Carter Nick : другие произведения.

71-80 zbierka detektívnych príbehov o Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  71-80 zbierka detektívnych príbehov o Nick Carter
  
  
  
  
  71-80 Killmaster Zbierka detektívnych príbehov o Nick Carter.
  
  
  
  
  71. Cieľ: Doomsday Ostrov http://flibusta.is/b/684362/read
  
  Cieľ: Doomsday Ostrov
  
  72. Noc Avenger http://flibusta.is/b/684617/read
  
  Noc Avenger
  
  73. Mäsiar Belehrad http://flibusta.is/b/608980/read
  
  Mäsiar Belehrad
  
  74. Assassin Brigáda http://flibusta.is/b/607271/read
  
  Atentát Brigáda
  
  75. Likvidátor http://flibusta.is/b/610142/read
  
  Likvidátor
  
  77. Kód http://flibusta.is/b/607252/read
  
  Kód
  
  78. Agent-counter-agent http://flibusta.is/b/612843/read
  
  Agent Counter-Agent
  
  79. Hodina Vlka http://flibusta.is/b/685950/read
  
  Hodina Vlka
  
  80. Našim zástupcom v Rime chýba http://flibusta.is/b/687063/read
  
  Našim Zástupcom v Ríme Chýba
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Cieľ: Doomsday Ostrov
  
  
  preložil Lev Shklovsky v pamäti jeho stratený syn Anton
  
  
  Originálny názov: Cieľ: Doomsday Ostrov
  
  
  
  Prvá kapitola.
  
  
  Povedala, že jej meno bolo Veronica, ktorý v sebe ma v rozpakoch. Dievčatá boli už christened Veronicas, a ten nevyzeralo deň starší ako šestnásť rokov. Skutočnosť, že bola v hotelovom bare znamenalo nič; tieto deti boli rovnako pravdepodobné, že dostanete falošné ID dnes, ako čokoľvek iné, čo by nemali byť. Jeden pohľad na studenú tvár, náročné oči pod dlhé blond vlasy, a väčšina mužov by pravdepodobne dôvery Ay-vo všetkom. Podozrenie je jednou z hlavných zložiek môjho povolania; to je druhá prirodzenosť hľadať pravdu vrstvy leží. On bol na dovolenke, ale to nevadí. Existuje dosť ľudí vo svete, ktorí by chceli vidieť Nick Carter mŕtvych, aby ma na neustálom strehu.
  
  
  Ona bola v Westbush na pár dní oddýchnuť po náročnom úlohy na Blízkom Východe. Neboli veľmi ťažké v porovnaní ostatné úlohy, ktoré som urobil, a nemal som žiadne nové bullet diery. Ale po viac ako mesiaci v púšti moje potrebné pre sneh a pokojných hôr, skupina ľudí, ktorí nikdy nepočuli hovor mi pred pripojí mi na tento vzdialený, ale luxusné lyžiarske stredisko v Vermont. A teraz Veronica.
  
  
  Strávil som väčšinu dňa na lyžiarskych svahoch, kde to nebolo príliš preplnené, ako to bolo uprostred nedeľu. V týchto dňoch nemôžem lyžiarske tak, ako by som chcel, ale som zostať v kondícii, a tak dlho, ako som sa nemusíte snažiť, aby zodpovedali majstrov, som zvládne takmer všetky zjazdové preteky. Možno sa trochu viac opatrní; bol som bitý až príliš často na svoju prácu, len neviazanosť s stromy a balvany.
  
  
  Keď som prišiel do hlavnej haly s veľkým krbom v strede a mosadze záves nad ním, bolo to príjemne živé. Vôňa horiaceho vlašské orechy prelína s vôňou kože, tepovanie vlny, a lákavú vôňu horúcich nápojov, ktorý Dredy zmiešané v bare. Väčšina ľudí boli mladí a sat alebo zavesiť von v skupinách, zatiaľ čo niektoré páry využil súkromia hlboké kožené sedacie súpravy obloženie stien.
  
  
  Barman pozdravil ma, tuku, vždy s úsmevom, ryšaví chlapec. On už vedel moje meno, tak som nebol prekvapený, keď sa spýtal: "Pekný deň, Nick?"
  
  
  "Nie je to zlé," povedal som, potopenie dole na stolici. Najprv som nechcel vidieť youngish blondínka sedí v pol tucta stoličky s ňou späť ku mne. Ale keď počul moje meno, ona sa pomaly otočil, pozrel sa na mňa v tme zrkadlo za Dredy, potom sa otočil a pozrel sa na mňa.
  
  
  "Takže ste Nick." Jej hlas bol mäkký, trochu husky, a napriek svojej mladosti, nemala znieť ako zákon. Jej, prikývla, samozrejme, opatrne. Aj v hustý čierny sveter, ktorý bol dosiahnutý na jej boky, bolo jasné, že ona bol vyčerpaný, ako hviezda jednu z týchto legrační pláži filmy. Ale ja som ešte radšej vidieť ih trochu starší; hej, možno tridsať, ale ona to nie je úplne až na rýchlosť na najnovšie mladistvý trendy ešte, a pochybujem že to bude niekedy dostať na dané miesto. Ona naklonenú hlavu tak, že jej dlhé, dlhé vlasy spadol cez rameno ako zlatý vodopád. Potom sa zamyslene prikývol. "Áno. Vyzeráš ako Nick. A potom sa obrátil chrbtom na mňa a pozrel sa cez krb v rade vysokých windows, ktoré sa pozrel von cez osvetlené snehu svahoch.
  
  
  To je to, myslel som si, a napil Dredy ' teplý rum.
  
  
  Po chvíli, keď dievča pomaly skĺzol mimo stoličky; ona bola mierne vyššia ako pozrela sa posadil. Pozrela sa na mňa rýchlo, a nebol to jeden z tých falošných parné vyzerá, že teenageri v praxi; ona trochu jej spodnú peru a v jej očiach sa pozrel skutočne cez bane. Keď sa priblížil, to bolo s ovzdušia niekto, kto práve urobil ťažké rozhodnutie. Vstal automaticky , a nie zo zdvorilosti. Jej hotel je byť pripravený na čokoľvek, čo sa môže stať.
  
  
  "Jej meno je Veronica," povedala.
  
  
  Dobre, je to dobré meno, že som si myslel. ona pravdepodobne zdvihol ego pri sledovaní staré filmy na TV. "Tak sme sa navzájom spoznali podľa názvu," povedala som opatrne. Ona dal jej ruky za chrbtom, a on dúfal, že ona bola len robí to, ukázať jej zvodný prsia.
  
  
  "Áno. Jej ... videl som vás tu predtým. Vy ste jediný, kto tu nie si?
  
  
  On prikývol jej.
  
  
  "Myslel som si to. Jej deti."
  
  
  Jej mimmo nah pozrel sa do veľkej sály; teraz to bolo úplné a hluk zvyšuje. Čo je hudobník a on je, on začal hrať na gitaru. "Myslím, že chodiť s týmto dav ľudí sa ukončuje svoj problém," som sa zasmial, pri pohľade na nah.
  
  
  Usmiala sa krátko, potom žuť jej pery znova.
  
  
  "Nie, to ... Dobre, každý, kto tu viac alebo menej patrí všetkým, a ja nechcem ..." Hej, to zdalo ťažké dostať sa na miesto. Keď ona sa natiahol, jej ruku stuhol, ale ona len odstrániť zámok jej vlasy.
  
  
  Jej začal sa relaxovať, to bola len dievčaťom, ktorá bola zapojená chcel spoločnosti pre zábavu, a ona bola k dispozícii. Namiesto toho, spýtala sa ma, či som ženatý ...
  
  
  "Ste ženatý, Nick?"
  
  
  "Nemám radosť."
  
  
  "Jej ženatý. O niekoľko mesiacov.'
  
  
  Jej musí mať uvedené jej prekvapenie.
  
  
  "Viem, že som vyzeral ako dieťa, najmä pre starších mužov..."
  
  
  Rovnako ako vy; snažil som sa nebude krčiť.
  
  
  "...ale ja som dvadsať-jeden, a to je problém."
  
  
  No, ja som chorý z nej. "Čo máte na mysli?'
  
  
  "Vidíte, ona bola vydatá-ach, ona je už bolo povedané, že. Pred niekoľkými mesiacmi. Moja matka sa nepáčilo, môj manžel, tak sa ma spýtala moja stepfather vykopnúť ego, a teraz sú sledovaní mi úzko."
  
  
  "A vy ste tu sám?"
  
  
  "Myslím ... tu. V hoteli. Ale moja rodina má ski lodge na druhej strane to svahu." Ona ukázal neurčito na dlhom rade systému windows. "Musíte mať videl."
  
  
  Potriasol hlavou, potom sa zastavil. Počas jednej z jeho ciest, uvidel dlhý, vysoký múr, ktorý sa zdalo rozšíriť nepretržite niekoľko sto metrov, a stromy a kríky okolo neho idú dole, ako keby to bolo väzenie, alebo pevnosť. Za to, uvidela veľký dom s komíny a šikmých striech. Ski lodge, áno! Spýtal som sa, Veronica ak bolo právo dome, ona chcel imelo.
  
  
  "Áno, to je dom."
  
  
  "Viac ako väzenie."
  
  
  Ona prikývla. 'To je pravda. Priniesli mi tu ... pokoj. To nie je náš majetok, Bert - moje stepfather-vzlietla ego sezóny. Používa patria do špeciálnej gangster, alebo niečo, a tam sú všetky druhy poplašné zvony a strašné pasce na dôvody."
  
  
  "Znie to ako dobré miesto pre stráviť zimu."
  
  
  "Ach, keď sa do toho dostanete, je to zábava."
  
  
  "Ale ty sám na ulici, hneď teraz."
  
  
  "No, nie je to imelo čo znamená, že sú vždy ma uzamknuté alebo niečo také. Ale Mama a Braňo vždy sa uistite, že keď som sa spriateliť sa s niekým, tu, najmä chlapca v mojom veku, nechcem stratiť moje ego."
  
  
  "Ako sa im bude robiť, že?" Rýchlo som sa pozrel okolo seba, ale nevšimol som si niekto sledoval ju, a ja som mohol vidieť jej jasne v tieni. Sakra dobré.
  
  
  'Henry. On je vždy čaká na mňa v hale, a stále objavovať tu sa pozrite na ňu."
  
  
  "Henry," som si povzdychol. Začal som si myslieť, že to dievča bola trochu blázon.
  
  
  "To je, samozrejme, náš vodič."
  
  
  'Samozrejme. Čo ak vidí, čo hovoríte na mňa teraz?
  
  
  "Nechcete vyzerať ako muž, aby sa zastrašiť, Nick."
  
  
  Jej prikývla k davu mladých ľudí. "Čo o nich?" Niektorí z chlapcov mal rovnakú dĺžku vlasov ako dievčatá, ale boli tam aj ľudia, ktorí by hrali rugby.
  
  
  "Pár som hovoril, a Henry ma videl s, to urobil. Potom začali vyhýbať sa mi."
  
  
  "A potom čo?'
  
  
  "A potom, po Henry ... hovoril som s nimi."
  
  
  "Si pique moju zvedavosť." Rozbiehal trochu nahnevaný; buď to dievča, ktoré tvoria jej vlastné nepravdepodobný príbeh, alebo Henry, ak to, čo povedala bola pravda.
  
  
  "Máte auto, Nick?"
  
  
  'Áno.'
  
  
  "Tam je bar ..." Povedala trochu jej pery. "V neďalekom meste, a ... viete, že nebol som kdekoľvek, ale tu takmer dva mesiace?"
  
  
  "Aký bar?"
  
  
  "Počul som, že je to najdokonalejší miesto v tejto oblasti. Dobrá hudba, vtipné ľudí. Viete, že.'
  
  
  Vedel som jej. On bol len o dospieť k záveru, že dievča bolo len čakajú, aby sa zdvihol, keď uvidel tvár nepozerať cez dvere do haly. Tvár bola o veľkosť a farbu basketbal. Ego obočie tvorený súvislou black line nad očami skryté v záhyboch kože, a nosa zakrivené dole na flexibilné úst. Nen mal na sebe lyžiarsky bundu a tmavé nohavice, a zdalo sa, že mal veľkosť, ktorá by Japonský sumo zápasník myslieť.
  
  
  Náhle, on usmial sa na Veronica, hodil niektoré Dredy ' peniaze na pult, a pevne chytil dievča za ruku.
  
  
  "Ak je to Henry," povedal som, " to musí byť kus nábytku, z vášho gangster domu. Poď, Veronica; chcem vidieť túto bar! '
  
  
  Ako sme sa priblížili dvere, Henry zúžil oči a zdvihol zamračila čierne obočie. Veronica sa snažil skryť za mnou. Henry vyzeral zmätený a jeho mäkké pery sa presťahoval ako pár nadšený, červy. Ego je obrovská trupu vyplnené dverách, ale ako sme sa priblížili Olizuje, vzal krok späť.
  
  
  "Jednoduché," povedala som veselo.
  
  
  Ego oči ma opustil a obrátil sa na dievča. "Slečna Veronica ..." začal, a ega hlas bol absurdné, ohrozujúce.
  
  
  "Je to v poriadku," ego prerušené. "Ona je so mnou."
  
  
  To bolo nemožné prejsť mimmo, ale ja som neprestával.
  
  
  Henry urobil ďalší krok späť, potom pripravený sám. Bol som zvedavý, ako ďaleko pôjde na verejnom mieste, a on dúfal, že by to bolo príliš ďaleko. Možno to bolo viac detinské mňa, ale ja nemám rád ľudí, ktorí strašenie detí.
  
  
  Veronica povedal, " Povie Mama a Braňo budem domov o polnoci, Henry." Jej hlas mal tón arogantný orgán, ktorý zvyčajne vadí mi, ale bol som trochu hrdý nej pre odolávanie hmú.
  
  
  Henry pozrel sa na mňa, zrejme nie ste istí, čo robiť. Pomáhal som Em, aby jeho rozhodnutie jemne uvedení svoje ruky na jeho pivný sud-tvarované telo a tlačí ho tak tvrdo, že by sme mohli prejsť. Nemal brániť, ktorý bol trochu sklamaním, ale pohľad do jeho ego oči sľúbil, že "neskôr". Išli sme rýchlo cez lobby široký klenuté verandu. To bolo úplne temné teraz, ale vysoké oblúkové lampy svietiť v noci. Sme naše ceste cez sneh na asfaltové parkovisko a hral túto hru v mojej modrá prenájom Ford. Veronica nechcel povedať nič, až kým som nezačal motora.
  
  
  .'Dobrý deň! povedala ticho a zasmial sa. "Mal som tušenie, imelo, čo Henry sa bude robiť tam!"
  
  
  "Si si myslel, že bude naplácat mi pred všetci títo ľudia?"
  
  
  Ona shrugged a začal rummaging cez jej veľká kožená taška cez rameno. "Máte cigaretu pre mňa?" spýtala sa.
  
  
  Dal som hej, jeden okolo môjho špeciálne zlato-pochádzal cigarety, a jej oči sa rozšírili, keď videla, ako na to.
  
  
  "Aká značka to je?" spýtala sa.
  
  
  Otvoril ju a klepli na tabuľu s jeho ľahšia. "Sú vyrobené v Turecku a nemajú značky."
  
  
  Ako som bol jazde po úzkych country road, všimol som si, že jej oči sa pozerali na mňa, ako keby mala len si uvedomil, čo ona bola stále sama do. S mojím čierne vlasy - príliš dlho, pretože som nemal čas na rez - a moje tenké tvár, môžem pozrieť takmer zlovestný v určitých svetelných podmienok, a moje veľké ruky ukazujú známky z mojich nespočetných bitiek. Ona nie je obzvlášť vysoká podľa dnešných štandardov - viac ako päť stôp deväť palcov - ale je to všetko o svaloch, najmä v rukách a ramená, a je to vidieť. Bol som zvedavý, keď dievča vedľa mňa by oznamujeme, že sa zmenila svoj názor.
  
  
  "Aký je názov tejto bar?"
  
  
  "Krásne šialenstvo," a ja verím, že to je na druhej strane mesta." Jej hlas bol pokojný; možno, že by podceňovať ju znova.
  
  
  Cesta ranu pár kilometrov medzi vysoko snowdrifts; sme nevideli žiadne iné dopravné, kým sme boli v priamej línii, a potom som videl svetlo v mojom spätnom zrkadle. Usmial sa sám pre seba a spomalil. Auto je za nami, príliš.
  
  
  'Henry? Pýtala som sa, dievča, ukazovacie s mojím palec cez moje rameno.
  
  
  Veronica sa pozrel okolo. "Ja nevidím jeho ego."
  
  
  "Je to veľké auto. Aké auto máte?
  
  
  "Myslím, že je jazde Bentley dnes."
  
  
  On prikývol jej. "Vlastne. A on nedovolí vám z jeho pohľad, bude mu?
  
  
  "Pravdepodobne nie. Ona si povzdychol. "Ach, mať na mieru."
  
  
  Musel som sa smiať. 'Upokojiť. Čo to môže robiť?'
  
  
  Nechcela prijať, ale videla som jej hryzenie jej pery znova.
  
  
  Bolo to malé mesto a centrum bolo opustené a tmavé, s pár obchodov, niekoľko kostolov a starých biele drevené domy, ktoré stáli ticho okolo zasnežených park. My sme išli cez park a ocitli na malé zábavné sledovať. Boli tam dva mobilné reštaurácia, motel, a palacinky obchod a malý hostinec s rade vans zaparkované pred ním; cez ulicu, oddelený od ostatných budov, bolo Krásne Šialenstvo, zrube v exaggeratedly rustikálnom štýle s veľkým prihlásenie cez dvere.
  
  
  Keď sme sa dostali von, Veronica sa obzrel. Svetlometu bola preč teraz, ale bol som si istý, Henry bol niekde za nami, stojaci na strane cesty s vypnúť osvetlenie.
  
  
  Ako sme vstúpili cez hrubé dvere, hrom z dlhosrstý rocková kapela zo štyroch hit mi v ušiach. Interiér bol plný, údená, a matne osvetlená sviečkami a spaľovanie dreva. Servírka v mini sukni, zelené plavky, a takmer priehľadná blúzka, nás viedli k stolu a vzal našu objednávku. Špecialitou tu bol teplý jablkový mušt s Jack Daniels, ktoré som si myslel, skvelé. Veronica sa dohodli absently; ona sa sústreďuje na hudbu, sklený pohľad v jej očiach.
  
  
  Jej určite nič proti rock; časti a to je sakramentsky dobré, a keď budete počúvať texty niektorých piesní, musíte pripustiť, že títo mladí autori majú veľa čo povedať, a robia to s nadšením. Ale tu, v miestnosti bolo príliš malé, príliš horúce z ohňa a preplnený davom pre túto úroveň hluku.
  
  
  Bol som zvedavý, čo všetko títo ľudia okolo nás možno hovoriť o tom, pretože nemohli rozumieť.
  
  
  Nie jej jedno oko, s denným a chcel Henry. On neukázal, čo ma prekvapilo; ja by som očakáva, že ho sledovali nás.
  
  
  Po chvíli, on ospravedlnené sám a bežal k mužom v miestnosti na druhej strane hudobnej scéne. Stavím sa, že ak nechám Veronica sám za pár minút, ona sa rýchlo prilákať dav fanúšikov. Aj v tejto miestnosti, plné krásnych dievčat, ona stál.
  
  
  Nebol som si mýli; keď som sa dostal späť, tam boli dvaja mladí muži okolo nej. Veronica nemal podporovať ih, ale mohol by som povedať, ocenila pozornosť.
  
  
  Uviedla ma do chlapci - ihk nerozumel jej, ale to nevadí. IH požiadal ju, aby sa posadili, a oni hrali túto hru. Obaja mali dlhé vlasy; jeden z nich mal fúzy, ostatné nestalo, a ja som si myslel, cítil a beardless chlapec v okolí hotela. Mal pravdu.
  
  
  Spýtal sa ma. "Ty zostávaš v Westbush, však?"
  
  
  Povedal som jej.
  
  
  "Hej, zlatko, ste sakramentsky dobrý lyžiar. Profesionálne?
  
  
  Dobre, niekedy mám pocit, lichotí, aj keď sa snažím odolať. "Nie," povedal som. "Ja som len odpočíva."
  
  
  Rocková skupina pozastavené, ktoré dočasne robil rozhovor viac znesiteľné. O niekoľko minút neskôr, dve dievčatá pridal nás, mladých, oblečený v norme vyhovuje všetkým cez džínsy a lemovaný kože. Potom chlapci, ktorí dobre vedeli, prišiel, a keď sa hudba začala hrať opäť sme mali osem ľudí hrať túto hru na dvoch stoličkách skladá dohromady. Veronica, aby si rozprávali ostatní ako keby boli na starých priateľov, ale ona stále ma hovoriť. Som oprel späť, uvoľnene, a odpovedal, keď niekto niečo povedal mi. Ja som myslel, že boli dobré mladých ľudí. Oni nemali fajčiť nič silnejšie ako Ťava, a zdá sa, že vôbec nevadí jej, že najstarší.
  
  
  Čas rýchlo ubiehal, a musím sa priznať, že som mal veľa zábavy. Na chvíľu, Henry aj zabudol pozrieť na jej vo dverách. Jedného dňa som sa pozrel na hodinky. Bolo jedenásť hodín, a napadlo ho, či by hovoru Veronica je pozornosť. Ale rozhodol som sa; nechcel som zákona strašidelný a presuňte ju preč z jej nových fanúšikov. Po niekoľkých minútach, ona strčil rukáv môjho sveter v a pozrel sa na hodiny seba.
  
  
  "Poď," povedala ticho; ona bola tak blízko, že ma mohol počuť jej jasne, rameno stlačené srdečne proti mne. Usmial a pozrel hej v oku. Ona pobozkal ma zľahka, ale s výraznou sľub.
  
  
  Keď sme boli v krehký chladnom, on vytiahol vedľa Ford. "Kde?'
  
  
  "Domov, si myslím." Povedala to náhodne, ale s zrejmé ľutovať.
  
  
  Pozrel som sa okolo. Henry nebol v nedohľadne, ale on bol stále istí, bol niekde v okolí.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Čo ak dostanem šancu zbaviť svoj tieň?"
  
  
  "Čo potom? Ona sedela vedľa mňa, pozeral sa na mňa s rovnako otvorené, zvodné pery.
  
  
  "Mohli by sme ísť niekam ... nie je doma."
  
  
  Ona bola pobozkal ee, sa snaží, aby bolo jednoduché, ale jej ústa sa otvorili a jej jazyk sa posunul do mojich úst, hrať sa s mojím jazykom.
  
  
  "Ako, kde?" ona zašepkal.
  
  
  "Dobre, mám izba s krásnym výhľadom."
  
  
  Ona potriasol hlavou. "Nemôžeme tam ísť; Henry nájde nás."
  
  
  Samozrejme, mala pravdu. Ale s jej telo pritlačí bane a jej ramená omotal okolo môjho krku, nemienila som sa nechať Popoluška ísť domov.
  
  
  Pozrel som sa dole na ceste, pocit viac frustrovaný ako by som sa cítil s fretky, keď som bol tínedžer. "Možno sme si ho stratiť."
  
  
  "A potom?'
  
  
  Ona, on shrugged. "Budeme môcť použiť auto nie je riadiť ho."
  
  
  Ona usmial sa šibalsky, a že výraz na jej tvári, nechcela vyzerať ako šestnásťročný už.
  
  
  Nevedela som, ciest, samozrejme, ale moja ľahkého auta s zimné pneumatiky išli cez peripetie s viac pohyb ako big Bentley. Okamžite po zapnutí to, Brylev premenil lemovanej uličky a vypnutý. A chvíľu neskôr, Henry bol vlastne jazdy na Bentley. Hneď ako prešiel mimmo, Veronica objal ma.
  
  
  "Upokojiť," povedal som, jemne ju ťahal ju preč. Vytiahol som na hlavnej ceste a išli späť na cestu, ktorú by sme už ísť, kým som videl inej krajine ceste. Tam bol žiadny pluh ísť cez to, ale videl som dve rovnobežné stopy v snehu. Nasledovala ich na ostré zákruty, nasleduje to, a zastavil sa pod stromom. Boli sme na malom svahu s ožiarené pohľad na veľké biele lúky posiate skladby z voľne žijúcich zvierat. "Hlas teraz," povedal som.
  
  
  Ako som okamžite podozrenia, mala na sebe nič, za hrubé svetre. Jej bradavky ožila na môj dotyk, a ona writhed hneď vedľa mňa, narieka a kričí ticho. Jej ústa boli na mojom krku, jej nohy boli stlačené proti mne. "To by sa nemalo stať," povedala zamrmlal. To bolo len oveľa neskôr, že pravý význam týchto slov svitlo mi. Osobne dávam prednosť jej veľké posteľ na zatvorené dvere, ale musela som sa väčšina z toho. Veronica bola náročná a kvalifikovaných, a keď sme chceli, sídlo, jej pery a ruky boli obsadené všetky druhy vecí sa s zipsy. V mesačnom, jej pleť bola bledá a žiariace, a jej prsia boli vznesené voči mne. Neviem, ako, hej, podarilo zbaviť sa jej tesnej lyžiarske nohavice, ale ona, a potom sedela na kolenách s jej nohy prehodil cez moje ramená. Stalo sa to rýchlo - hlboký, silný ťah, hojdacia jej boky, trhavé jej telo hore a dole. Ona hodil jej hlavu dozadu, zatvorené oči, a otvoril jej úst tichý výkrik extázy. Keď prišla, ona moaned dlho a cunningly a pritisla nechty na mojom krku. Potom ju nechal ísť, príliš, a Veronica moaned viac a viac, "Ach ... ach ... ach..."
  
  
  Bola takmer demure a vzdialené ako ona oblečená znova. 'Aký čas je teraz?'Čo je to?' spýtala sa briskly.
  
  
  On sa pozrel na svoje hodinky. "Niekoľko minút, posledných dvanásť."
  
  
  "Oh môj Bože, budete musieť vziať ma domov." Ona zazipovaný do nej nohavice elastický a vytiahol sveter cez hlavu.
  
  
  "Všetky práva, Popoluška," povedal som. Aby som bol úprimný, bol som trochu sklamaný: nemám rád túto situáciu, ďakujeme, že ste, pani, a to aj v zaparkované auto.
  
  
  Ale Veronica ani opýtať na cigaretu. Keď jej manžel otočil a ona sa zamračil na obavy, a že výraz nemeníš, kým sme dosiahli východu, ktoré viedli k jej stepfather je prenajatý dom.
  
  
  "Možno by to bolo lepšie, ak si dajte mi dostať sa odtiaľto," povedala. Neodpovedal; bol trochu nahnevaný na seba, rovnako ako on bol s Nah. Len preč.
  
  
  Vedľa vysokej železný plot v stonanie bolo to, čo mohlo byť iba tzv gatehouse. Muž v kožušinový kabát stál pred ním, a jeho brokovnicu bol jasne viditeľný. A tam bol Bentley zaparkované mimo na strane.
  
  
  Veronica chytil ruku. "Nie navždy, Nick ..."
  
  
  "Ja si len vziať si doma, med."
  
  
  "Prepáčte," mrmlala.
  
  
  Jej pozrel na nah. 'Prečo?'
  
  
  "Pretože to, ako som to urobil ... tak rýchle."
  
  
  "A tiež? Spýtal som sa s pokrčiť.
  
  
  "Je to kurva polnoci, viete."
  
  
  "Nie, nevidím, že pre ňu." "Som spomalil.
  
  
  "Počúvajte, moji rodičia... myslím, že dovoľte mi, ale riešenie rozhodli sme sa,... No, ona by mala byť doma do polnoci. Rozumiete tomu?'
  
  
  "Myslel som, že dvadsať-jeden." Ak tam bol sarkazmus v môj hlas, to bolo preto, lebo som nebol snaží potlačiť moje ego.
  
  
  Nah mali toľko slušnosti, aby to každý rok. "Dobre, že to nie je úplne pravda. Som viac ako devätnásť a ... Prispôsobiť si ho vziať! Sú viac alebo menej ochranné mi. Myslím, že urobili, že psychiater povedať, že som nebol naozaj kompetentný, viete? A ak aj nie, nie to, čo hovoria, môžu dať ma do väzenia opäť."
  
  
  "Je to?'
  
  
  "Nechcel som tým povedať, že." Hovorila ticho. "Bol som umiestnený v tomto dome, a potom... potom zrušení. Tam bol žiadny dôvod vôbec. Jej...
  
  
  .. Na Bentley dvere zabuchli s osudnými slam. Henry šiel do môjho auta ako veľká hora.
  
  
  Veronica otvoril bočné dvere, potom sa oprel na stranu a rýchlo uviazol jej jazyk v mojich ušiach. "Zavolám ti zajtra," povedala šepkala, a odišiel.
  
  
  Ona sa chystá ísť von, príliš, ale Henry oprel pred moje dvere, jeho tvár pádu cez otvorené okno ako prezretého mesiac.
  
  
  "Máte desať sekúnd na otočiť a zmiznúť," povedal croaked.
  
  
  Za akýchkoľvek iných okolností, že by sa ponáhľal okolo auta a vyzval hmú, aby sa mi odísť. Ale videla som, Veronica už sedí submissively v zadnej časti Bentley, a sentry v kožušinový kabát prišiel ku mne s puškou pripravený.
  
  
  Myslím, že by som mohol zvládnuť oba; spôsobom, je to moja práca. Ale to sa nezdá byť, ako tam bolo oveľa východiskový bod v boji za šialené bohaté dievča, ktoré pravdepodobne by sa podieľajú na miestnu políciu, pretože ak mu bol boj týchto dvoch, tam by asi boli úmrtí v čase, keď sme boli vykonané. Henry bol príliš veľký zvládnuť bez dodanie smrteľné rany bol tak dobrý, a tak ďaleko, ako ona bola znepokojená, niekto, kto na mňa zaútočil s brokovnicou bol aj odsúdený.
  
  
  Tak si ju zavrel okno pred nimi fretky, kým sa tento zapas museli krok späť, vrátiť auto a začne tabúľ. Ale keď ona prestala pohybovať vpred, počula suché budú smiať, že vraj prišiel z zadnom z Bentley. To nebolo Veronica; to bolo jasne muž zvuk. A potom počul jej mumlat rovnaký hlas, ktorý skončil neomylne so slovami "Nick Carter."
  
  
  Sa mi nepáčilo, to vôbec. V Westbush, nemal používať jeho skutočné priezvisko. Nikdy som to, keď som na dovolenke.
  
  
  Druhá kapitola
  
  
  Naplánoval návrat do Washingtonu na druhý deň, ale nebol ísť na to. Takže keď Veronica nemusel volať, to nebolo ťažké hovoriť sám do zostať trochu dlhšie. Na môj druhý deň - stále čaká na hovor-bol som v takmer opustené lobby líza večer.
  
  
  "Je to dosť na dnes?" Dredy sa ma spýtal.
  
  
  "Áno. On absently napil teplý rum a pozrel sa na lobby dvere. Nakoniec som si uvedomil, že mladý barman pozerajú na mňa zamyslene, a rozhodla, že by som mal hrať mojej strany oboch smeroch. "Oh dievča," začal som.
  
  
  Dredy prikývla, úsmevom. "Že blondínka?"
  
  
  "Áno. Ona sem často?"
  
  
  "Videl som to niekoľkokrát. Nie je v posledných dňoch.
  
  
  "Ale ona naozaj príde na to?" Predtým, než som sa s ňou stretol?
  
  
  "Bože, nie. Jej, len ju videl pred niekoľkými dňami."
  
  
  Usmial sa na ňu. "Inak, myslím, že ona by si všimli ste."
  
  
  "No, viete čo, Nick."
  
  
  "Myslel som si, ona prišla sem za asi mesiac."
  
  
  Dredy zatriasol hlavou dôrazne. "Nie, to nie je ako, že. Dva, možno tri dni, až deň pred včera. Ako by to ísť?"'
  
  
  Nechcel som odpoveď. On nemal očakávať, že buď. On sa len zasmial a chytil môj prázdny hrnček, aby iný nápoj.
  
  
  Nejaký čas neskôr, v podvečer, ona bola vo svojej izbe a chcel najlepšiu trasu tak, aby Boston letisko, kde sa jej mohla previesť do Washingtonu, keď zazvonil telefón.
  
  
  Vedel som, že to bol Veronica ešte pred zdvihol som telefón. "Ahoj?'
  
  
  'Prezývka? Jej hlas bol napätý a nízke.
  
  
  'Áno.'
  
  
  "Potrebujem ťa."
  
  
  "To je dobré, med."
  
  
  "Myslím, potrebujem ťa ..."
  
  
  "Viete, kde je ona."
  
  
  "Nerozumiete!' Hej, som podarilo sob bez zvyšovania môj hlas.
  
  
  "Potom vysvetlite mi to." Ona bola tiež ee hotel, ale nechcel ukázať.
  
  
  "Sú to stretnutie, a ... oh, Nick, pomôž mi!"
  
  
  "Aké problémy?"
  
  
  "Pozrite, ak nechcem dostať sa tu dnes večer, bude robiť to znova. Sú zamykanie mi! Ach, Nick, dostaň ma odtiaľto pred robia... -
  
  
  Jej hlas bol odrezaný od rozhodujúci kliknite na tlačidlo telefónu.
  
  
  Nemyslel som si, že dvakrát som zavesil. Telefón spoločnosti rez nás off; to bol niekto v tom dome za vysokým múrom.
  
  
  Váhal som na pár minút, ale ja som naozaj nemal pochybnosti, čo som sa chystal urobiť. Dámy v núdzi nie sú presne moja špecialita, ale toto mi dal viac, než jej hoteli. O pár sekúnd neskôr, Hugo vytiahli ho von okolo jeho kufor a oplášťované smrtiace ostrý stiletto na jeho rameno. Potom prišiel Wilhelmina, môj Luger v svetle rameno závesu. To predsa nie je výlisku pod nylon bunda on by nosiť cez jeho sveter. Bolo to veľmi nepravdepodobné, že by potreboval by som všetky tieto dve zbrane, ale keď som bol asi si to dievča z domu, bolo to hlúpe, nie, aby sa pripravili na najhoršie.
  
  
  Večer lyžiarov zhromaždili v dobrej nálady na nízko položených plains svahov. Vzal som lanovkou na vrchol druhom poschodí, nad osvetlené pristátie. Nikto iný; snehu žiaril ticho podľa mňa v moonlight. On vytiahol čierne vlny maska s otvormi pre oči a RTA nad hlavou. Možno biela maska by bolo lepšie, ale nebolo to niečo, Stahl hľadal. Okrem toho, som pochyboval by som mohol aj sklzu cez široké pole snehu v mojom kamufláž bez toho, aby si všimol, so svitom a reflektory hořekovat okolo domu.
  
  
  Zostúpil, práci svojej ceste do ľavej a robiť pomaly, starostlivo kontrolované zmení, kým on narazil do steny. Zostal za stromy a pozrel sa na tomto mieste. Ďaleko nižšie, bola brána, a v prednej časti domu postavil sentry, ktorý držal svojich rúk, aby sa zahriali. Tam bol žiadny spôsob, ako vedieť, či tam boli iné vojakov na stenu, alebo nie, tak nemal ani vyskúšať. Mimochodom, nebolo pochýb o tom, elektrický budík, a nemal som čas na preskúmanie tejto vývrtka dôkladne.
  
  
  Po zhliadnutí za pol hodinu som prišiel k záveru, že tam bol len jeden sentry pri bráne; nemal zdá sa, že hovoril Hema a mňa, a tam bol žiadne príznaky auto kdekoľvek.
  
  
  Tvrdo s jeho kluby, zostúpil na miernom svahu. Vychádza zo stromov, zdvihol lyže, mávol zbraní, a nech sa tlmený výkrik. Dúfal som, že vytvoriť úspešný imitácia lyžiar, ktorý stratil kontrolu nad jeho pohyby. Zošuchol a narazil k brig. Potom zroloval ho, zdá sa, že stráca rovnováhu, a hodil seba, do očí bijúce stonať. Tesne predtým, ako som sa tam dostal, som swerved to trochu tak, že kolízie nebolo tak zlé, ako to vyzeralo. Padol, trhavé jeho nohu bezmocne, kričal:
  
  
  "Bože môj, Bože môj, Bože môj!"
  
  
  Potom sa groaned hlasno, snažil sa dostať hore, a spadol znova. 'Definovať mi!' Ona moaned slabo. Sentry všimol si ma. Zbraň pripravená, spravil pár krokov ku mne, potom zaváhal.
  
  
  Ona moaned znova.
  
  
  Sentry pretekal voči mne snehom. Kladiem stále čaká na neho, aby prišiel ku mne. Bolo to dôležité, ak chcete zistiť, či bol skutočne sám. Ale nechcel som sa zdajú starostlivosť o ego. On pristúpil, zastavil, a dajte pušku zavesiť od jeho rameno.
  
  
  "Ste v poriadku, človek?"
  
  
  Bolo to hlúpe, vývrtka, ale on jej odpovedal.
  
  
  "Myslím, že som zlomil členok," gritted jej zuby. "Ach, však?'
  
  
  "Ak môžete, pomôžte mi ..." Jej hlas zdalo, ako bezmocný, ako by to mohlo byť.
  
  
  Sentry, zatriasol hlavou. "Nie som lekár, človek."
  
  
  "Dobre, bude si ma nechal hlasovať, ako je tento?"
  
  
  On o tom pochybovala. "Nemalo by to byť lyžovanie tu, človek. To nie je lyžiarskeho svahu."
  
  
  "Ako keby som nevedel! Len som nemohol udržať tie sakra lyže idú správnym smerom."
  
  
  "Dobre ..." sentry priblížil Olizuje.
  
  
  "Môžete zavolať ski lodge?" Spýtal som sa pleadingly. "Na hoteli? Tak môže lekár prísť?
  
  
  "Pomôžem vám up, muž, ale nemôžem vám dať telefón." On jerked hlavu smerom k brig. "Neexistuje žiadny telefón, stačí len pripojenie do domu."
  
  
  Všetko je v poriadku, povedal a ukázal rukou. Nechal hmú chyť moje zápästie, potom schmatol ego a vytiahol ma dopredu, nad mojou hlavou. Zroloval s ňou, obrátil, a pristál na emu hrudníka. Pred vedel, čo sa deje, jej puška bola zobral z Ega ruky a pritlačí ego ucha.
  
  
  "Jeden zvuk, jeden pohyb, "som zavrčal, a budú musieť ísť do New Hampshire nájsť druhú polovicu hlavy." On sa nepohol, ale on bol triasla pod moje kolená ako v pasci králik.
  
  
  'Plot. Ako sa to otvoriť? '
  
  
  Povedal, a keď ego strčil mu pušku barel, vysvetlil, ako sa alarm, ak dva kľúče nie sú zapnuté v správnom poradí. Vzal kľúče z jeho ego vrecku a nech em dostať hore. S kapucňou z Ega kožušinový kabát v jednej ruke, on strode s ním k bráne. Pozrela som sa na telefón v brig, a rozhodli sa, aby ste sa nedotkli ego; ak som vytiahol ego cez steny, alarm môže znieť ...
  
  
  Drôty bežal cez bránu, je zámky; ih povedal sentry ju otvorte. Zaváhal, ale keď on jej dal hmú svoj prst na spúšti, obrátil sa tlačidiel v správnom poradí. Potom sa dajte na zadok jeho zbraň pozemku, na jeho lebku, ťahal ju do guardhouse, a pošmykol cez otvorené brány.
  
  
  Cesta rany cez húštiny vysokých borovíc, že zablokuje sa na mesiac. Sneh bol nezhromažďuje, tak, že betónové dosky s ich spoje plnené dechtu boli viditeľné. Kráčal opatrne do príjazdová cesta, vedenie oči na vzdialené svetlá veľký dom. Spomenul si, čo Veronica hovoril o "nasty pasce," a odolala nutkaniu kačica do tieňa na oboch stranách. A potom príjazdovej cesty sa zrútil pod mnou.
  
  
  Posledná vec, ktorú môžete očakávať, že sa pre veľký konkrétne ražni spadajú vám páči swing reťazec, ale to urobil. Zrazu sa mu skĺzol do výšky tónu-negru, schopný držať sám v žiadnom prípade.
  
  
  Tam bol žiadne svetlo na všetky, ale len za studena vlhkosť okolo mňa. Siahol a cítil kamene na jeho stranách. To bol široký tunel, a podlaha bola špinavá pod moje nohy. Niekde predo mnou, tam bola trvalá, prenikavý zvuk. Išiel som sa v smere zvuku; to bolo všetko, čo som mohol urobiť.
  
  
  Blato, alebo niečo také, nebolo mi až po členky, keď som sa dostal na oboch koncoch tunela. Tam bol trapdoor predo mnou, obklopený hustou dosky. Nechcel som skúste ho otvoriť. Bol som si istý, že by niekto prišiel, aby ma videli každý rok.
  
  
  Dvierka trvalo dlho otvoriť. Medzitým sa vrátil do tunela, krčí v úplnej tme, pri pohľade oboch smeroch. Nikto sa blíži zo strany zrútil betónovou doskou, tak som usúdil, že to bol sentry je práca na danú stranu.
  
  
  A potom tam bol Sergej. Povrazový rebrík viedol nadol cez otvorený poklop.
  
  
  Keď jej panciera išiel dole tejto únikovej cesty, mal som Wilhelmina v ruke. Nemohol som vidieť žiadne tváre cez dieru, ale bol som pripravený strieľať čokoľvek, čo prišiel.
  
  
  Mal som ťažké vstávanie, pretože som musel držať Luger pripravený, a prvá vec, ktorú som videl, bola Veronica tvár. Ona sa smial.
  
  
  A potom videla muž stojaci vedľa jej, kto nebol s úsmevom veľa, ale aspoň bol s úsmevom teraz, ktorý bol nádherný v sebe.
  
  
  "Ahoj, Nick," muž povedal.
  
  
  Svoje vedomosti ega. Ego meno bolo Hawk, on je môj šéf a on takmer dostal zastrelených Ego na mieste.
  
  
  
  Kapitola 3
  
  
  
  
  David Hawke je človek vo svojej päťdesiatke alebo šesťdesiatych rokov - nikto nevie, pre istotu - s riedkou šedivé vlasy a zadku tvár New England kňaz. Švédi ' ego je väčšinou založené na profesora, je tweed, ale neosvetlených cigaru, on zvyčajne maškrty dáva Em vzhľad starších štátnik. V skratke, Hawk nie je jednoduché muž prekvapenie - vôbec nie.
  
  
  "Budete strieľať okolo, že vec?" "Čo je to?" spýtal sa pokojne, poukazuje na Wilhelmina. "Ak nie, dajte ju preč."
  
  
  "Čo sa to sakra deje?" Ego je tenké pery úst skrútené. "Ste nemali takmer tridsať sekúnd, Nick; mali by ste mať známe, že teraz."
  
  
  Možno, ale nie celkom. "Veronica," pozrel som sa na dievča, " ona je niekto okolo nás?"
  
  
  Hawk prikývol. "Študent, ale nah zdá sa darí dobre."
  
  
  Pozrel som sa po miestnosti; tam boli knižnice a hrubé tmavé červenom koberci. Boli tam žiadne okná. Bol som začínajú chápať, že.
  
  
  "Tak, toto je naša training center."
  
  
  Hawk prikývol. "Posledný jeden. Mimochodom, Veronica bola pravdu o predchádzajúci vlastník; bol bootlegger, a neskôr Stahl bol hlavný heroínu smuggler. Ak ste sa pokúsili preliezť stenu, žehlička hrotmi by letieť a pierce vaše telo. Som rád, že ste boli dostatočne inteligentní na to, dostať cez bránu. A mimochodom, skákacie bane sú všade, na oboch stranách vozovky ."
  
  
  Jej, vedel, čo to bolo: krok-riadené zariadenia, ktoré urobil ih bounce a explodovať vo vzduchu, odosielanie smrtiace mesto lietanie vo všetkých smeroch.
  
  
  "Vy ste viazaní stratiť veľa študentov tu," povedal som. Hawk zatriasol hlavou. "Teraz sme nepotrebuje. Skákacie bane nie sú plne naložené, a práve sme povedali naši muži nie pokúsiť sa vyliezť cez stenu. Ako viete, Nick, steny nie sú zvyčajne najlepší spôsob, ako vstúpiť silno strážené domu.
  
  
  On prikývol jej.
  
  
  "Takže, ste vykonali veľmi dobre dnes. Sledovali sme to v TELEVÍZII."
  
  
  Bolo to v dome. V domácnosti s takým bezpečnostné opatrenia, mal by byť televízne monitory všade.
  
  
  "Je to dobrá vec, ktorú nemal zabiť sentry," Hawk povedal.
  
  
  "Čo ak chcel jej?"
  
  
  "Boli by sme prestali ste, Nick. Brána má reproduktor, a bola by to byť čas na obrovskej krajine, aby ste objednávku.
  
  
  "Boli ste dúfal, že za to."
  
  
  Hawke prikývla samoľúbo, a vedel som, že mal pravdu.
  
  
  "V poriadku, ste tu a teraz," povedal. "Poďme sa pustiť do podnikania."
  
  
  Od okamihu jeho ego ju videl, pochopil, že tento hlas-hlas sa musí stať. Spomenul som si, že to bol Sokol, ktorý mal navrhol Westbush ako môj dovolenku na mieste.
  
  
  Veronica sa postavil. Ona mala na sebe pantsuit, vlasy mala vytiahol späť v chignon, a pozrela sa - dobre, mohli by ste povedať pár rokov starší ako šestnásť rokov. Jej oči neboli pozeral sa na mňa, ale ja som mohol jasne vidieť červené škvrny na jej líca.
  
  
  Hawk nechcel povedať nič, kým ona bola von z miestnosti. Potom si oprel vpred v kožené stoličky, ruky clasped spolu, lakte na kolená.
  
  
  "Vie niekto, v Westbush vedieť, kto ste, Nick?"
  
  
  Jej, potriasol hlavou. 'Nikto. Moje meno je Nick Walton. Len iná osoba, ktorá hovoril s ňou - iné ako Veronica - bol barman v hoteli. Jedného dňa požiadal ma o tom, a hmú dal jej toto meno, a povedal, že som bola zapojená do medzinárodných investícií."
  
  
  "Dobrú. Môžete použiť tento názov v Doublé korálový Ostrovček ."
  
  
  Jeho nikdy nepočul Take-Kay.
  
  
  "Je to pár malých ostrovov, na Bahamách," Hawke vysvetlil. "Jeden je plne vyvinuté - tam je nový hotel, a starý hotel, ktorý bol tu od začiatku storočia. Na ďalší ostrov, buduje sa ešte viac hotely a most spájajúci ostrov ."
  
  
  Ona čakali na pokračovanie. A, ako obvykle, prešiel na inú tému.
  
  
  "Som pripravila toto podujatie pre vás, pretože som potreboval presvedčiť sám seba pár vecí, Nick."
  
  
  'Áno.' - Bol som agent s AX dosť dlho nemali byť prekvapení tým, čo riaditeľ urobil. Neboli sme naše CIA, boli sme FBI, a vy ste nemohli aj zavolať nám nič medzi tým. Práve sme existovali, malá skupina špeciálnych agentov robiť veci, ktoré nikto vo vláde niekedy dokonca myslel, že robiť, a Hawk bol podnikanie. Ego susedov v Georgetown si myslel, že prezident málo známeho nadácie.
  
  
  "Predovšetkým," povedal, " tam bol tailspin o tom, ako sa spolu s mladými ľuďmi s dlhými vlasmi. Veronica mi povedala, že v "Krásne Šialenstvo" boli ste super cool."
  
  
  Musel som sa usmiať. "Dobré.'
  
  
  "A potom tam bol problém dostať sa do tejto pevnosti. To nebolo všetko zlé, to bolo? Ale ste to robili. Mal som pochybnosti, Nick.
  
  
  Jej otec glared na neho; on nemá právo hovoriť mi páči, že.
  
  
  "Všetko v poriadku, všetko je v poriadku," Hawk pokračovala rýchlo teda. "Prešli ste obidva testy, a teraz prejdi na. Double-K, Nick. A Grady Ingersoll.
  
  
  To bol šok. Grady Ingersoll bolo asi najbohatší človek na svete, miliardář v jeho polovici päťdesiatych rokov, ktorí sa v posledných rokoch stal samotár.
  
  
  Ona, čaká na Hawk sa pohybovať na.
  
  
  "Grady Ingersoll," Hawk boomed, ako keby boli prečítaní súbory, hoci tam nebolo nič pred ním, " ego veku päťdesiat sedem, päť nohy osem, o dvadsať - päť libier. Má šesť detí, väčšinou filmové hviezdy. On zbohatli v otcovej stavebnej spoločnosti, ktoré založil v neskorých 1930. Zhruba povedané, a špekulant. Spoločnosti ega zaoberal lodnej spoločnosti, vyrobené uniformy, silá na obilie, olej potrubia-Boh, tento muž aj z peňazí z tvorby filmov. Pilotovaný bombardér počas vypuknutia druhej Svetovej Vojny, bol krátko nalietaných viac ako Nemecko dvakrát unikol raz, ale bol umiestnený v väzeň-of-war camp druhý raz na oboch koncoch vojny. Dnes, on je investor v mnohých spoločnostiach - veľký investor, ktorý je v mnohých prípadoch znamená, že ona má dominantné záujem."
  
  
  Vedel, že to všetko o Grady Ingersoll... pred niekoľkými rokmi, odišiel do vzdialenej oblasti Novom Mexiku - najznámejší pustovník v histórii. V týchto dňoch, nikto videl ego, s výnimkou ego z" palace stráže " z stern mužov, ktorí boli ego je len priamy kontakt s vonkajším svetom.
  
  
  "Ego je posledná investície," Hawk pokračoval: "bol v letecký firma Ultimate Dynamics. Ingersoll vlastní väčšinový podiel, tak on má na starosti. A pretože tento Nick, Pentagon a Biely Dom sa ich hryzenie nechty."
  
  
  "Čo máte na mysli?'
  
  
  Hawke usmial grimly. "Keď Ingersoll sa dostal k moci, Ultimate Dynamics bolo uvedenie dotvára na najnáročnejšie navádzanie rakiet systému kedy vymyslel. V skratke, to môže prieskum terénu nižšie a správne strely samozrejme na ceste s väčšou presnosťou než ľudský pilot mohol, to môžete zistiť interceptor strely a oheň jeho obranu na ne. Ale najdôležitejším úspechom je, že prístroj môže rozpoznať vplyv predchádzajúcej strely, a potom letieť strieľať na stredných alebo dokonca vysokoškolské ciele."
  
  
  "Inými slovami,"povedal som," to vec, ktorú môžu robiť skoro všetko, čo je ľudské, sa pilot môže."
  
  
  "A ďalšie. Toto je tretia možnosť, ktorá robí ego neoceniteľné. Je tu veľa hovoriť v týchto dňoch o excesoch - koľko krát môžeme vymazať Rusku alebo v Číne z mapy, v porovnaní s koľkokrát sa môžu vymazať nám z mapy. Ale s týmto zariadením, nie je už potrebné začať piatich alebo šiestich jadrových hlavíc na rovnaký cieľ; po prvý, ktorý dokončí svoje poslanie, ostatné sa môžu zamerať na iné ciele. Takže, viete si predstaviť, čo tento usmerňovací systém by znamenalo pre slabšie sily."
  
  
  Ona, samozrejme, mohol mať na mysli to. Len Spojené Štáty a Sovietsky zväz mal jadrové sily, aby zničil veľkú časť sveta, ale Konečný Dynamics zariadenie by sa povoliť žiadne stredne rozvinuté krajiny, ako je Čína, - na dosiahnutie jadrovej energie, aj keby to mala len malý zlomok z jadrovej energie. počet striel.
  
  
  Netreba hovoriť, že prístroj je top secret a monitorované s najprísnejšie bezpečnostné opatrenia. Je to v súčasnosti s názvom Drikopper, čo nie je blázon meno vôbec."
  
  
  "Verím, pane, Washington je znepokojený Ingersoll účasť."
  
  
  'Presne tak. Grady Ingersoll presťahoval do Dvojité korálový Ostrovček takmer pred rokom. Vlastní ostrovčekov, a jeden z ego spoločnosti ih vyvíja. Ingersoll žije v starom hoteli on jej povedal o... Hawk zastavil a pristúpil k špeciálny staromódny tabuľke. On zdvihol valcované-up mapu a hrubé hnedé obálky, potom beckoned mi na stôl a nepreložené mape. Dva ostrovy boli obličiek-tvarované, s širokým, zakrivené zátoky oproti sebe. Letecký fotografie ukázali, stavebné práce na jednom z dvoch ostrovov, ktoré Hawke povedala, že mi bol nazývaný Domesday Ostrove. Ostatné, tzv Vzkriesenie Ostrov, bola rozľahlá hotelový komplex s bazénom, tenisové kurty a golfové ihrisko. Vedľa bazéna, sotva viditeľné cez husté palm stromy a iné porasty, bol skica inej budovy vedľa kruhovej lagúny.
  
  
  "Toto je Doubloon Inn," Hawk povedal, ukazujúc na takmer skryté štruktúry. "To je oddelená od zvyšku ostrova o stenu a je vybavený bežné elektronické zariadenia a ozbrojené stráže. Ingersoll zmizol za to, že stene, keď sa dostal Dvakrát korálový Ostrovček, a nezáleží mu ukázať znova."
  
  
  "Má niekto niekedy boli vo vnútri?"
  
  
  "Ja sa vrátim ktoré za minútu. Hlavná vec je, že počas celej tejto doby, Ingersoll nebol osobne vidieť niekoho, s výnimkou pre skupinu ego asistentov. A to je ďalší dôvod na obavy."
  
  
  Egoista nemal prerušiť jej bude klásť otázky.
  
  
  "V priebehu minulého roka," Hawk pokračoval: "ego asistentov zmenilo po jednej. Všetky predchádzajúce asistenti boli v ich štyridsiatych a päťdesiatych rokov, väčšinou muži, ktorí uvažujú o vedúcich pozíciách na Ingersoll firiem. Ale nič viac. V súčasnosti existuje šesť ihs, všetkých mladých, zrejme v dvadsiatych, s dlhými vlasmi. Jedna okolo nich je žena. Počul som jej, krásne. Jej manžel sa zasmial automaticky a dovolil, aby jeho šéf pokračovať.
  
  
  "Hoci všetci vyzerajú Americké, majú pasy z viacerých Európskych a latinskoamerických krajinách. Doteraz sme neboli schopní ukázať im nič, ale na druhej strane, tam je málo informácií o nich ."
  
  
  Hawk vytiahol pol tucta tenké zložiek okolo hnedú obálku a podal ich mne. Ih prevrátený cez to, a zameral sa na 18 x 24 fotografií v prípadoch. Päť mladých mužov, ktorí sa pozrel podobne - štyri blondína a jeden s tmavé vlasy-a pôsobivo krásne tmavé vlasy žena. Nakoniec som jej povedala bez nadšenia: "myslím, že som pochopiť, kde všetko, čo sa deje. Chcete, aby títo ľudia skontrolované."
  
  
  "Oveľa viac než to. Týchto mladých mužov - nazývame ih na "intímne šiestich" - sú jediní, ktorí majú priamy kontakt s Ingersoll. Ach, on sa volať Riaditeľov z jeho rôznych spoločností, a to viac alebo menej pravidelne, a cudzincami, ktorí videli, ego...
  
  
  "Ale práve povedal.".. -
  
  
  Hawk držané do ruky. "Quiet. V priebehu niekoľkých posledných mesiacov, Ingersoll mal zrazu stal priateľské hostiteľa. Mohli ste povedať, že príliš. Veľký počet mladých ľudí, ktorí sú ubytovaní v Doublé korálový Ostrovček Hotel v blízkosti Doubloon, priťahuje mimoriadne nízke ceny pre mladých ľudí, ako hovoria. Niektoré z Ingersoll je asistentov vyberte skupiny, ktoré chcete pozvať ih vnútorné steny na yahoo, že vraj ehm ... nie je zakázané. Hostia môžu vychutnať najlepšie marihuany a hašiša, nápojov a hudba, a vychutnať kúpanie v lagúne. Viete si predstaviť, čo sa bude diať po tomto. A potom vyvrcholenie prichádza: Ingersoll sa objaví na scéne, z času na čas. Ten stojí na druhu balkón za hrubé sklo oblasť, adresy jeho hostí cez reproduktor - a " vezme jedného z celého dievčatá navštíviť ego človeka ."
  
  
  Aby som bol úprimný, to zdalo rozumné, aby sa mi. Po tom všetkom, čo by ste očakávali muž s týmto druhom peňazí, aby sa chcete pobaviť, a on jej povedal tak.
  
  
  "Nie Grady Ingersoll."
  
  
  Bol skeptický. Muž so šiestimi manželstiev a niekoľko známych vzťahov sa nevyhýba výbere dospelé a mladé dievča na yahoo.
  
  
  "Ale Ingersoll," Hawk vysvetlil: "bol vždy veľmi mlčanlivý muž. Všetko, čo urobil vo svojich mladších rokoch bolo vykonané tak dôkladne, ako je to možné; on nechcel publicitu, a určite nechcel dať na verejné predstavenie."
  
  
  Tušila som to pravé. 'Vek?'
  
  
  "Je to možné, ale nepravdepodobné. Koniec koncov, nie je to tak nechcel by som a starých.
  
  
  Myslel som, že som zachytil poznámku obrany v Goshawk hlas, ale ignorovala som to.
  
  
  "Potom, čo myslíte si, že to je?"
  
  
  Vedúci AH pozrel sa na mňa, oprel sa o stoličku s oboma rukami. "Buď niečo vážne stalo, Grady Ingersoll hlavu, alebo tento muž nie je Grady Ingersoll."
  
  
  Tam bol dlho ticho pred povedal čokoľvek, aby jej. "Ale povedz mi, že ego nevidel."
  
  
  "Nemôžete očakávať, že sa dozvedieť niečo o prítomnom čase v Ingersoll z práve tieto intímne a šesť sučiek mladých mužov."
  
  
  On prikývol jej. "A čo dievčatá si vybral?"
  
  
  "Pokiaľ vieme, ih bolo sedem. Všetci, bez výnimky, úschovňa ostrov hneď potom ... dátumy ... na jednej z rovín od Ingersoll. Našli sme ho v hippie obce v Mexiku. Ona prisahá, že sa len rozprávali a že Ingersoll jej dal desať tisíc dolárov pred uvedením jej na rovinu.
  
  
  On whistled na ňu. "Desať tisíc pre hovoriť."
  
  
  Hawk usmial wryly. "A zdá sa, že bol ticho."
  
  
  "Čo o hovoroch z Ingersoll? Ako sa ego poznať ľudí, to rozpráva?
  
  
  Môj šéf sa zamračil. "Áno. Väčšina ega vedieť. A nikto nechce veriť, že volajúci je podvod. Sme dokonca podarilo získať hlas tlač s telefónom, a... no, to nebolo presvedčivé."
  
  
  "Myslel som si, hlasové výstupy boli úplne prijateľné ako identifikátor."
  
  
  "Nie presne. Máme záznam Ingersoll svedectva pred niekoľkými rokmi, pred kongresu výboru, a tento hlas sa zdá, aby zodpovedali hlas najnovšia. Ale sú tu rozdiely. A radiotelephone na ostrovoch na začiatky, nie vždy je to veľmi jasné ."
  
  
  "Vlastne. Potom budete chcieť jej vedieť, či táto osoba je skutočne Ingersoll, nemyslíte?
  
  
  "Toto je jeden bod. Samozrejme, ak môže byť podvodník, je tiež potrebné stanoviť, čo sa stalo v reálnom Ingersoll. V každom prípade, budete musieť zistiť, kto členov intímne šesť naozaj sú, aké sú ich úmysly sú, a ako ovplyvňujú Ingersoll."
  
  
  "Myslíte si, že by tam byť nejaké spojenie medzi nimi a trojhlavý Človek?"
  
  
  "Nevieme, čo ešte. Ale ako dlho ako tam je takáto možnosť, musíme určite zistiť ."
  
  
  "Predpokladám, že priamy prístup bol skúsil."
  
  
  "Áno. Ministrom Obrany osobne sa snažil kontaktovať Ingersoll a dve nedele pred jedným z prezidenta najbližší poradcovia odletel do Dubla korálový Ostrovček. Ale Ingersoll odmietol prijať ih alebo hovoriť s nimi. On je súkromný občan, Nick, a vláda nemôže prinútiť ho von zo svätyne."
  
  
  "Myslím, že ego miliardy nemajú nič do činenia s tým," povedal som sarcastically.
  
  
  "To nemá vplyv na nás. Viete, že vaše zadanie. Existuje niekoľko ďalších podrobností diskutovať, a potom si hlavu na juh. Dostať sa do Ingersoll, Nick. Zistiť, čo potrebujeme vedieť ."
  
  
  "A ak je to negatívne?" Ak je to spojené s trojhlavý jeden?
  
  
  "Potom ho zastaviť. Podľa svojho uváženia.
  
  
  'Tak?'
  
  
  Hawk prikývol. "Nemám poslať AX agent s Killmaster rank tam len opýtať na pár otázok."
  
  
  Ako pre mňa, bol som pochybné; úlohou zdalo pomerne jednoduché, ak nie je bežné - a toto bolo po druhý raz v priebehu niekoľkých dní, ktoré som robil vážne chyby rozsudku.
  
  
  
  Kapitola 4
  
  
  
  
  Pokyny trvalo menej ako tri hodiny, a to nebolo aj o polnoci, keď zámku naľavo. Sentry usmial shyly na mňa a ukázal na moje lyže opretý o brig. Že bol požiadaný, aby sa ospravedlňujem ho, ale nie Stahl; on vedel, že ego čakal, a to bolo viac, než by mu mohol povedať, že na ňu.
  
  
  Myslel som si, že vidieť Veronica opäť predtým, než som odišiel, ale ona sa neukázal. To bolo asi lepšie, že spôsob, ako. Teraz som vedel, čo ona myslí pod imelo v aute, na ktoré zasneženom kopci a ja som mohol urobiť bez toho, aby jej rioting alebo odporu, bez ohľadu na postoj, že by mohla mať prijaté po tom, ako sa uniesť tajné misie.
  
  
  Jej málo spánku v noci. Aj keď moja izba bola na druhej strane, hotel, ďaleko od lobby, mohol som počuť bzučanie gitaru sprevádza neistý hlasy. Za úsvitu, som vstala, obliekla, a balené moje veci. Nemal holenie podľa návodu.
  
  
  Malý balík, bol v kufri moje auto, rovnako ako Hawke povedala. Keď sme sa rozprávali noc pred, ego extrahuje jeden prostredníctvom našich agentov. To obsahovalo niekoľko vecí, vyvinutý AX Špeciálne Efekty oddelenie, ktoré by mohli byť užitočné v ťažkej situácii. Musí sa brať veľa dôvtipu na časť Stewart je oddelenie prísť s zbrane a nástroje, ktoré by mohli byť ukryté v kúpanie oblek alebo sandále, ale ako vždy, sa im to podarilo.
  
  
  Trvalo mi dva nedeľu dostať sa do Miami, aby som urobil môj najlepší spomaliť môj pohyb. Hawke ' s úlohou bolo rásť bradu, ale na piaty deň bol to svrbenie ako peklo a on zostal s fúzikmi. Môj bokombrady rástol pomerne rýchlo, a vedel, že do konca roka dva týždne, ja by som fúzy, ktoré by nemali byť dosť pre self-rešpektovať člen rockovej scény.
  
  
  Bol Nick Walton, manažér niekoľko rockových kapiel. Hawk vybrané tri pásma pre mňa, z ktorých dve sú v súčasnosti na turné v Afrike a v Ázii, v mene Štátu Ministerstvo. Druhá skupina bola dočasne disbanded a mali vziať dovolenky z Dub-K zatiaľ čo skupina reorganizovaná. Na ceste na juh-vyhýbanie sa Washington celkom - trávil večery v najrušnejších bary mohol nájsť, počúvanie hracích automatov a miestne kombá, ponorí sám do hudby a atmosféry. Strávil som hodiny návštevou hudobné obchody, zapamätanie značiek, názvov a umelcov.
  
  
  V čase, keď som sa dostal k Jacksonville, myslel som si, vedel som, že toľko o súčasnej populárnej hudby, ako priemerného tínedžera. Moje fúzy rástli a ja som potreboval ostrihať. Ideálny. Musela som jeden posledný obchádzka skôr ako v lietadle do Miami. Hawk a ja diskutovali to na chvíľu predtým, než sme sa rozhodli prijať riziko. Oni sa len pripravuje prvé skúšobné lety trojhlavý Systém na Mys Kennedy, NY, a obaja sme cítili, že by som mal získať čo najviac informácií z najlepších zdrojov.
  
  
  On prišiel v hlavnej budove NASA štvrte práve v čas, aby sa pripojili tour. Zhromaždili sme v pohode, svetlé recepcia a kráčal hale. V tej chvíli som bol zastavil v uniformách security guard.
  
  
  "Prepáčte, pane," povedal.
  
  
  Poobzeral sa okolo, rovnako ako niekoľko ďalších členov skupiny. "Áno?'
  
  
  "Máte jednotku modrý Ford?" On prečítať špz.
  
  
  "Áno, je to moje."
  
  
  "Obávam sa, že vám zablokovali niekoľko áut. Boli by sme radi, ak by ste zmeniť svoje ego."
  
  
  "Sakra krajčír," ja som zavrčal. "Keď som zaparkoval tam, tam boli žiadne iné autá."
  
  
  "Obávam sa, že budem musieť, pane. Ak vám to nevadí."'To naozaj nie žiadosť.
  
  
  'Sakra! Dobrý. Vztekle, on priebežným kmeňom späť dole v ohlase na chodbe. Keď stráže a ja som bola z dohľadu turné skupiny, vzal moju ruku. Zastavili sme sa na chvíľu a pozrel okolo. Nikto v nedohľadne.
  
  
  "Tak, pane," povedal v rešpekt tón on pravdepodobne by sa používajú na hlavu NASA.
  
  
  On používa jeho tlačidlo na otvorenie neviditeľné dvere bez rukoväť, ktorý bol už utopili v stonanie. Išli sme rýchlo dole dlhou, nízke chodby. Tam boli iné príznaky sem a tam, všetko s číslami a písmenami, ale žiadne iné identifikačné symboly. Sme nevideli nikoho, ako sme sa obrátili niekoľko rohov, zostúpil oceľové schodisko, šiel cez ďalšie dve zamknuté dvere, a konečne dosiahla to, čo vyzeralo ako prázdnu stenu.
  
  
  S toe jeho lesklé čierne boot, stráže nudged kus sivej soklové lišty v spodnej časti steny. Nič sa nestalo okamžite, ale po niekoľkých okamihoch celej steny ticho rozloženom stave, vytvoriť otvor dostatočne veľké, aby mu prekĺznuť. Stenu za mnou trval na svojom, a on bol sám v malej miestnosti s kovový stôl, dve stoličky, a veľké zrkadlo, ktoré malo byť jedným spôsobom. Tam bol dvere vedľa zrkadla, trpezlivo čaká na to, aby sa otvoriť.
  
  
  "Pán Carter?" a prepúšťaný hlasom sa spýtal.
  
  
  'Áno.'
  
  
  "Len na chvíľu, prosím."
  
  
  On usmial sa na ňu v zrkadle, ale rozhodli nie na vlne. Tieto priestor géniovia majú tendenciu prijať seba vážne, a ja sa nemôžem viniť ih. Majú niečo vážne brať.
  
  
  Približne po minúte otvorili dvere a dve postavy v bielych laboratórnych plášťoch a nepoškvrnená topánky na tenis vošla, tlačenie nepoškvrnenému ocele stoličky ona by videl príliš často v nemocniciach.
  
  
  "Potrebujeme sa dostať váš prst výtlačkov, pane," mladší z dvoch povedal. Ani jeden z nich vyzeral viac ako tridsať, a oni boli obaja nosia okuliare. Aj ih je dlhé vlasy-pred desiatimi rokmi ih by mali posádky cut-nemali odvádzať pozornosť od ih to zmysel. Dali atrament na prstoch a nepreložené ih na papieri. Potom jeden z nich odomknutá, stoličky, otvoril dokument zásuvky, a v porovnaní môj prst vytlačí na druhý súbor, potom prikývol.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Si zobrať odtlačky prstov kurz na Massachusetts Institute of Technology?"
  
  
  "California Institute of Technology, pane," starší muž odpovedal. "A nie, ale obaja sme išli do akadémie FBI." Usmial sa, slabo.
  
  
  Ukázal to v jeho úžasu. "Nemá každý tu robiť?"
  
  
  "Tak, pane." Poukázal na otvorené dvere. "Dr. Avery je na vás čaká."
  
  
  Dvere v tejto chodby boli otvorené; v malých kanceláriách, energických mužov a niekoľko žien v bielych plášťoch ohnutí výkresy a technické knihy, hovoriť k sebe v malých skupinách, písanie rovníc v kriedou na školské tabule. Na konci chodby, môj sprievod otvoril dvojité dvere dvakrát a ushered mi do štúdia a zasadacia miestnosť. Muž v tabuľke sa nezdá byť oveľa staršie, než môj Sprievod, hoci jeho krátke šedivenie vlasov sotva pokryté jeho opálená lebky. "Poďte, Pán Carter," povedal v stoji. Poukázal na zelenú kožené kreslo.
  
  
  "Predpokladám, že ste Dr. Avery. Alebo ste aj vy správca? Usmial sa, keď sa spýtal, ale neodpovedal.
  
  
  "Nemáme veľa času, Pán Carter. Mali by sme začať?'
  
  
  Neexistuje žiadny bod v opakujúce všetky detaily mi dal cez ďalšiu hodinu. Veľa bolo povedané o koordinuje a satelitné mapovanie, počítače, kompasy, stabilizátory a pohony, výsuvné klzáky a senzory, a anti-odposluch systémov. Že bol viac alebo menej, čo Hawke mi, ale tak podrobné, že v čase, Avery hotové to, cítil, ako by mohol takmer dať dohromady trojhlavý systém sám. Dobre, možno nie tak celkom.
  
  
  Avery sa zdalo, že rovnaký nápad; manželov ego bolo takmer blahosklonne. "Jednoducho povedané, Pán Carter, pozrite sa na Projekte Tri-Hlavy, ako je tento: sme začať batérie miniatúrne rakety na Arlingtone cez Potomac vo Washingtone, DC. Je prípustné, že štyri okolo nich sú zamerané na Biely Dom, náš hlavný cieľ. Pomocou Jefferson Memorial ako sprievodca, kamery v každej rakety, urobte potrebné úpravy. Anti-raketové riadené strely sú spustené; možno, napriek našej obrany systém jedného alebo dvoch našich strelách bude zostrelený. Musíme zvážiť túto možnosť, aj malá, ak takýto útok sa začal. Buď sme zničiť nepriateľa s prvá salva, alebo je to všade na nás. Áno?'
  
  
  On prikývol jej.
  
  
  "Dobrú.Povedzme, že prvá strela zamerané na Biely Dom je priamy zásah. Potom ďalšie strely by nemala zasiahnuť rovnaký cieľ. Senzory zistiť vplyv, a potom aktivujte počítač mechanizmus. Druhý cieľ je naprogramované v usmerňovací systém. Na pohony robiť svoju prácu, zaťahovacej posuvné krídla otvoriť zvýšiť výťahu, a naše hlavy rakety pre, povedzme, Štrnásteho Street shopping district alebo Hotel Hilton. Je to jasné?"
  
  
  "To len, ako som si myslel. Inými slovami, v all-out jadrovej bitka, musíme zasiahnuť hlavné ciele, ktoré je, spustiť viacero rakiet naraz. Ale ak prvé hity, nemusíme stráviť druhú."
  
  
  'Presne tak.'
  
  
  Trvalo Em hodinu, povedz mi, čo som už poznal. "A čo samotný systém, Dr. Avery? Aký veľký je to?
  
  
  "Nemôžem ukázať. Nemám súhlas k tomu, že."
  
  
  'Samozrejme, že nie. Ale aké veľké je to? Môže to byť ukradnuté?
  
  
  Ego gesto zhrnutý celý podzemný komplex, odrezaní od zvyšku základne. "Zabudnúť na opatrenia; jej istý, že je nevinná. On nechápal môj sarkazmus. "Aká veľká je to sakra vec?"
  
  
  Dobre... sčítať dolár "Driekopper" je počítač. Z hľadiska svojej veľkosti, je omnoho zložitejšie ako čokoľvek, ktorý bol vyvinutý na dátum."
  
  
  "To je to, čo to znamená?"
  
  
  "Oh, ... možno, že veľkosť obyčajné auto motor." S rukami, poukázal na kocky metrov okolo.
  
  
  "Takže nikto nemôže chodiť von dverami s ním."
  
  
  "Ja myslím, že nie.'
  
  
  "Dobrú. Kto iný vie o tomto zariadení? "
  
  
  "Veľmi málo ľudí. Môj zamestnancov, sedemnásť ľudí, z ktorých všetky majú bezpečnostnej previerky. Biely Dom, iných štátnych orgánov, a vojenskej vysokej príkaz ."
  
  
  "A Ultimate Dynamics?"
  
  
  "Takmer každý, kto pracoval s Driekopper je teraz časť svojich zamestnancov."
  
  
  "Takmer?'
  
  
  "Iba dvaja ľudia okolo skupiny nefungujú so mnou. Odin okolo nich zomrel v pád lietadla pred časom. Ostatné je spoločnosť výkonný riaditeľ ."
  
  
  "Čo to znamená, že správy na Grady Ingersoll?"
  
  
  "Myslím si, že tak."
  
  
  "Čo znamená, Ingersoll vie."
  
  
  Avery vyzeral prekvapený. "Určite si nemyslím, že niekto ako Ingersoll..." Em nemal potrebu dokončiť vetu, samozrejme em nepáčil môj podtext a nevedeli, čo s tým robiť.
  
  
  "Počul som, že robíte skúšobný let Driekopper čoskoro."
  
  
  "Áno. Do budúceho týždňa. Presný dátum ešte nebol stanovený. Len moji zamestnanci vedieť o systém, a budú osobne vložiť všetky diely do rakety."
  
  
  "Je nejaká šanca, že zahraničná loď bude krok v a ryby na túto vec sa do mora?"
  
  
  "Žiadnu šancu. Ak rakety nemá pozemky, kde presne to je naprogramované na to bude self-destruct."
  
  
  To sa nezdá byť, ako tam bolo niečo, čo by som mohol urobiť v tejto klimatizované hrobe, tak Avery poďakoval jej a vľavo je ego. Nebol som záujem o bezpečnostné opatrenia na Mys Kennedy, NY, a on vedel, že ľudí, ktorí sa podieľajú robili ich najlepšie. Ale táto poznámka o Ingersoll a ego dôveryhodných šesť cítim sa ako peklo.
  
  
  Možno, ak by som nebol myslel, že o tomto probléme, chcel by som sa venovať viac pozornosti na to, čo sa stalo o pár minút neskôr. Po pohľade na TV obrazovke, stráž mi dovoľte vrátiť sa k opustenej chodbe. Zatiaľ čo neoznačené dvere bez rukoväť bola stále zatvára za sebou, pár drnčanie Aziati v slamené klobúky, tmavé obleky, a kamery okolo ich krky prechádzal cez hlavné dvere.
  
  
  Oni váhal, keď ma uvideli a stráže, potom pokračoval v chatovanie. Jeden z ľudí okolo nich prestal fotiť mäkké interiér; pri ostatných sa obrátil svoju kameru v mojom smere, jej začala pokrývať jeho tvár, potom mi nezabudni sa pozrieť na všetko. Nakoniec, dnes, všade môžete ísť na nás vidieť, uvidíte Japonských turistov s fotoaparátmi; to nebolo až som sa dostal k tut, že som si uvedomil, že tieto dva Aziati na dell sám nevyzeralo niečo ako Japonské.
  
  
  Let cez Miami do New Providence Ostrov na Bahamách bol nič viac než hop, takmer žiadny čas na drink, ako sme sa ponorila do svetlo zelené more posiate sandy ostrovov. Popoludní obloha bola mierne zamračené, takže tmavo zelenej vegetácie vzhľad takmer čierne, a ako sme krúžil letiska, dážď lashed okien 7271.
  
  
  Cestujúci ponáhľal celej platformy do útulku dezolátnom seraglio, ktorú nazvali stanice budovy. . Kapela hrala vo vnútri, a letuškami boli rozdávať zadarmo rum nápoje, zatiaľ čo sme čakali na našu batožinu. Colné nebol problém; na vrchole turistickej sezóny, boli tam asi päťdesiat kufre každý otvorenie. Ale trvalo to batožiny chovnosti viac ako pol hodinu, vyložiť všetko, čo je na rovine, na dôvody, ktoré vždy zostane pre mňa záhadou. Kufre prišli na dlhých, úzkych pásov, a môj bol takmer posledná. Mal som dva kufre, a jeden z nich mal osobitný priestor pre Wilhelmina a Hugo. Nechcem nosiť zbraň, keď som sa cez hranicu, pretože je zadržaný, je jedným z najviac bolestivé veci, ktorá sa môže stať zvláštny agent, a je zvyčajne nestojí za to riziko.
  
  
  Vysoký, tmavý-stiahol muž v karnevalového kostýmu stál mimo vlakovej stanice. Vedľa neho stoja palma, bol s nápisom "DOUBLÉ korálový OSTROVČEK-Air-Taxi". Dážď zastal, ale obloha bola stále šedej a zamračené. Troch ďalších ľudí už stáli pod palmy; v strednom veku pár a dospievajúci chlapec s gitarou, ramená dlhé vlasy a výdatnými dieťa vyrážky.
  
  
  "Áno, môj priateľ?" čierny muž pozdravil ma. "Ste v Dvojlôžkových C?"
  
  
  'Áno.'
  
  
  Spýtal sa ma, ako sa volám a skontroloval zoznam. "Lietadlo je na druhom konci poľa. Limuzíne prídu tu pre vás.
  
  
  Stáli sme rozpačito pod kvapkanie palma, vďačný za vetra zmäkčiť pare alebo vo vode, vlhkosti. Tenký, sivé vlasy muž v torn sveter, nohavice, a špinavé topánky na tenis stál na konci chodníka, pozeral uprene na dvere stanice budovy. Keď bolo jasné, že posledný cestujúci mal alighted, on shrugged, obrátil sa a zdvihol ruku. Tmavo hnedá Cadillac vytiahol na chodníku, sa otvorili dvere a muž vstúpil.
  
  
  On sa pozeral na sivé vlasy človeka tak sústredene, že on si nevšimol skupiny na parkovisku, kým Cadillac bol z dohľadu. Tam boli dvaja mladí muži, vysoký a blond, s voľné kučery, oblečený v prísne tmavé obleky, a vedľa nich sat dievča, ktorá bola takmer v rovnakej výške ako muži. Ona bola pokrytá z krku až k päte v jednoduchom, tečie šaty, ktoré by jej telo na všetkých správnych miestach, a jej tmavé hnedé vlasy spadla jej ramená takmer na jej pás. Kolekcie náhrdelníky dangled medzi jej prsia, a dokonca aj v slabom osvetlení, jej tvár akoby lesk.
  
  
  Moja prvá myšlienka bola Khadisha d'Ark, alebo snáď Joan Baez; Nah mal takú dávku dôvery v jej prejavu, v jej správanie. Ale, že si myslel, rýchlo zamietol, keď som si uvedomil, bol som pri pohľade na Angela Súťaží a ďalších dvoch členov Intímne Šesť.
  
  
  Jej fotografie Intímne Šesť boli skúmané dosť okamžite rozpoznať ih, ale len dievča naozaj stál. Päť mladých mužov boli tak podobá, že som si nebol istý, ktorých mená by vyhovovali pár. Nie že by na tom záležalo, myslela; jej, dúfal som, že Angela Tomboly bol môj východiskový bod na ceste do Grady Ingersoll.
  
  
  Pozrel som sa na ňu, a obzrela sa. Jej pokojný úsmev bol tak presvedčivý a zastrašujúce, akoby mohla čerpať človeka k nej, bez toho, aby niečo robiť. A vedela to. Podľa informácií Hawk mi dal, Ay bol dvadsať-päť, ale zdalo sa, že nestarnúca. Oči sa jej prasklo preč z Nah pred ona zabudla, čo bola tu. Šesť-dvere Mercedes vytiahol na chodníku, a tmavo-stiahol muž začal dvíhať batožiny do batožinového priestoru. Pár a gitaru dopravcu podľa mňa do tejto hry. Odmlčal sa na chvíľu a pozrel sa na ňu cez žiarivo streche auta. Ona bola stále s úsmevom, stále hľadáme v mojom smere. On sa prikrčil a pozeral rezolútne v opačnom smere, kým sme boli preč.
  
  
  Štyri z nás zostal v priestrannej luxusnej kabíne Lear Jet. Nikto okolo nás nič nepovedal; pár pozrel trochu zmätená, chlapec sullen. Čierny človek priniesol nám trochu rumu a zmizol dopredu. Keď ho objavil a oznámil, že on by dochádzky v priebehu niekoľkých minút, myslel si, že žena by sa prejsť von. Jej sam bol dosť prekvapený, ale keď sa pozrel bližšie, cez neforemné nohavice a zlato-závitové bunda, videl veselé spôsobilosti, ktoré bolo upokojujúce.
  
  
  "Moje meno je Herridge," náš pilot povedal, " a dúfam, že budete mať dobrý čas na Dvojité korálový Ostrovček." Všimol si, že ego dôraz bol preč; zdá sa, že emú mali hrať všetky druhy úloh. Zrýchlenie bolo krátke a hladké, len keď sme vzlietla z dráhy, slnko zlomil cez mraky. Vzal sip a pozrel sa z okna. Leteli sme nad cerro-zelená oblasť okolo letiska a čoskoro dosiahol okraji Nassau. Slnko sa zdalo, že lesk ticho na luxusné prímorskej vily s ih bazény, krásne záhrady a neuveriteľne zelené trávniky. Herridge nechať lietadlo letieť cez prístav v centre mesta, videl hromady koše, farebné tkaniny a rovnaký medené výrobky, ktoré sa predávajú na všetkých trhoch, z Marrakech na Singapur. Vysoký, tmavý-stiahol žena s červenou šatka na hlave a stan šaty vlnitou zúrivo. Herridge třepotal jeho wingtips na chvíľu, potom sme si mimo ako on sa obrátil na sever a letel cez najširšiu časť ostrova. O niekoľko minút neskôr, more bolo podľa nás opäť.
  
  
  Videl som niekoľko biele pruhy pod ňou, a loď sa hýbe rýchlo, takže dva pruhy pred ňou. Loď držal tempo s nami na chvíľu som si uvedomil, že to musí byť krídlové loď. Bolo to na rovnaký kurz ako nás, a ja som mal pocit, bolo to Grady Ingersoll čln. Bolo mi povedané, že on tiež mal vozový park, v ktorom ego asistentov plavil tam a späť medzi Doublet korálový Ostrovček a Nassau.
  
  
  A potom twin islands prišiel do pohľadu, ako by som videl z fintu pohľad Hawk. V jasnom slnečnom svetle, Vzkriesenie sa zdalo, že iskru - bazén, golfové ihrisko, murované lagúny, žiarivo biele veže hotel-zatiaľ čo Doomsday vyzeral ako nudné, ako akékoľvek stavby. Veľké pozeral otvory boli vyrobené v piesku a podrastu, niektoré plnené betónu, iní s buldozéry a žeriavy. Oceľový rám z jednej z budov rose do vzduchu, odlievanie podivné tiene na zemi.
  
  
  Ako Herridge prudko obrátil na prístup, videla most vo výstavbe medzi dvoma ostrovmi. Masívne betónové piliere už boli nainštalované na brehu "Posledný súd", okolo ktorého steny protruded. Z ovzdušia odber vzoriek, vyzeralo to ako súčasť horskú jazdu, len niekoľko.
  
  
  Mal by som sa venovať viac pozornosti prchavý dojem som mal, ale Herridge už pristál, a ja som musel pomôcť em tým, gritting moje zuby a rozkladanie stoličky zbraní. Ako všetci piloti viem, ona je zlé pre cestujúcich.
  
  
  
  Kapitola 5
  
  
  
  
  Môj hotelovej izbe bola obscenely luxusné. Balkón s výhľadom voda bola veľmi veľká, a kúpeľňa nebol oveľa menšie. Zelený koberec bol členok-hlboké, a tak mäkké, že pár široký miest sa zdalo, že takmer zbytočné. Vo vnútri malá chladnička bol veľký karafa z rum punch, a úsmevom zamestnanca, ktorý bol zaneprázdnený otvorenie dverí a okien skrine sa zdalo, že naozaj radi, že sa môj tip. To bolo miesto, ktoré by niekto mohol ľahko sa zamilujú.
  
  
  Z balkóna, mohol vidieť rohu veľký bazén pod ním, stále plno v podvečer, s niekoľko údajov, ktoré zaberajú beachhead. Pod markízou okolo tkané palmové listy, oceľové pásmo vyrobené zvlnené zvuky, a mohol som počuť jej mäkké smeje hlas. Nie som veľký fanúšik tourist hotel, ale ja by som klamal, keby som nepriznal, že atmosféra bola úžasná.
  
  
  On rýchlo dať na pár sun-pruhované horela nohavice, tmavo modré priehľadné, tričko, a vyblednuté denim jacket. Okolo jeden kufor, vzal som čo Stewart urobil pre mňa v Špeciálne Efekty, a rozhodol sa, že si trochu promáčklé pár tenis balet papuče. Žiadne ponožky. Wilhelmina a Hugo zostal v ich tajné priestoru; nemal si myslia, že by bolo potrebné. Ako som kráčal cez obrovské haly, som mal povedať sám seba, že som bol tu v Dvojlôžkových C na podnikanie, nie na dovolenku. Všade, kam som sa pozrel, videl som mladých dievčat, niektoré v plavkách, iní v šortky, miniskirts, a džínsy, ktoré vyzerali, ako by boli maľované na svojej koži. Rýchly pohľad ma presvedčila, že tam boli ako málo bras na ostrove, ako tam boli ľadové medvede. Bol som zvedavý, o čo v strednom veku pár pod názvom New York-Providence robil tu.
  
  
  Jej panciera na bazén, spolu široký koridor lemované obchody predaj plaviek, suveníry, duchov, kníh, tabakových výrobkov, ručne vyrábané kožené výrobky - keď Angela Raffles ju videl znova.
  
  
  Ona sedela v otvorenej miestnosti s zapadajúceho slnka, ale aj jej siluetu, som spoznal okamžite. Dievča Angela hovoril, aby bol kratší, čo znamenalo, že ona bola priemerná výška, a takmer všetky jej hnedej kože bol jasný malé bikiny mala na sebe. Jej jet-čierne vlasy bol mokrý a tečie dole chrbtom, a malé kvapôčky zmizol do priestoru medzi jej zadok. Ešte predtým videl jej tvár, jej, cítil, že ona bola mimoriadne, a on nebol mýli.
  
  
  Jej prikývla na Angela, okolo mimmo nich. Ona prikývla na reumatizmus. OK, to bolo dosť. V mojej tvári úlohu ako super-cool správca rocková kapela, nemohol som začať s prvým priateľské gesto, musel som si zvyknúť na to, že som bol clambered na dav fanúšičky.
  
  
  Keď bol v určitej vzdialenosti preč, keď sa zastavil, pozrel sa na bazén a dav, a postupne sa otočil, aby mohol vidieť opálená dievča v prednej časti.
  
  
  Jej funkcie boli takmer orientálna, a jej mierne naklonený tmavé oči sparkled s animáciou, ako rozprávala Angela. Jej vysoké lícne kosti žiaril v neskorých slnko a voda by jej zamatová pleť jemné kvapky. Zavrieť ústa bol široký, a jej plné pery stočený do úsmevu, aby nebol výzvou Angela. Jej ramená presťahoval neustále ako ona hovorila, a jej vysoké, klenuté bedrá trval na svojom. Jej prsia boli pokryté s handričkou, že zosilnené jej bradavky, jej nohy boli dlhé, svalnaté, a dobre definované, a medzi jej nohy, pár chumáčov čiernych vlasov zatočený z pod jej bikini bottom.
  
  
  Predtým som nemal ženu od Veronica - dievčatá videl som, ako sa jej v pivo stánky pozdĺž ciest, vo Virgínii a Severná Karolína, neboli môj typ, ale dokonca aj vtedy, ak jej práve vrátil z cesty po Níle s Kleopatra, ona by stále boli porazení toto dievča.
  
  
  Pozrela sa na mňa. Rovnako ako Anton, ktorý bol už chôdza na mňa. 'Ahoj. Nah mal hlas ako kostolné zvony na začiatku hmlisté nedeľu ráno.
  
  
  'Ahoj. Hej usmial sa a zložil slnečné okuliare, aby si lepšie pozrieť sa na ňu.
  
  
  "Nechcel som vidieť vás na letisku skôr, dnes?"
  
  
  'Áno.'
  
  
  "Plánujete pobyt v dvojlôžkovej C na dlhý čas?"
  
  
  "Nie som si robiť žiadne pevné plány ešte."
  
  
  A vedel úsmev. "Dobre, nenechávajte príliš skoro."
  
  
  Ona sa otočil s hip swing, ktorý bol očividne veľmi sexy, a išiel ruka-v-rameno do hotela s dievča v bikinách, dve z najvýznamnejších úžasné ženy, ona by nikdy nevidel. To bolo dobré, že som sa bavil s Veronica; bol som zvedavý, čo Hawk vedel o náš krátky románik, a dospel k záveru, že by bolo lepšie pre všetkých, keby som nikdy som sa.
  
  
  Kráčal okolo bazénu a pozrel na vysoký kamenný múr mimo nej. Bolo to maskované stromy a kríky, ale rýchly pohľad odhalil ostnatý drôt - elektrifikovaná, bolo mi povedané - že bežal rovno cez stenu, cez listy a konáre.
  
  
  De Doublon je časť bola zrejmá. Bolo to trojposchodová budova postavená okolo tmavého kameňa a zvetrané tehly. Windows smerom bazéne boli uzavreté a shuttered. Len otvorenie v povzdych bol za bazén v blízkosti hotela dvere, kde pevné iron gate zablokoval vchod. Zajtra, sľúbil som sám, ja by som sa celodenný výlet po celom ostrove-ako turista, ktorý prechádza na exkurzia. Noc padla rýchlo ako slnko potopila do mora, ale plavcov zostal pri osvetlené bazén. Tam bol bar pod jednou strechou ako Neúnavný Steelband, a podarilo sa mi kúpiť si bourbon a vodu namiesto rumu. Sedel som tam na chvíľu, sledoval dav a kapela vedľa mňa, a počul mäkké striekajúcej vode za nízke steny úprimných vody za mnou.
  
  
  Vrátila som sa späť do hotela a pozrel sa na kasíno. Tam bolo znamenie pri vchode s menami umelcov z neďalekej kabaret, a jeden z fotografie ma pozastaviť.
  
  
  Tam bol pochýb orientálne prvky a klenuté bedrá, tučné úsmev, ktorý niekedy sparkled dokonca jasnejšie ako fotograf lámp. Ee sa nazýva Negress Tabuľky, a zrejme bola práca v obleku, ktorý sa netýkala nič, ale bikiny. Ona bola priateľ Angela, a to bolo dosť na testovanie jej. Okrem toho, samotný názov sa mi neľahkej: počul som, že je uvedených niekoľko dievčat zmiešané Kubánske, Mulatto, a Čínskeho pôvodu, najmä dievky z Floridy. Ale v Dvojlôžkových C, s Grady Ingersoll a Ego priamo napojené na Tri-Hodnota Útok Zručnosti zariadenie, nič, že mal niečo do činenia s Kubou alebo Východ mal byť braný vážne. Všetko, čo bolo dôležité v mojej práci.
  
  
  Kasíno bolo ticho svieti, luxusne zariadené miestnosti s vysokým stropom, hrubé koberce a skromný osvetlenie vyššie uvedených tabuľkách. Boli tam dva ruleta stoličky, tri poker stoličky, a možno pol tucta chemin de fer tabuľky. Výklenku v zadnej časti hlavnej hale bolo vyhradené pre baccarat - veľkí hráči len s vlastným barom a služby. Hracie karty alebo kocky nie je moja hra, ja som si dosť na mojej mysle nie sa starať o čísla na kartičkách alebo plastové kocky. Ale ľudia, ktorí časť-navštívte casino, časť-objavte skúseného pozorovateľa viac, než, povedzme, v popredí trieda rovine okolo New Yorku do Lisabonu. Keď sa jej súčasťou, tam nebolo veľa ľudí pozerať, ale čoskoro ju videli, že-že-že riadok.toto ma presvedčilo, že som nemal strácať svoj čas.
  
  
  To bol najväčší Ázijský pár som kedy videl, na Mys Kennedy, NY. Odin bol okolo dvoch z nich rolling dice na pokerový stôl, zatiaľ čo Ega spoločník bola venovať väčšiu pozornosť zvyšok miestnosti, než na to, čo sa deje na zelenej baize pod ega nos.
  
  
  On ma videl okamihu ego zbadal, a tých" nepochopiteľného " orientálna funkcie dal preč flash uznania, než sa rýchlo pozrel na druhú stranu. Ja som sa zhlboka nadýchol a uchovávať chôdza, premýšľať o obrázok, ja by som vzal, že ráno jej, že sakra dvere za mnou.
  
  
  Ako odišiel, sa snažil, aby sa jej opýtal príslušnosti dvoch mužov. Ako som si uvedomil, skôr, neboli Japonskej; že bol pre istotu. Myslel si, Kórea; uţ stavby a terénne úpravy a veľký počet Kórejci. Na druhej strane, mohli prísť odkiaľkoľvek medzi Jakarta a Kábule, a nemal som dôvod si myslieť, že boli nejaké iné turistov, ktorí študovali na rovnakej ceste ako ona.
  
  
  Ale jej nechcel veriť tento k nám na druhý.
  
  
  To bol čas pre kabaret výkon, ale miesto bolo opustené okrem pár ľudí na stoly a niekoľko na dlhé, zaoblené bar. Ona bola zhotovená na stoličku v blízkosti pódia a Stahl čakal, popíjali je ľadový bourbon. Tam bol žonglér, komik, kôň tvárou ženy, ktorý bol tiež pracuje na papagáje, a komando Libanonský akrobati, ktorý naplnil čas pred Chyna prišli.
  
  
  Čakanie stálo za to. Zrazu, etapa bola ihrisku black, nasleduje predĺženie drum roll, a lúč projektora blysol proti zatvorené opony. Otvoril náhle, záhyby quivering divoko v tieni, a bubna zastaví. Etapa bola prázdna, ticho v miestnosti konalo jej dych - a potom, s rinčanie a cimbal, Scénu, nepreložené do pozornosti.
  
  
  Na chvíľu sedela bez hnutia na jednej nohe, ako bronzová socha, a potom na bicie začal biť a začala vlna pomaly. Ona bola úžasná zmes život tanečníka, go-go a striptérka. Jej kostým pozostáva prevažne z mála peria a flitrami; ona vykonáva naboso, občas ťuknite jej podpätky v čase do búšenie rytmus. Náramky zarachotil na jej zápästia a členky. Jej telo žiaril v centre pozornosti, že ju nasledovala, ako tvrdohlavý milenca, a dve mohyly jej hrudi tancovať a quivered ako keby bol každý bicykel. Ako tempo zvýšila, jej tmavé čierne vlasy krúži divoko vo všetkých smeroch, niekedy pokrýva takmer jej celý trup.
  
  
  A potom, ona nejako podarilo rozviazať podprsenka z oblek a nech Em padajú na javisku. Na pramene vlasy fluttered cez jej hrudníka a brucha, rozišli pre zlomku sekundy a potom znovu zatvoriť. Ocitol som sa nakláňať dopredu na barovú stoličku a drží môj dych.
  
  
  Ona točila rýchlejšie a rýchlejšie, až kým vlasy rose z jej hlavu ako dáždnik, a každý sval v jej tele sa presťahoval divoko...
  
  
  Stmavnutie - a ticho.
  
  
  Som blinked, sa snaží zistiť, do ihrisku tmy, ale nemohol som nič vidieť.
  
  
  A potom pozornosti sa vrátil a ona sedela s hlavou uklonil, jej hrudi padajúci pod jej vlasy, jej ruky na jej stranách, jej nohy lisované spoločne. Potlesk mal byť vysoká, ale publikum bolo príliš malé. Snažil som sa tlieskam jej, aj, a tak, ako odišla z pódia, vyzerajúce ako Inca princezná, pozrela v mojom smere, a bol som si istý, že som videl jej úsmev.
  
  
  Brylev zapnuté pomaly v hale a zobral si dúšok jeho pitie. Čo teraz? Nemusel som dlho čakať zistiť.
  
  
  Vkĺzla cez malé dvere na konci etapy, prehodil medzi tabuľkami, vlnitou pre orchester, a pristúpil k baru. Mala na sebe biele tričko šaty, ktoré bolo tak, low-cut, že výstrihu nemal konca ďaleko od dolný lem, ktorý sa sotva dosiahla pod jej stehná. Nah mal bielu šatku uviazanú okolo jej vlasy a ona bola nosiť sandále. Nechcela pozerať na mňa, na všetko.
  
  
  Barman umiestni fľašu šampanského a sklo pred ňou. Namiesto toho sedí dole, ona dať jednu nohu na najbližšiu stoličku, zdvihla sklo, vypustiť to, a znova ho. Počas výkonu, niekoľko mužov prišla z kasína a boli teraz úsmevom a nepozerať v jej smere. Ona ignoruje nu, a keď sa jeden z mužov okolo nich pošepol barman, potriasol hlavou a tlačil preč bill muž ukázal Ego.
  
  
  Je čas použiť moju pozornosť trik. Vytiahol som malá zlatá doska o veľkosti silver dollar, že by som sa dostal späť do mojej kryt príbeh. On nechal vec točiť, a Stahl čakal.
  
  
  Dievča ešte nemal pozrieť v mojom smere. Odin tým, že Aziati videla, na Mys Kennedy, NY a opäť v kasíne, šiel a blížil sa jej úprimne. Ona sa nezdá byť šťastný, až ho vidieť, ale ona sa znížil späť, ako sa blížil. Vzal ju za ruku, dal svoju tvár tesne k nej, a zrejme hovoril naliehavo, aby sa jej. Ona zatriasol mimo ega ruky, ale zostal bez hnutia. Nakoniec, ona prikývla, a muž šiel von znova.
  
  
  Ona sa nezdá byť, aby svoju návnadu, tak som volal barman.
  
  
  "Áno, pane?'
  
  
  "Hej, človeče, myslíte si, že táto kapela by mohla hrať nič iné ako 1933 Broadway piesne?" Jej prikývla na orchester hrá Cole Porter pieseň.
  
  
  Barman vyzeral ako Miami utečenca, s ceruzkou-tenké fúziky, voľné tvár a opatrne slicked späť na vlasy. Boli príliš čierne, pravdepodobne maľované. "Dobre, myslím, že kapela môže hrať na objednávku, pane," povedal automaticky.
  
  
  "Ach, nevadí." Dovolil zlatú platňu točiť znova a búšiť hlasno na pult.
  
  
  On súhlasil. "Je to zaujímavé mince."
  
  
  To bola odovzdaná Hmú podľa vec. "Čítať znamenia, človek. V mojej práci, to znamená, že "Oscar".
  
  
  On zdvihol mince a držal ju na svetlo bar. Ego je obočie rose na schválenie. "Hej, viem, že táto kapela." Emú musí byť v jeho päťdesiatych rokov, ale stále vedeli viac, alebo menej o šoubiznisu. "Ste členom?"
  
  
  Podarilo sa vyzerajú ako skromný a arogantný.
  
  
  "Nie, jej ih manager. Bolo to naše prvé zlato záznam ."
  
  
  Fungovalo to. Pozrela v našom smere.
  
  
  "Myslíte si, hrať kdekoľvek v okolí? Paradise island? Voľný port?"Jej," potriasol hlavou. "Bože, nie." Pozrel na takmer prázdnej sále. "Nie sme hrať tu, človek. Viete, on je tu na dovolenke. Jej, ja som počul, že to bolo módne tu, ale neviem zistiť."
  
  
  Barman coughed, pozrel sa na Chyna na chvíľu, a potom späť na mňa. "Dobre, naše zábava..."
  
  
  "Áno, viem, že jej muž. Táto dievčina je úžasné, ale hudba... som grimaced, ukázal svoju ruku a cielene ukázal môj palcom nadol.
  
  
  Qin zasmial hoarsely a skončil jej šampanské. "Povedz, že pán je dobrý, že hovorí potichu na mňa," povedala v mierne španielsky prízvuk, že rez cez hudbu.
  
  
  Hej prikývla a usmiala sa. Jej zuby gleamed ako ona sa zasmial tiež.
  
  
  "A dať mu niečo na pitie, Max," dodala, skôr ako ona.
  
  
  otočiť a rýchlo hlava pre kasíno.
  
  
  Viac ako raz, dievča, ktorá vyzerá ako každý muž je sen dievča ponúka mi piť a potom odíde bez aj s otázkou moje meno. Jej hotel odmietol, ale potom prišiel k záveru, že by bolo hlúpe. Ľad má zlomené, a budúci čas som ju videl, budeme mať niečo hovoriť o prvý.
  
  
  Nemusel som dlho čakať. O pol hodiny neskôr, Chinu ju videl znova. Jej mimmo prešiel bazén a videl veľký biely šaty v osvetlenej tme na tuhé železný plot v Ston de Doublon. Ona sa ocitla medzi dvoma dobre postavený, muži v tmavých oblekoch. Boli v pohybe rýchlo, a dokonca aj v tejto vzdialenosti, mal som neopakovateľný dojem, že dievčina bola chôdza dve nohy rýchlejšie, než by som si prial. Videl bránu otvoriť a zavrieť hneď za nimi; Chyna nemal zdá sa, že majú veľa problémov, ale zrejme len nechcela ísť. Nebolo to ťažké potlačiť impulz vykonávať ih; spomienky Veronica a ako ona mi podal off boli ešte príliš čerstvé a bolestivé. Okrem toho, to nebola moja práca uložiť všetky dievčatá, aj keď to bolo absolútne nevyhnutné.
  
  
  Vrátila som sa späť do kasína, stratil dvadsať babek na chemin de fer, bojoval mimo bacuľaté dievčatko, ktoré nejako počul o svojich tzv profesie, a potom zostal vo veľkom dome na chvíľu. Tam bol žiadne znamenia týchto Aziati, ktoré bolo sklamanie, to by bolo ospravedlnenie, ak chcete položiť pár otázok z desk clerk alebo tajomník.
  
  
  Napokon, on išiel k pultu získať kľúč. Recepčný bol malý, mobilný čierna muža s dokonalým anglickým prízvukom.
  
  
  "Dúfame, že ste si to užili, Pán Walton."
  
  
  Je to ako nahrávanie, pomyslel som si. "Nie je veľa ľudí tu," povedal som.
  
  
  Dal rýchly pokrčiť. "Sme takmer plný, pane."
  
  
  "Ale nie sme pár, sú?" povedal jej s budú smiať sa a prikývla k takmer prázdne casino.
  
  
  Ego je úsmev bol pochmúrny. "Možno ..."
  
  
  "Ale máte šťastie, že máme niekoľko skvelých hráčov, doma z oboch koncoch sveta."
  
  
  "Jednoduché ty, pane?'
  
  
  "Tí, Japs, alebo čokoľvek. Jej, videl som niekoľko ľudí, ktorí sedia na pokerový stôl. .
  
  
  'Oi. Áno. Máme páni z Východu na Dvojité korálový Ostrovček.
  
  
  "Ach, však?'
  
  
  Bola takmer polnoc, a desk clerk bol ako nuda, ako som očakával. "Hovoríme o Doomsday Projektu twin ostrov, viete. Pán Ingersoll podpísala zmluvu na výstavbu terénne úpravy s firmou na Formosa, alebo niekde v okolí ."
  
  
  "Ach, áno?" hovorí opäť snaží potlačiť a zívanie.
  
  
  "Naozaj, pane, verím, že to je druh experimentálny projekt výstavby; Pán Ingersoll, ako možno viete, je aktívne sa podieľať na zlepšenie životných podmienok menšinových skupín po celom svete."
  
  
  Môžem predstaviť.'Jej,' povedal, pri pohľade na chudá malý čierny muž. "Nemyslíš, že by mohol mať začalo trochu lízanie, k domu?"
  
  
  Ego oči sa stal nepriehľadné. "Áno, pane, môj čas je takmer hore, a ja som ešte veľa administratívnej práce urobiť."
  
  
  Otvoril dvere svojej izby crack, keď uvedomil si, že niečo nie je v poriadku. Ja by som nechal na svätejšia, než je obvyklé, ako som vždy robiť v hotelových izbách , ale teraz vyšla do úplnej tmy. Zastal a počúval.
  
  
  Jediný zvuk počula, bolo jej vlastné dýchanie. On rýchlo strčila dovnútra a zavrel dvere za ním. Light switch ho našli. Klikol ťažké.
  
  
  Je to stále tma.
  
  
  Všetko, čo som mohol vidieť, bol bledý, obdĺžnik, posuvné sklenené dvierka na môj balkón, osvetlená moonlight vznáša nad morom. Ako moje oči začali upraviť na slabom osvetlení, počul som, mäkké pohyb, videl tieň list voči mne.
  
  
  Bežal cez koberec a schmatol niekoho oblečenie. Rameno je stočené a obrátil pod textílie. Snažil som sa vytiahnuť ho preč, ale aj keď votrelec bol menší, ako mi bol celkom silný. Chytil pohľad na jej malé, okrúhle, bezizražajno tvárou v tieni. Mal to byť jeden Aziati. Potom koleno ma udrel, ako kladivom medzi rebrami.
  
  
  My grip uvoľniť; s mojím voľnú ruku, som strčil jej do hrdla a udrel ho cez čeľuste. Muž zavrčal a zálohovaný proti balkónové zábradlie. V mesačnom, videl, že kovov v ega strane glinted. Ego ruky, obrátil sa na mňa, a ja som schmatol ju za zápästie, pol-twisted Ego, prikrčil pod jej kypré telo, a zdvihol ju.
  
  
  On nerobil zvuk ako on preletel cez zábradlie a spadol sedem príbehov na obkladačky v okolí bazéna. Tam bol veľmi nudný thud, ako melón lámanie na cement, potom úplné ticho.
  
  
  On sa naklonil zábradlie a snažil vidieť na tele, ale v saint pri bazéne vyšla všetci okolo neho. Nikto sa zdalo, že počul niečo. On čakal na jej dlhý čas, potom išiel a obrátil sa na ďalší spínač svetiel.
  
  
  Ešte sa nič nestalo. Pozrel som svetlá, boli tam všetko.
  
  
  Zazvonil telefón. Vzal ju do rúk.
  
  
  "Pán Walton?"
  
  
  Áno.'
  
  
  "Jednoduchý ty, pane. Hovoríte na recepcii, informujeme všetkých hostí, že elektrina bola odrezaná. To bude možné obnoviť v blízkej budúcnosti ."
  
  
  Spomenul som si, že Sergej bola ešte stále na na chodbe, a tak povedal.
  
  
  "Ach, áno, pane, že pracujeme na iný vzor."
  
  
  Zdalo sa, že sa complacently hrdý jeho vlastnej alebo niekoho iného-vynaliezavosť. "Vždy sme boli svätí na Doublé korálový Ostrovček Hotel, pane."
  
  
  "Dobre, to je dobre, potom. "vďaka. Zavesil a rýchlo skontrolovať jeho batožiny s baterkou. Votrelec nenasli priestoru, v ktorom sa schoval jeho zbraň, aj keď mierne zničil moje oblečenie.
  
  
  To nevadí, čo by mohol nájsť, tak si ju vyzliekol a bench-lisovaný do režimu spánku. Aj keď som sa nemohol dostať dobré pozrieť sa na človeka tvár, stavím sa, že je tam menej obéznych Aziati v Dvojlôžkových C teraz."
  
  
  
  Šiesta Kapitola
  
  
  Dawn, telo bolo preč, a to bolo takmer poludnie, keď počul jej šepot. Sedel som na lehátko longue pri bazéne, čakanie na nepriateľa pohybovať v mojom smere. Môj bacuľatá, riasenky-rozmazal potenciál suitor zachrapčala v mojom uchu. Niektoré z jej rovesníci, mužov a žien, zhromaždených okolo nás, pozeral sa na mňa s isté pochybnosti. Aj keď nie som si presne Mick Jagger, bol najlepším na všetky dostupné idoly. "Hľadáte ... ehm ... talenty?" Anketára bol chlapec s akné, ktorý bol na rovine so mnou včera. "Chcel by som, že človek." Bol som stále unavený slovo, a on sa rozhodol, že nebude používať veľmi často. "Závan čerstvého vzduchu vzoriek medzi dve kolá. Páči sa vám hrať túto vec? Som prikývla na jeho gitaru. On blushed. 'Trochu."Áno. On pozrel na druhú stranu, šilhající proti slnku odráža mimo vody v bazénoch. Ľahostajnosť - hlasovanie časť obrazu. Jedno z dievčat sedel na úpätí moje sunbed, spodnej časti jej plavky pritlačí moje prsty. Ona bola malé, okrúhle, a exuberantly postavený, a jej svetlo hnedé vlasy žiarili na slnku-alebo niečo. Som odolala nutkaniu preskúmať jej, ale náhodne sa posunul moje nohy tak, že môj členok skĺzol proti jej teplé stehna. Ona giggled a zámerne sa bránil, tak moje päty usadil medzi jej. Ona si začala naozaj oceniť kryt Hawk mal vyvinutý pre mňa, keď vysoký, fúzatý mladý muž vybuchol do skupiny. "Hej, ešte ste počuli ešte?" Ako ďaleko, ako by som mohol povedať, že on nebol hovoril Hema alebo ma najmä. Ego je pleť bola farba štuky steny na druhej strane bazéna, a on môže prísť o štyridsať libier bez pádu nižšie čísla. On sa musel básnik; začal rozpoznať typy. Niekto povedal nie, oni nechceli počuť nič. "Včera v noci, niektoré chlap urobil veľký skok. Tam. Poukázal na mieste, podľa môjho balkóna. Nikto sa zdalo, predovšetkým záujem, tak som mal točiť.
  
  
  "Kto je to?' Fúzy shrugged. "Kto vie? Stôl pracovník, ktorý mi povedal, že to povedal on skočil z jeho balkóna. On sám znova, tentoraz na balkón otvorené podľa bane. "To bol Vietnamčina, alebo tak niečo. Odišiel samovraždu poznámkou, že on nemohol žiť v tejto dekadentnej spoločnosti a už ani nič také. Ego nemal dôverovať jej príbeh - v čase príbeh dostal asi na bazén, nebol by boli prekvapení, keď sa dozvedia, že mŕtvy muž bol six - foot švédsky acrobat kto by padlých počas polnočnej cvičenie-ale I tak napäté moje uši na zmienka o samovraždu poznámka. Ak to bola pravda, znamenalo to, že tam bol veľmi efektívne čistenie tím pracujúci na mojich útočníkov. Dievča na moje nohy sa zvíjali trochu viac neodbytne, a mal som na to myslieť. "Áno, dobre, myslím, že môžete skočiť jej trochu na moje vlastné," povedal som, stoji náhle. Po niekoľkých krokoch, dosiahol koniec bazéna, ponoril do modrej vody, a skĺzol ako ďaleko pod povrchom, ako on mohol pred naváranie na lapať po vzduchu. Tam nebolo veľa ľudí v bazéne; vyzeralo to, ako by to bolo väčšinou skupina ľudí, ktorí sedia a pozerajú sa. Plával cez na druhej strane, otočil, a tlačil späť smerom do stredu bazéna. On sa vznášala na chrbte, na chvíľu, pozrieme sa na bezoblačnej oblohe. Kútikom z jej očí, uvidela vysoký kamenný múr a De Doublon za ňou. Keď som sa pozrel na to, trapdoor otvorené, a videl som pohľad odráža svet mimo jej okno. Ďalekohľad - alebo teleobjektívu; musel som robiť moje najlepšie, ktoré nie pozrieť otvorene z okna, ale ak niekto mal záujem ja, tam bol žiadny bod v tom, že som vedel o tom. Neuvedomil som si, bol som plávanie pod vysokým trampolína, kým počul som tlmený "Pozor!" a pozrel sa hore vidieť biele a bronzovú sošku lietania voči mne. Plával preč, vrhať jednej strane sa hlboko do vody a kope so všetkými jeho moc. Potápač sa potopil milimetra do vody, nekrváca moje rameno, a kopol do vlna, ktorá takmer pohltený mňa. Nedostal som tvrdo, ale som prilepil som hlavu pod vodu, aby zistili, či diver nebol zranený. Telo ležalo na dne bazéna, jeho nohy ohnuté a jeho telo skrútené v láme slnečné svetlo. To sa nepohol na chvíľu, a on bol o potápať za to, keď jeho nohy zrazu sa vzpriamila a potápač vrhol sa na mňa. Naše čelo sa zrazil, ale to prestalo bolieť; jej dlhé vlasy zmiernil vplyv. Ona sa zasmial ako ona oslovila, a jej plné pery boli tak blízko bane, ktoré bolo takmer urážku nie kiss ju. Ale ja som sa urazil jej-hral som v pohode. To nebolo tak zlé. "Ah!" bola gargling. "To si, Pán Walton!" Nechcel som sa jej opýtal, ako sa jej vedeli moje meno. Po všetkých, Byblos podpísali ju v noci. "Áno, to som ja.'"Urobil som vám ublížil?"'Ja myslím, že nie. Ste v poriadku?"Aj keď bola v & nb, hej podarilo pokrčiť. Videl som, že-ee, biele plavky pokrýva len minimálne, a možno to nie je všetko. Teplo jej opálené telo pozdravil ma ako sme plávali, naše kolená dotýkali pod vodou. Bez slova slovo k nám, sme plávali na okraj jazierka - opačnej strane, kde bol-a vyliezol von, vody V pohybe s hladkým milosti tesnenie. Zdvihla veľký uterák z lehátko longue, omotal ju okolo jej pliec, a pozrel sa na mňa. "Dobrý?'
  
  
  Nemusel som sa jej opýtal, čo imelo znamenalo, nie tak, ako ona sa na mňa pozrel. Bez akéhokoľvek oblečenia na, alebo v plávanie šachty, ktorá je viac či menej isté - mal som celkom pôsobivý vzhľad. Hovorím to len preto, lebo to je fakt, a snažím veľmi ťažké, aby to tak. Guľka diery a bodné rany, ktoré som mal počas mojej kariéry boli odborne oprava up chirurgické géniov, že AX najal, tak nechcem vyzerať ako kus mäsa, ktoré ukazujú na mäso školy. "Poďme sa prejsť," povedal som úprimne. "Nemal som šancu to urobiť cirkus ešte." "Prečo nie?
  
  
  V každom prípade, nemusím ležať na slnku." Ona pomaly swiped uterák okolo nej tmavé telo pred hodil ego na stoličke, za sebou Zavrieť. To bolo moje heslo pre skúmanie ee; jej kožu zrejme netreba opálenie lotion si, že odtieň. On robil to pomaly a rozhodne, začínajúc tými, senzačný nohy, pozastavením na chvíľu na mäkko zaoblenými dno pred pozerať sa dole na prsia uviazol v bikinách. Jej bradavky boli viditeľné cez biele plátno. "Ste na sebe rovnaké bikini ako včera," som uviedol, ticho. "Aha! Ste si všimli!"Áno. Ona sa zasmial soundlessly, a oči glittered. "Vždy som si myslia, že ak zistíte, že oblečenie, ktoré zapadajú vám, neexistuje žiadny bod v ich zmena. Nemyslíš si, že tak, Pán Walton?" "Myslím si, že tak príliš. Meno, Prezývka. "Áno. Je to moje... "môžem čítať, príliš. Vaše fotografie nerob si spravodlivosť, hoci. "Nikdy.'Dievča vedel, ako zvládnuť komplimenty. Jej panciera na oceán pozdĺž steny De Doublon, zatiaľ čo Ona si rozprávali vedľa mňa, jej stehná takmer dotýka bane. "Tak ste na dovolenke?" 'Presne tak.' Sme krúžil okolo skupina starších sunbathers, väčšinou s bielym brucha a jeden kus kvetinový plavky. Ona bol videný v strednom veku pár okolo Lear rovine, žena, do očí bijúce na Chyna, snaží sa, aby jej celého tela v okne medzi dievčaťom a jej manžela. Nemohol som vinu na ňu. "Budete tu dlho?" "To závisí od toho, čo budete musieť urobiť."
  
  
  Zastavil sa a ukázal na rohu de Doublon, ktorý bol prominentný stenu. "Čo je to tam?" "To ... niečo ako mansion. Veľmi bohatý človek tam žije ." On usmial sa vedome. "Bol som pozvaný," odpovedala. Som nemal trvať. Pred nami bol rozdiel v narieka nábreží s obielené schodisko vedúce na pláž. Ako ona kráčala pred mnou, ona rozstrapatené vlasy tak, že mokré pramene kartáčovaný moje holé čelo. Tu a tam, malé skupiny ľudí, ktorí ležali na piesku, a tam bolo niekoľko údaje leží v kľude. Tam bol takmer žiadny surf, len vlny na vlny a striekajúcej bledo zelená voda na pláži. Oči - muţi a ţeny po nás, keď sme prechádzali cez ťažký piesok na brehu. Sme ignoroval hľadí. Ona šiel hladko, nie kymácející veľa. Hej, to nebolo potrebné. Na našej ľavej strane, Stena de Doublon pokračovali pozdĺž pobrežia. Po prechádzke niekoľko sto metrov, všimol som si, otvor nad malej zátoke. Toto by mal byť vstup do lagúny. Malý pešieho premostenia natiahnuté nad vodou; nad ním, steny bulged sa ako huby manžel nad hladký betón. Žiadnu šancu dostať sa na druhú stranu, aj s hákom a lano, ktoré nemal ma prekvapenie. Vedel som, že krátke chodbe pod stenu do lagúny bol uzavretý podľa zaťahovacie železný plot, a bol som zvedavý, čo to bude trvať zvýšiť ego. Ako sme boli prechod most, poukázal na otvor. "Čo je to?'"Ach, je to ako veľký rybník. Tento muž má svoje vlastné lode. "Ach, však?' Ona prikývla a vzala moju ruku; jej boky prešiel mimmo mňa. "Máte radi lode, Nick?"' 'Mám jeden. To znamená, že by som mohol využiť to sám okolo hotel ." "Čo lodi?" Tento... Neviem, čo hovoria. Rýchly čln? Malá loď, ktorá nemá ísť veľmi rýchlo ." "Člne. Áno. Dobre, potom by sme mali ísť tam." "Ste dobrí s loďou?" Ona sa pritúlila až mi lízať, a jej tmavé oči, usmial sa. "Môžem riadiť loď." Vedel som, že sakra dobre, čo bola znamená, ale chcel som jej to povedať. "Uvidíme. "' Neskôr?'"Áno, neskôr."
  
  
  De Doublon obsadili celej západnej časti ostrova. Išli sme pozdĺž steny v širokom kruhu, tam neboli žiadne plavcov alebo sunbathers tu, a mäkké surfovať lapped okolo sotva chránené koralové útesy nie je ďaleko od brehu. Jedno biele plachty stál v mori na obzore; iné, než to, nebolo nič vidieť, ale jemne vírenie vody. "Ako dlho ste pracovali tu, Pane?" "Oh ... takmer rok, myslím." "Ach, to je veľa." Ona shrugged jej ramená. "Oni dobre platia, a život tu je príjemné."
  
  
  "Si žiť na Floride pred tým?" Ona náhle zastavil a pozrel sa na mňa searchingly. "Prečo si žiadajú to?' "Ja neviem. Zdalo dosť pravdepodobné, že na mňa ." Dievča prikývla, vyzerať bolesť v jej očiach. "Áno. Ona utiekla z Castro." "Nechcel som na mysli...", "Ah, to nevadí. Bol to dlhý čas, ona bola malé dievča, keď sme bežali preč. Moja matka a chodil som s ostatnými v malom člne. Zastrelili na nás, Kubánskej hliadky, ale sme sa dostali preč. Takmer. Jej obočie quirked questioningly. "Moja... moja matka. Ona bol zranený a vážne zranený. Pre viac ako mesiac, lekári povedali, že Hoi by lepšie, a potom zomrela." "Som naozaj ľúto.' Ona shrugged znova. "To bolo dávno, Nick." "Hneď po revolúcii, Castro hodil ego vo väzení. S nimi, jej fretky nepočul nič o nen. Nič povedať. Počul som, že príliš veľa príbehov, ako to len myslíte, že hej, ale tam bol vždy šanca, že ona bola hovoriť pravdu - a ja som si nemyslel, že to záležalo na všetkých. Vstúpili sme do ticho, ona prišla blízko ku mne, ale strácala sa v myšlienkach. Nakoniec povedala: "vieš, že to nie je moje skutočné meno." 'Oi? Usmiala sa, krátko. "To nie je prekvapujúce pre vás." Potriasol hlavou a usmial sa vedome. "Keď prišla k showbiz v Miami pred piatimi alebo šiestimi rokmi, môj agent nechcel záznam mňa ako Margherita Ortiz. "Je príliš bežné," povedal a pozerá mi do tváre.
  
  
  Vaša matka bola polovica Číňanov. Môj otec bol mulatto. Preto názov Černoch. "'Oi. Ona sa zastavil a pozrel na mňa. "Viete, všetko, Nick?" "Ha!" Ona stisol ruku. "Prečo ste prišli na miesto, ako Doublecay, Nick? Je to len hippies, deti a starí ľudia s ich tuku ženy." "Ah, čo som počul o tejto kus dynamit, že je uvedenie na tanečnú show tu, takže som musel prísť." Jej guttural smiať sa absurdly skeptický. Stála na špičkách, jej prsia pritlačí mojej hrudi. Jej zamatovo pery rozišli a jej oči tmavé. Sme pobozkal. Ona omotal ruky okolo môjho krku a jej panvy obrátil proti mne. Moja reuma bol okamžitý a nezameniteľné, a ona stlačené ťažšie sa proti mne, keď sa jej jazyk by baňa. Moje ruky skĺzol dolu chrbtom, až na dno jej plavky, teplej kože medzi jej pevný zadok. To bolo asi dobre, že v tom momente dva mladé páry mohli byť videný chôdza pomaly pozdĺž vysoký múr. IH ju videl prvý a drew Chyna upozorniť na ne. Ona si povzdychol, potom giggled a dotkol vydutie na moje plavky. "Budem ťa nasledovať okolo, kým ste v pohode off, v poriadku?" Ona šťastne sa usmial. "Vedel som, že som mal pravdu, Nick. Ty si charakter, ktorý umožňuje ich do pekla." Usmial sa, vďačne, a išli sme na splnenie ostatných. Potom by sme prešli nu a obrátil sa na roh steny, ona omotal ruky okolo môjho pása a vtiera jej tvár proti ruku. "Je to môj deň voľna, Nick." "Čo zvyknete robiť večer?" "Niekedy som sa ňou riadiť až Nassau. Alebo jej, ja zostanem v mojej izbe, aby si prečítal knihu " Alebo ideš na jazdu loďou?" Áno. Sú to deti."Myslím, že je to dobrý nápad. Tento večer?"Samozrejme.'"Pozri si na kabaret bar. Poďme jesť prvé, potom... "" Nie," povedala ostro. "Nie je v barr. Nemám rád... No, viete. Nechcem, aby niekto ma tam ak by sme mali ísť. Prídem do svojej izby." "Viete, kde je?" Ona prikývla. "Mali by ste mať napísané číslo na recepcii minulú noc." 'Oi. Je pravda.' Prešli sme kúsok ďalej, až kým by sme mohli vidieť hotel v diaľke. "Máte ... hmm ... nie je tu, je tam?" "Čo máte na mysli?"Viac?' 'Oi. Nie, nie je obzvlášť, Nick. Nie je nikto sa tu, kto by mi radosť, aj keď len na krátky čas." Jej oči mi povedala, že som bola zrejme výnimku, ale keď sme sa dostali do malej oblasti mimo na strane hotel, kde tucet farebné pláži kočíky shimmered v nedeľu, som si myslel, že to bolo sakramentsky ťažké uveriť, že krása, ako Mi bolo, len čakajú na Nick Walton vyplniť jej osamelé večery.
  
  
  
  Siedma Kapitola
  
  
  Nechcel som pocit, že, a niekoľko fliaš ľadovej Amstel pivo boli prinesené do mojej izby. Čašník nastaviť tabuľku podľa balkónové dvere, a keď odišiel, ona zobrala pár vecí okolo nej kufor, ktorý chce študovať. Na jeho pokojnú cestu na juh, išiel cez New York a kúpil niektoré navigačné grafy. Oni bojovali, čo je jeho hotel bol, ale nakoniec sme našli mapu Doublet korálový Ostrovček. Mala sotva sa pozreli, Nah potom; ona bola veľmi rád, keby sa dostať von z tohto rušného mesta a vyraziť na cestu. Teraz on vypil pol pohárom piva a nepreložené mape. Ona nemôže vidieť oveľa; č sebaúcty kapitán Stahl by sa použiť jej manévrovať veľké lode v blízkosti dva ostrovčeky, ale to bolo na webe mapu, aby bol schopný ju nájsť. Niekoľko nebezpečných podvodné prekážky boli poukázal; dve staré vraky, koralové útesy videl skôr v tento deň, a niekoľko plytkých oblastiach. Lagúny na De Doublon miesto bolo označené, ale výstupu cez oceán nebolo vidieť. Toto nebol môj bezprostredný záujem; bol som viac zaujímajú o vodách okolo ďalší ostrov, Domesday Ostrove. Tam boli shallows a nepravidelné útesov. Ih snažil som sa čo najlepšie zapamätať to, viem, že to nebudú robiť mi moc dobre v tme. Ale aspoň vedel, že tam boli, a to môže byť rozdiel. Potom otvoril ju a vyšiel na balkón, slnko teraz prekryté hromadu vysoká, rýchlo pohybujúce sa mraky. On sa opieral ďaleko cez zábradlie, ale mohol vidieť nič, ale rohu najbližšie k moru, De Doublon. Urobil som určite si izba na najvyššom poschodí hotela, ale teraz som si uvedomil, že by som sa snažili dostať do miestnosti s úplné zobrazenie hotela. Dobre, všetko, čo musel urobiť, bolo chodiť do miestnosti vyzerá tak, že. Zmenil som do starých biele džínsy, a terry-látky sveter a kožené sandále, dať na moje okuliare, a uistiť sa, mal som dosť zmena v mojom vrecku, potom som kráčal dlho, tiché chodby. Najpravdepodobnejšie je, že tieto boli čísla od 716 až 729. Vzal som si výťah do nižších poschodí, lobby, v prípade, že niekto všimol, mi, vstúpil veľký, matne osvetlenej haly. Vybral som si ho a objednať rum, ktorý nechcel som na všetko. Po niekoľkých minútach, pýtal sa jej, kde mužov izba bola a zamieril v tomto smere. Ako som dúfal, boli tam dve telefónne búdky. Vytočila hoteli číslo a požiadal o 722. Keď som jej volal, myslel som, že môj prvý pokus bol úspešný, žena, odpovedal mi; zdalo sa, že ospalé a unavené. Požiadal som ju o jej rodiny, ona povedala, že jej rodiny tam nebol, tak som sa ospravedlnil a zavesil. Trpezlivosť, povedal sám sebe, a vrátil sa k jeho barová stolička. V priebehu ďalšej pol hodinu som volal ostatné izby na mojom poschodí dvakrát a nájsť ich oboch obsadený. Ak nabudúce volal som, nechcel som nájsť prázdne miestnosti, musela som skúsiť niečo iné; ľudia, ktorí riadia veľké turistické hotely nie sú hlúpi, a skôr alebo neskôr sa každý si uvedomí, že tá istá osoba sa volá rôzne čísla na poschodí. Je to stará hacking trik - tak starý, že som bol takmer hanbiť použiť. Ale nemal som moc času, a nechcel som použiť viac priamy a násilné taktika sa dostať do miestnosti, ktorá nedal mi pohľad, ktorý som chcela. Na štvrtý pokus, on musí telefón zvoniť, desať krát pred uistiť sa, že miestnosť bola prázdna. On sa ponáhľal späť do lobby a zišiel výťahom na jeho poschodí. Prvá vec, ktorú som sa učil ako špión učeň bol ako typ správ, a druhý bol, ako otvoriť zámky. Každý pás I vlastné má zabudované nástroje, a za menej ako minútu, ocitol som sa v miestnosti 721. Odišiel dvere pootvorené - tak, aby v prípade obyvateľov vrátil, mohol ospravedlniť za videl otvorené dvere a ísť v vychutnať pohľad a rýchlo pristúpil k balkónové dvere. Som nemusel stáť na balkóne na dlho. Od miesta, kde som si to, som mohol vidieť, väčšina z terénu jasne. Ona upútal pohľad na mužov vychádzkové cieľavedome a späť, len mimo steny. Neboli nosenie uniforiem, a žiadne zbrane boli viditeľné, ale voľné švédsky ležérne oblečenie boli na sebe, bol prekvapivo podobné a mohli odhaliť niečo z .45 caliber na rezivo-off puška. Tam boli niekoľko vody-poháňal lode v lagúne, a niektoré z nich sa plavil v & nb. Videl časti široký dláždené námestie, kde iní ľudia boli opaľovanie, s zamestnancov v bielej bundy prechádzky medzi nimi s vaničky nápoje... a iné veci. Nebolo potrebné, aby si zblízka vidieť, čo ešte bol doručený. Poznala to fúzatý mladý muž s hmotnosťou asi 140 kg ako siahol skôr špeciálne white cylinder, úhľadne zložené na podnose prezentované na emu. Hašiša, s najväčšou pravdepodobnosťou; trvalo to viac ako drink zadarmo lákať niektoré zákazníkov. Ale to bolo všetko, čo mohol vidieť. Stromy okolo inn boli vysadené blízko pri sebe, a zaoblené vnútorné steny za lagúny blokovaný dobrý výhľad z budovy fasády. Tak, dvojité barikády, ktoré vždy vytvorené problém s vyliezť cez vonkajšiu stenu, neviem, kde stráže sú - a potom, ak to nejako dostal minulosti tieto prekážky, tam bol problém dostať cez vnútorné barikády, a Boh vie čo ešte prekonať. .
  
  
  "Pozrite sa, pane. Môžem vám pomôcť s niečím? Sluch jej hlas, on sa otočil, mentálne nadávanie prekliaty hrubé koberce. Vysoké, tmavé-stiahol muž stojaci vo dverách bola oblečená v bežnej ležérne oblečenie. Jednej strane bolo nedbalo pustil sa do ega-minútové krátke doublet. Usmial sa questioningly a zdalo úplne v pohode. Som vyčistila moje hrdlo a dúfal, že som sa pozrel na rozpakoch dosť. 'Prosím, ospravedlňte ma. Videl som, že dvere boli otvorené a šiel vidieť pohľad z tejto strany hotela."
  
  
  'Áno.'Zavrel dvere za ním - zákon, že ma na pozore. "To je najvyšší bod na Vzkriesenie Ostrov, a pohľad je veľmi zaujímavé." Tento čas, on sa usmial vo všeobecnosti, a potom jej znalosti ego. "Herridge?" Na Lyra pilot uklonil hlavu na chvíľu. "Samozrejme, Pán Walton." "Som naozaj ľúto. Jeho len hotel... som vlnitou unavenú ruku na balkónom, potom sa usmial shyly. "Ak by ste skontrolovať, budete vidieť, že ja som neprišiel sem, aby nič." Vzal si pár krokov do miestnosti a naďalej pozerať na mňa. "Toto nie je potrebný; Nevyzeráte ako zlodej mi, Pán Walton. On dal veľa úsilia, aby sa predpokladať, uvoľnený postoj. "Ospravedlňujem sa," povedal, potom nech jeho prirodzená zvedavosť dostať. Herridge prikývla v porozumení. "Áno, to je môj miestnosti. Doublé korálový Ostrovček zaobchádza so svojimi zamestnancami veľmi dobre. Rovnosť pre všetkých ". Povedal, že bez stopy horkosti. "Som rád, že ho vypočuť. Chápu, že ih pilot by mal byť šťastný ." "Som spokojný." On prikývol na mňa cez rameno. "Možno by ste mali záujem v tejto pomerne nezvyčajné situácie, za stene?" "To je všetko, nie? Myslím, že každý, kto vie, kto tam žije." "Ale ja som si myslel, že pustovník. Kto sú všetci títo ľudia šantenie v egu, lagúny? "Ach, Pán Ingersoll môže byť samotár, ale on nie je sebecký. Pozýva časti mladých ľudí, aby používali svoje ego ... súkromné priestory ". "Začínam si to." "Ja tiež." 'Oi? Herridge ukázal v smere inn najbližšie k bazén. "To už nie je tajomstvom, že Pán Ingersoll nainštalované viaceré televízne kamery medzi týchto stromov. Zdá sa, že sa teší sám pozoroval hostí a osobne vybrali tie, chce pozvať k jeho majetku." "To je tajomstvo na mňa." Táto možnosť, pre estestvenno, prišiel na myseľ, keď Hawk poučil ma, a ja som bol rád, že to bolo potvrdené. "Viete, že teraz, Pán Walton." No, počúvaj, prepáč, že som práve prišiel. Vidíte, niekto, kto cestuje, rovnako ako ona robí-hotely, sanatórií, a ako-sa dostane do zvyk držať nos vo všetkom. Nikdy neviete, kedy si budete môcť stretnúť starých priateľov, alebo niečo. "Ja porozumieť jej. Herridge stál ako skala, trochu z cesty, aby som prejsť.
  
  
  Mimmo prechádzali okolo nej, prikývla, vlnitou nejasne, ako vstúpil do koridoru, a starostlivo zavrel dvere za ním. Na ceste do svojej izby, som sa divil, prečo pilot, vo svojej práci, oblečenie, mal pištoľou vo vrecku jeho doublet. Možno som si myslel, Herridge mal iné povinnosti v dvojlôžkovej C, čo som už vedel o.
  
  
  Bolo ešte dosť času vľavo preskúmať Vzkriesenie Ostrov trochu viac. Jolly slave na parkovisku podal mi beach buggy, jeden z tých, havarované Volkswagen autá so špeciálnou tela a široké pneumatiky. On išiel dolu kľukatej cesty lemované palmami, kým sa dostal na golfové ihrisko. Klub bol viac ako posedenie pavilón, otvoriť na troch stranách, s riadku skrinky na štvrtej strane. Tam bol malý bar a tabuliek vo vnútri a von, ale nikto tam bol.
  
  
  On išiel cez drevené podlahy pavilón a pozrel sa von na golfovom ihrisku. Jemne zvažujúca polia boli pokryté bujnou zeleňou, bodkované v miestach s kvitnúcich rastlín a umne usporiadané palmy. V diaľke videl osamelý kvarteto hráčov a dve golfové vozíky; inak samozrejme sa zdalo, že opustené.
  
  
  Dostal späť do kočíka a pokračovala ďalej bez cieľa. Na konci golfové ihrisko, cesty rozširuje, obchádza kríkov a náhle vstup ma, v malom prístave. Pobrežnej hrádze smerujúcich do mora jutted sa na oboch stranách zálivu; dva alebo tri dobré-veľké krížniky boli ukotvené v prístave Bar, spolu s hrsť malých plachetníc a člnmi. Nikdy som nič také nevidel a krídlové predtým.
  
  
  Ingersoll musel mať vozový park, niekde na lagúny, premýšľal, premýšľal, kde.
  
  
  Na druhej strane zálivu, Doomsday Ostrove ju videl, s jeho ocele kostry rastúce okolo piesku a jej piliere mosta vyčnievajúce nad vodách zálivu. Z miesta, kde mal uložené to, rekonštrukcia mosta v čo najväčšej pier vyzerala viac ako hmotnosť oceľových nosníkov hodená a zabudnuté. Tam bol žiadne znamenie stavebná činnosť na most, no, ja by som ho vidieť v diaľke, žeriav je zdvíhanie lúče a bodky žltej konštrukcie prilby víriace okolo neho. Zdalo sa to ako normálny stavebný projekt na mňa, a nebol by si uvedomil, keby to bolo hocičo iné, ak sa pozeráme na otvorenej vode z viac než pol míle ďaleko.
  
  
  Na tlmený vrčanie revúci motor kreslil môj pohľad na ľavej strane. Biela loď zaokrúhli na vzdialenom mieste, na konci zálivu, a hull white rose nad vodou na žiariace kovové nosníky. A krídlové loď, a nemusel som sa pýtať, kde prišlo. Angela sedel v zadnej časti otvoriť kabínu, vedľa námestia, bacuľatá Ázijské človek, a za volantom bol jeden z dlhosrstý mladých mužov, videl som, ako sa s ňou na letisku deň predtým.
  
  
  Rýchly čln vyrobený širokú signpost a zamieril do úžine medzi dvoma ostrovmi. Ona plával na dlhé prístavu bar, ktorý tiež išiel do vody Posledného súdu, spomalený, sa blíži k brehu, a ponorila do vody. Niekoľko malých údaje predstúpil chytiť kotviace lano, potom trio vyšplhal na rebrík, vyskočil na breh a zmizla za zhluk nízkych budov.
  
  
  "Zhotoviteľ "z" Formosa " spomenul registrátorom, spoločníkom môjho útočník predchádzajúci večer, zrejme urýchlene navštívili stavby s dvoma členmi intímne šesť ...
  
  
  Bol som sledoval člny v malom prístave, a bol som zvedavý, o aký druh loď Chyna bol. Na prvom mieste, všetko čo chcel urobiť, bolo počúvať ju, vidieť to, čo ona mohla povedať mi o Ingersoll činnosti, ale teraz som mal lepší nápad.
  
  
  Na airstrip bol umiestnený na vysokej zem, nie ďaleko od prístavu. Na Lear Jet bolo zaparkované pred chatrč s vetrom prihlásiť lietanie nad ním, a tam boli niekoľko športových lietadiel v okolí. Mal som nikde inde ísť, tak som išiel na konkrétnej platforme. Muž vyšiel okolo chatrče a pozeral na chvíľu, potom sa vrátil späť dovnútra. Bol to len turista.
  
  
  Teraz jazdil buggy na pláž, na prvý a posledný čas, dokončenie kolenách na hladké tempo nad piesku, kým sa dostal do tenisové kurty vedľa hotela. Boli ako opustený ako pláži; je zrejmé, že hostia Doublé korálový Ostrovček Hotel neboli zaujatý nič viac stresujúce, než golf a leňošenie doma pri bazéne.
  
  
  Po návrate buggy, išiel som rovno do mojej izby, a teraz nebol čas na dávajte si pozor na mladých mužov, ktorí by útoku mňa. Som spala cez to hodina, potom začal prípravu na nadchádzajúce večer.
  
  
  Jej odváži potenciál potrebné pre moje skryté zbrane proti pravdepodobnosť, že s Rank som sa nemusel moc šancí na skrývanie moje ego na dlhý čas, potom sa jej neochotne sa rozhodol opustiť Wilhelmina a Hugo na mieste. Za inak priaznivé okolnosti, špionáž práca je veľmi obtiažne, ale vzhľadom na mizivá šanca, že tanečník bol len to, čo si myslel, že bolo, nemohol som dovoliť, aby komplikovať veci spustením ego s pištoľou a stiletto. Budem sa chytí.
  
  
  On dal na tmavé slacks, tmavo hnedý sveter a modré sako, a zanechal jeho trochu opotrebované tenisový balet papuče. Potom jej, sadol som si na balkón za pár minút a pozrel na rohu pri bazéne. Oceľový pás bol stále zaneprázdnený, a neskoré slnko bolo lámanie cez zničené oblačnosť.
  
  
  Niekto coughed ticho. Obrátil som sa okolo, ale nikto v miestnosti za mnou. Potom počul nízke šumenie hlasy, ale slová boli nezrozumiteľné. Pojednávanie zvuk, on išiel na balkón zábradlie a počúval. Po pár slov, ktoré som počul, jazyk sa zdalo, že nejasne známe, ale divné. Pozrel sa dole a oprel vpred len dosť vidieť balkónové zábradlie nižšie.
  
  
  Hnedé ruky a kus čiernej rukáv ležal na zábradlie. Jej hlava sa pomaly naklonená dozadu, a myslím, že úsmev na mojej tvári bol pochmúrny. Tak zostali otvorené podľa mňa - a pre pomerne flexibilný človek to nebude ťažké, aby sa vyliezť z ih balkón baňa, a ešte ľahšie sa dostať znova. Iba včera to votrelec sa nepodarilo využiť tento jednoduchý únikové trasy ...
  
  
  Trvalo mi niekoľko minút vybaviť niečo v mojej izby, a ja som len dokončovacie keď tam bol zaklopať na moje dvere. Jej telo bolo bez hnutia, ale uvoľnene ako ona pozeral sa na ňu pozerať. Ja som prišiel na čas.
  
  
  Keď som otvoril dvere pre ňu a videl som ju tam stáť, na chvíľu som takmer chcela som nebol musel použiť ju spôsobom, ako som plánovala. Trvala len chvíľu.
  
  
  
  Kapitola 8
  
  
  
  
  "Áno," povedal jej ticho, pomaly, študovať ju. Ako vždy, ona bola oblečená v bielom, tento čas, v zložitých podlahy-dĺžka šaty, povešané, skladaný, a pustil sa do viac alebo menej v Indickom štýle. Ako ona kráčala, šaty uvoľniť tu a tam, vystavuje jej bronzový nohy, a nízka výstrihu jasne najavo, že Irene nebol na sebe nič pod. Jej dych prsia kartáčovaný proti mojej košieľka ako ona plával mimmo mňa, a keď ona bola v strede miestnosti, ona pirouetted a pózoval s svetlo okolo balkón stene za ňou.
  
  
  "Chcete ma?" spýtala sa.
  
  
  "Je to hlúpy vývrtka."
  
  
  Ona giggled. "Áno. Pozrela sa okolo, jej očami upretými na veľkú posteľ. "Môžeme si na desiatu pred večerou?"
  
  
  Zvyčajne som nespomaľujú reagovať na tieto podnety, ale to panther žena bola príliš rýchlo pre mňa. Ona cíti moje váhanie a zdvihla obočie nevinne.
  
  
  "Myslím, malý drink."
  
  
  Tak, to bolo všetko najlepšie; mal som plány na večer, a pýtala sa ma, triediť ich v správnom poradí. "Rum punch?"
  
  
  'Šampanské.'To nebolo žiadosť.
  
  
  Jej, šiel k telefónu. "Poďme sa pozrieť, ako rýchlo ego je priniesol."
  
  
  "Nie nevyhnutne. Išla na malú chladničku a vytiahol fľašu šampanského spoza veľké šidlo decanter. "Ja nechcem piť čokoľvek iné, ak som si to," povedala.
  
  
  "Si dať, že fľaša je tam?"
  
  
  "Jej." Ona naklonená jej hlavu a pozrel sa na mňa. "Páči sa ti to príliš?"
  
  
  "Nemám na mysli to."
  
  
  Každý z nás pili chladené okuliare, ktoré jej zanechal v chladničke, a zámerne zostal ďaleko od seba. Náš rozhovor bol prerušený; spýtala sa mi o svojej práci, ale sa nezdá byť veľmi zaujímajú moje odpovede. Že poslal ďalšieho upozornenia na môj mozog; To mal byť showbiz hustler, a ak nebola v pláne stráviť zvyšok kariéry tanec na Take-Kay, mala by aspoň predstierať, že je fascinovaný môj starostlivo nacvičené príbehy.
  
  
  Namiesto toho sa obrátil rozhovor sama, aby jej nešťastné detstvo, na jej horkosť voči Castro a všetky Komunisti. Povedala všetko o jej matka, ako sa jej unikol v celej Číne ísť cez to všetko znova. Bola takmer presvedčivé, ale ona bola príliš neústupný na to.
  
  
  A to bolo v poriadku so mnou; ja som už mal najmenšej pochybnosti, že som sa chystal urobiť to, na noc.
  
  
  Keď sme prišli, bola tma po celej miestnosti. Na prízemí, sme sa vyhnúť hlavnej jedálni v prospech obývacia izba, zasvätenie bola tak mäkká, že to vyzeralo, ako keby Chyna je biele šaty žiarila. Viedla ma k samote rohu, s výhľadom na vodu, ako ďaleko od bar, ako je to možné a cha-cha-cha kapela hrá za malý tanečný parket.
  
  
  Čašník sa okamžite objavil s fľašou šampanského a len jedna ponuka.
  
  
  "Poznajú ma," vysvetlila.
  
  
  Musel som sa smiať.
  
  
  "V rošte je vždy veľmi dobrá, Nick."
  
  
  "Dobrú. Ste skutočný odborník ." Nechcel som starostlivosti, ak dievča vzala veci do svojich vlastných rúk, ktoré ceste, po všetkých, bola tu doma,, a to som sa zranil sa hrať podľa jej pravidiel. Na chvíľu.
  
  
  Ona bola neukojiteľná v ed a zaútočili na maslový ponuky steak s jemnými koncentrácia. Nechceli sme hovoriť veľa, čo sa mi páčilo. Niektoré páry boli tanec, väčšinou starších ľudí, s výnimkou jedného pár bozkávanie, ako novomanželia. Pár dlhosrstý chlapci sedeli pri stole v blízkosti kapela, oblečená v pestrých ale relatívne normálne oblečenie - ako študenti hrá hippies, hry na víkendy.
  
  
  Po kávy bolo doručené, sa jej spýtal na tanec. Ona potriasol hlavou pevne, jej dlhé, biele-melírované vlasy padali jej ramená. "Som tanec pre peniaze, Nick." Jej zuby gleamed v šere. "Všetko, čo robím je len pre zábavu."
  
  
  Pozrel sa na ňu na chvíľu, potom zľahka ju vzal za ruku. "Potom budete určite chcieť, aby sa obliekať."
  
  
  Jej obočie zastrelil. 'Oi?'
  
  
  "Ak chcete ísť na kúpanie vo vašej rasy loď."
  
  
  "Člne. Ste povedali mi, aby sami.
  
  
  'Áno.'
  
  
  "Ale prečo by som šaty?" Ona stisol ruku a pohladil záhyby jej šaty. "To je nič, buď." Vyšli sme von, bočné dvere a prechádzali okolo bazéna na parkovisku. Chyna, samozrejme, mal svoje vlastné beach buggy, a ona prišla s rovnakým divoký koncentrácia ona by sa zobrazuje počas večere. Keď sme prišli do prístavu bar, vytiahla až do doku, dosky hrkajúce pod jej kolesá.
  
  
  Na lodi bolo zaparkované na konci Prístavu Bar, vedľa veľké Chris Craft s viacerými svietidiel na dolnej palube. Ona giggled, valcované jej oči v ega smer a zamieril späť k svojej lodi. To bola vysoká-rýchlosť lode, asi päť metrov dlhý, s veľkým kabíne silne posedenie s mäkké podložky. Rovnako ako všetko ostatné v Radoch, všetko bolo biele. Nechcel som naozaj rád, ale nič som s tým nemohol urobiť.
  
  
  Ona vytiahol jej sukne, vzal z nej sandále, a skočil zľahka do kabíny. Ona bola hodená vypnúť zadné kotvenie linku ako ona stiahla 75 hp Mercury prívesným motorom, a keď začala pracovať neustále, lúk line neviazanej jej a sadol si vedľa nej. Ona bola dobrá, vedela, čo ona robí, ako ona ustúpil, obrátil známky 90 stupňov, a plávali okolo zálivu s rastúcim rev.
  
  
  "Kde chceš ísť?'Zastaviť to! " ona kričali cez rev motora.
  
  
  On mávol rukou nejasne. "Poďme len pozerať niečo."
  
  
  Sme pretekal cez opar, krátke vlny, riadi iba vzdialené svetlá hotel na ľavej strane a niekoľko práce svietidiel na Domesday Ostrov na právo; a podiel mesiac znamenalo nič. Vytiahla loď na vlákno z dráhy a uháňal paralelne k brehu. Sme prešli hotel, rozprašovače na najvzdialenejšie miesto, kde ponurej steny Doubloon cast tiene na piesku, potom sa obrátil späť.
  
  
  Chyna vlasy fluttered vo vetre, a stuha mala zviazané v jej vlasy rozpadla. Siahol a vytiahol ho von. Ona usmial sa a patted nohe.
  
  
  Hej kričali v jej uchu, poukazuje na volante."Môžem ho vidieť?"
  
  
  Ona zaváhal a potom povedal. 'Samozrejme. Prečo nie?"Prešli sme miesta, ktoré bol zaujímavý manéver v sebe, keď sme boli lezenie nad inou, ale nechceli sme nič robiť, lebo sme boli stále deje celkom rýchlo.
  
  
  To zrýchlil, a leteli sme na, a teraz hotela k našej ľavej blysol mimmo miesto odchodu. On spomalil a obrátil sa k Chyna.
  
  
  "Ako sa o ďalší ostrov?"
  
  
  "Máte na mysli," Posledný Rozsudok?'
  
  
  "Áno. To, čo vidíte tu?
  
  
  Ona shrugged jej ramená. "Len buldozéry. Veľmi škaredé.'
  
  
  "Poďme sa pozrieť."
  
  
  Pozrela sa na mňa doubtfully. "Nebudú, aby niekto v."
  
  
  "Bože, baby, jej, milujú sa pozerať stavebných úpravách. Pozrime sa.'
  
  
  Nechcel som starostlivosti, ak ona padla za to, alebo nie; ona bola swerved. Sme pretekal cez záliv do betónového móla a pláže mimo nej.
  
  
  Predtým sme absolvovali posledný pilier, videl som ľudí, stekajúcej k & nb svahu. Dokonca aj v slabom svetle, ako on mohol vidieť zbrane boli prepravu. On spomalil a nechať loď drift, kým spodný brúsený pieskom.
  
  
  My sme boli zaslepení výkonný blesk. Zdvihol ruku a pozrel sa na Chyna. Sedela bez hnutia, pery rozišli, oči prázdne.
  
  
  "Relax!! Relax území! Choď preč! Volanie v tme bol neústupný a honosné.
  
  
  Jej, usmial sa v oslepujúci lúč svetla. "Hej, človeče, sme len plávajúce. Čo to máte dokonca na tento piesok psa? Vstal a vyliezol cez sklo na prove lode.
  
  
  Pevné siluetu objavila v lúč svetla. Ego karabína bol zameraný na mňa v živote.
  
  
  'Get out!" on hissed. "Toto je naše územie. Ešte jeden krok a budem strieľať."
  
  
  'Nick! Žena, zakričal za mnou. 'Poď!'
  
  
  On shrugged, usmial sa na svetlo, krúžil zbraň okolo jeho ukazovák, a sklopil palec ako kladivo. "Všetky práva, kamarát, zavolám vám nabudúce," povedal som, lezenie späť do kabíny, či ona bola dostať sa uniesť jej úlohu ako cez-zrelé hippie.
  
  
  Obrátil som sa na to, že v reverzných a vzala na lodi mimo pobrežia. Pomaly zadajte bay. Keď sme boli v open & nb, jej vyrastal na bicykli a opustili loď na vode. "Hej, majú pekný príjem výboru," povedal som. Jej úsmev bol napätý. 'Upozornila vami."
  
  
  "Aké právo majú na to?" Spýtala som sa rozhorčene. "Nemám vedia, že niekto môže ísť na breh tak dlho, ako môžete zostať pod full-water mark?"
  
  
  Jej úsmev bol trochu originálne. "Viete o také veci?"
  
  
  "Bol som plachtenie."
  
  
  Ona kladie svoju ruku na moje rameno. "Nechoďte príliš ďaleko, Nick. Takéto zákony sú flouted tam ."
  
  
  "Dobre, to je dobrý spôsob, ako robiť veci!" Jej, dúfal som, že bol dobre sa usadzujú môj odpor. "Nemôžu robiť hovno ako to."
  
  
  "Nick ..."
  
  
  On pritiahol si ju zhruba do neho. To bola vypočítaná pohyb, ale sotva úsilie. "Pozrite sa, Zlatko," A zavrčal v jej uchu, " existuje príliš veľa ľudí, ktorí sa snažia, aby nás od niečoho. Prvý Ingersoll s ego-prekliaty stenu, a teraz toto! Pochopiť?"'
  
  
  Nechcela odpovedať na dlhú dobu, a on sa bál, že zašiel príliš ďaleko v jeho komédia. Potom sa pomaly upravila sama na mňa, uvedenie jej ruku pod moje sako a balenie jej ruku okolo môjho pása.
  
  
  'Prezývka? ona zašepkal. "Hej, boli sme mali nejakú zábavu..."
  
  
  Ee dal ruku okolo jej ramien a pritiahol si ju zavrieť. Je vhodné moje telo a wriggled pohodlne. Jej tvár zrušené, a pobozkal ju na pery; najprv jemne, potom čoraz vášeň, na ktorý jej odpovedal vzrušene.
  
  
  Malý svetlomet, prehodil cez vodu z Domesday Ostrov strane za nás. Čaká na ňu. Sergej dosiahol nás, obrátil sa ešte, zaváhal, potom sa vrátil a chytil nás s jeho lúč.
  
  
  Ona mieša, pozrel sa hore a zamračil. Potom sa zdvihol a hnedé ruky a držal sa jej prostredníkom vo všeobecnej gesto ohavný vzdoru.
  
  
  V svetlomet presunul. "Tie kurva voyeurs," povedala zamrmlal, a pritúlila ku mne znova.
  
  
  Sme plávali s aktuálnym ako sa naše pery a jazyky preskúmať, a zložité záhyby jej šaty rozišli. Jej prsia ožila na môj dotyk, a moje pery sa posunul nadol tawny stĺpci jej hrdlo na stúpajúce hodnoty až sa dostali jej vztýčené bradavky. Ona dýchal ťažko, stlačením hlavou proti jej telo a prejazd jednu nohu cez bane.
  
  
  Nebolo to jednoduché, ale bola to práve ona, kto rozbil zadarmo. 'Sakra! Som zamrmlal.
  
  
  "Čo je to, med?" Nechcela skúsiť na pokrytie jej holé hrudníka a mäkké svetlo, vyzerala ako barbara slave okolo Starovekého Rým.
  
  
  "Prepáč," som zavrčal , "ale oni sú vo vode ..." Jej, trasie hlavou, ako keby on bol príliš nahnevaný dať do slov.
  
  
  "Zabudnúť," povedala naliehavo. "Len si myslím, Hodnosť."
  
  
  "Nebojte sa, med." On pustil jej ruku, zložil plášť, a hodil ju na podlahové rohože. "Som na vás myslí." Vzal loď s nahnevaný blbec a zrýchlil. Sme rýchlo von na more, lúk stúpa a klesá na vlnách.
  
  
  'Nick! Čo robíš?'
  
  
  Jej, Hej zasmial. "Viete si predstaviť, hry, med?"
  
  
  "Ja neviem ..."
  
  
  "Pozrite!" Uviedol s jeho ukazovák na Doomsday Ostrov, ktorý bol už viac ako rímsu na obzore za nami. "Tam, kde jej nam ide, tieto ošípané sú tam obťažujú ma." Musel som kričať cez rev motora ako morská pena premočená nás a premočený nás. Chyna sa nezdá byť starostlivosti.
  
  
  "To je dôvod, prečo sme sa vracia na tento prekliaty ostrov".
  
  
  "Ale ..." zdalo sa, že naozaj zmätený. "Boli sme..."
  
  
  "Áno, sme boli obsadené. A budeme v tom pokračovať ."
  
  
  Ee dal ruku okolo jej ramien a pritiahol si ju zhruba do neho. "My sme len bude robiť na druhej strane."
  
  
  Obrátil loď v polkruhu a zamieril na druhú stranu, Napr. "Tam je.'
  
  
  "Si blázon, Nick."
  
  
  "Nie, to nie je ako, že. Proste baví s jej vyzývavé pozrel na nah. "Chcete spať so mnou, však?"
  
  
  "Aha, áno!'
  
  
  "Potom sme si to podľa zbraň z kurva ošípaných. Ok? Rezolútne, on cupped bosých hrudníka s jeho rukou, potom tlačil jej šaty okrem odhaliť druhej. Sedela bez hnutia na chvíľu, potom potriasol hlavou bezmocne a sklonil sa držať jej jazyk v mojich ušiach. Som spomalil, až kým sme boli takmer dopredu, a rozprašovače ďaleko závit Doomsday Ostrov, na iný úsek bay a staveniska. Zatiaľ čo sme robili rôzne veci spolu, pomaly som sa plavil pozdĺž pobrežia v hľadaní možných hliadky. Napokon, on pustil von na pobreží.
  
  
  Akonáhle loď sa vynoril z piesočnatým dnom, jeho motor vypnúť a skočil dopredu vytiahnuť na malé kotviacich na brehu. Ona bola skutočne za mnou.
  
  
  'Nick! ona zašepkal. "Čo ak sa nám tu?"
  
  
  "Tak čo?" Kotvy čepeľ chytil ju na krík. "To, čo môžu urobiť, ale kop nás?"
  
  
  "Ale oni..."
  
  
  Postavil sa a pozrel na Nah, takmer kýchanie. "Čo sa deje s tebou?" Povedal som, smial horko. "Tie svine sú na druhej strane ostrova. Nikdy vedieť.
  
  
  Ona pomaly bežal jej ruky cez jej vlasy, a jej prsia narástli ako viazaný balóny. Potom vzala ma za ruku a pritiahol si ma dole krátke, strmé svahu na skalnatom outcrop. Prešli sme sa okolo ego a prišiel k osamelý strom obklopený zamotaný vegetácie. Keď sme prišli na oblasti vysokej trávy, ona sa zastavil a pozrel sa na mňa questioningly.
  
  
  Ona bola ťahal za ee do mäkkej trávy, utopením vo vlnách jej vlasy, ako sme sa objali. Zvyšok šaty s prackou na páse padol otvoriť, tvorí bielu deku pod. Moje oblečenie, ktoré neboli ľahké, ale podarilo sa, a naše telá splynuli spolu ako sme ležali vedľa seba niekoľko okamihov neskôr. Jej, cítil jej teplo, obklopiť sa mi, jej nohy omotal okolo bane, jej napäté telo dvíhajúce násilne. Jeho ruky soothed ňu, kým ona tam ležala, stále chvejúc sa, oči sa jej nepriehľadné v mesačnom svetle.
  
  
  "Prezývku ..."Oh," povedala vydýchol. "Zadajte mňa ..."
  
  
  Šli sme pomaly-skúmanie rozkvitnutej záhrade otvára mi, jej nohy zdvíhacie, jej telo strečing, potom dlhý list potápať. Ona sa pritúlila ku mne, naše telá teraz mokré od jar, jej stehná writhing.
  
  
  "Oveľa, oveľa viac! ona zalapal po dychu, a jej horúci dych kartáčovaný moje ucho. "Ach, Nick, ona to nikdy -"
  
  
  Som umlčal jej, pohladil jej stranách s mojimi rukami, cítil ju, bradavky stlačte proti mojej hrudi. Tam bola dlhá chvíľa ticha, prerušovaný vzdychy a narieka potešenie, a potom on videl jej oči, náhle otvorené dokorán, ako jej telo napätých.
  
  
  "Och, nie ... Ach jo... áno, áno, jajajaja ..."
  
  
  Nemal som problém prispôsobiť sa jej vyvrcholenie, a ako sme tak kleslo dole vedľa seba, vyčerpaný, zostali sme na chvíľu. oddych v tichu. Ona bola prvá, pohybovať sa, oprel sa smerom nadol okusovať na môj krk s ňou neuveriteľne mäkké pery. "Nick," povedala zamrmlal. "Ach, Nick, to nikdy nebolo tak dobre..."
  
  
  Trvalo to celý môj vôle oslobodiť sa z nah, ale nejako sa mi podarilo prevrátiť a dostať sa na moje kolená. On sa pozrel na Nah, na jej bezchybný, svieti bronzové telo, a zasmial sa.
  
  
  "Čo je to, med?" "Čo je to?" spýtala sa doubtfully. "Som dobrý?"
  
  
  "Bože, nie. Myslel som, že len z týchto ozbrojených hrdinovia nižšie; oni by sa vyšplhal na steny, keby vedeli, boli sme tu a teraz - a to, čo sme museli urobiť ."
  
  
  "Ach, zabudni ih." Držala sa jej ruky, aby objala ma. "Vráť sa ku mne, môj Nick."
  
  
  Sa prinútil vstať. Poobzeral sa po celom ostrove v oceľový rám, že pretiahol pol míle do neba. "Som sakramentsky zvedavý, čo robia tam, že nikto nemôže vidieť."
  
  
  "Ach, nezáleží na tom, vážení. Poď ku mne... "
  
  
  Som predstieral, nie je počuť jej a začal ťahať na moje nohavice. "Poďme na prechádzku, prosím. Strávili sme celú noc spolu."
  
  
  Ona si povzdychol, prenášať, a postavil sa v jednej hladký pohyb, ako "cobra" coming out celého had magická v košíku.
  
  
  On položil na tmavý sveter a balet papuče a chceli pomôcť jej šaty. Trvalo to ego z môjho dosahu.
  
  
  "Čo budeme robiť?'Čo je to?' spýtala sa, pouting.
  
  
  Ona bola poukázaných pracovník saint na stavenisku. "Poďme sa len prejsť a pozrieť. Ste na to pripravení?
  
  
  "Ha!" ona odfrkol contemptuously. "Som pripravený na všetko."
  
  
  Skôr, ako on by ju zastaviť, bola striding cez trávu, prenájom šaty chodník za ňou ako nevesta závoj.
  
  
  On rýchlo dobehol ju a prinútil ju, aby sa spomaliť. Nechcela pozrieť na mňa, a bez odolať, ona nasledovala moja vodcovskú ruku. Sme narazili cez húštiny z kríkov, prechádzky v tichu, ľahký vánok šušťanie pobočiek krivý dlane, ktoré rástli okolo nás. Keď sme sa dostali tak blízko, že by sme mohli jasne vidieť stavbe zastavil.
  
  
  "Zostaň tu," som hissed, rýchlo blíži tme tvar miešačka. Sadol si vedľa nej a počúval.
  
  
  Nemohol som počuť jej okrem vetra. Všetko, čo som mohol vidieť, bolo niekoľko zvlnené železné reťaze a vrtné súpravy, a žeriav v diaľke. Priame dopredu bol obrovský pozeral jamy, podlepené na troch stranách - tušila som že to bola čiastočne hotové nadácie s strmé earthen hradiska, ktoré šikmým smerom nadol a bol zbitý by buldozér skladby.
  
  
  Zistil som, že je zvláštne, že boli tak pevne, stráženie jednej strane ostrova, skôr ako hliadkovanie zvyšok. Chystal opustiť úkryt, keď počul, že gurgling plakať za ním.
  
  
  Jej, sa otočil. Bol som nič viac, než blur v tme, ale boli tam ďalšie dve škvrny medzi nami. Oni oslovili ma, ale zastavil na pohľad v smere Chyna, ktorý bol už kričal.
  
  
  Mohol by som povedať, akým spôsobom boli stojí, že ju nevidel, ale ak ona by len sklonil dolu a pošmykol preč, ona asi by robili to, aby loď bez toho, aby videli. Namiesto toho, ona sa otočil a bežal, presúvanie, že odsúdený biele šaty za ňou, ako matador.
  
  
  Oni ju chytí skôr, než sa mohla spustiť päťdesiat metrov. Jej pozeral okolo tieni miešačka, ako sa hodil ju na zem. Čo mi hovorili šiel lietanie vo vetre, ale o chvíľu neskôr sa vytiahol Chyna, aby jej nohy a ťahal ju späť ku mne.
  
  
  Čakal som na ňu a videl jej únoscovia. Keď prišli lízať to, videl, že boli silné, cieľavedomá, a obaja mali karabíny. Trio sa prechádzal na moje právo, širokým oblúkom okolo miešačka. Môj problém bol, či skočiť do nich, alebo počkajte, či tam boli iné stráže v okolí. Keď mi podal asi dvadsať metrov od hotela, videl som jej pádu, skloní hlavu a snaží pokryť sama s ňou šaty. Odin okolo stráže sa zasmial. Jej, ju počul sobbing.
  
  
  Jej, išiel dole na zem a šiel pod miešačka na kontrolu ih. Oni rozprašovače na zívanie nadácie, zmizol na chvíľu za chata, potom sa objavil, stále chôdza briskly. Nechal som moje nohy ťahať, a jeden z stráže dal jej hrubý remorkér na rameno. Ja som ju počul kričať od bolesti, nasleduje falošný smiech.
  
  
  Keď boli z očí, on vyšiel z pod miešačka a pretekal smerom k najbližšiemu kabíne. V diaľke uvidela tri siluety, tak blízko seba, že vyzerali ako nepravdepodobné, že by six-legged monster, položky pre stavbu na cementu bloky vedľa vysoký oceľový skelet. Zastavili sa na chvíľu, dvere sa otvorili, vošli, a dvere boli zatvorené.
  
  
  Jej, oprel proti chladu stonať hlinku do vlnitého žehličky a za situácie. Bolo to viac alebo menej, ako sa plánovalo pre tento večer. Problém bol, že som mal pocit, že niekto iný bol aj plánovanie, a že som nič, ale nevinných diváka.
  
  
  
  Kapitola 9
  
  
  
  
  Tam boli žiadne riešenia. Aj keď Chyna je zachytiť boli chladne naplánovanú - a ja som bol celkom istý, že to bolo; inak, ona bola príliš inteligentný na vlne jej biele šaty okolo v tme-ja by som mal hrať mojej strany ako spasiteľa. Tiež, potreboval som zistiť, ako prísne bezpečnostné bol na tomto ostrove. A prečo to bolo potrebné.
  
  
  Viedol ju preč od železnej chata, preč od práce svetlá na vysoký oceľový rám. Bolo tam veľa kríkov a palmami pre ňu, aby kryt, keď ona klesla na všetkých štyroch a opatrne vyliezol k budove na cementu bloku. Na druhej strane vysoký skeletu budovy boli dvaja muži, a za nimi sa on mohol vidieť rozdiel v svahu, vedie k zálivu. On sa natiahol na podlahe a pozrel sa okolo budovy, ktoré Chinu bol vtiahnutý do.
  
  
  Boli tam žiadne okná na mojej strane, len otvor s rotujúcou ventilátor. Ako sa mu tam ležala, počul tlmený krik: "žena, samozrejme.
  
  
  Nebolo to pre nič za nič, že som oblečený v tmavom oblečení a zanechal v mojej modrá bunda v lodi. Po rýchlom prieskum oblasti, bežal do budovy, aby videl, že medzi ním a stráže. Jej vkradol za rohom a vrátil sa pod oknom okolo vystužené sklo. To bolo pootvorené, a ona chytila hŕstka jej ego v jej pohľad. Príliš malé na to, aby sa zmestili cez.
  
  
  Ďalší výkrik bolesti, tentoraz s mnohými nohy hlasnejšie. On opatrne vytiahol sám až do betónu rám a pozrel sa z okna.
  
  
  Ona sedela na tvrdej drevenej stoličke, ruky zviazané za chrbtom, a jej hlava bola ohnuté tak, že jej vlasy zakryla svoju tvár. V jasnom svetle plešatý, žiarovka, mohol vidieť červené welts na jej ramená a stehná, a jej holé prsia; pramienok krvi stekajúcej jej žalúdok a do zamotaný čierne vlasy medzi jej stehná.
  
  
  Muž sedí vedľa nej, chrbtom ku mne, bol oblečený vo voľných khaki. V celej miestnosti sedeli dvaja muži oblečení viac alebo menej zhodne, drží ich karabíny náhodne. Oni usmial sa na dievča, ktorého funkcie boli takmer, ale nie úplne-orientálna. Ih tváre mal aj nerozhodné latinskej funkcie, a keď bacuľaté muž hovoril, vedel, aký druh ľudí boli.
  
  
  Rovnaké to bolo znepokojujúce mix jazykov, on sa dopočul, skôr na balkón pod bane. Viem, španielsky a niektoré Čínske nárečí, ale nerozumel som, čo muž bol hovoril. Stále, on vie, kombinácia, " a divil sa, keď som bol zapojený v niektorých rodinnej hádke; po tom všetkom, Chyna, mali rovnaké pozadie.
  
  
  Ale v tom momente, muž ju udrel, a to sa stalo.toto ma presvedčilo, že to nebolo rodinu bojovať. On ju udrel tak silno, že krv gushed dole nosom, obmedzovala jej pery a brady, a kvapkala na jej hrudi. To sa mi rozhodnúť; musel som ju odtiaľ.
  
  
  Jej, sa dostal až k podlahe a bol o otočiť - potom som počula, miešanie nohy. Moje ruky prišiel, ale príliš neskoro; niekto spadol, čo vyzeralo ako nákovu na mojej hlavy a upadol do bazéna roztaveného olova, kde všetko žiari červená a čierna, červená a čierna, červená a čierna ...
  
  
  Slnko rose na hromové rozbiť a urobil pekelný hluk, takmer ako hrozné ako silná žiara, že seared moje viečka. Snažil sa zdvihol ruku a chrániť jeho tvár, ale nemohol. Trvalo mi to obrovské úsilie, aby otvor moje oči, a o pár sekúnd vidieť, kde som bol.
  
  
  Ventilátor sa točil vysoko v konkrétnych stonať, a holá žiarovka podľa mňa navždy hodil ostré lúče cez svoje lebky. On ležal na lôžku, zviazané ruky a nohy, a keď sa obrátil svoju hlavu, videl, že ona bola stále viazaná na stoličku v strede miestnosti. Ako ďaleko, ako som mohol vidieť, sme boli sami. Bol som zvedavý, ako dlho to bude trvať.
  
  
  "Na stôl!" Som hissed. Ja som mal zopakovať jej meno trikrát predtým, než sa pozrela hore. Keď sa pozrela na mňa, jej oči boli prázdne.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Ako dlho má ona bola tu?"
  
  
  Ona shrugged jej ramená ako by chcel povedať: "ja neviem.
  
  
  . "Desať ... možno pätnásť minút."
  
  
  "Kde sú?'
  
  
  "Ja neviem. A nezaujíma ma, " povedal tón jej hlasu. Sušené krvi bol spustený, z nosa sa jej bradu, a tam bol tiež zrazeniny v jej vlasy. "Vari sa niečo povedať?"
  
  
  "Nechcel som počuť nič."
  
  
  "Dobre, mali by sme sa odtiaľto. Čo sa môžu naučiť od vás?
  
  
  "Ja neviem. Myslím, že to bolo na ostrove. Oni len prerušil ma." Ona si wearily, ako keby ona bola použitá je porazený.
  
  
  "Akým jazykom hovorili?"
  
  
  "Niečo latinskej Čínsky. Pamätám si jej ego z jej matka."
  
  
  "Chápete?'
  
  
  "Nie tak dobrý, už nie."
  
  
  Ak to bola komédia, ona to dobre. Bol som naklonený na otázku svojho ďalej, ale keďže náš kryty boli pravdepodobne odpočúvanie na nás, ona bola podporovaná na skok na najmenšiu šancu, že môj kryt ešte nebol vyhodený.
  
  
  Jej pozrel do miestnosti. Okrem postieľka na ktoré bol leží, tam bolo obyčajné stoličky, niekoľko stoličiek, súbor kabinetu a telefón. Bol som zvedavý, ako tam, kde tieto kryty boli.
  
  
  Nemusel som dlho čakať. Dvere sa otvorili a ja som počul shaggy stopách na betónovej podlahe za mnou. Tam boli veľké tiene v miestnosti, pozrel sa hore do tvárou Brada je interrogator. Ego tváre boli Ázijské, s miernym náznakom latinskej; mohol prešli na indiána, ale pre žltkastý nádych ega pokožky. Nebol vysoký, ale jeho khaki tričko bolo pôsobivo plnené svalov.
  
  
  'Páči sa mi to. Takže ste hore? Ego pery sotva pohol ako hovoril.
  
  
  "Áno. To, čo si naozaj myslíte, že robíte? '
  
  
  "Čo budeme robiť s všetky votrelca." Ego je anglický bolo dokonalé, s miernym prízvukom.
  
  
  "Čo je to?'
  
  
  Smial sa; bol to nepríjemný zvuk. - Budete vedieť, kedy to bude navždy. Aké je vaše meno?"'
  
  
  "A vy?'
  
  
  Ego obrovský strane sa pohybujú tak rýchlo, že som si nevšimol, že to, môj cieľ otriasla so silou úderu, a star-studded čierne vonkajšie aktivity zahrnuté mňa. Ale ona rýchlo zmizol, a on glared na človeka.
  
  
  Spýtal sa. "Dobrý?'
  
  
  Povedal som hmú meno, ktoré som použil, som žiadny dôvod, prečo nie.
  
  
  "To, čo sa vám robí tu na ostrove, Walton?"
  
  
  Jej pozrel na Chyna. "Len sme chceli pokojné miesto na... nuž, viete."
  
  
  "Vidím," povedal rozhodne. "Ale to neznamená, že nedokáže vysvetliť, prečo boli ste vyhľadávanie na ostrove."
  
  
  "Len zvedavosť, hlasovanie, to je všetko."
  
  
  "Nie je to dobré na to, Walton. Ako sa hovorí - zvedavosť môže zabiť?
  
  
  Bol som prekvapený. "Hej, nechcete povedať..."
  
  
  On pomaly prikývol.
  
  
  "Boh, človek, len sme napadli tu. Dokonca aj v Rusku, nie zabiť za to."
  
  
  "Nebol by som tak istý, o tom, Walton."
  
  
  Obrátil sa na Chyna a napľul von rad slov, ktoré bastard jazyk rýchlosťou blesku.
  
  
  Dievča sa pozrel na neho blankly. Zaváhal, potom hovoril, aby ju v angličtine.
  
  
  "Čo viete o tejto osobe?"
  
  
  "Ja nič neviem. On je hosť v hoteli. Neviem už.'
  
  
  "Prinajmenšom by ste mali vedieť lepšie než pôjdete na tento ostrov."
  
  
  Ona prikývla bezmocne. "Snažil som sa povedať, em, ale bol nahnevaný na spôsob, akým ľudia zaobchádza s ním."
  
  
  Muža pery stočený do kladivo-ako úsmev. "Prial by som si mohol upokojilo moje ego je hnev lepšie." Obrátil sa náhle a ukázal na jeden z stráže okolo neho. "Rozviazať tento matematika chlap nohy, príliš. Budeme mať obaja na skládku.
  
  
  Stráž si ako hmú bolo povedané, potom neviazané, laná, ktoré viazaný moje ruky. Predtým, než som mohol urobiť čokoľvek, on viazaná ih na chrbte, a hrubých vlákien trochu bolestivo do mojej zápästia.
  
  
  V rovnakom čase, kapitán vytiahol Chyna, aby jej nohy a tiež zviazané ruky za chrbtom. Z nejakého dôvodu, on zdvihol zostáva jej biele šaty a prehodil ju cez jej ramená. To sa netýkala veľa.
  
  
  Išli sme - sme s Hodnosti, bezpečnosti a kapitán. Možno to bol svetlá visí v oceľový rám nad nami, alebo kombináciou všetkého, čo sa stalo za posledných pár hodín, ale nastavenie a situácia bola nereálna. Nevidela som nič, čo by ih ma zabiť, a ani si Chyna; okrem toho, ako si oni myslia, že by mohol zabiť dievča, ak každý hot-tvrdené muž v Bahamy šiel hľadať ju, ak išla chýba? Ona si myslela, že boli blafovanie, ale prečo?
  
  
  Keď sme prišli k nedokončeným strane otvorte nadácie, kapitán motioned pre nás zastaviť. Obrátil sa na mňa, a jeho oči boli malé čierne gule v šere. "Možno ste len jeden, o ktorom hovoríš, Walton. Ale nemôžem brať žiadne šance; to je moja povinnosť bojovať proti útočníkom. Moje ľudí, ktorí hľadajú vaše loď; v prípade, že nájsť to, že sa prevrátiť ego a hodiť ho do mora. Samozrejme, vaše telá sa nikdy nenašli, pretože sa bude súčasťou nadácie tam dole. Ukázal na obrovskú jamu, veľká plocha, ktorá bola pokrytá cementu bloky a železné tyče.
  
  
  On tlačil nás dopredu, a sme dotiahli seba dole po strmom svahu na dno. Keď sme dorazili už preplnené okrsok, on prikývol na jedného z dozorcov, ktorí zdvihol karabíny a zameraný je na zadnej strane Brady hlavu. Našťastie pre mňa - pre nás-bol som pracuje sa s tenisová obuv, že Špeciálne Efekty pripravil pre mňa. S prsty jednej nohy, on stlačené tvrdo na závit široký plastový pásik, ktorý bežal cez iné topánky. Cítila som to dať, a holiaci strojček-ostrý nôž letel von cez pružné oceľové. Ei vrhol sa na stráže, ktorý bol zameraný na Čína, nemilosrdne krájanie Ega nohu tesne nad pätou, prerušenie Emu Achilovej šľachy. On kričal, ktoré zraňujú. On začal jeho ego v zadku, spôsobuje to, aby cesta cez okraj konkrétne okno, potom sa zdvihol na nohy a znížili na Chyna je zviazané ruky, pozor na dotyk jej zápästia.
  
  
  Ostatné stráže, s zmätený výraz človeka, bol len zvyšovanie jeho karabína, keď jej hlava naklonená k nemu. Zrazilo jeho ego v živote, a tlačil späť proti kapitán; tri z nás spadla na zem, a zroloval na, ťahanie nohy tesne pod jeho telo a hovorí rýchly modlitbe.
  
  
  Za druhé, ja som myslel, že som nemohol vziať; laná boli príliš tesné okolo moje zápästia. Položila som ruky pod jej zadok, ale oni boli v pasci. V zúfalstve, on vytiahol so všetkou silou a cítil zviazané ruky, posuňte trochu ďalej; jej twitched znova, ale nepohla. Dvíhať nohy hore, skúsila som to znova , a moje ruky sa posunul na moje stehná, potom na moje teliat.
  
  
  S posledným úsilie, boot skĺzol moje nohy, ale aspoň moje ruky boli predo mnou teraz, a ja som mal možnosť - ak to nebol príliš dlhý.
  
  
  Dvaja muži boli stále zmätený, a môj celý manéver trval viac ako dva alebo tri sekundy. Guard stále mal karabíny v ruke; ego ho kopol, ale minul v šere. Jej ego, nakrájame ju na krk s čepeľami vo svojej topánky. Jasne červená krv gushed dole ega hrdla.
  
  
  Kapitán bol na kolenách, pripravený na vrhnú na mňa; ja som narazila jeho ego tvárou v tvár s mojím kolená, potom sa natiahol a vytiahol karabína okolo umierajúcich stráže zbraní. Kapitán bol tvrdý, hoci tam bola krv vytekajúcu ego jeho zlomený nos, prišiel sa na mňa. Nemal som čas obrátiť sa na karabíny a namierte na neho, aj keď som mohol urobiť to s mojej ruky zviazané. To bolo prednesených ego na sude a vrhol sa so všetkými jeho moc.
  
  
  Ak to bol zasiahnutý jeho ego otvorene vysoká, jeho mozog by byť splattered celého Dvakrát K. karabína teraz nekrváca Ega mäsité rameno a chytil ho v lebka, ale nen mal dosť sily, aby zraziť ho von. S povzdych, padol na jeho strane a ležal bez hnutia. Pozrela sa na mňa s jej ústa visí otvorené. Jej ruky boli uvoľnené - môj rýchly kop mal zrejme urobil trik-ale ona zostala bez hnutia.
  
  
  "Ak by ste mi pomôcť?" Bolo to Ay, ktorí držali sa jej zviazal ruky.
  
  
  Ona sa pozeral na karabíny v mojich rukách. On videl jej prehltnúť tvrdé a rozhodol, aby ju preč z zbraň. Teraz už nie. Jej karabína klesla a on pristúpil k nej.
  
  
  Jej prsty boli nemotorný, ale nakoniec ona neviazanej na uzlov dosť pre ňu to robiť na vlastnú päsť. On sa sklonil vyzdvihnúť karabíny a sa rýchlo pozrieť na našich súperov. Kapitán ležal bez hnutia, a tak robil muž v čiernom. Guard, ktorí znížiť jej krku nikdy opäť posunúť.
  
  
  'Tak poďme na to.'Ona bola popadla Chinu za ruku, a ja som prakticky museli ťahať ju, aby si ju nadácie. Keď sme boli na prvom poschodí, ona bola pri pohľade na tmavé časti ostrova.
  
  
  "Moja loď..."
  
  
  "Zabudnite na to," on nanášajú sa na ňu. "Musia si nájsť ee teraz." On vytiahol biele šaty jej ramená a strčil ju pod miešačka. "Zabudnúť na to, že, príliš; budeme asi musieť využiť tmy, a neexistuje žiadny bod v mávať bielou vlajkou na tieto chlapci opäť."
  
  
  Ona sa nezdá byť starať sa o jej nakedness - nie je tak veľa, vraj. On ťahal ju cez zvlnené železa povrchu, cez betónový blok, cez oceľové rámy. Tam boli žiadne ďalšie stráže v nedohľadne, ale nemal dôveru nás s ňou na druhý.
  
  
  Prišli sme do hornej časti svahu, ktorý šikmým dolu k zálivu. Bolo to pomerne dobre osvetlené, a ona mohla vidieť niekoľko drobných stavieb a dlhé mólo tiahnuce sa do hlbokej vody. Na konci prístavu bar, tam bol kovové žľab, za ktorých je dostatok priestoru pre veľké nákladné auto. On to uhádol bol cementu skladu; priniesli materiál v loďou, vylieva z koryta a zmiešané to v miešačky betónu.
  
  
  Boli tam aj asi šesť vojakov chôdza cieľavedome vo dvojiciach. Zdalo sa, ľahostajný, asi nevie, že pár z votrelcov boli zachytené. Pre nás to bola výhoda, aj keď malá. Na druhej strane zálivu, mohol vidieť prístav Vzkriesenie Ostrov a v diaľke mohol vidieť hlavných svetiel z hotela.
  
  
  "Ste si istí, že môžete plávať dobre," jej Chinee povedal.
  
  
  Ona prikývla, vydesil.
  
  
  Začala sa pohybovať vľavo, ako projektor lúč prehnala od jednej strane zálivu na druhý. Zabudol som na to.
  
  
  Čakali sme, kým on sa vypočíta lúč frekvencie. Cyklus trval asi minútu: 30 sekúnd v jednom smere, 30 sekúnd v druhej. Nechcel som, ako sa snaží vyhnúť sa, že v otvorenej hre, aj keď sa nám podarilo vyhnúť sa to zakaždým sveta priblížil.
  
  
  Poukázal na bod na ľavej Prístavu Bar, kde to bolo pomerne tmavé. "Teraz, moji drahí, ísť tam dole veľmi pomaly a pozorne, ako môžete lízať na vodu na okraj."
  
  
  "Čo budeš robiť, Nick?"
  
  
  Na karabíny zdvihol. "Saint bude ísť von."
  
  
  Čakal, až zmizla v tieni, potom šiel v opačnom smere a liezol pozdĺž hornej časti escarpment, kým on bol na druhej strane zálivu. Tam nebolo veľa času vľavo; musel som sa poponáhľať, než človek, ktorý by ju udrel s zadok z karabíny prišiel a upozornil stráže pod.
  
  
  On skĺzol dolu po svahu na brucho a plazil cez húštiny z kríkov asi päťdesiat metrov od brehu. Čakal a sledoval, ako dlho lúč svetla vychýlená, potom sa zastavili na chvíľu, potom sa vrátil bolestne pomaly. V svetlomet bol nainštalovaný v zadnej časti nákladného vozidla na brehu. S každej slušnej puška, bolo by to jednoduché výstrel, ale s karabína, to bola iná vec. Bol navrhnutý pre krátku vzdialenosť, streľba. On rozhodol, aby oheň plne automatické salva v nádeji, že zbraň by byť dostatočne presné.
  
  
  Stisol zadok z pušky na jeho rameno a peered do krátke vrecku. Ako jasný objektív obrátil v mojom smere, a kričať prišiel z hornej časti svahu za mnou.
  
  
  On stlačil spúšť a držal ju. Na karabíny zarachotil a nedosiahla svoj cieľ. On je znížený zbraň mierne a vystrelil znovu. Tento čas objektív rozbila a sväté svetlo vyšiel. Obrátil sa hlaveň jeho karabína smerom na najbližšie dva ochranné kryty a vypálené bočná časť. Obaja padli, a okolo nich stlačil spúšť jeho zbraň a vystrelil bezcieľne do vzduchu.
  
  
  Potom jeho, záber sa na človeka v khaki, s veľké ruky, ale Stahl nemal počkajte, či jej ego hit, alebo nie. On leaped dole po svahu a ponorila do vody, v dlhom, stabilný skok. Aj s floodlight off, tam bolo dosť svetla na pláži, aby ma videli. Potom, po niekoľkých silné údery, zmizlo, a náhle zmenil kurz, plavecký paralelne k brehu. Bolo to právo manévrovanie; za mnou, guľky boli lietania do vody, po smere som si pôvodne zvolili.
  
  
  Bar plávali až k prístavu a povrch niekoľkokrát s nekonečnou starostlivosťou, lapal po vzduchu. Ľudia na brehu musí mať myslel, že som mieril otvorene na Vzkriesenie Ostrov, pretože nikto sa pozerá v mojom smere. Po dosiahnutí prístave bar, zostal v tieni móla. Ak Chyna mal nejaký zmysel, ona by byť na polceste cez kanál teraz, ale musel som sa uistite, po poslednej hodine, jej mozog nezdalo sa, že fungovanie príliš dobre.
  
  
  Min čakal ju na niekoľko minút, plávanie pod dock. Ak nemám zavolať na ňu, možno niekto bude dosť blízko, aby nepočuje. Nakoniec sa rozhodol, že ak ona nebola na ceste teraz, bolo to jej problém, a plával sám kanál.
  
  
  Bola som na polceste tam, bojuje proti silný prúd medzi dva ostrovčeky, keď sa niečo krúži otvoriť predo mnou. Zastavil sa a inštinktívne vytiahol jeho nohy sa pod ním. žraloky!
  
  
  Každý, kto hovorí, že to nie je strach z žralokov je idiot, alebo klamár. Najmä v noci v tropických vodách. Koniec koncov, toto je ih prvok, kde ľudia sú nemotorný plavcov v najlepšom. (Na druhej strane som cítil, že ak som niekedy dostal do žralok na pláži, ja by som mať výhodu.) Čakal na ňu, jeho srdce búši, sa snaží zistiť, kde je tvor bol ukrytý.
  
  
  "Hej, Nick!"
  
  
  Ona hissed v mojom uchu, tak blízko, že by som skočil, ak bolo fyzicky možné.
  
  
  "Voda je dobrá, nie?" Ona sa dotkla môjho ramena, hravo striekajúcej vode na mňa, a plávali preč s mocnými údermi.
  
  
  Zasmiala som sa a nasledovať v jej stopách; v jej oblečenie, snažila som sa držať krok s Nah, a v rovnakom čase sme dosiahli prístave Bar na Vzkriesenie Ostrove.
  
  
  Nájsť oblečenie pre nah bolo jednoduchšie, než sme očakávali. Ona len požičal veľký uterák okolo kormidlovne jedného z veľkých krížniky.
  
  
  Usmiala sa celú cestu späť do hotela, a bol som rád, že nemala trvať na tom, riadiť buggy sama, pretože potom, čo všetko by sme prešli, nechcel som vidieť miesto nárazu do palmy. Ona poukázal na strane vchodu do hotela a išli sme do chrbta schody bez toho, aby si všimol, - nie že by na tom záležalo najviac. Nemyslel som si, že pohľad na nádherný, usmievavé dievča prechádzky do mužov v miestnosti v Dubla korálový Ostrovček, okolo polnoci, by vyvolala mnoho otázok.
  
  
  V miestnosti, ona nalial sama rum punch - tam nebolo viac champagne-a ja som sa nenápadne skontrolovať pasce som zanechal. Dobre, nemal dotknúť sa ho, čo znamenalo, že som nemal žiadne návštevníkov, bolo to neskoro v noci, alebo boli sakramentsky pozor.
  
  
  'Prezývka?'
  
  
  Jej pozrel na nah. Sedelo sa na úpätí posteľ, jej vlasy viazaná na uterák okolo jej hrudi. "Ak si odniesol tieto mokré oblečenie, mohli by sme sucho iný s inou."
  
  
  S tým, ona neviazané, uterák a podal mi ego, potom začal masírovať mojej srsti a jej pravdepodobne nastavený svetový rekord za najrýchlejšie vyzliecť. Naše noc, ako sa ukázalo, bol len začiatok.
  
  
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  Keď som sa prebudil ráno, ona nebola tam. Napadlo mi potom, že som ani nevedela, kde žila - v hoteli, na chate? Dobre, bol som istý, že by som ju nájsť, ak som potreboval ju.
  
  
  Nič chýbalo z mojej izby, okrem môjho staré rúcho, ktoré je uvedené, že musím boli skromné a na úsvite. On sa zasmial aj on vstúpil do sprchovacím kútom a predstavil Chyna, aby pokorný jeden. To nebolo tak zlé.
  
  
  Okrem pár škrabancov, modrina na jej kolená, a fialová patch na rameno vľavo Chyna ako zuby v koši na dlhú noc, ona bola v celkom dobrej kondícii. Potom rýchle raňajky v jej izbe, šiel dole schodmi do rezervného beach buggy.
  
  
  To bolo už horúce mid-brucho ráno a počas jazdy minulosti mimmo Golf Pavilón, videla niekoľko hráčov čaká v rade. Tam nebolo veľa návštevníkov v prístave, hoci tam boli niekoľko malých plachetníc plaviaca sa na kanál. Červenou tvárou človeka na sebe plachtenie spp s viac zlata ako admirála vlnitou vztekle v uniformách úradník. Počul slová "zlodeji" a "uterák," podarilo potlačiť smiech, a trudged späť do baru.
  
  
  Chyna čln tam bol, kotviace rovnako ako keď sme odchádzali večer pred. Bol to rovnaký marina? Nebol som si istý, ale myslel som si to. Bolo jasné, že ľudí na súdny deň Ostrov vrátili na loď cez noc, ale ako to, že vedia, kde dať svoje ego?
  
  
  A glint v ďalekohľady na druhom konci kanála dal reumatizmus. Určite. Studenokrvné zabijakov, muži musia mať všimol Chyna, keď nastúpila na loď za jazdy.
  
  
  Moja bunda bola stále leží na kabíne rohože, zle rumpled, a moje vrecká boli obrátil naruby. Nemohli dozvedieť niečo o vyhľadávanie; Ego kúpil to na ceste na juh v Atlante, a ja som nič v mojom vrecká ale ľahšie a cigarety - ani sa mi zvláštne značky s gold držiteľa.
  
  
  Zdvihol bunda a slung to nad jeho rameno. Na ceste späť, červenou tvárou admirál pozrel sa na mňa podozrievavo, ale ignorovala som ho. Nebol jediný, pozoroval ma.
  
  
  Herridge stál na kopci v blízkosti dráhy, oblečený v bledo modrá kombinézach a široký-brimmed kvet klobúk. Ego je široký pery stočený do vedel úsmevom. Išiel som do kopca v egu smer.
  
  
  "Ste až skoro, Pán Walton."
  
  
  "Nie tak skoro. Slnko už svietilo na oblohe niekoľko hodín teraz ."
  
  
  "Ah, ale myslel som si, že ľudia zapojení do vašej mailovej podnikania sa vždy spí až do poludnia."
  
  
  "Nie, keď sú na dovolenke," povedala som.
  
  
  "Páči sa vám Dvakrát K?"
  
  
  "Prečo je to tu?"
  
  
  Pozrel sa cielene na moje sako, potom na Chyna čln. "Samozrejme," povedal.
  
  
  "Sú vám lietať do New Providence ešte dnes?"
  
  
  "Každý deň, Pán Walton, za pekného počasia."
  
  
  "Ste niekedy bude na Floride?"
  
  
  "Veľmi vzácne liečivé ty. Z času na čas, hosť je neskoro pre pripojenie rovine a vyžiada špeciálny výlet, ale nie diely. Je to drahé, a Doublé korálový Ostrovček nemá ešte apelovať na ľudí, ktorí sú ochotní zaplatiť bez námahy pre takéto veci."
  
  
  "Okrem Grady Ingersoll."
  
  
  Zdráhal sa na chvíľu, potom sa usmial hladko. "Ale samozrejme. Vlastní ho."
  
  
  "Si priniesť ego tu, keď si prvý krát prišiel sem?"
  
  
  "Ó, nie. Výborne=) len dve, takmer tri mesiace.
  
  
  "Vlastne. I zdvihol ruku a otočil. "Pán Walton."
  
  
  Jej zastavil.
  
  
  "Máte záujem dozvedieť sa niečo o Pánovi Ingersoll?"
  
  
  Jej, pozrel sa otvorene na neho. "Prečo nie?'
  
  
  Bol to dlhý, nudný deň. Išiel cez lobby, pozrel prostredníctvom obchodov, a vyhral päťdesiat dolárov na chemin de fer casino. Avšak, predajca bolo ľúto, že som odchádzal, čo nie je prekvapujúce. Ak všetko, hlavne sústredí na dlhé vlasy a gitaristi, potom tam nie je veľa deje v kasíne; tieto sporáky just don ' t play - aspoň nie som.
  
  
  Jedného dňa šiel dole siedmom poschodí, chodbu, aby Herridge je izba, dúfal, že si iný pohľad cez stenu De Doublon nehnuteľností. Ale tam bol nerušiť prihlásiť na dvere rukoväť. Jediný rozdiel medzi symboly, ktoré boli dané, aby každý hosť bol, že v rámci vytlačené slová, ktoré boli napísané ceruzkou: "verte mi!"
  
  
  Osobitná správa bola určená pre mňa, a uveril som to. Herridge mal odbornej spôsobilosti, ktoré išli nad rámec ego jet-nastavenie schopnosti; bolo to, ako keby by sme sa dozvedeli to isté v sebe, a cítim sa v rozpakoch. Tam bolo príliš veľa frustrujúce cudzinci v tejto priradenie cítiť potrebu externého cudzinec. Rozhodol som sa starať o Herridge len ešte, ale nebudem nezabudneme.
  
  
  Nie, keď De Doublon vzal ďalšiu prechádzku pozdĺž steny a nájsť nič, iba deň predtým. Nebolo pochýb o tom, že by som bol schopný sa prihlásiť, ale aj vtedy, ak jej urobil tak bez nastavenie alarm bell, jej pravdepodobne nebude dostali nič. Nakoniec, keď sa skupina chlapcov a dievčatá boli povolaní v každých pár dní, bolo jasné, že tam nebolo nič sa nachádzajú mimo hotel.
  
  
  Po tom, čo sa stalo včera v noci na Posledný súd, nemal som žiadne pochybnosti o tom, že sa niečo deje, že je potrebné preskúmať. Na vývrtku, na druhej strane, bolo, či by som mohol byť istí jej, že to malo niečo do činenia s Grady Ingersoll. Úlohou zistiť súvislosti medzi trojhlavý Navádzanie Rakiet Systému, Intímne Šesť, a Grady Ingersoll - ak človek v Doubloon bol naozaj Grady Ingersoll-začal celkom jednoducho. Ale veci sa dostali tak sakra komplikované, že som išiel zavolať Hawke povedať, em, že okamžitý zásah bol potrebný, a on by to mohol urobiť, ak som musela čakať ďalší deň, aby sa niečo stalo.
  
  
  Ale to nebolo potrebné. Lízanie, večer som vzal svoje miesto vedľa bazénu, a videl, ako potenciálnych fanúšikov ih mužských kolegov boli stretnutie okolo mňa. Mali hrubé fúzy.
  
  
  "Hej, človeče," emu povedal jej. "Videl som jej včera, keď ste boli vo vnútri vonkajšej stene." Poukázal na bazén.
  
  
  "Ach, však? Ako viete, že?"'
  
  
  "Bol som hore v inej miestnosti, a radi sme vás videli."
  
  
  "Áno, na mieru, človek. Čoho obávať, ale banda blbcov a starý muž, ktorý rád sa na ne pozrieť. Rozumiete tomu?'
  
  
  "To, čo sa mu pri pohľade na?"
  
  
  On usmial sa obscenely. "Na sien, kámo. Len sien.
  
  
  On odfrkol contemptuously. "Čo potom? Dievčatá na vodných bicykloch? Banda pot-fajčenie osobnosti? Poď!'
  
  
  Dal masívne pokrčiť, takže jeho celé telo shake ako vaňou vanilkovej zmrzliny. "Čo by ste mohli vidieť, že okolo hotelovej izbe nebolo nič, človek. To, čo sa deje vo vnútri dáva starý muž radosť."
  
  
  "Sú si vážne? Na hotel, ste na mysli?"
  
  
  "Bol som tam niekoľkokrát." On usmial sa. "Keby som vám povedal, čo sa deje, by ste zaklopal na bránu treba nechať."
  
  
  Jej, oprel sa späť a zatvoril oči, uzavretie sa do diskusie. Povedal mi, rovnako ako ona, si myslel, že mal povedať, a on nechcel zvuk príliš netrpezlivý.
  
  
  Slnko bolo potopenie sa pod horizont, keď uvidel, ako im prejsť cez bránu. Anton viedol v jej obvyklé dlho korálkové šaty. Ona bol sprevádzaný dvoma dlhosrstý muži v tmavých oblekoch, obe blond, arogantný sebavedomie by ste vidieť na tvárach mladý, nádejný šéfovia z multibillion-dolár korporácií.
  
  
  Jej, sledovanie ich prechádzka bazén. Z času na čas, Angela by sa prestať rozprávať dievča, tu, alebo skupina mladých mužov sa tam. Nechcela pozrieť v našom smere na chvíľu, ale malá delegácia bola položka našej cesty. On sa oprel dozadu a takmer vylisované zavrel oči.
  
  
  Oni prišli lízať. Na fúzatý tuku muž sa postavil, jeho palce pustil sa do opasok jeho farebné podkolienok plávanie šachty. Niekoľko dievčat v skupine tiež vstal, automaticky spustený svoje ruky cez svoje vlasy. Anton a jej sprievod zastavil moje lehátko longue. Otvoril oči a pozrel sa neutrálne.
  
  
  "Ach, Pán Walton," Angela purred.
  
  
  On prikývol jej. 'To som ja.'
  
  
  "Môj šéf požiadal ma, aby som pozvať ľudí, aby sa De Doublon na ... stranou. Chceš prísť?' Jej váhal s veľkou strojenosti. "Teraz?'
  
  
  "Ak máte naliehavú vec."
  
  
  Ona sedela predo mnou, slnko za ňou, a on zacítil jej šampón a mydlo. Jeho vstala. "Neviem, prečo nie," povedal som.
  
  
  Jej oči boli takmer na úrovni môj, a ako ešte ako socha je. Nejako, Ay podarilo úsmev bez otvorenia jej pery. "Dobrú. Tak čo potom?
  
  
  Zvyšok mojej malej skupiny, ktoré nasledovali, aj keď neboli pozvaní. Angela nemal nevšimol, ako ona išiel pokojne spolu pri bazéne, kývol dievča, tu a mladý muž tam. Keď sme prišli k bráne Ston de Doublona, skupinu asi dvadsať-päť ľudí sa zhromaždila sa tam. Angela sa obrátil na mňa. "Dúfam, že budete mať dobrý čas, Pán Walton."
  
  
  "Som si istý, že to bude."
  
  
  S staromódny visí kľúč od jedného z jej mnohých náhrdelníky, Angela otvoril iron gate a tlačil ih vnútri. Ona nás vedie vo vnútri, a dve blonds postavili v zadnej časti. Zostal som blízkosti Angela, ako sme kráčali spolu kľukatá cesta ohraničený na oboch stranách svieže, farebné kvety, ktoré viedli k lagúne. Na druhej strane širokej vodnej hladiny boli niekoľko stromov, kde je vchod do tunela do mora si predstavoval to, a kde slabé gleam bielej trupy mohol vidieť. On uhádol boli Ingersoll krídlové lode, a spomenul si, kde boli.
  
  
  Sme zrazu dosiahla zúčtovania a prejsť cez široké námestie medzi inn a na brehu lagúny. Neskôr, slnko bolo stále nastavenie, dotýka farebné dlaždice stanovené v zložitú mozaiku. Jedno z dievčat v našej skupine, zrejme pocit domova, ponoril do vody a vyšplhal do jednej z vodných bicykloch plávajúce v lagúne. Chlapec ju nasledovala, a chvíľu neskôr boli zapojení do miniatúrne námorná bitka. Hŕstka white-potiahnuté zamestnancov sa vynoril spoza zakrivené steny, ktoré bolo na prednej strane inn. Boli prenášanie vaničky nápoje, hromada krevety, kúsky z homára, a iné potraviny. Kazetové nahrávky rocková kapela začala hrať hudbu cez reproduktory skryté v lístie; niektoré dievčatá začali kymácející a zášklby akoby reflex, nasleduje pár chalanov. Netrvalo dlho, aby si títo ľudia tancujú.
  
  
  Chcela vidieť, Angela, ale ona nebola tam. Pocit trochu v rozpakoch, on zdvihol zásobník s vysoký pohár a sauntered cez zábradlie steny. Na konci oblúka, ona prišla cez vysoký plot obklopený blízko seba železné tyče, podávané s smrtiace hrotmi. To bolo tiež vidieť z prednej časti hotela, s hlbokým krytá terasa rozšírenie celej svojej šírke a masívne dvojité dvere v strede boli zatvorené. Pre rolety v prednej niektorých windows ona videl horiaci svätý, ale nič viac. Ja som ju nevidel deň predtým, a tam bol žiadne známky všetky ochranné kryty okolo Herridge je na izbe, ale videl som, ako sa jej v tieni na verandu, ako dvoch ľudí, ktorí sedia v tme, sledovanie sústredene.
  
  
  Vrátila som sa späť do skupiny lagúny, premýšľal, či by som zasiahla ďalšia slepá ulička.
  
  
  Dievča, ktorá vždy rád sedieť na moje nohy pritúlila ku mne. "Nemyslíš si, že je to skvelé?"
  
  
  "Áno," povedal som sourly.
  
  
  "Hej, ale to nič. Počkajte, kým sme sa dostať do rytmu.
  
  
  "Na čo?'
  
  
  "Áno. Je to len warm-up, anjel. Ona natiahol ju späť, aby mi ukázal, ako veselý, že by mohla byť, I patted jej na zadnej strane len preto, že sa zdalo, ako len zdvorilý, čo robiť. Okrem toho, sa mi to páčilo.
  
  
  "Ideš fajčiť?" Spýtala sa, nudging mi jemne s ňou bedrového kĺbu. 'Možno."Jej zdvihol pohár v ruke a preukázať, že som pil.
  
  
  Pozrela sa na neho s pohŕdaním. "Ach, to hovno? Ak Grady má to veľký nočník?
  
  
  "Dobre, budem sa pozerať na to." Jej veľké hej usmial sa a vzal dlhý sip svetla piť. Mal chuť ľudstva, a dospel k záveru, že to nebolo najlepšie miesto na svete pre tajný agent piť neznámej látky.
  
  
  Už sa stmievalo rýchlo, ale mimo svetla nebol na. Niektorí mladí muži okolo nich už boli vysoké; a bacuľatá dievča s mascara-pokryté oči, bolo fajčenie cigár veľkosti hookah rúry a pri dlhý, pomalý pusinky, puffing acrid dym okolo jej nozdry. Videla, že som bol pri pohľade na nah a prišiel za mnou, pripravení zdieľať svoje radosti so mnou. Pozrel rýchlo v opačnom smere, potom išiel pomaly k okraju lagúny, odštartovala jeho sandále, a ponoril do vody.
  
  
  Bolo teplo na povrchu, ale len pod bola zima a tma. Keď to bola potopená pár centimetrov, nie je jeden jediný svätý preniknúť, a tam bolo niečo, pokoj a ohrozuje v hlbinách, ktoré sa rýchlo zdvihla ma späť hore. Začal na krok o & nb a pohybovať sa v pomalý kruh. Slnko bolo príliš ďaleko dole, aby si videl biele trupy na druhej strane lagúny, a okolo kameňa-spevnené banky, palmy a inej vegetácie cast hlboké, temné tiene. Raz bola videná pohybom v tuneli vchodu, ale to sa zastavil pred ego by mohli identifikovať.
  
  
  Vyliezol som kovového rebríka a úradník okamžite podal mňa obrovský biely uterák, ktorý som sušené off. Jej začal dostanú netrpezlivý; jeho dostal absolútne nič z tohto yahoo.
  
  
  A potom začalo sa to deje. Zrazu, dvaja muži v čiernych oblekoch sa objavil, a v rovnakom čase, hudba sa zastaví. Hostia sledoval netrpezlivo.
  
  
  "Niekto chcel prísť?" Najvyšší muž v tmavom obleku sa opýtal, a ja som vedel, kto to bol, pretože on bol jediný muž v Intímnej Šesť tmavé vlasy. Ego bol nazývaný Vlaku, a v slabom osvetlení to pozrel veľkosť rušeň.
  
  
  Vývrtka to ego sa stretol so oddelený zbor "Áno" a "držať Peniaze". Poukázal na bránu. "No, on je na nás čaká.'
  
  
  Shell je "vlak" je pred nami, položka na otvorenie brány v železnej bráne. V tieni na oboch stranách, videl som niekoľko mužov v bielom. Tam neboli žiadne zbrane v nedohľadne, ale nemal som žiadne pochybnosti o tom, že ich mal poruke. Ako sme prechádzali cez bránu, a von na verandu, jej otec si myslel, pozreli sme sa ako skupina väzňov sú hnaní do areálu.
  
  
  Veľké dvojité dvere boli otvorené a vnútri bol dlhý, matne osvetlenej haly vedie až na široké schodisko. Veľká časť skupiny, samozrejme, vedeli, kam ideme a posunul dopredu netrpezlivo. Ale Vlak obrátil svoju hlavu a pozrel na nich, a oni padli za znovu.
  
  
  Prišli sme do dvojité dvere znova. Vlak a ďalší muž v tmavom obleku otvoril dvere a vstúpil bokom, aby sme sa prejsť. Až blízko, tmavovlasý muž sa pozrel ešte tvrdšie, s husté čierne obočie, silné fúzy, a drôtovitá vlasy padali do emu ramená. Ako jej mimmo prešiel ním, jeho oči sa nudiť do bane, a ja som myslel, že som videl, ako sa jeho ústa škubnutí na chvíľu. Pocit uviaznutia bola tak silná, že som na chvíľu zaváhal, ale potom ňou nasleduje ďalšie; napokon, ona by boli tu. Izbu sme vstúpili bol dlhý a široký, s strop niekoľko poschodí. Mäkké farebné svetlo žiari všade okolo, nízke pohoviek a hromady vankúše boli roztrúsené všade, a vôňa kadidla bol dusí. Obrovské plagáty viseli na zmiešavača steny: psychedelic výkresy, portréty rockové superstars, a erotické fotografie ktoré boli takmer umenie dole na hardcore porno, ako sú zábery z dvoch veľmi mladé dievčatá a nadšený poníka. Nad nami, obrovský oblasti husto s malými sklenenými panelmi pomaly otáčať, zaplavenia miestnosti s niekedy-meniace vzor svetla, ktoré z neho urobili takmer nemožné, aby mi sústrediť.
  
  
  Dvojité dvere zavreli, za nami. Jediná cesta von bola malé dvere na druhom konci miestnosti. V miestnosti nebol naplnený nás, zamestnancov, naše stráže, my, ľudia v tmavých oblekoch, ale vysoko v jednej zo stien bol tam veľký obdĺžnik okolo skla. Mal to byť pozorovanie post "master" a miesto, kde sa objavil čas od času. Bol som zvedavý, ak by sme byť poctený tento večer-a ona sa okamžite dostal reumatizmus, v jej tailspin.
  
  
  Sklo obdĺžnik začal svietiť, až to bolo úplne osvetlený a transparentné. Nebolo nás, bez zvuku, a niektorí mladí ľudia boli už hrá taká hra na lavičkách a vankúše. Pár sa práve začala sa vyzliekať, keď apologetic kašeľ bolo počuť po celom systém reproduktorov.
  
  
  Každý sa poobzeral, potom sa zameral na svetelné obdĺžnik.
  
  
  Dlho sa objavila silueta, pohybujú sa pomaly, ako sa obrátila na svetlo. Dokonca aj potom, tvar bola neurčitá vzhľadom na spriadanie loptu účinok, ale mohli ste vidieť to dosť dobre vedieť, že človek tam vyzeralo, Grady Ingersoll.
  
  
  On si odkašľal znova, a videl som, že on bol tuku, mierne stooped muž s úsmevom, ktorý bol takmer apologetic v jeho kola, bledá tvár. Keď všetky oči v miestnosti boli na neho, on začal hovoriť.
  
  
  "Dobrý večer, a ďakujem, že ste prišli."
  
  
  Oni počúvali sústredene; Hawk hral mi niekoľko pások z ega hlas, a človek hore aj vyzeralo veľmi podobne ako Grady Ingersoll.
  
  
  "Ako možno viete, nemôžem hovoriť priamo. Ale dúfam, že budete mať zábavu, ako by to boli vaše vlastné ... ehm ... stan. Usmial sa zväčša hrdí na to, že našiel to správne slovo. "Nájdete všetko, čo budete chcieť piť, jesť ani fajčiť. Obzvlášť odporúčam fudge na striebro; verím, že budú radi. Jej jediná požiadavka je, aby ste nepokúšajte sa všetky ... občerstvenie... mimo priestorov-De Doublon. To, čo robíme pre nás je jedna vec, ale orgány nedovolí hrubé porušenie ich práva na spravodlivosť. Jedného dňa tieto represívne zákony, budú zrušené, ale teraz musíme poslúchať ich. A teraz... zdvihol ruku a pokynul. "Môj stan je tiež svoj stan. Bavte sa.'
  
  
  S Ega posledné slová, Sergej začal vytrácať, a obdĺžnik obrátil hmlisté black znova.
  
  
  "Môj Bože,"hlas povedal v mojom uchu," to je vždy rovnaký nezmysel."
  
  
  To bolo tmavé, tenké dievča, ktorá bola len pozeral blankly na Odin okolo erotické plagáty, jej ruka odpočíva absently na moje rameno. Nah mal čiernej rúry v jej druhej strane; ona zvýšil na jej pery, trvalo dlho ťahať, lapal po dychu, a podal mi ho. Jej hotel potriasol hlavou, ale rozhodla sa byť také zrejmé štvorcových. Nevidím zmysel v tom to, ale urobil som oveľa horšie veci v mojom linku práce.
  
  
  Ako ju presuňte utiahnuté, dievča odstráni podprsenky okolo jej bikiny. Upustil kus látky na moje nohy a pozrel sa na mňa takmer, ale nie úplne - otvorene. Hej, mala by mať ľavej jej podprsenku, alebo aspoň nájsť človeka, ktorý bol len tak vysoko, ako bola. Napoly nahý, ona nebola presne chutný, všetky kosti a chudá rosebuds. Keď ona začala brať z nej nohavice, telefón zazvonil znovu.
  
  
  "Nechcem ísť," povedal som. Pobozkal ju na nos a urobil jeho cestu cez pohybujúce sa dav iného vlákna miestnosti. Nemyslel som si, že ona by mi chýbať, a keď som sa pozrel späť, ona bola sama, robiť niečo zaujímavé na rameno gauči. Hudba teraz naplnila miestnosť; ťažký, hrmenie rytmus, ktorý cítil, že sa to tak, ako by to počuli. Miestnosť bola plná dymu, ktorý ďalej zakrytá svätých; s výnimkou dva alebo tri páry, a to, čo vyzeralo ako trojka, fajčenie, pitie a jedenie fudge, zdalo sa, že najviac populárne aktivity - aspoň dovtedy, kým teraz, ferretting.
  
  
  Na malé dvere na druhom konci miestnosti, ona pozastavené preskúmať scénu. Ako orgie, to bola detská hra, a bol som zvedavý, koľko Ingersoll rád sledujete to z jeho skla stánku.
  
  
  On sa opieral proti dvere a opatrne sa otočil rukoväťou. Samozrejme, nechcela vzdať. Bežal ruku nad dverami a našiel zámok. Našiel som dva zámky; vyzerali ako štandardné zámky. Moje tesné plavky nevyzeralo ako by to mohlo skrývať niečo, ale cordon pruhy na nen boli klamlivé.
  
  
  Po uistiť sa, že nikto sa pozerá, začal skenovaní jedného z pásov na ploché, flexibilné lock pick. Ale pred ih by ju vytiahnite tlačidlo na chrbte presťahoval.
  
  
  On rýchlo zavrel malé neviditeľné diery s miniatúrne klapka integrovaná do plaviek. Jej vystúpil okrem zahliadnuť dvere z rohu moje oko, a oprel proti narieka, sa snaží vyzerať, ako keby jej bol zabraný v scéne pod mojimi očami.
  
  
  Bledá lúč svetla padla na moje nohy. Ona bol chytený Angela je to svieža vôňa a ako som mohol otočiť, ona šepkala v mojom uchu.
  
  
  "Baví, Pán Walton?"
  
  
  Ona, on shrugged. "Mal som viac príjemných zážitkov."
  
  
  "Som si istý, že to bude." Jej ruka bola na moje rameno. "Tak poď so mnou; myslím, že zistíte to oveľa väčšia zábava."
  
  
  Nasledovala ju cez napoly otvorené dvere. Jej cloud vlasy a voľné oblečenie pokryté moje oči sa na okamih. Potom ona stavia bokom.
  
  
  Miestnosť bola malá a jemne osvetlené, s len obrovské matrac na podlahe. Dievča leží na nen s ňou späť ku mne bol nahý, ale nepotrebovala som vidieť jej tvár, aby vedel, kto to bol ...
  
  
  "Na stôl!"
  
  
  Začala zase pomaly, ale keď som počul dvere zavrieť za mňa, rýchlo som sa pozrel späť na Angela. Ona sedela chrbtom k stene, jednej strane uchytenie spony, ktoré sa konali jej fialové šaty tesne pod jej hrudi. Jej úsmev bol zosmiešňovať. Pozrel sa späť na Chyna, a videl rovnaký výraz v tanečník tvár.
  
  
  Vypočutie šum Angela je oblečenie na podlahe za mnou, nech rýchlo pristúpil k Chyna. Samozrejme, nebolo usporiadané ako normálny trojka, a on vedel, že to dievča lepšie... A v tej chvíli som bol presvedčený, že som potreboval niekoho, kto sa na mojej strane.
  
  
  
  
  Kapitola 11
  
  
  
  
  "Dúfam, že vám nevadí, ak som priniesť vaše šaty ráno, Nick." Ona vyšiel z postele a postavil sa predo mnou, pocit, dokonale pohodlné, v jej nakedness. Vôbec nie.'Jej, vedel, že Anton bol za mnou; ona bola stále na deň.
  
  
  "Ste spali, tak dobre, že som nemal srdce, aby vás prebudil." Ona zovretými perách a ako pozrela sa na mňa, ale uchovávať mimo dosahu mojich rúk.
  
  
  Ona nadvihol obočie u Nah. Tam bolo niečo mŕtve v jej očiach, aj keď som si vždy videli ju s takým živý vzhľad predtým. Ale ona pokračovala, úsmev, ako keby jej bol účastník konferencie ponúka hej šampanské pri bare.
  
  
  "Viete prečo?" Angela je hlas bol pršiplášť, než sa očakávalo, čo znamenalo, že by mohla pohybovať ako tieň. "Boli ste pravdu o ňom."
  
  
  Jej napätých svalov.
  
  
  "Čo máte na mysli?'Čo je to?' spýtala sa.
  
  
  Cítil, Angela je v pohode ruky na svojich pleciach, a potom na jeho ruky, a nakoniec na jeho stehná. Ona stisol mi jemne.
  
  
  "Žiadne extra tuku. Muž ego veku ... Ste tridsať, nie ste, Pán Walton?"
  
  
  "Určite," povedal som grimly.
  
  
  "Som rád, že nie si srandu. Áno, "pokračovala:" človek, jeho vek a povolanie, by nemal byť v takejto fyzickej štátu. Veľmi pekné telo, nie je to drahé?
  
  
  Vedel som, že sakra dobre ona nebola hovorí mi. Ona naklonená jej hlavu a pozrel sa na mňa úprimne. "Áno," súhlasila. "A on nemá také vzrušujúce veci s ním."
  
  
  "Ach, áno," Angela povedal, náznak sourness v jej hlas. "Viete, všetci o tom, nemyslíte?"
  
  
  "Ale samozrejme. Nick je perfektný človek ."
  
  
  Jej lichôtky bol cenený, ale chcel dostať von z línie požiaru. Jej, vystúpil okrem vidieť ih oba naraz. To bol môj prvý pohľad na nahé Angela. V porovnaní s Chyna, bola takmer chudá na prvý, ale druhý pohľad zmenil dojem. Jej hrudník bolo pevné a krásne tvarované, jej boky sú mierne klenuté, jej nohy boli tenké, ale krásne. Na Ee života bol hladký a rovný, a načechraný trojuholník, vlasy pod ním bolo tak, svetlo hnedá, že takmer to vyzeralo svetlo. Ideálny zmeniť, pomyslel som si, a v tom momente Angela chytil ruku.
  
  
  "Myslíš, že som stojí za to pozrieť?" To bola výzva, a prvýkrát uvidel tmavý pochýb o tom, v jej očiach.
  
  
  "Som na teba pozerá?" Nah mal moc, že nemôže vypuknúť bez venovať osobitnú pozornosť. Nechcel som otravovať jej.
  
  
  "Chceli by ste spať so mnou?"
  
  
  Zdráhal sa, pozrel sa na Chyna, a potom späť na Angela.
  
  
  "V súčasnosti? Spýtal som sa, snaží vyzerať nonšalantnou.
  
  
  "Prečo nie? Je tu priestor pre všetkých z nás." Ona špicaté s jej hlavu na obrovské matrac na podlahe v inej časti miestnosti.
  
  
  "Ak chcete. Nechcel som, aby sa polemizovať s ňou; jeho pocit bol, že Angela bola rovnako nebezpečné nahý ako väčšina mužov, úplne oblečený a je ozbrojený.
  
  
  Presťahovala bližšie ku mne s pevne a mierne slabý úsmev. "Nebude vám vadiť, ich zdieľanie?"
  
  
  "Ak vám to nevadí."
  
  
  "Alebo zdieľajú?' Ona oprel zhruba cez moje rameno a schmatol Chyna to prsia, ako si znížil svoju hlavu lízať tmavé bradavky. Potom sa vzpriamil a pozrel sa na mňa otvorene. "Chápete?'
  
  
  "Nikdy by som si myslel, že."
  
  
  "Ach, ísť na, milí," Povedala protestoval. "Ak si chcete vyskúšať to, ako to urobiť. Ale nerobia to tak zle."
  
  
  "Robím všetko zle? Po tom, čo ste robili včera večer?" Angela glared na Chyna ako oklamať ženu.
  
  
  Ona si povzdychol a dal mi bledá úsmev, potom sa rýchlo obrátil jej tvár bezizražajno.
  
  
  Jej vykročil na cestu znova; jej bol medzi nimi znova, a samozrejme to nebolo moje miesto. Anton zrazu objal ma a jej nahnevaný oči nenechal mi ťahať preč. Som to urobil, pretože na pripomienky k mojej panvy mohli ukázať, že tam bolo niečo v mojom plavky, okrem mňa.
  
  
  "Nechcem chcete do prdele ja?" ona napadla ma.
  
  
  "Poď, ty vieš najlepšie."
  
  
  "Potom sundat si píš, plávanie šachty."
  
  
  Radi ak tak chcete urobiť, rýchlo som sa dostal von a hodil ih na posteľ, kde by som sa mohol dostať cez nich to, čo som potreboval. Keď som bol nahý, bolo jasné, že som sa zaujímal o to, čo Anjel bol záujem. Ona sa pozeral na moje erekcie na dlhú dobu, ale keď ona pomaly v oprel som sa natiahol a objal ju.
  
  
  "Nechcem byť tak chamtivý, baby," povedala purred, jemne hryzie moje rameno.
  
  
  Angela oči rozžiaria. "Myslel si si, že ste mali monopol?"
  
  
  Ona shrugged. "Nie, drahá, ja som nie je sebecký. Ale vždy sme podeliť sa o všetko, spomínate si?
  
  
  'Samozrejme. Úprimne, rovnako ako minulú noc.
  
  
  "Prečo? Ste tam neboli, čo som mal urobiť, povedať, em, nie, som veľmi žiarlivá milenka?
  
  
  Angela bared jej zuby, takmer growling. Bola o chytiť Chyna, keď sa dvere vedľa postele otvorené. Nikdy som si všimol, že pred; dvere boli ako nenápadný ako dvere na Mys Kennedy, ny, na tajné laboratórium, kde som bol informovaný o Tri-na čele prístroja. "Všetky práva, dievčatá, že to dosť teraz."
  
  
  Vlak viedol do miestnosti, nasledujú dve blond členov Intímne Šesť. Ďalšie dve stáli vo dverách, ale ih nemohol vidieť.
  
  
  Angela glared na Vlak. "Čo robíš tu?'
  
  
  "Viete, sakra dobre, ako hello kitty je." Ego úsmev bol falošné ako ona. "Už ste zabudli, prečo ste spájajúcej, že chlap tu?"
  
  
  Anton takmer kričal. "Ale nechcel som vás požiadať, aby ste prišli!"
  
  
  "Ale my sme prišli tak či tak." Vlak vošiel stranou, nasleduje tuku muž v low-key khaki z Domesday Ostrove.
  
  
  "Vezmite ega sandále," nariadil.
  
  
  Musel priznať, že on začal dobre; po poslednú noc, on zrejme nebolo, pričom akékoľvek ďalšie šance. Skôr by niekto mohol prístup mňa, jej sandále kopol Vlak; chytil nu ako star hunter.
  
  
  Dvoch ďalších členov intímne šesť boli zoradení na oboch stranách mnou, ktorý mi povedal, že oni vedeli, čo robia; osoba, ktorá je najbližšie k mňa mal ruky ako kliešte a zdalo pripravení používať ich.
  
  
  V khaki-plátované muž ukázal na ďalší muž v tmavom obleku stojaci za ním. Vstúpil do miestnosti, ktorá bola tiež na námestí v Orientálny štýl, s nerozhodné latinskej funkcie. Pozrel sa na mňa, siahol do jeho kabát a vytiahol malý, surový fotografiu, ktorá nevyzeralo ako to bolo roztrhané von cez listy kontakt výtlačkov. Potom vytiahol ďalšiu fotografiu, v porovnaní ih, a ukázal to, aby človek v low-key khaki, hovoriac: "to je on, Pán Tsunganos." Obaja sa usmial.
  
  
  "Je to rovnako jednoduché ako že," Tsunganos povedal.
  
  
  "Budete mať peniaze," ja som zavrčal.
  
  
  "Vidíte, Pán Nick Carter -" On nechcel povedať nič, ale nebol som prekvapený, že on povedal, moje skutočné meno; už som vedel, že bol chytený.
  
  
  "Trvalo nám celý deň na identifikáciu vašej fotografie, Pán Carter," muž pokračoval.
  
  
  "Je to veľmi vyčerpávajúce pracovať v týchto primitívnych podmienkach, spolu s; ste mali lietať s pevninou a využívať tieto služby nie kontaktovať Peking, a ... Oh, nie si prekvapený, Pán Carter? Bol úsmevom nemilosrdne teraz. "Ah, možno neviete, toľko, koľko si myslíte, že robíte; naša organizácia nemal vlastne spáliť všetky lode za to. Pripojenie linky sú v prevádzke, ale nemusia nutne bežať v dvoch smeroch. Rozumiete mi?"'
  
  
  Zdalo sa mi dostatočne jasné na mňa. "Nemusíte súhlasiť s tým, Číny aktuálnej domácej politiky voči usa," povedal som.
  
  
  "Domov, Pán Carter?" On si povzdychol ako schoolteacher, ktorý odmieta hlúpy študent. "Ah, povedzme len, že niektoré okolo svojich predkov, môže sa nazýva ego ich domov. Ako pre zvyšok... -
  
  
  On shrugged jeho masívne ramená.
  
  
  Bol som v pokušení, aby sa trochu z neho srandu, obviňujú ho, že tak dozadu a z svete práve teraz, ako to, že Japonský vojak našiel na ostrove v Južnom Pacifiku, takmer tridsať rokov po skončení druhej Svetovej Vojny, ale rozhodol som sa, že sa proti nemu; tam bol žiadny dôvod, prečo by som mal nie. ale nebol by si ma zabil na mieste, a zaujímal sa o lepšiu šancu.
  
  
  "Dobre, na Mys Kennedy, NY, mali by ste sa steamboats mať môj obrázok," povedala som a pri pohľade na malé fotografie sa mu držala v ruke. "Tým, že medzi takéto osobnosti patrí."
  
  
  Potriasol hlavou. "Máš smolu, Pán Carter. Naša organizácia má veľa členov, a každý deň máme dve alebo tri alebo viac ... erm ... turistov. Sme Easterners sú všetky rovnako, samozrejme, a všetci sme ísť s naším fotoaparátom. Nie je to pravda?'
  
  
  "Je to veľká base," som trval na tom.
  
  
  "Áno. Ale my, ako ste vy, mali záujem o určitú časť. A vstup na špeciálnu oblasť, ktorá najviac turistov nemusíte ani spozorovať. Sme si istí, fotiť každý, kto ide von, že dvere ."
  
  
  On požití ťažké. "Viete o tom?"
  
  
  Ego je úsmev bol ako karnevalové masky. "Čo myslíte, Pán Carter? Nie všetci sme tu z rovnakého dôvodu?
  
  
  On ma udrel niekoľkokrát, keď som bol zviazaný; nen bol na sebe ťažké pracovné topánky, a to bolo pridané. Stolom a Angela kladený na ich oblečenie opäť-pouting, myslel si, - a keď moje ruky boli zviazané, Stolom zdvorilo trval na tom, dostať sa moje plavky späť. Snažil som sa, aby si niečo v jej očiach, ako si to urobil, ale nikdy sa pozrel nad mojou bradou.
  
  
  Tsunganos pridaných ma na posteľ stonanie, a ega oči blysol s nenávisťou. "Si zabil tri z mojich mužov okolo vás včera večer, Pán Carter, a vážne zranil štvrtej." On tápal na jeho hlavu, kde mohol vidieť žlto hrču pod rovné čierne vlasy. "Bolo by pekné, pre mňa zariadiť, pomalá smrť pre vás teraz, ale nie je čas na to práve teraz. Máte chaos našom pláne, tak musí byť okamžite odstránené. Môžete hovoriť o šťastí."
  
  
  On udrel mňa ťažké tvárou v tvár; jej, prikrčil a chytil ego kop vysoko v hlave, ale moje uši boli tón.
  
  
  Tsunganos pozrel na to opatrne. "Zemetrasenie na poslednú chvíľu, eh, Pán Carter?" Take ego. Poukázal na dve blond chlapci, ktorí boli tlačí mi na stonanie. "Viete, kde on má ísť."
  
  
  Vrátane dvoch dievčat, a mal by som pridal, že tam bolo sedem z nich v miestnosti - a moje ruky boli zviazané za môj chrbát. Nechcel som odolať.
  
  
  Dva ochranné kryty a išiel som cez zadné dvere a do úzkych, kobercom chodbe. Oni tlačil ma dole po schodoch a do šikmej kameň-murované chodbe, mokré kamene, ktoré poškriabaný moje ramená.
  
  
  Môj kryty boli takmer identické, ale moje starostlivé preskúmanie ih fotografie priniesla výsledky. Wilf a Kevin. Jeden s pas okolo Venezuela, ostatné pravdepodobne rutabaga-ih hlasy boli s Stredozápadnej, Severnej a Južnej Ameriky, akcenty, ako ďaleko, ako by mohla počuť. Mohli by boli superstars na Indiana University; to bol dojem z celkového kompetencie, ktoré oni vytvorili. Bolo ťažké uveriť, že tieto Američania by si ma zabil, ale nechcel som strácať čas deluding sám.
  
  
  Vyšli sme von, v okolí hotela sa nad zemou, za plot okolo kríkov, ktorý sa vzťahuje na lagúne. O niekoľko okamihov neskôr, sme sa objavila na zúčtovanie na okraji vody, s tromi stredná-dĺžka lode leží rovno pod nami. Wilf, ktorý bol mierne vyšší, a stockier ako Kevin, strčil mi do rebier s pištoľou.
  
  
  "Poponáhľajte si a skákať."
  
  
  Urobil som to, bolo mi povedané, pristátie s thud na laminát paluby, kde som sa pošmykol trochu; večer bol trochu vlhké s rosy. Wilf ľahko nasledovať, zabuchla mi proti zábradlie malých kabíny. Kevin išiel na volant a začal motor, potom skočil dopredu a uvoľnite krídlové kábel.
  
  
  Silný motor rachotil ako sme sa otočil, potom sa obrátil na hlavu pre tmavý tunel, ktorý viedol k moru. Kevin stlačil tlačidlo na palubnej doske, spomalil, trochu, a letel do tmavého tunela. Jej, videl železné zábradlie stále hore, a sme plávali jasné, za to, a potom sme boli von na otvorené more.
  
