen bylo veselé a zábavné, obscénní, ale zdravé. Nyní bylo zřejmé, že ona, jemně mluvit, změnila; Ji mohl trochu se pobavit s ní, ale její hry zakázali mě.
  
  
  Ji, šel k ní, sundal s nah bikiny. To выгнула své silné boky, aby pomohli. Její převrácený ee života.
  
  
  "Mmm. Chceš začít tak, jako starý býk a телица?"
  
  
  "Proč ne?" Jí velmi hlučný расстегивал zip na kalhotách, a když ji viděl, že její oči zavřené, její, rychle ji zvedl košili. "Dej mi ruce" - přikázala jsem, dotýká vnitřní straně jeho stehna, aby nemohla zapomenout, že, podle jejího názoru, její dělám. Ona dělala, jako hej, řekl, v očekávání třepání zezadu.
  
  
  Náhlým pohybem ji chytil ee za zápěstí a zabalil hadříkem. Předtím, než ona si uvědomila, co se děje, její, ff обезопасил, ee ruce byly bolestivé vysoce zvýšen na zádech.
  
  
  "Nick!" ona завыла. "Psí synu!"
  
  
  Ona se snažila, jak jsem očekával, ale jeho trhnutím ji zvedl na nohy; to bylo dost malý na to, aby ji mohl bez napětí, aby to v цыпочки, a v této poloze nebyla schopna použít svou sílu proti mně.
  
  
  "A teď jdeme do pekla proto, Sue-Ellen", - прошипел jí to do ucha. "Mám věci, můžeme hrát v jiný čas".
  
  
  "Bastard!" - завизжала to, bojování mimo mě podpatky. Její подтянул ji trochu výše, a to задохнулась, než bolí. "Dino!" - křičela ona. "Dino, pojď sem!"
  
  
  To bylo to, o čem jsem ani netušil. Dveře распахнулась, a do místnosti влетел hlídací pes. I přes to, že Sue-Ellen bylo přede mnou, to bylo dost velký, aby se vytvořit nějaký štít, není na takové vzdálenosti.
  
  
  "Střílet v сукиного syna!" plakala dívka. "Emu Снеси čertovu hlavu!"
  
  
  Dino se usmál, pomalu zvedl zbraň .45. Měl dostatek času, aby se cíl a stisknout spoušť.
  
  
  Ale ne tak silně, jak to myslel. Její, jen pokrčil rameny a pustil se Hugo v levé ruce. Stále drží Sue-Ellen druhé ruky, hodil ji dvousečný nůž, otevřeně emu v krku; To není stahl počkat, jak se dostal už je to v cíl, ale táhl dívku dolů a do stran, dokud řvaní výstřel v uzavřeném prostoru.
  
  
  Když ji zvedl oči, hlídací pes byl stále ve vzpřímené poloze s výrazem úplné charta povolení na provedení obličeje. On se podíval na kouřící 45-th kalibr v jeho ruce, pak se pomalu zvedl druhou, aby se dotknout rukojeti, sloužící pro ego na krk. Na okamžik se mi zdálo, že se opět выстрелит, ale náhlý tok krve kolem díry, kterou mým nožem, usadil všechny. Pomalu se zhroutil na podlahu a být tichý přistál na tlustý koberec.
  
  
  Jeho stále držel Sue-Ellen v rukou, když se přiblížil každoročně na nový mrtvolu. Nejprve ji vytrhl zbraň na ego prstů, začal odhodit ego stranou a změnil názor. To se může hodit a nemusím se bude konat celnici v nadcházející cestě. Pak ji vytáhl nůž kolem krku Dino, on vydal булькающий zvuk, a vypuštěné ценымногие více krve.
  
  
  "Krejčí tě sakra Nick Carter", - прорычала Sue-Ellen. "Podívej se, co jsi udělal s mým podložku od zdi ke zdi!"
  
  
  Ale i bohatá a strmé texaský dívka byl šokován incidentu, a on využil ji. Nejprve ji kopali ji na ocasu, ne příliš jemně, a přiměl ji vrátit se zpět na to, co bylo považováno za její oblečení. To nic, poslechla, na chvíli ztratil řeč. Její zkontroloval kapsy mrtvého muže, jako obvykle, ale nenašel nic, co poukázal bych na to, že to byl khem-pak, kromě toho, že řekla Sue-Ellen.
  
  
  "Co budeš s tím dělat?" - zeptal se ho dále, ukázal na mrtvolu.
  
  
  "Ji? Co tím myslíš mě?"
  
  
  "Je to tvůj kluk. Na tvé lodi"
  
  
  "No, ty jsi zabil ego!"
  
  
  "V sebeobraně. Pak to, jak jste mě unesli".
  
  
  "Ha! Achillion, že se postará o to chaos".
  
  
  "Jenom v Japonsku. Víš, tvůj hlídací pes začne cítit před tím, než se vrátí tvůj manžel."
  
  
  Podívala se na objemný tělo na koberci a okousaný nehty. "Údajně..."
  
  
  "Kde je tvůj tým?"
  
  
  "Já jsem jel ih je v podstatě na vyhození na břeh. S výjimkou pár kluků ve strojovně a jednoho do kuchyně".
  
  
  "Oni neslyší?"
  
  
  "Já jsem vám řekla. Oni глухонемые. O, ne doslova, Nick; ih jednoduché se naučit věnovat pozornost na vše, co se děje v této velké, staré vaně. Víš?" Ona ztratila velkou část svého texas přízvuk, a, kupodivu, to mi za to víc líbila.
  
  
  "Jste послушаетесь? Na radu starého přítele?"
  
  
  "Může být."
  
  
  "Vezmi si svou глухонемую příkaz a vypadněte k čertu kolem tohoto přístavu. Выбрось tělo, nebo něco, co si člověk představí to nejlepší, ale pokud jsi сообщишь o tom, že v policii, u tebe budou jen problémy. Už jste toho chlapa příbuzní? ? "
  
  
  "Odkud mám vědět?"
  
  
  To прикинул. "To je dobře. Udělej, co jsem ti řekl. Teď je to na tobě, Sue-Ellen".
  
  
  "Ano..." je To stále zíral na mrtvolu, a vypadalo to, jako malá holčička, která se zabývá začátku kluby se nad jeho hlavou. Která se zabývá bylo obludné velikosti nah.
  
  
  "Tu loď, kterou ji můžu vzít? Zpět na шлюпу?"
  
  
  "Uh-huh. Zavěšen je tam vedle". Ona neurčitě mávla rukou.
  
  
  "Pak ji půjdu". Ji zvedl těžkou zbraň.
  
  
  Najednou vrhla se ke mně a objala mě kolem pasu. "Ach, Nick! Je to tak zatraceně mrzí, odpusť mi!"
  
  
  "Já taky."
  
  
  "Copak se vlevo a není nějak pomoct?"
  
  
  "Nám že, miláčku.".
  
  
  "Upřímně?"
  
  
  "Čestné slovo. A pokud jsi někdy znovu uvidíte mě, kdekoliv na světě, ti lepší přijít to samé, než se znovu dělat takový trik". Její zaklepal hej, na nose hlaveň 45 měřidla.
  
  
  Políbila teplý kov a podíval se na mě. V jejích očích stály skutečné slzy. "Jak se o Barry na příští týden?"
  
  
  "Co je?"
  
  
  "Myslím, že ji musí potkat tam některé lidi. A pokud jste ještě v této části světa, a... a ne pracovat".
  
  
  "Ach, jaroslav Krista!" Ale pak jsem se musela smát. Ji políbil ee na temeno, to bylo na červenou v poslední době, kdy její e viděl, poklepal na jeho pevné jako mramor, попке a šel na den. "Může být," řekl jsem.
  
  
  Její jel lodí na "Сцилле"; Byl v polovině dne, nebe nad hlavou, stále bylo ponuré, a loď vypadala oznamoval veřejnosti, zlověstně klidné. Když ji, vylezl na palubu, její hodil člun po proudu; někdo vezme ego v rušný přístav, a ona s jistotou věděla, že pro Sue-Ellen nebo její chybějící manžela to mělo velký význam, vrátí se jim někdy, nebo ne. No bylo ještě mnoho.
  
  
  "Ahoj? Christina?"
  
  
  Bohužel, tam, v šedé tmě nebylo žádné známky života. Když ji přiblížil den, ji vytáhl kolem kapsy saka pistoli 45-měřidla, ale přišla pozdě. Při pohledu dovnitř, její zjistil, že start podruhé za den se podívám na černý tunel smrti.
  
  
  
  
  
  
  Patnáctá kapitola.
  
  
  
  
  
  "Položit to velmi pomalu, Nick. Její zabiji tě, pokud toto neučiníš". Alex se na mě podíval na hlavní kajuty s револьвером v ruce. Její není plná pochybností v nen nás na sekundu a udělal, jak mi bylo řečeno.
  
  
  "Tobě to není nutné", - řekl jsem.
  
  
  "Teď to vím. Jste zničili všechny. Všechny!"
  
  
  "Doufám, že ne." Ji opatrně sestoupili po nízkých schodech, zatímco on couvl, aby vzdálenost mezi námi. To bylo poprvé, když ji viděl, ego, stojící v dobrém světle, a i když v polovině břicha byl tlustší, než před patnácti lety, jsem neměl pokušení pokusit se chytit ho. I kdyby neměl zbraň. "Kde Je Christina?"
  
  
  "Vpřed".
  
  
  "Hele, Alex, vznikl problém..."
  
  
  "Macchi? Přezdívka?" Hlas Christina přišel na přední kajuty, a okamžik později se objevila. "Co se ti stalo?"
  
  
  Jak vysvětlit отчаявшемуся muž a dívka, kterou jste na půl rádi, že vás похитила избалованная bohatá mrcha, protože ... no, jeho, udělal vše, co mohl. Na konci s úsměvem Alex a Cristina vypadalo pochybné.
  
  
  "Máte na mysli, že tito lidé v autě se dívali za ní?"
  
  
  "A já myslím, že trochu. Vše v Пиргосе".
  
  
  Ona přikývla, a její úsměv bylo nepříjemné. "Takže ty jsi разбиваешь srdce, kam by jsi k nám šel, ale Nick Carter?"
  
  
  Ee bratr prudce otočil hlavu a řekl, hej drž hubu. Pak to odstranil zbraň.
  
  
  "Pojďme k věci, Alex," řekl jsem. "Příliš pozdě dodat Кристину zpět do Atén dnes, aby to vypadalo směšně..."
  
  
  "To už bylo na břehu, aby se zrušit své rezervace. Nyní zítra v poledne. A do nich fretka, všichni zůstávají na palubě. Říkáte, že vás vzal na jachtu této ženy, jako kdyby jste ztratili vědomí pod vlivem alkoholu. Skvělé. Christina v panice. Jste nemocní. Myslím, že dobrou noc pro nás pro všechny ". Otočil se do svého útočiště v цепном skříňce.
  
  
  "Možná jsme mohli využít čas lépe, než to," řekl jsem. "Co jsi měl na mysli, já říkám, чтоя to podělal?"
  
  
  "Možná ne všichni. V každém případě, my s vámi nemůžeme mluvit, až vystoupáme do moře. Dokonce i moje sestra by neměla vědět, co mám na to říct tvým lidem; pro nah příliš velké nebezpečí".
  
  
  "Pak jaroslav boha, proč jsi vůbec vedl ji to?" Přišla řada na mně zlobit.
  
  
  On se narovnal, vyplněním své vlákno kabiny, jako džin s výhledem na kouzelné lahve. "Protože je to moje rodina. Možná, že ji nikdy víc neuvidím; kdo může říct, v tomto světě? Uvědomuješ si, že Nick Carter, jak to může být?"
  
  
  Téměř. Nikdy jsem neměl rodinu, o níž by se dalo mluvit, ale jeho jako jak si uvědomil.
  
  
  Tma přišla s milosrdní rychlostí v ten zamračený den. Její поспал několik hodin, i když Christina носилась v kabině s komunismem, a když ji konečně dostal, byla noc, černá, uvnitř дула zbraň.
  
  
  "Christine?"
  
  
  "Ano?" To bylo na palubě, seděla za volantem s černou jako šál, обернутой kolem ramen, jako snaha крестьянка. Ji, přistoupil k ní.
  
  
  "Tobě není třeba se zlobit na mě. Jeho by nechtěl, aby jsme se rozešli s tebou."
  
  
  "O, to není ten případ, že N... Macchi. Ale dnes jí byl ochoten odejít, opustit tě, opustit svého bratra, který ji znal jen na několik krátkých hodin... a teď tohle. To čekání. Co je to za slovo? Anticlimax? "
  
  
  "Je to dobrý řecké slovo".
  
  
  To způsobilo, nehmotného těla úsměv na její stiskla rty. "Musím vědět, ne měl bych"
  
  
  "V každém případě, ti již nebudou muset starat o těchto lidech v hnědém" мерседесе ". Oni straší vás; můžeš se vrátit do Atén a... všechno bude v pořádku".
  
  
  "Ano. Možná". Ona se ke mně obrátila s intenzivním tvář. "Ale Macchi... byl jiný... v hospodě a v mém hotelu".
  
  
  "Jste si jisti, že to nebyl jeden a ten samý člověk?"
  
  
  "Proč by to mělo být? Proč bodyguardi se ženy postupovali za mnou?"
  
  
  "O tom, že může být, nic dělat" - řekl s nadhledem, ne věřit svým slovům nás na minutu.
  
  
  "Nevěříte mi."
  
  
  "Samozřejmě, že jí věřím."
  
  
  "O tom žádná. Jste špion; můžete očekávat, že takové věci, a když se snaží zabít vás kolem zbraně, používáte tělo ženy, aby se ochránili, dokud ih zabít".
  
  
  Když ji vyprávěl Алексу příběh jeho problémy se Sue Ellen, ji úplně zapomněl o přítomnosti Christina; nyní mi bylo líto, že jsem se jít do všech detailů.
  
  
  "Pojď," rozsáhlé země, její ego
  
  
  "Je to nebezpečný případ, Christina. Raduj se, že zítra v poledne jsi-li z něj".
  
  
  "Ji? Ji někdy budu něco vědět?"
  
  
  "Nechápu, proč by ne..."
  
  
  Soudě podle toho, jak ona reagovala, jsme, by mělo být, slyšeli to zároveň: klidné blížící se lodě k našemu nosu, mírný tlak a rychlý карабкание boty s koženou podrážkou na přídi paluby. Její uvolnit se ze sedadla a posadil současně потянувшись za 45-m калибром. Světla bylo dost vidět pár fuzzy čísel dopředu tlustého stožár, pomalu se pohybující se v našem směru.
  
  
  "Nick...!" Christina прошипела.
  
  
  Méně jen jsem chtěl střílet; zvuk v klidném přístavu походил na děla výstřel. Její Huga strčil do levé paže a stahl čekat.
  
  
  "Pan Macchi". Hlas se ozval z druhé strany stožár, měkké, ale čistý;
  
  
  Jsem odpověděl.
  
  
  "Dívka v mých očích. Odpovíte, nebo ona je mrtvá".
  
  
  Její ohlížel přes rameno. Christine se stále zastavil za volantem, прижав ruku do krku:
  
  
  "Dobře," odpověděl jsem.
  
  
  "My jen chceme mluvit s ní. Pokud nejste двинетесь, nejsme двинемся. Souhlasíte?"
  
  
  Její dozvěděl hlas; to bylo v mém pokoji v Пиргосе před pár nocí, omluvit se, dokud ego dva vláčení mrtvoly na požární schodiště.
  
  
  "Co chceš od nah?"
  
  
  "Jen pár slov. Pokud máte zbraň, prosím, hoďte ego, pan Macchi. My nechceme bát, ne?"
  
  
  "Pak se bavit".
  
  
  "O samotě. Miss Зенополис, mohl byste jít dopředu?"
  
  
  Christina začala vstávat, ale jeho gesto požádal ji, aby zůstali na místě.
  
  
  "Ona řekne, že sedí na místě. Ty jsi mi řekl, že byl policista?"
  
  
  "Tak si mě pamatujte si, že pan Macchi?"
  
  
  "Ano, pravděpodobně."
  
  
  "Velmi dobře. Pak nebudete mít námitek. Miss Зенополис?"
  
  
  Ní, viděl, že další stín se pohybuje na řešení silnici, a začal uvolňovat .45 v ego směru. Nám hluk, nám hluku, nenechám jim vyzvednout nás.
  
  
  "Ne, pane Macchi", - řekl, že muž za stožár. "Já vás velmi dobře vidět. Hodit to hned."
  
  
  Ji udělal. Možná, že ho mohl zabít jednoho, ale obou. Ale když ji položil zbraň na palubě, cítil její zdvih baterku po ruce. Její není stahl myslet, vidět, zda je někdo kolem muže, co dělám, ale zvedl ego a obrátil se na четырехкамерный "paprsek".
  
  
  Člověk na stožáru uzavřel rukou oči a on rychle переключил svatý na někoho jiného. Na chvíli to oslepl, pak отшатнулся a spadl přes palubu. Předtím, než ji uslyšel šplouchnutí, to udělali svatým zpět na jiné osoby, ve stejné době потянувшись zpět, aby затащить Кристину do kabiny za mnou.
  
  
  "Odhoď zbraň!" - řekl jediné slovo já promrhal a prostřednictvím daňových hlas, a досталь 45-tý ráže. On dělal, jako emu bylo řečeno, jeho zbraně s matně стуком klesl na střechu kabiny. On ještě držel si ruku před tvář. Ji, vstal, šel k němu s Hugo v ruce.
  
  
  Pokud by jí byl ochoten zastřelit ho, byl by mrtvý, ale náhlým pohybem se otočil a skočil na stranu. Byl velký nárůst, pak ticho. Já šel na stranu, aby každoročně, odkud je on, můj svatý zachytil nějaký pohyb pod vodou, a pak ji ztratil. Její, šel dopředu, ale Christine popadl mě za ruku.
  
  
  "Nick! Nick!" Pro mě jeho hlas nadále se alespoň na pár kilometrů v & nb, kterou poslouchala tisíc uší. "Je to muž! Ten, kdo mě honil!"
  
  
  "Který?"
  
  
  "Ten... ten první. Ten, kdo padl první."
  
  
  Její vypnul svůj svatý a ignoroval zvuk lodě, отталкивающейся od nosu Сциллы, protože jsem je velmi jasně vidět tvář člověka, v jehož sergej se dostal jako první. U něj byly nádherné visuté kníry, a jen před několika dny zemřel u mě v náručí, od výstřelu do hrudi svým partnerem.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Tak kde, krejčí sakra jsi byla?" - požadoval, aby ji pak toho, jak se západ slunce v nosní kabiny a otevřel dveře řetízkový skříňky.
  
  
  "Ji? Mě tady ne. Pamatuješ?"
  
  
  "Samozřejmě. To znamená, že zabíjejí tvou drahocennou sestru, a ty jsi odešel v této hrabat, jako krysa?"
  
  
  "Pokud oni zabijí vás obou, pak, možná, že ji přijde na vnější přední akademii a zabiji no, ano. Pak jiné cesty není. Ale já to velmi respektuji vás, Nick Carter; ho slyším ty šílené boty, a vím, že můžete vyrovnat se s nimi, není раскрываясь ".
  
  
  "Mohl jste zabít ih nožem. Vzadu. Ji hotel střílet, tak oni jsou pryč".
  
  
  Poprvé se Alex vypadal nejistě. "Ano. Možná ty a práva. Ale..." podíval Se na vrcholu mě na svou sestru, která se zabývá цеплялась za mé rameno.
  
  
  "Nick?" řekla. Mě naštvaný, že používá své skutečné jméno, ale všechny, co jsme byli spolu, teď, když mi bylo špatně.
  
  
  a teď se mi zdálo, že jsme úplně nevěděli přítel přítele.
  
  
  "Co to je?"
  
  
  "Nenechávej mě tady, Nick. Nemohu se vrátit do Atén teď, nikdy."
  
  
  "Poslyšte, to je nemožné..."
  
  
  "Ale proč ne, je Nick?" Alex zasáhl. "Moje sestra, ona je v nebezpečí, a? Musíme ji vzít s sebou".
  
  
  "Alex, proto, pokud budeme mít štěstí, se bude konat dobré dva dny, než budeme moci dostat do Taranto. Celá myšlenka této operace spočívá v tom, že neděláme nic, co отвлекало by nás od silnice. Pokud Cristina půjde s námi, se mnou , to může vyhodit do povětří všechno ".
  
  
  "A pokud zůstane, je pravděpodobné, že zemře. Ne, můj je jiný, on nemohl zabránit. Moje vina, ano, je v tom, že jsem přivedl na tento případ, ale teď jsme spolu měli udělat vše pro to, aby to udělala. nemusíte trpět kvůli tomu ".
  
  
  Její ruka třes do zad, a to rozhodlo, že mě víc, než logiky Alexa. "To je dobře. Pojďme. Otevřeně teď".
  
  
  
  
  
  
  Šestnáct
  
  
  
  
  
  Ji opustil přístav pod provozních světly, s využitím na palubě, pomocné zařízení. Když se ostatní lodě nebylo vidět, Alex se vkradl do kabiny a sell je na mých nohou.
  
  
  "Nevíte těchto vod, - prohlásil to. "Světelné bóje říct, kam se navždy jít. Jí ti řeknu, kam jít".
  
  
  Pod vedením ego jsme šli do tajného фарватеру, který ležel mezi ostrovem a pevninou; Jedna skupina jasných světel, on mi řekl, poukazuje na hranici mezi Albánií a Řeckem. "Mají takové pevnosti! Nám jeden úhoř nemohl projít mimmo u nich v nejlepší temná noc světa".
  
  
  "Jak se vám to podařilo?"
  
  
  "Ne, můj přítel. Ale tam, kde oni dali tolik lidí a zařízení pro ochranu svých hranic, pak by měl být další místa, kde no nemůže být tolik. Může být i dost, co?"
  
  
  "Myslel jsem, že pobřeží Albánie všude dobře střežen".
  
  
  "Ano... dobře. Ale může být, není dost dobré".
  
  
  "Jako severní hranice?"
  
  
  "A?"
  
  
  "Podél Bývalé Jugoslávie? A v této části Řecka?"
  
  
  Alex se narovnal. "Víte, o tom, že Nick Carter?"
  
  
  "Dost", - jsem se lže. "Říkal jste, že máte co říci, nás životně důležité, když jste venku. Jste pryč. Co to je?"
  
  
  On se zasmál a ukázal dopředu. "Když jsme se tento průliv tam, kde se dostáváme pod kulomety albánců tak blízko, že cítíte vůni střelného prachu v ih kole, pak jí řeknu vám jednu nebo dvě věci. Je nejvyšší čas to zjistit".
  
  
  Měl pravdu v tom, že se nacházel nedaleko od albánského pobřeží; když poukázal na to, navigační světla, měl jsem pocit, že jsem skoro mohl oslovit břehu z obou stran. Tanker, který v průlivu na druhou stranu, na nějaký čas mě do чертиков strach; Zdálo se, že v nen zbylo místo i pro naše malé lodě. Alex poradil mi, abych se věnovat pozornost.
  
  
  Když jsme opustily průliv za sebou a vyšel na otevřené moře, znovu téměř povzdechl si s úlevou, ale ne stahl brzy radovat. Vítr sílil, a jakmile jsme opustili barikády Korfu, foukal otevřeně nám zuby. Když jsme začali prožívat těžké rány, Alex šel dopředu, aby zvýšit sekáček, pak vzestup. On se zachoval tak, jak by бросаешь pár burgerů na grilu a stojí stranou, aby každý rok, jak se обугливаются.
  
  
  "Jsme плывем, Nick Carter. Jsi dobrý námořník?"
  
  
  "Jsem справляюсь."
  
  
  "To je dobře. Je to stále tvůj увеселительный plavby, a když přijde svítání, ji musí znovu sestoupit dolů. Pokud se někdo přiblíží ... no, moje krásná sestra není odnese rozchodu s tebou, a? Jsi помашешь hele, a budeš šťastný, a pokud se поглядят nepřátelsky, jste пристрелите a zabít ".
  
  
  "Alex?"
  
  
  "Ano?"
  
  
  "Co, krejčí sakra všechno? Jsme opustily průliv".
  
  
  "Ano. A ji měl jsem ti říct, protože, pokud jsem выживу, musíš vědět. Víš, khem jí byl celé ty roky?"
  
  
  "Перебежчиком".
  
  
  "Ano, to je, ale ať není tak podezřelé, mým přítelem. V mé zemi ... no, podívej se na to dnes. Ať už je komunista větší hrozbou, než jeden kolem někoho, kdo je loajální současné vládě? Nebo ten, který nejen že byl komunista v minulosti? Ne . Nejsem оправдываюсь, Nick, nechápu to. Její objevil nesnesitelnou korupci v mé vlastní zemi, a tak ji jel do Albánie, kde byli velmi spokojeni využít mých služeb. To silní lidé, tito albánci, kterých je někdy nazýván монголами. Evropy. Odlišný od všech ostatních, víte? "
  
  
  Její pochopil to, vágní. Byly silný, mlčenlivý, nepřátelský k чужакам a krutými bojovníky, po staletí сопротивлявшимся potenciální завоевателям. Více než polovina z těchto lidí byli muslimové, a oni bojovali v jejich horách je stejně fanaticky, jako ih bratři v pouštních zemích Středního Východu.
  
  
  "Co se stalo?" Její zeptal se. "Co vás přimělo vrátit se".
  
  
  "No, můj druhý, na to, aby vám říct všechno o tom, potřebovat neděli. Pochopili, komunismus - velká уравнитель; dokonce i v Albánii se mění hrdé bojovníky v malých byrokratů. Ale to není revma vaše vývrtky a? "
  
  
  "Ne."
  
  
  "Tak jí řeknu vám, a budete muset pozorně naslouchat. Velký pohyb světového komunismu prakticky zastavil; váš prezident se setká s představiteli v Číně a Moskvě, a válka ve Vietnamu je u konce. V tomto bodě". On se zasmál. "Ano. Ale tam jsou členové tohoto velikého Hnutí, které se nelíbí takový vývoj událostí, mým přítelem. Stále poslouchají Marxe, Lenina, Stalina a věří, že komunismus musí vždy rozšiřovat, dokud se systém bude sledovat celý svět. . Někdy, věřte mi, její byl téměř jedním kolem nich. Teď ale ne, Nick, ne teď. Mimochodem, jsou stále aktivní, tito fanatici, a oni se připravují monstrózní akci, která se zabývá, může lépe přispět k ih případu. než dvacet вьетнамов ".
  
  
  "To, že?"
  
  
  "Víte, dvě jezera na hranici mezi Albánií a Jugoslávii? Vedle s Řeckem?"
  
  
  "Já dělám." Její dobře pamatoval na přednášku Хока na mapě.
  
  
  "Otevřeně teď tam má armáda. Oni nepatří k nám, k jaké zemi; oni řekové, albánci, югославы, ale všechny jsou věrní komunisté staré tvrdé školy. Díky... ano... dva dny začnou jednat. série partyzánské útoky z této neutrální zóny mezi třemi zeměmi, která se zabývá zcela запутает světové mocnosti. Ih bude stát v čele, jako jste vy, američané, tak dobře vymyslel to výraz, kontingent Вьетконга ... "
  
  
  Ji pustil volant a prudce se otočil, aby se každoročně na široké klidný obličej Alex. "Co!?"
  
  
  "Ve skutečnosti, můj přítel. Kdo je lépe přizpůsoben pro provoz těchto vojenských akcí, než Vietcong? Se svou primitivní zbraň a svými malými, недокормленными vojsky bojovali s francouzi a američany až na doraz, kolik si pamatujeme. . Není nemyslitelné, aby předali své znalosti a svůj idealismus této skupině, která se zabývá se sešla v této vzdálené krajině mezi jezery Ohrid a "Преспа"? Přemýšlejte o možnostech! Na jedné straně, věrný spojenec Spojených Států, i když vojenská diktatura v dnešní době, v jiném - nejvíce represivní komunistický režim v západním světě, a ve třetím - v Jugoslávii, více kompatibilní se Západem, než s rusy. Kdo bude jednat proti nim, když začne ih nájezdy? Na jaké země se bude hukot A i když ih bude možné najít, že bude nějaká kolem velmocí? Разбомбят zda ih Spojené Státy? Budou-li rusové posílat tanky přes Jugoslávii? Ne, můj přítel. A přesto, že-že navždy udělat stejně? Protože spolu s touto kampaní teroru a smrti, bude kampaň propagandy, která se zabývá nedovolí venkovní bazén ignorovat, co se děje v našem malém koutě světa. Dříve nebo později by měla být přijata opatření, a to nevyhnutelně vést ke konfliktu mezi Západem a komunistickými mocnostmi ".
  
  
  "Zní to dost ponuré, - přiznal jsem se. "Ale odkud víte všechno?"
  
  
  "Ji?" Alex se zasmál. "Protože já, moje druhé, pomohl vše nastavit, dokud si neuvědomil, co dělám."
  
  
  "Myslíš, že to nevěděli?"
  
  
  "Nebuďte tak skeptičtí, Nick. Její expert ve svém oboru, a stejně jako mnoha podobným odborníkům, mi neřekli více, než jsem potřeboval vědět o společný cíl jakéhokoliv plánu."
  
  
  "Ale vy jste se naučili?"
  
  
  "Ano. Její pochopil. A jeho, zjistil, že nemůžu žít s tím vědomím, které jsem měl. Takže..." On se rozhlédl ve tmě, гнетущее nebe nad námi. "Takže, dobrá práce=)".
  
  
  Ještě před svítáním se selles za volant, ale dokonce se snažil usnout. To bylo příliš mnoho otázek se zeptat ih.
  
  
  "Říkal jste našimi zástupci v Řecku, že se nikdo nebude nudit, až se vám v Albánii v průběhu několika dní. Jak se vám to podařilo?"
  
  
  "No, to nebylo tak bych obtížné. Je to země, kde na hory, víte, že silnice jsou velmi špatné. U mě byla velká svoboda cestovat po svým povinnostem. Sem a tam do hor; jeho nikdy jsem nebyl v Jižní Americe, ale, soudě podle toho, co jsem četl, je tam takové země, jako je Chile a Peru, s přibližně stejnými podmínkami. Všechny stroje a autobusy съезжают od silnic, aby sestoupil z nějakého vzdáleného horského svahu. Čisté dopravy v průběhu několika dní a klidné části. "
  
  
  "Ale vždyť budou hledat tebe, ne? Dokonce i na svahu hory?"
  
  
  "Ach ano. Můj řidič a já, jsme vybrali dědek na náš poslední výlet. Velký starý muž, téměř stejně velké jako její. Její slíbil emu se svézt ego až na pobřeží; mám mnoho přátel v kruzích lidí v Albánii během svých cest, víte? Její накинул emu na ramena své форменную bundu, aby to согрелся v chladných horách. Není stahl půjčit dokumenty
  
  
  kolem kapsy, není to tak nechtěl dlouhou cestu. A pak se můj řidič dělá špatně ukazatelů a je mi nějakým způsobem podaří vyskočit před tím, než stroj перевалит horu. Dole hodně ohně. Starý muž, nikdy více mrazem a? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Znovu byl u штурвала, zápasí se silnými vlnami, když Christina vystoupila na palubu. Její tvář опухло, a to nebylo z-cola. To není má hovořili se mnou, ale vzala hrnek s kávou a прислонилась na střeše kabiny, při pohledu dopředu.
  
  
  "Dobrý den", - tiše zavolal jí.
  
  
  Ahoj, trvalo to spoustu času odpovědět, ale v tichu se konečně obrátila ke mně tvář.
  
  
  "Dobře выспалась?"
  
  
  "Myslím, že", - árijci řekla. "Jak brzy se dostaneme do Taranto?"
  
  
  "Pravděpodobně zítra ráno. Nám není příliš štěstí s počasím v této plavbě".
  
  
  "Ne, my jsme to zatím neudělali". Ona sestoupil dolů, aniž by řekl více nám slova, a já jsem byl ten na dlouhé hodiny, dokud se znovu vyšlo slunce.
  
  
  Alex mě překvapil, vyšel na palubu prostředí za bílého dne, ale ego vysvětlení dávalo smysl. "Poslouchej mě, moje další, jsme na půli cesty do Itálie, a? Pokud si myslí, že jsem na palubě této lodi... Fuj!" Udělal rukou pohyb пикирующего bombardéru. "Nelíbí se mi být tam, když svítí slunce. Ne, pokud mi to není nutně".
  
  
  Brzy se k nám připojila Kristýna, принесшая дымящиеся šálek kávy a jemně разложенную talíř nasekané spamu a sýra feta. Alex зааплодировал, když to viděl.
  
  
  "Teď je to moje dobrá řecká sestra!" - проревел on, popadl пригоршню a vrazil do úst maso a sýr. Christina slabě se usmála. Ji, donutil ji sednout si za volant a sám sešel dolů, aby se oholit a mění se.
  
  
  To jako jednou соскребал zbytky pěny z pod nosem, když zaslechl vzdálený řev silných motorů. Na palubě kabiny зашуршали nohy, a její, se díval na dveře, právě včas, aby viděl, jak Alex ponoří do hlavní kajuty.
  
  
  "Co to je?"
  
  
  "Velký motorový člun. Jde otevřeně na nás." Vzal zbraň z poličky nad umyvadlem, do kuchyně, zkontroloval náboj a vrátil se k lodní schůdky.
  
  
  Její upustil holicí strojek, vymazal zbytky krému na holení horního rtu a vytáhla .45. Mizerný zbraně na vzdálenost více než dvacet metrů, ale to je vše, co jsem měl. Její протолкнулся mimmo Alexa a vylezl do kabiny, kde Christina umožnila штурвалу stoupání proti větru, při pohledu na loď, обгоняющую nás.
  
  
  "Drž ee v pohybu", - nařídil ji a strčil zbraň pod košili.
  
  
  Byl to velký křižník s černým pouzdrem, pitvat vlny, jako by no neexistovala. Pod naším rohem vše, co jsem mohl vidět, je to nosní část a malá část kabiny s velkým прожектором, stanovené na ní. To навалился na nás, jako záložník, strašení подкат, který měl štěstí, a on se nemohl odtrhnout od trávy. Znovu proklel Хоука a celý plán ego plachetnice.
  
  
  Ji vytáhl pistoli, držel ego na nohu, skrývá v mysli. Loď ускорилась, přišel příliš blízko k naší zádi, než se trochu zpomalila a odchýlila směrem. Ji byl ochoten pozvednout zbraň a střílet, když viděl muže za volantem.
  
  
  "Dobrý den, krasavice!" - křičel přes sprej, zvednuté ego pouzdrem. "Příště, když jsi na Паксосе, nech to tupý američan, dobře?"
  
  
  Francouz s копной vlasů a plachý sebevědomé úsměvem zamával rukou, poslal vzdušný polibek Christinou a выплеснул na naší straně hodně vody, заводя motory a odjíždí v pravém úhlu k našemu kurzu.
  
  
  "Psí synu", - vydechl jsem, zastrčil zbraň zpátky za opasek. "Držet peníze, jde v Bari".
  
  
  "Co je?" - zeptala se Christina. To bylo bledý a třes, a to není vinyl její.
  
  
  "Na tom nezáleží. Její сяду za volant".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Do setmění jsme ještě nepřišel na břeh, ale věděl jsem, že jsme na patě italské сапога. Dokud tam byly žádné známky pronásledování, její, rozhodování o tom, že si mohu odpočinout; Její prošel v nosní salónek, roční, jestli jí spát čtyři nebo pět hodin. Chvíli ji slyšel, jak Christine v hlavní kajutě варила kávy a грохотала plastové nádobí, zabývající se úklidem, což, jak se zdá, všechny ženy se narodili, je dobrý to dělat. Pak ji slyšel, jak přišla ke skříni, a vládla absolutní ticho, s výjimkou плеска vln o trup v дюйме nebo tak od mé hlavy ...
  
  
  To byla noční můra, a moje první myšlenka byla v tom, že by to mělo nastat. Na mém obličeji byl studený dech, chlad oceli u mě v krku. Ji pokusil vymanit iso klenby, ale tma noční můra prošel. Jeho, cítil, jak ostří čepele přes tělo, a on věděl, že není dobře spát.
  
  
  Musí být její, zvolal, se odrazil od nože. Pro mé nemocné
  
  
  úsilí, mě zasáhl do hlavy výztuhou trupu v blízkosti úzké lůžko. Její byl ohromen, cítil, jak moje vlasy дернулись a cíl откинулась zpět. Nůž začal se hluboce вонзиться v můj кадык, a pak zmizel s rapidním рычанием odněkud za mnou.
  
  
  Její, uvědomil jsem si, že je to matný svatý, můj baterku, a v призрачном ohledem na jeho viděl dva pokřivené osoby, склонившихся mnou navždy. Oni nebyli jako my, na to, co, co jsem kdy viděl předtím: jsou velké oči, napjaté ústa, žádné slyšet nebyl, a jen těžké sípání, podobně jako staré auto, připravené vydat poslední vzdech.
  
  
  Její prudce napřímil, popadl pistoli 45-měřidla a zjistil, že je to stále spolehlivé заправлен mám na opasku.
  
  
  "Neboj se, Nick", - прорычал Alex. "Ona si to neuvědomujete".
  
  
  On držel sestru za krk предплечьем kolem дубового обрубка, a dokud ho sledoval, je zima zkroutil hej, prsty, dokud se выронила kolem ruky nůž, Hugo.
  
  
  Ji řekl. - "Co to sakra je?"
  
  
  "Probuď Se, Nick". On tlačil dívku přes úzkou chaty na jinou dětská postýlka: "chceš ji zabít, nebo to udělám ji?"
  
  
  Ji, podíval se na nah ve slabém světle, její tvář byla uzavřena hustý závoj vlasů. "Zabít ji?"
  
  
  "Samozřejmě."
  
  
  "Tvoje sestra?" Její byl ještě v polospánku.
  
  
  "Sestra?" On odfrkl a popadl ee za bradu a nutí ji podívat se na брылев. "To mi není sestra, Nick Carter. A teď to hlasování o-hlasování o umře".
  
  
  
  
  
  
  Семнадцатая kapitola
  
  
  
  
  
  "Ano," řekla. "Zabij mě." Ee cíl klesla na medvědí tlapky Alex, jako by se jí nemohl více udržet ji, nebo ne hotelu.
  
  
  Její odstrčila ruku svého bratra a vytáhl nůž na šikmé paluby mezi námi. "To není tvá sestra, Alex?"
  
  
  "Samozřejmě, že ne."
  
  
  "Odkud to víte?"
  
  
  "Věděl jsem, že to v první chvíli, když jsem viděl, jak to jde k mému taxi. Moje sestra byla ještě dítětem, když ji viděla naposledy, ale to bylo podobný na mě. Hezká, to ano, ale s tlustými nohama a tělem, jako u mě. Není tak velký, může být. , ale ona nemohla být tak dokonalý ". Strávil slabým paprskem tužkou po celé délce сбившегося v hromadu těla dívky, aby zrušil to, a byl nucen souhlasit s tím, že zvláštní podobnosti nebylo.
  
  
  Ní, natáhl ruku a přinutil ji podívat se na sebe. "Pokusili jste se mě zabít?"
  
  
  "Ano." Řekla to bez váhání.
  
  
  "Proč?"
  
  
  "Protože jsem měl".
  
  
  "A Alex je taky?"
  
  
  "Samozřejmě." Ahoj, neměl co bránit.
  
  
  "Jak?"
  
  
  "Když zemřete, jeho застрелила by ego". Ukázala na můj pás, kde uvízl pistole 45 měřidla.
  
  
  "A co pak?"
  
  
  "O, zabij mě! Prosím!"
  
  
  "Jdeme, Christina. Co potom?"
  
  
  Ona se zhluboka nadechl. "A pak... jsem musela vyhodit tělo mého bratra... Alexa palubu, a doručit je na vás na pobřeží Itálie. Taranto, pokud je to možné, ale kam se ti zachce."
  
  
  "Jaký byl záměr?" Nemám rád tak jako v nah kopat, ale nyní je čas zjistit pravdu.
  
  
  "Já... já jsem должена bylo říct, že Alex byl špatně na informace. Že jste vy dva málo, zabil ještě, ještě, a... no dobře. Copak to není zřejmé?"
  
  
  "Vy pracujete na druhou stranu?"
  
  
  "Ne z vlastní vůle!" Zvedla hlavu a divoce se podívala na mě, pak na Alexe a pak do hloubky otevřený řetízkový skříňky. To всхлипнула.- "Co jiného to může dělat?"
  
  
  To Alex projevil soucit. "Že u nich na tebe?" zeptal se.
  
  
  "Můj syn," - пробормотала to.
  
  
  "Synu?"
  
  
  "Ano. Jí bylo... Její Bulharsku. Moji rodiče byli řekové, ale oni emigrovali během občanské války. Její se narodila v této špinavé zemi, ale vzrostl гречанкой".
  
  
  "A váš syn?"
  
  
  "Mám jednoho syna. Emu nyní čtyři roky. Jim vlastní stát. A její....".
  
  
  Její sáhl Huga zpět do pochvy, zkontroloval .45 a dát ego na lůžko vedle mě. "Christine? To je vaše jméno?"
  
  
  "Ach, ano. To byl problém!"
  
  
  "To bylo?"
  
  
  Ona zvedla hlavu, podívala se otevřeně na mě, pak na Alexe. "Já Jsem Christina Каликсос. Je mi dvacet čtyři roky. Když mi bylo devatenáct, byl jsem dítě, ale neměl jsem manžela. Stát отняло ego u mě. Ji ani nemohla vidět. Když moje matka a otec zemřeli, u mě nic nebylo. odjel, tak jeho перебрался přes hranice do Řecka, kde se jí, doufal, že budu volnější a nějakým způsobem se dostanu svého syna. Téměř rok její střední žebro v hrůze, protože jsem neměl dokumentů; pak se její byl v Превезе ". Podívala se na mě. "V Превезе její bylo na pláži, když mladá dívka утонула. Tam byl velký dav, a nedaleko byly její věci. Její podíval se a viděl, že její jméno je Christina. Ji vzala ih a stala Christine Зенополис. hodila školu, zdravotní sestry, dokonce opustila milence a přestěhoval se do jiné části Atén, aby nikdo nepochyboval o mé osobnosti
  
  
  to, A fungovalo to, dokud se mě nenašli ".
  
  
  "Oni?" - zeptal se jí.
  
  
  "Ano." Pohlédla na Alexe. "To bylo... že? Před dvěma měsíci? Šest týdnů? Oni našli mě, a řekli mi, kdo to je takové, a vše je o mém synovi ve veřejném domě. A co by se stalo, kdyby nebyla se stala spolupracovat s nimi. Její velmi málo věděla o Christine Зенополис, ale teď to vím je to lepší, než sebe samu. Oni věděli, že jsi jít ven, Alex. Nemyslím si, že by přesně věděl, jak mě využít, ale jak se ukázalo, se jim velmi šťastný, že jo? "
  
  
  Alex vytáhl na špičku své vousy. "Ano. Jim velmi šťastný. A kdyby to tvrdil na tom, aby se s vámi spojit?"
  
  
  "Předpokládám, že věděli, že každý váš pohyb. Nemůžu říct. Ale já to vím..." Ona se otočila ke mně. "Nick? Ten muž, který spadl z lodi, když oni napadli nás? Mysleli jste si, že ego zabil více nocí dříve".
  
  
  "Není její. Ego partner".
  
  
  "Ach, ano. Ale řekli mi, jak to by mělo být provedeno s pomocí voskové kuličky, naplněný krví, typu toho, že používají některé nejrůznější kejklíři? Oni věděli, že nebude podvádět s prázdnýma rukama".
  
  
  "Pro mě to zní zatraceně těžké," řekl jsem. "Proč ne jen зарезали Alexa a ne prostřednictvím s tím?"
  
  
  "To nemůžu říct. Potřeboval jsem provést jen malý úkol..."
  
  
  "Pár vražd".
  
  
  "Ano! Dvě úmrtí lidí, které jsem neznal, za život mého syna! Měli by si vybrali jinak?"
  
  
  "Tak jo." Bylo těžké odpovědět na její vášeň, ale, když jí seděl naproti nim, ji viděl, jak Alex zamyšleně поглаживал rameno své bývalé sestry. Nějak mi to stalo se snadnější pokračovat. "Dovol mi to otevřeně říct. Za tebou nikdo není sledován, když jsme byli... spolu?"
  
  
  "Ne, ne. Oni přišli, aby si mysleli, že jsem v nebezpečí. A oni, lidé, kteří nastoupili včera v noci... no, víte".
  
  
  "Takže, budeš muset jít s námi na výlet".
  
  
  "Ano."
  
  
  "A zabít nás."
  
  
  Dlouhou dobu jediným zvukem ve stísněných byl prudký dech Christina. Pak Alex прочистил krku, jako alligator, урчащий na jeho měsíční večeře.
  
  
  "Jste spokojený, Nick Carter?"
  
  
  "Více méně."
  
  
  "Tak proč nechceš jít nahoru a ne každoročně, kuda, krejčí sakra, jde tato loď?"
  
  
  Hned pak svítání jsme překročili patu italské boty a byl na půli cesty k Taranto, když nad námi letěl první vrtulník. V noci ji dal tři oranžové záchranný kruh na přídi palubě, jak jsme se dohodli, a když vrtulník si všiml nás, odletěla ruka a sdělte nám, že je vázána na "Сцилле". Méně než hodinu, další vrtulník, ale může být stejný, sel v široké zátoce vedle něj, aby na palubě Alexa a Кристину. Se mnou zůstal Hawke a defekt s vrtulníkem шлюпка. počasí opět zhoršily, a předtím, než můj šéf zůstal v kabině více než pět minuta, jeho obličej začínal shodovat s vařící zelení vody kolem nás.
  
  
  "Jak dlouho to bude trvat, předtím, než jste schopni dodat tuto jednotku v přístavu?" zeptal se.
  
  
  "Možná pár hodin."
  
  
  On se odmlčel, než odpověděl. "Ach, jeho vidím."
  
  
  "Jste hotelů a něco se mnou mluvit?"
  
  
  "No, možná. Jí tak chápu, že dívka se ukázala být jedním kolem nich?"
  
  
  "Je to takové bylo. Jeho bych to stahl na to teď dát".
  
  
  "Oh?"
  
  
  "Nová láska." Ji viděla, jak Cristina a Alex se dívali navzájem na sebe do toho, jak пересели ve vrtulníku.
  
  
  "Ale ... jsou bratr a sestra!"
  
  
  Její vyplnil detaily. Hawke moudře přikývl. "Možná, že to taky bude schopen pomoci nám".
  
  
  "Pokud budeš něco dělat s jeho dítětem".
  
  
  "Je to možné. Její musí se nad tím pracovat".
  
  
  Chvíli jsme se plavili v tichu, než se znovu ozval. "A jak se máš, N3? Bez zranění? Bez modřin?"
  
  
  "Není o čem mluvit. Mnoho".
  
  
  "To je dobře. Když se vrátíme do Washingtonu dnes večer, se jí musí s vámi mluvit o..."
  
  
  "Počkejte chvíli."
  
  
  "Ano?"
  
  
  Jeho poklepal na рулю. "Musím se vrátit do lodi".
  
  
  "O to se můžete postarat".
  
  
  "Jsem lepší, udělám to sám. Možná budu muset někdy vrátit".
  
  
  "Dobře..."
  
  
  "Ano?"
  
  
  "O, ji, domnívám se, máš pravdu. Jak dlouho to bude trvat?"
  
  
  "Několik dní. V závislosti na počasí".
  
  
  "To je dobře. Ale ne занимай více času, než je nutné, Nick. Tě potřebuje".
  
  
  "Nebudu", - slíbil jsem a začal se psychicky položit kurz na Bari. Nějaký čas na ní téměř závislý na Кристину, ale i v Sue-Ellen nikdy приставляла nůž k mému krku. Je čas se trochu pobavit. To je můj způsob.
  
  
  
  
  
  
  Kód
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Kód
  
  
  Je věnována lidem tajné služby Spojených Států Amerických
  
  
  
  Prolog
  
  
  Ji se dostal do pohřbu Kirby. V té době jí byl v Singapuru, nosil vousy a body a ztvárnil kolem sebe перебежчика v oblasti raketových zbraní, který se snaží prodat americká tajemství čínským komunistům. Její sehrál svou roli natolik dobře, aby se odstranit jednu kolem klíčových agentů Mao a bezva informační potrubí, který stanovil, dostat pár kulek na své straně a získat šifrovaný telegram s pozdravy od Хоука, vedoucí génius jednotky, ve kterém její práci. Říkáme ego AX. Jsme dobří kluci.
  
  
  Když na mě přišla opožděná zpráva o smrti Kirby, její byl léčen pro v britské nemocnici na severním pobřeží Malajský poloostrov. U Хоука bylo dost souvislosti s brity, aby mě našel dobrých lékařů, měkkou postel a krásnou zdravotní sestrou. Novinky o Kirby, všechno je zkažený.
  
  
  Kirby byl jeden asi z nejlepších agentů AXE, chytrý a spolehlivý. Pracovali jsme spolu nad některými obtížnými úkoly v Latinské Americe, které utrpěla vás těžká zkouška. Nezapomněl jsem, jak se Kirby, strmé člověk v сцеплении a zkušený pilot vrtulníku, popadl mě z lodi v kubánských vodách otevřeně před tím, jak se loď rozbila na menší části, než puzzle.
  
  
  Nyní byl zabit, a AX nevěděl, kdo je ego vraha. Najít ih bylo mým dalším úkolem.
  
  
  První kapitola.
  
  
  Letadlo se mě na soukromé přistávací dráhu na Floridě-Lpg. V očekávání seděla stroje, vysoký muž s nevýraznou tváří se opřel o kapotu. Její znalosti ego. Byl jedním kolem dvou agentů AX, kteří pracovali strážci Хока. Ego se jmenoval Smith.
  
  
  To se ukázalo být jedním kolem nejvíce mnohomluvný dní Smitha. Pronesl jen osmnáct slov, dokud molo mě na schůzku s Hawke.
  
  
  "Starý muž скрепит zuby", - řekl on. My jsme závodili na opuštěné cestě, ručička tachometru limuzína подталкивала k 70. "Nemůžu si vzpomenout, kdy ho viděl, ego - v takovém отвратительном náladě".
  
  
  Příčinu neštěstí Хоука zjistit snadno. Nikdo zůstane ранодушным pak ztráty tohoto agenta, jako je David Kirby.
  
  
  Limuzína jel na výsledek, a viděl osamělý chata, která se nachází na konci silnice s tvrdým povrchem. Za chaty v klidné zátoce zkoumal prázdné molo. Mexický záliv мерцал daleko, jak barevné sklo, ucpané sluncem.
  
  
  Na ostrově foukal vítr, трепя bílé vlasy Хоука. On čekal u chaty, když jsme zastavili. Kopie Smitha, druhá оперативника s nevýraznou výrazem, kterého obvykle můžete najít v blízkosti Хоука, seděl na den.
  
  
  "Je to místo, kde došlo k zabíjení", - řekl Hawk, rychle a zasmál взмахнув rukou směrem k domu. "Vezmu tě dovnitř přes minutu".
  
  
  "Děkuji vám, že poslal za mnou".
  
  
  "Nejsem провоцирую tě na вендетту, Nick. Ho poslal za tebou, protože tě potřebuji".
  
  
  On upřeně se na mě podíval a pokračoval. "Podařilo se nám obnovit některé detaily. Vrah jeli na malém autě. Oni zůstali tam, poukázal na to, - a přestřihli telefonní dráty, vedoucí k domovu. Oni pak se přiblížil k domu a přesvědčil někoho uznat, že jsou spojky, pravděpodobně pod záminkou kontroly telefonu. Myslíme si, že oni byli oblečeni, jak монтеры. Oni otce Kirby a osoby, se kterou Kirby přinesl sem, aby se setkal, překvapilo, a zabil no a ještě dvě osoby, které byly v chatě v té době . "V ego hlase zajistily hořkost, když dodal: "Jsme stále fretka nevíme, khem byly, a můžeme se jen dohadovat o ih motivech".
  
  
  "Kolik lidí hledáme?"
  
  
  "Jako kvalifikovaný odhad, to bych řekl, že čtyři. Alespoň na dva u nich byli vyzbrojeni puškami. U jednoho byla brokovnice. Našli jsme stopu, kterou odina kolem nich kroužil na doma, aby přišel k němu zezadu. On zlomil zadní dveře, a oni расстеряли mužů uvnitř crossfire. Byla to strašná práce."
  
  
  Když jsme se blížili k domovu, nás foukal vítr, Smith tiše následoval za ním.
  
  
  "Co bylo za úkol Kirby?" Její zeptal se.
  
  
  "Přišel sem, aby si promluvit s osobou, снимающим chata. Touto osobou byl Frank Абруз".
  
  
  To jméno mě zastavit na půli cesty. "Frank Абруз na wars?"
  
  
  "Ano, a nikdo jiný. Legendární Frank Абруз. Odina kolem mála lidí, kteří mafii, kdy souhlasila, že se pustil do důchodu s vyznamenáním. Utrpěl srdeční infarkt a on se rozhodl, že chce strávit své poslední dny na Sicílii. Představenstvo mafie hlasoval ego důchodu a rozhodl se zaplatit emu malý důchodu za jejich věrné služby ". Hawke oddával v jemné úsměv. Důchod byl o něco lepší zlatých hodinek. Vlastně mluvím, dvě stě tisíc za rok. Dozvěděli jsme se, že Абруз opustí zemi během několika týdnů, a Kirby navázal s ním kontakt."
  
  
  "Mně bylo by zajímavé vědět, o čem mluvili, agent AX a bývalý capo mafie".
  
  
  "Cesta Абруза, Nick. On byl člověkem, kterému důvěřovali bojují znesvářené frakce uvnitř Kočky, a když u nich byla jemnou pověření, které bylo nutné řešit v zahraničí, oni části neodevzdali ego". Hawke se dotkl mé ruky. "Teď půjdeme do chaty".
  
  
  
  
  
  Další bodyguard jménem Corbett otevřel nám dveře. Jeho málem překvapilo, když jsme vstoupili dovnitř. Místo bylo uzavřeno několik měsíců, ale zdálo se, že stále páchl smrtí.
  
  
  "Frank Абруз byl zajímavý člověk, индивидуалистом. Nelze říci, že jeho ego je respektována. Ego záznam byl příliš krvavý, - pokračoval Jestřáb - ale on byl jedním kolem vůdců, které byly proti účasti mafie na mezinárodní obchod s drogami. On zuřivě bojovala s tím, že v průběhu posledních dvou let, kdy americké pobočce mafie nabídl dohodu asijská skupina, která se zabývá ovládám nejvybranější опиумные pole v Indočíně ".
  
  
  "To bylo na infarkt, který vedl ego na důchody?"
  
  
  "Ve skutečnosti je. Pak, když Абрузу podařilo změnit postoj komunistů-partizan v transakci, vše stoupala do nebe. On je vystavoval své závěry vysoké radě mafie a nabídl jim, aby přehodnotila návrh. Tentokrát hlasování proběhlo v ego prospěch. byly nesouhlasili, ale vláda se rozhodla zrušit dohodu ".
  
  
  "Já to chápu. U Абруза byla informace o polích opia, které bychom mohli použít. Kirby se snažil přesvědčit ego to sdělit nám".
  
  
  "Ctností Абруза bylo trochu, ale jeden u nich byla víra v to, že komunismus nebyl vlny budoucnosti. Měl důvod doufat, že bude spolupracovat s námi. Kromě toho, Kirby podezření, že Абруз jmelí nějaké informace o коммунистах. Možná, ih мафиозные kontakty byly spojeny s nimi nejen v oblasti drog ".
  
  
  "Jaký druh podnikání?"
  
  
  "Kirby nevěděl. Абруз pouze naznačil, že ví, je, že, že AX může najít velmi zajímavé."
  
  
  Hawke mě držel v místnosti, jejíž stěny byly изрешечены odrážkami otvory. On rozzlobeně mával rukou. "Vrah jistotu, jak vidíte. Oni разбрызгали zde dost olova, aby se zabít tucet lidí".
  
  
  "U Абруза byla přísná pověst. Srdeční infarkt nebo nedostatek infarkt, ale on nebyl tím člověkem, se kterým by se dalo hrát.
  
  
  Hawke přikývl. "Byly to rychlé a efektivní, jeho to přiznávám. A naprosto chladnokrevné".
  
  
  "Říkal jste, že dva další lidé byli kluci Абруза?"
  
  
  "Ego" osobní strážci".
  
  
  Ji otevřel okno a nechat ji vítr. Její myslel na starém capo mafie a mém příteli Kirby, ležící na podlaze s porušování kulky tělem. To udělal hluboký doušek chladný odběr vzorků vzduchu, струящегося na mou tvář.
  
  
  "Jak se mafie týká smrti Абруза?"
  
  
  "My" obvykle spolehlivé zdroje říkají, že jsou ohrožení tím, že prakticky po celém ih důvěryhodných vedoucích osobností byl stručný matoucí. Ale pamatujte si, že názory Абруза byly vyvráceny některé a že je získala si nepřátele ve své době. Pro mě je důležité to, že nikdo kolem našich hlavních agenti byl zabit v za jiných okolností, které nemohu vysvětlit. Nebudu se vzdát toho více, než vy. Jí chci, aby vraha byly nalezeny ".
  
  
  "Existují tři řešení", - řekl jsem. "Komunističtí agenti, staří nepřátelé Абруза nebo někdo, komu se nelíbilo, že se omezil na asijské dohodu o prodeji drog".
  
  
  Hawk tady hromádku doutníkový popel na kalhoty a zametl zpět ih. "Čtyři řešení. Pamatujete si, její zmínil o odchodu do důchodu Абруза ve výši 200 000 dolarů ročně? U něj v domě byla výhra za první rok. Ona zmizela spolu s vrahy".
  
  
  "Zabít jednoho kolem nejhorších capo mafie? Přijít s takovou myšlenku, že potřebujeme blázen".
  
  
  Hawke prudce vstal. "Podívej se na ty díry po kulkách. Myslíte si, že člověk odpovědný za to, byl při smyslech?"
  
  
  On měl pravdu.
  
  
  Ji následoval Hawke na ulici. "Viděl jsem, domy, a slyšel tento příběh, ale není торопили jsem sem jen kvůli tomu. Co ještě?"
  
  
  "V domě byl ještě jeden člověk, který unikl masakru. Konečně jsme ji našli."
  
  
  * * *
  
  
  Dívka vypadala jako milion dolarů k inflaci. Ona byla blondýna, mladá a dlouhonohý. I když na ní bylo kabát s поднятым límečkem, její pohled viděl její tvář, když ona přišla kolem restaurace na ulici. U nah byly vysoké vyčnívající lícní kosti a široké tmavé oči - křehké sady na míru, není označen cynismu a tvrdostí, kde ji očekával.
  
  
  "Замри výplaty přímo zde," řekl Hawk v matematice, řídicí projektorem. Jsme seděli v temné promítací místnosti jeden kolem hlavních základen AXE, studuje statické obrázky na obrazovce. "Její jméno je Sheila Brant, ale to už tak sama sebe označuje za", - řekl Hawk. "Jsme zatraceně dlouho ji nenašel".
  
  
  Mě bylo těžké uvěřit v to, že Hawke, který mi vyprávěl o Шейле Brant. To nešlo s jemnou tváří a měkkými očima.
  
  
  "Jste si jisti, že ona byla milenkou Frank Абруза?"
  
  
  "Bez pochyb. Ale víme velmi málo o tom, khem to bylo do toho, jak Абруз zvednul ji v las Vegas".
  
  
  Její разочарованно povzdechl si. Myslím, že neexistuje žádný zákon, který říká, že krásná dívka dvacet dva let, nemůže najít štěstí v trosky stárnoucí мафиозного capo. "U starého mafie byla chuť".
  
  
  - Ve skutečnosti, velmi podobné vašemu, - řekl Hawk сардоническим hlasem. Pak pokračoval: "Když jsme se dozvěděli, že Sheila střední žebro v chatě na Floridě s Абрузом a nebyla prostředích mrtvých, jsme začali hledat pro ni.
  
  
  
  
  
  
  To je dobře прятала své stopy ".
  
  
  "Od koho ona uteče? ACH, zákon mafie?"
  
  
  "Možná, že ze všech tří. A možná ještě někdo. Budete rádi, aby věděli, že budu organizovat pro vás, aby jste nainstalovali tento vývrtky Шейле".
  
  
  Její těšíme se toho čekal. Jeho, pohlédl na zářící ciferník svých hodinek. I když ji, věděl, že vzdělávací potřeba, to začínal pociťovat akutní konec netrpělivost. Mi se dočkat, až se vydáte na cestu a vydat se po stopě vrahů David Kirby. Tato stezek bylo již příliš studené na to, aby mě spokojen.
  
  
  "Tento film byl natočen v malém městečku ve státě Idaho pod názvem Bonham. Sheila Brant střední žebro tam poslední dva měsíce. Budete mít krytí vysvětlit váš náhlý vznik. Nechceme, aby vyděsit dívku na útěku. znovu, " řekl mi Hawke. "Ale poté, co přijedete, budete muset ego vyhodit do povětří".
  
  
  "Pojď se podívat na zbytek filmu", - navrhl jsem.
  
  
  Projektor znovu включился. Sledovali jsme, jak Sheila Brant, засунув jednu ruku v jeho šíři kabát, šel na zaparkované auto. V jeho pohybech bylo hladké půvab. Když otevřela dveře od auta, jeho cílem je prudce дернулась, jako by zaslechla zvuk, který způsobil její nervózní. Když si uvědomila, že zvuk byl neškodný, jeho tvář se dotkl usnadnit.
  
  
  Ona si sedla do auta a jela, úschova následovalo po ní, dokud se свернула za roh.
  
  
  "Náš člověk natočil film na okna hotelu přes silnici od restaurace. Dívka pracuje tam jako servírka," řekl Hawk. Bylo to osm dní zpět. Náš muž se snažil navázat kontakt. Je to tvoje práce. Navázat kontakt s Шейлой a, pokud je to nutné, vztah. Potřebujeme vědět něco, co ví. Všechno to je."
  
  
  Projektor выключился, a vystřelil sergej, vyplnění místnost jasem.
  
  
  "No, film se ti něco řekl?" - zeptal se mě Hawke.
  
  
  "Měl jsi pravdu. Ona je vyděšená. V pravé kapse kabátu držela zbraň. Kromě toho u nah dobré nohy".
  
  
  "Myslel jsem, že jsi to všechno zjistíte to", - sarkasticky řekl Hawk. "Ujistěte se, že budete sledovat její pravou ruku, a pro jeho nohama".
  
  
  On podal mi složku, kterou držel na klíně. Obsahoval soubor AX na Шейлу a stručný nástin mé kryty. Měl jsem zbytek dne, aby si ih, připravit falešné občanský průkaz a seznámit se speciálním vybavením, které ji vezmu s sebou do Idaho.
  
  
  Ji opustil věc Шейлы Brant v rezidenční interiéru, kam mě přijali, pak vzal svůj falešný průkaz totožnosti. Ned Harper, zobrazený na řidičský právech, vypadal přesně jako Nick Carter. U něj to bylo těžké čelit, ale mi to spíše líbilo. Spolu s průkazem ji dostal kufr, packed s osobními věcmi, souvisejícími se zásadní roli, kterou jí budu hrát v Idahu. Švédové nevypadalo nám nové, nám сшитой, ale dokonale hodí mně.
  
  
  Její strávil hodinu ve zbrojnici. Její zkontroloval zásuvku, ve kterém, mimo jiné smrtící předměty, byla výkonná puška s dalekým výhledem. Spolu s osobními zbraněmi, to mi dalo stejnou palebnou sílu, jako v některých отделених policie.
  
  
  Další mou zastávkou bylo oddělení elektroniky základny. Na rozkaz Хока naši odborníci sestavili pro mě kit. Vypadalo to jako holicí set, ale v ns byly citlivé zařízení pro poslech, fotoaparát a malý magnetofon. Její pochybnosti o tom, že budu potřebovat toto zařízení, ale Hawke nic neztratila na mysli.
  
  
  Potřeboval jsem udělat ještě jednu návštěvu - do stodoly, kde mechanici pracovali na nádobí, na kterém ji jel, když ji stahl muž jménem Ned Harper. Jedním z mechaniků byl robustní malého člověka čtyřicet let, který řekl, že slyšel hodně o Nike Cartera a hotel se mnou setkat. Jí se rozhodla, že nebude mluvit mu bylo, že se na polovině toho, co slyšel, s největší pravděpodobností není pravda.
  
  
  "Jsme objednali poskytnout vám auto, která se zabývá vypadalo tak, jako by to bylo zakoupeno za výhodné použitého stran, ale která se zabývá opravdu k ničemu", - řekl s úšklebkem. "Hlasování o to, co jsme udělali. Toto dítě ošklivý, ale myslím, že jsi влюбишься v nah. Ona odpoví, jak se francouzská děvka".
  
  
  Prošli jsme na druhou stranu сераля. Mechanik ukázal na malý úsek silnice, усеянной překážkami. "Hlasování, kde jsme ji опробуем. Řidič-pilot zažít ji na sobě".
  
  
  Tříletý Ford s kousky květin a вмятинами na jednom kolem křídel vrní na konci pruhu překážky. Řidič v jeho ochranné přilbě zamával nám ruku a prudce stiskl pedál plynu. Stroj vyletěl jako ошпаренная kočka.
  
  
  "Slibuji, že můžeš dostat od nah 120 na hodinu, v krajním případě", - hrdě řekl malý mechanik. "Vytvořili jsme ji jako koncertní housle".
  
  
  Auto несся s překážkami. Myslel, že dostane jako první, ale v poslední chvíli řidič porazil kolo. On kličkoval vedl stroj na kurzu, posyp pneumatikami. Na konci tratě se prudce stiskl šikany a přinesl auto do úmyslné rotace nasazením ee s голливудским talentem каскадера, než se napřímit a jít zpět k nám.
  
  
  "Tento člověk by měl jít v Indianapolis," řekl jsem.
  
  
  Úsměv mechanika se stala širší.
  
  
  
  
  
  "Tobě rád překvapení, Carter?"
  
  
  Její uvědomil, že on měl na mysli, když řidič vyšel, kolem auta, sundal ochrannou přilbu a otřásla hřívu zářivě zrzavé vlasy. I s ee tělo, skryté бесформенным комбинезоном, nebylo pochyb o tom, že řidič-pilot bylo ženou. .
  
  
  Ee coli, která vypukla, přišla k nám, kroutil přilbou v ruce.
  
  
  "Co si myslíš, N3?" - řekla, pomocí mého hodnost vraha místo mého jména. Prostředí dívek, které vypadaly stejně nápadně jako ona, ji snažil povzbudit trochu více seznámení, než to je.
  
  
  "O autě nebo řidiče?" Její zeptal se.
  
  
  V jeho zelených očích hořel oheň. "Auta, samozřejmě. Nezajímá mě, co si myslíš o водителе".
  
  
  Ji, podíval se na mechanika, který jen pokrčil rameny a diplomaticky ustoupil. Nechtěl být svědkem, když tato nádherná zrzka разрубила slavného Nicka Cartera na malé kousky svým pohrdáním.
  
  
  "Co jsem ti udělal?" - zeptal se ho dále, trochu сбитый matoucí.
  
  
  "Vůbec nic. Podívejme se, že to tak zůstane, N3".
  
  
  A znovu - název místo názvu. Její reagovala na to, a svítit ohně v jejích očích, jako výzvu. "Myslel jsem, že jsi trochu выпендриваешься, když sedí za volantem auta", - řekl jsem. "Bylo to pro mě?"
  
  
  "Samozřejmě, že si to myslíte. Pravděpodobně jste byli překvapeni, co viděl, že žena může řídit auto lépe než vy." Její povýšená ret скривилась, ale od toho plná ústa stahl ještě atraktivnější. "Pojďme odstraníme zjevné upřímně teď, N3. Některé dívky se zde mohou uctívat ti, jak спальнму sportovec, ale tvá pověst mě není působivá".
  
  
  "Co vás zaujme - divadelní představení? Může, dovádění knihy".
  
  
  Zasmála se, jako by tento návrh její развеселило. To потянула za zip na ee мешковатом kombinézy. "Víte, co mi řekli, N3? Bylo mi řečeno, že pokud jste byli v letadle, který je zničena, můžete stále ještě najít čas, aby nabídku стюардессе".
  
  
  To je pravda, - řekl ji ahoj. - Ve delle, to jí řekl.
  
  
  To сбросила kombinézu z ramen a вывернулась z něj nedokázal udělat postup stejný vzrušující, jako striptýz. Pod pracovní oděv na něm byly volnější kalhoty a svetr, облегавший její ohyby, jako je kůže.
  
  
  "Vážím si vás jako profesionála. Titul N3, co-co to znamená", - řekla. "Ale pojďme dále rozhovor na odborné úrovni, ne?"
  
  
  Nemohl jsem přijít na nic, co by mě zajímala méně, kromě, snad, čtení, přednášku o воздержании v domě starých služky.
  
  
  "Auto je dobře vládl pro vás, ale já bych hotel zažít ego na sebe", - řekl ji ahoj.
  
  
  Její západ slunce pod volant, je to jediný přenos, motor a dal zpátečku. Pak ji zastřelil. Její nabral kurz tak rychle, jako dívka, a skončil tím, že затормозил stroj tím, že prudký dvojí značení. Když jí vyšel, hodil hej klíče a řekl: "Vejde", - pomyslel jsem si, to плюнет mi do obličeje.
  
  
  "A teď, kdo ukazuje show-off?" řekla, ale v jejím hlase byl náznak překvapení, smíšené s sarkasmem.
  
  
  "Stroj není tak nechtěl, a dobré, ale já nah hodně pod kapotou. Vypadáš, jako velká žena, ale možná ne, nechtěl bych, a hodně. Jsem dost zvědavý, klást si tuto otázku". Jeho obsazení duplikát klíče od svého pokoje, hej na ruku. "Pokud chcete používat to, to by mělo být dnes večer. Ji pryč od základny ráno".
  
  
  "Co si myslíš, že bych si pomyslela o jeho použití?"
  
  
  "Může být, tobě je stejně zvědavý, jako já," řekl jsem.
  
  
  Po návratu do své kajuty, její стянул bundu, odhalil урезанный "люгер" v быстрозатяжной mžiku pod levou rukou. Zbraně, které ji zkouší v AX, se pohybovala od úkolu k úkolu, ale jeho nikdy nezůstal bez osobní zbraní: Люгер, který jí nazval wilhelmina následoval; jehlový, Hugo, v rukávu, a vázané na vnitřní straně stehna je malá plynová bomba Pierre. Bomba může zabít všechny v uzavřené místnosti za sekund; a vše, co bylo zapotřebí - je to strmé ukazatelů, který zlomil by ego shell.
  
  
  Otevření schránky židle, její досталь složku, kterou mi dal Hok. Její naklonil kryt a podráždění zamračil se. Jeho jsem si myslel, že si vzpomněl, že nechal kopii mého kryty na vrcholu souboru. Nyní první stránce byl list s popisem vzhledu Шейлы a imobilní fotografií kolem filmu, který ji viděl dříve ten den.
  
  
  Její, řekl jsem si, že by jsem se mýlil. Její пролистал obsah složky, ale tam byly žádné známky одностраничного příběhu. "No, teď není čeho se bát", - pomyslel jsem si. Постороннему by bylo obtížné proniknout na základnu AX, jako je pašování parníku na fotbalový stadion.
  
  
  Ještě trochu обеспокоившись, ji pustil znovu do dokumentace na dívku Brant. Jak řekl Hawk, podrobnosti o její minulosti není. Mohla se narodit v jejich víkend, kdy Frank Абруз vzal ee v Las Vegas. Ale pak, jak AX objevil ji v Idaho, údaje byly pečlivě úplné - hodinky, které ona pracovala jako servírka, kdy obvykle si lehnout spát, a dokonce i tužkou nákres plánu domu, který si pronajal.
  
  
  
  
  
  Mnohokrát jsem chtěla mít fotografickou paměť. Protože mám ego nebylo, ji vyvinula své vlastní metody stanovení klíčových faktů v jeho gólů. To udělal poznámky v kapesním poznámkovém bloku, který nosím s sebou, a re-read ih, naskenované plán domu Шейлы, pak roztažený na posteli, выбросив všechny kolem svých myšlenek, kromě materiálu, který jí četl.
  
  
  Její, by mělo být, задремала. Její probudil ve tmě, mě насторожил zvuk je tak slabý, že jsem nemohl ego komu.
  
  
  To ozvalo znovu, jen slabý царапающий zvuk kov o kov. Její vyskočil z postele a přistál na bobek s "люгером" v ruce.
  
  
  Dveře se otevřely, a na podlaze пробежала žlutá proužek světla. Zrzka řekla: "máš rychlé reflexy, N3".
  
  
  Její uvolněná, když si uvědomí, že zvuk, který ji slyšel, byl její klíčem, повернутым den. Ji není trapně, že mě chytili se zbraní v ruce. Instinkt, který donutil mě vstát z trosek, ani jednou спасал mi život.
  
  
  "Povolit брылев. Tlačítko na sténání za vás", - řekl jeho přítelkyni.
  
  
  To щелкнула vypínačem, pak hodila mi klíč. "Pokud jsi уезжаешь zítra, já už to potřebovat, je to pravda?"
  
  
  Její зажал klíč, ušklíbl se. "Takže, co se stal zvědavý".
  
  
  To пожала rameny. "Myslím, že jsem jen potřeboval vědět, zda je vše pravda o vás, že mi bylo řečeno".
  
  
  "Proč ne zavřít dveře a není se představit?" Ji řekl.
  
  
  Popadne ji, není čímž se mi z očí. Volání stále zářil v ih zelené hloubky.
  
  
  "Patricia Styl," - řekla.
  
  
  Zrušením ramenní popruh, zavěsil její ego na opěradlo židle a sáhl Люгер " do pouzdra. "Jak dlouho pracujete v AX?"
  
  
  "Například, rok. A teď se zeptej, jak taková milá holka, jako jsem narazila na tento obchod".
  
  
  "Dovolte mi, abych se hádat. Jste hotelů dokázat, že můžete udělat něco, co může dělat muž."
  
  
  "Ach, ty jsi mazaný hajzl," řekla bez znatelné zloby.
  
  
  "Mám láhev whisky," řekl jsem. "Dárek od našeho šéfa. Mohu její ego otevřít?"
  
  
  "Já jsem sem přišel pít", - řekla. To стянула svetr přes hlavu a hodil ego na židli.
  
  
  Na ní byla černá, krajkové podprsenky. No, polovina podprsenku. Ee štamprle byly přeplněné. "Dobře postaráno" - jedna věc je hlasování o celém nedostatečné popisy, které mi přišlo na hlavu, když se jí podíval se na nah.
  
  
  Отряхнув jasně červenou hřívu vlasů, usmála se na mě. Úsměv byl částečně насмешливой, částečně slibující.
  
  
  Jeho vzpomněl na její repliku kolem toho dne. Jeho zopakovat to. "Nyní někdo chlubí?"
  
  
  "Je," přiznala se. "Ale tobě se to líbí".
  
  
  Stále ještě s úsměvem, to стянула ширинку své kalhoty na zip a вылезла na psí, kterou dali na ee noha. Teď na ní byla jen černá podprsenka a odpovídající pruh černé krajky v dolní části.
  
  
  Ona tiše přešel k posteli a posadil se na okraj. To расстегнула podprsenku a стянула ego s jeho velký hrudník. Lehkým pohybem ruky se накинула oblečení na čelo postele, a pak postele na můj polštář.
  
  
  "Nechám vás kalhotky", - řekla. "Myslel jsem, že jste chtěli zmařit ih od mě."
  
  
  Teď v jeho očích zářil něco jiného, než volání. Vzrušení, touha.
  
  
  Když ho shodil šaty, a ona viděla шпильку a plynový bomby, ona řekla: "ach můj Bože, ty jsi ходячий arsenal".
  
  
  Její nevhodné, aby se zasmál. "Ty sám упаковываешь pár jader".
  
  
  Její smích byl chraplavý a раскованным. Mohla by dokázat, že to se rovná každého muže, ale ona určitě není возражала proti tomu, aby ji považovali, jako sexuální objekt. "Jdi, N3", - vyzvala ona.
  
  
  "Nick", - řekl ji ahoj. "Postel - není místo pro formalit".
  
  
  "Nick. Nick se, - řekla, - jsem připraven".
  
  
  Její ošizený s nah krajkové kalhotky. Ona byla v pořádku. Líbilo se mi to.
  
  
  Pat byla silná holka. Když jsme objímal ho cítil, jak svaly jeho zad задрожали. Ee ústa byla měkká a teplá a jazyk rychlým a rychlým. Její, уткнулся tvář na jeho hruď, a její prsty nakloněný mi do vlasů. Když ji hrál s její tvrdé bradavky, ona корчилась a рычала, jako hladový kočka.
  
  
  Moje ruce sklouzl dolů k jeho ягодицам, a on ji zvedl, aby narazit na svůj první impuls. Její hluboce ponořila do nah a slyšel její sténání. Její tělo прижалось ke mně. Když ji zvedl své pohyby, ona se zatřásla a встряхнула postel. U nah bylo flexibilní síla zvířete.
  
  
  "Nick", - выдохнула to. "Pojď nakonec spolu".
  
  
  Jak ji chápu, její čas byl ideální. Pořádně mluvit, všechno bylo perfektní.
  
  
  Ee ruka vklouzla do mého stehna, prozkoumávat. "Svaly. Jste opravdový kus masa, pan Carter".
  
  
  "Takže ty jsi."
  
  
  "Nebyl jsem připraven na to. Ty jsi ještě lepší, než mi řekli".
  
  
  "Chápu. Její čestný více, než je váš profesní respekt".
  
  
  Ona se smála. "Mohu ji spát zde dnes večer?"
  
  
  "Můžeš zůstat na noc, - řekl jsem, - já nevím, kolik jsi выспишься".
  
  
  Dva
  
  
  Ráno ji vstal brzy a začal se scházet, dokud zrzka není se probudila a není převrátil na odpadky.
  
  
  "Nick, - řekla, - to bylo skvělé. Zejména v poslední době".
  
  
  Její přilepil plyn bombu k vnitřní straně stehna. Včera v noci byl včera v noci. Dnes bylo vše jako obvykle. Její пристегиваюсь
  
  
  
  
  Její uvázal jehlový k предплечью a zkontroloval pružinový mechanismus. Ji nepodařilo se mu ohnout ruku, a tenký nůž sklouzl mi v ruce, připraven k práci. "Výraz svého obličeje trochu děsí," řekla Pat.
  
  
  Její obdaroval ji úsměvem, která se zabývá dotkla mých očí. "Nejsem kluk od vedle".
  
  
  Pak ji oblékl oblečení, která se zabývá vyhovovala role Neda Harper, nasadil "Люгер", накинул na ni bundu na zip a podíval se na sebe do zrcadla. Jak ji mohl posoudit, jeho vypadal jako opilý řidič kamionu. Když ji перебрался do města, kde скрывалась Sheila Brant, jí říkal, že by chtěl práci.
  
  
  "Neměl jsem se ptát, o tom, - řekl Pat, - ale co se stalo s N1 a N2?"
  
  
  "No, štěstí je u konce", - řekl ji ahoj. "Jako David Kirby", - pomyslel jsem si.
  
  
  Její zabouchl kufr, který mi poskytl AX. Jí byl ochoten odejít. Vše, co jsem potřeboval udělat, je rozloučit.
  
  
  Zázvor vysvobodil mě od problémů. "Já vím. Lodě, které projdou v noci, a tak. Zůstaň štěstí, Nick".
  
  
  Její jel v Bonham, Idaho, ve dvě hodiny odpoledne. Ve městě bylo 4700 obyvatel, a to vypadalo tak, jako by 4695 kolem nich se rozhodli zůstat doma.
  
  
  Zřícení na náplně, kde рекламировалось okamžitý údržbu, její zastavil na цистернам. Okamžitá služba nebyla realizována. Její vyšel o stroje a vstoupil dovnitř, kde našel muže, дремавшего za stolem, заваленным prachem, cestovní mapy, bankami, s krekry a balenými автозапчастями. Její zaklepal костяшками prstů na čistou okraji židle.
  
  
  Ego oči byly popraskané. "Ano, pane?", on zívl.
  
  
  Jeho ukázal na své auto. "Chci trochu benzínu."
  
  
  "Ach," řekl, jako by taková možnost emu a v hlavě došlo.
  
  
  Dokud to выдергивал hadice a vrazil насадку v téměř prázdné nádrže ford, ji stál vedle a vypadala na сонную ulici, osvětlené světle sluneční světlo pozdního jara.
  
  
  Ji neviděl, nám semafory, nám neon signage. Bonham vypadalo, jako Norman Rockwell obraz s obrazem malého města. Její, cítil není na svém místě, když se všechny mé vražedná zbraň byla vázána k mému tělu a zavřený v kufru mého auta. Bonham není походил na to místo, které by raději skrýt bývalá milenka vůdce mafie. Pravděpodobně to je důvod, proč Sheila Brant vybrala ego. "Hele, Dej čest za mozky, - pomyslel jsem si.
  
  
  Její narovnal, unavené ramena. Její jel rychle a na mnoho hodin každý den s nimi fretky, jak opustil základnu SEKERU na pobřeží Karolíny. Později v ten stejný den ji zastavím s agentem AX, který sledoval Шейлой, aby se ujistil, že to není minul nás.
  
  
  Ve službě na stanici, čerpací začal otírat čelní sklo auta. "Máte tady dost mrtvý hmyz, aby naplnit kbelík", - postěžoval si. "Vy musíte být, jeli celou noc."
  
  
  "Aha," řekl jsem. On byl pozorný, pokud není okamžitý.
  
  
  "Turista?"
  
  
  "Není jí řekla.
  
  
  Ego cíl otočila, a ego oči už nebyly ospalost.
  
  
  "Jsem řidič kamionu," řekl jsem. "Doufám, že najít zde práci".
  
  
  "Je tam nějaký zvláštní důvod, proč jste si vybrali Bonham?"
  
  
  "Mám rád malá města".
  
  
  "Existuje mnoho dalších malých měst".
  
  
  "Bože, - pomyslel jsem si. Emu určitě byl zvědavý. Jeho řekl: "líbí se Mi, jak vypadá tento".
  
  
  Dokud to kontroloval hladinu oleje, jeho vstoupil do android toaleta a сдвинул šroubu na vnitřní straně den. Jí postříkal obličej studenou vodou. Její unavený z toho, že tak dlouho byl přilepený k sedadlu auta, řekl jí sám, jinak by výslech obsluhy mě není podrážděné.
  
  
  On zaklepal na dveře. "Hej, pane, potřebuji tě vidět".
  
  
  Ji, rozepnul zip na bundu, aby se rychle dostat do "Люгера", pak otevřel dveře. "Že ano?"
  
  
  "O Шейле Brant", - řekl a pak se zasmál. "Její agent, kterého musíte splnit, N3".
  
  
  Nikdy ji neviděl svého kontaktu a riskoval. "O čem to mluvíš?"
  
  
  Захлопнув dveře, on strčil ruku za minutu a vytáhl zapalovač, identickou mé. Podal ego mi. "Mluvil jsem s pár lidmi, kteří pracovali s vámi v minulosti, Carter. Se mi zdálo, že jsem tě našel ih popisu. umění. Některé z triků Хоука, řekl sám. Mimochodem, jmenuji se Meredith.
  
  
  Její převrácený zapalovač. To, co vypadalo jako sériové číslo výrobce dole, na samém delle bylo kódem, který идентифицировал majitele, jako zaměstnanec AX. "Dobře, Meredith. Ale na tvém místě její byl by opatrnější. Nezapomeňte, že příčinou celého tohoto podnikání je jeho družstvo zatraceně dobrý agent". Její není stahl trvat na tom. Není mi bylo ego, žvýkat: "Co je nového o naší dívce Шейле?"
  
  
  "Je to stále zde a chová se chladně. Její snažila se přiblížil příliš blízko, aby nedošlo k způsobit u nah podezření. Její podstoupil tuto práci, protože se bál, že měšťané začnou tím, proč ji задерживаюсь. bydlí v hotelu. Uvidíme se dnes večer a bavit ještě trochu ". Zaváhal. "Chápu, že budu oporou v tomto zaměstnání, a jeho netrpělivě tady čekám na rozhodnutí pracovat s vámi. Nesuďte mě podle toho, co se právě stalo. Obvykle není takový náhodný".
  
  
  "Doufám, že ne," řekl jsem.
  
  
  Pomalu jel po hlavní ulici města
  
  
  
  
  
  poznamenal umístění двухкомнатного policejní stanice, pošta a radnice economy. Jeho jsem si myslel, že jsi mohl, aby zabalit celé město v krabici od bot. Mezi dvěma velkými budovami se nacházel bar-закуток s nápisem "Studeného piva" v okně. Ve čtyřech vitrínách pod ní zjistil vše, relikt z doby, kdy Bonham byl železniční stanicí, byl větší a prosperoval. Nyní jednopatrová budova postoupena v malování, a on viděl, že v některých horních oknech není obrazovek.
  
  
  Chodit kolem auta, ji pozorně vyšetřil restaurace přes silnici od hotelu. Sheila Brant дежурила pouze do 16:00. a pokud by věci šly do kopce, to pak není potřebovali. Ve škole nebylo návštěvníků.
  
  
  Ji, vstoupil do полутемный lobby hotelu, kde nábytek byl půl palce prachu a stopy pokročilému věku. Výtah nebyl, jen ze jaro a rostliny v květináčích, mimmo které ji předávali, byli v & nb stejně, jako Бонэму bylo třeba vdechnout nový život.
  
  
  Clerc přivítal mě, jako by on byl politikem, приветствующим rozhodující hlasování. On řekl, že jsou dávno uzavřely svou jídelnu, ale můžu dobře najíst v restauraci přes ulici. "Zkuste to, se vám bude líbit", - řekl on.
  
  
  Ve svém pokoji ji sundala oblečení a vybavení, a se sprchou. I když v mých rovině to nebylo vidět, všechny mé vnitřnosti scvrklá up, jako pružina. V mé hlav вертелась myslel, že jsem byl blízko s dívkou, která se zabývá, může mi dát nějaké odpovědi o smrti David Kirby.
  
  
  Přes okna druhého patra mi otevření pěkný výhled na restaurace. Застегивая košili a uvedení na kalhoty, ji si myslel o Шейле Brant. Její zaobíral otázkou, zda hele mlhovině kolem tohoto domku Klíče jedné nebo vrah z nějakého důvodu rozhodnete hej odejít živou.
  
  
  Meredith mi dala číslo svého pokoje, který byl umístěn v několika dveřích od mého. Šel jsem k němu na konci chodby. Meredith se ukázalo být originální článkem, ale já byl podezřelý typ, a že se chystal vyzkoušet to.
  
  
  Díky učení AX a speciální praktické zkušenosti ji stahl odborníkem na lámání zámků. Dveře do hotelového pokoje by představovala žádná práce. Dvanácti let starý chlapec mohl otevřít zámek перочинным nožem.
  
  
  Její otočil kliku a tiše vstoupil do místnosti. V křesle u okna seděl muž. To je široce se na mě usmál. "To by bylo stejně snadné klepat".
  
  
  Nemohl jsem přijít na inteligentní úrovni. Vše, co se mi podařilo, bylo: "Kdo jsi?"
  
  
  "Meredith, samozřejmě. A vy, by mělo být, Nick Carter".
  
  
  Pokud to není Meredith, to byl zatraceně dobrý lhář. To se zdálo být zcela uvolněný. "Čekal jsem na tebe. Myslím, že jsi právě vstoupil", - řekl on. "Jste ještě neviděli holku?"
  
  
  "Ještě ne."
  
  
  Pokud bych věděl, že je to začátek druhé Meredith, kterého ji potkala za poslední hodinu a půl, to by nebyl tak uvolněný, pomyslel jsem si. Její досталь cigaretu. "Tam jsou svatí?"
  
  
  "Samozřejmě." To ощупал minutu svého мятого hnědá srst. Byl to baculatý muž, začal jít plešatý a tuk, ale vzhled nám, o čem není přesvědčená. Agenti AX se objevují ve všech velikostí, tvarů a stáří. "Hlasování o kde jsi, Carter".
  
  
  On podal mi knihu zápalek.
  
  
  "Copak nemáte zapalovače?" - nenuceně zeptala jsem se, закуривая cigaretu.
  
  
  "Nikdy bráti s sebou. U zasraný věci vždy končí palivo".
  
  
  Její, ухмыльнулся a hodil emu zápalky. "Myslím, že pokud by se jí mohl zaseknout zámek, ty jsi taky".
  
  
  To скрестил nohy a opřel se o opěradlo židle, dávat ruce na každého kmene. Ego oči nejsou neopustil mě s nimi fretka, jak on vstoupil do místnosti. "Myslíš, že nevěříte, že jsem Meredith?"
  
  
  Расстегнув bundu, jí řekl: "já Jsem zatraceně dobře vím, že to tak není".
  
  
  Ego je uvolněná úsměv stále bylo na místě. Je to dost sebeovládání. "Co jsem udělal špatně?"
  
  
  "Důležité je, že jsi to udělal. Kdo jste ve delle?"
  
  
  "Já jsem ten člověk, který má svůj rozsudek smrti", - řekl on. Obratný pohyb se jednou rukou задрал штанину. Dalším vytáhl revolver na holeně přiložené k ножен.
  
  
  Jeho klesla na jedno každé pokolení, dokud se to рисовался. Ego revolver byl vybaven tlumičem, a uslyšel tichý kašel, když se zbraň vystřelil. Brýle narazí na zeď.
  
  
  Její согнула ruku, a jehlový vstoupil mi do ruky. Její hodil ego, když se pohnul, aby se znovu přilákat mě v nedohlednu. Nůž вонзился emu v krku a задрожал, jako oštěp. Ego oči zamrzly, a on se sklonil, jako by se chystal se podívat pod židli.
  
  
  Ji chytil, když mu osel pohlaví. On byl těžký. Její растянул ego a hledal. V ego peněžence bylo pět tisíc dolarů, a některé dokumenty, v nichž je uvedeno, že ego jméno Куган a on přišel z Denveru. To není nutně něco znamenalo. Ego papíru, pravděpodobně byly tak falešné, jako moje. Сунув si na chvíli ego řidičský průkaz. Jeho růže. Případ začal špatně. Někdo věděl, proč jí byl v Бонэме, bezpečnost AX byla jednoznačně ohrožena.
  
  
  Musel něco dělat s tělem. Nemohl jsem opustit ego v tomto pokoji Meredith. Ujistěte se, že chodba
  
  
  
  
  
  bylo opuštěné a umístění ji náhodně vybral dveře a otevřel zámek. Je zřejmé, že v místnosti nikdo nebyl. Ji zvedl Кугана, odnesl ego přes obývací pokoj a položil na postel.
  
  
  "Nám jedna komora nebude mít zájem na tom, aby mě najmout", - pomyslel jsem si. Její bylo ve městě méně než dvě hodiny, a již zemřel člověk.
  
  
  Ji, sestoupil dolů a navázal přátelský rozhovor s recepční, který přivítal možnost nechat své křížovky. Jeho řekl emu, co se setkal na chodbě člověka, круглолицого zábavu chlapa.
  
  
  "To je pan Hobbs. Prodávající. Заселился dnes. Místnost 206."
  
  
  "Co prodává pan Hobbs?"
  
  
  "Nevěřím tomu, že to řekl".
  
  
  Přes pět minuta ji, vyšel z rozhovoru, znovu vylezl po žebříku a pronikl jiný zámek. Místnost 206 dezertoval, s výjimkou zásuvky pro ilustrativní orientační. Pan Hobbs sotva přistál, jak začal čekat na mě. Její шлепнул kufr na postel a otevřela ho. Jediný vzorek, který obsahoval, byl zeštíhlit puškou s tlumičem a zaměřovačem. Pan Hobbs, také známý jako pan Куган a Meredith, prodával smrt. Dobře namazaný puška byla něco jako outfit profesionální zabijáci.
  
  
  Ji mohl hádat o ego, pokud jde o hru. Musel se zachytit mě a zabít, jakmile ji pojď, vyzvednout dívku kolem okna hotelu, když přijde na práci, a pak ve spěchu opustit Bonham. Lži o tom, že to Meredith, byl rychlý trik, aby se nastavení mě překvapila a možná se dozvědět, mluvil jsem s dívkou. Pan Hobbs, nebo pan Куган byl chytrý profesionál, v pohodě a dobře-zběhlý ve svém delle. Ale ani ty nejlepší přicházejí špatné dny.
  
  
  Její tiše vyšel na 206 pokoje a sešel po schodech. Protože telefonní hovory do všech pokojů prošla přepínač vybavení, jeho využil telefonem-automat v hale, aby zavolat Meredith na náplně. "Ne jít na tmavé uličky. Opozice krutá rána po městě", - řekl jí emu, když přišel k trati.
  
  
  "Krejčí. Máš opravy v nich? Mám na mysli, kdo jsou oni?"
  
  
  "Prostě nelíbí".
  
  
  "No, není důvod příznak povolení na provedení", - řekl on. "Pokud bychom mohli najít dívku, mohli byste se taky".
  
  
  "Obávám se, že jsme vedly ih k ní," řekl jsem.
  
  
  Ji mohl představit reakci Хоука, když jí řekl, emu, že někdo by mělo být, pronikl do mé apartmán na bázi AX, naskenované dokumentace Шейлы Brant, a použil naše informace, jak navázat vztah s dívkou. To bude explodovat, jako подорванная rakety.
  
  
  Události dne radikálně změnil situaci. Nemohl hrát karty pomalu a trpělivě, jak doporučuje Hawke. Život Шейлы se ocitla pod útokem. Musel jsem se rychle navázat kontakt a získat její důvěru.
  
  
  Její stál v blízkosti hotelu, když přišla do restaurace. Její, sledoval, jak otevírá dveře červeného "Volvo", a zahlédnout viděl hladké stehna, když jí vyklouzl kolem stroje. Nohy byly tak dobré, jak jsem si ji pamatoval, sexy chůze je ještě lepší.
  
  
  Vytáhla na mě pozor, když se pohyboval kolem stroje dlouhými грациозными kroky. Je zřejmé, že předstírá, že je cizinec ji напряг. Zastavila se, podívala se na mě a odpověděl jsem na její pohled nejvíce okouzlující úsměv.
  
  
  Pak toho, jak zmizela v restauraci, její выкурил cigaretu. Ji hotel dát hej čas odhodit kabát a začít čekat u stolů. Když ji zastavil, město s řevem vtrhli tři motocyklu. Rockeři byly tak nevhodné v Бонэме, stejně jako její. Oni jeli mimmo vybavení, díval se na mě přes body, прикрытые бородатыми osobami. Na nich byly kabátce s rozzlobený prokreslenými дьяволами na zádech. Ih cílem byl bar. Hlasitě mluví, jsou спешились a vstoupili dovnitř. Ji, věděl, že nežijí v Бонэме. Ve městě není dost pro buzz ih druhů.
  
  
  "Zločinci a bezdomovci", - s odporem řekl clerc. On se opřel o mně jsou ty v domovních проеме. "Jsou součástí gangu, který se zabývá objeví se zde několikrát ročně. Nazývají plodu Satana. Oni rozbili tábor na staré pouťové náměstích. Obyvatelé města hotely by vyhnat ih z území, ale policie to nedělá. chci kindle povstání ".
  
  
  Její zahodil cigaretu. Pokud cyklisté byli stálými návštěvníky, a to znamenalo, že jsem se nedotkl. Její přešel ulici a zamířil k restauraci, kde se věci teprve začal. Jen její napočítal čtyři klienti. Všichni byli muži a tři kolem nich nemohl odvrátit oči od Шейлы. Čtvrtý, jsem si myslel, by mělo být, byl полуслепым.
  
  
  Ji vzal rohový stolek se stranou od ostatních návštěvníků. Ještě do toho, jak Sheila se přesunula ke mně, ní, zachytil její pohled klouzal na mé straně, оценивающий mě.
  
  
  "Vítejte na Bonham. Plánujete zůstat na dlouho?" - řekla, když přišla k mému stolu.
  
  
  "To záleží na vás, Sheila".
  
  
  Její výraz křehkého obličeje zmrazení. "Jmenuji se Susan".
  
  
  "To Sheila Brant, a do nich fretka, dokud Frank Абруз nebyl zabit, byla jsi ego milenkou". Moje ruka blýskl na stůl, a on stiskl její zápěstí. "Není vstávej, otevřeně. Vykreslit úsměv na tomto krásném tvář a udělej si druh, co jsme mluvili o tom, že v menu"
  
  
  "Usmívat nebude snadné. Budeš zlomit mi kosti v zápěstí."
  
  
  Její povolil sevření, ale nepustili ji. "Lidé, od kterých spustíte, vědí, kde jste. Neumím si představit, proč by hotelů opravit, ale zdá se, že mají na mysli přesně to. Potřebujete pomoc".
  
  
  
  
  
  
  "A vy jste chtěl aby mi ji?" Její krásné ústa скривился. Je to příběh mého života. Muži vždy mi pomůže. A čím více ji dostat dávky, tím větší mám problémy ".
  
  
  "Já jsem ten člověk, který všechno změní".
  
  
  "Zajímalo by mě, kdo jsi. Teď ji znám. Ty musí být Čaroděj Мандрагора".
  
  
  "Název - Ned".
  
  
  "No, Ned Mág, budu potřebovat pár zázraků, aby objasnila problémy v mém životě." Navzdory tomu, co řekla, v tmavých očích probudil zájem. "Budete samozřejmě chtít něco na oplátku".
  
  
  "Budeme diskutovat podmínky později".
  
  
  "Ach, jí, jsem si jistá, že budeme," řekla сардоническим hlasem.
  
  
  Obchodní nebo není podnikání, byl její hlad. Jeho řekl, hej přines mi tlustý chce a černá káva.
  
  
  "Věříte, že jsem se сбегу za to?"
  
  
  Popelka by utekla od svého kmotra víla, ne?"
  
  
  Ona se smála. "Já nejsem Popelka".
  
  
  Jeho jsem si myslel, že to může hrát svou roli. To bylo podobný jako na dívku, která prince služba přinese a odnese, i když pantofle nejsou vhodné. Jen její Krásný Princ se ocitl Frankem Абрузом, capo mafie.
  
  
  Když se vrátila se svou kávu, ona задела mě tím, že šálek vedle mé ruky. Její interpretoval to jako znamení toho, že budeme поладить.
  
  
  "Zdá se, že jsi dole. A nejste sami, kolem si Абруза. Takže, kdo jsi?" zeptala se.
  
  
  "Já taky, to vysvětlím později."
  
  
  Dveře jsou udeřil, a vstoupili tři cyklisty, přináší s sebou smrad. Nám nikdo kolem nich týdny se dotkl kusu mýdla. Muž za vstupenek, údajně dvě restaurace, si posteskl, podíval se na trojici. Mohl bych žít bez ih podnikání alespoň pro následující devadesát let.
  
  
  Oni se rozhodli sednout si za stolek vedle mého. Oni hlasitě povídali, хохоча vtipy jiného druhou. Pro zábavu ji snažil někomu, kdo kolem nich je ošklivé. Soutěž skončila remízou mezi tím, kdo шрамм zachází s nožem вился na tvář, a tím, kdo seděl olizuje jen ke mně, коренастым mužem v бусинке, mastnou повязке na góly a koženými браслетами. Ten, co je uprostřed, s dlouhými vlasy a vousy, barvy mědi, vypadal nejvíce reprezentativní.
  
  
  Dokud Sheila plnila ih objednávky, scarface strávil ruku na ee noze. Ona je uražená, s úžasnou хладнокровием. Měděné Vousy отшлепал jejich kamarád na ruce. "Vezmi chovat slušně", - řekl on plochým hlasem.
  
  
  Ten, kdo seděl vedle mě, zachytil můj pohled a ukázal své zuby, kolem nichž některé chyběly. "Na co se díváte, buster?"
  
  
  "Na tebe," řekl jsem. "Obdivoval jsem tvé zubní práci". "Jakmile policista šlápl mi na obličej. Chcete to samé?"
  
  
  "Nijak zvlášť," řekla jsem odolal pokušení strčit svůj šálek kávy emu v hltanu.
  
  
  Měděné Vousy chytil přítele za rameno. To stiskl tak silně, že muž s chybějícími zuby поморщился. "Není шути s gentleman, Джорджи. On si může myslet, že to myslíš vážně. Nejméně potřebujeme, je nedorozumění. Ve skutečnosti je?"
  
  
  "Správně," - opakovat Джорджи. On se zdál být upřímný. Vypadalo to strach osobou, держащим ruku na rameno.
  
  
  Ji klidně допил chci a řekl Шейле, že budu čekat, když přijde z práce o půlnoci. Po návratu do svého pokoje v hotelu, její usadil v křesle u okna, sledovat restauraci. Jak to věděl, u mrtvého vraha byli spiklenci, kteří by se snažili pomoci dívce.
  
  
  V měkkých soumraku vyšel cyklisty a bloudili po ulici, pokračuje se chlubit a smát se. Jen ten, s vousem barvy mědi, mlčel, jak se mezi nima, na hlavu vyšší ih, plynule pohybující se jako vůdce. Vrátili se k baru. Ji pozoroval, dokud se ztratili na mysli.
  
  
  Dlouho před příchodem Шейлы ji začal starat o Мередите, který nepřišel a nevolal. Aniž by vaše oči z den restaurace, jí dal telefon si na kolena a požádal o noční úředníka, aby mi vnější linku. Její vytočí číslo tankování a nedostal odpověď. Její seděl ve tmě, poslouchat гудению, a měl jsem pocit, že události se opět dramaticky změnil.
  
  
  Sheila vyšla přes restaurace rychlým krokem, se rozhlédl, míří k volvo krajnici. Šel lehký déšť. Ji viděl, jak na okenní tabuli se tvoří kapky. Na Шейле byl dlouhý kabát, který nosila ve filmu Мередита. Ji mohl hádat, že u nah v kapse měl pistoli.
  
  
  "Baby, jsi mazaný", - jemně řekla jsem.
  
  
  Byla půlnoc; bylo pouze 22:00. Ona klesala brzy - mě dost.
  
  
  Její naklonil židle a tři rychlé kroky se dostal až den. Její rychle sestoupil po schodech, je za námi испуганного zaměstnance a letěl ven, když Sheila уезжала.
  
  
  Zvuk spouštěných motorů motocyklů spojil s pulse motor Volvo. Cyklisté jeli mimmo, by si všiml mě. Oni následovali za strojem. Ji, viděl, jak v protějším rohu проносилось rudé záři zadních světel, když ji hnal ke svému потрепанному "форду".
  
  
  
  
  
  Její dohnal ih, když se řítí po městě v honbě za Volvo, který se pohyboval velmi blízko k maximální rychlosti. Když město zůstalo za námi, její выругался. Sheila настраивалась na to, že cyklisté měli na mysli.
  
  
  Dal ji "Форду" ještě benzín a přiblížil se k nim a viděl, že vůdce se postavil vedle "Volvo" a zamával dívce, aby se zastavila. Ona ignorovala ego a snažil urychlit kolem jeho auta.
  
  
  Když paprsek mých světlometů klesl na nich, oni se dozvěděli, že někdo vystřelil na party. Odina na cyklisty otočil zpět, врезавшись mi tak náhle, že jsem kliknul na zastrašování, aby se zabránilo kolizi. Ji viděl ošklivou tvář muže jménem Джорджи, když se řítil na mokrého od deště chodníku. Její zatnuli zuby a jel na vývrtku, znovu заводя "Ford". Její pokračoval v pronásledování.
  
  
  Nejprve moji světlomety chytil Джорджи. To мотался mezi mnou a ostatními, podporující pomalejší tempo, aby se každý rok, zůstanu už jsem se s nimi. Rozhlédl se, to odhalila chybějící zuby v hrubé пародийной усмешке. Vypadal téměř spokojený, že jsem nehavaroval "ford". Teď měl další šanci na mě.
  
  
  Otočil motorku a odkud-z-za sedadla vytáhl jsem krátký řetěz. S řetízkem, болтающейся v ruce, on вцепился v motocykl a vrhl se na mě.
  
  
  Její neklikne na šikana a není сбавил rychlost. Její neustále несся dopředu, paprsek své svítilny olízl noc. Джорджи přišel lízání. Když viděl, že já budu držet se svého kurzu, i když to bylo na mé cestě, on se otočil motocykl na druhého pruhu dálnice.
  
  
  Ji mohl otočit auto a udeřit ho, ale bál se to udělat na kluzké dlažbě. Ji nechtěl znovu dostat do smyku. Dove Форду více benzínu, ho místo toho přidal rychlost. Джорджи промелькнула mimmo mého okna, a já jsem viděl, jak шевельнулась ego ruka. To klikl řetězu, jako bič.
  
  
  Nečekaný skok v rychlosti, která donutila ji jít kolem stroje, je nucena Джорджи na scestí. Řetěz s úsilím havaroval okno za mě, a ne na to, co bylo u mého obličeje. Její bezděčně se otřásl, když slyšel praskání skla. Pak ji zvýšil vzdálenost mezi námi, protože emu musel snížit rychlost, aby se motocykl opět otočil. Ji viděl, jak ego baterka visel za mnou, když ji hnal by turn " a vylezl z kopce.
  
  
  Взойдя na kopec, její všiml Шейлу a její pronásledovatelé. Člověk na vedoucí kole běžel vedle "Volvo". Je zachycen stroj a začal omezovat na cestě řidiče, nutit ji, najet na krajnici, aby se zabránilo kolizi.
  
  
  To bylo tak увлечена поединком s cyklisty, že není schopen udělat další ukazatele. Съезжая od silnice, Volvo подпрыгивала a уклонялась, jako papírový muž o ' v rychle se měnícím водосточном toku. Její, se obával, že to zase vzhůru nohama, když se ударится o příkop, ale tlak jen zpomalil jeho. U Шейлы dost mysl náhlým kliknutí na šikana. Soudě podle vibrací stroje, jeho nenapadlo, že to переключила ji na více pomalé a přenos. Pak пилила šikany. Volvo se otřásl a uklouzl, ale není obrátil vzhůru nohama.
  
  
  Když se konečně zastavila auto v otevřeném poli, motorkáři otočili. Jeden je přes ně přeskočil příkop, krásné řemesla pro jízdu na koni, a jel přes pole k autu, které pronásledoval. Ego kola взбивали nečistoty.
  
  
  U druhého байкера neměl odvahu skočit do příkopu. On se zastavil na straně silnice, a viděl, jak jdu v noci. To řešení vědecko-výzkumných úkolů motorem a sestoupil z motorky.
  
  
  Притормозив, se jí podíval do zpětného zrcátka, aby zkontrolujte, zda Джорджию. On byl ještě u mě v patách a rychlost. Brzy se mě dohnat.
  
  
  Její převalil na silnici poblíž pole a řešení výzkumných úkolů stroj. Když jí vyšel, nechal ji hořet světla. Ожидавший motorkář byl tím, kdo шрамм apeluje řítil na tvář. On západu dovnitř kabátce a vytáhl nůž. Když přišel ke mně, na čepeli se blýskl sergej.
  
  
  "Pane, je lepší vrátit se do auta a udržovat odtud k čertu".
  
  
  "Pokud jí nedělám?"
  
  
  "Jsem нарежу tebe jako slanina, připravené na pánvi".
  
  
  Ohýbání jedno kterémukoli národu, jeho полуобернулся. Moje levá úrovni odletěla. Její cítil ostrý kontakt s ego kolena šálek. Japonský mistr karate mě naučil tomuto hnutí, a to byl dobrý výkon. Scarface klesla, jako kdyby zem, vytrhl jste to z pod nohy.
  
  
  Lezení na bobek, on dělal paz nožem. Její těžiště, a čepel хлестнуло přede mnou, v дюйме z mého života. Její popadl ego oběma rukama za ruku, sklopila na každého kmene a zlomil. Scarface vyl.
  
  
  Její zvednul ego nůž a vrhl se do tmy na druhé straně dálnice.
  
  
  Pak přišla Джорджи. Jel výplaty přímo na mě, kyvné řetězu. Ji, věděl, že pokud bude stávka mě po tváři, jeho ослеплю nebo израню na celý život. Její slyšel řetězovou vytí, když пригнулся. Pak Джорджи předjel mě. Před tím, než se stačil otočit, jeho rozepnul zip
  
  
  
  
  
  a vytáhl Саночника.
  
  
  Její zastřelil ho přes sedlo a motorka pokračoval pohyb, вылетев uprostřed silnice, předtím, než spadl na bok a uvolnit.
  
  
  Není házení na Джорджи nám jednotný pohled, ji vrátil k autu, přešel její couvání a rozsvítil pole světlomety.
  
  
  Měděné Vousy спешился a bušil pěstí na sklo auta Шейлы. On se zastavil, když žluté paprsky mých světlomety osvětlovaly jeho.
  
  
  Její dal "Ford" na nejnižší rychlost a jel přes příkop. Bounce roztrhl mě od prdele. Měděné Vousy běžel zpět k jeho motorka. Její přišel jako první. Její вывернул kolo na poslední chvíli, takže jen můj nárazník dopadl na kola, ale od bít se stroj špatně. Měděné Vousy nyní hnal ke svým přátelům, pravděpodobně doufal, že se dostat do jednoho kolem ih motocyklů. Její otočil "ford" tak, aby výrazně ego vidět ve světle reflektorů. Její vyjel kolem stroje, se zaměřila na люгера a střílel убегающему krok.
  
  
  Sheila Brant tlačil dveře jeho auta. V ruce držela revolver 38 měřidla. Měděné Vousy nevím, ale ji mohl zachránit emu život.
  
  
  "Pane, - s údivem řekla Sheila, budete - li se něco jiného".
  
  
  Její vyvedli, "Люгер" v levé zadní kolo Volvo a zasáhla v nen díru. Její prošel mimmo смотрящей na nah Шейлы a střílel na levé přední kolo. Pak ji zvedl kapotu a vytrhl vedení.
  
  
  "Zbláznili jste se?" ona žádala.
  
  
  "Už jednou jsi utekl ode mě. Její přesvědčen o tom, že jsi víc nebudeš to dělat".
  
  
  "Nevěděla jsem, jestli ti věřit. Její ani nevím, kdo jsi".
  
  
  "Já jsem ti řekl. Jméno - Ned".
  
  
  "Jsem zvyklý běhat. Její myslela, že je to něco, co je třeba udělat".
  
  
  "Pravděpodobně, můžeš použít tuto zbraň, - řekl jsem, - ale mohl by ses vyrovnat se se všemi třemi бойскаутами? Použijte svou hlavu, Sheila. Ti potřebují ochranu".
  
  
  Vytáhl klíče z vlastní stroje a uvedení ih za minutu, její se vrátil k Měděné Vousy, který ležel na zemi, popadl za nohu.
  
  
  "Budeš žít," řekl jí emu. "Pokud se ji rozhodli nechat si".
  
  
  To облизнул ret. "Co to znamená?"
  
  
  Jeho, sklonil se a sáhl čepel люгера mezi ego hustým obočím. "Řekni mi důvod noční aktivity".
  
  
  "Jsme hotelů blond. Co ještě?"
  
  
  Její tropil ego-barreled pistole. "Myslel jsem, můžeš mi říct ještě něco, že. Něco zajímavého".
  
  
  "Ty vole, jí ti řeknu všechno, co chceš slyšet. Ale pravda je, že jsme hotelů babu. To nás обворожила v jídelně, tak jsme se rozhodli servítky a trochu se pobavit s ní, když ona skončila . "
  
  
  "Nikdo tě najal, starat se o ni?"
  
  
  "Jako kdo?" To выдавил дрожащую úšklebek. "Ty vole, co jsme přesto vstoupili?"
  
  
  Nebyl jsem si jistý, že svěřil emu. Jeho řekl: "byl Jsem daleko od vás shromažďoval, zrůdy, a přesunout je do vězení. Ale drž se dál od mých názorů. Pokud ji znovu dostat do nich, ji zabiji vás."
  
  
  "Ty vole, jí budu vyhýbat tě, jak průvan".
  
  
  Sheila seděl u otevřeného den mého stroje. "O čem jste vy dva mluvili?" - zeptala se, když ji vrátil.
  
  
  "Ji nazval emu jméno svého lékaře", - řekl jsem. "Sedni si do auta. Vracíme se v Bonham".
  
  
  To заколебалась, pak послушалась mě. To проскользнула pod volant a přišla k пассажирскому sedadlu, její sukně se vyhoupla na nohy. Jí ухмыльнулся hej, dát pryč "люгер" do pouzdra a selles dovnitř. Pak udeřil pěstí 38-měřidla se mi na žebra.
  
  
  "Já vím, že je to špatný způsob, jak vyjádřit svou vděčnost, - řekla, - ale dívka musí starat o sebe".
  
  
  Tři
  
  
  Její porušil jedno kolem těch dávných dělal mé vlastní knihy. Inteligentní agent se nikdy položil zbraň do pouzdra, dokud někdo jiný držel jeho. Teď ho ukázal v nejlepším případě, trapné situaci. V nejhorším případě to může skončit fatálními následky.
  
  
  "Zasloužím si to za svou nerozvážnost, - přiznal se jí, holce, která se zabývá толкала revolver mi pod žebra, ale jeho bych hotelu, aby mi to vysvětlili".
  
  
  "Klíče, Ned. Potřebuji klíče od tvého stroje. Pak ji, chci, abys odešel. Jsem se vrátit na Bonham. Někdo může čekat, že mě tam".
  
  
  "Chceš hodit na mě a znovu odletět sám?"
  
  
  "Já dovolil. Její přežila zatím fretka".
  
  
  "Měli by zatraceně v pohodě přežili, dnes večer, když jsem objevil".
  
  
  Dokud se její hádat se s ní, její výhodný svou situaci. Moje pravá ruka, nejbližší k ní, lehce покоилась na řídítkách. Její tušení, jak rychle se jeho moci nasadit tuto ruku v úderu karate, které je ohromí nádherné bílé hrdlo Шейлы Brant, jak sekera kata. Ale nemohl jsem riskovat, že vážně zranit dívku, k tomu stejný úder mohl způsobit její spoušť revolveru a ztroskotání na mě střela z krátké vzdálenosti. Mně se to líbilo nám jeden kolem těchto funkcí.
  
  
  Hlas Шейлы vzrostl. "Já bych raději ne střílet na vás. Ale udělám to, pokud bude muset".
  
  
  "Střílej, miláčku," řekl jsem. "Já dávám ti klíče".
  
  
  Seděli jsme tam, nikdo z nás se nepohnul, dokud to rozhodl o tom, zda bude tlačit na spoušť. Jeho, cítil, jak kapka spotřební banka vydala jsem se podél linie vlasů.
  
  
  To není dobře věděl Шейлу Brant, aby se dát svůj život do jeho rukou. To může být причастна k smrti agent AX David Kirby; to může být dost panikou, aby mě zabil na strach;
  
  
  
  
  
  
  krejčí vezmi si, jak ji znám, ona nenáviděla všechny muže a s radostí poslala bych kulku do jednoho. Ale nemohl jsem dovolit, hej, znovu odejít. V ff gólů bylo co-co, co jsem musel mít, sliz je tak důležitý, že někdo se rozhodl, aby se ujistil, že Sheila nikdy není rozdělen jim s AX.
  
  
  "Máš hodně nervů", - a konečně řekla.
  
  
  Nejistě povzdechem, vytáhla zbraň kolem mé boky a откинулась na sedadle. "Myslím, že budu muset повязать tě lanem. Zdá se, že nemám to, co potřebujete, zabít tě."
  
  
  "Jsem rád, že to slyšet." Ji, vytáhl klíče a rozbalil auto.
  
  
  "Kam jdeš mě odveze?"
  
  
  "Upřímně teď, zpět na Bonham. Jakmile ji budu moci vše zařídit, tam, kde tvůj život nebude v nebezpečí".
  
  
  Skákání přes pole, její řízený mimmo Měděné Vousy, který se začal plazit zpátky ke svým přátelům, odtrhl hojí zraněnou nohu. Scarface seděl na okraji silnice, kolébání k sobě zlomenou ruku, ale muž jménem Джорджи ležel stočený pevnými клубком. "Úžasná skupina всеамериканских kluků," - pomyslel jsem si. Když stroj покатилась přes příkop na dálnici, Sheila řekla: "Copak jsi chtěl ročně na člověka, kterého zastřelili, aby zjistili, mrtev?"
  
  
  "Ne," řekl ji ahoj. "Já vím, že on je mrtvý."
  
  
  Ji tlačil plyn, a moje потрепанная stroj vyletěl jako kapela. Jeho jsem si myslel, že malý mechanik AX hrdý bych tím, jak ego dítě choval dnes večer. Ve skutečnosti, auto bylo jedinou věcí, která se zabývá pracovala v souladu s dobře promyšlené plány Хока.
  
  
  Její hotel, aby Шейлу v nějaké bezpečné místo pod jurisdikcí AX, ale nejdřív jsem musel zavolat Хоуку a upravit. Také jsem potřeboval zjistit, co se stalo s Meredith, proč se objevil v hotelu.
  
  
  "Nikdy jsem se setkala s touto pistolí," řekla Sheila. "Nikdy jsem nikomu vystřelil. Může, takže jsem nemohl střílet na tebe."
  
  
  "Doufal jsem, že máš jiný důvod. Možná jsi do mě zamiloval".
  
  
  "Ještě ne," řekla. "Ale myslím, že se to nemůže stát".
  
  
  Moje ruka se dotkla jeho teplého stehna. Zdá se, že to není возражала. "Dejte mi zbraň," řekl jsem.
  
  
  Pak váhání obsadil zbraně mi do dlaně. Na znamení důvěry ji, myslel, že učinila nějaký pokrok.
  
  
  "Proč byste to potřebovat?" zeptala se mě.
  
  
  "Jen aktualizováno opatření. V případě, pokud jste запаникуешь dost, aby znovu zacílit na mě".
  
  
  Ji strčil 38-th kalibr v levé minutu. Ručička tachometru třes kolem 70, když jsme závodili zpět do města.
  
  
  "Tito tři muži. Ih poslal mě zabít, Ned?"
  
  
  "No vůdce řekl, že ne". Já jsem nemohl rozeznat výraz jeho tváře v tmavé auto. "On řekl, že vše, co měli na mysli, to je malé přátelské znásilnění".
  
  
  "A co jste zamýšlel pro mě?"
  
  
  "Pár věcí." Její prošel dlouhý ukazatelů, není сбавляя rychlosti. "Znásilnění není zahrnuta v ih včetně".
  
  
  "Za určitých by se za jiných okolností v tomto nebylo by třeba".
  
  
  Ji, zasmál se ve tmě. "Jak se vám stalo setkání s Frankem Абрузом?"
  
  
  "Jsem neuspěla v Las Vegas, pak toho, jak není schopen, aby se stal tanečníkem. Přišel spolu s ním. On byl dost dospělý, aby být mým otcem, ale měl peníze."
  
  
  "Vy jste věděli, čím se zabýval?"
  
  
  "Ne, já se včera narodila". Ona dlouho mlčel. "V Las Vegas je tolik krásných dívek, které se snaží o průlom. Jí byl jen jedním kolem mnoho. Když to zjistila, že můj obličej je můj stav, ji začal používat své vlastní tělo".
  
  
  Její приглушил svatým, když mimmo nás jel autobus "Greyhound".
  
  
  "Já bych hotel jít na autobus," řekla Sheila. "Dobře, Ned, její vyprávěl ti část své historie. Nejste si myslíš, že ti třeba vyprávět mi svůj?"
  
  
  "Jakou část chcete v první řadě?"
  
  
  "Kdo jste, proč jste přišli z ničeho nic do mého života, a odkud jste se dozvěděli o mém vztahu s Frankem Абрузом".
  
  
  "Řekněme, že její pracuji v organizaci, která se zabývá zajímají při hledání vrahů Frank Абруза".
  
  
  "Ale ty jsi v mafia". To byla polovina problému.
  
  
  "Ne. Může vzpomínáš si na muže jménem David Kirby. On byl mým přítelem".
  
  
  "Já jsem si vzpomenout na jméno. On přišel vidět Абруза. To je všechno, co vím o vašem мистере Kirby. Její není udává Абрузу otázek o ego-mail бизнесявляется".
  
  
  "Čtyři lidé zemřeli, v tom domku , ale ty jsi pryč живыой, Sheila. Jak se ti to podařilo?"
  
  
  Ona mi odpověděla. Místo toho řekla: "chcete, aby ji upozornil na vrahy. Na oplátku vaší organizace slibuje, chránit mě. Je to věc?"
  
  
  "To jde". Její všiml před světla Bonham a zajel. "Co říkáš?"
  
  
  "Myslím".
  
  
  "Jak to vidím já, baby, nemáš na výběr".
  
  
  Městečko brzy bench press spát. Pouze restaurace, bar a hotel zůstaly otevřené. Její zastavil na potemnělé benzinové pumpy. "V jaké době tito lidé obvykle zavírají?"
  
  
  "Asi osm hodin. Proč se ptáte?"
  
  
  To znamenalo, že Meredith se zpozdil minimálně o půl hodiny dříve, než ji opustil hotel, aby погоняться pro cyklisty. S baterkou v jedné ruce a "Люгером" v druhé vyšel její okolí stroje, a побродил na nádraží. Konečně ji našel Мередита ležící v houštiny plevelů, asi patnáct kroků od hromady starých sudů s olejem.
  
  
  On řekl, že bude opatrný,
  
  
  
  
  
  ale on nebyl dost opatrný. Ego hrdlo bylo перерезано.
  
  
  Sheila přišla ke mně zezadu. Zalapala po dechu, když uviděla скрюченное tělo, прижатое k лучу mého světa. "Znám tuto osobu. On pracoval na nádraží".
  
  
  Její vypnul брылев. "Ano, pravděpodobně."
  
  
  "Ale to už zde dlouho. Kdo byl ve delle, Ned?"
  
  
  "Další můj je jiný. Díval se za tebou."
  
  
  "A teď je mrtvý". Její hlas byl vysoký, v ns bylo panika. "Jak se budeš chránit mě, když vaši lidé jsou v nebezpečí?"
  
  
  Jeho jsem si myslel, že je to spravedlivé vývrtky.
  
  
  Sheila se otočila na mě a běžel přes pustina, na každém kmene plevele. Je pravděpodobné, že nevěděla, kam jde. Věděla jen, že chce odejít.
  
  
  Její spěchal za ní. Když ji běžel, mokrý plevel se objevilo v mých штанинам. Ji, slyšel, jak hlasitě klepe dívka, než je dohonil ji. Tím, že výpad, ji popadl ee za ruku a притянул k sobě.
  
  
  "Pusť mě", - celá udýchaná ona. "Nepotřebuji tvou ochranu. Je mi líp bez nah".
  
  
  Její nehty впились mi do obličeje, ale jeho chytil jeho druhé zápěstí. Její prsa прижимались k mé hrudi a její dech byl horký na mém krku, když se snažila uniknout. Ji objal ee a přinutila stát na místě.
  
  
  "Meredith udělal chybu. Její neudělal ee". Ji, mluvil tiše doufat, že se ji uklidnit. "I vytáhnout tě kolem tohoto města dnes večer. Jedeme k tobě, všechny jeho устрою, a pak necháme Bonham za sebou".
  
  
  "Ned". To říkat mé jméno tak nízké a jemným hlasem, jako můj. "Já vím, co se líbí muži". Už bez odporu, seděla prsa ke mně, boky ke svým. "Budu k tobě laskavější. O tak dobře. Ale, prosím, pusť mě."
  
  
  Její nabídka mě není оскорбило. Ona se v zoufalství a se uchýlili k jejich lepší podání, a já jsem nemohl vinit ji za to.
  
  
  "Kvůli tobě to zní atraktivně. Ale mým úkolem je zjistit, co ty víš. Ještě nemůžu nechat utéct jeden. To bude vás v willy. Někdo velmi vážně nakonfigurován odstranit tě ze silnice. Natolik vážné, aby sestřelit Meredith a pokusit se udělat to samé se mnou. Natolik vážné, aby poslat vraha za tebou, Sheila. Její setkal s ním dnes v hotelu. To упаковывал pušky a měl v úmyslu sestřelit tě z okna hotelu, když přijedete na práci ".
  
  
  Ztuhla jsem na rukou. "Myslíte si, že všichni to udělali, vrazi Абруза?"
  
  
  "To je fakt. Nacházíte se na webu, kdo by se mohl ih identifikovat."
  
  
  Na nah zlomil hořký smích. "Nemám v naší ponětí o tom, kdo poslal vrahy, ale mohu vám říci jednu věc jistě. To ne oni, lidé stříleli za Franka Абруза a Kirby. Ne, opravdu. Chtějí, aby ji bylo živé".
  
  
  "Baby, jsi plný malého překvapení". Pevně обвив prsty na její zápěstí, ji vytáhl ee k autu a затолкал v nah.
  
  
  Opravdu jsem neměl pocit, opouštět tělo Мередита tam, kde to bylo, ale ego vrah ještě mohl být v blízkosti, hledal nás. Potřeboval jsem co nejrychleji doručit dívku na bezpečné místo.
  
  
  "Pověz mi o tom, Sheila," řekl jsem, заводя auto.
  
  
  "Jste spokojeni".
  
  
  "To asi nebudu. Ještě mi řekni".
  
  
  "Frank Абруз ne mě vyzvedl v Las Vegas náhodou. Jí byla předložena emu. Tento muž, který ji znal, přišel navštívit mě a řekl, že Абруз byl ve městě a emu líbil můj přinášet. On řekl, že může zařídit i pro nás schůzku, Že to udělal. Teprve později, pak toho, jak se Frank rozhodl, že hotel by se mě opustit, je tento člověk znovu mě kontaktoval. On řekl, že jsem emu by měla, a on byl připraven vzít peníze ".
  
  
  "Myslíte si, že podněcoval k Абрузу, abyste mohli špehovat pro něj?"
  
  
  "Něco v tomto smyslu. Věděl, že mafie se chystala dodat Абрузу chata je 200 000 dolarů. Požadoval, aby ho informoval emu, kdy přijdou peníze. On řekl, že to bude krádež, jí plně přesvědčeni, že ho emu. Její obávali, že on zabije mě, jestli jsem neudělal tak, jak řekl. Proto jí zavolala mu bylo, když přišli peníze ".
  
  
  Její переваривал její příběh, když jsem jel k ní domů.
  
  
  "Víte, co jí říkám, že ne?" - zeptala se divoké hlasem. "Víte, co to znamenalo, když jí zavolala".
  
  
  Její odemkl dveře jejího domu a zapálil svatým v obývacím pokoji. Její огляделась kolem s "Люгером" v ruce, a přistoupil k telefonu.
  
  
  "Jeho подставила Абруза," řekla Sheila. "Oni přišli a zabili mé ego, ego bodyguardi a muže jménem Kirby. Zastřelili ih všech. To bylo krveprolití".
  
  
  "Vy jste to věděli, že oni chtěli dělat", - řekl ji ahoj.
  
  
  Dal provozovateli komunikace na dálku, telefonní číslo tísňového volání. Bez ohledu na to, kam šel Hawk, a to zahrnuje velké území, dívka, ответившая na volání na číslo tísňového volání, věděla, jak rychle se s ním spojit.
  
  
  Sheila распахнула skříň a vytáhla láhev bourbon. "Řekl jsem si to. Ale je to zatraceně nepomůže. Frank Абруз byla mafie, ale choval se ke mně slušně. Jeho zabil ego". Zvedla láhev. "Chceš sundat?"
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. Mám na trati byla dívka Хока. Její pronesl kódová slova, které má ji přesvědčil, že nejsem podvodník: "Aberdeen modrá". Jeho řekl dívce, že chci mluvit s tímto mužem.
  
  
  "Budu tlumočit poselství, N3", - řekla
  
  
  
  
  
  
  jasný, účinný hlasem. "Dej mi své číslo, a zavěsil. To перезвонит do patnácti minuta".
  
  
  "Pospěš. Čas pálí mi kabát-ocasy".
  
  
  Její zavěsil. Sheila отнесла láhev do kuchyně. Její, po něm a zjistil, že stojí u umyvadla a pláče.
  
  
  To потерла oči. Ona vytáhla sklenici, налила na dva prsty bourbon a nápoj ego, jako doušek čaje. "Tento Kirby. Jak dobře jsi ego věděl?"
  
  
  "Byli jsme přáteli."
  
  
  "On si vybral špatný den, aby navštívit Franka Абруза". Ona klesl sklenici, a on se zhroutil na podlahu. To уткнулась tvář do mé košile. "Kdo mohl poslat vraha, Ned? Mafie?"
  
  
  "Může být. Možná, že se dozvěděli, že jste подставили ih rozlišit starší herce".
  
  
  "Bála jsem se, že to udělají. Její убегала od nich a od vrahů Абруза". Její prsty впились mi rukávy. "Obviňují mě v těchto čtyřech frekvence smrti, ne?"
  
  
  "Ne tak silně, jak jsi винишь sebe".
  
  
  To потянула mě, opřel rty na mé. Ee rty byly teplé. "Ned, уведи mě do ložnice".
  
  
  "Já tady čekám na telefonát".
  
  
  "Jsi si myslela, že dělat se mnou, láskou. Udělej to teď. Potřebuji to hned."
  
  
  Je pravda, že tato myšlenka mě napadlo několikrát. Řekněme, deset. Poprvé ji viděl ee ve filmu, které pochází z Meredith. Ale mezi námi zůstaly nezodpovězené otázky.
  
  
  Její pohladil měkké blond vlasy Шейлы. "Později."
  
  
  "Od toho se mi bude jednodušší. Prosím".
  
  
  "Později," - znovu slíbil jsem. Dokázat, že jsem měl na mysli, je, jeho, sklonil se k ee rty. Jeho, cítil, jak приоткрылись její mokré rty, cítil, že jeho rychlý jazyk. Moje ruka se plížil na její kulaté prsa. Na ní neměla podprsenku.
  
  
  Když ji slyšel hluk, ji odvrátil od nah. Ji stiskl vypínač sténání a zapálil přátel na zadní denně. Ve dvoře bylo ticho. Jeho, vyšel na ulici s "люгером" v pohotovosti a poslouchal kontrolou vzduch, jak psa na honu. Že se něco pokazilo. Její cítil to. Sheila sundala dům je ve slepé uličce. Nejbližší sousedé byli příliš daleko, aby slyšeli cokoliv, kromě výbuchu. Ih osvětlená okna tvoří malé oranžové čtverce v hustých stínech daleko dole. Sheila vybavení soukromém, ale soukromí může být past. Jeho, pomyslel si, jak snadné by bylo, aby někdo zahnat nás do kouta.
  
  
  Uvnitř zazvonil telefon. Její couvl na den, a zamkl ji na šroub, pak rychle prošel přes kuchyň do obývacího pokoje. Její sundal trubku s židlí stojánek.
  
  
  Jasnou a efektivní ženský hlas řekl: "Držte linii, N3. Pan Hawk jde".
  
  
  "Co se stalo, Nick?" zeptal se.
  
  
  "Mám je moje zásilka, kterou jste poslali, mi vyzvednout. Její ochoten ji dodat".
  
  
  "Musíte rychle dosáhli výsledků".
  
  
  "Mi pomohl. Denver dobře?"
  
  
  "Отвези ji tam. Jeho zavolat předem a všechny устрою pro vás. Jaká je povaha tvého odporu, Nick?"
  
  
  "Jsem zatím nemůže dát jasnou veletrzích po tom. Ale vlad je velmi silný. Jeho, myslím, že se můžeme vypořádat se dvěma různými skupinami", - řekl jsem. "Meredith hodil studiu".
  
  
  "Pak nesmíme ztrácet čas na rozhovory. Zmiz odtud". Vyhodil sluchátko.
  
  
  "Pokud si chceš vzít s sebou nějaké věci, упакуй ih", - řekl její Шейле. "Odjedeme. Všechno bude v pořádku."
  
  
  "Jsi opravdu v to věříte, Ned?"
  
  
  "Samozřejmě, že vím. A jeho zatraceně dobrý prorok". Ji snažil uklidnit své nervy. Ve delle, jeho bych stahl platit! v bezpečí, když nás obklíčili lidé, kteří jí věřili.
  
  
  "Měli jste se zeptat mě ještě jeden vývrtky. Když se chystáte ego zeptat?"
  
  
  "Myslel jsem, že nechat si mi říct svou vlastní cestu," řekl jsem.
  
  
  "To je dobře. Možná by vás zajímalo, proč vrah Абруза chtějí mě naživu? Revmatismus - oni si myslí, že mám 200 000 dolarů".
  
  
  Dokud to упаковывала věci, její stál u okna a díval se na temné ulici přes trhliny v okenice. Ji neviděl naše stroje, naše světel, našich pohybů. Zvuk, který ji slyšel již dříve, mohl být zvukem бродячей psa nebo kočku, motorovým kašel v dálce, дюжиной věcí. Ale mé obavy zachována.
  
  
  Sheila příliš dlouho zůstávala v ložnici. Její uzavřel závěsy a blížil se den ložnice. Její otočil kliku a otevřel dveře do tmy.
  
  
  Zajímalo by mě, proč to vypnula svatým, jeho nohy tlačil dveře širší. "Sheila?"
  
  
  "Já tady čekám na tebe, Ned".
  
  
  Брылев celé místnosti za mnou spadla na postel, kde se пролежала na podlaze. Její nahé tělo bylo bílé skvrna na modrém покрывале postele.
  
  
  "Je tu ještě jedna věc, o které je třeba se starat," řekla. "Pojď sem a займись se mnou láskou, miláčku".
  
  
  Bylo to nádherné umělecké dílo.
  
  
  "Neznamená to však trvat mnoho času, drahý," řekla nízký a chraplavý hlas. "Jsem tak horké, že jsem smutek na krátkém предохранителе".
  
  
  Ona byla úplně blond, je skutečná věc. Jedna je hladká úrovni подогнулась, ona se otočila na bok a natáhla ruce. Sergej, který proniká přes otevřené dveře, hladil její plné prsa.
  
  
  "Perlový boha, Ned, опусти zbraň a pojď sem".
  
  
  Jeho udělal dva kroky k ní, chůze po pásu světě, jako pouliční kočka, je veden přes plot. Ji mohl rozeznat jen nejasné obrysy nábytku v затемненных rozích místnosti. Dveře do koupelny nalevo ode mě byla uzavřena, okna задернуты. Některým ženám se líbilo dělat to
  
  
  
  
  
  
  ve tmě, ale nemyslím si, že Sheila bude jedním kolem nich. Když ji, šel do postele, v hloubi duše neustále тикало varování.
  
  
  "Řekl jsem vám, že to může počkat," řekl jsem.
  
  
  "Později může být příliš pozdě."
  
  
  Její hlas mohl něco změnit, ale může jí se mýlil. Může být, pouze si myslel, že v jejích slovech bylo poselství.
  
  
  Její, měl nad ní. Ní, slyšel její dech. Vážný, planoucí. Její držení ruky na ee prsou, a na nich byla banka. Její dotkl ee zlý život, konečky prstů a cítil, jak se třese. Její uvědomil, dobré, jako ona držela.
  
  
  "Ano," řekl jsem, stále dotýkat se jí. "Myslím, že jsme měli udělat to nyní".
  
  
  Jeho, cítil, jak svaly jeho života подпрыгнули od napětí, když to udělala hluboký strach se nadechnout. To bylo také varování, pokud je to mohla mi to říct.
  
  
  Jeho jsem si myslel, že je rychlejší, než bylo třeba se otočit a udělat krok zpět na den. Sheila hrála roli a hrála ji dobře, protože od toho závisel její život. V temné ložnici byl útočník.
  
  
  Zajímalo by mě, kde ji огляделась. Ve stejné době, pro mé skryté cílové skupiny, jí řekl: "Jsi velmi přesvědčivě, baby. Řekni mi ještě jednou, jak moc chceš, aby se její postele s tebou v posteli".
  
  
  "Víš kolik, Ned". Snažila se, aby můj hlas hravé.
  
  
  Vedle mě na noční stolku byla lampička, ale pokud ji дерну za šňůrkou, náhlý záblesk světla může oslnit mě na dost dlouhou dobu, aby se zabít. Její zabrala.
  
  
  "Сбрось oblečení, drahé", - промурлыкала Sheila. "Pak jí řeknu ti vše, co ti bude líbit".
  
  
  "Představuju si," řekl jsem.
  
  
  Hej, řekl svléknout mě, a to bylo hezké ze strany svého skrytého nepřítele. Muž vzácných léčivých drží na střelné zbraně, odstraní od sebe zásuvky.
  
  
  Natáhl ruku k Шейле, ji, strčil ruku pod její поясницу a zvedl ji z postele, ponořil ústa v ямку ee krku. Mé rty se dotkly jejího ucha a ona zašeptala: "Kde je?"
  
  
  Byl tak blízko, že jsem slyšel i šepot. On stál na druhé straně postele.
  
  
  Její отшвырнул reklamě vystupuje krásná nahá dívka a vytáhl "люгер" z pouzdra, ale vystřelit nepodařilo. Začíná druhý muž vyštěkl na mě zezadu, прижав mé ruce do stran.
  
  
  Jsem nečekal bojovat s týmem.
  
  
  "Drž ego", - zasmál здоровяк na druhé straně postele ke svému příteli.
  
  
  Tím, že tlačí patu zpět, ji chytil člověka za sebe, za tibie, a to выругался, ale není mi podařilo vytrhnout, jímž je ego. On věděl co dělá.
  
  
  Здоровяк spustil se přes postel a udeřil mě na tvář kolem pistole "Magnum" 357 měřidla. On byl silný. Úder roztrhl mi ret, расшатал zuby, odřené tváře.
  
  
  Ji zvedl nohu, šlehačka здоровяка v tříslech, ale to předvídal tento krok a умчался. On byl na nohou, je stejně rychlý jako boxer.
  
  
  K mému překvapení zasmál. "Zdá se, že u nás existuje hrstka, Jake".
  
  
  Jake кряхтел, snaží se držet mě. To, otočil a vrhl ego na noční stolek. Lampa spadla na podlahu, ale Jake se držel.
  
  
  Здоровяк přišel a znovu mě praštil. Zdálo se mi, že jsem se setkal s valem.
  
  
  "Není zabij ego" - slyšel její nářek Шейлы. "Prosím, ne zabít ego".
  
  
  Dveře do koupelny se otevřely, a do ložnice vešel další muž. Kolena провисли pode mnou, když здоровяк mě praštil první start podruhé. V hlav звенело. Její вдохнула vzduch a vrhl se zpět, вбив Джейка v čelo postele. To крякнул, než bolí, a vyštěkl její ego sevření a zvedl svůj "люгер".
  
  
  Třetí muž vyštěkl na mě z boku a trefil se u hlavně na góly. Ji otočil na bok, kapka "люгер" a upadl by, kdyby mé ruce narazili na kabát здоровяка. Její cítil propast tkáně, když ji chytil.
  
  
  "Míru sakra, to je hranice", - řekl on. Je to tak silně udeřil mě pěstí, že jsem se odpoutal od nohy, přistál na podlaze na ramena a заскользил na sténání.
  
  
  Ji pokusil vstát, ale nemohl. Její ztrácel vědomí.
  
  
  Выбираясь kolem černé díry ji zkazil oči. Nemohl jsem odhadnout, jak dlouho jeho byl, bez klenby, ale ještě stále byl v ložnici, ležel břichem na podlaze.
  
  
  Útočníci стянули mou bundu od mých ramen a nechal je kolovat, aby svázat ih, a pak spoutali mé zápěstí za mnou pruhy listy. Moje nohy byly spojeny stejným způsobem. Její сдвинул ruce dost, aby pochopili, že oni odvedli důkladnou práci. Jeho by vyklouzl prostřednictvím svých pout.
  
  
  "Máš tady tuhé sušenky, kukla", - řekl здоровяк. Její ego se stal známý hrubý hlas. On ke mně přistoupil a šťouchl nohou mi v bok, aby zkontrolovat, zda všechny její bezvědomí. Jí dovolil emu myslet, že jsem byl v bezvědomí.
  
  
  "Odlož ego je v klidu," řekla Sheila. "To není ego vina, že skončil tady, když jste přišli".
  
  
  Здоровяк zasmál. Měl zvláštní smysl pro humor. Znovu kliknutím očima, její, sledoval, jak se odvrátilo ode mě. Bez pohybu hlavou, a ne položením, ji mohl vidět jen ego chodidla a nohy. Nohy v tmavé bavlněné kalhoty byly o velikosti pražce. Na nohou měli tenisky.
  
  
  "Bylo to pro nás těžké najít, panenka, ale teď, když jsme se vrátili
  
  
  
  
  
  znovu dohromady, je to bude bavit. Jste stále mě miluješ? "Na шороху nohy, a zvuk Шейлы, плюющейся, jako kočka, její tušil, že tento muž se dotkl k ní. Se smíchem řekl:" Ty budeš přátelštější. Ještě před tím, než noc skončí, stanete se ценымногие přátelštější. "
  
  
  Bylo to jako na hrozbu.
  
  
  "Jsem vám pomohl překvapit ego. Copak to nic neznamená?" - zeptala se Sheila.
  
  
  "Nepodváděj mě, kukla. Jsi hrála tu malou sexuální scénu k dokonalosti, protože věděla, že každá chyba nechat tvým klukem velkou díru v břiše". Ego je hlas stahl vážnější. "Ty jsi zavěsil sluchátko? Jsi обманываешь občana, panenka?"
  
  
  "Ne. Jen nechci, aby ego zabil marně".
  
  
  To ještě hrál roli, hrál jaroslav mém životě.
  
  
  Ji opatrně přemístil сузившийся pohled, se snaží najít kamarády здоровяка. Její všiml jednoho kolem nich vpravo, sedící na podlaze v podřepu. Jako velký muž, měl na sobě tmavé oblečení a tenisky. Na jeho hlavu натянули osazení, které narušují rysy obličeje. Její připomenout, že Hawke řekl, že vrah, kterého jí chtěli, byly studené a efektivní profesionály. Tento člověk a krkonoše se гравийным hlasem, rozhodně si zaslouží popis.
  
  
  Jak se blížili k domu, приготовившись na něj vstoupit, aniž испугав obyvatel. Kromě jednoho slabšího zvuku, který ji slyšel, je zvuk, který jsem nemohl zahlédnout, se jim to podařilo. Jeho pochopil, že oni vstoupili přes okno v koupelně, pravděpodobně, přes перегородку vytáhli. Jali Шейлу, když vstoupila do ložnice, a pak se přinutil ji sundat oblečení a uložil se nalákat mě na postel a překvapit.
  
  
  Sedí vedle muž hledal své kapsy a вывалил ih obsah na podlahu. To прочесал ih rukou, tlačí to, že ego není zajímala. Podíval se na můj zapalovač AX a strčil ji za minutu kalhoty. Po otevření moje peněženka, podíval se na dokumenty. Je to síla, peníze a закинул kabelku přes rameno. "Hej, Elk, chyť mě".
  
  
  "Ned Harper", - řekl здоровяк, že čte můj řidičský průkaz. On se zasmál. "Podle tohoto, je to řidič kamionu. Kolik řidičů kamionů balení люгеры v наплечные pouzdra?"
  
  
  Její analyzovala rozhovor. Tito lidé nevěděli, že její agent AX, tak oni nebyly spojeny s vrahem v hotelu. Na to ze stejného důvodu, pravděpodobně se nesou odpovědnost za vraždy Meredith. To potvrzuje mou teorii o tom, že jsem se musel vypořádat s dvěma různými skupinami nepřátel.
  
  
  Sheila řekla: "nemůžu říct, proč měl zbraň. Její potkala ego jen dnes. Mluvil se mnou v restauraci. Líbilo se mi, ego styl, tak ji umožnilo mu bylo vést mě domů".
  
  
  "Tobě bylo třeba trochu sexu, ne?"
  
  
  "Její jedli v poslední době," - provokativně řekla Mojžíše. "Byl jsem příliš zaneprázdněn prchající od tebe, aby se žít normální život".
  
  
  Její kradmé пошевелил rukou, se snaží uvolnit шпильку v rukávu. Bez šance. Nejsou стянули mou bundu dost daleko, aby ukázat skrýš nůž, ale jim náhodou nepodařilo zablokovat ego souhvězdí dnes.
  
  
  "Tento pták není řidič kamionu", - řekl muž, sedí na bobku vedle mě. "To vše hovoří o tom, že to existuje, ale jsem si jistý, že to tak není. Viděli jste, jak on sám vedl".
  
  
  "Možná, že ho poslal mafie. To bude smích". Velký muž ke mně přišel a sklonil se. On se otočil na mě a udeřil mě na tvář.
  
  
  Lapal po dechu, jako by ji právě přišel na mysl, její široce otevřel oči. Ji viděl tvář, převlečený чулком, široká ramena, býčí krk. Ruka, схватившая košili na před, bylo to jako dvě mých, a moje ne bylo malé.
  
  
  Nejprve bit s чулком озадачил mě. Proč se skrýval své rysy obličeje, když Sheila, zřejmě dobře věděla? Potom z ní si uvědomil, že oni nevěděli, s khem ještě sejdou, když ворвутся do domu. Masky byly další preventivní opatření, která se zabývá udělala ih odborníky ve svém delle.
  
  
  "Jak se cítíte, hřebec?" - zeptal se mě здоровяк.
  
  
  Moje vlasy byly mokré od krve, сочащейся na пореза v blízkosti ucha, a můj gól pulzoval, než bolí. Když se jí ozval, můj hlas je absurdní tak, jak by ji nosil boxu náustku. "Cítím se dobře".
  
  
  Здоровяк západu dovnitř svého kabátu, vytáhl pistoli z opasku a poplácal můj кадык, nutí mě udusit. "Mám nabitý program, a mohu ušetřit jen na chvíli. Jste najal vraha? Mafie poslal vás sem se smlouvou na blond?"
  
  
  Iso všechny síly se snaží popadnout dech, jeho, pohlédl na Шейлу, která se zabývá seděla v křesle, stále ještě nahá, ale s прижатой k ní zbytky roztrhané listy, částečně скрывающей její tělo. Její křehkou tvář byla bledá, tmavé oči naplnění hrůzou. Ona je nervózní, její rady nejen o sebe, ale i оборудова mi.
  
  
  "Neříkej, nebo jsi již slyšel," řekl mi Muž.
  
  
  "Ano" - хрипло řekl jsem.
  
  
  Elk přikývl a pustil jsem košili, že mi spadnou. "Slyšíš, Sheila? Máš problémy s mafií".
  
  
  "To ty jsi zabil Абруза".
  
  
  "Ale oni to neví. Vědí jen, že jsi tam byl, a tě zabít, tak co jsi, by mělo být, выдада ego". Elk se hlasitě zasmál.
  
  
  Třetí muž
  
  
  
  
  
  objevil se ve dveřích ložnice. On byl oblečený, jako všichni ostatní. "Jsem задернул všechny žaluzie a rychle zkontroloval dům. Peníze, zdá se, že zde ne".
  
  
  "Pokud je to tak, ona to dobře schovala. Sheila je chytrá holka. A ty jsi, panenka?"
  
  
  "Příliš jasně, hodit vám výzvu. Její není крала peníze. Ti ji to řekla".
  
  
  "Nechal jsem to na vás. Jste byli zodpovědní za to".
  
  
  "Los, ať už jsou u mě, to by sloužit ih tě. Copak nevidíš, že jsem vyděšená k smrti?"
  
  
  "Máš strach, dobře, ale lidé za 200 000 dolarů projdou hodně. Kdo ví to lépe než já?" Ukázal na muže ty v domovních проеме. "Jděte po cestě, vezměte si naše auto a пригоните ji k domovu. Můžeme zde strávit většinu noci, ale Sheila nám dá to, co chceme".
  
  
  "Co když ona mluví?"
  
  
  "Sid, ji nesnáším, když se muž dívá na temnou stránku věci. Jsme strávili měsíce, štvanici na dívku, a teď jsme ji našli. Co je třeba udělat, aby jsi si uvědomil, že to šlo jinak? lepší?"
  
  
  "Dvě stě tisíc dolarů vám, - řekl Cid.
  
  
  "Pokud se nám nebude říkat, přísahám bohu, zkontrolujeme a dále přes pět států. Zabili jsme čtyři osoby na těchto dvě stě tisíc, a to je naše".
  
  
  Elk popadla prostěradlo na съежившейся dívky. On pak popadl ee za vlasy a vytrhl kolem křesla.
  
  
  Naposledy ji viděl, ee, jsou vrhací ji kolem místnosti.
  
  
  Ji slyšel křik Шейлы, a pak její hlas se odmlčel. To bylo u nich v kuchyni. Nevěděl jsem, co s ní dělají, ale mohl představit.
  
  
  Potřeboval jsem najít něco, aby se zlomit své pouto. Jeho vzpomněl, rozbité lampy, která se zabývá klesla na podlahu, když její bojoval jednoho kolem vrahů s noční nočním stolkem. Перевернувшись, to mohl podívat pod postel na druhou stranu. Rozbila lampa stále ležela. Její, перекатился na postel a pod nah. Když ji vyjel na druhou stranu, její ocitl v dosahu lampy.
  
  
  Jeden kus založení lampy vypadal dost ostrý, aby řez listy, které spojují mé ruce. Ji, postavil se na zadní, поерзал a tápal zoubkovaný kus skla. Protože jsem nemohl vidět, co dělám, asi jsem taky odřené by ruce, ale nemůžeš s tím nic udělat.
  
  
  To, abych tam seděl a řezal, když se vrátil jeden kolem mužů.
  
  
  "Podívej se na sebe", - řekl on. Byl to Led, které Los poslal za strojem. "Jsi tupý hlupák. Ti potřebovat hodinu, aby se tímto způsobem".
  
  
  Znovu ji slyšel křik Шейлы, v jeho hlase zněla bolest a hrůzu. Její zatnuli zuby a neobtěžoval nad řetězem, mačkání kus skla v mém pravopisu prstech. Dokud muž jsou ty v domovních проеме není останавливал mě, její, pořád se snaží vymanit.
  
  
  "Dívka říká ti pravdu. Nemá smysl se trápit ee", - řekl jsem.
  
  
  "Ty tomu nerozumíš Losů. Emu líbí takové věci. I kdyby to hej svěřil, nejspíš by udělal to samé".
  
  
  "To by mělo být, obdržel mnoho úderů na Floridě, když jste bombardováni chata Абруза".
  
  
  "Ano, všichni čtyři leželi tam mrtví, a Elk vytrhl jsem zbraň, a dal jim ještě jednu šanci. Celou dobu se smál. Je to stejný blázen svině, tento Moose". Sid řekl to tónem hlasu, který používal by většina lidí, kdyby řekli, že je jiný - to je život společnosti.
  
  
  Její odřené костяшку prstů a поморщился. "Proč jste vůbec peníze dívku?"
  
  
  "Museli jsme se schovat ih. Mohli bychom objevit bohaté přes noc, ne? V průběhu šestého měsíce, pak jejich vražd o každém podivném dolar, упавшем v pochybného podsvětí, šli zprávu lidem, které řídí mafie. . "
  
  
  Je to skoro zapomněl, tu lež, kterou řekl Mojžíše, o tom, že jsem profesionální killer, kterého poslali se postarat o Шейле Brant. Jí řekl: "jen Jsem plnil smlouvu. Já nejsem mafie".
  