  
  Sú viazané na mňa s pletená železný drôt, ktorý tlačil veľmi tvrdo na mojich rukách, keď stlačil som ich. Moje zápästia boli krvácanie hojne, čo by pomohlo, ak by som rozdával s lanom, ale to bolo všetko zbytočné, aby ma. Našiel som jeden okolo pruhy na zadnej strane moje plavky, ale moje ruky boli zviazané príliš vysoká za môj späť na dosah.
  
  
  Wilf bol vedľa neho, v kabíne, snaží dostať nahor, a krídlové zdvihol na jeho kovové lyže a skidded dole po rieke. Pozrel sa na mňa s príležitostné opovrhnutím.
  
  
  "Možno by sme sa mali nechať," povedal, dosť nahlas na Ego, aby sa počuli cez prenikavý pinka motora.
  
  
  "Prečo nie? Povedal som zľahka. Som oprel chrbte proti zábradlie a podarilo twist náručí nepatrne, aby jej mohli dosiahnuť popruh moje plavky. On pracoval na kontakt na zips, malé trojuholníkové vrecko v dolnej časti na kostrč.
  
  
  Wilf usmial distantly, a Ega vlasy fluttered vo vetre. "Ak by ste boli tu pred týždňom, by sme ťa opustil. Ak chcete zistiť, koľko ľudí vie o nás. Ale teraz... on shrugged. "To nevadí, už. To je príliš neskoro, aby zastaviť nás."
  
  
  "Čo ste sa?" Ona bol požiadaný, aby rozprávať; mal som taška otvoriť, a ak len môj necitlivé prsty by, aby to fungovalo ... Wilf sa zasmial. "Čo vám záleží? Ak necháme vás žiť, dozviete sa čoskoro, Carter. Ale nezáleží na dell; to je len začiatok, a ľudia ako vy, nebudú tam vidieť niť."
  
  
  Na uháňať motorov sa stal tlmený hukot. Som nestihol to ešte; moje prsty boli stále ako plnené párky, dosiahnutie pre obsah vrecka na zadnej strane moje plavky. Lyžiarske čln potopil k trupu, hojdacia v dlhej opuchlo. Kevin pozrel sa na blikajúce senzor na ovládacom paneli.
  
  
  "Je to dosť hlboko," oznámil, odvrátenie sa od volantu.
  
  
  "Môžeme dokončiť ho predtým, než sme sa nepustili?" Wilf spýtal sa. "Nie," Kevin držané do nožnice na drôt. "Máme rozpúšťanie flex."
  
  
  On usmial sa na mňa. "Viete, čo je toto?"
  
  
  Jej, potriasol hlavou, aj keď vedel, sakra dobre o tom. "Je to syntetický čipky, ktorá je pevný ako oceľ, kým to zostane v & nb na dva alebo tri dni. Potom rozpúšťa, môžete plávať bez koralové blok ste viazaný, a zlý Pán Nick Carter stáva sa utopil muž. To znamená, že ak dokážu identifikovať telo po ryby, je urobiť s ním."
  
  
  Spýtal som sa jej. "V prípade utopenia s vaše ruky zviazané za vašim chrbtom?"
  
  
  "Ach, budeme rezať, že úprimných drôtu, než sme si hodiť cez palubu. Nebojte sa, Carter; vieme, čo robíme."
  
  
  "Som naozaj rád, že to," povedal som sourly, pocit malý zväzok by som vytiahol okolo moje plavky.
  
  
  Lode plávali do zastávky, hojdať hore a dole na more. Kevin išli dole na malé srdiečko a vytiahol kus coral veľkosť beach ball. On zabalené syntetické lano okolo drsné pink coral, potom vytiahol niť tešiť na kravatu okolo moje členky.
  
  
  Je čas na môj boj. S necitlivé prsty, otvoril malý zväzok držal na jeho chrbát. Red-hot plamene vybuchla a spálil náručí a chrbtice, ale som trochu moje zuby a lisovaný taška na mojom zápästí. Podľa Stewart okolo Špeciálne Efekty, malý horčíka pochodeň spálil cez tri štvrtiny-inch-hrubé kus kovu za menej ako tri sekundy, ale to cítil ako tri roky, ma. Jej, cítila som, že moja koža páli a moje šľachy obrátiť na topenia olej; ak jej bolo len stlačením moje zápästia proti drôtu, cítil jej neznesiteľné bolesti, že niekedy ma priviedlo na okraj bezvedomia.
  
  
  On kopol ju, a Wilf stiahol späť. Kevin držala coral bloku, a keď Ego kopol ju s jeho holé nohy, jej tvár bola vystavená pod jeho bradou. Si vyzliekol a letel cez opačnej strane lode, stále zvieral ťažkých bremien. Ak sa niekedy objavili opäť, ale jej ego som to nevidel.
  
  
  Som oslobodený moje zápästia; bolesť bola tak intenzívna, že som mal skontrolovať, či moje ruky boli stále na ňu. Stalo sa to, a ona bola preraziť v žalúdku tým, Wilf. Siahol si do bunda, ale nie dosť rýchlo; jej išiel štyri tvrdé prsty do ega krku so všetkými jeho moc, drvenie ega windpipe. Zomrel lapal po dychu a na ktoré sa vzťahuje mojej hrudi s krvou.
  
  
  Ponoril cez palubu, aby umyte, potom vyliezol späť do loďky. Doomsday Ostrov bol teraz na bok. Teraz, že môj kryt bol vystavený, to bol čas vykonať dôkladné vyšetrovanie; jej motor bol podaný v znovu, a potom hľadal loď v dopyte na zbrane.
  
  
  
  DVANÁSTA KAPITOLA
  
  
  Niekoľko metrov od brehu, lode motor vypnúť a pustiť kotvy nad strane. Wilf telo bolo k nemu pripojené. Ego malé .25 automatické pištole je prilepené v opasok moje plavky. Ja som mal v širokom záberom noža v ruke, nie sú veľmi ostré, ale bol som si istý, že to bola väčšia ako Wilf je málo pištole.
  
  
  On je znížený sám do vody a plávali pomaly smerom na pás bieleho piesku, ktorý glimmered matne v moonlight. Tam bol žiadne príznaky hliadky na pláži, ale čakal som na ňu, ležiace tak nízke, ako som mohol na pláži, za pätnásť minút, kým som sa dostal na pláži a potom bežal do húštiny.
  
  
  Tento čas trasy bol viac alebo menej známe; on si oči na pracovné svetlá na vysoký oceľový rám, a ako sa blížil, videl, že ľudia, ktorí idú spolu koeficienty atmosféry hustota model. Dobrý čas na zostavenie, pomyslel som si.
  
  
  Predbehol vystavených nadácie a vkradol do administratívnej budovy okolo cementu bloku. Cez jedno okno, svätý mohli vidieť sentry stojí za deň. To bolo dobre známe, že ľudia v budove, čo znamenalo, že som musel byť veľmi šťastný alebo veľmi rýchlo, možno oboje.
  
  
  Pozrel som sa z okna prvého, ťahanie na rám. Úrad bol opustený. Jej hotel išli dole, ale zmenilo názor. Prečo tam bol sentry stráženie prázdneho office? Jej pozrel znova. Dno zásuvky časti skrine, bol otvorený a kreslo bolo naklonené na iný uhol ako noc predtým.
  
  
  Začal som mať nápady.
  
  
  Okno bolo príliš malé na to, aby preliezť. To by mali byť dvere.
  
  
  On zalezený do podrastu za budovanie a začal kašlať, ticho na prvý, potom hlasnejšie, ako vážne fajčiar. Keď on začal premýšľať sentry bol hluchý, on strčil hlavu za rohom.
  
  
  On coughed znova a škriabal jeho nohy v kroví. Sentry zdvihol karabína na jeho rameno. Držal jeho dych a ležal stále. On je znížený zbraň a vzal niekoľko váha kroky voči mne. Ja som ležal v žalúdku, a je to plazenie noiselessly doprava. Sentry zastavil. On vytiahol malý automatické pištole z jeho pásu a hodil Ego do kríkov, kde on ležal. Sentry presťahoval rýchlo, karabíny pripravený, ale v nesprávnom smere. Jej, vedel, že to bude dlhá cesta mimo, ale to bol môj najlepší šancu; Jej, vstal, vzal niekoľko rýchlych krokov, a ponoril sa do emu späť.
  
  
  Moje zápästia boli stále horia a krvácanie, tak ťažkých čepeľ
  
  
  to predsa nie je hladko kĺzať, keď jeho ego ju udrel do chrbta, jej karabína dosiahol pre spustenie stráže a cítil sentry je palcom curl. Keď som si myslel, že to bolo príliš neskoro, sa mi podarilo dostať na môj prst na spúšti, a keď sa obrátil svoju hlavu v mojom smere, jeho oči tmavé. Padol podľa mňa.
  
  
  Usiloval, aby jeho nohy, chytil rukoväť jeho meč, a vytiahol. To bolo rovnako ťažké, ako to prišlo, ale aj keď som teraz mal lepšiu zbraň v podobe sentry je karabína, jej, vedel som, že by som pravdepodobne potrebovať nôž na rezanie kotvové lano ak som sa vrátil na loď. Ak len on by dostal to.
  
  
  Čakal som pre neho na rohu a sledovali pracovníkov postaviť rám budovy, potom sa pošmykol na dvere. Už som mal vyberá v ruke, a zámok nebolo komplikované, ale s mojou späť na mužov poschodí, cítil som sa ako večnosť otvoriť dvere. Nakoniec, bol som schopný sa dostať bez toho, aby si všimol, a bol som zvedavý, čo robia, že tam boli tak zaneprázdnení.
  
  
  Za stoličku, ten našiel malé námestie hriadeľ, ktorý bežal dolu do betónovej podlahy. Kovové rukoväte skĺzol nadol z jednej strany; išiel som dole asi tridsať metrov na dno. Bol som v úzkej chodbe, osvetlená niekoľko low-ceilinged tlmené svetlá, a asi päťdesiat stôp dopredu mňa bolo zatvorené dvere.
  
  
  Ih zabezpečenia bol buď neschopný, alebo to bolo tak blízko k nule, že sa nestarám už. Nech to bolo čokoľvek, on tlačil otvorte dvere a otvorila; vyhodil sám cez nah a zamerané na karabíny na priestor za nah.
  
  
  Ocitol sa v miestnosti naplnené nástrojov, blikajúce svetelné panely, a kliknutím na riadkov počítačov. Štyria muži v khaki farby zhromaždil okolo veľká mapa na opačnej strane budovy, a ako ona prikradol na nich, jej videl obrys ee z východného pobrežia Floridy na Maryland.
  
  
  Tsunganos ma videl prvý. "Carter!" zavrčal, a opäť som musel dať hmú jeho splatnosti: ego reflexy nemal zastaviť na ego vlajkou povolenie na vykonanie. On prikrčil na pravej strane a našiel karabína propped proti tabuľky; jej ego nechcel zabiť ju - ešte nie sú - tak si vzal starostlivo zamieril a dať guľka v emu rameno. On jerked na boku a padol na betónovej podlahe tak, ako krv spattered jeho tričko.
  
  
  Ostatné vzal kryt; jej výstrel trafil jeden z mužov okolo, a on spadol, keď ho nebolo vidieť, kde sa Ego ho udrel. Ďalšie dve ponoril do riadku počítačov. Potom sa prepne do automatického režimu a vystrelil do vysoký šedá skriňa, nasleduje príjemná sprcha iskier a vôňa horiaceho izolácie.
  
  
  Jej, obrátil sa na Tsunganos - príliš neskoro. Teraz mal svoju zbraň v jeho rukách, a bolo poukázané priamo na moju hlavu.
  
  
  Keď sa jej, vrhol na zem, jej počul praskanie ego karabíny a cítil ostrý sting, keď gawking oči poškriabaný môjho krku. Zroloval viac ako dvakrát pred zastavenie mať cieľ; nemal som čas na prepnutie na jeden záber, a s jediným vytiahnuť z spúšť, on udrel šesť otvorov do Tsunganos " tvár a hrudník.
  
  
  Nebol čas byť ľúto; Jej, vstal a pristúpil k pálenie rad počítačov.
  
  
  "Zobraziť sami! Som roared.
  
  
  Ďalšie dve neodpoveda, ale počul som ťažký boot šúchať na podlahe. Jej mobilný squatted na kovové stoličky a Stahl čakal. Hluk počítače zlomil ticho. Zatiaľ čo čaká na jej, jej, pozrel sa na veľkú mapu, na narieka a videl červenú pinheads pripnuté na pobreží Floridy severne od Miami. Najprv som si myslel, že to bol Mys Kennedy, NY, ale potom som videl kapské ešte ďalej na sever. Toho, čo ležal medzi tým, čo bolo vhodné cieľ a cieľ pre čo?
  
  
  Odin Poe skrývajúcich sa ľudí rozhodol, že sa pokúsi o útek a bežal za počítačov na potápanie pre Tsungano karabíny. To bolo zastavené ego streľby a šancu na každého kmeňa, a ega plakať ozvalo sa živo vysoký priestor. Zroloval a späť, ako to bolelo, jeho žltej kože premenu tajuplný šedá.
  
  
  Posledná osoba, ktorá ju čaká. Tam bol dlho ticho pred hovoril.
  
  
  "Carter?"
  
  
  'Áno.'
  
  
  "Nemám zbraň."
  
  
  "Prísť a ukázať."
  
  
  Tam bola pauza, a potom ruka sa objavil po rohu počítači. Ruka bola prázdna.
  
  
  "Dobre, maj sa. Teraz sledovať zvyšok."
  
  
  Chodil von s oboma rukami vo vzduchu. Bol to človek, ktorý identifikované mi s Tsunganos.
  
  
  "Poď sem," I objednať.
  
  
  Išiel opatrne, ako keby podlaha bola klzká. Keď mal dvanásť krokov, ona motioned pre hmú zastaviť.
  
  
  "Carter ... som v bolesti."
  
  
  "Ach, však?'
  
  
  "Môj členok. Možno je to rozbité.
  
  
  "Potom máte šťastie, iné. Teraz, rýchlo. Povedz mi, čo to všetko znamená?
  
  
  "To ... to nie je nič."
  
  
  "Nie, samozrejme, že nie."Som zdvihol môj karabína tak, že bolo poukázané na emu tvár. "Skúste iný liečbe reumatizmu, a tento čas je dobrý."
  
  
  Muž, olízal pery, a ega oči flickered okolo. "Ja ... ja nemôžem povedať nič."
  
  
  Nemohol som si dovoliť hrať hry, tak dal som guľka v ega zdvihol ruku. On kričal, jeho oči široké strach, keď sa snažil chytiť jej zranené rameno, o hmú bol ohrozuje jej s karabíny. Držal svoje ruky hore ako pot vypukla na jeho čelo.
  
  
  "Ďalší hunspell pôjde cez koleno." Nebol som si istý, koľko záberov som odišiel, ale nechcel som sa odvážia skontrolujte.
  
  
  "Nie, nie! muž, zalapal po dychu. "Poviem to! Poviem jej, že ju! '
  
  
  Bola to moja vlastná blbosť zodpovednosť za nevenoval pozornosť človeka, ktorý by strieľal jej v kneecap. On mal iné karabíny predtým, než som vedel, že je v pohybe, a to bol pravdepodobne len neznesiteľnú bolesť ega zranenia, ktoré znemožnili ega prvý záber od biť ma. On sa prikrčil za predsedu opäť.
  
  
  Ego: druhý výstrel bol na sto percent presné. Muž, ona bola interrogating vrhol sa vpred, potom sa zrútil do kresla a takmer spadol na vrchole mi, gawking ako som bol chytený v krku. Ako on tlačil tela, počul ďalšiu šancu , potom ticho.
  
  
  Pozrel sa jej starostlivo okolo stoličku a postavil sa. Posledný muž ležal vedľa Tsunganos, stále držia karabíny v ústach. Povzdych Ega späť karta bola hojdanie s jasne červenej krvi. Predtým, než robiť niečo iné, on skúmal štyri telá. Po potvrdení, že boli mŕtvy, on skúmal mapu. Banda pinheads boli pripnuté na Palm Beach, čo znamenalo, že nič pre mňa. Ale jemné čiary nakreslené na mape z maličká bodka v Bahamách mi povedal, že ešte viac.
  
  
  Viedli od Domesday Ostrov na miesto určenia - všetky okrem jedného. Tento jeden riadok bežal pozdĺž celého pobrežia v priamej línii, položka vnútrozemí a na juhu Cape Hatteras. Prišiel do Washingtonu, a on si myslel, že nebude potrebovať pinhead označiť tento cieľ.
  
  
  Som rýchlo teda hľadal štyri stoličky v miestnosti, ale nič nenašiel užitočnejšie, než pár plány a počítač protokol, ktorý vyzeral ako nezmyselným na mňa.
  
  
  Ale bolo jasné, že to bol nejaký druh kontrolnej miestnosti, a to viedlo k logickému záveru, že sa niečo deje tu na Domesday Ostrove.
  
  
  S zadok z karabína, ona vyradený všetky senzory na paneli, a vrátil sa do šachty vedúce do kancelárie. Bežal som von z dverí a prikrčil do podrastu, nie si všimol každý, kto v rámci budovy.
  
  
  Na krídlové bola loď, kde jej ego opustil to, zakotvená. On rez súlade s tupým čepeľ, potom sa obrátil na motor a išiel pomaly preč z banky do fretka bol bezpečne na plný plyn. Plával späť k Zmŕtvychvstaniu Ostrov a zamieril na pláži, vedľa hotela.
  
  
  Som znížená loď, vystúpil na pláž a pristúpil k chodníku ona mi ukázala. To nebolo až som sa dostal do mojej izby, aby som si uvedomil, že som nemal tlačidlo so mnou, tak som musel použiť môj blokovací vyberá znova; táto úloha bola stáva opakovací kurz na otváranie zámkov.
  
  
  Vyzul plávanie šachty, osprchoval, aplikovať masť na jeho spálil zápästia, a skúmal bullet rany na jeho krku. To bol veľký, ale, povrchové rany, a on by dal leukoplast na to a dať na tmavý turtleneck sveter a slacks.
  
  
  Nebolo pochýb o tom, o to teraz; Wilhelmina a Hugo mal vyjsť celého útulku. Luger (plachetnica) naložil, zastrčený Ego do mäkkej kože rameno závesu, potom pripútaný na stiletto, aby jeho ľavé predlaktie. On hodil na modrú bundu. Pozrel na hodiny, on by odišiel do svojej izby. Bolo ťažké uveriť, že večer bolo ešte na začiatku.
  
  
  Jej zdvihol kľúč od izby v tabuľke nižšie, šiel cez mimmo výťahy, a vrátili sa naspäť do kasína. Ako obvykle, publikum bolo malé, ale ja som nebol záujem; išiel som na kabaret.
  
  
  Komik bol na javisku, čo znamenalo, že nebude vystupovať pre asi pol hodinu. Nevedela som, či by som mohol čakať, že dlho predtým, než som urobil kontakt s ňou; ani som nevedela, ak ona bude pracovať v noci. On objednať nápoj, čakali na barman na to na druhej strane bar, potom rýchlo prechádzal cez dvere, ktoré viedli priamo na pódiu.
  
  
  Išiel som po malých schodoch a našiel sám seba v úzkom koridore medzi komíny prepraviek a rad šatni dvere. Libanonský akrobati sedel v preplnenej miestnosti, ale oni nemali pozerať na mňa, ako som zložil.
  
  
  Skúšal som to tri dni predtým, než som našiel Chyna je šatni. Ona sedel pred zrkadlom, na sebe len spodnú časť jej vyhovovali, a tam boli perie okolo neho. Zošuchol vo vnútri s Wilhelmina v ruke.
  
  
  "Musíme zvuk,"som hissed, smerovali na Luger.
  
  
  Jej oči sa rozšírili, ako sa obrátil na mňa. "Nick!" ona zalapal po dychu.
  
  
  "Áno. Majte ruky, kde ih môže vidieť ju."
  
  
  Snažila sa vstať, drží sa jej ruky sa mi. "Ach, verte mi, Nick, to nie je imelo je myšlienka, že sa chystá zabiť !"
  
  
  'Samozrejme, že nie. Dostať hore. Dať niečo ďalej."
  
  
  Ona vstala a pomaly.
  
  
  "Nosiť niečo?" Rovnaké to bolo úsmev znova-takmer. "Nemáme čas na to, drahá. Ponáhľaj sa, alebo budem dať si na svoje miesto hneď."
  
  
  Sedela bez hnutia a pozeral do mojich očí; vedel, čo videla, ako tam.Tento presvedčil ju, že som nebol vtip. Ona zdvihla oblečenie zo stoličky, a dať ich na. Bol to môj plášť.
  
  
  "Kde budeme?'Čo je to?' spýtala, jej hlas sa mierne chveje.
  
  
  "Existuje spôsob, ako sa tu?"
  
  
  'Áno.'
  
  
  "Potom sme si prejsť tam."
  
  
  Išli sme na konci chodby, z zadné dvere, a prišiel do teraz známe vedľajšie dvere. Ona kráčala s hlavou vztýčenou a nevyzeralo späť, zatiaľ čo Ei zostal niekoľko krokov za Nah. Zastavila sa v hornej časti po schodoch a pozrel sa späť.
  
  
  "Do svojej izby?"
  
  
  "Ako ste uhádli."
  
  
  "A vy ste nemohli ani čakať zobraziť na konci? Ako pekne ste.'
  
  
  'Ponáhľaj sa.'
  
  
  V miestnosti, ee tlačil ju na posteľ dosť ťažko poškodiť jej málo. Jej oči sa naplnili pochybností sa na chvíľu, potom sa začnú blúdiť znova.
  
  
  "Takže ste unikol z nich. Ona je tak šťastný, o to, Nick.
  
  
  "Drop to. Čo robí táto situácia znamená, na Posledný súd?
  
  
  "Toto ... ja naozaj neviem."
  
  
  Zameraná bola na Wilhelmina Ay tvár. 'Snažte odpovede znova.'
  
  
  Ona nech župan list z jej ramien. Presťahoval som sa mojej ľavej ruke a nech Hugo je stiletto zasuňte do moju ruku tak, že ju mohli vidieť. To svitlo jej.
  
  
  "Nemohli by ste ..."
  
  
  "Nemám veľa času, vážení. Odpovedz mi."'
  
  
  Ona znížená jej hlavu a zavzlykala do jej rúk. "Môj otec, Nick. On je v tábore. Ak zistíte, mu, povedz im... -
  
  
  Existuje veľa otcov v koncentračných táboroch, " povedal ostro. "Hovoriť...'
  
  
  Ona zdvihla tvár a slzy boli reálne.
  
  
  "Úprimne, Nick, ja neviem, moc o tom. Spočiatku, ale povedal, že robia niečo oslobodiť svoju krajinu, ale pred časom som si uvedomil, že to bola lož. Keď som sa takmer dostal zabil poslednú noc...
  
  
  "Takmer." Si myslíte, že by vlastne robiť?
  
  
  "Kto vie? Ona to nikdy nebol Domesday Ostrov; oni nariadil mi, nie ísť vedľa neho."
  
  
  Váhal som, to nevadí, ak ona klamala alebo nie, lebo som už vedel dosť o Posledný súd.
  
  
  "Musíte mi veriť, Nick." Tam bola poznámka hystérie v jej hlas teraz, to bolo perfektné.
  
  
  "Ako ste sa im pomôcť? Čo bolo vašou úlohou?
  
  
  "Nechcel som robiť oveľa; oni len povedali mi správu každému, kto kladené otázky v tichosti."
  
  
  "Ako je ona?'
  
  
  "Nikdy som im povedal, že sa o vás."
  
  
  'Samozrejme, že nie.'
  
  
  "Nie som Ani Angela?"
  
  
  Ona znížená jej hlavu znovu, jej husté vlasy, pokrýva tvár. "Nechcela čokoľvek opýtať. Nič také. Keď títo ľudia robia táto izba dnes, som bol rovnako prekvapený, ako ste boli."
  
  
  "Kto vás poslal na Dvojnásobok C?"
  
  
  "Môj agent. Prisahám na mamin hrob." Ona prešiel sama rýchlo. "Prišli ku mne, keď bola tu pre jedného alebo dvoch mesiacov. Povedali, že vedel o môj otec, povedali, že chceli pomôcť oslobodiť svoju krajinu. Ale neskôr si uvedomila, že oni klamali, lebo hovorili, že môj otec by bol zabitý, ak som nemal robiť to, čo povedali."
  
  
  Nechcel som sa naučiť niečo nové od nej. "Dobrú. Znesiteľný, verím, že sa vám. Teraz mi povedz, ako sa dostať k De Doublon." A nemám na mysli cez bránu.
  
  
  Pozrela sa hore a trochu jej pery. Nakoniec, ona prikývla. "Tam je cesta ..."
  
  
  Po viazanie ju s lišty plechov a pásov z jeho župane, on šiel späť po schodoch a išiel rýchlo pozdĺž pláže vstupom do tunela, ktorý viedol do lagúny. Potreboval som ísť plávanie dnes, aspoň ešte raz, ale tentoraz by som mať zbraň, že by som sa mohol spoľahnúť.
  
  
  
  
  Kapitola 13
  
  
  
  
  Počas Prohibície, De Doublon slúžil ako hlavný tranzitný bod pre rum pašerákov, keď vylúčený brány boli nainštalované v blízkosti zálivu, ako aj skryté tlačidlá, ktoré otvoril ih na oboch stranách. Keď Grady Ingersoll kúpil ostrov, odišiel systém neporušené, aj pomocou diaľkového ovládania raketomety, že pracoval od krídlové lode. Nebol to však ľahostajných, niekedy Ingersoll myslel aj uvedenie iných lodí do lagúny, ktoré neboli vybavené diaľkových ovládačov. Ale to bolo nemožné dosiahnuť rukoväť z kdekoľvek, ale lodí v zálive - alebo takmer nemožné.
  
  
  Konzoly bola malá bodka na strane pešej most, mierne ľahší ako zvyšok kameň-a-betónovej konštrukcie. Jediný spôsob, ako to dosiahnuť, je vyliezť cez okraj, a dostať sa na tlačidlo, keď spadnete do vody. Povedala mi, že ona to urobila mnoho krát v počiatočných fázach jej románik s Angela, keď museli byť opatrní, pretože Angela stále správali sa viac alebo menej ako pani Ingersoll. To nevadí týchto dní; miliardár to chutí boli viac exotické.
  
  
  Jeho bench press na moste sa uistiť,, v mieste jeho umiestnenia a posunul dopredu, drsné kamene trhal na moju bundu. A potom spadol a udrel mieste s jeho ruky, ako padol, potom ponoril do vody.
  
  
  Keď som plával na nej, nevidela som nič, ale pretože moje oči začali nastaviť na súmraku, práve som videl na bránu, rastúce v tuneli. Mal som dvadsať sekúnd dostať sa cez to, a bola to pre odchádzajúce príliv.
  
  
  Bol to silný príliv a my Švédi boli veľmi veľa v mojej ceste. Po plytvanie viac ako polovica stanovenom čase, on ešte nebol blízkosti kritický bod. Pričom sa zhlboka nadýchol, ponoril s jeho hlavu a ruky, a začal plávať so všetkými jeho moc. Nemohol som vidieť, ako ďaleko sa jeho pokrok bol, ale stále som kúpanie až na malé hodiny v mojej hlave mi povedal, že ten čas musí byť hore. Som zdvihla som hlavu opatrne a cítil nabrúsené železné tyče škrípanie môj členok.
  
  
  Môj členok bol chytený medzi dve tyče, a cítil sa mi zbúraný. Obrátil sa divoko, schmatol jeho uväznení nohu, a vytiahol. Tam bol pokrok, ale nie dosť. Brána naďalej potopiť na dno zálivu. Som podarilo úprimných dych pred mojou hlavou sa potopil, potom jej snažil pracovať ticho, kým temné vody zatvorené v nad mojou hlavou.
  
  
  Panika takmer ma zabil, ale keď som začal mlátiť, som si predstavoval, čo by sa stalo, keby som sa dostal z tu, a druh pokoja, prišiel za mnou. Bolo to takmer tak, ako keby som sa podarilo dýchať hlboko pod povrchom, metodicky relaxačné môj členok. Keď sa konečne vyšiel, jej hlas, rýchlo sa nevynorila. Pomaly plával na zvislý kamenný breh lagúny a vyliezol na breh.
  
  
  Po mojom dýchanie sa vrátil do normálu, Luger vyprázdnený a dôkladne vyutierať kazety suché s palmového lístia. Potom ih vložili späť do časopisu a dať ho do poľa.
  
  
  Ďalšie dve krídlové lode tancovala na ich zakotvenie riadky ako vlajúce duchov. Lode boli nestrážené; bolo zrejmé, že Ingersoll-alebo Intímne Šesť, ktorí boli vlastne na starosti prevádzku-mal bezpečnostných síl na hlavnej brány a okolo De Doublon sám. Tak ďaleko, že bolo v poriadku so mnou, ale bude to len horšie, ak sa išla v blízkosti domu s lízať.
  
  
  To nebolo ťažké nájsť vchod do podzemia priechodu, On rýchlo kráčal smerom inn, išla po schodoch, a opatrne vyliezol hore. Na mojej pravej bola úzka chodba, ktorá viedla k hlavnej miestnosti, kde Anjeli a Ostatní mali takmer bojoval za mňa. Na druhej strane bol druhé zo schodov. Bolo to logické cestu, tak nasledoval som ho. Keď jej dosiahli vrchol, jeho, sa zistilo, že mal pravdu, ale to bola slepá ulička.
  
  
  Oceľové dvere zablokovaný priechod, masívne a pevné len s jedným malým peephole. Jej, dúfal, že by som zostať preč od obmedzený prieskum peephole, kým som sa prikradol na ňu. Tam bol žiadny bod v kontrole v prípade, ak to bolo zamknuté; by to malo byť.
  
  
  Okolo bunda vrecku, vyberieme malý zväzok. Textílie okolo taška rozloženom stave ľahko, sústruženie do reťazec takmer troch metrov. Vo vnútri vrecka bol veľký kus výbušné; to bol starostlivo stlačené tým, ee na okraji poľa, potom malá poistka bola vložená. Lana bola rýchla bezpečnosti chytiť.
  
  
  Osvetlenie je skočil dole na prvé podlažie, skočil za rohom a hid. Výbuch zaznel ohlušujúci hluk v pevnej kamennej budove, a na steny a podlahy, otriaslo niekoľko sekúnd. Pozrel sa hore po schodoch, ona, on videl, že dvere boli dokorán na jeho pántov.
  
  
  Jej zostal dať.
  
  
  Zrútili sa voči mne, Vlak na čele, za ním nasleduje zvyšné dva mužských členov Intímne Šesť. Som uskočil; dym bol stále dostatočne hrubé na to, aby sa skryť mi z ih oči, ale videl som, že všetky tri z nich boli ozbrojené s pištole.
  
  
  Nechal Vlaku a ďalší muž prechádza ňou a zmizol pod schody. Ďalší dlhovlasý muž v tmavom obleku išli inou cestou, mimo môj dosah. Potom by som sa vyšplhal po schodoch, ale nechcel som ísť do hotela, aby sa im do chrbta. Išiel som dole do haly a ponáhľali sa po Vlaku a iného človeka.
  
  
  Bol rýchlo vacom Súdruh Vlaku, ktorý bol len otáčaním keď sme prišli tvárou v tvár, v tmavej chodbe. Ego je zbraň išiel, ale Hugo bol trochu rýchlejšie; nôž prešiel Ega krku a na jeho krku. Padol s prekvapený gurgling zvuk.
  
  
  Snatching zbraň z ega a bezvládne ruky, on sa dostal do chodby a Stahl čakať. Skôr alebo neskôr, Vlak by mať vrátiť, a ja som dúfal, že on bude nasledovať rovnakú cestu. Nebol som prekvapený počuť hluk, ale potom som si spomenul, že staré budovy bol postavený ako pevnosť; to, čo som si myslel, hrom, stráže mimo pravdepodobne ani počuť.
  
  
  Čas bol absolvovanie príliš rýchlo; Jej, pozrel sa na hodiny. Bola takmer polnoc, a keď som si spomenul na to, čo Wilf povedala, že mi na krídlové čln, že to bolo príliš neskoro na ih zastaviť, mal som nepríjemný pocit, že by to mohlo byť čas. Možno, že bol poslaný do riadiacej miestnosti, ale bolo to dosť? Prišiel som k záveru, že nemôžem čakať dlhšie. On ticho vyšplhal po schodoch zlomené oceľové dvere a peered cez otvor. Pozrel som sa von cez hustý dym do malej a úplne holé chodby s úprimných dvere cez odo mňa. Išiel som tam s Wilhelmina pripravený na fotenie.
  
  
  "Kto je tam? To bola Angela hlas cez reproduktor. Táto izba nemal peephole,ale spomenul som si ho z bezpečnostných kamier po celom dome. Kvôli dymu stále visí v izbe, nevedela mi - alebo tehla výbuchu bunky tu. Každopádne, mám šťastie.
  
  
  On je znížený jeho hlavu a croaked: "je To ona, Vlak. Otvoriť!"'
  
  
  "Heslo, Vlak ..."
  
  
  "Sakra, to bolí! Na bastard unikol. Nechajte ma!"'
  
  
  Tam bol chvíľu ticho, a premýšľala som, ak by som povedal, príliš veľa, a potom dvere sa pomaly otvorili.
  
  
  Ona zabuchli rameno do dverí so všetkými jej sile. Na chvíľu, môj celý pravej strane išiel znecitlivenie od vplyvu, a dvere sa otvorili len niekoľko centimetrov pred príchodom k náhlemu zastaveniu. Ona bola tlačil cez otvor a Stahl hľadali Angela s ústie jeho luger.
  
  
  Ona sedela na podlahe, nohy od seba, oči široký. S jej dlhé fialové šaty a rozstrapatené vlasy, vyzerala ako veľké dieťa, ktoré mal zrazu odpadol.
  
  
  "Ty!" povedala v whisper.
  
  
  "Áno. Vstať. Ponáhľaj sa!'
  
  
  Ona sa postavila a ticho držané do jej rúk. Jej otec hľadal ju nahrubo a nemal dovoľte nám prejsť na jednom mieste ukryť zbraň. "Nepotrebujem, strelné zbrane," povedala pokojne.
  
  
  Jej, sa zasmial. "Pravdepodobne nie. V poriadku, Angela, vezmi ma do svojho šéfa.
  
  
  Ona shrugged a kráčal široký hala, ktorá bola veľmi bohato pokrytá kobercom, že to urobil môj hotel, izba vyzerať ošumelé v porovnaní. Mäkké nepriame osvetlenie osvetlené nežnej pokryté steny, ako keby vnútorné svietiť ich vlastné. Starožitné kreslá a gauče boli roztrúsené tu a tam, a dokonca aj pár brnenie, zdalo sa, posedenie stráže na vyrezávané dvojité dvere na konci haly.
  
  
  "Tu," Angela povedal a ukázal na dvere.
  
  
  "Potom vás."Hej, poklonil sa jej.
  
  
  Ona tlačil otvoriť dvere. Sme sa ocitli v obrovskej, high-ceilinged izba, čiastočne zariadený s ešte viac starožitnosti, čiastočne v ultra-moderný štýl. Obrovské strešné okno nad nami dal nám pohľad na hviezdy, a na jej pravý som mohol nájdete v časti zobrazenie okna ktoré prehliadol " orgie hale." Starec sedel na tróne, ako stoličky, väčšinou zahalené v tieni. Stlačil Angelou pred ním a pristúpil k nemu.
  
  
  "Pán Ingersoll," dievča, povedal ticho.
  
  
  Starý muž sa otočil hlavu mierne odhaliť rovnakú tvár, videl som, ako z nižšie ten večer. On sa zamračil, keď ma uvidel, a jeho veľké ruky zovrel v náručí jeho obrovské stoličky.
  
  
  "Kto je to? Ego hlas bol petulant.
  
  
  "Nick Carter." Povedali sme si o nen.
  
  
  Ingersoll váhal, jeho prsty pohybujúce sa vzrušene pozdĺž banister. "Musí byť zabitý."
  
  
  "A samozrejme, že nemal stať." On zintenzívniť vedľa Angela a nudged Luger A v strane. "Vaša hra je u konca."
  
  
  Ďalším dlhom váhaní, skôr, ako on hovoril, a jeho prsty fluttered. "Moja hra?"
  
  
  Slová nemal celkom hodia ega perami pohyboval, ako misrecorded film. On pristúpil k stoličke. Usmial sa, slabo, a jeho pery sa presťahoval listlessly. "Čo chceš?"
  
  
  Bol to môj zase mračiť, pretože stojí otvorene pred ním, mohla som prisahal jej ego hlas bol pochádzajúcich zo niekde v zadnej časti jej hlavy.
  
  
  Ingersoll nebol záujem ego vývrtka odpoveď. Moje ego úsmev sa zrazu obrátil na úsmev ideálny sebavedomie - chvíľa, ruky a moja ruka bola schmatol a odvrátil od Angela tak silno, že ho takmer vykĺbené.
  
  
  Jej bol krátky set; päsťou udrel do mojej tváre. Potlačil som cúval preč, ale ochromujúce dosahu ruku nemal nechať hore. Bol to Vlak, a jeho tmavé tvár bola s úsmevom triumphantly na mňa. Za ním, druhý muž v tmavom obleku vykonaná pištole na mňa, aby komín a dolár.
  
  
  Nechal som Wilhelmina spadnúť na zem, Luger (plachetnica) vyrobené žiadne ďalšie hluku na koberci ako Vlak a ostatní urobili, keď sa prikradol na mňa.
  
  
  Okamžite, Ingersoll vstal zo svojej stoličky a presťahoval sa s energiou a presnosti, že on nebol ako predtým. "Veľmi dobre, páni," povedal. "A teraz, že máme Nick Carter späť, potrebujeme, aby sa ubezpečil, že sa nemá utekať to čas."
  
  
  Moja čeľusť musí klesli otvoriť neveriacky ako muž menom Ingersoll počúval ju; hlas bola sluchu teraz bol úplne iný.
  
  
  Ingersoll usmial sa. "Môžete sa pozrieť prekvapený, Carter."
  
  
  On prikývol jej.
  
  
  'Samozrejme. Kto by nemal byť prekvapený, keď zistili, že som nebol skutočný Grady Ingersoll?
  
  
  "Tak kto si?'
  
  
  Muž shrugged. "Áno, môžete mi zavolať náhradu."
  
  
  "A real Ingersoll?"
  
  
  "Nemal si myslím, že?" Nie sú všetky vaše spravodajské agentúry za to? Prečo inak by ste byť špionáž tu?
  
  
  "Je mŕtvy?"
  
  
  "Svojím spôsobom áno."
  
  
  "Čo to znamená?'
  
  
  "Ísť ďalej, budem vám ju ukážem."
  
  
  On robil jeho cestu cez miestnosť na alcove, okolo riadkov elektronických zariadení, ktoré neustále flickered a whirred. Zastavil sa v prednej časti dve podlažia-dĺžka zamatové závesy, pozrel sa na mňa znova, a vytiahol záclony späť.
  
  
  Pozrel som sa späť na Grady Ingersoll, ktorý bol rovnaký v každom detaile, aby sa muž stojaci vedľa mňa. Ale iné Ingersoll bol otvorený v priehľadný kontajner, jeho tvár a telo čiastočne prekryté vírenie hmla. Ego oči boli zatvorené, a mal na sebe to, čo vyzeralo ako nemocnici nightgown. "Tak, Carter?" Ingersoll spýtal sa - alebo hema by mal. "Môj Východnej kolegovia mi hovorili, že sú veľmi inteligentné dievča ..."
  
  
  "Je to mrazené?"
  
  
  Ingersoll - by som to nazval, že nikdy som myslel na iné meno,-prikývol. 'Presne tak. Určite viete niečo o cryogenics.
  
  
  "Techniku zmrazovanie ľudí nažive."
  
  
  "Toto bol navrhnutý tak, aby ponúkajú ľudí, ako Grady Ingersoll" - poklonil sa priehľadné nádoba - " nádej na nesmrteľnosť. Pri multi-miliardový jednotlivých trpí z nevyliečiteľnú chorobu, cryogenics môžete dať ego v pozastavené animácie, kým lekárska veda môže nájsť liek pre ego. Veľmi jednoduché, nie?
  
  
  "Takže ste egomaniac?" Kým sa to liečiť?
  
  
  'Presne tak. Narukoval a starostlivo pripravila tento pán sám v najprísnejšie tajomstvo. Aj moji najbližší pridružených nevedel, nam o tejto chorobe, nam asi moja úloha v riadení Ingersoll je kráľovstvo, kým sa mu mohlo podariť to znova."
  
  
  Kúsky skladačky boli teraz rýchlo začína na jeseň, na miesto. "Hlas. Ako to robíte?'
  
  
  Ingersoll poukázal na elektronické zariadenia. "Môj mentor - alebo jej, by som mal povedať pastiera? "ako asi viete, on bol viac než len peniaze-stroj na výrobu; on bol tiež vedecký génius. Aj ja som skromný pozadie v niektorých aplikovaných vied, a spoločne sme vyvinuli počítačový hlas pre mňa. Tieto pamäťové banky obsahujú mnoho tisíc slov a viet, ktoré sú okamžite k dispozícii, a všetky z nich sú zaznamenané Ingersoll ego, vo bohužiaľ nenapodobiteľný hlas. S egom, môžem hovoriť na telefóne, alebo dať reči; môžem hovoriť s ľuďmi tvárou v tvár s určitým obmedzeniam, ako ste si všimli, pred pár minútami.
  
  
  Ona bol ohromený, a uistiť sa, on si to nevšimol. "Je to neuveriteľné," povedal som.
  
  
  "Áno. Prial by som si, svet by nikdy nevie - aspoň nie dovtedy, kým som preč ."
  
  
  "Čo máte na mysli?'
  
  
  "Dobre, dobre, Carter, skutočne si myslíš, že teraz, keď dosiahol túto pozíciu, bude mu oživil tento živá mŕtvola?" On stiahol záclony s opovržlivé gesto a zablokoval zobrazenie reálneho miliardár. "Predtým, ako som zhromaždil svoje dôveryhodných pridružených tu, bol som jediný, kto poznal pravdu. Len jedna na celom svete! "
  
  
  "Ale ... veríš týchto ľudí?"
  
  
  'Samozrejme. Majú oveľa vyšší cieľ ako len kontrolu finančných ríše, a ja som im pomáhajú robiť."
  
  
  "Čo je to cieľ?"
  
  
  Ingersoll vlnitou tuku prst pod mojím nosom. "Teraz, teraz, Carter, chcete vedieť príliš veľa."
  
  
  "Prečo sme sa zbaviť tohto chlap namiesto stojí tu hovoríte?" zavrčal Vlak. "On je príliš inteligentný na to riziko."
  
  
  "Môžete počuť to, čo som už zistil," povedala som rýchlo.
  
  
  Ingersoll pozrel odo mňa, aby Vlak na mňa. "Áno," povedal pomaly, " povedzte nám, čo ste sa dozvedeli o nás."
  
  
  "V podstate, že ste budovy nejaký druh raketomet na Doomsday Ostrov".
  
  
  Ego je obočie zastrelil. "Oh, o tom, Carter? Keď sa povie "nejaký druh inštalácie," máš pravdu ."
  
  
  "Chcete povedať, že je pripravená na použitie?"
  
  
  'Samozrejme.'
  
  
  "Pán Ingersoll," Vlak zavrčal warningly.
  
  
  "Ach, nebojte sa. Carter má tak krásne napadol Ingersoll to neslávne známy ochrane osobných údajov, že to najmenej, čo môžeme urobiť, je povedať em niečo o našej činnosti, než sme ticho ego navždy.
  
  
  Tušila som to správne, bol rečník, ktorí túžia ukázať svoju vynaliezavosť. "Nemyslím si, vaše dôveryhodných pridružených dôverovať, Ingersoll," povedal som. "Ach, že to určite nie je tento prípad." Urobil veľké gesto. "Všetci sme sa navzájom potrebujú; sme perfektný tím, bezprecedentné zmes z idealizmu a technických zručností. Nehovoriac o peniaze, samozrejme.
  
  
  'Idealizmus? Pozrel sa na Vlak, ktorého scowl nezmenila. "To dlhosrstý spodina?"
  
  
  "V žiadnom prípade? Títo mladí ľudia - a mladá dáma - sa zaviazali vonkajší bazén celom svete a prosperitu pre všetkých, so preč cez očistec pochybností, odmietnutie a čistenie ."
  
  
  "Nerozumiem vám."
  
  
  "Dobre, mať Trvalé, Jeden, na príklad. West Point absolvent, išiel chýba vo Vietname pred viac ako dvomi rokmi. Bolo mi povedané, že ego a následné skúsenosti v Hanoji a inde na severe boli veľmi poučné. A Frank mal prebehol od armády na Západnom Nemecku - samozrejme, bol vedený najvyššie princípy - a skončil na Ďalekom Východe. Anton led skupina dobrovoľníkov, ktorí pomáhali vývoz cukru plodín na Kube, a prišiel k záveru, že ona by mohol urobiť oveľa viac pre túto firmu ako len rezanie cukrovej trstiny. Arthur... Kde je Arthur?
  
  
  "Mŕtvy," Vlak povedal úprimne. "Tento chlap zabil ego." Ingersoll pozrel sa na mňa s napoly zatvorené oči. "Bol to potrebné, Carter?"
  
  
  "Vyzeralo to ako dobrý nápad v čase."
  
  
  "A Kevin?" Wilf?
  
  
  "Išli sa mi jednosmerný lístok na dno oceánu. To bolo ih, ktorí sa neustále z nej robí".
  
  
  'Hmm. Si zničil môj diaľkové ovládanie dnes, nemali ste?
  
  
  Nechcel som povedať nič k nej.
  
  
  Ingersoll vytiahol jeho pozor z celého jeho vrecku vesty - mal na sebe, aby vyhovovali-a zamračil sa na číselníku. "Nemyslím si, že by bolo užitočné, aby sa opýtať, ako mnoho vašich kolegov softvér splní vedieť, čo ste sa naučili." Nemal čakať na moje odpovede. "Ale to nevadí. Naše plány budú len je potrebné zmeniť trochu."
  
  
  "Ako takto? Mohol som cítiť Trein je ťažké telo za mnou a Frank je zbraň vedľa mňa bol bez hnutia.
  
  
  'Poď. Ukážem to na vás. Ingersoll išiel do miestnosti, kde elektronických zariadení sa nachádza. Obrátil sa ukazovateľ, a na displeji svieti s podrobným letecký pohľad. "Tu je, ako môžete vidieť, je Domesday Ostrove. Výstavba a zlepšenie môj nový hotel je veľmi pomalý, ale je to preto, lebo to nie je hotela. Pozrite si tieto vertikály vnútri? Poukázal na niekoľko malých bodiek na kostru rozostavanej budovy. "Dobre, osemnásť, a v každom z osemnástich rúr, ktoré sú duté, tam sú rakety. Priznám sa, že majú obmedzený rozsah, ale myslím si, že kuda je zameraná navždy.
  
  
  Chcela povedať, hmú, že som vedel, že to, čo oni šli, ale držal späť. "Ach, však?'
  
  
  "Áno. Palm Nešťastia. Je to sotva najzraniteľnejších vojenské ciele, je to?
  
  
  'Nie.'
  
  
  "Ale... myslím, že sa o to. Keď som sa dať jej signálu, milionári ' ihrisko bude zasiahnutý vysoko výbušné fragmentácia strely. Oh, nie jadrových zbraní, Carter. Boli sme prináša diely tu postupne v priebehu minulého roka, a vďaka vynaliezavosti našich žltá-stiahol priateľov - nezabudnite, oni vynašli pušný prach - máme celý arzenál na náš malý ostrov."
  
  
  "Ale čo to má zmysel?"
  
  
  Premýšľajte o tom: bezprecedentné a preto nečakaný útok na oblasti, kde prezident Spojených Štátov je v hale na pracovnú dovolenku-konzultácie s hlavnými účastníkmi jeho kampaň, niektoré z najbohatších a najvplyvnejších ľudí na svete."
  
  
  - Čo si myslíte, že môžete dosiahnuť tým?
  
  
  "Dobre, máme v úmysle platnosti americká vláda akceptovať naše požiadavky."
  
  
  'Podmienky?'
  
  
  Ingersoll usmial ruefully. "Boli ste na Mys Kennedy, NY, Carter. Viete, čo chceme. Ak moji priatelia, v Ďaleko na Východe majú tiež trojhlavý poradenské systémy, budú jadrovej ekvivalent ostatné veľmoci."
  
  
  "Tak aby ste vedeli o existencii Driekoppen"
  
  
  "Ako hlavný akcionár, som, samozrejme, vedomí si všetky nové trendy. Aj keď aj, že som nemal prístup na detaily."
  
  
  On prikývol jej. "Čo tu tak dobre, že o tom?"
  
  
  "Oh ... pocitom, že ste niečo dosiahol, že peniaze nemôžu kúpiť. Možno jedného dňa som sa bude spomínať ako najväčší mierotvorcom v histórii."
  
  
  "Čo ak je váš prvý útok nefunguje? Ak ozbrojených síl našej krajiny sa rozhodli prísť sem utrite si off tvár zeme?
  
  
  "Ach, no! Bomba ostrov v strede obľúbené turistické oblasti, v kolóniách svojho najbližšieho spojenca?
  
  
  Jej, pochopil, čo myslel. "Ale čo sa stane, keď si odpálenie rakiet? Tieto osoby môžu požiadať ak máte čokoľvek iné."
  
  
  "Áno, ale my sme to tiež. Carter jadrových rakiet, ktoré sme, samozrejme, tzv Vera.
  
  
  "Pán Ingersoll, myslím, že sme sa rozprávali dosť dlho." Vlak tlačil ma k Frank. "Poďme sa tento chlap sa, aby sme mohli pokračovať v operácii."
  
  
  Ingersoll prikývol. "Áno, musíte byť to pravé.
  
  
  Zabiť ego rýchlo, ale to je z vonku. Zavolám control center.
  
  
  Ako Vlak tlačil ma celej miestnosti, videl som Ingersoll trvať oblasti telefón vypnutý, jeho zavesenie a hovoriť do neho. Čakal, potom povedal niečo iné.
  
  
  "Tsunganos! Kde si? Ego kolo bledá tvár bol ohromený s rage.
  
  
  Jej zastavil. "Zabudnite na ego, Ingersoll. On je mŕtvy. A v kontrolnej miestnosti je trashed.
  
  
  Ingersoll obrátil zúfalo. V rovnakom čase, ona chytili Frank prejavu a videl, že zbraň otriasalo v jeho ego. On ustúpil, pristúpil zadnej časti Vlaku žalúdka, schmatol Ega ruku a vytiahol ho hore. To preletelo ponad moje rameno ako Frank prišiel a stlačil spúšť. Gawking hit rozložitý Vlak; jej, snažil sa kačica za pištoľník, ale snaží hodiť na vysoký muž cez moje rameno ma vzal cez counterweights. Som narazil, padol na jednom z kmeňov, a niekto vrhol sa na mňa.
  
  
  To by bolo pekné myslieť si, že Angela bola zámerne snaží zachrániť ma, ale to je viac pravdepodobné, že ona bola snaží hodiť sama na chrbte. Keď jej padol, ona plával minulosti mimmo mňa a do Frank line of fire. Na hunspell preraziť cez hej strane hrudníka, vyšiel cez chrbát a odletel do vlasov je šírka mimmo mňa.
  
  
  On o ne zakopnúť Nah a dostal Frank skôr, ako on sa prebral zo šoku, z dievčaťa údery. Dostali sme sa do zbraň boja a točil okolo izbe ako pár opitý tanečnice pred hmú zlomil jej palcom. On kričal, a zbraň sa posunul do mojich rúk.
  
  
  Frank padol na kolená s povzdych. Jej ego udrel ho s zadok z pištole, potom sa obrátil k Angela. Ležala na bruchu, jej dlhé šaty visí nad ňou na kolená. Zroloval ju do jej zadnej strane. Jej viečka blinked a pozrela sa na mňa. "Nick," povedala zamrmlal, a zatvorené oči navždy.
  
  
  Vstal a rýchlo sa pozrel na Ingersoll. Tam bol žiadne ego byť videný. Napriek veľkosti miestnosti, tam bol žiadny úkryt pre ego-veľké muž s výnimkou za zamatové závesy, kde zamrznuté telo bolo nachádza. On odhrnul záclony. Ingersoll tam nebol nažive, a half-mŕtvy muž nemal žiadnu nádej na návrat do života. Na hunspell, ktorá prerazila Angela tiež skončil v priehľadný kontajner. A cez malý otvor, ľadové dymu vylial, pričom sa s ním navždy Ingersoll je notoricky známy plán pre nesmrteľnosť.
  
  
  
  Kapitola 14
  
  
  
  
  Jeden z krídlové lode bol práve opúšťa breh, keď vyšiel okolo tunela. Som vystrelil to na lodi, okolo luger (plachetnica), ale bolo príliš tma, aby cieľ správne. Chvíľu neskôr, biela trupu zmizol do tunela.
  
  
  Počul som kričať za mnou, ale nechcel som sa otočiť. Zdá sa, stráže mimo a nakoniec si uvedomil, že niečo nie je v poriadku s De Doublon. Bežal som na druhej krídlové, neviazané, ego, a priniesol motora. Pri vstupe do tunela, som musel stlačiť niekoľko tlačidiel na ovládacom paneli pred našiel som ten pravý, a keď neurčitá siluetu gate to videl, som zrýchlila.
  
  
  Ona bola príliš rýchlo; bráne bol len v polovici cesty, keď dosiahol to. Ponoril, a počul sklo rozbiť, a crack kovu, ako je sklo prišiel off. Loď stratil rýchlosť, potom sa zdalo, že otriasol a pohnúť sa dopredu.
  
  
  V diaľke, bola videná iným krídlové lodi smerujúcej Doomsday Ostrova na jeho kovové lyže. Som tlačil plyn ako ďaleko dopredu, ako som mohol, cítil trupu výťah okolo vody a krídla snímka naprieč. Loď bola závodná po povrchu rýchlosťou, ktorá sa môj dych-zvlášť bez čelného skla. Ingersoll čln vstúpil do kanála medzi dvoma ostrovmi a jej dôsledkom.
  
  
  Ona očakáva, že mu na hlavu prístavu bar, ale namiesto toho viedol pre úprimných k-tvarované betónové mólo s oceľovým rámom. Ego loď udrel do doku a odrazil späť; Ingersoll sa snažil udržať si kontrolu, priniesol krídlové bližšie opäť skočil horúčkovito na okraj pier, vytiahol seba samého - a takmer okamžite zmizli - priamo pred mojimi očami.
  
  
  Počas naháňačiek, jeho mierne dohnal k nemu, ale nie o veľa, a keď sa jej spomalil sa dostať do prístavu, jeho stratil všetky výhody to získal. Nastúpil do čela a skočil na betón, vyhýbal pod zvedavo vyrobené kovové nosníky. Vstal opatrne, Wilhelmina v ruke. Ingersoll nebol nikde v dohľade.
  
  
  Nevedela som, čo robiť, tak som sa oprel proti jednému z nosníkov. Myslel som, že to bol mierne triasla od vetra, ale potom som jasne cítil, že to sťahovanie! Vzal krok späť a videl celé divné neporiadok točí pomaly, ale neomylne. "Hlasovanie je out!" Povedal som ticho, potápanie do ocele hmotnosť.
  
  
  Tam bol žľab-ako sa otvára v stredu. Zdráhal sa na chvíľu, potom sa ponáhľal vnútri. On bol schopný spomaliť jej pád s rukami na jednej strane steny, a on mohol počuť rachot ťažkých strojov nižšie. Potom, po dlhom, pomalé kĺzanie, uvidel záblesk, že rástla silnejšie ako on zostúpil. Tam bol holý, hladký mieste v spodnej časti rúry; nechal som to tak ticho, ako som mohol a pozrel okolo.
  
  
  Ocitol sa uprostred zamotaný montáž potrubia a stavby lúče, s hydraulické zapojenie všetkých okolo. Jej starostlivo prikradol k zdroju svetla. Grady Ingersoll bol stojí v prednej časti panel otočením gombíkov a pri pohľade na budíky, jeho vlasy voľné vo všetkých smeroch, jeho tvár žiari s napätím. Tam bol tunel za panel, a ak je môj zmysel pre smer, nebolo to úplne zlé, vedel som, že to musí viesť k riadiacej miestnosti by som trashed. To by znamenalo, že diaľkovo ovládaný Ingersoll bol zálohy inštalácie ...
  
  
  Bol som asi na skok cez širokú dieru v betóne, keď som bol zrazu zdvihol do vzduchu. Ohromený, on kričal a snažil skočiť off obrovský kolo objekt medzi jeho nohami. Ale to bolo neúnavne tlačí ma, otvorený oceľový nosník, navždy.
  
  
  Na pískanie autá náhle zastavil. A ona, príliš, zastavil. Vyskočil zo svojho sedadla, padol rozpačito na zem a pozeral na očividné malá karabína v Ingersoll ruky.
  
  
  "Tak ste našli to, Carter." Bol dýchanie silne, a ega hrudníka, bola dvíhajúce. "Zdá sa, že našli všetky zákutia môjho prevádzky."
  
  
  "Vyzerá to, že."
  
  
  "No, to je svoje najnovšie objav. Drop zbraň, v poriadku, ja nechcem strieľať tu. Urobil som, čo povedal; ja nepotrebujem a gunfight buď, pretože všetko, kovu a betónu okolo nás, chýba hunspell môže ricochet navždy.
  
  
  "Máte jadrových rakiet tu?" Pozrel som sa na vec, ktorú mal tlačil sa na mňa, a videl dlhú valcová tyč pod nos, kužeľ ísť do diery v zemi.
  
  
  "Je to škoda, nemal objaviť to skôr, než to bolo pre vás neskoro." Usmial sa, jeho tvár contorted v šere. "To je nič v porovnaní s sofistikovaný rakety, ale to bude robiť svoju prácu. A na tuhé palivo, jednoduchý, ale účinný mechanizmus, ktorý je zameraný na svoj kapitál."
  
  
  "To je tiež svoj kapitál," jej hmú poprel správy v médiách.
  
  
  "Ó, nie. Môj kapitál je tam, kde som skončil, Carter. Čo môžem zaplatiť Spojených Štátov, alebo na to príde, čo je to do akejkoľvek krajiny? Všetko, čo potrebujete, je moje peniaze s ih špinavé daní...
  
  
  "Ach, to je dosť," povedal som. "Zabudnete kto ste."
  
  
  "Ó, nie. Dal mi sly úsmev. "Jej Grady Ingersoll, skutočné Grady Ingersoll-a len vy môžete povedať inak."
  
  
  "Myslím si, že pár chalanov sú stále nažive."
  
  
  "Potom budem zaoberať sa nimi, ak som sa, ale nemyslím si, že je to vo vašom najlepšom záujme hovoriť, Carter. Len ste nebezpečné. Zdvihol karabíny.
  
  
  To odrazil a sám hodil na zem. Ako idiot, Ingersoll vypálené prasknúť, a viesť šiel lietanie vo všetkých smeroch. Môj odreté päty, a druhý hunspell prešiel tak blízko, že moje vlasy horieť.
  
  
  Keď som sa pozrel Ingersoll, zdalo sa mi, že hmú nebol tak šťastný. Sedel na betónovej podlahe, jeho oči široký s bewilderment a strach. "Carter," povedal. "Nedovoľte, aby ay toto vziať preč odo mňa teraz. . Padol na jeho strane a bench press bez hnutia.
  
  
  Som kľakol vedľa neho a zdvihol jeden z jeho viečka. On sa nepohol, a tam bol žiadne známky dýchania. Dal som karabína preč a kontrolovať jej veľké, mäkké telo za škody, ale nevidel nič. Postavil sa s povzdych. "Pridať do dolára," povedal zamrmlal v tichu. "Alebo niečo také." Tak či tak, stále som svoje telo, a ona nechce opustiť svoje ego tu.
  
  
  Bolo to dlhé, ostré stúpania do žľabu - ktoré, samozrejme, bola raketa začala trubice a ťahaním Ingersoll telo s ním. Konečne, keď ona dosiahol pier, ona ležala na studený betón na niekoľko minút, aby chytila dych. Bol to neskutočný pohľad na kanál a pozri slávnostné osvetlenie na veľké lode v prístave bar, akoby v Dubla korálový Ostrovček, mohli by ste len pobaviť.
  
  
  Nakoniec sa postavil a pozrel sa na súdny deň Ostrov. Boli sme dosť ďaleko vnútrozemských že patrol stráže nezaznamená nás. Bol som zvedavý, ako dlho to bude trvať ich nájsť štyri zariadenia v podzemí kontrolnej miestnosti, ale rozhodol som sa starať o to, to bolo ih problém.
  
  
  Jeden z krídlové lode, na Ingersoll, s čelné sklo nepoškodené, bolo vyplavené na móle podľa aktuálneho kanála, a mŕtvy muž bol zrušený do kokpitu. Keď som bol v strede kanála, myslel som, že o tom, čo robiť s chladiacim vrch tela na moje nohy. To nemá byť hodená do vody, ego; bolo by lepšie, keby ego neboli nikdy nájdené.
  
  
  Jej posledný výlet bol na pusté miesto Doomsday Ostrove. Piesok bol jemný, a s pomocou zlomené vetvy, mu vykopali hrob, ktorý pravdepodobne nebude možné nájsť na roky, ak vôbec. Ona potom vyrazil na Vzkriesenie Ostrov, pondering všetky možné budúce shaggy pohybuje.
  
  
  Keď prišiel na prístav, prijal jej rozhodnutie. Bolo to príliš riskantné pobyt v Dubla korálový Ostrovček pre ešte chvíľu dlhšie, než je potrebné, a to nielen z dôvodu preživší členovia Intímne Šesť organizácia-ak ma chcú zabiť, ale aj preto, miestne orgány; ich pravdepodobne nebude mať zobrazené žiadne milosrdenstvo masaker by som spôsobené na jej dnes, bez ohľadu na to, ako odôvodnené to je.
  
  
  On sa plavil na lodi a za jeho ďalší ťah. Musel som ísť na Bahamy, čo znamenalo, Florida. Som netušil, ak krídlové loď mohla robiť to tam s dostupnými paliva na palube ... pozrel som sa na kopec Herridge stál na ráno a myslel na Lear Jet zaparkované na druhej strane dráhy.
  
  
  Stál tam, tmavé a ešte v moonlight. On išiel a odstránili sa rana zastaví z kolies a uvoľniť do slučky. Nemal som čas na zahriatie auto a ísť cez zvyšok výstup postup správne, som zahriať motory na to...
  
  
  "Plánujete ísť niekam, Pán Walton?" Nemusel som sa otočil, aby vedeli, že Herridge bol za mnou. "Len som obdivovať zariadenia."
  
  
  "A vy by ste dať ego hotel vyskúšať."
  
  
  On sa otočil a usmial sa, premýšľal, ako odzbrojiť ego. Tam bol žiadna zbraň v nedohľadne, ale Ega strane bol v jeho vrecku bundy. "Verím, že ste ma dostal," povedal som.
  
  
  'Naozaj. Možno budete chcieť odísť, takže zrazu po všetky vzrušenia z Dvojitého C?
  
  
  "To, čo je rozruch?" Spýtal som sa nevinne.
  
  
  "Áno, vidím veľa vecí okolo môjho okna. Veľa nehôd v stenách de Doublon, veľa kriku. A oni sú krídlové lode, ktorý letel von na more, len tri. Jej, videl jeden beh na plytčinu za hotelom, a vidím, že prídete na prístav v inej lodi. Kde je tretia loď, Pán Walton?"
  
  
  "Ako mám vedieť, že?"
  
  
  Herridge ticho sa zasmial. "Prečo ste mi povedať, príliš?" Dobre, možno Pán Nick Walton by mali zmiznúť z Doublecay navždy. Dostať. On ukázal na lietadlo s jeho voľné ruky.
  
  
  Dal som jej v copilot sedadla a rozhodol sa počkať, kým sme boli vzdušné pred vypnutím ego; potom by to byť ľahšie. Ale predtým, než sme sa vytiahol na vzletovej a pristávacej dráhy, Herridge vytiahol tupý revolver až do jeho vestu a podal mi ho.
  
  
  "Ak máte pochybnosti moje motívy, Pán Walton. Pracujem pre Britskej vlády, protidrogové oddelenie, ktoré je poskytované Bahamian orgány. Mojou úlohou bolo zistiť, či Grady Ingersoll zaoberal drogy. Mám pocit, že nezáleží na tom už. Jej vodičský preukaz?'
  
  
  "Myslím si, že môžete vyliezť stenu zajtra a pozrite sa na to.'
  
  
  "Veľmi pekne vám. Ďakujeme, že ste.'
  
  
  Jej sel a uvoľnene, aby si v lete.
  
  
  Hawk na mňa čakala v jeho Spartan úrad na Dupont Circle, keď prišiel trochu po poludnia nasledujúceho dňa.
  
  
  "Váš let cez Miami pristál hodinu a pol rokmi," on pozdravil ma. "Kde si bola?"
  
  
  "Dobre, ona, on bol plávanie v šatách, bol som už na sebe, a ja som si myslel, že by bolo pekné, ak chcete zmeniť pred jej, ja som si sem prišiel."
  
  
  On prikývol grimly. "A tiež?'
  
  
  Vypracoval sa na príbeh Hmú dal mu na telefón na tri ráno. Počúval bez komentára, kým to bolo hotové.
  
  
  Spýtal sa. "Čo myslíte, čo sa bude diať ostatné organizácie?"
  
  
  "Oni upratať neporiadok a predstierať, že sa nič nestalo, alebo Herridge a ego ľudí bude štrajk pred môžu robiť čokoľvek účinné. V každom prípade, predpokladám, že ste už oznámila Bahamian orgány o protiraketovej základne na Doomsday Ostrove.
  
  
  "Bolo to prenáša na nich cez nepriame kanály. Všetko, čo sa bude nakladať diskrétne ."
  
  
  'Samozrejme.'
  
  
  "Je tu ale jedna vec, že naozaj mi vadí. Človek si pochovaný: môžeme byť istí, že to nebolo skutočné Grady Ingersoll? Že toto telo v kontajneri nebolo len figuríny?
  
  
  "Prečo by si to urobil?"
  
  
  "Neviem nič o tom. Našou úlohou je jednoducho presvedčiť sa o to úplne."
  
  
  Siahol do bočného vrecka jeho bundu a hodil tkaniny-zabalené objekt na stoličku. "Toto je pre testovacie účely." Pomaly, neodbytne, otočil objekt okolo, kým jeho palec bol pred ním. Ego je výraz nezmenila, keď on sa na mňa pozrel. "Dobre?'
  
  
  "Kontrola vášho prsta; stavím sa, že to nebude zodpovedať skutočnej Grady Ingersoll odtlačku.
  
  
  Excelentná. Hawk postavil sa. "Jedna vec. Ste si istý, že to dievča, tanečník, ktorí naozaj nadšený si toľko, nebude hovoriť?
  
  
  "Čo ona môže povedať? Mimochodom, ona bola položená Herridge ísť do svojej hotelovej izbe a nechajte ju ísť, keď sa dostal späť na Dvojnásobok C, a on povedal, že bude dávať pozor na ňu.
  
  
  - Súdiac podľa vášho príbeh, zdá sa, že úloha je dokončená. Som si to chcete ísť na dovolenku znova?"
  
  
  Jej, potriasol hlavou. "Nie, ďakujem. Zakaždým, keď mám ísť na dovolenku, myslíte si, že niečo šikovný na to, aby ma obsadené, zatiaľ čo ja som mal byť na dovolenke. Ale môžete urobiť jednu vec pre mňa."
  
  
  Ako vždy, Hawk bol ďaleko pred sebou. "Uviedla aj niekoľko krát. Nemyslím si, že dnes je deň, kedy si budete môcť nájsť Veronica na strelnici. Potriasol hlavou a usmial sa icily. "Nechápem, čo mladé dievča, ako ste vy, vidí v starom človeku, ako ste vy."
  
  
  * * *
  
  
  O knihe:
  
  
  Niekde na Bahamách, výstredný miliardár zabezpečuje divoké orgie zahŕňajú hippies, sex a hašiš. Ale vo svojom voľnom čase, bohatý muž má zábavy so všeobecným zničenie obranný systém. Čas pre "Majster Assassin" Nick Carter, aby sa vyraziť na cestu. Nebezpečné smrti tour. Pretože sa musíte zastaviť nemilosrdný bohaté šialenec. Bez ohľadu na to, čo. Nie je ľahká úloha, a to aj za Nick Carter. Zvlášť, keď vyšlo najavo, že hippies ako Anton sú nebezpečnejšie nahý ako najprísnejších gangstrov.
  
  
  
  
  Obsah
  Kapitola 3
  
  
  Kapitola 4
  
  
  Kapitola 5
  
  
  Kapitola 8
  
  
  Kapitola 9
  
  
  Kapitola 10
  
  
  Kapitola 11
  
  
  Kapitola 13
  
  
  Kapitola 14
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Noc Avenger
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Noc Avenger
  
  
  preložil Lev Shklovsky v pamäti jeho stratený syn Anton
  
  
  Originálny názov: Noc Avenger
  
  
  
  
  Prvá kapitola
  
  
  On sa obrátil a videl mnícha v žltom župan chôdza mimmo, hlavou uklonil a ruky clasped v modlitbe. Moje krehké telo len narazil do mňa. Prišiel sám na seba a išiel ďalej, nie pri pohľade hore, nie je vidieť nás, ma, us beggars sedí na chodníku.
  
  
  Tmavo-stiahol chlapec bol spustený pred mnou. On bežal s jeho chudá hrudníka bared a jeho knobby kolená pohybujúce sa energicky. Vyzeral tak úbohé, tak hladný, že moja ruka automaticky išiel môj vrecku. Ale to odletel do mimmo to koleno a bola preč pred hmú by mohol dať mince.
  
  
  Chvíľu neskôr, elegantne oblečená žena vystúpil ladne z Rolls-Royce. Za cenu ee oblečenie, stovky hladných ľudí na ulici, by mohli byť kŕmené za mesiac.
  
  
  Bol to len zvyknúť na myseľ-vyfúknutie kontrasty Kalkaty pri výbuchu znelo sedem metrov od budovy. Windows bulged a vyskočila ako nafúknuté balóny.
  
  
  On by nevidel shrapnel pád do pol-nahé telá beggars a trhať Izbový šaty žena okolo Rožky. Som počula, ako kričí a narieka bolesti, potom neviditeľný päsť ovzdušia odber vzoriek tlak ma udrel do hrudníka a zrazil ma z mojej nohy.
  
  
  Dym billowed za skaly, ktorý letel dole na ulici a dopadol do áut parkovať cez ulicu. Predtým, než stratil vedomie, videl horné poschodia budovy kolaps. Pomaly, ako tavenie vosku, štruktúra stratil svoj tvar ako oceľové nosníky podlomili a dosky popraskané a rozpadol. Silný mesto skaly a cementu bloky padol okolo mňa.
  
  
  Keď pevný objekt hit späť z mojej hlavy, bolesť bola neznesiteľná. Jej, spomínam si ešte veľmi jasne: "idem zomrieť." A ešte som ani nezačala úlohu ešte.
  
  
  Potom všetko, čo sa obrátil, čierna, a nemohla som cítiť bolesť už.
  
  
  Pre mňa to bol len prenos sirény, tie podivné anglický rohy, ktoré boli vhodnejšie pre malé Európske policajné autá ako pre veľké Cadillac ambulancie, že prestal centimetrov od mojej hlavy na chodníku.
  
  
  Cítil som, že úlomky, stiahla okolo mojich nôh, a ja som počul známy hlas hovorí ku mne z diaľky.
  
  
  'Prezývka? Je to máte?'
  
  
  Vývrtka sa zdalo hlúpe, aby ma. Ale hlas vedené opakovanie vývrtka, a jej nevedel odpovedať. Moje ústa boli plné prachu a bitov cementu.
  
  
  "Ste stále nažive, Nick?" Počujete ma?'
  
  
  Bol som zdvihol silných mužov a opatrne zdvihla až na nosidlách. Ona bola rovno na chrbte, kým bol som dal v ambulancii, ale ona bola vybratá, keď je starý Cadillac vytiahol na Chowringey Ceste.
  
  
  Muž, ktorý mal hovoril mi na ulici, tam nebol, len na tenkú Indické sestry jazdil so mnou, a nechcel veriť im.
  
  
  Nie že by som mal toľko peňazí so mnou. Bol som viac zaujímajú o zbrane prišitý môj oblek.
  
  
  Cez okno som videla zástup v ulici pred fajčenie ruiny fúkané-up budovy. Niekoľko ľudí hádzali kamene na zranených ľudí na chodníku, zatiaľ čo iní hádzali kamene na policajné auto. Polícia už boli streľby slzný plyn kanystry do davu, a malé riot zdalo nevyhnutné.
  
  
  O minútu neskôr, Cadillacs opustili dav za sebou, a s výnimkou ich hlavách a nečistota ich úst, cítil sa ako turistické na exkurzia.
  
  
  Čestný sprievodca by mal opísať Kalkaty ako "najšpinavšie, najšpinavšie, sickest, rottenest mesto na svete."
  
  
  Ale na niekoľko blokov, Chowringee Cesta bola obchodná Komora raj. Múzeá, vládnych úradov, malé hotely, a priestranné súkromné domy linajkované oboch stranách, ale pre ihc, boli tam veci, ktoré by Západnej matematika hlavné chorých.
  
  
  Kalkaty, ako väčšina dusno, preplnených mestách — je jedným z najväčších na svete. Len slumoch sú rôzne. Jeden milión obyvateľov mesta nemajú bývanie vôbec. Žijú na ulici, na chodníku, v parkoch a na verejných budov. Nie, keď sa na žobranie na ulici a kradnú, aby zostali nažive. Celé rodiny sa rodia, žijú a umierajú bez, aj najprimitívnejšie strechy nad hlavou, bez lepšie ako potkany sa boji za odpadky.
  
  
  V noci, riadky podvaly sa podobajú mŕtvoly stanovené pre spaľovanie po epidémii. Úspešnejšie tie žijú v slumoch alebo buesti, strechy, ktorá sa týči jeden a pol metra nad zemou. Web vody je zablatené a nevýslovne znečistených vodách Hooghly Rieky.
  
  
  Spomenul som si to v poslednej dobe som bol v Kalkaty. To bolo obdobie dažďov, a tam bol otvorený kanalizácie beh ulicami.
  
  
  Tak som nechcel byť predovšetkým záujem o tento výlet. Išiel som tam na misiu, viem, že mesto je žumpa chorôb a nečistoty.
  
  
  To bolo kedysi nádej na lepšie časy. V roku 1947, keď Britská udelené nezávislosti krajiny, nové Kongrese Strany vyrobené blázon sľuby o lepšej budúcnosti a demokracie, ale s nimi, Kalkaty fretka len dostal ďalšie zapadol.
  
  
  V roku 1971 sa obyvatelia volili Komunistov v zúfalstve. Ale dúfam, že to nebola splnená. Komunisti tiež nemohol ovládať mesta, tak federálna vláda zasiahla a vyhlásený výnimočný stav.
  
  
  V reálnom živote, Kalkaty sa nezdá byť ako právo mesta na AH agent . Ale musela som poslúchať príkazy, správy, ktorá dosiahla mi v Nice bolo úplne jasné.
  
  
  "Prejsť do Kalkaty čo najskôr," uviedol. Takže ona bola tlačil okolo odpadkov o atraktívny francúzsky grófka a zdvihol na prvé lietadlo smeruje na východ. Teraz, hodinu po pristátí v Kalkaty, bol v ambulancie, lízanie jeho rany a zablahoželal sám na nažive.
  
  
  V prednej časti nemocnice, som sa dostal von na vratkých nohách okolo auta a odmietol ponuku sestry, aby ma do Ambulancie. Namiesto toho, nasledoval mladá zdravotná sestra s mäkké hnedej kože a pekný zadok dole obsadené chodbe. Po tom, čo sme vyplnili obvyklé formy, vzala ma do súkromnej miestnosti a povedal mi čakať na lekára.
  
  
  O hodinu neskôr, Hawk prišiel.
  
  
  Jej, pozrel na neho s otvorenou pusou. Myslel si, že to bol ego hlas, ktorý počula, pol spí na ulici, ale pripísať to na delírium. Pokiaľ viem, on bol v jeho súkromný úrad v Spojených Stlačte a Telegrafné Služby budove na Dupont Circle vo Washingtone.
  
  
  Nemal ani pozdraviť. On sa iba zamračil, vytiahol jeden z jeho lacnými cigary, a bit off the end. On lit to so zjavným potešením.
  
  
  Pre Hawke, osvetlenie cigary je rituál, a spôsob, drží to v ústach dáva preč, čo je v jeho mysli. V tomto bode, bol buď strach alebo hodnotenie novej situácii.
  
  
  Keď sa pozrel hore, po hasenie zápas, sa zdalo, že ma videli po prvýkrát.
  
  
  "Ako sa cítiš?'
  
  
  Jej coughed, niektoré viac prachu jej okolo krku a povedal: "Áno, pane. Cítim sa dobre.'
  
  
  On prikývol, jednoznačne sa radi.
  
  
  "Ste nemali povedať, že ste išli do Kalkaty," povedal som.
  
  
  "Zmeny sú v plánoch," povedal. "Bol som návrate z stretnutí v Pekingu. Nechcel som ísť na dlho. Budem položky domov v hodinu.
  
  
  Hawk pozrel sa priamo na mňa a opäť zamračil.
  
  
  "Ste stále ľahostajných," povedal zrazu. "Sledoval som vás všetkých na ceste z letiska. On nebol ani jeden blok za vami, keď bomba odišiel.
  
  
  Jej, pozrel sa na neho. Hawke bol skúsený agent, a on nemal zabúdať na to, ale mal som známy niekto sledoval ma. V mojom linku práce, nebudete trvať dlho, ak si nevšimnete, že ste dodržané.
  
  
  — Bomba bola určená pre mňa?"
  
  
  On povedal nie. Pravdepodobne nie. Bol to ruský budovy, sídla a obchodné misie. A to je časťou problému."
  
  
  Môj šéf otvoril malý balík, ktorú priniesol.
  
  
  To, čo sa drží vyzeral ako hrdzavé môžete z koša rozdrviť. Tam bol žiadny štítok, a tam bol bezpečnostná úchytka na jednej strane. Vyzeralo to viac nebezpečné ako hračka bomba.
  
  
  "To je on, Kostya, prečo ste v Kalkaty," Hawke povedal. "Domáce bomby".
  
  
  Smial sa. To nemôže byť vážne. Vec sa nezdá byť ako reálnu hrozbu. "Draselný," povedal. - Banka ašpirácie a poistku. Cena je dva rupií.
  
  
  "Dve štvrtiny," on vypočíta nahlas.
  
  
  'To je pravda. Celkom lacné, dokonca aj v krajine ako je India. Ale táto vec je dostatočne silný, aby rip off nohu alebo vyhodiť do budovy. Pravdepodobne silnejší ako vodíkovej bomby, ak si ih dosť a používať ho ako politickú páku.
  
  
  Tentoraz to bol môj zase mračiť. On ma prekvapilo. Hawk nebolo človeka, vzhľadom na prehnané, ale on hovoril o domáce tuhosť, ako keby to boli atómovej bomby. "V posledných 24 hodín, tri ruskej budov v Kalkaty boli zničené tieto lacné bomby. Obchodný zástupca úradu a dvoch ruských firiem.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Tak čo. Pretože, keď sa fretka AH báť, že Rusi sa zblázniť to?
  
  
  "Naše červené priatelia sú kričí o krvavej vraždy. Polícia zistila, že plechovky vypracovala Americká firma Národnej Môže Spoločnosť.
  
  
  "Ale sú predávané na celom vonkajší bazén."
  
  
  "To nevadí. Sme pod tlakom. Je to o odplate. A tu sú povesti o to.
  
  
  "Povesti?
  
  
  "Hovoriť o veľkých povstania."
  
  
  — Ako výsledok nejakého lacné zmeny celé meno?
  
  
  Hawk žuť na mŕtvych cigaru. Ego tvár bola chmúrna. "Áno, ak vyhodí ih je dosť na správnych miestach..." On shrugged.
  
  
  On mi podal tenké priečinok s apologetic výraz v tvári. "To je všetko, čo máme tak ďaleko. To je problém, Ministerstva Zahraničných Vecí ruskej Federácie, tak sme to riešili cez náš konzulát. Myslím, že majú viesť pre vás. Kontaktujte, prosím, Randy Mir. On je ovládanie agent AH . Kontaktné informácie je k dispozícii na dell. On si povzdychol a pozrel neisté. To nebolo ako on. "Chceme nip to v zárodku. Tento prípad má cítiť, že sa vám nepáčia.
  
  
  Odmlčal sa znova, ako keby ľutovať to, čo povedal. "Zistiť, kto je bomby a dať sa viesť. Zákon bez obmedzenia.'
  
  
  Boli tam dve správy v Della z Randy Sám, ale nič iné. Mohol som získať viac informácií z novín. Musel som sa držať tieto informácie slepo, a nechcel som to páči.
  
  
  Pozrel sa na Hawke, očakával viac od neho.
  
  
  — Viete čo, ako to robíme teraz, Nick. Nemohli sme zistiť niečo o tom," povedal. "Môžeme to riešiť rýchlo. Nemáme čas pre nás, pre dôkladné preskúmanie, alebo aj pre dôkladnú analýzu. Takže buďte opatrní. Netušíme, čo sme stále do seba.
  
  
  "Pekný podnikania," povedal som.
  
  
  "Kiež by sme mohli povedať viac. Randy Mir vraví, že je to pes, ktorý sa zaoberá môže pomôcť. Za rok, trénoval nemecký Ovčiak detekcie výbušných účinných látok. To je takmer nemožné, ale skúsiť to. V tomto prípade musíme všetko, čo môžeme získať.
  
  
  On využitý na popol z jeho cigary a vtiera jeho ego do podlahy s jeho spustenia. "Nevieme veľa o ruskej pohyby v priestore. Že som sa dostal aspoň jeden človek, tu, možno aj viac. A Čínske môže tiež byť aktívny."
  
  
  "Môj kamufláž?"
  
  
  Hawk mi dal aktovku, pas a pol letenku.
  
  
  "Ste Howard Matson. Minulý mesiac ste chceli lacné saltpeter v Ďaleko na Východe. Ste ohňostroj maker.
  
  
  Vzal som jej pas a pozrel na to, aby si spomenúť, kde bola údajne narodil a žil a kde sa moje fiktívne spoločnosť bola nachádza.
  
  
  Taška bola plná dokumenty vzťahujúce sa na ohňostroj, vzorce, zmlúv, priechodky, poter predaj, perá a notebooky. Dosť prejsť informatívnej inšpekcie. Hawk siahol do vrecka a vytiahol hotel tlačidlo. Dal mi ho.
  
  
  "Tam sú Švédi v miestnosti. Všetky osobné veci, ktoré potrebujete. Veľa šťastia.'
  
  
  On pristúpil k dverám a odišiel bez ohliadnutie. Našla sama zase sám. Ukameňovanie a ranených, cudzinec v špinavej mesta, na misiu, ktorá takmer ma zabil skôr, než on ho aj vzal akcie.
  
  
  Lekár, ktorý navštívil mi hovoril Oxford English a skúmala ma dôkladne.
  
  
  "Kosti nie sú zlomené," povedal. "Žiadne vnútorné zranenia."
  
  
  Okamžite stratia záujem o mňa. Napísal von predpis na lieky proti bolesti a zmizol. O hodinu neskôr odišiel jej okolo nemocnice, a Stahl pozrel na taxi.
  
  
  Opäť som stál vonku teplo, premýšľať o oblečenie Hawk mal pripravené pre mňa v hoteli, a dúfajú, že on by zvolené svetlo a chladné farby. Ale nebolo to len Savchenko, ktorí ma pot, keď ona bola uvedená v kabíne. To bola úloha. Jej panciera je na neho slepo a bez jediného správne viesť ani potuchy. Nechcel som to páči.
  
  
  
  Kapitola 2
  
  
  
  
  Bertrum J. Smith Slocum vyzeral ako typický diplomat. On bol viac ako päť stôp vysoký, s striebro-sivé vlasy a starostlivo zastrihnuté fúziky. Nen mal na sebe veľmi lesklé balet papuče, drahý oblek s dobrým rez, a manžetové gombíky na rukávoch pruhované tričko. Keď on vystrel ruku, rýchle úsmev sa objavil na tvári, ale to rýchlo zmizol.
  
  
  "Ach, Pán Carter. Počula som, neuveriteľné veci o vás.
  
  
  "Matson," povedal som. "Poďme sa používa na moje kamufláž meno."
  
  
  "Ach, áno, samozrejme. On motioned pre mňa sedieť v blue velvet stoličke vedľa ego-leštený písací stôl. Tam nebol ani telefón na stole odvrátiť pozornosť od lesklé zrnitý vzor na nen.
  
  
  Spýtal sa. "Boli ste informovaní o to, keď ste odišli z Francúzska?"
  
  
  "Nie úplne.'
  
  
  "Mmmmm. Dobre, boli tam štyri viac výbuchov, vrátane tej, ktorú práve vyhnúť dnes. Ruský Konzul oficiálne umiestnené zodpovednosť na Spojené Štáty. Budú aj naďalej posielať odhady rekonštrukcia náklady a zoznam mŕtvych Rusov. Tak ďaleko, bill je asi dvadsať miliónov dolárov.
  
  
  "To je smiešne. Ako môžu dokázať, že sme...
  
  
  "Nemôžu."
  
  
  "Sme za to zodpovedný?"
  
  
  — Nie, nie, samozrejme, že nie. Sme v tme, rovnako ako všetci ostatní. Včera, Rusi rozdajú pištole na všetky konzulát zamestnancov. Majú dvadsať-šesť ľudí tam, a môžem hádať prečo. Je to jeden veľký špionážne siete, hlasy a všetkých. Odmlčal sa a tlačené obálky cez stoličku voči mne. "Washington poslal správu. Je to zakódované. Oni tiež pokyn, aby sme plne spolupracovať s vami.
  
  
  Slocum vstal a šiel k oknu. Bežal ruku cez tvár a vrátil sa.
  
  
  "Carter... myslím Matson... musíme zastaviť toto bombardovanie okamžite a striasť Rusi. Toto je prvé miesto v mojej kariére. Dvadsať sedem rokov v zahraničnej službe, a teraz toto.
  
  
  — Budem robiť moje najlepšie, Pán Slocum. Ale musím pár vecí. Päťdesiat nábojov za štandardné 9mm Luger pištole, pekné malé .25 automatické pištole a dva frag granáty.
  
  
  "Pán Matson! Jeho diplomat, nie zbrane predajcu. Smial sa. "Chcete ho mať diplomatické rozhovor s terorizmu, ktorý hádže bomby na mňa? Používam vlastné metódy, a používate vy. Potrebujem auto a tisíc dolárov v rupií, nie viac ako dvadsať účty.
  
  
  Slocum pozrel sa na mňa chvíľu, a videl som nesúhlasu v jeho očiach. V ega osobný výklad, jej rank bola oveľa nižšia, než ega. Ale práve teraz, on potrebuje mňa. Bez toho, aby povedal niečo, on zdvihol telefón a začal dávať príkazy. Zatiaľ čo on robí to, otvoril som obálku on mi dal a skúmal úhľadne tlačených písmen a čísel. Správa bola vypracovaná v piatich skupiny dialógové okno, kód AX. Ja by som radšej zničiť správy okamžite, ale nemôžete rozlúštiť správu v piatich skupín naraz, tak som pawned to, aby sa ego za minútu.
  
  
  Slocum mi dal kľúče od auta a stack rupií, z ktorých väčšina boli zle, týrané, a všetko, čo jej hotel potrebné. Tri-špicaté hviezdy v kruhu bolo vyrazené na kľúčenke. Takže kľúče musí mať pochádzajú z Mercedes, asi z Slocum je vlastné auto. Aspoň on robil niektoré obete.
  
  
  "Pán Matson, Washington ma požiadal, aby som vám pripomenul, že v tomto prípade obsahuje semená konfrontáciu medzi Spojenými Štátmi a Ruskom. Zdá sa, že úlohu vinníka, bola uložená na nás, a nebudeme mať príležitosť, aby preukázal náš neviny. Ak aktuálny počet výbuchov zvyšuje alebo viac zamestnancov ruskom konzuláte sú zabil... On utrel lalôčikom. Slocum potil v jeho cool office.
  
  
  — Dobre, potom, tu by mohol byť rozsiahly gerilovej vojny deje tu v Kalkaty. Američania a Rusi zomrie v neutrálnej krajine — desivé vyhliadky."
  
  
  — Ak sa tak stane, Pán Slocum, nebudete potrebovať mňa. Potom musíte Marines.
  
  
  Keď sa vrátil do svojej hotelovej izbe o pol hodiny neskôr, on sa sklonil nad šifrované správy sa mu dostalo po Spojených Štátoch. Pokyny boli krátke.
  
  
  "Odporúčam vám obrátiť sa a buďte v kontakte s Choeni Mehta, dcéra známych priemyselník. Známy ako Indický agent Triedy M4, ih nižšej triedy. Podpora od kuriéra. Zdá sa, že pracujú iba na čiastočný úväzok. Môžu byť užitočné pre granty so špeciálnymi Kalkaty problémy. Je známe, že ona je sympatický do Spojených Štátov, ale nie je odhaliť jej kamufláž zbytočne." Správa nebol veľký problém, ale to bolo podporu predsa. V každom prípade, to mi potenciálneho spojenca, a aj v Kalkaty tam bol veľmi malé fretky s nimi, ako sa vláda USA stranný s Pakistanis v ih vojne s Indiou. Som prevrátený cez jej telefón knihu až kým som konečne našiel názov editor anglickom jazyku novín. Som predstieral, že je spisovateľ na voľnej nohe a dostal sa väčšina informácií, ktoré som potreboval od nej. Choeni Mehta bolo dvadsať dva rokov, asi päť stôp vysoká a vyššej kasty Brahmin. Išla do školy, vo Švajčiarsku a vytvoril povesť na párty. Každý deň, hrala tenis Raketa a Wrestling club v blízkosti Maidan Park.
  
  
  Stretnutie jej bolo jednoduchšie, než som si myslel. Práve som bol na klub, kde ona poraziť nejaké anglické dievča. Po tom, ako ho barman na desať rupií, povedal mi, že Choini obľúbený nápoj bol na malinovku gin, tak si vzal dva poháre s ním, keď on išiel na tenisový kurt.
  
  
  Ona už porazil svojho súpera.
  
  
  "Koniec hry," Choeni povedal, položka čistá.
  
  
  "Tento úder sa oplatí piť," povedal, podal jej pohár.
  
  
  Zamračila sa na jej čelo, potom zmizol znova. "Jej manžel.
  
  
  "Niektoré okolo priateľmi v Monte Carlo poradil mi, aby zastavil svoje miesto, ak jej niekedy bude v Kalkaty. A jej hlas je tu.
  
  
  Nah jeho hlas bol nízky a príjemné, s miernym anglický prízvuk a náznak nadutosť. "Priatelia, ktorí...?'
  
  
  Usmial sa na ňu. "Je mi ľúto, nikdy som jej zavolať mená. Len priatelia.'
  
  
  Teraz tam bol úsmev hrá okolo rohov jej rta. Bola krásna, s ľahký olivový pokožky. Nah mal hnedé oči, čierne a lesklé vlasy, ktoré viseli v dvoch vrkôčikov do stredu ju späť.
  
  
  "Myslím, že ste si robím srandu, ale vďaka za nápoj," povedala. Zúčastnila sa na sip a podal skla späť ku mne. 'Chceš držať ma? Ak chcete počkať, kým konkurencia je viac... môžeme hovoriť." Ona sa zasmial. — O tých priateľov z nás v Monte Carlo. Ona to nikdy tam nebol. Ona sa otočil a ukázal mi jej klenuté zadok pod krátke biele tenisové šaty. Bol som rád, že niekto na telefón navrhol, že som sa nadviazať kontakt. Ona by mohla byť schopný ma rozptýliť trochu počas tohto priradenia.
  
  
  Choini slúžil dobre, je to ťažká slúžiť so spin effect. Vyhrala posledný set, šesť-a prišiel ku mne, utieranie potu z jej obočie.
  
  
  "Nie je zlé.'
  
  
  Ona sa smial. "Jej ani moje hru?"
  
  
  "Tak z nich. Ste prvá žena, akú som kedy videl s jej nohy vystavené.
  
  
  Choini sa usmial a vzal ju piť odo mňa. "Som výtržník. Vo Švajčiarsku alebo v Londýne, je to považované za veľmi nóbl. Ona rúk nápoj na gauči a obrátili sa na mňa, bodice jej tenisové šaty predvádzal jej krásne prsia. Vedela o účinku. — Ste Američan, nie je to?"
  
  
  — Skutočne, a hľadám niekoho na večeru s." Ako o tom?
  
  
  Vyzerala prekvapená. 'Prečo?'
  
  
  "Si krásna, inteligentná, sexy. Som unavený, ja sa nudím, a musím stráviť večer s Hema. Odmlčal sa. "Prepáčte, moje meno je Howard Matson. Jeho celého New Yorku, a v jej tu kúpiť ohňostroj.
  
  
  "A máte záujem o bomby?"
  
  
  'Áno.'
  
  
  "Čo šialenstvo." Ona je pozastavená. "Prečo nie? Boli by ste prekvapení, ako nudné toto mesto môže byť. Čo keby sme mali večeru na môj byt okolo osem hodín?
  
  
  "Nechcem spôsobiť žiadne problémy..."
  
  
  "Poviem môj kuchár, aby to jednoduché." Ona sa zasmial ako ona sa postavila. "Som ísť osprchovať. Uvidíme sa večer." Obrátil a išiel smerom klubu. "Hej, nechcem ani vedieť, kde žijete. Ja som ju nasledovala. Zastavila sa chôdza.
  
  
  "Pán Matson, viete budem tu na tenisový kurt. Si zistil som cestoval trochu, a pravdepodobne niekto podplatil, aby zistili, čo som pil. Som si istý, že nebudete mať žiadne problémy nájsť miesto, kde žijem. Ak neuspejete, obávam sa, že budete chýbať vaša večera.
  
  
  Ona sa otočil znova a mieril sprchovacím kútom. Mimo ženské šatne, zbadal som ju zastaviť a porozprávať sa s ponurý starý muž. Klub astrológ, že som si myslel. Odkiaľ on si to, Ego mohli vidieť knižnica astronomických výpočtov v bloky breza kôry, a ja som premýšľal, či ona požiadala ho o radu o mne.
  
  
  Sebectvo mi pripomenula dve tváre-India... moderného strane zastúpená svetskej ženy, ako Choeni Mehta, a dávnej minulosti lipnutie na nich s chápadlá náboženstiev a okultizmus.
  
  
  Táto nejednoznačnosť môže zmariť moje zadania. Po odchode z klubu, rozhodol sa okamžite obráťte sa na miestne ovládanie agent AH . Možno by mi mohol pomôcť lepšie pochopiť tento kultúry, kde sa niektorí ľudia chodil nahý v uliciach a rozmazal ich orgánov s popola, zatiaľ čo iní používajú očné tiene a rúž.
  
  
  On vedel veľmi málo o Randy Mir, aj keď počuli, že jeho meno pred. Bol plne zamestnaný a mal pôsobiť ako strážneho psa a pozorovateľa, poskytovanie zabezpečenia pre našich ľudí pracujúcich v Indii, alebo pri prechode cez nah.
  
  
  Bolo to takmer štyroch hodín, keď som sa dostal na ego, obchod, kníhkupectvo s obvyklým žobrák pred dvere. Tentoraz to bola žena. Mohol povedať slovo "rama" vytetované na jej tvári sa niekoľko krát v Sanskrte.
  
  
  "Hare Krišna, Hare Rama," ona spievala z pod jej sari a šatku.
  
  
  To bolo rýchlo prešiel mimmo nah. Pokiaľ viem, ona môže tiež boli agenta, pozorovateľ na Randy Mier, alebo Komunistickej zhotoviteľ.
  
  
  Som zaparkoval svoje auto dvoch blokov od obchodu a ľavej Mercedes v prednej časti Indického vojak stojaci cez špinavé ulice. On stál s jeho puška na jeho pleci, a jej nod povedal Ego, že to bol on bude dohliadať na auto.
  
  
  Pohľad na ego puška popieral správy v médiách, že Wilhelmina bol holstered podľa mojej ľavej ruke. A potom som mal Hugo, môj dlhý stiletto, bezpečne ukrytá proti mojej pravom zápästí, kde sa ego by mohli dostať ju v druhom.
  
  
  Bol pripravený konať v Kalkaty, a ostali ostražití. Som absolvoval v prednej časti obchod náhodou, sa snaží zistiť, či tam bolo zadné dvere.
  
  
  Dokonca na štyri-tridsať, to bolo ešte dusno a horúce vonku. Biele kamene odráža slnko na mňa zo všetkých smerov. Na rohu, nechal som Chowringey Cesty, a zamieril do zadnej časti malé kníhkupectvo.
  
  
  Jej panciera kráčal úzke ulice a cítil, že sa niečo zmenilo. Rytmus ulice, hluk bol iný. Hluk prvok sa presunul. Pozrel som sa okolo seba a videl len dvoch otrhaný chlapci, nikto okolo nich viac ako osem rokov. Mali malé skaly viazaná na laná, že prehodil v zvedaví spôsoby, počnúc upozornenia a potom štekať ega, hra sa hrá počas chôdze.
  
  
  Ja som šiel na a pozrel sa po obchodoch ako vychádzkové, turistické, alebo podnikateľ, ktorý trávia svoj voľný čas v cudzom meste.
  
  
  Neviem prečo, ale cítil som v rozpakoch, a nemal odvážiť vstúpiť Randy Mir je obchod. Obchod bol teraz blok za mnou a zastavil som sa, asi zase späť, keď som počul muža, ktorý kráčal cieľavedome voči mne.
  
  
  Ego je tempo quickened, a jej inštinktívne sa otočil. Nôž ju videl prvý, a potom ruky, ktorá zovrel jej ego.
  
  
  Indický prisahal v Hinduistickej. Držal nôž pokorný a pripravený. Druhý neskôr, Hugo chytil ju v pravej ruke a začal smerom útočníka.
  
  
  Chlap bol dobrý, ale nie je odborník. On vrhol, zastavil, obrátil sa a udrel ho. Ale vedel som, že to, čo sa bude robiť. Bolo to, ako keby mal len ukončené súčasťou jeho prípravy. Bol parried od rána, a môj meč klesol hlboko do emu zápästie. Pustil nôž a snažil utiecť, ale bol zrazí Ego Nog. Skôr, ako on mohol skok na mňa, jej stisol jeho chodidla, aby sa ego strane hrudníka a tlačené svojho svetelného tela preč zo skaly.
  
  
  "Kto do pekla si, na mieru?" On zamrmlal meno, ale to nepovedali mi nič. "Kto vás poslal?"
  
  
  Potriasol hlavou. Jeho vývrtku vzor v angličtine. On ešte nebol odpovedal. Ego zápästie bolo krvácanie. Som na to poukázal na ňu, ale on shrugged. Hema bol ten chlap? Mal vedieť jej. Bol on, len okrádanie mňa, alebo sa snažia zabiť ma na dopyt?
  
  
  On dal kotúča ega krku a škriabal sa proti ega kože, kreslenie tenký prúd krvi. "Kto? Spýtal som sa jej znovu, v Hindu.
  
  
  Otvoril jeho oči, v pravý horor. On recoiled. Stisol ťažšie na kotúč, a videl, že ho museli vystrihnúť zlomok milimetra hlbšie. "Kto? Spýtal som sa jej znova. "Zakir," povedal, squirming bolestne. "Zakir ma poslal."
  
  
  "Zakir, kto je to?"
  
  
  On zalapal po dychu a otvoril jeho oči ešte širšie, keď videl krv kvapkajúca z ega zápästie. Potom ego cieľ sa posunul na stranu a stratil vedomie.
  
  
  "Vezmite na mieru," zamrmlal som.
  
  
  Sa môžete dozvedieť oveľa viac od nej. Bol môj kamufláž už vystavené? Kto je Zakir? Možno práve lacné gangster.
  
  
  On stooped priniesť Ego na jeho zmysly, ale bol nútený vzdať sa, keď sa skupina pestro oblečení Indiáni prišli do ulice.
  
  
  Muž v prednej mal na sebe ženícha okrová šaty a ozdobené headdress. Je zahalený nevesta ego bolo zakorenené na to s symbolické hodvábna šnúra. Po nich nasledovalo svadobné hostí, tucet alebo viac bohato oblečený príbuzných.
  
  
  Skupina zmeraveli pri pohľade z krvi preliatia okolo človeka na chodníku. Oni pozrel sa na mňa s očakávaním.
  
  
  Nemal som inú možnosť. To môže byť päť minút pred muž s nožom získa dostatok vedomia hovoriť. Veľký zástup by sa zišli potom. To nebolo ideálne situáciu analyzovať táto osoba.
  
  
  Napadlo ho, či bol sám. Niekde v tejto úzkej uličke, možno, ego kolega na mňa čakala? Ja som šiel rýchlejšie, potom bežala cez uličky a obrátil sa na druhý ulici pred zastavením. Bol potenie v jeho nový oblek, sa snaží dostať jeho ložísk.
  
  
  Vedel som, že tento muž bol snaží sa ma zabiť, ale prečo? Pretože som bol Nick Carter, alebo možno preto, že som mal niekoľko rupií vo vrecku?
  
  
  Keď ju dostal do kníhkupectva, jej rozhodol vstúpiť cez zadné dvere. Zastavil sa v slepá ulička a pozrel sa mu viac kriticky. Nevidel som nikoho, nič nebezpečné. On opatrne vkročil do uličky.
  
  
  Ak to bol pokus o atentát, ako by ste videli len skrze mňa tak rýchlo? To by mohlo byť taxikár. Ponúkajú desať rupií ako odmenu a budete môcť kúpiť pol letiska taxikári a rickshaw ovládače. Zistenie, osud vysoký Americký by nemalo byť ťažké. Nie je tam žiadne miesto, kde peniaze hovorí, tak jasne, ako v Kalkaty.
  
  
  On šiel k zadným dverám a obrátil sa na rukoväť. Dvere nebolo zamknuté. Vstúpil do miestnosti, ktorá vyzerala ako uskladňovacom a videl mladá žena sedí pred ním. On pokojne zavrel dvere a usmial sa na hej tak ona nebude kričať. Na moje prekvapenie, usmiala sa pri reumatizme.
  
  
  Ona bola pekná, s svetlo hnedej kože, lesklé, hebké vlasy a zelené oči, ktoré v kontraste s jej Indickej tvár. Jej telo bolo krásne tvarované.
  
  
  "Musíte byť Američan," povedala.
  
  
  "Nemyslím si, že by to malo prekvapiť."..
  
  
  Ona vlnitou moje slová preč. — Môj otec nie je tu, ale, že bude čoskoro. On vie, že ste prišli v Kalkaty. Moje meno je Lily Sveta."
  
  
  Aspoň som sa očakávalo. Jej, dýchol povzdych úľavy. Táto časť operácie, zdalo sa, ísť podľa plánu.
  
  
  Dievča na sebe tradičné vybavené biela blúzka a sari. Jej dúha-farebné sukne bol dlhý, voľný strih. Ona rose ladne z pohovky.
  
  
  — Môžem urobiť si kávu?"
  
  
  Viedla ma do čistý, jasný, a voňavé obývacia izba. Nikto iný. Tam bol nízky sedacia súprava proti stene. Dve dvere na ľavej strane narieka led do ďalších miestností, zatiaľ čo úprimných tie, v prednej mal tretie dvere vedúce do kníhkupectva.
  
  
  Zo zvyku, on rýchlo vynechané informácie o počúvanie zariadenia. Dievča sa na mňa pozrel bez pýtania nič. Jej videl, že jej otec pripravil pre jej prácu.
  
  
  Nečakal som nájsť nič, ale tranzit lístok niekedy sa ukáže byť podvod. A v mojom linku práce, hľadanie majiteľa domu nemá porušovať etiketu.
  
  
  Tam boli žiadne mikrofónov na obvyklé miesta, kde sa údajne náhodný návštevník mohol pripojiť ih pripojením kus malty alebo lepidla. Tam boli žiadne mikrofóny na náš stôl, na nás, na dvere jambs, alebo pod sedadlá našich stoličiek.
  
  
  Práve som prišiel k záveru, že Randy svete musí byť lepšie miesto ako som si predstavovala, ako to bolo, keď som videl, Ego... To bola papiernictvo tlačidlo, ktoré vyzerali príliš veľký na prvom mieste. To bolo stlačené do steny v blízkosti predných dverí, takmer na úrovni podlahy.
  
  
  On opatrne vytiahol ju von a preskúmať dolnej časti. Tenká vrstva plastu pokryté miniatúrny prijímač a vysielač. Bol to nový typ, ale ja som sa odhaduje, že rozsah nepresahuje 200 metrov.
  
  
  Lily prišiel za mnou a pozrel sa na to, čo som robil. Položil prst na jeho pery a ona sa zamračil. Pred mohla čokoľvek povedať, otvorili dvere a muž vošiel do izby. Hmú bol štyridsať rokov, krátky, s čistým-vyholenú hlavu, veľké okuliare, ako Gándhiho, a nos, že mal zlomené niekoľko krát a nikdy opraviť.
  
  
  Ona zadržal vysielač v ruke. Pozrel sa na to, ale nechcel povedať nič. Ukázal som to na hmú, kde som ho našiel. Človek vyradený mikrofón okolo ruku a hodil ego k podlahe pod jeho ťažké kožené topánky.
  
  
  — Netušil som - " začal.
  
  
  "Ak budeme hovoriť?"
  
  
  Randy Mira led ma zadné dvere a do uličky, kde to bolo už tma. To len trvalo mi niekoľko minút, počuť všetko, čo svet vedel o výbuchy. Nevedel nič som nevedela. Jej bola stále v tme.
  
  
  — Viete, určité Zakir?"
  
  
  Mir prikývol. "Je to spoločný názov v Indii. Mám štyri príbuzných s názvom Zakir. V Kalkaty sám, ih by mali byť v tisíc... potriasol hlavou. "Tento vysielač... je to moja vina. Ja som myslel, že nemal podozrenie na mňa, ale teraz všetko vedia. Jej stahl je zbytočné, aby vám.
  
  
  "A teraz vedia, sme našli jeden z mikrofónov. Môžu mať pridané ih ešte, takže sa nemusíte nechať počuť nič dôležité.
  
  
  Povedal Hmú o muža s nožom na ulici. Držal jeho dych. — Neverím, že tento muž sa pokúsil okradnúť vás." To by mohlo byť vrah. Poprosím o nej.
  
  
  Keď sa vrátil do kníhkupectva pár minút neskôr prevzal dobré pozrieť sa okolo seba. Teraz už vedel, že zvuk môjho hlasu. Takže budem musieť byť návnadu pre ih pasce, čo oni sú. Kníhkupectve bol uzavretý, tam boli kovové zábradlie na windows, a ja som stál pri okne, sa snaží zistiť, kde ih eavesdropper môže byť. Vysielač mal obmedzený rozsah. Cez okno, videl som desiatky miest, kde by niekto mohol boli posedenie s prijímačom. Balkónom cez ulicu by bolo ideálne. Ale kto je to? Rusi? Čínsky Komunisti? India má vlastné spravodajstvo siete?
  
  
  Nemohol zapamätať si ma, kedy sú vystavení tak hneď na začiatku misie. Cítil sa ako lovec zistenie, že ego bolo jeho nahnanie grizzly bear neriadil ani nebolo vidieť.
  
  
  Pred mohla zhromaždiť jej myšlienky, videla pohyb vonku. Bolo to rýchle, nepostrehnuteľné, pohyb, ako zviera stalking svoju korisť.
  
  
  Druhý tieni sa pohyboval po ulici smerom kníhkupectve. Potom celá horda sa objavili desiatky ľudské postavy s kameňmi, palicami a provizórne spears v ich rukách.
  
  
  Prvý kameň hit železné zábradlie a odrazil späť. Ďalšia vec, ktorú prestávka bola malé okno v ten deň. Potom veľké okno, za ktorým bolo vedené bol zlomený treťou kameňa. Skočil späť, aby sa zabránilo pádu skla.
  
  
  "Budú potrebovať," Randy Mira nazýva spoza mňa. "Budú vedieť, že ste tu.
  
  
  Jej otec súhlasil. Snažili dokončiť prácu, ktorá predtým zlyhala na ulici, len tentoraz sa to urobil pod kryt povstanie.
  
  
  On sa odsťahovala z okna a Lily stiahla spolu s ním. Jej oči boli široko so strachom. Keď sme vstúpili do obývacej izby, jej otec zamknuté dvere za nami.
  
  
  "Poď," povedal som. "vy a vaša dcéra... rýchlo cez zadné dvere."
  
  
  On by mohol objekt. Ona bola jemne prodded od ega k deň. Pozrel sa na mňa, blinked, potom prikývol a viedol ma k uskladňovacom. Mir otvorili vonkajšie dvere a pol vyšiel. Ego výkrik prišiel náhle, a on sa zrútil späť do miestnosti s tromi-noha kopije v jeho hrudi, jeho mäkké, vážne oči už hlboké bazény smrti.
  
  
  On zabuchli dvere a rozbili jediná lampa v miestnosti.
  
  
  Boli sme v pasci, obkľúčený ako v pred a za. Dievča je o niečo povedať, ale jej riešenie výskumných problémov je hum z zápalná bomba v kníhkupectve. Boli sme pripli nadol, oheň dopredu a dav za nami.
  
  
  
  Tretia kapitola
  
  
  Pred mohla pohybovať, pramienok horenia benzín začal prevádzkovať pod dverami kníhkupectve. On leapt nad Mira telo a crouched proti múru. Keď jej zadné dvere otvorené palec alebo tak, Hunspell udrel do stromu, a tucet skaly udrel do dverí. On rýchlo zavrel dvere a zabuchli skrutky. Pri pohľade cez okno na pravej ženy, uvidela obrázok dôjdu portico a rýchlo vystrelil, potom muž spadol na zem. Druhý sprchou guliek a skaly hit dvere a rozbila okno.
  
  
  Lily hodil koberec v priebehu spaľovania benzínu a uhasiť plamene, ale čoskoro oheň v kníhkupectve vypukla na tento deň.
  
  
  Ona bola asi dôjdu zadné dvere, pri druhom zápalná bomba odišiel. Zadné dvere, bol ohromujúci s spaľovanie benzínu. Boli sme v pasci.
  
  
  "Lily, existuje nejaký iný spôsob, ako von?"
  
  
  Ona plakala takmer hystericky a triasol hlavou. Išiel som do iného vlákna miestnosti. On sa zasekol so starými priečinky, kartónových krabíc, prepraviek. Ih vytiahol z nej dole. Tam musí byť únikovej cesty. Lily si sadol vedľa jej otca a vzala na svoje ruky. On skočil na prepravky a pozrel sa hore. Myslím, že tam bol nejaký druh rímsu.
  
  
  Ako vyliezol cez naskladané krabice, on si uvedomil, že oni boli na úzkom schodisku. On išiel hore. Chodník viedol celú šírku miestnosti, a na konci bol dvere. Bežal som k nej, našli zvládnuť, a obrátil ho. Dvere boli zamknuté. Moje iniciály letel von a hit dvere vedľa zámku. Dvere sa otvorili. Som svietila moja baterka prostredníctvom tma a videl iný crack, ale bol tam žiadny rebrík vedúci nadol.
  
  
  "Lily, poď sem rýchlo.
  
  
  Pozrela sa na prekvapenie a bežal vzrušene po schodoch. Opatrne sme prešli prvý dom, potom druhý. Na treťom poschodí sa otvorili dvere do voňavé večer vzduchu. Uličky ležal pod nami. Viseli z rímsu a spadol na zem. Lily chytil jej skákanie a viedol ju k autu. Sme išli pomaly. Za nami, sme mohli vidieť horiace plamene kníhkupectvo a počuť sirény v diaľke. Keď sme boli v bezpečnej vzdialenosti od horde, Mercedes zastavil a hodil jej hlavu späť.
  
  
  Ten sa zhlboka nadýchol a spadol do self-hypnózy sa naučil v Spojených Štátoch. Po niekoľkých sekúnd, ona spadla do svetla trance. Cítil som sa, akoby som bol prebúdza z dlhého osviežujúci nap a sluchu Lily hovorí ticho vedľa mňa.
  
  
  "Vedeli sme, že toto sa bude diať," povedala, plač.
  
  
  "Kto to?'
  
  
  "Môj otec a ona. Keď súhlasil, pre vás pracovať, povedal, že by zomrel jeden deň... násilnej smrti. To bola cena museli sme zaplatiť dostať preč z chudobný banner mať domov a vzdelanie. Teraz sme zaplatili cenu.
  
  
  Chcela povedať niečo upokojujúce, ale nemohol nájsť slová.
  
  
  "Kde ideš? Máte rodinu?'
  
  
  "Mohli by ste ma na môj strýko mieste? Možno, že starať sa o mňa."
  
  
  Som prikývla na ňu, a ona mi dal adresu. To bolo len pár blokov od hotela. Nechal som ju v prednej časti ukladá Starý Dvor Domu Sturt.
  
  
  "Musí byť v práci neskoro," povedala. "Vždy robí."
  
  
  Keď vyšla, bola názvom hej, názov môjho hotela. — Ak potrebujete akúkoľvek pomoc, zavolajte mi, Lily.
  
  
  Pozrela sa na mňa s ňou zvedavý, zelené oči a nútený úsmev okolo nej. "Pán Matson, už ste mi toľko, ako by ste mohli strašiak. Si mi zachránil život.'
  
  
  Ona sa otočil a bežal k dverám.
  
  
  Pozrel som do jej izby na môj hotel, v prípade, nepozvaný hosť prišiel, aby ma videli. Všetko sa zdalo v poriadku. Obrátil som sa na rádio, osprchoval a obliekol.
  
  
  Zatiaľ čo jej kravatu bol zviazaný, Kalkaty Rádio uviesť inej politickej výbuchu. Tento čas, bomby hit ruskej vice-konzul domu, a Komunisti boli naštvaní.
  
  
  "Ruský Konzul Andrej Sokolov dnes požadoval, aby Indických vojakov posilnenie bezpečnosti okolo všetky domy ruských úradníkov a na všetky zariadenia súvisiace s Ruskom," moderátor povedal. "Sokolov tiež požadoval, aby všetky AMERICKÝ konzulát personál byť vylúčený po celom meste, pokiaľ útoky na ruské personál a ruskej majetku sú zastavené okamžite."
  
  
  On whistled ticho sa k nej. To bolo niečo nové v diplomatických kruhoch. Nikdy som nepočul jednej strane žiadajú iné vyhnať diplomatov z tretej Moci. Dôsledky boli hrozné. Nie je prekvapením, Hawke a US State Department išlo.
  
  
  Ale prečo boli útoky vykonávané? Jej fretky ešte netušila, prečo Rusi boli bombardované. Prečo Kalkaty?
  
  
  Možno vývrtka bolo jednoduchšie. India bola stelesnením demokracie v Ázii. Britská zanechal štruktúrovaný systém, ktorý iba pracovali veľmi dobre, v niektorých miestach, ale bola adekvátna v iných. Ale oni vybuchol v Kalkaty.
  
  
  Možno Choeni Mehta by mi stopa potrebujem zistiť, kto je za tieto problémy.
  
  
  Nebolo ťažké zistiť jej adresu, aj keď ona nebola uvedené v telefónnom zozname. Potom niekoľko telefónne hovory z nej bol na ceste.
  
  
  Žije v jednej z najstarších" esá " z Čau Ringi Ceste, luxusný dom nastaviť späť z cesty, na veľkom pozemku, obklopený vysoký kovový plot a pokryté modré keramická dlažba. Rampa viedli k ozdobené, ale robustná iron gate. Sikh sa na mňa pozrel ostro, povedal niečo na telefóne, potom pokynul a otvoril veľkú bránu. Som vytiahol a počul brány slam za mnou.
  
  
  Jej bolo zaparkované na prístupovej ceste medzi Rolls-Royce Silver Cloud a týrané Land Rover.
  
  
  Moja mladá žena na mňa čakala, a viedol ma cez predné dvore, mimmo záhrada s markízou, pozdĺž mimmo cesta pri bazéne a cez dvere na druhej strane obrovskej zámok.
  
  
  Choeni žil v outbuilding veľkého domu. Prišla za mnou na dvere.
  
  
  "Si ma našiel," povedala a usmiala sa. — Naozaj som dúfal, že by ste mohli urobiť to."
  
  
  Ona sa otočil a ukázal mi krásne sari mala na sebe. Jej rameno a rameno boli viditeľné pod mäkká, jemná modrá blúzka, ale väčšina ih bol skrytý šátek, ktorý visel z jej ľavé rameno a zastrčené pod jej pravú ruku. To bol hodváb vreckovku stoviek farieb, s zložitý vzor, podľa tohto, a ktoré-mde údaje, ručne vyšívané na hodváb. Jej sari fluttered na podlahe. "Krásne... aj žena a sari."
  
  
  Usmiala sa a pozrela sa na mňa s jej hnedé oči.
  
  
  "A vy, pane, sú dobre a nákladne oblečený, ale pištole je viditeľné z pod ľavej ruky. Robiť všetky Americké ohňostroj výrobcov nosiť zbrane?
  
  
  Smial sa skrývať svoje prekvapenie. Väčšina skúsených oči nemôže mieste Wilhelmina, pretože ona je pochovaný v mojej bundy. Ale táto bunda mi bol daný tým, Hawk, a to predsa nie je nula, rovnako ako ja.
  
  
  "V cudzej krajine, nikdy neviete, čo očakávať."
  
  
  Joni nemal prepracovaný. Ona vlnitou jej ruku okolo miestnosti. — Čo si myslíte o mojej izby?"
  
  
  Bolo to vzrušujúce miestnosti. Kríženec zlé modemy a pop art s nádychom čierneho humoru. On nepovedal jej, a ona sa zamračil.
  
  
  "Nechcem byť krutý, mali by ste byť dobre vybavené pre mňa."
  
  
  'Prečo?'
  
  
  "Hlas ako inak zapôsobiť na ženy".
  
  
  — Prečo by som mal dojem na vás?"
  
  
  "Každý vie, že Americkí muži snažia zviesť každá žena sa stretnúť."
  
  
  Ona prikývla, aby niekto nemohol vidieť, a viedol ma na skladanie sklenené dvere, ktoré sa otvárajú na príjemný balkón. Boli tam kvety, malé kríkov a stromov. Aj keď ona vstúpila na prvom poschodí, boli sme teraz na druhom poschodí, s výhľadom na rieku. Pod ňou, videl žlté plamene malých požiarov.
  
  
  "Pohreb," Choeny vysvetlil. "Je to kremácie zem na prítoku rieky Gangy, do Hooghly Rieky.
  
  
  Bol som zvedavý, ak Choeni bol práve spustený pochôdzky, keď vedel, kto je jej skutočné meno bolo, a ak ona vedela niečo o útoku na na obchod poslednú noc. Nechcela povedať nič. "Rodina má telo k rieke, pre očistenie," povedala. "Potom syn bude rozdrviť lebky."
  
  
  "Rozbijú svoje lebky?" Spýtal som sa incredulously. "Telo?"
  
  
  "Pre estestvenno; voľný duša navždy pred telo spálili."
  
  
  "A popol?"
  
  
  "Ego je hodený do rieky podľa Doms, na kasty, ktorá vykonáva kremácie pre nás. Potom preosievanie cez popol nájsť zlaté krúžky a podobne. To je, ako sa zabezpečiť svoje živobytie."
  
  
  Potom sa obrátil a prijal pohárik sherry od zamestnanca, ktorý prišiel s zásobníka. Vzal sip a zistil, že je vynikajúci sherry.
  
  
  Čoskoro slúžka sa vrátil a oznámil, že eda bola doručená. Ona čakala fantastické Indické jedlo, veľa ryža a kari, ale ako Choeni povedal, zobrali sme to na seba, ako dedinčania. Eda bol takmer krátke, napriek zlato-hraničí na vaničky a striebro v okolí drahé kruhový tvar.
  
  
  'Cuketa,' povedala, keď jej ale bolo zelenej zeleniny.
  
  
  "A chapati," dodala, ako on speared byt placka v tvare buchta s vidličkou. Tam bol šošovice omáčka s ryžou a pár kúskov kozie mäso, ale to bolo len ťažko skvelého eda ona by sa očakáva, že v dome ako sl.
  
  
  Choeny vysvetlil: "To jednoduché vidiecke eda mi pripomína, že som nechcel zarobiť nič. Bez môjho otca bohatstvo... Ona preruší a pozrel sa hore. "Pochopili ste, že?" spýtala sa.
  
  
  On prikývol jej. Chudoby, nešťastia a smrti, že po uliciach Kalkaty denne prerušovaný jej slová. Jej, dúfal, že to premyslené, krásnu ženu, ktorá bola na našej strane.
  
  
  Po večeri sme išli do obývacej miestnosti, a to vstrebáva stereo zvuk. Hudba bola orientálna, hoci nemyslím, že si myslela, že ma oceniť nesúladu z bubny, činely, a zvuk hurdy-gurdy.
  
  
  "Som zvedavý, o vás," hovorí, a stojím oproti jej, moje ruky zložené skromne celej mojej hrudi. "Som zvedavý človek, ktorý ide do veľkých dĺžok stretnúť ženu, on sa nikdy nestretli, muž, ktorý tiež nesie so sebou zbraň."
  
  
  "Nie ste presne transparentné sami," povedal som. "Najkrajšie ženy by ignorovať taký nemotorný pokus záujem ih."
  
  
  Ona sa usmial a prechádzali okolo mňa vstavaný bar celej miestnosti.
  
  
  — Už ste niekedy zastrelený každý, Pán Matson?" — Čo je to? " spýtala sa prudko.
  
  
  Vzal ju za ruku, otočil sa jej okolo, a pritiahol si ju dopredu. "Iba v krásnej ženy, ktoré hovoriť príliš veľa."
  
  
  Bola pripravená, keď ju oprel v kiss ju. Ona omotal ruky okolo môjho krku a presadzovali svoju tvár k jej. Bozk začal ticho, potom prehlbuje, až kým sa naše pery rozišli a môj jazyk sa posunul do úst. Ona si ticho, potom uvoľňujú svoje ruky a kráčali preč odo mňa.
  
  
  "Myslím, že by sme mali hovoriť," povedala. "Len sme sa stretli, a ja naozaj neviem, vy a..."
  
  
  Moje pery mäkké kartáčovaný miesta v dolnej časti jej krku, a jej námietky boli mäkké.
  
  
  O niekoľko minút neskôr, boli sme v jej spálni, dvere boli zamknuté, a ona bola práve pobozkal opäť ee. Sme ležali na posteli. Choeni zasmial sa ticho, ako sa posadila a odniesol krásne dlhé šatku z jej sari.
  
  
  "Sú si vážne?'
  
  
  "Áno, samozrejme. Otvoriť teraz. Ona si olízl pery s špičke jej jazyk. — Teraz musíte mi povedať, že nemáte žiadne plávanie šachty s vami."
  
  
  "Ja to nepotrebujem."
  
  
  Pomohol jej rozopnúť jej modrú blúzku a zistil, že ona nebola na sebe podprsenku. Jej prsia boli opuchnuté, úplné a zrelé a ukončené v pevných, tmavé bradavky. Ona pobozkal ma opäť, a jej pery sa presťahoval do bane. Ona rozopnutú moje tričko, a za chvíľu sme boli obaja nahí.
  
  
  A ona ma zobrala za ruku a išiel opatrne cez dom a dole po schodoch na bazén. Tam boli lampy na hlbokú strane. Pár salónik stoličky sedel doma, kroky na malej strane.
  
  
  Bežala k okraju a holubica hladko do vody. Jej dove v okamihu neskôr. Spýtal sa jej, aby zostali pod vodou, plávali až k nej, pobozkal ju na pery a objal ju tuho. Konečne sme sa objali, lapal po dychu.
  
  
  Tam bol žiadny dôvod, aby sa niečo povedať. Sme plávali na kroky, a on bežal jeho pery sa jej líca sa jej krku, jej ramená a jej opuchnuté prsia. Ona híkali ako moje ústa zatvorené okolo ostré bradavky. Ona sa posunul späť do vody a vytiahol môj lícom dole na moje ploché bruško pod jej pupok.
  
  
  Chvíľu neskôr sme boli späť na kroky, a jej telo pohladil mojej hrudi, potom pohladil moje mokré kohút a skĺzol nižšie, kým on moaned v radosť.
  
  
  On sa posadil úprimných, nabral vodu do jeho rúk, nalial ju cez jej hladký prsia, a to sledoval tok medzi a po vysoké štíty. Ona tlačil ma späť do vody, potom sa obrátil a beckoned, pol-plávanie, nohy šíriť široký. On sa posunul dopredu opatrne, beh svoje ruky nad ňou vysoký, opálený mohyly, hladkal jej ploché bradavky, kým sa stál vysoký, pevný, a questioningly vzrušený. Som oprel dopredu a posunul moje ústa z jedného prsníka na iných, kým som ju počul mäkké vzdychajú a natiahla sa pre mňa.
  
  
  On sa posunul sa nad ňou ako obojživelný, držal ju pevne k nemu, potom tlačil ju tvrdo a presne, a ona nech sa výkrik bolesti a vlajky povolenie na vykonávanie. Sme holubica, objímať sa navzájom pod vodou. O niekoľko okamihov neskôr, boli sme von cez vôd znova. Ona zdvihol nohy a omotal okolo nich môjho chrbta. Sme plávali s mäkké, jemné pohyby v niektorých základných rytmus, ktorý poslal shockwaves cez naše telá.
  
  
  Ja som ju počul kričať, ako sme začali klesať znova. Tento čas sme sa prenesú, ale nechceli sme spomaliť.
  
  
  Cítil som jej ruky osloviť výťah nás. Keď sme sa vynorili, Choeny nechajte sa dlho, nízke stonať, druh primal povzdych uspokojenia a uvoľnenia.
  
  
  Sme plávali pomaly späť na kroky, naše ruky ešte zabalené okolo seba. Sme ležala tam na chvíľu, díval sa na hviezdy, šepkanie ticho na seba.
  
  
  Dvadsať minút neskôr sme boli von cez vodu, tak uvoľnene a to, že som takmer zabudol na chvíľu, prečo som bol v Kalkaty.
  
  
  Sme zničili dole inou a vrátil sa do svojej spálne na poschodí domu, ktorý prehliadol miliardy svetlá Kalkaty.
  
  
  Ona kartáčovaný vlasy von z mojich očí.
  
  
  — Máte čo do činenia s inými vecami ako ohňostroj, nie ste?" Ste prišli sem v meste ráno. Ste išiel vidieť AMERICKÝ konzul, a potom ste sa rozhodli, že so mnou stretnúť. Prečo?'
  
  
  On nechcel povedať nič.
  
  
  Väčšina Amerických podnikateľov, ktorí prichádzajú do Kalkaty nemajú prístup k Americký Konzul súkromné auto. Videl som to auto sto krát. Musíte byť niečo špeciálne. A Patsy z Kalkaty Správou je môj priateľ. Zavolala mi dnes v nesprávnom čase, a povedal, že niekto požiadal, pre mňa. Choeni zasmial sa ticho. "Musel som hrať extra set zatiaľ čo vaša matka bola na neho čaká." Ona pobozkal ma na nos. "Som rád, že som čakal."
  
  
  Moje prvé panika bola preč. Ona by sa naučili to všetko z Indickej tajnej Služby, alebo mu mohli vidieť ho pre seba. Ona bola svetlé žena. To, čo povedala mohol prísť z jednoduchého pozorovania.
  
  
  Pobozkal ju na provokujúcej pery. "Prečo krásne ženy vždy žiadať najťažšie otázky?"
  
  
  — Mám ešte jednu, pre vás." Chceš zostať tu so mnou, keď ste v Kalkaty?
  
  
  Obaja sme boli stále nahá. On sa pozrel na jej krásne telo, pobozkal jej plné prsia, a povedal: "nie som si istý, čo hovoríš.: "Ona by chcel stráviť všetok svoj čas s vami, Choeni."
  
  
  "Je to krásne," povedala, stlačením moje pery na jej chveje hrudníka znova.
  
  
  Keď som sa tam dostal na 2 hod tam bol ozbrojený vojak stojaci pri vchode do krčmy. Mal pištoľ v jeho závesu a puška slung nad jeho rameno. Keď mimmo prešiel mu pozdravil.
  
  
  Druhý deň ráno, som sa dostal až na deväť hodín, pretože tam bolo klopanie na dvere. Kuriér prišli s balíka. To bola naliehavá žiadosť o hovor konzulátu. Keď bol oblečený, obrátil sa na jeho tranzistorové rádio a zdvihol vlákno, z Kalkaty aktuálne Rádio.
  
  
  "...a konzul povedal, že budova utrpela značné škody. Ďalšie dve USA-súvisiace budovy boli lúpané v noci: USA Informačnej Služby, Knižnica a American Express úrad v strednej Kalkaty."
  
  
  Zdá sa, že situácia sa zhoršuje v noci. Rusi v Kalkaty boli už len cieľ. Teraz boli aj rokovania s Američanmi. "AMERICKÝ Konzul nie uviedol ďalej," pokračoval, " a polícia odmietnuť špekulovať, či najnovšie udalosti sú spojené s posledných výbuchov Sovietskeho zväzu majetku. Zahraničné novinky...
  
  
  Vypol som rádio, oblečený rýchlo, a nazýva konzulát. Ona má hovor z Slocum, ako sa očakávalo, a chce so mnou hovoriť otvorene teraz. Ona bola v Ega úrad v desiatich minút.
  
  
  Cez okno, videl malé bomby poškodiť rohu veľkej budovy. Pracovníci boli už obsadené na opravu poškodenia a polícia boli rummaging cez sutiny.
  
  
  Ako pre Slocum, jeho ego a sebavedomie boli otrasená. Ego ruky boli tras, ako sa snažil zapáliť cigaretu. Stoličky, ktorý bol tak čistý včera bol teraz plná papiere a Em musel nájsť popolníka.
  
  
  'Počul si to?'Čo je to?' spýtal sa tensely. Ego je biele tričko bolo otvorené na golier, a on nebol oholený. Mala som pocit, že on bol viac vnímavé na ľudí, ako jej teraz ako vtedy, keď sme sa prvýkrát stretli.
  
  
  "Tri výbuchy?"
  
  
  "Tam bolo sedem celkom, vrátane dvoch našich automobilov, ktorá explodovala. Práve som hovoril o telefón s ruskou consul, ktorá sa má plniť svoju nevinu. Sme požiadali o povolenie od Veľvyslanca v New Dillí, na žiadosť príchod Indických vojakov na ochranu konzulát a iných Amerických zariadení."
  
  
  Slocum vstal a motioned pre mňa nasledovať ho. Vyšli sme von a hrali hru Mercedes, ktorý mal mi požičal.
  
  
  "Mám vám ukázať niečo, čo nájdete zaujímavé," povedal. "Nechcem tvrdiť, poznať skutočný účel svojej prítomnosti na tomto mieste, ale rozumiem, že musím vám poskytnú maximálnu podporu a pomoc v tejto citlivej veci."
  
  
  On zastavil pol bloku od veľkej kamennej budove. Červené vlajky s kosák a kladivo fluttered vyššie budovy. Tri desiatky ozbrojených Indických vojakov stáli stráže na oboch stranách domu. Oba vchody boli chránené barikády okolo vrecia s pieskom. Bolo to ako kulisu pre vojnový film.
  
  
  "Sokolov, ruský konzul tu, hovorí, že on je pripravený konať okamžite, ak budov ega prichádzajú za ďalšie bombardovanie. To bolo včera. Teraz stonanie, ktorý nemal nič spoločné s útokmi na nás."
  
  
  "Tak eskalácii začala," povedal som.
  
  
  "Celá táto situácia sa vyvíja ako snehová guľa, videl som ho v Alžírsku. Loptu spustí valcovanie, a zrazu to ide tak rýchlo a dostane tak veľké, že nikto nemôže zastaviť, ego. Príliš veľa rôznych stranách sú proti sebe bojovali. Ak to nie je hotové, skončíme na prášok súdok. A v prípade, že barel exploduje, Indickej vlády by mohol byť zhodený. Kalkaty môže veľmi rýchlo stať, mesto, kde tisíce vzbúrenci bude behať s bomby, alebo horiace fakle a bojovať proti sebe vidieť, kto svetlá poistka prvý. A potom sme si byť úprimný v strede.
  
  
  Pozrel sa späť na barikády okolo pieskom a vedel, že mal pravdu. Priala si, aby ona bola niekde inde.
  
  
  — Plánujete dať vojakov okolo konzulát, nie ste?"
  
  
  Slocum prikývol. — Najali sme päťdesiat mužov so zbraňami. Budeme používať ih, kým sme sa dostali Indických vojakov."
  
  
  "Dobrú. Kde môžem nájsť úlomky získané políciou po výbuchu?
  
  
  "Sú s Amartya Raj pre políciu. Je tiež členom Červenej Kalkaty Výboru a poradca Veliaci Generál, ktorý je teraz veliaci Západné Bengálsko v strednej škole situácie. On to skvelá osoba. Slocum zapísal adresu a dal mi ho.
  
  
  — To, čo o veci, ktoré sa jej spýtal, pre?"
  
  
  "Povedal som si, aby ih v stojane," povedal. Išiel pomaly minulosti mimmo na ruský konzulát a zamieril späť do svojej kancelárie. Zastavil sa na chodníku, a on sa posunul za volantom ako sa dostal von.
  
  
  Hmú jej volal späť a požiadal ju, aby počkajte, kým som napísal jej telegram s najvyššou prioritou, a požiadal ju, aby ho poslať do Washingtonu pre mňa.
  
  
  Oni priniesli ju domov a opäť, ale položil svoju ruku na moje rameno a pozrela premyslené.
  
  
  — Je tam stretnutie prichádza ktoré by vás mohli zaujímať... mimoriadne zasadnutie Červená Kalkaty Výboru. Sokolov a ja sme pozvaní. Výbor sa skladá z desiatich či pätnástich pracovných, kultúrnych a vojenských útvaroch. Toto je pokus riešiť problémy, ktoré sú trhanie toto mesto od seba."
  
  
  "Vyzerá to tak, Komora stretnutia," povedal som. "Nemyslím si, že je moja špecialita."
  
  
  "Plukovník Chang Wu usporiadané to. Vzrušujúce chlap. Má významné podiely v poštovné a ocele, ako aj viac ako päťdesiat ďalších podnikov. Stál vedľa Chiang Kai-shek, keď staré generalissimo bojoval Komunisti v Číne. On šiel do Indie po Chan bol porazený. Teraz, on je milionár, je veľmi bohatý, pekný malý muž, ktorý má veľa stratiť, keď Kalkaty ide hore v plameňoch. Povedal mi, že on by postaviť most mieru za nami a Rusmi."
  
  
  — Ako môžem zasahovať?"
  
  
  On však, vzhľadom na jeho reumatizmus.
  
  
  — Musíte byť podnikateľ, odborník na strelivo. To dáva zmysel, ak chcete využiť svoj talent teraz ste v meste. To je ospravedlnenie som jej dal na políciu, keď som im povedal, že by ste chceli preskúmať bomba fragmenty. Mimochodom... zaváhal, a videl som, že on bol hľadá liek na reumatizmus. "Dobre, myslím, že podľa týchto rôznych okolností nie je prvok rizika v stretnutí Komunisti. Konečne... vyrazil bombu na konzuláte... No, ona by mohla mať zabil niekoho... ja napríklad. A to máte... Ako by som mal dať?.. skúsenosti v takéto veci.
  
  
  Jej duša sa usmial. On sa bál, a zrazu jej Stahl bol cenný priateľ.
  
  
  "Samozrejme," povedal som. "Ja si ju.'
  
  
  "Dom Pokoja," povedal. "Čínska reštaurácia na Park Sturt".
  
  
  On vydýchol povzdych úľavy a nazýva čas. On whistled ako on prešiel cez bránu, a chcel som kričať na neho povedať pravdu. Len preto, že som tam bol pre neho nič neznamená žiadnu ochranu, pre neho.
  
  
  Nikto nebol v bezpečí v Kalkaty, zatiaľ čo bomby boli vybuchujúce v každom kúte mesta.
  
  
  
  Kapitola 4
  
  
  
  
  Mohol zmysel rastúce napätie v meste, ako išiel na adresu, na Starý Dvor Domu na Ulici. Davy ľudí plné ulice. Iba vysoké dvojposchodové autobusy sa zdalo, že je dostatočne silný, aby pluh prostredníctvom riek ľudí, takže jazdil jeden po druhom okolo autobusu jasnú cestu pred ním. Za posledných pár blokov, deti na chodníku uznané ma ako Američan a bežal vedľa auta, posmieval a čo neslušné poznámky v Hinduistickej dialekt som nerozumel. Dospelí pozrel sa na mňa zvedavo a spokojné samy s kyslou tvárou, s uvedením rastie nenávisť voči cudzincom, ktorí zapríčinili toľko násilia v ih mesta. Keď si sa dostal k policajnej stanici, ona bol prekvapený, že to bolo budovy, kde bola spadol z o Lily Zvyšok noci. To bolo jasné, ale to nebol napadlo ma, že jej otec by mohli byť spojené s policajtmi. Agent, ako Randy Mir potrebné kontakty v oficiálnych kruhov, aby boli užitočné a užitočné.
  
  
  Na prednej strane, budova bola prísne formálne, s tradičné stĺpce a široký, nosené schodisko, kde beggars čakali na podklady. Na zadnej strane boli zamestnancov obytné miestnosti. Ako jej panciera prešiel široký kamenný chodník, dve bezpečnostný personál priblížil. Bol som zdvorilo opýtal, čo som chcel. Keď som jej povedal, čo som chcel hovoriť, Pán Rudge, nechali ma cez bočné dvere. On narazil do recepčný a chvíľu neskôr sa ocitol vo veľkej kancelária s ocele písací stôl, spisové skrine, a holá žiarovka visí zo stropu v strede miestnosti.
  
  
  Amartya Raj bol impozantný človek, viac ako päť stôp vysoký, široký a mocný postavený, čo bolo nezvyčajné pre Indický. Bol oblečený v Západnej oblek, ale on mal dve-inch-široký medené náramky na oboch zápästiach. "Ach, Pán Matson," začal. "Vaše konzulárny úrad s názvom... povedali ste prišli."
  
  
  On ukázal svoju ruku a motioned ma na stoličku oproti jeho vlastné.
  
  
  "Som tu, aby som kúpiť ohňostroj a pušného prachu," začal som, " ale Pán Slocum požiadal ma, aby som sledovať tieto útoky preto, že výbušniny sú moja špecialita."
  
  
  Tenký úsmev, sa rozprestiera v Indickom cop tvár, a on si uvedomil, že to nebol dôveryhodný nás na sekundu o mojom kryt príbeh, ale zrejme nebol atakovať mi o tom.
  
  
  "Je jasné, že Američania chcú zapojiť svoje vlastné ľudí v tomto prípade. Poskytneme vám všetky možné pomoci."
  
  
  "Ble-bomba fragmenty?"
  
  
  "Iste," povedal, sústruženie do kabinetu, kde opäť sa vybalil a hrdzavé jar. "Je to celé bomba, že takmer odišiel, aj keď poistka vyhorel." To bol takmer presne rovnaké ako bomba Hawk ukázalo mi, okrem toho, že tam boli diery v oboch strán jar, spojený dlhý kus lana.
  
  
  "Zabudnúť na odtlačky prstov, Pán Matson," povedal. "Máme niekoľko kópií, ale za osem miliónov ľudí v Kalkaty, máme veľmi málo odtlačky prstov v našich súboroch."
  
  
  — Čo je to lano pre?"
  
  
  — Nevieme, čo. Možno niesť túto vec. V Indii sme chceli vyvážiť veci von. Ženy nosiť džbány, koše, a aj kamene na ich hlavy. Chlapci a dievčatá uviazať lano na malé predmety na prepravu ih, ako sú knihy alebo fľaše. Potom sa môže hojdať vec na lano, zastaviť ho, hrať sa s ním počas chôdze." Raj zdvihol bomba pomocou lana a ukázal mi, ako na hojdačke to. "Ale ja naozaj neviem si predstaviť, že niekto máva tú vec okolo ako hračka."
  
  
  "Žiadne stopy?"
  
  
  Raj šiel k oknu. "Nie sme tak efektívne, ako je váš policajného zboru v Spojených Štátoch. A máme osem miliónov podozrivých. Oni hovoria, že v Kalkaty môžete najať vrah na desať rupií a gang pre päťdesiat rupií.
  
  
  — Našli ste niečo ráno, po útoku na konzulát?"
  
  
  Potriasol hlavou wearily a viedol ma dole na chodbu, aby polícia lab. Pre hodinu, on hrdo mi ukázal, že postupy, ktoré budú nasledovať v podrobnom každý útok.
  
  
  Ale keď sa prehliadka skončila, jej nevedel nič viac, ako predtým. Bomby boli všetky primitívne, domáce. Nie viac ako plechovky naplnené dusičnan draselný.
  
  
  Raj shrugged bezmocne. "Pár kúskov lano, snažím sa zachrániť... to je všetko, čo naše teroristov zanechal. Je to veľmi frustrujúce. Zdá sa, že sa objavujú všade z ničoho nič... neviditeľné, počuť-kým výbuchu sa stane." Sľúbil, aby ma publikované, ale viedol ma okolo budovy, tak odborne, že som potriasol hlavou. Nie hit kdekoľvek.
  
  
  Potom Lily ju videl. Ona bola vo dvore jedného z domov za policajnej stanice.
  
  
  Nechcel som jej, aby ma videli, ale volala mi a bežal ku mne. Než prišla na mňa, ja som videl psa bola vedúca, krásny nemecký Ovčiak, veľmi silné zviera.
  
  
  "Toto je pre vás, Pán Matson," povedala, zastavenie so psom. Pozrela sa na mňa so zelenými očami, ktoré ešte stále odráža šok z otcovej smrti. Zdalo sa, že tak smutný, že to trvalo mi chvíľu pochopiť jej: "je To Princ," povedala. "Môj otec vyškolení ego... on chce, aby si si to."
  
  
  Beast, sedel ticho vedľa nej, a spomenul si, čo Hawk mal, povedal mi. Randy Mir vyškolení psom čuchať z výbušnín.
  
  
  "On bol v našej chovateľskej stanici," povedala. "Ego vybral jej až ráno. Je to krásne zviera. On môže ...'
  
  
  Položila som ruky na jej plecia a zastavila sa v polovici vety. "Všetko v poriadku," povedal som. — I ' ll take it."
  
  
  Pozrela prekvapený znova, ale jej pohľad nasledovala baňa ako jej glanced z okna Amartya Raj úradu.
  
  
  "Ach, áno, Strýko Raj. Bol veľmi milý ku mne. Ale odchádzam na Madras dnes. Môj ženatý sestra tam žije, a budem žiť s ňou. Budem v poriadku.'
  
  
  Jej vnútorne groaned. Ak som niekedy mal kryt pre túto úlohu, moje ego by už stratil.
  
  
  — Už ste známy vášho strýka od včerajška?" "Vie, že kto to je?" Ona šepkala "nie" a povedal, že ona by len povedať, em, že som bol iný, že som mal prísť, aby vyjadril svoju sústrasť za smrť svojho otca. Potom vzala psa na vodítku a podal mi ho.
  
  
  "Take ego s tebou," povedala. "To je to, čo môj otec povedal. Bežala späť do domu, takže mi sám v príjazdovej ceste vedúcej na ulicu. Mohol som vidieť, že Amartya Raj bol stále pozeráte na mňa, ale ja som predstieral, nie aby si ho.
  
  
  Ja som šiel rýchlo do auta a snažil sa dostať do to pred chudá chlapci, zhromaždených okolo auta uznané ma ako Američan znova. Ja by som to urobil, ak pes nemal odmietnuť. Keď som otvoril dvere Mercedes, skočil späť a strhol na bezpečnostný pás okolo môjho ramena. Obrátil sa a barked, zjavne zmätená. Undeterred, niektorí chlapci prišli mi, kričí na mňa a provokujúcej zviera s palicami. Pes bared, jeho zuby, ale nemal reagovať na skaly biť ho.
  
  
  Povedal som jej, získať auto, ale ona ignoruje ma. Ona znížená jej hlavu a sniffed, potom leaped smerom skupiny street urchins okolité mňa.
  
  
  Zrazu, ona vrhol sa na malý chlapec a hit krehké telo na ramene úrovni. Chlapec kričal a zdvihol ruky na vytláčanie bared zuby. Krvný spurted v okolí rany predtým, ako by skok do zviera a ovinúť svoje prsty okolo goliera.
  
  
  Útok, ktorý sa skončil tak rýchlo ako začal. Zranený chlapec skočil na nohy a bežal preč. Ostatné odišiel, a on a Princ bol sám autom. On wagged jeho chvost a usmial sa na mňa, akoby očakával kompliment. Ego pohladil jej tvár, potom tlačil ju do zadnom Mercedes. "Bastard," povedal som, ako sa dostať za volant. Rovnako ako všetko ostatné v tejto dell, to bolo k ničomu.
  
  
  Keďže som sa nemohol zbaviť hneď som si to myslela, kým som sa dostal späť do hotela. Tam som najal Indický na starať sa o neho. Stále som mala pár minút doľava, tak Choeny jej volal. Ona bola požiadaní, aby povedať niečo o predchádzajúci večer, ale dostal žiadna odozva, tak ona bola spokojná mať kvety extrahované o chorých-hľadá poslíčka, ktorý voňal marihuana, liek, ktorý zmierňuje utrpenie mnohých z Indie chudobných...
  
  
  V priebehu ďalšej pol hodiny, on volal každý chemický závod by mohol dosiahnuť, a povedal im, že sa zaujímal o kúpu päť ton dusičnan draselný na používanie v jeho ohňostroj. Len som zistil, že je z dvoch firiem, ktoré povedal, že mal vývozných licencií a mohla by mi pomôcť. Napísala som jej adresu pre prípadné následné overenie. Nemohol som dovoliť, aby miss najmenšiu šancu. V desať-tridsať, vrátil sa na veľkú Mercedes a išli na Mieru Domu. Nevidela som, mnoho Čínskych ľudí v Kalkaty, ale reštaurácia, zdalo sa darí dobre. Slocum čakala ma pri dverách. Prišiel päť minút skôr.
  
  
  "Naši ruskí priatelia neboli prišli ešte," povedal, ako sme prechádzali okolo mimmo tabuľky na strane miestnosti so sedadlami pre dvadsať ľudí. "Plukovník Wu prichádza tu ako budúceho predsedu. On hovorí, že on má veľkú dôveru v jeho mierovú misiu."
  
  
  Počuli sme, Rusi ešte pred tým, než prišiel. Výdatné, hlboké smiať sa ozvalo sa cez tenké steny, ktoré sprevádza na vzostupe hlas.
  
  
  "To je Alexander Sokolov, chief security officer tu," Slocum povedal. "Ego je hlavnou prácou je špionáž." Potom sa otvorili dvere.
  
  
  Sokolov bolo malé a stocky. Bol oblečený hrubý double-breasted oblek a utrie pot z jeho holé hlavy s vreckovku. Pre zlomku sekundy som videl záblesk uznanie v očiach, potom sa pozrel na mňa, ako keby on by nikdy nevidel ma predtým. Ale spoznal ma. Stretol som sa Sokolov, alebo Wolgint, alebo Plukovník Nula aspoň dvakrát a v oboch prípadoch naše spy hra skončila remízou. Ale v oboch prípadoch mu splniť jeho poslanie, a on prišiel s dostatok honor na uloženie jeho vedúci v Moskve rovnako.
  
  
  Slocum vyrobené návrhy v jeho hladký diplomatickým spôsobom. Ego Sokolov na úsmev zdalo, že skutočné, aj keď jeho vedel, že on nenávidel človeka a toho, čo stál za. Viac ľudí vstúpil, vrátane Pán Raj na Polícii, ktorá sa všetci prítomní sa zdalo, že ide.
  
  
  Viac ľudí boli zavedené, a potom Plukovník Wu vrátený. On bol jediný Čínsky medzi nami. Bol malý, bespectacled muž, ktorý nervózne prsty jeho goatee ako schell pristúpil k hlavnej tabuľke a motioned pre každého, aby sa posadili. Hovoril Hinduistický jazyk, a vzhľadom na to, že on žil v Indii za dvadsať rokov, ego Hinduistickej bolo zlé.
  
  
  "Páni, to je veľmi zlý čas. Zlé na podnikanie, ak bombu zhasne. Zlé pre ruský, zlé pre Americký, zlé pre každého."
  
  
  Na plukovník hovoril o svojich chudobných Hinduistickej o ďalších päť minút, opisuje veľký pokrok výbor urobil v uvoľňovania napätia a budovanie užších vzťahov s vojenské a civilné správcov. On potom trval na tom, že všetky ih práce by bolo márne, ak táto konfrontácia medzi Spojenými Štátmi a Sovietskym zväzom pokračovanie.
  
  
  On motioned na Indický čašník, kto podal Em zásobníka papiera.
  
  
  Poklonil hrdo a usmial sa, ako self-spokojný muž, ktorý sa snaží uspieť tam, kde iní zlyhali.
  
  
  "Našiel som dobré riešenie," povedal. "Je to na papieri. Nájdete v nej opatrne."
  
  
  Sledoval každého z nás, ako sme sa uklonil hlavu na čítanie vyhlásenie on podal nám. Na chvíľu, on dúfal, že on by sa našlo riešenie. Ak málo Chinaman by sa mohlo stať sprostredkovateľom medzi veľké právomoci, mohol sa zabránilo jeho mizerný prácu.
  
  
  Potom, bez varovania, Sokolov vzišlo, aby sa jeho nohy a zavrčal. Nerozumel som všetko, ale on hovoril väčšinou v ruštine, ale pochopil som podstaty. Bol zúrivý.
  
  
  "Rusi nechceli, rastlinné bomby," zakričal. Bolo to tým, že Američania vytvárať problémy. A teraz sa snažili presvedčiť ego priznať, niečo, na čo nebol urobil.
  
  
  Pozrel na dohodu Wu navrhla a okamžite pochopil, čo Sokolov znamená. Bola to jednoduchá aplikácia, v ktorej každá strana dohodli na zdržať budúce útoky na iných suverénnych krajín alebo ih majetku v meste Kalkata najmenej pol roka.
  
  
  Americký konzul je reumatizmus bol pomalší a trochu viac dôstojne, ale ona mohla vidieť, Slocum je začervenanú krku nad golier.
  
  
  "Vtipné," povedal. "Je to urážka mojej krajine." Vzal papiere a odtrhol ih v pol. "Spojené Štáty objekty na to nehanebne návrh, že by sme niekedy špeciálnych operácií, súhlasili, alebo podporované všetky útok na všetky Sovietskeho zväzu majetku v meste Kalkaty."
  
  
  Hall bol v zmätku. Ruský delegátov hlasno protestovali, a Raj, ktorí sa zdala tak pokoj v jeho kancelárii, skočil na nohy a vyjadrili podporu pre plán.
  
  
  "To je jediné, čo môžeme urobiť, aby to prestalo horúčkovité hrozbou pre naše mesto," zakričal.
  
  
  A len Angličanom vo stretnutia, bacuľatá bankár s opuchnuté oči, oprel ďaleko dopredu cez mahagón písací stôl a zamrmlal, " nie som si istý, čo hovoríš.: "Ak ste neboli rastlinné bomby, prečo si podporu sakra plán?"
  
  
  Slocum vyšiel cez seba.
  
  
  — Pretože toto tvrdenie hovorí, že sme si prestať hádzať bomby, vy idiot. Je to takmer priznanie viny. Slocum napľul von slová. "Celá táto myšlienka je smiešna. Prečo nie je tento výbor zistiť, kto je hádzanie tieto bomby? To by znamenalo reálne pracovať.
  
  
  Tucet hlasy zazvonil von. Sokolov vstal a pristúpil k Slocum. Hovorili na chvíľu, potom Sokolov začal kričať. Po niekoľkých okamihoch, Slocum tiež kričal. Jazyk bol prvý ruský, potom anglicky, potom Hindské, a nakoniec zmes všetkých troch sa v ostrej invektívy, že nemá pridajte sa k nám na nič.
  
  
  Plukovník Wu sedel v jeho stoličky, mimo dosahu angry mnohomluvnost, a jeho malá okrúhla tvár vyjadril prekvapenie a zdesenie. Napokon vstal, uklonil mierne, a vyšiel cez izby. Tam bol šok a nedôvera vo svoje oči.
  
  
  Sokolov vydala Chinaman, potom udrel jeho veľký päsťou dole na stôl dovtedy, kým v miestnosti bolo ticho.
  
  
  Páni, Sovietsky zväz sa prihlásiť tejto absurdné vyhlásenie. To je urážka pre nás. Naše stanovisko je, že Spojené Štáty Americké vďačí za us $ 20 miliónov eur na stratu majetku a životov. Akonáhle je táto suma je vyplatená, budeme radi, sadnúť si a prediskutujte iné nepríjemné aspekty tejto situácie. Sú Spojené Štáty pripravené na odškodnenie za škody spôsobené ih bomby?
  
  
  Cítil som Slocum vystužiť v jeho stoličku vedľa mňa, potom sa postavil a pozrel na Sokolov.
  
  
  "Včera, bomba explodovala v USA konzulát. To môže tiež náklady na niekoho, kto ich života, a my dopyt oficiálne ospravedlnenie zo Sovietskeho zväzu."
  
  
  Sokolov dusil na pohár vody bola pitná. Skôr, ako on mohol obnoviť, Slocum clapped mi na rameno a sme odišli. Slocum čakali, kým sme boli vonku pred začal kričať. Prekvapivo, ega hnev bola zameraná na Plukovník Wu.
  
  
  "Ty idiot! Wu je otravný oklamať. Ako by on si myslel, že niečo tak šialené, by mohol byť úspešný? Prečo nemal on leave diplomacie diplomatov? Situácia je teraz vážnejšie ako predtým. Tak ďaleko, aspoň sme boli len kričí na seba na telefón. '
  
  
  Jej, sa na to pozrel a uvedomil si, ako tento problém mal dospelý vo veľkosti. Diplomatov teraz osobne kričal na seba. Príliš často v histórii, to znamenalo začiatok vojny.
  
  
  Ego sa snažil upokojiť ju, ale on nechcel počúvať. Zavrčal niečo na mňa a strode preč. Sám na ulici, zroloval zlato-hrotom cigareta viac a viac medzi jeho prsty. Snažil som sa myslieť na to, že o zamietnutí malé skutočnosti v mojich dispozícii. Nebol som si celkom istí, kde začať, a mal som nepríjemná podozrenie, že bol čas uteká rýchlejšie, ako ktokoľvek myslel.
  
  
  V zúfalstve ju, vrátili sa do hotela. Som zaparkoval svoje auto v zadnej a chystal ísť do lobby, keď som videl Princa na druhej strane ulice v hre. Hinduistickej ona by najal, aby vzhľad po zvierat bol spí v teplom slnku, ale štyria chlapci boli škádlení a hrať so psom ako keby to boli pet. Moja prvá reakcia bola upozorniť chlapcov. Potom som si uvedomil, že silný pes bol jeho chvost vrtí a šantenie ako šteňa.
  
  
  Bolo ťažké uveriť, že rovnaké zvierat sa snažil vytrhnúť mimo iného chlapca za ruku len pred pár hodinami.
  
  
  Pol-tvoril napadlo moja myseľ, a on sa pozrel späť na zviera. Bol majú príliš veľa zábavy s deti všímať si ma.
  
  
  Cítil som sa trochu hlúpo, keď som vytiahol Wilhelmina z jej závesu a vytiahol 9mm kole ako mount. On sa pozeral na zem, kým on videl trhliny v betóne dosť široká a podržte guľka. On tugged na mosadzné puzdro, kým to bolo bez guľka.
  
  
  Na pušný prach hit betónu, a poobzeral sa v Princa smeru.
  
  
  Veľký pes prestal hrať, sniffed raz a usmial sa, potom letel až ku mne a vzal obrovské skoky cez parkovisko, takže deti zmätený. On na mňa zaútočil v poslednom skoku.
  
  
  Mohla som prisahal, že ego je to, ústa boli troch centimetrov široký. Ego zuby glistened na slnku, a on sa vrhol na najbližšie dni. On bol priamo pred ním. Počul som, že ego a ťažké telo narazila do dverí za mnou. Ego bol hlboký growl a ohrozujúce. Bol som rád, že sa nám, ale to sa ukázalo byť dvoch centimetrov dreva.
  
  
  Ale jej niečo je známe. Princ napadol ma rovnako ako on napadol chlapca na ulici pred Rajah domu. Všetko, čo som mohol urobiť, bolo dostať sa spolu so psom, ale bol som si istý chlapec a mal som niečo spoločné... niečo, čo infuriated dobre vyškolený zvierat bola vôňa výbušniny.
  
  
  To zdalo zbytočné, na prvý pohľad, ale to bolo v súlade s pár iné skutočnosti som, a vzor začal tvoriť. Som si spomenula na chlapca, ktorý utekala do mňa sekúnd pred explóziou zničené budovy na môj prvý deň v meste. A spomenul som si na lano, že niekto bol účtovná bombu, ktorá Raj mi ukázal v jeho kancelárii.
  
  
  On podozrenie, že niekto bol účtovná túto vec ako hračka. Možno dieťa.
  
  
  Bola to úzka cesta, ale mal som ho nasledovať. Tak, hneď ako Princ bol roztržitý, on šiel do auta a išli späť na policajnú stanicu, kde navštívil Raj. Sedel som v Mercedes za hodinu, dúfajú, že vidieť chlapec, ktorý bol tak brutálne napadnutá Princ skôr, že deň. To hnevá ma strácať toľko času, ale nevedel som, že akýkoľvek iný spôsob, ako nájsť viesť ona tak zúfalo potreboval. Tam bolo toľko detí na ulici, zdalo sa mi, že stovky.
  
  
  Skoro vzdal, keď videl, že chlapec. Vyzeral ako väčšina ostatných špinavé a na sebe šortky príliš veľké pre neho - a ona nebude mať ho spoznala, ak si nevidel špinavé obväz okolo jeho ego rany.
  
  
  Vedel som, že tieto deti. Bol to jeden z osirelé chauls, ktorý môže byť videný v každom meste, v Ďaleko na Východe, a jeho kostnaté ruky sú neustále natiahol žobrať. Úbohé, hlad pozrieť v ih oči, je ih volá karty, ale oni uchopiť svoju almužnu s jednou rukou a ukradnúť peňaženku s ostatnými. Zostať Nažive-ih web morálne.
  
  
  Keď volala ho, on flinched. Potom bežal a okamžite zmizol do davu. Jeho ego veriť, že on bežal preč odo mňa ako začala ho prenasleduje. Bol rýchly pre také tenké a chorý-hľadá dieťa, a viedol ma z hlavnej ulice, na bloku kameňa a hliny chatrčí obklopený nezmysly-rozhádzané kanál. Nechcel som stratiť ho, až zmizol do medi obchod pár blokov od policajnej stanice, kde sa prvýkrát som ho videl.
  
  
  On bol len preč na chvíľu. Keď sa vrátil, on sa usmial a clutched niekoľko rupia poznámky v ruke. Začal prevádzkovať, a ja som ho nechal ísť, dúfal, že by som nájsť lepšie odpovedať na potom.
  
  
  Keď bol z dohľadu, ona prešiel cez ulicu a išla do obchodu. Kamenný dom bol starý, pravdepodobne postavený v ich čase, keď angličtina používa na pitie, popoludní čaj a sledovať outcasts zomrieť na ulici pred ih iron gate. Bolo to chladné a tmavé vnútri. Otvoril som ho, zavrel dvere, a posunul svoju ruku pod moje sako, kde môj Luger odpočíval.
  
  
  Niečo sa presťahoval do mojej ľavej strane, ale nechcel som mať moja zbraň holstered. Bol som nervózny, aj keď tam nič hmatateľné, aby sa mi podozrivé. Obchod by mal mať nič s tým robiť.
  
  
  "A sahib? Mužský hlas povedal v tmy pred sebou. Ako moje oči upravené na slabom osvetlení, obchodník ju videl. On bol starší ako ego hlas mal navrhol. Cieľ je ego bolo oholil, a on bol oblečený v snehu-biele oblečenie. Obrátený bol V natreté bielou farbou na obe líca. Tam bol dlhé, tenké ihly, ktorá vyčnieva z ego ramena.
  
  
  "Hľadám ťažké mosadzné svietniky," Emu povedal jej, v Hindu.
  
  
  Potriasol hlavou. On nechcel pozerať na mňa. Ego rúk sa stretával s jeho rúcho, potom sa začal triasť. "Choď preč," povedal v Hinduistickej. "Nemáme žiadne svietniky, takže som vás opustiť."
  
  
  Teraz mohol vidieť jej lepšie v súmraku. Videl som full-dĺžka záves na strane ma. Išiel som tam. Wilhelmina strčila do mojich rúk. On rýchlo peeked cez záves. Je to uzavreté, len jednu miestnosť, ktorá bola potom použitá ako životný priestor. Nikto tam. Jej, išiel na druhú stranu miestnosti, kde bolo zrejmé, masívne dvere v kamenných stonať. Muž vstal, vydesil. Náhle, on hovoril v perfektnej angličtine. "Nie, sahib, jej jednoduchý merchant!"
  
  
  Keď ego tlačil ju preč, počula všetko príliš známe pop z výstřel. Sklenené črepiny letel pred dvere, a hunspell whizzed medzi mnou a starý muž. Päť cm v každom smere, a jeden okolo nás by byť mŕtvy.
  
  
  Ona bola strieľal dvakrát do dverí, a potom znova. Počula, prenikavý výkrik bolesti, a zastavil sa streľba. Keď zaklopal na dvere dole, on bol pripravený na fotenie ju znova, ale strelec už nie je hrozbou. On sa pozrel incredulously. Lily Mir ležiace na podlahe malej zadnej miestnosti.
  
  
  Jej oči blinked. Ona omotal ruky okolo jej nôh, snaží zastaviť krv prúdi okolo bullet hole v jej stehná.
  
  
  
  Kapitola 5
  
  
  
  
  Lily sa na mňa pozrel, boj proti bolesti. Hunspell šiel cez jej boku a z druhej strany. Našťastie, nemala zasiahnuť kosti, ale ona nebude môcť chodiť aspoň na mesiac. Jej zbraň bola na poschodí. Ego tlačil ju preč a sledoval jej skus jej pery, aby z plač. Ona clenched jej päste v hneve. "Pán Matson," hovorila. — Myslel som, že ste boli Zakir." Zavrela oči a groaned:
  
  
  "Jej ego môže byť zastrelený... nie si."
  
  
  Bolesť ohromený jej, a ona sklonil sa nad ňou rany.
  
  
  Starší prišla žena zo zadnej miestnosti a pozrel na dievča zvedavo. Zmizla na chvíľu a vrátil sa s priezračná tekutina, ktoré sa vyleje Lily je rán. Ay jej pomohli, a aplikovaný tlak na zastavenie krvácania. Pred povedané, stará žena viazaný rany s pruh bielizeň.
  
  
  Spýtala sa ma. "Ste jej milenec?"
  
  
  Keď jej otec zatriasol hlavou, stará žena vyzeral prekvapený.
  
  
  Počul som, obchod dvere zavrieť a vedel, že starý človek bol preč. Bezpochyby si pomôcť.
  
  
  Nemohol som sa dočkať. Mohol prísť späť s políciou, a nemal som čas na vysvetľovanie streľbe.
  
  
  Vzal dievča do náručia a niesol ju mimo, tzv pre rickshaw a dal človek zopár rupií. On bežal na môj Mercedes. Potom odišiel späť do hotela, vykonáva Lily sa zadné dvere, a urobil jeho cestu do svojej izby.
  
  
  Zamkol dvere na jej pred vložením ju na posteľ a opätovné preskúmanie výstřel rany.
  
  
  Hej, som potreboval lekársku pomoc. Slocum bol jediný človek, ktorý mohol obrátiť o pomoc. Hmú bude musieť starať sa o to tajne, pretože nemôžem zasahovať.
  
  
  Po volá em a vysvetliť situáciu, vrátil sa na posteľ a jemne patted Lily je tvár. "Zobuď sa, Lily," povedal som, poklepal jej líca. "Sen je viac."
  
  
  "Prepáčte, Pán Matson," povedala, keď sa prebudila.
  
  
  "Nič zlé. Ja som len prepáč, nechcel som ublížiť.
  
  
  "Myslel som, že ste boli Zakir," povedala. "Išiel som tam nájsť ego."
  
  
  Zavrela oči znova, a vedel, že ona nechcela mi to povedať celý príbeh. Vedel uhádnuť, čo bolo trápi ju.
  
  
  — Váš otec pracoval pre tento Zakir chlap, nemal on?"
  
  
  Ona prikývla slabo.
  
  
  "Váš otec prezradil nám, nemal on?"
  
  
  "Myslím, že áno," povedala. — Povedal Zakir ste prichádzali. On povedal: vaše skutočné meno nebolo Matson. Povedal by ste sa pokúsiť zastaviť explózie. Ja neviem, niečo o nej.
  
  
  — A vy vine Zakir pre svojho otca smrti?"
  
  
  "Áno. To je, ako to funguje. Viem, že jej ego.'
  
  
  "A čo chlapec?" Spýtal som sa jej. — Čo to má čo robiť s Zakir?
  
  
  "A chlapec? Neviem nič o chlapca. Ale medi tlak stredné a malé obchod patrí Zakir. Chodí tam z času na čas.
  
  
  — Čo všetko viete o Zakir?"
  
  
  "Len ego meno... Zakir Shastri. Predáva deti. Neviem ju už.
  
  
  On sa zamračil, ešte viac zmätený. "Má predať deti?" Lily oči presklené viac a si myslel, že sa chystá prejsť von znovu, ale ona sa zhlboka nadýchol a prehovoril ticho. "Siroty, deti ulice. On kŕmi ich a potom ich predáva na bohatý ako zamestnancov alebo na bordel. Niekedy mu aj posiela na niektoré chrámy." Zaspala znova, pol hore a pol vstrebáva v jej bolesť. Ale stále som tlačenie pre viac informácií. Potreboval som vedieť, kde nájsť Zakir. Pozrela sa na mňa znova, oči sa jej zúžili.
  
  
  Povedala niečo v Hindčina, že som nerozumel, potom som počula, mumlat adresu, a povedala: "Továreň". Môj otec sa stretol ego tam raz.
  
  
  Zavrela oči. "Mal som sa pokúsil zabiť Shastri predtým, ako som išiel na Madras. Je nám ľúto...
  
  
  Ee cieľ oprel späť, a vedel, že ona nebude odpovedať na niekoľko nasledujúcich hodín.
  
  
  Som v porovnaní adresu ona mi s adresy napísala som, keď som volal miestne chemické závody. Moja pamäť, bolo správne. Adresa ona mi zhodujú, že Západné Bengálsko Chemický Priemysel, jeden z najväčších potaš dusičnan spoločnosti. Konečne niečo začalo upratať.
  
  
  Myslel som, že o čakania na záchranku, ale si to rozmyslel. Musel veriť, že Slocum by ju vzali do nemocnice.
  
  
  Chemické zariadenie sa nachádza v severnej časti mesta, v slumu, kde ošípaných bol pochovaný v zablatené ulice medzi kokosové škrupiny a iné odpadky. Priamu cestu na miesto, ktoré tam nebol. Zistila, že je dobrý výhľad na pôvodné vchod cez ulicu a pol bloku od brány. Vyliezol až na hromadu sutín, ktoré sa používajú na dom.
  
  
  Jej hoteli zostal nenápadné, ale nebolo to možné, pretože môj Západné oblečenie. Aj vrany, ktorý mal fluttered von z trosiek vznášal nad mojou hlavou, a zdalo sa pozeráte na mňa nervózne. Dve deti sledovali ma, kým som sa preplazil cez dieru v starom dome, kde som mohol sledovať vchodu, ale nemal ma vidieť veľmi dobre.
  
  
  Nebol som si celkom istý, čo očakávať, ale napísala som, stručný opis troch mužov vstupujúcich do továrne, ako som to sledoval. Takmer náhodou, videla malé, tmavo-stiahol chlapec opatrne stiahol okolo uličke smerom továrne na dvore. Celý veľa bola obklopená vylúčený plot s ostnatým drôtom na vrchu, ale chlapec ťažko váhal.
  
  
  Poobzeral sa okolo, potom zdvihol niekoľko kríkov v spodnej časti plotu, a rýchlo strčila do malej diery v mäkkom teréne. On rýchlo prehľadávať podľa rôznych vozidiel na pôvodné lokality, z jeho spôsob, ako zavrieť do budovy a začal kopať cez hromadu odpadkov.
  
  
  Po niekoľkých sekundách sa dostal späť do malej miestnosti pod bránou. Keď sa uchádzal o mimmo mňa, videl slnko glint v jeho ega pohľad. Myslel si, že o zastavenie ho, ale rozhodli sa proti nemu.
  
  
  Bol si istý, že jar bol účtovná bola naplnená dusičnan draselný. Vysvetlil, že veľa... prečo, napríklad, polícia boli schopní určiť pôvod výbušnín a používajú teroristi. Predaj výbušnín, je upravená tak pevne, že by to bolo pre ne ťažké kúpiť, čo potrebujú, ale človek, ktorý pracoval v továrni by sa ľahko ukradnúť malé množstvo výbušnín a skryť ich do koša plechovky za pôvodné. A kto bude hľadať niečo o dieťa, ktoré je rummaging do koša? Nikto... nie v Kalkaty, kde je to bežné povolania.
  
  
  Bol to šikovný plán. Aj keď bola chytil jedného z detí, ona by veľmi málo známy. Zrejme len vedela, ich kontakty, ako muži rozdávať edu alebo pár rupií. Môj ďalší krok bol pozrieť vo vnútri továrne, ale nie, keď tam nebol žiadny čas tak urobiť.
  
  
  Tak som šiel do môjho auta a išli späť do mesta. Išiel som otvorene na konzulát.
  
  
  On udrel na brzdu, keď videl zástup v prednej časti budovy. Polícia a požiarne nákladné autá boli zaparkované tam a spaľovanie orgán iného Mercedes bol polial vodou.
  
  
  Slocum, som si myslel, ako som zaparkoval svoje auto a bežal smerom k nadšený fáze.
  
  
  Tlejúci zostáva auta sedel na štyri horiace pneumatiky na ulici. Interiér bol vyhorel, kapotu roztrhla off, sedadlá klesol sa ako divý lov odrezal na hromadu. Súdiac podľa cestu späť dvere boli ošizené ich pánty, to vyzeralo, že niekto bol uvedenie bombu v zadnom.
  
  
  On jerked dopredu, že vidieť Slocum to mŕtve telo na ulici, ale to nebolo Ego, to bol tela.
  
  
  To bol chlapec s rukami prešiel jeho hrudi, jeho ústa a oči dokorán z vlajkou povolenie na vykonávanie. On bol mŕtvy, leží v jeho vlastnej krvi. Musel odstaviť bomba a nikdy som sa, že som si myslel.
  
  
  "Matson," počul som, že niekto povedať, na chodníku. Poobzeral sa okolo seba a videl Slocum stojí v prednej časti konzulát brány.
  
  
  Ego tvár bola bledá so strachom.
  
  
  "Mohlo to byť ja," povedal a kývol na mŕtveho chlapca.
  
  
  Išla som s ním k egu úrad, kde upadol do kresla a na ktoré sa vzťahuje jeho tvár rukami. Jeho telo sa otriasalo.
  
  
  "Ťahať sami sebe," povedal som. "To bude mať ešte horšie, než lepšie časy prídu."
  
  
  "Musíme mať ochranu," povedal. "Vojaci. Marines, možno. Ja nechcem zomrieť. Mám ženu a deti.
  
  
  Ego sa snažil upokojiť ju, ale on nechcel počúvať.
  
  
  "Nerozumiete," povedal. — To je takmer pätnásty, pätnásteho augusta.
  
  
  Nie, nerozumel som jej. "Čo sa pätnásty znamená?"
  
  
  'Deň Nezávislosti. Dňa 15. augusta 1947, British oficiálne odstúpil.
  
  
  "A čo je okolo neho?'
  
  
  — Nemusíte si pamätať?" Potom tam bol chaos, rioting, ako Indiáni a Moslimovia sa zhromaždili a doľava cez nové hranice s Pakistanom. To bolo peklo. Bolo hlásené, že viac ako milión ľudí bolo zabitých. Teraz sa môže stať znova.
  
  
  Pozrel sa cez stoličku, narieka. To bol August 11.
  
  
  Teraz viac kusov spadol na miesto. Čas sa zdalo, že právo. Ten, kto bol za bombové útoky plánované všetko starostlivo. Boli pomaly jazdy mesta do chaosu. Sú postaviť dve svetové veľmoci - Rusko a Spojené Štáty, ktoré proti sebe. Hovorí sa, že na pätnásty vášne z Indiáni dosiahnuť svoje vyvrcholenie.
  
  
  On sa pozrel do kalendára znova. Ani štyri dni. To bolo o niečo menšie.
  
  
  Cítil som, pot vyraziť na mojom čele a videl vrásky strachu okolo Slocum je rta. Mal pravdu. Tam bol každý dôvod na paniku.
  
  
  
  Kapitola 6
  
  
  
  
  Dve hodiny neskôr, bol späť v jeho hotelovej izbe. Snažil som sa zavolať Joeny, pretože som chcel vidieť ju pred mám príliš uniesť, ale opäť som nedostal odpoveď. Tak som musel ísť do práce.
  
  
  On sa zmenilo na dlhým rukávom, čierne tričko, čierne nohavice, a pevná turistická obuv. Som zazipovaný to s luger pod moje tričko a dajte o špeciálny pás.
  
  
  Dal som náhradných časopisy pre Wilhelmina a ručný granát v mojom vrecku, krúžil Slocum je strelivo poľa, išla mimo. Dnes, on nechcel upozorniť na to, Mercedes, tak odišiel ego v prednej časti hotela a vzal rickshaw.
  
  
  Bolo už celkom tma. To nebolo na hlavnej ulici, ale chodníky boli posiate so spánkom ľudí. Videl som celé rodiny v skupinách v teple, dusno atmosféru z Kalkaty. On odišiel do stredu vozovky a išiel rýchlo smerom k chemickej továrni. Bolo to len dva bloky ďalej.
  
  
  Som preskúmal najbližšej ulice, pred zapnutím rohu. Tam boli žiadne pouličné lampy, a len bledé moonlight chytil jej očí.
  
  
  Mir nebol v továrni buď, a stráže nevidel ju. On si vybral svoju cestu cez blok a prišiel k bráne v zadnej časti budovy. On bez námahy znížiť drôt a vyšiel na neosvetlených továrne. Predpokladal som, že bezpečnostných opatrení by malo byť prijatých okolo továrne, ale nevidela som nič z toho.
  
  
  Vchod do budovy sa nezdá byť ťažké. Nen nemal svetlíkov, alebo veľké vetracie otvory, ale zadné dvere, mal pravidelné zámok.
  
  
  Jej pošmykol ticho cez tiene na deň. Tam bol starý zámok s jar, neboli žiadne problémy. O desať sekúnd neskôr, on unbolted to s hrot noža a odomknúť dvere. Otvoril ho pozorne počúval pre alarm, je kvičať, alebo kliknite na tlačidlo, ale on nechcel počuť nič. Otvoril ho, zavrel dvere, a vymeniť zámok. V izbe bola tma. Čakal chvíľu pred pokračovaním.
  
  
  V celej miestnosti od nej, počul som, že dvere sa otvárajú a zatvárajú chvíľu neskôr. Pomaly, obrázok priblížil. Tam nezdalo sa, že akékoľvek ohrozenie, človek sa pomaly shell na.
  
  
  Ego ju čaká, a keď sa dostal do správnej polohy, moja pravá ruka zasiahla ego tvrdo na krku. Nechcel som ju zabiť, moje ego, len som jej priniesla z zhromaždenie na niekoľko baní, ale cnelo sa jej na správnom mieste. Rana sa posunul bokom a pristál staromódny ľavý hák, že chytil hmú v čeľusti. Cieľ je ego letel späť. Ego je hnedé oči presklené viac, ako mu skĺzol na zem.
  
  
  On rýchlo hľadal, ale nenašiel žiadnu identifikáciu. Silný nylon kábel musel som sa so mnou viazaný jej členky a ramien s egom. Potom vzal jej ego k zadným dverám a začala svoje turné v závode. Žiadne ďalšie stráže ju videl. Moje tmavé svietidla čoskoro ukázala mi celý príbeh. Bola to malá firma. Vyzerá to, že vyrábaný len dusičnan draselný. Malý dopravných pásov na výrobu soft brown poter bol nainštalovaný pozdĺž jednej steny.
  
  
  Viditeľné len výbušné bol semi-finished product vo veľkej motorovej nafty nádrž s kapacitou približne štyridsať litrov. Všetko ostatné bolo uložené za drôtené ploty so zámkami, ale okamžite som pochopil, ako krádeží boli spáchané. Pred jedným z uzamknutej búdky bol dlhú tyč s metal cup na konci. Niekto bol trpezlivo naberanie až malé množstvo celej dĺžke otvoriť sudoch v uzavretom búdky, pričom každý barel tak málo, že to šlo bez povšimnutia.
  
  
  Len niekto, kto mal dosť času, v továrni, ako nočný strážca, mohol spáchať takéto krádeží.
  
  
  On považuje svoje možnosti na chvíľu ešte pred rozhodnutím o testovaní. Továreň mala zmiznúť. Keby to bol jediný zdroj výbušniny pre teroristov, že by si dokončil svoje poslanie za menej ako minútu. Ak nie, mohlo by to aspoň výrazne znížiť iht.
  
  
  Tak sa ma spýtala: pre kotúč knot a vyrezať v odin D. On rez cez drôt, vložená jednej línie knôt do najbližšieho suda, a nastavte ju na oheň.
  
  
  Myslel som, že som mal tri minúty, ale keď som dal ľahšie na knot, to rozohnili a začal pálenie dvakrát tak rýchlo, ako sa očakávalo. On vyskočil a bežal preč na nočný strážca sa dostať ego von pred budovu, išiel do vzduchu. Zrazu, moje ego nohy zdvihnúť a udrel do môjho života. Zavrčal a cúval preč. Jej, videl poistka už pol vyhorel v tme. Napriek bolesti v jeho dolnej časti tela, on sa vzpriamila, narazil do malého človeka na zemi, a snažil hodiť ego nad jeho rameno. Bol kope a writhing, ako keby on bol boj o svoj život. Nevedel, čo ego myslel, že jeho hotel by mal robiť. Napísal som ho v angličtine a potom v Hindi.
  
  
  On dokonca poukázal na knot a robil zvuk ako výbuch, ale on nemohol presvedčiť ego. Pokračoval v boji, ako najlepšie mohol, s jeho ruky a nohy zviazané, kým hmú udrel ho na krku, ktoré by mohli byť fatálne.
  
  
  Keď ego slung to cez rameno, knôt nebol ani nohy preč. On prišiel a udrel päsťou do môjho krku. Vo dverách, on vystrel ruky a nohy a prekaziť moje pokusy odísť.
  
  
  Zavrčal a prisahal s presvedčením. Mohol by som ešte počuť sykotom knôt za nami. Ego bolo vyzvať ju, takmer prosí ju, aby sa vzdal boja.
  
  
  Potom sa zabuchli jeho ego je hlava, pevný proti doorjamb v zúfalej výbuch energie, upokojujúci ego dosť dlho skočiť von.
  
  
  Druhý neskôr, sud saltpeter odletel do vzduchu. Jasný záblesk svetla svieti večer neba, potom tam bol búrlivý thud ako výbuch odtrhol malé budovy od seba, odosielanie dosky, sudy, a kúskami kovu letí do Indickej neba.
  
  
  Tlak vzduchu vzoriek zrazil mimo nás naše nohy, hádzanie nás späť pol tucta kroky. Indický vzal ťažobu ranu a spadol na vrchole mi, slúži ako štít ako trosky padli na nás.
  
  
  Keď sa otočil som ju von z pod ním, on bol stále muttering nadáva na mňa, tak som ťahal Ego cez bránu, a von do uličky pred ľuďmi, ktorí žili v okolí vylial ich starom dome.
  
  
  Tam bol žiadny oheň, a ja vypočítali, že som mal niekoľko minút, kým prišla polícia na vyhľadávanie oblasti. Nočný strážca obrátil jej priebehu a naklonil ho tak, aby mohol počuť hmú šepká jej, cez hluk ľudí na ulici.
  
  
  "Jeden plakať, jeden viac, a zadáte nekonečný cyklus reinkarnácie. Nepochopil?'
  
  
  On prikývol, a niesol ju ego ďalej v uličke a potom na malé nádvorie, kde staré vozidlo bolo zaparkované. Držal ego proti kamión kolesa.
  
  
  "Všetko v poriadku, teraz mi povedzte, alebo budete plávanie v Hooghly Rieky až do rána."
  
  
  On glared na mňa.
  
  
  "Kto má platiť ukradnúť z splnenie vašich šéfov?"
  
  
  Ticho.
  
  
  "Kto vám zaplatí skryť výbušniny pod koša?"
  
  
  Ticho.
  
  
  Som dosiahla za minútu a vytiahol box že nemám často používajú. Tam sa vstrekuje s tri kapsule chemikálií. Ukázal som nočný strážca, to, čo som robil.
  
  
  On opatrne otvoril valec striekačky a odstránené ego, potom tlačil ihly cez kapsule je gumové tesnenie a nasávanie kvapaliny.
  
  
  — Videli ste niečo ako predtým?" Spýtal som sa muža, opretý o auto. Ego tvár bola napätá, jeho oči široký so strachom.
  
  
  "Toto je nový liek s názvom novocaine. V podstate je to pravda, sérum, že funguje naozaj dobre. Ale to nevyhnutne znamená smrť obete. Nemám žiadny výber, musím vedieť, kto je platiť vám za pomoc ma výrobu tohto celý názov.
  
  
  Moje ego otriasalo práve teraz. On testované ihly s jeho prst, potom tlačil ho pred jeho ego je rameno. On uvoľňovať stuhnuté a padol na svoju stranu. "Ešte raz, ešte raz. Kto zaplatí, aby ste sa nechať výbušniny, aby vaše deti?
  
  
  — To.".. Neviem. Bol potenie teraz, a jeho oči nasledoval moje každý pohyb ihly.
  
  
  "Nebudete cítiť, že na prvom mieste. Potom anestézii začína. To dostane viac a intenzívnejšie, a po chvíli sa necíti žiadnu bolesť vôbec. Niť prichádza krátko po tom.
  
  
  Snažil som sa ihla znova. "Nebojte sa. Viem, čo lojalitu. Môžete si byť mŕtvy za pol hodiny, a potom váš šéf bude zadarmo... na chvíľu. Ale potom budem vedieť všetko o nen.
  
  
  Potriasol hlavou. On je vložená ihlou do svalov v jeho rameno a rýchlo injekčne tekutiny. Ihla bola už vonku a vyhadzujú pred Indickej si to. On sa pozrel na svoju ruku, cítil studenej kvapaliny. Po niekoľkých okamihoch, drogy nadobudlo účinnosť, a on sa otočil. "Zakir Shastri... zaplatí nás."
  
  
  — Akékoľvek iné mená?" Kto robí Zakir Shastri práce pre?
  
  
  Muž, zatriasol hlavou.
  
  
  "Boli ste jediný zdroj, alebo sú tam iní, ktorí dodanie Zakir?"
  
  
  — Ja som len vedieť jednu. Južná Kalkaty Potaš Rastlín Cashmere-sturt.
  
  
  — Ste si istý, že to je všetko?"
  
  
  On prikývol.
  
  
  "Pocit, že vaše ruky." I rezané laná okolo ega zápästia tak, aby sa mohol cítiť miesto, kde hmú výstrel jej. — Máte pocit, že niečo?" To, že časť z vás je už mŕtvy.
  
  
  Ego oči blysol v panike.
  
  
  — Poznáte nejaké iné mená?" Čo iné chemické závody vyrábajú bomby?
  
  
  Potriasol hlavou, pri pohľade na znecitlivenie mieste na jeho rameno. Hugo chytil ju a zníženie laná okolo jej členky.
  
  
  — Tam je len jeden spôsob, ako neutralizovať kvapaliny on injekčne vám. Budete musieť bežať päť kilometrov. Ak ste ísť von a spustiť troch míľ, odpor v žilách bude horieť a novocaine bude zneškodnil."
  
  
  On vstal, ohnuté, jeho svalstvo, a cítil, ako sa jeho ruka opäť z exekúcie povolenie vlajky.
  
  
  "Ponáhľaj sa, pozrime sa, či môžete vylúčiť nespravodlivosti okolo svojho tela, máte šancu zostať nažive zajtra."
  
  
  Little Indian vzal prvý pár krokov v uličke a potom začal bežať šialene. Zakričal niečo k davu v prednej časti zničené budovy, a Stahl nemal počkajte, či sa mu hovoril niečo pre mňa. On prikrčil dole inú ulicu a zamieril späť do hotela.
  
  
  On išiel si teplý kúpeľ a dobré jedlo pred skúmaní iných chemických strojov, že nočný strážca mal uvedené.
  
  
  Ale keď vstúpil do jeho izby, nebolo prázdne.
  
  
  Hneď ako prišla, Choeni Meta ukázal malú pištoľ na mojej hrudi.
  
  
  "Sadnúť si a upokojiť sa," povedala.
  
  
  
  Kapitola 7
  
  
  
  
  Choeny držal pištoľ v oboch rukách, ako niektoré vyškolený profesionálny strelci.
  
  
  — Aký vtip je to?" Spýtal som sa jej, ale tam bol žiadny humor v jej studený pohľad.
  
  
  "Nie som si srandu," povedala. "Veril som si."
  
  
  Úsmev prešiel moje pery. On by sa už používa na nahnevaný ženy. To zvyčajne funguje.
  
  
  — Nie ste Howard Matson. Ste agent vlády USA.
  
  
  Ona, on shrugged. "Takže čo? Uhádli ste, že keď sme sa stretli.
  
  
  — Ste Mikuláša Huntington Carter, Nick Carter, Majster Assassin ' AH. Ste ani zamaskovať seba. Urobil si blázna zo mňa.
  
  
  'Ako?'
  
  
  "On by mi povedal," povedala prasklo, " Raji."
  
  
  "Predpokladám, že. "Váš šéf?'
  
  
  Nechcela odpovedať, ale to musel byť správna vec. Vedel som, že jej byť Indickej Tajnej Služby. A mohol povedať, že bola nováčik.
  
  
  "Sme na rovnakej strane, tak prečo ste ukazovacie zbraň na mňa?"
  
  
  "Výbuchy," povedala. "Raj si myslí, že máte na to, a možno ste to beží. Máme veľa otázok.
  
  
  Keď sa zastavila, mohol som počuť jej hlas chveje. Ona nebola profesionálny napriek tomu, Nam, skúsený agent, ktorý by mohol zabiť bez výčitiek svedomia.
  
  
  "Myslel si si, že by ste mohli zastaviť výbuchy, streľba mňa?" "Som prezentoval to ako vtip, fantastické detinské nápad.
  
  
  "Môžem sa vás zabiť, ak musím," povedala. "Ak neviete mi dať odpovede chcem."
  
  
  Jej, potriasol hlavou. — Vy ste nikdy výstrel ktokoľvek, už si?" Ste nikdy stlačil spúšť alebo videl niekto zomrieť. Myslíte si, že by sa mohlo začať so mnou? Som si oči na tvár a snažil sa čítať jej ego. Môj život závisel na tom. Ona je naozaj chystá zabiť ma? On o tom pochybovala, ale on nemohol dovoliť byť zlé. Nechcel som, aby sa riziko môj život tu.
  
  
  Mal som zbraň a ukázal na mňa veľa krát, a ja som vždy adept na nanášanie okamihu, keď môj súper pozornosť je nepozorný pre zlomku sekundy. Nečakaný zvuk, flash svetla; akékoľvek rozptýlenie je za to, ak ste si istí, že muž s pištoľou je pripravený zabiť rovnako. Ale S Choeni radšej počkajte na ňu.
  
  
  "Prišiel som do Kalkaty na pomoc," povedal som. "Mám objednávky zastaviť teroristov skôr problém sa šíri ďalej."
  
  
  — Tak potom prečo ste sem prišli pod pseudonymom?" — Prečo nemal prídete otvorene, úprimne?"
  
  
  Nemala som odpoveď na dell sám. "To, ako to robíme," jej otec povedal. "Pravidlá ochrany osobných údajov".
  
  
  "Nemôžem dôverovať," povedala. "Mal by som vás zabiť teraz, keď mám šancu."
  
  
  Bol som zmätený tým, že jej tón. Zdalo sa, že takmer presvedčený. Možno, že podceňovať jej.
  
  
  Zistila som, drží môj dych, čaká na horúcej hunspell strieľať cez moje pľúca. Nebol som dýchanie pre takmer minútu, keď je telefón na stole vedľa mňa zazvonil.
  
  
  Zavolal tri krát, než ona vlnitou zbraň. "To vyzdvihnúť," povedala.
  
  
  On polovicu odvrátil od nah a zdvihol telefón s jeho ľavej ruke. Tento pohyb mi dovolené, aby miesto Hugo v mojej pravej dlani. Jej bol už bezmocný.
  
  
  "Áno," povedal som do telefónu.
  
  
  Hlas na druhom konci znel prekvapený, ako keby volajúceho nebol očakáva, že mi zdvihnúť telefón.
  
  
  "Ach, Pán Carter, je to na vás.
  
  
  Súhvezdia moje skutočné meno nemal šok ma moc, dnes, ale meno volajúceho urobil.
  
  
  "Rozprávate Plukovník Wu," podnikateľa hlas pokračovanie z Východu.
  
  
  "Budete mi volal Carter," povedal som.
  
  
  Pozrel sa cez miestnosť na Choeni a mouthed na Plukovník meno. Pochopila a šepkal aplikácie, zatiaľ čo mikrofón pokryté ju na chvíľu.
  
  
  "...ďalšie Rajah, " povedala.
  
  
  Ten prekliaty pod jeho dych. Samozrejme, Raj bol veľmi štedrý s informáciami o svoju identitu. Premýšľala som, prečo. "Ste vy sám, Pán Carter?" Wu spýtal sa.
  
  
  Myslel si, že z Choeni a zbraň v ruke. "Nie," povedal som jej, plukovník. "Slečna Mehta je so mnou. Poznáte ju?"
  
  
  Choeni znížená zbraň a strčil ego do kabelky, tak ako by som očakával. Ona nebude strieľať mi teraz, aby niekto vedel, že sme boli spolu.
  
  
  "Ach, samozrejme. Veľmi odlišovať lady. Jej otec často navštívi ma.
  
  
  "Nie ste odpovedali na moje vývrtka otázku, Plukovník Wu," povedal som rozhodne. — Prečo ste ma volali Carter?"
  
  
  Ego je melodický hlas je absurdly zábavu. "Je to česť poznať známe ako agent," povedal. — Som veľmi ľúto o dnešnom stretnutí, keď nie. Plukovník Wu nepodarilo. Spôsobil veľký hnev v kruhoch, diplomatov, okolo veľkých krajín. Hovorím si, že dlhujem ich ospravedlnenie. Potom ctihodný policajt oznámi mi, že ego hostí v hale je dobre-známy Americký agent, ktorý je tiež právnik... Oslobodiť Kalkata od teroristov. Bojím sa o naše mesto, Pán Carter. Budete musieť pomôcť dať niť bombardments. Veľmi dôležité pre moju prijala vlasti. Veľmi dôležité pre obchod.
  
  
  "Ďakujem, Plukovník. Som presvedčený, že krajinami ocenia vaše obavy, ale to je práca pre profesionálov. Čas beží von.'
  
  
  "Skutočne, Pán Carter. Ale možno jednoduchý podnikateľ môže slúžiť veľké krajiny. Viem, že ju aj v Indii. Nemám pomoc políciu. Rád by som využil túto príležitosť pomôcť veľmi slávny Americký."
  
  
  Jej váhal, len na chvíľu. Možno staré Chinaman mal pravdu — možno, že by mi mohol pomôcť.
  
  
  "Chceli by ste, aby prišiel ma navštíviť na môj dom zajtra," povedal. "Vy a Miss Mehta. Budeme hovoriť. Možno to pomôže zachrániť naše mesto.
  
  
  Ona súhlasila, a on volal čas na obed. Potom zavesil a obrátil sa k Choeny. Ona bola stále sedí vo veľkom stoličku oproti nemu. Jej západnej sukne bol vytiahol nad jej boky, predvádzal perfektný tvar jej nohu. Hugo šiel za studena v ruke. Myslel si, že o tom, ako nedávno mal za zabil. To, čo v hriechu, že by sa. Ale to nebolo potrebné. Indická vláda nie je ešte tak hlboko zapojená do medzinárodnej špionáže, že je potrebné najatých vrahov. A aj keby tomu tak bolo, nemal poslali bohatú, sofistikovaná holka na to.
  
  
  Ale nah mali otázky, chcela, odpovedal, a ona si myslela, že zbraň mal moc presviedčania. S nepodarilo s jedným zbraň, možno bude skúste iný, zbraň, že ona by sme našli oveľa zábavnejšie.
  
  
  Hugo strčil ju späť do jej pošvy, sa natiahol a zobral to zo stoličky. Ona zabrániť jej pohľad, ako on držal ju na svoju hruď.
  
  
  "Baby," šepkala som.
  
  
  Moje pery kartáčovaný jej uchu, potom jej prútik. Ona bola vysoká a jej telo dokonale zladené baňa, jej jemné krivky a krivky doplnenie moja sila a pevnosť. V inom čase a mieste jej by povedal: hej, ja ju milujem. Ale to by nebolo spravodlivé. Pre nás, tam môže byť len fyzická vášeň. Len sľubuje, že by sme mohli urobiť, aby sa navzájom by sa noc čo noc.
  
  
  Keď mu zabalené svoje prsty okolo nej zakrivené stehná, jej dlhé, štíhle prsty skĺzol nadol môjho chrbta. Spojiť naše telá sa presťahoval v tichom vzájomnej obete; potom sme kráčali späť a išiel ruka v ruke na posteľ.
  
  
  "Ľahnite si," povedala. 'Čakať na mňa.'
  
  
  Stála predo mnou, aby sa vyzliekol. Keď jej mäkké, hnedé prsia boli vydané, ona inštinktívne dosiahol pre nich, ale ona tlačil ma preč, kým bola nahá.
  
  
  Ona kľakol na zem a pomohol mi s oblečením.
  
  
  Ona by nemal prísť ku mne rovnako. Ona zostala na jej kolená, pobozkala ma na ústa, potom skĺzol nižšie a nižšie, až kým moje telo bolo žobranie, aby sa pripojil k jej.
  
  
  Jej ruky sa sťahoval cez moje telo, pocit, hľadanie, lichotivé. Napokon sa posadil na posteli. Ona pomaly kráčal dopredu, stlačením ňou firma hrudníka proti mojej hrudi, potom kymácející sa jej dlho, mrštný nohy, kým nebudú pokryté svoje telo od hlavy až k päte.
  
  
  Ona pobozkal ma jemne, a potom ešte viac vášnivo. "Poď, nech mi to moja cesta."
  
  
  Pohyb jej boky proti bane ma presvedčilo. To bolo príjemné cítiť ju na vrchole ma, keď jej ruky boli obsadené, že ma k ohnivej savchenko ako sa vôbec hýbať.
  
  
  Neskôr sme ležali v náručí a pozeral von otvoreným oknom na svetlá mesta nižšie.
  
  
  "Teraz povedz mi pravdu," povedala.
  
  
  "Môžete mi povedať ako prvý. Páči sa vám pracovať pre Raj?" Vážne?'
  
  
  "Áno, som pracovať pre neho, pretože verím, že môže pomôcť mojej krajiny."
  
  
  'Ako?'
  
  
  "Šetrenie štátu Bengálsko pre Indiu".
  
  
  "Oblasť okolo Kalkaty?"
  
  
  Ona prikývla. "Áno. Tam sú ľudia, ktorí chcú oddeliť Bengálsko od zvyšku krajiny. Oni by sa mohli vytvoriť nové krajiny, alebo sa pripojiť v Bangladéši. Ešte pred Bengalis vymanili spod Pakistan, tam boli povstalcov v Kalkaty, ktorí chceli roztrhať krajiny od seba. Chaos, spôsobený výbuch môže dať im príležitosť, ktoré potrebujú."
  
  
  "A čo robí Rajah si, že môžem zúčastniť?"
  
  
  "On nevie, ale on nemá dôveru Američanov."
  
  
  "A vy?'
  
  
  — Neviem, že buď.
  
  
  Pobozkal ju na mäkké pery.
  
  
  "Sme obaja na rovnakej strane, či Raj rozumie alebo nie. Len verte mi na chvíľu. Deň alebo dva, možno aj menej.
  
  
  Ona sa zamračil septically. "Možno," povedala. "Možno, že to môžem urobiť teraz."
  
  
  "Dobrú. OK, môžete mi poskytnúť viac informácií, ktoré by mohli byť užitočné? Robí Raj majú akékoľvek informácie o dodaní dusičnan draselný? Akékoľvek náznaky o organizácii za to? Niekto v strede sprisahanie, že môžem chytiť ju s?
  
  
  Jongi je pekný tvár sa zamračil.
  
  
  "Ja neviem. Jej len to, čo mi hovorí. Môžete sa opýtať na ego.
  
  
  'Nie.'
  
  
  Hej snažila vysvetliť to na nej. Nemal veriť nikomu, a to ani v Raji. Aby som bol úprimný, nechcel som jej veriť ani, ale nemohol som povedať, že. Kým som sa otvorene priznal, že som bol Americký agent pracujúci v ego krajiny, Raj bol narušený protokol. Nie, nemohol zatkli ma, alebo ma poslal cez všetky krajiny, bez dôkazov. A ego je len dôkaz tak ďaleko fretka ležať nahý v náručí.
  
  
  Spýtala sa ma. "Čo by som mal povedať, em?"
  
  
  — Vari si vás požiadať, aby ste ma zabiť?"
  
  
  "Nie, ona bola len spýtal na otázku. Zbraň bol môj nápad.
  
  
  -"Povedz Em, čo viem," povedal som.
  
  
  On rýchlo vysvetlil to na ňu, ale dbali, aby jej len informácie chce zdieľať. Povedal som mu o výrobe a krádeže saltpeter, ale nechcel som povedať, že som mal čo robiť s výbuchom továrne. Raj bol dovolené hádať pre seba.
  
  
  "Je to určitý Zakir Shastri zúčastnených," povedal som. "Nech Raj priamo jeho zamestnanci nájsť ego. Polícia mať spôsobov, ako sledovať ľudí dole, keď vedia, že meno."
  
  
  Jej hotel, povedať jej o jeho podozrenie o deti výsadbu bomby, ale si to rozmyslel. Hej už povedala dosť získať jej dôveru. Nepotrebovala som nič viac.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Veríte mi teraz?"
  
  
  "Áno," povedala, ale tam bol ešte pochýb o tom, v jej očiach, a snažil sa upokojiť ju s kiss.
  
  
  Držala späť na okamih, potom bežal jej ruku cez moje telo. Nahé sme sa pritúlila k sebe a nech je naša vášeň ovládať naše telo. Neskôr, ona propped seba až na jeden lakeť a povedal: "Miláčik, verím vám, ale prosím, nie blamovat mi znova. Nechcem lie to me už.
  
  
  "Nikdy," povedal som, premýšľal, či verila mi. Som necítil vinný — klamstvo je súčasťou mojej práce. — Ak je to viac, možno by sme mohli ísť niekam spolu, moja láska." Mám peniaze, veľa. Viem, že ju dobre. Nemusíte pracovať vo svojom živote. To, čo povedala ma prekvapilo. Znelo to úprimné. Možno to bolo viac ako sideshow pre Nah. Upadol dole na nah, pripravený na lásku znova. Ona moaned s radosťou, a na chvíľu sme zabudli, že tam bol svet mimo miestnosti.
  
  
  
  Kapitola 8
  
  
  
  
  Druhý deň ráno sme mali raňajky v hoteli. Malá žena, ktorá slúžila nám všetkým zdalo úplne neuvedomuje, že nahá žena ležal so mnou. Keď bola preč, Choeni prenášať, naklonil mňa a pobozkal ma na hrudi. Musel som tlačiť ju von z pod kryty.
  
  
  Zatiaľ čo Choeni bola stále oblečená, on volal Slocum úradu a pýtali sa na telefónne číslo, kde by sa mohla dosiahnuť Lily Mira. Lily sa zdalo byť v dobrej nálade, keď jej otec hovoril k nej. Povedala, že ona bude prepustený z nemocnice a čoskoro pôjde do Madras, ako sa plánovalo. Jej navrhol, hej, take Princ s ňou, keď odíde okolo Kalkaty. Ona nadšene súhlasil a povedal, že by niekto okamžite požiadať prostredníctvom príbuzných vyzdvihnúť psa.
  
  
  On bol rád, že Ay mal tzv. Tak ďaleko, moja fretka úlohy majú len spôsobené Lily vyššie bolesti. Možno psa, pomôže vám dostať sa cez ťažkosti, ktoré na vás čakajú. Povedali hej, všetko najlepšie a zavesil.
  
  
  Potom obrátil sa ku Choeni.
  
  
  Boli sme mali zastaviť jej dom pred išli sme Plukovník Wu je. Keď som sa dostal za volantom, uvedomil som si, že moja myseľ bola stále príliš zaneprázdnený s Choeni — dokonca som sa zabudol pozrieť v zadnom. Keď sa jej otočil, pevný palec bola ukázal úprimných medzi moje oči.
  
  
  "Bang, bang, Nick Carter, ste mŕtvy."
  
  
  Choeni otočil a vytiahol pištoľ okolo jej tašku. Mal som zastavil pred jej začala streľba. Muž na zadnom sedadle rýchlo sa stretával na jeho zbraň.
  
  
  "Upokojiť, Sokolov," zakričal som.
  
  
  Tuk ruskej váhal, jednu ruku pod jeho plášťa.
  
  
  "Kto je to? Choini spýtal sa. "Čo človek chcieť?"
  
  
  Sokolov predstavil sám. "Súdruh Alexander Sokolov," povedal. "Konzul v Kalkaty zo zväzu Sovietskych Socialistických Republík."
  
  
  "Mali sme šťastie," povedal som. "Hej, povedz mi pravdu, Sokolov. Ste KGB spy, ako väčšina ruských diplomatov okolo vonkajší bazén."
  
  
  Ruský zdvihol ruky v vzdať. "Ste Američania... ste vždy tak pragmatický. V poriadku, jej spy. Možno budete vedieť. Nie je to správne, Carter?" A vy, Slečna Mehta?" Môžete tiež patria do našej skromnej povolanie. Je to právo?'
  
  
  Choeni zamračil a odmietol odpovedať. "To nevadí," povedal. "Nie sme nepriatelia dnes." Zdvihol svoju ruku a znovu, a uklonil hlavu zamyslene. "Zajtra... kto môže povedať? Zajtra môžeme navzájom sa zabíjať, ale dnes... dnes musíme pracovať spoločne.
  
  
  "Kto hovorí, že? Spýtal som sa chladne.
  
  
  "Ja som, Súdruh Carter. Máme problém.
  
  
  "My?'
  
  
  "Všetci z nás. Na vás. Mám. Na Miss Mehta je. Mám objednávky vás zabiť.
  
  
  Choeni flinched, a on videl jej rukou utiahnite na malé pištole ona stále držal. Nebol som strach z nej. Ešte nie. Vedel, ako Sokolov pracoval. Ak bol, zabijú ma, by tam boli žiadne upozornenie.
  
  
  "Mám objednávky zabiť všetkých agentov, ktorí môžu byť zodpovedný za teroristické útoky na našej diplomatickej misie v Kalkaty," povedal. "Zajtra sa môžete dostať rovnakom poradí... zabiť mňa a všetkých Čínskych agentov v meste, potom Indiáni ako Miss Mehta... niekto, kto by mohol byť za to zodpovedný."
  
  
  Spýtal som sa jej — " tak prečo čakáte? Vy ste nikdy neboli plaché o zabíjanie ľudí predtým."
  
  
  — Pretože ja si nemyslím, že to bude pomáhať." Mám podozrenie, že výbuchy bude pokračovať. Mám podozrenie, že nikto nie je na vine za nás. Jej podozrenie, že niekto... bez ohľadu na to nazvať... niekto chce pit nás proti iného priateľa.
  
  
  Sledoval som ruskej za chvíľu a takmer dôveryhodných hmú s ním. Mohol povedať pravdu... to čas.
  
  
  "Niekto hrá hru,"súhlasil som," a obaja sme výsmech."
  
  
  "Áno, áno," povedal a kývol. 'To je pravda. Niekto je vytváranie problémy medzi nami.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Ako sa môžeme dostať približne v tomto?
  
  
  Sokolov zatriasol hlavou smutne. "Ja neviem. Ale mám iný obavy. Sme počuť podivné veci. Počúvame o hrozby. Existujú ľudia, ktorí hovoria, že náš konzulát bude vyhodený na pätnásty... deň nezávislosti.
  
  
  "Ulice budú plné ľudí," Choeni pridaný. "To bude perfektný deň pre akty násilia."
  
  
  "Je reč o odplate — priame retribution — ak konzulát je poškodený, "povedal.
  
  
  Mohol som cítiť pot podľa môjho golier. Nedokázal som si predstaviť, čo by sa stalo, keby hrozba prišla pravda.
  
  
  Spýtal som sa jej. — Prečo ste mi povedať toto všetko?" "Pretože, keď sú fretky pomáha Američania?"
  
  
  Ruský povzdychol si. "Pretože som bola objednaná na vás zastaviť. Ale všetko, čo môžem nájsť oznamuje, že nie ste zodpovedný... potrebujeme vás, našich ostatných Američanov. Ľudia, ktorí vysadili bomby, nie cez CIA, alebo AH . Existencia ...'
  
  
  Povedal nič, a jej dokončil vetu pre neho. "Sú to deti," povedal som.
  
  
  Sokolov súhlasne prikývol. - Áno, to je dôležité, to sú deti.
  
  
  "Ja myslím, že nie," Choeni povedal. "Je to nemožné.'
  
  
  Ona námietky, ale cítil som, že ona rozmýšľala o niekoľko faktov ona musí mať povedal, polícia. "Chlapec bol zabitý mimo Amerického konzulátu včera," povedal som.
  
  
  "Nevinného dieťaťa," Choeni povedal. 'Okoloidúci.'
  
  
  "Terorista," Sokolov nepomyslel. "Súhvezdia detí, dnes... to nie je pre vás," povedal s úsmevom.
  
  
  "A nie je pre vás," povedal som. "Dokonca som sa Maoists ešte potopená táto hlboká ešte."
  
  
  On sa posunul cez autosedačky a otvorila dvere. "To je všetko, čo mám povedať," povedal.
  
  
  Keď sa dostal von, dal kľúč v spínacej skrinke, začal motora, a išiel do Choeny domu. Zatiaľ čo ona zmenila jej oblečenie, stál na balkón a pozeral na cudzom meste prebudiť v nové ráno z nekonečný boj o prežitie. Bol som zvedavý na monštrum, ktoré desí to trápi mesta. Kto si vybral Kalkaty ako bojisko dve veľké právomoci? Čo sa mu nádej, že sa z toho dostať? Nemal som žiadnu predstavu. Čas sa kráti, a tam boli žiadne výsledky. Je to boli len tri dni, a moje rady sa stali discouragingly riedke. Ten, kto sa používajú deti ako teroristov bol šikovný. Chodník bol takmer nemožné sledovať.
  
  
  Všetko, čo som mal, bolo Zakir Shastri. Mohla som len dúfať, že Plukovník Wu široký vplyv v meste by pomôžte mi nájsť niekoho, kto za to, že meno.
  
  
  Z Choeni, sme jazdil na juh do Zálivu Bengálsko, nasledujúce Plukovník Wu pokyny, cez ploché delta regiónu, kde mocný Gangy a ega rôznych prítokov vytvorili živnú úvrať pre tisíce rokov. Wu Mansion prehliadol Hooghly Rieky. To bol rozľahlého komplexu, ktorý vyzeral, ako to, príliš, boli pod konštrukcia pre dlhú dobu. Nehnuteľnosť sa tiahla pre kilometrov na jedno svahovitý terén a súčasťou krovia, listnaté stromy a veľké pastviny pre kone. Veľký dom, postavený okolo čisto biely kameň, žiaril ako chrám v nedeľu.
  
  
  Keď sme vytiahli až v spevnené parkovisko pred obrovský dom, dvaja uniformovaní zamestnancov bežala otvoriť auto dvere a odprevadil nás cez veľké dvojité dvere do lobby. Na chvíľu som sa cítil, ako keby sme vstúpil do minulosti a nájsť sami v paláca jedného z piatich stoviek princov, ktorí mali rozhodol, že malé štáty, okolo ktorej India a Pakistan mal vyrástli.
  
  
  Hala bola neuveriteľne luxusné-podlaha bol vyrobený z najlepších mramoru a keramické vrkoč, stĺpce boli obklopené čistokrvnom mramor, steny boli ovešané nádherné starobylé tapisérie, nábytok sa datuje od všetkých dávnych dôb Indii.
  
  
  Bolo to viac múzea ako doma, viac z chrámu ako pobytu. Naši sprievodcovia stop keď sa pozrieme na všetky túto nádheru, a potom ticho nás viedol na dvere vedúce okolo veľkej sály do druhej haly. To bolo zle osvetlené, a postavený okolo drsné kamene, ktoré boli vznesené zo zástavy Čínskej dediny.
  
  
  V strede miestnosti bola chata, strechy, z ktorých bolo päť metrov nad zemou. To bol vyrobený z kartónu, staré dosky, obalové debny, prázdne plechovky, a dolnej časti veslice.
  
  
  Plukovník Wu sedel vo dverách hlinku, špinavé biele dhoti omotal okolo jeho bedrá. Bol drepe v základnej jogy predstavovať. Keď on nás videl, presťahoval sa trochu, ale nedostal do.
  
  
  "Ah, prišli ste. Jednoduché, hlúpe spomienky. Narodil som sa v chalupe, ako je tento, " povedal, strečing. "Je to dobré pre ľudí, zapamätať a povedať, že ma bude vždy iný."
  
  
  Vstal na nohy a padol pokorne. "Som poctený, že ste navštívili môj domov, Miss Mehta," povedal. "A vy, Pán Carter. Vaša prítomnosť velebí moja pokorný poloha.
  
  
  Choeni odpovedal rýchlo, ale musel som nájsť slová. Dostal som zmätená.
  
  
  Neat malý muž sa zdalo trápne, až sa nosia sedliackych šiat. On sa ospravedlnil a povedal, že on sa vráti čoskoro, keď bol "viac vhodne oblečený na takýchto významných hostí."
  
  
  Hovoril rýchlo, v Čínštine, a dve mladé dievčatá v Orientálne oblečenie prišiel z inej miestnosti. Sa uklonil a narazil do prednej časti nás, ih tesný členok-dĺžka sukne obmedzenia ih shaggy na pár centimetrov. Míňali v prednej časti nás, cez ďalšie dvere, do príjemný Západného štýlu izba s mäkké prehrávania hudby a TV, koberce na podlahe, moderný nábytok a povzdych visí, že vyzeral ako skutočný Pollock. "Učiteľ hovorí: robiť, čo sa vám páči, tu; on bude tu vo chvíli," povedal jeden z dievčat. Potom obaja zmizli cez dvere.
  
  
  Vyššie obrovský krb visel obraz Chiang Kai-shek a ako mladý muž, keď sa rozhodol v pevninskej Číne. Rovnako veľké maľovanie visel na protiľahlej stene. To bolo
  
  
  Sun-Yat-sen.
  
  
  "Woo nebol skutočný plukovník," Choeny komentoval tak, poobzeral sa okolo zdobené izby. "Je to čestný titul, ktorý získal pre svoj osobný boj proti Mao a Komunisti. On bol len chlapec, keď slúžil pod Chiang Kai-shek.
  
  
  Bol som asi, aby sa jej opýtal niečo, ale Indický chlapec v bielej bunda neukázal a viedli nás k týk bar s tiger pokožky orezania. Rovnako ako všetko ostatné v tomto dome, aj ja som bol prekvapený dodanie alkoholu. Tam bola dobrá whisky, jemné brandy, a vynikajúce kolekcia vintage rum. Chlapec navrhol ih s viac vedomosti ako barman liatím tábora.
  
  
  Vyberali sme Jamajský rum, a boli len prijatie sip, keď Plukovník prišiel, oblečený v lýtkové a krátke nohavice, topánky.
  
  
  On stál vedľa mňa, pozeral sa na mňa uprene.
  
  
  — Chcete jazdiť na kone pred večerou?"
  
  
  Že bol požiadaný, aby mi povedali, že som nemal čas na to, ale Choeni dohodnuté príliš rýchlo. Poslal jej a jeden z ďalších slúžky, ktoré chcete zmeniť, a potom ma viedol nadol krátka chodba lemovaná sochami. V chodbe, sme rozprašovače na kruhový bazén s čistou modrou vodou, a prešiel cez dvere, potom prešiel kamenný most, ktorý rozdelené vnútri obrovský bazén plocha z vonkajšej strany.
  
  
  Tri kone boli rúti na druhej strane malý most, tam, kde bol oplotený cestu, ale on ignoruje ih a mávol rukou smerom k parku, na terase pod.
  
  
  Spýtal sa. "Chceli by ste strieľať skeet?
  
  
  Tráviť čas, kým krásnej lady prichádza znova.
  
  
  Tieň podozrenia strieľal cez mi, a pozrel som sa na malý muž s rukami. Boli nečakane silný a drôtovitá. Napriek pestované nechty, jeho ruky boli drsné, ako farmár.
  
  
  "Skeet," povedal som. "Som dosť dobrý na to."
  
  
  Usmial sa. "Continental," on sa ospravedlnil, a on si zrazu uvedomil, že ego je spôsob rozprávanie zmenila. Keď sa mu uvoľnil, on sa nenechá ísť, drsný-anglický jazyk, použil na odzbrojenie jeho hostí. "Toto je výzva... rovnako ako v reálnom živote. Nikdy neviete, ktorým smerom cieľom možnosť pôjde."
  
  
  Nerozumel som mu, ale sledoval som ho na miesto, kde sa hodí stroj sedel a videl dvoch mladých zamestnancov chôdza na nás s ich zvolenej pušky v ich rukách.
  
  
  "Tisíc rupií platni," povedal a zdvihol Browning a strode na dvadsať sedem metrov známky. "Dobrý?'
  
  
  Skôr ako mohol čokoľvek povedať, dal signál, a jasne žltá disku odletel do vzduchu. V Browning vystrelil, a tanierik explodovala dvadsať metrov od malé kovové hádzanie stroj. Bol to dobrý záber, otvoriť, poslať ďalej, okolo nich obrátil hlinené dosky do dažďa okolo črepy.
  
  
  Malý muž sa usmial hrdo a čakal. Jej, šiel k čiare, vložili kazetu do jednej z komôr môj vyvolený puška a dal signál chlapec v dome hádzanie samopal. Som strieľal na ňu. Hliny doska rozbila ako prášok, a cítil, divoký uspokojenie z priamy zásah.
  
  
  Plukovník Wu nedal mi veľa času na gloat. Okamžite sa predvolaný inej misky, vystrelil a trafil disk. Ona bola okamžite nasledovali svetlo kop. Boli sme streľbu, rýchlo, tak rýchlo, že som sa začal obávať, chlapec v guľomet, ktorý mal dať dosku na silný hádzanie rukoväť a vziať za ruku preč pred ťažkými jar hodil cieľ do vesmíru. Tam bol žiadne pravidlo hovorí, že musíte uvoľniť doska a strieľať hneď ako iný človek ničí svoje vlastné ciele, ale bez toho, aby povedal slovo k nám, sme sa vydali naše vlastné podmienky.
  
  
  Keď Choeny pridal nás, boli sme streľbu na divoké, vyčerpávajúce tempo a posedenie v potu. Moje ruky ached z stála zdvíhanie štyri libry z ocele a mahagón, a moje rameno spálené od rana zásob, aj keď som spadol na kolenách a oprel pevný na sklade. Wu ma prekvapilo. Hoci bol malý, nemal sa zdajú mať žiadne väčšie problémy ako ja. Jej videl riadiť vyhrať v rohoch rta ego ako ona faltered a vaničky začal na prasknutie, skôr ako postriekaniu totálne. "Znovu a znovu," chlapec sa za nás oznámil. "Obe sedemdesiat päť v rade."
  
  
  "Desať tisíc rupií," Plukovník Wu kričali, zvyšovanie jeho puška pre ďalší záber.
  
  
  Udrel ho do dosky. Moje ruky sotva triasol ako som sa zdvihol môj puška na sedemdesiat-šiesty výstrel v rade. Ona bola hitom na disku zásobníka a desať viac, než som sa cítil vietor na mojom krku.
  
  
  Wu cítil slabý vietor príliš neskoro. Dosku a spýtal sa pre náhle prikrčil ako on stlačil spúšť. Žltý disk plával triumphantly a bez úhony cez shrapnel-rozhádzané oblasti v prednej časti hádzanie stroj. Iba tento doska unikol zbraň je ego.
  
  
  Plukovník Wu držal pušku na jeho rameno na chvíľu, nútil sa do prijať porážku. Na chvíľu, uvidel démonov zlosť na tých, šikmé oči. On nebol porazený, ale keď on sa na mňa pozrel, usmial sa znova uklonil, hrá úlohu pokorný roľníka.
  
  
  "Desať tisíc rupií na slávny Americký."
  
  
  On mávol rukou, a chlapec pribehol s šekové knižky. Wu pripísal množstvo a podal mi skontrolujte.
  
  
  Vzal si ho držal ju pomedzi prsty, má v úmysle ju môžu roztrhať.
  
  
  "Radosť bola ja," povedal som.
  
  
  "Počkajte," Choeni názvom od konca výpalu linky, kde bola sledovanie. Bežala cez nás a prevzal kontrolu odo mňa. "Pre splnenie vašich detí. Áno? ' povedala dôrazne, aby nami. "Za desať tisíc rupií ih ble krmivo pre mnoho dní."
  
  
  "Samozrejme," Wu dohodnuté. "Pre deti.'
  
  
  Spýtal som sa jej. - "Bude spĺňajú vaše deti?'
  
  
  Malý muž sa zasmial a ukázal dole kopcom na murované zložené asi štyristo metrov od hotela.
  
  
  "Sirotinci," Joni vysvetlil. "Zachránil stovky detí z ulice. On im dáva vzdelanie, oblečenie a domy, až kým nebudú dosť staré na to, aby starať sami o seba."
  
  
  "Ale tak mnohí ľudia potrebujú pomoc," Wu povedal smutne. "Aj bohatý človek, ako som ja, nemôžeš pomôcť ich všetky."
  
  
  Wu poukázal, a jej hlas, videl detí v oblasti pod nami. Stovky, prevažne chlapcov, ktorá sa hrá v útulku je oplotené detské ihrisko. Oni mi pripomenula chlapec, videl som, ako sa v chemickej továrni, a malý mŕtvy chlapec leží na ulici vedľa havarované Mercedes pred Americkým konzulátom.
  
  
  Jej nadával jej podozrivé myšlienky. Wu bol pravdepodobne veľký patrón umenia, ale ona bola stále podozrivé z neho. Nechcela som veriť, že mal niečo do činenia s bombové útoky, ale myslel by ísť preč.
  
  
  "Možno viete, človeka hľadám," povedal ostro. — S záujem o deti, by ste mohli poznať určité Zakir Shastri. Pokiaľ som to pochopiť, on berie deti z titulku."
  
  
  Plukovník Wu hissed cez zuby. "Tento syn hada," povedal v Čínštine. "Poznám jej ego. On unesie deti a používa ih pre svoje vlastné účely. Ona bola uložená do niekoľkých ego pazúry, ale ih vždy sa ukáže byť väčšie.
  
  
  Choeni zamračil, asi čudujete, prečo Shastri mal uvedené ňou. Bolo vypočítané riziko vidieť, ako Wu by reagovať, ale úsilie bolo márne. On reagoval tak, ako väčšina ľudí by sa, a ja som stále musel hľadať viesť.
  
  
  — Prečo sa chcete s ním rozprávať?" Wu spýtal sa. — Bol zapojený v bombové útoky?"
  
  
  Jej, potriasol hlavou. — Nie som si istý.".. možná.
  
  
  "Možno vám môžeme pomôcť," Wu navrhol. "Deti na ulici, by mohol vedieť, kde sa táto osoba je od."
  
  
  On prasklo mu prsty, a sluha prišiel stáť vedľa neho. Wu hovoril k nemu na dlhú dobu v dialektu som nerozumel. Usmial sa triumphantly ako chlapec trotted späť do domu.
  
  
  "Deti budú pýtať," povedal. "Niektorí ľudia by mali vedieť o tejto Zakir. ktorí boli ovplyvnení.
  
  
  Si vezmem vás k nemu.
  
  
  On prikývol jeho vďaka.
  
  
  "Teraz budeme hrať," Wu oznámila, vedie nás k kone.
  
  
  Sme saddled nervového zvierat a mieri na miesto, kde sa nehnuteľnosť ohraničený riekou. Ukázal nám, okolo jeho vlastný prístav a štyri elegantné člnmi, potom nás vedie k hrubé-objavili plexisklo hádzaná súdy a dole cestou na deväť jamkové golfové ihrisko na krásny trávnik.
  
  
  "Máte všetko," Choeni poznamenal, a malý Čínsky muž sa na mňa pozrel, čaká na mňa, aby som niečo povedať.
  
  
  Potom jej ego pochopil jej. Bol malý muž s veľkým egom. Tenisové kurty, golfové ihriská, krásne záhrady... ale to všetko bolo prakticky nepoužívajú, boli len trofeje, ktoré potvrdzujú ega finančný úspech. A boli sme tu ako publikum ega, pozvaní na pat ego na rameno a povedať mu, ako pohode to bol. Hoci jej ego potrebovala jej pomoc, jej dal na premonition. "Takmer hotovo," povedala som perversely ako som vytiahol vedľa Choeni a oprel sa v jej jemnú pusu na líce. Wu reakcie ohromil ma. Smial sa, pevný, husky zvuk pre taký malý muž.
  
  
  "Možno," povedal, a išiel pred nami smerom k domu.
  
  
  Vo vnútri domu, viedol Choeny a ma na rôzne apartmány na prízemí. Čerstvé Švédi boli stanovené pre mňa, a ja som sa osprchoval a zmenil pred odchodom späť na prízemí.
  
  
  Wu na mňa čakala v Ega úrad, dva-príbeh miestnosti obložené celého vzácnych drevín a vybavené skrine z prvej publikácie. Sedel za obrovský stôl, ktorý sa mu pozrieť aj menší a bezvýznamné, ako sa mu vlastne bolo.
  
  
  Okolo neho, dievčatá sedeli na stole a na podlahe pred ním. Ih bolo desať, niektoré Indické, niektoré Orientálne, niektoré tak svetlo-stiahol, aby som podozrenie, že boli čisté-blooded bielkov.
  
  
  "Ako som povedal," Wu povedal s úsmevom. — Mám všetko.
  
  
  On mávol rukou elegantne nad hlavami vážne dievčatá.
  
  
  "Vybrať jeden," povedal. "Alebo dve. Si môj hosť.
  
  
  
  Kapitola 9
  
  
  
  
  "Objavil som hneď na začiatku, Pán Carter," Plukovník Wu povedal hrdo, " že existujú náznaky, na osobu je cesta k úspechu. Ble, komu, kde v hale, osoba, ktorá je na tejto ceste, čo chce väčšina. Po prvé, plné života. Potom veci... materializmus, ako to nazývajú vo vašej krajine. Potom, pri prvom náznaku veľké bohatstvo, postavenie. Dokonca aj neskôr — veľa sexuálnej spokojnosti. Pre úspešné Arabskej, čínskej, to je hárem. Pre Japonské geisha. Pre bohatých Amerických pani.
  
  
  "A pre Číňanov?"
  
  
  On mávol rukou znova. "Concubines, samozrejme. Rovnako ako tieto prekrásne stvorenia. Veľmi starostlivo vybraného typu pre každý vkus a túžby.
  
  
  "Prečo, Plukovník Wu?"
  
  
  "Prečo, čo?'
  
  
  "Áno, prečo sú vám ponúka mi svoju concubines? Nie sme presne starými priateľmi, prostredníctvom nich, že podiel mistresses. Wu usmial sa samoľúbo. Poklonil a predstieral, že je pokorný znova, ale ega pery odfrkol. "Pretože Wu chce dať darček k hlavnej Americký agent."
  
  
  'Chce byť milovaný?'
  
  
  "Stop toto bombardovanie," povedal. "Uložiť naše mesto z ďalšieho utrpenia."
  
  
  — Ja som už na tom pracujeme. To je moja práca. Chcete niečo iné.
  
  
  "Áno. V priebehu času, chyba bude zriadené. Môžete to urobiť. Môžete poskytnúť dôkaz.
  
  
  "Kto môže I obviňovať? Rusi?
  
  
  "Na Maoists," povedal. "Čínsky Komunisti. Nech nesú vinu za tento vonkajší bazén ohrozenia na celom svete. Urob to pre mňa, a oni si vás... jeden alebo všetky z nich.
  
  
  Nemohol som sa moje oči z nerovnomerného rad dievčatá, ich takmer nahé telá lesknúce v slnečnom svetle streaming cez obrovské okná na druhej strane miestnosti. Bolo by to dosť jednoduché, na vine Čínskych Komunistov, keď bola sledovaná nadol terorizmu vedenie a určite nemal dlhujeme jej červené kolegov vernosť.
  
  
  "Malý prospech," povedal, " pre takéto nádherné odmenu. Aký muž by zase ho dole, Pán Carter?
  
  
  Jej zaváhal, a rovnako ako ona sa pozeral z jedného dievča, ostatné, dvere sa otvorili. Zamestnanec za mnou povedal niekoľko slov, v Čínštine, a Plukovník Wu postavil v exasperation.
  
  
  "Slečna Mehta je späť," povedal. — Uvidíme ju v jedálni.
  
  
  Kráčal okolo stoličky a usmial sa znova.
  
  
  "Myslíte, že o tom," povedal. "Pre nočnú zábavu, ktoré môžete zažiť."
  
  
  Jej zastavil na deň. Nápad, napadlo mi. Položila jej ruku na Wu to rukáv, a zastavil sa až príliš.
  
  
  — Tam musí byť niečo viac, že je veľmi bohatý človek chce, Plukovník Wu. Plná života, všetko, čo on nikdy nevidel, stav, všetky ženy jeho ego telo zvládne... ale čo iné? Určite tam musí byť niečo iné, že človek, ako sa vám chce. Čo je to, Plukovník?"
  
  
  "Samozrejme, Pán Carter." Smial sa. "A potom, že človek môže len chcú, je, dôveru... ultimate a väčšina nedosiahnuteľná túžba." Viedol ma do haly. Berie ju za ruku, viedol ju do obrovskej jedáleň, dlhý stôl a obrie lustre. Sedel na hlavu stoličky ako úradujúci sultána.
  
  
  Ego reumatizmu nespĺňajú mňa. Nejako som si nemyslel, že bol hľadá istotu. Mala som pocit, že chcel niečo iné. Ale prečo?
  
  
  Nemal som čas trvať. O niekoľko minút neskôr, dlhé stoličky bol naplnený vína a viands, a hojnosť bol osprchoval sa na nás. Pre malý muž, Wu mali skonzumovať obrovské množstvo, a bol stále ale keď zamestnancov priniesol chudá dieťa nad útulku v spodnej časti kopca.
  
  
  On sa opieral dopredu a spýtal sa chlapec otázky v meraný signál, že niekedy robí ho hovoriť. Ale chudý chlapec shied preč odo mňa. Prekvapivo, Choeni prišiel na moju záchranu.
  
  
  Hovorila ticho chlapca v dialektu ona nepočul predtým, a zdalo sa získať jeho dôveru rýchlo.
  
  
  "Muž menom Shastri strach neho veľa," povedala mi. "Muž ponúkol hmú vzdelanie a potom sa snažil nalákať ego do auta. Bežal preč a prišla sem k Plukovník Wu je úkryt.
  
  
  "Spýtajte sa ho, kde videl tento muž."
  
  
  Plukovník Wu zasiahol. Držal sa na bažant nohu kvapká omáčka okolo červeného vína a povedal chlapec vziať vývrtka.
  
  
  To chytil niekoľko slov, ktoré boli natoľko, aby pochopil, čo chlapec bol hovoril.
  
  
  "V chráme s lesklým červená veža," počul som jej povedať.
  
  
  Povedal viac, ale význam eluded mnou až Choeni preložené to za mňa.
  
  
  "On nie je istá," povedala."On len si pamätá chrámu a guru."
  
  
  "A svieti červená veža," Plukovník Wu pridaný. "To musí byť orientačný bod."
  
  
  Wu usmial sa a oprel späť do jeho stoličky hrdo. Myslel si on by vyriešil celý vývrtka problém pre mňa. "Som veľmi šťastný, že pomoc Americký agent," povedal, dostať sa z jeho stoličky.
  
  
  Skoro nám poslal preč. Zavolal svojich zamestnancov, a oni led Choeni a ma cez domu do zaparkovaných Mercedes.
  
  
  Keď sme boli návrate do mesta, som sa snažil získať viac informácií od nah. Potrebujem vedieť toľko, ako som si, že som si myslel — pred jej správa k Raju ukončí všetky práce.
  
  
  "Mnohí z našich chrámov mať veže," povedala. "A mnohé okolo nich sú červené. Je to dôležité?'
  
  
  "Sakra dôležité," povedal som. "Toto je ďalší odkaz v rozchode. Možno to Shastri visí asi nie, možno je to nejaký druh sídlo ega.
  
  
  Ona potriasol hlavou, snažil sa myslieť. "To by mohol byť kdekoľvek. Dokonca aj starý chrám, ruiny... celý vidieku je posiaty s nimi."
  
  
  Ee reumatizmu ma hnevá. Strávili sme hodiny s málo plukovník, a on bol stále netrpezlivá. Prišli sme v centre mesta, a zastavil sa pred konzulát, pretože si uvedomil, ako rýchlo čas prešli.
  
  
  Napätie v meste bol ako statická elektrina na suchý deň. Mohol som cítiť vo vzduchu. Desiatky ozbrojených Indických vojakov stál pred konzulát, pušky slung za svoje ramená. Ostatní vojaci stáli na strane budovy.
  
  
  "Myslím, že chrám s red tower," Choeni povedal jej. 'Budem právo späť.'
  
  
  Nervový Indickej vojak prestal mi na chodníku. "Druhý vojak sa pýtal sa ma na kovové brány, potom ma viedol k seržant, ktorý bol umiestnený na deň. Seržant sa ma pýta na niekoľko otázok, potom volí telefónne číslo.
  
  
  Slocum na mňa čakala vo dverách jeho kancelárie. Nen nebol na sebe kravatu, vlasy mala rozstrapatené, a tam bol potu na jej čelo, aj keď to bol chladný v kancelárii.
  
  
  "Sme posilňovanie budovy," povedal vzrušene. "Očakávame, že útok v každom okamihu."
  
  
  On klesol na stoličku za jeho vlastné. On utrie pot z jeho furrowed obočie s bielizeň vreckovku.
  
  
  "Pýtal som sa Washington poslať 300 Marines na ochranu Amerických životov a majetku," povedal.
  
  
  "Marines," povedal som.
  
  
  "Boh žehnaj nás, nemôžeme zostať neozbrojený pred Rusmi. Oni sú už vedie ich ľudia tu s požehnaním New Delhi.
  
  
  "Chceli by ste začať III. Svetovej Vojne, tu?"
  
  
  "V prípade, že bastard chce..."
  
  
  "Geniálne."
  
  
  On sa na mňa pozrel ostro.
  
  
  — Nenašli ste počuli Červenej Flotily?" "Majú letka, ktorá je už nadpis Bay Bengálsko pre vzdelávanie manévre. Dvanásť lodí pod velením striel cruiser.
  
  
  "Mohli by ste tomu, že, viete," povedal som. "Vy môžete hovoriť o tom tu a teraz, kým skutočný jadrová vojna začína. Prečo si prestať myslieť na to? On vstal a pristúpil k ego tabuľke. Slocum drew späť.
  
  
  — Počuli ste niečo o pätnástej?"
  
  
  'Deň Nezávislosti? Ešte nie.'
  
  
  — Povedal si, že niečo môže byť varenie, pamätáte?" A jej,, ja som počul, že ruský konzulát bude vyhodený. Vaše konzulát musia zasiahnuť v rovnakom čase.
  
  
  Slocum bola v strehu. Udrel ho priamo.
  
  
  — Ste si istý, že niečo sa bude diať dnes?"
  
  
  "Nie. Ale mám pocit, že oni sú tí istí ľudia, ktorí používajú na rastlinné bomby na August 15, plánovanie niečo veľké. Môžete ľahko evakuovať ľudí z konzulát na večer štrnásteho.
  
  
  "Môj Bože," povedal. — Potom nie je nič, čo môžeme urobiť?"
  
  
  "Samozrejme," povedal som. "Povedzte svoj vojakov nie je, aby deti ísť von na konzulát."
  
  
  "Deti?'
  
  
  "Áno. A pomôžte mi nájsť chrám s red tower. Musím mať najväčší mapa mesta, ktoré už máte.
  
  
  Slocum stlačené interkom tlačidlo. O niekoľko minút neskôr, jeho tajomník šíriť zmapovať na svojom stole.
  
  
  Na základe Plukovník Wu úpadcu, on nakreslil kruh s polomerom že chlapec mohol chodiť za pár hodín. On bol potom predvolá niekoľko Indiánov okolo Slocum v sídle a spýtal ih poukázať na chrámy v rámci tohto kruhu.
  
  
  Oni sú známi pre dva chrámy s červenou vežou.
  
  
  "Ten, okolo nich je replika slávneho Víťazstva Veža," Indický tajomník vo svojej päťdesiatke mi povedal. "Toto sa nazýva Qutb Minar. Je postavený okolo červeného pieskovca a má výšku viac ako tridsať metrov, točité schodisko vedie na vrchol.
  
  
  Bol postavený pred rozdelením. Teraz je tu málo ľavej časti chrámu.
  
  
  "A iní?'
  
  
  — To musí byť chrám Ossian vo východnej časti mesta. Je čiastočne zničiť; málo ľudí tam ísť.
  
  
  On ďakoval som ju a šiel von, kde Choeni čakal v aute. Keď som jej povedal, čo som vedela, ona mi ukázala ako na prvý chrám žena uvedené.
  
  
  Keď sme prišli pätnásť minút neskôr, videl som, že Qutb Minar, ako chrám, nebol veľmi vhodný,... to nie je nič viac ako vysoký červená veža. Jej chcela niečo iné, aj keď som si nebol istý, čo. Druh generálneho štábu s izba pre veľký počet ľudí - niečo na samote, skryté, ak orgány nebude vyzerať.
  
  
  Ossian v chráme, vyzerala oveľa schodnejšou. Námestie stĺpce podporované kamenných klenieb, fasády zrútených budov, nádvorí bola hromada padlých kamene. V jednom rohu bol dva-príbeh červená veža. Ruiny premenili hustou vegetáciou okolo kríkov a stromov. Dym rose v miernom špirále cez stromy.
  
  
  "Pôjdem sa pozrieť."
  
  
  "Idem s vami," Choeni povedal.
  
  
  Sme prešli cez zrúcaniny. V niektorých oblastiach boli zúčtované tak, aby veriaci mohli prísť a odvolávať požehnaním svojich vodných zdrojov.
  
  
  Medzi zrúcaniny, našli sme dobre použiť chodník, ktorý obvykle vedená pozdĺž konci chrámu do podrastu. Boli sme takmer na stromy, keď som videl veľké tmavo zelený stan.
  
  
  Opustili sme chodník v tichu a šiel do podrastu na odpočinok. Najprv sme videli len stromy a veľké bielizeň stan. Potom som si všimol, malé ohnisko a čerstvý. Človek vyšiel z pod stanom, pretiahol sa pozrel okolo, coughed, napľul na zem, a vrátil sa dnu. Sme nevideli nikoho iného. Niekoľko obláčiky dymu stočený z ohňa. Tam bol zvuk za nami — pol sob, pol krik, hnev tinged s hystérie. Obrátil som sa a uvidela obrázok blíži cestu, ktorú by sme mali jednoducho prijať.
  
  
  To bol muž, ktorý išiel rýchlo, ale iba mierne. Ako sa blížil, videl som, že on bol široký-vzal na svoje plecia a silný, muž, ktorý by sa mohol ľahko vystrašiť dieťa. Bol som zvedavý, či by to bolo Zakir.
  
  
  Sme prikrčil do kríkov ako on prešiel mimmo. Nemal pozrieť v našom smere. Ego je dýchanie bol hektický, a mám podozrenie, že bol beží rýchlo. Jej, sa obrátil na Choeni hneď ako prešiel mimmo nás.
  
  
  "Ísť späť do auta a čakať na mňa," povedal som. "Budem nasledovať ho."
  
  
  Cesta viedla na druhej strane ruín, cez háj stromov. Čoskoro sme boli na zadnej strane starého chrámu. Iba jedna stena, prežil. Bol postavený okolo veľký kamenný blok a imelo desať metrov vysoký a tridsať metrov. Muž oprel sa proti tomuto stonať chytiť jeho dych. Potom sa poobzeral okolo, videl nikto, a stisol cez hustým podrastom, ktorý sa zdalo skryť otvoru. Zmizol tam.
  
  
  Ja som dal človeku dve minúty, potom bežal tam, a našiel medzeru.
  
  
  Bola tma, vo vnútri. Počúval jeho vlastné dýchanie, búšenie okolo jeho pľúca. Iné, než to, tam bol žiadny zvuk. On prepne na baterku a robil úzky lúč. Ona bola v earthen chodbe, asi tucet kroky vedúce nadol.
  
  
  Zistil, sviečky a American zápasy, v spodnej časti po schodoch. Po vosk zo sviečky na podlahe led doprava. Koridor tu bol vyšší, viac ako sto stôp, a bol vytesaný z tvrdej hliny, prípadne pieskovca. Dvadsať krokov, tlmené saint ju videl, tanec a trblietavé. Tunel bol cítiť neuveriteľne starý a zatuchnutý.
  
  
  To pomaly liezol k svetlu. Nechcel som počuť jej. Na chodbe vyrobené na strmom signpost. Som zastavil, aby nech moje oči sa prispôsobili novým svetlom. Pred mňa bolo seven-foot-námestie izba s strop vyššia ako tunel. Dve jedlá boli viditeľné po miestnosti. Najprv nechcel vidieť jej, čo spôsobilo Brylev. Potom videl, baterky, plnené, čo vyzeralo ako olej, spaľovanie v cievach nastaviť v štyroch stenách. Izba bola prázdna.
  
  
  On rýchlo prešiel cez miestnosť na najbližšie otvorenie a začal na konci chodby. Zastavil sa a pozrel okolo. Nemyslím si, že niekoho videli ma ešte. Tento tunel bol krátky a otvorí sa do dlhšej chodbe, ktorá sa tiahla pre viac ako sedemdesiat metrov pred popisom mierne ohnúť. V pravidelných intervaloch, tam bolo izby v hlavnom tuneli. Vyzerali ako bunky, kde transcendentálnej mnísi meditoval v vonkajší bazén.
  
  
  Na konci tunela, iný signpost vyrobené Stahl širšia a ľahšia.
  
  
  Baterky svieti na ceste za mnou, ale v prednej časti mi zdalo sa, že ďalší bol svätý. Potom som videl prvý lampa visí od elektrický drôt. Tu tunel, bifurkácie: som sa rovno otočiť, kde elektrické svetlá zavesené na sedem metrov intervaloch. Trochu ďalej, tunel otvorený do veľkej haly. Tunel zúžený a led malý balkón na zadnej strane stonať hale.
  
  
  Nižšie mňa, bolo tam veľa činnosť. Pätnásť chlapcov, väčšina z nich v ich počiatku dvadsiatych rokov, sedeli okolo stoličky, usilovne zdobenie stien v čiernej farbe. Iní vystrihnuté kúsky knôty. Ostatní chalani, zbalil prázdne plechovky a vykonáva ih prostredníctvom oblúkom do inej miestnosti.
  
  
  Vonkajšie radosť ohromený mňa. To bolo nájdené a továrne produkujúce meno a priezvisko, alebo aspoň jeden okolo miesta, kde teroristi uskutočnili dve štvrtiny bomby. Ale tiež som sa cítil chlad, keď som si uvedomil, že chlapci tu boli staršie ako chlap videl som, zbieranie dusičnan draselný v chemickej továrni. Vyzerali ako vojaci. Zdalo sa, aby vedeli, čo robia, ako keby ih bol vyškolený.
  
  
  Nikto ma videl, ale nemohol som sa prejsť cez balkón je odkvapov, bez toho, aby videli. Potom som sa vrátil späť a vyskúšali ľavej strane tunela. Spravil malý signpost, potom pokračovala pohybovať sa, napríklad, v rovnakom smere ako ostatné vidlice. Čoskoro, aj on prešiel počet buniek. Tieto boli v prevádzke. Vo vnútri boli slamy tašky a špinavé batohy, ktoré by obsahovali pozemské majetky dospievajúcich chlapcov.
  
  
  Tieto tunely sa môže rozšíriť o mnoho kilometrov pod Kalkata. Potreboval som nájsť rýchle skončiť alebo sa vrátiť na trase ja by som len prijať. Tam bol ďalší prázdny priestor predo mnou. Vnútri bol stôl, kreslo, a pár stoličiek, a za nimi bol zarámovaný drevené dvere.
  
  
  Izba bola prázdna. Jeho druhý deň prešiel rýchlo. To nebolo zamknuté.
  
  
  Otvorenie, videl inej chodby vedúce k povrchu. Vyšiel von a šiel späť na Mercedes.
  
  
  Choeni tam nebol.
  
  
  Jeho počul jej volanie po tme cez cestu.
  
  
  - Nick, výborne=).
  
  
  Obrátil som sa okolo, a šiesty zmysel klikli v mojom mozgu. Možno to bol zvuk alebo glint z kovového predmetu v nedeľu. Ja neviem, ale ja cringed a chytil moje Luger.
  
  
  Potom ego ju videl... na rozložitý Indickej on by ju nasledovala do chrámu. Blížil mi z prednej časti auta. On vlnitou nôž rozpačito nad hlavou. Okamžite, luger (plachetnica) bol v ruke.
  
  
  On nenávidel zbraň, samozrejme, ale on stále prichádzajú na mňa. On cúval preč a kričali varovanie. Jej ego nechce, aby ju zabiť. Bol som si istý, že to bol Zakir Shastri, a rozhodne som ho potrebovala nažive. On rez cez vzduchu v prednej časti mojej tvári a vlnitou opäť, ako som sa pohol.
  
  
  Vo svojom zúfalstve, ona vystrelil raz centimetrov od jeho tváre, ako varovanie, a začala druhýkrát do jeho ramena. Vplyv guľka sa mu točiť a na jeseň, ale on vzišlo, aby sa jeho nohy a prišiel ku mne, jeho ruka visí limply.
  
  
  On ho zastrelili opäť, tentoraz v nohe. Padol dopredu, ako keby jeho ego bolo vyľakané.
  
  
  Inštinktívne som ustúpil a držal moju zbraň pripravená na druhý útočník, ale len pohyby by som mohol vidieť, boli Choeni beží smerom ku mne z druhej strany.
  
  
  Ona hodila do náručia, ale som tlačil ju preč. Počul som zvuk stopách za ňou. Chlapci okolo chrámu doslo a zaradilo staré vozidlo za troskách.
  
  
  Oni bežali preč, ale ja som sa musel držať človeka nadol, kým sme mohli sledovať ich. Ego obrátil jej priebehu na chrbte s jeho nohy.
  
  
  Bol mŕtvy. Otvor veľkosti moja päsť bolo, kde sa moje ego je pupok bol. Choeni sedel vedľa mňa, jasne unmoved pohľadom krvi. "Kto je to?'.
  
  
  On loviť z človeka peňaženky okolo jeho vrecku a šíriť sa na zem. Meno v novinách bolo jasne čitateľné.
  
  
  "Zakir Shastri". Jej nakoniec ho našli.
  
  
  On si kľakol vedľa tela. On hneď videl krvavé diery na jej rameno a nohu. Jej nemal nechať ujsť. Niekto zastrelil hmú v chrbte. Hunspell vyšiel z prednej a rozišli jej pupok pred ňou ako kvitnúce kvetiny.
  
  
  Niekto sa pokúsil zabiť Shastri, skôr, ako on mohol hovoriť, niekto, kto stál cez cestu, keď rozložitý Indickej vyrobené samovražedný útok s nožom.
  
  
  Ale kto?
  
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  "Pozrite! Choeni zvolal.
  
  
  Postavil sa a pozrel sa späť na kamión. Naložený s chlapcami, on rýchlo dole na ulici, naberá rýchlosť. On swerved, aby sa zabránilo posvätná krava ležiace v priekopa, potom účtovaný otvorene na malý zástup ľudí, ktorí sa rúti z domu na zvuk streľby. Ľudia vyrazili na stranu, a kamiónu, rachotil po rohu.
  
  
  "Poď," Choeni tzv. "Sme takto ho."
  
  
  Zadné okno krakovaný ako sme skočil do Mercedes. Gawking oči pokryté celé okno s pavučiny. Druhý hunspell udrel do dverí a pristál niekde na sedadlo nižšie mňa.
  
  
  Samozrejme, Shastri nebol jediný cieľ, ale nemal som čas na návrat oheň práve teraz.
  
  
  Jej zrýchlený a Mercedes záber vpred ako šíp cez trapdoor. Sme takmer zvalil viac ako v rohu, a Choeni vrieskal ako sa snažila vytiahnuť sama sebe.
  
  
  Sme skákali na chodníku, po ňom na chodníku na tridsať metrov, a nakoniec vytiahol späť na ulicu. Vozidlo pohybujúce sa pred nami ju videl a spomalil na umožňujú iného auta prejsť pred nami ako kryt.
  
  
  "Boli ste prekvapená?" Choeni spýtal sa jej.
  
  
  Pozrela sa na mňa a potriasol hlavou. Ona uchovávať pri pohľade von zadného okna, ale nikto nebol takto nám. Ona sa bál.
  
  
  "Pozerať sa na vozidlo," povedal som. "Ak ju stratíme, môžeme začať znova." Polovica blok za kamión, sme postupovali ďalej do mesta. O pol hodiny neskôr, vozidlo zastavila na strane vchodu Doom Dom Letisko, a dospievajúcich chlapcov vyskočil okolo krabice. Vodiča, tenké Indický muž v Západnej oblek, išiel ih do stanice budovy.
  
  
  Dostali sme sa Mercedes a za nimi na platforme. Ih čakal na staré DC-3, ktoré vyzeralo, že letel do Barmy na začiatku druhej Svetovej Vojny.
  
  
  Keď vošli, bol prekliaty pod jeho dych. Nie je potrebné sledovať lietadlo.
  
  
  — Môžete získať ih letový plán? Choeni spýtal sa jej. "Možno Raj vám môže pomôcť."
  
  
  Ona si na chvíľu pred chôdza na schodoch na vežu. Keď sa vrátila, DC-3 bolo už na konci dráhy.
  
  
  Pozrela šťastný a podal mi banda kľúče.
  
  
  "Budú lietať na Raxol," povedala. "Je to na svahoch Himalájí, nie ďaleko od Nepále. Je to viac ako sedemsto kilometrov.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Máme lietadlo príliš?"
  
  
  "Piper Comanche," povedala. — Už ste niekedy lietali na nen?
  
  
  'Áno.'
  
  
  'Ju tiež."Vzala ma za ruku a viedol ma vonku. "To bude tma čoskoro," povedal som. "Ste si istý, že toto je osvetlené letisku?"
  
  
  Ona sa smial. "Nebojte sa. Sme hodiť zápasy na svetlo dráhy.
  
  
  Váhal som, ale ona bežal dopredu mi k hangáru. Keď som sa tam dostal, bola už hovoriť v uniformách policajt a dáva príkazy na mechaniky. Sa váľa na Comanche ,a hrali sme, že hra na palube. O desať minút neskôr, sme vzlietla, a zamieril na sever.
  
  
  Bol to dlhý let, a bolo už tma, než sme videli na osvetlenie obce. Ona bola hovoriť v rádiu, a nižšie uvedenom poli bol svieti autom svetlomety. Choeni robil jeden okruh, skôr, než ona s istotou znížená auta do balené nečistoty z letiska. Boli tam len dve ďalšie lietadlá na zemi, a okolo nich bola DC-3, ktoré sme videli odletom do Kalkaty. Choeni vytiahol na parkovisko, a sme pripojené auto na krídla a chvost pred kontrolu z DC-3. To bol opustený. Tam bol žiadne znamenie posádky alebo chlapcov sme mali vidieť v Kalkaty.
  
  
  V malej stanice budovy, štátneho úradníka sadol za pult. Pozrel sa nudiť, až kým Choeni ukázal em karty do svojej peňaženky. Potom sa mu rozžiarila hore a vyšiel s kanvicu. Zatiaľ čo sme pili slabý nápoj, povedal nám, že hodinu predtým, ako sme prišli, auto plné chlapcov pristál, a ih vzal na voz.
  
  
  Nevedel o nič viac ako to. Vzal nás do zadnej miestnosti, kde by sme mohli odpočívať až do rána.
  
  
  Na úsvite sme sa vzal hlinu ceste do dediny.
  
  
  Nechcel som, ako pohľad na obec. Niekoľko kamenné domy, opustené strapatý kopcov, na ulici s pár tenkých stromov v neplodná pôda, prach a všade. Nečistoty cesta bola spevnená, a tam boli posledné vozidlo skladby na to.
  
  
  Iba jeden iné auto, videl ju v oblasti, starý Rambler, ktorá vyzerala zvláštne a z miesta tak vysoko na úpätí Himalájí.
  
  
  Choeni hovoril Rambler majiteľa. "Potrebujeme vaše auto preskúmať túto oblasť," povedala. "Je toho veľa, čo nemôžeme vidieť z ovzdušia odber vzoriek. Sme aj na vrátenie vám za to.
  
  
  Muž nebol záujem. Povedal, že auto sa nemohol pohybovať, a obrátili sa na kameň bol sekanie.
  
  
  V inom dome, sme sa opýtali, či obyvatelia videl kamión s chlapcami absolvovanie mimmo. Na prvý, žena trpezlivo počúval. Potom dostala naštvaný na niečo Choeny povedal. Oči sa jej blysol a ona sa zabuchli dvere.
  
  
  Choeni bol rozrušený. "Oni nerobia to, že v Indii," povedala. "Počúvame, sme sa nezhodli, a sme sa smiať celý čas. Mladá žena bola vydesil. Nepáči sa mi to.
  
  
  V susednom dome, sme zažili rovnaké odmietnutie, hoci miernejší. Starý muž, ktorý žil tam sa zdalo, že sú imúnne voči strachu. On bol už príliš blízko k hrobu. "Nikto nehovorí o vozidlo," povedal. "Videli sme ega pred s ega banda mladých ľudí. Ale tými, ktorí žiadajú príliš veľa otázok nechcem žiť dlho. Vráťte sa do Kalkaty. Len smrť vládne tu. Dokonca aj hovorí k vám robí moja rodina podozrivé. Ísť domov.'
  
  
  On ustúpil a zavrel dvere.
  
  
  Choeni zamračil v zmätku. "Možno by sme mali ísť späť," povedala. "Sme dávať títo ľudia problémy. Je to dosť pre ne bez nás.
  
  
  — Myslíš, že by sme mali len zabudnúť na problémy varenia v Kalkaty?"
  
  
  "Nie, ale môžeme povedať, Raj. Môže nám poslať armádu, ak je to potrebné.
  
  
  Jej, on povedal nie, a naďalej riadiť truck je skladby. Ona váhal, len chvíľu pred vyrovnávania sa so mnou. Zastavila sa hádajú ako sme prechádzali cez dedinu, nasledujúce vinutia sledovanie nákladných pneumatík na vysokých svahoch. Za nami bola obec prichádza do života. Roľníkov vyšiel ich chaty a pozrel sa na nás zvedavo. Zdá sa, cudzincov, aspoň Západu, boli zriedkavé v tejto oblasti. Premýšľala som, ak novinky z našej prítomnosti by sa rozšírila po celom okolí.
  
  
  Išli sme po dvoch kilometrov do kopca a zastavil sa na prvých pár kríkov sme videli. Boli sme v malej rokliny. Jej, stoji a pri pohľade na hory s spp večného snehu.
  
  
  "Je to beznádejné," povedal, viac na seba ako na Choeni.
  
  
  Spýtala sa ma. 'Prečo?'
  
  
  — Ani nevieme, čo hľadáme. Hory úsek pre stovky kilometrov. Toto vozidlo by išli v oboch smeroch. Nemáme žiadnu šancu udržať krok s ním."
  
  
  "Späť potom?" — Čo je to? " spýtala sa, dúfajme.
  
  
  Nechcel som odpoveď. Čas bol môj súper teraz. Keď sme sa vrátili, by sme stratiť celý deň. Pätnásty deň bol príliš blízko.
  
  
  On preskúmal obzore znova, krok po kroku, so zameraním opatrne, potom sa nechať svoj pohľad presunúť do ďalšej časti krajiny. Nakoniec mu to videl... slabý pohyb v kroví, asi tristo metrov pred nami.
  
  
  Boli sme, že vás niekto sleduje. To bolo dobré znamenie. Ale tí, chceli sme mohli ľahko skryť v nízkych kefa, že rástli všade v podhorí, a celá armáda by mohla schovať do rokliny a tiesňavy, ktoré viedli do hôr.
  
  
  Nemali sme žiadnu šancu nájsť vozidlo, alebo chlapci, ak sa snažili zostať mimo zrak. Ľudia, by sme chceli by mali prísť k nám. To bol náš web nádej.
  
  
  Tak som vzal Luger z jeho závesu a zameraný je viac alebo menej v smere premávky som videl na obzore.
  
  
  Choeny požití. "Čo robíš? Ste blázon?'
  
  
  — Budem sa snažiť, aby si zachytil,"povedal som.'
  
  
  "Ľudia okolo vozidla." On stlačil spúšť, a zbraň barked ešte raz. "Dostať späť na rovine," povedal som. "Letieť do Kalkaty a získať pomoc."
  
  
  On stlačil spúšť znova.
  
  
  "Nie, — ona protestoval. Ona je znížený ruku a zastavil sa mi z pálenia znova. "To bude zabiť."
  
  
  "Vráť sa," naliehal jej, ale ona sa nepohol.
  
  
  Luger (plachetnica) holstered jej a vyzdvihol ju hore. Jej telo sa triasol vedľa bane.
  
  
  "Možno by som mohol pomôcť," povedala. Dostal som jej vzdelanie, viete.
  
  
  Snažila tlačiť ju preč, ale už bolo neskoro.
  
  
  Skôr, ako sme mohli počuť zvuk motora,malé vozidlo rýchlo dole horskej ceste.
  
  
  Štyria muži s armáda batohy a pušky na pripravený, vyskočil z nej. Štyri zbrane boli ukázal na mňa.
  
  
  "Hej, čo je toto?" Spýtala som sa rozhorčene. "Čo tieto pušky na mysli?"
  
  
  Vysoký, štíhlej Indický muž v turban prišiel z vozíka a pozrel na nás.
  
  
  "Si vystrelil," povedal v Hinduistickej, a zopakoval ho v perfektnej angličtine.
  
  
  "Drak," klamal som. "Cobra". Ona strach, moju ženu.
  
  
  On ignoroval lož a preskúmať Chunyi opatrne.
  
  
  — Prišli ste na dedine v tom, že malé červené lietadlo?" - spýtal sa.
  
  
  On prikývol jej.
  
  
  'Prečo ste pôdy tu? Sme ďaleko od turistických chodníkov tu.
  
  
  "Sme pamiatok. Jeho prvé v Indii." Muž v turban pozrel doubtfully na Choeni, a ona rýchlo si uvedomil.
  
  
  "Stretol som ženu v rámci organizácie Spojených Národov v New Yorku," vysvetlil som.
  
  
  Nemal verte mi, ale on pokračoval hrať na chvíľu.
  
  
  "Chceš, aby jazda s nami?" — Čo je to? " spýtal sa zdvorilo.
  
  
  "Áno," Choeni dohodnuté. "Som veľmi unavený."
  
  
  Muž láskavo išiel pred nami a pomohli Choini do prednom sedadle. On tiahli nahor vedľa nej a videl ozbrojencov stúpanie do zadnej časti nákladného vozidla.
  
  
  Motor roztočení hore, a po druhé rozdeliť uvidela zadok z pušky vo svojom spätnom zrkadle. On ma udrel, tvrdo na lebku. Proste sa podarilo ponoriť trochu doľava. Bolo to drsné punč, ale ťažký drevený box stále hit mňa dosť ťažké, aby sa môj mozog shake divoko. Musel som to bolestivé pocit, že prichádza cez ktorú len pred bezvedomí zahŕňa myseľ s jeho mäkké zamatový plášť.
  
  
  Neskôr, keď som sa zobudil, sedí a narieka, našiel som svoje ruky a členky sú zviazané. Moje ruky boli v prednej časti môjho tela, a dvoch ozbrojených mužov, ktorí strážené mi každý z zbraň môjho života.
  
  
  Nevedel som, ako ďaleko by sme riadený, ale nemohol som bol v bezvedomí viac ako dvadsať minút. Skôr, ako on mohol myslieť na niečo iné, vozidlo brzdených a išiel cez bránu. Tam boli zvitkoch z ostnatého drôtu na oboch stranách a dvojité plot okolo oceľového drôtu.
  
  
  Vysoký muž vošiel do zadnej časti nákladného vozidla.
  
  
  "Zníženie laná okolo ega členky a vziať ego na môj stôl," povedal.
  
  
  Jej hlas bol ostro rozhorčený. "Čo myslíš, stun mi a tie ma?"
  
  
  Jeden z vojakov okolo mňa udrel ma cez tvár s chrbát ruky. Ostatní sa smiali.
  
  
  Oni tlačil ma vpred, a Choeni ju počul od za nami. Ona bola hovoriť do dvoch ozbrojencov, ktorí boli viac alebo menej, účtovná jej položka v inom smere.
  
  
  To bolo gang nejaký napriek jednotné. Vojaci v aute tlačil a tlačil ma ako jej shell prešiel medzi nimi k nízkej budove so dvere, ale žiadne okná na ľavej strane. Jedno svetlo Brylev pridané na svoje vlastné svetlo, aby prúdila cez deň. Bol som tlačil vo vnútri, a dvere sa rýchlo zatvoriť za mnou.
  
  
  Izba vyzerala ako kancelária s spisové skrine, stôl, a písacom stroji.
  
  
  "Svoje identifikačné hovorí, že vaše meno je Matson, Howard Matson," muž v turban povedal. — Chcem poznať pravdu." Kto ste a prečo ste snooping tu na okolí?
  
  
  "Som podnikateľ, to je všetko."
  
  
  "O tieto veci?" Bol holding Wilhelmina a Hugo. Zdá sa, vzali ih odo mňa v aute. On vytiahol ih bokom a obrátil sa na mňa s creepy úsmevom. "Poďte ďalej, Pán Matson, vás podceňovať nás."
  
  
  Rozhodol som sa hrať drzý Americký úlohu na chvíľu dlhšie, aj keď mám podozrenie, že môj stráže vedel viac o mne, než oni boli ochotní priznať.
  
  
  "Pozrite sa," som prasklo, " môže byť fanatik o tie hlúpe Indickej roľníkov, ale pokiaľ viem, ste len bandit naháňa ľudí. Vám a vašej žoldnieri vyzerať ako hovno. Zbadal som ju, už v svorke vlkov. Nesnažte sa dostať blízko ku mne, alebo som si ju udrel tak silno, že začnete narieka. Teraz rozviazať moje ruky!"
  
  
  Bol to starý pobúrenie trik, a slúžil svojmu účelu. Toto ego spôsobil zmätok a hnev. Vstal a narazil do mňa ťažké, jej pevný, odvrátil, a točil okolo, kope, jeho ego ťažké. Potom som bol zasiahnutý v zadnej časti obličky. Bolesť bola strašná.
  
  
  Nechcel som odolať dlhšie a nech dvoch mužov, presuňte si ma na stôl. Oni zníženie laná a ukázal svoje zbrane na môj cieľ.
  
  
  "Dostať sa vyzliekol," kapitán nariadil ih. 'Úplne.'
  
  
  Nevadilo mi to. Keď moje oblečenie, ktoré boli odstránené, oni zhruba ťahal ma na stoličku a zviazané moje ruky a nohy od seba.
  
  
  Kapitán hobbled nad stôl a pozrel sa mi viac.
  
  
  "Teraz, Pán Matson," povedal, " snáď mohli by ste nám povedať niečo viac o sebe. Kto ste? Čo robíš tu?"'
  
  
  "Ja som Američan," povedal jej, pohybuje rovnomerným pohybom smerom k svojmu cieľu. — Nemusíte vedieť nič viac. Ak AMERICKÝ Konzul zistí,
  
  
  Smial sa. Tak boli ľudia okolo neho.
  
  
  "Na konzul?" V Kalkaty? Ste srandu, Pán Matson, alebo bez ohľadu na vaše meno je. V dvoch dní, Kalkaty už bude mať Americký konzulát. Možno to nie je ani v Kalkaty už. Ale už viete to všetko, nemyslíte?
  
  
  Povedal som: nevedel som, čo hovoril o. On prikývol príliš trpezlivo.
  
  
  "Samozrejme, samozrejme," povedal, odvrátili. Keď sa otočil späť ku mne, videl dlho britva v ego ruku. Zrazu sa jej, presvedčený, že to nebolo také nechcel by som byť dobrý nápad, aby som sa zachytil.
  
  
  — Už ste niekedy pocit bolesti, Matson?" muž sa spýtal. "Desivý, neznesiteľná bolesť, ktorá sa len rip cez svoje vnútornosti a robí si beg pre rýchlu smrť?"
  
  
  Britka blysol cez môj tvár, to bolo šesť centimetrov dlhé a tak ostré, že to glinted ticho ráno svetlo. Keď blade prvý dotkol mojej pokožky, nemyslel som si, že to zasiahnuť cieľ — cut bol tak pod kontrolou, tak hladké. Obrátil svoju hlavu, pozrieť sa na jeho ľavej ruke. Čepeľ, ktorá sa začína v špičke môj ukazovák, prešiel dlani ruku, prešiel mimmo zápästia a zvýšil na mojom ramene, potom zakrivené a chytil tesne nad kľúčnu kosť.
  
  
  Prvý bolesť prišla, keď som videl, ako čepeľ nakrájame na mojom zápästí. Jej, zatvorené oči, ale to začalo. Chcela kričať.
  
  
  — Počuli ste niekedy o smrti tisíc kusy, Pán Matson?" Je to staroveké Orientálne mučenie, ktoré sa zvyčajne používa, ak niekto chce získať informácie, a život dotknutej osoby žiadnu hodnotu. Ach, nechcem povedať, že všetky obete tisíc kusy zomrieť. Niektoré prežili. Ih je celé telo je pokryté jazvami. Všimnite si, ako rezy ísť len cez prvú vrstvu kože, a to tak, že len niekoľko kvapiek krvi forme spolu rez linky. Ako sme sa presunúť dopredu, sme nájsť nové cesty a ponoriť sa hlbšie a hlbšie. Keď kusy idú z hlavy a hrudníka do pohlavných orgánov, dokonca aj najsilnejší muž kričí. Len málo ľudí môže tolerovať bolesti."
  
  
  Ďalší rez bol rovnaký ako prvý, ale na mojej pravej ruke a v moje rameno. Tento čas britka šiel hlbšie... pálivej, pálivej bolesti, ktorý sa zaoberá nedobrovoľne spôsobil snort vlajkového povolenia vykonávať prostredníctvom jeho nozdier. Moje zuby a pery boli clenched. Myslel som, že sa jej: "Ak som odmietnuť, ak chcete otvoriť ústa, to bude pre mňa jednoduchšie držať späť kričí od bolesti."
  
  
  Vysoký muž pochopil svoju prácu. Videl gleam potešenie v ega oči, napätie vo svaloch okolo ego a nos a skrútené pery, ako čln presťahoval späť do môjho tela — tentoraz na moju bradu — sledovanie tretej rez line cez môj hrudník a brucho.
  
  
  Indický hovoril znova. Jej oči otvorené, ja neviem, keď som zavrel ich.
  
  
  "Na prah bolesti je zaujímavé. Niektoré Západné úplne rozobrať v tomto bode. Vám povedia všetko, čo vedia, prvý raz. Na druhý rez, budú plakať a prosiť o milosť. Na tretí rez, stávajú sa hysterický alebo stratiť vedomie. Váš prah bolesti je oveľa vyšší, alebo tréningu je lepšie, než som si myslel. On čistý rez. "Teraz na otázky. Kto vás poslal špehovať na nás?"
  
  
  Nechcel som povedať nič. Musel nájsť cestu von, spôsob, ako uniknúť. Tak ďaleko, vyzeralo to beznádejné. Na uzlov na laná boli zručný; keď som natiahol nu, ona, som si uvedomil, že moje ruky a nohy boli nie ovisnuté. Stoličky bol úzke a ľahko naklonená, ale aj keby to tak bolo, aby sa preklopiť, tam bolo málo to mohol urobiť.
  
  
  "Kto vás poslal špehovať na nás, Matson?"
  
  
  Nôž pristál pol palca preč z iného rez na moje rameno. Tento čas je rez hlbšie a ma povzdych viac ako to bolelo.
  
  
  Dvere sa otvorili. Vojak uviazol hlavu. "Oheň! on zvolal. Ego tvár bol rozrušený, a on opakované budenie. "Oheň, Kapitán! Mimo.'
  
  
  Kapitán urobil hnevá tváre. Zdalo sa, že sklamaný, že jeho ego bolo prerušené, keď musel holiť. "Nechcem utekať, Matson," povedal.
  
  
  On a stráže došli dvere, a ja som sa nadýchol a s úľavou. Nemal tušenie, čo sa deje vonku, ale on bol rád, že na prestávku.
  
  
  To ma chcete zatvoriť moje oči znova, alebo volanie o pomoc, ale aj nápady boli márne. Nechcel som mať druhé stratiť.
  
  
  Pozrel sa cez miestnosť. Najprv som nevidel cestu von, žiadny spôsob, ako dostať zdarma lán, ktoré boli hryzenie do mojej kože. Potom si myslel, olejové lampy, pálenie na nasledujúcej tabuľke.
  
  
  Čím dlhšie sa pozrela na čítanie, na rýchlejšie myšlienka sa tvar. Bola to výzva, ale šance boli vyššie než čakať na master vrátiť s jeho smrtiace britva. Keby som len mohol zraziť cez lampu a tie laná okolo môjho zápästia cez plamene, nemal by som šancu.
  
  
  Ale to nebolo príliš ďaleko. Jej sotva schopná pohybovať. Skákacie a krútenie, mohol len naklonenie stoličky mierne. To vzal všetky svoje sily, aby sa prevaliť a hodiť ho tak, že on prekvapené. Ale nakoniec, stoličky prevrhla a spadol na jeho strane. Pád ohromil ma a zvýšená bolesť.
  
  
  On vypočíta vzdialenosť k stoličke a pomaly tlačil stoličky vpravo. Potom som to prevrátený na život, tak, že predseda bol na chrbte, a moje ego, používa sa ako týranie ram proti stoličky. Lampa flickered, potom klesla. To sa zrútil na zem a explodovala v bazéne požiaru.
  
  
  Našťastie, lampy nebolo veľmi plné, ale potreboval som sa dostať do práce rýchlo pred olej namočené nečistoty poschodí.
  
  
  Trvalo to všetky svoje sily, aby prejdite na mojej strane dosť ďaleko, aby moje ruky nad plamene, tak, že požiar mohol pomaly hrýzť cez silné laná, ktoré viazaný mňa.
  
  
  Čoskoro, plamene začali horieť, a tak sa moje zápästia. On strhol pevného s jeho pravou rukou, ktorá zachráni ho. Lano pokračovanie na napaľovanie.
  
  
  Bolesť strieľal cez môj mozog. Lano bolo pálenie, a ja som mohol vidieť to singeing vlasy na mojom zápästí a sústruženie mojej koži červené. Som strhol ho znova s mojej pravej ruke, a lano trochu bolestivo do mojom zápästí. Ďalší ťah a moje zápästie bol prepustený.
  
  
  On strhol zvyšok lana z jej ruku, potom neviazanej na uzlov okolo jej ľavé rameno. Oni boli dobre stanovené. Celú svoju pravú ruku a zápästie boli horenia, ktoré zraňujú. Ale to bola moja jediná šanca odísť. Konečne uzlov prišiel vrátiť späť; ona odtrhol laná z jeho nohy, a schmatol jeho oblečenie. Môj pištoľ a nôž boli na stole. On dal na jeho topánky a chystal sa odísť, keď vysoký Indickej prišiel cez dvere. Nemal vyzerať veľmi šťastný, keď ma uvidel a zbraň poukázal na hmú v živote.
  
  
  Bol pri pohľade na to, čaká na mňa ho zastreliť. V skutočnosti, on bol tak zameraná na zbraň, ktorá by mohol sotva vidieť nôž v mojej druhej strane. Vstúpila ego telo tesne nad slabín.
  
  
  A gurgling zvuk unikol jeho ega pery ako on ustúpil od čepele a pokryli rany sa s rukami. Potom mu skĺzol na zem.
  
  
  Nebol mŕtvy, keď som sa obrátil ho viac.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Tam, kde je to dievča?"
  
  
  "Preč," povedal. Krvný spurted celého rohu rta je ego, a on coughed. "Začala oheň v jej izbe. Uveďte mňa. jej...'
  
  
  Potom sa zrazu bol stále, ležal mŕtvy na moje nohy.
  
  
  Mi bolo ľúto. Radšej by som, aby moje ego nažive, ale nôž nie je presná zbraň.
  
  
  Poobzeral sa okolo. Tam bol samopal v rohu a dva ručné granáty na poličke. Položil granáty v jeho vrecká a drží samopal na pripravený, šiel k dverám. Bolo to na nej, ako sa zistiť, čo sa stalo tu, čo musel urobiť s Kalkaty, a to bolo až Choeny ju nájsť. Otvoril dvere a vyšiel von.
  
  
  
  Kapitola Jedenásť
  
  
  On vyšiel opatrne. Našiel som ju prešívaný bunda vo svojej izbe, aby sa cítila skôr ako súčasť životného prostredia. S hlavou dole, mohol krátko prejsť za jeden z vojakov v okolí.
  
  
  On nadýchol dym z ohňa a počul výkriky mužov bojovať plamene pochádzajúce z trávy-posedenie chata.
  
  
  Vstúpil nádvorie linajkované s prízemných budov, ktoré dal dojem pevnosti starého American West. Boli tam desiatky budov, tri, ktoré vyzeralo ako kasárne okolo nich, a ten, ktorý sa zdá byť jedálni. Tri nákladné autá boli zaparkované pred jednej z budov.
  
  
  Bolo to len preto, hasičov, že tucet uniformovaní muži nevšimol mi, ako som sa ponáhľal na nákladné automobily. Bol som skoro tam, keď človek objavil spoza neďalekého auta. Prišiel rovno ku mne, drží upozornenie strane. Pozrel sa na mňa zvedavo, potom cúval preč a zdalo sa o volanie o pomoc, keď sa ego vyzvala na to. Prišiel za mnou, hľadáte prekvapený a podozrivé.
  
  
  "Kliknite na tlačidlo, a máte hotovo," povedal som. "Otočiť a stáť vedľa mňa. Mala zbraň a ukázal na vás. Hovoril som rýchlo, Hindčina, dúfal, že mu rozumie.
  
  
  Obrátil sa, a strach, ego, muž bol tak veľký, že som sa mohol takmer cítiť. Prešli sme dve sto metrov, kým sme dosiahli vrchol svahu a zostúpil na druhej strane. Keď sme boli mimo dohľadu tábora, ego, tlačil ju k zemi.
  
  
  "Videli ste dievča?" "Tam, kde chcela ísť?"
  
  
  Poukázal na svahu sme boli na. "Kto má na starosti tu?"
  
  
  — Neviem, " povedal a jeho hlas triasol strachom. — Ja som len Naga, variť. Neviem.'
  
  
  "Dobrú. Jej gesto objednať hmú vstať. "Ukáž mi, kde dievča išli."
  
  
  Viedol ma rýchlo hore svahom v západnom smere. Sme vyšli na skalnej plošine, ktorá hraničila malom údolí. Pod ňou, videl desiatky domov, niektorí pol-spálené, iní úplne zničená. Sledovali sme na päť minút bez povšimnutia akýkoľvek pohyb. Poukázal mimmo z podrastu na mieste, o štyri sto metrov k vrcholu.
  
  
  "Hlasový povel príspevok. Ak lady mal ísť tak ďaleko, ona musí mať skryté pod čakať na tmavo.
  
  
  Sme skĺzol zo skaly na bush, zo skaly na strom. Keď sme boli dve sto metrov, Naga zdvihol ruku. Sme počuli niekoho hovoriť. Sme opatrne kráčali asi päťdesiat metrov a videl ih. Veliteľské stanovište bolo sedem metrov pod konci skalnej plošine.
  
  
  Sme naskenované oblasti, ale tam nezdalo sa, že všetky stráže. Ticho sme sa prikradol na olizuje, kým sme boli na plošine priamo nad nimi. On vytiahol tŕň na prvý ručný granát, potom sa pozrel späť na cieľ. Šesť mužov sedeli v bunkri kopal hlboko do svahu. Dve z nich sa zdalo, že automatické zbrane. Tretí bol inštalácia malé rádio. Ďalším bol pri pohľade na obce cez ďalekohľad.
  
  
  Granát letel do príkazu post. Potom som mal samopal slung cez moje rameno, a to odrazil a zarachotil ako moje guľky rained dole na ľudí. Výbuch Stahl denouement. Dvaja muži už boli zabití. Granát sa obrátil na iné do writhing, krvácanie hmotnosť. Nechceli sme čakať, aby videli, ak niekto prežil. Sme bežali dole kopcom, rozprašovače na veliteľské stanovište, a bežal pre domy štyroch stoviek metrov nižšie. Potom bola vidieť Choeni, ktorý bol už schováva medzi skaly. Štyroch mužov, pod dosiahla za ňou, ako oni hľadali dôvody, ale na zvuk granáty a streľba, že spanikárili a ustúpili.
  
  
  Ona videla, že sa ideme a bežal ku mne.
  
  
  Chytil ju do náručia a niesol ju na. Niektoré z jej vlasy mal singed, a jej tvár bola sčernela s sadzí.
  
  
  "Nebudete mi poslať späť do obce," povedala, topoľ. Jej zastavil. "Ale to je miesto, kde nájdeme prístrešie."
  
  
  "Nie. ... To je príliš hrozné. Nikto pochovaný. Ih bol jednoducho výstrel a nechal tam. Ženy, deti a starších...
  
  
  On sa obrátil a pozrel sa na Naga. On prikývol. 'To je pravda. Umožňujú ich ľudí na praxi na reálnych ľudí. "Zostaň tu s ňou," Nagy povedal mu. "Musím ísť ročne."
  
  
  On sprinted dopredu, zapáchajúcich mc,, opuchnuté telo pred bežal dvadsať metrov. Keď som sa dostal do prvého domu, tucet buzzards letel hore. Čiastočné zostáva starý muž a chlapec ležal na ulici.
  
  
  Steny domu boli prešpikovaný diery od granáty a náboje. Väčšina domov bola postavená okolo balvanov a malty, a mal stovky bullet diery. V ďalšom dome, videl som tri ženy. Jeden mal svoju hruď odrezať okolo orgánov; ostatné nemal hlavu. V druhom prípade muž bol pribitý hore nohami na stenu a potom strieľal zblízka.
  
  
  Bežal späť dole lomenej ulici bez ohliadnutie. Ak tieto partizáni kedy nadobúda Kalkaty, tam bude masaker.
  
  
  Keď sa vrátil na miesto, kde nechal Choeni, on ju našiel ležať na zemi v nič, ale shriveled-up Naga. Jej hmú nemohli pomôcť jej. On bol zabitý, jeho entrails boli vytrhnuté a jeho hrdla bol rez. Tam bol žiadne znamenie dievča.
  
  
  Keby jeden, mali by byť blízko...
  
  
  Zrazu tam bol crack z guľometu, a rad guľky spattered skaly v dvoch metrov vpravo. Obrátil som sa okolo, ale nevidel nikoho. Ďalší výbuch, a guľky udrel do skaly naľavo. Zroloval hore na strom a vystrelil náhodne, aby ih znížiť ich hlavy, ale stále nevideli nikoho. Jej ležal úplne v otvorenom...
  
  
  "Naozaj, Pán Carter, je to k ničomu odolať," hlas mi povedal písmenom. "Ste úplne obklopený, to je beznádejný odolať nam. Ste príliš šikovný, aby sa pokúsili prelomiť to. Prečo si drop zbraň a sem ticho?
  
  
  Silný A presvedčivý hlas prišiel z okolo megaphone, že sa zdalo, že echo cez malé údolie.
  
  
  Pustil zbraň a stál s rukami vo vzduchu. Štyri "balvany" na kopci, skočil na nohy, hodil mimo ich kamufláž a bežal ku mne, ktorá ich submachine zbrane na mojej hrudi.
  
  
  Indický partizáni zhlukli okolo mňa a vykradli mi Hugo a Wilhelmina. Potom sa tlačil ma zhruba pred nimi.
  
  
  Nechceli sme ísť späť do tábora. Stráže poučí mi mimmo tábora, kde sme našli druhú cestu. O pol míle dole kopcom, prišli sme do malého údolia, troch stranách, ktoré boli kolmo, ako keby tam boli kameňolom tu. Tam bola veľká jaskyňa v zadnej časti. Pred vchodom do jaskyne, hrubé bariéra bola postavená okolo ostnatého drôtu.
  
  
  Stráže ma viedol k plotu. Otvorili malé plochy, tlačil ma, a okamžite zavrel ostnatého drôtu znova. Ona bola videná asi tridsať ľudí - niektorí boli chorí, niektoré boli plač, všetky boli slabo oblečení a očividne nie je kŕmené. Obrátil sa na ostnatý drôt, plot a videl dobre oblečený muž vo svetlej zelenej uniforme s ramienkami. Pozrel sa na tábor.
  
  
  "Pán Carter. Poď sem, prosím."
  
  
  Jej, išiel na ostnatý drôt.
  
  
  -"Dostali sme oznámenie z Kalkaty," povedal a pozeral sa na mňa zvedavo prostredníctvom jeho okuliare, " práve sme sa dozvedeli meno nášho významného hosťa. Počul som veľa o vás. Človeka, ktorý nemôže byť zabitý. Možno budeme získať miesto v historických knihách.
  
  
  Jej ego ignoroval narážky.
  
  
  Spýtal som sa jej. - "Čo sa stane, augusta 15?" "Je to veľký deň, nie?'
  
  
  On odpovedal threateningly. — Nebudete vidieť.
  
  
  Obrátil sa, a potom si uvedomil, čo myslel. "Nebojte sa o dievča," povedal. "Ona príde do dediny." Keď bol preč, ona sa zbierať jej myšlienky.
  
  
  Z toho ako vyzerá, nebol vodca. Muž som potreboval by byť bezpečné v meste, takže posledné prípravy.
  
  
  Tento muž mal ju nájsť. Ale najprv som musel snažte sa zostať nažive, a v čase, keď sa zdalo veľmi ťažké.
  
  
  Jej, pozrel sa na jaskyne. Brána pri vstupe bol pripojený na elektrinu, pravdepodobne dosť silné, aby ma zabiť, a steny boli pätnásť metrov hrubé. Môžete stráviť celý svoj život zatĺkať ih. Uniknúť sa zdalo nemožné.
  
  
  Mala viac ako jeden, ale ľudia, ktorí zdieľali môj osud boli trochu pomôcť. Väčšina ľudí okolo nich boli starých a chorých, pravdepodobne poľnohospodárov, ktorí si robili svoj život na pevnom mieste na kopci. Sú pripravení na smrť s kľudom, že len Hinduisti majú. Sedeli cross-nohami, hlavou uklonil na nečistoty poschodí, a boli neustále spievajú svoje modlitby k bohom: "Hare Krsna, Hare Rama."
  
  
  Boli pripravený na ďalší krok v rámci dlhodobého cyklu reinkarnácie. Ale ja som nebol pripravený.
  
  
  Ja som šiel medzi nimi, sa snaží priniesť ih z fatalistic tranze, ale nikto okolo nich sa zdalo, že ma vidieť. Iba keď sa dostala do mladý muž, opretý o stonať ona si reumatizmus.
  
  
  Smial sa, keď ma uvidel. "Takže sa outsmarted veľké ryby. Ste anglicky?"
  
  
  "Američan," povedal som.
  
  
  "Aby sa sami doma. Všetci budeme mŕtvych poludnie.
  
  
  On kľakol vedľa neho a držal sa cigarety. Vzal ego a udusilo na dym.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Vy tiež?'Prečo ich chcú zabiť?' Zvyšok sú staré. Prečo nie, že chcú vidieť?
  
  
  "Bol som jedným z nich," povedal. "Ja som bol prijatý do Kalkaty. Oni sa kŕmili ma a staral sa o moju sestru.
  
  
  Potom som videl v dedine tu. Nemohol som zabíjať ľudí, ako, že, tak oni ma tu s outcasts, malomocných, a vdovy, ktorí sa modlia za svojich manželov ' duší." Zastavil sa a glared na stráže. — Prídu čoskoro, trvať štyri alebo päť mužov a ísť do dediny. Ak nie sme dostatočne rýchlo, budeme zabitý bodáky alebo streľba. Jej, ja som videl ich, ako to predtým.
  
  
  Mladý muž bol chveje strachom a hnevom.
  
  
  Spýtal som sa jej. — Viete, čo sa chystajú?" "Čo by chcel robiť, na Deň Nezávislosti? Počuli ste o tom?
  
  
  Ego je hnedé oči blysol sa na mňa ako cobra je jazyk. "Iste, ale ako viete, že?" Bolo nám povedané, ale vy ste outsider. On shrugged a pozeral na zem, krčí nadol. "Veľká Revolúcia. Ak by sme mohli, by sme chceli obsadiť Kalkaty a všetky Západné Bengálsko. Povedali ih polície boli na strane; Američania a Rusi by strieľať navzájom. Všetko, čo sme museli urobiť, bolo vyhodiť do povetria most, ľudia, a vlakovej stanice, potom raid Chowringy Cesty, a nastaviť všetky domy na oheň. Kalkaty by byť v takej panike, že by sme mohli marca sa so sto mužmi a obsadiť celý štát."
  
  
  Spýtal som sa jej. "Bude to fungovať?"
  
  
  Mladý muž zatriasol hlavou. "Ja neviem. Sú vyškolení ľudia mesiacov. Hovoria, že Kalkaty Oslobodzovacia Armáda. Znamenie bude doručený pri konzulárne úrady explodovať. Malé skupiny bude raid kľúčových pozícií. To by mohlo fungovať. Zdvihol ruky a ramená.
  
  
  "Nezáleží na tom, pre nás," pokračoval. Vojnové hry sa konajú v obci každé ráno. Vždy sa najsilnejšie slúžiť ako príklad pre nových regrútov. Tiež, že sa zbavili dedinčania nižšie ticho ih."
  
  
  On vstal a išiel popri stene, spájanie do temných kútov jaskyne. — Existuje spôsob, ako sa odtiaľto?"
  
  
  Potriasol hlavou.
  
  
  Hľadal som moje vrecká, ale nemal som nič, ale môj pásu. Na škrtenia vlákna nemohli pomôcť mi už. Tiež som mal zápasov v mojej pás, ale nič spálil vo vlhkej jaskyne.
  
  
  Ja by som si to v krajine. Tam by sme mali niektoré voľnosť pohybu, možnosť. On sa pozrel na to postava, ktorá kedysi bola mladý muž.
  
  
  "To, čo sa bude diať v obci keď sme si tam?"
  
  
  Smial sa, dutý, zosmiešňovať zvuk.
  
  
  "Neexistuje žiadny bod v odolať nevyhnutné. Stačí sa uvoľniť a modlite sa za lepšie miesto v posmrtnom živote."
  
  
  Prišiel nadol, schmatol Ego, a pritiahol si ju k jej nohám a stlačením ju tvrdo proti vlhké stonať jaskyne.
  
  
  — Musíte mi povedať, čo presne sa deje v obci." Povedz mi, čo muži s puškami, kde obetí ísť.
  
  
  Jej priľnavosť na jeho rameno uvoľniť. Teraz ega oči sa pozerali na mňa; opatrný, strach, hnev.
  
  
  "Mohli trvať päť alebo šesť ľudí na vrchol skalnej plošine, potom uvoľnite ich strieľať, a riadiť ich do dediny. Je ich sedemnásť domy, chaty a prístrešky. Budú musieť pokúsiť sa skryť. Ak sú profesionálni vojaci, pracujú dobre, dať ľuďom jazdy, možno strieľať na nohy, aby sa nechcem skrývať v inom dome. Pri poslednom dome je hľadali, každý bude zastrelený alebo bayoneted. Zamestnávanie mladých ľudí sú najhoršie. Uzavrú peňazí, koľko každá obeť, bude žiť.
  
  
  Jej, potriasol hlavou. — Aký druh zbrane majú?"
  
  
  "Brokovnice, automatické pušky, ručné granáty, a dlhé nože."
  
  
  Bola o oprieť späť proti vlhké stonať, keď videla, pohyb na plot okolo ostnatý drôt pred vchodom.
  
  
  "Pochádzajú," mladý muž povedal.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Aké je vaše meno?'
  
  
  "Hovor mi Joe je dobré Americké meno."
  
  
  Vzal ju za ruku, presunul preč od neho, a oprel o stenu, čaká. Dve stráže zapíše, nasleduje štyria mladí muži v civile. Všetkých šesť z nich mal automatické zbrane. Najvyššia stráže sa na mňa pozrel a pokynul.
  
  
  "Von!" zvolal:. 'Ste prvý!'
  
  
  Jej panciera je pomalý; na bajonet čepeľ je bolestne vložené v mojom zadku. Druhý stráže vytiahol Joe k jeho nohám a strčil ho smerom k východu. Svätý Pán zaslepení ma ako on prešiel cez otvor v bráne.
  
  
  Šilhající, videl ju stáť vedľa päť ľudí. Joe bol len jeden okolo nich. Boli tam tri ženy a starší muž, dlhé, ale emaciated. Starý muž odišiel, krúžil jaskyne, potom sa obrátil k slnku a posadil sa na zem.
  
  
  Vstaň! stráže roared. On ignoruje ih.
  
  
  Ego je rameno bolo prebodol bajonet, ale on sa nepohol. Čepeľ priečne cez svaly, o jeho rameno. Až potom sa mu kričať. Guard prikývla, a štyroch teenagerov s submachine zbrane drew nože a účtované na starý muž.
  
  
  Nože rose a potopil hlboko do môjho tela, až kým som bola pozor, aby preklopiť a padám späť. Na nože naďalej iskru v mäkkých slnečnému žiareniu, a listy boli teraz sticky červená. Muž nerobil zvuk už, len mäkké gurgle ako posledný dych ľavej ega bloodied pery.
  
  
  "Dosť," guard povedal. Hovoril na päť zostávajúcich členov našej skupiny. "Ísť rýchlo. A nemám ísť von celého zhromaždenia, alebo budete mŕtvy na mieste. Držať krok s stráže.
  
  
  Mladí muži otrel svoje nože na starého človeka nohavice a potom linajkované nás. Dvoch dospievajúcich išiel vpredu, dva uzavreté sprievod.
  
  
  Marca do dediny išiel príliš rýchlo; ona nebola nikdy schopná prísť s plánom dostať sa okolo tohto. Bolo to presne tak, ako Joe povedal. V hornej časti skalnej plošine, bolo nám povedané, spustiť do našich domovov. Pri pohľade dole, on videl jej lone obrázok na svahu pod. To bolo Choeni.
  
  
  Som bežal tak rýchlo, ako by som mohol dole po svahu, dúfal som nemal dostať zastrelila v chrbte.
  
  
  "Bežať," zavolal na ňu, prichádza k nej.
  
  
  Sme prikrčil do kamennej steny, a na chvíľu som sa cítil bezpečnejšie. Joe sa posunul v vedľa nás. Vzal z nej pás, vytiahol jeden z okolo tenké tlmivka káble, a odovzdali ju do nej.
  
  
  "Ak máte možnosť, použite ho."
  
  
  Ona sa zamračil, potom sa usmial, a ja som myslel, že som videl záblesk nádeje v očiach.
  
  
  Skôr, ako on mohol myslieť na niečo iné, dve hnedé údaje vyrazil za rohom domu. Boli chlapci, nie staršie ako trinásť rokov. Všetci okolo nich mal zbraň. Prvý výstrel, potom ďalší, a počul som horúcej olova whizzing nad mojou hlavou, ako sme bežali.
  
  
  Našiel dvere a prikrčil vnútri, ťahá na Choeni. To bol najväčší dom v dedine, s hrubým podkrovie na jednej strane. V podkroví bola o desať stôp široký, stačí sa skryť za chvíľu. Sme vyliezli a drevené schodisko a vystúpil na hustými borovicovými doskami. Tam bol malý drevený box na podlahe. Choeny tlačil ju ďaleko strane miestnosti a motioned pre ňu ľahnúť.
  
  
  Bol som zvedavý, či mladých bojovníkov mal ručné granáty. Po chvíli uvedomil si to. Malý granát letel cez okno pod nami, odrazila raz, a explodovala troch metrov nad zemou. Nemal som čas na kačicu. Súčasťou moje telo bolo ulovených v shrapnel dážď, ale ja som nemal pocit horúceho kovu. Keď dym vymazaná, jeden z chlapcov opatrne vstúpil do miestnosti. S krátkym automatickú pištoľ v ruke, on rýchlo hľadal na izbu, potom ego, pozornosť nabrúsené. Hneď, ako sa pozrel na podkrovie drevená debna spadol jej.
  
  
  Nemal času, aby sa zabránilo ego. Prepravka vyrazil zbraň na ego ruky a udrel svojho ega v živote. On half-obrátil, clutched rúk a spadla na zem, zrýchleného dychu. Jej, pozrel sa na stroj. To môže byť naša spása. Ale len ako ego bolo o chytiť ju, iný chlapec bežal. Videl jeho kamaráta ležiace na podlahe, podozrievavo pozrel do podkrovia a osprchoval poschodí z nižšie s ranami zo guľky okolo guľomet. Naše ego bolo uložené zlé mierenie a dva palce masívneho dreva.
  
  
  Po niekoľkých okamihoch, vytiahol chlapca, ktorý leží na zemi a zobral samopal.
  
  
  Nechal som ju a šiel dole po schodoch, a Choeni nasleduje ma. Päsť-veľké rock ležal na podlahe. To musel byť použitý ego. To bol hodený skale v jednom swift pohybu, potom pritlačí stonať, a Stahl čakal. Kameň hit kus kovu z neďalekého domu a hneď tam bol frontu. Shaggy prišla naša cesta. Snažil som sa vypočíta presný čas. V poslednej chvíli sa mu prikrčil cez dvere a schmatol mladý vojak v plnej klus. Jej ego zaseknutá jednej strane nad jej ústa a vytiahol ego vo vnútri.
  
  
  Hmú zviazal jej ruky a nohy s pásy tričko, a Choeni dať gag v Emu úst. Pušku bol účtovná sa zdalo byť správne, ale keď kazety sa snažil, aby sa zasadila ju do väzenia, zistilo sa zasekol. Slepo sme došli dvere a zamieril v smere chlapec prišiel z.
  
  
  Hluk za mnou ma zase, zbraň na pripravený, ale môj palec uvoľniť na spúšti ako Joe spadol na zem, zbraň v ruke, a liezol vedľa nás.
  
  
  Ego tvár bola nahnevaná. "Jeden z nich zabil jej s smrti uchopenie; aspoň on má svoju zbraň.
  
  
  — Sú ste pripravení ísť do kopca?"
  
  
  Joe prikývol.
  
  
  Ako sme absolvovali prvý múr, Choeni tugged na mojom rukáve, jej tvár bledá. Jedna z žien, ktorí sa prišli s nami ležal na chrbte, jej život bol roztrhaný, jej hrudník bol navíjanie s krvou; ona bola skladanie dolár v jednom jej otvorené ruky.
  
  
  Ona bola ťahal za ženy Choeni mimmo a bežal k ďalšiemu domu. Počuli sme viac streľby a kričí za nami.
  
  
  Sme skákali cez opuchnuté mŕtvola. Jej tvár bola zjedli supov. Zastavili sme sa za stenu, teraz pokryté v prednej a zadnej, a pokúsil sa chytiť náš dych. Choeny vyzeral vyčerpaný.
  
  
  Vzala pušku odo mňa, pracoval spúšť a mechanizmus na chvíľu, a počul kazeta zasuňte späť na miesto v časopise. Ona mi ho späť ku mne s povzdych.
  
  
  Spadla na zem, som opatrne peeked po rohu steny. Nikto pred nami. Na svahu kopca, z ktorého sme odišli pred pár minútami sa zvýšil na vrchole tristo metrov. Bol to dlhý záber s žiadny kryt. Nebol som si istý, či Choeni mohol by to zvládnuť, ale ona povedala, že bola pripravená.
  
  
  Sme vyskočil a bežal popri stene, pripravený zaútočiť na svahu dopredu. Nemali sme čas. Choeni narazil na malý chlapec s dlhú zbraň. Jej ruka nevdojak natiahol v karate, kick na krku, a chlapec sa zrútil v bezvedomí na krvou nasiaknuté zemi. Choeni zdvihla ego zbraň.
  
  
  Za ním bol jeden z dozorcov, ktorí priniesli nám. Ego guľomet bol ukázal na nás.
  
  
  "Otočiť," povedal.
  
  
  On ho zastrelili tak rýchlo, že si ani nevšimol pohyb zbraň. Hunspell hit hmú v hrudi a poslať ho lietania dvoch metrov do červeného prachu.
  
  
  Sme bežali.
  
  
  Boli sme len na polceste hore na kopec, keď sa začal strieľať na nás... Sme zachovali vyhýbal a beží, vyhýbal a otočením iným spôsobom, ale sme neprestával do kopca.
  
  
  Desať metrov od hore, obrázok s samopal rose a vystrelil na nás. Joe na neho vystrelil, ale minul. Moja puška išiel znova a vystrelil, a človek sa točil okolo a spadol dole kopcom v našom smere. Sme bežali mimmo a ponoril hore.
  
  
  Muž v Džípe bol viac prekvapený, ako sme boli. Tábor vodca, muž vo svetlej zelenej uniforme, práve znížená hnedej fľaši a utrel ústa. Jej záber vyradený fľaše okolo Ega ruky.
  
  
  Zdvihol ruky nad hlavu, a všetky odvahy opustil svoje ego teraz, že bol ozbrojený.
  
  
  Bežal dopredu, hľadal ego, a našiel to, čo chýbalo naposledy... Hugo a Wilhelmina. Bolo to pekné mať ih späť. On sa obrátil na veliteľa.
  
  
  "Poď von!" I objednať.
  
  
  Vyzeral zmätený.
  
  
  "Dostať sa okolo, že Jeep," emu volal na ňu. On vyskočil a postavil sa chveje pred sebou. "Take off svoju bundu a tričko." On sa zamračil, ale urobil, ako povedala som mu.
  
  
  Vzal som ho a hodil ju v kruhoch skaly.
  
  
  Ísť dole, Veliteľ. Do dediny.'
  
  
  — Nie, to nie je možné! on kričal. "Nebudú rozpoznať mňa bez môjho jednotné..."
  
  
  Ona bola zrazí ego Nog je päsť. Moje začiatky hit ego pred biela-teplá outdoorové aktivity nenávisti pohltený mňa. Choeni odovzdá ju puška, ťahaných na človeka, na jeho nohy, a hodil ego cez okraj planiny. Zroloval trochu, a potom Joe a ja som začal strieľať vedľa neho a za ním, kým on spanikárili a bežal do pekla, on by vytvoril. Keď prišiel prvý domy, počuli sme, clank z pušky a submachine zbrane.
  
  
  Potrebovala Choeni v Džípe. Joe sedel v zadnej a zmenil jeho puška veliteľ sub-guľomet. Sme jazdil spolu hrboľaté cesty, aby kempingu. On podozrenie, že len málo mužov by na dani, keďže väčšina vojakov by byť v Kalkaty čaká na signál k útoku.
  
  
  Choeni zdvihla puška, ako sme sa priblížili k prvej budovy. On posunul do druhého zariadenia, zrýchlené, a skĺzol do prvým rohom. Štyroch mužov, stála tam letel preč, ako sme naponáhlo minulosti mimmo z nich. Boli tam dva kamióny dopredu. Jeho je jedným z nich, a Joe defektu dve pneumatiky na každé auto ako sme naponáhlo okolo neho, potom sme sa obrátili rohu a screeched cez plot okolo ostnatého drôtu.
  
  
  "Myslíš si, že lietadlo je stále tu?" Choeni prikývol.
  
  
  "Počul som, že veliteľ povedať niekomu, že bude lietať do Kalkaty po tme." Som zavrčal. Malé lietadlo sa potom bude refueled a pripravené na vzlet. Ale budú mať vojakov na letisku? Nemyslel som si, že tak.
  
  
  Išli sme rovno na letisko, a Choeny išiel na správcu, aby mu povedať, že by sme opustiť okamžite. On však, ako sme hrali túto hru na rovine a taxied na konci dráhy. Mal by som vedela, čo sa deje, hneď ako som videl Jeep začiatku pohybu. Prišiel k nám na ostrý uhol, a prestal dvesto metrov od nášho auta.
  
  
  Choeni prikývla, keď videla, Jeep. Ona urýchlila, zahreje motory, a zamieril dráhy smerom k džípu. Sme naponáhlo cez pole, a muž v Džípe vyskočil a vzal kryt. Jej úlohou je chytiť páky, aby sa zabránilo kolízii s jeep. Choini bit jej spodnú peru ťažké, ako ona nasmeroval krídelká a držal nos lietadla smerujú priamo v stredu vzletovej a pristávacej dráhy a Jeep. Na veľmi poslednej chvíli vytiahla oj prudko späť. Malý stroj sa zdalo, že skutočne prekvapený žiadosť, ale vedeli čo najlepšie.
  
  
  On skočil na náhlemu z ovzdušia odber vzoriek... Potom by som sa mohol takmer počuť rovine lapať; sme nemali dosť rýchla ešte pre tento manéver. Auto pristálo na dráhe znova. Ale mali sme preskočil Jeep a boli teraz pískanie dole po ceste na ceste na normálny štart. Myslel som, že som počul výstřel, ale to nemal robiť škodu.
  
  
  Som oprel sa späť na svoje miesto, ako sme nakoniec odniesol, pocit bolesti a popáleniny posledných pár hodín. Moje zápästie throbbed, kde ho bol spálil o plamene. Kusy na jeho ramená a hrudník boli namočené v slanej potu, a on bol tak unavený, že by mohol spať na rok.
  
  
  "Budeme nikdy dostať sa do Kalkaty," Choeni povedal, ukazujúc na palivomer.
  
  
  "Dal ego v najbližšom letisku," povedal som. "Budeme vyspať dnes a zajtra budeme natankovať a letieť do Kalkaty."
  
  
  Ona vdýchnutá povzdych úľavy a oprel vpred k štúdiu mapy.
  
  
  
  Dvanásta Kapitola
  
  
  Ďalší deň sme leteli nižšie nad Gangy, veľká rieka Hinduistickej viery. Gangy má mnoho prítokov; jeden okolo nich je Hooghly Rieky, ktorá tečie cez Kalkaty. Sme sa vydali na juh do postupujte podľa veľkej rieky celú cestu do mesta.
  
  
  Zrazu sme videli to, čo vyzeralo ako čierna bodka na obzore. Najprv som si myslel, že to bol čajkou, a po desatina sekundy, uvedomil som si, že to bol jet fighter letí vzduchom na dvojnásobnú rýchlosť zvuku, hneď vedľa Comanche. Na Comanche skidded ťažké, pol-odvolané, a Choeni vytiahol jej nos až s ťažkosťami s tiller. Je to pocit, ako keby sme boli v strede masívnej búrky, keď závetrí revúci fighter jet sa prehnala nad nami.
  
  
  Joe crouched vedľa mňa, jeho nozdier zapaľovania sa v strachu ako auto hrozilo byť roztrhaný.
  
  
  Ďalšie dve čierne bodky sa objavil na obzore. Choeni znížilo Comanche do ponoriť sa a letel tak nízko, ako je to možné cez stromy. Ako bojovníci letel cez nás, videl som veľké červené hviezdy a zaoblené krídla MiG-23. Tieto boli najlepšie lietadlá, že Rusi mali.
  
  
  Choeni smerujúcou nahor a nadol na ruský bombardér. Bombardér bol lemovaný šesť viac štíhla bojovníkov.
  
  
  "Vyzerá to, že Rusi priniesli vo veľkej sily," povedal som.
  
  
  Choeni prepne na letisko frekvencia a počúval. Takmer okamžite, rozhlasového vysielania boli naplnené ruskej a anglickej konverzácie. Obe skupiny požadované vstupné pokyny.
  
  
  "Sú tam nejaké Americké lietadlá?" Choeni spýtal sa. Pozreli sme sa okolo. Ako sme sa priblížili Dum-Dum Letisko, videli sme dve skupiny trojuholníka-okrídlený stíhačky napodobňovanie nás, štyri v každej skupine. Tieto boli dvojmotorový útoku lietadiel amerického Námorníctva.
  
  
  Choeni zdvihol ruku drží mikrofón, a počas krátkej prestávky v rádiovej komunikácie, zasiahol a spýtal sa na pristátie objednávky.
  
  
  Silný signál z letiska, stanice boomed cez reproduktor, dáva Ey okamžité pokyny.
  
  
  Iné hlasové chimed v v angličtine. "Amerického lietadla z lietadlovej Lexington, oznamujeme vám, že budete mať prioritu povolenie pristáť na siedmom riadku ôsmy lane. Prosím, aby už viac ako dve lietadlá v čase.
  
  
  Signál bol odrezať a ruské lietadlá boli nariadené pozemku, na dráhe osem nula v o sedem minút.
  
  
  Choeny a ja som si vymenili pohľady. Nemali sme potrebu povedať niečo vyjadriť strach, že bolo vybudovať vo vnútri nás. Dve veľmoci boli zhromažďovanie svoje sily v meste.
  
  
  Tieto boli povolaní priateľské návštevy. Alebo, že by používali rôzne diplomatické vyjadrenie na ospravedlnenie invázie Indického územia, ktorá bola teraz v malom meradle. Ale výsledky by byť tragické, ak sa tieto dve sily zrazil na neutrálne územie.
  
  
  Choeni riadené prístroje a elegantne znížilo malé Comanche, potom pristáli sme na začiatku vzletovej a pristávacej dráhy a taxied sa na odbavovacej súkromných jet hangároch.
  
  
  Jej obočie furrowed v koncentrácii. Choeny je výsluch pozrite sa mi dať moje myšlienky do slov.
  
  
  "Toto je štrnásteho augusta. Zajtra bude veľký deň. Sme tak blízko k vojne, som z toho chorá.
  
  
  Joe mi povedal, že počas letu, že hoci nevedel veľa o teroristov, mohol nás na ih strelivo depa mimo mesta, kde ukryli svoje zbrane v očakávaní veľkého útoku na 15..
  
  
  Ak by sme mohli zničiť ih strelivo, mohli by sme sa zabránilo útokom na konzulátoch, a tak hroziaci konflikt medzi Ruskom a Spojenými Štátmi.
  
  
  Vzal Mercedes na inej ulici a išli okolo veľkej budovy, ktoré Rusi používajú pre svoje diplomatické práce v Kalkaty. Blindy boli zatvorené. V prednej časti budovy bola pevná linka ruskej Marines. Mali pušky slung nad ich ramená a opaskov s kazetami okolo ich tiel. Rusi boli pripravení na boj.
  
  
  Nerozumel som, ako niekto mohol dostať dosť blízko k poklesu bombu. baviť sa, ale mala som pocit, že osoba, chceli sme už skončili jeho plány. Nejako, dostal sa cez to. Ale ako?
  
  
  Blokovanie bolo zriadené na oboch stranách NÁS Konzulát budovy. US Marines v zelenej bojové obleky boli sústruženie všetkých vozidiel v okolí.
  
  
  Joe a Choni vzal ju so sebou, a začali sme bojovať naše cestu cez obranu okolo konzulát. V čase, keď sme boli cez veľkú bránu a až chodníku na predné dvere, Slocum prišiel pozdraviť nás.
  
  
  "Máte dobrú armádu tu," povedal som. "Nie je vlády Indie bude chrániť krajinu?"
  
  
  "Marines?" Slocum povedal. - Tvoria čestný rozhľadňa. Sme tiež priniesol lietadlá tu... pomôcť Indiáni oslavuje Deň Nezávislosti."
  
  
  On usmial sa na ospravedlnenie dal a premýšľal, ako Nové Dillí by reagovať.
  
  
  Potom Amartya Raj išli dole z chodníka.
  
  
  "Prítomnosť ruských a Amerických vojakov je moje požehnanie," Indický policajt povedal hoarsely. "Mnohé vlády poslať delegátov na oslavu našej nezávislosti." Zastavil sa a pozrel sa na mňa cielene. "Ale Kalkaty nemá miesto pre bombardéry, Pán Carter .
  
  
  Zdôraznil, moje meno a tlačil svoje pery spolu v pevnom, určuje riadok. Slocum požití a pozrel sa vinný. "Ospravedlňujem sa," povedal mi. "Pán Raj ... on vie, kto ste. Chce vás zatknúť.
  
  
  Pozrel na rozložitý Indickej policajt a usmial sa. On cielene konať, vystrel ruky, pripravený na putami na rukách.
  
  
  "Pokračuj," povedal som. "Zatknutie mňa."
  
  
  "Nebudete mať žiadne ďalšie problémy," Slocum povedal s feigned dôvery. "Plukovník Wu a ľudí z New Delhi pracujú na zmierenie medzi nami a Rusmi. Tak sme sa nazýva Spojených Štátov. A vyšetrovacej komisie bude odoslaný počas nedele.
  
  
  'Nedeľu?'
  
  
  Slocum sa stále snažia zvuk sebavedomá, ale nemohol. Nechal si jeho hlas die preč.
  
  
  Raj ho ignoroval. Pozrel sa na mňa skeptically, potom na Choeny.
  
  
  Spýtal sa. "Máte viesť? Potrebujeme vedieť, všetky informácie, ktoré máte."
  
  
  "Dôvera hmú," Choeni povedal rozložitý Indickej policajt.
  
  
  Raj sa zamračil, ale išiel pred nami v Slocum úradu. Bol som prekvapený, Alexander Sokolov sedí. Ego uhlovú tvár bola vážna.
  
  
  Spýtal sa. "Ste stále nažive, Pán Carter?"
  
  
  "Absolútne," povedal som.
  
  
  "A chlapec... kto je to?
  
  
  "Rozličné. On povedal nie viac, a Sokolov glanced v Joe. Ruský Liza vycítil význam mladý Indický, ale šla ďalej.
  
  
  "Pán Sokolov sem prišli na problém ultimátum," Slocum povedal. - Ego šéfov neveríte, že sme úprimní. Stále myslím, že by sme sa za útoky na ih mier zástupcov v Kalkata. Myslia si, že je to súčasťou väčšieho plánu do rozpakov ih celého vonkajší bazén."
  
  
  "To nebude opakovať," Sokolov povedal ticho. "Žiadne ďalšie útoky, inak by sme sa odraziť odvetného úderu. Mám objednávky.
  
  
  Zavrčal, ale muži nemal nod hrubo a nechal cez izby. Keď bol preč, Raj pokročil vpred. On sa zamračil, nie snaží skryť svoju nevôľu.
  
  
  — Nemôžem vám umožní pokračovať nezávislé akcie, Pán Carter. Ste urážlivé našej národnej hrdosti. Buď ste mi povedať všetko, čo viete alebo môžete ísť na konzulát, kým tento prípad je vyriešený.
  
  
  Choeny stál medzi nami. Hovorila otvorene na mňa.
  
  
  "Vezmite Raj s vami," navrhla. — On vám pomôže dostať von živý."
  
  
  Ak by mal ma? Raj spýtal kriticky. Jej hotel sa nachádza len v muničného skladu, ale Indickej policajt zdá sa, že nebol schopný robiť to ťažké pre mňa. Mal som menej ako dvadsaťštyri hodín nazvyš, a ja som nemala čas, aby objekt.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal jeho Raju. "Ale bez otázok. A môžete ísť sám. Nikto iný. Nemám čas upozorniť vašej kancelárie.
  
  
  "To je smiešne," Raj povedal. "Môže to byť trik, priveď ma okolo sídlo, a pritom naďalej obťažovať Rusi. Je to v poriadku."Počúvaj," som prasklo irritably. "Pokiaľ som sa to pochopiť, zajtra nie je, keď Tretia Svetová Vojna môže vypuknúť v Kalkaty. A môžeme mať len malú šancu, prevencia. Ak chcete pomôcť, skvelé. Inak, ja pôjdem sám.
  
  
  Joe a ja som už boli von z dverí, keď rozložitý Indickej nasledovať nás. Nasledoval nás do auta a išli späť do môjho hotela v tichosti. Našiel som ju v mojej izbe, ponoril do kufra Hawk mi dal a vzal Wilhelmina je nový obchod. Piera, plynová bomba, vzal ju, podlepené ju na jeho nohy, a dal plyn plniace pero v jeho náprsnom vrecku.
  
  
  Dal som na čisté tričko a zdvihol čistú vreckovku, jeden z tých veľkých, smart bielizeň, hygienické vreckovky, že Hawke má vždy, keď sa zbaliť kufor na ústredí.
  
  
  Ponúkol Raj špeciálna zbraň, ale potriasol hlavou. Silne pochrómovanej .45-kaliber pištoľ na jeho boku bolo v poriadku, s Egom.
  
  
  Slnko bolo nastavenie na západe za domy, keď sme sa dostali do Mercedes, a začal sledovať Joe ' s smeroch.
  
  
  O hodinu neskôr, boli sme stále cestovať po celom okraji Kalkaty, kým Joe sa snažil zapamätať si, kde mal hovoril Zakir. Nakoniec, ukázal mi na ramene cesty a vyskočil okolo auta hneď, ako sme sa zastavili.
  
  
  Áno, povedal sám s istotou. "Tu niekde. On mávol rukou, že ukážete na ryžu paddies tiahnuce sa na okraji mesta.
  
  
  My sme vstúpili do ryžové polia, ale Amartya Raj váhal, kľudne zarábať na živobytie, volá sám idiot prišli s nami. Len keď som začal chôdza rýchlejšie si on ma nasledovať. Spoločne sme vyrazili na juh, kým sme prišli na kameň stonať.
  
  
  "Je to hlas," Joe povedal.
  
  
  Raj pokročil vpred a preskúmal steny kriticky. Povedal, že nevidel nič zlovestný v starovekom kamene. Ona bola zastavil Ego ruku, ktorý bol len centimetrov od upozornenie drôt beží pozdĺž hornej stene. Vodič prešiel cez skrutkové oká dvoch centimetrov nad stenu. To bol vytvorený s cieľom reagovať na oboch stúpajúci a klesajúci tlak. Raj nechcel povedať nič, ale drôt chytil ego nepripraveného. To nie je niečo, čo by ste nájsť na narieka z statok; to bolo zabezpečovací systém, ktorý by ste očakávali.
  
  
  Joe išiel prvý, po jej ego nudged jej. On opatrne kráčali cez drôt a jemne skočil dole na zem. Potom jej Raju jej pomohli cez stenu a nasledovali ho. Joe bol gestá a z určitej vzdialenosti preč. Jej, išiel k nemu. Celý areál hotela, a vo vnútri steny premenili na lúky a vodné nádrže, z ryžových polí sa zrútil dávno. V mäkkých moonlight, všetko, čo som mohol vidieť, bol trávy a malých riadkov stromov.
  
  
  Sme kráčali popri stene, pomocou stromy, ako kryt. Každé dva sto metrov sme sa zastavili a počúval.
  
  
  Avšak, sme takmer zmeškali prvý sentry. Bol opretý o strom a nebolo hľadáte v našom smere. Počúval tranzistora, rádio. Presťahovali sme sa okolo neho.
  
  
  Mesiac zmizol za mraky ako sme kráčali v tichosti cez otvorené pastviny a naskenované pás asi štyristo metrov široký, neviem presne to, čo sme hľadali.
  
  
  Slabý zápach dymu upútal moju pozornosť.
  
  
  Nezameniteľný pach lacné cigarety wafted na druhý vánok. Videli sme horiaci oheň na našej ľavej strane, asi tristo metrov.
  
  
  Čoskoro sme videli sentry v provizórnych jednotné. Ego je prítomnosť bola dosť presvedčiť nás, že sme na správnej ceste. Aj v Raji oprel v hlbších a presťahoval sa opatrnejšie ako sme krúžil človeka.
  
  
  V míle za stromy, sme videli sľubný znak — road, že zvyčajne prešiel mimmo rad stromov.
  
  
  "Áno, ale my sme hrať túto hru truck," Joe povedal, a Ega oči glittered vzrušením.
  
  
  Dlhé, nízke most pozreli jej sto metrov od hotela. Strecha bola úplne pokrytý trávou a štetec, a končí boli naklonené tak, že štruktúra nebolo možné vidieť z ovzdušia odber vzoriek.
  
  
  Sme opatrne prechádzal okolo budovy. Potom tam boli viac stromov. Cesta prišiel do slepej uličky, ale keď sme boli medzi stromami, videli sme cestu rez cez podrastom. Sme ho nasledovali a čoskoro sa ocitli v kryté parkovisko. Tam boli niekoľko Indickej armády Džípy zaparkované nižšie, ktoré boli prekvapene a nové. Aký skončiť tu, v tábore, ktorý si myslel, patril k nim patril k teroristom?
  
  
  "Čo je to? Raj spýtal sa ostro. "Prečo sme čaká?"
  
  
  "Tieto Džípy... ukradnuté z armády, myslím."
  
  
  Raj odpovedal: "Áno. Alebo predávajú teroristov. Tam je korupcia je všade."
  
  
  Joe tugged na moje rukáv a ukázal dopredu. "Tam," povedal tensely. "Strelivo depot".
  
  
  Pozrel som sa na oblasti poukázal na to, a videl svetlo trblietajúce v prednej časti stromov.
  
  
  V polovici hlavné pouličné lampy, sme prišli na nízkej kamennej budove. Bolo to v otvorenom priestore, bez kamufláže, a ja som mohol vidieť, že to bolo na dlhý čas. Tam bol cesty vedúcej priamo do budovy, ktorá sa tiež skončilo veľké dvere.
  
  
  Joe a začal som sa pohybovať, ale Raj šepkala späť.
  
  
  "My by sme lepšie dostať späť," povedal.
  
  
  'Prečo?'
  
  
  "Dostať posily." To môže byť zostavený sto ľudí... tisíc, ak je to potrebné. Sme okolité budovy a zatýkanie každý, kto v nich v hale."
  
  
  Postavil sa, ale bol vytiahol podľa ego.
  
  
  "Že si byť dávno predtým, než sme sa dostať späť," povedal som.
  
  
  "Ale nemôžeme tam ísť sám," povedal prasklo. "My by sme to mali šancu."
  
  
  — Máte lepší nápad?"
  
  
  "Je to protizákonné," povedal rozložitý policajt. To sa jej smiať. Namiesto toho, Joe beckoned k nej, a my sa plížil lízať až k budove.
  
  
  Takmer úprimne, a sentry s samopal nás oslovila. On by videli nás sekundy neskôr, ale Joe reagovala na inštinkt. On smelo postavil a dal teplý pozdrav v Hinduistickej, ktoré nepozorný sentry.
  
  
  Muž presunul puška, ale to bolo príliš neskoro. Ona bola už skáče sa na neho. A tentoraz som mal presne to, čo som potreboval... Pierre, malé plynové bomby, ktorá bola vždy medzi moje nohy.
  
  
  On aktivované pred mužova tvár a videl ohromený prejavu, ako on sa zhlboka nadýchol, než si uvedomil, čo sa deje.
  
  
  On bol mŕtvy, keď jeho hmú nech sa posuňte na zemi. Trvala len pol minúty otvoriť zámok na deň, a my sme boli už vnútri hlasovať. Tucet prepravky granátov sedel oproti stene s Indickej Armády logo na to. Proti druhej steny boli prepravky zbraní, niektoré otvorené, niektorí ešte nastúpiť až. Boli tam aj niekoľko mált a pancierovými päsťami na zadnej stene, stačí vybaviť malá červená armáda. Ale budova bola väčšinou naplnené improvizované bomby — dve štvrtiny shrapnel fragmenty, ktoré boli použité na prelome Američania a Rusi proti sebe v posledných dní. Ona bola stále kontrolovať, sklad, keď sentry sa objavil vo dverách na druhej strane dlhé, úzke kasárne.
  
  
  Neboli sme varoval — jej ego, nechcel vidieť ani počuť jej. Bolo to, ako keby on by sa práve vyskočil z tieňov, automatické opretú o bedrového kĺbu.
  
  
  Bol tenký a mladý, sotva v jeho dvadsiatych rokov, a mal na sebe provizórne jednotné ona by vidieť na niektorých vojakov v dedine. Nemal váhať; on zameraná a vystrelil.
  
  
  Vybral si Joe prvý, a chlapec nemal šancu. Guľky udrel ho len o kúsok svojho života a zrazil ho späť. Bol mŕtvy skôr, než rúca na nečistoty poschodí budovy.
  
  
  Ďalšie dve sekundy sa zdalo ako večnosť. Moja ruka chcel Wilhelmina, moje nohy ohnuté, a on spadol na zem; a moje oči boli na sentry to hrudník. Jej už vybrali miesto, kde ju zasiahne ho, či žijem dosť dlho. V hrudi, medzi trachey a srdce.
  
  
  Nemyslela som si, že by to mohol urobiť. Submachine gun rýchlo swerved od Joe ' s bloodied tela a sú zamerané na Amartya Raj. Pár odrážky pre veľký cop, zvyšok pre mňa; to bolo všetko sentry mal robiť.
  
  
  Ako sa prenesú, chytil pohľad Raj tvár. To bolo plno, ale tam bol žiadny náznak strachu. Zdalo sa mi, že bol čakania byť zabitý. On si svoje ruky na jeho stranách.
  
  
  On bol na zemi a za tepla pre pokrytie ako sentry je zbraň prehodil smerom Raj je žalúdok.
  
  
  Ale sentry nemal oheň. Zatiaľ čo zamerané na puška bola otvorene poukázal na vysoký policajt.
  
  
  Keď Raj nepohol, sentry obrátil a pokračoval ukazovacie s jeho zbraň. Ale ego rytmus bol narušený, a to mi dal príležitosť prejdite na hromadu krabíc. Sentry váhal, nebojte strieľať výbušninami okolo mňa.
  
  
  Veril jeho zbrane. on vystrelil dvakrát a obe guľky hit hmú v hrudi. On kričal raz pred pádom na zem.
  
  
  Keď bolo všetko skončí, on starostlivo dostal spoza priehradky. Raj bol ešte stojí v strede uličky medzi komíny munície.
  
  
  Sme sa pozeral na seba, bez pohybu. Potom guľomet to urobil na neho. Nemal pozrieť prekvapený.
  
  
  "Dať zbraň na podlahe," emu povedal jej.
  
  
  On usmial sa.
  
  
  — Sú vám dáva príkazy teraz, Pán Carter?" — Stop it! " on snarled.
  
  
  "Vy ste jediný, kto okolo nich," ego obvineného.
  
  
  Mohol len hádať, ale nemohol zabudnúť ani na okamih, keď sentry zdalo rozpoznať rozložitý policajt a nech ego live.
  
  
  "Ste zabudli, že som vysokopostavený policajný dôstojník," Raj povedal. — Myslíte si, že niekto bude myslieť, že si?" Usmial sa sebavedome, keď neodpovedal jej.
  
  
  On sklopiť hlavu a počúval zvuk v diaľke.
  
  
  Mohol som počuť to, príliš — kamión bol radenia prevodových stupňov, ako prišla do kopca.
  
  
  "Môj ľud," vysvetlil. "Prišli za zbrane."
  
  
  "Na zajtra?"
  
  
  Áno.'
  
  
  — Ale čo si myslíte, že budete dosiahnuť?"
  
  
  "Sme overthrowing štátnej správy. Mohli by sme vytvoriť dostatok problémov pre centrálnej vlády v naí Dillí vyhlásiť výnimočný stav. Mali sme to urobili. Iba tento čas sme sa uistite, že nie sú žiadne úradníkov, ktoré zostali nažive, ktorí by mohli vziať veci do vlastných rúk."
  
  
  "Okrem vás.
  
  
  'Áno.'
  
  
  "Máš smolu," povedal som. On namieril zbraň na zbrane okolo nás. "Nemáte dostatok dodávok alebo mužov, aby sa nad mesto, nieto celý štát."
  
  
  Zdvihol ruky a ramená. "Sme ochotní riskovať."
  
  
  Spýtal som sa jej. "My?'
  
  
  "Ja som povedal dosť," povedal.
  
  
  Pozrel sa cez rameno na dvere by sme zadali. Mimo, počuli sme truck stop a zvuky mužov skákanie von. Boli v veselá nálada, hovorí a smeje sa ako muži pred boja. Keď prvý človek kráčal cez dvere a videl som Raj, usmial sa v uznania. Ale jeho výraz zmenil, keď videl, zbraň v ruke. Raj hovoril prudko k hmú v Hinduistickej, a muž cúval preč. Tam boli výkriky a zvuky mimo; potom sa zrazu bolo ticho.
  
  
  Amartya Raj zavrčal na mňa znovu. "Dobre, Pán Carter, čo budeš teraz robiť? Ste obklopený. A vy ste v strede niekoľko ton výbušnín.
  
  
  "Ak zomriem, budete zomrieť," povedala som ticho.
  
  
  Zdvihol ruky a ramená. "Ja som Hindu. Pochybujem, že smrť je tak zlé, pre mňa to je pre vás. Takže opakujem, Pán Carter, čo presne chcete spraviť? Bude si dajte mi svoje zbrane, alebo si počkajte, kým sa moji muži vyhodiť nás oboch do miliónov kusov?"
  
  
  Kapitola Trinásť
  
  
  V poker, ak je váš posledný dolár je na stole, môžete bluff.
  
  
  Takže, stojí v sklade s náklad ľudia mimo a tony výbušnín vnútri, jej sa rozhodla využiť šancu. Tam bola len jedna cesta von, a ja som potreboval Raj ako môj sprievod. Hmú sa musel držať mimo jej vojakov, ak ona bola schopná dostať sa odtiaľ živý. Ale aj s trochou luger pripojený na ego, to sa nezdá byť, ako by ho zastaviť. Raj bol profesionálny odborník na zbrane a výbušniny, rovnako ako jej. Ale ja som mal jednu výhodu, moja povesť. Tak som hodil môj karty na stoličku, a Stahl čakal snáď.
  
  
  "Daj mi zbraň a sledovať," povedal som.
  
  
  'Prečo?'
  
  
  Zaváhal, a ona hit jeho ego s luger do chrámu. On klesol na zem a bolo prijaté od neho jeho ego, jeho hodinky, a .45-kaliber pištole.
  
  
  Keď prišiel, práve dokončil svoju prácu. Bolo to naliehavé práce, ale zdalo sa mi, že to bude fungovať.
  
  
  V srdci to všetko bolo granát. Striker vytiahli ho von, potom tlačil Ego späť len dosť držať bezpečnostná úchytka na mieste. Raj potom rozbil sklo na jeho sledovať a odstráni sa z druhej ruky pred použitím ceruzky na číselníku.
  
  
  Snažil som sa, aby sa to tak, že malé ruky hodín tlačil ceruzka preč. A padajúce ceruzka bude hodiť mimo nebezpečných pin granát. Keď sa to stalo, sme mali štyroch sekúnd na útek.
  
  
  Keď som sa ukázalo, že to Raj, smial sa. "Vy ste si srandu. Bude to nikdy nebude fungovať.
  
  
  Vyzeral prekvapený. "O? Prečo nie? Fungovalo to v Hong Kongu. Možno ste počuli o to. Použil ho ako pasca pre staré Čínske smuggler. Gól z trupu, presne podľa plánu.
  
  
  "Áno, je dobré," Raj priznal. "Jedného dňa, možno. Kým pero je sotva v hale v granát... ak ceruzka je dosť ťažké... ak hodín je v likvidácii, tesné... ak...
  
  
  Chcel som sa smiať. Napriek sám, on recoiled. Nasledoval som ho. Tri metre, šesť metrov; sme ustúpili, vedenie naše oči na smiešne ručné položky. On stál na vrchole otvorenú klietku malty škrupiny. Keď granát exploduje, malty kôl a všetky ostatné výbušnín v budove bude aj explodovať. Bolo by to obrovskú explóziu. "Samozrejme, že môžeme bežať rýchlo," povedal som.
  
  
  "Ako? Ego je pohľad bol stanovený na granát.
  
  
  "Spolu," povedal som. "Sme mohli spustiť do auta. Jeho otvorený pre vás. Musíte zavolať vašich mužov, kým sme sa spustiť. Musíte im povedať nie strieľať.
  
  
  "Choď do pekla," povedal.
  
  
  Sme bežali, ako ďaleko od granát, ako je to možné. Boli sme asi celý deň. Jej, počul ego, ľudí kričal na nás mimo. Oni čakali na svoje poradie.
  
  
  "Urobte si čas," povedal jej pokojne. — Myslím, máte deväťdesiat sekúnd.
  
  
  On sa pozeral na mňa na chvíľu, potom sa pozrel späť na granát.
  
  
  "Sedemdesiat sekúnd," povedal som. tam bolo veľa času. Samozrejme, nemusíte starať... ako Hinduistický, a všetko, čo. On sa pozrel na svoje hodinky. "Šesťdesiat sekúnd."
  
  
  Začal potiť. Jej, príliš.
  
  
  "To by mohlo fungovať," povedal zamrmlal. "Možno to bude len pracovať."
  
  
  "Štyridsať päť sekúnd."
  
  
  Teraz som sa na to pozreli, je to veľký problém tak či tak. Prisahám na Boha, počul som, že hodiny tikajú.
  
  
  "Neveríte to je chodiť do práce, páči sa vám?" spýtal sa sám seba. "Vy neveríte...'
  
  
  Ona ani dokončiť vetu v jej mysli. Zrazu nebol čas pre zábavu.
  
  
  "Po tridsiatich-dvoch sekúnd... tridsať-one."
  
  
  Už počítajú na Raj. Som počíta pre seba. "Vezmite na mieru, Carter," na rozložitý policajt kričal. "Zapnite túto vec off. Kostya Boga. Neochotne, on kráčali smerom k granát. Chytil moju ruku a zastavil ma. "Nie, nie navždy," zakričal. "Môžete si ju vibrovať. Vy by ste...
  
  
  On sa pozrel na svoje hodinky. "Bože môj, desať sekúnd... deväť... osem."
  
  
  'Run!'Stop it! " on roared. "Rýchlo!'
  
  
  Sme si nemyslel, že dvakrát. Sme bežali. Úprimne sa von z dverí.
  
  
  Jej, ho počuli krik v Hinduistickej, a bol úprimne za ním, drží zbraň ego, je späť. Nerozumel som, čo mu bolo kriku. Mohol len dúfať, že prikázal jeho muži držať ich požiaru.
  
  
  ego vojakov to videl; niektoré z nich vyrobené zbrane na nás. Musí mať kričali niečo iné, pretože zrazu ľudia boli spustené vo všetkých smeroch. Okamžite bežal po nás.
  
  
  Boli sme na vozík, keď Raj obrátil a narazil do mňa s jeho svalnaté rameno. On udrel mi na brade, že ma rozložiť.
  
  
  Jej záber hit Luger (plachetnica) a neprijaté.
  
  
  Niekto za mnou aj vystrelil, a skočil do auta. Som vystrelil ďalšie dva rýchle zábery na Raj, ale nevidela ak by som ho udrel.
  
  
  Potom muničného dump odletel do vzduchu. Buď moje schopnosti pomohol, alebo to bol blázon hunspell. Som si nikdy nevie, ale nízka budova explodovala ako obrovský firecracker. Prvý blesk bol oslepujúci lúč svetla, ktorý opustil biele škvrny na moje retinas. Potom tam bol pop a zvuk hit moje eardrums. Potom prišla na chuť, že ma udrel do tváre, a tlak vzduchu vzoriek, ktoré hodil ma späť pred kamión.
  
  
  Náboje a granáty hodil do vzduchu počiatočné výbuchu explodovala ako dopadnú na zem. Puška guľky zachrapčala v smrteľnej staccato, ako trosiek padol okolo mňa.
  
  
  Videl som človek hodil do vzduchu, a jeho telo bolo zlomené a rozobrané pred padol opäť. Iní zomrel okamžite, alebo narazil v kruhoch pod ranami guliek, kým shell explodovala vedľa nich, kopírovať a konvertovať ih v pol.
  
  
  Vzal som si nákladné auto a odviezli rovno cez suchej ryže paddies na Mercedes. Výbuchy boli stále osvetlenie do večernej oblohe za mnou, keď sa dostala do Mercedes.
  
  
  Nevedel som, že ak sa niekto bol stále nažive, rebel strelivo depa, ale bol som príliš unavený, aby si starosti.
  
  
  Išiel som viac ako kilometer pred tým, než som si uvedomil, že moja ľavá ruka bola slabá. Moje rameno bolí, a keď zdvihol ruku pozrieť sa na nah, cítil shrapnel pierce textílie moje doublet.
  
  
  Bál som sa, že som sa nemusel toľko času ako predtým, než som stratil vedomie, a mal som také hrozné podozrenie, že problém nie je vyriešený ešte. Som zničený teroristov dodávky a možno aj zabil väčšinu dôležitých ľudí, ale nebol som spokojný. Tam bol ďalší malý aspekt, ktorý musela vyskúšať.
  
  
  Tak som potreboval pomoc, niekoho na podporu mňa, kým sa kríza skončila.
  
  
  Tam bol len na jednom mieste mohol ísť. A ona, dúfal, že by som sa tam predtým som prešiel von.
  
  
  Choeni je v pohode ruky dôkladne podlepené Kapela-Pomoc pre otvor v moje rameno. Potom sa oprel dopredu a pobozkal ma na boľavé miesto.
  
  
  Inštinktívne, sa mu prenesú a snažil vyzdvihnúť ju, ale bolesť bola ešte príliš veľa.
  
  
  "Chudák chlapec," povedala. "Máte šťastie, že oni nemali zabiť."
  
  
  Vybral som si ju a snažil sa orientovať sám. Ona bola v jej byte na posteľ, kde sme mali sex tak nedávno.
  
  
  "Ste spustili do Mercedes," povedala. "Ste prešli, keď ste si vytiahol do cesty."
  
  
  Odišla z postele a prešiel k oknu. Keď otvorila záclony, slnečný brylev vtrhli do miestnosti.
  
  
  "Ó, môj Bože!"Jeho suffocated. "To už je ráno."
  
  
  — Ste spali cez noc. Potrebujete to.
  
  
  Že bol požiadaný, aby si svoje šaty a bežala ku mne a snažil tlačiť ma preč.
  
  
  "Nerozumiete," povedal som. "Toto je pätnásty... hlavný útok... ktoré môžu prebiehať aj dnes. Musíme to zastaviť.
  
  
  Ona sa usmieva ticho a kladie svoju ruku na moje lalôčikom. — Nemusíte si pamätať?" Dali ste to vlákno.
  
  
  'Ako?'
  
  
  "Teroristického strelivo depot... si zničil ego v noci. Spolu s Raj.
  
  
  Jej obočie furrowed zvedavo. "Počul si to?"
  
  
  - Pre estestvenno. Celé mesto vie. Počul som, výbuchy tu.
  
  
  Môj mozog sa cítil ospalý. Nechcel som naozaj pochopiť, čo povedala, kým ona sa zmienila, Raj znovu.
  
  
  "Amartya mi povedal všetko."
  
  
  "Raj? Takže on je nažive?
  
  
  "Áno, zranená, ale žije. On chce, aby ste sa zúčastniť slávnostného na vládne Dome dnes.
  
  
  Ten prekliaty pod jeho dych. Na bastard bol stále nažive.
  
  
  "On si vás vyzdvihnúť v aute," povedala. "Escort". Zrazu pochopil jej. Vedel, že jej príliš veľa. Raj poslal doprovod pre mňa, áno, pár executioners, niet pochýb o tom, kto by uistite sa, že to nikdy nebol objavený v RTA znova.
  
  
  "Kedy?'
  
  
  'Teraz. Kedykoľvek.'
  
  
  Stlačil ju preč a šiel k oknu. Na námestí nižšie, videl auto obracia na príjazdovej ceste. Choeni námietky, ale ona sa rýchlo dostal oblečený, snaží sa vysvetliť situáciu, Hej.
  
  
  Sme opustili byt len pred dvaja muži prišli okolo auta na prístupovej ceste. Choeny so slúžkou priniesol ih do spálne, a my sme unikli cez zadné dvere.
  
  
  "Vtipné," Choeni zamrmlal, ako sme vyliezli do jej krémovej Bentley. "Raj môže mať nič do činenia s teroristami. Nebol by posielať svojich mužov do zabiť. Viem, že jej ego.'
  
  
  Ale vo chvíli, keď povedala, že .45-kaliber bullet hole sa objavil na kapotu auta. Na začiatku druhej jeden sa objavil v nárazníku ako Bentley vytiahol ju hore príjazdovej ceste k bráne.
  
  
  Ako sme sa obrátili do ulice, uvidela mužov v jej spálni okno, kde by chceli, aby sme sa. Zbrane v ih rukách držal streľby na nás.
  
  
  "To je pravda," povedala. "Potom Raj je teroristický vodca... osoba, za výbuchy?"
  
  
  "Nie," povedal som. Moja reuma tiež ma prekvapilo. Zrazu som cítil, že Raj nebol vodca teroristov, na mastermind celého pozemku, hoci som naozaj nemal dôvod pochybovať to — bol som len obavy o určité veci, povedal, alebo možno čo bola stále cítila okolo mňa.
  
  
  "Kto je to potom?" Choeni spýtal sa.
  
  
  Nevedela som, že. Aj keď sme boli dosť ďaleko od domova sa báť ľudí Raj poslala, aby ma zabiť, ja som narazila na plynový pedál tvrdý. Som si oči na sentry. Mal som strašné podozrenie, že polovica mesta môže ísť do vzduchu v každom okamihu.
  
  
  Choeni snažil upokojiť ma. "Ísť trochu pomalšie," povedala. — Nie sme v zhone práve teraz. Raj nemôže vykonávať svoje plány, " povedala. — Ste zničili ih dodávky. Si zabil väčšinu ih ľudí. On nemôže vykonávať ih plánu.
  
  
  To, čo povedala nemal zmysel, ale nemohla som sa upokojiť. Stále som mala príliš veľa otázok. A zrazu jej, myslel som si, vedel som, kde hľadať odpovede. Choeni povedal, nič jej ako on vytiahol Bentley sa na hlavnej Ulici a rýchlo juh smerom na konzulát. Ulice boli už naplnené slávnostnú atmosféru s vlajkami na všetky pouličné lampy. Chodníky sa začali výplne s ľuďmi v svetlé oblečenie smeruje k vládnej budove v centre Kalkaty.
  
  
  "Idú na dovolenku," Choeni povedal.
  
  
  "Keď sa majú začať?" Spýtal som sa jej tensely.
  
  
  "V dvanástich hodín.'
  
  
  On sa pozrel na svoje hodinky. To bol ten-tridsať.
  
  
  Ďalej sme vstúpili do mesta, väčší dav sa stal, až kým by sme sa mohli pohybovať len v slimák je tempo. Ľudia boli pestré v ich národných oblečenie. Hovorili nám v dobrej nálade, ale pohľad na ihk ma vydesil. Videl som jej, nie s ľuďmi, ale s zrnká prachu, ktoré hlasovania-hlasovať, zapáli od zapálenú zápas.
  
  
  Situácia pred Americkým konzulátom tiež nemal znížiť moju úzkosť. US Marines boli stále tam. Mali zbrane s nimi a boli silne zaťažované s muníciou, ale oni boli v plnej šaty uniformy a ľudia boli potláčanie okolo nich.
  
  
  Sú úplne nech ich stráže dole.
  
  
  "Vedia, že teroristi boli zničené," Choeni vysvetlil, ako sme išli cez brány na konzulát nádvorie. "Ruských detí".
  
  
  Som groaned sa na ňu, ale ona sa smiali a volali mi alarmujúce. "Je koniec," povedala s istotou. — Žiadny problém vôbec. Budeme zatknutie Amartya čoskoro. Nie je nič, čo on môže urobiť.
  
  
  Jej hej, nemal odporovať. Jej skočil okolo auta a bežal na konzulát.
  
  
  Slocum bol práve prichádza dole po schodoch, keď jej praskla vo. Strach bol preč, okolo ega oči, ako bol pot na jeho obočie. On bol, že pokojný, pohodový profesionálny diplomat znova. On sa zamračil, keď ma uvidel, a vedel som, že to bolo preto, lebo som mal vyvrátené emu správy v médiách, že bol takmer vyrazil posledných pár dní, keď si myslel, že svet votum votum by explodovať v ego domény. "Ach, Pán Carter," povedal bez úsmevu. — Chystáte sa na párty?"
  
  
  Ego jej volal. "Marines... nemajú držať ľudí v strachu."
  
  
  On dal blahosklonne snort. "To je už za nami. Pán Raj mužov zabitých teroristov v noci. Jej, predpokladám, že ste im pomohol s tým.
  
  
  "Môže byť ešte stále útok," povedal som naliehavo. "Jeden bomba môže byť hodené na ruský konzulát a budú začať strieľať."
  
  
  "Upokojiť sa, Pán Carter," Slocum povedal. "Prípad je teraz v rukách profesionálov... diplomatov. A my sme udržať situáciu pod kontrolou."
  
  
  On dal upokojujúce ruku na moje rameno. "Aby som bol úprimný, ráno sme len priatelia predlžuje ruku na Rusov." On sa pozrel na svoje hodinky. "Desať minút, aby som bol presný." Ih Pán Sokolov je hostiteľom našich malých delegácia. Nemusím ponáhľať tam.
  
  
  Spýtal som sa jej. "A delegácia?'
  
  
  Prešla mimmo na mňa. Ego vodiča, Morská v uniforme, držal otvorené dvere a Slocum pristúpil k autu v prednej časti budovy.
  
  
  "Plukovník Wu je myšlienka," zakričal.
  
  
  On bol v aute, keď Ego schmatol jej do pleca. "Počkajte," som sa nanášajú sa na neho. "A čo Plukovník Wu?"
  
  
  Nahnevaný, stlačil ruku preč. "Pozrite sa, Carter, vašou úlohou je urobiť tu. Ste dokončili úlohu, povedal by som, krvavé úlohu. Tak sa z Kalkaty, kým ešte môžete.
  
  
  Obrátil sa späť k autu, ale ego schmatol ho znova a držal ju tvrdo proti jeho hrudi. Vodič sa zúčastnil krok v mojom smere, potom sa zastavil. "Vezmite na mieru, Slocum," ja som zavrčal. 'Mi odpovedať. Čo si Plukovník Wu prísť s?
  
  
  "Nikto z vášho podnikania," povedal, " ale máme skvelý nápad. Mier gesto. Deti budú mať kvety na ruský Konzulát. To sa bude vysielať v televízii po celom svete cez satelit."
  
  
  On vzal jeho ruky preč, Ego rameno. Nemohol som uveriť tomu, čo on hovoril. "Deti," povedal som.
  
  
  "Áno, cez Plukovník Wu je sirotinca. Stovky detí.
  
  
  S kvetmi z nás, pre Rusov. Brilantné, nemyslíte?
  
  
  Som ustúpil, pretože si uvedomil, že on nikdy chápať ako teroristi si ich prácu.
  
  
  Slocum obrátil a dostal sa do auta, zatváranie dverí za ním. V tom momente, Choeni prišlo viac a postavil sa vedľa mňa.
  
  
  — Povedal by tam byť deti, nemal on?" ona zašepkal. "Potom to bude ísť..." Povedala zastavil, aby zvážila myslel, že nebol zatiaľ plne tvarované. "Myslím, že to nie je prúd ešte. Ešte nie. A Plukovník Wu...
  
  
  "Áno," povedal som. "To musí byť Plukovník Wu. Ale budú obviňovať Američania. Slocum... tento šialenec... on to hrá do Plukovník Wu rukách celú cestu. Som bežal späť k Bentley, a Choeni nasleduje ma.
  
  
  "Čo máte v pláne urobiť?'Oh, môj Bože!' ona vykríkla.
  
  
  "Stop tomto prípade, ak môžem."Jej skĺzol za volantom ako ona obrátila na druhý deň.
  
  
  "Nie, ja pôjdem sama," povedala som. "To môže byť nebezpečné."
  
  
  Ona ignoruje môj komentár a posadil sa.
  
  
  "Ak je to Plukovník Wu, prečo si nám informácie o Zakir a chrámu?" "Zakir už bola ohrozená. Vedeli sme, že ego bolo meno, tak to ego mal byť odstránený. Wu musia mať nádej, že by sme byť zabitý v rovnakom čase. Em takmer podarilo.
  
  
  On trafil roh a vybehol z konzulátu brány. Morské skočil z cesty a nadával mi hlas, ktorý mohol počuť v polovici bloku.
  
  
  Pred nami boli ľudia ponáhľajúcich pozdĺž chodníkov. Policajt zavolal na nás a vlnitou zúrivo, ale on nechcel spomaliť, kým sme boli pred ruskom konzuláte.
  
  
  Na chvíľu som si myslel, že by nemali mať spanikárili.
  
  
  Ako Američania, Rusi sa znížili ich stráž. Ih vojakov, tiež v plnom šaty uniformy, vyzeral ako slávnostné vojenské. Ale mal som zlý pocit, keď bola nanesie čaty US Marines stojí za pozornosť cez ulicu od konzulátu. Slocum vyrobené situáciu ešte viac nebezpečné tým, že v čata Marines.
  
  
  Ego auto bolo vodičské úprimných pred naším, a keď ju vytiahol na chodníku, ego vodič len prechádzal konzulát brány. Napríklad, videl som, Andrej Sokolov ísť von na predné dvere budovy na splnenie svojich hostí.
  
  
  "Pozrite! Choini zvolal. Ona poukázal divoko dole na ulici.
  
  
  Boli lezenie malý sklon, dobre, tam musí byť sto z nich. Deti, z ktorých väčšina boli vo veku do desať. Malá armáda s spev... ona bola en masse položka na ruskom konzuláte. A všetci sa vykonáva malé kytice kvetov v žiarivo farebné poháre.
  
  
  Slocum obišiel auto a pozrel sa na deti s hrdosťou a žiarili oči, ako keby to bol ego-riadený diplomatické víťazstvo. Dokonca aj starý lišiak Sokolov sa zdalo byť v dobrej nálade.
  
  
  Jej hlas roared:
  
  
  "Stop ih!"
  
  
  Jej, sa cítil ako idiot. Bežal som von, kričal, a Choeny nasleduje ma.
  
  
  Počul som, Slocum volá moje meno. Ľudia na ulici sa pozerali na mňa, akoby som bol blázon. Pracovník vystúpil ma zastaviť; ego tlačil ju preč a bežal k deťom. Potom Plukovník Wu ju videl. Stál mimo strane, sledovanie, takže tínedžerov okolo svojej skrýše na starosti.
  
  
  To všetko sa udialo veľmi rýchlo. Deti boli ohromený pohľadom vysoký biely človek rúti medzi nimi. Prestali spievať a recoiled.
  
  
  Dôstojník sa stále snažia dostať na mňa, a tak boli niektorí ľudia na ulici. Jej divoko stahl útržky animova kytice okolo detských rúk. Pozrel som sa na jednej kytice, nič nenašiel, a hodil jar preč. Potom ďalšiu pozeral, a iné...
  
  
  Deti kričal. Niektoré bežal späť v rovnakom smere, čo prišli z. Som nenašiel nič pre ňu, kým Choeni mi volal a dal mi jar kvety. Jej vyradené kvety a zdvihol bomba, ktorá už bola pod nimi.
  
  
  Len čo som si predstavoval.
  
  
  Plukovník Wu by aj boli schopní pin vinu na Americký konzulát zamestnancov, pretože pokiaľ Rusi vedeli, bolo to Slocum, ktorí zorganizovali detský marca na konzulát. Ak bomby odišiel, Ruska reakcie by boli výbušné. Ale nemal som čas na vysvetlenie všetkých. Polícia začala blížiace sa mi. A tiež skupina ľudí na ulici. Dokonca som videl čata Marines v pohybe.
  
  
  Urobil som wild hádať. Vytiahol zapaľovač a zapálil krátke poistka trčí cez plechovky.
  
  
  A kričať išiel cez dav. Ľudia stiahol späť a pošliapané na iné osoby v ich rýchlo uniknúť. Obrátil som sa okolo, hľadáte miesto k poklesu bombu, no tam boli ľudia takmer všade. Plukovník Wu nakoniec ju videl. On stál sám na sklo vstup do modernej administratívnej budovy. V každom prípade, to bola dlhá cesta z ruského konzulátu. Dúfal som, že Sokolov, pochopili by, že som sa snažil, aby sa zabránilo útoku na zamestnancov ego. Jej hodil malá bomba ako granát. Pristál na zemi pred Wu a valcované na. On sa prikrčil do budovy pred bomba odišiel, ale veľké porozbíjané okná a rained dole na neho. jej, ho videl padať; potom jej egu stratili z dohľadu neho.
  
  
  Dav bol spustený okolo mňa. Deti upustil ich kytice a plakala.
  
  
  Bežal do budovy, kde videl Wu. Vo vnútri budovy, sklo crunched pod moje nohy, a videl som stopy krvi pochádza z miesta, kde Plukovník Wu padol.
  
  
  Jej, ja som videl, výťah dvere zavrieť. On vyrazil cez zúženie rozdiel medzi posuvné dvere. Urobil som to, ale takmer ma stál môj život.
  
  
  
  Kapitola Štrnástich
  
  
  V momente, keď som narazil do výťah, Plukovník skočil na vrchole mňa. Bol rýchly. Ego ruky tápal ma všade v požadoval zbraň. Som zdvihol svoje ruky na kryt Wilhelmina a nôž, ale cítil som sa ho vytiahnuť niečo, čo sa okolo vrecku môjho doublet.
  
  
  "Nehýbte," zakričal.
  
  
  Zoskočil mňa a vznášal sa nad mňa navždy. "Otočiť pomaly," nariadil.
  
  
  Veľmi pozorne, otvoril ju a pozrel sa cez rameno. On sa opieral proti zatvorené dvere, príprava s jednou rukou zatlačte tlačidlo, ktoré by okamžite nás na strechu budovy. Ego tvár bola pokrytá sklom. Tam boli ešte črepy skla okolo niektoré rany. Bola krv tečúca dolu ega hrudníka a bolo tam dlho gash na bruchu, ktoré by nemali mať znamenalo ego a smrti, ale aj teraz, nen ešte mal určité dôstojnosť. V pár minút pred jeho smrťou, on tvrdil presný, veselá, správanie, ktoré už urobili na mňa veľký dojem na Ego manor.
  
  
  V jeho ruke bol môj plniace pero, plné smrtiacich plynov. Mal cap off a jeho palec bol na klip, pripravený na oheň. Samozrejme, vedel, ako to fungovalo.
  
  
  Bol zameraný na mňa, a ja som premýšľal, či bol vedomý sily vec.
  
  
  "Ak použijete tento tu vo výťahu," varoval som ju,"môžete si byť mŕtvy, príliš."
  
  
  "Jeden dych, je všetko, čo potrebujete," povedal. "Viem, že tento malý prístroj dobre, Carter.
  
  
  Myslel som, že som videl ega palec presunúť, a on takmer zavrčal na ňu.
  
  
  "Počkajte," povedal som. "Nie je žiadny zhon.
  
  
  Smial sa a motioned mi vstať. On sa opatrne postavil a pristúpil druhej strane výťah.
  
  
  "Len mi povedzte, prečo," povedal som. — Čo chcete dosiahnuť?
  
  
  "Ste sa ma spýtali, nedávno čo viac si človek, ako som ja, by mohol chcieť. Jej, povedal, že ten, kto má všetko, čo len chce byť istý."
  
  
  "A to bola lož?"
  
  
  "Nie, ale nepýtal na to vysvetliť akékoľvek ďalšie. Len silu dáva bezpečnosti. Iba osoba, na poschodí je bezpečné.
  
  
  "Jej fretky stále nechápe. To, čo sa vám bude robiť s týmito bomby?
  
  
  "Chaos," povedal. "Rusi by vine Američanov. Tam by boli výstrelov. Nepokoje na uliciach. Trochu vojny tu v Kalkaty. Dillí je povedal, aby vyhlásili výnimočný stav, tak, ako predtým. Raj by prevzali. Neskôr, by sme sa vyhlásilo nezávislosť štátu, Bengálsko."
  
  
  — Ale, bol by pre vás pracoval?"
  
  
  'Áno.'
  
  
  "Je bábkou, pretože ste Číňanov?"
  
  
  On prikývol a opäť sa takmer zdvojnásobil nad, ktoré zraňujú.
  
  
  "Zomriete," ego ju varoval. "Bez teba, bude to trvať viac."
  
  
  Potriasol hlavou slabo. "Tam sú dokumenty. Musia byť otvorené aj po mojej smrti.
  
  
  "Dokumenty o Raj je účasť na pozemku?"
  
  
  'Áno.'
  
  
  On sa vzpriamila sa a vyrastal plynovej pištole mierne. "Ale nepodarilo sa," povedal som. "Zomriete márne."
  
  
  Stisol výťah tlačidlo za ním. Výťah rose pomaly.
  
  
  Potom sa zhlboka nadýchol a stlačené na pero klip. Jej ovzdušia odber vzoriek sa zhlboka nadýchol, tesne pred oblak plynu vytvoril medzi nami.
  
  
  Malý výťah bola naplnená, a to snaked okolo nás ako tiger, pripravený vrhnúť hneď, ako sme otvorili sa naše ústa dýchať. Stáli sme a pozeral na seba v smrtiacu, tichý boj, drží naše dych. Nikto pohyboval okolo nás. Nebolo úniku. Výťah bol pomaly prúdiacej až na najvyššom poschodí. Jej nemohol dostať mimmo cez to zastaviť, výťah v strede. Potreboval som sa nadýchnuť pred mohol otvoriť dvere.
  
  
  On usmial sa samoľúbo. Teraz to bude jednoduchšie pre hmú zomrieť. Pôjde k jeho hrobu myslí si, že vyhral posledná bitka. Bolo to lepšie ako konkurenčné so mnou na tanieri stáť. Ak by mohol konať jeho dych na aj druhé dlhšie než ona, bol by vyhral jeho konečné víťazstvo. Jej dosiahla za minútu a vytiahol jej vreckovku, špeciálne vreckovku, že Hawke mi hovorí, vždy nosiť so sebou, keď ju beru plynové pištole je so mnou na misiu.
  
  
  To bolo stlačené tým, ego, jeho ústa a nos, potom rivnensky inhaluje cez špeciálny filter vlákien.
  
  
  Wu jej tvár bola najprv zmätený, potom pochopenie, potom zdesená. On blushed; on ešte pokryté jeho úst rukami. Ale nakoniec, hmú musel povzdych. On si povzdychol a leapt voči mne, jej malé ruky uchytenie moje hrdlo. Nechcel som odolať.
  
  
  Keď jeho prsty uzavreté okolo môjho krku, on vydýchnutý. "Ja preklínam vás! "Čo je to?" zvolal:. Sme sa pozeral na seba, na chvíľu.
  
  
  Potom ega prsty pomaly, uvoľnene a skĺzol na strane. On bol mŕtvy, keď ho zasiahla poschodí.
  
  
  Dovolil, plyn na hornom poschodí, aby sa rozptýlila, potom začal pomaly ceste nadol. Keď sa dvere výťahu na prvom poschodí budovy otvorené, Choeni pribehol ku mne.
  
  
  Vo vstupnej hale budovy, zmätený davu, sledoval konania.
  
  
  Slocum tam bol, a Ega tvár bola mokrá od jar znova, a on sa pozeral na mňa nahnevaný, ponižovanie prejavu. Ego ignorujú ju a obrátil sa k Alexander Sokolov, ktorí prišli z celého davu.
  
  
  Ruský, usmial sa milo. Dokonca sa oprel pobozkať ma na oboch wands, ako jeho kolega krajanov robia so svojimi kamarátmi.
  
  
  "Si nás zachránil," povedal a jeho pery kefovanie moje ucho. "Ale odísť do Kalkaty dnes večer. Potom, s úsmevom, on ustúpil a začal rozprávať diplomaticky o tom, ako Američania a Rusi žiť spolu v mieri všade, dokonca aj v Kalkaty. Za ním, on bol videný Amartya Raja, jeho ľavá ruka v obsadenie a tvár rany z výbuchu na sklad munície. On stál otvorene, ale ja som mohol odhadnúť, v strachu, že ho vlastnil. Skôr alebo neskôr, ego bude vystavená. Bol to len vývrtka času.
  
  
  Nakoniec, Choeni ruka bola v bani, a viedol ma na Bentley.
  
  
  Pozrel sa späť na stavebné a premýšľal o tom, čo Sokolov povedala.
  
  
  On musel odísť. Druhý deň ráno, ego ľudí sa bude snažiť zabiť ma. Ešte pred tým, Raj môže mať poslal svojich vrahov. Kalkaty bolo nebezpečné miesto, ale potom sa jej pozrel na Choeni a myslel na niečo. "Tvoj dom," povedal som. "Posteľ je mäkšie."
  
  
  * * *
  
  
  
  O knihe:
  
  
  Grand Kormidelník dal jeho vojská do rozhodujúcej objednávky. Kremeľ nemohol otočiť. Knôt z celkového zničenia už svieti v Kalkaty.
  
  
  Bola tam len jedna osoba doľava, aby sa zabránilo jej: Nick Carter. Smrtiaca úlohou, keď zistil, že jeho odporcovia boli deti. Deti plnené nenávisť a túžba po vražde, pod vedením šialený Pied Piper, ktorý bol ako neviditeľné, ako mu bolo nebezpečné.
  
  
  
  
  
  Obsah
  Kapitola 2
  
  
  Kapitola 4
  
  
  Kapitola 5
  
  
  Kapitola 6
  
  
  Kapitola 7
  
  
  Kapitola 8
  
  
  Kapitola 9
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Mäsiar Belehrad
  
  
  
  
  Anotácie
  
  
  
  VRAH V HORNEJ JEHO KRVAVÉ POVOLANIE ...
  
  
  Človek neznámy pre akékoľvek profesionálne spravodajská agentúra na svete. Mastermind za miliardy dolárov súkromný špionážne siete s názvom Topcon, Inc. A sadist, ktorých brutálny výkon dosiahol polovica sveta ...
  
  
  V PARÍŽI
  
  
  Červená defector, ktorý mal povedať, Nick Carter o smrtiace Topcon hra bola ubodaná k smrti skôr, ako on mohol vysloviť jedno slovo.
  
  
  V LAUSANNE
  
  
  Krásna mladá nemecká prostriedok používaný všetky triky jej dobre vyškolených myseľ a telo odoprieť Nick šancu na nájdenie Topcon.
  
  
  V MILÁNE
  
  
  Čínsky robotník takmer natrvalo zastavili Nick s fatálne karate, kick. Na Chicom agent bol aj lov na človeka, ktorý bežal Topcon.
  
  
  V TRIESTE
  
  
  Vlastník Nacistického vysokej školy trestného zapojené Nick výbušné hra schovávačku. A zatiaľ čo ona bola nejasná Nick na boku, nepolapiteľný # 1 Topcon muž unikol ešte raz.
  
  
  V BELEHRADE
  
  
  Strašidelné maškaráda premenil na nočnú moru, keď Nick Carter nakoniec zistil skutočnú identitu Topcon hosť!
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  Prológ
  
  
  Prvá kapitola
  
  
  Druhá kapitola
  
  
  Tretia kapitola
  
  
  Štvrtá kapitola
  
  
  Piata Kapitola
  
  
  Šiesta Kapitola
  
  
  Siedma Kapitola
  
  
  Ôsma Kapitola
  
  
  Deviata Kapitola
  
  
  Desiata kapitola
  
  
  Kapitola Jedenásť
  
  
  Dvanásta Kapitola
  
  
  Kapitola Trinásť
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Mäsiar Belehrad
  
  
  
  
  
  Venované členov Spojené Štáty americké Tajné Služby
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Prológ
  
  
  
  Orient express sa posunul sa ako veľké čierne auto okolo Milan Stanice. Naberá rýchlosť, vlak vzlietla po meste a do zelenej taliansky vidiek, kňučanie pozdĺž trate, ako to rýchlo k Terstu.
  
  
  V oddelení na zadnej strane hojdacia vlak sedel jeden krátky, nervózny muž s hnedou kufor na egoista nohy. Ego meno bolo Carlo Spinetti. Bol obchodník a na svojej ceste domov z výletu do návšteva vzdialených príbuzných. Pri pohľade z vlaku windows na rúti krajiny, pomyslel si, ako rád by bol vidieť jeho manželka a deti opäť. Pre niektorých je táto cesta môže byť vzrušujúce, ale pre Carlo Spinetti, neustály zhon dav bol znervózňujúce.
  
  
  Vysoký muž otvoril dvierka priestoru a stál a pozeral sa na Carlo s studené, tmavé oči, ktoré sa zdalo, že boli vytesané okolo čierneho dreva. Ego oči padli na hnedý kufor, ktorý Carlo nebol trápi dať na pult. Slabý úsmev zakrivené rohu človeka v ústach, a potom šiel zvyšok cesty do priestoru a sadla oproti Carlo, strečing jeho dlhé nohy pred ním.
  
  
  "Skončíš v terste, eh?" spýtal sa.
  
  
  Carlo Spinetti blinked a posunul sa v kresle. On bol prekvapený, keď sa dozvedel, že tento cudzinec vedel, že ego bolo cieľa. On povedal, " Áno, a ty?"
  
  
  Muž pokračoval úsmev, ako keby vedel, o vtip, ktoré bolo udržiavané z Carlo. "Tiež som sa ísť von, v Trieste."
  
  
  O päť minút neskôr, tuku človeka vstúpil do priestoru. Zavrel dvere a oprel sa proti nemu, štúdium Spinetti ako prvý človek urobil. Ego oči tiež spadol na nohu taška na Spinetti je. Potom on prikývol na vysoký muž, ako keby vedel, že sa navzájom od dávnej minulosti.
  
  
  Inštinktívne, Carlo ohnuté dole a presťahoval sa kufor, ktorý sa zdalo záujem dvaja cudzinci. Nemohol vysvetliť, ih podiel. Taška bol zbitý a opotrebované, a tam nič hodnoty v ňom okrem Carlo je oblečenie a nejaké drobné darčeky, ktoré poslal domov k svojej rodine.
  
  
  "Budeš Trieste príliš?" "Čo je to?" spýtal sa druhý cudzí nervózne.
  
  
  "Áno." Hlas bol drsný a krutý. Veľký muž spadol do sedadlo vedľa prvý cudzinec a prešiel rukami nad jeho hrudi. Sedel v tichu, zavretými očami, ako keby zaspal mimo, ako sa vlak pohol.
  
  
  Carlo posunul uncomfortably. On sám povedal, že on musí byť predstavoval hrozbu, cítil sa na ih s náhodné slová. Obaja muži boli oblečení viac nákladne než bol. Ih tváre, zdalo stern, ale nemal vyzerať ako zlodeja, ktorý ukradol z nevinných cestujúcich.
  
  
  "Čo je ohľadu na to, s tebou, môj priateľ? Vám zdá, že trochu nervózny, " vysoký muž povedal pokojne.
  
  
  Carlo položte prst na jeho golier na uľahčenie jeho ego. "Ja som sa opýtať-možno
  
  
  Viete mi? "
  
  
  "Nie, môj iné, neviem ako vy."
  
  
  "Mám pocit, ako keby ste si pri pohľade na mňa."
  
  
  "Pozerám sa na vás, ale nie som si hľadala," vysoký muž povedal. Potom sa zasmial.
  
  
  Carlo je nervozita rýchlo sa otočil na strach. Hovorím sám, že Hmú nemusel zostať tu, že by mohol zmeniť priestoru, on sklonil dolu a rýchlo schmatol jeho kufor. Ale ako začal ak chcete presunúť zo svojho sedadla, vysoký muž cez mu ho kopol a připnul na kufor v mieste, blokovanie Carlo cestu s nohou.
  
  
  "Nenechávaj nás, môj priateľ. Sme radi, vašej spoločnosti, " povedal v ohrozujúce hlas.
  
  
  Zrazu masívne jeho očiach prasklo otvorené. On glared na Carlo. "Áno, sadnúť. A mlčať, ak nechcete, aby sa urazil."
  
  
  Carlo klesla späť do svojho sedadla. Bol chveje. Cítil niečo plazenie dole ega tváre. On kartáčovaný ego preč s jeho ruku, potom si uvedomil, že to príspevok banky.
  
  
  "Prečo to robíte? Nikdy som nevidel vás skôr. Čo chceš odo mňa?"
  
  
  "Povedal som vám, mlčať," na stocky muž zavrčal.
  
  
  Zmätený a vydesený, Carlo zostal tam, kde bol až do vlaku vytiahnu do stanice v Trieste. Bol tak vystrašený, že on len dostal až keď veľký muž vstal a urobil gesto. "Poďme na to. Môžete ísť pred nami."
  
  
  Vysoký západ slnka muž v kabáte. Vytiahol krátky, široký-záberom noža. "Budeme sa váš kufor, môj druhý. Správať, ak chceš žiť."
  
  
  Carlo protestoval. "Nemám nič hodnoty v môj kufor. Samozrejme, to je chyba; ste urobili chybu."
  
  
  "Máme právo človek a právo kufor." Ostré závit nôž vztýčené Carlo krku. "Drž hubu a choď."
  
  
  Ako Carlo išiel pomaly dole vlaku kroky, potil a triasol strachom, napadlo mu, že možno títo ľudia by ho zabiť, bez ohľadu na to, čo urobil pre nás. Panika zaburácal v egá hláv. Ako on vystúpil na stanici platformu, Ego oči, chytil pohľad na uniformu policajta v dave. On inštinktívne kričali, " Prosím, pomôž mi!"
  
  
  Bežal smerom k policajt, ale nôž bit savagely do emu krku. On prekvapené, lapal po dychu. Čo bolo dôvodom? Prečo potrebujú ego kufor? Zmätený v oboch smeroch, bežal slepo od konca platformy, a s výkrikom, ktorý sa obrátil na smrť sob, padol si na skladby ...
  
  
  
  
  
  
  Prvá kapitola
  
  
  
  Washington mäkké dážď bol pádu. Husté hmly visel nad mestom ako sivý kabát. Keď sa pozrel von oknom z jeho hotelovej izbe, mohol vidieť ju takmer rovnako ďaleko, ako Pentagon mohli hodiť. Len v prípade, snažil som sa vidieť siluetu Sovietskeho veľvyslanectva na ulici. Ja som sa opýtať ak niekto okolo chlapčenské ega bol zaneprázdnený prichádza s projektom bol som pridelený na prerušiť.
  
  
  Zazvonil telefón a on rýchlo išiel na to. Tam bol hlásenie čaká sa na jej od David Hawke, muž, ktorý mal vyvolať signálov AX, plášť a dýka agentúry, ktorý mal zamestnať ma. Práce bolo riskantné a niekedy aj hodiny boli strašné, ale stretol som veľa zaujímavých ľudí.
  
  
  Hlas, ktorý prišiel na linke patril k jedným z Hawk je asistentov. "Starý človek je v stretnutí, a on povedal, že bude viazaný na dlhú dobu. Povie si vziať deň voľna a hovoriť s ním zajtra."
  
  
  "Ďakujem," povedal som, a zavesil, frowning. Keď David Hawke sa podieľal na dlhé posedenia, zvyčajne to znamená, že niečo pokazilo na našej strane.
  
  
  Netrpezlivosť gnawed na mňa, ako som sa vyzliekol všetky moje zariadenia a sánkar v rameno závesu, a stiletto v mojom rukáve, malé plynové bomby, ktoré jej časti prvej kazete vo vnútri môjho stehna-a vstúpil do sprchy. Niekedy moja firma bola ako vojenskej: ponáhľaj sa, alebo počkať. Nebol som vo Washingtone dva dni, čakanie na objednávky, a Hawk stále nie je mi povedal, že to, čo sa deje. Keď prišiel k incomprehensibility, mnoho Easterners mohol extrahované zlým okom z chudého starý profesionál, ktorý bežal Operácie AXE.
  
  
  Hawk mi volal k kapitálu cez Dillí, kde mal práve ukončili zadania. Hovor bol označený ako "Priorita 2", čo znamenalo, že súrnom prípade bol pripravený. Len Odin Priority pokyny mohol dostať agent domov rýchlejšie, a Prioritných Jeden bol vyhradený pre správy odošlú, keď sa Prezident bol na tiesňovú linku a Štátneho Tajomníka bol jeho hryzenie nechty na kĺby.
  
  
  Však som len bol schopný hovoriť Hawk raz od príchodom, a že rozhovor bol stručný. Všetko, čo mi povedal, bolo, že mal priradenie prichádza ktorý bol otvorený v mojom uličke.
  
  
  To asi znamenalo by som mohol dostať zabil.
  
  
  Balenie uterák okolo jej pása, počúval správy, zatiaľ čo holenie. Bolo tam veľa deje vo svete teraz, že nebol stalo predtým, a väčšinou je to nebolo veľmi dobré. Spolu s pochmúrne počasie, to bolo dosť na odoslanie verný priateľ, bar, pre iného dvojité bourbon. Ale bola to noc, ktorá nemohla byť výrazne rozžiarila hore, ak človek vedel správne dievča. A ja som len vedel, že ju.
  
  
  Jej meno bolo Ellen. Pôsobila veľmi drahé právnika, ktorý sa špecializuje na Najvyšší Súd prípadoch. Nevedel som, ako dobrý pôsobil ako právnik, ale ak jeho stručné zhrnutia boli z polovice tak veľký ako jeho tajomníka, on pravdepodobne by nikdy stratený prípad.
  
  
  Som nevidel Ellen v takmer rok, ale pretože vedela, že to, čo som robil, som nemal ponúknuť žiadne zdĺhavé vysvetlenie, keď jej volal. Povedala, že ona by vzdať iné plány, na noc. Išiel som cez mesto, aby jej byte, v aute, ktoré AX priniesol pre mňa. Hmla bol tak hustý, že som sa musel presunúť na slimák je tempo.
  
  
  Ellen mal na sebe tesné čierne šaty s hlboký výstrih. Vzala môj plášť, potom dal jej ruky okolo môjho krku a pritisla plné prsia sa proti mne a dal mi pusu, ktoré by boli rozpustené socha je obočie.
  
  
  "Nestrácajte čas," jej otec povedal.
  
  
  "Tam nikdy nič stratiť s vami. Dnes ste tu, a zajtra máte preč." Usmiala sa na mňa. "Beriem to ste stále pracuje pre ktoré škaredé starý muž, Jastrab?"
  
  
  "Vlastne, ale dnes je to všetko tvoja."
  
  
  Ona zdvihol obočie. "To znie veľmi zaujímavé, Pán Carter."
  
  
  Rozhodli sme sa, že nie ísť von. Počasie bolo príliš zlé, a okrem toho, pravdou bolo, že nikto okolo nás chcel túlavých príliš ďaleko od spálne. Po Ellen vyprážané nás steaky ako silný ako nedeľné New York Times, sme sedeli a pili víno a rozprávali o tom, čo sa nám stalo v roku s nimi fretky, ako sme videli navzájom. Povedala mi o jej činnosti, a povedal som jej, kde som bol, ak nie sú spokojní so všetkým, čo som urobil.
  
  
  Potom priniesol jej pohár a šiel, až ju na dlhé baha ' i. S pomalým úsmevom, keď vyčerpaný zvyšok jej víno, potom sa sklonil, jej čierne šaty skĺzla na jej bielej hrudi, a držal sa jej hrnček vedľa bane.
  
  
  "Konečne, Nick," povedala. "Bol som začínal myslieť, by ste nikdy dostať do tohto bodu."
  
  
  On sa zasmial sa ticho a nechajte svoje prsty zasuňte ju dole šaty a cez jemnosť jej prsia. Jej bradavky bol pevný a napnutá proti mojej dlani. Pobozkal som ju a cítil jej swift jazyk, a potom sa obrátil a spadol do lona.
  
  
  Pretrvávajúce na jej pery, jej ego, spoznávali ju, kým ona odpovedala vášnivé. V čase, keď bozk bolo viac, Nah bola bez dychu, jej prsia zášklby hore a dole.
  
  
  "Nick, je to už príliš dlho."
  
  
  Áno, skutočne som si myslel.
  
  
  Stoji, on vytiahol ju, aby jej nohy, natiahla, a rozopnutú zadnej časti jej šaty. Pomaly znížili popruhy z jej ramená, potom vystavení jej plné prsia. Pobozkal som ju znova, a jej ruky skĺzol nadol môjho chrbta.
  
  
  "Spálni kde bola predtým?" Spýtal som sa jej.
  
  
  Ona prikývla, hľadanie moje ústa znova, a vybral som si ju hore a niesol ju cez dvere do postele.
  
  
  "Skvelé?" Pýtam sa jej, ako som stáť nad ňou, pričom mimo môj kabát.
  
  
  "Všetky práva, Nick."
  
  
  Skončil vyzliekanie a visel luger cez operadlo stoličky. Ellen sa na mňa pozrel s tmavými a divý lov odrezal na oči.
  
  
  "Prial by som si nechcel nosiť, že vec," povedala. "To mi pripomína, čo ste si na živobytie."
  
  
  "Niekto to musí robiť."
  
  
  "Viem. Ale je to tak nebezpečné. Poď sem, Nick. Ponáhľaj sa. Chcem, aby ste teraz."
  
  
  Keď jej manžel k nej, ona vyliezol von cez šaty a čierne nohavičky, ktoré boli všetky ona nosil pod. Zatiaľ čo ona bola, že pohladil jej vnútorné stehná, ona bola, že pobozkal jej prsia. Ona writhed ako keby môj dotyk mal zapáliť oheň.
  
  
  Potom som vstúpil do jej nah, a ona rástla pod mi, synchronizácia jej pohyby s baňa. Dosiahli sme vyvrcholenie spolu.
  
  
  Bola na všetko som si spomenul, a ďalšie.
  
  
  Naše telá boli stále v spojení, keď telefón na jej nočný stolík zazvonil. Ellen grimaced, potom liezol von z podľa mňa a zdvihol telefón. Počúvala hlas v telefóne, potom podal mi ho. "To je človek."
  
  
  "Dúfam, že som nechcel prerušiť jej," David Hawke povedal.
  
  
  "Boli ste sakramentsky blízko," emu povedal jej. "Ako vedeli ste kde bol?"
  
  
  "Vzdelaný hádať, jej, myslím, že by ste to nazvať, jej vedieť, jej povedal si vziať deň voľna, Nick, ale veci konečne začali ukazovať. Jej hotel by som, aby ste presunúť na obchod, ktorý je otvorený teraz."
  
  
  Zavesil telefón
  
  
  Dostal som sa z postele a oblečený znova. "Všetky správy pre ktoré hnusné starý muž?" Ellen je prístup na deň spýtal sa jej.
  
  
  "Áno," povedala s slabý úsmev. "Povedz em ktoré si myslím, že jeho načasovanie bolo úžasné."
  
  
  Dážď sa zmenšila v čase, keď je dosiahnutý Amalgamated Stlačte a bankovým Službám budovy na Dupont Circle. To bol obchod, ako ego-Hawk to nazval, kryt SEKERU operačného strediska.
  
  
  Len svetlá v Hawk je úrady boli ako on ponáhľali dole tiché chodby. Pár muži sedeli v čakárni. Odin okolo nich jerked jeho palec v smere na iný deň, a vstúpil a našli Hawk Ego na stôl. Vyzeral, ako by nebol mal veľmi dobrý nočný spánok.
  
  
  "Tak, Nick, ako bol noci?" "Čo je to?" spýtal sa v suchom hlas.
  
  
  "To bola veľká, chvíľu to trvalo." Predať bez pýtania.
  
  
  "Ja som bola spustená z jedného sakra stretnutie na ďalší, snažia sa na podrobnosti tejto nové priradenie." Hawke ' s opovrhnutím byrokracie ukázal na svoju tvár. "Teraz niečo, čo sa stalo, že dáva hmú a zvláštnej naliehavosti. Dám vám informácie večer, pretože chcem, aby ste letieť do Paríža v ranných hodinách."
  
  
  "Čo mám robiť, keď som sa tam dostať?"
  
  
  Hawk otvoril zásuvku a vytiahol Manila priečinok. Okolo priečinok, on extrahované niekoľko fotografií. On sa posunul fotografie celej tabuľky. "Pozrite sa na toto. To neopísateľný malý gadget, ktorý tu vidíte je mimoriadne hodnotný kus zariadenia."
  
  
  Opatrne som skúmal tri fotky jej. "Je to samozrejme elektronické zariadenie. Ale čo iné je to?"
  
  
  "Ako viete, máme veľmi sofistikované satelitný monitorovací systém. To je oveľa cennejšie než čokoľvek, Rusi alebo Číňania boli schopní zlepšiť. Veľká časť úspechu nášho systému je zariadenie uvedené v týchto fotografií. Má schopnosť zamerať sa na malý pohyblivý cieľ z dlhej vzdialenosti a vyzdvihnúť tie najmenšie zvuky vyrobený, že cieľ."
  
  
  "Chápem, prečo to je cenné."
  
  
  Hawk roztrhol wrapper mimo jeho čierne cigaru. "Toto nám umožňuje sledovať všetko, čo Sovieti dostávať z ich špionážne satelity a zaznamenať všetky na neskôr dekódovanie. Tak ďaleko, ako je satelitná inteligencia sa týka, to je najviac žiaduce, zariadenia na svete."
  
  
  "A to nie je väčší ako človeka päsť."
  
  
  Hawk prikývla a bit sa do jeho cigary. "To znamená, že ego je ľahko ukradnúť a ľahko skryť."
  
  
  Mohol takmer hádať zvyšok. "Niekto na druhej strane prevzal jeden z poníkov?"
  
  
  "Sme nechali Briti získať niekoľko okolo nich. Jeden bol ukradnutý v Londýne."
  
  
  "Rusi?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Nie," Hawk povedal. "Ale oni by chceli mať ega, sakra. Číňania, príliš. Teraz mi dovoľte vám točiť, Nick. Čo viete o organizácii s názvom "Topcon"?"
  
  
  Keď počul svoje meno, a on sa oprel dopredu. Moja reakcia musí mať odhalil svoju rastúci záujem, pretože Hawke povolené sám tenké a trochu unavený úsmev.
  
  
  "Topkon" - to opakovať. "Viem, že to existuje. Ako ste vy, som počujete klebety o spy obchodu."
  
  
  "To je nezávislá a podarilo spravodajskej organizácie. Účinné. Nie je to tak dávno, sa zdalo, že sa objavil až z ničoho nič, ale to sa okamžite stala faktorom v smere Východ-Západ špionáž vojny. Topcon tajomstvá kradne a predáva ih na najvyššiu cenu. Tak ďaleko, fretka má väčšinou ukradnutý naše tajomstvo, a väčšinou červené ih bol kúpil ."
  
  
  Hawk bol naozaj unavený. Položil neosvetlených cigaru v popolníku a zúžila oči. "Topcon je tmavá organizácie, ale zrejme súdržný a starostlivo kontrolované. Možno je to najlepšie možné spy organizácia vytvorená s ich pomocou fretky, ako Gehlen vytvoril svoju vlastnú Germania po vojne. A nemôžeme identifikovať osobu, ktorá vedie. informácie o nen má eluded nás ."
  
  
  "Viem. On mohol robiť pár zastávok v takmer všetkých veľkých miest v Európe a dať adresu miestneho sovietu zväzu Sovietskych a British intelligence náčelníkov, ale Topcon je úplne iná vec. Nemôžem povedať, názov každý, kto pracuje pre nich."
  
  
  "A myslím, že ste boli zvedaví, keď AX by problémom tejto spoločnosti a pokúsiť sa zistiť, kto spustí ho."
  
  
  Jej, sa zasmial. "Potrebujem prácu, ak to, čo máte na mysli."
  
  
  "Nick, Topcon má žalostne málo gadget uvedené v týchto fotografií. Dali ego do dražby."
  
  
  Hawke otvoril priečinok znova a vytiahol z orezávanie okolo noviny mu podal na mňa. "Predtým, ako som pokračovať, chcem, aby si prečítali túto správu."
  
  
  Jej otec sa zamračil, ako sa rýchlo skenovať talianske noviny prepojenie. Príbeh bol veľmi stručný. Nen hlásené úmrtia traveler menom Carlo Spinetti, ktorý bol dobodal na smrť. K vražde došlo na vlak platformu terste. Polícia
  
  
  Chceli dvaja muži, ktorí sa dopustili zločinu krádeže Carlo Spinetti je kufor.
  
  
  "To, čo je spojenie medzi týmto a zvyšok, čo ste mi povedali?" Hawka spýtal sa jej.
  
  
  "The killers nemali záujem obsah ich obete kufor. Potrebovali cestovné nálepka, ktorá už bola v sáčku. Nálepky, ktoré ukrývali a microdot s cenné dáta." Hawk vzal strihanie a zatriasol hlavou. "Carlo Spinetti ani nevedela, bol účtovná ego."
  
  
  "Bez ega vedomosti, ego bolo používané na prepravu ukradnutých dát?"
  
  
  "Absolútne fantastický. A Topcon je zodpovedný. Používajú železnice prepašovať informácie, na prepravu ukradnuté tajomstvá okolo slobodného sveta za Železnou Oponou. Používajú Orient Express, ktorý premáva okolo Paríža do Sofie, cez Miláno, Trieste a Belehrade. Boli sme sledovala letových trasách, tak majú vyvinuté iné tranzitné trasy ."
  
  
  To v kombinácii rôzne kúsky informácií. "A myslíte si, že elektronické zariadenie, odcudzené od Topcon budú prepravované cez tento tranzit."
  
  
  "Väčšina z toho, čo som vám povedal, že si prišiel k nám z bulharský defector s názvom Jan Skopje. On nás informoval, že Topcon má gadget a plánuje priniesť svoje ego Sofia na palube Orient Express. Odin okolo ruskej Ľudí, vysoko postavených KGB úradný, plánuje stretnúť s Topcon agent na palube vlaku vyjednať dohodu pred príchodom v Sofii. Vás, Nick, by sa mali stretnúť s Skopje v Paríži, získať akékoľvek iné informácie a zachytiť nákladu pred zmenou ruky."
  
  
  Vzal iný pohľad na fotografie zariadenia. "Všetko právo."
  
  
  "Som vám priniesol do Washingtonu s úmyslom pokynom nájsť monitor. V tom čase som nevedel, ktorí mali to. Potom Skopje prípade začal prelomiť, tak som sa musel odložiť rozhodnutie."
  
  
  "Rozumiem. A teraz je čas, je dýchanie nadol naše krky. Má sa dostať do zariadenia pred Rusmi robiť."
  
  
  "Zatiaľ čo vy robíte to, ak ste náhodou otvoril strechu Topcon, nebol by som úplne sklamaný."
  
  
  "Uvidím, čo sa dá zariadiť." Jeho vstala. "Akékoľvek ďalšie inštrukcie?"
  
  
  "Ste proti KGB a Topcon. A Boh vie, kto iný by mohol mať strčil okolo dúfal, že si, že monitor. Takže pozor na svoje kroky, Nick. Ja by som nechcel stratiť, alebo na monitor alebo na vás."
  
  
  Sľúbil som, že by som sa pokúsil zachrániť moje ego z tohto porušenia.
  
  
  
  
  V druhej kapitole.
  
  
  
  
  Tam bol rezbársky deň na druhý deň, keď prišiel na Orly Airport v blízkosti Paríža. Počasie bolo v pohode, ale jasné, a taxi na Prince de Galles Hotel v 33 Avenue George V, bol veľmi príjemný. Paríž vyzerali rovnako, s výnimkou niekedy-zvýšenie návštevnosti na uliciach. Tam boli niekoľko púčiky na stromoch, ktoré lemovali bulváre. Bol som nostalgically pripomenul niektoré moje obľúbené bannery: na Rue Pre-ee s železo-plátované balkónom v Centrálnej oblasti, a krásne Rue du Faubourg Poissonniere, ktoré viedli priamo na Foley. Ale nemal som čas na to práve teraz. Jana Skopje mal ju nájsť.
  
  
  Na večer, bola som zapísal do Prince de Galles. Ona zavolá Skopje počet on nám dal a hovory hmú. Ego hlas bol nízky, silne zdôraznený, a napäté.
  
  
  "Ísť na Place des Tri Grácie v blízkosti Foley," povedal mi. "Na sedem. Čím skôr, tým lepšie, ako si Američania hovoria." Tam bol mierne nervózny smiech. "Budem na kniežací Bar, blok z môjho hotela."
  
  
  "Budem tam," povedal som.
  
  
  Pred odchodom z hotela, ona bola prezrel Luger - Wilhelmina. Jej myšlienka, že takéto opatrenia boli pre jeden dôvod, ktorý jej bol stále nažive, zatiaľ čo niekoľko Killmasters, ktorí predchádzať mi boli uvedené ako Studenej Vojny obetí v špeciálneho priečinka, že Hawke fed v zamknutej zásuvke jeho stoličky.
  
  
  Testovanie stiletto, že pomenovaná nej Hugo, jej ľavá ruka ohnutá. Smrtiace nôž skĺzol úhľadne okolo svojej pošvy a do mojich rúk. On prikývol, aby sám seba presvedčí, že on bol tak pripravený pre toho, čo ležal dopredu, a potom šiel dole po schodoch a von do jarného slnka z Bryliv.
  
  
  Mal som skoro obed v Chez des Anges reštaurácia na Boulevard de Latour-Maubourg coq au vin, oeufs sk meurette a hrnček vynikajúci Burgundské víno. Potom som ju vzal taxíkom na Námestí Republiky.
  
  
  Pretože som vedel, že oblasť a chcel byť mimoriadne opatrní, že v noci, som prešiel jej po zvyšok chodiť. Boli tam už veľa kočíky na uliciach, a bolo to pekné prejsť mimmo od nich a získať stratené. Videl som veľká skupina mladých ľudí sa teší na jar noc mimo Belleville stanice metra. Potom prešiel pod schátralé archway, ktorá kedysi pokrývala Cite de Trevize, a ocitol v malom námestí, ktoré Skopje mal uvedené. Mal vyzerať starý Paríž - na lavičke v parku s fontánou.
  
  
  Boli tam tri hotely na námestí, všetky malé, a jeden okolo nich bol Vojvoda je Bar. Išiel som a pozrel okolo. Na mieste bol opustený, zrejme rovnako ako Skopje hotel. Ego ju našiel sedieť pri stole v blízkosti zadné dvere vedúce do zadnej miestnosti. Jej, išiel k nemu.
  
  
  "Tam sú kvety v Tuileries," povedal som.
  
  
  Študoval na mojej tvári. Bol vysoký, chudý muž s sallow tvár a tmavé kruhy pod očami. "Bude to skoro na jar," povedal opatrne.
  
  
  Jej sel je oproti nemu na stoličku. Sme boli sami tu, okrem čašník v bare. "Jeho meno je Carter," povedal som. "A ty, Jan Skopje."
  
  
  "áno. Nice to meet you, Pán Carter." Ego mannerisms boli ešte viac nervy drásajúce ako ego hlas v telefóne. "Musíme urobiť toto stretnutie stručný. Jej, myslím, že zistili, kde bývam. Neviem, čo znamenajú, ale nechcem ich vidieť, že som s vami."
  
  
  "Bulharský agentov?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Nie som si istý. Možno je to Topcon ľudí. Sú to..."
  
  
  Prišiel čašník a vzala na našu objednávku. Skopje čakali, aby drinky a potom opäť doľava pred pokračovaním diskusie.
  
  
  "Je to človek bdie nad moje hotel," povedal ticho. Pozrel sa cez rameno na dvere zadnej miestnosti kyvné otvoriť, kde čašník práve zmizol. Potom obrátil sa ku mne. "Ukradnuté zariadenia budú doručené na palube Orient Express v dvoch dní v Lausanne, Švajčiarsko. Vlak zastavuje tam skoro ráno."
  
  
  "Prečo Lausanne?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Topcon v sídle v hale, vo Švajčiarsku. Neviem, kde je." On udržiavať úzke očné na vstupe do haly. Čašník sa vrátil do izby a pristúpil k baru.
  
  
  "Kto bude niesť ukradnuté zariadenie?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Toto je obzvlášť veľké prevádzky pre Topcon. Následne ukradnutý majetok bude prenesené na hlavu organizácie."
  
  
  "Kto je to?"
  
  
  Skopje otvoril svoje ústa, aby niečo povedať, ale nemohol si naše slová von. Ego oči otvorené široké a jeho ústa otvorila ešte viac. Počul slabé hluku za otáčavé dvere, za Skopje, a videl jeden z nich pohybovať okolo nich. Skopje je čeľuste pracoval soundlessly ako on clutched futilely na mieste v strede brucha, jeho späť. Potom sa zrútil do stoličky.
  
  
  Natiahla sa pre Wilhelmina, dostať sa zo svojej stoličky. Potom videla malé dart trčí celého Skopje, je späť. "Skopje?" Povedal som, zdvíhacie ega hlavu. Ale on už bol mŕtvy.
  
  
  V tom momente, čašník, obrátil sa na nás a videl, čo sa stalo. Ego ignoruje jej výkriky a bežal cez swing dvere do malej kuchyne a špajze. Dvere vedúce do uličky bol otvorený.
  
  
  Prechádza tmavých dverách, on opatrne vstúpil do uličky, Luger v ruke. Boli tam ťažké tiene, a na prvý nemohol nič vidieť. Potom chytil pohľad temná postava, nachádzajúce sa na svetlej ulici.
  
  
  Keď sa dostal chodníku, zastavil sa a pozrel rovno. Muž bežal dolu blok, ľudia sledovať hmú ísť.
  
  
  On holstered veľké Luger a šiel po ňu. Otočil rohu a sledoval som. Bol vyrovnávania sa s ňou. Obrátil iného rohu a my sme boli v Rue Bergere. Oslepujúci neónové svetlá sa vznášala hore v tme. Muž bol stále beží dopredu. On si beží po ňom. Turisti a rodák Parisians zastavil a sledoval. Muž zmizol dole úzke uličky, a stratil ho znova.
  
  
  Bežal som na ulici, vchod a peered do tmy. Ego bol nikde vidieť. Všetko, čo som mohol vidieť jej boli vchody, pár uličiek, a ďalšie prechádzajúcej uličke. Wilhelmina vytiahli ho von znova a išiel oveľa opatrnejšie. Mohol by boli kdekoľvek, a ja som mal tú nevýhodu, že nasledovať ho zo strachu, že prepadli.
  
  
  Absolvovanie mimmo, bola kontrolovaná každých dverách. Všetky boli prázdne. Je dosť možné, že sa dostal do prechádzajúcej ulici pred dostal do rohu na to. Išiel som cez uličky a nevidel nič v nen. Pomaly presunuli na ďalšiu, teraz istý, že on by stratil.
  
  
  Ako som vstúpil do uličky, tam bol nejaký pohyb vedľa mňa. Niečo hit moje pravé zápästie ťažké, a Wilhelmina stratil. Veľké ruky chytil ma a zrazil ma z mojej nohy, ktorá zasiahla dlažobných kociek, zranil môj chrbát a ramenné.
  
  
  Keď som sa pozrel hore, videl som dve postavy stojace predo mnou. Jeden bol tenký, fúzami človeka by som naháňal ulicami Paríža, a vedľa neho bola ego, veľký, plešatý, hulking spoluobčanov, muž, ktorý by ma udrel, s kus dosky a zrazil ma na zem. Slim držala kus železa rúry nohy a pol dlho v ruke. Premýšľala som, ak by lákal ma tu ma zabiť.
  
  
  "Kto ste?" Spýtal som sa jej
  
  
  dúfajú, že zastaviť ih. "Prečo ste sa zabiť Skopje?"
  
  
  "Ça ne budete regarde pas," veľký muž povedal, mi hovorí, to nebol nikto z môjho podnikania.
  
  
  "Odoslania-woo," ďalšou pridanou, naliehanie veľký človek naďalej.
  
  
  On robil. On ma udrel do tváre s špicaté topánky. Som schmatol ju za nohy a prestal ju od smashing v mojej hlave. Jej twisted ťažké, valcovanie, aby tlak na jeho nohu. Chvíľu neskôr sa zlomil členok, a kosti popraskané. On kričal a hit chodníku.
  
  
  Hardy prehodil potrubia na mňa, a keď ho odvalil, to krakovaný hlasno na chodníku vedľa mňa. Rúry prišiel znovu, ale tentoraz Nah schmatol ho a vytiahol ťažké. Padol na vrchole mi, strata potrubia. Potom sa pokúsil voľný sám, ale zatiaľ čo on bol mlátenie okolo, jej ego znížiť jej krku a počul prasknutie kostí. On bol mŕtvy, keď udrel chodníku.
  
  
  Keď jej otec sa dostal do jeho nôh, veľký muž bol snaží dostať späť do hry. Hneď, ako sa snažil postaviť, aby každý kmeň, hit jej ego nad hlavami, a on sa zrútil na chodník. Je mŕtvy.
  
  
  Spýtal som sa jej, a zistil, Wilhelmina, potom Stahl rummaging v ih vrecká. Tam boli žiadne identifikačné karty. Keďže hovorili francúzsky, myslel som, že to bolo viac pravdepodobné, že boli Topcon ľudí zo Švajčiarska, skôr ako bulharský agentov. Jan Skopje sa priznal k AX, že pracoval pre KGB a Topcon a pomohol plán krádež monitor. Keď Skopje opustené, Topkon alebo KGB musel držať hubu ich ega. Samozrejme, to bol Topcon práce.
  
  
  Bola o vzdať sa pýtali na všetko, čo má hodnotu v orgánoch, keď našla zvyšky pokrčený papier, tenký človeka vrecku. Bolo to vo francúzštine: Klaus Pfaff. Gasthaus Liucerne, L. Minuit le deuze.
  
  
  Všimol si, značky na vnútornej ego košieľka; nen mal iniciály H. D. zošuchol papier do vrecka a starostlivo skúmal tenké človeka vzhľad. Potom sa ponáhľal preč do tiene Parížskej noci.
  
  
  
  
  Tretia kapitola
  
  
  
  
  Nasledujúci deň skoro ráno, pozrel som si niekoľko malých hotelov v Cite de Trevize, a mám šťastie na tretej zastávke. Dvaja muži registrovaní deň pred včera. Jeden bol chudý a druhý bol veľký. Tenký muž prihlásený ako Henri Depay, meno, ktoré sa zhodujú iniciály na jeho bundu. The big one meno bolo Navarro.
  
  
  On mohol robiť niektoré odhady podľa piecing spolu jeho útržkov informácií. Depe mal ukázať na matematiku a ísť menom Klaus Pfaff po dostal zbaviť Skopje a mňa. Písmeno L a potom gasthaus v poznámke pravdepodobne znamenalo Lausanne. Alebo je to tak zdalo, že sa jej. Depay bolo vyhovieť Pfaff na určený čas, o polnoci, a povedať, Em, ako sa veci išlo tu v Paríži. Možno predpokladať, potom Pfaff bude hlásiť vedúcemu Topcon. Pokiaľ Pfaff sám bol veľký muž.
  
  
  Tam bol jasný priebeh akcie pre mňa. Idem do Lausanne, pretože to je miesto, kde ukradnuté monitor bude mať na palube Orient Express. A Pfaffa by sa s ňou stretol namiesto Depe. Ak Pfaff sám nebol Topcon výkonný, ktorí by pracovali zariadenie na vlak, on pravdepodobne by sa známy vodca identity. Možno by som mohol presvedčiť ju, ego odhaliť toto tajomstvo identity.
  
  
  Mohol nastúpiť Orient Express v Paríži na Place de Lyon, ale keďže sa očakáva, že jej bude na palube nejaký čas neskôr, a pretože čas záležalo, najal si auto, aby jej do Lausanne. Ona bol najatý na Mercedes-Benz 280SL, žltá športové auto, ktoré sa stále cítil nové. Do neskorého rána, on bol z Paríža a na svojej ceste do Troyes a Dijon. Počasie bolo stále teplejšie, a bola to príjemná jazda. Vidiek bol kopcovitý a zelená, ale ako sme sa dostali bližšie k Švajčiarsko, to stalo sa viac kopcovitá.
  
  
  V strede nasledujúci deň, jeho auto sa presťahoval do Švajčiarska, a cesta sa stala úzke a kľukaté na chvíľu. Sneh vrcholy bolo možné vidieť v diaľke, ale zostali v pozadí, na zvyšku cesty. Neďaleko Lausanne, medzi trávnaté kopce v okolí, bola videná autom, ktoré sa náhle zrútil na strane cesty. Dievča bolo nepozerať pod ego kapucňou. Zastavil sa a ponúkol jej pomôcť.
  
  
  "Je niečo, čo môžem urobiť pre ňu?" Prístup k bright blue Lotus Plus 2 spýtal sa jej.
  
  
  Ona zdvihla oči a pozrel sa na mňa uprene. Bola krásna, dlho-legged blondínka v koženú minisukňu a topánky. Jej vlasy nebolo rameno-dĺžka a pozrel rozstrapatené. Po zameraní sa na mňa na okamih, jej tvár rozžiarila.
  
  
  "Nick!" povedala. "Nick Carter!"
  
  
  Teraz to bol môj otočte, ak chcete mať iný pohľad. "Obávam sa, že máte výhodu," povedal som nesprávne. "Neverím ..."
  
  
  "Bonne, v minulom roku okolo tohto času," povedala na nemecký prízvuk. "Na Groning prípade. Nick, si nepamätáte!"
  
  
  
  Potom som si spomenula na ňu príliš. "Ursula?"
  
  
  Usmiala sa, široký, sexy úsmevom.
  
  
  "Ursula Bergman," dodala som.
  
  
  "Áno," odpovedala s úsmevom vyžarujúce z jej krásnu tvár. "Ako pekne ste prišli, len preto, aby sme starý priateľ v núdzi."
  
  
  "Mal hnedé vlasy v Bonne," povedal som. "Krátke hnedé vlasy. A hnedé oči."
  
  
  "Toto je moje skutočné vlasy," povedala, dotýkajúce sa flaxen oblasti činnosti. "A oči boli kontaktné šošovky."
  
  
  Ursula sa zasmial melodiously. Minulý rok sme spoločne pracovali na nedeľu v Bonne a v Hamburgu na zhromažďovanie informácií o tom, ľavé krídlo nemeckej menom Karl Groening, ktorý bol podozrivý z absolvovanie Západ nemeckých vojenských informácií k určitým osobám vo Východnom Berlíne. V tomto prípade, Ursula bola plnení osobitných úloh. Jej pravidelnú prácu bol s západonemecké spravodajská jednotka, ktorá bola výlučne na sledovanie dole a zaisťovací bývalých Nacistov, ktorí sa dopustili vojnových zločinov. To je všetko, Akes povedal mi o nej, a ja som nemala čas zistiť viac.
  
  
  "Zastavil som sa po Groening prípade potom, keď mi volal späť vo Washingtone," povedal som. "Urobil Bonn súdy nájsť ego vinným z poplatkov?"
  
  
  Ona prikývla samoľúbo. "V súčasnosti je whiling preč jeho čas v nemeckom väzení."
  
  
  Dobrý. Chcete počuť o šťastné konce týchto hier z času na čas. Čo robíš vo Švajčiarsku, Ursula, alebo by som sa opýtať?"
  
  
  Ona shrugged jej krásne ramená. "To isté."
  
  
  "Vidím."
  
  
  "Čo robíš vo Švajčiarsku?"
  
  
  Jej, sa zasmial. "To isté."
  
  
  Obaja sme sa zasmiali. Bolo to pekné vidieť ďalší priateľ znova. "Čo sa deje so serverom lotus?"
  
  
  "Obávam sa, že to je Kaput, Nick. Myslíte si, že môžem požiadať ju, aby mi jazdu do mesta?"
  
  
  "Rád by som," povedal som.
  
  
  Hrali sme hry, ako je to v Mercedes, jeho, vytiahol na cestách a vydali sa do mesta. Po tom, čo on naberá rýchlosť, pozerá sa na Nah ako ona pokračuje hovoriť o Karl Groningh, a vidí spôsob, ako jej prsia stlačte proti jej jersey blúzku a spôsob, mini sukne sa týči vysoko na jej dlho, celé stehná. Ursula rozkvitla a fretky s nimi tak, ako on sa s ňou stretol v Bonne, a výsledok bol ohromujúci.
  
  
  "Ste ubytovaní v Lausanne?" Ursula spýtal, ako ona prešla na kľukatých jeseň. Panoramatický výhľad z Lausanne, malé mesto, nastavené v kopcoch s škvrnami snehu z posledných zime sneh nad bohov, otvorila pred nami.
  
  
  "Práve dnes," povedal som. "Možno by sme mohli dostať spolu na drink v niektorých pokorný málo ratskeler."
  
  
  "Ach, ja by som naozaj rád, že. Ale ona je obsadené dnes, a musím odísť zajtra ráno."
  
  
  "Myslíte si, že vaše auto bude pripravená potom?"
  
  
  "Odchádzam vlakom ráno," povedala.
  
  
  Ráno, len jeden vlak ľavej Lausanne, a to bol môj vlak Orient Express. "Ako zaujímavé,"komentoval. "Ja som tiež dochádzky vlakom zajtra ráno."
  
  
  Pozrela sa na mňa s jej jasné modré oči. Obaja sme hodnotili význam tohto náhoda. Keby sme nemali pracovať spoločne, ak by sme nevedeli navzájom, zamestnávateľov, by sme byť podozrivé. Ale videl som, ako sa jej, Ursula Bergman, v práci, a uveril som môj názor, že ona nebola dvojitý agent.
  
  
  Ona už urobil až jej myseľ. Jej oči sparkled s skutočné priateľstvo. "No, to je veľmi pekné, Nick. Môžeme sa napiť spolu na palube."
  
  
  "Ja sa naozaj teším na to." Usmial sa na ňu.
  
  
  Keď sme prišli do mesta, nechal som jej Ursula off na Hotel de la Paix na Avenue B. Konštantný, v centre mesta, a potom išiel do neškodné malý dôchodok na Mieste Saint-deväť.
  
  
  Keď sa jej dostal do jej izby, jej otvoril jej batožiny a začala príprava na stretnutie. Henri Depay sa chystá urobiť to okolo neho, a ja som sa na to z pamäte.
  
  
  Casey dostal to, čo bolo uvedené na mňa chlapci okolo špeciálne efekty a úprava oddelenia. Bolo to zamaskovať auta, a veľmi dômyselný, jeden na to. Hawk sám mal dať veľa spolu - bol odborník v prestrojení v jeho deň. Súbor zahrnuté pásy cordon plastové "koža" a farebné kontaktné šošovky, parochne a podložky, rovnako ako mnoho rôznych odtieňov make-up. Tam boli aj plastové jazvy, ktoré by mohli byť pripojený na všetky časti tváre alebo tela.
  
  
  Dal som kit pred toaletný stolík zrkadlo. Po prvé, som naniesla plastové "kože", budovanie vrstvy na zahustenie most nosa a predĺženie tip. Potom sa čerpaná jej lícne kosti tak, že palice pozrel prepadnuté, na základe rastu. Po tom, čo som predĺžil jej earlobes a bradou, moja tvár sa začal podobať Depeu je. Potom som dal na niektoré ego-pútavé make-up, dať na hnedé kontaktné šošovky, a rozhodli sa pre svetlo hnedá parochňa. Jej, pozrel sa na seba
  
  
  v zrkadle. Ja by som prejsť na Depe ak niekto pozrel príliš úzko, ale ja blázon Pfaff na chvíľu.
  
  
  Na jedenásť tridsať, išiel cez Most Besser na Rue de la Caroline na Lucerne penzión. Keď som vošla, mi bolo ľúto tam bolo pol tucta zákazníkov.
  
  
  Nemal som šancu zistiť, čo Klaus Pfaff vyzeral. Mohol len dúfať, že som dobyl jeho ego tam, a že keď prišiel, bol by spoznali môjho pseudo-Depe tvár.
  
  
  Bolo dvanásť hodín, čas schôdze, a nič sa nestalo. Mladý pár študentov prišla a vzala na stôl v prednej strane, a stôl v zadnej miestnosti, stojí múr, pýtali sa na to. Potom prišiel päť, potom desať. Bol som začiatku myslieť si, že Pfaff nebolo chystá ukázať, alebo, že bol už tam. Bola tam len jedna osoba, a to bol hrniec-bellied nemecky. Nemyslel som si, že by mohol byť Pfaff. Celú skupinu nových zákazníkov prišiel, a na mieste bol rušný s aktivitou. Nechcela dať nám najmenší predstavu, čo by som robila s Pfaff podľa týchto rôznych okolností. To bola štvrtina posledných jedenásť, a ja som musel, aby sendvič a pivo. Len po čašník priniesol mojej objednávky, sa otvorili dvere a krátke, tenké muž vstúpil. Tam sa zdalo byť výlisku pod ego bunda. Zastavil sa úprimných na deň a pozrel okolo. Keď sa jeho oči ma našiel, on išiel rovno späť na môj stôl. To musel byť Klaus Pfaff.
  
  
  Zastavil sa na mojej stoličke a pozrel sa po miestnosti opäť pred sedením. Bol nervózny muž s slicked späť blond vlasy a tenká jazva na jeho ľavom uchu. "Bonjour, - Klaus," emu povedal jej.
  
  
  Sedel oproti mne. "Prepáč, že som neskoro," povedal," a prosím, začnite hovoriť anglicky. Poznáte pravidlá."
  
  
  Nebol si pri pohľade na mňa úprimne a predsa, a on bol veľmi vďačný ak sa s ňou. Čašník sa vrátil a vzal Pfaff je poradie dusené klobása a kapusta. Aj keď to bolo deje, on vytiahol Wilhelmina okolo jeho bunda na zips a zamerané Luger (plachetnica) na Pfaff. Nikto nevidel zbraň ešte.
  
  
  Čašník odišiel. Pfaff glanced sa na mňa, potom pozrel sa cez rameno. Dobrý. Čo sa stalo v Paríži?"
  
  
  Ako som sa pripravovala na toto stretnutie, napadlo ma, že Pfaff môže byť len hlavu Topcon, ten, kto mal vykonávať ukradnuté položky. Ale teraz, že ego ju videl pred sebou, on si uvedomil, že nemôže byť líder.
  
  
  "Pomerne veľa sa stalo v Paríži," povedal som.
  
  
  Môj hlas ho vydesil. Zameral sa na mojej tvári prvýkrát, a ega oči zúžené. Videl som ich, vyhodnotiť mňa. Potom sa jeho tvár sa zmenila, ako on sa pozrel späť na mojej tvári.
  
  
  "Nie, nie som Henri Depay," povedal som.
  
  
  Hnev a strach boli jasne viditeľné na jeho úzku tvár. "Čo je to?" "Čo je to?" spýtal sa ticho.
  
  
  "Kde sa vzala, nazývame to pravda alebo následky."
  
  
  "Kto ste? Kde je Henri?"
  
  
  "Henri je mŕtvy," povedal som. "Zabil som ju."
  
  
  Ego oči poklesával ešte ďalej, a rohmi rta twitched mierne. "Ja neviem, či hovoríte pravdu, alebo nie. Odchádzam jej. Moje stretnutie bolo s Depe."
  
  
  Začal vstávať, ale ego zastavil ho.
  
  
  "Ja by som to urobiť," Stahl ju varoval.
  
  
  Zdráhal sa, stále sedí na stoličke. Ego je pohľad padol na mojej pravej ruke, ktorý bol teraz drží Luger (plachetnica) pod stôl.
  
  
  "Áno," povedal som ticho. "Nemám zbraň a ukázal na vás. A to sa bude používať ego ak sa vám dostať von z stoličke."
  
  
  Pfaff po poţití a pozrel sa na moju tvár. Jej, ja som videl, ako ego, myseľ pracuje, snaží sa pochopiť, kto som, a snaží sa zhodnotiť môj cieľ. "Nemohli by ste sa odvážia strieľať delá tu," povedal.
  
  
  "Môžem ísť cez zadné dvere na pätnásť sekúnd po tom, ako si dopadol na podlahu." Jej, dúfajú, že on by jej zavolať bluff. "A mimo, priatelia čakajú na mňa. Chcete vyskúšať mňa?"
  
  
  Ego je hnev, osoba, zmizol; strach vzal kontrolu nad jej. Nebol statočný muž, ktorý bol pre mňa dobré.
  
  
  "Čo chceš?" spýtal sa.
  
  
  "Informácie."
  
  
  Smial sa nervózne. "Turistická kancelária v hale dole na ulici."
  
  
  On si povzdychol. "Byť pokorný, so mnou, budem trhať jej hlavu."
  
  
  Ego úsmev bol preč. "Aké informácie potrebujete?"
  
  
  "Myslím, že by sme lepšie diskutovať v súkromí," povedal som. S jej voľnú ruku, siahol do vrecka svojho doublet a hodil wad o Švajčiarskych frankov na stoličku, aby zaplatil za naše objednávky. "Eda to na mňa," povedala s malým úsmevom. "Teraz, chcem, aby ste vstávať a chodiť veľmi pomaly k hlavnému vchodu. Ja budem hneď za vami, a táto zbraň sa ukázal na chrbát. Keď sa dostaneme mimo, sme si dá ďalšie inštrukcie. . "
  
  
  Povedal."Myslíte si, že môžete dostať preč s to hlúposť?"
  
  
  "Radšej sa spoliehajú na mňa."
  
  
  Wilhelmina strčil ju za minútu, a sme
  
  
  išli sme von. Ego odprevadil ju na Mercedes a povedal jej, aby si v sedadla vodiča. Jej sel sedel vedľa neho, hodil hmú tlačidlá, a povedal mu, aby sa pohon na okraji mesta.
  
  
  Pfaff bol veľmi vystrašený teraz. Ale on riadil auto do kopcov zelených, rovnako ako on by povedal jej, aby sa. Ego to vzal na prašné cesty, ktoré niekedy šiel rovno na stromy, a nariadil hmú zastaviť, keď sme boli mimo pohľad z hlavnej cesty. Keď motor bol vypnutý, jej otec otočil a vytiahol emu Luger v hlave.
  
  
  "Ste spáchania samovraždy s týmto fraška," povedal nahlas.
  
  
  "Pretože vaše Topcon kamaráti sa mi dostať?"
  
  
  Ego pery dotiahnuté. To bolo prvý raz, jeho organizácia bola spomenutá. "Je to správna vec," povedal rozhodne.
  
  
  "Uvidíme, v medziobdobí, budeš so mnou spolupracovali, nie ste?"
  
  
  "Čo chceš vedieť?"
  
  
  "Chcem vedieť, kto je na tom Orient Express zajtra ráno."
  
  
  "Veľa ľudí."
  
  
  "Ja už viem, že Topcon šéf sa chystá osobne dopravy ukradnuté zariadenia na vlak," povedal som. "Ale môžete mi povedať, kto je on a daj mi ego popisu."
  
  
  "Musíte byť blázon." Pozrel sa neveriacky.
  
  
  Nemal náladu na urážky. Luger (plachetnica) priniesol ju na stranu svojej tváre. On grunted a spadol, krv streaming z ranu na svoje tváre. Ego je dýchanie sploštenie ako on clutched na rany.
  
  
  "Nechcem povedať, že už," Emu zavrčal na ňu. "Chcem odpovede na otázky, ktoré som po vás. A radšej začať hovoriť rýchlejšie."
  
  
  "Všetko v poriadku," on sa nakoniec dohodli. "Môžem dym mu cigaretu?"
  
  
  Jej váhal. "Uspieť." Sledoval som ju opatrne ako on vytiahol jeden a zapálil ho. Otvoril popolníka na palubnej doske a dať zápas v ňom.
  
  
  "Bude vám zaručiť, moja bezpečnosť, ak som spolupracovať s vami?" "Čo je to?" spýtal sa stále drží na popolník.
  
  
  "To je pravda."
  
  
  "Potom vám požadované meno. Toto je..."
  
  
  Ale Pfaff nebolo chystá povedzte mi niečo. Ego ruka uvoľní držiak popolníka a vytiahol ee celej palubnej doske. Hodil zaťaženie popola v mojej tvári.
  
  
  Zatiaľ čo moje oči boli plné popola, udrel moje pravé rameno a silne hodil ju do boku. Pre malé osoba, mal veľa sily. Potom auto, otvoril dvere a Pfaff došli okolo vozidla.
  
  
  On prisahal nahlas, zúčtovania jeho pálenie očí. Luger (plachetnica) bol ešte stále drží ju. Jej vyšiel okolo vozidla. V tomto bode, moje oči boli jasné dosť vidieť Pfaff beží rýchlo smerom k hlavnej ceste.
  
  
  "Stop!" zareval, ale on pokračoval v pohybe. O hmú výstrel jej v nohách. Luger (plachetnica) roared, a Hunspell pristál na Pfaff nohy. Jej záber neprijaté.
  
  
  Pfaff obrátil a prikrčil do stromov na ľavej špina ceste. Bežala som po ňom.
  
  
  Ja by som vzal Pfaff je puška mimo moje rameno, ako mu bolo dostať sa do Mercedes, tak som myslel, že som mal prevahu, ale mýlil som sa. Ako som prišiel do malej čistinke, a výstřel zazvonil sa od smeru Pfaff, a mimmo whistled o moje ucho. Musí tam boli malé pištole skryté niekde s nen.
  
  
  Ako sa prikrčil za hrubé borovice, počul Pfaff pohybujúce sa pred ním. Začala som ju viac opatrne. Luger (plachetnica) holstered ju, pretože sme boli tak blízko k hlavnej ceste a ona nechcela pridať vlastný oheň hluku. Tiež jej live Pfaff hotel.
  
  
  Po ďalších dvadsať metrov, keď som myslel, že by som stratil moje ego, Pfaff zlomil zdarma okolo útulku nie je ďaleko odo mňa a narazil zúčtovanie. On sa rozhodol byť menej opatrní. Bežal som za ním, dúfajúc, nebol by počuť mi až bolo neskoro. Keď som sa dostal do dvadsať nohy mu, obrátil sa a uvidel ma. Mal práve zdvihol malú pištoľ na cieľ, keď sa zrazilo jeho ego okolo pása na solar plexus.
  
  
  Pištole vystrelil dvakrát, v oboch prípadoch chýba mimmo mi, ako sme sa zrútil na zem. Zobrali sme pár jázd. Potom som schmatol jej ego ruku s pištoľou, a obaja sme bojovali, aby naše nohy. On udrel Pfaff tvárou v tvár a obrátil Ega rameno zbraň okolo. Padol z ega ruky.
  
  
  Ale Pfaff nebol nájdený vzdať. On prudko zdvihol každého kmeňa do môjho rozkroku. Zatiaľ čo on bol ešte stále zotavuje z rana, rozbil zadarmo, obrátil sa a bežal znova.
  
  
  I bojoval proti bolesti v žalúdku a nasledovali ho. Sme preplávať podrastu a konáre stromov. Vyhral som to s ním každý druhý. Potom sa vrhol na neho znova. Sme obaja padli, moje ruky uchytenie ho, a päsťou udrel do mojej tvári a nohách. Sme narazil do mŕtvych stromov, ktorý sa zrútil z nášho vplyvu. Muž bol drží ju aj teraz, ale on bol stále zápasí s jeho rúk. Potom jej ego, udrel ho do tváre a on spadol na zem.
  
  
  "Teraz, aby to, na mieru, a povedz mi meno," on žiadal breathlessly.
  
  
  Pfaff vyliezol za minútu. Jej napadlo, prečo
  
  
  tentoraz prišiel s novú zbraň. Som posunul moje predlaktie a nechať stiletto kvapka do mojej dlane ako Pfaff na ruke prišiel z vrecka a odišiel do úst.
  
  
  Trvalo mi zlomku sekundy, aby si uvedomili, čo sa deje. Pfaff, viem, že hmú vlákna, dať kyanid kapsule v ústach. On bitové jeho ee.
  
  
  Ona bola hodená na zem do stiletto a padol na jej kolená vedľa neho. Znovu som siahala po ega čeľuste a pokúsil sa otvoriť, ale môj pokus bol neúspešný.
  
  
  Potom to bolo všade. Pfaff oči sa rozšírili, a on cítil, že jeho ego, jeho telo, utiahnite v náručí. Ego vydala svoje čeľuste a otvorila. Tam bol nepríjemný zápach. Potom som videl, ako malý pramienok krvi v rohu rta je ego a rozbité sklo na jeho jazyk. Postupne, Ego tvárou sa stal tmavšie.
  
  
  Klaus Pfaff bol mŕtvy.
  
  
  
  Štvrtá kapitola
  
  
  
  
  Dieselový motor Orient Express valcované takmer potichu do Lausanne station rovnako ako slnko bolo nastavenie na vzdialenej hill. Tam nebolo veľa ľudí na nástupišti. Keď sledoval, ako vlak rachotil zastaví a prečítajte si nápis na stranách autá: PARÍŽ LAUSANNE-MILAN TRIESTE BELEHRAD, SOFIA, ISTANBUL. Tieto boli exotické mená, a oni by evokujú spomienky z mnohých okolo mojej minulosti úlohy.
  
  
  Vlak zastavil a niekoľko cestujúcich sa dostala mimo. V tomto čase, veľký zástup, čo sa zišli na platforme na palube. On náhodne naskenované jej tváre. Jedným z nich by mohol byť osoba s monitorom, pokiaľ zánik Klaus Pfaff vyrobené Topcon si dvakrát pred presunutím prístroja na tento vlak. Ale on si nemyslel, že tak. Zdá sa, stretnutia a business s KGB už boli plánované na tento vlak. Tieto plány nemohol byť zmenené tak ľahko.
  
  
  Po nástupe iný pohľad na tváre okolo mňa, zdvihol som svoju batožinu a začal vlaku. Potom počul jej hlas za ním.
  
  
  "Dobré ráno, Nick."
  
  
  On sa obrátil a videl, Ursula Bergman. "Guten morgen, Ursula," povedal som.
  
  
  "Si užite si večer v Lausanne?"
  
  
  "Bol to príjemne ticho," klamal som. Všimol si, že napriek jej úsmev, Ursula tvár zmenila dnes. Tam bolo napätie tam, že tam nebol predtým. "Počúvaj, ja som ju počul, máme jedálenský auto do Milána. Môžem kúpiť si raňajky na palube?"
  
  
  Ona váhal, len chvíľu, potom mi dal veľký úsmev. "Chcela by som, že hotel."
  
  
  Zatiaľ čo stravovanie jej, snažila pozrieť sa na najviac cestujúcich, ktorí sa hrať také hry, ale bolo to veľmi ťažké. Po pol hodine sme ticho odišiel na Švajčiarsku a čoskoro boli spustené na dobrú rýchlosť cez zelené kopce. Ursula a stretol som sa v jedálni auto na osem tridsať, a nemali sme žiadne ťažkosti, stôl.
  
  
  "Švajčiarskej krajiny je fantastické, nie?" Bol tvorby malý rozhovor.
  
  
  Ursula pozrel strach. "Ach, áno," odpovedala s nepravdivé nadšenie.
  
  
  "Je to veľmi podobné Bavorsko tu," pokračoval.
  
  
  Nechcela počuť mňa." Tam sú podobné. Vidím jej teraz."
  
  
  Jej jemne ay usmial sa. "Ursula, niečo nie je v poriadku, nie?"
  
  
  Ona mi dal quick look s vážnymi modré oči. "Neviem, či chce pretiahnuť si do môjho problémy, Nick. Po všetkých, nemusíte sa obávať o svoj dell."
  
  
  Ee vzal ju za ruku. "Pozrite sa, ak ste v problémoch, možno I vám môžu pomôcť s niečím. Moja duša patrí k nim, ale môžu náhradné mi pol hodinu alebo tak."
  
  
  Pozrela sa a usmial sa na malý vtip. "Bol som mal spĺňať človek v noci. Ďalším zástupcom našej organizácie. On mal vlakom do Lausanne so mnou, a museli sme sa ... dokončenie úlohy spolu."
  
  
  "A nemal sadnúť?"
  
  
  Ee Stahl jeho hlas je napätý s hnevom... ego ho našli v hotelovej izbe..."
  
  
  Hlasovať a je to. Ursula a jej kolega agent boli zrejme prejde ďalší prostredníctvom ich mnoho bývalých Nacistov, a partner dostal príliš blízko k ih korisť a Stahl sám obeťou. "Bol to jeden splnenie vašich priateľov a celej Tretej Ríše?" Spýtal som sa jej.
  
  
  Pozrela hore, a v jej očiach mi povedal, že áno. "Nie som strach, Nick. Môj kolega agent bol pridelený tomto prípade len na podporu mňa. Bohužiaľ, ego musí zistili. Nemyslím si, že viem, kto som ešte."
  
  
  "Nechcem ísť do vecí, ktoré by ste nemali povedz mi to. Ale myslím, že sme sa môže uvoľniť pravidlá trochu. Hľadáte pre high school trestné a očakávať ho skončiť na tento vlak. správne?"
  
  
  "Na informovanie nám povedal, že by tu byť."
  
  
  "Môžete dostať iné pomoci, ak ju budete potrebovať?"
  
  
  "Žiadnu šancu. Nie tak rýchlo. Ale povedal som si, že možno by som mohol spoľahnúť na vašu pomoc v prípade situácie."
  
  
  Ona bola zabezpečená sl. "Môžete sa spoľahnúť na to",
  
  
  
  Ursula prikývol. Ona bola cool agent. Nah mal rozsiahle skúsenosti s "mokré prípadoch" - ako ih bolo tak dobre popísané Rusmi -, ktoré sa podieľajú inteligencie práce.
  
  
  Čašník priniesol toast a kávu a doľava. Pozrel sa dole uličkou a videl Orientálny človek sedí sám, samozrejme Čínsky. Pozrel sa na mňa znovu, potom sa rýchlo obrátil svoju pozornosť na svoje raňajky.
  
  
  Zaujíma vás, ak je Čínsky človek mohol byť profesionálny, spýtal sa jej na meno v jej pamäti, ktoré by mohli zápas ego bacuľaté tvár. Môj šéf, Hawk, bol veľmi neústupný na určité opatrenia, ktoré on nazýva základy nášho obchodu, jeden okolo ktorého bolo, že zástupcovia môj rank je zvyčajne štúdia súbory z druhej strany agentov fyziologicky. V dôsledku toho bolo vykonávané okolo celý pamäťovej banke.
  
  
  V tomto prípade som nemohol prísť s názvom. Ja som nemohol rozpoznať Číňanov. Toto sa nevylučuje ego ako súpera. Mohol by boli novo prijatých po okolí, hema-ak chcete, ktorí Stahl videl fretku s nimi naposledy on by urobil svoju domácu úlohu. Pokiaľ viem, možno to súviselo s Topcon.
  
  
  Iný muž, Westerner, prišiel v a pridal sa k Chinaman. Sledoval som ich záujmy, snaží uhádnuť, čo oni hovorili o. Zvedavosť môže zabiť mačka, ale to nie je nikomu ublížiť v mojej e-business. Nedostatok zvedavosti bol niekedy fatálne.
  
  
  Vzal dúšok kávy a sledoval, ako nový pár vstúpil do jedálne auto. Oni kráčal uličkou a dať hry na stôl vedľa, kde ona a Ursula sedeli. Žena bola v jej polovici tridsiatych rokov, s tmavo hnedé vlasy a dobrú postavu. Muž bol stredne, s hnedé vlasy a silné pod bradou vyčnievajúci nos.
  
  
  "Čo je to, Nick?" opýtal Ursula.
  
  
  Jej, potriasol hlavou. "Nič." Moja pamäť banka práve objavil niečo o mužovi, s vyčnievajúci nos. Ego meno bolo Ivan Lubianke, a on bol agent KGB.
  
  
  V okamihu, bolo to hodil okolo hlavy Čínske a ego kamaráta. Vzhľad Lubyanka znamenalo niečo. Bol vysoko postavených KGB úradný, typ osobnosti, Rusi by mohli poslať prerokovať s organizáciou, ako Topcon.
  
  
  Lubyanka a žena sa s ním zdalo sa stretli formálne nepríjemností vymieňali cudzími ľuďmi. Jej ego a správanie uviedlo, že majú len stretol.
  
  
  Mal som malý mikrofón v mojom vrecku. Chcela som ho držať na stôl, kde Barbarov a ženou sedeli, a ja som chcel ísť späť do jeho priestoru a počúvať ich rozhovor. Bol som si istý, že by to byť veľmi zaujímavé.
  
  
  "Viete, tento muž, Nick?" opýtal Ursula.
  
  
  "Vyzerá trochu povedomý." Stlačil ju preč. Nah dosť obávať.
  
  
  "Možno, že máte záujem o ženu," navrhla, ukazuje mi, tieň úsmev.
  
  
  "Ona nemôže držať sviečku pred vami."
  
  
  Aspoň, že bola pravda. Jeden z najviac príjemných spomienok moje posledné stretnutie s Ursula zahrnuté krátku pauzu v spálni.
  
  
  Jasne rovnaké myslel, že došlo k nemeckej dievča. Ona zasmial sa ticho, potom dosiahla v celej stoličky a dotkol sa môjho ramena. "Je mi ľúto to, služobná cesta, Nick."
  
  
  "Možno to nebude len biznis. "Ešte môžem vziať si oblečenie off," povedal som.
  
  
  Keď sme hovorili, bola som stále sledoval Lubyanka a žena. Ih Stahl je diskusii je intenzívnejší. On už rozhodol, že Varvara bol ruský agent pridelené kúpiť dohľadu prístroj z Topcon. Ale čo ženy? Nemyslel som si, že Barbarov vyzdvihol ju hore na vlaku, pre zábavu a hry. Správa, SEKERA o nen, uviedol, že bol mimoriadne vecne muž, žiadny zjavný slabé stránky, snáď s výnimkou pre presvedčenie, že komunizmus bol otázkou budúcnosti. Stavím sa, že lady bol špión, príliš.
  
  
  Keď som nepremýšľal o tom, že žena sa stalo na prvý pohľad v mojom smere. Jej oči boli chladné a preniká, a jej pohľad bol veľmi priame. Potom obrátil svoju pozornosť späť k dôstojník KGB, a oni vrhol sa späť do diskusie.
  
  
  Som vážil pravdepodobnosť, že žena bola Topcon zástupcu, ktorý nah mal dohľad zariadenia, ktoré bol som pridelený na vyzdvihnutie. Ale bolo mi povedané, že Topcon boss je účtovná zariadenia na vlak na rokovanie. Je možné, že táto žena bola mozgu za super-ťažké organizácie ako Topcon?
  
  
  Ak sa stalo, že som si myslel, že by mohla urobili zaujímavú známosť.
  
  
  "Nick, ona sa rozhodla povedať o človeka hľadám. Nemôžem vás požiadať o pomoc, ak to nie je na rovnakej úrovni s vami," Ursula prerušil moje myšlienky. "My sme chceli ego pre dvadsať-päť rokov. On bol najhorší vrah kedykoľvek predtým. Keď sa uchádzal o POW tábor v Poľsku, tých, ktorí zomreli rýchlo, na jeho ruky boli viac šťastia ako tie trápil."
  
  
  . ;
  
  
  Nemecké dievča sa obrátil a pozrel sa von veľké okno vedľa nás. Mimmo pošmykol prostredníctvom chata-bodkované vidieku. Kliknutím skladby pod vlak bol rytmické podtón jej nízkym hlasom.
  
  
  "Bolo to v Belehrade, že sme našli ego po. Tých okolo nás, ktorí videli správy o ega kariéru hovor ego Mäsiara-Belehradu mäsiar. On je tak nebezpečné a zradné. Hoci sme prišli v blízkosti uchopením ego viac ako raz, naďalej uniká nám. Zmeny mien osobností, a dokonca aj tvár. Nevieme nič o ego súčasného života, nevieme presne, ako to vyzerá teraz. Vieme, že ľudia, ktorí boli oboznámení s ním v minulosti si všimol, ego nedávno v Belehrade. On by mal byť na tento vlak s nami."
  
  
  "Vidím, že je to viac ako len inú úlohu. Zachytenie ego je veľmi dôležité, aby ste sa."
  
  
  "Áno, je to tak. To, čo urobil... " nechcela dokončiť vetu. Hej, som nemusel dokončiť moje ego.
  
  
  Ona prehltnutí posledného z jej kávu. "Budeme aj naďalej v kontakte, Ursula. To nie je veľmi veľký vlak. Budem sa priamo tam, ak si budete potrebovať mňa. Ste ozbrojený, nie ste?"
  
  
  "Áno."
  
  
  Dobrý."Pozrel som sa cez uličky a videl Barbarov a žena chôdza preč spolu.
  
  
  "Len ty," povedal som a vytiahol niekoľko poukážky mi z vrecka a dávať ich na stoličku. Vstal zo svojho sedadla. "Sme si splniť až neskôr."
  
  
  Lubyanka a hnedé vlasy ženy boli stále mimo jedálenský auto. Mierili na koniec vlaku, nie späť do Tried A oddelení. Jej, za nimi okolo auta, dáva rýchly pohľad na Čínsky absolvovanie mimmo. Ego tvár bola neznáme, ale pozrel sa na mňa opäť ako mimmo prešiel.
  
  
  Tam bol malý prezeranie plošina na zadnej časti vlaku, a tajomná žena a Barbarov šiel rovno k nej. Oni stáli a pokračovali vo svojom rozhovore. Nemal pozri sa na mňa, keď to bolo v fajčenie miestnosti o ihc. Siahol si do doublet vrecka a vytiahol malý disk mikrofón. S týmto zariadením, jej mohli len zistiť, čo hovoria. Išiel som s nimi na platforme.
  
  
  Zvuk mojich prístup bol tlmený pohybom vlaku, ale aj ih hlasy. Jasný zvuk jej dal preč, a obrátila sa. Žena sa na mňa pozrel s nepriateľstvo; Lubyanka študoval mi úzko. On sa nezdá byť, aby sa mi rozpoznať.
  
  
  "Dobré ráno," povedal jej v francúzskym prízvukom. "Je to krásne ráno, nie?"
  
  
  Žena sa odvrátil odo mňa netrpezlivo. Lubyanka reptali, " Áno, je to krásne ráno."
  
  
  Spýtal som sa jej. "Ako ďaleko idete?" Som predstieral, že stratil rovnováhu a chytil zábradlia v blízkosti Lubyanka, umiestnenie keychain na spodnej strane zábradlia.
  
  
  Teraz Lubyanka tvár bola aj nepriateľské. "Všetko závisí od okolností," povedal. Nechcel, aby sa votrelec obťažovať ego nič viac ako žena. Obrátil sa chladne preč odo mňa a pozeral na ustupujúce skladby, lesknúce sa dúha žiarivo v rannom slnku.
  
  
  "Dobre, pekný deň," povedal im.
  
  
  Lubyanka prikývla, nie pri pohľade na mňa. Potom sa otočil a šiel späť dovnútra. Keď mimmo jedálenský auto prešlo, Ursula bola preč. Išiel na spanie auto a vstúpil do jeho priestoru číslo tri. Potom otvoril jeho kufor a našiel malý súbor prijímače, ktoré sú skryté v nen. On klikol na ňu a obrátil sa voličom.
  
  
  Na prvý pohľad, všetko, čo som mal, bol statický. Potom počula, stabilitu a kliknite na vlaku kolies a zvuk hlasy striedajú s ním.
  
  
  "Navždy... monitorovanie zariadení,... aby ponuku." To bolo Lubyanka jeho hlas.
  
  
  Viac statické ako ženský hlas.
  
  
  "...Nie sprístupniť zariadenie... ak dáme vám preskúmať... ale tam sú dobré fotky... na mojom oddelení, neskôr."
  
  
  Potom Lubyanka hlas povedal stručný rozlúčka so ženou, diskusiu, bolo viac.
  
  
  Vybral som si ho a schoval ho v mojej batožiny. Teraz som žiadne pochybnosti. Žena bola Topcon agent, a ona imelo sa zaoberal Lubyanka predať kradnuté monitor.
  
  
  Avšak, tam bol ešte vývrtku na to, či ženy na vlak bol sám, alebo či bola cestovanie s iným Topcon operatívne, prípadne vedúci organizácie, ktorí, podľa Jana Skopje je predikcia, bol ukrytý v očiach. Ak bola na palube sám, možno bola hlavu Topcon. Buď ako buď, ona pravdepodobne nebude účtovná zariadenie s ňou, a ego ani nemusí byť v jej oddelení. Musel som skontrolujte.
  
  
  Ľahký obed bol doručený na úprimných diner, kým sme prišli v Miláne. Ursula sa s ňou stretol, a sme pristúpili v roku spolu. Myslela o radosť mohla dovoliť v jednom z celého spanie oddelení. Ale nemal som veľa času premýšľať o sexe. Ja som šiel cez to
  
  
  chcete zistiť, ktoré priestore Topcon žena obsadený.
  
  
  Ona bola schopná dokončiť svoje poslanie, keď vlak zastavil v Miláne a jedálenský auto bolo odstránené. Ursula sa dostala mimo vlak krátko pozrite sa na cestujúcich, ktorí mali prísť na roztiahnuť nohy, a ja som šiel s ňou. Rovnako ako vlak mal odísť, ona bola videná ako Topcon žena vystúpil spolu dverách staníc a obcí a začalo druhé kolo dvoch spacích autá, vedľa Voiture 7, kde sa zastavila. Nechal som jej Ursula na platforme, a rýchlo sa presťahoval do Voiture 5. Ako vstúpil do koridoru, videl žena mizne do priestoru. On kráčal chodbou a všimol si, že ona vstúpila priestoru 4. Chodil na oboch koncoch vozidla a vyšla na platforme. Vysoký, tmavovlasý muž v jeho päťdesiatke, ale s mladým, mužské vzduchu-vyšplhal do auta, mal walkie-talkie vynikajúci nemeckej značky, ale to bolo ticho. On prechádzali okolo mňa s curt nod a šiel do spálne. Spomenul si videl Ego na vlakovej stanice v Lausanne. Po odišiel, odišiel von cez vlaky znova a zistil, Ursula.
  
  
  Pozrela do tváre, ale ona nevedel nájsť jej muž ešte. Bola nahnevaná.
  
  
  "Viete, ako dlho bude na palube?" Spýtal som sa jej, ako sme vyliezli na palube spolu.
  
  
  To môže byť vydaná v Belehrade, ale nie som si istý. Môže sa dostali do bodu, kde sme boli monitorovanie ho a netrvalo mu na palube vôbec."
  
  
  Sledovali sme rovnaký vlak pracovník na platforme swing svoj "poached egg," disk na palicu, ktorý naznačil odchodom vlaku zo stanice. Tam bol mierne jerky pohyb, a vlak presunul. Mnoho ľudí opustili platformu.
  
  
  Ona bola veľmi blízko k Ursula. Položil som ruku na jej pás. "Myslíte si, že by rozpoznať svojho muža, ak si videl ego?"
  
  
  Pozrela sa na mňa a potom na stanicu, ako vkĺzla mimmo nás a spadol na vlak. "Ako SS muž v Tretej Ríše, bol blond. On pravdepodobne farbené jeho vlasy. Mal fúzy, ale môže mať oholil mimo ih. Avšak, tam sú veci, môžem hľadať. On je muž o vašej veľkosti. Mal guľka jazvu na jeho krku. Jej, ja chápem, že ego by mohol byť chirurgicky odstránené, ale ja si stále "hľadať" ego.
  
  
  "Nie je to veľa, zdanlivo."
  
  
  "Je to niečo iné. Má deformovaný kĺbu v jeho ľavé rameno. Bude to ťažké to zmeniť."
  
  
  "Stále to nie je veľa. Ale budem dávať pozor na osoby, ktorá udržiava svoju ľavú ruku vo vrecku celý čas," povedala som zo žartu.
  
  
  Ursula dal mi malý úsmev. "Ak by som vidieť niekoho, kto by mohol byť ním, Nick, mám nádej, že napalm ego do odhalenia jeho totožnosti."
  
  
  Zdalo sa, že stanovené. Ale jej obetavosť, ak povinnosť nebola jediná vec, ktorá sa páčil sa mi.
  
  
  Ee objal ju a ona sa zrazu otočil, jej pery sa mierne rozišli. Stisol jeho pery na jej, a ona odpovedala.
  
  
  Po chvíli vytiahla preč. "Vidím, že vás ešte stále baví vedenie kolegami agentmi v dobrej nálade," povedala.
  
  
  Všimol si, ako sa jej prsia boli stlačené proti sveter mala na sebe. "Poznáte ma, som rád, keď každý sa usmieva," povedal som.
  
  
  Ona bola trochu flustered, možno trochu v rozpakoch mimochodom ona odpovedala na bozk. "Musím ísť do môjho priestoru, Nick. Uvidíme sa neskôr."
  
  
  Jej úsmev bol svetla. "Som spolieham na to." Potom odišla.
  
  
  Boli sme v otvoriť znova. To bol slnečný jarný deň. Taliansky vidiek bol navíjanie s jasnými farbami crimson maku a modré kvety. Benátky bola naša ďalšia zastávka olizuje do večera, a jej očakávaný ak sa chcete dozvedieť o ženu na Topcon, než sme sa tam dostať.
  
  
  Išiel som cez deň autobusy, ktoré mali sídlo v oboch prvej a druhej triedy. Druhá časť triedy, ktorá je oveľa noisier a menej civilizovanej ako prvá časť. Prvotriedne priestory zavrel dvere, a mnoho z nich mal záclony čerpané chrániť. Presťahoval sa pomaly z jedného auta do ďalšej, sledovanie tváre cestujúcich, ako oni si rozprávali, hrali karty, alebo len sedel a zaspal, prenájom vlaku pohybu dať ih do režimu spánku. Na posledné auto v prednej časti podvalov, hnedé vlasy žena ju videl znova. Ona sedela s dvoma mužmi; naše odin okolo nich nebol Lubyanka. Odin okolo mužov bol s rádio, ktoré uniklo mi, dostať sa späť na stravovanie v Miláne. Sedela pletenie, pri pohľade z okna, a nemal zdá, že viete, jedna osoba. Muž so rádio bol zabraný do talianske noviny. Ostatné človek, tuku, plešatý človek, bol šťastne zvykal na obed on priniesol na palube, a zdalo sa zabúda na ďalšie dve. A mimmo kupé prešiel ju pred žena všimol si ma a mieril Voiture 5. To bola moja šanca, aby sa pozrieť dovnútra.
  
  
  ee kupé.
  
  
  Ona bola sama v chodbe, keď zamestnanec prišiel. Som zaklopal na jej dvere raz, uistite sa, že jej priateľ, náš poslíčka, nebolo v dome. Potom sa rýchlo vybral zámok a šiel, zatváranie dverí za ním.
  
  
  To bol typický spanie s jedným postieľka na jednej strane malej miestnosti a nočný stolík a zrkadlo na strane druhej. Boli tam skrinky na batožinu, ako v deň autá, a žena mal niekoľko kufre.
  
  
  Som fotil jej batožiny, jeden v čase a pozrel sa cez všetko. Nenašli jej nič, ani fotografie, ona sa zmienila, v rozhovore s Lubyanka. Ona bola nájdená na imigračné doklad o tom, že ona bola Eva-Schmidt, optimistický, Švajčiarsko.
  
  
  Bol som sklamaný, v mojej batožiny. Ona bola systematicky vyhľadávať podľa Rez, pri pohľade cez posteľná bielizeň a niečo iného, že sa môže skryť zariadenie. Bol takmer hotová, keď sa dvere otvorili. Odin okolo dvoch mužov stojacich tam bol Čínsky muž videl v jedálni auto skôr. S ním bol ego večera spoločník, Western občan s tmavo, pockmarked tvár.
  
  
  Všetci okolo votrelca mal revolver. A každá zbraň bola ukázal na mňa.
  
  
  "Páni, mali by ste mať zaklopal."
  
  
  Dark man zabuchli dvere. "Chceš ego sa ju zabiť, teraz?" "Čo je to?" spýtal sa Chinaman.
  
  
  Nuž, nie je toho veľa, že to môže zastaviť. Na ih pištole mal tlmiče. Ak som zasiahnuť niekoľko guliek, nikto mimo cut off bude vedieť.
  
  
  "Nebuď netrpezlivý," Čínsky muž povedal, aby swarthy jedným z matematiky a perfektnej angličtine.
  
  
  Hoci tme človeka, jeho tvár bola bacuľatá a jeho hrubé krku bola pokrytá accumulations tuku, jeho ramená vyzeral silný a jeho ruky boli obrovské. Nemal som žiadne pochybnosti o tom, že by mohol postarať sa o seba v boji.
  
  
  Tmavý muž bol krátke a silné, s vypuklé ego. Vyzeral, ako by bol trávia príliš veľa svojho voľného času pitie. Jeho oči boli blízko pri sebe v jeho počká-označené tvár. Ona bol hodnotený ego za Čínske ako súpera, ako pomalší a možno aj menej inteligentný ako ego súdruh.
  
  
  "Našli ste, čo ste chceli?" Čínsky muž spýtal sa ma.
  
  
  Ona, on shrugged. "Čo myslíte, čo som chcel?"
  
  
  "Ako reumatizmus, je veľmi hlúpy, Pán Carter. Ak budete predstierať, že si nerozumejú tomu, čo som povedal jej, ja by som mohol tiež nech môj priateľ ísť dopredu a zastreliť."
  
  
  "Rozhodne som nechcela by, že sa stane." Obraciam sa jej ruky okolo, dlane nahor. "Ja som s prázdnymi rukami, ako môžete vidieť."
  
  
  "Možno, Eva-Schmidt nemá na sebe zariadenie," tmavá - stiahol muž povedal.
  
  
  "Je to určite možné. Čo si myslíte o to, Pán Carter? " Číňania sa spýtal.
  
  
  "Neviem. Nemal som šancu stretnúť Miss Schmidt. Ako viete moje meno?"
  
  
  "To je v našich súborov spolu s vašej fotografie. Viete, že ste blízko, aby sa stala celebritou v našej oblasti. Jej, dúfal, že by sme mohli spustiť do iného priateľa."
  
  
  "Vaše súbory by mali byť oveľa komplexnejšie, než je tá naša. Snažil som sa nájsť si, keď som ťa videl v jedálni auto. Nemohol som ho nájsť."
  
  
  Čínsky muž sa zasmial. "Nie sú žiadne obrázky ma v Západnej súbory, Pán Carter."
  
  
  Toto mi niečo myslieť. Tento umiestnené ego v špeciálnej kategórii.
  
  
  Čínsky muž si sadol na okraj Eva Schmidt je poschodová. "Dosť dobré pre mňa, Pán Carter. Jej pokorný muž. Ja by som radšej diskutovať o seba. Som radšej, že ste nám povedať, koľko toho viete o organizácii, ktorá sa zaoberá Topcon."
  
  
  Videl som žiadny dôvod, aby to tajomstvo. "Veľmi málo," povedal som. "Nechcem ani vedieť, či Eva Schmidt je hlavou organizácie, alebo len jeden zamestnanec v čase."
  
  
  "V skutočnosti, to je pre nás v tomto, pre nás ďalší," povedal Čínsky. Vyzeral prekvapený, že mal viac informácií o Topcon, ako som to urobil. "Na Schmidt nie je žena šéfa, a napriek tomu, že je určite viac než len podriadených."
  
  
  Dark man opretý o stenu mieša uneasily. "Hovoríte, hmú viac než hovorí nám," povedal reptali na Číňanov.
  
  
  "Keďže ideme zabiť ego, to nevadí," Číňania odpovedal v jeho zdanlivo milý hlas.
  
  
  Jej nohy posunuté mierne byť schopný sa pohybovať smerom nikoho okolo mužov. Som nemal v pláne, že bol zostrelený bez snaží zabiť ih prvý. Keď jej pohyb bol vyrobený, ona si vybrala ten, kto bol lízanie každého.
  
  
  "Nemusíš sa tu buď. Topcon predáva zariadenia k Rusom, " povedal pre Číňanov.
  
  
  "Oni tiež navrhol, ego dn. Nebudeme platiť ih cenu. Rozhodli sme sa vziať ego namiesto jedného."
  
  
  On sa opieral dopredu mierne, nechať jeho hmotnosť ísť spolu s pohybom na prípravu
  
  
  rush človeka na posteľ. "Chcete povedať, že tento vlak môže byť plazenie so všetkými druhmi obchodných zástupcov, ktorí dúfajú, že kradnúť zariadenie od ľudí, ktorí ukradol ego prvý ?"
  
  
  "Toto je problém, čo ste kapitalisti volania zadarmo podniku. Prebúdza súťaživého ducha, " Číňania povedal, chuckling.
  
  
  Tmavý muž povedal znovu. "Sme radšej si to za sebou. Žena môže kedykoľvek vrátiť."
  
  
  "A budeme pokračovať v tejto, môj ďalší priateľ. Ale to nie je každý deň, že dostanete šancu hovoriť Americký vrah osobne. Koľko mojich spolupracovníkov už ste sa zbavili vo vašom neslávne kariéru, Pán Carter?" "
  
  
  Ona, on shrugged. "Ja som tiež pokorný človek."
  
  
  "Boli ste tŕň v našej strane. Keď poviem jej, že som prevzal monitorovať a eliminovať vás, môžem dostať ju pochvalu od ministra sám, " Čínsky muž povedal v škodoradostne hlas.
  
  
  Jej, si mysleli, že sú skvelý pár. Dark-stiahol muž sa chcel zabiť mi hneď z čírej netrpezlivosť, a Čínsky muž bol záujem v sláve, ktorú by mohol získať návrate do Pekingu s mojej hlave, na opasku.
  
  
  Na Chinaman špicaté s jeho ľavej strane, na jeho spoločník. Potom zdvihol revolver na jeho právo. On bol pripravený na vykonanie mňa, a nebol tak, aby sa žiadne šance. Naplánoval pre oboch z nich dať guľky v mojom tele.
  
  
  "Klamal som na vás," povedal som.
  
  
  Čínsky váhal, palec na spúšti. Muž, prisahal na deň. "On je spomalenie, Sheng Tzu."
  
  
  Sheng Tzu, pomyslel som si, a zrazu pamäťovej banke bola práca. Sheng Zi, legendárny Čínsky Komunistický agent, ktorý skryl svoju identitu tak úspešne, že on bol viac ako duch, ako telo a krv. V rôznych časoch, bola počul opisom ego ako starý človek; inokedy sa bolo počuť hovoriť ľuďom, že nie, hmú bol len v jeho tridsiatych rokoch. A nikto okolo títo ľudia vedeli, ego dobre. Oni len upútal pohľad na ego, zrejme v rôznych maskujú. Z dôvodu, že Sheng Zi zostal tajomná osoba bola, že ľudia, ktorí vedeli, čo on vlastne vyzeral, mal smiešne zvyk umiera násilne.
  
  
  Na Chinaman oči zúžené ešte viac ako názov skĺzol cez iné ústa. "Blázon," on hissed v tme človeka. "Boli ste varovaní nikdy používať moje meno."
  
  
  Pozrel sa späť na mňa, ich prejavy už prostrediu. "Teraz, Pán Carter, vašej smrti je viac pravdepodobné ako predtým."
  
  
  "Ľudia by naozaj potrebujete tento prístroj. Musia mať vytiahol veľa delostrelectva."
  
  
  "Nie viac hovoriť," odpľul si na mňa, zúrivý, že jeho ego spoločník urobil chybu. "Povedal si, že si klamala, aby nás. Vysvetlite mi to."
  
  
  "Našiel som gadget. Je v mojom vrecku." Prešiel jej rukou. "Ukážem vám to."
  
  
  "Carter, sa svoje strane zase preč a pozriem sa na mŕtveho muža vrecká," Sheng povedal.
  
  
  Jeho mrazené. Jej, vedel, že myslel, že každé slovo.
  
  
  Shan, urobil gesto. "Pozrite sa na svoje ego vrecká," povedal v matematike na deň.
  
  
  Dark-stiahol človeka vpred, a na chvíľu jeho telo blokovaný Shen pohľad, zakryť pohyb mojej ruky, ako ho stlačené, čím stiletto proti mojej dlani.
  
  
  On položil svoje ruky vo vrecku môjho doublet, a Hugo chytil ju a išiel žiletku do ega môjho života. On zalapal po dychu, jeho oči rozšírenie bolestne. On sa zrútil dopredu, a Ego chytil ho za ramená použiť ako štít.
  
  
  Shen výstrel mňa. To vyplašený dark-stiahol muž, keď jej ego-ovisnuté telo schmatol ju. Vplyv robil jeho ego skok, aj keď život bol odvodnenie z neho pred guľka zasiahla.
  
  
  Gritting zuby, stlačil jej mŕtvu váhu späť do náručia, hodil jej telo smerom k posteli a Čínsky agent. Shan, a uskočil. Pre muža, ega, rast, bol prekvapivo rýchlo. Išiel z cesty, a telo ego súdruh zrútil na postieľku.
  
  
  Shan o strieľať znova. Spravil krok k nej a počul umlčal revolver v ega strane pop. Jej nadol ohnuté, sústruženie jej telo dopredu a dole a kope jej ego s jej pravou nohou.
  
  
  Ego: druhý výstrel vynechal kvôli môjho hnutia, a potom môj úder, ktorý som realizoval podľa Japonského karate majstra, hit Sheng ťažko v paži, lámanie prstov, a revolver letel von cez svoje ruky.
  
  
  Skôr, ako on mohol obnoviť, jej išiel k nemu. Jej päsť bol hodený na ega bacuľaté tvár a chytil ego v čeľuste. On zalapal po dychu a prekvapené, ale on bol príliš silný na svoje ego treba prekonať v jednom údere.
  
  
  Siahol si do bunda pre Wilhelmina. Jej ruka bola na Luger zadku, keď Chinaman vrhol sa na mňa. On ma udrel, otvorene na bradu s ranu, že takmer zlomil krk a pripnúť ma k posteli.
  
  
  Stráca rovnováhu, spadol
  
  
  počas bez hnutia telo Shen je spoločník. Zroloval viac, pristál na podlahe, a siahol po Luger znova.
  
  
  V tomto čase, Sheng otvorila dvere. Prekvapivo rýchlo, bol v chodbe pred jej mohol bod zbraň v ega smer.
  
  
  On vstal a bežal za ním, tlačí napoly otvorené dvere z cesty. Tam bol žiadne znamenie Shen. Gloomy jej, späť do priestoru, Schmidta ženy. Tam bolo telo, ktoré je potrebné riešiť.
  
  
  Zabuchla dvere, on ťahal mŕtveho muža na okno a hodil ho. Ona upútal pohľad na telo koľajových nadol sklon pred vlak ľavej ego za sebou.
  
  
  Jej dýchanie bolo ťažké. On zdvihol mŕtveho muža zbraň a nájsť Shen je na podlahe vedľa posteli. Ih hodil ju von, potom zavrel okno a rýchlo teda tidied do priestoru. Nechcel som na Schmidt žena vedieť, že som tam bol.
  
  
  Mojou úlohou bolo ťažšie, ako keď som nastúpil na vlak. Sheng Tzu mal ju nájsť. Boj, ktorý práve vyhral to nie je viac ako pre nás. On bol jediný žijúci agent zadarmo svete, kto vedel, čo vyzeral ako. Nemal ísť, aby mi dovolila vykonávať tieto poznatky okolo mňa na dlho.
  
  
  
  
  Piata kapitola.
  
  
  
  Ja som šiel spolu vlak z jedného konca na druhý a nevšimol Čínsky agent.
  
  
  V čase, keď som skončil moje vyhľadávania, vlak mal urobil dve rýchle zastavenie. Zi Sheng mohli skočiť dole na nikoho okolo nich. To by tiež mohlo byť na palube v jednom z oddelení som nemohol vstúpiť, alebo v tucet iných miestach. Nemohol som dúfať, že preskúmať všetkých miestach, kde sa schovať do idúceho vlaku.
  
  
  On si povzdychol a dal až za chvíľu. Tak či onak, bol som si istý, že by som stretnúť Shen znova.
  
  
  V strede nasledujúci deň, našla Ursula sedí sám v jej oddelení. Ona bola obsadené robiť poznámky v malej notebook, ktorý vzala von okolo jej kabelku. Otvoril dvierka priestoru pre ňu a šiel.
  
  
  "Ahoj," povedal som.
  
  
  "Ach, Nick! Sadnúť. Bol som len snaží napíšte na môj šéf. Jej potrebné povedať, hmú, že zatiaľ fretka bol odišiel s prázdnymi rukami. Pošlem jej telegram do Benátok."
  
  
  Jej sel je vedľa nej. Boli tam tri plyšové sedačky na každej strane vrecko, každý jeden obklopený čierno-hnedé vzorované materiál, ktorý dal hmú vzhľad Európskeho izbe čaj z minulého storočia. Na oddelení bol postavený v dňoch očarujúce vlaky, keď králi a celebrity nastúpil Orient Express. Tam boli veľké a malé batožinové nosiče nad sedadlami, zrkadlo na každé sedadlo, a na bokoch zrkadlá boli fotografie z mesta a krajiny.
  
  
  Ursula ju poznámky späť do kabelky, a ona upútal pohľad na Webley .22 automatické vnútri. Jej, dúfajúc, že Hej nebude musieť ísť hore proti jej muž s týmto hračka. Pozrela sa na mňa a úsmev vyblednuté od jej tvár.
  
  
  "Nick! Čo sa vám stalo?"
  
  
  Ona imelo sa odvolával na modriny, ktorý ukázal miesto, kde Shen udrel ma. Jej, sa zasmial. "Som pracoval na svojej profesie."
  
  
  "Ste v poriadku?"
  
  
  "Áno, som v poriadku." Bol som rád, že ona bola skutočne dotknutý. "Povedzme, že nie je jedálenský auto teraz, ale ja som ju kúpil fľašu bourbonu v Miláne. Chceli by ste so mnou v mojom oddelení na drink?"
  
  
  Pozrela sa na mňa s chladné modré oči. Ona vedela, že to bola ponuka, a vedela, že jej hoteli, tak ona vedela. Pozrela sa znova na pohybujúce vidieka, ktorý bol teraz postupne menej vonku, ako sme sa blížil Jadrane.
  
  
  "Myslím, že ste sa snaží zviesť ma, Nick."
  
  
  "V žiadnom prípade," povedal som.
  
  
  Ona grimaced. "Nemáte trochu zmenila. Nevidíte, že som v práci?"
  
  
  "Si potrebujete oddýchnuť niekedy."
  
  
  "To nie je jednoduché myslíte, že keď sledujete dole muža, ako Hans Richter."
  
  
  To bolo prvýkrát, čo ona by uvedené meno človeka, ona by sa nazýva Mäsiar. Jej si to. Som si to o Richter, a to, čo som čítal, bolo desivé.
  
  
  "Tak on je ten, ste naháňa. Chápem vaše odhodlanie."
  
  
  Dvere sa otvorili a v strednom veku žena tam sedel. "Sú tieto sedadlá prijať?" "Čo je to?" spýtala sa v Britský prízvuk, prejdite ukazovateľom do štyroch stoviek miest.
  
  
  "Nie, prosím, pridajte sa k nám," Ursula povedal.
  
  
  Žena prišla a posadila sa na okno sedadlo oproti Ursula a mňa. Ja by som nechal priestor otvorené dvere, a chladný vánok bol fúkanie dolu chodbou. Potom sa posadila, dosiahla do slamy taška pre banda pletenie.
  
  
  "Pekný deň," usmiala sa. Bola tenká, hawk-čuchali žena s krátkymi šedivé vlasy. Jej okuliare len mal dolnej časti normálne šošovky - malé kúsky skla, ktoré boli použité pre close-up práce.
  
  
  "Áno, nie je to?
  
  
  "Ursula dohodnuté.
  
  
  Ursula sa pozrel z jej pletenie na mňa a usmial sa. Žena sa vrátila do pletenie, už nebude platiť žiadnu pozornosť k nám. Bol som len o tom hovoriť Ursula znova, keď človek vstúpil do priestoru. Bez hovorí Hema mňa a sadol si na druhom konci priestoru na deň. Bol to muž, ona by sa skôr videli s walkie-talkie stále platné. Postavil ju na sedadlo vedľa neho vytiahol noviny z pod jeho rameno a začal čítať. Zakaždým, keď videla, ako tento muž, mal by niesť rádio, ale nikdy sa mu, obrátil sa na to.
  
  
  "Viete, keď prichádzame v Benátkach?" Na Briton spýtal, Ursula.
  
  
  Ursula sa snažil získať lepší pohľad na človeka s noviny. Teraz obrátil na Englishwoman. "Očakávam, že asi šesť alebo neskôr."
  
  
  "Oh, to nie je zlé. Sme si všetci museli jesť niečo tam, samozrejme, pretože nie je k dispozícii stravovanie auto."
  
  
  "Áno, skutočne," povedal Ursula. Jej, videl jej tvár zmeniť, ako keby si spomenula, niečo, a potom sa rýchlo pozrel okolo seba na veci z rádia.
  
  
  "Pripadá mi to strašne uncivil poslať jedálenský auto s nami celú cestu," Britské žena povedala.
  
  
  Ursula bol teraz pri pohľade na človeka ľavej ruke. Pozrel som sa na ňu príliš, a videl, čo bola pri pohľade na. Koleno prsteň na prst ruky, ktoré držal noviny boli veľké a knobby. Vymenili sme si pohľady. To koleno bolo znakom Hans Richter.
  
  
  Ursula sa nemohol dostať dobré pozrieť sa na Ego tvár, tak Hej rozhodol pomôcť jej. On čakal na človeka, aby sa otočiť stránku a potom prehovoril.
  
  
  "Prepáčte, pane," povedal som.
  
  
  Muž spadol noviny a pozrel sa na mňa. "Áno?" Ego je dôraz bol podobný Ursula je. Bol o moju výšku a mal vojenské ložiska. Ego je svalnatý, inteligentná tvár vyzerala mladšie ako jeho rokov na prvý pohľad.
  
  
  "Vidím, že máte Londýne noviny," povedal som. "Sú tam všetky futbalové skóre tam?"
  
  
  Ego je pohľad presunula z ma Ursula, a teraz je späť ku mne. On odložil noviny a podal mi ho. "Som si istý, že tam je. Tu, práve som dokončil to."
  
  
  Ona vyhnúť pri pohľade na jeho ľavej ruke. "Ďakujem," povedal som, pričom papiera. Nevšimol som si jazvy na jeho krku.
  
  
  Bol pri pohľade na Ursula znova. "Je to v poriadku." On zdvihol rádio a postavil sa. "Teraz, keď sa budete prepáčte."
  
  
  Obrátil sa a odišiel priestoru, položka na spanie autá. Jej, sa obrátil na Ursula:"Dobre?"
  
  
  "Ja neviem," povedala.
  
  
  Žena cez uličky zastal pletenie a nepočúval na náš rozhovor s skutočný záujem.
  
  
  "Nie je veľa rukami, ako, že," povedal som.
  
  
  "Nie," Ursula priznal. "Nie veľmi."
  
  
  Stále som to. "Budem právo späť."
  
  
  Presťahoval sa rýchlo dole haly deň tréner v smere muž odišiel. Chytil som sa s ním, ako mu bolo zadanie Voiture 5, auta, že Topcon žena bola pobyt v. Ona stojí na konci auto, zatiaľ čo on škrupiny. Potom jej a prikrčil okolo rohu chodby. Chvíľu neskôr, počul dvere zavrieť. Vstúpil do priestoru 6.
  
  
  Zatiaľ čo jeho stál, jej urobil rozhodnutie. Môj ďalší krok proti Topcon bude menej jemné. Budem musieť ísť na Eva-Schmidt a opýtať sa jej, kde ukradnuté zariadenie je skryté. Teraz bol ten správny čas. Som zaklopal na dvere a 4 - to je priestor, ale tam bol žiadna odpoveď. Snažil som sa znova, ale všetko bolo ticho vo vnútri. Navždy bude skúste to znova neskôr.
  
  
  Keď sa vrátil do Ursula žena bola stále s ňou, diskutovať výhody železničnú dopravu nad airlines. Ursula bola šťastná, že ma vidieť. "Poďme sa prejsť," povedal som. "Na platformách krásy".
  
  
  "Nezabudnite jesť v Benátkach," žena povedala.
  
  
  "Nebudeme zabúdať," jej otec povedal.
  
  
  Keď sme išli von do chodby, povedal som jej: "Poď, poďme do môjho priestoru."
  
  
  Pozrela sa na mňa. "Skvelé."
  
  
  Keď sme sa dostali do môjho priestoru, ktorý bol troch minút od Ursula to, aka auto, jej hotel bunda zišiel, a Ursula pozeral sa na veľký Luger v jeho závesu. Potom ona zamietol jej myšlienky.
  
  
  Posadila sa pozorne na okraji môjho poschodovou posteľou, a ja som nalial jej bourbon pre každého z nás. Vzala jej s malým úsmevom. "Predtým, ako ste si ma opitý, povedz mi - našli ste osoba s rádio?"
  
  
  "On je v ďalšom aute," povedal som. "6 oddelení. Myslíte si, že ste si našli Mäsiar?"
  
  
  "Nechcel som vidieť jazvy," povedala.
  
  
  "nie. Ale ego postave hodí, a tak sa ego veku."
  
  
  "Ja neviem, ja len neviem," povedala pomaly. "Mám pocit, že sú to naši ľudia, ale ja nechcem, aby sa zastavil nesprávnej osobe."
  