  
  "Rozešli jsme dva zákony mafie. Jsme ukradli část ih peněz a zabil zasloužený capo. Oni hledají nás silnější, než policajti. A holku taky. Mysleli jsme si, že máme holku a peníze jsou ukryty na bezpečném místě, ale ona zmizela ".
  
  
  Rozhovor mi dal drahocenný čas, a ji snažil ego prodloužit. "Její hotel bych vědět, jak se ti podařilo najít dívku. Její, jsem si myslel, že jsem tam po vnitřní".
  
  
  Led šel ke mně. Ve delle on mě praštil nohou na žebra. "Přestaňte se snažit. Ti nic uniknout, kámo". To досталь revolver a nainstaloval na ní tlumič. "Moose vždy dává mi práci, která se zabývá emu to není zajímavé. Dostane dívku, a ona tě".
  
  
  Její uvědomil, že on přišel do místnosti, aby mě zabil. Podezření, že jsem pracoval na mafii, oni neměli v úmyslu nechat mě naživu, abych mé šéfové to, co jsem se dozvěděla. Její likvidaci jeho po podlaze k na matematiku a s pistolí, rozhodování o tom, jít ven, se postavili. On jen couvl, презирая mé marné pokusy dostat se do toho. Ji, viděl, jak málo revolveru povstalo a нацелилось na mě jako chladný a smrtící oko. Padající se na bok, její перекатился k стрелявшему, se snaží vytáhnout ego z rovnováhy. Opět couvl, revolver neuhnul. Pak se zastřelil mě.
  
  
  Její slyšel bavlna zbraní s tlumičem, a cítil, jak na brýle, poklepal mi na prsa, jako раскаленная nýtů. On znovu vystřelil na mě. Její klesl
  
  
  
  
  
  Píchnutí bolí, když druhá na brýle, dostala se mi do krku, ale teď se mi zdálo, že jsem byl účastníkem klenby. Záběr byl jako bodnutí včely, ne více.
  
  
  Ležel na prováděné výpočty, moje tričko bylo potácet krví, její podíval, jak Svítí a pohybuje se na mé straně, téměř být tichý šlapání ve svých подкрадывающихся nohou. Moje vize byla nejasné. Do té doby, když on ke mně přišel, to vypadalo více než fuzzy forma.
  
  
  On zasadil nohu dolů na mě a tlačil mě do zad. Její bezmocně se na něj podíval. On znovu udělal revolver. Její, jsem si myslel, že to bude poslední převrat, brýle mezi očima, ale sklonil zbraň. On se rozhodl dát mi vyprší krví až do smrti.
  
  
  Mé oči podíval se na strop. Mě ochromila slabost. Led se sehnul a rozepnul svou bundu, aby se každoročně na rány na hrudi. On se zdál být spokojený. Je to pryč.
  
  
  Nyní ji téměř neviděl stropu. Temnota ползла v koutech mé mysli. Její napadlo Хоуке a o tom, jak on zareaguje, když zjistí, že ztratil Killmasterа. Jí se zdálo, že položil посмертное похвальное dopis moje věc, předtím, než uzavřel ego navždy - эпитафия pro agenta zabitého při plnění svých povinností.
  
  
  Její napadlo Пэте Stylu, рыжем, пожелавшем mi hodně štěstí. Ona dlouho vědět, co jsem sledoval N1 a N2 a David Kirby, do řad těch, kteří neměli štěstí. Její napadlo, Kirby a Шейле Brant, a řekl jsem si, že подведу ih zabili sami sebe ....
  
  
  Ale pak, jako plavec, stoupající za vzduch, její výbuch na окутавшей mě temnoty. Nemohl jsem to vysvětlit, ale já byl ještě naživu. Moje oči se zastavili na stropě a název pro firmy se zaměřením na nen. Její neměl ponětí o čase, neměl představu, jak dlouho jeho byl v bezvědomí.
  
  
  V domě vládla ponuré ticho. Slabý sergej vešel do místnosti, jako by se za oknem nastal úsvit. Vrazi odešli, ji si myslel, že jsem sám.
  
  
  Její slyšel stroj. Zvuk motoru je jeho uvědomil, že se zastavil u domu. Zabouchl dveře auta. Její ležel a poslouchal, doufat. Otevřel vstupní dveře. Její slyšel shaggy v obývacím pokoji. Pochodovali dolů do kuchyně.
  
  
  Jí поработал ústy, ale nedal nám zvuk. Její byl příliš slabý. Když se ji pokusil se pohnout, strop, zdálo se, že selhal, a ji málem ztratil vědomí.
  
  
  Znovu shaggy, tvrdé a těžké. Ve dveřích se objevil muž a podíval se na mě. Na nen byli pruhovaný oblek a klobouk. Její vydal zvuk, stresující grunt.
  
  
  On mě slyšel. Vešel do místnosti a podíval se na mě shora dolů. Ji viděl studené šedé oči na невыразительном, рябом tváři. Nakonec on se postavil vedle mě na kolena. Vytáhl nůž, vyřezávání mi košili vpředu a prohlížel ránu. Jsem nemohl říct, zda byl zájem pomáhat mi, nebo prostě se zabýval tím, kolik mi ještě zbývá k životu.
  
  
  "Kdo jsi?" - řekl konečně. U něj byl slabý sicilský přízvuk.
  
  
  Moje ústa tvořily slovo. "Harper".
  
  
  On vstal, šel do koupelny a vrátil se s domácí аптечкой. Je to něco, co věděl o střelných ранениях. On rychle zastavil můj krvácení, pak cut listu a začal navíjet pás kordon kolem mé hrudi, jako obvaz. On upozornil na mou ránu na krku, tak ji, rozhodl se, že je to jen ссадина, a není tak vážná, aby vyvolat úzkost.
  
  
  "Kdo střílel na vás, Harper?"
  
  
  Její, zavrtěl hlavou, což naznačuje, že nevím. Její nebyl schopen mluvit o tom, co se stalo.
  
  
  Studoval jsem minutu, jako by se rozhodoval, co se mnou dělat, pak cut proužky kordon tkáně, které spojují mé zápěstí a kotníky. Je to ego kapsa tvář byla vágní povědomé, ale nemohl jsem nikomu ego.
  
  
  Lezení, to ještě jednou pohled kolem místnosti, pak vyšel z domu, už tím, že mluví se mnou. Ji, slyšel, jak ego stroj завелась a odešel.
  
  
  To jméno najednou mi přišlo na hlavu. Валанте. Marco Валанте. Ji viděl ego fotografii v novinách při vyšetřování organizované kriminality Ministerstva spravedlnosti. Podle zpráv, to byl jeden kolem lidí nahoře.
  
  
  Když ji, si vzpomněl, že on strávil chvíli v kuchyni, než mě našel ji, zvedl se na všechny čtyři. Plazení vyžadovalo velké úsilí. Pomalu shell na den, kdy moje ruka se dotkla adresáře. Prsty se uzavřely kolem něj.
  
  
  Je mi jedno musel odpočívat. Jeho bench press na bok, bojovat se závratí, a stahl studovat knihy. By mělo být, on vypadl kolem jedné kapsy kolem vetřelců, když jsme bojovali. Vzpomínal, jak jeho roztrhané kabáty, Losů, jeho rozhodl, že kniha patří k emu. Сунув ego za minutu, ji znovu lezl. Musel jsem se zastavit a odpočinout třikrát, než ho konečně dostal do kuchyně.
  
  
  Растянувшись jsou ty v domovních проеме, zvedl jí hlavu a podíval se na Шейлу, která se zabývá nehybně ležela v blízkosti židle, ke kterému byla vázána. Proužky kordon tkáně, které spojovaly její, stále ještě visící na dveřích židle a na dolních перекладинах.
  
  
  Její našel svůj hlas. "Sheila?"
  
  
  Skutečnost, že se to pohybovalo a není odpověděla, mě nepřekvapilo. Ale znovu ji прохрипел jeho jméno hlasem plným zraněn a vztek. Pak se její plazil se k ní. Křehká obličej byl pohmožděný a krve. Lupiči brutálně zabili ff.
  
  
  Její dotkl протянутого zápěstí dívky. Bylo chladno. Ji, zavřel oči na chvíli, že
  
  
  
  
  
  
  udržet emoce pod kontrolou. Pak se její подтянулся k tělu.
  
  
  Její viděl, že ona byla zabita tak silná rána, že zlomila hej krku. Jediný, kdo se mohl zasadit takový úder, byl Los. "Psí synu", - pomyslel jsem si.
  
  
  Její, cítil se provinile, protože vrátil ji, a není schopen chránit. Její byl ještě naživu, a ona zemřela. Ale nejsilnější emocemi, která se zabývá pohltila mě, naplnila mě odhodláním, byl vzteklý. Ji získat kolem tohoto a obdržel Mojžíš ego a přátel, ji si myslel, že udělám to nejen pro Dave Kirby, ale i pro Шейлы.
  
  
  Někde jsem našel více sil, než jsem si myslel. Ní, natáhl ruku, popadl za okraj kuchyňské židle a zvedl se na nohy. Kymácející její огляделась a поплелась k oknu. Její trhal závěsy a přikryl jimi nahé tělo dívky. Její zhroutil se na židli, dokud se sebral dost sil, aby se dostat do obývacího pokoje a spáchat neuvěřitelně pomalé cestě k telefonu. Její sundal trubku z obliga a vytočí číslo na operátora.
  
  
  V mých каркающих slovech nebylo moc místa, ale podařilo se mi sdělit, že potřebuji pomoc. Když odina kolem dvou policejních Bonham dorazil na dům jeho byl v bezvědomí na podlaze, šnorchl byl umístěn v ruce tak silné, že emu bylo obtížné ji uvolnit.
  
  
  * * *
  
  
  Jí byl novinkou pro personál nemocnice v kraji, nedaleko od Bonham. Oni léčili několik střelných ran, s výjimkou období lovu, kdy переутомленным sportovci obvykle schopno odstřelovat jednoho nebo dvou jiných lovců, a mě navíc přitahovalo to, že jsem byl nejšťastnější člověk, kterého se kdy setkali.
  
  
  "Jedna na brýle, je odděleno pouze еожу na vašem krku. Tobě může být horší, hraju na dotykový fotbal", - řekl doktor. "Ale jste velmi šťastný s tím, co padalo ti v prsa". On se zvedl наплечную pouzdra, který ji nosí. "To zpomalilo pohyb kulky a zatoulal ee od splní vaše životně důležité orgány. Brýle prošel kožená snap a odchýlila od trasy. Jste истекли krve je dost, aby se šipka uvěřit v to, že on zabil vás.Máte štěstí, pan Harper ".
  
  
  "Aha," řekl jsem. Měl jsem štěstí, ale Sheila zemřela.
  
  
  "Tvůj milý самаритянин taky pomohl. Je to skvěle zavázanou tě. Přemýšlel, zda to nějaký zdravotní vzdělání".
  
  
  Její, se ušklíbl, když slyšel, že mafie Marco Валанте volal Milý самаритянином.
  
  
  Jeden a půl dne, které se konalo v nemocnici, vrátil mě zpátky do normálu. Ještě stále byl slabý, ale cítil blízko k nominální hodnotě. Doktor řekl, že se mohu pohybovat po svém pokoji, a pokud vše půjde dobře, ji mohu check-out kolem nemocnice po neděli. Nevěděl to, ale měl v plánu ji neoficiálně zkontrolujte, zda je přes třicet minuta.
  
  
  Jeho, přistoupil k oknu a podíval se na nemocniční parkoviště. Tam a čekal sešlý "Ford" s форсированным motorem. Ráno její ego přivezl na Bonham. Elk a ego soudruzi byli od mě téměř na dva dny. Jsem nehodlal dopustit, aby ih trase, stát se chladnější.
  
  
  "Uplynulo mnoho času od té fretky, jak ji viděl muže ve vašem fyzickém stavu," - řekl doktor. Bití, které jsi dostal, což by mě nechat na pár dní. Ale ne tlačit na sebe příliš brzy. Můžete zjistit, že nejste tak silní, jak si myslíte ".
  
  
  "Budu opatrný, Dokovací". Jí ani nenapadlo o tom, co říkám. Její uvažovat o Лосе.
  
  
  Pak toho, jak se doktor vyšel přes komory, její svlékl nemocniční župan a dal na ulici oblečení. Její пристегнул израненное od kulky наплечное gadget, svůj talisman pro štěstí, a zkontroloval "Люгер".
  
  
  Moje plány byly v souladu s Hawke. Dokud jsme neměli rozhodnutí podrobně diskutovat o události v Бонэме. Jednou jsme si povídali na telefonu s nimi, fretky, jak policie доставила mě do nemocnice, že bylo nutné, protože mé přítomnosti v domě s zavražděné dívce vyžadovalo nějaké vysvětlení.
  
  
  Ve delle policie Bonham hrozila, že mě zatknout. Jsou velmi nešťastná z toho, že v den mého příjezdu v ih městě došlo k rekreaci úmrtí. Ale Hawke strhl za nějaké nitky, a najednou už nebylo k nám na otázky nám tlak. V novinách taky nebyl článků.
  
  
  Její vyšel přes nemocnice po černých schodech. Jeho rychlé shell na parkovišti, když dlouhý stroj свернула z dálnice a zastavil vedle mě. Dveře распахнулась, a Hawke řekl: "Nick, její rád, že jsi vstal".
  
  
  V naději, že já nejsem podobný na školáka, zachytil na háčku, ji poslechl ego signálu a selles v limuzíně.
  
  
  "Předpokládám, že jste měli v plánu, aby mi zavolal. Samozřejmě, měli byste opustili nemocnici a opět uvítalo by погоней, aniž by informoval mě o tom."
  
  
  "Samozřejmě, že ne," řekl jsem.
  
  
  "Vy jste se báli, že vložím veta na tuto myšlenku, a řeknu vám, že nejste schopni stíhat školy vrahy?"
  
  
  "Ne, pane," odpověděl jí s úctou v hlase. "Víte, jeho by odešel z práce, kdyby neměl pocit, že budu schopná se s tím vypořádat".
  
  
  "Když se stanete příliš starý pro tuto práci, Nick, její naprosto spokojen tě na diplomatickou službu", - povzdechl si Hawke. "Byl jsem v Denveru
  
  
  
  
  
  
  Tak, jak jsem podezření, že jsi потянешь něco takového, jí přiblížil. Hotely by si, aby někdo byl jmenován vám jako posily? "
  
  
  "Ne, pane. Jeho lepší já se zaměřením touto sám".
  
  
  Hawke задвинул звуконепроницаемую skleněná deska mezi námi a dvěma muži na předním sedadle.
  
  
  "Už to není jen vývrtku, pracoval Kirby, jo, Nick?"
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. "Existuje a dívka. Ale zde je něco víc než osobní msta. Muž, který vede vrahy, - sadista, který bude i nadále zabíjet lidi, pokud se ego nemůže zastavit".
  
  
  Drak se převrátil panel před sebou a vytáhl magnetofon. On stiskl tlačítko. Oficiální hlasem řekl: "Dejte mi zprávu, N3".
  
  
  Jí vyprávěl o událostech, k nimž došlo od okamžiku mého příjezdu na Bonham, a pak Hawke vzrostly na diktafon. "To se postará o oficiální části. Ostatní, co je řečeno, je přísně mezi námi dvěma. Jí nechal ti pokračovat, je to na tvých podmínkách. Krok, který z těchto ублюдков, Nick".
  
  
  "Uvědomujete si, že naše bezpečnost byla ohrožena na základně na pobřeží Karolíny, ne?"
  
  
  "Postarám se o to", - pevně řekl Hawk.
  
  
  "Myslím, že na základnu pronikl agent mafie. Chtěli informace, které jsme shromáždili o dívce, a oni chtěli vrazi Frank Абруза. Nemohou dopustit, aby místnost disidentů, zabil člověka, kterému slíbili, bezpečnost a odejít do důchodu. To je přímý útok a urážku ".
  
  
  "Souhlasím," řekl Hawk. "Přišel jsem ke stejným závěrům".
  
  
  "V hádance tam jsou některé chybějící části. Například, proč vrah, je zřejmé, pracující pro mafii, pokusil se mě zabít, ale Marco Валанте mi pomohla. Расспросите své odborníky do mafie o tom. Může být, že mohou přijít s teorii".
  
  
  "Nemyslete, že, že to udělal".
  
  
  "Lidé, které Абруза a Kirby, nyní hledají své krvavé peníze. Její přesvědčen, že Sheila jim řekla pravdu, a že ona nevěděla, co se stalo s penězi. Zabili ji žádný dobrý důvod, kromě toho, že vraždu spáchal Los. No, mimochodem, tři, ne čtyři ".
  
  
  "Jaký důsledek by mělo následovat dál?" zeptal Hawk.
  
  
  "Tento adresář, kterou Elk upustil, když jsme bojovali v noci. V ní sedm jmen. Ji budu muset navštívit každý kolem těchto lidí. Může být, odina kolem nich vedou mě k Лосю".
  
  
  "Pokud Moose a ego společníci nebo mafie se nechytí vás jako první". Hawke пролистал adresář. "Je to ženská jména, všichni jsou".
  
  
  "A každý ve svém městě. U Losů je přítelkyně po celé mapě."
  
  
  "Její zkontrolujte, zda soubory FBI. Může, řeknou nám něco o Losa a ego přítele. Soudě podle vašeho popisu, je velikosti s Zábavu plněné Zeleného Obra. To je začátek".
  
  
  Její sáhl po address book, ale Hawke v žádném spěchu vrátit jej: "Nick, to je více, než seznam jmen. Pokud je to adresář sexuální povahy. Četli jste jsou komentáře, které Pěnou napsal o sedmi dívkách?"
  
  
  "Ano," řekl jsem. "Je docela pikantní věc".
  
  
  "On popisuje, že každý kolem nich dělá nejlépe v sexuální oblasti." Pracuje v Los Angeles, "zní senzačně".
  
  
  "Osobně se mi líbilo doporučení, které dal Kůře v las Vegas. Hlas, co já vám řeknu, abyste věděli, jak přesné záznamy Losů".
  
  
  "Jsi silný fyzický vzorek, můj kluk, ale nechápu, jak jsi mohl osobně prozkoumat objekt do hloubky, není изматывая se do kostí a kostí", - řekl Hawk veselý hlas. "Například, beauty a Barbara jsou takové, že i Muž nemohl ih popsat. To jen zdůraznil její jméno, a nainstaloval a za ní vykřičníky".
  
  
  "Může, on to udělal, protože to web-panna v této společnosti."
  
  
  "Já jsem spíš pochybuji, že Elk ví panen", - řekl Hawk. "Předpokládám, že mi nemusí ukazovat na to, že všechny tyto dívky jsou pravděpodobně zapojeny do podsvětí, a, s největší pravděpodobností, budou spojeny s gangstery, kteří bez váhání zabít, pokud se заподозрят?"
  
  
  "To bude veselý výlet, dobře".
  
  
  Hawke zavřel knihu a podal mi. "Co ještě, Nick? Tě něco brzdí?"
  
  
  "Ne," fibbing jsem. "Hlasování a to je vše. Ní budu v kontaktu".
  
  
  On znovu řekl mé jméno, když ji ven, kolem stroje. "Sheila vydal na vás silný dojem, ne? Co to bylo?"
  
  
  "Já jsem nemohl říct. Já ji neznal tak dobře".
  
  
  Její zmínil, že jedno z jmen v knize Mojžíš může patřit dívce, kterou jsme věděli, jak Шейлу Brant. Ex nemohl připisovat hej minulost, ale to by mělo být u nah bylo do toho, jak ona se setkala Frank Абруза.
  
  
  Ji pronásledoval duch Шейлы, stejně jako jeho vrahy.
  
  
  5
  
  
  Pokud v mé práci a měl jednu velkou nevýhodu, na rozdíl od počtu hodin a vysokou úmrtnost, tak to je něco, co jsem musel trávit více času v cizích zemích, než v jejich vlastní.
  
  
  Ji neviděl, El Pueblo de Nuestra Senora la Reinda de Los Angeles de Porciuncula, známý většině kolem nás, jako právě v Los Angeles, v průběhu dvou let. Město se změnilo ne zrovna k lepšímu. Klima, tak podobný podnebí středomořských zemí, byl stále vynikající, a holky taky. Ale pohyby a smog posílilo.
  
  
  Když ji пробирался do telefonní budky lékárny, zajímalo by mě, jak Funguje
  
  
  
  
  
  která se zabývá hodnotili první stránce sexuální who ' s Who Losů, budou porovnány s některými kolem opilci, kteří sedí u fontány sodovku, čeká, aby ih zjistili. Velký americký sen o slávě nikdy neumírá.
  
  
  Když se jí zeptal Práci, v metru odpověděl ženský hlas, прозвучавший разочарованно. "Zavolám hej". Zatím ji čekají, ji, podíval se na nohy dívky u fontány s газировкой a rozrazil dveře stánky, aby jí mohl využívat klimatizaci. Dny jsou čím dál teplejší, a ji nosil velmi obvazy na hrudi.
  
  
  Hlas Funguje, zdál dusný, ale možná, podle mého názoru, ovlivnil stručný popis Losů ee talentů v ložnici. Když jí řekl, hej, co jiného mi nabídl, spojte se s ní, ona pozvala mě jít. Bylo to tak jednoduché, jak pádu z barové židle. "Jsem blázen do nových lokalit," řekla.
  
  
  Brzy zjistil příčinu. Seznámení se s novými lidmi a byla záležitost Pracovala. Pracovala v борделе. Chovala se mě nahoru po schodech, lpění na ruku a říkám modrým pruhem.
  
  
  "Jsi moc doporučují. Jeho dostal tvůj pokoj z Losů," řekl jsem.
  
  
  "Moose? O samozřejmě". To затащила mě do pokoje, a byla nechat na holičkách zip na mých kalhotách, dokud je to ještě podíval po stranách. "Musím tě vidět, miláčku, a dopřejte si koupel. Dáma, na kterou je její práce, říká, že čistota - to je hned vedle prosperitou".
  
  
  Její vyhnul její ловкой triky. "To musí být skutečný filozof. Ji hotel by s ní setkat jednoho dne".
  
  
  "Ne, ty by se stahl. To je tak chladno, jako skládání dolar úvěru lichváře. Většina madame studený. Jsou filmy, kde mají zlaté srdce, - je to velký hollywoodský nesmysl. Co je to s tebou, drahá? dotkl? "
  
  
  "Aspoň, že ji našel kamaráda", - pomyslel jsem si. Kdyby se jí zeptal, jak se dostat na stadion, je to pravděpodobně přidal bych složení baseball club a loňskou rekordní.
  
  
  Pracovala přitulila se ke mně. Ona byla velká holka, blondýna, přes kosmetický salon, a její navždy bylo mnoho штукатурить. Ee bradavky kuličkami vztyčené mé hrudi.
  
  
  "Co se stalo s tvou tvář, má drahá?" Dotkla se rány na okraji mé rty, švy, které doktor představil se mi v hlavě. "Vypadáš, jako by spadl do бетономешалку".
  
  
  "Měl jsem nehodu*
  
  
  "Je mi líto." Ee ruka znovu mě popadl. "Oh, ty jsi opravdový muž, ne?"
  
  
  Pravděpodobně řekla to všem svým klientům, ale velký smysl nemají tak, jak by ona systému jmelí je v paměti. Její spěšně ustoupil a začal rozepínat zip, vězte, že pokud by Hawke mě viděl teď, to bych se zasmál.
  
  
  "Chci se vás zeptat na Лосе. Když jste viděli, ego naposledy?"
  
  
  "Opravdu si nevzpomínám. Jste pro to sem přišel, aby zjistil, kde se v hale Los?"
  
  
  "Jsi inteligentní dívka. Jsi najednou mě раскусила, ne?" Jí vlichotil iso všechny síly. "Hledám velkého klauna. Ztratili jsme komunikace, pochopili, o čem se jí?"
  
  
  To придвинулась ke mně lízání, a objala mě levou rukou kolem pasu. Ee pravá ruka znovu našla můj zip. To bylo rychlejší карманника. "Jednou jste tady, můžete získat potěšení z návštěvy. Co vás vzrušuje?"
  
  
  Její popadl ee za ruku a otočil dlaní nahoru. Její zasadil tři dvacátých let v jeho zkroucené prsty. "Řekni mi něco o Losa".
  
  
  Její vstřícnost prudce угасло. Opatrně skončila bankovky a запихнула ih mi pás: "Já prodávat sex, nikoli informace".
  
  
  "Jsme s Мусом staří přátelé. Ale ztratili jsme spojení, jak jsem již řekl. Hele, on mi dal tvůj pokoj, ne?"
  
  
  "Jsi mohl солгать o tom. V každém případě, jsem nemohl vzpomenout, kdy viděl Losa v poslední době, a já nevím, kde to je. I když je to tvůj dávno ztracený bratr, nechci mluvit o nen".
  
  
  Její досталь, další dvě dvacítky, složil všech pět a sáhl na její halenku s hlubokým výstřih. "Jste si jistý?"
  
  
  "Jsem si naprosto jistý. Elk miluje ohromit lidi, a daří se mu to. Nikdo nemluví o nen s cizími lidmi".
  
  
  "Dejte mi starou adresu, ani telefonní číslo. Nebudu říkat, kde jeho ego vzal".
  
  
  Pracuje, порылась mezi jejich velká prsa a vytáhl bankovky. To разгладила ih vrásky. "Neviděl jsem, ego několik měsíců, možná i rok. Upřímně. A ji nikdy nevěděl adresy. On čas od času se sem, hlasování, a všechny".
  
  
  "U něj to bylo jméno, ne?"
  
  
  "Myslel jsem, že jsi ego kamarád. Přátelé znají jména ještě jiný." To швырнула na mě bankovky, a padli na zem. "Ty jsi ani podobný na svého přítele. Vypadáte příliš upřímný. Vezmi zdvih a отбей ee".
  
  
  Провалив jednání, ji ochutnal přímější přístup. Její naklonil bundu, aby mohla vidět "Люгер" v kožených ножнах. "Potřebuji jméno, Pracovala".
  
  
  To облизнула spodní ret. "Jste kopp?"
  
  
  "Ne, jen muž hledá Losů".
  
  
  "Jones - ego jméno". Ona nervózně se zasmála. "Vy asi nebudete mi věřit, ale je to čistá pravda. Ego jméno je Edward Jones. A to je vše, co vám mohu říci."
  
  
  "Díky," řekl jsem, přístup k den. "Můžete nechat úplatek".
  
  
  Ji čekal asi doma tři hodiny, se na sedadle a snažil se vypadat nenápadně. Jeho byl asi doma
  
  
  
  
  
  Jí byl ochoten propadnout se analýzou postav, když se konečně objevil Pracuje, a zastavila si taxi.
  
  
  Carter, pomyslel jsem si, dobře, že jsi se důvěřivou duši.
  
  
  Její jel taxíkem, který mě vedl přes město k laciným zaměstnavatele nebo domácí počítač. Ji následoval Práce dovnitř právě včas, aby si všimnout, jak ona vyleze nahoru po žebříku. Na konci dlouhé chodby prsatá blondýnka zaklepal na dveře. Nedostal odpověď, to srazil silnější. Pak se obrátila a uviděla mě a její oči se rozšířily od charta povolení na provedení.
  
  
  "Ve své historii neměla pravdu," řekl jí ahoj, ale dostal jsem hodnotu svých peněz. Ty jsi mě přivedl až sem".
  
  
  "Chytrý, jak přizpůsobit, ne?" ona плюнула.
  
  
  Její zkusil dveře. "Je zřejmé, Losů není doma. Co nabízíte s tím uděláme?"
  
  
  Ona běžela k dalšímu лестничному пролету. Jeho pronásledoval ji až do střechy a je hnací silou v rohu. Ona bojovala a царапала mi tvář, snažila se mě praštil kolenem do rozkroku a volal několik ругательств, které jsem neslyšel už roky. Vzhledem k mé nejrůznější cesty, je to hodně mluvila o její словарном skladem.
  
  
  Ji vytáhl ee za zápěstí a přitiskl k okraji střechy. "A teď pojďme slyšet pravdu o Losů".
  
  
  "Jsi оттолкнешь mě. To by, ale nebudeš".
  
  
  "Není рассчитывай na to, Pracoval. Elk zabil svého přítele a dát dívku do smrti. Její najdu ego, a je mi jedno, co budu dělat po cestě".
  
  
  Ona celá udýchaná. "Je to pravda, co třeba holky? Jsi je?"
  
  
  "Dívka jménem Sheila. Už jste někdy slyšeli, aby Elk zmínil její?"
  
  
  "Nikdy. A ji neviděl, - ego v poslední době. On bydlel v bytě, když její ego věděla. Jí si myslel, že hotel by vědět, že si ego hledáte. To je web-důvodem, proč ji přišel. Přísahám, že je to tak".
  
  
  "On volá sebe Edward Jones, nebo si to vymysleli?"
  
  
  "Použil toto jméno, když je jeho ego věděl. To asi, že jsem použil další tucet. Pokud mi nevěříte, vraťte se do domu a расспросите dalších dívek. Oni vám řeknou totéž. Je to lupič. On se chlubil, že натворил několik velkých del ".
  
  
  Ji pustil ee. "Výborně."
  
  
  "Můžu jít?"
  
  
  "улетай," řekl jsem.
  
  
  Pracovala оглянулась, když přišla ke schodům.
  
  
  "On vložil ji do smrti?"
  
  
  "Aha," řekl jsem. Můj hlas byl chraplavý.
  
  
  Jeho zjistil, že nejlevnější zámek na den byt snadno вскрывается. Místnosti byly prázdné, nábytek ležet prach. Poslední obyvatel je pryč docela dlouho. Její огляделась s odporem. Ní, jsem doufal, že se na větší.
  
  
  Společnost na mě čekala na úpatí schodů. Ji pokusil přeskočit svého charta povolení na provedení, když viděl ee.
  
  
  "To, co jste řekl, mě přimělo k zamyšlení, řekla Práci.
  
  
  "Udělal to?"
  
  
  "Mluvím o té dívce. Ona byla tvou dívkou?"
  
  
  "Není jí řekla. "Ale ona není заслуживала takové smrti".
  
  
  "Nemůžu říct o Losů více, než jí již řekl. Ale můžu zavolat jiný název. Víte, jak fungují masožravé? ujednání, že jdou k někomu na mafia nebo do chlapa, který financuje loupeže na část produkce. V Los Angeles existuje muž jménem Хаскелл. peníze z loupeže ".
  
  
  "Děkuji, Pracovala".
  
  
  "Zapomeň na to. A mám na mysli právě to. Zapomeň, že jsem ti řekla.
  
  
  Tablety na den Хаскелла říkala, že on se zabývá nemovitostmi. Tlustý koberec na chodbě poukázal na to, že on vydělal na tom peníze, nebo подрабатывании. Ego smyslnou секретарша obdařil mě úsměvem, plné zuby, a bez upřímnosti, a řekla, že pan Хаскелл nikoho bere bez objednání.
  
  
  "Jak se dostat na schůzku?"
  
  
  To znovu ukázala zuby. Měla by propagovat zubní pastu. "Pokud člověk zná pana Хаскелла, na vzácných léčivých ví".
  
  
  "Já vím, Edward Jones," řekl jsem. "Bude to stačit?"
  
  
  Ona má dát dohromady pár papírů a vstoupila, sdělit jméno svého šéfa o samotě. Když se vrátila, řekla, že pan Хаскелл dnes velmi zaneprázdněn, a jak se ukázalo, nikdy jsem o Эдварде Jana.
  
  
  "Jinými slovy, jeho musím jít".
  
  
  Úsměv znovu vykvetla, tentokrát dvacet čtyři karátů. "Jsi si uvědomil, buster".
  
  
  Černý cadillac seděl krajnici, když vyšel její okolí budovy na slunečný svatý Kalifornii. Za volantem seděl řidič v uniformě s tváří, jako člověka z druhého patra.
  
  
  Jeho, sklonil se, aby si s ním promluvit, když se konal mimmo "Caddy". "Není třeba nosit сшитую formulář. Z tohoto důvodu boule na ruce vyniká, jak robustnosti ze na sběrnici".
  
  
  On se zasmál a poklepal na boule. "Hlas kde ji nosím své doporučení".
  
  
  Její zaparkoval v полквартале a stahl čekat. Šofér zřejmě přišel na Хаскеллом. Přes deset minuta se objevil kompletní muž, který vypadal tak, jako kdyby to ness meloun pod kabát, a selles do auta.
  
  
  Když Caddy jel ji za něj. Naším cílem se ukázalo být elegantní country klubu na předměstí. Tlouštík byl hráč golfu. Její strávil většinu dne tím, že sleduje za ním na dalekohled. Měl drive jako u staré ženy. Do té doby, jak to, nakonec, vlekl zpět do klubu, ji stahl obětí vážné nuda.
  
  
  Je čas udělat krok. Ji zvedl dalekohled a šli na parkoviště
  
  
  
  
  
  . Pohybující se za sebou řadu aut, její, přišel zezadu k šoféra, který, s rukama zkříženýma, opřel o kapotu "Caddy".
  
  
  "Dobrý den", - řekl jemně jsem.
  
  
  On se prudce otočil, a jeho výrazně врезал upřímný ego solar plexus. Její задернул ego mezi dvěma stroji, abychom přitahuje pozornost, a znovu udeřil jeho ego. Ego oči закатились, jako je mramor, a ego ovládaná ruka bezvládně sklouzl z knoflíků saka.
  
  
  "Pojďme se podívat na vaše doporučení", - řekl a silně zatáhla za bundu. Tlačítka jsou posypané deštěm o desce "кадиллака". Ji vytáhl jsem z pouzdra u něj pod paží pistoli 38 měřidla.
  
  
  "Nyní budeme čekat na svého šéfa," - řekl jí emu.
  
  
  Když Хаскелл vyšel přes klub, šofér tvrdě seděl za volantem. Ego dobu bylo kvůli zbraň, která ji воткнул emu v krku, zezadu.
  
  
  "Ahoj, co je s tebou?" - zeptal se Хаскелл, přístup lízání.
  
  
  "U něj bolí život," řekl jsem. Její nohy dloubl pravé dveře stroje. "Posaďte se, pane Хаскелл".
  
  
  Tlusťoch se na mě podíval ze zadního sedadla. U něj byl elegantní opálení pro golf, ale teď to vypadalo trochu bledě. "To nemluví ve prospěch vašeho rozhodnutí", - буркнул to. "Já jsem člověk s nějakým vlivem".
  
  
  Ji čekal dlouho, a mě терзало netrpělivost. "V autě, pan Хаскелл, nebo její пролью trochu krve svého šoféra, na tyto drahé žirinovskij kožené sedačky".
  
  
  To selles do auta a reptání, opřel se o opěradlo křesla. Skládání baculaté prsty k sobě, řekl: "Tobě je lepší mít velmi dobrý důvod pro tuto akci".
  
  
  "Úspěch plodí sebedůvěru, pan Хаскелл," řekl jsem. "To není nejlevnější bandita, a je mi fuk, jak jsi důležitý pro tebe."
  
  
  Ego malé oči nervózní přemístili, ale on si zachoval svůj klid. "Předpokládám, že jste ten člověk, který tvrdí, že je přítel Edward Jones".
  
  
  "Já jsem neřekl, že jeho ego někoho jiného. Jí řekl, že ho neznám. Jeho bych se s vámi trochu informací o tom, kde najít pana Jonese".
  
  
  "Nikdy jsme vyměnili adresy".
  
  
  Neviděl jsem důvod zacházet s Хаскеллом v bílých rukavicích. I přes "Cadillac" s řidičem, ego устланный koberci kanceláře a členství v country klubu, on byl více než изощренным banditů. Její objímat, málo revolveru na ego kolena чашечке. Prudký úder způsobil infarkt bolí.
  
  
  "Kdo jsi, krejčí sakra?" on-line hotel vědět.
  
  
  "Já jsem ten člověk, který se vám vývrtku, o Эдварде svatého Jana".
  
  
  "On byl v Los Angeles několik měsíců. Její neměl s ním věci déle to".
  
  
  "Kdo pracuje s Jonesem? Má pár přátel, které on používá v práci. Jí chci vědět ih jména".
  
  
  To поморщился a třel každému národu. "Pokud by jste byli obeznámeni s touto osobou tak dobře, jako jeho, neměli by zajímavé ego hledat. . Miluje zabíjet lidi".
  
  
  "Hlas proč ji hledám ego".
  
  
  "Nemůžu říct o ego přátele, protože jsem se zabýval s ním jeden. Je to velmi opatrně s takovým detailům. On přestal přicházet ke mně za financováním, protože našel jiného patrona. Myslím, že někomu v Organizaci".
  
  
  Její vyšel, kolem stroje. Ještě jedna nula. Zbytečně vynaložený den, pokud nepočítám potěšení seznámit s panem Хаскеллом, bez kterého by ji mohl udělat.
  
  
  "Copak jsi chtěl říct mi, kdo jsi?" - zeptal se Хаскелл.
  
  
  "Proč bych měl já? Ty jsi mi nic neřekl".
  
  
  Jeho obsazení ego шоферский zbraň v odpadkového koše na ulici.
  
  
  On v noci jí volal Хоуку z pokoje v motelu. "Pojď se porovnat záznamy," řekl jsem, když přišel k trati.
  
  
  "Mám něco, co informace o muži, který se pokusil zabít v hotelu v Бонэме. Za prvé, ego se jmenoval ve delle Куган. U něj bylo policejní spis. To byl žoldák, jedním kolem nejlepší. Zdálo se, že FBI trochu překvapený, že jste byli schopni překonat ego ". V hlase Хоука bylo patrné uspokojení.
  
  
  "Kdo dal svůj emu rozkazy?"
  
  
  "On byl nezávislý dodavatel. Нанимался každému, kdo by mohl zaplatit emu honorář, který byl vysoký. FBI tvrdí, že on byl pravidelný plat mafie".
  
  
  "A co takhle Валанте?"
  
  
  "To byl nejbližší přítel Frank Абруза".
  
  
  "Obávám se, že mám málo. Losí ne, v Los Angeles".
  
  
  Hawke прочистил krku miss "A jak asi Pracuje? Ona nežije až po místo?"
  
  
  V tom nebylo pochyb. V mém боссе bylo sakra špinavý starý muž.
  
  
  Šest
  
  
  Její brzy bench press spí a zaspal až do rána. Mě je to jediný převod syčivý zvuk. Oči сощурились, její ležel a poslouchal, вцепившись prsty na páčku "люгера". Pak ji cítil náhlý příval tepla na mou tvář.
  
  
  Nehledě prostěradlem, její, se otočila a klesla na podlahu, приседая, s Вильгельминой v ruce. Oranžové jazyky plamenů лизнули zdi svého pokoje v motelu. Syčivý zvuk, který ji slyšel, bylo způsobeno tím, že závěsy na skleněné dveře na dvůr se rozzářily. Už válcované v černé semeno, a oheň разгорался sténání.
  
  
  Její popadl hasicí přístroj sténání v hale, a šel do místnosti, překvapilo teplo. Hasicí přístroj rychle vytáhl plameny. Ji vyhrál, ale pokud by ji zaspal na pět min déle, všechno by bylo jinak.
  
  
  Její kapka hasicí přístroj, znovu zvedl Люгер a ošizený
  
  
  
  
  
  ohořelé záclony. Někdo udělal čistý vliv díru ve skleněné den a natáhl ruku, aby se zapálit záclony. Byla to skvělá profesionální práce. Dokud je to stál, přitom dírou, brýle rozbil dveře u mé hlavy. Ji, slyšel, jak na brýle, prošel mimmo a narazila do daleké zeď. Okamžik později ji ležel na podlaze.
  
  
  Bandita skrývá za nízké cihlové zdi na druhé straně uzavřené terase a u bazénu. V šeru ji mohl vidět, málo ego zbraně, když to просовывал ego přes zeď. Protože ji neslyšel výstřely, puška by měl být vybaven tlumičem. Tento muž byl odborníkem ve všem, kromě toho, že to промазал na mé gólů na šest palců. Možná je to trochu posunutým, když je stiskl spoušť.
  
  
  Jsem odpověděl emu na oheň, protože nemohl jasné ego vidět. On taky nemohl jsem sehnat. Hráli jsme v počkáme a uvidíme hru, každý kolem nás doufal, že na otevření. Ego trpělivost překonal moje. Její rozhodla přestěhovat. Všeobjímající na sex, její, začali ustupovat.
  
  
  Když jí byl dál od dveří, jeho růže. Jeho bych vytáhl kalhoty. Klidné chůze naboso, její běžel na застеленному kobercem chodbou a vylezl po žebříku na začátku druhé patře hotelu. "Pokud budete mít štěstí, její moci střílet na něj shora", - pomyslel jsem si. Ale když ji přiblížil k перилам balkonu druhého patra, on zmizel kolem svého úkrytu.
  
  
  Shluky keřů přímo v areálu motelu poskytnou dobrý úkryt, ale šipku musel spěchat mezi nimi. Dříve nebo později jeho ego neuvidím. Jeho čekal, lehce chvěje se na chladném vzduchu. Kromě kalhoty, na mně bylo jen obvaz na hrudi.
  
  
  Konečně si ji všiml скрюченную postavu, убегающую od mě. Předtím, než se jí podařilo vystřelit na něj, on skočil do nejvzdálenějšího rohu budovy.
  
  
  Její rychle sestoupil po schodech, proběhl mimmo řady automatů na nápoje na mince a letěl na parkoviště. Můj muž отступал. On spustil se přes проволочную plot a skočil do auta, припаркованную na straně silnice za areálem hotelu. Vzal motorku a умчался.
  
  
  Ji mohl vystřelit, ale to asi neodradilo by ho, a nechtěl přitahovat dav. Její prošel zpět do svého pokoje, zeptejte se sami sebe zřejmá vývrtky. Odkud je potenciální vrah ví, kde mě najít?
  
  
  Pak snídani ji navštívila v motelu a vyrazili přes město k domovu, kde se setkal Works.
  
  
  U dveří jsem se setkal s robustní číňan. Ji neviděl, - ego na své první návštěvě, a není litoval. Byl postaven jako traktor a nevypadal přátelský.
  
  
  "Co chcete, to je během dne?" - rozzlobeně zeptal se.
  
  
  "Je příliš brzy na podnikání?"
  
  
  "Pokud nemáte schůzku. A u vás ne."
  
  
  Její прислонилась rameno na den, když se snažil zavřít před mým obličejem. Její usmál se na emu. "Řekni Práci, že k ní přišel jiný".
  
  
  "Závod dnes nikdo nevidí".
  
  
  "Jsi ошибаешься v tomto", - řekl jí emu. "Ona mě vidí".
  
  
  "Pane, nesnažte se udělat se mnou těžké. Její můžu hodit vás v dalším bloku".
  
  
  "Možná, že jsi mohl. Ale když ji vrátím, budu muset ukázat peklo".
  
  
  To запрокинул hlavu a расхохотался, připomínající řev přívěsným motorem. "Dříve byl její profesionální bojovník. Mocný Shan, Teror Východu, i když se jí narodil se otevřeně zde, v Los Angeles. Už jste někdy sledovali zápas v televizi?"
  
  
  "Snažím se dělat to."
  
  
  "Poslouchej mě, nejúžasnější chlap, jí pracuji jen zde. Ale já ji доставлю tvůj příspěvek, jestli chceš počkat".
  
  
  "Děkuji."
  
  
  "Všechno je v pořádku. Jste mě развлекаете".
  
  
  Je to nechat ji mě dovnitř a odešel, stále ještě se smíchem. On vstoupil do zadní místnosti v prvním plánu patře, zavřela za sebou dveře. Její slyšel hlasy, jeden ženský. Dokud ji čekal její se divil, proč dívku, která se zabývá včera bylo tak k dispozici, dnes je tak těžké vidět.
  
  
  Na schodech, na které jsem před vela Práce, objevila blondýna. Bylo to velmi podobná Práce, s výjimkou toho, že byl mladší a těžší v bocích. Na ní bylo negližé, které sotva záleželo.
  
  
  Zívání a protahování, ona zavolala na mě: "Co potřebuješ, sladké?" Její tón hlasu poukázal na to, že by nám to bylo, ona ví, kde ji mohu je sehnat.
  
  
  Hrůzy Východu se vrátil a je přerušen. "Заблудись", - прорычал to holka. Je zřejmé, že ego už ne pobaveně. On šťouchl do mě palcem. "No, to je skvělý chlap".
  
  
  Jeho vstoupil do místnosti, v níž okenice byly pevně задернуты od slunce. Levné пахучих látek загрязняли vzduchu, a nábytku představovala směs tikka a hollywoodského groteskní. Velký číňan zavřel za mnou dveře a já jsem slyšel cvaknutí zámku.
  
  
  Ждавшая mě, že žena byla docela podobná Práce. Hej to bylo za třicet, a musí být někde v jeho předků byl orientální osob. Ee oči byly mírně šikmé, a pokožka systému jmelí nažloutlý odstín. Její černé vlasy byly zastřižený blízko cíle. Сверкающая мандариновая skryté облегала její štíhlé tělo a dlouhé nehty jsou malované byly v receptivní oblasti. V temné místnosti, její oči zářily jako oči siamské kočky, srazil u nah na klíně.
  
  
  "To je to, Алида?" - zeptal Shang.
  
  
  "Samozřejmě, že to je on".
  
  
  "Ty ne
  
  
  
  
  
  
  jiný Pracuje, pane. "Popadl mě za rukáv, sbírání пригоршню ego tlustými prsty." Její můžu rozebrat vám krku ".
  
  
  Kočka na klín u ženy zvedl hlavu, jako by slyšel hrozbu. Ego malý jazyku, klouzal na ego отбивным.
  
  
  "Počkej chvilku," řekl jsem. "Důvod averze?"
  
  
  Žena pohladila kočku a smál se na mě. "Spravuji tímto domem. Přišli jste sem včera pod falešnou záminkou. Jste dodali nám problémy."
  
  
  "Co je za potíž?"
  
  
  "Ten nejhorší druh. Pracovala udělal chybu, když není mi řekla o tobě od samého začátku. Já nenechám tě vidět ji znovu. Je to obchod, ve kterém jste участвуешь, není její věc."
  
  
  číňan je těžké nechat na holičkách mi ruku na rameno. "Je teď můj?"
  
  
  "Ještě ne," řekla emu Алида. Ukázala na mě dlouhým nehtem. "Vy jste se dostali do dívky, který uvedl, že Los padl na ženu až do smrti. Možná jste lhal. Možná máte jiné důvody hledat ego".
  
  
  "Co by to bylo?"
  
  
  "Například dvě stě tisíc dolarů."
  
  
  To byl jen vývrtky času, kdy se to uvolní Shang proti mě, a já jsem se chystal odejít, ne mluvit s Trápí. Takže, to divoký pohyb zpět ji udeřil ho loktem na firmu břichu Shana. On se zasmál, než bolí a charta povolení na provedení.
  
  
  Otáčení, udeřil její ego kolenem. Ego tvář byla jak je libo, jen ne tajemné. Linky bolí běželi k ego očím, a to согнулся, jak poslouchal osoby, která se snaží držet ořech mezi koleny.
  
  
  Když sáhl ke mně, to udělal falešný výpad, a pak udeřil jeho ego žebrem na pravé ruce. Úder, разрубивший deska, dostal emu boku tlustý krk. Ego oči выпучены, a dýchání píská skrz zuby. Chytání ego kabát, vytrhl její ego na protiváhy a hodil si je na stehna. On spadl na podlahu, jako jsou klavíry, padlých větví ze dvou pater.
  
  
  Ji vytáhl Люгер. "A kde Pracuje?"
  
  
  Алида vstala a hodila kočku mi do obličeje. Její uskočil, a сиамец letěl mimmo, изрыгая vztek. Přistál na zádech Shana a začal se brodit nahoru. Číňané se snažili ego odcizit, a kočka vrhli drápy do hlavy muže.
  
  
  Chudák Shang křičí dost nahlas, aby rozbít sklo.
  
  
  Její легонько udeřil kočku po zádech Люгером. To мяукнул a skočil do nejbližšího stolu.
  
  
  "Jsi v pořádku?" Její zeptal Shana, ale on neposlouchal. Její, obrátil se k Алиде, a ona otevřela box, židle. Měl jsem nápad, že královna hledá pro mě návštěvní knihy. Její popadl ee za záda обтягивающего šaty, a to порвалось, když to корчилась. Když se otočil, v ruce u nah bylo "Beretta" 38 měřidla.
  
  
  Zavolala na mě jménem, které není dozvěděla od svých čínských předků. Byl to 100-procentní americký kamarád. Než stačila spoušť, ji udeřil ji na запястью těžký "Люгером", a "Beretta" vyskočila na její prsty a udeřil jí o zeď.
  
  
  Její vložil tip люгера upřímné mezi její úplné nenávisti očima. "Vývrtky byl v tom, kde Pracuje?"
  
  
  Алида vedla mě nahoru. Dívka seděla na posteli a раскладывала solitaire. Je to ponuré podívala se na mě. "Podívej, kdo je tady. Můj maskot".
  
  
  "Snažil jsem se udržet ego daleko od tebe. Послушайся mé rady, a nic mu nebylo mluvit," řekla Алида.
  
  
  Na Závod byl jednodenní фингал. Ji, přistoupil k ní a приподнял její bradu. "Kdo na vás pracoval?"
  
  
  "Chlapec jménem Oscar. Oscar Снодграсс".
  
  
  "Nemyslím si, že to bylo ego jméno".
  
  
  "Proslýchá se, že capo mafie, byl zavražděn, a část peněz mafie byla unesena. Los je dost divoký, aby uspořádat takovou проделку. A přišli jste hledat Los. Alicia říká, že je to zvláštní náhoda."
  
  
  "Mě zajímají peníze. Jeho vám řekl, proč potřebuji Moose".
  
  
  Dívka se podívala na Алиду. "Co budu dělat? Její emu věřím."
  
  
  "Šel jsem k Хаскеллу. Neřekl mi nic, co bych potřeboval vědět. Ale někdo pokusil mě zabít, a teď ji tady najít vás a tuto добродушную madame v napětí. Co je to za příběh, Pracuje?"
  
  
  To skončilo karty na hromádku na postel. "Алида, její řeknu emu".
  
  
  Pak odříznout. Její, chci, aby odešel odtud. Já nechci další problémy s mafií ".
  
  
  "Včera večer sem přicházeli dva muži, řekla Práci. "Nemůžu zavolat ih jména, ale mohu říci, pro koho pracují".
  
  
  "Mafie".
  
  
  "Hlasování o kdo. Oni věděli, že jsi byl se mnou. Oni hotelů vědět, co vám bylo třeba. Krátké уродец mě uhodil, a já se vzrušil. Jeho řekl emu, co hledáte Losů".
  
  
  Jeho jsem si myslel, že oni sledují mě. Ji přivedl ih sem, jak vedl v Idahu. Oni byli trpěliví a упорны, a teď oni věděli to, co jste nevěděli dřív, že Los byl ih грабителем.
  
  
  "Oni сожгут tě," řekla Алида. "Doufám, že tě dobře обожгут".
  
  
  Její, sešel dolů po schodech. Mocný Shan rozhodl o područky židle a гримасничал, když blondýnka v negližé наносил jód emu na vlasy. Siamská kočka seděl a olizoval si tlapky, a smál se na mě podíval, když ji předávali mimmo. "Roztomilé koťátko", - řekl jsem. Byl to opravdový hrůzy Východu.
  
  
  Sedm
  
  
  Ji navštívila v Los Angeles v deset hodin ráno na jihu. Druhým jménem v malé černé knize Losů byla Tereza a Tereza byla v San Diegu. Její doufal, že mluvit s ní oba konce dne.
  
  
  
  
  
  Závod začal. Mafie věděla téměř tolik, kolik ji znal. Pošlou vojáky, aby lovili Losy. Jedinou mou výhodou byla malá černá knížka se sedmi jmény.
  
  
  Její podíval do zpětného zrcátka, že se snaží někomu auto, která se zabývá se bude honit mě. Ji, rozhodl se, že to hnědé sedan Buick. Řidič se snažil srazit mě matoucí: dovolil jiný stroj krátce přijít mezi nás, a když ji zpomalil průběh, je to na několik kilometrů промчался dopředu.
  
  
  Zatímco on byl tam, její zabočil z hlavní silnice na první dostupné postranní silnici. Její přijel do stanice, čerpací a řekl дежурному, aby byl zastrčený v "ford", a zkontrolovat pod kapotou. Ji, vstoupil dovnitř a otevřel nealkoholický nápoj.
  
  
  Hnědá "buick" se objevil ještě do toho, jak ve službě dokončil kontrolu oleje. Na předním sedadle seděli dva muži. Jeden se otočil, aby se každoročně na "Fordy", ale pokračoval v chůzi. Oni stále doufali, že no nevšiml.
  
  
  Stále se drží v ruce láhev s pitím, jí vyšel přes boční dveře nádraží a vylezl na kopec za ní. Ve službě volal na mě, ale já pokračoval v chůzi. To se zastavil na skupině stromy a přikrčil na bobek. Její dobře viděl stanici, ale mě tam nikdo neviděl.
  
  
  Řidič hnědé stroje бездельничал, čeká, kdy ji znovu появлюсь. Když ji nedělal, to поворачивался a nevrátil.
  
  
  Její допил, a sledoval, jak účastníci svírá kapuce "ford". Mé chování ego zmateně, ale moje auto bylo u něj. To není strach o tom, že můj účet je u konce.
  
  
  "Buick" se vrátil. Dva lupiči проконсультировались s mužem PROCENT. Poukázal na to v tom směru, ve kterém jsem šel. Mafie to diskutovali. Pak běželi do kopce. Oni se báli, že jsem hodil "ford" a snažil se dostat pryč od nich chůze.
  
  
  "Pojďte, chlapci, - pomyslel jsem si.
  
  
  Když přišli lízání, lapal po dechu a nadával ji, vklouzl za strom. Vyšší muž byl v lepší formě. On roste rychleji než jejich kamarád na tři kroky. On běžel kousek, mimmo mého úkrytu, бегая na kraji houštiny. Poddimenzovaný muž křičel emu po: "Ahoj, Joe. Притормози. Myslíte, že je to Olympijské hry?"
  
  
  Drží láhev s lahví na malý závit, ji vyšel zpoza stromu. "Ahoj, shorty," řekl jsem.
  
  
  On se zastavil, jako kdyby narazil na бельевую lano. "Joe!" vykřikl.
  
  
  Její hit jeho ego ve gólů prázdnou láhev z pod pivo, a on se zhroutil partou.
  
  
  Joe mlčel. Rozhlédl se kolem sebe a viděl, že jdu k němu. Ego ruka промелькнула pod kabát, a znovu se objevil s pistolí 45 měřidla. On pak zaváhal. On se zastřelil.
  
  
  Její neptal, proč to držel oheň. Její, chytil se za něj.
  
  
  Bandit обвил mě kopl a praštil mě do hlavy kolem .45. Jsme válcování na divoké trávě a keřích, dokud bojovali. Její popadl ego za zápěstí a strhl. Její zlomil ego. Zvuk byl podobný jako na bezva suchý klacek. Bandit застонал. Její hit jeho ego dvakrát a отполз.
  
  
  On vstal a vyrazil "Люгер" mám kolem rukou. Její srazil ego. On znovu vstal, свесив zlomené zápěstí, a praštil mě zdravou rukou. On byl v pohodě. On pokračoval přijít. Nakonec ji hodil ego v pořádku кроссом.
  
  
  Ego vytrvalost byla ohromující. To opět těžce zvedl se na nohy.
  
  
  Její unavený. Byla to největší věc, kterou jsem přiložil k sobě, s nimi fretky, jak mě подстрелили, a já jsem cítil, že moje energie zcela. Ve srovnání s Mocný Joe Shan byl snadnou kořistí.
  
  
  "Večer je u konce", - řekl jí emu. Hugo vklouzla mi do dlaně. "Já břeh tě mluvit, ale mohu rozmyslet".
  
  
  Sluneční svatý se blýskl na čepeli стилета, když ji přesunul k němu. Joe zvedl zdravou ruku. "Nebudu brát máš tu věc. Pojď se bavit".
  
  
  "Kdo je kolem vás pracoval na Práci?"
  
  
  "Ten chlap, kterého jsi přibitý. Ale udělal bych to. Byznys je byznys".
  
  
  Její přiblížil lízání, a приставил ostří nože na ego кадыку. "Kdo je tvůj šéf?"
  
  
  "Валанте. Marco Валанте".
  
  
  "A co jste měl říct mu bylo v poslední době?"
  
  
  "Co hledáte na zloděje jménem Los. Dostali jsme to od dívky. Валанте řekl nám zůstat s vámi."
  
  
  Její sbíral zbraně, sáhl ego 45-tý ráže sobě za opasek, vložil do pochvy, jehlový a vedl ego zpět do Šortky s "люгером" na zádech.
  
  
  Joe se podíval na svého partnera. "Zítra to bude pekelná bolest hlavy. Валанте varoval nás, že nejste nic".
  
  
  "Jak dlouho budete sledovat mě?"
  
  
  "Našli jsme tě v Los Angeles, ale s nimi fretky, jak jsi opustil nemocnici kolem nemocnice, na tebe někdo byl. Валанте pokračoval měnit armádu".
  
  
  Валанте byl chytrý muž. Pokud bych se držel jedné skupiny vojáků, jeho by ih všiml.
  
  
  Její převrácený Коротышку a vytáhl pistoli na ego наплечной pouzdra. Ji, narovnal se a podíval se na Joe, předpokládám, že, jak to ví. Byl to mladý sympatický ital, oblečený elegantní a drahé. Nemohl jsem uvěřit, že to byl tuctovou banditů. To bylo příliš strmé, příliš strmé, stál s rozbitým запястьем, visel, ale ovládl všechny známky bolí, kromě vrásky kolem ego tmavé oči.
  
  
  "Jsem polichocen, že Валанте dal mi na ocas tvůj talent. Ty musí být ego číslo jedna.
  
  
  
  
  
  
  "Byla jsem, dokud se to nestalo. Může, mě už nebude".
  
  
  "Kdo zabil Мередита?" Jeho položil vývrtku, náhle, doufat, že získat reakci, která se zabývá řekne mi, kdyby on lhal.
  
  
  Jeho zmateně se zamračil. On připnul zlomené zápěstí k břichu, lehce škubl sebou. "Kdo je ten Meredith?"
  
  
  "On pracoval na, čerpací stanice v Idahu. Někdo podřízl emu krku".
  
  
  "Není její. Jí neznám nikoho. Валанте byl v Idahu, ale to není vidět žádná akce. Když se dostal na místo, bylo po všem. od krvácení až do smrti ".
  
  
  "Byl mi užitečný. On-hotely vědět, že ví".
  
  
  Je to taky fungovalo. Emu jsme museli čekat, až si kolem nemocnice, a dej mi uvolnit otěže, ale ego chlapci zůstali se mnou dost dlouho, aby si své jméno Losů. Při současné situaci-del-můj výlet do Los Angeles se ukázala jako výhodnější pro mafie, než pro mě. Хоуку to není velmi potěší.
  
  
  "U Валанте může být váš důvod ti pomoci,aby jsi byl naživu," řekl Joe. "Já bych stahl ego zabít".
  
  
  "Chtěli byste mít stejnou výsadu?"
  
  
  "Živý, tím myslíš?" On nervózně se zasmál. "Já jsem odpověděl na všechny tvé otázky, ty vole. Co ještě chceš?"
  
  
  "Zatím, co jste řekli mi velké tajemství. Nic Валанте nevadilo by mi, aby to věděl, vzhledem k okolnostem. Vznikají složité otázky". Její vyvedli, "Люгер" emu v skládání dolar. "A teď myslím, že dobře. Jak Валанте obecně známo оборудова mi?"
  
  
  "On šel na schůzi představenstva, vyšší vedení Organizace. Mluvili o vraždě Franka Абруза. Vaše jméno byla lemována na židli. Vláda hlasovala za to, aby se přenést Валанте. U něj byl zvláštní zájem. On a Абруз byly blízko."
  
  
  "Byl ještě jeden muž v Бонэме, Idaho. Šel tam, aby zasáhla dívku. Snažil se mě zabít". Ji držel "люгер" nehybné, stále целясь emu v skládání dolar. "Co ty víš o Кугане?"
  
  
  "Mafie ego není posílala. Poslali Валанте".
  
  
  "A co teď bude dělat Валанте?"
  
  
  "Nemůžu číst ego myšlenky, vole". Joe začal mluvit pevným hlasem. "Mohu hádat, částečně. On požádá o schůzku vlády. On zavolal jméno Losů. To slovo připadne každé rodině v zemi, a začnou прочесывать místa, kde šílený bastard mohl skrývat."
  
  
  "Chápu, že jste slyšeli o Losů do toho, jak Pracuje nazvala vám ego jméno".
  
  
  "Jen drby. Mluvit o profesi. On je psychopat. V dnešní době se Organizace snaží, aby zůstali daleko od jeho typu. Hlas proč to působí samostatně. Ale zvěsti o takovém chlapovi chodí dokola".
  
  
  "To je dobře, Joe. Jsi mi velmi pomohl". Mé rty mimo dosah od zubů na studené úsměvu. "Zbývá zmínit ještě jeden bod. Někdo kolem vás snaží zabít mě dnes ráno?"
  
  
  "Jeho, nebo Shorty, máš na mysli? Валанте řekl nám zůstat s tebou, ale u nás byl zákaz zabíjet. Jsme to nedělali".
  
  
  "Nepodváděj mě, Joe. Tento muž byl odborníkem jako jsi ty".
  
  
  Joe вспотел. "Někde v tomto balíčku je joker. Meredith, Куган - nejsou to ti lidé, o kterých jí nic není vím. Představenstvo nechtěl, aby se přítelkyně Абруза zemřela dříve, než to zpíval jim píseň. Jeho řekl vám své rozkazy od Валанте. On řekl, zůstaňte s tím klukem, Carter, on je chytrý, může nám to pomoci najít Losů. On řekl, že ho nebudu připojit vás, pokud to nebude naprosto nezbytné. Není u mě neměl šanci teprve nedávno? "
  
  
  "Aha," řekl jsem. "Samozřejmě, že jste to udělal. A máte pravdu. V balení je žolík".
  
  
  On tam byl ještě od dob Bonham. Člověk, který věděl, že to, co věděla mafie, a velmi mnoho věděl o AX. Člověk, нанявший Кугана, podřízl hrdlo Meredith a zařídil mi pasti v motelu. Ji nechat na holičkách "люгер" a odešel Joe a ego satelitu v bezvědomí na svahu. Její zaplatil zaměstnance s široce otevřenýma očima na benzín, který se залил v "ford". Pak ji zvedl kapotu "Бьюика" a vytrhl vedení.
  
  
  "Oni budou vedle", - řekl jsem. Ale oni nemají čas se dostat pryč ze stanice včas, aby mě dohnat.
  
  
  Její jel zbývajících 110 kilometrů do San Diega, když se ručička tachometru byla na hranici. V poledne to byl na dohled od zálivu. Кружащиеся racků stylově a elegantně vznášející se ve větru.
  
  
  Dokud jí spěchala na oběd, ji budovali své plány. Musel volat Хоуку. To bylo co-co, že je to hotel, aby ověřil zdroje AX.
  
  
  Ale nejprve byla Tereza, která se zabývá inspirovala začátku druhého zářící ukázka z černé knihy Mojžíš. K dnešnímu dni ji znal nazpaměť všechny telefonní čísla po celém knih, kterou dostávala. Terezy a mluvil s ženou hlasem whisky.
  
  
  "Ty chceš jít na rande s Терезой?"
  
  
  "Ano, pravděpodobně." Vývrtky mě překvapil. Byla velká pravděpodobnost, že každá holka v knize byla prostitutka, nebo dívkou na zavolání.
  
  
  "Máš zvláštní osobní chutě, miláčku?"
  
  
  "Já bych raději ne diskutovat o ih na telefonu".
  
  
  Zasmála se a dala mi adresu. Byl v semenných čtvrti, v blízkosti nábřeží, uprostřed ulice, která se zabývá vypadalo atraktivní, jako vězeňský sbor.
  
  
  Její uzamčené dveře, "ford", když vylezl kolem stroje, hádat, bude poskytovat, zda i tato aktualizováno opatření na nádobí, když ji vrátím. Toto čtvrtletí
  
  
  
  
  
  nebylo součástí města, kde muži chodí do kostela.
  
  
  Budova, na které její, přišel, bylo trnem v oku, které muselo být zbořeno mnoho let zpět, ale bzučák, stanovené v opotřebený rámu dveří, pracoval. Žena se žlutými vlasy podíval ven, pak оглядела ulici, jakoby se chtěl ujistit, že jsem s sebou nevzal автозак.
  
  
  "Volal jsem," řekl jsem. "Přišel jsem k Terezy".
  
  
  To bylo podezřelé. Může, to není jako její obvyklého kupujícího. "Nejste sami, kolem stálé přátele Terezy".
  
  
  "Já bych měl hotel být jedním kolem nich. Jeho slyšel mnoho o ní".
  
  
  Žena se rozhodla k úsměvu. Zuby byly ty nejlepší. Její zlaté vlasy byly malbou dávno, a ne velmi dobře, a накрашенные obočí připomínalo křídla netopýra. To распахнула dveře širší, aby ji mohl vytlačit mimmo, pak сдвинула šroub.
  
  
  "Můžete očekávat razie?"
  
  
  "V těchto dnech nikdy nevíte. Snadné více vydělávat na živobytí poctivě".
  
  
  Jí byl jist, že ona vůbec neví nic o tom, jak poctivě vydělat na živobytí, nebo dokonce i o ty, kdo to věděl. Na něm byly bílé boty, těsně přiléhající kalhoty a halenku-svetr s зебровыми proužky, pevně napjaté na její bujné poprsí. Halenku zdobí velké bradavky, jako kameny.
  
  
  "Jsi dobrý chlapec", - řekla, skimming podle mě pohledem. "Držet peníze, jsi opravdu roztomilý".
  
  
  Mě říkali, jak je libo, ale nikdy sladké. Její выдавил úšklebek, hrát roli, продиктованную okolností. Tato žena rozhodně nebyla kolem nich, kdo by měl zájem o tom, aby rozdávat informace cizinec.
  
  
  "A hlas a Rondo", - řekla, založí ruce mi na rameno. Její prsty byly o velikosti сосиску.
  
  
  Muž vyšel ven, přes den se na úpatí schodiště, vedoucí na začátku druhé patře domu. Rukávy ego trička jsou oříznuté a обнажали široká ramena. Na jeho širokém pásmu leskly kovové nýty. Ego kalhoty a seděl tak pevně, jako u ženy, obnažení rány na jeho silné nohy. Měl tvář měsíce, v rozích malé oči vydal tuk.
  
  
  "Řekni nám, co chceš, aby se Tu udělala pro tebe, miláčku", - navrhl on, cení zuby, které byly v ještě horším stavu, než u ženy.
  
  
  Její cítil mravenčení v zátylku. Její nebyl v běžném борделе. Zdálo se, že v domě nikdo není, kromě nás tří a dívky, který ji neviděl.
  
  
  "Její hotel by nejprve ji vidět".
  
  
  "Je to skvělá kočka. Nebudete zklamáni".
  
  
  "Nechť povstane, Rondo," řekla žena. "To je rozumný, prosím".
  
  
  Rondo zavrtěl hlavou. "Mám pocit, že to звонарь. On vám nedal žádné doporučení, ne?"
  
  
  "Moose", - řekl jsem. "Los mi dal pokoj Terezy".
  
  
  "Dobré jméno". On natáhl ruku. "Ležel padesát upřímný sem. To je to, jak poplatek za krytí. Práce za padesát dolarů - nejlevnější trik, který může používat tento hot chick".
  
  
  Její скрестила ego dlaň, a on vystoupil na vrzající schodiště, aby se mluvit s Терезой, a pak mávali na mě rukou hřiště. "Ona říká, поднимайся".
  
  
  První věc, kterou jsem viděl, a otevřela dveře ložnice, tam bylo mnoho cukru a pásů, разложенных na dřevěném stole. Druhá věc byla dívkou. Bylo to opravdu krásné.
  
  
  "Jak se jmenuješ, drahá?" řekla chraplavým hlasem.
  
  
  Jemná kombinace bylo jejím jediným předmětem oblečení. Ona se spoléhal na hromadě polštářů na неубранной postele. Nábytek v полутемной pokoji byl starý a zchátralý. V prádelníku byly pouze hřeben a popraskané umyvadlo a vybledlé závěsy cítit zatuchlý prach. Jediným cenným předmětem zde byla Tereza. U nah měl černé vlasy, olivová pleť a vysoké lícní kosti, které подтягивали kůži její худощавого osoby. Ee tělo bylo mladé a flexibilní, a to vypadalo tak, jako by to bylo vše, co řekl Muž v jeho malé černé knize.
  
  
  Ale on se zmínil, cukr.
  
  
  "Ned", - řekl ji ahoj. "Jmenuji se Ned".
  
  
  "A co tvá hra?"
  
  
  Znovu se podíval na židli. Teď to věděl, v jakém je dům se ocitl, a hry, které se zde hrály, byly opravdu velmi přísné. Její pomyslel si. Vzhledem k tomu, sklon Mojžíš, bylo rozhodnuto, že bude nosit číslo tohoto místa. Pouze dívka není realizována. To bylo příliš dobré, aby se zde.
  
  
  "Budete se divit, když jí řeknu o svých hraje," řekl jsem.
  
  
  "Mám rád překvapení". V jeho úsměvu bylo извращенность. Bylo to kolem nich jsou ženy, pro které je Faust jmelí duši.
  
  
  "Chci vědět, kde v sále Moose".
  
  
  "Jsem překvapen, je dobře. A trochu zklamán".
  
  
  "Musím ho najít, Tereza".
  
  
  "Neřekl jsi o tom Rondo. Kdyby jsi řekl, že bych dovolil ti vidět mě".
  
  
  "Hlas proč to nezmínil o tom."
  
  
  Tereza сунула v ústech скрученную cigaretu a чиркнула zápas o dřevěná podlaha. Kombinézy vklouzla s jeho ramene, odhalil malý kulatý prsa. Opět se дразняще usmál se na mě. "Moose šel kolem města".
  
  
  Vůni, způsobenou velkou na pokoji, řekl mi, že jeho cigareta nebyla na nich, které by mohla nabídnout náčelník policie. Její, šel do postele. "Pokud byste hotelů a najít Losa, kam byste šel?"
  
  
  "Do pekla. Hlasování, kde by měl být." Zasmála se, ukazuje zuby. Byly čisté, rovné a bílé. Všechno na ní bylo perfektní vše, kromě toho, khem to bylo.
  
  
  "Byli u něj přátelé v San Diegu, v nichž ho mohl najít?"
  
  
  "Dívám se na lidi a hned v tento první krát, ji znám, zalíbí se mi to, nebo ne. Ty jsi mě rád". To прислонилась hlavou na mé noze. Její hlas byl měkký. "Jestli je to důležité, pomůžu ti. Proč ty se snažíš najít Losa?" "Zabil několik lidí".
  
  
  
  
  
  
  Ona zvedla hlavu. "Nejste policista. Ji mohl dozvědět policistů ih na chůzi". Ona pohladila mou nohu. "Ty jsi taky není cítit policisty".
  
  
  "Zabil mého přítele".
  
  
  Dveře do ložnice распахнулась. Vstoupili Rondo a желтоволосая žena.
  
  
  Tereza выпрямилась, její krásné ústa скривился. "Tobě se dalo čekat, Rondeau!" zařvala: "mohla bych dostat ego mi říct víc."
  
  
  "Už jsme slyšeli dost." On se zvedl ze židle největší bič. "Pane, pokud Moose když se někdo dozví, že někdo kolem nás bylo vám na ocas, budeme všichni litovat".
  
  
  "Není se čeho bát. Její emu neřekne".
  
  
  "Co bude vyprávět příběh". To klikl bič a šel ke mně. "Viděl jsem tvůj tlustý peněženku, když jsi stanoveno padesát. Máš dobrý kus peněz".
  
  
  "Vezmi si ego, Rondo!" řekla желтоволосая žena.
  
  
  Její, uvědomil si, že oni byli absolutně připraveni zabít mě za peníze, které její nosti, nebo i jen jako podporuje Лосю.
  
  
  Rondo отдернул bič, a on se zvedl židli s rovnou opěrkou v blízkosti postele. Bič probodl vzduch a обвился kolem nohy židle, když ji zvedl ego, aby chránit svou tvář. Rondo выругался a snažil se vytáhnout bič.
  
  
  Jeho udělal dva kroky k němu a rozbil židli o ego hlavu. To rozevřela a on padl na kolena. Její hit jeho ego pěstí do obličeje, a krev tryskající.
  
  
  S pištění Tereza запрыгнула na postel, сунула ruku pod polštář a vytáhl automatické "Bauer" 25 kalibru. Byli připraveni ke všemu, tato banda.
  
  
  Tereza není велела mi zastavit na místě, nebo zvedat ruce. Udělala zbraň a udělí spoušť. Brýle narazí na zeď. To bylo příliš nadšeni, aby střílet upřímný.
  
  
  Její rychle revidoval své názory o dívce. Bylo to krásné, ale já bych se dočkat, až narazí na nah v temné uličce.
  
  
  "Пристрели jeho, Tereza", - vyzvala Žluté Vlasy. To bylo skvělý чирлидером. Dal hej vrací úder a skočil za dívkou.
  
  
  Její dopadl na postel břichem, a ona se zhroutila pod mojí váhou. Tereza spadl na jedné straně, топая nohama. Pod комбинезоном na ní nic nebylo. Síla mého skoku převedla mě přes postel, jako hokejový puk, klouzavý po ledě, a on přistál na nah. Pád mě zmírnily, ale dívka vydal zvuk, jako pacient pták.
  
  
  Zbraň v kapse vesty letěl přes její ruce a letěl na podlaze. Rondo otřel zkrvavená nos, zvedl se na nohy a зашатался.
  
  
  Její sáhl po Люгером, ale Žluté Vlasy, skočila mi na záda. Ona musí být, vážil 160. To, otočil se a přehodil ji přes rameno a ona se zhroutila na postel.
  
  
  Rondo se snažil vyzvednout malý automat. Zdá se, že emu bylo těžké to vidět. Její popadl ego za krk s jednou rukou a tlačil dopředu, takže ego cíl narazila o zeď. To пролился na tvář a ležel nehybně.
  
  
  Žluté Vlasy stál na konci na rozbité postele a plakala. "Rondo. On způsobil vám bolest, Rondo?"
  
  
  "Ne, miláčku," řekl jsem. "Emu líbí mlátit hlavou o zeď".
  
  
  "Svině. Pokud způsobil jsi bolest Rondo ..."
  
  
  Ji vytáhl "люгер", a její hlas spadl na polovině břicha nabídky. "Co jsi říkala, drahá?" - zeptal se jí jejich sarkastický hlas.
  
  
  To присела na postele a tiše se podíval na mě.
  
  
  Její popadl ошеломленного Rondo za opasek, vytáhl ego do středu místnosti a otočí lícem nahoru.
  
  
  "Nestřílejte v Rondeau!" žena plakala.
  
  
  Její vyvedli, "Люгер" otevřeně na ošklivou tvář Rondo. Jí řekl: "Proč bych nemohl střílet ego, loutka?"
  
  
  "Povím ti o Лосе. Je to to, co chceš, ne? On odešel, v okolí města je několik měsíců zpět. Oni schoval kořist z loupeže s jakou to девкой, a to utéct s ní. Oni byli loveni na nah".
  
  
  "Ty jsi řekl, že oni, viď, miláčku?"
  
  
  "Los, Jack Hoyle a třetí muž. Hoyle - malý kluk, rostoucí do ramene Rondo. U něj otevřeně se zde tetování". Dotkla se svého levého předloktí. "Nikdy jsme neviděli třetí osobu".
  
  
  Její покопался v kapse Rondo a dostal své padesát dolarů před odjezdem.
  
  
  8
  
  
  Její právě dorazil do San Franciska, a Hok mluvil po telefonu.
  
  
  "Vy jste byli v San Diegu? Jaký kolem horkých čísel v malé černé knize je?" - zeptal se nejvíce сардоническим hlasem.
  
  
  "Tereza. Je to milá holka," řekl jsem. "A sladká, jako korálové drak".
  
  
  "Měl jsem někdy slyšela o ní. Ale zatím o případu. Jste dosáhli nějakého úspěchu?"
  
  
  "Mám jméno a popis člena gangu Los. Ego jméno je Jake Hoyle".
  
  
  "Můžeme zkontrolovat ego v souborech činných v trestním řízení, ale tato cesta není nám dali hodně o Losů. Výzkumníci testovali FBI a strávili počítače vyhledávání podle jména Edward Jones. Nic. Shrnutí na základě отрывочное popis, který jste nám dali, dali, jsou stejné výsledky ".
  
  
  "Nejsem překvapen. Tento muž, zdá se, velmi dobrý ve svém delle. Tak dobrý, že to pravděpodobně nikdy nebyl zastaven zákonem.
  
  
  
  
  
  nemůžu říct, kolik nevyřešených loupeží po celé zemi bylo ego práci ".
  
  
  "No, N3, co bude dál?"
  
  
  Její vyprávěl emu o útoku na mě v motelu, a informace, které jeho выдавил kolem poručíka Marka Валанте. "Tam je nějaký co to může udělat pro mě výzkumného oddělení. Poznejte jména nejhorších nepřátel Frank Абруза, zejména ego bývalých nepřátel, kteří nyní mohou sedět v radě mafie".
  
  
  "Mohu vám říci to upřímně kolem hlavy. To bylo součástí souboru Абруза, jež se do toho, co jste vstoupili do rámu. Tam je muž jménem Lodžie, který byl soupeřem Абруза, když oni byli mladí головорезами na cestě vzhůru. A Rossi . Oba vstupují do vládní rada mafie "
  
  
  Jedno jméno bylo povědomé. "Lew Rossi?"
  
  
  "Dr. Lew. Hazardní hry, prostituce a drogy. U něj a Абруза byly různé názory na asijské dohodu, a oni se dříve конфликтовали o problému drog", - řekl Hawk. "Nick, řekni mi, co si myslíš".
  
  
  "Tento eso v balíčku, muž, který zabil Мередита, poslal vraha na Бонэму, aby zabil dívku a vystřelil mě do motelu. Myslím, že to je v nejvyšší řadě Organizací. To by mělo být, byla na setkání, kde Валанте slyšel оборудова mi. To je nejlepší vysvětlení ego znalosti o mafie a naší organizaci ".
  
  
  "Pokud máš pravdu, v čem ego cíl?"
  
  
  "Myslím, naladil Motivem k vraždě Franka Абруза. 200 000 dolarů byly odplatou. Řekl Лосю:" Já vím, kde můžete získat dvě stě tisíc, pokud budete dělat pro mě práce." Nyní je v bezvýchodné situaci. Nemůže dovolit, aby Bratrstvo najít ego. Nechtěl, aby Sheila Brant nám s khem hovořila, a nechce, aby jsme se dostali Losů ".
  
  
  "Je to jednoduše vysvětlila bych některé události, k nimž došlo", - souhlasil Drak. "Ale zatím tou nejlepší volbou pro nás zůstává malá černá kniha".
  
  
  "Pracuji na ní," řekl jsem.
  
  
  * * *
  
  
  Telefon u postele a prudce zazvonil. Její sel. V hotelovém pokoji byla tma. Její ho zvedl telefonní sluchátko k uchu. Byl to operátor, напомнивший mi, že jsem nechal hovor v 20:00.
  
  
  "Díky," řekl jsem. Sedí na okraji postele, její rozsvítil lampu a podíval se pod obvaz na hrudi. Kůže je dobře заживала na povrchu, ale u mě byly nenápadné rány.
  
  
  Mi snili Sheila Brant. Ji znovu prožil okamžik, když jsem našel její tělo v kuchyni jako doma v Бонэме. Pak ee smrti ji, přemýšlet o ní častěji, než by jí hotel, aby někdo věděl. I když ji, věděl, že ji maličko, něco пробежало mezi námi, elektřina, která byla v podstatě sexy, ale slíbila něco víc.
  
  
  Kolem okna hotelového pokoje, ji viděl světla na Golden Gate bridge. Nyní přišel ji hledat dívku jménem Penny a doufal, že ona mi dá klíč k umístění těch, kdo zabil Шейлу a David Kirby.
  
  
  Název Penny byl třetí, který Moose napsal v malé černé knize, která se zabývá připojí mě k Práci a Терез. "Penny. Vynikající prsa", - napsal Elk v horní části stránky, kterou věnoval dívce. Nedokázal jsem si představit, že je to lepší, než Pracuje. Pod tímto komentářem Elk vložil sexuální akty, které Penny dopustila se zvláštním umem. Pokud Moose byl kvalifikovaný soudce, a, samozřejmě, v okamžiku, Penny byla téměř stejná rarita, jako Stradivarius.
  
  
  Ji zvedl knihu a oblékl se. Její zaspal pět hodin a cítil jsem se svěží, energická. To bude nezapomenutelná noc. Dnes večer ji šel do kavárny Liz Бердик.
  
  
  Zámek, postavený později zemětřesení a požáru, разорившего San Francisco v roce 1906, byl na vrcholu kopce. Byl to nejslavnější bordelu města, a žena, která se zabývá jim řídila, byla legendou své doby. Jednou dramatik chtěl, aby se příběh jeho života je základem pro broadway muzikál. Uvádí se, že Liz Бердик poděkovala, ale ona potřebovala veřejnosti. Dveře otevřela služebná a trávila jsem v staromódní obývací pokoj, kde visel svěží červené závěsy. Nábytek byl starožitný koberec je tlustý jako palec. Její pochybnosti o tom, že sídlo guvernéra v Sacramentu byl také zařízený.
  
  
  Liz Бердик vstoupil do místnosti, služka zavřel za sebou dvojité den a nechala nás samotné. Její snažila se vypadat oslepen. Její očekával, že uvidí ženu o něco starší. Liz Бердик bylo jen třicet.
  
  
  Její dlouhé šaty скользило na koberci, když se přestěhoval ke mně, natáhla mi chladnějším tenkou ruku a podíval se mi otevřeně do očí. "Jste trochu dřív, ale já jsem jí chtěl zavolat některé z dívek. Její sebevědomý, co mám jsou, které se vám bude líbit," řekla.
  
  
  "Bylo dohodnuto, že uvidím Penny".
  
  
  "Ano, mluvili jsme o ní, když jste volal, ale dnes ji nebude. Její doufala, že se budete snažit někoho jiného", - usmál se.
  
  
  Ee oči byly studené jade barvy a оценивающими, i přes úsměv, který měla na sobě. Její pomyslel jsem si, zda mi nabídnout hej Postel. Jí řekl, že jsem podnikatel, kteří cestovali na kongres, a ještě mi poradil navštívit její dům.
  
  
  "Penny - jedna kolem našich nejpopulárnějších dívek, ale máme tu i jiné, neméně atraktivní. To mohl udělat výběr pro vás, pokud věříte mého názoru", - navrhla ona.
  
  
  "Jsem si jistý, že máte skvělý vkus, miss Бердик ".
  
  
  
  
  
  
  "Paní Бердик", - поправила ona mě. "Jsem vdova." Její dlouhé пепельные blond vlasy переливались na světlo, a ona se přestěhovala s smyslné milostí, když kráčela k židli a posadil se.
  
  
  "Ale mě zajímá jen Penny". Její obdaroval ji, jak se mi zdálo, že jednoduchý úsměv. "Moje ještě, přišel s ní velkou práci".
  
  
  "V takovém případě stačí počkat, až se příště nedorazí v San Franciscu".
  
  
  "Co se stalo se zítra večer?"
  
  
  "Obávám se, že Penny se zde nebude".
  
  
  "Paní Бердик, udělej si laskavost návštěvník пожарному. Řekni mi, jak se mohu spojit s Penny. Pokud to není zde žije, dejte mi jeho adresu. Ji mohl zavolat, hej, a může být, že něco zařídit".
  
  
  "Víte, máme zde existují pravidla. Nejsme разглашаем informace o našich dívkách. Mají právo na vlastní život, když nemají práci".
  
  
  Podle toho, jak se to stává častěji, ona byla stále strmější.
  
  
  Postižené náhlým podezřením, jí řekl: "Vy se snažíte zabránit mi, abych ji vidět?"
  
  
  Usmála se a nereagovala, ale její chování bylo dost ответными.
  
  
  Služka vstoupil do místnosti, opatrně постучав. Ona přinesla podnos s několika nápojů. Její seděl se sklenicí v ruce, a přemýšlel, proč madame pomohl mi VIP služby, když je to zjevně nevede umožňují mi připojit se na Penny.
  
  
  "Když jí volal, požádal ji, aby mluvit s Penny, ale její chytil vás. Proč to bylo, paní Бердик?"
  
  
  "Protože, samozřejmě, to tady nebylo. V této době ji si myslel, že se vrátí později v ten stejný den. Její mýlil".
  
  
  Její тряхнул ledem ve sklenici, ale ne stahl pít. "Kde je?"
  
  
  "Nemyslím si, že je to tvoje věc". Ona zvýšila hlas, ale teď se její oči se staly ocelovými.
  
  
  (Zamračení, ho zvedl svou sklenici. Jí věřili, hej. "Naše holky berou dovolenou, věděli. Navštěvují příbuzné. Oni onemocní. Jsou stejné, jako vše, i přes to, že můžete slyšet".
  
  
  Její nenáviděl vytáhnout zbraň v elegantním prostředí samotné učebny кафешки San Francisco, ale, aktualizováno se zdálo potřebné.
  
  
  Liz Бердик zvedla obočí, když "Люгер" sklouzla mi ruku. Nicméně to vypadalo méně než удивленной.
  
  
  "Nyní přejdeme k této věci, že jo, pan Harper?"
  
  
  "Zbraň musí dát najevo, že jsem nastaven tak vážně. Velmi vážně".
  
  
  "Penny nás opustil na nějakou dobu. Nemůžu říct určitě."
  
  
  Komunikovat s ní bylo jedno, že vypořádat se s ženou, прикрытой ledovou stěnou.
  
  
  Podala sklenici. Každý její pohyb byl jako básně. "Chcete mi říct, proč nosíte zbraň, pan Harper?"
  
  
  "Lidé i nadále snažit всадить na mě kulky".
  
  
  "Je mi to líto. Ale žijeme v kruté časy. Nyní, když jste udělali ze mě zbraně, co mám dělat?"
  
  
  "Doufal jsem, že je to trochu встряхнет tě. Její podcenil tě." Její vstal a odstranil Люгер " do pouzdra. "Hledám člověka, v jehož adresáři bylo jméno Penny. Velkého muže jménem Moose, a někdy i Edward Jones. Strmé postava".
  
  
  "Takový člověk nikdy neměl v tomto domě".
  
  
  "Chci se zeptat o nen Penny".
  
  
  "Je mi líto. To může být uspořádány. Radši odejít, pan Harper".
  
  
  Její ne pohnul. Její stál, při pohledu na nah, a řekl: "Označte si cenu".
  
  
  "Nechci prodávat informace".
  
  
  Ji, usmál hej. "Já nemluvím o informace".
  
  
  Tentokrát byla překvapená. "Máte na mysli, pro jednoho kolem mé holky?"
  
  
  "Ne, paní Бердик. Nám ten splní své dívky."
  
  
  Ona si to uvědomila. A přizpůsobit si to, ona se usmála a sešla se se mnou očima. "To by bylo velmi drahé. Nejlepší je vždy drahá."
  
  
  "Chci to nejlepší", - řekl jsem.
  
  
  Její roztažený na posteli a díval se, jak Liz svlékat. Ee končetiny leskly se zlatavě hnědým světlem ve světle staré lampy. Její pas byl v pořádku, a ramena malými, ale prsa byla velká a plná. Oni houpat, když se stěhoval ke mně. Stejně jako její tvář, její tělo bylo ve výborném stavu.
  
  
  "Jak si myslíš, že ti to dá? Mám na mysli, kromě zřejmých".
  
  
  "Vy jste mě интересуете. Jí chci zjistit, co vás motivuje," řekl jsem.
  
  
  To хрипло se zasmála. "Jste se dozvěděli o шлюхе, když ležel v její posteli. Kurva - to je herečka a postel - to je scéna". Naklonila se ke mně ke mně a opřel rty na mé. Jeho jazyk vklouzl mezi mé rty, a její ruka vklouzla do mého stehna. "Ale já nejsem děvka. Jste to pochopili?"
  
  
  "Ne tak docela," řekl jsem.
  
  
  "Nejsem обслуживаю svých zákazníků. To dělají mé dívky. Nejsem продаюсь".
  
  
  "Tak proč jsi přijala mou nabídku?"
  
  
  "Nebyl to návrh", - řekla. "Byla to výzva".
  
  
  Její повалил ji na postel. Moje ruce sklouzl přes její tělo. Jeho, cítil, jak její prsty mačkají knoflíky mé košile. Jí pomohl hej, zrušením ega. Když viděla můj перевязанную ránu, ona se zeptala otázek. Když ji oddával se s ní láskou, její odměřené vlastnosti покраснели. Její jazyk высунулся pro mé, ruce, гладящие moje záda, náhle напряглись, a pak to s neuváženým výkřikem spěchal pode mnou ...
  
  
  "No jak to bylo?" zeptala se.
  
  
  "Jak jsi řekl, jsi nejlepší."
  
  
  - Takže ty jsi Ned Harper. Kromě toho, kdo jste? Gangster, policista, že?
  
  
  "Olizuje k копу".
  
  
  Ona se dotkla obvazy. "Je to stejné, odrážek rány, ne?"
  
  
  "Komplimenty přítel člověka, kterého jste, jak tvrdíte, ještě nikdy neviděl". "Co myslíš, že ji budu ti pomoci jen proto, že jsi bench press se mnou v posteli?" "Najdu ego, s vaší pomocí, nebo bez nah. Zabil nejméně pět lidí. Jeden skončil mým blízkým přítelem. Jedna byla krásná žena. On zlomil hej krku".
  
  
  
  
  
  "Přestaňte," řekla ostrým hlasem. "Moose přicházel sem dvakrát. To nebylo mým typickým klientem. Byl hrubý a krutý, a on mohl říct, že to byl zločinec. Ale on věděl, že Penny do toho, jak se to začíná zde. Řekla, že to druhé. Jí řekla hej, co je v неи nic dobrého. Jí byl rád, když se objevil znovu, pak druhé návštěvě ".
  
  
  Ji políbil ee v krku. "Kde to, Liz?"
  
  
  "To není obhajován Losů. Jí pomohl Penny. Ona řekla, že nechce tě vidět, že to ohrozí její život."
  
  
  "Odkud se to dozvěděl?"
  
  
  "Ona se stala zacházet do podrobností. Ona je pryč ve spěchu, jak jen jí slíbila, že se předání velení jsem ee". Liz скривилась v mých rukou. "Může, Los kontaktu s ní. Ty jsi o tom myslíš?"
  
  
  "Možná."
  
  
  "Já vím, kde se zastavila. Nevím, chci to, zda ti ji říct. Informace mohou zabít, pokud se s ní bude Moose".
  
  
  "Řekni mi," řekl jsem.
  
  
  Povzdechla si: "je To starý letní domek za městem. Její popisovat pro vás cestu". Vstala a blížila prohlédnout historické písemnou stolu. Ona skvěle se pohyboval. U nah byla malá, silná zadní část, jako u mladých dívek.
  
  
  Její, sledoval, jak ona seděla na židli a psala na elegantní kus modrého papíru. Ee plná prsa колыхались, když se stěhoval. Sergej hrál na její hladké ramena. Byla to skutečná blondýna, golden mezi stehna.
  
  
  Být tichý ji, vstal z postele. Ji, objal ji a pohladil ee prsou. Ji vzal ih v dlani a vrtal ee bradavky, cítil, jak se znovu stávají pevnými.
  
  
  Наклонив hlavu, seděla nehybně, a zároveň se těší mé hladí. Její cítil vůni jejích vlasů, vůně dechový ee těle.
  
  
  "Jsem rád, že přišel v San Franciscu," řekl jsem.
  
  
  Pomalu to прислонилась ke mně, pak se otočil a upustil ji na hlavu mě na rameno. "Kolik času máš, Ned?"
  
  
  "Dost," řekl jsem.
  
  
  Ee ruka se něžně dotkla mé tváře. Ji zvedl ji a odnesl zpátky na postel ...
  
  
  Dům, ve kterém se zastavil Penny, byl vysoko na skále, nedaleko od San Francisca. Pokyny Liz bylo snadné sledovat. Její zaparkoval v padesát metrů od domu na chodníku v neosídlených silnice, vyšel v okolí stroje a tiše zavřel dveře. Noční vzduch byl chladný a vlhký celém hotelu, a byla vlhká od letní déšť. Na obou stranách mě lesa, stahl hustým, zarostlý křoví na okrajích silnice.
  
  
  Ji viděl stroj v blízkosti vstupní den doma. Přichází jemně, její předjet auto a přikrčil pod jedním kolem osvětlených oken domu. Uvnitř mluvili dva lidé. Její slyšel ih hlasy, i když nemohl rozebírat ih slova. Odina po celém hlasů patřil muži.
  
  
  Můj "Люгер" v ruce, její zabočil za roh domu. Její náhle cítil vzrušení. Moje pátrání chýlí ke konci.
  
  
  Její prostředí, na ципочках, rychle se pohybující se ve stínu. Když ji šel do vstupní den, ji slyšel, jak hlasy jsou stále hlasitější. Lidé šli ven. Otočil se, jeho stahl hledat úkryt. Shaggy muži, hlasitý a ostrý, rozptýlené na den. Jeho, vrhl se k zaparkované auto a skočil nah.
  
  
  Sergej залил noc, нарисовав žlutý pruh na zemi. Obrázek muži prorazilo linii do dveří. To byl Los. To nebylo o velikosti gigant s bouřlivým hlasem. Její pocítil ostré zklamání.
  
  
  "Запри dveře", - řekl muž své спутнице, dívka, která ji viděl pouze krátce. Sestupoval po schodech. Ego коренастая tvar vypadal jako známé. Stejné je to s ego nerovným kroky, když se blíží k autu.
  
  
  Ani on se podíval směrem k mému ford, zaparkovaného na silnici. On otevřel dveře svého auta a selles v nah. Vstupní dveře domu se zavřely, a dívka zmizela.
  
  
  Muž se otočil klíčkem v zapalování. Ji slyšel, jak motor зашевелился, a cítil, jak auto start вялое pohyb, když muž переключил převod na zadní kolo. Ji, chytil za kliku den na své straně, a skočil do auta, když muž couvl od domu.
  
  
  On stiskl šikany. "Co to sakra je?"
  
  
  "Mám zbraň, takže hang loose. Povolit horní брылев. Jí chci každý rok, jak vypadáš".
  
  
  Měl tmavé vlasy a přísné obličeje. Na nen bylo tričko s krátkými rukávy, a je ji viděl tetování kotvy na jeho předloktí.
  
  
  "Jméno Jake Hoyle, ne?"
  
  
  "Měl bys být mrtvý", - řekl on. "Led всадил na tebe kulku".
  
  
  "Vzpomínám si na případ". Její hit jeho ego po tváři Люгером. Dostatečně silně, aby se ujistil, že jsem plně ego pozornost. "Kde Je Los?"
  
  
  "Nechceš ego vidět. Jsi ve své lize. Elk jsou takové, jako jste vy, je na dezert".
  
  
  "Myslel jsem, že dal přednost bití žen".
  
  
  "Poslouchej, nejmoudřejší krok, který byste mohli udělat, by bylo otevřeno nyní přijít kolem tohoto stroje a dostat se někam za tisíc mil odsud".
  
  
  Disky noc v Idaho spálil v mé hlav, znovu jasný, nacpe mě vztek. Její vzpomínal, jak Led klidně всадил do mě kulku, zatímco její ležel svázaný a bezmocný.
  
  
  
  
  
  
  Její vzpomínky Шейлу Brant a David Kirby.
  
  
  Je to tak silně stiskl "люгер" na ego krku, že on zalapal po dechu. "Ptal jsem se vás vývrtky. Pokud nechcete odpovědět na něj, a její взорву vám mozek po celém sedáku tohoto stroje".
  
  
  To хрипло řekl: "Teď ji potkal Лосем".
  
  
  "To je dobře. Její půjdu s tebou".
  
  
  "Je to tvé pohřeb". Alespoň, že na to doufal.
  
  
  To se čas od času поглядывал na mé straně, když řídil auto. "Moose o vás ví. On ví, že jste nějaký federální agent".
  
  
  "Jak to zjistil?"
  
  
  "U něj je komunikace. U něj jsou až do koruny Organizace. Dostanete své, pane. Žijete v одолженное čas".
  
  
  Ji, strčil si cigaretu do úst. "Máš můj zapalovač. Jsi stáhl ji mám v Бонэме".
  
  
  "Přece se nic zapomenout? Její nadaní dívce zapalovač".
  
  
  Jeho врезал v přístrojové desce. "Jednotky rychleji. Její velmi chci znovu vidět Losa".
  
  
  Выругавшись, Hale silnější kliknul na pedál plynu. "Rondo měl pravdu. Jsi blázen".
  
  
  "Rondeau mi řekl, že neví, kde jsi byl".
  
  
  "On to neudělal, ale máme společný přítel. On je zavolal. Jeho jsem si myslel, že přijedete do San Francisca, aby vidět Penny. Jste našli tento adresář, ztracenou Музом. "
  
  
  "Jen musím více dívat, ne?"
  
  
  "Ne. Je to nit tvé cestě, pane".
  
  
  Aniž by změnil tón hlasu, Hale otočil volantem. Když stroj свернула, mě бросило na palubní desce.
  
  
  Neviděl jsem, jak se mu strčil ruku za kabát, ale viděl záblesk výstřelu a slyšel zvuk, když нажимал spoušť. On byl rychlý. To byl velmi rychlý. Ale brýle nezasáhnout cíl. Její již spadl na podlahu stroje. Neměl jsem čas vše promýšlet. Její zastřelil revmatismu. Люгер hlasitě explodovala uvnitř uzavřené stroje. Hale vydal булькающий zvuk kolem krku a zhroutila se na volant.
  
  
  Vůz jel po otevřenému chodníku, bez ohybů. Hoyle pečlivě vybral místo. Pokud by vše dopadlo tak, jak to měl v plánu, zabil by mě jedním rychlým tahem a mohl by se udržet stroj od sjezdu z dálnice. Ale ego plán nefunguje.
  
  
  Bezpilotní auto, otočil se doleva a přehnala přes silnici. Naboural do příkopu, když se ji snažil oslovit posilovač řízení, a mě отбросило na tělo Хойла. Выскочив přes příkop, stroj пробилась skrz podrost a konečně se zastavil. Ní, byl ohromen, že to není převrácený.
  
  
  Její narovnal, stiskl Хойла k sedadlu a пощупал ego puls. Ego nebylo. On byl mrtev. Neměl jsem jinou možnost, než ho zastřelit. Nicméně, její byl drtit rozvojem. Ji hotel ego smrti. Její hotel je dobře dostupný do Losů.
  
  
  Ji musela "люгер" a vytáhl tělo Хойла kolem stroje. Znovu ji přinesli motor, Stroj odletěla přes příkop a znovu se dostala na chodník. Její jeli zpět do domu.
  
  
  Potřeboval jsem se dostat Penny mi poradit umístění Mojžíš, v opačném případě ji vrátil se na místo, odkud začal.
  
  
  Dům stále hořel svatý. Její obejít ego a našla otevřené okno ložnice. Ji neviděl, Penny, ale slyšel ee. Byl fén. Ji, slyšel, jak teče voda.
  
  
  Její sell je na zadní příčce a sundal boty, pak pronikl na hrad na den. Její tiše prošel přes kuchyň a obývací pokoj do ložnice.
  
  
  Penny zpívala v duši. On se naučil melodii. Penny nebyla Барброй Streisand. Můj zapalovač byl na prsou. Jeho obsazení ego za minutu a selles čekat, až to skončí.
  
  
  Když vyšel, kolem vany, na něm byly koupací čepice, pár тапочек a nic víc. Podívali jsme se navzájem na sebe. Překvapení bylo vzájemné. Ona nečekala vidět ve své ložnici člověka, a její nečekal jsem, že vidět ho v obleku na narozeniny.
  
  
  Poznámka, kterou Elk udělal o ee prsa, bylo přesné. Byly výjimečné. Všechno v jejím těle byl výjimečný. Udělala Raquel Welch jako chlapce-teenager.
  
  
  "Hej, jak jsi se dostal?" řekla.
  
  
  "U zadní denně. Její popraskané hrad".
  
  
  "Jste lupič, ne?"
  
  
  "Jsem Ned Harper. Člověk, kterého jsi nechtěl vidět".
  
  
  "Ten, kdo mluví s Liz po telefonu?" Sundala čepici pro duše a встряхнула vlasy. "Vy musíte být nějaký provozovatel, pokud ji donutila říct, jak mě najít."
  
  
  "Našli jsme společnou řeč".
  
  
  "Ty znáš důvody, pro které ji není rád, že tě vidím. Hoyle řekl mi, že jsi вмешиваешься na věci, které nejsou tvoje věc. Říká se, že pokud jste se objeví, se jí musí vyhnout tě a informovat emu o tom."
  
  
  "A ty jsi справиллась s tím velmi opatrně".
  
  
  "Ne dost jemně. To je zřejmé". Otevřela skříň a vytáhla župan. "Dobře, pokud ji nosit to? Nesnáším mluvit o věcech, dokud se její nahá. Později, pokud si chceš ji znovu ego se stáhnout".
  
  
  "Pochybuji, že jsme tak přátelské".
  
  
  "Nikdy nevíte. Jsi náhodou narazil na Хойла?"
  
  
  "Aha," řekl jsem.
  
  
  "Bál jsem se toho. Co se s ním stalo? Nic dobrého držím peníze."
  
  
  "On se vrátí".
  
  
  Vzala aparáty není дрогнув
  
  
  
  
  
  
  . "On řekl, že se dokáže postarat o tobě sám. Její emu neuvěřila. Jednou se pokusil zabít tě, a ty jsi to zažil. Ty jsi se vyrovnával s Rondo. Jí bych řekl, že jsi docela cool".
  
  
  Její pomyslel si, zda by jí být polichocen. Jí řekl: "Jsi docela hodně оборудова mi to víš."
  
  
  "Vše, co věděl Hoyle. To byl velký болтуном". To застегнула župan a seděla před mým křeslem. "Jsi sama docela разговорчива".
  
  
  "Já jsem vždycky moc mluvím, když jsem strach, - přiznal se. - Obávám se, že jsi mě taky nezabiješ".
  
  
  Jeho řekl: "Jeho vzácných léčivých убиваю žen".
  
  
  "Chceš pití? Mám trochu alkoholu v jiné místnosti".
  
  
  "Ne, děkuji."
  
  
  Došla až k mé židli a расстегнула župan. Když ji není pochodoval z místa, popadla mě za ruku a za své tělo. Samozřejmě, to je věřil, že nejlepší obrana je dobrý útok.
  
  
  "No tak výhodné", - jemně řekla.
  
  
  "O čem jsme obchod?"
  
  
  "Můj život a vše, co mohu získat".
  
  
  "Chci vědět, kde v sále Moose".
  
  
  Lehce надувшись, je to zase стянула župan. "Hale přijel do San Francisca odina. Elk se někde na cestě".
  
  
  "To není to, co řekl Hoyle. Říká se, že Los byl tady."
  
  
  "On lhal ti. Los přišel. Dovolil Хойлу přijít jeden po druhém. To byla chyba. Podcenili vás".
  
  
  Hale, zdá se, vymysleli příběh o tom, kdy molo mě na schůzku s Музом. On tahal čas, čeká na rozhodnutí uchopit zbraň.
  
  
  "Kdo je spojen s Лосем do mafie?" - zeptal se jí Penny.
  
  
  "Nikdy nikomu o tom neřekl. Tam je člověk, samozřejmě, s velkou hmotností, s kým on měl poměr. Organizace obecně neschvaluje Losů, protože si myslí, že je to blázen a nekontrolovatelné. Ale byl jeden člověk nahoře, který financoval některé loupež pro Losa, jak relaxovat dohodu mezi nimi dvěma. Losí řekl, že oni byli sobě navzájem některé služby ".
  
  
  "Ty něco víš, Penny? Jsi hodně mluvíš, ale jen velmi málo mluvíš mi".
  
  
  To закусила ret. "Dělám vše pro to, aby ti pomoci. Ji chci zachránit svou kůži". To взъерошила vlasy. "Nech mě přemýšlet. Oni ustoupili, se snaží jít po stopě Шейлы Brant. Snaží se najít peníze, které ukradl. Ale přísahám ti, Hale mi neřekl, kde nyní Elk a Craddock".
  
  
  "Craddock", - opakovat. "Pověz mi o Крэддоке".
  
  
  "Led Craddock - třetí osoba, участвовавший v některých ограблениях Losů. Podílel se na vraždě Абруза. Je to štíhlý muž s kudrnatými vlasy a dětský obličej. To je vše, co mohu myslet o nen".
  
  
  Ona představila jednu užitečnou informaci. Její подбодрил ji. "Hoyle, musí být velmi ti věřil".
  
  
  "On se chlubil - se snažil zapůsobit na mě dojem. To byla vázána ke mně, i když ji bylo oblíbenou zábavou Losů", - řekla. "Ukázal dobrou chuť, Harper. Její populární v této tlupě".
  
  
  "Věřím tomu."
  
  
  "Můžu ji udělat vám návrh?"
  
  
  Ji, usmál hej. "Myslel jsem, že už jsi to udělala".
  
  
  "Někde tam je velká hromada peněz. Dvě stě tisíc dolarů. Hlasování kolik by obdrželi, když zabili Абруза". Je to sevřené rty. "To způsobuje, mám nutkání o tom přemýšlet. Jeho bych hotelu, aby se vše proměnilo v peníze a válet se v nich nahý. Dvě stě tisíc dolarové bankovky. Nemohli by jste dát na mne двухсоттысячную bankovku? -dolar matrace, milenec? "
  
  
  "Nemám tvé fantazie".
  
  
  "Oni opustili to Шейле. Oni se rozešli, pak práce na Floridě a svěřit jí hej. Hoyle řekl mi to."
  
  
  "Moose a ego přátelé mýlili se o Шейлы. To není utekla s penězi".
  
  
  "Poté, co se s tím stalo?"
  
  
  "U nah nikdy nebylo řešení mi říct. Její odhad je, že to bylo отобрано u nah. Bála se setkat s Лосем, tak to utéct".
  
  
  Zřejmě jí bylo známo od Penny všechno, co chtěl. Její vstal ze židle. Ona přišla za mnou k černým schodech, kde ji oblékl si boty.
  
  
  Už to není klade mi otázky o Хойле. Jeho jsem si myslel, že to není přesně горюет na mu.
  
  
  "Hele, poslouchej, Harper. Předpokládejme, že se ti podaří najít peníze, dokud ty se snažíš zahnat Losů. Co jsi s nimi dělal?"
  
  
  "Jsem o tom".
  
  
  "Dvě stě tisíc. To je zarážející".
  
  
  Její зашнуровал balet pantofle. "Vy se chystáte navrhnout, aby ji zavedl ego vám?"
  
  
  "No, my jsme ještě mohli sdílet. To jsou peníze mafie. Poslouchej, ji znám o knize on Losů, co máš. Ty jsi chtěl dívek, jejichž jména byla v ní. Její mohla by ti pomoci. Ji znám cestu. v okolí veřejných domů velmi dobře ".
  
  
  "Ty jsi říkala, že strach o mě."
  
  
  "Za dvě stě tisíc. Jeho pass na hořící uhlí, květinový záhon, budu tančit nahý na trávníku Bílého domu a обслужу první кавалерийскую divize. Vezmi mě s sebou. Harper, a pojď hledat peníze. Mohli bychom mnoho s tím udělat. ji mohl dát tobě sex, kterého jsi nikdy předtím nedělal ".
  
  
  "Ne, děkuji", - řekl ji ahoj. "Jsi příliš snadné zapomněla Хойла".
  
  
  Devět
  
  
  Její se vrátil k malé černé knize, a k seznamu jmen, který se nyní zúžil na čtyři. Byly to Janice, Eva, Barbara a Kůry. Jí se rozhodl jet do Portlandu a nejprve najít Janice. Kdyby ji nakreslil tam mezera, ji by se vrátil v Renu v Denveru a Las Vegas, kde by měli být ostatní dívky.
  
  
  Elk věděl, že mám ego adresář. Věděl, že jsem shell
  
  
  
  
  
  v seznamu dívek naději, že učit se, že ego místo. Když zjistí, že jsem zabil ego přítel Хойла, to nebude sedět na místě, pomyslel jsem si. Někde po cestě, v jednom kolem těchto čtyř měst, ji najdu, Losů, nebo on najde mě.
  
  
  Bordel v Portlandu představoval starý dům, který se nachází v выцветшем rezidenční čtvrti v blízkosti oblasti мясопереработки. Její zaklepal na dveře brzy ráno a zeptal se Janice. Зевающая dívka s взъерошенными vlasy zamával mi rukou.
  
  
  Ranní káva není tak ароматно, jako růženec. Voní v noci, svým tělem a sexem, a někdy a chlastem, a když služky již uklízejí, zápach podobný армейскому отхожему místo.
  
  
  Dívka s взлохмаченными vlasy вплеталась v služky, její krátká noční košile раскачивалась v pohybu boků. Služky už prohlédl mě, samozřejmě, přemýšlel, proč ji nemohu odložit svůj chtíč do noci.
  
  
  Постучав na dveře, dívka řekla: "Janice. To je ten člověk, který volal".
  
  
  Janice odpověděla ospale. "Výborně." Dívka, která se zabývá připojí se mě na den, usmál se, похлопала mě na tvář a přešel po chodbě.
  
  
  Dlouhonohý brunetka ve žlutém pyžamu otevřela dveře a потерла zkroucené pěst na oko. To není потрудилась tlačítka nahoru vršek pyžama. "Říkáte, že hledáte Losa?"
  
  
  "To je v pořádku."
  
  
  To otevřelo dveře širší. "Vstupte."
  
  
  Můj odraz двигалось v zrcadlech v plném růstu, když ji vstoupil do místnosti. Ještě jeden zrcadlo bylo zjištěno ve stropě nad kulatou manželskou postelí. Na odpadky ležela nahá blondýna, která se zabývá otočila se na bok, aby každoročně se na mě, hedvábí prostěradlo sklouzl po její bílé tělo.
  
  
  "Moje přítelkyně Delia".
  
  
  Její, přikývl, a blondýna přikývla na revma.
  
  
  "Moose najal nás, aby udělali jsme si pár show pro něj, a ego si. On byl zrovna v моеи chuti," řekla Janice.
  
  
  "Jak dlouho jsi dostal zprávu od něj?"
  
  
  "Leden," řekla blondýnka. "To bylo ještě v lednu".
  
  
  "On s sebou přivedl člověka, na kterého hotel zapůsobit". Janice se usmála. "Myslím, že jsme dojem, ego, že jo, Delia?"
  
  
  "Si piš".
  
  
  "Kdo byl tento muž?" Její zeptal se.
  
  
  "Pan Smith, řekla Janice. "Slavný pan Smith. Připravili jsme show pro mnoho ego příbuzných".
  
  
  Delia хихикнула. "Nechtěl, aby se používalo ego současné jméno."
  
  
  "Jak to vypadalo?"
  
  
  "Vysoký a hubený. Měl na sobě skvrny. Pokud by to nebylo s Лосем, jeho by si myslel, že je účetní."
  
  
  "Protože to bylo s Лосем, co si myslíte?"
  
  
  Blondýnka подперла bradu rukou. "Jeď, teď hned. Pokud hledáte Losů, ty víš, jaký má obchodní partneři".
  
  
  "Pan Smith byl muž organizace. Důležitým řekla Janice. Posadila se na postel vedle blondýna. Kolem nich dostali by skvělé židle stojánek na knihy.
  
  
  Na rozdíl od některých lidí, které tázal se jí na Лосе, byli ochotni mi pomoci, ale já jsem zjistil, že u nich nebyly žádné další informace. Její poděkoval ih, a pozvali mě, jak se někdy vrátí.
  
  
  "Zeptej se mě nebo Делию," řekla Janice. "Líbí se nám pracovat v týmu".
  
  
  Přes třicet minut a pak toho, jak on jel do Portlandu, "Lincoln" s řevem přehnala za mnou na otevřené silnici. Řidič jel v pruhu pro předjíždění a zrychlil vedle mého фордом.
  
  
  Ji viděl tvář, a pak, trochu brokovnice. Její крутанул volant, narazil "фордом" více se těžký stroj a současně пригнулся.
  
  
  Výstřel z brokovnice zasáhla okno, ale minul.
  
  
  Lincoln byl příliš těžkopádný, aby moje легковая stroj hodila ego do smyku. Řidič stiskl ego k silnici a vytáhli vlastní kola. Křídlo соприкоснулось s křídly, a pak "Ford" jel s chodníkem, si přinesl na vedlejší kolej, a on řídil do zóny pro piknik v blízkosti dálnice.
  
  
  Její kliknul, šikany, kolik se odvážil, a prudce se obrátil přenos, když zadní část stroje se prudce obrátil a udeřil jí o sudu s odpadky. Její zatnuli zuby a snažil se ovládnout smyk. Auto znovu otočil a dopadl na dřevěné židle pro piknik, a pak se převalil na bok.
  
  
  Její, by mělo být, aby žili správně. Ji tlačil dveře a utekl bez úhony.
  
  
  Lincoln pokračoval v jízdě. Ji viděl, jak zmizel z dohledu za kopcem. Na předním sedadle seděli dva lidé, řidič a ozbrojený muž. Tvář, kterou viděl před tím, jak střílel zbraň, nikdy ji neviděl zřetelně, až do dneška, ale já jsem věděl, že to patří Лосю. Usmíval se, když нажимал spoušť.
  
  
  "Ford" je zraněno. Jsem musel nechat v garáži. Její pronajal jiné auto a jeli do Rena, zastavil po silnici jen k jídlu a zavolat Хоку.
  
  
  "Jdu do Лосю. Je to pocit, jako jsem dech na jeho krku, a emu to nelíbí. Snažil se mě zabít dnes".
  
  
  "Nick, buďte opatrné."
  
  
  "Od této chvíle nebudu si s vámi tac části. Mám takový pocit, že budu velmi zaneprázdněn".
  
  
  "Vám potřebné informace, které jsme shromáždili o Джейке Хойле?"
  
  
  "Ne," řekl jsem. "Zemřel."
  
  
  Bez práce našel Evu v Renu. Tmavá трейлерный tábor se nacházel na okraji města. Byly tam tři dívky a paní, každý měl svůj vlastní trailer. Eva bavil klienta, a já jsem musel čekat s madame, přičemž sekulární řeči o vzájemné незаинтересованности. V kanceláři bylo horké a dusno, a madame se snažím žena.
  
  
  
  
  
  snažila se předstírat, že v opačném případě. Její světlá paruka nepřišel, a červené nehty byly otrhané.
  
  
  Když jí přešel ke konverzaci o Лосе, její připomínky se staly živými. Vzpomněla si na velkého головореза; ona může doporučit ego, jako zákazníka, nebo jako slušnější člověk. Zabil jednu na ee dívky, protože emu si užil trochu násilí, smíchané s ego podlahou. U madame byly široké názory, ale to nemůže tolerovat takové chování.
  
  
  Její rozvázal kravatu. Madame pokračoval mluvit, opakovat stejnou věc znovu a znovu. Nakonec klient Evy vyšel na trailer a šel k autu. Opustil ji madame ještě povídání o podivném sexu.
  
  
  Eva byla рыжеволосой dívkou, která se zabývá растолстела a zabředla do konfliktu jako do deziluze. Řekla, že v Renu a v jakémkoliv jiném místě, o kterém její poloha by se zmínit, že je příliš mnoho konkurence. Příliš mnoho rozvedených rozdány ego. Příliš mnoho fanoušků po celé zemi, příliš mnoho této nové sexuální svobody. "Hippie budou dělat to z jakéhokoli důvodu nebo vůbec bez příčiny. Její nesnáším hippies", - řekla.
  
  
  Diskuze a atmosféra mě удручали. Její již zaplatil paní, ale досталь, ještě dvacet a položil na postel. Eva se sešly no, jako vysavač. Řekla, že samozřejmě znala ona tři Losí. Potkali se, když to bylo v Denveru, v lepší časy.
  
  
  "Její části si myslím o tom, jak se vrátit," řekla. "Pak to bylo lepší, včetně mě." Ona omluvně se usmála. Uvědomila si, že se nestará o sebe. Ahoj rád příliš dobré k jídlu, a jediné cvičení, které ona dělala, to bylo na zádech.
  
  
  Rozhovor походил na řeku, aktuální není v tom směru. Její popřel zprávy v médiích zprávy hej, co mě zajímá, Los. "Je mi líto", - znovu omluvila se. Vstala, otevřela dvě plechovky piva a podal mi jednu. "Losa v poslední době nebyl."
  
  
  Bylo to v době, kdy ona byla posedlá jim, a když si mysleli ji něčím zvláštní. Ale vztah trval dlouho, a on se udržoval v kontaktu v podstatě nejmenší starých melodií. V poslední době to pokukování dříve v tomto roce.
  
  
  "Já jsem se odstěhovala do Denveru a hned pak toho, jak se seznámil se s jinou dívkou, a přestal přicházet. To byla servírka. Kolem městečka nedaleko Denveru. To bylo typu нравящегося Лосю. Jej, vzpomínám si, že to s hotelem mít velké peníze." Eva cynicky smála se:. "Předpokládám, že to řekl, hej, jak se chystal to udělat. Později ji slyšel, že on umístil ji do domu".
  
  
  A dále monolog přestal mě nudit. Ji, řekl: "Tato dívka byla blondýna? Pamatuješ si jeho jméno?"
  
  
  "Jméno, ne. To bylo to, co říkám, аристократичной vzhled. Vysoké lícní kosti, velké tmavé oči. Člověk si mohl myslet, že je to model."
  
  
  Mluvila o Шейле Brant.
  
  
  "Co se stalo?" - zeptala se Eva, уловив na mé tváři nějaký výraz, o kterém jsem nevěděla.
  
  
  Její vstal a opřel o den trailer zády k ní. "Nemyslím si, že víš, co se s ní stalo".
  
  
  "Já jsem nikdy neslyšela. Může, Elk ji opustil a odešel, stejně jako to udělal se mnou."
  
  
  "Později Elk zjistil větší pouto," řekl jsem. "To by mělo být v blízkosti s osobou, držícím moc. V Organizaci".
  
  
  "To je pro mě novinka, řekla Eva. "Tady není mnoho vinné révy".
  
  
  Cowboy shell prostředí přívěsů, ego klobouk byl спущена zakrýt oči. To ness zelenou tašku pro vaše nákupy. Její, sledoval, jak se blíží ke mně.
  
  
  "Neřekl jste mi, proč hledáte Losů, řekla Eva. Seděla u mě, otevírá ještě jednu plechovku piva.
  
  
  Kovboj se zastavil. Ego klobouk bylo nové a neohrabaně zvlněné. Sáhl do tašky pro nakupování a vytáhl rozdávání.
  
  
  To udělal výpad stranou, když se zvedl zbraň a udělal ego na mě. Její hit Evu rameno, a jeli to s čáře, když výstřel brokovnice. Olovo струился prostřednictvím dveřích trailer a dopadl na zeď, jako město.
  
  
  Blížíme se k oknu, její отдернул opony. Kovboj перезаряжал. Její vyrazil sklo kufru Люгера a zastřelil ho. On ztratil svůj klobouk, když prchal do úkrytu.
  
  
  "Ach můj bože! Co se děje?" - řekla Eva.
  
  
  Jeho běžel na den, dokud kovboj se schovává za трейлером madam. Jeho sestoupil k zemi, jako plavec, potápění v mělké vodě. V poslední chvíli se jí, otočil, udeřil sám po rameni a obrátil se. Její produkoval snímek, když selle, a brýle odletěla na trailer v дюйме od osoby kovboj, když se díval za rohem. Zmizel z paměti.
  
  
  Její, vyskočila na nohy a kličkoval zamířila k ego укрытию. Její zastřelil na útěku, se snaží odradit ego od toho, aby se vydal poplatku na обреза. Zřícení ji, zády se opřel o sténat trailer.
  
  
  Chvíli to není zveřejněné nám zvuk. Pak ji slyšel тявканье madam. Na karavany vykukující dívky. Jeden zařval na celý hlas. Madam šla za rohem trailer, ee paruka vklouzla zde je na hlavu.
  
  
  Cowboy shell o tom, používat ji jako štít.
  
  
  On objal ji s brokovnicí v jedné ruce, připraven střílet na mě. Její vyvedli, "люгер" dolů a střílel mezi nohy, madame, оторвав část ковбойского сапога. Některé prsty zůstaly s ním. Ego creek zastínil ženský
  
  
  
  
  Madame vyskočila na ego rukou, když upadl. Ona spěchal do přívěsu, který se odpoutal od země.
  
  
  Растянувшись na zádech, kovboj se otočil, a snaží se přivést mě brokovnice. Můj další brýle dostala emu v hlavě.
  
  
  Dívky se objevilo na karavany, окружив mě, když ji poklekl vedle mrtvého боевиком. Jeho nic, co bych mohl říct, podle toho, co zbylo z jeho obličeje. Její hrabal přihrádky na ego kapsy a našel peněženku s водительскими práv, выданными Sydney L. Крэндаллу v Kalifornii. Jeho jsem si myslel, že ego štíhlé postavě bylo správné. Mohl být ostatním partnerem Mojžíš, tím, kdo vystřelil do mě kulku v Idahu.
  
  
  Ji vrátil peněženku emu za minutu. Ego kalhoty, košile a boty taky byly nové. Koupil si oblečení pro tuto práci, odvrátit podezření.
  
  
  "Viděla jsem toho chlapa předtím. To vystupovat zde poslední den nebo tak," řekla dívka v černé kombinéze. "Vedl tam pick-up".
  
  
  Jeho jsem si myslel, že se s Мусом rozešli. Elk odjel do Portlandu a Led sem přijel. Přišli, aby rychle mě zabít.
  
  
  Její vypravil do пикапу a rychle hledal, a doufal, že najít nějakou nápovědu, která se zabývá povede mě k Losů. Neúspěšně. Dokumenty v přihrádce ukázaly, že vůz byl pronajato dva dny dříve v Renu.
  
  
  Paní přišla ke mně, když její selle do auta. Její slyšel daleko policejní sirénu. Madam řekla: "je lepší zůstat a vysvětlit, že policie".
  
  
  "Jste před chvílí viděli, o tom pro mě", - řekl ji ahoj.
  
  
  * * *
  
  
  Její přijel do Denveru v 20:30. a jedl tlustý steak, запив dva šálky černé kávy. S nimi fretky, jak on opustil nemocnici kolem nemocnice ve státě Idaho, její dostatek spánku, jen jednu noc, a lékař, který mi radil, abych se uvolnit, byl bych šokován, když zjistil, čím se zabýval jeho.
  
  
  Jak ji znal, Los byl také ve městě. Její zkrácené řady ego gangu na dva, ale vzal ještě jednoho komplice pak Bonham, člověka, který vedl "Lincoln", když Pěnou se mě snažil zastřelit mimo Portland.
  
  
  Ve volném čase si myslel o této osobě. Vyšetřovatelé AX, a pak kontroluje místa vražd v Key West, vyvstaly spekulace, že čtyři vrazi zaútočili na dům, kde David Kirby se setkal s Frankem Абрузом. Pouze dva muži přišli s Лосем v Bonham, ale možná, že tam celou dobu byl ještě jeden člen gangu.
  
  
  Měl jsem i jiné faktory, které bylo třeba vzít v úvahu, dokud ji snažil posoudit případné šance jsou proti mě. V balíčku byl tajemný eso, muž, který ji ještě опознал. Její přesvědčil sám sebe, že to byl воротилой mafie, směru šipky na Franka Абруза, a že to byl muž, který se mi popsali okouzlující pár Janice a Delia, důležitá postava Organizace, na kterou hotel zapůsobit Los. Dívky řekl, že on je vysoký, nosí skvrny a podobně jako účetní.
  
  
  Konečně, byl Marco Валанте, starý přítel Frank Абруза. Jednou Валанте mi podal pomocnou ruku, ale jeho zabil dva ego a chlapce srazil ih ze své stopy. Валанте možná nebude tak laskavý ke mně, když jsme se znovu setkáme.
  
  
  "No, nikdo mi řekl, že to bude snadná práce", - pomyslel jsem si.
  
  
  Její zaplatil si večeři a zastavil u telefonní stáncích v hale restaurace, zavolat Barbara, dívka, pro niž její přijel do Denveru.
  
  
  Barbara byla jediná po sedmi dívek, uvedených v malé černé knize, kterou Elk nejsou popsány dostatečně podrobně. Ee jméno bylo zdůrazněno, a Pěna se dal pak jeho řádek восклицательных znaků, jako kdyby to není поддалась словесному popisu. Její usoudil, že pokud to bylo tak zvláštní v ložnici, že Pěna nemohl hodnotit její výkon, pak to musí být vysoce hodnocena prostředí přírodní divy Severní Ameriky.
  
  
  Ji musel přiznat, že zvědavost грызло mě, když dostávala její číslo na knihy. Pak jeden hovor během hovoru přerušena záznam, sdělit mi, že se mnou volané číslo je již používán. To bylo velké zklamání, i když je to skoro očekával, že mám nějaké potíže s kontaktem s některými dívkami na celém knih. Všichni byli dívkami na volání nebo prostitutkami, ih povolání bylo mobilní.
  
  
  Jí stál u telefonní kiosky a ptal sám sebe, co mám dělat dál. Neměl jsem najít řešení, když Elk zaznamenané číslo Barbara. Může dívka odešla kolem města. I kdyby to jen změnit adresu její byl zřejmě ve slepé uličce. Nevěděl jsem nás její příjmení nám, jak to vypadalo. Měl jsem možnost jet do Las Vegas a pokusit se spojit s Kůrou, poslední dívkou v seznamu, ale nechtěl jsem se vzdát tak rychle.
  
  
  Rozhodl se poradit s odborníkem. Ji chytil taxi. "Hledám člověka, který zná místní nevěstinců", - řekl její долговязому řidiči.
  
  
  "Uvidíme. Bordel - to je luxusní veřejný dům, je ve skutečnosti?"
  
  
  "Technicky by to nemělo být fantastické," řekl jsem.
  
  
  "Máte své vlastní osoby. Emmett Ripley, jak je napsáno v licenci. Můžete mi říkat Рэд".
  
  
  "Dobře, Рэд. Víš проститутку?
  
  
  
  
  
  
  Barbara Amed? "
  
  
  On si myslel o tom. "Není навскидку. Ale vím, že pár, který se zabývá hotelu bych, abys nazýval ih Barbarou, když se ti tak líbí".
  
  
  "Já hledám konkrétní dívku". Její sel do kabiny. "Vezměte mě k tomu, kdo ví, předmět lepší než ty".
  
  
  On o tom přemýšlel. "No, je tu jedna příležitost." On mě odvezl do baru Милли's. "Jděte tam a promluvte si s barman, který vypadá jako slon, nový emu v tvář. Ji budu čekat na vás".
  
  
  Nebyla žádná chyba, že měl na mysli barman Рэд. Bylo to podobné jako na bývalého boxera. Jeho řekl, emu, že ego порекомендовала Ripley.
  
  
  Dal mi bourbon a vodu. "Koho máte radši blondýnky, брюнеток nebo zrzavé?"
  
  
  "Dávám přednost Barbaru".
  
  
  "Pokud máte na mysli Barbara, Dívka-Базум, ona šla kolem města. Víte, ona byla striptérka. Хастлинг jen pracoval s ní na částečný úvazek".
  
  
  Její přiznal, že nevím, jak vypadalo, Barbara.
  
  
  "No, kromě Базом, jeho vzpomenout ještě jednu Barbaru, která se zabývá mohla bych být tvoje holka". Přistoupil k telefonu, a rozhovor, se vrátil a napsal adresu v спичечной krabici. "Ona říká, že přijde".
  
  
  "Co to?" zeptal jsem se, vstal z barové židle.
  
  
  "Venus de milo v teple", - řekl on.
  
  
  Zázvor Ripley mě odvezli na adrese, která se ukázala na starou zástavbu v oblasti s mnoha kavárnami, size a kávy. Její, šel a zaplatil za jízdu. "Взлетай, Рэд. Ji nemůžu zůstat dlouho".
  
  
  Její krunýř na chodbě, нуждавшемуся v malování, a zaklepal na dveře na konci. Barbaře bylo něco málo přes dvacet. Na ní bylo bundu z jelenice kůže, khaki kalhoty a sandály. Stěny malé квартирки zdobí plakáty rockových skupin.
  
  
  "Jaká úleva", - řekla. "Poslední chlap, kterého poslal sem Charlie byl starší než Henry Kissingera".
  
  
  "Kolik dostanete za trik?" Její zeptal ff.
  
  
  "Sto dolarů. Někteří si myslí, že je to příliš mnoho, ale já pracuji na univerzitě. Ona se usmála. "Udělej dva, můžeš zůstat na celou noc."
  
  
  "Jaká je vaše specialita?"
  
  
  "Mezinárodní vztahy", - řekla s klidný výhled.
  
  
  "Dám vám sto pro informaci, hra není nutné. Její hledám Losí".
  
  
  "A to si myslel, že to bude veselý den. No. Sto je sto. Dejte mi peníze a já ti dám adresu pro Elk".
  
  
  To bylo příliš jednoduché. Jeho řekl: "je To ve městě?"
  
  
  "Přišel včera. Pojďme se podívat na peníze", - trvala na svém.
  
  
  Ji vytáhl peníze, šťastná, že jsem musel podat oficiální jbeil. V канцелярском oddělení AX byli lidé, kteří prostě nechápali.
  
  
  Barbara je jemně skončila bankovku a сунула ji v jeho šíři kalhot. Ona pak hodila mi telefonní seznam. "Muž zavolal a požádal mě, aby se dospělo. To ještě nebyla, ale já ji napsala adresu na obálce".
  
  
  Ji vytrhl adresa na knihy. "Jsem překvapen, že jsi se zeptal, proč jeho ego hledám".
  
  
  "Je mi jedno. Nechápu, že jsi člen ego squad Mláďata Skauty, ale to není moje věc. Jen ne s ním mluvit, bylo to, že jsem tě poslal".
  
  
  Jeho jsem si myslel, že to může být podobně jako Venuše Милосскую, ale já nah skládání dolar, jako u Chase Manhattan Bank.
  
  
  Když ji obrátil k odchodu, zvedla zadek s těžkou skleněnou пепельницу a udeřil jsem ji do hlavy. Úder byl dobrý. Jí se ocitl na kolenou a zavrtěl hlavou, snaží se ji objasnit.
  
  
  Ještě věděla karate. Ona skočila mi na záda a udeřila mě do hlavy hranou ruky. Jeho byl odpojen.
  
  
  Její probudil, ležel na zádech na podlaze. Kabát bylo natočeno, a wilhelmina následoval вынута na pouzdra u mě pod paží. Když ji dokončil říkám si, jak jeho byl hloupý, nechal hej nastavení mě překvapila, její, перекатился na bok.
  
  
  Barbara mluvil s khem-s někým po telefonu. "On je tady," řekla. "Vše pod kontrolou".
  
  
  Její, uvědomil jsem si, že rukávy u mě закатаны. Ještě to вынула jehlový kolem ножен. Možná to nebyl blázen, jen to bylo chytrý. Mnozí profesionální špioni prohledán mě a všiml tento malý nůž. Barbara to neučinilo.
  
  
  Pohlédla na mě, když ji sel. Zvedla Люгер", který držela v ruce, a dělal ego se mi v hlavě. Ee oči varoval mě, že jsem ignoroval. Její seděl nehybně.
  
  
  "Dobře," řekla v matematice a na druhém konci linky, a zavěsil sluchátko.
  
  
  "Moose?" Její zeptal ff.
  
  
  "Víš o umístění Losů, nic méně mě, řekla. "Napsal jsem adresu v telefonním seznamu před šesti měsíci".
  
  
  U mě hlava gól. Jeho řekl: "Takže, váš vězeň. Mohl byste mi říct, proč?"
  
  
  "Jsem коллекционирую spyware".
  
  
  Moje oči začaly затуманиваться. Ji držel na ní ruku. Najednou s podezřením na její zkontroloval obě ruce. Štítek jehly bylo na pravé straně. Její rozhlédl a všiml si, jehly pro podkožní injekce na подлокотнике židle.
  
  
  "Na tom není nic blízko-fatální," řekla Barbara. "Věděl jsem, co dělám. Ve delle ji není studuju mezinárodní vztahy. Její student zdravotní sestra".
  
  
  "Co ještě jsi?"
  
  
  "Budete se divit", - řekla s úsměvem. "Čekal jsem na vás pár dní, pan Carter. Její začal myslet, že nejste chystáte se objevit". Koupelna je наклонялась, pomalu se otočil to na jednu stranu, pak na druhou. Její vklouzla na bok. "Jsi погибаешь," řekla Barbara. "Prostě hang loose a nech наркотику pracovat. Jsi pobíhat kolem na zemi tím, že střílí do lidí a bušil no, to se ti ještě potřebují trochu odpočinout". "Jak ..." bylo Mi těžko mluví. Moje slova byly neklidné. "Jak jsi ... víš?" "Její dcera Marco Валанте", - řekla
  
  
  10
  
  
  To mi trvalo hodně času, ale nakonec jsem utekl kolem hluboké studny temnoty a otevřel oči. Ranní sluneční svatý струился do okna bytu dívky. Její systém je podělal a odvrátil se od něj. U mě byla slabá bolest hlavy, která se zabývá, může být kocovinou z-za léky, které Barbara Валанте zavedla mi ruku, nebo z důvodu úderu, poranění mi těžké пепельницей.
  
  
  Jeho jsem si myslel, že všechno má svou kompenzaci. Alespoň teď věděl, proč se Muž dal vykřičníky, pak se její jméno ve své knize. Ne každý den je takový nejlevnější bandita, jako Los, ucpává se s dcerou náčelníka mafie.
  
  
  Ji, slyšel, jak se v jiné místnosti, přes rádio hraje rock. Hlasitost byla vysoká. Není to vůbec pomohlo, moje hlava bolí. Mé ruce byly vázány na opěradlo dřevěné židle, na které seděl její. Moje kotníky byly pevně vázány na перекладинам dole. Ji pokusil se pohnout, ale marně. Expert bylo mě na židli, aby jí zůstal.
  
  
  Její zavřel oči a snažil se přinést myšlenky v pořádku. Přípravek mě вырубил celou noc. Hovor Barbara měl být междугородным. To vysvětluje, že to уложила mě spát více než osm hodin.
  
  
  Objev toho, že Barbara byla dcerou Валанте, šokoval. Zajímalo by mě, jak se dívka ocitla v Denveru, když ee otec, údajně operoval na Východní pobřeží. Mé vzpomínky o tom, co jsem četl o jednotkách mafie, byly rozmazaně, ale věděl jsem, že Lew (Doktor) Rossi odpověděl na území Denveru mafie.
  
  
  Ji, otevřel oči a zavolal dívku. "Barbara!"
  
  
  Trochu snížil hlasitost rádia. Barbara vešla do dveří s šálkem kávy v ruce. Dnes ráno to bylo mnohem méně podobný produkt counterculture Americas. Byla elegantně oblečená v zelené šaty, a její černé vlasy byly shromažďovány v úhledné drdolu na zátylku.
  
  
  "Dnes jsi úplně jiný. Tobě by se stát herečkou," řekl jsem.
  
  
  "Kdyby se stala herečkou, lidé začali by западать na mě, že mi šťavnaté role, jakmile bylo známo, kdo to byl." Udělala doušek kávy a podíval se na mě, jasné modré oči. "Prošel jsem období, kdy si užíval takovým důrazem, a pak ji zvýšil. Její přijel sem, aby se dostat pryč od vlivu svého otce a lidí, kteří slyšeli o nen. Jí změnit příjmení a začala studovat na zdravotní sestrou. "
  
  
  "Takže, včera večer jsi mi dal část pravdy".
  
  
  Věnovala mi pevnou otevřené úsměv. Když to udělala, že to vypadalo téměř jako соседская dívka. Web-rozdíl spočíval v tom, že většina dívek v sousedství se přiblížil k obrácení časopisu Playboy.
  
  
  "Je mi líto, že jsem musel zasáhnout tě пепельницей, ale bál jsem se, že není schopen vypořádat se s vámi, pokud jste zahlceni. Bylo mi řečeno, že vás obtížné potlačit, a odejít. Můj instruktor karate říká, že jsem jedna z ego nejlepších studentů, ale to není nijak zvlášť silný, a cítil, že potřebuji, je to malá výhoda ".
  
  
  "Jsi promluvil se mnou, jako se starou učitelkou ve škole," řekl jsem.
  
  
  Přišla olizuje a lehce se dotkla prsty k шишке na mém zátylku. "Tento uzel se rozpadne. A zdá se, že nemáš otřesu mozku".
  
  
  "Jednoduché otřes mozku - nejmenší kolem mých zájmů".
  
  
  "Myslíte si, že někdo plánuje zabít vás, pane Carter?"
  
  
  "Mnoho lidí se snažil".
  
  
  "Nebojte se o tom. Jste v dobrých rukou s Валанте". Ona vzala šálek kávy k mým ústům. "Hlas. Udělej si doušek. V tuto chvíli je to nejlepší, co mohu udělat pro tebe. Musím do třídy".
  
  
  Její spolknout horkou kávu: "Ty a Los. Tato kombinace se zdá být přirozené".
  
  
  "Já jsem tehdy nevěděl, kdo je ten Los. Mám na mysli, jaký byl uvnitř. Skutečnost, že on byl грабителем, neměl pro mě žádnou hodnotu. Jaký to může mít význam pro dceru Marco Валанте? "
  
  
  Ona opět vzala šálek k mým ústům.
  
  
  Na rádio zasáhl hudbu a oznámil hodinu. Bylo 8:30 ráno.To začalo hlásit zprávy, včetně střelby v karavanu v Renu. On neřekl, jaký to byl kemp.
  
  
  "Los mi připadala jako jedna z těch vzácných lidí, kteří žijí své životy, aniž by se spoléhat na nás, na koho," řekla Barbara Валанте. "On byl silný a tvrdohlavý, nebál nikoho a nic na zelené zemi Boží. Později, když jí bylo známo ego dost dobře, její uvědomil, že ego síly se může stát krutostí. výsledek je fantastický ego. Je to takový odvážný, no, no, blázen ".
  
  
  "Zdá se, že všichni souhlasí s tím".
  
  
  Barbara Валанте bylo inteligentní a působivou úvodní dívkou. Taky sexy. Ale já jsem zapomněl, že ona zařídil mi pasti. Pokud by ho mohl uvolnit ruce, tak bych nebyl tak přátelský. Ona se vrátila na šálek kávy do kuchyně.
  
  
  
  
  
  . Rádio выключилось. Její uslyšel, jak se otevřely další dveře, která se zabývá, zdá se, vedla na černou schodiště bytového domu. Шепчут hlasy. Barbara налила trochu vody z kuchyňského dřezu, je zřejmé, ополоснув svůj šálek, pak se vrátil.
  
  
  "Musím odejít, pan Carter. Můj otec brzy tady bude s vámi mluvit. A až na kuchyni, je tu někdo, kdo bude dělat společnost".
  
  
  Zavolala emu. Vešel do místnosti a ухмыльнулся mi. Svlékl si kabát, a já jsem viděl, že má na rameni revolver "Smith a Wesson" 38 ráže. U něj byla také omítky obvaz na zápěstí. Její připomenout, že ego jméno je Joe. On pracoval v Валанте.
  
  
  "Já vím, že cítíš, Carter. Rozpačitý. Jste agenti, AX, musí být nejlepší na celém nejlepší, ale jedna holčička vzala vás jeden."
  
  
  "Ona není malá," řekl jsem. Tam jsou místa, kde to není malý ".
  
  
  Barbara Валанте se zasmála. Pak vzala kabelku a odešla za dveře od bytu, nechala mě o samotě s poručík svého otce.
  
  
  "Já sám jsem byl trochu zmatený tím, jak jsi mě přivedl do Kalifornie. Tak bylo možné zničit budoucnost ambiciózního mladého muže," řekl Joe.
  
  
  "Omluvu. V té době se to zdálo správné."
  
  
  Joe sel a podíval se na hodinky. Je zřejmé, Валанте měl přijet kdykoliv.
  
  
  "Jak jsi se sem dostal?" Její zeptal ego. "Myslel jsem, že tě ztratil".
  
  
  "Валанте si to uvědomil. On řekl, že máš, zdá se, že existuje seznam družiček, Losů, staré a nové. Možná, že v seznamu byla Barbara. Takže to, co pak z toho, jak jsi potřásl mě v Kalifornii, poslal mě sem, aby se pokusili zachytit vás. "On se hrabal přihrádky v kapse a vytáhl malou černou knížku Losů. "Teď vím, odkud máte jména. Její prohledali vás včera v noci".
  
  
  "Vy jste byli tady, v bytě, když se jí, že mluví s dívkou.
  
  
  "Vedle. Barbara zavolala mi pak toho, jak уложила tě spát." On se znovu zasmál. "Dokonalá dívka. Potřebuji takový, jako je ona".
  
  
  "Oba jsme měli".
  
  
  "Když jsem nah že něco bylo s Лосом, a Валанте dozvěděl o tom, že došlo k výbuchu, který bylo možné slyšet na celou cestu do Покипси. Валанте opravdu poslala svůj steak. Její myslela, že to někoho zabije. bylo by lepší, kdyby to jmelí. "
  
  
  "Já vím, co Máte na mysli." Znovu ji potají zkouší jeho pouta. Bylo to k ničemu. Pokud ji dostat ven na svobodu, by měl někdo bude mě osvobodil.
  
  
  "Když Валанте nainstaloval pro nah cest, to se ego jíst ego slova", - pokračoval Joe. - "Řekla emu, že to již řídí její život. Ale fungovalo to. Barbara hodila Losů. sám o sobě, a Валанте odpustil ji. Teď je to dokonce hrdý na to, že ona zůstala s ním."
  
  
  Mladý poručík Валанте, samozřejmě, hodně přemýšlel o svém боссе. A mnohem více přemýšlel o dcery šéfa.
  
  
  On se znovu podíval na hodinky, vstal a podíval se z okna na ulici dole. "Tam oni."
  
  
  Na chodbě byly slyšet shaggy. Joe spěchal otevřít dveře. On se tak snažil potěšit svého šéfa, že to padl do oka. Валанте vešel do místnosti a zastavil se rozzlobeně díval se na mě. Dva muži s ním rozešli. Jeden se opřel o den a скрестил ruce na jeho nejtlustší prsou. Další přišel a selles v blízkosti kuchyňského den.
  
  
  "Carter, ty jsi byl pro mě zkouškou. V noci ve státě Idaho, ty skončí krví, jak застрявшая prase, a její plněné díru od kulky. Jí dovolil ti žít. Jsi отплатил mi, избив mých lidí a rušili mě," - řekl Валанте.
  
  
  "Máte své vlastní důvody, proč hrát v" Dobré самаритянина ". Mysleli jste si, že mohu vést vás k běžet, kde zaútočit příště Абруза. V době, kdy jste nevěděli, že Los byl zapojen".
  
  
  Sedí muž zapálil doutník stříbrnou зажигалкой. "Chytrý chlapec, viď, Marco?"
  
  
  "Je velmi inteligentní. Myslím, že je čas zjistit, co ještě se naučil".
  
  
  "Vaše dcera slíbila, že nejsem пострадаю", - řekl její Валанте.
  
  
  "Tak jí říkat něco o násilí? Jsme jen chceme zeptat na pár otázek". Валанте přišel a защелкнул žaluzie na oknech. To bylo špatné znamení.
  
  
  "Nemám čas na hry, Marco. Jdeme прикончим ego teď" - прорычал muž v křesle.
  
  
  Ji potají sledoval muž v křesle od chvíle, kdy vstoupil do bytu. Její moc hotel, zjistit, kdo to je. Chlap, прислонившийся na den, byl tuctovou bandita, na mafie, s флегматичным tvář a tupými očima. Ale muž v křesle a měl na sobě drahé, se stříbrnými запонками a pritom kolem kůže aligátora. Vypadal šéfem rovná hodnosti Валанте. On mě především zájem, protože on byl vysoký, hubený a nosil bodů. Kromě elegantní oblečení, vypadal jako účetní, a ne jako kriminálník. Bylo to podobné jako na člověka, jehož dvě dívky na Portland pojmenovali Mojžíš přítelem.
  
  
  "Vzal jsem tě s sebou proto, že je to vaše území, Lew. Ale já vedu show. A jí chci vědět, že Carter se naučil během svých cest", - přerušil Валанте.
  
  
  Ji chytil jméno. Ji chytil jméno. Muž v křesle byl Lew Rossi.
  
  
  
  
  
  Liu Lékaři. Starý nepřítel Frank Абруза.
  
  
  Vytáhl černou knihu, Joe podal ee Валанте. "Našel jsem to u klikové skříně. To patřilo Mojžíše. Právě zde se Carter dostal jména dívek".
  
  
  "Jak jsi to dostal, Carter?"
  
  
  "Moose ztratil ego během šrotu".
  
  
  Валанте пролистал stránky. Rossi se naklonil dopředu. Ego oči za brýlemi leskly, jako nejlepší black metal. Pokud ego jméno, nebo jedno na ego alias bude nalezeno v knize, hra pro něj bude u konce. Валанте podezření by to, že jsem si uvědomil - Rossi najal Losů, aby ten zabil Абруза.
  
  
  "Prostě holčičí jména", - řekl Валанте, a Rossi, zdálo se, uvolněně. Валанте přiblížil ke stránce, na níž bylo jméno Barbara. On v hněvu popadl ji a zmačkané. "Svině". Pak se znovu podíval na mě. zbývá ověřit, Carter? "
  
  
  Ji držel ústa na zámku.
  
  
  "V poslední době byli velmi zaneprázdněni - сносили nevěstince, žaludek se zmást lidi a zabíjeli pár ... Ale ještě nemáte Losy nebo peníze, myslím."
  
  
  "Žádné peníze. U Losů ih net. Dva kolem zabitých mnou muži byli zapletení k vraždě Абруза. Oni byli v Бонэме s Мусом, když zabil dívku Brant", - řekl její Валанте.
  
  
  "Myslel jsem si to. Ale já nemůžu nechat sehnat Losů. Její nalezen získat potěšení z vymáhání dluhů krve, který mi dluží. Frank Абруз byl můj nejstarší přítel. Vrátili jsme se zpět. zde strávit nějaký čas s Lew, až půjdu do Vegas pak Mojžíš ".
  
  
  Rossi vstal, pokud stisknete klávesu doutník v koutku rta. "A budu se postarat o tobě", - ухмыльнулся to.
  
  
  Валанте, možná ne hotel na mé smrti, ale Rossi byl jistý. Jí byl jistý, že on chtěl, aby mi kulku do očí, jak jen Валанте odejde. Žádné urážky. Prostě věc, o které je třeba se starat.
  
  
  "Jste si uvědomil, co-co, ale ne všechny", - řekl její Валанте. "Jste vynechal nejdůležitější".
  
  
  "Co to je?"
  
  
  "To zpomaluje, Marco. Ti nejlepší jít, když chceš chytit Losů", - řekl Rossi.
  
  
  "Co se stalo, Rossi, strach, slyšet, co říkám? Mám tvé číslo."
  
  
  "O čem to mluvíš?" - požadoval Валанте.
  
  
  "O tom, že Frank Абруза si objednali. To není jen loupež, která Elk zařídil na Floridě. To bylo tím, že udeří na tvým příteli. Rossi натравил Losů na Абруза, a s nimi fretka, běží proti vám, a lidé, se snaží zabránit vám vědět. "
  
  
  Lew Rossi ustoupil o krok a postavil se vedle Валанте za Joe. Náhle se trefil Joe pěstí do zad. Mladý muž otevřel ústa a zalapal po dechu. Udělal krok k mé židli a natáhl ruku s гипсовой obvaz. Pak padl tváří dolů, a viděl nůž mezi ego lopatkami.
  
  
  Marco Валанте prudce se otočil. Její křičel na něj. "Ne, Валанте. Ten druhý!"
  
  
  On si uvědomil, že udělal chybu, ale bylo už pozdě. Muž na den, chlapec Rossi, střílel do něj a ego, tělo дернулось od pádu kuličky. Valante tvrdošíjně odmítal klesat. On dělal kompletní ukazatelů, vytáhl zbraň, a se setkal s mužem, který воткнул emu kulku v zádech.
  
  
  Muž na den znovu stiskl spoušť. Ego pistoli s tlumičem, vzala zvuk slin. Brýle dostala v Валанте, jako pěst v oku. Валанте konečně začal padat, ale střílel sám. Pak padl na podlaze vedle mé židle.
  
  
  Bandit Rossi se opřel o den, jeho nohy byly daleko od sebe, jako by doufal vzít sám v ruce, a ne spadnout. On dělal svou práci. On zachránil svého šéfa. Ale to, že umírá. Výstřel Валанте dostal emu v životě. Je to pomalu vyklouzl za dveře, jako opilý, rozhodnut sednout na podlahu. Ego kolena visí dolů. Ego nohy najednou sklouzl dopředu, a on se zhroutil srazil partou.
  
  
  Lew Rossi plynule vytáhl nůž kolem zad Joe a otřel ego o srst mladého mafie. To закатил víčka Joe, aby se ujistil, že je mrtev. To pak překročil přes Joe a tlačil Marco Валанте nohou. Opět šťouchl do něj, pak se podíval na mě. "Zklamaný, Carter?"
  
  
  "Aha," řekl jsem.
  
  
  Nakonec Rossi testoval svého muže. Nevypadal zlomené srdce, když potvrdil, že стрелявший mrtvý. Kolem bylo spousta náhradníků. "Jak jsi se dozvěděl?" zeptal se mě.
  
  
  "Mnoho úlomků dopadlo dohromady. Někdo z mafie poslal Кугана zabít mě a dívka Бонэме. Nebyl to Валанте - na-hotel přimět dívku mluvit, a její - vést ego k běžet, kde zaútočit příště Абруза. Když ji našel, že u Losa byl ještě mafie. Její skládání dvě a dvě dohromady. Абруз zkazil dohodu o prodeji drog s čínskými komunisty. Jeho, domnívám se, že to bylo vaše transakce. Ale jste hotelů smrti Абруза na více důležitý důvod, než jen škodolibost. "Teď ji očekávala. "On ví, o splní vaše tajná jednání s komunisty a chystal se promluvit. Jste se báli, že budeme vědět, o co jde, a proto jste se zbavili Абруза a Kirby. A pak u nich Мередита, a já jsem musel vyřešit, než jsme něco našli. Vy, musí být zabit Мередита sami - ego vrah použil nůž."
  
  
  
  
  
  .
  
  
  "Oni mi říkají Dr., protože jsem studoval medicínu. V dřívějších dobách ji dělal mnoho rychlých operací". On vyštěkl na nůž a strčil ego za minutu: "málem Jsem tě našel v motelu. Jsi šťastný bastard, Carter".
  