  
  "Potom máte len jednu alternatívu," povedal som. "Budeš
  
  
  skúste nájsť niečo, čo v ega osobné veci, ktoré bude vaše identifikačné viac pozitívne."
  
  
  "Áno, máš pravdu," súhlasila. "Musím sa snažiť dostať do ega priestoru."
  
  
  On si povzdychol. "Pozrite sa, ja som dobrý na to. Dovoľte mi vyhľadávanie ego priestoru."
  
  
  "Nemohli by ste vedieť, čo hľadať, Nick."
  
  
  Myslel som si o tom trochu. "No dobre, poďme na to spolu."
  
  
  Usmiala sa. "Je to lepšie. Nemôžete plne ponoriť do vzrušenie."
  
  
  Vzal sip jeho bourbon. "Nemôžeme ísť teraz," Ay jej povedal, uvedenie jeho rameno okolo jej pása. "Naši ľudia, alebo ten, kto to je, práve sa vrátil do priestoru. On bude tam na chvíľu. Budeme musieť počkať z ega."
  
  
  Modré oči, pozrel na mňa, a vzala dúšok bourbon. Jej vzal pohár do ruky, a musel krok bokom. On sa zdvihol na okraji posteli a pritiahol si ju zavrieť. Potom ee dal jej dlhý bozk na pery, a ona odpovedala. Pobozkal ju na krk pod jej blond vlasy, a jej dych sa chytil v jej krku. "Relax," povedal som.
  
  
  V čase, ďalší bozk bolo viac, ona by sa rozhodla dať sama na mňa. On vytiahol ju, aby jej nohy a začali sme sa vyzliecť, nie bez slova k nám. Čoskoro sme boli na posteli, naše telá napínaním. Mäkké, príjemné zvuky vyšiel z jej hrdla. Jej telo bolo horúco pred môj dotyk.
  
  
  Bežal jeho ruky nad jej hrudi. Ursula oči boli zatvorené. Jej, zbadali jej biele zuby. Ona moaned a zabalené jej pravú ruku okolo môjho krku. Cítil jej triasť a počul jej vzdych, a potom klesla, úsmev hrá na kútiky úst.
  
  
  Vlaku kolesá rachotil pod nami, a automobilový presťahoval hladko. To bol veľký okamih, a nikto okolo nás chcel prerušiť ego so slovami.
  
  
  Nakoniec, Ursula dotkol môj prútik. "To bolo skvelé, Nick."
  
  
  Jej usmial hej, v reumatizmus. "Je to lepšie ako pletenie v oddelení."
  
  
  Keď sme boli oblečení, otvorila som okno záves na crack. Sme sa ocitli v bažinaté oblasti blízko Benátok.
  
  
  "Teraz, ako pre ktoré oddelení, ideme hľadať..." povedal Ursula.
  
  
  "Dajte mi kontrolu na svojho muža, a uvidíme, či to, že je stále tam."
  
  
  Zošuchol sa do chodby a šiel do svojej izby, ktorá bola obsadená muž s walkie-talkie.
  
  
  Otvoril dvere, keď ju videl, pristúpil k nej, a na chvíľu pozreli sme sa na seba jeho očami. Pokračoval v chôdzi, a šiel, mimmo na oboch koncoch vozidla. Potom jej, obrátil som sa a predstieral, že sa rýchlo pozrieť späť. Muž bol stále stojí vo dverách, sledoval ma.
  
  
  Naše oči sa stretli znova. Ego je pohľad bolo ťažké, náročné. Potom odišiel späť do priestoru a zabuchli dvere.
  
  
  Vyhľadávanie, ktoré navrhol ho Ursula sa rozhodol pre túto chvíľu. Navyše, táto osoba sa zdalo podozrivé na mňa. Ak bol Hans Richter, že podozrenie bolo pochopiteľné. Aby sa zabránilo zachytiť tak dlho, ako Richter urobil, človek musel byť super-pozor, neustále bdelý, nedôverčiví voči každému. On pravdepodobne spal s pištoľou v ruke.
  
  
  Samozrejme, že to bol Richter to, že som si myslel. Ursula musel uistite sa, pretože to bol jej prácu. Hej bude potrebovať doklad o ega pravú identitu zatknúť ho. Ale pre všetky praktické účely, zdalo sa mu, že bol mäsiar Belehradu. Že deformovaný koleno a človek je opatrný správanie ma presvedčila o tom, že.
  
  
  Ako som stál na konci auto, Eva-Schmidt sa objavil, pripomenul mi, že som mal svoju vlastnú prácu, a že sa zdalo byť kľúčom k nemu.
  
  
  Žena prešiel mimmo mňa a bol chytený vôňa ee mosadze, ktorá bola veľmi ženské. Pozrel sa na jej nohy ako ona kráčal hale. Nie je to zlé, že som si myslel.
  
  
  Keď zastavila sa za deň jej oddelení, dala mi rovnakom hodnotení vyzerať, ako keď ee najprv ju videl. Potom ona odomknuté dvere a šiel.
  
  
  Vrátil sa k Ursula a povedala som jej, že muž si mysleli, že bol Richter bol stále v hale v ego priestoru. "Skúste dávať pozor na ego dvere. Mám trochu podnikania vlastné venovať," povedal som, kontrola Luger.
  
  
  "To, čo je pre podnikanie, Nick?"
  
  
  "Niektorí ľudia hovoria, že viera."
  
  
  Som zaklopal, Eva-Schmidt dvere a otvorila ho okamžite. Vyzerala prekvapená. "Čo chceš?" "Čo je to?" spýtala sa na nemecký prízvuk.
  
  
  "Vy," jej otec povedal. Stlačil ju preč a rýchlo zavrel dvere za ním.
  
  
  Žena sa na mňa pozrel warily, ale ona určite nebolo na pokraji panika. "Existujú lepšie spôsoby, ako spoznať sa navzájom," povedala.
  
  
  "Je to viac ako spa hovor, Eva."
  
  
  "Ak ste policajt, nemám čo skrývať. Ak ste zlodej, nie je toho veľa, oplatí kradnúť odo mňa."
  
  
  "Len elektronické zariadenie, ktoré viac vlády by chceli mať," odpovedal som. "Dať ego tu.
  
  
  Viem, že ste Topcon agent. "
  
  
  "Čo je Topcon agent?"
  
  
  "Ja tiež viem, že ste hovoril, a agent KGB. Nádej na predaj zariadenie do Sovietskeho zväzu."
  
  
  "To, čo je pre agent KGB?" povedala. Bolo to začína znieť ako gramophone záznam.
  
  
  Uvedomil som si, že som potreboval presvedčiť ju, že som vedel, čo som hovoril. Jej povedal: "počúval som Odin Poe splniť vaše rozhovory s ruskom. Ego je meno Lubyanka. Máme ego fotografie v našich súboroch."
  
  
  Oči sa jej zúžili. "Kto ste, CIA?"
  
  
  "Som na ih prácu."
  
  
  "Som tolerantní, snažím sa predávajú jej niečo na Rusi. Ako si navrhnúť, aby ma zastavil?"
  
  
  "Dobre, tu je jeden jednoduchý spôsob, ako. Som mohol zabiť."
  
  
  Eva Schmidt nemal flinch. "Nie v preplnenom vlaku, nemôžete. Ste blafovanie."
  
  
  Presťahoval som sa to s mojej strane, a vlásenky išiel do mojich rúk. "Ako veľmi zle ste. Ona je už bol zabitý človek na tento vlak. Môžem tak urobiť s dvoma."
  
  
  Jej tvár oplotená, a oči sa jej vytratil nervózne sa na žiariace čepeľ noža. "Nie sú žiadne monitory v tomto oddelení."
  
  
  "Tam, kde je to z v hale?"
  
  
  "Nemôžem povedať, že. Ak ona povedala mi, moji ľudia by si ma zabil."
  
  
  Moja ruka vystrelila k nej. V jeden rýchly pohyb, on cut off tlačidlo na jej šaty, a ona spadla na zem a valcované off.
  
  
  "To môže byť aj váš hrdla, Eva."
  
  
  Ona híkali ticho. Jej oči sledovali tlačidlo. "Nemám zariadenie. I len rokovať s Rusmi."
  
  
  "Na Topcon boss je v hale na vlak, nie je to? Ste sprostredkovateľa, môžete prejsť hmú nad KGB."
  
  
  "Len preventívne opatrenie. Viete, ako to je. Nie je nikto iný, môžete veriť." Eva Schmidt sa zdalo, že majú unflappable zmysel pre humor.
  
  
  Hej usmial sa a oprel proti strane priestoru. "Ak KGB nastaví správnu cenu, váš šéf sa vyjsť z úkrytu a odovzdať monitor. Je, že plán?"
  
  
  "Nebudete stop hmú v tom to. Nikto nikdy zastavil ego."
  
  
  "Ja sa špecializujú na začiatočníkov," jej otec povedal.
  
  
  Potom niekto v chodbe sa obrátil rukoväť a tlačil dvere ťažké, zrazil ma podsúvahové.
  
  
  Eva Schmidt reagoval, ako keby mala očakávané novinky. Ona vyhodili, a jej náklon chytil na mojom shin. Hlboký rameno do mojej hrudi, chytila moje zápästia oboch rúk a kladie ruku na seba na každého kmeňa.
  
  
  Žena dostala ranu od znalca. Ona by porušili moje rameno, ak jej nebol presťahoval sa s ňou, okrádanie jej pákového potrebné na vyrovnanie moje vynikajúcu pevnosť. On zabalené jeho voľné rameno okolo jej krku a strhol jej hlavu tak silno, že ona grunted, ako keby ona by bol hit.
  
  
  Na stiletto zdvihol a dotkol sa jej v hrdle, potom sa obrátil tvár dvere.
  
  
  Nikto tam.
  
  
  "Opäť posunúť,"Eva povedal jej," a táto cesta je viac pre vás."
  
  
  Ona prestala bojovať. Keď sledoval, ako dvermi, ktorý bol teraz mierne pootvorené, mierne zatriasol s vlakom je pohyb.
  
  
  Ťahaním žena s ním, chodby kontrolovať jej von. Silvestrovská mal spolupracovník bol preč.
  
  
  "Ste čakali spoločnosti. Kto to bol?" Sl spýtal sa jej.
  
  
  "Ruský. Máte strach ego."
  
  
  Jej dvere zabuchli. "Mám podozrenie, že ste klamstvo, a len som vynechal stretnutie s hlavou Topcon."
  
  
  "Ak áno, máte šťastie. On by ťa zabil."
  
  
  To bol len druhý raz, ona povedala mi, ako spoľahlivý tajomný muž bol. Buď jeho kolegovia obdivovaný, alebo Eva bola osobne zainteresovaná v ňom. Spomenul som si na niečo Čínsky agent povedal, keď bol vychvaľovanie. Povedal, že Eva nebol Topcon výkonný, ale to určite nebol len ďalší žoldnier.
  
  
  "Povedz mi o váš priateľ, Eva. Začať s jeho menom."
  
  
  "Ste dusenie mňa. Môžem sotva hovoriť."
  
  
  Som uvoľniť jej uchopenie málo, a ona sa vrátila na prospech. Ona bit do mojich rúk.
  
  
  Existuje niekoľko vecí, ktoré nemôžete odolať. Odin mal hlboký zhryz ostré zuby všetkých okolo seba, a Eva sa zdalo, že najostrejší z nich.
  
  
  Jej nadával a pustiť ee.
  
  
  Žena skočil preč odo mňa, a vyskočil na pletenie kufor videl som, ako sa jej účtovná v deň tréner. Vytiahla späť hore, nepozerať vnútri.
  
  
  Ona bola hitom na pás tým, ee. Sme zbalený na posteli. Eva kopol ma a udrel mi do očí. Sme sa prevalil na zem, a to hit každého kmeňa a zasiahnuť cieľ. Ona cítila odporné bolesti.
  
  
  "Krajčír," povedal som. Hlasovať a je to. Moja trpezlivosť došla. Ona tvrdo zasiahla ee s jej hlavu
  
  
  
  a jej cieľ zasiahnuť zem. Udrel ju znova s jeho ruky a kričala ako krv tiekla po rohu jej pery.
  
  
  On straddled jej, stlačením nahé stehná proti môjho chrbta. Jej šaty boli zmieta v boji a časť je jeden prsník môže byť vidieť. Nejako, vyzerala viac sexi ako predtým, ale nebol som v nálade pre priateľské hry.
  
  
  Eve dal jej ruku na ústa a pozrel sa na krv na nen. "Donnerwetter!" ona napľul. Ale tam bol intenzívny strach v očiach.
  
  
  "Ak si myslíte, že som nezabije, pretože ste žena, hodiť ho z hlavy."
  
  
  Hugo držal ju pred ňou vyplašený oči, potom skĺzol čepeľ tesne pod jej bradu. "Nebudem ohrozovať vás už. Ja si len to rob".
  
  
  "Ego je meno Horst Blucher. Nepoviem vám, opäť, aj keď to znamená, že môj život. To nemôže byť prevedené na ego. Ale ak chcete staviť proti ruský hráč, dám podlahe, Horst."
  
  
  Myslel si, že o tom za chvíľu. Nemal som orgánu platiť v hotovosti, aby sa prístroj späť, ale Predvečer musí mať znamenalo to, keď povedala, že ona by sa dať svoj život na ochranu jej šéf.
  
  
  Siahol do pletenia prípade, posuňte sa do nej, a vytiahol na Beretta . Ona sa zasekol s pištoľou za minútu, len za poistenie.
  
  
  "Musíte byť veľmi pohodlné s týmto Horst chlap."
  
  
  "On je génius. Som naozaj obdivujem ho."
  
  
  "A trochu viac, budem mať peniaze."
  
  
  Eva sa dotkol jej pier, ktoré boli rez od (obojručný bekhend). "Áno, sme milenci. To je jeden z dôvodov, že by zomrel za neho."
  
  
  "Moja vláda môže byť pripravení, aby ponuku vrátiť sa na monitor. Prejsť na správy na svoje matematické uváženia."
  
  
  "Uvidím, čo povie."
  
  
  "Keď budem rozpoznať jej?"
  
  
  "Očakávam, že budem mať reumatizmus do večera."
  
  
  Sedela hore a oprel silne proti okraji posteli. Cítil, že Horst mal malú šancu, pričom návnady a dostať sa do otvoriť. Ale bol to long-range plán, v nádeji, že Predvečer by viedlo ma k nemu.
  
  
  Vonku na chodbe, premýšľala som, ak by som urobil chybu. Tam bola šanca, že Eva mohli dostať do kontaktu s Horst bez môjho vedomia, a on sa len snaží zabiť ma. Potom budem mať veľký Topkon puška a Čínsky assassin pre moju pokožku hlavy. Nemal nájsť vyhliadky príťažlivý.
  
  
  
  
  Šiesta kapitola.
  
  
  
  Ursula bola preč.
  
  
  Nechal som ju, aby pokračovať v sledovaní na dvere človeka predpokladali sme, bol Hans Richter, Nacistický vojnový zločinec menom Mäsiar. Ona nebola na konci vozňa, kde som naposledy videl jej, a ona nebola v jej vlastnom oddelení alebo bane.
  
  
  Napadlo jej, že cieľavedomé dievča ako Ursula nemal nechať ju zverejniť bez dobrého dôvodu. Ona musí videli človeka vychádzať z priestoru a rozhodol sa ho nasledovať.
  
  
  Zastavil sa pred človeka dvere a zaklopal na to. Som nedostal odpoveď. Pozrel sa dole po hale. Cestovateľ nastúpili do auta a prišli ku mne s úsmevom na tvári. Kde mal jej ego videli ju pred? Potom som si spomenula. Skôr v ceste sedel v aute, v rovnaký deň ako Eva Schmidt a muž sa budeme zaoberať Richter.
  
  
  On pozdravil ma veselo. "Ako to, výlet ísť?" Keď hmú jej povedal, že všetko bolo v poriadku, on prikývol a dal mi priateľské potľapkanie po pleci, potom sa presunul.
  
  
  Odmlčal sa, čaká na to, aby zmizne zo zobrazenia. Jej panciera bol v oddelení, pričom nikto nebol tam, vykonávanie vyhľadávania, že Ursula urobil. Skôr ona sa usadí sa v jej činnosti, skôr som si stop pocit zodpovedný za nah.
  
  
  Veselá cudzinec sa zastavil. On sa otočil. "Ona môže požiadať, aby ste vývrtku?"
  
  
  "Áno."
  
  
  Zbavil ruky, ktorá bola už v jeho vrecku bundy. "Chceli by ste verte mi, keby som vám povedal, držala som revolver?"
  
  
  "Neviem, prečo si klamal mi o takéto veci." On bol zaujatý Ega koná zručnosti. Vyzeral ako jolly turistov. On dokonca nosili fotoaparát na remienok okolo jeho krku.
  
  
  "Idem sa vám niekto, kto sa chce s tebou hovoriť. To je všetko, čo chceme - trochu diskusiu, " povedal.
  
  
  "Potom sa nemusíte zbraň."
  
  
  "Asi nie, ale ja radšej dávajte pozor. Pôjdem krátkej vzdialenosti za sebou. Dostatočne blízko, aby sa strieľať, ale nie dosť blízko na vás skočiť na mňa. Ak sa budete správať, budeme si spolu fajn."
  
  
  "Snažím sa vyjsť s každým," povedal som.
  
  
  "Len sa otočiť a začať chôdzu. Poviem vám, kedy prestať."
  
  
  On sa správal slušne a dodržiavať príkazy. Bol som zvedavý, kto poslal ego po mne.
  
  
  Dobrý. Držať ďalej, " povedal, ako sme vstúpili do ďalšieho auta.
  
  
  Odmlčal sa, obzrieť sa späť.
  
  
  
  Boli sme vedľa počet súkromných priestorov. Počul som veselý človek otočte kľúčom v zámku.
  
  
  "Teraz sa môžete otočiť a ísť dovnútra," povedal.
  
  
  Nasledovala objednávky, kým sa dostal do priestoru. Potom videl, Ursula a šiel blázon.
  
  
  Dievča ležať na posteli. Ona bola úplne nahá. Nah bol vyzliekol jej šaty a hodil okolo priestoru. Ona bola dýchanie, ale ani sa nepohla.
  
  
  Ignorovanie zbraň obrátil tvár jeho captor. Jej skočil za ním. Moje ruky uzavreté okolo jeho hrdla. Bola to jeho ego, ktorý ju zasiahla proti strane priestoru, škrtenia jej. "Čo ste urobili, aby sa jej?"
  
  
  Potom sa dvere za mnou sa otvorili. Počul som jej, ale nechcel som sa menia v čase. Pár boxerov udrel mi do ucha a zrazil ma na zem.
  
  
  Snažil sa vstať, ale nemohol. Mohol som cítiť, moje ruky dosiahnuť za môj chrbát. Potom niekto zviazané moje zápästie spolu s hodvábnou šnúrou, ťahanie dlhopisy spolu s ľahkosťou.
  
  
  Ego strane udrel mi na ramene. Muž, ktorý straddled ma kravatu moje shoelace povedal: "nebojte sa o dievča. Ona bola len vyrazil."
  
  
  Som spoznal v hlase veselá turistov.
  
  
  Môj rozmazané videnie začal jasné. Ona bol videný nohy iného muža, ktorý stál na podlahe. Nen mal na sebe drahé Zhirinovsky čierne kožené balet papuče. Samozrejme, on bol ten, kto ma doberal. "Zistiť, kto to je," povedal Pán Veselý.
  
  
  Potom bol na dvere pred tým, než jej oči by mohli zahliadnuť na tvári.
  
  
  Keď sú dvere zatvorené, za muž v čiernom topánky, Pán Veselý, obrátil si ma. On bol stále žiarili ako predseda príjemné výboru. "Ako som povedal, nebudete mať zabili, ak ste správať."
  
  
  "A čo dievča?"
  
  
  "Chápem vaše obavy. Ona je krásna. Ale museli sme zistiť, kto to bol. Tak som zaklopal ju von, vzal z nej oblečenie a skúmať ju."
  
  
  "Koľko ste sa dozvedeli?"
  
  
  "Každá organizácia vydáva preukazy totožnosti pre jeho zástupcov. Pre estestvenno, ona je imelo ega na seba."
  
  
  Že bol problém s Ursula je tajné politické agentúry. Sledovali všetky byrokratické návyky, ktoré by mohli byť nebezpečné pre operatívne na mieste.
  
  
  "Páči sa vám tiež mať ID card?" veselý muž spýtal sa.
  
  
  "Povedal som jej.
  
  
  Jej, dúfajúc, že či by som mohol dostať ego hovoriť dosť dlho, ona by mohlo ohroziť ego v zarážajúce vzdialenosti dobre-umiestnil ranu. Potom mohol začať úplne nový, loptové hry s jeho slúžiť.
  
  
  "Vy dvaja putoval po celom vlaku spolu, vyskúšali deň, peeked do iných ľudí oddelení. Ak nechcete pracovať ako partneri, ako si to vysvetliť?"
  
  
  "Na mieru" ja som povedal,"nemôžem si myslíte, že niečo pre seba?"
  
  
  "Nie, je lenivý." On vytiahol ďalší kus šnúry okolo jeho vrecku. "Urobím to pre teba ťažké sa pohybovať." On šikovne zabalené lano okolo moje členky, pozor, aby sa moje ego prekvapenie. Nemal som šancu na dobrý záber.
  
  
  V chodbe, muž ukázal rovnaký pozor, žiadne pochybnosti o tom, narodil skúsenosti. Nech on bol, on vedel, že pravidlá hry.
  
  
  Pán Veselý je prízvuk bol nemec, rovnako ako Eva Schmidta. Alebo Ursula je, keď na to príde. Nebolo to kľúč k uvoľneniu ego príslušnosti k akejkoľvek organizácii. V špionážnej činnosti strany sa pomerne často mení, odborníci všetkých národností boli k dispozícii na prenájom akomkoľvek klientovi, a to, čo sa zdalo jasné, niekedy sa ukázalo byť nepravdivé.
  
  
  Napríklad, Sheng Zi asistent bol ako Čínsky ako Frank Sinatra.
  
  
  Pokiaľ vedela, Pán Veselý by mohli pracovať pre kohokoľvek, od Topcon na Východe nemeckej Inteligencie. On môže tiež boli priateľ Hans Richter, muž, Ursula mal dopadnúť.
  
  
  On by mohol byť istý, že sa mu pokazilo pre AX pre dokonale jasné dôvodov, alebo v Pekingu. Ak ego bol najatý Čínsky Komunisti, Sheng Tzu by stále tam, a s najväčšou pravdepodobnosťou by byť už mŕtvy.
  
  
  Pustil moje nohy, potom im dal trochu blbec otestovať silu jeho diela. Spokojný, on sa vzpriamila. "Teraz, že sme pohodlné, môžeme hovoriť. Povedz mi o sebe."
  
  
  "Od začiatku? Dobre, jeho narodil v Spojených Štátoch Amerických..."
  
  
  "Ste vtip príliš veľa," vyslovil sa mi.
  
  
  On pristúpil k posteli a pozrel na nahé Ursula, ktorý bol teraz zviazané ruky a nohy, ktorý je tiež lano, ako som ja. Pozrel hore, aby som sledoval každý jeho pohyb, potom zámerne flicked jeho necht, jeden v čase okolo bezvedomí dievča bradavky.
  
  
  "Nebudem sa snažiť poraziť von odpovede okolo vás. To by bolo príliš ťažké. Ak neviete mi povedať, kto ste, budem pracovať na dievča."
  
  
  Nemohol som pochopiť, čo som sa dostal z zrážkovej informácie. "Som si objednávky z organizácie s názvom AX. Moje meno je Nick Carter."
  
  
  "Vaše meno a názov vašej organizácie sú oboznámení sa mi. Ale nechápem, prečo ste a dievča spoločne."
  
  
  "Nemusíte tomu veriť, ale my sme len na starých priateľov v rovnakom vlaku."
  
  
  "Dievča skladieb nadol bývalých Nacistov. Tiež ste lov bývalého Nacistického?"
  
  
  "Naozaj nie. Ale ak by som spustiť do jednej z nich, som určite nebude bozkávať jej ego na obe palice."
  
  
  "Ja by som si myslel, že jej Pán Carter. Tak či onak, musím ísť." Pozrel na svoje hodinky a išla rýchlo do dverí. "Užite si zvyšok cesty."
  
  
  On sa pozeral na dvere zavrieť a počul zámok kliknite na tlačidlo. Potom oddelení bolo ticho. Pozrel som sa okolo. Tam bol žiadny nás batožiny, nám oblečenie, čo naznačuje, že apartmán bol obsadenej cestujúcich. Možno Pán Veselý mal zámok vybrať a vybral si na prázdne miesto na spanie, aby nás v zajatí.
  
  
  Bol som prekvapený, že sa spýtal na jeho otázky a nás nechal bez úhony. Ale nemienila som sa sťažovať. Môj problém bol dostať nás z tu.
  
  
  "Ursula," povedal som. "Zobuď sa, Ursula."
  
  
  Dievča sa nepohol. Jej vkradol k posteli, pohybujúce sa pomaly a rozpačito. Potom jej, on si kľakol a hovoril, Ursula znova. Jej riasy fluttered mierne.
  
  
  To bol krásny obraz, čerstvé a príjemné. On sa sklonil a dotkol sa jej bradavky s jeho jazyk. Bol to jeden z najlepších spôsobov, ako ju prebudiť.
  
  
  Ursula usmial sa inštinktívne. Potom sa mieša na postieľku. Jej oči letel otvorené. "Nick!"
  
  
  "Prekvapenie," povedal som.
  
  
  Jej bradavky bol dojatý znova. On nenávidel zastavenia.
  
  
  "Teraz nie je čas na to," povedala chided mňa. "Ako ste sa sem dostali?"
  
  
  "Bol som podaných stocky človeka. Sranda chlap s kamerou okolo jeho krku. Čo si myslíš?"
  
  
  "Sledoval som priestoru v Voiture 5, zatiaľ čo ste prišli o vašej firme, nech to bol pre nás. Muž šiel. Ako obvykle, nesúci jeho sakra walkie-talkie. Bol v takom zhone, že som si bol istý, že on išiel stretnúť niekoho, a rozhodol nadviazať na to, čo si myslel, že bol tak dôležitý. Musí mať všimol si ma. Viedol ma cez spoločnú auto, v ktorom tejto zábavnej chlap s kamerou sedel. Musia si vymenili signály nejakým spôsobom. Dve okolo nich uväznení mi na platforme. Bola nútená, aby prišiel sem. Potom som bol hit v uchu."
  
  
  "Vidím krásne husacie vajcia existuje, ale vy ste stále v dobrej kondícii."
  
  
  Ursula blushed málo. "Vy ste ma v nevýhode."
  
  
  "Prial by som si mohla nájsť spôsob, ako zarobiť peniaze z neho."
  
  
  "Skúste sa sústrediť na svoje podnikanie. Čo by sme mali robiť ďalej?"
  
  
  "Som si vymyslieť niečo," ubezpečil ju.
  
  
  On bol už premýšľa o udalosti dnešného dňa. Niečo, čo nemal spadať do miesta, a to hnevá ma, že som nemohol prísť na to.
  
  
  Pokúsil som sa usporiadať svoje závery v logickom poradí. Muž so rádio bol Richter, Ursula je Nacistického úteku. Mal deformovaný koleno, ako Richter, a konal ako človek používa na beh. Po tom, ako vedieť, Ursula, to bolo len prirodzené, že estestvenno, že by sa pokúsiť zistiť, kto to bol. On ma videl s nemeckým dievča.
  
  
  Richter hit mňa, keď som bol zápas s moje ego partnera, Pán Veselý. On bol ten, kto povedal Pán Veselý, ktorí svoju identitu bol. Ale prečo by opatrný človek ako Richter opustiť vývrtka problém jeho kamaráta? V tom prípade, prečo bol Richter cestovanie s kamaráta, ktorý sa zdal byť skúsený agent? Možno, že Pán Richter bol aj v spy mail podnikania.
  
  
  "Poď sem, Ursula, a vytvoriť priestor pre mňa. "Chystám sa ísť do postele s vami," povedal som.
  
  
  "Nick!" ona vynadal. "Teraz už nie."
  
  
  "Máš to zle, dieťa. Idem si ľahnúť na posteľ a pokúsiť sa rozviazať ruky."
  
  
  Hrali sme túto hru späť na chrbát, a zaoberá sa jej v tesnej uzlov na laná, ktoré viazaný jej. Úlohou bolo také ťažké, že som prekliaty Pán Veselý pol tucet krát.
  
  
  "Nick, prečo berú moje oblečenie mimo?"
  
  
  "Nie len preto, že na pohľad, aj keď je to krásne. Pán Jolly Hotel hľadať svoje oblečenie."
  
  
  "Urobil niečo stalo, keď som bol vyradený?"
  
  
  "Nič také sa, že si nemal nechať ujsť," som sa zasmial.
  
  
  Ako som neviazanej uzol, moje ruky občas kartáčovaný Ursula je holý chrbát a zadok. "Táto práca má ďalšie výhody," jej manžel povedal.
  
  
  "Vari si nájsť niečo, keď chceli ma Nick?"
  
  
  "Váš občiansky preukaz. Richter vie, kto ste."
  
  
  V tom momente, Pán Veselý fotoaparát zachytil pohľad na ňu.
  
  
  
  
  Nechala som ego v oddelení.
  
  
  "Čo sa stalo?" Ursula spýtal sa.
  
  
  "Opustil fotoaparát za sebou."
  
  
  "Chcete povedať, že on by sa vrátil na to?"
  
  
  "Nie v tomto živote," povedal som. "Človek, ktorý je tak pozor nezabudne niečo ako kamera."
  
  
  Nie, pokiaľ nie on išiel na ňu zabudnúť.
  
  
  Jej, čo vyšiel z postele a padol na podlahu. Jej zrolovaná na digitálne fotoaparáty, pretože to bol najrýchlejší spôsob, ako sa tam dostať.
  
  
  "Ursula, vstať z postele, stojan s vašimi späť k oknu a zvýšiť svoje ego." Povedal som jej.
  
  
  Nah bol dosť šikovný. Z tón môjho hlasu, vedela, že som nemal strácať čas. Jej, počul jej holými nohami hit poschodí.
  
  
  On ležal na bruchu, pri pohľade na fotoaparát zblízka. Ak mala pravdu, ona riskovali sa dostať strieľal otvorene tvárou v tvár, ale to nie je možné pomohlo.
  
  
  "Nevidím žiadny načasovanie zariadenia a nechcem počuť žiadne beží, ale myslím, že nie je výbušný zariadenie vo vnútri."
  
  
  "Urobil to človek opustiť svoje ego na účel?" Ursula povedal. Teraz ona bola pri okne.
  
  
  "Po vedeli, kto ste, prečo by Hans Richter vám žiť? Tento priestor by mal byť náš hrob, dieťa."
  
  
  Mohol som počuť Ursula je ťažké dýchanie. Ona clutched na okno, lomcovať jej ego.
  
  
  "Pán Vesely sa pozrel na svoje hodinky pred odchodom nám. Jej mal predpokladať, že on aktivovaný časovač stlačením páky na digitálne fotoaparáty. Môžem vypnúť moje ego ak beriem fotoaparát, ale budem riskovať."
  
  
  Obrátil sa chrbtom ku digitálnemu fotoaparátu a chytil ho oboma rukami. Jeho potenie. Nechcel som povedať, Ursula, ale myslel som si, že ak výbušniny odišiel, keď som sa presťahoval jej fotoaparát, aspoň moje telo by chrániť časť výbuchu, a možno zachrániť jej život.
  
  
  "Dostať preč z okna," jej otec povedal.
  
  
  Ona identifikované moje meno mäkký hlas, potom sa sťahoval, a postavil sa.
  
  
  Žiadny výbuch.
  
  
  Jej skočil do vlaku okno. On nechcel riskovať poskakuje na podlahe. Obrátil sa chrbtom k oknu, oprel sa proti nemu, a prehodil kamery okolo s jeho zviazané ruky.
  
  
  Ako vlak vpred, pozrel sa na Ursula, a sme usmial sa na seba, čo sa zdalo ako úľavu na nás.
  
  
  Potom sme počuli výbuch pozdĺž trate. Bolo to ako ručný granát vybuchujúce na druhej strane kopca.
  
  
  "Som rád, že ste to videli kameru a pochopil, čo to je," povedal Ursula.
  
  
  "Áno, ešte pár minút a my by sme vybuchli."
  
  
  "Je mi to ľúto, Nick. Ja si dávam svoj život v nebezpečenstve. Richter to budú snažiť zabiť nás oboch."
  
  
  Ursula mohli vidieť iba špičkou ľadovca. Hans Richter a ego Poručík Mister Jolly boli v menšine vrahov na tento vlak.
  
  
  
  
  Siedma Kapitola
  
  
  
  V čase, Orient Express sa zastavili v Benátkach, mal som podarilo zadarmo Ursula ruky. Dostala sa zbaviť laná okolo jej členky a dať na pár základné časti odevu pred uvoľnenie mňa.
  
  
  "Nehanbi sa, "sl doberal."Teraz, viem, že všetko, čo o vás."
  
  
  "Nie, Nick. Viete len to, čo som vyzerať. Človek nikdy nevie všetko o žene."
  
  
  Išli sme celého priestoru, a prelína sa s davom dostať mimo okolo vlaku. Ursula scurried vypnutý, ak chcete získať nejaké sendviče, a jej vzal do pozície, že mi umožnili sledovať tváre, ktoré znamenalo niečo na nás dvoch.
  
  
  Hans Richter a jeho partnera ego nevidel ju, a Sheng Tzu, agent Čínskych Komunistov, nevidel ju. Eva Schmidt upútal pohľad na ňu. Ako Ursula, bola vyzdvihnutie sendviče.
  
  
  "Eva," volal som ako ona mimmed minulosti mňa a zamieril späť do vlaku, taška potravín v ruke.
  
  
  Zastavila sa chôdza. "Dali ste mi až dnes večer, pamätáte?"
  
  
  "Len kontrola, hlasovanie, a to je všetko."
  
  
  "Budem kontakt Horst a odovzdať svoje posolstvo záujem na monitor. Ale nebudem sa, že kontakt, kým som si istý, že je správny čas. Inými slovami, nebudem sa odhaliť svoju identitu, aby ste vy alebo niekto iný, kto by mohol byť sledoval ma."
  
  
  Potom odišla s davom, a obrátil svoju pozornosť na Ursula, ktorí mali len prísť za mnou s našimi sendviče.
  
  
  "Myslel som, že sa snaží nájsť ďalší spoluhráč," povedala, " kým som počul úryvok z konverzácie. Kto je Horst?"
  
  
  "Len osoba, chcem jej v ústrety. Pamätajte si, Richter, dieťa."
  
  
  Čoskoro Orient Express odchádzal stanice v smere na to prísť muselo. Na hlave východ znova, vlak sa musel vrátiť na pevninu cez causeway. Bola tma, ako Vyjadriť rýchlo nadol na dve míle cesty, a videli sme za nás žiarivý displej žlté svetlá pozdĺž pobrežia: názory Benátok stúpa cez more, negru.
  
  
  
  Po rýchle jedlo, Ursula povedala, že chceli zasiahnuť Richter je Provincii Gansu znova. "Skúsme ego kupé. Ak je tam, som si zatknúť ho. Ak nie, budeme hľadať ego veci a zistiť, čo mu to do."
  
  
  Richter tam nebol, a nebol som prekvapený.
  
  
  "Teraz, on vie, nemal zabiť nás. Tam by boli výbuchu, ktoré sa neuskutočnili."
  
  
  "Nick, myslíte si, že ste stratili svoje ego?"
  
  
  "Nemal dostať mimo celý deň v Miláne," povedal som.
  
  
  Zámok bol nútený, a my sme vstúpili do mäsiarsky priestoru.
  
  
  To bol zapnutý Verkhny brylev. Boli tam dva kusy batožiny, a obaja boli na podlahe, nie na pultoch. Jeden kufor ju vzal, a Ursula dosiahol pre iných. Po vychystávanie zámky na kufre, sme starostlivo ich otvorili.
  
  
  Nebolo nič, čo významné v taška hľadal, ale bol tam a vreckovku, ktoré rozhodne nemal patria matematika hlavné, ktorí mali rádio. Mal slabé mosadz cítiť, že som si myslel, bolo nejasne známe. Zavrel jej tašku a pomohol Ursula pozrieť cez druhú. Chvíľu neskôr, ona konať kus papiera.
  
  
  "Pozrite sa na toto," povedala. "Plánuje ísť von v Belehrade." Bolo to ego lístok na vlak.
  
  
  Jej, usmial. "To ti nedáva veľa času."
  
  
  Pozrel som sa do rohu, zásuvka pod niektoré košele a nájsť pár balenia Európskej cigarety. Zdalo sa, ako špeciálnu zmes. "Drahé chuť,"povedala poznamenal, ukazuje Ursula jeden z balíkov.
  
  
  Vzala cigarety odo mňa a pozrel sa na balenie. "Hans Richter údené špeciálne značka Belgického cigarety. Toto je moje miesto."
  
  
  "Budete musieť pokúsiť sa chytiť ego v Belehrade, keď to vyjde na celom svete."
  
  
  "Juhoslovanskej orgány sľúbil pomôcť priniesť Richter k spravodlivosti. Poprosím ju, aby sa s nami stretnúť na vlakovej stanice s pár plainclothes policajtov."
  
  
  "Nechceli by ste radšej, aby zatknutie sám?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Musí byť zachytené živý," povedala. "Ak chytám s ňou, že Nacistické ošípaných, obávam sa, že si ranu emu mozog z hlavy."
  
  
  Dali všetko nadol, ako to bolo, a šiel do priestoru. Ursula šiel do svojho vlastného priestoru čakať, kým sa dunenie vlak pre ňu.
  
  
  Zostali sme v Trieste doprava po Benátkach. Boli sme mali v Poggioreale del Corsa na Juhoslovanské hranice na deväť tridsať. Rozhodol som sa, že ak Eva Schmidt nebol oslovil ma tým, že potom by som začal hľadať pre ňu.
  
  
  Išiel som späť do môjho priestoru, v nádeji, že Eva by ma kontaktovať tu. Dal som hey ego číslo, keď jej sľúbil povedať, Horst Blucher, že som sa chcela uchádzať o satellite monitor.
  
  
  Spoločnosť bola čaká na mňa, ale to nebolo Eva Schmidt alebo jej priateľ. Ivan Lubyanka, na Chekist, oprel späť v mojej posteli, hlavu opretú o ľavú ruku. Bol držiteľom Webley revolver v pravej ruke .455 Mark IV s tlmičom.
  
  
  "Poď," povedal.
  
  
  Som zavrel dvere za mnou, myslel som mal byť viac opatrní.
  
  
  Lubyanka posadil sa na lôžku. "Takže ste Nick Carter. Nebudete vyzerať tak cool."
  
  
  "Kto vám povedal, bol som v pohode? Jej kundu."
  
  
  "Ak by som vás poznám, boli na vlak so mnou, Carter, ja by som sa zastavil skôr, že ťa vidím."
  
  
  Jej, usmial. "Ak by ste boli čo zverencov, by ste spoznať ma, keď si ma videl v jedálni auto. Ona vie, že ste."
  
  
  Pozrel sa na mňa irritably. "Viete, samozrejme, že som sa musí zabiť."
  
  
  Jej ramená zhrbený. "Prečo sa obťažovať?" Spýtal som sa jej. "Pravdepodobne budete ma zabiť, mimochodom."
  
  
  "Nechcel som prísť sem, ak sa chcete staviť," povedal rozhodne, s ťažkým prízvukom. "Prišiel som sem ako jediný kupujúci, a chcem, aby to tak zostalo."
  
  
  "A čo Číňanov?"
  
  
  "Budem zaoberať jedného súťažiaceho v čase," povedal ticho.
  
  
  "Ak to urobíte, budete mať orgánov celého vlaku. Mali by ste o tom premýšľať." Stahl nemal pokúste stihnúť to od Hugo, pretože vedel, že Barbari nechcel mi dať čas.
  
  
  "Som premýšľal o tom," povedal. Vstal z poschodovej postele. Bol niekoľko centimetrov kratšia, ako som bol, a ja som mohol vidieť, že Em nepáčilo, že je veľmi veľa. "Ty a ja pôjdem na koniec vlaku, Carter. Sme si ísť veľmi opatrne. Budem držať túto zbraň v mojom vrecku na ceste, ale to bude zamerané na chrbticu. Ako viete, záber v chrbtici je veľmi bolestivé. Tak dúfam, že nemáte nič hlúpe."
  
  
  "A čo sa stane na konci naše dobré chodiť spolu?"
  
  
  "Nebojte sa, bude to veľmi rýchlo."
  
  
  "Ako veľkorysý vás."
  
  
  "Prosím. Prichádzate so mnou teraz." On vlnitou veľká zbraň na mňa a odišiel.
  
  
  Uvedomil som si, že ak sa táto vec, odišiel, tam bude diera v mojej hrudi dostatočne veľký pre človeka, aby sa držať jeho v päsť.
  
  
  Obrátil sa a otvoril dvere, dúfajú, že niekto bol na chodbe. Ale nikto tam. Jej, ja som šiel do chodby, a Varvara nasleduje ma. Zbraň bola stále držal pred sebou, ale keď bol na to pozerať, on strčil ego do vrecka jeho doublet. Videl som, ako málo to bolo trčí spod látky, a to bol zameraný na môj pás.
  
  
  Zavrel dvierka priestoru a motioned pre mňa ísť. Potom sa obrátil a išiel pomaly dolu chodbou. Vlak rachotil a otriasla pod nami, ale nie natoľko, aby to nerobilo Lubyanka rovnováhy. On si asi troch krokov medzi nás, tak som sa nemohol dostať k nemu ľahko.
  
  
  Prišli sme na koniec Voiture 7 a vytiahol na platformy medzi Voiture 7 a Voiture 5, kde Eva Schmidta oddelení bol umiestnený. Museli sme prejsť cez dve sady dvere. Ako som prešiel do druhého auta, Lubyanka ju videl urobiť krok hneď za mňa.
  
  
  S prudký pohyb, on zabuchli dvere späť na Lubyanka Ulici. Dvere hit Ego Yi, stráca rovnováhu a padol na podlahu platformu. Ale on nebol stratil revolver. On vystrelil ako on spadol. Prvý hunspell-eyed rozbila sklo na deň šiel cez nah a takmer hit mojom ramene pohrebiska sám v drevený obklad za mnou. Druhý výstrel zazvonil von, ale on nemal ani priblížiť ku mne.
  
  
  Ako Varvara ponáhľal na platforme, Wilhelmina hodil ju. Môj výstrel trafil kovové podlahy z platformy vedľa krčí ruský, odrážajúce sa okolo neho bez biť ho.
  
  
  Barbarov otvorený oheň znovu, zrazil sa dvere jamb, ktoré užívali ju na prikrytie. Potom, ako sa prikrčil zo dverí, on sa ponáhľal späť cez dvere z iných preprave. Ego ju videl na poslednú chvíľu a podarilo pretlačiť ďalšie dva zábery na Luger. Jeden z Lubyanka je gawking očí udrel ho na rameno, a keď som ho videl padať na zem v iné auto.
  
  
  Tam bola dlhá, prázdne okamihu, keď kolesá zarachotil hlasno pod nami. Potom ju videl zdvihol ruku s revolver. Lubyanka rýchlo rána na mňa, ale divoko neprijaté. Potom videl cieľ je ego mlátenie okolo v spodnej časti okna. Jej, vystrelil, ale minul. Potom odišiel a bežal dolu chodbou, ktorá viedla na druhý koniec vozidla. On pravdepodobne sa rozhodol utiecť a lízať jeho rany.
  
  
  On starostlivo presťahoval sa do jeho strane platformu a rýchlo prešiel cez priepasť a vzal pozícii vedľa seba dverí. Tam boli už viac výstrelov. Pozrel som sa vo vnútri, ale Lubyanka nenašli. Možno, že nastražil pascu pre mňa nie.
  
  
  Otvoril dvere crack aby si lepšie pozrieť sa na ňu. Nič. Vyzerá to tak, že Barbari sú naozaj preč. Kráčal pomaly do auta, drží Luger pred ním. Ego tam nebol. Potom som sa obrátil rohu a videl ego, možno dve tretiny cestu dole v hale. Obrátil sa, jeho tvár, tmavé, so hnevu a frustrácie, a vystrelil dva nepresné výstrely na reloaded revolver. Som crouched nadol rýchlo, a guľky whizzed nad mojou hlavou.
  
  
  On prisahal pod jeho dych. Okamih, Varvara bežal dole v chodbe, bola opäť šancu na ním. Ale pohyb vlaku zničil môj cieľ, a skoro som to uniklo. Potom ruskej zmizol za rohom, takže cez vlak.
  
  
  Zdá sa, že nikto nemal počuť tlmený výstrely. Na celom oddelení, nikto vyšiel. Keď sa dostal oboch koncoch vozidla a miesto, kde KGB muž zmizla z očí, videl, že vlak bol vstupe Poggioreale del Corsa.
  
  
  Barbarov nemal vystúpte na tejto rýchlo zastaviť, povedal sám. On by nechcel orgány vedieť o ego zranenia. Nemohol vysvetliť, čo sa stalo. Okrem toho, Hmú stále potrebné monitora, že on sa snažil kúpiť od Topcon agentov na vlak.
  
  
  Pár uniformovaní muži boli kráčali hala voči mne. Jeden bol vlaku, vodič, iný colný úradník. Boli sme blízko hraníc, sme boli kontrolované.
  
  
  Ona bol predložený falošný občiansky preukaz poskytovaná TOPOR špeciálnych síl. Colník prikývla, a on a dirigent sa presunul.
  
  
  Vlak zdvihol rýchlosť, pohybuje rovnomerným pohybom smerom Južného Osetska. Ďalšia zastávka bude okolo polnoci na Povka.
  
  
  Myslel som si, že mojím ďalším úlohou by bolo navštíviť Eva Schmidt. Žena musela byť ten, kto povedal, Lubyanka, že som sa snažil dostať satelit monitor.
  
  
  Eva je priestor skúšal to, ale nebol tam. On si vybral zámok znova a vstúpil s Luger v ruke. Nikto tam. On sa rozhodol, že keďže jej oddelení bol len jeden, ktorý by mohol byť identifikovaný svojim číslom, môj milý súperov by organizujú konferencie niekde inde.
  
  
  Dostal mimo priestoru a vrátil sa na deň, autá, vždy hľadá Lubyanka.
  
  
  A Schmidt-a tiež chcel Shen, pretože som mal dôvod myslieť si on bol stále na palube, lov na mojej koži.
  
  
  Moje hľadanie bolo neúspešné. Sme boli sami, nikto okolo nich. On sa bál, že možno oni mali všetci nejako unikol na hraniciach.
  
  
  Potom vlak ťahaný až Pivka stanice. Pivka je krajské mesto sa nachádza na križovatke viacerých Juhoslovanskej železničných tratí. Stanica je primitívne , dlhá sivá budova s pár svetiel v noci. Bola zima tam hore v horách. Keď vlak zastal, shell mrholí dážď.
  
  
  Bolo to pozeral z jedného na celom auto platformy vidieť, ak by niekto dostať von. Štyria ľudia sa objavil na platforme. Tri okolo nich boli cestujúci, ktorí sa rozhodla chytiť sandwich shop a káva v blízkosti konci stanice budovy. Štvrtý, ktorým sa konečne uznal jeho známe chôdzi, bol Ivan Lubianke.
  
  
  Bez keď pri pohľade cez rameno, Lubyanka ponáhľal cez stanice budovy a do tmavej ulici mimo nej. Jej zaváhal na chvíľu. Môže to byť trik, odvrátiť svoju pozornosť, zatiaľ čo Schmidt a Blucher boli stále iné auto. Ale musela som využiť túto šancu. On položil svoje nohy na zem a nasledoval Lubyanka. On môže byť ukradnuté monitor.
  
  
  Barbarov už zmizol do šedej budove. Ponáhľal som sa za ním, dúfajúc, že vlak nemal odísť, ako by som mohol získať späť. V matne osvetlenej, ošumelé recepcii bola takmer prázdna. Lubyanka tam nebol - musí mať už teraz, krúžiť okolo budovy.
  
  
  Bežal som von z dverí sa na ulici a pozrel okolo seba na tmavé chodníku mimo. Ľahký dážď namočené mojej tvári - to bola studená, mizerne noc. Tam boli žiadne autá v nedohľadne, no chodcov, len sivé kamenné ploty, šedá budov, a dážď. Lubyanka úplne zmizol.
  
  
  Musela som sa rozhodnúť, či chcete sledovať Lubyanka a zabudnúť na vlak, Schmidt a Blucher, alebo sa vrátiť na palube, ak boli stále tam s ukradnuté zariadenie.
  
  
  Bolo to vynútené rozhodnutie, pretože som nemal čas - tento vlak mal odísť za desať či pätnásť minút. Ak som urobiť zlé rozhodnutie, som sa vrátiť tam, kde som začal hľadať na monitor, a ja som dokonca môže stratiť moje ego navždy.
  
  
  V čase choroby, jej voľba bola vykonaná. On sa otočil a ponáhľal späť do matne osvetlenej stanice na platforme. Svetlá Orient Express sa tiahla pozdĺž trate predo mnou. Vlak vyzeral ako oáza civilizácie v tejto čiernej púšti. Pozrel sa smerom k reštaurácii a videl som niekoľko ľudí, ktorí sedia vo vnútri, pitie teplej kávy alebo čaju na hrubé drevené stoly. A Yugoslavian dieťa, ktoré malo byť v posteli, v tejto hodine bola smerom k tabuľke so pare šálku čaju. Nen mal na sebe bielu zásteru a lakovanej kože balet papuče. Po kontrole na tvárach zákazníkov a uistite sa, že nikto okolo nich bol oboznámený na mňa, ja som šiel na mužov v miestnosti. Na jej úľavu, divil sa, kde Lubyanka odišli a keď sa chystal urobiť dohodu s monitorom.
  
  
  Ako jej manžel sa obrátil na dovolenke, a všimla muža, stojaci vo dverách - môj starý priateľ Sheng Tzu. Bol úsmevom mierne, a on držal revolver a v jeho pravej ruke. To bolo Smith & Wesson .44 Magnum s veľkým tlmič.
  
  
  "Toto je posledný krát, čo sme si splnili, Pán Carter," Sheng povedal. "Naše ruskej má výhodnú opustil vlak ešte, a keď som sa zbaviť vás, nebudem mať žiadne ďalšie konkurentov."
  
  
  Jej pohľade zbraň, a ega ruku s pištoľou. "Blucher sám má ešte riešiť." Všimol si, že len sväté svetlo v miestnosti prišiel z tlmené svetlo žiarovka visí zo stropu, neďaleko od miesta, kde on si to. Ale ja som nemohol vidieť, a tak som nemohol stmaviť mieste, bez ohľadu dve alebo tri guľky. A tam bol absolútne žiadny kryt v miestnosti.
  
  
  "Žena bude moja cesta do prístroja," Sheng povedal chladne. "Ale to bude môj problém, nie váš." Zdvihol zbraň mierne; a bol zameraný na moje skladacie dolár. Rovnako ako on sa chystá vytiahnuť spúšť, muž prišiel do dverí za ním. Bol Juhoslovanskej zamestnanec stanice.
  
  
  "Čo je to?" "Čo je to?" spýtal sa pri pohľade na Shen jeho dlhú zbraň.
  
  
  On stál tri metrov od Shen. Sheng, obrátil sa k nemu, hodil sa na jeho ľavý lakeť, a udrel svojho ega cez tvár. Tam bol nudný lámanie chleba a tlmený plač, a ten sa zrútil v bezvedomí na podlahe.
  
  
  Ale ona sa nemuseli čakať na súdny úradník spadnúť na zem. Pred Sheng sa mohli otočiť späť na povrch mňa off, jej chytil reťazec malej žiarovky predo mnou a prudko strhol ako ona sa obrátil doľava.
  
  
  Izba bola takmer úplne tmavé, so single dim sväté svetlo prichádzajúce zo stanice platformu, cez otvorené dvere. Shen vypálil ranu v mojom smere, ale neprijatých
  
  
  
  Zbraň thudded do miestnosti, a hunspell udrel do cementu stenu za mnou. Keď sa obrátil späť na Shen, bol mierenie. Na stiletto hodil ju cez zatemnené miestnosti, lov Shen v predlaktia za ruku drží revolver. Ruky otvorené convulsively, a zbraň letel cez miestnosť.
  
  
  Sheng nechajte sa hlasno plakať ako on pozeral na nôž vložené do Ega predlaktie, ktorý mal prerušené šliach, ciev a svalov. Obrátil sa, stále drží nôž v ruke, nájsť zbraň. Potom vzal krok vpred, ale to bol blokovaný ego. On prisahal v Čínštine.
  
  
  "Žiadne ďalšie zbrane, Shan," povedal som s nízkou vrčanie. "Pozrime sa, čo môžete urobiť bez neho."
  
  
  Sheng zaváhal na chvíľu, potom vytiahol stiletto z jeho predlaktie s grunt bolesti. Krvný spurted na podlahu. On šikovne schmatol rukoväť noža s jeho ľavej strane a presťahoval sa na mňa.
  
  
  Mohol by som sa snažili dostať zbraň na zem, ale ja som vedel, nikdy by som si pred Shen urobil. Ako pre Wilhelmina, je to moja Luger na túto stanicu, že by bolo absurdné, ako pušky.
  
  
  Shen teraz krúžil mi navždy. Musel som krok späť od ega pištoľou na zem. Nemohol to urobiť buď, ale on bol úplne spokojný so svojim novým výhodu. Čakal, že mi byť rezané na shreds s stiletto.
  
  
  Sheng rýchlo zapísať, feinting s jeho nôž. On bol v tom dobrý. Som sa vyhýbal rýchly, prudký úder, ale druhý útok rez cez rukáv môjho doublet a nekrváca moje rameno. Úsmev vrátil k jeho široká tvár. Bol si istý. Vzal iný prstom s nôž a podrezať hrudníka.
  
  
  Naše oči boli zvykol dimness teraz, a ja som mohol vidieť krv odkvapkávanie nepretržite od Shen to pravé predlaktie, ako on metodicky prenasledovali ma do úzkeho kruhu. On by vidieť krv na moje tričko, príliš, a bolo jasné, ego tvár, ktorá em páčilo, čo videl. Rozhodol sa, že on by sa dokončiť ma off v priebehu niekoľkých sekúnd.
  
  
  Potom Sheng spravila veľký krok. Prišiel, aby ma zabiť, aby úder, rana v mojom živote. Vzal krokom, ktorý sa obrátil na stranu, a udrel svojho ega zápästie pravej ruke. Ona tvrdo zasiahla jeho ego, a jeho rameno split otvorené od vplyv. Hugo spadol na podlahu s havárie.
  
  
  Pred Sheng mohol obnoviť, jej, obrátil sa k lízať ho a nakrájame Ega hlavy a krku s chrbát ruky. On grunted a klesla na všetkých štyroch. I vošiel za ním hodiť ďalší úder, ale bol pripravený pre mňa. On kopol ma s jeho pravou nohou a zrazil ma z mojej nohy, biť ma na stehne.
  
  
  Obaja sme skočil na naše nohy súčasne, ale mal som výhodu nad ním, pretože som nebol zranený, že zle. Bolo to hodené na neho päsť, ale on ju videl len v čase. Aj keď mal boľavé rameno, schmatol ma a hodil ma cez rameno širokým oblúkom. Videl som ho, stropu a podlahy, ako som prišiel na to, na ceste nadol. Jej, pristál na jednom z každého kmeňa, stále drží na to. S hybnosti, ktoré vytvoril, bola otočený chrbtom tým, ego, prevrátený hore nohami vo vzduchu, a tvrdo pristál na chrbte, na betónovej podlahe. To hit s hlasným thud, a mohol počuť vzduchu rúti sa prostredníctvom ega, jeho pľúca.
  
  
  Jej otec tiahli k jeho nohám ako Sheng rose slabo na kolená, zrýchleného dychu. Potom jej ego prudko kopol na cieľ a padol na svoju stranu. Snažil sa dostať späť na jeho kolená, ale jeho ego čakal. Ako sa usiloval, aby jeho nohy, vzal pozor cieľ, zabuchli späť jeho ruka sa tvrdo na most svojho ega nos, a zasiahnuť cieľ, s hlasné prasknutie. Sheng grunted a spadol späť na zem. Potom sa twitched dvakrát a zomrel.
  
  
  Pozrel som sa von z dverí a videl, že vodiče boli v príprave na štart Orient Express znova. Po Hugo a Wilhelmina vybral ju, on zapol až jej bunda skryť krvi na jej tričko a bežal na vlak na daždivé noci.
  
  
  
  
  V ôsmej kapitole.
  
  
  
  Krátko po vlaku ponechaná na Pivka, našla Ursula na zadnej platformu, sám, kontrola streliva v jej Trpaslík Webley. Ona bola rada, že ma vidieť.
  
  
  "Videl som vás vyjde a myslel, že by ste mohli mať problém, na stanici," povedala.
  
  
  Jej bundu a tričko bolo zmenené, takže nešlo o môj beh-v s Shen. "Boli tam viaceré podujatia pre mňa," priznal som. "Ste pripravený na Belehrad?"
  
  
  Usmiala sa pevne. "áno. Myslím, že to mi vadí trochu."
  
  
  "Dobre, takmer hodinu. Odporúčam vám ísť vyspať. Nebudeme sa dospelo v Belehrade až deväť ráno."
  
  
  "Budem si oddýchnuť," povedala. "Sľubujem."
  
  
  Dobrý. Musím niečo urobiť. Uvidíme sa zajtra skoro ráno." Chystáte späť na oddelení?"
  
  
  "Myslím si, že si ju niektorí leteckí prvý," povedala. Ona sa sklonil a dotkol sa jej pery na moje.
  
  
  Bojím sa o vás, Nick."
  
  
  Usmial sa na ňu. "Dovidenia."
  
  
  Nechal som Ursula pre jej na platforme a išiel späť cez Voiture 7, teraz posledného vozidla, číslo 5, kde som dúfal, že ju nájsť, Eva-Schmidt.
  
  
  Mal som dosiahol na konci Voiture 7 obidvoma spôsobmi, keď som videl muža, ktorý kráčal ku mne cez koridor vedľa spáčov. To bol Hans Richter. Už niesol rádio, a jeho tvár vyzerala veľmi vecný. On prikrčil späť na obrazovku a bežal pred ním, naspäť do jeho priestoru. On odomkol dvere a vstúpil dovnútra ako Richter obrátil na rohu chodby.
  
  
  Čakal som, kým som počul ego prešiel pred ustupujú do chodby za ním. On pristúpil k Ursula, ktorý bol stále na zadnej plošine. Najprv som si myslel, že to bol asi len náhoda, ale potom som ho videl stop na konci koridoru, vytiahnite veľké stiletto z vrecka, a otvorte čepeľ. Nebolo pochýb o tom, o to: vedel Ursula tam bol. Zdá sa, že on uhádol, že ona bola po ňom a chystal sa ju zabiť.
  
  
  Richter zmizol za rohom chodby. Presťahoval sa rýchlo po nej s vedomím, že to bude trvať len hmú chvíľu zabiť Ursula ak nechcela vidieť, že príde, a že nejeme vlaky by prehlušil všetky zvukové to urobil.
  
  
  To len trvalo mi chvíľu zase rohu chodby a dostať sa na hlavnú platformu. Keď sa jeho ego naskenované, videl, že naši muži už chytil Ursula zozadu a držal nôž na jej krku. Ďalší ego strane bolo stlačené na jej ústa, a ona by si ju veľmi široký, strach oči.
  
  
  Richter hovoril do jeho zajatí v povýšene, pevný hlas, keď otvoril dvere a bezva za ním.
  
  
  "Áno, jej, viem, že umieranie je nepríjemné. Ale to, čo bonnská vláda má v pamäti, pre mňa, nie?"
  
  
  To nie je jednoduchá situácia. Nemohol len zabiť Hans Richter, pretože Ursula a Bonn odišiel ego nažive. To bolo pre nich dôležité, že on znášať hanbu verejného súdneho konania.
  
  
  Zavrel dvere za ňou, vytiahol Wilhelmina sa, a prišiel za Richter, ako mu bolo asi spustiť stiletto cez Ursula je hrdla. Potom stisol ju, kúsok po kúsku, do základu Richter je lebka, tak že on mohol cítiť ego tam.
  
  
  Richter obrátil svoju hlavu a rýchlo, stále drží nôž na Ursula krku. Keď videl, že mi za ním, pozrieť z čistej nenávisti sa objavila na jeho pevný, svalová tvár.
  
  
  "Vy?" "Čo je to?" zvolal:.
  
  
  "Mal by si radšej pusti nôž, "povedal, stlačením luger pevne proti ega lebky.
  
  
  "Čo ak nemám?"
  
  
  "Potom budem strieľať si v hlave," povedal som grimly, dúfal, že to nebol zavolal môj blaf.
  
  
  "Nie pred môžem otvoriť túto lady krku ako zrelých paradajok. Nie, mám výhodu, tu, môj druhý. Ak nechcete hneď dal zbraň preč a nechať to platforma, jej, budem ju zabiť okamžite.
  
  
  "Ste nepochopenie, prečo ona je tu," pokračoval hladko. "Ona je len snaží vydesiť žena. Nechcel som, aby ju zabiť. A nebudem ju zabiť, teraz, keď opustíte túto platformu. Ak nie, budem musieť znížiť jej jugular žily."
  
  
  Richter bol šikovný klamár, ale nie presvedčivým jeden. Vedel som, že ak pôjdem platforma, že by nikdy vidieť, Ursula nažive znova.
  
  
  Mohol som vidieť jej modré oči hľadia na mňa v beznádeji. On prehltnúť tvrdé a stlačil Luger ešte ťažšie proti základom jeho ego lebky.
  
  
  "Všetko v poriadku,"povedal," urob to."
  
  
  Richter sa na mňa pozrel. "Chcete povedať, že nech mi ju zabiť?"
  
  
  "Skutočne," povedal som. "A potom, že, váš cieľ zmizne do tmy. Teraz ste sa rozhodli, Richter. Drop nôž alebo ste mŕtvy."
  
  
  Jej, ja som dúfala, že to znelo presvedčivo. Richter zaváhal na chvíľu, posudzovaní a hodnotení. Potom videl jeho ega čeliť zmene a relaxovať trochu. Vzal nôž z celého Ursula je hrdla a vzala jeho ruku preč z ee rta.
  
  
  Som spravila veľký krok od Richter, a vzal malý krok od Ursula. Teraz sa otočil k nemu, dýchanie ťažké.
  
  
  "Dobre, vyzerá to, že ste konečne ma chytil," povedal Ursula v sarkastický tón. "Wie schade für mich." Je to škoda pre neho - ego, sarkazmus, je ťažšie ako kedykoľvek predtým.
  
  
  "Vyzerá to, že sme zatknutý ego predtým, ako ste," povedal Ursule, jeho oči stále na Richter.
  
  
  "Budeme mať ego na mojom oddelení. Budem strážiť jej ego celú noc, tak, že nemá oslobodiť," povedal Ursula.
  
  
  Richter sa zasmial.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som. Ja som nechcel tento muž sa zostaňte s nami až do rána, najmä keď mal obavy, Eva-Schmidt a Blucher, ale nebolo inej cesty. "Prejdite na Richter." On vlnitou Luger (plachetnica) na hlavnú platformu
  
  
  
  Stále mal nôž v ruke, a on sa natiahol, aby si ju vyzdvihnúť, ako prešiel mimmo mňa. Dal mi ego bez problémov, ale potom, keď to bol hodený cez palubu tým, ego, pričom jeho oči z nej len zlomku sekundy, chytil moje pravé zápästie s jeho ruky a tlačil Luger preč od neho.
  
  
  Sme hit predelom spolu, a Richter, obrátil sa chopte zbraň. Na jednom mieste, mohol riskovali streľba na neho, ale Ursula bola v súlade ohňa za ním.
  
  
  Jej, obrátil so Richter, zatiaľ čo jej ego sa točil v malom kruhu, až kým ego split hit späť na vlak. Ursula bola už za ním. Usiloval obrátiť, luger (plachetnica) k nemu. Som už stará, keby som ho zabil, Richter, alebo nie, ale namiesto toho sa snažil ublížiť jej ego. Stonanie a potenie, stisol ju ako zbraň na jeho ego a telo. On stisol ruku, a výstrel bol vyhodený okolo luger. Hunspell hit predelu a odrazila do noci.
  
  
  Ursula práve vytiahol jej Webley, ale ja som bol medzi ňou a Richter, a ona nemohla použiť proti nemu. S náhlym, divoký, zúfalý push, Richter hodil ma preč od neho. Jej padol na okamih na Ursula, zrazil Webley z jej ruky. Potom Richter prechádzal cez dvere. Zmizol za ňou ako ďalší Luger výstrel vystrelil na ňu. Gawking oči rozbil sklo a udrel ho ako sa zaokrúhli rohu do chodby. Guľka jeho ego biť do steny. Ale bol stále na jeho nohy. Potom to zmizlo cez celé zorné pole.
  
  
  "Na mieru!" Jej, kričal. "Ste v poriadku?"
  
  
  Ursula bola zdvihla Webley. "Som v pohode, Nick," povedala, ale mohol by som povedať, že bola otrasená.
  
  
  Schmatol dvere, strhol ju otvoriť, a vstúpil do spanie auto. Ako ona zaoblené rohu chodby, luger v ruke, videla Richter asi do polovice, beží smerom na druhom konci. To bola znížená o luger, ale potom si to rozmyslel. Väčšina cestujúcich boli už v ich oddelení, a výstrel by pravdepodobne wake ih hore.
  
  
  Luger (plachetnica) znížená ho a sledoval Richter zmizne, aby druhý koniec auto. Ursula bol hneď vedľa mňa.
  
  
  "Ospravedlňujem sa," jej otec povedal.
  
  
  "Nebojte sa, Nick. To, že je stále na vlak. Nebol bude tak mať šťastie nabudúce. Postaráme sa o to. Možno by sme sa mali pozrieť na ego?"
  
  
  "Poďme na to."
  
  
  Išli sme Richter je oddelení, ale Ego tam nebol. Potom sme hľadali zvyšok vlaku. Ego bol nikde vidieť. Samozrejme, našiel miesto, skryť. Vyzerá to budeme musieť spoľahnúť na Ursula je schopný zachytiť ego v Belehrade ráno. On trval na tom, že Ursula ísť na jej oddelení pre krátky oddych. Potrebovala to zle. Jej čele späť na Voiture 5, dúfal, že sa stretnúť Schmidt žena.
  
  
  Keď to prišlo v Voiture 5, mal som veľké prekvapenie čaká na mňa.
  
  
  Práve som dosiahol chodby vedúce k evinej priestoru, keď sa jej otvorili dvere a Hans Richter sa objavil.
  
  
  Stahl obrátil rohu sledovať. On ťahal na jeho bundu, a tam bol bandáže na rameno. Pozrel okolo furtively, potom odišiel odo mňa iné auto.
  
  
  Zdá sa, že ex-Nacistickej hid v oddelení obsadenej Schmidta ženy, kým sme ego chceli. On tiež dostal zaviazanými očami, čo znamenalo, že Eva sa musí pomohli em.
  
  
  Som kričal, vyšli z úkrytov.
  
  
  Bežal. Bežala som po neho, ako on dokorán dvere a vyšiel cez prepravu.
  
  
  Siahol oboch koncoch chodby, strhol sa otvoriť dvere, a dodržiavať.
  
  
  Potom ona sa stretla opäť veselý človek.
  
  
  Bol na platforme medzi autá. Musí čakali Richter. On ma počul kričať, videl Richter beží, a bol pripravený so mnou stretnúť, keď si výbuch cez dvere.
  
  
  S pár boxerov podobný ako používa Richter pred, Pán Veselý ma udrel. Jej ego upútal pohľad na jej tvár vo svetle auta za nami, tesne predtým, ako sme udreli.
  
  
  Moje kolená sagged. Osoba, ktorá pomocou boxerov vedel, ako sa trafiť a kde presne rana by mala zasiahnuť dať obete na mieste. Prebudil som sa schúlená na platforme, dirigent triasla mnou a pýta sa ma, čo bolo zle.
  
  
  "Bol som zasiahnutý človek."
  
  
  "Možno potenciálnych zlodejov. Keď si vstúpil do dverí, ktorý videl muža, nahnutá nad vami. On bežal na ďalšie auto. Ak môžete popísať ego..."
  
  
  "Nechcel som aj vidieť ich tváre, ega," klamal som.
  
  
  Richter to a ego kamarát unikol znovu, ale ona, myslel, že som mala šťastie. Ak vodič nemal zobrazené až, Pán Veselý, pravdepodobne by si ma opustil v horšej kondícii, než v bezvedomí.
  
  
  Som si istí, dirigent, že som mohol chodiť. Keď sa mi podarilo dostať preč od neho, som sa vrátil k Eva Schmidta priestoru.
  
  
  "Kto je to?" Volala v reumatizmu na moje klopanie.
  
  
  Jej hlas zmenil a ona hovoril francúzsky. "Porter, pani."
  
  
  Tam bola pauza. Potom zámok klikli. Dvere sa otvorili a crack. Nalepil jeho nohy do diery a strčil luger do silvestrovská prekvapený výraz tváre.
  
  
  "Ako sa o riešenie, ktoré sme mali, skôr?" povedal jej v gruff hlas.
  
  
  "Som kontaktoval Horst. Ale nemal som čas, aby vás kontaktoval znovu."
  
  
  Zabuchla dvere, on jej povedal: "ty klamstvo - môžete nastaviť ruských na mňa."
  
  
  Žena vyhnúť môj pohľad. "Ak sa mu dostali ste sa do problémov, bolo to Ego je myšlienka. Ona bola len povedal, HMÚ, že ste zvláštne operácie v súťaži zariadenia."
  
  
  "Je to krásne. Keď ste povedali, em, že ste vedel, že sakra dobre to, čo sa bude robiť."
  
  
  "Nemôžete očakávať, že mi obávať o svoju bezpečnosť. Nie po prerušil ma."
  
  
  Som bránil seba. "Aké je vaše pripojenie na Hans Richter?"
  
  
  Jej pohľad sa vrátil ku mne. "Hans Richter a nemám žiadne spojenie."
  
  
  "Videl som ho, pochádzajúce z vášho priestoru. Mal výstřel rany a prišiel k vám o pomoc. Ste obviazanú Emu rameno."
  
  
  Jej pohľad nemal svoju vlnovú dĺžku. "Priznám sa, že je to pravda. Ale stále máme žiadne spojenie, iné ako viem, že Západ nemeckých agentov hľadajú ega. Nemyslím si, že je to moja vec. Nech sa zachytiť svoje vlastné bývalí Nacisti."
  
  
  "Prečo musel prísť k vám?"
  
  
  "Pred niekoľkými rokmi sme vedeli navzájom dobre. Jej ego sa stal známym, keď som ho videl znova. Urobila chybu tým, že Hmú jej oddelení číslo, ani podozrenie, že on by sa dostať do problémov, na vlak." Usmiala sa trochu. "Teraz, nehovorte mi, že si nerozumejú tomu, čo mám na mysli, keď hovorím, že ego raz dobre vedel."
  
  
  "Dovoľte mi povedať, asi si myslel, že len ma napadlo, Eva. Možno Hans Richter je šéf Topcon. Možno, že toto je človek si zavolať Horst Blucher."
  
  
  "Horst nespustí, keď sa dostane do záberu. On je príliš inteligentný na to."
  
  
  "Potom kde je a prečo nie je on objavil?" Spýtal som sa jej. "Čo povedal k mojej žiadosti o stretnutie?"
  
  
  Vytiahla balíček Americké cigarety a zapálil ich. "Horst hovorí, že sa domnievajú, ste oprávnený uchádzač pre tento prístroj. Ale on sa budú zaoberať len si na tento vlak, a dohoda musí byť uzamknutý, kým sme sa dospelo v Sofii. Budete robiť svoju ponuku prostredníctvom mňa."
  
  
  "Vezmite na mieru a urobím to," povedal som. "Som pripravený robiť svoju ponuku na monitore. Ale robím to len pre ego z Topcon šéf."
  
  
  Ona ťažko si povzdychol. "Emu nebude chutiť, ale budem sa jej správu. Som si dohodnite sa a priniesť oznámenia na vašom oddelení."
  
  
  "Kedy môžem očakávať, že počujem od vás?"
  
  
  "Potom prestaneme v Belehrade v dopoludňajších hodinách. Nemôžem kontakt Horst dnes večer."
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som. "Ale tentokrát sa stretnutie skončí lepšie. Som stále veľmi netrpezlivý."
  
  
  V tme mojom oddelení, natiahol na posteli a počúval zvuk kolies ako vlak rýchlo smerom Belehrad, a to bol dôležitý moment pre mňa a pre Ursula.
  
  
  Ursula dúfal, aby sa chytiť ju rýb v Belehrade, a jej dúfal, aby sa splnil. Napriek príbeh Eva Schmidt povedala mi, som stále premýšľal, ak človek by bol stalking a Ursula je nepolapiteľný korisťou boli isté ...
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Pretože v noci vzrušenie a extrémnej únavy, spal dlhšie, než sa očakávalo. Moja jediná prenos je klopanie na dvermi. To bolo Ursula. To bol jasný deň vonku, a my sme sa blížili Belehrad.
  
  
  "Že bol požiadaný, aby sa rozlúčiť v prípade sme sa nevideli navzájom znova," povedala ticho.
  
  
  Ona sotva sa pozreli, ako agent. Jej blond vlasy rozstrapatené sa jej vzhľad, ako je mladá školáčka, ktorá bola rovnako dobre.
  
  
  "Ako pekné od vás," povedal som.
  
  
  Keď som vstala z mojej posteli, ona prišla za mnou a pritisla pery na moje. Jej, cítil jej mäkké telo proti jeho hrudi. Po dlhom čase, bozk, ktorý sa skončil a začala dýchať shallowly.
  
  
  "Jej imelo v pamäti je, že je to naozaj pekné rozlúčiť," povedala.
  
  
  Hej usmial sa na ňu. Myslím, že ona bola učil ee skombinovať podnikanie s trochu zábavy. "Budeme v Belehrade čoskoro."
  
  
  "To nebude trvať dlho, aby sa rozlúčiť."
  
  
  Usmial sa, znova sa sklonil a dotkol sa jeho pery na jej. "Ste veľmi presvedčivý," povedal som.
  
  
  "Dúfal som, že bude." Usmiala sa.
  
  
  Natiahla svoje pršiplášť a stiahol jej topánky, zatiaľ čo on sledoval. Potom ona by vytiahnuť sveter cez hlavu. Tento čas, ona nebola na sebe podprsenku. Vyzerala krásne ráno, slnko. Keď ona začala brať z nej sukne, jej tričko a začal rozopnúť.
  
  
  O niekoľko minút neskôr, sme ležali na posteli spolu. Jej teplá nakedness stlačené na mňa, a ja som sa mohol cítiť jej celé telo
  
  
  
  čaká na môj dotyk.
  
  
  Jej ruka pomaly bežal dolu nežnej jej stehne. Nechceli sme obťažovať nakreslite okno opony, a slnečného saint ee pokožky vzal na peachy odtieň ako sa presťahovala na jej boky voči mne. Jej ruka sa posunul medzi jej nohy.
  
  
  Jej prsia sa natiahol na mňa reagovať na môj dotyk. Našla mňa a pohladil ma pomaly a opatrne, v miernom tempe. Jej pery hungrily chcel mi, hľadanie, nibbling, a potopenie.
  
  
  Potom som pocítil mierne triasť vo mne a vedel, že som sa nemohol dočkať. Pristúpil som jej opatrne, a pridali sme sa do ruky. Krásne stonať unikol z hlbín jej krku.
  
  
  Nechcel som povedať, že hej. Bol posadnutý naliehavú potrebu nájsť uspokojenie v nej. Presťahovali sme sa spolu, viac a viac neodbytne, a krásne zvuky okolo jej krku sa zdalo, že nosiť okolo mňa. Teraz jej boky sú, že ma v zajatí na zmyselné túžby. Rytmus zvýšil a stal sa viac pevná. A kotol bol s teplotou varu približne vo mne, pripravený k pretečeniu. Ako jej zvuky sa zlúčil s ďalekej pískanie vlaku, kotol varené, a ona prijala tento horúce škvrny na jej vnútornou a najintímnejšie miesta.
  
  
  "Pekný spôsob, ako začať deň," povedal som, ležiace vedľa nej. "A my, nechcem povedať zbohom. Teraz už nie. Budem sa s vami stretne na policajnej stanici."
  
  
  "Zabudnite na to, Nick," usmiala sa. "Máte vlastnú úlohu premýšľať."
  
  
  "Môj priradenie môže byť vzťahujúce sa na vás," odpovedal som. "Neviem si to vysvetliť teraz. Ale mali by sme sa lepšie obliecť. Sme takmer v Belehrade."
  
  
  Sme oblečený rýchlo ako vlak prešiel okraji mesta Belehrad. Neskôr, ako sme prechádzali cez vlak autá, nepríjemná myšlienka, napadlo mi. Ak Blucher je Horst mal vlastne bol Hans Richter, a ak Ursula podarilo zatknúť ego pred vedela, kde ukradnuté monitor bol v hale, alebo ak monitor bol vzatý do väzby s Richter, svoje šance na získanie ego späť, boli minimálne. Na Yugoslavs, samozrejme, nebude strane zariadenia viac sa mi ani vláda USA.
  
  
  V tom zmysle, Ursula a ja sme boli protivníkmi v tom čase, pretože naše misie a bezprostredné ciele v rozpore navzájom. Bol si istý, že hoci mala uložené Ursula život, ona by za oneskorené Richter je zatknutie v Belehrade len preto, že bol požiadaný, aby niektoré jeho elektronických zariadení preč od neho, predtým, než bol vzatý do väzby. Ona by za jej úlohou je prvoradý, pretože enormity z jej predchádzajúcich trestných činov " ega.
  
  
  Avšak, double identity nikdy nebolo preukázané. Nevidel som ju, tak som nechcel rušiť Ursula z jej cieľov bez prezradenie svoje poslanie, a nechcel som to urobiť. Tak som sa rozhodol zostať s Ursula počas jej zatknutie pokus, pozorovanie Eva-Schmidt, a vidieť to, čo by bolo v môj prospech.
  
  
  Sme prešli cez deň autobusy pomaly, ale nechceli sme pozri Schmidt, sme nevideli Richter. V čase, keď vlak presunul dole dlho, šedá platformy Belehrad stanice sme stáli na platforme vedľa motora. Tam bolo veľa ľudí čaká na vlak, a obaja sme si uvedomili, že naši ľudia mohli veľmi ľahko stratiť v takom dave.
  
  
  Vlak sa konečne zastavil. Obrátil sa na Ursula a usmial sa na ňu. "Dobre, pozrime sa, či sa nám podarí nájsť všetky vaše plainclothes chlapi," povedal som.
  
  
  Dostali sme off na konci vlaku na nástupišti pred zvyšok cestujúcich, a zamieril na rušnej stanice budovy. Ursula chcel vidieť ho, ale on bol pri pohľade na vlak platformy.
  
  
  "Vidím, ih," povedala. "Majte oči na Richter, keď som ju viesť." Ak je to potrebné, budeme hľadať vlaku z prednej a zadnej."
  
  
  Ursula utiekol, a potom Eva Schmidt zbadal. Ona bola sama a ponáhľali davom do zadnej časti vlaku. On ju nasledovala, narážajú do cestujúci v jeho zhonu.
  
  
  Videl som Hans Richter a jeho spoločník, a stocky muž s veselou tvárou, dostať sa von z posledného vozidla. Richter ness batožiny a známe rádio.
  
  
  Stretli batožiny košíka a zmizol za nimi. Ja som šiel na nich s mojím batožiny skrýva mi z ih oči, a dostal dosť blízko počuť ih jeho hlas.
  
  
  "Boli ste múdry na zabránenie odjazdu Carter. To čoskoro skončí." To bolo Richter. "Budem plniť ruskej tu a sa dohodneme."
  
  
  "Máte zariadenie?" To bol Predvečer ktorý povedal, že
  
  
  Richter sa zasmial. "Otvorte tu v mojom rozhlase, kde je to boli všetci spolu."
  
  
  To bolo Wilhelmina, ktorí vytiahli ho von z pod jeho doublet. Niet divu, že naši ľudia nikdy rozišli s rádiom, ktorá nebola v hre. Satelitné monitor bol vo vnútri rádio prípade. Aj keď ego bolo prijaté od seba, zariadenia by vyzerať ako súčasť zložiť papier pre každého, ale odborník.
  
  
  Prechádzky okolo batožiny košíka, povedal, " nie som si istý.:
  
  
  
  "Ďakujem vám za sprostredkovanie stretnutia, Eva."
  
  
  Richter prisahal.
  
  
  "Vezmem si rádio, Horst. Myslím, že si radšej, že meno, dis by ste ego teraz používať. Keď som rádio v rukách, si prejdeme a rozprávať sa s policajtmi, ktorí viem, že aj vy."
  
  
  Jeho ego priateľmi zostal s ním až do samého konca. Eva prehodil jej kabelku a narazil do mňa s pištoľou, a Pán Veselý vrhli sa na mňa.
  
  
  Ona bola zastrelených a stocky človek, ako sme boli pádu. Bol príliš unavený, bojovať proti nemu.
  
  
  Bol lapal po dychu, ako mu bolo zhodiť tým, Alenka je ego a dostal sa na nohách znova. Nemal vyzerať prekvapený, že som stlačil spúšť na Luger. On očakával, keď skočil po mne, pomyslel som si. Bol to len snaží dať Richter času na prestávku.
  
  
  Ex-Nacistickej využil príležitosť. On sa ponáhľal späť do stanice, tlačí ľudí preč, ako odišiel.
  
  
  Eva Schmidt tiež bežal preč. Keď videla, že som mal dať guľka v človeka, ktorý mal na mňa zaútočil, ona sa obrátila a stratil sa v dave. Všimol som si, jej chôdza v smere vlaku, ale ja som nerobil to, čo sa stalo s ňou.
  
  
  Bol závodné po Hans Richter.
  
  
  Keď sa dostal na vstup big stanice, on sa otočil. Teraz sa držala parabellum mauser v jednej ruke a rádio v iných. Poukázal na Mauser v mojej hlave a vystrelil. Výstrel zaburácal celej platformy, takmer biť moje ľavé oko. Pár žien kričal. Za mnou, vysoký, starší muž spadol na zem - a gawking hmú udrel ho do pleca. Tam bolo viac kričí. Ako Richter sa otočil a šli sme na stanicu, vytiahol jeho luger ,vzal cieľ, a vystrelil. To bolo potom, že on zmenil kurz, a netrafil ho.
  
  
  Nebol čas, aby videli, kde Ursula a polícia boli. Bežal do stanice po Richter. Boli tam stovky ľudí vnútri, a Richter presťahoval obratne sa cez ne ďaleko na dvere, ktoré viedli na ulicu. Dal som to v Wilhelmina do vrecka a zvýšili rýchlosť. Ľudia stáli a sledovali, a niektorí sa snažili dostať z našej cesty. Richter zrazil ženu z jej nohy a išiel ďalej. Ona bola stále naberá na obrátkach, a skôr, ako on mohol dosiahnuť dvere, zastavil ego s pár úderov.
  
  
  Richter hit poschodí ťažké, ale nemal stratiť nás Mauser, naše rádio. Obrátil sa strieľať mi hlavu, ale ja som ho chytil v mojej ruke zbraň a tlačil ho preč. Na Mauser roared v veľká izba, a Hunspell udrel do vysoký strop. Tam bolo viac kričí a kričí, a tam bol panike dostať preč z výstrely.
  
  
  Sme valcované viac ako dvakrát, sa snaží udržať si kontrolu. Naše ruky sa snažil držať zbraň. On vystrelil znovu, a predné okno rozbité. Jeho muži nemal brutálny úder Richter námestí tvár, a jeho ego sily sa oslabili. Na mauser spadol z celej Ega ruky, ako sa jej ruky, rýchlo sa otočil.
  
  
  Richter prekliaty zasmial sa ma udrel do hlavy s clenched päsť a pripojené. Cítil som krízy v blízkosti moje ucho a spadol na zem. V tom momente, Richter, vstala a dosiahol pre jeho Mauser.
  
  
  Vytiahol svoju zbraň pred mohol by som dostať blízko k nemu, a keď sa otočil ku mne, malý úsmev sa objavil na tvári. To bol hodený do dlane Hugo ruka, ako on zamerané na mauser v mojej hlave. Ale naše zbrane, náš bodce nemusel zasiahnuť.
  
  
  "Halten sie! Genug!" To bolo Ursula.
  
  
  Richter sa odvrátil odo mňa vidieť veľmi ponurý tvárou Ursula smerovali k hmú na Webley, je späť. Na oboch stranách Nach boli dve Juhoslovanskej tajnej policajti v civile. Každý z nich mal krátky revolver namieril na Richter.
  
  
  "Prosím, dajte zbraň dole," jeden na Ursula právo objednať.
  
  
  Richter grunted, upustil mauser, a pozrel sa späť na mňa. "Krucinál, mieru," povedal ticho v angličtine.
  
  
  Som pristúpil k nemu a strhol rádio z jeho ruky. Na Yugoslavs prikývla na mňa a chytil Ega ruky.
  
  
  "Budeme trvať ego na colnicu na krátky výsluch pred premiestnením ego štábu," Juhoslovanská, ktorý hovoril predtým, povedal, Ursula.
  
  
  Musela si, že rádio sa tam. "Musím ísť na vlak, aby sa moja taška," povedal som. "Budem právo späť."
  
  
  Bol som oslovený s listom tým istým Juhoslovanskej. "Nie, prosím. Vlak bude odložené. Poďte s nami na prvom mieste.
  
  
  On sa nezdá byť ochotní polemizovať. "V poriadku," povedal som, neochotne nasledujúce ich do izby.
  
  
  Bola to pomerne malá miestnosť s iba stoličku a rovno tri stoličky. Tam bolo len jedno okno smerom na ulicu. Vyzeralo to surové.
  
  
  Ako sme vstúpili do miestnosti, Ursula hovoril Juhoslovanská, ktorí tvrdili, byť sprevádzané ih.
  
  
  "Ach, ego taška!" povedala zamyslene. "Je to na platforme. Budem si to."
  
  
  "Veľmi dobre," policajt sa dohodli.
  
  
  Ursula práve zmizol a bol zatvára dvere za ňou, keď Richter začal vnímať až znova.
  
  
  Policajti boli stále držte svoje ruky. Ten, kto nebol vyslovený ešte vzal rádio odo mňa, na môj konkrétny ľutovať, a dať ego na stoličke pred nami. Teraz sa dostal do jeho bunda pre pár putami na rukách, ale Richter náhle a pomerne prudko zlomil preč z iných Juhoslovanskej to zbraní a hit jeho ego tvárou v tvár s jeho koleno. Cop stiahol späť a spadol ťažko k zemi, zatiaľ čo Richter strčil druhý sa na mňa. Muž narazil do mňa, a ja som sa musel chytiť jeho ego, aby ho pred pádom na zem.
  
  
  Richter hit prvý dôstojník a dosiahol na jeho zbraň. Som dosiahla pre Wilhelmina ako človek, ktorý by ma udrel, snažil sa získať späť svoju rovnováhu. Potom Richter sa objavil s snub-čuchali revolver, otočil, a strieľal mňa. Som dove smerom k stoličke, a netrafil.
  
  
  Policajt, ktorý by padlých na vrchu mi bol teraz dosiahnuť na jeho zbraň. Richter ho zastrelili a udrel ho otvorene v hrudi. Muž zvýšil na jeho nohy, a bol odsunutý späť náhlym nárazom. Ego oči odráža prekvapenie náhlej smrti ako on udrel do steny a potom skĺzol na zem.
  
  
  Richter rýchlo prechádzali okolo kresla, chytil rádio ako šiel, a bežal k oknu. Jej quick shot shot cez jej pokrytie a nekrváca Ega rameno. On sa otočil a vrátil sa požiaru. Potom videl, že iný policajt začal zamerané na neho. On vystrelil znovu biť človeka tvárou v tvár, a cop padol ťažko do jeho stoličky. Richter potom sa obrátil a ponoril sa cez okno, rozbíjať sklo ranami zo shrapnel. Ja som ho strelil opäť ako zmizol, ale vynechal ho.
  
  
  V tej chvíli Ursula prišiel cez dvere.
  
  
  "On je stratený nás," povedal som. "Poď." Jej, vyskočil dvere mimmo zvedavých divákov a zamieril cez stanicu na predné dvere. Ursula bola skutočne za mnou.
  
  
  Keď sa dostal oboch koncoch budovy, videl, že Richter bol tam už nie je. Videl čierne auto vzďaľujú ďaleko od spot blok dole na ulici, ale on nemal ako dozvedieť, či to bol Richter to.
  
  
  "Nabudúce som ju videl, Pán Richter," Ursula povedal grimly,"idem dať guľka v emu hlavu a pýtajte sa neskôr."
  
  
  V tom momente, jediná vec, ktorú môže myslieť bol rádio Richter mal chytil, keď bežal preč. Ja som mal monitor na chvíľu, ale teraz stratil sa mi znova. Možno navždy.
  
  
  Potom som si spomenula na ňu, Eva.
  
  
  
  
  Deviata kapitola.
  
  
  
  "Hľadáme tá istá osoba," Ursule mu povedal.
  
  
  Pozrela sa na mňa questioningly ako ponáhľal som sa s ňou späť na stanicu vchodom. "Čo myslíš, Nick?"
  
  
  "Nie je veľa času na vysvetlenie práve teraz. Richter je zapojený do hlavných krádeži, a ukradol niečo veľmi cenné pre moje vlády predať Komunistov. To je dôvod, prečo bol na Orient Express."
  
  
  Mohol som počuť policajné sirény, ako sme pretekal cez stanice. Dav zhromaždených okolo miestnosti, kde sa polícia snažila zadržať Richter. Mimo, Orient Express sa pripravoval na odchod.
  
  
  "Idem na dovolenku ste tu, Ursula. Nehovorte polícia nič o mojej účasti, ak môžete sa mu vyhnúť. Check in na Majestátny Hotel v Obilicev Venac 28 a budem s vami stretnúť tam neskôr. Medzitým, pozrite sa calve a pokúsiť sa nájsť Richter. Ak ste stále nájsť ho, nesnažte sa chytiť ho, čakať na mňa."
  
  
  "Keď budem opäť uvidíme?" opýtala sa. "Kam to bude, Nick?"
  
  
  "Je tu niekto na vlak, ktorí nám môžu povedať, kde nájdete Richter," povedal som. "Áno, idem späť na palube. Dúfam, že sa dostať späť k vám neskôr ešte dnes, alebo zajtra."
  
  
  Usmiala sa. "Som rád, že naša práca nám umožní žiť spolu na chvíľu," povedala. "Veľa šťastia, kým som sa opäť uvidíme."
  
  
  "Je to rovnaké ako s tebou," povedal som.
  
  
  Dosiahol platforme ako vlak začal a skočil na palube. Krásna blondínka Ursula vlnitou, ja som stála vo dverách, a potom sa obrátil k pozdraviť v uniformách Juhoslovanskej policajtov.
  
  
  V priebehu niekoľkých sekúnd, vlak opustil stanicu a strčila späť na Juhoslovanskej obce. Zatiaľ čo v Belehrade, vlak vstúpil do jedálne auto, ktoré bolo teraz posledné auto na vlak, za podvaly. To spôsobilo, že iné miesto, kde by som mal hľadať, Eva-Schmidt, a to je miesto, kde som ju našiel. Ona mala len objednať raňajky, keď prišiel na jej stole.
  
  
  "Mám dať bullet vo vás, práve tu," povedal som. "Ale ja ti dám jednu, poslednú šancu. Vstať a ísť do svojho priestoru. Jeho bude s úctou. A žiadne triky tento krát. Pokúsite niečo ako minule, a budem zabiť bez ďalšej diskusie."
  
  
  Ona zaváhal na chvíľu. Potom ona vstala a kráčal uličkou jedálenský auto. Nechal som jej
  
  
  niekoľko účty ee tabuľky na čašník a nasledoval ju. Čoskoro sme stáli pred ee dvierka priestoru v Voiture 5.
  
  
  "Vo vnútri," I objednať.
  
  
  Ona odomknuté dvere. Šli sme v, a zamkol dvere za nami. "Teraz, čo by ste chceli vedieť?" "Čo je to?" spýtala sa tartly.
  
  
  "Ako nájsť svojho milenca".
  
  
  Usmiala sa kruto a bežal strane cez jej tmavé vlasy. "To môže byť veľmi ťažké, práve teraz. Hans sa dokončiť jeho predaj veľmi skoro, a potom bude veľmi bohatý človek. On sa bude meniť svoju identitu a opäť sa naďalej uniká bláznov, ktorí nasledujú ho." Ona sa smial. "A môžeme ďakujeme, že vaša vláda pre to všetko."
  
  
  On nemal rád, výsmech a nazýva bláznom. "Máte spôsob, ako vyskúšať svoje šťastie," jej otec povedal. "Kde je Richter pobyt v Belehrade?"
  
  
  Eva sa usmial. Začala vyzliekanie, keď som sa rozprával s ňou. Nevedela som, čo ona čakala, ale čoskoro bola z jej nohavice a z jej podprsenku. Nah mal zrelé a plné číslice.
  
  
  "Ak by som vám túto informáciu, budem akceptovať výzvu, ktoré sa týkajú vašej práce," povedala mi.
  
  
  Ona sa pozeral na mňa ako ona vzala z jej podprsenku a ohrozené jej prsia.
  
  
  "Môžete byť taký láskavý a povedzte mi, kde Topcon sídlo hala je," Hej, povedal jej, keď sledoval, ako ju vytiahnuť čiernej čipky nohavičky z nej biele stehná. Snažila sa odvrátiť mi sex, len tak ako mnoho iných žien.
  
  
  "Možno by sme mohli urobiť nejaký kompromis," povedala purred mi, stojí úplne nahá. Prišla až ku mne a dotkol sa ma s jej prsia.
  
  
  "Čo je kompromis?" Spýtal som sa jej.
  
  
  Ona sa pritúlila ku mne trochu. "Budete uspokojiť s ničím menším, než všetky informácie, ktoré ste chceli, a dám vám malý darček miesto." Bežala jej jazyk sa pomaly v priebehu jej pery.
  
  
  "Ešte môžem vyzdvihnúť darčeky," Ey pripomenul jej, pocit jej boky presunúť voči mne.
  
  
  "áno. Ale to by nemalo byť rovnaké, by to? Nie je to rovnaké na všetkých."
  
  
  On nechal rohu rta pohybovať. Ona bola dobrá. On a Richter vyrobené skvelý tím. On pravdepodobne použil ho v iných Topcon misie. "A ak by som bol ochotný robiť kompromisy, aké informácie by ste mi dať?"
  
  
  Presťahovala na jej boky viac agresívne, a to bolo rušivé ako peklo. "Nemôžem povedať, kde Topcon sídlo je v hale, pretože neviem. Richter neberie mi tam. Ale poviem vám, že on je kontrola v Excelsior Hotel v Belehrade na Knieža Miloš 5. Jej, poviem vám, pretože on nebude tam dlho a pravdepodobne nebudete môcť nájsť ego rovnako."
  
  
  Jej boky priblížili ku mne. Ih omotal ruky okolo nej a cítil jej mäkké telo pohybovať sa na môj dotyk. Ee schmatol ju za bradu s jeho druhú ruku, pritiahol si ju zavrieť a vášnivo pobozkal ju na pery. Držala jej dych, jej oči, vypuklé. Potom vyzerať zmätok a sklamanie sa objavil v jej očiach. Chvíľu rokmi, bola v ovládacom situácie, ona bola v réžii akcie, ale zrazu stratila, ktoré kontrolujú.
  
  
  Jej bradu nechcel pustiť. Ego zovrel ju pevnejšie. "Ty sa klamať, drahí," som trval na tom.
  
  
  Zmätok sa obrátil na obáv. "Clean..."
  
  
  "Ah, áno. Vidím to v tvojich očiach." On pustil jej bradu, ale držal jej blízkosti s jeho druhej strane. Potom sa dostal do jeho kabát a vytiahol Wilhelmina. Držal jej blízkosti na jej ľavej strane pŕs a vrhol sa jej do mäkkého tela.
  
  
  "To nie je ako v minulosti," jej otec povedal. "Ja som vyčerpal trpezlivosť tento čas. Teraz pozorne počúvajte. Idem zistiť, kde Richter sa skrýva v Belehrade, či by ste mi povedať, alebo nie. Naozaj chcete zomrieť, len aby sa veci trochu ťažšie? pre mňa?"
  
  
  Strach mala zobrazí predtým bol teraz späť v jej očiach. Mohol by som povedať, rozmýšľala o tom, čo som povedal. Pozrela sa dole na zbraň clutched na jej hrudi, a potom sa pozrel mi do očí.
  
  
  "Sava Hotel," povedala ticho.
  
  
  Jej pozrel na jej tvár, a ona bola presvedčená. Na Savva Hotel bol druh miesto Richter by si vybrali-malé a súkromné.
  
  
  "A Topcon sídlo je v hale v Lausanne, nie?"
  
  
  Pozrela sa rýchlo na mňa, potom preč. Ona bola stlačené ťažšie malé zbraň proti jej hrudi. Ona zalapal po dychu.
  
  
  "Áno," povedala rýchlo. "Ale úprimne, neviem adresu."
  
  
  Vzal pištoľ a holstered to. "Verím si," povedal som. "A teraz som sa musí nechať, a vystúpte na ďalšiu stanicu."
  
  
  Ona sa nepohol preč odo mňa. "Nechce prijať ďalšie súčasťou dohody som navrhol?"
  
  
  Bežal jeho ruky sa jej stehná a pobozkal ju na pery. Zdalo sa, že hlad sa mi. Ale mal som ešte niečo na mojej mysli. Obrátil sa a vzal jej šatku od steny priestoru.
  
  
  "Viem, že budem milovať," povedal som. "Ale malo by dať podniku pred radosť, aspoň občas."
  
  
  Držal šatka až do jej tváre, a pozrela sa na neho questioningly. Potom sa presunul na jej ego hej, úst a zviazané späť. Ona zrazu začal krútiť, dierovanie, a čo tlmený hluk cez šatku. Chytil jej nahé telo, vybral ju, niesol ju na posteľ a hodil ju na zem. Myslel som, že som videl nastávajúce pozrieť do očí jej na chvíľu, ale som zviazaný jej postieľka s jej vlastné popruhy a oblečenie. Po chvíli, ona sa rozvaľoval na postieľku a pozeral sa na mňa uprene.
  
  
  "Pokiaľ nechcete prekročiť hranicu s Bulharskom, nebudete potrebovať vodič alebo porter kick down vaše dvere," jej manžel povedal. "A to je len príliš neskoro. Potom, budem dosiahli Sava Hotel."
  
  
  Nenávisť blysol v jej očiach, a ona zamrmlal niečo v nemčine prostredníctvom jej šatku.
  
  
  "Nemusíte sa obávať, že sú viazané," jej otec sa usmial. "Len sa snažím myslieť na moje alternatívu."
  
  
  Odišiel jej viazaná nahá na posteli a uzamknutý priestor dverí za ním. Potom som išiel do Voiture 7 a moje priestoru vyzdvihnúť moje malé batožiny. Bol pripravený vystúpiť na ďalšej zastávke, ktorá bola čoskoro nasledovala píšťalka.
  
  
  Teraz musel vrátiť do Belehradu v nádeji, že Richter odišiel do Sava Hotel, aj keď Juhoslovanskej polícia hľadali ho. Potreboval som zistiť, či stále mal rádia.
  
  
  
  
  Desiata kapitola.
  
  
  
  To bolo okolo poludnia, keď som sa dostal späť do hlavnej stanice v Belehrade na druhej triedy vlak. Vzal som si taxík dole Saraevoska Ulici Knez Mihaila Boulevard, prešiel pôsobivé Národné Múzeum, urobil pár zákrut zabezpečiť, aby sme neboli dodržané, a potom zamieril rovno na Majestátny Hotel na Obilichev Venac Ulici. Ursula bol veľmi šťastný, že ma vidieť.
  
  
  "Ach, Nick!" povedala, balenie jej mäkké ruky okolo môjho krku, ako som vstúpil do jej izby. "Jej podrážkou sú na podlahe. Kde sakra ste boli, na mieru?"
  
  
  "Musel som sa vysporiadať s niektorými nedokončenej práce. Ste nemali myslieť, že by som nechať osamote v tejto zla komunistického kapitálu, vedeli ste?"
  
  
  Ona zavrel dvere za mnou. Všimol som si, že ona bola pobyt vo veľmi elegantné izby na nízku cenu a že nah mal krásny výhľad na ulici. Ale teraz všetko, čo mohla myslieť, bol Hans Richter.
  
  
  "Ste sa dozvedeli niečo?" spýtala sa.
  
  
  On zapálil jej cigaretu a ponúkol jej jeden, ale odmietla. Bol pri pohľade na nah teraz vážne. Ona bola veľmi napätá. "Myslím si, že viem, kde Richter sa skrýva," jej otec povedal. "Ak on spanikárili a bežal okolo mesta."
  
  
  "Je to niekde v okolí?"
  
  
  Vzal dlhý presuňte na jeho cigariet a držal ju za chvíľu. "Áno, je to neďaleko od tadeto."
  
  
  "Kde? Všetko, čo?"
  
  
  Študoval Ursula tvár na chvíľu pred povedané. To zdalo ako dobrý čas hovoriť o monitora tu. Musel buď povedať, že to alebo úplne vylúčiť ju z románu, a druhá možnosť sa nezdá byť spravodlivé.
  
  
  "Áno hotel," povedal som pomaly.
  
  
  "Čo po?" Ona išla do telefónu na nočnom stolíku. "Zavolám políciu a oni sa budete môcť stretnúť nás tam."
  
  
  Jej, potriasol hlavou. "Nie, Ursula."
  
  
  Pozrela sa na mňa s nádychom prekvapenie v jej krásne modré oči. Potom dostala telefón späť. "Prečo nie?"
  
  
  "Ursula," povedal som: "budem hovoriť k vám. Richter ukradol elektronické zariadenie, z Britskej vlády v USA zariadenie, ktoré je dôležité pre bezpečnosť Západ. Má toto zariadenie s ním. Aspoň on mal, keď vyšiel von, okolo hlavnej Stanice cez okno."
  
  
  Spomenula si na chvíľu. "Rádio?" spýtala sa.
  
  
  "Áno, rádio. On je celkom istý, že je zariadenie skryté vo vnútri."
  
  
  "To je dôvod, prečo on niesol rádio s ním na vlak."
  
  
  Usmial sa na ňu. "To je to, čo verím, že v súčasnosti. Teraz Juhoslovanskej polícia by radi vydávať vlastných ego na Západnom Nemecku postaviť konania z vojnových zločinov. Komunisti sú vždy radi, ak sa chytiť osoba od Tretej Ríše. Ale myslím si, že možno pochopiť, že môžu mať iný pohľad na vývrtka o vrátení mi elektronickom zariadení ."
  
  
  "Chápem, Nick," povedala.
  
  
  "Snažil som sa na samostatné Richter od ega, rozhlasové stanice, ale nechcel som uspieť," pokračoval. "Keď som bol tam, mojou úlohou by bolo ukončené. Teraz musím si to rádio späť."
  
  
  "Ale, Nick, nemôžem zatknutie Richter bez polícia," povedala mi. "Uvedenie ego v starostlivosti našej vlády vyžaduje veľa byrokracie. Polícia musí byť zapojený."
  
  
  "Chápem," povedal som. "Ale nezabudni, že Západné Nemecko je sám na svete.
  
  
  služieb z krajín, ktoré budú trpieť, ak toto zariadenie patrí do rúk KGB. V skutočnosti, jej odhad je, že Richter predpokladá, že sa dohodneme na predaj zariadenia do ruskej vlády tu v Belehrade. Môžu tak už urobili. V každom prípade, Ursula, jej a požiadať, aby si mi čas na Richter a ego, rádio, než sme sa zase na Yugoslavs o pomoc pri ega zatknutí."
  
  
  Ona sa na chvíľu zamyslel. "Chcem, aby vám pomáhal Richter."
  
  
  "Áno, môžete prísť so mnou," súhlasil som.
  
  
  Usmiala sa. "Všetky práva, Nick. Budem čakať na jej predtým, ako som volať políciu, ale samozrejme, že môže mať svoje vlastné myšlienky. Myslím, že ona bola videná osoba sledovanie tohto hotela. Musím predpokladať, že nemôžu verte mi úplne."
  
  
  "To dáva zmysel," povedal som. "Veď nie ste dobrý komunista."
  
  
  Ona mi dala veľký nemecký úsmev, a jej modré oči blysol. "Nie som ešte dobré dievča," povedala.
  
  
  "Ja by som sa súhlasiť s tým."
  
  
  Mala na sebe rúcho viazaný na pás, pretože ona mala stačí vyjsť na sprchovací kút. Ona neviazanej plášť a nechal ho spadnúť otvoriť, dokazujúce, že bola nahá pod. "Myslím, že by som sa lepšie obliecť," povedala.
  
  
  Pozrel hungrily na jej krivky. "Predpokladám."
  
  
  Plášť spadol na zem. Nechal si jeho pohľad putovať cez jej vypuklé prsia, jej štíhly pás a usporiadať ju mliečna stehná a stehien. Spomenul si, Eva na vlak, a on vedel, že Eva mala aktivovaná, niečo sa mi, že teraz pohladil a staral sa Ursula typu.
  
  
  "Na druhej strane,"povedala, blíži zatvorte vzdialenosť medzi nami," ak naši ľudia sa v tento hotel si práve teraz, bude pravdepodobne tam trochu dlhšie."
  
  
  "Myslím," povedal som.
  
  
  Začala nibbling na moje ucho. A nechal som jej štart vyzliekanie mňa.
  
  
  Ursula bola podnecovanie oheň vo mne, že mi sľúbil, že dostať mimo kontrolu veľmi skoro. Pomohol jej vzlietnuť zvyšok jej šaty, a potom viedol ju k veľká manželská posteľ celej miestnosti. Sme stanoviť spoločne, a ďalšia vec, ktorú som poznala, bola prichádza ku mne muž pozíciu.
  
  
  Jej prsia visel nad mojej hrudi v krásnom vertikálne oblúky. Prišla k lízať mňa, a tipy na jej prsia trela ticho proti mojej hrudi, bozkávanie mojej tváre a krku s jej vlhké pery.
  
  
  Ona premiestnené na mojom žalúdku, bozkávanie mi jemne, a oheň horel v mojom rozkroku. Potom sa presťahovala nadol, presviedčaním s plnou, teplé pery, kým ona sa nemohol zúčastňovať sa už.
  
  
  "Teraz, slacker?" spýtala sa.
  
  
  "Teraz," povedala som hoarsely.
  
  
  Ee tlačil ju na posteľ a straddled jej dych a netrpezlivý. Mliečna stehná povstali a okolo mňa, a pamätám si, pocit ich zámok tesne za mnou, ako sme sa pripojili. Oheň sa obrátil do sopečného holokaustu. Potom tam boli sladko vonia, krásne zvuky, a horúce telo, ako sme climaxed.
  
  
  Keď som sa pozrel do Sava Hotel, pochopil som, prečo Richter si vybral ego. V Štátoch, ego je najlepšie opísať ako velká pasce - staré starom budove, ktorá vyzerala ako by to malo byť zničené dávno v starom meste oblasť. Prihlásenie mimo bola tak schátralé, že by ste mohli chodiť cez to bez toho aby vedel, že to bol hotel. Bolo to ako miesto, kde riadenia by vyzerať ďalší spôsob, ako z nechutný hostí.
  
  
  Boli tam len dvadsať izieb v hoteli, a z počtu klávesy umiestnené v poštové schránky za stôl, mohol vidieť, že iba pol tucta bolo prijaté. Nebol som prekvapený, keď zanedbaný Juhoslovanskej zamestnanec nemal žiadať vidieť naše pasy, ale jednoducho zobrala ih čísla. On bol len snaží presvedčiť políciu, ako formalita.
  
  
  Ako Klera pohyboval okolo stoličky vyzdvihnúť môj kus batožiny, jej pozrel do schránky a opäť sa ich naspamäť, ktoré je uvedené, že niektoré miestnosti boli obsadené. Potom sme išli po schodoch s pracovník. Keď mu otvorila dvere a dať svoje batožiny v, dal em tip.
  
  
  Ako Klera odchádzal, dvere z chodby sa otvorili a Hans Richter vyšiel. Ona bola tlačil preč Ursula v popoludňajších hodinách, a schoval pred zrakmi. Chvíľu neskôr, som ukradol pohľad a videl Richter a dvoch mužov stojacich v chodbe s chrbtom ku mne. Boli o opustiť druhého človeka, okolo ktorého izba mali práve odišiel. Druhý muž je Ivan Lubyanka.
  
  
  Zdá sa, že Richter šiel tu Lubyanka keď sa dostal mimo celého Orient Express v Povka. Teraz, hoci Richter zdá sa, že našiel iný úkryt, pretože nehody na stanicu, prišiel tu s týmito ľuďmi, ktorí boli zrejme Topcon agentov, diskutovať o predaj dohľadu zariadenia s ruskom.
  
  
  Richter to nie ness rádio. Možno nemal dôveru KGB. On a jeho spoločníci kráčal chodbou na schodoch pri Barbarov zavrel dvere.
  
  
  Obrátil sa na Ursula. "Sú to naši ľudia, a oni sú naši priatelia," povedal som. "Podľa ich a pozrite sa, kam idú. Snažte sa dostať zabil. Medzitým, som chystá navštíviť môj ruský priateľ v hale. Budem sa s vami stretne na Majestátne na tri." Počkajte. v hodinu, potom je táto, a ak nechcem ukázať, ste na svoje vlastné."
  
  
  Pozrela do mojej tváre, na krátky, nežný moment. "Všetky práva, Nick."
  
  
  Usmial sa na ňu. "Dovidenia."
  
  
  "Áno."
  
  
  Ursula zmizol dole chodbou, nasleduje Richter a jeho muži.
  
  
  O niekoľko minút neskôr, zaklopal na dvere Lubyanka miestnosti. Po krátkej pauze, Lubyanka hlas zazvonil spoza stola. "Áno?"
  
  
  Jej pochopenie nárečí a hlasy, ktoré bolo celkom dobré, najmä po imelo schopnosť počuť, ih, tak ona vymazané jej krku a snažil sa jej najlepšie, aby to znelo ako Hans Richter.
  
  
  "Blucher," povedal som.
  
  
  Zámok klikli na deň, ako luger vytiahol ju von. Keď sa otvorili dvere a Lubyanka je prekvapený výraz tváre stretol jej, Stahl nemal čakať na jej vstúpiť do miestnosti. On začal tvrdo na dvere a vtrhli do miestnosti. To hit Lubyanka v hrudník a hlavu a vyrazil ego k podlahe.
  
  
  Lubyanka začal pre zbraň, ale ego zastavil ho. "Zmraziť priamo tam."
  
  
  On sa otočil a luger (plachetnica) zamerané na emu hlavu. Potom sa pozrel na vzdialenosť medzi ním a Webley a rozhodla, že to nestojí za to riziko.
  
  
  "Je to znovu," povedal horko.
  
  
  "Obávam sa, že tak, starý muž. Všetky práva, dostať hore. A zostať ďaleko od svojej hračky na stole."
  
  
  Barbarov pomaly vstal, kvapkajúca krv z ich ego palice a RTA. Ego pery už je opuchnuté. Jej, šiel ku dverám, a ukončia sa, neustále monitorovanie dôstojník KGB. Bol tam veľký odpor v jeho očiach pre mňa.
  
  
  "A teraz," povedala som, " to je radosť s tebou hovoriť."
  
  
  "Nemáme nič hovoriť," povedal grimly.
  
  
  "Myslím si, že tak."
  
  
  On grunted a dal svoju ruku na rez na jeho tvár. "Obávam sa, prišli ste na nesprávnom mieste v matematike."
  
  
  "Možno," povedal som. "Ale ak som to, budete sa cítiť naozaj zlé." Jej pozrel do jeho tváre, keď to prišlo na mňa vplyv tejto aplikácie.
  
  
  "Sme nedosiahli dohodu, ešte," povedal mi. "Preto, že nemám to, čo ste hľadali."
  
  
  Spýtal som sa jej. "Ak Richter stále má na to, kde sa mu ju udržať?"
  
  
  "Richter?"
  
  
  "Ospravedlňujeme sa za dohľad. Pre vás, on je Blucher je Horst."
  
  
  Barbarov sa na chvíľu zamyslel. "Nemám poňatia, kde sú všetci v telocvični. On je veľmi mlčanlivý a vyhýbavá."
  
  
  "Možno, že nebude dôverovať, Barbari," povedal som, čo mu trochu ego boost.
  
  
  Pozrel sa na mňa. "Nemám dôveru hmú buď."
  
  
  V rohu mojej rta presťahoval. Vždy sa mi trochu radosť vidieť dve nepríjemné ľudí sa snaží prekabátiť iné s ostatnými. "Dobre, jedna vec je istá, Lubyanka. Viete, kde ich kontaktovať. A jej,, chcem, aby ste mi to povedať."
  
  
  Lubyanka presťahoval do unmade posteľ. Sledoval ho bližšie, vedenie Luger (plachetnica) poukázal na neho. "Nemal povedz mi, kde bol pobyt," povedal pomaly.
  
  
  "Ste klamstvo, Lubyanka. A budete mať 9 mm pozerať sa do hlavy." Jej, prišla až k nemu, lízanie. "Potrebujem pravdu, a chcem to teraz. Kde môžem nájsť Richter?"
  
  
  Lubyanka oči sa zrazu stal ploché a zúfalý. Na moje prekvapenie, sa mu zdvihol veľký vankúš z postele a otočil tvár mi, uzatváraním sa pred ním. Nemal tušenie, čo sa robí, tak sa mu nerobil žiadne šance. On bol zastrelený, a Luger (plachetnica) explodovala v malej miestnosti.
  
  
  Hunspell burrowed do hrubé vankúš a nedosiahli Lubyanka to hrudník. Medzitým, Barbarov vrhli sa na mňa, stále držte vankúš medzi nami. Vzal som si cieľ a výstrel mu v hlave znova, a moja strela tesne minul cieľ ako on spadol na vrchole mňa.
  
  
  Lubyanka hit mi v ruke s pištoľou a udrel ho ťažko, ale on stále držal zbraň. Teraz vankúš bola preč, a Varvara bol krútenie ruku pevného s oboma rukami. Sme narazili na stenu a on stratil jeho zbraň.
  
  
  Potom sme obaja skĺzol na zem, snaží bojovať. I udrel ho v Lubyanka to už bloodied tvár, a podarilo sa mu vrátiť ranu pred odtiahla sa odo mňa. Potom siahol Webley, ktorý bol teraz stojí na stole vedľa neho.
  
  
  Schmatol zbraň pred jej mohli dosiahnuť to, ale on sa nemohol dostať na spúšť v čase požiaru. Keď som sa k nemu, on bol mučiť ich, napríklad, udrie mi do hlavy s ťažkým barel.
  
  
  Jej padol na okno, až vzdychajú. Potom Lubianke sa dostal k jeho nohám a urobil ďalší Webley sa na mňa, ale ja som našiel silu, aby chytiť ega zbraň strane a vytiahnite ho skôr, ako on mohol oheň. Cnelo sa mu môj mimmo a rozbili okno s ním.
  
  
  Sklo rozbité, hlasno a rained dole na mňa, ako sa jej, otočil a sledoval Lubyanka telo lietať smerom von - ego je zbrane boli šíriť široko, ako sa snažil chytiť niečo.
  
  
  Počas pádu Lubyanka, tam bolo krátke ticho, potom som ju počul kričať. On oprel sa cez rozbité sklo a videl, že to musel zasiahnuť druhom poschodí s balkónom. Bol napichnut hliadok železnej balustrade, lícom hore, oči otvorené, a dve hliadky jutted von cez ego jeho hrudi a život.
  
  
  On sám kritizoval. Lubyanka nebude povedz mi niečo teraz. Po návrate Wilhelmina, on rýchlo opustil malej miestnosti a ponáhľali dole na chodbu, tak ako shaggy zvuky prichádzali z grand schodisko. To bolo vyhnúť tým, ih, ktorý šiel späť služby schody na ulici.
  
  
  
  
  V jedenástej kapitole.
  
  
  
  "Toto je miesto. Richter šiel tu s dvoma mužmi, " Ursula povedal mi.
  
  
  Sme schúlené v tmavých dverách v úzkej ulici, díval sa cez noc v starej budove cez ulicu. Ursula bol veľmi znepokojený, ale ona sa snažila ukázať, že.
  
  
  "Myslíš, že by si všimli, že ste po nich?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Ja myslím, že nie," povedala.
  
  
  V dome cez ulicu bol byt budovy. Ursula mi povedala, že mal zapísané druhý-podlahy vonkajšie miestnosti, ale tam bol žiadny mieru nie na čas.
  
  
  "Dobre, poďme tam ísť a pozrieť sa," navrhol som.
  
  
  "Všetky práva, Nick." Natiahla sa do kabelky pre Webley .
  
  
  "Chcem, aby ste na pokrytie mi dobre tam," povedal som. "Môže to byť pasca."
  
  
  "Môžete sa spoľahnúť na mňa, Nick."
  
  
  Keď sme sa dostali do miestnosti, kde sme si mysleli, Richter a Ego ľudia boli, to bol prázdny. Jej manžel sa vrátil v opatrne, nosiť zbraň, ale nikto tam.
  
  
  "Poď," Ursula povedal jej.
  
  
  Ona sa ku mne pripojil, zavrel dvere a pozrel okolo. To bola veľká izba s vlastnou kúpeľňou. Farba bola odlúpnutie steny, a inštalatérske pozrel starožitný. Tam bol nemotorný postieľka v rohu, a zjazvená drevené stoličky, a niekoľko rovno stoličky na strane.
  
  
  "Niekde," komentoval. Luger sa posunul ho späť do jeho závesu. On pristúpil k lôžku. Vyzeral ako niekto, kto bol ležiace na to nedávno.
  
  
  "Nie je batožiny, alebo nič," Ursula povedal. "Môžeme už stratil naše ego."
  
  
  "Poďme sa pozrieť okolo seba," povedal som.
  
  
  Sme sledovali toto miesto v dielov. Tam bol dôkaz, že Richter bol tam - zadok jedného z Ega obľúbené cigarety; fľaša vína, takmer prázdna; a v koši, ego hodil lístok na vlak, nenašiel nič, oznamujúci, že on by sa vrátil do tejto miestnosti. V skutočnosti, všetky dôkazy ukázal na neho odchádza za navždy.
  
  
  "Čo budeme robiť teraz?" Ursula spýtal sa.
  
  
  "Ja neviem," jej otec povedal. Vrátil sa do kúpeľne a pomaly sa pozrel okolo. Zdalo sa mi, že tam bolo nejaké miesto v miestnosti, aby sme si nevšimol. Pozrel na prázdny lekárničky znova.
  
  
  Potom som šiel do kúpeľne. Začiatok bol na nen. On zdvihol veko a peered do povodia.
  
  
  Tam, videl som kus mokré, pokrčený papier plávajúci v čistej vode.
  
  
  On loviť ju von a pozrel sa na ňu. To bol len kus papiera z väčší kus, ktorý mal zrejme boli roztrhané hore a zaslaný do zabudnutia, ale nen mal niekoľko písaných písmen.
  
  
  "Mám niečo," povedal som.
  
  
  Ursula prišiel znovu a pozrel sa cez moje rameno. "Čo je to?"
  
  
  "Vyzerá to, Richter bol snaží zbaviť ju na wc. Môžete robiť to, čo tie listy sú?"
  
  
  Pozrela sa na neho. "Je to Richter je písanie rukou," povedala. Ona grimaced, otočením poznámka mierne. Vyzerá to, že je napísané v Serbo-Croatian, Nick. Možno, že hlavné slovo "národný". A ďalšie písmeno, počiatok iné slovo ."
  
  
  On prižmúril oči na neho: "Národné. Ale čo je druhé slovo?"
  
  
  "M-Us-Múzeum, Národné Múzeum".
  
  
  Oči sa jej vyrazil na Nah. "Múzeum. Sa nen mať prechádzka-v šatníku?"
  
  
  "Predpokladám, že áno," povedala.
  
  
  "Richter by mať žiadny dôvod na používanie múzeum stretnutia," povedal som. "Vieme, že on má už splnené Lubyanka na Sava Hotel a možno aj tu."
  
  
  "To je pravda," Ursula povedal, ale nechcela ma nasledovať.
  
  
  "Dobre, povedzme, že si môžete dať toto rádio niekde na skladovanie na pár dní. Nebudete môcť používať úschovňa batožiny na Centrálnej Stanici alebo na letisku, pretože polícia tam sa pozeráte na vás. Ale prečo nepoužívať jedlo fotoaparát na verejnom mieste, ako je múzeum? "
  
  
  "Ale veci sú tam, zostáva len na chvíľu
  
  
  
  "Zatiaľ čo návštevníci v múzeu," Ursula pripomenul mi.
  
  
  Myslel si, že o tom za chvíľu. "Mali by držať vec, na pár dní, čaká na svojho majiteľa vrátiť späť. Ale možno Richter nechcel spoliehať na to, že možnosť. On môže mať ľavé rádio v múzeu a potom im, nikdy neskôr, aby im povedať, že zabudol vyzdvihnúť to, keď odišiel. On by prisľúbili prijímať rádiové do dvadsaťštyri alebo štyridsaťosem hodín. Potom ego by byť istí, že vzali na zvýšenú opatrnosť, aby ego na to."
  
  
  "To je dobrá teória, Nick. Je to stojí mimo kontroly ďalej."
  
  
  "Budeme sa v múzeu ráno," povedala som. "Ak Richter zistí o Lubyanka dnes večer, on bude s najväčšou pravdepodobnosťou sa rozhodli opustiť Belehrad okamžite, ale nie bez tohto rádia. Ak boh skryť ego v múzeu, by sme mohli poraziť ho až tam. To môže byť naša posledná šanca obráťte sa na emu."
  
  
  "Medzitým," povedala, " potrebuješ si oddýchnuť. Mám obzvlášť pohodlné izby na Majestátne."
  
  
  "To je dobrý návrh," povedal som.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Boli sme na Národné Múzeum, keď otvorila druhý deň ráno. To bol slnečný jarný deň v Belehrade. Vysoké stromy v parque Calamegdan mal svetlé zelené púčiky. Krídlové lode plied v pokojných vodách Dunaja, a rušné dopravy zdalo nejako menej hektický. Ale múzea sám, bolo pevné a gray na jasné ráno, stark pripomienka, že Ursula a ja som nevedel prísť tu pre zábavu.
  
  
  Vo vnútri, tam boli vysoké stropy a sterilné sklenené vitríny, ktorý ostro kontrastoval s slnečné ráno na druhej strane ego-hrubé steny. Rýchlo sme našli šatni. Možné, Juhoslovanská, bol ešte stále hore.
  
  
  "Dobré ráno," ego pozdravil ho. "Náš druhý vľavo prenosné rádio tu a zabudol vziať ego s ním. Poslal nás ego." Hovoril s najlepším nemeckým prízvukom.
  
  
  On poškriabať hlavu. "Rádio? Čo je to?"
  
  
  Rozhodla som sa vyskúšať hovorí mu v Serbo-Croatian. "Rádio. To, čo nosí na opasku."
  
  
  "Ach," povedal. Chodil na rohu malej miestnosti, a ako som držala moje dychom, ako som sa dostal na polici. Vytiahol Richter je rádio. "Mám odin ľavej tu muž menom Blucher, Švajčiarsko."
  
  
  "Áno," povedal som, pozrel sa na Ursula. "Hlasovanie je všetko. Horst Blucher-celé meno."
  
  
  Pozrel sa na miss. "áno. Máte akékoľvek identifikáciu, Pán Blucher?" Som nezdá sa, že by pamätať tvoju tvár."
  
  
  Držal späť svoju netrpezlivosť. Už som sa rozhodol vziať rádio silou, ak je to potrebné. "Nie som Blucher je Horst," povedal zámerne. "Sme ego priateľov, ktorí prišli na požiadanie rádia pre neho."
  
  
  "A. Dobre, Pán Blucher mal prísť sám, viete. To je pravidlo."
  
  
  "Áno, samozrejme," povedal som. "Ale Pán Blucher je chorý a nemôže prísť do rádia. Dúfame, že sa vám bude rozumieť. Čo budete robiť, hmú veľkú láskavosť, ak ste nám, walkie-talkie zaslať hmú."
  
  
  Pozrel sa podozrievavo sa na mňa, a potom na Ursula. "Povedal vám potvrdenku?"
  
  
  Teraz Ursula hral časť. "Ach, bože! Spomenul, že by sme mali mať blanc úprimne povedané, pred odchodom. Ale zabudol dať svoje ego dn. On je veľmi chorý." Potom sa aktivuje pravopisu. "Dúfam, že vám nebude vysvetľovať chyby v detaile. Pán Blucher je tac Hotel bude počúvať krásne Juhoslovanskej hudbu, zatiaľ čo on je tu."
  
  
  "Ach," človek povedal, pri pohľade do jej chladné modré oči. "Dobre, chápem, že. Tu si môžete vziať rádio. Už mám jasný dôvod, aby moje ego tu."
  
  
  "Ďakujem," emu povedal jej.
  
  
  On ignoruje ma a rukou rádio Ursula. "Povedz svojmu priateľovi obnoviť čo najskôr, tak, že môžete vychutnať svoj pobyt v Belehrade."
  
  
  "Ďakujem," povedal, Ursula.
  
  
  Zdvihla rádio a išli sme von cez šatne. Ale zatiaľ čo sa prechádzate okolo budovy, zistil som, že moje víťazstvo bol krátky-žíl. Dvoch mužov vyšiel z alcove v koridore, a nikto okolo. Obaja mali zbrane. Tieto boli dvaja ľudia z Topcon, že sme videli skôr s Richter, ľudia, že Ursula dodržiavať.
  
  
  "Prestaň, prosím," vyšší jeden objednať.
  
  
  Ona moaned ticho. Ešte pár minút a monitor by boli bane. Sakra týchto ľudí! Toto bolo druhýkrát, čo som vlastnil, len aby boli moje ego odobraté. Ursula nebol taký rozrušený, ako som bol. Ona stratila všetky kontaktu s Richter, napriek obnove rádio, a teraz títo ľudia mali reestablished, že kontakt. Obával sa, že ona bude žiť využívať tento zvrat udalostí.
  
  
  Krátky, námestie muž so zlomeným nosom vlnitou a samopal na rádio. "Dajte rádio na zem medzi nás, spolu s vašou kabelku... -
  
  
  on sa na mňa pozrel - a pištoľou.
  
  
  "Potom sa dostať preč od nich," vyšší človek objednať.
  
  
  Ursula sa na mňa pozrel a ja som súhlasne prikývol. S dvoma zbrane ukázal na nás, tam bol žiadny priestor hádať. Ona pokročil vpred a držal sa jej walkie-talkie a Webley taška na poschodí. Luger (plachetnica) pomaly vytiahol to z mojej doublet, hľadá šancu, aby ju použiť proti nim, ale teraz aj zbrane boli zamerané na mojej hrudi. Luger (plachetnica) dajte to na podlahu vedľa rádia a jej kabelku. Stále som mala Hugo až mi rukáv, ale zdalo sa mi, že by som mať trochu možnosť využiť ego.
  
  
  "Veľmi dobre," povedal vysoký Topcon agent. Mal tmavé vlasy a veľmi tenký tvár. On motioned na druhý muž, ktorý vystúpil, otvoril Ursula je kabelku, a vytiahol Webley. On tiež strčila ho do Wilhelmina bunda vrecku. Potom sa zdvihol rádio.
  
  
  "Teraz poď s nami," vysoký muž povedal.
  
  
  Ursula sa na mňa pozrel znova. "My by lepšie robiť to, čo človek hovorí:" jej manžel povedal.
  
  
  Sme boli presunuté okolo budovy bez povšimnutia a dať do šedej Fiat sedan. Ursula a ja sme povedali, aby si v zadnej časti auta. Vysoký muž dostal za volant, a ten s zlomený nos sedel vedľa neho, zbraň ukázal na môj hrudník.
  
  
  "Teraz sme ísť na malú prechádzku," muž s pištoľou mi povedal, že s veľkou spokojnosť.
  
  
  Auto zapísané dopoludňajších hodinách prevádzky. Videl som, že obe zadné dvere boli zamknuté so špeciálnymi zámky. Zdalo sa to ako čistý pokus zbili muža s pištoľou. Richter zdá sa rozhodli, že by bolo najlepšie sa zbaviť nás tak, že rokovania môžu pokračovať bez prerušenia. Ona bola začínajú chápať, ako on unikol všetky druhy polície a vládnych agentov pre mnohých rokoch: on bol šikovný, efektívne, a úplne bez svedomia.
  
  
  Boli sme jazde po Belehrad. Sme išli spolu Brankova Prizren Boulevard, kým sme prišli rieky, a potom išiel na juh do Kara Dordeva. Čoskoro sme sa ocitli v otvorenej, kopcovitá oblasť.
  
  
  "Kde si pričom sa nám?" Nakoniec som sa spýtal.
  
  
  "Zistíte veľmi skoro," Zlomený nos povedal, že mi ostré úsmevom. Ego je prízvuk bol nemec a vysoký muž to bol francúzsky. Bol to pekný priestranný oblečenie, to Topcon.
  
  
  Ego je predikcie bolo správne. Pätnásť minút neskôr, po zaokrúhľovania pár krajiny cesty, prišli sme do odľahlej krajiny domu. Vodič zastavil pred ním a nariadil nám dostať sa von.
  
  
  Ursula a odišiel som cez Fiat. Jej nemal potuchy, kde sme boli; jej len vedel, že sme boli na juh od mesta. To bolo len logické, že Richter by opustil Belehrad, ako polícia boli česanie mesta v hneve pre neho. K dnešnému dňu, on nebol schopný cestovať verejnou dopravou. Zaujímalo by ma, či ešte stále vedel o Lubyanka.
  
  
  "Vo vnútri," vysoký muž objednať, brandishing a revolver. Obe zbrane boli ukázal na nás znova. Nasledovala objednávky.
  
  
  Vo vnútri domu vyzeralo aj menšie, ako to vyzeralo zvonka. Ale to bolo všetko Richter potrebné. Chvíľu neskôr, po vysoké pištoľník s názvom ego meno, Richter vošiel do izby, z kuchyne.
  
  
  "Dobre," povedal, keď videl nás,"aké príjemné prekvapenie." Siahol na walkie-talkie, že vysoký muž mal umiestnené na stoličke. "Ste takmer dostal to, že nie ste?"
  
  
  "Doteraz fretky boli ste o jeden krok pred nami," povedal som. "Ale vaše šťastie nemôže trvať večne, Richter."
  
  
  Jej, videl spôsob, ako žoldnieri, pozrel sa na mňa, keď jej ego, používa svoje skutočné meno. Zdá sa, on bol známy len ako Blucher. Richter usmial sa na mňa, potom prišiel znovu a udrel mi do tváre.
  
  
  Jej padol ťažko k podlahe. Ursula zalapal po dychu a oprel v dobrej. Iso rta bol skrápaný krvi. On ležal tam, pri pohľade na Richter a nenávidieť ho. Táto nenávisť by mi skúsiť niečo ťažšie, ak by som mal možnosť ísť proti nemu.
  
  
  Ursula sa pozrel na Richter. "Nacistické mäsiar!" "Zastaviť!" ona hissed.
  
  
  Richter tvár začervenal sa s hnevom. On udrel ju tvrdo cez tvár, a ona padala dole vedľa mňa.
  
  
  Richter sa obrátil na mužov, ktorí priniesli nám. "Dať ich do putami na rukách sem a tam." Poukázal na deliace steny, kde série tenké železné tyče boli pridané do kuchyne dverách, a starého železa, radiátorov na bočnú stenu. "Tak, že sú oddelené."
  
  
  Muž s zlomený nos pripútaný obe Ursula je zápästia do radiátora, a vysoký muž pripútaný mi na vonkajšie pilier oblasť. Moje ruky boli za môj chrbát, a tam boli putami na rukách a na každom zápästí a pripojenie reťaz okolo brvna. Musel som vstať a Ursula mal sedieť na podlahe s ňou späť do radiátora.
  
  
  "Všetky práva, priniesť bomba," Richter objednal vysoký jeden s pištoľou. .
  
  
  Vysoký muž zmizol do malej spálne a vrátil sa o chvíľu neskôr s fajkou bomba. Tam bolo dosť dynamite sa k nej vyhodiť do povetria dva domy, veľkosť jedného sme boli in. Richter sa na mňa pozrel s úsmevom vzal bomba okolo vysoký muž s rukami, a postavil ho na stoličku v strede miestnosti. priestor približne na polceste medzi Ursula a mňa.
  
  
  "Andre je veľmi dobrý na tieto veci," Richter poznamenal, ako on nastaviť hodinky, ktoré slúži ako spúšť na bombu. "Gawking, samozrejme, by bol krajší, ale je to oveľa silnejšie. Je nepravdepodobné, že orgány budú môcť identifikovať vaše telá, potom výbuchu a požiaru. Dúfam, že tento príklad bude slúžiť ako varovanie pre každého, kto môže nasledovať."
  
  
  "Myslím, že to bude dostať ih myslenia," povedal som. Ich opatrne sa pozrel na bombu, ktorá bola už nastavená a beží. Richter mal pravdu. Ak sa táto vec, explodovala, tam by nemal byť oveľa ľavej preskúmať.
  
  
  "Nikdy sa nevzdávaj, kým sú umiestnené v rámci starostlivosti o ľudí, ktorých názov sa máte defamed," Ursula povedal v napäté hlas.
  
  
  Richter glanced na Nach. "Urobil som ohovárajú vás?" "Kiež by ste boli tam, keď sa to všetko sa deje, Fraulein. Tretí nikdy naozaj závisel na mňa sám na dosiahnutie svojich cieľov. Všetci sme boli Nacisti potom. Keď sme boli porazení, niekoľko slabých tie šiel berserk, a zvyšok sa zrazu stal anti-fasisti.
  
  
  "Ste Nacisti psa," Ursula hissed.
  
  
  "Teraz je to v móde byť priatelia s bývalými nepriateľmi, behať s socialistov a zradiť staré ideály," pokračoval pomaly.
  
  
  "A Nacisti skončiť prácu s Komunistami,"jej hmú poprel správy v médiách.
  
  
  On sa na mňa pozrel ostro. "Je to biznis, čisté a jednoduché. To je to, čo som mal robiť ako ľudské, keď sa lov ho ako psa, ktorý napadol ho."
  
  
  "Zabíjanie nás nebude uložiť vám, Pán Richter!" povedal Ursula hlasno. "Budete uväznení, a dostanete zaplatené za to čo ste urobili."
  
  
  Usmial sa, horko. "Teraz máte menej ako dvadsať minút, uistite sa." Bez čakania na odpoveď, obrátil sa na jeho prisluhovači. "Vypnite Lamborghini. Budeme sa Fiat na Dragoman Prejsť stanice v Crveni Krst. Malo by byť bezpečné vlakom tam."
  
  
  "Áno, Pán Blucher," povedal vysoký muž. Dvoch mužov, obrátil sa a odišiel do ulice.
  
  
  Ako ozbrojenci boli nasadnúť do auta mimo, Richter, obrátil sa späť ku mne. "Ste dočasne preruší moje dohodu s Rusmi. Ale len dočasne. Za to si sa teraz venovať svoj život."
  
  
  A tak vedel, o Lubyanka.
  
  
  "Keď som sa nechať tu, nebudem mať len celý čas chcem, vrátane cestovanie, fotografie, hudbu, chcete pokračovať v rokovaniach o predaji satelitné monitorovanie, ale ja som sa bude konať mimo dohľadu nad bonnská vláda na chvíľu. Vidíte, všetko funguje ako obvykle, veľmi dobre pre mňa ." On pristúpil k dverám. Mimo, Fiat motor spustí. "Auf wiedersehen. Alebo možno by som len povedať zbohom?"
  
  
  Obrátil sa a odišiel. Chvíľu neskôr, Fiat odtiahol a zvuk postupne vytratila ako urobili ich cestu späť k hlavnej ceste.
  
  
  Ursula, a tak som sa pozrel na tikot bomba, a potom druhý na iných. Ursula bit jej spodnú peru a potriasol hlavou. "Mal som zabil Richter hneď ako ego vedel."
  
  
  "Chill out," povedal som. "Máme menej ako pätnásť minút doľava. Neznamená to však, dovolenky, koľko času na hlbšiu úvahu."
  
  
  "Nemôžem hýbať," Ursula povedal, búchanie jej putami na rukách na radiátor.
  
  
  "Uvoľnite sa," jej hlas povedal pokojne. "Úzkosť môže byť nákazlivá, a musím myslieť na niečo."
  
  
  Zatratených tikot bomba na stole bol ako naše srdce bije pre posledný čas. Zavesil a otočil a pozrel na barov za mnou. Som vytiahol na jednej som bol pripojený, a to ohnuté, potom odrazil späť. On sa zamračil a vtiera reťazca jeho putami na rukách proti bar. Je vyrobený mäkký zvuk, nie sú tak ostré, creaking ako kov. Po všetkých, barov neboli vyrobené z kovu, ale okolo drevo maľované na vyzerajú ako čierne železa. Potom Hugo si pamätal jej. Nenašli Hugo, môj stiletto.
  
  
  Dúfam, že překypoval v mojej hrudi a urobil môj čriev utiahnite ešte viac. Presťahoval som sa jej pravú ruku, ale nič sa nestalo. Ona bola značne obmedzené v jej pohyby. Obrátil sa na tvár Ursula a oprel späť z tenkých drevených bar.
  
  
  "Čo to robíte, Nick?"
  
  
  "Snažím sa zachrániť naše životy," povedal krátko. Nemal som čas hovoriť.
  
  
  Presťahoval som sa jej ruky znova, a Hugo sa posunul do mojej dlane. Som držal nôž tak, že môj grip bolo pevné. S ostrým twist jeho zápästie, sa mu podarilo pristáť ostré hrany Hugo je kotúč na drevené priečky holými rukami. Ratolesť rez cez to, a ja som cítil, čepeľ noža drez do dreva. Drevo bolo pevné, ale nôž
  
  
  bol vykázaný na tenký okraj pre pruhy. On robil malé, prísne pohyby s čepeľ a cítil pár žetónov, spadne.
  
  
  Pozrel sa na Ursula. "Snažím sa crack táto prekliata bloku," vysvetlil som. Nevidela som to, vytáčanie je tuhý. "Koľko je hodín?"
  
  
  "Trochu viac ako desať minút," Ursula povedal, nakláňať dopredu vidieť dial.
  
  
  "Ježiš," povedal som, nahnevaný, že to bolo tak dlho.
  
  
  Ja som odrezala ju hore. Nie je potrebné preplávať celý bar. Jej ego, len musí byť oslabené. Bolo tam veľa žetónov na podlahe. Zastavil sa sekaním ju a vytiahol bar ťažké. Tam bol mierne crack, ale drevo nemal pretrhnúť. Na putami na rukách boli teraz zakorenený hlboko v mojom zápästí. Ja som odrezala ju trochu viac, až som sa konečne cítil hlboké trhliny v dreve. On vystužený sám proti tlak na jeho zápästia a pozrel sa na Ursula.
  
  
  "Čas," povedal som.
  
  
  "Šesť m".
  
  
  Položil jej nohy sa pod ním a vytiahol so všetkými jeho silu. Ozvalo sa hlasné prasknutie ako drevené bruce split. Padol headfirst na zem a takmer narazila na stoličku s bomby na to.
  
  
  Moje ruky boli stále shackled zozadu, ale ona sa snažil jej nohy. Mohol cítiť krv na jeho zápästí. Jej, stál na stoličke a pozrel na bombu. Ak Richter vedel, že jej, a ona myslela, že som bol začína, že by si usporiadané bombu tak, aby každá otras mozgu, ako je zdvíhanie ee, by vyvolali to ešte čas. On sa sklonil k skontrolujte kabeláž, a zistil, že mal pravdu. Musel som buď zneškodniť bombu, bez pohybu, alebo nejako zadarmo Ursula z radiátora.
  
  
  Bomba mala ísť preč, keď minútu strane ukázal pol hodinu, a boli tam len štyri minúty doľava. Nemal som veľa času.
  
  
  "Musíme sa dostať von z tohto vec," povedal som, obrátil sa k Ursula. "Nemôžem hýbať bomba."
  
  
  "Ale ako môžem zadarmo seba?" "Čo je to?", spýtala sa ma, sa snaží udržať sa v panike z jej hlasu.
  
  
  On sklonil dolu a preskúmať, ako to bolo zakorenené na kov. Tam bol len jeden spôsob, ako oslobodiť ju, a ktorý bol na odomknutie putami na rukách. Ale, táto operácia bude vyžadovať niekoľko baní, aj keď jej ruky boli držané pred ňou. Hugo dať ho do zadnej vrecku jeho nohavice; ja by som sa potrebovala. Potom sa dôkladne preskúmať radiátora.
  
  
  Rúry po celom suteréne pripojenie radiátora je všetko zahrdzavené. Vyzeralo to ako radiátor nebol použitý v rokoch. Okrem toho, dosky, ktorá je pripojená radiátor na drevené podlahy pozrel staré a oslabené.
  
  
  On ustúpil a prieskumu scény z blízkej vzdialenosti. Radiátor bol umiestnený asi 30 cm od steny. Tam bol dostatok priestoru na to, čo som mal na mysli. Jej oči boli frank v prednej časti radiátora a glanced na Ursula.
  
  
  "Ťahať sami sebe," povedal som. "Idem dať túto vec tvrdý hit."
  
  
  "Všetky práva, Nick," povedala.
  
  
  Pozrel na svoje hodinky. Dve minúty doľava. Zdvíhacie jeho nohu a ohýbanie to, aby každý kmeň, on skončil biť batérie s jeho pravou nohou.
  
  
  Tam bol pád z kovu a dreva, ako je pripojený, a Ursula bola vyhodia proti radiátora. Počul som jej, aby ostrý zvuk v jej krku. Keď som sa pozrel výsledky, som našiel hromadu hrdza na poschodí. Radiátor úplne oddeliť sám z rúry a oprel proti povzdych. Dosky, ktoré sa konali ego na podlahy boli vytrhané off, ale ešte bolo hnilé drevo, ktoré je k nemu pripojené. Ten okolo platne bol ešte lepenie drevenej podlahe tým, kotva, tak som hodil ju znova a uvoľnené úplne.
  
  
  Ursula bola modriny a pokrytý hrdzou.
  
  
  "Obávam sa, že budete musieť pretiahnuť vaše niť, aby sa táto vec," jej otec povedal. "Dostať sa hore. Rýchlo."
  
  
  Ona sa snažil jej nohy, a pretiahnite jeden stream do radiátora s ňou. Bolo to ťažké pre nah, ale nah mal veľa adrenalínu. Presťahoval sa do strán, schmatol iné vlákno s jeho spútané ruky a zdvihol radiátor hip úrovni. Jej, pozrel na hodiny na pevnom disku. Menej ako minútu doľava.
  
  
  Povedal som jej. "Out the door!"
  
  
  Ursula vyrazil okolo otvorených dverách, stále lipnutie na veľké akordeón-tvarované kus kovu. On ju nasledovala, chôdza takmer dozadu.
  
  
  "Ísť veľmi rýchlo," povedal som. "Don' t run. Musíme ísť aspoň päťdesiat metrov. Zatiaľ čo on je kopanie diery v zemi."
  
  
  Ona poslúchla rozkazy, chrochtanie a potenie. Bolo to trápne ako peklo. Jedného dňa Ursula padol na jej kolená, a jej radiátor niť takmer stratili. "Vstaň," povedal jej v pokojný hlas.
  
  
  Ona. Hodiny v mojej hlave mi povedal, že sme len mal asi pätnásť sekúnd. Presťahovali sme sa rýchlo na plytké jamky v poli vedľa domu a prišiel na nah. Hneď, ako sme dopadol na zem, tam bol ohlušujúci výbuch.
  
  
  porušujú pokoj deň za nami.
  
  
  Na shockwaves poškodené moje uši a rozptýlené moje vlasy cez naše tváre. Potom spleti nečistoty a usadeniny hit nás. Veľké, ťažké polená padali všade okolo nás. Po chvíli, to všetko bolo viac, a pozreli sme sa smerom k domu. Veľký oblak dymu billowed skyward, a to málo, čo zostali z chata bola ablaze.
  
  
  "Oh, môj Bože," Ursula zvolal, asi predstaviť, čo by sa stalo, aby sa jej, či radiátora nebol správne zostavený. Jej blond vlasy mal rozstrapatené a jej tvár bola pokrytá prachom.
  
  
  "Mali sme šťastie," povedal som.
  
  
  Hugo chytil ju a šiel do konca Ursula je radiátor začať výberom zámok na jej putá. Trvalo viac ako desať minút. Keď bola konečne voľný, ona sa trela jej zápästia dlho a sa zhlboka nadýchol. Potom išla do práce s Hugo odstrániť mojej putami na rukách. Trvalo to Nah o rovnaký čas, s jej ruky zadarmo. Moje zápästia boli rez do putami na rukách, ale bola krv už zahŕňa rany.
  
  
  "Čo teraz, Nick?" opýtal Ursula.
  
  
  "Sme teraz mieri na Yelin-Richter Prejsť."
  
  
  "Oni majú výhodu nad nami," povedala. "A my, čo nemajú auto. Vzali niektoré časti z Lamborghini."
  
  
  "Ja viem," povedal som, pozrel sa na talianske auta mimo domu. Časť ega, sklenené bola zničená, a farba odleteli na jednej strane v výbuchu. "Ale naši ľudia majú jasne najavo, že sa vracia na palube Orient Express na pass. On je zistené prekročenie hranice s Bulharskom v Dimitrovgrad. Takže sa nemusíme obávať, ako sa dostať do Crveni Krst, keď Richter dostane tam, ale skôr, než vlak odchádza. Je možné, že ak sa dostaneme mimo hlavnej cesty a chytiť auto hneď."
  
  
  "Tak poďme," povedal Ursula.
  
  
  
  
  V dvanástej kapitole.
  
  
  
  To bol skutočný výlet na ceste. Ursula nebolo sťažovať, ale mohol by som povedať, že kmeň z dvadsiatich štyroch hodín sa vyberá svoju daň na ňu. Asi pol hodiny potom, čo sme opustili lokalitu horenia chata, sme dosiahli iba ceste vedúcej cez tejto časti krajiny.
  
  
  "Vyzerá to celkom osamelý," Ursula povedal.
  
  
  Na Rivnenskaya ceste bežal pozdĺž údolí rieky v oboch smeroch čo oko môže vidieť, ale boli tam žiadne autá na to. Bolo tak ticho, že bolo ťažké uveriť, že všetky dopravné kedy prešiel.
  
  
  "To je pre mňa zabudnúť Richter a užiť si pokoj a ticho," povedal som.
  
  
  "Áno," Ursula dohodnuté. Ona šiel a posadil sa na trávnatej bankou ceste, a on sa pripojil ju tam.
  
  
  Ursula oprel späť v dlhej trávy, podopieranie jej lakte hore. Zavrela oči a počúval vtáka v neďalekej oblasti. Bolo to mäkké, slnečný jarný deň s relaxačné mágie v upokojujúce vzduchu. V blízkosti, cluster topole šepkala, zelené púčiky zdobia ich čipkou pobočiek, a vetra, ktorá sa pohybuje v stromoch aj jemne mieša vysokej trávy v oblasti paralelných na ceste. To bolo druhu deň, miesto a spoločnosti, ktoré urobil agent zaujímalo, čo to sakra robí v jeho konkrétnu profesiu.
  
  
  Ursula to krátke tmavé sukne bol vytiahol ju okolo bokov, a ja som tam ležala, pozerá naozaj dobre. Spálňa nie je len ideálne miesto na milovať, ako som objavil na iné šťastný príležitostiach. Som nájsť perfektné miesto v najviac neočakávaných okolností. Ale táto možnosť, vzhľadom na to, že sme dúfali v aute, kedykoľvek to bolo menej než priaznivé.
  
  
  "Nick! Je to auto!" Ursula zdôraznil.
  
  
  To bol sedan, a Citroen, blíži sa nám vo vysokej rýchlosti.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som. "Budem sa snažiť, aby to zastaviť." Dostal sa na ceste a mávol zbraní širokým oblúkom. Auto okamžite začala spomaľovať a chvíľu neskôr prenesú na strane cesty vedľa nás.
  
  
  Vo vnútri boli dvaja mladí Taliani na ich ceste k hranici.
  
  
  "Budeš sa dostať do Crveni Krst na Jelin Prejsť?" Spýtal som sa jej.
  
  
  Obaja boli tenké mladých mužov s dlhými vlasmi. Vodič glanced na Ursula, a Em zdalo, ako to, čo videl. "Budeme sa rozhodne ísť na Crveni Krst," povedal s ťažkým prízvukom. "Prosím, posaďte sa."
  
  
  Urobili sme tak, a automobilový roared mimo nadol diaľnice. Bol som rád, že sa im páčilo jazdiť rýchlo, pretože sme nemali veľa času. V skutočnosti, mohli by sme už nestihli šancu sa tam dostať včas.
  
  
  Na prvý, mladých mužov flirted s Ursula. Ponúkli sme koňak a hotelov na pobyt a relax. Ale keď videli, že Ursula nepáčilo, skupinový sex, začali si užívať slnko opäť, nie je kedy. Prišli sme na horskej obci Crveni Krst, kde Richter bol nepochybne položky, okolo dvoch hodín v popoludňajších hodinách. Taliani nám trvalo otvorene na vlakovej stanice, a sme
  
  
  srdečne poďakoval ih na výlet. Potom Ursula a išiel som dovnútra.
  
  
  Bolo to malé miesto, a vyzeralo to úplne šedá, ako väčšina staníc na tejto trati v Juhoslávii. Sme rýchlo sa rozhliadol okolo čakárni a videl, že Richter a jeho dvoch ego prisluhovači tam neboli. Pozrel sa na stanicu platformu, nej, videl som, že vlak bol odklon.
  
  
  "Choď," Ursula povedal jej.
  
  
  V čase, keď sme sa dostala mimo, vlak bol už na konci platformu, naberá rýchlosť. To bol Orient Express.
  
  
  "Na mieru!" Povedal som jej.
  
  
  On sa pozrel dolu do potoka budov, do otvoreného priestoru, kde je pár áut sedeli, a videl Fiat Richter bol jazdu cez vidiecky dom neďaleko Belehradu.
  
  
  "Pozrite sa," povedal som. "Ego stroje. On je na tento vlak."
  
  
  Schmatol Ursula za ruku a pritiahol si ju spolu ako bežal dole platformu pre auto.
  
  
  "Čo budeme robiť, Nick?" spýtala sa, ako sme bežali.
  
  
  "Budeme mať Belehrad mäsiar," jej manžel povedal.
  
  
  Zastavili sme sa na Fiat a pozrel sa na trati. Musel som sa chytiť, že vlak. Ak Richter dostane do Bulharska, svoje šance na získanie ego a rádio boli naozaj mizivá. Tam dostane všetky potrebné KGB pomoc.
  
  
  Skočil do nízkej športové auto a schmatol vodičov pod prístrojovú dosku. Vlak pomaly mizne okolo ohybu trati. Som pripojený to, pripojené káble a motor začal pracovať.
  
  
  "Dostať, a poďme!" zakričal na Ursula cez hluk z auta.
  
  
  Ona bola v sedadle, a Ursula bol za volantom.
  
  
  Ukázal na miesto, kde sa Orient Express zmizla okolo zákrutou.
  
  
  Jej povedal."Postupujte podľa pokynov, ktoré sakra vlak!"
  
  
  Ona len sa na mňa pozrel na druhé. Auto potom letel okolo rohu a vydali sa spolu na strane diaľnice.
  
  
  Pozrel sa dopredu a videl, že aj keď tam bol strmé banka na oboch stranách trati v blízkosti dediny, tam bol priestor pre úzky športové auto ak Ursula mohol riadiť dosť dobre.
  
  
  "Kríž na druhej strane trate na tejto križovatke tu," Ahoj povedal jej, ako sme narazil naše ľavé kolesá do podvalov. "Chcem byť v blízkosti vlakovej ak môžeme to pochopiť."
  
  
  Ona, ako som povedal, hej, a teraz sme na ľavej strane diaľnice. Ursula oči sa rozšírili, ako ona sa snažil udržať kontrolu nad autom. Na potery pod kolesá na pravej otriasol auto pevný, a výmole vzniknuté na základe iných kolesá, ale Ursula stále Fiat na strane trate. Chvíľu neskôr, vlak bol v nedohľadne a znova sme sa blížili sa.
  
  
  "Ponáhľaj sa," naliehal na ňu.
  
  
  Ursula vystúpil na plyn a my sme rýchlo dopredu. Vlak bol len pár metrov od hotela. To glided hladko v porovnaní s našou vlastnou divokej jazde. Sme trafiť bump a auto sa obrátil doľava. Na chvíľu som myslel, že sme boli prechádzky po nábreží. Ale Ursula bojoval za kontrolu a nakoniec sme išli dobre znovu. Zadné oblasti jedálenský auto bolo teraz do dvadsať stôp. Fiata otvorila dvere jej a pozrel sa na Ursula.
  
  
  "Keď som si na palube, vráťte sa do mesta a počkať, kým ma na stanicu. Budem sa snažiť, aby ego nažive, ak nechá na mňa."
  
  
  Ona prikývla horúčkovito, jej kĺby biele na volante. Vzal jeden posledný pohľad na Nah a stál na krok mimo otvorenom aute. Stáli sme na zadné platformu vlaku. Otvorené dvere auta, zamedzením dostať príliš blízko, ale som potreboval ďalší náskok.
  
  
  "Lízať!" Jej kričali hej, v reumatizmus.
  
  
  Kombi narazil, swerved, a odtiahol z vlaku. Potom sme boli priamych oproti vlaku, otvorené dvere clanking proti platformu štruktúry. Bolo to teraz alebo nikdy. Jej skočil cez štyri nohy rúti zem, schmatol platforma zábradlie, a schmatol nah. On vytiahol seba, aby platformu a preliezol zábradlie. Potom ju videl, obzrel a videl, že Ursula bola už brzdenie auta. Ay vlnitou sa na ňu, a ona sa blysol jej svetlomety ako ona pomaly sa jej cestu do ďalšej križovatke.
  
  
  On narovnané jej oblečenie a tlačil jej vlasy z jej čelo. Prišiel na palube bez zabíjania nás, sám, alebo Ursula. Teraz som si musel nájsť Hans Richter, než sme dosiahli hranicu.
  
  
  Vstúpil jedálenský auto a podíval sa pozorne na tvárach pár ľudí, ktorí prišli na pitie po večeri. Nikto okolo nich bol Richter, alebo ego človeka. Presťahoval sa náhodne okolo auta, ako keby boli len chôdza na vlak. Ak vodič zastal mi s lístok kosti, to by boli kúpil ego na palube - možno druhoradé lístok, ale ja som nerobil, lebo som nemal očakávať, že relaxovať a vychutnať si túto jazdu.
  
  
  Jej pomaly prechádzala dvoch spacích autá, hľadáte pre všetky znamenia
  
  
  Richter, ale nevidela som nič. Nechcel som ho vidieť vo verejnom autá buď. Vo vlaku som videl len tváre spokojných cestujúcich. Ak Richter bol na palube, hral to bezpečné a hid. Hmú pravdepodobne podarilo získať jednu alebo viac spanie oddelení pre seba a ľudí ega, a oni budú vo vnútri nich čaká na kríži, aby Bulharsko v Dimitrovgrad.
  
  
  Avšak, tam bolo výhodou, že jej fretky dostal od nich, ako skúsený posledný vlak. Teraz si bol istý Hans Richter identity a vedel, čo vyzeral ako. Jej ego môže mať popísané ju na vlak vodičov.
  
  
  Trvalo mi desať minút nájsť vrátnika, ale keď som to urobil, bol veľmi nápomocný.
  
  
  "Nechaj ma vidieť," povedal v Serbo-Croatian, " verím, že taký človek, ako ste popísali bude senát v Crveni Krst. Áno, som si na ňu teraz. Práve som videl tento chlap zadajte bay 8 v ďalšom spanie auto."
  
  
  Chvíľu neskôr sa jej zastavil na deň odrezať 8. Jej vytiahol Wilhelmina a duševne pripravení na čokoľvek, čo sa môže stať. On sám povedal, že Hans Richter nebolo, nechám to čas, nebol nechám tento vlak nažive. On kráčali preč od dverí na chvíľu, zdvihol pravú nohu, a zlomyseľne kopol.
  
  
  Dvere do priestoru zabuchli a nasledoval ho. Luger (plachetnica) bol pripravený na oheň. Jej zostal úprimných na deň a kontrolované interiéru. To bolo opustené.
  
  
  On rýchlo zapísaná, a zavrel dvere za ním. Myslím, že Richter trvalo dva alebo viac rezov bol nepochybne správne. On pravdepodobne kúpili ďalší kupé, v mene niekoho inými ľuďmi, a on bol pravdepodobne tam otvorene teraz, plánovanie jeho ďalší ťah predajom satelitnej monitor jazdy, fotky, hudbu.
  
  
  Pozrel som sa okolo. Tam bol žiadny batožiny alebo rádio, ale tam bola bunda na posteli. Toto je moja verzia, že Richter býval v.
  
  
  Ona by mohla mať čakali na ego tu, alebo sa pokúšali zistiť, kde on a ego, ľudí, boli skrýva. Obrátil som sa na postieľku a odhrnul kryty uistite sa, že to nebol skrytý rádio niekde. Keď som sa otočil na deň, počul som, kliknutím pera. On whirled k zvuk, ako sa dostal na reloaded Luger.
  
  
  A Topcon agent s zlomený nos stál vo dverách, a jeho vysoký spoločník, shell, bol hneď za ním.
  
  
  Muž s zlomený nos dosiahla za jeho zbraň, ale jeho ego ho zabil. Zatiaľ čo Ego Ruka bola v jeho bunda, Wilhelmina to škaredé malý tvár bola už smerovali na jeho prekvapený výraz tváre. Ego vysokej súdruh ani vyskúšať.
  
  
  "Vezmite si ruky preč kabát. Pozor, " povedal som.
  
  
  On robil.
  
  
  "Teraz, obaja z vás, poď dovnútra."
  
  
  Vzal dva kroky späť a vstúpil do priestoru. Nariadil vysoký muž zavrieť dvere za ním. Keď to urobil, bola starostlivo odzbrojený oboch z nich.
  
  
  "Ako ste to urobil?" Zlomený Nos sa opýtal: "Ako ste sa okolo chaty?"
  
  
  "Nevadí," povedal som, drží ih ako v predo mnou. "Kde Sú Naši Ľudia?"
  
  
  "Ah," vysoký muž sa zasmial. "Išiel si zle, môj priateľ. Nemal dostať na vlak."
  
  
  Bol lízanie mňa, všetci. Jej hit s "Luger" bokom na ego hlavy a vyrastal. On grunted a zrútil sa na stene priestoru.
  
  
  Spýtal som sa jej."Chcete vyskúšať leží znova?"
  
  
  Vysoký muž bol šokovaný a ohromený. Ďalší hovoril za ním. "On je na palube," povedal. "Ale nevieme kde. Opustili sme ego na druhom konci vlaku."
  
  
  "Toto je jedna osoba oddelení," povedal som. "Si dve trvať samostatných oddelení?"
  
  
  Muž s zlomený nos zaváhal, a vysoký jeden pozrel na neho grimly. "Áno."
  
  
  "Čo je to číslo?"
  
  
  "Nehovorte hmú!" vysoký muž kričal nahlas. Jej ego ho kopol v shin a on kričal.
  
  
  "Všetko v poriadku?" Spýtal som sa jej niečo iné.
  
  
  "To je ďalšia oddelení," muž povedal ticho, trhavé jeho palcom na stenu.
  
  
  "Blázon!" vysoký muž povedal, prostredníctvom gritted zuby.
  
  
  "Dobre, ideme," povedal som. "Na platforme. Vyjsť."
  
  
  Ten s zlomený nos otvoril dvere a vyšiel do chodby, a to bol odsunutý do vysoký zlodej. Nikto v hale, takže Luger nemal nechať ju ísť.
  
  
  "Pohyb," objednal som, vodičský zbraň do vysoký muž rebrá.
  
  
  Chvíľu neskôr sme dosiahli platformy medzi autá. Jej stál za nimi a pridržaním Luger (plachetnica) na nich. "Všetky práva, skok," I objednať.
  
  
  Oni sa na mňa pozrel uprene.
  
  
  "Vlak sa pohybuje veľmi rýchlo, že" povedal strelec.
  
  
  Nie tak rýchlo, ako gawking, že okolo zbraň, ego ju varoval.
  
  
  Potom, po chvíli to váhania, na kriminálnik s zlomený nos otvoril dvere a skočil. V ďalšom okamihu, vysoký muž vrhol sa zúrivo na mňa.
  
  
  Jej útok bol stretol s luger barel, biť Ego ťažko v žalúdku. On groaned a spadol silne na kovové podlahy na moje nohy, bezvedomí. Luger (plachetnica) holstered to, ťahal svoje Ego, otvorené dvere, a hodil ho vlak.
  
  
  Jej, videl, ako sa jeho bezvládne telo hit štrku a potom zmizne z očí do vysokej trávy. Hmú bolo asi lepšie, ako keby to bolo vedomé, ale v každom prípade to nebude mať stahl stráviť veľa klenby na to. Koniec koncov, on sa snažil vyhodiť ma na malé kúsky.
  
  
  Teraz to bolo Richter to. Bol na tento vlak, a musel som ho nájsť. Tešil som sa na to.
  
  
  
  
  Kapitola Trinásť
  
  
  
  Bola tam nie je na výber. Čoskoro vlaku dosiahne Dimitrovgrad a zadajte Bulharsko, a potom moja práca sa stane oveľa ťažšie. Nemohol som len sedieť a dať svoje ruky spolu a čakať na Richter, aby sa ukázal. Musel som hľadať na spanie oddelení metodicky, zrazil celý deň. Táto taktika môže spôsobiť, že ma problémy s vrátnika, ale musel som riskovať.
  
  
  Jej sa rozhodol ísť na najďalej závit prvý spanie auto, ten, že líza, na prednej časti vlaku. On by začať hľadať na jej druhom konci vlaku a potom, aby jeho cestu späť cez obe autá. Ale tento plán sa zrazu stal úplne zbytočné. Keď som sa dostal na miesto približne v polovici cez prvú spanie auto, oddelení sa otvorili dvere a Hans Richter stál na chodbe, len pár metrov, pozeral sa na mňa, akoby som bola duch.
  
  
  "Ty!" "Zastaviť!" on hissed.
  
  
  Jej, všimol si, že mu bola účtovná rádio.
  
  
  "Choď, Richter," vyslovil sa jej. "Nebudete mať na cestovanie, fotografie, hudbu teraz."
  
  
  Ale Richter mal iné myšlienky. On zamrmlal niečo pod jeho dych v nemčine, potom sa otočil a bežal dolu hale preč odo mňa.
  
  
  Bol položka na spanie auto, ktoré práve odišla, smerom ku koncu vlaku. Vlak bol príliš preplnené, aby sa pokúsili výstrel. Namiesto toho, dal prenasledovať.
  
  
  Okamihov neskôr, Richter bol na zadnej platformu vlaku. Išiel až tak ďaleko, ako mohol v tomto smere. Keď som k nemu s pištoľou, on na mňa čakala. Dvere sa zabuchli predo mnou, ako som sa snažil prejsť cez jej otvor na platforme. On takmer stratil rovnováhu, keď sa dvere zabuchli do mojej hrudi a ruke. Richter tlačil ju tvrdo. On stavia opatrne cez dvere a sledoval Richter zmizne dole po schodoch na strechu auta.
  
  
  "Vzdať, Richter!" zakričal cez hluk z vlaku. Ale on zmizol cez polia zraku.
  
  
  Zdalo sa, že tam nebolo nič robiť, ale podľa neho.
  
  
  Som naklonil železníc, pri pohľade hore po schodoch, a práve včas, aby videl Richter ukazovacie malé Belgické revolver v mojej hlave. On vystrelil, jeho prikrčil späť, a gawked na rúti zem pod kolesami. Richter sa potom presunula cez strechu auta, aby prednej časti vlaku.
  
  
  On rýchlo vyšplhal na rebrík a vyliezol na vrchol auto. Richter bol už na druhom konci, skákanie cez jedálenský auto na poslednú spanie auto. Stratil rovnováhu na chvíľu, pristátie na streche vedľa auto, ale držal.
  
  
  Bežal po ňom cez strechu jedálenský auto. Keď sa dostal oboch koncoch, skočil vzdialenosť medzi ním a spacích auto bez zastavenia a pokračovanie v prevádzke.
  
  
  Richter sa obrátil a vystrelil ďalšie dva zábery na mňa. Videl som ho mať cieľ, a prikrčil. Oba zábery šiel mimmo, hoci druhý roztrhlo cez strechu auta pod moje nohy. Jej vrátil oheň s Luger, ale ako vlak presunuté pod nami, ona tiež zlyhala na cieľ, a gawking nevinných letel mimmo nad Richter hlavu. Potom začal znovu spustiť.
  
  
  Richter skočil iného sedadla medzi autá. On bol stále lepšie. Jej nasledovať; sme spustili a preskočil niekoľko áut. Richter sa blížil prednej časti vlaku.
  
  
  Keď Richter urobil ďalší skok medzi autá, vlak swerved, a on spadol na jednom z každého kmeňa. Keď sa obrátil a videl ma, ako prichádza k nemu, on zamerané malý revolver znova a vypálil dve ďalšie zábery. To narazilo do strechu vedľa auta, a guľky rútil dreva v nadstavbe vedľa mojej hlavy a ramena. Richter stlačil spúšť jeho revolver tretíkrát, ale nič sa nestalo. Potom hodil zbraň na mňa vztekle. To odrazil na strechu auta a zmizol cez okraj.
  
  
  Richter sa otočil a bežal znova. Som vstala, holstered moje luger ,a nasledovali ho. Potom videla the loom dopredu, na mountainside a čierny tunel otvor v nen. Vlak narazil do tunela, a Richter bench-stlačené len v čase ako jeho prepravu vytratil do tmy. Ona bola tiež hodil tvárou nadol, a potom ona sa ponorila do tmy. Po chvíli som ju videl vyrastať vo svete
  
  
  na druhej strane, som šiel opäť spolu čierne rúry dňa Brylev.
  
  
  Richter bol už blíži motora. I vstal a bežal za ním. Jej úlohou je zabrániť hmú dostať späť na vlak. Skočil do prvej auto za motor a pokračoval v jazde. Keď jej otec skočil off, vlak zameraní na ostrú zákrutu v trati. Padol na pravom a takmer sa posunul mimo streche auta.
  
  
  Čakal, kým koľajnice narovnané znova. Potom jej, pohybujúce sa smerom k Richter. Vlak lurched opäť na rozbúrenom cestu, ako sa priblížil Richter prednej časti vozidla. On spadol a pustiť rádio. To sa posunul k okraju vozidla strechou, ale Richter schmatol, než to by mohol spadnúť .
  
  
  Richter bol teraz v prednej časti auta. Sledoval motor ako sa obrátila na úzkej krátku vzdialenosť medzi nami. On sa rozhodol skočiť do motora, a namiesto toho išiel na schody vedúce po strane vozidla. To mám k nemu hneď, ako mu stúpol na to.
  
  
  Ego schmatol ju so všetkou silou a ťahal ju na strechu auta. On glared na mňa, sa snaží oslobodiť.
  
  
  "Nechajte ma prejsť!" zakričal. "Máte tiež si myslím, že som vytvoril toto všetko pre nič za nič?"
  
  
  Ego slová boli takmer fúkané preč skôr, než sa mohla chytiť to, čo on hovoril. Ale ega oči mi povedal všetko. On neuspel, kde všetci ostatní zlyhal, a Hans Richter bol uväznený na konci. V priebehu niekoľkých dní, jej stahl ego bolo nepriateľa.
  
  
  On udrel ho v egu, námestie tvár a rozbil emu nos.
  
  
  Richter klesol na streche pohybujúce sa auto. Na vidieku sa posunul pod nami na závratnou rýchlosťou. Som chytil na neho znova, ale on kopol a zaklopal moje nohy z pod mnou, a ja som padla na neho a valcované za veľmi okraju strechy.
  
  
  Pozrel sa dole v húšti zem podo mnou, rozkladanie okraju strechy s jeho ruky a nohy. Ako sa pomaly kráčal preč od konca, Richter dostal späť na nohy. Keď som sa obrátil, aby si hore, on kopol ma v hrudi.
  
  
  Ona uskočil ranu, a Richter, stratil rovnováhu znovu a spadol na kolená. Obaja sme bojovali, aby naše nohy spolu, ale tentoraz som mal výhodu. Jej ego päsťou mu v žalúdku a on sa viac ako zdvojnásobil. Potom jej tvrdo zasiahnuť jeho ego viac hláv a opakovať kop. On stiahol späť a takmer spadol znova.
  
  
  To bolo teraz medzi Richter a predný okraj strechy áut. S posledným zúfalé úsilie, urobil rádio v mojej hlave. Tentoraz som ho videl prichádzať a ja som ustúpil ako priblížil Richter. Ego útok impulz niesol mimmo ego ma na konci auto a nad ním. Ako prešiel, on schmatol vysielačku a zobral ho z jeho rúk. Richter sa zrútil do otvoreného priestoru medzi vozidla a motora.
  
  
  Nemal som šancu, aby ho zachránil. Skoro prenesú keď chytil rádio. Na inom mieste, Richter klesol medzi vozidla a motora, a potom kliknúť na podvaly pod. Pre Dolly sekúnd, autá, valcované za ego-pokrčené obrázok.
  
  
  Nebol to príjemný pohľad. Richter ani mať čas kričať. Telo mizne pod pohybujúce sa auto. Potom, keď som sa obzrel, zbadal som ju odtrhlo nohu mimo, a ďalšia časť jej tela, ktoré nemohli byť identifikované padol mimo trať. V Belehrade mäsiar bol donútený k smrti.
  
  
  Vlak bol spomaľuje. Boli sme jasne blíži Dimitrovgrad, a nemohol sa dostali na ktoré vlaku, keď to prišlo. Jej, išli dole z rebríka, ktorý Richter sa snažil použiť skôr, a keď vlak spomalil aj viac, ona, skočil na rúti zem.
  
  
  Snažil som sa, aby moje nohy podľa mňa, ale nemohla som. Ona valcované viac ako dvakrát, škrabanie telo a trhanie látky ako ona za tepla. Potom by zázrak, že bol na jeho späť na úpätí malých nábreží a videl vlaku ochodze ustupujúce pozdĺž trate.
  
  
  Cítil som sa na jej zlomené kosti, ale nemohol nájsť. Rádio stratila to, ale bolo pätnásť metrov. V neskoré popoludnie, slnko, otvoril ego zozadu a pozrel dovnútra. Voliť to, ako som prišiel k záveru, má zabudované rádio, takže to vyzeralo ako súčasť zložiť papier-satelitné monitorovacie zariadenie.
  
  
  Zavrel ju a zatriasol hlavou. Ľavú ruku a tágo boli horenia, kde boli trela s štrk na ceste. On utrel tvár s vreckovku a pozrel sa na trate v smere, kde Richter klesol z vlaku. Bola tam dobrá mile alebo tak, a ona nemohla vidieť nič.
  
  
  Asi tridsať metrov od hotela tam bol rad odbory a osobný vlak sa blíži pozdĺž nich. On vypálil projektil v smere, z ktorého prišli, k Yelin Prejsť. Niekde pred nami, tento vlak sa prepne na hlavnej trati.
  
  
  Bol to veľký úspech pre mňa,
  
  
  pretože to bude ťahať ma okolo oblasti, v zhone, a to takým spôsobom, že som sa môžete vyhnúť orgány. Jej rýchlo presunúť na iné cesty. Chvíľu neskôr, vlak sa hýbe mimmo mnou, a postupne zvyšovať svoju pomalú rýchlosť. On čakal na posledné auto, aby sa dospelo, takmer všetci okolo niekoľko druhej triedy automobilov, a potom sa začal beží tak rýchlo, ako vedel. Som chytil zábradlia krokov na zadnej platformu a držal, a vlak strhol moje nohy z pod mnou. Chvíľu neskôr bol stojí na platforme s Hans Richter rádio v ruke, pozorovanie krajiny v okolí Dimitrovgrad list ďaleko do diaľky.
  
  
  Za menej ako päť minút, vlak prešiel miesto, kde Mäsiara, aby sa stretol vhodné smrti. On videl, čo vyzeral ako kôpka staré oblečenie leží medzi skladby, ale kusov neboli identifikované ako osoby. Zvyšok Richter ležal niekde na druhej strane trate. Oči sa jej pozeral sa zamyslene na hromadu na dlhú dobu, a potom zmizli zo zreteľa.
  
  
  Ursula bude naštvaný, že Richter nebol priniesol Bonn pre trial. Ale na konci ego škaredé kariéru, tam bola akási spravodlivosť-druh kruté zúčtovanie.
  
  
  Ursula a strávim noc v malej miestnosti v Crveni Krst. Jej dotknete jej telo, a len sme si mysleli, o tie teplé chvíle spolu.
  
  
  Dostali sme na to právo.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Vraždy, Družstvo
  
  
  Prvá kapitola
  
  
  Keď zazvonil telefón, v šedej hodín pred svitaním, vedel som, že tam bola iba jedna osoba na druhom konci linky - Hawk, môj šéf na AX.
  
  
  Telefón bol na nočnom stolíku na opačnej strane postele, tak som sa musel plaziť cez Maria von Jelša, ktorý bol spí vedľa mňa, si na to. Maria mieša v spánku, ťahanie jednu nohu mierne, tak, že jej transparentná ružová nightgown zdvihol nad jej stehná ako telefón vyzdvihol ju hore.
  
  
  "Musíte sa dostať späť tu okamžite," Hawk povedal hneď, ako spoznal môj hlas. Ego slová boli ostré a neústupný. "Pracujeme na new deal. Byť pripravený na odchod do tridsať minút."
  
  
  "V tridsať minút?" Spýtal som sa jej. "Ako? Zdá sa, že ste zabudli, kde som.
  
  
  Ona bola na Whisky korálový Ostrovček, malý ostrov mimo Bahamy, že Hawke sám poslal ma na návštevu. Potreboval som, aby zabezpečil loď ma vyzdvihol a vziať Odin okolo veľké ostrovy, aby mohol chytiť lietadlo späť do Štátov.
  
  
  Hawke sa nemohol dočkať, aby počuli moje reumatizmus. "Byť pripravený na dovolenku v tridsať minút," zopakoval icily. "Pán Jakub poskytuje svoje prepravu."
  
  
  Jej ticho prikývla. James " je kód názov Prezident Spojených Štátov Amerických.
  
  
  "V poriadku," Hawk povedal, ako keby ma uvidel nod. "Loď bude vás vyzdvihnúť z hlavnej na Whisky korálový Ostrovček Rivne v dvadsiatich siedmich minút." Zavesil. Keď som zavesil, videl som, že Maria otvorila oči a pozeral sa na mňa.
  
  
  "Bol to môj úrad v New Yorku," jej manžel povedal. "Obávam sa, že musím ísť späť. Spoločnosť zašle loď.
  
  
  Maria myslel, že to bol milionárom menom Tony Dawes, kryt bola použitie na moje aktuálne priradenia na AX. Aj keby mala počul môj rozhovor s Hawk, Nah by ešte nemali dôvod pochybovať o tom, moje kryt.
  
  
  Ale ona grimaced, jej zrelé červené pery vybuchujúce. "Potrebujete ísť späť dnes?"
  
  
  "Áno, obávam sa, že áno," povedala som veselo, vstávanie z postele. "A nie len dnes, ale aj otvorene teraz. Mám len čas, aby si oblečený pred loďou sa sem dostane.
  
  
  Ale skôr, ako by som mohol vstať z koša, Mária zdvihla ruky a hravo tugged na ruku, pritiahol si ma k nej.
  
  
  "Nemusíte byť v takom zhone," povedala hoarsely.
  
  
  Nebolo pochýb o tom, Maria von Jelša bola krásna bytosť, s dlhými nohami, štíhla blondínka s dokonale tvarované zlaté tela a plné, hladké prsia, ružové konce, ktorý odpočíval na bodice jej transparentné šaty. Ona sa pozeral na svoje telo, a ona mohla vidieť, čo pohľad na jej robil na mňa. Ona sa posunul mimo posteli na chrbte, zdvíhacie jej boky mierne, ponúka mi ju hodvábne telo ako sklo lásky čaká na naplnenie.
  
  
  Všetky vôle mohol zobrať, on zašepkal jej:"Tam bude iné časy." On kartáčovaný jeho pery cez jej tvár a na čele pre sprchovacím kútom.
  
  
  Nemohol sťažovať, že posledných päť dní na Whisky korálový Ostrovček nebol veľmi príjemný. Ostrov bol ihrisko pre veľmi bohatých. Tam bol luxus všade, kam sme sa pozreli - čisté, umyté mora jachty zakotvené v šumivé modrou vodou; akrov drahé upravené trávniky ablaze s jasnými ohnivé kvety, tiahnuce sa do mora; zoskupení z luxusné vily, pestro maľované, ako keby boli vypracované s deťmi je pastelky, týčiace sa nad Atlantický Oceán. Bol som užívať všetko, vrátane Maria von Jelša, za posledných päť dní.
  
  
  Ale moja návšteva Whisky korálový Ostrovček bol ešte sklamaním; je to tam na podnikanie a nebol bližšie k riešeniu môj súčasný problém, ako na deň Hawke prvá informovala mi na AX sídlom vo Washingtone.
  
  
  Hawke otvoril diskusiu s neobvyklým monológ o nebezpečenstve, ktoré túto konkrétnu misiu, neuveriteľné šance, a vitálny význam úspech.
  
  
  Som glanced na neho z rohu moje oko, premýšľal, čo všetko bolo nové. On polovicu očakávať, že vidieť vrásky okolo ego-tenké pery zase do úsmevu. Nebolo to často, že Hawke, vyhradené New Englander, snažil sa robiť žarty. Ale videl som, že tie vrásky okolo rta je ego a prenikavými očami len zhoršilo, a ja som vedel, že je vážne.
  
  
  On premiešané papiere na svojom stole a zamračil. "Práve sme informovali,-to je, samozrejme, top secret - že šesť hodín pred Prime Minister of England bol ohrozený vraždu ego a dlhoročného priateľa, člena Parlamentu. Dvaja muži boli v Prime Minister ' s country house, keď iné náhle vytiahol zbraň, namieril ju na Premiéra, a potom, celkom nevysvetliteľne, namieril pušku na seba a vyhodil jeho mozog z hlavy. Nikto iný tam bol v čase, aby sme mohli poskytnúť verejnosti falošný príbeh. Ale skutočný následkov úrazu sú hrozné ."
  
  
  On prikývol jej. Bolo to zvláštnejšie, než ona by sa očakávalo, a to aj po Hawke je otvorenie reči.
  
  
  "Oficiálna Britská verzia opisuje to ako nehodu," Hawke pokračovanie. "Zlyhať, keď iný bola kontrolóra pušku. Samozrejme to nebude
  
  
  
  
  Spomenul, že na prvý zbrane boli namierené proti Premiér."
  
  
  "Budeš mi požičať na Britský pomôcť s vyšetrovanie?"
  
  
  Hawk zatriasol hlavou. "Problémy olizuje do domu. Podobné prípady boli hlásené v Číne, Francúzsku, Japonsku a Nemecku. V každom prípade, potenciálny vrah mal silu zabiť jeho obeť, ale namiesto toho sa zabil sám.
  
  
  "Môžete si predstaviť, vplyv týchto správ mali na prezidenta. On by mohli byť ľahko ďalší cieľ. A on nebude čakať, kým člen tejto vražde tím, aby sa do Bieleho Domu, aj keď vrah skončí zabíjanie len sám seba. Našou úlohou tento čas je hľadať a zničiť - preventívnych opatrení ."
  
  
  "Nemáme žiadnu vedie?"
  
  
  "Nie veľa," Hawk priznal. On zapálil jeden okolo jeho lacné cigary a balónové v tichosti za minútu. "Mám všetky súbory vyšetrovania rôzne špeciálne služby, každý s vlastným krajín, ako aj Interpol. Chcete vedieť, čo našli? "
  
  
  Uviedol skutočnosti, na jeho prsty. "V prvom rade, všetky mŕtve zabijakov boli úplné. Po druhé, každý, kto bol posadnutý ich nadváhy a strávil veľa času sa snaží zbaviť. Tri-tri, okolo nich boli blízko s Von Jelša sestry."
  
  
  Zdvihol obočie sa na ňu. "Úžasný. Hľadám pre tuk mužov, na diétu, ktorí majú radi krásne dievčatá. Nie ste presne, takže je jednoduché."
  
  
  "Ja viem," Hawke povedal. "Je mi to ľúto." Z toho, ako on povedal, že to vyzeralo, že bola takmer zverené do emú. Potom sa ale stalo sa rozhodne vecne znova.
  
  
  "Začneme s von Jelša sestry, že je s vami. Toto je web-based reálne poňatia, čo sme dostali ."
  
  
  Na von Jelša dievčatá boli trochu divné seba. Maria, Helga a Elsa sú identické blondínka, trojíc, známe žiadne noviny reader alebo TELEVÍZNEHO diváka. Boli v dvadsiatych a boli krásne. Prišli do Spojených Štátov cez Nemecko po vypuknutí druhej Svetovej Vojny s ich matka, Ursula. Sa špecializuje na milionár manželia a milenci, ktorí vyrobené ih bohaté dary v podobe domy roztrúsené po celom vonkajší bazén, jachty, šperky, a dokonca aj súkromné lietadlá.
  
  
  Na druhú stranu, som sa rozhodol, že sa blížite k pozadí Alders bol pravdepodobne jeden z najpríjemnejších spôsobov, ako by som niekedy dostal jej začal na misiu.
  
  
  To bolo dosť jednoduché, pre AX, aby mi poskytnúť krycí príbeh - Tony Dawes, bohatý podnikateľ, ktorý zdedili prosperujúce export-import podniku so sídlom v New Yorku. Čoskoro, zatiaľ čo Hawk ťahal právo reťazce zákulisí, som bol pozvaný na niekoľko strán, ako boli Von Jelša dievčatá. Po jej súrodenci sa s ňou stretol, bolo to celkom jednoduché, s veľkorysou zobrazí dary a pozornosti, aby sa stal súčasťou ih sociálnej siete.
  
  
  Maria bola prvá von Jelša som "preskúmať". Vzal som ju na Whisky korálový Ostrovček, kde sme strávili päť šťastné dni v luxuse. Ale ráno Hawke objednať ma späť do Spojených Štátov, našiel žiadne ďalšie vedie.
  
  
  Dve
  
  
  Menej ako dvadsať minút neskôr, po Hawke výzvu, aby ju viedol na hlavnej wharf na Whisky korálový Ostrovček. Maria von Jelša prišiel so mnou, lipnutie na moje rameno. Loď bola čaká tam, štyridsať-noha cruiser, väčšina kvetov peeling a hrdzaveniu, dva dieselové motory voľnobehu. Boli tam štyria ľudia na palube.
  
  
  Jeden z mužov, na sebe vyblednuté šiltovku, kričali, " Sme pripravení odraziť, Pán Dawes."
  
  
  "Byť s tebou," povedal som. Obrátil som sa rozlúčiť s Máriou a ona mi dala dlhé, náročné bozk.
  
  
  "Pamätaj si, Dumplink, "povedala - všetky von Jelša sestry volali ich muži "Dumplink' - " drž sa od týchto sestry moje, alebo budem poškriabaniu ich oči von."
  
  
  "Bane alebo dobre?" spýtal sa jej.
  
  
  "Všetky oči," povedala.
  
  
  Ona mi rýchly bozk a ja som skočil na palube krížnika. Muž v vyblednuté šiltovku okamžite bežal preč. Ako krížnik je výkonný twin dieselov prišiel o život, videl, že druhá loď hurtling k doku. Náhle sa otočil a zamieril moje cruiser, ktorý bol rýchlo blíži otvorené more, jeho nos rozkrojenie vody, jej nos, takže kohút chvostom okolo sprej. Čoskoro, Maria von Jelša, stále stojí na konci prístavu bar, znížil na veľkosť bábiky, a potom úplne zmizol. O niekoľko minút neskôr, ostrov sám zmizol z obrazovky.
  
  
  Zrazu som si uvedomil, že inú loď bola takto nám. Známe chill bežal po chrbte. Niekto urobil vážnu chybu - mohlo by to boli ním?
  
  
  Snažil sa prísť na to, a rýchlo. Buď iný čln bol nepriateľ loď sa snaží dosiahnuť mňa, alebo to nebolo na loď, ktorá ho nechajte vybrať sám hore, a iný čln bol jeden Hawk poslala na Whisky korálový Ostrovček. Predtým, ako som mal možnosť pracovať na ňom žiadne ďalšie, muž v šiltovku mi povedal, že to, čo som potreboval vedieť.
  
  
  "Prosím, nerob nič hlúpe, Pán Dawes," povedal. Hodil kus plátna späť na palubu a schmatol rezivo-off shotgun, ktorý ležal pod ním. Zameraná bola na mojej hrudi.
  
  
  Aspoň nevedel moje skutočné meno. Ale jej stále nevedela vysvetliť, ako on vedel, že som sa na neho čaká vstať z prístavu bar v Whisky korálový Ostrovček.
  
  
  
  
  
  T. Buď niekto počúval v Hawke ' s call, alebo Maria von Jelša mi dal preč.
  
  
  Tam bol kričať z človeka na kolese cruiser, a loď sa obrátil na právo s náhlym holičkách, že takmer zrazil nás všetkých mimo naše nohy. Potom sme videli, čo bol problém - je zlovestný, striebro objekt piercing vode takmer otvorene nad naše luky. Loď, ktorá naháňa nás vystrelil torpédo, ale strela neprijaté nás a letel von na more.
  
  
  Ale, že krátku chvíľu, keď sa všetky ruky na palube cruiser stratil rovnováhu, mi dal príležitosť som potreboval vytiahnite Wilhelmina, moje upravené tri-inch-sude Sánky. Keď som bol s Máriou na Whisky korálový Ostrovček, schoval som jej ego v tajnej priestoru v mojej batožiny. Ale pred odchodom našej izbe, na ráno, keď Mária bola v inej miestnosti, Ego mal prognóz strčiť ju do rozkroku puzdro, ktoré jej bolo nosenie v jeho nohavice, tak že on mohol dosiahnuť pre zbraň a rozopnúť jeho lietať.
  
  
  Zatiaľ čo muž s brokovnicou bol stále leží na zábradlie, on crouched nadol, rozbaliť ho, a vytiahol luger (plachetnica). Videl som prekvapenie na človeka ego, keď Luger vyskočila moje lietať. Zareval a prehodil papuľa zbraň up, jeho prst sprísnenie na spúšti. Sme spaľovať súčasne. Wilhelmina je 9 milimetrov hunspell zatvorené rozdiel medzi nás o pol sekundy rýchlejšie. Gawking vzal človeka tváre off a hodil jeho ego cez zábradlie do mora, a brokovnice výbuch hit prepážka za mňa.
  
  
  Prešiel rýchlo, chytil život bunda s jednou rukou a strkať Luger (plachetnica) späť do jeho závesu s ostatnými. Potom jej, skočil cez zábradlie do mora. Tušila som, že muži v mojom druhom lodi boli signalizácia mi snažte sa dostať von z lode, keď ich vyhodil na torpédo, a že oni boli sledovaní som sa cez ďalekohľad.
  
  
  Napriek tepla v deň, keď to hit a išla pod, voda bola strašne studená. Stále zvieral život gillette v ruke, vyskočil takmer okamžite a plával z co cruiser na druhej lodi, ktorá bola teraz rúti voči mne. Cez rameno, videl cruiser začať zase v snahe.
  
  
  Krížnik bol ešte v polovici letu, keď sa blíži fréza vystrelil iného torpédo. Námorné strela whizzed minulosti mi, iba päť metrov od hotela, a tentoraz to hit cruiser zadok. Tam bol hrozný výbuch, a ja som bol zasiahnutý silné shockwaves, ktoré sa šíria cez vodu ako elektrický prúd prechádzajúci cez holé live wire. Krížnik zlomil okrem odoslanie až obrie gejzír vody, odpadu, a drôt.
  
  
  O pár sekúnd neskôr, prevádzkovania lodí vytiahol na stranu, a pomáhajú ruky zdvihol ma na palube. Raz na palube, videl, že táto loď bola presná replika cruiser, ktoré práve boli zničené; dokonca aj s peelingom a hrdzaveniu farba a počet ľudí na palube. Ale tentoraz, jeden z mužov ukázalo, pohľadnicu s pečaťou Spojených Štátov amerických a podpis prezidenta.
  
  
  "Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti," muž povedal krátko. "Sme nestihli dock na Whisky korálový Ostrovček. Niekto nastaviť malé odbočenie na našich generátorov na odkladu nás. Keď sme videli iný čln odísť s vami, sme tušili, čo sa stalo."
  
  
  "Ďakujem," usmial som sa. "Máte obnovené dobre."
  
  
  On nechcel priznať, že on bol skutočným profesionálom. Namiesto toho povedal: "možno Budete chcieť zmeniť na nejaké suché oblečenie, než sme dosiahli náš cieľ. Môžete si nájsť nejaké oblečenie v kabíne nižšie.
  
  
  Išiel som dole schodmi a zmenili na čerstvý džínsy, športové tričko, topánky a ponožky. Nebolo to presne tak, švédsky Saville Sebou, ale bolo to čisté a suché. Môj záchranári vari sa ma pýtajú, akékoľvek otázky alebo ponúkajú mi žiadne informácie. To bol pravdepodobne CIA, ale ja som ešte netušila, ako sa plánuje dostať ma späť na pevninu rýchlosťou Jastraba mal na mysli.
  
  
  Keď som sa vrátil hore, istá osoba, ktorá mala hovoril mi skôr mi povedal, že by sme mali dosiahnuť prenos bod v o šesť minút.
  
  
  Som prikývla, ale ja som stále nechápal som, čo hovoril o. Boli sme z dohľadu Whisky korálový Ostrovček na chvíľu, a z toho, čo som vedel, že časť Atlantického Oceánu, tam bol žiadny pozemok pre míľ na západ, s výnimkou Spojených Štátov. Všetko, čo som mohol vidieť, boli horské vlny modré šaty na všetkých stranách. .
  
  
  Päť minút a päťdesiat sekúnd neskôr, boli sme v očiach U.S. Navy lietadlová, a muž, na palube so mnou povedal: "Hlas a sme tu - kliknite na tlačidlo."
  
  
  Tucet prúdové lietadlá s zložené krídla sedel na dopravcu ako tmavé vtákov odpočíva pred pokračovaním letu. Niektorí z členov posádky klesol lanového rebríka ako naša loď priblížil k brehu. Potriasol ruku s jeho záchranári, potom šiel po schodoch. Krížnik odtiahol a bola skoro z dohľadu v vírenie mora, než sa dostal na palubu.
  
  
  Kapitán lode sa stretol ma v hornej rampy, pozdravil ju späť, a rýchlo vytiahol mi k prúdové lietadlo, ktorý čakal na letovej palube. A-4 Skyhawk motory už boli nainštalované
  
  
  
  
  zapnuté, snaží sa dostať do vzduchu. Potriasol ruku s pilotom, mladých red-haired človeka, dať na jeho letu oblečenie a prešiel do zadnej kabíne. Pilot mi dal palec hore a sme katapultoval z paluby dopravcu do neba na závratnou rýchlosťou. Keď sa Prezident Spojených Štátov, bol vaše osobné cestovné kancelárie, ubytovanie bolo prísne prvej triedy...
  
  
  Tri
  
  
  Let späť do usa a bol rýchly a bez komplikácií. Náš cieľ bol JFK Airport NY v New Yorku, a pristáli sme tam, na špeciálne pripravené dráhy. Po slnečná a jasná obloha na Whisky korálový Ostrovček, nebol som pripravený na tvrdé, drsné januára studenej New Yorku.
  
  
  Hawk čakal na konci dráhy v dlhej, tmavej limuzíne. Hneď, ako sa presťahoval z lietadla na auto, red-haired pilot mávol rukou, obrátil lietadlo a vzlietla na lietadlovej. Boli tam dvaja muži v prednej limo - vodič a, tušila som, iný AX agent. Som asi vedel, že ideme na tvár väčšej krízy, pretože Hawke takmer nikdy odhalí identitu jeden agent na inom. Hawk klepli na sklo oblasť, ktorá oddeliť nás od mužov v prednej, a limo išli cez letisko.
  
  
  "Dobre, N3," Hawk povedal, pozerajúc sa z okna, " myslím, že nemáte žiadne nové informácie na správu."
  
  
  "Obávam sa, že nie, pane," povedal som, ale nevedel som povedať em o zálohu cruiser na Whisky korálový Ostrovček a moja záchrana. Dodal: "samozrejme, že nie je možné preukázať, ako sa dostal informáciu. Maria von Jelša nesmú zúčastňovať na všetkých."
  
  
  "Hmm," len Hawk povedal.
  
  
  Sme išli v tichosti na niekoľko sekúnd pred Hawk sa obrátil a povedal sullenly, " vedúci ruskej Komunistickej Strany by mali byť tu v New Yorku, ako, šesť minút. On bude spĺňať niektoré z našich ľudí na tajné stretnutia v OSN pred lietania zajtra. Dostali sme zodpovednosť za vedenie ego v bezpečí, zatiaľ čo on bol tu. To je dôvod, prečo ona potrebovala, ktorú tak naliehavo.
  
  
  Bol to môj obrátiť na mutter, " Hmm."
  
  
  Na limuzínu mal spomalil a teraz sa zastavili v jednej z letiska dráhach, kde sa veľký zástup ľudí a autá čakal na ego. Hawk oprel dopredu a ukázal na obrie prúdové motora klesajúca od olovený neba. "Náš návštevník, práve v čase," on povedal, pozrel sa na vreckové hodinky on nosil na reťaz slung cez Gillette.
  
  
  Hneď ako ruské lietadlo zastavil na vzletovej a pristávacej dráhy letiska zamestnancom rýchlo zjedol kroky na prednej časti kabíny, a Sovietskej strany, predseda dostal von. Niekoľko ďalších ruských úradníkov boli sledovaní mu okolo obrovské lietadlo, a keď dosiahol schody, skupiny bol okamžite obklopený polície a bezpečnostného personálu - ruské a Americké - a odprevadil do frontu okolo áut. Keď sprievod viedol skupinu z New York motocyklisti začala naša limuzína bola doprava za auto Sovietsky minister. Čoskoro sme boli vstupom do brány Spojených Národov, dlhé, majestátne riadok vlajky vlajúce rýchlo v ľadový vietor.
  
  
  Akonáhle ste vo vnútri budovy, celá skupina sa rýchlo presunul do jednej súkromnej bezpečnostnej rady izby. To bol veľký, zmiešavača izba s odstupňovanou miest, ako je amfiteáter pre divákov, s pódiu v centre, kde Sovietsky predseda a ego strany, rovnako ako Spojené Štáty bezpečnostný Poradca a ego asistentov, zobraziť ich miest. Ona a Hawk, iný AX agent, sú vidieť sedí v prednej rade vedľa ruskej bezpečnostnej polície sprevádzanie Sovietskeho vodcu z Moskvy. Za nami boli mesto, štát a federálny zákon orgánov presadzovania práva. Stretnutie, samozrejme, bola uzavretá na publikum.
  
  
  Dvoch mužov oznámené prostredníctvom tlmočníka, ktorí šepkala z jedného na druhého, tak že nič, povedal by mohol byť vypočutý, kde sme sedeli. Bolo to ako sledovať pantomime zobraziť a hádať, čo herci hovorili, podľa ich gest.
  
  
  Spočiatku sa zdalo, že obaja muži boli nahnevaní a podozrivé. Bolo tam veľa frowning, frowning, a hlavne-búchanie. Čoskoro, hnev sa obrátil na bewilderment, a potom videl, že dvaja muži sa stali viac priateľský. Samozrejme, boli začína uvedomovať, že ani jedna strana sedel za bizarných nehôd.
  
  
  Krátko na stretnutie prišiel na koniec, a Predseda Sovietskeho zväzu a USA Bezpečnosti usa stál podajú ruky.
  
  
  Potom členom strany Sovietskeho premier - ktorý sa neskôr dozvedela, že on bol ruský veľvyslanec-made, pohyb, predseda Komunistov. Bol drží granát okolo jeho vrecku. Človek si rozopla granát a hodil ju na plyšový koberec priamo pri nohách ruský líder.
  
  
  V zlomku sekundy ľadovej teroru, ktoré nasledovali, naše hlasy, ktoré boli stratené v miestnosti. To bolo vidieť v čistej hrôzy Sovietskeho ministra človek ako on bezmocne pozeral dole na smrtiace aktivovaný granát, ktorý leží na prsty z jeho ego topánky.
  
  
  
  
  
  Inštinktívne som vytiahol moje Luger z Wilhelmina je závesu, ale Hawk chytil ruku. Na dell sám, ako to bolo rýchlejšie, ako som videl, že tam nebolo nič, čo by som mohol urobiť. Gawking sa len odpáliť granát rýchlejšie. Ruský líder nemal ani čas na cestách.
  
  
  V tom momente, keď všetci v miestnosti bol ochrnutý, ruský veľvyslanec - muž, ktorý spadol na voľné granát-vrhol sa na výbušniny. Tam bol tlmený výbuch; smrtiace silu granát bol potlačený človeka tela. Ego telo zničené, cieľ odtrhlo od trupu.
  
  
  Účinky výbuchu šokoval predseda Rady a ostatní prítomní na pódium, ale inak boli bez úhony. Hawk a okamžite som sa presunul ruskej a Americkej delegácie okolo miestnosti na limuzíne čaká vonku. Opatrenia boli narýchlo vyrobené pre NÁS Bezpečnostný Poradca a jeho zamestnanci vrátiť sa do Washingtonu, zatiaľ čo ruská strana išla do Sovietskeho veľvyslanectva a zostal tam až do odchodu pre Moskvu.
  
  
  Medzitým polícia sanitky a N. Y. P. D. sappers s podmienené noviny reportérov a fotografov začali prísť v OSN. Súkromná bezpečnostná rada miestnosti bol zablokovaný vypnutie polície OSN, ale Hawke a ja som sa smeli vrátiť vnútri, kde zostáva ruský veľvyslanec boli naložili na nosidlá, na ktoré sa vzťahuje s plachty. Už ruskej bezpečnostnej polície a AMERICKÝCH agentov sa pripravujú na trati veľvyslanca recentných pohybov.
  
  
  Hovor sa do Bieleho Domu, a prezident bol informovaný o to Della Ulici. Pred tento rozhovor skončil, Hawk bol povolaný, aby telefón hovoriť s prezidentom. Keď sa vrátil, na AX vedúci jeho tvár bola sivá.
  
  
  "Bolo to takmer katastrofa," povedal, trasie hlavou. "Prezident oznámil mi, že budeme dostávať plnú správu o Sovietskeho veľvyslanca pohyby, akonáhle vyšetrovania zistí niečo. Ale už vieme jednu vec."
  
  
  "Čo je to?"
  
  
  "Len dve noci pred mnohými rokmi," Hawke, povedal, že"Sovietsky veľvyslanec bol hosťom na party hostiteľom Helga von Jelša a jej matka na Helga je Park Avenue byt."
  
  
  "Si si istý?" spýtala sa na prekvapenie.
  
  
  Hawk prikývla na rôznych AX agent, ktorý sprevádza nás v limo ako Kennedy, ny. "Agent Z1 bol na party. Keďže jej, vedel, že je nemožné udržať prehľad o všetkých von Jelša ženy v rovnakom čase, bol používaný ego v tejto spoločnosti dell. Chcem vás dvoch, aby si spolu, tak mu môžete povedať, že detaily noc. Za to, že chcem, aby ste do práce na Helga von Jelša. & ..
  
  
  "Áno, pane?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Som si istý, že nemusím pripomínať, naliehavosti svoje poslanie. Tam musia byť nejaké spojenie medzi tejto činnosti a Von Alders. Nájsť ho, bez ohľadu na to, čo to znamená."
  
  
  Štyri
  
  
  Hawk išiel sám na AX je New York office, takže Z1 a ja sa spolu rozprávať. Potom, čo strávil väčšinu dňa na lietadlo, ktoré letí dole Whisky korálový Ostrovček a v aute počas jazdy dole JFK, NY, som sa konečne cítil, ako by som potreboval zacvičiť v posilňovni. Ona bol pozvaný Z1 ísť do športový klub hrať hádzaná, keď sme hovorili.
  
  
  Nikto z nás, samozrejme, vedel, že druhým " skutočné mená. Na Z1 sám bol o svojom veku, pár centimetrov kratšie a pár kíl ťažší, s slamy-farebné vlasy a svetlú pleť. Hneď, ako sme sa zmenili na naše športové uniformy a začal hru, videl, že bol hodný súpera hádzanej. Na súd, bol nemotorný, ploché nohy, ale on trafiť loptu s smrtiace sily, tak sa mu odrazil ako hunspell s ricochet, a ma pohybovať.
  
  
  "Dve noci posledná noc bola skutočná strany," začal, a bol chytený slabý južný prízvuk v jeho ego hlas, druh mid-južný prízvuk. "Tieto von Alders určite vedia, ako sa baviť. Bolo tam pár hercov, ruský veľvyslanec, dvoch Britských spisovateľov, tento pop umelec, ktorý farby, ale nič obrázky s športové pásy, a množstvo iných ľudí, ona sa nikdy nestretli."
  
  
  "Urobil niekto okolo nich nájsť veľvyslanec obzvlášť príjemné?" spýtal sa jej, ako sa mu trafiť loptu, a s úspešným kop, on riadil jeho ego tvrdo do stredu Z1, ktorý znemožnil mu vrátiť kop.
  
  
  "Fuj!" on zamrmlal, vyrovnávaním sa s úsilie, Ega tvár ktoré v kvapky krvi. Potom, ako odpoveď na môj vývrtka, povedal: "zdalo sa mi, že všetci hostia boli veľmi priateľskí s ostatnými. Bolo to, ako keby boli všetci členovia niektoré exkluzívny klub. Ak viete, čo jej je?"
  
  
  On prikývol jej. "Ale boli Helga a jej matka, Ursula, niekedy sám veľvyslanec na akúkoľvek dobu, počas večera?", spýtala sa ma, závodné hore a dole pristátie. Nevedela som, aké informácie čakal som mu, aby mi dal, ale žiadne vodítko alebo spojenie medzi mŕtvych veľvyslanca a toto, alebo, že von Jelša po môže pomôcť.
  
  
  "Nie," Z1 odpovedal, robí jeho spravodlivý podiel beží. "V skutočnosti, ruský strávil väčšinu času hovoríte na tento umelec a nakoniec skončila večer o nákup dvoch obuv, že chlap priniesol so sebou..
  
  
  
  
  
  
  Som divoký nápad. "Čo by ste si myslím, že keď sa LEKÁR spýtal sa jej na vykonanie pitva na mozgu mŕtveho ruskej?"
  
  
  "Pitva?" Z1 zvolal, otočil sa a zahľadel sa na mňa. "Čo môže mozgu ego výskumu dokázať?"
  
  
  "Len som premýšľal," povedal som. "Nemôžem si to z mojej hlavy, ako zvláštne sa celá situácia je. Nie len to, čo sa stalo dnes, ale všetky predchádzajúce vraždy alebo samovraždy, povedal by som. Títo ľudia tvorili najpodivnejšie tím zabijakov som kedy videl. Možno, že sa najprv spýta, či liek sa používa, alebo hypnotized, alebo rozum zatemnený. Niekto musel robiť ih správať tak rovnako, ţe sa správa iracionálne. Tam musí byť vysvetlenie. Možno pitevné bude poskytovať niektoré odpovede, ktoré nám pomáhajú pochopiť dôvody pre tento prípad."
  
  
  "Myslím, že to stojí za to vyskúšať." Z1 shrugged.
  
  
  "Hawk chce ju presťahoval s Helga okamžite," emu povedal jej. "Hneď, ako sme dokončiť hru, budem jej hovoriť tu a skúste nastaviť dátum dnes večer. Myslím si, že by lepšie povedať Hawke na ústredí." Uistite sa, že povedz em, ktoré chcem vykonať pitva na ruskom."
  
  
  "Samozrejme," povedal, chýbajúce šancu a stráca hra sa mi.
  
  
  Po sprchovaní a obliekania, sme išli do baru a mali pár chladené martini, a Helge von Jelša jej volal z telefónnej búdke.
  
  
  "Knedľa!" ona vykríkla s radosťou hneď, ako počula môj hlas. "Ste späť. Môj hlúpy sestra let you go. Pozrite si dnes večer?"
  
  
  "Presne to, čo som chcel," jej otec povedal. "Budem vás vyzdvihnúť okolo osem."
  
  
  Keď jej zavolať, ktorý sa skončil, Agent Z1 a ja som sa rozišli. Išiel som na luxusný apartmán v Sutton Miesto, ktoré som mal prenajaté pre mňa - alebo skôr, Tony Dawes .
  
  
  Jednou z výhod práce undercover pre AX bolo, že organizácie ušetrený žiadne náklady na vytvorenie spoľahlivého zamaskovať pre jeho zástupcov. Tony Dawes ' hotel, izby boli dobrým príkladom. Bolo to elegantné, elegantné bakalárske pad so všetkými zvádzanie, výzbroj, že takýto človek by mohol poskytnúť pre seba. Zvukotesné zvonku, dostatočne vysoký na to, ponúka výhľad na mesto a ochrany osobných údajov, a vybavený všetkými najnovšími elektronických zariadení z vnútorné osvetlenie na quadraphonic zvuk. Moja jediná žiadosti boli malá telocvičňa a sauna. Ja som strávil zvyšok dňa na boxovacie vrece a nerovnomerné bary, a skončil s sauna. Bolo to sedem tridsať päť, keď som šiel vidieť Helga von Jelša v mojom smoking.
  
  
  Helga apartmán bol prístrešok na Park Avenue v osemdesiatych rokoch, v kráľovskom budovu, ktorá vyzerala viac ako súkromný klub ako pobytu. Očakával som ju, aby sa sama, ale keď som prišiel jej, jej, videl som, že Ursula tam bol s sivé vlasy gentleman, ktorého tvár vyzerala nejasne známe, napriek tomu, že jeho meno unikol mi na chvíľu.
  
  
  "Ale Dumplink," Helga pozdravil ma, čo mi je obvyklé otvorenou pusou von Jelša bozk na pery a ťahá ma vo vnútri, "povedal hi Ursi" - na von Jelša dcéry sa volali ich matka Ursi - "a jej doprovod, Byron Timmons. "Potom som poznal, že tento muž, sa ako jedna z krajiny hornej olej stavov. Ursula von Jelša tiež dal mi bozk na pery, ktorý bol ďaleko od matiek, a Timmons mi dal pevné ruky.
  
  
  "Ursy a Byron boli len dochádzky," Helga dodal s cherubic úsmev.
  
  
  Byron Timmons zamrmlal, " Ach, áno," a začal pomáhať Ursula do jej noriek kabát.
  
  
  "Sme hovorili o chudobných Vladimir Kolchak to strašná nehoda," Helga povedal. "Počuli ste, že na svete?"
  
  
  "Nie, povedal som jej. "Ja sa nebojím."
  
  
  "To nebolo ako ego bol zabitý pri OSN dnes," Helga povedal smutne, " ako kotol vybuchujúce."
  
  
  "Hrozné," povedal a premýšľal, či Hawk mal dohotovené "kotol výbuchu" pre tlač Sam.
  
  
  "Chudobných Vladdy," Helga povedal, " on bol vždy plný života. Budem chýbať neho.
  
  
  "Vedeli ste, ego?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Ach, áno," Helga povedal. "On bol starý priateľ Ursi je. Bol tu pri dome, na večierku, len dve noci pred.
  
  
  "Budeme všetky chýbať na naše egá," Ursula potvrdil, bozkávanie Helga na tvár, kefovaním jej ústa proti mne, a mieri na dvere. Byron Timmons dodržiavať, čo mi inej pevnej ruky.
  
  
  Hneď, ako Helga zavrel dvere za odchádzajúcimi pár, ona padla do náručia s potlačené giggle a šepkala: "Ó, Dumplink, Byron Timmons je hrozne naštvaný na mňa a na teba. Keď jej dátum bol stanovený pre vás dnes žiadny spôsob, ako, kedy, jej úplne zabudli, že dnes v noci jej mal ísť do divadla s ním. Keď som si spomenul na jej,, ja som mal na to nejaký zúfalý reštrukturalizáciu a zavolať Ursi nahradiť ju. Povedal som Byron, že ste boli staré, iný muž, ktorého som nevidel v rokoch, a vy ste boli iba v meste, na noc.
  
  
  "Vedel som, že nebol šťastný, o niečo. Chápem to teraz.
  
  
  Helga odtiahol, trasie hlavou. "Môžem byť tak rozpustilá niekedy. Ale ona potrebuje byť s vami."
  
  
  "Som spokojný," Ahoj povedal jej, " a lichotí. Ak chceš ju vziať si?"
  
  
  "Je to taká nepríjemná noc," Helga povedal.
  
  
  
  
  
  Jeho pokojne povedal: "myslel som, že možno by ste lepšie zostať tu a útulný. Ak vám nevadí, že niečo jednoduchého, ako šampanské a kaviár. Obávam sa, že to všetko máme v dome, a to zamestnancov " deň voľna.
  
  
  "Nemôžem si myslíte o lepší spôsob, ako stráviť večer."
  
  
  Ona to ma ona je zadarmo. Mala na sebe tesné biele večerné šaty, jej blond vlasy mal starostlivo štylizované, a diamantový náhrdelník visel okolo jej krku s príslušnými diamond prívesky visí okolo nej earlobes. Bola pripravená stráviť noc v meste. Ale potom som si uvedomil, že Von Jelša ženy pravdepodobne len oblečený ako to bochník okolo domu vo večerných hodinách.
  
  
  Helga sa obrátil na hudbu a vypnúť brylev. Čoskoro si priniesol šampanské a kaviár, a my sme hrali túto hru bok po boku na leopard tlač lehátko longue v prednej časti podlahy až k stropu, windows, okolo ktorých sme sledovali svetlá mesta a zasnežených tmy.
  
  
  "Viete, Tony," Helga povedal ticho, obracia sa na mňa, ako obaja sme sa napil chladené šampanské, " ty nie si ako ostatní muži poznám v mojom živote. Zvyčajne ih môže pochopiť jej pomerne ľahko, pochopiť, čo chcú od žena. Nie som si istý, že o vás, aj keď poznám vás na dlhú dobu. A to je problém. Mám záujem, a myslím, že všetky ostatné Von Jelša ženy, vrátane Ursi, sa príliš. Ona zrazu sedel vzpriamene. "Si vychutnať si, že je s Máriou?"
  
  
  Jej otec prikývol úprimne. "Ona je nádherné. Ale potom vás všetkých. Ste identické trojíc, po všetkých.
  
  
  "Nie úplne identické." Videl som jej úsmev v šere. Ona mi podal hrnček šampanského a skĺzol do stoličky, stlačením jej telo proti mne. Mohol cítiť teplo jej tela cez jej šaty. Exotická vôňa ee woodwind nadšená moje bedrá. Jej prst skĺzol pod pás z nej šaty a zastavil sa.
  
  
  "Helga," povedal som.
  
  
  "Hmm?"
  
  
  "Ten chlap, Kolchak alebo Vladdy, ako ste použili, aby mu zavolať-videli ste všetky ego časti, v poslednej dobe?"
  
  
  Ona zle môj vývrtka. "Nemusíte byť ego-žiarlivý, Dumplink." Ona oprel dopredu lízať mi, aby naše stehná dotýkali.
  
  
  "Nie, ale som zvedavá," som trval na tom. "Má navštívil vy alebo vaša rodina často v minulosti niekoľko týždňov?"
  
  
  Ona shrugged, stále lipnutia na mňa. "Vladdi bol jeden z tých ľudí, ktorí boli vždy alebo vždy boli blízko mojich priateľov. Môžete si ho, keď on tam bol, nemal ujsť, keď mu bol preč." Ona mieša netrpezlivo. "Ale táto minulosť je prítomná. V súčasnosti je vždy dôležitejšie."
  
  
  Vedela som, že všetko bolo išla povedať. Možno sa snažila niečo skrývať, alebo možno, že len naozaj nemal čo povedať o Kolchak. V každom prípade, cítil, že sa mu splnil svoje povinnosti v súčasnosti.
  
  
  Teraz to bolo jej povinnosťou nechať túto príležitosť sklzu cez moje prsty. S týmito prstami, ona uvoľniť remienok z Helga jeho šaty. Ona sa posunul oba popruhy z jej ruky, a mäkké biele plátno spadol jej okolo pása.
  
  
  Ona nebola na sebe podprsenku. Ako sa oprel dozadu, jej úplné, štíhla prsia rose, jej ružový-nahnuté bradavky stojí na konci. Ona wriggled dopredu splniť môj tvár, takže moje ústa plné s jedným a potom iným melón-ako hromada. Jej telo otriasla násilne ako ona bola pohladil jej bradavky s špičke jej jazyk, až nakoniec, s chvejúce sa povzdych, ona vzal moju hlavu do oboch rúk a priniesol moje pery na jej. Ako sme pobozkal, bežala prstoch jednej ruky nadol mojom stehne, až našla dôkazy o moje vzrušenie. Jej ruka lingered tam na chvíľu.
  
  
  "Nádherné, Dumplink, nádherné," povedala šepkala breathlessly, a pritisla pery na moje ucho.
  
  
  On si vybral ju hore a niesol ju cez obývaciu izbu, cez foyer, a do spálne. V strede miestnosti bol obrovský kolo posteľ. Dal som jej dole na nah a vzala z nej šaty, pančuchy, a čipkou bikín. Ako som ležal na saténové plachty, ona netrpezlivo držal sa jej ruky, aby mi pomohol vzlietnuť moje oblečenie.
  
  
  Jej, cítil prietok krvi v mojej krvi, ako mojimi očami hltal jej nádherné telo. Ona bola presná replika jej sestra Mária, s dokonale definované, vypuklé prsia a jemne klenuté stehná na malý zlatý trojuholník v strede jej telo. Vytiahla ma do jej ruky, a keď sa naše telá sa dotkli, obrátil svoju hlavu na stranu a povedala ticho, " je mi to ľúto.: "Počúvaj, Dumplink, kam sa obrátiť, môžete sa na nás pozrieť, aby láska."
  
  
  Som ešte nezaregistrovali, že skôr, než troch stien miestnosti, na čele postele na oboch stranách, boli úplne zrkadlí. Ako Helga telo clenched a točil s baňa, ako niektoré dokonale naprogramovaný, ale jemný nástroj zmyselnosti, zrkadlá odráža zmyselné pohyby, ako keby sme boli v strede obrovský orgie, v ktorom sme boli celú skupinu účastníkov.
  
  
  Ona bola objavená, Helga mi povedala, že ona a jej sestra Mária nie sú úplne identické. Tam bol veľký rozdiel v spôsobe, ako sa milovať. Aj ženy, vyrobené lásku, nekonečnú fantáziu a veľké otvorené radosť. Ale podobnosť, ktorý sa skončil tam. Zatiaľ čo Márie bol tichý a napätá, jej pohyby
  
  
  
  
  
  
  boli nádherne tenký, Helga bola divoká a opustený, jej ruky, stehná a ústa neustále skúma svoje telo, výmena príjemné pocity, pre každú z nich absolvovala. Jej celú bytosť neustále writhing, topoľ, a tlačí ma do väčšej a väčšej výšky extázy. Bolo to, ako keby - a zrkadlové steny pridané na efekt, tak by som robil rád tucet rôznych žien, z ktorých každá má iný prístup a reakcie. Nakoniec, ona nech sa krik čistá radosť a klesla späť na posteľ.
  
  
  Po chvíli, ona naklonil pre mňa dobré. "Mám vás rád?", spýtala sa ma, pokrývajúce moja tvár s bozky.
  
  
  "Áno," povedal som. "Áno, aby som bol šťastný."
  
  
  "Som rád, príliš," povedala. "Si človek, že si myslel, že si."
  
  
  Ona bola jemne ťahať ho ee pozrieť sa na mňa, naše telá vylisované spolu od hlavy až k päte. Ležíme stále, nikto k nám hovorí. Po chvíli, ona nech sa malý povzdych na vlajkou povolenie na vykonávanie že ju čaká.
  
  
  "Shh," šepkal jej matka.
  
  
  Ona pozastavené znova, ale nie na dlho. "Au!" povedala zamyslene. "Ouch! Ah, v Damplink! OUCH!" Jej telo sa otriaslo convulsively znova, až kým s dlhá, mäkká stonať z radosti, ona za tepla na chrbte a zatvorené oči.
  
  
  Moje pravidelné cvičenie programy pre telo a myseľ prišiel vhod znova, že mi dovolil dať Helga jeden posledný dar radosti, že ona nebol očakával.
  
  
  5
  
  
  Helga otvorila oči a usmiala sa ticho na mňa, ako som sa sklonil nad hlavou. "To bol nádherný, nádherný, nádherný," povedala zašepkal. Ona prenesú a liezol von okolo koša. "Si oddýchnuť, Dumplink," povedala, pobozkala ma a prechádzky von cez izby.
  
  
  Chvíľu neskôr, ona vrátil sa s fľašou šampanského a dva poháre. Ona vyplní jeden z našich okuliare a podal mi ho. "Toto,"povedala," aby ste sa nenudili, keď som v sprche." Ona pobozkal ma a opäť sa vrátil do kúpeľne hučanie šťastne. Sprawled luxusne na posteli, mohol som počuť jej osprchujte sa.
  
  
  Vzal som si dúšok moje chladené Dom Perignon. Mimo, vietor zdvihol. Štvrtý stenu miestnosti bola pokrytá závesy, a vedel, že za ním boli systém windows penthouse záhrada, ktorá je obklopená všetkých štyroch stranách byt. Tam bol zraziť za dverami. On priniesol hrnček šampanského vedľa postele, vytiahol na jeho nohavice, a pristúpil k posteli. Keď ho vytiahol časť opony bokom, videl, že jeden okolo dvere boli pootvorené, kymácející sa vo vetre. Zavrel dvere a zamkla sa.
  
  
  Bola som na polceste späť v celej miestnosti, keď že nezameniteľný šiesty zmysel, podvedomé varovanie hroziace nebezpečenstvo, poslal svoje posolstvo. Neviem prečo, jej inštinktívne zdvihol obe ruky v prednej časti jej hrdlo, jej non-stahl pôsobiť príliš skoro. Zároveň tenké slučky drôtu bol omotal okolo mojej hlavy a na posteli, okolo mojich ramien. Vodič, ktorý by nemal uviazli v mojom hrdle namiesto kopal hlboko do pokožky môjho otvorenou náručou.
  
  
  Môj útočník nechajte sa ťažké vrčanie a zúrivý kohút remorkér. On sa prikrčil a zabuchli jeho rameno späť. Stále som nemohol vidieť, kto bol za mnou, ale v tom, že náhly výpad z nej, chytil som pohľad z dvoch bojovať snímky v Helga je stonanie zrkadlá. Pozrel som sa opäť a videl som, a osoba, ktorá za mnou odráža tam. Muž bol Z1!
  
  
  Ego tvár bola narušená z útoku, ale ego osobnosti nemohol byť zmenený. To bol ten istý človek hral hádzanú s na športový klub, ktorý deň.
  
  
  To bolo nemožné pochopiť, prečo bol snaží zabiť ma teraz. Všetko, čo som mohol urobiť, bolo chrániť sám. A to bolo desivé, nepríjemný pocit pozerať sa niekto pokúsi zabiť ma v rovnakej zrkadlá, kde len nedávno, videl som sám seba, a Helga užívať intenzívny sex.
  
  
  On ešte nebol všimol, zrkadlové steny a nevedela som pozorovala ho cez to. Začal výťah jeho nohu na zvyšok jeho koleno na chrbte. Ona bola savagely kopol jeho ego s jej ľavou nohou, biť hmú v kneecap a lámanie sl. On dusil na bolesť a začal padať, ťahaním som s ním. Jej snažil vykrútiť na drôt kohúti, obrátil svoju hlavu ako ona spadla. Držal tvrdohlavo na noose, stále sa snaží ma uškrtiť. Ona mohla vidieť jeho tvár jasne teraz. Ego oči boli zasklené , ako keby bol hypnotized alebo drugged.
  
  
  Až do teraz, fretka bola ona, dúfal, že by som mohol chrániť sám bez usmrtiť ho. Ale ja som videl, že to nie je možné. On udrel pevný okraj jeho pravá ruka do základne ega krku, prináša fatálne karate ranu. Rana bola silná a čistá. Ego je krku prasklo a on bol mŕtvy, pravdepodobne bez toho aby vedel, že Ego zabil ho. Ego je telo zrútil na podlahu, groteskné cieľ obrátil sa nabok. Jej, vstal a postavil sa, ťažných ego, telo.
  
  
  Jej, ja som počul, sprchovací kút v kúpeľni. Hlboké-vlasové koberce na poschodí spálňa utopil sa zvuky nášho boja. V tom čase sa zdalo jasné, že Helga von Jelša mal lákal ma do spálne a vedela som, že Agent Z1 bol plánuje urobiť pokus o môj život. Bez ohľadu na to, ako dobre bola so mnou do koša, nikdy som mohol mať
  
  
  
  
  
  Zabudol som, že ona a jej sestry boli skúsení herečiek.
  
  
  Na druhej strane, on poprel správy v médiách o nej, je tu stále možnosť, že ona je nevinný. Z1 vedel, že som bol stretnutie Helga večer a mohol by nasledovali ma na môj byt. Ak, ako som teraz podozrenie, mal prijatých objednávok zabiť ma, mohol strčila do miestnosti a z terasy pri Helga a ja sme boli, aby láska, a ona nebude vedieť viac o tom, ako ona.
  
  
  Ak by to bolo pravdou, že nemohol nechať Helga zobraziť až do jeho predstáv a nájsť človeka, ona by sa zabil, leží na jej koberec. Nemôžu existovať nejaké vysvetlenie, ktoré by spĺňali jej, či nebol vyhodený moje kryt. Ak to urobil, web viesť už mal na veci, Von Alders, by bolo zbytočné. Bola tam len jedna vec, ktorú by mohli urobiť, a že bolo zase tela cez Hawke, ktorý mal každý prostriedky na jeho likvidáciu na zbaviť sa ho, bez toho aby niekto všimne.
  
  
  Jej, sklonil dolu, zdvihol mŕtvola na podrúčky, ťahal ego cez miestnosť, cez deň, a hodil ju na ulici. Potom sa ponáhľal na posteli telefón zavolať Hawke. Musel som hovoriť bez scrambler.
  
  
  "To je vážne podnikania," povedal som hneď, ako odpovedal. V skratke, povedal Hmú presne to, čo sa stalo, improvizácie kód, ako je on chodil. Na záver povedal: "Môj priateľ a ja som sa odísť, tu čoskoro. Môžete zvládnuť zákrutu? "
  
  
  Hawk pochopil. "Zanechajte všetky opatrenia na mňa," povedal, " ale prísť a vidieť ma dnes v noci."
  
  
  "Mám v pláne na to," povedal som, a znížiť diskusiu krátke keď som počul, Helga vypnite sprchovací kút v kúpeľni.
  
  
  O niekoľko minút neskôr, Helga vstúpil do miestnosti v úplnej čierne negližé, ktorý odhalil každý detail z jej tela. On sa rozvaľoval na veľkú posteľ znova, popíjali šampanské okolo skla. Našťastie, Agent Z1 smrti bol nekrvavé, a nič nebolo v miestnosti uviesť boja, že už došlo tam len pred pár minútami. Ak Helga bola súčasťou pozemku a vrátil som sa späť v očakávaní, že ma našiel mŕtve telo, nechcela dať žiadne označenie. Namiesto toho, ona sa pritúlila hore vedľa mňa na posteli, zatiaľ čo Ay nalial jej pohárom šampanského.
  
  
  "A amore," povedala, dotýka mojej sklo s jej.
  
  
  "A amore," súhlasil som.
  
  
  Po tom, čo sme sa opil, on prehodil nohy z postele a povedal: "Choď na, Knedľa, idem si vás pozvať na večeru. Človek žije, nie je iba láskou. Aspoň nie v tejto človeka.
  
  
  Vybrali sme reštaurácia v malom, matne osvetlenej francúzsky miesto, nie ďaleko od Helga apartmán. To bolo ešte sneží mimo, ale reštaurácii bolo teplé a zábava, služby a eda boli výborné. Ale ona naozaj nebol hladný, ako počas jedla, jej držal si predstavoval, hrozné scény, ktoré by neskôr uskutoční v Helga to byt ako Hawk vyčistí telo mŕtvej AX agent.
  
  
  Helga nemal nevšimol moje obavy a jedli srdečne, chatovanie animatedly počas jedla. Raz, ona predstieral, že pút - rovnaké gesto Maria urobil, keď ona by sa nechal ju na Whisky korálový Ostrovček - a povedal: "Dumplink, poďme niekam na víkend, aby sme mohli byť sami. Ste odišli s Máriou. Je mi zase teraz."
  
  
  Bol som pobavila tejto hravé súťaže, ktoré už existovali medzi dievčatami. "To, čo bolo na mysli?" Spýtal som sa jej.
  
  
  Urobila nejasné gesto s jej rukou vo vzduchu. "Mexiko. Možno Španielsku. Juh Francúzska. Po všetkých, prúdové lietadlo je len posedenie v nečinnosti na vešiak. Mohli by sme využiť to." Ona mu to ako nedbalo, akoby ona hovorili o taxi cez mesto. A videl som, že ona bola vážne.
  
  
  "Dobre," povedal som, takže moje možnosti otvorené, pretože som nemal ešte vedieť, aké komplikácie by tam byť po Agent AX smrti.
  
  
  Helga prikývol a ona ma prekvapila tým, náhle hľadáte vážne. Nebolo to náladu ona očakáva od giddy von Alders.
  
  
  "Poviem vám niečo, Tony," povedala šepkala, jej prsty prepletené s baňa ako sme sa napil naše koňak. "Dostávam vibrácie z vás, vibrácie veľkú silu. To je to, čo som vždy chcel človek. Jemnosť starostlivá milenca a silu autoritatívna osoba. Občas sa nájde jeden, alebo druhý. Ale ako nikdy! To je veľmi dobrá. Ona sa zamračil a pomaly skladá svoj názor: "raz som sa snažil vysvetliť, čo som chcela, aby ju muž, ktorého som poznala. Bol jemný, ale nie silný, a on povedal, že som sa cítil rovnako, pretože nikdy som vedel, že môj otec. Povedal som hľadal milencom a otcom všetkých valcované do jedného. Domnievate sa, že?"
  
  
  Jej, potriasol hlavou. "Nikdy som myslieť na také veci, dôvody pre moje pocity. Pocity sami sú dôležité ."
  
  
  "Myslím si, že tak, príliš," súhlasila. "Ale myslím, že o môj otec niekedy, a viem, že Maria a Elsa myslíte príliš, aj keď sme nikdy hovoriť o nen."
  
  
  "Neviem si spomenúť, ego vôbec?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "nie. Len to, čo Ursi povedal nám. On bol zabitý v Berlíne počas jedného Spojenecké bombardovanie kampane v čase vypuknutia druhej Svetovej Vojny. Moja sestra a ja sme boli veľmi mladí, potom, a to bol len zázrak, že Ursi uložené nás nažive.
  
  
  Usmiala sa a trámami znova. "Miláčik
  
  
  
  
  
  
  "S nimi, fretka je život sa stal dobrý," povedala.
  
  
  Neskôr, keď vzal Helga späť do svojho bytu, zostal dosť dlho, aby sa uistite sa, že Hawk mal odstrániť telo z terasy. Samozrejme, on sa o to. Keď som odišiel Helga domu, pripomenula mi to znova, že ona chcela, aby sme sa išli spolu na víkend. Sľúbili ste vedeli. Potom jej, šiel dole schodmi a vzal taxík na AX sídlo.
  
  
  Šesť
  
  
  TOPOR je New York úrad bol umiestnený na mestskom Lower West Side, v sklade v paneli okrese. Taxikár nebol šťastný, keď počul na adresu. Myslím, že si myslel, že som sa chystal vylúpiť ego na ceste, lebo som ho počul povzdych s úľavou ako sme vytiahli až do domu. Ego obrátil jej priebehu a dostal von. Ako začala cez chodník, on sa oprel z okien a spýtal sa: "Čo je s tebou?": "Ste si istý, že toto je to pravé miesto pre vás, kámo?"
  