  
  "Je to proto, že mám čisté srdce".
  
  
  "Tebe taky velmi zvědavý. Protože vy se nebudu opustit tento byt živý, to by také mohl říct ti оборудова všem ostatním". Opět selles na židli a znovu zapálil si doutník. "Mám dobré vztahy s těmito Číňany. Obchod s drogami bylo jen zástěrkou - záminkou pro mě setkat se s nimi. Její použil své lidi, aby proniknout do AX a předat informace komunistům. Odina kolem mých lidí na vaší základně v Karolíně dozvěděl o umístění Шейлы Brant ve splní vaše soubory. Komunisté zaplatit za mou pomoc kvalitními léky. U mě nejlepší zásobu v zemi. Pro estestvenno, mafie není обрадуется ví o mých osobních záležitostech. Абруз stahl podezřelé, a tak emu musel odejít ".
  
  
  "Jak máte v plánu vysvětlit tuto scénu Organizací? Práce, kterou jste odvedli s Joe, praktické nosí své iniciály".
  
  
  "Udělal jsi to, Carter. Jsi dobrý v manipulaci s nožem. Také jsi zabil Валанте a mého chlapce vyhrál tam. To je můj příběh, a Barbara Валанте jít ji podpořit".
  
  
  Zavolal Barbara do nemocnice a řekl, hej, co je ee otec zraněn, a hej, je lepší se rychle vrátit do bytu. On zavěsil a, selle, díval se na mě s кремневой úsměvem na jemných rtech.
  
  
  "Dal jsi mi адское čas, člověk AX. Ale teď jsi u mě."
  
  
  Její вспотел a zoufale дергал lana. Nějak jsem musel informovat Хоку to, co jsem se právě dozvěděl. Ale nechtěl jsem být v rozmezí čísel kilometrů od starého muže, když si uvědomil, že v AX pronikl mafie, zvonili na červených číňanů.
  
  
  Rossi vstal. Vytáhl kolem kapsy kapesník a sáhl mi do úst. "Barbara musí být tady minutu přes deset. Nechci, aby jste křičel nebo se podíleli na rozhovoru".
  
  
  Rivne přes dvanáct minuta běžela po chodbě a нырнула do bytu. Ona zbledla, když viděla hroznou scénu: tři těla, jedno kolem níž patřila jeho před otcem. Mnoho žen, klesl by v mdloby. To jen издавала сдавленный zvuk utrpení.
  
  
  Rossi zabouchl dveře a зажал hej ústa rukou. Oni bojovali, dokud není приставил nůž na jeho krku.
  
  
  "Já vím, že se ti to těžké, Barbara," řekl svým jemným hlasem, ale vy jste měl zachovat klid a chovat se. Závisí na tom váš život a život Jímku".
  
  
  Ona přikývla a Rossi se pustil ee. Ona vydala vzlyk kolem krku, jeho oči mě požádali, abych vysvětlil, že jsem nemohl hej dát.
  
  
  "Chci, aby jsi šel k telefonu," řekl hele Rossi.
  
  
  "Kdo jí měl zavolat?" - хрипло zeptala se.
  
  
  "Kdokoliv, pouze pokud je členem představenstva. Její doporučuji Сэла Терлицци nebo Dona Корвоне. Udělejme to Терлицци. Je to vždy hodně myslel o vás. To by se věřit všemu, co říkáte".
  
  
  Barbara фыркнула a prudce nadechl. Její oči метнулись ke mně, a on se snažil mluvit přes roubík, ale zjistil, že pouze задыхаюсь.
  
  
  "Co jsem chtěl říci, Rossi?" - zeptala se hlasem, který je najednou stahl tvrdší.
  
  
  "Ten Nick Carter se zabil tvého otce, a Joe, a co se snažím zabít ego. Všechno bude v pořádku, pokud máte jakýkoliv problém s povídáním. To bude ego přesvědčivý. Pak jsi кладешь zavěsit, aniž by žádné další podrobnosti. "
  
  
  Rossi shromáždil všechny zbraně v místnosti a vložil ego na stole. Vzal Browning Валанте, který ness. "A teď, Barbara, pokud jsi nebyl předán vzkaz, přesně tak, jak jsem ji pustí ego, tě, ji, выстрелю Cartera v tvář".
  
  
  Ego plán обретал formulář. Šéf mafie, který by bylo zavolat Barbaře, pohltí její historii. Pak toho, jak to повесит trubice, Rossi, zabije nás oba. Pak se řekne mafie, že jsem zabil dívku, než on zabije mě. To by mělo být, продумал ještě několik detailů, aby se poslední část bylo přesvědčivé, ale pointa byla jasná.
  
  
  Její zachytil pohled Barbory a zavrtěl hlavou. Její doufal, že to pochopila. Když se ukončí hovor, jsme byli oba mrtví.
  
  
  Došla až k telefonu. Rossi shell o ní. Její převalil přes židli a spadl na podlahu, se zoufale snaží prolomit jeho, aby se uvolnily ruce. Mi se to nepodařilo, ale nárazy o podlahu Rossi trhl hlavou. Když jeho pohled se odpoutal od Barbory, popadla jehlu k podkožní injekci, kterou použila předchozí večer, a вонзила její emu v rameni s celou silou.
  
  
  Náhlá bolest donutila Rossi křičet. I ji překvapilo, když viděl zařízení, co stojí u něj v ruce, jako jehly dikobraz. Rossi выругался a vytrhl ji. Dokud to dělal, dívka byla zasažena ego telefonem. Padl na zeď, a ona běžela do kuchyně a zabouchl dveře. I přes svůj vyšší, dívka si myslela, rychle. Útěk byl pro nah lepší, než se snažit zůstat a bojovat s Rossi.
  
  
  Rossi se nejistě zavrtěl hlavou. Byl tak naštvaný, že jsem si myslela, že to bude střílet na mě, jen aby se uvolnil vzduch kolem sleziny
  
  
  
  
  
  Pak jsme oba slyšeli, jak zasáhla dveře na černé schody. On si uvědomil, že emu je třeba zastavit Barbaru, jinak se celý plán rozpadne ego. On spěchal na den, kterou zavřela, otevřela její rameno a běžel do kuchyně. Ji, slyšel, jak on sestupoval po schodech.
  
  
  V kuchyni otevřel box. Barbara vtrhla do místnosti s masovou nožem. Ona celá udýchaná. "Jsem zabouchl zadní dveře a нырнула do spíže s метлами. On běžel kousek, mimmo mě," řekla, čímž mě.
  
  
  Ji vytrhl u nah nůž a uřezal lano, spojující kotníky. Ji zvedl začátku druhé pistoli s tlumičem a hnal je přes kuchyni ke schodišti.
  
  
  Rossi vyšel na ulici a skočil dovnitř, když viděl dívku. On zvedl oči, když se jí objevil na hřišti druhého patra.
  
  
  Ego brýle srazil k zemi střepy ze strany otevřený den za mnou. Můj rozešel se rukáv jeho kabátu.
  
  
  Otevřel dveře, která se zabývá vedla na ulici a skočil do nah. Do té doby, jak jsem šel dolů na úroveň ulice, zmizel za rohem domu.
  
  
  11
  
  
  Když ji vrátil do bytu, Barbara seděla na klíně vedle otce. Bolest postiženy na jeho bledém obličeji.
  
  
  "Já vím, že to bude vyžadovat od vás hodně, ale já potřebuji vaši pomoc. Její musí rychle najít Rossi," řekl jsem.
  
  
  "Co si myslíš, krejčí sakra?"
  
  
  "On se nebude vzdát své pozice a utéct. On přijde ještě jeden příběh Organizací. Například, že jste zradil svého otce a spojil se mnou."
  
  
  Ona vstala. "Musíme ho zastavit, než bude moci spojit se s nimi."
  
  
  "Přesně."
  
  
  Ona jel na malém фиате. Když jsme odcházeli z bytového domu, řekla: "U Rossi má statek na předměstí. Myslím, že to tam jít."
  
  
  Její se jí na ulici, kde se včera večer opustil арендованную auto. Stroj stále ještě bylo tam, s letenkou za nelegální parkování na čelní sklo.
  
  
  "Jedete", - objednal jsem. Její sel vedle ní, zvedl pušku, kterou kontroluje na základě AX v Jižní Karolíně.
  
  
  Dům Rossi stál na kopci. Železná brána střežící vchod a území obklopoval vysoký plot.
  
  
  "Pokud je bezva gate, spustí alarm," řekla Barbara. "Musíte zavolat do domu a požádat, aby vás přijali".
  
  
  Její vklouzl pod volant, a zaujal její místo. Pak ji jel skrze bránu, otevřel zámek a vyrazil ih. Vůz jel po dlážděné silnici, jedna část brány stále visel na kapotě. Погнутое křídlo царапало sběrnice, velký smysl nemají, jako vyřezávané soubor.
  
  
  Když jsme projížděli mimmo, na nás křičel muž v oděvu zahradníka. Začíná druhý muž běžel přes křoví s pistolí v ruce. Ji zvedl pušku jednou rukou, скрестил ruce na prsou a přilepená na mozku v okně. Jeho stiskl spoušť, a runner-runner muž se otočil směrem k rybníku.
  
  
  "Je to stroj Rossi", - křičela Barbara, což ukazuje na "cadillac" na příjezdové cestě. "Je to tady dobré."
  
  
  Její objevilo kolem auta a střílel do nádrže "кадиллака". Jeho napumpovaly další dvě kulky, pak vytáhl zapalovač AX a hodil ji v plynu, který se začal stékat přes nádrží.
  
  
  "Co děláš?" - opakované zeptala se dívka.
  
  
  "Ujistěte se, že nebude moci odejít," řekl jsem.
  
  
  Plameny взорвало karoserii кадиллака, a pak explodovala nádrž. Muž v uniformě šoféra se objevil na schodech, dolů z bytu nad garáží.
  
  
  "Nick!" - zvolala dívka, ukázal na něj.
  
  
  Ji, opřel o kapotu jeho auta, dal zbraň na místo a всадил kulku do hrudníku šoféra, zatímco on se stále snažil sehnat revolver z pod kabátce.
  
  
  Vedle mě v křídle заскулила brýle. Někdo v domě vystřelil na mě. Její, se přikrčil a běžel na druhou stranu stroje, kde je Barbara už seděla na bobku. Další zbraň likvidaci. V domě bylo nejméně dva muži.
  
  
  Držení pušky na klíně, ji, podíval se na dívku. Ona celá udýchaná, a ruměnec se vrátil k její tváři.
  
  
  "Barbara, - řekl jsem, - s vámi je vše v pořádku".
  
  
  "Takže ty jsi Nick".
  
  
  "Chci, aby jsi ustoupil z auta a krčí kruzích keřů růží", - řekl ji ahoj. "Můžete střílet na пушке?"
  
  
  "Samozřejmě ji nemůžu."
  
  
  Její zasadil hej v ruce svůj "люгер". "Střílet na doma. Ti nemusí mít nutně cíl. Prostě zastřel si. Jí chci krytí".
  
  
  Pak se její пролез přes otevřené dveře auta a otočil klíčkem. Vzal kolo, ležel na prováděné výpočty na sedadle, stiskem ruky na pedál akcelerátoru. Ní, natáhl ruku a stiskl na přenos, a stroj покатилась po cestě k přední části domu.
  
  
  Její vyjel na trávník, a aby jejich cestu přes křoví, skončil u zdi. Její прополз pod okny v rohu domu. Vzadu byl terasa a prosklená veranda. Lew Rossi gilles stylově.
  
  
  Přičemž malé kamenné lavici, ji, hodil ji na sklo. Vyběhl muž, hledá mě. Jeho čekal, já stojím zády k sténání. Konečně se odvážila vyjít na nádvoří. Když prošel mimmo mě,
  
  
  
  
  
  Jeho, vyšel ven a udeřil jeho ego zadek pušky.
  
  
  Ji, vstoupil do domu přes rozbité skleněné den a zjistil, že žena v červené šaty, сидящую v rohu. Hej to bylo za třicet, a ona byla tak vyděšená, že třes celého těla.
  
  
  "Kdo jsi, krejčí sakra?" řekla roztřeseným hlasem.
  
  
  "Její Nick Carter. Jste žena Rossi nebo ego, paní?"
  
  
  "Nám odina. Její dorazil kolem Vegas. A pokud ji někdy выберусь odsud, já se nevrátím".
  
  
  Jeho vstoupil do místnosti větší, na chodbě, se vynořil muž a zastřelil mě. Její vystřelil z brokovnice s boky a moje brýle se dostala do vázy na dlouhém stole vpravo od člověka. To отпрыгнул. Перевернув dlouhý židle, tlačil její ego, zablokovat vstup do chodby. Pak ji použil ego, jako štít.
  
  
  Muž vystřelil dvě kulky mi na rameno. Její ležel na prováděné výpočty a застонал. Její досчитал do deseti, než se kousat. Pak ji uslyšel, jak se blíží ke mně. Její počkal, až on přišel ke stolu a sklonil se nad ním, najít mé tělo. Pak ji hodil jeho puška a vyrazil revolver má kolem rukou.
  
  
  Popadl mě za vlasy, že bylo, jak být lepší. Můj vytí nebylo tak falešné, jako sténání. Její myslela, že se chystá vyrvat mi vlasy z kořene. Lezení, udeřil její ego zadek na brady. Pak ji překročil a skrze něho a šel po chodbě, уставленному dveřmi.
  
  
  "Rossi", - křičel jsem. "Jsi příliš труслив, aby vyšel?"
  
  
  Žádná odpověď.
  
  
  Její rozrazil dveře prázdné ložnice a šel dál.
  
  
  "Rossi", - křičel jsem. "Měli byste zabít člověka, zezadu, jako je Joe?"
  
  
  Ticho.
  
  
  Její zkoušel další dveře. Čajová. Žena v uniformě pokojské съежилась v koupelně.
  
  
  "Máš to tady krásné místo, Rossi", - křičel jsem. "Řeknu ti, že budu s ní dělat. Její подожгу jeho, nebudeš-li".
  
  
  On vyšel. Střelil po бельевого wc, mě praštil dveřmi, a srazil mě z nohy, a pak vyštěkl na mě.
  
  
  Nůž сверкнул, když to воткнул ego mi v krku. Její trhl, popadl ego za zápěstí oběma rukama a začal ohýbat ego ruku zpět. On spadl a zlomil, вонзив mi pěst do žeber. Pak to znovu udeřil nožem, порезав dlouhou díru v noze mé kalhoty, když jí klesla zpět.
  
  
  Sešli jsme se v chodbě, lapal po dechu. Stál na kolenou, a její - na svém, a zbraň, která ji pustil, ležel na podlaze mezi námi.
  
  
  "Zvedni to, Carter", - řekl on. "Zkus zvednout, a její отрежу ti ruku."
  
  
  Její vzali Huga před tím, jak opustit byt Barbara. Jí vložil nůž do dlaně, a když Rossi to viděl, on zvedl ruku, aby hodit svůj nůž.
  
  
  Barbara застрелила jeho. Vešla do domu a seděla na konci chodby. Zvedla люгер", dobré vzala ego oběma rukama a прострелила emu na hlavě. Ona se pomalu blížili k nám a zastavil, díval se na mrtvého muže. Nakonec se obrátila ke mně s roztroušenou výrazem a řekla: "Kód ... on porušil kodex Kočky ... svině".
  
  
  Druhý den ráno jsme se rozloučili v černé barvě. Její dlouhé vlasy byly shromážděny v cudné svazek na krku, ale na jeho bledém obličeji nebylo make-up.
  
  
  "Předpokládám, že jste teď chystáte do Las Vegas, aby se pokusili najít po Losů", - řekla.
  
  
  "Mám takový pocit, že bude čekat na mě".
  
  
  "Už jste četli noviny? Policie nemůže pochopit, co se stalo. Oni si myslí, že je nějaká válka mezi gangy".
  
  
  "Šli jsme právě včas," řekl jsem.
  
  
  "Nick, jeho by jsem, že-co na to říct".
  
  
  "Máš na mysli něco takového, možná se znovu setkáme, když se okolnosti zlepší?
  
  
  "Myslím, že mi vůbec není nutné to říkat".
  
  
  Pokoj, který Elk natočil pro Kůry v Las Vegas, byl číslem ranč, legitimní борделе, kterému vládne žena jménem Arlene Bradley. Když se dozvěděl, že jsem nechtěl zkoušet talent ee dívky, žena Bradley trávila jsem v малообставленный místnost a posadil se na вращающееся křeslo.
  
  
  "Kůra pryč odsud před časem. To není určen pro to, a našla si jiný život".
  
  
  "Pamatujete si na muže jménem Elk?"
  
  
  "On a další tři sem přišli, aby viděli Kůru. Pro estestvenno, se stala ih zpochybňovat. Ale já jsem si myslel, že to byli lidé, s nimiž hej, není třeba vázat. Jak jsem již řekl, se mi líbila. ee prvku v místě ".
  
  
  To вынула snímek kolem schránky židle a podal mi. "Vzal jsem to. Je to dívka, o níž mluvíte?"
  
  
  To bylo Sheila Brant.
  
  
  "Co potřebujete, pane Harper? Co je předmětem těchto otázek?" - zeptala se žena.
  
  
  "Cora mrtvá. Jak jste řekl, se dostal do kontaktu s nesprávným lidmi. Jen věděla, že její, jak Шейлу Brant".
  
  
  To моргнула. Novinky, zdálo se, že silně udeřili na ní. Když to opět má hovořili, její hlas byl zastřený. "Opravdu mi to říct dříve. Jí řekl, že ona se mi líbí a její vážně. Zda byl muž známý jako Los, je zodpovědný za její smrt?"
  
  
  "Ano."
  
  
  "Je to v Las Vegas. Včera večer ho viděla ego do kasina."
  
  
  "Pokud je Pěna, objeví se zde, jsi позвонишь mi do mého hotelu?"
  
  
  "Samozřejmě."
  
  
  Její lov na Losa se v noci v kasinech, klubech a hotelech
  
  
  
  
  
  ale její ego nenašel.
  
  
  Arlene Bradley mi zavolala, když ji breakfasting. "On mě kontaktoval. Můžete jít ven?"
  
  
  Ji jel pod horkým sluncem na ranči. Puls mám учащался, adrenalin зашкаливал. Moje hledání skončilo.
  
  
  "Ptali se mě, o vás, jak jste o nich. Jí řekla, že jste tady a budete se vracet. Chtějí, aby ji využila vám pasti," řekla Arlene Bradley.
  
  
  "Jste přijal nabídku?"
  
  
  Poprvé se usmála. Úsměv bylo tenké, tvrdé a low-key. "Myslím, že si myslí, že někdo kolem mého podnikání nemůže vznést námitku proti ih. Nabídli mi 10 000 dolarů, aby ji opustil tě jednoho, aby mohli tě zabít".
  
  
  "Oni musí být, našel peníze".
  
  
  "Peníze?" - řekla, a mračil se.
  
  
  "Na tom nezáleží. Řekni jim, že to uděláte. Řekněte jim, že jste dal ih pasti".
  
  
  "A místo toho jste ih chytit".
  
  
  "Budu se snažit," řekl jsem.
  
  
  Na cestě na ranč jeho motorizovaný mimmo starého města duchů. Jeli jsme k němu, a on пробирался skrz prach, až jsem zjistil, že budova, která vypadala vhodný pro toho, že ji hotel. Ji vytáhl kolem stroje pušky a dát ho na стропилах v blízkosti den.
  
  
  "Mohl jsem se jí zeptat, proč to děláte?" řekla Arlene.
  
  
  "Mám zbraň, které je dost pro ochranu zblízka. Ale oni mohou pokusit se mě zabít z dálky".
  
  
  Podívala se na безлюдную ulici. I když vzduch мерцал od savchenko, to třes. "Ideální místo pro natáčení. Stejně jako ve filmu. Jen to není fikce".
  
  
  "Máš na ranči několik koní. Řekni Лосю, že budeš mít mě na projížďku dnes není kdy. Jsi приведешь mě sem, pak убежишь s koňmi a ty mě chůze".
  
  
  "Zní to dokonale. Pro ně".
  
  
  "Chci, aby se věřit tomu. Když se znovu do kontaktu s vámi?"
  
  
  "Los jednou řekl, že přijede v poledne. Jízdní řád emu bude vyhovovat. To samé s tím, že jsem hodil tě tady bez koně."
  
  
  Po návratu na ranč, to налила mi napít a vzala svou sklenici k mému. "K úspěchu."
  
  
  "Ke zločinu", - řekl jsem.
  
  
  Usmála počátku podruhé se naše setkání. "Jsem na zachování zdání pevnosti, protože je to lepší pro firmu. Ale mohu silně vcítit do lidí. Jako Kůra. Jak se máš".
  
  
  Její nalil nám ještě jednu. "Pak se k přátelství".
  
  
  Jeli jsme v město duchů pod tímto sluncem, že moje košile je přilepená na zadní straně. Její спешился.
  
  
  "Vidíš ih, Ned?"
  
  
  "Viděl jsem отблеск slunečního světla. Oni jsou, pravděpodobně, dívají se přes dalekohled. Pojď, взлетай. Budou vedle. Oni nebudou chtít nechat ujít setkání".
  
  
  To рванулась, takže můj kůň. To nebylo v plánu. Ale nevadilo to. Elk ještě přijde. Ji, věděl, že se mohu spolehnout na to.
  
  
  Její sell na провисшую verandu jednoho kolem dávno opuštěných obchodů a выкурил cigaretu. Pak ji viděl stroj - přítel Lincoln. On se zastavil na konci ulice a je z něj vyšel muž. Velký muž. On stál a díval se na mě, a já jsem cítil, jak můj skládání dolar vymizelo.
  
  
  Můj kůň vydal hluk. Jeho, pohlédl na zvíře a viděl další kriminálník, blížící se z opačné strany. To shell, a tím vede koně. Ego nohy vzneseny prach drobnými спиралями.
  
  
  Oni měli v plánu mě chytit v křížové palbě.
  
  
  Její hodil nedopalek cigarety. Její vstal a přesunul mezi dvěma budovami. Stojí u jedné stěny kolem chaty, ji, čekal, až moje stalkery učiní krok. To není trvalo mnoho času. Los vyšel za rohem.
  
  
  "Jak se ti líbila moje holky, Harper?"
  
  
  "S párem všechno bylo v pořádku / *
  
  
  "Ale ne tak pěkně, jako Sheila? To bylo roztomilý. Je mi líto, že jsem zlomil hej krku. Jsme několikrát byli spolu. Ale velké peníze замутят hlavu ženy, narušit jeho myšlení".
  
  
  "To není грабила tě".
  
  
  Elk přistoupil lízání. "Tak kdo to udělal? Jeho dostal hej práci v domě Arlene, ale já to nikomu už vyprávět příběhy o penězích. Tak jak by mohli zmizet, jak to řekla?"
  
  
  Moje ruka свисала boku, a on se otočil tak, že Elk nemohl vidět mou ruku. Její pochodoval, rozbalil "Люгер", a Moose od charta povolení na provedení spadla.
  
  
  "Myslím, že udělal chybu, říká Arlene", - řekl jsem.
  
  
  "Vykašli Se Na To, Harper!"
  
  
  Jiný muž obešel dům a přistoupil ke mně zezadu. Stál na bobku, jeho zbraň byla zaměřena na mě. "Já jsem řekl, vykašli se na to, zelenáč".
  
  
  "Nestřílejte na něj", - křičel Los. "Chci slyšet, co to říct o peníze".
  
  
  Jeho obsazení "Люгер" a couvl k chatě. "Arlene tlumený Шейлу a získala její důvěru. Řekla mi, že jste navrhl, hej 10 000 dolarů za tuto instalaci. Je to správně, Elk, nebo ti říkala, že to byla služba pro starého přítele?"
  
  
  "Řekla, že je to laskavost".
  
  
  Ji, otočil se a skočil na otevřené okno chaty. Její narazila rameno o shnilé desky, a oni подались, vyplivne prach. Ji, slyšel, jak Elk, a jiný muž křičí na sebe navzájem. Její, vstala, rozběhla se k стропилам a natáhl se pro ulovených tam puška. Ji musel vědět, že ego bude více. Arlene se vrátil a переместила ego. To подставила mě opravdu.
  
  
  Problém spočíval v tom, že jsem si uvědomil, že to замешана, dokud Moose opět přinesl peníze. Elk řekl, že dostal Шейле práci v domě,
  
  
  
  
  
  Jednou udělali Arlene лгуньей, alespoň z důvodu opomenutí. Los jednou řekl, že on stále nenašel peníze, a to znamenalo, že nemohl nabídnout Arlene 10 tisíc dolarů. Je to dvakrát dělal to лгуньей. A ona mi dala tuto repliku o tom, jak moc se jí patřila k Шейле a ke mně. Řekla mi, že bude čekat, pokud se ji dostat ven z této pasti naživu. Asi s pistolí.
  
  
  Elk běžel na крыльцу domu. Byla to skoro buvolí kůže. On spěchal přes dveře, aniž by zastavil, a propadl přes podlahu. Ego nice byl větší, než by se mohlo vydržet shnilé desky. Ego прикололи v místnosti. To выругался a корчился, hledá mě.
  
  
  Jí přistoupil k němu a jeho ego po tváři подобраной prknem. Rána byla tak silná, že deska se rozpadla.
  
  
  Jiný muž při západu slunce v okně. Jeho obsazení do něj jehlový, ale šel rychle a minul. Její uskočil do dveří. Pokud by jiný Mojžíš není zvedl ego, můj "Люгер" stále ještě ležel by venku.
  
  
  Její klus zabočil za roh. Zbraň byl ještě na místě, ale ne ohnuté jaroslav něj. Arlene seděla mezi budovami, drží v jedné ruce otěže nervózní koně, a druhý - маузер střední hmotnosti.
  
  
  "Jdi a dostaň ji. Její se vrátila, aby ti pomoci", - řekla.
  
  
  "Ne, ty jsi se vrátil, aby se zkontrolujte, zda s chlapci, a to každoročně, vše už jde podle plánu. To není tak. Ještě stále naživu, a oni vědí pravdu. Ty krást peníze od Шейлы. Ona utekla, když zjistila, že jsou pryč. nikdy očekávala, že to máš. To ti доверяла. "
  
  
  To, střílel na automat.
  
  
  Jeho obsazení fiat v prach. Její, zvedl hlavu právě včas, aby viděl, jak satelit Mojžíš высунулся přes okna a vystřelil Arlene. Brýle bylo 45 měřidla a přerušil hej, tvář.
  
  
  Její вскрикнул a vrhl na muže, vytáhl ego přes okna. Její hit jeho ego po tváři a chytil ego za ruku s pistolí, dokud jsme se válí po zaprášené ulici. Z rohu vyjel Los. Pozvedl balvan, zvedl ego nad hlavou a přistoupil ke mně.
  
  
  Osoba pode mnou se snažil nasměrovat zbraň v požadovaném směru, ale já ji držel ego za zápěstí. Její hit jeho ego znovu. Ji, věděl, že přijde Los. V poslední chvíli ji klesla. Elk vyrábí balvan. Druhý muž seděl, a balvan zasáhl jeho ego, s hrozným zvukem, jako by nůž byl do masa. Jsem pochyboval, že ten člověk je mrtvý. Bez pochyb.
  
  
  Los vypadal sebe matoucí tímto vývojem událostí. To nevěřícně zavrtěl svou velkou hlavou. Pak přistoupil ke svému příteli. On vytrhl 45-tý ráže kolem prstů muži.
  
  
  Její дополз do "Люгера". Otočil se, jeho Losů vystřelil do hrudi. Dvakrát. Její střílel na něj potřetí, když vstal s divokými očima a шевелящимся ústa otevřená, jako hotel se něco říct.
  
  
  Konečně padl a měření v prachu. Pomalu vstal na nohy. Město duchů se zdálo téměř беззвучным, jako na hřbitově. Ona byla jediným člověkem v nen, kdo zůstal naživu. Dlouhá zájem je u konce, a moje práce byla provedena, kromě toho, že jsem řekl Хоуку o agentů na základny AX. Ale zítra se bude lišit.
  
  
  Epilog
  
  
  Ji našel u Хоука u bazénu ego klubu v zelené krajině Virginia, poblíž Washingtonu. On byl tolik potřebné opalování. Ego костлявые lokty a kolena byly podobné jako kliky dveří v barvě slonové kosti.
  
  
  "Jak proběhl úklid?" Její zeptal se.
  
  
  "Оборудова všem postaráno. Museli jsme zavřít základny v Karolíně a Denveru, ale dostali jsme kontrolu nad všemi infekce mafie. Naštěstí operace byla v rané fázi, a nebudou rozdávány žádné důležité informace. "
  
  
  "Obecně mafie neví nic o dohodě Rossi s komunisty, nebo o tom, že to byl запричастным k шпионажу pro AX. Абруз asi taky málo, co věděl. On byl prostě podezřelý. Ale podezření mohou být smrtící, když se спутались s takovými lidmi, jako Lew Rossi."
  
  
  Hawke приоткрыл jedno oko.
  
  
  "To bylo drahé a krvavý případ, Nick, ale je to naše práce, tvůj a můj. Chaotický, za které nedávají medailí".
  
  
  "Já vím," řekl jsem.
  
  
  "Jste připraveni zítra odjet do Londýna?"
  
  
  "Ano, pane."
  
  
  "Nick", - volal on, když ho odtáhla. On sel na lehátku. "Kdo disků babička, co na vás čeká v autě?"
  
  
  "Spolehlivý informátor".
  
  
  "Máte na mysli dceru Валанта?" řekl .
  
  
  * * *
  
  
  Barbara netrpělivě čekala. "Půjdeme někam a jít do postele, Nick. Zítra přijde velmi rychle." To придвинулась ke mně olizuje, když se její odcházel z klubu. "Váš šéf byl překvapený?" "Oh, samozřejmě," řekl jsem. "Je to téměř ztratil dar řeči".
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Agent - Protistrana
  
  
  
  Nick Carter.
  
  
  Agent - Protistrana
  
  
  Určeno obsluhou tajných služeb Spojených Států Amerických
  
  
  
  První kapitola.
  
  
  Sleduje nebezpečné zvěře, lovec někdy zjistí, že se nedobrovolně změnil roli se svou kořistí, a stahl obětí. Mnoho divoká zvířata mají mazaný, potřebné pro přepad, např. jaguár-vrah z Mato Grosso, který se schovává na vlastní stopě, aby se zmást a zabít loveckých psů jedním úderem spárů, vždy zabíjí poslední pes ve smečce první. A slon-ten darebák dhabi, který vyvinul odporné zvyk, aby vaše končetiny u pronásledovatelé-lidí.
  
  
  Muž, samozřejmě, nejvíce mazaný kolem všech устроителей přepadení, a to opatrně обдумал tuto skutečnost, když shell na tmavé lesní stezce. Bylo to ideální místo pro přepadení; a ji, věděl, že to bylo naplánováno přesně tak.
  
  
  Jeho shell opatrně, pomalu, číhající za každým stromem a keři na téma pohyb, poslech малейшему zvuk. Můj "Люгер", wilhelmina následoval, ležel na volání v pouzdře, ale bez vybavení. Jehlový "Hugo" ležel semiš ножнах vázaných k mému pravému предплечью, pod pláštěm, který ji nosí. Její právě prošel mimmo letmo na větvičky, když jsem slyšel zvuk za sebou. Ještě do toho, jak on se otočil, jeho si uvědomil, co to znamená - muž spadl ze stromu na zem za mnou.
  
  
  Její, obrátil se právě včas, aby vidět опускающуюся ruku s nožem v ní. Jemné ostří bylo zaměřeno výplaty přímo do mé hrudi.
  
  
  Zvednutím levé předloktí, zablokovat ho, ji, popadl muže za zápěstí. Zároveň ji pobídl, index a střední prsty pravé ruky do očí muži. Ale on přitiskl volnou ruku k переносице, právě včas, aby zachránit oči.
  
  
  Její popadl ego jiného zápěstí oběma rukama, otočil a odklon od něj, a silně zatáhla, naklonil se dopředu. Muž letěl přes rameno a dopadl na zem zády. Nůž letěl na ego ruce. Její напряг svaly na pravém předloktí, a jehlový vklouzla mi do dlaně. Než se muž stačil pohybovat z místa, sáhl jeho tenký proud стилета emu pod bradu a držel ego tam.
  
  
  "Hodně štěstí příště," řekl jí tiše.
  
  
  Její není vražen nůž, muž v bradu, jako obvykle. Ji držel ego tam, dokud ego oči se zúžily na mě.
  
  
  Náhle usmál. "Velmi dobře, N3", - řekl on.
  
  
  "Nějaké návrhy?" - zeptala jsem se, uklízení jehlový s ego krku.
  
  
  On sel a отряхнулся. "No, ji mohl zmínit, že byste měli použít větší stehna v hodu. A co vaše jehlový není problém, a za horší, než German Траппер's Companion, který jste právě vzali mě. Ale myslím, že víte všechno, v každém případě. A vy, zdá se, vyrovnat se s jejich prací, se nám, i přes co ".
  
  
  Její Huga dát zpět do pochvy. "Díky," řekl jsem.
  
  
  Její prošel první test na kurzy zvyšování kvalifikace. Mým soupeřem byl asistent instruktor aikido v akademii AX, a musel uznat, že udělal zatraceně dobrou práci, ujistěte se, že si vzpomínám, základy sebeobrany. Byli jsme na území суперсекретной školy pro agenty AX.
  
  
  "Teď dál po této cestě, až došli na křižovatku s stezku, která vede zpět do tréninkového centra," řekl mi. "Očekávejte cokoliv".
  
  
  "Vždycky jsem to rád", odpověděl jí s úsměvem.
  
  
  Opustil jí ego tam a šel po klikaté dráze. Měsíc vyklouzl z mraků, осветив po naskakuje husí kůže stříbrné světlo. Její pohybovala opatrně, připravený ke všemu. Jakmile dorazí na křižovatku, její zastavil na minutu. Její, věděl o nepřítomnosti zvukové hmyzu, a to znamenalo, že je velká pravděpodobnost, že v okolí je v sále někdo jiný. To jen začal svou cestu, vedoucí k тренировочному střed, když muž střelil přes tmy na stezku otevřeně přede mnou. Ji vytáhl svůj "люгер" a добил člověka k ego zbraně. Její нацелил "люгер" emu v hrudi a stiskl spoušť. Ozvalo klepnutí na prázdné digitální fotoaparáty.
  
  
  "Jsi mrtvý," řekl jsem. "Brýle 9 mm zásobník dolar".
  
  
  Postava v tmavém obleku se zasmála, a já jsem viděl, že na jeho tváři byl надет punčochy. Smích a toto osazení se mi víří v góly. Dokud ho stále snažil pochopit to, ji uslyšel za sebou lehké hluk. Tento muž byl jen návnadou. Ale v tomto neměl smysl. Instruktoři nikdy nepracovali v týmech proti vám, našich nočních cvičení.
  
  
  Než se ho podařilo otočit směrem k druhému muži, její pocítil náhlou ostrou bolest, взорвавшуюся u základu lebky. Jasná světla blikat na mě ve tmě. Kolena подогнулись, celé vybavení, a narazila jsem na vaší hlavě. Ji někde slyšel nízké, sténání, хрипящий zvuk, a to vycházel kolem mého vlastního hrdla.
  
  
  Její uslyšel hlas. - "To je on?"
  
  
  "Ano, je to on," řekl jiný muž s nějakým zaměřením.
  
  
  Ji s bolestí otevřel oči a uviděl dvě temné postavy, плывущие ve tmě. Oba
  
  
  nosit чулочные masky. Její stačil zeptat. - "Co to je?"
  
  
  "Skutečný život, mister Carter," řekl ten s přízvukem. "Není školní hry, jak jste si mysleli".
  
  
  Její systém je podělal skrz zamlžené bolestí oči vidět obrysy tváře pro чулками, ale bylo příliš tma, aby se něco rozeznat. V každém případě, není nutná žádná brilantní závěry, aby zjistili, že to není instruktoři výcvikové akademie. Je to jen pokusil se odhadnout, jak se dostali na území, když jeden kolem nich udeřil mne nohou v bok.
  
  
  Ji, zasmál se a выругался si pod nos. Bolest bylo nesnesitelné. Muž s důrazem нацелил mi v tvář "colt " cobra" 38 Special.
  
  
  "Byl to jen, aby vás přesvědčit, že to není hra, mister Carter," řekl mi ten, u koho byl Colt. Jiný muž dýchal mělce a vypadal tak, jako by hotel mohl opakovat lekci.
  
  
  On strčil malý pistoli zpět za minutu a vytáhl přes sako černé obálky. Издав hrdle zvuk, hodil obálku vedle mě na zem.
  
  
  Ten, kdo byl důraz, znovu promluvil. "To je vzkaz pro své nadřízených, pan Carter. To pokud jde o nadcházející konferenci v Caracasu. Její doporučuji svým lidem přečíst ego pečlivě a vážně."
  
  
  Moje mysl přiblížení okruhem v plné bolí temnotě. Konference představovala setkání mezi americkým viceprezidentem a prezidentem Venezuely, která se zabývá měla projít v Palacio de Miraflores, v Bílém paláci, v průběhu následujících dvou týdnů. To bylo zásadní politickou událost, která měla posílit ekonomické a politické vazby mezi USA a Venezuelou.
  
  
  Její hotel je klást otázky, aby oni mluvili trochu víc. Ale oni dokončili rozhovor. Ten, kdo kopali mě dříve, chystal se dát mi poslední rána, dříve, než oni jsou pryč. Ego potíž byla v tom, že je to příliš miloval svou práci. Tentokrát to udělal jeho těžké boty se mi v hlavě. Její popadl ego na nohy a smál se otočil. Její slyšet praskání kostí, a on zařval, ztratil rovnováhu a tvrdě dolů na svého společníka. Jiný muž отпрянул, a oba klesly.
  
  
  "Blázen!" - vykřikl muž s кольтом, se snaží dostat se na nohy, snaží se cíl.
  
  
  Do té doby jí byl na nohou, a nějakým způsobem, to se ukázalo být mezi mnou a pistolí, že mě устраивало. On mě praštil velkým pěstí do obličeje, ale já пригнулся, a to отлетел od mé čelisti. Muž s pistolí, vyskočil a utekl do stínů. Její hit jiného muže, rozbíjet pěstí ego na výšku. On spadl na záda, a já jsem spěchal na něj shora, ale on zasadil nohu dolů mi v životě, a tlačil. Její letěl, a do té doby, kdy ji znovu postavil na nohy, on se odplížil do křoví.
  
  
  Ale on neměl v úmyslu zapomenout, jak emu líbilo kopat mě, a to mi dalo energii, o níž se jí nikdy ani podezření. Jí dovolil стилету spadnout se mi v ruce a vrhl ego emu odejít. On se dostal emu v zádech, když on byl v hustém křoví. Vykřikl, popadl za záda a vrhl se vpřed, исчезнув přes zorné pole v křoví.
  
  
  Když ji přiblížil k упавшему muži, instruktor vyšel na stíny za mnou. "Hej, - vykřikl, - co se tady děje?"
  
  
  On se blížil k místu, kde ji držel a viděl jehlový, vystupující po celé točí banditu. On řekl. - "Ježíš!" "Co, krejčí sakra stalo?"
  
  
  Její sundal masku punčochy s muži a viděl, že je mrtvý. Tvář byla úplně cizí. "U nás byli hosté", - řekl jsem. "Jeden odešel".
  
  
  "Ty jsi zabil toho?" Vypadal trochu špatně.
  
  
  Instruktoři AX - odborníci na sebeobranu, ale většina kolem nich tráví hodně času v terénu. Oni приучают nás lenošit, ale nikdy dělat špinavou práci.
  
  
  "Zdá se, že jsem to udělal", - řekl jsem, že jde mimmo specialista na karate s отвисшей čelistí, vyzvednout obálku, která moji útočníci nechali se mnou. Ji otevřel ego a sotva mohl přečíst zprávu ve slabém měsíčním světle.
  
  
  Na nadcházející konferenci v Caracasu, vláda USA a zejména разведывательная síť AX bude podrobena kruté ponížení a затруднению. Je to otevřená výzva pro AX: komu, jakou podobu bude mít ponížení a jak to bude realizována, a také zabránit ego, pokud můžete. Když prohrajete, svět bude vidět neefektivnost AX a neefektivnost vlády Spojených Států ve světových záležitostech.
  
  
  Podepsána jen "Spoilery". Celou zprávu, včetně podpisu, bylo склеено na výstřižků z časopisů.
  
  
  Бледнолицый instruktor karate přišel ke mně косясь na mrtvého muže. Když promluvil, jeho hlas byl chladný. "To opustili tito lidé?"
  
  
  "Ve skutečnosti," řekl jsem.
  
  
  "Mohu ji vidět, prosím?" zeptal se hlasem instruktora.
  
  
  "Obávám se, že ne," odpověděl jsem.
  
  
  Ego tvář naplnilo hněvem. "A teď poslouchej, Carter. Tento nepříjemný incident se odehrál v areálu školy, co chceš dělat. "
  
  
  Ji strčil papír za minutu saka. "David Hok obdrží úplnou zprávu".
  
  
  Vše v AX respektovali Хоуку, dokonce i šéf této osoby ve školícím centru. Její podezření, že instruktor возмущал skutečnost, že jsem отчитывалась přímo před Hawke. Když to bylo mimmo ním, vyzvednout jehlový, se mi zdálo, že on chystal se mě zastavit.
  
  
  "Co myslíš, že můžeš, jsi vzít mám tento papír?" - zeptal se jí s саркастической úšklebkem.
  
  
  Zaváhal minutu. Ji, věděl, že je to velmi hotely přijmout hovor, ale on věděl o mém ranku. Tento jediný fakt děsí se ho i přes jeho černý pás v karate.
  
  
  On ustoupil stranou a její досталь, jehlový. Její očistil čepel na zádech mrtvého muže a vrátil ego pochvy. "Můžete přinést tělo do tréninkového centra, - řekl jsem, - ale nechte ego tam, dokud neuslyšíte objednávky od Хоука. A nic odstranit, na ego kapes".
  
  
  Instruktor jen se soustředěně díval se na mě, na jeho tváři bylo napsáno rozhořčení.
  
  
  "A dokud je cvičení u konce," řekl jsem. "Dnes už navždy ukrýt ve stínu".
  
  
  Ji odvrátil a šel zpátky k budovám. Potřeboval jsem okamžitě zavolat Хоуку.
  
  
  * * *
  
  
  O pár dní později Hawk a její seděli za dlouhým stolem pro jednání kolem červeného dřeva v sídle společnosti AX s hlavou CIA, šéf národní Agentury pro bezpečnost, šéfem tajné služby a ředitelem bezpečnostní policie Venezuely. Hawke se zeptal těchto lidí s námi setkat, protože ih agentury zamýšleli zajistit bezpečnost Каракасской konferencí.
  
  
  Hawke byl v čele svého křesla a mluvil skrz obrovskou malej doutník. "U všech máte kopii zprávy, pánové," - řekl. "Pokud někdo kolem vás bude chtít ještě jednou prozkoumat originál, to mám tady." Ego худощавое tělo se zdálo наэлектризованным energie, a jeho pevné ledové oči se dívali nevhodné veselý obličej zemědělce v Connecticutu. Jeho si všiml, stejně jako mnohokrát předtím, že když Jestřáb říkal, lidé pozorně poslouchali, a dokonce i tito slavní lidé.
  
  
  "Žádné informace o tom, kdo to napsal?" - zeptal se šéf CIA. Byl to vysoký рыжеволосый muž s пронзительными modrýma očima a chování pětihvězdičkového generála.
  
  
  "Dovoluji N3-li odpovědět na tuto vývrtku", - řekl Hawk, vrazil doutník v ústech.
  
  
  Ji, položil ruce před sebou na stole. Její nevydržím tyto byrokratické shromáždění, zvláště když musím odpovídat na spoustu otázek průzkumu.
  
  
  "Je nemožné sledovat materiály, které byly použity pro samotné zprávy," řekl jsem. "Zkontrolovali jsme, papír, obálky, výstřižky a lepidlo, a to všechny obvyklé věci, které by si mohli koupit v každém kolem tisíce obchodů v této oblasti".
  
  
  "A jak o samotných mužů?" - netrpělivě zeptal se šéf tajné služby. Byl коренастым a светловолосым, s šedými pruhy na spáncích. Vypadal velmi nervózní.
  
  
  "Muž, který ji zabil, se ukázal jako prodavač bot ve velkém obchodním domě tady ve Washingtonu. Žádné stop. U něj žádné záznamy nám v jednom kolem našich oddělení nebo na policii. A vše, co mohu říct o ego sebe v tom, že je to vysoký chlap s evropským přízvukem ".
  
  
  "Rus?" - zeptal se agent NSA. Byl to starší muž s bílými vlasy a dlouhým vyčnívající bradou. Maloval v poznámkovém bloku před sebou, ale upřeně se podíval na můj obličej.
  
  
  "Nemůžu říct jistě," řekl jsem. "Možná to byla balkánská důraz. A, samozřejmě, to může být falešný".
  
  
  Венесуэлец ťukal prsty do stolu. Byl to velký muž s olivovým obličejem a tmavými zelenými obočím. On byl tím člověkem, který úspěšně фробель vláda Venezuely během série pokusů o převrat před časem, a teď je to, zdá se, že strach. "Pak nemáme žádnou představu, kdo stojí za touto zprávou" - pomalu pronesl to se silným důrazem.
  
  
  "Obávám se, že je současná situace", - přiznal Hawke. "Dokonce jsem podpis pro nás nic neznamená."
  
  
  "Kdyby to záleží na mě, to bych stahl starat o tom," - řekl šéf NSA. "Všechno je to pravděpodobně druh tomboly".
  
  
  "Nebo jsou prostě někteří lidé, затаившие zlobu na AX", - řekl šéf tajné služby. "Amatéři, s nimiž se snadno manipuluje, pokud se objeví v Caracasu".
  
  
  "Myslím, že rusové nebo červené číňané plnili úkoly tímto způsobem," pomalu pronesl muž CIA. "Ale pak je téměř nemožné odhadnout, jak KGB a L5 se chovat v té či oné situaci."
  
  
  "Tvrdý a studený faktem zůstává", - řekl Jestřáb, - "že existuje hrozba konferencí. V poznámce se říká o pokoření a trapnosti, a to nejen o срывах. A to konkrétně určena AX. pána? "
  
  
  Následovalo krátké ticho. Konečně, šéf CIA znovu promluvil. "Vaši lidé se díly dostanou tam, kde se očekává útok, řekl, aby blokovat ih палачей svými". Pohlédl na mě
  
  
  "Ve skutečnosti", - řekl Hawk, opřela se o opěradlo své židle a pohledem židle. "Takže, pokud AX by měl být na této konferenci, je možné, že někdo plánuje zabít našeho viceprezidenta nebo prezidenta Venezuely, nebo obojí".
  
  
  Za stolem кипела mluvit. Šéf tajné služby temně podíval se na Хоука. "Nechápu, jak můžeme udělat tento závěr na dokumenty, David", - řekl on. "Myslím, že přeháníte její význam".
  
  
  Zaměstnanec NSA vstal ze židle a stahl расхаживать sem a tam v blízkosti dlouhého židle, сцепив ruce za zády. Bylo to podobné jako na britského plukovníka ve výslužbě, kráčející po místnosti. "Myslím, že my všichni patříme k tomuto příliš vážně", - prohlásil to. "Zatraceně poznámka může být obyčejný podvod".
  
  
  Zatím fretka ji záměrně mlčí. Hok hotel slyšet názor každého, než jsme se abychom velmi jasně definovali základní na své. Ale teď to, že si myslel, že je čas, aby mi něco říci.
  
  
  "Je to příliš dobře naplánované pro vtipy," řekl jí tiše. "Pamatujete si, těmto lidem se podařilo získat přístup do tréninkového centra AX. A oni věděli, že moje jméno a podařilo se jim najít mě tam. Ten s přízvukem, který mi dal poznámku, řekl přesně to: nabízím vašim lidem přečíst si to pozorně a vážně. "Já jsem se rozhlédl kolem židle. "Nebylo to vypadalo, jako by žertoval".
  
  
  "Kdyby ji nezabil člověka v takové situaci, ji bych taky hotel interpretovat všechny to docela vážně," - едко řekl důstojník Tajné služby.
  
  
  Nemohl jsem si dovolit jít na sebe. "Odina kolem mužů držel zaměřený na mě revolver a druhou se bil se mnou", - chladno, " řekl jsem. "Kdyby jsi tam byl, ty bych určitě bral vážně. Její použil svůj nůž, protože jsem musel zastavit člověka, a ne proto, že miluji zabít".
  
  
  Šéf tajné služby jen zvedl obočí a blahosklonně se na mě usmál. "Žádná kritika vašeho úsudku není určena vám, mister Carter. Jen se snažím poukázat, že tajné služby pravidelně dostávají tyto záznamy. My prostě nemůžeme dovolit vnímat ih všechno vážně."
  
  
  Венесуэлец прочистил krku. "To je pravda. Ale tento se mi zdá ostatním. A tam, kde existuje nějaká možnost o atentát na život svého prezidenta, nemohu riskovat. Její našli zdvojnásobit stráže v Paláci Miraflores během konference. A protože svého vice-prezidenta taky může hrozit nebezpečí, jeho vřele doporučuji přijmout další opatření ".
  
  
  "Právě jsem mluvil s vice-prezidentem", - řekl šéf CIA. "Ego" - to je naprosto netrápí. Jeho řekl, že emu je, že všechny čtyři agentury budou stále mít tam lidi, a on věří, že to je dost".
  
  
  Hawk znovu se podíval na zaměstnance tajné služby, který přitiskl vázaná ruce k ústům. I přes své cynické poznámky, on, zřejmě si vědom, že nese hlavní odpovědnost za život a osobní pohodu vice-prezidenta.
  
  
  "Co myslíš?" - zeptal ego Hawke.
  
  
  To je vážně podíval se na Хоука. "No, ji měl přiznat, že mluvíme tady o životech vedení konferenční místnost, alespoň potenciálně. Její najdu další lidi na výlet do Caracas, aby se vešly bezpečnosti ve Venezuele".
  
  
  "Dobře," řekl Hawk, žvýká doutník. Přejel rukou po седым vlasy, pak vytáhl doutník iso rta. "Co se týče AX, u nás obvykle nebylo by agent v této zemi se na schůzku. Ale protože AX byl speciálně zmíněna v poznámce, její vysílání svého hlavního člověka - Nick Carter - na konferenci". On zamával mi rukou. "Vice-prezident se domnívá, že by bylo hezké, kdyby ji doprovázel ego, tak ji taky půjdu".
  
  
  Šéf CIA přeložil pohled se mě na Хоука. "My se postaráme o přijetí oběma".
  
  
  Muž NSA pomalu zavrtěl hlavou. "Stále si myslím, že cestujete do honit za divokými гусями", - řekl sarkasticky on.
  
  
  "Může být, a tak", - přiznal Hawke. "A samozřejmě, je tu třetí možnost". Udělal pauzu, se těší očekáváním. "Past", - pokračoval, сунув studené doutník zpět do úst. "V poznámce se uvádí, že ponížit bude přesně AX. A to vše - venkovní volání AX. Může být, že někdo chce, aby N3 nebo ji tam byl na nějakým skryté motivy".
  
  
  "Pak proč jít?" - namítal agent NSA. "Myslím, že je to to, že budeš šťastný, že sedět na jiném místě".
  
  
  Hawke žvýkal doutník. "Kromě toho, že já to tak není, - řekl on. "Nelíbí se mi nápad strkat hlavu do písku a doufat, že hrozba zmizí, nebo že někdo jiný se postará оборудова vším pro nás".
  
  
  "Uvítáme vaší přítomnosti, pane Jestřáb", - řekl venezuelský úředník.
  
  
  Muž CIA upřel na mě svůj chytrý a vážný pohled. "Doufám, že vaše cesta proběhne bez komplikací," - řekl.
  
  
  Ji, usmál emu. "Věřte tomu nebo ne, je to taky v to doufám".
  
  
  Druhá kapitola.
  
  
  V Caracasu byla Vášnivá neděli, a celé město se shromáždilo na festival. Byly barvy zápasy, průvody s barevnými plováky a vše ve výrazných regionálních kostýmech, koncerty a výstavy
  
  
  a tanec na veřejných prostranstvích. Caracas развлекался se svými vlasy. A přesto to nebylo něco jasné, šílený карнавальное nálada, která zůstala se mnou, když ji usadil ve svém pokoji v hotelu El Conde, pouhých šest dní před konferencí. Bylo to studené, děsivé pocit silného větru, dušnost úzkými dlážděnými uličkami staré části města. Nemohl jsem se zbavit hrůzný pocit, že město se snaží říct něco, že vítězství se skrývá od náhodného pozorovatele. Něco zlověstného.
  
  
  Jestřáb odletěl dříve a již byl ve městě. To si mysleli, že jsme lepší cestovat samostatně a zůstali v různých hotelech.
  
  
  Ji musel kontaktovat Hawke v malé restauraci v blízkosti kanceláře American Express v devět hodin. To mi dalo několik hodin o samotě s sebou, tak jsem šel do kiosku na rohu a koupil si noviny a leták pro býčí zápasy. Ji vzal papír s sebou do nejbližší kavárny na chodníku, ale kvůli větru ji rozhodl sedět uvnitř. Její objednal Кампари a vypil ji, dokud je četl všechny příběhy o konferencích, hádat, zda bude toto fórum skutečnými titulky, než to všechno skončí.
  
  
  Když skončil s novinami, jeho zkoumal novinky corrida. Vždycky jsem miloval dobrý zápasy. Když jste zapojeni do zabíjení a snaží se být zabit, a můžete hrát se smrtí násilnou smrtí - býčí zápasy způsobuje zvláštní kouzlo. Můžete chodit, platit peníze a vzít v барреру - v přední řadě. A víte, že na аренее bude smrt, může, dokonce i smrt člověka. Ale bez ohledu na to, ohromí, zda smrt býka nebo osoba, víte, že - alespoň pro tentokrát - necháte naživu. Bez ohledu na to, kdo zemře, tam není zabijí vás nebo soupeře. Takže sedíte na svém cpc místě a vnímat vše s pocitem отстраненности, které, jak víte, bude muset vzdát, jakmile se vrátíte do světa mimo arény. Ale během představení se můžete opravdu vychutnat smrtí, arogantní a отчужденно od smrti, преследующей vás na ulicích.
  
  
  Dokud ji četl noviny o корриде, ji, podíval a všiml si muže, наблюдающего za mnou.
  
  
  Její rychle se podíval na noviny. Její ne hotel, aby muž věděl, že jeho ego viděl. Jeho pozdní pohled na stránku a отпил "Кампари" tím, že sleduje muž koutkem oka. Seděl za stolkem venku, díval se na mě přes okno. Nikdy ji předtím neviděl, ego jednotlivce, ale přišlo mi, že ego celkové postavě bylo to jako na muže s pistolí, který zaútočil na mne a tréninkového centra. To může být ten samý muž.
  
  
  Ale v Caracasu, pravděpodobně, tam jsou tisíce lidí, podobných této. Její zachytil pohyb a znovu zvedl oči. Muž házel několik монетт na židli, když jde pryč. Vstal, opět velmi rychle se na mě podíval.
  
  
  Pak toho, jak muž odešel, ji hodil монетт na židli, strčil papír pod myš a šel za ním. Do té doby, jak jsem se dostal do ulice, intenzivní pohyb vypnutí emu zorné pole. Když se pohyb zastaví, to je nikde být viděn.
  
  
  Později, v restauraci, v kanceláři American Express, ji řekl Хоуку o incidentu. Jako obvykle, žvýkal dlouhý doutník. Jestřáb - opravdový vlastenec, ale když má legitimní šanci sehnat dobrý kubánský doutník, to opravdu nemůže vzdát nah.
  
  
  "Velmi zajímavé", - řekl zamyšleně, palba na mé straně kroužek kouře. "Samozřejmě, že to nic nemusí znamenat, ale myslím, že se nám lépe jednat s maximální opatrností".
  
  
  "Vy jste byli v Bílém paláci, pane?" Její zeptal se.
  
  
  "Já jsem přišel dnes dřív. Tam je spousta lidí, Nick, ale tam je velmi málo organizací. Lidé kolem bezpečnostní služby, zdá se, více nadšeni festivalem, než konference. Mám špatný pocit".
  
  
  "Mám takový pocit, že jsem dokonce šel tam," - přiznal jsem se.
  
  
  "Chci, aby jsi zítra šel do paláce a dlouho, nenápadně осмотрелся. Máš pikantní vůně na potíže. Používej ego, a доложи mi sem zítra, ne když".
  
  
  Její zeptal se. - "Když přijde náš viceprezident s jeho doprovod?"
  
  
  "Zítra pozdě večer. Naše parní na tajné služby budou s ním. Šéf chtěl přijít sám, ale on musel jet na Havaj s prezidentem".
  
  
  "Co plánoval vice-prezident?"
  
  
  "Bude trvat několik dní stráveném prohlídkou města Caracasu a ego okolí s prezidentem a dalšími představiteli. Také budou organizovány akce, rauty a soukromé rozhovory s prezidentem Venezuely. Pak na konferenci se budou konat otevřené jednání s administrativou prezidenta Venezuely. Tisk samozřejmě bude. Konference bude mít ranní a denní zasedání. Ji hotel by, aby to bylo kratší.
  
  
  Hawke strávil ruku na svým седым vlasy a уставился na šálek hustého kávu, kterou si objednal dříve. Seděli jsme v malé budce u okna. V malé restauraci bylo hodně lidí, a kolem nás zvítězil konverzace ve španělštině.
  
  
  "Když vice-prezidentem poprvé, objeví se zde na veřejnosti? "-
  
  
  zeptal se jí.
  
  
  Hawke setřásl popel z doutníku a podíval se na temné úzké uličky. "Zítra večer má naplánováno slavnostní večeře v ego počest nd Palacio de Miraflores. Pak večeře bude tanec".
  
  
  "Já bych hotel přítomen na mysli, pane," řekl jsem.
  
  
  "Už mám pozvání pro nás", - řekl Hawk, žvýká doutník. "Ve skutečnosti, máme povolení na vstup do všech aktivit, které jsou naplánovány pro vice-prezidenta. Nemyslím si, že musíme využívat všechny kolem nich, protože hrozba se samotné konference, a protože kluci na Tajné služby by na ně nepřetržitě, přivázané k obzvláště bohaté na vice-prezidenta. Ale musíme být tam na prvním, pokud jde o akci, pokud jen bude muset osobně setkat s pracovníky Tajné služby ".
  
  
  "Půjdeme samostatně?"
  
  
  "Ano. Vše, kromě bezpečnostních pracovníků, lidé si budou myslet, že jsme členové velvyslanectví tady v Caracasu. Vice-prezident ví naše krytí a bude подыгрывать emu".
  
  
  Ji viděl trápí vrásky kolem básně očí Хоука. "Víte, - řekl jsem, - to je docela možné, že autoři tohoto varování není v plánu nic víc špatného, než demonstraci před Bílým palácem".
  
  
  "Nebo možná, je to jen velký vtip, když někdo sedí a směje se nad námi v rukávu".
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. - "Může být." Ale bych nevěřil, to nás na chvíli.
  
  
  "Ty se snažíš se mě utěšit, Nick. Ní, musí být stárnu".
  
  
  Ji, zasmál se. "Já jen chci, aby jste uvolněná, pane".
  
  
  Hawke se opět vytáhl doutník iso rta a hodil ji do malé пепельницу. "Jsem jen hotel by se zbavit příšerné tušení, že se stane něco smrtící a застало by nás překvapit".
  
  
  On se znovu podíval na židli. Jeho hotel se něco říct, aby zvednout náladu, ale nemohl nic vymyslet. Tento pocit se dotkl i mě.
  
  
  Na druhý den brzy ráno ji vzal taxi do Palacio de Miraflores. Bylo to obrovské budovy, například, na tisíc místností. Konference měla konat ve Velké čekárně. Recepce, večeře a večery se budou konat v банкетном sále a velkém sále.
  
  
  Její odhalil své pověření u hlavního vchodu, a bez práce mohl vejít. Ve delle, že to bylo příliš jednoduché. Дежурная venezuelan policie, zdálo se, že příliš těžké potěšit. Palác byl uzavřen pro diváky na konferenci, ale uvnitř to bylo plno lidí, u nichž byly speciální přeskočí, nebo nějakým způsobem byly spojeny s konferencí.
  
  
  Uvnitř byl skutečný pořádek. Jí byl ohromen. Oni dokonce opustil дежурных průvodců, které vám oficiálním návštěvníkům orientovat. Když ji stál a díval se na velký olejový хольст's neznámé latinskoamerické umělce, přišel ke mně průvodce.
  
  
  "Perdóneme, pane. Siento molstarle.
  
  
  "Všechno je v pořádku", odpověděl jí ve španělštině. "Nemusíte mi мешаете".
  
  
  "Já jen chci poukázat, že se dál po chodbě v jídelně Picasso", - usmál se muž. Na nen bylo šedá tvar a čepici, co mi připomnělo latinské verzi Jestřáb.
  
  
  "Díky," řekl jsem. "Určitě neuvidím ego před odjezdem. Přece není policie využila štábu v paláci?"
  
  
  "Ano", - řekl on. "Ve státních bytech. Jděte výplaty přímo na této chodbě, a přijdeš na to."
  
  
  Její poděkoval ego a šel do velké místnosti, která se zabývá používán jako velitelství bezpečnosti. Atmosféra byla hektické, ale pokud je to možné, neformální. Volal telefony, úředníci vedli vážné rozhovory, ale ostatní muži žertovali, smáli se a mluvili o festivalu, nebo корриде v neděli. Zdálo se, že vznikl velký zmatek. Brzy čekali vice-prezidenta, a stráže se snažili dát dohromady skupinu na cestu na letiště.
  
  
  Ji, mluvil jsem s pár známými zaměstnanců CIA, ale zdá se, že ukazuje malý zájem o konferenci. Odina kolem nich pět minuta vyprávěl mi o танцоре, koho on se setkal v noci. Nikdo nevěřil v ohrožení. Jeho vyšla, přes místnosti a šel na zámek, při pohledu na tváře. Já nevím, kde ji čekal, tak se podívejte - možná, že člověk, který se díval za mnou v restauraci, já nevím. Ale také jsem se snažil zhodnotit situaci, získat představu o paláci a ego zabezpečení, jako to dělal Hawke. Bohužel, moje dojmy nebyly nejlepší. Zdálo se mi, že sedím na tuhost dojde, která se zabývá měla explodovat, když všichni nejmíň čekali. To byl nepříjemný pocit.
  
  
  Když ji pryč, jeden přes agentů CIA chytil mě.
  
  
  "Bezpečnostní policie Venezuely zatkla skupinu radikálů, a oni budou mít ih v komorách, dokud to neskončí," řekl mi. "Ne nic kolem Washingtonu, žádný stop přivítají na své útočníky. Na všech frontách, vše vypadá klidně. Problém je v tom, že vice-prezident vnímá poznámku vážně.
  
  
  Ji, podíval se na něj. "No, co mohu myslet, je na to jeden důvod."
  
  
  "Jak nechtěl?"
  
  
  "Jsme profesionálové", - ostře řekl jsem. Ji, otočil se a šel pryč od něj, než to stačil říct další slovo. Nové inteligentní chlapci s fuzzy stran, který nyní нанимало CIA, je mi velmi впечатляли.
  
  
  Vice-prezident přijel později bez nehod. Ulice na cestě do hotelu, kde se zastavil on a ego vznik, rojili встречающими, размахивающими americkými a venezuelské vlajky. Jeho byl v hotelu, chcete-li pozorovat, že se blíží, a to bylo hlučné. Šéf tajné služby dodržel slib, že se o další lidi. Ego agenti byli všude. Alespoň se zdálo, že vážně se chovali ke své práci.
  
  
  Večer ji oblékl smoking a jel taxíkem zpět do Palacio de Miraflores. Bylo to jako noc udělení Oscara v Hollywoodu. Ulice byly přeplněné lidmi, pohyb byl nemožný. Její prošel poslední nejdelší čtvrtletí do paláce. Tentokrát hlavní vchod zablokovala zaměstnanci bezpečnostní služby. Uvnitř, v místnosti pro setkání s vysokými stropy, vice-prezident stál obklopen několika volených zástupců tisku.
  
  
  Vice-prezident, vysoký muž, a on se tyčil nad většinou ostatních ego lidí. Byl to stříbro-vlasy ušlechtilý muž, tichý a diskrétní. Ego je hlas slyšeli pouze nejbližších lidí, když odpovídal na otázky novinářů. Vedle ní seděla ego hezká темноволосая žena v струящемся dlouhé modré šaty. Znovu zjistil, že studuju lidí, ale nic podezřelého neviděl. Její začal se ptát, ne zda byla práva šéf NSA. Může být, jsme se Hawke příliš vážně chovali ke všemu. Může být, muž v restauraci byl jen венесуэльцем, který prostě rád пялиться na cizince. A může být, že se lidé do tréninkového centra jen snaží vyděsit mě touto pistolí. Může být.
  
  
  Banquet prošel skvěle, ale bez akce. Prezident Venezuely se objevil v plném vojenském obleku s сундуком, набитым medailí. Vice-prezident seděl na pravé straně, v čele dlouhého banketní židle. Eda byl vynikající kombinaci kontinentální a venezuelské kuchyně a vína bylo ještě lepší.
  
  
  U večeře téměř naproti mně seděla krásná mladá dívka. Ona byla nejkrásnější ženou za stolem: svěží, štíhlá, s dlouhými tmavými vlasy a nápadně tmavě modrými očima. Na ní bylo černé креповое šaty s hlubokými výstřihy, otevírá začátek dech beroucí kousky. To několikrát nechytli mého názoru při jídle, a jednou jsem se usmála. Později v sále přišla ke mně a předstírala.
  
  
  "Její Ilsa Хоффманн," řekla anglicky s lehkým přízvukem.
  
  
  To je široce usmál se na mě, a já jsem nedobrovolně si myslel, že čím více jste vidět, tím lépe to vypadalo. Kování černé šaty подчеркивало boule její plné prsa a efektivní ohýbání boky. Nemohla nosit nic pod šaty, a její stojící bradavky jasně viditelné skrz прилегающую tkaniny. To bylo výše, než ji představoval, a nohy u nah byly dlouhé a tenké.
  
  
  "Jsem rád, setkat se s tebou, Ilsa," řekl jsem. "Její Scott Mathews".
  
  
  "Její hotel není пялиться na vás v době oběda, ale vaše tvář se zdá tak povědomá. Její práci zde na velvyslanectví, Germanium. Mohl byste ji, aby vás tam vidět?"
  
  
  "Je to možné", - řekl jsem. "Já jsem pracoval na americkém velvyslanectví, nedávno převeden kolem Paříže".
  
  
  "Ach, že ji miluju Paříž!" Ona se znovu usmála. Ee oči byly dokořán a nevinná, a úsměv budil jen všechny muže, s živou krví v žilách. Ona byla neuvěřitelně krásná dívka. "Ценымногие více, než v mém rodném městě, Hamburku".
  
  
  "Já taky, dobře strávený čas v Hamburku," řekl jsem a přemýšlel o svém zaměření. To byl v podstatě německý, ale zdá se, že to bylo něco jiného. Nicméně, hrála hudba, a to není stahl ztrácet čas přemýšlením o tom. Její zeptal ff. - "Chceš si zatančit?"
  
  
  "Velmi," řekla.
  
  
  Šli jsme ven na přeplněné taneční parket. Na jednom konci velkého sálu hrála malá kapela. Lidé stáli a povídali malými skupinami a слонялись na танцполу. Ji držel Ильзу velmi blízko, a to, zdá se, není возражала. Přitiskla se svým teplým tělem k mému, a улыбалась se mi do očí. Efekt byl senzační.
  
  
  V polovině břicha písní vice-prezident a prezident Venezuely opustili sál pro soukromé rozhovory. S nimi šla skupina mužů v civilu. Její pozoroval minutu, a Ilsa si všimla.
  
  
  "Chodila jsem se svým vice-prezidentem, - řekla, - a to mi velmi líbí. To je skutečný diplomat, tak непохожий na obraz " карикатурного američana "".
  
  
  "Držet peníze, jsi emu taky líbilo", - usmál jsem se.
  
  
  "To se zdá být velmi gentleman, citlivý člověk," - vážně odpověděla.
  
  
  Hudba ustala. Stáli jsme tváří k sobě navzájem. Ji začal přát, aby měl více času pro sebe v Caracasu. Ильзе mohla být velmi příjemné rozptýlení. "No, - řekl jsem, - se mi to líbilo".
  
  
  "Ty jsi opravdu dobrý tanec, Scott, - řekla. "Máš mnoho pocitů torero.
  
  
  Ti rádi býčí zápasy? "
  
  
  "Dívám se dobře, když mohu," řekl jsem.
  
  
  Ona se usmála. - "Ach, ještě jeden oddaný коррид!" "Chystám se na корриду zítra není kdy. Carlos Nunez - můj oblíbený torero".
  
  
  "Líbí se mi El Кордобес," řekl jsem. Ji, věděl, že jeho poznámka byla výzvou, ale u mě byly věci zapotřebí více než, než sledovat býčí zápasy. Kromě toho, že jsem měl vrozenou nedůvěrou k ženám, které se tak rychle projevoval iniciativu při prvních schůzkách.
  
  
  "El Кордобес - začal druhý je můj favorit", - s nadšením řekla. Ee modré oči otevřel něco, o čem její podezření je jí hej líbil, nic méně, než ona. "Musíš jít. To je krásný býčí zápasy".
  
  
  Moje oči se setkaly s jeho. "Kde budeš sedět?"
  
  
  "V první jízdě řadě na stinné straně", - řekla. "Budu jedna".
  
  
  "Půjdu, pokud budu mít možnost," řekl jsem. "Já bych hotel vidět tě tam."
  
  
  "Já taky, hotelu bych tě vidět, Scott".
  
  
  Její chystal pozvat ji na ještě jeden tanec, když viděl, jak muž jde na бального sálu. U mě byla jen čtvrtina průzkum ego jednotlivce, ale byl jsem si téměř jistý, že to byl muž, který se díval za mnou do kavárny.
  
  
  "Odpusť mi, Ilsa", - náhle řekl jsem a šel hned za mužem.
  
  
  To již prošel širokou dveřích. Někteří lidé, stál jsem na cestě a zastavil mě. Do té doby, jak jsem vstoupil do koridoru, ho mohl vidět pouze na zadní straně hlavy člověka, který se rychle schell k hlavnímu vchodu do paláce.
  
  
  Když ji dostal tam, on už byl venku. Rychle prošel mimmo skupiny hostů u vchodu, šel mimmo stráže na schodech. Ji nikde neviděl toho muže. On zmizel. Ji, sestoupil po schodišti na úroveň země a podíval se mimmo dvě procházky páry na konci budovy. Temná postava jako jednou сворачивала za roh směrem k paláci a zahradami.
  
  
  Její spěchal dolů po cestě, a pak spěchal uprchnout, když zmizel z paměti. Její nakrátko se zastavil na místě, kde muž zabočil za roh. Další stopa vedla sténání budov, ale na ní nikdo nebyl.
  
  
  Ругаясь pod vousy, jeho běžel na pásu, dohlédněte s zahrady. Její, prošel asi dvacet yardů, když dva muži šli ve stínu přede mnou. Jeden má v ruce měl zbraň.
  
  
  "Čistá vaya tan-de-приса!" řekl ten, kdo měl zbraň. "Espere un minuto, popshot". On mi říkal, aby ego otevřeně zde.
  
  
  Je zřejmé, že to bylo pár zaměstnanců venezuelské bezpečnostní policie. Oni mě znali osobně. Ten, kdo měl zbraň, byl příliš высокомерен.
  
  
  "Pracuji v americké inteligenci", - řekl jí ve španělštině. "Viděli jste, jak sem jde muž?"
  
  
  "Americká rozvědka?" - opakovat ten, kdo měl zbraň. "Je to možné. Zvedněte ruce nad hlavu, prosím."
  
  
  "Podívejte se, na míru, vezměte si ji!" Ji řekl. "Snažím se chytit člověka, který shell na této trati. Je to klouže pryč, dokud jste se mě držet".
  
  
  "Nicméně, řekl ten, u koho byla zbraň, musím tě zkontrolovat."
  
  
  "Dobře, poslouchej, ji ukážu vám své papíry", - řekl rozzlobeně jsem.
  
  
  Jiný tiše přistoupil ke mně s mrzutý výraz obličeje. Její sáhl za svým průkazem. jakmile to přijde. On okamžitě udeřil mě pěstí do obličeje, сбив mě noha. Její nevěřícně podíval jsem se na ně dva. Ji, slyšel, že venezuelan tajná policie je docela těžké, ale to bylo směšné.
  
  
  "Ti řekli držet ruce vzhůru!" řekl člověk, který mě trefil. "Budeme se snažit vás pro identifikaci".
  
  
  Ten, kdo měl zbraň, držel revolver v blízkosti mého obličeje. "Teď budeš sedět hlasovat tak, opíraje se rukama na chodníku, dokud budeme tě čistit".
  
  
  Na mě bylo dost. Její unavený pracovat s armádou hrubých bezpečnostních pracovníků, a zejména se mi už mají dost hloupost těchto dvou policistů v civilu.
  
  
  Její hit šipka nohou na щиколотке, a kosti hlasitě prasklá. Zároveň ji popadl ego za ruku s pistolí a silně zatáhla. Je mi o to, выстрелит, zda tu zatracenou zbraň, a u všech se to stane srdeční infarkt. Ale nefungovalo to. Policajt letěl navždy se mnou a silně zasáhla tvář. Její popadl zbraň, když letělo za mimmo, a vytrhl ego má na rukou. Jiný muž spěchal na mě. Její poklesl od něj, a on dopadl na chodník. Její přiložil rukojeť své pistole na ego hlavy, a on se zhroutil vedle mě. Její poklekl v okamžiku, kdy první muž se snažil postavit na nohy. Její воткнул emu v tvář revolver, a ztuhl.
  
  
  Druhou rukou ji vytáhl svou I. D., kolem kapsy a přiložil k ego tvář, aby mohl přečíst. Začíná druhý policista se snažil si sednout, když se snaží soustředit na mě.
  
  
  Její zeptal se první. - "Čtete anglicky?"
  
  
  Podíval se na mě chvíli, lapal po dechu, pak se podíval na svého смятого společníkem. Když se znovu podíval na mě, na jeho tváři se objevil nový pokora. "Ano", - řekl on. Je to rychle se zkoumal mou kartu. "Jste s AX?"
  
  
  "Je to něco, co jsem se snažil říct, - řekl netrpělivě ihned.
  
  
  To приподнял tmavé obočí. "Zdá se, že byla provedena chyba".
  
  
  Její vstal, a to s obtížemi zvedl se na nohy. "A nyní se pojďme podívat na vaši kartu", - řekl jsem tiše. To досталь, ego a podal mi. Zatím to zkouší, on pomohl svému kamarádovi vylézt. Muž nemohl dát na pravou nohu žádná gravitace. Když si uvědomil, že má zlomený kotník, na jeho tvář se vrátil nějaká nevraživost.
  
  
  I. D. testováno. Ano, byla to tajná policie. Ji vrátil kartu spolu s pistolí druhého člověka. To ticho trvalo to.
  
  
  "Dobře," řekl jsem. "Teď jsme oba spokojeni." Její začal odcházet.
  
  
  "Budete informovat o tom?" - zeptal se muž s pistolí.
  
  
  Její povzdechl si. "Ne, pokud přestanete mluví, léčit pomalu kolem této věci na mě," řekl jsem a ukázal na revolver. Ji, otočil se a zamířil zpět k přední části paláce. Tajemný muž opět zmizel. A účast v tomto systému opravdu začínal působit mi na nervy.
  
  
  Třetí kapitola.
  
  
  Druhý den ráno ji požádal Коллинза, agent, zodpovědný tajemník za operaci CIA, kontaktovat velvyslanectví Západní Germanium, aby zjistili, jestli tam dívka jménem Ильзе Хоффманн. Byla neděle, a kancelář byla uzavřena, ale Collins osobně znal německého velvyslance a mohl zavolat domů emu.
  
  
  Velvyslanec řekl, že tam pracuje dívka jménem Ильзе Хоффманн, a dal popis, který po sobě.to je přesvědčil mě, že je to moje holka, kterou jí potkal večer předtím. Velvyslanec poslal svého zástupce na recepci a řekl emu, co může vzít s sebou ještě jednoho zaměstnance. Možná, Ilsa vyjádřila touhu cestovat, a on si ji vzal.
  
  
  Její se snažil vzpomenout si, kdo seděl vedle Ильзой na večeři. Se mi zdálo, že jsem si vzpomněl, že ji obklopovala muži středních let. Každý kolem nich mohl být na velvyslanectví. Skutečnost, že později přišla ke mně, jeden, sám o sobě pozoruhodný. Bylo pro estestvenno, že hej chtít najít další zajímavé společnosti.
  
  
  Collins se snažil spojit s tímto zaměstnancem u něj doma, ale nepřišla žádná odpověď. Ten chlap asi развлекался na svůj výstup.
  
  
  Dívka, zdá se, byla přítomná, ale není to dělalo mi to méně podezřelé. Mám ještě špatný pocit ohledně této práce. Hok dal několik doporučení CIA a venezuelské bezpečnostní policie. Nyní ochrana zdála užší, ale pocit zmizel. To taky bylo u Хоука. Předtuchy - to není moc vědecký, ale v mém delle naučíte se zaměřit na intuici. Mohou se vyvinout na sérii malých faktů, kterých je dost, aby třást vás na vědomé úrovni, ale je предчуствия, které зажгут červené svatý někde hluboko uvnitř vás. Já nevím, co to je. Jen vím, že kolikrát спасал si život podle své práce nabízí vhled.
  
  
  Může, to nic společného s dívkou, nebo i s mužem, který ji viděla v kavárně, jak je to možné, a v paláci. To může být, že něco není v souvislosti s nimi, скрывающееся hluboko ve stínu mého podvědomí. Ale dívka a záhadný muž, byly dostatečným důvodem pro mé bdělosti, předtuchu nebo nedostatku tušení.
  
  
  Její obědval v kavárně nedaleko náměstí Ибарра, v blízkosti Avenida Баральт. Dokud ji el, šel na průvod, a jeho ego je dobře viděl. Tam byli tanečníci v kostýmech, plave, na hlavách papírové-hmota na шестах a obvazy. Lidé se bavili, a začal jsem se trochu uklidníme.
  
  
  Ne když ji potkal Хока v restauraci, jak už bylo řečeno. Seděl venku na slunci, oblečený v jasně modré sportovní tričko s расстегнутым rámem pod a modrý šátek s volným uzlem. Na hlav u něj byl tmavě modrý baret, veselý ohnutá do stran. Vypadal jako stárnoucí postava Хеммингуэя. Její potlačil úsměv a selles naproti ní za stoleček.
  
  
  "Устраивайся se usaďte, Nick, a nedělejte žádné připomínky ohledně vzdálenost. Její snažím rozpustit ve slavnostní davu".
  
  
  Pod biretem stále stejný starý Jestřáb. Vytáhl jednu kolem svých dlouhých kubánských doutníků, ukousl kus z jednoho oba konce, a vyplivnout. To pak strčil si doutník do úst a pomalu se otočil, смачивая. Doutník se zdálo neslučitelné s biretem a košili. Konečně zapálil ego a začal vtažena do zářivou život. Pro něj to byl jakýsi rituál, a nikdy nepřestával udivovat mě.
  
  
  "Jste v pořádku, pane," řekl jí, i přes výtek ego.
  
  
  On upřeně se na mě podíval. "Není tak hezký, jako jsou disky черноволосая kráska, s níž jsi tančil včera večer. Jak si myslíš, že je to placené volno?"
  
  
  "Ona trval na tom," řekl jsem. "Zdálo se mi velmi zavazující".
  
  
  "Ano, to vím", - řekl on. "Máš buď tam je, nebo není". To křivě se ušklíbl.
  
  
  "Ve delle, to mě насторожила", - řekl jsem, vzpomněl. "Ověřil jsem si ji dnes ráno, ale vypadá to, že je to v pořádku".
  
  
  "Něco jiného zajímavého na recepci?" - řekl, že pilně polykání doutník. "Mám na mysli, kromě dívky?"
  
  
  Její vyprávěl emu o této osobě a o jejím setkání s bezpečnostní policií a Venezuely. "Samozřejmě, nejsem si jistý, že to byl stejný člověk," řekl jsem.
  
  
  - Nebo, pokud to bylo tak, to má nějaký vztah k ohrožení. Není nic špatného na tom, že muž chodí do stejné kavárny, a na spotřebu, že ji ve stejný den. Možná je to jen nervózní ".
  
  
  Přišel číšník, a oba jsme si objednali Pernod. Jsme obnovili náš rozhovor, až mu přinesl pití a odešel.
  
  
  "Dívka praktických mě požádala, abych s ní setkat dnes ne když na корриде," řekl jsem, když odcházel.
  
  
  Obočí Хоука приподнялись. "Ve delle?"
  
  
  "Řekla, že ona fanoušků".
  
  
  Hawke začal žvýkat doutník, jeho худощавое tvář byla ponurá, костлявое tělo склонилось nad stolem. "Co jsi řekl hej?"
  
  
  "Řekl jsem hej, co jsem se tam, pokud budu moci. Ale mám jiné myšlenky. Jí chci vrátit do paláce dnes nemá kdy, aby se každý rok, co se mohu dozvědět o mém tajemné osobě".
  
  
  "Je to osvěžující vztahy", - řekl on, snaží se usmívat. "Mám někdy dojem, že tobě je těžké nacpat práci v jejich pestrý sexuální život".
  
  
  "Je to jen klamné příběhy, které se šíří hnusné zaměstnanci KGB s cílem diskreditovat mě," - usmál jsem se.
  
  
  On se zasmál. "Ve delle, když jste беретесь za věc, kterou velmi упорны. Ale chci, abyste byli obzvláště opatrní, v tomto delle. To může být velmi nebezpečné pro vás."
  
  
  "Nějaké teorie?"
  
  
  Seděl v zadumání minutu, než začne mluvit. Teplé poledním slunci zářil na jeho šedivých vlasech a окрашивало osoba za slunečného barvy. "Nic zvláštního. Ale pokud ten člověk, který tě napadl ve výcvikovém centru, byl v KGB, a pokud to se ukázalo být tím mužem, kterého jste zde vidět dvakrát, to může znamenat, že se tón vás na něco".
  
  
  "Je-li mít štěstí, mohli by mě zabít ve škole".
  
  
  "Možná to není přišel by pro ih cílů," pomalu řekl on. Podíval se na mě. "V kolik začíná býčí zápasy?"
  
  
  "Na čtyři. To by mělo být jediná akce ve Venezuele, která začíná v čase".
  
  
  Pohlédl na své náramkové hodinky. "Máte velmi mnoho času, aby tak učinily."
  
  
  "Chcete, aby ji seznámil s dívkou na корриде?"
  
  
  "Ano, vím. Myslím, že se nám lépe zjistit, v čem je její zájem o vás. Pokud je to čistě milostný - no, užívat si, ale buď opatrný. Pokud tomu tak není, chceme o tom vědět".
  
  
  "Dobře," řekl jsem. "Je to corrida".
  
  
  "Vrať se ke mně zítra ráno. Jeho se budu dívat Picassa v Museo de Bellas Artes v deset hodin zítra.
  
  
  "Budu tam," řekl jsem.
  
  
  Pokud jste nikdy nebyli v Nuevo Circo v 15:30. v neděli během festivalu budete nikdy zjistit, jak vypadá totální chaos. Kolem слоняется tolik fanoušků, že je téměř nemožné projít z jednoho bodu do druhého, není пробиваясь skrz ně. Všude tam spekulanti prodávají vstupenky na dva-tři krát dražší než konvenční. Různí obchodníci ucpat otevřený prostor před arénou, a stovky kapsáře pilně pracují. Mi nebylo snadné najít spekulant s letenkou do temné sekci баррера, kde, podle Ильзы, ona bude sedět. Vstupenky do prvních řad není tak jednoduché sehnat během festivalu. Ale nakonec ji dostala lístek a vešel.
  
  
  Uvnitř byla atmosféra zcela jiná. Bylo stále hlučný, ale v davu vládla atmosféra tiché očekávání, není vůbec podobná na предигровое čas na utkání ve fotbale. Její našel své místo, které bylo otevřeno u arény, kde bylo vše vidět zblízka. V tomto okamžiku se ozval roh, a člověk na koni přešel arény a vzal klobouk směrem k prezidentské chaty. On byl zodpovědný úředník a dostal povolení od prezidenta arény na pokračování býčí zápasy.
  
  
  Její rozhlédl požádal v Ильзы a přes několik minutě si všiml, její, сидящую jen přes dvě sekce. Ona mě neviděla. Muž, který si pronajal polštáře, shell uličkou vedle mě, a já jsem si vzal jednu. Bez polštáře tyto kamenné tribuny, může být docela nepříjemné. Několik minutu dvě sedadla vedle mě byla prázdná, ale pak přišla dvojice angličanů a obsadila ih. Průvod torero je u konce a orchestr přestal hrát. Na scéně vládla ticho. Znovu se podíval na Ильзу, a zdálo se, že ráda mě.
  
  
  Pak se brány otevřely, a odtud s padáním letěl velký černý býk. Тореадоры stáli za překážkou a ponuré vypadal jako býk napadl štít бурладеро otevřeně před nimi, narazil do stromu a hlasitě ego rozdělil. Zvíře Ильзы, Nunes, byl jedním kolem muže, sledují dění. On byl první torero na účet.
  
  
  U anglického původu je vedle mě, všechno se zdálo v pořádku, při pohledu na počáteční вероники a родильясо s velkou červenou накидкой, protože všechno bylo tak barvitě a krásně. A tady je opravdu líbily půvabné бандерильеро. Ale je to začátek, zbledla, když býk srazil kůň пикадора a málem забодал пикадора. Núñez bojoval s býkem a ego pelerínu bylo příjemné.
  
  
  ale trochu okázalý. Nakonec šel na zabíjení a krev tekla. Na první pokus se meč dostal do kosti, a emu musel vytáhnout ff. Ale druhý pokus byl více než úspěšný - čepel šla čistě. Куадрилья Нуньеса гналась za býkem v kruhu, dokud on klesl na kolena, a matador прикончил ego dýkou u základu lebky. Pak vyšel упряжка muly a протащила заляпанную crimson sprška тушу mimmo nás, jít pryč z ringu. Do té doby anglické lady už dost. To bylo opravdu zelené, když jí odvedl manžela.
  
  
  Núñez uctíván na рингу. Byl oceněn spíše z úcty k jeho pověsti, než ego práci. On si to zaslouží za tento boj. Ego pelerínu byl docela dobrý, ale je to špatné zabil býka. Místo toho, aby se jít přes roh, co je nezbytné pro dobré zabíjení, ale vyžaduje určitou odvahu ze strany toreadora, Núñez bodl zvíře, jak se žák řezníka.
  
  
  Když křičí trochu ustoupila, ji zavolal Ильзе. Ona se otočila na zvuk mého hlasu, a jí mávali hej.
  
  
  "Tady je volné místo, pokud se chcete připojit ke mně," - křičel jsem.
  
  
  Ona se stala čekat na druhé pozvání, a hned zamířila ke mně. Na Ильзе krátká замшевая sukně a stejný gillett přes transparentní bílé halenky. Když se pohyboval, sukně otevírací její dlouhé opálená stehna.
  
  
  "Bojím se, že mého milovaného torero byl špatný den," řekla, posadila se vedle mě. Dal hej svůj polštář.
  
  
  Její křivě se usmál. - "Copak jsme mýlíme se čas od času?"
  
  
  Usmála se při revmatismu a oslepil mě. Možná, že to bude dosáhnout většího úspěchu ve své druhé býkovi ".
  
  
  "Jsem si tím jistý," řekl jsem. "Je mi líto, že jsem odešel tak rychle, včera v noci. Ale ji viděl muže, který ji znal a odjížděl".
  
  
  Ji, díval se na její tvář, čeká na reakci, ale nebylo. Jí si byl jistý, že ona taky viděla tohoto muže, a zajímalo by mě, jestli ví své. Ale pokud to udělala, ona to není ukazovala.
  
  
  "Já vím, že podnikání je důležitější komunikace", - řekla. "Pokud pouze komunikace není podnikání".
  
  
  Její usmál se. "Dobře řečeno."
  
  
  Můžete se, kdo, kdy žena chce ležet s vámi v posteli, i když se to snaží skrývat od vás. V podstatě to je to, jak ona se dívá na vás, a gesta, která se dělá rukama a tělem. Někdy to jde přes sebe, když se její rozhovor není vůbec lákavé. Ona může doporučit, abyste se ztratit nebo vysvětlit nejnovější teorie termodynamiky. Ale ee tělo, ee chemie vždy vydává ff. Ilsa i nadále mluvit o složitosti býčí zápasy, ale já jsem mohl říct, že to vybavení mě stejně silně, jako jeho. I když u nah byly skryté motivy k přání vidět mě, jeho, zjistil, že netrpělivě tady čekám tohoto večera.
  
  
  Začátek druhé toreadora, jak právě přichází, aby se dotknout svého býka, velkého krásného býka s jedním kolem nejlepší ranč. Torero byl nikdo slavný, ale on riskoval, potěšit davu.
  
  
  "Ole! Ole!" volali oni.
  
  
  "To je dobrý, řekla Ильзе.
  
  
  "Ano." Ji, viděl, jak on zpíval марипосу, nutí plášť flutter jako motýl. "Vy znáte někoho, kdo na torero?"
  
  
  "Ne osobně", - řekla. "I když se mi líbí dívat se, jak oni se chovají, nejsou můj typ, víš. V každém případě, latinskoameričtí muži obvykle se mi nelíbí".
  
  
  "Jak dlouho jste na velvyslanectví?" - zeptal jsem se a změnila téma.
  
  
  "Od mého příjezdu do Caracasu, téměř před rokem. Její myslela, že chci vidět svět".
  
  
  "A teď ne?"
  
  
  Podívala se na mě svýma modrýma očima, a pak se znovu podívala na prsten. "To může být ... osamělá dívka v cizím městě takové velikosti".
  
  
  Kdyby to nebylo zelený svatým, ji bych nikdy ego není vidět. "Jste chodili na recepce včera večer se mládenec," řekl jsem.
  
  
  "Ach, Ludwig". Ona se smála. "Je to dobrý člověk, ale má rád коллекционировать motýlů a číst dlouhé knihy o dávné historii. Dokonce si nejsem jistá, že emu rád holky".
  
  
  Vyměnili jsme si úsměvy. Její zeptal se. - "Vy pracujete pro něj?" Ji, věděl, že Илзе Хоффманн nefunguje na něm.
  
  
  Ona se na mě podíval, ale pokračoval se dívat na torero. "Ne, na Ludwig. Na muže jménem Steiner".
  
  
  Revmatismus byl správný, ale pořád jsem nebyl spokojen. "Já dobře vím Hamburg. Kde jste tam bydleli?"
  
  
  "Na severu města. Na Friedrichstrasse. V blízkosti parku".
  
  
  "Ach, ano. Ji znám terén. Jste tam žili se svými rodiči?"
  
  
  "Moji rodiče zemřeli při autonehodě, když jí bylo velmi malé, řekla.
  
  
  To taky byla pravda. Velvyslanec zmínil Коллинзу, že Ильзе Хоффманн zůstal sirotek.
  
  
  Je mi opravdu líto.
  
  
  Podíval корриду. Ji koupil u prodávajícího na dva nápoje, a Ильзе, zdá se, se mi líbilo. Núñez znovu objevil a přišel lepší, než první pokus. Měla pouze dva zápasy, a proslýchá se, že to byly nezralé telata s второразрядного ranč.
  
  
  "Proč bychom odejít teď a ne zajít někam spolu?" - navrhla ona.
  
  
  Její podíval se na její modré oči a znovu spatřil tam pozvánku. "To zní skvěle," řekl jsem.
  
  
  Měli jsme něco k pití v nedaleké kavárně, a pak ji pozval Ильзе večeři v El Hardin, na Avenida Альмеда. Pak toho, jak jsme skončili večeři, pozvala, abych se vrátila do svého bytu, aby se pít. Protože ještě stále není si uvědomil její, a protože "fascinující slib v jeho očích opravdu se mě dotkl, jsem šel.
  
  
  U nah bylo velké ubytování nedaleko od náměstí plaza Miranda. Byl zařízen ve starém španělském stylu a je zdobena krásnými starožitnostmi. Byl malý балкончик s výhledem na úzkou ulici.
  
  
  Když jsme vstoupili dovnitř, Вячеславовна se ke mně obrátila a já stojím velmi blízko, řekla: "No, hlasu, a my, Scott".
  
  
  Ee rty byly měkké a plné a dobře bylo snadné sehnat. Její snížil na malou vzdálenost, a políbil ee. Ona odpověděla teplo, jako by čekala celý den. Ona neochotně отстранилась.
  
  
  "Udělej nám něco k pití, zatímco její переодеваюсь", - řekla.
  
  
  Zmizela v ložnici. Její nalil nám pár koňaků na křišťálovou karafu, a k tomu času, jak jsem ji dokončil, vrátil se Ilsa. Na ní byl dlouhý-montáž župan, který nic odešel pro fantazii. Ona pokrývající její závěsy, pak přišla ke mně a nápoj brandy.
  
  
  Její sundal bundu, když to bylo v ložnici, a nikdy jsem se skrýt люгер a jehlový. Její pozoroval výraz její tváře, když se ih viděla. Její doufal, že to bude překvapení, a tak to bylo. Ale nemohl jsem si být jistý, že to bylo skutečně.
  
  
  "Co všechno to je, je Scott?" řekla.
  
  
  "O, pouze zbraně", - řekl nedbale jsem. "Budeme muset přijmout další opatření na ambasádě, když se děje něco jako na této konferenci".
  
  
  "Ano. Samozřejmě," - řekla.
  
  
  Její zkoumal každý detail jejího těla skrz husté tkaniny její šat. Ho zvedl svou sklenici. Její ani se snažil to, ale v tuto chvíli to je důvod, proč se zdálo důležité. Ilsa udělala napít a taky tlačil. Ní, objal ji za tenký pas a притянул k sobě. Nějak župan posílil účinek. Od mého doteku nebylo skryto nám jednoho ohýbání nebo ohybu těla. Jeho políbil ji znovu, a to vytrvale a přitulila se ke mně, zatímco moje ruce se pohybovaly po jeho těle.
  
  
  "Jo, Scott, - řekla.
  
  
  Jeho, sklonil se a pomalu rozepnul si župan, umožňuje mu bylo spadnout na zem. Seděla nehybně, díval se mi do očí. Ee tělo bylo ještě více efektní, než ji mohl představit. Ee dech se stal povrchní, její plné, kulaté prsa пошевелились. Její stáhl pouzdra a pochvy, podpatky a hodil ih na stolek v blízkosti široké pohovky za námi. Ona mi pomohla se svléknout, pak přišla na pohovku a postele na něj.
  
  
  "Pojď sem, Scott", - zašeptala ona.
  
  
  Šel jsem k ní. Leželi jsme spolu irina a vzrušující vůně ee dechový naplnil mé chřípí. Její teplé tělo bylo v mých rukou, a její sladkou chuť bolí na mých rtech. Ona vytrvale se přestěhovala ke mně, když mé ruce a rty pokrýval boule na její ňadra, ploché vzrušené bradavky. Ee ruka byla na mě a vedl mě k ní, a pak mě pohltila teplá sladkost. Její stehna качнулись ke mně a nohy uzavřely kolem mých zad. Ona vydala nízké smyslné zvuky v krku, dokud je naše vášeň prohluboval. Pak se vydal ostrý výkřik, a její měkké tělo silně задрожала, když jí explodovala uvnitř nah.
  
  
  O něco později Вячеславовна postavila se na коньяками. Její ležel uvolněně a nasytit na gauč, растянувшись v celé délce. Pokud to bylo to, co Ильзе nabízel v revmatismem na mé pochybnosti, to bylo zbytečné nadále starat se o ni.
  
  
  Nicméně, její pozorně sledoval za ní, a zároveň není сводил očí se svých zbraní na nejbližším stole. Jí dovolil Ильзе pít ee brandy před tím, jak pít svůj.
  
  
  "Vám to líbilo?" - zeptala se mě pak, jak ji upil.
  
  
  "Chlast, nebo dovolená?" Její zeptal se. To je, když ji cítil mírné závratě.
  
  
  "Zábava", - usmál se při revmatismu.
  
  
  "Byl to první třída". Když ji sell na kraj pohovky vedle ní, ji, cítil, že mé ruce se staly těžké.
  
  
  "Je mi to taky líbilo".
  
  
  Je to opravdu začal kmen. Její cítil závratě a slabost, a pro to nebyl žádný důvod. Pokud jen Ilsa není накачала mě droga.
  
  
  "Co to sakra..." - řekl jsem. Slova, jen se přiblížil.
  
  
  Ilsa nic neřekl. Je to trochu vzdálil od mě.
  
  
  Ji, podíval se na nah. Jí najednou velmi naštvaný - na nah na sebe. Její uvolněné bdělosti, a to navzdory varování Хоука a moje vlastní pochybnosti.
  
  
  "Děvka!" - řekl jí nahlas a jeho slova divně rozléhal отозвались mám v uších. Její silně udeřil ji na tvář a ona se s tlumeným povzdechem klesla na pohovku.
  
  
  Její vstal a piano zavrávoral. Její popadl své oblečení a stahl ji přetahovat. "Jaké je tvé skutečné jméno?" zeptal jsem se, když se snaží tlačítka nahoru zip na kalhotách.
  
  
  Podívala se na moje ruce, ale já jsem neměl odvahu zkusit sehnat jedním kolem nich. To otřel струйку krvi iso rta. "Jmenuji se Tanya Савич", - řekla.
  
  
  Nyní mi byly boty. Ji udělal krok ke stolu Люгер a jehlový ležel tam, a málem spadl mi na obličej.
  
  
  Ji chytil za židli, ale převracet ho, a on se zhroutil na podlahu. Její opřel o opěradlo pohovky, stát nad dívkou jménem Alice, Савич.
  
  
  "A pracujete na KGB," řekl jsem.
  
  
  "Ano. Je mi upřímně líto, že pan Carter" - tiše řekla. "Ty jsi mě rád."
  
  
  Ji, podíval se na nah a uviděl Тань. "To byl koňak, ne? Ale ty jsi sama, ego-soubor. A ji sledoval, jak za tebou, když jsi chodil za šálky. Co jsi udělala, накололась protilék dříve?"
  
  
  "To není koňak," řekla téměř bídně. "To byla rtěnka. A mám hypnotický imunitu ee токсическим účinky".
  
  
  "Fascinující...?" Ji nemohl dokončit vývrtky. Jeho, cítil, jak hrozící temnota se přehnala mě, a pak ji upustil na zem.
  
  
  Mě už neklidu zbraně. Je to jen hotel překonat temnoty a dostat celý byt. Pokud by ji byl schopen dojít do chodby, někdo mohl mi pomoci. Nějakým způsobem ji našel v sobě dost síly postavit se na nohy a klopýtal přechází na den.
  
  
  Jakmile ji přiblížil k němu, on otevřel, a tam stáli dva muži. U jednoho moc, plešatý banditu bylo šílený ухмылка. Dalším byl muž, který ji viděl v kavárně a v paláci, pravděpodobně ten, kdo držel, když mi zbraň ve výcvikové škole ve Washingtonu. Ih osoby расплылись, když droga začala působit. Vyšší na dva, ten, kdo nasbíral mě od dob Washingtona, přistoupil ke mně.
  
  
  "Zdá se, že jste trochu v sobě, pan Carter".
  
  
  Její neohrabaně замахнулся na něj. Je to snadno uhnul, a její padl na jeho squatu kamarád, který chytil mě, a na chvíli couval, a pak udeřil mě do hlavy.
  
  
  Její klesl zpět do bytu a opět přistál na podlaze. Když se malý podsaditý muž vstal navždy se mnou, popadl její ego za nohy a vytáhl ih z pod něj. On spadl na podlahu vedle mě. Její téměř neslyšel ruských ругательств. Vysoký muž se přiblížil a udeřil mne nohou v bok.
  
  
  "Nedělej mu bylo bolí", - slyšela jeho slova dívky. "Není třeba způsobit emu bolest". Hlas, zdálo se, že onen jiné na oba konce dlouhého tunelu, nebo možná přes jiný oba konce světa.
  
  
  Vysoký muž hlasitě выругался na dívku. Podsaditý muž se vyškrábal na nohy. Závratě bylo stále horší a horší. Ji snažil dostat na kolena, ale tvrdě spadl na bok. Její neustále přemýšlel o tom, že přišli mě zabít. Bylo to spiknutí s cílem vraždy hlavního agent SEKERU, a to, aby byla úspěšná. Ale ani u jednoho kolem mužů nebylo zbraní.
  
  
  "Myslíte si, že to, co budeme s ním dělat, neublíží emu?" Podsaditý ruský ošklivě se zasmál. On udeřil na mě kopl do žebra. Její застонал a spadl na záda. Ji, slyšel, jak dívka jménem Ilsa Хоффманн nebo Tanya Савич výrazný dobře zvolená slova коренастому muži. Pak hlasy затихли a oceli tlumené bzučet v uších.
  
  
  Za chvíli temnota se vrátila a tentokrát se již podařilo odcizit ji. Její náhle klesl, проваливался přes бездонное černý prostor, mé tělo se pomalu točí, když to dopadlo.
  
  
  Čtvrtá kapitola.
  
  
  Když ji probudil, její ležel na podlaze v jasně osvětlené antiseptické místnosti o ploše asi deseti metrů čtverečních. V pokoji bylo prázdné, pokud nepočítám bílé lůžek. Když se jí podíval se na ně, stropní svítidla silně светили v mé hlavě. Jeho iso všech sil se snažil sednout si, a okamžitě se cítil bolest v provedené výpočty, na tom místě, kde jsem měl nohy. Její prověřit své žebra. Bylo hrozné modřiny, ale nic není rozbité.
  
  
  Její tušení, jak oni mě sem pustili. Nejprve ji dokonce nemohl vzpomenout na události, které vedly k odpojení vědomí, ale pak se postupně vrátila na scénu s dívkou. Zatraceně chytře s ih straně подмешать ahoj, na rty a přípravku. Ale to, co řekla o svém иммунитете? A proč to teď vzpomněl si, jak její uklidňující hlas mluvil se mnou v neodolatelné черноте, její smyslný, neodolatelný hlas dal mi spát klidně? Faktem je, že jsem naprosto odpojen, a to natolik úplně, že by se cítil odpočatý, nebýt pulzující bolest v prováděné výpočty.
  
  
  S několika těžce ji vstal, přistoupil k lůžku a sell je na ee okraj, třel tvář s rukama, se snaží pročištění hlavy. Jaký lék by nás použili proti mě, jeho účinek byl dočasný, a, samozřejmě, neškodný. Z nějakého důvodu jsem nemohl pochopit, cibule hotely sehnat mě naživu a bez úhony. Může být, ještě do toho, jak to dopadlo, ji by litoval, že se nesmí mi kulku do podílu v bytě dívky.
  
  
  Jeho vzpomněl teplé tělo Thani podle mě irina. V KGB byly vždy populární sex jako zbraň. Ale to by mělo stačit na to, aby mě dostat bez nového kosmetického přípravku. Říkalo se, že rusové pracují na stovky léků a že na mnoho let dopředu Západ v této oblasti. Možná, jí byl prvním nepříteli agentem, proti kterému se uplatňují tento přípravek. Ji nechtěl zažít to průkopnické.
  
  
  Při pohledu zpět, jsem si uvědomil, нетипичного chování Thani pro běžného agent KGB.
  
  
  Byla tato snaha uchránit mě od bití muži a zmínka o... jakési hypnóze. Hypnotický imunitu, hlasování, a to je vše. Ji nikdy předtím neslyšel tento termín. Můj smysl проносился přes nejrůznější rozhodnutí a pravděpodobnosti, a je nám k ničemu přišel, a můj cíl-silně pulzoval. Mi jen podařilo zcela zmást, když ji slyšel zvuk na den.
  
  
  Automaticky napjatý. Dveře se otevřely a vstoupili dva muži, kteří se objevili v bytě Thani. U tlustý, plešatý chlap měl stejný ošklivý ухмылка. Nejvyšší klidně se na mě podíval.
  
  
  "No, - řekl vysoký, - doufám, že jsi dobře отдохнул". Rozhodně to byl hlas muže, který napadl na mě ve Washingtonu.
  
  
  Ji řekl. - "Byl jsi v matraci lidí ve Washingtonu".
  
  
  "Ano, to jsem byl já", - blahosklonně, " řekl. "Muž, kterého jste zabil, byl jen američan, který pracoval pro nás. To byl spotřební materiál".
  
  
  "A jste sledovali mě v Caracasu".
  
  
  "Samozřejmě. Nejsme hotely ztratit kontakt, než u dr. Савич se objeví šanci nalákat vás do pasti".
  
  
  "Doktor Савич?"
  
  
  "Brzy uvidíte jeho", - řekl on. "Teď vstávejte, pane Carter. Máte schůzku v naší laboratoři".
  
  
  "Laboratoř?" Její vstal a odhaduje vzdálenost a umístění každého člověka, hádání, jestli jsem si ji projít mimmo u nich na den. "Kde je?"
  
  
  Vysoký muž se usmál. "Jste stále v Caracasu. Právě jsme přivezli vás v nová agentura KGB, Carter, vytvořený speciálně pro vás".
  
  
  Podsaditý muž zavrčel. - "Mluvíte příliš mnoho!"
  
  
  Vysoký muž dokonce se podíval na něj. "Nezáleží na tom, - je zima," řekl.
  
  
  Zajímavé je, co to znamená. Pokud mají v úmyslu mě zabít, proč to ještě neudělali? Dokud pro mě to nemělo smysl.
  
  
  Její zeptal se. - "Co chceš se mnou dělat?"
  
  
  "Vy se brzy dozvíte. Šli. A není доставляйте nám žádné problémy".
  
  
  Její prošel mimmo u nich na den, a šli za mnou. Její осмотрелся na bílém chodbě, doufat, že najít dveře, podobný výstup. To byla krátká chodba s dveřmi na každém konci a pár dalších mezi. Ji, rozhodl se, že koncoví den by měly být výstupy. Byly zavřené, ale něco mi подсказывало, že no není se otevře. Za prvé, u ruských neměl u sebe klíče.
  
  
  Možná je to moje jediná šance je utéct. Tam byl žádná záruka, že budu v jakékoliv formě, zkusit to přes pět minuta. Jsme se otočily a šly k den na druhém konci chodby. To bylo pak, že ji udělal pokus.
  
  
  Najednou ji zastavil a znovu zaútočil na squatu člověk, který se těšil fyzická část mého svou moc. Její tvrdě šlápl na jeho levou nohu, a slyšet křupání a hlasitý křik bolí. Její hit jeho ego, loket na širokou tvář a cítil, jak ego nos расплющился. On dopadl na zeď vedle sebe.
  
  
  Vysoký muž выругался a popadl zbraň bundu. To досталь zbraň, a to byl podobný tomu, který se прицелил se mi v hlavě ve Washingtonu. Seznámení není mi dal pocit pohodlí. Ji chytil za ruku s pistolí, druhou rukou udeřil do jeho ego podle očí. On zablokoval ránu a rychle udeřil kolenem mi v tříslech. Když on udeřil ji, cítil strašnou bolest a silný záchvat nevolnosti. Ji, zasmál se a přišel o ruku s pistolí. Moje reakce byly pomalejší, protože vedlejší příznaky léku, a dal mu bylo zásadní výhodu.
  
  
  Její замахнулся rukou jeho krku, a on je částečně заснял jeho. Ale její досталь ego posuvné ránu адамовому apple. On zalapal po dechu a spadl na zeď. Ji, otočil se a zamířil den na konci chodby. Musel jsem skočit přes сутулую postavu squatu člověk, který se jen snaží dostat se na nohy. Její doufal, že tomuto vysokému muži potřebovat chvíli, aby se dospělo do sebe, ale moje očekávání byli trvání. Ona byla jen na půli cesty na den, kdy revolver vystřelil.
  
  
  "Stůj, Carter. Nebo další brýle pronikne tvůj mozek."
  
  
  To bylo přesvědčivé hrozba. Ní, se zastavil a opřel o sténání, aniž by při pohledu na něj. Moje šance na útěk klesl. O minutu později vysoký muž ke mně přistoupil a воткнул revolver mi do žeber.
  
  
  "Ty jsi opravdu odporný chlap, Carter," řekl, tají dech, lisování ruku na krku.
  
  
  Další agent KGB se blížil k nám. "Pokud by, - řekl rychle on-ruštině, ukazuje palcem v jiné části budovy, - ji by zabil ego výplaty právě tady a teď. Pomalu a bolestně".
  
  
  Podsaditý muž vytáhl svůj revolver a zvedl ho, aby mě praštil do hlavy a obličeje.
  
  
  "Ne!" - řekl vysoký muž. "Přemýšlejte o poslání".
  
  
  Robustní zaváhal s divoký pohled v očích. Krev tekla na ego nosu na rty do brady. Nos už опух, na ego člověka. Ji, podíval se na ní a litoval, že byl schopen zabít ego. To by trvalo jen minutu více, a to поставляло by mě obrovská spokojenost.
  
  
  Ale chlap sklonil zbraň.
  
  
  "Pojď, - řekl vysoký. "Jsou stále čekají na nás v laboratoři".
  
  
  * * *
  
  
  Jsou svázané mě k speciální деревянному židli. Jeho byl v laboratoři. Byla to velká místnost, která se zabývá připomněla mi operační ve velké americké nemocnici, s výjimkou toho, že v dohledu nebyl operačního křesla. Možná, židle, na kterou ji byl приязан, sloužil to stejné cíle. V místnosti bylo několik jednotek, elektronických zařízení, na пультах řízení мигали barevných světel. Na počítačích pracovali dva spotřebiče, ale jinak jí byl jeden. Agenti šli přes místnost, vázání mě k židli.
  
  
  Tato židle sám o sobě byl na nádobí. Bylo to jako na elektrické křeslo, ale vedení bylo ценымногие složitější. Byla i pokrývka hlavy trčí z něj elektrody. Nejprve ji, že si myslel, že je to nějaký systém mučících nástrojů, ale to nedávalo žádný smysl. Dokonce i rusové nešli na to, aby jen замучить člověka, dokonce i získat vyšší tajemství. Existovaly a primitivnější způsoby, které by mohli vykonávat tuto práci není horší než jakýkoli stroj. V každém případě agenti se chovají hluboké státní tajemství nám, v Rusku, nám na Západě. Já nebyl výjimkou. Ve skutečnosti, budete agentů AX bylo méně důvodů, než u většiny, pro jídlo utajovaných informací, protože úkoly AX byly více spojeny s konkrétními fyzickými činy proti druhé straně, než se vyšetřování a sběr dat.
  
  
  Dokud ho ještě snažil ve všem pochopit, ji slyšel, jak se za mými zády se otevřely dveře, a do místnosti vstoupili tři osoby. Tanya byla jedna kolem nich. Na ní byl bílý župan a body do nadržený rámu. Ee vlasy byly shromážděny do drdolu a vypadala velmi ponuré a silnou. Ona se setkala s mýma očima a dlouho se díval na ně dříve, než začne mluvit. Myslím, že ona se snažila mi říct, že lituje оборудова tom všem, ale dluh na prvním místě, pokud jde o.
  
  
  "Jak se cítíte, pane Carter?" - nepopsatelný zeptala se.
  
  
  "Dobře, vzhledem k okolnostem", - odpověděl jsem.
  
  
  Dva muži obklíčili ji. Jeden byl mi znamení, protože jsem si právě přečetl ego případ před odjezdem do Washingtonu. To byl Oleg Dimitrov, rezident KGB v Caracasu a muž zodpovědný za vše, co se zde děje. On byl středního růstu, s šedé vlasy a velké родинкой na pravé tváři. Ego oči byly ztuhlé a studené.
  
  
  "Takže, jste - nechvalně proslulý Nick Carter," řekl Dimitrov.
  
  
  "Předpokládám, popřít je to k ničemu," odvětil jsem.
  
  
  "Ano, je k ničemu. Její Oleg Dimitrov, jak jste si pravděpodobně již víte. Tato roztomilá dívka, která se zabývá nám pomohl chytit vás - dr. Tanya Савич, nejvíce brilantní бихевиорист Rusku. A tento pán - ee kolega, dr. Anton Калинин".
  
  
  Stříbro-vlasy muž v bílém županu na druhou stranu Tanya se na mě podíval přes brýle a přikývl. Ego pohled mě cítit амебой pod mikroskopem. Její překlad pohled z něj na Таню.
  
  
  Její zeptal se. - "Бихевиорист?"
  
  
  "Ve Skutečnosti, Nick. Doufám, že vám nevadí, když ho jmenovali tě Nickem".
  
  
  Její poslouchal její hlas, a teď si uvědomil, proč je to absurdní není úplně německy. To byl ruský hlas, se snaží simulovat anglicky s německým přízvukem. To nebylo ideální, ale bylo to dost, aby mě hádat.
  
  
  "Můžeš volat mě jak chceš," řekl jsem. "Nemyslím si, že to má velký význam. I když by bylo hezké dozvědět se, co budete dělat. Moje zvědavost dostal lepší mě navždy. Jste vy tři vytvořili knock off the čarodějnice KGB nebo něco takového?"
  
  
  Tanya se usmála, ale tvář muže zůstaly kamenné. Dimitrov se ozval první stresující vysokým hlasem. "Klasický americký hrdina, a pan Carter? Je to provokativní vtip tváří v tvář nebezpečí".
  
  
  Ji, podíval se na Dimitrov. "Je to lepší, než plakat", - rozzlobeně odpověděl jsem.
  
  
  "Jsme nyní nastavíme tím, Oleg, - řekl emu lékaře Kalinin.
  
  
  Dimitrov se zasmál a odešel. Ji slyšel, jak se dveře laboratoře se otevřely a znovu zavřely, když odjížděl. Dva technika u strojů nebyli na nás žádnou pozornost. Kalinin se přiblížil a воткнул se mi do očí baterkou. Pracuje se mnou mluvil tichým hlasem.
  
  
  "Doktor Савич se specializuje na dohled nad chováním", - pomalu řekl a díval se mi do očí. "Ona je jedním kolem předních ruských odborníků v oblastech, drog, kontrolu nad vědomím, hypnoterapie a společných metod pro řízení chování."
  
  
  Vypl svatý je pán, a podíval jsem se na Таню.
  
  
  "To je pravda, Nick, - řekla. "Roky jsme experimentovali s kontrolou lidského chování. Její provedla hodně výzkumu v této oblasti. Lékař Kalinin úzce spolupracoval s naší skupinou, psaní a tím, že analyzuje fyzický dopad léčby našich pacientů, je to vynikající lékař naší země ".
  
  
  Její zeptal se. - "Máte v plánu strávit navždy mnou behaviorální experimenty?"
  
  
  "Budeš prvním mužem, kterého budou ovládat naše zdokonalené techniky", odpověděla ona, a její hlas se ukázal její nejistotu. Nyní jí byl si jistý, že Tanya nevěděla jsem, že hej muset použít své znalosti a dovednosti v těchto hrůzyplných věcí. Ee modré oči ztratili za body nadržený rámu.
  
  
  "Budeš... použít mě jako nic?"
  
  
  Tanya se rychle podíval se mi do očí a znovu se otočila.
  
  
  Kalinin přišel tady na pomoc. "Chystáme se zničit Nick Carter", - řekl on. "Alespoň na čas. Ty již nebudou existovat, jako Nick Carter".
  
  
  Jen se na něj podíval. Možná jí měl pravdu - poslední brýle v bytě Thani může být lepší pro mě v dlouhodobém horizontu.
  
  
  "Již nebudou existovat?"
  
  
  "Chystáme se provést transplantaci osobnosti", - pokračoval Калинин. "Stanete úplně jiný člověk. A tento člověk bude naprogramován tak, aby nás pan Carter. Vás, jak bude počítač programovat technik. Začnete chápat?"
  
  
  Její překlad pohled z něj na Таню. "Ach můj bože, Tanya", - zašeptala jsem.
  
  
  Modré oči se setkali s mými. Přitiskla se ke mně svou krásnou tvář a vzala z nejbližšího stolu lahvičku.
  
  
  "To намбулин, - řekla-jako, - příprava, zcela nově vyvinutý našimi laboratořemi. To je něco, co byste nazvali drogy, změna vědomí. Má vlastnosti podobné LSD, ale akce našeho léků již více omezený ".
  
  
  "Už se nemůžu dočkat slyšet", - sarkasticky řekl jsem.
  
  
  Ona poznámku ignorovala a pokračovala. "Když injekčně намбулин, myšlenkové procesy jsou přerušeny na základní úrovni, a osobnost se mění. Přijímající droga se stává velmi poslušný a prožívání, zvýšená sugestibilita".
  
  
  "Nabídka", - pomyslel jsem si. "Tak, to je všechno."
  
  
  "Částečná", - řekl Tanya. "Bytí pod vlivem léku, budete velmi vnímaví k ovlivnitelný kvalifikované гипнотерапевта. A k metodám kontroly chování, vypracovaných za roky našeho výzkumu".
  
  
  Její zeptal se. - "Jaký účel?"
  
  
  Tanya otočila.
  
  
  "Nemá smysl jít do detailů", - řekl Kalinin, přičemž Thani lahvičku a vyplnění vstřikuje kapalina. "V každém případě, nebudete vzpomeňte si na nic kolem toho, co jsme řekli v tomto rozhovoru".
  
  
  Něco ego самодовольном osoby mě velmi hněval. "Krejčí tě sakra!" - křičel jí emu.
  
  
  Ego oči blikat, aby se setkal s mým pohledem a zdálo se mi, že jsem si všiml, v nich slabý záblesk strachu, když on se na mě podíval. "Prosím, bez dramatu, pan Carter. Právě jste усложните si úkol".
  
  
  Tanya vstala ze židle a šla si promluvit s jedním kolem technici. Kalinin držel vstřikuje tváří v tvář, tlačí na píst, aby vyčistit přístroj od bubliny odběr vzorků vzduchu.
  
  
  Divoký zoufalství pohltí mé hrudi. Bylo to nejbližší věc k panice, co jsem kdy zažil. Jeho nikdy nebyl strach z fyzického zranění nebo smrti, ale všechno bylo jinak. Ve skutečnosti prý si mě zabít, zničit svou identitu, a pak použít moje tělo v zlovolným účelům. Od jedné myšlenky o tom u mě po zádech пробегали mráz. A teď, věděl, že hrozba ponížit AX nebyl prázdný. Na přípravu tohoto plánu - jak by na nás byl - u nich odešli měsících nebo dokonce letech. A s předním agentem AX, выполнявшим to, oni byli téměř jako doma.
  
  
  Na pomoc Калинину přišel technik. Tanya se obrátil a podíval se na nás přes celou místnost. Technik uvázal gumovou trubku k mému rameni a vyhrnul si rukáv mého trička. Ji viděl vystupující žíly na předloktí. Намбулин byl upřímný ve vídni.
  
  
  Můj skládání dolar bušení. Když Kalinin přišel ke mně s jehlou, ji stahl zoufale bojovat s koženými popruhy, a všemi silami se snaží ih rozejít. Kdyby mohl vstát z toho křesla, ji mohl snadno postarat se o těchto mužích. Ale pouta byly příliš robustní.
  
  
  Není potřeba bojovat, mister Carter, - jemně řekl Kalinin, popadl mě za předloktí. - Běh je v tuto chvíli zcela nemožné."
  
  
  Jehla klesne, a technik mě držel za ramena, aby se nemohl pohybovat. Osoba Kalinin byl lehký náznak legrace, když si воткнул jehlu do rozšířené žíly, a pak надавил na píst stříkačky.
  
  
  Pátá kapitola.
  
  
  Mě obklopil pocit euforie. Pak se moje tělo začalo неметь. Můj dech se znatelně zpomalil, a on cítil, jak z čela a horní rty kape pot. Mě ani o to, že mě накачали drog, a hrozný pocit paniky zmizel. Ještě stále nemohl vzpomenout, vše, co mi řekli, a já jsem věděl, že jdou použít mě v nějakém hrozném experimentu na teroru, ale mě to už mrzelo. Ji, věděl, že měl bych být, ale mě to prostě není neklidu. Několik minutu ji, bojoval s pocitem, že se snaží roznítit hněv, který cítil ji v sobě, ale nic. Že by nám dělali, že by nám říkali, mě to устраивало. Bylo hloupé se s tím vypořádat, se starat o to. Jeho byl v ih moc, ih síla byla obrovská. Její подчинюсь této a možná nějakým způsobem выживу. Koneckonců, to bylo to, co je skutečně důležité v dlouhodobém horizontu.
  
  
  Ih osoby искривились přede mnou - Thani a Kalinin, - a oni se dívali
  
  
  na mě, jako morče v kleci, ale nevadilo mi to. U nich byla jeho práce, a on dovolil jim to.
  
  
  Калинин natáhl k mému obličeji a приподнял moje oční víčka. On přikývl Tane a odešel. Alice přišla ke mně tváří. Posadila se velmi blízko. Její podíval se na její lesknoucí se modré oči a zjistil rozměr, na který dříve chyběl.
  
  
  "Teď se cítíte velmi uvolněně, velmi uvolněný," řekla mi soft smyslná hlasem. Hlas, intonace zvýšil můj pocit pohody.
  
  
  "Ano," řekl jsem při pohledu na tmavě modré bazény ee očí.
  
  
  "Když se podíváte se mi do očí, tvé oči unaví. Tvá oční víčka jsou velmi těžké, a chceš ih zavřít".
  
  
  Moje oční víčka задрожали.
  
  
  "Teď je těžké udržet oči otevřené. Když ji досчитаю do pěti, zavřete oči, protože budete chtít. Ucítíte obrovskou úlevu, když zavřete oči. Pak toho, jak jste ih zavřete, pomalu ponořte se do hlubokého transu. Odina. Jste velmi ospalý. Dva. Máme pro vás velmi těžká víčka. Tři. Jste hluboce uvolněné a poddajný. Čtyři. Když se vaše oči zavřou, dovolíte mému hlasu vás přivítají své odpovědi a akce. Pět ".
  
  
  Zdálo se, že mé oči byly zavřené ve vlastní salvu. Ji, věděl, že nebude schopen udržet ih od uzavření, ale ani nechtěl pokoušet.
  
  
  "Jste teď v hypnotickém transu a откликнетесь na můj hlas."
  
  
  Mluvila měkkým, tichý monotónní hlas, který byl důvod, proč je velmi přesvědčivý. Jeho zjistil, že se cítil obrovskou náklonnost k dokonalosti zvuku jejího hlasu - to smyslný, обольстительного hlasy, - a chtěl dělat, co požádal mě.
  
  
  "Chápete?" - zeptala se.
  
  
  "Ano, chápu."
  
  
  "To je dobře. Nyní budeme dát na to кольцевое zařízení na hlavu a připojit elektrody". Jeho, cítil, jak se někdo pohybuje zařízení mi na hlavu. Byla to skoro na obvaz na hlavě, a on si vzpomněl bludiště drátů, které vycházely z ní.
  
  
  "Dokud se její mluvím s tebou, Nick, budeš dostávat audiovizuální data ze stroje. To, co vidíš a slyšíš, bude příjemná a pomůže vám dosáhnout stavu nejhlubší transu". Někde jsem slyšel, že klepněte na tlačítko, a pak krouživým pohybem krásných barev napadl temnoty, kterou Таней. Spolu s květinami je měkká hudba, krásná hudba, kterou jí nikdy předtím neslyšel. A hlas Tanya provázelo nádherné podívané a zvuky.
  
  
  "Všechny svaly vašeho těla se jemně uvolní, snadno se uvolní a vám se vztahuje na obrovský pocit euforie. Nacházíte se na dojemný chodník, který se pohybuje směrem dolů. S každou nohou si pomalu опускаетесь dolů, a stanete se ještě více uvolněná. "
  
  
  Stroj vytvořil pro mě eskalátor a plynulou скольжении mě hnáni dolů přes bludiště barev do měkké tmy.
  
  
  "Budete blížit k dolní části eskalátoru a dostat se do velmi, velmi hlubokého transu. Budete plně vnímat můj hlas". Její dosáhl na dno a ocitl se v nádherné, volně se vznášející temnotě, z níž se nikdy nechtěl odejít.
  
  
  "Zeptám se vás počítat do pěti, ale budete si ujít číslice tři. Nebudete moci vyslovit číslo tři. Nyní počítat do pěti".
  
  
  Mé rty шевелились. "Jeden, dva, čtyři, pět". Moje ústa a mozek nemají nic společného s číslem tři.
  
  
  "Velmi dobře," řekla Tanya. "A teď mi řekněte své jméno a kdo jste".
  
  
  Něco hluboko uvnitř mě odolal, ale tento všemocný hlas se ptal mě, tak jí odpověděl: "Jeho Nick Carter. Její pracuji v AX, kde mám krycí jméno N..." nemohl Jsem si vzpomenout na číslo, a hodnocení Киллмастера ". Dále dal více informací o identifikaci.
  
  
  "To je dobře. Teď poslouchej mě pozorně. Budete zapomenout na vše, co právě řekl mi, a vše ostatní, co souvisí s vaší minulostí. V tuto chvíli máte vyvíjí kompletní a totální amnézie".
  
  
  Nastala zvláštní věc. Mě projela exotické třásl, a když to prošlo, její, cítil závrať. Když fyzické účinky jsou pryč, její, cítil se jinak. Byl to jemný rozdíl, ale zdálo se, jako by byl celý svět kolem mě zmizel. Ve vesmíru není nic kromě mého парящего těla a hlas Tanya.
  
  
  "Kdo jsi?"
  
  
  Její myslel minutu. Nic se nestalo. Ji snažil iso ze všech sil, ale stále nemohl odpovědět. Neměl jsem totožnosti. Ona byla zvíře, plovoucí v naprosté temnotě, kteří chtějí ke stolu usednout, aby mě označili, klasifikovány a zařazeny.
  
  
  "Nevím," řekl jsem.
  
  
  "Kde bydlíš?"
  
  
  "V této черноте", - odpověděl jsem.
  
  
  "Odkud jste přišli?"
  
  
  "Já nevím."
  
  
  "To je dobře. Její освежу tvou paměť. Nyní spatříš před sebou obraz člověka". Stroj зажужжала, a viděl jsem muže. Byl vysoký, s tmavými vlasy a šedé oči. "Tento muž - to jste vy", - pokračovala ona. "Jste - Rafael Chávez".
  
  
  "Rafael Chávez," řekl jsem.
  
  
  "Jste венесуэлец, který strávil několik let ve Spojených Státech. Jste se narodili
  
  
  v Margarity a dostal vzdělání v Caracasu. Jste pracovali na několika frontách, ale teď jste aktivní revolucionář ".
  
  
  "Ano," řekl jsem.
  
  
  "Žijete v bytě na Avenida Bolivar, 36, zde, v Caracasu".
  
  
  "Avenida Bolivar, 36".
  
  
  Ona pokračovala se mi říct, že nemám rodinu či přátele, a že lidé, s nimiž se jeho jednala, byli málo v této budově, které byly společníky po revoluci.
  
  
  "Později jsi zjisti o sobě více" - konečně řekla. "A když jste měli odpočinout. Ji budu odpočítávat od pěti lety. - V době, kdy účty se pomalu propadá do transu a opět se vrátíte zpět do vědomí. Pět. Budete opět stoupat nahoru po eskalátoru. Čtyři. Jste plně schopni klid. odpočinuli, ale stanete se více осознанными. Tři. Když se vaše oči otevřou na účet do jednoho, nic, co byste zavzpomínat na to, jak zavřete oči, vůbec nic. Dva. Když se vaše oči otevřou, budete pamatovat jen to, co jsem řekl o tom, že jste - Rafael Chávez. Nic si vzpomenete před úplnou amnézii. Odina ".
  
  
  Ji otevřel oči. Tam seděla dívka, a on věděl, že jsem to viděl tvář dříve, ale netušil, za jakých jiných okolností. Musí být, bylo to těsně před tím, než zavřel oči. Okamžitě si všiml, že to není kolem Venezuely, a to snížilo můj zájem o хорошенькому личику. Ji, mluvil s ní na běžném španělštině.
  
  
  Její zeptal se. - "Qué pasó?"
  
  
  "Vy jste byli pod lehkým uklidňující, pane Chávez. Jste účastníkem nehody a dostal ránu do cíle, a my se postaráme o vás během několika dní. Opravdu se naučili své revoluční společníky, ne? "
  
  
  Její pohled kolem místnosti. Technik rozepnul pouta, které držel mě na židli, a vzal něco z mé hlavy. "Proč... ano," řekl jsem. Faktem je, že jsem téměř nic pamatoval.
  
  
  "Je to doktor Kalinin, a její Tanya Савич, vaši ruští přátelé v revolučním hnutí. Tyto další kamarádi - Menendez a Salgado. Oni byli s vámi v pohybu po určitou dobu. Přivezli jsme vás sem, v tuto soukromou kliniku, léčit vás. Na konci konference za rohem ".
  
  
  Její zeptal se. - "Konference?"
  
  
  Tanya se usmála. "Nemusíte snažit vzpomenout si na všechny najednou. Musíš jít do svého pokoje a odpočinout si".
  
  
  "Ano", - řekl nepřítomně jsem. "Odpočinku. Její velmi unavený".
  
  
  * * *
  
  
  V místnosti, do které mě odejmuli, bylo příjemné ticho. Bylo jen palandy, na níž bylo možné si lehnout, ale dat za jiných okolností by ji mohl očekávat nemocniční lůžka. Koneckonců, ona byla člověkem, chtěl se zákonem, ne? Upřímně říkám, její málo, co jsem mohl vzpomenout. Je mi líto, že jsem se zeptal na dívku, jak se stalo neštěstí, protože jsem si pamatoval o tom. Jedno bylo jasné - potřebuju byli kamarádi, kteří mají vyléčit mě. Mě se velmi potřebují. Neměli tušení, jak těžké je mé amnézie. No, to bude jasné až za několik hodin. Dobrý spánek mě zachrání. Ale mě mrzelo, že jsem nemohl vzpomenout na důležitou konferenci, o níž mluvila dívka. Můj mozek закружился od snahy si vzpomenout, ale nakonec to, usnul.
  
  
  Její náhle probudil uprostřed noci. Měl jsem halucinace, nebo to byl jen podivný sen? Musí být, to byl sen. To byl v nějaké cizí zemi, v pusté zemi. Jeho běžel na temné dlážděné ulici a гнался za mužem. Ho držel v ruce dlouhou černou pistoli německé výroby, je pravděpodobné, Люгер. Její střílel na toho muže a snažil se zabít ego. On se otočil a zastřelil mě a já jsem ucítil spalující bolest v prováděné výpočty. Pistole v mé ruce se náhle proměnila v sekeru s krátkým рукоятью. Pak ji probudil.
  
  
  To byl podivný sen. Její nezapomněl, aby byl v nějaké zemi, kromě Venezuely a Monotónní. A nám ji nikdy v životě střílel na muže. Nebo ji? Pro mě to nemělo smysl.
  
  
  Když přišlo ráno, přinesli mi tác s jídlem, a její dychtivě vzal na sebe. Když skončil, její zkoumala svou tvář v zrcadle. Alespoň to bylo znát. Ale zdá se, že tato osoba není patřilo Рафаэлю Chávezovi. Ji se podíval na oblečení, které přinesli mi, ale není známo, ff. Kapsy byly prázdné, line-up nebyl. Asi za hodinu přišel Menendez a vytáhl mě zpátky do místnosti s židlí s drátem a dalším zařízením.
  
  
  "Dobré ráno, pane Chávez", - поприветствовала mě dívka, назвавшаяся Таней. "Jste připraveni na nový léčbě?"
  
  
  "Ano, je to tak myslím," řekl jsem při pohledu na stroj. "Ale zda je to nutné? Ji hotel bych vědět, jakou léčbu ji dostanu".
  
  
  "Prosím, řekla Tanya, ukazuje mi velké židli. "Musíte nám věřit, pane Chávez. Jsme vaši přátelé".
  
  
  Její sel v křesle, ale pro mě bylo v pohodě. Její poloha se dostat kolem této budovy, bloudit ulicemi Caracasu, vrátit se do svého bytu na Avenida Bolivar. Jí si byl jistý, že tyto známé druhy mi je vrátí paměť a bude mě zdravý. Její slíbil si, že pokud tato činnost nepřináší výsledky, jí hned půjdu domů.
  
  
  "A teď, hang loose," řekl mi muž jménem Kalinin.
  
  
  "Já vám dám snadnou uklidňující ". To воткнул mi v předloktí vstřikuje a udělal subkutánní injekcí.
  
  
  V mé hlav myslí probíhala název. Намбулин. Kde ji slyšel dřív? Dříve, než ho mohl více přemýšlet o tom, že ji začala cítit, že mě pokrývá hluboká euforie, a já jsem ztratil zájem o slova a všemu ostatnímu.
  
  
  Někdo narovnal se mi pokrývka hlavy. Nevadilo mi to. Po chvíli slyšel její hlas Tanya.
  
  
  "Chcete zavřít oči. Zavřete no na účet do pěti". Ona se domnívala, a mé oči byly zavřené. Ve tmě se náhle vypukl barva, a její slyšel nějakou divnou hudbu, která se zabývá nějakého zdálo se mi známé. Hlas умолк, ale barva a hudba i nadále táhnout mě dolů a dolů. Zdálo se mi, že jsem na dojemný chodník. Pak se v mé hlavě ozval druhý hlas. Hlas mi říkal оборудова mi všechno. Každá maličkost, z data mého narození až do své nedávné činnosti v levém hnutí za osvobození Venezuely od tyranský imperialismu Spojených Států. Byly obrázky konkrétních scén. Když vše skončilo, jeho dostal detailní obraz jeho minulosti. Mé amnézie излечилась.
  
  
  Jí byl členem politické skupiny pod názvem "Самосуд", jejímž cílem bylo svržení vlády Venezuely a nastolení levicového režimu s pomocí rusů. Mě завербовали před několika měsíci, a před pár dny ji byl zraněn během demonstrace u americké ambasády.
  
  
  Tanya znovu má hovořili. "Váš vůdce nás požádal, abychom vás informovali, že se řadí milicemi ztenčují kvůli трусливого dezerce před tváří brutální policejní taktiky. Proto musíme jednat teď. Jste byl vybrán, aby provedla tuto akci.
  
  
  "Venezuela se stala příliš závislou na Spojených Státech", - pokračovala ona. "Spojené Státy si kupují asi 40 procent vývozu ropy Venezuely, která dává američanům smrtící ekonomickou prozíravost Venezuela. Prezident Venezuely a ego капиталистическое vláda musí být zničena dříve, než předají celou zemi američanům. Byl navržen plán. je navržen s ohledem na nadcházející Каракасской konferencí.
  
  
  "Konference se bude setkáním mezi prezidentem Venezuely a vice-prezidentem Spojených Států. To poskytne jedinečnou příležitost udeřit oběma těmto nepřátelům lidu. Později budete informováni o povaze plán a podrobnosti o tom, jak by to mělo být provedeno. Chápete? "
  
  
  "Ano, chápu."
  
  
  "To je dobře. Když se probudíte, budete pamatovat do detailu všechno, co jsem vám řekl, a všechno, co jste slyšeli a viděli, že se v hlubokém transu. Pokud ve vaší mysli nějaké dotazy na detaily, vaše podvědomí vám dá odpovědi a vyplní všechny mezery to může obtěžovat. Nebudete zpochybňovat svou identitu, jak Rafael Chávez a nebudete pochybovat o správnosti ego politické filozofie ".
  
  
  Po několika minuta mé oči přirozeně se otevřela, a on si vzpomněl, jak se Tanya cítila pozpátku od pěti do jedné. Také si vzpomněl na všechno o svém minulém životě. Že by se nám dělal se mnou, to se osvědčilo. Její plně zotavilo z amnézie.
  
  
  Tanya se usmála. - "Jak se cítíte, soudruhu?"
  
  
  "Velmi dobře," odpověděl jsem. "Droga mě donutila vzpomenout. Ji musí přijmout účast v misi proti Каракасской konferencí, teď si vzpomněl, že o tom. Ji budu připraven?"
  
  
  "Jste připraveni", - řekla.
  
  
  Kalinin se odvrátil a přistoupil k technika na druhém konci místnosti, takže nám s Таней sám. "Jsme s tebou... víme přítel přítele je lepší, než ji pamatovat?" Její zeptal se. U mě byl prchavý obraz Thani, ležící akt irina.
  
  
  Tam bylo něco v jejích očích, pak se její tvář расплылось do lehkého úsměvu. "Doufal jsem, že jsi jistě si vzpomeneš. U nás byl večer spolu. Copak jsi pamatuješ?"
  
  
  "Ne tak docela," řekl jsem. "Ale krátce, jakousi vzpomínkou ji dostal, chtěl bych si vzpomenout na více."
  
  
  Ona se tiše smála se:. "Možná, že jsme se opět strávit několik minutu spolu, před tím, než jsi покинешь kliniku".
  
  
  "Je to něco, co stojí za to čekat," řekl jsem.
  
  
  I když ji cítil zcela v pořádku, trval na tom, aby ji zůstal ve svém pokoji a отдохнул. Trochu jsem přemýšlel o Tane. Je divné. Můj obec rusku bylo nejdůležitější v mém životě, ale nemohl jsem přestat přemýšlet o této výjimečné dívce.
  
  
  Když jsem přemýšlel o Tane, ji snaží obnovit minulost, která je téměř zapomenut v důsledku nehod. A jak jsem se snažil vzpomenout, mi po malý případ. Její naboso забежал v hliněný dům na okraji Margarity. Pak se její připomenout, že tento dům byl můj domov, ale je hezká черноволосая žena jménem Maria, byla moje maminka. Ona a můj otec zemřel, když mi bylo devět let. Brzy pak na to své přišel do Caracas, kde žil u příbuzných, a studoval na veřejného činitele.
  
  
  V tom všem ještě něco divného. Ji nemohl vzpomenout, co že prostřednictvím své minulosti, ale tyto věci se zdálo nereálné, мысленные obrazy блеклые a mlhavé. A když ji přestal přemýšlet o nich vědomě, jsou prostě ztraceny v zapomnění, a nevypadal tato část mě.
  
  
  Úžasné, ale nejvíce živé mé vzpomínky zůstaly několik let, které strávil v Americe, práce na nakládací rampě.
  
  
  Její strávil celý den ve svém pokoji. V noci ke mně přišla Tanya. Ona se tiše vstoupila a zavřela za sebou dveře. Její vstal z konce lůžka, kde četl noviny ach Каракасской konferencí. U nah byl stetoskop, a v ruce držela tablet.
  
  
  "Mohu se ho dotkl tvůj puls?" zeptala se.
  
  
  "Samozřejmě."
  
  
  Ona držela moje zápěstí své malé měkké ruce. Naše pohledy se setkaly, a ona se rychle otočila. Udělala si značku na své tabulce, pak приставила stetoskop mi na prsa a chvíli прислушивалась.
  
  
  "Jste pocit na zvracení?"
  
  
  "Ne."
  
  
  "Zda je pocení ve spánku?"
  
  
  "Ne, že ji pamatoval".
  
  
  Můj pohled se přesunul s jeho plné rty na smyslné křivky jejího těla. A znovu v mé hlav промелькнул dráždivý obraz - nahá Tanya irina. Ee další vývrtky zdálo экстрасенсорным.
  
  
  "Řekl jsi mi, že si vzpomněl ... blízkost mezi námi, Rafael".
  
  
  "Ano, pamatoval si to."
  
  
  "Mohl byste mi říct, že jste si vzpomněl?"
  
  
  Její usmál se. "Ne. Byla to jsi ty. Irina".
  
  
  Její krásné modré oči se vyhýbali mého pohledu. Jí se u nah tablety a stetoskop a hodil ih pohlaví. Pak ji jemně притянул ee k sobě. Její, políbil ji, a ona odpověděla.
  
  
  "Opravdu jsi spal se mnou, ne?" - tiše zeptal jsem se.
  
  
  Snažila se отодвинуться, ale já ji zadržel ji. "Rafael, jsi milenec", - возразила to. "Jsi revolucionář. U tebe neměl čas na ženy".
  
  
  "To, by mělo být, našel čas, alespoň jednou, - vyvrátil zprávy v médiích zprávy jí hej.
  
  
  Její oči našli moje. "Ano, jednou". Zdálo se, že to vzpomíná. "Krátce před demonstrací u amerického velvyslanectví. Její přinesla poznámku na váš byt, a vy jste se mě zeptal zůstat."
  
  
  "A jsme se políbili, a já jsem objímat tě tak blízko," řekl jsem, pomalu tráví rukama po celé délce jejího těla.
  
  
  "Rafael, prosím..." - volně запротестовала to.
  
  
  Její rozepnul její tvar do pasu a strčil ruku dovnitř, kolébání ee k sobě. Ji hladil ee prsa a cítil, jak z mého dotek její bradavky ztvrdnout.
  
  
  "Rafael ..."
  
  
  Opět jsme líbání. Přestala se bránit a s náhlým obrovským nadšením odpověděla na můj mazlení, její tělo se zoufale напряглось, když ji zkoumal její ústa. Když polibek skončil, oba jsme затаили dech a toužili po větší.
  
  
  "Ach, můj Bože, Rafael", - выдохнула to.
  
  
  Je to velmi odkládat tvar a upustil ji ho na zem. Ji sledoval, jak to стягивала kalhotky ze svých dlouhých hladké boky. Došla až k posteli a táhla, její tělo дрожало vzrušení. Její rychle se svlékl a bench press se vedle ní. Mé prsty, a rty перебирали každý centimetr její horké nejistý těle.
  
  
  Náhle se snažila отодвинуться, ale jí pořádně přitiskl ee. "Co mám dělat s tebou?" zvolala. Její potlačil její slova, poté, co proniknou hluboko do jejích úst jazykem. Ona zase začít odpovídat.
  
  
  Jsem nevěděl, že ona systému jmelí v paměti, a bylo mi to jedno. Její mohl myslet jen na jeho спелом, teplém těle. To застонала od touhy, když ji převalil na nah. Její boky se otevřely pro mě, a já jsem cítil, jak se její nehty впиваются na moje záda. Její ostře vstoupil nah a ona vykřikla radostí. Pak vše bylo temnotou, безотлагательностью a narůstající nespoutanou vášní.
  
  
  Šestá kapitola.
  
  
  Znovu mě připoután k židli, a v pokoji byla úplná tma. Udělali mi ještě jednu injekci, ale tentokrát nebylo žádné умоляющих hlasů. Ve mně se choval jen droga. Tanya a Kalinin dokonce i v místnosti nebyl.
  
  
  Oni jsou něco, co se zmínil o "poslední fázi". Ji, slyšel, jak říkali, je to v ruštině, a proč-to všechno pochopil, i když to nezapomněl kdy studoval ruštinu.
  
  
  Když ji sel v křesle, ve tmě přede mnou se objevil obraz. Byl to prezident, a on pronesl politickou řeč. On byl jen dvacet metrů ode mě a жестикулировал během hovoru. Říkal věci, které mě velmi расстраивали. Její покрылся studený, pak. Euforie ustoupila silným hněvem, protože slova prezidenta se stávala stále více a více útočné, stále hlasitější a hlasitější. Ego tvář pomalu исказилось a stala se strašně zdeformovaný. O minutu později tvář byla vším, co zbylo z obrazu. To začalo rozšiřovat, stále více a ošklivější, podle toho, jak zášť je přivázána na ego скрюченных rty. Obličej byl tak blízko, že jsem si myslel, že mohu podat pomocnou ruku a napadnout ho.
  
  
  Ji slyšel křik v místnosti a uvědomil si, že on vycházel kolem mého vlastního hrdla. Její zuřivě dosáhl na úroveň sekce této hrozné tváře, zatímco se snaží prolomit tělo holýma rukama, škrábání její prsty.
  
  
  Ale já jsem nemohl dosáhnout. Výkřik byl воплем plné frustrace a ubohý zoufalství z důvodu nemožnosti oslovit hrozné osob a zničit ego. Po chvíli hlas utichla, a vládla ticho, zkreslené tvář i nadále tah přede mnou.
  
  
  Najednou
  
  
  Hlas Tanya se ozvalo kolem tma. "Je to tvůj nepřítel. Je to člověk, který stojí mezi vaším lidem a svobodou. To je víc, ošklivé zvíře, a to se živí mrtvými těly svých lidí. Vždy ego neměli rádi a báli jste se, ale teď jste pohlceni zoufalý, brutální znechucení. Nesnášíte ego je větší, než kdy předtím nenáviděl někoho nebo něco ve svém životě ".
  
  
  Její myslel, že moje prsa hlasování o-hlasování o vybuchne od znechucení a nenávisti, které ji nezažili искаженному tvář. Ji celou dobu pamatoval hnusný slova prezidenta a sevřel pěsti tak fretka, dokud nehty nebudou potrhané dlaně.
  
  
  Konečně obraz zmizel ve tmě, a byl nahrazen jiným. Nejprve to bylo mi to povědomě, pak ji pamatoval o tom, že přes noviny. To byl americký vice-prezident. On mluvil anglicky, ale jeho ego, dokonale rozuměl. Vysvětlil, že bude úzce spolupracovat s vládou Venezuely, že Spojené Státy budou nabízet větší ekonomickou a vojenskou pomoc, aby prezident Venezuely zůstal u moci. Zatímco mluvil, jeho tvář se změnila. Ego oči jsou čím dál více zlé, a podle ust извергались odporné, odporné slovo.
  
  
  Když konečně зажегся svatým, jeho byla potem. Technik sundal mě ze židle a vytáhl zpět do mého pokoje. Drogy a nepřekonatelné emoce plně vsechny mé energie. Moje nohy byly tak slabé, že jsem sotva mohla chodit.
  
  
  Po návratu do mého pokoje, technik mi pomohl si sednout na lůžko a díval se na mě shora dolů.
  
  
  Zeptal se. - "S tebou všechny впорядке?"
  
  
  "Myslím to tak."
  
  
  Řekl laskavě. - "To všechno je třeba pro své poslání".
  
  
  Její hluboce si povzdechl. "Kde Je Tanya Савич?"
  
  
  "Je zaneprázdněn projektem".
  
  
  "Musím ji vidět".
  
  
  "Obávám se, že to je nemožné".
  
  
  Ji, podíval se na něj. Byl to mladý венесуэлец jménem Salgado. Ego obličej vypadá upřímně. Může být, z důvodu otevřenosti, kterou ji tam, viděl ji, vyhrkl něco, o čem ani netušil, že si myslel.
  
  
  "Už taky, je to ten, khem mě volal? Copak taky to vše je nezbytné pro lidové medicíně revoluce?"
  
  
  Ego oči se zúžily na mě. "Vy pochybujete, že?" - úzkostlivě zeptal se.
  
  
  "Já... já nevím. Myslím, že ne. Někdy se mi zdá, že jsem se zbláznil".
  
  
  "Vy jste se tu zbláznili. Ve delle, jste nyní zcela zdravá". Ego je hlas byl uklidňující.
  
  
  Její zeptal se. - "Jak dlouho ji tady, na klinice?"
  
  
  On zaváhal, jako by přemýšlel, odpovědět, zda se mi. "Předevčírem večer vás vedl soudruh".
  
  
  "A když ji budu připraven odejít?"
  
  
  "Dnes."
  
  
  Její slabě приподнялся na lokti. - "Ve delle?"
  
  
  "Poslední etapa vyvrcholí dnes později. Budete mít ještě několik přerušení provozování. Další bude ne příliš příjemné pro vás, ale to skončí dříve, než jste se dozvěděli o tom. To je naprosto nezbytnou součástí vaší přípravy k práci na konferenci ".
  
  
  "Co je to za práci?"
  
  
  "Řeknou vám dnes později".
  
  
  Najednou se dveře отворилась, a vstoupil doktor Kalinin. On rozzlobeně podíval se na technika. "Co to je? Proč jste stále s сеньором Cháveze?"
  
  
  Technik vypadalo strach. - "To hotel je trochu mluvit."
  
  
  "Vrať se k práci", - stručně řekl Калинин.
  
  
  "Ano, samozřejmě." Salgado se otočil a vykročil přes místnost.
  
  
  Její, sledoval, jak Kalinin vhodný ke mně. Není mi líbila myšlenka o tom, že zde dělají rusové, a že mým krajanům není dovoleno mluvit se mnou. Венесуэлец by měl kontrolovat svou revoluci, ale Kalinin se choval k Salgado, jak k низшему.
  
  
  Kalinin натянуто se na mě usmál. "Je mi líto, že tak drasticky připravila vás Salgado, pane Chávez, ale má povinnosti v jiném místě. Budete dobře cítit?"
  
  
  "V pořádku," odpověděl jsem.
  
  
  To пощупал můj tep a chvíli nic neřekl.
  
  
  "Velmi dobře. Ti by měli odpočívat, a přijdeme za tebou pak večeři. Máš před sebou vážná povolání".
  
  
  "Už taky, je to opravdu mohu opustit toto místo dnes pozdě večer?"
  
  
  Můj vývrtku, našel ego překvapením. Ale po krátké pauze odpověděl: "Ano. Dnes večer budete připraveni."
  
  
  "Dobře," řekl jsem. "Nesnáším závěr".
  
  
  "Jsme stále děti", - vědomě řekl. "Ale musíme přinášet oběti ve prospěch revoluce. Není to tak?"
  
  
  Jí přikývl. Kalinin натянуто usmál se a odešel.
  
  
  Její nakrátko usnul. Najednou ho zaslechl vlastní výkřik. Její sell na lůžko upřímný, potem a třes. Její strávil nejistý ruku na ústech, při pohledu na opačnou stěnu. Na mě nebyl, zdá se bát - tolik ji, věděl o sobě. Musí být, oni dávali mi léky. Jsem měl další noční můru.
  
  
  Ji viděl ošklivé obličeje z tmavé místnosti a slyšel ostré zlé hlasy. To vše bylo smícháno s mými obrazy. Její krunýř na temné cestě s "люгером" v ruce. Její zahnul za roh, a najednou se přede mnou objevil obrovský искривленное tvář. To vypadalo, jako prezident, ale to bylo деформированное tvář visí ve tmě.
  
  
  Její střelec na люгера znovu a znovu, ale je to odporný obličej pouze смеялось mnou navždy. Ústa otevřel, hrozí pohltit mě. Na mě приближались dlouhé ostré zuby. Pak ji volala.
  
  
  Pak lehkého oběda mě odejmuli zpět do místnosti se stroji - oni nazývali to koupelnou orientace. Technik varoval mě, že tato relace bude jiná, a to není přehánění. Tanya potkala mě v pokoji, když metody привязывали mě k židli.
  
  
  "To bude nepříjemné," řekla. "Ale to všechno skončí dříve, než se to dozvíte".
  
  
  "Myslel jsem si o tobě dříve", - řekl jsem. "Prosil jsem tě, ale řekli mi, že jsi příliš zaneprázdněn, aby mě vidět."
  
  
  Muži skončili vázat mě popruhy a dostáváme se k jedné kolem stroje. Dříve, oni používali to. U něj byl malý ovládací panel, ale na jeho pultu byly desítky blikající barevných světel.
  
  
  "To, co řekli tobě, byla pravda," odpověděla Tanya.
  
  
  "Uvidím, zda jsem ho do tebe znovu, potom, jak pryč odtud?"
  
  
  Ona se otočila. "Je to možné. Vše závisí na výsledku mise."
  
  
  "Já nevím nic o poslání", - vyvrátil zprávy v médiích zprávy jí hej.
  
  
  "Brzy budeš vědět".
  
  
  Tentokrát použili jiné zařízení - проволочную kovové pásky na prsou a nové pokrývky hlavy. Tanya проследила, aby vše bylo jak má být, a šla přes pokoj.
  
  
  Oni vypnutí svatým, a on viděl ještě pár fotek ve tmě. Obrázky byly ještě více reálné, než oni, co jsem viděl, tak ráno. Tentokrát mi udělali píchnutí, ale věděl jsem, že akce v ranní dávce ještě není zcela zmizely.
  
  
  Prezident se objevil v místnosti. To projektil skrz dav se zasmál mávat rukama a usmívá se. Jakmile se obrázek objevil, pak začít něco dělat se mnou. V hlav se objevil hrozný tlak, bolest stala téměř nesnesitelnou. Dokud ji sledoval, jak se pohybují obrázky, utrpení je jen stupňovala. Jeho iso všech sil se snažil vymanit, otevírání a zavírání úst a прищурившись, než bolí. Stalo se to jen horší, až jsem si myslel, že můj gól hlasování o-hlasování o vybuchne. Křik zlomil u mě kolem krku. Muž oddělil se od davu a běžel k prezidentovi, mává obrovskou mačetou. Čepel соединилось, обезглавив prezidenta, ego a cíl letěl do davu, zbavuje krev všude. Lidé se smáli a smáli.
  
  
  Bolest zmizela, a on cítil jen sladké prázdnotu fyzické pohodlí. Prezident byl mrtvý a svět byl zachráněn od jeho tyranie.
  
  
  Její doufal, že sezení je u konce, ale to se nestalo. Ještě jedna scéna naplnila místnost, když prezident pronesl veřejnou řeč. Bolest přišla znovu, a její уперся v nah, stočený uvnitř, aby odolat hej. Ale mě to zasáhlo. Tentokrát hrozný tlak v góly doprovázena akutní bolestí na hrudi, jako by u mě byl srdeční infarkt. Její slyšel svůj křik, ale bolest neprošel. Muž vedla zbraň na prezidenta a utrhl ranou emu na hlavě. Bolest okamžitě ustoupila.
  
  
  Ale znovu, koupelna byla obrázků, tentokrát amerického vice-prezidenta. On jel v černém "Кадиллаке" na oficiálních průvodu, a on věděl, že prezident Venezuely jel před ním v autě. Vice-prezident byl v drahý oblek v pruhovaném, imperialistického gesta davu. Tlak opět přišel, ale tentokrát nebylo komprese v hrudi, jen hroznou bolest hlavy. V důsledku náhlého výbuchu, kouře a úlomků stroje vice-prezidenta byla zničena neviditelnou bombu, a všechny byly v autě zemřel. V místnosti začátku druhé hřímal silný výbuch a stroj Venezuelský zmizela. Bolest odešla navždy.
  
  
  Její zhroutila na židli, když mě отстегнули a vypnul přístroj. Vedle mě byl doktor Kalinin, ale já jsem ji neviděl, a k Lepšímu.
  
  
  "To nejhorší již za sebou," řekl mi.
  
  
  Když skončil poslouchat mě svým stetoskopem, on mi pomohl vstát ze židle a strávil na chodbě v běžné проекционную místnosti. Na vzdálenějším ston byl postaven na obrazovce, ale v zadní části místnosti bylo kiosku pro projektor.
  
  
  Kalinin dal mi do ruky nabitou "Люгер". Její nechápavě se na něj podíval, stále онемев od špatného sezení. Byla to zbraň, kolem kterého vyhodil ji ve svém děsivých.
  
  
  "Droga je již u konce, řekl mi Kalinin, - a vaše reakce na různé podněty během této části výcviku bude naprosto přirozené. Budete mít zbraň a dělat vše, co budete chtít. . "
  
  
  Je to jen podíval na velkou pistoli. Ji, věděl, že je to německá zbraň, ale nějak ассоциировал ego se Spojenými Státy. Dokud ji snažil to pochopit, v potemnělé místnosti, a film začal. To byly skutečné fotky, pravděpodobně pořízené v posledních pár dní na предконференционных setkání. Ve filmu vystupoval prezident, který jde po cestě před
  
  
  Palacio de Miraflores, vedle ní je americký vice-prezident. Kolem byly subjekty, a prezident nenuceně hovořil se svým americkým hostem.
  
  
  Když postava na obrazovce, zdálo se, приближались ke mně, v mé hrudi vyšlo neodolatelný pocit nenávisti, a on se cítil úzkost, smysl, pocit silného nepohodlí. Bolest zesílila s pocitem naprostého znechucení. To už neviděl obrazovky. Natáhl ke mně muži se staly velmi reálné. Ji zvedl zbraň v pravé ruce a dělal ego na dvě postavy. Její první nastavil jeho zraky na prezidenta. Jeho třásl se od nenávisti a bolesti, a pot tech na mé čelo. Jeho stiskl spoušť. Postavy pomalu šel ke mně. Její, byl zuřivý. Jeho střelec po hnát znovu a znovu, a na prsou prezidenta hustou vzorem образовывались černé díry. Po chvíli ji spustil spoušť prázdnou kazetu. Nicméně dvě postavy nadále se blížit ke mně. Její hodil do nich zbraň, a pak v záchvatu vzteku ринулся k nim. Jeho těžce zasáhla a těžce padl na podlahu.
  
  
  Vystřelil sergej, Kalinin pomohl mi vylézt. Její dusí a byl vyčerpaný. Teď, když film skončil, bolest a hněv pryč, kolem mě.
  
  
  "Velmi dobře", - слащаво mluvil Калинин. "Dobře, a vůbec-pak".
  
  
  "Chci... měli bychom odtud," řekl jí emu.
  
  
  "Dobře, - řekl on. "Nebudeme potřebovat vás, až do dneška, kdy budete mít poslední zasedání. Můžete se vrátit do svého pokoje".
  
  
  Mě odejmuli zpět do bílé místnosti s lůžko, a její těžké bench press. Zdálo se, že uplynulo několik úzkostné bezesných dní s nimi fretky, jak jsem se probudil tak ráno. Její nakrátko usnul. Ale tentokrát noční můra nebyla. Místo toho jsem měl velmi podrobné sen o Tane. Ona byla nahá v mých rukou. Teplá měkkost jejího těla pohltila mě pohltila mě touha. Všechny pocity, byli jsme probuzeni - slyšel jsem jeho nádherný hlas a cítil omamnou vůni ee brass. A v průběhu celého klenby, v žáru vášně, ona celou dobu říkala mi: "Promiň, Nick. Mrzí Mě, Nick".
  
  
  Nemohl jsem pochopit, proč to používá je to cizí jméno, ale ne stahl zlepšit ji. Mě, ne o to, jak ona mi říkala. Nic nezáleželo na tom, kromě teplé, tak náročné těle, извивающейся pode mnou.
  
  
  Její náhle selle. Její přemýšlel o Tane a její použití cizího jména. Nick. Co to znamená? Její snil o Люгере, který Kalinin воткнул mi v pěst. Dokud ji tam ležel, čeká, že se jim povede mě na závěrečný session, ji si myslel, nebyla za posledních pár dní něčeho většího, než ji znal víc, než mi řekli tito lidé. Ale oni měli být legitimní. Znali všechny оборудова mi, vše o mé filozofie a mé práci s pohybem. Všichni jsme pracovali vjačeslav jedné věci, a on by měl důvěřovat jim.
  
  
  Když přišli za mnou, říkali, že teď brzy odpoledne, a mě pustí přes několik hodin, pak dobré jídlo. Mě odejmuli v ориентационную, ale ne пристегивали k speciální židli. Místo toho, oni se mě ptali, sedět na normální židli vedle Salgado. Po chvíli odešel, a vstoupil Tanya a Kalinin s třetí osobou, ruským jménem Oleg Dimitrov.
  
  
  "Seňore, Dimitrov úzce spolupracuje s lídrem hnutí", - vysvětlil mi Kalinin.
  
  
  Její překlad pohled od muže na Таню. Pod paži a ona nesla stoh papírů. Ona nejistě jsem se usmála.
  
  
  "Začneme?" - nepopsatelný zeptala se.
  
  
  "Dobře," řekl jsem. "Začněme."
  
  
  Oni придвинули tři židle a na takovou hru tváří " ke mně, muži na obou stranách Thani. Ona se zabývá výrobou papíru si na kolena. Dimitrov upřeně se na mne díval, jako by se snažil zhodnotit své nejniternější myšlenky a pocity.
  
  
  "Žádáme vás, abyste ještě jednou absolvovat kurz terapie", - řekl Tanya. "Pak budeš připraven".
  
  
  Kalinin připravené vstřikovací formy. On se naklonil dopředu ze židle a udělal mi píchnutí. "Tentokrát budete mít jen malé množství uklidňujících prostředků, "řekl," protože budeme uvolňovat vás hned poté dokončení relace". Kapalina se dostala do mé žíly, vytáhl jehlu a stiskl vatový disk malý ráně.
  
  
  "Teď, - řekl Tanya plynulé, tichým hlasem, - budete cítit velmi uvolněný a klidný". Její hlas zaburácel, přemlouvat, můj mozek, a brzy se ocitl na ego moc. Jí byl zcela poslušný.
  
  
  "Tentokrát ji požádám vás otevřít oči, ale vy nemusíte jít kolem hlubokého transu. Na účet pět si otevřeš oči, ale pobyt v hypnotickém stavu".
  
  
  Ona se pomalu věřil. Když řekla pět, moje oči byly otevřeny. Její překlady pohled z jedné osoby na jinou. Její dokonale si vše, co mě окружало, ale stále ještě nacházel ve stavu nejvyšší euforie. Jí byl zcela uvolněný a věděl, že jsem v plné moci tohoto hlasu.
  
  
  "Vy jste byli vybráni pro splnění nejdůležitějších poslání"
  
  
  Tato osada ruska, kterou stále učinila revoluci - vážně řekla Tanya. - Pozítří se bude konat Каракасская konference. Bude ranní a denní zasedání. Bude přítomen prezident Venezuely, vice-prezident Spojených Států a další vysocí jedinci. Konference se bude konat v Palacio de Miraflores.
  
  
  "Půjdete na denní setkání těsně před tím, jak konference bude znovu. Pomůže vám karafa s vodou, který můžete přenést do místnosti. Když konferencí pokračovat, a zařízení, zastrčený v hraběnka, zabije všechny v této místnosti".
  
  
  Mě se přehnal mráz potěšení.
  
  
  "Nebudete používat zbraň, aby zabil své nepřátele, jak jste se snažil to udělat dříve. Ale zabijete ih. Chápete?"
  
  
  "Ano, chápu."
  
  
  "Vaše tvář bude vypadat jinak, když se probudíš z tohoto transu. Uděláme vás vypadat jako amerického špiona jménem Nick Carter".
  
  
  "Nick Carter", - opakovat. Nick! Tak volal mě ve snu Tanya. To byla předtucha, jako ve snu o "Люгере".
  
  
  "Vstoupíte do budovy pod jménem Nick Carter. Člen naší skupiny vám karafa se skrytým zařízením. Si přineste karafa v konferenční místnost a dát ego na židli. Budete mít možnost to udělat, protože je to Nick Carter, kterého jsme se zbavili, má vyšší úroveň povolit na konferenci ".
  
  
  "Chápu," řekl jsem.
  
  
  "V průběhu příštích dvou dnů budete zobrazovat kolem sebe Nicka Cartera. Teď ji začnu číst o souboru, o tom agentura, a musíte pamatovat každý detail, aby se mohl úspěšně vydávat za Carter. Kromě toho, že máte nějaké znalosti o tato osoba je hluboko uvnitř vás. Můžete použít jen dost na to znalosti, aby splnil své inkarnace, a nic víc."
  
  
  Četla papíry na klíně. Informace si zapamatovat byla hračka. Nějak se mi to zdála velmi povědomá.
  
  
  "To ji vydal sám sebe za Ильзу Hoffman", - k závěru Tanya. "A pak, jak jsme uvolněte vás, oznamte to okamžitě šéfa Картерса, Davidu Хоуку. To поинтересуется, proč jste byli v kontaktu, během dvou dnů, a požádá оборудова mně, který ví, jak Илзе Хоффманн. Řeknete, že jste съездили se mnou do vily na pár dní, protože jste hotelů zkontrolovat mě, ale teď jste přesvědčeni, že jsem mimo podezření ".
  
  
  "Ano," řekl jsem. "Výše uvedené podezření". Informace nesmazatelně записывалась v mém mozku.
  
  
  "Budete se vydávat za Nicka Cartera tak výstižně, jak umíte, tím, že dělá vše, co od vás očekávají až do poledne v den konference. Pak budete ignorovat veškeré příkazy, které vám může dát, a vyrazil do paláce. Musíte být v chodbě je otevřena pro vstup do konferenční prostory rivne v jednu hodinu odpoledne. V této době k vám přijde náš člověk. Na nen bude tmavě modrý oblek a červenou kravatu s bílou hřebíčkem na klopě. To протянет vám tato karafa, který je kolem nich, že budou použity na stole k jednání ". Vzala si u Dimitrov velké bohatě zdobené karafě. "Uvnitř něho, pod falešným dnem, bude toto zařízení".
  
  
  Ona opatrně odstraní elektronické gadget. Bylo to jako vymyšlené транзисторное rádio.
  
  
  "Přístroj je ovládán pomocí dálkového ovládání. To vydává zvuk v širokém frekvenčním rozsahu, je širší, než cokoliv, co bylo navrženo dříve. Na určitých frekvencích a úrovně hlasitosti zvuku ničí centrální nervovou tkáň. Velmi krátké expozice vede k bolestivé smrti".
  
  
  Nahradila gadget v hraběnka. "Zařízení bude nastaven na požadovanou frekvenci pomocí dálkového ovládání pak v podmínkách denního zasedání. Během několika minuta to zabije všechny na doslech, ale ne dotýkat nikoho mimo místnost. Pak toho, jak to provede svou práci, to vydávat mnohem nižší zvuk, který stále bude znít velmi vysoká pro splní vaše uši. Budete moci slyšet tento zvuk je mimo zasedací místnost, kde budete bydlet ".
  
  
  "Slyším zvuk mimo zasedací místnost", - opakovat.
  
  
  "A pak toho, jak je náš člověk vám karafa na vodu, budete blížit k stráží na den místnosti a řeknete jim, že personál paláce se vás zeptal dodat karafy, aby bylo čerstvá voda pro členy konference. Protože u Nicka Cartera mají povolení na vstup do konferenční prostory, které vám umožní připsat karafa dovnitř a dát ego na židli. Nechte ego u zdi, a další karafy отнесите v nejbližší úřední místnosti v chodbě. budete se držet dál od velmi blízko, až uvidíte, co všichni vstoupili do konferenční prostory pro denní zasedání.
  
  
  "Když uslyšíte pronikavý zvuk kolem místnosti, budete vědět, že zařízení provedeny do své práce. Nyní poslouchejte pozorně". Dimitrov vstal a otočil ciferník na malém stroji v sousedním stole. Její slyšel pronikavý výkřik, který popřel zprávy v médiích zprávy se mi hluk některých letadel.
  
  
  "Je to zvuk, který uslyšíte".
  
  
  Hlas ega zastavil na chvíli. "Když jste to slyšet, a pomalu řekla:, - budete pamatovat vše, co bylo pohřbeno ve vašem podvědomí. Můžete si vzpomeňte na všechno, co jsem vám řekl dříve, nemusí pamatovat. Můžete si vzpomeňte na všechno, co se stalo do vašeho oběhu v tuto kliniku. Ale nejste si bude pamatovat nic, co se tady stalo. To vám odhalí pravdu, ale bude vést k vážným замешательству. Jste признаетесь první z matematiky, který mluví s vámi, že jste подложили přístroji smrti v konferenční sál. Všechno už je to jasné? "
  
  
  "Všechno je jasné," řekl jsem.
  
  
  "Kromě toho, když náš člověk dává vám karafa, řekne:" Viva la revolución! Tato slova posílit vaše odhodlání zabít prezidenta Venezuely a američana, a budete se cítit neodolatelnou touhu připsat karafa v místnosti, jako její. проинструктировал vás ".
  
  
  "Viva la revolutión," řekl jsem.
  
  
  Калинин vstal, přistoupil ke stolu a досталь, který mi "люгер", a jehlový v ножнах. On podal mi zbraň.
  
  
  "Dejte si zbraň," řekla Tanya. "Pouzdro na стидете musí být připojena k vašemu pravému предплечью".
  
  
  Jeho následoval jeho pokynů. Zbraně se mi zdálo nepohodlné a těžkopádné. Kalinin mi přinesl tmavé sako a kravatu, a Tanya велела nosit ih over zbraní.
  
  
  "Zbraň patřila Nicu Cartera, - řekla Tanya. "Budete vědět, jak je používat. Švédové taky bylo ego".
  
  
  Dimitrov se naklonil a něco zašeptal Tane na ucho. Ona přikývla.
  
  
  "Nebudete se snažit vrátit do svého bytu na Avenida Bolivar. Můžete si také nebudete komunikovat s Линчевыми nebo khem-buď, kdo je spojen s tímto úkolem, dokonce i s personálem této kliniky".
  
  
  "Velmi dobře," řekl jsem.
  
  
  "Teď, Rafael Chávez, budete přicházet o hypnóze, když ji отсчитаю od pěti do jedné. Budete plynule mluvit anglicky, a je to jazyk, který budete používat, dokud není proveďte své poslání. Jste připraveni k dokončení mise, a budete postupovat podle všech mých pokynů přesně.
  
  
  "Začnu jbeil teď. Pět. Jste - Rafael Chávez, a můžete změnit průběh novodobé historii Venezuely. Čtyři. Váš prezident a vice-prezident Spojených Států - své smrtelné nepřátele. Tři. Jste přemýšleli. bez cíle, ale zabít těchto dvou mužů tak, jak jsme naplánovali. Dva. Když se probudíte, zjistíte, že byli pod hypnózou. Nejste si vzpomeňte na jména těch, kteří jsou zde s vámi, ale vy jste se dozvěděli, že jsme přátelé revoluce, které připravili vás k vaší mise."
  
  
  Když ona dosáhla číslo jedna, tři přede mnou se na okamžik zdálo, расплылась, a pak se znovu stala zaměřen. Její překlady pohled z jedné osoby na jinou.
  
  
  "Ty jsi dobrý pocit, Rafael?" - zeptala se mě milá mladá žena.
  
  
  "Cítím se skvěle", odpověděl jí, hej, anglicky. Překvapivě, ale já jsem řekl, je to bez práce.
  
  
  "Khem budeš v tyto dva dny?"
  
  
  "Nick Carter, americký špion".
  
  
  "Co budete dělat potom toho, jak уедете odtud?"
  
  
  "Доложите v matematice jménem David Hock. Jí řeknu emu, že byl s vámi - s Илзе Хоффманн - v době nedostatku Jímku".
  
  
  "To je dobře. Jdi a podívej se na sebe".
  
  
  Jeho, přistoupil k zrcadlu. Když ji spatřil svou tvář, to vypadalo jinak. Oni změnil můj vzhled, tak jsem vypadal přesně jako Nick Carter. Její slunce v bundě a vytáhl "люгер". Jméno wilhelmina následoval myslí probíhala v mé hlav. Jeho tušení proč. V každém případě, to se zdálo důležité. Ji vytáhl závěrky a vložila kazetu na kazetu zbraň. Jí byl překvapen jeho schopnost zacházet se zbraněmi.
  
  
  Znovu se otočil ke třem kolem nich. "Já nevím splní vaše jména," řekl jsem.
  
  
  Muži, samozřejmě, spokojeně se usmívali. Nicméně má hovořili dívka. "Víte, že jsme vaši přátelé. A přátelé revolucí".
  
  
  Její váhal. "Ano," řekl jsem. Její нацелил zbraň na osvětlené přes pokoj a systém je podělal podél kmene. Byl to skvělý nástroj. Ji strčil ego zpět do pouzdra.
  
  
  "Zdá se, že jsi připraven", - řekla dívka.
  
  
  Její zadržuje její pohled na okamžik. Ji, věděl, že mezi námi něco bylo, ale nemohl si vzpomenout na její jméno. "To připravený." Její pocítil náhlé nutkání se dostat pryč odtud, dělat nejdůležitější věc v mém životě - mise, na kterou mě připravili tito lidé.
  
  
  Muž v kostýmku se ozval. Ego je hlas zdál docela autoritářské. "Pak jdi, Rafael. Běž na konferenci v Caracasu a zabij své nepřátele".
  
  
  "Nemyslete, že, že to udělal", - řekl jsem.
  
  
  Sedmá kapitola.
  
  
  "Kde, krejčí sakra jsi byla?"
  
  
  David Hawk v černé vztek navrátil na čísle hotelu. Ego šedé vlasy byly взлохмачены, a kolem chladných modrých očí образовывались hluboké vrásky. Jsem nevěděl, že američané jsou schopni na takové záchvaty vzteku.
  
  
  "Já jsem byl s dívkou," řekl jsem.
  
  
  "Holka! Na dva dny? Během svého безвременного dovolené došlo k důležité události. Nebylo by špatné, kdyby jste přišli sem na pokyn".
  
  
  "Zdálo se, že je příliš zavazující, příliš rychle," řekl jsem. - Potřeboval jsem zjistit, zda byl použit to jako něco proti nám. Pozvala mě na pár dní na venkov vilu, a já jsem se mohl dostat do kontaktu s vámi do toho, jak jsme odcházeli. Pak toho, jak jsme se dostali do vily, jsem neměl žádné řešení s vámi v kontaktu ".
  
  
  Hok systém je podělal, při pohledu na mě, a já jsem se bála, že on vidí mě skrz mé kamufláže. Jí byl si jistý, že věděl, že nejsem Nick Carter, a on jen hrál se mnou hry.
  
  
  "Je to celý příběh?" - едко zeptal se.
  
  
  On nevěřil v to. Já jsem musel improvizovat. "No, pokud jsi měl vědět, její nemocný. Nejprve ji, že si myslel, že dívka mě napustila jedem, ale to byl jen těžký případ nemoci turisty. Jeho bych ti přinesla něco dobrého, i když by mohl navázat kontakt ".
  
  
  Když jí řekl, jeho oči byly přilepené k mé osobě. Konečně se trochu změkly. "Pane. Jsme na prahu vyvrcholení naší největší mise za mnoho let, a vy se rozhodnete onemocnět. No, možná, že je to moje vina. Možná je to příliš silně vás zaháněla".
  
  
  "Je mi líto, pane," řekl jsem. "Ale potřeboval jsem, zkontrolujte, zda dívku. Nyní jí je přesvědčen, že je mimo podezření".
  
  
  "No, myslím, že to je něco, i když je to něco negativního".
  
  
  "Možná by to bylo ochotně na divoké husy," řekl jsem. "V každém případě, její se vrátila do práce. Co je nového?"
  
  
  Hawk vytáhl dlouhou kubánský doutník. Je to trochu mimo vlákno a vyhrnul si ego v ústech, ale není osvětlena. Měl jsem silný pocit déjà vu - Hawk v jiném místě, dělá to samé. Všechny dohady a flash nemožné semi-vzpomínky způsobili, že mě nervózní.
  
  
  "Viceprezident zbláznil. On říká, že jsme переусердствовали s otázkami bezpečnosti. Popadl několik zaměstnanců CIA a vyžaduje další děti na Tajné služby domů. Řekl, že pro tisk nepříjemné mít armádu hlídačů kolem, jako by jsme neměli věřit venezuelské policie ".
  
  
  "Je to velmi špatné," řekl jsem. Ve delle všechno bylo v pořádku. Čím menší bude kolem američanů, pro něž ji budu jednat, tím snazší bude moje práce, když se její přijet na konferenci.
  
  
  "No, v paláci je stále mnoho lidí s pistolí v kapse. Způsobila to N7, když si myslel, že jsi mohl být někde na dně шестифутовой díry".
  
  
  Poprvé ji si uvědomil, že jeden kolem důvodů, proč Hawke byl tak naštvaný, spočíval v tom, že je to opravdu strach оборудова mi. Spíše o Nike Cartera. Nějak to uvědomění se mě dotkl, a já jsem se přistihl u myšlenky, že osud Cartera potkal z rukou линчевателей.
  
  
  Její zeptal se. - "N7 - to Lepidlo Vincent?"
  
  
  "Ano. On se usadil ve třetím hotelu Las Americas. Její dal emu kontrolovat vaše zmizení". - sarkasticky řekl. "Nyní se může přejít k další důležité otázky. Dnes večer vice-prezident přítomen na внеплановой párty, která se zabývá se koná v zahradě amerického velvyslanectví. Prezident Venezuely nutně projeví. Protože konference se bude konat zítra ji chci začít brát zvláštní osobní ochranná opatření, zejména pokud jde o jakékoli události, které nejsou zahrnuty v původní harmonogram ". Žvýkal doutník.
  
  
  Zmínka o těchto врагах lidu mě vybuchnout. Mě projela teplá aktivní dovolenou nenávisti, a musel jsem iso všech sil odradit to. Jeden špatný pohyb s Hawke může zničit misi.
  
  
  "Dobře, ji tam budu," řekl jsem.
  
  
  "Jsi opravdu v pořádku, Nick?" - náhle zeptal se Drak.
  
  
  "Jistě, a proč ne?"
  
  
  "Já nevím. Jen na chvíli jsi vypadal jinak. Tvoje tvář se změnila. Jsi si jistý, že ještě není nemocný?"
  
  
  To rychle přijal důvod. "To může být", - řekl jsem. "Já jsem dnes úplně sám". Její, jsem si myslel, že v každém okamžiku se odhalí můj kamufláže, a budu muset zabít ego na люгера v kapse. Ji hotel ego zabít. To se zdálo jako dobrý člověk, i když byl jedním kolem nepřátel. Ale každého, kdo se postaví na cestě své poslání, bude nutné odstranit - alternativa nebyla.
  
  
  "No, ty jsi opravdu není sám", - řekl pomalu Hawke. "Chtěl jsem vás poslat na velvyslanectví, zkontrolovat, zda existuje pár pomocníků, kteří budou v paláci zítra, ale nemyslím si, že jste na to připraveni. Budete lépe relaxovat do tohoto večera. "
  
  
  "To není potřeba, pane," řekl jsem. "Budu rád, jít na velvyslanectví a..."
  
  
  "Míru sakra, N3! Jsi nejlepší, víš, než se dohadovat se se mnou. Prostě běž do svého pokoje a zůstaň tam, dokud nebudeš понадобишься. Jeho zavolat vás, když přijde čas jít na velvyslanectví".
  
  
  "Ano, pane," - řekl jsem tiše, vděčný za příležitost, aby se zabránilo větší množství kontaktů s američany, než by to bylo nezbytně nutné.
  
  
  "A není связывайся s touto žádném zatraceně holka", - křičel na mě Hawk.
  
  
  * * *
  
  
  Zahrady velvyslanectví jsou krásné kdykoliv, ale v ten večer byly zvláště jsou skvělé. Všude byla světla. Pro hosty byly instalovány burning мангалы a stoly s jídlem. Na jednom konci zahrady bylo dětské hřiště, kde si celý večer hrál orchestr.
  
  
  Jestřáb a Vincent byl se mnou, ale my jsme mluvili ještě s přítelem.
  
  
  Její dříve setkal Vincent na záchodě. Vyměnili jsme si pozdravy, a bylo mi to docela trapné. Ji, věděl, že by měl vědět to, ale nebyl jsem připraven na setkání s ostatními agenty AX. Musel jsem se blufovat v průběhu našeho rozhovoru, a já jsem se bála, že mě přesvědčili. Vincent stručně vyprávěl o štábu-byt AX a o předchozím zaměstnání, na kterém jsme pracovali spolu. Její nechat ho mluvit a jen souhlasil se vším, co říkal.
  
  
  Vice-prezident objevil docela brzy večer. Ji snažil zcela ego vyhnout. Ego tvář a hlas vyvolal u mě takové silné emoce, že jsem si byl jistý, že se odhalí jejich krytí, pokud na rande s ním tváří v tvář. Jeho, přistoupil ke skupině, a jen poslouchali, jak si hrají. Hudba byla krásná, a on netrpělivě čekal na den, kdy moje rodiště uvolní od tyranie. Poprvé za několik hodin ji začal relaxovat.
  
  
  Ale štěstí nemůže držet. Její uslyšel za sebou hlas, a to byl hrozný hlas amerického vice-prezidenta.
  
  
  "Pan Carter".
  
  
  Ji, otočil se, podíval se emu v tvář a cítil hrozný tlak v góly, ale bojoval s odporem. Mezi vice-prezidentem stáli dva zaměstnanci tajné služby, které кивнули mi.
  
  
  "Pan vice-president", - řekl jí přísně.
  
  
  "Myslím, že jste se setkal s prezidentem", - řekl monstrum. On ukázal na to, monitorovat postavu, a spatřil jsem muže, kterého nenáviděl nejvíc na světě. To byl přímočarý a solidní muž, na pohled neškodný starý muž s širokým úsměvem a prsa, набитой stužkami a medailemi. Ale já jsem věděl, co to představuje, a to se můj žaludek сжаться. Přišel a postavil se vedle nás. Dva policisté v civilu a медперсонал byly za sebou.
  
  
  "Pane prezidente, je to odina po celém nejlepších mladých lidí v našich спецслужбах", - řekl vice-prezident. "Pan Carter".
  
  
  "Je mi potěšením setkat se s vámi, pane Carter".
  
  
  Blízkost této osoby dělala a můj hněv je téměř nekontrolovatelné. Její potýkal s nepřekonatelnou порывом vrhnout se na něj a rozbít na kusy holýma rukama. Pot přišel u mě na čelo, a já jsem cítil silné komprese v hrudi, která se zabývá pokračovala dredy a dredy. Mám tak silně bolela chvíle, co jsem si myslel, že to hlasování o-hlasování o vybuchne.
  
  
  "To... to..." - vydechl jsem a odvrátil od obou mužů. Potřeboval jsem, aby se sami v ruce, ale nevěděl jsem, jak to udělat. Její ohlížel s chmurnou tváří. "S radostí, pane prezidente," řekl jsem.
  
  
  Všichni se na mě podíval, jako by se jí zbláznil. Zaměstnanci bezpečnostní služby pečlivě studoval mě.
  
  
  "Je s tebou všechno v pořádku, mladý muži?" - zeptal se prezident.
  
  
  Mé oči iso všech sil se snažili setkat se s ego pohledem. "Ach, ano, - řekl rychle jsem. "Budu v pořádku. Mám právě byla hádka s turisty".
  
  
  Vice-prezident pozorně sledoval mou tvář. "Je vám lépe relaxovat, pan Carter" - tiše řekl. O minutu později přešli do rozhovoru s americkým velvyslancem.
  
  
  V náhlé zoufalství se jí, otočil se, aby šel za nimi. Moje ruka vešla do bundy. Její chystal vytáhnout "люгеры" a прострелить jim hlavy. Ale když ji cítil chladný kov pistole naproti své ruce, ji probral. Nebyl to plán, a musel poslouchat rozkazy. Ji vytáhl ruku a otřel pot o bundu. Její, celý se třásl. Ji a rozhlédl se, aby zjistil, všiml si někdo, zda jsou mé kroky, a když se jí, otočil se k budově, její viděl, že můj kolega z AX Lepidlo-Vincent a dívá se na mě. On se celou dobu díval.
  
  
  Bojuje s panikou, jeho vypravil do zadní části budovy velvyslanectví, pánské wc. Mi bylo zle a bála jsem se, že mi házení do. Ještě stále se třásl a zdálo se, že gól-hlasování o-hlasování o расколется.
  
  
  V záchodě ji začal nalévat hlavu studenou vodou a tvrdě se opřel o умывальнику. Její hodil kolem hlavy osob, a bolest a nevolnost začali ustupovat. Když ji otočil, aby najít ručník, Vincent byl tam.
  
  
  "Co je s tebou, Nick?" zeptal se.
  
  
  Jeho odvrátil se od něj a вытерся. "Musí být, jeho něco snědl", - odpověděl jsem. "Myslím, že je to ještě trochu na sobě".
  
  
  "Vypadáš strašně", - trval na tom on.
  
  
  "Teď ji cítit se dobře".
  
  
  "Nezdá se vám, že byste se měli obrátit na svého lékaře velvyslanectví".
  
  
  "Krejčí, čisté. Je to opravdu v pořádku."
  
  
  Následovalo dlouhé ticho, až ji hrubě расчесывал vlasy.
  
  
  "Jsem něco vypil v tom café v Bejrútu, když jsme pracovali společně," řekl. "Pamatuješ si? Jsi mi pomohl dostat kolem tohoto. Jen se snažil platit za službu".
  
  
  Něco hluboko uvnitř mého mozku reagovala, když zmínil incident v Bejrútu. Měl jsem velmi krátký vize, jako Lepidlo-Vincent padá na starou cihlovou zeď, a budu vám emu postavit na nohy. Prostřednictvím zlomek vteřiny scéna zmizela, a on si myslel, představoval zda jste ji vůbec.
  
  
  To mě šokovalo. Ji nikdy v životě nesetkal, Lepidla Vincent. Jak jsem ji nemohl vzpomenout, co byl s ním v Bejrútu? Jeho nikdy nebyl za hranicemi Venezuely, kromě toho času, kdy jí byl v USA. Jí věděl, že nic o Libanonu. Nebo jí přece jen tam byl?
  
  
  Mám znovu se objevil pocit, že v mé minulosti něco skrýval od mě na klinice. Něco velmi důležitého. Ale možná ji mýlil. Možná, drogy stimuloval mou představivost, aby ji mohl vymyslet scény, které by mi pomohl hrát roli Nicka Cartera.
  
  
  "Omlouvám se," řekl jsem. "Oceňuji váš zájem, Клэй".
  
  
  On krátce se usmál, ale pak se k němu vrátila obavy. "Nick, co to sakra jsi dělal tam pak toho, jak s tebou mluví?"
  
  
  "Co máte na mysli?" - budou díky, zeptal se jí.
  
  
  "No, na chvíli to vypadalo tak, jako by jsi se chystal za svým Люгером. Co se stalo?"
  
  
  Její psychicky běžel přes několik možných odpovědí. "Ach, to je. Myslím, že to je docela nervózní. Ji viděl, jak chlap strčil ruku do své sako a na chvíli se mi zdálo, že to táhne za zbraň. Její, cítil se jako idiot, když vytáhl kapesník".
  
  
  Naše oči se setkali a setkal se, když Vincent ocenil můj revmatismu. Pokud by hodil mi zavolat, tak bych musel zabít ego otevřeně zde, a to by znamenalo velké problémy.
  
  
  "Dobře, kamaráde, - řekl on. Ego je hlas stahl měkčí. "Ti lepší si odpočinout, tak že zítra vám bude lépe."
  
  
  Ji, podíval se na něj. Byl to podsaditý muž s рыжеватыми vlasy, asi třiceti dvou. U něj to bylo otevřený, upřímný obličej, ale já věděl, že to může být v pohodě.
  
  
  "Děkuji, Клэй," řekl jsem.
  
  
  "Zapomeňte na to."
  
  
  Zbytek večera ji snažil držet dál od hlavní činnosti. Jestřáb se objevil v určitém okamžiku, když se všichni podívali na skupinu tanečníků, a postavil se vedle mě.
  
  
  "Všechno se zdá být normální?" - zeptal se, aniž by při pohledu na mě.
  
  
  "Ano, pane," odpověděl jsem. Zajímavé je, říká emu Vincent оборудова mi.
  
  
  "Zdá se, že se ti to nebude muset zůstat zde natrvalo, Nick, - řekl on. "Já taky, vysílání Vincent zpět do ego vše. Ale uvidíme zítra, brzy ráno v paláci. I přes to, že všechno se zdá perfektní, mám stále takový pocit o varování. Všimli jste si toho muže, který byl pronásledován tě? "
  
  
  Další neznámé scéna промелькнула mám v hlav - muž, stojící v bílé místnosti, drží mě s pistolí. Ne, byl to koridor, a ne pokoj. Její dotkl svého čela rukou, a Hawke důl, pokud plíce uita.
  
  
  "Ne. Ne, její ego neviděl". Jak jí vůbec známo, o jaké osobě se to říká? V souboru, který mi četli moji kamarádi, nic nebylo uvedeno. Pokud ji zapomněl.
  
  
  "Nick, jsi si jistý, že s tebou je všechno v pořádku?" zeptal Hawk. "Když se zde Vincent, asi jsem nemohl udělat bez tebe konference".
  
  
  "Jsem v pořádku!" - řekl jí poněkud dramaticky. Jeho, pohlédl na Хоука, a to temně se na mě podíval, žvýká незажженную doutník. "Omluvu. Ale mám pocit, že potřebuji na konferenci, a já chci být tam".
  
  
  Její snažila se slyšet v hlase hrubý paniku. Pokud Hawke вытащит mě po celém bezpečnostní služby, nebude schopen splnit své poslání.
  
  
  "Dobře," nakonec řekl. "Uvidíme se zítra, synu."
  
  
  Nemohl jsem se dívat na něj. - "Správně."
  
  
  Hawke se prošel po zahradě, stejně ji opustil. Nechtěl jsem se vracet do hotelu. Potřeboval jsem se napít. Ji si vzal taxi do El Hardin, protože se cítil osamělý, a proč-to ассоциировал je to místo s dívkou na klinice. Když ji, vstoupil dovnitř, jeho, byl překvapen, když uviděl její sedící za rohovým stolkem. Ona byla ta, popíjení hrnek vína. Ona okamžitě mě viděla.
  
  
  Můžete si také nebudete komunikovat s Линчевыми nebo khem-buď, kdo je spojen s tímto úkolem, dokonce i s personálem této kliniky.
  
  
  Její odvrátil od nah a přišel ke stolu na druhém konci místnosti. Její cítil strašné nutkání jít k ní, říct hej, o jejich problémech, přijmout ji se mnou v posteli. Ale ona sama zakázala mi přijít do styku. Přišel číšník, její objednal koňak. Když on odešel, jeho pozvedl oči a viděl, že ona seděla vedle mé židle.
  
  
  "Dobrý večer, Rafael". Posadila se vedle mě. To bylo ještě hezčí, než ji pamatoval.
  
  
  Její jméno najednou mi přišlo na hlavu v celé hloubce mého podvědomí. "Jmenujete... Tanya". Její podíval se ahoj v očích. "Musím to vědět, ne?"
  
  
  "Ne, ale myslím, že vím, proč to děláš. Všechno je v pořádku".
  
  
  "Nechci být s tebou, ne?"
  
  
  "Byl jsem požádán se s vámi spojit. Chcete-li se dozvědět, jak se cítíte, a ujistěte se, že vás přijali jako Nick Carter".
  
  
  "Mě vzal za něj," řekl jsem. "Ale ten, koho jméno je Hawk, příliš znepokojen mým pohody. Dnes večer mě odeslali prezidentovi, a to bylo docela drsné na minutu. Ale myslím, že se Хоука, že se mnou je všechno v pořádku. "
  
  
  Hezká tvář Thani помрачнело. "Jestřáb - jediný člověk, který může ukončit celou tuto misi. Musíte přesvědčit ego všemi možnými způsoby, že jste - Nick Carter a že si mohou splnit svůj úkol na konferencích". Její hlas byl napjatý a vytrvalý. "Je velmi důležité, aby jste měli přístup v konferenční místnosti v době polední přestávky".
  
  
  "Chápu, Alice," řekl jsem. Její hotel
  
  
  obejmout ji a políbit. "Pojď do mého pokoje," řekl jsem. "Na nějakou dobu. Je to... pro mě důležité".
  
  
  "Jestřáb, možná se dívá na tebe", - jemně řekla.
  
  
  "Ne, to není pravda. Prosím, pojď, nakrátko".
  
  
  To se pohybovala minutu, pak natáhla ruku a jemně se dotkl mé tváře. Jí věděl, že to vybavení mě. "Budu tam za půl hodiny."
  
  
  "Budu čekat."
  
  
  Přes čtyřicet pět min jsme stáli v полумраке mého hotelového pokoje, její hrubě objal Таню. Ji políbil ee, a její jazyk vklouzl mi do pusy. Přitiskla se ke mně boky.
  
  
  "O,, Rafael", - выдохнула to.
  
  
  "Shoot oblečení," řekl jsem.
  
  
  "Ano."
  
  
  Раздевались ve tmě. Za několik sekund jsme oba stáli nahé a dychtivě dívali navzájem na sebe. Tanya byla jedním kolem nejkrásnějších žen, které jí kdy viděl. Mé oči absorboval plnou kulatý prsa, tenký pas, zaoblené boky a dlouhé, hladké boky. A mě fascinovala její měkký smyslný hlas. Hlas, který je tak jemně a přesvědčivě mluvil se mnou na klinice. Mezi námi byl další magnetismu z těchto zvláštních vztahů. Její dožadoval těla, která patřila tomuto убаюкивающему, манящему hlas, hlas, který měl takovou moc navždy se mnou.
  
  
  Společně jsme se blížili k posteli a políbil ji tam, притянул k sobě a cítil, jak ee vyškolení prsa прижались ke mně, pohybem rukama na набухшим изгибам její boky.
  
  
  Oba jsme těžce vydechl. Jeho pustil ji a ona postele na postel, a dále kompletní krémová formy vypadaly jako krémová na pozadí bílé prostěradlo. Jeho vzpomněl na vášnivé chvíle ve svém domě v klinice. Najednou se u mě objevil další vzpomínka, na oblouky, který měl se mi na klinice. Ji viděl, jak se Tanya navlékl irina místo postele, celé její tělo приглашала mě připojit se k ní. Byl to jen sen? Nebo se to opravdu stalo? Ona byla strašně stručné matoucí.
  
  
  Jeho bench press na postel a bench press se vedle ní, čelem k ní. Ji, dotkl se k ní hořící rty svými, pak strávil rty na její krk a rameno.
  
  
  "Máte sídlo v Caracasu?" - zeptal se ho mezi polibky.
  
  
  "Proč jsi tak myslíš," odpověděla ona пораженно.
  
  
  "U vás v bytě je široká pohovka?"
  
  
  Podívala se na mě a zdálo se mi, že jsem viděl strach v jejích očích. "Proč se ptáte?"
  
  
  Ji řekl. - "Tam jsme se poprvé zapojili láskou, ne?" "Do kliniky. Jak jste mi řekl, to nebylo v mém bytě. V mém bytě není takové gauči". Ukázali mi pár fotek mého bytu na Авенидо Bolivar.
  
  
  Tanya vypadala расстроенной. "Je to důležité?" zeptala se.
  
  
  "Ne tak docela," řekl jsem, políbil ji. "To je právě to mi přišlo na hlavu, když ji viděl tě tady".
  
  
  Její tvář znovu расслабилось. "Máš pravdu, Rafael. To byl můj byt. Je to jen проверяла tě na kliniku, aby zjistili, vzpomínáš".
  
  
  "Z-za misi?"
  
  
  "Vzhledem k mé ženské ješitnosti". Usmála se a vytrvale se přitulila ke mně.
  
  
  Její přestal starat o a zapomněl оборудова všem, kromě naléhavosti jeho přání a sametové měkkosti-ee těle.
  
  
  Osmá kapitola
  
  
  Na druhý den ráno Hawke, Vincent a jeho se vydali na Bílý palác. Velká část pravidelných bezpečnostních sil bylo tam celou noc. Do šesté hodiny ráno, to už byl blázince. Hawk řekl Винсенту a já zkontrolujte, zda konferenční sál a přilehlé místnosti do devíti třiceti, když konference měla začít. Ona byla velmi nervózní. Jsem měl divný pocit, když ji prováděl všechny tyto bezpečnostní kontroly, tak jak, snadno pohybující se prostředí lidí, kteří tam byli s jediným cílem - zastavit mě. Kdyby nebyla tak nervózní, to by si užil ironii toho všeho. Zaměstnanci bezpečnostní služby кивнули a usmál se mi, aniž by si uvědomil, že je to její postaral o to, aby nikdo opustil zasedací místnost naživu.
  
  
  V průběhu celého dopoledne osob na ориентационной pokoje vraceli se ke mně znovu a znovu, a pokaždé, když se to stalo, její покрывалась studený, pak. Síla mé nenávisti раздирала mě na kusy. Ji hotel pokračovat, dokončit svou práci a zbavit svět z těchto dvou zlých lidí.
  
  
  "No, tady hodinu před začátkem konference, řekl mi Hawke, - a nám už nic dělat, než u nás bylo, když jsme opustili Washington. Kromě toho, že nemůžeme najít high-člověka, kterého nikdo kromě vás neviděl. . "
  
  
  "To není moje chyba," - náhle řekl jsem.
  
  
  Hok pozorně zkoumal můj obličej, a já jsem si uvědomil, že udělal to znovu. Její vyhýbal ego bystrý oko.
  
  
  "Kdo, krejčí sakra to řekl?" - prasklo to na revma.
  
  
  "Já... omlouvám se, pane. Myslím, že ho trochu nervózní z konference".
  
  
  "Není to vůbec vypadá u tebe, Nick", - vážně řekl. "Ty jsi vždycky сохраняешь v pohodě. Hlas proč ji považuji za vás nejlepší. Že s tebou vůbec je? Ty víš, že nemůžete držet krok se mnou".
  
  
  Ji, podíval se na něj. To, jak na mě zvláštní účinek, a to nemohl pochopit proč. Měl jsem ho rád tento člověk, a to je důvod, proč-pak se cítil velmi blízko k němu, i když nikdy neviděl, ego až do včerejšího rána. Bylo to divné.
  
  
  Se mnou je všechno v pořádku, pane, " řekl jsem. - Můžete se na mě spolehnout.
  
  
  "Jste si jistý?"
  
  
  "Ano, jistě."
  
  
  "To je dobře. Pokud jsi něco обнаружишь, můžeš mě najít v ústředí bezpečnosti".
  
  
  Když odešel, se mi chce udeřit pěstí do sténání. Ji mohl vypadat jako Nick Carter, ale jeho ne choval jako on. A Hawke si všiml. Pokud bych byl opatrnější, jeho by проворонил celou misi.
  
  
  Do doby konference palác byl neuvěřitelně hektický. Sály byly přeplněné lidmi. Byly stovky novinářů z celého světa. Фотовспышки fungovaly každou minutu, a tam bylo mnoho pláče a formy cestovního ruchu. Když vedoucí zisku konferenční prostory, dav kolem nich bylo tak husté, že ih je sotva bylo vidět.
  
  
  Poté, co viděl ih znovu zblízka, její cítil k nim takovou nenávist, takovou otevřenou nenávist, že jsem se musela odvrátit. Ji nemohl ani podívat, jak vstoupí do místnosti. Po několika minutu byli všichni uvnitř, a za nimi zavřel velké dvojité den. Konference začala.
  
  
  Když ji dostal do paláce a zkontroloval konferenční místnost, přitáhl jeho pozornost na karafu s vodou, na dlouhém stole, kolem červeného dřeva. On byl totožný se, že mi, pokud později, na změnu. Ležel na tácku spolu s дюжиной lesklý křišťálového skla. V poledne, voda, zbývající v hraběnka, bude несвежей, a zaměstnanci paláce bude pro estestvenno přinést čerstvou vodu pro denní zasedání.
  
  
  Ráno, trvala rok. Její neklidně chodil sem a tam po dlouhé chodbě. Zbytek stráže se podíval na mě. Sály byly plné z nich. Dva venezuelské bezpečnostní stráž, jeden zaměstnanec CIA a jeden agent tajné služby stáli na stráži u vchodu do konferenční prostory. Každý kolem nich věděl Nicka Cartera, a nikdo dokonce se podíval na mě, když s ní předtím zkoumal místnost.
  
  
  Asi v jedenáct třicet, za půl hodiny před přestávkou, na chodbě mimo zasedací místnost se opět začala naplňovat. Její cítil strašné napětí v prsou, a u mě začínala bolet gól. Ale tentokrát byla bolest téměř příjemné. Ji, věděl, že to zmizí hned poté, jak jsem make své poslání.
  
  
  Krátce před přestávce za mnou přišel agent CIA. To, samozřejmě, věděl, že mě a jeho by bylo vědět ego. Její zaměřil, a ego tvář stala se mi to povědomě, i když, samozřejmě, to není tak. To vše bylo způsobeno, a neměl jsem čas se starat o tom, jak to funguje. Nicméně, tyto střety způsobili, že mě nervózní. Jeden omyl mohl zničit celou misi.
  
  
  "Kde jsi byl, Carter?" - zeptal se muž. "Neviděli jsme vás zde pár dní".
  
  
  "Ach. Její zkouší několik podezřelých osob", - řekl, že jeho tvrdě, iso všechny síly a snažil se znít pro estestvenno.
  
  
  "Koho?"
  
  
  "V noci ho viděl na stojanu registrací muže podezřelého vzhledu, ale i to se ukázalo ve slepé uličce".
  
  
  "Ach ano, slyšel jsem o tom. Také jsem slyšel, že jste nějakou dobu spal s nějakou německou dívkou. Zda je v tomto pravda?" - usmál se.
  
  
  Úsměv najednou mi připomínala tu, která byla na tvář amerického vice-prezidenta, když on představil jsem prezidentovi. "Proč nechceš ztratit, neschopný svině!" - прорычал jsem.
  
  
  Najednou si všiml Хоука a Vincenta, stojící jen pár metrů ode mě a dívá se na mě. Neviděl jsem, aby přišli.
  
  
  "Ti by měli mít toto na vodítku", - řekl rozzlobeně muž CIA, když to rychle prošel mimmo Хока a Vincence a šel dál po chodbě.
  
  
  Jestřáb stál tam, učení mě minutu. Když promluvil, jeho hlas byl klidný a tichý. "Pojďte s námi, Nick, - řekl on.
  
  
  "Její hotel by zde být, když vyjdou," řekl jsem. "Může být problém".
  
  
  "Míru sakra, jí řekl, jít s námi!"
  
  
  Její потерл ústa rukou. U mě byly problémy, zůstalo jen něco přes hodinu do setkání s mužem, který by mi karafy. Ale jí prostě nemohl vzdát Хоука. On mi nedal na výběr.
  
  
  "Dobře, - řekl jsem tiše.
  
  
  Hawke držel nás do prázdné osobní prostor v blízkosti sídla bezpečnostní služby. Když jsme se ocitli uvnitř, Hawke uzavřel a zamkl dveře, pak se obrátil ke mně. Vincent stál stranou, vypadat velmi trapně.
  
  
  "A teď," řekl Hawk prudkým hlubokým hlasem. "Co, krejčí sakra, tady děje? Ji vzal od tebe všechno, co mohl, Nick. Chováte se, jako šílenec".
  
  
  Její rozzlobeně podíval se na Vincenta. "Vy jste řekli emu o incidentu na party".
  
  
  "Ne, řekl," - budou díky, řekl Vincent. "Ale musel jsem to udělat."
  
  
  "Jaký úraz?" zeptal Hawk.
  
  
  "Jen malý citový výlev", - řekl Vincent.
  
  
  Její облизнул пересохшие rty. Jí byl rád, že se nezmínil o mém pokusu vytáhnout Люгер. Jestřáb byl ostrý. Jí byl jistý, že on již nepochyboval o mé osobnosti. Může, on si všiml nějaké chyby v mém přestrojení. Může, nechali mateřské znaménko, шрамм apeluje nebo něco jiného, co zabavila mě. Ne, to by měla být moje vina. Ji prostě chovala, jako Nick Carter.
  
  
  "Dobře, co to je?
  
  
  - netrpělivě se zeptal Hawk. - Proč jsi celou dobu zatraceně нервничаешь? Ty jsi nebyl stejným člověkem s nimi fretku, jak se vrátil z vily ".
  
  
  Revmatismus byl jednoduchý. Jí byl jiný člověk. Rafael Chávez. Ale nemohl jsem mu měl toto říkat. Byl jedním kolem nepřátel. Oba tyto látky ACH byli mými nepřáteli.
  
  
  "Já prostě nevím, pane. Možná je to proto, že všechno je to zatraceně frustrující, s davy lidí, толпящимися okolí, hlukem a chaosem. A co je nejhorší - vědět, že se něco může stát každou chvíli, a my jsme nebyli schopni něco s tím udělat. Tato práce na zajištění bezpečnosti není v mém stylu ".
  
  
  Oba muži mlčeli chvíli. Drak se otočil a přistoupil k oknu. "Obávám se, že to nestačí, Nick". On se ke mně otočil. Ego худощавое tělo, zdálo se, že ještě více vymizelo v твидовом жакете, a jeho studené oči, zdálo se, podíval se otevřeně na mě. "Co se stalo v jsou dva dny, kdy tě bylo?"
  
  
  "Přesně to, co jsem ti řekl," - řekl jsem.
  
  
  "Nelíbí se mi to mluví, Nick, ale myslím, že ty něco schováváš ode mě. To taky není jako na tebe. Byli jsme vždy velmi upřímný přítel s přítelem, ne?"
  
  
  Tlak v góly a na hrudi sílil. Do toho, jak jsem musel být v této chodbě, zůstalo méně než hodinu. A David Hock hotel je mluvit a mluvit.
  
  
  "Ano, vždy jsme byli upřímní".
  
  
  "Pak buďme upřímní," řekl Hawk. "Myslím, že se něco stalo, když jsi zmizel, a já nechápu, proč jsi mi o tom není рассказываешь. Jí vím, že u tebe by měly být důvody, proč se držet zpátky, ale pro nás oba bylo by ценымногие lepší, kdyby Jste выкладываете to. To se týká dívky Hoffmann? "
  
  
  Její hodil na něj pohled. "Ne, to nemá nic společného s dívkou. Co to sakra mělo být? K ní vám řekl, že to bylo jasné. Opravdu si myslíte, že jsem vám lsu? Její, uvědomil jsem si, že křičet, ale už bylo pozdě.
  
  
  "Uklidni se, Nick - tiše řekl Vincent.
  
  
  Chvíli Hawke nic neřekl. On se znovu podíval na mě, piercing mě svými těžkými studenými očima. Tlak v mé hlav a hrudi nebezpečné возрастало, a on cítil, jak bomba se připravuje k výbuchu.
  
  
  "Nick - pomalu řekl Hawk, - jsem sundat tě z tohoto případu". Ego tvář se náhle stal starý a unavený.
  
  
  Mě zasáhl chlad. Ji, otočil se, aby se s ním setkat pohledem. "Nemůžeš to udělat," - tlumené řekl jsem. "Já vás potřebovat tady."
  
  
  "Prosím, věřte mi, když jí říkám, že nechci. Jste číslo jedna na mém seznamu, a vy to víte. Váš záznam mluví sám za sebe. Ale tady je něco špatně. Pocit, který ji zažil, když přijel do Caracas - hrozný pocit, že se něco pokazilo, stále se mnou. Ve delle, za posledních pár dní se stala ценымногие silnější." Podíval se na Vincenta. "Taky to cítím, že jo, Клэй?"
  
  
  "Ano, pane," řekl Vincent. "Jsem чуствую to."
  
  
  "Ty jsi vždy velmi ocenil intuici, Nick. Ty sám mnohokrát řekl mi o tom. No, taky ji. A upřímně teď mám velmi silný pocit, že tobě není třeba se podílet na tom. jmenování více. Pro vaše dobro, i pro dobro konference ".
  
  
  "Pane, dovolte mi, abych vám ukázat, že jsem v pořádku," řekl jsem. "Jen dovol mi zůstat na přestávku".
  
  
  Ego obočí нахмурилась: "Proč v poledne?"
  
  
  Nemohl jsem se dívat na emu do očí. "Je to prostě zdá být obzvláště nebezpečné časem. Když se bezpečně vrátí do konferenční prostory, je nepravděpodobné, že se něco pokazí. Jeho pryč, pokud chcete, aby ji pryč".
  
  
  "Chci, abys šel teď hned", - zima řekl Hawk. "Vincent, jdi a zavolej jedné z venezuelské bezpečnostní stráže. Jeho vysílání jednoho zpět do hotelu s Nickem, jen aby se ujistil, že to dostane tam v pořádku".
  
  
  "To není nutné!" - rozzlobeně řekl jsem.
  
  
  "Mrzí mě, Nick, ale myslím, že je to tak", - řekl Hawk. Ego je hlas byl ostrý jako a oči.
  
  
  Vincent šel na den, a jeho náhle zpanikařil. Nemohl jsem dovolit těmto lidem bránit mi splnit můj úkol. Něco kliknul uvnitř, a můj cíl je objasněno. Její, věděl, co musím udělat. Musel ih zabít. Mě postihla tvrdá, studená odhodlání.
  
  
  Její rychle západu do saka a vytáhl "люгер". Její нацелил ego na Хоука, ale mluvil jsem s Винсентом. "Drž se otevřeně zde," dramaticky " řekl jsem.
  
  
  Oba se podívali na mě v naprostém šoku.
  
  
  "Ty jsi se zbláznil?" - nevěřícně zeptal Hawk.
  
  
  Vincent se odvrátil od den. "Pojď sem, aby ji mohl vidět," řekl jsem. Jakmile to udělá, jeho zabije ih obou. Ale musel jednat rychle.
  
  
  "Co je to Nick?" - zeptal se Vincent nízké intenzivním hlasem.
  
  
  Ji řekl. - "Jmenuji se Rafael Chávez". "Já jsem mstitel. Teď to nezáleží na tom, víte. Nick Carter je mrtvý, a já jsem выдаю se za něj. Během hodiny jí padnul na své poslání, a všichni účastníci konference budou mrtví. Nic mě nezastaví, takže nesmíte se vůbec hýbat přede mnou, jak jsem řekl."
  
  
  Jestřáb Vincent a vyměnili názory.
  
  
  "Viděl jsem tajné tetování na tvé pravé ruce, když jsi umyla nádobí ráno", - řekl pomalu Hawke. "Ne, jsi podvodník. Jaroslav boha, Nick, odložit tu věc a mluvil s námi."
  
  
  Ego slova mě přivedlo k zuřivosti. Její нацелил zbraň emu v hrudi. Ale pak ji viděl, jak Vincent, vrhl se ke mně.
  
  
  Ji, otočil se, aby setkat se s ním, ale bylo pozdě na zlomek vteřiny. Další věc, kterou si pamatuji, byl shora mě, a my se zhroutil na podlahu.
  
  
  Když jsme se dostali, masité pěsti Vincent vrazil mi do tváře. To byla tvrdá rána, a ohromila mě. Pak ji, cítil, jak "Люгер" выкручивается kolem mé ruky. Ji držel iso všechny síly, ale Vincent jmelí výhodu. Zbraň upustil na zem. Ale já ji obnovena síly. Její зампхнулся na Vincenta nohu a silně zasáhla jeho ego nohou v rozkroku.
  
  
  Vykřikl a spadl se mnou na zádech. Její všiml "Люгер", pak se pustil za ní.
  
  
  "Nedělej to, je Nick. Budu muset střílet". Jestřáb stál nad námi, drží se na mě své беретту. Ji, podíval se přes dlouhý tlumič emu do očí a uvědomil si, že on byl velmi vážný. Pomalu vstal.
  
  
  "Myslíš, že budeš mě zastavit, že?" - zeptal se jeho hrozivým hlasem, který není přijat svým.
  
  
  "Jsem si naprosto jistý, že budu moci", - tiše řekl. "Ale nenuťte mě to dělat".
  
  
  "Odvedu si u vás tuto hračku a zabije ho", - прорычал jsem. Ji udělal krok k němu.
  
  
  "Ji zastřelím, Nick, řekl Hawk. Ale ji mohl vidět náznak strachu v ego oči - bál se, že nedokáže mě zabít.
  
  
  Zrovna jsem se chystal zavolat ego-bluff, když viděl, že Vincent, vrávoral, znovu zvedl na nohy. Když Hawke opatrně нацелил zbraň se mi v hrudi, Vincent přišel ke mně. Její popadl ego a táhl před sebou, aby se ochránili od "Беретты Jestřáb". Pak ji silně tlačil Vincent, a on tvrdě dopadl na Хоука. Oba muži отшатнулись, a pistolí zastřelil, издав tiché zaklepání. Brýle havaroval na strop.
  
  
  Její pochodoval rychle, plácal pravou ruku o krk Vincent, a to отлетел od Jestřáb, a otevřela tak mi cestu. Když Hawke opět опускал zbraň, aby se znovu cíl, ji popadl ego ruku s pistolí a vytáhl, silně se otočil, když táhl ego k sobě. To перелетел přes můj bok a zhroutila se na podlahu, "Beretta" narazila o zeď za ním. Byl оглушен.
  
  
  Její sáhl po Люгером, ale pak se Vincent opět mě popadl. Její upadl, ale okamžitě se vzpamatoval a porazil levý hák v širokou tvář Vincent. Ego lícní kosti popraskané, a on se prudce proti nárazu. Emu bylo to bolestivé, ale to není hotové. Ji viděl, jak ego ruka uvízla pod bundu. Jedním pohybem ji vrazil jehlový si do dlaně a poslal ego v letu v okamžiku, kdy se Vincent se zaměřila. Nůž вонзился mu bylo pod žebra, on zalapal po dechu, jeho oči se rozšířily a on spadl na bok.
  
  
  "Pane, Nick!" - vykřikl Hawk, nevěřícně zíral na tělo Vincent. Hok přišel do vědomí, ale stále byl příliš slabý na to, aby tah. Jeho chytil "люгер" a opatrně нацелил emu v hlavě. On musí zemřít. Jiné cesty nebylo. Jeho stiskl prst na spoušti, ale něco mě zastavilo. Hawke díval se na mě provokativně a veselá a обиженно.
  
  
  Nenávist a vztek переполнили mé hrudi. Tento muž stál u mě na cestě. Ji musel odstranit ego. Můj prst znovu stiskl pevné kovové spouští obliga. Ji, podíval se na to морщинистое tvář, a vyztuženou, ohromil nečekaným výkyvem emocí. Nevím proč, ale já ji příliš miloval a respektoval toho muže, aby střílet. A přesto jsem musel stisknout spoušť. Její покрылся studený, pak, když protichůdných emocí zaplavila můj mozek bolest. Její, облизнул пересохшие rty a znovu se zaměřila. Moje povinnost byla jasná. David Hock musel zemřít.
  
  
  Ale já jsem nemohl udělat. Ji prostě nemohl stisknout spoušť. Může mi přesto musel ego zabít. Ji mohl svázat ego a držet stranou, dokud není padnul na svou misi.
  
  
  Hawk se podíval na můj obličej. Nevypadal velmi удивленным, když ji nechat na holičkách zbraně.
  
  
  "Věděl jsem, že jsi mě nezabiješ" - tiše řekl.
  
  
  Její, plakala. - "Drž hubu!" Jeho byla příliš rozrušená a stručné matoucí, aby jasně myslet.
  
  
  Její pletené Хоуку ruce a nohy ego kravatu a opasek. Mám забегали myšlenky, její bojoval jako agent AX, nikoli revolucionář-amatér. A její pletené Хока, jako profesionál, i když věděl, že nikdy předtím nic podobného neudělal. A byl to zvláštní pocit, který ji nezažil, aby starý muž. V tomto neměl větší smysl, než flash neznámých vzpomínek a šílené sny, které se mi снились posledních pár dní.
  
  
  Mám znovu se objevil pocit, že s tím vším že něco není v pořádku, - s lidmi na klinice, impossible, v němž jeho byl, a se mnou. Ale neměl čas zabývat.
  
  
  Její затащил Хоука do dřeva. Její není jeho bylo mu ústa, protože věděl, že pokoje jsou plně звуконепроницаемы. On jen zíral na mě.
  
  
  "Jsi pod drogami, nebo něco v tomto druhu", - řekl on.
  
  
  "Buď zticha, a já jsem se tě zabiju", - prudce, " řekl jsem.
  
  
  "Nechceš mě zabít. Ty jsi pravda věřili byste, že jste muž jménem Chávez? "
  
  
  "Její Chávez".
  
  
  "To není pravda", - důrazně řekl. "Jsi Nicka Cartera. Krejčí sakra, ty jsi Nick Carter!"
  
  
  Od něj jsem točila gól. Bolest hlavy se vrací - bolest hlavy, která se zabývá se bude konat teprve pak toho, jak jsem ji zabil své nepřátele. Její podíval se na hodinky a viděl, že mám už jen asi půl hodiny. Její запихнул Хоука skříň, zabouchl a zamkl dveře. Ji, podíval se na Vincenta, když se blížil den. Vypadal mrtvý, a po nějaké šílené důvodu mně bylo velmi líto.
  
  
  Jeho, vyšel na chodbu a s údivem zjistil, že on byl téměř pustý. Venezuelský policista vešel do místnosti ostrahy v druhém konci sálu. On mě neviděl. Je zřejmé, že nás nikdo neslyšel. Ale ne hotel nám s khem čelit. Zaměstnanci bezpečnostní služby se mohou divit, odkud ji, nebo někdo, kdo viděl, jak jdu po chodbě s Hawke a Винсентом, může začít dávat dvě a dvě. Její rozhodla vstoupit kolem paláce přes boční vchod. Její mohl projít přes zahradu a vrátit se přes hlavní vchod. Chtěl bych doufat, že dav se rozšířila by se během polední přestávky. A každý, kdo viděl, jak on vstoupil, jen tušil, že jsem odešel na časnou večeři. Její rychle se rozhlédl, tiše prošel chodbou a vyšel ven přes boční dveře.
  
  
  Devátý vedoucí.
  
  
  Její hodil kolem hlavy Хоука a Vincenta. Moje hodinky ukazovaly dvanáct třicet pět - pouhých dvacet pět minuta do setkání se svým kontaktem mimo konferenční sál.
  
  
  Rychle prošel přes zahradu k přední části paláce. I v této relativně klidné době všude byli lidé. Automobily zaplnily ulice, vhodný k areálu zámku. Příjezdové cesty byly upnut, ale stráže chyběl stroje pro zvýšenou bezpečnost.
  
  
  Chystáte se budovy, jejích viděl stovky lidí, слоняющихся na místě v očekávání příchodu vyslanců.
  
  
  To jen začal sestupovat k davu, když ze strany silnice ke mně přistoupil muž, преграждая mi cestu. Její, se na něj podíval a uvědomil si, že to byl muž CIA, s kým ji se setkal již dříve. Nemohl jsem ji přehlédnout. To ještě více by způsobil ego podezření.
  
  
  "Řekni, Carter, ji mohu s tebou mluvit?"
  
  
  Její nedbale se otočil k němu, snaží se věnovat pozornost na rostoucí tlak na hrudi. Můj gól pulzoval, než bolí. "Ano?"
  
  
  "Jsem jen hotel se říct, že se omlouvám za provedené mnou poznámka. Nedivím se vám, v tom, že jsi naštvaný".
  
  
  "Ano, všechno je v pořádku," řekl jsem. "Jsem přehnaně reagoval. Je to jen trochu nervózní. Moje chyba". Její začal odcházet od něj.
  
  
  "Pak žádné urážky?" zeptal se.
  
  
  Její, obrátil se zpět. "Ne, bez urážky. Nebojte se o tom."
  
  
  "Dobře." On natáhl ruku. Ji zvedl ego a držel za minutu.
  
  
  On s úlevou široce se usmíval. "Víš, její pochopit, jak tento druh povinností může opravdu tě sehnat. Myslím, že je to čekání a pozorování. Já nevím, jak se zaměstnanci Tajné služby dělají to den, aby ne, když, měsíc za měsícem".
  
  
  Její podíval na hodinky. Byl dvacet ku jedné. Její snažila se ukazovat své emoce. "Ano, u nich je tvrdá práce. Její není přesně chci. No, musím se setkat s kolegou. Uvidíme se později".
  
  
  "Samozřejmě, dobře, - řekl on. "Uklidni Se, Carter".
  
  
  Ji, otočil se a šel dál na dlouhé cestě. Pocit mise byl tak silný, uvnitř mě, že jsem nemohl myslet nám o něčem jiném. Její cítil nic kolem sebe, kromě své cestě přes сгущающуюся davu. Když ji přiblížil ke vchodu, skupina asistentů zablokoval chodník. Její pronikl mračny sluneční skrz ně a oni se dívali na mě, jako na blázna. Ale teď nebyl čas na pohodlí. Její obcházel malé reportéry v blízkosti hlavních schody a prošel mimmo nich. Dav byl stále hustší.
  
  
  Když ji dostal do schodům a začal stoupat po ní, mě zablokoval dav. Její протискивалась skrz ně lokty. Ji tlačil jednoho muže proti druhému, a on křičel na mě, že je to neslušný. Její narazil na ženu, málem сбив její noha. Ale jeho ani stahl nazpátek.
  
  
  Potřeboval jsem se včas dostat do chodby.
  
  
  "Hele, podívej, ten chlap!" někdo křičel na mě následoval.
  
  
  Pomalu vylezl po schodech. "Nechte mě projít", požádal jsem. "Nech mě projít, krejčí vezmi". V takovém případě ji nikdy nestačil se tam včas.
  
  
  Jí byl pohybujeme naléhavosti mého poslání, nevěnoval pozornost na nás, na co se, kromě nutkání dostat tam, kam její prostředí. Nahoře schodiště dav byl ještě hustší, a stráže odloženo všech.
  
  
  Jeho zakopl, a толкнулся v nich. Zaměstnanec bezpečnostní služby Venezuely upřeně se na mě podíval, když ji prošel mimmo něj. Ale potřeboval jsem se dostat do paláce. Moje spojka bude čekat, že mě tam rivne v jednu hodinu odpoledne. A on nemohl čekat. Musí být ideální.
  
  
  "Odpustit", - řekl jsem, je přístup k nim. "Prosím, nechte mě projít!" Ale nikdo se vydal na pochod. Všichni byli příliš zaujati diskusí o konferencích a světových záležitostech, i oznámení mé přítomnosti. Jsem v nich prošel cestu přes tuny kontakty
  
  
  "Hej, hang loose!" - křičel jeden muž.
  
  
  Její prošel mimmo něj, ne odpovědi. Je to téměř prošel людную zóny otevřeně před dveřmi. Ji, podíval se na hodinky a viděl, že u mě zůstalo pouhých sedmnáct minutu. Její pronikl mračny sluneční na den, kde je střežen několika policistů.
  
  
  "Ano?" - řekl венесуэлец v uniformě. Naše on, náš sedí s ním muž v civilu, nepoznal mě.
  
  
  "Její AX," řekl jsem. "Carter".
  
  
  "Váš občanský průkaz, prosím".
  
  
  Ji hotel sestřelit člověka s nohou, a běžet mimmo něj. Пульсация v hlav bylo téměř nesnesitelné. Její, zašátral v kapse a našel peněženku Nicka Cartera. Ji otevřel ego a našel občanský průkaz. a zvláštní povolení do paláce. Ukázal ji дежурному.
  
  
  "Hmm", - řekl on. On se podíval na obrázek na kartách, a pak se pozorně zkoumal můj obličej. Pokud by Hawke a Vincent mohl říct, že nejsem Nick Carter, tento člověk není schopen vidět skrz mé kamufláže.
  
  
  "Mohl byste si pospíšit, prosím?" - netrpělivě řekl jsem.
  
  
  V každém případě, prosím, zdá se, že zpomalil. On zkoumal mapu, jako by v ní byla nějaká chyba, který jen čekal, aby ji našel. Je zřejmé, její uražený ego svým očekáváním, a on se chystal dáme mi lekci.
  
  
  "Kde jste ubytováni, pan Carter?"
  
  
  U mě vznikl téměř nekontrolovatelné impuls udeřit pěstí na ego самодовольному tvář. Ale věděl jsem, že to rychle skončí vlákno mise.
  
  
  "Je to důležité?" - řekl jsem, zaťal pěsti, se snaží zadržet sami.
  
  
  - Nijak zvlášť, - kyselé řekl.
  
  
  "Hotel El Conde", - řekl jsem.
  
  
  "Díky, muchas díky", - sarkasticky řekl.
  
  
  V hotelu, mluvit s ním, v mém vlastním jazyce, říct emu, že to je idiot, bezděčný nástroj zlého tyrana. Ale já jsem mlčel.
  
  
  "Vaše karty, pan Carter". On se vrátil ih mi. "Můžete vstoupit do paláce".
  
  
  "Velký dík", - řekl ji, zasmál. Jí vzal peněženku a spěchal mimmo stráže dovnitř.
  
  
  Uvnitř bylo ценымногие klidnější. V hale bylo málo lidí, ale oni byli rozptýleni, a neměl jsem problém projít. Ji, zamířil k Velké recepci, která se zabývá využívána pro konference.
  
  
  Když ji vstoupil do této části paláce, byla další bezpečnostní kontrola, ale odina kolem stráže věděl, že mě, takže to bylo rychle. Ji, prošla chodbou do společenské prostory. Ona byla téměř u cíle.
  
  
  V tuto chvíli šéf bezpečnostní policie Venezuely vyšel na otevření dveří jen několik metrů od konferenčního sálu. Jeho, cítil, jak v břiše vaří odpor a tlak do branky a hrudi sílil. Jako hlava brutální tajné policie byl téměř stejně mizerný, jako sám prezident.
  
  
  "Ach, pan Carter!" - řekl, když mě viděl.
  
  
  "Seňore, Santiago", odpověděl jsem a snažil se zachovat chladnou hlavu.
  
  
  "Všechno jde dobře, ne? Zdá se, že v našich opatření nakonec nebylo nutné".
  
  
  "Tak se zdá, pane," - řekl jsem pevně. V mé hlav zaškrtnuto hodiny. Musí být, bez osmi minutu hodinu. Musel jsem se dostat pryč od něj.
  
  
  "Jsem si jistý, že všechno bude v pořádku", - řekl on. "Mám dobrý pocit. Viděli jste senhora Хоука?"
  
  
  "Není od časného rána", - lhal jí jen dohadovat, zabavila mě můj obličej.
  
  
  "No, jeho, jistý, že si ho najít. Uvidíme se později, aby vám poblahopřál s tak dobrý není když". Usmál se a poplácal mě po rameni.
  
  
  "Velmi dobře, pane," řekl jsem.
  
  
  On se vrátil do kabinetu, který, zdálo se, že byl něco jako příloha ke stanu bezpečnostní služby. Její, povzdechl si s úlevou a šel chodbou konferenční místnost. Ji, podíval se na hodinky a řekli pět ku jedné.
  
  
  Její vstal naproti otevřených dveří, jak mě dali. Na druhém konci chodby hlídal čtyři strážní, jsou stejné ty, co tam byli ráno. Oni mě znali, tak jsem si to představovala práce projít mimmo nich. Zbývá ještě dvě minuty. Chodbou prošel mistr a ukázal své pověření. Dozorci let ego v místnosti. Všude byli lidé kolem bezpečnostní služby, kteří chodili po chodbě a stál uvnitř konferenční sál.
  
  
  Ji, podíval se nahoru a dolů po chodbě. Pro mě bylo velmi bolestivé. Napětí a tlak v mé hlav rychle нарастали v průběhu minuta. Ji, věděl, že bolest neprojde, dokud ji není zničím své nepřátele. Ale měl jsem hrozný pocit, že všechno, co má něco není v pořádku. Byl to vnitřní pocit, vágní, ноющее pocit, který, zdálo se, vyzařovala kolem skrytého koutku mého mozku. To nedávalo žádný smysl - stejně jako všechno ostatní, co se stalo za posledních pár dní. Ale jak jsme pocit, je to začátek trhat mé svědomí, i když mě подавляла naléhavost mé poslání. Její, cítil, že v mém gólů děje je hrozný boj, a mohla by pomocí mikrofonů a reproduktorů jsem blázen, pokud by se zastavila v nejbližší době.
  
  
  Její začal divit, že můj kontakt byl zadržen.
  
  
  Ale pak ji viděl ego - темноволосого венесуэльца v konzervativní tmavě modrém obleku a červené kravatě, který jezdí ke mně po chodbě. Bylo to podobné jako na běžného účastníka palácového personálu, ale s bílou hřebíčkem na klopě a decanter v ruce.
  
  
  Můj skládání dolar divoce bušilo o žebra. Za chvíli byl vedle mě, čímž se mi karafy. "Seňore, Carter, ředitel konference, požádal mě, aby se přinést čerstvé pitné vody v konferenční místnosti v době polední přestávky". Mluvil velmi hlasitě, aby všichni kolem nás slyšeli. "Protože máte zvláštní vstupné, mohl byste vzít ego pro mě?"
  
  
  "Oh, dobře. Ji vezmu to", - blahosklonně, " řekl jsem.
  
  
  "Díky", - řekl on. Pak ostrým šeptem: "Viva la revolución!"
  
  
  Muž se rychle šel zpátky po chodbě. Jeho to stojí za to s decanter v rukou, охваченный hrozné pochybnosti a замешательством. Musel připsat přístroj do místnosti. Bylo příliš pozdě na to přemýšlet o dalších cítil. Nejdůležitější věc v mém životě bylo zařadit tento karafa v konferenční místnost a dát ego na židli.
  
  
  Její příchod na den.
  
  
  "Ahoj Carter", - řekl, že tam důstojník CIA. "Co tam máš?"
  
  
  "Zdá se, že ředitel konferencích chce čerstvé vody na stole k jednání", - řekl jí nedbale. "A chlapec na zavolání".
  
  
  Agent CIA se podíval na karafy. Zaměstnanec tajné služby ухмыльнулся mi, pak se taky podíval na karafy. Zdálo se, že spokojeně. Venezuelské policie кивнули mi, aby ji odnesl karafa v místnosti.
  
  
  Její odnesl karafa dovnitř. Další zaměstnanec tajné služby se na mě podíval, když ji zvedl ze židle téměř prázdné karafy a nahradil ego tím, který přinesl s sebou.
  
  
  Zeptal se. - "Co to všechno znamená?"
  
  
  Ji, usmál emu. "Měli by hotelů, aby účastníci konference, pil несвежую vodu, ne?"
  
  
  Podíval se na karafy a na mě, pak se usmál na revma. "Jsem rád, že se konstruktivně využívají vás, lidí AX".
  
  
  "Velmi vtipné," řekl jsem.
  
  
  Ji vzal starý karafy a strčil ego pod myší, a pak se ohlédl na ten, který se právě představil v centru židlemi pro jednání. A ji slyšel, jak na góly se ozývá byly slova:
  
  
  Pak v podmínkách denního zasedání bude přístroj nastaven na požadovanou frekvenci pomocí dálkového ovládání. Přes několik minutě se zabije všechny na doslech.
  
  
  Ji, otočil se a vykročil přes místnost.
  
  
  Venku ji zastavil v blízkosti stráže. "Je zajímavé, že mi s tím dělat?" - řekl jí, jim, zobrazující netrpělivost.
  
  
  "Dole na konci chodby je komora", - řekl jeden z venezuelanů.
  
  
  "Možná jsi mohl smést podlaha, Carter, - zasmál muž CIA, stojící na den. "Myslím, že v komoře je koště", - široce se usmál on.
  
  
  "Co to je. Hodinu komedie CIA?" - kyselé zeptala jsem se jí, jako by ih vtipy mě nudí. Já bych měl plivat na něco, co řekli, nebo udělali, dokud se podezření, že největší za poslední roky díru v systému bezpečnosti bylo dosaženo výplaty přímo pod nosem.
  
  
  Její odnesl staré karafy na konci chodby do dřeva. Asistenti a úředníci se začali vracet do konferenční prostory. Ji, podíval se na hodinky a zjistil, že už bylo čtvrt druhého. Hvězda show, je Venezuelský viceprezident USA, dorazí za několik minutu. A brzy začne denní setkání. A nikdo v konferenční místnosti není podezření, že zbytek ego života lze měřit minut.
  
  
  Všechno šlo podle plánu.
  
  
  Desátá kapitola.
  
  
  Выбросив karafa, její zamířil zpět do společenské prostory. Právě jsem stačil vidět, jak prezident Venezuely a vice-prezident USA spolu jdou po chodbě, že ruku američanů na rameno венесуэльца. Ih obklopovala agenti tajné služby. Když ji viděl, jak mizejí v konferenčním sále, mě pohltila nenávist a odpor.
  
  
  Uvnitř fotografové udělali pár fotek v poslední chvíli před obnovením konferencí. Říkalo se, že v průběhu dopolední části byly dosaženy významné ekonomické dohody. Jistě, byly spojeny s finanční pomocí венесуэльскому režimu na oplátku povolení na umístění americké vojenské základny. Bez mého zásahu tato monstrózní tyranie trvala by věčně.
  
  
  Jsem právě vzal jeho místo naopak stále otevřených dveří, jak najednou se vedle mě objevil šéf bezpečnostní policie Venezuely. Tentokrát ego tvář byla ponurá.
  
  
  "Pan Carter, odina na přivítá své agenty NSA nejen že mi řekl, že jste strávili několik minut v zasedací místnosti".
  
  
  Její pocit pálení v zadní části krku. Tlak do branky opět zvýšil, v spáncích strašně запульсировало.
  
  
  "Ano, pane," řekl jsem. Moje mysl letěl vpřed. Možná, že zkontrolovali a zjistili, že je ředitel konference se objednal čerstvou vodu.
  
  
  Nebo opatrný agent mohl najít zařízení, jen po shlédnutí karafy. Možná, že již odstranili zařízení kolem místnosti.
  
  
  Zeptal se. - "Se vám vše zdálo normální?"
  
  
  Komprese v hrudi trochu opadl. "Ano. Zdálo se, že je vše v pořádku".
  
  
  "To je dobře. Mohl byste jít se mnou na chvilku? Jeho bych hotelu, aby se podívali na tento aktualizovaný seznam lidi s tolerancí k tajným informacím. Nebude to trvat dlouho".
  
  
  Její, cítil, že na takové rychlosti lze odchýlit od mých nařízení. Den konferenční sál ještě není uzavřena. Každopádně, její nepochopil, jak se mohl vzdát. Když šéf bezpečnostní policie Venezuela požádal, abyste něco udělat, jste to udělal. Ji následoval za ním na legitimní bezpečnostní služby, v blízkosti konferenčního sálu. Když jsme vstoupili, tam byl venezuelský policista, ale on okamžitě odešel, opustil mě o samotě s mužem, který ji nenáviděl skoro stejně silně, jako ty, kteří chtěli ji zničit.
  
  
  "To je seznam". Dost zběžně přečtení, aby ... "
  
  
  Telefon na jeho stole zazvonil. Přistoupil k němu, aby se odpovědět, dokud ji studoval seznam, iso všechny síly se snaží ovládat své emoce.
  
  
  Ego tvář просветлело. "Ach, pane Hawk!"
  
  
  Jeho, cítil, jak v ocelovém svěráku uzavřely na mé hrudi.
  
  
  Osoba венесуэльца změnilo. "Co je!"
  
  
  V tom nebylo pochyb. Jestřáb nějak utekl na svobodu a teď volal na jiné části paláce, nevěřil si, že mít čas se starat sem včas. Hádal, že budu něco vytáhnout během přestávky, která právě заканчивался.
  
  
  "Nemůžu tomu uvěřit!" - řekl venezuelan. Její natáhl k "Люгеру" a blížil se k němu zezadu. "Ale, pane Carter tady s..."
  
  
  Otočil se ke mně ve chvíli, kdy ji udeřil ho рукоятью люгера o ego hlavu z boku. Je těžce padl na zem a ležel bez vědomí. Vedle stolu visela telefonní sluchátko. Její slyšel hlas Хоука s jinou oba konce.
  
  
  "Ahoj? Co se stalo? Jsi tady?"
  
  
  Její překročil přes inertní tělo a položil telefon na místo. Její příchod na den, a podíval se nahoru a dolů po chodbě. Kolem nikdo nebyl. Její vstoupil do chodby, rychle zavřel dveře. Doufejme, že za chvíli nikdo nebude volat legitimní bezpečnostní.
  
  
  Její se vrátil do společenské prostory, když se zavíraly den. Po několika minuta konference bude pokračovat, a smrtící přístroj bude aktivován. Její stála v chodbě, stresující a akutně pocit hrozného tlaku. To brzy zmizí, konečně, toho, jak se zařízení bude dělat svou práci. Agent tajné služby, vyšlo přes konferenční prostory a přikývl stráží. On ke mně.
  
  
  "Ahoj Carter", - řekl přátelským hlasem.
  
  
  Jí přikývl.
  
  
  "No, oni jsou tam v cestě. Ji a budu rád, když to skončí".
  
  
  "Já taky," řekl jsem.
  
  
  Její hotel, aby odešel, nechal mě jen tak stát a čekat v samotě. Brzy bude signál, a já budu vědět, že je po všem. Někdo může dostat kolem místnosti o pomoc, může být, stráž stojí otevřeně na den. Ale náš prezident Venezuely, náš viceprezident USA přežili - nikdo u stolu přežil.
  
  
  "Všechno se zdá být tichý", - řekl muž. "Příliš klidně, na můj vkus. Mám takový divný pocit. Máš to tam?"
  
  
  "Ne dnes," řekl jsem. "Ale já jsem opravdu strach, když poprvé se sem dostal".
  
  
  "No, to mám. Upřímný na zadní straně krku. Ale všechno je v pořádku".
  
  
  "Ano, její, jsem si jistý, že u nás bude den bez nehod," řekl jsem.
  
  
  "No, myslím, že bych lepší jít zkontrolovat v bezpečnostní policie. Uvidíme se později, Carter".
  
  
  "Ve skutečnosti," řekl jsem.
  
  
  On šel po chodbě do vedlejší budově bezpečnostní služby. Na mém horním rtu provedené drobné kapky potu. Pokud by zjistil, že šéf bezpečnostní služby Venezuely leží tam v bezvědomí, se pravděpodobně pokusí zastavit konferenci, a to vše zničí. Její přemýšlela, zda mám jít za ním. Ale měl jsem silný pocit, že musím zůstat tam, kde jí byl. Objednávky byly objednávkami. Zaměstnanec NSA vyšel chodbou na opačnou stranu a zastavil se, aby se mluvit s agentem Tajné služby. Jeho dostal krátký oddech. Její trhané povzdechl si a podíval se na den, konferenční místnost. Uvnitř začalo denní setkání. Každou chvíli bude přístroj aktivován.
  
  
  Najednou se nad domem se ozval hlasitý pronikavý zvuk. Byl to pronikavý výkřik letadel, пролетавших nad palácem ve znamení ahoj Каракасской konferencí. Zvuk probodl mé ušní bubínky, a něco divného začalo dít ve mně.
  
  
  Mé vědomí leptané ve změti scén, slov a mentálních obrázků. Ji viděl sám sebe s pistolí Люгер. Ji viděl cizí města a byt, která se zabývá měl být v Americe. Všechny наваливалось na mě, вертелось v mém mozku, což způsobuje nevolnost a závratě.
  
  
  Něco hluboko uvnitř
  
  
  mě přemýšlet, že jsem donutil mě chodit k oknu, aby ji znovu mohl slyšet zvuk. Ale mě omezovala silný smysl pro povinnost. Dali mi zůstat mimo konferenční sál. I přes tyto rozkazy, musel jsem přikročit k oknu a pomalu, trapné, jsem šel chodbou k алькову, kde věděl, že si ho najít. Její zaváhal jen jednou, a téměř otočil se ke svému postu v blízkosti konferenční prostory, ale pak přišel k oknu. Ji tlačil ego, jako právě v okamžiku, kdy letoun letěl zpět na start podruhé létat palác.
  
  
  Nejprve, když se přiblížili k paláci, jeho nic neslyšel. Ale pak, když oni byli téměř otevřeně nad hlavou, ji uslyšel hlasitý pronikavý zvuk motorů ih. To se změnilo v řev, když letěl nad budovou, сверкнув na slunci.
  
  
  Tentokrát zvuk letadel mě silně otřásla. Bylo to jako obrovské nárazové vlny, už jen skrze celé mé tělo. Najednou ho slyšel krásný hlas Tanya:
  
  
  Pak toho, jak to provede svou práci, bude přístroj vydávat mnohem nižší zvuk, který stále bude znít velmi vysoká pro splní vaše uši.
  
  
  Zvuk letadel je stále vibrovala v mé hlav. A jeho slyšel gólů, další pronikavý zvuk, je téměř stejný jako právě vydala proudových letadel.
  
  
  Je to zvuk, který uslyšíte. Když to uslyšíte, budete pamatovat vše, co se skrývá ve vašem podvědomí.
  
  
  Najednou je pravda, on se zhroutil na mě ze všech stran. Její rozhlédl, zmatené a strašně сбитый matoucí. Že, krejčí sakra děje? Proč ji vydával za revolucionáře jménem Chávez? Ji, věděl, že jeho Nick Carter, že jsem pracoval v AX, a on byl zde, aby... Najednou si vzpomněl na svou bitvu s Винсентом a Hawke, a... Pane!
  
  
  Letadla zmizela. Její slabě se opřel o подоконнику. Že, krejčí sakra, to bylo všechno? Proč ji přijal identitu венесуэльца, o kterém dříve ani neslyšel? Co mě bojovat s Hawke a Винсентом, kdy oni prostě se snažil ... odstavit mě od práce. Karafa! Jeho přinesl karafu v konferenční místnosti jen pár minutu zpět a věděl, že v nen má zařízení, které zabije všechny v místnosti.
  
  
  Vše rychle возвращалось. Její ne jen pózoval, - jsem opravdu věřil, že jeho muž jménem Chávez. Vše, co jsem dělal během posledních dvou dnů, byl zaměřen na zabití Venezuelský prezident a vice-prezident Spojených Států - dvou osob, na které mě poslali do Caracas, aby se chránit! Předtím ji nic nemohl vzpomenout, ale včera večer ho znovu potkal Илзе Хоффманн a pojmenoval ji Таней - ruské jméno. A ona věděla o mé smrtící mise.
  
  
  Ano, hlasovat a všechny! Nemohl jsem si vzpomenout na nic, co se mi stalo mezitím, co jsem šel do jejího bytu před několika dny, a mezitím, když ji vrátil, domnívaje se, že ji Rafael Chávez. Ale něco вспомнилось o tom večeru v jejím bytě. Vzpomněl si pocit závratě a nevolnosti. Její se snažil utéct, ale mě zastavili dva muži. Její, by mělo být, byl pod drogami. A oni něco udělali se mnou, aby mě chovat tak, jak se jí s nimi fretky. To bylo ponížení, o kterém se mluví v epištole. Nějakým způsobem použili pro mě vraždy vysoce postavených osob konferencí. A "oni", byly KGB. Tanya si to uvědomila. Její připomenout, jak vysvětlil svůj zánik Хоуку, ale je to právě tento příběh řekli mi, abych emu. Její úplně nezapomněl na ty dva dny, kdy jsem neměl, a nepochybně jsou to hotely. By mělo být, to bylo tehdy, když mě donutila vzít na sebe roli Rafael Chávez.
  
  
  Jeho běžel kolem výklenku, za roh do hlavní chodby. Potřeboval jsem se dostat do konferenčního sálu. Přístroj, který ho tam našel, může již běžet a zabít všechny na doslech.
  
  
  Když ji, přistoupil k velkým dveřím, ih uchránili tři muži, dva venezuelské policie a agenti tajné služby. Agent CIA, který tam byl dříve, odešel, pravděpodobně v krátké přestávce. Agent tajné služby a zaměstnance NSA, kteří mluvili ještě s přítelem za zavřenými dveřmi rozšíření, bezpečnost, teď nebyl, a dveře ještě bylo zavřeno. Člověk tajné služby, je zřejmé, že byl unesen do toho, jak našel šéfa bezpečnostní policie.
  
  
  Její strach stráže na den konferenční sál.
  
  
  "Musím se dostat dovnitř," řekl jsem. "Tam jsou zbraně, a pokud to není vytáhnout ego rychle, to zabije všechny v místnosti".
  
  
  Její začal zmáčknout mimmo u nich, ale téměř po venezuelanů преградил mi cestu. "Omlouvám se, pane Carter, ale máme přísný rozkaz přerušit konferenci".
  
  
  Její, plakala. - "Vyjdi ze silnice, idiote!"
  
  
  Její odstrčila stráž, ale ego kolega vytáhl zbraň a zastavil mě. "Prosím, pane Carter" - tiše řekl.
  
  
  "Co se stalo, Carter?" - učí starosti jsou určeny zeptal se agent Tajné služby.
  
  
  Její netrpělivě se obrátil k němu. "Pamatuješ si karafa na vodu, který ho vzal dřív?"
  
  
  Pomyslel si na chvíli. "Ano." Ego oči se zúžily. "Co je to za míru, sakra, to je bomba? "
  
  
  "Ne, ale něco je stejně špatné, možná i horší," řekl jsem. "Musím se dostat zatracenou věc teď".
  
  
  Její začal potřetí, a венесуэльец silně přitiskl revolver do zad. "Proč jste vůbec přinesli karafa do místnosti, pan Carter?"
  
  
  Bylo zřejmé, že se chystáte, aby mě vše vysvětlit, než mě впустят. A na to nebylo času. Do teď zatraceně mechanismus mohl už být aktivován.
  
  
  Její otočil, nehledě zpět na levou ruku. Moje ruka narazila na ruku венесуэльца se zbraněmi a zbraň vypadl na ego ruce a s padáním spadl na podlahu. Její уперся koleno ego мясистое tvář a pevně spojilo. Ozvalo tupé praskání kostí, je to nahlas zasmál, pak klesl na zeď a vklouzla na podlaze, kde seděl omámený a zasténal.
  
  
  "Nick, perlový Boha!" Ji slyšel křik zaměstnanec tajné služby.
  
  
  To se vrhl na mě, a její, obrátil se emu vstříc, silně udeří emu v tvář levé straně, a on spadl.
  
  
  Další венесуэльец vytáhl svou zbraň a zřejmě se chystal použít ego proti mě. To целился mi v hrudi, a jeho zoufale хватался za ruku s pistolí. Ji tlačil pistoli nahoru a doprava, když je stiskl spoušť. Zpráva zněla v chodbě, a brýle havaroval na strop. Ji slyšel křik kolem dálkový oba konce chodby. Po chvíli všechny stráže budou navždy se mnou.
  
  
  Jeho těžce otočil ruku венесуэльца s pistolí a nakonec se podařilo vybrat u něj revolver. Jí dovolil emu spadnout a воткнул emu každému národu v rozkroku. Muž согнулся na polovinu, křičí bolí. Dokud je to stále sevřel jeho rozkroku, její napadlo ego rukou po hlav a v kombinaci zasláním ego v letu ke dveřím konferenční místnost.
  
  
  První венесуэльец začal vstávat, ale já jsem ji udeřil jeho ego nohu v bok, a on tvrdě dopadl na záda. Její počal den, ale byly zamčené. Její ustoupil, aby kick ih.
  
  
  "Počkej, Carter".
  
  
  Byl to zaměstnanec Tajné služby. Její, obrátil se k němu jen na chvíli. To нацелил svůj "Smith a Wesson" 38 měřidla se mi na prsa. Ji, podíval se na pistoli, pak znovu na něj.
  
  
  "Půjdu do té místnosti", - tiše řekl jsem. "Pokud jí to nebude dělat, všichni tam zemřou. Budete muset střílet z tohoto žádném zatraceně věci, aby se mě zastavit".
  
  
  Její odvrátil se od ní, zvedla nohu a silně udeřil nohou ve dveřích. Oni s hlasitým řev uvrhl otevřít, a do ní se vloupal do konferenční prostory.
  
  
  Dveře udeřil zaměstnance tajné služby a повалила ego na zem. Všichni ostatní dozorci se pohnul ke mně, a účastníci konference s úzkostí se podíval na mě.
  
  
  "Co je to za darebáctví?" - křičel muž na podlaze. Viděl stráž na podlaze v chodbě.
  
  
  Prezident Venezuely ušlechtilého druhu se na mě podíval s utlumený zájem. Americký vice-prezident se na mě podíval ve venkovním šoku a strachu.
  
  
  "Co to všechno znamená?" To byl americký kamarád, který se zvedl ze židle. Pak přišel první šok všechny konference vzepřeli.
  
  
  "Prosím, zůstaňte v klidu", - řekl jí pevným hlasem. "Tato karafa na stole, obsahuje smrtící zbraně. Ego funkce - zabít všechny v této místnosti".
  
  
  Jedenáctá kapitola.
  
  
  Vše bylo hlučné a nahodile. Několik mužů se spěšně vylezl a skočil ze svých míst. Její prošel mimmo u nich a перегнулся přes židli.
  
  
  "Odlož ego", - křičel венесуэлец na konci chodby.
  
  
  Jeho už téměř dostal do karafy, jako venezuelský muž v civilu chytil mě zezadu. Nemohl jsem se dostat do karafy. Ji, otočil se a zoufale bojoval, aby se osvobodil.
  
  
  To bylo pak, že přístroj byl aktivován. Všichni v místnosti cítili, že to její by se říci, v ih osobám. Zvuk nebylo slyšet. Přístroj dával zvuky s frekvencí, na které jste nemohli pochopit, slyšeli jste nebo jen pocit. Ale jedno bylo jasné - zapůsobil na každé nervové vlákno v našem těle. Zvuk pronikl do nejlepší nitra mého mozku, roztržení a škrábání moje nervy, nemilosrdně rošádu ih, což způsobuje nesnesitelnou bolest a nevolnost. Bolest začala do hlavy a hrudi, přesně tak, jak je a jsou hrozné pocity, které jsem měl během posledních dvou dnů, ale v několika sekundách to bylo zatraceně horší. Dvojice mužů u stolu nejistě dal ruce na hlavu, a jeden klesl na židli.
  
  
  "Nech mě na míru, vezměte si ji!" Její křičel na венесуэльца.
  
  
  Propustil mě ze své triky, rivne tak, aby mě praštil pěstí do obličeje. Je to silně zasáhl mě a já jsem klesl na židli. Ale do tohoto bodu stráž cítil dopad stroje smrti. On se chytil za hlavu. Jeho těžce zasáhla jeho ego po tváři, a on spadl.
  
  
  Ji snažil ignorovat rostoucí nesnesitelnou bolesti hlavy a prsou, bojuje s nevolností, která se zabývá mě одолевала. Její nejistá západ slunce na židli, popadl karafu s vodou,
  
  
  a narazil s ním na druhou stranu stolice.
  
  
  Její spadl, když padl na zem a upustil karafy. S obrovským těžce ji lezl na mu a znovu ho zvedl, pak vrávoral, znovu zvedl na nohy.
  
  
  Na tak blízké vzdálenosti činnost zařízení byla ještě silnější. Její шатался. Jeho, pohlédl na prezidenta Venezuely a viděl, že on se opřel o opěradlo židle s остекленевшими očima. Americký vice-prezident zoufale se snažil vstát ze židle. Všichni ostatní v místnosti velmi rychle заболевали.
  
  
  Její zakopl o okno a havaroval свинцовое sklo decanter. Zrovna jsem se chystal hodit ego přes rozbité sklo, když do místnosti vletěl do Hawke.
  
  
  "Přestat, co děláte, nebo jeho продю ti díru upřímný ve tvé hlavy. Její vážně".
  
  
  Její podíval se, a on нацелил na mě svou "Беретту". Ji viděl, jak se změnil výraz ego tváře, když cítil, jak se vibrace od strojů.
  
  
  "To ultrazvukové zbraně", - slabě, řekl jsem. "Jsem избавляюсь od toho".
  
  
  Aniž by čekal na, když klikne na spoušť, její, obrátil se k němu zády a hodil karafa přes rozbité sklo. Padl ještě více skla, pak spadl na chodník dole, разбившись na kousky.
  
  
  Vyčerpaný, její, obrátil se k Хоуку. Jeho byl tak slabý, že musel прислониться k подоконнику. Najednou se jí, cítil, že bolest ustoupila a můj život se začal spokojení. Její pohled kolem místnosti a viděl, že ostatní také cítili úlevu. Začali podáváme známky života. Prezident Venezuely подвинулся v křesle, a vice-prezident USA přiložil ruku na čelo. Jí byl si jistý, že s nimi bude vše v pořádku. Nejsou vystaveny dostatečně dlouho pro výsledný opravdu vážné zranění. Ale tušil jsem, že každý z nás bude kocovina na oba konce dne.
  
  
  V místnosti se postupně возвращалось nějaké zdání normálnosti. Účastníci konference poměrně rychle поправлялись, při pohledu druhý na druhé straně, bolestivé, растерянным výrazem tváří.
  
  
  Ke mně shell Hawk, pošle svou "беретту" mi v hrudi. Pár hlídačů, přistoupil k němu z boků. Stál otevřeně přede mnou, stále ještě drží na mě zbraň. Lidé s ním vypadala tak, jako by stříleli by při sebemenší provokaci.
  
  
  "Nejprve jsi кидаешь nožem na jednoho z jeho kolegů, k tomu stejně starý přítel, a угрожаешь mém životě," - rozzlobeně křičel Hawke. "Pak jste оглушаете kapitolu venezuelské bezpečnostní policie. A teď to!"
  
  
  Muž, který ji srazil na silnici se blížil ke skupině, jeho tvář stále исказилось od bolí, kterou utrpěl. "On tvrdil, že v hraběnka vody bylo zbraně", - řekl muž. "Pak se tady začalo něco hrozného. Když se zbavil karafy, vše bylo zastaveno".
  
  
  "Ve skutečnosti", - řekl sedící za stolem američan. "To ustalo ve chvíli, kdy se вышвырнул karafa na okno".
  
  
  "Tak co bylo v hraběnka, Nick?" zeptal Hawk. "Nebo si stále myslíte, že si revoluční jménem Rafael Chávez?"
  
  
  "Jako Vincent, pane?" zeptal jsem se, ignoruje ego vývrtky. "To...?"
  
  
  "Zabil ego?" Hawke dokončil za mě. "Ne. S ním bude všechno v pořádku. Ti neměl ego, pečené zhruba na půl palce".
  
  
  "Sláva bohu," tupě " řekl jsem. Nyní, když konference byla zachráněna spolu s životy jeho vedení, jeho, cítil, že mě pokrývá kompletní únavou. Potřeboval jsem spát asi v neděli. A jeho, zjistil, že je mi jedno, co si myslí o mých объяснениях. "Ne, pane, nyní chápu, že jsem se Chávez. Myslím, že moje paměť se vrátila předčasně, když letěla letadla. Oni hotelů, aby ji pamatoval, ale ne dříve, než slyšet její nízkofrekvenční signál ze zařízení. Pak Ji musel vědět, kdo to je, a pochopit, co jsem udělal *.
  
  
  "Oni?" řekl Hawk, studuje můj obličej.
  
  
  "Lidé, kteří jsou zadržováni mě na dva dny," řekl jsem.
  
  
  Hawke studoval mé oči a zřejmě se rozhodl, že jsem opět vedu sám sebe, jak Nick Carter. On odstranil zbraň do pouzdra a přejel ho od ostatních agentů. K nám přišel vice-prezident.
  
  
  "Co, krejčí sakra, se tady stalo?" zeptal se nás.
  
  
  Prezident Venezuely vstal ze židle. On odpověděl vice-prezidentovi přes hluk v místnosti. "Zdá se, že tento mladý muž právě zachránil nám život. Hlasovat co se stalo, pane vice-prezident".
  
  
  Vice-prezident přesunul pohled s prezidentem Venezuely se na mě. "Ano," pomalu řekl on. "Jsem přesvědčen, že je to velmi dobře shrnuje. Ale co to bylo za ďábelský věc, kterou jsi hodil na okno Nick?"
  
  
  "Nejsem si jistý, pane," řekl jsem. "Ale pokud budeme moci odloučit se na chvíli ji budu rád s vámi podělit o své teorií".
  
  
  "Dobrý nápad," - řekl prezident Venezuely. "Pánové, tato konference bude přestávka na jednu hodinu, a pak jsme se opět соберемся zde, aby dokončit naše záležitosti."
  
  
  U nás bylo velmi osobní setkání. Venezuelský viceprezident USA Hawk a její dostáváme k přístavbě bezpečnostní služby, a všechny ostatní vyzváni, aby ponechali. Náčelník bezpečnostní policie Venezuely již předem dodali na léčbu.
  
  
  Po několika minuta ní zůstal sám s dvěma сановниками a Jestřábem.
  
  
  "Jste jednali velmi rychle, mladý muži," - řekl prezident Venezuely, сцепив ruce za zády.
  
  
  "Děkuji vám, pane," řekl jsem.
  
  
  "Nicméně, Carter, - řekl vice-prezident, budeš muset hodně vysvětlovat. Někdo mi řekl, co jsi to přinesl karafu v místnosti".
  
  
  "Obávám se, že je to správně, pane," odpověděl jsem.
  
  
  Hawke скривился. "Zdá se, že Jímky unesli a přesvědčil uvěřit v to, že on byl венесуэльским revoluční, намеревавшимся zabít," - kyselé řekl. On zapálil si dlouhý doutník a začal chodit po místnosti, сгорбившись ve svém твидовом bundě.
  
  
  "Velmi zajímavé", - řekl prezident Venezuely. "A teď vaše běžné schopnosti se vrátili, pane Carter?"
  
  
  "Ano, pane."
  
  
  Americký vice-prezident selles na okraji židle. "To je velmi dobré pro nás zde, v tomto sále. Ale kdy se tisk dozví o tom, že budou křičet, že je americký agent саботировал konferenci a pokusil se zabít prezidenta a mě."
  
  
  "Souhlasím," řekl Hawk. "To je tojen vysvětlit".
  
  
  "To je taky mi přišlo do hlavy, pane, - řekl jeho vice-prezidentovi. "Ale máme pár potenciálních zákazníků, kteří jsou skutečně odpovědní za to".
  
  
  "A kdo jsou oni?" - zeptal se prezident.
  
  
  Její připomenout, že řekla Tanya, to v noci v jeho bytě, těsně před tím, jak přípravek вырубил mě. Ji, podíval se na Хоука, že hledá povolení jim říct, a on přikývl. "KGB", - řekl jsem.
  
  
  "Qué demonio!" zamumlal prezident.
  
  
  "Zadržte tisk na dvacet čtyři hodin, - řekl jsem, - já se pokusím ih najít. Pak toho budeme vidět, že celý světový tisk se dozví historii. Skutečnou historii".
  
  
  Hawke chvíli studoval mou tvář, pak se podíval na vice-prezidenta. "Můžeme mít tolik času?"
  
  
  Vice-prezident zvedl obočí. "S pomocí vlády Venezuely", - řekl, obrátil se k prezidentovi.
  
  
  Prezident se na mě podíval střízlivě. "Věřím, že se této mladé matematiky. Ji budu plně spolupracovat s vámi. Prosím, informujte mě. A teď, pane vice-prezident, ji musí vidět se svými zaměstnanci až do obnovení konference. Uvidíme se v zasedací místnosti. Pan Carter, pokud jste schopni se omluvit, dostanete nejvyšší ocenění mé země ".
  
  
  Před tím, než ji stačil protestovat, byl pryč. Vice-prezident zvedl ze židle a šel ke mně. "Teď, když je to všechno v rodině, Nick, její pocit, že bych se měl já vyjádřit jednu poslední myšlenku".
  
  
  "Myslím, že ho znám, že to," řekl jsem. "Mám dvacet čtyři hodin na důvěře. Protože opravdu jsem mohl být перебежчиком. Nebo možná prostě blázen. Když se můj čas vypršel, jí sám o sobě".
  
  
  "Něco takového, Nick. Teď jsi mi zdají být normální. Ale bezpečnost je bezpečnost. V mé hlav musí být nějaké pochybnosti. Doufám, že vám nevadí, že to říkám tak upřímně".
  
  
  "Já to chápu. Jeho se budu cítit totéž, pane," řekl jsem.
  
  
  "Dal jsem svou práci do Jímky", - řekl náhle Hawk, aniž by při pohledu na mě. "Jsem bezpodmínečně emu důvěřuji".
  
  
  "Samozřejmě," - řekl vice-prezident. "Ale jděte, David. Tisk nebude čekat věčně."
  
  
  Vice-prezident vyšel přes místnosti. Její a Hawke byly jedny. Pak dlouhé mlčení ji konečně promluvil.
  
  
  "Poslouchej, je mi líto," řekl jsem. "Kdyby ji byl s dívkou na pozoru..."
  
  
  "Přestaňte, Nick. Ty víš, že nemůžeme chránit od všech nepředvídaných okolností. V každém případě ji požádal tě zkontrolovat ee. Se to počítat na to. Nikdo nemohl vyhnout pasti, do které ses dostal. To byl velmi dobře naplánován, a to bylo míněno odborníky. Nyní se pojďme реконструируем to, co se stalo."
  
  
  "No, její, mohu předpokládat, že mě накачали drog, a pak... možná, hypnóza, já nevím. Je to opravdu nic nemůžu vzpomenout od toho večera v bytě dívky. Droga byla v její rtěnku...".
  
  
  Хоуку podařilo ухмыльнуться. "Hlas proč jsi винишь sebe. Nebuď hloupý, chlapče. Ale pokud budeme předpokládat, že tato dívka byla agentem KGB, a jsou řízený tě v nějaké soukromé místo, aby se hypnotizovat vás - proč jsou продержали tě dva dny. Hypnóza by vyžadoval pouze několik hodin, nejvíce. A jak se mohou dostat vás udělat něco, co je v rozporu s vaší morální kodex? Hypnóza nefunguje ".
  
  
  "No, je to jen odhadnout, ale pokud by se jim podařilo změnit celou mou osobnost, celou mou osobnost, je to můj morální kodex, změnil by se spolu s tím. Pokud by ji skutečně přijala skutečnost, že jsem byl revoluční, který věřil v násilné svržení ego vlády se tento nápad bude fungovat. A víme, že rusové používají metody kontroly chování, které může zcela zlomit morální a integrity člověka a učinit otrokem ega podmíněné reakce. Kombinace hypnózy a kontrolu chování mohl přesvědčit mě, že jsem byl Cháveze ".
  
  
  "Ano" - zamyšleně řekl Hawk. "A byl to zatraceně chytrý nápad. Vezměte si nejlepší americký agent, proměňte ego na vraha a uvolněte ho, aby udělal nějakou špinavou práci pro vás.
  
  
  A pak nechat emu a ego zemi vzít na sebe vinu. Nyní ji začínají uvědomovat hrozbu v tom zabránit ".
  
  
  "Která byla napsána tak, aby poskytoval nás sem," řekl jsem.
  
  
  "Je naprosto fantastické. A ona se chytil na háček, líska a platiny. Pokud je někdo na vině, Nick, pak je to její".
  
  
  "Také jsem četl poznámku," řekl jsem. "Možná, že jsme lepší přestaňte obviňovat a začít přemýšlet o dokončení této práce. Zničili jsme ih velký plán, ale nyní se musíme ih zachytit". Ji, podíval se na podlahu. "Mám představu, že by похлопывают si na záda smíchy nad tím a možná mají z toho radost. No, zábava na můj účet, je u konce. Když ji najdu ih, oni se budou smát".
  
  
  "Mám podezření, že jste ih již отрезвили", - řekl Jestřáb, - "a pak, jak jste přestali ih nožem. Odkud víte, že tato dívka z KGB?"
  
  
  "Protože ona mi řekla," řekl jsem. "Nebo alespoň, ona se přiznala, když se jí zeptal ff. To bylo těsně před požitím léku., když droga mě вырубил. V každém případě, její skutečné jméno - Andrea Савич, a v jeho německém důrazu existuje náznak na ruský jazyk. "
  
  
  "To je vše, co si můžete myslet o něm?"
  
  
  "Na tuto chvíli. Mám bydlení, kterou chcete zkontrolovat, a velvyslanectví Germanium, a restaurace, kde její e viděl. Kromě toho, že ji pamatovat na kliniku, muži v bílých pláštích a Таню, která se zabývá dal mi instrukce оборудова tom všem". Nepamatuji si, ih jména, nebo to, co udělali se mnou tam. Když ji opustil kliniku, mi завязали oči, tak ji nemám ponětí, kde to je ".
  
  
  Hawke скривился. "No, alespoň, že jsi unikl tragédii, kterou si naplánovali, Nick. Říkáš, že vyšlo na trance předčasně?"
  
  
  "Přelet letadla vydal zvuk podobný tomu, který ho měl slyšet z auta. Tento zvuk spolu s výstražnými zprávami, které mé podvědomí отправляло poslední dva dny, mě donutila přistupovat k oknu, aby se slyšet zvuk. KGB musí být hotel, aby ji zpět do své opravdové osobnosti pak toho, jako je vražda, byla dokončena. Pokud by ho popřel, že jeho Nick Carter, by to mohlo zmást novinářů. Oni by se dozvěděli, kdo je na vině delle. Nebo oni by mohli jen že сообразил, že se zbláznil. KGB to není hotel. Oni, hotely, nás ponížit, a že se jim to téměř podařilo ".
  
  
  "S tebou je vše v pořádku, Nick?" zeptal Hawk, pozorně sledoval mě.
  
  
  "Jsem v pořádku", - ujistil jeho ego. "Ale pak ji musí jednat".
  
  
  On se zasmál. "To je dobře. Dívka se na náš web-hlavní hrdinka?"
  
  
  "Web. Ale jeho něco, co si pamatuji o této tajemné osobě. Něco nového. Myslím, že byl na klinice".
  
  
  Hawke trvala jeho páchnoucí doutník a vydal kroužek kouře. "Jedná se o čísla. No, budete s největší pravděpodobností nejprve je třeba provést několik testů, ale u nás teď není čas na to. Pokračujte, pokud máte pocit, že jste připraveni".
  
  
  "Jsem připraven," řekl jsem. "Ale mějte policii a jiných látek daleko, až skončí můj den. To je vše, o co ho žádám. Nechci zakopnout o asistenty".
  
  
  "Dobře, Nick, řekl Hawk.
  
  
  "Pak se uvidíme ve vašem hotelu.
  
  
  * * *
  
  
  Za velkým stolem, kolem mahagon sedí mě pan Ludwig Schmidt, zástupce velvyslance Západní Germanium, který měl řídit Таню na recepci, že v noci, když ji potkal ee. Schmidt klidovou ve svém křesle s vysokým opěradlem, drží v pravé ruce dlouhou cigaretu.
  
  
  "Ach, ano. Její nezatížené фрейлейн Хоффманн příjem. Ona hotelů přítomen na diplomatické akce. Ona je chytrá holka, víš. Zavolala pacient okamžitě poté přijímá. Je zřejmé, že snědl něco na корриде, že je zdrcená, její žaludek. je strašné. To zatím fretka se vrátil k práci ".
  
  
  "Jak dlouho to bylo s tebou tady?" Její zeptal se.
  
  
  "Krátký-žil. Гамбургская dívka, pokud se nemýlím. Ee otec byl ruským uprchlíkem".
  
  
  "To je to, co ti řekla?"
  
  
  "Ano. Ona mluví německy s lehkým přízvukem vzhledem k její rodinné situaci. V její rodině, mluvil do domu v ruštině".
  
  
  "Ano, - řekl jsem, - to chápu."
  
  
  Guerra Schmidt byl velmi hubený, bezpohlavní mužem čtyřicet let, je jednoznačně velmi spokojený, jeho rolí v životě. Zeptal se. - "Je to milá holka, jsi nesouhlasil?"
  
  
  Z něj pamatoval se na dobu, kdy jsme seděli s ní irina, postele a postele. "Velmi milá dívka. Mohu ji, ji kontaktovat na adrese uvedené v přivítají vašich souborech?" Bylo to totéž místo, kde to se připojí na mě v noci, když накачала mě droga.
  
  
  "Jsem si jistý, že to dokážeš. Koneckonců, ona je nemocná".
  
  
  "Ano. Pokud jsem ji našel doma, nevíte, kde ještě ji mohl hledat? Restaurace, kavárny nebo speciální místa pro odpočinek?"
  
  
  "Ale já jsem ti řekl, že holčička je nemocná".
  
  
  "Prosím", - řekl netrpělivě jsem.
  
  
  Vypadal naštvaný mou vytrvalost. "No, její, sám někdy vedl ji na oběd do malé kavárny nedaleko odtud. Nepamatuji si jména, ale hej líbí venezuelan халлака, a to tam podává. Je to pokrm z kukuřičné mouky".
  
  
  "Já vím," řekl jsem. Její připomenout, že Tanya заказывала to v El Hardin pak býčí zápasy.
  
  
  Schmidt samolibě уставился na Сейлин..
  
  
  "Ve delle, myslím, že jsem привлекаю dívku, - důvěrně řekl. - Být mládenec v tomto městě - nádherné povolání".
  
  
  "Myslím," řekl jsem. "No, pokusím se ji najít ee domu, guerra Schmidt. Dobrý den".
  
  
  On vstal. "S radostí," - řekl. Opět уставился na strop, pravděpodobně sníte o svých sexuálních možnostech, jak неженатого muži kolem Caracasu.
  
  
  Jeho opravdu nečekal, že najít Таню v jejím bytě. Musí být, zařídila nechat ego ve chvíli, kdy začala poslední fáze operace - můj úchop. Ale doufal jsem, že najít tam nějaký klíč k pochopení. V prvním plánu patře budovy, která mě potkala tlustý венесуэлка, který nemluvil anglicky.
  
  
  "Buenos tardes, seňore", - nahlas řekla, široce usmíval.
  
  
  "Buenos tardes", - odpověděl jsem. "Hledám mladou ženu jménem Илзе Хоффманн".
  
  
  "Ach, ano. Ale to zde již nežije. Ona se přestěhovala velmi náhle, pár dní zpět. Neobvyklé иностранки, pokud mě omluvíte za to, že to říkám".
  
  
  Její usmál se. "Je to všechno vzala s sebou?"
  
  
  "Nechtěl jsem zkontrolovat pečlivě bytu. Zde tak mnoho bytů, ale její zaměstnaná žena".
  
  
  "Nebude vám vadit, když ji uvidím nahoře?"
  
  
  Ona upřeně se podívala na mě. "To je proti neudělal. Kdo jste, prosím, řekněte mi?"
  
  
  "Jen ještě slečna Хоффманн," řekl jsem. Její sáhl za minutu a nabídl ženě пригоршню боливаров.
  
  
  Podívala se na ně, pak znovu na mě. Natáhla ruku a vzala peníze, díval se přes rameno do haly. "Je to číslo osm," řekla. "Dveře nejsou zamčené".
  
  
  "Díky," řekl jsem.
  
  
  Ji, vylezl po schodech do jeho bytu. Pokud budete mít štěstí, můžu to zastavit Таню a jeho kamarády do toho, jak přiletí letadlo do Moskvy. Ale mám strach - už jistě věděli, že ih spiknutí propadl.
  
  
  Nahoře ji, vešel do bytu. Vzpomínky znovu přišel řítí na mě, jedna za druhou. Široká sedací stál uprostřed pokoje, jak a v noci, když Tanya se změnilo své tělo na поимку americký agent. Ji uzavřel za sebou dveře a rozhlédl. Teď všechno bylo jinak. V nen postrádal život, živost, kterou dala emu Tanya. Její порылась v zásuvkách malého písemného židle a nic nenašel, kromě pár vstupenek do divadla. V následujících dvacet čtyři hodin nemohou přinést mě hodně užitku. Její, prošel zbytek bytu. Šel jsem do ložnice a našel tam v nevyžádanou košíku смятую program pro býčí zápasy. Její dozvěděl rukopis Thani, protože ona dělala záznamy v programu, když ji, byl s ní na корриде. Jen připomínka, že je třeba vyzvednout potraviny. Pro mě to bylo k ničemu. Je to jen hodil ego zpět do koše, když jsem slyšel zvuk v obývacím pokoji. Dveře do chodby otevřely a uzavře je velmi tichý.
  
  
  Její natáhl k Вильгельмине a прижался k zasténal vedle dveří. V druhé místnosti bylo ticho. Někdo pronásledoval mě. Někdo, kdo sledoval многоквартирным doma a měl strach, že jsem подойду příliš blízko, aby se uklidnila. Možná, že je to sama Tanya. Její slyšel téměř slyšet vrzání prken pod koberec. Její znal přesné umístění této desky, jak sám šlápl na nah dříve. Zdálo se, že není žádný důvod odkládat konfrontaci. Jeho, vyšel do dveří.
  
  
  Uprostřed pokoje stál muž s pistolí. To byl můj tajemný člověk, a zbraň byla stejná, kolem kterého mi udělal v hlavě ve Washingtonu, a thot, který, jak já si vzpomínám, viděl, v bílé chodbě v laboratořích KGB. On se otočil, když mě slyšel.
  
  
  "Odhoď to," řekl jsem.
  
  
  Ale měl jiné představy. On vystřelil. Její, uvědomil jsem si, že to bude střílet za zlomek vteřiny do výstřelu, a skočil na podlahu. Zbraň zněl hlasitě v místnosti, a brýle havaroval do zdi za mnou, když ji udeřil o podlahu. Zbraň znovu zařval a rozdělil strom vedle mě, když ji otočil se a začal střílet. Její vystřelil třikrát. První brýle rozbil světlo za šipka. Začíná druhý vstoupil do ego prsa a отбросила ego zpět do sténat. Třetí brýle dostala emu v tvář, je otevřený, pod lícní kosti, a letěl na stranu hlavy, забрызгав zeď malinovou месивом. On těžce dopadl na podlahu, ale ani cítil to. Muž, který pronásledoval mě na celé této mise, zemřel dříve, než ego, tělo se stává známo o tom.
  
  
  "Krejčí!" Zamumlal jsem. U mě byl živý svědek, osoba, která by mi všechno říct. Ale musel jsem zabít ego.
  
  
  Její rychle se zvedl na nohy. Lidé v budově slyšeli výstřely. Jeho, přistoupil k распростертой postavu a podíval se na ego kapsy. Nic. Čisté identity, falešné nebo jiné. Ale na kousku papíru bylo málo нацарапанное zprávu.
  
  
  "Tak La Масия. 1930 činil"
  
  
  Ji strčil papír za minutu a přišel k oknu. Její slyšel chlupatý a hlasy na chodbě.
  
  
  Její rozrazil okno a vyšel na hasičský žebřík. Po několika minuta jeho ocitl na zemi, takže budova daleko za sebou.
  
  
  Když ji vyšel na ulici, темнело. Zprávu v poznámce крутилось do mé hlavy znovu a znovu. Na Avenida Casanova byla restaurace La Masia. Její náhle zastavil, vzpomněl. Její slyšel o tomto místě, protože on byl známý pro jeho халлакой, oblíbený венесуэльским pokrm Thani, kdyby řekla mi a svému příteli Людвигу pravdu. Může být, pomyslel jsem si, že písmeno "T" označuje Таню, a že tajemný muž, zdá se, že ruský agent, měl v úmyslu setkat se s Таней tam v 19:30 nebo 19:30? Bylo to web-nápověda, která se zabývá u mě bylo tak, že jsem mohl následovat za ní.
  
  
  To přišel do restaurace brzy. Tanya nikde vidět. Její selle za stolek v zadní části domu, kde ji mohl vidět vše diskrétně a stahl čekat. V 7:32, přišla Tanya.
  
  
  Ona byla tak krásná, jak jsem si ji pamatoval. To nebyla iluze. Číšník shrnul ji do stolu před vchodem. Pak vstala a šla na malou chodbou směrem k dámské pokoje. Její vstal a šel za ní.
  
  
  Ona už zmizela v místnosti označené jako "Dámy", když ji přišel do malého výklenku. Ji čekal ji tam s radostí, že budeme sami a daleko od lidí v jídelně, když to vyjde. Po chvíli se dveře otevřely a my jsme se setkali tváří v tvář.
  
  
  Než stačila zareagovat, její ji popadl a silně přitiskl k sténání. Ona hlasitě ахнула.
  
  
  Ona řekla. "Vy!" "Co děláš? Pusť mě, nebo jí закричу".
  
  
  Ji plácl ee po tváři hřbetem ruky.
  
  
  Její zavrčel na nah. - "Jak si myslíte, že to je nějaká hra v experimentální psychologii?" "Je nám s tebou třeba s pomocí mikrofonů a reproduktorů počítadlo".
  
  
  "Když to říkáš, Nick, - řekla. Držela tvář rukou. Ee hlas stahl měkčí.
  
  
  "Já říkám, miláčku," řekl jsem. Jí dovolil стилету pádu na dlaň mé pravé ruce.
  
  
  "Chceš... mě zabít?"
  
  
  "Ne, pokud nechcete, aby to naprosto nezbytné," řekl jsem. "Jsme s tebou odjíždíme kolem tohoto místa dohromady. A budeš se chovat tak, jako by dokonale trávit čas. Nebo obdržíš to pod žebra. Věřte mi, že když jí řeknu, že tě zabiju, když jsi попытаешься cokoliv."
  
  
  "Můžete zapomenout na dobu, kdy jsme byli spolu?" - zeptala se tím smyslná hlasem.
  
  
  "Nepodváděj mě, baby. Všechno, co jsi udělala, bylo jen byznys. A teď nesmíte se vůbec hýbat. A vedl sám šťastný".
  
  
  Povzdechla si. "Dobře, Nick".
  
  
  Jsme bez problémů vyšli po celém restaurace. Přijela autem, takže ji přinutil ji, aby mě tam. Jsme na takovou hru v ní, a on selle za volant. Stroj byl zcela sám v temné uličce.
  
  
  "Nyní. S khem jste se setkali v restauraci?"
  
  
  "Nemohu vám to říci."
  
  
  Její приставил k ní nůž. "Míru sakra, nemůžeš".
  
  
  To vypadalo напуганной. - "Je to agent".
  
  
  "KGB?"
  
  
  "Ano."
  
  
  "A ty jsi taky?"
  
  
  "Ano. Ale jen díky svým speciálním znalostem - proto, že jsem vědec. Jí vyhovovala ih cílům".
  
  
  Vzal auto a jel na Avenida Casanova. Její zeptal se. - "Kam jít na kliniku?" "A nehraj si se mnou hru".
  
  
  "Pokud ji отведу tě tam, zabijí nás oba!" - řekla, téměř se slzami v očích.
  
  
  "Jakým způsobem?" - opakovat.
  
  
  Ona byla velmi naštvaná. "Hned Odbočte a pokračujte po bulváru, dokud ti neřeknu, kam odbočit znovu".
  
  
  To udělal ukazatelů.
  
  
  "Kde je Alexander?" zeptala se. "Ten, kdo měl mě potkat".
  
  
  "Je mrtvý," řekl jsem, aniž by při pohledu na nah.
  
  
  Ona se otočila a chvíli se dívala na mě. Když se znovu podíval se dopředu, její oči остекленели. "Řekla jsem jim, že jste příliš nebezpečné", - je téměř tak neslyšně řekla. "Teď jste to ih velký plán".
  
  
  "No, možná to nebylo tak nechtěl a je skvělé," - едко řekl jsem. "Je to Dimitrov vedl této hlavní schéma?"
  
  
  To byl šokován, když zjistil, že vím jméno Dimitrov. To bylo skutečným nováčkem ve svém-mail бизнесявляется, i přes své fantastické schopnosti. "Jsi příliš mnoho víš," řekla.
  
  
  "Najdu ego v této tzv. klinice?"
  
  
  "Já nevím," - řekla. "Možná, že už odešel. Na ulici odbočte vlevo".
  
  
  Dala mi další doporučení, a já jsem následoval. Když ji prudce otočil přímo, ona se obrátila ke mně. "Chci vědět. Co se stalo? Když vyšel z hypnózy a jak?"
  
  
  Jeho, pohlédl na nah a zasmál se. "Já se zblázním, když se snaží uhodnout pravdu, posledních pár dní. Nyní jí nechat si na čas погадать".
  
  
  Na další křižovatce jsme udělali poslední ukazatele doleva, a Tanya mi řekla zastavit před starým domem. První patro vypadalo jako prázdný obchod a horních pater zdálo безлюдными.
  
  
  "Jeho hlas - tiše řekla.
  
  
  Jeho řešení vědecko-výzkumných úkolů motor. Při pohledu do zpětného zrcátka, jeho, viděl, že za námi jel do hotelu ještě jeden stroj. Na okamžik jí, že si myslel, že to mohou být přátelé Tanya, ale pak si uvědomil náměstí tvář za volantem. Hawke vypůjčené člověka CIA, aby se těsně za mnou.
  
  
  Můj náhlý hněv utichl. Ji nemohl ego vinu, vzhledem k tomu, jak se choval v poslední době. Ji rozhodl ignorovat svého watchdog живицу.
  
  
  "Pojď sem," řekl jí, Thane, mává ahoj pistolí.
  
  
  Jsme вылезли. Tanya byla напряжена a velmi vyděšená.
  
  
  "Nick, nenuťte mě jít s tebou. Její ukázal tobě štábu. Prosím, zachraň mě. Vzpomeň jsou okamžiky, které jsme spolu strávili. Nemůžeš zapomenout na to teď."
  
  
  "Ano, můžu", - chladno, " řekl jsem. Její výzva ee "Люгером", a ona prošla kolem budovy k postranní den.
  
  
  Nic kolem toho nebylo znát. Když mě vedl, mě silně накачали, a když se jí vyšel, mi завязали oči. Ale vzpomněl jsem si přibližnou vzdálenost od ulice do postranního den, a to bylo stejné. Uvnitř, když jsme šli dolů po strmých schodech do přízemí patře, její napočítal tolik kroků, kolik se počítá, když vyšel kolem kliniky. V tom nebylo pochyb o tom, - Tanya vedla mě v lion doupěte.
  
  
  Dvanáctá kapitola.
  
  
  Když jsme vstoupili do bílého koridoru, ji stahl vzpomínat stále více a více jednotlivých incidentů. Předtím stál v této chodbě, a člověk, který ji právě zabil v bytě Thani, držel mě tady.
  
  
  "Vy vzpomínáte na svoji" řekla Tanya.
  
  
  "Ano. Bylo, fén, koupelna orientace. Její byl připoután k židli".
  
  
  "Je to pouze dopředu".
  
  
  Její, šel dál po chodbě. "Byl ještě jeden muž," řekl jsem. "Jste s ním pracovali společně. Ji si vzpomenout na jméno Kalinin".
  
  
  "Ano" - tvrdě řekla Tanya.
  
  
  Jí otevřel dveře, na které poukázala Alice, drží můj "Люгер" foťáky. Ji, vstoupil dovnitř s Таней otevřeně přede mnou. Na mě přišel řítí vzpomínky. Подкожная injekce. Hypnóza. Audiovizuální konverzace. Ano, jsou zatraceně dobře поработали mnou navždy.
  
  
  Židle s popruhy a dráty stále stál ve středu místnosti. Sténání visel techniky, ale jedna část již byla částečně rozebrán. Vedle stál technik. Její znalosti ego. Napadlo jméno Menendez. On se otočil a chvíli se na mne díval непонимающе.
  
  
  "Dobrý райос!" - řekl, tmavě выругавшись, když si uvědomil, že ego podzemní pevnost infiltroval.
  
  
  "Stůj zde otevřeně," řekl jsem, přitom pár kroků k němu.
  
  
  Ale on zpanikařil. On se začal hrabat v šuplíku комода vedle sebe a досталь zbraň. Vypadalo to jako standardní automat Beretta. Když se ke mně otočil, jeho střílel na люгера a dostal emu v skládání dolar. On se zhroutil zpět na částečně разобранную stroj, растянувшись pes ruky a nohy, jeho oči podíval se na strop. Jednou дернулась dobrovolnosti, a on byl mrtvý.
  
  
  Po chvíli ji slyšel za sebou hlas Tanya. "A teď je řada na vás, Nick".
  
  
  Ji, otočil se a viděl, že ona popadla zbraň a целится na mě. Jeho není, sledoval ji pozorně, protože prostě nedokázal představit ji jako šíp. To byl začátek, podruhé, když ji mýlil o nah. Na její tváři byl smutný, ale solidní výraz. Když ji zvedl "люгер", a dále malou pistolí zastřelil v místnosti, a brýle se dostala do mě. Její крутанулся, nakrájíme na velké židli a spadl na podlahu. Naštěstí její záběr byl špatný, a ona dostala se mi do levého ramene, nikoliv do hrudníku. U mě byl ještě Люгер.
  
  
  Tanya znovu прицелилась, a on věděl, že tentokrát jeho předmětem bude lepší. Nemohl jsem hrát s ním ty hry. Ona se rozhodla uspořádat demontáže. Její střílel na люгера a zastavil ji až druhý výstřel. Mirka chytila za život a отшатнувшись, se zhroutil na podlahu.
  
  
  Ji, vstal a přišel k ní. Ona leží na zádech, drží se rukama za окровавленное místo na břiše. Její выругался si pod nos. V jejích očích už drát lesk hlubokého šoku. To neúspěšně snažila dýchat rivne.
  
  
  "Co to sakra ti musel to dělat?" - smutný zeptal jsem se.
  
  
  "Já... byla příliš vyděšená, Nick. Ji nemohli vrátit do Moskvy..., kompletní selhání. Je mi opravdu... je mi to líto. Ty jsi mě tak miloval". Ee cíl otočila do stran, a ona již byla mrtvá.
  
  
  Jeho, sklonil se nad ní na chvíli, si vzpomněla. Dokonce i poté, co její tvář byla krásná. Jaký je sakra ztráta! Ji strčil "люгер" do pouzdra, vstal a šel ke skříni, odkud technik досталь zbraň. Ji otevřel několik krabic a našel záznamy o mém fyzickém stavu. Oni, spolu s těmito stroji, musí vyprávět příběh. Jeho bych prosil, aby sem poslali фоторепортеров. Samotné zařízení by nadpis. Teď to byl prakticky zproštěn. A byl by ponížen Kreml, ne Washington.
  
  
  Ale kde byl Dimitrov? Pokud by utekl hned, všechno to opustil by nepříjemná pachuť v ústech. Moje práce se ценымногие více, než jen dát Kreml v trapné situaci. Ji musel ukázat KGB, že zašli příliš daleko. To byl vývrtku, profesionální zásady.
  
  
  Její slyšel shaggy v chodbě.
  
  
  Její zabouchl box комода a znovu popadl zbraň. Její slyšel zvuk na chodbě.
  
  
  Její, se přiblížil den, kdy se v hale běžel muž. To byl Kalinin, kolega Thani, neohrabaně бежавший s těžkým kufrem v ruce. Byl skoro na konci chodby.
  
  
  Její vykřikl. - "Stůj!"
  
  
  Ale on pokračoval v jízdě. Krysy rychle opustil potápějící se loď. Její střílel na люгера a dostal emu na pravou nohu. On se natáhl na podlaze, nedosahující odchodu, vedoucí ke schodišti.
  
  
  Její uslyšel za sebou zvuk. Otočil, ji viděl jiného muže, moc, squatu, s хрущевским tvář jiného muže kolem oddělení KGB Mokré Věci. To целился na mě revolver.
  
  
  Její прижался k sténat, když on střílel, a střílel hit zeď jen pár centimetrů od mé hlavy. Pak ji viděl jiného muže v chodbě za ostrostřelci, vyšší muž s šedé vlasy a aktovkou pod paží. To byl Oleg Dimitrov, operátor-resident, отвечавший za nožem. On byl tím, kdo ji opravdu hotel, s kterými jsem musel jednat, než KGB opravdu pochopí, že nemohou hrát hry s AX. Je to velmi rychle běžel po chodbě na druhém konci, pravděpodobně k druhému východu.
  
  
  Muž z KGB znovu vystřelil, a to пригнулся, když brýle просвистела nad mou hlavou. Její střílel na revma, ale minul. To se zaměří na potřetí, ale jeho, vypálil z první a trefil emu v rozkroku. Vykřikl od zraněn a padl. Ale do té doby Dimitrov zmizel na druhém konci chodby.
  
  
  Jeho běžel k упавшему agent. To корчился na podlaze, v ego tvář струился pot, kolem krku přicházející sípavý zvuk. On zcela zapomněl na zbraň v pravé ruce. Její srazil ego z ego rukou a běžel po chodbě. To asi přežít až do soudu. Ale já jsem si nemyslel, že to обрадуется to.
  
  
  Ji následoval Димитровым do místnosti na konci chodby, ale uvnitř viděl otevřené okno, s v jízdním pruhu. Dimitrov nebyl.
  
  
  Její těžce пролез přes okno do tmavé uličky, právě včas, aby viděli, jak kolem dálkový oba konce letí černý sedan. Její, vyběhl na ulici a potkal tam člověka na CIA.
  
  
  On řekl. - "Co, krejčí sakra děje, Carter?"
  
  
  Ji, podíval se ve směru, ve kterém je černý sedan jel po bulváru. Jí byl jistý, že on míří na letiště. Přes hodinu byl, výlet do Říma. Je pravděpodobné, Dimitrov se chystal jim odletět.
  
  
  "Je tam několik mrtvých a zraněných rusů", - řekl jsem. "Jděte a sledovat, jak živé zůstaly na místě. Její jdu na letiště, aby ih šéfem".
  
  
  Podíval se na krev, aktuální na mou ruku kolem rukávy kabátce. "Bože můj, proč jsi vzal mě tam s sebou?"
  
  
  "Tvoje práce spočívala v tom, aby se jen dívat za mnou, ne zaútočit na pevnost. V každém případě, vysvětlení zabíraly by příliš mnoho času. Uvidíme se na výslechu".
  
  
  Její selle do auta Thani a odešel. Kdyby se mýlil a Dimitrov, že by to bylo letiště, jeho by nic neztratil. Ji mohl prohlásit emu celkovou úzkost a přilákat k případu венесуэльскую policii. Ale byl jsem si téměř jistý, že můj myslím -- pravdivá.
  
  
  Přes dvacet minuta ní byl na letišti. Když ji, vstoupil do budovy letištního terminálu, z něj pamatoval, jak je vysoká. Byl postaven na několika úrovních. I kdyby Známka byla tam, jsem velmi snadné, že ego bylo ztratit. Pouze, pokud by on na to přišel o letu do Říma. To byl letu TWA, který musel letět přes půl hodiny. Její příchod na prodej v pokladně. Dimitrov je nikde být viděn, a proto ji požádal o nen agent, detail описав jeho.
  
  
  "Ano, Ano. Člověk, který odpovídá tomuto popisu, byl zde, s výjimkou člověka, který ji viděla s knírem. Byl zde jen pár minutu zpět".
  
  
  "U něj byl zavazadla?"
  
  
  "On se snažil, pane".
  
  
  To прикинул. Ano a vousy Димитрову дались snadno.
  
  
  "Myslím, nazval jméno... Giorgio Карлотти", - řekl clerc. "Měl italský pas".
  
  
  "A on prostě odešel?"
  
  
  "Ano, pane."
  
  
  Její poděkoval ego. Dimitrov byl tady, teď byl jistý. Ji mohl stačí jít k bráně a počkat, až to bude vypadat, ale je to ještě trochu štěstí. Kromě toho, u brány bude dav cestujících. Pokud by Dimitrov se pustil do křížku, tam by to dopadlo velmi zmást.
  
  
  Její inspekci nejbližší obchod s časopisy, ale Dimitrov tam nebyl. Pak ji, přistoupil k oknu směnárna. Dokonce sestoupil do kamery jídla, zavazadla a zeptal se. Dimitrov jako by zmizel.
  
  
  Její právě zabočil za roh, když si ho nevšiml.
  
  
  On šel do android toaleta s aktovkou pod paží. On mě neviděl. Šedé pramínky změnil ego celkový vzhled. To bylo trochu maskovat, ale on neměl čas na lepší.
  
  
  Dimitrov šel na záchod a dveře se za ním zabouchly. Doufejme, že záchod nebyl přeplněný.
  
  
  Ji vytáhl "люгер", když otevřel dveře.
  
  
  Uvnitř Bylo jen o mytí rukou v dřezu naproti malé místnosti. Její rozhlédl a byl rád, že vidět, že v místnosti už nikdo není.
  
  
  . Dimitrov se podíval do zrcadla a viděl, nen můj odraz. Ego tvář посерело od strachu.
  
  
  On se otočil ke mně tvář, dal ruku do saka a otočil se. On se zoufale snažil sehnat zbraň. Jeho stiskl spoušť люгера a slyšel tupé cvaknutí.
  
  
  Ji, podíval se na pistoli. Ji, věděl, že je kamera nabitá. Právě vyskočily - vadné kazety, to se stalo jen jednou kolem milionu. Ji chytil za эжектор окровавленной levé ruce.
  
  
  Ale nebylo času. Dimitrov vytáhl velký маузер парабеллум a důkladně zaměřila se mi na prsa. To низменному přikrčil.
  
  
  Její skočil na podlahu. Brýle narazila na dlaždice v blízkosti mé hlavy a срикошетила v místnosti, když ji nechal Huga vejde se mi v ruce. Její prudce se otočil k Димитрову a zahájila jehlový. To narazilo na ego horní část stehna.
  
  
  Její doufal, že na trupu, ale asi jsem měl štěstí, že jsem něco zraněný při dat za jiných okolností. Dimitrov vykřikl, když jehlový udeřil jeho ego, a ego маузер spadl na podlahu. Vytáhl dlouhý nůž a sáhl za ztracenou pistolí.
  
  
  Mezitím ji vyhodil špatnou kazetu z "Люгера", a to s padáním spadl na podlahu. Její nastavil jeho zraky na Dimitrov, stejně jako on na маузер. Když se natáhl k němu, on se zvedl oči a viděl, že u něj nemá šanci.
  
  
  Zvedl ruce a couvl z pistole. Vidět výraz mého obličeje, on najednou promluvil. "Dobře, pan Carter. Vyhráli jste. Její nevzdávám vám."
  
  
  Ji zvedl na nohy, a on také vstal. Stáli jsme v místnosti navzájem od sebe navzájem, naše oči se dívali na doraz. Moje levá ruka se začala strašně bolet.
  
  
  "Udělali jste velkou chybu, Dimitrov," řekl jsem. "Vybrali jste AX, aby nás ponížit".
  
  
  "Chci předat mě policie", - řekl on. "Jsem to vzdal...", To je pomalu spustil ruce, pak najednou sáhl za minutu, a ego ruce objevil malý Дерринджер.
  
  
  Jeho stiskl spoušť Люгера, a tentokrát pistolí zastřelil. Brýle dostalo, jak Dimitrov těsně nad srdce, a отбросила ego zpět. Ego na chvíli oči díval se na mě vykulenýma očima, a pak se křečovitě chytil za lištu na ručníky vedle ní. Když spadl, тканевое ručník вылетело na podklady zařízení dlouhé prostěradlo, napůl прикрывавшей ego pevné tělo.
  
  
  "Vaše kremelští šéfové mohou přemýšlet o tom příště, když přijde velký plán", - řekl jeho mrtvolu díky.
  
  
  Její sáhl люгер zpět do pouzdra. To jako jednou закидывал Huga zpět do pochvy, když se dva policisté vtrhli do dveří s nahými pistolí. Oni se podívali na Dimitrov, a pak se na mě s chmurným výhledem.
  
  
  "Qué pasa aqui?" vykřikl jeden.
  
  
  Její emu ukázal svůj průkaz totožnosti. "Zavolejte náčelník bezpečnostní policie," řekl jsem. "Řekni mi, emu, že všichni rusové заговорщики zadrženi".
  
  
  "Ty jsi, pane Carter", - řekl muž.
  
  
  Jeho vyšla, přes místnosti a pronikl mračny sluneční přes dav zvědavých cestujících k nejbližší přepážce, kde ji mohl zavolat. Její psychicky nazpaměť umístění podzemního velitelství KGB, bizarní laboratoří, kde se konal fantastický experiment na lidské námořní свинке - na mě. Jestřáb chce přestěhovat se tam, jak změnit člověka na CIA a říct policii o tom, co se stalo. Byl by si jistý, že tisk má láska, příběh správně.
  
  
  Jeho dostal telefon od prodeje jízdenek pokladní agent, ale za chvíli mlčel, než budete vytáčet číslo. Neměl rád mise, které skončily výkony na jevišti. Bude více účely zabezpečení, a budu muset říct svůj příběh mnoha lidí. Mi to teď není třeba. Potřeboval jsem večer s takovou holkou, jako je Tanya Савич. Mě pronásledoval jako její безжизненного těla, je stále ještě krásného do smrti. KGB nebo ne, ale ona byla výjimečná.
  
  
  To udělal zhluboka nadechl a pomalu vydechl. No, může, pokud budu mít štěstí, objeví se ještě jedna bruneta s hlubokými modré oči a smyslné мурлыкающим hlasem. A možná, to by nebyl nepříteli agentem, a není mi musel bych ji zabít. To bylo něco, co podporuje mě v příštích několika týdnech byrokratických potíží.
  
  
  Její sundal sluchátko a vytočí číslo Хоука.
  
  
  Abstrakt
  
  
  "JSME ПОХОРОНИМ VÁS!"
  
  
  Komunistická hrozba nikdy se zdálo tak skutečné! Pravděpodobně AX pokyn Киллмастеру svou novou misi, jak přišla zpráva od nich - jim hrozí zasadit smrtelnou ránu mezinárodnímu vlivu zemí severní a jižní ameriky.
  
  
  Je zřejmé, že to byla práce pro Nick Carter - největší vražedný ego v kariéře. Киллмастеру bylo souzeno hrát hlavní roli v дьявольском spiknutí, vedoucí AX. Co by s ním dělali? Opravdu taky opravdu vytvořil sám svého cenného agenta. AX proti těm nejvíce sil, které přísahal chránit? Jen když se Nick dostal pod kouzlo smyslné ruský оперативника, on si začal uvědomovat, jak ego používají. Ale bylo již příliš pozdě? Ego rozum již patřil KGB?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Hodina vlka
  
  
  přeložil Lev Шкловский na památku погибшем synu Антоне
  
  
  Originální název: Hour Of The Wolf
  
  
  První kapitola
  
  
  Stíhačka s padáním letěl mimmo mě, разнося silnici přede mnou.
  
  
  Její proklel pilota a všechny ego předků, když jeho iso všechny síly переворачивал volant svého Citroën. Ji mohl ušetřit tyto snahy. Cesta představovala není co jinak, jak hlubokou stopu pro vozy do stěny hory, a věk-staré příkopy drželi stejně, jako šroub, na tenké pneumatikách mého 11cv. Její mohl jet jen na jednu stranu, a v tomto směru šli ven. Vzhledem k tomu, balvany vpravo a hluboké propasti na levé straně, to také bylo dobře. Tmavé, jemné les окутывал mě na vzácné přímých koncích, a i když ji mohl schovat se od bojovníka pod чернильно-černé listy, to by byla пиррова vítězství. Za mnou гнался pluku jugoslávské vojáky, a Bůh ví, kolik je kolem nich šli přes hory, obklopit mě.
  
  
  Citroen se setkal s velkým kamenem na silnici a odhodil mě na den. Když se stroj opět klesla, zbytek výfuku rozvedený. Salon byl naplněn výfukovými plyny. Šrouby a matice открутились rychle, a jediná šance, kterou mám, byla to jízda. Její podíval se nahoru přes rozbité čelní sklo. Stíhačka letěla šikmo. Ego pouzdro zářil v měsíčním světle a stal se zářící siluetu, když sestupoval dolů, aby si přímo na mě ještě jeden náboj.
  
  
  Myslím, že nemohl pohybovat déle než několik sekund. Mimochodem, její dávno musel zemřít. Její už skoro hodinu отбивался od pronásledovatelé, a jediné, co se mi podařilo udělat, -, je zmást mou orientaci. Její prošel přes všechny možné bočním silnicích, a to, jak se сужались, nutily mě mít strach, že zmizí do nikam. Její tušení, kde jsem, kromě příkrého útesu někde v Динарских Alpách. Musí být, v údolích byla skrýš, ale vše, co jsem viděl, je to armáda, kulka a tento zatracený letadlo. Při současném stavu věcí to by byl tok mého úkolu, a AX mohl přijít agent N3, kromě toho, jsem zapomněl, že to už se stalo s NI a N2, mnoho let v různých místech.
  
  
  Stíhací letoun letěl pozdravit mě ranou sdružení. Její jel tak rychle, jak jsem mohl, ve směru ego ohně. Starý 11cv strašně трясся. Citroen 11cv производился od 1938 na rok 1954, a podle toho, jak on reagoval, jí byl si jistý, že mám ego prototyp. Světlomety sloužící na palubní desce nikdy nepracoval, takže jsem nemohl říct, jak rychle ji jel. Alespoň by назать na plyn. Nemyslel jsem, že to bude stačit, ale byla to jediná šance, kterou mám, byl s tím podle odhadů zvýšilo letounu, který skočil do vody, aby se uvolnil své залпы.
  
  
  Citroen трясся na protest, a řvoucí výfuk dělal takový hluk, že jsem nemohl ani slyšet své myšlenky. Vítr foukal přes otevřené čelní sklo, mé uši, zmrazené, a vlasy закручивались kolem obličeje. Letoun byl nyní tak blízko, že mám dojem, že ego je pohltí přívod vzduchu.
  
  
  Její kliknul šikany iso všechny síly. Kulomet ráže .50 záblesky střelby z křídla stíhačky. Cesta přede mnou разорвалась, a stroj je pokryta deštěm kolem kamenů a hrudky pevné země. Vůz odrazil a vytratil se před kulkami, a na náhlé uvolnění pár si uvědomil, že se dostali do radiátoru. Vařící voda řítí tryskající nahoru a kapat dolů na můj obličej v mracích spalující pár. Ji, lisované na plyn a znovu nabírá rychlost. Poryv větru, když se lovec letěl se mnou navždy, bylo hrobové ticho, která se zabývá vždy je třeba za útokem. Její poslouchal svůj dech, pomalu se s kolem plic. Dočasnou úlevu.
  
  
  Ale F-86 již znovu поворачивался pro další útok, a on věděl, že pilot bude spadat do mě dříve nebo později. Ano, F-86, Sabre. U югославов byly kromě 150 F-84. Jeho, myslím, že nejvíc mě pálily povědomí o tom, co dary strýčka Sama hlasování o-hlasování o прикончат mě. Югославы používají Sabre pro boj s partyzány v úzkých kaňonech, protože nadzvukový F-X4 a MIG 2I se pohybují příliš rychle pro takové výšky. "Сэйбер" vždy byl nejlepší bojovník, ale převaha ve vzduchu zde nezáleželo na tom, ne proti starým "Citroën".
  
  
  Web-důvodem, který jí zůstal naživu, spočíval v tom, že jsem něco věděl o zařízení ego kulometů, například omezení na počet nábojů v obchodech, které se vyprázdnil by se pak třicet vteřin nepřetržité palby. Piloti se učili střílet výbuchy v jednu-dvě sekundy. Ale vzhledem k уравновешенности Sabre čtyři kulomet ráže .50 jsou pohřbeni v носо z důvodu zpětného rázu. Takže mají tendenci střílet před cíl. Tak že slovanský pilot vystřelil tam, kde se jí by byl, kdyby ji stiskl na šikana a nepohnul se to stejné rychlosti. Díky mým znalostem kombinace krátkých dávkách a šnorchlování v nose její vydržel čtyři po sobě jdoucí útoky, ale já jsem nepochyboval, že to bude fungovat do té fretky, dokud nedojde palivo a pilot bude nucen se vrátit.
  