  
  On vlnitou to preč. Ego city boli zrozumiteľné. Celá hrádza bola tma a opustené. Budovy, ktoré sídli v AX ústredie bolo poznať, okrem jedného, osvetlené miestnosti v prednej časti budovy. Taxikár nemal ako dozvedieť, že všetky ostatné tmavé okná v budove boli maľované nad skryť rozruch, ktorý zvyčajne šiel na vnútornej dvadsaťštyri hodín denne, a že ľudia s výkonné infračervené teleskopy boli neustále sledovanie ulici. Ako v skutočnosti, taxikár nemôže byť bezpečnejšie kdekoľvek v meste, ako byť otvorený tam, mimo najsilnejší counterintelligence agentúry vo svete.
  
  
  Noc kryt na dani v osvetlené front office, ktorý vyzeral ako normálny úložného priestoru, stlačil zvonček tlačidlo pod jeho stolom, a jej išiel cez železné dvere na výťahu s ľuďmi. Vojakov s teleskopmi v systéme windows vyššie už vyčistila mi u mužov, keď to bolo ešte blíži budovy.
  
  
  "Hawk ľavej objednávky dostanete do pivnice, akonáhle zadáte," výťah prevádzkovateľ povedal. Auto zostúpil.
  
  
  V suteréne znamenalo, že Hawk na mňa čakala v agentúre márnici. Ako väčšina top-tajné spravodajské organizácie, AX mal mať svoju vlastnú márnici na mieste, aby sa rukoväť mŕtvoly, ktoré nemožno ihneď odovzdať na polícii. Avšak, väčšina orgánov boli nakoniec obrátil miestne presadzovania práva po ceste bola schválená, tak tam boli žiadne nepríjemné otázky.
  
  
  Ona bola nájdená Hawka stojí vedľa Z1 je pokryté telo. Na AX lekár, Dr. Kristoffer, bol s ním.
  
  
  Hawk prikývla na mňa, a lekár, ktorého sme volali Dr. Tom, povedal: "nie som si istý, čo hovoríš.: "Urobil som začatie sekčné, Nick. Je to v súlade s tým, čo ste povedali nám. Ego, smrť bola spôsobená zlomený krk."
  
  
  "Našli ste niečo?" Spýtal som sa jej.
  
  
  Dr. Tom zatriasol hlavou. "Zatiaľ ešte nič. Prečo nie?"
  
  
  Namiesto prijatia hmú, hovoril Hawk. "Agent Z1 hlásené vám dnes s mojím návrhom na vykonanie pitva na Veľvyslanca Kolchak to mozog?"
  
  
  "Nie, nechcel som," Hawke povedal. "Prišiel sem na HQ a povedala mi, že ste mali kontaktovať Helga von Jelša. Potom jej ego som to nevidel. Tam bol žiadna zmienka o tom, pitva. Je to dôležité? "
  
  
  "Možno," povedal som pomaly. "To by nám to možné, že motívom pre ego útok na mňa."
  
  
  Hawk sa zamračil. "Nie som si po vás."
  
  
  Jej, vedel, že hovorí v prednej časti Dr. Tom, kto mal na najvyššej úrovni, bolo povolené pre všetky akcie, a preto sú bezpečné. "No, keď on na mňa zaútočil v Helga apartmán, vyzeral omámený - ako človek, ktorý nemohol ovládať sám seba, ale z jeho fyzickej aktivity boli dokonale zladený."
  
  
  "Máte na mysli," Hawk prerušené, " myslíš si, že bol členom vraždu komando?" Rovnako ako sa mi nepáči predstava, že Odina, prostredníctvom našich agentov, môže byť pod vplyvom tejto - táto sila, alebo niečo iné, jej moc."
  
  
  "Ale to neznamená, že nie vždy vysvetlite,, prečo si sa ma pokúšal zabiť," pokračoval som, " ak on povedal alebo urobil niečo, čo jej hrozí, že to, čo sme bojov. Jediné, čo môžem myslieť, je môj návrh pre pitva. Keďže nemal prejsť na ponuku na vás, ale sa ma pokúšal zabiť, to vyzerá ako by to bolo spojenie.
  
  
  "Čo presne myslíte si, že veľvyslanca mozgu test ukáže?" opýtal sa Dr. Tom.
  
  
  "Neviem," povedal som. "Ale my povestný tým, že ľudí, ktorí sa podieľajú na tieto incidenty boli nejako rozum zatemnený. Tak ruskej je pitve bola rana na dôkaz "vylúhovaním mozgov" teórie. Nemusíme nájsť nič, ale potom sme nič stratiť, ak sa snažíme."
  
  
  "Áno, vidím," povedal Dr. Tom. Pozrel na mŕtvolu ležať na doske z AX dump. Pozrel na Hawke. "Ako sa o to, šéf?"
  
  
  Hawk váhal, len zlomku sekundy. "Choď," povedal a kývol.
  
  
  Dr. Tom vytiahol hárok až nad jeho pevné funkcie. "To sa ma pár dní," povedal zamyslene, " a ja som vám pošleme správu, hneď ako budem mať výsledky."
  
  
  Hawk a ja som vyšiel z výpisu v tichu a zišiel výťahom na prvom-druhom poschodí budovy. Toto mesto bolo nervové centrum
  
  
  
  
  
  
  sídlom v New Yorku. Zamestnanci viac ako päťdesiat ľudí, pracoval tam dvadsať štyri hodín denne na fax, rádiostanice, a cctv systémov, ktorý držal v kontakte s úradmi sveta policajných síl. Chodby, ktorá viedla k Hawke ' s office bol vedľa veľkej miestnosti. Tam boli jednosmerné skla okien na stenách, takže tí, ktorí boli v chodbe mohli vidieť miestnosti, ale tí, ktorí boli v miestnosti nebolo vidieť ih. To bolo nemožné pre iné AX zamestnancov dodržiavať tajných agentov, ktorí sa objavili na Hawk ' s office.
  
  
  Raz sme boli v Hawke ' s office, AX vedúci usadil wearily v jeho stôl stoličky, rummaging cez jeho vrecká, kým našiel žuť cigaru a prilepil ho neosvetlených v ústach.
  
  
  "Musím sa priznať, Nick," povedal, " že v tomto prípade má trápi mňa. Čo si myslíte o die Von Alders?
  
  
  "To je ťažké povedať," povedal som, výber moje slová starostlivo. "Pokiaľ som bol schopný určiť, sú presne to, čo sa zdá, že na povrchu. Ale je to ťažké zľava skutočnosť, že zakaždým, keď sa nový vývoj objaví v spoločnosti dell, ktoré sú nejako spojené."
  
  
  "Keď už hovoríme o nový vývoj," Hawk povedal: "nemal som čas povedať o Monte Carlo. Práve sme dostali správu od Interpolu dnes.
  
  
  "Monte Carlo?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "áno. Tam je kasíno tam. Muž menom Tregor, Belgický, prestávky banky. Tregor brat-in-law sa snažil bodnúť nemeckej Kancelárky s nožom pár týždňami, ale namiesto toho uviazol nôž v jeho hrdla. Nemáme nič na Tregor, ale radšej ísť pozrite sa na to tak či tak.
  
  
  "Kasíno riadenia dočasne zastavená hra," Hawke povedal. "Ale zhodli sa na tom, aby obnovili svoje ego na deň. Jej hotel chceli by ste tam byť, keď casino reopens, ale nechcem vás stratiť kontakt s Von Alders. Môžete rukoväť oboma z nich? "
  
  
  "To nie je problém," emu povedal jej. "Začiatkom tohto večer, Helga prosil ma ísť do Mexika s ňou. Povedala by sme mohli používať svoje súkromné lietadlo."
  
  
  "A myslíte si, že ona bude súhlasiť Monte Carlo?" "Budete musieť investovať veľa v práci."
  
  
  "Má to svoje odmeny." "Veľmi dobre si viem predstaviť," odpovedal, mávali ma preč okolo svojej kancelárie.
  
  
  Sedem
  
  
  Bolo to skoro, tesne pred ôsmou hodinou ráno, keď sa dostala hovor z Helga apartmán. Vedel som, že ona by nemal byť až tak skoro, ale ja som nemohol dať ho už keď sme išli na let do Monte Carla, že deň.
  
  
  Hlas, ktorý odpovedal bol sleepier ako klenby. "Dobrý deň. Dobrý deň, nie?"
  
  
  "Helga,"povedal som," to je Tony Dawes."
  
  
  "KTO?", spýtala sa ma, napoly spí. "Dobrý deň?"
  
  
  "Môj Bože," povedal som, smeje sa, " nehovorte mi, že ste zabudli mi tak skoro po poslednej noci. To je Tony.
  
  
  "A... Tony, Dumplink" - teraz reumatizmus, bol plný života.
  
  
  "Dôvod, zavolala si tak skoro bol, pretože chcela pozvať vás na malý výlet - len nás dvoch. Ale namiesto toho, Španielsko, Francúzsko, alebo Mexiko, poďme robiť Monte Carlo. Aký to má zvuk?"
  
  
  "Božské," povedala. "Keď chceš ísť?"
  
  
  "Úprimne teraz," Ahoj povedal jej: "dnes ráno, hneď ako to bude možné. Povedal si, že lietadlo bolo pripravené.
  
  
  "Samozrejme," povedala. "Ale prečo Monte Carlo?"
  
  
  Už som sa rozhodol vysvetliť môj skutočný dôvod, prečo si vybrali Monte Carlo. Že ráno, TV, rádio a noviny boli všetky hovoriť o casino uniknúť.
  
  
  "Pravdepodobne nepočul, v Barentsovom Mori území," povedal som. Existuje veľa peňazí v kasíne. Poslednú noc, riadenie pozastaviť hru pre daný deň. Jej hotel by byť tam, keď sa to začne znovu."
  
  
  Som myslel, že to bude práve to, čo Von Jelša by chceli. Vedela som, tušíte správne, keď som počula, kvičať potešenie.
  
  
  "Poďme," povedala zamyslene bez váhania. "Ako čoskoro budete pripravený na vzlet? Chceš ho, aby vás vyzdvihnúť na Long Island?"
  
  
  Na Von Alders stále svoje lietadlo na ich Long Island nehnuteľností na Severnom Brehu. Ona bola v kaštieli pár krát s nimi fretky, ako sa stretli rodiny. Takže, od nej vedela, kde to bolo pochádzajúcich z v hale, jej povedal, hej, ja by som s ňou stretol tam v dvoch hodín.
  
  
  Dal som to na Hawke a potom pracoval trochu v malej telocvični v mojom byte pred obliekania a balenie moje vrece. Hawk poslal auto s vodičom, aby ma na Long Island, a keď sme sa tam dostali, jej zistil, Helga čakať a už pripravuje lietadlo pre Von Jelša súkromné airstrip.
  
  
  Menej než dve hodiny po Helge jej volal, sme vzlietla v Lear jet a letel cez Atlantik. Helga a hral som túto hru na sedadlá v zadnej časti priestranná kabína, ktorý mal všetko vybavenie - lehátko salóniky, rozkladacia pohovka, bar, a dokonca aj krištáľový luster - pohodlný obývacia izba.
  
  
  Bol to perfektný deň pre oblasti; nebo bolo modré a bezoblačnej, od horizontu k horizontu - vítanú zmenu z noci zamračené počasie. More pod nami bol hladký modrý koberec.
  
  
  Helga ma viedol do kokpitu, aby spĺňali pilot, Kapitán Dirk Aubrey, a co-pilot Douglas Roberts. Aubrey bol vysoký, stocky chlap s ceruzkou-tenké čierne fúzy. Roberts bol štíhly mladý muž, pravdepodobne,
  
  
  
  
  
  
  on bol v jeho počiatku dvadsiatych rokov, s blond vlasmi a freckled mesiac tvár.
  
  
  "Ona je na kurz," Aubrey povedal, kývol smerom k tabuli,"a počasie je jasné, a je to otvorené na Orly, kde sme si natankovať."
  
  
  V priebehu niekoľkých hodín, Helga a ja som sa bavil sebe tým, že pri sledovaní filmu, ktorá ukázala jednoduchým stlačením niekoľkých tlačidiel, a potom hrať backgammon. Helga sa zdalo, že oveľa viac utlmený ako noc predtým, ale ona bola stále v dobrej spoločnosti, a čas rýchlo ubiehal.
  
  
  Musíme boli menej ako päťdesiat míľ od pobrežia Francúzska, keď, bez varovania, lietadlo sa prepadla nos-najprv do mora. Helga kričali. Všetko, čo je v kabíne, ktorý nebol pribitý nadol, vrátane Helga a mňa skĺzol cez šikmé podlahy kabíny a hit uzavretej kabíne dvere ťažké.
  
  
  Helga bola stále kričí, ako sa snažil obrátiť na jeho strane otvorte dvere kabíny. Bolo zamknuté. To bolo Wilhelmina, ktorý strhol ju von, môj Luger v jeho rameno závesu, a vyhodil zámku. Dvere sa otvorili, odhaľujúce kabíne, ktorý sa nachádzal priamo pod sebou.
  
  
  Keď jej otec peered do kokpitu, videl, že Kapitán Aubrey bol stále na kontroly, ale ego, predstavujú, sa zdalo, že mrazené. "Co-pilot Roberts ležal na dlážke, mŕtvy alebo v bezvedomí. Lietadlo bolo stále padajúce smerom k oceánu.
  
  
  Bol nazvaný podľa Aubrey, ktorý obrátil svoju hlavu na chvíľu a pozrel sa na mňa. Potom sa vrátil do jazdy, obe ruky uchytenie volantu. Pri pohľade na jeho tvár, vedela, že rovnaké prázdny výraz, že agent mal vidieť, keď on by sa ma pokúšal zabiť v Helga apartmán. Ego oči boli zasklené, ako keby bol pod hypnózy alebo pod vplyvom drog.
  
  
  Až do tohto bodu, jej prsty boli visí z boku kabíny na deň. Teraz sa pustil jej uchopenie a vrhol sa vpred do kokpitu. Siahol pilot na kontroly. Nejako sa mi podarilo uloviť jednu ruku okolo Ega krku a výťah Ego čiastočne voľné kolesa, ale stále tvrdohlavo by ovládacích prvkov, kým mu strhol na to všetky svoje sily a hodil Ego späť do zadnej časti auta.
  
  
  Lietadlo pokračoval pokles voči Moskve.
  
  
  Pustil sa do pilotného sedadla a jerked kolieska tvrdé. Silný triasť bežal dolu jet od nosa a chvost, ale potom nosa pomaly začal stúpať. Pokračoval vytiahnuť bicykel, filtračných každý sval v ľudskom tele, sa snaží prekonať silu gravitácie. Nakoniec, rovina vyrovnané mimo, len pár metrov od Atlantiku. Mal som šťastie, majú letieť dosť lietadlá, aby sa mohli. Som nemohol zvládnuť tejto rovine, ale bolo to stále v blízkosti katastrofa.
  
  
  Ďalších pár minút, bol zaneprázdnený kontrolu jeho nástroje ako jet odstredené neustále cez oceán povrchu. Všetko sa zdalo byť v práci, tak som sa tlačil kolieska smerom dopredu a začali sme lezenie znova. Potom Helga volal moje meno nadol zadnej časti kabíny.
  
  
  Obrátil som sa práve v čase, vidieť Aubrey blížiace sa mi s kľúča. Držanie volantu, s jednou rukou, schmatol Wilhelmina opäť s ostatnými a strieľal hmú v pravom ramene. On stiahol späť a spadol, prenájom kľúča prekĺznuť okolo jeho necitlivé prsty. Sa snaží udržať lietadlo na vzostupe, jej otec glanced späť na pilota. On sa dostal na nohách znova, ale vrátená späť do zadnej časti kabíny. V pozadí, videl som, Helga schúlená v rohu hlinku. Stále som mala Wilhelmina v mojej ruky, ale nechcel som strieľať znova, ak Aubrey nepohol nás k Helga, smerom k nám, voči mne.
  
  
  Nemal to urobiť. Namiesto toho, on drunkenly trudged na dvere kabíny, ktoré Hmú podarilo otvoriť aj napriek enormnému tlaku na nah. Tam bol žiadne zastavenie ego okrem streľby - a ak mi to uniklo, ja by som ohroziť celé lietadlo. Aubrey vznášal v otvorených dverách sa na chvíľu, potom letel headfirst. Roviny točil jej okolí tak, aby sa dvere zabuchli. Podľa pravého krídla, on mohol vidieť, Aubrey telo pádu takmer v spomalenom pohybe, jeho ruky a nohy rozložené na oboch stranách, kým on hit vody a zmizol pod nerovnom povrchu.
  
  
  Helga sa ku mne pripojil v kabíne, zatiaľ čo ona sa zameral na ovládacie prvky na rovine. Ona sa snažil oživiť Roberts, co-pilot, ktorý bol ešte stále v bezvedomí na podlahe. Hej trvalo dlhý čas, aby ego na jeho zmysly, ale nakoniec zamrmlal, sel hesitantly, a pozrel okolo. Bol triasol hlavou. "Čo sa stalo? Čo sa deje?"
  
  
  Toto správanie sa potvrdil moje podozrenie, že bol na drogách. Keď mu obnovené dosť hovoriť súvisle, povedal mi, že posledná vec, ktorú si spomenul bola šálka kávy, že hmú mal odovzdať Aubrey. On bol stále príliš ohromený požiadať o chýbajúce kapitán, tak Hmú nepovedali jej nič o Aubrey je osud. Budem prísť s nejakým vysvetlenie neskôr.
  
  
  Potom som sa obrátila na vežu v Orly, ktoré sme sa blížili, a my sme boli povolené do pôdy. Pristáli sme trochu neskôr a lietadlo zastavil ju.
  
  
  
  
  
  
  Nechcel som povedať, že som sa necítil lepšie.
  
  
  Keď sme sa dostali mimo, okolo rovine, Helga sa na mňa pozrel s zmätený pohľad v jej očiach. "Čo sa tam stalo?"
  
  
  Jej, potriasol hlavou. "To je ťažké povedať. Vyzerá to, ako váš kapitán by na koleso a odletel do hnevu strachu, keď lietadlo začalo klesať. On bol asi polovica-mad, keď on na mňa zaútočila a potom skočil. Roberts, nášho pilota, musí stratili vedomie kvôli gravitácii. Také veci nie sú nezvyčajné v lete. Ale dovoľte mi hovoriť do úradov tak, že nemáme uviaznu v byrokracie."
  
  
  Je nemožné povedať, či ona naozaj prijal moje vysvetlenie, ale nechcela stlačte mi nič ďalšie.
  
  
  Keď "dosiahli sme terminál budovy, sprevádzané Roberts, ktorý bol stále trasie na jeho nohy," hlavu Orla Bezpečnostnej Polície ju našiel a spýtal sa, ego, aby mi poslať AX agent, muž vedela, ako Dammlier,a miestny vodca. Z Interpolu. Pri oboch mužov prišlo, povedal som im presne to, čo sa stalo, čo znamená, že som podozrivý bol incident súvisí s mojím zadania. Povedal som jej, že Helga a musel som ísť do Monte Carlo okamžite.
  
  
  "Dovoľte mi, postarajte sa o to,"Interpolu muž povedal, keď skončil. "Nebudete mať žiadne problémy. Možno, že vaša asistentka tu "- obrátil sa na Dammlier - " môžete nájsť spoľahlivé pilot a co-pilot dostanete do cieľa.
  
  
  Dammlier prikývol, a stretnutie sa skončilo. Za menej ako hodinu, Helga a ja sme boli na ceste k Pekné, najbližšie vstupnej stránky do Monte Carlo. Mali sme dvaja Američania, pravdepodobne súčasťou francúzskej hlavné sídlo, alebo CIA, aby pilot lietadla. Dammlier vykonané opatrenia, aby Roberts sa späť do usa, a Helga sama ho uistil, že bude pokračovať v práci pre Nah a dostávať plat, zatiaľ čo on sa prebral zo svojej nehode. Pokiaľ by niekto mohol povedať, moje vysvetlenie - Roberts, že stratila vedomie - bol prijatý oboch Helga a orgány.
  
  
  Let do Pekné bol bez komplikácií. Pristáli sme olizuje do večera, a Helga a hral som túto hru na limuzíne na Hotel de Paris, v blízkosti kasína v Monte Carlo. Helga usporiadané pre limousine, aby spĺňali naše lietadlo, a tiež vyhradené pripojenie izieb v hoteli. My sme mali šťastie, že Helga bola známa; sme boli zaručené miestnosti, aj keď Monte Carlo bol plný zvedavých turistov z celého sveta. Ulice boli hemží turistami, pričom mesto opojný karneval pocit, a tam bol žiadne prázdne hotelovej izbe.
  
  
  Ako sme išli po uliciach Monte Carlo, kde Stredozemného shimmered ako tmavá, bohaté víno vo večerných hodinách tiene, bol som pripomína legendárny príbeh Monako je pôvodu v 303. Podľa legendy, Korzické. Panna, Devot, bol potrestaný tým, že guvernér Korzika, keď bolo zistené, že ona bola kresťankou. Guvernér odsúdil, aby sa dievča zviazaný a ťahal na koni na nerovnom teréne, a potom natiahnuté na stojane na smrť. V okamihu, keď zomrela, biely holub bol videli nad jej telo. Jednu noc, keď jej telo bolo prijaté mních a zverejnené v rybárska loď, biely holub sa objavil. Rybárov nasledoval holub ako vták glided nadol & nb, čo vedie ego Monako, a pochovaný dievča telo tam.
  
  
  Premýšľala som, či môj pobyt v Monaku bude rovnako neuveriteľné.
  
  
  8
  
  
  Môj suite bol obklopený krásnym výhľadom na šumivé mora a bralá, týčiace sa naťahovať km pozdĺž zakrivenie pobrežia. Ako som rozbalený moje tašky, osprchoval, a zmenil som pravdepodobne mohla počuť Helga chodia vo svojej izbe vedľa. Za zvukov jej pohyby, mohol by som povedať, že jej akcie, napríklad duplicitné bane.
  
  
  Kasíno hra obnoví v priebehu niekoľkých hodín. Boli by sme určite mať večerali v hotelových penthouse reštaurácia s posuvnými strop, ktorý sa otvára nebo. Ale tam bol ešte čas na obed. Vedel som, že Helga nestarám o poznávacie, a ja som si myslel, že by bolo škoda, keby sme nemali užite si to spoločne čas na príjemnejšie činnosti. Dúfajú, že Helga cítil rovnako, som vyriešil jej malé, ale potenciálne nepríjemný problém s zamknuté dvere medzi nás objednať šampanské, kaviár a tri tucet červených ruží byť dodané hej, na šesť. Po asi minútu, potom hodinu, zaklopala na dvere a volala mi ticho.
  
  
  "Ste veľmi pozorný," povedala, drží sa hrnček šampanského ako jej hosť vstúpil do jej izby.
  
  
  Ako ona oslovila okná s výhľadom na more, mala na sebe jemné ružové negližé, že zosilnené jej telo v krásnu siluetu. Odmlčal sa na chvíľu, aby si pohľad na jej telo cez tenkú látku z nej šaty, potom pripojil sa jej na okno. Zapadajúceho slnka zmizla niekde pod horizont, ale zanechali hlboké, bohaté, zlaté odraz v jasnej oblohe. Vodách Stredozemného Mora, v poradí, ktorá sa odráža oblohu, zvýšenie posvätnosť, tak, že izba sa zdalo, že je živý a oslňujúci.
  
  
  
  
  
  
  ako zlato.
  
  
  "Je to krásny pohľad, nie?" povedala Helga, obracia sa na mňa.
  
  
  "Áno, veľmi pekné," odpovedal som, zámerne beží môj pohľad nahor a nadol jej telo, kým som sa s ňou stretol pohľad. Prešla jazyka počas jej pery a spýtal sa: "si ako ja, Tony?"
  
  
  "Áno, veľmi."
  
  
  "Koľko páči sa vám moje sestry?" ona trvala na tom. Tento vývrtka prekvapilo ma po noci sme strávili spolu v New Yorku, ale namiesto prijatia hej, úprimný, jej zastával, vystrel ruky a povedal: "chcete, aby som jej ukázať na vás, koľko?"
  
  
  Ona prišla ku mne v zmyselný, plynulý pohyb, oči sa jej polovica zatvorené a jej pery sa rozišli. Ona bola pobozkal ee, a jej celé telo reagovalo okamžite, jemne vibrujúce hore a dole na mňa. Jej nohy rozišli a omotal okolo bane, a ja som sa mohol cítiť jej chveje nájomca vyhľadávanie pre moju vlastnú vzrušený, reakcia tela. Ona moaned ticho a otriasla späť, drží sa hrnček šampanského. Postavil jeho skla nadol na najbližšiu stoličku. Keď sa otočil, videl, že ona skĺzol jej nightgown.
  
  
  Zlaté svätý Pán obrátil jej nahé telo do nádherne tvarovaná obývacia bronzová socha. Som sotva mal čas vzletu, moje oblečenie, ktoré skôr, než ona ťahal ma do kresle s ňou.
  
  
  "Rýchlo!" ona šepkala pleadingly, zdvíhacie jej boky. Sa pripojil nás.
  
  
  "Áno! Áno! Áno!" povedala zamrmlal držte jej dych. Jej ruky zovrel moje ramená a paže a jej nechty kopal do môjho tela ako ona naliehala na mňa. O niekoľko okamihov neskôr, ona, som cítil jej telo otvoriť a zmluva okolo mňa, jej cieľ otáča zo strany na stranu s vášňou, kým sme dosiahli vrchol divoko kŕčovitá vyvrcholenie.
  
  
  Ako sme ležali vedľa seba na lehátko longue, obrátil svoju hlavu a pozrel sa na mňa. Usmiala sa ticho, " Teraz už vieš, nemyslíte?"
  
  
  On prikývol jej.
  
  
  Jej vedel, čo fretka by si nepomyslel, že sa s nimi, ako sme opustili po celom New Yorku, ale samozrejme, len pár minút dozadu, tam bol žiadny spôsob, ako zistiť. Žena leží vedľa mňa nebol Helga, pretože som bol oboznámený so svojím osobitným spôsobom, aby láska. A nie Maria, koho on tiež vedel, že dôverne.
  
  
  "Ste Elsa."
  
  
  "Áno," ona pripustila. "Nie ste prepáčte, vy ste?"
  
  
  "Ako môžete požiadať, ako točiť? Po tom, čo sme práve spoločné? "
  
  
  Ona šťastne sa usmial. "Helga bude zúriť, keď zistí, čo som urobil. Bol som stráviť noc v jej byte, keď si mi volal ráno. Ona bola ešte v stave spánku a nemohol počuť nič. Keď navrhol výlet do Monte Carlo, jeho práve rozhodli zabaliť a ísť a nechať si myslíte, že jeho Helga. To nemá veľký zmysel, ak majú toľko zábavy. Okrem toho, ste už strávili dosť času s mojimi dvoma sestrami. My zase."
  
  
  Počúvať jej slová, jej otec si myslel, že to bol presne ten typ trik, že von Jelša ženy boli schopné. Ale aj keď jej vysvetlenie zdalo hodnoverný dosť, musela pripomenúť seba, že von Alders boli podozrivé z trestnej činnosti, snažil sa odhaliť jej, a že tam môže byť niečo zlovestného o Elsa výmena Helga.
  
  
  Ale v tom momente, nič som s tým nemohol urobiť. Ona bola zľahka udrel do ee na jej dosť malý zadok a povedal ee na obliecť.
  
  
  Keď sme prišli v kasíne po obede, sme zistili, že je prilepené. Obrovský dav sedel v tesný kruh okolo jedného ruleta, čakajú v tichosti. Vnútri kruhu boli troch mužov: krupier, druhý muž v smoking a tmavé okuliare-samozrejme Odina Poe - a Belgický s názvom Tregor, muž, ktorý vykrádal banky.
  
  
  Elsa a sa mi podarilo pretlačiť cez zástup na mieste len pár metrov od troch mužov. Hneď ako sme prišli, spinning ruleta klikli na tlačidlo stop, a sledoval dav vpred a zalapal po dychu. Krupier strčil obrovský zásobník žetónov cez stoličku, aby Tregor, ktorí pokojne umiestnené ih vedľa ďalší obrovský komín pred ním.
  
  
  "Ach môj Bože!" Žena vedľa mňa zašepkal vzrušene. "On len vyhral pol milióna dolárov! Čo bude teraz robiť?
  
  
  Tregor zdalo, že zabúda na ľudí okolo Ego. Bol to obor, ktorým sa ukladá muž s veľkým bruchom, ktorý bol pitnej pohár minerálnej vody, ktorá sa mu naplnia okolo fľaša stojí na ega koleno. Tmavé kruhy sú pokryté Ega oči, ale jeho tvár, som si všimol, bol úplne prázdny masky.
  
  
  Všetky oči v miestnosti boli na neho čakal, čo on bude robiť ďalej. On sa opieral dopredu a položil jeho čelo na päsť cupped s jeho pravou rukou, ako keby on bol, praktizuje, a ostala v tejto polohe niekoľko sekúnd. V tej chvíli bol pravdepodobne len jeden z davu, ktorí sa pozrel na riaditeľa stál naproti nemu. Bol takmer v rovnakej situácii, ako Tregor! Bolo to, ako keby boli ticho komunikácii s ostatnými!
  
  
  Druhý neskôr, mužov vyhľadať v rovnakom čase, a s pevnou rukou, Tregor s istotou miesta jeho celú kopu triesok na červenom námestí pred ním.
  
  
  Elsa chytil ruku. "On si staviť na všetky svoje výhry!" ona šepkala incredulously. "Milión dolárov!"
  
  
  Tregor oprel späť do jeho stoličky, a dostane zdvihol ruku a začal koleso znova. To bolo pradenie
  
  
  
  
  
  
  závrat alebo dve sekundy. Ako to začalo pomaly dole, divákov začal skandovať v súzvuku, "červená, Červená, červená" - Tregor úroveň. Nakoniec sa koleso zastaví. Belgická vyhral znova. Krupier tlačil iného zásobníka žetónov na Tregor pôvodného zásobníka. Dva milióny dolárov! Riaditeľ potom vystúpil a oznámil, nízky hlas, " koleso je uzavretá na noc."
  
  
  Dav ustúpili ako Tregor získané žetóny s pomocou niekoľkých pracovníkov kasína a urobil jeho cestu do pokladne. Jej, všimol som si, že aspoň dvanásť tajných agentov po rôznych zahraničných vecí štátov, z ktorých všetky ona si uvedomili, boli stalking neho. Tregor nemohol, nemohol ísť nikam bez nich agenti sledovať ho. Svet vlády nedovolil mu prekĺznuť okolo mesta ľahko.
  
  
  Som sa pozrieť na všetky druhy dopravy v okolí Monte Carlo. Boli tam len tri cesty vedúce po meste, a boli ľahko pozorovať. Mestské úrady vedené všetky lode v prístave pod nepretržitým dohľadom, a oni mali najrýchlejšia loď v Stredozemnom mori. Nikto nemohol odletieť do vzduchu, pretože Monte Carlo nemá úroveň povrchu postačujúce na vytvorenie letiska. Tieto faktory neumožňovala Tregor uniknúť agenti, ktorí ho nasledovali, aby zistili, kde sa dostal peniaze, ktoré vyhral. Nebolo treba ma nasledovať.
  
  
  Bol som záujem riaditeľ a krupier, ktorý teraz pochopili, že ruleta je bežná prax na konci hry, keď domu utrpela také obrovské straty. Kolesá bude presunutý do suterénu kasíno, kde všetky casino kolesách okolo rosewood sú vyrobené. Vedel, že každé koleso bol vyrovnaný do najbližšieho tisícinu palec, a že by sa presúva nad drahých kameňov, ako je napríklad presne ako hodiny.
  
  
  Ale kolieska by mohli byť opravené. To je dôvod, prečo jej hotel sa bližšie pozrieť na tento konkrétny jeden a prečo ju nasledoval riaditeľ a krupier, keď išli cez ďalšie dvere. Ako som sledoval, ako sa im zmizne, cez dvere, povedal som Elsa ísť späť do hotela a počkajte, kým sa mi tam.
  
  
  Bola tma, na schody vedúce do pivnice, ale duch svetlo bolo pálenie v spodnej časti. Bola som na polceste dole po schodoch, keď sa dvere zabuchli za mnou. V rovnakom čase, oslepujúci brylev blysol na. Potom som počul prenikavý výkrik. Rýchlo som sa otočil a videl, že Elsa nasledovali ma, na rozdiel od mojich pokynov. Muž, pravdepodobne ten, kto sa zabuchli dvere zavreté, chytil ju pevne a namieril zbraň na mňa.
  
  
  Otočil som sa smerom k pivnici a videl casino riaditeľ a dostane prichádza po schodoch voči mne. Obaja boli vyzbrojení pušky, a dostane tiež koná kus potrubia v ruke. Keď dvaja muži dosiahli krok podo mnou, riaditeľ odstránené, jeho tmavé okuliare. Ego oči boli zasklené, ako keby bol pod hypnózy alebo pod vplyvom drog. "Starať sa o nen," nariadil. Dostane zdvihol železnej rúrky, a všetko išlo black.
  
  
  Vedomie sa vrátil pomaly, a aj keď som mohol vidieť a počuť ju znova, cítil som sa ako keby som sa pozrel na moje okolie od vzdialenosti a cez hmlisté filter. Moje telo a končatiny pocit ťažké a krívať. Aj keď hrubé ruky boli tlačí ma, on sotva cítil nič. Postupne sa začala cítiť príznaky jej apatický štátu. Keď som bol v bezvedomí, bol som silne drugged. To musí byť jeden z tých, výkonný centrálny nervový systém depressants.
  
  
  Jej snažil ťažké prekonať účinky liekov, ale aj vtedy, ak jej bol vo výbornej fyzickej kondícii, jej bol len čiastočný úspech. Mohol by som vidieť všetko, čo sa deje okolo mňa, ale nemohla som sa hýbať. Krupier a riaditeľ dal mi za volantom na prednom sedadle auta. Videl som Elsa, drugged a v bezvedomí, sprawled na sedadlo vedľa mňa, a muži stáli vo vnútri oboch otvorených dverí. Mercedes ' motor bol závodné, ale auto nebolo v pohybe.
  
  
  Potom som si všimol, že jeden z mužov bol úprava niečo na palubovky pod moje nohy. Čoskoro potom, čo, skĺzol sa okolo auta a počul som ho povedať, " v Poriadku, to je pripravený na vzlet."
  
  
  Všetky autá zabuchli. Motor bol stále v prevádzke. Môj befuddled mozgu prestavu o tom, čo sa deje. Matne, ako keby som bol v hmle, videl som ruku dostať cez otvorené okno vedľa mňa a zase na Mercedes. Auto lurched dopredu.
  
  
  Potom som si uvedomil, že som sa chystal Elsa a ma v Mercedes, stlačenie pedálu akcelerátora do palubovky. Teraz sme boli racing prostredníctvom temnej, opustenej cesty Monaka na viac ako sto kilometrov za hodinu. V tejto zvýšenej rýchlosti, Mercedes zrúti, než sme sa ísť príliš ďaleko, a budeme obaja byť zabitý. Keď sa naše telá boli objavené, vyzeralo to, ako keby sme zomreli v dôsledku predávkovania drogami. Tam bolo by žiadne znamenie vraždy.
  
  
  Zúfalo, snažil sa získať kontrolu nad jeho telo.
  
  
  Zatiaľ sme boli šťastní, a auto bolo v strede cesty. Ale tam bude hills a zvraty dopredu,
  
  
  
  
  
  
  a ak nemám začať v aute, budeme onedlho mimo cesty. Snažil som sa zdvihnúť svoje ruky, ale mali pocit, že ťažké. Skúsila som to znova. Obe ruky rose silne, váhal, padol, a pomaly vstal. Ona mohli vidieť tmavé krajiny okolo mimmo v oslepujúci hmla okolo okna auta. Potil som sa, ako som sa snažil zvýšiť moje ruky niekoľko centimetrov smerom k volantu. Potom pár príznaky objavili pred ňou. Videl som svoje prsty blízko okolo volantu, ale nemohol som pocit, kolieska pod nimi. Nejako sa mi podarilo otočiť ego niekoľko stupňov doprava tak, ako auto zadali S-krivky. To bolo dosť na to, aby nás deje. Auto sa točil okolo ohybu na závratnou rýchlosťou a odletujúce dole strmým stúpaním.
  
  
  Cesty aj naďalej stúpať. Mohol by som vidieť cez automobilové sklá, že sme boli na okraji útesu, ktorý šikmé nadol takmer otvorene na more z konca chodníku. Auto vyšplhali na vrchole útesu a potom pretekal nadol strmým sklonom k ceste ako kovovým plášťom okolo zbrane. Pneumatiky screeched na chodníku. Stále odradiť drogy, snažil som sa sústrediť na naše jediná šanca na prežitie: nejako som sa musel držať vo vzpriamenej polohe auto a na ceste, kým ho konečne došiel plyn.
  
  
  Zdalo sa, že následné nočná mora nebudú mať na oboch koncoch. Mile po míle, Mercedes roared minulosti temného vily a chaty, hore a dole krútenie, krútenie ciest Cote d ' Azur. Monako bolo ďaleko za nami. Sme pretekal pozdĺž ríms, diaľnice pripojenie Monaco Pekné, a potom cez Pekné sám, tichý a uzavretý na noc.
  
  
  Diaľnice pre Pekné bol na úrovni mora-mokrý, šmykľavé a nebezpečné. Späť Mercedes skĺzol zo strany na stranu. Ak sme mali skidded, by sme pristáli v mori. Ale Mercedes naponáhlo prostredníctvom Antibes. Nakoniec, niekde medzi Antibes a Cannes, sa začali strácať rýchlosť a valcované cez Paríž prvky a prvky. S obrovským úsilím, obrátil som volant, auto letel vedľa cesty a zastavil sa. Motor sa zastavil. Elsa, ktorý bol stále sedí vedľa mňa, sa nepohol raz.
  
  
  Deväť
  
  
  Na svietilo slniečko v mojich očiach. Predaj moaned, príliš, hryzenie zadnej časti jej krku. Mercedes bol ešte zaparkované na okraji cesty. Prvá vec, ktorú som videl, bola, že Elsa mal na sebe make-up. Potom som videl veľký zástup detí mimo okna na Elsa stranu, lisovaný proti sklo a pozeral na Nah so širokými očami, ako ona práškového jej nos. Vyzerala nádherne , ako keby ona by sa práve prebudil z osviežujúci nap. Nákladné a osobné automobily naponáhlo na diaľnici, a všimol som si, že väčšina cestujúcich vo vnútri craned ich krky, aby si lepšie pozrieť na nás.
  
  
  Elsa všimol si ma posadil, odložil CD a rúž, a usmial sa.
  
  
  "Robili sme zábavy včera v noci?" spýtala sa veselo.
  
  
  Nevedela som, čo vedela, alebo si o poslednej noci, keď sme boli prerušené v suteréne schodoch casino. Celú noc bola nočná mora pre mňa, ale musím dať von Jelša ženy úver na jednu vec-boli pružné.
  
  
  "Poď," povedal som, nahnutá nad mimmo nah otvoriť dvere na jej strane. Dostala von, okolo vozidla, a ja som ju nasledovala. "Potrebujeme sa dostať späť do Monte Carlo. Toto auto doslo plyn."
  
  
  "Ale ako sa tam dostať?"
  
  
  "Nechajte to na mňa," povedal som, ťahá ju smerom nahor vedľa mňa na okraji diaľnice. Deti boli stále stretnutie okolo nás. On umiestnené Elsa pred ním tak, aby mohla byť ľahko vidieť absolvovanie dopravy, a dal palec hore znak medzinárodnej hitchhiker. Prvý prechádzajúce auto brzdených a vodič otvoril dvierka, hrkajúce vo francúzštine.
  
  
  "Monte Carlo," povedal som.
  
  
  "Oj," povedal. Elsa a jej, ktorí boli jazdy v prednej s vodičom, sa vrátil do Monte Carlo v kamióne, plnené eggplants. Doorman v Hotel de Paris nemal zvýšiť obočie ako sme vyrazili z vozíka, stále v našej večerné šaty, vlnitou a poďakoval vodič kamiónu, a vyrazil cez lobby.
  
  
  Nechal som jej Elsa na dvere jej izby, a povedal jej, aby si oddýchnuť. Ako ona vstúpil do jej izby, jej zazvonil telefón. Bol to miestny agent, AX, muž, vedel som, ako Chiclet. Povedal som potrebovala kontakt môj miestne AX úrad okamžite si hovor zo zahraničia. Hawk bol pravdepodobne robiť scrambler telefónneho hovoru. Som rýchlo teda zmenilo moje oblečenie-aj v Monaku, smoking, nikdy by prilákať prilákať pozornosť - a šiel do AX úradu, ktorý bol umiestnený vo vile neďaleko od hotela. Chicklet ma stretol na dvere a kreslil mi stranou. hovoriť. Na mieste bol plazenie s rovnakým agentov on by videli v kasíne, ľudia pridelené vypátrať Tregor keď on by odišiel s jeho výhry.
  
  
  Pred Chicklet požiadal ju o Tregor, otec jej povedal, Em, čo sa stalo, Elsa a ma a opýtal sa, či by sme sa mohli stretnúť kasíne riaditeľ a dostane okamžite.
  
  
  
  
  
  
  Iklet zatriasol hlavou. "Obávam sa, že to bude ťažké," povedal smutne. "Obaja zmizli s Tregor."
  
  
  "Zmizla?" Spýtal som sa incredulously. "Ako by Tregor zmiznú všetky tieto ego-naháňa agentov?"
  
  
  "My sme boli konfrontovaní s veľmi zákerné inteligencie," Chiclet vysvetlil. "Minulú noc, keď Tregor ľavej kasíne, vrátil sa do svojho hotela. Sme mali ľudia sledovať na miesto, z prednej a zadnej. Ostatné látky sú pri pohľade na pozícií na cestách vedúcich okolo mesta a pozdĺž prístavu. Ale Tregor, kasíno riaditeľ, a dostane všetky eluded ich."
  
  
  "Ako to dokážu?"
  
  
  Chicklet zatriasol hlavou, akoby bol stále nechcel uveriť. "Na Tregor izba mala balkón s výhľadom na more. Raz, v skorých ranných hodinách, vrtuľník vzlietol nad mesto.
  
  
  To zdvihol Tregor z balkóna, a zrejme zdvihol ostatní niekde inde v meste, a letel preč. Úžasný fenomén ."
  
  
  Jej otec súhlasil.
  
  
  "Nemusíme nájsť nič," Chiclet pokračoval, " ale my sme kontrolu hore a dole na pobreží vidieť, ak niekto počul z vrtuľníka. Ak áno, mohli by byť schopný povedzte nám, smer ona išla."
  
  
  "A ak sa nám nepodarí nájsť každý, kto počul vrtuľník, sme si ísť späť tam, kde sme začali," dodala som. Potom ona bola totiž podľa správ v médiách, ktoré Chicletu povedala mi, že by som si hovor zo zahraničia.
  
  
  On prikývol. "Hawk chce s vami hovoriť cez šifrované drôtu. Poviem prevádzkovateľ jej zavolať späť." Viedol ma do kancelárie na poschodí, a keď Hawke prišiel k čiare, on ma opustil sám.
  
  
  "Počul som, že váš lom dostal preč," Hawk povedal bez odôvodnenia. "Akýkoľvek ďalší vývoj?"
  
  
  "Nie," emu povedal jej, že pred tým, než hmú celý účet z mojej vlastnej skúsenosti poslednú noc.
  
  
  Hawk odfrkol. "To vyzerá, ako by ste mali zavrieť hovor." Odmlčal sa a vodiče medzi nami bzučali krátko. Potom povedal: "Niečo sa tu stalo, že jej hotel sa hovoriť o tom, len aby ste vedeli. Stávka myslím si -- o pitve mozgu Z1 bola opodstatnená. Dr. Tom som nájsť niečo - malé, mikroskopické disk vložený v spodnej časti mozgu. Nevieme, čo to je, alebo čo to znamená. Laboratórium chlapci sa snažia analyzovať teraz. A Dr. Tom nemožno zistiť, ako sa tam dostal. Nie sú žiadne známky alebo príznaky zákroku na lebku."
  
  
  "Stále, to musí znamenať niečo," povedal som.
  
  
  "Možno," Hawk povedal neurčito. "Keď zistíme viac, ak sa nám podarí, dám vám vedieť. Aké sú vaše plány teraz? "
  
  
  "Chcem, aby sa pokúsili nájsť vrtuľník a peniaze za to, že" emu povedal jej. "Obaja sú pravdepodobne stále niekde v oblasti. Peniaze môže viesť mi niekto, kto je na zdroj, z toto všetko. Buď ako buď, len to je nádejný viesť som mal tak ďaleko, fretky."
  
  
  "Áno, dobre, dobrý lov," Hawk povedal , a zavesil.
  
  
  Chiclet na mňa čakala v prízemí miestnosti naplnené mužov, ktorí hovorili rýchlo na telefóne vo francúzštine a taliančine. Jedna stena bola pokrytá veľká mapa ukazuje Monako a okolí Ego pozemky od perzského Zálivu Lyonu, na francúzskom pobreží na západe, v Zálive (Janov na talianskom pobreží na východe. Farebné kolíky boli pripojené na mape na rôznych miestach mimo Monaku.
  
  
  "Môj látky sú, takže určitý pokrok," Chiclet povedal, kývol smerom k ľuďom na telefóne. "Vidíte," ukázal na mape na stonať, " boli sme kontaktovali úrady v mestách na pobreží v oboch smeroch sa opýtať miestnych obyvateľov, ak počuli vrtuľníkom počas noci. Teraz sme začínajúce sa dostať späť hovory s výsledkami ."
  
  
  "Žiadne pozitívne reakcie?"
  
  
  "Našťastie, áno," Chicklet povedal, čo ma na nástenná mapa. Poukázal na kolíky. "Doteraz fretka mali sme správy od Saint-Raphael a Frejus, že bolo počuť vrtuľníkom. Správy z východu, v Taliansku, sú negatívne. Zdá sa, že títo ľudia boli smer západ. Teraz sme sa sústreďuje na pobreží na Frejus. Usmial sa. "V blízkej budúcnosti budeme môcť povedať presne kto, kde išli."
  
  
  Jej, pozrel sa na mapu. Západ Frejus, pozdĺž zakrivenie pobrežie, boli Saint-Tropez, Hyeres, La Seine, a ďalej, že Marseille. Ale čo iné upútal moju pozornosť na mape bola skupina ostrovov, ležiacich v d'hiere, pobrežia, uprostred medzi Frejus a Marseille. Začal som premýšľať.
  
  
  "Pozrite sa, Chicklet," povedal som, " je veľmi dôležité, že som si vrtuľník a pilot ihneď. Môžete zariadiť, že?" "
  
  
  "Samozrejme. To bude trvať nejaký čas, ale dovoľte mi zavolajte."
  
  
  Použil jeden z telefónnych čísel a vrátil som sa späť, kývol. "Bude vrtuľník jazda tu v priebehu jednej hodiny. Nen sa dostanete jedným prostredníctvom našich agentov v Nice. Pozrel sa na mňa questioningly. "Máš plán?"
  
  
  "Pokiaľ sa to týka," povedal som, " tento vrtuľník nemal ísť veľmi ďaleko - to nikdy plánované, nikdy sa to dalo. Môj odhad je, že pristál niekde v blízkosti, kde ego by mohol byť skryté, a to, že peniaze a ľudia budú pravdepodobne prenesie z tam dnes večer."
  
  
  "Prenášané?" Chicklet spýtal, rozpakoch. "Za čo?"
  
  
  Ona, on shrugged. "Myslím, že vás je tak dobré, ako ja. Ale myslím si, že budete používať člne."
  
  
  "Rýchly čln!" zvolal Chicklet. "Samozrejme. To by bolo zrejmé, čo robiť. " v? Ukázaním na mape, dodal ," A že ma napadá, že možno hluku
  
  
  
  
  
  
  
  Rezačka hľadáme môžu byť skryté niekde na týchto ostrovoch, v D ' s lair.'Ersa alebo na pobreží. Tam, kde to je, bude to jednoduchšie zistiť ego z iného vrtuľník, ktorý letí nízko, ako zo zeme."
  
  
  Chicklet súhlasili s mojím uvažovania. Zatiaľ čo sme čakali na vrtuľník, aby sa dospelo, volal som Elsa v Hotel de Paris a povedal jej, že by som byť viazaný na chvíľu na nejaký obchod, ale chcel som ju čakať pre mňa nie.
  
  
  "Bol som chystáte prekvapiť," povedala, pouting. "Som strčila do svojej izby, ale ste tam neboli. Ste si istí, že ste podnikať? "
  
  
  "Len zostaňte, kde ste, kým som sa tam dostať. Mohlo by to byť v priebehu dnešného dňa alebo večer. Potom budeme mať dostatok času na prekvapenie ."
  
  
  10
  
  
  Pretože to nebolo praktické prilákať príliš veľa pozornosti v Monaku, Chiclet, išiel som okolo mesta na miesto, v kopcoch, kde sme čakali helikoptérou. Predtým, než sme opustili kancelárie, dostali sme nové správy, ktoré museli sme to počuli, jeden vrtuľník západ Frejus počas noci. Vyzerá to, že by si nepomyslel, - vzal kryt vo vrtuľníku, niekde v okolí.
  
  
  "Teraz pozor," Chicklet odporúča sa úzkostlivo. "Neviete, aké šance si tvár."
  
  
  On prikývol jej. Môj verný Luger, Wilhelmina, sat dobre sedieť v moje rameno závesu, a môj Hugo stiletto, bol vo svojej vlastnej pošvy pod môj plášť rukáv, pripravte sa na jar do mojej ruky pri sebemenší pohyb moje rameno. Nebol obzvlášť obávajú kurzy.
  
  
  Čoskoro prišiel helikoptérou, na ktorý sme čakali. To bol UH-1 Huey vrtuľník. Chicle predstavil ma, aby pilot, mladý Francúz s názvom Marcel Nome de Klement, veľké, tenké, rozstrapatené muž, ktorý usmial sa ľahko.
  
  
  Chicklet zamestná ho sledovať svoje objednávky a varoval ho, že práca by mohla byť nebezpečná.
  
  
  "Nie som strach o nebezpečenstve, Chicklet," pilot istí, ego. "Viete, čo."
  
  
  Nastúpil do chopper, ale predtým, než sme vzlietla, Chicklet urobil obvode lode, aby sa ubezpečil, že bol v perfektnom funkčnom stave, v salóniku. Potom sa vlnitou nás off. Marcel sedel v nose vrtuľníka, a jej sídlo sa za ním bol odsunutý späť tak, že by som mohol jasne vidieť z nižšie prostredníctvom výkonné ďalekohľady Chiclet mi dal.
  
  
  Sme zamierili na západ pozdĺž pobrežia. Po tom, čo sme prešli Frejus, Marcel letel nízko položené, zatiaľ čo on a ja česanej zemi v otvorom pre všetky znamenia miesto, kde vrtuľník môžu byť skryté. Sme prešli na niekoľkých miestach s hustou lístie a iné miesta, kde bolo depresie v skalami - miesta, ktoré by mohli byť skryté helikoptérou-ale som nemohol nájsť nič, čo by nasvedčovalo, že niektorý z nich mal útulku. Potom, mali sme cestovali celú cestu dole na pobreží z Monaco bodov ďaleko za Frejus, kde vrtuľník správy prišli v noci. Klaster ostrovov Leží-d'Jer bol viditeľný na juh.
  
  
  "Poďme urobiť swing tam," volal do Marcel, smerovali ku šaty.
  
  
  On prikývol a obrátil sa na vrtuľník okolo. Čoskoro sme leteli ponad ostrovy a urobil ďalší priechod v nízkej nadmorskej výške nad terénom. Na ďalekohľady mi umožnil získať detailný pohľad na všetko, čo nižšie, vrátane niektorých z ostrova obyvateľov, ktorí chovné Vesely nás, ale videli sme žiadne znamenie prchavá, vrtuľník.
  
  
  "Čo teraz?" Marcel požiadal okolo kokpitu.
  
  
  "Ja by som mohol tiež nás vezme späť," povedal som neochotne.
  
  
  Marcel sa obrátil vrtuľník ak sa chcete vrátiť na breh. On bol stále študuje oblasti s jeho ďalekohľady, keď si všimol malé tmavé smietka v mori. Keď sa zameriavala na nen, videla ďalší malý ostrov, skalnaté a holé, s výnimkou niekoľkých stromov a riedke podrastom. To bola taká malá, že to nebolo vyznačené na mape v Chicklet úradu. Avšak, to bolo ešte dostatočne veľké - kdekoľvek od míle na štvorcový kilometer a pol-pre vrtuľník pristáť, a tiež bol dosť ďaleko s ruský Prezident Vladimir Putin byť dobrým úkrytom.
  
  
  Ona patted Marcel na rameno a ukázal na ostrove. "Čo je to za miesto? Poznáte ho?"
  
  
  "Je to nazýva' Satan ' s Rock, '"povedal Marcel, "'Devil' s Rock' - meno uvedené na emu francúzskym podsvetia, ktoré sa používajú ho pred mnohými rokmi ako tranzitný bod pre zbraní a drog vstupe do krajiny. Moc ih tlačovej konferencii činnosti. S fretka s nimi, to bol opustený, okrem toho, ako som sa dopočul, jej povedal, kolónia potkanov infesting miesto. Hovoria, že potkanov mám tam dávno po vrak, a fretky chované s nimi ."
  
  
  "Myslím si, že mali by sme sa bližšie pozrieť na to," povedal som.
  
  
  "Myslíte si, že naši ľudia sa môžu skryť tam?" spýtal sa Marcel doubtfully.
  
  
  "Je to možné. Je to len možné.
  
  
  Marcel sa obrátil vrtuľník späť do mora. Sme prešli Li d ' er znova a pokračovala na juh. Ako sme sa priblížili Satan Rock, som mohol vidieť, čo je temné a odporné miesto bolo to, nič viac, ako jednu z čiernej skaly vyčnievajúce z jeho strany, a čo-kde - niekoľko scrawny stromy a škvrny pás ... vysokej štetcom.
  
  
  
  
  
  
  
  Marcel znížená vrtuľník, kým sme sa dotkol dole na korunami stromov sa dostať pomalé kruhovým výhľadom na ostrov. Ako sme sa priblížili k zemi, videl som stovky veľké čierne krysy, vydesil podľa zvuku z našich motora, scurrying okolo skaly.
  
  
  "Vidíš niečo?" Marcel spýtal sa.
  
  
  "Potkanov," povedal som. "Potkan čísla".
  
  
  Mali sme takmer dokončená nášho kruhu, keď on bol zrazu zbadal cez ďalekohľad. To bol jasný záblesk svetla, odraz slnka na kov pod jedným z veľkých rock východov v centre ostrova. To by mohlo byť skryté helikoptérou.
  
  
  Povedal Marcel tým, čo videla a pýtali ego ísť okolo miesta znova.
  
  
  On prikývol a naklonená vrtuľník, a začali sme sa pešo späť do našej cesty. Marcel letel tak nízko, že sme takmer nestihli pod korunami stromov. Som zamerané môj ďalekohľad na mieste, kde som myslel, že som videl niečo, a ja som bol sústrediť tak ťažké, že som ani premýšľať o nebezpečenstvo, kým Marcel kričal. Zrazu sa jej, cítil som, že vrtuľník kývať a pretrepte.
  
  
  V nasledujúcich po druhé, sme boli zasiahnuté prívalom guliek, ktoré narazilo do vrtuľník z nižšie, rozbil sklenený štít kokpitu, prenikol kovové telo z vrtuľníka, a narazilo do motora. Keď som crouched dole za taxík, som videl štyri alebo päť ľudí, streľba na nás, okolo zdvihol submachine zbrane z vrchu skaly.
  
  
  "Marcel!" zakričal na ňu, chytil Ego tým, rameno: "dajte nám odtiaľto."
  
  
  Keď obrátil sa na mňa v jeho sídlo, ona, on videl, že ego je tvár bola krvavá masky. Snažil niečo povedať, ale len krv tiekla z rta. Ego oči zatvorené a on spadol bokom od svojho sedadla. Ona bola zobral z jej závesu tým, Wilhelmina Po, ale skôr, ako by mohla cieľ a oheň na ľudí pod vrtuľník motora explodovala v obrovské horiace ohnivá guľa. Auto rýchlo smerom na more, sprevádzané obrovská vrstva plamene a dym.
  
  
  Nízka nadmorská výška zachránil môj život. On strčil luger späť do jeho závesu a skočil cez otvorené dvere, aby sa zabránilo úprimných oheň pred vrtuľník sa zrútil do vody. Oheň a dym okolo vrtuľníka blokovaný mi pred zrakmi ľudí, ktorí strieľali nás dole. Keď som sa objavila, som sa ocitol ešte skryté pred očami tých, ktorí na ostrove, horiace vrtuľník stále plávajúci na hladine mora, medzi mnou a pôdy.
  
  
  Rýchlo som sa vypočíta vzdialenosť na ostrov, ponoril hlboké, a plávali pod vodou, kým som sa cítil moje pľúca praskla. On si plávanie, až nakoniec zasiahnuť niektoré skaly. Hľadanie svojej cesty do skál, centimeter po centimetri, sa konečne prerazila povrchu vody bez zvuku. Vedenie len jeho hlavu nad vodou, on pristúpil skaly a gulped vzduchu. Keď ona bola schopná znovu normálne dýchať, ona opatrne zdvihla hlavu a pozrel okolo.
  
  
  Našťastie, ako on dúfal, bol dobre preč z vrtuľníka mieste havárie. Od tohto momentu mohol ešte vidieť spálené zvyšky vrtuľník plávajúce na zemi. Keď sledoval, ako niekoľko ľudí, ktorí navštívili ostrov vyrazil na gumených člnov a plávali na trosky. Ňu, videl, ako vytiahnuť Marcel telo a dať Odin je ego na pltiach. Muž bol potom hľadal vo vode okolo trosiek. Oni zrejme videl dvoch mužov vo vrtuľníku, a deti boli dúfajú, že nájdu svoje telo. Jej snažili udržať na nízko položených B & nb a zostávajú čiastočne chránené skaly, kým sa dal do hľadania.
  
  
  Ako mužov plával späť na ostrov, tlejúci hromadu kovu, ktorá kedysi bola vrtuľníka klesol pod vodou. On by do skál, kým mužov vytiahol ich gumené člny vystúpili a vrátili sa do stredu ostrova. On krátko za idú dole na pláž, aby jeden z plte, aby sa pokúsili dostať späť na pevninu. Ale potom si spomenul naliehavosti jeho priradenia. Ľudia na ostrove, a peniaze, ktoré si z kasína, by mohlo viesť mi niečo dôležité.
  
  
  Čakal, kým svetlo začalo slabnúť, a potom sa snažil, aby cez ostrov posúdiť situáciu.
  
  
  Približne to, čo som pozoroval, vyzerá to, že muži boli dočasne pomocou ostrove, zatiaľ čo čaká na ih byť zhromaždený člna na večer.
  
  
  11
  
  
  Po ďalšiu hodinu, večerné slnko začalo ak chcete nastaviť, a ja som sa cítil v bezpečí plazenie cez skaly na suché off v teplý vietor, ktorý fúkal v z juhu. Mal som len boli stanovené na skaly a bol rozlohou na úzku rímsu, keď som sa cítil niečo mäkké jeseň na mojej ľavej nohe. Som vyskočil a našiel sám seba pozeral do krvi-červené korálky oči veľké čierne potkan, ktorý mal zrejme padlých z vyššieho rock. Jej ego ho kopol, s ním zatriasol, a hodil sa mu vysmievať, hádzanie skala.
  
  
  Potom počul mäkké squeals všetci okolo neho. On rýchlo vstal a videl desiatky svetlé unblinking oči. Studený triasť bežal po chrbte, a moju ruku, inštinktívne siahol na Wilhelmina je Luger.
  
  
  
  
  
  
  Som nerobil to, že záber, by mohlo viesť k ľuďom na ostrove hľadá mňa.
  
  
  Ale potkany nezaútočili. Namiesto toho sa vytratil a späť nervózne, kvílením ticho ako ich pazúry poškriabaný povrch skaly. Som cúval preč opatrne, vedenie moje oči na dav, až som cítil, pevný, okrúhle kovové predmety drez do mojej späť medzi moje lopatky. Ostrý hlas snarled: "Len zostať otvorené tu!"
  
  
  Ruka dosiahla spoza mňa a zobral luger . Potom človek - bol to casino dostane po-stupne predo mnou. Bol držiteľom snub-čuchali .38 v jednej ruke a môj Luger v iných. On prikývol na mňa ... "mysleli Sme, že máš z vrtuľníku nažive. Chceli sme si. Choď, choď."
  
  
  On sklonil dolu a zdvihol kus dreva, ktorý mal zrejme boli ukryté v benzínu. On lit Odin je ego závit tak, aby sa stal ohnivá fakľa, a vlnitou to jasné cestu cez roj potkanov, ktoré boli horúčkovito scurrying preč do podrastu.
  
  
  Sme vyliezli vyššie ostrova útesy, kým sme dosiahli veľké rímsu, že ona si všimol, z ovzdušia odber vzoriek. Krupier prehodil svoju zbraň a tlačil ma vpred do veľkého, duté-z jaskyne. Horiace fakle, ktoré boli zriadené v kruhu okolo vchodu, aby sa potkany, a svätý Pán, osvetlené vrtuľník vo vnútri. Tam boli iné mužov - casino riaditeľov Tregor a muž, ktorý schmatol Elsa na schodoch do kasína suteréne. On uhádol, že to musí byť ten, kto pilotovaný vrtuľník.
  
  
  Ostatní sa na mňa pozrel bez veľkého záujmu, ale kasíno riaditeľ prikývol na krupier: "Hľadajte ho, zviazať ho a dávať pozor na neho."
  
  
  Krupier, stále drží zbraň, vystúpil vnútri vrtuľníka a vytiahol pár dĺžok lana. Potom stlačil mi hlbšie do jaskyne. Som zdvihol svoje ruky, keď začal vyhľadávanie mňa, tak netrafil na stiletto, Hugo, namontované na jar v rukávy v rukáve môj kabát. Po vyhľadávania, on ma donútil natiahnuť na zemi, viazanie ma pevne lanom.
  
  
  Budeme musieť počkať. V tomto bode, s krupier stojace v okolí s pištoľou a pozeral sa na mňa, bol som bezmocný. Ale stále som mal Hugo až mi rukáv.
  
  
  Už sa stmievalo mimo. Z času na čas, niekto okolo muži by sa ďalekohľady a baterku a ísť von. Netrvalo mi dlho, aby si uvedomili, že oni čakali na ih byť prijaté mimo ostrova. Moja prvá teória sa zdalo, že správne - ih išiel vyzdvihnúť loď.
  
  
  Hodinu alebo viac prešiel pred jeden z pozorovateľov kričali, a ostatné, s výnimkou krupier, ktorý bol stále stráži mňa, ponáhľali preč. Použil som okamihu, keď moje captor pozornosť bola dočasne rozptyľovať na prichytenie na jar v saje. Na stiletto okamžite skĺzol do mojej pravej ruke. Mal som na zníženie laná rýchlo. Práve som sa podarilo znížiť ih a voľného svojich rukách, keď v troch mužov ponáhľali späť do jaskyne.
  
  
  "On je tu," riaditeľ kričali. "Dobre, spadnúť vrtuľník a vráť sa za vás."
  
  
  "Ako budem vedieť, že sa vrátiš?" predajca spýtal sa podozrievavo.
  
  
  Riaditeľ vzal veľký hliníkový kufor z vrtuľníka. On položil svoje ego na podlahu jaskyne a prikývol na strane. "Peniaze budú stále tu. Budeme späť."
  
  
  Všetci muži začali tlačí vrtuľníka okolo jaskyne. Zatiaľ čo ih pozornosť bola roztržitá, jej, otočil som na mojej strane a klenuté moje telo späť tak, že moje ruky by mohla dosiahnuť laná, ktoré viazaný moje nohy. Čoskoro je prepustený a vracia sa do pôvodnej polohy, som ležať ešte, že sa snaží pracovať moje ruky a nohy, za môj späť na obnovenie krvného obehu. Potom, ľudia mali tlačil vrtuľník okolo jaskyne, a dostane sa späť na mojej strane. Ostatné tri je hlasy rástla slabé z diaľky.
  
  
  Môj strážny glanced na mňa krátko. Potom ho vytiahol cigaretu z vrecka a lit zápas. Urobil som krok, skočil na moje nohy, a bežal k nemu, stiletto v ruke. On blysol nôž na vydesený muž s tvárou, potom opatrne išiel čepeľ do ega života, a s jeho voľnú ruku siahol po zbraň.
  
  
  Namiesto poslúchať ma, on foolishly zdvihol zbraň na oheň. Ona bola bodol do emu stiletto v živote, a on sa viac ako zdvojnásobil bez zvuk, zapálil cigaretu stále visí od jeho pery. Ego nemal v pláne ju zabiť, ale on ma nechal bez možnosti výberu.
  
  
  Ego chytil .38 a jeho luger, a rýchlo bežal do hliníkový kufor. Zámok otvorený a veko sa objavilo otvorené. Tam, v kolíše torchlight, pozrel na dva milióny dolárov vo vnútri.
  
  
  Jej vyvinuté malé plán pre tento peniaze s nimi fretky ako riaditeľ dať kufor dolu a ja som vedel, že to bolo tam. Ego rýchlo začal ju vykonať. On nabral do kôpky poukážky a plné dno kufor s veľkým skál z jaskyne poschodí. Potom som dal vrstva poukážky nie viac ako pár stoviek dolárov na to.
  
  
  
  
  
  
  skaly. Jej kufor zabuchli a nechal ju ego na pôvodnom mieste.
  
  
  Mohol stále počuť hlasy iných mužov v diaľke, ako sa rýchlo rozopnutú košeľu, plnené peniaze vo vnútri, a zapol ju znova. Dvoch miliónov dolárov na mojej hrudi bol nemotorný, ale napriek hmotnosť na to, som sa vrátila do mŕtvych predajcu, schmatol Ego tým, obojok a ťahal ho cez jaskyne a von do ulice.
  
  
  V ďalších troch mužov boli stále pracuje s vrtuľník na druhej strane veľké, ploché lišty z rock. Udrel ho v opačnom smere, ťahať mŕtvola s ním, kým sa dostal k niečomu bush, kde by sa mohla skryť ego. Potom vliezol naspäť do skaly do vyšších polôh, kde by sa mohla sledovať, čo sa deje pod.
  
  
  Celý mesiac svieti na scéne jasne. Teraz, mali tlačil vrtuľník do zúčtovania. Jeden z mužov, pilot, vyliezol v a nastaviť hlavný rotor čepele v pohybe. Vrtuľník začal liezť, ale keď to bolo niekoľko stôp nad zemou, muž vypadol. Drone vrtuľník zrazu vzlietol, rýchlo preč z útesu, a ponoril do temných vôd nižšie. To potopil bez stopy.
  
  
  Medzitým, kasíno riaditeľ vrátil do jaskyne. Vybehlo, účtovná kufor a krik. Jej jasne počuť hlasy mužov, kde jej bol ukrytý, a počul riaditeľovi školy kričať, " On unikol! Tento chlap zlomil zadarmo a bežal preč! Vzal Georges s ním! "
  
  
  "Peniaze? Peniaze? " zakričal Tregor v reumatizmus. "Je peniaze v bezpečí?"
  
  
  Riaditeľ nastaviť kufor na zem, a tri z nich plno okolo neho, ako on ju otvoril.
  
  
  "Je to tu! On je stále tu! "Čo je to?" zvolal:. Ako som dúfal, nemal si čas, aby preskúmala peniaze za vrchnú vrstvu bankoviek, pretože hmotnosť kamene bola približne rovná hmotnosti pravé bankovky.
  
  
  "Poď!" Tregor kričali. "Poďme sa dostať z tejto prekliaty ostrov".
  
  
  Tri z nich začala blikať ich blesky. Odpoveď signál prišiel od konca ostrova, a obrie svetlomet bolo zapnuté. Potom som videl, že namiesto lodi, ih sníme vodný. On taxied v blízkosti skaly a čakali tam, odrazí hore a dole. Ako ľudia začali zostupovať do roviny, mohol som počuť ich musing o mne.
  
  
  "Kde si myslíte, že tento chlap a Georges šiel?"
  
  
  "On zrejme Georges ísť dole Odin okolo člny, tak že on mohol dostať späť na pevninu."
  
  
  Zostal tam, kde bol, sledovanie, kým sa dostali na koniec ostrova, hrali hru jedného okolo plte, a plával smerom na rovinu. Nemal cítiť v bezpečí, kým sú ustajnené a lietadlo vzlietla a zmizol na sever.
  
  
  On dúfal, že ich nemal, zistili, že takmer všetky peniaze, bol preč, kým sa dostali na miesto určenia. V tom čase, bolo by to nebezpečné pre ich návrat, pretože si nemohli byť istý, že som sa natiahol na ruský Prezident Vladimir Putin ak sa chcete vrátiť na orgány. Som ešte nebol v blízkosti riešenie prípade, ale aspoň sa mi podarilo zmariť ih je plány.
  
  
  Dvanásť
  
  
  Mesiac šiel krátko po rovine doľava. Bolo to tak tmavé teraz, že som sotva pozri moje ruky pred svoju tvár. Snažil sa nájsť dostane do tela, kde odišiel v kroví, ale v tme to bolo nemožnú úlohu. Rovnako, ako som nenávidel myšlienku stráviť noc na tento potkan-zamorené ostrov, vedel som, že to by bolo príliš riskantné brodiť na okraji brehu v tme nájsť Odin okolo gumové člny. On sa rozhodol vrátiť do jaskyne, kde je pár baterky, že muži mali nastaviť boli stále horia.
  
  
  Keď som sa dostal späť do jaskyne, som zdvihol armful suché cysta a vzal ju so mnou. Jej chaty suchý štetec do horiace fakle, kým plamene rástla slabé, zatiaľ čo jej crouched pri vchode. To bol jediný spôsob, ako udržať rojenia potkanov na uzde, ale ih mohol ešte vidieť jej oči lesknúce sa dúha v firelight mimo jaskyne. Organizoval Luger v ruke, a aj keď bol unavený, nemal odvážiť doze mimo strach, že potkany by sa odvážnejšie a útok.
  
  
  Zdalo sa mi, že nekonečné množstvo času ostal až do úsvitu. Bol na nohách a chystá sa ísť nadol & nb na prvý svetla. Ona bola potvrdil, že peniaze boli stále zapol až pod jej tričko, a potom, účtovná horiace pochodne plašiť potkanov, započítať. Však, skôr než sa jej, premiestnené okraji ostrova, jeho skontrolovať kefa nájsť dostane do tela. Jej telo nebolo nájdené. Bola tam len ego kostra s čistou kosti. Potkany pracoval v tme.
  
  
  Som rýchlo teda otočil a ponáhľal dole cez kríky, zatiaľ čo potkanov scurried mimo svoju cestu predo mnou. Mal iba dosiahol na konci ostrova a hľadal Odin okolo pltiach, keď počul, že hučanie zvuk okolo vody. Keď som sa pozrel hore, videl som veľký biely cruiser krúži asi štvrť míle ďaleko. Najprv ju, myslel, že ľudia boli asi v noci
  
  
  
  
  
  
  On sa vrátil, aby sa pokúsili nájsť mne a peniaze, ale keď on sa upokojila málo, jeho videl, že cruiser bol policajný čln okolo Monaka. On rýchlo vystrelil niekoľko výstrelov do vzduchu z Luger.
  
  
  Krížnik počul môj signál, a okamžite sa obrátil na brehu. Keď to spadne kotvy, troch mužov znížil lodi a rowed ma chytiť. Jej otec bol prekvapený, že jeden z mužov okolo nej bol Chiclet. Ako sa mu vedieť, kde hľadať a nájdete ma?
  
  
  "Dobre," Chicklet pozdravil ma, " ste stále nažive. Sme takmer dal sa na vás márne. Povedz mi, čo sa stalo?"
  
  
  Jej stručný vystavení hmú udalosti a ukázal hmú príjmov. Pred odchodom na ostrove, vyliezli sme na skalách a znížená stickman skeletu na lodi. Potom sme sa plavili preč, takže Satane Roc s jeho hlodavce kolónie.
  
  
  Keď sme boli na palube cruiser a návrat k Monako, Chiclet mi povedal, ako on našiel mňa. "Pred vami a Marcel vzlietla vo vrtuľníku včera," povedal, " som dal bzučiak, v zadnej časti vrtuľníka. Jeho dostať signál z nich fretky, ako si vzal voľno. Keď ste nemali vrátiť do súmraku, že bol upozornený na políciu a žiadal, aby opustiť loď na úsvite. My nasleduje pager signál a to nás viedlo k tomuto bodu, nie je ďaleko od ostrova, kde sme zistili, že vrtuľník pod vodou. Zvukový stále funguje. Ale musím povedať, že som bol báť, že by ste boli mŕtvi, keď som si uvedomil by ste prijali vrtuľník do mora.
  
  
  "Cítim sa veľmi ospravedlňujeme sa za Marcel," Chicletou povedal jej. "Bol to dobrý pilot a statočný človek."
  
  
  Chicklet prikývol. "Je mi ľúto, príliš. Ale on vedel, že riziká, rovnako ako my ostatní."
  
  
  Keď sme prišli v Monte Carlo, Chicklet vykonané opatrenia na návrat do kasína peniaze, a ona opäť nazýva Hawke v zahraničí cez šifrované telegraf na ego office. Povedal som Hawk, čo sa stalo a ako som sa dostal naspäť svoje peniaze.
  
  
  "Dobre," Hawk povedal, viac úprimne, než som si myslel, " aspoň to nešla proti nám. Ak model pokračuje tak, ako to bolo v minulosti, nový vývoj je pravdepodobné, že nastane v blízkej budúcnosti. A Prezývku ...
  
  
  "Áno, pane?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Chcem, aby si oddýchnuť na deň alebo dva, si oddýchnuť." Odmlčal sa a pridá približne, " je To objednávku. Ja sa vrátim k vám."
  
  
  Predtým, než jej mohol odpovedať, zavesil.
  
  
  Polícia už presťahoval dostane to zostáva na miestnej márnici, a peniaze boli vrátené do kasína. Mal som nič iného robiť v AX office. Povedal som Chicklet som šiel späť do hotela do režimu spánku.
  
  
  Keď som prišiel, Elsa čakal na mňa v mojej izbe. Na prvý, ona predstieral, že je nahnevaný so mnou, ale keď si všimla, ako vyčerpaný som sa pozrel jej hravé podráždenosť obrátil na sympatický obavy.
  
  
  "Chudobných Dumplink," povedala cooed, " vyzeráš hrozne. Čo to robíš?"
  
  
  "To bol celú noc obchodné rokovania," Ay jej povedal, vyzliekaní jeho sako a kravatu. "Teraz potrebujem pekné horúcu sprchu a dlhý spánok."
  
  
  "Samozrejme, Dumplink," povedala. "Ste vyzliekanie. Budem pripravovať to pre vás neskôr.
  
  
  Pred mohla protestovať, zmizla v kúpeľni a obrátil sa na sprchovacím kútom.
  
  
  V čase, keď som sa zmenili na môj župan, kúpeľňa, bol plný pary. Elsa vyšiel, ružové-cheeked, tlačil ma do sprchy, a zavrel dvere.
  
  
  Som utrie každý centimeter môjho pokožku a vlasy s teplou vodou, potom umyť ho s ľadovým sprchovacím kútom. Potom sa viazať čerstvé uterák okolo jej pása a vrátila sa do spálne. Elsa mal vytiahol zahŕňa dole na posteľ a sedel vedľa nej.
  
  
  "Natiahnuť na tvári," povedala objednať, poklepal na posteľ. Keď som váhal, ona mi trochu tlačiť. Ako jej manžel natiahol na posteli na brucho, ona zatriasol mimo uterák a povedal: "Relax, ja som vám dáva masáž."
  
  
  Ona vytiahol malú fľaštičku, citrón-voňajúce lotion ona by priniesol z jej izby. Potom vzala z nej šaty, straddled moje telo a začali platiť krém na chrbte a lopatky. To bol strohý riešenie, ktoré prvýkrát urobil môj pálenia kože, a potom poslal hlboké, upokojujúce teplo, aby sa moje svaly.
  
  
  "Čo je to za vec, ktorú používate?" Spýtal som sa, obrátil som hlavu, pozrieť sa na Elsa, ktorí už sklonil nado mnou navždy.
  
  
  "To je starý domáci prostriedok z Alden," odpovedala. "Zaručene priniesť pozitívne výsledky."
  
  
  Jej hladil ruky pohladil moje telo ako liečivý balzam, pohybuje hore a dole, ako ľahko, ako jej teplé, sladké dych nad moje celé telo. Potom Elsa dostali dole na jej kolená a nariadil mi, aby prevrátiť.
  
  
  Jej, obrátil tvár jej a bench press medzi jej šírenie nohy. Začala namažte prednej časti môjho tela, jej svetlo, pohyby prstov pohybuje od mojej hrudi, na bruchu, na moje slabiny, na bokoch moje nohy, moje prsty. Ako ona oprel voči mne, jej mäkké vlasy kartáčovaný proti moje nahé telo, a moje nozdry, plnené ego-voňajúce vôňa. Na dlhý čas sa zdalo, že ona bola práca s intenzívna koncentrácia, takmer hypnotický, ale čoskoro si všimla, že jej dýchanie bolo rýchlejšie, a jej telo bolo mokré a chvením.
  
  
  Zdvihol hlavu a pozrel sa na Nah. Jej oči boli široko a jej zuby boli bared.
  
  
  
  
  
  
  boli rozišli tak, že hrot jej ružový jazyk bol vystavený. Stisol jej ústa k jeho, koľajových ju pod ním. Jej klenuté bedrá napätých. Stretli sme sa a potichu sa zapojil, a v rovnakom čase, bez slov, sme dosiahli vyvrcholenie.
  
  
  Bol som viac spánku ako hore, keď sa naše telo vylučuje. Stála pri posteli, držiac župan v jej rukách. Ale keď ona sa opieral v a pobozkal ma, ona, cítil som, že moje telo nezabudnite znovu, a to bolo pripravené a hlad viac. Ona ticho sa zasmial na moje vzrušenie a zašepkal: "zabudol som vám povedať, Dumplink, že niekedy to von Jelša liek funguje aj ako afrodiziakum." Ona pobozkal ma. "Spať," povedala zašepkal.
  
  
  Jej spánok trval dvadsať štyri hodín, a mohlo by to trvalo dlhšie, ak to nebol pre môj jediný prenosu telefón zvonenie. To bolo Hawke.
  
  
  "Dúfam, že ste mali oddýchnuť," povedal. "Som v Paríži. Stretneme sa tu na úrade hneď, ako je to možné. Ďalšie zlé správy, mám strach. Môžete tiež nechať von Jelša žena príde s vami, takže sa môžete dávať pozor na ňu. Budem kniha je pre vás oboch na George V Hoteli."
  
  
  Elsa bol v siedmom nebi, keď som jej povedal, že chcel som jej, aby sa vrátil do Paríža so mnou. Chicletou jej volal, aby ďakujeme, že ego a rozlúčiť, a menej ako hodinu neskôr, Elsa a ja sme na našej ceste späť do Pekné chytiť lietadlo.
  
  
  Trinásť
  
  
  Keď sme pristáli v Orly, pršalo ťažké. Hneď, ako ona kontroluje Elsa v George V Hoteli, kde Hawk mal vyhradené a okolí apartmán pre nás, ona bola prijatá taxi na AX Paríž úradu, ktorý bol umiestnený v kaviarni na Mieste Saint-Michel. Kancelárie boli umiestnené na prvých troch podlažiach budovy a boli zvukotesné od hluku nižšie. Majiteľ prevádzky bol AX agenta s kódovým označením Bonaparte.
  
  
  Stretol ma na dvere a viedol ma na zadnej strane schody vedúce do kancelárie vyššie. Ako sme prešli cez dym-plnené jedáleň a bar, bol som prekvapený, že aj keď tam bolo veľa zákazníkov, boli tam aj asi tridsať alebo štyridsať zabezpečenia policajtov a AX agentov, ktorá mala uvedomiť si z predchádzajúcich stretnutí. Vedel som, že niečo dôležité, čo sa bude diať.
  
  
  Hawk ma stretol na druhom poschodí. Ego tvár bola grim, a on sotva prikývla ako on ushered ma do svojho súkromného office a zatvorené a zamknuté dvere.
  
  
  "Vyzerá to, že je jasné, oboma smermi," povedal, ťahanie obálku z vrecka a podal mi ho. Stál chrbtom ku mne, pri pohľade z okna na tmavé dážď búši proti tably, ako prečítal list v obálke.
  
  
  List bol na písacom stroji:
  
  
  Čínsky jadrových striel, ktoré zmizli 12 hodinami bude vrátený na výmenu za 2 milióny dolárov. AK SÚHLASÍTE, VLOŽTE ZVEREJNENÝCH OZNÁMENÍ V LONDÝNE V PRVÝCH DVOCH DNÍ, ČÍTAŤ: "ALEXANDER-PODMIENKY AKCEPTOVANÉ - (PODPÍSANÉ) KUBLAI KHAN. ĎALEJ POSTUPUJTE PODĽA POKYNOV.
  
  
  Tam bol žiadny adresu na obálku. Hawk, ktorý sa odvrátil od okna, videl, mi frowning na obálke a vysvetlil: "Včera ráno, ego bolo strčil pod dverami Čínske veľvyslanectvo."
  
  
  "Je pravda, že Čínske jadrových rakiet zmizol?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Príliš veľa, naozaj," Hawk povedal horko. "Toto sa stalo niekoľko hodín po vrátené peniaze z Satane Roc. Môžete si všimnúť, že výška požadovanej je presne rovnaká ako suma prijatých od kasína ."
  
  
  "Chcete povedať, že Číňania jadrových rakiet naozaj zmizli?" Bol neveriacky.
  
  
  "Samozrejme," Hawk poznamenal, " náš nepriateľ je vynaliezavosť je neobmedzená. Krátko po svojej skúsenosti na ostrove, Číňania boli spustenie jadrových rakiet na tajné skúšobnom mieste, keď rovina jednoducho zmizol. Kým táto poznámka prišiel, Číňania si myslel, že lietadlo malo havaroval."
  
  
  "Čo o preprave?" "Musia mať absolvoval skúšku aj pred ih bol vybraný pre takúto misiu."
  
  
  "Ach, áno," Hawk dohodnuté. "Ale to môže byť dôležité poznamenať, že len pred pár týždňami, pilot, ktorý bol jedným z najviac dôveryhodné a verných ľudí v Čínskych Vzdušných Síl ľavej Číne na služobnú cestu do Albánska. Nebol úzko pozorovať, zatiaľ čo on tam bol, a, v skutočnosti, Čínska nedokážu vysvetliť jeho konanie počas pár dní navštíviť. Sú stále kontrolovať. Je pravdepodobné, že počas tohto obdobia je náš súper sa dostal k nemu, ktoré by mohli narušiť ego mozgu.
  
  
  "Sú Čínske bude platiť výkupné?" Spýtal som sa, podal list späť na Hawke.
  
  
  On prikývol. "To je dôvod, prečo sme stretnutie tu teraz. Poďme sa ísť hore."
  
  
  Na hornom poschodí budovy, štyri Čínske páni čakali, hľadá grim a trochu podozrivé. IHRA vysvetlil prísne bezpečnostné v budove. Odin okolo mužov bol prekladateľ, a skrze neho Hawke predstavil ma na troch iných, ktorých mená ona vie, ako vysoko postavení členovia Čínskej Komunistickej Strany. Každý z nich mi dal v šikovnom vyzerať tak, ako sme potriasol ruky. Potom tri z nich rýchlo hovoril, tlmočník v Čínštine.
  
  
  "Oni hovoria," tlmočník mi povedal, " že je to veľká česť pre ich mať také rešpektované zástupcu, ktorý im pomáhal pri návrate jadrových rakiet. Oni tiež povedať, že
  
  
  
  
  
  
  Strana predseda hovoril do svojho predsedu a uložila im, aby plne spolupracovali s vami ."
  
  
  "Je to veľká česť pre mňa, príliš," povedal jej tlmočníka. "Budem sa snažiť, aby boli hodní dôvery v ľudovej medicíny Republiky."
  
  
  Potom som ho požiadal o túto formalitu: "Bol to rozhodla zaplatiť dva milióny dolárov?"
  
  
  Tlmočník prenesených s jeho kolega krajanov znovu, a potom mi podal veľká kožená taška s vyrytým Čínske znaky a sú vybavené zámkom. Tlmočník odomknutý ego a otvoril ho, nájsť tašky banky poznámky vo vnútri.
  
  
  "Dva milióny dolárov," povedal. "Tam bude oznámenia v zajtrajšom vydaní London Times, napísaný podľa návodu."
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som. "Zamknúť peniaze znova. To chcem zostať vo vašom vlastníctve až dostaneme ďalšieho upozornenia.
  
  
  Po tlmočník prekladal moje slová, troch mužov, klaňal sa ich hlavy vážne, a sme potriasol ruky znova. Hawk mi povedal, že opatrenia už boli vyrobené pre Čínskych predstaviteľov, aby zostali v obytnej časti, v kancelárii, a v prednej časti ich fretka, kým tam je odpoveď na London Times reklamu. Týmto spôsobom, buyback sumy budú bezpečne uložené, kým fretka má byť vyplatená.
  
  
  Hawk vzal taxík späť do hotela so mnou. To bolo súmraku. Dážď a pochmúrne počasie bolo ideálne pre našu náladu.
  
  
  "Kto je za to," Hawk zamrmlal, " musí sa teší našich ťažkostí. Predstavte si, že kradne jadrových rakiet a vracať sa pre výkupné! "
  
  
  "Vybral si niekoľko šikovných mená pre svoje reklamy," povedal som. "Alexander a Kublai Khan".
  
  
  "On je blázon, ale on je veľmi mazaný," Hawk povedal. "Čo by som za to dal aby sa ego." Pozrel sa na mňa.
  
  
  Keď sme sa dostali do hotela, Hawk spadol mi vypne a zamieril na Americké Veľvyslanectvo, kde bol pobyt v Paríži.
  
  
  Keď sa jej dostal do jej izby, jej bol prekvapený, keď zistíte poznámka od Elsa. Nen povedala, že si bol pozvaný na párty v Montmartre, a že ona sa chystá. Ona ma opustil adresu, aby som sa mohol pripojiť k nej, ak som chcel. Namiesto toho sa rozhodli mať pár chladené martini a príjemný obed vo svojej izbe. Predtým, ako som išiel do postele, volal som na recepcii mi dostať kópiu London Times rána.
  
  
  Elsa ešte nebol vrátil do hotela v čase, keď som dostal kópiu noviny nasledujúci deň skoro ráno, a ja som nemohol povedať, či tam bolo niečo zmysluplné o svoju neprítomnosť v noci. Avšak, bola reklama v Časoch, a ego znenie bolo presne tak, ako je uvedené v výkupné poznámka. Čítanie, jej, predstavoval som si, ako šťastná "Alexander" aj číta. Mohol by boli v Paríži alebo Londýne, alebo Monte Carlo, alebo na to príde, Tibet.
  
  
  Naozaj som sa chcel dostať do AX úrad, ktorý vedel by byť na prvom mieste, aby vedieť, či ďalšie pokyny prichádzali. Bol oblečený a vyšiel číslami, keď Elsa vrátený.
  
  
  Ona bola ešte v jej večerné šaty, s noriek kabát slung nad jej ramená. Pozrela ospalý, ale usmiala sa a pobozkala ma, nechať jej kabát spadnúť na zem. Potom sa obrátil na mňa, aby rozbaľte späť jej šaty.
  
  
  "Vynechal som si na párty, Dumplink," povedala. "Bolo veľa zábavy. Veľa francúzov. Je to stále deje, ak chcete ísť.
  
  
  "Nie, ďakujem," povedal som. "Mám nejaké podnikanie venovať. Ona je v režime spánku, a zavolám ti neskôr.
  
  
  "Podnikanie, business, obchod," povedala, poklepal mojej tvári. "Pamätajte si, že všetky práce a žiadna zábava robí Tony nudné chlapec." Vyšla cez šaty a išiel k dverám vedúcim do svojej izby, hľadá veľmi žiaduce v priesvitnú podprsenku a pančuchy. Ona pozastavené krátko vo dverách a beckoned na mňa. Keď som potriasol hlavou, ona vyhodil mi pusu a zmizol.
  
  
  14
  
  
  Hneď, ako som prišiel do kaviarne v Mieste Saint-Michel a išiel hore do AX office, cítil som jej napätie a malomyseľnosti prenikať na celé miesto. Mimo, svietilo slniečko a bolo nepravdivé jar vo vzduchu, ale bez ohľadu na radostné nálady počasia vytvorili pre nás, zmizli za múrmi budov.
  
  
  Hawke tam bol, hľadajú ďalšie haggard, ako mal v noci predtým, ako boli štyroch Čínskych mužov, ako aj niekoľko desiatok AX agentov a bezpečnostnej stráže. Všetci sme prišli príliš skoro, a naša netrpezlivosť rástol, ako dlhé hodiny pretiahnuť na. To nebolo až do poludnia, že sme sa konečne dostal správu, ktorú by sme čakali. A, samozrejme, v kruhový objazd na ceste.
  
  
  Sme zatelefonovali z Interpolu Paríž úrad povedal, že sa dostal balíček od messenger pre miestny vodca. Otvorenie balík, zistil zapečatenej krabice a na písacom stroji poznámkou, že pole by malo byť doručená na Čínske Veľvyslanectvo okamžite. Od hlavy Interpolu bol informovaný krízy, okamžite sa nazýva Hawke a potom sa ponáhľal na AX office. Medzitým, agentov Interpolu zdvihol posol, ktorý bol autentický, a keď sa pýtali, ego o človeku, ktorý dal em dodanie balík, popíše, ktoré by zodpovedali
  
  
  
  
  
  tisíc Francúzi.
  
  
  Box obsahoval magnetofón. Sme schúlené okolo, zatiaľ čo Hawke dať pásku v kancelárii auto. Pásku valcované, hlas povedal: "To je Alexander. Dostal som vašu správu a teraz som vám dáva nasledovné pokyny. Neskoro večer, tridsiatym, biely pod vlajkou loď s červeným drakom, leptané na nen sa objaví v Jadranskom Mori a zadajte prístav v Splite, v Juhoslávii. Na palube tejto lode budú Čínsky jadrových rakiet. Jeden z vašich lodí, môžete k nemu pomocou dvoch miliónov dolárov. Raz peniaze sa prevedú do ľudí na palube rakety budú vrátené. Ak je pokus vrátiť raketa bez platenia peňazí, to bude explodovať ."
  
  
  Slová na páske nepovedali nám nič o osobe, ih mal počuť - či skôr o ľudí, pretože všetci druhej vety boli vyslovené v iný hlas, ih akcenty od Britský nemecký Brooklyne. Mozog za sprisahanie zostal neviditeľné.
  
  
  Po filme bola dekódované a kópie vyrobené, ponáhľali telefónne hovory boli vykonané nájsť lietadlo, ktoré by sa nám na pobreží Jadranského mora, a majú veľké a rýchle lode na nás čaká, v blízkosti Grech, v Juhoslávii. Aj keď všetky tieto prípravky boli vyrobené, Hawk bol zaneprázdnený plánovanie času, keď raketa by sa našiel.
  
  
  Trochu neskôr, Yastreb, Čínskych predstaviteľov s výkupné, niekoľko agentov AX a jej išiel Oryol a letel v lietadle zomrie v Jadranskom mori. Juhoslovanskej vlády bol kontaktovať cez diplomatické kanály, a keď sme prišli, elegantný a rýchly loď bola na nás čaká.
  
  
  Keď sme prišli do prístavu a kotví pri pobreží na Split, studený, ostrý vietor bol vanúci od mora. Tam boli žiadne iné nádoby, v nedohľadne. Ako sme tempo paluby, Hawk začal muttering, " dúfam, že to nie je trik, Nick."
  
  
  Po pár viac hodín, ako deň začal ustupovať do súmraku, začal som si myslieť, že Hawk môže mať pravdu. Ale potom, celkom nečakane, veľká biela loď s bielym vlajky zdobené červeným drakom, objavil sa pri vchode do prístavu. Pustil anchor z pravého čela našej lode, a muž v kapitánskej uniforme prišiel na zábradlie, vyvolali megaphone, a zakričal, " Hej, som vám pozdrav od Alexander. Máte peniaze zomrieť? "
  
  
  Sokol podal mi podobné megaphone. "Toto je show," povedal.
  
  
  "Nemáme peniaze," odpovedal prostredníctvom megaphone. "Sme pripravení na dokončenie transakcie."
  
  
  "Môžete prísť na palube," reumatoidná kapitán, volali.
  
  
  Pár našej posádky lode členov znížená malý motorový čln cez palubu. Dve Čínske muži, jeden z nich niesol vrece peňazí okolo neho, a bola preradená na inú loď. Boli sme pomohli hore na palube, kapitán a pár ľudí okolo posádky je ego. Na prednej palube, tam bol obrovský objekt posedenie s viazaným plachtou. To musí byť raketu, ale ja som bol stále na pozore pred ním. Tam boli niekoľko ďalších ľudí na palube, ale iba ten, kto ho pozná, je Belgická s názvom Tregor.
  
  
  Kapitán bolo srdečné a ushered nás do veľkého kabíny na hlavnej palube, kde chladené šampanské bol na nás čaká.
  
  
  "Máš nejaké peniaze?" spýtal sa.
  
  
  On prikývol na Chinaman, ktorí prešli taška cez.
  
  
  "Vám to nevadí nám počítanie pred posúvame vám raketa, páči sa vám?" spýtal sa.
  
  
  "Nie," povedal som.
  
  
  "Páni, prosím, niektoré šampanské zatiaľ čo budete čakať," kapitán navrhol, prechádzky von cez izieb s peniazmi.
  
  
  Ani jeden z Čínskych neprijali pohár šampanského z steward, ale prijal ju. To bol dobrý ročník vína, vynikajúca chladené. On vypil dva poháre, zatiaľ čo Čínsky posunul uncomfortably vo svojej stoličky. Keď kapitán sa vrátil, bol s úsmevom a kývol hlavou.
  
  
  "Veľmi dobre, páni," povedal. "Všetko sa zdá byť v poriadku. Ak prídete na palube so mnou, môžeme kompletný nášho podnikania."
  
  
  Že som nebol príliš prekvapený, keď sme boli späť v hornej a videl, že členovia posádky mali odstránili plachtou z objektu na prednej palube. To bolo jadrových rakiet už postavený do výťahu.
  
  
  Dve Čínske mužov podozrivo skontrolovať strela pred uistiť sa, že všetko bolo v poriadku. Oni prikývla vážne na mňa, a on prikývol kapitán.
  
  
  Zdalo sa, že radosť ako on zdvihol megaphone znova a zavolal na čakanie Juhoslovanskej loď, hovorí to, aby prišiel bližšie tak, že raketa by mohla byť znížená na palubu. Dve Čínske a jej zostal na palube zatiaľ čo posádka pracovala na výťah, zdvíhacie obrie raketu do vzduchu a potom dole na palubu našej lode, kde sme mali už pripravené kolísky podržte ju. On mohol vidieť vzhľad úľavu na Hawke ' s tvár, ako videl raketa sedí na palube a nakoniec bezpečne na palube.
  
  
  Po výmene krátkom stretnutí s kapitánom biela loď, jej, on sa vrátil, aby naša loď s Čínskym.
  
  
  "Žiadny problém?" Hawk sa ma spýtal sa okamžite.
  
  
  "Nie," povedal som.
  
  
  "Ale ak viem, že si," Hawk povedal, pozeral sa na mňa uprene,"niečo ťa trápi."
  
  
  "Bolo to
  
  
  
  
  
  
  je to príliš jednoduché. "Odpovedala som. "Oni potrebujú vedieť, že keďže sme dostali rocket bezpečne späť, nie sme len tak, aby tu sedieť a nechať odplávať s dva milióny dolárov."
  
  
  "Oni nemusia prísť s plánom, ktorý budeme používať," Hawke povedal.
  
  
  "Pochybujem o tom."
  
  
  "Dobre, že sú zdvíhacie kotva sa dostať preč, rovnako," Hawk poznamenal, prejdite ukazovateľom do otáčania lode v prístave. "Ja som uvedenie nášho plánu do praxe." V ruke držal rádiový vysielač, a on začal hovoriť rýchlo do nej, signalizáciu všetky lode čakajúce na výplaty doprava mimo harbor - talianskej lode, grécke lode, Juhoslovanská lode, dokonca aj niektoré ruské krížniky-všetky z nich, ktoré boli zaslané na dopadnúť náš nepriateľ.
  
  
  Napríklad biela loď plávala smerom k prístavu vchod, sme začali ho nasledovať v určitej vzdialenosti. Tesne pred dosiahnutím otvorené more, naša loď je armada sa objavil. Boli ešte ďaleko, a Hawk nebol zatiaľ nariadil, aby prístup. Biela loď zrazu zastavila v strede prístav vchodom. Hawk začali hovoriť do vysielača znovu, ale ona bola zastavil ho.
  
  
  "Počkaj," povedal som.
  
  
  "Prečo nie? Čo je to?"
  
  
  Jej, potriasol hlavou. Nevedel som, čo povedať, aby ho, ale vedel som, že niečo nie je v poriadku. Pár minút plynul a nič sa nestalo. Hawk a som zamerané naše ďalekohľady na lodné paluby, ktorý bol prázdny. Hawke bol stále drží rádiový vysielač v ruke, a jeho ego bolo pestovanie netrpezlivý. Bol začína pochybovať o jeho intuícia a chystal povedať em dať príkaz zavrieť, keď sa to stalo.
  
  
  Zrazu sme videli jasný blesk z orange flame prichádza z white ship. A ohlušujúci výbuch dodržiavať. Elegantné biele lode zlomil na rozdiel do mora. Doslova sa rozišli do niekoľkých plávajúce dosiek pre druhého. Výbuch bolo tak nečakané a šokujúce, že takmer každý z nás zmrazil na krátky čas v nehybnosti.
  
  
  Avšak, Hawk sa rýchlo zotavila a pridal bitka, krik objednávky cez rádiový vysielač na všetkých čaká lode, aby prišli a skúste vyzdvihnúť všetky možné prežili. V rovnakom čase, naša loď bola rýchlo blíži miesto, kde sa loď potopila. Ale keď sme a iné lode priblížil oblasti, boli tam nikto neprežil. Nič nebolo ponechané na dell sám, ale niekoľko spálené dosky a olej pásy. Napriek tomu, hľadať pokračovanie hlboko do noci, vody osvetlené obrie svetlomety z paluby zo všetkých lodí. Nenašli sme nič.
  
  
  "Je to pre mňa záhadou," Hawk povedal pomaly, ako hľadať konečne zastavil a iné lode čakali na ďalšie pokyny od neho. "Prečo by mal stráviť toľko úsilia zvýšiť dva milióny dolárov a potom vyhodiť seba nahor a peniaze?"
  
  
  "Hlas a všetky," povedal ostro, keď som mal predstavu. "Oni nemali vyhodiť peniaze!"
  
  
  "Ste nemali vyhodiť peniaze?" Hawk požadoval. "Potom odkiaľ pochádza?"
  
  
  "Neviem," povedal som. "Ale to predsa nie je potopiť loď. Nejako sa im podarilo odstrániť ego pred výbuchom."
  
  
  "Ako? Ako?" Hawk spýtal sa netrpezlivo. "Sme stále ego pod stálym dohľadom od okamihu, keď sme sa prvýkrát videli. Ako toto môže byť odstránená? "
  
  
  "Ja ešte neviem," priznal som. "Ale oni to urobili. Vždy sa plánuje robiť to týmto spôsobom. Mysleli by sme si pasca pre nich po rocket vrátil, ale to nevadí. Hlavná vec sú peniaze. Zvyšok, lode a posádky, musel obetovať ."
  
  
  "Ale to je šialené," Hawk povedal.
  
  
  "Iste," jej hmú povedal,"tak ako všetko ostatné."
  
  
  "Áno," Hawk dohodli, hovoriť pomaly, " môžete mať pravdu. Ale ako, ako sa im podarí vyberať peniaze? "
  
  
  "Neviem ešte," povedal som znova, " ale asi budem rozpoznať svoje. Reumatizmus by mal byť niekde tu na pobreží Jadranu. Jej, chcem, aby sme hľadať ego, kúsok po kúsku, až kým sme sa nájsť dôkazy o tom, že tam bol prežil, alebo pozostalým, ktorí sa dostali preč s peniazmi."
  
  
  Hawk stále pochyboval o môj názor, ale on súhlasil požiadať v okolí lode, aby mi pomohol hľadať dôkaz. Všetci ponúkol pomoc. Hawk ma opustil v Splite, pretože hmú sa musel vrátiť k smrti v Spojených Štátoch na správu prezident osobne.
  
  
  Trvalo nám to dva dni a noci, hľadanie na Jadranskom pobreží, než sme našli dôkaz, že som si bol istý, bol tam niekde. Bol upozornený, keď grécky cruiser nájsť ego a ponáhľal sa na toto miesto - pusté úsek z holej pôdy severne od Hriechu.
  
  
  Tam, malý single-sídlo ponorka bol opustený, prať na breh a čiastočne ponorené v mori. Ale jej reumatizmus príbeh je o tom, ako dva milióny dolárov boli prijaté mimo lode. Pravdepodobne krátko po tom, čo sme vzali peniaze na palube výmenou za raketu, to bol odovzdaný submariner, a jedného sedadla lode bol odvedený cez lode podržte tlačidlo.
  
  
  To bolo ľahké pre malé ponorky sklzu okolo prístavu, aby sa jeho cestu pozdĺž pobrežia a pôdy. Neskôr, snáď na tej istej noci, alebo dokonca na jeden z nasledujúcich dní, alebo
  
  
  
  
  
  
  táto osoba bola pravdepodobne zobral na lietadlo alebo iné plavidlo a zmizol s 2 000 000 usd. Hneď, ako sa mi podarilo dostať na lode rádio do práce, ona má hovor z Hawke, ktorý bol späť v New Yorku potom. Povedal hmú to, čo sme našli, kód formulára. Vzal novinky viac veselo, ako sa očakávalo, a nariadil mi, vrátiť sa späť do Paríža a zavolať em na AX kancelárii, pretože by mohol mať novinky pre mňa o novinkách.
  
  
  Neskôr sa tento deň v Paríži, zastavil sa pri jeho hotel hovoriť Elsa pred odchodom do AX office.
  
  
  Chytila ma pred jej, vstúpil do dverí, posedenie moja tvár s bozky, a povedal worriedly: "nevedel som, čo sa vám stalo, Dumplink. Bol som pripravený na správu, ktorú na polícii ako nezvestnej osoby."
  
  
  "Business znova," povedal som. "Prepáč, nemohla som nechať odkaz. A musím ísť von znova. Ale tentoraz budem čoskoro, a možno by sme mohli stráviť nejaký čas spolu."
  
  
  V kancelárii, Bonaparte OTEC ma v kontakte s Hawke cez šifrované drôtu.
  
  
  "Máme nový viesť," Hawke povedal. "To môže byť, najlepšie okolo nich, ktorý sme mali doteraz, fretky. Naši výskumníci, ktorí neustále testované účastníkov v tomto prípade, konečne našiel určitú spojenie medzi niektorými okolo nich. Spomeniete si ju spomenúť skôr, že niektorí ľudia majú problémy s nadváhou. Dobre, teraz sme zistili, že najmenej štyroch ľudí okolo nich boli pacienti v rovnakom chudnutie kúpeľoch vo Švajčiarsku."
  
  
  Musí to byť viac ako náhoda, pomyslel som si.
  
  
  "Myslíme si, že tak príliš," Hawke povedal. "Miesto, v blízkosti Bern, v horách. To sa nazýva Omladenie Health Spa a riadi Dr. Frederick Bosch. Čo si myslíš?"
  
  
  "Myslím, že by som lepšie letieť do Švajčiarska," povedal som,"a pozrieť sa okolo seba."
  
  
  "Áno, ona, súhlasím," Hawk povedal. "Čo hovoríte na túto ženu na von Jelša, Elsa?"
  
  
  "Poviem hej, že som podnikať v Berne a naznačujú, hej ísť späť do Štátov."
  
  
  "Áno, dobre," Hawk povedal: "mám aj iné mužov sledovanie zvyšok von Alders. Ak ona príde späť, som si nastavte ju na nah muž, príliš. Budem vás kontaktovať, keď prídete vo Švajčiarsku.
  
  
  Keď jej manžel sa vrátil do hotela a zaklopal na dvere Elsa izba, zistil, že jej kaderník robil jeho vlasy.
  
  
  "Neviem, ako ste videli mňa, keď sa snažím byť krásne," povedala, frowning na fanúšikov.
  
  
  "Mal som s tebou hovoriť," jej otec povedal. "Musím odísť pre Bern dnes. Mám volať z mojej kancelárie, a musím vyriešiť prípad.
  
  
  "Bern!" "Nie," povedala šťastne. "Ale, Dumplink, to je nádherné. Ja pôjdem s vami. Mimo Bern, tam je nádherné kúpele, ktoré Ursi a milujem ísť. Budeme lietať tam lietadlom, a môžem relaxovať v kúpeľoch, kým ste ísť o vašej firme."
  
  
  "Čo je názov," spýtal som sa, " z tohto rezortu?"
  
  
  "To volá omladzujúci wellness spa," povedala, len ako by som si predstavoval. Opäť tam bol ďalší spojenie medzi Von Alders a prípad. Nevidela som žiadny dôvod, prečo Elsa nemali sprevádzať ma na Bern, ako by to mohlo posilniť puto, tak som prijal ju.
  
  
  Po Hawke jej volal znova od jeho izby a povedal, em, že Elsa sa blíži ku Bern so mnou, sme skontrolovali George V. AX Paríž úrad pre výlet do Švajčiarska.
  
  
  Pätnásť
  
  
  Keď sme pristáli v Berne, počasie bolo chladné a jasné. Elsa vedel, že malá chata na okraji mesta, tak sme si prenajali pripojenie izieb tam.
  
  
  "Vždy sme pobyt v tomto mieste," Elsa vysvetlila mi po skontrolovali sme do nášho bytu. "Je dobré mať miesto, ako je toto, keď spa príliš preplnené."
  
  
  Páčilo sa mi naše miesto. Bolo to čisté, pokojné, veselé miesto, s teplou oheň horiaci v každej miestnosti. Starší ľudia, biele vlasy, apple-cheeked vlastníkom a ego žena vychutnať vynikajúcu povesť. Okolo okna mojej izby, Elsa poukázal na zdravie spa sa nachádza na vrchole hory, niektoré vzdialenosti. Po ona ma opustil pre jej miestnosti, som skúmal ju so ďalekohľady.
  
  
  Bol to obrovský komplex s multi-príbeh hlavnej budove obklopené niekoľkých menších budov. Všetci boli oslňujúci bielej farby, ktoré sa premenilo na zasnežené vrcholy, ktoré jutted sa zo všetkých strán okolo nich. On mohol vidieť vinutia jedného jazdného pruhu cesty, ktoré viedli priamo na toto miesto, a lanovka, ktorý bol odvolaný z dvoch trolejbus linky nadzemného. Z tejto vzdialenosti, bolo možné vidieť mnohé detaily. Bol som zvedavý, ako by som mohla prístup-tajne, alebo ako hosť, alebo možno prostredníctvom Elsa. Ale medzitým, budem čakať v krídlach a pokúsiť sa pochopiť oblasti. Okrem toho, ak sa von Alders boli nejakým spôsobom zapojení do sprisahania, Elsa by sa uistiť, bol som lákal tam skôr alebo neskôr.
  
  
  Medzitým, to by asi byť dobrý nápad, obráťte sa na miestne AX agent. Nikdy som ho stretol, ale Hawk povedala, že mi jeho meno, a kde ho nájsť. Som zaklopal na to
  
  
  
  
  
  dvere, ktoré sú vždy spojené môj izba Elsa a povedal, hej bol som chodiť na malú chvíľu. Kým som bol preč, ona sa jej vlastné kozmetické procedúry a na mňa čakal na návrat.
  
  
  Hans Verblen, miestneho zástupcu AX, stretol ma na dvere skromné štúdio, ktoré nieslo jeho meno, v jednej z uličiek Bern. Verblen na mňa čakala. Povedal Hawk už povedal em podrobnosti mojej priradenie telefónneho hovoru okolo Štáty. On bol na mojom dispozícii.
  
  
  "Ako môžem pomôcť jej?" Tuku, tmavovlasý muž spýtal sa.
  
  
  "V podstate" emu povedal jej: "jej, hotel by chceli mať čo najviac informácií o Omladenie Health Spa." Majú tam niekedy boli nejaké problémy, že? Kto kontroluje to? Takéto informácie. "
  
  
  Verblin prikývla, zamknuté dvere do jeho ateliéru, a viedol ma do suterénu. To bol veľký, zvukotesné izby s spisové skrine obloženie stien. Tam boli kamery, magnetofóny sa za viacej predávajú, fax, a všetky druhy zbraní všade.
  
  
  "Toto je miesto, kde som sa moja skutočná práca," Verblen vysvetlil s vlnou z jeho ruky.
  
  
  "Toto je skutočné nastavenie," povedal som.
  
  
  Verblen pristúpil k jednému z skrine. "Obávam sa, že nemám rozsiahle spa záznam. Kým Hawke je telefónny hovor, nemal som žiadne špeciálne požiadavky na zhromažďovaní spravodajských informácií. To, čo mám, je prísne rutina, nič viac, ako som si v inej inštitúcii v meste. Pokiaľ viem, boli tam žiadne problémy. Majú ustálený prúd návštevníkov z celého sveta, z ktorých väčšina sú dobre-off. Vždy sa snažím, aby fotografia ako mnoho prílety a odlety, ako je to možné s fotoaparátom s teleskopickým objektívom. Ale, pre estestvenno, som si istý, že som vynechal mnoho.
  
  
  On hodil fotografie na stoličke, a bol som ohromený, keď vidím, že tam boli ich tisíce.
  
  
  "Určite zaslúži váš príspevok, Verblen," povedal som, triasla hlavou na potvrdenie môjho ega dôkladnosť. Som prevrátený cez niekoľko fotografií z jej a všimol si všetky štyri von Alders v snímky zhotovené v rôznych časoch.
  
  
  "Myslíte si, že vám môže pomôcť akýmkoľvek spôsobom?" opýtal sa Verblen.
  
  
  "Obávam sa, že nie práve teraz," jeho hmú povedal. "Môžu prísť vhod neskôr. To, čo ma zaujíma, je teraz všetko, čo si môžete mi ukázať alebo mi povedz, o vnútri kúpeľov. A o Frederick, Bosch, lekára, ktorý spustí ho."
  
  
  "Nie je nič ukázať alebo povedať," Verblen odpovedal. Videl som, že on bol sklamaný sám. "Musíte pochopiť, že rezort je veľmi exkluzívne miesto. Pretože tam je tak veľa bohatých hostí tu, bezpečnosť je prísny. Nikdy som nebol vo vnútri sám, takže nemám žiadne fotky interiéru. Ak tam bol špeciálne požiadavky z AX, to by, samozrejme, nájsť cestu von."
  
  
  "Áno, chápem ju, ale čo lekár?"
  
  
  "Budete opäť sklamaní odpoveď," Verblen povedal. "Nemám žiadne obrázky, Dr. Bosch, pretože on zriedka, ak vôbec, ide von na liečbu. Jej, počul som, že on je Európska. Prišiel sem pred mnohými rokmi a otvorili kúpele. Spočiatku to bolo veľmi skromné miesto, ale to vždy podarilo. V priebehu rokov, ego časti, boli opravené, aby to ukladá štruktúra je dnes. Nemám dokumentácie na lekára, pretože on nikdy nemal problém, buď so Švajčiarskou orgánmi alebo s inými úradníkov, ako ďaleko, ako Interpolu súbory zobraziť. Vzal som si preventívne opatrenia a kontrolovať ho.
  
  
  "Skúste sa dostať do kúpeľov bez povšimnutia," Verblenu povedal jej. "Ak som to rozhodne to skúsiť, môžem vás požiadať o pomoc."
  
  
  Verblen sklonenou hlavou mierne. "Som ochotný urobiť všetko, čo môžem pomôcť. Len som si prial, aby som mohol vám poskytnúť viac informácií."
  
  
  "Môžete mi pomohli viac, ako si myslíš," povedal s ego-plnené prekvapenie. "Ja, napríklad, sa dozvedel od vás, že Dr. Bosch zriedka sa objaví na verejnosti na lekárske účely. Môže to nevadí, ale na druhej strane, som trochu obavy o to. Pretože jeho podozrenie, budem väčší pozor."
  
  
  Verblin ma vzal späť hore, a nechal ju ego na dvere ego obchod a vrátil sa do chaty. Vzduch bol svieži a ostrý. Bol večer, a väčšina obchodov na ulici boli zatvorené a zamknuté. Páčilo sa mi, chodiť a bol zaujatý pri pohľade na malé výkladoch, na ulici, tak som nemohol počuť jej auto, keď bola jazdy vedľa mňa. Prvý náznak nebezpečenstva prišiel až keď som videl jej odraz v skle okna z jednej z predajní, spolu s tmavo auto na chodníku vedľa mňa a päť mužov, ktorí mali vyskočil okolo otvorených dverí a boli teraz rúti sa na mňa. .
  
  
  On sa točil okolo, moja ruka dosiahnutie pre Wilhelmina v jej rameno závesu, ale všetkých päť z nich boli na vrchole ma pred luger (plachetnica) môže vytiahnuť ho. Oni sa vrhli sa na mňa zo všetkých strán, ich päste narazila do môjho tela v skratke, savage rany. Jej ponúkol len token odpor-dosť, dúfal som, že sa oklamať ih-dodáva, že moje telo šiel krívať, cieľovom zameraní zo strany na stranu, a moje oči zatvorené v mock bezvedomia.
  
  
  "V poriadku," povedal jeden z mužov, " no ego. Získajte ego v aute. Rýchlo!"
  
  
  Dve
  
  
  
  
  
  
  muži vzal ma za ramená a dve ďalšie chytil mi nohy. Začali ťahať ma dole z chodníka. Jej nechať viesť mi asi na polceste k autu, keď bola zrazu začal s obe nohy, chytil jeden okolo mužov účtovná mi, aby moje nohy a potom ostatné otvorene tvárou v tvár. Obaja kričal a stiahol späť, zvieranie ich tváre. Zároveň jej ponáhľal hore, a keď sa moje nohy boli zadarmo, jej zlomil zdarma okolo zbraní dvoch mužov, drží svoje plecia. Na náhle moje pohyby chytil ich všetky nepripraveného. Jej, obrátil sa k nemu.
  
  
  Piaty muž, ktorý mal pred nami, aby auto bolo na kolenách jeden z otvorených dverí, pištoľ v ruke. On vystrelil, a Hunspell štiepky mimo kus chodníka, o palec preč odo mňa. Potom som mal Wilhelmina v ruke. Tento muž mal šancu na oheň ešte jeden záber, skôr, ako on zabezpečené to, používajú jeho luger, a dať guľka v emu život. Padol dozadu do auta, jeho nohy visiace von na ulicu.
  
  
  Ďalších štyroch mužov ponáhľal na rôznych miestach na ulici. Jeden sa prikrčil cez dvere budovy, ostatné dva sa obrátil do uličky, a štvrtý vrhol sa na zaparkované auto. Jej stále chcela miesto, skryť. Štyri z nich otvorený oheň na mňa v rovnakom čase. Ona šancu na reumatizmus, potom sa dostal dole na jej kolená a zamerané na nechránené nohy človeka za auto. On vytiahol Wilhelmina je vyvolať dvakrát, a muž kričal a vrhol sa vpred, obe nohy lietania z pod neho.
  
  
  Iné zábery prichádzali na mňa z oboch strán. Bol som zvedavý, čo mierumilovný Swiss obyvateľov si myslí, že o všetkých streľby v ih, a zvyčajne pokojné mesto. Banditi pridaných ma medzi moje vlastné auto a vchod do obchodu, kde som si to, keď ih auto priblížil. Vedel som, že dostať sa z ulice pred prišli na mňa. Ale ja som nemohol spustiť po auto, pretože by mohli mať jasne výstrel ma, a obchod dvere za mnou bolo zatvorené a zamknuté.
  
  
  Potom som videl tri ozbrojencov prichádza po mne, a ja sa mal pohybovať. Som vystrelil pár záberov na jej držať ju späť na chvíľu. Bola tam len jedna vec, ktorá môže byť vykonané. Zníženie mojej hlave a balenie náručí okolo neho chrániť svoju tvár, bežal som dole po chodníku a prikrčil cez sklo okna obchodu za mnou. Sklo rozbité do obrovských črepy a padol na ulicu mimo, ale ja som bol vo vnútri a mimo bezprostredné nebezpečenstvo.
  
  
  Obchod bol malý hračka obchod s hrami a bábiky. Bolo to zrejme opustený. Bežal som cez to a zistil, zadné dvere, ktoré nemali otvoriť. Jej unikol do uličky. Som sa prikrčil cez okraj Rivnenskaya budove, len dosť vidieť mužov, ktorí mali snažil zálohe mňa rúti do ich zaparkované auto. Tri okolo nich dotiahli ďalších dvoch do auta a rýchlo vypnúť. Potom, čo mohol počuť blíži blare rohov. Polícia boli na ceste. On zamieril späť do jeho hotela a šiel cez bočné uličky, kým vystúpil okolo oblasti.
  
  
  Keď som konečne vstúpil chata, nikto vyplatená žiadna pozornosť na mňa. Mohol stále počuť kňučať policajných áut v diaľke, a zvuk pokračovanie na dlhú dobu.
  
  
  Hneď, ako vstúpil do jeho izby, schmatol jeho ďalekohľady a šiel k oknu. Som zamerané môj ďalekohľad na ceste, ktorá vedie hore do kúpeľov a nemal problém nájsť tmavé auto. Bol som si istý, že ľudia mali prísť od tohto miesta, a to, čo som videl v tom utvrdil.
  
  
  No, myslel som si,, OK, vezmite ju do hotela, ísť do kúpeľov, ale nie ako tento.
  
  
  Tento incident sa ukázalo, že to niekto vedel, že som bol záujem v spa-buď hotel by ma tam nasilu, alebo uistite sa, že som sa nedostal tam nažive. Ako si žijú muži - pravdepodobne okolo resort-viem, že som bol v Berne? Prostredníctvom Elsa? Možná. Ale tiež som hovoril, Verblen, Švajčiarsky zástupca pre AX. Mohol byť jeden? Ako vedel som, že jej všetko príliš dobre z predchádzajúcich skúseností, všetko je možné.
  
  
  Šestnásť
  
  
  "Dumplink," Elsa pozdravil ma ako ona kráčala cez dvere jej izby, zatiaľ čo neskôr. "Nechcel som počuť ste sa vrátili."
  
  
  Jej zmeniť oblečenie. Ako ďaleko, ako ona mohla povedať, ona vyzerala ako nosiť ako kedykoľvek predtým.
  
  
  "Len som prišiel pred pár minútami."
  
  
  "Mám najkrajšie prekvapenie pre vás, Dumplink," ona sa zasmial, twirling okolo. Mala na sebe ružové negližé s volánikmi. Ona bázického na špičkách, poukázal na otvorené dvere jej izby a volala.
  
  
  Ďalšie dve Von Jelša sestry prišli cez dvere, za ním nasleduje ih matka Ursi. Obe sestry boli na sebe ružové plavky, kúpacie plášte, rovnako ako Elsa je-alebo to bolo Elsa? "Urobil som. Ursi mal doma vyrobené prešívaný kabát. Pri pohľade na tri sestry, stojaci po boku bol ako pohľade do troch zrkadlá odrážajú ten istý obraz.
  
  
  Jedno z dievčat sa usmial a povedal: "boli Ste nezbedný chlapec, ktorý utiekol s Elsa. Si naozaj myslíte, že by ste mohli uniknúť z ostatných okolo nás tak ľahko? Teraz budete platiť za to, pretože sme nebude povedať, kto je okolo nás, čo je tam ."
  
  
  "Keďže ste všetci rovnako krásne a očarujúce," odpovedal som, " to je veľmi dobrý nápad.
  
  
  
  
  
  Nezáleží na tom. Moja radosť strojnásobil."
  
  
  To bolo všetko, dobromyseľný a určite okolo druh vecí, ktoré von Alders by chcel robiť. Ale nemohol som si pomôcť, ale zaujímalo, či to bol len vtip, ktorá sa zaoberala ih pripojí tu v Berne, alebo ak to bolo preto, lebo som bola tak blízko kúpeľov a oni buď mal hotely nájsť spôsob, ako na to, aby ma preč, alebo spôsob, ako sa dostať ma na mieste. Čas ukáže.
  
  
  Na Von Alders sa rozhodol, že by som mal pozvať ih na obed v jedálni chaty, ktorá mi povedali, že bol známy pre svoju vynikajúcu kuchyňu. Ona bola pristupovalo k, a štyri ženy zmizli cez dvere, uzamknutie je za nimi. Ih ju počul sa smiať. Je to preto, že oni podvedení mňa?
  
  
  Neskôr, keď päť z nás išiel dole do jedálne, objavil som, aký populárny táto chata bola. Jedáleň bola plná hostí a domácich podobne. Samozrejme, von Alders boli čoskoro obklopený ľudia vedeli, ktorý bol takmer vždy v prípade, keď boli vonku na verejnosti. Našich päť-osoba, stoličky rýchlo sa stal stoličky, asi tucet alebo viac. Bol som predstavený každý z nových prírastkov, z ktorých väčšina boli členmi zahraničných vecí veľvyslanectvá atď. Na Von Alders nemali spájať s bežným ľuďom.
  
  
  Napríklad, v strede našej večeru táranie a smiech, na táranie a smiech zrazu sa zastavil náhle, a všetky mužské hlavy v miestnosti, vrátane bane, obrátil sa pozrieť na najkrajšie dievča, ktoré práve vstúpil a sadol si sám pri stole pri okne. Bolo jasné, mrštný ryšavka v low-cut šaty, ktoré objal ju dokonale tvarované telo, ako keby boli maľované štetcom.
  
  
  Odin whistled opatrne okolo mužov na náš stôl. "Kto je ona?"
  
  
  Jeden z trojíc odfrkol a povedal: "Ach, ona je len sanitarium pracovník. Jej, ju videl všade, keď sme tam boli.
  
  
  Na von Jelša ženy boli príliš skúsený ak chcete povoliť mužskej pozornosti byť presmerované z nich na dlho, a čoskoro som si všimol, že muži sa zhromaždili okolo nášho stoličky ignoroval ryšavý, s výnimkou občasného pohľad v jej smere. Jej, však, nie pozrieť. Myslel som si, že sprievod by sa pripojiť k nej, ale ona pokračovala jesť sám.
  
  
  Keď sme skončili naše jedlo, Odin poe vyzval mužov na náš stôl na veľkú party, ktorý v noci na jednej z veľvyslanectva kancelárie. Na Von Alders boli šťastní a akceptované tak, ako boli ostatných pri stole. Som sa ospravedlnil, povedal, že musím dobehnúť a že by som byť ubytovaní v chate. V skutočnosti, jej hotel má niektoré viac premýšľať o kúpeľoch, a ona je dokonca za snaží prepašovať tam hore. Samozrejme, bolo by to pre mňa jednoduchšie pracovať s pozadím Alders, ktoré by inak boli obsadené. Na ih trojíc " matka naozaj chcel ísť na party, tak sme si povedali, dobrú noc.
  
  
  Objednal som mu ďalší koňak. Keď čašník priniesol alkohol, on mi podal záznamu a ukázal na ryšavka, ktorá bola stále sedí sám. On bol prekvapený. V zmätku spôsobené odchodom ďalších hostí na náš stôl, jej úplne zabudol na dievčina, ktorá sa zaoberá skôr upútal moju pozornosť.
  
  
  Otvorila som poznámka a čítať, " PROSÍM, NIE so mnou? SÚRNE HOVORIŤ. Spýtal som sa jej, prečo slovo V SÚLADE zdôraznila. Som sa obzrel a videl, že dievča sa pozerá na mňa vážne, a ja som prikývla.
  
  
  "Pán Dawes, "dievča, povedal v mäkká, husky, hlas, drží sa tenký, štíhly ruke na mňa," jej meno je Susannah Henley. Nah mal ťažké prízvuk - hovoria, že Mid-Atlantic-ale veľmi silný Britský tón chytil s ňou. Ona pozastavená, kým čašník odišiel a ja som si sadol, potom pridá vo všeobecnosti, " Prosím nechápte ma zle, nie som použiť až po mužov. Ale je dôležité, vývrtka, ktorí by mali diskutovať o tom s vami. Pozrela sa okolo jedáleň searchingly, a potom späť na mňa. "Nemôžeme diskutovať o tomto tu. Neviem, kto môže sledovať. Existuje miesto, kde sa môžeme hovoriť v súkromí? "
  
  
  "Dobre, tam je moja izba na poschodí," navrhol som. "To by mala byť súkromná dosť, ak to nebude obťažovať."
  
  
  "Som si istý, že ste gentleman, Pán Dawes," odpovedala. "Áno, vaša izba bude v poriadku. Ísť hore a budem ťa nasledovať v priebehu niekoľkých minút."
  
  
  Dal Hej jeho číslo izby a postavil sa na odchod. Keď čašník sa vrátil k stolu, aby sa zasadila mojej stoličke, držala sa jej ruky a povedal: "je To tak príjemné vidieť opäť, a zavolám ti, ak som sa niekedy v Štátoch."
  
  
  Jej išiel hore do svojej izby, premýšľal, čo to posledná udalosť nasmerovanie môže znamenať. Desať alebo pätnásť minút absolvoval predtým, než tam bol zaklopať na moje dvere. Ego otvoril ju, a Susannah Henley kráčali rýchlo vnútri. Som zatvorené a zamknuté dvere. Pre prvých momentov, zdalo sa, že nervózny a trápne. Ona putoval restlessly po miestnosti, pozrel sa z okna a videl spa so svetlami, trblietajúce sa v noci.
  
  
  "Ó, pozrite sa, kde pracujem," povedala zamyslene. Zazrela na ďalekohľady na parapete, zdvihol jej ego, a zameral sa na stredisku komplex budov. "Je to veľmi dobrý výhľad na stredisko tu," povedala, zníženie ďalekohľady a otočením späť ku mne.
  
  
  "Slečna Henley, čo konverzácia, je to
  
  
  
  
  
  o čo? A prosím, posaďte sa.
  
  
  Posadila do kresla oproti mne a myslel na chvíľu pred začatím. "Nie som si istá, čo to je asi všetko, Pán Dawes, ale počul som zvesti o vás v kúpeľoch. A on sa bál. Naozaj neviem, a neviem, čo vás zaujíma na tomto mieste, ale ... dobre, je to len necítila práve v tomto ohľade. Myslel som, že by som povedať, ale to je všetko. Zastavila sa a potriasol hlavou bezmocne.
  
  
  Jej povedal, tak jemne, ako je to možné, "musíte pochopiť, Miss Henley, jej naozaj nechápu, čo sa snažíte povedz mi to."
  
  
  Ona sa zhlboka nadýchol a nakoniec oprel späť v jej stoličku. "Mal som vysvetlil," povedala, " že som pracoval v spa niekoľko rokov. Jej uvádza pani je tam. Ale za chvíľu som nemal rád atmosféru. Zdá sa, že ... no ... osudnými.
  
  
  "Čo myslíš, zlovestný?" Ja som trval na tom.
  
  
  "Ja naozaj neviem," povedala. "Je to len, že je tu veľa šepkanie a tajomstvo tu. A môžem si ho vypočuť, keď ľudia prichádzajú a odchádzajú, v hĺbke noci. Sú tam stráže všade, ale hostia sa nevedia. Hostia si myslia, že sú len zamestnanci. Ale oni sú veľmi cool vyzerajúci muži. Nemôžem si spomenúť, kedy a v noci som počul jej šepot, a spomínam si, ako vaše meno, Dawes. On uhádol, že tam bol problém, keď dnes, nie v čase, keď päť bezpečnostnej stráže sa vrátili do strediska autom. Náhodou som sa k nej náhodou. Zranených pár. A ja som počul svoje meno uvedené znova. Volal som jej pred našiel som vás tu. To je dôvod, prečo ona prišla sem na večeru. Spýtal som sa čašníka, ktorý Pán Dawes bol , a poukázal na vás. Ona bola len požiadali, aby vás varoval, aby zostali ďaleko."
  
  
  Keď som sa pýtal sa jej ďalej, jej odpovede zdalo dosť jednoduché, ale ona nevedela nič vzťahujúce sa na tomto prípade, aj keď sme sa rozprávali pre docela nejaký čas. Ona môže byť na takej úrovni, alebo ona môže byť umelé návnady poslal snažiť, aby mi odradiť od týchto ňou.
  
  
  Bolo to pomerne neskoro, keď sme sa skončil reč, a ona zrazu glanced sa na ňu pozerať a zalapal po dychu, " Oh, mám skutočný problém práve teraz. Je po polnoci. Na zákaz vychádzania pre zamestnancov je dávno preč. Nemôžem ísť späť tam dnes večer. Oni budú vyžadovať podrobné vysvetlenie, kde bol. Budem musieť nájsť miesto na pobyt a vrátiť sa ráno."
  
  
  Ona bola na nohách, veľmi nadšený, a zamieril k dverám. Zastavila sa v polovici vyrovnala a otriasla. "Ak niekto v kúpeľoch ma vidí na ulici, že si ma vyzdvihol a otázka na mňa."
  
  
  "Toto miesto je ako väzenie."
  
  
  Ona prikývla. "Áno, presne tak. To je to, čo som sa snažila povedať.
  
  
  Keď otvorila dvere a začal sa na odchod. Ee chytil jej ruku, pritiahol si ju späť, zatvorené a zamknuté dvere znova.
  
  
  "Ak je to tak nebezpečné pre vás," povedal som: "možno by ste mali stráviť noc tu. Budete v bezpečí.
  
  
  Pozrela sa na mňa zamyslene sa na dlhú dobu, pravdepodobne berúc do úvahy dôsledky moje pozvanie. Naozaj som nemal žiadne postranné úmysly, aby sa táto ponuka, ostatné ako hovorí, že jeho hotel a pomôcť. Ale ak sa niečo stane...
  
  
  "Ste si istí, že nebudete inconvenienced týmto?" spýtala sa.
  
  
  Ona, on shrugged. Tam boli dve samostatné postele, ako by mohla jasne vidieť. "Si môžete vziať jednu posteľ," povedal som, " a ja som si len natiahnuť na druhej až do rána. Môžete si byť úplne bezpečné. Jej znamenalo to spôsob, ako povedala.
  
  
  "V poriadku," povedala pomaly, kývol jej hlavou.
  
  
  Ona išla do kúpeľne. Pozrel som sa na zámky na dvere a Sergej obrátil ich vypnúť v miestnosti. Potom vzala mimo jej topánky a urobil bench press okolo postele. Izba bola stále svetlé z odraz mesiaca na snehu mimo. Ona sa vrátila o niekoľko minút neskôr, na sebe len sklzu. Ako ona prešla kúpeľňa na posteľ, jej telo bolo uvedené v svetlo okolo okna a videl som, že nič iné pod.
  
  
  Dostala sa do postele a vytiahol kryty nad ňou. "Dobrú noc, Pán Dawes. A ďakujem."
  
  
  "Dobrú noc," povedal som. "Choď spať teraz."
  
  
  Priznávam, že na krátky čas myslel, že krásne telo ležať tak blízko, aby ma vyrušil ma z trezoru. "Ale ona nie ponúkajú pozvanie. Čoskoro zaspal. Nemyslím si, že som spal veľmi dlho, keď som sa bol prebudil mäkkým kričí cez ee odpadky.
  
  
  Jej sel a oprel sa smerom k posteli. "Suzanne? Miss Henley? Ste v poriadku?"
  
  
  Ona pokračovala plakať ticho, a myslel som si, možno som bol len s nočnou morou. On pristúpil k nej, sadol si na okraj postele, a triasol jej ľahko od ruky a ramená.
  
  
  "To je v poriadku," šepkala som. "Zobuď sa! Je to v poriadku. Ste len mať zlý sen.
  
  
  Jej ruky sa zrazu prišiel, omotal okolo môjho krku a vytiahol ma v riadku. Jej oči boli stále zatvorené, a tak sa začala horúčkovito kryt moja tvár s bozky. "Hold me. Držte mi!" On ma miluje!"
  
  
  To bolo ešte ťažké povedať, či bola spí, alebo nie, ale jej ruka sa presťahoval do svojho tela, si hrať s môj nohavice ako ona pokračovala, kiss me. Ona sa rýchlo vyzliekol jej šaty a bench-lisované s ňou do postele.
  
  
  "Susannah,"spýtal sa jej znovu," ste hore?"
  
  
  "Miluje ma, prosím," povedala potvrdené. Hej povinný ju.
  
  
  Ona odpovedala, akoby ona bola príprava na úkon lásky.
  
  
  
  
  
  
  celý môj život, ale nikdy predtým sa imelo sa rozhodol praxi to. Jej hlad bol obrovský, a ona ju prinútila zažiť jeden erotické vzrušenie po druhej, až kým obaja sme boli vyčerpané tým, že opakovaný orgazmus. Nikdy predtým som známa žena, ktorá reagovala tak plne, každej emócie, každý nerv v jej bytia. Znova a znova, jej telo mlátenie divoko na posteľ, obrátil svoju hlavu, aby tlmila jej kričí, tak ich nemal echo cez celú chatu.
  
  
  Potom, ako sme ležali vedľa seba, ona sa konečne otvorila oči a usmiala sa na mňa. "Na prvom mieste," povedala ticho, " myslel som, že to bol len sen. Ale to nebol sen, a bolo to oveľa lepšie."
  
  
  "Áno," súhlasil som. "To bolo."
  
  
  Ako som začal roll preč z nah ju, cítil som jej rukou dotknite vnútri mojej ľavej stehna. Tam bol krúžok na nej prst, a on mohol cítiť to ľahko poškriabaniu moje telo. Som sotva cítil nuly, ale takmer okamžite, teplá, upokojujúci pocit šíri moje celé telo. Moja prvá myšlienka bola, že to bol len dôsledok našich dlhé milovanie. Pravdu ma udrel chvíľu neskôr, keď tento pocit dal spôsob, ako násilný dusenie pocit. Stalo sa to znova - bol som drugged. Susannah Henley injekčne niektoré látky okolo nej prsteň do môjho tela.
  
  
  Tento čas, vedel som, že to bol silný liek, ktorý nemohol som odolať. Tma, rýchlo zostúpil. Môj mozog bol racing do čiernej neplatné.
  
  
  Sedemnásť
  
  
  Moja vízia bola rozmazaná podľa oslepujúci biele svetlo, ktoré svietilo priamo do mojich očí. On musí byť v bezvedomí, na dlhý čas. Jej, ja som myslel, že som bola paralyzovaná. Ona nemôže pohybovať sa jej ruky alebo nohy. Postupne, ako moja vízia zbaví, videl som, že som bol v úplne bielej miestnosti, ako nemocničnej izbe, a že oslepujúci sväté svetlo prišlo z lampy, sada na strop úprimných nado mnou. Ležal som na chrbte, a moje ruky a nohy boli pevne zviazané s koženými remienkami.
  
  
  Otvoril jeho ústa a snažil sa kričať na vrchole jeho pľúca, ale len hoarsely hoarsely. Aj tak, môj zvuk priťahuje štyri rozložitý mužov v bielej bundy nosili nemocnice opatrovateľov a okolo mňa. Vznesené hornej časti mojej posteli, aby som sedel vzpriamene.
  
  
  Z jeho novú pozíciu, mohol vidieť dve ostatných ľudí v miestnosti, okrem štyroch "orderlies". Jeden bol môj spoločník v noci. Suzanne Henley, s jej ohnivá červená vlasy, vyzeral krásne v bielej sestra je jednotné a biele nízke podpätky. Ostatné bolo sivé vlasy človeka v jeho šesťdesiatych rokov, na sebe biely bielom plášti, biele nohavice, biely balet papuče a biele rukavice. Bol na vozíku. Vedel som, že inštinktívne, že som bol práve na Omladenie Health Spa, a že táto osoba bola Dr. Frederick Bosch.
  
  
  Lekár vytiahol vozík lízať do mojej postele a dal mi ľadovým, tenké pery úsmev. Susannah Henley sa na mňa pozrel expressionlessly a potom sa odvrátil.
  
  
  "Vitajte na našich kúpeľov, "doktor povedal, že v chrapľavý hlas s nemeckým prízvukom," hoci sa obávam sa, že táto návšteva nebude zlepšiť svoje zdravie." Odmlčal sa a potom dodal: "Nick Carter."
  
  
  Ego je uznanie mi dal mi boost, a na chvíľu sa snažil márne proti dlhopisy, ktoré držal ma pevne.
  
  
  Lekár vlnitou ruku. "Neexistuje žiadny bod v boji, Pán Carter. Ste bezmocní tu. Okrem toho, prečo si tak túži odísť, ak si tak želá, aby sem prišli? "
  
  
  On sa otočil a v jeho vozíka a objednať štyri biele-potiahnuté asistentov, aby ma hore.
  
  
  Muži rýchlo valcované za mňa, stále pripútaný k posteli, cez miestnosť k osobitným výťah, ktorý sa objavil hneď pri jednom okolo nich stlačené tlačidlo. Oni strčil mi do výťahu, a Susannah Henley a lekár v egu, bezbariérový pridal nás. Nikto odpovedal ako výťah rose ticho. Išli sme do niekoľkých poschodiach pred výťah zastavil, dvere sa otvorili a ja som bol ushered do obrovský otvorený priestor.
  
  
  Rozhliadol po miestnosti, videl som, že to bola veľkosť štvorca mestského bloku a boli zasklené od podlahy až po strop na všetkých štyroch stranách. Boli sme na vrchole spa, a pretože to bolo na vrchole vysokej hory, sklenené steny, ktoré nám dal pohľad z hlbokých dolín na všetkých stranách. Bol to nádherný pohľad, najmä pri dennom svetle, keď slnko svietilo na snehu.
  
  
  Ale izba bola ohromujúci pohľad - obrovský hučanie, hučanie počítač v centre, ktoré zaberajú najviac priestoru. Počítač je svetlá vedené blikať a bliká a stroj vyrobený stabilný, tiché whirring zvuk. Inak, pretože izba bola, samozrejme, zvukotesné, bol to desivo pokojné. Lekár urobil pohyb rukou, a štyroch mužov vytiahol moju posteľ olizuje až do stroja. Keď si tam bol, jeden z mužov okolo obrátil kľukou na úpätí moja posteľ, a jej náhle sel bola úprimná, stále viazaná, chrbtom hore a nohy dolu, ako keby ona bola v kresle.
  
  
  Štyroch mužov, sa vrátil do výťahu a opustili nás ako lekár vlnitou znova.
  
  
  Susannah Henley sedel vedľa neho,
  
  
  
  
  
  
  Obrátil sa na počítač a začal krútenie a sústruženie voĺba ako lekár kolesových jeho vozíku tak, že to bol otvorený v predo mnou.
  
  
  "Tu to je, Pán Carter," povedal, mávali ruku pri počítači, " na reumatizmus by ste chceli. Tam je sila, za čo si kedysi nazývané "Vrah Brigáda". Je to jej hlas, a predsa nechápu, čo to znamená, páči sa vám? "
  
  
  Mal pravdu. Nevedela som, čo bol počítač a ako to spôsobené globálnej krízy.
  
  
  "Kto ste?" Spýtal som sa jej. "Čo to je?"
  
  
  Lekár sa odvrátil odo mňa, a ja som si všimol prvýkrát, že ego vozík bol plne mechanizované, zrejme ovládať pomocou ovládacích prvkov, ktoré by mohol fungovať bez manuálnej práce. On sa smial, merrily, ako to whizzed raz po miestnosti. Potom sa vrátil na miesto, kde sedel.
  
  
  "Dovoľte mi predstaviť sám seba," povedal, čím mock čela od pása dole. "Mám predstaviť sám seba tým, že moje skutočné meno, nie každý vie ako ma, Dr. Frederick Bosch. Toto meno bude známe - jeho meno je Dr. Felix von Jelša. Vidím ju zdvihol obočie, Pán Carter. Viete, že moja žena a moje tri krásne dcéry. Ale to je len malá časť príbehu."
  
  
  Odmlčal sa na chvíľu a pozrel sa na mňa questioningly. "Predtým, než som vám môj príbeh, Pán Carter, chcem, aby ste pochopili, prečo hovorím to na vás. Vidíte, ste v moje milosrdenstvo teraz - fyzicky, a čoskoro budete mať na moje milosrdenstvo úplne-fyzicky i psychicky. Uisťujem vás, že nič nemôže zastaviť, a čoskoro uvidíte sami. Ale skôr, než sa to stane, chcem, aby ste počuť, čo sa stalo. Vy, s vašimi minulých úspechov, pripravené sú pre neho povedzte jej, skvelý príbeh. Je dôležité, aby ste sa tu nažive v tejto chvíli, pretože vy ste niekto, kto môže skutočne oceniť to, čo sa mi podarilo urobiť. Inak, "obrátil sa v jeho stoličky znova," inak môj práce by mala byť ako vytváranie skvelé dielo, symfónia, že nikdy nebolo počuť každý, kto oceňuje dobrú hudbu, alebo obraz, ktorý nikto nikdy nevidel. Rozumiete?"
  
  
  On prikývol jej. Čo som sa divil, bol vysvetlenie pre tento zdanlivý pomätenosť?
  
  
  Dr. Felix von Jelša sat bez hnutia v jeho vozíku na chvíľu pred oprel sa viac so mnou hovoriť.
  
  
  Bol to geniálny vedec v Nemecku, práca pre Adolf Hitler o regulácii ľudského správania. V experimentoch z 30. a 40. rokov, iba zvieratá boli zapojené do špeciálnych operácií, a oni boli veľmi drsné, s použitím chemických a chirurgické techniky meniť a ovládať mozog.
  
  
  "Mal som nejaký úspech," von Jelša povedal hrdo, " dokonca aj potom. Der Führer má graced ma veľa krát.
  
  
  Jej, bol pripravený ísť k ľuďom. Potom to bolo príliš neskoro - vojna skončila. Tam bol Spojenecké reid v Berlíne, kde pracovala... odmlčal sa a zložil biela laboratórny plášť. Jej ego videl, že biela-gloved ruky boli umelé. On sa sťahoval jeho ramená, a obe ruky, padol na zem. "Stratil som obe moje ruky v raid".
  
  
  Krátko po tom, on pokračoval, vojna sa skončila. Keď Rusi prišli do Berlína, chceli ego, pretože vedel, že o ego experimenty. Keď ho našli, vzali ho do ZSSR. V zmätku doby, Nemci si mysleli, že je mŕtvy. Tam bol žiadny záznam Dr. Felix von Jelša naďalej existovať.
  
  
  V Moskve, naďalej pracoval, ale mal zložitejšie elektrické procesy na jeho likvidáciu. Rusi vytvorili umelé ruky a cysty pre neho, a on bol skvelý úspech.
  
  
  "Ale Rusi,"dodal," nikdy neprestať liečbe mi s podozrením." On opäť zastavil a skĺzol jeho boky do vozíka sedadla. Aj jej nohy, ktorý on by teraz mohli vidieť, boli umelé, padol na zem.
  
  
  "Oni odrezať moje nohy, aby som sa nemohol uniknúť. Vedeli, že jej ih bol nepriateľ. Vždy som veril v nadradenosti nemeckého národa. Celá moja práca bola na pomoc nemeckým štátom pravidlo sveta - a teraz, že to má zdokonaľovať svoje metódy, môj sen sa splní.
  
  
  "Ale späť k Rusi-sa skúmal históriu Tretej Ríše a objavil moje hlboké osobné lojalitu k Hitlerovi. Ale že nemal zastaviť od pomocou mojich vedeckých poznatkov. Oni veria, že som blízko k zlom v mojom experimenty. Takže stále mi izolované, som nič, ale svoju prácu."
  
  
  Von Jelša sedel vo svojej stoličke predo mnou, armless a legless. Jej mohol vidieť, že je savoring môj odpor a šok, keď jej pozrel sa na neho. Smial sa horko a používať svoje svaly chrbta na cik-cak jeho vozíku po miestnosti a späť ku mne, dokazuje, že aj teraz bol ďaleko od bezmocný.
  
  
  Zastavenie opäť pokračoval vo svojom príbehu. V Rusku sa konečne rozpracoval teóriu úspešné riadenie ľudí, pretože v tom čase dve nové trendy boli zavedené na svete - počítače a miniatúrne tranzistory.
  
  
  "Hneď, ako som zistil tieto dva prvky," von Jelša mi povedal: "vedel som, že to, čo som potreboval. Po všetkých počítač bol len mechanické mozgu, ktoré by mohli byť naprogramované tak, aby robili, čo chceli.
  
  
  
  
  
  
  keď by sme ju vzali do hotela, tak aby to bolo - mozog je z tela von. Vedela som, že tým, že malý tranzistor vo vnútri ľudského mozgu, by som mohol prenášať objednávky z tranzistor počítača. Moja téma by byť pod moju absolútnu kontrolu."
  
  
  Ale on ešte mal problém: on nevedel, ako dať tranzistor, aj tranzistor s zrkadla bodky, v ľudskom mozgu. Pokračoval experiment, nikdy odhaľuje jeho teória Rusom.
  
  
  Potom Čínsky vedci začali návštevou Moskvy na výmenu informácií. Von Jelša rozhodol prejsť stranách. Zdalo sa, že Čínsky nevedel nič o ega politickú minulosť a bude zaobchádzať lepšie. On sa stali priateľmi s Čínskymi fyzik, a cez neho bolo pašuje cez Rusko. To bolo ľahké. Von Alders " umelé ruky a nohy boli odstránené, a ego bolo umiestnené v spodnej časti debne z vedeckých nástrojov, ktoré sa dodávajú do Pekingu.
  
  
  "Raz v Číne," von Jelša pokračoval: "našiel som riešenie. Bolo to prekvapivo jednoduché. Môžete hádať? "
  
  
  Pred mohla povedať nič, - odpovedal sám seba: "Akupunktúra".
  
  
  Držal jeho dych ako pokračoval rozprávať svoj príbeh. Pomocou starovekej Čínskej lekárske umenie akupunktúra, on bol schopný pochovať mikro-bod tranzistora v ľudskom mozgu. Tranzistor bol poháňaný počítač, a von Alders mal úplnú kontrolu nad osobou.
  
  
  Ako v Rusku, von Jelša držal jeho objav tajomstvo. Keď k tomu naskytla príležitosť, on implantované a micropoint tranzistor v mozgu z opitý Komunistickej Strany zamestnanca, vysoko postavený člen vlády. On potom aktivuje tranzistor pomocou vopred naprogramovaných počítač a Čínske pomohol von Jelša utiecť do Švajčiarska.
  
  
  "Bohužiaľ," von Jelša povedal vzdychol,"chudobných Chinaman bol zabitý na svojej ceste domov."
  
  
  Hneď ako prišiel do Švajčiarska, von Jelša kontaktovať jeho manželka. Malý nevedel, že ona pôrode, aby ich dcéry krátko po Rusi vzal Von Jelša preč. Ursula naďalej udržať jej manžela identitu v tajnosti, pretože jeho ego pripojenie k Hitlerovi, ale ona poskytla mu dostatok finančných prostriedkov na otvorenie spa. Ego rodina bola vedomá ego prebiehajúce experimenty, a ego dcéry nikdy podozrenie, že " Lekár. Bosch "bol ih otec.
  
  
  Stredisko západ, pritiahnuť bohatých a vplyvných klientov z celého sveta. Von Jelša rokov strávil budovanie jeho vrah, družstvo, implantácia a micropoint tranzistor v mozgy starostlivo vybraných klinike pacientov. Keď lekár bol pripravený, on jednoducho aktivovať jeho ľudské roboty cez počítač.
  
  
  Jej bol tichý počas ego dlhý príbeh, čiastočne preto, lebo von Jelša hovoril nonstop, a čiastočne preto, lebo ego príbeh bol príliš nepravdepodobné komentovať. Bol jasne nahnevaný, ale on rýchlo sa ukázalo, že nebol blázon.
  
  
  Ako keby čítanie mojej mysli, on prasklo: "nebudete mi veriť. Si myslíte, že ste počúvali wild hučanie z šialený starý muž.
  
  
  Obrátil sa na obrovský počítača a povedal: "Počúvajte, Pán Carter. On motioned na Susannah Henley, ktorý sa rýchlo stlačené tlačidlo. Zrazu hlas Prezidenta Spojených Štátov naplnila miestnosť. Diskutoval nárast obchodu s Ruskom a Čínou. Ako Ego a tento hlas pokračoval, von Jelša je divoká cackle takmer utopil sa na to.
  
  
  "Tranzistory nielen prenášať moje objednávky" von Jelša povedal, " ale oni tiež pôsobiť ako prijímače. Môžem počuť jej hovorí po celom svete. Teraz môžete počuť vaše prezident hovorí skrze tranzistora, rádio vložená do mozgu jedného z top zástupcov ministerstva. Oni na Kabinetom ".
  
  
  Von Jelša signalizovaná na Susannah, a ona stlačení niekoľkých tlačidiel. Diskusie o Ruska, Číny, Anglicka naplnila miestnosť po jednom.
  
  
  Vedel, že v nej teraz, ako Von Jelša sledoval každý môj pohyb, okolo mňa v každom smere. To musel mať vysielačov v mozgy Agent Z1 a Verblen, prípadne iné AX zamestnancov.
  
  
  "Nikto nemôže zastaviť, mi:" von Jelša chválil. "Ona bola organizovaná tieto vraždy-samovraždy, takže to tam bolo by žiadne otázky, opustil, keď jej prišiel s veľkým vraždy. Keď som sa vyhrážať sa jej teraz, že ver mi. A robiť to, čo chcem vás urobiť."
  
  
  Ego oči glittered, a lekár valcované invalidnom vozíku tak, že naše tváre boli len niekoľko centimetrov od seba. "Teraz sa budeme diskutovať o svojej budúcnosti, Pán Carter. Keď ste boli v bezvedomí, bolo vložené tranzistora na váš mozog. Vo chvíli, môj asistent "- on prikývol na Susannah - " bude aktivovať ego. Od teraz sa vám bude úplne a úplne na moje milosrdenstvo, poslušnosťou naprogramované krmív, ktoré sú v ňom do počítača."
  
  
  Von Jelša posadila sa na chvíľu pri pohľade na moju tvár. Bol jasne teší mojej bezmocnosti. Bol som príliš vedomý svojho ega moc a cítil pot vymaniť sa na moje telo.
  
  
  Von Jelša odvrátili odo mňa a prikývol na dievča. Som pripravený seba, sledoval, ako jej ruku šiel na tlačidlo na počítači. Dotkol tlačidlo. Rad svetiel blysol na, a automobilový hummed ešte viac. Čakal som na ňu sústredene, neviem, čo očakávať. By to prešli von? Jej by stratili všetky pamäte
  
  
  
  
  
  v minulosti? Čo by sa stalo? Čoskoro svetlá prestala blikať.
  
  
  "Nick Carter je tranzistor bol aktivovaný, Dr. von Jelša," dievča, povedal chladne. "Funkcia je dokonalý."
  
  
  Jej, sat bez hnutia v kresle. Som necítil nič - môj mozog pracoval len tak jasne, ako predtým. Nevedela som, čo sa stalo, ale samozrejme to nebolo pod Von Jelša kontroly. Snažil sa urobiť ťažké, maska na tvári, tak že on nemal objaviť nič.
  
  
  Von Jelša zrejme si myslel, že operácia bola úspešná. On sotva glanced na mňa ako on chodil vzrušene po miestnosti, hovorí sám k sebe. "Som podarilo! Opäť, ako vždy! "
  
  
  Urobil znamenie, aby Susannah a povedal takmer contemptuously,"Nechaj ho ísť, prosím."
  
  
  Dievča rýchlo pristúpil ku mne a začal uvoľnite popruhy, ktoré sa konali mi nadol. Stále som jej tvár z cesty v prípade videla niečo, čo by upozorní ju, ale ona sa ani pozrieť na mňa. Keď bola konečne voľný, vrátila sa späť do svojho počítača. V čase, nevedel, čo robiť, tak on len sedel tam, zatiaľ čo Von Jelša naďalej tempo a späť, bloumající jeho plány.
  
  
  Zrazu, uprostred jeho invektívy, on prestal hovoriť a vrhol sa na mňa, v jeho vozíku, ega nervy zášklby nekontrolovateľne.
  
  
  Takmer v rovnakom čase, Susannah kričal na mňa, " Pozrite sa, Nick! On vie, že nie ste kontrolované. On vie! Videl vaše oči! "
  
  
  Ee varovanie prišlo práve v čase. Som skočil dole z miesta, kde som sedel, keď Pán Jelša je bezbariérový narazil do mňa. Jej potom príliš neskoro videl, že dve papuľa boli trčí spod opierkami na invalidný vozík. Jeden, malo, spewed von list pálivej plameňom, pričom prúdy oslepujúci plyn spurted sa okolo druhej. Keby som skočil, keď som robil, to by boli spálené na zem. Aj tak, súčasťou môjho ľavé rameno a rameno bolo zle spálil, a on bol pol zaslepení, keď mu uskočil nabok.
  
  
  Pozadie Jelša zúrivý začala vozík a bežal na mňa, ako papuľa napľul smrtiace plamene a syčanie plyn. Bežal, krútenie a odbočka cez miestnosti, kým mu tlačila ma na vozíku. Mal som spálil späť skôr, ako on mohol dostať preč od neho, pretože tento čas, on bol príliš rýchly prechod. Ona bola v blízkosti vyčerpania, ale pred tým, než bol schopný otočte stoličku, ona sa ponáhľal za ním.
  
  
  Zatiaľ čo on bol twirling stoličky, jeho hmú skočil na jeho chrbát a omotal ruky okolo ega krku. Vozík bol ešte racing dopredu, ťahaním mi spolu s ním. S jej voľnú ruku, on vykopali jeho prsty hlboko do von Jelša krku, kým zistil, nervové hľadal. Jej vyvíjaný tlak a dočasne ochrnutý neho. Teraz sa nemohol pohybovať, ani sval a skúste a spomaliť jeho auto. Používať všetky svoje sily, Alenka obrátil jej racing vozíku a je zameraný ego otvorene na sklenené steny.
  
  
  Bezbariérový naponáhlo v plnej rýchlosti smerom k jeho cieľu. Jej držal, sledoval, ako stene priblížil lízanie a lízanie, až keď vozík rozbili cez sklo, jej spadol na zem. Stoličky s von Jelšové telo dopadol pred sklo a rozhádzané do údolia.
  
  
  Susannah Henley ponáhľal viac a pomohol mi, aby moje nohy. Jej pozrel na nah. "Si ma zachránil, nemali ste?"
  
  
  "Áno," povedala, lipnutie na mňa. "Vysvetlím to neskôr."
  
  
  Dva z nás stál ticho na okraji miestnosti, pozerať sa dole do hlbokej priepasti pod. Tam, stovky metrov nižšie, na ľade ľadovce, ležal tela von Jelša, so zlomenou vozík vedľa neho. Z vyššie tela vyzeral ako malé rozbité bábiku s jej ruky a nohy roztrhané off. Susannah flinched, a jej otec vytiahol ju preč z okna.
  
  
  "Počítač," povedala zrazu spomenul si. "Musím vypnúť ego."
  
  
  Ona sa ponáhľal cez miestnosť a stlačené tlačidlá. Riadky svetlá vyšiel, a bzučanie stal nízky brum. S konečnou otriasol, auto zastavil úplne a stuhol.
  
  
  Susannah sa na mňa pozrel. "Je to teraz," povedala. "Počítač je odomknutá. Odin je tranzistor softvér nebude fungovať, a všetky Dr. von Jelša obete bude znovu ich normálnej osobnosti. V priebehu času, micro-bod tranzistory - vrátane tých, ktoré sú vo vašom mozgu - sa jednoducho rozplynie." On prikývol jej. Bolo po všetkom.
  
  
  18
  
  
  Po bol počítač vypnúť, dostala hovor z Hawke v Štátoch. Dal Hmú stručný, úplný prehľad o tom, čo sa stalo. Keď som dokončil to, radil mi, aby sa pobyt v kúpeľoch. On bude robiť kompletnú správu Predsedu a zástupcov iných Vlád. Potom všetky z nich príde do Švajčiarska, aby boli svedkami konečné zničenie počítača.
  
  
  Zatiaľ čo Susannah a čakal som, povedala mi, že jej príbeh. Pracovala Von Jelša na dva roky. Ona bola Britských a prišiel k nemu cez tajné reklamy vo vyhľadávacej sieti v Londýne noviny. Bola lab assistant v Londýne, a tam bolo niečo iné na práci v kúpeľoch.
  
  
  Ona bola vlastne väzeň zo dňa prišla. To bolo nemožné uniknúť. Ešte v tú noc, keď prišla k svojej hotelovej izbe, keď nebol zaklopal mi, niekto s
  
  
  
  
  
  ona - jeden z Von Jelša je goons - by skončili svoju prácu.
  
  
  Kombinácia nenávisť a zúfalstvo sa jej ísť na tejto bláznivé dobrodružstvo pri počítači. Dúfala, modlila sa, že uvoľnenie by mi pomohli hej.
  
  
  O niekoľko hodín neskôr, Hawk a Ego skupina začala príchodom. Boli neveriacky, keď jej bolo povedané, všetky detaily Von Jelša to príbeh. Myslím si, že ak Susannah nebol tam na podporu Roe Deer - a ak by nebol mal taký pevný povesť v oblasti - by som bol vyhodený ako čudákom. A, samozrejme, tam bol počítač poskytnúť dôkazy.
  
  
  Konajúci na základe objednávky od prezidenta, Hawke prepojené Švajčiarske orgány, aby obrie stroj. Na druhý deň resort bola schválená ľudí. Potom špecialisti boli povolaní k rozobrať počítač. Všetky dôkazy Dr. von Jelša plán na kontrolu sveta-počítač a spa-bola zničená. Lekára telo bolo vzaté do Berlína v hĺbke noci a umiestnené v von Jelša rodiny pozemku. Len Ursula bola informovaná o Ega smrť, a ona požiadala, aby jej dcéry nikdy vedieť ich otca existencie, potom vypuknutia druhej Svetovej Vojny.
  
  
  Orgány povedal Bern obyvateľov, že stredisku mali byť zničené, pretože štruktúra bolo považované za nebezpečné. Teraz, že prípad bol uzavretý a všetko, čo predstavovali, Hawk, Susannah, a ona sa stretli na chate, kde som ešte miestnosti naľavo, za posledný nápoj. Odletel späť v noci ako Hawk, ale on veľkoryso ponúkol, aby mi dovolila zostať v iný deň.
  
  
  "Dobre, Nick," povedal, cinkanie pohárov so mnou, " môžeme skóre iného pre vás." To bol najbližší vec, Hawke mal niekedy mi povedal.
  
  
  Neskôr, po Hawke ' s rovinou doľava, Susannah a ja som ležal v mojej izbe. Urobili sme radi opäť, a vytrhol jej blízkych a povedal: "viete, jej, mám pocit, že môžem mať milovanie, aby ste pre zvyšok môjho života. Nebezpečné pocit.
  
  
  Ona propped seba až na jeden lakeť, naklonil mňa a usmial sa ticho. "Možno, Dumplink," povedala zašepkal, " to, čo sa bude diať na vás. Nezabudnite, že ešte stále máte tranzistor postavený do mozgu, a viem, že takmer toľko ako Dr. von Jelša o ovládaní ľudí. To len mohol byť malý počítač a naprogramované tak, že sa nebudete musieť milovať ma kedykoľvek alebo v noci."
  
  
  "Myslíte si, že desí ma?"
  
  
  Niť
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Likvidátor
  
  
  
  
  Anotácia
  
  
  
  Grécky agent, starý priateľ, Carter, pracoval za Železnou Oponou, ale chce odísť a potrieb AX pomoc, aby tak urobili.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Prvá kapitola
  
  
  Druhá kapitola
  
  
  Tretia kapitola
  
  
  Štvrtá kapitola
  
  
  Piata Kapitola
  
  
  Šiesta Kapitola
  
  
  Semeno siedma kapitola
  
  
  Ôsma Kapitola
  
  
  Deviata Kapitola
  
  
  Desiata kapitola
  
  
  Kapitola Jedenásť
  
  
  Dvanásta Kapitola
  
  
  Kapitola Trinásť
  
  
  Kapitola Štrnástich
  
  
  Kapitola Pätnásť
  
  
  Šestnásteho kapitola
  
  
  Kapitola sedemnásť
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Likvidátor
  
  
  
  
  
  Venované členov Spojené Štáty americké Tajné Služby
  
  
  
  
  
  
  Prvá kapitola
  
  
  
  
  
  Nie je to ďaleko od Washingtonu na Vonkajšie Banky; to sa len zdá, že cestu. Pretože to bola dovolenka, sme vytiahli späť trochu a išiel cez Annapolis Bay Bridge cez Chesapeake na východnom brehu, potom vzal diaľnice cez vidieku ako veľkolepé ako úsek medzi Indianapolis a Terre Haute. Tam použitý byť skvelá jazda trajektom z Cape Charles do Norfolku - dostatočne dlhé, aby sa relaxovať, jesť v jedálni, a pozerať sa na mori pohybovať medzi Atlantiku a Záliv. Nie však viac než to. Teraz je tu most zložité, ako konkrétne pruhy do vody, a pár šokujúce tunel ponorov, ktoré údajne umožňujú lode prejsť bez prerušenia prevádzky. Problém je, že zakaždým, keď búrka zasiahne, loď prestávky kotvy, zlomí most zhromaždenia, a zavrie všetky štruktúry, ktoré sa za niekoľko týždňov. Niekedy som zvedavý, ako sa rukoväť ľudí, ktorí dochádzajú z Cape do Norfolku, ale to ih problém.
  
  
  Najlepšia vec urobiť, pri jazde cez Norfolk je zavrieť oči. Potom, ako sa vydáte na juh, zabudnúť na Skvelé Neutešený Močiar doprava a sústrediť sa na tento obrovský smashing z ostrovov, ktoré tvoria severnej polovici Severnej Karolíny. Akonáhle sa dostanete na Vonkajšie Bánk na celom Hello kitty Hawk moduly, budete cítiť, ako by ste sa ďaleko do mora s úzky pás pieskových dunách a motely, aby sa zabránilo dostať do vody. V skutočnosti, ste dosť ďaleko do mora, ale neverím, že to cestovnej kancelárie, hlúposť o Cape Hatteras je najvýchodnejším bodom v USA; Philadelphia je dobré sto míľ ďaleko, len začiatok.
  
  
  Ale nechceli sme zastaviť na Hatteras. Príliš veľa turistov, a Monika a som netrvalo to dlho víkend zavesiť von s partiou fotografov. Po jazde navždy na rovný, monotónna diaľnici, dostali sme sa trajektom na Ocracoke, posledné zastavenie Vonkajšieho Bánk. Neskorý jarný deň bol jasný, ale pochmúrne, s svetlo, zamračené počasie, ktoré urobil slnko takmer nespravodlivých.
  
  
  Keď sme prišli, sme vystúpili z prenajatých žltý Mustang a zastavil sa na holú prove lode; vietor bol dosť hodiť sprej sprej v našej tváre, ale bolo to viac osviežujúci ako nepríjemné. Monica bola typ dievčaťa, ktorý nemal starať o jej make-up - alebo niečo-čo bol jeden z dôvodov, prečo som ju vzal na túto malú prechádzku.
  
  
  Môj šéf vo Washingtone nebol spokojný s mojou voľbou pre predĺžený víkend; nemohol som ešte povedať hmú, kde som bol zostal, pretože som nikdy nebol Ocracoke pred; to nebolo presne to, čo turisti potrebujú. Ja by som sa viac alebo menej sľúbil, že nech Em vedieť hneď, ako sme zistili, motel, ale obaja sme vedeli, asi by som zabudnúť. Je príjemné vedieť, že ste potrebovali, ale musíte nakresliť čiaru niekde.
  
  
  Zastavili sme sa na mieste, v blízkosti mesta na Ocracoke, cluster domy a obchody usporiadané okolo prístavu tvorí dokonalý kruh. Bol som rád, že zistíte, že tam bol žiadny telefón v miestnosti, ale mali sme ice maker mimo. Pred niekoľkými rokmi, môj priateľ napísal článok o tomto malom, izolovaný ostrov, a pretože to zdôraznil ego, hlavný záujem v živote, vedel som, že Okrakok nebolo len suché, ale že tam nebol ani človek, ktorý by mohli priniesť extra fľaše alebo dva. Ale prišli sme dobre zásobené, a Monika a som neboli obavy, ako sme začali naše obsadené dovolenku za pár dní.
  
  
  Monica pracoval v spa v Bethesda, a jeden pohľad na tento malý, ale skvele živé telo je všetko, čo tento obchodný mohol potrebovať. V dvadsiatich piatich, po pár rozbité manželstvá, Nah mal naivne vysokých duchov teenager, ale mala shrewdness, že pochvaľoval. Ona nikdy požiadal o moje jazvy, hrozné tie, ktoré ešte AX je super lekárov nemohol plne opravy. Miesto, kde pracovala bol vhodný pre tento druh zranenia.
  
  
  Washington je klientela - vojenské nadriadených, ih satelit diplomatov, muži a ženy okolo rôznych štátnych útvarov, ktorých názvy nehovoria nič o ih je pravda funkcie. Inými slovami, otázky boli znechutení, a to bol hlavný dôvod, prečo môj šéf ma poslal, aby som sa na toto miesto po jednom z mojich úloh ma opustil vo veľmi zlom stave.
  
  
  Monica a vzal som si krátke plávať v chladnom Atlantiku, nasleduje dlhé, pokojná spálenín, potom ďalšie krátke plávať a ponáhľali sa vrátiť k motel ako slnko začalo klesať smerom Pamlico Zvuk na druhej strane ostrova. Potom sme strávili úžasný hodinu v bare a potom vstal nájsť miesto na večeru. Výber nebol veľký, ale čerstvé ryby v mieste vybrali sme si bol dobre varí, ak nie vzrušujúce, a úprimne sme sa nemohol sťažovať.
  
  
  Tak to šlo na pár dní; sme putoval okolo pláže, zastavil sa z času na čas hovoriť na surfistov, odhlásil sa so suvenírmi a dohodli sa, že sme boli v jednom, tam nebolo nič užitočné okolo nich. Počasie nikdy nezmenil, tam bol vždy ľahký opar, že z modrej oblohe mliečna šedá znova, a po chvíli ju začali stlačením nás oboch. Od poludnia na tretí deň sme sa dohodli, že to bol čas návratu, sme sa zastavili niekde inde pozdĺž pobrežia na noc - nie v zhone, len sa snaží pohybovať na.
  
  
  Mali sme počuli o Ocracoke pony, divoké plemeno podobné tým, ktoré sa nachádzajú na Chincoteague Ostrov, z Virginie, ale nevšimol nám sám, kým sme boli na ceste k trajektu. Potom, ako sme išli na úzkych, two-lane asfalt cez valcovanie duny, Monica zrazu ukázal mi na ľavej dopredu.
  
  
  Kričala. "Pozrite!" Celé stádo!"
  
  
  Obrátil svoju hlavu práve včas uvidíte pár kôň zadné končatiny zmizne za vysokú, shrubby duna. "Sú preč," povedal som.
  
  
  "Ach, prosím, zastavte, Nick," dievča, trvali na svojom. "Pozrime sa, či môžeme nájsť ih znova."
  
  
  "Sú to divoké, nebude vám v ich blízkosti." Vedel Monica bola blázon kone; ona jazdil pravidelne do stajne v Marylande. Pre mi, kone sú len rýchlejší spôsob, ako sa dostať po zemi, ako je chôdza, v prípade, že je to len výber máte.
  
  
  "Skúsme to rovnako." Ona kladie svoju ruku do môjho kmeňa a dáva mi, že hravý úsmev, ktorý hovorí, že ona vie sakramentsky dobre sa to bude dostať jej cestu. "Nie sme v zhone, a nemáme ešte pozrel na tejto časti ostrova."
  
  
  Úplne reálne, on priznal sa jej, ako sa zastavila na strane cesty a zastavil auto. Keď motor bol vypnutý, len zvuk bol ľahký vánok fúka cez neudržiavané červeno-hnedé krovia, že nejako podarilo dredy na piesočnatom teréne. Jej pozrel na Monica s jej obrátený, nos a svetlé oči, jej opálené palice ešte len začína zlúpnuť na okrajoch. A potom sa jej pri pohľade na jej nádherne kypré prsia, že vystupoval proti svetlu zrastov tričko, a vyblednuté denim šortky, že by na jej stehná ako milovníka objatí. Vzal jej ruky preč, kolená a pobozkal ju krátko.
  
  
  Dobrý. Začnime veľký roundup, " povedal som, otvára dvere na mojej strane.
  
  
  "Vziať fotoaparát. Ja by som chcel, aby sa niektoré fotky jej."
  
  
  "Dostal som to."
  
  
  Obaja sme kráčali bosí po celej ťažký piesok v smere zvuku. Medzi vysoké duny na oboch stranách z nás bol akýmsi cesta - alebo aspoň pásy z piesku, kde nie kríky rástli. Stále som pozor na miesto, kde kone zmizla, ale keď sa rozišli sme sa do otvoriť v banke, Nu nebolo nikde vidieť.
  
  
  Monica bola teraz závodná dopredu, skenovanie zem; zrazu ona klesla na jej kolená ako Indian scout. "Pozor!" kričala. "Hoofprints!"
  
  
  "Čo si chcel?" Spýtal som sa, miešanie v celej horúcom piesku smerom k nej. "Pneumatika skladby?"
  
  
  "Nie je hlúpy. Ona sa postavil a pozrel na dlhý, rovný úsek pláže. "Ale mohli by sme sa nimi riadiť."
  
  
  "Samozrejme. Od teraz až do ďalšej zimy. A koľko šancu myslíte si, že budeme mať doháňať, aby ih?"
  
  
  "Dobre..." obrátil svoju hlavu, modré oči zúženie. "Musia mať preč niekde mimo duny." Chytila moju ruku a začal ťahať. "Poď, Nick."
  
  
  Hej ju nechal ma s ňou. Ona zamieril pláži, ísť na miesto, kde sa piesok bolo ťažšie a vlhkejšie ako mini vlny. Pozrela hromadu kopýt opatrne, potom sa náhle zastavil a ukázal vo vnútrozemí.
  
  
  "Pozrite sa! Sú vypnuté tam." Bežala, a prispôsobiť ju vzal a trotted po nej. Také nadšenie môže byť nákazlivá.
  
  
  Keď stopy zmizol do húštiny pieskové duny, som sa podarilo zastaviť sám od hovorí, hej, "povedal som vám, tak," čiastočne preto, lebo som nemal robiť to, okrem v tme. Monica zastavil prechádzky
  
  
  náhle uplatňovať palec na jej pery a povzdychol si.
  
  
  "Zaujímalo by ma, akým spôsobom -" začala.
  
  
  "Je to myslím."
  
  
  Ona prikývla. "Môžete byť správne." Potom sa rozžiarila. "Ale pozri sa! Môžeme vyliezť na vrchol tejto monštruózne duna a aspoň pozrieť okolo seba. Možno by sme mohli mieste ih znova!"
  
  
  Bol to môj obrátiť na povzdych, ale keďže sa mi nechcelo, vzali jej to ďaleko, tam bol žiadny bod v odolať. Ona bola lezenie v strmých duna svahu ako obranca, ako sa jej nohy tvaru na sezónu, a ak by som bol o pár rokov mladší, ja by som sa cítil povinný show, hej, že by som mohol robiť to príliš. Namiesto toho som išiel na viac primerané tempo; existuje dostatok telesnej námahe v mojom linku práce a nepotrebujem na obdiv. Okrem toho, že som nemal na nič dokázať na Monica.
  
  
  Stála na špičkách, na ľahký vánok ruffling jej blond vlasy, a potom sa pomaly otočil a pozrel na zem pod. Nemohol som nič vidieť v nekonečnej spleti zakrpatené kry a stromy, medzi dvoma radmi duny. Tu by mohol byť panzer division číha tam, nehovoriac tucet poníky.
  
  
  "Myslím, že sme sa určite stratil ih," povedal som.
  
  
  Monica prikývol. "Vyzerá to na mieru! Jej stačí vidieť ih hotel zblízka."
  
  
  "Dobre, nabudúce." Pozrel sa cez hlavu na asfaltovej ceste, v diaľke. Ona mohla vidieť, žltý Mustang zaparkované, kde sa ego opustil ju, ale ona nemohla vidieť naše auto, náš človek, alebo dokonca stratili seagull. Za nás, o zvuku, ktorá sa tiahla donekonečna k neviditeľnému pevninu, asi dvadsať kilometrov, pár hračiek lode zalezený do & nb, ale oni nič, čo s tým robiť vzdialené a izolované miesto.
  
  
  Pozrel som sa späť na Monica, ktorý bol teraz pri pohľade na mňa s pohľadom som vedel, že tak dobre. Zívol, pretiahol sa a bežal jej ruky cez jej vlasy. Jej plné prsia sú vznesené pod jej tričko, bradavky sú ostro definované. Usmiala sa sleepily, a on zazipovaný do jej kože fotoaparát tak, aby piesku by sa spustiť do neho.
  
  
  Začiatok duna bola vydlabaných, jedlo okolo jemný piesok, ktorý bol pôvodne hot proti holé telo. Ale potom, ako tie boky začala rytmicky pohybovať pod mi, že som zabudol, všetko o teplo a všetko ostatné okrem toho, čo sme robili. Ona bola vášnivá, lascivious dievča, plne angažuje v nah; ona zdvihol nohy a zabalené ich okolo môjho pása, drží ma k nej s prekvapením silu, a potom začal blbec násilne, snaží vytiahnuť ma do nej. Ona potom nech sa dlho, nízke howl z ublížiť a radosť, a potom pomaly začal klesať až do jej vyčerpania bolo kompletné.
  
  
  "To bolo dobré," mrmlala.
  
  
  "Úžasné," súhlasil som, teraz vedomí toho, ako slnko bolo horiace mňa.
  
  
  "Prial by som si mohla tu ostať celý deň." Jej ruky boli stále na mojom krku, a oči sú mierne otvorené, ako usmiala sa na mňa.
  
  
  "Tam sú iné miesta." To nebolo, že som nechcela zostať, ale tam bol zvedavý naliehavosti sa mi, že som nemohol pochopiť. Kým počula vzdialený zvuk sa blíži.
  
  
  Pozrel sa doľava, smerom na oboch koncoch ostrova, kde ferry dock bol. Vo vzduchu, nie viac ako sto metrov nad zemou, vrtuľník bol pohybujúce sa pomaly v našom aktuálny smer. To vlnách jemne a späť, zrejme skenovanie, two-lane asfaltový chodník. Keď to prišlo na môj žltý Mustang, je spomalený ešte viac, vznášal, a potom znížil, trochu, ako keby som chcel spoznať sa navzájom lepšie.
  
  
  Bez obradu, zlomil si zadarmo Monica je objatie a skočil na nohy, bol ťahanie na jeho nohavice, keď vrtuľník zrazu naklonil a zamieril otvorene pre našich duna.
  
  
  "Čo je to?" Monica spýtal sa, len spolovice vystrašení, podopieranie seba až na jeden lakeť.
  
  
  "Žltý Mustang," som rasped, nadávanie na prenájom agentúra pre nedáva mi menej nápadné auto.
  
  
  "Čo to hovoríš, Nick?" Dievča, valcované za tepla v priebehu pri pohľade na oblohu ako vrtuľník priblížil. Prisahám, nahé a všetko, ona bola asi na vlne, keď som sa strhol ju a hodil ju po strmých duna banky. To nebolo presne zručnosti zvládnuť lady by ste len z lásky, ale keď sa jej, ponoril v pre ňu to bola posledná vec, na jej myseľ. Keď zvláštne lietadlo sa pozerá na mňa, nemám wave to s mojej strane - som kačica to.
  
  
  
  
  
  
  Druhá kapitola
  
  
  
  
  
  Napriek všetkým prístrešia na krátke vzdialenosti, z miest, kde sme boli nebolo dosť skryť králik. Tentoraz to bol môj zase spustiť, ťahaním Monica za mnou; nejako, hej podarilo chytiť jej šaty ako ona bola tlačil cez duny tým, ee, a jej zrastov tričko fluttered za ňou, ako je vlajka. Nie že by na tom záležalo; v každom prípade, chlap v vrtuľník nemohol vynechal nás.
  
  
  To leteli nízko nad nami, vietor z rotory zvyšovanie piesku
  
  
  v našich tvárach. Monica narazil, sa snažia zavrieť oči; Ey zastavil, aby jej pomohol, pozrel sa späť a v tej chvíli vrtuľník pristál na zemi niekoľko desiatok nohy pred nami.
  
  
  Bolo na čase, aby zastaviť beh. On prižmúril oči proti slnku odráža mimo whizzing čepele, inštinktívne uvedenie sám medzi dievča a vrtuľník; a nebolo to len skrývať svoje nakedness. Najbližšie dvere do kola plastová bublina otvorené, a človek sa pomaly vyšiel na nah. Bol to len siluetu, ale hneď ako sa vrhol na mňa, jeho telo uvoľnené.
  
  
  "Pliesť do vecí, med," povedala zamrmlal, aby sa dievča, a čakal, kým David Hawk pristupovať opatrne. Našťastie pre neho, Monica nebolo typ dievčaťa, ktorí sa o sekundu a pol do obliecť, takže Em nemuseli pozerať už preč.
  
  
  "Všetko v poriadku," nakoniec povedal, nie dýchavica vôbec. Nielen AX Vedúci vyzerať ako on to má byť ohlasovanie hellfire a síry jeho kongregácie v New England dediny, ale niekedy pôsobí tak - pochopiteľne v prítomnosti nahú ženu.
  
  
  V pauza, ktoré nasledovali, on dal na jeho tričko. Spýtal som sa jej.
  
  
  "Čo vám prináša nádherným Ocracoke?"
  
  
  "Vy," povedal úprimne. "Prečo nemal si odísť slovo tam, kde ste boli zostať tu?"
  
  
  "Pretože nevedela som jej, keď som odišiel Washington."
  
  
  "Kedy ste zistili?"
  
  
  "To len na tom nezáležalo na pár dní."
  
  
  Ego je pazúrik, oči vytratil z bane na Monica, potom späť ku mne. "Mali by ste vedieť lepšie, Carter."
  
  
  Tam bol žiadny argument s ním. Moja jediná výhovorka bola, že som prerušil príliš mnoho mojich krátkych dovoleniek do hlasovania, ako je tento, ale to nebola výhovorku. Sme malá organizácia, a keď som ju potrebujú, I to potrebujú.
  
  
  "Ospravedlňujem sa," jej otec povedal. "Nech to bolo čokoľvek, boli sme len na našej ceste späť do D.C., keď uh ... .. všimli si nás."
  
  
  Usmial. "Mmm. Samozrejme, pre nás všetkých, čo sme urobili, bolo jej, myslím, že. Ak ste boli kdekoľvek inde, ale tento ostrov na okraj sveta, pochybujem o tom, že by sme nadviazať kontakt. Bol to však za námahu, a fungovalo to. Budete musieť poslať dievča čakať na vás autom."
  
  
  Nechcel som sa pýtať prečo, len sa obrátil a prikývol na Monica. Dať Amy jej splatnosti, nechcela sulk, alebo protest. Ona len vlnitou a bežal preč.
  
  
  Hawk nechcel strácať čas na predbežné skúšky. "Musíme si vo Washingtone práve teraz, Nick; nebudem chodiť do žiadnej viac detailov, kým sme sa dostali späť do kancelárie, ale skutočnosť, že som prišiel sem, sám by dovoľte mi povedať vám, aké dôležité to je."
  
  
  "Chápem." Nie, že starý človek bol len post veliteľa, ale to je zriedkavé vidieť hlavu jedného z najvýznamnejších svetových spravodajských organizácií beží pochôdzky.
  
  
  "To dievča, riadiť auto?"
  
  
  "Áno."
  
  
  Dobrý. Potom sa môže vrátiť auto do Washingtonu. Ste lietanie späť so mnou."
  
  
  "Môžem ísť a dostať sa tam večer."
  
  
  "Je to príliš neskoro. Budete sa na svojej ceste do súmraku."
  
  
  "Kde?"
  
  
  "Neskôr. Dostať sa do vrtuľníka a sme si pokles ťa na tvoje... našťastie, znateľný auto."
  
  
  Jej, potriasol hlavou. "Idem na prechádzku, je to najmenej čo môžem urobiť po tom, ako dievča na to."
  
  
  Hawk pozeral sa na mňa na okamih, sania na jeho studenej rúry. "Nehovor mi," povedal, zášklby pery, ktoré slúžili ako hmú úsmev. "Ste stále gentleman v týchto dňoch?"
  
  
  Neexistuje žiadny bod v odpovedi.
  
  
  Monica vzal novinky dobre, hoci ona jasne najavo, že som nemal rád myšlienku chýbať na zvyšok našich dovolenku. "Uvidíme sa hneď, ako som si," Hej, povedal jej, čo znamená, že každé slovo: dievčatá, ako Monica sú zriedkavé nájsť, najmä pre človeka v mojej e-business. Schmatol ju batožiny, pobozkal ju na rozlúčku, a nastúpili do vrtuľníka. Ona vlnitou raz, potom rýchlo vypnúť tak, ako keby bola pripravená na preteky do Washingtonu. Tak, ako ona prišla, ona nebude mať hneval, nah ak to nebol za to dlhý, pomalý a jazda trajektom.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Hawk nepovedali mi, čo sme hovorili, kým sme boli v Ego v sídle kancelárie, AX je DuPont Circle sídlo. Za fasádu Svetová Zdravotnícka Služba je komplexná sterilné malé kancelárie, maľované rovnaké bezútešný tieni väzenia farby a osvetlená nekonečné rady svetle neónových trubíc. Hawk Odin má niekoľko oknami kancelárie okolo neho, ale to neznamená, že ego viac zábavy; on stojí pred prázdnu tehlovej steny, ktoré pracuje sa v posilňovni, takmer na dosah.
  
  
  Jej predaj sedel na pevný rovný stoličku oproti ego jednoduchého oceľového stoličky. Ako obvykle, bolo tam len pár úhľadne naskladané priečinky na nen, pár pravidelné black telefóny, plus jeden nevidíte, červenú v špeciálnom oddelení postavený do ega stoličky. Ako Jastrab, úrad bol navrhnutý iba pre
  
  
  pre firmy. Nikto sa niekedy odporúča leňošenie a prejsť času tam celý deň.
  
  
  "Ste stále nervózny, N3," starého človeka, poznamenal.
  
  
  "To, čo robí ste povedali, že?"
  
  
  "Len preto, že... povedzme... na voyeur rozhodol, aby sa bližšie pozrieť na to, čo sa deje na vrchole tohto duna, si sa správal, ako keby ste sa báli o svoj život."
  
  
  "Ak si nebol skontrolovať svoje auto po prvé, môže to mať zamenený za iný Peeping Tom. Ale v každom prípade, ona nie je exhibitionist, tak ona by dostali sa tam, hema by dali jej pevný čas."
  
  
  Hawk prikývla prudko, udrel kuchyňa zápas, a držal ju, aby páchnuce misy jeho rúry. "Keď bol v poslednej dobe ste išli na výlet na lodi, Nick?"
  
  
  Mal by som si myslel, že o tom trochu. "Naposledy som bol v Bahamách. Pred štyrmi mesiacmi."
  
  
  "Ktoré?"
  
  
  "Len jeden z tých málo, katamarány, že calve prenajíma."
  
  
  "Nič viac?"
  
  
  "Čistý... dajte mi o tom myslíte. Nie od minulého leta. Môj priateľ má štyridsať dve nohy yacht na Východnom brehu. Strávili sme pár dní jazdy je okolo Chesapeake."
  
  
  "Jazdy loďou sami?"
  
  
  "Samozrejme. Viete, že môžem plávať. Ja by som sa preskočí ju za 12 km závod na Copa America, ale môžem robiť čokoľvek, že jeden človek môže urobiť."
  
  
  "Áno, je to v súbore. Navigáciu?"
  
  
  "To je tiež v súbore."
  
  
  On prikývol. "Alex Zenopolis".
  
  
  Začal som povedať niečo o mojom súbor znova, ale potom meno ma udrel a zastavil ma ako kamenné múry. "Alex," vydýchol som. "Je to už rokov od fretky, ktoré som počul, že meno pred."
  
  
  "Dobre, o nen z času na čas sa objaví v správach s nimi fretky, ako mu prebehol k Reds" bočné. Samozrejme, urobil dobré živobytie v ih inteligencie prístroje."
  
  
  "Nechcem vyvolať nezobrazujú žiadne okolo týchto správ."
  
  
  "Byť vďačný za to, že pracujete v oblasti, nemusíte čítať všetky správy."
  
  
  Bol vďačný na ňu, ale on nebol chystáte sa o tom hovoriť. "Prial by som si mohol vidieť vás; Alex a ja sme boli priatelia na chvíľu."
  
  
  "Áno, som si na ňu."
  
  
  "Tak čo s ním teraz?"
  
  
  "Samozrejme, chce vyjsť von."
  
  
  Bol to môj obrátiť na nod; nechcel som sa opýtať na akékoľvek otázky.
  
  
  "Minulú noc," Hawke pokračoval: "jeden z našich mužov umiestnených v Grécku pozdĺž hranice s Albánskom dostal správu purporting z Zenopolis. To bolo okamžite prevedené tu." Hawk otvoril vrchný priečinok a skĺzol tenký list papiera cez stoličku.
  
  
  Správa bola pochopiteľne zložito; nen len povedal, že Alex Zenopolis, bývalý grécky inteligencie, úradníka, by sa osobne, kontaktujte NÁS agentov v Grécku, v hoteli, na týždeň alebo tak. Miesto a čas sledovať. To vám potom zašle potvrdenie signálu, ktorý sa bude vysielať na štandardnej frekvencii v určitom čase.
  
  
  To bola vrátená ego na šéfa. "Nemáme žiadnu ukazuje, kde je?"
  
  
  "Naposledy sme počuli, slúžil v niektorých kontaktnej skupiny pôsobiacej medzi Juhoslávia a Albánsko." Hawk povolené seba chladný úsmev. "Môžete si predstaviť, pochúťka tento druh prevádzky."
  
  
  "Nepamätám si, Alex je diplomat."
  
  
  "nie. Na druhej strane, budeme pravdepodobne vedieť, menej o tom, čo sa deje vo vnútri Albánsko ako my o Červenej Číne."
  
  
  "Takže si myslím, že on nám môžu povedať niečo dôležité?"
  
  
  "Vždy je takáto možnosť. Na druhej strane, všetko, čo hovorí, je to, že chce, kontaktujte nás. Osobne."
  
  
  "Čo znamená, tvárou v tvár. V Grécku."
  
  
  "A možno si len chce dostať späť do stáda."
  
  
  Ona, on shrugged. Dobrý. V každom prípade, mal by si nám povedať niečo zaujímavé."
  
  
  "Pravdepodobne veľmi veľa."
  
  
  "Máte ešte niečo okrem túto správu?"
  
  
  "Naozaj nie. Ale ja naozaj chcem, aby sa ďalšia vec, ktorú pošle."
  
  
  "A medzitým?"
  
  
  "Medzitým, budete trvať crash kurz v plachtenie a navigácia."
  
  
  "Nerozumiem."
  
  
  Hawk vstala z jeho creaking otočná stolička a pristúpil k riadku šedej ocele spisové skrine, ktoré sú len dekorácia v kancelárii. Okolo zásuvky vytiahol valcované-up mapu a odniesol ju do burn-rozmazal konferenčný stôl za mnou. Jej pripojil ho
  
  
  "Tu," povedal, " sú Balkánske štáty. Grécko, Albánsko, Juhoslávie, Bulharska a Rumunska. Teraz naše osoba, ten, ktorý dostal správu, bol vyslaný tu." Poukázal na mieste, neďaleko od miesta, kde hranice Juhoslávie, Albánsko a Grécko stretnúť. "Zistíte, že je tam veľké jazero tu, a všetky tri krajiny zdieľajú ego brehu. Vo veľmi hornatá krajina."
  
  
  Em nemusel vysvetľovať. "Je tam veľa cezhraničnej dopravy?"
  
  
  "Prekvapivo málo, vzhľadom
  
  
  problémy v ochrane oblasti. Ale takéto územia sa poskytujú veľa príležitostí pre kvalifikovaný a skúsený človek ."
  
  
  "A čo messenger? Nič od neho?"
  
  
  Hawke zatriasol hlavou, myslel som si trochu smutne. "To je viac, alebo menej otvorená príspevok na počúvanie. Len sám o sebe, nie riadené AX. Samozrejme, bellboy vedeli, kde bol v hale, a ... ach... len som dal poznámka pod dvere."
  
  
  Teraz som vedel, že je v rozpakoch, aj keď operácia nebola pod našou kontrolou. Tak on povedal, nič a nechať Em pokračovať.
  
  
  "V každom prípade, vzhľadom na povahu prác, ktoré Zenopolis urobil, by bolo logické predpokladať, že on je niekde v tomto regióne." Poukázal tupý, tabak-morený prst na jazero.
  
  
  "Nehovor mi, mám plávať na to."
  
  
  "Vôbec nie. V skutočnosti, ak Zenopolis v úmysle vykonávať v tejto oblasti, nemôžeme mať nič s tým robiť. Nie je tam."
  
  
  "Prečo nie?"
  
  
  "Pozrite sa na toto miesto. V jednom smere, je to krajina, ako urputne rozdiel od Západných národov, ako ktorákoľvek iná krajina na svete. Vedľa nej je Juhoslávii, v ktorej je druh k nám v týchto dňoch, ale stále nie je nepochybne spojencom druhej strany. A Grécko. naším spojencom, áno, ale naše vzťahy v rámci súčasnej vlády sa zjavne dosť napäté. A predstavte si, koľko colonels, ktorí robia hej, práve teraz by rád, aby si niekoho, ako Zenopolis."
  
  
  "Myslím, že rozumiem jej. Jediný spôsob, ako ho dostať von rýchlo, keď prekročí hranice je letecky. A to by znamenalo dlhý let nad Albánskom, alebo Grécko, a my by sme to potrebné, jeden okolo nich na starosti príliš veľa, aby nám dali sa tam dostať. vypnutie s výhru."
  
  
  "A ak Gréci zistiť, že NÁS agenti sú zapojené akýmkoľvek spôsobom, oveľa vážnejšie problémy by mohli vzniknúť."
  
  
  "To je pravda."
  
  
  "Čo nás privádza späť k plavbe hodiny."
  
  
  Hawke bežal prstom pozdĺž západného pobrežia Grécka. "Keď sme sa nadviazať kontakt s Zenopolis znova, budeme trvať na tom, že to preraziť Albánska, ako ble olizuje, k moru. To je jediný spôsob, ako môžeme dovoliť, aby sa kontaktu s ním v tejto fáze."
  
  
  "Čo ak má niektoré dôležité informácie pre nás?"
  
  
  "Potom budeme musieť zmeniť naše myslenie. Medzitým by ste mali byť pripravení splniť ego niekde v oblasti. Potom budete prenášať svoje ego Taranto, ktorý je v hale na päty z talianskej boot."
  
  
  "Dobre, ale prečo ju? Všetky agent by mohol robiť svoju prácu, a ja si nemyslím, že som jediný, kto môže riadiť plachetnici cez... čo?" On skontrolovať míľ rozsahu; mape ukázalo kúsok z juhovýchodnej Taliansku. "Možno sedemdesiat päť míľ? Už viac ako sto? "Začal trochu naštvaný, pamätá na svoju trápne, beh cez piesok s voľným Monica v závese.
  
  
  "Áno, máme mať jednu alebo dve agentov, ktorí sú viac kvalifikovaný v tejto súvislosti, ako vy. Ale nikto okolo nich vie, Alexa Zenopolis videním."
  
  
  Trvalo mi dlho, aby si uvedomili, že. "Ale pozri sa," povedal som, " nevidel som tohto človeka v pätnástich rokov. To by mohlo prejsť mimmo ho na ulici a nie rozpoznať ego."
  
  
  "Dúfajme, že to nie je tento prípad. Pozrel som sa cez váš osobný spis dnes, a počas tejto doby svoj vzhľad sa nezmenilo v každom zreteľný spôsob."
  
  
  Ak starý muž sa snažil lichotiť mi, nemohol si vybrala lepší spôsob. Bol to len chlap späť potom, v jeho počiatku dvadsiatych rokov, ale čoskoro po tom, on bol dosť presvedčený o jeho vzhľad a fyzickú kondíciu. S nimi, jej fretky udržiavať sa v kondícii, a tak ďaleko, ako vyzerá ísť, jej, myslím, že som jeden z tých tvárí, ktoré jednoducho nemajú veku veľa. Moje vlasy boli stále silné a tmavé, trochu dlhšie, než to bolo v tých prvých, rovno Eisenhower dní. Odvážte desať kíl viac, ako som si vtedy, ale zámerne som vybudoval moje ego ako súčasť posilňovací program, a nie som na sebe uncu, viac, než som nemal mať. Ak to znie ako vychvaľovanie práv, tak sa to; človek, ktorý tvrdo pracuje, aby zostať v kondícii, mali by byť trochu na to hrdý.
  
  
  "Všetko v poriadku," on a Hawk dohodnuté. "Takže možno budem rozpoznať, ako ju Alexa."
  
  
  "A aj keby nie, samozrejme si môžete vytvoriť ego, osobnosť, tým, že hovorí o starých čias."
  
  
  Nebol tak istý, že o tom; ak druhá strana fielded náhradu, mal by byť dobre informovaný. Ale nemienila som sa hádať. "Tak, čo teraz, pane?"
  
  
  Hawk vrátený na jeho stôl. "Keď ste nazbierali nejaké oblečenie, budete na komerčné dopravné lietadlo na Prozreteľnosť. Rezervácie bol vyrobený pre vás v mene Daniel McKee. Môj registrátor má kreditné karty a iné doklady totožnosti."
  
  
  "Prozreteľnosť?" Moje prekvapenie musí byť zrejmé.
  
  
  Hawk sa zasmial a ma nod. "Konečný cieľ je Newport. Ale v meste, budete nenávidieť, môžete si byť splnené na letisko podľa muž menom
  
  
  Nathaniel Frederick. Bude vás informovať ďalej. "
  
  
  "Je on sám, prostredníctvom našich agentov?"
  
  
  "Vôbec nie. V skutočnosti, je to presne tak, ako ego zvuky last name (priezvisko)."
  
  
  "Toto je čo?" Nechcela veriť, že starý muž, keď sa usmial.
  
  
  "Dobre, samozrejme, dôchodcovia Nové Anglicko schoolteacher."
  
  
  
  
  
  
  Tretia kapitola
  
  
  
  
  
  Keď som vstúpil do terminálu, on na mňa čakala, vysoký muž s ruddy tvár a rozstrapatené tmavé vlasy, ktoré bolo mierne pruhované s šedá. Ego podanie ruky bolo srdečné a pevné, ale z pocit ego kožené palm, mám dojem, že by mohol squeeze strieborný ingot, v tvare kruhu, do role monette. Mal veselý, zlomyseľný tvár, jeho oči boli stále tanec a jeho pohodlne širšom strednom nebol širší ako ego rovnako širokými ramenami. Ešte skôr, ako on hovoril, vedel, prečo pracoval pre AX; Nathaniel Frederick bol zrejme muž, ktorý bol tam pred a miloval každú minútu na to.
  
  
  "Máte šťastie," povedal, ako sme odišli, krúžil terminálu a zamieril ego vintage kombi parkovať priamo pred vchodom. "Vaše lietadlo, prišiel na čas. Normálne, môžete očakávať, že lety z Washington, aby sa dospelo aspoň hodinu neskoro."
  
  
  "Možno máš šťastie," povedal som. "Vy ste nemuseli čakať."
  
  
  "Ach, nemám na mysli čaká." On patted čierna aktovka podľa jeho rameno. "Ja som vždy pripravený prejsť preč nečinnosti chvíle."
  
  
  Ak táto poznámka bola určená na pique moja zvedavosť, fungovalo to. Ale ja som sa rozhodol odložiť, kým som sa dostal jasnejší obraz človeka, ktorý vyzeral nič, ale dôchodcovia celého Nové Anglicko. Ako začal hlučné, ale hladké motora, jej ego profil študoval ju na chvíľu. Som odhadnúť, že je to už viac ako polovici päťdesiatych rokov, a ktoré ma premýšľať. Dôchodcovia? Vyzeral, ako by mohli ísť na, kým on bol osemdesiat, a možno aj potom.
  
  
  Išiel stabilne a nedbalo ulicami a diaľnice, kým sme boli počas jazdy po meste. Vedel, že takmer nič o tejto časti krajiny, okrem toho, že raz som bol odoslaný na Hnedé absolvovať špeciálny kurz. Bolo to uprostred zimy, a zimy v Prozreteľnosť, aby chcete ísť niekde inde. Ona bola v Newport keď cestujete s priateľmi na lodi, ktorá by mohla právom sa nazýva jachtu, ale jej ani to urobiť na brehu počas nášho prenocovanie.
  
  
  "Aký druh cvičenia?" Spýtal som sa jej, ako otvárač.
  
  
  Nathaniel sa na mňa pozrel. On rozhodne nebol okolo druh ľudí by ste zavolať Nat "Dobre, zostanete v mojom dome. "Ja si ťa vezmem k moru každý deň, až kým ste jazdy ako ste doma alebo v aute. Potom budete musieť vedieť niečo iné ... "
  
  
  "Navigácia" ja prerušené.
  
  
  "Ach, to platí pre plachtenie, a ak potrebujete, aby sa štetcom na teórii, trochu, budem určite vám pomôžu s tým. Ale to je jednoduchá časť."
  
  
  "Je to správne?"
  
  
  On sa usmial, jeho tvár sa rozžiarila od palubnej doske sa rozsvieti. "Budete musieť pamätať detaily - veľkosť, sklon, prídavné zariadenie, a to najmä ceny - prakticky každý plachetnica aktuálne na predaj v Spojených Štátoch a v iných častiach sveta."
  
  
  "To všetko? Prečo?"
  
  
  Nathaniel sa zasmial. "David povedal mi, že on nemal čas informovať vás podrobne, ale nevedela som, že on nepovedal nič."
  
  
  Muž vedľa mňa prekvapilo ma zakaždým, keď si otvoril jeho ústa. On bol jedinou osobou, ktorú som kedy počul volať vedúci jeho meno.
  
  
  "Povedal by ste mi dať detaily."
  
  
  "Samozrejme, len v tejto časti prevádzky. A to zase vás do smart kópiu yacht makléra, Pán Daniel McKee. Neviem prečo, a ja som nikdy očakávať, že zistiť, čo" nepotrebujem vedieť o vašej prevádzky, prosím, nehovorte mi, "je pre.
  
  
  Nechcel som to urobiť, ale moja vlastná zvedavosť ma chcete vedieť všetko, čo som mohol o tejto zarastené cherub. "Beriem to, že ste pracovali s Hawk predtým."
  
  
  "Oh, samozrejme," priznal. "Ideme späť do Prvej Svetovej Vojny, keď sme obaja pracovali v námornej inteligencie. Dobre, aspoň ona bola práca; David bol... nie je v stave, ako sme zvyknutí hovoriť."
  
  
  "Áno. Ste výučby na škole teraz?"
  
  
  "Teraz už nie. Jej dôchodku pred niekoľkými rokmi."
  
  
  Pozrel som sa na neho otvorene, uistite sa, bol si toho vedomí. "Budete zdať trochu mladý na odchod do dôchodku," povedal som úprimne, a snaží sa pochopiť reakcie.
  
  
  On len súhlasne prikývol. "To je pravda. Ja som len päťdesiat deväť. Ale keď moja žena zomrela moja poloha v St. Dunstan ' s Parish stal nepríjemné."
  
  
  "Je to škola?"
  
  
  "áno. Vidíte, chlapci v prep školy majú tendenciu byť pripojené k manželky z rectors niektorých oddelení. Viete, popoludňajší čaj, druh otvorených dverí na atmosféru, ktorá je zvyčajne zachovaná v niektorých miestach.
  
  
  . Moja žena, ktorej môžem povedať, bez vychvaľovanie, bol pravdepodobne obľúbené celá moja rodina, a keď odišla, zistil som, že tam bolo príliš veľa z nich... no, povedzme, sympatie pre mňa. To sa stalo veľmi ťažké sa naučiť, a ja som sa bál, že chlapci len prišiel do triedy so mnou. Takže... som odišiel."
  
  
  Hovoril sucho, s miernym úsmevom na perách, ale on kartáčovaný jeho oči raz a potom hlasno odkašľal.
  
  
  "Si... ehm... stále žijú na akademickej pôde?" Bol som menej znepokojení, kde žil, než ako by to mohlo ovplyvniť môj kryt príbeh; posledná vec, čo som chcela urobiť, bolo vysporiadať sa s partiou nosy schoolboys.
  
  
  "Oh, nie. Dom vedľa yacht club na Sakonnet prenajaté jej. To nie je veľmi veľký, ale to vyhovuje mojim potrebám, a je to dosť blízko, aby university campus, že môžem očakávať, že priatelia pokles o z času na čas. A jej byť naozaj zaneprázdnený, Pán Carter, prepáčte, Pán McKee. Odchod do dôchodku, budete vedieť, je obdobie života, keď človek zistí, možnosť robiť všetky veci, ktoré mu predtým dal off."
  
  
  V poriadku, tak vedel, že moje skutočné meno. To nebolo prekvapenie, najmä potom, čo si uvedomil, ako blízko bol k Hawke. Ale ja som myslel, hovoril príliš voľne na mňa, a ja som sa divil, ako ďaleko pôjde.
  
  
  "Myslím, že ste to urobili s Hawk," povedal som.
  
  
  Pozrel sa na mňa rýchlo. "Nie tak celkom. To je, ja neviem, vykonávať obvyklé námorná obchodná škola pre AX agentov, aj keď z času na čas som sa naučil základy na jeden alebo dva stretnúť sa s kolegami."
  
  
  "Ale... priebežne v kontakte všetky tie roky."
  
  
  On usmial sa. "Chcete preskúmať tieto pripojenia, Pán McKee."
  
  
  Úprimne povedané, to zdalo ako dobrý nápad. "Vždy som chcel vedieť čo najviac o osobu, som sa zaoberajú. Zvlášť, keď to, samozrejme, starý kamarát môjho šéfa."
  
  
  Nathaniel sa zasmial. "Nuž, neexistuje žiadny dôvod, nie povedať niečo viac. Mám niekoľko malých talentov v rôznych odboroch, že David bol schopný použiť, keď bol k dispozícii k nej. Okrem plavby a plavby, ona je veľmi dobre známe, vďaka Námorníctva a školenia, ktoré mi dal pred mnohými rokmi. A ja cestovné ho, aj keď som bol ešte vyučovať, používa sa plavil do Európy, do Karibiku, aj cez Pacifik, počas dlhých rokov, ktoré učiteľov live. . Na moje sobotňajšie-Boh, takmer pred desiatimi rokmi! "On vzal jeho manželku a dve dcéry, ktorý vyrastal a opustili hniezdo, na bicykel-the-world cruise. David požiadal ma, aby som vyriešiť niektoré veci, nadviazanie kontaktov ... No, viete, čo mám na mysli. Jej, som si istý, že nebudete opýtaj sa ma na viac informácií."
  
  
  "Mali by byť do agentúry súbory."
  
  
  "Dúfam, že nie. Malý prácu, ktorú som urobil pre váš šéf bol osobné veci. Pre starého priateľa. A, ako starý priateľ, David ma uistil, že moje meno by nikdy neobjaví, dokonca v jednom AX súbor, a to aj v kódovanej forme. Verím, hmú s ňou. Nie je to? "
  
  
  On prikývol jej. A zároveň som si uvedomila, že som dôveroval to v matematike a rovnako ako ja dôveryhodných niekto ona by sa niekedy stretol v živote. Ktorý, samozrejme, trápilo ma, pretože veľká časť môjho povolania je to, že tak sakra podozrivé z každého prídem do kontaktu.
  
  
  "Je to ako krycí príbeh," povedal som. "Vy, ženy, deti, cestovanie vonkajší bazén. Ktoré porty ste sa stretli?"
  
  
  Nathaniel zatriasol jemne reproving prstom na mňa. "Takže, teraz, Nick, nie utopiť na to. To bolo pred rokmi, a všetky tie malé veci, ktoré som urobil pre David sú dlhé viac. Tiež, vždy som zostal čistý, nikdy neboli identifikované ako agent. aby to tak zostalo. "
  
  
  "V tomto prípade," povedal jej ironicky, " radšej nie, zavolajte mi Daniel McKee."
  
  
  "Ach, nechcem zabudnúť."
  
  
  "A ja... yacht makléra?"
  
  
  "To je nápad. Prečo nie sme počkať, kým sme sa dostali k môjmu domu, pred diskusii o tejto žiadne ďalšie? Začína pršať, a tie otravné stierače predného skla sú len rozmazaniu vody celého čelného skla."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Môj efektívne byt by sa zmestili do kuchyne, z Nathaniel Frederick to "nie-tak-veľké" dom. To bolo starom dva-príbeh bielej-obložené budovu so širokým krytá veranda beží pozdĺž chrbta a výhľadom na široké rybník. Keď sme prišli, pršalo, pevný, a nebol som si celkom istý, kde sme boli. Ale ja sa nestarám o Nathaniel.
  
  
  V čase, keď som bol uvedený do mojej izby na poschodí a vyčistené, môj hostiteľ mal zapálil oheň v veľká, komfortná obývacia izba, ktoré zrejme slúžili tiež ako štúdia. Knihy a papiere boli rozhádzané všade; jedna stena bola lemovaná korok, na ktorých boli pripevnené zväčšené obrázky z niektoré z najlepších lodí fotografií on by nevidel. Zarámované obrázky detí v rôznych fázach dospelosti boli roztrúsené na policiach a náhodné tabuľky, a na inom stenu zavesil fotografiu ženy, hrdo biele vlasy, ale žiarivá krása. To bol len hlava a ramená portrét.
  
  
  * Jej vedel, že ona bola aký typ ženy, ktorý by odvrátiť všetky oči z Playboy bunny parade. Môj rešpekt pre Nathaniel Frederick rose niekoľko zárezov; ak ona stratila muža, ako, že, nebol by boli s úsmevom ako peklo.
  
  
  "Beriem to ste bourbon pijan," povedal.
  
  
  "Zdá sa, že vedieť veľa o mne."
  
  
  "Áno." On stál mäkké staré pochovať a liatím z krištáľové karafy do obrovskej skla.
  
  
  "Voda?"
  
  
  "Len kop, vďaka."
  
  
  Vzali sme Fialová je nápojov z tu - myslím, že to bolo sherry, ale nemohol byť istý, do kuchyne, kde otvoril niekoľko plechoviek a urobil rýchly večeru, že nemal chuť ako nás, ako konzervy. Keď ee zaplatené Hmú kompliment, on oprášil na lichôtky.
  
  
  "Keď ste na mori na niekoľko týždňov na malom člne, Pán McKee, môžete prísť s sú všetky druhy zaujímavých vecí s fazuľou a hovädzie dusené mäso. Inak, máte vzbura na lodi."
  
  
  Potom sme išli na zadnej verande. Dážď bol ešte liatím dole, a aj keď noc bola v pohode, je to pocit, teplé a chránené v hlbokej strechy. Malý pásy z piesku šikmým dole k brehu, kde temné vlny lapped hungrily na brehu.
  
  
  Nathaniel poukázal priamo od nás preč. "Yacht club. Je to malé miesto, a nebudeme tam ísť hneď. Z pochopiteľných dôvodov, som, aby moje loď v blízkosti prístavu bar, ktorý je zapojený v hale len za to. V priebehu niekoľkých dní, keď mám pocit, že môžete byť testované tam ako yacht makléra, budeme kontrolovať, ste v klube."
  
  
  "Test?"
  
  
  "Prečo nie? Si myslíte, že som sa chystal dať vám crash kurz bez záverečnej skúšky?"
  
  
  Nechcel som myslieť na to, ale musím súhlasiť, že to vyzeralo ako dobrý nápad. Na druhej strane, stále nevedel, prečo. Spýtal som sa jej.
  
  
  "Ah, to je príliš neskoro, aby prediskutovali to všetko dnes večer, Pán McKee. Vrátiť sa v čase."
  
  
  Išli sme späť do obývačky, kde vzal knihu z regálu. Všimol si, že tam bolo niekoľko identických zväzkov v blízkosti, aspoň prachu bundy boli stále rovnaké.
  
  
  "Na riziko znejúce immodest, navrhujem, aby ste si to s tebou čítať pred spaním," Nathaniel povedal. "Aj keď som to napísal sám, to nie je zlé."
  
  
  Názov bol Línie & Rahná, a v ruke bolo to, ako ťažké, ako Manhattan telefónnom adresári.
  
  
  "Stačí, aby ste sa cítili lepšie," Nathaniel by sa povedať. "Ponorte sa do triviálne detaily vybavenie a prevádzkové plachetnica, zatiaľ čo vy môžete zostať nahor. Ale pozor, Pán McKee."
  
  
  Tam bola iná poznámka v jeho hlas zrazu ma čas až. "Pozor?"
  
  
  Usmial sa. "Nenechajte knihy pád na tvári, keď ste driemanie off. Je to dosť ťažké rozbiť nos."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Nasledujúcich pár dní sa obrátil do blázinca, fyzickej a duševnej vyčerpanosti. Plavíme Nathaniel je tridsať-nine-foot-dlhé checche hore a dole Saconnet Rieka, ktorá nie je rieke vôbec, ale ústie, kde príliv rýchlovarná až ako kaskády na Rieke Colorado. Dobre... možno nie je tak veľa, ale je skutočnou výzvou na spustenie s pomerne reálna vietor chod, všetky plachty lietanie, a nájsť si ísť s prúdom. Na jednom mieste, aj Nathaniel priznal porážku a obrátil sa na pomocný motor, aby nám pomohli dostať do Prístavu Bar. To sa mi cítiť sa lepšie. Nie je tajomstvo, okolo skúsených námorníkov; zdá sa, že by skôr drift navždy ako uchýliť sa k ich motorov, ale Nathaniel urobil žiadne ospravedlnenie.
  
  
  "Ak potrebujete niekam dostať," povedal, " tam dostať, ako najlepšie môžete. Nemáme závod alebo ukázať."
  
  
  Otestovať svoju navigáciu a komplexné ovládanie lode, išli sme na lodi, ktorá trvala niekoľko dní. Spočiatku to bolo Cuttyhunk, čo nebolo bude oveľa ďalej, ale Nathaniel zamyslene si vybrali deň, keď hmly bol tak hustý, že ego by prakticky zrolovať do malej gule a skladovať preč. Sedel v kokpite, nie príliš blízko ku mne, čítanie knihy, zatiaľ čo jej, boj proti vetru a odlivu, a to, že som sotva vidieť aj nos lode. Bola som veľmi hrdá na seba, keď sme urobili boja označenie vchod do prístavu, ale môj vybíjaný inštruktor mal ďalší malé prekvapenie v obchode pre mňa; on nezmienil, že veľkých boja lode havárie priamo v prístave, vchod, a keď sme prišli, boli dosť veľké na to, aby sa surfer ústa vodou.
  
  
  Tak som to urobil smart vec, klesá plachty bez Nathaniel o pomoc, a začal pomocného motora. Nemal povedať slovo nás, ale mám dojem, že on by urobil to isté.
  
  
  Odtiaľ sme išli na fitchburg, strávil noc na palube v Edgartown Harbor, a skoro ráno vyrazili pre Block Island, miesto, mora, výletné jachta.
  
  
  žiadne orientačné body boli viditeľné. Ona vie niečo o drift a náhrady, ktoré tucet rokov nemohol ju naučili, a keď ostrova je vysoký, tupá červené útesy prišiel do pohľadu, on cítil úľavu, ako samoľúbosť.
  
  
  Sme zaoblené ostrove a vstúpil Veľký soľ Rybník, prírodný prístav na západnej strane. To bolo ešte svetlo, neskoro večer, a Nathaniel navrhol, aby sme na breh.
  
  
  "Myslel som, že sme mohli dostať späť do Newport tým, že dnes večer," povedal som.
  
  
  "Urobte si čas. Už ste niekedy boli tu ešte?"
  
  
  "Nikdy."
  
  
  "To je zaujímavé miesto. Poďme sa pár bicykle a ísť na turné."
  
  
  "Bicykle?"
  
  
  "Samozrejme! Je to jediný spôsob, ako cestovať v čase, keď nie ste v & nb."
  
  
  Tak sme vystúpil, kotvenie na vysokej dock, ktorý bol postavený predovšetkým pre spotrebu v lete trajekty plaviaca sa medzi ostrovom a pevninou. Malý zhluk obchody a stánky s občerstvením sa zdalo, uzavreté, ale Nathaniel zaklopal na dvere dezolátnom, ovisnuté budovy. Žena ju otvoril; Nah tvár bola fialová, čo znamenalo, že ona buď bol opitý všetky jej života alebo trpela hrozné choroby. Nech to bolo čokoľvek, ona trámami, keď videla, Nathaniel, objal ho, a potom nás viedlo k zadnej časti budovy, kde pár stoviek bicykle boli uložené v haly, postavené jedna na vrchole iné.
  
  
  "Vziať, čo chcete, Pán Frederick. Zatiaľ čo sú v prevádzke, čo?"
  
  
  Sme vytiahol pár sonofabitch bicykle, kontrolovať ich von.
  
  
  "Bude robiť, Pani Gormsen," Nathaniel povedal. "Budeme pravdepodobne sa späť do pár hodín."
  
  
  "Budete zostať na noc, alebo odísť?"
  
  
  "Nemáme sa rozhodol ešte. Chcete krmivo nás?"
  
  
  Žena, srdečne sa zasmial. "Oh, môj Bože, nie, Pán Frederick. Na túto ročnú dobu, sme väčšinou žijú na mrazené párky v rožku, že sa nám nedarilo predať vlani v lete. Vitajte, ale nemyslím si, že to potrebujú."
  
  
  "Nebudem polemizovať o tom," Nathaniel povedal, kyvné jeho nohu cez sídlo bicykli.
  
  
  Boli sme jazde po hlavnej ceste, pás potholed asfalt, ktoré často prechádzajú mimmo prázdny, shuttered staré hotely, letné a penziónov, akékoľvek, okolo ktorej môže byť predkov zjavení číha za blind windows. Block Island je vysoká pozemok; sme prešli mimmo angličtiny močiar-ako je terén posiate bridlice-šedá rybníky. Ale neboli sme úplne izolované, keď sme boli v polovici ostrova, stretli sme mladý pár, ktorý na tandemovom bicykli, ktorí boli obaja šliapať neustále, a samozrejme majú veľký čas. Urobili sme izba pre nich, a oni sa vlnitou a zasmial, potom zmizol do zhromažďovanie súmraku.
  
  
  "Nemyslel som si, že niekto tu bol v mimo sezóny," povedal pre Nathaniel.
  
  
  "Aha, tam sú vždy niekoľko weirdos. Radšej to ani nechcem vidieť."
  
  
  Sme išli ďalej, až kým sme prišli na druhom konci ostrova, vysokého útesu s výhľadom na Atlantický Oceán. Od miesta, kde stáli sme, tam bol impozantný pohľad, možno sto nohy dolu, ako sa vlny poraziť nemilosrdne na skalnatom brehu nižšie. Ďaleko na našej ľavej bol maják, ego ray iba na začiatku kruhu v sadá noc. Nathaniel a stál som na pár minút, dýchanie v pohode, čistý vzduch zo niekde, ako Azory. Potom sme sa vrátili na naše bicykle.
  
  
  Nemohli sme počuť blíži auto, pretože vietor a vlny; teraz stál s jeho vypnúť osvetlenie a rozbité mreže propped proti naše bicykle. Na druhý deň bol človek na strane vodiča, a on mohol vidieť rozmazané tváre cez čelné sklo, ale mu nevenovali pozornosť. Bol som oveľa viac zaujímajú o brokovnicu, že muž ukázal na nás.
  
  
  "Pán Frederick?" "Čo je to?" spýtal sa, jeho hlas slabé proti vetru.
  
  
  "Oh, môj Bože," Nathaniel povedal ticho.
  
  
  "Pamätáš si ma?"
  
  
  "Obávam sa, že tak." Nathaniel nepohol; on si svoje ruky na jeho stranách a zdalo takmer uvoľnene. "Aj keď to bolo tak dávno ..."
  
  
  "Hodnota nohy už pre mňa." On sa sťahoval do brokovnice niečo, čo som nemal rád. "Nemajú verte mi, viete. Oni si mysleli, pracoval som na splnenie svojich ľudí, nie ich, a to bolo viac ako rok predtým nechali ma ísť."
  
  
  "Si musel mať pevný čas."
  
  
  "Bolo to peklo! Celý sakra rok v tom, že továrenské lode, a to nebolo výletná plavba!"
  
  
  "Nie, nechcem ho vidieť, že spôsob, Hrobov." Nathaniel trvalo pol krok smerom k mužovi a ukázal na brokovnicu. "Ideš použiť?"
  
  
  "Nechcel som prísť sem a relaxovať na čerstvom vzduchu."
  
  
  Teraz mohol vidieť, že je človek v jeho začiatkom tridsiatych rokov, s palce a vráskavá tvár zdrsnené vetrom a vodou. Pod Ega nevýrazná windbreaker, pôsobivé svaly ramena bulged.
  
  
  "Takže si sa náhodou našiel nás tu?" Nathaniel
  
  
  Presunula som sa na. Ďalšie polovica krok.
  
  
  "Bol som na ostrove na pár týždňov, odkedy sa fretka dovoľte mi ísť. Moja manželka je pôvodom z tu..."
  
  
  "Oh, samozrejme. A Pani Gormsen je vaša svokra, nie je ona?"
  
  
  "Rozumieš, všetko veľmi dobre." Hroby vpred. "Myslím si, že vy a váš priateľ by mal ísť späť na okraji útesu."
  
  
  "Budete strieľať nás, alebo si myslíte, že môžete nás skákať?"
  
  
  "To nebude robiť žiadny rozdiel na mňa, Pán Frederick. Bol som ísť zaplatiť za návštevu v Newport, ale ušetrený ma, že aj dnes."
  
  
  "Ak ste vedel, že tie červené rybárske priateľov sa vám prejsť, môžete mať zmenené trasy." Nathaniel udržiavané, že dobromyseľný pol-úsmev na tvári, pokoj, ako keby on bol stojí v prednej časti učebne, plnené túži študentov.
  
  
  "Áno, dobre, nemyslel som si, že oni boli odoslaním telegram. Nastavíte sa mi veľmi dobre, Pán Frederick, a ja nechcem zabudnúť, nič také. Web dôvod, prečo by nemal zabiť mňa..."
  
  
  "Pretože ste neboli obzvlášť dôležité, boli ste?" Zmena v Nathaniel jeho hlas bol pozoruhodný; teraz tam bol úsmev v nen.
  
  
  Fungovalo to perfektne. Hroby išiel k nemu, jeho tvár zapísané aj v sadá tma. Zdvihol zbraň použiť ego ako klub a odišiel schoolteacher prikrčil za to. On vykopali jeho necitlivé prsty do života, pomocou jeho ďalšie predlaktia na bloku rana z brokovnice nosa. Hroby viac ako zdvojnásobil, oči objavovať. Nathaniel hit jeho ego znovu v tom istom mieste, tento čas prehodiť ruku nad a takmer zdvíhanie človeka z jeho nôh, jeho prsty závislý na základe ega hrudnej kosti. Hroby sa snažil kričať, ale všetky, ktoré prišli z ega z dokorán otvorený rta bol strangled zvuk agónie.
  
  
  Nathaniel zobral brokovnicu, ktorú ego z jeho ruky, prenájom muž spadnúť na zem. Tam bol úsmev zmiešané spokojnosti a ľutovať, na jeho tvár, ako sa pozrel na Hroby writhing v trýznivé bolesti - a vyzeral príliš dlho.
  
  
  Dvere iné auto, otvoril a žena sa dostal von na nah. Mohol by som povedať, to bola žena, pretože Nah mal ružové plastové curlers v jej vlasy; inak, ona bola oblečená viac alebo menej ako muž leží na Nathaniel je nohu. Nah mal zbraň.
  
  
  Jej, príliš. Wilhelmina, Luger (plachetnica), ktorá bola rovnako súčasťou mňa ako moja pravá ruka, vyskočil okolo rameno závesu. Jej holubica na Nathaniel, hádzanie ego bokom, tak ako žena prehodil veľký starý revolver v našom smere. Pretože vietor a surfovať, skoro som nechcel počuť zvuk výstřel, ale cítil som sa pálivej bolesti, keď Hunspell hit moje rameno.
  
  
  Žena, alebo nie, ženy, ona zastrelila ona. Jeden presný výstrel priamych skladaný doláru v; ona bola príliš blízko na jej ujsť, a nebolo to bude len zraniť ee.
  
  
  Ona padala ako rock, revolver hádka okolo jej prsty ako hračka bola zrazu unavený. Nathaniel už bol na nohách, streľbu z brokovnice na Hroby.
  
  
  "Rád vás spoznávam, Pán ... ah... Mackey. Zdalo sa, že viete, čo ona robí so zbraňou." On sa naklonil na ženské telo a zatriasol hlavou. Potom vzal jej zbraň a dať ho do jeho pás. "Teraz máme malý problém."
  
  
  "Áno, vraj."
  
  
  Hroby bolo ešte writhing na moje nohy, snaží sa vstať, ale nemohol, nie viac, než by mu mohol hovoriť.
  
  
  "Prial by som si to nebol priniesol jeho manželku do toho," Nathaniel povedal. "Alebo aspoň jej, myslím, že to čo bola. Naozaj, Hroby? "On sklonil pokorný nad ním.
  
  
  Hroby prikývla, jeho tvár contorted, jeho krku clenched.
  
  
  "Potom jej, myslím, že si môžete sotva odpusť mi pre jej smrti." Potriasol hlavou regretfully. "Nie, nemyslím si, tak po výkonnosti dnes večer. Takže..." On shrugged. "Je mi ľúto, Hrobov." Siahol človeka hrudníka, vykopal jeho prsty nemilosrdne pod jeho rebier a neustále tlačenie, vyššie a vyššie, skúmajúcich doláru bill až do jeho ruky bol takmer pochovaný v tele. Hroby howled ticho, kope nohami; Nathaniel pozrel na neho letmo, nie nechať až na tlak. Potom muž ležal stále.
  
  
  Na dôchodku učiteľ vstal a utrel lalôčikom s chrbát ruky. "Neviem, či on je mŕtvy, alebo nie, ale to nie je veľmi dôležité. Môžete mi pomôcť dostať ih ih späť na nešťastné auto?"
  
  
  Nebolo to najcharakteristickejšie nehody Poe mal niekedy predstavený, ale skutočnosť, že staré Chevy Imelo je automatická prevodovka tendenciu vypnúť robil celú vec trochu menej uveriteľný. Sme zapnuté zapaľovanie, valcované auto na okraji útesu, a tlačil ho cez palubu. Nathaniel nemohol dočkať, až ho vidieť narazila na skaly pod; v každom prípade, to bolo príliš tma, vidieť nič.
  
  
  Jej, pozrel sa smerom k majáku.
  
  
  "Nebojte sa," povedal. "Keby počul niečo, a boli by tu teraz. Ih je znepokojený, čo sa deje na mori, nie na brehu. Je čas vrátiť sa Pani Gormsen je bicykloch?"
  
  
  Jazda na koni v tme nebolo jednoduché, svätý môj bicykel
  
  
  to predsa nie sú ďaleko za moje predné koleso, a Nathaniel to nefungovalo vôbec. Ale zdalo sa, že vedieť, kde mal ísť, a ako sme išli pomaly celom ostrove, povedal mi, čo Hroby bolo ako.
  
  
  "Bol rybár, a prievozník, hovor to, čo bude. Pôsobil prevažne v Montauk, na hrot z Long Island. Je to otvorené tam." Poukázal na ľavej strane, kde on vedel, že tam bol úsek vody oddelenie Blok Ostrov z ruský Prezident Vladimir Putin. "Pred niekoľkými rokmi, Červené prijatí ego. Spoločnú prácu, mali by ste zavolať ego v spy mail podnikania je. Jeho práca bola jednoducho mať oči otvorené. Tu, napríklad, existuje mnoho ponorky; prístup k Atlantickému z čiastkového základu v New London. Boli tam aj iné veci, príliš. Hroby pracoval na charter lodí, a pomerne málo ľudí so dôležité vlády pripojenia sem prišli na pár dní vypnúť. Aj Nixon to urobil, keď bol kampaní v " šesťdesiatich ôsmich, viete. Každopádne, vzájomné kamarát vo Washingtone mi volal do Hrobov, a pretože bol šikovný a vedel niečo o člnoch, bol som pridelený... neutralizovať ego." On usmial sa na mňa ako sme jazdil po boku. "Nechcem vziať fyziologicky účinných liekov, ale to len tak sa stalo, že som bol schopný použiť peniaze Hawk ponúkol."
  
  
  Spýtal som sa, uhýbať pothole veľkosť záhrade bazén.
  
  
  "Ah, áno, to je to, ako by to urobil. Ako by ste mali vedieť, rybárskych flotíl mnohých krajinách, najmä v Rusku, prevádzkovať len niekoľko kilometrov od nášho brehu. Čo súperenie tu je ekonomický, a nie ideologické, tak, že existuje reálna hodnota komunikácia medzi rôznymi lode, bez ohľadu na štátnu príslušnosť alebo politike. Takže to nebolo ťažké pre Hroby, aby sa jeho správy do jednej ruskej lodi alebo inom. Ale niekedy, že by si naliehavé správy, a potom by podať svätejšia-ako-ty správu s nimi na útesoch, kde sa dostal von na šikanovanie zhromaždenia, a on a jeho manželka sa zrútil na smrť ... "
  
  
  "O tom," prerušil ju. "Možno jeho smrť možno predstaviť ako nehoda, ale to, čo o jej smrti? Existuje deväť milimetrov hunspell v ňom."
  
  
  "Áno, Áno. Nie veľmi elegantné. Avšak, v tomto čase roka, táto časť pobrežia je tak opustený, že ak auto v hale pod vodou - a to by malo byť, v čase, keď je náhodou zistil, že to nebude stačiť. nechajte orgánov miestne orgány, budú tak podozrenie, že nič, ale nehode. Ak áno, dobre, musíme priateľa vo Washingtone na to, nie sme?
  
  
  Som nemusel povedať čokoľvek; to tichí školy učiteľ, ktorý by mohol zabiť chladnokrvne bol ďaleko pred sebou.
  
  
  "V každom prípade," Nathaniel pokračovať tak sme začali dole dlhou, postupný zostup smerom klastra budov a stavieb mimo neho, " dokázal som presvedčiť Hrobov, že som bol sympatický. Nebolo to ťažké, má tento druh Myslenia - on si myslí, že všetky učiteľov sú komunisti jeden stupeň alebo iný. Nakoniec, ona bola presvedčená o ego ak chcete odoslať správu, v ktorej jeden z rybárskych lodí bude v našej teritoriálnych vôd - ktoré, samozrejme, je prísne zakázané. A Pobrežná Stráž fréza bolo zaparkované v blízkosti, a tam bola starostlivo naplánovaná a márny-chase, zatiaľ čo ey predstieral, že zachytiť Hrobov. Utiekol, išiel dole k prístavu, na druhej strane na tomto ostrove, a ukradol motorový čln dostať preč. Povedzme, že sa našiel jeden okolo red vlečnými sieťami a bol prevezený do továrne loď, ktorá robí viac, než len spracovania rýb. Aby som bol úprimný, sme očakávali vziať ego späť k Matke, Rusku, ale zrejme ih zariadenia je zložitejšia, ako sme si mysleli. "
  
  
  Boli sme blíži rade schátralé budovy, nie ďaleko od vchodu. "Prečo ísť na všetky tieto problémy?" Spýtal som sa jej. "Nebolo by jednoduchšie stačí zatknutie tento chlap? Alebo eliminovať ego?"
  
  
  "No, viete, že tento muž vo Washingtone; nevysvetľuje nič, nemal by. Ale moja teória je, že ak sme mali zatknutý Hrobov a snažil ego, to by boli zbytočné. Koniec koncov, bol to len miestny rybár robí trochu špinavé práce na strane zarobiť peniaze. Skúšobnú môže dobre urobili ego a mučeníka, a v týchto dňoch máme viac než dosť ih. Na druhej strane, ak by sme sa mohli presvedčiť súd inak. Odhliadnuc od skutočnosti, že bol dvojitý agent, ktorý sa nám zdá, že urobiť do určitej miery, že by ste museli stráviť veľa času a úsilia kontrolu ich ostatné všeobecné práce skontrolujte, či neboli všetky, ako Hroby."
  
  
  To bolo presne ako ona si predstavoval to, aby ju dal na túto tému. "A čo nah?" Sme spomalil pred Pani Gormsen je shuttered hot dog stáť a požičovňa bicyklov mall.
  
  
  "Ja by som to mať Stahl strach," Nathaniel povedal. "Mali sme žiadny dôkaz o jej účasti."
  