  
  Její otočil, aby ukazatelů, a na mě postihla noční stín stromů. Navždy mě zezadu visel "Сейбр", čeká, až ji budu pryč na přímý úsek silnice, aby se zasáhnout. Jeho, sklonil se nad volantem a cítil, jak pot заливал můj obličej, svaly zad напряглись, jak by se cítili údery kulek. Pokud by pilot se rozhodl zkusit útok zezadu, můj běžný dojezd se snížil by se asi na polovinu. U Citroen prostě neměl rychlost, aby se kompenzoval tento rozdíl.
  
  
  Cesta вилась přes několik strmých zatáček. Motor закашлял, hoří z nedostatku vody, a pracoval pomaleji, když ji znovu stahl stoupat na kopec. Její mohl jít ven a běžet rychleji, alespoň tak to myslel v zoufalství. Její byl na půli cesty k tomu, snaží poslední úsilí.
  
  
  Někde v blízkosti keřů začala střelba. Kulky просверлили palubě Citroën, a mě обрызгало rozbitého skla bočních oken, že jsou roztrhané koberec na kusy. Vojáci stáli podél silnice se smrtící automatické pušky. Jít kolem stroje by znamenalo spáchat sebevraždu. Jeho, sklonil se hlouběji, pod okraj reproduktor úzkého čelního skla, když následný volej otřásla auto. Od nynějška vyjeté koleje od vozů by měly provádět všechny kontroly.
  
  
  Cesta byla potácet v pohodě měsíčního svitu. Ze své pozice jsem nemohl říct, jak dlouho cesta bude ještě volné, ale u mě to bylo smutný pocit, že to stačit, aby Сэйбр znovu napadl. V lese tam přišly nové záběry, dokud nesourodé, že potvrdili o tom, že hlavní síly vojáků ještě není zisk. Ne že by to dávalo velký význam: byl jsem v pasti, jak byste na to nás podíval.
  
  
  Sergej prosakování skrz stromy a dosáhl kapoty a střechy. Její uslyšel vzdálený zvuk reaktivní stíhačky, když se blížil. V осколках zrcátka její pohled viděl blížící se letadlo. Obrázek заполнило zrcadlo a nad mou hlavou бушевал crossfire. Znovu ji pokusil se odhadnout vzdálenost, tentokrát spoléhat především na svou intuici, a změnil svou předchozí taktiku, záměrně odkládá až do poslední chvíle, aby pak znovu dát do gazy. Citroen byl tvrdohlavý francouz. Nechtěl se vzdát. To рванул vpřed silou, kterou, jak se mi zdálo, že on používal kdysi dávno.
  
  
  Ale to bylo málo. Tentokrát pilot se co nejpřesněji скомпенсировал кувырок nos, a náboje s ocelovou košili strhli "Citroen" od zádi až do masky chladiče. Její otočil volantem vpravo, kolmo колеям tak, že větší část útoků byla pohlcena téměř vertikálním tělem stroje. Ale panel přístrojů bylo beznadějně zničené, a také něco padalo pod kapotu. Plameny ползло na половицам. Oheň byl velký, a mě окутало husté olejovitá oblak kouře. Citroen umírá. Pneumatiky byly roztrhané v cáry, palivová nádrž tekla. Přední náprava vlevo odskočil off, a vše, co je dole, bylo v troskách.
  
  
  Ráfek bez pneumatiky sklouzl do vyjetých kolejí. Nemohl jsem se víc ovládat. Na tváři текло hodně krve, ale nemohl jsem říct, jak vážně ji byl zraněn. Stroj nyní катилась pod opletením, истерзанный kov plakal v šílené a slepý vztek a pomalu začal padat od konce kopce do rokle.
  
  
  Jí zoufale kvílel za sedadlo, kousání rty od ослепляющей bolí od popálení. "Citroen" silně затрясло a prudce отбросило mě na druhou stranu. Její hit dveře těžké ботинком, a to распахнулась. Naštěstí u 11cv kohouty vzadu, tak že se dveře otevřou větrem. To bylo jediné, co mě zachránil život. Další věc, co jsem si jí vypadl ven a řítil se po hrbolaté silnici, sahat na silnici, aby nedošlo k pádu z konce, který byl deset centimetrů ode mě.
  
  
  Stroj заскользила na okraji, врезавшись v kameny, keře a stromy, покатилась sem a tam a прокладывала si cestu až na dno hluboké rokle. Když dosáhl dna skalní propasti, to взорвалсась moře rudého plamene.
  
  
  Navíjení, jeho běžel do křoví, otřela krev a roztrhaná kůže, a můj život выворачивался z šoku a hanebný nevolnosti. Nebe окрасилось v červené barvě přes hořící budova "Citroën" dole. Já jsem musel spěchat. A pokud jsem skočil zbraň, mám kolem byly by stovky vojáků, kteří explozi stroje. Ale v jednu chvíli jsem musel zastavit, aby nabrala síly... Pak jí lezl dál přes keře.
  
  
  Moje malá plynová bomba ještě bylo lepené na mé nohy lepící páskou, i když lze jen těžko očekávat, že tato zatracená věc výrazně pomůže v tomto otevřeném prostoru. Můj ostrý jako břitva, jehlový byl вынут na ego ножен a teď ležel v mé ruce. Její zničené svůj "Люгер", když прорывался přes блокпост severo-východně od Метковича, a nyní zbraň tam byl, prostředí hořících zbytků 11cv. Ale velký rozdíl to není zvykem. Celý arzenál zbraní AX'a byl by k ničemu, kdyby vojáci si všimli mě teď. Ih bylo příliš mnoho, aby se s nimi vypořádat.
  
  
  Меткович byl začátek mé noční můry. Předtím vše šlo hladce. Její přijel do Jugoslávie na italském траулере, a pak доплыл až k pobřeží. Меткович byl více do hloubky sushi, nové zemědělské městečko někde v podhůří Динарских Alp, lámat, отделявшей pobřeží Dalmácie je z Bosny a Hercegoviny. V Метковиче kontaktní osoba předložila mi dokumenty, oblečení a auto. Kontaktní osobou byl tichý horváth s nevýraznou tváří, i když držím peníze, tento výraz se změní, jakmile se dozví, co se stalo s ego slavný "Ситроеном". Dokumenty vypadaly skvěle, ale pracovní boty sedí, jak služba circus clown a kalhoty, svetr a tlustý kožená bunda byly mi těsné, jako korzet na žraloci žeber.
  
  
  Dokumenty trvalé a vyvinut, i když vypadala jsou zcela legální, dokonce si prošel post stráže na zátarasu. Musel prokousat přes kukuřičné pole k další cestě, a od chvíle, kdy jí byl na útěku. A přesto vojáci nevzdala. Její a doufal, že oni budou myslet, že jsem mrtvý, když uvidí, jak explodovala stroj, ale štěstí bylo se mnou. To už by mohl vidět přibližující se světla, a čas od času slyšel výkřiky seržanti, раздававшиеся, jak usnesení o hledání. Lze říci, jeho stále byl na útěku.
  
  
  V lese bylo ticho, pokud nepočítám neustálé шелеста vojáků a vzácné vihangam psů.
  
  
  Ji, věděl, že brzy budu pryč na мкстность řídké vegetace, protože lesy zde obvykle byly už několik čtverečních kilometrů, neboť v celém areálu hotelu, a bylo příliš suché. Ale ve tmě lesa, přesto působil dojmem obrovské klenby. Zdálo se, že nekonečně roste na malé svahy a údolí, заросшим корявыми starými duby. Stromy byly groteskní formy, když ve mně rostla potřeba najít cestu dolů, cesta je ještě nebyla.
  
  
  Musel sestoupit dolů. Cesta byla plná vojáků, a všechny nové a nové skupiny ih устремилясь přes kopce na druhé straně. Neměl jinou možnost, než jít dolů. Ale svahu zůstal, jako by издеваясь mnou navždy, je příliš prudký, příliš kluzké a příliš nahý, aby se pokusili dělat to.
  
  
  Její, cítil vystavení vlivu ochuzeného, a bolest ze zranění, se stala nesnesitelnou. Bylo těžké dýchat. Její zastavil na hřebeni. Najednou ho slyšel tendence kategorizovat osoby, která šumění vody. Ji, věděl, že pochází odněkud přede mnou, i když jediné, co jsem mohl vidět, je to úzká deprese, která se zabývá взбиралась skály a zarostlé na kopci. Pokud tam byla voda, pak by to měla být řeka: zvuk byl příliš silný pro potoka. Řeka znamenala ještě hlubší údolí, která se zabývá, pravděpodobně прорезала horská louka nalevo od mě. To znamenalo pro mě, že sjezdovka bude mít skálu, alespoň od dvou do čtyř stran, takže jsem nemohl nikam jinam, než do náruče voják s ih psy.
  
  
  Nyní ji také mohl slyšet štěkání psů. Přivezli psy, pravděpodobně odebraných u pohraniční stráže. Její sklouzl z kopce přes malou dutinu a lpí na své ruce, jako drápy, dostal se na poslední vrchol. Zvuk psů za mnou stahl hlasitěji. Jak, ve jménu Ježíše, oni šli po mé stopě? Oni by měli mít dobrý vkus..
  
  
  Poslední sestup byl velmi prudký a je pokryt obrovskými balvany. Její robustní sevřel spálený ruce a zvedl nad килями. Pak se náhle obrátil přímo a úrazu, běžel na ohýbání římsy. Na jednu minutu zvuk vody přestal, tenká banda высунулась nahoru a opět zmizel. Ji ven přes okraje lesa, a jak jsem očekával, dosáhl skály, отрезавшей mi poslední způsob, jak uniknout. To bylo téměř vertikální a kluzké a klesala do rokle, který byl tak tmavý, že pouze hluk vody pode mnou poukázal na to, že mě ждало, když ji někdy dosaženo ego dna.
  
  
  Vibrační od pulzující bolí na hrudi a hlavy, jeho stál v zoufalství, při pohledu na obě strany rokle. Měsíc vyšel z mraků a znovu засияла v plné síle. V žádném metrů vpravo ode mě a tolik metrů pod ní spatřil zříceniny římského akvaduktu. Prakticky vše, co z něj zbylo, je několik kamenných oblouků, podobné piloty, které stál nad řadou žulových zubů a přadných rostlin na trh. To by bylo podobné jako na křížení Niagarské vodopády na изношенному laně, který by mě ideální cíl pro vojáky. Pokud, samozřejmě, že ji budu moci sestoupit tam naživu, aby to zkusit.
  
  
  Shrbený, jeho běžel na okraji, kolébání levou ruku k tělu, aby čelila akutní bolestivé. Její myslel, zlomil zda její žebra, nebo jen se rozešli sval, když vyjel kolem stroje. Je to téměř dosáhl bodu upřímný nad акведуком, když slyšel shaggy v blízkosti mě. Její naklonil dopředu na břiše a прижался k zemi, takže plíce nádechů přes otevřená ústa.
  
  
  Dva ke mně přišli v nabitém běsnění, nevěděla, že jsem byl dost blízko, aby slyšel ih tichý šepot. Mají na sobě české samopaly M61. Muži udělal ještě několik kroků a zastavil se, je nervózní a jistě, chci, aby byli na jiném místě v noci. Příliš dlouho pomocí speciální operace v honbě. Ji musel za nimi pozorovat, aniž se vydávají hluk.
  
  
  Tiše ji dostal do hlubší stín a přišel se přitulit ke stromu. Přišli ke mně, menší muž, mírně se naklonil dopředu, jako by hotel пронзить tmy očima. Její zůstal úplně bez hnutí, a on neviděl mě, dokud málem šlápl mi na nohu. Pak ji natáhl levou ruku, popadl ego za bradu a strhl hlavu dozadu. Pravou rukou ji přitiskl jehlový k ego krku.
  
  
  Voják vydal булькающий zvuk a spadl, přičemž krev залила ego тунику. Její otočil tělo na stranu druhou osobu, než se mu podařilo cíl kolem svého M61, a ukázalo se, nen, zatímco její кинул do něj nůž. Je to intuitivní odvrátil, nutí svého mrtvého kamaráda spadat mezi námi a bít je ego hlaveň jeho pušky. Ozval zvuk рвущейся tkáně, depresivní prokletí, a pak můj nůž se dostal do cíle pod hrudní kostí, v ego skládání dolar. To klidně всхлипнул a spadl na zem vedle svého přítele.
  
  
  Její myslel vyzvednout ih zbraň s sebou, ale pak se rozhodl opustit ego na místě. Bylo by hezké mít automat, ale pokud by ji zvedl ih, ji bych ještě víc unavený, a nést ih, pravděpodobně zpomalilo by můj sestup k акведуку. Její, běžel k okraji rokle a podíval se dolů. Kdysi kanál trvala přes kopec, na kterém to teď stojím, ale s léty se to забился, možná, vzhledem k obrovskému sesuvu půdy. Její stále není rozeznal řasy sushi, kde se to stalo, a ostrý úhel mezi různými vrstvami, ležící v horní části akvaduktu. Jak by se strmým nás byl tento svah, bylo to lepší, než перпендикулярные stěny z obou stran.
  
  
  Co nejrychleji ji, sestoupil na nebezpečném svahu, lpí na skály a sahat na rostliny a mladé stromy, aby nedošlo k pádu. I přes mé úsilí šel kolaps na volné kameny a nečistoty, a pocítil jsem její chuť je konec akvaduktu. Na okamžik se mi zdálo, že jsem si zlomil kotník, ale ona držela můj nice, když ji zvedl a opatrně vklouzl kolem vápencové římsy. Akvadukt překročí kaňon starými zříceninami, které by mohly spadnout pode mnou v každém okamžiku.
  
  
  Její začal plazit na všech čtyřech. Musel pečlivě vybrat cestu. Jeho byl asi deset metrů před námi obří opěrné sloupy, když z kopce navždy mnou se ozval pronikavý výkřik. Byly nalezeny mrtvé vojáky. Ji, slyšel, jak se běhá po keřích a опавшим listy; pak раздалось ještě více křičí. Její otočil a viděl vojáky, jak stojí na okraji rokle. Všechny ih M61 začali střílet najednou... Kousky žuly, úlomky břidlice a rostlin se potkaly na mě prudký déšť. Její, прижался na kameny, malé укрытию, které mohl najít, nyní plazil zpět, nevím, kam jdu. Moje balet pantofle поскользнулись, z čehož mimo dosah kousky, které zasáhlo akvaduktu. Město kulek a срикошетивших střepů se přehnala mimmo mě, jako roj zlých včel. Několik lidí se sklouzl ze svahu. Dva bojovníci se zastavili u začátku římsy a začali střílet přes své automaty. Jí zoufale kvílel za kameny, můj skládání dolar bušilo o žebra.
  
  
  Střelba zastavila tak rychle, jako začala. Její ležel nehybně. Odina kolem dvou mužů začal smát, prolomit ticho, a pak se chtěl vrhnout se na mě. On vložil nový obchod svůj samopal. Můj nůž byl kluzkou od krve. Její tiše otřel ji o штанину a pevně stiskl v ruce a čekal na ego приближений. Ji, slyšel, jak se muž blížil se olizuje, aby dokončit mě. Její zůstal nehybný. Moje jediná šance byl v tom, že se to ukáže být příliš tvrdohlavý pak tuto svou fronty na automat. Ve tmě bylo těžké říci, že je naživu, nebo ne, a on čekal na moment překvapení.
  
  
  Nyní byl na půli cesty k místu, kde ležel. Obchod ego M61 byl tlačil dopředu, a je to lehce покачивался při chůzi. Ego oči nervózně a se strachem bloudili, její počkal, až se napůl otočil, pak vyskočil a hodil jehlový.
  
  
  Hoď shora byl těžký a dobrý, a kotouč zmizel v levé části hrudi vojáka. Ego tělo напряглось, a bál jsem se, že to bude klesat s akvaduktu, před tím, než se budu moci dostat k ní. Její popadl ego a podařilo se mu vytáhnout nůž, těsně před tím, jak to začalo padat. Nůž vyšel čistý. On se otočil a podíval se na mě otevřeně. V ego očích se objevil výraz úžasu a bolí, pak neurčité prázdnoty, když znovu zahájily palbu kulomety.
  
  
  Její použil ego tělo jako štít. Kulky zasáhly emu v zádech, a затрясли ho jako hadrovou panenku. Ji pokusil se sklouznout s ním na акведуку, ale bylo nemožné udržet ego a zároveň udržet rovnováhu. Brýle se dostala na mou bundu a cítil jsem spalující bolest, když ona опалила mi po boku. Moje prsty ztratily sevření. Voják stočený na stranu, a pak spadl z akvaduktu.
  
  
  Pak ji ztratil rovnováhu na nerovném povrchu. Její zavrávoral, snažil se chytit, ale bylo to beznadějné. Když ji uvolnit přes okraj, popadl její ego se vší silou, která se zabývá u mě ještě zůstali. Přes roklinu завывал studený vítr. Moje prsty jsou otupělá, a on mohl už ne držet. Kapka vody se objevil přes trhliny přes hlavu, jako by to bylo вытолкнута kolem kamene mé sevření. Ona se pomalu sklouzl dolů a увлажнила můj ret. To byla ta sladká voda, kterou jí kdy ochutnal.
  
  
  Pak se kámen rozpadl pod tlakem mých rukou, a já jsem spadl...
  
  
  
  
  
  Kapitola 2
  
  
  
  
  Její přišel do vědomí v moři bolí, přecházející v инстинктивную slepou paniku, a moje ruka se cítil hladké dřevo. Pak její uvědomil, že padám, a že jugoslávští vojáci už jdou mi v patách.
  
  
  Její zkusil zavrtěla hlavou, ale to bylo těžké. Mé oči, zdálo se, že jsme zakryli ty, a ji nemohl ih otevřít. Postupně se mé myšlenky staly prostě běh spojené, podle toho, jak jsem проникал skrz silné vrstvy potlačené paměti. Její, si vzpomněl, jak házel starý Citroen pod kulky. Z něj pamatoval jen malá šance, který mi dal akvadukt, a бессмысленную boj, který ji vedl, aby se uniknout pronásledovatelům, když se odvážil přejít přes něj. A neúprosný tok, když moje prsty sklouzl z kamene. Pocit pádu, s posledním jasnou myšlenkou, jak by se jeho hotel a zabít ty, kteří mě donutila klesnout na podzim. To musí být past; jiná odpověď neměl. Pak to byla mlha, když se ledová плещущаяся voda dosáhla jsem a zaplavila mě. Je čas chladu a vlhkosti, ego сокрушительная tvrdost a nic víc.
  
  
  Nic, zatím fretka. Banka прилипал k mé hrudi. Teď se jí to cítil. Neměl jsem žádný důvod, proč zůstat naživu, ale já jsem jí byla. Pak byl pocit příjemný pocit měkké ruky, поглаживающих mé kůži, a pocit vlhké tkaniny na mé tváři.
  
  
  "Ссст", - zašeptala che-hlas. Pak se měkký hlas na srbsko-chorvatském pokračoval: "Tiše. Teď jsi v bezpečí.
  
  
  V určité vzdálenosti ho slyšel jiný ženský hlas, který stručně řekl: "držte hubu, Арвия!"
  
  
  Pomalu ji otevřel oči a všiml si, že se podívám na mladší tvář. Dívka seděla na klíně vedle mě, téměř objal mě, naklonil se blíž. Byla to mladá, dvacet let, na něm bylo tmavě modrá sukně a světle modré vyšívané blůzy. Její dlouhé rovné vlasy měli barvu leštěné mědi. "Může, jeho mrtvý, a to je ráj", - pomyslel jsem si.
  
  
  Dívka otočila hlavu a řekla přes rameno: "mami, Mami, on se konečně probudil".
  
  
  "Pak jdi okamžitě vyhledejte svého otce".
  
  
  Dívka se znovu podívala na mě. Předtím, než vstát, přitiskla hadřík na čelo. Ona si otřel ruce o dlouhou sukni. Její vlasy, které budou tlačil do ramen a вились kolem její plné prsa.
  
  
  Zeptala se. "Kdo jsi?"
  
  
  Než jí stačil odpovědět, její matka plakala: "Арвия, jdi okamžitě zavolejte svého otce".
  
  
  Dívka se táhla a spěchal na den. Můj pohled sledoval krásné linky ee mladého těla, linie ee hrudi a nohou. Nechala dveře приоткрытой, a já jsem viděl, že je nyní den. Ale slunce skoro není проникало dovnitř této malé čtvercové místnosti. To měla být místnost na farmě, vzhledem k tomu, dřevěná podlaha, dřevěné stěny a соломенную střechu. To bylo špatně přehledný hrubé domácími nábytkem, temné a staré. Naproti mně byl krb, kde malá коренастая žena помешивала něco v hrnci. Ee vlasy byly popelavý-šedá, byly pevně vázány na uzel na морщинистым kulatým obličejem. Крестьянки vedou nudný životní styl, a roky si jejich daň. Je to zcela ignorovala mé přítomnosti a není mi řekla naše slova.
  
  
  Její ležel, растянувшись u zdi, je dodáván ve značně posílené pár přikrývek na žíně. Připadá mi to brnění na kůži její, uvědomil jsem si, že jsem nahý. Její viděla mé mokré oblečení na laně nad hlavou ženy.
  
  
  Dlouhou dobu nebylo nám zvuku, kromě pohybů staré ženy. Pak se otevřely dveře a vstoupila Арвия, za ní následovala podsaditý muž s cerro černými vlasy, dlouhými kníry a velkými červenými ušima. Ohně v krbu hans ego tvář prudký terén, s důrazem na ostré linie a rohy, hluboko posazené oči a úzká ústa. Promluvil jen tehdy, když se otevřeně postavil přede mnou, a pak ještě váhal, nejprve hluboce povzdechem.
  
  
  Znamená, že jsi vzhůru, " řekl konečně. "Byli jsme velmi znepokojeni. jsi . .. tak dlouho spal.
  
  
  Jak jsi se teď, jak se cítíte?' — zeptal se Арвия, sundal припарку.
  
  
  Pro mě bylo lepší, " řekl jsem, nedokázal vylíčit úsměv na tvář. — Řekni mi, kde to teď?
  
  
  Je to vesnice Джзан na řece Neretva.
  
  
  Mě docela využila informace. Меткович taky byl na Неретве, těsně před tím, jak se řeka proměnila ve velkou delty. A protože délka řeky, jen pár set kilometrů, to znamená, že jsem stále byl v oblasti svého poslání. Ji, opřel o sténat, a zeptal se: "Джзан — je to malá vesnice?"
  
  
  V ústech starého muže скривился v kyselém úsměvu.
  
  
  Odina na ty nejmenší. A je stále méně.
  
  
  "Je to nad Мостаром?" Mostar je malé horské městečko asi třicet kilometrů od Метковича.
  
  
  "Jsme tady, na půli cesty mezi Мостаром a Коничем, kde se silnice odklání od řeky".
  
  
  Její lízat rty. — Znamená to, že jsme v blízkosti Аптосом?
  
  
  Oči dívek se rozšířily od strachu, a to jako zbledla pod opálené kůži. Zamračil se, otec поджал rty a zamyšleně zavrtěl hlavou. — Ano, — řekl jemně, pak zvedl мясистую мозолистую ruku. — Myslím, že jsme dost mluvili.
  
  
  "Příliš mnoho, Иосип", — přidal ego ženy. Přišla ke mně s těžkou hrnek, ve kterém byl kouřící polévku. Podala mi hrnek a on se opřel o loket, aby ee. Ee oči byli pyšní a její čelisti byly napjaté. — Příliš mnoho — ozvěny отозвалась ona zase jeho. - A to nepřinese mnoho užitku.
  
  
  — Drž hubu, žena, — nařídil muž. potom mi: "Jíst, a pak отдыхай". .. Dnes v noci musíš opustit Джзан, kdo by jsi nám byl.
  
  
  — Ne, — выдохнула Арвия. — Je ještě příliš slabý.
  
  
  "Ty nic nemůžeš udělat."
  
  
  — Chápu, " řekl jsem. Její cítil chuť povařit месива. To byl nádherný polévka z fazolí s celými kousky jehněčího masa a rajčat, a to обжигал můj studený prázdný žaludek. — Jsi velmi riskoval, спрятав mě, — pokračoval její. — To je dost, že jsi mi zachránil život.
  
  
  — Možná, že jsme se zachránili ti život. Je příliš brzy o tom mluvit. Před necelým měsícem to bych si s tebou zkusila, kolik času by nás to trvalo, ale teď. . Přerušil sám sebe, najednou tisknou matoucí.
  
  
  Арвия dokončil myšlenku za něj. Hlas ee absurdně rychle a дрожаще. "Zítra nebo pozítří Джзана už nebude".
  
  
  Nějaký čas ji mlčel. Její studoval muže a ego dcera, nadále existuje. Pije poslední kapka, ho zvedl hrnek u s přehozem a tiše se zeptal: "Co se to tu děje?"
  
  
  Muž zatnuli zuby a прошипел skrze ně: "To není tvá bitva".
  
  
  — Poslouchej, — řekl jsem. — Zachránil jsi mi život, její zatím fretka nevím, jak. Jsi skryl mě a staral se оборудова mi, a já vím, že bude s tebou a tvou rodinou, pokud tě chytnou. Tak neříkejte mi, že to není můj boj. To není bitva, — rozzlobeně řekla žena u krbu.
  
  
  Иосип, jsi blázen. To už není bitva. Boj je u konce.
  
  
  — Řekni mi něco o něm, trval na tom jsem.
  
  
  — Je lepší zůstat navzájem sobě cizí, — tvrdohlavě odpověděl.
  
  
  No, její můžu být tak tvrdohlavý, jako všichni.
  
  
  Její zeptal se. - "Proč se vaše obec je zničena?" — Potřebuji vědět, jinak bych je pryč. V opačném případě nemohu odejít.
  
  
  Muž v zoufalství воздел ruce k nebi, s lítostí povzdechem. "Není žádným tajemstvím, že země naléhavě potřebuje v & nb. Zde, v Джзане, máme velkou rovině, v blízkosti řeky, kde jsme se pěstování kukuřice a vína. Ukázat naše štěstí, preferujeme budovat kolem stromu, a ne kolem kamene, a my jsme hrdí na této místní tradici".
  
  
  — Pokračuj, " řekl jsem.
  
  
  "Nyní Srbsko chce zase Джзан v солдатский tábor, protože tam je voda, a je snadné se dostat do hlavního tábora v Sarajevu".
  
  
  Když to tak posměšně řekl o "Srbsko", musel jsem těžce zadržovat smích. Srbové tvoří 42% obyvatel Jugoslávie, tak oni ovládají politiku a vládu. Další etnické skupiny, chorvati, slovinci, bosňané, černohorci a makedonci, nenávidí srby. Země je deka kolem nezávislých skupin a regionálních aspirací. Není divu, že Иосип posměšně nazýval jugoslávské vojáky srby, poukazuje na to, že se domnívá ih více nezvanými hosty, než mě. Ale teď nebylo do smíchu. Situace byla příliš плачевной za to. "Že se chopil moci, aby se vypořádat s odporem?"
  
  
  'Ano.' Oba jsme věděli, že základna Odporu v sále Аптосе.
  
  
  — Co s tebou bude?
  
  
  Tvář starého Иосипа vypadalo tak, jako by to bylo vytesané po celém žuly; ego je hlas byl intenzivní a plný nenávisti. — Jsou umístěny v táborech za mnoho mil odtud. Zabijí nás, jako zvěř. To je naše smrt. Иосип pokračoval v již klidnější tón: — Jeden obyvatel kolem vás našel v bezvědomí, выброшенным na břeh řeky. Rolníci přivezli vás sem, protože jsem měl místo, aby vás ubytovat. Vás chtěli vojáci. Pomáhali bychom každému schovat se od nich.
  
  
  Rodina byla neutišitelný, jako by se hovořit o vynucené přemístění přišly ih odvahy. Иосип se zastavil a otočil se. To постоял chvíli, rámováno dveřovým косяком. Slunce za ním majestátně отбрасывало stín na raddled podlaha, jsou ego předky. "Запри dveře této балкой vedle ní", — řekl on. "Jsem постучу třikrát pomalu. Nikoho už впускай. Pak se to všechno oni, je pryč.
  
  
  Když ih shaggy přestal, její vstal a zamkl dveře, jak řekl. Tlustý kulatý nosníku byla v dřevěné svorky na obou stranách den a vypadalo dostatečně silné, aby vydržely docela tvrdý útok. Její ощупал své oblečení a zjistila, že to je ještě mokrý. Chtěl jsem jít ven, ale já jsem byl zraněn, silně ушиблен, a zažil velkou bolest. Každý sval ve mně napjatý a ныл.
  
  
  Uprostřed pokoje ji poněkud váhavě prošel 108 schodů taiji-quan, esoterické formy Cohen Vii. Na provedení celého rituálu trvalo mi dvacet minuta, ale pak se její, cítil osvěžení a inspirovaný, a pak krátkém odpočinku opakujte ego znovu. Pak třetí krát ji vrátil se ke svým одеялам a ponořila do zen-trans. Vymanila z jeho těla a vnějších smyslů, ji, přemýšlel o osudu Джзана a o jejich несостоявшейся mise.
  
  
  Jen práce od začátku vypadalo podezřele. ..
  
  
  Máš pověst vlka, N3, řekl mi Hawke bez emocí tvář. "Vám bude líbit tento nový úkol".
  
  
  Když můj šéf se uchýlí k humor, to vždy sarkasmem. Její шлепнул míč před sebou, vím, že reagovat je zbytečné. Míč se dostal do trávy kolem dvanácté jamky. Velký reliéfní drn vzlétl a přistál mi na boty.
  
  
  Posyp zuby, její копался na plevele, aby se najít svůj míč. Byli jsme v Delaware Golf & Country Club, na opačné straně Потомака dál od kanceláře AX ve Washingtonu. A jsme прикинулись кучкой běžných obyčejných lidí, perlový této hry. Pro mě to bylo jednoduché: jsem nemusela předstírat.
  
  
  "Už jste někdy slyšeli o Полгаре Miláně?" zeptal Hawk tím, že jde za mnou.
  
  
  Její tlačila narcisy své клюшкой pro golf. To kdysi věděl Milána, Germanium, — odpověděl jsem. "Teď emu, musí být pod šedesát. Poslední, co jsem slyšel o nen, to je to, že v horách své rodné Jugoslávii vedl nějaký chorvatské hnutí za nezávislost.
  
  
  — Полгар Milan byl také agentem AX. Pomohli jsme pokrýt ego náklady, pokud si uvědomíte, o čem jsem. Nikdy jsme nevěděli ego skupinu. Nevím, zda ego lidé se skutečnými vlastenci, nebo je to jen banda hrdlořezů, убивающая a грабящая pod komplexní hesly svobody a revoluce. Dost toho, že Milan tam byl se zbraněmi, které se čas od času zařízený kolem svého tábora v Аптосе.
  
  
  — Že, pane ? Máte na mysli, že Milan je mrtvý, a jeho kapela ještě funguje?
  
  
  'Přesně tak. On byl zastřelen v nájezdech s югославскими vojsky před deseti dny. Byla to hádka, která se zabývá ne systému jmelí k nám žádný vztah. Už jsi našel svůj míč? — nedbale zeptal se.
  
  
  'Ne.'
  
  
  "Vždy si můžete vzít tyto dva trestné body".
  
  
  "Najdu tento míč".
  
  
  Zvedl ramena. - 'Co by to bylo pro nás lidé v Miláně zatím fretky používají základnu v Аптосе.
  
  
  Аптос — to orlí hnízdo v horách. Je to bývalý římský tábor otroků, ujednaného na počest původní kariéry, který byl tam ještě předtím, v dobách moci řeků". Dobře, pokud se vám líbí dávné historie. Jaký vztah to má k do vlka?
  
  
  — Nebuď tak netrpělivý, Nick. Už nikdy nepodaří trefit tento míč". Hawke se opřel o strom a okázale vytáhl doutník na celofán, dal ji do úst a zapálil ji. On pokračoval v вонючем oblaku kouře. "U Milána jako domácího mazlíčka byl полудикий bílý vlk. Zvláštní volba, ale je více nebo méně vhodný, pokud jste znali tohoto muže. Tento vlk je všude chodil s ním, a to nejen na oddanosti. Nevím, jak Miláně to podařilo, ale on dělal malý řez do služby záhybech kůže na krku vlka. Bylo to jako malá plochá taška. Jeho nebylo možné vidět kvůli srsti, a vlk ji jako by udržoval. Milan použil tuto tašku pro přepravu utajovaných informací.
  
  
  Je to velmi neobvyklé, ne?
  
  
  Taky ji vždy tak myslel, ale Milan se ve své zvrácené způsobem si mysleli, že je to skvělý nápad."
  
  
  — A teď je mrtvý?
  
  
  "Vlk je nyní v sále u ego vdovy".
  
  
  A kde tato žena zesnulého Milana?
  
  
  "V Аптосе. Kde jinde".
  
  
  Její zastavil, opřel na rukojeť golfové hole a cítil, ji náhle velmi unavený. Jeho příliš dlouho pracoval u Хоука v AH, aby se vědět, k čemu to povede. — Ne, neřekl mi to. Dej odhadnout. Když Milan zemřel, ve vlčí kůži byla informace, a to potřebujeme otevřeně teď. Teď ho měl vydat v Аптос o ní .
  
  
  — Hlas-hlas.
  
  
  Ale tato žena ví, že jsem měl přijít?
  
  
  'Ano. To na vás čeká už dva dny.
  
  
  "Proč jsem vždy poslední, slyšet takové informace?"
  
  
  'No pojď stejné. Její našel tvůj míč, — řekl Hawk, zvedl nohu od místa, kde byl вдавлен v zemi. — Když se vrátíme, její нарисую vám mapu Аптоса a řeknu vám, jak se dostat do kontaktu s naším člověkem v Метковиче. .. '
  
  
  Tak a bylo: od Метковича do akvaduktu Джзан. To je smysl velkého nemají šíleně, ale moje obec rusku, byť téměř проваленная a, samozřejmě, vytyčený v ohrožení, stále trvala. Včera to nebylo jen блокпост v blízkosti Метковича. Byl to блокпост pro jednu osobu, podporované vojáky, psy a bojovníky. Někdo varoval югославов, že mám přijet, a to znamenalo, že moje krytí vykolejil, a dokumenty teď příliš nebezpečný pro použití. Аптос mohl se z ní stát past, a neměl jsem rozhodnutí dozvědět se o tom. Musel být velmi opatrný, ale již dnes v noci navždy bylo brodit v Аптос.
  
  
  Na dveře třikrát zaklepal. - 'Ahoj. Slyšíte mě?'
  
  
  Její dozvěděl hlas Арвии, ale neodpověděl.
  
  
  — Jsem jediná, — řekla. "Prosím, dovolte mi, abych v".
  
  
  Jeho завернулся v jedné z přikrývek a stoupal na den. Tam jsem přiložil ucho na studený stromu a pozorně poslouchal, ale nic podezřelého neslyšel. Nám skřípání těžkých bot, které nám tichého dýchání muže, stojící vedle ní.
  
  
  'Co chceš?'
  
  
  'Ji . ...Ji přinesl nové obvazy... pro tvé boky, ona řekla, дергаясь, jak by растерявшись.
  
  
  Její již navázal kolem pasu proužek tkáně, ale ona se snížila z mých cvičení, a bylo potácet krví. Jeho vzpomněl пульсирующую bolest v provedené výpočty včera v noci, a strach, že si zlomil žebra. Ale nebylo to tak. Naštěstí, brýle, nechal jen škrábanec. Kůže je stále ještě jemně-žluto-fialový, kde, alespoň nebyl odpůrce růžové proužky a obvazy bylo nutné změnit před tím, než to byl schopen jít dál. — Dobře, — řekl jsem. — Ale ne входи, dokud neřeknu.
  
  
  — Co chceš, odpověděla ona.
  
  
  Její odstranil klapka a vrátil se k одеялу. Pak se její zívl a otevřel dveře dost široká, aby se přeskočit ji . Ona okamžitě znovu zavřela ego a dal paprsek na místo.
  
  
  Ale nadechl se, přístup ke mně. Špička její jazyk vyklouzl a увлажнил rty. V jeho očích byl jasný lesk. — Jsme úplně sami, ty to víš?
  
  
  — Počkej chvilku, Арвия. Tvůj otec ví, že jsi tady?
  
  
  "On byl velmi zaneprázdněn. Ji nechtěl rušit ho.
  
  
  "Uh-huh. A tvá matka?'
  
  
  — To taky bylo obsazeno.
  
  
  Ona klesla na kolena vedle mě a natáhla ruce. 'Víte? Její přinesla ti obvazy. V rukou nah byl velký balík, bílá бинта. — Jsem перевяжу tě prsa. Pak jsi почувствуешь sebe ценымногие lepší.
  
  
  — Děkuji vám, — řekl jsem s úsměvem-hej. To bylo tak blízko, že jsem cítil teplé prsa na jeho tvář, aby vdechovat vůni její svěží pleť. To натянула prostěradlo na můj pas a opatrně začala rozvazovat obvaz, prsty klouzal po mé nahé kůži.
  
  
  Vždy jsem byla zde jedna řekla Арвия, tahal выбеленную tkaniny. "A parní takové nudné. Tam, odkud jste nudit?
  
  
  'Nikdy. Ale zatím fretka mi nebylo tak nudné Джзане
  
  
  "Je to pravda, pokud jste žena," — trucovat ona. "Všechny moje přítelkyně je vdaná a má jedno nebo dvě děti, a já chci to samé pro sebe. Ho milovala předtím a taky tam je šance, aby se oženil, ale já se nechci vdát za chlapa Джзана. Jsou jako ovce, a ty jsi... .. '
  
  
  Její ruce teď o ně obsluha spálila mé holé kůži. Oni klesl samy o sobě, potápět pod deku a krouží kolem mého života a dolní části zad. Dotkla se mě jednou, je velmi snadné. Její konal dech. Pak ji odhodil přikrývku stranou, a její oči затуманились, a naplnění touhou, když se podívala na mě shora dolů.
  
  
  To хрипло smála se: když její růžový jazyk opět posunout mimmo ee rty. Pomalu, účastníky, to расстегнула modrou halenku a ukázal své pružné uložení podpory, kulatý hrudník. Nejsvětlejší odstín sebevědomí běžel na její tváři, když se pomalu zvedla své tělo, dostat se ven z pod sukně. Mé oči bloudili v její nahotě, a to присела na bobek, aby vytáhnout kalhotky z jejich chvění stehen. Ona klesl ego na zem vedle nízko-cut halenku a sukni.
  
  
  Ee oči byly přilepené k mému tělu, a ona zašeptala nízké, jemným hlasem. 'Ji-chci tě. Její vybavení vás, když poprvé uviděl tě, když otec přivedl tě sem včera v noci.
  
  
  Арвия postele vedle mě na deku. Její držení ruky na hladkost ee hýždí. Byly krásné formy, a její prsa byly teplé a měkké, přítulný k mé hrudi. Zvedla tvář a v dobrém na něho naléhal, jeho otevřená ústa k mému , když se její ruka vklouzla dolů mezi nás. Ji nemohl ахнуть, když chladné prsty se uzavřely kolem mě; pak se opřel celou délkou svého těla ke mně... — Ano, teď — простонала to. "Teď, prosím."
  
  
  Její подтянул ji pod sebe, a to раздвинула nohy, aby mě. Jeho, cítil, jak se třese její tělo, když se pomalu двигала boky dopředu a dozadu. Její stehna прижались k mým nohám, a kotníku согнулись a uzavřely kolem mého lýtka. Její ponořila hluboko do její měkké tělo, a to напряглась pode mnou, sténání pod mými толчками, otevírat a zavírat svá stehna a мотая hlavou dopředu a dozadu, v čisté a úplné kapitulaci. Jeho, cítil, jak расту a расширяюсь v ní s vytříbenou chutí, který rostl ve mně, a já jsem zjistil, že se blíží jeho vyvrcholení, kdy se ona pevně svírala mě a udělalo podle mě s větší silou.
  
  
  Více! Ano. Ještě — ona prosila, ještě více возбуждаясь, že kopne mě do nohy paty. Ona pak vykřikla, výkřikem, který se prudce прорезал klid chaty. To конвульсивно дернулась, постанывая radost, když ji dokončil v nah. Pak se její tělo bezvládně откинулось lety, a to замолчала, pokud nepočítám nekontrolovaný třes ee boky, které jsou dobré прижались k mým чреслам. Oba jsme leželi nehybně, unavené a úplně spokojení.
  
  
  Později jsme tuto hru na deky a vzal polévku, který její matka nechala v garsonka. Osoba Арвии покраснело od spokojenosti, když se na mě podíval s беззастенчивым zájmem, dokud ji, mluvil s ní.
  
  
  Poslouchej pozorně, " řekl jsem. — Ty víš, že jsem edu v Аптос, ne? — Tak jsem si myslela, odpověděla ona přes konce hrnky. Natáhla polévku, a její oči začaly znovu smutná. — Ale ty jsi nikdy vám nikam úspěchu. Všude vojáci.
  
  
  Její zkusím, Арвия. A pokud ji budu moci , ji bude snažit pomoci vám a vašim lidem.
  
  
  Ale jak?'
  
  
  Její, zavrtěl hlavou, потерявшись ve vlastních myšlenkách. 'Já nevím, jak. Ale pokud Джзан bude zničena z důvodu toho, že vojáci chtějí bojovat s povstalci, Аптос měl jsem něčím pomoci.
  
  
  — Jsi dobrý člověk, — zašeptala ona.
  
  
  "Nejdůležitější je, že budete muset odolat co nejdéle. Jakmile sedíte ve vlaku, my nic nemůžeme udělat.
  
  
  Арвия na chvíli vedla pohled a pak tiše natáhla naše hrnky na židli. Ona se obrátila a postavila se přede mnou, stále tiché, a její tvář byla zastíněna strachem a úzkostí. Konečně se prudce řekla: "Já bych hotel... .. co by mohlo být ji mohu odvést od svého šíleného plánu. Je to beznadějné pro nás a vás. .. příliš nebezpečné.
  
  
  Její zasmál, opíraje se o lokty, aby prozkoumala její sochařské krásy. — Horké slova. обжигающие. Ale je to tak dlouho byl strmé, a mě naši nikdy chytil.
  
  
  'Kdy?'
  
  
  — No, skoro nikdy.
  
  
  — Si zaslouží ocenění, řekla, lapal po dechu. "Si zaslouží mnoho ocenění. A je mi taky stává pečeně. Žhavé jako oheň. Seděla navždy se mnou, a já jsem cítil, jak v dolní části mého těla znovu rozněcuje oheň. "A u nás zůstává mnoho hodin", — " dodala. "Hodně hodin."
  
  
  
  Kapitola 3
  
  
  
  
  Po setmění Иосип, věrný svému slovu, vyvedl mě za hranice Джзана. Strávil jsem téměř nic ulicích, přes široké údolí za vesnicí, a pak na skalní ostroh. Po několika hodinách jsme se zastavili a pod hradem kolem balvany, on se rozvedl, táborák a vařená káva. Použijte špičatý klacek, to вычертил zemi mapu a vysvětlil mi, síť cest, po kterých mi bylo třeba projít, aby se dostat k hoře athos.
  
  
  "Je to odlišné od toho, co bylo naplánováno dříve," řekl jsem, vzpomněl trasu uvedenou mi Hawke.
  
  
  — Ano, — odpověděl. — Ale ty jsi teď se dostanete přes jiné místo. Její ukážu ti nejkratší cesty odtud, a dokonce i tak, že tím ti bude trvat mnoho hodin, jak se dostat do zadní části Аптоса.
  
  
  — Vzadu?
  
  
  "Bohužel, můj přítel, vysvětloval mi. "Nejsem kouzelník. V Аптос vedou jen dvě silnice, a nejsou spojeny mezi sebou. Musíte si uvědomit, že existuje pádný důvod, proč Apthos труднодоступен. Kdysi to bylo vězení pro otroky a gladiátory, a teď. .. -- Povzdechl si, chvěje se. "Ty by se měli vrátit k Метковичу, pokud se chcete přiblížit k Афтосу vpředu", — jemně dodal.
  
  
  — Ukaž mi cestu, Иосип, — řekl jsem, vnitřně простонав. To bylo již сотая chyba. Hawk řekl mi, že žena v Miláně čeká na mě, ale určitým způsobem a v určitém čase. Její už tak pozdě, že samo o sobě bylo podezřelé, a když ji konečně jsem se tam, nebude to on straně . Partyzáni mohli být velmi citlivé k těmto bodům, a to zejména s prstem, který se držel na spoušti.
  
  
  Když Иосип dokončil své vysvětlení, a opakovat emu trasy na paměti, je to vymazal mapu a znovu sbalil věci. Pak pořádně objal mě, on vklouzl do noci a zmizel.
  
  
  Jí byl jeden. Manželka Иосипа připojí své oblečení v pořadí, a Арвия a připravila pro mě balíček s jídlem, aby ji mohl pokračovat v cestě. Můj plynová bomba byla jedinou zbraní, která u mě zůstala. Ji ztratil svůj jehlový, když vklouzla dolů s akvaduktu: "Bomba teď byl u mě v kapse. Rodina Иосипа sundala ji z mé nohy, když jí byl v bezvědomí, a pečlivě высушила spolu se všemi mými věcmi. To se stalo téměř k ničemu, a v Джзане nebylo nic, co bych mohl použít místo ztracených zbraní.
  
  
  Její začalo jít pomalu, jistý krok, aby svou energii, a nikdy отклонялся z destinací, které mi dal Иосип. Byla to dlouhá procházka. Dokud je její krunýř na tmavé údolí, vítr завывал prostředí, suchých stromů, щипая můj obličej. Její krunýř na vysoké hřebeni, ale na moji nohu, ležel obrovský mrtvý svět, a křik nočních zvířat infuze ve mě naději, že u vlka Milána není příliš mnoho příbuzných v této oblasti. Celém hotelu, a rychle začal stoupat, soustružení do obrovské skály, a nakonec, když horizont окрасился v barvě růžové červánky, ji dosáhl hoře athos.
  
  
  Hawke není přehnaná. Аптос byl pohybují konektorem, někde vysoko v horách. Příroda vytvořila opravdu nedobytnou tvrz, obklopenou nepřekonatelné horami a nenapadnutelný skalami. To bylo jako ostrov v obloze a černý vstup představoval není co jinak, jak je úzký průchod kolem sedmi metrů délky, který je spojen s dráhou krkolomný schody, вытесанной ručně.
  
  
  Její stahl stoupání do tábora, cítil se nahý a nechráněný, snadnou kořistí pro všechno a všechny... Jsem vylezl po točitém schodišti a dorazil do průsmyku. Upřímný napřed ji viděl staré posilování. To byl zalit šedým světlem bez stínů. Jediným zvukem byl šepot větru nad náhorní plošině.
  
  
  Bylo to příliš tiše, příliš podezřelé ticho. Standardní postup spočíval v tom, že čeká časových , ale mě by už окликнули. Když se její krunýř úzký uličky, ji cítil na sobě pohledy kolem skryté štěrbiny, ale nic neviděl. Její stahl opatrnější zlobí pumy, a moje nervy напряглись, když ji cítil ještě něco jiného: jsem cítil, že jít otevřeně do pasti.
  
  
  Její prošel asi v polovině uličky, když se přede mnou kolem skály se objevily dvě obrovské postavy. V šeru jsem nemohl rozeznat ih osob, a oni пригнулись ke mně. To, otočil kolem své osy, v domnění, že se budu moci vrátit k východu. Ale zezadu se ke mně také приближались dva tmavé stíny. Jsme se setkali v divoké spleti rukou a nohou.
  
  
  Pěst narazila mi do života. Automaticky парировал ego pomocí příjmu Tie Sjow Shemg Sjie, popadl levou rukou levé zápěstí útočníka a blokuje ego levou ruku svým pravým предплечьем. Jeho stiskl obě ruce a vytáhl sílu na ego útoky. Předtím, než se mu podařilo něco vymyslet na revma, její sklonil levou ruku a vyvede vpravo, jemný tlak предплечьем, nutí ego, ztratit rovnováhu. Pak ji udeřil jeho ego nohou v čéšky.
  
  
  Pokud je vše provedeno správně, to může vypnout ego době. Ale jsem zadržel, protože nechtěl uhasit ih navždy. Bože můj, tyto parní měly být na mé straně. Problém byl v tom, že jsem byl jediný, kdo to věděl... Muž ztratil vědomí, врезавшись na člověka za ním.
  
  
  — Hele, — vykřikl jsem. "Hej, počkej chvíli. její . .. '
  
  
  To bylo vše, na co jsem měl čas. Začíná druhý muž skočil mi na krk zezadu. Ego ruce vytáhl do všech částí těla, do kterých by mohl oslovit. Její aplikoval příjem Shan Сьен Dan Шое, pak пригнулся a silně kopali ego v životě podrážkou levé boty, притворившись, že ударяю ego levou rukou po tváři, aby se ujistil, že to nebude odrazil můj úder.
  
  
  On vydal hrdelní výkřik a padl.
  
  
  Její pokračoval. Člověk, padlých pod tíhou mého prvního útočníka, vyskočil na nohy a okamžitě вцепился mými prsty do krku.
  
  
  Čtvrtý muž udeřil mě na nohy a on spadl. Okamžitě skočil na mě shora, a pár vteřin jsem si nebyl jistý, co že to vidím. Musí být, to byl jeden kolem největších lidí, s nimiž ji někdy narazili. Byl to gigant, ne méně než šestý stop, ровных stran. Ego ramena byly tak obrovské, že se zdálo, že nosil наплечники pro rugby. Možná je to proto, že to съежился, ale ego gól s čtvercovým čelistí na ramenou nevypadalo tak, jako by u nah existuje krk. Ego nohy byly vytvořeny tak, aby kulečníkový židli a ruce byly o něco tenčí. Ego levá ruka by měla být o šířce minimálně metr. Neměl pravou ruku. Místo toho u něj byl трехконечный háček. Vše, co emu bylo třeba udělat, je poslat tento háček je v určitém směru, a byl bych snížit až jako ryba.
  
  
  Snažil se низменному, prudce uhnout. Neměl jsem čas to zkusit hodit na břicho; To už byl příliš zaneprázdněn, переворачиваясь a блокирая ego smrtící hák. Levou rukou popadl její ego zápěstí, jako log, zatímco pravou rukou popadl ego za levé rameno, прижав své boty na ego лодыжкам. Ego nohy отлетели stranou, a to letěl navždy se mnou na oblouku. Když dopadl na zem, on se otřásl.
  
  
  Její okamžitě vyskočil a закружился kolem své osy, aby nás za chvíli nebude ztrácet ego na mysli. On přistál na nohy кувырком, a znovu napadl. Její uvolní nohu a znovu chytil tu ruku, s veškerou její monstrózní sílu, zase ji napůl. Pak, ohýbání ego ruku, рубанул její ego dlaní. Měl nastat ostré zlomené kosti, pak jehož ego hák stahl by k ničemu. Ale místo toho moje ruka je otupělý, než bolí. Ego ruka byla kovový až do samého lokty.
  
  
  Ha, to odfrkl. — Teď se jí to vás zabije. Ego oči byly velikosti s podšálky, zářící nenávistí a злобой.
  
  
  To замахнулся na mě svým hákem a zavrčel vzteky. Jeho парировал hit levé a ego ránu odrazil dolů. Pak ji odtáhl stranou, aby se zasáhnout ego v bránici klouby pravé koleno. Ale on byl stejně rychlý, stejně jako vysokou. Popadl moje pěst dlaní levé ruky a začal ego komprimovat. Jeho, cítil, jak напряглись šlachy a kosti, jako by se hlasování o-hlasování o взорвутся a vypoví službu, jak растопка.
  
  
  Moje síly byly vyčerpány. On stiskl silnější, jeho ruka svírala můj, jak svěráky. Moje nohy se třásly, již oslabené многочасовым chodbou. Ještě chvíli, a tři další muže прыгнут na mě, a vše bude po všem. Mou jedinou nadějí byl hit Djöe Feng-Sjie pi, ale to opustil by mě exponované poloze od této hrozné háček.
  
  
  Moje levá ruka метнулась dopředu, отбивая ego zápěstí. Moje pravá ruka teď byla volná, ale v tomto okamžiku ego pravá ruka взмахнула, a ostré konce ego háček вонзились na mé sako. Jeho iso všech sil tlačil ego na ramena. On zakopl, a se ozvalo praskání, když kožené pouzdro odděleno od ramene.
  
  
  Palčivou bolest projel můj mozek, a tmavá krev tryskající skrz můj otrhaný svetr. Nicméně, její dovolil zaútočit na něj, než se mu podařilo uvolnit svůj háček, a zbývající tři se vrhli se na mě zezadu. Její hit jeho ego, na pravé stehno levé nohy a udělal jednoduché hodit kolenem.
  
  
  Ego ruce качнулись, jako lopatky větrného mlýna, a on znovu klesl. Její уперся boky emu prsa a přitiskl ego ruce na kolena. Její скрестил ruce tak, že moje zápěstí byl tlačen k ego krku, pokud to lze nazvat krku, a dal vše, co jsem měl. Jeho se pokusil zabít ego, je to jen hotel zakázat ego, zastaví průtok krve do ego mozku. To bylo nemožné. Moje раненая ruku nezažil kořeněná, пульсирующую, nesnesitelnou bolest, ale já jsem навалился na něj všechny moje váha, vím, že se musím vypořádat se s ní a rychle. Ji, slyšel, jak za sebou jdou tři muži, a ruce obří snímek se mi pod nohy. Ji stiskl silněji. Ego oči začaly закатываться. Něco studené a kovové прижалось k mému pravému виску. Ženský hlas řekl: "Pokud zemře, jeho снесу ti hlavu".
  
  
  Pomalu se otočil, ještě, nechci oslabit tlak, a zjistil, že se podívám do hlavně pušky "Časy Каркано".
  
  
  Její podíval trochu vyšší. Žena pevně natáhla své dlouhé rovné nohy, прижав zadek pušku k rameni, a s důvěrně známým jistotou глядела na mě. Ahoj, bylo asi třicet. Její kalhoty a tričko volně visely tam, kde jeho pas сужалась a těsný натягивалась tam, kde ee plná prsa a šťavnaté zadek прижимались k mírné opotřebený tkáně. Její иссиня-černé vlasy, byla zkrácena a прилегали na čelo, hořící oči a гордому červenou ústech.
  
  
  Znovu se podíval na muže. To už stahl modré barvy, a její mírně silnější přitiskl ego hrdlo s извращенным pocitem. — Natáčení, — řekl ji ahoj. "Alespoň, pak bolest ustane ".
  
  
  "Určitě to udělám. To určitě zabiji tě, pokud jsi выполнишь můj rozkaz.
  
  
  "Pokud ji nechat jít jeho, on zabije mě."
  
  
  — Idiot — прошипела to. "S nimi fretka, jak jste se dostal sem, vám bylo zasláno zbraně. Pokud bychom hotely tvé smrti, ty by dávno byl трупом. Ale ty jsi naštval Hash jeho volání, a on odešel sám. Není zlý, mě teď, nebo ztratíš svůj život.
  
  
  Její cítil příval hořkých obdiv, krásu a sílu této ženy, a myslel si, jak by bylo dobré, kdyby se uvolnily v něm část tohoto arogance. Pak ji uvědomil si, že musel zůstat naživu, aby se pokusila, a že ona držela zbraň, kterou určitě využije. Její, si povzdechl a uvolnil sevření. — Dobře, — řekl jsem. 'Ale její . .. '
  
  
  'Nic takového. Nám slova.' Ios ткнула mě svou zbraň, aby zdůraznil svá slova. — No tak, pusť ego a zadrž klid. Hash Падра postará o to, aby jsi nám řekl, co chceme vědět, a ne to, co chcete říct vy.
  
  
  S klidným postojem k vyvážení necitlivé ji pomalu vklouzla s muži a položil ruce na zem. Teď není čas ukazovat strach. Muži se shromáždili kolem nás, jeden kulhal, a druhou mnul zakysanou život tam, kde její ego se dotkl. Ostatní se k nim připojili спустясь ze skal, dokud všech šest není partizan уставились na mě skrz продуваемую větrem temnotu, všechny doufám, že jsem рухну na zem a já budu prosit o milost.
  
  
  "Hash? Hash, jsi v pořádku? — s úzkostí zeptala se žena. Člověk na zemi vedl vzduch, a ego masivní prsa trucovat jako balón. Přes okamžitý on selle, odkašlal si, zvracet a zasmál se s набитым zlaté zuby, ústy. — Ano, — прорычал to. "Byl to dobrý pokus, ale ne dost, aby to zastavit Падру".
  
  
  — Jste potřebovali žena, aby vás zachránil? — nedbale odpověděl jsem.
  
  
  On se naklonil dopředu a strčil tvrdý hrot svého háčku na moje hrdlo, těsně nad tepnou vlevo. S chladnou zuřivostí řekl: "Dávejte si za svými slovy, jinak se mohou stát tvými posledními. Dokonce i nejhlasitější zvonek se zastaví, když z něj stržena zvonice".
  
  
  Její těžce сглотнул, náhle pocítil svůj jazyk. — Byl jsi hloupý, když se snaží špehovat na nás.
  
  
  "Přišel jsem sem sledoval, řekl jí Hash Padre. "Jmenuji se Carter, Nick Carter, a jeho... .. '
  
  
  — Lžete, — vrčí, přerušil on.
  
  
  "Vstávej, Nick Carter musel projít Dveřmi před pár dny.
  
  
  "Dveře... máš na mysli hlavní vchod?"
  
  
  — Jako by jsi to nevěděl — ušklíbl se Падра. — Jsme vyslali muže, aby narazit na Cartera a strávit ego sem. Ale náš člověk chytil do toho, jak on našel Jímky, tohoto Cartera. Tak že emu bude ještě muset projít přes Dveře, protože neví nic lepší. Ale vy jste přišel přes jiný vstup. Jen Karak mohl poslat tě. Vidí v nás malé děti?
  
  
  — Nevím, Karak, — огрызнулся jsem. — Ale pokud jsi уберешь od mě tento rybářský háček, její řeknu ti, jak jsem se sem dostal.
  
  
  Místo toho háku šel ještě hlouběji. Jeho otřásl, cítil, jak krev vytéká po celé snadný пореза na mém těle. Její rychle řekl: "Полгар "Milano", byl zde hlavní, ne?"
  
  
  'A co?'
  
  
  "Jsem vdova. .. Pokud ji byl schopen mluvit s ego vdova, ji mohl ukázat, kdo jsem".
  
  
  Hash Падра si myslel, že je to velmi zábavné. On naklonil hlavu dozadu a hlasitě se zasmál, захлебываясь, a pokaždé, když se znovu zasmál, háček byl potopení trochu hlouběji. Její myslel, mít čas se starat, zda jeho zasáhnout ego na tváři do toho, jak tento hák odlomí se mi všechno v krku.
  
  
  — Pokud by jste si povídali s ego ovdovělý, že by jste to řekli? — zeptal se, když se přestal smát. — Co by jsi řekl?
  
  
  'Zapomeňte na to. Je to německy.
  
  
  — Vyzkoušet — obrovské země to je. Ego oči zářily jako u kočky. On přešel s сербохорватского na anglicky se silným přízvukem a opakovat: "Vyzkoušet".
  
  
  Její unaveně se na něj podíval. Mně se to líbilo stále méně a méně. Muži ztratili trpělivost, a žena se nebezpečně взмахнула puškou. Opustil ji ih na chvíli v napětí, a pak citoval: "Wir niemals wünschen vorangehen unsere Hass". Co znamená: Jsme se nikdy zapomenout na naši nenávist.
  
  
  Žena okamžitě odpověděla na další řádek básně. "Wir haben jeder абер eine einzige Hass". Nebo: všichni máme jen jeden nenávist.
  
  
  Její podíval na nah v úžasu na chvíli. 'Jsi...'
  
  
  Žena Полгара. Sofia.'
  
  
  — Ale já ji pamatuji Полгара стариком. A jsi . .. "Děkuji. Ale v matematice a tolik let, jak se cítí, a Полгар vždy cítil. .. mladé. To se lehce usmál se na mě a pak процитировала: "Jsme milované, jako jeden, jsme nesnáším, jako člověk, máme jen jeden nepřítel." Pokud jste Nick Carter, mohl byste mi říct poslední dva řádky ?
  
  
  — To je jen jeden a jen jedno slovo, " řekl jsem. "Německo nikdy nepřestane nenávidět Francii".
  
  
  "Poslední slovo "Anglie!".
  
  
  "Ale v době vypuknutí druhé světové války . .. '
  
  
  — Je to báseň z dob První světové války, opravil ji ff. Píseň nenávisti Ernst Лиссауэра. Ale váš svět se změnil. Jeho obsazení многозначительный pohled kolem sebe. "Váš nepřítel je nyní nepřátelé svého manžela, a ne ve Francii nebo v Anglii".
  
  
  Ona sklopila "časy"... "Omlouvám se, ale my jsme s Полгар vzali v Berlíně o mnoho let později pak, jak on se setkal vás. Jsme se nikdy nesetkali. Její měla být opatrná.
  
  
  "Není než sebe vinu".
  
  
  Sofia, Milano otočila k Hash-Otec a ostatní. To Nick Carter, — řekla ona сербохорватски. "Náhodou to přišlo sem přes tento vstup, a to přes Dveře a utekl a armády, a Karak. Pozdravit ho.
  
  
  Oni mě přivítal s on neodolatelná vášeň, s níž bojovali se mnou několik minut dříve. Jsou přeplněný kolem mě ze všech stran, dokud se Otec musel dát příkaz, bliká hákem v ranním světle.
  
  
  Když jsme se dostali do tábora, Sofia залечила mé rány, a pak připravila pro nás vzdělání. Mezi tímto kouskem гвивеча, typický balkánský guláš na smíšené zeleniny, a douškem bílého vína, vkusně osmého ždímání hroznů, jí vyprávěl o útoku югославов, o Джзане a o své cestě na Athos.
  
  
  Velká část byla pravda. Její nezmínil Арвию. To není dobrá věc. Jí také vyhýbal důvody, pro které ji byla tady. Mě zjevně čekali, ale je nesmysl s tím стихотворением poukázat na to, že kapela nevěděla mého cíle. Hawke nedala o tomto tajemství. On jen mi řekl, že žena v Miláně o tom trval. Ale балканская politika se rychle mění, a opatrnosti bylo srozumitelné. Pak byla náhodná zmínka o člověku, kterého poslal narazit na mě a jiného muže, Карача. Mi to taky nelíbilo. Ale řekl jsem jim podrobně je to, co jsem jim řekl. Pro tyto lidi skromnost je jen pár kroků od zbabělost, a trochu nadsázky neuškodí příběhy, zvláště pokud chcete, aby to bylo na ih straně. Kromě toho, její, dostala jsem radost.
  
  
  Když ji dokončil, oni podal mi láhev a její sell u kamene. Zdálo se, že nejtěžší za sebou. Její přijel, souhlasil, a zbytek bude snadné . Jsem zapomněl svůj slib, že se pokusím získat pomoc pro Джзана, ale musel jsem počkat. Hawk ve svém фамильярной, břitký způsobem zdůraznil, že informace, kterou nese vlk Milána, je třeba získat za každou cenu. Byl to můj rozkaz, a můj rozkaz, aby byl ještě důležitější. Ji, podíval se na Софию a znovu přešel do němčiny.
  
  
  — Frau Milán, — začal jsem.
  
  
  "Prosím, říkejte mi Žofií," řekla.
  
  
  Падра, když si uvědomil význam, ne-li každé slovo, krátce se zasmál a oči v sloup. Ji ignoroval ego, hej usmál se a snažil se právě otevřenou láhev. "Sofie, jako by mi nám líbil Афтос a vaši pohostinnost, mi bude muset brzy odejít".
  
  
  'Ano. Budete potřebovat vlk mého manžela.
  
  
  — Já nepotřebuju všechen ten vlk, — spěšně řekl jsem. "O tom, že má s sebou dost".
  
  
  'To není možné.'
  
  
  'Nemožné?' Její rychle se upil vína. Jeho již nedokázal představit svůj cestu zpět, snaží se držet pod kontrolou свирепое zvíře, není ztrácí při tom nám kusy kostí. "Nelze rozdělit tyto dvě věci".
  
  
  — Mám na mysli — tiše řekla — nemám toho vlka.
  
  
  'Je to pryč? Utekl? Nebo взбесился?
  
  
  "Je to Karak".
  
  
  Ji slyšel, jak můj hlas stahl hlasitěji. — Kdo je tento Karak?
  
  
  Následovalo dlouhé ticho. Sofie se otočila tváří v ranní slunce. První paprsky искрились ve vlasech, rozsvícení vysoké lícní kosti a krku na slonové kosti. Její oči, zdálo se, že chytil ego teplo, ale když se podívala na mě, oni se stali chladnější a непримиримее, než kdy jindy. Stejně jako její hlas, když se konečně pokračoval na сербско-chorvatské. — Nejprve ji řeknu ti, jak zemřel Полгар, Nick. To a ještě devět lidí dostaly do armádní zálohy, stejný, jako můj, na které jste unikl, když vstoupili do Cern-Hora. U nich neměl šanci.
  
  
  Cern Hora v překladu z srbskou znamená černá hora. Její zeptal: "Ego vzdali, Sofie?"
  
  
  Ona přikývla. "Zrádce byl jedním kolem nás, unavený z bitev a přesvědčil velkou odměnou.
  
  
  Zemřel dobrou smrtí zrádce. Jsme согнули dvě dřeva dohromady a připoutáni ego mezi nimi. Pak jsme přestřihli lano, zadržovací stromy".
  
  
  "Ale zabíjení nekončí", — прорычал Падра.
  
  
  "Nyní se nacházíme v epicentru občanské války. Musíme se rozhodnout, kdo by nás pak smrti Полгара.
  
  
  — M jsme skály se vedví.
  
  
  "Druhá polovina, — řekl jsem, — to Karak?"
  
  
  'Ano. Evan Karak, poručík mého manžela. On velí, že větší část, Nick. Ovládá většinu tábor, a jsme — tulák.
  
  
  'Jsi? Ale ty jsi žena Milána.
  
  
  "Zde je žena vnímána jako jejich partner velmi dobře muži, a ne jako ego vůdce", — řekla s lítostí. "A u Karak je vlk".
  
  
  "Ona má na mysli ego meč", — vysvětlil Падра. "Vlk zemřel spolu s Полгаром, a Karak содрал z něj kůži. Používá ego, jako totem, jako důkaz, že on je právoplatný následník Полгара. A co je ještě horší, muži poslouchají a následují za ním, jak блеющие vyděšené ovce.
  
  
  "Život tady je tvrdý a boj za nezávislost Chorvatska je dlouhá, může být příliš dlouhá. Náčelníci ztratili duši spolu s молодостью, — nadechl Sofie. — Ale je to pro estestvenno. Když stárnete, chcete se pevně držet za to, co zbylo".
  
  
  — Ba, — zlostně zvolal Падра. "Musíme zaútočit. Musíme se pomstít za Полгара a našich padlých bratří. Ale ne! Jsme v Аптосе znovu bojuje s minulostí a hrát hry, aby zapomněli na budoucnost. Podle Karak, jsme реалисты, a myslím, že jsme zde загниваем".
  
  
  — Ale vy si uvědomit, Nick, proč je pro nás nemožné, řekla Sofie. "Na straně Karak hodně lidí, a on by zůstal u moci, dokud má tento волчий srst. Upustí. Je mi líto, že jste ještě sem přišli a nyní se musí vrátit s prázdnýma rukama.
  
  
  Ji a přemýšlel, na chvíli, kdy hořký pocit пробежало na mé tělo. Pak se ho zeptal německy: zda Ví, Karak o tom delle, Sofie?
  
  
  "Samozřejmě, že ne," odpověděla německy. "Jsme s Полгаром držel to v tajnosti".
  
  
  — To znamená, že by tam pro nás bylo, to tam ještě?
  
  
  'Ano.'
  
  
  Ji, vstal, protáhl se a отдаваясь nevyhnutelné, ji řekl сербохорватски: "Pak zůstane jen jedno."
  
  
  — A to je?
  
  
  Je třeba brát tento meč z Karak ".
  
  
  
  Kapitola 4
  
  
  
  
  Sofia ахнула, když se její oči se rozšířily. — Ne, to je nemožné!
  
  
  'Ji, musí to udělat.'
  
  
  Падра otevřel bylo ústa, aby něco říct, ale zastavil ho. "Poslechněte si, ji pochopit váš problém a sympatizuji s hej," řekl jsem. Její motorizovaný полмира a vylezl na této bohem opuštěné kopce není pro toho, aby se vrátit s prázdnýma rukama. Jeho by měl dělat svou práci, a to je zatraceně důležité. A Karak, musí to pochopit.
  
  
  "On tě zabije".
  
  
  — Ano, Падра. Může být.'
  
  
  — Pověz mu bylo o... .. '
  
  
  — Ne, Sofie. To zůstane našim tajemstvím.
  
  
  — Ale co budeš dělat? .. ?
  
  
  Její zatím nevím. Její půjdu někam. Jí trapné vstal jsem přemýšlel, jestli ji jim říct ještě něco, co stojí. Ale nebylo. — Řekni mi, kde je ego najít, a držte mi palce, " řekl jsem.
  
  
  — Nick, nemůžeme si dovolit ti to.
  
  
  — Budete mě muset zastřelit, pokud mě chceš zastavit. Osoba Падры окаменело a tmavé, až se stal jako mahagon. Najednou to заревел: "Pak šli
  
  
  všechny .'
  
  
  — Tobě to není nutné, " řekl jsem. "Tato vlčí kožešina... .. '
  
  
  — To je stejně důležité pro nás, jako pro tebe, Carter. On se otočil a zařval na ostatní. "Jaký jsme zbabělci, co umožní tomuto cizinec dělat naši práci. Musíme bojovat s Караком a vyřešit tento vývrtku, jednou provždy.
  
  
  "Ale Hash. Nás je tak málo, a Karak tolik lidí .. — On potlačil její protest zničující ránu na pravé ruce na zemi a prudce prokletím. Znovu přišla tvrdá ticho, a u mě se objevil гнетущее pocit, že vlk v Miláně se stává symbolem, za kterou stranu bude čelit. A jí budu v srdci, když krev začne proudit. Jeden po druhém muži kývla a vyjádřili svůj souhlas s Падрой, až nakonec, není se ozvalo společná hlasitý výkřik, neboť nás jít. Sofie přišla a postavila se vedle mě, její oči byly tmavé a vypadají.
  
  
  — Pokračoval, — zvolala, že zvedne pušku do vzduchu. "Všichni jdeme".
  
  
  — A rychle, — křičela Падра, když jsme opět poklesl na duchu.
  
  
  Hromový smích byl odpovědí, ale smích byl to poslední, co si myslel jeho. Mně se líbila myšlenka, že povedu ih na jatka. Sofie šla vedle mě na úzké uličky, jeho ramena byly расправлены, a fenomenální prsa hrdě выпячена. Kráčela, jako muž, bez ješitnosti a namlouvání, i když čas od času se její bok dotkl mého .
  
  
  My, musí být, vypadal jako starý plakát, když vstoupila do města. Víte, tyto plakáty: героическая rolník pár, stoický смотрящая v budoucnost, on s rukou na zavěšení pro jeho obrovské stroje, a to s снопом pšenice v rukou. Jen jsem neměl takové roztomilé hračky, a Sofie držela v rukou staré brokovnice. Za námi byla různorodá tým, oblečený v тряпье, a держащая zbraně. Všemohoucí Bůh . ..
  
  
  Šli jsme po заросшим uličkami mezi остовами cihel a betonových budov. Kdysi dolních patrech byly v podstatě табернами, malými obchody s dřevěnými kryty na závěsy, které by bylo možné vynechat, aby sloužily прилавками. Horní patra byly domy s balkony a schodiště, střechy byly pokryty střešní tašky. Ale teď staré Афтос byl mrtvý, израненный počasí a zanedbávání, dokud od něj nemá být nic, kromě hromady zarostlé sutiny.
  
  
  Čas od času mimmo konaly svobodné ženy, většinou oblečený s nohou do hlavy v černém. Oni spěchajících dál, zastavil se jen na okamžik, aby se obrátili a každoročně se nám na paty. V úzkých uličkách proti nám cpou lidé, jedny staré a hrdé, a častěji mladí, s краснеющими osobami a jen cynické nebo робкими očima a нерешительной chůzi.
  
  
  — Copak jste s Падрой neřekli, že se zde lidé staří? — zvědavě zeptala jsem se jí, Софию.
  
  
  "To jsou oni, kteří se shromáždili kolem Karak, a koho známe mnoho let. Ale Karak také завербовал nové. Její rty изогнулись v kýchání. "Oni říkají, že oni jsou zde, aby bojovat za spravedlivou věc, ale někdy se jí ptají, jak hluboké ih záměr. Zejména mě zajímá Karak.
  
  
  "Alespoň, že to zní jako šílený".
  
  
  "Nejsme jen zloději, — řekla. Pak se zamyslela, není договорив fráze.
  
  
  Jako většina římských měst, Athos jmelí formulář os a umístěn symetricky kolem bulváru, nad kterou se tyčil chrám. Od tohoto chrámu téměř nic nezbylo, ale když jsme šli do schodů vedoucím k mu, Sofie ukázala prstem a řekla: "Ty už nemůžeš ego vidět, Nick. A na druhé straně domu Вигилуса. Byl to největší a nejlepší dům, a to do té doby fretka je obsažena v lepším stavu, než ostatní domy, protože právě zde se zastavil Karak. Jeho kdysi, cesta tam — s hořkostí dodala.
  
  
  "Вигилус, starosta, ne?"
  
  
  — Nejdříve velitel kasáren. Guvernér provincie žil ve Splitu. Ve delle toto město založil císaře diokleciána, pohana. Аптос byl malý hraniční půst, a вигилус na starosti malá posádka, a otroci, kteří pracovali v каменоломнях a učil být příbuznými gladiátory.
  
  
  Můžete stále vidět загоны a vězení ", — si všiml Падра, подошедшая k nám. On zamával háček na potopené amfiteátr. "Zemřely tam. .. nebo žili až do smrti v Римэ".
  
  
  Její studoval dlouhé oválné misky. "Vypadá to, že se stále používá," řekl jsem, když viděl, v jakém dobrém stavu byl.
  
  
  — Jsou — pokračoval Падра. "Vždy jsme použili ego pro střelbu a sportovní vyžití. Není to tak dávno, kdy Полгар byl ještě naživu, Karak navrhl použití ego pro další hry — staré hry.
  
  
  "Гладиаторские barvy? Děláš si srandu.'
  
  
  "Není k smrti, a přesně tak, jak jsou starověké římské soutěže". Sofia smutně zavrtěla hlavou. "Полгар neschvaluje, ale on věřil Караку, jako svého komandér, a pak se to zdálo neškodné legrace".
  
  
  — Římanům taky, " řekl jsem.
  
  
  "A stejně jako v případě s římany, jeho popularita vzrostla". Hluboce povzdechem, Падра vyšplhal po schodech. "To je čisté šílenství — bojovat přítele s přítelem. Když to skončí?
  
  
  — Přísahám Караком, — tmavě řekla Sofie a vedl nás po schodech nahoru.
  
  
  Pro chrám byla velká velikost a hned za ní byla полуразрушенная vila, obklopená zbytky zdi. Ne dlouho myslel, jsme zamířili k vile.
  
  
  — Hlasovat přesně řekla Sofie a její poprvé slyšel, jak se třesou její hlas. Muži se k nám připojil zezadu, stealth переглядываясь a приглушая hlasy. Atmosféra byla klidná: заряженное klid před silnou грозе, a každý kolem nás, je to v pořádku uznána. Sklíčený ranní svatý není pronikl za námi do vily. Šli jsme po гулкому chodbou s мерцающими pochodní. Pak jsme vstoupili do prostorné obdélníkové místnosti, osvětlené трехногими жаровнями. Ve vzduchu těžce visela vůně hořícího oleje. Před staletími vila byla zdobena ornamenty postavení a bohatství: těžkými koberci, mají ručně mozaikovou podlahou a bohatými freskami. Nyní koberců stalo, podlaha потрескался a покрылся plácání, to vrzala pod nohama, ale barvy vybledly nebo потрескалась. Teď tam byl žádný další nábytek, kromě dlouhého židle na неотесанного dřeva a pár laviček, na kterých se člověk dvacet podíval na nás divoce.
  
  
  Můj pohled vyrazil podél židli k malému vyvýšení na druhém konci místnosti. Vzestup byl některý několika kamennými bloky, a byla pokryta látkami a шкурами, velmi потертыми. Na nen stála kruhové křeslo bez opěradla, logicky dále jen římská křeslem, a znovu трехногая pekáč.
  
  
  V tomto křesle seděl muž. Její studoval ego v неуверенном světle mísy. To bylo kompletní, s hustou курчавой vousy, закрывавшей ego tvář s osobou, nezámrzou kruté vrásky a jizvy. Měl na sobě zmačkaný list formuláře khaki kalhoty, které nosí přívrženci Castro a jeho dlouhé černé vlasy zdobí policejní čepice.
  
  
  U něj na klíně ležel МАБ automatické pistole, který mu láskyplně hladil, jako svou oblíbenou hračku.
  
  
  Podíval se na mě se zvláštním zájmem a zeptal se: "Kdo jsi?"
  
  
  "Nick Carter".
  
  
  On sel upřímný. Ego je hlas stahl ostřejší. — Slyšel jsem o tobě, Carter.
  
  
  — A její slyšel o vás. Její není stahl přidávat to, co jsem slyšel o nen. — Jste Evan Karak, poručík Полгара Milána.
  
  
  "Milán " mrtvý".
  
  
  'Ji to vím.'
  
  
  "Proč je její hlas už nemůže být ego poručík". Karak na chvíli si hladil své vousy, jeho oči se zúžily. — Jsi ve špatné společnosti, Carter.
  
  
  'To jsou moji přátelé. V tom smyslu, že jsme všichni přátelé Milána, — klidně odpověděl jsem. — Ale to tady pro sebe.
  
  
  'Proč?'
  
  
  "Chcete-li získat kožešinu vlka v Miláně".
  
  
  Bylo ticho. Karak podíval se otevřeně na mě temnými zlými očima. — Ego kůži? — náhle zeptal se. 'Na co? Dát pryč ego výlety, fotografie, hudbu a ff сборищу nespokojený?
  
  
  Vedle mě Падра se pohyboval v silné vztek, a on položil ruku emu na rameno, aby se uklidnila. — Ne, — řekl jeho Караку. "Ale kvůli tomu". Její hluboce si povzdechl a vyhořel, improvizovali, dokud mluvil. "Jsem se setkal v Miláně před mnoha lety v Berlíně. Jednoho dne mi řekl: "Nick, hned se vracím do vlasti, ale nikdy nezapomenu na mě. Vrať se k svému americkému lidu, forget me". A on není mrtvý, jsme v mém skládání dolar, nám skládání dolar mnoha milujícím svobodu američanů".
  
  
  V tento okamžik lidé Karak začali mumlat a neklidně tah, a nikdo kolem nich najednou vykřikl: "je To past". Jiný zvolal: "Není to, že emu to!"
  
  
  Ji, otočil se a viděl, že mluví byly mladými lidmi, zdá se, že dvěma новобранцами Karak. To dávalo smysl. Její, obrátil se k platformě, a oči Karak se podíval na mě, plné výsměchu.
  
  
  — Ty jsi tady cizí, Carter, — řekl on. "Vy to nechápete, jak se věci mají u nás."
  
  
  Její unavený z toho, že mě nazývá cizincem. Najednou se mi nemocný celý tento prokletý междоусобица. — Přišel jsem pro sebe, ale nejen pro sebe, — огрызнулся jsem na něj. — Tento meč nepatří nám, tobě, nám, mně, nám, cestování, fotografie, hudbu. Ale to patří celé venkovní bazén. Je to symbol toho, za co zemřel Milan. Je to symbol svobody a nezávislosti pro národy všech zemí".
  
  
  Znovu byl slyšet šum hlasů a pohybu prostředí mužů. Na okamžik se mi zdálo, že jsem zašel příliš daleko. Pak se jeden kolem muže starší u stolu překvapeně řekl: "můžete to udělat pro nás?"
  
  
  'Ano. A to tvé Slovo bylo běžné, a to bude znamenat podporu a peníze pro vás. Dejte mi to.
  
  
  Je to opravdu unést. Vše, co jsem teď potřeboval, je to ohňostroj a vlajky, aby mě zvolili prezidentem. Vzrušení v místnosti byla velká, a zdálo se, že můžu vytáhnout Софию a její gang se odsud živý.
  
  
  V gamay další diskuse zřetelně bylo slyšeti hlas starého muže. "Já říkám, že bychom měli dát emu tuto kůže", — řekl on. "Svět potřebuje slyšet o našem boji, a pokud Carter moci... .. '
  
  
  — Nesmysl, — odfrkl Karak. "Je to všechno lež. Stále . .. " Hořké ego oči podivně заблестели, a on se pomalu začal usmívat. To bylo ošklivý úsměv. On se sehnul, zvednul šedé kožešinové kůže a bolestně sevřel ji v ruce. — Chceš se tento meč? Ok, pojď za ním. Nechci, aby jste byli v blízkosti s Žofií nebo Падрой, v případě, je-li to váš trik, jak zdiskreditovat mě. Je to, pravděpodobně, byl trik ega. Vypadalo to dost mazaný, aby se cokoliv udělat. Ale šel jsem k němu a byl téměř na dosah, když mi řekl, zastavit. Pak hodil házet k nohám. Její popadl ee a rychle přejel prsty na nah, při pohledu na malý okamžik vzadu na krku. Její inspekci ego, dva, tři, вполоборота, aby se skrýt své pátrání od Караца.
  
  
  Pak ji pustil kožešinu na podlaze. — Karak, — chladno, " řekl jsem. "To není vlk v Miláně".
  
  
  Karak odfrkl, jeho ruka křečovitě sevřel pistoli. Ego je hlas stahl silným a hrozivým. 'Nebuď hloupá. Sám viděl, jak umírá tento vlk, a stáhl kůži. Jsi, volá mě lhářem?
  
  
  "To není vlk v Miláně".
  
  
  Karak napjatý, lapal po dechu od hněvu, a pak se najednou zasmál. Tento muž byl zjevně šílený, a to způsobilo, že ego je stokrát nebezpečnější, a všechny ego akce nepředvídatelné. Otočil se k svým lidem, jeho мясистое obličej pod vousy stal se vést. "Má odvahu, u tohoto Carter", — zlostně vydechl on. "To přijde, jako kdyby jsme ego podřízení tvrdí, že to není moje kůže a obviní mě ze lži. No a vtip!'
  
  
  Mladí lidé, samozřejmě, souhlasil s ním. Oni согнулись od smíchu, i když ne сводили oči na mě, nám s výlety, fotografie, hudbu, nám malé skupiny, drží v rukou nože a střelné zbraně.
  
  
  Její zeptal se. — Kde je skutečný vlk? — Jsi schováváš to?
  
  
  Tvář ego náhle stal vážným ruce, podobně jako šunka, chytil МАБ a to нацелил ego mi v hrudi. "Dostaň kůži," řekl, ego hlas byl chladný a jasný, prorážející rachot, jako lanceta. — Vezmi ji, Carter. A dostaň své шакалов, dokud ji není vařená kolem vás, všechny mýdla.
  
  
  Падра zavrčel vzadu: "Zdá se, že nevíš, co s tím mám dělat, Karak".
  
  
  Karak v hněvu zvracet, jeho palec побелел na spoušti. Нарастал kvílení temné zuřivosti ego lidí, kteří čekají, že jedno slovo vydá ih. To by byl masakr, podlaha by byla obarvené naší krví. Karak vstal. Ego oči šíleně třpytily.
  
  
  Ji, skočil dopředu. Jeden muž povstal, aby chránit Karak. Rozmýšlení, ji vytrhl u něj zbraň a udeřil jeho ego zadek na tváři. Закричав, spadl навзничь. Za mnou lidé Karak křičí z divokého vzrušení, распространявшегося, jak prudký požár. Karak, překvapený mým rychlým útokem, zakopl o sedačku a padl s podivným v. Pak ji popadl ego za vlasy, strhl nahoru a vytrhl zbraň na ego slabé ruky.
  
  
  Její всадил do toho kufru, právě v okamžiku, kdy se jeho lidé se chystali zaútočit na platformu. Její, plakala. — 'Останавитесь!' Nebo zemře první!
  
  
  Muž ztuhl, a na zlomek vteřiny se zdálo, že by zamrzly. Některé se dotkly jeho zbraní, jako by si byli jisti, že jsem to měl na mysli, ale nikdo nebude riskovat.
  
  
  — Падра, — zvolal jsem, — Sofia. A o zbytek. Jeďte sem.'
  
  
  Падра od srdce zasmál, když se dostal do mě.
  
  
  — Jsem na vás není pochyb o tom, — прорычал jsem. — Tak co, taky jsem tě znovu vytáhnout. Existuje nějaká cesta ven?
  
  
  — Dostat se tam, — řekl Падра, což ukazuje na bránu, téměř skrytá ve stínu. Mezi námi a brána stála ne méně než desítky ponuré muže.
  
  
  — Прикажи jim, Karak, " řekl jsem. Podíval se na mě pošilhávání oči закатились v růžové глазницах, a na čele se postavila kapky bank. Znovu ho hrubě strčil ego na játra. To выкрикнул rozkaz, a lidé, mumlal, poslechli emu.
  
  
  K den vznikla tras. Ji začal tahat ego s platformou. On zakopl, ale neměl na výběr. Její pevněji stiskl ruku ego a hluboce вдавил zbraň emu do žeber, aby se vešly to. Její cítil ego hrozné banky.
  
  
  — Nebudete přežít, pes, — простонал to.
  
  
  "A pak jsi se měl přežít," — tmavě slíbil, že jí emu. "Budeš žít tak dlouho, jako jsme my".
  
  
  Karak, zřejmě si myslel, že zabijeme ho, jakmile se tento průchod. Protože on sám by to udělal při nich stejné, za jiných okolností. V šíleném zoufalství se snažil, царапаясь a кусаясь. Já nevěřím, že on viděl, co dělal v té době. Čistá ne strach byl příliš silný, nen k tomu. Ale moje ruka se ukázalo být příliš blízko k ego ústech, když ho, bojoval s ním, a kousl ji. Moje reakce byla непроизвольной a automatické: její upustil zbraň. Jeho stále držel ego za ruku, ale pak Падра náhodou zakopl o mě, ještě silnější znehybnění mě rovnováhy, a Karak vypukla na svobodu. Prorazil přes оцепление s výkřikem. 'Zabij ih. Zabijte ih.'
  
  
  Nebylo času i prokletí sebe. Starý turecký meč šlehačka mi krutou ránu. Její съежился, a věc задела můj skalp. Pak ji viděl další možnost, a naklonil se blíž, roztrhl největší tkanina, na jevišti, a ona se zhroutil, jako ubrus na накрытом stole. To přistál na podlaze spolu s ještě několika muži, пытавшимися plížit se k nám zezadu. Pak stativ v troskách a s hlukem klesla. Žhavá olej расплескалось letecky širokým obloukem. Ohnivý liják шипел a брызгал na studenou podlahu, proudy lávy вспыхивали plamenem, což způsobuje v místnosti naprostý zmatek a zděšení. Девятеро nás нырнули směrem k výstupu, čímž bít vlevo a vpravo kolem sebe. Karak spolu proklel ďábla a svého starého психа. Падра швырял kolem těla skoro tak rychle, jako изрыгал své prokletí. Sofie použila starý Mannlicher jako baseballový bidu. Ego jediný výstřel to málo, co stálo proti této hordy, i kdyby ahoj, je nějaká možnost, cíl.
  
  
  Ze strany ke mně přistoupil ještě онин muž. Její hit jeho ego a tak nešťastně, že se odrazil zpět do опрокинутой holandské trouby. On reagoval tak, jako by se dostal do vosího hnízda a vyskočil v divokém tanci, tleskání rukama na kouřící zadní části kalhot. Падра otočil a srazil se s noha člověka, пытавшегося zaútočit na Софию. Třetí byl s krátké nohy, než on mohl používat svůj 45-tý ráže. Ostatní dva se opatrně přiblížili a stanuli, připravený udeřit mě do hlavy. Падра popadl jednoho, a ji vzal jiného, něco, co jsme oba tvrdě ih přítel o sebe hlavami. Že padl jako dvě vejce, aby ih pošlapané ostatní. Nejvíc to připomínalo staromódní rvačky v baru.
  
  
  Konečně se dostáváme k masivní staré den, vyrobené z tlustých klád, držel pohromadě перекладинами. Otevřeli jsme ji a захлопнули перебив che-velký prst. Перекрывая zvuk crick, Падра zabouchl závěrka den.
  
  
  "Na nějaký čas hej muset ih držet", — řekl on.
  
  
  — Může být, na chvíli, — temně řekl jsem. Na dveře už zuřivě cvakaly. Ji, slyšel, jak Karak выкрикивал objednávky. "Žádné toporov, idioti. Разнесите zatracenou dveře na kusy. Vyhodit do povětří její. Zabijte ih. Ne, dejte jim uniknout.
  
  
  Její rychle se rozhlédl, aby se spočítat lidí, téměř slepý ve tmě. Nám zbývá jen šest, jeden muž zasténal od bolí, jedna ego ruka byla bezmocná, jako zlomené křídlo, прижатое k prováděné výpočty, a další, zaplaven krví tvář.
  
  
  'Co je to za dveře?' — zeptal se jí Падру.
  
  
  "Jsi si myslel, že budou používat takové dveře pro паршивого сераля?"
  
  
  "No, a kam poplujeme?"
  
  
  Pass — ven na ulici — prostě řekl.
  
  
  "Pak nám je lepší odejít," řekl jí emu, dokud nejsou одумались a není obešel vile".
  
  
  Падра zamířil do tmy, do úzkého koridoru, zcela skrytý temnotou. Sofie mě popadl za ruku a šel vedle, téměř nepřetržitě ругаясь a vrčí, zakopnutí o neviditelné nečistoty.
  
  
  Stejně náhle, jak jsme vstoupili do чернильную tmy, jsme opět vyšli na celém nah, v paprsek jasného slunečního světla, který na okamžik oslepil nás. Kolem ničeho nic se objevil stín, neurčité, v neznámém světle. Instinktivně ji вырубил ego, pocit plné spokojenosti od порванных šlach a nervů. Падра vykřikl, a všichni jsme šli za ego je obrovské číslo, мчащейся na zahradě dvoře vily. Zvuk bot byl jen pár metrů za námi.
  
  
  Nyní se dostáváme k sténá, vily, která se zabývá zázrakem přežil. Падра a tři další muže перелезли přes nah, a její zastavil rivne tak, aby se zasadila Софию následoval. Natáhla ruku ke mně shora, tlačí nohu na druhé straně zdi, a společně jsme se ocitly na ulici, na druhé straně. Opaření déšť olova зашипел nad námi a šlehačka na horní části stěny, kde jsme právě seděli.
  
  
  Падра uvedl háček v tom směru, ve kterém bychom se měli pohybovat. Slyšeli jsme, jak lidé Karak, kteří pobíhali tam a sem, na druhé straně zdi, hledá рассыпающееся místo, přes které se dalo projít. Pak jsme se obrátil za rohem, šli po úzké cestě, přešel nádvoří a běžely ostatním na nerovných zřícenině zničených domů.
  
  
  "Tady, jsou tady!" ozval křik za námi. Jsme se odvážili se zastavit, podívat se zpět. "Oni se zde konají. Zde! Odřízněte ih.
  
  
  Падра zmizel v Lázních, budově, kde kdysi ležela koupaliště. Ve své době to bylo bohatě zdobená budova, a to zejména takové dálkový, brány, jak
  
  
  Аптос. Ale asi mezi dvěma гладиаторскими turnaji jim už neměl co dělat. Vstoupili jsme do калидариум, velký centrální sál s jacuzzi, příliš otevřený, aby se cítit pohodlně. Narazili jsme na menší místnosti vzadu, jakmile se objevili lidé Karak a začali střílet na nás.
  
  
  Nyní se dostáváme k фригидарию, kde kdysi byla studená lázeň, a odina kolem našich točila, přes prsa ega tryskající krev. Nechali jsme ego tam, mrtvého, a spěchal přes menší аподитерий, římský protějšek šatny, a sestoupili po několika лестничным пролетам na nižší úroveň.
  
  
  — Co zamýšlel tento Падра? — zeptala jsem se jí, Софию, lapal po dechu. "U nás není šance se dostat dopředu ih".
  
  
  'My . ... snažíme se dostat do kanalizace, — lapal po dechu, прошипела to.
  
  
  Падра zastavil před velkou zásuvkou na pískovce. Tam dole bylo zřejmé, jen tma. — Dolů, — stručně nařídil on, a bez váhání skočil. Jsme slepě následovali a šli do vody a nečistoty. Sofie přistál mi na prsa a tlačil mě do bláta.
  
  
  — Rychleji, rychleji, " trval Падра, a my, zakopnutí, поплелись za ním, spoléhá z větší části na zvuk ego булькающих kroků. Dva zbývající muže kryla ústup.
  
  
  — Buď opatrný, kam ставишь nohy, — varoval stát mě Sofie. "Nechci nosit boty".
  
  
  — Co se stalo s tvými boty?
  
  
  — Ztraceni, — stručně řekla a pokračovala. Jeho běžel vedle ní moje kalhoty прилипали k nohám, a třel o kůži na vnitřní straně stehen. Jsme se, aby jejich cestu přes bludiště smradlavými, tmavých tunelů, nezůstává dlouho na jednom a tom stejném, ale vždy сворачивая v jeden kolem koridorů on nebo oné straně. Výkřiky a shaggy našich pronásledovatelé se ozývá byly kolem nás, a to bylo nemožné, komu ih vzdálenost nebo směr. Lapal po dechu, běželi jsme dál.
  
  
  Její stačil zeptat. — "Chystáme se schovat tady?"
  
  
  'Ne . .. Ne . Karak bude střežit vchody, aby se nám... li. .. s krysami v pasti. Musíme . .. dostat se do kariéry, kde jsme расположимся kempování. Jsme zde . ... v bezpečnosti, — выдохнула Sofie.
  
  
  Najednou jsme slyšeli zvuk kroků prchajících kamene otevřeně před námi, hned za dalším rohem. Падра ve vzteku zastavil, když se za rohem objevila postava, a tam byl téměř otevřeně do mé náruče. Její развернулс a z celé síly vrhli pěst emu v životě. Vzduch se rozešel přes ego plic, a on spadl hlavou na špinavou vodu.
  
  
  Začíná druhý muž ustoupil stranou, když on odešel za rohem a dělal jeho маузер na mě. Její automaticky a měření, čeká na výstřel. Ale v tuto chvíli v mých uších zaznělo громоподобный zvuk, a ego cíl zmizel v červeném пятне. Muž se zřítil na skály, a viděl Падру, jak stojí nad ním s pistolí v levé ruce.
  
  
  Její neztratil čas nadarmo. Ostatní lidé Karak střílel za roh do slepé snaze zabít nás. Olovo взметнулся nahoru a заскулил v увертюре рикошетящих kulek a ostrých úlomků kamene u našich uší.
  
  
  Ní, sehnul zvednout маузер, ale tady Падра zeptal: "chtěli Byste raději zbraně Karak?"
  
  
  "Samozřejmě, ale hodil jsem to".
  
  
  On mi podal zbraň, která stále дымился. "Jako zástupce velitele, jeho ego požadoval pro sebe, ale ve delle to musí být u vás".
  
  
  — Děkuji, Падра, " řekl jsem a vzal Маузер.
  
  
  — Oni se dostali do amfiteátru rychleji, než očekával — прорычал to přes divoké dunění střel. "Nyní jsme v pasti".
  
  
  — A jiný způsob, ne?
  
  
  Ale to bylo nedávno. Pokud se vrátíme, oni выскочат za rohem a výstřel nás na kusy.
  
  
  — Pokud to neuděláme, — s úzkostí řekla Sofia, — ti, kteří se za nás, nás přemohou a zabijí. Je to beznadějné.
  
  
  "No, — řekl jsem, — může být její moci dohnat". Její sáhl za minutu a vytáhl plynový bomby.
  
  
  To bylo více než nová, vylepšená verze: je menší, lehčí a více koncentrovaná. To bylo velikosti a tvaru, jako jsou sladké brambory a systému jmelí speciální zapalování, tak to nemůže náhodou fungovat, pokud klesne v nevhodnou chvíli. Ji vytáhl šekem a měl jsem dvě sekundy.
  
  
  Jeho obsazení ego do kouta, je před námi, kde se přehnala mezi skupinou mužů, kteří stáli na druhé straně. Její zaslechl polekaný výkřik, když člověk kolem nich zasáhl hej, na góly, a vybuchla bomba s ránou. Hluk — to je polovina psychologický efekt metody, jako je AH mi řekl. Chodba plná kouře a гарью.
  
  
  Okamžitě jsme slyšeli, jak lidé Karak začali lapat po vzduchu, pak slyšel sténání a рвотные nucení. Nyní se шатались, no nevolno, lehké разывались, než bolí.
  
  
  Odina kolem nich вывалился za rohem, skrčené na polovinu od zranění a nevolnosti, jeho obličej byl zkreslený utrpení. Падра vydal divoký řev a spustil svůj hák v krku člověka. On spadl, jako пронзенный býk.
  
  
  — Není vdechují, — предостерегающе vykřikl jsem. 'Utíkej!' Běželi jsme. Jsme se otočily a běžely ostatním v tom směru, ve kterém přišly, dokud Падра nenašel jiný tunel. Vstoupili jsme do něj a on znovu vedl nás přes síť podzemních potrubí, nahoru po уклонам k bočním коллекторам, a pak opět dolů, aby se jít dolů v hlavní kolektory, někdy jen v kruhu, meandrů a otáčela. Ni ztratil veškerý smysl pro směr. Náš útěk vzal charakter podivné oblouky.
  
  
  V určitém okamžiku jsme se zastavili pod осыпающейся dírou s полуразрушенной schody, vedoucí k бледному obloze nad námi. Jsme šli nahoru, jak je to možné a trochu hluboký dech, když zjistil, že tento výstup není hlídané.
  
  
  Otvor ohlašuje přístup k poli, plné kamenů a keřů. Na druhé straně pole byla skála, která se zabývá спускалась dolů, a když jsme dorazili na její konec, Падра ukázal dolů a řekl: "No! Půjdeme po ní, a pak se do lomu.
  
  
  Lomu představovala rozsáhlá údolí, která se zabývá vypadalo tak, jako by její ruka вырыла obří. Ego straně představoval chlupaté správné terasy hnědých skal s pruhy a parapety, lemované trnitými houštiny a ošklivé коренастыми stromy. Je to téměř představil otroků, křehké pod římskými biče, dokud sestupoval dolů.
  
  
  — Kdysi jsem střední žebro v Berlíně, — smutně řekla Sofie. "Pak v Аптосе. A teď hlasujte zde.
  
  
  To by mělo být vlákno světě.
  
  
  
  Kapitola 5
  
  
  
  
  Tábor se nacházel na plošině s výhledem na západní kariéry. To sestávalo kolem dvou zničených chatek, které, jak se domnívám, byly kasárna legionáři a týmový bod. Samozřejmě, to bylo myšleno jako ochrana proti případnému povstání otroků, s pouze jedním vstupem, a zbytek svahy, strmé a zcela nepřístupná. Bylo to dost bezpečné, tak bezpečné, jak bezpečné útočiště by jim být při dat za jiných okolností.
  
  
  Horský vzduch byl chladný, dokonce i teď, pak v poledne, a ve výklenku ve sténání největší chalupy hořel malý oheň. Odina kolem mužů прижался zády to na stejné sténání, hučení pod vousy. Jiný muž se přikrčil upřímný, u brány, uvedení pušky na kolena, a epizody díval v jedinou pěšinu.
  
  
  Její nacházel ve velmi malé chatě, která se zabývá sloužila cestování, fotografie, hudbu ložnici, kuchyň, spíž a zbrojnici. Se mnou byli Sofia a Падра. Všichni tři seděli na bobku na матраце cestování, fotografie, hudbu, ve vhodném místě v místnosti. U nás byla láhev vína, která se zabývá rychle skončila, když jsme mluvili ještě s přítelem.
  
  
  — Karak více nebude nás obtěžovat, — hlubokým hlasem řekla Падра. — Ne, dokud jsme zde v bezpečí.
  
  
  "Není moc nás odešel, aby bojoval s ním, když on zaútočí, — poznamenal jsem. "Jsme čtyři, kromě vás a mě."
  
  
  — Ano, ale Karak již jednou pokusil zaútočit na tábor, když jsme byli vyhnáni kolem hoře athos a vydali se sem, aby pokračovat v boji. My, samozřejmě, ne střílel na porážku, ale náhodou zranil několik. Byla to pro něj velkou morální porážku".
  
  
  "Pak jsme měli více lidí," řekla Sofie. "A ještě dva nebo tři dobré šipka mohou odrazit útok".
  
  
  — Co mě více znepokojuje, je, — pokračoval Падра, — tak to je něco, co Karak bude držet nás v obležení a čekat, dokud jsme se, zemřeme hladem a žízní. Ego mladé rekruty již kolem plošiny.
  
  
  Její zeptal se. — "Jak dlouho jsme schopni zde vydržet?"
  
  
  Падра vzal hrst půdy a dovolil, hej pomalu prosakovat skrz prsty. On nikdy neodpověděl.
  
  
  — Nechť se pokusí, — выдохнула Sofie. "Nikdy jsme сдадимся".
  
  
  Падра zasmál nad její odpor. "Jsi dobře bojujete, jako žena".
  
  
  — Dost dobrý, aby zachránit svou kůži? — hrdě odpověděla. — Nebo jsi zapomněl, že jsem tě zachránil, když se Nick málem zabil tě?
  
  
  Obří kašlal, znovu se ke mně otočil a rychle změnil téma. "Mimochodem o шкурах, byla to opravdu není moje kůže?"
  
  
  Jeho, pohlédl na Софию. Ona přikývla a on řekl, že emu. "Na krku neměl kapsy. Já nevím, co to bylo za vlčí kožešiny, ale nebyl to vlk v Miláně.
  
  
  — Fuj, — odfrkl Падра. "Všichni jsme byli oklamáni pohádkami Karak . Ale kde tedy je pravá kožešina?
  
  
  — Pouze Karak to ví — пробормотала Sofie.
  
  
  A musím to zjistit.
  
  
  Oni se podívali na nah s překvapením. — Myslíš, že budeš vracet? — zeptal se Падра.
  
  
  "Ne," řekla Sofie s překvapivou vehemencí. "To bylo dost špatné pro první krát, a Karak ani nečekal nás. Nyní je připraven a nezná slitování".
  
  
  Ji, vstal a začal chodit po pokoji jako zvíře v kleci. "Nemyslím si, že očekává, že uděláme něco otevřeně teď. Budeme-li jednat teď, dokud to ještě myslí, že jsme обороняемся. .. '
  
  
  "Ach, ale tato skupina mužů dole", popřel zprávy v médiích zprávy se mi Падра, zavrtěl hlavou. 'Ještě . .. '
  
  
  — Vidíš, — взмолилась Sofie. — Nemusíte snažit, Nick. Prosím...'
  
  
  "Dříve nebo později budeme muset jít přes to, a myslím, že čím dříve, tím lépe".
  
  
  "Nick práv, Sofia". S vážným povzdech Падра zvedl se na nohy. "Náš tábor se proměnil v past. Musíme jít.
  
  
  'Dobře. Ale nemusíme se vracet do Аптос.
  
  
  'Jak? Myslíš, že jsme убежим, jak pohmožděný psi, a okamžitě dodávat vítězství Караку? Což jsi právě řekl, že jsme se nikdy сдадимся?
  
  
  V salonu повисла неловкая ticho. Naše dýchání se zdálo velmi hlasitý v úzkých mezích kamenných zdí. Падра ke mně přišel a významně zvedl svůj háček.
  
  
  "Já vím, svých krajanů. Bez stříbrné jazyka Karak, který by se mohl srazit ih matoucí, oni dbát na zdravý rozum. Bez této kůže uvidí ego nahý. Po několika hodinách se tito lidé устанут čekat, ih hněv bude ochlazovat každým dnem. Možná bychom mohli proklouznout později.
  
  
  Její zeptal se. - "Prostřednictvím kanalizace?"
  
  
  'Ano . .. a ne. Málo kdo ví, ale v římských městech byla ústřední topení. Velké požáry sklepů a programy, které jsou ve stěnách chybět horký vzduch.
  
  
  — Ale to je nemožné, Падра! — řekla Sofie. "Je to čistá sebevražda".
  
  
  "Ale to by mělo být provedeno," klidně řekl Падра. To pak zívl a dodal: "Probuďte mě ne když je pozdě. A dokud ji budu spát. Můžete pokračovat v diskusi s Kliková, pokud chcete. Падра porozumění s úsměvem vyšel z chýše.
  
  
  "Polož konec," řekla Sofie, majíce na paměti, deka, служившее dveřmi. Její uvolněné lano, удерживающую ego na místě, a ona spadla do díry.
  
  
  "Pojď a posaď se vedle mě".
  
  
  Když se znovu ocitl na матраце, přitiskla se ke mně a tiše se zeptal: "Nick, to se ti opravdu třeba vrátit se k této шкурой?"
  
  
  — Ano, a ty sám víš, že musím to udělat.
  
  
  "Jste tak již učinili více, než někdo může udělat. Ценымногие více. Na tvém místě by ji opustila Athos do toho, jak mě замучили nebo utrpěl porážku v bitvě, která se zabývá nebyla moje .
  
  
  — Totéž jí můžu říct i o tobě, Sofie. Полгар mrtvý.
  
  
  "Je to můj boj, Nick. Její dělala své . To už nic neřekl, jen si hladil její hedvábné černé vlasy.
  
  
  "Ve své dvacet-páté narozeniny její, se probudila s smutný pocit, že žila čtvrt století, nic dinar. Brzy poté se ji potkala Полгара Milána". Mluvila tiše, její oči byly задумчивы. "Teď, když je to pryč, Аптос — to je vše, co mi zbývá, je věřit".
  
  
  'Vy jste ještě mladá. Můžete si najít jiného muže.
  
  
  — Ano, — řekla, hladí mou tvář konečky prstů. — Ale pak je lepší nechceš spokojit s ničím menším. Prosím, pojďme допьем víno.
  
  
  Jsme sužuje láhev. Ee hole покрылись skvrnami od chlastu, a dýchání se stal o něco těžší. — Nechoďte, — zašeptala ona. "Řekni svým lidem, že kůže je zničen".
  
  
  — Ale já vím, že to není tak, Sofie, a to je dost, aby vše probíhalo jeho průběh. Je tu ještě jedna věc: slib, který dal obyvatelům Джзана.
  
  
  "Ano, vzpomínám si, jste řekl, že město ovládnou, a vy jste hotel jim pomoci".
  
  
  — Pomoc, — sarkasticky řekl jsem. "Velká pomoc — to Аптос".
  
  
  "Obdržíš pomoc", — slíbila to. — Jak jsi se někdy dostanete ji, pokud jedním kolem nás přežije. Slzy навернулись na její oči. — Prosím, nechoď pryč, — znovu řekla. "Nechci, aby jsi umírala".
  
  
  "Pokud někdo zemře, tak je to tento drzá svině s vousy".
  
  
  'Jsi blázen. Stejné šílené, jak a Полгар, — vykřikla. Pak vrhla se ke mně a s barbarská síla na něho naléhal své mokré rty k mým .
  
  
  To vede ty ostatní na svobodu stejně náhle, jako уцепилась, takže nás oba lapat po vzduchu a prahnout po větší. Sluneční paprsek pronikl mračny sluneční skrz štěrbinu ve sténání a ozářil její tvář, a spatřil jsem její úsměv, který se zabývá bylo současně a sad, a teplé a jemné. Její притянул ee k sobě a dychtivě políbil na vlhké otevřená ústa. Naše polibky zapálil nekontrolovaný oheň. "Ano, Ano", — простонала ona, když ji rozepnul a sundal s nah halenku. 'Ano . .. '
  
  
  Jedním pohybem dolů ho, rozepnula zip na jeho kalhotách a bych vytáhl ih ee svůdné stehna. Její cítil teplo jejího těla, když se stěhoval ke mně, ji vzal kalhoty na nohy. Nyní na ní byly jen kalhotky, a nějakým způsobem v této výjimečné ženě se podařilo najít hedvábné na dotek a velmi malé, pohled na její ženství ve světě, složený kolem krutých a bezohledných mužů. Její стянул kalhotky, a ee hýždě a stehna vymanila pro mé исследующих rukou. Pomalu držel její ruku na ee břichu a bokům, a pak se hluboce pronikl hej, mezi nohy. Ona naříká a třes na přání.
  
  
  Sofie mi pomohla shodit oblečení, nervózně tahání kalhoty a svetr, подставив moje tělo na chladný vzduch chaty. Jsme откинулись na postele a tiše se těší doteky přítele, kamaráda ve tmě.
  
  
  Vášnivě, naše rty splynuly dohromady, a celá něhu byl vyhozen přes palubu. Její ruce обвились kolem mě a притянули k sobě, když je to покусывала mé rty, hluboce втягивала můj jazyk do úst a dělala nehty hluboko do zad. Ji, cítil její hrubý chtíč, ee bradavky ztuhnout na mé hrudi, její tělo двигалось, když se neustále naříká.
  
  
  Slabé výkřiky zvířete radost вырывались kolem jeho krku, když se objímala mě. Její obličej byl zkreslený chtíčem, ústa lačně míchat, boky rytmicky otevřít a zakryt kolem mě. Jsme již pociťovali nic, kromě neuvěřitelné vzrušení teď. Její zvedli otřesy, a úžasná bolest potěšení donutila Софию vyhodit a zase pode mnou. "Ach, ach, оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооочичичичихауууу!" vykřikla. Její cítil jen rostoucí uvnitř mě obrovské napětí a tření našich těl ještě jeden o druhého.
  
  
  Ona pak plakala, plakala od téměř nesnesitelné intenzity potěšení, a to vše v našich tělech, zdálo se, že sloučené dohromady v posledním výbuchu.
  
  
  Když vše skončilo, jsme задремали šťastný spánkem bez snů, že naše těla jsou jemně propletené.
  
  
  
  Kapitola 6
  
  
  
  
  Odjeli jsme na dovolenou těsně před západem slunce. Její, cítil odpočatý pak oblouky, ale skalách na zamrzlé. Sofia trval na tom, aby ji opustil svou рваную koženou bundu a místo nah přebytečný oblékl si svetr. Její zastrčený oba svetry kalhoty a jeho МАБ na svůj pás. Sofia переоделась v čisté kalhoty a košili a разыскала pár bot. Ona zajištěna mi, že v nich tkaničky, které není порвутся. V paprscích zapadajícího slunce její tvář byla zlatým a neobyčejně krásné. Ee rty byly plné a červené.
  
  
  Падра vyšel na druhé chaty, houpací rameny a poškrábání mé hrudi hákem. U něj byl stejný понимающий pohled v očích, a když Sofia zjistila, že se blíží, to hustě zarudlá a spěchal zpátky do chaty, najít si zaměstnání .
  
  
  — Vše je hotovo? — stručně zeptala jsem se, zatímco ignoruje ego pohled.
  
  
  "Tak připraveni, jak je to možné. On se otočil, aby každoročně v lomu. "Je to divoká kočka, — jemně řekl—, ale i u volně žijících koček je skládací dolar".
  
  
  Její, přikývl na znamení souhlasu.
  
  
  Ve světle zapadajícího slunce, stíny byly dlouhé a stezek podél východního svahu vypadal páskou prachu. Daleko dole виднелись obrovské balvany, které pravděpodobně skrýval lidí Karak, a k těmto валунам se táhnul přes nevyzpytatelný úlomky břidlice. Břidlice byla stejně jako na suché зыбучий písek, a stahl past pro každého, kdo se snaží vylézt nebo jít na mu. Ale cesta by byla příliš dobře střežen, aby se pokusili udělat něco podobného.
  
  
  — Mohli bychom jít jinou cestou, — tmavě navrhl Падра.
  
  
  'Není dobré. Tam slunce, a lidé Karak mohou přepočítat nás na prstech, kdo se pokusí s to straně, pokud nemáme, použijeme stezce. Myslím, že bychom měli jít na cestě. Budeme ve stínu, a oni budou myslet, že se pokusíme пройдти.
  
  
  — Dobrý nápad, Carter, — poznamenal Падра.
  
  
  Tiše jsme заскользили z vrcholu náhorní plošiny dolů k уступу nad pás břidlice. Jsme opatrně se pohnul, drží pistole v pohotovosti, a začal сползать na сланцевому svahu.
  
  
  Teď jsme byli venku, a každý centimetr našeho klesá byl mučivý boj s dostat měkká dlaždicemi. To vyžadovalo od nás plnou koncentraci, a pokud lidé Karak nevšimne nás teď, u nás by se naše jednotné šanci. S každým krokem ji čekal, že mě zastřelili. Moje svaly напряглись v brutální судороге, když ji chytil za изрытую колеями zem a uvolnit směrem dolů na krátký site-specific, příliš strmé, aby se jít jinak. Čas jako by se zastavil, ale postupně před námi вырисовывались obrovské balvany.
  
  
  Konečně jsme dosáhli limitu břidlicového svahu. Její перекатился mezi prvními kameny, na které narazil, a Падра následoval. - Udělali jsme to - ухмыльнулся se mi. — Nyní pojďme прикончим těchto ублюдков. Zde jen rekrutů Karak a nikdo kolem mých bývalých bratří. Tentokrát ji nebudu střílet jen pro to, aby zranit".
  
  
  Její, přikývl na znamení souhlasu, a pak šel přes poušť, divoké krajiny, přes podrost a kolem balvanů. Téměř paříž jsme s Падрой крались, neustále sledovat stezku. Hodinové Karak nemohli být daleko, a tras řídit nás spolu ve vhodnou dobu.
  
  
  Najednou jsme se blížili k hluboké příkopu, kde kdysi, před staletími, vytáhl obrovský balvan s padáním se přehnala na dně údolí, takže tam hluboké po. Ji opatrně plazil k okraji by se Падрой, ползущим zezadu a pak, šeptá přes rameno, řekl: "Dva muži".
  
  
  Падра trochu přiblížil, aby mohl nahlédnout za okraj. Před námi ležel mírně se svažující svah asi dvacet metrů. Na žárovku, chráněný od násilného větru, stáli dva bandity, прислонив zbraně ke skalám. Jeden muž скручивал cigaretu a druhou vypil kolem láhve. — Líbilo se ti ji neřekl? — opovržlivě řekl Падра. "To nejsou bojovníci za svobodu. Jsou to zločinci. Nemají žádné politické pochopení. Jim se nic dělat zde, v Аптосе.
  
  
  Její rozpomněl na slova, cestování, fotografie, hudbu: "nejsme jen zloději". V příštím okamžiku se Падра нацелил pušky na láhev.
  
  
  — Ne, — прошипел jsem, tlačí ego ruku. "Pokud jste выстрелите, hluk přiláká všechny ostatní".
  
  
  — Máš pravdu, — povzdechl si to. — Odpusť, Carter.
  
  
  Jeho řekl emu zakrýt mě, a pak skočil do окоп, pošle na ně МАБ. - "Náš zvuk".
  
  
  Oni se nepodařilo včas dostat do svých zbraní, a, naštěstí, ani to zkusili. Oni se pomalu выпрямились, drží ruce nad hlavou, na tvářích bylo napsáno zmateně.
  
  
  — Падра, — vykřikl jí přes rameno. "Pojď sem a vezmi ih zbraně".
  
  
  On sklouzl přes okraj příkopu a šel do hodin, mimo linii mého automatu v případě odporu.
  
  
  Najednou je z důvodu slepé zóny se objevila skupina ozbrojených lidí. Chvíli stáli tam, ih tváře byly plné zmatku a úžasu, pak se otevřely oheň. Olovo švihl рикошетил kolem Падры a mě.
  
  
  Jí spěchal na stranu a zvedl zbraň-automat, reagovat na vražedný útok. Падра skočil na skalní římsu, klidně целясь v nich každou kulkou . Skupina útočníků rozprchl, takže dva zavražděná a tři zraněný. Její пристрелил jiného, když se dostal na konec žlabu. Ještě jeden člověk, mohutný vousatý bandita, málem налетел na mě, když padl s kulkou Падры prsa. Její, ustoupil stranou a vystřelil na člověka s крысиным osobou, která целился v Падру. On trhl dozadu, a pak spadl dopředu, klouzání po té, co zbylo z jeho obličeje.
  
  
  Střelba стихла, když lidé Karak přeskupili, a on byl schopný se připojit k Padre do toho, jak střelba znovu разгорелась.
  
  
  Její zeptal se. - "Jak se máš?"
  
  
  "No vhodnost horší, než ih dech", — řekl on, dobíjení маузер. Munice pro МАБ v baráku cestování, fotografie, hudbu nebylo a její použil poslední kazetu. Odina kolem kluků Karak метался od úkrytu k укрытию, ale půda расшаталась, a on uklouzl. To udělal můj poslední výstřel. Brýle dostala emu v spony a zmizela v rohu života. Tam jsem stál se svým prázdnou pistolí, nyní nic jiného, než jak drahý a náročný kovový obušek.
  
  
  "Падра, které bude nás".
  
  
  "Ano, a obávám se, že jsme dělali dost hluku, aby se přilákat všechny ih společnost".
  
  
  - Pak jděte do toho a udržovat odtud do pekla .
  
  
  Výstup po celé kariéry proměnil v кошмарную sérii obtížných výstupech a náhlé krátké setkání. Ji vzal Schmeisser MP 40 u jednoho kolem mrtvých. "Máte tady zatraceně podivná sbírka zbraní", — si všiml její Otec. "Moje ještě, pokud budeš bojovat proti utlačovatelům, jak partajní, místo toho, aby jim dodá tě, budeš spokojen všem, do čeho se дотянешься".
  
  
  "Takže je pravděpodobné, že u Karak není žádný backhaul, jako vysílaček".
  
  
  "Ne, no ne má."
  
  
  "No, jí myslím, že je to něco, co musíme být vděční".
  
  
  Jsme карабкались na трещинам a оврагам, na крошащимся pod mou tíhou starých skalách, na колючим, искривленным keřích, изводившим naši pokožku. Rány na prováděné výpočty a ruce пульсировали blbý spalující bolestí, a on se třásla ve studeném větru. Ještě jeden hřeben, ještě jeden bezva; utíkej, сражайся a znovu spustit. Падра udávala tempo. Obě jsme byly vyčerpané a задыхались, když konečně dorazili do pole a snížila rychlost do pomalého klusu. Ztratili jsme lidi Karak na mysli a v poslední době rozhlížet, спрыгнули do kanalizace.
  
  
  Přes půl hodiny jsme byli ve vile. Jsme проползли podél zadní stěny na druhou nit budov a выглянули kvůli контрфорса. Zničené dvoře neklidně chodil hodin s brokovnicí na rameni. Падра kývl hlavou směrem zničené brány několik metrů za sebou stráž. — Půjdeme do sklepa, zašeptal. — Tam můžeme vylézt na potrubí. Dal маузер za minutu a nabídl mi nechat шмайссер. "Neexistuje pro to žádný prostor," řekl mi.
  
  
  "U nás bude tvůj zbraň, pouze pokud nás chytí". To фаталистически povzdechl si.
  
  
  Ji, otočil se a podíval se na hodiny a přemýšlel, kdo byl více podvádět, Karak, Падра nebo ji. Hodinová zdálo se, že šel celou věčnost. Čas od času to neusedl, aby třít své boty a že mumlat pro sebe. Konečně zmizel za rohem. Její hluboce povzdechl si a běžel za Падрой.
  
  
  Hodinová ještě nebylo vidět, když jsme dosáhli oblouku a нырнули v plesnivý, cítit plesnivý sklep. V centru se nacházel форнакс, oblouky starověkého krbu, nad kterým mezi stěnami разветвлялись úzké trubky o rozloze asi poloviny.
  
  
  — To bude cesta pro nás, " řekl jsem. — Jsi si jistý, že by to vedlo nás k Караку?
  
  
  'Ano. Vedou v každé místnosti vily.
  
  
  — Pak jděte do toho a pokusme se proniknout do ložnice. Můžeme nastavení, když to přijde jedno. Mimochodem, co se stane, pokud budeme застрянем?
  
  
  — Bylo by velmi nešťastné, — stroze odpověděl Падра. "Nemůžeme se otočit a zahnat krysy".
  
  
  Její podíval se na otvory s ještě větším odporem. Падра ukázal na komín, na kterou hotel aplikovat sami, a její прижался, aby odrazit se nohou od okraje a vklouzne dovnitř. Tam jsem se obrátil na život. Padre bylo ještě těžší, ale on se vyšplhal za mnou, až se jí udělalo palec za дюймом, se spoléhat na předloktí a prsty na nohou.
  
  
  Tyto staré potrubí, musí být provozován v minulosti asi tak, jako dnes. Kromě mřížek na podlaze, u římanů byly výstupy v dolní části stěny. Lízání, ke stropu byly více úzké otvory. Bylo to velmi efektivní systém.
  
  
  Ve tmě jsme se plazil, čas od času se zastavil, aby se k odpočinku. Bylo to špinavý, vyčerpávající záležitost. Její celou dobu jsem si myslel, že můžeme snadno uvíznout v úzkém místě, a krysy budou okusují mi nohy.
  
  
  "Teď jsme v hlavním sále," podotkl Падра v jednom z období. "Ještě jednu místnost nebo dvě, tři, myslím."
  
  
  — Doufám, že máš pravdu, Падра.
  
  
  On nic neřekl, jen odfrkl. Budeme i nadále procházet přes trubku, dokud není dosaženo обрушившейся sekce. Pomalu ji расчищал průchod kolem Padre kusy kamene a nečistot. Pak jsme se rozšířily dál.
  
  
  Zvuky začaly prosakovat odněkud shora. Nebyl jsem si jistý, že oni říkají, ale byl jsem si naprosto jistý, že poznal hlas Karak. Její помедлил, gesto nařídil Otec chovat pobyt a pokračoval na cestě, uklouznutí velmi tiše, aby nás nikdo slyšel.
  
  
  Její zadržuje dech, když se dostal až do odchodu, kde hluk je velmi hlasitý. Ta stejná moc, která se zabývá zničil komín za námi, rozšířila ji zde. Postupně se mi podařilo najít dostatek místa, aby se pohybovat v podřepu. Падра byl vedle mě, сгорбившись a spoléhat se na boky. Bylo to podobné jako na трубочиста. Ji, naklonil dopředu, milimetr za миллиметром, a rozhlédl po místnosti, moje oči zvykli na тусклому světlo pochodní.
  
  
  Asi tucet mužů seděl za vratký stůl. Čtyři kolem nich vypadali jako veteráni staré gardy, které zbyly z dob průvodce "Milan". Ostatní byli mocnými mladými gangstery Karak. Karak расхаживал sem a tam ve zklamání nebo нетерпении, a může, a v tom, a v jiném, když on udeřil pravou pěstí na levé ruce. Падра tiše zavrčel jako zvíře, почуявшее nepřítele, a přemístil svůj nice v rostoucím раздражении.
  
  
  S těmito slovy se uvolnit kus kamene. Zvuk se zdál být ohlušující. Jí byl si jistý, že oni slyšeli by to v místnosti. Ale ne, rozhovor pokračoval bez přerušení.
  
  
  Ji, slyšel, jak Karak řekl: "K čertu vdova Milána a tento idiot s hákem. Musíme se podívat skutečnostem do tváře. Jsme слабеем, armáda se stává silnější. Dny naší slávy za sebou. Jsme pro ně nic víc než trnem v prováděné výpočty.
  
  
  "Hřbety může být stále silný," — vyvrátil zprávy v médiích zprávy emu odina kolem muže o něco starší .
  
  
  "Ba. Na jak dlouho? Naše zbraně jsou zastaralé a zastaralé. Západ ztratil zájem a odešel od nás. Nikoho to nezajímá.
  
  
  — Ale tento muž, Carter řekl... .. '
  
  
  — Řekl, řekl, — vykřikl Karak. "Je to jen jeden člověk".
  
  
  — Ty jsi čekal víc, Evan? — klidně se zeptal se stařec. "Jen u jednoho člověka měl šanci se dostat do Аптоса, a Cartera to se podařilo".
  
  
  — Nic jsem nečekal, — horlivě protestoval Karak. "Jen chlad, hlad a ostudné smrt, pokud budeme pokračovat ve stejném duchu".
  
  
  "Jiné cesty není".
  
  
  "Tam."
  
  
  Vousatý vůdce s nezámrzou skvrnami tvář lidé nejsou hrubé podíval se na starého muže: "Poslouchejte, vy všichni. Náš kontakt v Метковиче dělal několik dotazů na úřady. On říká, že pokud budeme nyní chovat pobyt, pak můžeme získat nějaké ústupky.
  
  
  — Lže, — прошипел Падра.
  
  
  Jí přitiskl prst na rty, aby si ego hubu, ale v mém mozku byly spřádání protichůdné myšlenky. Byl tam kontakt Karak v Метковиче to samé co já? Pokud ano, pak zda on byl tím, kdo to jugoslávskou armádu, a oni málem zabil mě? A kromě toho, pokud vláda byla tak smířlivý, proč se zachytil Джзан?
  
  
  "Hlas proč, — pokračoval Карац, klepání костяшками prstů do stolu, — pozval ji lidi kolem Bělehradu navštívit nás zde".
  
  
  'Tady?' прорычал Падра, depresivní. To vypadalo tak, jako by se chystal explodovat od vzteku. — Přivedl sem nepřátel? Milan obrátil by se v hrobě, kdyby to slyšel".
  
  
  — Sh-sh-sh, — прошипел jí emu.
  
  
  — Ale co když jsme se shodli na tom? — tiše se zeptal se stařec.
  
  
  "Pak připoj se k těm маньякам v каменоломне", — štěkal na Karak. "Máme šanci na bezpečnost a klid, a pokud nechcete vidět to pro sebe, myslete na budoucnost svých rod a děti. Docházíme k závěru, lepší řešení, a to se všemi těmito roky krveprolití.
  
  
  Její uslyšel vrčení vedle mě a шарканье noha. Než jí stačil cokoliv udělat, rozzuřil Падра skočil přes díru do místnosti, ревя od vzteku a rozhořčení. Všechny tváře se otočily na stranu ego, šokovaného příchodem tohoto почерневшего od sazí divoch.
  
  
  Její выругался v angličtině a сербско-chorvatském, ale spěchal připojit se k белокурому дикарю přemýšlela, umřu už je to teď. Je lepší umřít stojím, než v tomto špinavém воздуховоде. — Krejčí vezmi, Hash, — zařval jsem na něj. "Podívej se, co jsi udělal."
  
  
  "Člověk může vydržet jen určitý počet, a ne více," — štěkal na to. On vystoupil vpřed a огрызнулся na staré lidi. — Ty jsi, Ветов, můj rodný muž! Jste již zapomněli, jak jsme bok po boku s Полгаром bojovali za čest Chorvatsku? A ty jsi, a já jsem skončil, budeš se plazit před srby, líbat jim boty? Vykřikl, jeho oči сверкнули hněvem. — Dobrý prodej, Evan? Prodali jste nás, že jste udělali to.
  
  
  Hlas Караца absurdní, jak křemen. — "Ty jsi blázen, Hash. Naše sny přišel proudu, a my musíme přijmout realitu. Proč ti krev na tvých rukou? Revoluce není nikdy úspěšná."
  
  
  Падра zamával hákem. "Pokud tu a tam krev, tak je to krev srbů v честном boji. Stejně jako krev na tvých rukou? Krev chorvatů?
  
  
  Lidé Karak dostáváme lízání, něco mumlal.
  
  
  — Nebo on vám neřekl? křičel Падра. — Není to jsem ti říkal, že obklíčil a nařídil zabít nás?
  
  
  — Lži, lži, — прокричал hlas. "Jsi zrádce".
  
  
  Падра vydala pěst, jako dělová koule. Ozvalo praskání, a muž влетел na člověka za ním. Lidé Karak na chvíli отшатнулись, a pak se znovu dostáváme k nám.
  
  
  Падра парировал nožem svým hákem a udeřil útočníka kolenem do rozkroku. Její udeřil ji dlaní po tváři a slyšet křupání kostí. Když se ji chystal zaútočit na jiného člověka, jeho pocit, jak na brýle, poklepal mi na nohu. Приклады nakrájíme mi v hrudníku, náhlé, ослепляющая bolest, zdálo se, přerušil mi hlavu. Její, zavrávoral, vzal sám v ruce a snažil se схватиться za jedno z pušky přede mnou. Dav надвинулась a lisované nás zády k sténání. Její zkusil пригнуться, ale pozdě na zlomek vteřiny.
  
  
  
  Kapitola 7
  
  
  
  
  Kolem tmy ozval hlas. "On přijde k rozumu".
  
  
  — Výborně, — отзвался jiný hlas. — Jsi připraven, Garth? Mám velmi málo času na to.
  
  
  První hlas stručně odpověděl: "stejně připravena, jako je on". Pomalu tmavé tucci rozplynul, ale zpočátku v tom žádný smysl. Její plaval v moři bolí. Pomalu ji si uvědomil, že jsem zcela nahý, sedí na železné židli. Když se ji pokusil se pohnout, pak zjistil, že mé zápěstí a kotníky upřesnili ostrými kovovými кандалами.
  
  
  Pár metrů ode mě stál malý masitý muž. Ego je obrovský života нависал nad pás, a byl prominentní skrz díru v košili. Byl úplně plešatý, a ego бесформенном tváře se disky monumentální pohoda profesionální kata, jen kyvadlové svou práci. Byl slyšet šustění pohyby. Evan vstal ze židle a sell na bobek vedle mé ruky.
  
  
  — Dobrý večer, Carter, — vesele řekl. "Ty a Падра silně mě šokoval, když vcházeli skrze tyto zdi".
  
  
  Ji nic neřekl. Už jsem měl problémy s tím, aby mé hrdlo pracovat. To se zdálo высохшим a сдавленным, jako kdyby někdo šlápl na něj při práci barvy.
  
  
  "Ale myslím, že mohu, je, že získat zpět", — cynický humor se usmál Karak. "Vítejte v mé relaxační místnost".
  
  
  Její rozhlédl a začal si uvědomovat, kde jsem. Její nacházel v malé čtvercové digitální fotoaparát s hrubě отесанными stěnami. Vzduch byl naplněn зловонием krve a exkrementů. V мерцающем světle jediná pražírna ji, viděl, že na digitální fotoaparáty na druhé straně dva den s hradem a úzkými štěrbinami pomáhá na úrovni očí. Stěny byly zavěšeny staré nářadí pro mučení: svorky pro nohu a nohou, кругловязаное plátno (pletené oděvy, štítky, hřbetní proužek, závěsné členit a náramky z houpačky, mnoho запятнанных, rezavý kleště a čepy. Jeho, cítil, jak žluč подступила do krku, a na голому tělo běžel mráz.
  
  
  Karak ke mně otočil a vytáhl mou hlavu za vlasy, surově otočil ji, jistě, vzpomínám si na ten okamžik, kdy ji strhl ego za vlasy. — Chci vědět všechno o vlka Milána, — důrazně zašeptal. "Chci vědět, co je v této tak důležité.
  
  
  Její vydal emu několik ругательств, od nichž ego tvář побледнело, a on pustil moje vlasy, jako by ego ужалили. "Já bych hotelu, aby Падра byl zde otevřeně nyní vidět, kdo je kolem vás jako první bude prosit o milost. Ale teď budete prostě muset prosit dvakrát víc, aby to správně. Garth!
  
  
  On je impulzivní zamával jinému muži, a Garth se přiblížil k židli. Ji nemohl vidět, co dělal, ale u mě objevily znepokojující myšlenka, že jsem jen seděl ve starém křesle. Ji, slyšel, jak se rozčilovat na všechny čtyři. Po chvíli ji cítil štiplavý zápach, horký kov a kouře.
  
  
  — Chceš mi říct, Carter. Dříve nebo později ty mi řekneš.
  
  
  Pach byl stále silnější, a nyní ji všiml si, že křeslo se stala nepříjemně horkou. Podle toho, jak se staré kovové židle byl stále více horké, sevřel její pouta . Moje kůže spálil. Její zatnuli zuby a mlčel.
  
  
  — Myslíš, že já jsem zvyklý zlomit tě, Carter?'
  
  
  Jazyky ohně se rozšířily až na sedáku židle, až Garth zápasila s malým kožešiny z ovčí kůže. Oheň разрастался, olízl mi ruku a обжигал kůži. Шипованное železo se stal třešňově červené, a vstoupil nový pach, ještě jeden pach, pach горелой těle. Mě зажаривали zaživa.
  
  
  — Carter, v čem je tajemství prokleté vlka? Jí vím, že to existuje, a já nemám čas na to, aby se požádat tě k dobrému, dokud armáda srbů již v cestě. Říct.'
  
  
  Ji slyšel, jak sam vyhrknout to. 'Koza . ... koza.
  
  
  'Jaký druh? Jaký je kozoroh?
  
  
  "Vaše rodinná kozí, Karak".
  
  
  "Co s tím?"
  
  
  Její bojoval v hořícím křesle, mé plíce сжимались od kouře a bolí. Nicméně, se mi podařilo vdechnout dostatek odběr vzorků vzduchu. "Vaše rodinná koza... Škoda, že vaše matka nikdy neslyšela o antikoncepčních prostředcích". Karak hit mě svou velkou pěstí do obličeje a rozbil ret. "Dovnitř za дюймом ji pošlu tě do pekla", — vyštěkl on na mě. — Garth, dost. Привяжи ego na městech, rozbité houpačky.
  
  
  Garth začal nalévat vodou oheň pod mřížkou, rozvázal mě a hrubě vytáhl na chladném kamenné podlaze. Moje nervy explodoval, a bolest byla téměř nesnesitelná, když hrubý kámen терся o mé обожженую kůži. V příštím okamžiku Garth zapnul těžké železné okovy výkyvy na mých zápěstí. Houpačky — to je téměř prehistorické předchůdce дыбы, mučení, která se zabývá vyvolává oběť do vzduchu, a pak najednou odhodí ji na zem. Je to brutální metoda tahání rukama, kroucení svalu, ruptura klouby a zlomeniny kostí.
  
  
  Garth zvedl mě za zápěstí, až to není powys tak, že moje prsty na nohou, sotva se dotkl země. Pak přistoupil k o sténání houpačkami a vzal v ruku válcované bič. On otřásla ego za sebou a obrátil se k Караку, čeká na objednávky.
  
  
  Oči Karak byly лихорадочными a netrpělivý, když se ke mně otočil. "Je to římské zařízení, Carter. To dělá ego je velmi vhodný pro mučení, ne?
  
  
  Pak se stáhl zpět a přikývl. Bič letěl a šlehačka na mé tělo. Bolest byla téměř nesnesitelná, když surová kůže se otočil kolem nahých stehen a života. Její сжался do oblouku, v jeho poloze visí-poloze.
  
  
  "Hlas jako římané slavili svátek Луперкалии", — zasmál Karak. "Každý rok patnáctého února muži tančili na ulicích, bušil jejich rod biče, návrhy na ивовых větví. A teď pověz mi o tom vlka Milána, Carter. Řekni mi, dokud můžeš.
  
  
  Opět bič udeřil mě, takže алую pruhu na holém těle. Jeho iso všech sil bojoval s řetězy, udrží mě, snaží se vyhnout шлепающего cukru. Ale Garth byl mistr svého případu a nic neztratila.
  
  
  "Vlk Milan, Carter. Co s tím vlkem?
  
  
  Hlas Karak stahl pro mě nepochopitelné, když Garth znovu a znovu ударял mě. Křik se ozývá nadále se na digitální fotoaparát, a když ztuhl, její pochopil, že je to onen ode mne samého.
  
  
  "Vlk. ..'
  
  
  Ji musel odpočinout. Ji měl přimět Гарта zastavit, jinak ji nikdy nenajdu odchodu z tohoto mučení. S стоном sklopila hlavu dopředu a předstíral, že omdlel. Moje tělo обмякло a nehybně повисло v železných poutech. Garth hit mě ještě několikrát, ale podařilo se mi potlačit řítí kolem krku výkřiky. Po chvíli ji slyšel, jak bič spadl na podlahu.
  
  
  Karak byl zatraceně naštvaný. — Ty jsi zašel příliš daleko, idiot, — vykřikl Гарту. "Zvedni ego".
  
  
  — Budete muset počkat.
  
  
  'Nemůžu se dočkat.'
  
  
  "Budeš muset."
  
  
  — Krejčí vezmi, Garth, mám věci zapotřebí více než, než se dívat, jak to visí zde. Zavolej mi, když se opět bude moci mluvit.
  
  
  Ji, slyšel, jak Karak vyšel přes sklepení. Dveře se zabouchly se za ním s matně стуком.
  
  
  Minuty se táhnul přes, jak století. Pot струился na mé tělo, впиваясь na oteklé rány, ale on se nepohnul. Garth netrpělivě chodil sem vpřed. Ji, slyšel, jak to чиркнул zápas, zapálit cigaretu. Zápach síry a špatného tabáku lechtal chřípí. Ale čas se vlekl a najednou Garth zamumlal: "Чурбан!"
  
  
  Dveře se otevřely a znovu zabouchly. A Garth odešel. Její díval se na prázdný pokoj, a přemýšlel, kolik času budu mít, než se to vrátí. Po několika minutu ji slyšel tiché skřípění a rozhodl se, že můj zbytek je již u konce. Ale pak se její, uvědomil jsem si, že zvuky přicházející z zády, protože z kamer. Bylo to podobné tomu, jako myš běhá po zdi.
  
  
  — Carter, — uslyšel její šepot. "Carter".
  
  
  Pomalu se otočil ve svých obvodech tvář na den na druhém konci. Dva призрачных osob s изможденными očima, jemnými ve мерцающем světle. Ji okamžitě poznal ih. Byli to lidé, cestování, fotografie, hudbu, dva ze tří, kteří zemřeli na první setkání s Караком.
  
  
  'Chcete nás slyšet?'
  
  
  'Ano.' Její zeptal se. — Падра s vámi?
  
  
  — Ne, — odpověděl jeden kolem mužů.
  
  
  — Copak on byl s tebou? — zeptal se jiný muž. Může být, on utekl.
  
  
  — Nebo zemřel — s hořkostí dodal první.
  
  
  — Myslel jsem, že jste všichni mrtví, " řekl jsem.
  
  
  "Oni ctí nás pro další smrti: na hry ".
  
  
  — Hry ?
  
  
  "Na scéně. Proti voleným Караком vrahů. Menton je už pryč, a my následující.
  
  
  "Karak se zbláznil". - Nemohl jsem uvěřit vlastním uším.
  
  
  'Ano, ale . .. ' Muž zaváhal, pak řekl netrpělivě: 'Ji slyším Гарта. Sbohem, Carter.
  
  
  Obličeje zmizely a já jsem opět zůstal sám.
  
  
  Část mé síly se vrátila, bouře hnaná hrůzou z toho, že jen co mi řekl. Упершись kope do zdi, jeho подтянулся, aby схватиться za lámat nad кандалами na rukou . Moje prsty byly kluzké, ale já jsem se držel. Tím, že se zhluboka nadechla, její začal lézt nahoru, ruka za ruku tak rychle, jak jen mohl . Svaly v mých rukou a ramen напряглись do extrému, ale já jsem pokračoval ve stoupání.
  
  
  Jakmile ji dostal do těžké příčky, ji slyšel zvuk blížící se kroky. V zoufalství ji, přehodil nohu přes paprsek a вскарабкался na nah. Její zuřivě trhal pouta, já vím, že musí uniknout před tím, než Garth dostanou do mě a začne bičovat zpět svým bičem. U кандалов byly jednoduché zámky-spony, které se používají pro otočné zámky v jejich programu časy, asi v těch prvních dnech hoře athos. Dveře vrzání se otevřely, a stín Гарта zdálo, že na kamenné podlaze. Zároveň ji našel bod tlaku a uvolnil pouta. Pak Garth mě viděl. Jak tlustou to nám byl, to среагировал rychlostí panthers.
  
  
  Popadl bič a přivedl ego za sebou, jeho tvář исказилось náhlý vztek.
  
  
  Její popadl železnou řetězce tak rychle, jak jen mohl, a vrhl se na něj. Venkovní наручник udeřil jeho ego boční pohled na góly, раздробив high-k krvavá kaše. Padající, on dopadl na židli s mřížkou a zhroutila se na zem. Neváhejte ji skočil na něj shora a přistál všem svým hmotností emu na prsa. S булькающим стоном se zdálo, že byl unešený; krev a hlen se nahrnuli na ego open rta. Musí být její zlomil alespoň polovinu ego žeber, a teď раздробленная kost pronikla do ego lehké.
  
  
  Ji, věděl, že vnější dveře nejsou zamčené, ale také se potýkal s druhým zámkem v den začátku druhý hotel a osvobodit další vězně. Její rychle hledal tělo Гарта v požádal o klíče, ale ani u něj, kde nám-buď na digitální fotoaparáty jeho ih nenašel. .. V zoufalství ji zavolal dva muže, aby mi řekli, kde byly.
  
  
  "Klíče má jen u Karak", odpověděl jeden kolem mužů.
  
  
  — Nebojte se o nás. Убегай, dokud můžeš, " řekl jiný.
  
  
  - A pokud můžeš, pošli pomoc.
  
  
  Její nenáviděl nechat muže ve vězení, ale oni měli pravdu. Byl to jediný revmatismu. — Udělám to — slíbil jsem.
  
  
  Její, vyběhl po mučírny Karak v dlouhé temné chodbě. Když ji zastavil, aby zvážila, jakým směrem se mám vydat, ji slyšel křik kolem jednoho muže. "Поверни hned, to je jediná cesta ven!"
  
  
  Bez dalších otázek její рванул vpravo. Ji, věděl, že mě zabijí, nahý a neozbrojené, jako jediný v okolí stráže Karak uvidí mě. Chodby byly nekonečné, části skončily тупиками nebo обваливались, nutí mě vrátit se zpět a začít znovu. Její uvězněna v spoře osvětlené tichou sítě. Ale zdálo se, že to vede nahoru.
  
  
  Její, pohnul se kupředu, do tmy a zjistil, že je pak počáteční příliv adrenalinu moje síly ochabují. Ostré kamenné zdi терлись o mé разорванную pokožku a chodidla bosých nohou, zanechali krvavé stopy. Jediné, co se mi tah, — to je moje silná nenávist k Караку a mé přání, aby ego zaplatit.
  
  
  Později to, co se zdálo jako věčnost, tunel již nebyl tak tmavý, jako dříve. Daleko před ní, rozeznal šedá svatým na konci tunelu a třes z vyčerpání, běžel tam. Něco mě mrzelo: полубессознательное varování pokusila se mě zastavit. Ale setřásl její ego, a nechodili do brány.
  
  
  Pak ji znovu vloupal do světa. Její klesl na kolena, moje nohy byly příliš slabé na to, postavit se otevřeně, a já jsem cítil, že země pod sebou. To bylo napuštěné krví суглинистая půda: суглинистая půda římského amfiteátru.
  
  
  
  Kapitola 8
  
  
  
  
  Оцепенев od chladu, upečený krve a nečistot, její a zvedl se na nohy. Byla to aréna amfiteátru, na kterou Падра pokynul mi, abych v noci, a on uvízl v oválné kroužek. Navždy se mnou, v řadách lavic, seděli desítky lidí, Karak s pochodní, osvětlující осыпающиеся ruiny. A na vrcholu amfiteátru byla umístěna pobočka ассасинов s kulomety a pušky. Přibližně uprostřed dlouhé zakřivené stěny bylo pouzdra каменнных laviček v krabicích, a na jedné kolem nich byl Karak. Vedle něj bylo pár kamarádů s pochodněmi a nad uniformy bylo накинуто stará deka, aby se ochránili od studeného větru. Ego oči byly přilepené ke mně, a ústa скривился v ďábelský úsměv. Od toho místa, kde ji držel, vypadalo to, jako nevýznamný "nero" v поношенной тоге.
  
  
  Otevřeně přede mnou na zemi ležel bezhlavé tělo muže. Ji, věděl, že to byl Menton, třetí zápas skupiny cestování, fotografie, hudbu. U něj byly vázány oči, jak u zavražděného. Nejprve jsem nepochopil proč, pak si vzpomněl, že určitá skupina gladiátorů, андабатов, дралась naslepo s повязками na očích.
  
  
  Ji nemohl divit, kolik mužů a žen, stála tam, kde teď byl, kolik kolem nich bylo ďábelsky nudné nejmenší potěšení krvežíznivých tyrani jako Karak.
  
  
  Její uslyšel hlas Karak. - "Carter!" On se smál jako blázen. — Tě čekali jako další atrakce. Ale je dobře, že to může pokračovat,".
  
  
  "Garth"zemřel".
  
  
  — Já jsem to očekával, v opačném případě byste nemohli uniknout. Uvidíme, jak dlouho jsi продержишься, předtím, než přidáte se k němu.
  
  
  — Ti, kteří se hlasování o-hlasování o zemřou, vítám vás, — sarkasticky řekl jsem, zvedl ruku.
  
  
  Na druhou stranu arény, kolem brány vynořil velký tmavý bojovník. Měl na sobě úzké kalhoty a boty, jeho nahá hruď блестела ve světle pochodní. To ness утяжеленную rybářskou síť a trojzubec, zbraně dávných ретиариев.
  
  
  Když přišel ke mně, její, přikrčil, prsty se noha dotkla země. Gladiator kroužil kolem mě, drží mě nepravdivé útoky trident.
  
  
  — Pojď, — odsekl jsem. 'Co tě zastaví? Strach nahý muž?
  
  
  On se zasmál a jen začal kroutit sítě, jako je laso, neustále расширяющимися, ploché kruhy nad hlavou, že je připraven nechat jít a hodit na mě. Ji, věděl, že to je lepší se podívat na síť a sledovat výrazem ego očí a ego osoby.
  
  
  Hlasovat je ono! Zlomek sekundy před obsazením. Její пригнулся a klesla zpět od něj. Jedna z těžkých kettlebells okamžiku mi na nohu, ale ok промахнулась a klesla na podlahu arény.
  
  
  Její vyskočil a vrhl se na něj předtím, než znovu mohl chytit svou síť. To отшатнулся, a na chvíli se mi zdálo, že dostanu jeho. Ale to парировал mě ego трезубцем, a musel jsem пригнуться, takže to není нанизал mě na svůj trojzubec. To je hnací silou mě do kouta.
  
  
  Její stál, lapal po dechu, to si nejsem jistý, že jsem mohl jednat dostatečně rychle, příště. A i kdyby se mi to podařilo, musel jsem уворачиваться od další útok, a další. Její potlačil touhu sednout si odpočinout a nechat mu bylo zabít mě.
  
  
  V mé práci na OH její bojoval s ponorkami a vodíkovými bombami, x paprsky a изменяющими vědomí drogami, všechny vynálezy, které jen můžete představit, ale bylo to jiné, děsivé ostatním. Byla to válka, сведенная k její примитивному podoby, postrádá její moderní propracovanosti. To se divou zvěř bojovat ještě s přítelem, a je to nějakým způsobem dělalo to ještě hroznější.
  
  
  Ale cítil jsem, jak zvíře roste uvnitř mě, a оскалился na této gladiator dvacátého století, jakmile se shromáždili pro další pokusy. Její напряг sluch, aby slyšel vražedný zvuk кружащейся sítě. Jeho čekal, сгорбившись, moje svaly напряглись.
  
  
  Je to prostě hodil ego znovu.
  
  
  Ji, skočil do vody, jako dříve, ale tentokrát se jí, otočil se a popadl закрученную síť dříve, než se mu podařilo ji pustit. Gladiator vrhl se na mě, drží trojzubec. Její naklonil крутящуюся síť, doufat, že to собьет ego z rovnováhy.
  
  
  On zakopl a zamotaný v síti, která se zabývá vztahuje ego.
  
  
  Její okamžitě se ocitl na vrcholu, rozhodl se projevit k němu tolik lásky, kolik měl ke mně, když šel do útoku. Její повалил ego na zem a vytrhl trojzubec, kolem ego ruce. Vykřikl od hrůzy, když ji otočil, aby ztroskotání trojzubec emu v hrudi. Bylo po všem za sekundu. Jednou to překvapilo, zbledl na smrt, a pak bez života spadl na zem.
  
  
  Její stál skláněla nad tělem, se spoléhat na древко trident. Její uslyšel vrčení lidí Karak. Její, obrátil se k скамейкам a viděl Karak na trůn. Ego tvář byla bledá vzteky. Přes okamžitý její вывал trojzubec a blížil se k Караку.
  
  
  On okamžitě pochopil, co jsem zamýšlel. — Nemusíte snažit, Carter, — vykřikl. "Nemůžeš hodit tento trojzubec tak daleko, a, kromě toho, moji lidé tě zabiju".
  
  
  "Koho zajímá, jak zemřu, Karak? Její mohl by tě vzít s sebou.
  
  
  "Vždycky jsem si myslel, že vy, američané, milovníci sportu".
  
  
  "Sport?" Její držení ruky na krvavé scény. "Myslíte, že je to sportovní? Jaký je smysl v tom, Karak?
  
  
  To злорадно zasmál. "Mě to baví".
  
  
  — Ty jsi opravdu nemocný, " řekl jsem znechuceně. "Jsi blázen ".
  
  
  — Není mi říct, kdo jsem. Tobě nikdy nemusela žít zde, v této žádném zatraceně адской díře.
  
  
  "Začínám chápat. Jsi opravdu nenávidí Аптос.
  
  
  "Pohrdám Аптос". Karak повелительным gesto hustší zabalil deku, ego oči byly jako žula. "Každý okamžik, strávený zde, byl pro mě mukami. Ale to brzy skončí.
  
  
  — To znamená, Падра přece jen měl pravdu. Prodali jste sami sebe srbů.
  
  
  'Prodal . . Zvedl ramena. — Ale nedal. Dohoda s Bělehradem, dal mi peníze a moc, které mi причитались. Ale to také znamená, že lidé nikdy nebudou zmrazit, trpí hladem nebo teroru".
  
  
  Od kdy je fretka vláda drží své slovo? Tě podvádět, Karak.
  
  
  'Ne. Nebudu tě poslouchat. Moji lidé budou šťastní.
  
  
  — Oni přišli sem pro to, aby byl šťastný, Karak. Sem přišli, aby se stal zdarma.
  
  
  'Zdarma?'- Karak opravdu plakal smíchy. "Аптос celý můj život byl леденящей duši vězením. Jen smrt přináší sem svobodu. On plácl rukama, signalizující jiném гладиаторе. "Hlas proč ji tak miluji hry. Její poslední liberator svého lidu. Nyní сражайся a budeš svobodný, Carter.
  
  
  I když kolem rta nebylo pěny, u Karak, zdá se, že něco není v pořádku s hlavou. Samozřejmě, že podlehl nástrahám své existence, a trpěl paranoiou a posedlosti velikosti, psychicky strays mezi sní o bývalé slávě Аптоса a vize jeho osobní budoucí vznešenosti. Nemohl jsem vinit ego, o touze světa, ale rozumný člověk by si uvědomil, že tato cesta je tak bezvýznamný, a саморазрушителен. Karak byl zjevně není na uvažování; je To zbytečně plýtvá síly, snaží se s ním mluvit.
  
  
  Její, obrátil se k němu zády a šel zpět směrem ke středu arény. Tam jsem se obrátil k bráně, odkud se měl objevit můj další soupeř.
  
  
  Nový gladiator byl vyšší a těžší než předchozí.
  
  
  Ego prsa byla pokryta jizvami, jeho ruce byly zahalená do цести, obručí kolem kůže a kovu, jako měděné кастеты, a on se držel krátký meč a celý фракийский štít. On neztratil čas nadarmo a šel otevřeně na mě, dělení vzduch svým smrtící meč. Její otočil zpět, a on, ругаясь a lapal po dechu, následoval mě. Její zastavil, otočil a кольнул do něj трезубцем. On nenašel svým ostrým, jako břitva meč a vrhli ego otevřeně v древко, znovu mě opouští безоружным.
  
  
  On spěchal dopředu, aby se proniknout do smrti mě a já se svalil na zem. Její rychle klesla na stranu. Ego meč klesla, sotva aniž by bít mě, a poté, co proniknou do zem.
  
  
  Když gladiator vytáhl meč pro další pokusy, ji udeřil jeho ego nohou. On se otočil, a moje pata промахнулась pár centimetrů od jeho rozkroku a udeřil na vnitřní straně ego stehna. Зарычав od bolí, on couvl. Ji nemohl způsobit velké škody, ale na chvíli emu nezabránil. Ego tvář byla багровым od hněvu kvůli veřejné ponížení ze strany neozbrojeného muže. Její spěchal dál od něj, v hlav mám гудело, a byl zcela prázdný, a jeho zoufale chtěl nějakou myšlenku. Marně. Najednou gladiator znovu šel ke mně, mával mečem a рубя kolem sebe mečem.
  
  
  V tuto chvíli ji se sehnul, nabral oběma rukama štěrku a země a zuřivě vrhl ih emu v tvář. Jak jsem očekával, on zvedl štít, aby chránil oči, a nečistoty způsobil emu není na škodu. Ale ego pozornost byla získávána na chvíli. Vysoce подпрыгнув, udeřil její ego na предплечью босой levou nohou, pak pravou nohu na koleno. Meč letěl na ego prokřehlé prsty a letěl na scéně, mimo dosah ego.
  
  
  Ve vzteku uhodil mě цестом ; ránu vyrazil všechen vzduch kolem mého těla, a hodil mě na zem s rukama nataženýma a nohy.
  
  
  On se otočil a šel za svým mečem. Jako by nám ji byl оцепенел, to jsem věděl, že nemůžu nechat emu vrátit tento meč. Jakmile se znovu dostane do toho, to порежет mě na kusy. Jeho by to vypadalo, kdyby mě tlačil přes skleněné dveře.
  
  
  Ji, vyskočil na nohy a následoval ho.
  
  
  "Хаджии" vykřikl Jsem tak hlasitě, jak jen mohl, jako by ji byl разъяренным апачем. Omámený, gladiator otočil. "Хаджии!" Znovu zařval a dosáhl něj dřív, než si uvědomil, co se s ním děje. Snažil se zvednout svůj štít , ale bylo příliš pozdě. Moje nohy prudce do смертоносном nárazu a hit emu v krku. Ego cíl откинулась zpět, a slyšel, jak хрустнули obratle.
  
  
  On spadl, není издав nám zvuk, ego oči byly otevřené dokořán, krk согнулась pod podivným úhlem.
  
  
  Jeho běžel za mečem a торжествующе zvedl ego nad hlavou, торжествующе mával угрюмому Караку.
  
  
  'Co teď?' — jen se jí zeptal. — Může být, lvi? Nebo v rámci na voze?
  
  
  — Nebuď idiot, — zlostně odfrkl to. "Kde máme vzít lvi nebo chariot?"
  
  
  — Není расстраивайся, Evan. Jí dávám jen to nejlepší představu, kterou jste viděli v posledních letech.
  
  
  "Jdi k čertu, Carter". Vyskočil na nohy, jednou rukou вцепившись v рваное deku kolem něj, jiný divoce gesta. "Milan vstal jsem na cestě. Teď přišli jste sem, aby zvýšit, je blbost. Ty jsi musel zemřít před pár dny, jako je Milan. Ale nějak se vám podařilo dostat do Аптоса. Tentokrát ti nic uniknout.
  
  
  V hněvu Karak si neuvědomil, co řekl.
  
  
  — Jsi zradil Milána? zeptal jsem se, ohromen tímto přiznáním. "On byl blázen, on žil během včerejší a позавчерашнем".
  
  
  — A moje spojka v Метковиче? To byl také jeden z přivítají vašich lidí?
  
  
  — Jsem dobře zaplatil, aby ego úsilí, ujišťuji vás. Jako všichni zde, on bojuje za lepší život, a ne na nesmyslné ideály. Karak zastavil, усмехнувшись, jako by se těší své osobní vtip. Pak se pomalu znovu selle, расправляя záhyby své staré deky. Je to něco zašeptal jeden kolem svých палачей, a ten se okamžitě rozběhl pryč.
  
  
  "To, že připravil, a si jistý, že najdeš to zajímavé, Carter", — obrátil se s dopisem se ke mně. "Jen počkejte a užijte si své poslední chvíle na této zemi". Vyčerpaný, její zastavil, прислонив meč k zemi. Já jsem s úzkostí myslela, že u něj může být v rukávu. Až do této chvíle čisté odpor může napumpovat do mé krve dostatek adrenalinu, aby se pokračovat v jízdě. Myšlenka o tom, vzdát se této бородатому ублюдку teď, bylo nesnesitelné. Je to část mě донага, zbičovat a mučení diety, a, konečně, měl v plánu mě zabít, ale emu muset počkat, až peklo mrazem, než se její сдамся a опущусь na kolena v prachu před ním.
  
  
  Její, jsem si myslel, že tentokrát on mě chytil. Její třásl zimou a шатался z vyčerpání. Nějakým způsobem se mi podařilo přežít ve dvou gladiátorské boje, ale i jediným způsobem, jak sehnat rovného soupeře bylo to, že můj třetí soupeř by byl trpaslík-mrzák. Se mnou to bylo po všem a oba jsme to věděli.
  
  
  Náhle z brány se ozvalo hluboké zlověstný zvuk. Vlasy na zadní straně hlavy, stál na konci, a mě zachvátila studený, lepkavý strach. Její uslyšel řinčení železných prutů a злобное vrčení, донесшееся do mě.
  
  
  Vlci!
  
  
  Šest obrovských hladových vlků, aby se vymanily kolem výběhy pod arénou. Chvíli se neklidně chodil sem a tam u vchodu, jako by сбитые matoucí stěnami a sledoval dav.
  
  
  Hluboký šepot ukáže vzrostl v davu navždy se mnou. "Je mi líto, že jsme nuceni obejít se bez lvů, Carter, zábavné vykřikl Karak. — Ale doufám, že nebudeš protestovat proti alternativu.
  
  
  Jí odpověděl emu řadou ругательств na сербско-chorvatském jazyce.
  
  
  Караку je to všechno velmi líbilo. — Pokud by vás zajímalo, — řekl s злобным smíchem, — no smečky — zvíře v Miláně. Jeho ego bylo na dietu, aby se trochu zlomit ego, hněv, ale zdá se, že to není rozbité. Ve delle, tento hlad jen si to ego trochu vzteklejší. Ale může být, pak dobré jídlo se stane něco послушнее.
  
  
  Karak расхохотался ještě hlasitěji a málem согнулся na polovinu ve svém kamenném sedadle, dokud se jí podíval na volkov s завороженным hrůzou. Takže, jednou u nich byl vlk v Miláně. Tak, že celý tento nesmysl o tom, že je mrtvý, a s ním содрана kůže, byla lež. Ale to znamenalo, že ego je záhadou zatím fretka není zveřejněna. Znalost toho, že zvíře bylo důležité, bez pochopení toho, jakým způsobem, by mělo být, bylo mukami pro Karak. Nemohl riskovat zabít vlka dříve , než to pochopil, a on se nemohl dostat blízko dost blízko, aby se dozvědět. Nějak to nutí mě cítit se lépe; i když ne moc, vzhledem k situaci. Můj úkol bylo to, jak najít vlka, a hlasování je zde. Jen nám nikdo kolem těchto šelem, zdá se, nechtěl naslouchat rozumu. Vrčí a грызя, jsou scrabbling zemi, čicháním u své kořisti: mě.
  
  
  Náhle se vrhli do útoku, visící chlupatý ocas k zemi.
  
  
  Mé vlhké prsty сжали meč.
  
  
  Oni напряглись a skočila. Její, odskočil stranou, zuřivě vrhla se na ně. Ale oni byli příliš rychle pro mě a já jsem cítil, jak ostré zuby vytrhl mi stehna. Na okamžik ji zaváhal, ale pak obnovil rovnováhu a probodl mečem nejbližší ke mně vlk. Padl bokem na jiného vlka, který se právě chystá skočit mi na krk. Třetí vlk отполз zpět. Jeho hit s mečem a málem разрубил ego na polovinu. Všude byla krev, kterou втоптали v prach všetečné, nemilosrdnou zvířata. Oni krouží kolem mě, příprava na další útok, ale najednou se všichni stáhli na největšího vlka.
  
  
  Lapal po dechu, jeho, podíval se na ih stranu tak zasmál, jako by se na mě podíval. Vůdce, pravděpodobně byl vlk v Miláně, a to se zdálo nejnebezpečnější v celé místnosti.
  
  
  Náhle jednotka se znovu rozpadl, a opět zaútočil na mě. Mávat mečem a рубя jeho, vrhl se na ně. Její vstoupil do boje s jedním z волкову, a on spadl, jeho čenich вгрызлась na prach a cíl špatně zpět do poslední křeče. Jiný vlk skočil kupředu, a on držel ostřím na ego obličeji, a to, vytí, než bolí, отпрянул.
  
  
  Zbývající dva jen pokračovali v útoku, stále rychleji a rychleji. Zejména největší. Jak Miláně podařilo zkrotit tohoto obrovského netvora? To se zdálo téměř nemožné. Nicméně, Milán a Sofie byli schopni udržet ego, způsobem, který Karak nerozuměl. V zoufalství se pokusil ji větrat si hlavu. Šepot myšlenky zametl do mé hlavy, zárodek myšlenky. Vypadalo to jako šílenství, ale co mi bylo ztratit?
  
  
  Jeho iso všech sil křičel do vlka, aby se zastavil. Místo сербско-chorvatského ho použil německý. "Stůj. Slyš můj příkaz.'
  
  
  Ale oni pokračovali v útoku. Jí vrhl se na ně s mečem, a přemýšlel, proč si myslel, že Milan učil svého vlka německého jazyka. Ale je to přesně odpovídalo tomu, co jsem věděl o cestování, fotografie, hudbu, a souhvězdí dnes cizí jazyk neumožňoval do vlka poslouchat někoho jiného. Tac části дрессируют policejních psů v USA.
  
  
  Zraněný vlk se vrátil do boje. Krev kapala má iso rta. Znovu se snažil říct emu zastavit a lehnout si. "Хальт. Унтергехен".
  
  
  Vlk Milan zaváhal na zlomek vteřiny, inklinující hlavu do stran. Zdálo se, že poslouchá, tak ji i nadále křičet, doufat, že se včas zahlédnout známé znamení.
  
  
  "Унтергехен, ширешейхер Шойзаль".
  
  
  Vlk důrazně reagoval nyní, když ji nazval ego nechutné páchnoucí monstrum. On couvl a zastavil se v rozpacích. Ostatní se taky zastavil a začal čekat.
  
  
  Čas, zdálo se, že se zastavil. Její všiml si skupiny mužů, kteří, zdálo se, затаили dech, a Karak se sehnul a strhl se za vousy. Všichni mlčeli a čekali.
  
  
  Pak ji uslyšel hlasy. "Carter Carter, jsme tady."
  
  
  Její lehce se otočil, stále ještě strach z vlků, a koutkem oka viděl šest prchajících na poli postav. Падра, Sofia, dva muži kolem kariéry a dva na dungeonů. Nějakým způsobem tento несокрушимый Падра utekl, když zajali mě a emu podařilo se vrátit, aby nás zachránil.
  
  
  Ale vedl Софию a ostatní platby přímo v aréně se zbraní a стаей vlků. Vlci se znovu začal neklidně, vrčí, a já jsem věděl, že mé příkazy svého domácího mazlíčka Milána vydrží dlouho.
  
  
  — Ne, — vykřikl její Otec. 'Zůstaň tam. Zůstaň tam!'
  
  
  — Ale, Carter. .. '
  
  
  'Jsem v pořádku. Zůstaň tam.'
  
  
  Nejistý, oni se zastavili a jeden kolem bandity Karak otevřel ním oheň. Prach létání v blízkosti s nimi, a ozývají výstřely byly v oválné misce. Následoval další příval ran, a Sophia, a její skupina ustoupil do stínu brány.
  
  
  Po několik okamžiků prošel v rychle se rozvíjejícím akci. Mám k dispozici byli jen vlci a meč, a o vlky to nebyl příliš jistý. A přesto její odvážil. "Mit mir", — štěkal jsem na ně, běží k трибунам. — Mit mir, euch dickfelligen Nilpferde!
  
  
  Zvíře Karak dělal to, co emu bylo řečeno, tím, že jde vedle mě, vrčí a скуля, jako vítání dávno ztraceného pána. Ostatní vlci ochotně následovali. Trik je nyní spočíval v tom, aby jednala co nejrychleji, než se kouzlo bude zničena. Jakmile do tohoto vlka je, že nejsem takový фамильярный, jak se zdálo, přestane mě poslouchat a набросится na mě.
  
  
  Ale otevřeně teď vlci jedli kolem mé ruky. Obrazně říkám, samozřejmě. Když jsme se blížili k sténat pod sedadlem Karak, jí nařídil: "Ангрейфен". Ангрейфен.
  
  
  — Carter, — проревел Karak shora navždy se mnou. 'Co chcete . .. '
  
  
  Její pokračoval vlastní volkov. "Ангрейфен! Вейтер. Вейтер. Tasche und der toten Mann.
  
  
  Měl jsem pocit, že no není to musel těžce přesvědčit, aby se jít na Караком: oni byli velmi hladoví teď. Všichni se s úžasnou grácií a rychlostí skočila na vrcholu zdi a подогнули tam zadní tlapky pro další skok.
  
  
  — Omezit ih, Carter.
  
  
  'Ne!'
  
  
  V hledišti vstal hluk, muži začali panikařit. Některé спотыкались o opěradla laviček, snaží se utéct. Házet pochodně a шатались v okamžité tmě nic nevidím. Někteří kolem nich zvedl zbraň, ale váhal, bojí ublížit své. Vlci se blížili k Караку, dlouhé nože leskly od slin. Повизгивая od hněvu a strachu, vousatý vůdce utekl ze svého místa. Ego deka развевалось pro ego zády, jak изъеденная můra pelerínu, když to, zakopnutí, метался mezi řadami lavic, nevím, kterým směrem utíkat, ego, strach a vychovává každé ego myšlenky. On se otočil a vystřelil na svého ruského Нагана v blížící se predátory. V panice, on minul o několik metrů. On znovu běžel a spadl na рассыпающиеся lavice.
  
  
  Obrovské bestie оскалили zuby a vrhli se na svou съежившуюся kořist. S rty Karak spadl сдавленный výkřik hrůzy. To брыкался iso všechny síly, ale s vlky emu nebylo možné zvládnout. Zvedák Karak verš, když mazlíček Milan chytil ego v сонную tepny. Ji viděl брызнувшую krev, a pak zaslechl další zvuk, směrem na scéně: zvuk ostrých čelistí, вгрызающихся v měkké tělo.
  
  
  
  Kapitola 9
  
  
  
  
  Většina lidí Karak přišli do sebe, pak první šok. Otevřeli oheň vlků na pušky a automaty.
  
  
  Vlci byli spolehlivé chráněny rohy lavic a čely zásuvek, ale já jsem byl ideální cíl. Jeho běžel k sten, která se zabývá částečně chránila mě před kulkami, pak se sehnul se k části, která se zabývá zhroutil pod tíhou času. Její přeskočil volné kámen a šel zpět na stezkách, k пирующим vlků.
  
  
  Některá zvířata se podíval na mě při mém příchodu, a zavrčel зарычали. Její nezastavil. Její nic nemohl udělat pro Karak, i kdyby chtěl. Ale nemohl jsem si dovolit ztratit na mysli vlka Milána. Tento vlk byl důvod toho, proč sem přišel, a na míru, sakra, jsem se vrátit s prázdnýma rukama.
  
  
  Vlci začali оттаскивать tělo Караца na stranu, jako pes. V okamžiku, kdy opustí úkryt mezi lavic, se stanou lehkými cílů pro zbraně. Kulky okamžitě разорвались kolem nich, a oni běželi na všechny strany, ještě více напугав muže nahoře.
  
  
  "Бляйбен", Ji zavolal domácího mazlíčka Milána.
  
  
  Obrovský vlk prudce se zastavil, jako kdyby byl na konci dlouhé lano. — Pojď sem, — objednal jsem, postižené tím, jak dobře zpracoval Milan tohoto vlka. On poslušně přiběhla ke mně. Promnul jsem nosem, обагрив mé kůži krví Karak, пропитавшей ego tlamy.
  
  
  Potom z ní si uvědomil, že mám pocit, krotitel lvů, když засовывает hlavu льву v čelisti. Jí dovolil sednout do vlka a držel rukama na воротнику ego krku, požádal skrytý kapsy.
  
  
  Najednou ho slyšel ještě jednu řadě. Otáčení, ji viděl Софию, Падру a čtyř dalších řítí přes arénu k пролому povzdech, že střílí na cestách.
  
  
  — Pojďte, — vykřikl jsem. 'Vraťte se.'
  
  
  Ale bezva ih pušky a návrat rachot automatů vyrobili příliš mnoho hluku, aby můj hlas byl slyšet. Olovo забрызгал Софию a jeho lidí, když povstalci Karak se snažili zaměřit na ih раскачивающиеся, používá těla.
  
  
  Odina kolem muže, zraněný s перевязанной ruce, najednou popadl za obličej, když jeho hlava zmizela v explozi mozku a kostí. Zbývajících pět перепрыгнули přes díru ve sténání a klesla vzhůru tam, kde ji schovává za zásuvkami .
  
  
  — Nick, jsi v pořádku? Sofia pláč, objímání mě. Její silné a objal ji, cítil zachvění jejích rtů a chuť soli, a pak jít dolů. — Díky bohu, že jsi v pořádku.
  
  
  Není mi kromě toho by se švédy, " řekl jsem s úsměvem-hej.
  
  
  Pokud se ona a poznala mou nahotu, je to, alespoň ne ukázal to. — A ty, Kníže, je stále naživu — фыркнула to a jednou rukou притянула zvíře k sobě, jako bezzubou ovčáka.
  
  
  "Vy jste našli to, co chtěli?" — zeptal se Падра.
  
  
  — Ještě ne, — řekl jsem. "Milán" dobře schoval tašku".
  
  
  — Najdu-to je pro tebe, řekla Sofie. — Já vím, kde to je.
  
  
  "Musíme se dostat pryč okamžitě, pak to," řekl Падра. 'Hned.'
  
  
  — Mám taky objevil takový nápad, Падра.
  
  
  — Je to horší, než si myslíte, je jiný.
  
  
  'Co myslíš?' — zeptal se jí, hádat, jak moc horší může být.
  
  
  V revmatismem nad našimi hlavami se ozvalo свистящий kňučení, zvuk, který jí příliš dobře věděl: minomety!
  
  
  'Ныряем.'
  
  
  Silný výbuch zvedl celou stěnu amfiteátru. Kamenné zdi a řady laviček rozpadl v oslnivé záblesku světla. — To je srbská armáda, křičel na mě Падра skrz lijáku, kolem cementu a kamení. Kolem nás загрохотало ještě více projektily. Oni сотрясали arény a pronikl velké díry v již zničených budovách. Vybuchla plameny, a my jsme slyšeli staccato blížící se velkorážních kulometů. Lidé Karak растерялись, oni stříleli a volali, aby se zabránilo hromu útoky.
  
  
  — Armáda se spojuje s dělostřelectvem, — křičela Sofie, перекрывая hluk. "Oni nás obklopují. Už jsme viděli ih v kariéře. Lidé Karak chytil nás do pasti, ale když si uvědomil, že se blíží armáda, oni běželi, jako děvka kalhotky.
  
  
  Natáhla jsem zmačkaný list papíru. — To je to, proč jsi sem přišel, Nick?
  
  
  — Doufám, " řekl jsem, разворачивая papír. Pro mě to nebylo nic, jako zprávy, šifrované a kompletní znaky. Je to jen dát ego zpět, a pak si uvědomil, že jsem se nikde ego ukládat.
  
  
  Падра посмеялся nad mou situací. "Jakou máš velikost?"
  
  
  '50.' Jeho řekl, že emu se o evropský ekvivalent čtyřicet čtvrtý velikosti USA. Jeho jsem si myslel, že Падра jen vtip, ale on se klidně zvedl pušku a se zaměřila na osobu a vysoko nad námi na pódiu. — Budu se snažit nezranit kostým, — прорычал to. On pak vystřelil.
  
  
  Убегающий muž skočil, když se u něj objevil třetí oko, a pak se kutálel po скамейкам pár metrů od nás.
  
  
  — Nyní můžete oblékat, — s uspokojením řekl Падра.
  
  
  — Děkuji vám, — řekl jsem a lezl na mrtvolu díky. Svléknout ego bylo vyčerpávající práci, ale potřebuji se tento švédy. Sundal z něj шерстяную košili a kalhoty, se ho zeptal: "Jak jsi utekl kolem vily, Hash?"
  
  
  On nonšalantně krčí rameny. — Nebyl jsem v bezvědomí, jak jste. Když mě táhl do jeskyně, tam byly jen čtyři stráže. S mým хуком a dobrou levé straně šance byly zhruba stejné. Její setkal s Žofií, když šel na pomoc. Rozhodli jsme se pokusit se ušetřit kolem bludiště. V té době jsme nevěděli, že budete mít zde na aréně.
  
  
  "Bylo to pro mě hry". Jeho, cítil, jak na mých zádech пробежала třes. "Princ zachránil mě. Nikdy ji neviděl psa, tak dobře дрессированную, jak tento vlk. To je neuvěřitelné.'
  
  
  "Milan byl sám vlkem", — s úšklebkem řekl Падра. "Pochopili přítel přítele. Oni oba milovali stejnou ženu.
  
  
  — Hash, — запротестовала Sofia, červenat.
  
  
  "A co za vtip; U Karak to bylo celou dobu.
  
  
  — S ním není do vtipů, — temně řekl jsem, подползая k mrtvé vůdci.
  
  
  "Ano, viděli jsme to," řekla Sofie. "Zemřel hroznou smrtí".
  
  
  — Ale ne horší, než to заслуживал, Sofia, — odpověděl jsem, zvedl Наган tam, kde je ego upustil Karak. Její lezl zpátky k ní, přitulila se k zadní stěně schránky, když se na scéně разорвался minometné střely, осыпав nás štěrkem a ostrými kovovými střepy.
  
  
  "Karak zradil tvého manžela", — řekl jeho cesty, fotografie, hudbu. "Později ego kontakt hlášené armády, že přijdu. Na skutečnosti, že ego zabil vlk, když se snažil nastavit ego proti mě.
  
  
  Její, obrátil se k Padre a zeptal se: "Proč je nyní armáda útočí? Koneckonců, Karak chlubil se, že se setkají se zástupci vlády, jak dosáhnout míru. V tomto nebylo nutné.
  
  
  "Srbové se příliš mnoho nenávisti k nám". Blonďatý obr smutně zavrtěl hlavou. "Bělehrad viděl možnost dostat Evan zanedbané jeho ochranou ve jménu světa, a teď oni zabíjejí nás. Mluvit s nimi — ne více než použití zbraně ve válce. Ji snažil varovat Karak, ale... .. '
  
  
  Povzdechl si, pak setřásl se sebe melancholickou náladu. — Ale u nás víc není čas na rozhovory. Musíme se dostat odsud, dokud ještě můžeme.
  
  
  Její souhlasil, a a tak jsme běželi do nejbližšího východu pod kontinuální thunder výbuchy a prach z pádu kamenných bloků, клубящийся kolem nás, jako mlha. Když jsme došly kolem amfiteátru a běžely ostatním na ulicích, na západních kopcích zářil jasný adv = β. Nás nikdo nepokusil zastavit. Celém hotelu a třást pod nohama, a v uších zarachotil výbuchy. Stěny a sloupy rozptýleny na úlomky cihel a cementu. Oheň a prach se vznášela k nebi, jako houby po dešti. Muži s křikem pobíhat kolem a byly squished nebo roztrhat na kusy . Byla to mrtvá v Аптосе, mrtvá v monstrózní měřítku, a bylo více než zábavné cvičení pro jugoslávské armády.
  
  
  Utíkali jsme po ulici, právě v té chvíli, kdy město umíral získat na kousky. Pak a tak jsme běželi na malém náměstí mimmo трясущихся budov. Napřed ji viděl velký sloup a slyšel, jak Падра křičí na mě, když ji běžel: "Dveře. Moskovskye Vorota.'
  
  
  Dosáhli jsme hlavní brány Аптоса v zápalu boje. Lidé Karak bojovali za svůj život, není znát žádné slitování, vězte, že milost jim taky nebude. Багровое slunce освещало ih zbraně. V nejlepším případě to bylo шаткая linie obrany, a on pochyboval, že vydrží dlouho.
  
  
  Čtyři chorvatů, Sofia, vlk a jeho нырнули do davu, neustále se pohybují, dokud projektil za střely padaly na město. Přejezd prázdnou plochu, vstoupili jsme do zříceniny zlomené shelly domu, протиснулись mimmo úzké balkony, a, zakopnutí, šli po temné, крошащейся schodech, вырубленной ve skále před mnoha lety. Lapala po dechu a kašel z kouře a prachu, jsme протиснулись přes trhliny v městské sténat. Jsme svazcích vně opevnění na okraji úzké římsy.
  
  
  — Odpusť , — натянуто řekl Падра. — Je to naše jediná šance. Útočiště tam, jak jsi přišel, Carter otevřeně teď zdá se na místo boje.
  
  
  Nebyl jsem si jistý, že to ценымногие lepší.
  
  
  Boj byl vroucí úplně vedle. Nyní ji viděl, že Brána představoval masivní oblouk, větší kus, na kterém zničil. Malý most plavil přes malé rokle, který ležel před ním. Jugoslávští vojáci obsadili most a použili ego pro masivní útok na město. Za vojsky vidět řadu SU-100, pohyblivé zbraně. A na cestě pro zbraně byla sloup, francouzské АМХ-13, lehkých tanků. Jakmile se na pozice, které сокрушат všechny na cestě.
  
  
  "Se stejným úspěchem je možné se snažit zabíjet mouchy пушечными jádry", — řekl jsem.
  
  
  — Vždy jedno a totéž, — vyslovuje прорычал Падра. "Jsme наносим ránu v nejvhodnější čas pro nás, a pak рассеиваемся v horách. Armáda nikdy nemůže nás najít, i s tímto silným zařízení.
  
  
  — Ale ne tentokrát, — vyvrátil zprávy v médiích zprávy její emu.
  
  
  "Jen z důvodu šíleného zrady jednoho kolem našich lidí".
  
  
  "Nejsem si jista, Hash, že to bylo tak". Sofia zmateně se podíval na mě. — Co tím myslíš, Nick?
  
  
  "Ach, Karak byl opravdu blázen. Ale to, co udělal, stálo to za to peníze, hodně peněz. Jsou lidé, které shromáždil je kolem sebe, byli gangstery, a ne vlastenci. To znamená, že u něj měla být skrytá podpora, a zajímalo by mě, kdo by to mohl být.
  
  
  "Alespoň ne komunisté".
  
  
  'Ne. Alespoň ne Rusko nebo Tito, — odpověděl jsem. — A Západ ego taky není dodává jí sebevědomí. Je tam jen jedna možnost: v Číně".
  
  
  'Čína?'
  
  
  "Přes Albánii. Nebo, může být, Albánie zaplatila účet. Budeme pravděpodobně nikdy vědět jistě. Ale já jsem jí dal na to. Nakonec Albánii v sále vedle této zemi, u níž bylo mnoho vzestupů a pádů ve vztazích s Ruskem, a s malým množstvím peněz Albánie se může trochu rozvířit situaci. Ztratit nic, a pokud Chorvatsko někdy stane nezávislým státem, s khem-pak u kormidla, kteří budou chtít podpořit Albánii, Albánie schopen vydělat dost: отхватив statný kus Jugoslávie".
  
  
  "Karak, by nikdy nesouhlasil".
  
  
  'Možná, že ne. Ale že emu je ztratit?
  
  
  — To, že jsme všichni ztratili, — smutně řekla Sofie. "Аптос".
  
  
  — Ano, Аптос, — hořce se zasmál Падра. "Ale při Караке Аптос dorostla do nádoru, a ji musela dagmar. Аптос zemře, ale náš boj bude žít.
  
  
  "My všichni zemřeme, pokud опозорим ego", — řekl jsem. "Pak jsme zemřeme jako muži", — přemýšlel Падра, klesající sténání zákopů. — A ne jako zvěř, прячущиеся v jeskyních.
  
  
  "Nevidím, kam můžeme jít," řekla Sofie.
  
  
  Prošli jsme stíny na nerovném straně příkopu. Moje nervy byly napjaté, a jeho nozdry třásl od zápachu кордита a nečistot. Na nás padl nové střely, když nadcházející vojáci udeřil díru v krátkých linie obrany s takovou silou, že v celém hotelu, a otřásla od výbuchů. Ji slyšel křik lidí Караца, запаниковавших před нахлынувшей útokem a docela hloupé разбегавшихся, kdy jugoslávská armáda tlačil ih na jatka.
  
  
  Naše cesta pod Branou byl volný. Vojáci набрасывались na své oběti, a stejně se angažuje tím, co se děje pod mostem. Ale opět, opět pod širým nebem, jsme se opět ocitli v pekle. Padesát metrů od nás byly stromy, skály a kameny. Pokud by jsme byli schopni se dostat do nich, byli bychom v bezpečí. Ale mezi námi a tím hradem byly stovky vojáků, SU-100, tanky, minomety, гранатометы, kulomety a světlomety. Reflektory включались za soumraku a metodicky bloudili v mlze barvy, hledá možný cíl.
  
  
  Odina kolem bývalých vězňů do vězení pokřižoval. Pak jsme všichni běželi, jako peklo. Paprsek světla se obrátil a rozsvítil nás. Její uslyšel burácející děla. — Lehněte si, — vykřikl jsem, a jsme распластались na zemi.
  
  
  Výbuchy ohně a zvuky hromu; dva 35-mm projektil разорвались pouhých tří metrů od nás.
  
  
  Jsme skočil na nohy a běželi okamžitě, kašel a чихая, ale dočasně skrývá v oblacích prachu. Kolem nás padaly kusy kamene, a hroudy země, ale byl jsem vděčný tomuto šipku. On zásahy zvedl prach, který se zabývá zastínila nás.
  
  
  Odina kolem reflektory, svítidla nad mrakem, čeká, kdy se to uklidní a otevře nám. Пулеметный oheň заливал zem, aby se ujistil, že jsme se postavíme na nohy. Když se prach konečně osel, u nás točení hlavy, a my задохались, ale dosáhli jsme skal. Падра vypadal trochu zeleně. Popadl mě za rameno své мохнатой levé ruce a nervózně řekl: "nemůžeme zůstat. Musíme okamžitě dál.
  
  
  "Dále ok, ale s nádrží".
  
  
  "Tank? Ale proč?'
  
  
  "Kopce jsou posety vojsky. Nikdy jsme se pěšky. To znamená, že potřebujeme něco, s čím se můžete pohybovat. Nyní tanky přijíždějí sem poslední, a to znamená, že pokud budeme zaberte poslední tank v sloup, budeme moci nasadit ego a prorazit, není narážela na odpor. Dobře? Navíc — zní jako přesvědčivý argument, jediné, co může zastavit jeden tank — je to jiný tank. Zní to rozumně, ne?
  
  
  — Ty jsi blázen, Carter. Падра překládal pohled se mě na tanky, a naopak. "Jak to uděláme?" — zeptal se. — Nech to na mě. Dej mi tři minuty. A potřebuji vlk.
  
  
  "Ne, nemůžeme..."
  
  
  Падра byl přerušen výbuchem, další granáty. Ji, spadla na zem a schovala hlavu na výlety, fotografie, hudbu v ohybu rukou. Střely разрывались v korunách stromů nad námi a na nás padaly solidní kusy kmenů a větví. Když Sofie znovu zvedl hlavu, ji viděl, jak po její tváři stéká krev.
  
  
  — Vezmi s sebou Prince — řekla, otřela krev. Ji opatrně vylezl z důvodu ochrany skal, Princ vedle mě. Jeho opatrně se vydal na pochod přes podrost podél silnice, vím, že jsme ideálním cílem pro všechny heavy, který se náhodou dozví nás, když se vydáme na poslední tanku.
  
  
  Její, jsem si myslel, že se dostal před něj, ale pak je slyšet těžké dunění jiné stroje, приближавшейся by-turn " směry dopředu; opozdilec snaží dohnat. Поманив vlka zpět, její, posadil a čekal, až to bude mimmo nás.
  
  
  Za kopce ozvěnou odrážela kvičení štěkot zbraně, poruší malty granátů a hladkých hlasitým rachotem kulometů. Аптос zemřel hroznou smrtí. Obrovské kusy skály mimo dosah a nakrájíme na bílo-modré svatý разрывающихся granátů a žluto-oranžový žár ničivého požáru. Vzduch byl naplněn výkřiky a kouře.
  
  
  Poslední tank byl již lízání, извергая výfukové plyny a перемалывая zem pod sebou. АМХ-13 — starý, ale stále účinný tank, který je používán ve stejném počtu modelů, jako je Fiat. To jmelí 35 mm скорострельную kanón a 7,62 mm kulomet. Jeden člen posádky tanku sledoval, co se děje přes otevřené přední poklop, a druhý seděl v башенном люке, že drží v ruce kulomet. To ještě není střílel, — a nemohl, není снеся hlavy svým lidem před ním, ale emu byl dychtivý, aby stát a střílet.
  
  
  AMX-13 se pomalu přehnala mimmo, a jsme s Princem se rozšířily za ním. Její запрыгнул na palubu, použijte tužku nad výfukovým komínem, a vlk skočil za mnou. U nás neměla čas popadnout dech. Jako by tiše jsme naše chovali, střelec, musí mít pocit, že něco není v pořádku. Když se otočil, spatřil nás a natáhl se pro puškou. Její zastřelil ho na Нагана. Zvuk výstřelu je ztracena v šumu barvy. Наводчик kašlal a plácl automat, když jí nařídil, že do vlka útoku.
  
  
  Princ byl tímto chorvatský патриотом a přesně věděl, co se od něj vyžaduje. On se blížil k věži a skočil na střechu, nevěnoval pozornost na mrtvého střelce. Uvnitř nádrže navázal neuvěřitelný boj. Její uslyšel vrčení, pláč a jednorázová рикошетившую kulku. Tank, chvěje se, zastavil a řidič tanku, který stál před námi spadl подстреленный. Její прострелил emu hlavu do toho, jak spadl na zem.
  
  
  Převrhla a měření v blízkosti nádrže.
  
  
  Hodila šipku z tanku, jeho skočil, aby vyloučil další dva. Ji našel no tam s перекушенными doušky. Princ se dobře vyrovnává s jeho úkolem. Právě se chystal zbavit se těchto těles, Падра, Sofie a jeho lidé odešli, kolem keřů a vylezl na tank.
  
  
  "Princ je velmi pomohl udělat", — řekl jim. 'Rychle. Určit se mi s tělem.
  
  
  Nejprve ji shodil do jednoho, pak další Падра. To нацепил ih na háček a vytáhl, jako by to byly velké kusy hovězího masa. Pak on a Sofie спрыгнули v tanku, ale ostatní dva zůstali nahoře. Sofie viditelně zbledla při pohledu na krev, ale rychle se zotavuje. Jediný výstřel selhal interiér, a to byl náš hlavní problém v tuto chvíli.
  
  
  Její sell na sedadlo a díval se na ovládacím panelu, snaží se vzpomenout, jak spustit tento tank. Jen motor staled, a všechno ostatní, zdá se, že je zapnuté a fungovalo. Je francouzskými motory AMX měly být Хотчкисс nebo Renault, ale na palubní desce vlevo ode mě byly senzory a tlačítka, které našel mi povědomá. Její našel páky, dvojitá šikana, vliv běhounu a konečně si uvědomil, jakou tužku muset obrátit, aby se motor běžet. Hluk uvnitř byl ohlušující, a to zejména když ho několikrát kliknul na pedál plynu.
  
  
  Její přilepená hlava kolem předního poklopu, aby každoročně, kuda edu, a obrátil se na předání. Tank nepříjemný rychlostí se hnát dopředu.
  
  
  — Kam půjdeme, Nick?
  
  
  — Dokud není v tu stroncia, Sofie. Jí by se měl vrátit tuto věc.
  
  
  Její ne jen kroužili kolem. Její bojoval s zvratu a začal se pohybovat dopředu a dozadu, dopředu a dozadu. To bylo jedno, že vymanit se z těsné parkování uprostřed města. Do té doby, kdy ji manévrovat, její mokrý od banky, ale se jí zcela zmocnil monstrum. To se příliš nelišilo od dozer. Jeho velmi používal přenos a držel vysoké otáčky. Začali jsme отползать od Аптоса.
  
  
  Její zeptal se. - "Kam vede tato cesta?"
  
  
  "Koneckonců, v Читлук", — odpověděl Падра. "Tam budeme v bezpečí."
  
  
  — Pokud budeme úspěšní, " řekl jsem. — Pokud za námi teď nevšiml, je to nakrátko. Jsme ideálním cílem pro ih stíhačky, a oni pochopí, že jsme na cestě k Читлуку". Jeho se odmlčel, aby myslet, a pak řekl: "Můžeme nějak vymyslet, jak se dostat do Джзана?"
  
  
  'Je to možné. Ale je to velký háček.
  
  
  Sofie přišla ke mně. — Ještě jsi chceš jim pomoci?
  
  
  — Já jsem jim dal slovo. Mimochodem, potřebujeme někam jet, a soudě podle toho, jak vypadaly věci v Аптосе, zdá se, že vojenské udělali maximum. V Джзане jsme nesetkal velkého odporu. A pokud se někdy chceme pomoci těmto lidem, jsme měli udělat to nyní".
  
  
  — A máme nádrže, — řekl vesele Падра.
  
  
  — Já jen doufám, že jsme se опоздаем, — učí starosti jsou určeny řekla Sofie.
  
  
  Její jel na tanku a zabočil z hlavní silnice, kde Падра mi řekl uchyl Джзана. Nyní jsme jeli po úzkých, zlomené cyklostezkách. Tank, co jel po kopcích, jsem tón, podrost a перемалывая ego гусеницами. Jsme натыкались na kameny, které se rozpadl pod tíhou, což nás děsně klouzat.
  
  
  Pomalu, nárazově jsme šli dolů z kopce, кошмарная na koni hadovitý a strmé спускам.
  
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  Po několika hodinách jsme dosáhli severního předměstí Джзана. Ulice byly opuštěné, doma tma. Ji slyšel, jak Падра umírněný řekl: "Tady chodí brzy spát."
  
  
  — Myslím si, že už jsou pryč, — temně odpověděl jsem. 'Přišli jsme pozdě. V Джзане všechny takové. .. '
  
  
  'Drž. Ji vidět брылев. Падра se naklonil dopředu, tahání na krku. "Ano, na nádraží, na druhém konci města".
  
  
  Ji následoval ego pokyny a brzy viděl svatý výkonných žárovek. Po absolvování poslední úhel, jeho, vyšel na náměstí před вокзальным nádvořím.
  
  
  Velikost byla obezděna narychlo возведенным plotem z ostnatého drátu, jako by to byl dočasný výběh pro dobytek. Na stanici, jen osamělé platformě podél stánků, stál parní lokomotiva s тендером. Lokomotiva pilný 2-4-2 s закопченными ventily a úzkou trubkou. Had páry pomalu vylezl nahoru, z druhého горба kotle. K zadání tendru byl прицеплен starý, dřevěný nákladní vůz a za ním malý osobní ваггон.
  
  
  Nad územím spálil pracovní světla, патрулировала hrstka vojáků. Mají s sebou bylo 64A, srbská verze ruského automatu AK místní výroby v Крагуеваце. Několik vojáků stáhnout van.
  
  
  V jasném světle viděl, že zásilka se skládá z lidí. Ztracená, omámený tváře mužů, žen a dětí bezmocně se rozhlédl po kompletní ochranné vozu. Oněch několik málo ubohých pozemských majetků byly ukryty mezi nimi, stočené do cestovní tašky nebo namačkáni ve staré lepenkové kufry. Bůh ví, na jaký tábor budou zaslány obyvatelé Джзана.
  
  
  "Máme čas", — řekl jeho cesty, fotografie, hudbu vedle mě. 'V přesném čase. Oni by šly přes hodinu . Pak jí zavolal Otec: "jdu se upřímně k nim. Její jdu otevřeně na noční vlak.
  
  
  'A dál?'
  
  
  — Jedeme vlakem. Příliš mnoho lidí, aby vytlačit do nádrže. Její snažit prolézt mezi ochrannou вагоном a ostrahou, aby jste měli volné pole pro oheň.
  
  
  "My otoky vlakem. .. ' Ji, slyšel, jak to naléhala na sebe. To klikl prsty. — Хапсаки, jsme se otoky vlakem. .. On je opravdu nemocný ".
  
  
  Jsme прогремели přes chodbu, hrušky dřevěné sloupky plotu, a přes ostnatého drátu. Palisáda прогнулся, сплющился, a za to nás размоталась ostnatý drát. Падра vystřelil na automat, a ostatní dva partizan používali pušky převzaté od zabitých vojáků.
  
  
  Její jel upřímně, otevřeně k товарному вагону. Jsme застигли ih překvapením. Oni nečekali, že nějaký kolem ih vlastních tanků врежется do brány, a to nemluvím už o tom, že se otevře za ním je oheň. Dva vojáky, o kterých se jí bál nejvíc, byli velmi blízko k lidem. Ale lidé, cestování, fotografie, hudbu střílel ih první. Падра byl zaneprázdněn natáčením na zbytek, zcela zapomíná na město kulek.
  
  
  Dal více plynu na pravé housenka a pustil levou. Tank se otočil a zastavil se u stroje. Ji vypnul motor a vyskočil přes přední poklop. Naklonil se blíž, jeho běžel k otevřeným dveřím. -- Иосип , -- " zvolal jsem . -- Иосип , jsi tady ?
  
  
  V autě bylo teplo lidské kontakty Nicméně, oni jsou uloženy гробовое ticho, pak náš překvapivý útok. Rolníci stáli, моргая, osob ih zamrzly a помрачнели od strachu.
  
  
  "Иосип, její se vrátila, aby pomohla tobě."
  
  
  Její slyšel revmatismu někde kolem zadní části stroje. Pak vousatý horváth, спасший mi život, prorazil skrz dav, úsměv осветила ego obvykle nic выражающее tvář. "Vy jste se zapomněli".
  
  
  Арвия přišla k němu zezadu. Ona je impulzivní, se vrhli kolem stroje do mé náruče. Její zavrávoral pod její tíhou, chytil nah, to není spadl. "Ty jsi zapomněl na mě".
  
  
  Sofia hrdě vyjel s tanky. "Kdo je ten kluk?" — náhle zeptala se.
  
  
  Арвия rozvedený od mých prsou. -- Kdo -- rozzlobeně odpověděla, -- tato stará dáma?
  
  
  Najednou se u mě objevil zneklidňující pocit, že jsem byl větší bezpečnost na scéně. "Prosím, Sofie, je Арвия. .. '
  
  
  Падра mě zachránil před dilemata. "Přeživší vojáci prchají", — prohlásil to. — Ale oni se vrátí s výztuhami. Musíme jít.'
  
  
  Její prosadil dvou ревнивых ženy na товарному вагону. — Rychlé, jděte dovnitř. Vždy můžeme mluvit později.
  
  
  Musíme vypadnout jako první.
  
  
  — A kam můžeme cestovat? — žalostně zeptal Иосип.
  
  
  'Já nevím. její . .. ' Ji neváhal a přišel se na chvíli. "Na západ, do Itálie."
  
  
  'Itálie?' Арвия захлопала rukama. — O, ty si myslíš, je to možné?
  
  
  — Samozřejmě, — řekl rychle jsem. — Ale ne v tom případě, když zůstaneme tady. Rychleji, sednout si do vozu.
  
  
  Jí pomohl hej vyšplhat na palubu, kde její otec pokračoval šířit informace. "My otoky v Itálii. Itálie. Svobody.'
  
  
  — Ty jsi taky входи. Sofia.'
  
  
  — Ne, Nick. Není jeho pokles se sem...'
  
  
  — Teď není čas zlobit, " řekl jsem. — Tam můžete dělat mnohem víc užitečných věcí, a v локомотиве pro tebe není místo. Potřebuji tě tam, v Sofii, s cílem usnadnit jejich cestu. Prosím, udělej, co říkám.
  
  
  Na okamžik se jí bál, že to откажет. Ale po krátké mlčení si влезла ve voze spolu s ostatními, rty její byly komprimovány, a obličej byl impozantní. Předtím, než jedna kolem dvou žen, se podařilo vytvořit ještě nějaké problémy, ji, zavřel dveře.
  
  
  Nemám rád myšlenku opustit chudých lidí v produkt na autě, ale to bylo vše, co bylo možné. Na okamžik ji uvažovala nápad zasadit některé okolo nich ve voze ochranky, ale on byl слишко malý, aby se vešly všechny, a to by trvalo příliš mnoho času se rozhodnout, kdo kde má sedět. Tento osobní vůz byl příliš otevřený cíl. Jeho běžel k локомотиву. Kabina byla prázdná.
  
  
  — Kde, — křičel jsem — řidič této věci?
  
  
  'Tady.' Падра běžel kolem nádrže ke mně. — Já jsem tvůj inženýr, Carter.
  
  
  'Jsi? Umíte řídit vlak?
  
  
  On vzrušeně a hrdě mávali puškou. "Můj otec čtyřicet let odvážel rychlík do Šibeniku a v Trogiru".
  
  
  To подтянулся, a прибежавший za ním vlk skočil do kabiny.
  
  
  Oba se na mě podíval kolem kabiny. — Jsi, — řekl Падра, — budeš můj asistent.
  
  
  "A co to znamená?"
  
  
  -- To znamená, že budete muset vyhodit do топку uhlí. .. '
  
  
  Neznám lepší řešení, její, vyšplhal do kabiny, ale cítil trochu nevěřícně na to, co on chtěl být strojvedoucího. Je spravedlivé. Později ji našel, že mezi Шибеником a Trogir nikdy nebylo spojů. Navíc, když si vzpomenu, jí nic nevěděl o otci Падры.
  
  
  Падра studoval senzory, poškrábání jeho bradu a hákem. "Páry trochu высоковат. To je dobře.'
  
  
  Brýle просвистела mimmo ego ucha.
  
  
  'Co to bylo?' — vyštěkl to, když výstřel просвистел mezi námi. Popadl svůj srbský M48 a blížil se ke straně, obrácené směrem k nádvoří. "Ach. Ne, devět srbů, tam, na hřišti. Vystřelil levou rukou. — Nyní je pouze osm. Nepřestávej a není rui nos, Carter. Uvolněte tyto šikany — hlasy — a vyberte дроссельную klapka. Hlasovat tak. A jehly tato oboustranná tyč.
  
  
  To udělal, jak mi řekl. Její, povzdechl si s úlevou, když se vlak začal pomalu pohybovat vpřed; kola otočili s náhlou silou páry. Падра shot tak rychle, jak jen mohl, nadával srbské olověné kulky, рикошетившие od obšívky lokomotiva. Její powys na дросселе, vlak nevědomky затрясся a táhnul dál a dál od stanice.
  
  
  Postupně jsme se podařilo získat rychlost a stále rychleji a rychleji jel po železniční tratí. Záběry přestal, a vojáci zmizeli, když jsme jeli na levém břehu řeky Neretva.
  
  
  "Kam vede tato trasa?"
  
  
  — Na jih, k pobřeží, odpověděl Падра, přístup a změnit mi u nástrojů. "Pokud je najdeš někde lopatu... ... potřebujeme párů. Lopata napůl upadl do uhlíky. Její začal házet uhlí, snaží se získat jasnou představu o geografii terénu se orientovat. Mě projel nápad. — Do Метковича? — zeptal se jí .
  
  
  'Ano.'
  
  
  To znamená, kruh se uzavírá, jsem si ji sám pro sebe. Ji vrátil na místo výjezdu. A u jistého хорвата v Метковиче došlo by křečí, kdyby on to věděl, smrtelné křeče.
  
  
  Kopce отбрасывали v měsíčním světle tmavě modré stíny, ale kolejnice se zdálo lesklou stříbrnou nití. Uteklo kilometrů, a hornatý terén se stala více nerovném, když jsme opustili údolí Джзан za sebou. Ostré skály uzavřely kolem nás, a silnice сузилась a stal se více větrno. Падра вглядывался do tmy před námi, возясь s nástroji. A její сгребал угольки v nenasytný krb.
  
  
  "Doufám, že to nebude explodovat," — řekl Падра. Zaklepal na манометру, a černá ručička vyšplhala ještě o několik bodů. "Je to starý mrtvoly, na nen více regulátorů, než u mě v kalhotách".
  
  
  "No, alespoň , že se u nás zatím dostatek uhlí".
  
  
  "Pak budeme jezdit, dokud on pokračuje dělat". To vytáhli na laně, a ostrý, zlověstný zvuk se ozval po dlouhé potrubí na vrcholu druhého kotle. — Líbí se mi tento zvuk, " řekl, znovu zatahal za струну. Jak šel čas, alarmující a znepokojující ticho. Noční stíny сгустились, a teď se jí mohl vidět svatí, просачивающийся přes šli ochranné vozu. Bez pochyb o tom, že někdo zapálil lucernu, který se teď houpal na стропиле. Застучали шатуны, a veslování kola заскрипели na strmých zatáčkách. Parní lokomotiva грохотал, извергая kouř a páry.
  
  
  Kolejnice вились přes opuštěné hory. Další cool ukazatelů, a na obou stranách svahy se staly strmější.
  
  
  Překvapivě, ale terén se vyvinul v malé náhorní plošině. Úzký pruh podél hluboké skalní soutěsky. Upřímné před виднелся эстакадный most; ветхая konstrukce kolem dřevěné trámy, соединявшая dvě strany soutěsky. To bylo více než sta metrů na délku a měl zakřivený tvar pro větší odolnost, a na opačné straně byl další zatáčky, prudce поворачивавший do kopce.
  
  
  Ji, díval se kolem kabiny a viděl hlavní mostu otevřeně před námi. — Pokračuj, — vykřikl jí přes rameno.
  
  
  Lokomotiva a vozy затряслись ještě silnější, když jsme se blížili k шаткому budově. Hluchý zvuk kol byl ohlušující, a ne se díval na neuvěřitelnou hloubku pode mnou. Parní lokomotiva šťastně грохотал, извергая kouř z přehřátého kotle s děsivým zvukem unikající páru.
  
  
  Najednou ho slyšel nezaměnitelný zvuk výstřelů. Падра hlasitě выругался, spíše podráždění, než překvapeně, a znovu sáhl po puškou. Další kulky zasáhly do parní lokomotiva a řízení, zasáhla strom nebo срикошетили o železo.
  
  
  Její lezl na Padre a díval se ven. Nedaleko od nás jel ještě jeden vlak, který ve velké rychlosti míří na nás. Další lokomotiva byla s moderním dieselovým motorem, který tlačila před sebou platformu. Ee vojáci укомплектовали безоткатной děla a něco jako páry 65А, ruční kulomety s коническим protiexplozivní a dvěma podpěrami. Oni stříleli na nás, asi jen, že u nich byl.
  
  
  "Jeden punč na безоткатного zbraní, a jsme vystoupili by z kolejí". Падра, bral to filosoficky. "Ale ih vlak rychleji?"
  
  
  — Dohánějí nás, ne?
  
  
  — Pak si myslím, že je po všem. Ten svah se tady nahoře nás zpomalí.
  
  
  Vojáci pokračovali v natáčení, když jsme dosáhli oba konce mostu a obrátil se na dlouhý svah. Mě zachvátila srážet hrůza, když náš starý vlak otočilo ukazatelů a замедляясь, těžce взбирался na prudkém svahu. Naštěstí-pro-platformy příliš silně раскачивалась pro přesnou střelbu. To je jediné, co nás zatím спасало. Ale diesel a platformy nyní byli na mostě, a brzy bude opravdu za námi, střelba z krátké vzdálenosti.
  
  
  Žádný institucí se zabránilo katastrofě. Nebo je to? Můj mozek pracoval v šíleném tempu, zatahal za tenkou nit naděje. Bylo by sebevraždou snažit, ale může být, pokud budete mít štěstí. ...
  
  
  Její vykřikl Otec. — "Zůstaň tady jeden na chvíli. Справляйся, jak můžeš".
  
  
  To nevěřícně důl, pokud plíce uita. — Dobře, ale k čemu?
  
  
  "Jediný způsob, jak udržet ih od toho, aby nás zachránil, je sestřelit ih diesel do toho, jak se dostanou před nás. Naše osobní vagón zbytečný. Možná, že ji budu používat to, aby протаранить most spolu s nimi.
  
  
  — Bože, pomoz nám! — zvolal Падра . — Ty se nebudu lézt zpět a odpojit ego?
  
  
  — Máte lepší nápad?
  
  
  Падра nevěřícně zamrkal, pak skočil za lopatu. Stál a фыркал: "Pokud potřebujeme párů. Carter, jeho справлюсь.
  
  
  Ji nemohl pomoct, ale úsměv emu, dokud полз zpět k zadání tendru. Záběry na jugoslávské polních zbraně a oheň automatů 65А pronásledují mě, dokud se její полз na uhlí a sestupuje na malou platformu. Místa bylo málo, a vlak silně дергало, a качало.
  
  
  Ji, skočil do dobytčáku. Moje босая úrovni se dotkla stupačky a ruce nakloněný v železné příčky schodiště, vedoucí na střechu. Ji pořádně chytil za něj, a pak začal stoupat.
  
  
  Její není hadí muž. Její přešel na střechu ochranné vozu na ruce a kolena, ne jít snažit se postavit a udržet rovnováhu v celém tomto natáčení a раскачивании. Její dosáhl na druhou stranu vozu a podíval se dolů, kde je mimmo mě poletovali železniční pražce. Dvě auta se zviklat a nahodile терлись ještě jeden o druhého.
  
  
  Kulky těžce zasáhla do dřevěné stěny vozu. Ji slyšel křik a sténání rolníků uvnitř, a mě zajímalo, kolik je kolem nich už byla nuda. Hněv переполнял mé hrudi, když ji sestupoval dolů. Její poklekl na malou platformu a okamžitě začal tahat držák spojky. Byl to jednoduchý háček s булавочным upínkami, ale s léty se to проржавел. Moje prsty se zoufale tahají držák, snaží se uvolnit ego. Ještě více olova оцарапало kovové šasi kolem mě, a brýle zuřivě просвистела mimmo mé hlavy, промахнувшись na hladké oholení. Ji slyšel křik zraněných rolníků. Vpředu v kabině, Падра zuřivě выругался, a Princ začal výt. Její pokračoval v práci nad штифтом, ale nemohl ego vytrhnout.
  
  
  Konečně, po, zdálo se, věčnost, se mi podařilo pull uzávěr. Její zahodil a otočil se, aby схватиться za schodiště, aby bylo za co držet. Brýle jsou oškubaná rukáv mé vlněné košile a оцарапала kůži na předloktí, ale já ji skoro nevšiml. Její byl příliš zaneprázdněn díval se, jak prázdný vagón zastaví, a pak se pomalu začíná klouzat zpět. Nejprve se zdálo, že se jen plazí, nemá dostatečnou rychlost, zastavit blížící se vojáky, ale najednou to nabralo rychlost a skutálel z kopce k mostu.
  
  
  Vlak naši pronásledovatelé už byl na půli cesty nahoru přes roklinu. Náš vagón potácel se k němu, катясь, když projeli za rejstříků a běžely ostatním nahoru po mostě. Od předních kol diesel letěl jiskry, když narychlo fungovaly pneumatické, šikana, a platformy, silně закачалась, když vlak zastavil.
  
  
  Vůz hnal k nim. Její konal dech. Nyní jugoslávští vojáci se soustředili palbu na autě, se zoufale snaží vyhodit ho a sestřelit s kolejnicemi granáty, ale stroj nemilosrdně závodil na nich jako raketa.
  
  
  Jsou řez ještě v další ohlušující стуком. Dřevo, kov a lidské tělo letěl ve vzduchu, najednou doprovázené ослепляющей bleskem грибовидного oranžové světlo a hustá akutní černého kouře. Části mostu a lokomotiva plaval skrz temný mrak ve středu kaňonu.
  
  
  Plameny se lačně лизало rozbité trámy nadjezd. Její sledovali, jak zbytky lokomotiva a platformy stále nespolehlivý držela za osobní vůz, padat ohnivé vlakem na dno soutěsky. Tam bedny s municí explodovala s padáním, сотрясшим zem a осветившим nebe.
  
  
  Předtím, než verš poslední thunder bang, ji slyšel, jak Падра zábavné bzučení v паровозный tón. Její zasmál s velkým smyslem pro usnadnění a ušklíbl se, подтянулся po schodech zpět do kabiny lokomotivy.
  
  
  
  Kapitola 11
  
  
  
  
  Po chvíli ji už sedí v kabině паровоза, высунув hlavu v krabici. V tuto chvíli nepotřebujeme uhlí, tak ho uklidnil. Ji vedl hlavu dozadu a podíval se na vlka. Vlk se na mě podíval. On seděl v rohu, nenávidí každý okamžik této cesty. — Poslouchej, — řekl její Otec. "Musíme začít přemýšlet o эде".
  
  
  — Obávám se, že v tomto vlaku není рестарации.
  
  
  'Aha. No, Princ vypadá ценымногие lepší, a to se začíná projevovat zvláštní zájem o konkrétní stehenní kosti.
  
  
  — Budeme brzy v Метковиче. Její zjistím této oblasti.
  
  
  "Doufám, že je stanice dobře obnovena".
  
  
  Падра se na mě podíval s bolestí. 'Děláš si srandu.'
  
  
  — Opravdu, — vydechl jsem. "Jsem si jistý, že oni budou na nás čekat v Метковиче. Armáda by měla být, podal tam zprávu.
  
  
  "Jsem překvapen, že jsme ještě přišli na jiný noční vlak", — odpověděl Падра. "Možná, že bude čekat na nás na сортировочной stanice Метковича, odkud u nás bude mít šanci uniknout. Ale маневровая stanice v zasedací místnosti na jižní straně města, v blízkosti přístavu. Pokud se nám podaří se tam projít a najít loď. .. '
  
  
  — Hlas děláš si srandu, " řekl jsem. — I kdyby se nám podařilo dostat se do přístavu a ukrást loď , dostatečně velkou, aby se tam dodat vůbec, bychom, jsou zapuštěny přes pět minuta. Nikdy jsme se dostáváme k Jadranu, nemluvě o Itálii.
  
  
  'Itálie! Ty a tvá zaslíbení, Carter.
  
  
  "Bohužel, je to прервало několik okolností," řekl jsem na svou obranu. Navíc, Jugoslávie pro ně už neexistuje bezpečné místo. Co ještě mám dělat? Řídit ih v Albánii?
  
  
  Падра hodil na mě ostrý pohled, jako by se chystal říci, že právě s nimi má dělat. Ale on nechtěl, a za chvíli znovu se zasmál. "Možná, kromě jiných své umění, můžete také rozdělit vodu. Pak můžeme projít pěšky.
  
  
  Ji ignoroval ego komentář. — Jak se o letiště?
  
  
  — Je to na severo-západně od Hříchu, například, v každém padesát kilometrů odtud.
  
  
  — Nemám na mysli národní letiště v Castel Стафилич, Hash. Zda není někde v okolí univerzity přistávací? Падра zamyšleně hladil sebe na vlasy. 'Máš pravdu. Tam je takový. Severně od Метковича. To se nachází v blízkosti železnice. Ale můžete hned zapomenout. Máme jen pár pušek, a mnoho kolem našich lidí — staří zemědělci a staré ženy".
  
  
  — Hlas a celý důvod, proč bychom se měli pokusit, — temně řekl jsem. — Proto, že mnozí kolem nás nejste ozbrojeni, nebo neví, jak bojovat. Musíme udělat něco rychle, něco neočekávaného. V opačném případě, že nikdo kolem nich nikdy neuvidí Itálie. Znáte jiný způsob?
  
  
  On se smutně zavrtěl hlavou. — A když jsme se tam dostáváme, co pak?
  
  
  — Nevím, — tiše odpověděl jsem, znovu высунув hlavu v krabici.
  
  
  Jsme петляли údolí, mimmo vzniklých skal, přes ve stínu křoví soutěsky. Pomalu jsme šli dolů, a cesta se stává méně nebezpečné. Noční vítr завывал mám v uších, a bledý měsíc svítí bledé ocelové pásky je před námi, dokud jsme přecházeli na okraji ploché zarostlá šálku.
  
  
  Vstoupili jsme do údolí Neretvy, asi čtyři tisíce hektarů neprostupné močály v Хутово Rameny, v blízkosti Каплины a Метковича. Její přešel do další části údolí, když odjížděl na Метковича před staletími na Ситроене. To byl jeden kolem největšího místa zimoviště a lov stěhovavých ptáků v Evropě. Tam byly desítky tisíc kachny a divoké husy.
  
  
  Noc byla jasná, a nad верхушками stromů zářil rozptýlené světla Метковича. Sergej přiblížil, a stromy a mokřady, neředí. Падра zpomalil pohyb lokomotivy, když jsme projížděli mimmo prvních domů a praporu. On se obrátil reverzní, uzavřel sytič a otočil se ke mně.
  
  
  — Vyhrál tam vidím volnou cestu. Nám je lepší zastavit a jít pěšky na letiště. Nemůžeme jet dál. Ty víš, jak používat vypínač?
  
  
  'Myslím, že ano. Ale proč my zde odbočíme?
  
  
  — Nikdy nevíte, kdy sem dorazí další osobní vlak?
  
  
  'Ne.'
  
  
  — No, taky ji. A já nechci, aby nevinní lidé umírali".
  
  
  Páry шипел přes motor, a kolem brzd létaly jiskry, když jsme zastavili u přepínače. Jí, seskočil a šel k выключателю. Musel jsem odšroubovat staromódní zámek, a to trochu záda zlomil, otočil vypínač starou pákou.
  
  
  Zámek выдул husté oblačnosti pár mi do tváře, když Падра opět přinesl ego. Pomalu se připlížil na боковому svahu. To шипел a грохотал, a kolem trubky ještě schell kouř, když Падра a wolf dostali kolem kabiny. Do té doby, kdy ji vrátil přepínače do původní polohy, Падра již otevřel dveře ochranné vozu a pomohl lidem dostat se ven.
  
  
  Ih bylo asi dvacet, některé s domácím повязками, některých podporovali ostatní dva. V autě zbyly čtyři: zemřeli, když na nás ostřelovali vojáci.
  
  
  Sofie a Арвия nebyl zraněn. Oni přiběhl ke mně. — Přezdívka, — mládež Sophia. 'Co se stalo? Co to bylo za hluk?'
  
  
  Její rychle jim řekl, co se stalo na mostě, kde jsme teď a jaké jsou naše plány.
  
  
  — Ale máme málo času, " řekl jí je. "Musíme se dostat na letiště, do toho, jak se vlak zjistí a nás выследят. Mimochodem, tam je něco k jídlu?
  
  
  — U obyvatel našeho města je eda s sebou. Jsem si jistá, se s radostí podělí, — rychle řekla Арвиа.
  
  
  "Jsme s Арвией dospěli k dohodě ohledně tebe", — hrdě řekla Sofie.
  
  
  'Beletrie. Ale budete muset říct mi později, když u nás bude trochu více času. Nyní je čas pro nás jít, a její hlad. Upřímně, jako Princ a ty víš, jaký to je, když má hlad.
  
  
  Brzy se pak tento Падра a její vedl skupinu, подкрепляясь jídlo z rolníků. Jak jsme šli, jedli jsme chléb, zelenina, vejce, sýr a uzené jehněčí. Jsme krmeni Princ postupně, aby ego vedle sebe, stranou od ostatních. Její strach, že by se držet žádný strach ih, ale zdálo se, že se ego na startu spolu se vším ostatním v této podivné homerovi, Princ byl trochu svéhlavým, protože emu chybělo maso, ale, naštěstí, on miloval sýr.
  
  
  My jsme šli jako možné tišší v pouštní ulicích spícího města, ale dvě desítky перепуганных rolníků dělali hodně hluku. Několik lidí se mě ptá, proč jsme se zastavili v Метковиче, a bylo to zatraceně složité odpovědět. Jeho i sam nebyl tak jistý.
  
  
  Опузен a Ploče jsou ценымногие lízání, k Jadranu, a tam by ценымногие jednodušší najít loď pro volné cestování do Itálie. Ale pokud budeme předpokládat, že jsme пробились naživu, a on věděl, že Падра měl pravdu, když řekl, že se u nás, pravděpodobně narazíte na problém v samotných městech. Oba jsou rekreační a rybářské městy s počtem obyvatel několik set fén a malými укрытиями uvnitř, nebo venku. Tam vedou výborné silnice, že v tomto případě by bylo pro nás nevýhodou. Ih rybářské lodě byly rodinné čluny, příliš malé pro nás pro všechny. Musíme ukrást trajekt, utíká mezi Ploče a Трпанье, a odváží překročit nen. Její pochybnosti o tom, že se nám někdy podaří projít mimmo hlídkové lodě MEAD typu "Vosa".
  
  
  Ne, že Меткович byl takový velký problém. Jedná se o relativně velké město, silnice, železniční obor a důležité obchodní dům. Je postavený v místě, kde Neretva se větví na песчаную delty s dvanácti протоками, Меткович má dostatek čerstvé vody. Nicméně, to je v hale, kousek od borové lesy, bílé pláže a modré šaty dalmatského pobřeží. Je to staromódní město, a vše se uzavírá v 7:30 hodin. Rádio Bělehrad ztratil přes éteru o půlnoci, když ve městě už není na světě.
  
  
  Nedostatek nočního života způsobilo, že nás nebezpečné viditelné. Проезжающая stroj, zvědavý policista, osamělý, ztracený docházkové досягае a my objeveny. Zůstali jsme ve stínu a šli úzkými uličkami. V určitém bodě jsme se ztratili a ocitli na náměstí. Gradska vilecnica , radnice, je jedním kolem mála turistických atrakcí Метковича. Ona prochází celou škálu architektonických stylů. To je částečně románská, s podlahou ve stylu gotiky a pozdní renesance a špičkou, který je nejlépe popsat jako rakousko-uherský římsu. Jediné, co zde chybí, tak je to turecké krejčí, ale pár bloků jsme jeli mimmo mešity, postavené v roce 1566, v době sultána Suleiman Velkolepý.
  
  
  Jsem se usadil nás na chvíli obdivovat v celé této kráse. Ji dokonce opustil skupinu, aby muset navštívit svého starého drahého přítele, связному, který informoval оборудова mi vojenským na žádost Evan Karak. Ne, to jsem neměl pokušení zasadit tuto návštěvu, ale já jsem byl v čele mnoha lidí, kteří se slepě důvěřovali mi, aby vytáhnout ih na kaše živými. Bohužel, není to jmelí nám ponětí, co dělat, když jsme dorazili na letiště.
  
  
  Jsme перелезли přes zeď na druhém konci města. U všech jugoslávské měst, zdá se, že tam je nějaká zeď, zbytek z dob, kdy války byly lokální záležitost. Jsme překročili plot bažiny a úzký pás středomořského keře, nebo маккии, oliv, fíků a rozmarýnu. Konečně jsme přišli na hřbitov, ale na druhou stranu, mě ujistil Падра, jsme mohli vidět letadla.
  
  
  Kostel byl podobný rám kolem starého filmu Dracula. Byla tma; заброшенная areál byl plný rozbitých soch a mrtvých stromů. Ona se jmenovala Kaple Blaženého Ivana Урсини, Kaple blaženého Ivana Урсини. Dost bylo přes starý hřbitov, aby u samého starého Ivana rozšířily mráz . Náhrobky jsou datovány dávno. Bylo i několik стекков, pomníky богумилов, náboženské sekty, který byl vybudován v horách Bosny a Hercegoviny ve středověku. Je zřejmé, že jste riskoval nakazit nějakou náboženskou проказой, protože polovinu času jsem nevěděla, že pláče hlasitěji, vítr nebo ženy Джзана.
  
  
  Nyní se dostáváme k dlouhé úzké skupině маккиа , za níž виднелись mlhavé vzdálených světel. Jsme протиснулись přes podrostu, a tam byl na letišti, jak slíbil Падра.
  
  
  Dosáhli jsme na štěrkové cestě, vedoucí výplaty přímo k bráně. Brána ve delle farmaceutik není co jinak, jak se díru v plotě kolem pole, s будкой, na jedné straně, a будкой trochu větší velikosti na druhou. V menší stál hlídač, a ve větších někdo podřimovala, takže pole bylo více než chráněné. Pro mě to bylo letiště. To sestávalo kolem dvou 2000-метровых drahách protínajících v podobě úzkého písmene X. Na konci na jedné dráhy, ze strany k bráně, byla двухэтажная řídící věž, korunované anténa a radar zařízení. Vedle věže se nacházely dva angara.
  
  
  Od toho místa, kde jsme stáli, to bylo nemožné říci, co se děje na hřišti. Její znalosti Il-14 a několik RT-33 v hangárech, ale zbývající letadla farmaceutik není co jinak, jak nejisté jsou černé kousky, zaparkovaná podél plotu po obvodu. Il-14с a RT-33, k nám byly nám k ničemu. Mé naděje возлагались na zařízeních, které ji ještě nemohl identifikovat, a to znamenalo, že je třeba přistoupit blíž, aby viděli, co se kolem sebe představují .
  
  
  Nick. .. '
  
  
  Ji, otočil se. Арвия přišla ke mně a jemně se dotkl mé hole. — Nick, pokud bychom se dostáváme do Itálie naživu... .. '
  
  
  — Dostaneme, Арвия, — řekl jsem, tiše se zkříženýma prsty. "Bez ohledu na to, сумеем jsme, nebo ne," trucovat je to s ženskou logikou. — Chci ti něco říct. Jsme s paní Milán dlouho a tvrdě promyslet situaci a rozhodli se, že nejlepší, co můžeme udělat, je... . .. '
  
  
  'Lež!' — náhle зашипел Падра. Všichni spadl na zem těsně před tím, jak jeep "Škoda" hřímal mimmo, méně než metr od nás. Džíp zastavil u hodin, který trochu mluvil jsem s třemi muži v džípu. Pak jeep znovu začal z místa a jel až k plošině. Stráž ve velkém domě ani шевельнулся.
  
  
  Vzrušení, zdálo se, прервало myšlenek Арвии. Posadila se, моргая a pilně se odstraní stéblo trávy z vlasů. Předtím, než ona byla schopná se vrátit k tomu , že hotel mi říct, Падра se mě zeptal: "a Co teď, Carter?"
  
  
  "Jsme нападаем na ochranu a jdeme dovnitř."
  
  
  "Těšil jsem se tady na to těším. Ale jak?'
  
  
  Její vážně zamyslel se na chvíli. Konečně jí odpověděl: "Útok komanda s отвлекающими manévry. U někoho je to kus sýra?
  
  
  Jsme s Падрой pomalu šli na poseté štěrková cesta mimmo stánky hodinářství, Princ byl hned vedle nás. Pak jsme udělali kruhový objezd do kabiny. Stráž ve velkém domě by bylo oznámení nás, ale z toho místa, kde jsme teď byli, jsme viděli, jak ego rty шевельнулись v довольном храпе.
  
  
  Pár metrů od stánků její uvedení ruku na rameno Падры. On okamžitě zastavil, aby ji mohl прошептать emu: "Já jdu první. Když ji vytáhnout člověka tam, ty půjdeš do jiné караулку.
  
  
  "To se nikdy probudit ze svých snů", — předpověděl Падра. "A pak budeme sedět na nějaké letadlo?"
  
  
  — Obávám se, že není žádné letadlo. Musíme najít takovou, která se zabývá schopen pojmout nás všechny, ale ne tak velká, aby nás potřebovali celý tým pilotů.
  
  
  — Jste dobrý pilot?
  
  
  "Takový je dobrý, jak si řidič".
  
  
  Nemyslím si, že on byl příliš spokojený s touto odpovědí. — Řekni — tiše zeptal se, co budeme dělat, pokud takového letadla tam není?
  
  
  "Hash — řekl jsem, — můžeme jen doufat".
  
  
  Jsme plazil k časové, dokud se ukázaly otevřeně za ním. V dohledu nebyla naše stroje, naše pohyby na hřišti. Její, přikývl Otec, a on přikývl na revma, dát mi vědět, že on udělal věc. Opustil svou pušku u jednoho kolem mužů. To byla práce pro ticho nože nebo ticho háček.
  
  
  Její třel kus sýra pod nosem u Prince, подержал ego tam dost dlouho, aby si uvědomil, co dělám, a pak hodil ego přes караульное místnost na přistávací dráhu na druhé straně plotu.
  
  
  Vlk skočil za sýr, mimmo hodinářství.
  
  
  Muž odešel ročně, co se děje, a šel jsem k němu zezadu. Jsou chvíle, kdy člověk musí chodit naboso, a to byl jeden kolem těchto bodů. Jeho dostal malou laskavost překvapení. Útok se stalo, že tak brzy potom šílené výpady Prince, že stráže dokonce zvýšil svůj 64A, nemluvě o tom, poslat ego správným směrem. Neslyšel mě, dokud není příliš pozdě. Hodinová otočil, a viděl jsem, jak раздраженное zvědavost na jeho tváři vystřídalo удивленным pochopení. Pak se její разрубил emu hrtanu dlaní, a ego oči закатились pod oční víčka. Její затащил ego zpět do караульное místnost před tím, než se mu podařilo spadnout na zem. Její tu ego ego-64A a ego M57, jugoslávské verze ruské pušky Tokarev М1933. Ji také vzal ego tlusté vlněné ponožky a boty. Měl nohy více, než u mě, ale byl jsem tomu rád. Mám silně oteklé nohy a strašně bolelo. Na druhé straně brány Падра již postaral o režimu spánku стражнике. Stál ke mně zády, a já jsem si všiml, že to dělá blesk pohyb pravou rukou. Pak se stáhl zpět, a on viděl, že stráž je stále na svém místě, pouze je cílem ega je nyní mírně klesla na prsa a hrudník skrz naskrz nasáklé krví. Ke mně se připojil Падра, taky se zbraněmi. "Nechal jsem ego šťastný", — řekl on. "Teď má dvě ухмыляющихся rta. Už jsi našel letadlo?
  
  
  'Ještě ne.'
  
  
  Nyní ji mohl vidět celé pole. Ji, podíval se na jeho konci, v modlitbě, aby nám štěstí. V řadě postavili tři "Jestřáb", další skupina RT-33, trosky trupu, S-47, další Il-14 a pár vrtulníků "Алуэтт III". Nic takového.
  
  
  Jeho, cítil, jak zklamání roste v mé hrudi. Vztek z toho, že jsem byl tak blízko a zároveň tak daleko, muka od vědomí toho, že jsem podněcoval nevinné lidi ke vzpouře, jen aby zjistil, že cesta vázne.
  
  
  Ale pak ji spatřil nejvzdálenější rohu letiště, kde sergej byl nejslabší. To bylo známé podobě letadla. To se zdálo nemožné, ale bylo to tak: Il-2, dvoumotorový transportní letoun.
  
  
  "Hash, shromáždi všechny sem, a rychle ".
  
  
  Падра udělal krok dopředu, podíval se, zdarma ať už na silnici, pak nenašel háčkování. Keře na druhé straně silnice rozruch mezi, kolem nich odcházeli lidé, kteří uprchli ze všech noha, aby se k nám připojili.
  
  
  — Našli jste zařízení? — zeptal se Падра.
  
  
  — Možná — ухмыльнулся jsem. "Ruská kopie DC-3". Její přešel pole, a všichni šli za mnou.
  
  
  Bylo mnoho удивленных názory. V poli, šlo jen pár lidí, a my jsme nemohli vypadat, jako kdyby jsme tam byli legálně. Ale zdá se, že jugoslávská armáda, je to stejné, jako všechny ostatní armády: nikdy nevycházejte dobrovolníky, a nikdo мешаете. Na stejné disky strakatý brigáda, že маршировала na аэродрому, bylo přeskočeno ochranou.
  
  
  Jsme prošli Ястребки, S-47 a prošel pod velkým Il-14. Jeho běžel dopředu, a skupina následovalo za mnou v chaotické čáry. Její přemýšlel, proč se jeho útěku, protože je téměř nevyhnutelné Il-2 může být demontováno, došly pohonné hmoty, nebo na takovou hru baterie. Oni byli propuštěni Il-2 je téměř dvacet let, a on nemohl být годным způsobilosti, prostě nemohl být. Ale já jsem pokračoval v jízdě. To byla naše jediná šance. Sahá až k Il-2, jeho рванул dveře a втолкнул všechny dovnitř.
  
  
  — Nebudete chodit? — zeptala se Sofie, šplhá na palubu.
  
  
  "Tak upřímně".
  
  
  "To je strašné", — si stěžoval na to. "To spáditá, a nen žádná židle".
  
  
  "Je to nákladní letadlo. Židle odstraněno.
  
  
  Její chodil kolem něj, pád destičky před koly, snaží se vzpomenout, co jsem věděl o Il-2. No, v podstatě to byla upravená Dakota; rozpětí křídel 95 metrů, délka 64 stop a nice 12,5 tuny, sada motorů s výkonem 1800 koní, s stropem 16.000 stop a rychlostí 140 uzlů, když šli emu na ocas. Ale tento letoun nikdy bude létat, ne v takovém уставшем stavu, ne s oxidací křídel a skvrnami průtoku hydraulické magistrály.
  
  
  Ale v pneumatikách byl vzduch, a to bylo dobré znamení, pomyslel jsem si, až si vzpomněl, že kdysi nizozemci zachránili bojovník od začátku druhé světové války, kdy se vyprázdnil польдер, pneumatiky, které byly také pod tlakem.
  
  
  Jeho běžel zpět na den, a vylezl na palubu. Jeho ponuré si myslel, že s trochou štěstí bychom mohli prostě mít tyto motory. Pokud by провернулись, mohli vydělat. A pokud by si vydělali, ji mohl nějakým způsobem zvednout tu zatracenou stroj do vzduchu, pokud by nikdo нажимал na tyto tlumivky příliš mnohokrát, nebo ne letěl příliš mnohokrát s příliš velkým přeplňovaný nebo příliš nízké оборотами.
  
  
  Její, šel do kabiny. U Il-2 není трехопорного podvozku, takže je nakloněna na ocas. Jeho řekl všem, několik dobře-smyslu slova povzbuzení, i když sama téměř doufal, a zavřel za sebou opony. Když ji otočil, Падра seděl v křesle pilota.
  
  
  — Zůstaň, Hash. Její ukázal palcem směrem doprava. — Dobře, — řekl, že přístup k pravé židli.
  
  
  — To znamená, že tentokrát jsi разгребаешь uhlíky.
  
  
  Kabina představovala úzký úzký skříň s drobnými окошками. Její sklouzl do křesla pilota a klikl několika přepínači. Stejně jako ve většině letadel ruské výroby, přístroje jsou umístěny obráceně, tak jsem to musel prozkoumat panel zprava doleva. Ale světla svítí správně, a šipka se objevilo, poukazuje na to, že jsem měl dostatečné napětí, tlak paliva a odběr vzorků vzduchu. Její, prošel raketomety operace, tahal tlumivky, vstřikovací ventil a všechna tlačítka a páčky tam, kde by měl být DC-3, se zoufale modlil, aby to stačilo pro tento box.
  
  
  Najednou světlomet ozářil naše tělo, ослепив mě, když prorazil čelní sklo. To bylo světelná puška, intenzivní reflektor s úzkým paprskem, který řídící věž použila pro dopravní manévry. On se zaměřil na nás, a zůstal tam.
  
  
  — Volit a všechny, — řekl její Otec. "Nás našel".
  
  
  "Blahoslavený Арнир! Co teď?'
  
  
  "Modli se", — řekl jí emu, kliknutím na tlačítko spustit. Levý motor se začal třást, a když hluk se vyšplhal až na vysoké, hladké vytí, jí přešel na "Ok". Vrtule включился, vzal ji k sobě ego, a podařilo se дросселем . Kolem výfuků вырвалось plamen , a Падра otřásl.
  
  
  — Neboj se, — vykřikl jí přes hluk. 'To je v pořádku. Nebojte se o tom, že tento jeep jezdí k nám.
  
  
  Přes pole ze strany věže přehnala "Škoda", набитая vojáky a zbraněmi. Падра již vstal ze svého místa a уставился na mé okno, z čeho mi bylo trochu těžší začlenit pravý motor. Její odstrčila ego a řekl: "Vezmi si zbraň a vzít lidi, aby ih daleko od nás". Potřebuji nějaký minutu, aby se zahřál motory.
  
  
  On vyběhl prostřednictvím opony, aniž by řekl více nám slova. Motory чихали a тарахтели, co bylo samozřejmostí pro stroje času. Jak ji znal, byli to normální zvuky pro motory Швецова. Замигала žárovka, ukazuje, že zadní dveře jsou otevřené, a rozzářily ještě dvě žárovky, ukazující na to, že střešní okna nad křídly otevřené. Neslyšel jsem hluk, ale viděl, jak jeep silně si přinesl, a z něj pak vypadlo několik vojáků.
  
  
  Jsem neměl jinou možnost, než dělat, než zůstat na místě a čekat, dokud прогреются motorů. Teplota se vyšplhala tak pomalu, že jsem začal pochybovat, jestli jsme se někdy odpoutat od země.
  
  
  Югославы vrhli se k nám, целясь na mě, motory a pneumatiky. Падра a ego lidé отбивались své pušky a kulomety 64A, které jsme vzali z časových. Několik vojáků se snažili přiblížit, zůstali na místě, se postavil a оглянулись, jako by na něco zapomněli. Potom se sídlem na polovinu na asfalt. Jeep kroužil, neustále střílet. Na "angara" přijel ještě jeden džíp s výztuhami. Navždy bylo skákala teď, nebo nikdy.
  
  
  Její nainstaloval klapky na dvacet stupňů, tlačil páky řízení vpřed a pustil šikana. Začali jsme pohyb. Jsme se obrátil na přistávací dráhu. Pohled na ветроуказатель mi řekl, že jsme edenu špatným směrem: u mě byl následující vítr a museli jsme se otočit, ale já to nehodlal udělat. Měl jsem dost problémů s udržením této krabice ve svislé poloze, tak, jako ona, zdálo se, že jmelí nepěkný zvyk vytáhnout vpravo. Pak ji, si vzpomněl, že je to ruské motory, a to Pratt & Whitney, a že se točí v opačných směrech.
  
  
  Rychlost u země vzrostla na procházku do starého města, pak k pokojům patnáct. Nástroje ožívají; senzory jaksi v normě. Znovu letadlo upozorňují doprava, a znovu ji рулил хвостовым volantem směr. Závit na dráze se představil neuvěřitelně blízko. Dal odezvy tlak. Letoun byl připraven, ale stále nemohl vylézt. Bože, zdá se, že musíme jet do Itálie, a ne letět.
  
  
  Začíná druhý džíp jel skutečně na nás. Ego řidičem, zdá se, že byl nějaký maniak, který hotel čelnímu střetu. Dva muži šíleně выпрямились zezadu, střílet kolem své zbraně, motory. Nos Il-2 už odcházel, takže jsem mohl sledovat, co se děje, ale zároveň být nejlepší cíl. Motory взревели, kolem výfuků вырвалось bílé plameny.
  
  
  Jeep začal крениться, když se řidič snažil vyhnout námi na poslední pokus. On střílel na letadlo, a on cítil, jak letadlo завибрировал, ale bylo příliš pozdě se odsud dostat a zkontrolovat, co se stalo. Její strhl páku zpět, a na obzoru zmizel. My jsme byli volní.
  
  
  Její pokračoval stisknout na levé kormidlo směr, aby se tah doprava, a jsme letěla nad koncem pole, ne více než asi sto metrů nad zemí. Vzestup můj byl v pohodě, pod velmi šikmým úhlem téměř kilometr. Pak se srovnal její ego, a zabočil doleva. Když ji letěl pod úhlem, ji mohl vidět akci na dráhy. Někde tam, kde ji zlomil na svobodu, бушевал požár. Jeep, by mělo být, otočil se a vystřelil.
  
  
  Její vystoupal do výšky 35 000 stop, a vzal kurz na západ-jiho-západ, řídil chlazení a srovnal letadlo. Zdálo se, že nah pohodlná cestovní rychlost kolem čísla uzlů, a jak by nám to vyjít hotel na celém vzdušného prostoru bývalé Jugoslávie, je mi jedno, chtěl se zbavit trápí letadel. Ji mohl dostat trochu vyšší, ale stále ne tak, aby se vyhnula od pobřeží protiletadlových děl a baterií s-2. Kromě toho, že lidé za sebou již dost zmrazené se všemi těmito otevřenými okenicemi. Pokud ji заберусь výše, pak to udělám je to jen horší.
  
  
  Ji vyhlédl ven na boční okno, se snaží orientovat, ale nic neviděl. Nicméně v obecné rovině je můj směr byl správný, ale jinak to nemělo velký význam. Dříve nebo později jsme dosáhli by na pobřeží Jaderského moře, a pak a Itálii.
  
  
  
  Kapitola 12
  
  
  
  
  Opona třásl se tak silně, že jsem si nevšiml, jak Падра opět vstoupil do kabiny. Neviděl jsem ho, dokud je to padlý na místo druhého pilota. Tam to tiše sledoval, jak vylétají výfukové plyny kolem pravého motoru. Po chvíli se ke mně otočil. a řekl сдавленным hlasem: "já Jsem nikdy předtím letěl".
  
  
  — Neboj se, Hash. Někdy jsme, že to děláme poprvé.
  
  
  — Kam se budeme v Itálii?
  
  
  — Nevím, jsme se jít k nejbližší dráze. Možná, že v Пескару nebo dál podél pobřeží, nedaleko Bari. Nejdůležitější teď je, abychom zmizely kolem vzdušného prostoru bývalé Jugoslávie. Jakmile jsme минуем ostrovy Палагружа, jsme od nich vyrazit.
  
  
  "Hra by vyhrál". Dovolil tento výraz proklouznout přes ego úst. 'To zní dobře. Kolik času budeme potřebovat, aby to udělat?
  
  
  "Čtyřicet, čtyřicet pět minuta. Dvakrát se ještě do italského pobřeží. To znamená, že pokud se u nás objeví nové problémy.
  
  
  - To nebude - s jistotou řekl, že je to on. "Nechali jsme naše nepřátele za sebou".
  
  
  — Alespoň u Метковича. A pochybuji, že se snaží zachytit nás přes země, kde může být příliš mnoho svědků útoku. Ale jakmile jsme se ocitli nad mořem, stáváme se snadnou kořistí pro všechno, co pošlou vás na Castel Стафилич.
  
  
  "Jaké jsou šance, pokud to udělají?"
  
  
  Jeho řekl emu pravdu. "Zhruba stejné jako u Аптоса".
  
  
  — Aaa, — řekl jemně. Pak pauza a pak se zeptal: "tak proč bychom letět níže, aby se zabránilo ih radar?"
  
  
  "Moderní radar může detekovat letadlo skoro z nuly metrů," vysvětlil jí emu. — Alespoň trochu zdravého rozumu řekne jim, jaká je naše trasa letu: nejkratší cesta v celé zemi. Nechci klesnout pod, pokud jsou napadeni a já budu muset manévrovat, nebo pokud se něco pokazí a já budu muset pokusit se plánovat. A pro lidi kolem ní nechci jít výš".
  
  
  On se chápavě usmál přikývl. "V zádech studený, a někteří lidé se bojí zemřít na nedostatek kyslíku".
  
  
  — Zde není přesně uprostřed léta, — прорычал jsem. — Vrať se a řekni jim, že nezemřou. A řekněte jim dýchat přes ruce, když se před nimi příliš silný vítr.
  
  
  Znovu ji zkontroloval senzory, ale vše bylo v pořádku. Otáčky zůstávají stejné, tlak oleje a teplota stále se nacházel vpravo od červené čáry. Motory stále zněly tak, jako by pracovali na běžném letu.
  
  
  Ji, podíval se dolů, když pobřeží proměnila v řetěz světel, bezvýrazné světel některých pobřežních měst a rybářských vesnic. Obrovské šedé prostory Динарских Alp nyní zůstali za mnou, a přede mnou ležel obrovský, hladké duny nudné vody, poušť Jadranu. Tam dole bylo zatraceně mokré, ale teď to vypadalo, jak je písčitá poušť. Starý letoun pokračoval bawling, a on se skoro začal věřit, že se nám to podařilo.
  
  
  Pak ji uslyšel něčí chichotání. Ji, otočil se a viděl, že Sofia a Арвия протиснулись do kabiny. Vlk byl s Žofií, a to vypadalo tak mizerně, jak může být bídně zvíře".
  
  
  — Už jsme nad vodou, — řekl jim. "Za deset nebo patnáct minuta můžeme dýchat ценымногие jednodušší".
  
  
  Ženy se chichotají se a tlačení u okna, aby vidět ven. Ji, podíval se na Софию a vzpomněl si надменную, презрительную ženu, kterou potkal poprvé, a vše, co jsem mohl udělat, je otočit se a zavrtěla hlavou. To raději zemře, než je uznána, že v ní je něco měkké a женственное. A přesto to je, samozřejmě, byl přítomen v ní ve skryté podobě.
  
  
  Kabinu náhle začátek silně třást, jako kdyby obrovská ruka popadla letadlo za ocas a tak трясла ego. Stříbrný blesk přehnala mimmo okna, na která poukázala Sofie, a letěl dál, обжигая nás prudce порывом odběr vzorků vzduchu.
  
  
  Její bojoval s volantem a pedály, aby opravit případné smyku, a pak se znovu podíval do okna. Ve skutečnosti, v tomto a nebylo třeba: já jsem věděl, co to je, a také věděl, že za jiný stříbrný blesk byl vysoko nad námi.
  
  
  "Sofie, Арвия, vraťte se k ostatním. Rychle. Řekni jim všem, aby se plazil zpět, jak je to možné, пригнувшись a svěšené hlavy.
  
  
  Udělali to, co jsem řekl. Ji, podíval se na Падру. On držel v rukou objevené jim v letadle signální rakety, když je trápí vrásky sklouzl na ego čelo. — Problémy, ano? — řekl, natáhl mi několik raket.
  
  
  — Plný, — temně řekl jsem. "Banda мигов".
  
  
  Mig-21-F, pokud má být přesný. "Фишбед" rychlostí 2,2 Mach s raketami třídy "vzduch-vzduch" "Atol" pod křídly. To nejlepší, co může nabídnout Jugoslávii. Oni dva spolu proti dvacetileté praktické, neozbrojeného винтового letadla.
  
  
  'Co bychom měli dělat? Copak jsme měli sestoupit níže?
  
  
  "Vysoko nebo низменному, na tom nezáleží. Ale když se приблизятся, Hash, světlo tolik raket, kolik dokážeš, a выбрось ih v okně.
  
  
  'Já tomu nerozumím.'
  
  
  — Nemám čas vysvětlovat. Volit jdou.'
  
  
  Letadla letěla po široké, пикирующей oblouku, která se zabývá měla být těsně nad naší ocasu. S воем letěli, téměř se jich nemohl dotknout konečky křídel ve fantastické pozici.
  
  
  "Teď, Hash," vykřikl jsem. "Выбрось tyto rakety".
  
  
  Taky ji zapálil raketu tak rychle, jak jen mohl, a hodil ih kolem okna. Jeho bych raději mít zbraň, Natalia, který отодвигал by majáky dál od letadla. Ale to by neměl čas dobít a předat ego Padre, a Миги byli již příliš blízko.
  
  
  Za nás, kolem křídel Мигов, aby se vymanily čtyři malé exploze. Jak jsem předpokládal, jsou bombardovány nás kolem Atolů. Rakety jsou rychlejší, větší a krásnější, než zbraně. Atolů, přiblížil se k nám, když Миги se vznesl, aby se každoročně na úžasný ohňostroj mimo dosah. Pod námi rakety вспыхивали rozpálený doběla plamenem, обжигая naše křídla a břicha. Rakety мелькнули olizuje, a pak jeden po druhém нырнули dolů, pryč od letadla, letí za klesajícími majáky-rakety.
  
  
  'Jaký je . .. co se děje? — vydechl Падра s otevřenou pusou.
  
  
  "Atolů jsou přitahovány k teplu, a last rakety vydávají více tepla, než výfuky našich starých motorů". Její vysvětlil emu. "Někdy být trochu zastaralý — to je výhoda".
  
  
  Rakety vystřelili daleko pod námi, na tzv. účelům k Jaderskému šaty. Zmizel pod hladinou, a po chvíli moře взорвалось balónky oranžové plameny a žhnoucí bílé pěny.
  
  
  — Jo, — řekla Падра. 'Udělali jsme to. Jsme vyrvali jejich zuby".
  
  
  — Ty jsi tak myslíš, — důrazně řekl jsem. "U мигов větší špičáky, a oni se už vracejí s dalším soustem".
  
  
  Dva югослава byly jen dvě stříbrné body za námi, a oni rychle приближались. Její otřel rukávem мочку, aby setřít pot, snaží se přemýšlet. Její odstranil plyn a začali jsme klesat v širokém strmém скольжении. Mé ruce byly mokré od banky nástrojích. Tři tisíce metrů, a ještě níže.
  
  
  — Znamená to, že jsme ih ztratili, " zvolal Падра.
  
  
  Ego naivita z ní napětí a donutila mě smát. "U návazné kozy ještě větší šanci proti Prince, Hash. Ale pokud budeme muset potápět, nechci padat příliš daleko. A možná, jen možná, budu moci zadržet ji ih dost dlouho, až jsme se nedostaneme přes hranice.
  
  
  — A pokud přijdeme italského vzdušného prostoru?
  
  
  "Může být, jen Миги není pak půjde za námi."
  
  
  Výškoměr ukazoval 2500 stop, pak 2000 a její pokračoval pokles. Její doufal, že pokud Миги a zaútočí, pak tak učiní nyní. Pokud by to udělali, ho mohl vzít jednu přes ně s námi.
  
  
  Ale stíhačky jsou za námi, jako posilující nás. — Co dělají? — zeptal se nervózně Падра. — Proč nejdou?
  
  
  — Bude to brzy. Může být, oni provedou losování, aby zjistili, kdo přijde jako první.
  
  
  Levý Chvíli vyšel na stavět na jog, a to opět v klasickém stylu. Pomalu, ale ve skutečnosti to střelou nad námi, směrem dolů pod úhlem k našemu ocasu. V strmém boční zatáčce to, otočil o 180 stupňů, замедлившись tak, že můj tachometr se vznášel těsně nad kritických otáček. To donutilo pilota Bliká пикировать o něco strmější. Ale Mig-21 — obratné letadlo, a my jsme na okamžik byli po celé zorné pole. On se blížil k lízání pro určitý přímý zásah.
  
  
  "Kulomety. .. — začal Падра.
  
  
  — Zbraně, Hash, — narovnal jeho ego. "S tímto starým сундуком dost málo bližní útoky, aby zcela roztrhat nás na kusy".
  
  
  Následovala bombardování olovem. Trup byl prostoupen ситом , a křídla jsou vyplněny otvory o velikosti pěsti. Kabinu znalosti se vztahuje oslepující záblesk světla. Ledový vítr vyl přes rozbité čelní sklo a na palubní desce začala vypuknout hustý černý kouř. IL-2 se prudce trhl.
  
  
  — Udělej něco, — křičela jsem Падра. — Pak jsi nic nemůžeš udělat?
  
  
  Její, chytil pák, a modlil se, aby stále pracovali a pokračovali v práci ještě jednu sekundu. Jen jedna sekunda...
  
  
  — Ano, — křičel jí do revmatismu. 'Teď!'
  
  
  Její надавил na páku элеронов a trhal kultivátor si na kolena, uvolňuje celý plyn. Lodí otřásl až do kostí, se snaží znovu vylézt, náhle дернувшись ocasem, do nemožné situace.
  
  
  Chvíli měl v plánu letět nad námi, a pak se vrátit na kruhu, ale jeho přivedl letadlo na jeho trajektorii. Ozval ohlušující vytí, když se pilot pokusil o strmé nastavit výšku, aby se setkat s námi, otočil se od charta povolení na provedení a střílel na nás tváří v tvář plamen. Lunární sergej zářila do stříbřité křídlech, když posádka iso všech sil se snažil řídit letadlo. Ale vzhledem ego, rychlosti a naší výšky — byli jsme teď na výšce 1500 metrů — u nich už nebylo výšky a prostor pro to.
  
  
  Bitva byla krátká. Moderní stíhací letoun byl nasazen proti staré těžby a moderní výzbroj důkazem jeho neúčinnost. Ztuhl, nemohl vylézt, když moře povstalo, aby si ji vyzvednout. Kopule отлетел zpět, a postavy ve světě zoufale, aby se vymanily ven. Pak se letoun rozpadl na Jaderské moře.
  
  
  Tip na křídlo dopadl na vlně, a to закружился ve vzduchu, dokud druhá aktivní odpočinek se poté ujala se ho a on se převrátil vzhůru nohama v ложбину vlny. On tam ležel břichem nahoru, jako mrtvý racek s otevřenou křídly. Pomalu se začal topit.
  
  
  Měli jsme své vlastní problémy, s nimiž se bylo třeba vypořádat, ale to by se dalo udělat na nadšené výkřiky Падры. "Jsme zavedli ih! Hej, Carter. No a vtip.'
  
  
  — Samozřejmě, vtip, — hořce odfrkl jsem, pokračuje čerpadlo hasicí přístroj. "A, samozřejmě, víte, kdo se směje naposled?"
  
  
  Kabina se změnila v mokré kešu, dokud ji snažil sladit letadlo a požár uhasit. Celý letoun byl изрешечен, pravý motor škoda дергался, извергая olejnatý kouř. Plameny лизнуло přívody vzduchu a обугленное křídlo, nebo to, co z něj zbylo. Její temně myslel, kolik je kolem našich cestujících zemřelo nebo bylo zraněné.
  
  
  "Падра, vrať se a podívej se, jak jsou naši lidé", — křičel jí přes hromové umírajícího motoru. Jeho horečně pracoval na огнетушителях motoru, тушив oheň v pravém motoru pěny. Падра vstal ze židle a chytil za konec. 'Ale. .. můžeme to udělat teď?
  
  
  "Můžeme letět dále na jednom motoru", — řekl spěšně jí emu. "Pokud ji budu moci uhasit oheň . Ale je tu ještě ten další Bod.
  
  
  'Nemůžeme . .. ?
  
  
  "Ne, tento vtip funguje jen jednou. Navíc u nás nemá už na to síly. Nespěchají!'
  
  
  Její ne hotel, aby byl v kabině vedle mě, když přijde na nit. Hlas proč se používají obvazy na očích v popravy. Začíná druhý Okamžik už byl na pozici, a emu nebránil v ego hraje, jak jinak. S brutální přesností se dostane na nás. A nikdo kolem nás není, řekl by to znovu.
  
  
  Její выравнивал отказавший motor, lehce plánování, aby podporovaly rychlost, současně подравнивая zbytky volant směru, vyrovnat nerovnoměrné tažnou sílu levého motoru. Chvíli otočil se k útoku.
  
  
  — Podívejte se, " zvolal Падра. Teprve pak ji a všiml si, že to není splnil mé objednávky. On stále stál vedle mě. "Podívejte se, to ještě není všechno".
  
  
  A on ukázal nahoru přes rozbité čelní sklo. Měl pravdu: k nám přiletěl ještě šest stíhaček. Na zlomek vteřiny strach sevřel mé hrdlo, a pak se její uvědomil, že to není Миги. To byla polovina eskadry stíhaček G-91Y "Fiat" se zeleno-bílo-červené кокардой italské LETECTVO.
  
  
  — Bože můj, jsem přešťastný. "My v zahraničí".
  
  
  — Další letadlo stále budou útočit? U něj je ještě čas.
  
  
  'Já nevím.'
  
  
  Její konal dech, se diví, jak Падра, se dokončí už Chvíli svůj útok a рискнет, zda mezinárodní incident. Chvíli mohl létat v kruhu kolem starších a plic, G-91Y. Její pochopil, proč sem přiletěl G-91, spíše než F-104. Mohli začít s bylinné drah v okolí.
  
  
  Italský letoun přiblížil, расплываясь na horizont. Okamžik zaváhal v nerozhodnosti. Pak najednou взвился a zmizel pryč.
  
  
  — On se vrátí, Carter, — сдавленно всхлипнул Падра. "On se vrátí. Znamená to, že...
  
  
  Ano, zasmál jsem se. Její aktivoval navigační světla, поворотную platformu, pak zapnul rádio.
  
  
  — Ano, — řekl, že ji emu. "Je to vyhraná hra".
  
  
  
  Kapitola 13
  
  
  
  
  Pescara — krásné přímořské letovisko, v ústí Фольи. Je zde málo průmyslu, ale, co je důležitější, mnoho písečných pláží, teplé vody a horké slunce. Bohužel, téměř nic není vidět, kromě přes svého hotelového pokoje.
  
  
  Její zastavil v hotelu Pensione Cristallo přímo u pláže, kde lehký vánek a jemné šplouchání vln mi pomohla zotavit ze zranění. Hawk představil mi dvoutýdenní nemocenské kvůli AH.
  
  
  Vylodění v doprovodu bylo docela nezajímavé pak našeho přechodu; a pak běžné натовской shonu vypořádání proběhlo hladce. Náš člověk v Римэ přijel, aby si přeložený list papíru, který si ho vzal u Prince, a později mi řekl, že význam této zprávy je konstatování, že Albánie připravuje převrat v Jugoslávii s pomocí několika jugoslávské bojovníků odporu. Ih vůdce, jakéhosi "Milano", byl v té době mrtvý. Sci-fi.
  
  
  Ji, riskoval život a zdraví, aby si právě tento příspěvek na Аптоса. Byl to jeden asi nejvíce ironické výsledky své poslání. Ale pak se její připomenout, že se vytrhl z pod nosem u югославов tank a letadlo, a strávil část obyvatel obce prostřednictvím ih armádu a letectvo.
  
  
  Italská vláda se postaral o obyvatelích Джзана; ona zajistila útočiště a slíbila práci. Sofie, Падра, a dva z posledních mužů po celém ih skupiny se chystali vrátit do Jugoslávie, aby pokračovat v boji za nezávislost, ale dokud ona byla na dovolené se mnou do hotelu. Vrátný zvedl docela dost hluku kolem Prince, ale Падра děsí ego je ještě větší, než Princ, a nakonec vrátný souhlasil.
  
  
  Vlk byl nyní s Падрой, protože v tomto bodě emu nebylo třeba nic jiného, než domácího mazlíčka.
  
  
  Падра a Princ stáli venku, na chodbě, střežení mé dveře pro případ, pokud zvědavý pokusí mě побеспокоить. Její leží nahá na velké posteli. Арвия ležel vedle mě a ласкала mě její pevnější prsa.
  
  
  Na druhou stranu Sofie smyslně se pohyboval, okusuje мочку mého ucha.
  
  
  To trvalo už čtyři dny, smyslně, divoce a v pohodě, přerušovaný pouze snídaně, které jsme jedli v pokoji. Holky, zdá se, si uvědomil, že jsem pro ně dost, aby sdílet.
  
  
  Dohodli se o tom spolu během cesty vlakem. A ji byl schopen předložit horšímu formulář nemocenské.
  
  
  Vlákno
  
  
  
  
  Obsah
  Kapitola 2
  
  
  Kapitola 3
  
  
  Kapitola 4
  
  
  Kapitola 5
  
  
  Kapitola 6
  
  
  Kapitola 7
  
  
  Kapitola 8
  
  
  Kapitola 9
  
  
  Kapitola 10
  
  
  Kapitola 11
  
  
  Kapitola 12
  
  
  Kapitola 13
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Náš agent v Римэ zmizel.
  
  
  přeložil Lev Шкловский na památku погибшем synu Антоне
  
  
  Originální název: Agent vermist in Rome
  
  
  
  
  
  První kapitola
  
  
  U AI existuje několik apartmánů v hotelu na Manhattanu, který nebudu jmenovat. Její přihlásil se tam, a pak dva týdny R&H (relaxace a regenerace) ranč AX v loveckém frankfurt mover Virginii, jen kousek od Washingtonu, Dc.
  
  
  V této organizaci existuje několik svých agentů podmínek ego zaměstnanců, a to mi dává domácí pocit . To také splňuje citlivosti Хоука k bezpečnosti; - Hok, šedá, anonymní a s ironickým vedoucí AX. Se stejnou lehkostí pošle mě v nějaké přístavní hospodě, кишащий головорезами, ale v okamžiku, kdy ji vrátím do USA, pak nebezpečné úkoly, dívá se za mnou, jako by jí byl svéhlavým dítětem.
  
  
  Mám ještě zbylo dva měsíce neplacené dovolené, a to byl vynikající konec vojenského místo pro start. V mém apartmá byla obrovská ložnice s super-vanou a obývací pokoj s plně zásobeným barem. V ns byla kuchyň s pokojovou službu a kuchař způsobil, že se vás myslet, že jste v Paříži dob Napoleona Třetího, a ne v ponurém New Yorku. A služba byla zdrženlivá a efektivní. Mám také bylo spoustu spoření na mzdy, které скопилась na mém bankovním a počítat.
  
  
  Její sundal trubku vedle postelí a nazvala přepínači číslo Тигги.
  
  
  Тигги — to Табита Инчболд. Пятифутовая ideální skládané anglická дворянинка (otec, hrabě), který změnil oprávnění místní šlechty, na práci sekretářka ve firmě, vztahy s veřejností na Madison avenue.
  
  
  "Je To Nick Carter, Тигги".
  
  
  "Fuj ty." Její hlas byl směsicí cockney a australské. 'Ty jsi tady? Ve městě?' Тигги balení hodně smysl v několika krátkých slov.
  
  
  Trvalo jen pár minuta živého povídání — diskuse Тигги byla plná завуалированных rad na náš poslední nezapomenutelný večer spolu — naplánovat schůzku pro chlastem a společné večeři.
  
  
  V této době bylo půl čtvrté. Ji vzal dlouhou koupel a skončil ledovou sprchu, aby se občerstvit a vrátit se zpět do života. V koupelně nebylo zrcadlo až ke stropu, a on byl spokojený s tím, co jsem viděl. Znovu byl v pořádku. Ke mně se vrátil сброшенный nice, moje svaly pracovat, jako vždy, a není vlevo jizvy od pokusů o další konkurenta střih střeva kolem mého života a používat ih, jak smyčku pověsit mě. Jen slabá stříbrno-bílé čáry určovala, kde ego je ostrý jako břitva nůž кукри začal svou práci.
  
  
  Její zpěněný obličej a hladce oholený a čistě před tím, než způsobit štiplavý krém, pak, holení. Po návratu do ložnice, její líně oblékl se.
  
  
  Její vklouzl do své sako. K vyrovnání místo v oblečení pro люгера Вильгельмины, naplnil její levý vnitřní minutu koženou peněženku. Její pohled se podíval do zrcadla ložnice a našel vše nevyhovující. Její narovnal kravatu a byl připraven vyrazit do baru, který jsme s Тигги si vybrali jako výchozí bod.
  
  
  V okamžiku, kdy její uvedení ruku na kliku, telefon zazvonil pronikavě.
  
  
  — Na míru, — řekl to nahlas, ale ještě se vrátil a vzal sluchátko.
  
  
  Její ho zvedl sluchátko k uchu a uslyšel něco podobného na магнитофонную záznam karneval, právě naopak. Jeho stiskl červené tlačítko na telefonu преобразователе, obvyklé vybavení v pokojích hotely naší organizace, a na полуслове uslyšel známý hlas. "...a její, vím, že jsi na dovolené, ale mizerný rozpočet, s kterým musím pracovat, znamená, že nemám ještě takové lidi, jako jste vy. Jak slabý jsi nám byl, jsi náš jediný agent.
  
  
  To byl Hawk. Byl na druhém konci drátu červeného telefonu a mluvil se mnou prostřednictvím své kanceláře ve Washingtonu.
  
  
  — Jsem vynechal začátek, šéfe, " řekl jsem, volat všechny jejich trpělivost. — Nemohli by jste mi říct ještě jednou, co se stalo... — Řím, — vyhrkl on, ještě více затыкая mě. "Něco вонючее nalezeno v Тибре. To něco Clem Anderson, a zatraceně mrtvý. Clem Andersson byl nepodstatné informátor v Itálii. Ve delle on nikdy nebyl součástí naší organizace, ale čas od času pomáhal nám, uvedení nás informacemi, které velký kluci kolem CIA a Interpolem mohli přehlédnout.
  
  
  Hawke, šéf сверхсекретного, velmi malý a velmi smrtící jednotky globální tajné služby Ameriky, pokračoval: "poslal nám spoustu neurčité předpoklady o nějakém дерьмовом filmu, které jdou sundat. Takový film, ve kterém špionáž a контрразведка prezentovány jako slavnostní záležitost. Ale vy všichni o tom víte.
  
  
  Jednou v rozhodnutí neopatrný okamžik jí řekl Хоуку, že se mi velmi líbil film, který ji viděl. Od toho dne opustil ve mně po jeho dětský a tvrdohlavý obsahem. Jí byl fanouškem filmu. Jedno kolem nich perzistentní, neodolatelných mylných představ o mém osobním (haha) života.
  
  
  "Nejprve ji, že si myslel, že to je další román do kina na částku deset až dvacet milionů", — pokračoval Hawke. "Ale Clem pokračoval tvrdit, že všechno je mnohem hlubší. Jí dovolil emu prozkoumat to, protože on byl dobrý člověk, velmi užitečné v naší síti. Jí už nevěnoval pozornost, ale teď Clem je mrtvý. Takže, možná, Clem se dozvěděl něco důležitého. Ti rezervovali letenku na výlet Alitalia ve 20:15 na kennedyho letiště, ny. Máš hodinu, aby chytit vrtulníku, který vás vezme kolem Manhattanu na letiště.
  
  
  "Ale, pane ..." řekl jsem a pozoroval, jak пухлая a šťavnaté Тигги zmizí v mlze.
  
  
  — Nebudeš potřebovat více než hodinu, aby si list, — konejšivě řekl. — Upřímně teď to přijde na телексу hotelu. Najdete kód do své e-mailové schránky na recepci. Vše, co potřebujete, v sále, v této obálce. Peníze na náklady, průkazy totožnosti, dva pasy. Víc nebudu tě zdržovat. Již vidím, jak se rozsvítí vaše oči při pomyšlení, zábavné italské sladký život. Ale pamatujte si: to je práce, a ne procházka". Její zmínil něco o vedlejší dně v New Yorku, který potřebuji, ale Hawke již zavěsil. Byla to hra, na kterou jí hrál, a Hawke zajel pravidla.
  
  
  Jí zavolal do kanceláře část a požádal přinést telex, který ji čekal, spolu se vším, co bylo v mé poštovní schránce. Pak jí zavolal na bar a nechal paní Инчболд zprávu o tom, že, bohužel, mě vzbudil na více naléhavé záležitosti. Když chlapec na zavolání přišel s телексом a tlustou hnědou obálkou, její natažené emu dvě двадцатидолларовые bankovky. Pět dolarů byly také mezi levém břehu ukrajinou, a zbytek — na květiny, které bylo nutné dodat Тигги. Mám dojem, že budou pro nah tak velkou útěchou, jaký byl pro mě úkol, který mi najednou zda.
  
  
  Телексное zprávu o délce šest metrů, развернувшееся, jak obrovský kus toaletního papíru, na první pohled vypadalo, že nic víc než nudné zprávy o budoucnosti chicago populace obchodování sóji. Nicméně, když ji četl ego přes polarizované průhledný plastový list s kódovým číslem čtyři na obálky, otevřel ego je důležitý obsah. Kompletní zprávu o činnosti a podezření Клемму Anderson, můj krytí pro tuto úlohu s предысторией a druhé krytí v případě potřeby. Adresy dvou kontaktních domů v Римэ a některé narychlo shromážděné údaje o jménech uvedených v přehledech Anderson.
  
  
  Ji četl ego rychle a jemně, разматывая papír řádky za švů a запихивая standardní шредерную stroj v našich apartmánech. Čím více ji čtou, tím víc přesvědčen, že Hawke posílá mě na nějaký hon za duchy. On byl hned v samém začátku. To byly fámy a drby, které se zdálo více než vhodné v reklamě, filmu, než se na vyšetřování AX. Několik tvrdých faktů, a zbytek ne více než bubliny. Lorenzo Conti, italský producent širokoúhlých představení, naplněné sexem a krví, участвовавший například ve všech klasických inscenací-od "Odysea" do "Beránkova Marie", připravil novou эпопею pod názvem "světelný Tok" . Film s mezinárodní okupací, o tom, co se může stát během Třetí světové války.
  
  
  Krejčí, všichni, kdo někdy četl noviny, věděli o tom. Výjimkou může být, Хоука, který těžce hledá prostřednictvím zahraniční novinky, pak nějaký čas užil комиксами, a pak vyhazovali noviny.
  
  
  Conti byl nespolehlivý a obratný chlap. I v nejúspěšnějších ego filmech investorům zůstala jen část zisku, zatímco Lorenzo, na druhé straně byl zisk na obsah svého paláce v Римэ, jeho vily na Capri, svého hradu, na jihu Francie a velké množství milenek, vycpaných zvířat, služeb a jakýchkoli hangers-on. Ale těžko to bylo důvěrné zprávy. Další vážení producenti kolem Londýna nebo Hollywoodu postupovali stejně жадной schématu.
  
  
  Clem Andersson udělal poznámku pod čarou o необъяснимом vraždě mladé rakouské hvězdičkou. Vražda, která Conti, zdálo se, že měl na své svědomí, tím více, že brzy potom jeho smrti u něj došlo k nervové zhroucení, a on odešel dva měsíce odpočinek doma a na klinice. Ale to taky bylo v pořádku. Hvězdy stejně zaměnitelné jako tajné agenty. A zhroucení pro hvězdy velkého kina stejně časté, jako romány z nadějné herečky. Partnery Conti, na novém filmu se staly sir Hugh Марсленд, bývalý britský ministr s pochybné finanční pověst, ale ne cizinec venkovní bazén, show-business a srozumitelné kontakty s anglickými дистрибьюторскими společnostmi. Dan Piero Simca, nestálé italský trpasličí; politik a bankéř "playboy", a také velmi normální partner v takovém podniku, jako je Верелдейнде. A konečně, Стадс Mallory, nezávislý americký producent-režisér, známý dvěma оскароносными filmy asi před deseti lety.
  
  
  Složení bylo tak, jak se dalo očekávat od eposu Conti. Asi deset top jmen v Anglii, Francii, Itálii a zemích severní a jižní ameriky. Většina kolem nich byli hostujícími hvězdami jen od pěti do deseti minuta, ale ih jmen vynikající смотрелись by v reklamě. Dvě hlavní role hráli Camille piazza Cavour, poslední italská sex-bomba, a Michael, Sport, angličtina zloděj-in-law, u kterého byly nejlepší roky, když nepočítám propagační hodnoty.
  
  
  Телексное zpráva byla kompletně zničena, stejně jako transparentní list. Její klesla na podlaze v póze jógy, zaměřit se a znovu procházet materiál, který již byl u mě do hlavy. Jí dovolil jeho mysl se stala zcela prázdný, a pak se všichni pak se ukázalo zprávu znovu, jako by jí četl ego na vyšší úrovni koncentrace.
  
  
  Žádné zázraky se stalo. Popravdě, hlavní postavy filmu byly аферистами, Clem udělal mnoho poznámek o počtu vojenské techniky, získaných pro verzi Conti, o Třetí světové válce: tanky, letadla, falešné rakety s podzemními betonu zásobníky pro krmení, ale to taky bylo samozřejmostí. A on také musel všimnout, že s materiály přijela spousta italských, anglických, amerických a натовских důstojníků komunikace.
  
  
  Každý velký film o válce, i když to je legální jen napůl, může se spolehnout na formální spolupráce vlády. V tom taky nebylo nic neobvyklého. Zůstalo jen to, co Clem byl zabit. Ale ani to není nutně mělo vztah k ego výzkumu filmu Nit Světě . Soudě podle několika заметкам, Clem byl slušný, ale dost sporné vzhledem k jejich závislosti na hazardních hrách, a díky své konstantní dluh vůči nezákonné ростовщиками. A důvodů, proč skončil v Тибре, může být mnohem víc, než ego zvědavost киноэпопеи.
  
  
  Měl jsem deset minuta, aby se znovu dohromady. Ji vzal Вильгельмину, můj Люгер, Hugo, můj jehlový a Pierre, plynový bomby, kolem ih tajného odříznout na dně kufrů a znovu zabalené oblečení, které jí právě úhledně visel v šatníku ložnice. Její sundal sako, aby na наплечную pouzdra. Její vyhrnul rukáv a zapnul úzký obal стилета. V této fázi není třeba byla plynová bomba, kam ji ee obvykle dal, tak ji položil Pierre za minutu. Její již objednal účet, a posel zaklepe na dveře, když ji znovu oblékl si bundu.
  
  
  Její hodil to všechno kolem hlavy a soustředila se na své nové identity. Na letišti kennedy, ny jí byl již Rogerem (Jerry) Карром, bohatý техасским нефтяником, který měl na mysli jen jednu věc — vychutnat svůj život a uvědomit si, že u něj je příjem, který nikdy nevysychá. To bylo disků roli, kterou ji miloval hrát, ale Hawke, krejčí si to, dává mi to dost části.
  
  
  Jak Карру, že jsem musel investovat do tento film není pro toho, aby se zisk, nýbrž proto, aby vychutnat vyhlídku společnosti zralých hvězd na snídani, oběd a večeři, a může být i velmi, velmi pozdě перекусом. Líbí se mi takové věci v mé roli Nicka Cartera, kdyby ne skutečnost, že je bráněno mé práci. Pokud bych musel jít za roli Jerry Carr, u mě by se druhé krytí s pasem; to je Ben Carpenter, novinář na volné noze. Několik opilec, распущенная obrázek s větší sociální svobodu pohybu, než texas playboy.
  
  
  Na letišti kennedy, ny улыбающаяся dívka, která se zabývá vypadala, jako kdyby sjel z internetu Renesance nebo jeden kolem posledních italských filmů, dala Jerry Карру letenku první třídy. Dal správné signály v prostoru tunelu, a mě minul bez hledání mých osobních šperků: люгера, nože a bomby.
  
  
  V kiosku v hale odjezdem ji koupil dost časopisů a knih v brožované, vyplnit let přes New York do Řím v případě, pokud ji nebudu moci usnout. V ideálním případě by ji měl spát na začátku úlohy, ale to by mělo být provedeno přirozeným způsobem. I nejlepší lékaři v AX přijít s pilulku, která se zabývá dala by mi sen, kolem kterého ji, jít ven s takovou fyzickou přípravou a přítomnosti ducha, jak bych chtěl.
  
  
  Letadlo Jumbojet byl naplněn jen z poloviny, a to byl téměř jeden v prvním plánu třídě. Sergej zařadili s připomínkou nemůže kouřit, a její пристегнул bezpečnostní pás. Měl jsem pět minuta pozorovat mými dalšími hosty, — obezřetnost, kterou jsem vždy souhlasím, cestování zda jeho v letadle, v autobuse nebo v повозке, taženém osla. Její uvažovat o tom, jak ji mohu relaxovat a jak je to bezpečné.
  
  
  Cestujících bylo celkem deset osob. Čtyři podnikatele, blízké, přítele k příteli, téměř identické ve svých tmavých oblecích a s těmito diplomatické portfolia. Tři páry středních let s zlaté plakety se jmény, které identifikovali no jako členy luxusní turistické skupiny na světovém turné. Všechny normální, nevinný a vzdálené, takže mi řadu sedadel pro sebe, s několika prázdnými řádky před a za mnou.
  
  
  Jakmile se rozsvítí zelená svatý, a my jsme se ocitli ve vzduchu, ji vrátil do wc. Tam jsem odstranil pouzdra s Люгера a pláště s стилета. Po návratu na své místo, dal ji ih na vlastní diplomatický kufřík a otočil bezpečnostní zámek. Pokud se mi poštěstí zavřít oči během letu, nechci riskovat tím, že moje bunda расстегнется, a moji spolucestující narazíte na podivné myšlenky o угонах letadel a tak podobně . Právě jsem se ponořila do lehké čtení, když intercom просигналил o své přítomnosti. Lákavý, měkký ženský hlas řekl v italštině, francouzštině a angličtině, že bude podána eda.
  
  
  Letušky byly dva. Jsem nemohl říct o одноq více, než to, že to bylo tam. Ale další upoutala mou pozornost od chvíle, kdy ji poprvé si všiml, ji. Byla to velká žena. Na několik centimetrů nad mé брошенной Тигги. A пышнее. Ona naplnila svou bizarní uniformy, do posledního centimetru, naklonil se, aby můj edu. V tento okamžik toho všeho bylo tolik, že to skoro заполнило celou místnost. Její, vzpomněl si, že kdysi žil francouzský král, sklenky na víno, jehož выдувались přesně podle tvaru prsou ego tehdejší oblíbené milenky. Její představit, že by byl cítit ten muž.
  
  
  Ji řekl. - 'Děkuji,'
  
  
  Ona se usmála. A to bylo na těch žen, které s úsměvem celou cestu od své dlouhé, lesklé, červeno-hnědé vlasy do nejdelších nohou, obalované do nylonu, až do konečků prstů svých skvělých mini-сапожек.
  
  
  "Na večeři červené víno", — řekla. "Ale máme také Colognola. Červené víno, které, alespoň ne horší než Soave prostředí bílých vín, a to se děje v regionu, kde se narodila. To je taky možné podat.
  
  
  Její angličtina byla téměř bez vlastností; jen trochu zábrany ve výběru slov, ale velmi fascinující.
  
  
  Její zeptal se. - "Tvá vlast?"
  
  
  "Veneto", řekla. "V Benátkách. Ale její Padově. Více do země.
  
  
  "Budu se snažit Colognola," řekl jsem. "Ale pod jednou podmínkou. .. '
  
  
  — Tak a je tu, pane ... — Ona se podívala na seznam cestujících, který držela v ruce. — Pan Carr? Mě zásoboval poslední cestující v této části, a druhá letuška už se odstěhovala se svým vozíkem. — Co jsi zkusit toto víno se mnou, " řekl jsem.
  
  
  — Je to zcela kon dělal, — pevně řekla. Ale to už bylo na začátek něco, než na totální selhání.
  
  
  Pravidla jsou vytvořeny tak, aby ih porušují, nebo alespoň porušit, синьорина, " řekl jsem. — Синьорина?
  
  
  — Синьорина Morandi, — řekla. A znovu je obdařil mě jedním kolem nich обволакивающих, всеохватывающих úsměvů.
  
  
  "Roseanne Morandi, pan Carr".
  
  
  — Jerry, Roseanne, " řekl jsem. "Můžeme se dohodnout obejít některé kolem těchto dělal? Zdá se, že tvůj oddělení bylo plno. Jeho vzpomněl na svou dočasnou roli bohatého na ropu плейбоя a našel v peněžence двадцатку. "Když jsi dáš to své přítelkyni, ona je určitě schopen se postarat o ostatní пассажирах?"
  
  
  Úsměv byl úsměvem spiklenec.
  
  
  "To už proti pravidlům, Jerry," řekla, přičemž jbeil. — Ale Анджеле to bude líbit. Je to pár punčoch pro nah. Ji brzy se vrátím s Colognola. To stejné lehké a měkké, jako je Soave, ale pevnější.
  
  
  'Jak se máš?' Jí to řekl, před tím, než je pryč.
  
  
  — Možná, řekla Roseanne. 'Uvidíme.'
  
  
  Brzy se vrátila s dvěma lahví Colognola a malý podnos s jídlem pro sebe. Ona vystoupila na sedadle vedle mě a položil podnos na polici před sebou.
  
  
  "Zbývá pouhých dvou nedělích," řekla. "A pak se znovu začíná chaos . Pak začíná turistická sezóna. Všechna místa budou obsazena. Všichni chtějí něco jiného. A tyto silné staré podnikatelé, kteří začínají mě štípne, protože oni si přečetli něco o těchto italských щипках a nyní se chtějí uplatnit v praxi. Mi ценымногие spíš, když není tak přeplněné, jak to je teď. I když společnost tak nemyslí".
  
  
  Zarazila výplně na lahvích a откупорила ih натренированным pohybem vývrtky. To налила trochu v mé sklenici, aby ji ochutnal. To bylo tak dobrá, jako ona a řekla, lehké a voňavé, s dobrou dochutí.
  
  
  Jí přikývl, a ona se naplnil obě sklenice. Jsme už spolu v невысказанном toustu. Měl jsem trvalý pocit, že pijeme, za jedno a totéž.
  
  
  Pak pár sklenic Roseanne отодвинула разделявший nás mohutný židle a прислонилась ke mně celým svým hmotností.
  
  
  "Tak už je lepší, Jerry," řekla zastavením své nevinné hnědé oči na mě, a jedna ruka блуждала na mé ruce, která se zabývá přestěhovala k její hrudi. To není vytlačeno tuto ruku, a сжала ji ještě pevněji.
  
  
  Jiná letuška se sešly naše tácy a dvě prázdné lahve od vína. Sergej letadlem byl pryč, a jak ji mohl vidět, ostatní cestující, podnikatelé a гастролирующие bohaté páry středních let spali. Já nejsem úplně začátečník v lásku na první pohled, ale obvykle se to stává v okamžicích ohrožení, napětí, oa Nikdy, jako teď: jednoduše, spontánně a воодушевляюще: od první výměnu názorů na jídlo k prudkému kategorie, kterého se již nelze vyhnout. Během několika vteřin jsme vynechali opěradlo jiné sedačky, a u nás bylo celý prostor, soukromí a pohodlí, o které mohou jen snít dvě osoby.
  
  
  Roseanne mi pomohla sundat sako, aniž by vaše rty od mého rta. Její jazyk byl u mě v ústech, jako потерявшаяся, испуганная ryby. Ona se otřásla horní části své uniformy a rychle zbavili punčochy a boty. Vysoká, energická žena s nečekanou něhou mírné sexuální motýli.
  
  
  Dále ощупывающие ruce byly všude. Pod mou rozepnutou košilí, nyní bezohledně níže a více agresivně, a pak кусающий úst a kdo jazyk. Dal hej tolik, kolik dostal. Pak ji napadl nah, tam, kde se shodnou tyto klasické dlouhé nohy, a šli jsme pomalu тянущиеся minuty vzájemné extáze. Není třeba slov, naše svítidla jsou již řekli nám všechno.
  
  
  Když jsme společně dosáhli vyvrcholení, Roseanne jen zhluboka nadechl a s uspokojením.
  
  
  Její stále ještě na dovolené, když Roseanne, vesnic otevřeně a улыбалась vedle mě. Když nepočítám lehký rosiness a toho, že úsměv ji teď připomínala упитанную kočku-potravinářské úsměv, ona byla docela příkladem slušné a úctyhodné letušky, уделившей několik minuta klábosení, nic víc, s респектабельному cestující.
  
  
  "Pokud jste někdy znovu chceš letět s námi, Jerry, — řekla, — ujistěte se, že děláte to v off-sezony, stejně jako nyní".
  
  
  Její zeptal se. — "Tebe milovat jen ve vzduchu? — Konec konců, její v plánu zůstat v Римэ na několik týdnů. Možná, že ho mohl použít svůj volný čas, aby se každý rok všechny významné památky. A to znamená, že ty jsi nejvyšší bod všech vrcholů.
  
  
  — No, díky, Jerry, — řekla. "Já hodně lítám tam a zpět. Ale pokud je to zdarma, můžete mě kontaktovat na toto číslo. Dala mi číslo telefonu, který přehledně zaznamenány v notebooku. "Myslím, že by bylo hezké vědět, co ještě můžeme udělat na zemi bez všech těchto lidí kolem nás." Ona zamával jednou rukou dalším spící cestující a захихикала. 'Kde jsi остановишься? Pokud to není příliš byl, možná mohl bych ti zavolat tam.
  
  
  — Albergo Le Superbe, " řekl jsem. "A když mě tam nebude, zanechte vzkaz".
  
  
  — Co budeš dělat v Римэ, Jerry?
  
  
  Byl to nevinný a velmi zřejmé, vývrtky, ale já jsem cítil, jak si vede můj systém varování. Brnění v krku, který, jak jsem pochopil, je instinktivní znamení nebezpečí.
  
  
  To byl vývrtky, který by se mohl položit mi jakýkoli, ale chvíli byl nešťastný. Téměř každý by to udělal mnohem dříve. Příprava na blízko je vždy prováděno pomocí rozhovoru, a nikdo čeká na sex, aby se trochu zmírnil cíl. A "cíl" — to je něco, co jsem cítil od prvního okamžiku. Trvalo mi jen několik desetin vteřiny, aby zpracoval tuto myšlenku v mé hlav.
  
  
  — Chci navštívit tam s tvůrci, " řekl jsem bez přerušení hovoru. "Tento Lorenzo Conti. Možná, že jí dal trochu peněz na ego nové inscenace".
  
  
  "Ach, Závit na Světě," — řekla Roseanne, a to téměř viděl, jak relé klikli na ducha pro usměvavý, smyslná tvář Madony v tmavě vínové rámu. "Pokud se budeš setkávat s takovými lidmi, že tě bude spousta času pro setkání s nějaký letuška Розаной".
  
  
  Její ujistil ji, že pak našeho společného orgasmu, ona by nikdy nebude moci být pro mě zanedbatelné.
  
  
  Trochu jsme si povídali o sobě, o nejlepších restauracích v Rýmu, o tom, jaký nádherný hotel Le Superbe, a tak dále. Znovu to byly nevinné разговлры, ale její vydalo to, co potom, jak to spojila svoji cestu do Říma s "Koncem Světa" , to отбросила veškerou zvědavost.
  
  
  Takže jsme si povídali a usnula na pár hodin, stále pěkné. Pak Roseanne se omluvil.
  
  
  "Eda ještě není byla podána", — řekla. "Snídaně před приземлением. Jsi ne-ztratit moje číslo telefonu, Jerry?
  
  
  Jeho řekl, hej, co budu dělat.
  
  
  Jsem řekl, hej, co psát ego связному AX v Řím pro in-hloubkové šetření синьорины Morandi, ee biografie a všech jeho minulých a současných vztahů s "Koncem Světa" a zesnulého Клемом Андерсом.
  
  
  
  
  Kapitola 2
  
  
  
  
  Na letišti Leonardo da Винея Фумичино pod Římem царил kompletní nepořádek. Její poukázal na to správné jméno a rychle prošel celní a bezpečnostní kontroly. Jí vrhl do boje taxi. Probíhala běžná stávka na letišti, a konkurence za taxi byla tvrdá. Nakonec ji našel přátelského ублюдка, který souhlasil, aby mě s mými taškami do města spolu s dalšími dvěma cestujícími jen za podíl na osobu nad rámec celkové částky.
  
  
  Oni dostali svou rezervaci v hotelu Le Superbe, a Hawke dělal své obvyklé zručný příprav. Ke mně se chovali tak, jako by ji opravdu řídil texas miliony. Když ji zaregistroval, zeptal se jí, jsou registrovány, zda také Стадс Mallory nebo sir Hugh Марсленд.
  
  
  — Oba, pan Carr. Recepční s radostí potvrdil data AX o tom, že Le Superbe je neformální štábu sídlem tvůrci Wereldeinde.
  
  
  — Pak to prostě napsat jim zprávu, " řekl jsem. V mé ruce byl kousek hotelového papíru, než ji vytáhl tužku kolem kapsy. Její odeslal oběma jedno a totéž, tím покрыв riziko toho, že jedno z poselství neztratí. Ji hotel kontaktovat co nejdříve. "Vážený pane Hugo, napsal ji (a "Drahý Mallory" ve druhém příspěvku), — Lew, Kevin dal mi vidět se s vámi v Римэ. Jí chci, aby se film stahl mistrovské dílo. A myslím, že "Концец Světě", mohou být ještě šanci to udělat " .
  
  
  Ho zvedl velkou неразборчивую podpis, a clerc spěchal za скрепками pro vizitky, které mi dal Hawk, идентифицировав mě jako člena zástupce хьюстонского gentleman klubu .
  
  
  Posel vytáhl mě na šestém patře, v pokoji, který vypadal více elegantní, než ten, který jsem opustil v New Yorku. Le Superbe začal svou hotelového život v zářivé časy na přelomu století, a s ego mnoha změnami stylu a реконструкциями, nikdy neřídil moderní trendy zvyšující obsazenost tím, že rozdělí své apartmá na menší prostory. Ji vytáhl dvě nové bankovky 1000 lir posla, a pak podal emu jednu na 5000 a dal mu bylo vrátit se na nejvyšší rychlosti s nejnovější a nejvíce komplexní kartou Rýmu. Její docela dobře znal město, ale plánoval rychle se dostat pohodlně, čeká na odpověď od mého nejlepšího sady: dvě zprávy.
  
  
  Vrátil se dříve, než ji dokončil распаковываться. Jako odměnu ji odmítl kapitulaci, kterou se vrátit na hotel.
  
  
  Její strávil pět minuta zaměřeného pozornost na mapě, která se zabývá разложенном stavu přehozy polovinu mé posteli v barokním stylu. Její potvrdila svou znalost minulosti, vyplnil několik těžkých skvrn v paměti a upozorňují na umístění našich kontaktních adres: jeden je v noblesní Parioli, další v hlučném Trastevere na druhé straně řeky Tibery.
  
  
  Pro další potřebné a obvyklé rutiny ji, vytáhl "Люгер" z diplomatického кейса, разобрал ego a капнул olejem na bicí mechanismus. Pak ji svlékl v pět minuta jógy. Pak se její bench press, aby se trochu odpočinout, co Roseanne tak šťastně připravil mě v letadle, chci zapomenout na oba konce dne, pokud je to nutné.
  
  
  Pokud by ji nedostal odpověď na své e-maily, něco by bylo špatně, protože čím více jí, přemýšlel o Розане — skutečnost, že její katalytické předehra bylo zároveň efektivní a erotika, tím více ji přesvědčen, že to nějak souvisí s "Koncem světa".
  
  
  Její ponořila do hlubokého spánku, a já jsem měl pěkný sen, který byl uvolněný přehrávání mém setkání s Розаной. Jen v mém snu v letadle už nikdo nebyl a věci se ovládal trochu možné. Dokud není прозвенел wake-up call.
  
  
  Její probudil rychle, a byl nešťastný. Telefon zazvonil. Její sundal trubku z obliga.
  
  
  — Pan Carr? Ženský hlas s lehkým cizím přízvukem.
  
  
  — Můžete se zapojit do konverzace?
  
  
  — Sir Hugh Марсленд pro vás. Chvilku, prosím.
  
  
  Její počkal, a příliš teplý, příliš vibrační hlas vzal místo девичьего.
  
  
  — Mluvíte s Hugh Марслендом, pan Carr, — řekl on. (Vždy dejte si pozor, pokud angličan zapomene svůj titul příliš brzy.) "Dostal jsem vaši zprávu. Nalijte velmi opatrně poradit, kontaktujte nás. Jak se dostat na tento starý blázen?
  
  
  Jí odpověděl informací, kterou Hawke podal mi телексу. Lew, tento starý blázen, cestoval na své jachtě "Šílenou Jane" u pobřeží Diamond Reed spolu s Mimi, pátá paní Kevin. Musel pozdravit, než u obou z nich.
  
  
  — Obávám se, že s finanční stránkou "oba konce Světa" všechno je v pořádku, drahá, — řekl sir Hugh, trochu vzpomínal Lew. — Ale není tam žádný důvod, proč bychom nemohli splnit, aby se trochu uvolnit v la bella Roma. Renzo Conti, a to, co-kdo je kolem nás, chtějí se setkat na drink a večer. Jí by byl rád, kdyby jste se připojili. Řekněme, kolem půl sedmé v hale "Monza"?
  
  
  Jí řekl, že se mi to bude líbit.
  
  
  Krátkého rozhovoru bylo skoro dost, aby vytvořit představu o сэре Hugh v těle a krvi. Vzdělaný a dobře vychovaný angličan s falešnou vzhled společnosti tvrdých chlapů, kterým se musel maskovat své snobství, aby mohl vydělat libru, marku, frank nebo liru, které není dědičné, jako ostatní chlapci. A bylo téměř jisté, že na "Konci Světa" najde se tu místo pro ještě větší množství peněz. To bylo jen řečeno, aby přispěly více atraktivní pro hloupé, bohaté техасца, nutí ego zdát zbytečné, takže, pokud chytí mě, cibule službu mě a притворятся, že děti se dobře zabaví.
  
  
  Bylo teprve pět hodin odpoledne a moje nejdelší dovolená odstranil nepohodlí rozdíl v čase. Její smog s výhodou použít, jsou dvě hodiny, které jsem ještě před tím, než hra začala. Její oblékl (a v duchu si udělal poznámku koupit ještě několik jasných košile a doplňků, aby svou image ještě přesvědčivější), a šel k výtahu, pozlacené kovové kleci, v lobby.
  
  
  Vrátný volal taxi, a já jsem jel na Piazza Navona, překvapivě krásné a turistické místo. Místo toho, aby se povečeřet na terase Tre Scalini, ji překročil velikost, zabočil na několik zvratů, a vrátil se na svou trasu, Corso Vittorio Emanuel. Její přijel právě včas, aby se posadili na autobus do čtvrti Trastevere. Byl teplý jarní den, a autobus byl přeplněný-a zavalitý, a zdálo se, že jsi uvízl ve skladu, plném vůně несвежего prádlo, ale věděl jsem, že se zbavili pronásledovatelům.
  
  
  Kontaktní adresou bylo ветхая, spoře zařízená rohová bytě nad tabákový лавкой, kde se prodávaly cigarety, sůl a losy. Její vylezl po vratkých schodech a zaklepal třikrát. Dveře otevřel štíhlý chlap dvacet let s vlasy jako len vlasy, podobně jako na uchazeče traktor. Ideální maskování kruhů mezinárodní, бродячего studentské obyvatel oblasti. On zachoval svou stagnující pozici narkoman, dokud se uzavřel a není zamkl za mnou dveře.
  
  
  On pak odešel na své držení těla, a stahl vypadat trochu humánnější.
  
  
  — Hyman, CIA , — řekl on. — Bylo mi řečeno, že jsi приедешь. Jste Jerry Carr, ne?
  
  
  'Přesně tak.' Její potřásl emu ruku.
  
  
  "Je mi líto Anderson," řekl Hyman. "Neměli jsme ani ponětí, co to dělá. Ji hledal všechny ego věci, a u nás zatím fretka není stop. U něj byl nějaký divoký teorie o "Konci Světa". Ale jediná konspirace, která ji vidím v tom, — to je normální pokus o mléko investorů, a může být, i publikum". Je to nechat ji mě do zadní místnosti, která byla stejná fatální atmosféru, stejně jako v první místnosti. Ještě nějaká organizovanost by se na nich mělo být, protože on přišel blízko k old pohovku, odstrčil nepořádek na podlaze, a vytáhl z pod ní krabici.
  
  
  "Možná, že najdete něco, co jsme zmeškali na mysli," řekl bez zvláštního přesvědčení. "Je to ego věci, s výjimkou oblečení, ve kterém byl nalezen, jeho jediný dobrý kostým, v němž byl pohřben, a ještě jaký-jaký druh oblečení, které ego služebnice prodala na bleší trh".
  
  
  — Ego služebnice? Moje uši навострились od případné rady. "Krusty. Americká studentka. Údajně, — řekl Hyman. Poslední z dlouhé série. Čistá místech v tomto směru. Jsme se odhlásila. Ale můžete získat jeho adresu, pokud chcete. — Možná, " řekl jsem. — Ale nejprve mi dovolte řešit.
  
  
  Nejsem отмахиваюсь od CIA. Ale byly časy, kdy AX dozvědělo o věcech, které oni dokázali chopit na mysli. A vzácných léčivých někdy naopak.
  
  
  — Budu v jiné místnosti, pokud понадоблюсь, — řekl Hyman. "Vsadím se, že ji tady jediný, kdo by měl hořet hašiš v кадильнице, aby se skrýt skutečnost, že jsem kouřím Camel".
  
  
  Její sell na расшатанный pohovka a stahl prohlédnout obsah krabice. Je mi na nic, bylo zůstat. Všechny opakování toho, co už jsem věděl, že na телекса. Banda neobratně napsaných poznámek Anderson sebe оборудова všem na světle; od schůzky s Kůrou a ostatními dívkami do poznámek o Conti, Марсленде a Mallory. Clem Блессид Andersson byl chronický писакой. Je to stejný zlozvyk pro zaměstnance tajné služby, stejně jako tlachání v opilosti. Na druhou stranu, její знавал dobrých agentů (nikdy není prvotřídní, ale stále dobrých), které v opilosti tolik povídali a hlásila tolik rozporů, že сводили blázen контрразведчиков, kteří se snažili získat kolem ih bláboly abyste uplatnili trochu pravdy. Totéž lze říci o каракулях a poznámek Anderson. Kromě toho, že se zbláznil, ne nepřítel, a jeho Nick Carter, hledám příležitost, která se zabývá mohla vyloučit odplata, a hledám klíč k odhalení toho, co by se mohlo stát příčinou smrti ega.
  
  
  Byly tam jen tři poznámky, které nebyly duplicitní toho, že jsem předtím krmil v jeho gólů. Temný obrys se jmény Conti, Марсленда a Mallory, tvořící trojúhelník kolem písmena L. K nim otazník a неразборчивое poznámka, která může znamenat CH, označení spz Švýcarsku. A za to je třeba něco, co se čte, jak Jungfrau, alpské věž ve Švýcarsku, nebo německy — panna (velmi nepravděpodobné), nebo Juncker — německy šlechtic, nebo divoké švestky — narkoman. Nebo, může být, nějaké kódové slovo. Start druhého byl více než jasný tón, složený ne více než "R". "R", a kurýr? Ale kdo to je? V žádném nemoci mé myšlenky se vrátil k Розане.
  
  
  Za třetí, v polovině břicha prázdné karty, písmena "AA". Na Клемму byly problémy s alkoholem, a to možná šlo spojit s Římským oddělení Anonymních Alkoholiků, ale to se zdá tak křehký, stejně jako moje předchozí "panna".
  
  
  Její poděkoval Hymana, zaznamenal adresa Kůry a odešel. Je to střední žebro v penzionu dům se nachází nedaleko. Jen v případě, ji, prošel několika uličkami k náměstí Santa Maria, stejné běžné turistické zastávce v Trastevere, a chytil taxi.
  
  
  U mě ještě bylo trochu času, aby si koupit pár světlé košile a pár vysokých bot z krokodýlí kůže, aby podpořili svou image техасца. A u mě ještě bylo trochu času, aby se oholit ve svém pokoji a mění se na setkání.
  
  
  Inspirován záhada závody sériových aut, sál Le Superbe v Monze byl vyzdobený reprodukcemi historických automobilů, stejně jako některé anglické hospody jsou zdobeny reprodukcí koní a loveckých psů. Nyní, v půl sedmé večer, ego naplnily video soubory skupiny Conti, některé z následujících, a ty krásné a elegantní oděné ženy, které se jí kdy viděl, se scházeli pod jednou střechou.
  
  
  Jeho vstoupil do místnosti Monze s poněkud schizoidní způsobem chování, která se zabývá zdálo se, že se nejlépe hodí Jerry Карру. Napůl nejistotu neznámého člověka a napůl arogance člověka, který ví, že může vypsat jakýkoli šek na восьмизначную částku. Ji ignoroval číšník, пытавшегося držet mě ke stolu, zůstal na místě, napůl загораживая vstup, a díval se na svůdnou tmy.
  
  
  Ještě stále щурился, když ke mně přišel vysoký, těsný muž s červenou tváří, лысеющей hlavou a тугими zrzavými kníry nad horní ret.
  
  
  Jerry Carr? Hugh Марсленд. Její dozvěděl hlas kolem telefonátu. — Jsem rád, že jste byli schopni přijít. Všichni jsme v tom rohu. On zamával panenka rukou v nejistém směru. "Příjmy a podpořte šťastný společnost s ego гаремной společností". On vydal храпящее ržání, a já jsem ho následoval.
  
  
  V ego skupině a skupině Conti, bylo сдвинуто dohromady několik drobných tabulek. Mě seznámil s Lorenzo Conti, Renzo s přáteli, Стадсом Mallory, stárnoucí hvězdou Michaelem Sport, kvetoucí, ohromující Камиллой Cavour a další. Její objednal double "Chivas Ригал" s ledem, sel v позолоченное křeslo mezi sirem Hugh a Conti a snažil se nahlédnout do tmy, aby se dobré podívat se na své nové kamarády .
  
  
  Sir Hugh ji už popsal. Je třeba jen dodat, že mezi ego лысеющим lebkou a zrzavými kníry měl veselý a nevinný obličej воспитанника anglický internát, i když emu bylo daleko za čtyřicet. Vypadalo to jako veselý a sympatický kluk, dokud ji viděl ego oči. Strmé, výpočtu korálky na nerezové oceli. Byl vysoký a několik коренастым z důvodu toho, že už dávno odešel o sportu.
  
  
  Renzo Conti byl další extrém. Malý, kolem pěti metrů, štíhlý a elegantní, pouhých 56 let, podle mých informací, s иссиня-černé vlasy. Buď to bylo pro estestvenno, buď to bylo nejlepší malování, které se jí kdy viděl. To byl čistě выбрит, měl aristokratický nos a tmavě hnědé oči na загорелом tváři. Ego cerro-zelený kostým na мохера byla šitá na míru s italskou dokonalostí. Na nen bylo světle zelené hedvábí rolák. Na levém zápěstí měl zlatý "Rolex". Na jeho pravém čtvrtý prst byl starý prsten s печаткой kolem světlého zlata. Usmál se a ukázal kompletní sadu lesklých bílých zubů; je lepší, než u většiny ego hvězd.
  
  
  Стадс Mallory byl velký, jak Марсленд. Ale on zřejmě byl ценымногие tlustší, i přes drahé přizpůsobení ego chlupaté твидового kostým. Vše v ns byl tak nový, reflexní ego новообретенное prosperita, že nepotřebujete bylo dodatečné informace, aby oznámení to. Nevím proč, ale někdo jako Renzo může poprvé chodit v obleku, a přesto budí dojem, že ego je rodina nosila ego přes generace na generaci. V té době, jak někdo jako Стадса dal jádro фальшивости, přes všechny liber, které vložil do své drahé žirinovskij kostýmy. U Hejna byl dlouhý a ošklivou tvář, takové deformity, které některé dámy, na nichž je snadné udělat dojem, se nazývají atraktivní. Zejména se jizvy na levé tváři. V každé prosperující období své kariéry mohl by to vjačeslav. Takže to musí být hotel uložte ji jako vzpomínku na své minulosti, Ego oči byly světle modré.
  
  
  Michael Sports. Vy jistě víte, ego z fotografií. Je to neobyčejně krásný angličan, trochu méně špatný, než by se dalo předpokládat na ego vzhled na celé obrazovce. Vypadá na čtyřicet, a расскрывает svůj skutečný věk padesát let, jen na konci namáhavé noci se стервами a chlast.
  
  
  Camille piazza Cavour opět bylo něco zcela jiného. A že-než, na co se stojí za to soustředit se, na chvíli. To vypadalo lépe, než se předpokládalo v její кинообразе, a tento кинообраз z ní udělal sex symbol, jen dva krátké roky. Nepravděpodobné, že to může být vyšší čísla šedesát metrů naboso nebo vážit více čísel liber, ale výsledek byl dokonalý. Jeho měkké hnědé vlasy byly sebrány žluté sametové pásky a ниспадали na zádech. Její fantastické tělo bylo zavřený v обтягивающем oranžových šatech, обтягивающем dvě vyčnívající prsa сливообразной formy. Když se obrátila, aby ee představil sir Hugh, dvě tmavě карих oči, téměř stejné černé jako zralé olivy, měli oslňující efekt dvou 250-watt žárovky.
  
  
  Zbytek tvořily menší šéfové, zaměstnanci, herci a herečky, o kterých sir Hugh řekl mi po telefonu. Jsem měl trvalý pocit, že celý večer byl uspořádán pro dětské důvěřivé Jerry Carr, плейбоя a případného investora.
  
  
  Číšník, tvářil se tak, jako by utekl z pole barva XVII století, přinesl mi whisky, a Renzo, již můj velký přítel, on mi nabídl cigaretu na ploché platinové trubice, ozdobené znakem. Možná, erb rodiny. Její zdvořile odmítl cigaretu a vytáhl svou vlastní značku, cigarety s filtrem, které její přednost. Jsou vyrobeny na zakázku a zdobeny monogramem C, která se zabývá může vystoupit za Carr nebo Carter. Camilla nadšený заворковала a zeptala se, zda je hej děti. Je to jen hotel dodat hej radost. To доверительно наклонилась a proměnila прикуривание ve zvláštní, intimní styk.
  
  
  — Oh, — разочарованно řekla pak dlouhé dotahování. — To je obyčejný tabák, pan Carr.
  
  
  — Odpusť, " řekl jsem. "Uvědomil jsem si, že italská policie je poměrně obtížné, patří k marihuaně".
  
  
  Pú, — řekla. "Pro trampů a hippies — ano, ale ne pro takové, jako jsme my. Дотторе Simca, který brzy dorazí, má vysoké politické postavení, a všichni vědí, že ego výdrž částečně souvisí s kokainem. Totéž platí Renzo.
  
  
  — Ne, — řekl jsem, respektive evan. — Зови mě prostě Jerry, — dodal jsem.
  
  
  "Pokud budeš volat mě Камиллой", — řekla. Podívala se na mě na chvíli. "Myslím, že to сяду vedle tebe , Jerry," řekla. "I když tvoje cigareta — obyčejný tabák". Já nevím, co udělala s G, ale to je velký smysl nemají, jako něco, co průměrný mezi Ch a Dsj, a to u mě po zádech běžel podivné mravenčení.
  
  
  Teď u nás byla malá velikost pro nás čtyři: Камиллы, sir Hugh, Renzo a mě. Camilla přitulila se ke mně tak blízko, že mezi námi nebyl žádný prostor i pro z hedvábného papíru.
  