  
  "Niekto povedal Hroby boli sme na ostrove."
  
  
  "Áno, samozrejme. Ale deň pred
  
  
  ak to bola jej, to by nebolo nutne viesť ju. Po všetkých námorníkov, ktorí zapožičať bicykle nie sú často okolo seba na túto ročnú dobu."
  
  
  "Dobrý..."
  
  
  "Ale navrhujem, aby sme sa vrátiť k našej lodi a ideme domov. Neexistuje žiadny bod v čo príliš veľa predpoklady, je tam?"
  
  
  
  
  
  
  Štvrtá kapitola.
  
  
  
  
  
  V čase, keď sme sa dostali späť do dock neskoro v noci, Nathaniel sa zdalo, že zabudli na škaredé malý incident na Block Island. Bol pokojný a self-posadnutý ako predtým, keď sme vstúpili do temnej domu, a keď vzal rýchlo pozrieť okolo miestnosti, pozrel sa na mňa s akousi bavil prejavu.
  
  
  "Viete, nemôžete žiť v neustálom strachu z vraždy," povedal. "Inak, čo je zmysel života? Robíme to nechutné málo práce robíme, a sú viac alebo menej pripravení na následky. Tak to robí aj mnoho iných ľudí v tomto svete. A len si predstavte. Pán McKee, čo by to bolo, keby sme boli všetci sa obávajú o tom, kto môže byť číhajú v okolí, ďalší roh? Prečo, ktorý by mohol byť dosť chytrý, aby kandidovať na prezidenta? Budete so mnou pre sendvič a kávu?" "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Počas najbližších pár dní, keď sme neboli plachtenie, študoval väčšinou katalógov a staré výstrižky o New Yorku Boat Show. Nathaniel mali dokument zásuvky plnené pracovné vzory všetkých mysliteľných typ plavby plavidla, zo dňa plachetnice na oceán trimarans, spolu s fotkami a inzeráty celého noviny v celej krajine. Navštívili sme niekoľko lodenice v okolí, pri pohľade na trupy ich lode, ktoré boli hodený do vody, a interiéry a mnoho iných. Pár krát, vzal ma na Christie ' s, veľká reštaurácia na lavici obžalovaných v Newport, kde služby a eda boli výborné, a kde by ste mohli spustiť do túlavé Vanderbilt jachtár alebo chlpaté ensign od jedného z miestnych MEDOVINA základne. Nathaniel vedel ih všetky spolu, a potom pár návštev jej celkom dobre etabloval ako poistenie Daniel McKee, jachty maklér zo západného pobrežia Floridy. Dokonca bol začiatok veriť, že to sám.
  
  
  "Exam" yacht club nebolo tak vraj jednoduché. Členovia boli ľudia, ktorí vedeli, ich lode; neboli koktail návštevníkov na domovského prístavu bar, web yacht spp som videl, bol pribitý na vzdychajú nad bar. Nathaniel vykonať diskusiu okolo veľkého okrúhleho stola, letmo-svojvoľne, myslel som si,-v oblastiach, kde to bolo jej, a bol nútený prísť s nejakým odpovede. Myslím, že som to prešiel, pretože nikto v dave pozrel pochybné. Mimochodom, keď sme odchádzali - veľmi neskoro - Nathaniel clapped mi na plece a pozrel sa veľmi radi. Na našej ceste späť do ega domu, sme narazili veľa na piesku, a neviem, kto bol podporu iných okolo nás.
  
  
  To bolo ešte tma, keď som bol prerušený ostré klopanie na dvere. Mal som vírivky cieľom v mojej hlave - nemal šetriť na bourbon v tom club - ale dostal som to hneď.
  
  
  "Čo je to?" Som požadoval.
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Jej, Dan!" jeho reumatizmus zavrčal.
  
  
  "Áno, áno," Nathaniel povedal. "Ale musíte vstať a pohybovať sa."
  
  
  "Teraz?" Premýšľala som, čo inde sa chystal ma cez.
  
  
  "Je to naliehavé. Musíte chytiť svoj výlet do Tampa, a sotva sme mať čas sa dostať na letisko."
  
  
  "Tampa?"
  
  
  "Neviem, prečo. David len volal, a to je najvyššia priorita. Teraz obliecť. Ponáhľaj sa!"
  
  
  Tampa, myslel som si, ako som sa z mojej pyžamo. To sa stáva jedným z najviac mätúce úlohy, ktorú som kedy urobil. A ak práca bola v Grécku, jej určite nemal prísť blízko k tomu.
  
  
  
  
  
  
  Piata kapitola.
  
  
  
  
  
  Kontakt bol jednoduchý, správu Daniel McKee v Tampa airport informovanie ma, že rezervácia bola vykonaná v mojom mene v blízkosti motel. On by kontrolované a mal len mal rýchle oholenie - žiadna šanca pred Nathaniel domu odišla - keď tam bol svetla klopanie na dvere.
  
  
  Zaváhal, potom sa pozrel na jeho kufor, ktorý obsahoval Wilhelmina v špeciálnom oddelení. Ale nemyslel som si, že budem potrebovať zjednodušený Luger, teraz už nie. Pokiaľ viem, neexistuje dôvod, prečo sa pozrieť na mňa, keď som nebol príjemný. Teraz už nie. Stále, on otvoril dvere opatrne, a keď videl Hawk stál, cítil zvláštny pocit úľavy.
  
  
  Kráčal v samozrejmé, slovo dobrý deň, pre nás, posadil sa na jednom okolo dvojice obrovských miest a pozrel sa na mňa. On kartáčovaný preč kvapka pena, točil na stoličke asi pred imitácia dreva stôl a posadil sa pred ňou.
  
  
  "Táto miestnosť bola dôkladne skontrolovať," Hawke povedal. "Jeden z našich electronics engineers strávili poslednú noc tu a s nimi fretka je v hale pod dohľadom.
  
  
  Otvoril ho automaticky a pozrel na stenu za ním; v týchto dňoch, zdá sa, že väčšina motely sú postavené okolo Marley, a dokonca aj starší človek bez načúvacími prístrojmi môže počuť všetko, čo sa stane v ďalšom bloku.
  
  
  "Nebojte sa," starý muž povedal. "Sme rezervovali izbu oboch smeroch; nikto nemôže počuť, čo hovoríme."
  
  
  Že spokojný mňa; ja som nikdy nepochyboval, môj Šéf je schopnosť premyslieť každý detail.
  
  
  "Zenopolis je na tom to náš spôsob," povedal bez ďalšieho predbežného vyhlásenia. "Presný dátum ešte nie je stanovený, ale to bude počas nedele. To bude prechádzať cez hranice s Albánskom a hlavu na Korfu. Čas a miesto stretnutia bude určený v tom čase."
  
  
  On prikývol, potom sa zamračil. "Ako sa môžem spojiť sa s ním?"
  
  
  "Cez ego sestra."
  
  
  Hawke povedal, že to tak sucho, že to nebol všimol na prvý. "Ako to bolo znova?"
  
  
  "Ego sestra. Jej meno je Kristína, a ona je egoistically obývacia relatívna. Ona v súčasnosti pracuje ako študent, zdravotná sestra v Aténach, ale Nah je na dovolenke, na západnom pobreží. Môžete si ju, a ... to nie je potrebné ísť do detailov."
  
  
  Ale on to urobil rovnako. Kristin, ukázalo sa, bolo dvadsať dva rokov, a ona nevidel Alex fretka s nimi, pretože on by utiecť pred pätnástimi rokmi. Ale Alex, podľa Hawke, chcel, aby jeho sestra je ego byť prítomný, keď sme sa stretli, mal vážne podozrenie, a po predbežnom rokovaní s našimi ľudí, tvrdil, že išlo o Kristina v dohode. Povedal, že web bol niekto by mohol dôverovať, a Hawk a súhlasila som, že on bol s využitím ho ako medzipamäť medzi seba a možné zrada grécka vláda.
  
  
  "Nebudem sa tváriť, že presne pochopiť, čo robí," Sokol priznal, " ale zdá sa, ako by sme mali ísť spolu s ním, rovnako ako je to možné."
  
  
  Môj priradenie zdalo pomerne jednoduché: mal som letieť do Atén, prenájom auta, a stráviť pár dní skúmanie boathouses pozdĺž pobrežia. V Pyrgos, zdvihol som dievča ("dosť atraktívne, bolo mi povedané," Hawk ma uistil) a potom prenajať jachtu pre krátka plavba na Korfu. Tam, na ostrove, ktorý je väčší v hale ako Albánsko alebo Grécko, nás dvoch bude kontaktovať Alex Zenopolis.
  
  
  "Boli sme v kontakte s ním niekoľko krát, pretože sme naposledy hovoril si," Hawke vysvetlil. "Nás nezaujíma, ako to dostane tam, ale teraz to naznačuje, že to má kľúčové informácie, ktoré sa môžu prenášať na nás. Možno je, možno nie, ale budete musieť urobiť to najlepšie, aby ego preč, ako sa plánovalo, musíme predpokladať, že on je hovoriť pravdu, kým nevieme inak ."
  
  
  "Stále si hovorím, prečo nie take ego Taranto v člne? Táto plavby podnikania môže trvať niekoľko dní."
  
  
  Starý muž zatriasol hlavou. "Je životne dôležité, aby ste nedovoľte nikomu, aby upozorniť na vás, alebo Zenopolis v žiadnom prípade. On nás uisťuje, že ego prielom bude bez povšimnutia, aspoň na pár dní, ale on trvá na tom, že naše úsilie v mene ego by mala byť úplne neviditeľný. prvok čas je zapojené že on nemá plne vysvetlené; v každom prípade musíme rešpektovať ego poradenstvo pre túto chvíľu. Nie, Nick, budete mať zapožičané plachetnice Taranto s tajný priechod. Nebudete robiť nič, aby prilákal pozornosť orgánov Grécku alebo v inej krajine, kým Zenopolis je u nás v bezpečí. V každom prípade, "dodal s miernym úsmevom," ak príde k & nb chase, č motorový čln by ste mohli dostať, by mohli predbehnúť lodí a lietadiel, ktoré rôzne vlády by poslať po vás."
  
  
  Buď ako buď, presvedčil ma. Myslel som si, že to bolo, ale Hawk mal ďalší malé prekvapenie v obchode pre mňa.
  
  
  "Mimochodom," povedal a pozrel sa na môj otvorený kufor na stojane proti múru. "Nebudete mať žiadne strelné zbrane na tejto misie. Alebo čokoľvek iné, čo by mohlo byť usvedčujúce ak ste sa chytil a pravde."
  
  
  "Nič?" Som požadoval.
  
  
  "Predpokladám, že môžete nosiť svoj nôž, ale nie v saje na vaše predlaktia, ktoré používate. Ako sa vám jasné, voda, musíte mať nejaký čepeľ, hoci vy, je pravdepodobné, že sa nachádzajú na palube väčšina lodí. stream, však ho môžete potrebovať ."
  
  
  "Si myslíte, že áno?"
  
  
  "áno. Vidíte, Nick, musíme zvážiť možnosť, že celá táto operácia je nejaký druh pasce zriadené druhej strane. Ako viete, sme v období extrémne citlivé rokovania s Rusi a Číňania. V skutočnosti, tam je akýmsi tichým moratórium na našich operácií proti týmto ih satelitných krajinách. Ak sa rozhodnete počas trek z Korfu do Taranto, že Zenopolis pracuje pre ih účely, aby sa nám na prvý pohľad zle, ktorý je prijateľný, potom sa môžete uistiť, že je... stratil na mori."
  
  
  Že nemal obťažovať mňa; ja nepotrebujem a Killmaster triedy, pretože otriasla som sa pri pomyslení na lepenie nôž v nepriateľských agent, aj keď on bol človek, ktorý býval priateľ.
  
  
  
  "V poriadku," povedal som, dostať sa ísť do môjho vrecka. Vzal von, Luger (plachetnica) a odovzdajú ho na Ego Hawk. "Starať sa o nen, slúžil mi dobre."
  
  
  "To si byť pripravený, keď sa dostanete späť," povedal, čím zbraň späť v jeho aktovke.
  
  
  Ona znovu si sadol. "Ešte jedna vec."
  
  
  Hawk zdvihol shaggy obočie sa na mňa.
  
  
  "Čo to sakra je na mieru robí v Tampe?"
  
  
  "Samozrejme. Bol som ísť na to vysvetliť. Budete bývať tu na dva dni a spoznať rôzne prístavy a jachty makléri." On vytiahol malú obálku okolo svojej aktovke a umiestnené ego na posteľ vedľa neho. "Toto je zoznam sprostredkovateľov, ktoré nedávno prestala operácií; ste pracovali pre všetky tri okolo nich a teraz prestávkou snaží začať svoje vlastné podnikanie. Môžeme byť príliš opatrné, ale ak sa niekto spýta sa vás, ktorí ste pracovali, vám môže poskytnúť informácie, ktoré nie je ľahko overiť. Vlastne, toto nie je potrebné; táto operácia bude trvať len pár dní. Ale to by bolo hlúpe, aby umožnil šancu stretnutia. "
  
  
  "Veslovanie ľudia sú veľmi blízko k vonkajší bazén všade," súhlasil som. Nathaniel Frederick presvedčený mi to.
  
  
  "Absolútne fantastický. Pri cestovaní pozdĺž pobrežia Grécka, môžete stretnúť ďalších Američanov, ktorí vedia oblasti. Lepšie sa používajú ako koktaniu a stratiť, čo?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  To bolo, Hawk mi povedal, strávia každý svetla-hodinu, a potom po tme, putovanie okolo dokov, obchodnej podlahy, a lodeníc ako nezamestnaná yacht makléra. Počas jeho cesty, on sa naučil mená manažérov a predajcov, port kapitánov, a chlapci, ktorí slúžili čerpacie stanice na rôznych dokov. Možno, že všetky údaje, bude nikdy byť potrebné, ale ak niektoré Americké, povedzme, Piraeus sa začína hovoriť so mnou o blázon starý chlap, ktorý pracoval v štáte, v blízkosti Clearwater, by som bol ochotný povedať jej môj príbeh o nen.
  
  
  Na konci druhého dňa, ona prechádzal Florida Polostrova do Miami, kde jej sel rovine vybral mi až do Madridu nasledujúci deň skoro ráno. Mal som prípojný let do Atén tam, a už sa stmievalo, keď skončila deje cez colné - neboli radi o dvojsečný nôž bola účtovná v jej batožinu, keď sa dozvedela o mojej údajnej del-a dostal von. nájsť taxi. Na imelo noc prináša že špeciálne jasnosť, že si myslím, že možno nájsť len v Grécku a Levanty; je to, ako keby neba zachytáva zásad a má tepltou varu všetkých exotických vôňou olív a obr stromy zmiešané s pálenie dreveného uhlia a pečené jahňacie, a potom sa ochladzuje ich dole trochu, takže sa nemusíte dostať nudné. Je to druh prchavá, parfum, že žiadna žena môže nosiť, ale Aténach má to štýl a sofistikovanosť.
  
  
  A potom on kontrolované v hoteli Hilton, stráca to všetko na ľahostajnosť Americkej klimatizácia vzorkovanie systém. V skutočnosti, keď Della zapnutý TELEVÍZOR vo svojej izbe, Gunsmoke mám ju. Hlas vekových kategórií a kolísku Západnej civilizácie.
  
  
  Nasledujúce ráno som sa liečiť sám na rýchlu prehliadku mesta. Je to hrozné povedať, ale ja som cestoval toľko, že mestách po celom svete sa začali niesť sklamanie podobnosť so mnou. Všade, kam pôjdete, zdá sa, že Americká prekrytie; láskyplný koberec predajcu hovorí týmito jazykmi anglický, a robí istý, že vieš o ego brat v Akrone, a zatiaľ čo vy sa nemusí zobraziť Coca-Cola prihlásiť na všetky ulice, tam je vždy pocit, že je to hneď za rohom.
  
  
  Tak som cynický. Ona bola tiež naštvaný. Toto priradenie sa zdalo príliš jednoduché, a potrebovala som sa vzchopiť, ako Super Bowl šampión príprava pre školu all-star game. Hra by mala byť vždy zábava pre odborníkov, čo znamená, že by mali byť obzvlášť opatrní, nie na to považovať za zanedbávanie. Môj problém nie je presne rovnaké, ale v každodennom živote som mal žiť na niekoľko nasledujúcich dní, korenené až stretnutie dúfajme, že atraktívna dievča, mohol ľahko, aby som lenivý v hlavách, ak nebol som opatrný. .
  
  
  Okrem nej, som vynechal Wilhelmina. Nevedel som, ako moc v dobe; bol som ísť na dozviete čoskoro.
  
  
  Ona bola prenajal Volkswagen od miestneho Hertz agentúry a začal jej turné ako yacht makléra. Piraeus bol môj prvý logický zastaviť, a ja som strávil deň straysing dokoch tohto rušného prístavného mesta. Hrať cestovanie podnikateľ, on kladené otázky, predstieral, že učiť sa nové ruské projekty a nástroje s zážitok, ktorý, jej istí, Nathaniel by tlieskam. Nikto sa stretla s pochyboval o mojom kryt; to bol Daniel McKee, na dovolenku v časti sveta, ktoré niektorí nazývajú námorník raj. Bolo to zaujímavé, že som ešte len na túto časť sveta raz, a to bol raj pre jachtárov, ale nie v tom zmysle, že sa teraz pochopiť. Vysvetliť, jej hema bol
  
  
  vstup U.S. Army pätnásť rokov skôr by bolo príliš ťažké. Stačí povedať, že to bolo súčasťou môjho rozšírené školenie s, AX, a dokonca aj armáda môže rozbiť niektoré pravidlá, keď sa zdá vhodné. Len čas bol v uniforme počas tejto doby bolo, keď navštevoval counterintelligence školy vo Fort Holabird v Baltimore. To bolo predovšetkým ukázať, prvá vec, učili nás bolo typ, pretože agent mal vyplniť všetky správy, a ona mala na sebe, na neškodné pruhy druhého poručík je cordon. Neskôr, keď som bol pridelený príspevok, v Západnom Nemecku, vyššie-ups, ktorý chcel vedieť, môj rank oznámili, že som bol veľký. To bolo, ako CIC pracoval späť potom, a vedela, že jeden alebo dva corporals pracovať v civile, ktorí, ak sa zobrazí výzva, tiež mali" hodnosť " veľkých.
  
  
  Ale rank nemal nič do činenia s tým, ako som sa stretol s Alex Zenopolis a prevádzku realizovali sme spolu. Skrátka, naša armáda bola prenasledovaní skupiny heroínu predajcov, ktorí prinášali tento materiál do Nemecka a nákup ega pre našich vojakov. Nič ako vo Vietname v posledných rokoch, ale potom je všetko stále vážne. Bolo zistené, že hŕstka vojakov boli dodávateľov, a dostali ega z niekoľkých gréckych námorníkov s spojenia v Turecku. Výmenný bod bol Naxos, najväčší ostrov Kyklady.
  
  
  Odin okolo vojakov, mladý seržant, vzal jeden z pohodlné pracovné miesta okolo nich, že každý vojak sny; on pilotovaný malého dvojmotorového lietadla, ktoré prepravujú VIP perssons, senior manažérov, a civilistov na slnečné škvrny v miestach, ako na gréckych ostrovoch a v Libanone. Nebolo to ťažké dostať sa späť do Mníchova prázdne, na palube malého letiska na Naxos a vziať na zaťaženie biely prášok. Nemal žiadne colné odbavenie, a niekoľko mechanizmov na jeho základni boli special ops v dohode; vzali drogy preč a vytiahol z ega pre malé čas predajcov.
  
  
  Nechcel som zúčastniť kvalifikátory; bolo to väčšinou práce CIC členov, ale keď to stalo sa jasné, že grécka armáda bola zapojená, sa stal trochu nepríjemné pre vojenskú políciu. Prísne vzaté, je to tiež nie je úlohou CIC; ruskej Pechoty ' lokalita je zastaviť akékoľvek skryté hrozby do armády, ale to je veľmi široko a interpretovať. V každom prípade, bol som priniesol do práce sledovania dole priekupníkov drog po celej krajine, a zabezpečiť, aby nikto v žiadnej zo zúčastnených orgány dohľadu by mať veľký rozruch sa o to. Alebo počuli o tom, či by mohol počuť.
  
  
  To bol vrah prácu; vedel som to hneď, ako môj brífing bolo viac. A keď ona bola splnená tým, Alexa Zenopolis v Bejrúte, všetko som musel urobiť bolo pozrieť sa na neho vidieť, že bol dobrý človek pracovať so mnou. Alex bol bull muž, mierne vyšší ako ja, na šesť nohy jedného palca, a zodpovedajúce šírke. Späť potom, slúžil v jeho krajiny naval spravodajská služba, ale v tmavej civilný oblek, vyzeral ako znak okolo Humphrey Bogart film: čierne vlasy a fúzy, divoké oči, ktoré vyzerali, ako by ich mohol kód pin, ktorý ste dole vzdychajú a nechať visieť tam. predtým, než sa rozhodne nechať ísť.
  
  
  "Ste Carter," povedal, keď sme sa stretli v hlučnom kaviareň. Na jukebox hral Sinatra nahrať, a overfed spevák tanec bol život sa snaží konkurovať s hudbou.
  
  
  Jej priznali, že ich; sú V nej dní môže naďalej používať svoje vlastné meno.
  
  
  "Je to veľmi jednoduché." Ego je angličtina bola dobrá, ale nemal odpadu slová. "Dvaja z našich ľudia stretnú dvaja Američania na letisku. Ty a ja ničí ih."
  
  
  "Ako môžeme vedieť, kedy Americká lietadlo bude tovar doručený?"
  
  
  "Tam sú sedadlá s výhľadom na vstupnej stránke. Na goatherd kabíny sme nastavili; on je v nemocnici, chudáka." Alex sa zasmial, vykazujú veľké medzery medzi jeho predné zuby. "Trochu žalúdka problém, niečo v ego." On je starý človek, ale bude lepšie."
  
  
  "Ako dlho budeme čakať?"
  
  
  Alex shrugged jeho masívne ramená. "Kým prídu. Ste v zhone?"
  
  
  Vzali sme starý hrkajúce loď, ktorá vždy sa zdalo, že zastavenie vôbec ostrovy Kyklady, nehovoriac o tom, Kréta, kým sme prišli na Naxos. Boli sme mali turistov, a po vylodenie sme nemali hovoriť k sebe ešte. Pozrel som sa do toho, čo mal byť hotel v meste port, a potom hrá extravagantného Ameriky, ktorí sa rozhodli vydať na pešiu túru v horách, prekurzor, myslím si, že v modernej hippies rojenia všade vo svete s ich batohy.
  
  
  Alexa ju našiel v Goatherd chata s výhľadom na dráhu. Našťastie, mal pack opotrebované, ale použiteľné hracie karty, a nejako podarilo zásobník obrovský dodanie RCD spolu s zbrane budeme potrebovať. Počkaj, ktorá trvala viac ako dva dni, nebolo to zlé, ale ak by sme hrali pinocle za skutočné peniaze, by som ešte dlhujem Alexej Zenopolis takmer všetko, čo zarobil som s nimi ako fretky.
  
  
  Na letisku bolo v dlhej, úzkej doline pod nami; to bol postavený Nemcami počas druhej Svetovej Vojny.
  
  
  počas vojny, bolo vedené vo viac alebo menej prevádzkyschopný stav sa chovom oviec a kôz. Tam bol prudkému poklesu na druhom konci; na konci bolo veľké prírodné jaskyne, vchod ktorej sme mohli vidieť jasne.
  
  
  "Námorníci enter tam," Alexej vysvetlil. "Naši ľudia, obrancov naše brehy." Odpľul si na nečistoty poschodí chata. "Sme Gréci majú toľko pobrežia brániť; pozrite sa na žiadnu mapu, Nick. A myslieť si, že spodina, ako sú defiling moje povolanie... " odpľul si znova.
  
  
  Nej, uvedomil si, že Alex bol idealista. Toto trápilo ma, a dokonca aj potom, ja by som radšej pracovať s cynics, pretože sú oveľa spoľahlivejšie.
  
  
  Noci boli najťažšie, pretože sme nemohli použiť brylev. Alex a jej nechcel hovoriť moc, buď. Niekedy išiel mimo obdivovať bledé jas zem pod oslepujúci mesiac. A to bolo na tretiu noc, že videla postavy pohybujúce sa na konci vzletovej a pristávacej dráhy, stúpa cez okraj útesu, ako horolezcov dosiahnuť vrchol Mount Everest.
  
  
  Jej bežal späť k chate a to je iba Alexa prenosu. "Sú tu," šepkala som. "Parné motory, jeho takmer isté."
  
  
  Alex mávol rukou a valcované za krytov. "Dobre, dobre, mladý muž." Bol o desať rokov starší ako ja. "Budú čakať, rovnako ako nás. Americké lietadlo neukazuje až do úsvitu. Nemôžete pôdy tu na noc."
  
  
  Ja by som si prisahal, ale myslel som, že Alex bol chrápanie hneď, ako povedal posledné slovo.
  
  
  Možno som spal na pol hodina na zvyšok noci, viem, že som sa zobudil a pohyboval sa okolo baráku pred svitaním, čaká netrpezlivo na slnko začať svieti na nás. Mesiac bol dlho preč, a údolí poschodí sotva vidieť.
  
  
  "Sme od teraz." Alex pokojný hlas v tichom chate bol tak ohromujúci, že som skoro vyskočil z mojej koži. "Pol hodiny pred denného svetla." Bol na nohách, na ťahanie ťažkých čierna kožená bunda, vreciek, ktoré boli plnené s muníciou. Mal Colt .45 caliber pištoľ pod ním, ale najviac zo všetkých on spoliehal na M-1 puška, že on slung nad jeho rameno.
  
  
  Mal som jeden taky. Tiež som mal Wilhelmina, Sánkar, ktorí nedávno ju kúpil v Nemecku a ktorí v tom zmysle, bol stáva súčasťou mňa.
  
  
  Presťahovali sme sa opatrne pozdĺž blízkosti konci doliny, krúži smerom na kopci nad vchodom do jaskyne. Zostali sme dosť ďaleko od konca, že nikto nižšie mohli vidieť nás, aj keď boli svätá, a to bol čistý úsudok a Alexa inštinkt, ktorý nám povedal, kde chcete zastaviť.
  
  
  "Hlas," on zašepkal, ukážte ukazovateľom na pravý okraj.
  
  
  Sme liezol po nerovnom teréne, ktorý vyzeral ako listy, a konečne videl poľa nižšie. Boli sme asi šesťdesiat nohy hore, a ako ďaleko ako on mohol vidieť, tam bol žiadny spôsob, ako dole.
  
  
  "Ako sme to...?" začala, ale Alex položte prst na jeho pery a zuby blysol v tme.
  
  
  Okolo jednej až mnohými vreckami, vytiahol tenký kus nylonové lano. Granát bol pripojený na jednom konci, a on umiestnené ďalšie dve na zem vedľa neho.
  
  
  "Lietadlo prichádza tam," povedal a ukázal priamo od nás preč, do čierneho neplatné mimo okraji poľa. "Jediný spôsob, ako. Keď skončí, to by taxi na konci oboch smeroch a zase, vpravo? Tak na pristátie... oni nemôžu opustiť."
  
  
  Začal veľmi pomaly nakresliť tenká čiara nadol skalnaté stonať útesu, až kým vlákna s granát pripojené bola tesne nad vchodom do jaskyne. Potom sa odmlčal sa, krúti jeho klobása prsty, takže duševné výpočty, a začal znova. On robil známky na nylon a znížiť ego s nožom. "Absolútne fantastický," oznámil a vzal zvyšok vlasec priložiť k malých bush niekoľko stôp od konca.
  
  
  "Čo teraz?" Spýtal som sa jej. Nikto nám povedal, kto by mal na starosti túto operáciu, ale Alex sa zdalo, že viem, čo robí a bol pripravený učiť sa.
  
  
  "To je zlé ísť dole, ale môžem ísť dole." On dal na hrubé rukavice, zabalené dĺžkou zaistené lanom okolo jeho bedier, a slung v noose a nad jeho rameno. "Teraz idete späť na ďaleko prúd oblasti. Malá cesta, kde kozy živé vedie dole. Keď budete počuť granát vybuchne v jaskyni, môžete ísť dole, a presvedčiť tých ľudí, na rovine, že majú kam ísť. Pochopiť?"
  
  
  Myslel som si to. Ona poslušne bežal späť v smere sme prišli. To nebolo ťažké nájsť cestu Alex mal uvedené, aj keď pri pohľade na nah v šedej svetla false dawn vyrobené kozu pocit, ospravedlňujeme sa za ňou. Uvoľnenie jeho M-L, jeho bench press na okraji útesu a stahl čakať.
  
  
  Spočiatku to bolo ako konštantný bzučanie múch, a bojoval pokušeniu ju udrel, keď on si uvedomil, že by zaspal off. Moje oči prasklo otvoriť, a on sa pozeral na kus horúceho oranžové slnko stúpa z ďalekej neba.
  
  
  Bola tam tma smietka v strede pol-disk je brucho, že naďalej rastie čo do veľkosti, položky priamo pre kde ležal. Jej, cítil, ako rýchlo bol boj o svoj život, prinútil zostať tam, kde bol ako dvojmotorového lietadla prišiel do pohľadu, položka na pristátie na konci poľa.
  
  
  Jej pohľad sa presťahoval spolu konci útesu smerom, kde Alexa opustil ju. Ego nebolo viditeľné na všetkých, až kým lietadlo kolesá dotkol trávy, ale potom videl objemné obrázok vzostup a vyhodiť dlhý, tenký biely pruh. Letela vzduchom, rýchlo klesla pod zasiahnu hmotnosť pripojené k egu koncu, a nakoniec narazilo do jaskyne otvorenie.
  
  
  Tam bola dlhá pauza, príliš dlho, a ja som začal premýšľať. Štyri sekundy nie je veľa, ale jedného dňa sa ho pýtali, inštruktorom na vytiahnite kolík von, okolo granát, a potom náhodne hodiť to na mňa. Ona bola vystavená podľa ego čisto a strieľal nad betón parapetu do prípravy pit, ako keby jej bol dvakrát hrať sprostredkovateľa. Za to, že moje koleno bolí za pár dní - granáty sú ťažké zapamätať si, ale to, čo ma trápilo, keď väčšina bola chichocú syn suka, ktorý začal túto celú vec a bolo zistiť, najlepší spôsob, ako zabiť bastard. Našťastie pre neho, a asi pre mňa, ega, nikdy som ho znova po tomto dni.
  
  
  Vchod do jaskyne je explodovala s neuveriteľne hlasný výbuch, obrovské prúdy dymu a sprchy trosiek liatím do zelenej oblasti. Pred mohla pohybovať, videla Alex vrhnúť sám off konci útesu, biť rímsy skaly, a rýchlo klesajú k zemi.
  
  
  Ona sa tiahli až strmá cesta, lipnutie na neudržiavané kríkov, a hit dolnej časti doliny, ako bežala. Je dvojmotorový Americké lietadlo bolo rolovanie smerom ku mne s rev motorov, ale vo chvíli, keď som nemal strach, že budú vidieť; výbuchu za nimi by mali mať obsadené všetky ih pozornosť.
  
  
  Keď rovina spomalil, jej, bežal do malej rozsadlinovo v vzdychmi útesu, čakal, kým sa zase na začiatku, potom sa dostal von a vystrelil pár rýchlych frank zábery na nose lietadla. On ju videl, vystrašené, bledá tvár cez čelné sklo a potom rush pohybu. Bočné dvere sa začali otvárať ako pilot pokračoval v jeho značenie, už urýchlenie motory pre vzlet.
  
  
  Tam boli objednávky nie strieľať na lietadlo ak by sme mohli pomôcť; po tom všetkom, to je vlastnosť vlády USA. Tak ona zvýšiť ego chvost, mimo dosahu pravdepodobne kriminálnik na ďalší deň. Náhly výbuch dvoch pilieroch takmer zrazil ma z mojej nohy, odosielanie do prachu a momentálne oslepujúci mňa. Keď som mohol vidieť ju opäť, lietadlo sa prudko vzdiali odo mňa, som M-1 na moje rameno, pripravený na oheň ako poslednú možnosť, keď Alex letel z dne jaskyne a do cesta letiace lietadlo.
  
  
  V rannom svetle, vyzeral ako malý horský, všetko v čiernej farbe, s rukami zdvihol, ako nejaký staroveký bojovník sa snaží obsahovať hnev bohov. Ako lietadlo pretekal k tomu, zdalo sa, že zrážky bolo skore, ale na poslednú chvíľu to swerved na boku, zabíjanie motory a rušenia zastrašovanie. Alex prikrčil za spinning vrtule, koľajových preč z kolies.
  
  
  Bežal som cez k oblasti, najmä gréckeho a roviny, a videl zbraň letieť na strane deň skôr ako Alex urobil. Zastavil sa, kľakol, a zdvihol jeho M-l v rovine prišiel do zastávky na výtlky na konci útesu. Muž uviazol jeho hlavu von a namieril zbraň na môj partner.
  
  
  Bol to malý cieľ, a lietadlo bolo ešte hojdať z ostrú zákrutu k prudkému zastaviť, ale nebol čas trvať starostlivé cieľ. On vystrelil jeden výstrel, potom ďalší. Muž v dverách sa na mňa pozrel, a aj z tohto vzdialenosť, mohla som vidieť výraz plný príznak povolenia na vykonanie muž, jeho ego, ako krv gushed dole ega krku. Začal bod zbraň sa na mňa, ale zrazu sa to musí byť rovnako ťažké, ako nákovu. Ego strane klesol, zbraň spadol cez svoje rameno a pomaly sa zrútil do dverí na zem.
  
  
  Alex vystúpil na muža ako on skočil do kabíny. Tam bol prenikavý tlmený výkrik, potom guttural smiech; sekúnd neskôr, ďalší muž letel von a pristál na tvár-prvý na kamenistom teréne. Alex stál vo dverách a za ňou, držal deväť-libra M-L tak ľahko ako policajt je taktovkou. Potom pokynul mi, ale ja som bol už hore a mieri na rovine.
  
  
  "Dobrú streľbu," povedal. "Vy sa sakramentsky dobre takmer zabil pilot."
  
  
  "Čo myslíš?" Obaja sme sledovali muž writhe na zemi; ten, kto mal záber jej nepohol.
  
  
  "Ha! Vaše hunspell prechádza ega krku a hity rovine, rezy, že pilot ucha a rozbije sklo. Príliš zlé."
  
  
  "Áno. Existuje akékoľvek iné škody?"
  
  
  "Nevidela som nikoho. Myslím si, že druhý výstrel trafil hmú v hrudi prvý. V každom prípade, to predsa nemôže ísť priamo cez."
  
  
  "Alebo možno
  
  
  jej úplne vynechal. "
  
  
  Alex zatriasol hlavou. "Nie, nemal ujsť, Nick Carter. A nikdy nezabudnem na to, viete,? "Pozrel sa na pilota, ktorý sa snažil, aby sa posadili. "Chceš to chlap byť nažive?"
  
  
  "Ak to nie je vážne zranený, myslím, že môžeme použiť ego na ústredí." Jej, sklonil dolu, chytil muža. Nen mal na sebe armády jednotné s seržant je pruhy, a on vedel, že ego tvár, ako aj vedel, že jeho vlastné po štúdiu ego prípade. "Regan," ja som zavrčal. "Chceš žiť alebo zomrieť otvorene tu? Je to vaša voľba."
  
  
  "Cheesus, áno!" Spomenul si, že to bol on, nie väčší ako dieťa a vyzeral mladší ako jeho portrét. Pozrel sa na Alex a zatriasol hlavou v prekvapiť. "Blázon!" on zamrmlal. "Tento chlap je blázon."
  
  
  Alex sa smial si kľakol vedľa neho, pušku je ego dotýka mladých petty dôstojníka tvár. "Vedel som, že ak si ma udrel, vaše lietadlo by rozobrať rovnako ako ona. A vy budete ísť dole." On urobil výrečné gesto rukou, pri pohľade cez rameno na okraji útesu. "Takže ste zostať nažive, čo? Dobrý chlapec." On udrel ego na chrbte, potom schmatol jeho rameno a ťahaných malicherné úradník na jeho nohy.
  
  
  "Čo o jaskyni?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Každý, kto je mŕtvy." On klepli po zadku jeho pušky. "A potom, čo opustí, budem používať iné granáty tesnenie jaskyne. Aby krásne hrobky. Ako sa o to jedno? "On nudged mŕtveho človeka s jeho prst.
  
  
  "nie. Ja by som lepšie, aby ego so mnou. Ale ako si nechám tu?"
  
  
  "Je to súčasť mojej krajine, Nick Carter. Nemusíte sa obávať, že mi poviete, páči sa vám? Teraz som vám pomáha viazať tento chlapec, takže sa nemusíte dostať do problémov na let."
  
  
  Rozhodli sme sa opustiť Ragan starostlivo viazaný len za druhého pilotného sedadla tak, aby on mohol dávať pozor na neho. Ostatné Alexa človeka tela visel ako hmotnosť zozadu. Predtým, ako vstúpil, on rummaged vo vreckách a vytiahol pár malé tašky.
  
  
  "Prijať; ste Američania, potrebujete doklad. Sme, nevieme nič o pašovanie drog, to sme?" "Pekný výlet, Nick Carter. Ak ste tak dobrý pilot, ako môžete strieľať, nebudete mať žiadne problémy, budete?"
  
  
  Posledná vec, ktorú som videl, ego, bola mu plahočí späť do jaskyne s puškou náhodne slung cez rameno; vyzeral ako hunter sa vracia domov po dobrý deň. Nemal ani obrátiť na vlne, keď jej vzlietla.
  
  
  
  
  
  
  Šiesta Kapitola
  
  
  
  
  
  Keď v noci klesne na pobreží Grécka, sa náhle zotmie. Ona bola nájdená pekný hotel v blízkosti pláže, odporúča sa, aby sa ma kapitán charterové lode, s ktorými som hovoril predtým. Ponúkol, aby mi ukázal, okolo nočné kluby, ale ja som odmietol, je ako druh, ako je to možné; on bol stále ladenie v na úlohu, že nebol začal ešte, a nechcel nejaké priateľské rozptýlenie.
  
  
  Moja izba bola čisté a upratané. Čistú lásku, pre ktorú som bol mierne vďačný. To bol dlhý deň, a on nebol použitý na priamom slnečnom svetle, ktoré by mohli mozgov osoby silu než oni si všimol. Bol som ísť na Pyrgos ráno stretnúť dievča, a naozaj som chcel ísť ďalej.
  
  
  Mal som obed v malej krčmičke v okolí. Skupina Američania sedeli v okolí, a jedna z žien v dave vedené pozrel sa na mňa. Nechcela vyzerať zlé, takým spôsobom, opálená, ako keby ona pečené jej kože každé svetlo-hodinu a ľavej rúre na dlhý čas. Ale ignorovala som to, štúdium cruise príjmov uložené, ktorý zdvihol som v turistickej kancelárie v Aténach.
  
  
  Žena bude nemožno nechať bez pozornosti. Kútikom z mojich očí, videl som jej vstať a rozložiť do pár vysoké podpätky drevené dreváky, že ženy sa teraz nosia. Zastavila sa cez odo mňa na stole, pozeral a frowning, akoby jej boli nejaké divné vzor ona by sa vyskytli v džungli.
  
  
  "Môžem vám pomôcť?" Spýtal som sa zdvorilo. Nemal dostať hore.
  
  
  Ona triasol sa jej slnkom zaliate hnedé vlasy. Ona poukázal je obviňujú prstom na mňa. "Galveston. Tri, pred štyrmi rokmi. Boli ste priateľom Sue-Ellen, neboli ste?"
  
  
  On stuhol, snaží sa ukázať, že. "Obávam sa, že uvažujete o niekoho iného."
  
  
  Jej mračiť prehĺbil. "Prisahám, že som nikdy nezabudnem nás jedna tvár. A vraj nie je presne ako vy." Rýchle úsmev ukázať, že ona si váži mňa. "Choď, teraz. Názov... prezývku? Áno. Bolo to, daj mi chvíľku; budem myslieť na posledný."
  
  
  "Je mi ľúto, moje meno je Daniel McKee."
  
  
  Ona prikývla v porozumení. "Uh-huh. A jej meno je Jackie Onassis. Čo je zle s vami? Ste tu so svojou ženou, alebo tak niečo?"
  
  
  "Nie, ale..."
  
  
  "Zábavné, boli sme len s Sue-Ellen dnes. Ee jachtu?" Keď hovorila, môžete vidieť žena je prízvuk
  
  
  je to stále viac juhu. Nebol som prekvapený, len premýšľať o Sue Ellen stačilo dať kukurica tortilla v mojich ústach.
  
  
  "Ja naozaj neviem ..."
  
  
  Ona pokračovala, ako keby v nej nepočul ma. "Viete, že po tomto čase sa konečne dostal rozvod, ale myslím, že viete to, pretože ste a Sue-Ellen boli také blízkych priateľov. Remarried, samozrejme, ale jej staré grécke manžel nemá tráviť veľa času s ňou v týchto dňoch. Myslím si, Sue-Ellen bude veľmi radi, že ste sa v týchto častiach."
  
  
  Bol som skutočne uvedomujú, že ostatní ľudia sa pozerali na mňa teraz, nie len zvyšok ukecaná ženy skupiny, ale aj ľudia na niekoľko blízkych tabuľky. Jeho vstala. "Verte mi, pani, jej meno je Daniel McKee." On vytiahol kartu z jeho peňaženky. "Vlastne, ja som yacht makléra. Možno máš priateľa, Sue-Ellen by mal záujem, hovorí mi. Kde presne sa vaša loď?"
  
  
  Pozrela sa na bielu kartu s pohŕdaním. Potom pozrela sa na mojej tvári, oči sa jej nie celkom sústredený. Nakoniec, ona potriasol hlavou a pristúpil o krok späť. "Mohla som prisahal, že ste to boli vy, Nick Niekoho. Len Sue-Ellen nebude mať stretnutie s jedinou loďou predavač. Aj cez víkendy."
  
  
  Bol som zmätený a konečne vrátil vizitku do mojej peňaženky.
  
  
  Žena wagged prstom na mňa. "Ale možno nie ste to, čo ste povedali, že chcete naozaj sú? Jej, nezabudnite, že Nick, bol bystrý, nedáva nikomu čas. Urobte si čas, Pán Yacht makléra; Sue-Ellen povedala, že by sa tu neskôr. Potom sme si istí, eh? "Ona vyliezol späť na jej stôl.
  
  
  Chcela odísť, rýchlo, ale nútená sama dokončiť jej jedlo, ignorovanie hľadí na iných mužov a žien v spoločnosti. To bolo prosperujúce posádky, väčšinou vo svojich tridsiatych a štyridsiatych rokoch, ako som odsúdil ich, okolo nich, ktoré by pop-up v takmer všetky turistické mieste na svete. Okolo tých, ktorí budú bežné priateľov s niekým, ako Sue-Ellen rokov, alebo čokoľvek, čo jej priezvisko je v týchto dňoch, a uistite sa, že všetky ih priatelia vedia to.
  
  
  Ale tento večer si nemohol myslieť, Sue-Ellen alebo jej kamaráti, takže si hodil ju okolo vašej hlavy, akonáhle ona vyšla z krčme, a potom sa usmial a prikývol na ženu v Americkej strany. Mohol cítiť jej hodnotení oči na chrbte ako on vystúpil do jasné, nočný vzduch.
  
  
  To bolo v pohode, s pravidelným fúka vietor mimo vody. Veľké výletné lode bola zakotvená v prístave, všetky svetlá boli, a dokonca aj v tejto vzdialenosti sa mohli počuť thud z rock band. Blázon, že som si myslel. Prichádzajú ľudia z celého sveta, aby pozri Grécko, a zostať na palube ich lode počúvať Americkej hudby.
  
  
  Jej panciera bol pomalý, bezstarostný na povrchu, ale niečo zazvonil vo vnútri. V Sue-Ellen prípade trápilo ma, a ja som sa ocitol mimo kontrolu tmavých ulíc, ako som mimed nich. Dock sám bol dobre osvetlené, a dokonca aj v tomto čase noc, tam bolo dosť činnosti, aby sa z nej cítiť pohodlne. Stále, on ocenil prítomnosť Hugo, teraz priliehavé v saje na jeho predlaktie. Práve skutočnosť, že tam bol niekto v okolí, ktorí vedeli, kto to naozaj bol, a hlavne moje meno, bol všetko, čo som potrebovala upraviť moje zmysly na ihrisku som vedel, že tak dobre.
  
  
  V čase, keď som sa dostal späť do hotela, nie dušu mal prísť v blízkosti nás, a ako som stáť vo dverách vziať posledné pokojná pozrieť okolo pokojné malé námestie, ona nemá oznámenie najmenší podozrivý pohyb. Napokon, on shrugged, vošiel dovnútra, a vyliezli na jeden let širokých schodoch do svojej izby.
  
  
  Čakajú na mňa, keď som odomkol dvere, a boli sakramentsky dobré. Žiadne hrozby, takmer žiadne slová, jeden okolo nich zabuchli dvere, ako je zadaný, ostatné lit sväté svetlo po celej miestnosti. Obaja muži boli silne postavený, bežné nosenie tmavých oblekoch, a automatizačná technika, ktoré nosil boli malé, ale smrtiace.
  
  
  Čakal som na jeden okolo nich hovoriť, si všimol, že moja batožina bola otvorená na posteli najbližšie k oknu. Jej nebolo Stahl vybalenie, a z toho, čo som mohol vidieť, moje dve návštevníci boli veľmi opatrní pri ich spýtal som sa. Príliš elegantné.
  
  
  "Pán Daniel McKee?" Muž najďalej odo mňa preč hovoril, bol mierne vyšší, ako ostatné, jeho tmavé vlasy skrátiť, ale s nádherným visiace fúzy.
  
  
  "Áno," Rivnen odpovedal, trochu sa mi uľavilo, že sa nemal používať moje skutočné meno.
  
  
  "Ste späť skoro."
  
  
  Mohla som prisahal, muž sa usmial, ale s prekážkami, bolo to ťažké, pre istotu.
  
  
  "Samozrejme," povedal som.
  
  
  On vytiahol byt, nosiť peňaženku z celého jeho zadnej vrecku a otvoril ju. Videl som rozmazanie obrazu a na oficiálnu kartu pod zle poškriabaný a zažltnutý plastové, a potom mu dať to všetko zase preč.
  
  
  "Hľadáte nejaký obchodné kontakty, Pán McKee?" muž sa spýtal. Ego partner stojaci pred squat drevené toaletný stolík na nohy z postele.
  
  
  posteľ, nechcel povedať slovo, aby nás alebo presunúť.
  
  
  "Nie, naozaj."
  
  
  "Ste... jachty maklér". To nebola otázka.
  
  
  "Skutočne."
  
  
  "Chcete kúpiť alebo predať lodí v Grécku?"
  
  
  "Nie," povedala som opatrne. "Ja som len pozerať okolo seba. Niečo ako relaxáciu v kombinácii s small business."
  
  
  "Si nájsť veľký záujem v našej vody priemysel?"
  
  
  "Samozrejme. Nie je to zaujímavé?"
  
  
  Muž sa smial, široký-mouthed; na okamih, keď videl, že priepasť medzi jej ega predné zuby, bola silne pripomínal Alexa Zenopolis. Ale Alex, ten jej povedal, že je to dobrý šesť centimetrov vyššia ...
  
  
  "Budete v tejto krajine dlhú dobu?" muž pokračoval so smiechom.
  
  
  "Neviem. Len niekoľko dní, možno nemám moc plánovania."
  
  
  "Áno, samozrejme. Z našej strane - na strane voľný čas... pre návštevníkov". Ego je tmavé oči obrátil búrlivé, ako on povedal, že posledných pár slov, a jej warily pozeral na zbraň, on sa stále držal zamerané na môj blízky.
  
  
  "Čo presne robíte?" Spýtal som sa, snažil, aby to znelo viac nervózny ako náročné.
  
  
  On mávol rukou s pištoľou, ale nedal mi ani potuchy, snaží chytiť ego; ega partner bolo postavené dosť ďaleko od neho, že tam bol žiadny spôsob, ako ih by vzali jej bez pridania aspoň jednu jazvu na jeho skryť. Okrem toho, tam bol žiadny dôvod, aby tak urobili. Nie je to tak ďaleko.
  
  
  Muž s fúzikmi shrugged. "Ak sa chcete dozvedieť viac o vás, Pán McKee. Keď akýkoľvek cudzinec, odpusť mi, Američan, prichádza do tejto krajiny a začne šetrení, to, pre estestvenno, vzbudzuje zvedavosť mojej vlády."
  
  
  "Môžete zistiť len otázkou," podotkol.
  
  
  "Áno, je to možné. Ale na mojej strane ... pochopte prosím, Pán McKee, že sme vo veľmi ťažkej pozícii, obklopený sily na všetkých stranách, ktoré sú nevýhodné pre nás. Takže musíme byť podozrivé z každého, a verte mi , pane, sme ľutovať, že oveľa viac ako vy. Tak sme sa využívajú najviac priamych, aj surový, nástroje, aby zistili, čo si myslíme, že potrebujeme vedieť. Rozumiete? "
  
  
  "Samozrejme," povedal som sourly. "A myslím, že ste už celkom známy, nie ste?"
  
  
  "no... možno." Ak chcete zobraziť jeho dobrej viere, on holstered pištoľou na opasku. "Tam je len jedna vec."
  
  
  "Ouch?" jej, všimol si, že jej partner je ego bolo stále držal zbraň, aj keď to nebolo ukázal na mňa.
  
  
  "Ak vám to nevadí..." On šíriť jeho široké ramená v show goodwillu a pohyboval sa okolo postele, na mňa. "Trochu hľadať? Váš muž?"
  
  
  Kristus! To bolo všetko, čo som potrebovala, s Hugo oplášťované na moje ľavé predlaktie. Jej, vzal krok späť. "Nechápem, prečo je to nevyhnutné," povedal jej, napodobňovanie sa mierne rozhorčený Americký turista, ako najlepšie vedel. "Boh vie, nemám prepašovať jej z vašej krajine loď!"
  
  
  "Samozrejme, že nie. Napriek tomu." On bol stále prichádza na mňa. "Ktoré by spĺňali všetky z nás, nebolo by to?"
  
  
  "Nechápem, prečo ...?"
  
  
  Môj partner zdvihol zbraň znova, prejdite ukazovateľom ego v mojom smere.
  
  
  "Prosím, Pán McKee," povedal fúzami obchodník. "Nechceme, aby trvať."
  
  
  Kráčal okolo nohy postele, ruky vystreté v upokojujúce gesto, a vyzeral, ako priateľský ako nosorožec.
  
  
  Nemohla som to vydržať. "Pobyt na linke!"
  
  
  Na fúzami muž zastal, ale on sa nezdá byť v strate.
  
  
  "Môžete povedať, že ste polícii, alebo niečo také. Môžem sa bližšie pozrieť na kartu, ktorú mi ukázal?"
  
  
  Že zastavil ho. Pozrel rýchlo na svojho partnera a začal voči mne. Ego chyba. Vzal pol krok vpravo, uvedenie jeho ego medzi ním a muž drží zbraň. Než sa niekto cez nich si uvedomil, čo sa deje, bola uchopení Fúzami Človeka zápästie, obrátil sa prostredníctvom ega, a pritiahol na svoju hruď. Bolo to tvrdé a ťažké, ale urobil som jej ego krívať.
  
  
  "Pán McKee..." on zalapal po dychu.
  
  
  Bol rád, že počuje to, čo sa deje, on samozrejme nevedel, kto jej skutočné meno bolo.
  
  
  "Peňaženky" emu croaked v jej uchu.
  
  
  On sa stretával v jeho hip vrecku. Bol tak určené, aby jeho ego v skontrolujte, či nevšimol si to, čo druhý človek robí. Nie je na prvý. Potom som ho videl pokojne uvedenie tlmič na zadnej strane jeho zbraň. Pred mohla reagovať, vzal starostlivo zamieril a vystrelil dva výstrely na objemné hrudníka osoby, jej podržaním. Ja som sa hanbiť povedať, že moja prvá reakcia bola úľava, že jeden z nás gawking nešla do môjho tela a udrel ma.
  
  
  Jeho fúzy sagged, a Alenka je ego zrazu zdvojnásobil v mojich rukách. Nechal som hmú jeseň; bolo zrejmé, že to už nie je pre mňa vhodné ako štít.
  
  
  Ďalší muž vlnitou na mňa v reumatizmus. "Vezmem si to. Nemusíte sa báť... Pán McKee."
  
  
  Nechcel som rád, ako on usmial sa na mňa, najmä keď sa jej chytil pohľad kovové zuby rámuje gumy pery.
  
  
  "Čo do pekla," povedal som, sa snaží dostať späť do svojej role ako obchodný cestujúci. Bolo jasné, že nebol chystá strieľať mňa.
  
  
  "Vtipné veci sa niekedy stať, Pán McKee," povedal, nahnutá nad mŕtve telo na moje nohy. Tam bola krv, beží od elegantné prerazeniu na Fúzy to hrudník, ale to bol celý premočený až do tkaniny, jeho tmavé sako.
  
  
  "Uh-huh," povedal som, drží sa moje ľavé rameno trochu v prípade som potreboval Hugo v čase choroby. To bolo potom, že Wilhelmina chcel jej toľko, že by mohol ochutnať jej. "Čo to sakra budeš robiť, na mieru?"
  
  
  Bandita si pozrel, jeho malé oči, ako mŕtvy ako hada. "Chcete vedieť, Pán McKee?"
  
  
  Nechcel som povedať nič k nej.
  
  
  On zdvihol mŕtvy človek na jeho nohy, sklonil hrubé telo dole, a slung na Fúzami Človeka nad jeho rameno. "Tam je požiarne schodisko," oznámil, ako keby to nevedeli, a šiel k oknu, aby sa pozrel von na malé námestie nižšie. Potom chvíľu pauza, on vošiel cez okenné a na železo rošt. Tela na jeho rameno narazil bolestne proti zdvihol krídla okien, ale Fúzami Človek nemohol objektu.
  
  
  Bandit zastavili na sekundu po ego záťaž bola mimo, a keď pozrel sa na mňa, jeho úsmev bol takmer prostrediu.
  
  
  "Uvidíme sa opäť niekedy, eh, Pán McKee?" On patted telo Fúzami Človeka na zvyškový. "Nebudeme robiť hlúpe chyby, budúci čas, čo?"
  
  
  
  
  
  
  Siedma kapitola.
  
  
  
  
  
  On šiel k oknu a sledoval stocky bandit stúpania požiarnej únikový ako opice, zrejme zabúda na záťaž bol prepravu. Keby som mal Wilhelmina... Ale nie, povedal sám sebe, čo je použitie? Posledná vec, ktorú som chcela robiť tu bolo upriamiť pozornosť na seba. Najmä pozornosť orgánov.
  
  
  A, samozrejme, jej, vedel som, že dva vtipálky, ktorí mali hľadal svoju izbu nemal nič do činenia s vládou; legitímnych zástupcov pracujúcich v ich vlastnej krajine, nemajú strieľať svojich partnerov, keď sa dostanú do problémov.
  
  
  On kontrolovať jeho batožiny a zvyšok miestnosti, vrátane primitívne kúpeľňa. Nič sa zdalo, že bude chýbať, a keďže som nemal nič usvedčujúce, nemienila som na starosti príliš veľa na to. Okrem toho, že som sa musel čudovať, ktorí tento pár bol, a prečo boli tu. Chcel som mať dobré pozrieť sa na karty Fúzami Človek mal zobrazuje mi, ale to bolo príliš neskoro. A to asi nerobil žiadny rozdiel. Niekto, nejaká organizácia, bol záujem Daniel McKee, jachty makléra, a to bolo dosť, aby sa obávať jej. Cnelo sa mu Wilhelmina viac ako kedykoľvek predtým ako sa vyzliekol a šiel do postele.
  
  
  Stretnutie bolo naplánované na druhý deň, a on vstal skoro ráno pre jednoduché tri hodiny jazdy autom cez Peloponézu. Obrovské hory polostrove bolo všetko zelené a biele, s svieže zelené svahy a zoskupení kriedou skaly, cesta bola dobrá, a on si želal by som mal čas zostať a byť úprimný turistov. Ale bol som príliš netrpezlivý, príliš túži dostať sa na moje miesto určenia; na pamäti, čo sa stalo v mojej izbe v noci nechcel pustiť, a cítil som, že nejako to bolo sakramentsky dôležité nadviazať kontakt s Kristina. Potom by sme mohli dostať, ako sa hovorí, je preč zobraziť.
  
  
  Pyrgos je špinavé mesto s nádherným prírodný prístav. Predtým, než robiť niečo iné, túlal som sa po okolí dokoch, kým som našiel miesto, kde by som mohol prenajať jachtu za týždeň alebo dva. Elgon Xephrat bol dobromyseľný majiteľ miesto, malý muž s náhrobný zuby, ktoré sa neustále bliká v žiarivý úsmev.
  
  
  Nechceli sme prísť na dohodu hneď; stále som mala konať pokojne, ale bol som sakramentsky istí, že by som mohol získať to, čo som potreboval v žiadnom momente vôbec. Elgon ma uistil, že bude mať plavby plavidla pre mňa, keď som chcela, aby jej. Bola to jedna z najdôležitejších otázok.
  
  
  Ďalší hotel, nie je veľmi odlišná od tej, v Pireus, okrem toho, že nen mal jeden veľký nerovnomerné posteľou a kúpeľňa bola umiestnená v chodbe. No, ona má len jednu noc, vľavo, a možno nie, že noc.
  
  
  Bolo neskoro v deň, a on bol po jeho prehliadka harmonogram pre tak dlho, ako by mohol, keď mu konečne dorazili na Zakynthos, Vináreň. Bolo to veľké open-air hotel s krásnym výhľadom na prístav a veľké hory ostrova, pár kilometrov od brehu. Vzal ju do rúk na kovový stôl na terase, zložil týrané yacht spp, a dal ho na sedadlo vedľa mňa. Neskôr, slnko sa opiera nad Iónske More, padajúce na boot Taliansku, kde on bol z dôvodu dovolenky v pár dní. Čakal som na Kristina s toľko trpezlivosti ako je to možné, dúfal, že ona nebude držať ma čakajú príliš dlho. To bol zatratený nepríjemné musieť vysporiadať s niektorými podivné dievča, ktorí nevedeli nič viac o detailoch tejto misie, ako som to urobil.
  
  
  On hlavne mal spustiť v dvoch profesionálov vo svojej hotelovej izbe v noci.
  
  
  Okolo vináreň, mohol vidieť na vodnej dopravy pohybuje v prístave neskoro v noci. To nebolo plno, ale lode všetkých druhov boli neustále prichádzajú a odchádzajú. Malá loď s čiernym trupu objavil, ťažné dievča, na vodné lyže. Oni oslovili rade rybárskych lodí viazaná na nábreží. Dievča zdvihol jedno rameno nad hlavou, jej tmavé vlasy letí za ňou, a jej splattered tvár mala výraz extázy. V lodi, obe vodiča a ostatné človek pozoroval ju od kormy boli s úsmevom reassuringly na ňu. Niektorých rybárov na neho pozrel z ich práce; niektoré stál v automatickom fascinácia ako bronz bikiny-plátované telo blysol okolo nich, a tam boli zničené zdravie.
  
  
  Potom sivé vlasy, stocky človek nosiť čiapku s pôsobivé zlaté odznaky ponáhľal k nábreží, gestá a zúrivo. Muž za volantom loď nevšimol ho na prvý, ale niektoré inštinkt vyrobené ego venovať pozornosť kde bol položky; obrátil sa prudko, spomalenie v rovnakom čase ako on videl, že bol blíži koniec prístavu.
  
  
  "Prekliata bláznov," on zamrmlal sám pre seba. V každom prípade, potrebujú vedieť viac ísť vodné lyžovanie v prístave.
  
  
  Dievča bolo snaží skrátiť ťažné riadok; zdalo sa, že má byť len člen veselé trio, ktorí vedeli presne to, čo ona robí, a napriek tomu, že zmeny v rýchlosti a smeru lode, zdalo sa, že sa v kontrolu nad situáciou.
  
  
  A potom, z nejakého dôvodu nerozumiem, ona len padol. Ona zostúpila do vody, automatické zdvíhanie z nej lyže, nechať ísť, ťažné linky. Potlesk zastavil, ale dockworker vedené trasie päste na ľudí na lodi. Je takmer zastavil, ego motor zavrčal, vyrobené pomalý kruh, a pristúpil k dievčaťu.
  
  
  Ona stavia zľahka na ľade, lipnutie na jej lyžiach, ale, ako sa loď priblížila, jej hlas rose v hneve. Vedel som trochu grécky o nej, ale bol som si istý, že to, čo nám hovorila nemohol nájsť len jeden štandardný textový súbor. Ona tlačil jet ski k matematike a zadnej časti; vzal ih s zmätený pohľad na jeho tvár. Ale keď sa mu ukázal svoju ruku, aby jej pomohol na palube, ona shrugged, obrátil sa a plávali k hrubé drevené schody, ktoré lemovali nábreží.
  
  
  Vodič manévroval starostlivo za ňou, mužov otvorene prosba. Ona ignoruje ih, jej tvár odráža jej arogantný opovrhnutím. Ako ona dosiahol rebrík a začali do vody, muž v zadku dosiahla za ňou znova; ona zatriasol mimo ega strane, vypustiť vodu z jej rozpustené vlasy tak, aby to bolo úplne splattered, potom vyliezli niekoľko krokov, kým ona bola nad nimi. V tom momente, obrátil sa a povedal niečo, rezanie ho ako seržant dávať príkazy na tie nešikovné nováčikov v jeho čata. Obaja muži sa pozrel crestfallen, potom sullen; medzi nimi, oni rukou dievča nejaké oblečenie, a veľké slamy taška. Keď boli na Nah je, ona odvrátila bez toľko ako prvý pohľad sa rozlúčiť, a rýchlo vyliezol na vrchol nábreží.
  
  
  Podobne ako väčšina ostatných zákazníkov v krčme, vstal spoza jeho stoličku, aby si lepšie pozrieť po dievča spadlo. Od miesta, kde som si to, keď som mal dobrý výhľad na všetko, čo sa deje, a on stál, keď to dosiahol vrchol široký kamenný val. Ona sa zastavili na chvíľu, zámerne nie pri pohľade späť, kým počula, ako náhle rev z prívesným motorom, ako jej dve disconsolate hot rod doprovod robil ich cestu späť cez prístav v hľadaní svojich strateného ega. Potom priviedla slamy taška na jej nohy, zdvihol ruky a hodil terry-košeľa nad hlavou, krútenie Rivnenskaya toľko, ako je potrebné, kým Švédi boli práve na juh jej stehná. Vytiahla jej hladké, vlhké vlasy z pod golier jej tričko, siahol do svojho vrecka a vytiahol obrovské slnečné okuliare. Iba potom, čo dať na jej nu vyzerala na nás, ktorí stáli tam pri pohľade na nah.
  
  
  Tam bol žiadna falošná skromnosť alebo povýšený ľahostajnosť v jej postoj voči nám; ona sa len usmiala sa slabo, shrugged jej ramená a zdvihol jej tašku. Ako ona prešiel mimmo mňa tak blízko, že by som mohol cítiť zmes slanej vody a opálenie mlieko, ktoré jej pleť s korálkami, ona váhal pre zlomku sekundy, potom pokračoval na svojej ceste, priamo na hostinec.
  
  
  Ona bola sledoval ju - ona by pravdepodobne zničila jeho kryt, ak je to nebol, pretože všetci ostatní, bol určite pri pohľade na jej, ako ona vyšplhal pár široké, plytké kroky na kamennej terase a vzal stoličku bez dáždnikom chrániť sama od slnka. Pred posadila, tam bol čašník, a keď sa vrátil do ponurej vnútra krčme priniesť jej poradí, ona pomaly sa vrátil do svojho stola. Cítil som sa určité množstvo sofistikovaných ľutovať, že nechcela vybrať nasledujúcej tabuľke, ale zdravý rozum vyvrátil na správy z médií, že sa mi zjavil, že
  
  
  * Nechcel som sem len obdivovať miestnej vody bohyne.
  
  
  Ona vypil hrnček miestne víno, stisol tvrdo na hrozno, že už ochutnal to, a rozhodol sa držať ouzo, aspoň bledé, mliečna látky poslal svoj vlastný varovné signály pred požití to. Sedeli sme tak, že sme sa mohli pozrieť na seba a bez rozmýšľania sa príliš veľa o tom, a po chvíli bolo jasné, že ona nebola hľadá v mojom smere. V poriadku, môžem akceptovať, že; len návštevníci, na tomto mieste a v okamihu, keď boli niekoľko turistických páry a niekoľko miestnych obyvateľov, podnikateľov, súdiac podľa ih prísne oblečenie, nam, odin, okolo ktorého sa dievča by nebol záujem, alebo kto by mal odvahu priblížiť k nej, po ktorej výkon v & nb momenty skôr.
  
  
  Jeden z jej dlhé, holé nohy twitched netrpezlivo okolo nej. Každých niekoľko sekúnd, ona fluffed jej mokré vlasy a sušia sa na slnku; od miesta, kde sedela, som mohol vidieť, medi upozorňuje na black velvet, a zakaždým, keď ona zdvihla ruky, jej prsia vystupoval ostro proti napnutá tkanina jej košieľku. Obrátil som sa preč; posledná vec, ktorú som potreboval, bol tento druh rozptýlenie. Okrem toho, povedal sám sebe, bola asi high-class víkend call girl hľadá podporu. On starostlivo skúmal zvyšok vináreň a rozhodli bez akéhokoľvek nerozvážnosti, že to bola najlepšia voľba pre potenciálnych zákazníkov.
  
  
  On sa pozrel na svoje hodinky, potom na rýchlo klesajúca slnka nad morom. Obaja povedal, že to bolo stále neskoro, a ja som sa divil, keď môj kontakt by sa ukázal.
  
  
  Ona bola stále na nohách, zlato-hrotom cigariet visiace z jej pery. Sedela na chvíľu, pri pohľade na celom nábreží, ako keby chcela niečo, potom sa obrátil a odišiel, ešte naboso, do osvetlení interiéru vináreň. Ako ona prešiel môj stôl, usmiala sa, nejasne, nie pri pohľade na mňa.
  
  
  Som zdvihol svoju ruku, aby upraviť moje okuliare, a čašník vznáša v blízkosti vzal svoju objednávku; chvíľu neskôr, ďalší ouzo bol predo mnou. Bol to mladý muž v jeho ranom mladistvom veku, a ako on nastaviť piť dole na stoličke, pozrel na dievča tabuľka, potom na zadnej strane vináreň, jeho obočie zúrivo vznesené ako keby mal napodobňovať Groucho Marx. Predtým, než si uvedomila, čo robí, sa mu tiež dať dole hrnček vína že dievča bolo pitnej a ponáhľali preč skôr, než ona by mohla protestovať.
  
  
  Vrátila sa takmer okamžite po egoistically dochádzky, pričom sedadlo cez odo mňa. Pred vyslovením slova, vzala si dúšok vína, nech sa nízkym, gusty povzdych uznania, a oprel sa späť v jej stoličku. Len potom vyzerala na mňa.
  
  
  "Máte auto?" spýtala sa. Nah je dôraz bol zosilnené, ale zdalo sa, že pohodlné s anglickom jazyku.
  
  
  "Mám jednu," súhlasil som. Volkswagen bolo zaparkované v blízkosti, v plnej pohľad na naše stoličky.
  
  
  "Myslel som, že to mal byť tvoj," povedala sucho. "Rolling čísla a skutočnosť, že ste Američan."
  
  
  "To ukázať, že veľa?"
  
  
  Ona shrugged jej ramená zobraziť ľahostajnosti. "Ah, ble naučiť rozpoznať." Pozrela sa na iných stoloch v okolí. "Sú to, čo tam, že sú v Anglicku." Ona prikývla niečo, čo poukazuje na strednom veku pár popíjanie vermút na sivé tabuľke. "On odišiel a venoval sa whisky; pozrite sa na tieto ruby palice! A každá žena, ktorá postupov vyzerá to, s tvárou ako sekera a v tejto fantastickej tweed vyhovovali tu v slnečnom svetle z Pyrgos! Viete si predstaviť, že prišiel... " Ona vlnitou jej ruku vo vzduchu vo frustrácii. "Argentína?"
  
  
  Musel som sa usmiať. "Asi nie."
  
  
  Ona propped jej kolená na stoličke a oprel v, čo mi plnej sile jej úsmev, ako keby ona by sa práve objavil niečo úplne očarujúce. "Takže máte auto?" Pozrela sa na Volkswagen.
  
  
  "áno. To je moje."
  
  
  "Možno si potom nebude vadiť... stratil som prácu."
  
  
  "Takže si si všimol jej."
  
  
  "Je to len malé verejné pláže, nie je ďaleko. Sú to chlapci v lodi, vyzvali ma ísť vodné lyžovanie s nimi, a ona povedala, prečo nie." Jej ramená teraz rose a spadol ako piesty v lokomotíva kolesa zväzku. "Ale oni nevedia, ako prevádzkovať túto loď, viete? Hlupáci! Hlas tak úprimne v prístave... videli ste ho?"
  
  
  "Áno."
  
  
  "Tak, ih, odišla; neverím, že si dokonca vezmi ma späť na malé beach hotel, kde ona je pobyt. Tak som... čo si to nazvať? Opustený?"
  
  
  "Nie presne, ale máte právo nápad."
  
  
  Ona oprel celej stoličky voči mne. Štandardné presunúť, pomyslel som si, ako jej prsia pritlačí svieži textílie jej posun. "Ako dlho ste boli v Pyrgos?" spýtala sa.
  
  
  "Nemám očakávať, že sa tu dlho."
  
  
  "Ah. Kam pôjdeš odtiaľ?"
  
  
  On sa posunul trochu v jeho stoličky. Ona žiada príliš veľa otázok, dokonca aj prostitútky. "Nemám sa rozhodol ešte," povedala som opatrne.
  
  
  "Možno..." sa presťahovala bližšie ku mne a olízl jej pery, ako keby predseda tam nebol. Jej oči glittered, ako keby ich vlastné vnútorné zložiť papier. "Nebude Korfu byť zlé?"
  
  
  "To je možnosť," priznal som. Neexistuje žiadny bod v ľahu.
  
  
  "Potom sa možno budete potrebovať spoločníka?"
  
  
  Na vývrtka nebolo neočakávané, ale ja som nemal odpoveď. On sa pozeral na Nah na dlhú chvíľu pred odpovede. "Chceš ísť na Korfu?"
  
  
  "Nevadilo by mi."
  
  
  "Prečo?"
  
  
  To bol jej zase na váhať. Ona sa odvrátil a pohyboval Aryans s tými, nádherné ruky a ramená. "Toto je dobré miesto."
  
  
  "Tak to je."
  
  
  Zrazu, ona usmial sa ako malé dievča chytili v neškodné lož. "Ale Korfu pricelegs sú lepšie, nie?"
  
  
  Cítil, pálenie. "Možno..."
  
  
  Natiahla sa cez kreslo a dotkol sa môjho ramena. "Vám to nevadí jej, že spoločník na niekoľko dní, páči sa vám?" Jej úsmev rozšíril. "Pán McKee?"
  
  
  Nemal spomenúť jeho vlastné meno.
  
  
  
  
  
  
  Ôsma Kapitola
  
  
  
  
  
  To bolo sotva najjemnejších kontakt by som niekedy robil, a vadil mi, keď bola odprevadil späť do hotela, kde ona by ľavej jej oblečenie. Nemali sme veľa nehovor v aute; neprišiel podporiť ju, a nechcela ponuku. Ale skôr, než sme sa dostali na úseku verejného pláže obklopené malými druhoradú hotely, z ktorej mala vyraziť na jej vodné lyžovanie expedície, bola spomalil ísť do nah.
  
  
  "Takže ste Kristina," povedal som. Ona nie je dokonca mi povedal, že ešte.
  
  
  "Samozrejme. Máte loď?"
  
  
  "Mám jednu prenajal, áno."
  
  
  "Potom sa možno by sme mali.... Nie je to ako využívate svoj voľný čas?"
  
  
  Jej, sa zamračil: "Možno. Záleží na tom, čo máte na mysli."
  
  
  "Myslím, že musíme byť viditeľné na verejnosti, samozrejme, priťahuje k sebe." Vzala moju ruku, ale na jej teplé, holé stehna. "Hlasovať, ako je tento, nie? Americký turista, grécky žena na dovolenku. Nie je to, ako sa predpokladalo?"
  
  
  Ona, samozrejme, vedeli viac o nohu hodnoty plány než ona, ale to malo zmysel. "Na čo ste sluchu od Alex?" Spýtal som sa úprimne.
  
  
  Bolo to, ako keby sa jej pokožka mala zrazu sa obrátil na mramor, studené ako hrob, ale ona sa ani pohybovať, aby sa zasadila za ruku preč. "Budeme o tom hovoriť neskôr."
  
  
  "Prečo nie teraz?"
  
  
  Jej úsmev je ako maska smrti. "Pretože ty a ja, Pán Daniel McKee, neviem nič o tom, Alex. Teraz, sme oslavuje spoznať sa navzájom, a zajtra, keď sme sa ísť na naše malé výletné na Korfu, budeme mať dosť času, aby sa o tom hovoriť."
  
  
  Pre laika, zdalo sa, že imelo celkom dobrú predstavu o tom, ako veci fungujú v mojom mail podnikania. Jej musel ísť s ňou. Aspoň na teraz.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Na Ee hotel bol neopísateľný málo miesta s ružovými omietky stien a širokú terasu s výhľadom na úzky pás pláže. Šli sme cez rituál: sme mali vypiť jeden z tabuľky na terase, držanie rúk, a mnoho pohľade do seba jeho očami. Z času na čas som sa pozrel, či bol niekto venovať pozornosť nás, ale nevidel som nikoho, kto bol väčší záujem o Kristin, než sa očakávalo. Napokon, rovnako ako slnko, čo sa ponoriť sa do mora, ona sa postavila, ťahanie mi, aby moje nohy s ňou.
  
  
  "Budeme mať na obed?"
  
  
  "Samozrejme."
  
  
  "Samozrejme," povedala. "Môžete ma vyzdvihol v hodinu a pol. Možno... možno vám zabezpečíme pre nás plávať zajtra ráno?"
  
  
  "Ja neviem." Jej, nuzzled do jej ucha, ako sa očakávalo, ale najmä preto, že som chcel, aby sa ubezpečil, že nikto by počuť to, čo som hovoril. "Urobte si čas, drahí. Ona by nemala byť vyzvaní, aby vykonať opatrenia na zajtrajší odchod, kým je to sakramentsky zrejmé, že prichádzate so mnou."
  
  
  "Tak sa pozrime na to, aby bolo zrejmé, teraz." Ona zasiahla moje slabiny v najviac zrejmý spôsob, zdvihla nohu mierne trieť jej holé koleno proti mojom stehne. Bol to len krátky gesto, ale nikto nemohol chýbať. Alebo ego dôsledky.
  
  
  "Áno," povedal som a mal som jasné moje hrdlo pred ďalšou slovo vyšiel. "My ideme na dovolenku v dopoludňajších hodinách."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Vyzerala rovnako dobre v jej tmavo modré šaty ako ona v bikinách; bolo to zrejme niečo, čo ona by kúpil od skladu, ale Kristina vedel, ako na každom z nej šaty vyzerajú, ako by boli urobené za nah bvlgari, burberry. Išli sme do malej reštaurácie v jej blízkosti hotela; nič špeciálne o to, a tak ďaleko, ako ona mohla vidieť, tam boli žiadne ďalšie turistické aktivity tam. Keď si bola istá, že nikto by mohli začuť nás, ee spýtal sa jej,
  
  
  čo bol dôvod, prečo sme skončili v tomto konkrétnom mieste?
  
  
  Ona blushed, len niečo málo cez jej opálenie.
  
  
  "Ja naozaj neviem, toto mesto," povedala. "Toto je prvýkrát, čo som tu."
  
  
  Myslel si, že o tom na pár sekúnd, potom sa oprel späť do jeho stoličky, a usmial sa na hej, cez stoličku. "Len pár turistov, nie?"
  
  
  "Áno..."
  
  
  Bol to môj zase dostať veci do pohybu. Podľa Manila obálky, že jej spadol vedľa stoličky, jej zdvihol mape a nepreložené to. "Ukáž mi niečo o tomto pobreží," povedal pre jej nízky hlas. "Alebo mi povedz, čo neviete. Či tak alebo onak."
  
  
  To bola mapa západného pobrežia Grécka - z Peloponézu na ostrovy, Zakynthos; Kefalonia; Ithaca, kde Ulysses sa plavil na vojnu s Troy, a potom všetky tie roky neskôr sa vrátil do najvernejší gin v histórii, Leucas; a niekoľko ďalších malých ostrovov a pevniny porty, Korfu, kým sa objavil, v tvare sekera s veľkým prierezom mora. a deformovaný rukoväť, čepeľ, ktorá bola zameraná na pobrežie Albánska.
  
  
  "Že by to bolo pekné, tempomat," dievča, povedal opatrne.
  
  
  "Áno. Ktorý zastaví na ceste by ste radšej?"
  
  
  "nie. Nám, v čom konkrétnom prípade. Ale myslím si, že možno... tri dni by byť dobrý čas."
  
  
  Môj vlas clenched, nie prvýkrát na tejto misie. Viac odkladu, viac času, keď sa nič nedeje.
  
  
  "Ste si istí, že chcete ísť so mnou?" Jej hlas sa vrátil do úlohu.
  
  
  Zameriavala sa jej veľké, tmavé oči na mňa. "Ale samozrejme, Daniel McKee."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Po obede sme naše cestu cez úzke uličky obklopený pevné riadkov tme domov, ktoré sa zdalo, že loom nad nami, blotting von jasné, Iónske neba. Kristina kráčali ticho vedľa mňa, jej boku stlačené proti mne, a ja som musela neustále pripomínať seba, aby sa na pozore možné chvost.
  
  
  Nikto ju videl. Nechcel som to páči.
  
  
  "Si ... ehm... zostal v hoteli dosť dlho na prijímanie oznámení od...?"
  
  
  Ona pritisla pery na moje, ale jej pery boli studené a obsiahnuté varovanie. Nenechajte si" hovoriť " ona zamrmlal. "Dnes je pre nás."
  
  
  Nemohla som to povedať, keď jej rozprával mi, alebo sa jedná o chybu vysadené na nah. V každom prípade, nemohol objektu.
  
  
  Išli sme pozdĺž nábrežia, kde prvýkrát som ju videl, rozhodol navštíviť krčme, kde sme sa opäť stretli, potom zamieril k svojmu hotel, ktorý bol len pár blokov od hotela. Ako sme sa priblížili k matne osvetlenej vchod, hnedé Mercedes vytiahol okolo alley, roared v našom smere, a prudko spomalil. Vliezol minulosti jej a pozrel sa prizerať na aute, ale nevidela nič v zadnom ale rozmazanie obrázku. Vodiča, s jeho klobúk stiahol cez jeho oči, pozrel rovno. Keď Mercedes bol krátke vzdialenosti, sa zastavila na strane cesty, na opačnej strane ulice. Boli tam len pár iné autá zaparkované v blízkosti, a Kristina a ja sme boli len chodcov v nedohľadne.
  
  
  Dievča schmatol ruku, núti ma, aby prestal. "McKee!" ona šepkala naliehavo. "Kto sú títo ľudia?"
  
  
  "Nepoznám nikoho." Jej, povedal ticho, bolo dosť zlé riešenie obyčajné amatérske bez jej desí na smrť.
  
  
  "Ale oni nás videl a zastavil sa." Jej, cítil som sa jej triasť, jej telo pritlačí bane. "Prečo sa ich čaká tam?"
  
  
  Mercedes bolo zaparkované priamo pred vstup do hotela, jeho motor dunenie ticho, a tenké prúdy pary prichádzali z výfukového potrubia.
  
  
  Obrátil sa na dievča a objal ju. "Nebojte sa o každý vidíte, Kristina. Dnes je náš noc... ak."
  
  
  "Ak čo?"
  
  
  "Nemáte manžel, páči sa vám? Alebo iné-chlap?"
  
  
  Ona potriasol hlavou, vyhľadávanie moje oči questioningly. "nie. Bola by na dovolenku sám, ak jej ego bolo imelo?"
  
  
  Jeho otec súhlasne prikývol. "Tak čo tu máme báť? Moja izba budú ticho, potom..."
  
  
  Dievča odrezať moje slová s náhly, prudký bozk. To ma zaskočilo, ale ja som sa rýchlo zotavila a držal ju pevne na mňa. Po chvíli vytiahla jej ústa preč z bane a začal dotýkať môjho krku, stlačením jej pery k môjmu uchu. "Je to bezpečné hovoriť vo svojej izbe?" ona zamrmlal.
  
  
  "Ja by som sa stavil Stahl sa na to." Tam bol žiadny bod v spomenúť moje hostia zo včera, aj keď boli o pol krajiny preč.
  
  
  Ona pomaly stiahla pozrieť sa na mňa so žiarivými očami a dokorán otvoriť ústa v nádherný úsmev. "Takže budeme mať túto noc, Daniel McKee. Potom uvidíme..."
  
  
  Keď sme vstúpili do hotela, hnedá Mercedes tam stále bol, ako zavalitý, krčí drak dýchanie dym z jeho výfuku.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kristina nebol plachý k nám, ona nebola šialene netrpezlivý, aby nás, ale
  
  
  ona bola tiež nie je ľahostajný sex. Ona bola ten typ dievčaťa, ktorí sa nikdy nemohol zostať ľahostajný k čokoľvek, či už to bolo štetcov jej zuby alebo milovanie k cudzincom. Posadila zľahka na okraji lumpy bed, že prehliadol izba prvýkrát ako nalial brandy do pár pohárov. Vzala ona, ochutnali ju a bežal jej jazyk nad jej pery ako mačka.
  
  
  Len stoličke v miestnosti bolo príliš nízke a zlé miesto. Po rozbití jeden z mojich základných pravidiel, presťahoval som sa jej na široké parapety, uistite sa, že okno opony bol tesne uzavretú; dokonca aj potom, vedel som, že moja silueta bol ideálny cieľ pre ostreľovačov, a uveril som môj inštinkt, ktorý nikto nechcel jej mŕtvym. Nechce ešte.
  
  
  "V poriadku," povedal som, zvyšovanie hrubé sklo v hotelovej izbe v geste grilovanie a syrový sendvič.
  
  
  "Všetko v poriadku?"
  
  
  To bol môj prvý naozaj dobré pozrieť sa na Christina Zenopolis; inom čase som bol zaslepený tým, že príliš veľa slnečného svetla a všetko, čo je mokrý, opekané mäso; reštaurácie boli tlmený haze a stôl medzi nami. Tu, zvuk bol vypnutý, ale nie príliš veľa, a nič zasahovať názor. Dokonca aj jej tmavo modré, unadorned šaty boli takmer ako odhaľujú, ako cez deň bikiny, a v niektorých ohľadoch viac vzrušujúce. S jej husté tmavé vlasy a široké-nastavenie prekvapivo modré oči, bola visual poklad, a tak ďaleko, ako fretka, ona spracovávala vtip a ducha, aby sa zápas vzhľad. Na chvíľu som si prial sme boli, čo sme sa zdalo, a potom povedal som si, aby prestali byť blázon.
  
  
  "Takže vy ste študent," ja som poznamenal, vedie diskusiu, ako niekto, počúvanie možno očakávať turistické požiadať dievča, on by zdvihol a priniesol do svojej izby.
  
  
  "Áno."
  
  
  "Čo študujete?"
  
  
  Ona shrugged a trvalo dlho piť brandy. "Raz som sa chcel stať sestra, ale musel som sa zastaviť."
  
  
  "Prečo?"
  
  
  "To bolo..." Ona sa zamračil. "No, ja som sa nakoniec priznal som si, že nemôžem zostať okolo chorých ľudí, pre zvyšok môjho života. Viete?"
  
  
  "Asi áno."
  
  
  "A tak jej ... dobre, len jeho učenie. Možno budem biológ, možno archeológ. Nie vždy ponáhľať do rozhodnutia, právo?"
  
  
  "Verím, že vaši rodičia by som, aby ste si hlavné." Povedal som to s vedomím, úsmev, ale tiež som vedel, že Nah nemal žiadnych rodičov.
  
  
  Kristina pozrel sa na mňa uprene. "Nemám žiadne rodičia, McKee. Samozrejme môžete robiť; musel som vám povedal, že predtým."
  
  
  On prikývol jej. "Verím, že sa vám páčilo. Ospravedlňujeme. Ale ako sa máte, uh ... ako si zarobiť na živobytie?"
  
  
  "Ach, hej, som prácu v butiku v Aténach. To je veľmi blízko k Hilton. Sú veľmi dobrí v platení mi za deň voľna, keď nemusím ísť do triedy." Ona oprel vpred, mierny výstrih jej šaty len čiastočne odhaľujú. "Nie je to dobré, že som na dovolenke teraz?"
  
  
  "To nemôže byť lepšie," povedal som, a keď som pochopil, že som vstal a sadol si vedľa nej na posteľ. Ona sa nepohol alebo zdať prekvapivé, ale tam boli žiadne automatické hladí, a to buď. Páčilo sa mi to dievča, viac a viac.
  
  
  "Našli ste, čo ste chceli v Grécku, McKee?"
  
  
  "V ceste."
  
  
  Ona sa smial. "Hovorím o váš e-mail činnosti je zjavené."
  
  
  "Nemal som to tak povedať?" Jej, zaškeril hej, v reumatizmus. "Dobre, ale v skutočnosti jej len bol tu niekoľko dní, ale jej sa stretli niektorí ľudia, pozrel sa na lode. Mal som predstavu, že by som mohol byť schopný ju nájsť vo vašej krajine génius v yacht dizajn, niekoho, kto by mohol prísť s niečím novým a vzrušujúce. Zatiaľ čo... Ale, či som nájsť to, čo hľadám, alebo nie, mám vedieť niečo o Grécku. Som ako väčšina vecí okolo toho."
  
  
  Tentoraz ona pobozkal ma v pohode, svetlo pery. Začal som ju objať, ale ona sa odtiahol, nie veľa, len toľko, dajte mi vedieť, že to nebol čas.
  
  
  Povedala. "Takže odchádzaš zajtra?"
  
  
  "To je nápad. Je zaujímavé, že v mojej krajine a pravdepodobne tvoje, keď sa ľudia na lodi vidieť osobu prísť autom a začať klásť otázky, nemajú tendenciu hovoriť veľa. Ale keď sa ten istý človek objaví v lodi a pýta sa im rovnaké otázky, budú na ne odpovedať."
  
  
  "Áno, nevidím, ako to mohlo byť." Vzala ďalší dúšok brandy. "A úprimne chcieť, aby sa mi s tebou?"
  
  
  Bol som si istý, teraz, že ona bola hovorí o možných chýb, pretože vedela, že sakra dobre, že by som mal vziať ju so sebou. "Ja by som naozaj rád, že. Len tri alebo štyri dni, len pobrežné plávanie. Urobte si čas."
  
  
  Zdalo sa, že na to myslieť, a potom ona prikývla pomaly. "áno. To by bolo veľmi, veľmi dobré." S tým, ona vstal, ukázal jej prázdne brandy skla na najbližšie commodore, a zdvihol biele vlnené cape ona nosil proti chill večer. "Musím ísť späť do môjho hotela, McKee."
  
  
  Moje prekvapenie, musí byť jasné, ale ona stifled môj protest s divoký mračiť. "Máš sa?" Povedal som unconvincingly.
  
  
  "Ah, áno. To bolo veľmi pekné, McKee. Jej, mám pocit, že sme dostali, aby sa spoznali aj v takom krátkom čase, a je toho toľko, na čo tešiť. Ona naklonená jej hlavu na stranu a dal mi provokujúcej úsmev. "Raz sme si sám na mori, som si istý, že sme si nájsť niečo hovoriť."
  
  
  Ona odovzdaná správa, a nevadilo mi to. Kristina nechceli ho vziať ju späť do hotela, ale ja som sa uistiť, hnedá Mercedes nebolo cez ulicu pred tým, než som ju v taxíku. Sledoval som ju, kým ona bola z dohľadu, a videl, no znamení jej chvost vyrovnávania sa s ňou, ale ja som stále cítil studený báť v mojom žalúdku; Kristina bol môj jediný spôsob, ako kontaktovať Alex, a keby sa niečo stalo, aby jej ...
  
  
  Všetko, čo som mohol robiť teraz, bola nádej, že vedela, čo ona robí, pretože som sakramentsky dobre neurobili.
  
  
  
  
  
  
  Deviata Kapitola
  
  
  
  
  
  Keď prišiel skoro ráno, Elgon Xephrat na mňa čakala, ale nebol priateľský, usmievavý človek, ona by sa stretli deň pred. Potriasol hlavou smutne, keď ma uvidel chodiť okolo auta, a do svojich malých, preplnená office.
  
  
  "Prepáč, nechcel som žiť až do svojich očakávaní," začal s pozdravom, pozerať sa dole na biele telocvični taška bola prepravu. "Vaša loď nebude pripravený na vyplávanie dnes. Zajtra, možno o dva-tri dni. Nemôžem povedať."
  
  
  "Čo to sakra stalo?" Som požadoval.
  
  
  "Nehody v noci." On shrugged a ukázal neurčito nad jeho rameno. Cez okno, za ňou, ego mohli vidieť rušný lodenice, dokov, a malej zátoke, kde desiatky lodí, väčšinou malé, boli ukotvené. Ona vie tridsiatich-dvoch-noha chytiť on by použité na svetlo ma deň predtým, pritúlila sa proti obžalovaných v dlhé, hrubé hada okolo hadice, že preliala boku a nadol do kabíny.
  
  
  "Čo sa stalo?"
  
  
  "Myslím si, že niekto prišiel na kotvenie stanice neskoro. Vaše Argos musí boli dosť nešťastne vrazil; sme zistili, ego dnes ráno, veľa vody, niektoré dosky vyskočila dopredu. Poukázal na to zbytočne.
  
  
  "To nemôže byť príliš vážne poškodené, ak to nie je drez v noci.",
  
  
  "Pravdepodobne nie, budeme musieť dostať ju von, aby sa ubezpečil."
  
  
  "Môžem ísť tam každý rok? Možno budem mať predstavu..."
  
  
  Ego oči boli chladné. "Viete viac o mojej lode ako jej Pán McKee?"
  
  
  "Samozrejme, že nie, že to nie je to, čo som chcel. Pozrite si mi povedal, že ste mali inú loď, že by som si mohol vziať. Čo o tomto?"
  
  
  "Ah, ale po ľavej včera, dvaja páni prišli a autorizovaných ego. Povedal si, že si preferovaný Argos rovnako."
  
  
  Urobil som to, bolo menšie, ľahšie s jednou rukou, a celkovo vyzerala lepšie. Však ... " som už berie ju preč?"
  
  
  "Scylla? Ešte nie, nie."
  
  
  "Potrebujem loď," povedal som rozhodne.
  
  
  Zephrathus vyzeral prekvapený. "Ale povedali ste, tam bol žiadny spech, Pán McKee."
  
  
  "Všetko sa zmenilo. Ona by mal byť schopný robiť biznis s vami, ale ak nechcete držať svoje slovo, budem musieť ísť niekde inde, Pán Xefrates."
  
  
  Keby sa očakáva, že takáto vec sa z tejto osobe, bol smutne mýli. On sa len pozeral na mňa, na dlhú chvíľu, potom shrugged. "Je to vaše právo."
  
  
  "Pozrite sa, zaplatím, čo chcete pre Scylla. Dovoľ ostatným čakať na deň alebo tak pre Argos, ktoré majú byť opravené."
  
  
  "Je to pre vás dôležité, Pán McKee?"
  
  
  "Je to dôležité." Jej, sa zasmial. "Čoskoro budete rozumieť, prečo."
  
  
  Xephrathus pozrel premyslené, jeho oči somber, a potom jeho tmavý, fúzatý tvár blysol náhly úsmev. "Ah! Snáď som to pochopiť." On využitý čapu ceruzky proti jeho zuby. "Možno iné páni sa tiež pochopiť."
  
  
  "Keď povedali, že by som začať?"
  
  
  "Práve dnes. Vlastne, pretože prišli tak neskoro včera som nemal čas, aby si ih na lodi. Zvyčajne som mať istotu, že niekto vie, ako zvládnuť jeden z mojich obľúbených lode pred tým, než som nechal si ju vyzdvihnúť. S výnimkou prípadov, keď majú ich... Ako to hovorím? Poverenia? Áno, tak ako vy, Pán McKee.
  
  
  Medzi iné dokumenty som bola vybavená bol fotokópiu moje ID karty, ktoré je uvedené, že som sa cez Atlantický oceán dvakrát v malom člne preteky, raz ako navigátor a raz ako kapitán. Bol som rovnako rád, že Xephratus nemal ma požiadal, aby sa sprievodca Scylla, široké-ošúpané sloop s dostatkom priestoru v kabíne pre kŕdeľ prebíja na prepravu ako náklad, okolo plno bay.
  
  
  "Tak som si vziať Scylla namiesto toho, "povedal som, dosiahnutie pre moju peňaženku.
  
  
  Ďalších dvoch mužov potriasol hlavou. "Som nemohol robiť to, Pán McKee. Dal som moje slovo na ďalšie dve páni."
  
  
  "Ale si mi sľúbil mi."
  
  
  "Deň bude čoskoro prísť, keď vás bude chcieť, aby Argos."
  
  
  "Môžete zavolať na tieto iné chlapi? Aspoň požiadať nu, ak im nevadí, že predlžovanie výlet, na deň alebo tak? " jej, cítil smiešne, takmer žobranie, ako že, ale tam bol žiadne iné miesto v Pyrgos, kde je jeho loď mohla byť objednaný hneď. Jedinou alternatívou bol návrat do Pireus, kde Royal grécky Yacht Klub môže usporiadať rebríčkoch v takmer každom prístave, kde boli k dispozícii. Ale, že to nebude znamenať len trvať aspoň jeden deň, ale čo je dôležitejšie, to by zmierniť ma z úzkosti začína môj "pomalým" cruise.
  
  
  Xephrathus zamračil, prevrátený cez niektoré papiere v jeho potkanov hniezdo na svojom stole, našiel to, čo chcel, a nakoniec si resignedly. "Som naozaj ľúto. Nemyslím si, že ih Hotel zaznamenané to."
  
  
  Sedel tam ako stocky, smutný, ale nemilosrdný spider a jej začala myslieť, že táto lokalita v Rusku bol celkom zlyhanie pri Kristina prišli.
  
  
  Xephrathus takmer vyskočil ako dievča zapísaný, jeho tmavé tváre split v idiotské úsmevom uznania. V vyblednuté modré šortky, prekladané posádky krku sveter, a vyžaruje nadšenie pre dovolenku, no stačilo, aby každý muž, vstaň.
  
  
  "Sme na to pripravení?" "Čo je to?", spýtala sa ma, dáva mi peck na tvár a pád dvoch plátno tašky na prašnom poschodí.
  
  
  Jeho stručne povedané, tu o komplikácie. Kristina reakcia bola dokonalá; obrátil na Zephrat, pouting dosť.
  
  
  "Ale to nie je fér! Mojej dovolenky, skončí v priebehu niekoľkých dní, a bol som sľúbil, malý cruise."
  
  
  Xephrathus pozrel flustered. On hovoril, dievča v gréčtine, a ona odpovedala; nikto z ľudí okolo nich mohli porozumieť jej. Ale všetko, čo si nám povedala, Kristina mal moc presviedčania, že nemôže pochopiť, po pár minútach, Xephrath prikývla, trochu smutne, ale shrugged, a my sme boli vykonávané v našom auto do dokovacej stanice.
  
  
  Odin je ego kamaráti priniesli Scylla so mnou, a potom, čo on skontrolovať svoje vybavenie a zariadenia, sloop bola vybavená ustanovenia, a my sme dali našu výstroj dole. Xephrathus vykonáva efektívnu prevádzku, a to nebolo až do poludnia, že sme sa pošmykol z prístavu Bar. Prácu pod velebené napájanie palubných motora, on tlačil jeho cestu cez zoskupení lode kotviace v zálive, pocit kormidlo parafínový. Iba vtedy, keď sme boli ďaleko od boja, že označený vstup do zálivu som ho dať Christina volant a ísť dopredu.
  
  
  Na staysail išiel prvý, to bolo self-nastavenie, takže je oveľa jednoduchšie plávať sám. Christina mi povedala, že ona sa trochu plachtenie, ale len v malých lodí, takže s výnimkou v prípade núdze, myslel som, že robiť všetko vážne veci sám. Ako ramena začal vypĺňať, obrátil sa a povedal dievča zvýšiť sloop na náveternej strane. Ona prikývla, otočil volantom, a držal ego, wincing pevný, do čela prehodil okolo a ramena začal klapka. Keď som bol rád, že ona nás urobil presunúť viac alebo menej s istotou v správnom smere, vrátil som sa a zdvihol ju s ťažkým plachtu. Nebolo to jednoduché, na moje vlastné, aj s naviják, ale to bol konečne pribitý nadol podľa ťažké plachtou na vrchol stožiara a schválené faul.
  
  
  Na Scylla bol hojdacia v stredne silné vlny, a ja som sa do tanca chvíľu ako ona manévroval pozdĺž úzkej mimmo sledovať kabíny strechy. Keď jej otec sa vrátil do priestrannej kabíny, Kristina zistil, že je ťažké riadiť loď, jej sel sedel vedľa nej a vypol motor. Ticho bolo krásne.
  
  
  "Je to veľká loď," povedala ticho, hľadeli na veľké stožiar ako vietor začal vyplniť jej ego.
  
  
  "Dosť veľký," súhlasil som, pričom volantu od nej.
  
  
  Deň bol jasný a ostrý, návštevnosť mierne a celkom dobre rozptýlené. Aj tak blízko k brehu, tam bol pocit nekonečnej hĺbke pod naše trupu, tmavo modré vody obracajú na mäkké penové ako sme naše cestu cez vlny. Kristina zdvihla ruky na vytláčanie jej silné, lesklé vlasy, a v slnečnom svetle nen mohli vidieť medené upozorní na to. Ona sa zhlboka nadýchol, savoring vietor a slané vzduchu, so zatvorenými očami, a keď otvorila ih opäť, bola hľadáte skutočne na mňa.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedala.
  
  
  "Áno."
  
  
  Obzrela sa; vstup do zálivu bol už len ďalší nerozoznanie časť pobrežia. "Sme konečne sám." Usmiala sa. "Myslím, že naozaj osamelý."
  
  
  Pozrel na open pasce vedúce k hlavnej kabíne, potom opatrne sa pozrel na Nah. "Budete schopní pracovať trochu volantom? Chcem pozrite sa na niektoré veci pod."
  
  
  Kristína prikývla a vzala na kolieska znova. Len pozemky viditeľný s výnimkou ruský Prezident Vladimir Putin za nás bol Zakynthos, a ostrov bol míľ na bok.
  
  
  V skutočných profesionálov, samozrejme, všetko sa zdá byť v poriadku, okrem toho, že žiadne prekvapenie sa nemohol zapojiť nás v každom problémy s loďou. Išiel som dole schodmi nájsť nejaký iný problém.
  
  
  Možno som overdid to, ale som skúmal, to všetko vo vnútri lode a požadoval možné problémy. Zdalo nepravdepodobné, že by niekto mohol mať nainštalované všetky počúvanie zariadenia na Scylla, ale tam bol žiadny bod v, pričom akékoľvek šance. Dno bolo prekvapivo priestranné, s hlavnej kabíne, v ktorej by to mohlo stáť takmer vertikálne. V kuchyni bola kompaktná a rozhodne novšie ako loď, s plastovou strechou a malý nerezový drez. Tam bol elektrický chladnička, že Xephratuh povedala, že jej nechcel som, aby sa použiť; to znamenalo, že spustenie motorov, aby batéria nabitá, a jeho shell nebol za to. Nech to bolo čokoľvek, staré pôvodné chladnička tam stále bol, a nen mal päťdesiat-libra blok ľadu udržať ale studené.
  
  
  Aj v hlavnej kabíne, tam boli horné a dolné lôžka na strane prístavu, a na druhej strane tam bola kreslo s vstavaným-in čalúnené sedadlá na stranách, jedáleň, by mohla byť znížená, aby sa zase celú vec do manželskou posteľou.
  
  
  Dopredu, cez krátky, úzky priechod obklopený postele a šatňové skrinky, bol iný zrubu, kde dvaja muži spali na mierne zakrivené lôžka. Musel som takmer plaziť sa dostať dovnútra, ako výška pod dopredu paluba bola výrazne znížená. Na plexisklo trapdoor bol jediný zdroj svetla, a ona zdvihla ju mierne dýchať vo vlhkej miestnosti. Urobil som duševné poznámka: ak chcete vypnúť ak počasie obrátil zlé; aj keď sme mali automatické drenážne čerpadlo, tam bol žiadny bod v prijímať vodu zbytočne.
  
  
  Trvalo mi takmer hodinu uistite sa, Scylla bolo čisté. Bolo to hlúpe, povedala sama, tak sa sakramentsky pozor, ale jedna z prvých vecí, ona by sa naučil v spy mail firmu nikdy nebolo take niečo ako samozrejmosť. Potom tam boli dvaja chlapci, ktorí skúsili na charterové Scylla deň predtým, nehovoriac o "nehody", ktorý mal poškodený iná loď. Nie, to stálo za hodinu. Otvoril niekoľko fliaš piva, a priniesol ih späť do kabíny.
  
  
  "Bál som sa chcete padlých spí," Christina povedal.
  
  
  "Len som sa uistiť,, všetko bolo v poriadku. Teraz môžeme hovoriť." Jej voľba bola z nah je dosiahnuť; bolo na čase sa pustiť do podnikania.
  
  
  "Čistý... pri chybách v hre?" "Čo je to?" spýtala sa zľahka.
  
  
  "Nie," povedal som rozhodne.
  
  
  "Chceš riadiť?"
  
  
  Jej, pozrel sa na pravý bok. Boli sme blíži bod na najjužnejším cípu Zakynthos, čo znamenalo, že by sme mať čoskoro zmeniť kurz a vedúci severozápad. To bola overená vietor; boli sme na veľkú vzdialenosť, vietor bol fúkanie takmer zo severu; zmeny kurzu by mali znamenať nič viac ako zmeniť nastavenia twist. Loď pohyboval rovnomerným pohybom vpred, jasne šťastnejší pod plachtami ako s motorom.
  
  
  "Udržať kontroly," povedal som. "Robíte dobre."
  
  
  "Môžeme hovoriť teraz?"
  
  
  "Ak chceš."
  
  
  Ona odvrátila, jej očami upretými na kompas zriadené úprimných tie, v prednej časti kolesa.
  
  
  Spýtal som sa jej, " v Poriadku?"
  
  
  "Čože?"
  
  
  Začal som to otvorene. "Prečo sa bojíte, že auto minulú noc?"
  
  
  "Autá?" Ona bola stagnuje na čas.
  
  
  "Neďaleko môjho hotela. Existuje dôvod, prečo by ste mali dodržiavať?"
  
  
  Jej oči sa rozšírili, ako ona sa na mňa pozrel. "Samozrejme! Neviete?"
  
  
  On si povzdychol a zľahka sa dotkol jej holé rameno. "Počúvaj, Kristina, by sme lepšie vymyslieť niečo. Ste na túto cestu, pretože váš brat trvali na to. Ale ja ešte stále neviem, koľko kontaktov máte s ním, alebo ako to bolo. . Jej manžel je svedomia; nepáči sa mi to. Alex je starý chlapec, a je mi ľúto, on ťahal ste do tejto, ale, samozrejme, nemôže byť rozprával som sa z nej. Čo musím najprv vedieť, je, ako sa podieľajú ste v tejto oblasti podnikania ."
  
  
  Ona si olízl pery, glanced na kompasu znova, a potom sa dostal až na kontrolu spin nastavenie. Nakoniec, ona shrugged. Dobrý. Prvá vec, ktorú som vedieť o Alex ... vracajúcich sa používateľ ... to je to, čo Odin je splniť svoj ľud prichádza ku mne, keď jej chôdza na butik. On mi hovorí, že Alex sa vám ozveme." Ona sa na mňa iba pozrela. "Mali by ste vedieť, McKee, že sotva som vedieť, môj brat. Bol som iba sedem rokov, keď zomrel... išiel na druhú stranu. A predtým, on bol vždy ďaleko, tak on ju videl, ego veľmi málo, vôbec. moja matka zomrela, a náš otec zomrel pred mnohými rokmi, keď som bola dieťa. Tak ona, myslím, že, je mu... cítil, že od jej bol jediný zostávajúci člen rodiny... mohol veriť? "Ona skončila na výsluch poznámky, ktoré som nenašiel veľmi upokojujúce na prvom mieste.
  
  
  To nevadí Hans. "Čo obráťte sa mali ste s ním, pretože fretka?"
  
  
  "Dva, tri krát som prijal jej správy; neviem, ako to bolo vyťažené na mňa. Bolo to jednoducho zistené ih
  
  
  keď bola príde domov zo školy alebo práce ."
  
  
  "To, čo bolo v nich?"
  
  
  "Nemám ih so mnou. Radil mi, aby napáliť ih."
  
  
  Ďakujem Bohu za to, aspoň, povedal sám. "Ale si ih."
  
  
  "Samozrejme. Povedal, že by sa vrátil, že Ego by byť splnené Amerických agentov, a že on chcel, aby jeho tam byť."
  
  
  "Ja stále neviem pochopiť, prečo ste nemali stretnúť sa s ním, fretky."
  
  
  "A ona tiež."
  
  
  "On chce, aby ste sa s ním?"
  
  
  "Nemôžem povedať. Pokiaľ viem, som v pláne ísť s vami na Korfu, stretnúť Alex tam, a potom sa vrátiť do Atén. Dovolenka skončí." Usmiala sa absently. "Pokiaľ ide o jej nejasné spomienky ide, môj starší brat bol vždy tvrdohlavý človek, vždy náročné jeho vlastnú cestu. Možno si len chce vidieť posledné zostávajúce člena rodiny."
  
  
  To bolo celkom jasné, že sme neboli nikam, tak som zmenila smer. "Vráťme sa späť k hnedé auto poslednú noc. Ste sa báli. Prečo nie?"
  
  
  "Neviem. Jeho nikdy sa podieľal na také veci, pred, tak snáď jej príliš informovaný o... tieto veci."
  
  
  "Je to hlúpe, spin, ale je to len ego žiadať od nej. Už ste povedali, niekto o tom? Mám na mysli, niečo ako to, čo ste počuli od svojho brata, a po všetky tie roky?"
  
  
  Ona potriasol hlavou empatického, potom hej, musel som odstrániť zámok vlasy z môjho rta. "nie. Mám... nemám žiadne blízkych priateľov, McKee. Nikto, hema nemal s ňou hovoriť."
  
  
  Jej pozrel na nah. "To je trochu divne," povedal som úprimne. "Žiadne blízkych priateľov?"
  
  
  Ona blushed pod jej opálenie. "Ah, áno, rozumiem jej. Dobre, to bolo ... až donedávna, ona bola viazaná na mladého muža. Nemám ego už. A nemám žiadne blízkych priateľov. Moja práca a moje univerzity; ona zmenila môj život veľa, takže nie je ten, ona by sa povedať, že až."
  
  
  "Ale boli ste stále bojí."
  
  
  Ona shrugged znova. "Vy ste špión, McKee, a som si istý, že to nie je vaše skutočné meno, ale to nevadí, nie máte podozrenie, že niečo ako auto išiel včera večer?"
  
  
  "Uh-huh. Ale nie nevyhnutne. To je prísne tajné operácie, Kristína; nikto by mali vedieť niečo o tom, s výnimkou tých, ktoré sú zapojené."
  
  
  "Áno, ona, myslím, že ..."
  
  
  "No dobre, poďme na to zabudnite. Možno niekto unikli niektoré detaily tejto operácie. Našou úlohou je ešte predložiť vec na oboch koncoch. Máme pár dní na mori hovoriť, takže začnite tým, že mi poviete ako Alex by mal dostať do kontaktu s vami. na Korfu ".
  
  
  Ona váhal, zápasí s volantom Scylla otriasla dôsledku veľkých motorový čln. Potom ona si povzdychol a zrútil na orange záchranné koleso bola používanie ako operadlo. "Dohodli sme sa na dátum a čas stretnutia. Toto je krčma v Korfu."
  
  
  "Ach, cool!" Hodil do jeho rúk. "Presne tam, kde každý, kto hľadá ego môže očakávať, že ego nájsť v Albánsku."
  
  
  "Áno, ale nikto to pozerá na to, McKee."
  
  
  "Čo myslíš?"
  
  
  "Vo svojej poslednej správe, povedal mi, že je čas bola najdôležitejšia vec. Aspoň dva alebo tri dni, potom egá, že nebude vedieť, že sa mu to chýba."
  
  
  "A ako je emú bude robiť, že?"
  
  
  "Nemal povedať. Ego správy boli krátke."
  
  
  "Áno, myslím si to. Korfu." On vstal, išiel na prízemí, a vrátil s hromadou valcované-up karty. Keď som zistil, jeden z Korfu, len som musel vyzerať trochu vedieť, že všetko, čo bolo zle. "Nie sme ísť tam," povedal som.
  
  
  Pozrela kde jej mieril. "Prečo nie?"
  
  
  "Pretože, keď váš brat a ja nechať, budeme mať dlhodobo, pätnásť alebo dvadsať kilometrov v každom smere, až sa dostaneme na otvorené more. Čo hovorí nám, niekto by mohol mať záujem o Alex pred môžeme prejsť na Taranto."
  
  
  Pozrela sa na mape. Korfu, hlavné mesto ostrova Korfu, bol nachádza sa na polceste pozdĺž východného pobrežia ostrova. Len niekoľko kilometrov z vody boli na pobreží Grécka a Albánska, a ona nebola budú snažiť utiecť s defector z oboch krajín, v člne, že by mohli ísť len štyroch alebo piatich uzlov. Nie z tam, rovnako; to by mi trvalo dlho, stačí sa dostať von z Korfu a do otvorenej vode. Možno keby som nebol navštívil dvoma veličinami, z ktorých jeden je teraz mŕtvy, pár nocí rokmi, by som riskovali, že. Ale to je vylúčené teraz.
  
  
  "Ale čo iné môžeme urobiť?" Kristina spýtal sa.
  
  
  Som pozeral na graf na dlhú dobu. Na pobreží mora Korfu, tam bol malý mestečku Agios Mattaios. "Viete, toto miesto?"
  
  
  Kristina potriasol hlavou. "Nikdy som nebol na Korfu."
  
  
  "Dobre, budeme sa plaviť tam, a opustiť túto loď. Myslím, že môžeme nájsť auto niekde, aby sa nám do Korfu."
  
  
  "Ale ... McKee?"
  
  
  "Ak by?"
  
  
  "Prečo by sme ísť na miesto, ako Ayios Mattaios?
  
  
  Ste mali turista, a ja som... dobre. Žiadny turista, ktorý bude plaviť na také vzdialené miesta, a nie ísť na Korfu. Ak sme boli v zhone. "
  
  
  Mala pravdu. Ak ideme hrať oboma smermi, najmä na kľúčové etapy, nemohli sme si dovoliť čokoľvek z obyčajných. I rozloženom stave pár ďalších grafy, zapísanej niečo. "V poriadku, Kristina, máte pravdu. Dnes večer budeme zastaviť niekde, kde sa na Selfalonia. To je ďalší veľký ostrov, potom Zakynthos. Zajtra večer je Preveza, a ďalšia je, ak nie je Ayios Mattaios. Ale keď sme sa tam dostať, budeme mať niečo ako loď problém, že bude naše ospravedlnenie, a som si, aby to vyzeralo, právne. Prenocovanie v Korfu a potom späť do ... "
  
  
  Ona potriasol jej hlavu tak silno, že som musel prestať hovoriť. "Čo sa stalo?"
  
  
  "Nie!" povedala zalapal po dychu. "Nie, nie tam!"
  
  
  "Ale prečo nie? Je to najlepší sakra miesto vidím ju, aj keď ego je ťažké vysloviť."
  
  
  "Nemyslím tam." Ona ukázal na mape. "Nie Ayios Mattayos." Jej prst presunutý až na pobrežie znova. "Tam."
  
  
  "Preveza? Čo je na tom zlého?"
  
  
  Bez dôvodu, začal som si uvedomovať, že ona bola pohrebiska jej tvár v mojom ramene, zvieral ruku. "Nie, McKee, alebo bez ohľadu na vaše meno je. Rado sa stalo! Všade, kde sme sa zastavili, môže to byť nikdy Preveza!"
  
  
  
  
  
  
  Desiata kapitola.
  
  
  
  
  
  Takže sme nestihli Preveza. Kristina je námietka bola tak hysterický, že som sa rozhodol preskúmať, aspoň nie potom. Neskôr, tento ey zdalo sa hanbiť za jej výbuch, akoby mohla vziať ju späť. Ale bez ohľadu na imelo mala na mysli, ona bola vďačná; ukázalo sa, že bola v telocvični pod tlakom, a už nádherná bohyňa jet-lyžovanie, kto praktizuje, náhodne možno vyzdvihnúť Americký cestovateľ a ísť na malej okružnej. To prinieslo späť správny spôsob, ako sa pozerať na veci, a to bolo pre mňa dobré.
  
  
  Sme strávil zvyšok prvého dňa sa teší na otvorené more, zdržiava od Zakynthos, a ako sa slnko začalo nastaviť cez otvorené Stredomoria, zamieril Argostilion, hlavnom meste Kefalonia. V prístave, sme sa viac dodávok, konzervované potraviny, zmrzlina, veľa alkoholu pre kuchyne, potom našli reštauráciu, kde sme mali ponuré večera . Kristina bol tichý, sústredenie sa na jej jedlo na nerozoznanie zeleniny a korenín ako slnko zmizlo za oknom.
  
  
  "Myslím,"povedala," budeme spať na palube?"
  
  
  "Alexander mal v pláne."
  
  
  "Áno." Povedala to s povzdych rezignácie.
  
  
  "Je to problém?"
  
  
  "Nie." Povedala to príliš rýchlo. "Mohli by sme ísť von do prístavu a spustiť kotvy?"
  
  
  "Možno. Pozriem sa na to s port kapitán; sme pravdepodobne bude schopný nájsť voľné lôžko."
  
  
  "Mohli by sme sa len... pokračovať?"
  
  
  "Povedal si, že máme tri dni. Čo sa ponáhľať?"
  
  
  "Už si niekedy sa plavil v noci? V otvorenom mori s plachty naplnená svetlom vietor?"
  
  
  Slová znelo divne, pochádzajúcich z Christina. "Áno," povedal som.
  
  
  "Potom sa nemôžeme, McKee?" Jej ruka sa posunul cez stôl a dotkol sa môjho ramena s jej prsty. Boli pokojné, topoľ mierne.
  
  
  "Chcete povedať, že chcete plávať celú noc?"
  
  
  "To by bolo pekné."
  
  
  "Prečo nie?"
  
  
  V tomto bode, čašník nám priniesol turecká káva, a zatiaľ čo ona filtrované sedimentov z dna, skla, cez jej zuby, Kristina dostal až starať sa sama o seba. Keď prišla späť, unavené, ona sa zrútil do kresla tak tvrdo, že som si myslela, že sa chystá rozbiť.
  
  
  "McKee!" ona hissed. "Bol tam ešte niekto tam!"
  
  
  "Uh-huh. Čo je pre niekoho?"
  
  
  "Človek! Opretý o úprimných stonať v prednej dámy ' room!"
  
  
  "V poriadku?"
  
  
  "Ale ja som videl jej ego predtým! Posledná noc v Pyrgos!"
  
  
  Tento upútal moju pozornosť. "Kde v Pyrgos?"
  
  
  "To bolo..." Ona váhal, uplatňovaní jej palec do úst a žuvanie na necht. "V mojej hoteli, keď som ťa opustil. Keď prišiel, hovoril na desk clerk."
  
  
  Jeho vstala. "Stále je tam?"
  
  
  "V žiadnom prípade! Keď jej bola preč, bol preč. McKee! Ako je možné, že nás sledujte, ako je tento?"
  
  
  "Nebuďte si príliš istý, že to takto nás."
  
  
  "Ale to by malo byť tam!"
  
  
  "Dobre, dobre. Relax." Dostať hore. "Dovoľte mi, aby som malé navštíviť na môj vlastný."
  
  
  Ale keď sa vrátil k malej chodbe z hlavnej jedálne, tam bolo, nikto tam vôbec, a našiel mužov je miestnosť prázdna. Keď som sa vrátil, Kristina hľadal v mojom smere obavy, a ja som potriasol hlavou, ako som si sadol. "Nikto. Ste si istý, že to bol ten istý človek, ktorý videl vo vašom hoteli?"
  
  
  "Áno."
  
  
  "Opísať svoje ego."
  
  
  Ona váhal, hryzenie jej pery. "Bol ... kratšie ako vy, ale veľmi široký. Tmavé farby, tmavé vlasy. Plešatý, myslím si, ale že je
  
  
  Bola som na sebe klobúk, takže som nemohol byť istý."
  
  
  "Čo spravil?"
  
  
  "On je len... stála tam. Hovoril som na desk clerk..."
  
  
  "Aký jazyk?"
  
  
  "Ah, v gréčtine."
  
  
  "Urobil s tebou hovoriť? Vedeli ste to všetko?"
  
  
  "Nie, nič také. On bol len pri pohľade; jeho ego sa cítil ako pri pohľade na seba, celú cestu hore po schodoch."
  
  
  Jej smial. "Nemôžem viniť ego."
  
  
  "Ale on je tu!"
  
  
  "Uh-huh. Nie je to vtipné, je to? V poriadku, Kristina, to je všetko-nočné kúpanie. Ale budete musieť baviť sa mi na kolieska, ak sa nemôžem udržať svoje oči otvorené."
  
  
  Usmiala sa. "Sľubujem, McKee, urobím všetko, čo môžem, aby ste hore."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  V čase, keď sme urobili našu cestu späť k lodi, Kristina je pominuteľné fascinácia nonchalance bola preč; pozrela sa cez rameno na každom kroku, až som musel povedať, hej dať to preč. Keď sme boli na palube a zúčtovanie prístavu, ona by starostlivo skontrolujte, či každé plavidlo sme zložili mimmo, a potom dávať pozor na všetko, čo sa presťahoval. To bola skoro tma, ale niektoré iné lode boli stále rúti dopredu a dozadu. Jedna okolo nich bol dobrý-veľké motorový čln, ktorý bol pomaly lietanie bližšie k nám, zabalené so škrípaním hodokvasu, ktorí zrejme nerobil, kde večery sa míňajú. Niektoré okolo nich vlnitou ruku na nás; ona, vlnitou v reumatizmus, ale Christina zdalo sa snaží skryť od pohľadu.
  
  
  "Zabudnite na to," ja prasklo. "Ste len upozorňuje na nás. Že to nie, že typu."
  
  
  Ona glared sa na mňa, potom sa vzpriamil a vlnitou slabo na ustupujúce cruiser. Ako sme sledovali, rýchlu loď na čele obrovský motorová jachta, takmer tak veľký, ako výletnej lode, ktorá bola už voľnobehu do mora. Každé okienko bol svieti, a aj z tohto vzdialenosť, mohla počuť rockovej hudby slabo prejav cez ulicu.
  
  
  "Vyzerá to ako strany," povedal som.
  
  
  Kristína prikývla. Sledovali sme motorový čln sa pomaly chodiť popri motorových jácht. Káble boli znížené a pripojené, a stále naplnené menšie lode bola zvýšená na úroveň hlavnej palube. Bol tam krik, smiech, a cez ďalekohľad videla žena, stand up, takmer pádu cez palubu.
  
  
  "Sakra bláznov," zamrmlal som.
  
  
  "Áno," dievča vedľa mňa dohodli. "Turisti".
  
  
  Jej, Hej zasmial. "To, čo je jej meno?"
  
  
  "Nie, McKee. Ste špión."
  
  
  Jej, grimaced. "V poriadku, potom miss asistent spy. Získajte za volantom, keď som ísť na prízemí a vytiahnuť nejaké teplé svetre pre nás. Je stále zima."
  
  
  Jej úsmev bol plný význam. "Ale ja nie som za studena za všetkých."
  
  
  Mala na sebe ľahké tričko, voľne zapol až nad jej plavky, a zodpovedajúce vyblednuté modré šortky. Snažil som sa, aby jej ukázal, ako veľmi som ocenil jej vzhľad. "Poďme len nechať v tom," povedal som a šiel dole schodmi.
  
  
  Keď sa vrátil, ona bola schúlená, schúlená v širokom vstavané sedadla, že tie málo používaný v celej kabíne, jej nohy zasunul pod ňou, jej vedúci propped až na jeden lakeť.
  
  
  "Vyzerá to pohodlné, ale nechcem, aby si sa vola moja loď, ako je to v noci. Je to príliš jednoduché zaspať v tejto polohe."
  
  
  "Áno, Kapitán," povedala, pozdrav mi zľahka.
  
  
  On hodil jej sveter a hodil deku na sedadlo vedľa nej, potom išiel dopredu skontrolovať ramena. Bol príjemne strapatý, a keď mu kontrolovať jej ego, keď zistil, že self-nastavenie sklon nebol preč zlé. Kotva bola stanovená město, pripravený ísť na palube keď sme museli zastaviť, hoci v týchto hlbokých vodách boli tam nie je veľa miest, kde naše lano by dosiahli dno. Spomenul si, zatvorte predné dvierka, prijatie Nathaniel Franklin to potľapkanie po chrbte, a vyliezol späť do kokpitu.
  
  
  "Všetky práva, kapitán?" Kristina spýtal sa.
  
  
  "Áno." Pozrela sa na Nah zvedavo. "Vyzerá to, ako ste sledovali príliš veľa Navy filmy."
  
  
  "Bol som sa naučil plávať Americký práporčík."
  
  
  "Ha! Chcete povedať, že tieto slabosi naozaj vedia plávať?"
  
  
  "Dobre, to bol malý čln. Tam bolo sotva dosť miesta pre nás oboch."
  
  
  "To musí byť úžasné." Jej padol na sedadlo vedľa nej s jej nohy skrútené.
  
  
  Náhle, sedela vzpriamene, jej očami upretými na bok blikajúci maják. "Čo je to?"
  
  
  Nemal som skontrolovať môj plán. "Toto sú svätí na cape, že sme videli, keď sme vstúpili do prístavu. Raz sme opustiť ego za sebou, sme si hlavu na sever, znova."
  
  
  "Vidím. Máte pravdu, McKee, toto nie je čas na to ignorovať. Chceš spať? Ste mal dlhý deň."
  
  
  Jej hlas bol absurdly takmer prim, ako si hovoril, pozeral úprimne povedané, pred ňou, obe ruky na spoked kolesá.
  
  
  "nie. Teraz už nie. Jeho sedíte.
  
  
  a ... teší pohľad."
  
  
  Christina si nevšimol nepríjemné poznámky.
  
  
  Na dlhý čas, nikto okolo nás hovoril; potom sa začala squirm, pocit môj pohľad na ňu.
  
  
  "Prečo si pozeral sa na mňa ako, že?" "Čo je to?" spýtala sa irritably.
  
  
  "Nemyslel som si, že by ste mysle. Boli ste mimo poslednú noc... úplne iné dievča."
  
  
  "Fungovalo to."
  
  
  "Ako muži v hnedej Mercedes?"
  
  
  "Samozrejme."
  
  
  "A teraz ih nie je?"
  
  
  Obrátil hlavu ku mne, a v sadá tma, jej oči boli pokojní a triezvy. "McKee, ona chcieť ísť do postele s vami. Na chvíľu. Ak by som mal s tebou milovať presvedčiť niekoho, že sme to, čo sme predstierať, že, ona neváha. Na chvíľu, že je v láske s spolužiaka z nej, a môžem úprimne povedať, že nebol takmer rovnako atraktívne ako vy. A ešte... Ona shrugged a pozrel sa znovu, a potom späť na mňa. "Nie som kurva ísť do postele s prvý Americký turista, alebo spy, čo chcete volať sami. Rozumiete?"
  
  
  "Samozrejme."Presťahovala trochu ďaleko od nah, ale nie je mimo dosahu. "To tiež vysvetľuje, prečo sa náhle rozhodli plávať celú noc."
  
  
  To bolo príliš tma, aby zistili, či bola červenanie, ale mohol by som povedať, mimochodom ona naklonená jej hlavou, že bola v rozpakoch.
  
  
  "Je pravda, McKee. Čiastočne. Ak chcem byť firma v moje odhodlanie, neexistuje žiadny bod v riskujete zbytočné pokušenia."
  
  
  "Ale len čiastočne?"
  
  
  "Áno. Jeho trochu lasica bojovať s nimi, ako sme povedali skôr, dnes."
  
  
  "O čo?"
  
  
  "O tom, ako zmeniť naše plány."
  
  
  "Čo myslíš?"
  
  
  "Alex... on je veľmi opatrní. Podozrivé z nich. Jej, ja len viem, že to od krátke správy, že ju dostal od neho."
  
  
  "Je to druh sa, že dojem."
  
  
  "Takže si myslím, že ... bolo by nerozumné, aby sa tieto zmeny."
  
  
  "Chcete povedať, že máme ísť na Korfu, ako sa predpokladalo?"
  
  
  "Myslím, že by bolo lepšie."
  
  
  Čo bolo zaujímavé bolo, že som si myslel to isté seba a rozhodli sa, že som bol opatrný. Ak tam bol porušenie bezpečnosti alebo nejaký druh obťažovania, tam by nemal byť tak veľký rozdiel, či sme boli medzi Korfu a pevnine alebo na otvorenom mori; buď spôsobom, že by sa chytiť nás.
  
  
  "Ja tiež," povedal som.
  
  
  Jej oči sa rozšírili na vykonanie povolenie vlajky, ako keby ona čakala argument. "Bude to robíte?"
  
  
  Vysvetlil jeho uvažovania. Ona prikývla.
  
  
  "Problém je," pokračoval som, " budeme musieť zabiť deň alebo tak, ako sa dostaneme na Korfu na rýchlosť, budeme sa plaviť na.
  
  
  Mohol cítiť jej čas na meno, a divil sa opäť, prečo nechcela ísť do blízkosti tohoto miesta.
  
  
  "Ale," pokračoval som, " pretože to je vraj sa stalo, ďalší stop, nepočítam Korfu, by mala byť na Paxos. Možno by sme mohli zostať tam na ďalší deň, ale tak dlho, ako si myslím, že by sme si, že vás niekto sleduje, neviem, ako je v rovnakej port pre príliš dlho."
  
  
  "Áno, rozumiem jej. Áno, možno som predstavovať si ho, McKee, ale keďže som videl, že tento muž v krčme v Argostilion, ja myslím, že nie, naozaj nie."
  
  
  Možno je na čase vám povedať o mojom stretnutie tu, ale nemyslel som si, že tak. Ešte nie. Čím viac som videl ju, to dievča, ťažšie sa stala, a to použijú aj na misie.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som, " budeme starať o to zajtra. Teraz povedz mi, ako Alex plány kontaktovať vás ďalej."
  
  
  "Ja... ja nemusím niekto povedať nič. Ani vás."
  
  
  "To je blbosť. Povedal si, že niečo o krčme v Korfu, ale nič viac. Povedzme, že ste spadol cez palubu, alebo niečo také."
  
  
  Usmiala sa. "Som plávať ako ryba."
  
  
  "To nebudú robiť si moc dobré, ak spadnete dole v noci, zatiaľ čo jeho spanie na prízemí. Nemôžete chytiť loď pod plachtou, verte mi."
  
  
  "Že sa to nestane, McKee."
  
  
  "Nebuďte si príliš istý. Každopádne, idem spať tu."
  
  
  "Môžete si byť zima."
  
  
  "Aspoň budem mať spoločnosť. Je to osamelá tam dole."
  
  
  Ona sa smial.
  
  
  "Áno, späť do podnikania. Vášho kontaktu s Alex."
  
  
  "Naozaj, McKee. Nemôžem povedať."
  
  
  "Radšej zamyslite sa znova, a drahé. Ak ľudia sledujte nás, môžeme byť oddelené alebo horšie."
  
  
  Ona váhal, hryzenie jej pery. Nakoniec, ona pomaly potriasol hlavou. "Možno zajtra. Dovoľte mi, že o tom, McKee."
  
  
  Moje príkazy plniť Alex, vyzdvihnúť Ego, a vziať ho do Talianska. "Práve teraz, ste len kontaktu som s ním, tak by sme sa lepšie navzájom dôverovať, alebo sa otočiť práve tu a povedať,, na mieru!"
  
  
  Ona flinched, jej oči, široký so strachom.
  
  
  "Nemohli by ste byť Stahl!"
  
  
  "Vezmite na mieru, tak by som to pre ňu." Bol blafovanie jej, ale súdiac podľa jej reakcie, bola čiastočne presvedčený.
  
  
  "Prosím, McKee. Toto všetko je tak pre mňa niečo nové; ja neviem, čo robiť, na koho poslúchať. Mali by sme byť v konflikte?"
  
  
  "Voľba je na vás," povedal som pevne.
  
  
  "Potom vám poviem."
  
  
  Čakal, kým tichu bolo dostatočne hrubé na to, aby rez s nožom.
  
  
  "Zajtra," Christina povedal ticho.
  
  
  Ona glowered na Zavrieť, potom si povzdychol, natiahnuté na polstrované sedadlo a vzal záchranné koleso namiesto vankúša. "Wake me up when you' re unavený," ja som zavrčal.
  
  
  "Áno," povedala ticho.
  
  
  "A udržiavať úzke očné na kompas."
  
  
  "Áno, pane."
  
  
  
  
  
  
  V jedenástej kapitole.
  
  
  
  
  
  To bolo veterno ráno, tmavé mraky rúti nízke režijné náklady. Nie, keď je ťažké kabínach boli tam pracuje, a veľkú loď s jeho široké lúče bol hojdací a vŕtacie ako splašené kone. Christina bola spí nižšie, ale čoskoro sa vrátil na palubu, bledý a rozrušený.
  
  
  "Sú všetci v poriadku?" "Čo je to?", spýtala sa ma, hľadá sa úzkostlivo na mraky.
  
  
  "Čoho báť." Musel som kričať nad rastúcou howl vetra, hrom, a creaking takeláže. Náhle zmeny v vietor spôsobil veľkú plachtu na klapka ako uviazané, bláznivý orol; to bojoval s smerovky, kým sme boli na kurz pre vietor, ktorý vyplnil znova vyplávať.
  
  
  Kristina oprel na streche kabíny a pozrel sa okolo divoko na chvíľu. "Kde sme? Nevidím v zemi."
  
  
  "Ach, je to tam niekde." Ona bola vlnitou nejasne v smere doprava loptu.
  
  
  "Ale či nevieš?" Tam bol jemný náznak paniky v jej hlas.
  
  
  "Nebojte sa." On sa pozrel na svoje hodinky, bola o piatej ráno. Jednej noci sa mu odhadnúť naše rýchlosť a rozhodla, že sme boli, napríklad, naopak Preveza, ale bolo to veľmi približné. On nepovedal dievča. "Ak to vyzerá, ako by sme v ťažkostiach, všetko, čo mám urobiť, je vedúci východ a uvidíme zemi." Bolo to veľmi atraktívne vyhliadky v okamihu, ako vietor bol teraz fúka z toho smeru, a to by si rad nudné dlhé cvočky na prekonanie ega. Vďaka Nathaniel, vedel, že nestačí vedieť, že low-powered pomocného motora by nemali pomôcť v takýchto more; bez vetra stabilizačný vplyv v plachty Scylla by viac pohybu hore a dole, než dopredu.
  
  
  "Ale... mohli by sme zistiť, kde presne sme? S týmto... čo si to nazvať? Na trident?"
  
  
  Jej, sa zasmial. "Sextant". Jej, pozrel sa hore. "A ako dlho, ako fretka nemá slnko sa zastaviť na, nie je reumatizmus."
  
  
  Ona sa zamračil, jasne týka, a vzal ju za ruku preč z kabíny strechu, potom stiahol späť, takmer pádu do otvoriť priechod za Nah.
  
  
  Jej, kričal. "Pozrite!" "Nech to nie je prestávka na našich nohách na tejto malej okružnej. Sem prísť a sadnúť si."
  
  
  Ona ako povedali jej, kymácející sa cez otvorený kokpit a takmer zrútilo do binnacle kompasu. Ee schmatol ju za ruku a pritiahol si ju zavrieť.
  
  
  "Zostať na mieste. Kostya Boha, don ' t break kompas, pretože potom aj jej by sa začať báť."
  
  
  Usmiala sa krátko a tlačil jej vlasy z tváre. Jej pleť bola mokrá, a to nebolo z sprej, ktorý občas striekajúcej pred jej boku. Vyzerať, že vedel, že sa jej.
  
  
  "Pocit, malú morskú chorobu?"
  
  
  "Necítim sa zle? Neviem, ako slovo."
  
  
  "Bolestivé."
  
  
  "Ah ... trochu. Je to tak dusno tam, a loď skoky okolo toľko."
  
  
  "Uh-huh. Dobre, zostať tu, kým sme sa odtiaľto. Sadnite si za volant."
  
  
  "Jej?" Vzala jej ruky preč, ako keby sa bála, aby sa jej dotknúť.
  
  
  "Prečo nie? Svet je najlepší liek na morskej chorobe držať krok so svojimi priateľmi na palube."
  
  
  "Nie som morskú chorobu!"
  
  
  "Čokoľvek chcete, zavolajte nám. V každom prípade, mám záruku, že v priebehu niekoľkých minút budete cítiť dobre. Prima to. Mám prácu robiť."
  
  
  Ona, ako, hej, bolo mi povedané, posuvné na mieste, že jeho opustila, keď jeho postavil sa. Pozrela sa na mňa doubtfully na chvíľu, potom sa zhlboka nadýchol a zovrel volant oboma rukami. On šiel do kabíny.
  
  
  Keď sa vrátil o niekoľko minút neskôr, ona bola s úsmevom slabo, zdvihla hlavu, aby sa chytiť vietor a soľného roztoku. Liečba pracoval rýchlejšie, než som si myslel.
  
  
  "Chceš hovoriť?"
  
  
  "Hovoriť?"
  
  
  "Uh-huh. Poznáte."
  
  
  Ona vstala z sedadlo, aby ste získali lepšie pozrieť na kompas dial. "Trochu neskôr, huh, McKee? Ona je trochu zaneprázdnený práve teraz."
  
  
  Nechal si to prejsť.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Podľa poludnie to bolo
  
  
  Bolo to pokojné a slnečné znova, a podarilo sa mi to s sextant a modlil sa, že môj elementárne navigácia bola aspoň dostatočne presné. Bol som prekvapený, keď zistíte, že sme prešli ďalej, než som čakal; Preveza by leží takmer na východ od nás. To bol malý ostrov, už viac ako štyri alebo päť kilometrov, a ego nebolo ťažko prehliadnete. Vietor bol stále fúka z východu, a napriek tomu, že more bolo pokojnejšie, ešte bolo nepríjemné málo núdze . S povzdych úľavy, som nastavená na prácu na naše prvé záväzné. To nebol deň pre zábavu, alebo aj v práci.
  
  
  Potom som išiel nižšie, nastaviť mapu našej oblasti na celej tabuľky v hlavnej kabíne, a označené našu aktuálnu polohu. Od tohto momentu by som, aby presne poznámka: tieto odchýlky ako sme sa posunuli dopredu a dozadu proti vetru, sledovať presný čas strávený na každej nehne, a dúfam, že moje odhady prejdená vzdialenosť boli dostatočne presné. To by sa boli jednoduché aj so skúseným ruka na volante, ale to, čo Kristina napísal pre mňa tam bolo všetko oveľa zložitejšie a neisté; po tom všetkom, nikdy sa pozrel hore z pohľadu brehu predtým. Na druhej strane, nebol som veľmi skúsený v diaľkovej plavby sám.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Vo večerných hodinách, sme narazili na malý ostrov na prove. To bol zlatý deň, ako sme vyrazili na krásne malý prístav Porto Gaio. Na prvý pohľad to vyzeralo ako primitívne, nerozvinuté miesto; všetci by sme mohli vidieť, boli strieborné-zelená olivové háje, tiahnuce sa vo všetkých smeroch tak ďaleko, ako sme mohli vidieť. Potom, ako sme sa priblížili, mohli by sme, aby sa nízke budovy, biely, hnedý a ružový, s holými stožiare z kotviace lode hojdať v prístave.
  
  
  Mesto bolo malé, ale preplnený; väčšina domov linajkované nábreží. Kamenný val lemovali harbor, tam bolo množstvo malých obchodíkov, taverien, a pár drobných hotely pozdĺž pobrežia. Bez diskusii, Christina dohodnuté stráviť noc na palube Scylla; port kapitán mal pridelené nás lôžko ďaleko od pobrežia, ktoré bolo v poriadku so mnou. Naša loď prepravuje malý čln viazaná na davits v zadku, a dostať sa do malého člna veľkosť vaňou bol veľký feat z hľadiska rovnováhy a načasovanie. Keď nás dvoch schúlené v nah, sme boli tak nízke, v B & nb, že som čakal, že bude zaplavené skôr, ako sme mohli chodiť pár sto metrov do Prístavu Bar.
  
  
  "Našťastie, nie sú tam žiadne vodných lyžiarov tu," komentoval.
  
  
  "Ouch?" Kristina sa zdalo, že veselá teraz, úplne zabúda na rannej starosti a obavy z noci.
  
  
  Alenka sa posunul trochu; čln vlnách a valcované trochu vody nad strane. Dievča sa pozrel vystrašení, potom sa zasmial.
  
  
  "Áno, jej,, ja viem, čo máte na mysli. Možno by sme sa mali dostať späť k lodi, než tma, čo?"
  
  
  "To nebude robiť žiadny rozdiel, sme nemôže potopiť, keď alebo v noci."
  
  
  "A vždy môžeme plávať."
  
  
  Naše kolená sú druh prepojené, nie je nič, čo môžete robiť, a je to pocit, ako bola uvedenie niečo navyše tlak na mňa. Možná.
  
  
  Vzali sme si dlhú prechádzku cez malé mesto, a vzal malú prechádzku mimo ego, vystupujú ako turisti s pomstou. Vidiek bol zelený a skalnaté, rastúce náhle nad more ako vrchol vpadli horský, že väčšina gréckych ostrovoch, v skutočnosti boli. Z prašných cestách by sme sa mohli pozrieť a vidieť svahu bodkované s kriedou balvany, niektoré tak veľký, ako chaty, ktorá stála v ich strede, domy, v niektorých prípadoch je odlíšiť najmä tmavé štvorce, ktoré označil ih windows. A dýchavičnosť čierne auto, ako pred vojnou, Citroen, prešiel mimmo nás, zabalené so dospelých a deti. Neuvedomil som si, že miestni obyvatelia boli bohatí; ostatní sme videli na ceste boli buď pešo alebo autom kone, povozy. Väčšinou nevšímali si nás; muži boli krátke a stocky, mnohé s veľkými moustaches, ženy v štandardných sedlák oblečenie, čierne členky, zvyčajne s príslušnými šály, že takmer pokryté ich tváre. To bolo niečo, čo sa lámu hlavu mi o Grécku, pretože som prvýkrát začal čítanie o tom: prečo tak sunny hotel oblasti, s jej ostrý vzduch a šumivé vody, by mali byť obývaný ženy a veľa mužov v neustálom smútku. Ak by som bol filozofické, ja by som sa spýtal, Kristina o tom, ale ja som mal iné myšlienky. Plachtenie spôsobuje chuť k jedlu, ktoré sa môže obrátiť na tých náročných eater do žrút, a jej hlad.
  
  
  Našli sme vináreň s výhľadom na nábreží, a večera bol tak prekvapivo dobré, že sme zostali v nen až neskoro v noci. Miesto bolo jasne určené pre cestovanie námorníkov; menu bol čiastočne v angličtine, zdobené zjednodušene vypracovaný kotvy a mušlí. Najprv sme boli jediní, kto na tomto mieste, ale čoskoro skupiny mužov a žien s opálené tváre a silné ruky v mori oblečenie prišiel omieľanie v.
  
  
  Súdiac podľa útržky animova rozhovor, počul som, že to bola zmiešaná skupina Američanov a Britov, vrátane talianska žena a dve zrejmé, Francúzi. "Nič zvláštne," povedal sám sebe, a glanced na Kristina.
  
  
  Ona sa pozeral rovno pred sebou, akoby na niečo cez moje ľavé rameno, ale mohol by som povedať, tým, že jej bradu a plytké dýchanie, že ona bola napätá.
  
  
  "Čo je to?" Spýtal som sa, nakláňať dopredu z earshot.
  
  
  "To... to nie je nič." Usmiala sa, krátko. "Myslím, že každý má podozrenie na ňu. A budem rád, keď je všade."
  
  
  "Bude vás?"
  
  
  "Áno."
  
  
  Siahol cez stoličku o jej ruku. "Nie som si istý, že budem šťastný."
  
  
  Ona sa na mňa pozrel na dlhú dobu. "Nie," povedala nakoniec povedal. "Možno nebudem mať ju buď."
  
  
  Nikto hovoril k nám, kým sme boli pitie kávy, ale potom jeden z Francúzi celej miestnosti vstal a zámerne pristúpil na náš stôl. Bol chudý muž s prúdom sandy vlasy a plachý úsmev plný dôvery.
  
  
  "Odpusť mi," povedal a hľadá hlavne na Kristina. "Ste Američania?"
  
  
  "Jej," povedal som. "To je čisté."
  
  
  "Moji priatelia a ja sme boli zvedaví, ak chcete, pridajte sa k nám na drink." On bol stále pri pohľade na Kristina;
  
  
  Ona potriasol hlavou pevne. "Je mi ľúto," povedala s chladnou zdvorilosťou. "Ale my musíme ísť skoro spať, bol to dlhý deň." Ona sa postavila s hladkým milosti princezná dôjde k nehodných suitor. "Budete platiť skontrolujte, Daniel? Musíme ísť. Vrátim sa na chvíľu."
  
  
  Francúz ustúpil, jasne sa snaží udržiavať svoju nonšalantnou pokoj. Usmial som sa na seba, ako som vyložil drachmy; dievča stále ma prekvapilo. Sledovať jej pohyb smerom k kúpeľňa, on si užil pohľad na ňu, dokonca aj zozadu, krásne plné biele nohavice so širokým modré tričko nad nimi. Jednoduchý oblek jasne najavo, čo ona nebola na sebe, a zrazu, spomenul si minulú noc, nebol som očakával, že.
  
  
  Prišiel čašník, zobrala peniaze a dala ih na baculate, fúzami žena pri pokladni. Myslel si, že asi je to na dlhú dobu, ale to jej bolo stále netrpezlivá. Keď sa konečne vrátil, ona už bola hore, ale keď odišiel, jej znovu si sadol. Kristina stále nie je vrátený.
  
  
  "Myslím, že je to moja netrpezlivosť," povedal sám sebe, a zámerne nechcel pozrieť na svoje hodinky. Stoličky na druhom konci miestnosti kontrolovať jej von, boli hľadá v mojom smere, a mladý Francúz bol úsmevom.
  
  
  Som nútený sám sedieť, popíjať posledný z mojej kávy, zatiaľ čo moje črevá clenched ako minút zaškrtnutá tým. Spomenul som si na jej úzkosť, keď videla, ako človek v reštaurácii v Argostilion a začal nervózny, ako predtým.
  
  
  Žena pri pokladni sa na mňa pozrel questioningly. Napokon, on vstal a pristúpil k nej.
  
  
  "Dúfam, že budete rozprávať po anglicky."
  
  
  "Ale samozrejme," odpovedala.
  
  
  "Mladá dáma." Poukázal na kúpeľňa - alebo aspoň chodbe vedúcej na to. "Mali sme dlhý deň cestovanie, a ona nemusia byť dobre..."
  
  
  "Ale samozrejme," povedala, a zdvihol black-plátované väčšinu z vysokú stoličku hobble do dámy ' miestnosti. Ona sa vrátila chvíľu neskôr, shrugging. "Nie je tam nikto," povedala.
  
  
  "Kde je peklo na mieru...?"
  
  
  "Pravdepodobne zadné dvere." Pozrela sa na stoličku, kde Francúz vyzeral podozrivo arogantný, ako človek, ktorý má všetko, čo je vyrovnaný a nie v zhone, aby sa dať dohromady. kusy spolu.
  
  
  Okrem toho, že som nechcel veriť to, aby nás na chvíľu. Nikto dostal od stoličky, a zdalo sa sakramentsky málo pravdepodobné, že Kristina by si ma nechal na noc, pretože random dude. Nie teraz, tak ako tak. Jej ho ignoroval.
  
  
  "Ďakujem vám," povedal na ženu, a ponáhľali cez vináreň. Keď jej otec prišiel na miesto, kde sme opustili loď, nebol prekvapený, nájsť ju tam, určite by som sa vrátil na loď sám. Ale keď pozrel sa na temného prístav, mohol vykonať, tmavé tvar driftovanie, nie ďaleko od Scylla. To bol malý čln s prívesným motorom, predok, ktorý odpočíval na trupe z sloop, a od spôsobu, akým sa otriasli a potopil, mám dojem, že to bolo nechal tam len pred pár minútami. Keď sledoval, ako svätý svetlo glinted v hlavnej kabíne windows, a nebolo pochýb o tom, o to.
  
  
  Ona sa dostal do člna, tlačí mimo, a plával tak rýchlo, ako je to možné cez preplnené harbor. Zvuk jolly hrkajúce v rowlocks bol ako hrom v moje uši, ale len ako som prestal myslieť na spôsob, ako utlmiť zvuk, motorový čln naponáhlo tým, mimmo. Ego po takmer zaplavené mi, ale stále som ju ovládať a používať hluku sa dostať cez zvyšok je
  
  
  vzdialenosti Scylla.
  
  
  On zviazané do lúk, potom vyliezol von na prednej palube. Povrch bol vlhký s rosy, a ako som tam ležala, cítila som to presakovať moje tričko. To predsa nie je mi to jedno; bol som viac obávajú, že Sergej nemal prejsť cez plexisklo kryt šachty úprimných pred mojím nosom. To znamenalo, že dverách medzi kabíny bola uzavretá.
  
  
  Bolo to otvorené trhliny, Luke, vďačný za to, že to nebol snažil vymaniť sa ego zvnútra predtým. To prehodil až noiselessly, a on pristál medzi dvoma úzkymi lôžka nižšie. Dvierka zatvorené znova, a on spomalil jeho tempo, kým sa zabuchli. Presťahoval na dverách, kontrola Hugo v saje na jeho predlaktie, a priložil ucho na tenké drevo panel.
  
  
  Ak moje grécky bolo lepšie, ona by boli schopní povedať, čo mi hovorili, ale ako človeka slová prišiel príliš rýchlo pre jej chytiť viac ako niekoľko fragmentov diskusiu. Ale ego hlasom jasne najavo, že to bol ohrozujúce niekto, a keď to počuli, Kristina je reumatizmus, nebolo pochýb o tom, kto to bol. Počul zvuk ostré facku a tlmený výkrik. Začal som mať nôž v ruke, keď tony tehly spadol na vrchole mňa.
  
  
  Išiel cez poklop, ktorý mal práve uzavrel ju. V tme, mohol by som vidieť nič, ale objemné tieň stlačením dole na mňa; v stiesnený priestor medzi jej lôžka, nemohol ani prevaliť na dosiahnutie osoby. Nával cesnakový dych takmer zadusil ma a dal mi silu zúfalstva. Vyskočil ako mustang s burr v jeho sedle, snaží pretrepte faul voňajúce človeka z jeho chrbát. Ego cieľ zasiahnuť nízkym stropom, a on grunted silne ako ega ruky boli stále uchytenie moje hrdlo. Jeho ego ju udrel, znovu a začal jej hádzanie do jedného z lôžka, ako sa dvere otvorili.
  
  
  Svetlo v hlavnej kabíne bolo slabé, ale po úplnej tmy, bola momentálne zaslepený. Všetko, čo som mohol vidieť, bol siluetu a glint kovu v ega strane. Ja som ho kopol, ale ja som nemohol dosiahnuť ho. Tam bol chladenie kliknite na tlačidlo na spúšť je vytiahol späť, ja som točil okolo, sa snaží vytiahnuť človeka na jeho späť medzi mnou a zbraň, ale vedel som, že to bolo príliš neskoro.
  
  
  Výstrel bol ako thunderclap v preplnenej miestnosti. Som stuhol na chvíľu, čaká sa na pocit, keď som bol hit. Ale to vôbec nebolí, ani skoro necitlivosť, ktorý predchádza utrpenie vážnu ranu. Keď sa pozrel späť na siluetu vo dverách, videl, že bol ohromujúci. Muž, ktorý napadol ma uvoľniť jeho uchopenie, a zlomil zadarmo, zamerané pre assassin.
  
  
  Ona bol vyradený gun na ego je rameno a tlačil späť ego. V matnom svetle mimo okna, videla Kristina, jej ruku zamotaniu v jej ega vlasy, ťahanie ih so všetkými jej sile. Ale v boji, jej voľné ruky letel von za jej chrbát a hit petrolej lampa, zrazil ho z jeho ramienka.
  
  
  Horiace kvapalina vytiekla celej tabuľky, potom na palubu, lízanie rada smerom k nám v náhlej tmy. Stlačil muž preč, ignoruje aj Christine teraz. Požiar na palube lode je asi najhoršia vec vo svete, zvlášť, keď ste v pasci dole a oheň sa odosielajú priamo do plynových nádrží.
  
  
  Jej schmatol prikrývky z granáty a hodil ih na najväčších pálenie oblastiach; zatiaľ čo oni smouldered, jej obrátil na vode v kuchyni, umývadlo, potom sa prikrčil do veľkého visí skrinku a vytiahol počasie bunda hodiť cez horiace škvrny. Celé podnikanie nemohol prijať viac ako minútu a pol - inak by sme stratili loď a možno aj nášho života - ale keď oheň nakoniec zanikne to, naši zákazníci boli preč. Počul jej štart prívesným motorom, snažil vyliezť do kabíny, ale narazilo do Christina.
  
  
  "McKee!" kričala, balenie jej ruky okolo môjho krku. "Ach, Môj Bože! McKee!"
  
  
  Ee patted jej absently, počúvanie vyblednutiu zvuk motora. "Čo sa tu stalo?"
  
  
  "Jej ... vzal ma okolo vináreň. Muž mal zbraň a -"
  
  
  "Všetko právo." Ona bola tlačil preč ee, len toľko, aby mohol ohnúť dole a nechajte paluby pod jeho nohy. "Daj mi baterku, bude vás?"
  
  
  Napriek všetkým oheň a zmätok, tam nebolo veľa škôd. Našťastie, stoličky, ktorá zasiahla prvá várka pálenie petrolej bolo pokryté v sľudy; niekoľko oháňa s rag odstráni škvrny. Na palube podhľadov, že bežal cez strede kabíny bol vždy mokré od splash špinavou vodou tesne pod, a to len na farby bol popálil. Po uistite sa, že sa nič smouldering na palube, Saint na Kristin zapnutí.
  
  
  "Ospravedlňujem sa," povedal krátko. "Od tyrani sú preč, som si myslel, že by bolo najlepšie sa ubezpečiť, že nechceme vyhodiť, než začneme klásť otázky."
  
  
  Dievča prikývla silne, jej hlavou uklonil.
  
  
  
  jej ramená, keď sedel na strane prístavu poschodovou. "Chápem."
  
  
  "Chceš mi pomôcť teraz?"
  
  
  "Pomôcť?"
  
  
  "Nebudeme sa tu zastavili dnes, med. Poďme nájsť nejaké iné dock-ak chcete plávať celú noc znova."
  
  
  "Ach, Bože, nie, McKeel." Ona zakryla svoju tvár s rukami. "Tak veľa..."
  
  
  "Dobre, nemusíte ohýbať viac ako teraz. Poďme na to. Dostať loďou z luku a kravatu do zadku, keď som spustiť motor."
  
  
  Tak, to by bolo lepšie plávať preč na noc, ale ja som bol začína byť aj crazier o tejto operácii. Ak chcú zabiť, alebo zachytiť nás, že by to mohol urobiť. Najmä na otvorenom mori. Takže možno iné miesto pre zvyšok noci bude rovnako bezpečné. Každopádne, jeho tiež unavený.
  
  
  Našli sme dock na vonkajšom okraji prístavu, zviažu ho a skončil čistenie. Sme vložili iný svetlo do držiaka, a zatiaľ čo Kristina čistiť pultu, jej starostlivo skontrolované zvyšok kabíny, zúčtovania preč zvyšky rozbité sklo a iných nečistôt. Ona bola nájdená pištole, ktorý bol vyradený okolo človeka rameno, starý .32 kvalitný revolver s iným kolo v top hat. K ničomu, ale dal som ho na poličke v kuchyni, len v prípade.
  
  
  "You don' t ask akékoľvek otázky," Christina povedal ticho.
  
  
  "Čakal som na teba."
  
  
  "Čo chceš mi povedať jej?"
  
  
  "Možno sa niečo kurva stalo."
  
  
  "Zdá sa, že rovnako ako tento... hlúpe."
  
  
  "Hlúpy?"
  
  
  "áno. Vidíte, muž s pištoľou schmatol ma v krčme. Hrubý osoba, nie lepšie, ako tyran, viete? On a kolega ego ma ísť späť k lodi..."
  
  
  "Prečo nie? A prečo tu?"
  
  
  "Hlasovanie, ktoré je tak hlúpy. Oni si myslel, že si bohatý Američan, visí okolo hľadáte lode kúpiť. Oni si mysleli, že ste mali veľa peňazí, skryté na palube, a oni sa snažil, aby sa mi povedzte im, keď ... dobre ... si sa neukázal . "
  
  
  Jej pozrel na nah skeptically. Vyzerala ako úchvatne, ako kedykoľvek predtým, a s jej vlasy stiahol pred jej tvár, ona vyvolaná sympatie a upokojujúce láskanie. Keď som nechcel povedať nič, ona sa na mňa pozrel. "To, čo je hore, McKee?"
  
  
  "Nič," povedala som, takmer presvedčiť sám seba. Mohlo to byť pravda, po všetkých. A prečo Alexa sestra Zenopolis musieť hrať takýto ťažký zápas so mnou? Som podarilo sympatický úsmev. "No, to je viac ako teraz. Myslím, že jedným z nich je iný. Ako sa cítiš?"
  
  
  Pomaly, ee gol sa postavil a ona tlačil jej vlasy z tváre. Väčšina žien by bolo treba niekoľko hodín v salóne krásy, aby sme dosiahli rovnaké zmeny vo vzhľade.
  
  
  "Ako nightcap?" povedala, a usmial sa.
  
  
  Tam bol brandy na palube, a fľašu bourbonu on by našiel v Aténach. To zdalo ako dobrý čas, aby si to vyriešené.
  
  
  Spýtal som sa, zvierajúc v oboch fliaš.
  
  
  "Ah! Máte bourbon!" Jej oči tancovala v šere.
  
  
  "Nehovorte mi, že ste sa dozvedeli niečo odlišné od Americkej práporčík."
  
  
  "Sme veľa naučiť od Američanov." Posadila na úzky postieľka na opačnej strane kresla a pozrel sa na mňa. Moje hrdlo bolo suché a potrebovala som piť.
  
  
  Po nástupe pár zdravé sips, ona patted postieľka vedľa nej. "Posaďte sa, McKee."
  
  
  Urobil som to. Jej položil ruku nenútene na mojom stehne, a jej cool teplo sa zdalo, že vyžarovať cez tenké tmavé, blúzky, mala na sebe. On si odkašľal.
  
  
  "Hlas... Paxos".
  
  
  "Áno," mrmlala, a trvalo to dlhý, pomalý a sip.
  
  
  "Teraz," povedal som.
  
  
  Ona sa na mňa iba pozrela v mock prekvapenie. "Hneď?"
  
  
  "áno. Ste sľúbili. O kontakt s Alex."
  
  
  Ona sa pozeral na chvíľu, potom pomaly potriasol hlavou. "Mali by sme? Teraz?"
  
  
  "Aký je najlepší čas?"
  
  
  "Oh ... neskôr?" Presťahovala bližšie k lízať, a nejako sa niekoľkých tlačidiel na hornej jej blúzka podarilo prísť vrátiť späť. Lahodné mäso tvarované do diery, a ľavú ruku rose z vlastnej vôle, aby sa jemne pohár prsia, ktoré bolo stlačené proti mojej hrudi. "Áno," povedala vydýchol.
  
  
  "Čo sa deje s tebou?" Spýtal som sa jej. "Včera večer ste hrali panny márie, dnes ste kurva znova."
  
  
  Nechcela reagovať, ako som očakával; jej oči zostali znížená, ako vzala moju ruku a umiestni ju na jej hrudi. "Nesnažte sa pochopiť ma hneď, McKee. Verte mi. Dôvera moje inštinkty."
  
  
  "Vaše inštinkty?"
  
  
  "Neskôr, McKee. Ale teraz... " iný tlačidlo otvorené, a potom ďalší; v rovnakom čase, ona oprel dopredu a jemne pritisla pery na moje. Teraz moje otázky boli zabudnuté.
  
  
  Jej jazyk, vyrazil do bane, skúmanie, oslovenie. Moja ruka sa pošmykol vnútri
  
  
  do môjho blúzka, cítil som jej bradavky rásť a zosilnieť pod mojimi prstami. Ona zalapal po dychu, potom sa posunul svoju ruku nadol mojom stehne. Môj záujem bol jasný, a ona giggled hlboko v jej krku.
  
  
  Zatlačenie jej blúzka, pobozkal ju na rameno, hlboké tieňovaný rázštep, jeden prsník, potom ostatné. Potom jej, a ja som sa stiahla, aby sa pozrite na ňu a obdivovať jej; bradavky boli stále a otvoriť, mierne zvýšené, ako keby boli až mi v mojich ústach. Christina boky pohyboval pomaly, a jej ruka sa posunul do opasok moje nohavice. Jej život bol vytiahol jej dať trochu viac miesta, a ona sa v plnej miere využiť to ...
  
  
  Nepýtajte sa ma, ako sa mi podarilo vypnúť kabíne svetiel - ľudia na lodi sú tak sakra neopatrný, že len objavilo - a obrátil sa na stoličky a lavice do postele, ale okamihov neskôr sme boli nahí spolu, jej telo pritlačí ona. z prsty na ramenách. Sme sledovali na inú s rastúci hlad, a jej jazyk bol zaneprázdnený a svižné; a potom, len keď to vyzeralo, že sme boli obaja bude explodovať od neústupný túžba, ona, otvorili sa mi.
  
  
  Ona zalapal po dychu, keď som tlačil jej pomaly; povedala niečo, čo som nerozumel a snažil sa vytiahnuť ma hlbšie. On sa bránil Rivnenskaya len toľko, aby ukázali, kto mal na starosti, a potom začali dlhé, pomalé pohyby, ktoré prenikali hlbšie s každým ťahom. Ona zdvihol nohy a omotal okolo nich chrbte, trhavé jej boky až spĺňať moje zvýšenie krýh. Ona začal stonať, pritiahol si ma k nej tak, že ona by mohla kiss me s rastúcou divokosť ako jej pohyby sa stal rýchlejšie a viac horečný.
  
  
  Keď to urobil, ona hodil jej hlavu dozadu, oči a ústa dokorán, jej ruky lipnutia na svoje plecia, jej boky búšenie ako piesty. Zdalo sa, že to trvať večne, naše vzájomné povzdychne miešajú ako jeho explodovala vo vnútri nah, a keď konečne sme boli obaja vyčerpaní, jej ležal bezmocne cez nah, vedomý si chutné slabosť a slickness potu-namáčať vo vode drôtu. Bolo to dlho predtým, než ona hovorila.
  
  
  "McKee?" povedala v chrapľavý hlas.
  
  
  "Áno?"
  
  
  "Ďakujem."
  
  
  Jej, sa zasmial. "Ďakujem"
  
  
  "nie. Nemôžete pochopiť." Tam bol prijaty na vedomie rezignáciu v jej hlas.
  
  
  "Skúste mi."
  
  
  Ona potriasol hlavou. "Nie, nemôžem povedať."
  
  
  "Čo je to?"
  
  
  "To, čo chcem."
  
  
  Ona bola stimulácia v kruhoch znova, ale ja som odmietal moje podráždenie. Jej telo bolo čiastočne valcované mimo nah, ale ona by s prekvapením silu.
  
  
  "V žiadnom prípade! Nenechávajte ma!"
  
  
  "Nie som nikam. Je to dlhá cesta, kým večer, Kristína." Siahol cez okraj postele, našli sklo na zemi, zdvihol svoje ego, a trvalo dlho, swig z bourbonu. Ako tekutina tiekla dole môjho hrdla sa mi žalúdok, som už mohla cítiť, moja sila vracia ...
  
  
  "Áno," ona vdýchnutá, dosiahnutie pre ňu sklo a zdvihla hlavu, aby prijali sip. "To je náš noc, a obávam sa, že to bude len jeden, McKee."
  
  
  Mala pravdu, ako on by zistil, tak sakramentsky rýchlo, ale aj Christina nevedel, ako právo ona bola.
  
  
  
  
  
  
  V dvanástej kapitole.
  
  
  
  
  
  Boli na nás čaká v Korfu, otvorený hnedé Mercedes zaparkoval viditeľne na hlavnej dokov. Dvoch mužov, na nerozoznanie od tmavé obleky a klobúky, ktoré ukrývali väčšina z ich tvárí, sedel a pozeral impassively ako Kristina a ja som šiel pozdĺž nábrežia, pár mora turistov, obaja vyčerpaní z noci milovať a dlhý, pomalý, nikdy-predtým-vidieť more plavby. niektorí to volajú najkrajšie zo všetkých gréckych ostrovov.
  
  
  Vybrali sme si miesto na pobyt v najsevernejšej časti prístavu, ďaleko od hluku a zhonu v stredu. O & nb, všade kam sme sa pozreli, tam boli lode všetkých veľkostí a typov, z malých plachetníc pre miestne rybárske člny na obrovský oceán jachty. Večer slnko cast dlhé tiene ako sme prechádzali okolo riadky stánky rodák oblečenie, šperky, umelecké, a všetky druhy jedla, ktoré sa zmiešajú s slaný vzduch a nejasné vôní horských vidieku, že teraz sa objavila nad mestom. Skútre hummed, obchodníkov kričali, a hudba prúdil cez otvorené dvere všetkých iných verejných stravovacích zariadení. Boli sme len dostať sa do príjemnej atmosféry, keď Mercedes zbadal ju.
  
  
  Schmatol ju za ruku warningly, núti ju, aby sa udržať v pohybe bez porušenia vyrovnala. Najprv nechcela pochopiť, ale keď videla auto, ona napätých; to pritiahol si ju dopredu.
  
  
  "Nechcem sa na ne pozrieť. Neustále v pohybe."
  
  
  "Ale... ako to, že si tu? Je to aute?"
  
  
  "Tam sú trajekty, nie sú tam?"
  
  
  "Ah. Áno. Ale prečo sú jednoduché... tu sedím?"
  
  
  "Čo je dôležitejšie, ako to, že vedia, ideme tu byť?" Boli sme takmer na opačnej strane automobilu. Muži vo vnútri pomaly sa obrátil svoju hlavu, ako sme sledovali.
  
  
  mimmo prešlo, ale vyjadrenie ih tváre sa nezmenil.
  
  
  Kristina shrugged resignedly. "Každý príde na Korfu. Alebo... si povedať Tom v matematike, kde si prenajať loď?"
  
  
  Ona, sa na chvíľu zamyslel. "Je to možné. Aspoň som jej povedal, asi by som ísť na sever."
  
  
  "Mali by ste povedali hmú?"
  
  
  "To nemohlo byť zabránené. On chcel vedieť, kde mal ísť, a keď som jej povedala, že som chcel cruise Kyklady, on by si to bol divný."
  
  
  "Prečo je to tak?"
  
  
  "Pozrite sa na mapu. Pyrgos v hale je ďaleko od Egejského Mora, to by bolo rozumnejšie prenájom lodí v Pireus, ak jeho plánuje ísť tam."
  
  
  "Samozrejme. A títo ľudia... by boli ten, kto sa snažil vyhýbať to?"
  
  
  "Uh-huh. A pravdepodobne použité si boli pôvodne trvať. Len to, že nemá veľmi zmysel buď." Že to nie je tak. Ak boli pomocou Alexa, a teraz som bol presvedčený, že bez ohľadu na to, čo Hawk mi povedal, že tam musí byť únik niekde, prečo boli snaží zadržať nás v Pyrgos? Len reumatizmus som mohol myslieť, bolo, že ak budeme aj naďalej cestovať autom, bolo by to ľahšie nasledovať nás. Nebolo to veľmi uspokojivé reumatizmus.
  
  
  Ako sme kráčali ďalej za Mercedes, viedol dievča malý kiosk, kde ohromujúci zobrazenie farebné šatky sedel. "Kúpiť," povedal som. "Kúpil som si dve, ale vyžaduje si to čas."
  
  
  Zatiaľ čo ona zbieral jej zaťaženie, jej pokrčené staré hostiteľka bola šťastne rozhliadol po nábreží. Ľudia v Mercedes sa nepohol, ale oni vari naozaj mi to jedno; urobili sami tak nápadné, že som bol istý, že tam musí byť iní. Ale tam bol taký zaneprázdnený, neustále v pohybe davu, že to bolo takmer nemožné vybrať každý, kto sa pozrel aj trochu podozrivé; tam bol ako mnohí Európania v tmavých oblekoch, ako pestro oblečených turistov, a moje šance na nájdenie muž, ktorý zabil jeho partnera v mojej izbe boli sakramentsky slim.
  
  
  A celý deň, Kristina obchádzať moje otázky o jej kontaktu s Alex.
  
  
  Keď sa vybral pár šatky, presťahovali sme sa na. Keď bola zľahka držal ee strane, dievča sa triasol.
  
  
  "Čo je to?"
  
  
  "Na mňa... myslím, že je to stále zima."
  
  
  "A...?"
  
  
  "Myslím si, že je čas." Vzala ma za ruku, otočil mojom zápästí, a pozrel na hodinky. "áno. Musíme ísť."
  
  
  "Myslel som, že to nemal byť až zajtra."
  
  
  "Musím to urobiť dnes... nastaviť kontakt".
  
  
  "Ale neboli sme aj mali tu dnes."
  
  
  "Ale my sa." Jej úsmev bol legálny a príliš arogantné, aby vyhovovali mne.
  
  
  "Ste sly mrcha." Jej smial. "Môžeme ísť?"
  
  
  "nie. Sme si vziať taxi." Ona ukázal dopredu na rušných rohu, kde sa široká ulica viedla z nábrežia do mesta. "Tam by mala byť jedným okolo nich."
  
  
  Ešte raz ona dovoľte mi ísť slobodne; on sa očakáva, že viac únikom, ale teraz musí vzali ma so sebou po všetkých. On nechcel povedať nič, ale držal zadarmo ľavej strane hrudi, a Hugo pritúlila reassuringly do pošvy.
  
  
  Boli tam pol tucta taxíky zaparkované v rohu v prednej časti veľké, rozsiahle starý hotel, ktorý vyzeral ako obnoviť ruiny grécky chrám s jeho poškvrnené mramoru fasády. "Žiadne konkrétne jeden?" Spýtal som sa, ako sme sa priblížili k rohu.
  
  
  Christina zastavil, zatvorené oči, a vlnitou jej ukazovák v malom kruhu, potom ukázal. "Tento," povedala, roztvorila oči znova.
  
  
  To bolo prašné starý Ford, poháňané nudiť, tak pretekár, ktorý bol usilovne zbierame zuby a ignorovanie okoloidúci. Niekoľko ďalších vodiči stáli na strane cesty v blízkosti ich autá, poklony a gestá, ale Christina plával okolo nich otvoriť zadné dvere vlastného výberu. Na rozložitý muž za volantom sa pozrel hore neochotne; to vyzeralo, že on nechcel vziať cestujúci na všetkých. To musí byť taxikár po celom New Yorku, som si myslel, ako som postupoval Kristina do zatuchnutý auto.
  
  
  Vodič nevyzeralo späť, ale si povzdychol a posunuli ťažko sa v kresle. Kristina oprel dopredu a povedal niečo rýchlo v gréčtine. On prikývol neochotne, začal motora, a dal ju do zariadenia.
  
  
  Po U-turn, urobili sme našu cestu cez hustej premávky na celej ulici; čoskoro ho zúžiť, a riadky elegantných obchodov dal spôsob, ako blok hranatý domy postavené vedľa seba s náznakmi pohode dvoroch a masívne nevidiacich fasády. Čierna-plátované žena na koni starej matky nás oslovila, ignorovanie prevádzku za Nah. Ako sme prešli na to, vodič napľul z okna a zamrmlal niečo; ja nepotrebujem vedieť jazyk pochopiť to, čo on hovoril.
  
  
  Na ulici sa začali stúpať prudko; domy boli ďalej od cesty
  
  
  a my sme uvideli deti sa hrajú v prašnom metrov, sliepky zobanie na zemi, neopísateľný psov príliš ľahostajní k tomu viac ako výťah hlavami a sledovať prechádzajúce auto. Čoskoro mesto bolo za nami, a dláždené ulice dal spôsob, ako hladký nečistoty ceste, ktorá pomaly začal vietor a späť cez strmé, strom-vzťahuje kopca.
  
  
  Sme jazdil v tichu, kým sme dosiahli ridge. Vodič spomalil, keďže sme sa priblížili malý háj stromy, ktoré obklopovali, čo vyzeralo ako chrám, prípadne hrobe. V každom prípade, to bolo obklopené bieleho mramoru, s stĺpce v prednej, lemovaný sochami s povodí v prednej strane, ktorá vyzerala ako vták vaňa. Taxikár prešiel mimmo, potom urobí ostrý odbočiť doľava a zastavil sa na malej križovatke.
  
  
  "Aha, aký krásny pohľad!" Christina zvolal.
  
  
  Od miesta, kde sme boli zaparkované, mohli sme vidieť celé mesto a prístav pod nami ako obraz pohľadnicu v zlatom svetle, ale ja som nebol záujem v nádherným výhľadom, v tej chvíli. Jej oprel do šepot na Christina. "Má hovoriť anglicky?"
  
  
  Ona shrugged jej ramená. "Neviem."
  
  
  Ja som využila šancu na ňu. "To... to miesto?" Bol naštvaný, to bolo peklo miesta pre prípadný kontakt. Cesta nebola veľmi zaneprázdnený, ale round-trip návštevnosť bola pomerne stabilný.
  
  
  Počas rozhovoru na dievča, všimla si, že taxikár sa pomaly obracia sa pozrieť na nás. Špáradlo bol stále v ústach, a usmial sa pomaly.
  
  
  "Tak," povedal. "Poslali ste. Nemáte vyzerať aspoň trochu rôzne vo všetkých týchto rokov, Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  Trinásteho kapitola.
  
  
  
  
  
  Skôr ako mohol čokoľvek povedať, on obrátil auto, vytiahol na ceste, a pokračoval na svojej ceste. Christina sa pozrel ako prekvapený, ako bola. Ona stisol ruku, pozeral s otvorenou pusou na zadnej strane hlavy vodiča.
  
  
  "Al -" začala, ale ja som umlčal ju pozrieť.
  
  
  "Áno, to som ja." Vodič mal prijaté mimo bytu kockovaná spp mal na sebe; jeho cieľom bol plešatý, ale teraz sedel rovnomernejšie za volant, a dokonca aj v zadnej, a o pätnásť rokov neskôr mohol vidieť bull pevnosť v jeho krku a ramien. "Naxos". On volal rok a mesiac. "Ty a ja, Nick. Granáty v jaskyni. Ja som ju zastaviť lietadlo, vy strieľať muž, ktorý sa chystal zabiť ma. Každopádne, to, čo sa im bude robiť s tým chlapec seržant, keď si prinesiete ego späť do Nemecka?"
  
  
  Nechcel som odpoveď. Nie na vývrtka je ego, tak či tak. "Chcel by som, aby si lepšie pozrieť na svoju tvár," povedala som opatrne.
  
  
  "Samozrejme. Čoskoro budeme kam ideme, a potom som sa otočil. Pätnásť rokov, jej vek sa zmenilo, však?"
  
  
  To je ťažké povedať. Všetko som videl, keď sme hrali túto hru výcvikového tábora bol ťažký tvár s obvyklým husté čierne fúzy. Jeho určite nie očakáva, že nájsť Alexa Zenopolis na rohu ulice v centre Korfu, a predstierať, že určite nie dnes.
  
  
  "Dám vám vedieť. Kam smerujeme?"
  
  
  "Ty a moja sestra bude drink na turistické miesto neďaleko od tadeto." Veľmi senzačný zobraziť, Americký bar s martini a daiquiris. Máte ešte radi, bourbon, Nick?"
  
  
  Spomenul som si na príbeh, ktorý pilot na začiatku druhej Svetovej Vojny rozprával mi o tom, ako ego bol zostrelený nad Nemecko, a keď on bol vzatý na výsluch, potom on bol zajatý, človek sa cez stôl z neho povedal em niečo o sebe, aj keď on bol zabudnutý.
  
  
  "Moje meno je Daniel McKee," povedala som pokojne. "Jej yacht maklér je z Floridy, a daiquiri znie naozaj dobrý."
  
  
  Vodič sa zasmial srdečne, shrugged jeho masívne ramená, a rýchlo vypnúť okolo tabúľ, a cesta sa začala opäť stúpať. On nechcel povedať nič, kým sme sa vytiahol do krovia zatienené príjazdovej cesty, ktorá viedla priamo k nízkym, priestranná reštaurácia, ktorý bol takmer skryté od cesty. Zastavili sme pred temné, tmavo verandu, a ako obsluhujúci začal dole široký kroky smerom k nám, vodič sa obrátil na mňa. Usmial sa, ukazuje široká priepasť medzi jeho ega predné zuby.
  
  
  "Čakal som na pol hodinu. Nič viac než to. Máš veľkú noc pred vami."
  
  
  Možné otvoril dvere; Kristina a ja som vystúpil a šiel dnu. Alex, ktorí sa potom rozhodol, že by som mohol ako aj volať ego, že sa mýlil o chalan z krytá terasa, že presahujúca svahu na vzdialenej strane reštaurácia. Sviečky flickered v vetru držiaky na každý stôl, a v sadá tma, vody ďaleko nižšie obrátil na trblietavé vnímavé svietiť, obrátil sa k cín a potom postupne obracia black. Od miesta, kde sme sedeli, svetlá mesta boli neviditeľné, ale boli tam stovky malých svetiel v prístave, ako klastra svetlušky. Nikto sa hovorí okolo nás, a nemyslím si, že Kristina nesnažilo jej vzhľad vôbec.
  
  
  Alex čakal na nás pri vchode. Boli sme späť na cestu skôr, ako on hovoril.
  
  
  "Ste stále neisté,
  
  
  Čo som ja, Nick Carter? "
  
  
  "Len trochu," priznal som.
  
  
  Dobrý. Hovorím vám, vaši ľudia ani náznak, že ste išli so mnou stretnúť. Dobrý poistenie; ak nechcete vyzerať ako Alex Zenopolis, ktorí by mali vedieť, ale vy, čo?"
  
  
  "Áno."
  
  
  On sa posunul v sedadlo pred nami. "Kristína, moja sestra. Jednoduché, jej málo hovoriť s vami. Len som si vás ako malé dievča."
  
  
  Povedala niečo do hmú v iht. Smial sa.
  
  
  "Nie, hovoríme anglicky. Lepšie pre Nick, čo?"
  
  
  Musel som riskovať, na chvíľu. "Všetky práva, Alex. Čo máme robiť ďalej? Prečo ste tu?"
  
  
  "V našej mail podnikania, nemáme držať presný harmonogram. Pamätajte si, čakali sme na tých, pašerákov za tri dni?"
  
  
  "Áno."
  
  
  "Tak by som mal mať ľavej pre Albánsko deň skôr. Žiadny veľký problém; sme mali voliť tak, stretnúť zajtra. Na rovnakom mieste, v rovnakom čase. Malý Christina, ona nevie nič, ona, Sestra?
  
  
  "To je naozaj."
  
  
  "Sme opustení dnes večer?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "nie. Ty a moja sestra, budete kompletný malý románik s veľká noc na mesto. Budete tancovať, ktoré jete, držať sa za ruky, a zajtra si povedať smutnú rozlúčku, ako si odplávať a malý študent sa vráti do Atén. s mierne zlomené srdce. Nie je to správne? "
  
  
  To bolo to, čo som mal na mysli. V prípade, že sme sa mýlili, o tom, že by nasledovalo, bol nápad, aby sa náš krátky román ako uveríte, ako je to možné.
  
  
  "Čo to robíš medzitým Alex?"
  
  
  "Som pohybujú dvaja z vás z miesta na miesto dnes večer. Potom som sa vrátite do vašej lode. Môžete mi ukázať, kde je ukotvené." Ja pôjdem na palube pred svitaním a nikto sa ma vidieť. Jej čiernych pasažierov, však?"
  
  
  "Ako budeš robiť, že?"
  
  
  On shrugged. "Som plávať. Viem, ako sa ako ryba-režim v & nb v tme".
  
  
  Bol tichý na chvíľu. Sme prešli malého chrámu; niekoľko boli autá zaparkované na ochodze oproti, a jeden pár sat ruka v ruke v prednej časti pilierov. Som envied nich; Christina strane bol chlad v bani.
  
  
  "Ako ste sa to taxi?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Mám kontakty tu, môj druhý. Tam sú iní na tomto ostrove nemôžeme dôverovať. Chcete vedieť viac?"
  
  
  "Povedal som jej. - č.
  
  
  Dobrý. Žiadny problém?"
  
  
  "Dúfam, že nie."Bol som ďaleko od spokojný, ale stále som moje pochybnosti na seba.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Bol to najtemnejšie nočné oslavy on by niekedy mali. Mali sme večeru v "Pavileon" vonku pod trellised viníc s výhľadom na ostrov je najviac exkluzívne pláži. Sme jedli crawfish prijaté nažive okolo vody v ih klietky, len pár metrov od našej stoličky. Sergej bol tlmený, dav bol jasný, a každý vedel, že to. Ona vie aspoň dvoch filmových hviezd, vrátane herečka bola v láske s ako teenager. Všetky tieto roky neskôr, vyzerala ešte lepšie zblízka než ona potom.
  
  
  Neskôr sme išli na diskotéku na Palace Hotel, kde sa nedobrovoľne whirled s Kristina na tanečnom parkete. Bol tak uviazol v tom, že to nevadí, čo sme urobili, ale aj v tomto dave dievča sa zúčastnilo viac ako jej podiel mužskej pozornosti. Nechcel som to páči, ale nie pre bežné dôvodu; prevládal kontrolovaných zúfalstvo v jej pohybu a prejavu, ako keby ona bola počúvať zvuk z katastrofy. Každý, kto sa pozrel pozorne sa na ňu myslieť, že ona bola na nejaké drogy, ale jej patrí medzi nimi, ktorý by nemal byť príliš nezvyčajné v tento zástup.
  
  
  Tam bolo iné miesto, a niekoľko viac za to, že vždy s neúprosný Alex jazdy nás okolo rušného mesta. Dvakrát bola nanesie hnedé Mercedes, ale to predsa nie je mi to jedno oveľa; ona bola chcela iných pozorovateľov. Niekoľko krát som bol na pokraji upozornenie Alexa, ale tento človek bol tak istý a, ako som zreteľne si spomenul, tak sakra schopné, že som sa rozhodol mlčať. On bol správne a nesprávne.
  
  
  Na dvoch hodine ráno, Alex oznámila, že to bol čas ísť na loď. Stáli sme na dobre osvetlené nábrežia pri Eto rúk wad papiera peniaze na náš "ovládač" a spýtal sa, ego, aby sa vrátil do rána. Mladý človek čaká v lodi bol sledovali nás disinterestedly, zívanie hojne.
  
  
  "Nie," Alex napľul. "Zajtra budem sa jej cez ostrov navštíviť moja matka."
  
  
  Dobrý. Existujú aj iné ovládače, príliš."
  
  
  "Áno." On robil zámerne urážlivé zobraziť počítania peniaze, grunted, a cúval preč tak rýchlo, že som mal skočiť z cesty. Kristina a sledoval som ho odísť, potom sa usmial ruefully na seba, keď sme nastupovali na loď z prístavu bar.
  
  
  V krátkej cesty, robili sme
  
  
  nákupy v nákupnom centre, väčšinou pre lackey prechádzky za nami.
  
  
  "On bol tak zlý," Christina povedal.
  
  
  "Všetko v poriadku, potom. Bola to dobrá noc každopádne, nebolo to?"
  
  
  V reumatizmus, ona pobozkal ma jemne na líce a potom s väčšou vášňou, hneď pod mojou bradou. "Ale," povedala smutne po chvíli, " nebudeme potrebovať zajtra rovnako. Keď sa môj let opustiť? Na dvoch?"
  
  
  V jeden večer, odpovedala telefón a rezervovali lístky na spiatočnú cestu do Atén. "Chcem, aby ste mohli zostať v iný deň, alebo tak."
  
  
  "Ale to je nemožné. A tiež musíte plávať do Talianska."
  
  
  "Nie som v zhone." On sa trela jej ramená, dal ruku okolo nej a držal ju zavrieť. Loď je kormidelník spomalil motora, všetky jeho pozornosť sústredila na prístup k Scylla, ako to urobil jeho cestu k jeho zakotvenie.
  
  
  "Ale ... jej. Bohužiaľ." Christina si povzdychol a odtiahol sa odo mňa, ako sa loď vytiahol popri tmavých sloop, len svietenie na, nízko-silové elektrické osvetlenie, ktoré vypustiť batérie, veľmi málo.
  
  
  Zaplatil som za to, aby sa loď kormidelníka, a išli sme dole. Ako sme vstúpili do temnej kabíny, Kristina zastavil náhle predo mnou na rampe.
  
  
  Jej hissed " Čo je to?", moja ľavá ruka automaticky odvrátil odo mňa, Hugo bol pripravený dostať sa do mojej ruky okolo pošvy.
  
  
  "To... to nie je nič." Vošla do kabíny.
  
  
  On rýchlo sa poobzeral; Svätý prichádza z prístavu bar bol malý, ale nebolo sa kam schovať buď. Išiel som vpred, zapísanej hlavu a závesné skrinky, potom ostatné kabíne. Nás Odin. Aby nikto. Keď sa vrátil, Kristina bola osvetlenie Odin je petrolej svietidlá.
  
  
  "Nebudeme chcieť ih dnes večer," povedal som.
  
  
  "Ale..."
  
  
  "Ak Alex sa chystá plávať sa tu a prepašovať na palubu, poďme ho bude ignorovať. Všetky práva?"
  
  
  "Ach, ako hlúpo mi." Ona uhasiť svätého svetla a obrátili sa na mňa, v stiesnený priestor medzi lôžka a tabuľky. Na chvíľu, bola v náručí, jej cieľ pritlačí mojej hrudi a ja som mohol cítiť jej náhle horúce slzy cez tenkú látku moje tričko.
  
  
  "Čo je to?" Som soothed jej hladkal vlasy, jemne.
  
  
  "Oh... Tak veľa vecí, McKee. Alebo Nick Carter, alebo ten, kto ste." Ona stisol jej oči zavreté a sniffed. "Povedal som jej včera večer, že to bol náš jediný čas spolu. A mala pravdu, ale ona si nemyslel, že by to tak preto, že. Som dúfal, že to bolo moje celý deň... môj inštinkt bolo zle. Ale bola to správna vec robiť, nebolo to? "
  
  
  Pred časom, jej bol vyčerpaný, kosti po dlhom dni na cestách, a slávnostný večer, ale ako sme stáli spolu v tomto úzkom priestore, jej zdalo, že sa cítiť všetky únava prejsť. "Ego nebude tu na pár hodín," povedal som ticho.
  
  
  Držala ma pevne na chvíľu, potom sa odtiahol náhle, " môžeme Si niektoré bourbon, McKee? A poďme sa tu sedieť sám v tme, kým Alex sa sem dostane. Bez ohľadu na to, ako jej nam cíti o vás, nechcem sa milovať, keď môj brat si pridajte sa k nám v každom okamihu."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  To bolo takmer päť hodín, keď Alex ticho vyšplhal cez kormu lode a plazil okolo strane člna na lávka. Hugo bol, že ju drží v ruke, keď jeho cieľ sa objavil v diere.
  
  
  "Počkajte!" Som hissed, prenájom slabé svetlo blesku na čepeľ.
  
  
  "Je to len mnou, Nick." Alex strčil black vodotesný vak v prednej časti ho a šiel headfirst dole nízkych schodoch do kabíny. Ona upútal pohľad na baterku na neho; on mal na sebe oblek, ktorý sa vzťahuje na všetko, ale jeho tvár. Brylev ju vypnúť.
  
  
  "Boli ste videli?"
  
  
  "To je nemožné. Dal túto loď v dobrom mieste, môj priateľ, jediné, čo som musel ísť cez boli malé člny. Nikto na palube ih v noci."
  
  
  To nebola nehoda, ale nemal som povedať em o tom. "Chceš nejaké suché oblečenie?"
  
  
  Poukázal na taška na palube pred ním. "Mám jednu. Možno uterák. Dva uteráky." On vstal, jeho telo takmer vyplnenie priestoru v kabíne. "Bol som veľký muž pri prvom cítil mi, Nick. Teraz jej stahl je trochu väčšie." Začal sa z jeho neoprén, ignorujúc jeho sestra. Ja som prišiel s otázkou na vás.
  
  
  Keď bol suchý a oblečený v suchom oblečení, sme hrali túto hru v hlavnej kabíne s nápoje v ruke. Obloha vonku bola už sústruženie, šedá, ale únavu, že odišiel mi pred pár hodinami sa zdalo byť navždy preč.
  
  
  "Máme čas," povedal som. "Čas hovoriť."
  
  
  Alex vzal obrovský swig, že vyprázdnený Ega pohár bourbon a nalial ďalší. "Nie hovoriť. Ty a ja, máme veľa času, Nick. Medzitým sme si vyspať. Potom, keď idete získať vstupenky na moju malú sestru, Kristina, a ja, sme si už nejaký čas
  
  
  dohromady. V poriadku?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Jej, šiel na breh na člne trochu po deviatich. Letecká spoločnosť kancelária bola kúsok, takže som nemusel hľadať taxi. Deň bolo zamračené, ale windless; voda lapovanie proti kamenná hrádza pozrel šedý a bez života. To hodí moja nálada.
  
  
  Po nástupe Kristina je lístok, túlal som sa po bezcieľne po nábreží. Tam boli niekoľko kočíky v nedohľadne ráno. Je to príliš skoro. Ale hnedé Mercedes bolo zaparkované na nápadnom mieste, kde vodiča a jeho partner mohol vidieť svoju loď. To predsa nie je mi to jedno; ak nemal použiť ďalekohľad, by nemali byť schopný povedať, čo sa tam odohrávalo, a keby mohli, to by nemalo robiť žiadny rozdiel. Alex išla do reťazca košík v prednej časti vpred v kabíne, z jeho hniezdo v stiesnené, vlhkých kovových odkazy, a vyhlásil, že on by nemal vyjsť, kým sme boli vonku na mori na ceste do Taranto. "Keď sa skryť, moje ostatné, môžete skryť. Dobrú noc."
  
  
  Jej listlessly rummaged prostredníctvom obchody so suvenírmi v spýtal som sa pre niečo dať, Kristina. Všetko, čo cítil právo. On sa otočil a zamieril špeciálne starý hotel, neďaleko od miesta, kde Scylla bolo ukotvené. On by súhlasil, aby zostali ďaleko, kým súrodenci stretol, a ja som premýšľal, čo by sa mohlo hovoriť o po všetkých tých rokoch.
  
  
  Bar bol otvorený a kráčal v, len zákazník, obrovský, high-ceilinged miestnosti. Barman ponúka Bloody Mary, vedel, že hungover turistické keď videl, ale ja som sa rozhodol usadiť na bourbon. Nemám zvyčajne piť v dopoludňajších hodinách, ale čo sa týka môjho tela týka, to bolo ešte minulú noc; Jeho nespí vôbec.
  
  
  Mal som niekoľko pomaly tie, keď som sa pozeral na minútu ručné elektrické hodiny, ktoré sa používa na zavesenie na stenách učebne na školách a môže byť ešte stále tam, kliknutím na tlačidlo dial. To nebol ani jedenásť hodín, keď bellboy prišiel, pozrel sa okolo, a zastavil sa na mňa.
  
  
  "Pán Carter?"
  
  
  Skoro povedal, skôr, ako on si uvedomil, čo on hovoril. Potom jej otec zatriasol hlavou.
  
  
  "Ty ... Nie Pán Carter?"Bol wizened malý chlapec, ideálne v angličtine.
  
  
  "Obávam sa, že nie. McKee meno."
  
  
  "Ale pán, v barre je stále hovor. Tá pani povedala, že ego je meno Carter." Poobzeral sa okolo opäť, zdôrazňujúc, že som bol jediný, kto tu.
  
  
  Márie. "Ty prekliaty blázon," povedala som rozhorčene. Ona musí boli na palube, a videli ma ísť do hotela. A kde inde by mal byť okrem barov? Som stifled môj hnev, pretože si uvedomil, že niečo sa musí stať, že sa jej zavolaj mi, a v úzkosti štátu bola, ona musí robili hlúpe chyby.
  
  
  "Dobre," povedal som príjemne, ako sa dostať hore, " budem odpovedať telefónu, ak pani trvá. Ukáž mi cestu." Pustil peniaze na pult a sledoval messenger.
  
  
  Ukázal mi, rad domáce telefóny dole úzke chodby, ktorá viedla k umyvárňach a zadnej časti hotela. "Prijať akékoľvek telefónu a prevádzkovateľ umožní pripojiť," povedal. Čakal som, kým bol preč, potom zdvihol telefón. Prevádzkovateľ hneď doľava. Som povedal, hej, kto je jej, wincing keď som povedal, moje správny názov, a pýtala sa ma na chvíľu počkaj. On sa opieral späť na stenu hořekovat, unavený a znechutený so všetkými neschopný práce.
  
  
  Mäkký zvuk otvorenia dverí za mnou nebolo počuť najskôr. Potom ona počul vŕzganie z boot, výrazný šum oblečenie ako ruka bola vznesená. Začal som zase, a telefón strčil do mojej ruky, ale bolo neskoro; niečo rozbili proti mojej lebky a on spadol na kolená. Len bolesť cítil, bol kontakt s mramorovou podlahou, a on sa bál o tých zranenie kolena okolo high school futbalového dni, keď svoj druhý kop prišiel a bolo sa čoho obávať.
  
  
  
  
  
  
  Štrnásteho kapitola.
  
  
  
  
  
  Nie stahl strácať čas sa snaží prísť na to, kde som. Overil som si to najprv s mojimi nôž a bol prekvapený, keď zistíte, že Hugo bol ešte v saje pod rukáv môjho doublet. Nebol som pripútaný, a ja som sa zdalo byť leží na nejakej posteli. Jej oči otvorené bolestne; svätý bol tlmený, ako letný saint na zamračeného dňa ...
  
  
  Potom poludnie! On sa pozrel na svoje hodinky a groaned. To bolo už dvoch hodín, a on bol z dôvodu späť na Scylla do poludnia. Snažil som sa posadiť, ale ruku tlačil ma naspäť dole na posteľ. Moje oči neboli zamerané, ale všetko, čo som mohol vidieť, bol rozmazaný cieľ predo mnou na niektoré neuveriteľné výšky, pulzujúca v čase s fúka do chrbta z mojej hlavy. On ležal ešte na chvíľu, bledá, snaží upokojiť a uvidíte, čo to do čerta na. Potom som sa snažil, aby sa zasadila ju za ruku preč, ale bolo to ťažké a pevné na mojej hrudi. Malé ruky...
  
  
  Jej oči otvorené široké; tvár nado mnou začal vznášať v sústrediť, tvár obklopený halo mäkké blond vlasmi.
  
  
  Potom on videl jej pery zakrivenie do úsmevu, jej cape mierne zakrivené nad nimi, a jej šumivé tmavé oči, ktoré neboli žiadne šetrnejšie ako úsmev.
  
  
  "Sue Ellen," som croaked. "Čo do pekla...?"
  
  
  "Len zostať dole ako dobrý chlapec, med. Nechcela by som si poskakovanie okolo, takže ľudia nie sú drzé a škaredé."
  
  
  "Dostať svoje ruky preč, môj sakra hrudníka. Chcem, aby sa posadili ju na zem. Ak môžem."
  
  
  "Všetky práva, med, si to vyskúšať. Ale veľmi pomaly, počujete?"
  
  
  Jej silnou hnedé ruky pomaly tlak ako jej sadol. Koniec koncov, ona nebola na posteľ, ale na obrovský biely gauč, ktoré by mohli ubytovať až šiesty človek bez zhromaždenie. Pozrel som sa okolo opatrne; keby nebolo kola windows, mohli by sme sa ocitli v akejkoľvek bežnej Park Avenue obývacia izba. A potom jej, uvedomil som si, že jemné kolísanie pod mi nebolo len moja hlava.
  
  
  "Vaša loď?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Ako šikovný ako kedykoľvek predtým, Nick? Uh-huh, to je moja loď. Alebo môj manžel, ten, kto je on na nás."
  
  
  Bol príliš nahnevaný na úsmev. "Čo sa to sakra deje tu, Sue-Ellen? Kto ma udrel?"
  
  
  "Ach, jeden okolo môjho sentry meracie prístroje. Aký je váš cieľ, drahá?"
  
  
  "Čo očakávate?" Snažil som sa vstať, ale ona používa jej ukazovák tlačiť ma späť dolu na gauči. Spomenul som si, že Sue-Ellen bola Texas všetky dievčatá, rodeo šampión, keď ona bola v SMU, a nechcela relent na nás na desať rokov, nás pre troch manželov, vedel som, že jej o.
  
  
  "Je príliš zlé. Chceli by ste niektoré bourbon?"
  
  
  "Teraz už nie."
  
  
  "Je ráno pre vás dosť?"
  
  
  "Nie, naozaj."
  
  
  "Dobre, hlasy, čo vyzeralo, ako keď ste prešli sa po telefóne v hoteli. Lapovanie v bare, a tak. Našťastie, jeden z mojich stráže literatúry prišiel a vytiahnu vás von pred políciou prišli a zatkli za......"
  
  
  "Tak jeden po splní vaše stráže alebo ma udrel." Jej vkradol pohľad na hodiny znova; to nebol tam predtým.
  
  
  "Oh, neboj sa, med. Vaše malé grécke dievča je len na vás čaká, aby sa vrátil do elegantných staré vaňou ste cestovanie. Pripravený byť uviazaný, chodí na palube celý čas a pozerá sa smerom k panelu, ako keby človek je okolo nich "veľrybár kapitán na vdovský chodiť".
  
  
  "Poď!" Som prasklo. "Čo chceš odo mňa?"
  
  
  Jej úsmev bol čistý imp, zmiešané s čistým suka. Mala na sebe pár bikini dna a tričko, ktoré ona nebol obťažoval tlačidlo hore. Jej pripomenúť, že jej prsia boli malé, ale pevné, ako do polovice melón. Na tridsať, alebo tak, Nah mal svalovej vybudovať profesionálne acrobat, a zatiaľ čo jej nohy boli krásne stavaný, mali silu celoživotného rider, že ona bola. Sue-Ellen bolo sotva viac ako päť stôp vysoká, ale mala som opakovane zistili, že podmaniť si ju, musel som zabudnúť na to, že ona bola dievča. Hej rád, že.
  
  
  Zrútila sa na gauč vedľa mňa, nechať jej tričko jeseň otvoriť odhaliť jej prsia. "Máš ma vo veľa problémov poslednú noc, Nick. Viete?"
  
  
  "Jej? Ako?"
  
  
  "No ... čo to bolo, že? Kamarát ťa videl pár dňami... kde to bolo? Piraeus?"
  
  
  On prikývol jej. Bolestne. "Pamätám."
  
  
  "Dobre, Rhonda, povedala si predstieral, nie si na ňu. Alebo ja. Ale vedel som, že z tak, ako ona videl a videl si jej, že to musel byť Nick Carter. Naozaj? Nie je niekto ako ty, drahá?"
  
  
  "Ja..." bolo To ťažké vedieť, čo povedať. Sue-Ellen vedel, že som robil niečo pre vládu, pretože na chvíľu jej otec bol senátorom na jeden z výborov na celom svete, ktorá sa zaoberala CIA a iné Abecedy bezpečnostné agentúry. "Viete, tam sú časy, keď nemôžem ani pozdraviť mojich starých priateľov."
  
  
  "Uh-huh. Nie je pre starých priateľov, ako Rhonda, ktorí nevedia veľa o fazuľky. Ak by ste však ukazujú, že pekná tvár vo všetkých Grécko ako si to urobil, jeho vedieť, že ste nemali na niektoré tajné misie, alebo čokoľvek, čo si urobil pre nás, pre Uncle Sam. Pekný človek, ako ste vy, by mali používať prestrojení, pretože títo zlí hoši v Kremeľ alebo niekde inde, zaútočili vás." Ona ukázal na mňa a klikli na kladivo. "Tak som musel hovoriť trochu, že v noci, povedzte im, ako skvelé ste... dobre ... rôzne. Bourbon vychvaľovanie práv, viete?"
  
  
  Vedel som jej. Príliš dobrý. Pár krát som takmer spadol v láske s Sue-Ellen, ale zakaždým, keď jej "pokazené little rich girl" zvyk, poháňaný chlast, zachránil ma.
  
  
  "Tak včera večer, keď sme všetci videli ste skákanie okolo tanečný parket s, že škaredé grécke dievča a ste ani pozdraviť, dobre, to spálil ma."
  
  
  "Ale nevidela som ťa!"
  
  
  "Nie? Aj keď bola tlačí jej zadok proti svojmu m Rivnenskaya pár? Je to disco, jeho zabudol, čo?"
  
  
  "Ja som myslel... všetky boli dosť preplnené."
  
  
  "Nie tak úplne preplnené, kámo! Ak neviete, môj zadok, kto vie? "Prišla až ku mne, lízanie,
  
  
  "Čo ... čo váš manžel?"
  
  
  "Ach, on je. Achillion, že to bude predám lode v Japonsku alebo inde. On nebol pri mne viac ako pol tucta krát s nimi fretky, pretože sme sa vzali."
  
  
  "Takže on je, takže vám tu? S stráže a mechaniky?" Môj cieľ bol teraz rýchlo stáva jasné, napodiv, krakovaný lebka by pôsobiť proti účinkom chýba trezoru a príliš veľa bourbon.
  
  
  "Uh-huh. Dal mi tento veľký starý jachtu a posádky platím ju hrať hluchý a nemý, ale tam sú tieto dve profesionáli, ktorí podľa mňa najviac všade tam, kde jeho tím ide." Ona giggled a pritúlila ku mne. "Ale nie tu."
  
  
  "Čo myslíš?"
  
  
  "Ach, on si myslí, že je podvádzanie na mňa, ale všade som sa ísť do prístavu tu, som vidieť jej ih. A že ih veľké staré hnedé auto."
  
  
  "Veľký Mercedes...?"
  
  
  "Uh-huh. Všimli ste si to tiež? Každý všimol."
  
  
  "Boli ste v... Pyrgos pár nocí rokmi?"
  
  
  "Plánoval som to, ale nemohol som to robiť. Prečo? Tam boli?"
  
  
  "Na chvíľu."
  
  
  "Kde si vaše suka?"
  
  
  "Ona nie je suka. A to nie malé."
  
  
  "Nie, to nie je veľký. Ale mohol ju zabil jednej ruky zviazané za chrbtom." Bola si hrať s môj opasku.
  
  
  "Musím sa odtiaľto."
  
  
  "Nás to nezaujíma. Budeme mať večery, Nick Carter. 7 p.m., otvorte teraz. A neskôr, všetci moji priatelia budú späť na palube, a ukážem im, že nikto nie je zanedbanie Sue-Ellen Barlow . na všetkých svojich priateľov."
  
  
  Jej, odtiahol z nah. "Chcete povedať, že to je dôvod, prečo si zrazil ma von a priniesol mi tu?"
  
  
  "No... to bol možno trochu vychladnúť, med. Ale zostal som hore celú noc s týmto ľuďom, a mohol by som ich vidieť, chichocú, pretože som bol vychvaľovanie o vás, a potom ste urobili oklamať ma v prednej časti každého. Takže, keď sa mi strážne psy, povedal, že videl zadáte hotelovom bare, bol som len koná na popud. Tieto strážne psy, sú na niečo dobré, nie? "
  
  
  "Áno, myslím, že sú. Kde sú teraz?"
  
  
  "Oh, mám jeden za dverami." Ona vlnitou jej ruku nejasne. "V prípade, že sa nemôžete dočkať, až vrátiť na svoje grécke koláč."
  
  
  "Mala rovine chytiť."
  
  
  "No, ona môže čakať ďalší deň, nie ona?"
  
  
  Mohol vidieť, že sa snaží dôvodu s Sue-Ellen bola beznádejná. On vstal, odstránenie jej pazúry ruky, a išla rýchlo do dverí. Otvorenie, videl som jej drsná tvár, jeden z mužov okolo hnedé Mercedes pozeral sa na mňa. Bol držiteľom .45-kaliber pištoľ v ruke, zamerané priamo na mojej hrudi. Vyzerá to, že je ego hotel. Zavrel dvere znova.
  
  
  "Miláčik, naozaj si myslíte, že dovolím, aby ste utekať odo mňa, keď som spôsobené všetky tieto problémy? Poďme teraz." Ležala na podlahe na bielom gauči, jej tričko na koberci vedľa nej, jednej strane pustil sa do opasok jej minimálna bikini bottom.
  
  
  Tam bol čas, kedy Sue-Ellen bola zábava a vtipné, obscénne, ale zdravé. Bolo zrejmé, teraz, že ona, prinajmenšom, zmenený; mohla som sa bavil sa s ňou, ale jej hry vypnutý mňa.
  
  
  On pristúpil k nej a vzal z nej plavky. Ona klenuté jej silné, úzke boky pomôcť. Ona prevrátil naruby tým, ee života.
  
  
  "Mmm. Chcete začať, ako starý býk a heifer?"
  
  
  "Prečo nie?"Ona bola veľmi hlučné v rozbalením jej nohavice, a keď videla, že jej oči boli zatvorené, ona rýchlo zdvihol tričko. "Dajte mi svoje ruky," objednal som, dotýkajúce sa vo vnútri jej stehná, tak ona by nemal zabudnúť, že ona si robil som to. Ona ako povedali, kymácející sa jej dno s očakávaním.
  
  
  S náhly pohyb, ee schmatol jej zápästia a zabalené handričku okolo nej. Predtým, než si uvedomila, čo sa deje, jej ruky boli bolestne vysoké na chrbte, ff mali zabezpečené jej.
  
  
  "Nick!" ona wailed. "Son of a bitch!"
  
  
  Ona sa snažil, ako som čakal, ale on jerked ju, aby jej nohy; ona bola dostatočne malé, aby sa stáť na špičkách bez akejkoľvek námahy, a v tejto pozícii ona nemohol použiť jej silu proti mne.
  
  
  "Teraz vypadni odtiaľto, Sue-Ellen," povedal hissed v jej uchu. "Mám čo robiť, môžeme hrať iný čas."
  
  
  "Bastard!" kričala, kope sa na mňa s jej pätách. Jej vytiahol ju hore trochu vyššie a ona híkali ako ublížiť. "Dino!" ona kričali. "Dino, poď sem!"
  
  
  To bolo niečo, čo som nevedel o. Dvere sa otvorili a strážny pes prileteli. Aj keď Sue-Ellen bol predo mnou, ona nebola dostatočne veľká, aby sa vytvoriť akýkoľvek druh štít, nie v tejto vzdialenosti.
  
  
  "Strieľať syn mrcha!" dievča, kričal. "Emu, vyhodiť sakra hlavu!"
  
  
  Dino usmial sa, ako sa pomaly zdvihol zbraň .45. Mal dostatok času na cieľ a vytiahnuť spúšť.
  
  
  Ale nie toľko, ako si myslel. On shrugged a vydal Hugo je ľavej ruke. Stále držte Sue-Ellen v jeho druhej strane, on hodil jej dvojsečný nôž, rovno na emu hrdla; Stahl nemal počkajte, uvidíme, či to zasiahnuť svoj cieľ, ale ťahal z nej dole a von z spôsobom ako výstrel zazvonil v uzavretom priestore.
  
  
  Keď sa pozrela hore, watchdog bol ešte vo vzpriamenej polohe s full príznak povolenia výraz na jeho tvári. On sa pozrel na fajčenie .45 v ruke, potom pomaly zdvihol druhej strane, aby touch rukoväť, že jutted sa nad egom jeho krku. Na chvíľu som si myslel, že bude strieľať znova, ale náhly nával krvi okolo otvoru môj nôž urobil usadil všetko. Pomaly sa zrútil na zem a pristál soundlessly na hrubý koberec.
  
  
  To bolo ešte v Sue-Ellen je zbrane, keď sa prišiel pozrieť na nové telo. Po prvé, zbraň bola zobral z jej rukou ego prstov, začal hádzať ego bokom, a to rozmyslel. To sa môže hodiť, a nebudem musieť ísť cez colnicu na moje blížiace sa výlet. Potom jej nôž bol vytiahol okolo Dino je krku, to urobil gurgling zvuk, a viac bola krv, ktorá vytiekla.
  
  
  "Krucinál, Nick Carter," Sue-Ellen snarled. "Pozrite sa, čo ste si na mojej stene-na-stenu koberec!"
  
  
  Ale aj bohaté a cool Texas dievča bol šokovaný tým, čo sa stalo, a on využil to. Po prvé, on kopol jej na chvost, nie príliš jemne, a prinútil ju späť do toho, čo mal byť jej oblečenie. Ona poslúchla sullenly, nemý, na chvíľu. Pozrel som sa na mŕtveho muža vrecká, ako obvykle, ale nič nenašiel, aby oznamoval, že bol hema-niečo iné ako to, čo Sue-Ellen povedal.
  
  
  "Čo budeš robiť?" Spýtal som sa ho ďalej, prejdite ukazovateľom do mŕtvoly.
  
  
  "Jej? Čo myslíš o mne?"
  
  
  "On je tvoj chlapec. Na lodi"
  
  
  "Dobre, si zabil ego!"
  
  
  "Pre self-defense účely. Po uniesli mňa."
  
  
  "Ha! Achillion, on sa postaráme o to neporiadok."
  
  
  "Len on je v Japonsku. Viete, váš strážny pes začne voňajúce pred váš manžel dostane späť."
  
  
  Ona sa pozeral na objemné telo na koberci a žuť na necht. "Pôvodne..."
  
  
  "Kde je tvoj tím?"
  
  
  "Išiel som ih väčšinou na pevninu. S výnimkou pár chalanov v strojovni a jeden v kuchyni."
  
  
  "Nemôžu počuť?"
  
  
  "Povedal som si. Sú hluchý a nemý. Oh, nie doslova, Nick; ih len naučiť sa ignorovať všetko, čo sa stane v tom veľkom starom vaňou. Viete?" Ona bola stráca väčšinu jej Texas prízvuk, a napodiv, rád som sa jej lepšie za to.
  
  
  "Budete počúvať? Starého priateľa radu?"
  
  
  "Možno."
  
  
  "Vezmite si hluchonemý posádky a vypadni z tohto portu. Zahodiť tela, alebo čo si myslíte, že je najlepšie, ale ak si to polícii, budete len dostať do problémov. Urobil to chlap mať žiadne príbuzní? ? "
  
  
  "Ako by som mal vedieť?"
  
  
  Som na to prišiel. Dobrý. Robiť, čo vám poviem. Je len na vás, teraz, Sue-Ellen."
  
  
  "Áno..." Ona bola stále pri pohľade na mŕtvolu, a vyzerala ako malé dievčatko, ktoré práve začali robiť žarty z jej hlavy. Čo bolo aj nezmyselne veľkosť nah.
  
  
  "Je tam loď môžem vziať? Späť do sloop?"
  
  
  "Uh-huh. Zviazaný priamo tam." Ona vlnitou jej ruku nejasne.
  
  
  "A potom pôjdem." Heavy pistol zdvihol.
  
  
  Zrazu, ona sa ponáhľal na mňa a dal jej ruku okolo môjho pása. "Ach, Nick! Jej tak kurva, prepáč, prepáč!"
  
  
  "Ja tiež."
  
  
  "Nie si chystáte sa zostať a pomôcť?"
  
  
  "To, čo potrebujeme, drahá?".
  
  
  "Úprimne?"
  
  
  "Moje slovo cti. A ak ste niekedy ma vidieť znova, kdekoľvek na svete, radšej si myslím to isté predtým, než ste to trik znova." Ona bol využitý na nose podľa Hej, s .45-kaliber nosa.
  
  
  Ona pobozkal teplé kovov a pozrel sa na mňa. Tam boli skutočné slzy v očiach. "Ako sa o Barry budúci týždeň?"
  
  
  "Čo?"
  
  
  "Myslím, že ona by sa mali stretnúť sa niektorí ľudia tam. A ak ste stále v tejto časti sveta, a... a nefunguje."
  
  
  "Ach, Kostya Krista!" Ale potom som sa musel smiať. Ee pobozkal ju na vrchnej časti hlavy, bola ryšavka naposledy e ju videl, patted jej mramor-pevný zadok a išiel na deň. "Možno," povedal som.
  
  
  Vzal čln späť na Scylla, bolo midafternoon, obloha bola stále tma réžii, a loď sa pozrel ominously ticho. Keď jej manžel sa vrátil na palubu, bola hodil adrift tým, že loď; by niekto zdvihnúť ego v rušný prístav a ona o tom pochybovala záležalo oveľa Žalovať-Ellen alebo jej chýba manžel, či ich vôbec to mám späť, alebo nie. Dobre, tam je mnoho viac.
  
  
  "Dobrý deň? Kristina?"
  
  
  Bohužiaľ, tam bol žiadne známky života v šedej tmy. Keď jej otec k nej, on vytiahol .45-pištoľ ráže okolo jeho bunda vrecku, ale bolo príliš neskoro. Nepozerať vo vnútri som sa ocitol pri pohľade do čierneho tunela smrti druhýkrát, že deň.
  
  
  
  
  
  
  Pätnástej kapitole.
  
  
  
  
  
  "Položte ho veľmi pomaly, Nick. Budem sa vás zabiť, ak nemáte." Alex bol pri pohľade na mňa z hlavnej kabíne, revolver v ruke. Jej nemal pochybnosti nen nás pre druhý a robil, ako mi bolo povedané.
  
  
  "Nemusíte to," povedal som.
  
  
  "Viem, že ju teraz. Si zničil všetko. Všetko!"
  
  
  "Dúfam, že nie. Opatrne som zostúpil nízkych schodoch, zatiaľ čo on cúval preč, aby niektoré vzdialenosť medzi nami. To bolo prvýkrát, čo som kedy videl jej, ego, stojaci v slušnom svetle, a hoci bol hrubšie v strede jeho žalúdok ako bol pred pätnástimi rokmi, nebol som v pokušení, aby sa pokúsili chytiť ho. Aj keď nemal zbraň. "Kde je Kristina?"
  
  
  "Choďte."
  
  
  "Pozrite sa, Alex, tam je problém..."
  
  
  "McKee? Nick?" Christina hlas zazvonil von z prednej časti kabíny, a o chvíľu neskôr sa objavila. "Čo sa vám stalo?"
  
  
  Ako vysvetliť zúfalý muž a dievča si pol rád, že ste boli unesený pokazené bohaté suka, pretože ..... Dobre, jej,, ja som všetko, čo som mohol. Na konci, Alex bol s úsmevom, a Christina pozrel pochybné.
  
  
  "Chcete povedať, že tí ľudia v aute boli sledovaní jej?"
  
  
  "A myslím, že trochu. Všetko v Pyrgos."
  
  
  Ona prikývla a jej úsmev bol nepríjemný. "Takže ste lámanie srdcia, kde by ste ísť s nami, huh, Nick Carter?"
  
  
  Jej brat sa náhle obrátil svoju hlavu a povedal jej, aby sa byť pokojný. Potom položil zbraň preč.
  
  
  "Vráťme sa späť do podnikania, Alex," povedal som. "To je príliš neskoro, aby si Kristina späť do Atén dnes na to nemá vyzerať smiešne..."
  
  
  "Ona bola už na pláži zrušiť jej rezerváciu. Teraz zajtra popoludní. A fretky, ktoré pred nimi, budeme všetci pobyt na palube. Hovoríte, že ste boli prijaté na túto ženu na jachte, ako keby ste prešli z opitý. Veľký. Kristina je panikáriť. Ste chorí. Myslím, že dobrú noc nám všetkým." Obrátil sa späť do svojho úkrytu v reťazci skrinku.
  
  
  "Možno by sme mohli využiť čas lepšie, než to," povedal som. "Čo máte na mysli, keď som povedať, že som chaos?"
  
  
  "Možno, že nie všetky z nich. Tak ako tak, ty a ja nemôžem hovoriť, kým sme sa k moru. Aj moja sestra musí neviem, čo mám povedať, aby ľudia; nebezpečenstvo je príliš veľký pre nich."
  
  
  "Potom preboha Kostya, prečo ste pretiahnite ju do to v prvom rade?"
  
  
  On sa vzpriamila, jeho náplň kabíne vlákno ako duch vyjde magic fľaše. "Pretože ona je moja rodina. Som možno nikdy vidieť ju znova; kto môže povedať, že v tomto svete? Vidíte, ako to môže byť, Nick Carter?"
  
  
  Takmer. Nikdy som mal rodinu hovoriť o tom, ale som trochu rozumie.
  
  
  Tma, prišla s milosrdným rýchlosť na to, že zamračené deň. Ja som spal na niekoľko hodín, aj keď Christina behala okolo kabíne v huff, a keď som konečne vstala, bola noc, čierna ako vnútri zbraň hlaveň.
  
  
  "Kristina?"
  
  
  "Áno?" Ona bola na palube, ako sedí za volantom s čiernou šatkou omotal ju okolo pliec, ako mladý vidieckej ženy. Jej, šiel k nej.
  
  
  "Nemusíte byť naštvaný na mňa. Ja by som nechcel nás rozbiť s vami."
  
  
  "Oh, to nie je miesto, N... Mackey. Ale dnes som bol pripravený odísť, nechať, opustiť môj brat, ktorého som poznala len na pár hodín... a teraz toto. Toto je očakávanie. Čo je slovo? Anticlimax? "
  
  
  "To je dobré grécke slovo."
  
  
  To prinieslo strašidelná úsmev na jej zovretými perami. "Potrebujem vedieť, či som nemala"
  
  
  "Mimochodom, nemusíte sa obávať tých ľudí, v hnedej Mercedes už. Nemal nasledovať; môžete ísť späť do Atén a... všetko bude v poriadku."
  
  
  "áno. Možno." Ona sa obrátil na mňa, jej tvár napäté. "Ale McKee... tam bol ešte jeden... v krčme a v mojom hotel."
  
  
  "Ste si istý, že to nebola tá istá osoba?"
  
  
  "Prečo to má byť? Prečo si ženy bodyguardmi ma nasledovať?"
  
  
  "Ach, možno sa nič robiť," povedala zľahka, neverili jej slov ešte minútu.
  
  
  "Nebudete mi veriť."
  
  
  "Samozrejme, verím jej."
  
  
  "Oh, nie. Ste špión, je možné očakávať, že takéto veci, a keď sa snaží zabiť vás okolo dialo, môžete použiť ženské telo chrániť seba, zatiaľ čo si ih zabiť."
  
  
  Keď by som povedal Alex príbeh môj problém s Sue-Ellen, ja by som úplne zabudol Christina prítomnosti; teraz som bol prepáč, že som išiel do všetkých podrobností.
  
  
  "Poď," obrovskej krajine, jeho ego
  
  
  "To je nebezpečná vec, Kristina. Byť rád, že vám vyjde to na poludnie zajtra."
  
  
  "Jej? Budem niekedy niečo vedieť?"
  
  
  "Nevidím dôvod, prečo nie..."
  
  
  Z cesta ona reagovala, sme to počuli všetci v rovnakom čase: mäkké prístup loď na našich lúk, mäkké push, a rýchle škrabanie kože-soled topánky na prednej palube. On sa posunul mimo sídla a crouched dole, dosahuje pre .45 v rovnakom čase. Tam bol len dostatok svetla vidieť pár neurčitá tvary pred hrubé stožiar, pohybujúce sa pomaly v našom smere.
  
  
  "Nick...!" Christina hissed.
  
  
  Posledná vec, ktorú som chcel urobiť, bol strieľať; zvuk v tichej harbor bol ako delá výstrel. Hugo dať ho do ľavej ruky a čakal.
  
  
  "Pán McKee." Hlas prišiel z druhej strany stožiaru, mäkké, ale jasné;
  
  
  Nechcel som odpoveď.
  
  
  "Dievča pred mojimi očami. Budete odpovedať, alebo ona je mŕtva."
  
  
  Pozrel sa cez rameno. Kristina bola ešte zamrznutá za volantom, jej ruku na jej hrdla:
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som.
  
  
  "Chceme len, aby s ňou hovoriť. Ak nechcete pohybovať, nebudeme pohybovať. Súhlasíte s tým?"
  
  
  Hlas spoznal; to bolo v mojej izbe v Pyrgos pred niekoľkými dňami, ospravedlňovať ako Ega dve dotiahli mŕtvola na požiarne schodisko.
  
  
  "Čo chceš od nah?"
  
  
  "Len pár slov. Ak máte zbraň, prosím napíšte vaše ego, Pán McKee. Nechceme žiadne problémy, to sme?"
  
  
  "Potom budeme hovoriť."
  
  
  "V súkromí. Miss Zenopolis, môžete mi prosím krok vpred?"
  
  
  Christina začal vstávať, ale jej otec motioned jej, aby zostali tam, kde bola.
  
  
  "Ona vám povie, zatiaľ čo sedí v pokoji. Si mi povedal, že ste policajt?"
  
  
  "Takže si zapamätať si ma, Pán McKee?"
  
  
  "Áno, vraj."
  
  
  "Veľmi dobre. Potom nebudete mať žiadne námietky. Miss Zenopolis?"
  
  
  Videl, že ďalší tieň bol pohybujúce sa pozdĺž obísť cestu, a začal slabnúť to .45 v egu smer. Nás hluku, nám hluku, nebudem nech nás vezme preč.
  
  
  "Nie, Pán McKee," povedal muž za stožiar. "Vidím, že ste veľmi jasne. Drop to teraz."
  
  
  Urobil som to. Možno jeden z nich mohol mať ho zabil, ale nie oboje. Ale keď som dal moju zbraň dole na palube, cítil som sa načrtnúť jej baterku pod moju ruku. Ona sa nemusel sa pýtať, ak niekto okolo muži mohli vidieť to, čo som robil, ale ona zdvihla ego a obrátil sa na štyri kamery lúč.
  
  
  Muž na stožiar pokryté oči s jeho ruku, a on rýchlo prešiel saint do druhého. Bol zaslepený na chvíľu, potom sa stiahol späť a spadol cez palubu. Pred počul som, splash, urobil svätý späť na iné osoby v rovnakom čase siaha vytiahnuť Christina sa do kabíny za mnou.
  
  
  "Drop zbraň," povedala som s nízkym hlasom, a vytiahol sa .45. On robil ako hmú bolo povedané, jeho zbraň klesá na streche kabíny s thud. On bol stále držal ruku pred jeho tvár. I vstal a pristúpil k nemu, Hugo v ruke.
  
  
  Keby bol pripravený na fotenie ho, on by bol mŕtvy, ale s náhly pohyb, obrátil sa a skočil na strane. Tam bol veľký rozruch, potom ticho. Išiel som na strane vidieť, kde to bolo pochádzajúcich z; môj svätý chytil nejaký pohyb pod vodou a potom sa stratil. Začal som dopredu, ale Kristina chytil ruku.
  
  
  "Nick! Nick! "Pre mňa, jej hlas niesol aspoň pár km v & nb, ktorý bol počúvala tisíc uši. "To je muž! Ten, kto naháňal ma!"
  
  
  "Čo po?"
  
  
  "Že jeden... prvý. Ten, kto padol prvý."
  
  
  Môj svätý ju vypnúť a ignoruje zvuk loď, tlačí preč od Scylla je luk, pretože som mohol vidieť veľmi jasne tvár človeka, Sergej udrel prvý. Mal nádherné visiace fúzy a len pred niekoľkými dňami, zomrel v náručí, strieľal do hrudníka jeho partner.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Tak, kde sakra ste boli, na mieru?" Som požadoval po zadaní vpred v kabíne a otvára dvere reťazca skrinku.
  
  
  "Jej? Nie som tu. Spomínate si?"
  
  
  "Samozrejme. Tak sa zabíjať svoj drahocenný sestra, a môžete zostať v tejto diery, ako krysa?"
  
  
  "Ak oni zabijú vás oboch, možno pôjdem na prednej poklop a zabiť ju. Potom nie je žiaden iný spôsob. Ale mám veľa rešpekt, Nick Carter; počujem tie hlúpe topánky, a viem, že to zvládneš ich bez otvorenia."
  
  
  "Mohli by ste zabili ih s nožom. Zozadu. Ona nebola spýtal, strieľať, tak odišli."
  
  
  Prvýkrát, Alex pozrel si nie ste istí. Možno máš pravdu, ale..." pozrel sa cez moje rameno na jeho sestra, ktorá bola stále lipnutia na moje rameno.
  
  
  "Nick?" povedala. Bol som naštvaný, že ona bola pomocou moje skutočné meno, ale všetci sme mali spolu bolo teraz, že som bol zlý pocit.
  
  
  a teraz zdalo sa mi, že nevedeli sme sa navzájom vôbec.
  
  
  "Čo je to?"
  
  
  "Nenechávaj ma tu, Nick. Nemôžem ísť späť do Atén teraz, nikdy."
  
  
  "Pozrite sa, to je nemožné..."
  
  
  "Ale prečo nie, Nick?" "Moja vlastná sestra, ona je v nebezpečenstve, huh? Mali by sme prijať ju s nami."
  
  
  "Alex, tu, ak budeme mať šťastie, bude to dobré dva dni, kým sme sa dostali k Taranto. Celý nápad tejto operácie je, že nemáme robiť nič, čo by nás odvádza od cesty. Ak Christina prichádza s nami, so mnou, mohlo by to vyhodiť túto celú vec hore."
  
  
  "A ak ona zostáva, s najväčšou pravdepodobnosťou ona zomrie. Nie, môj iných, on nemohol nechať to stalo. Je to moja vina, áno, že som jej priniesla do tohto prípadu, ale teraz je to na nás dvoch robiť všetko, čo môžeme, aby sa jej to. nebudete trpieť za to."
  
  
  Jej ruka otriasalo v chrbte, a to vyriešil mi viac než Alexa logiky. Dobrý. Poďme na to. Otvoriť teraz."
  
  
  
  
  
  
  Šestnásť
  
  
  
  
  
  Jej ľavej prístave pod svietenie, pomocou palubnej pomocné zariadenia. Keď tam boli žiadne ďalšie lode v nedohľadne, Alex vkradol do kokpitu a posadil sa na vlastné nohy.
  
  
  "Neviete, tieto vody," oznámil. "Svetelné bóje povedať, kde nie navždy ísť. Poviem vám, kam ísť."
  
  
  Podľa ega usmernenie, sme postupovali tajný kanál, ktorý ležal medzi ostrovom a pevninou, jeden klaster jasné svetlá, povedal mi, označené hranice medzi Albánskom a Gréckom. "Oni majú také pevnosti! Ani jeden úhor by mohli prechádzať mimmo na svoje miesto na najtemnejšie nočné sveta."
  
  
  "Ako sa vám darilo, že?"
  
  
  "Nie, môj priateľ. Ale kde majú umiestnené tak veľa ľudí a zariadení na ochranu svojich hraníc, potom musí byť na iných miestach, kde nemôžu existovať tak mnoho z nich. Možno to nie je ešte dosť, čo?"
  
  
  "Myslel som, že pobrežie Albánska bolo dobre strážené všade."
  
  
  "áno... nie je to zlé. Ale možno nie dosť dobré."
  
  
  "Ako to, severnú hranicu?"
  
  
  "Eh?"
  
  
  "Spolu Juhoslávii? Sú tieto časti Grécka?"
  
  
  Alex sa vzpriamila. "Viete o tom, Nick Carter?"
  
  
  "To je dosť," klamal som. "Povedal si, že si mal niečo dôležité povedať nám, keď si vyšiel. Ste preč. Čo je to?"
  
  
  On sa usmial a ukázal dopredu. "Keď sme sa prejsť cez túto úžinu, kde sme sa hit albánskeho guľomety tak blízko, že sa môžete cítiť pušný prach v ih kazety, potom poviem vám jednu alebo dve veci. Je čas si našiel sa."
  
  
  Mal pravdu o tom, že v blízkosti albánskeho pobrežia; keď poukázal na to, smerové svetlá, mal som pocit, že by som mohol dosiahnuť takmer brehu na oboch stranách. Tanker prichádza z druhej strany kanála strach sakra mimo mňa na chvíľu; tam nezdalo sa, že každej miestnosti vľavo v nen aj pre naše malé lode. Alex poradil mi to ignorovať.
  
  
  Keď sme odchádzali úžinu za sebou a dostal sa až k moru, bol takmer uľavilo znova, ale to nebolo príliš skoro na Stahl, aby bol šťastný. Vietor zdvihol, a hneď ako sme opustili barikády Korfu, to vyhodil otvorene, naše zuby. Keď sme začali zažíva ťažké rany, Alex išiel dopredu na zdvíhanie ramena, potom výťahu. Bolo to ako hádzanie pár hamburgery na grile a stojí späť pozerať sa na ne dostať spálené.
  
  
  "Sme plachtenie, Nick Carter. Ste dobrý námorník?"
  
  
  "Som v pohode."
  
  
  Dobrý. Je to stále vaše potešenie plavby, a keď prichádza úsvit, musíte ísť znova. Ak niekto dostane v blízkosti ... No, moja krásna sestra nemôže niesť nechať, ona? Ste vlna, hej, a budete radi, ak sa im pozrieť nepriateľské, budete strieľať a zabiť."
  
  
  "Alex?"
  
  
  "Áno?"
  
  
  "Čo do pekla je toto všetko, na mieru? Sme opustili úžinu."
  
  
  "áno. A to je to, čo mám povedať, pretože ak nemám prežiť, budete musieť vedieť. Viete, ak Hema bol tam všetky tie roky?"
  
  
  "Defector".
  
  
  "Ach, áno, to, ale nemusí byť tak podozrivé, môj priateľ. V mojej krajine ... no, na to pozrieť dnes. Je komunista a väčšiu hrozbu ako jeden okolo tých verných, aby súčasná vláda? Alebo ten, kto bol len v Komunistickej minulosti? Č . Nie som si vymýšľať výhovorky, prečo, Nick, viem, že. Jej objavil neúnosnej korupcie v mojej vlastnej krajine, a tak jej išiel do Albánska, kde boli veľmi radi, ak chcete použiť moje služby. Tieto sú silné ľudí, tieto Albáncov, ktorí sú niekedy nazývané Mongoli. Európe. Je odlišné od každý iný, vedeli ste, že? "
  
  
  Jej rozumie to, nejasne. Boli to silné, mlčanlivý, ktorý je nepriateľský k outsiderom, a divoký bojovníkov, ktorí mali bránil potenciálnych útočníkov po celé stáročia. Viac ako polovica z týchto ľudí boli Moslimovia, a oni bojovali v ich horách rovnako fanaticky ako ich bratia v púštnej krajiny blízkeho a Stredného Východu.
  
  
  "Čo sa stalo?" Spýtal som sa jej. "To, čo ste sa vrátil?"
  
  
  "Dobre, môj ďalší priateľ, to bude trvať nedeľu povedať vám všetkým, o to. Vidíte, on je veľký kompenzátor,; aj v Albánsku, sa hrdí bojovníci do petty byrokrati. Ale to nie je reumatizmus vaše vývrtka, eh?"
  
  
  "V žiadnom prípade."
  
  
  "Tak jej poviem vám, a vy by ste mali pozorne počúvať. Veľký pohyb svet komunizmu má všetko, ale zastavil; váš prezident je stretnutie s lídrami v Číne a v Moskve, a Vojne vo Vietname je viac. Teraz." Usmial. "áno. Ale tam sú členmi tejto veľkej Pohyb, ktorí nemajú radi tento vývoj, môj priateľ. Stále počúvať Marx, Lenin a Stalin a veríme, že komunizmus musí vždy rozširovať, kým sa systém riadi celý svet. . Kedysi, verte mi, jej bol takmer jediný okolo nich. Ale nie teraz, Nick, nie teraz. V každom prípade sú stále aktívne, tieto fanatici a pripravujú monštruózne činnosť, ktorá nemôže lepšie prispieť k ih spôsobiť. viac než dvadsať Vietnamci."
  
  
  "Čo je to?"
  
  
  "Viete, dve jazerá na hranici medzi Albánskom a Juhoslávii? V Blízkosti Grécku?"
  
  
  "Mám."Spomenul som si na Hawk je prednáška na mape veľmi dobre.
  