  
  "U Jerry mají v plánu podílet se na "Konci světa", — řekl sir Hugh se сдерживаемым smíchem. — Ale já jsem řekl, emu, že obávám se, že u nás je plný peněz. Ve Skutečnosti, Renzo? — Obávám se, že ji taky tak myslím, " řekl Conti. "To je rozpočet na osm milionů, je velmi velký v těchto dnech, a už máme další dva miliony na možné zpoždění a inflaci. Velká část našeho rozpočtu jde na neobvyklé rekvizity, a "speciální efekty". Уничтожаем celé stroje. Asi deset natáčení hlasování o-hlasování o rasistické. Budou potopeny obrovské flotily, nemluvě o kapesní peníze do půl milionu dolarů na poplatky hvězdy jako Камиллы a oblíbeného Pana Sportu. Používáme také největších hvězd z každé země, včetně Ruska a poprvé v Číně, penzionů rolí".
  
  
  — Jaká smůla, Renzo, — vydechl jsem. "Já bych vsadil poslední dolar , aby jednou ročně takový film". Protože tento poslední dolar měl být pohřben pod více než dvanácti miliony bratří a sester, povzdech Conti byl uvítán многозначительным хмурым pohledem.
  
  
  Jí by byla ráda, kdyby se Jerry dostal podíl v našem filmu, se svolením řekla Camille. — Právě jsem se setkala s ego zde, Renzo. Jsi знакомишь ego se mnou, a pak znovu прогоняешь. To je pro mě ubohé, a víte, jak to může být špatné pro film: zpoždění, opakované carinf.com není žádnou odpovědnost, lékaři, injekce, pokud ji bude nešťastný." Její poslední film "Madonna de Zahrada" vyšla na několik set tisíc plesů dražší poděkovat její temperament a temperament. — Děkuji, Camille, " řekl jsem.
  
  
  — Ale, Camille, kukla, — запротестовал sir Hugh. "Musíte vědět, že tam je limit účasti. Můžeme si dovolit některé splní vaše rozmary s dalšími dvěma miliony.
  
  
  "Několik rozmary, Hugh?" — zeptala se Camille, když jeden kolem jejích rukou, s krvavě červené nehty postele na můj každému národu a lehce сжала jeho.
  
  
  — Prosím, Camille, drahá, — řekl Renzo. — Neměl jsem na mysli, že pomoci Jerry bude nemožné, jen těžké. A pokud chceš, aby se kolem tohoto problému, by jsme něco vymyslet. Ale musíme počkat Piero, pana Симку, náš finanční expert. Má vlastní švýcarská banka, a on je naším politickým связным. Není расстраивайся dokud, drahá Camille, a ty taky, Jerry.
  
  
  Její zeptal se, když tento pan Simca se připojí k nám. Tato švýcarská banka by být, jak jednou on vazbu, kterou jí chtěl v podivném наброске Клемму Anderson.
  
  
  — Kdo ví, " řekl Renzo. — Pokud Piero přijde, to přijde. A pokud emu teď líbí похулиганить v Senátu, pak to bude trochu později.
  
  
  "To si stanovuje své vlastní zákony", — řekl Стадс Mallory. — Jako by to vydává zákony pro Itálii.
  
  
  "Nebo porušuje zákony", — чирикала Camilla.
  
  
  — No,-no, — řekl sir Hugh, otec se mračil. "Nesmíme dovolit, aby se Jerry přicházeli do hlavy divné myšlenky".
  
  
  Renzo se zasmál, jako sir Hugh vyprávěl největší vtip na světě. A možná, že to tak bylo.
  
  
  Pak následovalo několik hodin chlast a samoúčelných hodování v jídelně "Monza", než Renzo podíval se na svůj "Rolex" a řekl, že je čas přesunout celý zvěřinec v restauraci na večeři; v tento večer najal zcela speciální restauraci.
  
  
  "Můžeme se tam jíst, a pak Стадс ukáže Jerry část naší vypůjčený letectví", — řekl on. "Já jsem vydělal své miliony, který kombinuje obchodní a potěšení". To je také smeteny ze stolu to se může pochlubit přídavkem: "A hlas, jako ih znovu ztratil.'
  
  
  Podle mého телексу, to až do posledního dne byl v dluzích, před bankami a méně tolerantní soukromými věřiteli. Ale musel jsem říct, že on pokračoval se chovat jako člověk bez jediné starosti v tomto světě.
  
  
  Šest limuzín čekali na klikaté trati hotelu. Její udělen častých být první. Renzo, Camille a její na zadním sedadle. Mallory a sir Hugh na откидных sedadlech naproti nás, a Michael vedle ливрейным řidičem.
  
  
  Od hotelu do restaurace trvalo mi dobrých dvacet pět minut, které strávil kompletně absorbován sebou. Na jedné straně, Renzo s opatrný, ale podrobnými otázkami o mé finanční situaci, v tom případě, pokud Верелдейнде pozve mě jako investora. Na druhou stranu, Camille, která se zabývá вовлекла mě na některé kolem jejich akce . Sotva jsme vyrazili, kolem hotelu, jak jsem ji cítil na svém boku malou hedvábnou ruku, проверяющую mou reakci na jeho dotek.
  
  
  "Existuje poměrně hodně problémů dostat slušné množství podle Spojených Států, Jerry," řekl Renzo. "Navzdory všem řečem o svobodné podnikání".
  
  
  "Mám vždy několik milionů v rezervě v Nassau", — přiznal její Renzo.
  
  
  "Dobré finanční umístění v Nassau". Sir Hugh se otočil, aby se připojit ke konverzaci. "Žádný problém, pokud chcete rychle přinést své věci v pořádku".
  
  
  Camilla хихикнула a сжала můj bok. "Je mi mnohem více líbí, pokud jsi замедляешь vaše podnikání", — zašeptala mi do ucha. Ona říkat slova, za nimiž následovala pohyb jazyka, усилившее volný pohyb její ruky.
  
  
  "Jednou ji dostal překlad do Nassau, a to trvalo jen dva dny", — dodal Стадс Mallory. "Pokud by se ji snažil dostat ego přes Ameriku, to by trvalo dva až tři neděle".
  
  
  — A vám by bylo třeba vyplnit padesát forem na ubohé 400 000 liber šterlinků, — odfrkl sir Hugh.
  
  
  Taky ji odfrkl, ale to bylo zklamání a potěšení, které přišlo spolu s tím. Nevěděl jsem, jak dlouho ještě můžu vydržet pod jemný hladí Камиллы, není взорвавшись. Jóga mi dala nějakou kontrolu, ale pro dosažení maximálních výsledků je nutná plná koncentrace. A s jazykem Камиллы v mém uchu, ee hrami v blízkosti mého třísla, ji musel držet jiné ucho otevřené pro Conti, Mallory a sir Hugh, a oni odpověděli, vázání sami přímo.
  
  
  Její zatnuli zuby a zasvěceně vyprávěl o možnostech řadu nadnárodních společností s pobočkami v Римэ nebo Miláně. Její zašeptal безмолвную modlitbu vděčnosti, když limuzína konečně otočilo na обсаженную cypřiši uličkou k naší restauraci. Camilla vydala téměř неслышимый zlobí zvuk, jako malé rozmazlené dítě, kde ztráty dosahovaly jeho hračku, když to отдернула ruku. Stroj se zastavil. Když řidič otevřel nám dveře, Renzo vedl nás přes obrovské dřevěné dveře starého оштукатуренного statku. Celé první patro se obrátil do jídelny. V zadní části pod dvěma obrovskými вертелами stáli dva kompletní praskajícího ohně v krbu, топившихся dřevem. Na jedné jehle visel velmi velký divoký вепрь, tuk, jehož вытягивал malé ohnivé jazyky kolem ohně dole. Na druhém byly tři husy a pět zobák.
  
  
  "Jsme si vytříbenou toskánskou vzdělání v celé své kráse", — řekl Renzo. Ukázal nám na hlavní židli a tam se zastavil, aby majiteli několik kulinářských tipů.
  
  
  Zbytek jednotka vtrhla dovnitř. Brzy začal tradiční italskou večeři kolem několika jídel. Pro антипастой následoval hustý zemědělský zeleninová polévka a/nebo pasty. Pak pečené prase s pečenými bramborami a артишоками. Pak slepice nebo husa s mix salátem a кабачками. Pak obrovské mísy se sladkými kaštany a кремовыми pečivem. Pak sýrový deska o velikosti téměř s odina kolem stolů a konečně, ke všemu každá jiná maličkost, запиваемая brandy, šampaňským a grappou.
  
  
  Camilla si sedla vedle mě. Ona ella všechny pokrmy se stejnou chutí, jako nenasytný hřebců naproti nám. Pokud je to vždy tak přijďte, pak ee malou пятифутовую postavu bylo nutné udržovat konstantní a упорными cvičení. Naše cesta sem mi dala určitou představu o tom, co to pro cvičení. — Pane, — řekl Mallory, kterým se ukládá na vidlice high-vzestup špagety a zapít ih chianti, — přísahám ti. Něco je v tomto italském vzduchu, co se u mě zmenšuje života. Dům ve dvou kolem těchto jídel by byly plnohodnotným obědem, a zde ji pořád existuje".
  
  
  Někde mezi těstovinami a вепрем u vchodu objevil nějaký vzrušení, a v celé jídelně prošel šepot.
  
  
  — Piero jde, řekl Renzo. "Malý mudrc".
  
  
  V zorném poli se objevil tlustý hospodský, ustoupil zpět a низменному uklonil se. A po něm ji viděl nejmenšího člověka, kterého kdy viděl. Piero Simca byl elegantní, okázale oblečený trpaslík s dobře постриженными vlasy a elegantní бородкой ve tvaru srdce. Měl na sobě krátkou hůl s набалдашником na slonové kosti nesmí být delší než čtyři metry. Boty na platformě vysoké podpatky, on byl asi pět centimetrů.
  
  
  Ego zklamaly k našemu stolu, kde číšník už dal na židli, dva polštáře. Všichni vstali, aby se přivítali ho, včetně Камиллу a neohrabaně letí za nimi, jak to vyžadovala moje role, váš pokorný služebník.
  
  
  "Piero".
  
  
  'Profesor".
  
  
  — Konečně, — vykřikl Renzo. "Profesor Simca. Pan Carr, o kterých jsem k vám mluvil.
  
  
  "Dost o tom, že profesor ", — řekl malý človíček, silné mačkání mé ruce, jako drápy. "Jsme tady jako přátelé. Její Piero, Jerry, a já jsem rád, setkat se s vámi. Posaďte se, aby ji mohl dohnat v tomto распутном обжорстве.
  
  
  To bezchybně mluvit anglicky s lehkým americkým přízvukem, na rozdíl od on britské чопорности, která byla obvykle pozorována u literátů italů.
  
  
  Ego úsměv bylo otevřené a nevinné. Ale ego malé postavě cítil silný hněv. Nebylo to vždy настороженный pohled ego зеленоватых oči, a něco jako měkký šelest v ego худощавом těle. Jediné, s čím ji mohl porovnat to, byla noc kdysi dávno v Палембанге, Sumatra. Pak ji házet a soustružení sedm bezesných hodin v jeho trosky. Až jsem se podíval dovnitř a zjistil, malého jasného a lesklého крайта; jedna kolem nejvíce smrtelných drak v celé přírodě.
  
  
  Ego velikosti nerušil představ Piero o zdravé výživě. Věrný svému slovu, se závratnou rychlostí поедал антипасту a špagety, a předjel nás, když podali kance. Pak měl čas na povídání.
  
  
  Sir Hugh řekl o mé touze investovat do "World End" , o svých vlastních pochybnostech v tom, že je možné zařídit, a o замечании Камиллы, že to bude velmi nešťastná, když jsem se mohl stát jedním z jeho sponzorů.
  
  
  "A ty jsi nechtěl, aby jí bylo mizerně, Piero", — přidal Camille.
  
  
  — Nikdy, mé drahé dítě, " řekl Piero, řezání mimo velký kus кабаньей šunky a прикалывая ego ke svému čepel, jako miniaturní jestřáb, бросающийся na kořist. — Chcete-li vidět, abys byla šťastná, muž se otočil bych hory. A jak jsem se dívám velikosti buldozeru, tím více mám důvodů přesunout ih pro vás. Nech mě přemýšlet.'
  
  
  Zavřel oči, dal maso do úst a zamyšleně прожевал. Šedá бородка se pohyboval nahoru a dolů ego široké галстуку, zatímco žvýkal a přemýšlel.
  
  
  On otevřel oči, spokojeně mrkl. "Odmítnutí аргентинцам", — řekl on.
  
  
  Jsem nemusela hrát, aby vypadal jako omámený. Její zeptal se. — Co je to, Piero?
  
  
  — Myslím nahlas, Jerry, — řekl on. "Někdy ne příliš jemně. Myslím, že v Buenos Aires existuje skupina bohatých idioty, kteří se chtějí podílet na našem filmu; malá účast asi půl milionu. Nic byla podepsána, to nebylo ani handshake.
  
  
  A celý svět ví, že Piero drží své slovo. Ale pokud by se to handshake, proč by náš přítel Jerry Карру trvat a místo těch argentinců?
  
  
  "Proč jsem si myslel o tom?" — zvolal sir Hugh s přehnanou nadšením, jako kdyby to opravdu myslel o tom, jak pomoci drahého Jerry Карру, jak se zbavit části ega petrodolarů v okamžiku, kdy se dočetl můj příspěvek do "Супербе".
  
  
  — Ty jsi opravdu myslíte, že můžete to udělat? — zeptal se jí v příslušném rozpacích.
  
  
  'Budu dělat?' — řekl malý Piero. — Už jsem to udělal Jerry Carr.
  
  
  Můj hlas třes rukou, svědky které se mohou stát všichni naši přátelé". Opět tato robustní, jako dráp sevření. — Za pět set tisíc dolarů za účast v "World End" plus obvyklé dodatečné náklady. Ale to je věc právníků a zítra nebo pozítří. Už žádné rozhovory o penězích dnes večer. Dnes jsme prostě společnost veselých přátel, kteří se dobře tráví čas. Souhlasíš?'
  
  
  — Dobře, — řekl jsem.
  
  
  — No, — řekl sir Hugh.
  
  
  — Je hezké, že jsi vedle, — zamumlal Стадс Mallory.
  
  
  — Bravo, — vykřikl Renzo.
  
  
  Odpověď Камиллы byla dlouhá, ласкающее komprese mého stehna.
  
  
  Na oba konce večeře skutky nebyly projednány. Později jsme se opět schoulené do limuzíny a jeli na letiště, kde politická důstojnost Piero nás vedl mimmo jet v zázemí letiště, kde bylo odebráno první část LETECTVA Верельдейнде. Zprávy Клемму Anderson připravili mě k něčemu впечатляющему, ale přesto byl překvapen. Málo toho, co Conti, zjistil, že různé vlády, že poskytne ty nejlepší letadla své letectvo — rakety "neviditelní lidé'", reaktivní "Сейбры" a něco, co i ve slabém světle se ukázalo být opravdovým B-52, — ale také byla hrstka выставленых létajících hraček, o které věděl, že jen na zprávy AX : letadla, které ještě nejsou zařazené v nejnovější verzi All the World ' s Aircraft, je to nepostradatelný roční registru, kdo co vyrábí a někoho zabije. Dva kolem těchto tajných letadel byly americké. Další tři vypadaly jako rusové model, o kterém ji znal pouze podle pověstí a tím více контрабандным fotografie. Ih byli tři, že může jen svědčit o tom, že tyto непостижимые východní sousedé tlačili se dopředu mnohem rychleji, než mohla držet krok s naší nejlepší služby průzkumu.
  
  
  Poprvé si všiml jeho skutečné nadšení u Renzo, sir Hugh a Стадса. Malý Piero shell dopředu, pohybující se od jednoho poklady k druhému, jak nadšená školák.
  
  
  "Představte si, kdyby jeden kolem těchto objektů se objevil nad Washingtonem, Dc, symboliky Sovětského Svazu, "řekl," v době, kdy americký letoun se objeví nad Ленинградом, a nikdo kolem nich, řekněme, s свастикой, objeví se nad Pekingem. Jen si představte reakci ve všech třech případech, a to, jak rychle se civilizace, jak ji známe, skončí".
  
  
  "To je hlavní téma "oba konce na světě," zašeptal mi Renzo. "Uděláme "Waterloo" Лаурентиса vypadalo jako staré komedii Shirley Temple".
  
  
  Její zeptal se. — "Nějaký film s poselstvím?"
  
  
  Стадс Mallory расхохотался v opuštěné letiště. Po večeři se neustále radovali grappou, nápoj, který lze použít téměř jako palivo pro tryskové motory, ne příliš měnící se proces destilace.
  
  
  — To je zpráva, — řekl on. "Poselství mrtvé venkovní bazén". Se svou mírně shrbená postava v měsíčním světle, s basy, které vychází z ega dlouhého сморщенного tváře, a s tím černým plášť, накинутым na ramena, to bylo jako upír kolem jednoho filmu na ego menších bratří do kina. — Стадс má na mysli,, — vážně řekl sir Hugh, — že máte pravdu. Je to film s poselstvím, Jerry. A to poselství je v tom, že tento hloupý starý zeměkouli prostě přežije Třetí světovou válku, se všemi zbraněmi, nyní dostupné i malým zemím".
  
  
  — Dostupné i filmových společností, — suše dodal jsem. Sir Hugh zasmál. 'Ve skutečnosti. Samozřejmě, že tato tvrdá práce je nezbytná pouze pro detaily: vzletu, přistání a podobně. Naše za bojové scény, některé kolem nichž se budou nejvíce ohromující na kdy pořízené, budou odstraněny ve zmenšeném měřítku. K vysokému kategorie letadla nad hračkou vesnicemi, rybníky, které budou podobné jako oceány, ale všechny jsou neuvěřitelně realistické". "Je to nový proces, — řekl Renzo. "S počítači můžeme předem naprogramovat celé sekvence. Dvě armády bojují navzájem s přítelem, zničení New Yorku bombardování, simulace jaderných výbuchů. Jedno stisknutí tlačítka a prostě takové ukazatele".
  
  
  "Tobě je sotva potřebuje režisér, pravda, Hugh", — поддразнил Стадс. — Já raději půjdu sbírat kufry. — Jste Стадс? Člověk, který stál v čele povstání ve filmu zulu? — vroucně запротестовал Renzo . "Naše malá-velká válka bude stejně dobrý jako data, která uvádíme do počítače. A Стадс, není režiséra, který by se mohl rozvíjet tento program je lepší, než vy. — Podívejte se, zasáhl sir Hugh .
  
  
  "Už je pozdě a je mi zima", — tichý hlas Камиллы ozývá šel ruku v ruce hraje ve velké kluky. — Vrátíme, ne?
  
  
  — Máš pravdu, mé dítě, — řekl Piero, iso všech sil se snaží vymanit se ze svého obdivu. "Mé staré kosti taky se začínají ochlazovat. Jí závidím vám, mladí lidé, kteří se tak rychle zahřeje. Otevřeně se podíval na Камиллу a mě.
  
  
  Zpět jsme jeli ve stejném limuzíně. Camilla znovu přitulila se ke mně. Méně aktivní, ale o nic méně lákavé.
  
  
  "Dnes ji, zůstávám s tebou, Jerry," řekla, když jsme šli ven, kolem stroje.
  
  
  "Ale hotel..." přemýšlel nahlas.
  
  
  "Pú. Myslíte si, že Le Superbe - jeden na toto levné hotely, kde je nějaká děvka, musí se obrátit na vedení za rozlišení? Je to luxusní a civilizovaný hotel, a to zejména pro muže, снявшего nejlepší pokoj, a to zejména pro naši Renzo jiný. Přitiskla si mou ruku na své elastické malá prsa. Ee bradavky silně bodl tenkou vrstvu tkáně. Mé poznámky o Камилле jasné, zda mi pochopit, že před třemi lety to taky bylo jedním kolem nich náhodných děvky, které pořádaly své přehlídky v levných růžové hotelech. Ale peníze, popularitu a několik více selektivní výběr kultury zakryli tomto období, na jeho paměti.
  
  
  Krátce předtím, než jsme dosáhli poslední odbočku před Le Superbe, jsme málem narazili. Zchátralé staré modré "Fiat-500" letěl přes uličky na náměstí Piazza della Репаблика výplaty přímo na naše auto. Řidič Renzo hrdinně strhl volant, a řidič "firmu", velká gorila v kostkované sportovní sako, udělal totéž. Dvě auta se pištění se zastavil bok po boku, nos každé poukazovali na různé strany. Ji viděl kapky banka na tvář jiného řidiče. Náš řidič выкрикнул emu několik italských ругательств, ten okamžitě odpověděl a šel dál.
  
  
  Jedinou výhodou bylo, že Camilla přistál mi na kolena, вцепившись na mě v nádherné hrůze.
  
  
  "Ach můj bože, — řekla, — myslela jsem si, že zemřeme ještě do toho, jak ляжем spát."
  
  
  Renzo, méně protřepat, se zasmál. "Naše slavné římské pohyb", — řekl on. "To je v pořádku, když uprostřed noci se to stane trochu řezat".
  
  
  Ve vstupní hale Стадс, sir Hugh a Michael Sport, dobyli mistr výroby v autě za námi, nechali nás samotné. Renzo zvedl se se mnou a Камиллой v pozlacené kabině výtahu ve třetím patře, kde měl stálý pokoj s ne méně konstantní tok návštěvníků, převážně padouchy. My jsme pokračovali v cestě na šestém patře pod téměř mateřské úsměv posla.
  
  
  "Ach, že ji znám tento pokoj," řekla Camilla, procházející mimmo mě do obývacího pokoje do ložnice. "Myslím, že je hezký. Ukaž.' To дернула za šňůrky a sprchovým závěsem, který se отдернула, otevřela sténání zrcadlo, простиравшееся od podlahy až ke stropu. "Ó, vy jste полюбишь mě na celé obrazovce", — slíbila to, směle potápět do koupelny.
  
  
  Mi nebylo třeba pečovat, aby se svlékla. Ale Камилле nebylo co fotit, a ona byla nahá, jako novorozené dítě, když ho jen sundal bundu a kalhoty. Ona mi pomohla se zbytkem, a on byl rád, že dal zbraň a jehlový na svůj kufr. Malý plynový bombu podobnou zlatou cetka, bylo možné nechat na noční stolku. Abych nemusel odpovídat na složité otázky, které by mohly bránit mým současným záměry ...
  
  
  Moje přitahuje jejich zářící педагогическими schopnosti úmysly, mé pocity, mé zápalem, — všechny отражалось v tomto zrcadle v celé délce. Camilla měla pravdu, že bych miloval ji na celé obrazovce. A jí pravdu o tom, jak ona posílá své obří misce kolem masa, těstovin a антипасты. A to se nám oběma líbilo být levicí.
  
  
  Poprvé byl rychlý, бездыханным a instinktivní. Také v blízkosti nějaký čas, aby se popadnout dech a jemně prozkoumat další jiné, jsme se přesunuli do druhé, pomalejší kruhu s dlouhými načasováním a letargický změny ustanovení. Oba jsme cítili brnění z tohoto a ležel v teple a propletené přítele s přítelem. V zrcadle jsme jako зависли ve stavu beztíže v prostoru, klouzání po nějaké čtvrté sexuální rozměr.
  
  
  Ale část mého mozku se stala fungovat silnější. Mám to štěstí, že se vždy najít v sexu více než silný stimulátor, než, například amfetamin. Možná, sex vykouzlil stejný návyková, ale méně škodlivé pro centrální nervový systém. Pokud Камилле a bylo známo něco víc o "Konci Světa" , než dále шестизначная plat, postel byla vhodným místem pro mě naučit. A její mohl zjistit, jen kdyby to bylo úplně расслаблена. Vzhledem k tomu, akce zatím fretka, zdálo se, že v několika kolech od poněkud slabší ochranou.
  
  
  Její miniaturní tělo palec za дюймом bylo tak úchvatné, jako více šťavnaté tělo Розаны. U Камиллы také měl malou výhodu ve zkušenostech a vzdělání. V tento okamžik ji a cítil lehké chvění, v ní, třes, který se zabývá ne systému jmelí nic společného s chladem. Ji byl ochoten znovu proniknout do nah.
  
  
  'Jeho, Jerry. Ty jsi, ano, právě teď — řekla.
  
  
  Ji viděl v zrcadle její malé býku, изгибающееся, připravené pro mě, a už jsem se chystal zavřít oči pro první pohyb. Pak ji znovu široce otevřel ih, ale příliš pozdě. V zrcadle ji viděl, jak se dvě masité postavy vstoupili do místnosti přes den v obývacím pokoji.
  
  
  Ji pokusil otočit, ale první, mastná gorily v kostkované sako, už praštil mě do hlavy pěstí o velikosti šunka; kop, ze kterého mohl by spadnout býk. Ji, spadl z postele a přistál na tlustý koberec, kde to уперся mi do žeber těžké обутой nohou. Z mlhy bolí a затуманенного vědomí se mi zdálo, že slyším hlas Хоука, jako v předchozích dnech se můj trénink. On řekl: "První věc, kterou byste měli vždy pamatovat, je to, že vám nebude výmluvy, pokud jste byl uloven, když nebudete ve střehu." Možná někdy daňoví poplatníci vnímavému národů поместят tato slova, na můj náhrobek kámen.
  
  
  Její napůl viděl, jak začíná druhý návštěvník vytáhne Камиллу kolem naší zahrady potěšení, jednou rukou zavřel hej ústa a druhou potlačovat ee boj. Pak se jeho hej ústa кляпом, заклеил ego stuhou a spojil její otrhané pruhy tenkého plátna listy Le Superbe.
  
  
  Její pocit, že ztratím vědomí, ale když gorily v kostkované sako pomohl vlastní pěst kamarád dobré propojit Камиллу, ji popadl Pierre, plyn bombu. Její schoval ego pod paží. Jeho jsem si myslel, že nikdo nebude čistit muže, kterého vytáhl nahá kolem odpadků. Mi přišla na mysl ještě jedna myšlenka. Клетчатая bunda byla u řidiče Fiat 500, který málem vrazil nás. Pak ji přestal přemýšlet.
  
  
  
  
  Kapitola 3
  
  
  
  
  Trvalo nějaký čas, než ji opět začal přemýšlet. Ale za deset nebo patnáct minuta ji, přišel k sobě spojené, jako je sekaná, na zadním sedadle "firmu-500", ženoucího po neznámých ulicích. Oni se neobtěžoval navázat mi oči, že byla špatnou známkou. Samozřejmě, neměli филантропического úmyslu nechat mě bez úhony.
  
  
  Pulzující bolest v hlav byla silná, ale jak ji mohl posoudit, nic není rozbité, a vážné zranění jsem neměl. Moje mysl se pomalu прояснился, alespoň natolik, aby přiznat si, že teď jí byl ohromen ještě více, než když moje obec rusku začala.
  
  
  V této době je můj úkol zdálo více než zdlouhavý úkol. Vydejte se do Říma a zjistěte, jak je to možné, je nějaký důvod se v pochybnostech Клемму Anderson, zda existuje něco víc, než jen drahé a bijící filmařské. Kdyby Clem bylo špatně, ji mohl sbalit a letět domů, aby obnovit svou neplacenou dovolenou a budovat rozbité vztahy s Тигги. Teď věděl, že Clem není špatný, ale v čem měl pravdu?
  
  
  Na první pohled vše dopadlo tak, jak očekával Hawke. "Nit světa" byla jen další mimořádně časově náročné a nákladné filmem podle dnešních rozpočtovým opatřením. Ale nehorázné poplatky, je pravděpodobné, představoval více než podvod Conti, a ego kamarádů v neštěstí. Rychlost, s níž se клюнули na mé návnady, bylo dalším důkazem toho, jak a ih pěkný malý dárek v podobě Камиллы, aby se vzbudit můj zájem.
  
  
  Ih rozsáhlé znepokojující kolekce a замысловатое zbraně byly mnohem větší, než je delle třeba filmu, ale to není divu, vzhledem k té раздутую mánie velikosti, které tak díly se můžete setkat v domácích velkých кинодеятелей. B-52 a další nejnovější stíhačky byly drahé hračky, ale v podstatě bez palebnou sílu, není mnohem nebezpečnější, než vzducholoď Гудьира, který letí nad vyplněným reklamou Římem.
  
  
  Ji musel uznat, že pod tímto povrchem existovaly další úrovně. Ale oni byli ještě tak vágní, a tak málo zkoumán, že nic, z narychlo набросанных Клемом poznámek do svého současného únosu, se zdálo, nemělo žádný vztah s mezinárodním spiknutí. Všechno, co jsem si všiml, že v Renzo, сэре Hugh, Стадсе a i o tomto nebezpečném карлике Piero, to je to, co se zdálo, že si přál, aby mě naživu, a (s pomocí Камиллы) nesmírně šťastný. Alespoň na čas potřebný pro podepsaný šek na půl milionu a převod peněz z baham v ih švýcarská banka. Možná, že jsme jedli kuřecí maso v ten večer, ale nikdo kolem lidí, které potkal ji, byl kolem nich, kdo zabíjí slepici, která snáší zlatá vejce. A Jerry Carr byl takový kuřecím masem v ih očích.
  
  
  Mé zatoulané myšlenky dramaticky оборвались, když auto prudce zastavilo. Gorily v kostkované sako rozrazil dveře a vytáhl mě na tvrdou podlahu. K mému překvapení ji našel, že se dívám na vstup do země restaurace, kde jsme se bavili méně než sedm hodin zpět. Nyní byl мертвенно-tichý a opuštěný v ponurém světle měsíce. Její, si vzpomněl, jak Renzo, nebo někdo jiný mi říkal, že dva žil na farmě pár kilometrů odtud. Personál dávno vrátil domů, v Římě nebo někde v okolí.
  
  
  Gorila postavil mě na nohy a táhl za sebou. Ego náročný společník otevřel dřevěné dveře nové lesklé klíčem. Zda byl tento návrat na místo naší yahoo úzce spojen s "Koncem Světa" ... nebo ne?
  
  
  Pokud by Gorily a ten, na koho on pracuje, představil pravou jádru věci — a jí, přísahám, že ona se začala do toho, jak náš průvod limuzíny jel kolem hotelu, — ukazoval by na restaurace. Nepoužívaný v pracovní době, to bylo místo pro hry, které hotelů zahrát se mnou. Ani ta minimální komunikace s kriminální světem vám klíč v co nejkratším čase. A novinka ih záměru poukázat na Renzo a ego přisluhovači, zatímco v opačném směru. Pokud by ego zjistili, u nich by byl vlastní klíč. Стадс Mallory řekl na večeři, že je to místo a celá celém hotelu a kolem něj kdysi patřily rodině Renzo, do toho, jak hazardní hry, drahé žirinovskij chlapci a sporné peníze vzali a je to u něj полуаристократическое dědictví. Ještě stále lovit ryby ve stejné kalné & nb, jako dříve.
  
  
  Dveře byly otevřené. Gorila a ego satelit utrpěl mě mezi sebou do jídelny. Polovinu odtrhl, napůl nesli, oni веления mě v proudu pokoje, na obří domů, nyní opuštěn a řeč z důvodu slabého kouře полупогасшего ohně dole. Клетчатое kabát hodil mě na židli jako pytel s dřevěným uhlím.
  
  
  "Zde se drží na dřevo", v hněvu řekl svému kamarádovi italsky. — Take dost, aby jsme mohli zapálit oheň, Pepe. Někdy dovádění chutné техасское gril.
  
  
  Jeho není, trvalo by tak dlouho, podlehne rostoucí strach před vyhlídkou mučení. To odina podnik z povolání. Ale přiznávám, že tato myšlenka je o tom, aby поджариться na malém ohni, by nemělo moje skládání dolar bojovat s radostí. U mě zatím fretka byla to vzpomínka na obří prase, s níž kape obrovské množství tuku na žhnoucí rozžhavený dřevo pod ním. Pepe se vrátil s охапкой dříví. On setřásl s uhlíky, popel a hodil na ni polovinu své porce. Стреляющее plamen лизало dřevo nepravidelného tvaru, a po několika minuta centrum znovu proměnil v zuřící plameny.
  
  
  Gorila ošizený лейкопластырь z mého rta. — Dobře, pan Carr, — řekl on. "Nyní je čas mluvit".
  
  
  On mluvil anglicky se silným italským přízvukem, který nebudu se snažit předat.
  
  
  Ji držel zaťatými rty tak pevně, jak s лейкопластырем na nich, a snažil se dát si volající vzhled. To není tak jednoduché, když jsi s členem nahý a je vázán ruce a nohy, ale on, zdá se, že pochopil. Promluvil s Pepe na italském dialektu, a Pepe подтащил těžký kovový špíz, почерневший a stále se zbytky divokého kance, který ji stále переваривал.
  
  
  Gorila odmítavý tlačil mě svým těžkým сапогом, a Pepe plivl mi do zad. Oni vytáhli odolný nylonový stahovací šňůrkou a oceli uvazování mě nehybně na вертелу.
  
  
  Společně se provádí proto dát fialové mě k peci a vynechat špíz na držáky. Pak zablokován барашковыми maticemi. Špíz byl podpořen dvěma svislými kusy, kované žehličky, v nichž je ve stejné vzdálenosti byly vyrobeny vruby pro kontrolu vzdálenosti před palebnou desky. Plné lidskosti, začali se nejvyšší úrovně.
  
  
  — Budete bez oblečení, — řekl gorila — to bude dobré zahřát a pak studený noční odběr vzorků vzduchu z venku, pan Carr. Před tím, než necháme přes sebe a umožní vám příliš silně перегреться, mám pár otázek.
  
  
  Její vyjádřil emu svůj revmatismu spolu se svým stanoviskem o nen, jeho hostitele a ego možných problémech v záplavě krátkých vět.
  
  
  — Velmi dobře, pan Carr! Pepe!
  
  
  Oni snížili na mě na schodech níže, a teplo již nelze nazvat pohodlné. Nemohl jsem se přestat potit, a každá kapka banka издавала syčivý zvuk.
  
  
  "Jaké jsou vaše skutečné vztahy s "World End"?" — zeptal se gorily v kostkované sako. — Krejčí sakra — процедил ho přes стиснутые zuby. "Jeho investor. Ji dal na to peníze, protože si myslím, že to přinese více peněz".
  
  
  To могильно zasmál. "Jsem si jistý, že můžete dosáhnout většího úspěchu, pan Carr, pokud vás jméno", — řekl on. — Tobě ještě muset říct. Jaké jsou vaše skutečné vztahy s "World End"?
  
  
  — Přesně to, co jsem řekl, — прорычал jsem.
  
  
  'Nic víc? Roztomilý, nevinný investor?... Ukázal Pepe.
  
  
  Ještě o příčku níže. To, co dříve bylo nepříjemné horlivostí, se nyní změnilo v pálení.
  
  
  — Jen to, — vyhrkl jsem. "Jen to, že i když jsem si od toho zisk, ještě si z toho své peníze prostřednictvím Камиллу Cavour. Jeho mohu dovolit peníze jen na to. — Znamená, že není úplně nevinný investor, pan Carr, — булькнул gorila s úsměvem hyeny. — Ale stále není dost přesvědčivý. Chcete, aby se jí svěřil, že investujete půl milionu dolarů holčička, když můžete získat velmi levný jako za pět set, a není to tak dávno mohli koupit синьорину Cavour za padesát? Pepe!
  
  
  Ještě jeden stupeň níže. Teď věděl, že to nemohu udělat. Jeho bych taky není stahl mluvit, ale to nepomohlo vyřešit problém AH. Samozřejmě, Hawke mohl poslat ještě jednoho zástupce, ale v závislosti na tom, kolik času budou potřebovat, aby se najít mé tělo, nebo od toho, zda byl můj zánik a nečekané, to zpoždění několik dní nebo i v neděli. A pokud Anderson opravdu něco cítila, kdyby opravdu existovala mezinárodní hrozba světovému řádu, to by bylo příliš málo.
  
  
  Pepe podněcoval do ohně tři nové полена, a plamen se stal ještě vyšší.
  
  
  Gorila řekl. - "Myslím, že z této strany je to již absolvoval, Pepe", — řekl on se svým odporným humorem.
  
  
  Teď se jí visí zády dolů. Nejprve je přetrvávající nějakou úlevu, protože vzdálenost do ohně narůstal, ale nové palivo, které Pepe подбрасывал do něj, také усиливало oheň, a on už cítil, jak se puchýře objeví na mých bedrech a hýždích... A on se cítil ještě něco jiného. ...
  
  
  Když mé zápěstí byly upřímné nad ohněm desky, její cítil mírný pokles napětí, když nylonový stahovací začal tát od savchenko. Její sevřel zápěstí, aby vydrželi, ještě trochu. Její напряг svaly na levé ruce, držet Piera, který bezpečně schoval u mě pod paží.
  
  
  "Jaké jsou vaše skutečné vztahy s "Koncem světa", Pan Carr? Výslech sám o sobě byl однотонным... Vlad teď bylo kolem mě téměř nesnesitelné. — Придумай něco, co je více přesvědčivé, než tvůj blábol o penězích a tento сучке po filmu. Protože v opačném případě se nit světě, pro vás přijde příliš brzy, a nebudete moci vytvořit společnost pro našeho malého rozhovoru.
  
  
  Pepe vyjekl smíchy a postavil se vedle se svým šéfem, aby se blíže zvážit peče.
  
  
  Teď nadešel čas, teď, když oba stáli tak blízko ke mně. Díky bohu, že se dívali více na můj obličej, než na moji spojené zápěstí, když jeho выдавила ještě jednu prosbu. — Čestný slovo, — křičel ji hrát lépe, než kdokoliv jiný na filmové studio Conti. — Je to opravdu jediná věc. Je to jen нефтяник, u kterého se více peněz, než vymývání mozků. Ji slyšel, tak můžete trochu přiblížit гламуру filmu. Není vypálit mě víc, stojí pán ...
  
  
  "Smažená, jako prase, визжащий jako prase", — поддразнил mě gorila. — Potřebujeme revmatismu lepší, pan Carr. Může být, ještě jednou odbočit tě tváří k ohni?
  
  
  On znovu začal střídat na mě. To byl ten moment.
  
  
  Když se začal pohybovat mě, ji, natáhl volnou pravou ruku a jedním rychlým pohybem vytrhl Pierre. Její взвел ji palcem a hodil mezi Pepe a гориллой.
  
  
  "No, krejčí..." — hlas téměř všichni, že to ještě mohl říct язвительно. Pepe se zhroutil na podlahu vedle mě. Prudkým pohybem ji odrazil od ohnivé desky a plamen a rychle se obrátil. Její rychle propuštěn z полурасплавленных lana na kotnících a пригнулся, který je připraven splnit svých trýznitelů. Mi už nebylo třeba starat.
  
  
  Krása tohoto plynové bomby spočívá v jeho rychlém a koncentrovaném působení na malé náměstí. Její konal dech, ale sotva to bylo zapotřebí.
  
  
  Gorily v kostkované sako a Pepe už byli kandidáty na hřbitově Campo Verano, když ji znovu vydechl. Vzduch, stoupající nad sporákem ohně, musí být vypnuto s sebou poslední zbytky plynu.
  
  
  Když ji opět postavil na nohy, jeho pocit tak jak je, prý, zlé, ne ценымногие horší, než ten, kdo подгорел, заснув na pláži v Miami. Asi mám stále puchýře a pár dní nepohodlí, ale znovu ji budu v akci .
  
  
  Náhle od usnadnit a povědomí o jeho ustanovení, расхохотался. Zde stál jeden v jídelně s dvěma mrtvými těly. Zde již stál Nick Carter, v cíli, kterého znovu кипела myšlenka vrátit se k úkolu AX, červená, jako humra, pak smažení, a stále stejný nahý jako Adam před pádem, v dobré šesté kilometrů od Rýmy.
  
  
  Předtím, než ji znovu окунусь v plášti, nebo smysluplnou akci agent OH, potřeboval jsem dokončit několik méně dramatických věcí. Její vydal do kuchyně restaurace, a našel ve skříni nějaký to oblečení. Její отдолжил špinavé bílé košili na tři velikosti menší, než jsem potřeboval, kalhoty s volným prošitím, špinavé поварскую bundu, je příliš malý, pár разваливающихся pracovní boty. To vůbec nebyl презентабелен nám pro určité prostředí, kromě temné изнаночной straně, ale alespoň teď je mi hrozilo nebezpečí zatčení za neslušné chování.
  
  
  Mrtvý nebo ne, ale měl jsem pocit, že gorily v kostkované sako stále mi něco musí. Jemně натянув kolekci oblečení ve své полупрожаренную тушку, ji znovu vrátil do ega a těla. Její stáhl ego bundu, která se zabývá dala bych více tepla, než je krátká bílá bunda asistent kuchaři, a zjistil, že klíče od "firmu" se nachází v jednom z ego kapes. Její vyšel přes vesnice restaurace a zavřel za sebou obrovské dveře. Pak ji sel v "fiat-500" a вырулил z příjezdové cesty. Její byl na Via Tiburtina, a odjel na západ, směrem do centra.
  
  
  Bylo asi pět hodin ráno, a první paprsky vycházejícího slunce soupeřil s temnotou. Pohyb tam byl téměř žádné známky života, tam bylo téměř žádné, až jsem se převalil na půl otáčky Piazza della Репаблика a viděl shluk policejních aut před Le Superbe. Od nákladních automobilů až do hlídkové stroje a obecní sanitky.
  
  
  Její zaparkoval "fiat" v postranní ulici a šel zpět do "Le Суперб". Když se ji snažil dostat do vchodu, mě z obou stran chytil dvě obří карабинера, základní skupiny římské policie.
  
  
  — Dokumenty? — zeptal se ten, co je napravo ode mě, bolestivé выкручивая mi ruku.
  
  
  "Vaše dokumenty," řekl ten, že nalevo ode mě, zmáčkne mou druhou ruku. 'Cestovní pas? Идентификационая karta?'
  
  
  — Jsou v mém pokoji, " řekl jsem. "V hotelu Le Superbe.
  
  
  Opakovat svou žádost v italštině a oba důstojník nevěřícně se podíval na mě. Odina kolem nich se podíval do mé растрепанную, jasně раскрашенную bundu. A jeden pohled na moji обвисшие kalhoty, mé potrhané nohy bylo dost, aby ho přesvědčit, že jsem nikdy, nikdy nebudu moci být постояльцем v Le Superbe. Oni diskutovali, nechte mě ležet v příkopě, nebo vzít do vazby na dlouhý seznam nevyřešených trestných činů od znásilnění, vydírání odcizených uměleckých děl až po podvody. Policista, který hotel mě zatknout, zdálo se, vyhrál na body, až mě nakonec středisek ženský výkřik radostného узнавания, донесшийся přes okna šestého patra hotelu. Jerry, caro mio! Jerry. To je on. Podívejte Se, Piero!
  
  
  Její zvedl oči a spatřil Камиллу v mé zářivě modré пижамной bundu v okně mého hotelového pokoje. Vedle ní byl malý Piero Simca, autoritativně, ukazuje na připojit se k nim komisař policie ve formě. V megafon to dávala trhací týmy, které ještě více porušována, a bez toho нарушенную klid tohoto časného rána.
  
  
  — Seržant Blandy. Desátníci Инверно. Okamžitě uvolněte tohoto muže a upustit ego ego místnosti. To посоветовался s Piero, který dosáhl ego pasu. "Koupelna 79. Okamžitě!"
  
  
  Moji dva útočníky okamžitě se obrátil na vážení, dobrých přátel. Oni zacházeli se mnou tak, jako kdyby mě hotelů dopřát — je to můj doslovný rozmaru, léčba, která se ji velmi ocenil, a provedl mne skrze удаляющиеся řad zvědavých kolemjdoucích a policistů v lobby, nahoru k výtahu a do mého pokoje, kde Plukovník poslal ih s krátkým poděkováním.
  
  
  — Bože můj, выкрикнул Renzo, by se u nás den. Camilla, Piero, sir Hugh a Стадс stáli za ním, oblečený v různých oblečení na spaní. "Mysleli jsme si, že tě ztratil navždy." On byl producentem, a nikoli hercem, a bylo těžké pochybovat o ego upřímnosti, protože to jasně respektována znaky dolaru.
  
  
  — Já taky ne, — řekla Camille. "Tyto hrozné lidé. Její myslela, že jsi mrtvý.'
  
  
  — Ale kde jsi vzala to oblečení? — vyštěkl Piero. I v tomto zmatku zůstal módním vzorem pro všechny ve své saténové pyžamo od Valentino, zářivě červeném županu a domácích tenisky od Gucciho.
  
  
  Nebudu trávit čas na opakování toho, co se stalo, jak on jim to vysvětlil. Její poukázal na řidiče "firmu", který málem vrazil nás dříve, jako můj zloděj, a Renzo, a Piero vyměnili pochopení názorů.
  
  
  "Ve světě filmu existují nepřátelé, kteří nemohou přestat snažit sabotovat výrobu "oba konce světa" a zničit Lorenzo Conti", — řekl Renzo .
  
  
  "Nebo je to pomsta těchto psychicky vznětlivé argentince", řekl si nahlas Piero. — I když, jak se mohli tak rychle dozvědět, že jsme měnili ih zájmy na zájmy Jerry?
  
  
  Tyto reakce našel jsem více než параноидальными. Obavy o mou bezpečnost velký smysl nemají upřímně. Ale ih úvahy o pravěku mého únosu byli blízko k šílenství. I když by možná byly параноиками, to v žádném případě poukazuje na účast mých partnerů ve filmu k tomu розыгрышу. Jsou převrácené nebe a zemi, aby mě našel. Oni je přesvědčen římskou policii a jednotky bezpečnostní služby v italské armády najít mě s nimi fretky, jak si všimli mé zmizení. Dovolte mi, abych stručně vyprávět o tom, co se stalo potom mého zmizení. Камилле trvalo méně než patnáct minuta, vymanit se z roztrhané prostěradlo a chytit telefon, aby vás varoval Piero a Renzo. Oni, na oplátku, upozornil všechny orgány. Ee popis dvou vetřelců byla příliš nepřesná. Ona tekutin a krve ih růstem asi osm stop a svalnaté, vzhledem k tomu, ukrajinské тяжелоатлеты. Ale tvrdá fakta samého mého zmizení, roztrhané listy, zjevné škrábance na den, z взломанного hradu byly více než dostatečným důkazem únosu.
  
  
  Policie a bezpečnostní síly, проводившие vyšetřování, fungovaly rychle a efektivně. Přes deset minut a pak toho, jak se Gorila a Pepe tlačil mě v тратторию , po celém městě byly instalovány zátarasy. Tři muži pracovali se třemi různými telefonno, vyslal tým vyšetřovatelů k výslechu některých kolem bývalých milenců Камиллы.
  
  
  — Nejde o to, že ji opustil někdo tak nešťastný, — s uspokojením řekla. "Ale žárlivost je nepředvídatelná, a musíme jim jen musel sledovat každý to, najít tě, Jerry". V to ráno, by mělo být, tam bylo mnoho červených osob a неубедительных prohlášení manželky v Римэ. — Proto, že jsem ještě absolvoval s tebou přislíbila to s zlobivé úsměvem. Ona se otočila k posteli, na které seděla, a ukázala na místnost plnou s tvůrci, policistů a detektivů. "Hlas někdo, kdo ještě nespal, a zažil strašné době. A teď ještě a беспокоите ego svými otázkami a bláboly . Vaughn. Všichni jste. Camilla se postará o nen. I Renzo a Piero кивнули v revmatismem ee vášnivé rozkazy, a v místnosti opět stal prázdný. Camilla jel posel na jejich adresu, a велела mu bylo přinést s туалетного stolu její косметичку.
  
  
  "Jsi nyní, dokud je k ničemu pro mě, pro nás, kdo by nám byl, chudák Jerry, — řekla. — Ale mám skvělý mast. Je to krásná barva. Mužská spermie. To хихикнула. — A přes několik hodin na tvé popáleniny заживут. Tam je plný zvláštních věcí, enzymy a jiné. Jednou ji tak обожглась na střelby na Sardinii, že doktor mi řekl, že přestat carinf.com není žádnou odpovědnost, minimálně na týden. Ale ráno ji řeší tento kouzelný krém a ve stejný den bylo bezchybné, jako vždy před kamerou. Tento film dal dohromady dva miliony jen v Itálii, a to ještě fretku si registrační pokladny poplatky, pokud moji právníci trochu tlačit Renzo , takže, jak vidíte...
  
  
  Vůbec nic neviděl, ale dovolil, hej trochu se mnou problémy. Ona dovedně kartě mě. Vzala malou obdélníkovou косметичку u posel, když se vrátil. To nám jednou podíval na puchýře na mém багровом tele, když ho ležel nahý na posteli, a na Камиллу, stále одетую v horní polovině mého pyžama, když ona byla ohnutá mnou navždy. Můžete říct hodně o těchto luxusních hotelech s ih nejvyššími cenami.
  
  
  Camilla našel karafa velikosti s malou kyselinu láhev s perlově šedé směsí a rychle se řeší trochu ego obsahu do mého těla. Okamžitě pocítil určitou úlevu. Jeho bych doporučil ff lékařské služby, ACH... Nechal dát jim tip, který by nám byl.
  
  
  Když je pomazal mě, moje mysl se přepne na vyšší rychlost. Jako vždy na zadání od AI u mě bylo nemožný mišmaš věcí, které bylo třeba udělat ihned, bez jasného institucí ih provedení. Ve delle mnohem jednodušší utéct od dvou málem поджаривших tě zločinců, než proklouznout kolem hotelu, chráněné půl nejlepších sil římské a italské bezpečnostní síly.
  
  
  Camilla vzbudila služku do místnosti a znovu заправила postele. Ona a пухлая, невозмутимая dívka opatrně перекатывали mě na bok, a pak, naopak, je umístěn čisté, měkké listy, a pak se ukryl mě lehkou deku. Na ulici již рассвело, a Camilla závěsy na dvou balkonových oknech.
  
  
  "Teď musíš spát, Jerry," řekla. — Pokud se ti to bude zdát obtížné, jeho nechám vás dva malé prášky, které mohou poslat i slona v zemi snů. Ale myslím, že jsi dost unavený spát sám.
  
  
  Naklonila se ke mně, aby nepřesvědčivé, za péči políbit mě ve zlomku.
  
  
  "Já sama jsem měla jít spát," řekla. "Ach můj bože, jsem asi podobný staré čarodějnici".
  
  
  Je to více vypadat jako 14-letá гиперсексуальную dívku-скаута, hraní na doktora, a taky ji to je o tom řekl. Hej, je to šíleně líbilo. A ona byla ráda, že se mi i nadále své milosrdné dluh sedí na okraji mé postele.
  
  
  Ještě jednou poděkoval jí, a ona řekla, že ve spánku ji budu v naprostém bezpečí, protože plukovník Динджес seřadil jet na chodbě, ve výtahu a v hale.
  
  
  Mi navždy bylo setkat se s mužem, další dvě hodiny zpět, jeden po druhém kolem kontaktních adres OH.
  
  
  Dal si pět minut a pak toho, jak je Camille pryč, pro případ, že se vrátí, aby vyzvednout nějaké opuštěné věc, než se ji pokusil si sednout a udělat objednávku. Krém Камиллы byl zázrak. Je to téměř znovu cítil člověkem. Neříkám, že bych chtěla narazit na něco pevnější, než je hedvábí nebo Camille, ale pálení bylo pryč, a on zjistil, že mohu obléknout, necítí nic, kromě několika drobných injekce bolí. Ji vzal láhev s dvěma žlutými kapslí , které Camilla zůstala jako prášky na spaní, a strčil ji v jednom kolem bočních kapes kabátce. Tentokrát ji křižoval jehlový k levému предплечью a oblékl наплечную pouzdra s Вильгельминой. Její našel jeden, kolem dvojčata Pierre v tajném oddělení svého portfolia a strčil ego za minutu. Nevěděl jsem, kam jdu, a ještě více, k někomu, ale já jsem neměl v úmyslu znovu se na ně vztahoval безоружным.
  
  
  Jeho zjistil, že mohu i vzít tu pózu jógy, která se zabývá nejvíce pomohla mi s hlubokou koncentrací. Takže, zcela oblečený a téměř úplně přišel v sebe sama, její seděl se zkříženýma nohama na тебризском koberci ve svém luxusním bytě.
  
  
  CIA, a také vlastní síť AH již informoval Хоуку o hluk mého únosu a mého návratu. Ale Bůh ví, jak zkreslené, nepřesné, rozhodně neúplné a matoucí mohou být tyto verze. Ji musel dát svou vlastní, správnou zpráva počítačům AH a ještě více tenkém umu Хоука. Finanční zázrak jednoho AH Goldie Simon taky bylo třeba varovat, aby to trochu подтасовал data před tím, než budu muset nacpat mým novým partnerům šek na 500 000 dolarů přes banky v Nassau, které ji tak chlubil. Název a adresa banky už byly v mých предысториях, tak ji na to přišel, že část silnice je již ukončena. Ale Goldie hotel bych vědět, kdy a kolik. Jednou z výhod mého únos a údajné zranění bylo to, že Renzo musel důležitou obchodní schůzku na den nebo dva. Je to čas, byla přijata na hodinky, které ji ztratil, a které ještě bylo třeba dohnat.
  
  
  Konečně přišla jedna myšlenka. Její hrabal přihrádky v kufru a vytáhl nevinná reedice knihy Зейна Graye. Nicméně, jste nemohli procházet stránky, tak jako u nah nebyl stránek. U nah byla jen malá kompaktní skládací dolar na гелигнита, který взорвалось přes čtyřicet sekund, pak aktivace, издав dvacet kliknutí, a pak roztroušeny svůj obsah na podobné confetti stuhy v obrovském nepořádku na ploše více než padesát metrů čtverečních.
  
  
  Jeho, přistoupil k oknu a отдернул opony rivne tak, aby se každoročně na пробуждающуюся ulici dole. Dva služební vozy a pět výrazných policistů na ulici, plus několik policistů v civilu prostředí kolemjdoucí. Na ulici pod bočním oknem byla jen tři důstojníka v podobě s automatickými karabinami pod paží. Nějaké vzrušení na ulici, což by ih běžet tam na pomoc své kamarády . Před registrací její inspekci budovy ven a přemýšlel o tom, kde ji viděl, služební vchod. To bylo ještě tam. Датируемое 1897 rokem, budova byla postavena architektem, který chtěl napodobit nádhera velkých palazzo šestnáctého století. Vše nejlepší анфилады měli balkony, rohy, které byly naskládané kolem masivních, těžkých kamenů. Obdélníkové kusy kamene s десятисантиметровым arkýřová mezi jednotlivými. Budete potřebovat trochu úsilí, aby se pohodlně sestoupit na deset-patnáct minuta. Ale jít dolů bez povšimnutí na tři-pět znamení minuta, na které její doufal, bylo trochu složitější.
  
  
  Jeho, odešel, sundal bundu a vyhrnul nohy. Pak ji oblékl si župan. Stále neoholený a červená smažení, on nepotřeboval v kosmetice, aby můj obličej vnější známky napětí. Ji, vstoupil do obývacího pokoje a otevřel dveře.
  
  
  Přede mnou se rozkládá obří ve tvaru s puškou, kterou střílet. Ke mně budou chovat, se vším respektem, který potřebuji pro mé plánování.
  
  
  Jí chci dobře spát, " řekl jí emu italsky. "Moje nervy hlasování o-hlasování o взорвутся ". Její съежился, než bolí, aby vše vypadalo přesvědčivěji, a karabina chápavě usmál přikývl mi. "Prosím, sledovat, aby mě neobtěžoval v průběhu příštích tří hodin," řekl jsem. "Je mi jedno, kdo to je. Když ji trochu посплю, její moci mluvit se svými důstojníky, a když jí chci vyspat.
  
  
  — Ale to je přesně byly moje pokyny, " řekl, znovu вытянувшись na armádu.
  
  
  — No, — řekl jsem. Vrávoral, ji vrátil do svého pokoje a zavřel dveře. Její mlčky zbavil šatů, se vyhrnul nohy a našel v kufru sprej s спреем od hmyzu. Nevím, навредит, zda ego obsah nějaké мухе, ale pokud ego aplikovat na ruce ze vzdálenosti šestý cm, tvoří tenkou vrstvu, která pevně облегает kůži. Je to stále stejné pevné jako kůže nosorožce, a když to vyschne, bude startovat jako rukavice. To je z neoprenu, vyvinutý jedním kolem našich zázrak-lékaři-lékárny. Otevřeně teď se mi to bude potřeba.
  
  
  Ji, hodil jeho rukama ve vzduchu a nepodařilo se mu ohnout prsty v maximální čas sušení dvě minuty. Pak ji zvedl knihu Зейна Graye ho zvedl z postele a jde k oknu. To udělal břicha v pravém horním rohu, která se zabývá активировала tu věc, pomalu сосчитал až dvacet pět a otevřel okno. Pak ji nechal emu odplout a znovu se rychle zavřel okno. Patnáct vteřin později vybuchla to je šílenství .
  
  
  Гелигнит foukal, jako by dva tanker se setkali ještě s přítelem a konfety ustřelili všechny ulice v každém směru, téměř u vchodu do hotelu.
  
  
  V tento okamžik již byl u jiného okna, a pak ven. Její sestoupil z balkonu na cihlové zdivo rohu a pozoroval jedním okem, jak se lidé vrhli své příspěvky v ulici k místu výbuchu.
  
  
  Mé ruce nakloněný v prostorné výklenky, a jeho klesla, sotva zatímco se schovává na mysli z ulice. Za několik sekund více, než by to krásné, ale staré výtahem, ji, sestoupil dolů. Kdysi tam, ji prošel ještě poměrně пустынному chodníku na jiný úhel a podal signál taxi.
  
  
  Její označil emu cíl, místo, kousek od mého druhého kontaktní adresy, ale dost daleko, aby se zbavit pronásledovatelům.
  
  
  Když jí vyšel, otočil ji za dva rohy a vstoupil do haly hotelu, kde ospalý úředník za pultem přikývl mi, jako by to byl obyčejný turista, který se zde nejdůležitější místo. Pak ji vyšel přes služební vchod. Její narazil na boční ulici. Přes dva domy od mého cíle její vstoupil do sloupoví a počkal ještě tři minuty, aby se ujistil, že za mnou nikdo není sledována. Vozovka a chodník jsou ponechány prázdné. Já jsem šel dál, a pak dal dvě krátké a jedna dlouhá signál na zvonek s označením Pece. Ozval zvuk "Chick" z automatické otevírání den, a ona byla tak uvnitř, na cestě nahoru.
  
  
  Ve druhém patře ve dveřích na mě čekal plešatý muž středních let. On pracoval v родственном agentuře vlády. Na nen byl линялый červená фланелевый župan bez pásu přes выпирающего života, který těžce skrýval мятые kalhotky strašný obrázek.
  
  
  "Otázky, otázky, otázky. Tyto roztomilé kluci na OH si myslí, že jeho kombinace Lieve Radim a ANP. Navždy mluvit s nimi, pro změnu.
  
  
  — Hlasujte pro to, co tu je, " řekl jsem. — Pojď, Mák.
  
  
  — Gilchrist, — řekl nevrle. "Není Mc".
  
  
  Prošel опрятную, udržuje obývacího pokoje, do ložnice, která se zabývá vypadalo tak čisté, jak a неряшливой. Box velkého židle kolem ořechového dřeva a na druhém konci u zdi byl otevřen, otevření vysílače, který zabíral polovinu schránky. Druhá polovina byla obsazena aglomerace elektronických zařízení, včetně telefonem s многокнопочным zařízení přeformátovat řeči.
  
  
  — Únosy, vraždy, bomby — on zavrčel. "Myslel jsem, že jsem na diplomatické službě, a nikoli v luxusní шпионском společnosti. Dovol mi zavolat, pak můžeš mluvit se svými nadřízenými přes převodník řeči. Může, pak její zbytek.
  
  
  Je to trochu obrátil své číselníky, pak ťukal na klávesu Morse v blízkosti zařízení.
  
  
  On pokračoval reptání. "Někteří kolem nás musí vydělávat na živobytí v běžné hodinky. Od devíti do pěti. Než pobíhat od jedné postele k druhé a od jednoho barbecue k druhému. Vem, Carter. No, budete potřebovat různé spyware pro své špionážní sítě.
  
  
  Suchý hlas Хоука již absurdní u mě v uších, když jeho, odpověděl na volání. "Ty jsi svého druhu génius, Nick," řekl. "Posílám vás vyřešit malý problém, a první zpráva, kterou ji dostat, spočívá v tom, že vy sami jste hlavní problém. Zde je psáno..." slyšel Jsem, jak se netrpělivě перелистывал své zprávy. — Zde je řečeno, že tě unesli dva mladíci, kteří jsou připoutáni tě k вертелу a šli зажарить tě zaživa, když jsi se rozešel a odešel od nich. Smrt na "neznámého důvodu". No, ji mohu odhadnout bez dalších tipů, ale vždy jsem si myslel, že třeba čtyři muže, aby chytit jednoho, kolem mých chlapů. A šest, aby bojoval s tebou.
  
  
  Její riskovat, že ego прервут vysvětlit emu, jak mě unesli. Není to dělalo Хоука více tolerantní.
  
  
  "Já vím, že tvá возня s touto horkou цыпочкой bylo nutné, — řekl, — ale ne v tom smyslu, že jsi se snížila při tom na svou obranu. Nezajímá mě, že jsi ляжешь s khem pak do postele..." skoro Jsem cítil, jak ego myšlenky se ubírají směrem k сенсационному, i když krásné otevření ... vaši informaci dává. Ale ne v tom případě, pokud si otevřete sami pro odstranění.
  
  
  — Pro mě ještě není vyloučeno, " řekl jsem.
  
  
  — Jejichž to kluci? zeptal se , jako kdyby měl s sebou kompletní katalog foto mezinárodních zločinců.
  
  
  "Oni mi ukázali svůj řidičský průkaz," řekl jsem, že reaguje na jeho sarkasmus. "Na tělech a také neměl žádné dokumenty. Ale nemyslím si, že jsou velmi rádi američany, že může odkazovat na komunisty. I když nás to k ničemu nevede. Dnes strýček Sam všem ostatním, a druhý den to se může stát nepřítelem".
  
  
  "Držte zasraný faktů", — řekl Hawk. "Прибереги svou politickou filozofii pro své přítelkyně. Mám ih fotografie v телексе a Říma, může jen potvrdit, že se externí členové cechu. Mají pronajatý pro všechny, kteří chtějí. Ale já chci vědět: už jste si našli něco, co by potvrdila podezření Anderson?
  
  
  — Ji našel dost, chcete-li mít nějaké podezření, " řekl jsem. "Ale to není dost, aby pochopili, jak moc je to vážné a co všechno jde". Její přešel na stručný plán: moje představa o tom, že "Vlákno na Světě" byla tím, čím se zdálo být na povrchu, ale i to, že sbírka univerzity rekvizity může být velmi lákavé pro toho, kdo touží uspořádat mezinárodní nepořádek. Vždy jsou tam tyto parní, kdekoli na světě.
  
  
  "Dokud se ti dva nemají praskla v mé ložnici, — učinil jsem, jsem pochyboval, že Anderson práva. Ale někdo se snažil mě vyslechnout. A jsou otázky, které se snažili vytlačit kolem mě, všichni poukazovali otevřeně na "světelný Tok".
  
  
  Udělal pauzu na pár sekund k zamyšlení skutečnosti, které její emu hlášené. Znovu uslyšel šustění papíru.
  
  
  — Něco jiného, " řekl. "Бомбовая útok. Někdo jiný se snažil zabít nebo opět stejný potěšení?
  
  
  — To jsem byl já, " řekl jsem. Předtím, než se mu podařilo возмутиться, její hlášené emu o jeho neodkladnou péči na Le Superbe informovat emu оборудова mi.
  
  
  — Dobře, — řekl s povzdechem. — Jak jsi se teď nebudu vracet? Jste teď není взорвете celý Koloseum?
  
  
  Jeho řekl, emu, že si nemyslím, že to bude nutné, a začal vyprávět bylo mu o svém plánu vrátit .
  
  
  — Ne, ne, Nick, — řekl on. "Čím méně ji znám pobuřující podrobnosti splní vaše způsoby práce, tím snazší je můj život. Ale co, nikdo zde nemůže pochopit, tak to, že někomu se podařilo zjistit, že jste byli v tom letadle. Jsi si jistý, že tuto dívku Розану není jen tak přitahuje tvé osudové kouzlo?
  
  
  — Možná, že to pomohlo, — skromně přiznal jsem. — Ale dávat peníze, že to je něčí dítě. Poskytování hej adresu mého hotelu, možná trochu zrychlil akce. Ale pro ně je to stejně cenný, jako pro nás."
  
  
  — Khem by nám byly, — zavrčel Hawke. "Strávím trojí kontrolu dívky:" jsme Pravděpodobně, a Алиталия. Také předáme finanční údaje Goldie. Pět set tisíc dolarů. Ji, věděl to, ale možná to bude nový rekord. Mám na cestě datové listy o přivítají své nové товарищах. Пригласи Гилкриста k přenosu čmáranice Anderson, aby ho mohl okamžitě zhruba několik dohady. Obdržíš odpovědi od Hymana. Gilchrist obvykle jen myslí. AA, švýcarský spz, německé panny. Její uvedeno slovo, které se podobá na Jungfrau. "Může být, ten Andersson byl blázen . A může být, a jsi. Může být, my všichni. No, ty jsi se vrací do hotelu a snažíš spát, píšu sedět, než zase jít dát dohromady scény kolem Rýmu dob Nera.
  
  
  Scrambler vyštěkl, když Hawke zavěsil.
  
  
  Ворчащий Gilchrist strčil cáry papíru, které ji vzal věci na Andersona, na slot svého odesílatele zařízení a byl šťastný rozloučit.
  
  
  Ji si vzal taxi a přistál za hotelem, kde si všiml, služební vchod. Bylo mi to jedno, uvidí mě někdo, ale já jsem nechtěl cokoli zpackat se svým привратником, перехитрив jeho.
  
  
  Její, zvedl se ve výtahu na svém podlaží a zastavil se u stěny haly. Úhel byl pár metrů od mého dne. Před dosažením úhlu, ji spatřil hlídku, desátník podle znamení rozdíly, stojící ostražití a na pozoru u dveří mého bytu. Dobře.
  
  
  Její вытряхнул žluté kapsle kolem láhve, kterou mi zanechal Camille. To rychle hodil láhev na jiný závit sál. Její není stahl čekat na návrat hodinářství. Byl otužilý, dobře vychovaný chlapec, a mohl se na něj spolehnout. V tu vteřinu, jak do mě донесся zvuk nárazu láhve o zeď, ji, skočil do dveří. Hodinová udělal положенные pět-šest kroků po chodbě, již drží karabina foťáky. Mi trvalo minutu, aby srolovat nohy, na sebe župan a držet jeho hlavu přes den vidět, jak hodinový vrací na svůj post s непонимающим výrazem obličeje.
  
  
  "Teď jí zavolat ve pokojová služba k snídani", — vysvětlil jsem. "Jsem jen hotel, aby jste se dozvěděli, že se to stalo. Není to jen, že není slyšet zvuk? — Nic, pane , — řekl on. "Malý výbuch. Studenti, komunisté, монархисты. Vždy máte tyto hanlivé klidu. Mimochodem, v kuchyni i jednoho kolem našich lidí, který sleduje pořadí.
  
  
  Ji rozhodl následovat radu Хоука a snažit trochu spát před další operací. Krém Камиллы pracoval tak dobře, s výjimkou několika citlivých míst, že to vypadalo, jako by mě nikdy поджаривали.
  
  
  Její stáhl župan, přehodil kalhoty a bundu, hodil košili a kravatu na židli a připravil se znovu jít do postele. Foukal studený březnový ranní vánek, tak jsem šel zavřít okno v jeho pokoji.
  
  
  Ale nejen to okno, ale okno vpředu bylo otevřené. Její zatraceně dobře věděl, že uzavřel ji, jakmile to vychrlil bombu. Někdo byl v mém pokoji během mé nepřítomnosti. Někdo, kdo ještě mohl být tam.
  
  
  
  
  Kapitola 4
  
  
  
  
  Se spánkem muset ještě trochu počkat.
  
  
  Ji vytáhl "Люгер" z pouzdra, висевшей přes kabátce, a vydal se zpět na den. To bylo snadno prohledávat číslo: nezvaným hostem nemohl využít chodbami, aby se vrátil do již обысканный oblasti. Jen dva velké pokoje, obývací pokoj a ložnice a velká koupelna. Palec za дюймом ji, prošel přes obývací pokoj. Její nezapomněl podívat za gauč, těžké závěsy. Bar s likérem, byl příliš malý i pro člověka v takové velikosti, jako Piero, ale jeho stále se díval na něj. Vše bylo prázdné. Totéž v ložnici: za závěsy, ve skříni, pod postelí.
  
  
  Прозвенел zvonek. Těchto několik sekund ji strávil na to, aby zamknout záchod venku a podržením židli pod kliku. Pokud by návštěvník se skrývá tam, nemohl by se dostat ven, dokud ji dostat tác s obědem.
  
  
  Číšník v bílé sako podal mi podnos s jídlem. Na jedné straně ega obklopoval můj strážný, na druhé — na začátku druhé strážce v uniformě, který mě ujistil, že byl v kuchyni a sledoval, jak vařit snídani. Její poděkoval ih, dal spropitné číšník a šel zpět dokončit své pátrání.
  
  
  Čajová taky byla prázdná.
  
  
  Ale otevřené okno zůstalo záhadou. V mé nepřítomnosti někdo vstoupil, asi ze střechy, kde byl nerovnoměrný profil drenážní žlaby, dekorativní sochy, koberec komín všech skrýval před zraky hlídek na ulici. No a k tomu potřebovala chytrý, nebojácný člověk. Nemohl jsem si dovolit podceňovat své soupeře.
  
  
  Začátek druhé vyšetření ložnice potvrdil moje diagnóza.
  
  
  Můj kufr a diplomatický kufřík důkladně prohledali. Vše bylo pečlivě vrátil na své místo, s výjimkou téměř neviditelných vlasových těsnícího materiálu,, které ji ve své obě předmětu před odjezdem. Tajné přihrádky v malém portfoliu nebyla nalezena. Ji vzal s sebou Люгер a nůž, takže z mé strany, jako Jerry Carr nebylo nic podezřelého. Její досталь kolem kufry nevinný vzhled tranzistor přijímače a vrátil se k práci. Znovu ji hledal tři pokoje, tentokrát na téma odposlouchávací zařízení. Rádio vypadá jako jakékoliv jiné rádio je stejné velikosti, ale několika pohyby ego bylo možné proměnit v účinný detektor skrytých elektronické odposlouchávací zařízení.
  
  
  Bylo mi to jedno, konkurz, zda jste mě. Její zachoval vše, co souvisí s mou skutečnou osobnost Nicka Cartera, pro více bezpečných míst, než je apartmány Le Superbe. Ale já jsem nějak zběžně окинул pohledem nejnovější, finest видеоаппаратуру: širokoúhlé objektivy, nic víc hlavy věcné tlačítka, které jsou schopné přenášet obraz na obrazovce, vzdálený více než kilometr. Ji mohl ovládat řeč Nicka Cartera, ale pohybující se záznamy toho, jak jsem ji разбираю a смазываю "Люгер", роюсь v tajném oddělení ve požadoval výměnu plynové bomby TT nebo jiné hračky (ACH Oddělení technických triků) není zrovna by vyhovoval mému гиперсексуальному obyčejného obrazu Jerry Carr, texas плейбоя.
  
  
  Jeho dostal jeden zvukový signál v obývacím pokoji, malý hřebík-vysílač na podstavci v rohu místnosti. Ego by to asi bylo dost, aby se chytit i ty tlumený rozhovor v této oblasti. Opustil jí ego tam, kde byl.
  
  
  V ložnici ih byly dva: jeden za zrcadlo nad toaletním stolkem, druhou napůl schovaný za jedním z látkových knoflíků na стеганом pelest postele. Jsem nevěděl, cítit, zda se polichocen, nebo оскорбленным tímto nepřiměřené úroky k mému používání matrace. Ale opustil ji ego v klidu. Každý mikrofon může pracovat v obou směrech, a možná, že se mi podařilo by se použít ih, jak nevinné svědky pro OH.
  
  
  V koupelně nebylo žádné známky něčeho. Částečně to bylo způsobeno tím, že průtok vody může dodávat nepříjemnosti i pro lepší подслушивателю. Takže, pokud bych někdy musel vážně promluvit s khem nebo, ji by se to při plné podpoře duše, pracující, kohouty a opakované splachování.
  
  
  O něco méně nervózní, ji snědl svůj studená snídaně, a pak se svalil na postel. Prošel, musí být hodiny a půl, kdy mě to jediná přenos telefonní hovor. Byla to Camilla. Zářivý, jasný a starostlivá . Zeptala se mě, pomohl mi ee krém.
  
  
  Čím déle ji mohl protáhnout své uzdravení, tím lépe to bylo pro mé plánování. Takže já jsem mu ji a řekl, hej (pravdy), že lék zázračně mi pomohlo, ale (špatně), že stále cítím lehké chvění, i když ee pilulky, pokud mi možnost se vyspat.
  
  
  "Upřímně říkám — to vážně řekla — vaše popáleniny trochu vážnější, než je obvyklé úžeh. Potřebujete trochu odpočinout. Renzo zavolám. A pokud budete chtít, můžeme všichni jíst pozdě v noci, a pak jít na setkání na scénáři. Ale to bude trvat několik hodin. V Римэ vždy pozdní oběd. Takže trávit čas. Opravdu jsem potřeboval pár hodin, aby můj kosmetické péči získanou z řádění v noci!
  
  
  Ještě jednou poděkoval jí a spěchal zpátky na postel, ale ne pro toho, aby usnul, a pro to, aby mé tělo se uklidnit, dokud se moje mysl zkouší fakta a stavěl plány.
  
  
  Je to zpráva o pozdním obědě velký smysl nemají dobře. Hlasování přehled scénáře i lepší. Ještě stále byl příliš není informován o příliš mnoha věcech, a čím více ji žádal o "Konci Světa" , tím lepší to bylo. Může být, pak jí budu moci vrhnout trochu světla do této temnoty.
  
  
  Renzo zavolal přes několik minutu. Její vydal několik přesvědčivé sténání, když odpověděl na výzvu. Oběd byl určen na dvě třicet, v pořádku забегаловке v blízkosti hotelu. Diskuse scénáře mělo dojít ihned poté v uzavřené místnosti pro jednání klubu.
  
  
  "Tam uvidíte několik snímků s ostatními prvky v okolí našeho zařízení," — řekl Renzo. "A pak budete okamžitě slyšet, že hlavní linie příběhu".
  
  
  "Páni, já bych toho chtěl, Renzo," řekl jsem. "Ale stále cítím, že se mě содрали kůži zaživa".
  
  
  "Nechci spěchat vás, Jerry," řekl si posteskl, — ale to může být důležité a zajímavé pro vás jako pro investora... Kdyby jsi si to rozmyslel".
  
  
  "Samozřejmě, že ji ještě v delle," řekl jsem. "Já jen doufám, že budu moci projít všechny tyto diskuse script".
  
  
  — Skvělé, — řekl on. A on mi řekl, že trochu přenese začátku obědě, aby ji ještě trochu отдохнул. — A její позабочусь o tom, aby jsme skončili naše jídlo brandy Romagna kolem země mé rodiny. To dá vám sílu pro test našeho průzkumu scénář. Zatím.
  
  
  Měl jsem pět hodin volného času. Na vývrtku, jak mohu použít tento čas téměř okamžitě reagoval na můj slušný hodinový, který je slušně zaklepal na mé dveře a podal mi obálku, zanechal na mě na stole dole.
  
  
  "Náš expert, a zjistil, že to není poštovní bomba", — řekl on. Ale on zůstal se mnou v obývacím pokoji, dokud ji neotevřel ji bez ohňostroje a záření. To bylo jemně tištěná pozvánka na vernisáž výstavy primitivů v galerii na Via della Fontanella příští úterý.
  
  
  Ukázal to emu s komentářem, že mě mezitím přinesl do seznamu kulturních лохов. On se zasmál a nechal mě v klidu.
  
  
  Když byl pryč, jí dát dovnitř palcem jeden kolem rohů a snadno sundal plast, který, jak jsem věděl, byl tam. To byla zpráva Hymana o tom, že Хоуку se podařilo odkrýt o mých záležitostech několik hodin zpět. Vnější mechanismus госорганов může mít rychlost слизняка-переростка, ale menší vládní agentury, jako jsou AH, mohou pracovat s rychlostí světla, pokud je to nutné.
  
  
  Na obdélníkové mapě bez plastová skořepina bylo šest malých šedých čtverců. Její odnesl ego v ložnici a досталь 200-кратную ювелирную lupu kolem svého úkrytu v mé diplomatické portfoliu. Pak se mi také potřebovali pomoc mé noční lampy, aby dešifrovat zhutnění data a přenést ih do paměti.
  
  
  První čtverec obsahoval v podstatě dráždivé detaily mého šek na půl milionu dolarů, jak to bylo zpracované, pokud se někdy stane třeba se odhlásit. Začíná druhý a třetí byly spojeny s analýzou ACH čmáranice Anderson, a to je si všiml, že умники vnitřní služby, udělali kolem toho není ценымногие více, než jeho. Náčrt se jmény, soustředěné kolem písmena L, s písmenem H na ní, a nečitelné Юнгом... a ještě něco, dostal desítky různých výkladů. Jediné, co dávalo smysl, bylo interpretaci, kterou jí už dal tomuto sám, skutečnost, že písmeno L může znamenat Lugano, kde дотторе-profesor Simca jmelí své spojení se švýcarskou bankou. Ale v nejlepším případě to měl na mysli nějaký námahou s franks a лирами. Odina kolem odpůrců četl нацарапанное slovo jako formát vám nás, hrubě řeknu: juvenilní růst, že zase může odkazovat k Piero Симке, vzhledem k růstu ega. Další tvrdil, že to musí být jungflucht , další jung-freudig, další jung-flucht, respektive uvolnění, radost, prokletí. Další абсурднее jiného. To že jde o čmáranice.
  
  
  Pro označení AA mi, pokud seznam je stejně nesmyslné možností — od reklamní agentury a automobilové asociace na drobné šlechty. Není příliš logické. Jeho by to a sám to zjistil na deset minuta v knihovně naproti velvyslanectví.
  
  
  První dva čtverce začátku druhé řádky obsahují podrobnější informace o сэре Hugh Марсланде, Lorenzo Conti, Стадсе Mallory a Piero Симке. Všechno to bylo velmi vzrušující, ale nemohl jsem nic, aby se vešly pod jakékoliv schéma. Výjimkou není, že je nemilosrdný ambice spolu, alespoň u sir Hugh a Stáda, velké emocionální a psychické nestability, že není tak bych vzácných léčivých vyskytuje v domácí velké osobnosti filmu. Problémy Stáda, zdálo se, byly zaměřeny především kolem láhve. On byl pravidelný opilec a obvykle dobře переносил velké množství alkoholu. Ale čas od času, v intervalech od půl roku do roku a půl, někde v ego tele срабатывал pojistka a ego sirénou увозили velmi bezpečný domov důchodců. I když ohlásil slaví posun Renzo k кокаину, o kterém Camilla упоминала dříve, ale ego mdloby nebyly spojeny s drogami, nebo alkoholem. To se děje jen tehdy, když, jak to bylo klidné části, byl переутомлен nebo je vyčerpán všemi dovádění, které je sponzorováno svou říši a svůj císařský životní styl. Její viděl, že rodina ego matky, немногочисленная, i když staré vědět, opravdu vlastnila pozemky kolem Rýmu. Celém hotelu a nemovitosti byly экспроприированы nejprve fašisty Mussolini, a pak, pak války, vládní křesťanští demokraté.
  
  
  Jeho také viděl, že před čtyřmi lety, pak jediné na svých nervových zhroucení, Renzo byla vyléčena a uklidnila na stejném rustikálním rekreační dům, kde Стадса byla jedna kolem ego pravidelné bitvy s bílou горячкой. Ale byl to milý, oblíbený a vlivný dům, a pokud bych musel prozkoumat seznam pacientů, aby vytvořit nové připojení, jeho bych našel polovinu lidí, které byly uvedeny na prvních stránkách areálu barents modrá moře v Evropě, a také některých američanů a asiatů.
  
  
  Sir Hugh Марсленд byl osobou bez výslovného poskvrny na ramenech. Na cestě z многообещающего student Birminghamu přes Oxfordu měl mnoho недоказанных nedostatků. Je to stále карабкался. U něj bylo záhadná schopnost jít kolem průmyslových areálů těsně před tím, jako ih vstřebává hluk nebo konkurzu, již монетизируя své akcie v librách, švýcarských francích nebo německých značkách. On několikrát se stal milionářem v librách a dolarech zhruba dvakrát více. Potěšující královna udělil ego дворянством pro ego charitativní činnost (Řád Britského impéria, 1963.; rytíř řádu Britského impéria, roku 1971), i když v mých záznamech je uvedeno, že ego je činnost v podstatě zaměřuje na umístění svého jména na hlavičkový papír a доению pilířů společnosti. Zastával několik полуоплачиваемых míst, jedna, kolem které bylo ve Spojených Státech v oddělení OSN UNICEF. On byl ženatý, ale miloval dívky, a čas od času se zdálo trochu drsné s nimi, i když se snažil, aby zůstali daleko od veřejných skandálů.
  
  
  Piero Simca byl, že není divu, že nejzajímavější na celé kvarteto. Jak Renzo, u něj byly rodinné vazby se starou знатью. Ale na rozdíl od Renzo, si uchoval rodinný majetek v průběhu všech směn vlády a jmelí počáteční kapitál, помноженный na zájem ke všemu, od petrochemického průmyslu až do poklady umění. Nad ním krutě zesměšňován a pronásledován z důvodu ego růst, to odmítl dovolit promění v šaška, a v tomto okamžiku ego růst již stahl výhodou. Z Terstu do Sicílie ego nazývali Malým Великаном. Ego rodové majetky se nacházely na severu, nedaleko jezera lago di Garda. Přišel do politiky, jako křesťanský demokrat, ale později se odtrhly, aby vytvořily svůj vlastní ještě více pravou отколовшуюся stranu. Je to sotva měl nějaký význam v národních volbách, ale ego vlastní volební obvod vždy vrátit ego v Senátu, kde on používal jeho pozici pro vyjednávání a intrik se všemi ostatními stranami. On byl talentovaný poradcem pro všechny strany, včetně na mezinárodní úrovni. A OSN použila ego služby pro jednání s arabskými teroristickými skupinami, s jihoamerické тупамаросами a vůdci rebelů kolem Střední Afriky. Jedna ke noviny přirovnaly ego "malý Henry Киссинджером", a možná, že to nebylo je údajně špatná definice.
  
  
  Poslední čtverec byl ženské území. Nejprve Camilla, pak Roseanne. Pak následuje stručný seznam milenců Камиллы, který читался jako "Kdo, co, kde - italský průmysl, politiku, finance a globální elity". Většina v seznamu byly uznávanými lovci za ženami, пользующимися veřejnou autoritou, ale byl jsem poněkud překvapen prostředí nich Piero Симку s примечанием, že ego jméno v její ložnici bylo Don Лупо (Lord-Vlk). V druhém hlásili, on se objevila jako zvláště aktivní v transakcích, ale to, co jsem věděl o Камилле kolem první ruky, spočíval v tom, že může mít každého muže, bez ohledu na to, jak velký nebo malý. Nic moc o politice v delle Камиллы ne, jen to, že byla zapsána, jako коммунистка, že v Itálii nic neznamená. Je to druh elegance v bohatých evropských filmových a divadelních kruzích. Její zpaměti, sporty Piero a mimochodem zmínil o nich Камилле kolem určité zvědavosti a více zdravého zájmu. Moje vytoužené Roseanne zdála zajímavější ve světle své vlastní dobrodružství. Ona se narodila v Padově pouhých dvacet let zpět. Tam to chodil do školy a dva roky studovala na univerzitě, než v 19 letech se stala letuška.
  
  
  Pak to rychle přešlo od národních lety k межконтинентальным. Důvod, proč hej, musel opustit univerzitu, spočívá v jeho spojení s nějakým studentem-маоистом a ee akce. Ale ona byla zapsána jako člen Monarchická strana osvobození, odtržení stranou Piero Симки. Je pravděpodobné, že udělala svou kariéru díky doporučení Piero, protože její otec byl správcem některých severních zemí Malé Obří.
  
  
  Všechno to má několik nejistou vysvětlení, ale mnohem více otázek, než odpovědí. Pokud to nějakým způsobem byla zapojena do "Závit Světa" prostřednictvím Piero, proč hej, podílet se na pokusu zabít техасскую zlatou slepici, než se stačila strhnout své zlaté vejce? Nebo to už je odděleno staré komunikace s touto osobou a použila jen Piero, jako starého rodinného přítele? Nebude to poprvé, kdy někdo jde na jinou stranu, aby si práci, kterou on tak zoufale chce, jen aby se zavděčil vyšším. Ale kdyby se něco cítit "Koncem Světa", moje dosavadní zkušenosti spojuje je to s organizací s penězi, a ne s náhodným hlučné skupinou mládeže.
  
  
  Moje myšlenky se začaly točit. Odina po celém způsobů, jak skoncovat s zbytečné plýtvání času na самоудовлетворение — zavolejte na telefonní číslo, které mi dala Roseanne. Většina leteckých společností dávali členové posádky den volna nebo tak, když se vraceli po dlouhém letu, a každé setkání s Розаной, bez ohledu na to, je to развеяла tajemství, nebo ne, systému jmelí své kouzlo. Ano a Camilla v každém případě bude příliš zaneprázdněn se svým kosmetička příštích několika hodin.
  
  
  Její našel pokoj ve svém poznámkovém bloku a předal provozovateli hotelu. Moje linka je téměř jistě прослушивалась, ale s mým současným obrazem nebylo nic neobvyklého, že chce volat krásnou dívku. Tím více, že několika členům hnutí proti Nick Carter nebo hnutí proti Jerry Carr musel vědět, že už kdysi напортачили.
  
  
  Na výzvu odpověděla dívka s středoamerickou důrazem a vložené nosem. Pak uslyšel její výkřik: "Růže, nějaký vtipálek, Carr".
  
  
  Pak sladké, sípavý hlas Розаны. "Ahoj, Jerry. Jaké překvapení! Jsem si myslel, že znovu slyšet o tobě, teď, když jsi prostředích všech těchto úžasných lidí kolem filmu. Kromě toho, že ji slyšela v rádiu, že tě unesli, a pak jsi utekl. Její myslela, že jsi v nemocnici a nemůžeš... ehm, něco dělat.
  
  
  To вывалилось tak roztomile a nevinně, že, zdálo se, neměl šanci na devět ku jedné, že to bylo tím prstem, který poukázal mi na Gorilu v kostkované sako a Pepe.
  
  
  — Ne, — řekl to stejným veselým tónem. "To není v nemocnici, a mohu také... ehm... si některé věci. Ale, miláčku Roseanne, stále existuje několik věcí, ve kterých nejsem si jistý, a možná pomůžeš mi pochopit, pokud tě bude čas.
  
  
  Její smích byl tak obscénní, stejně jako úchvatné. "Mám vždy čas na charitativní činnost a péči o vás," řekla. 'Kdy?'
  
  
  Její zeptal se. - "Co teď? Mi měli pochybnou čest, dát na stráži před mým pokojem. Ale pokud jí řeknu, emu, on přeskočí mých návštěvníků.
  
  
  — Ach, — řekla. "Je to ještě více vzrušení. Ji bych u vás za patnáct minuta, v závislosti na naší strašlivé hnutí.
  
  
  Také nehrála. Její varovali hodin na den, a on uctivě zaklepal, aby se s žárlivostí oznámit, že dorazila mladá dámo, назвавшаяся zdravotní sestra. — Ne zdravotní sestra a fyzioterapeut, — vesele řekla Roseanne. To влетела v obývacím pokoji, v šedé лохматой шубке a vtipné šedou čepici, jako čepice. To пронесла klobouk přes celou místnost, visící ji na přeplněné židle. Pak se вылезла přes kabát.
  
  
  "Ach můj bože," řekla jedním kurzívní písmo. "To ценымногие více soukromí, než v letadle, a vypadáš tak dobře, jako kdyby se celý tvůj příběh byl konstruován jen s úmyslem nalákat mě sem".
  
  
  Kabát vysoká аристократическая postava Розаны bylo прикрыта rivne tak, aby odpovídaly potřebám veřejné slušnosti. Na ní bylo krátké šaty po celé snadný облегающего lilac materiálu. Její krásné nohy byly zakryty perlově šedé чулками. Šedá semiš boty na platformě se dostala se mi téměř až k obočí.
  
  
  — Lepší, než ve formě, ano? řekla odvážně třepání sukni a hodil rychlý pohled na vaše nahé boky.
  
  
  — Dovolte mi ukázat vám můj skromný pokoj, " řekl jsem. Její galantně ji vzal za ruku. Ona se otočila a přitulila se ke mně svým tělem. Místo toho, aby jemně mi dát ruku, objala mě, v kterém se zúčastnilo celé její tělo.
  
  
  — Já si nemyslím, že jsi vůbec byl zraněn. Povzdechla si, отодвигаясь na několik centimetrů. "A stále ji budu нянчиться s tebou jako blázen".
  
  
  Zalapala po dechu radostí, když viděla velkou postel se zrcadlem, na kterém její задернул záclony, když jsme vstoupili do ložnice.
  
  
  "To není to, Jerry, že ty pitomé křesla v letadle," řekla, posadila se na okraj postele a pád balet pantofle. Je to chytře a vzala ruku k pasu a začal стягивать šortky. "Je to jako olympijský bazén pro ty, kteří trénují ve vaně". Ona je hrozně заморгала. "Pokud ji čtu mezi řádky, vy, by mělo být, hráli se zde s синьориной Cavour v okamžiku, kdy sebrali vás, ve skutečnosti?"
  
  
  — No, — řekl jsem. "To náhodou zašel. Víš, jak se to stane, je Roseanne. Tento svět filmu...
  
  
  Znovu Roseanne smála se: je to příjemný úsměv, který se zabývá pohltila celé její tělo. A teď její tělo bylo обнажено pro ještě větší efekt.
  
  
  "V novinách bylo něco jiného, — řekla. "Řekli mi, že tě unesli, úplně nahá, a první úzkost byla zvýšena krásná Камиллой. Pózovala zpravodajské fotografům s прижатой k ní prostěradlo, předstírá, že mluví po telefonu. Fuj, Jerry, nemyslete si, že jsem záviděl. Žárlivost je pro panny, kteří nevědí, kolik různých, skvělých zážitků by mělo být u každého".
  
  
  Její již sundal bundu a teď zápasila s jeho páskem.
  
  
  — Stůj, — přikázala Roseanne. 'Ji udělám sama. Jsi nemocný. Její musí udělat vše pro vás.
  
  
  Ona jemně tlačil mě zpátky na postel a začal odstrojit s воркующими zvuky, plné soucitu a obscénní komplimenty.
  
  
  Ona byla tak krásná, žádoucí dívku, které bylo tehdy v letadle, ale tam bylo něco jiného, něco, nervové a ochranné v jeho nekonečné záplavě slov, jak bych se sexy, je nám velký smysl nemají. Ona byla pod vlivem drog od drog; Ji pozorně prohlížel si ji. Na saténovou kůži jejích rukou nebyly stopy od popíchnutí. Ale ona říkala, льстила mi, jako by dělala teplé úsilí, aby její není v rozporu se nám kurzívní písmo nás svým tématem, ale na podporu milování. Otázky, které ji hotel se ptát hej, jako svého druhu; šok efekt, musel by se udělat při odposlouchávací zařízení. Ale ji mohl nakrmit tyto odposlouchávací zařízení decentním kousku (pro mě) užitečné dezinformace.
  
  
  V důsledku toho, jak jsme se dostal spolu, i tato malá část chybných informací by bylo отложиться na později. Roseanne dokončil kompletní plán zdravotní sestry. Její plné, měkké rty a zvídavou jazyk byly stejné исцеляющими, jak kouzelný krém Камиллы, a ji se snažil dělat hej stejné fyzické komplimenty, kolik ona dělala mně. Pak jsme se ocitli na posteli. Běžně velké lesklé oči Розаны pevnou v zrcadle každý náš pohyb, jako by ona není jen доставляла radost sobě a mně, ale nevyhovovala poslední poslech v harému nějakého podivného ropného šejka.
  
  
  "O, Jerry," řekla, stále ještě s obavami z našeho vyvrcholení. "Bylo to příliš dobré". Zdálo se, že na nah ovlivňují nejen sex, jak stresující a užitečné, že nám byl. Je čas zvednout tento vývrtky a nikdo na слушающих považuje za podezřelé, že jsem проявляю nějaký zvědavost, pak včerejší potíží.
  
  
  — Poslouchej, — řekl jsem, hladil její vlasy, a my protáhl se na posteli vedle přítele s přítelem. — Jsi nikomu neřekl, že jsem se zastavil v "Le Супербе", miláčku?
  
  
  Ee tělo nedobrovolně отстранилось od mé ruky, ale její zářící oči nejsou моргнули. Hra očí bylo pověstné důkazem poctivosti, ale stejně tak je jeho části, viděl v nich znamení zjevné lži.
  
  
  — Ne, Jerry, — řekla. 'Ó, Pane.' Ona ustoupil ode mě a подтянулась, aby se posadili na postele. "Nemůžete si myslet, že mám nějaký vztah k зверям, které vás mučit". Ona začala plakat. A potěšil všechny to содрогающееся nádhera bylo potěšením, které opět vedly od jednoho k druhému, nyní již více než měkké, protože ji vzal na sebe roli správce a ласкателя. Když se naše dýchání zase выровнялось, ji dokončil svůj profil, více извиняющуюся, přátelská, ale přesto пытливую a odpovídající své roli.
  
  
  "Míru vezmi, Roseanne, miláčku," řekl jsem. — Rozhodně jsem to tak nemyslel. Ale bylo to tak náhle a tak úplně zbytečné. Kromě toho, nikdo nevěděl, že jsem tady.
  
  
  "Ach". Roseanne přijala mou omluvu a udělil mě výtržnictví linií polibky od mého bradu až na pupku. — V Римэ všichni vždy všichni poznají velmi rychle, Jerry. Plná obsazenost hotelu, taxikář, vaše киношники. Předpokládám, že někdo vzal vás za někoho jiného, ne? — Musí být, " řekl jsem. "Ale, vidíte, že jí nic o vás nevím, kromě toho, že jste krásné a naprosto jedinečné v trosky, a že vy pocházíte z velké vinařské země Колоньолы".
  
  
  — V padově, — необдуманно поправила ona mě, развлекаясь pohledy do zrcadla. — Ty jsi opravdu myslíte, že jsem krásná, Jerry? Není příliš velký?
  
  
  "Já jsem nemohl odolat nám palce větší," řekl její polovinu pravdivě. "A na palec menší bude stačit". — Je to velmi roztomilé, — проворчала to. "V revmatismem řeknu vám, jaký je její jednoduchá holka."
  
  
  Řekla mi jeho biografie, která se zabývá potvrdila to, co jsem už četl v микроотпечатке. Ona se dokonce zmínil o maoistické skupině na univerzitě a отмахнулась od toho, jak se z dětského rozmaru. A že díky podpoře Piero dostala práci.
  
  
  Byla to příležitost, za kterou ji a doufal, a teď byla řada na mně skočit na nah se směsí rozhořčení, znechucení a žárlivosti.
  
  
  — Malý Casanova, — vybuchl jsem. — Poslouchej, jeho něco, co jsem slyšel o ego pověst prostředí ženy. A myšlenka na tebe s ním... Jeho přesvědčivě zatnuli zuby, aby se zasadila životní Розаны s Piero, životní nejdříve комичный, než urážlivé.
  
  
  — Řekla jsem, že řeknu ti pravdu, Jerry. Ona vyzývavě вздернула bradu. "Tak ji dala na milování s donem Лупо , a to nebylo tak špatné a nechutné, jak si myslíte. Mimochodem, tvá teplá Camilla sotva více лилипута, a vy neslyšíte nic z toho, jak jsem насмехаюсь nad ní, ne? 'Dobře.' Její скривился od vrčení rozhořčení. "Měli byste vědět, — řekla — že je roztomilé mladé dívky vzácných léčivých darem poskytují služby".
  
  
  Její zeptal se. — "Jsi stále видишься s ním?"
  
  
  'Вижусь?' řekla Roseanne. 'Ano. Můj otec pracuje na něj. A to je významný a trvalý cestující první třídy. Ale není to nic víc, tom, Jerry.
  
  
  To je smysl velkého nemají uvěřitelný, a já jsem nemohl kopat dál, aniž by odhalil sebe. Příště, když jsme se uvidíme, její позабочусь, aby to bylo místo, kde ji mohl bezpečně pokračovat v jejich vyšetřování. Nyní je čas jen тикало.
  
  
  Jakoby hádat, mé myšlenky, ona se táhla, aby se v poslední době chlípný pohled do zrcadla.
  
  
  "V každé ložnici musí být tato zeď", — řekla. "Pokud ji budu bohatá... Ale teď to musí jít. Mám schůzku přes hodinu.
  
  
  To není strach o tom. U mě byl přidělen jídelní setkání přes hodinu.
  
  
  — Zavolám ti zítra, — slíbil jsem. — Nebo si zavolej sem. Nevím, jaký plán u tvého přítele, ale Piero a ego přátelé činily ego pro můj vstup do кинобизнес, ale nenechám to zničit naše shledání.
  
  
  To už zase byla oblečená, pokud se to tak dá nazvat kryt vzduchového šaty, a on následoval ji do obývacího pokoje. Náhle se stala stejná klidné a vážné, jako před chvílí bylo bezstarostné a nadšený jeho křehké blábolit.
  
  
  "Udělal jsi mi takovou radost za tak krátkou dobu, Jerry," řekla. "V letadle, a pak zase tady. Tak, že to mě děsí a nutí k zamyšlení".
  
  
  Její vypadalo tak závažné, jako to, aby se přizpůsobily její novou náladu. Ona se smála.
  
  
  — Neboj se, Jerry, — konejšivě řekla. "Myslel, jsem neměl na mysli najít způsob, jak se dostat tě vzít, jak to učinil by většina dívek. Myslím, že o jiných věcech. Ale zítra budeme dále mluvit a hrát".
  
  
  Pak polibek je pryč.
  
  
  Ji, vrátil se do obývacího pokoje, s pocitem, že mé otázky by mohly vyvolat nějakou akci v jejích cílů, aniž by naše ponětí, jakým směrem se tato akce bude vyvíjet.
  
  
  Její задернул závěsy na zrcadle před tím, jak se oholit a obléknout na večeři. Můj tranzistor mi nedal žádný signál, ale v TT - oddělení AHA, nějak mi ukázal zrcadlo našich vlastních výzkumných pracovníků, kteří jsou vynikající nevysílal obraz videa. Elektronické součástky byly rozptýleny po celém povrchu a samostatně, případně byly příliš malé, aby ih bylo možné zjistit při hledání. Bylo mi jedno, že se někdo může bavit tím, že sleduje, jak jsme s Розаной tak zaneprázdněni na velké postele, ale nemohl jsem dopustit, aby cizí oči viděli můj diplomatický kufřík, ego tajné přihrádky a ego obsah.
  
  
  Její změnil svůj kostým na jiný, který ji speciálně сшил, aby nenápadně schovat "Люгер". Pokud první start odpoledne s Камиллой bylo něco intimní, ji musel rychle sundat oblečení, není představovat svého arzenálu. Ale zároveň jsem nechtěl jít безоружным na neznámé mi území, stejné neozbrojeného zajíce v pytli, jako včera v noci. S Hugo, стилетом, byl jednodušší. Je to jen-visored pochvy na levé ruce dvojitou vrstvou obinadla, co bylo povoleno pro člověka, který nedávno málem обгорел. Krém Камиллы neměl, byl jsem zcela léčit každý centimetr mého těla. Tím více, že jsou centimetry, které se nejvíce zajímali o Камиллу, zůstal celý. Její již prošel tento test s Розаной.
  
  
  V zrcadle nad umyvadlem v koupelně ji vypadal téměř zdravý. V OH my neděláme složité переодеваний a make-up, necháme to menším bratřím na další služby. Je to jen размазал trochu šedivých, pod očima a prohloubil těchto pár vrásek na obličeji. A oni mají několik vzdechů, které jí čas od času vydával, musel přesvědčit mých nových kolegů a všech přihlížejících, že jsem stále ještě není plně zotavilo z bouřlivé noci.
  
  
  Plný respekt, můj strážný vytáhl mě k výtahu na konci chodby, kde je jiné časové nechat ji mě a vedl po schodech dolů. Je tu ještě jedna karabina šel se mnou k pultu. Bylo to velmi lichotivé, ale je silně omezená svou další činnost. Psychicky ji udělal označování požádat Piero trochu oslabit bdělost, pokud je to možné.
  
  
  To, Renzo a Стадс již dávno odešli, ale sir Hugh čekal, aby mě na setkání v klubu na svém "Роллсе" s řidičem. Před námi jeli dva policisté na motorkách a vzadu řídil třetí důstojník s automatem. Kdo by se nás pokusil zaútočit na mě dolů na silnici, to byl by někdo v okolí si Piero.
  
  
  Vstupní hala klubu jmelí je přesně ten mdlý, tmavé, ультрабуржуазный dekor, který je jiný použít italové, pokud jde o шике a elegance. Tam bylo celý včerejší večer, kromě парочки to čistě эстрадных hvězd, plus pár šedivých, коренастых pána různých národností, kteří mě představili. V podstatě investoři a několik techniků. Byl také сценаристом Kendall Lane; hubený, nervózní, zamyšlený američan v modrém фланелевом блейзере, béžové kalhoty a žabkách od Gucciho. Pokaždé, když jsem potřeboval potřást někomu rukou, jí byl neohrabaný, a pokaždé, když ji náhodou narazil na někoho, kdo ji tak nesměle удалялся, že všichni museli myslet, že se zabývají blázen нефтяником. Pokud by se někdo pokusil spojit svou identitu s touto zvláštní, nezkrotného Nick Carter, můj pohled se zde trochu смутил by tohoto člověka.
  
  
  Oběd byl bohatý, v эде a nápoje a neformální způsob, jak ego konat. Italové velmi vážně эде, a nenechte se zničit ji hovořit o věcech. Jí byl mezi Renzo a Камиллой. Piero a scénárista v takovou hru naproti nám. Kosmetické ošetření Камиллы z ní krásnější, než kdy jindy. Ale v jejím případě tyto návštěvy k косметологу byly závazné, spíše pro určitou sociální prestiž a opletené s jinými klienty, než pro toho, chcete-li přidat k tomu, co tak krásně panoval na začátku. To нашептывала mi целомудренные intimní věci, выставляла mě předvádí, jako by to byl nový tom stát pudl, a plně si kladla velký důraz na zásluhy mé rychlé zotavení.
  
  
  Jediný, kdo se ještě zmínil "Vlákno na Světě", byl spisovatel-Lane. Kdysi začínal jako spisovatel a nyní stahl úspěšný сценаристом, specializující se na špionážních filmech. Necítil vázán zdvořilý římskými tabu ohledně hovorů o эде. Myslel si, že má zatraceně dobrý příběh, a nic nemůže zabránit tomu, emu, abych ji kousek po kousku před oficiální schůzkou.
  
  
  I přes škubání, možná, důsledky декседрина, který se stále nacházel v ego těle, Lane byl příjemný, vstřícný člověk. Je upřímný, ale бестолковый levý liberál, přilepená někde v 1930-tých let. Ego je velká posedlost byla třetí světová válka. Je zcela oprávněné obavy. V této souvislosti, kromě toho, za jeden z důvodů existence AH a mého vlastního určení. Ego příběh, jako většina dobrých příběhů, vždycky začal slovy: "A co, kdyby..."
  
  
  -- Co kdyby, " řekl, ткнув prstem přes židli na mé straně, za třetí mísa po celém bažanti s polentou , -- všechno to začalo ne s jednou z velmocí, zemí severní a jižní ameriky, Ruska, Číny, a od skupiny nemorální lidi, nemá dostatečnou sílu a schopnost vytvořit řadu incidentů v těchto třech zemích? "Velká trojka" okamžitě reagovala bych druhý na druhé straně. A protože mají všechny dostatek jaderných zbraní, aby se zničit celý svět, to by byl proud Matky Země. Závit na světě, chápeš?
  
  
  Jeho řekl emu, co si uvědomil. Ale nebylo to poněkud přitažené za vlasy?
  
  
  — Myslím, — zlostně odsekl Lane. "Zeměkoulí — jako soudek prachu. Postačí, aby se dvanáct měsíců násilí: masakr v Лотце, zabíjení během Olympijských her, bombové útoky v Londýně, každý týden bombové útoky v Belfastu, trest diplomatů v Súdánu, vyhnání britské vlády s bermudy... oh, můj Bože. A to je jen špička ledovce".
  
  
  "Žádné Třetí světové války kolem toho se nestalo," řekl jí emu.
  
  
  — Dobře, — řekl Lane, jako by se dal emu наводку. "Jen proto, že to vše bylo rozloženo na určité časové období. Zkuste si představit, co by se stalo, kdyby všechny tyto případy se odehrály během dvou-tří dnů. Přidejte k tomu pár výbuchů... Co dál?
  
  
  "Pak se všichni mohou explodovat", — přiznal jsem se. "Ale pořád se mi zdá trochu neuvěřitelné". "Tuto námitku vyjádřil mnohokrát". Piero se otočil na své vysoké židli vedle něj odpovědět.
  
  
  "Renzo může vysvětlit".
  
  
  "Nějakým zázrakem Kendall nám poskytli dvoupodlažní scénář", — řekl Renzo. "A Стадс přesně ví, jak natočit něco podobného v dokonalosti. Pro интеллигентного a dotyčné diváka to se stává nezbytné napomenutí. Pro ostatní, a bohužel, pro většinu to není co jinak, jak brutální černý humor. A dokonce i pro třetí úroveň, pro úplně безмозглых, to bude tak fantastická podívaná, že celý svět se určitě bude chtít koupit lístky".
  
  
  "Ale tento příběh musí zůstat tvrdé", — trval na tom Lane. "Černý humor, krásná. Ale žádná komedie. Myšlenka o tom, jak nazvat tento tajná organizace LAL, trochu ji oslabuje.
  
  
  "LAL ", zeptal jsem se s plnou pusou polentou.
  
  
  "Odstranění všech forem života", — vysvětlil Renzo. 'Můj nápad. Ale nebudu засовывать to ti v hltanu, Kendall.
  
  
  "Fronta osvobození Etiopie nazýval se ELF,' — řekl Piero. — A v tom nebylo nic k smíchu.
  
  
  — No, dejte přemýšlet, — řekl Lane tím, že tvář génia, kterého sužují všechny tyto kozy, ale který se snaží s nimi žít.
  
  
  "S takovými hvězdami, jako Camilla a Michael, — Renzo zamával rukou směrem k židli, na kterou prostředích davy fanoušků seděl Michael Sportu, — jsme ještě mohli udělat, a vydělat miliony".
  
  
  "Udělal jsem jen jeden film, který ztratil peníze," vážně řekla Camille. "Ale s ohledem na tento případný prodej televizi to může být jen ne na účet nákladů. Jsi v bezpečí, investovat do mě, Jerry.
  
  
  — Vtip, — zašeptal jí to do ucha, — se s tebou nikdo nezajímá, v bezpečí, nebo ne? V její revmatismu dostal tu svůdnou, озорную úsměv.
  
  
  Šálek kávy s koňakem, jsem měl možnost mluvit s Piero o tom, že mě silně тяготило: o mých ozbrojených až po zuby преследователях. Nemohl jsem pokračovat v házení гелигнитовые bomby, pokud se hotel znovu opustit svůj pokoj. Takový manévr v podmínkách intenzivního provozu naplnila by márnice příliš velkým počtem nevinných kolemjdoucích. V každém případě, příliš mnoho, aby se schovávat za Hawke. Samozřejmě, že jsem nemohla říct Piero, proč mi je ta svoboda, aby v kontaktu s ACH. Ale extra ochrana čísel — velmi přesvědčivý a uvěřitelný způsob, jak se přiblížit k римлянину.
  
  
  "Je to jako kdybych... no, není sám o sobě", — vysvětlil jsem, покосившись na Камиллу, která se zabývá právě jsem mluvila s bankéřem na druhém konci drátu.
  
  
  Malé zavřenýma Piero za růžovými čočkami rozzářila se tak, že jsem téměř svěřil ego přezdívaný Don Лупо. — Chápu, jak nepříjemné může být ochrana, " řekl, šklebící se a mrkl. "Téměř pro každého muže, který ji znám, přátelství s Камиллой by mělo být dost, víc než dost, ale vidím, že tyto příběhy o vás, техасцах, není přehnané, Jerry". Opět je to vzkaz. — Postarám se o to, aby se v budoucnu takové omezující vedením bylo trochu méně. Pár slov příslušná ministerstva.
  
  
  — Myslím, že jednu osobu ve výtahu dost, " řekl jsem. "Pokud to bude chybět mě, když se jí, chci, aby mě nechali na pokoji." "Jeden u výtahu na vašem patře a jeden v hale", — rozhodl se pro mě Piero. — Je to dobré cvičení pro naše mladé důstojníky. Ale vás snadno přehlédnout, pokud levou rukou потянете za pravou ušní lalůček. Je to tak. Ukázal mi to.
  
  
  Byl to pěkný, jednoduchý kód. Můj respekt k Piero, a bez toho je vysoká, stoupala ještě výše. Důležité podráždění zmizelo, ale hlavní vývrtku, zůstal stále bez odpovědi. Рэндо zaklepal ovocnou nožem po okraji sklenice na víno s brandy.
  
  
  — Nyní se vydáme na zasedací místnost ve druhém patře, — prohlásil to. "Pouze členové skupiny
  
  
  "Vlákno na světě", takže, obávám se, nám zatím bude muset rozloučit s našimi dočasné hosty ".
  
  
  Když jídelní kapela se rozpadla, přítelkyně mužů investorů a бойфренды ženy-akcionářů надулись. Jsou kolem nás, kdo vylezl po žebříku nebo vylezl na výtahu, byly omezeny na majetku ve výši nejméně 300 000 dolarů každý, plus Lane, spisovatel a několik techniků. Nás bylo třicet, jsme byli склепаны silné lepidlo peněz a chamtivost, která se zabývá měla následovat za tím.
  
  
  Její nesnáším konferencích, ale th zasedání "World End" bylo trochu zajímavější, než většina ostatních. Hlavně proto, že jsem напрягал sluch, abyste získali něco, na co by se dalo навесить podezření Anderson a moje.
  
  
  Lane začal stručný popis příběhu, který je její, například, už věděl, LAL, skupina maniaci, kteří mají v úmyslu vyhodit do povětří celý svět. To bude provedeno spuštění nějaké rozptýlení bombardování a rozdmýchání některých incidentů v určených hlavních městech a potenciální požáry, spuštěn mechanismus odplaty Velké trojky do toho, jak někdo kdekoli na světě žít dost dlouho, aby pochopili, že všechno to byla chyba.
  
  
  Tam byly známé, neuvěřitelně tajné letiště a soukromé armády (i více neuvěřitelné je pro mě profesionální, než pro zbytek publika, která se zabývá dychtivě se to všechno spolknout). Její měl jsem říct, že Lane dělal to uvěřitelný a dal dobré emoce ve dvou hlavních hrdinů. Britský tajný agent, který prochází celý tento spiknutí, a ego italská hostitelka, která se zabývá byl uveden v omyl teroristy, ale začíná s ním románek. Camilla a Michael podpořili bouřlivým potleskem a Lane podal stručný osobní výstava významu filmu pro ego obrovské publikum: "Třetí světová válka je nejen možné, ale jistě zničí civilizaci, stejně jako nás." .'
  
  
  "Je to stále něco, co jsme si řekli a na začátku druhé světové válce", - cynicky odfrkl bankéř v řadě přede mnou.
  
  
  — Hlasovat, že se může stát, řekla elegantní hraběnka vedle ní. "Nebo jste se podívat kolem v poslední době."
  
  
  Teď je na řadě Renzo mluvit; a zmínil jména největších hvězd, které budou подыгрывать.
  
  
  Pak přišel sir Hugh se stohy papírů, vysvětlovat a chránit ohromný rozpočet. Do toho veškerou pozornost diváků bylo nýtované, včetně mě. Byla to dílna prezentace, a nyní ji viděl, jak siru Hugh podařilo выдоить miliony ze svých kolegů a jiných lidí, a dát ih na svůj osobní bankovní účet. Nám jedna část nebyla zvládl, ale pokud jste вскроете ji na více laloků, dostanete čistý vliv meloun, kterou čtyři partneři mohou úhledně rozdělit mezi sebou, pokud nejsou перережут sobě navzájem po krku jako první.
  
  
  Ego chování, jeho vystupování, přátelské, ale aristokratické, mandriva linux, ale nikdy снисходительные, v souladu s ego postava. Měl dobromyslný a dobře informovaný odpovědi na několik komentářů ego cílové skupiny.
  
  
  "Nás jeden herec nestojí za to 100 000 dolarů za dva dny práce".
  
  
  Sir Hugh: "Ten dělá reklamu. Pokud je střízlivý, a my jsme se přinést ego je nyní v nemocnici v Sussexu. Ano?' Poslední - западногерманскому s jednou průmyslník.
  
  
  "Peníze, péče se mi zdají velmi přehnaná. Její platím méně za rok pro všechny moje závody".
  
  
  Sir Hugh: Mě se taky zdají přehnané, guerra Schmidt. Ale to je důvod, proč pojišťovny, tak se daří. Ale bez pošetilosti. Podařilo se nám získat část nejdražší na světě vojenskou techniku jako rekvizity na téměř bezplatnou půjčku. Musíme být maximálně chráněny v případě, že jeden kolem našeho B-52, který stojí více, než náš společný rozpočet, může rozbít".
  
  
  Na ostatní otázky byly zodpovězeny se stejným šarmem a pravost.
  
  
  Poslední akt byl pro Стадса Mallory. Mluvil překvapivě připojen pak jen выпитого brandy. Vysvětlil, že "světelný Tok" se stal prvním filmem, v němž se plně používá počítačové řízení. Řekl mi, že obnovený model měst, parků a polí bitev.
  
  
  "Všechno je to staromódní", — řekl on. — Ale rozdíl je v tom, že všechny tyto drobné komponenty jsou zabudovány do zapojení našeho hlavního počítače. Její программирую, zapněte stroj, stiskněte tlačítko, a šedesát procent "oba konce světa" se zapisuje na jeden take ".
  
  
  To způsobilo, že hubené potlesk ze strany zkušených film investorů, kteří na hořké zkušenosti zvládli, že nekonečné opakování carinf.com nenese žádnou odpovědnost námořní bitvy v bazénu může být téměř stejně drahé jako samotný film.
  
  
  "Pro dalších scén máme ateliéru Renzo, která se zabývá v současné době je největší na světě", — pokračoval. "Trafalgar square, náměstí Times square, place de la Concorde — všichni jsou tam znovu. A třetí filmový štáb bude další záběry na místě po celém venkovní bazén, jakmile Bunny Sawyer a ego operátoři dorazí sem do konce příští neděli".
  
  
  Piero vydal, aby jim poděkovat za nás všechny za důvěru (a peníze) a říct nám, že zítra bude exkurze do ateliéru Renzo.
  
  
  Lane se zeptal u Стадса, když shromáždění skončilo.
  
  
  "Potřebujeme další scény", — řekl on. "Foukané takový obří tanker. Výbuch plynu v jednom z ego nádrže natolik, aby zvednout celou loď na tři sta metrů kolem vody. A když všechny nádrže jsou plné, u vás budou míle a míle hořící ropy. Ideální je v souladu s našimi záměry, ne?
  
  
  Osoba Stáda расплылось v одобрительной ухмылке.
  
  
  "To zní skvěle, Ken", — řekl on. — Ale jak to vybuchne? "Je to jednoduché: Torpédo. Možná, dálkové ovládání s lodí, " řekl Lane. "Všechno, čeho se můžete dotknout. To si nemůžete nechat ujít. V žádném případě.
  
  
  "Dobře, Ken. Uděláte pro mě pár barevných obrázků, a já jsem si pro vás model tohoto tanker za kratší dobu, než budete potřebovat, aby se napsat tuto scénu". On se zastavil a poškrábal na hlavě. "Jak máme vědět, že odina kolem těchto супертанкеров prochází úzký průliv, řekněme příští pondělí? Kanál, například. A ještě lépe pod Ленинградом.
  
  
  "Zeptám se Mary zavolat na jednu kolem těchto velkých ropných společností". Ken udělal známku na zadní straně obálky.
  
  
  Стадс si všiml Камиллу a mě za ním.
  
  
  "Vynikající nápad, u toho chlapa — chválil online Лейна. — Pošlu Сойера odstranit skutečnou loď, a pak jsme se přesunout na ego explozi v bazénu!'
  
  
  Jemně, ale důrazně Camilla дернула mě za loket. "Jsem подумывала se vrátit do hotelu, aby se každý rok, jak dobře jsi opravil, Jerry," řekla. — Pak příjemný pozdní večeři v mém pokoji, a pak, jehož se budeme vidět, jak dobře jsi opravil. A ať už budete potřebovat nějakou léčbu.
  
  
  Myšlenka o velikosti komára okousaný v zadní části mé mysli, ale jednoduchost Камиллы se udusit tuto myšlenku. Vrátili jsme se do Le Superbe, a nás se nikdo neobtěžoval na oba konce dne a na oba konce noci.
  
  
  
  
  Kapitola 5
  
  
  
  
  Její probudil ve svém pokoji. Camilla příjemně přitulila se ke mně, ale jako by radostně vše nám bylo, ji probudil s pocitem úzkosti, protože všechny čas ztracený. Camilla прильнула se mi, jak okouzlující пиявка, a strážci byli ještě v plné síle.
  
  
  Pak můj první denní setkání s Камиллой v jejím pokoji jí zavolal Piero. On se jen škodolibě zasmál a vysvětlil mi, že emu trvalo nějaký čas, aby se spojil s nějakým ministrem nebo generál, tak jsem se prostě musel postarat o to, aby se mezitím trochu se pobavit.
  
  
  Takže jsme s Камиллой hráli Tarzan a Jane, Romea a Julii, Juty a Джул, a tak dále až do oběda se všemi pokrmy v jeho komnat. Pak jsme oblečený pro krátký rozhovor se sirem Hugh a Стадсом v místnosti Камиллы, než se vrátit zpět do mé apartmán, kde stále ještě stál na stráži pádný teenager, s puškou.
  
  
  V její přirozenost, osoba, akce, a to, co jsem udělal teď, bylo spíš na práci pro ty kluky, které Hawke označuje za "agenty Dick Ханнеса", jedinců, více trpělivý k nesmyslné klábosení, než jeho, a že jedna unce informace získané přibližně čtyřiceti litrový špinavou práci.
  
  
  Její žvatlání a snažil se, jak mohl, vytrhnout něco užitečného; ale ne, nic. Sir Hugh a Стадс diskutovali o malé výhody Lamanšským Průlivem před Finským zálivem při explozi tohoto супертанкера. I když oni mluvili o hračkách, v ih nadšení bylo nějaký nepříjemný říz.
  
  
  — Ale vy to nechápete, Стадс, — řekl sir Hugh. "V Grand máte šanci, že горящая ropy dosáhne a Doveru a Calais". Pronesl, že jméno francouzského města v anglickém jazyce .
  
  
  "Ale pokud se to stane, není v Perském zálivu, a před Ленинградом, — řekl Стадс, — jsme schopni zajistit, aby těchto ruských odpovědět všem, že mají na dělostřelectvo a rakety".
  
  
  "Děj je dost, aby rusové mohli reagovat," — řekl sir Hugh. "Nápad Кендалла také spočívá v tom, že jsme na začátku zcela zničil dvě města".
  
  
  "Dobře," — přiznal Стадс, odmítá od Leningradu ve prospěch Dover a Calais, je jako hráč pokeru, vyhazovací na židli svou špatnou ruku. "Přikáži svým klukům-моделистам udělat model anglické a francouzské pobřeží". To převracet svůj posté dvojí grappa.
  
  
  "Zdá se mi, — odvážil ji komentovat, že jste styl čertovu hromadu jen трехмесячный plán".
  
  
  "V tom je kouzlo počítače, Jerry, — řekl sir Hugh. "Jakmile Стадс dokončí svůj program, jsme se za pár dní uděláme to, co je v každém srovnatelné filmu pryč by v neděli". — Měsíce, — řekl Стадс. On a sir Hugh ухмыльнулись současně.
  
  
  Její zeptal se. - " Kdy začnete? Ji hotel by být tady, ale myslel zlomit a vzít na výlet na Jungfrau". Jí dovolil poslední слогу švýcarské hory svobodně následovat, pozorně, takže pozor, aby ih reakcí.
  
  
  "Míru vezmi, začneme v polovině břišní příští neděli", — řekl Стадс. "Jakmile Bunny dorazí sem se svými operátory. Zůstaň tady. Vždy se můžete znovu vidět tuto Jungfrau. Kromě toho, roztomilý malý Camilla stojí v mé knize je mnohem vyšší.
  
  
  To je vše, co jsem se naučil od sira Hugha a Стадса. Velký tlustý nula. Renzo a Piero odešel na své záležitosti.
  
  
  To se snažil sehnat z Камиллы ještě několik faktů o Piero, ale to, jak a Roseanne, viděla v tom žárlivost a byla tomu ráda. To málo, co přidat k tomu, co jsem již věděl. Stejně jako v případě Розаной, její komentář byl až zvláštnosti neopatrný: "musíš vědět, že ta holka musí udělat několik věcí, aby pokrok v tomto киномире, Jerry," a znovu se s pozdravem: "ty Jsi удивишься, jestli ty poznáš, co je to za člověka. Mám na mysli, pro ženy. Nejprve ji bral to jako vtip, ale je to skvělý člověk, Jerry, a to nejen v politickém smyslu. Ve všech svých činnostech je vhodný k okraji propasti, a pak máte měsících, kdy je odstraněn z veřejné scény, aby si odpočinout a postarat se o sebe".
  
  
  Poslední byla něčím novým, a Hawke by měl vyřešit... pokud ji někdy si osobní svobodu.
  
  
  To byly mé myšlenky a zklamání, když ji probudil. A v okamžiku, kdy ji probudil, než Camilla пошевелилась, že někdo spadl na místo s hlasitým стуком.
  
  
  V barre Стадс řekl, že věc není začne v oba konce příští neděli. V klubu, pak večeři, zeptal se Лейна zjistit, jaký tanker prochází přes La Manche, nebo pod Ленинградом v pondělí. A teď je čtvrtek ráno.
  
  
  Něco bylo špatně, nebo ještě ne. Ale pokud by tomu tak bylo, to by mohlo velmi dobře znamenat něco mnohem vážnějšího, než jen nějaká válečná hra v kostce.
  
  
  Jako agent AX v hodnosti Киллмастера, jí již více než dost, použil své schopnosti v jiných pracovních míst, podpořit roztomilé mladé dámy, nebo se zbavit menších členů klubu, jako jsem to udělal před pár nocí. Teď u mě byla nějaká nápověda, a zatraceně málo času, aby ji zkontrolovat. Můj den byl rozdělen na dopolední návštěva v ateliéru. Ji musel dodržet tento slib, pokud by hotel zničit a svou roli, a možnost prozkoumat jen místo. Pak byl oběd, po němž následovala ještě jedna povinná setkání s Renzo a ego právníky, na níž měl napsat svůj šek. Podle mého Ролексу, teď bylo 6:45 ráno.
  
  
  Její vyklouzl kolem trosek, aniž se poruší Камиллу, šel do obývacího pokoje a otevřel dveře.
  
  
  Hodinářství více nebylo.
  
  
  Ji vrátil, a rychle a tiše se oblékl. Napsal jí vzkaz, plnou něhy, ve kterém řekl Камилле, že běžím na podnikání a увижусь s ní dnes ráno.
  
  
  Pak se její byl venku.
  
  
  U výtahu stál časové, ale ji podal emu signál мочкой ucha, jak a dohodl se s Piero. Strážce se usmál a nechal mě vstoupit do kabiny výtahu. To samé s ostrahou, v hale. On se taky usmál. Nevím, co je to za příběh jim vyprávěl Piero, ale bylo mi to jedno.
  
  
  Ulice byly téměř prázdné, a jakýkoli taxi, подъезжающее k hotelu, může patřit k druhé straně. Její prošel pět bloků na Hlavní nádraží a vzal si taxi bez fronty. Dal řidiči směr v úhlu v blízkosti domu AX-in Trastevere. Neměl jsem žádné sympatie k tomuto надоедливому Гилкристу, a on byl téměř jistý, že teď ji mohu získat pomoc Hymana a ego pomocníci na CIA pro práci.
  
  
  Ji přijal obvyklá bezpečnostní opatření, расплатившись s řidičem, a ujistěte se, že za mnou není sledován, brzy se ocitl u dveří.
  
  
  Hyman otevřel dveře. Stejný líný držení těla a chování, které dříve; ospalé oči, oblečený v jasně zelené пижамные kalhoty a starý armádní košili kolem bavlny. On byl okamžitě v pohotovostním režimu, jakmile ji, vstoupil dovnitř.
  
  
  "Máš tu balíček, který opustil ji v hotelu?" Žádný nevrlý nežádoucí z Гилкриста. Chytrý mladý agent, stále fascinován hrou.
  
  
  "Doručena, přečtena a uložena". - Jsem zaklepal na góly. "Pak zničil. Mám velmi skromné stopy a několik otázek k DC. Máte řadě?
  
  
  "Jen převodník řeči", — řekl Hyman. — Ale to je dost. Kromě toho, to už nemůžu. Starý Gil - náš génius komunikace. Hlas proč se pořád všechny těžké figury v Parioli. Nenechte se zmást, toto сварливому starý muž, Carter. On ví o rádio, zpracování dat a programování počítače více, než jakýkoli kolem těchto tzv. odborníků. On je vždy připraven v případě nebezpečí, ale emu líbí předstírat, že je jednoduché účetní práce od devíti do pěti".
  
  
  — Je hezké vědět, " řekl jsem. — Ale co teď musím, tak je to rozhovor. Nejdříve s nativní databází, pak se s vámi. Kde je telefon?
  
  
  Šli jsme do zadní místnosti, kde Hyman, zdá se, že spal na сгорбленном бахарев. To je příhodně kopali ego jedním koncem, a v разорванном плюше byl objeven vysouvací deska se známým červeným telefonem.
  
  
  — Mám zůstat nebo odejít? — zeptal Hyman.
  
  
  Zkuste poslouchat, " řekl jsem. "Je možné, že od tohoto okamžiku jste již klasifikován v případě, že se mi opět budou muset vypořádat s úmyslným nebo nedobrovolné zmizení".
  
  
  — Ano, — řekl on. — Slyšel jsem o tvé malé procházce je to v noci. V klidné Римэ u nás obvykle bývá takové akce. On klesl do židle, když ji stiskl tlačítko na telefonu pro přímou komunikaci se zaměstnanci a sídlí OH.
  
  
  Zazvonil zvonek.
  
  
  "Čtyři hodiny ráno, pokud jsi ještě neviděl", — řekl hlas Хоука.
  
  
  Její představil ego v prázdné kanceláři, s velkým термосом s kávou, obrovský hrnek a stoh papírů na stole před ním, jeho dlouhé prsty netrpělivě постукивали, že studuje data.
  
  
  Bez dalšího podání ji řekl emu o jejich posledních 24 hodinách a nucené бездеятельности.
  
  
  — Dobře, dobře, — zamumlal. "Pokud existuje něco, co nenávidím, tak je to člověk na AX, který se omlouvá sám. Jí vím, že Řím není džungle, takže pokud jste se nechat se unést, nemůžete vinit ih za to, že oni sledují vás. Řekni něco pozitivního pro rozmanitost. Její znalosti s plným odrazem jen projet, ale také důkladné просеиванию vlastních získaných údajů. Ale i při tomto výběru mi trvalo dobrých patnáct minuta, aby přejděte na všechny ty řeči, jak v ložnici, tak i ti, kteří nosí více sociální charakter. Kromě toho, její, podělil se s ním o své připomínky, které by mohly mít nějaký vztah k mé poslání. Pokud jste v něčem na pochybách, nenechávejte je bez dozoru; to bylo вбито v nás během našeho učení. Takže jsem se musel obrátit na několik rozhovorů, které se mi zdálo тарабарщиной, ale mohli by mít smysl pro kluky na pozadí ve Washingtonu, kdyby se скормили ih počítačům.
  
  
  Hawke to všechno vyslechl, a zároveň se záznam rozhovoru na magnetofon pro bližší zkoumání později.
  
  
  "Uvidíme," řekl, když ji dokončil. "Není to tak nechtěl a špatné oznámení tuto chybu s datem na tankeru".
  
  
  "Není to tak údajně špatné" Хоука bylo přibližně odpovídá vládní medaile.
  
  
  "Nyní klást otázky o tom, co chcete, aby jsme tady dělali," řekl Hawk.
  
  
  "Mám dva s robustní základnou a dvěma tušení," řekl jsem. "První prioritou je tento tanker. Můžete to udělat tak, aby se v pondělí v La Манше nebylo супертанкера? A v úterý taky?
  
  
  — Žádný problém, — řekl Hawk. "Energetická krize je u konce, a naše kontakty s velkými судовладельцами doporučuje. Proto jsou urychlovány nebo zpomaluje tak, aby tento úsek je čisté".
  
  
  — A Leningrad?
  
  
  "Ten tvůj podivný kamarád, Стадс, zdá se, neví, že tam není žádný причальных staveb, aby moor nějaký supertanker," řekl Hawk. 'Další vývrtky.'
  
  
  "Potřebuji plný zprávu na toto švýcarský bance v Luganu a ještě trochu dat na Piero Симке," řekl jsem. "Oba mohou jít na toto písmeno L, v наброске Anderson: Lugano a Don Лупо. "Není to tak nechtěl a těžké, — řekl Hawk. "Ale s tímto Malým Gigantem bude trochu složitější. Již máte vše, co bychom mohli objevit, ale uvidím, ještě, že ji může udělat pro vás.
  
  
  — Ve stejném kontextu, — řekl jsem, — je třeba zkontrolovat všechny rekreační domy v Sussexu. Tam šel léčit Стадс a Renzo. A mám pocit, že Piero kdysi tam byl klientem. Pravděpodobně pod jiným názvem. Ale ego růst by měl být rozpoznatelné.
  
  
  — Sestoupí, — řekl Hawk. 'A to je všechno?'
  
  
  "Ještě jedna myslím--, — řekl jsem, — a jedno prosím".
  
  
  — Jdeme!
  
  
  — Tento předpoklad je velmi vágní, " řekl jsem. — Ale možná, že vaše finančníci dobře поработают nad "Магнамутом", pojišťovací společnost, která se zabývá diktuje politiku "oba konce Světa" . Pokud to je podezřelé, to může znamenat, že je to způsob, jak přesunout spoustu peněz".
  
  
  — Krejčí vezmi, " řekl Hawk. "Nejsme agentura pro neopatrné občany".
  
  
  -- Krejčí, náčelník, -- namítal jsem, ACH, taky, ne finanční společnost, a máte půl milionu, které můžete brzy ztratit jen pro to, aby podporovat své krytí. Pokud ji vědět, že peníze zmizí, její měl jsem vědět, kam jdou a proč. A může být, Andersson právě to hotel dozvědět. — Dobře, — прорычал Hawke. — A, prosím?
  
  
  "Její hotel by mít plnou kontrolu nad Хайманом, zdejším agentem CIA," řekl jsem. "Jsem také hotel by mít právo používat Гилкриста, jen pro případ".
  
  
  — Souhlasím na Hymana, — řekl Hawk. — Už jsem se postaral o to. Gilchrist — starý blázen, ale pokud si myslíte, že jste ego použít ji uvidím, co můžu udělat. Ale proč on? Její můžu vést vám výběr z dalších látek v okolí, které o deset let mladší ego, a ve dvacet krát lepší.
  
  
  Nechci ego nechat, " řekl jsem. "Je elektronický génius. Co-co mám v hlav, Hlava, příliš hluboko, aby se i říct, ale pokud ji budu moci dát dohromady, mi velmi brzy potřebovat tento Gilchrist.
  
  
  — Pokud jste tak прыгаешь, — řekl Jestřáb, — jsem tě ego zajistím. Pokud jste právě přišli římský virus, kterým se zkrátil Clem Andersson.
  
  
  "Pokud ano, — řekl jsem, — to Gilchrist může být mým lékem od toho, aby cum tak, jak se Clem Anderson". Hawke skončil s smutný, ale одобрительным рычанием.
  
  
  ************
  
  
  Hyman růže. — Znamená to, že jsem tvůj člověk, " řekl s úšklebkem. — Co mám dělat, šéfe? — Bůh ví, kdy přijde čas, " řekl jsem. "Jen dvě věci jsou na tomto místě". Ji, podíval se na hodinky a viděl, že šipky ukazují rivne osm hodin. Mě čekali v domě Lorenzo Conti, předtím deset hodin. S římským provozem můžete přidat půl hodiny na každém zasedání. "Za prvé, pojďme se podívat, co já vím, v tomto bodě, a že kolem tohoto se lze naučit. Za druhé, свяжи mě s dívkou Клемму, Kůrou, v průběhu hodiny. Může se nám to kurva neví, a možná, že něco ví, si nebyl vědom významu ego.
  
  
  Hyman запихнул červené sluchátko zpět do ego doupěte ve starém бахарев a už dostávala číslo na normálním telefonu, стоявшем na vratkých stole.
  
  
  — Kůry? — řekl, řekněme, že pak dvacet гудков.
  
  
  "Samozřejmě, to vím. Ale ty jsi бодрствуешь . Hej, ji budu u tebe za půl hodiny s osobou, která se zabývá chce s tebou mluvit. Další Клемму z domova... Amerika, odkud ještě... ? Ji znám, ale on chce mluvit s tebou. Takže zůstaňte na místě, dokud jsme se tam dostat. Může být, a ti koupím šálek kávy s корнетто. A pokud to nestačí... — je To trochu snížil hlas, — ...zamyslete se znovu, kdo vám pomohl vypořádat se s problémy, které souvisejí s vašim časovým výhledem na povolení k pobytu. Zatím .
  
  
  "Ona je tady." On se ke mně otočil a sell. "Nyní dejte mi vědět, co potřebuji vědět".
  
  
  Jako agent, ji raději jednat na vlastní pěst, ale jsou případy, kdy je dobré mít někoho vedle sebe, aby vyzkoušet své teorie. To byl jeden kolem těchto bodů, a Hyman byl dobrý, tvrdý a rozumný chlap pro tuto práci.
  
  
  "Dozvěděli jsme se to...", - řekl jí emu. Nebudu opakovat svůj životopis, ale s Хайманом hraje a s rozlišeními Хоука ji není stahl se držet zpátky, s výjimkou, snad, pár detailů o hřivnách Камиллы a Розаны.
  
  
  "Dokud mě unesla Gorila v kostkované sako a Pepe, — pokračoval jsem , — já jsem si myslel, že Anderson se zbláznil, a viděl příliš mnoho hrozeb na běžné киноафере. Je to radost ih otázky mi připomněl pak o něčem větším. Ale na druhou stranu, zdá se mi, že Рэндзо a ego spiklenci jsou čisté, protože jim musel by čekat, dokud šek bude ih k dispozici dříve, než oni mohli odstranit mě.
  
  
  "Nevidím v tom velký potenciál," řekl Hyman. — Ano, velmi.
  
  
  "Teď jde rozumná část," řekl jsem. "Začal jsem přemýšlet v jiném směru. Co se stane, pokud tento film "Závit světa" není nic víc než druh krytí, заставляющее věci rozpustí ve vzduchu? Běžné киношники taky zmrdi. Myslí si, že mohou smát se svými investory. Ale v procesu, oni získali spoustu nebezpečných zbraní, aby neznámá třetí strana se proměnila ve skriptu "oba konce Světa" do reality".
  
  
  Хайману trvalo několik minutu na rozmyšlenou. "Nepravděpodobné", — řekl on. — Ale je to možné.
  
  
  "Pak je tato hrubá chyba Mallory včera v noci opět změnil situaci", — řekl jsem. "Pokud existuje spiknutí s cílem zničit svět, a on se chystá vyhodit do povětří supertanker, to musí být v tom zapletený. Takže, možná, že někdo kolem společnosti "World End" zapletený v tomto. Může být část skupiny — заговорщики, a zbytek je tupý idioti.
  
  
  Hyman přikývl.
  
  
  "Pokud by to byla jiná skupina lidí," vysvětlil jsem, nebo nějaké jiné místo s menším davem a menším počtem policistů než v Римэ, ji mohl prostě jít tam a rozdělily několik hodnota dovednost útoku. Dokud ji slyšel pravdu.
  
  
  — Ale pokud si teď расколете několik hodnota dovednost útoku a aby Piero klást nějaké otázky v senátu, bude velmi nepříjemných situací pro ego превосходительства, našeho velvyslance, a pro vás samotné, dříve, než tato пьянка u konce. Situace, kdy CIA, a také AH již nebudou moci tě tolerovat, — dokončil za mě Hyman. — Takže to, co jeho dělat, než tě představit s Kůrou? "Pojmenujte své lidi podle jmen v tomto seznamu," řekl jsem, natáhl mu byl vytištěn seznam jmen kolegů investorů, který mi zda na setkání u večeře. "Zvláštní pozornost na vztahy Mallory. Je to slavný režisér, ale on vydláždil si cestu přes zemi známo. Začínal v ateliéru jako подручного, prošel cestu přes své technické dovednosti v kině, a na této cestě bylo několik sporných momentů. To bude trvat vás na dnes. Pokud se ještě něco stane, jí постучу na tvé dveře. V opačném případě uvidíme se zítra ráno ve stejnou dobu. Hyman vyskočila v noční košili, oblékl si džíny a линялую rolák sandály a medailon, vyrobený kolem starého kříže SS.
  
  
  — Omlouvám se za nepořádek, — bez nutnosti řekl. — Ale to je jen můj pracovní oblek.
  
  
  Vyvedl mě ven na ulici. Jsme překročili silnici a vyšel na úzkou ulici v blízkosti náměstí piazza Santa Maria. Další staré budovy a v přízemí a ve druhém patře.
  
  
  Cora otevřela nám dveře. Malá tmavá dívka s bledou tváří; není slavnostní, ale угрюмое osoba na dobrém těle, skrytém ve výrazných, módních kalhotách a široké шерстяном svetr. Prostřednictvím ee rameno jeho, pohlédl na прокуренную pokoj, který páchl zatuchlý ладаном a гашишем. Prostor, který kdysi z mládí, jak příjemné a zábavné místo s barevnými plakáty a rozptýlenými polštáři, ale z důvodu nedostatku odhodlání a peněz, naopak, prudce опустилось a nyní proměnilo v malou myší nora. Další malá myš, několik пухленькая černá holčička, ležet, nevěnoval pozornost na nepořádek, a spal na lehátka, pod полуукрытым indický přehoz přes postel.
  
  
  — Můžu si od vás šálek kávy? — zeptala se Cora u Hymana, aniž by se podíval na mě.
  
  
  'Samozřejmě. Pojďte se. To Jerry Carr. Kůra, Jerry.
  
  
  — Ahoj, — řekl to bez nadšení. Jsme šli dolů po schodech. Venku jsme se blížili k espresso baru na rohu, a na takovou hru na stolek. Ona pak se zeptala: "ty Jsi... ty jsi byl přítelem Клемму?"
  
  
  "Cleveland". Její hrabal přihrádky v paměti požádal biografie Клемму. "Jsme vyrůstali spolu. On se nemohl rozhodnout, aby se stal, zda emu herec nebo spisovatel. Měl jsem možnost navštívit Римэ, tak jsem se rozhodl hledat ego. Ale pak ji uslyšel..."
  
  
  — Tady to taky není schopen to řešit, řekla Cora. Číšník přinesl hej kouřící dvojité espresso, následuje první doušek na jeho bledou tvář, vrátila jaký je to život. "Chudák Clem. U něj byla práce na záznam a anglický text, a on si myslel, že mohl pracovat v amerických novinách. Ale tato práce byla vždy zítra nebo příští týden. Žil nedaleko odtud, a její přestěhovala k němu. O dva měsíce později... Бвам! Někdo zabíjí ego a hodil do vody. Její vůbec ne v sobě. Palačinka!'
  
  
  — Kristus, " řekl jsem. "Clem nikdy nevypadal..."
  
  
  — Co jsi, nějaký náboženský hovno?.
  
  
  Aniž by byl náboženský ублюдком nebo přesvědčil богохульником, její zatnuli zuby a stahl čekat. Jeho bych stahl přizpůsobit Kůru proti sobě, ale ne dříve, než budu mít alespoň nějaké informace.
  
  
  — Promiňte, — řekl jsem, — ale mám na mysli, že Clem nebyl na ty chlápci, které se promění někoho na nepřátele. Ve delle u něj vůbec nebylo nepřátele".
  
  
  — Není to tak — rozhodně řekla Cora. To нахмурилась. "Myslím, že byl nějak неряхой. Ji to přiznávám, ale on byl roztomilý неряхой. Také jsme dostal spolu dobře, a neměl jsem nám jednoho přehnaně žárlivý milenec-латиноамериканца".
  
  
  Jeho nafouknuté dětské rty byly komprimovány v natažené linky sebeovládání. "Nám se líbily jedny a jsou stejné věci. A ne jen povrchově. Clem byl plný mystiky, a to se mi líbilo. Tarot, Ицзин, transcendentální meditace. Jung.
  
  
  Moje uši навострились. 'Co jsi to říkal?'
  
  
  — Jung, — potvrdil to. "Pro Клемму Freud nebyl ničím jiným než starým viktoriánsku неврологом pro namožených vídeňských тетушек. Ale na ego slova, Jung byl na správné cestě s touto kolektivní podvědomí a ega univerzální mýty, víte".
  
  
  — Nevěděl jsem to, " řekl jsem. "Musí být, začalo pak Clevelandu". 'Nevíte.' Cora se opět stala nevrlý, ale já jsem pokračoval trvat na tom, že může být přítomen зацепкой.
  
  
  "Pamatujete si něco, co mluvil o Юнге?" - "Jen tyto psychiatři nechápou ego v těchto dnech," — řekla. — Pomůže nám, ne Hnízdo. U něj byl také název pro ty pozorovatele za dušemi. To říkala ih Юнгами.
  
  
  "Že měl na mysli pod tím?" Její zeptal se.
  
  
  "No, ego slova, většina psychiatrů pouze poskytovala lidem alibaba, a není vyřešili přesně důvod, proč jsou tak взбесились", — řekla. "Takže pacienti prostě stále zbláznit, jen trochu horší. Kde sám Jung прорезал celý tento nesmysl a ukázal, jak lidé změnit sami sebe. Jen skutečný Jung — to je nejtěžší cesta, a "юнги" předstírat, že mohou jít na кратчайшему cesty mnohem jednodušší. Ale co, krejčí sakra, všechno to má co dělat s tebou, chlape?
  
  
  — Ne každý den zabít mého přítele, — slavnostně řekl jsem. (V některých týmech AX se to stane přes den, ale to je jiný vývrtky.) "Její hotel dozvědět se o něm co nejvíce."
  
  
  "Pak jsi buď bolestivé стервятник, buď malý detektiv," řekla, tlačí židle od židle. "Jsem moc rád supi, a je mi dost amatérské špionáži Клемму. Takže díky za kafe a sbohem .
  
  
  Bylo už půl deváté. U mě bylo nejlepší крупица zlata, který ji jen mohl doufat, takže ji udělal hej odejít bez komentáře.
  
  
  Její rozloučil s Хайманом a vzal si taxi do hotelu. V hale jsem objevil něco známé, je nepopsatelný pocit, že za mnou dívají. Ale může to být také z důvodu časové výtahu. Kromě toho, že ji ještě nikde neměl v úmyslu, kromě svého pokoje, takže opustil ego v klidu.
  
  
  Apartmá bylo opuštěné a umístění. Jen vzkaz, psaný širokými tahy rtěnky na zrcadle v ložnici, aby mi připomínají o Камилле.
  
  
  "Jsi скотина a záludný divoch", — napsala ona velkými velkými písmeny. "A jeho, doufám, že co nejčastěji za mě budou mstít. Uvidíme se později v ateliéru. Žádné podpisy. Stejně velká postscript PS. "Nechal jsi mi hrozné modřiny . To bude další příjemnou článek v rozpočtu na kosmetiku. Den.'
  
  
  Její oholený, rychle se převlékl a našel limuzína, který trpělivě čekal, aby se vezmi mě do centra říše Lorenzo Conti.
  
  
  Рэндзо a ego, bezprostřední podřízení provedli nás mimmo rozložení měst, které měly být zbourány před Koncem Světa, a jede nás na расчищенную staveniště, ukázat ještě více vojenské techniky. Od arabských tanků do огнеметов, plus ještě řada věcí, které do té doby fretky byly v запрещенном seznamu. Jsme přešli na dvou вертолетах v Anzio, který vypadal tak, jako by byl v agónii posledního invaze, s částmi, заимствованными u Šesté flotily a jiných námořních sil NATO, ale také s několika umně ozbrojenými rychlými čluny, poskytnutými izraelci.
  
  
  Zdálo se, že Renzo a Piero s pomocí sir Hugh a Стадса mohli dostat vzorec vodíkové bomby od Harry Trumana bez zásahu Розенбергов a Фуксов. Na konci hřiště měl dvě obrovské skladu, které jsme dosud navštívili. Když se jí zeptal, co tam je, mi odpověděli, že je to skladiště rekvizit po celém minulých filmů. "Někdy превращу její ego v muzeu," — řekl Renzo.
  
  
  To může být pravda, ale já jsem si myslel, že nebudu čekat, až se mi nebude rozhodnutí koupit si lístek. Tyto sklady je prostě žádal, aby držet dřívější šetření.
  
  
  Vrátili jsme se do administrativní budovy, kde Стадс zařídil malou show na svém počítači. U něj byla malá макетная vesnice, kolem níž se zaměřili tanky a dělostřelectvo na kopcích kolem nah. Kromě toho, řada malých, pohybujících se vojáků v měřítku.
  
  
  Стадс nenašel své перфокартой ve vzduchu, pak воткнул ji do slotu malého počítače, a to všechno začalo.
  
  
  Tanky a броневики se pohnul vpřed; dělostřelectvo обстреляла obecní velikost rostoucí bomby; hořel oheň, malé postavy rozruch mezi a spadl. Na všechno trvalo tři minuty.
  
  
  "A teď se dostáváme určitou představu o tom, jak to bude vypadat na obrazovce", — řekl Стадс s hrdostí malého dítěte. Natočil celou scénu na video, a pak toho, jak jsme klikli vypínačem, která je naplněna celá místnost do tmy, jsme se dostali na akci, která nakonec bude vypadat tak jak na настенном obrazovce. Bylo to neuvěřitelně. Bylo to velmi, že je to n/ v. Dokonce i malé солдатики opravdu передвигались, bojovali, padali a umírali na velké vzdálenosti. "Samozřejmě, že to bude перемежаться střílení zblízka na scéně", — vysvětlil Стадс. "Ale, Bože můj , divák dostane zatraceně hodně bojovník za vaše peníze".
  
  
  Ji musel uznat, že to bylo všechno velmi působivě, ale demonstrace technických dovedností Стадса není развеяла mých podezření.
  
  
  Renzo dal nám skvělý oběd v jídelně pro zaměstnance studia. U Камиллы, zdá se, neměl žádný odpor, kromě toho, že se čas od času дразнила mě. A Piero, je částečně dotčené mé rané procházku, celý usměvavý a zlo podíval.
  
  
  Uprostřed tohoto chaosu se mě zavolali k telefonu, přesněji, v luxusním Renzo, mi поднесли telefon. Že, což komplikuje tento problém a dělalo ji ještě více matoucí, protože hlas na druhém konci linky patřil Розане, a Camilla seděla vedle mě.
  
  
  — Ahoj, Jerry, — řekla svým chraplavým medem hlasem. — Mluvíš s Розаной.
  
  
  — Oh, ahoj, — opatrně řekl jsem.
  
  
  "To zní velmi srdečně," řekla. — Mluvíš... jako když mluví s mužem, Jerry.
  
  
  — Doufám, že to z celého srdce, " řekl jsem.
  
  
  — Oh, oh, — хихикнула to. "Jste kruhy různých lidí. Možná, že takoví lidé, jako синьорина Cavour?
  
  
  — No, něco takového, — přiznal jsem se.
  
  
  "V takovém případě, kdy ji uvidím tě znovu, budeš поцелован v nose, v uších, na bradě..." Roseanne začala dávat přesné a škodlivý popis toho, kam se to bude posílat všechny ty polibky, zřejmě, přičemž potěšení z mého bezmocného ponížení, jako kdyby tu byl osobně.
  
  
  -- Ano, синьорина Marty... Ne... já to chápu ...
  
  
  Její žvatlání na svém konci linky, jako by to byla lázně rozhovor.
  
  
  Využijí plně mým nešťastné postavení, Roseanne, se stala vážnou.
  
  
  "Pamatuješ si, když jsme se naposledy viděli , ji mluvil o myšlení?" — silně zeptala se. "Já myslela," řekla. Mnohem více, než to bylo možné, když jsme byli spolu v trosky. Myslím, že... jsem si myslela, Jerry, a já jsem byl hloupý. Mám tam spoustu důležitých věcí, aby vám říct.
  
  
  — No, — řekl jsem, utajit své vzrušení. — Kde jste teď, синьорина Marty?
  
  
  — V mém bytě, — řekla. — Můžeme mluvit dnes není kdy? Jeho, doufám, že co nejdříve.
  
  
  "Mám pak oběd schůzku s киношниками," řekl jsem. Její vůbec nemohl projít mimmo toho, aniž otevřel jeho kryt. — Ale, možná, asi půl páté? — Dobře, — řekla.
  
  
  U mě hlava gól. Možná, Roseanne byla jediným člověkem, který by mohl rozluštit spletitá změť nití, kterým se stala moje práce. Pokud ano, pak by představovala nebezpečí pro ty lidi, kteří se snažili smažíme mě to v noci mimo Rým. To může být vynikající dívkou, ale já nah nebylo plynové bomby. Jsem musel udělat jen jednu věc. Ji nemohl vytáhnout Hymana na ego hnízda. Ji také nemohl dát hej odina kolem dvou kontaktních adres po telefonu. Ale my jsme stále byli ve dvou vážných časových Le Superbe.
  
  
  — Pokud můžete projít upřímný ke mně do hotelu, синьорина, — řekl jsem, nechal jeho hlas je tak tichý, že jsem to sotva slyšela. 'Během hodin. Počkej na mě tam, v mém pokoji. Jí прикажу vás vzít, a pak, její, jsem si jistý, my se o to postaráme tento vývrtku, k naší vzájemné spokojenosti.
  
  
  Její zavěsil. "Нефтяники," řekl jsem. Camilla a Renzo chvíli se na mě podíval. "Nenechávejte mě na pokoji." Nám nikdo kolem nich, zdálo se, nechtěl se ptát, nebo se učit o ničem.
  
  
  Patnáct minutu později omlouval za to, že jdu na záchod, její vložil token v telefonní automat. Jí zavolal, "Le Суперб" a nařídil дежурному pokyn časových přiznat, že slečna Morandi do mého pokoje, a sledovat, aby ji nikdo neobtěžoval.
  