  
  "Aj teraz je tu armáda tam. Oni nepatria k nám, bez ohľadu na to, v akej krajine; sú Gréci, Albánci, Yugoslavs, ale všetky sú lojálni Komunisti starého pevného školy. Cez ... áno... oni začne prevádzku v dvoch dní. séria partizánske útoky z tejto neutrálnej zóne medzi tri krajiny, ktoré vykonáva úplne zmiasť svetové mocnosti. Ih bude viesť, ako si Američania majú vytvorený výraz tak dobre, Vietcong podmienené ... "
  
  
  On pustil volant a whirled okolo pozrieť sa na Alex široký, pokojná tvár. "Čo!?"
  
  
  "Vlastne, môj priateľ. Kto je na tom lepšie vybavené na vykonávanie takýchto vojenských operácií, ako Vietcong? S ich primitívne zbrane a ich malé, underfed vojakov, oni bojovali francúzi a Američania na rukoväť pre tak dlho, ako sme si pamätám. . Je to nemysliteľné, že by odovzdať svoje znalosti a ich idealizmus do skupiny, ktorá je teraz zhromaždili v tejto vzdialenej oblasti, medzi Jazerom a Ochridskej Jazero Prespa? Myslíte o možnosti! Na jednej strane, lojálne spojenec Spojených Štátov, aj keď vojenskej diktatúry v týchto dňoch; na druhej strane, najviac represívne komunistického režimu v Západnom svete; a na tretí, v Juhoslávii, viac kompatibilné so Západom ako s Rusmi. Kto bude vystupovať proti nim, keď ih nájazdy začať? O ktoré krajiny budú hlášky A aj keď ih možno nájsť, čo bude akékoľvek iné veľké právomoci robiť? Bude ih bomba Spojených Štátov? Bude Rusi poslať tanky cez Juhosláviu? Nie, môj priateľ. A ešte, čo-čo sa dá robiť, eh? Pretože spolu s týmto kampaň teroru a smrti bude propagandistickú kampaň, ktorá sa angažuje v nenechali vonkajší bazén ignorovať to, čo sa deje v našej malej časti sveta. Skôr alebo neskôr, musia sa prijať opatrenia, a to musí nevyhnutne viesť ku konfliktu medzi Západom a komunistickej moci."
  
  
  "Znie to dosť krutý," priznal som. "Ale ako sa toto všetko viete?"
  
  
  Alex sa zasmial. "Lebo ja, moje druhé ja, pomohlo nastaviť to všetko až kým som si uvedomil, čo som robil."
  
  
  "Chcete povedať, že ste nevedeli?"
  
  
  "Nechcem byť tak skeptický, Nick. Je odborníkom vo svojej oblasti, a ako mnoho takých odborníkov, nebol som povedal viac, ako som potreboval vedieť o celkovej účelom akýkoľvek plán."
  
  
  "Ale ste zistili?"
  
  
  "áno. Uvedomil som si to. A jej, zistil som, že som nemohla žiť s vedomím som mal. Takže..." poobzeral sa okolo seba na tmavé, tyranských oblohe nad nami. "Tak, dobre=)".
  
  
  Dostal za volant pred svitaním, ale nemal ani skúste spať. Tam bolo príliš veľa pýtajte ih.
  
  
  "Ste povedali naši zástupcovia v Grécku, že nikto nebude chýbať v Albánsku za pár dní. Ako sa vám darilo, že?"
  
  
  "Dobre, to nebolo tak nechcel by som byť ťažké. Je to krajina s horami celého to, viete, a veľmi zlých cestách. Mal som veľa slobody na cestu okolo, moje povinnosti. A späť cez hory; jej nikdy nebol v Južnej Amerike, ale z toho, čo som čítal, existujú krajiny ako Čile a Peru s približne rovnakých podmienok. Celý čas autá a autobusy opustiť cesty zostúpiť z nejakej vzdialenej horskom svahu. Čisté dopravu za pár dní a dosť dielov. "
  
  
  "Ale budú sa pozerá na vás, nebude sa? Aj na mountainside?"
  
  
  "Ach, doprava. Môj vodič a ja, sme sa vybrali do starého človeka na náš posledný výlet. Veľký starý muž, takmer tak veľký, ako jej. Jej hmú sľúbil dať ego jazda na pobreží, mám veľa priateľov medzi ľuďmi z Albánska počas mojich cestách, viete? On prehodil jeho uniforme bundu cez Emu ramená, aby ho teplej v chladných hôr. Stahl netrvalo dokumenty
  
  
  po vrecku, nebolo by takú dlhú cestu. A potom môj vodič robí zlé odkazy, a ja som sa nejako podarí dostať sa von pred auto ide cez hory. Je tu veľa oheň tam dole. Starý muž sa nikdy znova zmraziť, eh? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Bol späť na kolieska, bojuje ťažký vlny, keď Kristina prišiel na palube. Jej tvár bola opuchnuté, a nebolo to kvôli koks. Nechcela hovoriť so mnou, ale zdvihla hrnček kávy a oprel proti streche kabíny, pri pohľade dopredu.
  
  
  "Ahoj," zavolal ticho.
  
  
  Trvalo jej dlho reagovať, ale v tichu, ona sa konečne obrátil na tvár mi.
  
  
  "Urobil si dobre spať?"
  
  
  "Predpokladám, že áno," povedala Aryanly. "Ako rýchlo sa dostaneme k Taranto?"
  
  
  "Pravdepodobne zajtra ráno. Sme nemali veľa šťastia s počasím na tejto plavby."
  
  
  "Nie, sme neurobili, že ešte." Prišla bez iné slovo pre nás, a ja som bol sám na dlhé hodiny, kým slnko vyšiel znova.
  
  
  Alex ma prekvapila tým, že prichádza na palube za denného svetla, ale jeho vysvetlenie zmysel. "Počúvaj, môj ďalší priateľ, sme na polceste do Talianska, nie sme? Ak si myslia, že som na palube tejto lode... urobil strmhlavého bombardéra gesto rukou. "Neviem, ako by tam vonku, keď svieti slnko. Nie, ak nemusím."
  
  
  Kristina čoskoro sa pripojil nás, prináša pare šálok kávy a úhľadne usporiadané tanier plátky spam a feta syr. Alex tlieskali, keď uvidel to.
  
  
  "Teraz je to môj dobrý grécky sestra!" on roared, chytil hrsť a odpratávanie mäso a syr do úst. Kristina slabo usmial. On sa jej dostať za volantom, zatiaľ čo on išiel na prízemí sa holiť a zmeniť.
  
  
  Bol to len škrabanie posledný peny z pod nosom, keď počul, vzdialenej rev výkonné motory. Odreté nohy na kabíne paluby, a jej manžel sa pozrel von z dverí práve v čase, vidieť Alex ponoriť sa do hlavnej kabíne.
  
  
  "Čo je to?"
  
  
  "Veľký motorový čln. Je to prichádza otvorene na nás." Vzal revolver z police nad kuchyňou, umývadlo, zapísanej poplatku, a vrátil sa do lávka.
  
  
  Jej britva klesol, utrie posledný holiace krém mimo jej hornej pery, a vzal si ho .45. A mizerný zbraň z vyše dvadsiatich metrov, ale to bolo všetko, čo som mal. Mimmo Alexa tlačil okolo jej a vyšplhal do kokpitu, kde Kristína nechajte volant swing až do vetra, sledovanie lodí pass nás.
  
  
  "Udržať ju v pohybe," nariadil, a strčil zbraň pod jeho tričko.
  
  
  Bol to veľký čierny-ošúpané cruiser, strihanie cez vlny, ako keby nu neexistovala. Z nášho uhla, všetko, čo som mohol vidieť, bol luk a malej časti kokpitu s veľkým svetlomet namontované na to. Prišiel na nás ako záložník naháňa a riešiť, kto mal šťastie a nemohol dostať mimo trávy. Ona bol prekliaty opäť Hawke a celý ego plachetnici plánu.
  
  
  Jej zbraň bola mimo holding ego na jeho nohu, skrýva to od pohľadu. Loď zrýchlené, príliš blízko k nášmu stern, pred spomalenie trochu a veering vypnutie na strane. Bol o zvýšiť svoju zbraň a strieľať, keď videl muža za volantom.
  
  
  "Ahoj, krásne!" zakričal cez sprej ego zboru. "Budete nabudúce na Paxos, nechajte to hlúpy Americký za, je to v poriadku?"
  
  
  Francúz s prúdom na vlasy a plachý, istý úsmevom mávol rukou, vyhodil pusu na Kristina, a hodil veľa vody v našom smere, od motorov a odchádza v pravom uhle na náš kurz.
  
  
  "Son of a bitch," vydýchol som, strčil zbraň späť do môjho pásu. "Som mať peniaze, je to nadpis Bari."
  
  
  "Čo?" Kristina spýtal sa. Bola bledá a chveje, a nemal vinu na ňu.
  
  
  "To nevadí. Budem sa ňou riadiť."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Sme stále nevedel prísť na brehu pred zotmením, ale vedel som, že sme boli na päty z talianskej boot. Ako dlho ako tam bol žiadny znamení úsilia, jej, myslel by som, relax, išiel som do vpred v kabíne vidieť, či by som mohol dostať svoje štyri alebo päť hodín spať. Na chvíľu som mohol počuť Kristina v hlavnej kabíne výrobu kávy a hrkajúce plastový riad, robí čistenie, že myslím si, že všetky ženy sa narodili robiť, a ja viem, ako na to. Potom som počula, prístup kokpitu, a tam bolo úplné ticho, s výnimkou zvuk vĺn lapovanie na trupe palec alebo takže z mojej hlavy ...
  
  
  To bola nočná mora, a moja prvá myšlienka bola, že toto sa bude diať. Tam bol chladný dych na mojej tvári, studená oceľ v mojom hrdle. Snažil sa uniknúť cez jarky, ale v ihrisku tmy nočná mora neprešiel. Cítila som sa čepeľ noža krájanie cez svoje telo, a on vedel, že som nebol snívanie.
  
  
  Musí to byť ona, on kričal, skákanie preč od noža. Softvér na moje stránky
  
  
  Myslím, že som bol zasiahnutý do hlavy, ktorú tužiaci rebrá lodi trupu vedľa úzke poschodovou. Bol som ohromený, cítil som, že moje vlasy škubnutí, a cieľ prasklo späť. Nôž klesol hlboko do mojej to jablko adam, potom zmizol s výbušná vrčanie z niekde za mnou.
  
  
  Uvedomil som si, bolo to slabé, svätá, moja baterka, a v strašidelný svetlo to som videl dva stočené tváre ohýbanie mi navždy. Nemal vyzerať ako niečo, čo by som nikdy nevidel: široko-eyed, tesné-mouthed, nič nepočul, len ťažká dýchavica zvuky ako starého auta asi vziať svoj posledný dych.
  
  
  Sedel som hore náhle, schmatol .45-kaliber pištole, a zistil, že je stále pustil sa do môjho pásu.
  
  
  "Nebojte sa, Nick," Alex zavrčal. "Nemala si to."
  
  
  Držal jeho sestra krku s jeho predlaktia okolo dubový peň, a keď sledoval, ako, on coolly twisted jej prsty, kým ona klesla nôž okolo jej ruku, Hugo.
  
  
  Povedal som jej. "Čo to sakra je?"
  
  
  "Zobuď sa, Nick." Stlačil dievča cez úzke chata na iný poschodovou: "chceš ju zabiť, alebo budem robiť?"
  
  
  Jej pozrel na Nah v slabé svetlo, jej tvár skryté v hustej záves na vlasy. "Ju zabiť?"
  
  
  "Samozrejme."
  
  
  "Tvoja sestra?" Bol napoly spí.
  
  
  "Sestra?" on odfrkol a schmatol ee brade, čím jej pohľad na Brylev. "To nie je moja sestra, Nick Carter. A teraz to je hlas-hlas zomrie."
  
  
  
  
  
  
  Kapitola sedemnásť
  
  
  
  
  
  "Áno," povedala. "Zabiť mňa."Jej cieľ spadol na Alex medveď packa, ako keby nemohla držať ho už ani nechcel.
  
  
  Jej tlačil preč jej brat ruku a vytiahol nôž dole šikmá plošina medzi nami. "Nie je to tvoja sestra, Alex?"
  
  
  "Samozrejme, že nie."
  
  
  "Ako viete?"
  
  
  "Vedela som to od prvej minúty som videl jej chôdza na moje taxi. Moja sestra bola ešte dieťa, keď som naposledy videl jej, ale ona vyzerala rovnako ako ja. Pekná, áno, ale s hrúbkou nohy a telo, ako som bol ja. Nie je tak veľký, možno. ale to nemohla byť tak dokonalé." Bežal slabé svetlo ceruzkou po celej dĺžke dievča schúlené telo poukázať ním a ňou, ale on mal súhlasiť s tým, že nebolo moc nepodobá.
  
  
  On ukázal svoju ruku a prinútil ju, pozrieť sa na neho. "Ty sa ma pokúšal zabiť?"
  
  
  "Áno." Povedala to bez váhania.
  
  
  "Prečo?"
  
  
  "Pretože som mal."
  
  
  "A Alex, príliš?"
  
  
  Hej, nič držať späť.
  
  
  "Ako?"
  
  
  "Keď zomriete, ego by ho zastrelili." Ona ukázal na môj pás, kde .45-pištoľ ráže sa zasekol.
  
  
  "A potom čo?"
  
  
  "Ach, zabite ma! Prosím!"
  
  
  "Poď, Kristina. Čo potom?"
  
  
  Ona sa zhlboka nadýchol. "A potom... som to musel hodiť môjho brata tela preč... Alexa rady a dodať váš talianskeho pobrežia. Taranto, ak je to možné, ale kdekoľvek."
  
  
  "To, čo bolo cieľom?" Nechcel som kopať do nah tak moc, ale teraz je čas zistiť pravdu.
  
  
  "Ja... mala som povedal, že Alex sa mýlil o informácie. Že vy dvaja sa dostal do boja, zabil opäť zabil znova, a... dobre, v poriadku. Nie je to jasné?"
  
  
  "Pracujete na druhej strane?"
  
  
  "Nie voľba!" Pozrela sa divoko, najprv na mňa, potom na Alex, potom sa do hlbín otvoriť reťazec skrinku. Ona zavzlykala."Čo ešte môže urobiť, aby sa jej?"
  
  
  To bol Alex, ktorý bol sympatický. "Čo majú na vás?" spýtal sa.
  
  
  "Môj syn," mrmlala.
  
  
  "Syn?"
  
  
  "áno. Ona bola... Jej cesta do Bulharska. Moji rodičia boli gréčtina, ale oni emigrovali počas Občianskej Vojny. Narodil som sa v tejto špinavej krajiny, ale vyrastal som grécky."
  
  
  "A váš syn?"
  
  
  "Mám jedného syna. Emu je štyri roky. To je vo vlastníctve štátu. A jej...."
  
  
  Hugo sa posunul ju späť do jej pošvy a kontrolovať ho .45 a dať ego na lôžku vedľa mňa. "Kristina? Je vaše meno?"
  
  
  "Ah, áno. To bol problém!"
  
  
  "Bol, že to?"
  
  
  Ona zdvihol hlavu, pozrel sa otvorene na mňa, potom na Alex. "Som Christina Calixos. Mám dvadsaťštyri rokov. Keď som mal devätnásť, mal som dieťa, ale ja som nemala manžela. Štát vzal moje ego preč odo mňa. Nedokázala ani ho vidieť. Keď moja matka a otec zomrel, nemal som nič. Som odišla, tak som sa presunul cez hranice do Grécka, kde dostal som jej, dúfajúc, že by som byť viac slobodný a nejako dostať môjho syna späť. Takmer rok, jej žily boli vydesení, pretože som nemala žiadne doklady, potom som bol v Prevez." Pozrela sa na mňa. "V Preveza, ona bola na pláži, keď sa mladé dievča sa utopilo. Bol tam veľký zástup, a tam boli jej veci v okolí. Pozrel som sa jej do a videl som, že jej meno bolo Kristina. IH ju vzal a stala Christina Zenopolis. Som vypadol z ošetrovateľskej školy, dokonca opustil môj milenec a premiestniť do inej časti Atén tak, že nikto by pochyboval svoju identitu
  
  
  toto, a fungovalo to, kým ich našli ma."
  
  
  "Nie?" spýtal sa jej.
  
  
  "Áno." Pozrela sa na Alex. "To bolo... čo? Pred dvoma mesiacmi? Šesť týždňov? Našli ma a povedali mi, kto to bol a všetko o mojom synovi v state house. A čo by sa stalo, keby nechcela spolupracovať s nimi. Vedel som, že veľmi málo o Christina Zenopolis, ale teraz viem, že ju lepšie ako poznám sám seba. Vedeli ste boli coming out, Alex. Nemyslím si, že vedel presne, ako sa ma použiť, ale boli veľmi šťastný, či nie? "
  
  
  Alex tugged na konci jeho fúzy. "áno. Boli veľmi šťastní. Čo keby som trval na tom, kontaktovať vás?"
  
  
  "Predpokladám, že vedeli, že každý váš krok. Nemôžem povedať. Ale viem, že ju... " obrátil sa na mňa. "Nick? Muž, ktorý spadol na lodi, keď zaútočili nás? Myslel si si, že ego bolo zabitých niekoľko nocí skôr."
  
  
  "Nie je jej. Ego partner".
  
  
  "Ah, áno. Ale povedali mi, ako to treba robiť s vosku bullet naplnený krvou, ako to, čo niektoré etapy kúzelníci použitie? Vedeli ste nemohli byť oklamaný s prázdnymi rukami."
  
  
  "To znie celkom čertovsky ťažké pre mňa," povedal som. "Prečo nemal proste zabiť Alexa a urobiť s ním?"
  
  
  "Nemôžem povedať, že. Ja som mal len malú úlohu dokončiť..."
  
  
  "Pár vrážd."
  
  
  "Áno! Dve úmrtia ľudí, nevedel som, že v živote môjho syna! Vybrali by ste si inak?"
  
  
  "Dobre, v poriadku."Bolo to ťažké, nie reagovať na jej vášeň, ale ako som sedel v celej z nich, jej, videl som Alex zamyslene hladiť jeho ex-sestra rameno. Nejako som zistil, že je jednoduchšie pokračovať. "Dovoľte mi otvorene hovoriť. Ste neboli dodržané, keď sme tam boli... spolu?"
  
  
  "Nie, nie. Urobili to tak, aby si myslíte, že som bol v nebezpečenstve. A oni, ľudia, ktorí prišli na palube poslednú noc... no, viete."
  
  
  "Takže budete musieť ísť na výlet s nami."
  
  
  "Áno."
  
  
  "A zabiť nás."
  
  
  Na dlhý čas, len zvuk v preplnenej miestnosti, bol Kristina je ostrý dýchanie. Potom Alex odkašľal ako aligátor purring pre svoje mesačné večera.
  
  
  "Ste spokojný, Nick Carter?"
  
  
  "Viac-menej."
  
  
  "Potom prečo nemám ísť a vidieť, kuda, prispôsobiť si ju, táto loď sa blíži?"
  
  
  Tesne po svitaní, prešli sme päty z talianskej topánky a boli do polovice Taranto, keď prvý vrtuľník letel nad nami. Počas noci, on stanovené tri orange kruhy na prednej palube, ako sme sa dohodli, a keď vrtuľník videli nás, ruka letel von, aby nám povedal, že on bol viazaný na Scylla. Za menej ako hodinu, ďalší vrtuľník, alebo možno ten istý, sel v širokej zátoke vedľa nej vziať Alexa a Kristina na palube. Bol som odišiel s Hawk a do záchranných člnov, ktoré boli znížené z vrtuľníka. počasie bolo zlé znova, a pred mojím šéfom bol v kabíne na viac než päť minút, jeho tvár bola na začiatku sa zápas vírenie zelenej vody okolo nás.
  
  
  "Ako dlho to bude skôr ako sa môžete dostať na túto vec do prístavu?" spýtal sa.
  
  
  "Možno pár hodín."
  
  
  Odmlčal sa pred odpovede. "Ach, som ju videl."
  
  
  "Je tam niečo, čo chcete so mnou hovoriť o?"
  
  
  "Nuž, možno. Som si to, že dievčina bola jediná, okolo nich?"
  
  
  "Bola som. Nebolo by Stahl je myšlienka, aby sa dal jej na to teraz."
  
  
  "Ouch?"
  
  
  "Novú lásku." Ňu, videl, ako Kristina a Alex sa pozrel na seba, než sa dostal na vrtuľník.
  
  
  "Ale ... sú brat a sestra!"
  
  
  Som naplnil ju von s detailmi. Hawke prikývla múdro. "Možno, že nám môžu pomôcť tiež."
  
  
  "Ak môžete niečo o jej dieťa."
  
  
  "Je to možné. Budem musieť pracovať na tom."
  
  
  Sme plávali v ticho pred hovoril znova. "Ako sa máte, N3? Žiadne rany? Žiadne modriny?"
  
  
  "Nie je nič hovoriť. Veľa vecí."
  
  
  Dobrý. Keď sme sa dostať späť do Washingtonu dnes večer, potrebujem s tebou hovoriť o..."
  
  
  "Počkaj."
  
  
  "Áno?"
  
  
  Som klepli mu na volante. "Potrebujem sa dostať späť do loďky."
  
  
  "To môže byť postarané."
  
  
  "Radšej by som to urobiť sám. Možno som sa vrátiť sa sem jedného dňa."
  
  
  "Dobrý..."
  
  
  "Áno?"
  
  
  "Ach, jej, myslím, že máte pravdu. Ako dlho to bude trvať?"
  
  
  "Niekoľko dní. V závislosti na počasí."
  
  
  Dobrý. Ale neberte príliš dlho, Nick. Potrebujeme vás."
  
  
  "Nebudem," sľúbil som a začal psychicky pustila kurz pre Bari. Na chvíľu, bola takmer závislý na Kristina, ale aj v Sue Ellen, ona nikdy dať nôž na moje hrdlo. Je čas trochu sa pobaviť. Toto je moja metóda.
  
  
  
  
  
  
  Kód
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Kód
  
  
  Venované k ľuďom Spojené Štáty americké Tajné Služby
  
  
  
  Prológ
  
  
  Nechcel som, aby to, aby Kirby ' s pohrebom. On bol v Singapure v čase, nosia bradu a okuliare a vystupujú ako strela defector snažia predať Americký tajomstvá Čínskych Komunistov. Hral jeho časť dostatočne dobre na to, aby odstránili jeden z Mao hlavných zástupcov a preniknúť do informačného potrubia mal nastaviť, aby si pár guliek do jeho boku a získať šifrovaný telegram z blahoželáme z Hawke, vedúci géniom jednotka, v ktorej pracujem. Hovoríme ego AX. Sme dobrí.
  
  
  Keď som dostal oneskorené novinky Kirby smrť, ona bol liečený na Britskej nemocnici na severnom pobreží Malajský Polostrov. Hawke dosť kontakt s Britský ma nájsť dobrých lekárov, mäkká posteľ, a krásna sestra. Správy o Kirby mal zničil všetko.
  
  
  Kirby bol jeden z AXE najlepších agentov, šikovný a spoľahlivý. Pracovali sme spolu na niektoré náročné úlohy v latinskej Amerike, ktoré dal prostredníctvom veľa problémov. Som ešte zabudol, ako Kirby, tvrdý muž v spojka a skúsený pilot vrtuľníka, schmatol ma off loď v Kubánskej vôd úprimných predtým, než loď zlomil na menšie kúsky ako skladačka puzzle.
  
  
  Teraz on bol zabitý, a nikto nevedel, kto je vrah jeho ego bolo. Hľadanie ih bol môj ďalší zadania.
  
  
  Prvá kapitola.
  
  
  Lietadlo ma vzal na súkromnú dráhu na Floride-Cis. Vysoký muž s bezizražajno tvár oprel proti kapotu, čaká na aute. Svoje vedomosti ega. On bol jeden z dvoch AX agentov, ktorí pracovali ako Hawk je bodyguardmi. Ego meno bolo Smith.
  
  
  To bol jeden z Smith je veľmi zhovorčivý dní. On len povedal osemnásť slová, keď ma zavolal, aby spĺňali Hawk.
  
  
  "Starý človek bude držať zuby spolu," povedal. Sme rýchlo dole opustenej ceste, tachometra poukazujúce na limuzínu k 70. "Nemôžem si spomenúť, kedy vidieť ho - ego je v takom škaredé náladu."
  
  
  Príčinou Hawke je nešťastie, nie je ťažké zistiť. Nikto, nechá ľahostajným po strate agent, ako je David Kirby.
  
  
  Na limuzína sa obrátil rohu a videla osamelý chata sedí na konci spevnenej cesty. Za chata, som preskúmal prázdny dok do pokojnej zátoke. Mexickom Zálive shimmered v diaľke, ako farebné sklo blokovaný slnka.
  
  
  Vietor bol fúkanie celom ostrove, ruffling Hawke ' s bielymi vlasmi. On čakal mimo chata, keď sme prišli. Kópiu Smith, bezizražajno druhý pracovník, ktorý bol obvykle nachádza v blízkosti Hawke, sedel pri okne.
  
  
  "Toto je miesto, kde vraždy konala," Hawk povedal, mávali ruku na dom s rýchlo sa smiať. "Budem vás vo vnútri za minútu."
  
  
  "Ďakujem vám za odosielanie pre mňa."
  
  
  "Nie som provokovať vás do vendetta, Nick. Poslal som ho pre vás, pretože vás potrebujem."
  
  
  On glared sa na mňa a pokračoval. "Podarilo obnoviť niektoré detaily. The killers jazdila na malé vozidlo. Zastavili tam, "poukázal na to," a znížiť telefónne drôty vedúce k domu. Oni potom šli do domu a presvedčiť niekoho, aby sa priznať, že to boli oni, signalmen, pravdepodobne pod zámienkou kontroly telefón. Myslíme si, že boli oblečení ako montérov. Oni chytili Kirby a muž Kirby priniesol tu splniť prekvapenie, a zabil ah a dvoch ďalších, ktorí sa v chate v čase . Tam bol nádychom horkosti v Ega hlas ako dodal ," stále nevieme, čo boli, a môžeme len hádať, na ih motívy."
  
  
  "Koľko ľudí sme hľadáte?"
  
  
  "Ako vzdelaný hádať, povedal by som, štyri z nich. Aspoň dve z nich boli vyzbrojení submachine zbrane. Jeden z nich mal brokovnicu. Našli sme stopy Odina krúži okolo nich doma, aby sa k nemu zozadu. On sa zrútil na zadné dvere, a oni chytil mužov vo vnútri v crossfire. To bol hrozný prácu ."
  
  
  Vietor fúkal proti nám ako sme kráčali smerom k domu, a Smith nasledovalo ticho.
  
  
  "To, čo bolo Kirby je priradenie?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Prišiel sem, aby obráťte sa na osobu, prenájom chaty. Že osoba, ktorá bola Frank Abruz."
  
  
  To meno ma zastaviť v mojich stopách. "Mafia je Frank Abruz?"
  
  
  "A nikto iný. Legendárny Frank Abruz. Odin je asi málo ľudí, mafia nikdy sa dohodli na pustiť s vyznamenaním. On utrpel infarkt a rozhodol, že on chcel stráviť svoje posledné dni na Sicílii. Mafia predstavenstva hlasovali za Ega dôchodok a rozhodla zaplatiť em malý dôchodok za verné služby." Hawk povolené sám malý úsmev. Penzión bol trochu lepšie ako zlaté hodinky. Ako v skutočnosti, hovorím, dvesto tisíc ročne. Dozvedeli sme sa, že Abrouz by byť opustení krajiny v priebehu niekoľkých týždňov, a Kirby vyrobené kontakte s ním."
  
  
  "Ja by som mala záujem vedieť, čo oni hovorili o, e AX agent a bývalý mafia capo."
  
  
  "Abruz cesty, Nick. Bol to muž, dôveryhodný bojujúcich frakcií vo vnútri Kota, a keď už mal citlivá záležitosť riešiť v zahraničí, oni časti boli odoslané na ego." Hawk sa dotkla môjho ramena. "Teraz poďme na chate."
  
  
  
  
  
  Ďalší bodyguard s názvom Corbett otvoril dvere pre nás. Skoro flinched keď sme išli dovnútra. Na miesto bola uzavretá na niekoľko mesiacov, ale je to stále zdalo, pach smrti.
  
  
  "Frank Abruz bola zaujímavá osoba, individualist. Nemôžem povedať, že som rešpektoval jej ego. Ego je záznam bol príliš krvavý, "Hawk pokračoval," ale on bol jedným z lídrov, ktorí hovorili proti mafia je zapojenie sa do medzinárodného obchodu s drogami. To bol boj proti tejto zlostne za posledné dva roky, kedy Americká vetva mafie bolo ponúknuté riešenie prostredníctvom Ázijskej skupina, ktorá " kontrolované choicest ópia polia v Indočíne."
  
  
  "Bolo to pred infarkt, ktorý išiel ego do dôchodku?"
  
  
  "Skutočne. Potom, keď Abruz podarilo zmeniť Komunistickej-partizán pozíciu v dohode, všetko vyletel. Prezentuje jeho zistenia mafia je vysoká rada a pozval ich na posúdenie návrhu. Tento čas hlasovania bola v jeho prospech. tam boli dissenters, ale rada sa rozhodla zrušiť dohodu ."
  
  
  "Rozumiem. Abruz mal informácie o ópia polia, ktoré by sme mohli použiť. Kirby bol snažia presvedčiť, ego prejsť na nás."
  
  
  "Abruz je cnosti boli niekoľko, ale jeden z nich bolo presvedčenie, že komunizmus nebol vlna budúcnosti. Tam bol dôvod dúfať, že on by s nami spolupracovať. Kirby tiež podozrenie, že Abrouz si čítal niektoré informácie o Komunisti. Možno ih mafia kontakty boli s nimi spojené nie len v oblasti drog."
  
  
  "Aký druh podnikania?"
  
  
  "Kirby nevie. Abruz len naznačil, že vedel niečo, čo AX mohli nájsť veľmi zaujímavé."
  
  
  Hawk ma viedol do miestnosti, ktorá bola pretkaná bullet diery. On mávol rukou vztekle. "The killers nerobil žiadne šanca, ako môžete vidieť. Oni strieka dosť viesť tu zabiť tucet ľudí."
  
  
  "Abruz mal tvrdý povesť. Infarkt, alebo nie, infarkt, ale nebol typ človeka, na hranie.
  
  
  Hawk prikývol. "Boli rýchle a účinné, priznám sa, že. A absolútne kľud."
  
  
  "Povedal si, že ďalšie dve osoby boli Abruz je, chlapci?"
  
  
  "Ega sú " osobné bodyguardmi'."
  
  
  Otvoril okno a nechať v vánok. Myslel som, že staré mafia capo a môj priateľ Kirby ležiace na podlahe s ich orgánov, rozorvané guľky. Ja som sa zhlboka nadýchol cool vzoriek vzduchu stekajú mojej tvári.
  
  
  "Ako sa mafia cítiť o Abruz smrti?"
  
  
  "Môj zvyčajne spoľahlivé zdroje hovoria, že sú zdrvení, že prakticky všetky ih dôveryhodných senior údaje boli krátke rukou. Ale pamätajte si, že Abruz jeho názory boli vyvrátené tým, že niektoré a že urobil nepriateľov vo svojej dobe. To, čo je podstatné pre mňa je, že jeden z našich hlavných aktérov bol zabitý v rôznych okolností, ktoré nemôžem vysvetliť. Nebudem sa vzdať toho viac ako ty. Chcem zabijakov našiel sa."
  
  
  "Existujú tri spôsoby," povedal som. "Komunistických agentov, staré nepriateľov Abruz, alebo niekto, kto nemal rád, že bol obmedzenie Ázijskej riešiť drog."
  
  
  Hawke vysypaný cigaru popola na jeho nohavice a kartáčovaný preč ih. "Štyri dni. Pamätáte si na ňu spomenúť Abruz je 200.000 dolárov ročne dôchodok? Mal prvý rok platbu v jeho dome. Zmizla spolu s zabijakov."
  
  
  "Zabil jedného z mafie je najobávanejším capos? Trvá to šialenec, aby prišli s touto myšlienkou."
  
  
  Hawk postavil sa náhle. "Pozrite sa na tieto bullet diery. Myslíte si, že zodpovedná osoba bola pri zmysloch?"
  
  
  Mal pravdu.
  
  
  Nasledovala Hawk von do ulice. "Videl som, ako doma, a to počula príbeh, ale ste nemali ponáhľať ma tu len kvôli tomu. Čo iné?"
  
  
  "Tam bola iná osoba v chate, ktorý unikol masaker. Nakoniec sme ju našiel."
  
  
  * * *
  
  
  Dievča vyzeralo ako milión dolárov inflácie. Ona bola blondínka, mladých, a leggy. Hoci mala na sebe kabát s golierom obrátil sa, ona upútal pohľad na jej tvár, ako ona obišla reštaurácia na ulici. Nah mali vysokú vyčnievajúce lícne kosti a široké tmavé oči , mierne prispôsobiť vzhľad, ktorý nebol označený cynizmus a tuhosť on by sa očakávalo.
  
  
  "Zmraziť tu," Hawke povedal matematika správcu na projektor. Sedeli sme v tme premietacie miestnosti jedným z hlavných SEKERA základne, štúdium statického obrazu na obrazovke. "Jej meno je Sheila Brant, ale ona nemá hovor sama, že už nie," Hawke povedal. "Bolo to sakra dlho, pretože sme ju našiel."
  
  
  Zistil som, že je ťažké uveriť, čo Hawke rozprával mi o Sheila Brant. To predsa nemôže ísť s tenkou tvár a mäkké oči.
  
  
  "Ste si istý, že ona bola Frank Abruz je pani?"
  
  
  "Bez pochýb. Ale vieme veľmi málo o tom, kde bola pred Abruz vybral jej až v las Vegas."
  
  
  On si v zúfalstve. Nemyslím si, že existuje zákon, ktorý hovorí, že krásne dvadsať-dva-rok-stará dievča nemôže nájsť šťastie v spoločnosti starnutie mafia capo. "Starý gangster mal chuť."
  
  
  "Veľmi rád vás, skutočne," Hawk povedal sardonically. Potom pokračoval: "Keď sme zistili, že Sheila žil v chate na Floride s Abruz a nebolo jedna z obetí, sme sa zadívali na ňu.
  
  
  
  
  
  
  Ona hid jej skladby sa dobre."
  
  
  "Kto je ona beží preč z? Ah, zákon, mafia?"
  
  
  "Asi zo všetkých troch. A možno niekto iný. Budete radosť vedieť, že idem vybaviť pre vás ak chcete nainštalovať túto vývrtka na Sheila."
  
  
  Tešil som sa na to. Pozrel sa na žiariace dial jeho hodinky. Aj keď vedel, potreboval ňou, bol začiatok cítiť ostrý koniec netrpezlivosť. Nemohol som sa dočkať, až vyraziť na cestu a sledovať stopu David Kirby ' s zabijakov. Táto noc už bola príliš studená, aby vyhovovali mne.
  
  
  "Tento film bol zastrelený v malom mestečku v Idahu nazýva Bonham. Sheila Brant žije tam za posledné dva mesiace. Budete mať na titulnej vysvetliť svoje náhle vzhľad. Nechceme strašiť dievča do beží preč. opäť, " Hawke povedal mi. "Ale po príchode, budete musieť vyhodiť do ega."
  
  
  "Poďme sledovať zvyšok filmu," navrhol som.
  
  
  Projektor znova zapne. Sledovali sme ako sa Sheila Brant pristúpil k zaparkované auto, jedna ruka pustil sa do šírka jeho kabát. Tam bol hladký milosť, aby jej pohyby. Keď otvorila dvere auta, jej cieľ jerked náhle, ako keby mala počul zvuk, ktorý z nej nervózni. Keď si uvedomila, že zvuk bol neškodný, oslobodenie sa dotkol jej tváre.
  
  
  Ona sa dostal do auta a išli preč, fotoaparát nasledujúce ňu, kým sa obrátil rohu.
  
  
  "Náš človek urobil film hotela okno cez ulicu od reštaurácie. Dievča pracuje tam ako servírka, " Hawke povedal. To bolo osem dní pred. Náš človek nemal pokúsiť sa nadviazať kontakt. Je to vaša práca. Nadviazať kontakt s Sheila a, ak je to potrebné, vzťahy. Potrebujeme vedieť, čo vie. Všetko."
  
  
  Projektor vypnúť a Sergej svieti, plnenie izba s jas.
  
  
  "Dobre, urobil film je ti nič?" Hawk spýtal sa ma.
  
  
  "Boli ste právo. Ona je strach. Mala zbraň v jej pravej kabát vrecku. Okrem toho, nah má dobré nohy."
  
  
  "Myslel som, že by ste všimni si, že všetko to," Hawk povedal sucho. "Uistite sa, že si pozor na jej pravej strane, ako aj pre jej nohy."
  
  
  On mi podal priečinok, on by bol drží na kolenách. Obsahovala nesprávnu AX súbor na Sheila a zhrnutie moja cover art. Mal som zvyšok dňa zapamätať ih, pripraviť falošný ID, a oboznámi sám so špeciálnym vybavením ja by som sa so mnou do Idaho.
  
  
  Nechal som Sheila Brant súboru na bytovom dome, kde som bol prijatý, potom vzal moje falošné ID. Ned Harper, je zobrazený na vodičský preukaz, vyzerala presne ako Nick Carter. Mal pevný tvár, ale radšej sa to páčilo. Spolu s ňou ID kartu, ona bola poskytnutá kufor plný osobných predmetov, ktoré zapadajú jej úlohu v Idahu. Shvedov nevyzerala nové na nás, sme všité, ale bolo to pre mňa perfektné.
  
  
  Som strávil hodinu v zbrojnica. To bola overená debne, ktorý obsahoval okrem iných smrteľných položky, high-pušky s dlhým-rozsah pôsobnosti. Spolu s mojím osobným zbrane, to mi dal rovnaké vlastnosti ako niektoré policajné oddelenie.
  
  
  Ďalší stop urobil som bola základňa je elektronika oddelenie. Na Hawk objednávok, naši špecialisti zhromaždil kit pre mňa. Vyzeralo to ako holenie auta, ale nen mal citlivé počúvanie zariadenia, fotoaparát, a malý magnetofón. Som pochyboval som, že je potrebné toto zariadenie, ale Hawk si ujsť poraziť.
  
  
  Mal som jednu návštevu, aby sa do haly, kde mechanici pracovali na aute som bol jazdy keď sa objavil muž menom Ned Harper. Jeden z mechaniky bol rozložitý, krátke človek vo svojej štyridsiatky, ktorý povedal, že by počuli veľa o Cartera Nike a chcel so mnou stretnúť. On sa rozhodol mu povedať, že polovica z toho, čo on sa dopočul, bola pravdepodobne nepravdivé.
  
  
  "My nariadil, aby vám poskytol auto, ktoré nevyzeralo ako to bolo kúpené za lacné ojazdené cenu, ale ktoré nie je naozaj nikde ísť," povedal s smirk. "Hlasovanie o tom, čo sme robili. Toto dievčatko nie je pekné, ale myslím si, zamilovať sa do nah. Ona reaguje ako francúzsky kurva".
  
  
  Šli sme na druhej strane seraglio. Mechanik ukázal na malý úsek cesty plná prekážok. "Hlasovanie, kde sme sa to vyskúšať. Test vodič sa chystá vyskúšať sám pre seba."
  
  
  Tri-rok-starý Ford s kvetinou škvrny a preliačiny na jednom z jeho krídel purred na konci prekážkovú dráhu. Vodič, nosenie prilby, vlnitou na nás a udrel na plynový pedál. Auto vzlietla ako scalded mačka.
  
  
  "Sľubujem, že budete môcť dostať z nah 120 hodinu, prinajmenšom," malá mechanik povedal hrdo. "Vytvorili sme ho ako koncertné husle."
  
  
  Auto pretekal s prekážkami. Som si myslel, že by som si v prvom, ale vodič rez pneumatík na poslednú chvíľu. On zigzagged auto pozdĺž samozrejme, pneumatiky pískanie. Na konci pretekov, on náhle hit šikanovania tlačidlo a dať auto do úmyselné točiť, otočením ee s Hollywoodsky kaskadér vkus pred vyrovnávaním hore a jazdy späť k nám.
  
  
  "Tento muž má ísť na Indianapolis," povedal som.
  
  
  Mechanik úsmev rozšíril.
  
  
  
  
  
  "Máte radi prekvapenia, Carter?"
  
  
  Uvedomil som si, čo myslel ako vodič vystúpil, krúžil auto, zložil helmu, a triasol sa jeho hrivy, svetlé červené vlasy. Aj s jej telo skryté a beztvaré coverall, nebolo pochýb o tom, že test driver bol žena. .
  
  
  Jej wands zažiaril, a ona prišla k nám, kyvné prilbu v ruke.
  
  
  "Čo si myslíte, N3?" povedala, pomocou môj vrah rank namiesto moje meno. Pre dievčatá, ktoré vyzerali, ako je zarážajúce, ako sa jej, ona sa snažil povzbudiť trochu viac, zoznamka, ako je.
  
  
  "O aute alebo vodič?" Spýtal som sa jej.
  
  
  Jej zelené oči blysol s ohňom. "Autá, samozrejme. Nezaujíma ma, čo si myslíte vodiča."
  
  
  Pozrel na mechanik, ktorí shrugged a cúval preč diplomaticky. On nechcel byť svedkom, keď sa to nádherný ryšavka nakrájané slávny Nick Carter na malé kúsky so svojím pohŕdaním.
  
  
  "Čo som urobil, aby ste?" Spýtal som sa ho, trochu zmätená.
  
  
  "Vôbec nič. Pozrime sa, či to zostane tak, N3."
  
  
  A opäť-názov namiesto mena. Vzal si ho a glint oheň v jej očiach bola výzva. "Myslel som, že predvádza malý, keď ste boli jazde autom," povedal som. "Bol to pre mňa?"
  
  
  "Samozrejme, že si myslíte, že áno. Boli ste pravdepodobne prekvapený, že žena môže riadiť auto lepšie, ako môžete." Jej hrdý pery pokrčené, ale že z Stahl plné ústa ešte viac atraktívnou. "Poďme odstrániť zrejmé, práve teraz, N3. Niektoré dievčatá tu môže uctievať si ako spálňa, športovec, ale svoju povesť nemá dojem na mňa."
  
  
  "Čo zaujme vás - výkon? Možno neviazanosť recenziu."
  
  
  Ona sa zasmial, akoby návrh bavil sa s ňou. Ona tugged na zips jej neforemné coverall. "Viete, čo mi bolo povedané, N3? Bolo mi povedané, že ak ste boli na rovine, že zlyhá, mali by ste stále nájsť čas navrhnúť letuška."
  
  
  To je pravda, " jej otec povedal. "V skutočnosti, povedal som jej, že.
  
  
  Ona shrugged v kombinézy mimo jej ramená a wriggled to, riadenie, aby sa rutinné rovnako vzrušujúce ako striptíz. Pod ňou pracovný odev, ona mala na sebe tesné slacks a sveter, že by na jej krivky ako koža.
  
  
  "Vážim si ako profesionál. Rank N3, čo-čo to znamená, " povedala. "Ale poďme pokračovať v diskusii na profesionálnej úrovni, mali by sme sa?"
  
  
  Nedokázal som myslieť na nič, čo by som bol menší záujem, iné ako snáď dáva prednášku o abstinencie starého slúžky " domov.
  
  
  "Auto ovládal dobre pre vás, ale rád by som sa na test ego pre seba," jej manžel povedal.
  
  
  Bolo to dať pod volantom, to je len prevodovky, motora a zvrátiť. Potom vystrelil na ňu. Išiel cez samozrejme tak rýchlo ako dievča, a skončil brzdenie auta, takže ostré dvojité znamenia. Keď som sa dostal von, som hodil moje kľúče k nej a povedal: "budem robiť," myslel som si, a ona by spíte v mojej tvári.
  
  
  "Teraz, kto je predvádzal?" povedala, ale tam bol náznak prekvapenia zmiešané s sarkazmus v jej hlas.
  
  
  "Auto nemal byť, že dobre, ale to má veľa pod kapotu. Budete vyzerať ako veľká žena, ale možno nie je tak veľa. Som zvedavý dosť sám seba pýtať túto otázku." Duplikát kľúča do svojej izby bol hodený do jej ruky. "Ak chcete použiť tento, to by malo byť dnes. Odchádzam základnej ráno."
  
  
  "Prečo si myslíte, považoval by som ho používate?"
  
  
  "Možno ste len zvedavý, ako som ja," povedal som.
  
  
  Späť v jeho kabíne, vytrhol z jeho bunda, odhaľovať stripped-down luger v quick-release zabudovania pod jeho ľavé rameno. Zbrane ona bola testovaná na AX v závislosti od úlohy k úlohe, ale ona nikdy nebol bez jej vlastné osobné zbrane: a luger, že Wilhelmina dal ju; na stiletto, Hugo, v jej rukáv; a malé plynové bomby na kazete vo vnútri jej stehná tým, Pierre. Bomba by mohla zabiť každého v uzavretej miestnosti v sekundách; všetko to trvalo už niekoľko odkazy na prestávku ego shell.
  
  
  Otvorenie zásuvky v jej stoličku, vytiahla zložky Hawk mi dal. On prevrátený späť kryt a zamračil v exasperation. Myslel som, že som si spomenul, že som odišiel kópiu môjho kryt na hornej časti súboru. Teraz prvá stránka bola list s popisom Sheila vzhľad a ešte foto na celom filme, ktorý mal videli ju skôr, že deň.
  
  
  Povedal som si, že musím byť v poriadku. Jej thumbed prostredníctvom obsah priečinka, ale tam bol žiadne príznaky jeden-strana príbehu. Dobre, nie je sa čoho obávať, teraz, že som si myslel. To by bolo ťažké pre outsider ak chcete zadať AX base ako pašovanie parník do futbalový štadión.
  
  
  Ešte trochu strach, začal prečítala súbor na Brant dievča. Rovnako ako Hawke povedala, nie sú žiadne informácie o jej minulosti. Ona by mohla mať narodiť na ich víkend, keď Frank Abruz zdvihol ee v Las Vegas. Avšak, po AX ju našiel v Idaho, údajov bola bolestne kompletné - hodín pracovala ako servírka, keď sa zvyčajne šiel do postele, a to aj ceruzka, náčrt, plán domu bola prenájmu.
  
  
  
  
  
  Mnohokrát som chcela mať fotografickú pamäť. Keďže som nemal ego, som vyvinuté vlastné metódy pre kotvenie kľúčové fakty v mojej hlave. Som si robil poznámky do vrecka notebook som nosiť so mnou a prečítala ih, pozrel sa na rozloženie Sheila z domu, potom sa natiahol na posteli, vyhadzovali všetko okolo moje myšlienky s výnimkou materiálu, ktorý som čítal na ňu.
  
  
  Ona musí mať zaspal off. Keď som sa zobudil, v tme, som bol upozornený zo zdravej tak slabé, že som nemohol zistiť sám.
  
  
  Prišla znova, len slabé poškriabaniu zvuk, kovové dotyku kovu. On vyskočil z postele a pristál na jeho haunches, luger v ruke.
  
  
  Dvere sa otvorili a žltý pruh svetla bežal po podlahe. Na ryšavka povedal: "Máte rýchle reflexy, N3."
  
  
  On uvoľnene, pretože si uvedomil, že zvuk bol pojednávanie sa jej kľúč obrátil na deň. Nevadilo mi to uviaznu s pištoľou v ruke. Inštinkt, ktorý ma vstať z koša sa mi zachránil život viac ako raz.
  
  
  "Zapnite Brylev. Kliknite na povzdych tlačidlo za vami, " povedal pre jeho priateľku.
  
  
  Ona prevrátený light switch, potom hodil mi kľúč. "Ak odchádzaš zajtra, som nebudete potrebovať, to už, budem?"
  
  
  Kľúčové zaseknutá sa na ňu, úsmevom. "Takže ste boli zvedaví."
  
  
  Ona shrugged jej ramená. "Myslím, že som len potrebné zistiť, či všetko, čo mi bolo povedané o vás bola pravda."
  
  
  "Prečo si zavrieť dvere a predstaviť sa?" Povedal som jej.
  
  
  Ona uzavretá, nie pričom jej oči mimo mňa. Problémom stále svietila v ih zelená hlbín.
  
  
  "Patricia Štýl," povedala.
  
  
  Vzal som si z mojej ramenný popruh, slung jej ego cez operadlo stoličky, a holstered Luger (plachetnica). "Ako dlho ste pracovali na AX?"
  
  
  "Napríklad rok. Teraz sa ma pýtajú, ako pekné dievča ako som ja dostal do tejto oblasti podnikania."
  
  
  "Dovoľte mi, aby som hádať. Budete musieť preukázať, že môžete robiť všetko, čo človek môže urobiť."
  
  
  "Ah, si sly bastard," povedala bez akýchkoľvek viditeľných zloby.
  
  
  "Mám fľašu whisky," povedal som. "Darček od nášho šéfa. Môžem otvoriť svoje ego?"
  
  
  "Ja som sem neprišla, piť," povedala. Vytiahla sveter cez hlavu a hodil ego na stoličke.
  
  
  Mala na sebe čierne čipky podprsenku. Dobre, pol podprsenku. Jej okuliare boli preplnené. "Dobre stanovené" je jeden hlas na všetky nedostatočné menovkami, že mi prišla na myseľ, keď som sa pozrel na nah.
  
  
  Kefovanie jej svetlé červené hrivy vlasov, usmiala sa na mňa. Úsmev bol čiastočne posmievali, čiastočne sľubné.
  
  
  Jej pripomenúť jej linka, že okolo deň. Jeho opakovanie tohto. "Teraz, kto je vychvaľovanie?"
  
  
  "Jej," ona pripustila. "Ale sa vám to páči."
  
  
  Stále s úsmevom, ona stiahol lietať jej na zips nohavice a vyliezol von z sob by umiestnené na jej nohu. Teraz mala na sebe len čiernu podprsenku a zodpovedajúce pruh čiernej čipky pod.
  
  
  Ona pokojne pristúpil k posteli a posadil sa na okraj. Ona rozopnutú jej podprsenku a vytiahol ego z jej veľké prsia. S pohybom ruky, ona prehodil jej šaty cez hlavu z postele, a potom na posteľ cez môj vankúš.
  
  
  "Nechám vás, vaše nohavičky," povedala. "Myslel som, že by ste chceli vytrhnúť ih mimo mňa."
  
  
  Tam bolo niečo iné ako výzva v jej očiach teraz. Vzrušenie, túžbu.
  
  
  Pri jeho šaty boli zhodiť a videla vlásenky a plynová bomba, ona povedala: "Môj Bože, ty chôdza arsenal."
  
  
  Jej neslušné budú smiať. "Ste pack pár jadier sami."
  
  
  Jej smiech bol chrapľavý a bez zábran. Ona by mohla dokázať, že ona bola nevyrovná žiadny človek, ale ona určite nemal myseľ liečený ako sexuálny objekt. "Choď, N3," vyzvala.
  
  
  "Nick," jej otec povedal. "Posteľ je žiadne miesto pre formality."
  
  
  "Prezývku. Nick, "povedala," som pripravený."
  
  
  Som odtrhol z nej čipky spodky. Mala pravdu. Páčilo sa mi to.
  
  
  Pat bol silné dievča. Ako sme sa v objatí, cítil som, že svaly na chrbte, tulec. Jej ústa boli mäkké a teplé, a jej jazyk bol rýchly a rýchlo. I pochovaný môj tvár v jej hrudi, a jej prsty kopal do mojich vlasov. Keď jej otec hral s jej tvrdé bradavky, ona writhed a zavrčal ako hlad mačka.
  
  
  Moje ruky sa posunul až jej zadku, a on sa zdvihol až splniť jeho prvý ťah. Som klesol hlboko do nah a ju počul stonanie. Jej telo pritlačí bane. Keď jej zdvihla pohyby, ona otriasla a triasol sa na posteľ. Nah mal pružné sily zvierat.
  
  
  "Nick," ona vdýchnutá. "Poďme dokončiť to spolu."
  
  
  Pokiaľ sa to týka, jej načasovanie bolo perfektné. V skutočnosti, všetko bolo perfektné.
  
  
  Jej ruka sa posunul nadol moje stehna, skúmanie. "Svaly. Ste skutočný kus mäsa, Pán Carter."
  
  
  "Takže si sa."
  
  
  "Nebol som na to pripravení. Ste dokonca lepšie, ako som povedal."
  
  
  "Chápem, že. Jej honorific je viac, než váš profesionálny rešpekt."
  
  
  Ona sa smial. "Môžem spať tu dnes večer?"
  
  
  "Môžete zostať na noc,"povedal som," ja neviem, koľko spánku dostanete."
  
  
  Dve
  
  
  Ráno, vstal skoro a začal balenie, kým ryšavka sa zobudil a prenesú do koša.
  
  
  "Nick," povedala, " to bolo skvelé. Najmä v poslednej dobe."
  
  
  Nalepil plynovej bomby vnútri jej stehná. Posledná noc bola posledná noc. Dnes bolo všetko ako zvyčajne. Som upevnite ho
  
  
  
  
  On spojení a stiletto na jej predlaktie a kontrolovať pružinový mechanizmus. Som ohol jej ruku a tenký nôž skĺzol do mojej ruke, pripravený na použitie. "Pohľad na vašu tvár je trochu desivé," povedal Pat.
  
  
  Dal som jej úsmev, ktorý takmer dosiahol svoje oči. "Nie som si presne boy next door."
  
  
  Potom položil na jeho Ned Harper oblečenie, dať na Luger ,hodil zip až bunda nad ňou, a pozrel sa na seba do zrkadla. Ako ďaleko, ako by som mohol povedať, jej vyzeral ako opitý vodič kamiónu. Keď išiel do mesta, kde Sheila Brant ukrývania sa, on jej povedal, že by chcel získať prácu.
  
  
  "Ja by nemali žiadať to," Pat povedal, " ale to, čo sa stalo N1 a N2?"
  
  
  "Dobre, my sme smolu," jej otec povedal. Ako David Kirby, že som si myslel.
  
  
  To bolo zabuchli do kufra poskytované AX. On bol pripravený na odchod. Všetko, čo som musel urobiť, bolo rozlúčiť.
  
  
  Červená ma zachránil problémy. "Viem. Lode, ktoré prechádzajú v noci, a všetko, čo. Pobyt šťastie, Nick."
  
  
  Odišiel Bonham, Idaho, na dvoch v popoludňajších hodinách. Mesto malo 4,700 obyvateľov, a vyzeralo to ako 4,695 okolo nich sa rozhodla zostať doma.
  
  
  Odbočka do čerpacej stanice, ktoré propagujú okamžité služby, on vytiahol do nádrže automobilov. Okamžité služby nebol zrealizovaný. Odišiel cez autá a vošiel dovnútra, kde našiel človek, driemanie pri stole plná prachu, automapy, krakované plechovky, a balené auto diely. On využitý jeho kĺby na čistenie okraji stoličky.
  
  
  Ego oči boli popraskané. "Áno, pane?" on yawned.
  
  
  Poukázal na jeho auto. "Chcem nejaký plyn."
  
  
  "Ah," povedal, ako keby možnosť nikdy došlo k hmú.
  
  
  Zatiaľ čo vytiahol hadicu a vložená trysku do spoločnosti Ford takmer prázdnej nádrže, stál a pozeral sa na ospalý ulici v bledá neskoré jarné slnečné svetlo.
  
  
  Nevidel som ju, nemáme semafory, nemáme neónové nápisy. Bonham vyzeral ako Norman Rockwell maľovanie malé mesto. Jej, cítil na mieste všetky moje smrtiace zbrane pripútaný na moje telo a zamknutý v kufri mojom aute. Bonham nevyzeralo ako druh mieste bývalého krstným to pani by radšej schovať. To je pravdepodobne dôvod, prečo Sheila Brant vybral ego. Hej, daj mi úver na mozog, že som si myslel.
  
  
  On narovnané jej unavený ramená. Jej fretky cestoval rýchlo a pre mnoho hodín každý deň s nimi tak, ako to ľavej TOPOR základne na Karolíny. Ešte v ten deň, budem kontaktovať AX agent, ktorý bol takto Sheila, aby sa uistite sa, že ona si ujsť nás.
  
  
  Ošetrujúceho na čerpacej stanice začali stierania čelného skla automobilu. "Máte dosť mŕtvy hmyz tu vyplniť segmentov," sťažoval sa. "Musíte mať vodičský celú noc."
  
  
  "Áno," povedal som. Bol pozorný, ak nie je okamžitá.
  
  
  "Turista?"
  
  
  "Nie, povedal som jej.
  
  
  Ego cieľ sa obrátil, a ego oči už neboli ospalý.
  
  
  "Som vodič kamiónu," povedal som. "Dúfam, že nájsť prácu tu."
  
  
  "Je tam určitý dôvod, prečo ste vybrali Bonham?"
  
  
  "Som rád, malé mestá."
  
  
  "Existuje mnoho ďalších malých miest."
  
  
  Sakra, som si myslel. Hmú bol určite zvedavý. Povedal som: "chcel som vyzerať tento jeden."
  
  
  Zatiaľ čo on bol kontrola hladiny oleja, vošiel do pánskej izbe a skĺzol skrutka na vnútornej strane dverí. Hodil studenej vody na jej tvár. Bol som unavený z toho, že lepí na auto, sedadlo pre tak dlho, povedal som jej, sám, inak by som nebol boli nahnevaní zamestnanci pýtali sa ma.
  
  
  Zaklopal na dvere. "Hej, pán, musím ťa vidieť."
  
  
  On rozbalené jeho bunda sa dostať do Luger rýchlo, potom otvorila dvere. "Áno, čo?"
  
  
  "O Sheila Brant," povedal a potom sa usmial. "Jej agent by ste sa mali stretnúť sa N3."
  
  
  Jeho nikdy nevidel jeho kontakt a nikdy prijaté žiadne šance. "Čo to hovoríš?"
  
  
  Po zabuchla dvere, siahol vnútri a vytiahol zapaľovač rovnaké bane. Prešiel si ego na mňa. "Ja som hovoril pár ľudí, ktorí pracovali s vami v minulosti, Carter. Myslel som, že som poznal, si z vašej popisy. umenie. Niektoré, ako Hawke, povedala sama. Moje meno je Meredith, mimochodom.
  
  
  Obrátil sa jej ľahšie viac. To, čo vyzeralo ako výrobcu a sériové číslo v spodnej časti je vlastne kód, ktorý je identifikovaný vlastník ako AX zamestnanca. "Všetky práva, Meredith. Ale ja by som byť viac opatrní, ak som si bol. Nezabudnite, že dôvod, pre všetky tento obchod je jeho čertovsky dobrý agent družstvo." To nebolo Stahl, ktorí trvali na to. Nemal som ego povedať, " Čo je nové o našom dievča, Sheila?"
  
  
  "Ona je stále tu a koná v pohode. Snažil sa dostať príliš blízko, tak nie je vzbudiť Nah je podozrenie. Vzal som túto prácu, lebo som sa bál, že obyvatelia mesta by sa začať pýtať, prečo som ju drží hore. sme si pobyt v hoteli. Pozrite si dnes večer a hovoriť niečo viac." Zaváhal. "Chápem, že mi bude oporou v tejto úlohy, a teším sa na spoluprácu s vami. Nesúďte ma podľa toho, čo sa práve stalo. Jeho zvyčajne nie je tak bežné."
  
  
  "Dúfam, že nie," povedal som.
  
  
  Išiel pomaly dolu hlavnou ulicou mesta
  
  
  
  
  
  uvedomením umiestnenie dve izby-policajná stanica, pošta, a v ekonomickej triede city hall. Jej, si mysleli, že by ste mohli zabaliť celé mesto v shoebox. Medzi dve veľké budovy, tam bolo kút, bar s "Studené Pivo" prihlásenie v okne. Štyri výklady pod ňou našiel všetko, pozostatok z čias, kedy Bonham bola železničná stanica, bol väčší a darilo. Teraz dve-poschodová budova potrebné maľovanie, a on videl, že niektoré z hornej windows nemal obrazovky.
  
  
  Dostať sa okolo auta, bola starostlivo skúmať v reštaurácii cez ulicu od hotela. Sheila Brant nebol na dani do 4:00 hod a ak sa veci nebol preč, no, ona by nebola potrebná. Tam boli žiadne zákazníkov v mieste.
  
  
  Kráčal do dim hotelovej hale, kde nábytok bol štvrtiny palca hrubé prachom a starobe. Tam bol žiadny výťah, len šachta, a črepníkové rastliny mimmo prešiel potreboval & nb len ako Bonham potrebné vdýchnuť nový život.
  
  
  Klera pozdravil ma, ako keby bol politik pozdrav rozhodujúci hlas. Povedal, že zavreté jedálne dávno, ale môžem dobre najesť v reštaurácii cez ulicu. "To vyskúšať, môžete si ho milujú," povedal.
  
  
  V jej izbe, vzala z nej oblečenie a výstroj, a vzal sprchovací kút. Hoci nechcel som ukázať, že v mojej funkcie, moje vnútro stočený nahor ako na jar. Myšlienka udržiavané bežecké v mojej hlave, že som bol blízko, aby dievča, ktoré by mali byť schopní mi dať nejaké odpovede o David Kirby smrti.
  
  
  Mal som dobrý výhľad z reštaurácie od druhom poschodí windows. Ako on zapol až jeho tričko a obliekol nohavice, myslel si, že z Sheila Brant. Obával sa, že Ay podarilo utiecť okolo tejto chate sám, alebo ak zabijakov sa rozhodla nechať Ay uniknúť nažive z nejakého dôvodu.
  
  
  Meredith mi dal číslo svojej izby, ktorá bola zvyčajne niekoľko dvere dole z bane. Som kráčal hala k nemu. Meredith sa ukázalo byť originálny článok, ale ja som bol podozrivý charakter, a on išiel pozrieť sa na to.
  
  
  Vďaka AX odbornej prípravy a najmä na jej Stahl je praktické skúsenosti, ako zámok-trhanie expert. Dvere do hotelovej izbe nebolo ťažké. Dvanásť-rok-starý chlapec mohol vybrať zámok s penknife.
  
  
  Otočil gombíkom a vstúpil do miestnosti ticho. Muž sedel v kresle pri okne. On usmial sa na mňa. "To by sa len tak ľahko zraziť."
  
  
  Nemohol som myslieť na všetky šikovný začiatky. Všetko, čo som mohol spravovať bol, " Kto ste?"
  
  
  "Meredith, samozrejme. A musíte sa Nick Carter."
  
  
  Ak nebol Meredith, bol sakramentsky dobrý klamár. Zdalo sa, že úplne v pohode. "Čakal som na teba. Myslím, že ste práve prišli, " povedal. "Videli ste dievča ešte?"
  
  
  "Ešte nie."
  
  
  Ak poznal, že nebol druhý Meredith on by sa stretli v poslednej hodine a pol, nebol by boli tak uvoľnene a ja som si myslel. Dostať ju cigaretu. "Všetkých svätých?"
  
  
  On prsty minútu jeho rumpled hnedý kabát. Bol kolo tvárou človeka, začína ísť plešatý a tuku, ale jeho vzhľad nepovedali nám nič. AX agentov prichádzajú vo všetkých veľkostiach, tvaroch a vekových kategórií. "Kde je hlasovanie, Carter?"
  
  
  On podal mi knihu zápasov.
  
  
  "Nemáte zapaľovač?" Spýtal som sa, mimochodom, osvetlenie cigaretu.
  
  
  "Nikdy vziať so sebou. Sakra veci vždy dôjdu paliva."
  
  
  On sa usmial a hodil hmú zápasy. "Myslím si, že ak by to mohlo byť zbierané, takže by ste."
  
  
  Prešiel cez nohy a oprel späť do jeho stoličky, uvedenie jeho ruky na každého kmeňa. Ego oči nemali nechať ma s nimi fretky, ako vstúpil do miestnosti. "Chcete povedať, že nechcete uveriť, že som Meredith?"
  
  
  Unbuttoning jeho bunda, povedal:: "viem sakramentsky dobre, že to nie je pravda."
  
  
  Jeho uvoľnený úsmev tam stále bol. Mal dosť sebaovládania. "Čo som urobil zle?"
  
  
  "Dôležité je, že si to urobil. Kto ste naozaj, Della?"
  
  
  "Ja som človek, ktorý má svoju vlastnú trest smrti," povedal. S svižné pohyb, zdvihol nohy nohavice s jednou rukou. S ostatnými, vytiahol revolver a z pošvy pripojený k jeho shin.
  
  
  Padol na jednom z každého kmeňa, kým to bol vypracovaný. Ego je revolver bol vybavený tlmičom, a počul mäkké kašeľ ako zbraň odišiel. Hunspell hit steny.
  
  
  Som ohol jej ruku a stiletto išiel do mojich rúk. To bol hodený do ega, ako sa presťahoval do čerpať ma späť do zobrazenia. Nôž sa potopil do emu hrdla a quivered ako dart. Ego oči zmrazil, a on sa sklonil, akoby sa pozrieť pod stoličku.
  
  
  Jej chytil, keď mu somár vyskočila. Bolo to ťažké. Jej ego pretiahol ju a hľadal ju. Tam bolo päť tisíc dolárov v Ega peňaženku a niektoré dokumenty, ktoré povedal svoje meno bolo Coogan a on prišiel z Denver. To nutne znamenať čokoľvek. Ego lístky boli pravdepodobne falošné ako ja. Tým, lepenie vodičský preukaz vo vašom ego minútu. Jeho vstala. Veci začali zle. Niekto vedel, prečo bol v Bonham, ktorých bezpečnosť bola zrejme ohrozené.
  
  
  Musel som niečo urobiť s telom. Nemohol som opustiť moje ego v Meredith je skutočný izba. Uistite sa, že koridor
  
  
  
  
  
  To bol opustený, a tak si vzala dvere náhodne a otvoril zámok. Samozrejme, nikto v miestnosti. Coogan vybral ju, vykonáva jej cez chodbu, a položil ju na posteľ.
  
  
  Č Komora by mal záujem o prenájom ma, že som si myslel. Bol som v meste za menej ako dve hodiny, a človek má už zomrel.
  
  
  On šiel dole schodmi a udrel až priateľský rozhovor s desk clerk, ktorí privítali možnosť opustiť jeho krížovku. Povedal hmú, že on stretla muža v chodbe, guľatou tvárou, veselý chlapík.
  
  
  "To je Pán Hobbs. Predávajúci. Zapísanej v súčasnosti. Miestnosť 206."
  
  
  "Čo sa Pán Hobbs predať?"
  
  
  "Neverím, že to, čo povedal."
  
  
  O päť minút neskôr odišiel z miestnosti, išiel po schodoch znova, a vybral iný zámok. Miestnosť 206 bol opustený, s výnimkou prípadu pre model prípade. Pán Hobbs mal sotva pristál keď začal čaká na mňa. On udrel jej kufor dole na posteľ a otvorila ho. Len vzorka obsahovala bol stripped-down pušku s tlmičom a rozsahu. Pán Hobbs, tiež známy ako Pán Coogan a Meredith, predáva smrti. Dobre namazaná puška bola niečo ako zariadenia profesionálny vrah.
  
  
  Mohol by si nepomyslel, ega herného plánu. On mal zachytiť mne a zabi ma hneď, ako som sa tam dostal, vziať dievča v okolí hotela sa okno, keď sa dostala do práce, a potom nechať Bonham v zhone. Klame aj o tom, že Meredith bol rýchly trik, chytiť ma nepripraveného a prípadne zistiť, či som sa rozprával s dievčaťom. Pán Hobbs, alebo Pán Coogan, bol inteligentný profesionálny, chladnú hlavu, a dobre vyznajú v jeho remeslo. Ale aj najlepší majú zlé dni.
  
  
  On potichu vyšiel z izby 206 a dole po schodoch. Od telefónne hovory celej krajiny prešli hotela rozvádzača, použil platiť telefónom v lobby zavolať Meredith na čerpacej stanici. "Nemusíte chodiť v tmavých uličkách. Opozícia má zasiahnuť mesto, " emu povedal jej, ako sa blížil riadok.
  
  
  "Krajčír. Máte nejaké opravy v nich? Myslím tým, kto sú oni?"
  
  
  "Jednoducho sa to nepáči."
  
  
  "Dobre, nie je dôvod nahlásenia vykonanie povolenie," povedal. "Ak by sme mohli nájsť dievča, mohli by príliš."
  
  
  "Obávam sa, že sme priniesli ih jej," povedal som.
  
  
  Som si nevedel predstaviť, že Hawke je reakcia, keď povedal, em, že niekto musí mať rozdelené do môjho bytu na AX Base, pozrel sa cez Sheila Brant súboru a použité našich informácií sa má vytvoriť spojenie s dievčaťom. To bude explodovať ako odpálil raketu.
  
  
  Udalostí dňa radikálne zmenil situáciu. On nemohol hrať svoje karty pomaly a trpezlivo, ako Hawke odporučil. Sheila život bol v nebezpečenstve. Musel som rýchlo nadviazať kontakt a získať jej dôveru.
  
  
  Jej stál mimo hotel keď prišla v reštaurácii. Díval sa jej otvoriť dvere červenej Volvo a upútal pohľad na jej hladký stehna ako ona skĺzol okolo vozidla. Jej nohy boli tak dobré, ako spomenul som si na ne, a jej sexy chodiť bolo ešte lepšie.
  
  
  Všimla si ma, ako sa presťahovala okolo vozidla s dlhými, elegantné pokroky. Samozrejme, pohľad cudzinec sa jej napäté. Ona sa zastavil a pozrel na mňa, a ja som sa vrátil jej pohľad s mojich najkrajších úsmev.
  
  
  Po zmizla reštaurácia, jej otec fajčil cigaretu. Jej žiadosť bola dať Ay čase vrhnúť jej kabát a čakať na stoloch. Keď prestal, tri motocykle roared do mesta. Rockeri boli rovnako sa z miesta na Bonham, ako boli v nej. Oni išli okolo mimmo hotela, pozerá sa na mňa cez windows posedenie s fúzatý tváre. Nosili doublets s angry devils maľované na zadnej strane. Ih cieľ bol bar. Hovoril hlasno, že demontovať a vošiel dovnútra. Vedel, že oni nemali žiť v Bonham. Mesto nemal dosť pre ihc humbuk.
  
  
  "Zločincov a bezdomovcov," Klera povedal v hnus. On oprel sa proti mne vo dverách. "Sú súčasťou gang, ktorý sa nezobrazuje tu pár krát za rok. Hovoria sami rodom Satana. Zriadili tábor v starej výstavisko. Obyvatelia mesta by chceli vyhnať ih z územia, ale polícia, nerobte to. Chcem vyvolávať nepokoje ."
  
  
  Jej cigareta bola vyhodiť. Ak cyklistov boli štamgastov, znamenalo to neboli moje podnikanie. Prešiel cez ulicu a zamieril do reštaurácie, kde podnikania bol len začiatok. Som započítavajú štyri klientov celkom. Všetci boli muži a tri okolo nich nemohla mať svoje oči z Sheila. Štvrtý, som si myslel, musí boli napoly slepý.
  
  
  Ona bola vzatá do rohu stola preč z ostatných zákazníkov. Ešte pred Sheila presťahoval voči mne, jej pohľad chytil jej, posuvné v mojom smere, veľkosti ma.
  
  
  "Vitajte na Bonham. Plánujete na pobyt dlho? " povedala, ako ona priblížil môj stôl.
  
  
  "To je len na vás, Sheila."
  
  
  Jej krehké tvár zmeraveli. "Moje meno je Zuzana."
  
  
  "Toto je Sheila Brant, a pred nimi fretky, kým Frank Abruz bol zabitý, boli ste ego milenca." Moja ruka blysol sa cez stôl, a on pridaných jej zápästie. "Don' t get up, je to otvorené. Vykúzli úsmev na ktoré krásnu tvár a predstierať, že hovoríme o tom, čo je v ponuke",
  
  
  "To nebude ľahké úsmev. Budete musieť zlomiť kosti v mojom zápästí."
  
  
  Jej rukoväť uvoľnené, ale on nechcel pustiť. "Ľudia, máte v prevádzke od vedieť, kde ste. Neviem si predstaviť, prečo by sa chcete odstrániť, ale to je to, čo sa im zdá, že majú na mysli. Budete potrebovať pomoc."
  
  
  
  
  
  
  "A budete mi to dať?" Jej krásne ústa skrútené. Toto je príbeh môjho života. Muži budú vždy mi pomohol. A čím viac som sa dostávajú dávky, viac problémov, čo mám ."
  
  
  "Som človek, ktorý zmení všetko toto."
  
  
  "Bol som zvedavý, kto ste. Viem, že ju teraz. Musíte byť Sprievodcu Mandrake."
  
  
  "Meno je Ned."
  
  
  "Dobre, Ned Mag, budem potrebovať pár zázrakov upratať ťažkosti v mojom živote." Napriek tomu, čo povedala, tmavé oči boli naplnené záujem. "Určite chcieť niečo na oplátku."
  
  
  "Budeme diskutovať o podmienkach neskôr."
  
  
  "Ach, hej, som si istý, že budeme," povedala v sardonic hlas.
  
  
  Obchodné, alebo nie, obchodu, bol hlad. Bolo mi povedané, hej, aby ma hrubé kávy a čierna káva.
  
  
  "Myslíte si, že nebudem utekať za to?"
  
  
  "Popoluška nemal utiecť z nej dobrá víla, ona?"
  
  
  Ona sa smial. "Nie som Popoluška."
  
  
  Jej, myslel, že by mohla hrať svoju rolu. Vyzerala ako dievča, ktoré princ by jej prinesie papuče a vziať preč, dokonca aj vtedy, ak papuče nezmestia. Len jej Princ, obrátil sa, Frank Abruz, mafia capo.
  
  
  Keď sa vrátila s mojej kávy, ona kartáčovaný minulosti mi umiestnením pohár vedľa mojej strane. Som interpretoval ho ako znamenie, že ideme si spolu.
  
  
  "Vyzerá to nie ste pú. A nie ste sám, okolo Abruz priatelia. Tak kto ste? " spýtala sa.
  
  
  "Ja tiež vysvetlíme to neskôr."
  
  
  Dvere sa zabuchli a troch cyklistov zapísané, prináša zápach s nimi. Žiadna z nich sa dotkli bar mydla v týždňov. Muž za pokladňou, pravdepodobne dve osoby od reštaurácie, pozrel sa na trio s nevôľu. Mohol by žili bez ih business najmenej ďalších deväťdesiat rokov.
  
  
  Oni sa rozhodli sedieť pri stole vedľa bane. Boli hovoria nahlas, smiali navzájom vtipy. Ak chcete pobaviť seba, že bol požiadaný, ktorý bol najškaredšie osoba okolo nich. Súťaž sa skončila remízou medzi jeden s nožom-znížili jazva curling sa jeho tvár a na jedno posedenie najbližšie ku mne, stocky človek na sebe perličiek, a mastné hlavový most, a kožené náramky. Jeden v strede, s dlhými vlasmi a medenej farby fúzy, pozrel sa najviac vhodný.
  
  
  Scarface bežal ruka sa jej nohu ako Sheila nasledoval ih objednávok. Vzala čin, s prekvapením pokoj. Copperbeard facku jeho spoločník na rameno. "Správať," povedal v byte hlas.
  
  
  Ten sedí vedľa mňa zachytil môj pohľad a ukázal zuby, z ktorých niektoré boli chýba. "Čo sa vám pri pohľade na, Buster?"
  
  
  "Na teba," povedal som. "Som obdivoval svoju zubnú prácu." "Po tom, ako policajt vystúpil na mojej tvári. Chceš rovnaké?"
  
  
  "Nie veľmi," povedal som, odolať pokušeniu strčiť moja šálka kávy dole Emu hrdla.
  
  
  Copperbeard zovrel jeho priateľa rameno. On vylisované tak nešťastne, že muž so chýbajúce zuby winced. "Don' t mess with gentleman, Georgie. Mohol by si myslia, že ste vážne. Posledná vec, ktorú potrebujeme, je omyl. Naozaj?"
  
  
  "To je pravda," Georgie povedal. On sa nezdá byť úprimný. On vyzeral vydesený muž s rukou na jeho rameno.
  
  
  Absolvoval som ju v pokoji a povedal, Sheila, že by som čakal, keď odišla pracovať polnoci. Späť v jeho hotelovej izbe, on sa usadil do kresla pri okne, aby dohliadali na reštauráciu. Pokiaľ vedel, mŕtvy vrah mal komplica, ktorý by sa snažil pomôcť dievča.
  
  
  V mäkkých twilight, cyklistov, vyšiel von a išiel po ulici, ešte vychvaľovanie a smeje sa. Iba ten, s medenej farby bradou bol tichý, striding medzi ostatnými, o hlavu vyšší, než ih, pohybuje hladko ako vodca. Kráčajúcich späť do baru. Sledoval ich, kým boli mimo dohľadu.
  
  
  Dlho predtým, než Sheila prišla, začala obávať, Meredith, ktorí neukázal a hovor. Bez ohľadu na moje oči z reštaurácie počítadlo, dal som telefón na kolenách a požiadal noc pracovník, aby mi vonkajšiu linku. Vytočila čerpacie stanice počtu a dostal žiadnu odpoveď. Ako som tam sedel v tme, počúvať šum, mal som pocit, že veci mali výrazne zmenil znova.
  
  
  Sheila vyšla z reštaurácie v rýchlom tempe, pozerať okolo seba, ako ona mieril Volvo na chodníku. Ľahký dážď začal padať. Jej, videl som kvapiek tvorí na okna. Sheila mal na sebe dlhý kabát ona by sa nosí v Meredith film. Mohol by si nepomyslel, že Nah mal zbraň v jej vrecku.
  
  
  "Baby, ste zložité," povedal som ticho.
  
  
  To nebolo o polnoci, bolo len 22:00. Odišla skoro som chýbala.
  
  
  On tlačil späť svoje kreslo a dosiahol dvierka v troch rýchle pokroky. On sa ponáhľal dole po schodoch, cez prekvapený pracovník, a von do ulice, rovnako ako Sheila odchádzal.
  
  
  Zvuk motocyklových motorov začatí zlúčeného s pulz Volvo motor. Motorkári prešiel mimmo bez povšimnutia mňa. Oni riadili auto. Jej, videl červená žiara zadné svetlá do kúta, ako on pretekal k jeho týrané Ford.
  
  
  
  
  
  Ona bola dohnal tým, ih, ako sa pretekal v okolí mesta v snahe Volvo, ktorá sa pohybovala v tesnej blízkosti obmedzenie rýchlosti. Keď bolo mesto pozadu, ten prekliaty. Sheila naladení na to, čo cyklistov mal na mysli.
  
  
  Dal som jej Ford niektoré ďalšie plyn a k nim priblížil, len vidieť vodcu stoja vedľa Volvo a vlny dievča zastaviť. Ona ignoruje ego a snažil sa urýchliť okolo svojho auta.
  
  
  Keď môj svetlomety zasiahnuť ich, vedeli niekto mal horieť na party. Odin Poe to cyklistov sa obrátil späť, narazil do svojej ceste, tak náhle, že som klikol na zastrašovania, aby sa zabránilo kolízii. Videl škaredú tvár muža s názvom Georgie ako zroloval dole dážď-namáčať vo vode chodníku. On gritted zuby a šiel do tailspin, počnúc Ford znova. On pokračoval jadru veci.
  
  
  Môj svetlomety chytil Georgie prvý. Presťahoval sa medzi mnou a ostatným, vedenie pomalšie tempo vidieť, ak by som zostať s nimi. Pri pohľade späť, on bared, jeho chýbajúce zuby v surovej mock úsmevom. Zdalo sa, že takmer rád, že som nemal havaroval Ford. Teraz mal ďalšiu šancu na mňa.
  
  
  Obrátil sa na bicykli okolo a vytiahol krátku reťaz zo niekde za sedadlo. S reťaze visiace v ruke, schmatol bicykli a vrhol sa na mňa.
  
  
  Nemal push šikanovania tlačidlo alebo spomaliť. Jej prehnala neustále vpred, lúč zo svojich svetiel lízanie noc. Georgie oslovila Olizuje. Keď videl, že som sa bude držať moja samozrejme, hoci bol na mojej ceste, on swerved bicykli do iného pruhu diaľnice.
  
  
  Mohol sa otočil auto a udrel ho, ale on sa bál, aby to na klzkom asfalt. On nechcel dostať ulovenej v šmyku znova. Po tom Ford viac plynu, jeho auto vyzdvihnúť rýchlosť miesto. Georgie blysol minulosti môjho okna a videl som svoje ruky pohybovať. On krakovaný reťazca ako bič.
  
  
  Náhle spomalenie, že ju prinútila krok okolo vozidla spôsobené Georgie stratiť svoju cestu. Reťaz zabuchli tvrdo do okna za mnou, nie blízko mojej tváre. On otriasla nedobrovoľne, keď počul, sklo crack. Potom som dal viac vzdialenosť medzi nás, pretože hmú musel spomaliť dostať na bicykli, aby sa otočil znova. Jej, videl ego svietidlo závesné za mnou ako ona pretekal okolo ohybu a do kopca.
  
  
  Ako sa dostal na vrchol kopca, všimol si, Sheila a jej prenasledovateľov. Muž na viesť bicykel bol spustený popri Volvo. On dobehol auta a začal swerving do vodiča cestu, čo ho uhnúť na strane cesty, aby nedošlo ku kolízii.
  
  
  Ona bola tak priviazané niečím v súboji s cyklista, že ona nemohla urobiť ďalší signpost. Ako Volvo vytiahol z cesty, to odrazil a uskočil ako papier loď v rúti lejak. Bál som sa, že by prevráteniu, keď narazil do priekopy, ale tlačte iba spomalil dole. Sheila bol dosť šikovný na to, aby sa zabránilo náhlej push pre šikanovania. Súdiac podľa vibrácií z auta, on uhádol, že ona bol prepnutý do pomalšieho zariadenia. Potom sa rezali mimo šikanovania. Volvo otriasla a pošmykol, ale nemali ste prevráteniu.
  
  
  Keď sa konečne zastavil v otvorenom poli, motorkári sa otočil. Jeden z nich leapt cez priekopy plné jazda na koni-remeslá a pretekal cez pole na aute bol naháňa. Ego kolesá žalúdok do blata.
  
  
  Druhý cyklista nemal odvahu skočiť do priekopy. Zastal na kraji cesty a videl ma vyjde v noci. Bol riešenie výskumných problémov s motorom a dostala mimo svoj motocykel.
  
  
  Spomalenie, pozrel do spätného zrkadla, aby kontrola o Gruzínsku. On bol stále na môj chvost a naberá na obrátkach. On si dobehnúť so mnou čoskoro.
  
  
  Jej prevrátil na strane cesty v blízkosti oblasti a riešenie výskumných problémov auta. Keď vystúpil, vybral sa jej svetlomety na. Čaká motorkár bol jeden s scarface koľajových sa jeho tváre. Dosiahol vo vnútri jeho doublet a vytiahol nôž. Keď prišiel ku mne, svetlo blysol na kotúč.
  
  
  "Mister, radšej si späť do auta a vypadni odtiaľto."
  
  
  "Ak nemám na to?"
  
  
  "Budem plátok vás ako slanina pripravený na panvici."
  
  
  Ohýbanie jeden pre každý kmeň, on half-obrátil. Moja ľavá ruka letel von. Cítil ostrý kontakt s ega kneecap. Japonský karate majstra naučil ma, že tento krok, a to bol dobrý výkon. Scarface padol ako keby na zemi boli skopírované a skonvertované z pod neho.
  
  
  Rastie na jeho haunches, urobil pas s nožom. Jej posunul, a kotúč lashed sa predo mnou, palce z môjho života. Ego schmatol ju za ruku oboma rukami, priniesol ju nadol na každého kmeňa a zlomil ju. Scarface howled.
  
  
  To bol zhromaždený ego nôž a hodil do tmy na druhej strane diaľnice.
  
  
  Potom Georgie prišli. Išiel rovno na mňa, kyvné reťazca. Vedel som, že ak on ma udrel do tváre, by som slepý, alebo ho zraniť ho pre život. Počul som, že reťaz howl, ako som sa prikrčil. Potom Georgie mi podal. Skôr, ako on mohol otočiť, bol rozbaliť
  
  
  
  
  
  Vytiahol Sledge Ovládač.
  
  
  On ho zastrelili cez sedlá, a bike pokračovala ďalej, letí do stredného diaľnice pred pádom na jeho strane a skĺzol.
  
  
  Bez toho, Georgie Nam prvý pohľad, vrátil sa k autu, zmenila ho do chodu, a svietila jeho svetlomety cez pole.
  
  
  Copperbeard demontovať a búšila na okno Sheila aute. Zastavil sa ako žlté lúče mojej svetlomety osvetlené neho.
  
  
  Ford ju v nízkych výstroj a prechádzal priekopa. Bounce zdvihol ma z mojej zadok. Copperbeard bežal späť na jeho bicykli. Jej prišiel ako prvý. Som krútiť koleso na poslednú chvíľu, tak, že iba môj nárazník hit bike, ale vplyv vyrobené auto spin. Copperbeard bol teraz závodná k jeho priatelia, pravdepodobne dúfal, že si na jeden z ih motocykle. To bol otočený do Ford tak, že Ego mohli vidieť jasne v svetlomety. Vystúpil okolo auta, zamerané na luger (plachetnica), a strieľal utekajúca muž v nohe.
  
  
  Sheila Brant tlačil otvorte ňou dvere auta. Ona držala .38 kvalitný revolver. Copperbeard to nevedeli, ale on mohol mať uložené Emu život.
  
  
  "Mister," Sheila povedal reverently,"ty niečo iné."
  
  
  To dostal Luger v ľavom zadnom kolese Volvo a preraziť dieru v nen. Ona bol schválený mimmo pri pohľade na nah Sheila a shot in the ľavé predné koleso. Potom kapotu zdvihol ho a strhol sa vedenia.
  
  
  "Ste blázon?" ona požadoval.
  
  
  "Ste utiekol zo mňa raz. Som uistiť sa, že nechcete robiť to znova."
  
  
  "Nevedela som, či by som mohol veriť. Nechcem ani vedieť, kto ste."
  
  
  "Povedal som si. Názov je Ned."
  
  
  "Som zvyknutý na beh. Myslel som, že to bola správna vec."
  
  
  "Pravdepodobne môžete použiť túto zbraň," povedal som, " ale mohli by ste zvládnuť všetky tri Skautov? Použite svoju hlavu, Sheila. Potrebujete ochranu."
  
  
  Po vytiahnutí tlačidlá na jeho vlastné auto a uvedenie ih za minútu, on sa vrátil, aby Copperbeard, ktorý ležal na zemi, zvieranie jeho nohu.
  
  
  "Budeš žiť," emu povedal jej. "Ak som sa rozhodol nechať si."
  
  
  On olízal peru. "Čo to má znamenať?"
  
  
  On sa sklonil a strčil luger čepeľ medzi Ega huňatým obočím. "Povedz mi dôvod, na noc činnosti."
  
  
  "Našli sme blondína. Čo iné?"
  
  
  Ego strčil jej hlaveň svojej pištole. "Myslel som si môžete mi povedať niečo iné. Niečo zaujímavejšie."
  
  
  "Vole, ja vám poviem všetko, čo chcete počuť. Ale pravdou je, že vieme, Babu. Ona očarila nás v jedálni, tak sme sa rozhodli zavesiť von a trochu sa pobaviť s ňou, keď ona odvedenú prácu . "
  
  
  "Nikto vás prijali sa o ňu starať?"
  
  
  "Ako kto?" Riadil neistý úsmev. "Frajer, čo sme dostali do?"
  
  
  Nebol som si istý, že som dôveroval hmú. On povedal: "nebudem sa neobťažoval kole si nadšenci a vziať si do väzenia. Ale zostať mimo môj pohľad. Ak by som ich hit znova, budem zabiť."
  
  
  "Vole, budem vyhýbať sa vám páči návrh."
  
  
  Sheila sedel pri otvorených dverí môjho auta. "Čo bolo pre vás dve hovorili?" "Čo je to?" spýtala sa, keď sa vráti.
  
  
  "Jej hmú dal svojho lekára, jeho meno," povedal som. "Si v aute. Ideme späť do Bonham."
  
  
  Ona zaváhal, potom poslúchol ma. Ona skĺzol pod volant a pristúpil k sedadlo spolujazdca, jej sukne posuvné hore nohami. Hej usmial sa na ňu, holstered luger (plachetnica), a dostali sa do. Potom sa zabuchli jej .38-kaliber päsťou do rebrami.
  
  
  "Viem, že je to zlý spôsob, ako vyjadriť svoju vďačnosť," povedala,"ale dievča by sa mal starať sama o seba."
  
  
  Tri
  
  
  To bol zlomený jeden z najstarších pasáže v mojej knihe. Inteligentný agent nikdy holstered zbraň, zatiaľ čo niekto iný držala jeho vlastné. Teraz sa ocitol v to, čo bolo, na to najlepšie, ťažkej situácii. V najhoršom prípade to môže byť fatálne.
  
  
  "Ja si to zaslúžia za mojej nepozornosti,"som sa vyznal sa jej, dievča, ktorí už strčil revolver v rebrami," ale chcela by som to vysvetlila mi."
  
  
  "Kľúče, Ned. Potrebujem vaše kľúče od auta. Potom jej, chcem, aby ste na dovolenke. Ja som nechcela ísť späť do Bonham. Niekomu sa možno čaká ma tam."
  
  
  "Chystáte opustiť ma a odletieť zase sám?"
  
  
  "Ja budem mať svoje šance. Jej prežitie fretka je stále tam."
  
  
  "By ste mali sakra dobe dnes, keby som zobrazené až."
  
  
  Zároveň ju, argumentovať s ňou, jej bolo posúdenie jej situáciu. Mojej pravej ruke, ktorá bola najbližšie k nej, položil zľahka na volante. Vedel som, ako rýchlo by som mohol swing, že rameno okolo v karate, kick, ktorá by zasiahla Sheila Brant je krásne biele hrdlo ako kata je axe. Ale nemohol som riskovať vážne zranil dievča, a vplyv môže spôsobiť jej vytiahnuť vyvolať jej revolver a dať guľka v mi v bezprostrednej blízkosti. Nechcel som, ako jeden z týchto príležitostí.
  
  
  Sheila hlas rose. "Ja by som radšej zastreliť. Ale urobím to, ak budem musieť."
  
  
  "Strieľať, baby," povedal som. "Ja neviem, dá vám kľúče."
  
  
  Sedeli sme tam, nikto sa pohybujú okolo nás, zatiaľ čo ona sa rozhodla, ak ona sa chystá vytiahnuť spúšť. Cítil som sa drobné kvapky krvi steká moje korienky vlasov.
  
  
  Nevedel, Sheila Brant dostatočne dobre na to, aby dal svoj život vo svojich rukách. Ona môže byť do smrti AX Agent David Kirby, môže byť spanikárili dosť ma zabiť, zo strachu;
  
  
  
  
  
  
  Mieru chlapec, pokiaľ viem, ona nenávidel všetkých ľudí, a bol by rád, aby guľka v jednom. Ale nemohla som nechať hej nechajte znova. Tam bolo niečo v hlavách zoznam, ktorý som musel mať, a sliz tak dôležité, že sa niekto rozhodol uistite sa, že Sheila nikdy zdieľané s AX.
  
  
  "Máte veľa nervov," povedala nakoniec povedal.
  
  
  S vratky povzdych, vytiahla zbraň okolo môjho boku a oprel späť na sedadlo. "Myslím, že budem musieť viazať až s lanom. Som nezdá sa, že máte, čo to znamená zabiť."
  
  
  "Som rád, že ho vypočuť." Vzal z jeho kľúče a otočil auto okolo.
  
  
  "Kde budeš ma?"
  
  
  "Úprimne sa teraz späť k Bonham. Hneď, ako som sa môžete dostať všetko organizovanej, niekde, kde sa váš život nebude v nebezpečenstve."
  
  
  Skákanie cez pole, ona bol schválený Copperbeard je mimmo, ktorý sa začal plaziť k jeho priatelia, ťahaním jeho zranené nohy. Scarface sedel na kraji cesty, zvieranie jeho zlomené rameno, a muž menom Georgie bola schúlená v bez hnutia loptu. Nádherný skupiny All-American chlapci, ja som si myslel. Ako auto valcované cez priekopy na diaľnici, Sheila povedal, " nie som si istý.: "Nie si chystá nakrútiť muž, ktorý bol zastrelený zistiť, či on je mŕtvy?"
  
  
  "Nie," jej otec povedal. "Viem, že on je mŕtvy."
  
  
  Urýchľovač ju udrel, a môj týrané auto strieľal ako pruh. Jej, myslel, že trochu AX mechanik by byť hrdý na to, ako ego-riadený dieťa bolo dnes. V skutočnosti, auto bolo jediná vec, ktorá nefunguje podľa Hawk je dobre stanovené plány.
  
  
  Jej plán bol, aby Sheila niekde v bezpečí pod AX právomoc, ale najprv som musel zavolať Hawke a nastaviť ho hore. Tiež som potrebovala zistiť, čo sa stalo, Meredith, prečo on nebol zobrazené až v hoteli.
  
  
  "Som nikdy nepoužíval, že zbraň," Sheila povedal. "Nikdy som strieľal ktokoľvek. Možno to je dôvod, prečo som nemohol zastreliť."
  
  
  "Dúfal som, že ste mali aj ďalší dôvod. Možno ste sa zaľúbila do mňa."
  
  
  "Ešte nie," povedala. "Ale predpokladám, že to sa môže stať."
  
  
  Moja ruka kartáčovaný jej teplé stehna. Ona sa nezdá byť na myseľ. "Daj mi zbraň," povedal som.
  
  
  Po chvíli to váhania, upustil zbraň do mojich rúk. Ako znak dôvery v nej, myslel som si, že dosiahla určitý pokrok.
  
  
  "Prečo potrebujete to?" spýtala sa ma.
  
  
  "Len aktualizované". V prípade, že ste panika dosť cieľové ma znova."
  
  
  To bol .38 kaliber, že strčil ju do ľavej vrecku. Rýchlomeru ihly jittered na 70 ako sme rýchlo späť do mesta.
  
  
  "V týchto troch mužov. Ih bol poslaný, aby ma zabiť, Ned?"
  
  
  "Dobre, vodca povedal,, nie." Nemohol som, aby sa jej výraz v tme auto. "Povedal všetko, čo mal na mysli, bolo málo priateľské znásilnenia."
  
  
  "Čo plánuješ na mňa?"
  
  
  "Pár vecí."Bolo to prešiel dlhú signpost bez spomalenia. "Znásilnenie nie je zahrnuté v ihc."
  
  
  "Za určitých iných okolností, by to nebolo potrebné."
  
  
  Jej, usmial sa v tme. "Ako ste sa náhodou stretnú Frank Abruz?"
  
  
  "Som zlyhal v Las Vegas, keď som nemohol stať sa tanečníkom. Prišiel s ním. Bol dosť starý na to, aby sa môj otec, ale on mal peniaze."
  
  
  "Vedeli ste, čo robí?"
  
  
  "Nenarodila som sa včera." Ona bola tichého dlhý čas. "Existuje veľa krásnych dievčat v Las Vegas, ktorí hľadajú prielom. Bol to len jeden okolo mnohých. Keď jej zistili, že moja tvár je môj stav, jej začal používať svoje vlastné telo."
  
  
  To bol tlmený od saint keď Greyhound autobus prešiel nás Mimmo.
  
  
  "Ja by som chcel, aby sa tento autobus," Sheila povedal. "Všetky práva, Ned, ja som ti povedala, že časť môjho príbehu. Nemyslíš si, že by ste mali, povedzte mi, vy?"
  
  
  "Ktorú časť chceš prvý?"
  
  
  "Kto ste, prečo ste prišli z ničoho nič do môjho života, a ako ste to vedeli o mojom vzťahu s Frankom Abruz?"
  
  
  "Povedzme, že pracujem pre organizáciu, ktorá má záujem nájsť vrahov, Frank Abruz."
  
  
  "Ale nie ste v mafia." Že bola polovica otázka.
  
  
  "nie. Možno si pamätáte muž menom David Kirby. Bol to môj priateľ."
  
  
  "Pamätám si na názov. On prišiel vidieť Abruz. To je všetko, čo viem o váš Pán Kirby. To nevyžaduje Abruz otázky o ego"business sa zdá".
  
  
  "Štyria ľudia zomreli v tom, že chata , ale máš preč nažive, Sheila. Ako sa vám darilo, že?"
  
  
  Nechcela mi odpovedať. Namiesto toho, povedala: "chceš ju poukázať zabijakov. Na oplátku, vaša organizácia bude sľub chrániť ma. Je to tak?"
  
  
  "Tento prípad." Videl Bonham osvetlenie pred ňou a spomalil. "Čo to hovoríš?"
  
  
  "Budem o tom premýšľať."
  
  
  "Vidím to tak, baby, nemáte na výber."
  
  
  Malé mesto začiatku bench press do režimu spánku. Len reštaurácia, bar a hotela ostali otvorené. Zastavil sa v zatemnenej čerpacie stanice. "Čo čas do títo ľudia zvyčajne blízko?"
  
  
  "Asi osem hodín. Prečo sa pýtaš?"
  
  
  To znamenalo, že Meredith bola aspoň hodinu a pol pred koncom odišla hotel naháňať cyklistov. S baterkou v jednej ruke a Sánkar v druhej, som sa dostal von a chodila okolo stanice. Nakoniec, keď zistila, že Meredith leží v spleti buriny, asi pätnásť krokov od hromadu opustené barelov ropy.
  
  
  Povedal by byť opatrní,
  
  
  
  
  
  ale nebol dosť opatrní. Ego je krku bol rez.
  
  
  Sheila prišiel za mnou. Ona zalapal po dychu, keď uvidela skrútené telo pritlačí lúč z môjho sveta. "Viem, že tento človek. Pracoval na stanicu."
  
  
  Brylev ju vypnúť. "Áno, vraj."
  
  
  "Ale nemal pracovať tu na dlho. Kto bol skutočne, Ned?"
  
  
  "Ostatné je moje druhé. Sledoval vás."
  
  
  "A teraz je mŕtvy." Jej hlas bol vysoký, a nen bol panikáriť. "Ako sa budete chrániť ma, keď ľudia sú v nebezpečenstve?"
  
  
  Jej, že to bolo spravodlivé točiť.
  
  
  Sheila odvrátili odo mňa a potom bežal naprieč pustatinou, cez všetky buriny. Ona pravdepodobne nevedel, kam išla. Všetky vedela, bolo, že chce odísť.
  
  
  Jej ponáhľal po nej. Ako som bežal, mokré buriny třepotal proti mojej nohavice nohy. Počul som dievča, búchanie hlasno než som sa chytil s ňou. Takže výpad, ee schmatol ju za ruku a pritiahol si ju k nemu.
  
  
  "Nechajte ma ísť," povedala panted. "Nepotrebujem vašu ochranu. Ja som na tom lepšie bez nah."
  
  
  Jej nechty kopal do mojej tváre, ale jeho chytil jej ďalšie zápästie. Jej prsia boli stlačené proti mojej hrudi, a jej dych bol horúci na mojom krku, ako si sa snažil ťahať preč. Ee objal ju a z nej zastavil.
  
  
  "Meredith urobili chybu. Nechcem, aby to ee." Hovoril ticho, dúfajúc, upokojiť ju. "Ja budem ťahať vás okolo tohto mesta dnes večer. Pôjdeme sa na svoje miesto, dostať ju usadil a potom sme si nechať Bonham za sebou."
  
  
  "Need". Ona identifikované moje meno v odkazovej ako nízke a mäkké ako ja. "Viem, že to, čo človek má rád." Už bojuje, sedela s jej hrudník sa mi, jej boky do bane. "Budem aj k vám. Ó, tak dobrý. Ale prosím, nechajte ma ísť."
  
  
  Nechcela som uraziť jej návrh. Ona bola zúfalá a uchýlil k nej čo najlepšie slúžiť, a nemohol som sa obviňujú ju za to.
  
  
  "Aby ste to príťažlivo. Ale mojou úlohou je zistiť, čo viete. Nemôžem nechať utiecť sám rovnako. To bude hodiť vám na Willie. Niekto je veľmi vážne dostať vás z cesty. Vážne dosť spustiť dole Meredith a pokúsiť sa urobiť to isté na mne. Vážne stačí poslať vrah po vás, Sheila. Bežal som do neho na hotel ešte dnes. Bol balenie pušku a určené na zraziť vás z hotela okno, keď ste prišli v práci."
  
  
  Ona zmrazil v náručí. "Myslíš si, že Abruz je zabijakov to všetko?"
  
  
  "To je fakt. Máte web, ktorý by mohol ih identifikovať."
  
  
  Trpký smiech unikol nah. "Nemám najmenší nápad, ktorý poslal na vrahov, ale môžem vám povedať jednu vec, pre istotu. Neboli tí, ktorí strieľali Frank Abruz a Kirby. Nie, naozaj. Chcú jej byť nažive."
  
  
  "Baby, ste plný malé prekvapenie." Balenie jeho prsty tesne okolo jej zápästie, ee pritiahol si ju k autu a strčil ju do nah.
  
  
  Nenávidel som odísť Meredith telo, kde to bolo, ale ego vrah môže byť stále okolo, nás hľadajú. Potreboval som sa dostať dievča bezpečnosti, ako rýchlo, ako je to možné.
  
  
  "Povedz mi o tom, Sheila," povedal som, od auta.
  
  
  "Nebudete mať radi."
  
  
  "Som asi nebude to. Povedz mi, mimochodom."
  
  
  "Frank Abruz nemal ma vyzdvihol v Las Vegas náhodou. Ona bola prezentovaná s hmú. Tento muž, ktorý vedel, že jej prišiel na návštevu mňa a povedal, že Abruz bol v meste a hmú páčil môj duch. Povedal, že by mohol zorganizovať stretnutie pre nás, čo on robil. To nebolo až neskôr, po Frank rozhodol chcel, aby ma, že muž ma kontaktovali znova. Povedal mi dlhuje hmú, a on bol ochotný vziať peniaze."
  
  
  "Myslíte si, zasadil si s Abruz, aby ste mohli spy pre neho?"
  
  
  "Niečo také. Vedel, že mafia sa bude dodávať $ 200.000, aby Abruza chata. On žiadal, aby boli informovaní o hmú, keď peniaze prišli. Povedal, že by bolo lúpeží, a Hmú veril jej. Ona sa bál, že by ma zabiť, ak som nechcel robiť, čo povedal. Tak som mu zavolal, keď peniaze prišiel."
  
  
  Som trávia svoj príbeh, ako som išiel do jej domu.
  
  
  "Viete, čo hovorím jej, nemyslíte?" spýtala sa v divokej hlas. "Viete, čo to znamenalo, že keď sa dostala hovor."
  
  
  On odomkol dvere jej domu a lit to s sv v obývacej izbe. Pozrela sa okolo, Luger v ruke, a šiel k telefónu.
  
  
  "Abruza nastaviť ho hore," Sheila povedal. "Oni prišli a zabili moje ego, ego z bodyguardmi, a muž menom Kirby. Zastrelili ih všetky z nich. To bol masaker."
  
  
  "Ste nevedeli, čo sa chystá urobiť," jej manžel povedal.
  
  
  Dal som diaľkovej obsluhy na núdzové telefónne číslo. Bez ohľadu na to, kde Hawke išiel, a ktoré sa vzťahuje na veľké plochy, dievča, ktoré odpovedali na tiesňové číslo vedeli, ako sa dostať do kontaktu s ním rýchlo.
  
  
  Sheila otvoril skrinku a vytiahol fľašu bourbonu. "Povedal som si, že. Ale to neznamená, že si pomôcť, sakra to. Frank Abruz bol gangster, ale správal sa ku mne dobre. Jej ego ju zabil." Zdvihla fľaše. "Chceš film o tomto?"
  
  
  Jej, potriasol hlavou. Mal som Hawk ' s priateľkou na linke. Povedal som, že kódové slová, ktoré presvedčil ju, nebol som podvádzanie: "Aberdeen Modré." Povedal som dievča, čo som chcel hovoriť na tohto muža.
  
  
  "Budem odovzdávať správy, N3," povedala
  
  
  
  
  
  
  jasné, je účinný hlas. "Daj mi svoje číslo, a zavesil. On zavolám vám späť do pätnástich minút."
  
  
  "Ponáhľaj sa. Čas horí moje coattails."
  
  
  Som zavesil na ňu. Sheila vzal fľašu do kuchyne. Sledoval som ju a našiel ju stáť pri dreze, plač.
  
  
  Ona sa trela jej oči. Ona zobrala pohár, nalial dva prsty bourbon, a zostrelil ego ako dúšok čaju. "Toto Kirby. Ako dobre vedeli ste, ego?"
  
  
  "Boli sme priatelia."
  
  
  "On si vybral zlý deň na návštevu Frank Abruz." Ona spadol jej skla a rozbila sa na podlahe. Ona pochovaný jej tvár v moje tričko. "Kto by poslali zabijaka, Ned? Mafia?"
  
  
  "Možno. Možno zistili, že ste zarámované rešpektovať senior obrázok pre ih."
  
  
  "Bál som sa, že by to urobiť. Ona bola beží preč od nich a od Abruz vrahov." Jej prsty kopal do mojej rukávy. "Ste obviňovať ma na tieto štyri úmrtia, nie ste?"
  
  
  "Nie toľko, ako si vine sami."
  
  
  Vytiahla sa na mňa, stlačením jej pery na moje. Jej pery boli teplé. "Ned, vezmi ma do spálne."
  
  
  "Čakám na telefonát."
  
  
  "Boli ste premýšľal, čo milujú mňa. Urobte to teraz. Potrebujem to teraz."
  
  
  Je pravda, že táto myšlienka má cez moju myseľ niekoľkokrát. Povedzme, že tucet. Prvýkrát ee ju videl, bola vo filme zameraná Meredith. Ale otázky zostali nezodpovedané medzi nami.
  
  
  On pohladil jej mäkké blond vlasy. "Neskôr."
  
  
  "To bude, aby som sa cítil lepšie. Prosím."
  
  
  "Neskôr," sľúbil som znova. Preukázať, že som mal na mysli to, jej, ohýbané až jej pery. Jej, cítil jej vlhké pery lúčenie, cítil jej swift jazyk. Moja ruka vkradol do jej okolo hrudníka. Ona nebola na sebe podprsenku.
  
  
  Keď ju počuli hluk, jeho odvrátil od nah. Jej stlačil spínač s stonanie a obrátil sa na svetlo na ďalší deň. Nádvorie bolo ticho. Vyšiel von, luger pripravený, a počúval, testovanie vzduch ako durič na prowl. Niečo sa pokazilo. Cítila som to. Sheila prenajal dom v cul-de-sac. Najbližší susedia boli príliš ďaleko počuť nič, ale výbuchu. Ih na osvetlené windows tvorili malé oranžové štvorčeky v hlbokom tieni oveľa nižšie. Sheila hotel je súkromná, ale súkromia môžu byť pasce. Jej, ja som myslel, ako jednoduché to bude pre niekoho rohu nás.
  
  
  Vo vnútri, zazvonil telefón. On zálohované na dvere a skrutkové, potom rýchlo šiel cez kuchyňu a do obývacej izby. Jej telefón bol zdvihol zo stoličiek stáť.
  
  
  Jasne a efektívne ženský hlas povedal: "Držať líniu, N3. Pán Sokol sa blíži."
  
  
  "To, čo je hore, Nick?" spýtal sa.
  
  
  "Mám balík, ktorý ma poslal vyzdvihnúť. Jeho pripravený ho doručiť."
  
  
  "Ste dosiahli výsledky rýchlo."
  
  
  "Pomáhali mi. Denver v poriadku?"
  
  
  "Vezmi si ju tam. Zavolám ti vopred, a usporiadajte všetko pre vás. Aká je povaha vašej odpor, Nick?"
  
  
  "Nemôžem vám dať jasný názor na to ešte. Ale Vlad je veľmi silný. Myslím, že sa môžeme vysporiadať s dvoma rôznymi skupinami, " povedal som. "Meredith vypadol zo školy."
  
  
  "Potom by sme nemali strácať čas hovoriť. Dostať sa tam." Zavesil.
  
  
  "Ak chcete, aby prijali niektoré veci s vami, pack ih," povedal jej, aby Sheila. "Sme opustení. To bude v poriadku."
  
  
  "Naozaj si myslíte, že Ned?"
  
  
  "Samozrejme, že viem. A jeho sakramentsky dobrý prorok." Snažil sa upokojiť jej nervy. V skutočnosti, to by sa boli Stahl platiť za to! bezpečné, kým sme boli obklopený ľuďmi, uveril som.
  
  
  "Mal by si sa ma spýtal, ďalšie točenie. Keď budete žiadať ego?"
  
  
  "Myslel som, nech ste mi svoju vlastnú cestu," povedal som.
  
  
  Dobrý. Možno ste zvedaví, prečo Abruz je zabijakov chcem nažive? Reumatizmus - myslia si, že mám $ 200,000."
  
  
  Zatiaľ čo ona balené jej veci, stál pri okne a pozeral sa na tmavej ulici cez trhliny v žalúzie. Nemal pozrite si naše autá, naše svetlo, naša pohyby. Zvuk ona sa dopočul, skôr by bol zvuk zatúlaný pes alebo mačka, motor kašeľ v diaľke, tucet vecí. Ale moja úzkosť pretrvávala.
  
  
  Sheila zostal v spálni je príliš dlhé. Zavrel záclony a šiel do spálne dvere. Otočil rukoväťou a otvoril dvere v tme.
  
  
  Čudujete sa, prečo ona je vypnutý svätý, jej nohy tlačil dvere širšie. "Sheila?"
  
  
  "Čakal som na teba, Ned."
  
  
  Brylev celej miestnosti za mnou padol na posteľ, kde ona ležala na podlahe. Jej nahé telo bolo biele blur na modrej prehoz cez posteľ.
  
  
  "Je tu ešte jedna vec, ktorá musí byť postarané," povedala. "Prísť sem a milovať ma, med."
  
  
  Ona bol krásny kus umenia.
  
  
  "To nebude trvať dlho, milí," povedala, jej hlas, nízke a husky. "Som tak horúce, že som pálenie na krátke poistka."
  
  
  Ona bola úplne na blond, skutočná vec. Jedným hladkým nadpis podlomili, a obrátil sa na jej strane, a držal sa jej ruky. Sergej, príchod cez otvorené dvere, pohladil jej plné prsia.
  
  
  "Preboha, Ned, dal postrieľať a poď sem."
  
  
  Vzal dva kroky smerom k nej, striding dole po lane ako ulici mačka bude cez plot. On by sa len, aby sa z dim náčrt nábytku v stmavenej rohoch miestnosti. Dvere do kúpeľne na mojej ľavej bol uzavretý, a windows boli čerpané. Niektoré ženy rád na to
  
  
  
  
  
  
  v tme, ale nemyslel som si, že Sheila by byť sám okolo nich. Keď jej otec pristúpil k posteli, varovanie bol neustále beží v zadnej časti jeho myseľ.
  
  
  "Povedal som vám, že by mohol čakať," povedal som.
  
  
  "Neskôr môže byť neskoro."
  
  
  Jej hlas môže zmeniť trochu, ale možno to bolo zlé. Možno, že len si myslel, že tam bol správu v jej slová.
  
  
  Jej, nakláňať sa nad ňou. Jej, počuť jej dych. Stern, nadšený. Bežal ruke cez jej prsia, a tam bol banky na nich. On sa dotkol jej tenké tvár s jeho ruky a cítil, ako sa jej trasú. Pochopil som jej, silné spôsobom sa konalo.
  
  
  "Áno," povedal som, stále dotýkať sa jej. "Myslím si, že mali by sme to urobiť teraz."
  
  
  Jej, cítil svaly jej života, skok napätia, ako vzala hlboké, vydesil dych. To bol tiež varovanie,ako ďaleko, ako ona mohla povedať.
  
  
  Jej, ja som si myslel, rýchlejšie, než by som mala mať otočil a prijaté krok späť deň. Sheila hral časť, a ona hrá to dobre, pretože jej život závisel na tom. Tam bol votrelec v stmavenej spálne.
  
  
  Zaujímalo by ma, kde sa pozrel ju hore a dole. Zároveň, pre moje skryté publikum, povedali: "Ste veľmi presvedčivý, dieťa. Povedz mi to znova, koľko chcete sa jej ísť do postele s vami."
  
  
  "Viete, ako veľmi, Need." Snažila sa zvuk hravé.
  
  
  Tam bol lampa na nočnom stolíku vedľa mňa, ale ak som vytiahol šnúru, náhly záblesk svetla môže nevidiacich mi dosť dlho, aby ma zabiť. Jej vylúčené to.
  
  
  "Sundat si šaty, drahé," Sheila purred. "Potom vám poviem, čo chcete."
  
  
  "Stavím sa, že," povedal som.
  
  
  Hej, oni mi povedal, aby som sa vyzliekol mi, a to nebolo zlé od mojich skrytých súpera. Zriedkavé lekárske človek má na strelné zbrane, odstránenie prepravky od seba.
  
  
  Oslovenie Sheila, on sa posunul svoju ruku pod malé jej späť a zdvihol ju na posteľ, potopenie jeho úst do dutých z jej hrdla. Moje pery kartáčovaný jej uchu, a ona zašepkal, " je mi to ľúto.: "Kde je?"
  
  
  Bol tak blízko, že by mohol dokonca počuť šepot. Stál na druhej strane postele.
  
  
  Hodil nahé dievča bokom a vytiahol luger z jeho závesu, ale nemal čas na oheň. Druhý muž vrhli sa na mňa zozadu, pripnúť moje ruky na moje boky.
  
  
  Nečakal som, že na boj proti tímu.
  
  
  "Zachovať svoje ego," veľký muž na druhej strane postele sa zasmial na jeho priateľ.
  
  
  Ťahanie moje päty späť, ja som chytil muža za mňa shin, a on prisahal, ale nemohol som sa zlomiť ega uchopenie. Vedel, čo robil.
  
  
  Veľký chlap vyšplhal nad posteľ a udrel mi do tváre okolo .357 Magnum pištole. On bol silný. Rana odtrhol moje pery, uvoľniť svoje zuby, a znížiť moju tvár.
  
  
  Som zdvihol moje nohy a udrel veľký muž v slabinách, ale videl tento krok prichádza a rýchlo preč. On bol tak rýchlo, na jeho nohy ako boxer.
  
  
  Na moje prekvapenie, sa mu smial. "Vyzerá to, že máme niekoľko, Jake."
  
  
  Jake grunted, snaží sa držať ma späť. Potom sa otočil a hodil ego na nočnom stolíku. Lampa spadol na zem, ale Jake sa konalo.
  
  
  Veľký chlap prišiel znovu a udrel ma znova. Cítil som sa, akoby som bola streľba na stenu.
  
  
  Nechcem zabiť svoje ego, Sheila, počuli jej výkrik. "Prosím, nie zabiť ego."
  
  
  V kúpeľni sa otvorili dvere a ďalší muž vstúpil do spálne. Moje kolená sagged podľa mňa ako veľký muž ma udrel prvý a druhý. Hlavy boli tón. Ona sa zhlboka nadýchol a hodila dozadu, buchnutie Jake do postele. On grunted, ktoré zraňujú, a prasklo jej ego priľnavosť a zdvihol luger .
  
  
  Tretí muž prišiel na mňa z boku a udrel ho do hlavy s ústie zbraň. Som vlnách nabok, klesol luger (plachetnica), a by sa znížil ak moje ruky nebol narazil do veľkého človeka kabát. Cítil som sa slza v textílie, keď som ho chytil.
  
  
  "Vezmite na mieru, že je limit," povedal. On udrel ma tak silno, že som sa odtrhol z mojej nohy, pristál na moje ramená na podlahe, a skĺzol na narieka.
  
  
  Snažil sa vstať, ale nemohol. Bol straty vedomia.
  
  
  Lezenie okolo čiernej jamy, oči sa jej zúžili. Nemohol som odhadnúť, ako dlho jej boli bez klenby, ale jej bola stále v spálni, leží na bruchu na zemi.
  
  
  Útočníci vytiahol môj kabátik mojich ramenách a dole náručí zviazať ih, potom zviazané moje zápästia za mnou s pásy plechu. Moje nohy boli zviazané rovnakým spôsobom. Prešiel jeho rukami spolu dosť poznať, že by som urobiť dôkladnú prácu. Ona nebude mať pošmykol prostredníctvom svojich dlhopisov.
  
  
  "Máš nejaké cool cookies tu, bábika," veľký muž povedal. Jej ego sa stal známy pre jej gruff hlas. Prišiel až ku mne a strčil ma v boku vidieť, ak bola stále v bezvedomí. Nechal som hmú, že som bol v bezvedomí.
  
  
  "Opustiť svoje ego sám," Sheila povedal. "Nie je to ego je chyba, že on tu bol, keď si prišiel."
  
  
  Veľký muž sa zasmial. Mal zvláštny zmysel pre humor. Som prasklo moje oči sa na ňu opäť, ako on odvrátil sa odo mňa. Bez pohybu jej hlavu, alebo dávať seba preč, len ego jej nohy a nohy mohli vidieť. Jeho nohy boli veľkosť podvaly v tmavé bavlnené nohavice. Bola som na sebe tenisky.
  
  
  "Mali sme ťažké nájsť si, bábika, ale teraz, keď sme späť
  
  
  
  
  
  opäť spolu, bude to zábava. Páči sa vám stále ma miluješ? "Z šum nohy, a zvuk, Sheila, pľuvanie ako mačka, tušila som, že tento človek mal dotkol sa jej. Smeje sa, povedal:"Budete sa stávajú bližšími. Ešte predtým, ako noc skončí, ktorú oceníte bližšími ľudí. "
  
  
  Bolo to ako hrozba.
  
  
  "Pomáhal som vás prekvapiť svoje ego. Neznamená to znamená čokoľvek?" opýtal sa Sheila.
  
  
  "Don' t lie to me, bábiku. Ste hrali tento malý sexuálne scény k dokonalosti, pretože ste vedeli, že všetky slip-up by zanechať váš priateľ s veľkým otvorom v jeho žalúdku." Stahl je ego hlas je vážnejšie. "Si zavesiť? Ste klamanie občana, bábika?"
  
  
  "nie. Len nechcem moje ego, aby si zabil, pre nič za nič."
  
  
  Ona stále hral časti, hrala kosti môjho života.
  
  
  Jej zúžený pohľad presunula opatrne, sa snaží nájsť veľké človeka spoločníci. Všimol som si jeden okolo nich právo, drepe na podlahe. Ako veľký človek, mal na sebe tmavé oblečenie a tenisky. A osadenie bolo pretiahne cez hlavu, ktoré narúšajú jeho funkcie. Spomenul si, že Hawke povedala, že zabijakov by to páčilo, bolo chladné a efektívne profesionálov. Tento muž a štrku-vyjadril obrie určite zaslúži popis.
  
  
  Oni sa priblížili k domu, pripravené vstúpiť bez prekvapujúce obyvateľov. Okrem jedného slabý zvuk, ktorý som počula, aby, zvuk som nemohol chytiť, sa im podarilo to. Jej odhad bol, že oni vstúpili cez okno v kúpeľni, pravdepodobne vytiahol cez oblasť. Zobrali Sheila, keď vošla do spálne, potom ju prinútila, aby sa z nej šaty a prikázal jej, aby nalákali ma do postele a chytiť ma nepripraveného.
  
  
  Muž sedí vedľa mňa hľadali moje vrecká a dumpingové ih obsah na podlahe. On česanej prostredníctvom ih s jeho strane, tlačí preč, čo ego nebol záujem. Pozrel sa na môj ľahšie, potom strčil do vrecka jeho nohavice. On otvoril peňaženku a kontrolovať moju identifikáciu. Vzal peniaze a slung kabelku cez rameno. "Hej, Žreb, chytiť ho."
  
  
  "Ned Harper," veľký muž povedal, čítanie môj vodičský preukaz. Usmial. "Podľa tohto, on je vodič kamiónu. Koľko vodičov nákladných vozidiel pack lugers v ramene a revolvery?"
  
  
  To bolo analyzované diskusiu. Títo ľudia nevedeli, že jej agent bol AX, tak oni neboli pripojení na vrah v hoteli. Z rovnakého dôvodu, že pravdepodobne nie je zodpovedný za Meredith je vrážd. To potvrdzuje moju teóriu, že som sa zaoberajú dve rôzne skupiny nepriateľov.
  
  
  Sheila povedal: "nemôžem povedať, prečo mal zbraň. Ego sa s ňou stretol iba dnes. Hovoril mi v reštaurácii. Som rád, ego štýl, tak to mu umožnilo, aby ma domov."
  
  
  "Čo ste potrebovali nejaký sex, nemali ste?"
  
  
  "To nebol jesť v poslednej dobe," povedala vyzývavé na Žreb. "Bol som príliš zaneprázdnený beží preč od vás, aby ste žili normálny život."
  
  
  On tajne presunul svoju ruku, snaží sa oslobodiť vlásenky v jeho rukáve. Žiadna šanca. Nemal vytiahnite môj bunda nadol dosť ďaleko odhaliť skrýša noža, ale oni náhodou podarilo zablokovať Ego Súhvezdí dnes.
  
  
  "Tento vták nie je vodič kamiónu," povedal muž drepe vedľa mňa. "Toto všetko naznačuje, že je to tam, ale som si istý, že to tak nie je. Videl si, ako sa správal."
  
  
  "Možno to bol poslaný do mafie. To bude smiať." Veľký muž prišiel ku mne a oprel sa. Zroloval ma aj udrel mi do tváre.
  
  
  Lapal po dychu, ako keby mala len opäť vedomie, oči sa jej rozšírili. On videl jej tvár maskované a skladovanie, široké ramená, a bull ' s neck. Ruky, ktoré zovrel moje tričko na prednej strane bol ako dve bane a banské nebol malý.
  
  
  Osadenie mátl trochu sa mi na prvý. Prečo sa skryť svoje črty tváre, keď Sheila sa zdalo, že viem, tak dobre? Potom pochopil, že nevedeli, kto iný by spĺňať, keď sa rozišli do domu. Masky boli iné bezpečnostné opatrenie, ktoré urobil ih odborníkov na ich dell v prvom rade.
  
  
  "Ako sa cítiš, žrebec?" veľký muž spýtal sa ma.
  
  
  Moje vlasy bol mokrý s krvou bahno dole rezu pri mojom uchu, a moja noha bola pulzujúca viac ako to bolelo. Keď jej hovoril, môj hlas absurdly znelo to ako to bolo byť nosené v boxe náustok. "Cítim sa skvele."
  
  
  Veľký chlap šiel vo vnútri jeho kabát, vytiahol zbraň z opasku, a udrel ho do môjho Adam ' s apple, takže mi lapať. "Mám nabitý program, a ja môžem len náhradné môžete minútu. Ste vrah na prenájom? Mafia vás poslal tu s blond zmluvy?"
  
  
  Ako sa usiloval zachytiť jeho dych, pozrel na Sheila, ktorý bol teraz sedí v kresle, ešte nahé, ale s pozostatkami roztrhané list pritlačí ju, čiastočne zamlčať jej telo. Jej krehké tvár bola bledá, a jej tmavé oči boli naplnené strachom. Ona sa bál, nielen o seba, ale aj o mne.
  
  
  "Hovoriť, alebo ste už počuli," Moose, povedal mi.
  
  
  "Áno," povedal som hoarsely.
  
  
  Žreb prikývla a pustil moje tričko, nechal mi na jeseň. "Počujete, že Sheila? Máte problém s mafiou."
  
  
  "Vy ste ten, kto zabil Abruz."
  
  
  "Ale oni nevedia, že. Všetko, čo viem je, že ste tam boli a ste neboli zabití, tak musíte mať vzhľadom na vaše ego preč." Elk zasmial sa nahlas.
  
  
  Tretí muž
  
  
  
  
  
  objavil sa vo dverách spálne. Bol oblečený, ako každý iný. "Som vytiahol všetky žalúzie a vzal rýchlo pozrieť okolo domu. Tam sa nezdá byť žiadne peniaze tu."
  
  
  "Ak je to tak, ona hid to dobre. Sheila je inteligentné dievča. A čo vy, bábika?"
  
  
  "Je príliš svetlé vyzvať vás. Nechcel som ukradnúť jej peniaze. Povedal som vám to."
  
  
  "Nechala som to na vás. Boli ste za to zodpovedný."
  
  
  "Žreb, ak som ich mal by slúžiť ih vás. Nevidíte, že som vydesený na smrť?"
  
  
  "Bojíte sa, v poriadku, ale ľudia na 200 000 usd pôjde cez veľa. Kto to vie lepšie ako ja? "Ukázal na muža vo dverách. "Ísť po ceste, sa naše auto a ísť do domu. Mohli by sme stráviť väčšinu noc tu, ale Sheila bude dať nám to, čo chceme."
  
  
  "Čo ak ona nemá hovoriť?"
  
  
  "Sid, neznášam to, keď človek pozerá na temnú stranu veci. Sme strávil mesiacov sledovania dole dievča, a teraz som ju našiel. Čo potrebujete urobiť, aby ste pochopili, že veci boli preč inak? lepšie?"
  
  
  "Dvesto tisíc dolárov pomôže," Sid povedal.
  
  
  "Ak ona nemá povedzte nám, prisahám na Boha, budeme kontrolovať opäť v piatich štátoch. Sme zabili štyroch ľudí, pre ktoré dvesto tisíc, a že je náš."
  
  
  Žreb chytil listu na cowering dievča. Potom schmatol ee do vlasov a strhol jej okolo stoličky.
  
  
  Naposledy som ju videl, ee, boli ťaháme ňou po miestnosti.
  
  
  Počul Sheila kričať, a potom jej hlas, závesné off. Ona bola v ich kuchyni. Nevedela som, čo robia na ňu, ale som mohol predstaviť.
  
  
  Potreboval som nájsť niečo zlomiť môj dlhopisov. Jej myseľ blysol späť na rozbité lampy, že sa práve odpadol na zem, keď jej jeden bojoval okolo zabijakov s nočný stolík. Prevalcoval, on bol schopný pozrieť pod posteľ na druhej strane. Rozbité lampy bol stále ležal tam. Jej, prenesú na lôžko a pod nah. Keď jej vyšiel z druhej strany, ona bola na dosah svetla.
  
  
  Jeden kus lampy base vyzeral dosť ostrý rez cez listy záväzné moje ruky. Stál na jeho chrbát, fidgeted, a zistil, zubaté kus skla. Keďže som si nemohol vidieť to, čo som robil, pravdepodobne by som sa podrezať ruky príliš, ale to už nie je možné pomohlo.
  
  
  On tam sedel pílenie, keď jeden z mužov vrátil.
  
  
  "Pozrite sa na vás," povedal. To bol Sid, ktorý bol odoslaný Moose dostať auto. "Ty hlúpa výčitky. To bude trvať hodinu bez seba, ako je tento."
  
  
  Počul Sheila je opäť kričať, jej hlas naplnený bolesťou a teroru. Som gritted moje zuby a pracovali na reťaz, stláčanie kus skla v mojom krvácanie prsty. Kým sa človek vo dverách zastavil ma, jej, sa neustále snaží zadarmo seba.
  
  
  "Dievča sa vám hovorím pravdu. Neexistuje žiadny bod v mučivé ee, " povedal som.
  
  
  "Nerozumiete, Žreb. Emu má rád takéto veci. Aj keď veril, že asi by urobil to isté."
  
  
  "Musí mať prijaté veľa hitov na Floride, keď si vystrelil na Abruz chata."
  
  
  "Áno, všetky štyri z nich tam ležali mŕtvy, a Moose zobral brokovnicu odo mňa a dal im ďalšiu šancu. Smiať celý čas. On je blázon bastard, že Žreb." Sid to povedal v tónom hlasu, že väčšina ľudí by sa použiť ak by povedal, že druhý je život spoločnosti.
  
  
  On cut jej koleno a winced. "Prečo ste sa ešte dať peniaze na dievča?"
  
  
  "Museli sme sa skrývať ih. Nemohli sme zase bohaté na noc, mohli by sme? Už po šiesty mesiac, po ich vraždy, žiadne zvláštne dolár, ktorý sa zamiloval do podsvetia, sa bude vykazovať do ľudí, ktorí spustiť mafie.."
  
  
  On by takmer zabudnuté lož on by povedal Moose o mne, že sa jedná o profesionálny hitman, ktorí by boli odoslané na starostlivosť o Sheila Brant. Jej povedal: "bol som len plnenia zmluvy. Nie som v mafia."
  
  
  "Rozišli sme dva zákony mafie. Sme ukradol niektoré ih peniaze a zabil poctený capo. Hľadajú nás ťažšie, než policajti. A dievča, príliš. Povedali sme si, že mal priateľku a peniaze, ktoré bolo skryté v bezpečnom mieste, ale ona zmizla."
  
  
  Rozhovor mi dal drahocenný čas, a moje ego sa snažil predlžovať. "Chcela by vedieť, ako sa vám podarilo nájsť dievča. Myslel som, že som vnútorný hlas tam."
  
  
  Sid sa dostali nad na mi. Na dell sám, on kopol ma do rebier. "Stop snaží. Nemôžete uniknúť, kámo." On vytiahol z revolver a vybavené s tlmičom. "Žreb, vždy mi dáva prácu, ktorá sa zaoberá emus, ktoré nie sú zaujímavé. On dostane dievča, a ona vás dostane."
  
  
  Uvedomil som si, že on prišiel na izbu zabiť ma. Za predpokladu, pracoval som pre mafie, neboli bude nechajte ma žiť povedať mojich šéfov, čo som si uvedomil. Jej telo bolo writhing na podlahe smerom k matematike a s pištoľou, odhodlaný dostať von, odolať. On len cúval preč, despising moje márne pokusy sa k nemu dostať. Videl som, ako málo revolver bol zdvihol a ukázal na mňa, ako chladný a smrtiace očí. Dopadajúce na jeho strane, je za tepla smerom strelec, sa snaží dostať ego z counterweights. On cúval preč znova, ale zbraň nemal svoju vlnovú dĺžku. Potom vystrelil na mňa.
  
  
  Počul som slam z umlčal zbraň, a cítil hunspell drez do mojej hrudi ako red-hot nit. Vystrelil mi znova. Jeho padlých
  
  
  
  
  
  Na stab bolieť, keď druhá hunspell hit môjho krku, ale teraz sa cítil, akoby som bol účastník klenby. Výstrel bol ako bee sting, nič viac.
  
  
  Som ležal na chrbte, moje tričko kýve s krvou, a sledoval Sid presunúť smerom ku mne, jeho postupný nohy, takže takmer žiadny zvuk. Môj zrak bol rozmazaný. V čase prišiel na mňa pozrel nič viac, než fuzzy tvar.
  
  
  On položil svoje nohy na mňa a tlačil ma do chrbta. Ona pozrela na neho bezmocne. On kreslil revolver znova. Jej myšlienka, že by konečné prevrat, staré medzi jej do očí, ale on je znížený jeho zbraň. On rozhodol, aby som krvácať na smrť.
  
  
  Moje oči boli upevnené na strop. Bola som paralyzovaná s slabosť. Sid naklonil a rozbalili moja bunda pozrieť sa na rany na mojej hrudi. Zdalo sa, že radosť. On je preč.
  
  
  Sotva som vidieť jej teraz. Tma liezol v rohoch mojej mysli. On si myslel, o Hawke a ako by reagovali, keď zistil, on by stratil Killmaster. Zdalo sa jej, že on mal vysadené posmrtnom list vyznamenanie v mojom súbor pred uzavretím ego na dobré - je epitaf pre agenta zabil v riadku cla.
  
  
  Myslel som si, Pat Steele sa ryšavka, ktorí chcú mi šťastie. To môže trvať jej dlhý čas naučiť, že som sledoval N1 a N2 a David Kirby do radov smolu ty. Myslel som, že Kirby a Sheila Brant, a povedal som sám by som nechal ih dole tým, že zabije sám ....
  
  
  Ale potom, ako plavec rastúce na vzduchu, to prelomil negru, že spŕška. Nevedel som si to vysvetliť, ale ja som bol stále nažive. Moje oči odpočíval na strop a zameral sa na nen. Jej netušila, času, potuchy, ako dlho jej bol v bezvedomí.
  
  
  Dom bol grimly tichý. Slabý Sergej vstúpil do miestnosti, ako keby to bolo dawn mimo okna. The killers sú preč, myslel som, že som bol sám.
  
  
  Počul som jej auto. Mohol by som povedať, tým, zvuk auta, motor, aby ho mali zastaviť v prednej časti domu. Auto dvere zabuchli. Som ležal tam a počúval, dúfať. Predné dvere sa otvorili. Shaggy ju počul v obývacej izbe. Sa posunuli smerom do kuchyne.
  
  
  Pracoval s jeho úst, ale nedal nám zvuk. Ona bola príliš slabá. Keď sa snažil priblížiť, strop sa zdalo, že do jaskyne, a ona takmer stratil vedomie.
  
  
  Shaggy znova, tvrdé a ťažké. Muž sa objavil vo dverách a pozrel sa. Nen mal na sebe prúžkovaný oblek a klobúk. Ona bola zvuk, napäté grunt.
  
  
  On ma počul. Prišiel do izby a pozrel na mňa. On ju videl, studenej šedé oči nastaviť v bezizražajno, počká-označené tvár. Napokon, on si kľakol vedľa mňa. On vytiahol nôž, znížiť prednej moje tričko, a preskúmať rany. Nemohla som to povedať, ak bol záujem o pomoc mi, alebo len zaujíma, ako dlho som sa nechal žiť.
  
  
  "Kto ste?" "Nie," povedal nakoniec. Mal slabé Sicílskej prízvuk.
  
  
  Moje ústa tvorili slovo. Harper ' s.
  
  
  On vstal, išiel na záchod, a vrátil sa späť s jeho prvú pomoc-kit. Vedel niečo o výstřel rany. On rýchlo zastavil moje krvácanie, potom rez otvorený list a začal balenie pásy kordón okolo mojej hrudi, ako obväz. Nemal venovať pozornosť rany na mojom krku, tak jej bol pravdepodobne len sa pasú, a nie je vážne dosť byť dôvodom na obavy.
  
  
  "Kto strieľal vás, Harper?"
  
  
  Som potriasol hlavou, čo znamená, že som nevedel. Bol schopný hovoriť o tom, čo sa stalo.
  
  
  Študoval mi na chvíľu, ako keby rozhodovaní o tom, čo robiť so mnou, a potom rezané prúžky z cordon handričkou, že viazaný moje zápästia a členky. Toto ego-počká-označené tvár bolo nejasne známe, ale nemohol som povedať, kto-ego bolo.
  
  
  Vstávanie, poobzeral sa po miestnosti ešte raz, potom odišla z domu bez rozprávania na mňa znova. Jej, počul ega auta, naštartovať a ísť preč.
  
  
  Názov zrazu vyskočila do mojej hlavy. Valante. Marco Valante. Jej ego videl jej obraz v novinách, počas organizovanej trestnej činnosti, vyšetrovanie Ministerstvo Spravodlivosti. Podľa správ, on bol jediný, okolo ľudí na poschodí.
  
  
  Keď som ju videl, tak som si spomenul, že mal strávila niekoľko minút v kuchyni pred zistením mi ju, a ja som sa dostal až na všetkých štyroch. Plazenie vzal veľa úsilia. Bolo to pomaly blíži k životu, keď sa moja ruka sa dotkla adresári. Moje prsty uzavreté okolo neho.
  
  
  Musel som zvyšok rovnako. Jeho bench press je na jeho strane, boj off závraty, a Stahl je štúdium knihy. Musí mať vypadol okolo jedno vrecko okolo votrelca, keď sme boli bojujú. Spomenul si, ako Moose je kabát mal roztrhané to, že predpokladá, že kniha patrila k Hmú. Uvedenie ego vo chvíli, jeho plazenie znova. Musel som prerušiť a zvyšok tri krát pred tým, než sa konečne urobil to, na kuchyni.
  
  
  Tiahnuce sa vo dverách, on zdvihol hlavu a pozrel sa na Sheila, ktorý ležal bez hnutia vedľa stoličky, na ktoré bola viazaná. Prúžky z cordon handričkou, že viazaný jej stále visel zo stoličky zbraní a nižšie priečky.
  
  
  Jej hlas nájsť svoje vlastné. "Sheila?"
  
  
  To nebolo prekvapenie mi, že ona sa nepohol ani reagovať. Ale jej meno bolo croaked sa opäť v odkazovej plný ublížiť a zlosť. Potom vliezol do nej. Jej krehké tvár bola modriny a krvavé. Banditi brutálne zabil ich.
  
  
  On sa dotkol jej otvorenou zápästie. Bola zima. Som zavrel oči za minútu, čím ho na ňu.
  
  
  
  
  
  
  udržať svoje emócie pod kontrolou. Potom si stiahol sám do tela.
  
  
  Videl som, že ona bola zabitý ranu tak tvrdo, že ho zlomil jej krku. Jediný, kto sa mohol pôdy ako rana bola Moose. Syn mrcha, som si myslel.
  
  
  Cítil som sa vinný za prináša ju späť, a nemohol som ju ochránili. Ona bola stále nažive, a ona bola mŕtva. Ale najsilnejší pocit, ktorý náhle zachvátila ma, naplnil ma s odhodlaním, bol hnev. Jej chodiť okolo neho a dostať Musa ego a priateľov, jej myslenie, tak by som to nie len pre Dave Kirby, ale pre Sheila rovnako.
  
  
  Niekde som našiel viac energie, než som si myslel, že mám. Siahol, chytil okraj kuchynské stoličky, a dostal sa na jeho nohy. Kymácející sa, pozrela sa okolo seba a trudged k oknu. On tore down záclony a na ktoré sa vzťahuje jej nahé telo sa s nimi. On sa zrútil do stoličky predtým, než bol dosť silný, aby jeho cestu do obývacej izby, a aby neuveriteľne pomalá cesta do telefónu. Vezme telefón osvojí a voĺba operátora číslo.
  
  
  Môj croaking slov nemal zmysel, ale podarilo sa mi povedať, že som potreboval pomoc. Keď Odin zaokrúhlená na dve Bonham policajti prišli na dome bola v bezvedomí na podlahe, že telefón bol clutched v ruke tak pevne, že hmú mali problémy oslobodenie.
  
  
  * * *
  
  
  To bola novinka pre nemocničný personál v župe, v blízkosti Bonham. Sú ošetrené niekoľko výstřel rany, s výnimkou počas loveckej sezóny, keď namáhané športovcov zvyčajne sa podarilo natočiť jeden alebo dva ďalšie lovci, a ja som bol navyše pritiahol k tomu, že som bol najšťastnejší, že sa niekedy stretol.
  
  
  "Jeden hunspell len odtrhol otvor na krku. Môžete získať ešte horšie, ja hrať dotyk futbal, " lekár povedal. "Ale boli ste veľmi šťastný s tým, čo trafil v hrudi." On zdvihol rameno závesu mala na sebe. "Toto sa spomalil, guľka je pohyb a zablúdil to od splnenia svojho životne dôležitých orgánov. Hunspell išiel cez kožené vybavenie a odchýlil od jej trajektórie. Ste krvácal z dosť, aby strelec veriť, že on zabil.Máte šťastie, Pán Harper."
  
  
  "Áno," povedal som. Bol som šťastný, ale Sheila zomrel.
  
  
  "Dobrý Samaritán tiež pomohlo. Mal obviazanú krásne. Zaujímalo by ma, či nemá nejaké medicínske vzdelávanie."
  
  
  Usmial, keď počul, gangster, Marco Valante, sa nazývajú Dobrom Samaritánovi.
  
  
  Deň a pol strávila v nemocnici mi priniesol späť do normálneho. Ona bola ešte slabá, ale cítil v blízkosti ods. Doktor povedal, že mi môže pohybovať okolo mojej izby, a ak všetko pôjde dobre, môžem pozrite sa okolo nemocnice počas nedele. Nepoznal ho, ale on je plánované na neformálne pozrite sa na to v tridsať minút.
  
  
  On šiel k oknu a pozrel sa na nemocničnom parkovisku. Zbitý Ford s posilnené motora bol čaká tam. Jej ego, priniesol ju späť od Bonham je ráno. Žreb a ego súdruhovia boli preč odo mňa takmer dva dni. Nemienila som sa nechať ih chodník dostať chladnejšie.
  
  
  "Bol to dlhý čas, pretože fretky bolo vidieť človeka vo vašej fyzickej kondície," lekár povedal. Porazil ste dostali by mi nechať na pár dní. Ale nemusíte sa tlačiť sa príliš skoro. Možno zistíte, že nie ste tak silný, ako si myslíte."
  
  
  "Som si dávajte pozor, Doc." Som ani premýšľať o tom, čo som hovoril. Jej, premýšľať o Moose.
  
  
  Po lekára ľavej prostredníctvom oddelenia, vzala z nej nemocnice šaty a dať na jej street oblečenie. Gadget pripútaný na jej bullet - zjazvená ramenný popruh, jeho dobrý talizman, a kontrolovať Luger .
  
  
  Moje plány neboli dohodnuté s Hawk. Zatiaľ sme nemali možnosť diskutovať o udalostiach v Bonham v detaile. Jeden deň sme boli na telefóne s nimi fretky, ako polícia vzala ma do nemocnice, čo bolo potrebné, pretože môj príchod na dom s zavraždený dievča vyžaduje nejaké vysvetlenie.
  
  
  Na policajnej stanice sám, Bonham hrozilo zatknutie mňa. Boli veľmi rozrušení o tom, že v deň môjho príchodu do ih mesta, tam bol aktívny oddych úmrtí. Ale Hawk vytiahol niektoré reťazce, a zrazu tam boli žiadne ďalšie otázky, žiadne ďalšie tlak. Tam boli žiadne články v novinách, a to buď.
  
  
  On išiel von cez nemocnice a do chrbta po schodoch. To bolo rýchlo zdvihol na parkovisku ako dlho auto vypnutý diaľnici a vytiahol vedľa mňa. Dvere sa otvorili a Hawk povedal: "Nick, som rád, že ste hore."
  
  
  Verím, že som nechcel vyzerať ako školák sa chytil na háčik, počúval som jej ego signál a dostal sa do limuzínu.
  
  
  "Predpokladám, že ste boli plánuje zavolaj mi. Samozrejme, nemohli by ste opustili nemocnice a začal naháňať opäť bez hovorí mi."
  
  
  "Samozrejme, že nie," povedal som.
  
  
  "Neboli ste strach, že by som mala právo veta túto myšlienku a povedať, že nie ste schopný pokračovať pack vrahov?"
  
  
  "Nie, pane," povedal, ide v jeho hlas. "Viete, ja by som sa ukončiť svoju prácu, ak som nemal pocit, že by som mohol zvládnuť."
  
  
  "Keď ste príliš starý pre túto prácu, Nick, ja vám odporúčame, aby ste sa k zahraničnej službe," Hawke povzdychol si. "Bol som v Denveri
  
  
  
  
  
  
  Pretože som tušil, že by ste vytiahnuť niečo, ako je táto, som k nej. Chceli by ste niekto pridelený ako zálohu? "
  
  
  "Nie, pane. Radšej by som to urobiť sám."
  
  
  Hawk skĺzol zvukotesné sklo panel medzi nami a dvoch mužov na prednom sedadle.
  
  
  "Toto nie je len Kirby' s spin už, je to, Nick?"
  
  
  Jej, potriasol hlavou. "Je tam aj dievča. Ale je tu viac ako osobnú pomstu. Osoba, ktorá vedie zabijakov je sadist ktorí budú pokračovať zabiť ľudí, ak ego nie je zastavený."
  
  
  Hawk prevrátený panel pred ním a vytiahol na magnetofón. On stlačil tlačidlo. V úradnom hlas, on povedal: "Daj mi správa, N3."
  
  
  Povedal som jej o udalosti, ktorá sa konala od môjho príchodu v Bonham, a potom Hawk išiel do rekordéra. "To sa bude starať o oficiálnej časti. Zvyšok, čo sa hovorí, je prísne medzi nás dvoch. Ja vám pokračovať na vaše podmienky. Dostať tí bastardi odtiaľto, Nick."
  
  
  "Robíte si uvedomiť, že naše bezpečnostné bola ohrozená na základni na Karolíny, nemyslíte?"
  
  
  "Budem sa o neho starať," Hawke povedal ostro.
  
  
  "Myslím, že základňa bola infiltroval do mafie agent. Chceli, aby informácie, ktoré sme zhromaždili o dievčati, a chceli, aby vrahovia Frank Abruz. Nemôžu nechať disident izba zabiť človeka, ktoré sľúbil bezpečnosti a odchode do. Je to priama výzva a urážať ."
  
  
  "Súhlasím," Hawk povedal. "Prišiel som k rovnakým záverom."
  
  
  "Tam sú niektoré chýbajúce kúsky puzzle. Napríklad, prečo vrah zrejme pracuje na mafii sa ma pokúšal zabiť, ale Marco Valante pomohla mi. Opýtajte sa svojho mafia odborníkov o tom. Možno, že môže prísť s teóriou."
  
  
  "Myslíte, že, že to urobil."
  
  
  "Ľudia, ktorí zabili Abruz a Kirby sú teraz hľadá pre svoj krvný peniaze. Jej presvedčený, že Sheila im povedal pravdu a že nevedela, čo sa stalo s peniazmi. Oni ju zabil na žiadny dobrý dôvod, okrem toho, že to bol Žreb, že si na zabíjanie. Dobre, mimochodom, tri, nie štyri ."
  
  
  "Čo dôsledku toho by malo vyplývať z tu?" Hawk spýtal sa.
  
  
  "Tento adresár, že Žreb klesol, keď sme boli bojov v noci. K dispozícii je sedem mien v ňom. Chystám sa navštíviť všetci okolo týchto ľudí. Možno odina okolo nich, povedie ma na Žreb."
  
  
  "Ak Žreb a ego sú komplica alebo mafia nemá chytiť prvý." Hawk prevrátený cez adresár. "Toto sú ženské mená, všetky z nich."
  
  
  "A všetci v ich vlastnom meste. Žreb má priateľov a celej mape."
  
  
  "Jej kontrola FBI súbory. Možno, že nám môžu povedať niečo o Moose a ego priateľmi. Podľa vášho popisu, je to o veľkosti Jolly Green Giant. To je začiatok."
  
  
  Siahol adresári, ale Hawke bol v žiadnom zhone, vráti ho: "Nick, to je viac, než zoznam mien. Ak je katalóg sexuálneho charakteru. Už ste si prečítali všetky komentáre Mousse napísal o sedem dievčat?"
  
  
  "Áno," povedal som. "Dosť šťavnaté veci."
  
  
  "On opisuje to, čo všetci okolo nich sa najlepšie v sexuálnej oblasti."Práca v Los Angeles," znie senzačný."
  
  
  "Osobne som rád, odporúčaní dal Cora v las Vegas. Hlas, čo vám poviem, aby si vedel, ako presné Moose záznamy sú."
  
  
  "Ste pevné fyzické vzorky, môj chlapec, ale nevidím, ako by ste mohli osobne preskúmať predmet, do hĺbky, bez vyčerpávajúce sami, kosti a kosti," Hawke povedal v veselý hlas. "Napríklad, barbarin krása je taká, že aj Moose nemohol popísať. On len podčiarkne jej meno a dať výkričníky za to."
  
  
  "Možno, že to urobil preto, lebo ona je web panny v tejto spoločnosti."
  
  
  "Pochybujem, že Žreb vie, panny," Hawke povedal. "Myslím, že nie je nutné zdôrazniť, že všetky tieto dievčatá sú pravdepodobne zapojené do podsvetia, a bude s najväčšou pravdepodobnosťou byť pripojený na banditov, ktorí nebudú váhať zabiť, ak majú podozrenie?"
  
  
  "Bude to zábava cesta, v poriadku."
  
  
  Hawk zavrel knihu a podal mi ho. "Čo iného, Nick? Je niečo, čo vás držia späť?"
  
  
  "Nie," klamal som. "Hlasovanie je všetko. Budem v kontakte."
  
  
  Povedal moje meno, opäť ako sa dostal von, okolo vozidla. "Sheila zanechal silný dojem na vás, nemal ona? Aká bola ona, ako?"
  
  
  "Nemohla som to povedať. Nevedel som, že sa jej dobre."
  
  
  Nemal spomenúť, že jedným z mien v Moose knihy môže patria dievča sme vedeli, ako Sheila Brant. X nemohol pin minulosti sa na ňu, ale Nah musel mať jeden predtým, než sa stretla Frank Abruz.
  
  
  Ona bola straší duch Sheila, ako aj jej zabijakov.
  
  
  5
  
  
  Ak tam bol jednu veľkú nevýhodu na svoju prácu, na rozdiel od počtu hodín, pracoval som a vysoká úmrtnosť, bolo to, že som musel tráviť viac času v zahraničí, ako v mojom.
  
  
  Nevidel som ju, El Pueblo Nuestra Senora la Reinda de Los Angeles de Porciuncula, je známe, že väčšina okolo nás, pretože len v Los Angeles, na dva roky. Mesto má nie úplne zmenil k lepšiemu. Klíma, takže podobne ako je to v krajinách Stredomoria, bola stále krásna, a tak boli dievčatá. Ale dopravy a smog zvýšil.
  
  
  Keď som sa vydal na cestu k telefónnej búdke lekárne, bol som zvedavý, ako to funguje
  
  
  
  
  
  ktorá sa zaoberá umiestnila na prvej stránke sexy, kto je Kto Moose, bude v porovnaní s niektorými okolo opitý ľudí, ktorí sedia na základe sóda fontána čaká na ih, aby sa objavil. Veľký Americký sen slávy nikdy neumiera.
  
  
  Keď Trudu spýtal sa jej, ženský hlas odpovedal, znejúce sklamaný. "Zavolám hej." Kým som čakal na ňu, díval som sa na dievčenské nohy tým, soda fontány a otvoril dvere kiosku tak, aby sa mohla používať klimatizáciu. Dni boli stále teplejšie a mala na sebe veľmi obväzy na jej hrudi.
  
  
  Hlas Pracuje sa zdalo, parné, ale možno môj názor bol ovplyvnený Elk ee stručný popis talentov v spálni. Keď jej bolo povedané, hej, že ten druhý navrhol, aby som obráťte sa jej, ona pozvala ma na drop. To bolo tak jednoduché, ako sa pádu barovú stoličku. "Som blázon o to, aby sa nových priateľov," povedala.
  
  
  Čoskoro som zistil, na to dôvod. Stretnutia s novými ľuďmi bola Tvrdá práca. Pracovala v bordel. Ona ma viedol hore po schodoch, lipnutie na ruku a hovorí v modrým prúžkom.
  
  
  "Ste veľmi odporúča. "Mám svoje číslo z Moose," povedal som.
  
  
  "Žreb? Oh, samozrejme." Ona ťahal ma do miestnosti, a stiahol zips na mojich nohaviciach, zatiaľ čo jej bola stále pozerať okolo seba. "Musím preskúmať vás, moji drahí, a mať dobrý kúpeľ. Pani som pracovať pre vraví, že čistota je ďalej k prosperite."
  
  
  Jej uskočil jej šikovný trik. "Ona musí byť skutočný filozof. Rád by som sa s ňou stretol opäť niekedy."
  
  
  "Nie, nemohli by ste byť Stahl. Je to ako zima, ako sčítaním úveru shark dolár. Väčšina dámy sú chladné. Oni, filmy, kde majú srdce zo zlata , sú veľké Hollywoodske nezmysel. Čo je s tebou s vami, vážení? dotkol sa ho? "
  
  
  Aspoň ona by sa našiel niekto hovoriť, že som si myslel. Keby sa jej spýtal, ako sa dostať na štadión, ona asi by pridali baseballového klubu rozpisu a minuloročný rekord.
  
  
  Trudila pritúlila ku mne. Ona bola veľká dievča, blond cez salón krásy, a mal veľa omietky robiť navždy. Jej bradavky boli ako guľky v mojej hrudi.
  
  
  "Čo sa stalo na tvár, med?" Dotkol rany na okraji môjho pera, stehy lekár mal vložená v mojej hlave. "Vyzeráš, ako by ste spadol do miešačka."
  
  
  "Mal som nehodu*
  
  
  "Je mi to ľúto."Jej rukou chytil ma opäť. "Ach, ste skutočný človek, nie ste?"
  
  
  Ona pravdepodobne to povedal všetkým svojim klientom, ale nemá zmysel, aby to znelo ako ona imelo je určený. Som rýchlo teda ustúpil a začal rozbaľte ho, pretože vedel, že ak Hawk ma videl teraz, on by sa smiať.
  
  
  "Chcel by som sa opýtať na Žreb. Keď bol v poslednej dobe ste videli ego?"
  
  
  "Som naozaj nespomínam. Je to dôvod, prečo ste prišli sem, ak sa chcete zistiť, kde Elk je v hale?"
  
  
  "Vy ste múdra baba. Videl si prostredníctvom mňa hneď, nemali ste?" Ona polichotený, so všetkými jej sile. "Pozerám sa na veľký klaun. Stratili sme kontakt, viete, čo myslím?"
  
  
  Ona sa opieral v lízať mňa, a zabalené jej ľavú ruku okolo môjho pása. Jej pravej strane, našiel môj zips znova. Ona bola rýchlejšia ako pickpocket. "Pretože si tu môžete vychutnať návštevu. Čo vzrušuje vás?"
  
  
  Ee schmatol ju za rameno a otočil sa jej dlane nahor. Dali tri dvadsiatych rokov, v jej pokrčené prsty. "Povedz mi o Žreb."
  
  
  Jej prívetivosť náhle vytratil. Ona pozorne skončil účty a plnené e ih do mojej opasok: "som predať sex, nie informácie."
  
  
  "Moose a ja sme starí priatelia. Ale stratili sme kontakt, ako som povedal. Pozrite sa, dal mi svoje číslo, nemal on?"
  
  
  "Mohli by ste mať klamal o tom. Každopádne, nepamätám si, kedy som naposledy videl moose, a nie som si istý, kde to je. Aj keď on je tvoj dávno strateného brata, nechcem hovoriť o nen."
  
  
  Dostal jej ďalšie dve dvadsiatych rokov, zložené všetkých päť z nich, a napchal ich do jej low-cut blúzka. "Si si istý?"
  
  
  "Som si absolútne istý. Žreb rád miasť ľudí, a on je v tom dobrý. Nikto sa hovorí o nen s cudzími ľuďmi."
  
  
  "Daj mi svoje staré adresu, aj telefónne číslo. Nepoviem vám, kde jej ego, to mám."
  
  
  Ona sa stretával medzi jej veľké prsia a vytiahol účty. Ona smoothed out ih vrásky. "Nevidel som ego mesiacov, možno aj rok. Úprimne. A nikdy som vedel, že jej adresu. Kedysi sem z času na čas, to je všetko."
  
  
  "Mal názov, nechceli, však?"
  
  
  "Myslel som, že ego kamarát. Priatelia poznajú mená inou." Ona hodil poukážky na mňa, a spadol na zem. "Nemusíte vyzerať ako jeho priateľ. Budete vyzerať príliš úprimný. Prijať úplatok a boj sa ho."
  
  
  Po neúspechu na rokovanie, snažil viac priamy prístup. On odhrnul jej bunda, aby mohla vidieť, Luger (plachetnica) vo svojej koženej pošvy. "Potrebujem meno, Pracoval."
  
  
  Ona si olízl spodnú peru. "Ste Kopp?"
  
  
  "Nie, len sa človek pozerá na Žreb."
  
  
  "Jones je ego meno." Ona sa nervózne sa zasmial. "Pravdepodobne nebudete mi veriť, ale je to pravda. Ego je meno Edward Jones. A to je všetko, čo môžem povedať."
  
  
  "Ďakujem," povedal som, že sa blíži deň. "Môžete odísť úplatok."
  
  
  Čakal som mimo domu na tri hodiny, sa zrútil na autosedačky a snažil vyzerať, nenápadné. Ona bola v blízkosti domu
  
  
  
  
  
  Bol o vyplniť seba, s charakterom analýza keď Trudy konečne objavili a oslavovaný taxi.
  
  
  Carter, myslel som si, že je to dobrá vec nie ste dôverčivý duše.
  
  
  Vzal som si taxík, ktorý ma vzal cez mesto k lacné bytového domu. Sledoval som jej vnútri, práve včas, aby videl jej stúpanie po schodoch. Na konci dlhej chodby, prsat blondína zaklopal na dvere. Keď tam bol žiadna odpoveď, zaklopala ťažšie. Potom sa obrátil a videl ma, a oči sa jej rozšírili na vlajkou povolenie na vykonávanie.
  
  
  "Tam bol žiadna pravda v príbehu," Ahoj povedal jej: "ale ja mám hodnotu svojich peňazí. Priniesol si mi tu."
  
  
  "Smart ako krajčír, nie?" povedala napľul.
  
  
  Jej snažil dvere. "Je zrejmé, že Žreb nie je doma. Čo navrhujete budeme robiť?"
  
  
  Bežala na ďalšiu schodoch. Naháňal jej strecha a kúta jej. Ona zápasila a poškriabaný mojej tvári, snažil koleno ma v slabinách, a zavolal niekoľko nemravnosti som nepočul v rokoch. Vzhľadom na moje veľmi rôznorodé cestuje, ktorý hovorí veľa o jej slovnej zásoby.
  
  
  Ee vytiahol jej zápästie a pripnúť ju na okraji strechy. "Teraz poďme počuť pravdu o Žreb."
  
  
  "Nebudete tlačiť ma preč. Mal by, ale nebudete."
  
  
  "Nechcem sa spoľahnúť na to, Trudila. Žreb zabil môj priateľ v prdeli a dievča na smrť. Jej ego sa ju nájsť, a je mi jedno, čo som urobiť na ceste."
  
  
  Ona dýchal ťažko. "Je to pravda, o dievča? Ste až na par?"
  
  
  "Dievča meno bolo Sheila. Už ste niekedy počuli Moose spomenúť jej?"
  
  
  "Nikdy. A nevidel som jej - ego v poslednej dobe. Žil v byte, keď sa Ego vedel, že ju. Myslel som, že by si mohol vedieť, aké sú vaše ego hľadá. Toto je web dôvod, prečo bol vytvorený. Prisahám, že to je."
  
  
  "Je to volá sám Edward Jones, alebo ste robiť to do?"
  
  
  "Hovorieval, že meno, ak je jeho ego vedel. On pravdepodobne použité tucet viac. Ak nebudete mi veriť, vráťte sa dovnútra a opýtajte sa ostatných dievčat. Povedia vám to isté. On je zlodej. On sa chválil, že on urobil niektoré skvelé veci."
  
  
  Ee pustil ju. "Skvelé."
  
  
  "Môžem ísť teraz?"
  
  
  "Odletieť," povedal som.
  
  
  Trudila glanced späť ako natiahla sa po schodoch.
  
  
  "On je vložená ho na smrť?"
  
  
  "Áno," povedal som. Môj hlas bol chrapľavý.
  
  
  Zistil som, že lacné zámok na deň byt je ľahko otvoriť. Izby boli prázdne, nábytok prašnom prostredí. Posledný obyvateľ ľavej pomerne dávno. Pozrel som sa okolo v hnus. Jej, dúfajú, že sa viac.
  
  
  Spoločnosť na mňa čakala v spodnej časti po schodoch. Snažil som sa ukázať môj výkon povolenie príznak, keď som videl, ee.
  
  
  "Čo si povedal, ma premýšľať," Trude povedal.
  
  
  "To urobil?"
  
  
  "Myslím, že o dievča. Ona bola vaša priateľka?"
  
  
  "Nie, povedal som jej. "Ale nechcela si zaslúžime zomrieť, ako je tento."
  
  
  "Nemôžem povedať viac o Žreb, ako som už povedal jej. Ale môžem vám dať iný názov. Viete, ako mäsožravcov práce? možno, že ísť na niekoho v mafia alebo chlap, ktorý financií lúpeže s niektorými z koristi. Tam je muž v Los Angeles s názvom Eclipse. Peniaze rob ."
  
  
  "Ďakujem, Budem Tvrdo Pracovať."
  
  
  "Zabudnite na to. A to je to, čo mám na mysli. Zabudnúť na to, čo som vám povedal."
  
  
  Prihlásenie na Gnu ' s day povedal, že bol v oblasti nehnuteľností. Hrubé koberce, v chodbe je uvedené, že bol tvorby peniaze, alebo práca na čiastočný úväzok. Moja zmyselná tajomník dal mi úsmev plné zuby a č úprimnosť, a povedal mi, že Pán Gnu nevidí každý, bez dohody.
  
  
  "Ako sa dostanem stretnutie?"
  
  
  Ukázala jej zuby znova. Mal inzerovať zubná pasta. "Ak človek nevie, Pán Gnome, vedia ho na zriedkavé lekárskeho hľadiska."
  
  
  "Viem, Edward Jones," povedal som. "Bude to stačiť?"
  
  
  Ona stretli niekoľko lístkov a šiel dať meno svojho šéfa v súkromí. Keď sa vrátila, povedala, že Pán Gnu bol veľmi zaneprázdnený, dnes a ako to dopadlo, keby nikdy nepočul Edward Jones.
  
  
  "Inými slovami, musím odísť."
  
  
  Úsmev vyrástlo opäť, tentoraz dvadsať-štyri karát. "Máš to, Chlapík."
  
  
  Čierna Cadillac sadol na obrubník, ako ho opustili jej okolo budovy, na Kalifornia je slnečný svätý deň. Za volantom bol rovnaký ovládač s tvárou, ktorá vyzerala ako niekto z druhého poschodia.
  
  
  Jej, oprel do hovoriť s ním ako mimmo "Caddy" prešiel. "Nemali by ste nosiť na mieru jednotné. To robí výlisku pod ruku vystupovať ako hrču na pneumatiky."
  
  
  On sa usmial a patted na vydutie. "Hlas, kde prinášam moje odporúčania."
  
  
  On zaparkovali polovicu bloku preč a čakal. Vodič mala, samozrejme, prísť na Odkazy. O desať minút neskôr, bacuľatá muž, ktorý vyzeral ako bol účtovná melón pod jeho srsť sa objavil a dostal sa do auta.
  
  
  Keď Caddy podal ho, padol za sebou. Naším cieľom bolo nóbl prímestskej country club. Fat man bol golfista. Strávil väčšinu dňa, sledovanie cez ďalekohľad. Mal jednotku starú ženu. Do času, keď mu konečne trudged späť do klubu, bola obeťou vážne nuda.
  
  
  Je čas sa pohnúť. Zdvihol som môj ďalekohľad a šiel na parkovisku
  
  
  
  
  
  . Pohyblivé za sebou automobilov, jej otec išiel za vodiča, ktorý bol opretý o kapotu Caddy s rukami skríženými.
  
  
  "Ahoj," povedal som ticho.
  
  
  On sa točil okolo a bol udrel do ega solar plexus s párom očí bijúce údery. Ego vytiahli ho medzi dve autá, takže by sme nemali upútať pozornosť, a potom stlačte ego znovu. Ego oči vrátená späť ako mramor, a ega nemotorných ručne skĺzol limply z tlačidiel jeho plášťa.
  
  
  "Poďme sa pozrieť na vaše odporúčania," povedal, a tugged tvrdo na jeho bundu. Tlačidlá rained dole na boku Cadillac. Vyšiel závesu pod jeho rameno s .38-kaliber pištole.
  
  
  "Budeme čakať na svojho šéfa teraz," emu povedal jej.
  
  
  Keď Zásuvný vyšiel prostredníctvom klubu, vodič sedel stiffly za volantom. Ego stojane bol, pretože zbraň, ktorá uviazla v emu krku zozadu.
  
  
  "Max, čo nie je v poriadku s tebou?" Gnu spýtal, lízanie jeho pery.
  
  
  "Jeho život bolí," povedal som. Jej nohy tlačil otvoriť na pravej strane dverí auta. "Sadnite si, Pán Gnu."
  
  
  Fat man pozrel sa na mňa z zadnom. Mal hladké golf opálenie, ale teraz vyzeral trochu bledá. "Že nepodporuje váš rozsudok," povedal zamrmlal. "Som človek s niektorými vplyv."
  
  
  Čakal som na jej dlho, a ja som bol mučený tým, netrpezlivosť. "Získať auto, Pán Gnome, alebo budem úniku niektoré vaše šofér krv na tých, drahé Zhirinovsky kožené sedadlá."
  
  
  On sa dostal do auta a oprel späť, grumbling. Uvedenie jeho bacuľatá prsty spolu, povedal: "radšej mať veľmi dobrý dôvod, pre túto akciu."
  
  
  "Úspech plodí dôveru, Pán Gnome," povedal som. "Nie som lacný kriminálnik, a je mi jedno, aké dôležité ste ku mne."
  
  
  Ego je malé oči posunul uneasily, ale on si jeho pokoj. "Predpokladám, že ste osoba, ktorá tvrdí, že priateľ Edward Jones."
  
  
  "Nechcel som povedať, že jeho ego je iný. Povedal som jej, že som poznal. Chcem sa s vami podeliť o niektoré informácie o tom, kde nájsť Mr. Jones."
  
  
  "Nikdy sme si vymenili adresy."
  
  
  Videl som žiadny dôvod na liečbu Gnu s biele rukavice. Napriek jeho šofér-riadený Cadillac, ego-rozhádzané office, a country club členstvo, bol nič viac než sofistikované kriminálnik. On pridaných jej ako revolver, aby sa jej ega kneecap. Prudký úder spôsobil útok na bolesť.
  
  
  "Kto do pekla si, na mieru?" on-line hotel vedieť.
  
  
  "Som človek, ktorý vám dal vývrtka otázku o Edward Jones."
  
  
  "On nebol do Los Angeles v mesiacoch. Nemal som nič spoločné s ním dlhšie."
  
  
  "Kto pracuje s Jones? Má pár priateľov, že používa vo svojej práci. Chcem vedieť, ih mená."
  
  
  On grimaced a vtiera každého kmeňa. "Ak ste vedel, že tento človek, rovnako ako si ju poznajú, by ste mali záujem, pozerá na to. . Rád sa zabiť ľudí."
  
  
  "To je dôvod, prečo som hľadá svojho ega."
  
  
  "Nemôžem povedať, o ego priateľmi, pretože som riešil sám. Bol veľmi opatrný, takéto detaily. On prestal chodiť ku mne na financovanie, pretože našiel ďalší patróna. Niekto v Organizácii, myslím."
  
  
  Jej von, okolo vozidla. Na nule. Premárnenú deň, s výnimkou pre potešenie zoznámenie sa Pán Gnu lepšie, čo som mohol urobiť bez.
  
  
  "Nie poviete mi, kto ste?" Gnu spýtal sa.
  
  
  "Prečo by som mal? Ste nepovedali mi nič."
  
  
  Ona bola vyvolaná tým, že Ego vodič je zbraň v koši na ulici.
  
  
  On by volal Hawke z jeho moteli, že noc. "Poďme porovnať poznámky," povedal som tak, ako prišiel k čiare.
  
  
  "Mám nejaké informácie o mužovi, ktorý sa pokúsil zabiť vás na Bonham hotel. Po prvé, ega skutočné meno bolo Della Coogan. Mal policajný záznam. Bol žoldnier, jeden z najlepších. FBI sa zdalo trochu prekvapený, že ste boli schopní prekonať svoje ego." Tam bola poznámka spokojnosti v Hawke jeho hlas.
  
  
  "Kto dal ich emu objednávky?"
  
  
  "Bol nezávislý dodávateľ. On bol najatý každého, kto môže zaplatiť hmú vysoký poplatok. FBI tvrdí, že nebol súčasťou mafie je pravidelný plat."
  
  
  "A čo Valante?"
  
  
  "Bol Frank Abruz je najbližší priateľ."
  
  
  "Obávam sa, že veľa nemajú. Nie je žreb v Los Angeles."
  
  
  Hawk odkašľal. Chcela prežiť, aby sa prejavujú?"
  
  
  Nebolo pochýb o tom, o to. Môj šéf mal špinavý starý muž pruh.
  
  
  Šesť
  
  
  Jej začiatku bench press šiel do postele a spal až do rána. Je to pre mňa len prenosu syčanie zvuk. Jeho oči sa zúžili, a on ležal na počúvanie, jeho prsty uchytenie na rukoväť luger. Potom som pocítil náhly nával teplo na mojej tvári.
  
  
  Hodil list stranou, obrátil sa a spadol na zem, krčí, Wilhelmina v ruke. Oranžové plamene olízl steny môjho moteli. Na sykot počul som bol kvôli závesy na sklenené dvere na terasu lov oheň. Boli už curling až do čierna kresadlo, a požiaru bolo vypaľovanie s narieka.
  
  
  Ona bola popadla hasiaci prístroj narieka v hale a shivered teplo, ako vstúpil do miestnosti. Hasiaci prístroj rýchlo zhasne plameň. Vyhral som to, ale keby som spal päť minút dlhšie, to by bolo iné.
  
  
  Hasiaci prístroj upustil ju, zdvihol Luger znova, a roztrhal ho.
  
  
  
  
  
  spálené záclony. Niekto urobil čistý otvor v presklených stien a natiahol na svetlo záclony. To bol veľký profesionálnu prácu. Ako som stál obdivovať hole, hunspell zlomil cez dvere pri mojej hlave. Jej, počul, ako hunspell prešiel mimmo a hit ďaleko stenu. Chvíľu neskôr, on ležal na podlahe.
  
  
  Na strelec schoval za nízke tehlové steny na druhej strane ohraničené terasu a bazén. V matnom svetle, videla som ju, milé ego zbraň, ako on tlačil ego cez stenu. Keďže nemal počuť výstrel, puška, musí byť vybavený tlmičom. Tento muž bol pre na všetko, okrem toho, že netrafil mojej hlavy šesť centimetrov. Možno to posunuté trochu keď ho stlačil spúšť.
  
  
  Nechcel som sa vrátiť do emu oheň, pretože som nevidel ego jasne. Nemohol dostať ma buď. Hrali sme čaká hra, každý okolo nás dúfal, že objav. Ego je trpezlivosť prekonal moje. Ja som sa rozhodol presunúť ju. Prijímanie podlahy, nej, začala ustupovať.
  
  
  Keď bol ďalej od dverí, postavil sa. On vytiahol na jej nohavice. On trotted dole kobercom chodby, naboso a hore po schodoch na prvé druhom poschodí motel. Ak budem mať šťastie, môžem strieľať ho z vyššie ja som si myslel. Ale keď sa dostal do zábradlia na druhom poschodí balkón, zmizol okolo svojho úkrytu.
  
  
  Na clumps kief na motel dôvodov za predpokladu, dobré pokrytie, ale pištoľník musel dart medzi nimi. Uvidím, jeho ego, ktoré sa skôr alebo neskôr. Čakal ju, chvejúc sa mierne chladného vzduchu. Na rozdiel od môjho nohavice, ktoré som mala na sebe len obväz okolo mojej hrudi.
  
  
  Nakoniec som si všimol zhrbený obrázok beží preč odo mňa. Skôr, ako on mohol strieľať, ktoré mu skočil do kúta budovy.
  
  
  On rýchlo zostúpil kroky, bežal okolo mimmo rad mince nápoje predajné automaty, a letel von na parkovisko. Môj muž bol ústup. Vyliezol cez drôtený plot a skočil do auta, zaparkované na okraji cesty mimo motel. Vzal bicykel a rýchlo vypnúť.
  
  
  Mohol výstrel jej, ale to asi nebude mať zastavil ho, a on nechcel čerpať davu. Jej išiel späť do svojej izby, spýtajte sa sami seba, čo je zrejmé vývrtka. Ako sa potenciálny vrah vedieť, kde hľadať a nájdete ma?
  
  
  Potom som odišla, išli nadol diaľnice, a išiel cez mesto do domu, kde som sa stretol Funguje.
  
  
  A rozložitý Čínsky muž stretol ma na dvere. Nevidel som ju, " Ego povedal na svoju prvú návštevu, a nechcel som ľutovať. Bol postavený ako traktor a nevyzeralo prostrediu.
  
  
  "Čo by ste chceli v tento čas dňa?" "Čo je to?" spýtal sa vztekle.
  
  
  "Je príliš skoro pre firmy?"
  
  
  "Ak nechcete mať schôdzku. Ale ani to nie je."
  
  
  Som oprel moje rameno proti múru, ako sa snažil, zatvorte ho pred svoju tvár. Hmú usmial sa na ňu. "Povedz Trud, že niekto iný má prísť k nej."
  
  
  "Rastlina nevidí, kto dnes."
  
  
  "Ste zlé na tom, že" emu povedal jej. "Ona ma vidí."
  
  
  "Mister, nesnažte sa so mnou kruto. Môžem hodiť vás v ďalšom bloku."
  
  
  "Možno by si mohol. Ale keď sa vrátim späť, budem musieť ukázať peklo."
  
  
  Hodil späť hlavou a smial sa ako prívesný motor. "Býval som profesionálny zápasník. Mocný Shan, Hrôzu, Východ, aj keď sa jej narodil otvorene tu v Los Angeles. Už ste niekedy sledovali zápas na TELEVÍZOR?"
  
  
  "Snažím sa nerobiť to."
  
  
  "Počúvaj, tvrdý chlap, len som tu pracovať. Ale nebudem doručiť vaše správy, ak si chcete čakať."
  
  
  "Ďakujem."
  
  
  "Je to v poriadku. Zabávate sa mi."
  
  
  Nechal si ma v a odišiel, ešte chuckling. Vstúpil do zadnej miestnosti na prvom poschodí, zatváranie dverí za ním. Počul som jej hlas, jedna žena. Zatiaľ čo čakal, som sa divil, prečo dievča, ktorá bola zapojená včera bolo tak prístupné, dnes tak ťažko vidieť.
  
  
  Blondínka sa objavil na schodoch Truda, vzal ma deň predtým. Ona bola veľmi podobné, ako Trud, okrem toho, že ona bola mladšia a ťažšie boky. Ona mala na sebe negližé, že sotva záležalo.
  
  
  Zívanie a strečing, volala mi ," Čo potrebujete, med?" Jej tón hlasu uviedol, že nech to bolo čokoľvek, vedela, kde by som mohol dostať.
  
  
  Hrôza z Východu sa vrátili a bolo prerušené. "Stratiť," zavrčal na dievča. Samozrejme, ego bolo už bavil. On jerked jeho palcom sa na mňa. "Poď, tvrdý chlap."
  
  
  Vstúpil do miestnosti, kde blindy boli nakreslené tesne pred slnkom. Lacné zapáchajúce látky znečisteného vzduchu, a nábytok bol mix tikka a Hollywood groteskné. Veľký Čínsky muž zavrel dvere za mnou, a ja som počul zámok kliknite na tlačidlo.
  
  
  Žena čaká na mňa nemal vyzerať ako Trudy vôbec. Ona bola v jej polovici tridsiatych rokov, a musel mať Orientálny pôvod niekde. Jej oči boli mierne naklonený, a jej pokožka mala imelo žltkastý nádych. Jej čierne vlasy bol rez v blízkosti cieľa. Šumivé tangerine sukne by na jej štíhle telo, a jej dlhé nechty boli maľované v receptívnych oblasti. V tmavej miestnosti, jej oči žiarili ako očí Siamské mačky schúlená v Nah je okruh.
  
  
  "Je, že ho, Alida?" - Shan-spýtal sa.
  
  
  "Samozrejme, že to je on."
  
  
  "You don' t
  
  
  
  
  
  
  Druhý práce, mister. Chytil moje rukáv, naberanie až hŕstka ego s jeho hrubé prsty.
  
  
  Mačka v ženskom lone pozrel, ako keby počul hrozbu. Ego je malý jazyk skĺzol cez ego kotlety.
  
  
  "Počkaj," povedal som. "Aký je dôvod pre nepáči?"
  
  
  Žena patted mačka a smial sa ako ona sa na mňa pozrel. "Som spustiť tento dom. Prišli ste tu včera pod falošnými zámienkami. Ste nám spôsobilo ťažkosti."
  
  
  "V čom je problém?"
  
  
  "Najhoršieho druhu. Trudila spravili chybu, nehovorí sa mi o vás na prvom mieste. Nebudem vám umožnia vidieť ju opäť. Táto prípade, že ste zapojení do nikto z jej činnosti."
  
  
  Čínsky muž dal ťažkú ruku na moje rameno. "Je to ja teraz?"
  
  
  "Ešte nie," Emu Alida povedal. Ona poukázal dlhým nechtom na mňa. "Musíš dievča, hovorí, že Žreb padol na ženu na smrť. Možno, že si klamala. Možno máte iné dôvody hľadať ego."
  
  
  "To, čo by mal byť?"
  
  
  "Napríklad, dvesto tisíc dolárov."
  
  
  Bol to len tailspin času, než ona vydala Shan proti mne, a nechcel som odísť bez toho, aby Neobťažoval. Takže, s zúrivý dozadu pohyb, on udrel jeho koleno do Shang pevný žalúdka. On grunted, ktoré zraňujú, a požiadal ho o povolenie vykonať.
  
  
  Sústruženie, som narazila jej ego s mojím kolenom. Ego tvár bola ale nič tajomné. Riadky bolesť narazil Ega oči, a on sklonil viac ako klub-nohy človeka, ktorý sa snaží držať orech medzi jeho kolená.
  
  
  Keď prišiel za mnou, nech feinted a potom stlačte jeho ego s okrajom pravej ruke. Rana, ktoré rozdeľujú rada chytil hmú v strane jeho hrubé krku. Ego oči sú vypuklé a jeho dych je pískanie cez zuby. Lov ego v jeho kabát, on strhol jej ego z counterweights a hodil ju na jeho boky. Padol na zem ako piano klesol z dvoch poschodí.
  
  
  Luger vytiahol ho von. "Tam, Kde Má Prácu?"
  
  
  Alida postavil sa a hodil mačka v mojej tvári. Ona uskočil, a Siamské letel minulosti mimmo, grganie z hnevu. On pristál na Shang je späť a začal robiť jeho cestu nahor. Číňania sa snažil tlačiť ego preč, a mačka potopil svoje pazúry do muž je hlava.
  
  
  Chudobný-Shan-kričal dosť nahlas, aby rozbiť sklo.
  
  
  On využitý mačka zľahka na zadnej strane s Luger. On meowed a skočil k najbližšiemu stolu.
  
  
  "Ste v poriadku?" Shana sa jej pýtala, ale nebol počúvanie. Obrátil sa na Aliide, a ona otvorila zásuvku, stoličky. Mal som predstavu, že mária nebola hľadáte knihy návštev pre mňa. Ee schmatol ju do zadnej časti jej tesné šaty, a to odtrhol ako ona writhed. Keď sa otočil, Nah držala .38 Beretta.
  
  
  Zavolala mi meno, ktoré neboli známe z jej Čínskych predkov. To bolo 100% Americkej mat. Pred mohla vytiahnuť spúšť, bola hitom na zápästie podľa ťažké Luger, a Beretta vyskočila jej prsty a hit steny.
  
  
  Jej vložená luger tip je úprimný medzi jej nenávisť-naplnené oči. "Bol tam vývrtku, kde pracuje?"
  
  
  Alida ma viedol hore. Dievčina sedela na posteli hrať solitaire. Pozrela sa na mňa grimly. "Pozrite, kto je tu. Môj talizman."
  
  
  "Snažil som sa, aby moje ego preč od vás. Mať moja rada a nechcem mu povedať čokoľvek," Alida povedal.
  
  
  Mal som jeden deň čierne oko v Továrni. On pristúpil k nej a zdvihol jej bradu. "Kto pre vás pracoval?"
  
  
  "Chlapík menom Oscar. Oscar Snodgrass."
  
  
  "Nemyslím si, že to bolo ego meno."
  
  
  "Tam sú zvesti, že mafia capo bol zabitý a niektoré z mafiánskych peňazí bola ukradnutá. Moose je dosť divoké vytiahnuť taký kúsok. A prišli ste hľadali Žreb. Alicia hovorí, že je to podivné náhody."
  
  
  "Nie som záujem o peniaze. Povedal som si, prečo potrebujem Žreb."
  
  
  Dievča sa pozrel na Alida. "Čo budem robiť? Verím, že jej hmú."
  
  
  "Bol som na ceste do vidieť Odkazy. On nepovedali mi nič, čo by som potreboval vedieť. Ale niekto sa ma pokúšal zabiť a teraz som vás našla, a to dobromyseľný madam tu v napätí. Aký je príbeh, Pracovať?"
  
  
  To skončilo s kartami v hromade na posteľ. "Alida, jej meno je hmú."
  
  
  Potom sa poponáhľajte. Jej, chcem mu tu. Nechcem žiadne väčšie problémy s mafiou."
  
  
  "Dvaja muži prišli minulú noc," Trude povedal. "Nemôžem vám ih mená, ale môžem vám povedať, kto im pracovať."
  
  
  "Mafia".
  
  
  "Hlasovanie o dôvere. Vedeli ste tam boli, aby ma videli. Oni hotely vedieť, čo potrebujete. Krátke freak ma udrel, a ja som sa bál. Povedal som hmú ste hľadali Žreb."
  
  
  Ja som myslel, že boli po mne. Ih priniesol ju tu, rovnako ako on priniesol ju do Idaho. Boli trpezlivý a vytrvalý, a teraz vedeli, čo sa predtým nevedeli, že Žreb bol ih lupič.
  
  
  "Že si napáliť vás," Alida povedal. "Dúfam, že vypáliť dobre."
  
  
  Jej, išiel dole po schodoch. Výkonný, Shan, a zovrel do náručia stoličky a grimaced ako blond muž v negližé uplatňovať hmú jódu do jeho vlasov. Na Siamské mačky sat lízanie jej packa a smiali sa, ako to pozrel sa na mňa ako mimmo absolvovali. "Sladká mačička," povedal som. On bol skutočný teror na Východe.
  
  
  Sedem
  
  
  Jej, úschovňa Los Angeles v ten hodine ráno na juhu. Prostredné meno v Žreb je málo čierna kniha bola Terézia, a Tereza bola v San Diegu. Dúfal som, že s ňou hovoriť oboch koncoch deň.
  
  
  
  
  
  Preteky sa začali. Mafia vedel, že takmer toľko, ako som vedel, že sa jej. Oni si poslať vojakov vypátrať Moose. Moja jediná výhoda bola malá čierna kniha so siedmimi mien na to.
  
  
  Bol som sa pozrieť do spätného zrkadla, sa snaží vidieť auto, ktoré sa bude nasledovať mňa. Myslel som, že to bola hnedá sedan, a Buick. Vodič snažil sa zmiasť mne: nechal si iné auto, dostať sa medzi nás na chvíľu, a keď sa spomalil, on naponáhlo niekoľko kilometrov pred vami.
  
  
  Zatiaľ čo on tam bol, on sa obrátil mimo hlavnej cesty a na prvé dostupné strane cesty. Išiel som do čerpacej stanice a povedal možné naplniť Ford a nechajte pod kapotu. Otvoril ho, vošiel dovnútra, a otvoril nealkoholických nápojov.
  
  
  Hnedé Buick dorazili pred obsluhujúci dokonca skončil kontrola oleja. Boli tam dvaja muži na prednom sedadle. Jeden z nich sa otočil a pozrel na vozidlá značky ford, ale oni neprestával. Oni boli stále dúfajú, že spoločnosť nu nebol všimol.
  
  
  Stále držte fľašu drink v ruke, on vyšiel bočné dvere stanice a hore na kopec za to. Možné zavolal na mňa, ale stále som chôdzi. Zastavil sa v skupinka stromov a squatted nadol. Videl som jej jasne na stanicu, ale nikto ma videl tam.
  
  
  Vodič hnedej auto bolo voľnobehu, čaká sa na jej znova zobrazia. Keď neprišiel, on sa otočil a vrátil sa späť.
  
  
  Absolvoval som ju a sledoval možné vytiahnuť kapotu na Ford off. Ego bol zmätený tým, že moje správanie, ale on mal mojom aute. Nebol strach o moje účty uteká.
  
  
  Na Buick bol späť. Dvaja lupiči konzultovať človek na chvíľu. Poukázal v smere som šiel. Na mafiosi diskutovali. Potom sa bežal do hory. Báli sa, že som opustil a Ford sa snažil dostať preč od nich."
  
  
  Poďte, chlapci, ja som si myslel.
  
  
  Ako sa blížil, Lízanie, lapal po dychu a nadávať na ňu, pošmykol za stromom. Vyšší muž bol v lepšej forme. Mal tri kroky pred jeho spoločník. Bežal mimmo môjho úkrytu, beží pozdĺž okraja do húštiny. Krátky človek sa volal po emú, "Ahoj, Joe. Spomaliť. Myslíte si, že to je Olympijských Hier?"
  
  
  Drží fľašu s fľašu na malý závit, jej vyšiel spoza stromu. "Dobrý deň, shorty," povedal som.
  
  
  Zastavil sa, ako keby on by narazil na oblečenie riadku. "Joe!" zakričal.
  
  
  Ona bola hit v hlave jeho ego s prázdnu fľašu piva, a on sa zrútil na hromadu.
  
  
  Joe pozastavené. On sa obzrel a videl ma, ako prichádza k nemu. Ego strane blysol pod jeho kabát, potom sa objavil s .45-kaliber pištole. Potom zaváhal. Nemal oheň.
  
  
  Nechcel som sa jej opýtal, prečo bol holding oheň. Nej, chytil ju.
  
  
  Bandit zabalené jeho nohy okolo mňa a kopol ma do hlavy .45. Sme valcované na divokej trávy a kríkov aj keď sme sa stretával. Ego schmatol ju za zápästie a strhol. Jej ego jej zlomilo. Zvuk bol ako crack suché klubu. Bandit groaned. Jej ego udrel dvakrát a vliezol preč.
  
  
  Postavil sa a vyrazil Luger (plachetnica) z mojej ruky. Jej ego ju zasiahla. Postavil sa znova, jeho zlomené zápästie visiace, a narazil do mňa s jeho dobrú ruku. On bol v pohode. On stále prichádzajú. Nakoniec, to bol hodený do ega s právom kríž.
  
  
  Jeho vytrvalosť, bolo úžasné. Usiloval, aby jeho nohy znova.
  
  
  Jeho unavený. Bola to najväčšia vec, ktorú som naniesla som si s nimi fretky, ako ma dostať strieľal a cítila som, ako moje energie bol vyčerpaný. V porovnaní s Joe, Silný Shan jednoduchý cieľ.
  
  
  "Hra je u konca," emu povedal jej. Hugo sa posunul do mojich rúk. "Bol som ušetríte na diskusie, ale mohol by som zmeniť svoju myseľ."
  
  
  Slnko saint glinted na stiletto čepeľ ako ona presúva k nemu. Joe konať jeho dobrú ruku. "Nebudem brať, že vec preč od vás. Poďme sa porozprávať."
  
  
  "Kto pracoval na Trudu okolo vás?"
  
  
  "Chlap si zbili. Ale ja by som to urobiť. Biznis je biznis."
  
  
  Lizzie prišiel k nej a položil nôž na jej ega Adam je apple. "Kto je váš šéf?"
  
  
  "Valante. Marco Valante".
  
  
  "A čo bola posledná vec, ktorú by ste museli povedať mu?"
  
  
  "Že hľadáte lupič s názvom Los. Dostali sme to dievča. Valante nám povedal, aby sme pobyt u vás."
  
  
  Zhromaždil do zbraň, pustil sa Ega .45 do jeho pás, oplášťované na stiletto, a led Ego späť do Dverí s Luger (plachetnica) na jeho chrbát.
  
  
  Joe sa pozrel na svojho partnera. "On to bude mať peklo bolesti hlavy, zajtra. Valante varoval nás, že ste boli žiadna malá vec."
  
  
  "Ako dlho ste bol po mňa?"
  
  
  "Sme našli ste v Los Angeles, ale s nimi fretky, ako ste skontrolovali okolo nemocnice, niekto bol na vás. Valante naďalej zmeniť armády."
  
  
  Valante bol šikovný človek. Ak mal prilepené na jednu skupinu vojakov, ih by si to nevšimol.
  
  
  Shorty prevrátený jej priebehu a vytiahol pištoľ z jeho ego rameno závesu. Jej, vzpriamil sa a pozrel na Joe, za predpokladu, rovnako ako vedel. Bol mladý, pekný taliansky, úhľadne a nákladne oblečená. Nemohol som uveriť, že on bol len obyčajný bandit. Bol príliš chladné, príliš chladné, stojí zlomené zápästie visí nadol, ale brzdí žiadne príznaky bolesti iných než línie v okolí ego, jeho tmavé oči.
  
  
  "Som polichotený, že Valante dať svoj talent na môj chvost. Musíte byť ego číslo jedna.
  
  
  
  
  
  
  "Bol som, kým sa to stalo. Možno nebudem sa tu už nie."
  
  
  "Kto zabil Meredith?" To bol požiadaný vývrtka zrazu, dúfal, že si reakcie, ktoré by sa mi povedať, či je on ležal.
  
  
  Jej obočie furrowed v zmätku. Stisol jeho zlomené zápästie jeho žalúdok, chvejúc sa mierne. "Kto je Meredith?"
  
  
  "Pracoval na čerpacej stanici v Idahu. Niekto rez emu krku."
  
  
  "Nie je jej. Nepoznám nikoho. Valante bol v Idaho, ale on nevidel žiadnu akciu. Keď sa tam dostal, to všetko bolo viac. z krvácanie do smrti ."
  
  
  "Bol užitočné pre mňa. On chce vedieť, čo vie."
  
  
  To tiež pracoval. Hmú musel čakať na jej prísť okolo nemocnice a dovoľte mi, aby rozviazať opraty, ale ego chlapci zostali so mnou dosť dlho, získať Moose meno. V súčasnej situácii, môj výlet do Los Angeles, bolo výhodnejšie pre mafie ako pre mňa. Hawke nebude nadšený.
  
  
  "Valante môže mať vlastný dôvod, aby vám pomohol udržať nažive," Joe povedal. "Ja by som sa zabiť Stahl je ego."
  
  
  "Chceli by ste, aby si rovnakú česť?"
  
  
  "Nažive, máte na mysli?" Smial sa nervózne. "Som odpovedal na všetky vaše otázky, človek. Čo ešte chcete?"
  
  
  "Ste neurobili mi povedal, že žiadne veľké tajomstvo doteraz. "Valante nemal myseľ je známe, vzhľadom na okolnosti. Ťažké otázky vznikajú." Ona bola vyradená tým, Luger hmú v dolár zásobníka. "Teraz myslíte, že starostlivo. Ako sa Valante vedieť, aj o mne?"
  
  
  "On išiel na zasadnutí predstavenstva, top manažmentu Organizácie. Oni hovorili o vraždu Frank Abruz. Vaše meno bolo dať na stoličku. Rada hlasovali postúpiť prípad Valante. Mal osobitný záujem. On a Abruz boli blízko."
  
  
  "Tam bol iný muž v Bonham, Idaho. On tam išiel hit girl. On sa ma pokúšal zabiť." Luger (plachetnica) konať jej bez hnutia, stále zamerané hmú na zložené dolár. "Čo viete o Coogan?"
  
  
  "Ego Mafia nemal ho poslať. Poslali Valante."
  
  
  "Čo bude Valante teraz robiť?"
  
  
  "Nemôžem čítať vašu myseľ, človek." Joe začal hovoriť v tvrdším hlasom. "Môžem hádať, v časti. Bude klásť na zasadnutí správnej rady. On si zavolať Moose meno. Že slovo pôjde do každej rodiny v krajine, a začnú čistiace miestach, kde šialený bastard môže skrývať."
  
  
  "Beriem to, čo ste počuli o Žreb pred Práce vám dal ego meno."
  
  
  "Len klebety. Poďme hovoriť o svojej profesii. On je psychopat. V týchto dňoch, Organizácia sa snaží, aby zostali ďaleko od jeho typu. To je dôvod, prečo to pôsobí na jeho vlastné. Ale povesti o tento chlap je všade."
  
  
  "To je dobré, Joe. Ste mi veľa pomohli." Moje pery rozišli z mojich zubov v studenej úsmev. "Zostáva na dotyk na jeden bod. Kto okolo vás sa ma pokúšal zabiť ráno?"
  
  
  "Jej, alebo Shorty, máte na mysli? Valante nám povedal, aby sme pobyt u vás, ale nemali sme objednávok zabiť. Nechceli sme robiť."
  
  
  "Don' t lie to me, Joe. Tento muž bol profesionálny, rovnako ako vy."
  
  
  Joe bol potenie. "Tam je divoká karta niekde v tomto priestore. Meredith, Coogan nie je niekto, ja neviem, asi. Predstavenstvo nechcel Abruz priateľka zomrieť, než ona spievala ich skladby. Povedal som vám, moje objednávky z Valante. Povedal pobyt s tým chlapcom Carter, bystrý, on nám môže pomôcť nájsť Moose. Povedal, že by nebolo pripojiť, ak nie je, sa stal absolútne nevyhnutné. Nemal som šancu len nedávno? "
  
  
  "Áno," povedal som. "Samozrejme, že si to urobil. A máte pravdu. Tam je divoká karta v balíčku."
  
  
  Bolo to tam od Bonham je čas. Človek, ktorý vedel, čo mafie vedel a vedel veľa o nej. Muž, ktorý najal Coogan rez Meredith je hrdla a nastražil pascu pre mňa v moteli. A luger znížená a ľavej Joe a Ego bezvedomí na kopci. Bolo zaplatené pre široké-eyed údržby, pracovník s benzínovým motorom, ktorý nalial do Ford. Potom kapotu Buick zdvihol ho hore a roztrhlo sa vedenia.
  
  
  "Že si byť práve tam," povedal som. Ale oni nemali opustiť stanicu v čase dobehnúť so mnou.
  
  
  Išiel zvyšných 110 kilometrov do San Diego, keď tachometra ihla bola na hranici. Okolo poludnia bolo v rámci pohľad na záliv. Krúži čajky plávať štýlovo a elegantne sa vo vetre.
  
  
  Zatiaľ čo jej bolo rúti na obede, jej robil svoje vlastné plány. Musel som zavolať Hawke. Tam bolo niečo, že jeho hotel chcel ho skontrolovať bezpečnostné zdroje.
  
  
  Ale najprv tam bol Terezu, ktorá sa tiež inšpiroval druhý žiariace priechod v Čiernej Knihe Musa. Teraz, vedel naspamäť všetky telefónne čísla, na celom svete, že on vytočil. Teresa a hovoril žena v whisky hlas.
  
  
  "Chceš dátum s Tereza?"
  
  
  "Áno, vraj." Vývrtka nemal ma prekvapenie. Bola tam dobrá šanca, že každé dievča v knihe bola prostitútkou alebo call girl.
  
  
  "Máte nejaké špeciálne osobný vkus, drahá?"
  
  
  "Ja by som radšej diskutovať ih cez telefón."
  
  
  Ona zasmial sa a dal mi adresu. Bolo to v run-down okolí, neďaleko od nábrežia, v strede ulice, ktoré nevyzeralo tak atraktívne ako väzenie budovy.
  
  
  Jej zamknuté dvere značky Ford, ako som sa dostal von okolo auta sa opýtať, či aj tento aktualizovaný safety car poskytne to, keď som sa dostal späť. Tento blok
  
  
  
  
  
  to nebol časť mesta, kde muži chodia do kostola.
  
  
  Budova sa blížil, bolo tŕňom v oku, že by boli zbúrané rokmi, ale bzučiak nainštalovaný v opotrebovaný rám dverí bola práca. Žlté vlasy žena sa pozrela von, potom sa pozrel po ulici, ako keby aby som nebol priniesol paddy vozňa.
  
  
  "Volal som," povedal som. "Som prišla Tereza."
  
  
  Ona bola podozrivá. Možno nemal vyzerať ako jej obvyklé zákazníka. "Nie si sám, okolo Teresa pravidelné priateľov."
  
  
  "Rád by som byť jedným okolo nich. Počul som veľa o nej."
  
  
  Žena sa rozhodla úsmev. Jeho zuby neboli najlepšie. Jej žlté vlasy bola farbená dávno, a nie veľmi dobre, a jej obočie boli vyrobené ako bat krídla. Ona otvorila dvere pre širšie mimmo na squeeze prostredníctvom, potom skĺzol skrutka späť.
  
  
  "Očakávate raid?"
  
  
  "Nikdy neviete, v týchto dňoch. Nie je ľahké zarobiť úprimný žijú už."
  
  
  Bol si istý, že vedela, vôbec nič o tom, čestný život, alebo aj o tých, ktorí to urobil. Mala na sebe biele topánky, pevne slacks, a svetre, blúzky s zebry pruhy vytiahol tesný nad jej dostatok prsia. Jej blúzka bola zdobená s veľkými bradavkami ako kamene.
  
  
  "Si dobrý chlapec," povedala, beží jej oči na mňa. "Ja budem mať peniaze, ste naozaj roztomilé."
  
  
  Bol som volal čokoľvek, ale nikdy sladké. Jej nútený úsmev, hrať úlohu, závisí od okolností. Táto žena rozhodne nebol okolo nich, kto by mal záujem o poskytnutie informácií k cudzincom.
  
  
  "A hlas a poslednou časťou (reprezentujúcou rondo," povedala, uvedenie jej ruku na moje rameno. Jej prsty boli veľkosti a klobásy.
  
  
  Muž prišiel o deň neskôr, na úpätí schody vedúce na prvé, druhé poschodie domu. Rukávy z ega tričko boli odrezané a odhalila jeho široké ramená. Kovové hroty glinted na jeho široký pás. Ego nohavice, ktoré sú vhodné ako priliehavo ako ženy, vystavovať hrče na jeho silné nohy. Mal tvár mesiaca, a tam bol tuku v rohoch, na svoje malé oči.
  
  
  "Povedzte nám, čo chcete Teresa urobiť pre vás, drahé," ponúkol, baring zuby, ktoré boli v ešte horšie tvar ako ženy.
  
  
  Cítil, pálenie na zadnej strane jeho krku. Jej nebol v riadny bordel. Tam sa zdalo, že sa nikto v dome, ale nás troch a dievča, ktoré som nevidel predtým.
  
  
  "Jej hotel by videli jej prvý."
  
  
  "Bola to krásna holka. Nebudete sklamaní."
  
  
  "Nechajte ho prísť, poslednou časťou (reprezentujúcou rondo," žena povedala. "To je rozumné požadovať."
  
  
  Poslednou časťou (reprezentujúcou rondo zatriasol hlavou. "Mám pocit, že je zvon zvonenie. Nedal si nejaké odporúčania, to urobil?"
  
  
  "Žreb," povedal som. "Žreb dal mi Teresa číslo."
  
  
  "Dobré meno." Držal jeho ruku. "Ležal päťdesiat úprimných tu. Je to ako platiť za kryt príbeh. Práca pre päťdesiat dolárov je najlacnejší trik táto mačka sa môže použiť."
  
  
  Jej ruka prekročil svoje ego, a prišiel až creaking schody hovoriť Terézia, potom vlnitou na mňa z pristátie. "Hovorí dostať hore."
  
  
  Prvá vec, ktorú som videl, keď som otvorila dvere spálne bolo veľa biče a pásy stanovený na drevený stôl. Druhá vec bola dievča. Bola naozaj krásna.
  
  
  "To, čo je vaše meno, miláčik?" povedala v chrapľavý hlas.
  
  
  Tenký sklzu bola jej len časť odevu. Ona bola nakláňať na hromadu vankúše na unmade posteľ. Nábytok v šere miestnosti bol starý a chátral. Bola tam len hrebeňom a krakovaný umývadlo v bielizníka, a vyblednuté záclony cítiť prachu. Len cenné položka tu bola Tereza. Nah mal čierne vlasy, olivový pleť a vysokými lícnymi kosťami, ktoré sa sprísnili pokožky, jej štíhle tvár. Jej telo bolo mladý a mrštný, a vyzerala ako bolo všetko Moose povedala v jeho little black book.
  
  
  Ale on nezmienil, biče.
  
  
  "Ned," jej otec povedal. "Moje meno je Ned."
  
  
  "Aký je váš hru?"
  
  
  Pozrel sa späť na stoličku. Teraz som vedel, aký druh domu som bola, a hry, ktoré sa hrali tu boli naozaj veľmi ťažké. Myslel som, že na ňu. Vzhľadom Musa je záľuba, bolo rozhodnuté, že bude nosiť číslo takéto miesto. Iba dievča nerozumel. Ona bola príliš dobré, aby to bola tu.
  
  
  "Budete prekvapení, keď vám poviem o mojom živote," povedal som.
  
  
  "Milujem prekvapenia." Tam bol perversity v jej úsmev. Ona bola okolo nich ženy, pre ktorých Gounodovho imelo duše.
  
  
  "Chcem vedieť, kde Žreb je na chodbe."
  
  
  "Som prekvapený, v poriadku. A trochu sklamaný."
  
  
  "Musím ho nájsť, Tereza."
  
  
  "Ste nepovedali poslednou časťou (reprezentujúcou rondo, že. Keby ste mu povedal, že by nemal nechať ste ma vidieť."
  
  
  "To je dôvod, prečo sa nezmienil to."
  
  
  Terézia objavila valcované cigaretu do úst a udrel zápas na drevenej podlahe. V kombinézy posunul mimo jej rameno, ktoré odhaľujú, malý kolo hrudníka. Ona mi dala iný provokujúcej úsmev. "Moose ľavej po celom meste."
  
  
  Vôňa, ktoré sa šíria prostredníctvom izbe mi povedal, že jej cigaretu nebolo cenu, že by ponúkol šéf Polície. Jej, šiel do postele. "Ak by ste mohli nájsť Moose, kde by ste išli?"
  
  
  "Do pekla. Hlasovanie, kde by to malo byť." Ona sa zasmial, ukazuje jej zuby. Boli čisté, hladké, a biela. Všetko o jej bolo perfektné, s výnimkou lem mala na sebe.
  
  
  "Urobil mať žiadnych priateľov v San Diegu, kde by sa mohla nájsť?"
  
  
  "Pozerám sa na ľudí a hneď na prvý krát, neviem, či budem to páči alebo nie. Som rád, keby ste." Ona oprel hlavou proti mojej nohe. Jej hlas bol mäkký. "Ak je to dôležité, pomôžem vám. Prečo sa snažíte nájsť Moose?" "Zabil niekoľko ľudí."
  
  
  
  
  
  
  Ona zdvihla hlavu. "Ty nie si policajt. Môžem rozpoznať jej z ih do nej chodiť." Ona patted nohe. "Nemáte pocit, že policajt buď."
  
  
  "Zabil môj priateľ."
  
  
  Spálne dvere otvorili. Poslednou časťou (reprezentujúcou rondo a žlté vlasy žena prišla.
  
  
  Teresa sa vzpriamila, jej krásne ústa krútenie. "Mali by ste čakali, poslednou časťou (reprezentujúcou rondo!" kričala: "mohol by som dostať svoje ego povedz mi viac."
  
  
  "Vypočuli sme si dosť." On zdvihol najväčším bičom zo stoličky. "Mister, ak Žreb niekedy zistí, že niekto okolo nás bol po vás, všetci budeme ľúto."
  
  
  "Nebojte sa. Nepoviem jej hmú."
  
  
  "Bude tam nič povedať." On krakovaný jeho bič a presťahoval sa voči mne. "Videl som svojho tuku peňaženky keď ste stanovené päťdesiat. Máte dobrý kus peniaze."
  
  
  "Take ego, poslednou časťou (reprezentujúcou rondo!" žlté vlasy žena povedala.
  
  
  Uvedomil som si, že boli absolútne ochotní zabiť ma peňažné som vykonávala, alebo dokonca len ako láskavosť pre Moose.
  
  
  Poslednou časťou (reprezentujúcou rondo odhrnul bič, a on zdvihol rovno-cúval stoličku pri posteli. Bič rez cez vzduchu a omotal okolo stoličky nohu ako ego zdvihol ho chrániť jeho tvár. Poslednou časťou (reprezentujúcou rondo prisahal a snažil sa vytiahnuť bič.
  
  
  Jeho trvalo dva kroky smerom k nemu a rozbil stoličku na ego hlavu. To rozbila, a on spadol na kolená. Jej ego, udrel ho do tváre, a krv spurted von.
  
  
  S kvičať, Teresa skočil na posteľ, siahol pod vankúš a vytiahol .25-kaliber Bauer automatické. Boli pripravení na čokoľvek, tento gang.
  
  
  Tereza nepovedali mi zastaviť tam, kde som bol, alebo zvýšiť svoje ruky. Urobila pištoľ a stlačil spúšť. Hunspell hit steny. Ona bola príliš flustered strieľať úplný.
  
  
  On rýchlo revidovaný jeho stanovisko dievča. Bolo to krásne, ale ja som nechcel spustiť do Nah v tmavej uličke.
  
  
  "Zastreliť ho, Tereza," Žlté Vlasy povedal. Ona bola veľká roztlieskavačky. Udrel späť a holubica pre dievča.
  
  
  Jej žalúdok narazila na posteľ a ona sa zrútila pod mojou váhou. Tereza padol na jednej strane, razenie jej nohy. Mala na sebe nič, za jej kombinézy. Sila môj skok vykonala mi cez posteľ páči hokej puk posuvné na ľade, a on pristál na nah. Pokles zmiernil mňa, ale ja som robil zvuk ako chorého vtáka.
  
  
  Zbraň v jej vest pocket letel z jej ruky a po podlahe. Poslednou časťou (reprezentujúcou rondo utrel krvavý nos, sa dostal k jeho nohám, a prekvapené.
  
  
  Som siahol po Luger, ale Žlté Vlasy skočil dole môjho chrbta. Ona musí mať odvážené 160. Obrátil sa a hodil ju cez rameno, a zrútila sa na posteľ.
  
  
  Poslednou časťou (reprezentujúcou rondo sa snažil vyzdvihnúť malé automatická puška. Vyzeralo to ako hmú bol s ťažko vidieť to. Ego schmatol jej do krku s jednou rukou a tlačil ju dopredu, tak, že ego cieľ hit steny. To vysypaný celého jeho tvár a ležal stále.
  
  
  Žlté Vlasy stál na konci na rozbité posteľ a kričal. "Poslednou časťou (reprezentujúcou rondo. Sa mu ublížiť, poslednou časťou (reprezentujúcou rondo?"
  
  
  "Nie, drahá," povedal som. "Emus ako máš hlavou proti múru."
  
  
  "Ten bastard. Ak vás bolí poslednou časťou (reprezentujúcou rondo ..."
  
  
  Luger (plachetnica) vytiahol ju von, a jej hlas sa zlomil v polovici vety. "Čo ste povedať, drahé?" Spýtal som sa jej v sarkastický hlas.
  
  
  Ona sa posadila na posteľ a pozrel sa na mňa v tichosti.
  
  
  Je ohromený poslednou časťou (reprezentujúcou rondo schmatol ju do pása, ťahal ju do stredu miestnosti, a obrátil ju tvárou nahor.
  
  
  "Nemám strieľať poslednou časťou (reprezentujúcou rondo!" žena kričal.
  
  
  Bol to Luger, že ju vzal von, napriek poslednou časťou (reprezentujúcou rondo je škaredú tvár. Jej povedal: "Prečo nie, nie som strieľať ego, bábika?"
  
  
  "Poviem ti o Moose. To je to, čo chcete, nie? Odišiel, po meste pred niekoľkými mesiacmi. Ukryli korisť z lúpeže s niektorými dievča, a ona bežal s ním. Boli lov nah."
  
  
  "Povedal si, že oni boli, nemali ste, drahé?"
  
  
  "Žreb, Jack Hoyle a tretí muž. Hoyle je krátky chlap, tak vysoký ako poslednou časťou (reprezentujúcou rondo rameno. Má tetovanie otvorené tu." Dotkol jej ľavé predlaktie. "Nikdy sme videli tretej osobe."
  
  
  On vykopal v poslednou časťou (reprezentujúcou rondo je vrecko a dostal päťdesiat dolárov predtým, než odišiel.
  
  
  8
  
  
  Jej práve prišiel do San Francisca, a Hawk bol na telefóne.
  
  
  "Boli ste San Diego? Koľko horúce čísla sú tam malé čierne knihy? " spýtal sa v jeho väčšina sardonic hlas.
  
  
  "Tereza. Pekné dievča, " povedal som. "A sladké ako coral drak."
  
  
  "Mám sa dozvie o jej niekedy. Ale teraz, na podnikanie. Urobili ste nejaký pokrok?"
  
  
  "Som názov a popis člena gangu Los. Ego meno je Jake Hoyle."
  
  
  "Môžeme skontrolovať, ega v trestnom súbory, ale tento spôsob nie je nám moc o Žreb. Vedci kontrolovať s FBI a bežal počítač vyhĺadajte meno Edward Jones. Nič. Zhrnutie na základe hovorí popis, ktoré ste nám poskytli vzhľadom na to, že sú rovnaké výsledky ."
  
  
  "Nie som prekvapený. Tento človek zdá byť veľmi dobrý v jeho dell. Tak dobre, že to má pravdepodobne nikdy nebol zadržaný na základe zákona.
  
  
  
  
  
  Nemôžem povedať, koľko nevyriešené lúpeže v celej krajine boli ego pracovných miest."
  
  
  "Dobre, N3, čo ďalej?"
  
  
  Povedal Hmú o útoku na mňa na motel, a informácie, ktoré Poručík Marco Valante mal vyžmýkať okolo neho. "Je tam niečo, že výskum útvar môže urobiť pre mňa. Zistiť mená Frank Abruz to najhoršie nepriateľov, najmä ega bývalých nepriateľov, ktorí teraz môžu sedieť na mafia predstavenstvo."
  
  
  "Poviem vám to úprimne okolo hlavy. Toto bola časť Abruz súbor nahromadené predtým, než ste vstúpili do rámu. Je tu muž menom Logii, ktorý bol Abruz to súper, keď boli mladí lupiči na ich ceste nahor. A Rossi . Oni sú obaja členovia mafie vládnucej rady."
  
  
  Jedno meno bolo známe. "Lew Rossi?"
  
  
  "Dr. Lew. Hazard, prostitúcia, a drog. On a Abruz mali rôzne názory na Ázijské veľa, a už predtým zrazil nad drogovej problematiky, " Hawke povedal. "Nick, povedz mi, čo si myslíš."
  
  
  "To eso v balení, muž, ktorý zabil Meredith, poslal killer na Bonham zabiť dievča, a strieľal mi v moteli. Myslím, že je v top echelon Organizácií. Musí boli na stretnutia, kde Valante počuli o mne. Toto je najlepšie vysvetlenie ega znalosti mafia a našej organizácie ."
  
  
  "Ak máte pravdu, čo je vaším cieľom?"
  
  
  "Ja si myslím, že nastavenie Žreb v vraždy Frank Abruz. 200.000 dolárov bola odplata. Povedal Žreb:"viem, kde môžete získať dvesto grand ak budete robiť prácu za mňa." Teraz je v zúfalej situácii. On nemôže nechať Bratstvo nájsť ego. Nechcel, aby sa Sheila Brant hovoriť Hema a mňa, a on nechce, aby sme chytiť Žreb."
  
  
  "To by vysvetľovalo, niektoré z vecí, ktoré sa stalo," Hawk dohodnuté. "Ale teraz, najlepšia voľba pre nás je malé čierne knihy."
  
  
  "Som na tom pracujeme," povedal som.
  
  
  * * *
  
  
  Telefón pri posteli zazvonil ostro. Jej sel. V hotelovej izbe bola tma. Položil telefón k jeho uchu. To bol prevádzkovateľ, ktorý mi pripomenul, že som sa nechal zavolať na 20: 00.
  
  
  "Ďakujem," povedal som. Sedieť na okraji postele, obrátil sa na lampu a peered pod obväz na jeho hrudi. Moja pleť bola uzdravenie dobre, na povrchu, ale nemal som žiadne zjavné rany.
  
  
  Som sníval o Sheila Brant. Ona bola prežívala, keď jej telo bolo nájdené v kuchyni domu v Bonham. Po jej smrti, pomyslel si o nej viac často ako ona by mať rád nikto nevie. Aj keď by som známa iba jej na krátky čas, niečo sa uskutočnila medzi nás, elektriny, ktorá bola prevažne sexuálne, ale sľúbil niečo viac.
  
  
  Okolo hotelovej izbe okno, videla svetlá Golden Gate Bridge. Teraz prišiel som sem hľadať dievča menom Penny, dúfal, že ona si dajte mi vedie k pobytu toho, kto zabil Sheila a David Kirby.
  
  
  Penny je názov bol tretí, že Žreb napísal v little black book, ktorý sa zaoberá pripojí mi v Trudy a Therese. "Penny. Veľké kozy, " Moose napísal v hornej časti stránky sa mu venuje dievča. Nedokázal som si predstaviť jej darí lepšie, než to. Pod tento komentár, Moose uvedené sexuálnych aktov, že Penny vykonáva špeciálne zručnosti. Ak Žreb bol kvalifikovaný rozhodca, a zrejme bol, Penny bola takmer rovnako vzácny ako Stradivarius.
  
  
  On vzal knihu a oblečený. Ja som spal na päť hodín a cítiť svieži, hlásenia. To bude nezabudnuteľnú noc. Išla Liz Burdick je kaviarni dnes večer.
  
  
  Mansion, postavený po zemetrasení a oheň, ktorý spustošil San Franciscu v roku 1906, sedel na vrchole kopca. Bol to najslávnejší bordel v meste a žena, ktorí bežali to bola legenda o jej čas. Po dramatika chcel, aby príbeh jej života základ pre Broadway hudobné. Je oznámené, že Liz Burdick mu poďakoval, ale ona nie je potrebné ísť verejnosť. Slúžka otvorila dvere a ushered mi do staromódny prijímacej miestnosti s sýto červené závesy. Nábytok bol antik, koberec palca tučný. On nepochyboval, že guvernéra dom v Brezne bol tiež zariadený.
  
  
  Liz Burdick vstúpil do miestnosti, a slúžka uzavreté dvojité dvere za ňou, a nechal nás samých. Snažil sa nepozerať zaslepený. Očakával som staršia žena. Liz Burdick bol len v jej tridsiatych rokov.
  
  
  Jej dlhé šaty skĺzol cez koberec, ako sa presťahovala voči mne, oslovenie pohode, tenké ruky a pozeral sa mi priamo do očí. "Ste trochu skoro, ale ja som si jej zavolať niektoré dievčatá. Uistite sa, že som im, že sa vám bude páčiť, " povedala.
  
  
  "To bolo usporiadané, že by som vidieť Penny."
  
  
  "Áno, hovorili sme o nej, keď vás volal, ale ona nebude tu dnes. Dúfal som, že by ste ho dať niekto iný, " usmiala sa.
  
  
  Jej oči boli chladné jade farbu a hodnotenie, napriek úsmev ona mala na sebe. Premýšľala som, či by som mal ponúknuť ju na posteľ. Povedal som jej, že som bol podnikateľ návštevou kongrese, a tiež odporučil mi ju navštívi doma.
  
  
  "Penny je jedným z našich najpopulárnejších dievčatá, ale máme iných, rovnako ako atraktívne. By som mohol urobiť výber pre vás, ak dôverujete môjho názoru, " navrhla.
  
  
  "Som si istý, že máte veľkú chuť, Miss Burdick."
  
  
  
  
  
  
  "Pani Burdick," povedala opravil ma. "Som vdova. Jej dlhý popol-blond vlasy shimmered vo svetle, a presťahovala s zmyselný milosti, čo ona šla na stoličku a sadol si.
  
  
  "Ale ja som len o Penny." On jej dal to, čo som si myslel, jednoduchý úsmev. "Môj priateľ, odviedli skvelú prácu s ňou."
  
  
  "V prípade, že potrebujete počkajte, kým nabudúce prídete do San Francisca."
  
  
  "Čo sa stalo zajtra večer?"
  
  
  "Obávam sa, že Penny nebude tu."
  
  
  "Pani Burdick, postupujte návštevou hasič láskavosť. Povedzte mi, ako môžem dosiahnuť Penny." Ak sa ona nebude žiť tu, daj mi jej adresu. Mohol by som zavolať hej a možno usporiadať niečo."
  
  
  "Viete, máme pravidlá tu. Nebudeme zverejňovať takéto informácie o našich dievčat. Oni majú právo na svoj vlastný život, aj keď nie sú v práci."
  
  
  Ako on sa stal viac neústupný, sa stal strmší.
  
  
  Zasiahnutý náhle podozrenie, povedal jej:: "snažíte Sa ma zastaviť, z vidieť jej?"
  
  
  Usmiala sa a nechcel reagovať, ale jej správanie bolo docela citlivý.
  
  
  Slúžka vstúpil do miestnosti, zrazil jemne. Ona priniesla podnos s pár nápojov. Sedel som tam s pohárom v ruke, čudujete, prečo Madame mi dáva VIP služby, keď ona jasne nebolo chystá nechaj ma vidieť Penny.
  
  
  "Keď som jej volal, požiadal som ju, hovoriť s Penny, ale si ju chytí. Prečo bolo, že, Pani Burdick?"
  
  
  "Pretože, samozrejme, nebola tu. V tejto dobe, jej myšlienka bola, že ona by sa vrátiť neskôr v priebehu dňa. Mýlil som sa."
  
  
  Bol to ľadu v pohári, ktorý zatriasol ňou, ale Stahl nechcel piť. "A kde je ona?"
  
  
  "Nemyslím si, že je to nejaká vášho podnikania." Ona nebol zdvihla hlas, ale teraz jej oči boli steely.
  
  
  (Frowning, zastával až jeho skla. Hej, vari sa jej veriť. "Naše dievčatá sú užívať dovolenku, viete. Navštevujú príbuzní. Sú chorí. Sú rovnako ako všetci ostatní, napriek tomu, čo môžete počuť."
  
  
  Ona nenávidela vytiahol brokovnicou v elegantnom prostredí San Francisco najlepších kaviareň, ale renovácie sa zdalo, že je to potrebné.
  
  
  Liz Burdick zdvihla obočie ako Luger skĺzol do mojich rúk. Avšak, vyzerala menej než prekvapený.
  
  
  "Teraz sme si reálne riešenie, nie sme, Pán Harper?"
  
  
  "Zbraň by ste vedeli, že som vážne. Veľmi vážne."
  
  
  "Penny nás nechal na chvíľu. Nemôžem povedať viac, určite."
  
  
  Riešenie s ňou bolo ako vysporiadať sa so ženou, na ktoré sa vzťahuje ľadovej steny.
  
  
  Ona vydržala skla. Jej každý pohyb bol ako báseň. "Chceš mi povedať, prečo máte so sebou zbraň, Pán Harper?"
  
  
  "Ľudia stále snažia dať guľky vo mne."
  
  
  "Ospravedlňujem sa, počuť, že. Ale žijeme v zložitých časoch. Teraz, že ste urobili zbraň mimo mňa, čo by som mal urobiť?"
  
  
  "Dúfal som, že by to shake vás trochu. Som podceňovať vás." Postavil sa a holstered Luger (plachetnica). "Hľadám niekoho, kto mal názov Penny v adresári. Veľký muž menom Moose, a niekedy Edward Jones. On je v pohode charakter."
  
  
  "Nikdy nebol taký človek v tomto dome."
  
  
  "Chcem požiadať o Nen Penny."
  
  
  "Je mi to ľúto. Toto nemôže byť usporiadané. Radšej ísť, Pán Harper."
  
  
  On sa nepohol. Jej stál a pozeral sa na zavrieť, a povedal, " Name cenu."
  
  
  "Nechcem predávať informácie."
  
  
  Jej, Hej zasmial. "Nehovorím o informácie."
  
  
  Tento čas, ona bola prekvapená. "Chcete povedať, že pre jeden z mojich ostatné dievčatá?"
  
  
  "Nie, Pani Burdick. Stretávame sa o svoje dievčatá na naše vlastné."
  
  
  Pochopila. A prispôsobiť si ju, ona sa usmiala a stretli sa moje oči. "To by bolo veľmi drahé. Najlepšie je vždy drahé."
  
  
  "Chcem najlepšie," povedal som.
  
  
  On sa natiahol na posteli a sledoval Liz vyzliecť. Jej končatín glistened golden-brown vo svetle starožitné lampy. Jej pás bol chudý a jej ramená boli malé, ale jej prsia boli veľké a plné. Ich zameraní, ako sa presťahovala voči mne. Rovnako ako jej tvár, jej telo bolo vo výbornom stave.
  
  
  "Čo myslíte si, že to bude pre vás urobiť? Myslím, okrem zrejmé."
  
  
  "Ja som záujem o vás. "Chcem vedieť, čo poháňa vás," povedal som.
  
  
  Ona sa zasmial kruto. "Nebudete vedieť o suka ak dáte ju na posteľ. A kurva je herečka, a v posteli, je na javisku." Ona sa opieral v a pritisla pery na moje. Jej jazyk sa posunul medzi moje pery a ruky skĺzol nadol mojom stehne. "Ale ja nie som kurva. Pochopili ste, že?"
  
  
  "Nie, naozaj," povedal som.
  
  
  "Nebudem slúžiť môjmu zákazníkov. Moje dievčatá, ako to urobiť. Ja nie som na predaj."
  
  
  "Potom prečo ste sa prijať moje ponúknuť?"
  
  
  "To nebol návrh," povedala. "Bola to výzva."
  
  
  Stlačil ju dole na posteľ. Moje ruky kĺzal po jej tele. Mohol som cítiť jej prsty tlačí tlačidlá moje tričko. To bolo pomáhal Hej, odstránenie ego. Keď videla môj obviazanú ranu, nechcela pýtať žiadne otázky. Keď jej otec sa láska k nej, jej vyhradené funkcie obrátil červená. Jej jazyk strčil pre bane, jej ruky, pohladenie mojej späť zrazu vystužené, a potom ona hodila podľa mňa s divokým výkrikom ...
  
  
  "Ako bolo?" spýtala sa.
  
  
  "Ako ste povedali, že ste najlepší."
  
  
  "Tak je to, Ned Harper. Okrem toho, kto ste? Kriminálnik, policajt, čo?
  
  
  "Lízanie cop."
  
  
  Dotkol sa zaviazanými očami. "Je to guľka rany, nie?"
  
  
  "Komplimenty priateľovi niekto tvrdiť, že ste nikdy nestretli." "Myslíte si, že jej chcel pomôcť len preto, že ste bench press so mnou v posteli? "" Som si nájsť ego, s alebo bez vašej pomoci nah. Zabil najmenej päť ľudí. Jedna sa ukázalo byť blízky priateľ môj. Jedna bola krásna žena. On zlomil krk."
  
  
  
  
  
  "To zastaviť," povedala v drsných hlas. "Elk sem prišli dvakrát. Nebol môj typický klient. Bol hrubý a násilné, a on by mohol povedať, že on bol zločinec. Ale on vedel, že Penny predtým, než začala tu. Povedala, že on bol iný. Bolo mi povedané, hej, že tam nebolo nič dobré o nei. Bol som rád, keď sa mu neukázal znovu, potom druhú návštevu."
  
  
  Ee ju pobozkal na krku. "A kde je ona, Liz?"
  
  
  "Ona nebola chránená žreb. Penny bola jej pomáha. Povedala, že ona nechcela, aby si, že by to ohroziť jej život."
  
  
  "Ako si ona vedieť, že?"
  
  
  "Nechcela ísť do detailov. Nechala v zhone hneď, ako to bolo sľúbené, že sa mi nechcelo odovzdať príkaz na ňu." Liz grimaced v náručí. "Možno Elk bol v kontakte s ňou. Myslíš na to?"
  
  
  "Možno."
  
  
  "Viem, kde ona je pobyt. Neviem, či chcem povedať, že na vás. Informácie môžete zabiť, ak je Žreb s ním."
  
  
  "Povedz mi," povedal som.
  
  
  Ona povzdychol si, " To je starý letný chatka mimo mesta. Budem popisovať ceste za vás." Ona vstala a išla na starožitný písací stôl. Presťahovala krásne. Nah mali malý, pevný zadok, ako mladé dievča.
  
  
  Sledoval ju, ako sedela na stoličke, písanie na jemné kus modrého papiera. Jej plné prsia zameraní, ako sa presťahovala. Sergej bol hranie na jej hladký ramená. Ona bola skutočná blondína, zlaté medzi stehná.
  
  
  Bez toho, aby zvuk, vstal z postele. Vzal ju do náručia a hladil jej prsia. Jej vzal ih v dlani jej ruku a fiddled s jej bradavky, pocit nich ťažké znovu.
  
  
  Sedela bez hnutia, jej hlavou uklonil, teší moje láskanie. Mohol by som vôňu jej vlasov, vôňa parfumu sa na svoje telo.
  
  
  "Som rád, že som prišiel do San Francisca," povedal som.
  
  
  Pomaly, ona oprel sa proti mne, potom sa obrátil a spadol jej hlavu na moje rameno. "Koľko času máte, Ned?"
  
  
  "Dosť," povedal som.
  
  
  Jej ruka jemne sa dotkol mojej tváre. On si vybral ju hore a niesol ju späť do postele ...
  
  
  Dom Penny boli ubytovaní v bol vysoko na útese, nie ďaleko od San Francisca. Liz pokyny boli ľahko sledovať. On zaparkované päťdesiat metrov od domu na strane opustenej ceste, dostal sa okolo auta, a potichu uzavreli dvere. Nočný vzduch bol chladný a vlhký celom hoteli, a bola mokrá od letného dažďa. Na jednej strane mi je les, stahl hrubé, obrastený krovím na okrajoch cesty.
  
  
  Videl som svoje auto pred hlavným vchodom z domu. Blíži opatrne, podal jej auto a crouched podľa jedného z presvetlený oknami domu. Dvaja ľudia hovorili vnútri. Ih počul jej hlas, hoci ih nemohol rozoznať slová. Odin je hlas zdalo, že patria k človeku.
  
  
  Môj Luger v ruke, jej obrátil na rohu domu. Jej hlas zrazu cítil flustered. Moje vyhľadávania sa blíži ku koncu.
  
  
  Jej shell, na špičkách, pohybujúce sa rýchlo v tieni. Ako jej deň sa priblížil vchod, počula hlasy, stále hlasnejšie. Ľudia boli coming out. Otočil sa, jej stahl pozrel na kryt. Na shaggy mužov, nahlas a ostré, šiel ich cestami na deň. Jej, sa ponáhľal na zaparkované auto a ponoril nah.
  
  
  Sergej zaplavili noc, kreslenie žltým pruhom na zemi. Postava človeka praskla vo dverách. To nebol Žreb. To nebolo veľkosť obor s hromový hlas. Cítil ostrý zmysel sklamanie.
  
  
  "Zamknúť dvere," muž povedal, aby jeho spoločník, dievča, on by iba totiž nahliadli krátko. Išiel dole po schodoch. Ego je stocky forme vyzeral dobre. Rovnaké to bolo s ega nerovnomerný postup ako sa blížil auto.
  
  
  Nemal ani pozrieť na môj Ford, ktoré bolo zaparkované na prístupovej ceste. Otvoril dvere svojho auta a dostali sa do. Vchodové dvere domu uzavreté a dievča zmizlo.
  
  
  Muž sa otočil kľúč do zapaľovania. Počul motora začnú pohybovať, a cítil, ako vozidlo začne pohybovať sluggishly ako muž presunul auto do zadnej strane. Schmatol kľučky na jeho strane, a skočil do auta ako človek, cúval preč od domu.
  
  
  On klikol na šikanovanie. "Čo to sakra je?"
  
  
  "Mám zbraň, tak relaxovať. Umožniť hornej brylev. Chcem vidieť, čo budete vyzerať."
  
  
  Mal tmavé vlasy a stern tvár. Nen mal na sebe krátke puzdre tričko, a ja som mohol vidieť kotvy tetovanie na jeho predlaktie.
  
  
  "Meno je Jake Hoyle, nie?"
  
  
  "Mal by si byť mŕtvy," povedal. "Sid dať bullet vo vás."
  
  
  "Pamätám si na incident." Jej ego, udrel ho do tváre s Luger. Dosť ťažko uistite sa, že som úplne ego-zamerané. "Kde je Moose?"
  
  
  "Vy nechcete vidieť ego. Ste z vašej lige. Žreb jesť ľudí, ako ste vy dezert."
  
  
  "Myslel som, že dal prednosť zbili ženy."
  
  
  "Pozrite sa, prinášajú najrozumnejšie vec, ktorú by ste mohli urobiť, by bolo otvorene chodiť toto auto práve teraz a ísť niekde tisíc míľ ďaleko."
  
  
  Prvá noc v Idahu horel v mojej hlave, svetlé znova, a napĺňa ma zlosť. Spomenul som si na Sid pokojne uvedenie bullet vo mňa, keď jej ležal viazané a bezmocný.
  
  
  
  
  
  
  Jej spomienka Sheila Brant a David Kirby.
  
  
  Luger (plachetnica) pritisla tak tvrdo proti jeho hrdla, že on zalapal po dychu. "Dal som vám tailspin. Ak nechcete prijať to, budem fúkať vašu mozgy z celého sídlo toto auto."
  
  
  Povedal hoarsely,"stretávam sa na Žreb, teraz."
  
  
  Dobrý. Ja pôjdem s vami."
  
  
  "To je tvoj pohreb." Tak to dúfal.
  
  
  Pozrel v mojom smere z času na čas, ako odišiel. "Elk vie o vás. Vie, že ste nejaký druh federálny agent."
  
  
  "Ako sa mu vedieť, že?"
  
  
  "On má spojenia. On ich má celú cestu až na vrchol Organizácie. Budete mať vy, pán. Žijete na požičal čas."
  