  
  Její se vrátil k Piero, Renzo, Камилле a zbytek s pocitem úlevy.
  
  
  Konečně společnost rozpadla. Musel jsem se rychle dostat pryč s Renzo za některé dokumenty a podepsat šek v kanceláři právníka. U Piero byl jaký-jaký je věc, o které bylo třeba se postarat. Camilla řekla, že u nah schůzku se svým učitelem řeči ve 4 hodiny, ale možná bychom se mohli najíst a pak toto. Jí řekl, že se mi to líbí, a že, pokud se něco pokazí, jsme se mohli setkat později. Potřebuji bylo volnost ve všech směrech, protože jsem nevěděl, že Roseanne hotelu mi to říct.
  
  
  Její snažila se vypadat upřímně trpělivost během naší cesty zpět do města a nekonečné diskuse, smlouvy. Jestřáb tvrdil na tom, aby mi poskytli italsko-amerického právníka, aby vše vypadalo velmi věrohodně. A právník argumentoval o tom, že číst všechny vedlejší položky dvakrát, jednou v italštině a jednou v angličtině. Pak tam byly problémy s ověřováním podpisu v bance, a když se všichni oprava a utěsnit, bylo už pět hodin. Le Superbe se nacházel jen pár bloků od hotelu. Zdvořile, ale důrazně ji odmítl žádost Renzo jít do klubu na skleničku, aby oslavili tuto událost.
  
  
  "Teď jsi jedním kolem nás, Jerry, — řekl on.
  
  
  Jeho řekl emu, co je nám lépe oslavit společně později stejný večer, a bylo by nespravedlivé zvýšit přípitek spolu bez Piero, Stáda, sir Hugh, Камиллы a dokonce i Michael Спортса.
  
  
  — Máš pravdu, Jerry. Ale dnes jsme rozpustilost velký svátek. V sále Monza, nebo někde na diskotéce. Její оборудова celém позабочусь.
  
  
  'Dobře.' Její potřásl emu za ruku a hnal rychlým cvalem na živé promenádě.
  
  
  Hodin v hale souhlasně přikývl, když ji vrátil a řekl, že mé apartmán je opravdu let mladou dívku. Začátek druhé časové na mém patře potvrdil.
  
  
  Její rozrazil dveře a zvolal: "Roseanne", a objevil její šťavnaté, krásné tělo, распростертое na mé posteli, s cut od ucha k uchu a krku.
  
  
  Nepřeberným množstvím krve, někdo napsal něco v italštině v zrcadle, v tom samém zrcadle, která ještě nedávno byla pokryta psaní губной rtěnkou Камиллы.
  
  
  "Vy všichni zrádci zemřete".
  
  
  Ee tělo bylo ještě teplé.
  
  
  
  
  Kapitola 6
  
  
  
  
  Ji poslal Розану na smrt. S mou odvážném důvěrou v opatření Le Superbe ní cítil, jako by to moje ruka орудовала ostrým jako břitva čepel, aby pořezat její krásnou šíji.
  
  
  Její o tom přemýšlel, ale není впадал v nerozhodnost, zoufalství nebo pocit viny. Agent AX — člověk, ale nemůže dovolit, aby vnější dopady emocí захлестнуть ego, bez ohledu na to, jak hluboko se projevují. I když se v duchu proklínal sám sebe za svou hloupost, své již упаковывал minimální množství zavazadel, potřebný pro bezpečný ústup. Jasné bylo jedno: veselý, помешанный na sex texas ropné playboy Jerry Carr přestal existovat a byl tak mrtvý pro své poslání, jak chudé Roseanne.
  
  
  Renzo a Piero byli schopni odůvodnit mě zabít dvě bandity. A u Piero byl dostatek politické moci, aby chránil mě od obvinění z vraždy Розаны, pokud ji выбегу do chodby a budete zvýšit poplach. Ale i přes všechna úsilí Piero nemohli zastavit je dlouhý, táhlý proces italského spravedlnosti, s níž jsem měl příležitost se setkat. Dnech výslechy, možná, izolace jako klíčový svědek. A bez pochyb se za mnou znovu, bude nepřetržitě snooping. A to vše v době, kdy mi bylo třeba co nejvíce svobody pohybu.
  
  
  Ji byl schopen opustit vše, kromě toho, co bylo na mně a snadno přenosný diplomatické portfolio s náhradními plynovými bombami, munici pro "Люгера", tlumičem a ještě více neškodné kusy oblečení. Její převlékl. Její změnil černé lakované balet pantofle na pár hrubých sandály, které nejprve byly pohodlné, ale dva čtverečních каблука byly místy pro příjem potravy věcí. Vlevo pro těžké кастета, pravý pro inline radioaktivní tracker.
  
  
  Na okamžik ji постоял u изножья zalité krví postele a tiše slíbil, že Розане, že někde po cestě v rámci svého poslání, pokud je to možné, její отомщу za nah.
  
  
  Hodinová konci sálu zamrkal, když ji tak rychle se vrátil do haly. Takže emu bylo umožněno vidět Розану v celé její živé kráse, a on si neuvědomil, že muž může přetrvávat ještě trochu. Ale s američany, zdálo se, vyplývalo výraz ego, člověk nikdy neví. Její podal signál hodiny v hale a dostal od něj stejný nedůvěřivý pohled. Ale ještě více budou překvapeni, když najdou tělo Розаны. Pokud by můj osobní radar pracoval správně, ten, kdo zabil Розану, spustila by pro mě další fáze pasti během několika minutu.
  
  
  Ji vzal první попавшееся taxi, vyšel v živé čtvrti v blízkosti Vatikánu a skočil do kavárny.
  
  
  Moje drahé na pohled snadné саржевое kabát vypadalo oboustranné, ale stálo mě to расстегнуть стеганую podkladu, jak se obrátil na nevkusné raddled plášť, který možná знавал nejlepší dny, ale v daleké a šedé minulosti. Malý sprej zničil všechny záhyby na mých nádherné kalhoty a přinutil ih vypadat špinavé a неряшливыми poli pod můj kabát. Malé kusy brusného papíru bylo dost leštěné balet pantofle vypadaly staré a потертыми. Plácal перочинным nožem v koutku diplomatické portfolio, jeho schopen odtrhnout телячью kůži, takže silně poškozený balíček pro e-maily .
  
  
  Jerry Carr šel do malé kavárny, a nechal jí ego tam spolu s podšívka kabátce, mé tmavě šedé kloboukem a zbytky telecí kůže.
  
  
  Vyšel Ben Carpenter; starý, chudý, znechucený občan kolem stejného окраинного světa penziony a psaní skriptů pro kompars, který byl také blažený území Клемму Anderson. Poslední dotek mohl počkat ještě trochu.
  
  
  Dům v Trastevere se nacházelo v docházkové vzdálenosti, a Ben Carpenter byl kolem těch, kteří tráví své lyry, na taxi, pokud to není příliš opilý, aby se o něco starat. Její prošel dvě míle, v podstatě podél Tibery, dávejte si pozor na potenciální pronásledovatelům. Na Ponte Garibaldi, velkém mostě, její použil svou obvyklou taktiku стряхивания pronásledování v úzkých uličkách. Přes ulici od našeho kontaktního domu byla restaurace, a já jsem se zastavil, aby vypít šálek hořké espresso, sledování ulice a chodníky vyrobeny prostřednictvím opony na plnohodnotné předtím, než jít ven a zaklepat.
  
  
  Hyman otevřel dveře, s překvapením v očích.
  
  
  Zeptal se. — Proč se zítra ráno? Ale to se rychle nechat ji na mě a zabouchl za mnou dveře. "Jsi podobný бомжа". Její setřásl kabát, a on tiše присвистнул při pohledu na můj kříž-spojený na zakázku kostým, který začínal od poloviny stehen a sestupoval ke krku.
  
  
  — Potřebuji oblek, " řekl jsem, sundal si sako. — A nějaké košile. Staré. To je všechno.'
  
  
  — Poměrně velké rozměry, — zamumlal. "Ale já jsem mohl mít ih."
  
  
  On se přehraboval v hloubce skříně, dokud se její vyprávění emu svůj příběh koupelny, kde ji закрасил vlasy сединой.
  
  
  "Hrajete proti zkušené lidi," řekl, když ji dokončil.
  
  
  Našel oblek, vypadá jako něco. To byl помятым a přicházelo mi rivne tak, aby tvořilo dojem, že má dlouhou dobu patřil Ben Карпентеру. Měl jen jednu košili, která se zabývá hodí se mi, ale on si myslel, že bude moci koupit ještě několik v jednom, kolem pouličních trhů. V tuto chvíli bylo vše v pořádku.
  
  
  Její переложил obsah kapes na svůj nový oblek, oblékl si наплечную pouzdra, než nosit sako, a byl velmi spokojen s výhledem člověka, který se na mě podíval přes zrcadla. Hyman kritizoval mě.
  
  
  "Potřebuješ ještě něco, co", — řekl on.
  
  
  Jeho tak jsem na to hrdý, mnohem více než mladým agentem CIA. ale bolí slyšet od одолженного chlapce běží pochůzky, že mi něco ještě chybí. Ale měl jsem ho rád Hyman, a ještě fretku, to bylo velmi užitečné. Takže jsem byl trpělivý.
  
  
  Její zeptal se. — Našitá vousy?
  
  
  — Zápach alkoholu, — řekl on. "Každý, kdo je podobný tobě a ne voní levné grappou, vzbuzuje podezření".
  
  
  Jeho uznal, že měl pravdu. U tohoto chlapce bylo budoucnost, pokud to žít dost dlouho. Práce se mnou nebyl pozorován ego šanci na přežití. Ale udělal jsem si mentální informaci, že pokud jsme oba выживем, její dovolte mi, abych vás na něj pozornost Хоука. Hok neustále mluví o novou krev, která se zabývá potřebovat AX, ale web-čerstvá krev, kterou jsme kdy získali, je to krev, пролитая starými odborníky, jako jsem já .
  
  
  "Mám ještě destilovaná Тарквинии, z níž zatím fretka воротят nosy pouliční алкаши", — řekl on. — Pojďme присядем v hlavním obývacím pokoji a нальем budete pít. Pokud jsi выпьешь, taky ji popíjet jeden kelímek.
  
  
  Vrátili jsme se do obýváku a na takovou hru na židli s шатающимися nohy, a Hyman vytáhl zátku na neznámé láhve od světle pšeničné kapalinou. On nalil mi dva prsty v široký, ne příliš čisté sklenice s vodou, v souladu s zchátralý atmosférou svého domova. Ještě před tím, než jsem jí zvedl sklenici, mě obklíčil сивушный vůně. Těžko to může být horší, jedu, myslel jsem, že dělá velké sousto. Ale to bylo ještě horší. Její požití ego a potlačil рвотные nucení. Znovu ji zvedl sklenici a vypil ji.
  
  
  — Hmm, " řekl Hyman. Nalil příliš malý, minimální množství.
  
  
  On pil a šňupání. V očích se objevily slzy. On přitiskl ruce k pasu a znovu cítit.
  
  
  "Příště ji zkusím něco другон", — простонал to.
  
  
  — Mám pro vás něco, co informace, "řekl," отдышавшись. — Gilchrist podal ji s посыльным. To odpovídá tomu, co jsi řekl dnes ráno. Ale stále nevidím žádné stop".
  
  
  On mi podal několik машинописных plech.
  
  
  "Zrovna jsem se chystal ih snížení", — řekl on. "Mám fotolaboratoře za skříní, ale je tak jednodušší. Zničte ih, když skončil. Tato snaha banky — rozpouštědlo papíru. To пододвинул k mému místu velkou láhev Chianti, a začal ji číst.
  
  
  Banka Lugano se ukázalo být sporné, zda i na švýcarské poměry podniku, více než 80% kterého patřila Piero Симке...
  
  
  Začínal jako hraniční směnárna pro italy, kteří překládali své lyry přes hranici a vyměnili ih na mnohem bezpečnější švýcarských franků. On se rozšířila do nemovitostí a správy aktiv. V posledních letech, podle údajů Хоука, to stahl velmi aktivní v nákupu zlatých slitků. V суперзащищенных sklepích bylo uloženo ego, asi 40 000 000 dolarů. Teď, když propukla peněžní krize, spekulace se zlatem se stala populární, ale je to jediná pro všechny běžné rámy.
  
  
  Hyman již četl materiál, a když ji dokončil s listem, otočilo její ego a položil v tomto rozpouštědle.
  
  
  Pojišťovna se ocitla v mrtvém bodě. To byl jeden z nejstarších, nejbohatších a nejvíce slušné společností v Evropě, spojené s респектабельными partnery, jak tam, tak v USA.
  
  
  Prázdninové domy v Сассексе byl ještě více znepokojující. Naše slova o Piero. Ale několik bývalých zaměstnanců, které je rychle se vystopovat v Londýně a v Tunbridge Wells, si vzpomněl, že tajemný host byl v uzamčené místnosti, ve stejné době, kdy Renzo a Стадс byli tam jako pacientů. Ego je nikdo neviděl, ale ego byl psychiatr — vynikající юнгианец, guerra dr. Унтенвейзер! Odina podle informátorů slíbili veřejně, že host byl dítě nebo teenager. Při takovém růstu Piero při každém zběžném pohledu vypadal jako teenager.
  
  
  Jako by jeden jackpot nebylo dost, šetření v Anglii také ukázal, že Easeful Acres bylo součástí dlouhé lukrativní síť soukromých klinik, které patří коецерну v Londýně. A předsedou vlády byl kdo jiný než náš druhý sir Hugh Марсленд. Navíc, všechny ostatní v Radě byly němých подставными osobami, spokojeně ročních splátkách, přičemž siru Hugh plnou kontrolu.
  
  
  Tyto čtyři klíčové postavy se nacházely v jednom a tom stejném místě a ve stejnou dobu. Je pravda, že před pár lety, ale trvalo to několik let tréninku, aby dokončit "světelný Tok".
  
  
  "Hlas věků a vyšetřování," — byla jeho poslední komentář, ale následovali je pět hvězdiček ***** , což znamenalo, že bulletin také obsahuje nejnovější aparáty.
  
  
  "Trans-Ins Mutualité, — ve zprávě bylo uvedeno název pojišťovací společnosti, která se zabývá nezpůsobil podezření, — zdá se, že částečně přešel pod správu švýcarské banky. Stále velmi tajná dohoda, ale v podstatě na ní podílí několik firemních pojistných jednotek. Jak je to možné, podrobnější fakta v cestě. Víc nebylo třeba vyslovit pro mě název této švýcarské banky. Předpokládalo se, že to bude malý podnik Piero v Luganu, a ministerstvo se bude zabývat pojištěním filmů.
  
  
  Takže Piero a tři ostatní mohli posunout peníze prostřednictvím jedné kapsy do druhé. Vše je velmi legálně a beze stopy ih v knihách, aby se встревожить investorů. Investoři také nemusel vědět, že ih peníze použity není pro výnosné investice, a pro tento rostoucí koncentrací zlatých slitků v suterénu.
  
  
  "Všechno do sebe zapadá", hotel se jí říct, ale Hyman mě umlčet.
  
  
  Dokud ji četl zprávy, položil na židli ve svém rádiu a zapnul hlasité italské pop-music, smíšený s vůní grappa. Nyní hudba byla přerušena pro souhrnnou zprávu území barents modrá moře.
  
  
  '... před hodinou bylo nalezeno tělo Розаны Morandi, двадцатиоднолетней сотрудницы Alitalia, řezu krku. Policie je chtěl Roger "Jerry" Carra, bohatého američana, který se zastavil v tomto pokoji, a rychle opustil v době, kdy, podle lékařů, miss Morandi byla zabita. Důstojník, obránce, o dani pak předchozí incident s účastí Carra, s jistotou řekl, že nikdo jiný vešel do pokoje s nimi fretky, jak se nechat ji miss Morandi v souladu s telefonními pokyny pana Carra. Pak následovala redakční článek o chamtivý na sex bohatých američanech, ohrožující tradiční целомудрию italských žen, po němž následovalo lichotivé popis hledaných.
  
  
  "Jerry Carr — vysoký, pohledný muž s aristokratické způsobem chování", — řekl. "To stylově oblečený, a v poslední době ego viděli v tmavě šedé plstěný klobouk "Homburg", světle šedý kabát je v anglickém stylu a šedé фланелевом obleku. Bylo mu dvacet osm do třicet pět let, a je to trochu mluvil italsky.
  
  
  Hyman se na mě podíval a viděl седого, помятого muže, ze kterého byl cítit grappou. On se zasmál. "Bude vyžadovat poměrně chytrý kluk, chcete-li svázat vás na tento popis", — řekl on.
  
  
  — Ale tyto jsou velmi inteligentní kluci hledají, — temně řekl jsem. "Systém, který jsme právě přečetli, není vytvořen pro lidi se slabým srdcem".
  
  
  — Ale uvidíte, že jsem měl na mysli, když řekl, že stop ne? — řekl Hyman.
  
  
  — Zcela ve skutečnosti, kamaráde , " řekl jsem. "Nyní víme přesně, a Jestřáb postupně, jak a Clem Andersson byl na cestě na něco velmi důležitého. Víme, že Renzo, Стадс, Piero a sir Hugh Марсланд se poprvé setkali v Easefil Acres v Sussexu, v čele s khem-něco, někoho Clem Andersson nazval "Юнгом" Tento písmeno L v poznámkách Hnízdo: může znamenat Piero, nebo ego banky v Luganu, ale to nevadí. Víme, že "Vlákno na Světě" nashromáždil dostatek vojenské techniky, začít malou válku a možná, aktivovat větší. Ale dokud jsme schopni prokázat, že zbraň je něco víc, než jen rekvizity, nám není na co opřít, kámo. — Je to příliš na skutečnosti, — řekl Hyman. — Kam nás to povede, Carter?
  
  
  Věřilo se, že Ben Carpenter strávil několik let v Austrálii, a její začal hrát roli ego.
  
  
  — Dal emu stručné informace o sobě. 'Tesař. Jak a Carr, v nen je první slabika mého jména. Pokud budu mít dost času, aby se přijmout novou identitu, ne já se starám o to, aby se změnil José González nebo Гельмуда Schmidt. Ale pokud je třeba rychlé přepínání, jak jsme se dozvěděli, metodou pokusu a omylu, je výhodnější nechat něco kolem původního názvu. Takže, pokud se někdo pokusí vyzvat mě k reakci na ih "Ahoj Carter", to bude přesně tak, jako by jí řekl: "jmenuji se Carr nebo Carpenter"...
  
  
  On přikývl.
  
  
  — Vraťme se k skutečným faktům, " řekl jsem. "Nejlepší, co můžeme nyní dokázat, to je to, co se děje téměř legitimní záležitost. Její musí vstoupit do zamčené budovy na území Conti. A rychle.
  
  
  Hyman se podíval na hodinky; Ji opustil svůj "Rolex" na záchodě kavárny. Jako by nám ji, byl k nim vázán, pro Bena Карпентера to bylo příliš drahé.
  
  
  — Budete lépe počkat až do tmy, — řekl on. "Jsem zkoumal toto místo sami. Za prvé, mají ostraha a hlídací psi. Jakmile jste překonat to, se můžete setkat s ještě složitější vnitřním ochranným kroužkem. Nemáme vypořádat se s malými chlapci. Ale ACH, musí to vědět, jinak by poslal Nicka Cartera.
  
  
  Benu Карпентера, kamaráde, — narovnal jeho ego. "Kde bychom se nás byly. Je to možné, můžete začít trénovat upřímný teď".
  
  
  — Dobře, Ben, — řekl on. "Co máš bezva Contiland?"
  
  
  Její rozepnul bundu, aby ukázal emu pouzdra, které již viděl. — A nůž, " řekl jsem. Její zmínil Pierre. Budete muset držet pár věcí v záloze jen pro případ. Ukázala, že je to emu podpatek, нагруженный radioaktivní látkou, оставлявшим po. Musel jsem ukázat emu, je to proto, že jeho hotel, aby věděl, že cesta v hale ve stejném транзисторном радиоприемнике, že a odposlouchávací zařízení.
  
  
  "Stisknete toto tlačítko", — vysvětlil jsem. — A v rozmezí vln — je to ukazatel délky a zeměpisné šířky s přesností na pět procent na kilometr. Pak klikněte na tlačítko níže a můžete slyšet zvukový signál, jehož síla se zvyšuje na nejméně приближений k обнаруживаемому prvku. Nikdy nepoužívejte ji, dokud jsem se za pozdní schůzku, nebo zpráva více než hodinu".
  
  
  Je to správně симмитировал akce, pak strčil přístroj za minutu džíny.
  
  
  "Všichni jsou velmi inteligentní". on řekl. — Ale jak se dostat mimmo psy a časových?
  
  
  "Co se týče těchto psů, — řekl jsem, — mi koupit nejlevnější hamburger". Její пропитаю ego extraktem z kozlíku lékařského. To se stane neodolatelný i pro nejlepší psi, a pak ji přidat uklidňující, který působí okamžitě. Její zůstanu s jedné strany, a ty jsi s jinou, o několik set metrů ode mě, tak budeš odvádět pozornost stráže.
  
  
  — Dobře, — řekl Hyman. 'Ale jak?'
  
  
  — Můžeme to zjistit, když tam půjdeme. Nejprve musíme najít místo pro mě. Již nemohu vystavit tento dům je nebezpečí, že zůstane tady. 'Cestovní pas?'.
  
  
  Jeho obsazení emu dokument Bena Карпентера. To je v pořádku, s falešnou vízum шестинедельной předpis, aby nebylo pochyb o tom, protože z nějakého povolení k pobytu. Дряхлое tvář na fotografii bylo těsný. Sám byl vzorem pro něj, stejně jako asi dvacet dalších fotek za svou dlouhou kariéru.
  
  
  "V této oblasti žádné opravdové penziony, řekl si Hyman nahlas. — A ji hotel bych, aby jsi byl blízko, i když ne příliš blízko. Disky stařena za bulvár bere na placené zákazníky. To недальновидна a ne příliš разборчива.
  
  
  — Děkuji vám, — řekl jsem.
  
  
  "Dovolte mi, abych nejprve zavolat". To сверился s карманным дневником, vytočí číslo a promluvil na zkreslené italštině s khem-je to na druhém konci linky. Přesvědčivě zvýšila hlas, a stahl obchodovat z důvodu platby.
  
  
  "Máš pokoj", — řekl, že na trubku. Třicet tisíc lir za měsíc, platba předem. Můžete vést lidi. Holky, mám na mysli. Tato stará žena ví, že ona грабит tě. Prostě to bude chtít vidět váš pas, ale nic víc. To nevede záznamy pro копо , protože to je černá vydělávat. Pojďme.'
  
  
  Italské noviny tisknou pocit, rychle, a jakmile jsme vyšli ven, moje původní tvář, spořádaný Jerry Carr, zvětšené fotografie pořízené během oběda, уставилось na nás na všech novin.
  
  
  УЧСИДО! РАПИМЕНТО! ВИОЛЕНЦА! МИСТЕРО!
  
  
  "Vražda! Znásilnění! Násilí! Tajemství!'
  
  
  Ho zvedl jejich sedm plusových bodů za správnost a divili se, když to znovu vypadalo tak čisté, v pohodě a elegantní.
  
  
  Její půjčil u Hymana otrhaný kufr pro další oblečení, které se emu podařilo vyhrabat ve skříni. Zastavili jsme se u tržního pultu, a přidal k němu dvě použité košile, sněhobílý džíny, další pár bot a sešlý župan s nápisem "Nemocnice NÁMOŘNICTVA USA, obor rehabilitace alkoholiků, Neapol".
  
  
  — Pane, Ben, — řekl Hyman. "V tomto oděvu se stanete oblíbeným nájemcem Момы Пинелли".
  
  
  Ještě jedna ulice, roh a on lezl přede mnou dvě patra schodů a představil mě Mome Пинелли, тучной paní let padesát-šedesát, oblečený v пятнистую černé траурную plášť, připomínka o tom, že Papež Пинелли, проведший před mnoha lety v Etiopii, dovolil, aby Boží milost přišla na něj. Vlasy nah byly bílé a na родинке na bradě rostl několik černých paprsků. Ona byla v dobré náladě a s nadšením pozdravil mě a mé 30 000 lir. Na můj pas je кинула jen letmý pohled.
  
  
  "Koupelna je za námi, stojí pán Иеман, — řekla Хайману. — Pokud je chceš ukázat. Jeho příliš starý, běžet tam a zpět. Tvůj druhý chce americké cigarety? U mě jsou jen 300 liber za krabičku.
  
  
  — Později, máma. Jsi переживешь nás všech. Hyman políbil ji na obě hole a vedl mě do zadní místnosti.
  
  
  "Pokud chce vést dívek nahoru, řekni mi, emu, že nemohou hlasité pištění nebo křičet", — křičela, že nám poté, co. "Mám jméno, které je třeba zachovat v této oblasti. Pokud on bude chtít, hašiše, taky ji mohu dostat to. A velmi levné.
  
  
  Bylo to daleko od apartmány Le Superbe, a to nejen geograficky. V pokoji byla postel s dvěma špinavými pokrývkami, hrubé муслиновой prostěradlo a jedné těsné bílé prostěradlo.
  
  
  Ji také viděl na velké dřevěné židli a židlička se zásuvkou. V ní bylo umyvadlo s oválným zrcadlem, a pod — nevyhnutelné, bidet. Jedno okno s krásným výhledem do hloubi zdi do dvou metrů za ním. Hyman si pohrávala s rezavým ventilem, a voda vytryskne ven. Kohoutek stále funguje, — řekl to s nějakým překvapením. — Jsi pochopil všechno , Ben. Dál po chodbě toaleta se sprchovým koutem. Dejte svůj kufr do rohu, a můžeme jít na večeři a představit vás jako nového cestujících-in Trastevere. Nemá smysl jít na území Conti, předtím deset hodin.
  
  
  On se mě držel několik praporu k trattoria , která se zabývá se skládala z jedné místnosti a vyšla ven se čtyřmi stolky na chodníku.
  
  
  "Nejlepší pasta ve městě," řekl Hyman. Mimochodem, od dob West je Připraven zde nebylo nám jednoho turistu. Marco!
  
  
  V zadní části kuchyně se objevil chlapec sedmnácti let, v засаленном bílou zástěru. "Marco, to je můj starý ještě, Ben", — představil mě Hyman italsky. A její, zamumlal jim několik slov, které Carpenter mohl naučit. — Rád, setkat se s přítelem синьора Hymana, — řekl Marco.
  
  
  — Jsi nás обслужишь, Marco, — řekl Hyman. "Pro něj to byl Дотторе Hyman. Ben se chystá žít s námi nějakou dobu. Tak, jako skutečný římský, přineste nám trochu červeného vína, dokud jsme se rozhodnout, co jíst.
  
  
  — Si dottore, Professore. — řekl Mark. V žádném nemoci se vrátil s dvěma lahví červeného vína, něco podobného, jako je Chianti, ale pevnější a jasnější barvy. "A několik ubrousky, perlový boha", — stěžoval Hyman. "Je to místo, ztrácí svůj styl." Marco se vrátil s stoh papírové ubrousky a jsme s Хайманом vzali tužky, porovnat osnovy plánování pater studio Conti a přilehlých území.
  
  
  Hned pak první pití jsme si objednali špagety s мидиями, smažené beránkem a артишоками. A zatímco jsme pili kávu s grappou, ještě jsme se porovnat tyto osnovy".
  
  
  "Dobře," řekl její nad naší nejnovější verzi. "Myslím, že sklady jsou příliš blízko sobě navzájem, ale zbytek je, zdá se, v měřítku". "Oni chrání ego, jako vojenskou základnu", — řekl Hyman. "Ale oni se zaměřili na přední straně je zde".
  
  
  Ego rukojeť srazil na branku chodby, kam se Jerry Carr jel ráno na luxusním autě jako dlouho očekávaný host.
  
  
  "Za ním není těchto silnic," — řekl. "U nich je plot kolem ostnatý drát, psi a hlídkovat po celém zádech čas od času. Hlasování o... — Ego pero se konal дрожащую čáru. — Problémy, " řekl jsem. "Jak se dostaneme do zadní části, poté, co nejprve přes přední část?"
  
  
  — Ty jsi expert, — řekl on.
  
  
  Znovu se podíval na mapu.
  
  
  — Žádné silnice, " řekl jsem. — Ale já jsem zatraceně jistý, že si všiml, je zde nějaký тропку.
  
  
  Dal kříž.
  
  
  "Snažím lovecký tras, — řekl Hyman. "Pokud vše půjde touto cestou, se může dostat do Ченточелли. A můžeme jet tam, není přístup k bráně.
  
  
  'Jen pár minut chůze?'
  
  
  "To není nutné, — řekl on. "Mám v kufru dvě skládací kola. A teď místo, kde ji měl odvést ochranu.
  
  
  — Viděl jsem ve vašem domě startovací pistoli, " řekl jsem.
  
  
  'Ano.'
  
  
  "Má signál raketa a zda je to u vás?" — Volit a všechny, — řekl on. "Ale to осветит celou oblast, aby mohli vidět ty a já".
  
  
  — Ne, pokud najdeme strom, " řekl jsem. — A pokud budeš střílet ne na té straně, kde je její. Tehdy ne všechny osvětlena, nebo alespoň ne výrazně. Počkej, až se dostaneme tam.
  
  
  Jsme se rozešli, že u dveří krčem. Hyman se vrátil za svými zbraněmi a nádobí. Ji zpátky k sobě, aby vyzvednout munice pro Люгера. Přes patnáct minuta ji znovu na rande s ním u mostu přes řeku.
  
  
  Bylo to právě včas, ve starém Peugeot. Venku to vypadalo, ošumělý, ale jakmile ji sel v ní, a jeli jsme na rovině rychlosti ještě загруженному девятичасовому pohybu, ji mohl na jednání říct, že auto je nastaven ideálně.
  
  
  "Půl hodiny tam autem," řekl Hyman.
  
  
  — Pak ještě nejméně půl hodiny, aby se dostat na místo. Pak by mělo být již tma.
  
  
  My už neřekl nic, prolomit ticho, jen pro to, abychom splnili naše plány setkání, když to bude provedeno.
  
  
  — Nečekejte na mě, " řekl jí emu. "Pokud ji budu moci přihlásit, ji také nenajdu cestu ven. Její přijdu k tobě domů v sedm třicet ráno. Pokud mě nebude na devět, займись tímto rádiem-a poznejte, není прилипло, zda je něco živé na mé patě.
  
  
  Zaparkovali jsme "peugeot" v Ченточелли, daleko od zelené předměstí, a nikdo nevěnoval pozornost na nás, dokud jsme распаковывали a sbírali dvě skládací kola. Hyman jel přede mnou na ulici, dokud není doma neředí.
  
  
  — Je to někde tady — jemně volal on mě. — Mezi námi a studio asi kilometrů lesů a polí. Ale která cesta vede kam?
  
  
  My jsme měli štěstí. Cestičky zarostlé, ale ne natolik, aby se na ní nedalo jezdit na kole. Tři-čtyři neplatných otáčení snadno корректировались pomocí kompasu. Bylo rivne sedm minutě jedenácté, když jsme viděli dlouhý plot kolem ostnatým drátem Římské říše Renzo.
  
  
  Vypadalo to přesně tak, jak jsem si ji pamatoval pak letmý kontrole tem ráno. Celém hotelu, a před plotem bylo расчищена, s výjimkou skupiny stromů sem a tam. Jeho řekl Хайману změřit dvě stě kroků na sever, a pak, když se najde dobrý úkryt, zapálit světlo úhlopříčně přes plot. Zatímco on se rozhodl svou pozici, její připravoval a četl krátkou modlitbu.
  
  
  Jsme ušetřil sobě navzájem ruce, a on zmizel. Ji začal masírovat čtyři stejné kuličky na hamburger, který on dal, a míchal ih s rovnými díly kozlíku lékařského prostředků pro psy a sedativ pro rychlé ko. Dokonce i jeho подмешал измельченное prášky na spaní Камиллы, který celou dobu nosil s sebou, a to navzdory na všechny kabinky.
  
  
  Jeho byl tak blízko, že slyšel škrábání kolena a viděl, jak je bledý odstín; to byly obří německé ovčáky. Dva pobíhající sem a tam na druhé straně plotu. Její přehodil čtyři hamburger jeden po druhém přes plot. Sestoupili, není издав nám zvuk. Ji viděl psy, jak jdou směrem klus ke dvěma různým místům, které ji vybral. Neměl by šanci, pokud by ji připojil do boje s těmito psy, a proto dal každého psa hamburgery s náplní, která způsobuje ospalost.
  
  
  Líbí se mi jednou dost času, aby sundat kola, kolo, než Hyman, kde by na nás seděl, donutil расцвести na небосклоне novou hvězdu. Její, běžel k plotu, drží před sebou analyzované kolo. Tam jsem воткнул rám na zem a перепрыгнул четырехфутовый plot elegantním skokem z šestého.
  
  
  Když ho přistál, jeho převalil a пролежал rivne pět sekund, dokud se přesvědčil, že časová mě neslyšeli a neviděli. V každém padesát yardů oni křičeli přítele na přítele, přitahováni světlem rakety. Její pomalu se pohnout kupředu, na nejbližší складу. Její překročila psy a časových, a v každém okamžiku mohl setkat s novou úzkostí.
  
  
  Ale nic se nestalo. Alespoň jí nic nevšiml. Její doufal, že Renzo a ego družba je již tak spokojeni s reflektory u hlavní brány, německými овчарками a патрулирующими časovými, že neprovádí žádné další opatření. U nich byly opravdu dobré, pevné zámky s dvojitým zámkem v den prvního skladu, ale dobré, spolehlivé zámky s dvojitým zámkem — dětské animace pro agenta AX.
  
  
  Předtím, než se přihlásíte, ji pečlivě смазал kohouty, hrady a zámky.
  
  
  Její očekával arzenálu, takže se nemusíte být překvapen, když zjistí ego. Jí byl překvapen a šokován, rozmanitost a смертоносностью zbraní. Zde našel něco pro každého: od ruských raket pro stíhací letoun Mig-24 nejnovější model do jaderných hlavic pro našeho T-2C, která je poskytována NÁMOŘNICTVA USA, a malé rakety pro našeho Sabre 100-F (nová série, neregistrované, tajné).
  
  
  Můžete si být jisti, že nám jednu věc celé vlády, одолживших ego zařízení není подозревало, že to může být tak rychle proměnil v rozhodné zbraně. Návštěva skladu někým z Ruska, Číny nebo z jedné země NATO jistě пресечет spiknutí v samém zárodku, předtím, než je schopen vyvinout, i když to začalo, díky rezervaci Стадса, v pondělí.
  
  
  To udělal neviditelné záložky na několika bednách s municí, pomocí tučné tužka, obsahující radioaktivní prvek. Abych nemusel objevovat další spíž, ale její пролежал bez pohybu ponuré deset minuta, dokud noční hlídač обходил obě budovy. Postupně se to proměnilo v děsivé jednotvárnosti. Nyní vše, co jsem potřeboval udělat, je ujistit se, že jsem utekl odsud živý, varovat co nejvíce lidí. Dokonce i politické komunikace Piero nepodařilo zachránit ego, s takovými přesvědčivé důkazy.
  
  
  Nebe ještě bylo cloud, když ji pomalu plazil k plotu. Znovu ji měl odvést pozornost, ale tentokrát to musel odvrátit ih sám. Jeho vzpomněl грациозный staromódní korouhvička na farmě, která se zabývá bylo součástí scenérie Верельдейнде. Bylo to prostě je vidět z místa, kde teď byl, a skupina umělých stromů skrývat mě z časových, které je приманит. Její досталь svůj Люгер, poklepal na rukojeti a прикрутил tlumič. To způsobilo, že ego je trochu neohrabaný, a прицеливаться bylo trochu složitější, ale měl jsem jen jednu šanci, a to ještě musel jim využít.
  
  
  Její приподнялся na lokti a počkal, až se mraky trochu рассеются. Tak to bylo minutu přes deset. Alespoň jsem měl dost průzkumu, aby se výstřel. Tlumič vydal diskrétní kašel, a korouhvička obrátil, a zvuk klepání se ozývá nadále po celé ploše. Její slyšel postupné shaggy, blížící se k farmě. Ji vzal svůj nůž a začal kopat pod plotem трехметровую jámy.
  
  
  V okolí farmy ještě byly distribuovány výkřiky, když ji opět zvedla rám svého kola, прикрутил kola a jel ve směru Ченточелли. Její nadával si za to, že byl tak hloupý, že se dělal Hymana čekat v autě. Nyní, každá minuta může být na účtu. Nejprve navždy zprávu Хоуку, a potom se zbavte všeho, co souvisí s "Koncem Světa". .
  
  
  Její o tom přemýšlel, když s motorkou a všem ostatním skočil сломя hlavu v замаскированную jámy. Znovu vstal z люгером v ruce, ale znovu pustil ho. Kolem jámy stáli čtyři muži, mačkání v rukou neohrabané automatické pušky.
  
  
  "Čekali jsme tě, Nick Carter", — řekl jeden kolem mužů, jeho hlas byl zkomolený kapucí, který bych vytáhl na hlavu.
  
  
  
  
  Kapitola 7
  
  
  
  
  Dva muži mi pomohl dostat se přes jámy a opatrně mě prohledali, a ostatní dva se drželi mě pod tlakem kolem svých zbraní. Pak první ahoj nikdo není pronesl k nám slova.
  
  
  Našli jehlový a odnesli ho. Našli plyn bombu v kapse mých kalhot a vzal ji spolu se vším ostatním kolem kapes, včetně jakou pak sponky; To bylo dobře, protože toto náhodné скрепка představovala spojení hořčíku, která může explodovat v ослепительном světle, dost, aby dočasně zablokovat jejich přehled.
  
  
  Mimochodem, všechny čtyři byly svalnaté, možná více robustní, než Gorily a Pepe, a údajně právě ценымногие chytřejší. Oni odejmuli mě v tok chodník, kde mě čekal velký "Fiat". Když na mapu bylo dodáno tolik, že nemohl riskovat. Křičet o pomoc není v mých pravidlech, ale teď nebyl čas na osobní hrdosti. A za ten zlomek sekundy, co trvalo mi, jak dýchat a закричать o pomoc, jak rozvášněný pes, odina kolem mých дрессировщиков otevřel mi ústa a sáhl do něj грушевидный roubík.
  
  
  "To je děláno s cílem zajistit, aby ušetřit od zbytečné námahy, Carter", — řekl ih mluvčí.
  
  
  Takže cesta zpět v Římě byl stejný, klidný, stejně jako moje cesta tam, i když ne tak zábavný. Její, uvědomil jsem si, že jsme въезжаем do Říma, když zahlédli viděl brána Port Maggiore. Pak dva banditu na stranách mě v zadní části stroje vynechali záclony, stejně jako шторку před prosklenou částí pro děti, oddělující nás od řidiče. Takovýchto skleněné ozvučnice vypadalo neprůstřelná, a obě zadní denně neměl vliv. I kdyby se mi podařilo porazit oba své stráže, a vybrat u nich zbraně, stále by byl dodán tam, kam mají v úmyslu, aby mě, v pevně uzavřené kleci kolem skla a kovu.
  
  
  Jeli jsme ještě pět minut, a pak ji, cítil, jak se stroj sestoupil po svahu a zastavil. Mé stráže propuštěn záclony a začal čekat, dokud řidič a ego satelit otevře den venku.
  
  
  Byli jsme na podzemním parkovišti nějaké velké budovy. Různé ceny na různých autech; mírně italský, rakouský, švýcarský, jeden v angličtině a jeden s tématy, speciálními čísly, které si užili maltské diplomaté. Oni byli ve třech na šesté italské poznávací znaky. CD pro diplomatických sborů. Ji mohl očekávat Piero; alespoň si Piero.
  
  
  Jakmile den se otevřela, mi pomohl ven. Ještě stále byl s кляпом v ústech, jsou stále dobré, držel mě a mohl jen tiše protestovat. Mě táhnul k automatickému výtahu.
  
  
  Čtyři těžké váhy прижались ke mně, i když malá kovová plaketa boční pohled jasně ukazovalo v angličtině, francouzštině a italštině, že maximální zatížení je čtyři osoby, nebo, nejvíce 300 jednotek Každý kolem nás vážil ne méně než devadesát kilo, a tak jsem přikývl na kovovou desku.
  
  
  "Ano, je to tak trapné porušovat přikázání", — řekl jeden z celé čtyřky. — Ale někdy nemáš na výběr, že jo, Carter?
  
  
  Výtah se vyšplhal na čtyři patra a vyšel do jednoho na to dlouhé chodby s řadami kancelářských dveří, tak typické pro vládních budov dob Mussolini. Na konci chodby bylo okno, a před tímto oknem seděla postava s automatem pod paží. Tam, kde je průchod na druhou stranu образовывал přímý úhel, seděla stejně ozbrojená postava.
  
  
  Každá slabá naděje, která se zabývá u mě, může být, aby se vymanily a riskovat útěk, zmizela. Nemyslel jsem, že Nick Carter, Jerry Carr nebo Ben Carpenter vydržel by pak to подлунное existence.
  
  
  Kdyby to neřekl a neměl v úmyslu mluvit, oni by tlačily na mě mučením, sérum pravdy, nebo obojího. Ve všech těchto případech může být tento podíl sekundy nedostavila, když potřeboval jsem se vymanit, nebo, pokud to není možné, vést někoho, kdo se mnou pro společnosti v морге.
  
  
  Oni drželi mě, nebo spíš протащили mimmo tří dveří a zastavil se u čtvrté. Vůdce vstoupil a vyšel o několik chvil později, gesta prstem. Tři ego kamarádi tlačil mě do místnosti.
  
  
  Byla to velká prostorná místnost s зарешеченными okna, выходившими na řeku Tiberu. U jedné kolem stěn stál velké křeslo z teakového dřeva a moderního designu. Kolem něj byly rozmístěna pohodlná křesla. Jedno bylo prázdné, v jiných seděli pět mužů ve věku třicet pět až padesát pět . Všechny stejně респектабельны, stejně jako moji kolegové-investoři v "World End", ale ne Piero a ne Renzo.
  
  
  V křesle za psacím stolem seděl vysoký štíhlý muž čtyřicet, s dlouhými желтоватыми vlasy a brýlemi na nadržený rámu. Nikdy ji neviděl, ego dříve. Nikdy ji předtím neviděl nikoho kolem mužů. A všechny jsou více připomínají členů výboru, готовившего mi ústní zkouška pro magisterský studijní program historie, než na zaměstnavatele těch kluků, kteří se snažili mě smažíme, přestřihli Розане krku, a teď, aby mě na volné místo.
  
  
  "Děkuji, pan Carter", — řekl zdvořile светловолосый muž, jako by si nevšiml, že mě tlačil do křesla a dva z těch kluků se dostáváme na obou stranách ode mě držet mě tam. .
  
  
  — Jak vidíš, "řekl," je nám známo, tvé skutečné jméno, a něco, co je známo o tvých schopnostech. Odina kolem našich zde, pan Oleg Перестов, říká, že ego kolegy bylo zajímavé setkání s vámi.
  
  
  Malý plešatý muž s hlubokými ввалившимися očima na славянском člověk temně přikývl na znamení souhlasu. Najednou jméno вспомнилось. On byl hlavní osobou IYB Ruska k Západní Evropě. Takže moje procházející myslel o účasti komunistů v době jednání by bylo chybné . Ale proč ruské zbraně v oddělení rekvizit ", oba konce Světa"? Mazaný falešná stopa? Nebo ji vynechal něco důležitého?
  
  
  — Já to vím, " řekl s úsměvem, — nenechám vás nás sebemenší volnost pohybu, dokud nedám najevo, že jednáme na jedné straně. Mohu ho požádat, aby vám odhodit všechny předsudky, pan Carter?
  
  
  Neviděl jsem v tom větší smysl AH uvnitř této operace, v níž se také zúčastnil Перестов. Teď jí je také známé čínské osoba, která patřila Jaký Фалу, člena Tajné služby Červeného Číny. Snad se mi podařilo získat trochu času, takže jí přikývl.
  
  
  'Dobře.' - Potěšen Blondýnka. "Dovolte mi se představit. Jeho plukovník Pitt Norden, Norsko, Interpol. On dal svůj průkaz totožnosti leštěné židle a kývl mým stráží, umožňuje mi, abych natáhnout ruku a vzít si ji. Tam byly ego jméno a fotografie, jeho vztah s Интерполом a v číslech, ego, osobnost, kterou jí známo, jako jediný v okolí nejlepších světových agentů.
  
  
  "Kdyby věděl, kdo jste, Carter, "řekl," byli bychom ušetřeni to nešťastné noci ve čtvrtek. V té době vše, co jsme si mysleli, bylo, že jste byli jen další člen této nechvalně základní skupiny "World End" . A Oleg poslal první silou, které byl schopen získat od vás informace. Jeho podezření, že jsou příliš volně interpretuje své pokyny, ale pak se mohou ospravedlnit to před nejvyšším soudem."
  
  
  Перестофф nesouhlasně potřásl rameny a Kou Faul se usmál ego смущению.
  
  
  "Jakmile se staly známy okolnosti svého útěku a tajemný, stále fretka není zpřístupnit smrti Luigi a Pepe, každý малоопытному bylo jasné, že v tomto by měl být zapojen mezinárodní agent jako Nicka Cartera. Ale do jaké míry a na kterou stranu? Vaše minulost byla vždy perfektní.
  
  
  Перестофф a Ke Faul nudné ерзали na svých místech. "Dokonalý pokud jde o NATO,' Plukovník Norden řekl, a oba muži znovu ztuhl. — Ale vy jste mohli jít jinou cestou, kterého jsme neznali. Není to tak dávno, sir Hugh Марсленд byl relativně upřímný politik, a Lorenzo Conti byl ne více než кинопродюсером s neukojitelnou touhu po bohatství a okázalosti. Стадс Mallory byl nepředvídatelný génius, ale nic víc. Piero? Dost bylo strčení do něj prstem, aby se celá Itálie, pravá a levá вступились za něj'
  
  
  Moje úžasem výraz прорвалось skrz mé заткнутые rty, a plukovník Norden na chvíli zmlkli.
  
  
  "Nemám teď čas na přednášku", — řekl on. Jsme skupina reformy mezinárodních mocností, Интерполу líbí příklad, ACH a CIA . Všechny příliš špinavé, příliš výbušný a příliš нескромные objednávky přicházejí k nám," — řekl.
  
  
  — Jak jsem již řekl, my jsme nemohli být jisti, že ve vašem vztahu a nemohli přijít k vám, dokud si nebyli jisti. Clem Andersson podepsal si rozsudek smrti, když se snažil mluvit se Стадсом Mallory, protože si myslel, že Mallory byl prostý americký občan, kterého podvedl chytří evropané. Hyman řekl, že s tebou je všechno v pořádku, ale samozřejmě, že jsi ještě mohl hrát s ním. Naše jediná šance spočívala v tom, aby slečna Morandi, se opět dostal do kontaktu s vámi.
  
  
  Takže, až si myslel, že nenápadně zkontrolovat připojení Розаны v pokoji-Le-Суперб, je to přesně tak, проверяла a instalovalo novější důvěru ke mně.
  
  
  Řekla nám, že ee slov, které více než na 100 procent čisté a sleduje stejné cíle, jako my: proniknout do "Závitem světa" a pokusit se najít nezvratný důkaz proti nim. Ale spojit se s vámi, bylo téměř nemožné kvůli silné obrazovky, které vás obklíčili Piero a ego přátelé, — řekl plukovník. "Rozhodli jsme se znovu poslat Розану, s fatálním výsledkem, který se vám příliš dobře známo". On se odmlčel, jako by hotel, aby se dostal do mě.
  
  
  — Jsi udělal správnou věc, že zmizel. Hyman, je v tuto chvíli tím, že svou věrnost v první řadě na službu vám a OH, odmítl působit jako prostředník, ale to nemělo velký význam. Jste udělali to, na co jsme doufali: pronikl do zamčené úložný prostor. Takže jsme dali mikrofon na auto mladého Hymana a dva ego kolo, a šli jsme za tebou na úctyhodné vzdálenosti. Tentokrát jsme použili agenti, kteří byli trochu zkušenější. Usmíval se krásně a upřímně.
  
  
  "Takže, Carter, pokud se chystáte k nám tomu věřit a vědět, že potřebujeme vaši spolupráci, dejte nám vědět pokývnutím hlavy. Pokud jste našli nějaké stopy, na tomto skladě, pak máme příležitost, jak proniknout dovnitř, zlikvidovala ego a dát nit celém tomuto zapeklitému případu.
  
  
  Její, přikývl tím, že rychlé řešení. Pokud by plukovník Norden a ego soudruzi byli témata, khem se zdá, všechny mé problémy by byly za sebou. I když nebyli na jeho straně, jakmile ji освобожусь, její moci najít způsob, jak využít ih v náš prospěch. Stráže z obou stran odstranili roubík, a ustoupil. Na tomto setkání šikovných, nejvlivnějších sil ji vypadal взлохмаченным, неряшливым, ale jí bylo potřeba, a, s mou informací, byl možná tou nejdůležitější osobou zde.
  
  
  — Skvělé, — řekl plukovník Norden. "Nejprve stručný úvod". To двигал prstem od jednoho člověka k druhému. Pan Carter, soudruhu Перестофф, pan Kau Faul, guerra Bergen, generál Мазератти, plukovník Le Grand. No, co jsi tam zjistil? Dvanáct očí a dvanáct uši byly přilepené k pozornosti, když ji popisoval obsah dvou skladů. Nikdo nedělal poznámky. Byli to zkušení agenti, vyškoleni poslouchat a pamatovat si. Plukovník Norden dělal známku na kus papíru a dal ego jednoho z nohsledů v капюшонах, který rychle přišel přes místnosti.
  
  
  Viděl mé zvednuté obočí a rozptýlené mé podezření. "To je jen pro toho, aby připravit naše dopravu, aby jsme mohli odjet," řekl, jakmile budeme mít potřebný souhlas a podporu vlády. Pokud to, co říkáte, je pravda i když by 20 procent, politická síla Piero již nemůže zastavit ego sklady od demontáže. Teď je půl třetí. Pokud bomba je opravdu hlasování o-hlasování o vybuchne, mi zbytečné volat příslušnému ministrovi v příštích pěti hodin."
  
  
  — Ale čas je důležité, — odsekl jsem. "K dnešnímu dni se našli tyto věci spící psy a možná díru, kterou ji dokončil v plotě, aby se znovu dostat".
  
  
  "Trvalo jim to více než rok, aby sbírat tyto zbraně na těchto skladech", — řekl plukovník Le Grand, francouzský agent. — Pochybuji, že ih ble dopravu na pět hodin. "Pokud se budou snažit, pak se dostanou do naší pasti", — řekl generál Мазератти. "Máme vlastní pozorovatelé na všech východům, a mám svůj vlastní malý, ale dobře обученное jednotky commandos, bez škodlivými vlivy синьора Piero Симки v některých jiných oblastech ekonomie ministerstev".
  
  
  "Myslím, že teď můžeme dovolit trochu více odpočinout, dokud nepřijde na nás hodina šoku", — řekl plukovník Norden. On stiskl tlačítko hovor na vašem stole, a její viděl krásnou blond v podobě - Interpol? Оцепление ? Služba jídelna, která se zabývá v sále v pohotovostním režimu dvacet čtyři hodin denně? - Udělal velký raut.
  
  
  Kromě nápojů, lehkého občerstvení a sendvičů, u nás byla možnost doplnit zápisky mého otevření roztroušené, ale informací z jiných zdrojů.
  
  
  K čemu to vedlo, tak je to:
  
  
  "Nit světa" byl v čele nějaké skupiny spolupachatelů. To bylo ego vlastní ďábelský režim ničení, nejvyšší akt samoúčelných násilí pro суперпсихопата. Ego je zřejmý děj byl upřímným výsměchem ego pravými úmysly. Chudák Ken Lane. To vůbec není zapojen v tomto delle a mysleli svůj scénář varování o Třetí světové válce. Ve delle to byl schematický, je odrazovým můstkem pro začátek to samotné války, k nejnovějším masakru.
  
  
  "Dnešní svět — to je soudek s порохом, — řekl guerra Bergen. — A počkejte, dokud se někdo ego bude explodovat. Několik malých, přeplněných skupin, jako jsou A vy, pane Carter, naše vlastní a náhodné osamělé věrní lidé sem a tam, sdílejí zátěž proti tomuto воспламенению ".
  
  
  "Zatím fretka, — řekl generál Мазератти, — potíže byly rozptýleny, a nám dařilo držet ih pod kontrolou. Ale představte si, že pan Carter, svět, v němž se najednou dějí takové události, jako сбитие libanonského letadla nad Izraelem, starý incidentu s U-2, zabití prezidenta, současné vraždy diplomatů a bombardovat letadla. z nepřátelského značení nad klíčovými sídlištěm. Smíchejte to všechno dohromady s povstání, výbuchy v Belfastu, партизанскими válkami, ve Střední Africe, revoluce ve Střední a Latinské Americe, napětí na Blízkém Východě a v sudu střelného prachu Jihovýchodní Asii. Kdo může zastavit to dřív, než to exploduje do války po celém světě?
  
  
  "Jsem varoval Kreml před příliš rychlé akce", — temně řekl Oleg Перестов. "Ale moje varování nemají panika a tlak veřejnosti. Pokud letadlo s americkými nebo čínskými čísly сбросит alespoň jednu bombu nad Ленинградом, Moskvou nebo Камчаткой, moji velitelé kliknout na tlačítko, a upustí své бомбоубежища. Moje varování vyznělo jen jeden účinek: záznam v mém delle o tom, že mě mohou podezření v tom, že jsem dvojitý agent.
  
  
  — Stejně jako v případě s mým nadřízeným v Pekingu, — zasáhl Ke Faul.
  
  
  Velké заговорщики, byly prezentovány Piero, sirem Hugh, Renzo a Стадсом, například, v tomto pořadí. Možná přidám můj жадную na sex a vyhledávaný dívku Камиллу a některých techniků Стадса.
  
  
  "Byli jsme schopni rekonstruovat velkou část tohoto spiknutí s pomocí Розаны", — řekl plukovník Norden. "Ona hrála roli dvojího agenta s vyšším rizikem pro sebe, ale z celé самоотдачей. Díky ff расследованиям a находкам jsme se dozvěděli, jak a kde to všechno začalo".
  
  
  Sedm nejméně sentimentální pánové, kterých najdete na celé zeměkouli, mají paměť mrtvých dívky minutu ticha.
  
  
  Její přerušil ticho. — "Spiknutí začalo v tom bláznivém domě v Sussexu?"
  
  
  — To, — řekl Norden. "Jste суммируете to za zlomek času, který trvalo u nás. Více než sedmi lety sir Hugh začal vykazovat známky emocionální a duševní nestability. To není stahl počkat, až ostatní, partneři nebo přátelé si všimnout, ego a donutit k léčbě, a dělal to na vlastní salvu, a obrátil se s dopisem o pomoc k velikému matematice a v Evropě: P lékaři. Унтенвейзеру, nevinná, ale potřebné пешке hraje, která se zabývá pak bude vyvíjet".
  
  
  Její zeptal se. — Anderson Джангел?
  
  
  'Správný. dr. Унтенвейзер dokázal být schopen s pomocí uklidnění a jiné léky pomoci siru Hugh sledovat své psychotické záchvaty. To, co sir Hugh zabil dívka v roce 1968, byl nešťastný případ, ale ego vliv slíbila, že to bylo skryto. dr. Унтенвейзер dal název je konkrétní nemoci, kterou trpěl sir Hugh, a kterou sdílí s Renzo, Стадсом a Piero. To se nazývá agriothymia ambitiosa, nekontrolovaný a vášnivá potřeba zničit národy a стиреть s tváře země všechny organizované struktury společnosti.
  
  
  — Označení AA Anderson, — zamumlal jsem.
  
  
  'Přesně tak.' — řekl Norden. Stejná nemoc, která se zabývá двигала Сирханом Сирханом, vrahy Olympijských her a mnoha dalšími. Ale tentokrát tato nemoc usadila v člověku, обладавшем jak politickou mocí, tak i prestiž. Také trpělivý člověk. On byl ochoten čekat mnoho času a řešení, shromáždit spojence, v nichž je to potřeba, a několik let později, on to udělal.
  
  
  Mezitím sir Hugh, to zda jako odměnu pro léčbu, pak už je nejmenší osobní bezpečnosti, uspořádal dr. Унтенвейзера v jeho osobním nemocnici Easeful Acres. Je to nádherné místo pro nervové poruchy, v podstatě se od drog a alkoholu, jaké si jen dokážete představit. Na začátku roku 1970 Camille piazza Cavour byl tam jako pacientka pak nervového zhroucení, když se proměnil v pouliční prostitutky v кинозвезду. Může se to stalo náhodou.
  
  
  Klíčový význam mělo současně příjezd Renzo pak vážné nervové zhroucení, Стадса Mallory, pak jeden na ego шестимесячных пьянок a Piero Симки, inkognito, pak pokusy o sebevraždu, která se zabývá, jak bychom chtěli, byl korunován úspěchem.
  
  
  Všichni tři utrpěli od jedné a je to stejné postupující агриотимии амбициозы, усугубляемой tím, co oni sami považují za legitimní zášti na společnost. Renzo z důvodu ztráty svého дворянского stavu a ztráty své rozsáhlé majetky, co nikdy nemohli plně opravit miliony z jeho filmů. Стадс si mysleli, že velké studio a vláda USA než se vyřeší u něj některé patentových práv na některé z ego elektronických vynálezů. Piero, nejvýraznější kolem tří, na hromadění ponižování od dětství, protože jeho malého vzrůstu.
  
  
  Šanci představil sir Hugh zbytek během jednoho kolem svých návštěvách tam jako ředitel. Emu bylo dost diagnostických poznámek na kartách tří mužů. Kromě tohoto, můžeme jen doplnit to nějakým tušení. Ale nám zdá se pravděpodobné, že by několik týdnů, které spolu strávili tam spolu uspořádali "světelný Tok" .
  
  
  Piero, zdálo se, že vzal na sebe vůdčí roli, než sir Hugh, ale s ego strany žádné námitky. Spolu oni měli všechny potřebné mezinárodní komunikace, ale Piero všechno, co bylo olizuje k vrcholu. A to bylo velmi důležité, když se dostali do toho rekvizity, které hotelů půjčit. Co se týče samotné zbraně pak používali dvoulůžkové a třílůžkové pokoje realitní různých zemí, od překupníků až chamtivý peněz do zrádců. Za dvanáct milionů dolarů můžete koupit velmi измеников. Studio Renzo a ego postavení ve světě filmu udělal celý projekt reálný. Ale Стадс, navenek выглядевший, jako vtipálek, v jistém smyslu byl základním kamenem "oba konce Světa". Jen díky ego technickým know-how bylo možné naprogramovat a uvést v činnost počítače".
  
  
  — Protože, milý Nick, — řekl plukovník Le Grand — jsou vybaveny skutečné rekvizity, letadla, tanky, dělové čluny, britské podmořské loď Porpoise tím samým dálkovým ovládáním, který Стадс tak brilantně demonstroval vám na svém миниатюрном pole, barvy".
  
  
  "Tato informace byla předána nám, svým panem Гилкристом, — řekl generál Мазератти, — který není tak pomalu, a ne tak energický, jak se zdá."
  
  
  "A on sám génius, který se blíží k nadání Стадса Mallory, pokud jde o počítačové elektroniky," — řekl Перестов. "Jednou jsme se snažili sehnat, ale, bohužel, selhali"...
  
  
  Ručičky nástěnných hodin ukazovaly, že se nyní jen o sedmé hodině.
  
  
  "Přes hodinu a půl, — řekl plukovník Norden — budeme moci získat potřebná povolení na telefonu. Generál Мазератти bude letos dál, protože na této úrovni, samozřejmě, je to věc italské vlády".
  
  
  "Podle zprávy синьора klikové skříně, — řekl generál, — ji beru na sebe plnou odpovědnost a znát pár okamžitou akci. Dost ústní dohody, a to trvá jen pár minutu. Navrhuji přejít k závěrečnému plánování.
  
  
  Plukovník Norden řekl několik tichých slov, intercom.
  
  
  — Ve skutečnosti, — řekl on. — Ale nejprve zpráva o dohledu nad skladu. Pan Hyman dole, a on nařídil emu připojit se k nám. On se ke mně otočil. "On byl velmi nešťastný, když se dozvěděl, že jsme vám "půjčil", tak ji trochu obměkčil ego cítí, svěřila emu náš kontrolní bod".
  
  
  Hyman vstoupil do místnosti a postavil se vedle mě. "Je mi líto, Ben... Nick", — řekl on. "Tito lidé se hlásili mi, až bude vše u konce. Ale věděl jsem, kdo jsou a kdo jsi ty, takže jsem musel s nimi pracovat".
  
  
  — Bez ohledu na to, — řekl jí emu.
  
  
  On se otočil ke stolu v полувоенной představovat. "Žádné stěhování, které bylo možné interpretovat jako přesun zásob ze skladů, pane," — доложил to полковнику Нордену. — Minimální Obvyklé ranní práce. Kamiony s jídlem pro studiové příslušenství a podobně. Tito lidé přestali pozorování, kdy opustili hřiště; dost daleko, aby ih nebylo vidět, ale nenašel v nich nic víc smrtící, než mléčná láhev".
  
  
  — Dobře, — řekl plukovník. — A co psi a díry, kterou Carter udělal, aby se uniknout?
  
  
  "Díval jsem se na toto místo přes přístroje pro noční vidění, pane," řekl Hyman. "Se nenašel psy do tří hodin v noci. Když se to stalo, bylo to hodně hlasité komentáře, a jeden z časových udělal nějaký report. Oni stali kontrolovat plot, jako to udělal hned nějaký rozumný stráž. Ale hned potom východem slunce to je místo náhodně objevil hodin. Opět hodně křičí, a odina kolem muže informoval o tom na oblasti telefonu. Tam byl člověk, který починил plot na patnáct minuta.
  
  
  — Nějaké další akce? — zeptal se plukovník. — Nám jednoho důležitého člověka z fotografie?
  
  
  — Pouze Стадс Mallory, pane , — řekl Hyman. "Ale víme, že to vždycky přijde v šest třicet, hrát se svými počítači a stroji, bez ohledu na to, jak opilý to by byl v noci".
  
  
  — Doufáme, že se brzy uvolnit ego od hektické, — suše řekl plukovník Le Grand.
  
  
  Pak jsme zjistili, základní problém: jak, kdy, čím a na koho útočit.
  
  
  Отборное jednotka komando generála Мазератти již celou hodinu stála v pohotovosti.
  
  
  S to straně není problém. Problémy se vyskytly pouze tehdy, když všechny hotely připojit se k akcie, a vše jako velitelé.
  
  
  Полковнику Нордену musel vyšplhat, aby se udržovat pořádek.
  
  
  - Není třeba, pánové, připomene vám, že jsem velitel, — štěkal na to солдатски. "Nejsme устраиваем zde reklamní show, pro někoho osobně, nebo pro konkrétní zemi".
  
  
  Všude слышалось bublat schválení.
  
  
  "Generál Мазератти, samozřejmě, bude chtít vést své jednotky, — řekl plukovník. — Já jdu s ním. Plně vyhovuje mému příspěvku důstojník Interpolu. Pan Hyman, který je dočasnou pozici důstojníka připojení, připojí se k panu Cartera jako souvislý. To je všechno.'
  
  
  On poklepal na stůl, aby přehlušil protestující zvuky, včetně mé.
  
  
  "Pokud nás uvidí spolu v takové operace, "řekl," budeme naší organizaci". Pan Carter, zapomenete, že vás stále hledá k výslechu v případu o zabíjení синьорины Morandi. Když se naše obec v rusku skončí, to bude snadné objasnit, ale ne dříve.
  
  
  Museli jsme souhlasit, na to.
  
  
  "Kromě toho — dodal, aby se situace snesitelnější, bylo by hloupé přijít o naše největší skupinu v této první velké operace. Nechápu, co se může pokazit, ale podceňovat našeho soupeře nebezpečné. Pokud se něco pokazí, nás zůstane minimálně pět. Šest, když jsme o vstupu pana Cartera.
  
  
  — Myslíš, a pro mě — řekl jí příliš rychle.
  
  
  "Pokud mě nebude, — řekl plukovník Norden — průvodce přejde k někomu Перестову". Tak jsem se právě ocitl pod velením ruského na IYB .
  
  
  "Generál Мазератти, — řekl plukovník Norden — myslím, že nyní můžete volat".
  
  
  Italský důstojník, vytočí číslo a mluvil s vysoce postaveným úředníkem kolem Ministerstva obrany. To vytočí další číslo, tentokrát pro důležité osoby v ministerstvu zahraničních vnitra del.
  
  
  — Jdeme, " řekl. — Plukovník Norden, pan Hyman, můžete rovnou? Ostatní : na shledanou.
  
  
  — Doporučuji vám všem jít každý svou cestou, " řekl plukovník Norden — a jak se více zapojit do své obvyklé práce. Novinka bude brzy znám.
  
  
  Pak to zmizelo.
  
  
  — Uvidíme se v mém domě, " řekl Hyman. — Ve chvíli, kdy si budeš jistý, že se vrátím. Samozřejmě, dnes v osm hodin. Nebojte se. Ji budu držet ucho востро.
  
  
  Na zpáteční cestě do taxi ji koupil levné tranzistorové rádio. Nechal jí své důmyslné zařízení Хайману. Dívka Пинелли seděla v houpacím křesle v obývacím pokoji a obdařil mě uličnický úsměv, který, s největší pravděpodobností, приберегла pro pozdní kocovinu.
  
  
  Její, šel do svého pokoje a bench press na провисшую posteli v uvolněné pozici jógy. Rádio fungovalo na římské sítě.
  
  
  Bylo obvyklé ranní program lehké hudby s пятнадцатиминутными tipy na doma, než začala další hudební program. Její прикинул, že Norden, Мазератти, Hyman a tým komanda, kteří se mohou dostat do studia pouze dvacet minut, a pak od půl hodiny do dvou hodin, než se o tom mluví ve zprávách.
  
  
  Rivne přes hodinu a třicet sedm minuta objevila zpráva.
  
  
  "Profesor Piero Simca, senátor Colle di Val d' Amore, označil to za přímý zásah do osobní svobody z dob fašismu", — řekl. Odsuzuje prohlídce studia Lorenzo Conti, dnes ráno, dirigoval vojenské divize generála Giulio Мазератти v doprovodu plukovníka Interpol Žádá Нордена. Tady a teď, říká senátor Piero Simca..."
  
  
  Pak hlas Piero, jako vždy úžasně nízké ego malého vzrůstu, zněl vyslovuje a торжествующе.
  
  
  "...ranní reid tím nejkrutějším a тоталитарным způsobem", — řekl on. — Hledání, které jsou rivne nic, ale odhalily, že je velmi důležité. Ukázali důvěřivosti našich velitelů ih neschopnost i po třiceti letech vymanit kolem dlouhých stínů diktatury. V nen je uvedeno v odhalování toho, že údajně аполитичная organizace Interpol, která se zabývá na delle ukáže být ničím jiným než zkorumpovanou policií. Bylo by zajímavé zjistit, nebyly osobní bankovní účet plukovníka Нордена, bez pochyb o tom, v jiné zemi, doplnit nějakou sumu dolarů na Kalifornii, protože tato akce plateb přímo v rozporu se zájmy italského filmu."
  
  
  Pak se program opět vzal za jednání, informuje o požadavku na Piero k norský vládě okamžitě odvolat plukovníka Нордена. Kromě toho, on požadoval oznámit generálu Мазератти důtka a snížení hodnosti. Nám jeden úředník kolem ministerstva obrany nebo vnitra-del-není přiznal, že schválil tuto akci, ale to bylo politickým samozřejmostí.
  
  
  Její vypnul rádio, připojí své munice a další věci, které mohl schovat do kapsy a zamířil k domu Hymana. Nyní, když zpráva byla ve vzduchu, Hyman, pravděpodobně byl doma.
  
  
  On dostal se tam pouhých pět minut do mě, a výraz ego tváře, když otevřel mi dveře, mělo jen málo společného s ego běžné pobaveným úsměvem.
  
  
  — Tam nic nebylo, Carter, — řekl on.
  
  
  — Ale já ji viděl, tyto otevřené zásuvky a dokonce viděl, jak jeden kolem těchto jaderných hlavic, " řekl jsem. — Krejčí vezmi, Hyman, myslíš si, že jsem si celý příběh?
  
  
  "Všechno, co vím," řekl, " to je to, co jsem tam šel s Мазератти, mimmo stráže Conti, a na těch skladech se vůbec nic nestalo."
  
  
  "Může pak odstranili," řekl jsem.
  
  
  "Máme kolem plotu bylo patnáct osob s биноклями", — řekl Hyman. "Od chvíle, kdy jsi vstoupil do toho, jak šel ten tým komanda".
  
  
  "Znamená, že jste se zmást tím, všechny замаскировав" řekl si nahlas. "Možná, že se schoval ego v nějakém nevinný rekvizity. Pane, co to bylo za úkol? Дошкольники, hrající v jaké je to hledat?
  
  
  — Když jí řekl, "nic", ji měl na mysli "nic", Přezdívka, " řekl již více uvolněně. "Sakra, jen prázdný pokoj a nahý, trochu zaprášené podlaze. Ale žádné známky pohybu něčeho většího, než kanystr. Hlasovat tak, Nick.
  
  
  "Oni oklamali nás," řekl jsem. Její sel, aby se ponořit do svých myšlenek. — Musel jsem jít s tebou... ale je již příliš pozdě. Ji měl vrátit.
  
  
  — Žádné šance, Nick, " řekl Hyman. "Conti polovinu pozorování jeho studiem, a карабинеры pokorně žádal, aby ego přijmout dvě stovky nejvíce volených zaměstnanci bezpečnostní služby, kteří již hledá Jerry Carr. Bez šance.'
  
  
  "Pak jí to udělám odina".
  
  
  "Nick, jsi nejoblíbenější člověk v Римэ, — vyvrátil zprávy v médiích zprávy se mi Hyman. "Vás nazvali фанго, to je "blbost", jménem generála Мазератти. Plukovník Norden ještě myslí, že jste skutečně něco našli. Zbytek teď na setkání je, aby se rozhodnout, přestat už tě na milost a nemilost vlků nebo přinutit mlčet o naší organizaci.
  
  
  Její používal až do své smrti emoce, když si myslel o této organizaci, do které vstupovali čeština a červené číňané, kteří měli rozhodnout, zda lze věřit Nick Cartera. Je nepravděpodobné, že ih rozhodnutí bude dána tím, než na něco tak, že a teplé, stejně jako emoce. Na druhou stranu, oni by měli držet krok ode mě. U nich bylo mnoho důkazů, aby prokázala, že projekt "Závit světa" představuje ohromnou hrozbu, časovanou bombu, kterou je třeba zneškodnit. A ona byla jediným člověkem, který viděl projekt zevnitř.
  
  
  Její připomenout, že nejen viděl a nehrála klíče, ale neviditelné a несмываемо помечал ih svým zvláštním tučným tužkou.
  
  
  — Potřebuji uhlíkově иттриевый skener, " řekl jsem. Jako v případě s tím rádiem, který ti ji dal, ale s určitým atomovým hmotností. Taková věc by měla být u nás na univerzitě, nebo jsou ještě ve veřejném vědeckém oddělení.
  
  
  "Připravím kávu, až komise rozhodne, zda chtějí ještě věřit, že se vám jo-jo efekt, nemluvím už o takovém dobrém skeneru", — jemně řekl Hyman.
  
  
  "Kde tráví tuto schůzku?" — Nám ztrácet čas, Hyman. Její můžu se zeptat ih sám a vysvětlit jim své důvody. Перестов pochopí.
  
  
  "Volají nám, a ne naopak," řekl Hyman. "Je mi líto, ale je to tak. Nevím, kde oni se setkají, nikdy nedostala tak vysoko v tomto klubu. Jí vím, že to není v kanceláři námořní oddělení, kde byli dnes ráno.
  
  
  Jí si myslel, dokud Hyman варил jednoduchý instantní kávy. Její отпил kapalina, kterou položil přede mnou v треснутой pohár. Ji, věděl, že viděl stopy, ale i nadále tvrdit o tom, dokud neuvidím zelená barva, nedávalo žádný smysl proti vlivu Piero.
  
  
  Telefon zazvonil. Hyman zvedl ego.
  
  
  — Ano, — řekl on. 'Ano?' Snažím se ухмылка se vrátil na chlapecký obličej. "Kde je?.. No, hlasování a my".
  
  
  "Jsi stále v tomto delle, Nick", — obrátil se ke mně. — U nich schůzku, na vile, na Appian way. Мазератти a Нордена tam není, ale výměna Мазератти bylo, a oni hlasovali pro vás. Nový úředník Interpolu, který zůstává pod přímým vedením Перестова, hlasoval proti. Na vaší straně byly Перестов, Legrand a Ke Фаль. Bergen, ministr financí, hlasovali proti. Závěr: vám ještě jednu šanci.
  
  
  Vyšli jsme z domu a takovou hru na ego "peugeot", zatímco on pokračoval mluvit. V té době rychlost byla důležitější, než bezpečnost. To hnal jak blázen na římský dopravní zácpy, v nichž a bez toho plné bláznivých řidičů. Méně než patnáct minuta jsme se pištění se zastavil na příjezdové trati do staré vily. Staré brány mají hozený otevřít a захлопнулись za námi.
  
  
  Bylo to krátké, vážné setkání, ve kterém nebylo toho optimistické ducha kamarádství, který byl na předchozím zasedání. Byl jsem informován, že jsem používat jen proto, že jsem se rozroste o poslední naději, a ne proto, že někdo, zejména věří ve mě, nebo má rád moje modré oči.
  
  
  Mě představili майору Миллиардоне, italské policie, сменившему generála Мазератти, a сеньору Соузе, подозрительному portugalská vojensko-pochod attaché v Интерполе. Na zasedání předsedal tak Перестов.
  
  
  Její jim vysvětlil, že nemám žádné vysvětlení, a jen jedna naděje. Její ukázal jim svou ochrannou tužku, a Перестов přikývl. Ego vlastní agenti použili podobný trik. Její vyprávěl jim o správném mi skeneru, a Миллиардоне vyslán posel na fyzikální fakultu Římské univerzity "Alfa Romeo" s válčící sirénou.
  
  
  "Pokud je to dobré zařízení, — řekl jsem, — mohu najít své značky v okruhu tří kilometrů. Nyní jsme na méně než polovině této vzdálenosti od území Conti, takže můžeme začít, jakmile se tato věc dostane sem. Potřebujeme топографическая karta pro souřadnice terénu.
  
  
  Bylo jen málo společné povídání, až jsme uslyšeli vytí sirény, сигнализирующий, že "Alfa Romeo" se vrací. U Миллиардона bylo podrobná mapa severo-západní části severně od města. Ona ležící na stole v rozšířeném podobě, konce visí dolů na obě strany. Stál nad ní s tužkou v ruce; podsaditý muž v uniformě, s kníry trčí, jako u starého, настороженного kočka, připraveného ke skoku.
  
  
  Policista mi dal одолженный zařízení z fyzické fakulty. On byl téměř totožný listině, který ji znal z mých cvičení štábu-ACH bytě. Její подстраивал ego pod výstřední kombinace prvků, vysvětlovat své činy.
  
  
  "Musí být, je to neobvyklá kombinace, v opačném případě to bude ukazovat na každého, kdo má fluorescenční náramkové hodinky ". Stojí támhle! Hlasovat je ono!
  
  
  Pomalu ji vložil měřič a dostal revma od vibrační šipka na stupnici délky. Dal hej uklidnit, než předat zařízení Миллиардону. Перестов se podíval přes rameno, lapal po dechu.
  
  
  Ital strávil rovnou čáru na mapě. Její nainstaloval pruh na šíři a přečetl si jiné číslo.
  
  
  Миллиардоне strávil druhou linii, která se zabývá пересекала první v místě, jako je doba mezi dvěma прямоугольниками na mapě, které обозначали sklady Conti, který ji navštívil, skladu, na který generál Мазератти napadl a našel prázdné.
  
  
  — Hloupý vtip, — s odporem řekl guerra Bergen. — Carter ih straně, a to nás brzdí. Každý blázen může točit tento skener se dostat na místa, které už zná. Je to absolutně k ničemu.
  
  
  "Nevěřím, že zařízení nepracuje správně", — řekl plukovník Le Grand. "Jsem si přečetl, jsou čísla, na tom disku, o nichž se zmínil pan Carter". Major Миллиардоне vypadal spíš jako na tolstého moudrý kocour, než kdy jindy.
  
  
  — Pan Hyman, — řekl on. — Vy a poručík Жисмонди oba tam byli. Říkáte, že neviděli a neslyšeli nic neobvyklého v době své hodinky, nic, kromě obvyklé vzrušení, když psi našli, ani spí, a pak, když byl objeven díru ve voliéře. Prosím, řekněte nám ještě jednou . Krok za krokem, nic se ztratili".
  
  
  Hyman řekl přesně to, co mi řekl, ale když se na hotelu ubytovat, major donutila ego pokračovat, dokud nedorazí Стадс Mallory.
  
  
  "No, on pak jel na "Мерседесе" s řidičem, " řekl Hyman. "Vyšel v okolí stroje a vstoupil do inženýrské oddělení, budova, která v sále mezi správním pouzdrem a sklady. Pak ji slyšel bzučení, víte, jak se při zapnutí systému подогретого. A většina američanů dělají to мартовскими утрами. To je všechno.' — Poručík Жисмонди, — řekl major.
  
  
  Poručík začal bylo od začátku, ale Миллиардоне přerušen.
  
  
  "Ten hukot byl pak příchod Mallory", — řekl on. — Také jsi to slyšel? Dobře přemýšlej.'
  
  
  — No, pane , — řekl poručík Жисмонди. "Ego bylo slyšet zřetelně slyšet, ale..."
  
  
  Dříve než ostatní ji pochopil, o čem si myslí, že Миллиардоне. — Výtah, " řekl jsem. "Celý tento zatracený paul potopil. Odina na technických úspěchů velkého génia Stáda Mallory". Major Миллиардоне se usmál na znamení souhlasu.
  
  
  "Je to jako v divadle, ji, předpokládám," řekl. "Patře, který vyleze z přízemí, který sestupuje. Vše je součástí ih iluzorní svět. A jediná věc-důkaz — slabý hukot, který může být cokoliv. Pak ego široká kočičí úsměv zmizel.
  
  
  — Ale čím nám to pomůže? "Pak přišel první debakl, nemůžu si dovolit nové bojové části vstoupit do místnosti, Renzo pro pravidelné kontroly. Moje vlastní карабинеры ani by mi umožnilo projít se moskovskye vorota. A Piero organizuje pochod na protest.
  
  
  Všechny osoby byly bezútěšné, dokud tlustý major gesto dítěte, разгадывающего hádanku, není plácl se dlaní na čelo.
  
  
  "Nemůžeme se přihlásit na zemi", — řekl on. "Můžeme jen těžko sestoupit z odběru vzorků vzduchu. Ale pod zemí je dost koridorů stavět dálnice. Nikdo neví všech katakomb Rýmu, podzemní běh nárůst o devatenáct staletí. Ale její, bologna g. Миллиардоне, vím ih lépe, než kterýkoliv jiný živý tvor, protože jsem celou dobu přišel tam, aby se jimi zloději v ih doupěte. Podívejte se sem.'
  
  
  On se sklonil nad mapou a rychle начертил tužkou linky, mřížky zatáček, které сливались, zkříží cestu, shodnou a opět rozcházely. Dva přes ně prošli těsně pod dvou protínajících se čar našeho skenování.
  
  
  "Jsem blázen, že hned nepomyslel", — pokárala se, sundal ze židle pouzdra na revolver. — Je velmi pravděpodobné, že právě touto cestou se dostaly své сверхсекретные materiály. A Mallory postavil skladu podlahy vleku, který může sestoupit do podzemí a opět stoupat až v případě potřeby.
  
  
  — Co budete dělat, když se dostanete tam, majore? 'Насвистывать melodii? Jsme stále setkávají s nepohodlí spojené s nemožností přesunout tam druhou část". — Krejčí vezmi, — přiznal se. 'Já nevím. Ale musel jsem něco dělat. Může být, její взорву všechny, včetně sebe."
  
  
  — Úžasné sebezapření, majore, — řekl Перестов. — A plně v staré římské tradice. Ale není praktické. Všechny tyto jaderné hlavice spolu mohou vést téměř na stejné explozi, a že nehody, které se snažíme vyhnout".
  
  
  — Já jdu s tebou, " řekl jsem. — Ne v duchu římských hodnot, soudruhu Перестов, ale proto, že vím své zbraně. Ji mohu oddělit jaderné zbraně z неядерного, a pak si udělat procházku do starého města kolem několika běžných celé jméno. To vám požární týmu právo se dostat do brány studia, majore. A pak vaši podřízení mohou být ochotni dát to, co budeme potřebovat, jakmile vstoupí tam a najdou ukryté munice "oba konce Světa" .
  
  
  — Hlas a revmatismu, — řekl major, spokojeně похлопав mě na rameno. — Vy jděte, stojí pán Carter. Жисмонди, uspořádejte hasičský sbor na úzkost a sbírejte bojové jednotky Гилио, aby ho následovali. To bude znamenat pro něj rehabilitaci do toho, jak Piero bude moci rozdat ego na tribunál.
  
  
  -- Pokud Nick půjde, " řekl Перестов tón, není v oznámení námitek, -- ní také půjdu. Jeho pro něj hlasovali jen proto, že je to naše poslední naděje. Ještě stále nevěřím mu bylo na skladě, plné takových zbraní".
  
  
  -- Obávám se, že budu muset připojit u vás a své ubohé tělo, pokud přijde Перестов, " řekl Ke Фаль. "Nemyslím si, že mé šéfové schválí, pokud ho pošlu američana a rusa spolu. Dokonce i pod dohledem, majore.
  
  
  Major Миллиардоне iso všech sil se snažil zachovat klid, a emu to nepodařilo.
  
  
  — Jste si jisti, že nechcete, aby vás doprovázel карабинеры, jízdní policie a policejní orchestr? 'Pak je vše v pořádku. Jsme oslavit spolu s námi. Ale to je vše. Můžeme se přihlásit do neprozkoumané katakomby hned za místy, které jsou určeny pro turisty v St. Галиксте. Pojďme.'
  
  
  To bylo jen pár minut jízdy od tlačenici, kde nás zůstali policejní auto. Major Миллиардоне držel nás mimmo hory starých cyklistických vraků k úzkému vchodu.
  
  
  "Karty jsou venku," řekl, "a mám v hlav". On se potopil, a my jsme šli za ním. Chodba rozšířila, a světlo шедшего před majora ukázal řad odcizených strojů, z velké části разобранных na prodané náhradní díly na воровских trzích, ale některé po celém u nich byli ještě v dobrém stavu.
  
  
  Major shell dopředu. Její obálka upřímně za ně, dobře vím, že upřímně za mnou идетт Перестов s českým pistolí v pravé ruce. Za ním shell Ke Faul, který ness americká automatická zbraň, malý příspěvek Vietnamu v čínský arzenál.
  
  
  — Další půl hodiny, — řekl major Миллиардоне. "Zpočátku se nám tam čeho obávat od společnosti obyčejní zloději, tak přátelé, buďte opatrní".
  
  
  Jsme šli mlčky. Přes deset minuta Миллиардоне zařadil stmívání na své lampy a šel mnohem pomaleji. — Nyní, — řekl, otočil jsme necelých dvě stě yardů od zemí Conti. Její doporučuji věnovat mimořádnou péči. Mluvil italsky, který stahl běžná jazykem naší mise. V italštině slovo obezřetnost se skládá ze tří slabik: prudenza. Major Миллиардоне ještě není ukončeno, a to jak z důvodu dvou зарешеченных brány, рухнувших před námi a za námi se ozvalo hlasité a раскатистый zaklepat. Ve stejné době se naše malé uzavřeném prostoru byl zalit ослепляющим bílým světlem. — Myslím — zněl baryton Piero, — co je správný výraz pro toto: jako krysa v капкане.
  
  
  
  
  Kapitola 8
  
  
  
  
  Naše zamčené místnosti v tunelu katakomb vypadalo jako kulisy k nějaké podzemní scény mučení. Každý detail byl jasný, jako břitva, ale místo na ní bylo černé a neproniknutelné, jako je jáma.
  
  
  Cerro-hnědý kámen a hliněné zdi se stopami oranžové a červené. Hromadu ukradených pneumatik шарахался, jako oltář, pod výklenkem se kolem starých kostí. V rohu vedle chladiče блестела zbrusu nový chrom stroj.
  
  
  Major Миллиардоне dvakrát ohlušující výstřel na své automatické pistole. Перестов, Co, Фаль a její уворачивались od рикошетящих kulek, které vyšly v železné tyče.
  
  
  — Zastavení, — nařídil Перестов. "Mohl byste si vzpomenout, že jsem ještě командую vámi".
  
  
  Ozval hlas sir Hugh, s posmívat smíchem angličtiny сквайра.
  
  
  "S tím, Стадса je stěží možné si myslet, že tato těla — to je zdroj našich hlasů", — ехидно řekl. "Ve delle jsme se velmi pohodlně sedíme v kanceláři Renzo tím, že sleduje vás na uzavřeném televizi". Znechucený mayor Миллиардоне dát pryč své zbraně.
  
  
  — Po několika sekundách, — pokračoval sir Hugh, — vás zpracují plynem okamžité kroky, bez zápachu, krátké, ale efektivní opatření. Když se уснете, tito lidé jsou vzaty na vás v těchto více než příjemné prostory pro výslech, který se klidně může stát mnohem méně příjemné.
  
  
  — Zadržte dech — nařídil Перестов, ale přišel pozdě a už сполз na zaprášené podlaze. To bylo poslední, co jsem si pamatoval, než eugene se probudil v pokoji Renzo.
  
  
  Nejprve ji viděl zeď, zcela pokryté hedvábnými гравюрами.
  
  
  Andy Warhol a obrázky Marilyn Monroe. Jeho jsem si myslel, že to je halucinace, dokud se viděl známé tváře, Renzo, Стадса, sir Hugh a Piero, kteří seděli na druhém konci místnosti, a vedle mě, související ruce a nohy tak důkladně, jak ho major Миллиардоне, Oleg Перестов a Ke Фаль.
  
  
  — Jste čtyři loser, — obrátil s dopisem k nám, Piero, když jsme všichni přišli do sebe. "Stejné нелепые a ubohé, jako samotný svět, který, jak si zřejmě uhodli, budeme zničit. Pacient a прогнившая civilizace, a sloužil strážci ee kanalizace — jasná známka jeho slabosti.
  
  
  "Je to poslední malé setkání, — řekl sir Hugh, — je určeno jen pro naši zábavu. Web-tragédie Верельдейнде, největší podívanou v historii lidstva, jak jsme bez nadsázky oznámila, je nedostatek diváků".
  
  
  "Je jen samozřejmé," vysvětlil Renzo, že skutečný tok světě ve stejnojmenném filmu. To je zcela absurdní, a to i na mým shovívavý měřítek. Ale všichni čtyři kolem nás — lidé showbyznysu, a jsme poněkud zarmoucen tím, že jsme získali vztah s publikem".
  
  
  "Takže, když čtyři kolem vás, nejlepších policistů s pozměněným názvem, se zamiloval do naší pasti, — řekl Стадс Mallory s širokým úsměvem, nalil si na čtyři prsty whisky na křišťálovou karafu, — řekli jsme si, vy, naše publikum, пленныая publikum. . Hlasování tack.'
  
  
  Patologické potřeba psychopaty v přednáškové části byla slabost, která se zabývá vedla k ih pádu. Ale otevřeně teď ji neviděl dobrého výstupu kolem tohoto setkání. Moji společníci ji byly pevně spojeny, a na obou stranách pohovky, seděli dva silné ochranky kolem šesté centimetrů, s pistolí v pohotovosti.
  
  
  Piero, by mělo být si všiml, že jsem размышляаю v tomto směru, protože reagoval. — Vaše ochrana, pane Carter, "řekl," indonésané. Souvisí лояльностью, kterou je možné získat pouze na úkor vyšší mzdy. A tyto nejnovější odhalení no, není šokující, protože jsou úplně nerozumí anglicky. Číňanů taky ne, pane Co, Faul. "Střílet na nás, pak budeme umírat", — řekl major Миллиардоне. "Známe svůj plán, a tam jsou jiní, kteří ego ví. Možná se jim podaří tam, kde jsme selhali.
  
  
  — Já si to nemyslím, " řekl Piero. "Generál Мазератти v sále v domácím vězení a čeká na vyšetřování. S největší pravděpodobností to bude vojenský tribunál. Pokud vaše tělo bude zjištěno, že později toho, jak dozorci studia vás zastřelili v sebeobraně, můžeme vstřelí poslední hřebík do rakve... Kromě toho, že teď přijde naše pobavení, ne o přivítají vašich prioritách. Její požádám sir Hugh začít příběh, tak jak se plán opravdu patří k emu".
  
  
  Sir Hugh se naklonil dopředu, elegantně oblečený, ideální pro všechny ředitele кастингу, druh приветливого, ale účinné nové anglické podnikatel.
  
  
  -- Pět let zpátky, " řekl uvolněný, konverzační tón, -- všechno dosáhla svého vrcholu, když se její uvědomil svůj nervózní stav. Mdloby, gone přeháňky řeč, dočasná jeho jednotka paměti a podobně. Ale co bylo ještě horší, je to sklon oddávat věci z pod kontroly a uspořádat nepořádek, když jí byl zajat svými emocemi.
  
  
  Vždy jsem cítil, že musím komunikovat s наемной шлюхой například jednou nebo dvakrát týdně; jediná rozumná cesta: žádné studené davy, jen upřímný nahoru a dolů. Ale její hotel se čas od času s nimi zacházet trochu drsné, takže jsem musel zaplatit o něco více. Ale to všechno bylo ještě drsnější, a kdysi klidný večer ji téměř doslova roztrhl prsa tomto blbý feny. Mě to bude stát spoustu peněz za právníky, přátel, v některých ministerstvech a tak dále, aby se dostat kolem tohoto. Když to skončilo, ji si uvědomil, že jsem potřeboval lékařskou pomoc.
  
  
  K největší štěstí na světě, když ji objevil dr. Унтенвейзера. Našel příslušné léky, aby se řídit mými nervy a садистскими ohnisek. Během několika sezení na pohovce a díval se, on mě pochopit, že ve delle se se mnou děje není to tak, údajně, a mnoho abnormální. V každém případě, není něco, s čím se při správném ji léčit, není schopen vést pohodlný život. A on měl naprostou pravdu. V následujících letech žádné výrazné potíže už nebylo výjimkou, že se to malé chyby, když nešťastná dívka zůstala mrtvá. Ale její возвысился ve světě tak, že vše bylo úhledně заметено pod židli.
  
  
  Ale co já, můj drahý doktor Унтенвейзер nemohl upřesnit, — řekl sir Hugh tak nedbale, jako kdyby se jednalo o kožní vyrážky — co mi chybí mých předchozích ničivých potěšení, a že musím něco obrovského, něco, co globální, nahradit to. Tehdy se na scéně objevil Renzo, Стадс a Piero , je to právě v tomto pořadí. Renzo?
  
  
  "U sir Hugh byl doktor Унтенвейзер ego osobní klinice, — řekl Renzo. Ego A sláva se rychle rozšířila v dobře informovaných kruzích po celém venkovní bazén. Sám utrpěl nešťastnou typem nervových poruch, ale také trpí stejných ohnisek násilí, které sir Hugh myslel tak nebezpečné pro jeho image. V mém případě to byli chlapci. A v okamžiku, kdy хилый teenager s tváří andílka Botticelli vyjádřil svou nevděčnost a zemřel na zánět pobřišnice, kterým on se zkrátil v důsledku prasknutí tlustého střeva, ji viděl ego kliniku Easeful Acres, jako místo pro dovolenou, až za pár obchodních přátel tlumeně to řešit. '
  
  
  On také mluvil se zjevnou lhostejností šílenec.
  
  
  "Moji přátelé уверяли mě, že dr. Унтенвейзер není stahl by zasahovat do jejich několik dávek kokainu, které čas od času potřebuji, stejně jako velké Шерлоку Холмсу, pro realizaci svých tvůrčích schopností. A to byl další impuls pro mě jít na tuto kliniku. K mému velkému překvapení ji našel v této klinice vynikajícího kolegu na svět filmu a váš krajan pan Carter, Стадса Mallory.
  
  
  — Šel jsem tam, aby se trochu odpočinout od chlastu, — řekl vesele Стадс Mallory. "Ne, že ji alkoholik, že ne. Ale čas od času, jednou nebo dvakrát za rok, tento nesmysl jen k prokluzu kolem mého rta. Pak se její проделываю jaké to bláznivé žerty, a mně zase připadá léčby, aby se znovu dostat kolem uzlu. Tentokrát oslavil své poslední "Oscar"; Oni to nazvali návratem Mallory, jako by mě kdy něco nebylo. Jeho odjel do Mexika, v módní veřejný dům. Její zahájila sp whisky, že pro mě je jedno, že nebude pít. Ale do té doby, co jsem přešel na tequily, její zkoušel, co-jaké triky se čtyřmi těmito děvky najednou. Také programátor v oblasti sexu. Tyto hloupé mexické děvky neuposlechl můj příkaz a já jsem použil jeden kolem těchto starých strojky, aby ih kolem sebe. Jeden kolem těchto feny odnesli do hrobu, a další už nikdy nebude chodit. Ostatní se taky trochu trpěl. Ale v Mexiku je možné koupit cokoliv, tak že jsem si koupil sám alibi. Nicméně, měl jsem pocit, že nastal čas znovu lehnout odpočinout v poněkud chladné prostředí. Její sell na letadlo v Sussexu, kde všichni tvoří dohromady".
  
  
  — Jednou ji měl, někde v Africe, v pořadí pokračoval Piero, pod pseudonymem "Karel Стрэттон". Její zvolil toto jméno, protože tak se jmenoval slavného generála "Malý palec". Ona byla fyzicky vyčerpaná misi ve Střední Africe. To byl velký úspěch, i když ne úplně bezpečný. Stejně jako u mých přátel tady, mám určitý sklon k extravaganci. Předtím, než se situace bylo živé, se stalo poměrně málo výrazné vražd rodiny bílých farmářů. Novinky na titulních stránkách o mučení, znásilnění dětí, vytahování střev, v některých případech děti поедали otevřeně na očích ih rodičů. Jeho by ještě šel upřímný tam, pokud by se Organizace Spojených Národů požádala jsem o tom, ale více pro to, aby připojit se k těmto malým skupinám, než pro toho, aby vyřešit problém".
  
  
  — Tento Piero, — проревел Стадс, — vždy dělá co chce.
  
  
  Piero se usmál a pokračoval: "Čas od času sir Hugh navštívil svou kliniku Easeful Acres, kontrolovat účetní knihy, každý rok, jak to ošetřit u doktora Унтенвейзера a hledat informace, která se zabývá mohla pomoci emu v ego-mail бизнесявляется. Není vydírání, ale znalosti, řekněme, sodomie významného šlechtice mohlo pomoci emu s novým názvem, ne?
  
  
  Sir Hugh rychle pronikl můj pseudonym, je známo po celém ih trestů ještě dva sourozence sprcha Renzo a Стадсе a snížil nás spolu. Velmi tajně v mém osobním křídlo pro sérii setkání, které vedly k projektu "světelný Tok" .
  
  
  "Ale to je důvod, Piero opravdu shromažďují všechny dohromady", — řekl Стадс. "Míru sakra Piero, všichni jsme byli dokonale потрепаны do tvého příjmu, ale jinak by to bylo". — Řekněme, že naše schopnosti doplňovaly přítel přítele, — skromně řekl Piero. "My všichni, ať už vědomě nebo nevědomě, toužili po útoku na establishment, který způsobil nám bolest. Mě potrestána tím, že se smáli navždy se mnou z mého růstu. Renzo ztratil svůj dědění majetku. Siru Hugh, i přes jeho slávu a bohatství, přesto musel snášet řadu tenkých posměchu, protože ego je nízkého původu. A oni přišli o Стадса ovocné ego vynalézavost bez viditelného recenze nebo odměny".
  
  
  "Jen nikdo kolem nás se mohl pomstít, jak to v hotelu," — zamyšleně řekl Renzo. "Naše malé dobrodružství, i když technicky a byly trestné činy, byly dětské legrace. Svatý
  
  
  Jiří byl připraven pro zabíjení draků, ale zabýval se pouze zabíjením much . Nyní se společně můžeme dosáhnout čehokoliv... ".
  
  
  "Studio Renzo a její pověst jako кинодеятеля натолкнули mě na tuto myšlenku, řekl Piero. "Nám pomohlo moje vlastní diplomatické vztahy a mezinárodní obchodní partneři sir Hugh, jakož i technické dovednosti a prestiž Стадса. Jsme získali munici a jaderné hlavice, potřebné pro vybavení ih médií, které všechny vlády ochotně nám poskytla na základě scénáře filmů Renzo o bitevním poli. To trvalo dlouho, ale to se stalo. Jediné podezření vyzařovala z dvojice ultra-citlivé гнусавый vaší organizace a jsou super-citlivý jiného pana Cartera, Клемму Anderson, kterého museli odstranit.
  
  
  Máme pátek večer. My čtyři rozhodli dobře najíst ve městě, je to možné, ve společnosti okouzlující přítelkyně pana Cartera, синьорины Cavour, a několika dalších štědré dámy. Zítra Рэндзо, sir Hugh a jeho loď, soukromé letadlo, Рэндзо v připravené námi o azyl. Podle nejlepší odborníky, je chráněn i z nejnebezpečnějších srážek během vařené námi bojových. Pro větší bezpečnost máme chaty hluboko pod zemí s фильтрованным vzduchem a se všemi možnými vymoženostmi. Máme dostatek bohatství v podobě svých nádherných zlatých slitků, které jí poslal na Lugano informováni o posledních šestého měsíce . Máme vlastní armáda, skládající se z tisíce lidí, jako jsou dva strážní zde. Jeho, doufám, že jste všichni rádi tento příběh teď.
  
  
  V revmatismem Перестов plivl na luxusní koberec. Zbytek neodpověděl.
  
  
  — Není úplně disků nadšený publikum, na který ji počítal, — povzdechl si sir Hugh. "Ale naučil jsem se žít se svými malými разочарованиями".
  
  
  "Důvod, proč tato americká spodina není letí upřímně s tebou?" Ke Faul nemohla dodržet svůj zvědavosti. "Pan Mallory zůstane ještě několik hodin, aby se naprogramovat posledních kazety a klikněte na tlačítko počítače", — řekl Piero. "Další letadlo je připraven přepravit ego, aby se mohl připojit se k nám v bezpečné době . A sledovat a poslouchat na naše malé vystoupení v průběhu těch dvou dní, kdy ještě mohou fungovat rozhlas a televize". Стадс Mallory vypil svůj třetí silnou sklenici. To пододвинул židli dopředu, jeho modré oči se lehce выпучились od toho, co se mělo stát. — Jsi mi slíbil první oběť, Piero, — řekl on. "Odpustit, protože výraz". Sáhl za minutu a vytáhl velký nůž pro čištění zeleniny. On otevřel jeho, a odtud vyšel dlouhý zakřivené ostří.
  
  
  Ji, slyšel, jak vedle mě участилось dech majora Миллиардоне, ale to není ani zamrkal.
  
  
  — Vidíte, — zasmál Piero. "Protože jsi pro nás takový neuspokojivý publikem, budeme muset získat od vás uspokojení nějakým jiným způsobem".
  
  
  Стадс vyskočil ze židle a воткнул nůž v Миллиардоне těsně pod pupkem. Major zavrčel, ale také jen. Nedostatek reakce сводило Стадса šílený vztek. Znovu a znovu se вонзал nůž italského důstojníka. Ale osud nahrává nám nad člověkem, neboť třetí nebo čtvrtý úder přišel muž v skládání dolar, a окровавленное tělo соскользнуло na mě. — Zcela nechtěně, Стадс, starověku, — řekl sir Hugh. — Myslím, že teď jsem na řadě tohoto čínského muže?
  
  
  On vstal a blížil se Ke Фалу, vytáhl z vesty ohnuté jehly průvodce plachtění věci. Co to znamenalo, a nikdy ji nepoznal, protože v tomto bodě Ke Faul pokousal jednu kapsli s kyanidem, kterou celou dobu schovával v zubech, a zemřel dříve, než sir Hugh stačil dotknout se ho.
  
  
  "Žlutá je podvodník". Sir Hugh se nafoukla, jak tlustý školák, který nemůže zahrát.
  
  
  — No,-no, — ušklíbl se Piero. "Můžeme jen doufat, že budeme schopni se povznést nad tím, strašidelný radikalismem a nacionalismem našich přátel z Interpolu a.... Renzo, hodně štěstí ti s rusy.
  
  
  Jeho něco, co věděl o přípravě IYB. Stejně jako naše školení v AX, mířilo na zachování tajemství před tváří mučení. Ale to, co měli na mysli naši soupeři, nakonec bylo více než běžné mučení, jako o sobě.
  
  
  Štíhlý, zlý a elegantní сшитом na zakázku obleku Renzo zvedl se ze židle. Ego člověka je tenká, studená úsměv, jako portrét elegantní předků z období Renesance, které tvrdil.
  
  
  — Děkuji, Piero, — řekl on. "Mám zvláštní radost z proměny těchto блеющих heterosexuální model v хнычущее želé. Začnu ji s ego пролетарских pohlavních žláz. Na нагрудного kapsy se досталь, úzké semišové pouzdro, kolem nichž se vyvalil tenký chirurgický skalpel.
  
  
  On už byl na dosah gauči, když Перестов zařval: "Jsem přestávky tobě vejce!" To hnát dopředu скованными řetězy nohama a silně a целеустремленно hit Рэндзо v rozkroku.
  
  
  Рэндзо согнулся na polovinu od bolí a отшатнулся. Když on zvedl se na nohy a ego, dech нормализовалось, to зашипел na ochranku.
  
  
  — Zaplatíš za to, Ruštiny. Иы litovat za to.
  
  
  Mám silný žaludek, ale já jsem se odvrátil, když Renzo začal ego řezat. Перестов dlouho umírala, ale vytrval. Na samém konci раздалось pár sténání, ale již nepravděpodobné, že byly lidské. To byly nedobrovolné reflexy расчлененного a mučit kusu masa, který veškerou komunikace s vědomím. Její nenáviděl vše, co hrál Oleg Перестов, ale v okamžiku, kdy se jí, doufal, že učiním to ne méně než slušný výsledek.
  
  
  — A teď jsi, Carter řekl Piero. Ale on se opřel o opěradlo židle a více se nepohnul. "Myslím, že všechno, co jste viděli, se děje s vašimi přáteli, bude příliš snadné pro vás, Carter. Já myslím, že... — On se zvedl malou ruku do své péče o děti расчесанной kozí бородке, s výrazem hlubokého soustředění.
  
  
  "Normální vražda se zdá být příliš vulgární pro našeho big show", — řekl on.
  
  
  — To, že na Розане děti? — zeptal se jí tím, že předpoklad. Ji hotel propojit některé nesourodé vlákna před smrtí.
  
  
  "Jsi uhádl?" — příjemná zeptal se trpaslík. — Ano, přesně tak, jak ji prohledali tvůj pokoj, když jsi tak chytře zmizel v té první ráno. To je člověk, který má rád lehké атлетику, a u mého růstu má určité výhody . Mi žádný moc práce proklouznout přes střechu hotelu, jít dolů na balkon a v obou případech se proplížit z ulice. Chudá Roseanne, to ještě dělala předstírá, že pracuje v náš prospěch. Ale u nás bylo mnoho důkazů o jeho spojení s plukovník Норденом, takže jsem se musel ji odstranit. Bohužel. To by bylo krásné служанкой v našem novém domě.
  
  
  — To доверяла tobě, " řekl jsem.
  
  
  "Každý politik musí zklamat několika voličů ve prospěch vyšší politiky", — řekl Piero s trpělivostí šílenec se snaží vnutit svou logiku vážné bezvěreckému .
  
  
  "Teď se všichni shodneme, že největší problém světa je přelidnění. "World End" přispěje k řešení tohoto problému. A jaká rasa by nás se objevily kolem toho, naše práce — dominovat nad ní".
  
  
  Usmál se. — Ale já se za pozdní na naše večeře. Ty, Carter, budeš jediným členem naší globální publikum, kdo se dozví cíl naší show." Zasmál se. — Takže jsem ani прикоснусь k tobě. Vezmeme vás zpět do podzemí, zpět ve stejné запертое místo. Tam necháme vás s tužkou a papírem, aby nahrála své poslední vzpomínky, když se svět hroutí nad hlavou, a budete umírat hladem a žízní. Moje ironie je v tom, že doufám, že stránky budou uloženy; příběh o архитекторах této události: сэре Hugh, Renzo, Стадсе a já. Po několik set let budou tyto záznamy nalezeny spolu s vašimi kostmi a kostmi раннехристианских mučedníků. On tleskal rukama a řekl něco asijském jazyce, který jsem nemohl hned rozeznat. Odina kolem stráže silně praštil mě do hlavy a on ztratil vědomí dřív, než byl schopen odolat.
  
  
  Když ji přišel k sobě, on se znovu ocitl v jeho зарешеченной катакомбной digitální fotoaparáty. Piero odešel reflektor zapnutý, že se mi malý stolek, několik kuličková pera a asi tucet sešitů. Hlasování a všechny: nový nábytek, hromadu ukradených pneumatik, stroje, staré, velmi staré kosti a její. Ji mohl cokoli zpackat, pokud bych zaznamenal nadšené slova Piero, ale možná ji mohl udělat něco jiného s papírem.
  
  
  Ale co? Chytit monstrem potkanů, váží se na ní kus papíru, a pak nechat jít? Ale kdo, krejčí vezmi, že včas zjistíte, že je to zpráva? Její rozrušení ve své bezmoci. Není ten případ, který bychom mohli nazvat typickým pro Nicka Cartera. Jako další urážky nechali mi moje Люгер, můj jehlový, můj plyn bombu a obsah všech mých kapes.
  
  
  Můj nůž byl напильник, ale to nic nedal. To by bylo jako páčit trezory banky Chase Manhattan" s nožem na otevření e-mailů, jen cvičení v bezmoci.
  
  
  Její pokračoval myslet v kruzích, dokud mé hodiny je propuštěním pěkným hodiny jako minuty, a já jsem nemohl najít řešení. Bylo to ráno v sobotu, pak v noci vlasu a okamžiků slepé uličky. Piero, Renzo, a sir Hugh už by mělo být ve vzduchu, míří ke svému уютному a nejvzdálenější укрытию . Někde navždy mnou Стадс Mallory zabarvené završení své počítačové programování. Dále ve Washingtonu Hawke запугивал některých nevinných zaměstnanců zajišťující vyšších důstojníků, že všechno bude v pořádku, protože Nick Carter pracoval nad případem, a věřil, že to tak je.
  
  
  Někde na západním konci tunelu byl slyšet hluk. Krysa? Drobní zloději, kteří se přišli schovat se zde ještě více své produkce? Dokonce i policie обрадывала by mě, i kdyby u nich byl nařízen Jerry Carr.
  
  
  "Смейся, například na obraze". Byl to posměšný hlas Hymana, производивший dojem obrovské úlevy.
  
  
  — Тровато , našli jsme ho, — ozval se hlas, který, jak jsem si ji pamatoval, patřil komandér Жисмонди, помощнику majora Миллиардоне. — A kde je zbytek? "Budete potřebovat nůž". Její již vydává příkazy, neztrácel více času.
  
  
  — Seržant Fazio, — slyšel její odpověď Жисмонди. "Nouzové hořák".
  
  
  Zasvěcení Renzo nechat venku cely кромешную temnotu, ale ji viděl Hymana a mladých důstojníků petty z mladých poručíků-inženýr, když se přiblížili k решеткам. Pak ji uviděl slabý záblesk hořáky, разрезающую kov jako máslo. Jsem, klopýtal, vylezl otvorem a ocitl se v objetí Hymana.
  
  
  — Máme méně než čtyřicet osm hodin, " řekl jsem. — Řeknu vám všechno po silnici. Ahoj, dobrý den..."
  
  
  To дородному Гилкристу, появившемуся vedle poručík Жисмонди.
  
  
  — Víkend v sobotu, — zavrčel on. "Jsem nesouhlasil, když vzal tuto práci. Ale mladý Hyman chytil mě, a já se musím přiznat, že některé technické aspekty mě zajímají. To, co řekl o tom, že počítač řídí celý arzenál... "
  
  
  — Drž hubu a poslouchej, — vyštěkl jsem. "To, co chci říct, může zajímat více. A ty jsi, Gilchrist, můžete být naše jediná cesta ven odtud.
  
  
  Подгоняя nás, jak je to možné, že ji jim vyprávěl svůj příběh, a řekli mi svůj. Můj plán byl známý, ale ih byl následující: chytit tuto společnost, CIA , Generál Мазератти a celý ego tým komanda, kteří byli spolu s Jerry Карром, Benem Карпентером a Nick Carter. Jeho by to mohl předpokládat. Ale to, co jsem nemohl, a naznačují, na co se nemohl doufat, tak je to to, co Hyman si myslel o mém транзисторном adrese, a pak přesvědčil Жисмонди. Proto, že jednal nejen neoficiálně, ale také opět nezákonně, když zahnutý do týmu komando, aby připojit se k Гилкристу a pozorovali mě. Stroj se ptala, jsou stejné body, které nám už v kartě skladu. Жисмонди откорректировал karty, исцарапанные důstojník Миллиардоне. Se jim nepodařilo ani blízko, blízko k hlavnímu vchodu na pozemek, který nyní byl dobře uzavřeném kluky s ", oba konce Světa" , ale oni si vybrali jinou, zdlouhavé cesty.
  
  
  — Ale my jsme všichni ve stejné pozici, — dokončil ji v svůj příběh. — Říkáte, že oni neakceptují komanda, kteří se k šetření. Nikdo kolem nás není schopen prorazit vládní aparát, který Piero, které nám zanechal jako blokády. I když jsme vstoupili, pak nenašli nic, kromě čisté kanceláři a stejných prázdných skladů. A mají tam dost soukromé armády, aby zcela rozdrtit nás, než u nás se objeví šanci proniknout podlaha a vydržet celý arzenál povrch. Oni vždy říkají, že střílel na nás, protože jsme ničily ih soukromé vlastnictví".
  
  
  'Naše organizace stále existuje, — řekl poručík Жисмонди. "Jsem v kontaktu, jako s generálem Мазератти, a tak se plukovník Норденом, který stále čeká na vyhoštění. Jsou připraveni začít vzdušný útok, pokud je to nutné, a podle vašeho vyprávění je její, uvědomil jsem si, že to je třeba teď."
  
  
  — Žádné šance, " řekl jsem. — Příliš velké riziko, když všechny tyto jaderné hlavice tak blízko sobě navzájem. Sám mohu zajistit čistý výbuch, aby se zkazit plán "World End", ale jen v krajním případě. Mám ještě karty v rukávu.
  
  
  — Lepší by to bylo eso, pan Carter, — s hořkostí řekl Жисмонди.
  
  
  — Ale, je to žena, " řekl jsem.
  
  
  
  
  Kapitola 9
  
  
  
  
  Hned pak odpoledne je to stejné soboty oholený a méně otlučený Ben Carpenter seděl vedle Камиллой Cavour na zadním sedadle jeho "rolls-ройса". Krásné auto závodil na dílně Lorenzo Conti. To, co by stálo mne velké úsilí, ale byli jsme tam...
  
  
  "Jak je vám známo, že ona je součástí gangu, — odsekl Hyman. "Víme, že to bylo пациенткой to kliniky, které je kolébkou všeho hrůzy".
  
  
  — Ale a stovky dalších taky, " řekl jsem. "To bylo tam ve stejné době. A nikdo se zmínil o ní, když se chlubí v kanceláři Renzo. U nich není žádný důvod, aby její spolupráce v tajnosti, tak jak oni věřili, že jsme všichni stejně budeme mrtví. Mám nápad, Hyman, a, hej-bohu, musíme nah uchytit. Protože to je téměř vše, co u nás zbylo.
  
  
  — Dobře, — si posteskl, souhlasil by.
  
  
  — Za prvé, " řekl jsem, končí svůj seznam priorit, — ujistěte se, že Mallory tam. Je to důležité. Jediný způsob, jak zastavit to je — změnit ego program, a jediný, kdo může udělat, je Gilchrist.
  
  
  'Je to možné?' - Podsaditý človíček возмущенно odfrkl. — Ukaž mi počítač, Carter, a udělám s ním vše, co chcete. Od hry na řece Swansea do příprav sousa меньер a bombardování Guamu. To, co může udělat ten troll v Texasu Mallory, Gilchrist může udělat double.
  
  
  — Dobře, — řekl jsem. "Hyman, zavolej Камилле Cavour v Le Superbe. Příliš velká pravděpodobnost, že se lidé za pultem poznají můj hlas, jako hlas Jerry Carr. Řekni hej, co je pro reklamu a propagaci "World End" ee zván k účasti na otevření nové čerpací stanice. Její honorář činí 100 000 lir. Gilchrist a její počkáme ji tam. Pak jeho возьмусь pro věc. Pokud nechcete slyšet své mě na dvacet čtyři hodin, můžeš házet své bomby.
  
  
  On přikývl, stále nespokojený.
  
  
  — U nah-li přístup do studia, " řekl jsem. "Nikdo tam, kromě Стадса Mallory, zná svou roli, jak Bena Карпентера, a ona je známá tím, že zvedne bezdomovci mokasíny a скручивает ih do malé role nebo něco takového. Jakmile jsme se ocitli ve studiu, uděláme to, a doufejme, že při podpoře Камиллы " .
  
  
  -- Si myslíte, " řekl poručík Жисмонди s cynické úšklebkem, -- že синьорина Cavour tak rád, vzít na sebe roli спасительницы jen proto, že čas od času se objeví na charitativní nebo plesů?
  
  
  "Ne, ale myslím, že u Камиллы existuje několik více osobní motivy pro zachování toho, co my jen říkáme civilizace. Pokud jeho špatně, jeho nemrtví.
  
  
  — Otevřeně, jako já — si stěžoval Gilchrist. — Ale hotel bych vidět bunda je Mallory. Pokud to скупое vláda mi dá jen pětinu ego rozpočtu... ale možná se to změní ih názory".
  
  
  Camilla zobána na návnadu, kterou podal hej, Hyman. Ale bylo patnáct rizikových minutu u benzinové pumpy, než ona souhlasila, na zbytku mého plánu.
  
  
  Nejprve kritický a нелестное projednání můj vzhled v životním Bena Карпентера, než se dokonce přiznala, že mě zná. Pak jsme strávili ještě trochu času na její posouzení mého současného výskytu v sále.
  
  
  "Trampové", — řekla. — Ale v tobě stále máte disky silnou mužnost, která se zabývá líbí se mi, Jerry, Ben! Může být, její подумаю o přítelem jménem..."
  
  
  — Nick Carter, " řekl jsem. — To je mé skutečné jméno. A ti lepší to vědět " .
  
  
  "Ale slyšela jsem o vás," řekla. Její oči se podezřele snížil. "O vás chodí poměrně mnoho příběhů. A soudě podle toho, co jsem slyšel od přátel, že to není příliš dobré".
  
  
  Takže to byla hra "všechno nebo nic". Ji, hrál si s ní otevřeně a dal hej krátkou zprávu o situaci. Khem by nám bylo Camilla, to rozhodně nebyla hloupá. Pak mé vysvětlení je čas od času klade otázky.
  
  
  — Nevěřím ti řekla, když ji dokončil.
  
  
  "Nikdo není tak šílený, aby se vzdali velkého film se mnou v hlavní roli se z tohoto šíleného a divokého plánu".
  
  
  To je důvod, disky ostrost v její replice, na kterou ji a doufal, že na kterou vsadil svou budoucnost, pokud je to možné, budoucnost celého lidstva. Proto se jeho trval dál.
  
  
  — Já jsem taky nečekal, že jsi mi věřit, Camille, " řekl jsem. Její podpořil to je pohled, který, jak doufal, se vrátí příjemné vzpomínky na minulé časy spolu. — Jen jsem se vás prosím, dej mi šanci dokázat, že to, co vám říkám — je pravda. Pokud jste stále mi nevěříte, můžete se projít mě italským úřadům, a budete mít širokou publicitu v italských novinách. Více a lépe, než by bylo v případě otevření nové čerpací stanice". "Renzo, prostředí jiné, mě hvězdou, — řekla. "Tak, teď se zeptáte mě zradit ego za něco, co mi připadá jako čisté fantasy". Do té doby, kdy se začal dohadovat, faktem bylo osídleno více než polovinu.
  
  
  Její zeptal se. "To bylo fantasy? — Zabití Розаны? Vše, co jí chci, je aby jste byli přítomni v okamžiku konfrontace mezi Стадсом Mallory a mnou. Pro to budete muset vést mě a Гилкриста na území".
  
  
  — Proč právě on? Ona ztratila po celém zvědavosti. Ale možná to bylo i něco jiného.
  
  
  — Na inženýrský génius, jak Стадс, " řekl jsem. "Možná, že on je jediný člověk, který je schopen napravit škody, které napáchala svými soudruhy ".
  
  
  Gilchrist vystoupil s nádechem radosti lidí z mého lichotivé popisu. Ve svém starém hnědém obleku, vypadal jako vlk, se snaží usmívat.
  
  
  "Nad nějakým filmem to fungovalo?" — zeptala se Camille. Ale to už předběhla nás na svém "Роллсе", a panovačná gestem rukou dal znamení řidiči otevřít nám den.
  
  
  — Ne všechny metody pracují s filmem, " řekl jsem.
  
  
  — Nejlepší kolem nich, — řekla Camille. "Alberto, do studia..."
  
  
  My jsme tam přijeli. Žádné komplikace u brány. "Rolls" závodil na hladké klidné silnici k orgánu budovy, kde vrátní спотыкались ještě jeden o druhého, aby nám zjevil den a nechte na nás. S Камиллой v naší společnosti, všechny tyto cesty byly otevřeny. — Ano, синьорина Cavour. samozřejmě, синьорина Cavour. Je to velmi snadné.
  
  
  Zeptala se Mallory na recepci, a hele, říkal, že on ve svém soukromém sídle v počítačovém centru v blízkosti nechvalně skladu. Jak už jsem řekl, hej dříve, zeptala se, oznámit a dále.
  
  
  "Chceme překvapit Стадса", — řekla, otevřel své známé na celý svět úsměv. "Mí přátelé a já.'
  
  
  Část můj předpoklad spočíval v tom, že zaměstnanci studiového komplexu budou běžnými zaměstnanci, nemusí mít žádný vztah k projektu "světelný Tok" . Silné kluci kolem bezpečnostní služby концентрировались u hlavní brány a u plotu.
  
  
  Soudě podle úsměvu, který se mu dostal do revmatismu, jí měl pravdu. Všichni byli přesvědčeni, že Стадсу Mallory velmi šťastný s tímto okouzlujícím tvorbou, jako Camille piazza Cavour.
  
  
  Ji, mluvil s Камиллой rychle a tiše, jak jsme šli do крытому uličky, соединяющему budov. Gilchrist byl o krok za námi. Její opakovali pokyny, které dával hej znovu a znovu v "rolls-royce auta".
  
  
  — Dovolte mi vstoupit jako první, " řekl jsem. Revmatismu Стадса vám dá první nápovědu. Pokud to nebude vědět mě, i když vidí ve mně jen Jerry Carr, můžete volat na policii. Ale pokud to bude šokován, když viděl, že mě tam naživu, pak budete muset přiznat, že jsem mluvil pravdu.
  
  
  — Ano, Ano, — netrpělivě řekla. — Jsi už dost řekl mi. To už není dítě. Ale s nádechem dětské žerty dodala: "mohu vědět, kdo jste ve delle později... na vlastní pěst".
  
  
  Ospalý muž v šedé uniformě zvedl oči od své židle u vchodu do техцентр. On ví Камиллу a nepřirozený úsměv, ne vstávání ze svého сгорбленного ustanovení.
  
  
  — Půjdeme k мистеру Mallory, — řekla Camille.
  
  
  — Zjistíte, že ego je v pokoji 19, синьорина, — řekl on.
  
  
  Její donutila Камиллу zaklepat na dveře a odpovědět na vrčení Стадса: "Kdo je tam?"
  
  
  — Camille, drahý, — řekla Camilla nepříjemný plachostí. "Po krk v práci, ale nikdy příliš zaneprázdněn pro vás". Стадс mluvil hlasem, jako by расстегивая zip. "Входи, baby".
  
  
  A nah ji, vstoupil dovnitř, zanechala za sebou dveře dokořán otevřené.
  
  
  "Nick Carter", — řekl to s takovým úžasem, jaký si nedokázal představit, nás jeden režisér. "Co to sakra děláš tam."
  
  
  Ego pravá ruka táhla k tlačítku na stole, zatímco vlevo se táhla ke schránce.
  
  
  Její, prošel přes celou místnost, než obě ruce zasáhnout cíl, a to zejména ego levá, která se zabývá bylo na palec z pistole.
  
  
  I když Стадс byl velký a svalnatý, byl také rychlý na nohou. V době, která mi trvá, než pull drát alarm a dupnout skříňky, dala mu dost času, aby plně smyslům. Camilla a Gilchrist taky přihlášen. Gilchrist zabouchl za sebou dveře a zamkl, aby se nedal nových návštěvníků.
  
  
  Pravou rukou Стадс popadl benátského těžítka, duhové koule velikosti golfového míčku. Jí rychle skočil vpřed, chytání ego úder ramenem. Její уперся pěstí emu v životě a cítil, jak se propadám do všech těchto přebytečné tuky, z nichž ego, kdysi silné tělo обвисло. To udělal druhou ruku emu v rozkroku. Situace vyžadovala rychlé, tiché a беспощадных akce. Můj Люгер обезвредил by celou armádu, ale s Стадсом mi to není na trvalo. Ego síla odešla před deseti lety, a z nah zůstal pouze tenkou vrstvu laku.
  
  
  To drápy se mi oči, ale její již oběma rukama držel ego za krk, palcem a ukazováčkem v místě tlaku. Ego ruce klesly, a to i bez toho, abychom začali svou práci. U mě byly jen dvě tenké rýhy, které ukazují, že jsem se bil. Mám někdy bylo více úrazů v kadeřnictví.
  
  
  Její kliknul rivne tak, aby vypnout ego na několik minutu. Její стянул s ego pasu tenký pásek z krokodýlí kůže a silné pletené zápěstí. Camilla хихикнула, když se jeho kalhoty spali, ukazuje, že je to člověk, který nesnáší spodní prádlo. Její nevázané vlastní kravatu, uvázat ego kotníku.
  
  
  Gilchrist pomalu procházel po místnosti teď, když boj skončil tím, že čte všechny počítačové monitory na stěnách s radostí dítě v zoo.
  
  
  Když Стадс přišel k sobě, on se na mě podíval s výhledem обезвреженной kobry.
  
  
  — Musíte odpovědět na několik otázek, Стадс, — řekl jsem, — předtím, než se rozhodneme, co s vámi dělat. A teď jí kladu otázky. "Jste tak silný, Jerry, Nick, Ben". Camilla přišla ke mně přišel vyjádřit svůj obdiv.
  
  
  To byla moje vlastní zatracená chyba. Všechny moje pozornost byla zaměřena na Стадсе v okamžiku, kdy ona vytáhla "Люгер" z mého pouzdra a udělal ego k protější sténání. To отщелкнула pojistka s mistrovstvím, které získala kombinace spaghetti-westernů, a ne s obavami, udělala mozku, ode mě k Гилкристу a zpět .
  
  
  — Oba postavte se u zdi to, — řekla. "Položit si ruce za hlavu. Nyní otázky se ptá Camille piazza Cavour".
  
  
  — Dobře řečeno — подбодрил její Стадс. — Věděl jsem, že jsi se do spolku s nimi. Zbývá není moc času. Její již všechny запрограммировал, a první tlačítko je podání stisknuto".
  
  
  "Také mám pár otázek pro vás, drahý Стадс," řekla Camilla, aniž by nám kroky, aby se pustil ego, její krásný obličej byl smutný хмурым pohledem.
  
  
  Její uvažovala myšlenku udělat skok na její stranu. Ji mohl zůstat pod hranicí ohně, ale zvuk výstřelu ještě mohl znamenat katastrofu, dvojí katastrofa teď, když Стадс již přinesl své auto na cestách.
  
  
  — " Pak řekni hej svůj plán, Стадс - vaše grandiózní podnik na zničení celého světa, předstírat, že jste natáčení filmu."
  
  
  Стадс se zasmál, stále přesvědčen o své posedlosti.
  
  
  "Nit svět skutečný, Камми , miláčku", — řekl on. — Ale finále — pouze pro hlasování jako idioti. On dělal trapné pohyb celého těla ve směru Гилкриста a mě. "Letadlo je připraven vás a mě na Plataforma Леноевики ostrůvek severně od Fidži, kde nás čeká náš vlastní svět. Piero, Renzo, a sir Hugh již na půli cesty. Od Rýmy až do Kalkaty. Z Kalkaty do Nandi, a odtud poslední skok tam.
  
  
  "To není film?" — zeptala se Camille. Všechny, kromě takového blázna, jako Стадс, mohli slyšet hněv v jejím hlase.
  
  
  "Krejčí take ne, baby. Moda Loe Lenoeviki budeš opravdu královna, — řekl Стадс. "Víc, než filmová hvězda. Královna celého světa, že zůstane nám. Budeme vládnout třeba tímto světem. Piero, Renzo, pane Hugo, vy a já.
  
  
  "Děkuji, Стадс," řekla Camille. "Hrála jsem шлюху dříve ve svém životě. Trvalo hodně úsilí, aby se stal filmovou hvězdou, a já jsem raději zůstat takový".
  
  
  S bezchybnou přesností to, střílel mu bylo otevřeno v polovině ego široké čelo. Vrásky charta povolení na výkon zvedli, příjemné kulku, a tam, kde ona přišla, vykvetla růže. Ona pak ztratila vědomí.
  
  
  Gilchrist již vydal na zvuk výstřelu, a já jsem ho následoval.
  
  
  "Klikni na tyto dvě tlačítka na centrálním panelu, Carter," řekl, ukazuje na dvě červená tlačítka, jak je starý instruktor na hašení požárů. Říkám to už vyletěl ven spínače a páky. — Jedno požehnání, které nám zanechal tento Mallory, — řekl on. "Восьмисантиметровый ocelové displej mezi tímto počítačovým centrem a zbytkem budovy".
  
  
  Nikdo kolem nás nevšímal Камиллу, dokud Gilchrist přesvědčil v naší bezpečnost.
  
  
  "Podívejte se na to," řekl na posledním přepínačem školním gesto. "Je to pro nás výstup na..." on krátkozrace se podíval na malý panel "... alespoň na čtyřicet osm hodin."
  
  
  Pak to bylo docela snadné. Jen málo počítačových technologií, ale byla to práce Гилкриста.
  
  
  Její sundal trubku ze židle Стадса a zavolal Хайману a Жисмонди 911.
  
  
  — Nyní je možné jednat, " řekl jsem. "Vezměte si s sebou tým komanda. Jsme vyhráli počítačovým centrem, a myslím, že zdejší dovolené armády se dozvěděla, co se děje, a nyní působí. Стадс Mallory téměř mrtvý.
  
  
  Camilla přišla do vědomí a seděl vedle mě, teplé a třásla.
  
  
  "Vysvětlete jim, že jsem застрелила to, aby bránit svou čest a pověst", — řekla, jako by systému jmelí na mysli to.
  
  
  "Nám jeden soud v této zemi nedá mi nic, kromě medaile".
  
  
  Ona se trochu trucovat, protože máme s Гилкристом sotva dost na nah času v našich pokusech ukončit program Стадса. Ale větší dobro, skutečnost, že svět ještě bude mít příležitost obdivovat zblízka Камиллы Cavour, vyhrál.
  
  
  Jeho by to prostě прошил hlavní počítač záběry, pistole, ale pro Гилкриста to bylo tak, že nakrájíme Мону Lease, opravit zeď za ní.
  
  
  — Tyto věci jsou k nezaplacení, — zamumlal. "Jak můžete někoho zabít nožem a vidličkou, jsme se vrátili do doby, kdy jsme jedli rukama, ne? O bože, bože, ne. To by nemělo být zničeno.
  
  
  V mém zavazadle bylo dost technických znalostí, aby se postarat o více drsné akce, jako je zastavení a реверсирование pneumatik laděné a zaměřené na klíčové akce.
  
  
  Gilchrist se zabýval více tenké problémy, jako je hledání letadel a bojové techniky, již míří na pole v boji. On vzrostly ih několik dříve, než mohl dojít jaderný výbuch. To запрограммировал ih létat v kruzích, dokud NATO a jiné síly nemohli objevit ih a vytáhnout na montáž.
  
  
  Stolní telefon volal desetkrát, než jí odpověděl. To byl Hyman. On byl držen v administrativní budově spolu s Жисмонди a právě реабилитированными plukovník Норденом a generálem Мазератти.
  
  
  "Všechno fungovalo přesně tak, jak jsi a řekl, Carter, — ve vytržení zvolal Hyman. "Když ozbrojené síly Renzo si uvědomili, že technická budova zavřený, oni уползли, jako je číslo potkana. Jsme prohledali skladu a našli ukryté munice. Někteří kolem nich už vzal na pásové dopravníky pro stažení dálkově ovládaná vozidla".
  
  
  "Můžete dostat nějakou odměnu, kterou může nabídnout mé strany", — zasáhl generál Мазератти.
  
  
  OH, tak si myslí, generále, " řekl jsem. "Teď potřebuji naléhavě nejrychlejšímu americké vozidlo, které může přinést mě odsud v Калькутту. Odtud v Nandi, a odtud letadlo menší, která může přinést mě na malý ostrov s názvem Víra Леноевики. Mám tam ještě nějaké neúplné věci.
  
  
  "Přece není jeho není, některé věc, Nick?" — zeptala se Camille.
  
  
  "Ty jsi, miláčku, nedokončenou radost," řekl jsem. "Bohužel, s tím muset trochu počkat".
  
  
  To vypadalo ponuré, až jsem se spojil ji s Хайманом, který informoval hej, kolik fotografů čeká u hlavní brány. Jsme s Гилкристом šli ven door.
  
  
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  Její spal většinu cesty v letadle nebylo letušky jako Розаны.
  
  
  Když jsem spala, jí seděl za шифрующим телексом v zadní části velkého letadla na telefonu, diskutovat a vyměnit si informace s Hawke.
  
  
  Mám prostě štěstí, že pilot, dokud je ještě top-tajné letadlo na mě čekal na dráhy натовского letiště pod Неаполем. Generál Мазератти se mě tam na rychlém dvoulůžkovém letadle italské LETECTVO.
  
  
  Hawk sledoval každý můj pohyb kolem své kanceláře ve Washingtonu, Dc, a můj šéf, stejně jako jí, hotel je plně provádět svou práci, aniž by opustil náhodných bakterií, které by mohly re-infikovat svět. To дергал za nitky, nadával, vyhrožoval a шантажировал tam, kde je třeba, a letoun stál s pilotem, druhý pilot, dva штурманами a взводом výsadkářů, naplněné a připravené k letu, čeká, kdy ji získat kolem letadla generála Мазератти. .
  
  
  Senior-řidič mi pomohl vyšplhat na palubu, a informoval o našich šance v letových řádech. Business jetů Renzo byl nejrychlejší ve své třídě, ale ve srovnání s tím letadlem to bylo jako na nevkusné sportovní vůz proti Formule 1. A letadlo Renzo následovala obvyklá cesta přes Калькутту a Nandi, letiště na ostrovech Fidži, na paradise island Верелдейнде. S převodem a se vším volným časem, který si mohli dovolit, u chytrých задниц nikdy neměl důvod váhat, aby se dospělo v ih soukromé letiště později, než v neděli, není kdy. Projedeme nonstop na přímé trase přes Severní pól a se dostáváme na ostrov brzy ráno téhož dne.
  
  
  Usnesení Хоука přišel na телексу, přeložený na oficiální státní jazyk tajemníkem a телексистом, a bez svého obvyklého sarkasmu, ale je jasný, stručný a úplný:
  
  
  AKTUÁLNÍ OSADA RUSKU DÁVÁ VÁM PLNÉ PRAVOMOCI КИЛМАСТЕРА VSTOUPIT DO SÍDLA NEJVYŠŠÍHO OSOB A KONEČNÁ LIKVIDACE STOP, OPAKOVAT KONEČNÁ LIKVIDACE STOP MARINES JINÝ ROZKAZ, I KDYŽ SI MŮŽETE DÁT VŠE, CO MŮŽETE NABÍDNOUT ...
  
  
  Dále následovalo několik yardů informací, většinou týkajících se umístění vily, její vnitřní a vnější bezpečnosti, mimořádných událostí, které masterminded Hawk " s podporou řady zástupců tisk, сотрудничавших na AH, aby napodobit to, co Gilchrist, četl z počítačové pásky. Budou titulky o výbuchy v Paříži a Londýně. V realitě taky by byly nějaké výbuchy, ale pečlivě kontrolovaných a neškodné. SSSR hlášené by se o ztrátu jaderné ponorky. Uvádí se, že Čína protestuje proti incidentu na hranici s Монголией. Náš FBI se podařilo včas odrazit útok na významného politika. Zbytek телекса obsahoval detaily parašutistů. Bylo to těžké jednotky, kterým velel americký plukovník.
  
  
  Na samém konci: "DOBRÁ PRÁCE". Je to velkou zásluhou pro takového člověka, jako Jestřáb, ale pak hned následovalo "JE ČAS... NIT".
  
  
  Za půl hodiny se do toho, jak se nám měl příležitost setkat se s ostrovem Леноевики, plukovník, mě je to jediný převod.
  
  
  — Blížíme se k ostrovu od jihu, " řekl. "Přes tři minuty, potom toho, jak jsme зависнем nad ním, s chlapem выберетесь ven, a budeme doufat, že přistanete na jeho severním cípu".
  
  
  — Ve skutečnosti, " řekl jsem. "Například, dvě míle od vily". On přikývl. "Letadlo pokračuje v letu a přistane na ostrově Ellis", — řekl on. — Jeho spojení s uk-americkým týmovým bodem krátkých vln. Těší mě, Carter. Jsme vyměnili ruce, a dal stručný rozkaz svým lidem připravit se a выстроиться u luka. To byly проффи. Žádný nesmysl, když jsou dva vypadli na rovině, obědové všem, co se sluší, a ještě více předměty.
  
  
  Jeho otevřel svůj "Rolex" a podíval se na sekundy šipku, dokud se přišel uzavřený kruh třikrát. Pak ji vyšel přes poklop.
  
  
  Letěli jsme příliš vysoko, aby nás mohli vidět, je, že v dalekohledu výše Палобар, nebo aby si nás všimli radary, nacházejících se za hranicemi Washingtonu a Moskvy. Jeho bych vytáhl svou kyslíkovou masku a stahl se odpočítávat vteřiny, dokud se nebude moci vytáhnout za lano a atmosféra se stane dostatečně hustá, aby bylo možné dýchat. Pak ji hodil ff. Doba a místo bylo dokonalé. Když ji skočil skrz oblačnost porostu, ji viděl pod sebou krásný pozemek ostrovy plné palem a zahrad, které jemně zářila na písečné pláži. Pomocí lana ji vydláždil si cestu přes bezvětrného vzduchu a snadno přistál na расчищенный pozemek, chráněný kokosovými palmami.
  
  
  Její rozepnul привязь a otočil padák malý míček, který se schoval na úpatí jednoho, kolem stromů a присыпал trávou a kokosovým vláknem.
  
  
  Neměl jsem čas si rajské prostředí. Během опускал ji již viděl vilu a nyní míří v tomto směru, s využitím hradem palem a tropických keřů. Italský palác ze sedmnáctého století, možná by vypadal nevhodné zde, v Tichém oceánu, ale tento elegantní architektonické krásy rozhodně nevypadalo by to tak.
  
  
  Mi to trvalo trochu úsilí, aby získali přístup. Jak již bylo zmíněno v ohlásil Хоука, bezpečnost je založena na rutiny. Byly hlídky ozbrojené stráže, ale oni udělali oklikou prostřednictvím pravidelných intervalech. Její прополз na kamenné sténání, skrytý za присевшим грифоном a ne ve spěchu. Její засек ih dvakrát, než využít deseti chvíle odpočinku, které jsem měl, a přes zahrady, bezva okno v popředí patře a ocitnete se ve vile. Nyní vše, co jsem potřeboval udělat, je postarat se o to, aby se dostal do zorného pole obsluhy. Podle mých informací, nebylo žádné časových uvnitř, ale ne stahl riskovat.
  
  
  Na okruhu, který ji pamatoval, se mi podařilo najít velký obývací pokoj a usadit se za velkým křeslem s vysokým opěradlem na zlatou kůže.
  
  
  To bylo obrovské a připomínalo trůn. A pokud to byl trůn, pak pro Piero Симки. Sedadla byla приподнято šest palců, a bylo dost široké, aby ego bylo možné obalit běžné ruce s растопыренными prsty. Stála v tmavém rohu místnosti a přetrvávající mi dobrý přehled den do chodby. Jeho dostal čekat tam tolik, kolik bude potřebovat; půl hodiny, dvě hodiny, pět hodin a více.
  
  
  Teď jsem měl čas přehodnotit v mysli operaci, zapamatovat si obsah v místnosti a udělat několik cvičení v tichosti. Plukovník a ego парашютисты již měli sejít se na v neosídlených jižní straně ostrova. Odtud se vydají na malé soukromé letiště. Oni pak nechat je čekat, dokud neobdrží signál o tom, že mé akcii "Киллмастер" je u konce. Pokud se dostanou tento signál, po dobu dvou hodin, pak přistání soukromého letadla, začnou jednat a začnou svou vlastní operaci. Ale Hawke preferuje, aby идентифицируемые američtí vojáci v pomocí speciální operace nám v ničem, leda v krajním případě, v případě zjevné nouze.
  
  
  Místnost sama představovala malé muzeum, plné drahocenných předmětů. Včetně mnoha obrazů a soch, o nichž jí bylo známo po celém náhodný pohled na seznam odcizených a pohřešovaných uměleckých předmětů: italské, francouzské, anglické. Nábytek соперничала přítel s přítelem o kráse a vzácnosti. S high-обшитого obložení stropu свисала obří lustr s tisíci krásných křišťálového сосулек, visící s pozlacenými rámy. To byla podobná kostra кринолина obří миллионерши.
  
  
  Prošel hodinu, a já jsem udělal několik cvičení jógy, aby se udržet nervy v dobré kondici a svaly pružné. Byl jen dva napjaté současné době. Brzy potom, jak jsem nachází tam, v obývacím pokoji se objevila bronzová postava indonéské služky. U nah bylo podle důstojnost, i přes malou délku její sukně. Ona byla oblečená v černém s bílým кружевным zástěra s záhybů. To потянула za páku a přední část starého комода распахнулась otevřením tři velké televizní obrazovky. Pak je to zase pryč. Přes čtyřicet minuta vstoupil nějaký sluha, aby zběžně prohlédnout místnost. Ale on ke mně ne lízání, než na čtyři metry. Vypadal spokojený a odešel znovu. Jasné znamení toho, že hostitelé čekali.
  
  
  Ji, slyšel, jak letadlo jde na přistání. A méně než deset minuta ji slyšel na chodbě strašlivý hlas sira Hugha.
  
  
  — Vše jde hladce, Piero, — řekl on.
  
  
  ""Pravda" připravuje vlastní vyhlášení války kvůli пропавшей ponorka. Стадс, by mělo být, už se chystá odletět, aby se k nám připojili.
  
  
  Butler nechat ji ih do místnosti a zeptal se, pánové, jaké nápoje jim podat.
  
  
  — Postarám se o выпивке, Charles, — řekl sir Hugh. "Nechceme, aby nás neobtěžoval v průběhu několika následujících hodin, protože jsme se konference". Přes panel on zahrnoval tři obrazovky, na každé obrazovce zobrazeno různé scény nepokojů: запыхавшийся reportér vykládal o explozi bomby v centru Londýna; není co jinak, jak se kouř a hluk, pocházejících z oddělení kriminálního vyšetřování na popud Хоука. Šokovaný komentátor OSN v New Yorku vyprávěl o přímém útoku čínské čestným hostem akce se stal velvyslanec mp SSSR. Na třetí obrazovce byly novinky v Dallas. "Je velmi blízko k jinému politickému zabíjení".
  
  
  Piero zaujal své místo na trůnu, za nímž se ještě stále schovává. Sir Hugh naplnil tři vysoké sklenice whisky a sody. Renzo pohodlně roztažený irina.
  
  
  Její počkal, až se sir Hugh skončí na půli cesty mezi dvěma jinými, dříve, než se ponoříte do místnosti s люгером v ruce.
  
  
  — Ruce za hlavu, — vyštěkl jsem. 'Vy všichni. Rychle! Překvapení a naprostá nevíra v to, že Nick Carter je stále naživu a nyní zde, v této místnosti, přinutil ih vyhovět tak rychle, jak jí to přáli.
  
  
  — Tentokrát jsem vám všechno řeknu, " řekl jsem. "Ale už ne tak silně, jako jste vy. Stačí, aby jste věděli, že je to proud vašeho cestování, kluci.
  
  
  Renzo se pohyboval rychlostí gepard. Ego elegantní elegantní paruka je hit mě otevřeně, tváří v tvář, a dřív než ji stačil udělat alespoň jeden výstřel, je to apt úderem karate vyrazil zbraň kolem mé ruky. Zbývající, stále ještě omámený této scény, znovu se vzdali.
  
  
  Jedním pohybem отшвырнул její "Люгер" stranou od ostatních, a jehlový Hugo již sekl vzduch, míří do krku Renzo. Když jeho умирающее tělo spadlo na zem, znovu ji držel zbraň v ruce, srazil sir Hugh na cesty na den a zcela kontrolovala situaci.
  
  
  — Vstávej, svině. Její nedostatečné kopali šlechtice angličan. Nyní ji držel bezpečnou vzdálenost. Volnou rukou ощупал její ego vlasy a vlasy Piero, aby se ujistil, že tam bude více vtipů s parukami.
  
  
  "Nyní budeme dělat něco jiného," řekl jsem. "Марсленд, свяжи Симку". Jeho obsazení emu kus elektrického kabelu, který se vytrhl kolem торшера. — A její проконтролирую .
  
  
  S nenávistí na každém дюйме svého červeného obličeje, sir Hugh udělal to, co emu řekli. Její, sledoval tím, aby uzly byly správně vázány a pevně nakrájíme na kůži.
  
  
  — Dobře, spokojeně řekl jsem, když skončil. Ji tlačil související Piero, který teď byl o něco více dětské карнавального kuličky, na bok.
  
  
  "Předpokládám, že víte, že toto vlákno je pro vás," řekl jsem. "Pokud chcete říct poslední modlitbu, poslední slovo, udělej to rychle."
  
  
  — Je to odporné, Carter. Sir Hugh se snažil dát svůj hlas parlamentní důstojnost, avšak bídně selhal. "Nelze tak chladnokrevně zabíjet lidi".
  
  
  "Mezinárodní porota uznává více vinen, než jakýkoli samotné nacisty, повешенного v Norimberku," řekl jsem. — Ale to bude trvat ještě dlouhé měsíce. A publicitu, která se zabývá pak bude придана svým rozmarům, může vést ostatní k neméně zničující myšlence. Můj šéf se domnívá, že některé formy šílenství je tak nakažlivý, jako je syfilis, pokud je upoutat pozornost široké veřejnosti. Vaše smrt преподнесется jako nehody.
  
  
  — Ale to se nezastaví Tok Světě , — chlubil řekl sir Hugh. — Ego je stále ještě možné zastavit, dáte-li nám poslat Стадсу telex.
  
  
  — Nemůžete телексировать mrtvé na matematiku, " řekl jsem. A v několika krátkých větách ji jim vyprávěl o smrti Стадса a falešných televizních obrazech, kterými se tak těšili. Poslední donutilo něco kliknout v hlavním англичанине.
  
  
  Můžete být připraveni na všechno, kromě náhlého infarktu pošetilosti. To, co se nejprve zdálo pomalý, inertní tělo, zasáhl mě jako jet na buldozer. Vlastníma rukama je vyrazen "люгер" z mých rukou, a ego nice málem повалил mě na zem. Koutkem oka ji viděl, jak Piero s nadějí задвигался pod телеэкранами, ale teď jsem neměl čas věnovat pozornost. Sir Hugh bojoval zuřivě a špinavé, jako nejnebezpečnější protivník, s nímž jí někdy narazili, a ego síla zdvojnásobila od jeho šílený vztek. Jedna obrovská ruka popadla mě za třísla a divoké trhnutím roztrhl kalhoty, ширинку a ostatní. Popadl malý замшевый váček, ve kterém ji držel Pierre, a vrhl plyn bombu v daleko nit z místnosti.
  
  
  Věděl, že Nick Carter, to je jisté. Ale ego manévr stál emu částí výhod. Její hit jeho ego hlavou v život, čímž se selles na podlahu. Jeho, sklonil se nad ním a uštědřil emu smrtící úder karate na krku.
  
  
  Pomalu ji vrátil, aby Люгер a zakončit Piero, neztrácel více času. Pak ji отпрянул. Lustr s tisíci хрусталей s hlukem klesla kolem mě. Dutý vrchlík šumivé světě nyní stahl mé buňce. V kovovém rámu byly otvory pro mou ruku, ale můj Люгер byl na dosah.
  
  
  Téměř přátelský úsměv vyšel od корчащегося Piero, ještě bývalého v poutech.
  
  
  — Takže teď budeme jen spolu, Carter, — řekl on. — Může být, jsme stále schopni přejít k věci. Ji vědět, že jste si ceníš svého na své pověsti, a já jsem nechtěl ji vystavit nebezpečí. Můžete se informovat, že утопили mě, a já vám slibuji, že zmizí .
  
  
  Udělal ještě několik корчащихся pohyby a po několika okamžicích i přes těsné zdlouhavé uzly, byl svobodný. "Kromě toho, že jsem milovník sportu, to ještě hadí muž", — řekl on. "Musíte rozvíjet mnoho dovedností, pokud chcete přežít." V ego hlase byla hořkost, ale on nahradil její úsměv. "Mám stále víc než dost milionů. Její můžu odměnit vás ценымногие lepší, než vaše скупое vláda.
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. — To nefunguje, Piero, " řekl jsem. "Existuje společnost, aby nám pomohla, pokud nejsem schopná to udělat." -- Pokud bych se vám svěřil, " řekl, stále v dobré náladě, protáhla, lehké шажками přiblížil k "люгеру" a zvedl ego - a to ještě není jistý, že věřím, pak by,, takže, pokud budete mluvit pravdu, oni mohou vymýšlet nějaké stejný příběh o mém утоплении.
  
  
  Můžete věřit, že zmizím navždy, jako Piero Simca. Teď, když váš přítel, Hawke, zdá se, že tak dobře informovaný o naší malé schéma plánování snížení populace, to vím, že nemám budoucnost v politice nebo kdekoli jinde, jako Piero Симке. Ale s novou osobností, s jiným názvem, ji mohu spolehnout na příjemný život v mé milované Africe. A pak můžeš odejít do důchodu, jako nejbohatší agent AX za celou historii".
  
  
  — Pro nic za nic, " řekl jsem. — Existuje ještě něco, něco, co je třeba vyřešit, než se oba konce Světa , Piero. Jsi zapomněl Розану.
  
  
  On vybuchl. - "Tato hloupá děvka". "Chtěli byste porovnat ji s Piero Симкой?"
  
  
  — Stejně jako dříve, Piero, " řekl jsem. "Život za život".
  
  
  Hněv накапливался v malém демоне. Můj web-naděje spočívala v tom, aby háček ego tímto způsobem.
  
  
  — Kromě toho, — řekl jsem, — to by nebyl zcela upřímný ve vztahu k Розане. Na vahách to není jen lepší tě na váhu, ale na sto приличию.
  
  
  'Slušnost!' Ego je hlas ztratil svou hloubku a je absurdní, téměř pronikavě. "Pak dovolte mi, abych vám o všech způsobech, kterými ji v prdeli tento крестьянскую fena". To jít do podrobností, z nichž pouze slušný doktor Унтенвейзер byl bych nadšený.
  
  
  Její otevřeně zívl. "Musí být, jsi vypadal jako opice na těle Venuše Милосской", — řekl sarkasticky jsem.
  
  
  'Opice?' — прорычал to. "Opice v kleci. Opice jsi Carter. Já jsem svobodný.' Je to hodil jeho люгером a hrdě udělal ego na mě přes jeden kolem mřížek. Кудахча radost, on odstranil jeho ruku, než ji stačil ji chytit. 'Budeme hrát hru. Hra o špatného chlapce, дразнящего opice. Pak ji zastřelím tě, Carter, přijdou tvoji přátelé, nebo ne. Myslím, že jsem, Piero Simca, přesto сбегу.
  
  
  On tančil kolem mé klece, strčil dovnitř zbraně, a pak se znovu rychle popadl ego, když ho odvážila vrhnout se na něj. Znovu a znovu se skočil mimo dosah, když ji ponořila do mu a ne se chytit nic, kromě odběru vzorků vzduchu. Její zarudlá od zklamání, křečovitě vydechl a замедлял provoz s každým neúspěšným pokusem. Až do poslední chvíle, kdy se moje ruka сомкнулась kolem ego hlavy a сжала tak silně, že upustil zbraň.
  
  
  Nyní se začala ptát. To není stahl vyjednávat, když ji vedl ego koruny se пересохшими rty do díry. U něj byla neuvěřitelná síla pro ego malé velikosti, ale ego závit byl již znám, jakmile ji popadl ego malou hlavu velikosti kokos. — Všechny, — řekl on хрипло. "Všechny moje peníze, Carter, ženy, všechno, co chceš... ááá..."
  
  
  Její přemýšlel o těle Розаны, když to пролежала na podlaze, koupající se v krvi, na mé posteli v "Супербе", a наклонял ego hlavu dolů, až uslyšel, jak se zlomil krk.
  
  
  Spolu se mnou v kleci, uvízl stojací lampa, a když jsem neměl co bát Piero a zbraní, její používal to, aby zvýšit lustr na několik centimetrů nad zemí. Pak to trvalo mi trochu déle, než tahat a tlačit, aby se vymanit se z tohoto kusu.
  
  
  Ji vzal "Люгер" a udělal tři snímky s intervalem tři sekundy. Domluvený signál se plukovník. Hawke se mohl zbavit mě ego obdobné zpravodajství v novinách, který teď bude.
  
  
  BRITSKÝ FINANČNÍK A ITALSKÝ STÁTNÍK ZABITI, PAK PÁDU Z BALKONU.
  
  
  ZÁHADNÝ SEBEVRAŽDU SLAVNÝ PRODUCENT.
  
  
  Jakou by měl příběh Хоука nám na displeji, je pro mě vše, co sestoupil k jedné a téže: "Rozkaz vykonán".
  
  
  Nit.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"