  
  On dal cigaretu v ústach. "Máte moje ľahšie. Si prenajala odo mňa v Bonham."
  
  
  "Si nezabudnite niečo, páči sa vám? Dal som jej ľahšie ako dar."
  
  
  I udrel ho do palubnej dosky. "Ísť rýchlejšie. Ja naozaj chcem vidieť Moose znova."
  
  
  Nadávanie, Hale vystúpil ťažšie na plynový pedál. "Poslednou časťou (reprezentujúcou rondo bolo správne. Si blázon."
  
  
  "Poslednou časťou (reprezentujúcou rondo mi povedal, že nevedel, kde ste boli."
  
  
  "Nemal to urobiť, ale máme spoločného priateľa. On zazvonil zvonček. Myslel som, že ste prišli do San Francisca vidieť Penny." Našli ste tento adresár stratená Muse. "
  
  
  "Len som sa nemusíte sledovať akékoľvek viac, môžem?"
  
  
  "nie. Je to vlákno z vašej cesty, mister."
  
  
  Bez zmeny tón jeho hlasu, Hale otočil volantom. Ako auto swerved, bola som hodená proti palubnej dosky.
  
  
  Nevidela som ho dostať do jeho rúcha, ale som zbadali streľba a počul zvuk ako on stlačil spúšť. Bol rýchly. Bol veľmi rýchly. Ale gawking nemal hit známky. To už klesla na podlahu auta. Nemal som čas na to myslieť. Ona bola strela s reumatizmus. Luger (plachetnica) explodovala hlasno vnútri aute. Hale urobil gurgling zvuk okolo jeho hrdla a prepadol proti volantu.
  
  
  Auto bolo cestovanie na otvorenom chodníku bez ohybov. Hoyle si vybral miesto, opatrne. Ak by všetko išlo podľa plánu, mal by ma zabil v jeden rýchly výstrel a udržiavané auto ísť z cesty. Ale ego plán nefungovalo.
  
  
  Na driverless auto obrátil doľava a rýchlo cez cestu. On hit priekopa, ako som bol, snaží sa dosiahnuť na volant, a ja som bola hodená proti Hoyle tela. Auto naponáhlo z priekopy, cez podrastu, a nakoniec prišiel do zastavenia. Bol som prekvapený, že to predsa nie je prevráteniu.
  
  
  On sa vzpriamila, pridaných Hoyle sedadla, a vzal jeho pulz. Tam bol žiadne ego. Bol mŕtvy. Ja som mal žiaden výber ale zastreliť ho. Avšak, to bol rozdrvený rozvoja. Ona nebola záujem ego smrti. Jej hotel dostať na Žreb.
  
  
  A luger vytiahol ju von a ťahal Hoyle telo okolo vozidla. Motor bol priniesol opäť, a automobilový išiel cez žľaby a hit chodníku znova. Jej auto išli späť do domu.
  
  
  Musel som sa dostať Penny, povedzte mi, kde Žreb bol, inak by som byť práve tam, kde som začal.
  
  
  Dom bol stále horia svätým. Ego obišiel ho a zistil, otvorte okno spálňa. Nevidela som jej, Penny, ale ja som ju počul. Ona bola pri sprchovaní. Jej, počula tiecť vodu.
  
  
  On sa zdvihol na zadnej krok a zložil obuv, potom si vybral zámok na deň. Kráčal ticho prostredníctvom kuchyne a z obývačky do spálne.
  
  
  Penny bol spev v sprche. Nemal rozpoznať melódiu. Penny nebolo Barbra Streisand. Môj ľahší bol na mojej hrudi. Jej ego hodil ju za minútu a sadol čakať na jej povrch.
  
  
  Keď vyšla, okolo kúpeľňa, mala na sebe sprchovacím kútom spp, papuče, a nič iné. Pozreli sme na seba. Prekvapenie bolo vzájomné. Nechcela očakávať, že cudzinec v jej spálni, a nečakal som, že ju vidieť v narodeninovú oblek.
  
  
  Poznámka Žreb sa o jej hrudník bol presný. Boli výnimočné. Všetko o jej telo bolo výnimočné. Urobila Raquel Welch vyzerať ako dospievajúci chlapec.
  
  
  "Hej, ako si v?" povedala.
  
  
  "Je to môj deň. Jej zámku bola rozbitá."
  
  
  "Nie ste zlodej, a vy?"
  
  
  "Som Ned Harper. Osoba, ktorú nechcel vidieť."
  
  
  "Ten, kto hovoril s Liz na telefóne?" Vzala mimo nej sprchovací kút spp a triasol sa jej vlasy. "Musíte byť nejaký druh prevádzkovateľ si jej povedať, ako ma našiel."
  
  
  "Sme našli spoločnú reč."
  
  
  "Poznáte dôvod, prečo nechcela, aby vás videli. Hoyle mi povedal, že staráš do vecí, ktoré sú žiadne vaše podnikanie. Povedal, že ak ste objavili, ona by sa mali vyhnúť vás a nech em vedieť."
  
  
  "A budete zaobchádzať to celkom pekne."
  
  
  "Nie elegantný dosť. To je jasné." Ona otvorila šatník a vytiahol z župan. "Je to v poriadku, keď som nosiť? Nerád hovorí podnikanie, zatiaľ čo ja som nahá. Neskôr, ak budete chcieť, budem sa jej ego off znovu."
  
  
  "Pochybujem sme, že prostrediu."
  
  
  "Človek nikdy nevie. Vedeli ste náhodou spustiť do Hoyle?"
  
  
  "Áno," povedal som.
  
  
  "Bál som sa, že. To, čo sa mu stalo? Nič dobré, budem mať peniaze."
  
  
  "On nie vracať."
  
  
  Ona akceptovala to bez flinching
  
  
  
  
  
  
  . "Povedal, že by mohol postarať sa o vás na jeho vlastné. Jej hmú neverili jej. Oni sa snažili zabiť raz, a ste prežili to. Ste ovládal poslednou časťou (reprezentujúcou rondo. Povedal by som, že ste celkom v pohode."
  
  
  Premýšľala som, či by som mal byť polichotený. Povedal som jej: "vieš, veľa o moje zariadenia."
  
  
  "Všetko, čo Hoyle vedel. On bol veľký rečník." Mala zapol až jej župan a sedel v prednej časti moja stolička. "Ste veľmi zhovorčivý sami."
  
  
  "Vždy som hovoriť veľa, keď som strach," povedala. "Obávam sa, že budete zabiť mňa."
  
  
  Jej povedal: "Jej vzácne liečivé zabíjanie žien."
  
  
  "Chceš piť? Mám nejaké alkoholu v inej miestnosti."
  
  
  "Nie, ďakujem."
  
  
  Ona pristúpil na moju stoličku a rozopnutú moje rúcho. Keď jej nepohol, chytila ruku a pripojené jej telo. Samozrejme, myslela, že najlepšia obrana je to dobrý čin.
  
  
  "Poďme výhodné," povedala ticho.
  
  
  "To, čo sme o obchodovanie?"
  
  
  "Môj život a všetko, čo môžete dostať."
  
  
  "Chcem vedieť, kde Žreb je na chodbe."
  
  
  Pouting mierne, vytiahla z nej župan znova. "Hale prišiel Odin je San Francisco. Moose je na ceste niekam."
  
  
  "To nie je to, čo Hoyle povedal. Povedal, že Žreb bol tu."
  
  
  "Klamal si. Moose neukázal. Nechal Hoyle prísť sám. To bola chyba. Ich podceňovať vás."
  
  
  Hale musí byť zhotovené príbeh o tom, kedy ma zavolal, aby spĺňali Muse. Bol stagnuje na čas, čaká na rozhodnutie chytiť zbraň.
  
  
  "Kto je pripojený na Žreb, v mafia?" Penny spýtal sa jej.
  
  
  "On nikdy nepovedala nikomu o tom. Tam je človek, samozrejme, s množstvom hmotnosť, s ktorými sa zaoberal. Organizácia všeobecne disapproves z Moose, pretože si myslia, že je to šialené a mimo kontroly. Ale bol tam jeden človek na vrchole, ktorí financujú niektoré lúpeže pre Moose ako súčasť dohody medzi oboma z nich. Žreb povedal, že si navzájom niektoré láskavosti ."
  
  
  "Viete, niečo, Penny? Budete hovoriť veľa, ale môžete mi povedať veľmi málo."
  
  
  Ona trochu jej pery. "Som robiť moje najlepšie, ktoré vám pomôžu. Chcem zachrániť mojej vlastnej koži." Ona rozstrapatené vlasy. "Nechaj ma premýšľať o tom. Oni stratili, sa snaží nasledovať Sheila Brant je chodník. Snažia sa nájsť peniaze, ona ukradol. Ale prisahám vám, Hale nepovedali mi, kde Elk a Craddock boli."
  
  
  "Craddock," opakovať. "Povedz mi o Craddock."
  
  
  "Sid Craddock je tretím podieľa sa na niektoré z Los lúpeže. On bol zapojený v Abruz je vražda. On je štíhly muž s kučeravé vlasy a dieťa-ako tvár. To je všetko, čo môžem si o nen."
  
  
  Ona za predpokladu, že jeden užitočná informácia. Jej potešil ju hore. "Hoyle musí mať dôveryhodné vám veľmi pekne."
  
  
  "Bol vychvaľovanie, - snaží zapôsobiť na mňa. On bol pripojený na mňa, aj keď jej bol Žreb je obľúbená zábava, " povedala. "Ukázal dobrú chuť, Harper. Jej meno je v tejto gang."
  
  
  "Verím, že sa to."
  
  
  "Môžem vám ponúknuť?"
  
  
  Jej, Hej zasmial. "Myslel som, že ste už urobili."
  
  
  "Tam je veľký wad peňazí niekde. Dvesto tisíc dolárov. To, koľko dostali, keď ich zabil Abruz." Ona zovretými jej pery. "To je pre mňa chcieť premýšľať o tom. Ona by sa to páčilo všetko premeniť na peniaze a ležať nahý v ňom. Dvesto tisíc doláru poukážky. Mohli by ste dať dve-sto-tisíc dolárov účet na mňa? "dolár matrac, milenec?" "
  
  
  "Nemám svoju fantáziu."
  
  
  "Nechali to na Sheila. Oni sa rozišli a potom pracovať na Floride a zveriť ho Hey. Hoyle mi to nepovedal."
  
  
  "Moose a Ego priatelia boli zlé o Sheila. Nechcela utiecť s peniazmi."
  
  
  "Potom, čo sa stalo na to?"
  
  
  "Nah nikdy nemal šancu, aby mi povedať. Jej odhad je, že to bol vzatý preč od nah. Ona sa bála sa beží do Žreb, tak ona ušla."
  
  
  Zdá sa, Penny povedala, že jej všetko, čo sa deje. Vstal zo svojej stoličky. Ona nasledovala ma na zadnej krokov, kde dal som jej topánky na.
  
  
  Ona nemá sa ma pýtajú, akékoľvek ďalšie otázky o Hoyle. Myslel si, že ona nebola presne smútiaci pre neho.
  
  
  "Hej, počúvaj, Harper. Povedzme, že sa vám podarí nájsť peniaze, zatiaľ čo sa snažíte spustiť dole Žreb. Čo robíš s nimi?"
  
  
  "Nemyslel som si, že sa o to."
  
  
  "Dvesto tisíc. Je to úžasné."
  
  
  On suchý zips jej balet papuče. "Budeš naznačujú, že ego odovzdať ho máte?"
  
  
  "No, mohli by sme stále zdieľať. Je to mafia peniaze. Počúvaj, ja viem o knihe on je Elk, ktoré máte. Chcela si dievčatá, ktorých mená boli na to. Ja by som mohol byť schopný pomôcť." Viem, že moja cesta. je to veľmi pekné okolo bordel ."
  
  
  "Povedal si, že ste sa báli sa ma."
  
  
  "Za dvesto tisíc. Budem chodiť cez spaľovanie uhlia posteľ, tanečné nahý na trávniku Bieleho Domu, a slúžia prvá Jazdecká Divízia. Vezmi ma so sebou. Harper, a poďme nájsť peniaze. Mohli by sme urobiť veľa o tom. to by vám sex, ktorý ste nikdy predtým nerobila."
  
  
  "Nie, vďaka," jej otec povedal. "Zabudol si Hoyle príliš ľahko."
  
  
  Deväť
  
  
  Vrátil sa na malú čiernu knihu a zoznam mien, ktoré mal teraz nadol zúžený na štyroch. Boli Janice, Eva, Barbara, a Cora. On sa rozhodol ísť do Prahy a nájsť Janice prvý. Ak prázdne bol vypracovaný ju tam, ona by išla späť do Reno do Denveru a Las Vegas, kde sa ostatné dievčatá mali byť.
  
  
  Žreb vedel, že som ego adresár. On vedel, že som bol Shell
  
  
  
  
  
  prejdite cez zoznam dievčatá, dúfajú, že nájdu to, čo ego miesto. Keď zistí, zabil som Hoyle to ego priateľ, nebude sedieť, pomyslel som si. Niekde pozdĺž cesty, v jednom z týchto štyroch miest, budem nájsť Moose, alebo mu budete ma hľadať.
  
  
  V Portlande bordel bol starý dom sa nachádza v vyblednuté rezidenčnej štvrti v blízkosti spracovanie mäsa okrese. Jej zaklopal na dvere skoro ráno a spýtal sa pre Janice. A zívanie dievča s rozstrapatené vlasy vlnitou na mňa.
  
  
  Káva skoro ráno nie je tak voňavé ako ružovej záhrade. To vonia ako poslednú noc, orgánov a sex, a niekedy chlast, a ak slúžky sú už čistenie, to vonia ako armádu latrína.
  
  
  Dievča s rozstrapatené vlasy mal tkanie cez slúžky, jej krátke nightgown kymácející s pohybom jej boky. V slúžky pozrel si ma, samozrejme čudujete, prečo som nemohol odkladať môj chtíč až do súmraku.
  
  
  Klopanie na dvere, dievča povedal: "Janice. To je ten, kto volal."
  
  
  Janice odpovedal sleepily. "Skvelé." Dievča, ktorá bola práci sa spája ma na deň, úsmevy, pat môj tvár, a pohybuje sa dole po hale.
  
  
  A leggy brunetka v žltej pyžamo otvoril dvere a vtiera krútená päsťou do jej očí. Nechcela obťažovať tlačidlo hore jej pyžamo. "Hovoríte, že hľadáte Žreb?"
  
  
  "To je pravda."
  
  
  Ona otvorila dvere širšie. "Kláves Enter."
  
  
  Môj odraz kdesi v celej dĺžke zrkadlá, keď jeho vstúpil do miestnosti. Ďalší zrkadle, bol nainštalovaný v strope nad kolo manželská posteľ. Tam bol nahý blondína ležať v posteli, ktorí už obrátil na jej strane, pozerať sa na mňa, hodváb list posuvné nad ňou biele telo.
  
  
  "Môj priateľ Delia."
  
  
  Jej, prikývla, a blond prikývla v reumatizmus.
  
  
  "Žreb najal nás, aby na pár ukáže, že pre neho a jeho priateľov ega. Nebol presne môj typ," Janice povedal.
  
  
  "Ako dávno počuli ste od neho?"
  
  
  "Január", blond povedal. "To bolo späť v januári."
  
  
  "Priniesol niekto s ním, ktorý chcel, aby dojem." Janice usmial sa. "Myslím, že sme ohromení ego, nechceli sme, Delia?"
  
  
  "Môžete staviť."
  
  
  "Kto bol ten, že človek?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Pán Smith," Janice povedal. "Slávny Pán Smith. Dali sme na show pre veľa našich príbuzných ' ega."
  
  
  Delia giggled. "Nechcel, aby sa jeho skutočné meno, ktoré budete používať."
  
  
  "To, čo by vôbec mohol vyzerať?"
  
  
  "Vysoký a chudý. On nosil okuliare. Ak nebol s Moose, on by si myslel, bol účtovník."
  
  
  "Pretože on bol s Moose, čo si myslíš?"
  
  
  Blond propped jej bradu na jej strane. "Choď, teraz. Ak hľadáte pre Moose, budete vedieť, aký druh obchodných partnerov má."
  
  
  "Pán Smith bol muž organizácie. Dôležité, " Janice povedal. Posadila sa na posteľ vedľa blondína. Oni by skvelé stoličky a bookends okolo nich.
  
  
  Na rozdiel od niektorých ľudí, spýtal som sa jej o Moose, boli ochotní mi pomôcť, ale zistil som, že nemali žiadne dodatočné informácie. Ih poďakoval jej a vyzvali ma, aby sa vrátil niekedy.
  
  
  "Opýtajte sa ma, alebo Delia," Janice povedal. "Sme radi pracujú ako tím."
  
  
  Tridsať minút po odišiel z Portland, Lincoln roared minulosti mi na otvorenej ceste. Vodič vytiahol do predbiehanie lane a zrýchlil, vedľa mojej Ford.
  
  
  Videl som jej tvár, a potom, trochu zbraň. Volant sa točil jej okolí, Ford udrel do ťažšieho auta a prikrčil v rovnakom čase.
  
  
  Brokovnice výbuch rozbil cez okno, ale minul.
  
  
  Lincoln bol príliš objemný pre moje auto poslať moje ego šmyku. Vodič pridaných ego na ceste a strhol jeho vlastných kolesách. Fender vyrobené kontakt s blatník, a potom Ford ľavej chodníku, skidded na strane cesty, a vstúpil piknik oblasti len kúsok od diaľnice.
  
  
  Udrel ho, posmieva sa, rovnako ako on sa odvážil, a udrel ho do výstroj, ako zadnej časti auta sa točil okolo a hit odpadkov barel. On gritted zuby, sa snaží ovládať drift. Auto sa točil okolo znova a hit drevené piknik stoličky, potom prenesú na jeho strane.
  
  
  Jej musí boli žil správne. Stlačil otvorte dvere a vyšiel bez úhony.
  
  
  Lincoln vedené jazdy. Jej, ho videli zmiznúť do výhľad na kopec. Boli tam dvaja ľudia na predné sedadlá, vodiča a ozbrojený muž. Tvár videl som, ako sa len pred brokovnice odišiel, ja by som nikdy nevidel jej jasne, kým dnes, ale vedel som, že to patrilo na Žreb. Bol s úsmevom, ako on stlačil spúšť.
  
  
  "Ford" bol zranený. Musel som nechať v garáži. On prenajal iného auta a odviezli na Reno, zastavenie iba jesť a zavolať Hawk.
  
  
  "Som prístup Moose. On môže cítiť dych na svojom krku, a Em sa to nepáči. On sa ma pokúšal zabiť dnes."
  
  
  "Nick, byť opatrní."
  
  
  "Odteraz sa nebudem vás kontaktovať tac častí. Mám pocit, že idem byť veľmi zaneprázdnený."
  
  
  "Potrebujete informácie, ktoré sme zhromaždili o Jake Hoyle?"
  
  
  "Nie," povedal som. "On je mŕtvy."
  
  
  Eva nemal problém nájsť ho v Reno. Tmavé prívesom camp sa nachádza na okraji mesta. Boli tam tri dievčatá a pani, každý s vlastným prívesu. Eva bola zábavné klienta, a ja som musel čakať s Madame, drobné hovoriť o vzájomnej nezáujmu. Úrad bolo horúco a dusno, a Madame bol som skúste žena.
  
  
  
  
  
  snažil sa tváriť, že inak. Jej blond parochňu nezmestia, a jej červené nechty boli zničené.
  
  
  Pri konverzácii sa obrátil na Žreb, jej poznámky stal viac animované. Spomenula si na veľký lupič; ona nemôže odporučiť ego ako klient alebo ako slušný človek. Zabil jedného z ee dievčatá, pretože hmú rád trochu násilia zmiešané s ego sex. Na madam, mal široký pohľad, ale ona nemôže zmieriť s takým správaním.
  
  
  Jej kravatu uvoľniť. Na pani naďalej hovoriť, opakovanie rovnakú vec znovu a znovu. Nakoniec, silvestrovská klient dostal von z prívesu a zamieril jeho auto. Odišla pani stále hovorí o divný sex.
  
  
  Eva bola red-haired girl, kto mal pestuje málo tuku a bol utápa v frustrácie. Povedala, že tam bolo príliš veľa súťaže v Reno a nikde inde ju hotel by zmienka. Príliš veľa divorcees dať preč svoje egá. Príliš mnoho milovníkov všetkých kútov krajiny, príliš veľa tohto nového sexuálnu slobodu. "Hippies bude to z akéhokoľvek dôvodu alebo bez dôvodu. Neznášam hippies, " povedala.
  
  
  Rokovanie a atmosféra boli deprimujúce. To bola už zaplatená madam, ale on vytiahol z ďalších dvadsať a položil ju na posteľ. Eva balené auto ako vysávač. Povedala, že samozrejme, spomenula si na Žreb. Mali by splnené, keď bola v Denveri, v najlepších časoch.
  
  
  "Jej časti uvažujete o tom, ísť späť," povedala. "Bolo všetko lepšie potom, vrátane mňa." Usmiala sa apologetically. Uvedomila si, že ona nebola starostlivosť o seba. Ey rád jesť príliš dobre, a vykonávať len ona bola na chrbte.
  
  
  Rozhovor bol ako rieka, ktorá tečie opačným smerom. To bolo vyvrátené tým, že správy v médiách o hej, že by som záujem o Žreb. "Je mi to ľúto," povedala opäť ospravedlnil. Ona vstala, otvorila dve plechovky piva,a podal mi jeden. "Moose nebol asi v poslednej dobe."
  
  
  Tam bol čas, keď bola posadnutá s ním, a keď ho z nej niečo zvláštne. Ale vzťah netrvalo dlho, a on si v kontakte najmä s oldies. Naposledy navštívil bola začiatkom tohto roka.
  
  
  "Odišiel som pre Denver hneď po stretol inú dievča, a prestal chodiť. Ona bola servírka. Okolo malom mestečku neďaleko Denveru. Ona bola Moose-milujúci typu. Jej, pamätajte si, že ona je s hotelom mať veľa peňazí. Eva sa zasmial cynicky. "Myslím, že nemal povedať, ako sa mu bude robiť. Neskôr som sa dozvedela, že on ju v dome."
  
  
  A potom monológ zastavil nudné mňa. Jej, povedal, " Že dievča, bola blondína? Pamätáte si na jej meno?"
  
  
  "Meno, nie. Mala to, čo ja nazývam aristokratický vzhľad. Vysoké lícne kosti, veľké tmavé oči. Človek by si myslel, že bola modelu."
  
  
  Ona bola hovorí o Sheila Brant.
  
  
  "Čo sa stalo?" Eva sa spýtal, lov výraz na mojej tvári, že som nevedel, že som mal.
  
  
  On vstal a oprel o stenu a z prípojného vozidla, jeho späť k nej. "Nemyslím si, že viete, čo sa stalo s ňou."
  
  
  "Nikdy som nepočul o to. Možno moose opustil ju a šiel preč, rovnako ako to urobil so mnou."
  
  
  "Neskôr, Moose objavil veľký spojenie," povedal som. "Mal by byť v blízkosti osoba s autoritou. V Organizácii".
  
  
  "Je to správa na mňa," Eva povedal. "Nie je veľa vína tu."
  
  
  Kovboj shell trailer prostredia, ego klobúk bol zbúraný skrývať svoje oči. Bol účtovná ekologické nákupné tašky. Sledoval som ho, prístup mňa.
  
  
  "Ste nemali povedať, prečo ste hľadali Moose," Eva povedal. Ona sedela vedľa mňa, otvorenie druhého môže piva.
  
  
  Kovboj sa zastavil. Ego klobúk bol nový a bol clumsily rozstrapatené. Siahol si do nákupné tašky a vytiahol rezivo-off shotgun.
  
  
  Som sa vrhol na strane, ako sa zdvihol zbraň a urobil ego sa na mňa. Udrel Predvečer s jeho rameno a odviezli ju z línie požiaru, keď brokovnice odišiel. Viesť vysielané prostredníctvom prívesu dverách a hit steny ako mesto.
  
  
  On šiel k oknu a odhrnul záves. Kovboj bol prekládky. Zaklopal z okna s barel Luger a zastrelil ho. On stratil jeho klobúk, zatiaľ čo beží na kryt.
  
  
  "Och môj Bože! Čo sa deje?" Eve povedal.
  
  
  Jej otec bežal k dverám, zatiaľ čo kovboj bol schováva za Madame je prívesu. Zostúpil na zem ako plavec potápanie v plytkej vode. Na poslednú chvíľu ho, on sa otočil, hit sám na ramene, a prenesú. Jej záber vystrelil, ako sa posadila a gawking očami preletel cez prípojného vozidla centimetrov od kovbojský tvár, ako sa peered za rohom. Zmizol z nedohľadne.
  
  
  Ona skočil na jej nohy a zigzagged smerom ega úkryt. Som vystrelil, tak som bežal, snaží sa odradiť Ego od streľby z brokovnice výbuch. Otočil som ju a oprel chrbte proti stonať prívesu.
  
  
  Nedovolil, aby zvuk na nás za minútu. Potom som počul Madame yapping. Dievčatá boli vykukujúce z prívesy. Jeden z nich zakričal na začiatku jeho hlas. Madame prišiel po rohu prípojného vozidla, jej parochňu skĺzla na jej hlavu.
  
  
  Kovboj shell o nej, používať ju ako štít.
  
  
  Objal ju, brokovnice v jednej ruke, pripravený na fotenie ma. A luger vytiahol ju a výstrel jej medzi nohy, pani, uštipol časť jej kovbojské topánky. Niektoré z jeho prsty zostal s ním. Ego plakať eclipsed ženského jeden
  
  
  
  
  Madame vyskočil na ego veža ako on spadol. Ona sa ponáhľal na príves, ktorý zdvihol zo zeme.
  
  
  Kovboj sprawled na jeho chrbát a obrátil sa, snaží bod brokovnice na mňa. Môj ďalší hunspell hit hmú v hlave.
  
  
  Dievčatá vybehol z prívesy, okolo mňa, ako som si kľakol vedľa mŕtvych strelec. On nemohol povedať nič z toho, čo zostalo z jeho tváre. On rummaged prostredníctvom jeho ego vrecká a našiel peňaženku s vodičský preukaz vydaný Sidney L. Crandall v Kalifornii. Jej, si myslel, že ego je štíhla postava, bolo správne. Mohol Moose druhý partner, ten, kto dal guľka v mi v Idahu.
  
  
  Ona bola vrátená emu peňaženky za minútu. Ego je to, nohavice, košele a topánky boli aj nové. Kúpil oblečenie pre túto prácu odvrátiť podozrenie.
  
  
  "Videl som to chlap pred. On sa zasekol tu za posledný deň, alebo tak, " povedal dievča v čiernom jumpsuit. "Bol vodičský pickup truck tam."
  
  
  Som si myslel, že ona a Moose mali rozdeliť. Žreb išiel do Prahy, a Sid sem prišli. Prišli dokončiť mi rýchlo vypnúť.
  
  
  Ponáhľal som sa na pickup truck a rýchlo hľadal to, dúfajú, že nájdu nejakú stopu, ktorá by priveď ma späť do Los. Zlyhala. Dokumenty v odkladacom priestore ukázali, že vozidlo bolo zapožičané dva dni predtým, v Reno.
  
  
  Madame prišiel ku mne, keď som sa dostal ju do auta. Počul som, policajná siréna v diaľke. Madame povedal: "radšej zostať a vysvetliť si to na polícii."
  
  
  "Budete starať sa o to za mňa," jej otec povedal.
  
  
  * * *
  
  
  On prišiel v Denveri na 8:30 hod. a jedli hrubé steak zapiť dve šálky čiernej kávy. S nimi fretky ako sa odhlásil okolo nemocnice v Idaho, jej jediný dostal jeden večer spať, a lekár, ktorý odporúča ma na relax by boli šokovaní vedieť, čo ona robí.
  
  
  Pokiaľ viem, Žreb bol aj v meste. Jej ego rez gang je radov dvaja, ale on zdvihol iného accomplice, potom Bonham, muž, ktorý išiel Lincoln, keď Mousse sa ma snažil zastreliť von z Portland.
  
  
  Vo svojom voľnom čase, ona si o tomto mužovi. AX vyšetrovatelia, potom kontrola Key West vraždy scény, navrhli, že štyria zabijaci napadol domov, kde David Kirby bolo stretnutie s Frankom Abruz. Iba dvaja muži prišli s Moose na Bonham, ale tam môže byť ďalší člen gangu tam všetci spolu.
  
  
  Ja som mal iných faktorov, aby zvážila, ako som sa snažil na posúdenie možných šance proti mne. Tam bol tajomný eso v priestore, muž, ona nebol identifikovaný zatiaľ. Presvedčil som sám seba, že on bol krstným ktorí mali poukázať Frank Abruz, a že on bol muž očarujúce pár Janice a Delia mal opísal mi, významnou osobnosťou v Organizácii, ktoré Žreb chcel zapôsobiť. Dievčatá povedal, že bol vysoký, nosil okuliare, a vyzeral, ako účtovníčka.
  
  
  Napokon, tam bol Marco Valante, starý priateľ Frank Abruz je. Valante raz dal mi pomocnú ruku, ale ju zabil dvoch ego chlapcov a hodil ih z jeho chodník. Valante nemusí byť taký láskavý mi, ak by sme sa stretnúť znova.
  
  
  "Dobre, nikto mi povedal, že to bude ľahká práca," pomyslel som si.
  
  
  Zaplatil som za moju večeru a zastavil sa na telefónne búdky v reštaurácii, lobby hovor Barbara, dievča, čo som prišiel do Denveru za.
  
  
  Barbara bol len jeden zo siedmich dievčatá uvedené v little black book, že Žreb nebol popísaný v dostatočne podrobne. Jej meno bolo zdôraznené, a Mousse nasleduje to s reťazou výkričníky, ako keby sa vzpieral verbálny opis. Jej myšlienka bola, že ak ona bola tak zvláštne v spálni, že Mousse nemohol oceniť jej výkone, potom by mala byť vysoko hodnotené medzi prírodné zázraky Severnej Amerike.
  
  
  Musel som priznať, že zvedavosť bola gnawing na mňa, ako som vytočil jej číslo na telefóne. Po jednom hovoru počas hovoru, nahrávanie bolo prerušené, aby ma informovali, že počet I volané bol už používaný. Toto bolo veľké sklamanie, aj keď ho takmer očakáva, že ma majú ťažkosti kontaktovať niektoré z dievčat po celom svete. Všetky z nich boli call girls alebo prostitútky, ih povolania bol mobile.
  
  
  Som stál v telefónnej búdke, premýšľal, čo by som mal robiť ďalej. Nemal som šancu zistiť, kedy Moose píše Barbara číslo. Možno dievča išli okolo mesta. Aj keď ona iba zmenili adresu jej bola zrejme v slepej uličke. Nevedel som, že jej priezvisko, alebo to, čo vyzerala ako. Mal som možnosť ísť do Las Vegas a skúste kontaktovať Cora, posledné dievča na zozname, ale nechcel som sa vzdať tak rýchlo.
  
  
  Rozhodol som sa poraďte s odborníkom. Taxík ju chytí. "Hľadám niekoho, kto vie, miestny bordel," povedal na vytiahli vodiča.
  
  
  "Pozrime sa. Bordel je nóbl whorehouse, naozaj?"
  
  
  "Technicky, to nemusí byť fantastické," povedal som.
  
  
  "Budete mať svoj vlastný muž. Emmetta Ripley, ako je to napísané v licenciu. Môžete mi zavolať na Červenú."
  
  
  "Všetky práva, Červená. Viete hooker?
  
  
  
  
  
  
  Barbara Amed? "
  
  
  Myslel si o nej. "Nie offhand. Ale viem, že pár, ktorý by som, aby ste hovor ih Barbara, ak to je to, čo sa vám páči."
  
  
  "Ja som pri pohľade na konkrétne dievča." Jej sel v kabíne. "Vezmi ma na niekoho, kto vie predmet lepšie ako vy."
  
  
  Myslel si o nej. "Dobre, je tu jedna možnosť." Odviezol ma na Mlyn je Bar. "Tam ísť a porozprávať sa barman, ktorý vyzerá ako slon sa obzrieme na emu tvár. Budem na teba čakať."
  
  
  Tam nebolo pochýb, čo Červené barman znamená. Vyzeral ako bývalý boxer. Povedal hmú, že ego bol odporúčaný Ripley.
  
  
  Dal mi bourbon a vody. "Kto máte najradšej: blondínky, brunettes alebo červenovlásky?"
  
  
  "Radšej Barbara."
  
  
  "Ak máte na mysli, Barbara, na Bazum Dievča, išla okolo mesta. Viete, ona bola striptérka. Usilovne pracoval len s ňou na čiastočný úväzok."
  
  
  Povedal som jej, že som nevedel, čo Barbara vyzeral.
  
  
  "Dobre, okrem Baz, môžem myslieť na ďalší Barbara, ktorá by mohla byť vaša priateľka." On šiel k telefónu a hovoril, sa vrátil a napísal na adresu vo matchbox. "Hovorí prísť."
  
  
  "To, čo ona na to?" Spýtal som sa, vstávať z barovú stoličku.
  
  
  "Venus de Milo je teplý," povedal.
  
  
  Červená Ripley, išiel som na adresu, ktorá sa ukázalo byť starej budovy, v okolí plná kaviarní, reštaurácií a kaviarní. Ja som sa dostal von a zaplatená mojej fare. "Take off, Červená. Môžem zostať na chvíľu."
  
  
  Jej panciera kráčal chodbou, ktorá sa vyžaduje, maľovanie a zaklopal na dvere na konci. Barbara bola v jej počiatku dvadsiatych rokov. Ona mala na sebe jelenice bunda, khaki nohavice a sandále. Steny malom byte boli zdobené plagáty rockových kapiel.
  
  
  "Aká úľava," povedala. "Posledný chlap Charlie poslal tu bol starší ako Henry Kissinger."
  
  
  "Koľko si získať zamerať?" Sl spýtal sa jej.
  
  
  "Sto dolárov. Niektorí ľudia si myslia, že je príliš veľa, ale pracujem na univerzite." Usmiala sa. "Aby sa dve a môžete zostať celú noc."
  
  
  "Čo je vaša špecialita?"
  
  
  "Medzinárodné vzťahy," povedala s rovno na tvár.
  
  
  "Ja ti dám sto informácie, č hra vyžaduje. Ja som pri pohľade na jej Žreb."
  
  
  "A jej myslel, že to bude zábavné dátum. Ach, dobre. Sto je sto. Daj mi peniaze a ja ti dám Moose adresu."
  
  
  Bolo to príliš jednoduché. On povedal, " Je to v meste?"
  
  
  "Prišiel včera. Pozrime sa na peňažné prostriedky, " ona trvala na tom.
  
  
  Som vytiahol peniaze, som rád, že som nemusel predložiť úradný bibl. Tam boli ľudia v AX papiernictvo útvar, ktorý práve nerozumel.
  
  
  Barbara starostlivo skončil účet a strčil ho šírka jeho nohavice. Potom sa hodil mi do telefónneho zoznamu. "Žreb zavolal a požiadal ma, aby som prišiel. Nebolo tam ešte, ale napísal som jej adresu na obálke."
  
  
  Adresy z knihy, roztrhlo ho. "Som prekvapený, nemal pýtať, prečo som hľadal svoje ego."
  
  
  "Nezaujíma ma. Neviem, či ste členom Mláďa Scout ego komando, ale to nikto z môjho podnikania. Len nehovorte som mu, že vás poslal."
  
  
  Jej, myslel, že by mohla vyzerať Venus de Milo, ale nah zásobník dolár ako Chase Manhattan Bank.
  
  
  Keď som sa obrátil na dovolenke, nastúpila ťažká sklenený popolník z konca tabuľky a udrel ma do hlavy s ním. Bol to dobrý záber. Bol na kolenách, trasie hlavou, sa snaží, aby sa uvoľnil.
  
  
  Ona tiež vedel, že karate. Ona skočil na chrbte a ma udrel do zadnej časti hlavy s okrajom jej rameno. Jeho odpojení.
  
  
  Jej zobudil, ležal na chrbte na zem. Môj kabát bol mimo, a Wilhelmina bol holstered pod ruku. Keď som skončil rozprávať sa sám seba, ako hlúpy som bol za prenájom hej chytiť ma nepripraveného, otočil som na mojej strane.
  
  
  Barbara bola hovoriť s niekým na telefóne. "On je tu," povedala. "Všetko je pod kontrolou."
  
  
  Jej, ja som si uvedomil, že môj rukávy boli zrolovať. Ona tiež čerpal stiletto okolo jej pošvy. Možno nebol hlúpy, ale ona bola smart. Mnoho profesionálnych špiónov hľadal mňa a nevšimol tento malý nôž. Barbara neurobil to.
  
  
  Pozrela sa na mňa, keď jej sel. Zdvihla Luger (plachetnica) v ruke a strieľal ego v mojej hlave. Jej oči ma varovala, že som nemal ignorovať ju. Sedel bez hnutia.
  
  
  "V poriadku," povedala v matematike a na druhom konci linky, a zavesil.
  
  
  "Žreb?" Sl spýtal sa jej.
  
  
  "Viete, ako veľmi o Moose svoje miesto, tak ako ja," povedala. "Som napísal adresu v telefónnom zozname pred šiestimi mesiacmi."
  
  
  Cítil som závrat. Jej povedal: "Tak jej je váš väzeň. Môžete mi povedať prečo?"
  
  
  "Ja som zbierať špiónov."
  
  
  Moje oči začali stierať. Bežal ruku nad nimi. Náhle, on skontrolovať obe jej ruky podozrivo. Ihla marek bol na pravej strane. Poobzeral sa po okolí a všimol injekčné ihly na rameno stoličky.
  
  
  "Nie je nič fatálne o to," Barbara povedal. "Vedel som, že to, čo som robil. Nemám naozaj štúdia medzinárodných vzťahov na univerzite. Jej študentov ošetrovateľstva."
  
  
  "A čo iného ti ide?"
  
  
  "Budete prekvapení," povedala s úsmevom. "Čakal som pre vás niekoľko dní, Pán Carter. Začal som premýšľať ste neboli chystá ukázať." Ako ona naklonená, sa pomaly zmenila z jednej strany na druhú. Jej skĺzol na strane. "Zomriete," Barbara povedal. "Len relaxovať a nechať drog práce. Ste beh po celej krajine streľba ľudí a bije ich, ale stále musíte si oddýchnuť." "Ako ..." zistil som, že je ťažké hovoriť. Moje slová boli slurred. "Ako si ty ... vieš čo?" "Jej dcéra je Marco Valante," povedala
  
  
  10
  
  
  Trvalo mi to dlho, ale nakoniec som sa ho okolo hlboké dobre tmy a otvoril oči. Ranné slnečné žiarenie vysielané v oknami dievča byt. Som zúžil oči a obrátili sa preč od neho. Ja som mal mierne bolesti hlavy, ktorý bol pravdepodobne opici z liekov, Barbara Valante mal injekčne do ruky a moja ruka,alebo z sužujú ťažké popolníka.
  
  
  Jej, myslela si, že všetko má svoj odškodnenia. Aspoň teraz vedel, prečo Moose mal dať výkričníky po jej meno vo svojej knihe. Nestáva sa každý deň, že lacné kriminálnik, ako Moose skóre s dcérou šéfa mafie.
  
  
  Mohol som počuť rockovej hudby, hranie v rádiu v inej miestnosti. Objem bola vysoká. Ani to nepomohlo, moja bolesť hlavy na všetkých. Moje ruky boli zviazané do zadnej časti drevenej stoličke sedel som na. Moje členky boli viazané pevne na priečky v spodnej časti. Snažil sa pohybovať, ale bezvýsledne. Odborník dali ma do kresla tak, aby mohla zostať.
  
  
  Zatvoril oči a snažil vyčistiť hlavu. Drogy zaklopal mi celú noc. Barbara je call mal byť diaľkových hovorov. To vysvetľuje, prečo ona ma na posteľ pre viac ako osem hodín.
  
  
  Zjavenie, ktoré Barbara bola Valante dcéra bolo šokujúce. Bol som zvedavý, ako sa dievča skončil v Denveri, keď jej otec bol údajne pôsobiacich na Východnom Pobreží. Moje spomienky na to, čo som čítal o mafia jednotiek bol fuzzy, ale vedel som, že Lew (Dr.) Rossi bol zodpovedný za Denver Mafia územia.
  
  
  Otvoril oči a zavolal na dievča. "Barbara!"
  
  
  Rádio objem mierne znížila. Barbara prišiel cez dvere so šálkou kávy v ruke. Ráno, vyzerala oveľa menej, ako je produkt counterculture Americas. Ona bola elegantne oblečená v zelenej šaty, a jej čierne vlasy, bola stiahnutá späť v čistej buchta na šije jej krku.
  
  
  "Ste dnes iné. Tie by mali byť herečka, " povedal som.
  
  
  "Ak by stala herečka, ľudia by začali pádom pre mňa, dáva mi šťavnaté úlohy hneď vedel, kto to bol." Vzala sip jej kávy a pozrel sa na mňa s jasnými modrými očami. "Išiel som cez obdobie, keď som si užil ako pozornosť, a potom vyrastala. Prišiel som sem, aby si od vplyvu otca a ľudí, ktorí počuli o nen. Ona zmenila priezvisko a začal študovať, aby sa zdravotná sestra. "
  
  
  "Tak si mi dal nejaké pravdy minulú noc."
  
  
  Ona mi dala pevné, otvorené úsmev. Keď ona, ona skoro vyzeral ako dievča od vedľa. Web rozdiel bol, že väčšina dievčat v okolí neboli vhodné pre časopis Playboy šíriť.
  
  
  "Je mi ľúto, že som sa trafil s popolník, ale bál som sa, že som nemohol zvládnuť, ak ste neboli prekvapení. Bolo mi povedané, že sú ťažké, aby zrušil, a nechať. Môj inštruktor karate hovorí, že som jedným z najlepších študentov na ego, ale jeho nie je mimoriadne silná, a cítil som, ako by som potreboval malú výhodu."
  
  
  "Ste sa ku mne správali ako stará schoolteacher," povedal som.
  
  
  Prišla viac ako lízať mne a zľahka dotkol hrčka na mojom krku s jej prsty. "Tento uzol sa rozpadne. A nemusíte sa zdajú mať otras mozgu."
  
  
  "Jednoduchý otras mozgu je aspoň moje starosti."
  
  
  "Myslíte si, že niekto sa chystá zabiť vás, Pán Carter?"
  
  
  "Veľa ľudí sa snažil."
  
  
  "Nestarajte sa o to. Ste v dobrých rukách s Valante." Ona zdvihol šálku kávy na moje pery. "Hlas. Vziať sip. Je to najlepšia vec, ktorú môžem urobiť pre vás práve teraz. Mám ísť do triedy."
  
  
  Ona požití jej horúcej kávy: "ty a Moose. Táto kombinácia nezdá prirodzené."
  
  
  "Nevedela som, kto Elk bolo potom. Mám na mysli spôsob, akým bol vo vnútri. Skutočnosť, že bol zlodej vyrobené bez rozdielu na mňa. Čo na tom záleží, aby Marco Valante dcéra? "
  
  
  Ona zdvihla pohár na moje pery znova.
  
  
  Rádio chimed v a oznámila hodinu. Bolo 8: 30 ráno.Začal vykazovania novinové správy, vrátane snímania na príves, v Reno. Nemal povedať, aký druh táborisko bolo.
  
  
  "Žreb sa mi zdalo jedným z tých vzácnych ľudí, ktorí žijú svoje životy, bez spoliehania sa na nás, na koho," povedala Barbara Valante. "On bol silný a sebavedomý, bol nebojí sa nikoho a nič v zelenej krajine Boh. Neskôr, keď vedela, že ego dosť dobre, uvedomila si, že ego moci sa môže stať krutosti. výsledok fantastický ego. On je tak odvážne,, dobre, dobre, v poriadku."
  
  
  "Všetci sa zdá, že dohodnúť sa na to."
  
  
  Barbara Valante bol inteligentný a pohotových dievča. Aj sexy. Ale ja som nemal zabúdať, že ona by nastražil pascu pre mňa. Ak by som mohol dostať do rúk zdarma, nebol by som tak priateľský. Vrátila šálka kávy do kuchyne.
  
  
  
  
  
  . Rádio vypnuté. Počul ďalšie otvorené dvere, ktoré sú teraz sa zdalo, že vedú do zadnej schodoch byte, budove. Hlasy šepot. Barbara naleje trochu vody do kuchynského drezu, zrejme oplachovanie sa jej pohár, potom sa vrátil.
  
  
  "Musím ísť, Pán Carter. Môj otec tu budú čoskoro rozprávať. Medzitým, tam je niekto v kuchyni, aby ste v spoločnosti."
  
  
  Zavolala em. Prišiel do izby a usmial sa na mňa. Vyzul si kabát a videl som, že on mal .38 Smith & Wesson revolver slung nad jeho rameno. On tiež mal cast na jeho zápästí. Jej meno, tak som si spomenul, bol Joe. Pracoval v Valante.
  
  
  "Viem, ako sa cítite, Carter. Zmätený. Ste agenti sú pravdepodobne mal byť najlepší na celom svete, ale jedno malé dievča si vzal sám."
  
  
  "To nie je malé," povedal som. Tam sú miesta, kde to nie je malá, vôbec."
  
  
  Barbara Valante sa zasmial. Potom si vzala kabelku a išla von z dverí bytu, takže mi sám s jej otec je poručík.
  
  
  "Bol som trochu zmätený sám o tom, ako si mi priniesol do Kalifornie. To by mohlo byť zničené budúcnosti ambiciózny mladý muž," Joe povedal.
  
  
  "Ospravedlňujem sa. Cítil som sa priamo na čas."
  
  
  Joe sat hore a pozrel na svoje hodinky. Samozrejme, Valante by prísť kedykoľvek.
  
  
  "Ako ste sa sem dostali?" Ego spýtal sa jej. "Myslel som, že by som prehral si."
  
  
  "Valante pochopil, že. Povedal, pravdepodobne máte zoznam Žreb, jeho priateľka, staré a nové. Možno Barbara bola na zozname. Takže po vás šokovalo ma v Kalifornii, poslal ma sem, aby sa pokúsili zachytiť vás. Siahol do vrecka a vytiahol malý čierny Los knihy. "Teraz som vedieť, kde máš svoje mená z. Hľadal som vás včera večer."
  
  
  "Boli ste tu v byte, keď sa jej, hovoril s dievčaťom.
  
  
  "Vedľa. Barbara mi volal po uvedenie si na posteľ." On usmial sa znova. "Perfektné dievča. Potrebujem niekoho, ako sa s ňou."
  
  
  "Obaja sme si."
  
  
  "Keď Nah mal niečo deje s Los, a Valante dostal vietor to, došlo k výbuchu, ktorý by mohol byť vypočutý všetky spôsob Poughkeepsie. Valante naozaj vybuchla jeho steak. Myslel som, že chystá zabiť niekoho. bolo by lepšie, keby mal imelo. "
  
  
  "Viem, čo máte na mysli." Jej otec bol furtively kontrolu jeho dlhopisy znova. To bolo k ničomu. Ak som si, niekto sa bude musieť uvoľniť mňa.
  
  
  "Keď Valante nastavenie cesty pre nah, urobila ego jesť ego slovo" Joe pokračovanie. "Povedala em, že nemá kontrolu jej život už. Ale fungovalo to. Barbara opustené Moose. na jej vlastné, a Valante odpustil jej. Teraz je dokonca hrdý na to, že ona zostala s ním."
  
  
  Mladý Poručík Valante bola zrejme myslenie veľa o jeho šéf. A on si myslel, oveľa viac o šéf dcéra.
  
  
  On kontrolovať jeho pozerať znova, vstal a pozrel sa z okna na ulicu nižšie. "Je to oni."
  
  
  Shaggy stopách znelo v hale. Joe sa ponáhľal na otvorenie dverí. On bol tak dychtivý potešiť svojho šéfa, že to bolo zrejmé. Valante prišiel do izby a postavil sa glowering na mňa. Dvoch mužov, rozišla sa s ním. Jeden z nich sa opieral o stenu a prešiel rukami nad jeho hrubé hrudníka. Iný prišiel a sadol si do kuchyne, dvere.
  
  
  "Carter, boli ste pre mňa veľkou výzvou. Tej noci v Idaho, ste bled ako prilepené ošípaných a mal bullet hole zapojený v ňom. On vám žiť. Ste vrátené mi bije do moji muži a bráni mi, " Valante povedal.
  
  
  "Mal svoje vlastné dôvody pre hranie Dobrý Samaritán. Myslel si si, že by som mohol viesť k Abruz zabijakov. Ste nevedeli, v čase, ktorý Žreb bol zapojený."
  
  
  Muž vo vnútri zapálil si cigaru s strieborný zapaľovač. "Inteligentný chlapec, nie je on, Marco?"
  
  
  "Veľmi inteligentné. Myslím, že je čas, aby videli, čo inde sa to naučil."
  
  
  "Vaša dcéra sľúbil som nechcel ublížiť," Valante povedal jej.
  
  
  "Takže, jej, si niečo povedať o násilie? Práve sme sa chcete opýtať na pár otázok." Valante išiel a prasklo žalúzie na okná. Bolo to zlé znamenie.
  
  
  "Nemám čas na hry, Marco. Poďme zabiť ego teraz, " muž v kresle zavrčal.
  
  
  On bol furtively sledovanie muž v kresle od momentu, keď vstúpil do bytu. Je veľmi zaujímavé zistiť, kto to je. Chlap, opretý o múr bol run-of-the-mlyn gangster, s stolid tvár a nudné oči. Ale muž v kresle bola oblečená nákladne, strieborné manžetové gombíky a topánky zabalené okolo alligator pokožky. Zdalo sa, že ako šéf Valante to rovnakú hodnotu. Bol som zaujíma ho, pretože on bol vysoký, chudý, a nosil okuliare. Okrem jeho elegantné oblečenie, vyzeral ako účtovníčka, nie je kriminálnik. Vyzeral ako človek, dva Portland dievčat sa nazýva Moose priateľ.
  
  
  "Priniesol som vám spolu, lebo tento je vaše územie, Lew. Ale používam to ukázať. A chcem vedieť, čo sa Carter sa naučil počas jeho ciest, " Valante prasklo.
  
  
  Jej názov bol chytený. Jej názov bol chytený. Muž v kresle bol Lew Rossi.
  
  
  
  
  
  Lew k Lekárovi. Starý nepriateľ Frank Abruz.
  
  
  Joe vytiahol čierne knihy a podal ho Valante. "Našiel som to na Cartera. Tento patril Musa. To je miesto, kde Carter dostal dievčenské mená."
  
  
  "Ako ste si to, Carter?"
  
  
  "Žreb stratil svoje ego počas šrotu."
  
  
  Valante prevrátený prostredníctvom stránok. Rossi oprel sa dopredu. Ego oči žiarili ako svetlé black metal za jeho okuliare. Ak ego meno alebo jeden alias ego je nájsť v knihe, hra je u konca pre neho. Valante by mala podozrenie, že práve som si uvedomil, že Rossi najal Moose zabiť Abruz.
  
  
  "Len dievčenské mená," Valante povedal, a Rossi sa zdalo, že sa relaxovať. Valante išiel na stránku s barbarin meno. On roztrhal ju v hneve a pokrčené to. "Bastard." Potom pozrel sa späť na mňa. Len je potrebné skontrolovať, Carter?" "
  
  
  Stále som moje ústa zatvorené.
  
  
  "Boli ste veľmi zaneprázdnený v poslednej dobe-búranie bordel, mätúce ľudí, a zabíjanie niekoľko ... Ale nemáte Žreb alebo peniaze ešte, myslím, že."
  
  
  "Nie sú peniaze. Moose má ih čisté. Dvoch mužov, ktoré som zabil boli zapojené v Abruz je vražda. Boli v Bonham s Žreb, keď zabil Brant priateľka, " jej Valante povedal.
  
  
  "Som na to prišiel. Ale ja nemôžem nechať máte Moose. Jej túžbou, aby si zhromažďovanie krvi dlhu, ktorý je voči mne. Frank Abruz bol môj najstarší priateľ. Išli sme späť. Stráviť nejaký čas sa tu s Lew, keď som ísť do las Vegas, potom Musa."
  
  
  Rossi sa postavil, jeho cigary pustil sa do rohu jeho rta. "A budem starať o vás," on sa usmial.
  
  
  Valante nemusí ma videl zomrieť, ale Rossi bol istý. Bol som si istý, že on išiel dať bullet v mojich očiach hneď, ako Valante doľava. Žiadne ťažké pocity. Len čo sa treba postarať.
  
  
  "Ste pochopili niektoré veci, ale nie všetky z nich," Valante povedal jej. "Ste vynechal najdôležitejšie."
  
  
  "Čo je to?"
  
  
  "On je spomalenie, Marco. Radšej ísť, ak chcete chytiť Žreb, " Rossi povedal.
  
  
  "Čo je zlé, Rossi, sa bojíte, aby počul, čo hovorím? Mám svoje číslo."
  
  
  "Čo to hovoríš?" Valante požadoval.
  
  
  "O Frank Abruz zaúčtované. Nebolo to len lúpež, že Žreb si na Floride. To bol úder pre vášho priateľa. Rossi má nastaviť Moose na Abruz, a spolu s nimi fretky, s ktorou pracuje proti vám, a ľudia sa snažia vás zastaviť od zistenia. "
  
  
  Lew Rossi pristúpil o krok späť a pridal Valante za Joeom. On zrazu udrel Joe v chrbte. Mladý muž otvoril svoje ústa a zalapal po dychu. Vzal krok smerom k mojej stoličke a držal sa na cast-zabalené strane. Potom padol na svoju tvár, a videla nôž medzi jeho lopatky.
  
  
  Marco Valante whirled okolo. Jej kričal na neho. "Nie, Valante. Ďalší chlap!"
  
  
  On si uvedomil, že on urobil chybu, ale to bolo príliš neskoro. Človek, pre deň, Rossi je chlapec, ho zastrelili, a ego, jeho telo twitched ako guľka zasiahla. Valante tvrdohlavo odmietla jeseň. On robil plného kruhu príznaky, vytiahol svoju zbraň, a zrazil sa s mužom, ktorý dal guľka v hmú je späť.
  
  
  Muž stlačil spúšť opäť za deň. Ego je umlčal zbraň zdvihol zvuk slín. Na hunspell hit Valante ako päsť v tele. Valante konečne začal padať, ale vystrelil sám. Potom padol na zem vedľa mojej stoličke.
  
  
  Rossi bandita bol opretý o stenu, nohy rozložené tak, ako keby dúfal, vytiahnuť sám sebe, a nie spadnúť. On robil jeho prácu. Zachránil svojho šéfa. Ale on zomiera. Valante je výstrel trafil hmú v živote. On sa posunul sa dvere pomaly, ako opitý, kto sa rozhodol posadiť sa na zem. Ego je kolená boli visí nadol. Ego nohy zrazu posunul dopredu, a on sa zrútil v stočený haldy.
  
  
  Lew Rossi hladko vytiahol nôž okolo Joe je späť a utrel ego na mladý gangster je kabát. On zjedol Joe oči, aby sa ubezpečil, že bol mŕtvy. Potom sa stavia nad Joe a kopol Marco Valante. On nudged to znovu, a potom sa na mňa pozrel. "Sklamaný, Carter?"
  
  
  "Áno," povedal som.
  
  
  Nakoniec, Rossi skontrolovať na jeho človek. Nemal vyzerať zlomené srdce, keď povedal, že strelec bol mŕtvy. Tam bolo veľa náhrada okolo. "Ako ste to vedeli?" spýtal sa ma.
  
  
  "Veľa úlomkov zišlo. Niekto z davu poslal Coogan zabiť ma a dievča v Bonham. To nebolo Valante - na-hotel úlohu dostať dievča hovoriť, ale jej viesť svoje ego Abruz je zabijakov. Keď sa zistilo, že Žreb bol ešte v mafie. Tým, že dva a dva dohromady. Abruz botched liek sa zaoberajú Čínskych Komunistov. Jej, myslím, že to bol váš obchod. Ale vy ste chceli Abruz mŕtvych pre dôležitejší dôvod, než len hnev. "Tušila som to teraz. "Vie o Splniť vaše tajné vzťah s Komunistami a šiel s tebou hovoriť. Ste sa báli by sme vedieť, čo sme hovorili o, aby ste sa zbavili Abruz a Kirby. A potom mali Meredith, a musel som na to prísť skôr, ako sme zistili, nič. Musíte zabiť Meredith sami-ego vrah použil nôž."
  
  
  
  
  
  .
  
  
  "Nehovoria mi Lekára, pretože som študoval medicínu. V starých časoch, urobil som veľa okamžité chirurgické zákroky." On flicked nôž a uviazol ego v minúta: "skoro som chytil v moteli. Ste lucky bastard, Carter."
  
  
  "Je to preto, lebo som čisté srdce."
  
  
  "Vy ste tiež veľmi zvedavý. Keďže nemáte v úmysle opustiť tento apartmán nažive, mohol by som aj povedať o všetko ostatné." Sadol si znova a lit jeho cigary znova. "Mám dobré vzťahy s týchto Čínskych ľudí. Drog zaoberať bol len cover - up-zámienku pre mňa na ich splnenie. On používa svoje vlastné ľudí infiltrovať AX a odovzdávať informácie na Komunistov. Odin okolo mojej osoby na svoju základňu v Carolinas dozvedel Sheila Brant to pobytu stretnutie vaše súbory. Komunisti to zaplatiť za moju pomoc s high-kvalitné lieky. Mám najlepšie dodávky v krajine. Pre estestvenno, mafia nebude radi, že vieme o moje osobné veci. Abruz Stahl bolo podozrivé, tak hmú musel odísť."
  
  
  "Ako to máte v pláne na vysvetlenie tejto scéne Organizácií? Prácu, ktorú urobil s Joe teraz nesie svoje iniciály."
  
  
  "Ste to, Carter. Máte dobré s nožom. Môžete tiež zabil Valante a môj chlapec tam. Toto je môj príbeh, a Barbara Valante sa chystá podporiť."
  
  
  Zavolal Barbara v nemocnici a povedal, hej, že jej otec bol zranený, a hej, by sme lepšie dostať späť do bytu, akonáhle je to možné. Zavesil a posadil, pozeral sa na mňa s pazúrik, úsmev na jeho pery.
  
  
  "Dali ste mi peklo čas, AX človeka. Ale teraz som si."
  
  
  Jej potil a horúčkovito lomcovať laná. Nejako som mal povedať, Hawk, čo som sa dozvedel. Ale ja som nechcel byť v sto kilometrov starého človeka, keď si uvedomil, že mesto sa infiltroval do gangstri pracovných pre Červený Čínsky.
  
  
  Rossi sa postavil. On vytiahol vreckovku z vrecka a plnené to v mojich ústach. "Barbara by sa tu za desať minút. Nechcem, aby si kričať alebo sa zapojiť do diskusie."
  
  
  Dvanásť minút neskôr, bežala dole do haly a prikrčil do bytu. Ona oplotená, keď videla, ako hrozné scény: tri telá, jeden okolo ktorý patril jej predka. Mnoho žien by slabé. Ona len urobil strangled zvuk agónie.
  
  
  Rossi zabuchli dvere a clapped ruku nad Ei ústa. Oni bojovali, kým držal nôž na jej krku.
  
  
  "Viem, že je to pre teba ťažké, Barbara," povedal v jeho mäkký hlas, " ale musíte zostať pokojný a správať sa. Váš život a Žumpa život na nej závislé."
  
  
  Ona prikývla, a Rossi pustil ju. Ona nech sa sob okolo jej krku, jej oči prosí mi vysvetliť, čo nemohol som jej dať.
  
  
  "Chcem vám odpovedať na telefón," Hej Rossi povedal.
  
  
  "Koho mám jej zavolať?" "Čo je to?" spýtala sa hoarsely.
  
  
  "Niekto, ako dlho ako oni sú členom predstavenstva. Navrhujem, aby Sal Terlizzi alebo Don Corvone. Urobme to Terlizzi. On je vždy myslel, že veľa o vás. On si myslíte, že všetko, čo hovoríte."
  
  
  Barbara odfrkol a vzal ostrý dych. Oči sa jej vyrazil na mňa a snažil sa hovoriť aj napriek gag, len aby zistil, bol som lapal po dychu.
  
  
  "Čo som chcel povedať, Rossi?" "Čo je to?" spýtala sa v odkazovej, že zrazu kalená.
  
  
  "Že Nick Carter chlap zabil svojho otca, a Joe, a že som sa snažia zabiť ego. To bude v poriadku, ak máte problémy s rozprávaním. To umožní, aby ego presvedčivé. Potom môžete zavesiť telefón bez uvedenia podrobností. "
  
  
  Rossi stretli všetky zbrane v miestnosti a vyložil ega na stole. Vzal Valente je Browning, ktoré ness. "Teraz, Barbara, ak nemáte doručenie správy presne tak, ako som doručením na ego, budem strieľať si, nej, v Cartera tvár."
  
  
  Ego plán bol pričom tvar. Krstným Barbara mal hovor bude prehĺtať jej príbeh. Po ona zloží, Rossi zabije nás oboch. Potom povie mafie, že som zabil dievča, skôr, ako on zabije mňa. Musí si myslel, že cez niekoľko ďalších podrobností, aby sa posledná časť presvedčivé, ale podstata bola zrejmá.
  
  
  Chytil Barbara oko a zatriasol hlavou. Dúfala som, že pochopil. Keď sa skončil hovor, boli sme obaja mŕtvi.
  
  
  Odpovedala telefón. Rossi shell o nej. Zroloval cez stoličku a spadol na zem, sa zúfalo snaží rozbiť ju na voľné ruky. Nechcel som uspieť, ale vplyv na podlahe vyrobené Rossi hlavu blbec. Keď svoj pohľad vľavo Barbara, čo schmatla injekčné ihly ona by sa používajú noc pred a odviezli ho do emu rameno so všetkými jej silu.
  
  
  Náhle bolesti vyrobené Rossi kričať. Dokonca aj jej otec flinched keď videl zariadenie stojí v jeho ruku, ako dikobraz je brká. Rossi prisahal a strhol ho zadarmo. Zatiaľ čo on robí to, dievča hit ego s telefónom. To dopadne na stenu, a bežala do kuchyne a zabuchli dvere. Napriek svojej výške, dievča si myslel rýchlo. Beží preč bol lepší pre Nah, ako sa snaží zostať a bojovať Rossi.
  
  
  Rossi zatriasol hlavou nesprávne. Bol taký nahnevaný, že som si myslel, že bude strieľať mňa, len aby vzduchu sa okolo môjho sleziny
  
  
  
  
  
  Potom sme obaja počuli dvere na zadnej schody slam. Uvedomil si, že hmú potrebné zastaviť Barbara, inak ego je celý plán by sa rozpadne. Bežal k dverám ona by uzavretý, vzal na svoje plecia ho otvoriť, a bežala cez kuchyni. Ja som ho počul zostupuje po schodoch.
  
  
  Šuflíka otvoril v kuchyni. Barbara vtrhli do miestnosti s sekáčik na mäso. Ona dýchal ťažko. "Som zabuchli zadné dvere a prikrčil do broom closet. On bežal mimmo mňa, " povedala, a vytrhol ma.
  
  
  Som zobral jej nôž z Nah a rezané laná, ktoré viazaný moje členky. On si vybral ju s druhou umlčal pištole a bežal cez kuchyni na schodoch.
  
  
  Rossi šiel von a prikrčil späť vo vnútri, keď sa mu nevidel dievča. On sa pozrel nahor, ako sa jej objavili na druhom poschodí pristátie.
  
  
  Ego hunspell zvalený na črepy zo strany deň otvorených za mnou. Moje roztrhol rukáv jeho kabát.
  
  
  Otvoril dvere, že nemal viesť k ulici a skočil do nah. V čase, keď som dosiahla na úrovni ulice, mal zmizol za rohom domu.
  
  
  11
  
  
  Keď jej manžel sa vrátil do bytu, Barbara bola kľačí vedľa jej otca. Bolesť ukázal, že na jej bledú tvár.
  
  
  "Viem, že je to bude trvať veľa z vás, ale potrebujem tvoju pomoc. Rossi by ju nájsť rýchlo, " povedal som.
  
  
  "Čo si myslíte, na mieru vziať?"
  
  
  "On nie chystá vzdať svojho postavenia a spustiť. On si prísť s iným príbehom povedať. Napríklad, že ste zradili svojho otca a spojili svoje sily so mnou."
  
  
  Ona sa postavila. "Potom musíme ho zastaviť skôr, než sa môžu skontaktovať sa s nimi."
  
  
  "Presne tak."
  
  
  Ona bola jazdy malý Fiat. Keď sme odchádzali domu, povedala: "Rossi má nehnuteľnosti v predmestí. Ja si myslím, že tam pôjde."
  
  
  Vzal som ju na ulici, kde som zanechal v mojej prenájom auta v noci. Auto bolo stále tam, s nelegálnym parkovací lístok na čelné sklo.
  
  
  "Môžete ísť," I objednať. Jej sel je vedľa nej, montáž puška, ktorá bola testovaná na AX základne v Južnej Karolíne.
  
  
  Rossi dom bol na kopci. Železná brána, strážený vstup a vysoký plot okolo areálu.
  
  
  "Ak porušíte brány, alarm," Barbara povedal. "Mal by si zavolať domu a opýtať sa, byť akceptovaný."
  
  
  On sa posunul pod volant a vzal jej miesto. Potom ho išiel cez bránu otvoriť zámok a vybitie ih. Auto prešiel po spevnenej ceste, jedna časť brány stále visí od kapucňou. Ohnuté krídlo poškrabaný, pneumatiky, ale nedávalo to zmysel, ako vyrezávané auto.
  
  
  Ako sme prešli mimmo, muž, oblečený ako záhradník kričal na nás. Potom druhý muž bežal cez kríky s pištoľou v ruke. On zdvihol pušku s jednou rukou, prešiel ruku cez jeho hrudník a vložil si hlavu z okna. On stlačil spúšť a bežiaci muž swerved smerom k rybníku.
  
  
  "Je to Rossi do auta, "Barbara názvom, prejdite ukazovateľom do Cadillac v príjazdovej ceste. "On je tu, je to v poriadku."
  
  
  Skočil okolo auta a vystrelil do Cadillac je plynové nádrže. On čerpaná jej ďalšie dve guľky, potom vytiahol je AX ľahšie a hodil ju do plynu, ktorý začal prenikať cez nádrž.
  
  
  "Čo to robíš?" Dievča sa opýtal, rozpakoch.
  
  
  "Uistite sa, že nemôže odísť," povedal som.
  
  
  Plamene vybuchla Cadillac je telo, a potom nádrž explodovala. Muž v šofér je jednotné sa objavil na schody vedúce nadol do bytu nad garážou.
  
  
  "Nick!" dievča zvolal a ukázal na neho.
  
  
  On sa opieral proti kapotu svojho auta, nahradil pušku, a dať bullet v ovládači tlačiarne na hrudi, zatiaľ čo on sa stále snažia dostať revolver z pod jeho doublet.
  
  
  Vedľa mňa v krídlo, hunspell zakvičal. Niekto v dome rána na mňa. Som crouched dole a bežal na druhej strane vozidla, kde Barbara bol už krčí. Ďalšia zbraň začala až. Tam boli aspoň dvaja muži v dome.
  
  
  Drží pušku na kolenách, jej otec sa pozrel na dievča. Ona bola dýchanie ťažké, a farba sa vrátil k jej tvári.
  
  
  "Barbara,"povedal som:" ste v poriadku."
  
  
  "Tak je to, Nick."
  
  
  "Chcem, aby ste sa vrátiť von z auta a schovávať sa v rose kríky," jej otec povedal. "Môžete strieľať dialo?"
  
  
  "Samozrejme, že som si."
  
  
  Dali jej v ich Luger v ruke. "Strieľať na dom. Nemusíte mať cieľ. Stačí fotiť. Chcem ju späť hore."
  
  
  Potom vliezol cez otvorené dvere auta a otočil kľúčom. Zdvihol som môj bicykel, ležiace na sedadle pre moje výpočty, stlačením ruku na plynový pedál. Siahol a dal auto na výstroj, a automobilový valcované dole príjazdovej cesty smerom k prednej časti domu.
  
  
  On vyšiel na trávnik a urobil jeho cestu cez kríky na stenu. To liezol pod windows na rohu domu. Tam bol terasa na zadnej a sklo-uzavretá veranda. Lew Rossi gilles štýlové.
  
  
  On zdvihol malé kamenné lavice a hodil ho pred skla. Muž bežal von, hľadá mňa. Čaká na jej, stojím s mojím späť na stonanie. Napokon, on pustil sa do dvora. Keď prešiel mimmo mi,
  
  
  
  
  
  Jej, vyšiel von a hit jeho ego s zadok jeho pušky.
  
  
  On vošiel do domu cez rozbité sklenené dvere a zistil, žena v červených šatách sedí v rohu. Ona bola v jej polovici tridsiatych rokov, a ona bola tak sa vystrašili, že ona bola tras celého.
  
  
  "Kto do pekla si, na mieru?" povedala v roztrasený hlas.
  
  
  "Jej Prezývka je Carter. Ste Rossi alebo ego žena, pani?"
  
  
  "Musíme Odin. Jeho príchod okolo Vegas. A ak som niekedy dostať odtiaľto, nebudem vracať."
  
  
  On šiel do väčšia miestnosť na konci chodby, a muž vyskočil a strieľal mňa. Jej brokovnice vystrelil z boku a môj hunspell hit vázu na dlhý stôl právo človeka. Skočil späť. Prevrátenia dlho, stoličky, stlačil jej ego blokovať vstup do chodby. Potom jej ego, používa ju ako štít.
  
  
  Muž dal dve guľky v moje rameno. Jej otec ležal na podlahe a groaned. Som to počíta do desať pred trvalo sústo. Potom som ho počul blížiace sa mi. Čakal som, kým prišiel do tabuľky a sklonil sa nad ním nájsť moje telo. Potom jej, prehodil pušku a zaklopal na revolver okolo jeho rameno.
  
  
  Chytil moje vlasy, ktorá nemohla byť lepšie. Môj howl nebolo falošné ako moje stonanie. Som si myslel, že bude vytiahnite môj vlasy podľa korene. Vstala a zasiahnuť jej na brade s zadok svojho ega. Potom sa stavia nad ňu a kráčal chodbou lemujú dvere.
  
  
  "Rossi," volal som. "Ste príliš zbabelý, aby vyšiel?"
  
  
  Žiadna odpoveď.
  
  
  Stlačil otvorte prázdny dvere spálne a presťahoval sa na.
  
  
  "Rossi," volal som. "Máte zabiť človeka spoza ako Joe?"
  
  
  Ticho.
  
  
  Snažil som sa ďalšie dvere. Kúpeľňa. Žena v slúžka je jednotné cowered v kúpeľni.
  
  
  "Máte skvelé miesto, tu, Rossi," zakričal som. "Ja vám poviem, čo budem s tým robiť. Som si nastavte ho na oheň, ak nechcete prísť."
  
  
  On vyšiel. On vyskočil z bielizeň skriňa, narazil do mňa s dverám a zaklopal mi z mojej nohy, potom vrhli sa na mňa.
  
  
  Nôž sa blysol ako sa ponorila ego do môjho hrdla. On jerked, schmatol ega zápästia oboch rúk a začal ohýbať ega ruku späť. Spadol a zlomil zadarmo, vodičský päsťou do rebrami. Potom ho bodol znova, rezanie dlhý otvor v nohe moje nohavice, ako to odvalil.
  
  
  Stretli sme sa v hale, lapal po dychu. Bol na kolenách, a bola na nej, a brokovnice ona by klesla ležal na podlahe medzi nami.
  
  
  "To vyzdvihnúť, Carter," povedal. "Skúste zdvíhacie to, a ja som si odrezal ruku."
  
  
  Hugo vybral to až pred odchodom Barbara apartmán. On umiestnené nôž v jeho dlani, a keď Rossi to videl, zdvihol ruku, aby hádzať jeho nôž.
  
  
  Barbara ho zastrelili. Ona vstúpila do domu a sedel na konci haly. Odchovala luger (plachetnica), vzal ego pevne v oboch rukách, a strieľal hmú prostredníctvom zadnej časti hlavy. Ona kráčala pomaly k nám a stál a pozeral sa na mŕtveho muža. Nakoniec sa obrátil na mňa s neprítomný výraz a povedal: "Kód ... on rozbil Kota kód ... ten bastard."
  
  
  Nasledujúce ráno sme povedali náš goodbyes v čiernej farbe. Jej dlhé vlasy, bol vtiahnutý do cudný buchta okolo jej krku, a jej bledú tvár bola holé make-up.
  
  
  "Predpokladám, že ste ísť do Las Vegas práve teraz vyskúšať a nájsť Moose pes," povedala.
  
  
  "Mám pocit, že sa čaká na mňa."
  
  
  "Už si čítať noviny? Polícia nemôže zistiť čo sa stalo. Myslia si, že tam je nejaký gang vojny deje."
  
  
  "Dostali sme sa práve v čas," povedal som.
  
  
  "Nick, musím povedať jej niečo."
  
  
  "Máte na mysli niečo podobné, možno budeme znovu stretnúť, keď sa veci lepšie?
  
  
  "Nemyslím si, musím povedať, že vôbec."
  
  
  Počet Moose mal zaznamenané pre Cora v Las Vegas bol ranč, legitímne bordel beh žena menom Arlene Bradley. Keď si uvedomil, že som nechcel vyskúšať talenty ee dievčatá, Bradley žena, odprevadil ma do low-end office a posadil sa v otočná stolička.
  
  
  "Cora ľavej tu pred chvíľou. Ona nebola chcel byť, a našla iný život."
  
  
  "Pamätáte si muž menom Žreb?"
  
  
  "On a traja iní prišli sem zobrazíte Cora. Pre estestvenno, ih nemal jej otázky. Ale myslel som, že to boli ľudia, ktorí, hej, nemal by som pokazil, s. Ako som povedal, rád som sa jej. ee prvku v takom mieste ."
  
  
  Vzala obrázok zo zásuvky a podal mi ho. "Vzal som si to. Je to dievča, o ktorom hovoríš?"
  
  
  To bolo Sheila Brant.
  
  
  "Čo chceš, Pán Harper? Čo je predmetom tieto otázky? " žena spýtal sa.
  
  
  "Cora je mŕtvy. Ako ste povedal, ona je umazávání s nesprávnym ľuďom. Iba ona vedela, ako ju Sheila Brant."
  
  
  Ona blinked. Novinky sa zdalo, že ju zasiahla tvrdo. Keď hovorila znova, jej hlas bol chrapľavý. "Mal si mi povedal, že skôr. Povedal som jej, že som sa páčil jej, a tak som ju vzal vážne. Bola osoba, ktorá je známa ako Moose zodpovedný za jej smrť?"
  
  
  "Áno."
  
  
  "On je v Las Vegas. Ego ho videli v kasíne v noci."
  
  
  "Ak Mousse ukazuje sa tu, bude si zavolať mi na môj hotel?"
  
  
  "Samozrejme."
  
  
  On loviť jej Žreb v noci v kasínach, kluby a hotely
  
  
  
  
  
  ale jej ego, nenašli ho.
  
  
  Arlene Bradley mi volal, keď som bol s ňou raňajky. "On ma kontaktovali. Môžete si prísť?"
  
  
  Ona bola jazdy v horúcim slnkom na ranč. Môj pulz bol racing, môj adrenalínu. Moje vyhľadávania má prísť na koniec.
  
  
  "Pýtali sa o vás, tak ako ste požiadal o nich. Povedal som jej, boli ste tu a že ste prišli späť. Chcú ju nastaviť pascu pre vás, " Arlene Bradley povedal.
  
  
  "Vy ste sa prijať ponuku?"
  
  
  Usmiala sa na prvý raz. Úsmev bol tenký, pevný a kontrolované. "Myslím, že si myslia, že niekto asi moja firma nemôže objekt na ih. Ponúkli mi 10.000 dolárov, aby sme ich nechať osamote, aby mohli zabiť."
  
  
  "Musia sa nájsť peniaze."
  
  
  "Peniaze?" povedala a zamračil sa.
  
  
  "To nevadí. Povedzte im, že budete robiť to. Povedzte im, že dať ih pasce."
  
  
  "A budete chytiť ih miesto."
  
  
  "Budem sa snažiť," povedal som.
  
  
  Na ceste, na ranči, na mimmo staré mesto duchov prešiel ňou. Sme išli na jeho miesto, a on sa pustil cez prach, až kým sa mu podarilo nájsť budovu, ktorá vyzerala vhodný pre to, čo jej hotel bol. On vytiahol pušku okolo auta a schoval ho v krokvami v blízkosti vchodu.
  
  
  "Môžem opýtať sa jej, prečo robíte to?" Arlene povedal.
  
  
  "Mám zbraň, ktorá je dostatočne blízko-rozsah obrany. Ale oni by sa mohol pokúsiť zabiť ma z diaľky."
  
  
  Ona sa pozeral von na opustenej ulici. Keď vzduchu shimmered s Savchenko, ona shivered. "Ideálne miesto pre rozstrele. Rovnako ako vo filmoch. Len to nie je fikcia."
  
  
  "Máte niekoľko koní na ranči. Povedzte Moose budete ma vezme na prechádzku dnes, nie je kedy. Vám prinesie mi tu potom utiekol s koňom a nechaj ma osamote."
  
  
  "Znie to ideálne. Pre nich."
  
  
  "Chcem im veriť tento. Keď budú kontaktovať vás znova?"
  
  
  "Elk povedal, že on by prísť na poludnie. Hmú program bude robiť. Je to rovnaké, ako opúšťa ste tu bez koňa."
  
  
  Späť na ranč, ona nalial mi piť a držal ju za sklo aby bane. "K úspechu."
  
  
  "Na trestnej činnosti," povedal som.
  
  
  Usmiala sa na druhý krát, pretože by sme sa stretli. "Ja si vzhľad pevnosť, pretože je to lepšie pre podnikanie. Ale cítim, že mnoho sympatií pre ľudí. Ako Kôra. Ako ste vy."
  
  
  Nalial nám ďalší. "Potom na priateľstve."
  
  
  Boli sme jazdy na mesto duchov v nedeľu tak horúce, že moje tričko bolo držať môj späť. On sa odpojí.
  
  
  "Vidíš, ih, Ned?"
  
  
  "Som videl záblesk slnka. Pravdepodobne pohľade cez ďalekohľad. Poď, vzlietnuť. Uvidíme sa tam. Nebudú chcieť nechať ujsť stretnutie."
  
  
  Vzala vypnúť, takže môj kôň za sebou. Že nebol súčasťou plánu. Ale to nevadí. Moose bude stále prichádzajú. Vedel som, že by som sa mohol spoľahnúť na to.
  
  
  Vzal ju do ovisnuté terasa jedného z dlhej-opustených obchody a fajčil cigaretu. Potom auto vedela - a Lincoln-ju videl. To sa zastavil na konci ulice a muž dostal von. Veľký muž. Stál tam pozeral sa na mňa, a ja som cítil môj dolár zásobník utiahnite.
  
  
  Môj kôň robil hluk. Pozrel sa na zviera a videl iný bandit blíži z opačného smeru. Chodil, zatiaľ čo vedie koňa. Ego nohy kopol do prachu v malých špirály.
  
  
  Naplánovali ma chytiť v crossfire.
  
  
  Čapu z jej cigarety spadol jej. Postavil sa a pohyboval medzi dvoma budovami. Stojí proti jednej steny okolo chaty, ona, čaká na môj stalkerov, aby sa pohyb. Netrvalo dlho. Žreb prišiel za rohom.
  
  
  "Ako sa vám páči moje dievčatá, Harper?"
  
  
  "Všetko bolo v poriadku, s pár / *
  
  
  "Ale nie tak celkom, ako Sheila? Bola roztomilá. Prepáč, že som zlomil krk. Boli sme spolu len pár krát. Ale veľké peniaze budú zablatené žena hlavu, narušiť jej myslenie."
  
  
  "Nechcela okradnúť vás."
  
  
  Žreb prišiel lízať. "Tak kto to urobil? Dostal som ju prácu na Arlene dom, ale nikdy som to povedal niekto iný o peniaze. Takže ako by mohli zmizli ako povedala?"
  
  
  Ruky a moja ruka bola visí dole, z boku, a obrátil tak, že Žreb nevidel moju ruku. Jej Luger presťahoval, otočil, a Moose z príznak povolenia na vykonávanie visel dole.
  
  
  "Myslím si, že urobila chybu v rozprávaní Arlene," povedal som.
  
  
  "Poď, Harper!"
  
  
  Ďalší muž išiel okolo domu a prišiel za mnou. Bol crouched nadol, jeho zbraň a ukázal na mňa. "Ja som povedal: poď, bulík."
  
  
  "Nechcem zastreliť ho," Moose kričali. "Chcem počuť, čo má povedať o peniaze."
  
  
  Luger (plachetnica) spadol jej a cúval smerom ku kabíne. "Arlene vyhral Sheila viac a získal jej dôveru. Povedala mi, že si ponúkol jej 10.000 dolárov pre túto inštaláciu. Je to právo, Žreb, alebo ona povie, že to bol prospech pre starého priateľa?"
  
  
  "Povedala, že to bolo na prospech."
  
  
  Potom sa obrátil a prikrčil cez otvorené okno hlinku. Rameno hit hnilé dosky, a dali spôsobom, pľuvanie z prachu. Počul som, ako Moose a ďalší muž kričí na seba. Vstal, bežal na krokvy, a siahol po puška on by tam chytil. Mal vedieť, že ego by bolo preč. Arlene sa vrátil a presunula jej ego. Ona naozaj nastaviť ma.
  
  
  Problém bol, že som si neuvedomili, ona bola zapojená do Žreb priniesol peniaze znova. Žreb mu povedal, že dostal Sheila prácu v dome,
  
  
  
  
  
  Urobili Arlene klamár raz, najmenej, pretože z dohľadu. Žreb povedal, že stále nevedel nájsť peniaze, čo znamenalo, že nemohol ponúknuť Arlene $ 10,000. To z nej klamár dvakrát. A ona mi dala tento riadok o tom, ako veľmi sa cítil asi Sheila a mňa. Povedala mi, že ona by čakať na jej dostať sa z tejto pasce nažive. Pravdepodobne s pištoľou.
  
  
  Elk bežal dolu verande domu. Vyzeral ako byvol. Vyhodil sám cez dvere bez zastavenia a prepadol cez podlahu. Alenka je ego bolo viac ako hnilé dosky mohol zvládnuť. Ego bolo pripnuté na stenu. On prisahal a writhed, hľadá mňa.
  
  
  Vzal krok smerom k nemu a jeho ego bolo facku celej tvári tabuli. Vplyv bol tak silný, že rada rozbila.
  
  
  Ďalší muž pri západe slnka cez okno. Ona bola hodená na základe stiletto, ale išlo rýchlo a neprijaté. Jej uskočil dvere. Ak druhý Musa nebol zdvihol ego, moje Luger by byť stále leží mimo.
  
  
  Som trotted jej rohom. Zbraň bola stále tam, ale jej kĺby nemal dosah na to. Arlene sat medzi budov, drží opraty nervový kôň v jednej ruke a stredne - hmotnosť Mauser v iných.
  
  
  "Ísť a dostať ju. Vrátil som sa do pomôcť, " povedala.
  
  
  "Nie, ste sa vrátili overiť u chlapcov a zistiť, či všetko šlo podľa plánu. Že to nie je tak. Ona je stále nažive, a poznajú pravdu. Ste ukradol peniaze z Sheila. Bežala preč, keď zistila, že chýbali. Nikdy som vedel, že by ho mal. Ona verila. "
  
  
  Ona vypálené samopal na neho.
  
  
  To bol hodený do prachu tak, že Fiat. Pozrel sa hore len v čase, vidieť Žreb je spoločník štíhle cez windows a strieľať Arlene. Hunspell bol .45 caliber a roztrhlo hej, face off.
  
  
  Jej kričal a vrhol sa na človeka, ťahanie ego prostredníctvom windows. Poplieskal sa po ego tvárou v tvár a schmatol ega rameno zbraň, ako sme valcované dole prašných ulíc. A moose prišiel za rohom. On zdvihol boulder, zdvihol svoje ego nad jeho hlavou, a urobili krok smerom ku mne.
  
  
  Muž, podo mnou sa snažil poukázať na zbraň v správnom smere, ale som si ego na jej zápästie. Jej ego udrel znova. Jej, vedel som, že Žreb príde. Na poslednú chvíľu, je vrátená späť. Moose vydala boulder. Ďalší muž sedel hore, a boulder hit jeho ego, s hrozný zvuk, ako keď nôž bol v mäse. Nemal som žiadne pochybnosti o tom, že človek bol mŕtvy. Bez pochýb.
  
  
  Žreb vyzeral zmätený tým, že tento zvrat udalostí. Potriasol jeho obrovský hlavou neveriacky. Potom pristúpil k jeho priateľom. Ten ripped na .45 von z celého človeka prsty.
  
  
  Som liezol jej Luger (plachetnica). Otočil sa, jej Žreb ho strelil do hrudníka. Dvakrát. Ja som ho strelil tretí čas ako on vstal, jeho oči wild a jeho úst pohybe, akoby chcel niečo povedať.
  
  
  Napokon, on spadol a stále ležal v prachu. Pomaly sa dostal k jeho nohám. Mesto duchov sa zdalo, že takmer tichý, ako cintorín. On bol jedinou osobou, ktorá v nen, ktorý zostal nažive. Dlho konferencie bolo viac, a moja práca bola vykonaná, okrem toho, že som povedal, Hawk o agentov z AX základne. Ale zajtra bude iný.
  
  
  Doslov
  
  
  Našiel som ju na Hawke je ego Klub bazén v listovej Virginia vidieku, neďaleko Washingtonu. On bral veľmi potrebné slnečné kúpele. Ego je bony lakte a kolená boli ako slonovina okenné.
  
  
  "Ako bolo upratovanie?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Zariadenia bolo postarané. Museli sme blízko naše zásady Carolinas a Denver, ale dostali sme kontrolu všetkých mafia špiónov. Našťastie, operácia bola v ranom štádiu, a oni nemali prejsť na všetky dôležité informácie. "
  
  
  "Vo všeobecnosti, mafia nevedel nič o Rossi je vysporiadať sa s Komunistami, alebo že on bol zapojený v špionáž pre AX. Abruz pravdepodobne nevedeli moc, buď. Bol to len podozrivé. Ale podozrenie, že môže byť smrtiace keď si zapliesť s ľuďmi, ako Lew Rossi."
  
  
  Hawk otvoril jedno oko.
  
  
  "Bolo to drahé a krvavé, Nick, ale je to naša práca, tvoje aj moje. Je to špinavá práca, a nedajú vám medaily za to."
  
  
  "Ja viem," povedal som.
  
  
  "Ste pripravený odísť Londýne zajtra?"
  
  
  "Áno, pane."
  
  
  "Nick," zavolal ako jeho otec sa odsťahovala. Sedel v lehátko longue. "Kto, Babička, je na vás čaká v aute?"
  
  
  "Spoľahlivé informátor".
  
  
  "Chcete povedať, že Hodnota dcéra?" povedal .
  
  
  * * *
  
  
  Barbara čakali netrpezlivo. "Poďme niekam ísť a ísť do postele, Nick. Zajtra príde veľmi rýchlo." Presťahovala bližšie ku mne, lízanie, keď jej odchodom do klubu. "Bol váš šéf prekvapil?"Oh, samozrejme," povedal som. "Bol už takmer nemý."
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Zmluvná Strana Agent
  
  
  
  Nick Carter.
  
  
  Zmluvná Strana Agent
  
  
  Venované členov Spojené Štáty americké Tajné Služby
  
  
  
  Prvá kapitola.
  
  
  Zatiaľ čo naháňa nebezpečnej hry, poľovník sa niekedy zistí, že má nevedomky prešiel úlohy s jeho korisťou, a stal obeťou. Mnoho divoké zvieratá majú mazaný potrebné pre prepadne, ako Mato Grosso vrah jaguar, ktoré ukrývali na jeho vlastné chodník zmiasť a zabiť poľovníckych psov s jedným prstom z jeho pazúrov, vždy zabíjanie posledný pes v balení prvý. A rogue slon Dabi, ktorá vyvinula nepríjemný zvyk uštipol končatín z ľudských prenasledovateľov.
  
  
  Muž je určite najviac mazaný ambusher okolo, a on starostlivo zvážiť túto skutočnosť, ako on kráčal tmavé lesné cesty. Bolo to ideálne miesto pre zálohe; a ona, vedel, že to bolo naplánované týmto spôsobom.
  
  
  On si vybral ju opatrne, pomaly, sledoval každý strom a ker pre pohyb, počúvanie pre najmenší zvuk. Môj Luger, Wilhelmina, ležal pripravený v jeho závesu, ale bez jeho výstroj. Hugo stiletto ležal v semiš saje pripútaný na moje pravé predlaktie, pod sako mala na sebe. Jej mimmo mal len prešiel k previsnuté vetvy, keď počul zvuk za ním. Ešte predtým, ako sa mu otočil som vedel, čo to znamenalo-muž padol zo stromu na zem za mnou.
  
  
  On sa obrátil, len v čase, vidieť ruku zostupne s nožom v ňom. Tenký, ostrý nôž bola ukázal takmer priamo na mojej hrudi.
  
  
  Zdvíhacie jeho ľavé predlaktie blokovať, chytil muža zápästie. Zároveň mu strčil muža oči s indexom a stredné prsty pravej ruke. Ale on tlačil svoje voľné ruky na most nosom, práve včas, aby zachránil svoje oči.
  
  
  Ego schmatol jej ďalšie zápästia oboch rúk, otáčanie a odvrátenie sa od neho, a vytiahol ťažké, predklone. Muž letel cez moje rameno a dopadol na zem na chrbte. Nôž letel von cez ego ruky. Som ohol svaly v mojom pravé predlaktie, a stiletto skĺzol do mojej dlane. Pred človek mohol pohybovať, on strčil jej tenký prúd hmú stiletto pod jej bradu a držal jej ego tam.
  
  
  "Veľa šťastia nabudúce," povedal jej ticho.
  
  
  Ona nebola bodol v muža bradou ako obvykle. Ego držal ju tam, kým ega oči zúžené na mňa.
  
  
  Zrazu sa usmial. "Veľmi dobré, N3," povedal.
  
  
  "Všetky návrhy?" Spýtal som sa, odstránenie stiletto od Ega hrdla.
  
  
  Sedel hore a oprášil sám vypnúť. "No, mohol by som sa už zmienil, že by ste mali používať viac vašom boku v hodiť. A aby sa vám stiletto nie je problém, a je považovaný za horšie ako nemecký Trapper je Spoločník, ktorý ste práve nasnímali odo mňa. Ale myslím si, že všetci vieme, že, rovnako. A zdá sa, že robí svoju prácu, nás, bez ohľadu na to, čo."
  
  
  Hugo vrátil ju do jej pošvy. "Ďakujem," povedal som.
  
  
  Ona prešiel prvý test na rozšírené tréningové kurzy. Môj súper bol asistentom Aikido inštruktor na AX Akadémie, a ja som musel priznať, že on robil čertovsky dobrú prácu, uistiť sa, že som si spomenul na základy self-defense. Boli sme na základe super-tajomstvo školy pre AX agentov.
  
  
  "Teraz pokračovať na tejto ceste, až prídete na križovatku s cestou vedie späť k training center," povedal mi. "Očakávať čokoľvek."
  
  
  "Vždy som rád," povedal jej s úsmevom.
  
  
  Nechal som jej ego tam a šiel kľukaté cesty. Mesiac sa posunul spoza mrakov, odlievanie je tajuplný striebristé žiaru nad oblohou. Išiel opatrne, pripravený na všetko. Keď sa dostal na križovatku, zastavil sa na chvíľu. Vedel, že tam bol žiadny zvukový systém, čo znamenalo, že tam bola dobrá šanca, že tam bol niekto iný v hale v okolí. Práve som začal na ceste do tréningovom centre, keď muž vyskočil z temnoty na cestu priamo predo mnou. Jej luger vytiahol a skončil off muž, ego zbraň. Emu je luger zamerané na jej hrudi a stlačil spúšť. Tam bol kliknite na prázdne fotoaparát okno.
  
  
  "Si mŕtvy," povedal som. "Hunspell 9mm násobne dolár".
  
  
  Obrázok v tmavom obleku sa zasmial, a videl som, že on mal na sebe osadenie nad jeho tvár. Smiech a osadenie ma zase v mojej hlave. Zatiaľ čo on bol stále snažím na to prísť, počul mierny hluk za ním. Tento muž bol len umelé návnady. Ale že nemal zmysel. Inštruktori nikdy pracovali v tímoch proti vám, našim noci cvičenia.
  
  
  Pred mohol obrátiť na tvár druhého človeka, cítil náhla ostrá bolesť explodovať v spodnej časti lebky. Jasné svetlá blysol na mňa v tme. Moje kolená podlomili, celého hotel, a hit späť z mojej hlavy. Počul som, že ju niekde, nízke stonať, a dýchavičnosť zvuk, a to prišlo z celého môj vlastný krk.
  
  
  Hlas ju počul. "Je, že ho?"
  
  
  "Áno, to je on," druhý muž odpovedal s nejaký prízvuk.
  
  
  On bolestne otvoril svoje oči a videl dve tmavé postavy plávajúce v tme. Obe z nich
  
  
  nosenie osadenie masky. Podarilo sa jej opýtal. "Čo je to?"
  
  
  "Skutočný život, Pán Carter," povedal s prízvukom. "Nie je škola hry, ako ste si pôvodne mysleli."
  
  
  On prižmúril oči cez bolesť-rozmazané oči vidieť obrysy tváre pod pančuchy, ale bolo príliš tma, aby nič vidieť. V každom prípade, netrvalo ani žiadne geniálne odvody, zistíte, že neboli inštruktorov z akadémii vzdelávania. Bol som len snaží uhádnuť, ako sa dostali do území, keď jeden okolo nich kopol ma tvrdo v strane.
  
  
  On sa zasmial a prisahal pod jeho dych. Bolesti boli neznesiteľné. Človeka s dôrazom namieril Colt Cobra 38 Špeciálne na mojej tvári.
  
  
  "Bolo to len preto, aby vás presvedčil, že to nie je hra, Pán Carter," ten s Colt povedal mi. Druhý muž bol dýchanie shallowly a vyzeral, ako chcel zopakovať lekciu.
  
  
  On strčil malé pištole späť do vrecka a vytiahol čiernu obálku z vnútra jeho plášťa. S guttural zvuk, upustil obálky vedľa mňa na zemi.
  
  
  Ten, s prízvukom hovoril znova. "Toto je správa pre vašich nadriadených, Pán Carter. Ide o pripravovanej konferencii v Caracas. Domnievam sa, že ľudia si to pozorne a vážne."
  
  
  Moja myseľ whirled v bolestivé tmy. Konferencie bolo stretnutie medzi Americký viceprezident a Prezident Venezuely, ktorý bol tiež naplánovanými na Palacio de Miraflores, Biely Palác, v priebehu najbližších dvoch týždňov. To bolo dôležité politické udalosti, ktorý mal posilniť hospodárske a politické väzby medzi usa a Venezuela.
  
  
  Že bol požiadaný, aby klásť otázky tak, že by hovoril o trochu viac. Ale oni ukončil diskusiu. Kto kopol ma skôr sa bude dať mi jeden posledný úder predtým, odišli. Problémy s ním bolo, že on miloval svoju prácu príliš veľa. Tento čas, on zamerané jeho ťažký boot v mojej hlave. Ego schmatol jej nohy a obrátil jej okolí, smeje sa. Počul prasknutie kostí a kričal, že stráca rovnováhu a pádu silne na vrchole jeho spoločník. Ostatné človek recoiled, a obaja padli.
  
  
  "Blázon!" Muž s colt kričali, snaží sa dostať na jeho nohy, snažil sa zamerať.
  
  
  Bol na nohách potom, a nejako bol medzi mnou a zbraň, ktoré bolo v poriadku so mnou. On udrel veľký päsťou do mojej tváre, ale som sa prikrčil a to odrazil moje čeľuste. Muž s pištoľou vyskočil a bežal do tieňa. Zrazilo iného muža, smashing jej ego vysoká s päsťou. Padol na jeho chrbát a ja som sa vrhla sa sám na seba, ale on položil svoje nohy v mojej tvári a tlačil. Jej letel, a kým ona sa späť na nohy, to sa pošmykol preč do kríkov.
  
  
  Ale nebol chystáte sa na to zabudnúť, koľko hmú rád kopne ma, a to mi dal energie nemal ani vedieť mal. On nechal stiletto padajú do mojej ruky a hodil ego hmú po ňom. Udrel hmú v späť, ako to bolo zadanie hustý ker. On kričal, clutched jeho chrbát, a uháňal vpred, mizne z očí do kríkov.
  
  
  Ako som sa blížil k padlého človeka, inštruktor vystúpili z tieňa za mnou. "Hej," kričal: "čo sa to tu deje?"
  
  
  On išiel na miesto, kde sa neustále a videli, stiletto trčí celého bandit je späť. Povedal. "Ježiš!" "Čo to sakra stalo?"
  
  
  Jej skladovanie maska odstránené z muža a videl, že bol mŕtvy. Tvár bol neznámy. "Mali sme hostí," povedal som. "Jeden naľavo."
  
  
  "Si zabiť tento jeden?" Vyzeral trochu choré.
  
  
  Na AX inštruktori sú self-defense špecialistov, ale väčšina okolo nich sa nemusíte tráviť toľko času v teréne. Učia nás, aby sme robiť nič, ale nikdy robiť špinavú prácu.
  
  
  "Vyzerá to, že som to urobil," povedal som, okolo mimmo karate odborník so moje čeľuste visí otvoriť vyzdvihnúť na obálke mojej útočníci odišli so mnou. Ego otvoril ju a sotva si chcete správu prečítať v šere moonlight.
  
  
  Na pripravovanej konferencii v Caracas, americká vláda a najmä AX spravodajská sieť bude vystavený ťažkým poníženia a hanby. Je to otvorená výzva pre všetkých: na koho, akú formu poníženia bude trvať a ako to bude realizovaná, ako aj na zabránenie ego, ak môžete. Keď prehráte, svet bude vidieť neschopnosť EÚ a neschopnosť vlády Spojených Štátov vo svetovej politike.
  
  
  Podpísané jednoducho "Záškodníci". Celú správu, vrátane titulkov, bol prilepený spolu z softvéru je časopis výstrižky.
  
  
  Bledá tvárou karate inštruktor priblížil, šilhající na mŕtvy človek. Keď prehovoril, jeho hlas bol studený. "Urobil týchto ľudí opustiť toto?"
  
  
  "Skutočne," povedal som.
  
  
  "Vidím to, prosím?" Spýtal sa v inštruktor jeho hlas.
  
  
  "Obávam sa, že nie," povedal som.
  
  
  Ego tvár sa naplnila s hnevom. "Teraz počúvajte, Carter. Tento nešťastný incident sa stal na školskom pozemku, čo chcete robiť. "
  
  
  On strčil papier do jeho bunda vrecku. "David Hawke dostane úplnú správu."
  
  
  Všetci v AX poslúchal Hawke, dokonca aj muža boss na školiace stredisko. Ona podozrenie, že inštruktor resented skutočnosť, že som sa hlásil priamo na Hawk. Keď mimmo prechádzali okolo neho, aby sa jeho stiletto, som si myslel, že bude, aby ma zastavil.
  
  
  "Myslíš, že si môžete požičať na tento papier odo mňa?" spýtal sa jej s sarkastický úsmev.
  
  
  Zdráhal sa na chvíľu. Vedel som, že bol veľmi ochotný prijať výzvu, ale on vedel o mojej hodnosti. Že jeden fakt strach mu aj napriek jeho čierny pás v karate.
  
  
  On vošiel bokom a zobrala jej stiletto. On čistiť kotúč na mŕtveho muža späť a vrátili sa na svoje ego jej pošvy. "Si môžete vziať organizmu na tréningové centrum," povedal som, " ale nechajte ego tam, kým nebudete počuť z Hawke. A neberte nič zo svojho ega vrecká."
  
  
  Inštruktor len pozeral sa na mňa, rozhorčenie napísané nad jeho tvár.
  
  
  "Medzitým, cvičenia sú hotové," povedal som. "Dnes je už navždy skrýva v tieni."
  
  
  On sa otočil a zamieril späť k budov. Mal som volal Hawke hneď.
  
  
  * * *
  
  
  O pár dní neskôr, Hawke a jej sedeli na dlhé mahagón konferenčný stôl na AX sídlo s hlavou CIA, vedúci Národný Bezpečnostný úrad, šéfa Tajnej Služby a riaditeľ Venezuelskej bezpečnostnej Polície. Hawk spýtal týchto ľudí stretnúť sa s nami, pretože ih agentúry išli na zabezpečenie Caracas konferencie.
  
  
  Hawk bol v čele jeho stoličky, hovorí cez obrovské, páchnuce cigaru. "Všetci ste kópie správ, páni," povedal. "Ak niekto okolo vás chce opätovne preskúma pôvodné, mám ju tu." Jeho štíhle telo sa zdalo, že elektrifikovaná s energiou, a jeho tvrdý, ľadové oči, pozrel sa na mieste v veselá tvár Connecticut poľnohospodár. Všimol si, ako mal toľko krát predtým,že keď Sokol hovoril, ľudia počúvali sústredene, a dokonca aj tieto slávnych ľudí.
  
  
  "Nie je tam ani slovo o tom, kto to napísal?" CIA šéf požiadal. Bol vysoký, ryšaví muž s prenikavými modrými očami a spôsob päť-hviezdičkový všeobecné.
  
  
  "Nechám N3 odpoveď, že vývrtka," Hawk povedal, lepenie cigarou v ústach.
  
  
  On položil svoje ruky na stôl pred neho. Neznášam tieto byrokratické stretnutia, najmä keď mám odpovedať na mnoho otázok o inteligencii.
  
  
  "To je nemožné sledovať materiály, ktoré používa pre samotné posolstvo," povedal som. "Skontrolovali sme von papier, obálky, výstrižky a lepidlo, a tieto sú všetky bežné veci, ktoré by mohli kúpiť v každom okolo tisíc obchody v oblasti."
  
  
  "A čo muži sami?" Riaditeľ tajnej služby spýtal sa netrpezlivo. Bol stocky a fair-haired, s šedé pruhy na chrámov. Vyzeral veľmi nervózny.
  
  
  "Muž, ktorý zabil jej ukázalo byť obuvi predavač vo veľkom department store tu vo Washingtone. Č vedie vôbec. On nemá záznamy v ktoromkoľvek z našich oddelení alebo polície. A všetko, čo môžem povedať o moje ego priateľ je, že je to vysoký chlap s Európskym prízvuk."
  
  
  "Ruskej?" NSA agent sa spýtal. On bol starší muž s bielymi vlasmi a dlhou vyčnievajúce bradou. Bol kreslenie na podložku pred ním, ale on bol pri pohľade na moju tvár sústredene.
  
  
  "Nemôžem s istotou povedať," povedal som. "Možno, že bol Balkánu prízvuk. A, samozrejme, môže byť falošné."
  
  
  Venezuelskej klepli mu prsty na stole. Bol to veľký človek s olivovou pleť a tmavé, huňatým obočím. On bol muž, ktorý úspešne frobbled z Venezuelskej vlády počas niekoľkých pokusov o prevrat pred časom, a teraz bol zrejme obávajú. "Potom máme tušenie, kto je za túto správu," povedal pomaly, s ťažkým prízvukom.
  
  
  "Obávam sa, že je súčasná situácia," Hawke priznal. "Aj môj podpis neznamená nič pre nás."
  
  
  "Keby to bolo na mne, nebolo by Stahl obáv o to," NSA šéf povedal. "Celá táto vec je pravdepodobne nejaký podvod."
  
  
  "Alebo len niektorí ľudia, ktorí majú zášť proti vám," hlavou tajnej služby poznamenal. "Amatérov, ktorí sú ľahko riešiť, ak sa ukáže až v Caracas."
  
  
  "Nemyslím si, že Rusi alebo Červený Čínsky už niekedy urobil misie týmto spôsobom," CIA muž povedal pomaly. "Ale potom je takmer nemožné odhadnúť, ako KGB a L5 bude správať v tejto, alebo že situácia."
  
  
  "Tvrdé a studené faktom zostáva," Hawk povedal, " že nie je hrozbou." Záznam hovorí o poníženia a hanby, nie len havárií. A je určené špeciálne pre AX. páni? "
  
  
  Tam bol stručný ticho. Nakoniec, CIA šéf hovoril znova. "Vaše mužov sa nemusíte dostať sa tam, kde pokuse o atentát sa očakáva,"povedal," blokovať executioners ' ih s vy." Pozrel sa na mňa
  
  
  "Vlastne," Hawk povedal, oprel sa späť v jeho stoličke a pozeral sa okolo stoličky. "Takže ak AX má byť na tejto konferencii, je možné, že niekto plánuje zabiť naše podpredseda alebo predseda Venezuela, alebo oboje."
  
  
  Stôl bol rušný s aktivitou. Riaditeľ tajnej Služby pozrel na Hawke grimly. "Nechcem vidieť, ako môžeme vyvodiť, že záver z dokumentov, David," povedal. "Myslím, že ste preháňa jeho význam."
  
  
  NSA zamestnanca vstal zo svojej stoličky a Stahl tempo a späť vedľa dlho, stoličky, ruky clasped za jeho chrbát. Vyzeral ako bývalý Britský plukovník stimulačné miestnosti. "Myslím, že sme všetci vziať to príliš vážne," tvrdil. "Sakra poznámka môže byť podvod."
  
  
  Až do teraz, jej fretky bol zámerne mlčí. Hawk chce počuť každého názor, než sme vyjadriť našu vlastnú. Ale teraz jej, myslel som, že to bol čas pre mňa prehovoriť.
  
  
  "Je to príliš dobre naplánované na vtip," Tycho povedal jej. "Pamätáš, títo ľudia sa podarilo získať prístup na území AX training center. A vedeli moje meno a podarilo sa mi nájsť tu. Ten, s prízvukom, ktorý mi dal na vedomie, povedal presne, že: domnievam sa, že váš ľudí si to pozorne a vážne. Pozrel som sa okolo stoličky. "Nemal vyzerať ako on bol vtip."
  
  
  "Ak by nebol zabitý človek v tejto situácii, ona by aj boli nútení vziať to všetko skôr vážne," Tajné Služby úradný povedal tartly.
  
  
  Nemohol som dovoliť, aby sa na vlastné. "Jeden z mužov okolo mňa mal revolver namieril na mňa, a druhý bol boj so mnou," povedal som chladne. "Ak ste tam boli, by určite to brať vážne. Použil som môj nôž, pretože som potreboval zastaviť osoba, nie pretože som chcel zabiť."
  
  
  Riaditeľ Tajnej Služby práve zdvihol obočie a dal mi arogantným úsmevom. "No kritika vaše rozhodnutie bolo určené pre vás, Pán Carter. Ja sa snažím len poukázať na to, že bezpečnostné služby pravidelne dostávať takéto záznamy. Sme jednoducho nemôžem dovoliť, aby sa ih vážne."
  
  
  Venezuelskej odkašľal. "To je pravda. Ale to sa zdá rôznych mi. A tam, kde je nejaká možnosť, pokus o živote môj prezident, nemôžem riskovať. Ona bolo zistené, double down na bezpečnosť pri Miraflores Paláci počas konferencie. A pretože vaše viceprezident môže byť v nebezpečenstve, dôrazne odporúčame, aby ste prijať dodatočné bezpečnostné opatrenia."
  
  
  "Práve som hovoril s viceprezidenta," CIA šéf povedal. "Ego" - nemusí obťažovať vôbec. Povedal hmú, že všetky štyri agentúry budú stále máme ľudí, ktorí tu, a on si myslí, že to je dosť."
  
  
  Hawk sa pozrel späť na Tajné Služby muž, ktorý mal svoje ruky clasped nad jeho úst. Napriek jeho cynické komentáre, bol jasne vedomý toho, že bol v prvom rade zodpovední za život a osobné blaho Viceprezidenta.
  
  
  "Čo myslíš?" Ego Hawk spýtal sa.
  
  
  Pozrel sa na Hawke vážne. "Dobre, jeho uznať, že hovoríme tu o živote konferenčná miestnosť manažérov, aspoň potenciálne. Som nájsť ďalších ľudí, aby cestovali na Caracas, aby spĺňali bezpečnostné požiadavky vo Venezuele."
  
  
  "Všetko v poriadku," Hawk povedal, žuvanie na jeho cigary. Bežal ruku cez jeho šedivé vlasy, potom vytiahol iso rta cigaru. "Ako pre AX, sme normálne nebude mať agent v tejto krajine na stretnutie. Ale pretože AX bolo výslovne uvedené v poznámke, odosielam môj hlavný osoba-Nick Carter - na konferencii." On vlnitou na mňa. "Vice prezident si myslí, že by bolo pekné, keby ona bola sprevádzaná ego, tak ja pôjdem tiež."
  
  
  CIA vedúci pozrel odo mňa Hawke. "My sa postaráme o prijatie oboch z nich."
  
  
  NSA, človek sa pomaly zatriasol hlavou. "Stále si myslím, idete na wild goose chase," on kritizoval kedysi.
  
  
  "Možno áno," Hawke priznal. "A, samozrejme, je tu aj tretia možnosť." Odmlčal sa, teší čakať. "Pasca", pokračoval, uvedenie studenej cigaru späť v jeho ústach. "Záznam hovorí, že to bude AX, kto sa poníži vás. A to všetko je otvorená verejná výzva na AX. Možno, že niekto chce, N3, alebo jej tam byť na nejaké postranné motív."
  
  
  "Potom prečo ísť?" NSA, agent námietky. "Myslím, že je to niečo, čo budete mať radosť sedieť vonku niekde inde."
  
  
  Hawke žuť na cigary. "Okrem toho, že to nie je, ako som zákona," povedal. "Nepáči sa mi myšlienka pohrebiska moju hlavu do piesku a dúfa, že hrozba zmizne, alebo že niekto iný sa bude starať o všetko, čo pre nás."
  
  
  "Tešíme sa na vašu prítomnosť, Seňor Hawk," Venezuelskej úradný povedal.
  
  
  CIA muž obrátil inteligentný, vážny pohľad na mňa. "Dúfam, že vaša cesta bude bez komplikácií," povedal.
  
  
  Jej emú sa zasmial. "Verte tomu alebo nie, dúfam, že áno, tiež."
  
  
  V druhej kapitole.
  
  
  To bol Svätý nedeľu v Caracas, a celé mesto bolo zhromaždili na festival. Tam boli bull farby, sprievody s farebnými plaváky a všetci v svetlých regionálne kroje, koncerty a výstavy
  
  
  a tancujú v štvorcov. Caracas bol baví s jeho vlasy dole. Napriek tomu, že nebolo jasné, crazy karneval nálady, ktoré zostali so mnou, keď som sa zapísal do mojej izby na El Conde Hotel len šesť dní pred konferenciou. Bolo chladné, desivé pocit silného vetra pískanie cez úzke dláždené uličky starého mesta. Nemohol som sa triasť desivý pocit, že mesto bolo snaží povedať mi niečo, že oslava bola skrýva od bežné pozorovateľa. Niečo zlé.
  
  
  Hawk letel von skôr a bol už v meste. Si mysleli, že by sme mali ísť samostatne a pobyt v rôznych hoteloch.
  
  
  On mal kontakt Hawke v malej reštaurácii v blízkosti American Express úrad v deväť hodín v noci. To mi dal niekoľko hodín na seba, tak som šiel na rohu kiosk a kúpil noviny a býčie zápasy list. Vzal som jej papiere so mnou na najbližšiu kaviareň na chodníku, ale preto, vetra, som sa rozhodol sedieť vo vnútri. Objednal som Campari a pil to, keď som si prečítal všetky konferencia príbehy, či toto fórum bolo deje, aby sa reálne titulky, ako to bolo celé.
  
  
  Keď som skončil čítanie novín, som skúmal najnovšie býčie zápasy položky. Vždy som mal rád dobré bullfight. Keď ste v podnikaní zabíjanie a snaží sa dostať zabil, a hráte so smrťou - násilnej smrti - býčích zápasov, má zvláštne čaro pre vás. Môžete ísť, zaplatiť peniaze, a dostať sa v barrera-v prednej rade. A viete, že tam bude smrť na arenea, možno aj smrť človeka. Ale či smrti štrajku býka, alebo človeka, poznáte, že - aspoň v tento čas, budete vyjsť nažive. Nezáleží na tom, kto zomrie, nebude zabiť vy alebo váš súper. Tak sedíte vo vašej zaplatenej sedadla a skúseností, všetko s pocitom, odlúčenia, že viete, že sa budete musieť vzdať hneď, ako ste sa vrátiť do sveta mimo arény. Ale počas výkonu, si môžete skutočne vychutnať smrti, spokojní sami so sebou a rezervovaný zo smrti, ktoré straší vás na uliciach.
  
  
  Zatiaľ čo som čítal v novinách o býčích zápasov, pozrel som sa a všimol si človek sledoval ma.
  
  
  Pozrel rýchlo na noviny. Nechce muž, vedieť, čo jeho ego videl. Jej pohľad lingered na stránke a ona sa napil jej Campari, pozoruje človek z rohu jej očí. Sedel pri stole mimo, pozerá sa na mňa cez okno. Ja by som nikdy nevidel ego tváre pred, ale napadlo ma, že ego je celkovo stavať bol podobný muž s pištoľou, ktorý napadol ma v tréningovom centre. To by mohlo byť istý muž.
  
  
  Ale tam sa asi tisíc ľudí, ako je to v Caracas. Ona chytil pohybu a pozrel znova. Muž hádzal pár mincí na stoličke, ako sa pripravoval na odchod. Postavil sa a pozrel na mňa veľmi rýchlo znova.
  
  
  Po muž opustil, on hodil pár mincí na stoličke, strčil papiera pod jeho rameno, a nasledovali ho. V čase, keď som dosiahol street, ťažkej dopravy blokovaný hmú názor. Keď premávka zastavená, bol nikde vidieť.
  
  
  Neskôr, v reštaurácii, v blízkosti American Express úradu, povedal Hawke o incidente. Ako zvyčajne, bol žuvanie na dlhú cigaru. Hawk je pravda, patriot, ale keď on má legitímne šancu získať dobré Kubánske cigary, on naozaj nemôžem zase dole nah.
  
  
  "Veľmi zaujímavé," povedal zamyslene, fúka dym krúžok v mojom smere. "Samozrejme, to nemusí znamenať nič, ale myslím si, že by sme lepšie postupovať s mimoriadnou opatrnosťou."
  
  
  "Boli ste na Biely Palác, pane?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Zastavil som sa skôr dnes. Existuje veľa ľudí tam, Nick, ale len veľmi málo organizácií. Ľudia okolo zabezpečenia sa zdajú byť viac nadšený, festival ako konferencie. Mám zlý pocit, o to."
  
  
  "Mám pocit, že som nechcel ísť aj tam," priznal som.
  
  
  "Chcem ísť do paláca zajtra a trvať dlho, nenápadný vzhľad okolia. Máte záujem nos na problémy. Použite svoje ego a správa sa späť na mňa zajtra, nie kedy."
  
  
  Spýtal som sa jej. "Keď sa náš viceprezident a jeho sprievod dorazí?"
  
  
  "Zajtra neskoro večer. Naša Tajná Služba steamboats bude s ním. Šéf sa chystá prísť sám, ale mal ísť na Havaj s prezidentom."
  
  
  "Čo je viceprezident pre plánovanie?"
  
  
  "Tam bude niekoľko dní prehliadky v Caracas a jeho okolie so predsedu a ďalších funkcionárov. Rauty, recepcie a súkromné rozhovory s Prezidentom Venezuely sa tiež mali byť organizované. Konferencia bude potom sú otvorené rozhovory s Venezuelskej prezidentskej administratívy. Tlač, samozrejme, že tam bude. Konferencia bude mať ranné a popoludňajšie relácie. Bolo by lepšie, keby to bolo kratšie."
  
  
  Hawk bežal ruku cez jeho šedivé vlasy a pozeral na hrubé šálka kávy on si objednali skôr. Sedeli sme v malej búdke pri okne. Tam bolo veľa ľudí, v malej reštaurácii, a všade okolo nás bolo veľa konverzácia v španielskom jazyku.
  
  
  "Keď je viceprezident pre to prvé verejné vystupovanie tu? "-
  
  
  Spýtal som sa jej.
  
  
  Hawk využitý na popol z jeho cigary a pozrel sa dole tmavé, úzke ulice. "Zajtra večer, on má gala večera naplánované na Ego Česť y Palacio de Miraflores. Po večeri, tam bude tancovať."
  
  
  "Ja by som sa rád zúčastnil na recepcii, pane," povedal som.
  
  
  "Už mám pozvánky pre nás," Hawk povedal, žuvanie na jeho cigary. "V skutočnosti máme povolenie zúčastňovať sa všetkých podujatí, ktoré sú naplánované na Viceprezidenta. Nemyslím si, že musíme navštíviť všetkých okolo seba, pretože hrozba bola na konferenciu sám, a od Tajnej Služby chlapci budú na ne nepretržite, viazaná na obzvlášť bohatý viceprezident. Ale musíme tam byť na čele prípade, ak len budeme musieť stretnúť s Tajné Služby personálu na osobu."
  
  
  "Mohli by sme ísť samostatne?"
  
  
  "áno. Každého, ale bezpečnostných pracovníkov bude myslieť, že sme členmi veľvyslanectva tu v Caracas. Viceprezidenta pozná naše pokrytie a bude sa hrať spolu s emú."
  
  
  Dokázal vidieť starať čiary okolo Hawke ' s prenikavými očami. "Vieš,"povedal som," to je dosť možné, že autori tohto varovania sú plánovanie nič viac ako násilné demonštrácie v prednej časti Biely Palác."
  
  
  "Alebo možno je to len veľký vtip, kde niekto sedí a smeje sa na nás hore ich rukáv."
  
  
  Ona, on shrugged. "Možno." Ale sa mi nechcelo veriť, že sa k nám na chvíľu.
  
  
  "Snažíte sa ma potešil, Nick. Musím byť stále stará."
  
  
  Jej, sa zasmial. "Ja len chcem, aby si oddýchnuť, pane."
  
  
  Hawk zobrala jeho iso rta cigaru znova a hodil ho do malých popolníka. "Ja len chcem zbaviť strašný pocit, že niečo smrtiace sa bude diať a chytiť nás nepripraveného."
  
  
  Bol pri pohľade na stoličku opäť. Chcela niečo povedať zosvetliť náladu, ale nemohol myslieť na nič. Tento pocit majú vplyv aj mňa.
  
  
  Nasledujúci deň skoro ráno, ona bola prijatá taxi na Palacio de Miraflores. Bola to obrovská budova, ako tisíc izby. Konferencia sa bude konať v veľká recepcia. Recepcia, večera a večer sa bude konať v banquet hall a grand ballroom.
  
  
  Ukázal jeho poverenia, pri hlavnom vchode, a bol schopný vstúpiť bez ťažkostí. V skutočnosti, to bolo príliš jednoduché. Venezuelskej polície na dani sa zdalo, že sa snaží príliš ťažké, prosím. Palác bol uzavretý divákov na konferenciu, ale vnútri bolo plno ľudí, ktorí mali špeciálne prechádza alebo boli akýmkoľvek spôsobom spojené s konferenciou.
  
  
  Tam bol skutočný poriadok vo vnútri. Bol ohromený. Dokonca ľavej sprievodcovia na povinnosť pomôcť úradný návštevníci si ich ložísk. Ako som stál pri pohľade na Holst to veľké olejomaľby od neznámeho latinskej Ameriky umelec, sprievodca priblížil.
  
  
  "Perdóneme, seňor. Siento molstarle.
  
  
  "Je to v poriadku," povedal jej v španielčine. "Nie ste trápi ma."
  
  
  "Ja len chcem poukázať na to, čo je dole v hale v Picasso Hale," muž sa usmial. Nen mal na sebe sivý jednotné a spp, ktorá mi pripomenula latinská verzia Goshawk.
  
  
  "Gracias," povedal som. "Ja určite nájdete ego predtým, než som odišiel. Urobil policajný nastaviť sídlom v paláci?"
  
  
  "Áno," povedal. "V štátnych bytov. Choďte rovno dole tento koridor a budete zadajte ho."
  
  
  Ego poďakoval jej a odišiel do veľkej miestnosti, ktorá bola teraz slúži ako zabezpečenie sídla. Atmosféra bol hektický, ale uvoľnená (ak je to možné. Telefóny boli tón, úradníci boli so vážne diskusie, ale iné boli muži srandu, smeje sa a hovorí o festival alebo bullfight v nedeľu. Tam sa zdalo byť veľa zmätku. Čoskoro viceprezidenta sa očakávalo, a bezpečnostnej stráže, sa snaží zhromaždiť skupinu ísť na letisko.
  
  
  Hovoril som s pár CIA ľudí, ktorých som poznala, ale oni sa nezdá byť predovšetkým záujem konferencie. Okolo nich, Odin strávil päť minút mi hovorí o tanečnica by sa stretli v noci. Nikto veril v ohrození. On šiel cez miestnosti a odišiel z paláca, pri pohľade na tváre. Neviem, čo som čakal, že jej urobiť, takže vyzerajú, možno ten, kto sledoval ma v reštaurácii, neviem. Ale tiež som sa snažil zhodnotiť situáciu, aby získali predstavu paláca a bezpečnosti ego, ako Hawke urobil. Bohužiaľ, moje dojmy neboli lepší, než jeho. Cítil som sa, akoby som sedel v slow-motion rigidness, ktorý bol viazaný k výbuchu, keď každý najmenej očakávať ho. Bol to nepríjemný pocit.
  
  
  Ako som odchádzal, jeden z agenti CIA schmatol ma.
  
  
  "Venezuelskej bezpečnosti polícia zadržala skupinu radikály, a budú mať ih v bunkách, až kým to je viac," povedal mi. "Nie je nič okolo Washington, č vedie na splnenie svojich útočníkov. Na všetkých frontoch, všetko vyzerá pokojné. Problém je, že viceprezident neberie memo vážne.
  
  
  Jej, pozrel sa na neho. "No, čo môžem myslieť, je jeden dôvod."
  
  
  "Ak by?"
  
  
  "Sme profesionáli," povedal som cielene. Jej, obrátil sa a odišiel od neho skôr, ako on mohol povedať iné slovo. Som nebola veľmi ohromený s nové, svetlé, fuzzy-stretávajú chlapci CIA bol nájom.
  
  
  Viceprezidenta prišli neskôr bez problémov. Ulice, na ceste do hotela, kde on a Ega boli ubytovaní boli hemží sa s ľuďmi, ktorí mávali Americkou a Venezuelskej vlajky. Bol som v hoteli sledovať príchod a to bolo hlučné. Riaditeľ Tajnej Služby držal sľub o extra ľudí. Ego agenti boli všade. Aspoň sa zdalo, že bude brať svoju prácu vážne.
  
  
  Večer, keď dal na smoking a vzal taxík späť na Palacio de Miraflores. Bolo to ako v noci na Academy Awards v Hollywoode. V uliciach bolo plné ľudí a dopravné bolo nemožné. Bol to posledný dlhý blok paláca. Tento čas, hlavný vchod bol blokovaný bezpečnostný personál. Vo vnútri, v high-ceilinged recepcia hala, Viceprezidenta stál obklopený vyberte niekoľko členov stlačte tlačidlo.
  
  
  Viceprezidenta bol vysoký muž, a on sa týčil nad väčšina ľudí okolo neho. Bol biele vlasy ušľachtilý muž, tiché a vyhradené. Jeho hlas bolo počuť iba tie najbližšie, keď mu odpovedal na otázky novinárov. Vedľa neho sedel Ego, pekné tmavé vlasy žena v tečúcej dlhé modré šaty. Zistila som, štúdium ľudia znova, ale ja som nevidel nič podozrivé. Začal som sa pýtať, či NSA vedúci bolo správne. Možno Hawk a ja sme boli berie to príliš vážne. Možno osobu v reštaurácii bol len Venezuelskej, ktorí len rád, pozerať sa na cudzincov. Alebo možno, že tí ľudia v tréningovom centre boli len sa snaží vydesiť mi, že zbraň. Možná.
  
  
  Hostine bolo skvelé, ale bez komplikácií. Venezuelskej objavil v plnej vojenské oblečenie s hrudníka plné medaily. Viceprezidenta sat právo na hlavu dlhý banketové stoličky. Eda bol vynikajúci mix continental a Venezuelskej jedla a vína boli ešte lepšie.
  
  
  Na večeru, krásne mladé dievča, sat takmer oproti mne. Ona bola najkrajšia žena v tabuľke: zmyselná, štíhle, dlhé tmavé vlasy a prekvapivo tmavo modré oči. Mala na sebe čierne krepové šaty s hlboký výstrih, odhaľujúce začiatku úchvatný obrázok. Ona zachytil môj pohľad niekoľkokrát, kým jedli, a raz usmiala sa na mňa. Neskôr, v sále, ale ona prišla ku mne a predstavil seba.
  
  
  "Jej meno je Ilsa Hoffmann," povedala v zľahka diakritikou angličtine.
  
  
  Ona mi úsmev, a nemohol som si pomôcť, myslieť si, že čím viac ste videli ju, tým lepšie pozrela. Pevne čierne šaty zdôraznil opuchlo jej plné prsia a dramatické krivky jej boky. Ona nemohla nosiť niečo pod šaty, a jej vztýčené bradavky boli jasne viditeľné cez okolité textílie. Ona bol vyšší, ako by si predstavoval, a jej nohy boli dlhé a štíhle.
  
  
  "Je to radosť, že vás spoznávam, Ilse," povedal som. "Jej meno je Scott Matthews."
  
  
  "Jej, hotel nemá pozerať na vás počas obeda, ale tvári sa zdá, že tak známe. Pracujem tu na veľvyslanectvo v Nemecku. Mohli by ste videli ju, ste tam?"
  
  
  "Je to možné," povedal som. "Pracujem na Americké Veľvyslanectvo, nedávno prevedené okolí Paríža."
  
  
  "Ach, ja ju milujem Paríž!" Usmiala sa znovu. Jej oči boli široko a nevinných, a jej úsmev priťahuje každý človek s obývacou krv v žilách. Bola neuveriteľne krásna dievčina. "Ceny sú omnoho vyššie než v mojom rodnom meste Hamburg."
  
  
  "Tiež som mal dobrý čas v Hamburgu," povedal som, premýšľal o svojom prízvuk. To bolo prevažne nemecké, ale tam sa zdalo, že sa niečo deje. Ale hudba hrala, a ona nechcela strácať čas o tom premýšľať. "Chceš tancovať?"
  
  
  "Veľmi," povedala.
  
  
  Sme vystúpili na preplnený tanečný parket. Malá kapela hrala na jednom konci veľkej haly. Ľudia stáli a hovorí v malých skupinách a loitering okolo tanečného parketu. Ilse držal v jej tesnej blízkosti, a ona sa nezdá byť na myseľ. Ona pritisla teplé telo proti bane a usmial sa do mojich očí. Účinok bol senzačný.
  
  
  V strede skladby, Viceprezidenta a Prezident Venezuely ľavej sále pre súkromný rozhovor. Skupina plainclothes mužov šiel s nimi. Sledoval ich na chvíľu, a Ilsa všimol.
  
  
  "Stretol som svojho viceprezidenta," povedala, " a ja naozaj ako on. On je skutočný diplomat, tak odlišný od obrazu "karikatúra American"."
  
  
  "Ja budem mať peniaze, hmú rád aj teba," usmial som sa.
  
  
  "Vyzerá ako veľmi gentlemanly, citlivý človek," odpovedala vážne.
  
  
  Hudba sa zastaví. Boli sme oproti sebe. Bol som na začiatku si prial, aby som mal viac času pre seba v Caracas. Ilse môže byť veľmi príjemné rozptýlenie. "Dobre," povedal som,"páčilo sa mi to."
  
  
  "Ste veľmi dobrý tanečník, Scott," povedala. "Máte veľa torero pocity.
  
  
  Páči sa vám býčie zápasy? "
  
  
  "Pozerám dobre, keď môžem," povedal som.
  
  
  Usmiala sa. "Ah, ďalšie špecializované toreador!" "Idem do bullfight zajtra, nie kedy. Carlos Nunez je môj obľúbený toreador."
  
  
  "Som rád, El Cordobes," povedal som. Vedel som, že jej komentár bol pozvanie, ale mal som dôležitejšie veci na práci, než sledovať bullfight. Tiež som mal vrodený podozrenie žien, ktoré sa tak rýchlo, aby prevzala iniciatívu, keď sa prvýkrát stretli.
  
  
  "El Cordobes je môj druhý obľúbený," povedala nadšene. Jej modré oči odhalil to, čo ona by sa podozrenie všetky spolu - že sa mu páči nej len toľko, koľko sa mu páči jej. "Musíte ísť. Bude to veľký bullfight."
  
  
  Moje oči sa stretli ona. "Ak budete sedieť?"
  
  
  "V popredí, je to na tienisté strane," povedala. "Budem sám."
  
  
  "Ja pôjdem, ak dostanem šancu," povedal som. "Rád by som vidieť vás tu."
  
  
  "Rád by som, aby si, taky, Scott."
  
  
  Bol o tom, aby sa jej opýtal sa na ďalšiu tanec, keď uvidel muža, ktorý kráčal z sále. Ja som mal iba štvrtina ego prieskum jednotlivcov, ale bola som si istá, že to bol človek, ktorý sledoval ma v kaviarni.
  
  
  "Odpusť mi, Ilse," povedal ostro, a nasledovali muža.
  
  
  On už prešla cez široké dvere. Niektorí ľudia dostali na mojej ceste, a zastavili ma. V čase, keď som vstúpil do koridoru, on by mohol byť videný späť človeka hlavou, ako sa rýchlo kráčal smerom k hlavnému vchodu paláca.
  
  
  Keď sa tam dostal, bol už mimo. Bol rýchlo prešiel mimmo skupiny hostí pri vchode, zostúpil do mimmo stráže na krokov. Nevidel som tento muž kdekoľvek. On bol preč. Jej, išiel dole po schodoch na prízemie a sledoval, mimmo dva páry chôdza na konci budovy. Temná postava bola len otáčaním rohu v smere palác a záhrady.
  
  
  On sa ponáhľal dole cestu, potom vykradnem spustiť, keď bol mimo dohľad. Odmlčal sa krátko na mieste, kde človek premenil rohu. Inú cestu prešiel narieka budov, ale nikto na to.
  
  
  Nadávanie pod jej dych, bežala dole cestu, udržať jej oči na záhrade. By som išla asi dvadsať metrov, keď sa dvaja muži vyšiel z tieňa predo mnou. Jeden z nich mal zbraň v ruke.
  
  
  "Čistého vaya tan de pris!" povedal jeden s pištoľou. "Espere osn minuto, popshot". Povedal mi, aby moje ego otvorené tu.
  
  
  Zdá sa, že boli pár členov Venezuelskej bezpečnostnej polície. Nevedeli mi pohľad. Jeden s pištoľou bol príliš arogantný.
  
  
  "Pracujem pre Americké spravodajské služby," povedal jej v španielčine. "Videli ste muž, ktorí sem prišli?"
  
  
  "Americké spravodajské služby?" "je to jeden s pištoľou." "Je to možné. Zdvihnite ruky nad hlavu, prosím."
  
  
  "Pozrite sa, vziať na mieru!" Povedal som jej. "Snažím sa chytiť človeka, ktorý išiel touto cestou. On je pošmyknutia preč, keď držíte ma."
  
  
  "Avšak," povedal jeden s pištoľou,"musím skontrolovať na vás."
  
  
  "Všetky práva, počúvaj, ja vám ukážem moje papiere," povedal som vztekle.
  
  
  Ostatné potichu priblížil, s sullen výraz v tvári. Jej, sa dostal za svoj občiansky preukaz. hneď ako prišiel. Okamžite udrel mi do tváre, zrazil ma z mojej nohy. Pozrel na dvoch z nich neveriacky. Jej, ja som počul, že Venezuelskej tajnej polície sú dosť ťažké, ale bolo to vtipné.
  
  
  "Bolo povedané, držať ruky hore!" povedal muž, ktorý ma udrel. "Sme si, že sa pozerá na vás na identifikáciu."
  
  
  Človek zbraň držala revolver blízko mojej tváre. "Teraz budeš sedieť tam a hlasovať s rukami na chodníku, keď sme hľadať vás."
  
  
  Ja by som mal dosť. Bola som unavená z práce s armádou neslušné, bezpečnostný personál, a bol som hlavne unavení z hlúposti tých dvoch plainclothes policajtov.
  
  
  Pištoľník kopol ju na členok, a kosti krakovaný hlasno. V rovnakom čase, ego, chytil ju za ruku s pištoľou a vytiahol ťažké. Nechcel som starostlivosti, ak sakra zbraň odišiel a každý mal srdcový infarkt. Ale to nefungovalo. Policajt letel minulosti mňa a hit mojej tvári ťažké. Ona bola chytil za zbraň, ako to odletel do mimmo, a zobral ego z jeho rúk. Ostatné človek vrhol sa na mňa. To valcované preč od neho, a on hit chodníku. Dal som na zadok môjho zbraň na zadnej strane Ega hlavu, a on sa zrútil sa vedľa mňa. On sa dostal na kolená rovnako, ako prvý človek bol snaží sa dostať na nohy. Ona bola strčil v tvári revolver, a hmú zmeraveli.
  
  
  S jej druhej strane, som vytiahol moje I. D. von, okolo vrecku, a držal ju na Ega tvár, takže mohol si ho prečítať. "Druhý policajt sa snažil sa posadiť, sa snaží zamerať sa na mňa.
  
  
  Spýtal som sa jej prvý. "Páči sa vám čítať anglicky?"
  
  
  On sa pozeral na mňa na okamih, lapal po dychu, potom glanced na jeho pokrčené spoločník. Keď sa pozrel späť na mňa, tam bol nový druh rezignáciu na tvári. "Áno," povedal. On rýchlo skúmal moju kartu. "Ste s AX?"
  
  
  "To je to, čo som sa snažil povedať," jeho otec povedal netrpezlivo.
  
  
  Zdvihol tmavé obočie. "Vyzerá to, že chyba bola vykonaná."
  
  
  Postavil som sa a on sa snažil, jeho nohy. "Teraz sa poďme pozrieť na vaše karty," povedala som ticho. Vzal von ego a podal mi ho. Zatiaľ čo on bol testovaný, pomohol jeho spoločník hore. Človek nemôže dať žiadnu váhu na jeho pravej nohe. Keď pochopil, že jeho členok bol zlomený, niektoré nepriateľstvo sa vrátil na jeho tvári.
  
  
  I. D. overené. Áno, to bola tajná polícia. On sa vrátil karty, spolu s druhým človekom je zbraň. On ticho a prijal ju.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som. "Teraz sme obaja šťastní." Jej začal ísť preč.
  
  
  "Budú si o nej?" muž s pištoľou spýtal sa.
  
  
  On si povzdychol. "Nie, ak chcete zastaviť upozornenie, že vec sa na mňa," povedal som a ukázal na revolver. Jej, obrátil sa a zamieril späť do predného paláca. Tajomný muž zmizol znova. A sú súčasťou tohto systému zabezpečenia bol naozaj začína byť na nervy.
  
  
  Tretia kapitola.
  
  
  Druhý deň ráno, bola položená Collins, agent na starosti CIA operácie, obráťte sa na západonemecké Veľvyslanectvo vidieť, ak dievča menom Ilse Hoffmann tam pracovala. Bola nedeľa a úrad bol uzavretý, ale Collins vedel, že nemecký veľvyslanec osobne a mohol zavolať Emu domov.
  
  
  Veľvyslanec povedal, že dievča s názvom Ilse Hoffmann pracuje tam a dala popis, ktorý sa hodí.toto ma presvedčilo, že to bola moja priateľka som sa stretol v noci. Veľvyslanec poslal svojho zástupcu na recepcii a povedal Hmú, že by mohol mať iný zamestnanec s ním. Možno Ilse vyjadrila túžbu ísť, a on by prevzal jej.
  
  
  Snažil som sa spomenúť si, kto sedel vedľa Ilsa na večeru. Myslel som si, spomenul som si, že ona bola obklopená muži v strednom veku. Nikoho okolo nich mohli byť na svoje vlastné. Skutočnosť, že sa neskôr oslovili ma, sám, nie je samo o sebe pozoruhodné. Bolo jasné, estestvenno, že Hej chcel nájsť viac zaujímavých spoločnosti.
  
  
  Collins sa snažil kontaktovať zamestnanec vo svojom dome, ale tam bol žiadna odpoveď. Tento chlap bol pravdepodobne baví na jeho deň voľna.
  
  
  Dievča vyzeralo reálne, ale nerobil mi nič menej podozrivé. Stále som mala zlý pocit, o to zadania. Hawk urobil niekoľko odporúčaní, CIA a Venezuelskej bezpečnostnej polície. Kryt sa zdalo, že prísnejšie teraz, ale pocit neodišiel. Hawke mal to, príliš. Premonitions nie sú veľmi vedecké, ale v mojom dell sa naučíte, aby venovali pozornosť na intuíciu. Môžu rozvíjať prostredníctvom série malých fakty, ktoré nie sú dostatočne šokovať na vedomej úrovni, ale tam sú premonitions, ktorá bude svietiť červená saint niekde hlboko vo vás. Neviem, čo to je. Viem len, že som zachránil môj život mnohokrát tým, že tieto moje odhady.
  
  
  Možno to nemal nič do činenia s dievča, alebo dokonca aj muž, ona by sa videl v kaviarni, alebo možno aj v paláci. Môže to byť niečo, čo nesúvisí s nimi skrývajú hlboko v tieni môjho podvedomia. Ale dievča a tajomný muž bol dostatočný dôvod pre moje wariness, predtuchy, alebo nedostatok predtuchy.
  
  
  Mal som obed v kaviarni v blízkosti Ibarra, Námestia, neďaleko od Avenida Baralt. Zatiaľ čo ona čakala, sprievod prešiel, a jeho ego jasne videl. Tam boli tanečníci v krojoch, plaváky, papier-hmota hlavy na stĺpoch a obväzy. Ľudia boli baví a začal som sa relaxovať trochu.
  
  
  Nie, keď Hawka sa s ňou stretol v reštaurácii, ako povedal. Sedel vonku na slnku, nosiť svetlé modré športové tričko s golierom otvoriť a modrý šál s voľnými uzol. On nosil dark blue beret na hlave, naklonená jauntily na jednej strane. Vyzeral ako starnutie Hemmingway charakter. On potlačené úsmevom a sadol si oproti nemu na malý stolík.
  
  
  "Urobte si pohodlie, Nick, a nemusíte robiť žiadne komentáre o mne. Snažím sa ladia s slávnostné davu."
  
  
  Je to stále rovnaké, staré Hawk pod beret. On vytiahol jeden zo okolo jeho dlho, Kubánske cigary, vzal niečo z jedného konca na druhý, a spor sa na to. Potom položil cigaru v ústach a obrátil ju pomaly, zmáčanie to. Cigara sa zdalo, že je nezlučiteľná s beret a tričko. Napokon, on zapáliť svoje ego a začal byť vypracovaný do svieti života. To bol taký rituál pre neho, a on nikdy neprestať prekvapujúce mňa.
  
  
  "Si krásna, pane," povedal, napriek ega upozornenie.
  
  
  On sa na mňa pozrel ostro. "Nie tak pekný, ako že čierne vlasy krásu, ktorú tancovala s minulú noc. Čo si myslíte, že je platená dovolenka?"
  
  
  "Ona trvala na tom," povedal som. "Zdalo sa, že veľký záujem na mňa."
  
  
  "Áno, poznám ho," povedal. "Buď si to ani neviete." Usmial sa wryly.
  
  
  "Vlastne, ona ma na mojej stráže," povedal som, spomenul si. "Pozrel som sa na jej to ráno, ale ona sa zdá byť v poriadku."
  
  
  "Ešte niečo zaujímavé na recepcii?" povedal, prehĺtanie tvrdo na jeho cigary. "Myslím, okrem dievča?"
  
  
  Povedal Hmú o človeku a jeho stretnutie s Venezuelskými bezpečnostnej polície. "Samozrejme, nie som si istý, že to bola tá istá osoba," povedal som.
  
  
  "Alebo, ak to bolo, to má niečo do činenia s hrozbou." Nie je nič zlého s mužom ísť do istej kaviarni, a na spotrebu, ako ona v ten istý deň. Možno som len nervózny."
  
  
  Prišiel čašník a obaja sme objednal Pernod. Nechceli sme pokračovať v našom rozhovore, kým on priniesol nápoje a doľava.
  
  
  "Dievča, len ma požiadal, aby sa s ňou stretol dnes, nie vtedy, keď na bullfight," povedal som, ako odišiel.
  
  
  Hawke ' s obočie rose. "V dell sám?"
  
  
  "Povedala, že fanúšik."
  
  
  Hawk žuť na cigary, jeho chudá tvár grim, jeho bony rám, ohýbané nad stolom. "Čo ste povedať, hej?"
  
  
  "Povedal som, hej, ja by som si tam, ak by som mohol. Ale mám aj iné myšlienky. Chcem sa vrátiť do paláca dnes, keď nie, ak chcete vidieť, čo sa dá zistiť o môj tajomný muž."
  
  
  "Je to osviežujúci vzťah," povedal a snažil sa usmievať. "Mám niekedy dojem, že je to pre vás ťažké squeeze práce do svojho obsadené sexuálny život."
  
  
  "Tieto sú jednoducho falošné príbehy, ktoré boli rozširované hnusné KGB dôstojníkov s cieľom zdiskreditovať ma," usmial som sa.
  
  
  Usmial. "Skutočne, keď sa dostanete dole na podnikanie, ste veľmi vytrvalí. Ale chcem, aby ste byť obzvlášť opatrní o tejto spoločnosti dell. To môže byť veľmi nebezpečné pre vás."
  
  
  "Všetky teórie?"
  
  
  Sedel v myslel, že sa na chvíľu pred povedané. Teplé popoludnie, slnko glistened na jeho biele vlasy a obrátil svoju tvár farba slnka. "Nič zvláštne. Ak sa ale človek, ktorý ťa napadol v tréningovom centre bol dôstojník KGB, a keď sa ukázalo byť istá osoba videl si tu dvakrát, môže to znamenať, že sú nastavenia, ktoré ste si na niečo."
  
  
  "Ak by som mal šťastie, že by sa ma zabil v škole."
  
  
  "To nemusí byť vhodné pre ih účely," povedal pomaly. Pozrel sa na mňa. "Čo čas sa býčie zápasy začať?"
  
  
  "Na štyroch. Mal by to byť len v prípade, Venezuela, že začne včas."
  
  
  Pozrel na svoje hodinky. "Máte veľmi dlhú dobu na to."
  
  
  "Chceš ju stretnúť dievča na bullfight?"
  
  
  "Áno, viem. Myslím, že by sme lepšie zistiť, čo jej záujem vo vás je." Ak je to čisto milostný príbeh, dobre, užite si to, ale buďte opatrní. Ak to nie je, chceme o tom vedieť."
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som. "Je to býčie zápasy."
  
  
  "Vráť sa mi zajtra ráno. Budem sa pozerať na to s Picasso na Museo de Bellas Artes na desať hodín zajtra ráno.
  
  
  "Budem tam," povedal som.
  
  
  Ak ste nikdy nebol v Nuevo Circo na 3:30 hod., v nedeľu, počas festivalu, budete nikdy vedieť, čo úplný chaos vyzerá. Existuje tak veľa fanúšikov pofľakovať, že je to takmer nemožné prejsť z jedného bodu do druhého bez porušenia ich prostredníctvom. Tam sú špekulanti, všade, predaj leteniek na dva alebo tri krát cena pravidelné lístok. Rôznych obchodníkov sú zaplnili otvoreného priestoru pred arena, a stovky pickpockets pracujeme. Mal som ťažké nájsť špekulant s lístok na tmavé časti barrera, kde Ilsa povedala, že bude sedieť. Predný rad vstupenky nie sú tak ľahko dostať počas festivalu. Ale nakoniec sa jej dostal lístok a vstúpil.
  
  
  Vo vnútri, atmosféra bola veľmi odlišná. To bolo ešte rušnejšie, ale tam bol vzduchu tichý očakávaní v dave, nie je vôbec ako pre-čas hry na Americký futbal. Zistil, že jeho sídlo, ktoré bolo otvorené v blízkosti arény, kde všetko, čo bolo vidieť zblízka. V tom momente poľnica znelo, a muž na koni, prešiel do arény a zložil klobúk v smere prezidentských box. On bol zodpovedný úradný a dostal povolenie od prezidenta aréne pokračovať býčie zápasy.
  
  
  Poobzeral sa okolo Ilsa a po niekoľkých minútach si všimol jej sedí len dve sekcie preč. Ona nevidela mňa. Muž, ktorý prenajal vankúše prišli dole v uličke vedľa mňa, a ja som si vzal jeden. Bez čalúnenia, tieto kamenné bleachers môže byť veľmi nepríjemné. Dve sedadlá vedľa mňa bolo prázdne, na pár minút, ale potom pár Angličanov prišiel znovu a vzal ih. Na toreador sprievod, ktorý sa skončil a kapela prestala hrať. Arena padol tichý. Pozrel som sa na Ilsa znova, a zdalo sa, že ma chcel.
  
  
  Potom sa brána otvorila a veľké black bull prišiel zrútilo sa. Na bullfighters stál za bariéru a sledoval grimly ako býk napadol burladero frank štít pred nimi, narazil do stromu, a hlasno split ego. Ilsa je zvieratko, Nunez, bol jediný na celom mužov sledovať. On bol prvý, toreador na účte.
  
  
  Na Englishwoman vedľa mňa sa zdalo, že bude to v pohode, pri pohľade na počiatočné veronicas a rodillas s veľkým červeným plášťom, pretože všetko bolo tak, farebné a krásne. A som naozaj rád, elegantné banderilleros. Ale ona sa začal otáčať bledý, keď bull hit Picador je kôň a takmer gored Picador. Nunes bol boj býk, a ego cape bolo pekné.
  
  
  ale trochu výstredná. Napokon, on išiel zabiť, a krv tiekla. Na prvý pokus, meč zasiahnuť kosti, a hmú musel vytiahnuť sl. Ale druhý pokus bol úspešnejší - čepeľ zadali čisto. Nunez je cuadrilla naháňal býka okolo až padol na kolená a matador, skončil off s dýkou v základnej jeho lebka. Potom tím tkaných vyšiel a dotiahli crimson-splattered kostra z mimmo nas, ako ich opustil ring. Potom anglická lady mal dosť. Ona bola naozaj zelená, keď jej manžel ju vzal preč.
  
  
  Nunes uctievali okolo ringu. Bolo mu udelené ocenenie z úcty k jeho povesť skôr ako sebectvo. Nemá si to zaslúžia pre tento boj. Ego cape bol celkom dobrý, ale on nechcel zabiť býka dobre. Namiesto toho, aby šiel cez rohy, ktorý je nevyhnutný pre dobrý zabiť, ale vyžaduje určité množstvo odvahy na časť toreador, Nunez bodol zviera ako mäsiarsky učeň.
  
  
  Keď kričí ustúpila trochu, Ilse zavolal na ňu. Obrátil sa na zvuk môjho hlasu, a ay vlnitou na ňu.
  
  
  "Tam sú sedadlá sú k dispozícii tu, ak si chcete so mnou," volal som von.
  
  
  Nechcela čakať na druhé pozvanie, ale prišiel rovno na mňa. Ilse mal na sebe krátke semiš sukne a zodpovedajúce gillette cez čírej bielej blúzke. Keď sa presťahovala, sukne odhalili jej dlhé, opálené stehná.
  
  
  "Obávam sa, že môj obľúbený toreador má zlý deň," povedala, posadil sa vedľa mňa. Dal som mu svoj vankúš.
  
  
  Jej úsmev bol krivý. "Nechcem sme robiť chyby, z času na čas?"
  
  
  Usmiala sa na reumatizmus a zaslepení mňa. Možno, že sa budem lepšie v jeho druhého býka."
  
  
  "Som si tým istý," povedal som. "Prepáč, že som odišiel tak rýchlo, včera v noci. Ale človek vedel som, že ju videl, a odchádzal."
  
  
  On sa pozrel na jej tvár a čakal na jej reakciu, ale tam nebol nikto. Bol som si istý, ona by videl človeka, príliš, a ja som sa divil, keby vedela, že mu. Ale ak ona, nechcela ukázať, že.
  
  
  "Viem, že podnikanie je viac dôležité, ako oznámenie," povedala. "Pokiaľ je komunikácia podniku."
  
  
  Usmial sa na ňu. "Dobre povedal."
  
  
  Môžete povedať, keď žena chce ísť do postele s vami, aj keď sa to snaží zakryť to od vás. Je to väčšinou tak, ako ona pozerá na vás a gestá robí s jej ruky a telo. Niekedy ona vyjde na vrchole sama, keď jej rozhovoru nie je vôbec lákavé. To vám môže pomôcť získať stratenú alebo vysvetliť najnovšie teórie termodynamiky. Ilsa naďalej hovoriť o jemnejšie body býčie zápasy, ale mohol by som povedať, že ona ma miloval rovnako, ako ona ju miloval. Aj keď Nah mal postranné úmysly pre chcú ma vidieť, jej, ocitol som sa tešíme na tento večer.
  
  
  Druhý toreador začal, len vyjde na dotyk jeho bull, veľké, krásne bull od jedného z najlepších ranče v okolí. Na toreador bol známy každému, ale vzal riziká, prosím davu.
  
  
  "Ole! Ole! " kričali.
  
  
  "On je dobrý," Ilse povedal.
  
  
  "Áno." Jej, ja by som ho videl vykonať mariposa, takže jeho plášť flutter ako motýľ. "Viete, niekto z býčích zápasov?"
  
  
  "Nie osobne," povedala. "Aj keď som chcel, aby si ich vykonanie, že to nie je môj typ, viete. Každopádne, som zvyčajne nemajú radi latinsko-Amerických mužov."
  
  
  "Ako dlho ste boli na veľvyslanectvo?"
  
  
  "Od môjho príchodu do Caracas, takmer pred rokom. Myslel som, že som chcel vidieť svet."
  
  
  "A teraz nemám?"
  
  
  Pozrela sa na mňa s jej modré oči, a potom sa pozrel späť na krúžok. "To by mohol byť ... je to osamelá pre dievča, v cudzom meste tejto veľkosti."
  
  
  Ak to nebolo pre zelené svätý, jej ega, nikdy by videli ju. "Išiel si na recepcii, v noci s bakalárske," povedal som.
  
  
  "Ah, Ludwig." Ona sa smial. "On je dobrý človek, ale rád zbierať motýle a čítať dlhé knihy o starovekej histórii. Nie som si ani istý, emu má rád dievčatá."
  
  
  Vymenili sme si úsmevy. Spýtal som sa jej. "Pracujete pre neho?" Vedel, že Ilse Hoffmann nemal pracovať pre neho.
  
  
  Nechcela pozrieť na mňa, ale stále sa pozeráme na toreador. "Nie, nie, Ludwig. Muž menom Steiner."
  
  
  Reumatizmus, bolo správne, ale ja som bol stále nie je spokojný. "Viem, Hamburg dobre. Kde ste sa tam žijú?"
  
  
  "V severnej časti mesta. Na Friedrichstrasse. V blízkosti parku."
  
  
  "Ah, áno. Viem oblasti. Si tam žijú so svojimi rodičmi?"
  
  
  "Moji rodičia boli zabil v aute, keď ona bola veľmi mladá," povedala.
  
  
  Že bola aj pravda. Veľvyslanec uvedené Collins, že Ilse Hoffmann bol sirota.
  
  
  Je mi to ľúto.
  
  
  Sledovali sme bullfight. Kúpil som si dva nápoje od úradníka, a Ilse sa zdalo, že si to veľmi pekne. Nunes objavil a vykonáva lepšie, ako na prvý pokus. Boli tam len dva býky doľava, a oni boli vraj nezrelé teľatá z druhej hodnotiť ranč.
  
  
  "Prečo sme teraz odísť a napi sa niekde spolu?" navrhla.
  
  
  Pozrel sa do jej modrých očí a videl pozvanie sa tam znova. "To znie skvele," povedal som.
  
  
  Mali sme drink v neďalekej kaviarni, a potom Ilse pozval ju na večeru v El Hardin, na Avenida Almeda. Potom, čo sme skončili večera, ona ma pozvali, aby som sa späť do svojho bytu na drink. Keďže som ešte nerozumel jej, a keďže "zvodná sľub, v jej očiach naozaj sťahoval ma, šiel som.
  
  
  Nah mal veľký apartmán v blízkosti Miranda Štvorcových. To bol zariadený v starom španielskom štýle a zdobené jemným starožitností. Tam bol malý balkón s výhľadom na úzka ulica.
  
  
  Keď sme išli dovnútra, Viacheslavovna sa obrátil na mňa a ja som stál veľmi blízko, povedal: "Dobre, hlasy, a my, Scott."
  
  
  Jej pery boli mäkké a plné, a ona bola ľahko dosiahnuť. Zavrel krátku vzdialenosť medzi jej a pobozkal ju. Ona odpovedala úprimne, ako keby ona čakala celý deň. Neochotne, ona sa odtiahol.
  
  
  "Aby nám piť, kým som sa zmeniť," povedala.
  
  
  Zmizla do spálne. Ona nalial nám pár brandy z krištáľové karafy, a kým by som skončil, Ilsa vrátili. Mala na sebe dlhú, priliehavé šaty, ktoré nenechali nič na predstavivosti. Ona zatvorené závesy, potom prišiel za mnou a pili koňak.
  
  
  Vzal som si z nej bunda, keď bola v spálni a nemal obťažovať skryť luger (plachetnica) a stiletto. Jej sledoval výraz na jej tvári, keď ona ih videl. Dúfal som, že by to byť prekvapenie, a to bolo. Ale nemohol som si byť istý, či to bolo skutočné.
  
  
  "Čo je toto všetko, Scott?" povedala.
  
  
  "Ach, len zbrane," povedal som uvoľnene. "Budeme musieť prijať ďalšie opatrenia na veľvyslanectve, keď niečo ako táto konferencia sa deje."
  
  
  "áno. Samozrejme, " povedala.
  
  
  Študoval každý detail z jej tela cez hrubé tkaniny jej župan. Zastával až jeho skla. Ona nebol ani neochutnal, ale nejako, že sa nezdá byť dôležité v okamihu. Ilsa vzal sip a tlačil ho príliš. Položil ruku okolo jej štíhly pás a pritiahol si ju zavrieť. Nejako, župan pridané účinok. Č krivky alebo krivky tela bolo skryté od môjho dotyk. Pobozkal som ju znova, a ona stlačené neodbytne proti mne, ako moje ruky presunula nad jej telo.
  
  
  "Ach, Scott," povedala.
  
  
  Prišiel dole a pomaly rozopnutú plášť, nechal ho spadnúť na zem. Sedela bez hnutia a pri pohľade do mojich očí. Jej telo bolo ešte veľkolepejšie, než jej mohol mať na mysli. Jej dýchanie sa stal plytké, a jej plné, okrúhle prsia presťahoval. Mal odstránené, jeho puzdro a stiletto pošvy a hodil ih na tabuľku, v blízkosti široká sedacie súpravy za nami. Ona mi pomohol vyzliecť, potom pristúpil na gauči a na ňom sedel.
  
  
  "Poď sem, Scott," povedala zašepkal.
  
  
  Išiel som ju vidieť. Ako sme ležali spolu, vzrušujúce vôňu ee woodwind naplnil moje nozdry. Jej teplé telo bolo v mojich rukách, a jej sladká chuť bola na moje pery. Presťahovala neodbytne voči mne ako moje ruky a pery vzťahuje na vlnu jej prsia, ploché, vzbudila bradavky. Jej ruka bola na mňa, a ona viedla ma k nej, a potom horúcou sladkosť sa prehnala nad mňa. Jej boky prehodil voči mne, a jej nohy zatvorené okolo môjho chrbta. Ona nech sa nízka, zmyselné znie v jej hrdle, ako je naša vášeň postavený. Ona potom nechajte sa ostrý výkrik, a jej mäkké telo sa triasol násilne, ako sa jej nah explodovala vo vnútri.
  
  
  Trochu neskôr, Viacheslavovna dostal až na brandy. Jej ležal uvoľnené a plné na gauči, pretiahnuté v plnej dĺžke. Ak je to to, čo Ilse bol naznačuje, v reumatizmus, aby moje pochybnosti, bolo to zbytočné pokračovať obáv o nej.
  
  
  Avšak, on udržiavať úzke očné na ňu, a zároveň si ponechal v jeho oči na jeho zbraň na neďalekom stole. Dovolil Ilse piť jej koňak pred pitím jeho vlastné.
  
  
  "Páčilo sa vám to?" "Čo je to?" spýtala sa ma potom, čo som si dúšok ho.
  
  
  "Piť alebo zvyšok?" Spýtal som sa jej. To bolo potom, že on cítil trochu závrat.
  
  
  "Zábava," usmiala sa pri reumatizme.
  
  
  "Bolo to prvej triedy." Keď som zdvihol na okraji gauči vedľa nej, cítil som, že moje ruky rásť ťažké.
  
  
  "Som rád, že aj vy."
  
  
  Jej telo naozaj začal čas až. Cítil, závrat a slabý, a neexistuje žiadny dôvod, pre ktorý. Pokiaľ Ilsa drugged mňa.
  
  
  "Čo do pekla..." vkladajú slová jednoducho nezmestia.
  
  
  Ilsa nechcel povedať nič. Presťahovala trochu odo mňa preč.
  
  
  Jej pozrel na nah. On bol zrazu veľmi naštvaný - na Nah a na seba. Nechal som jej stráže dole, napriek Hawke ' s varovania a svoje vlastné pochybnosti.
  
  
  "Suka!" povedal nahlas, aby jej, a jeho slová sa ozvalo sa prejavujú v moje uši. On udrel ju tvrdo cez tvár, a zrútila sa na gauči s tlmený vzdych.
  
  
  Postavil sa a stiahol drunkenly. Jej schmatol ju za šaty a stahl vytiahol ich. "Aké je tvoje skutočné meno?" Spýtal som sa, snaží zips moje nohavice.
  
  
  Pozrela sa na moje zbrane, ale nemal som odvahu, aby sa pokúsila dostať jeden okolo nich. Ona zmiznúť preč pramienok krvi na rta. "Moje meno je Tanya Savich," povedala.
  
  
  Bola som na sebe moje topánky teraz. Jej luger a stiletto tam ležala, a takmer padol na svoju tvár.
  
  
  Chytil stoličku, ale zrazil ju viac a spadla na podlahu. Jej sa opiera o rameno gauč, stojaci nad dievča menom Tanya Savich.
  
  
  "A budete pracovať pre KGB," povedal som.
  
  
  "áno. Som skutočne veľmi ľúto, Pán Carter, " povedala ticho. "Som rád, keby ste."
  
  
  Jej pozrel na nah a videl dva Opálenie. "Bolo to koňak, nebol to? Ale vy ste ego súbor sami. A ja som sledoval, keď ste išli kúpiť okuliare. Čo ste urobili, injekciu sami s protijed skôr?"
  
  
  "Nebolo to koňak," povedala, takmer nešťastne. "To bol rúž. A ja som hypnotically imúnna voči jeho toxické účinky."
  
  
  "Hypnotický...?" Jej vývrtka nemohol dokončiť. Jej, cítil blížiacom sa tmy umývanie nado mnou, a potom jej padol na zem.
  
  
  Ja sa nestarám o zbrane už. Ona bola jednoducho opýtal, prekonať negru a dostať von z bytu. Ak by som mohol dostať na chodbe, niekto by mohol byť schopní pomôcť mi. Akosi sa mu podarilo nájsť dostatok sily, aby si k jeho nohám a pádu smerom k dverám.
  
  
  Hneď, ako som dosiahol to, že sa otvorili a dvaja muži stáli tam. Jeden krátky, plešatý bandit mal goofy úsmev na tvári. Druhý bol človek videl som v kaviarni a v paláci, pravdepodobne ten, kto by si nechal zbraň v mi v odbornej školy vo Washingtone. Ih rozmazané tváre ako liek nadobudla účinnosť. Vyšší z dvoch, ten, kto mal trápi mňa, pretože Washington, vystúpil voči mne.
  
  
  "Vám zdá, že trochu z vašej mysle, Pán Carter."
  
  
  Jej prehodil clumsily na neho. On uskočil ľahko, a padol na jeho stocky spoločník, ktorý schmatol ma, držal ma na chvíľu, a potom kliknúť na mňa ťažké na hlavu.
  
  
  Padol späť do bytu a pristál na podlahe znova. Keď krátky, stocky človek dostal predo mnou, schmatol ju ego tým, nohy a vytiahli ih z pod neho. Padol na zem vedľa mňa. Som sotva počul jej použitie ruské nadávky. Vysoký muž prišiel a kopol ma v boku.
  
  
  "Nechcem mu ublížiť," ona ho počuli hovoriť. "Nie je potrebné bolieť hmú." Hlas sa zdalo, že pochádzajú z iných konci dlhého tunela, alebo možno z druhého konca sveta.
  
  
  Vysoký muž prisahal hlasno na dievča. Na stocky muž skočil na nohy. V závraty bolo stále horšie a horšie. Snažil sa dostať na kolená, ale padol ťažko na jeho strane. Stále som si myslel, že boli tu ma zabiť. To bolo sprisahanie s cieľom zavraždiť TOPOR hlavné agent, a to bol úspešný. Ale žiadny z mužov boli vyzbrojené.
  
  
  "Myslíte si, čo budeme robiť s tým nebude bolieť hmú?" Na stocky ruskej dal škaredé smiať. On kopol ma tvrdo do rebier. On groaned a spadol na jeho chrbát. Jej, počul dievča menom Ilsa Hoffmann alebo Tanya Savich express i-vybrané slová na stocky človeka. Potom hlas utíchol a začal hučať hollowly v moje uši.
  
  
  Po minútu, tmy sa vrátil a tentoraz to bolo nemožné, aby sa zasadila ju preč. Ona by zrazu padajú, padajú cez bezodnej čiernej priestor, moje telo otáča pomaly, ako jeho padol.
  
  
  Štvrtá kapitola.
  
  
  Keď sa zobudil, on ležal na podlahe v jasne osvetlenej antiseptické miestnosti o desať stôp štvorcových. Izba bola prázdna, s výnimkou biela detská postieľka. Keď som sa pozrel na nich, stropné svetlá svietili silne na mojej hlave. Zápasil som sa posadiť, a okamžite cítil bolesť v mojej hrudi, kde moje nohy boli. On skúmal jeho rebrá. Tam boli hrozné modriny, ale nič nebolo rozbité.
  
  
  Netušil som, ako sa ma tu. Spočiatku nedokázala ani pamätať udalosti, ktoré viedli k výpadku, ale potom sa postupne vrátil na scénu s dievčaťom. Sakra smart s ih dať hej, na rúž drog. Ale čo ona povie o svojej imunity? A prečo som si na ňu teraz, jej upokojujúci hlas hovorí mi v drvivej negru, jej zmyselné, presvedčivý hlas mi hovoril, aby som dobre spať? Faktom je, že som bol úplne mimo, tak úplne, že by som mať pocit, obnovovať, ak to nebol pre pulzujúca bolesť v chrbte.
  
  
  S ťažkosťami, vstal, pristúpil k lôžku a posadil sa na jeho okraji, trenie jeho tvár rukami, sa snaží jasnú hlavu. Čo liek sa používa proti mne bolo iba dočasné, a zdanlivo neškodné. Z nejakého dôvodu, nemohol som prísť na to, či oni sa snažil, aby som nažive a bez úhony. Možno aj skôr, ako to bolo viac, ja by som si prial by sa dal bullet v mojom podiel dievča byt.
  
  
  Spomenul som si na teplé telo Tanya pod mnou. Sex ako zbraň má vždy populárne v KGB. Ale že by to bolo dosť, aby si ma bez nových kozmetických drog. To sa hovorilo, že Rusi boli práce na stovky liekov, a že oni boli rokov pred Západu v tejto oblasti. Môže mu boli prvý nepriateľ agent sa používajú tento liek proti. On nechcel zažiť túto prednosť.
  
  
  Pri pohľade späť, nerozumel som Tanya je atypické správanie pre svetského agent KGB.
  
  
  Tam bol tento pokus, aby si ma zachránil z toho, že je zbitý mužov a zmienka o ... nejaký druh hypnózy. Hypnotický imunitu, hlasovanie, a to je všetko. Nikdy som nepočul, že pred termín. Moja myseľ pretekal cez najrôznejšie možnosti a pravdepodobnosti, ale neprišiel na nič, a moja hlava bola pulzujúca násilne. Som len podarilo dostať sa úplne zmätená, keď som ju počul zvuk na deň.
  
  
  Jej myseľ napätých. Dvere sa otvorili a dvoch mužov, ktorí sa zjavila v Tanya je byt zapísané. Tuk, plešatý chlap mal rovnaký škaredé úsmevom. Vysoký muž sa na mňa pozrel vecne.
  
  
  "Dobre," povedal jeden vysoký, " dúfam, že ste mali dobrý odpočinok." Bol to určite hlasom muž, ktorý napadol ma vo Washingtone.
  
  
  Povedal som jej. "Bola si v osadenie muž vo Washingtone."
  
  
  "Áno, to som bol ja, "povedal condescendingly." Osoba, ktorú zabil, bol len Američan, ktorí pracovali pre nás. Bol postrádateľný."
  
  
  "A postupovali ste mi v Caracas."
  
  
  "Samozrejme. Nechceme stratiť kontakt pred Dr. Savich má šancu pasce ty."
  
  
  "Dr. Savich?"
  
  
  "Uvidíte ju čoskoro," povedal. Máte stretnutie v našom laboratóriu."
  
  
  "Laboratóriu?" Jej postavil a odhadnúť vzdialenosť a polohu každého človeka, premýšľal, či by som mohol odovzdať ju mimmo ich deň. "Kde je?"
  
  
  Vysoký muž sa usmial. "Ste stále v Caracas. Práve sme vás priviedol k novej KGB zariadenia, Carter, navrhnutý špeciálne pre vás."
  
  
  Na stocky muž zavrčal. "Rozprávate príliš veľa!"
  
  
  Vysoký muž ani pozrieť sa na neho. "To nevadí," povedal chladne.
  
  
  Zaujímalo by ma, čo to znamená. Ak chcú ma zabiť, prečo ste to už? Tak ďaleko, nič z toho nemá zmysel, aby som ja.
  
  
  "Čo budeš robiť so mnou?"
  
  
  "Dozviete sa čoskoro. Poďme na to. A nemusíte nám žiadne problémy."
  
  
  Jej prešiel mimmo pri ich k deň a sledovali ma. Poobzeral sa okolo bielej chodbe, dúfajú, že nájdu dvere, ktoré vyzerajú ako exit. To bola krátka chodba s dverami na každom konci a pár ďalších v strede. Jej, sa rozhodol, že koncovými bodmi by mali byť východy. Boli zatvorené, ale niečo mi povedal, že by sa nepodarilo otvoriť. Po prvé, Rusi nemali kľúče s nimi.
  
  
  To môže byť moja jediná šanca na útek. Tam bol žiadna záruka, že by som byť v akejkoľvek podobe vyskúšať si ho v priebehu piatich minút. Sme obrátil a kráčal smerom k dverám na konci haly. To je, keď urobil som pokus.
  
  
  Zrazu sa jej, zastavil a opäť napadol stocky muž, ktorí sa tešia, fyzická časť môjho výkonu. On vošiel ťažko na jeho ľavej nohy, a počul škripot a hlasný výkrik bolesti. On udrel jeho ego koleno do jeho široká tvár a cítil ega nos porovnať. Udrel stene vedľa neho.
  
  
  Vysoký muž prisahal a schmatol zbraň v jeho plášťa. Vytiahol zbraň, a zdalo sa, že ten, ktorý ukázal na moju hlavu vo Washingtone. Zavedenie nechcel mi dať nejakú pocit pohodlia. Schmatol ju za rameno zbraň a udrel svojho ega v očiach s druhej strane. On je blokované kop a rýchlo kneed mi v slabinách. Keď mu ju udrel, cítil, hrozné bolesti a silný útok nevoľnosť. Jej, grunted, a stratil ruku s pištoľou. Moje reakcie boli pomalšie vzhľadom na vedľajšie účinky liekov, a to mu značnú výhodu.
  
  
  Jej ruka prehodil na jeho hrdla, a on čiastočne natáčal to. Ale jej ego ju udrel s pozrel sa rana na to jablko Adam. On zalapal po dychu a spadol na stenu. Obrátil sa a zamieril do dverí na konci haly. Ja som mal skočiť cez to postava stocky muž, ktorý bol len snažia dostať k jeho nohám. Som dúfal, že vysoký muž by sa chvíľu spamätať, ale moje očakávania boli s krátkou životnosťou. Ona bola len do polovice dňa, keď revolver odišiel.
  
  
  "Počkajte, Carter. Alebo ďalší hunspell bude pierce váš mozog."
  
  
  To bolo presvedčivé hrozbu. Jej zastal a oprel proti stonať, nepozerá sa na neho. Moju šancu uniknúť, je preč. O minútu neskôr, vysoký muž prišiel ku mne a strčil a revolver do rebrami.
  
  
  "Ste veľmi škaredý chlap, Carter," povedal breathlessly, uvedenie ruku do jeho hrdla.
  
  
  Iný agent KGB nás oslovila. "Keby nebolo ich," povedal rýchlo, ruský, ukazovacie s jeho palec do inej časti budovy, " egoizmus by ju zabil práve tu a teraz. Pomaly a bolestne.
  
  
  Na stocky muž vytiahol svoj revolver a zdvihol ho, aby ma udrel do hlavy a tváre.
  
  
  "Nie!" povedal vysoký muž. "Myslíte o misiu".
  
  
  Na stocky muž váhal, divoký pohľad v jeho očiach. Krvi stekajúcej ego nosom, sa jeho pery na jeho brade. Nos je už opuchnuté, na ego človeka. Pozrel som sa na neho a chcela som nebol zabitý ego. To bude trvať len chvíľu dlhšie, a to by mi poskytnúť obrovské spokojnosť.
  
  
  Ale človek je znížený zbraň.
  
  
  "Choď," vysoký jeden povedal. "Sú stále na nás čaká v laboratóriu."
  
  
  * * *
  
  
  Sú viazané mi na špeciálne drevené stoličky. Ona bola v laboratóriu. Bola to veľká miestnosť, ktorá mi pripomenula veľa operačnom sále vo veľkej Americkej nemocnici, okrem toho, že tam bol žiadny operačný stoličky v nedohľadne. Snáď stolička, na ktorú bola viazaná slúžil na rovnaký účel. Tam boli niekoľko kusov elektronických zariadení v miestnosti, a farebné svetlá boli bliká na ovládacom panely. Dvaja technici pracovali na počítačoch, ale inak tam bol len jeden z nich. Agenti doľava cez izby, viazanie ma na stoličku.
  
  
  Táto stolička bola stroj v sebe. Bolo to ako elektrický stoličky, ale vedenie bol oveľa zložitejšie. Tam bol dokonca headdress s elektródy trčí z nej. Najprv som si myslel, že to bol nejaký druh mučenia nástroj systému, ale že nemal nejaký zmysel. Dokonca aj Rusi nechceli ísť do takýchto dĺžok len na mučenie osoba, dokonca získať najvyššie tajomstvo. Boli tam aj viac primitívne spôsoby, ktoré by to mohli urobiť túto prácu, ako aj akýkoľvek stroj. V každom prípade, agenti, nenechávajte hlboký stav tajomstvo nás, v Rusku, alebo na nás na Západe. Ja som nebola výnimkou. V skutočnosti, AX agentov mal menej dôvodov, ako si väčšina z k úniku klasifikovaných informácií, ako AX úlohy viac sa zaujímali o konkrétne fyzické opatrenia voči druhej strane, ako s vyšetrovanie a zber údajov.
  
  
  Keď som bol ešte snaží triediť veci, počul som otvorené dvere za mnou a troch ľudí vstúpiť do miestnosti. Tanya bola sám okolo nich. Mala na sebe bielu laboratórny plášť a horn-rimmed okuliare. Vlasy mala odhrnul v buch, a vyzerala veľmi krutý, a určiť. Stretla moje oči a pozeral do nich dlho predtým, než rozprávanie. Myslím, že sa snažila povedať mi, že ona bola ospravedlňujem sa za to všetko, ale povinnosť je na prvom mieste.
  
  
  "Ako sa cítiš, Pán Carter?" "domácke?" spýtala sa.
  
  
  "Nie je to zlé, vzhľadom na okolnosti," povedal som.
  
  
  Dvaja muži obklopovalo. Jeden bol oboznámený na mňa, pretože som mal len čítať ego prípade pred odchodom Washington. To bol Oleg Dimitrov, KGB pobyt v Caracas a človek zodpovedný za všetko, čo sa tu stalo. Bol stredne, s bielymi vlasmi a veľkými mol na jeho pravú tvár. Ego oči boli tvrdé a studené.
  
  
  "Takže ste neslávne Nick Carter," Dimitrov povedal.
  
  
  "Predpokladám, že je to zbytočné popierať to," povedal som.
  
  
  "Áno, je to k ničomu. Jej meno je Oleg Dimitrov, ako ste si pravdepodobne už viete. Táto sladká dievčina, ktorá sa nám naozaj pomohol chytiť vás je Dr. Tanya Savich, Ruska najdokonalejší behaviorist. A tento pán je jej kolega, Dr. Anton Kalinin."
  
  
  Biela srsť muž v bielom laboratórny plášť na druhej strane Tanya sa na mňa pozrel cez vrchol jeho okuliare a prikývol. Ego pozrite sa cítim ako améby pod mikroskopom. Jej pohľad sa zmenil z neho Tanya.
  
  
  Spýtal som sa jej. "A behaviorist?"
  
  
  "Vlastne, Nick. Dúfam, že vám nevadí, ak vás pozývam, aby ste Nick."
  
  
  Počúval som jej hlas, a teraz som pochopil, prečo to bolo absurdly nie je dosť, a nemčine. Bol to ruský hlas sa snaží napodobniť angličtiny s nemeckým prízvukom. Nie dokonalé, ale bolo to dosť na to, aby ma hádať.
  
  
  "Môžete mi zavolať, čo chcete," povedal som. "Nemyslím si, že je to veľká vec. Aj keď by bolo pekné, ak neviete, čo budete robiť. Moja zvedavosť sa dostal lepšiu mňa navždy. Urobil tri nastavíte KGB čarodejnice coven, alebo tak niečo?"
  
  
  Tanya sa usmial, ale muži tváre zostal kamenistá. Dimitrov hovoril prvý, jeho hlas vysoká a napäté. "Klasický Americký hrdina, eh, Pán Carter? Odvážne vtip tvárou v tvár nebezpečenstvu."
  
  
  Pozrel sa na Dimitrov. "Je to lepšie ako plače," povedal som vztekle.
  
  
  "Urobíme to teraz, Oleg," Emu povedal Kalinin doktor.
  
  
  Dimitrov sa zasmial a odišiel. Počul lab dvere otvoriť a zatvoriť, znova ako odišiel. Dvaja technici na stroje nevenovali žiadnu pozornosť k nám. Kalinina prišiel znovu a uviazol baterku v mojich očiach. Ako pracoval, prehovoril ku mne nízkym hlasom.
  
  
  "Dr. Savich sa špecializuje na správanie kontroly," povedal pomaly, pozerá sa mi do očí. "Ona je jedným z popredných ruských špecialistov v takých oblastiach, ako omamné ovládania mysle, hypnoterapie a všeobecné metódy správanie kontrolovať."
  
  
  Vypol svätý pán, a ja som sa pozrel na Tanya.
  
  
  "Je pravda, Nick," povedala. "Boli sme experimentovať s rozhodujúcim ľudské správanie rokov. Jeho urobiť veľa výskumu v tejto oblasti. Lekár Kalinina úzko spolupracuje s našimi skupiny, nahrávanie a analýzu fyzikálnych vplyv našich pacientov liečebných metód, a on je vynikajúci lekár v našej krajine ."
  
  
  Spýtal som sa jej. "Plánuješ správania behaviorálne experimenty so mnou?"
  
  
  "Budete prvý muž byť riadený naše rozšírené techniky," odpovedala, a jej hlas odhalili jej neistoty. Teraz si bol istý, že Tanya nebol známe, že Ay, by musieť použiť svoje vedomosti a zručnosti na také desivé prípadoch. Jej modré oči boli skryté za roh-rimmed okuliare.
  
  
  "Budeš... použiť mi nejako?"
  
  
  Tanya rýchlo pozrel sa mi do očí a potom sa otočil znova.
  
  
  Kalinina sem prišli na pomoc. "Budeme zničiť Nick Carter," povedal. "Aspoň na chvíľu. Vy sa už existujú ako Nick Carter."
  
  
  On sa len pozeral sa na to. Možno som bol právo - posledná hunspell v Tanya apartmán môže byť lepšie pre mňa v dlhodobom horizonte.
  
  
  "Už neexistujú?"
  
  
  "Máme sa chystá vykonať osobnosti transplantáciu," Kalinin pokračovanie. "Budete sa stal úplne iný človek. A že osoba, ktorá bude naprogramovaný podľa nás, Pán Carter. Uvidíte, ako sa počítač bude naprogramovaná technik. Ste začíname rozumieť?"
  
  
  Jej pohľad sa zmenil z neho Tanya. "Oh môj Bože, Tanya," šepkala som.
  
  
  Modré oči stretli bane. Ona pritisla krásnu tvár baňa a zdvihol fľašu z neďalekého stola.
  
  
  "Toto je nambulin," povedala hmota-z - factly, " liek len nedávno vyvinutý našimi laboratóriami. To je to, čo by ste zavolať na myse? drog. Má vlastnosti podobné LSD, ale účinky na naše lieky sú už viac obmedzené."
  
  
  "Nemôžem sa dočkať, až ho vypočuť," povedal som sarcastically.
  
  
  Ona ignoruje komentár a pokračovala. "Keď nambulin podáva, myšlienkové procesy sú prerušené na základnej úrovni, a zmeny osobnosti. Drogy sa užívateľ stane veľmi poslušný a skúsenosti zvýšené suggestibility."
  
  
  Návrh, pomyslel som si. "Tak je to."
  
  
  "Čiastočné" Tanya povedal. "Kým pod vplyvom drog, vám bude mimoriadne citlivé na návrh oprávneného hypnotherapist. A spôsobov správania kontroly vyvinuté v priebehu rokov nášho výskumu."
  
  
  Spýtal som sa jej. "Za akým účelom?"
  
  
  Tanya sa odvrátil.
  
  
  "Neexistuje žiadny bod v pustíme do podrobností," Kalinina povedal, pričom fľaše od Tanya a plnenie s vstrekujú tekuté. "V každom prípade, nebudete pamätať niečo okolo toho, čo sme povedali, v tomto rozhovore."
  
  
  Niečo o ego-arogantný výraz v jeho tvári ma veľmi hnevá. "Krucinál, na mieru!" emu kričali na ňu.
  
  
  Ego oči blysol splniť moje, a ja som myslel, že som videl slabé flash strach v nich ako on sa na mňa pozrel. "Prosím nemajú byť dramatický, Pán Carter. Budete len robiť to ťažšie pre seba."
  
  
  Tanya vstal zo svojej stoličky a išiel porozprávať jeden z technikov. Kalinina držal strieka pred jej tvár, tlačí piest jasné prístroje z ovzdušia odber vzoriek bubliny.
  
  
  Divoký zúfalstve zovrel mojej hrudi. To bol najbližší vec, k panike som kedy zažil. Ona nikdy nebol strach z fyzickej bolesti a smrti, ale bolo to iné. V skutočnosti sa chystá ma zabiť, zničiť svoju identitu, a potom použite moje telo za vlastné zločinný účely. Len premýšľať o tom odoslané mráz po chrbte. A teraz vedel, že ohrozenie ponížiť ju, nebol prázdny jeden. Trvalo im mesiacov alebo dokonca rokov na príprave tohto plánu, nech to bol pre nás. A s vedúcim AX agent robiť to, boli takmer doma.
  
  
  Technik prišiel na pomoc Kalinin. Tanya sa obrátil a pozrel sa cez miestnosť na nás. Technik spojení gumovou hadicou na moje rameno a valcované rukáve moje tričko. Videl, vystúpené žily na jeho predlaktie. Nambulin šiel rovno do Viedne.
  
  
  Môj dolár stack bol búšenie divoko. Keď Kalinina prišiel ku mne s ihlou, jej stahl sa snažil zúfalo s koženými remienkami, snaží v jeho silách, aby sa zlomili. Ak ju mohol dostať z tejto stoličky, jej mohli ľahko starať o týchto mužov. Ale dlhopisov bol príliš silný.
  
  
  Nie je potrebné bojovať, Pán Carter, " Kalinina povedal ticho, chytil moje predlaktia. "Je to absolútne nemožné, aby sa spustil v tomto bode."
  
  
  Ihla prišiel nadol a technika, koná svoje plecia, takže sa nemohol pohnúť. Kalinin tvár mal mierny náznak radosti, ako on je vložená ihlu do rozšírené žily a potom stlačené na piest striekačky.
  
  
  Piata kapitola.
  
  
  Bol som prekonať pocit eufórie. Potom sa moje telo začalo ísť znecitlivenie. Moje dýchanie výrazne spomalil, a mohol sa cítiť pot kvapkajúca z jeho čele a hornej pery. Nechcel som aj starostlivosť ak bol som drugged, a strašný pocit paniky bol preč. Mohol by som ešte spomenúť všetko, čo si mi povedal, a ja som vedel, že sa bude používať mi v niektorých hrozný teror experiment, ale to predsa nie je mi to jedno už. Vedel som, že som mal byť tam, ale ja som nerobil. Za pár minút ju, bojuje pocit, sa snažia oživiť hnev sa cítil v nej, ale nezostalo nič. Čo urobil pre nás, nech sa nám povedal, to mi vyhovovalo. Bolo to hlúpe na to boj, starať sa o to. Ona bola v ih moc, ih výkon bol obrovský. Budem predložiť na to a možno nejako prežiť. Koniec koncov, je to to, čo naozaj záležalo, v dlhodobom horizonte.
  
  
  Ih tváre twisted predo mnou - Tanya a Kalinina-a oni sledovali
  
  
  Pozrel sa na mňa, akoby som bol morča v klietke, ale nevadilo mi to. Oni mali svoju prácu, a nechal ich robiť.
  
  
  Kalinin dosiahol na mojej tvári a zdvihol moje viečka. On prikývol na Tanya a doľava. Tanya prišiel do tváre mi. Sedela veľmi blízko. Pozrel sa do jej jasné modré oči a zistil, rozmer on by neprijaté predtým.
  
  
  "Teraz budete cítiť veľmi uvoľnene, veľmi v pohode," povedala mi mäkké, zmyselné hlas. Hlas a intonáciu zvýšil môj pocit pohody.
  
  
  "Áno," povedala som a pri pohľade do hlboké modré bazény jej očami.
  
  
  "Keď sa pozriete na moje oči, oči unavený. Vaše viečka sú stále naozaj ťažké a chcete zatvoriť ich."
  
  
  Moje viečka fluttered.
  
  
  "Je to ťažké, aby sa vaše oči otvorené práve teraz. Keď som počítať ho na päť, budete zavrieť oči preto, že chcete. Budete sa cítiť obrovský pocit úľavy, keď zavriete oči. Po zatvorení ih, budete pomaly sa dostanú do hlbokého tranzu. Odin. Ste veľmi ospalý. Dve. Vaše viečka sú veľmi ťažké. Tri. Ste hlboko uvoľnene a poslušný. Štyri. Keď vaše oči zavrieť, vám umožní môj hlas, aby vás vaše odpovede a kroky pri inštalácii. Päť ."
  
  
  Moje oči sa zdalo, že zatvoriť v volley ich vlastné. Vedel som, že som nemohol udržať ih z zatváranie, ale nechcel ani len skúsiť.
  
  
  "Teraz ste v hypnotický tranz a bude reagovať na môj hlas."
  
  
  Ona hovorila mäkké, nízke monotónna, že bol nejako veľmi presvedčivé. Zistil som, že som mal veľkú náklonnosť pre krásne zvuk jej hlasu - že zmyselná, zvodná hlas - a ja som chcel urobiť čokoľvek, spýtal sa ma na to.
  
  
  "Rozumiete?" "Čo je to?" spýtala sa.
  
  
  "Áno, rozumiem jej."
  
  
  Dobrý. Teraz ideme dať tento prsteň zariadenia na hlavu a nalepte elektródy." Cítil som sa niekto presunúť zariadenia na temene hlavy. Vyzeralo to ako hlavový most, a spomenul si, bludisko z drôtov, ktoré vyšlo to.
  
  
  "Keď hovorím k vám, Nick, budete sa dostať audio-visual údajov zo zariadenia. To, čo vidíte a počujete, sa bude príjemné a pomôže vám dosiahnuť tie najhlbšie trance štátu." Niekde som počul kliknite na tlačidlo, a potom vírenie krásne farby napadol negru Tanya vytvoril. Spolu s kvetmi prišiel mäkké hudby, krásnej hudby, ktoré nikdy nepočul. A Tanya hlas sprevádzali krásne obrazy a zvuky.
  
  
  "Všetky svaly v tele jemne oddych, relax ľahko, a dostanete obrovský pocit eufórie. Ste na eskalátore, ktorá sa pohybuje z kopca. S každú nohu, pomaly nižšia seba dole, a stanete sa ešte viac uvoľnil. "
  
  
  Auto vytvorili eskalátore pre mňa, a hladké kĺzanie som bol pripravený dole cez labyrint farieb a do mäkké tmy.
  
  
  "Máte prístup spodnej časti escalator a ísť do veľmi hlbokého tranzu. Ste plne pochopili môj hlas." Jednoducho som bol na úplnom dne a ocitol v nádhernom, voľne plávajúce temnoty, ktorá nikdy som chcel odísť.
  
  
  "Poprosím vás, aby ste počítať do päť, ale budete si ujsť číslo tri. Nebudete môcť vysloviť číslo tri. Teraz počítať do päť."
  
  
  Moje pery sa pohybovali. "Jeden, dva, štyri, päť." Moje ústa a mozog nemajú nič spoločné s číslom tri.
  
  
  "Veľmi dobre," Tanya povedal. "Teraz mi povedz svoje meno a kto ste."
  
  
  Niečo hlboko vo mne odpor, ale všetci-mocný hlas sa ma pýta, tak som jej odpovedal: "Jej Prezývka je Carter. Pracujem na AX, kde mám kód názov N..." nedokázal som sám, a Killmaster hodnotenie." Potom som dal podrobnejšie informácie o identifikácii.
  
  
  Dobrý. Teraz počúvaj ma pozorne. Budete zabudnúť na všetko, čo si práve povedal mi a všetko ostatné, čo má robiť s vašej minulosti. V tejto chvíli, môžete vytvoriť kompletný a celková amnézia."
  
  
  Stalo niečo zvláštne. Exotické triasť prešiel mňa, a keď to bolo preč, cítil som závrat. Keď fyzické účinky nosil off, jej zdalo, že sa cítiť inak. Bol to jemný rozdiel, ale je to pocit, ako celý svet okolo mňa zmizla. Nezostalo nič vo vesmíre, ale moje plávajúce telo a Tanya jeho hlas.
  
  
  "Kto ste?"
  
  
  Myslel som, že to asi minútu. To nevyšlo. Snažil som sa, môj najlepší, ale stále som nemohla odpovedať. Nemal som žiadnu identitu. Bol som bytosť, plávajúce vo veľkej tme, čaká sa volal, klasifikované a zaradené.
  
  
  "Neviem," povedal som.
  
  
  "Kde bývate?"
  
  
  "V tejto negru," povedal som.
  
  
  "Odkiaľ ste prišli?"
  
  
  "Neviem."
  
  
  Dobrý. Som si osviežiť pamäť. Teraz uvidíte obraz osoba pred vami." Auto hummed a videl som človeka. Bol vysoký, tmavé vlasy a sivé oči. "Že človek je," pokračovala. "Ste Rafael Chavez."
  
  
  "Rafael Chavez," povedal som.
  
  
  "Ste Venezuelskej, ktorí strávili niekoľko rokov v Spojených Štátoch. Ste sa narodili
  
  
  narodil sa v Margarita a vzdelaný v Caracas. Máte pracovali vo viacerých oblastiach, ale teraz ste aktívny revolučná".
  
  
  "Áno," povedal som.
  
  
  "Žijete v byte, v 36 Avenida Bolívar, tu v Caracas."
  
  
  36 Avenida Bolívar.
  
  
  Ona šla povedať mi, že som nemal rodinu alebo priateľov, a že ľudia ona interagoval s boli málo ľudí v tejto budove, ktorí boli súdruhovia v revolúcii.
  
  
  "Dozviete sa viac o sebe neskôr," povedala nakoniec povedal. "Medzitým, mali by ste odpočinok. Budem počítať späť z piatich. - Počas počítania, budete pomaly vyšiel z trance a vrátiť sa do vedomia znova. Päť. Môžete ísť do escalator to znova. Štyri. Ste úplne na mieru. ste odpočívali, ale sú stále viac vedomí. Tri. Keď vaše oči otvorené na počítať jedného, nebudete pamätať nič, kým si zavrieť oči, vôbec nič. Keď vaše oči otvorené, stačí iba spomenúť, čo som povedal o vás byť Rafael Chavez. Nebudete pamätať nič, kým úplná amnézia súpravy. Odin ."
  
  
  Jej oči otvorené. Bolo tam dievča sedí, a vedel, že by videl, že tvár skôr, ale nemal tušenie, pod čo iné okolnosti. To musí byť tesne pred zatvoril oči. Hneď som si všimol, že ona nebola okolo Venezuela, ktoré sa mi menej zaujíma pekná tvár. Jej hovoril, aby ju v plynule po španielsky.
  
  
  Spýtal som sa jej, " Qué pasó?"
  
  
  "Boli ste pod mierne sedatívum, Seňor Chavez. Máte nehodu a dostal hit na cieľ, a postaráme sa o vás v priebehu niekoľkých dní. Si naozaj uvedomiť svoje revolučné kolegov, Nie? "
  
  
  Poobzeral sa po miestnosti. Technik undid väzby, ktoré sa konali me v kresle a odstrániť niečo z mojej hlavy. "Prečo... áno," povedal som. Vec je, nechcel som pamätať veľa.
  
  
  "Toto je Dr. Kalinina, a jej meno je Tanya Savich, vaše ruskej priateľov v revolučného hnutia. Tieto iných kamarátov sú Menendez a Salgado. Ste boli na cestách s vami na nejaký čas. Priviezli sme si tu, na tejto súkromnej klinike, aby sa o vás postaral. Po všetkých konferencia je hneď za rohom."
  
  
  Spýtal som sa jej. "Konferenciu?"
  
  
  Tanya sa usmial. "Don skúste si všetko naraz. Mali by ste ísť do svojej izby a odpočinok."
  
  
  "Áno," povedal som riadne. "Na odpočinok. Jeho veľmi unavený."
  
  
  * * *
  
  
  Na izbe som bol vzatý, aby bola príjemne tiché. Bola tam len jedna posteľ, ležať, ale za tieto rôzne okolnosti, že nemožno očakávať, že bude nemocničné lôžko. Koniec koncov, bol to človek chcel podľa zákona, nebol on? Aby som bol úprimný, nemohol som si spomenúť, koľko o nej. Ospravedlňujem sa, nevšimol som sa opýtať dievča, ako nehôd sa stalo, pretože som nemal si to. Jedno však bolo isté - potreboval som kamarátov, ktorí sa liečia mňa. Som naozaj potrebujú. Nemali predstavu, ako vážne moje amnesia bol. No, to bude čistiť až v priebehu niekoľkých hodín. Dobrý spánok bude opravte ma. Ale to, čo trápi mňa bolo, že som nemohla zapamätať si dôležité konferencie dievča bola hovoril. Môj mozog sa točil z snaží pamätám si na ňu, ale nakoniec som zaspal.
  
  
  Jej zrazu sa prebudil uprostred noci. Bol som halucinácie, alebo to bolo proste divný sen? To musí byť sen. On bol v niektorých strange land, v púštnej krajine. Bol spustený dolu tmavé dláždené ulice a naháňa muža. On držal dlhý čierny nemecký-vykonaná pištole, pravdepodobne Luger. On strieľal tento muž a pokúsil zabiť ego. On sa obrátil a vystrelil na mňa, a ja som cítil, pálivej bolesti v chrbte. Zbraň v ruke zrazu stal krátke-ovládal axe. Potom som sa zobudil ju.
  
  
  Bol to podivný sen. Nechcel som pamätajte si, že v žiadnej inej krajine ako Venezuela a bolo to jednotvárne. A jej manžel nikdy zastrelil človeka v jeho živote. Alebo jej? Nikto to zmysel ma.
  
  
  Keď ráno prišli, priniesli mi zásobník potravín, a ja som jedol to lačne. Keď bolo hotovo, on skúmal jeho tvár v zrkadle. Aspoň to bolo známe. Ale tvár sa nezdá byť patria do Rafael Chavez. Som sa pozrieť na oblečenie priniesli mi, ale nevedel som, prečo. Vrecká boli prázdne, tam bol žiadna identifikácia. O hodinu neskôr, Menendez prišiel a vzal ma späť do miestnosti s stoličky s drôtom a iné zariadenia.
  
  
  "Dobré ráno, Seňor Chavez," dievča, ktorý jej dal meno ako Tanya pozdravil ma. "Ste pripravení na novú liečbu?"
  
  
  "Áno, myslím, že áno," povedal som, pozerá na autá. "Ale je to všetko potrebné? Ja by som chcel vedieť, aký druh liečby som stále."
  
  
  "Prosím," Tanya povedal, ukazuje mi, veľké kreslo. "Musíte nám dôverujú, Seňor Chavez. Sme vaši priatelia."
  
  
  Videl som ju, ako sedí v kresle, ale nechcel som sa cítiť pohodlne. Jej hotel je dostať sa okolo tejto budovy, blúdiť ulicami Caracas, a vrátiť sa do svojho bytu na Avenida Bolívar. Bol som si istý, že tieto známe pamiatky by obnovenie mojej pamäti, a aby som zdravý. Jej sľúbil seba, že ak túto činnosť neprinieslo výsledky, ona by ísť rovno domov.
  
  
  "Teraz oddýchnuť," muž menom Kalinina povedal mi.
  
  
  "Dám ti za svetlo sedatívum." Nalepil injekciu zbraň v mojich predlaktia a dal mi subkutánna injekcia.
  
  
  Názov blesklo mi hlavou. Nambulin. Kde mal som počul, že predtým? Ako som mohol premýšľať o to viac som sa začala cítiť hlboké euphoria umývanie viac ako mňa, a ja som stratil záujem o slová a všetko ostatné.
  
  
  Niekto nastaviť my headdress. Nevadilo mi to. O minútu neskôr som počul jej hlas, ako Tanya.
  
  
  "Chcete zavrieť oči. Budete blízko účet predtým, päť." Ona sa počíta, a moje oči zatvorené. Tam bol náhle flash farby v tme, a počul som, že niektoré podivné hudby, ktorá nejako sa zdalo, že známe ku mne. Hlas závesné off, ale farieb a hudby vedené ťahá ma dolu a dolu. Cítil som sa, akoby som bol na eskalátore. Potom ďalší hlas prišiel nad mojou hlavou. Hlas hovoril mi, povedal mi všetko. Každý malý detail, z môjho dátumu narodenia na môj nedávny činnosti v ľavicovým hnutím za oslobodenie Venezuela z tyranský imperialism Spojených Štátov. Boli tam zábery z konkrétnych scén. Keď bolo po všetkom, dostal podrobný obraz o jeho minulosti. Môj amnesia je vyliečený.
  
  
  Bol členom politickej skupiny s názvom Dav Spravodlivosti, ktorého cieľom bolo zvrhnúť Venezuelskej vlády a vytvoriť ľavičiar režimu s pomocou Rusi. Som bol prijatý pred niekoľkými mesiacmi, a pár dní pred rokmi bola poškodená počas demonštrácie mimo Americké veľvyslanectvo.
  
  
  Tanya hovoril znova. "Váš vodca, požiadala nás, aby sme vás informovali, že v radoch vigilantes sú prebierky z dôvodu, zbabelý opustenie tvárou v tvár brutálne policajnej taktiky. Preto musíme konať teraz. Boli ste vybraný na vykonanie tejto akcie.
  
  
  "Venezuela má stať príliš závislé na Spojené Štáty," pokračovala. "Spojené Štáty kúpi asi 40 percent z Venezuela je vývozu ropy, ktorý dáva Američania smrtiace ekonomické priľnavosť na Venezuela. Venezuelskej prezident a ego-riadený kapitalistická vláda musí byť zničená, kým sa ruky cez celú krajinu, aby Američania. Plán, ktorý bol vyvinutý. navrhnuté s blížiacim sa Caracas Konferencii v mysli.
  
  
  "Konferencia bude stretnutie medzi Prezidentom Venezuely a Vice Prezident Spojených Štátov. To vám poskytuje jedinečnú príležitosť na štrajk na oboch týchto nepriateľov ľudu. Neskôr, budete o tom informovaný na charakter programu a podrobnosti o tom, ako by to malo byť vykonané. Rozumiete? "
  
  
  "Áno, rozumiem jej."
  
  
  Dobrý. Keď sa prebudíte, budete pamätať podrobne všetko, čo som vám povedal, a všetky, ktoré ste počuli a videli, zatiaľ čo v hlbokého tranzu. Ak nie sú otázky vo vašej mysli sa o podrobnosti, vaše podvedomie bude poskytovať odpovede a vyplniť všetky medzery, ktoré môžu byť ťa trápi. Nebudete otázku vašej identity ako Rafael Chavez a nebudete otázka platnosti ego politickej filozofie."
  
  
  Po niekoľkých minútach, moje oči prirodzene otvoril, a spomenul si, ako Tanya počíta dozadu z piatich na jedného. Jej myseľ tiež pripomenúť, všetko o svojej minulosti život. To, čo sa im páčilo sa na nás s mi, funguje to. Jej amnesia sa úplne zotavila.
  
  
  Tanya sa usmial. "Ako sa cítiš, súdruh?"
  
  
  "Veľmi dobre," povedal som. "Drogy ma pamätať. Jej mali zúčastniť na misie proti Caracas Konferencie, teraz jej spomenul o to. Budem pripravený?"
  
  
  "Budete pripravený," povedala.
  
  
  Kalinina odvrátil a pristúpil k technik na druhom konci izby, pričom Tanya a ja sám. "Sme s vami... vieme sa navzájom lepšie, ako som si na ňu? "Spýtala sa ma. Mal som letmý obraz Tanya ležať nahý vo vnútri.
  
  
  Tam bolo niečo v očiach, potom malý úsmev šíri po celej tvári. "Dúfal som, že by ste si zapamätali. Mali sme večer spoločne. Nenechajte si spomínate si?"
  
  
  "Nie, naozaj," povedal som. "Ale pohľad, určité pamiatku svojho života, by som chcel zapamätať si viac."
  
  
  Ona ticho sa zasmial. "Možno by sme mohli stráviť pár minút opäť spolu pred opustí kliniku."
  
  
  "To je niečo, na čo tešiť," povedal som.
  
  
  Hoci jej telo sa cítil úplne v poriadku, že trval na tom, že jej pobyt v jej izbe a odpočinku. Myslel si, že trochu o Tanya. Divné. Môj lokalite, v Rusku bolo najdôležitejšie miesto v mojom živote, ale nemohol som prestať premýšľať o tomto mimoriadnom dievča.
  
  
  Keď som nebol premýšľať o Tanya, bol som snaží rekonštruovať minulosti, že som mal takmer zabudnuté v dôsledku nehôd. A ako som sa snažil zapamätať si, bol som pripomínal malý incident. Bosých nohách dostal do hliny dom na okraji Margarita. Potom som si spomenul, že tento dom bol môj domov a pekné čierne vlasy žena menom Mária bola moja matka. Ona a môj otec zomrel, keď som mal deväť rokov. Čoskoro potom prišiel do Caracas, kde žil u príbuzných a študoval, aby sa stal štátnym úradníkom.
  
  
  Tam bol ešte niečo podivné o všetko. Mohol pamätať si veci zo svojej minulosti, ale tieto veci sa zdalo neskutočné, mentálne obrazy, vyblednuté a hmlisté. A keď som prestala premýšľať o nich vedome, jednoducho zmizol do zabudnutia a vôbec nevyzerá ako skutočná časť zo mňa.
  
  
  Napodiv, moje najviac sugestívne spomienky boli o pár rokov, ktoré som strávil prácou na nakladacej rampe v Amerike.
  
  
  Ja som strávil celý deň v mojej izbe. Tú noc Tanya mnou prišla. Išla v tichosti a zavrel dvere za ňou. Vstal z konca jeho poschodová, kde pôsobil číta noviny z Caracas Konferencie. Nah mal stetoskop a schránky v jej ruke.
  
  
  "Môžem si vziať váš pulz s ním?" spýtala sa.
  
  
  "Samozrejme."
  
  
  Držala moje zápästie v jej malé, mäkké ruky. Naše oči sa stretli a ona sa rýchlo otočil. Ona si urobil poznámku na jej graf, potom držal stetoskop na mojej hrudi a počúvala za minútu.
  
  
  "Máte pocit, nauseous?"
  
  
  "V žiadnom prípade."
  
  
  "Je tam potenie v spánku?"
  
  
  "Nie, že on si pamätá jej."
  
  
  Môj pohľad sa zmenil z jej plné pery na zmyselné krivky jej tela. Opäť, dráždivý obraz Tanya nahé Irina blesklo mojej mysli. Ee vývrtka je ďalší krok sa zdalo, že psychické.
  
  
  "Povedal si, že si si spomenul ... blízkosť medzi nami, Raphael."
  
  
  "Áno, spomenul som si na to."
  
  
  "Môžete mi povedať, čo si pamätal?"
  
  
  Usmial sa na ňu. "nie. Že ste to boli vy. Irina".
  
  
  Jej krásne modré oči vyhnúť bane. Vzal Nah tabletu a stetoskop a hodil ich na zem. Potom bola jemne ťahať ho ee. Pobozkal ju, a ona odpovedala.
  
  
  "Ste naozaj spánku sa ma, nemal si?" Spýtala som sa potichu.
  
  
  Snažila sa dostať preč, ale držal som ju späť. "Raphael, nie ste milovník," povedala. "Ste revolučné. Keby ste nemali čas pre ženy."
  
  
  "Jej musí mať našiel čas aspoň raz," jej manžel poprel správy v médiách.
  
  
  Oči sa jej nájsť bane. "Áno, raz." Zdalo sa, že sa pamätať. "Krátko pred predvedenie na Americké Veľvyslanectvo. Som priniesol upozornenie na váš byt a vy požiadal ma, aby som zostať."
  
  
  "A sme pobozkal, a držal som si tak blízko," povedal som, pomaly beží moje ruky nadol dĺžka jej tela.
  
  
  "Raphael, prosím..." ona protestoval slabo.
  
  
  On rozopnutú jej jednotné pás a posunul svoju ruku vo vnútri, drží ju zavrieť. Som pohladil jej prsia a cítil, ako jej tvrdnú bradavky na môj dotyk.
  
  
  "Raphael ..."
  
  
  Sme znova pobozkal. Ona prestala bojovať a odpovedali na moje pohladenie náhle veľká vášeň, jej telo napínaním vášnivo ako jej ústa prezerali. Keď bozk skončil, obaja sme sa konalo naše nadýchnuť a túžila viac.
  
  
  "Oh, môj Bože, Raphael," ona vdýchnutá.
  
  
  Ona odštartovala jej jednotné a spadol na podlahu. Sledoval ju, ako sa stiahol jej nohavičky dole z jej dlhé, hladké stehien. Ona pristúpil k lôžku a pretiahol, jej telo trasie sa vzrušením. Jej rýchlo sa vyzliekol a bench press vedľa nej. Moje prsty a pery vysledovať každý centimeter jej horúce, quivering telo.
  
  
  Zrazu, snažila sa dostať preč, ale ee držal ju pevne. "Čo mám robiť, aby ste?" povedala zamyslene. On stifled jej slová, znižujúcim jeho jazyk hlboko do úst. Začala odpovedať znova.
  
  
  Nevedela som, čo imelo chcel, a ja som si z toho nerobil. Mohol myslieť len na jej zrelé, teplé telo. Ona moaned s túžbu ako ona prenesú na nah. Jej stehná otvoril pre mňa, a ja som sa mohol cítiť jej nechty kopanie do môjho chrbta. Jej kohút udrel do neho, a kričala s radosťou. Späť potom, všetko bolo tma, naliehavosti, a rastúce, nespútanej vášne.
  
  
  Šiesta kapitola.
  
  
  Bol som zviazaný na stoličke znova, a miestnosť bola úplne tmavé. Dali mi ďalšia injekcia, ale tentoraz neboli žiadne pojednávanie hlasy. Bol som len drugged. Tanya a Kalinin neboli aj v miestnosti.
  
  
  Spomenul niečo o "poslednej fáze". On sa dopočul, im povedať, že v ruštine, a nejako pochopil, aj keď nemal pamätajte, niekedy vzdelávania ruskej.
  
  
  Keď som ju videl sedieť v kresle, obrázok objavil v tme predo mnou. To bol prezident, a on sa dáva politické reči. On bol len dvadsať metrov odo mňa, ukázal, ako hovoril. Povedal veci, ktoré skutočne nahnevali ma. On vypukla v studený pot. Eufóriu obrátil na intenzívne hnev ako prezident slová sa stali viac a viac urážlivé, hlasnejšie a hlasnejšie. Ego tvár pomaly krútiť a stal sa strašne skreslený. Vo chvíli, tvár bolo všetko, čo zostalo z obrazu. To začal rozširovať, stále väčšie a elegantný ako odpor lashed sa na ego twisted pery. Tvár bola tak blízko, že som myslel, že som mohol dostať von a napadnúť ho.
  
  
  Počul som hluk v miestnosti a uvedomil si, že to prišlo z celého môj vlastný krk. Siahol zlostne pre ktoré hroznú tvár, snažia trhať mäso holými rukami, škriabal sa na to s jeho prsty.
  
  
  Ale ja som nemohol dosiahnuť, že. Volanie bol krik vysloviť frustrácie a úbohý v zúfalstve, že nie je schopný osloviť obávaný Boha a zničiť ego. Po minútu, hlas závesné off a tam bolo ticho, skreslené tvár stále pohybuje v predo mnou.
  
  
  Zrazu
  
  
  Tanya hlas zazvonil sa okolo tma. "Toto je váš nepriateľ. Je to človek, ktorý stojí medzi svoj ľud a slobody. On je hnusný, škaredý, zvierat, a on zdrojov na mŕtvoly jeho ľudí. Máte vždy neznášal a bál ego, ale teraz ste spotrebované zúfalý, kruté odpor. Nenávidíš ego viac, než ste niekedy nenávidel každého, alebo čokoľvek vo svojom živote."
  
  
  Myslel som, že môj hrudník išla vybuchnúť od odpor a nenávisť, cítil som jej zdeformované tváre. On si zapamätám prezidenta hnusné slová a zvieranie päsťami, kým jeho nechty na rukách rútil jeho dlane.
  
  
  Nakoniec, obraz zmizol do tmy, a bol nahradený iným. Spočiatku to nebolo známe mnou, a potom som si spomenul o to cez noviny. Bol to Americký viceprezident. On hovoril po anglicky, ale jeho ego pochopil dokonale. Vysvetlil, že on by úzko spolupracovať s Venezuelskej vlády, a že Spojené Štáty by ponúkať viac hospodárskej a vojenskej pomoci, aby Venezuelskej prezident pri moci. Ako sám hovoril, jeho tvár sa zmenila. Ego oči boli stále viac a viac naštvaný, a nechutné, nechutné slová boli chrlí von z úst.
  
  
  Keď svätý konečne svieti, bol ukryté v pote. Technika, zdvihol ma z mojich stoličky a viedol ma späť do mojej izby. Drogy a ohromujúci emócie, úplne vypustiť mojej energie. Moje nohy boli také slabé, že som sotva chodiť.
  
  
  Späť do mojej izby, technik mi pomohol posadiť sa na postieľku a pozrel na mňa.
  
  
  Spýtal sa. "Ste v poriadku?"
  
  
  "Myslím si, že tak."
  
  
  Povedal láskavo. "To je všetko potrebné pre vaše misie."
  
  
  "Kde je Tanya Savich?"
  
  
  "Ona je zaneprázdnený projekt."
  
  
  "Mám ju vidieť."
  
  
  "Obávam sa, že to nie je možné."
  
  
  Jej, pozrel sa na neho. Bol to mladý Venezuelskej s názvom Salgado. Ego tvár vyzerala úprimný. Možno preto, že na otvorenosť on ju videl, videl jej, vyhŕkol veci nemal ani vedieť, na ktorú myslel.
  
  
  "Ona je tiež jeden mi hovoria? Je to všetko potrebné pre ľudovej demokratickej revolúcie?"
  
  
  Ego oči zúžené na mňa. "Máte pochybnosti?" "Čo je to?" spýtal sa netrpezlivo.
  
  
  "Ja... ja neviem. Ja myslím, že nie. Niekedy mám pocit, že budem v poriadku."
  
  
  "Nie ste blázon. V skutočnosti, ste celkom zdravý práve teraz." Ego hlas bol upokojujúce.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Ako dlho ste tu na klinike?"
  
  
  Zdráhal sa, ako keby premýšľal, či sa mi odpovedať. "Priateľ priniesol si tu noc pred posledný."
  
  
  "Keď budem pripravený odísť?"
  
  
  "Ešte dnes".
  
  
  On propped sám až slabo na jeden lakeť. "V dell sám?"
  
  
  "Posledná etapa sa končí neskôr dnes. Budete mať niekoľko prípravných tried. Ďalej nebude veľmi príjemné pre vás, ale bude to viac ako predtým, ako ju poznáte. Toto je absolútne nevyhnutná súčasť svojej prípravy na konferenciu."
  
  
  "Aký druh práce je toto?"
  
  
  "Povedia vám, neskôr aj v súčasnosti."
  
  
  Zrazu sa otvorili dvere a Dr. Kalinina prišiel. On glared na technik. "Čo je to? Prečo si stále s Seňor Chavez?"
  
  
  Technik vyzeral prekvapený. "Chce hovoriť o chvíľu."
  
  
  "Vrátiť sa do práce," Kalinin povedal krátko.
  
  
  Salgado, obrátil sa a odišiel cez izby.
  
  
  Sledoval som Kalinina prístup mňa. Som nemal rád predstavu o tom, čo Rusi robili tu, a že môj krajanov neboli povolené, aby sa so mnou hovoriť. A Venezuelští by mal ovládať svoju revolúciu, ale Kalinina zaobchádzať Salgado, ako horšiu.
  
  
  Kalinina, dal mi tesný úsmev. "Je mi to veľmi ľúto, že som vzal Salgado preč od vás tak náhle, Seňor Chavez, ale on má povinnosti inde. Sa cítiš dobre?"
  
  
  "V poriadku," povedal som.
  
  
  Vzal môj pulz a nechcel povedať nič na chvíľu.
  
  
  "Veľmi dobre. Mali by ste odpočinok, a my sa budeme vracať pre vás po obede." Máte vážny hodinu pred vami."
  
  
  "Môžem naozaj opustiť toto miesto príliš neskoro večer?"
  
  
  Môj vývrtka chytil ego nepripraveného. Ale po krátkej pauze, odpovedal: "Áno. Budete pripravení dnes."
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som. "Neznášam uväznení."
  
  
  "Všetci sme deti," povedal zámerne. "Ale sme musí prinášať obety za dobré revolúcie. Nie je to v poriadku?"
  
  
  On prikývol jej. Kalinina usmial sa pevne a doľava.
  
  
  Som zaspal na chvíľu. Zrazu počul jeho vlastný krik. Jej predaj na posteli je úprimný, ukryté v potiť a triasť. On bežal chvením ruky nad jeho úst, pri pohľade na protiľahlej stene. To nebolo ako sa ma báť, som vedel, že toľko o nej vedel, že toľko o mne. Musia mi dali medicíny. Ja som mal ďalšou nočnou morou.
  
  
  Videl som škaredé tváre z zatemnené miestnosti a počul drsné nahnevaný hlas. To všetko bolo pomiešané s mojimi obrázkami. Jej panciera chôdza po tmavej uličke s luger v ruke. Obrátil som sa do rohu, a zrazu obrovský, skrútené tvári sa objavil predo mnou. Vyzeral ako prezident, ale to bol deformovaný tvár visí v tme.
  
  
  Jej strelec hit luger znova a znova, ale že odpornej tváre, len sa mi smiať navždy. Jeho ústa otvorené, hrozí, lastovička ma. Dlhé, ostré zuby boli prichádza na mňa. Potom jej, kričal.
  
  
  Potom, po obede som bol vzatý späť na auto izba - volajú ho orientácia miestnosti. Technik ma varovala, že táto relácia by byť rôzne, a nemal preháňať. Tanya ma stretol v miestnosti tak, ako boli páskovania ma na stoličku.
  
  
  "Bude to frustrujúce," povedala. "Ale to bude viac, než ty to vieš."
  
  
  "Ja som myslel, že ste predtým," povedal som. "Požiadal som vás, ale povedali ste boli príliš zaneprázdnený, aby ma videli."
  
  
  Muži skončili páskovania mi nadol a pristúpil k jednému z iných áut. Oni sa ešte nepoužíva ju pred. Bolo to malé ovládací panel, ale boli tam desiatky blikajúce farebné svetlá na jeho počítadlo.
  
  
  "Čo sa vám povedal, bola pravda," Tanya odpovedal.
  
  
  "Bude to vidím ja vo vás opäť po nechám tu?"
  
  
  Ona odvrátila. "Je to možné. To všetko závisí od výsledku misie."
  
  
  "Neviem nič o misii," vedúci misie poprel správy, ktoré sa objavili v médiách.
  
  
  "Budete vedieť čoskoro."
  
  
  Tentoraz sa používajú rôzne zariadenia - drôt metalová kapela, na hrudi a nový headdress. Tanya sa uistiť,,, že všetko je tak, ako má byť, a vľavo cez izby.
  
  
  Sú vypnuté svätca, a uvidel niekoľko fotiek v tme. Obrázky boli ešte reálnejšie ako tie, videl som, že ráno. Nemal som strieľal tento čas, ale vedel som, že ráno dávka nebola úplne preč ešte.
  
  
  Prezident sa objavil v izbe. On strieľal cez dav, smeje sa, mávali rukami a s úsmevom. Hneď ako obraz sa objavil, že zaviazanými očami začali robiť niečo pre mňa. Tam bol hrozný tlak do hlavy, bolesť sa stala takmer neznesiteľné. Ako jej otec sledoval snímky presunúť, utrpenie prehĺbil. Ona sa snažil zadarmo sama, otváranie a zatváranie úst a šilhající, ktoré zraňujú. To len zhoršilo, až som myslel, že môj cieľ išla vybuchnúť. Krik unikol mi po mojom krku. Muž rozbil ďaleko od davu a bežal smerom predseda, brandishing obrovský mačetu. Čepeľ pripojený, popravoval predseda, ego, a cieľ letel do davu, rozliatiu krvi všade. Ľudia sa smial a smial.
  
  
  Bolesť bola preč, a on cítil len sladké prázdnoty fyzické pohodlie. Prezident bol mŕtvy a svet sa zachránil pred jeho tyranii.
  
  
  Dúfal som, že zasadnutie bolo viac, ale to nebolo stalo. Inej scény plné miestnosti ako prezident dal verejná prednáška. Bolesti sa vrátili, a on tlačil proti Nah, curling vnútri odolať hej. Ale bol som prekvapený tým to. Tento čas hrozný tlak v mojej hlave, sprevádzala ostrá bolesť v mojej hrudi, ako keby som bol infarkt. Mohol som počuť sám seba kričať, ale bolesť by ísť preč. Muž namieril zbraň na prezidenta a odtrhol zo zadnej strany emu hlavu s výstrelom. Bolesť ustúpila okamžite.
  
  
  Ale opäť izba bola plná obrazov, tentokrát Americký viceprezident. Bol vodičský čierna Cadillac v úradnom sprievod, a on vedel, že Venezuelskej prezident bol jazdy pred ním v aute. Viceprezidenta mal na sebe drahé císař oblek, gestá a imperialistically k davu. Tlak prišla opäť, ale tentoraz tam bolo žiadne zúženie v mojej hrudi, len strašná bolesť v mojej hlave. V dôsledku náhleho výbuchu dymu a trosiek, Viceprezidenta to auto bolo zničené neviditeľný bomba a všetci v aute bol zabitý. V začiatku druhej izbe, silnej explózii došlo, a automobilový Prezidenta Venezuely sa zrútil. Bolesť bola preč navždy.
  
  
  Ja som sa zrútil do môjho kresla, ako sa rozviazal mi a vypol prístroj. Dr. Kalinina bol vedľa mňa, ale nevidela som ju a bolo to tak dobre.
  
  
  "Najhoršie je za nami," povedal mi.
  
  
  Keď mal hotové počúvanie ma s jeho stetoskop, pomohol mi z mojej stoličky a viedol ma na konci chodby na normálny premietacie miestnosti. Tam bol postavený-v obrazovke na vzdialenom konci miestnosti, a bol tam projektor kiosk v zadnej časti miestnosti.
  
  
  Kalinina dať naložené Luger v ruke. On sa pozeral na neho blankly, stále znecitlivenie z brutálnej zasadnutí. Bola to zbraň, on by výstrel jej okolí v jeho nočná mora.
  
  
  "Drogy už vyčerpali," Kalinina povedal mi, " a vaše reakcie na rôzne podnety počas tohto časť prípravy bude úplne prirodzené. Bude držať zbraň a robiť, čo chcete. . "
  
  
  Jeho len pozeral na big gun. On vedel, že to bola nemecká pištoľ, ale z nejakého dôvodu mu to spojené so Spojenými Štátmi. Keď som sa snažia prísť na to, izba šiel tmavé a film začal. Boli to skutočné fotografie, pravdepodobne prijaté v posledných pár dní na pre-konferenčné stretnutia. Film ukázal, predseda kráčali chodbou v prednej prezidenta.
  
  
  Palacio de Miraflores, vedľa neho Americký viceprezident. Tam boli kameramani okolo, a prezident bol náhodne hovoriť do svojho Amerického hosťa.
  
  
  Ako čísla na obrazovke sa zdalo, že prístup mňa ohromujúci pocit nenávisti, skrsla v mojej hrudi a cítil nepríjemný pocit účel, zmysel pre intenzívne pocity. Bolesť, zvýšená so zmyslom pre úplný hnus. Nemohol som vidieť ju už. Muži prichádzajú mi stala veľmi reálne. Jej zdvihol zbraň v jej pravej ruky a urobil ego do dvoch obrázkoch. Jej prvý cieľ bol prezidentom. Jej otriasalo s nenávisti a bolesti, a potu bol spustený dolu moje čelo. On stlačil spúšť. Údaje boli prechádzky pomaly ku mne. Jej, bol zúrivý. Jej pištoľník využitý zbraň, znova a znova, a čierne diery vytvorené v tesný vzor na prezidenta hrudníka. O minútu neskôr, spúšť bola stiahnutá do prázdnej kazety. Napriek tomu, dva číselné údaje naďalej prístup mňa. On hodil zbraň na ne, potom bežal smerom k nim v záchvate hnevu. To tvrdo a spadol silne k podlahe.
  
  
  Sergej horieť, a Kalinina pomohla mi. Bol lapal po dychu a vyčerpaný. Teraz, že film je viac, bolesť a hnev sú preč, všetko okolo mňa.
  
  
  "Veľmi dobre," Kalinin by sa povedať, sladko. "Skvelé, skutočne."
  
  
  "Chcel by som sa... dostať odtiaľto," emu povedal jej.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal. "Nebudeme potrebovať budete, až keď dnes máte poslednú reláciu. Môžete ísť späť do svojej izby."
  
  
  Som bol vzatý späť na biely izba s poschodovou, a jeho ťažké bench press. Je to pocit, ako niekoľko trýznivé bezsenných dní s nimi fretky uplynulo odvtedy, ako som sa prebudil ráno. Som zaspal na chvíľu. Ale tentoraz to nebola nočná mora. Namiesto toho som mal veľmi podrobné sen o Tanya. Bola nahá v náručí. Teplé jemnosť jej telo spotrebuje mi, spotrebované ma túžba. Všetky moje zmysly boli vzrušení - mohol som počuť jej krásny hlas a cítiť opojnou vôňou ee mosadze. A všetky cez jarky, v zápale vášne, ona hovorili mi: "je mi ľúto, Nick. Je mi ľúto, Nick."
  
  
  Nemohol som pochopiť, prečo bola pomocou ktorých sa cudzie meno, ale Stahl nemal správny jej. Som nerobil to, čo ma zavolala. Nič záležalo, ale horúce, náročné, telo writhing pod mnou.
  
  
  Ona zrazu sedel hore. Myslel si, že z Tanya a jej používanie cudzej mene. Nick. Čo to znamená? Som sníval o tom, Luger (plachetnica) Kalinina, že uviazol v mojej päsť. Ako som ležala tam na nich čakal, aby ma na záverečnom zasadnutí, premýšľala som, či tam nebol niečo viac, v posledných pár dní, než som vedel, že jej viac ako títo ľudia hovorili mi. Ale museli byť legálne. Vedeli všetko o mne, všetko o mojej filozofie a moja práca s pohybom. Všetci pracovali pre Viačeslav na tej istej veci, a on musel im veriť.
  
  
  Keď prišli, aby ma vyzdvihol, že povedal, že to bol podvečer a ja by som sa uvoľní v priebehu niekoľkých hodín po dobrom jedle. Oni ma vzali na orientáciu, ale nemal upevnite mi na špeciálnej stoličke. Namiesto toho, pýtali sa mi sedieť v bežnej stoličke vedľa Salgado. Po chvíli odišiel, a Tanya a Kalinina prišiel s tretí muž, ruský menom Oleg Dimitrov.
  
  
  "Seňor Dimitrov úzko spolupracuje s lídrom hnutia," Kalinina vysvetlila mi.
  
  
  Jej pohľad sa zmenil z mužov, Tanya. Niesla zväzok papierov podľa jej rameno. Ona mi dala neistý úsmev.
  
  
  "Môžeme začať?" "domácke?" spýtala sa.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som. "Poďme začať."
  
  
  Oni vytiahol tri stoličky a hral túto hru čelí " mňa, muži na oboch stranách Tanya. Ona dá papiere na jej náručí. Dimitrov pozeral sa na mňa uprene, ako keby sa snaží odhadnúť moje najvnútornejšie myšlienky a pocity.
  
  
  "Žiadame vás, aby ste mať iný priebeh terapie," Tanya povedal. "Až potom budete pripravení."
  
  
  Kalinina pripravovala injekcie. On oprel sa ďalej v jeho stoličky, a dal mi šancu. "Získate len malé množstvo sedatívum, tento čas,"povedal," pretože sme sa uvoľniť okamžite po zasadnutí končí." Ako kvapalina do mojej žily, vytiahol ihlu a stlačil vaty na drobné rany.
  
  
  "Teraz," Tanya povedala jej plynulý, tichý hlas:"vy sa cítite veľmi uvoľnený a pokojný." Jej hlas hummed, appeasement môj mozog, a čoskoro jej ego bolo na jeho milosť. Bol úplne poslušný.
  
  
  "Tento čas, poprosím vás, aby ste otvorili svoje oči, ale nemusíte chodiť do hlbokého tranzu. Na počet piatich, otvoríte oči, ale budete aj naďalej v hypnotický stav."
  
  
  Ona počíta pomaly. Keď hovorila, päť, moje oči sa otvorili. Oči sa jej vytratil z jednej tváre na druhú. Bol som dokonale vedomí všetko okolo mňa, ale ja som bol stále v stave vysokej eufória. Bol som úplne uvoľnený a vedel som, že som úplne na milosť a nemilosť, že hlas.
  
  
  "Boli ste vybraný na najdôležitejšou úlohou"
  
  
  Toto je lokalita v Rusku, že revolúcie prevzal po všetkých, " Tanya povedal vážne. - Deň po zajtra, Caracas konferencia sa bude konať. Tam bude ráno a popoludní relácie. Prezident Venezuely, Viceprezidenta Spojených Štátov a iných hodnostárov, bude prítomný. Konferencia sa bude konať v Palacio de Miraflores.
  
  
  "Pôjdeš na popoludňajšie relácie tesne pred konferencia spĺňa znova. Budete mať karafa vody, ktorý môžete presunúť do miestnosti. Keď sa hra znova začne, zariadenie skryté vo fľaši sa zabiť každého v tejto miestnosti."
  
  
  A triasť potešenie strieľal cez mňa.
  
  
  "Nebudete používať zbrane zabiť svojich nepriateľov, ako ste sa pokúsili urobiť predtým. Ale budete zabiť ih. Rozumiete?"
  
  
  "Áno, rozumiem jej."
  
  
  "Vaša tvár bude vyzerať inak, ako keď ste sa prebudiť z tohto tranzu. Sme si budete vyzerať ako Americký špión menom Nick Carter."
  
  
  "Nick Carter," opakovať. Nick! To je to, čo Tanya používa na volanie ma v mojich snoch. To bol premonition, ako sen o Luger.
  
  
  "Vstúpite do budovy pod menom Nick Carter. Člen našej skupiny vám karafu s skryté zariadenia. Môžete priniesť karafu na konferenčná miestnosť a dať ego na stoličke. Budete môcť urobiť, pretože to je Nick Carter, ktorého sme sa zbavili, kto má najvyššiu úroveň vstup na konferenciu."
  
  
  "Chápem," povedal som.
  
  
  "Nasledujúce dva dni, vám bude zobrazovať Nick Carter okolo vás. Začnem čítať súbor sa teraz o tento agent, a budete musieť pamätať každý detail, aby ste mohli úspešne napodobenie Carter. Okrem toho, budete mať určité znalosti o tom, že osoba, hlboko vo vás. Môžete použiť len dostatok vedomosti na dokončenie svojho vtelenia, a nič viac ."
  
  
  Čítala noviny v jej náručí. Informácie boli ľahko zapamätateľné. Nejako zdalo sa mi veľmi blízke.
  
  
  "Ona bola ten, kto prešiel mimo seba ako Ilsa Hoffman," Tanya uzavretá. "A potom sme sa uvoľniť, budete o tom ihneď informovať Carters' boss, David Hawke. On sa bude pýtať, prečo ste boli v kontakte na dva dni, a on sa opýtať, môj kolega ma, ktorého pozná ako Ilse Hoffmann. Poviete, že si šiel so mnou do krajiny vily na niekoľko dní, pretože si chcel overiť na mňa, ale teraz ste presvedčený, že som mimo podozrenia."
  
  
  "Áno," povedal som. "Nad podozrenie." Informácie, bola nezmazateľne zaznamenané v mojom mozgu.
  
  
  "Budete vydávať sa za Nick Carter tak presne, ako ste vedieť, ako robiť všetko, čo sa očakáva od vás až do poludnia v deň konferencie. Potom, budete ignorovať akékoľvek objednávky, môžu vám a hlavou do paláca. Musíte byť v koridore otvorené na vstup do Rivne Konferenčná Sála na jednej hodine popoludní. V tejto dobe sa naše osoba bude blížiť. Nen bude na sebe tmavo modrej farby a červená kravata s bielym klinček na klope. On bude ruka tejto fľaši, že je okolo nich, ktoré budú použité na rokovací stôl." Vzala veľké, ozdobený decanter z Dimitrov. "Vnútri, pod falošným dnom, bude toto zariadenie."
  
  
  Ona starostlivo odstránené elektronické gadget. Vyzeralo to ako ozdobný tranzistorové rádio.
  
  
  "Zariadenie sa ovláda pomocou diaľkového ovládania. Vysiela zvuk v širokom rozsahu frekvencií, širšie, než čokoľvek predtým vyvinuté. Pri určitých frekvenciách a úrovní hlasitosti, zvuk ničí centrálneho nervového tkaniva. Veľmi krátke vystavenie vedie k utrpení."
  
  
  Ona nahradil gadget v karafa. "Zariadenie bude naladený na požadovanú frekvenciu pomocou diaľkového ovládania a potom v dennej relácie nastavenie. V priebehu niekoľkých minút, to bude zabiť každého v earshot, ale to nebude mať vplyv na nikomu mimo miestnosti. Po nej urobil svoju prácu, bude vyrábať oveľa nižšiu zvuk, ktorý stále bude znieť veľmi vysoké na to, aby spĺňal vaše uši. Budete môcť počuť tento zvuk mimo konferenčné miestnosti, kde sa nachádza ."
  
  
  "Budem počuť zvuk mimo konferenčná miestnosť," opakovať.
  
  
  "A po našom osoba, ktorá vám dáva vody decanter, budete ísť na stráže na deň miestnosti a povedzte im, že palác zamestnancov žiadal, aby ste sa dodať fľaši, takže tam je sladkej vody na konferencii členov. Keďže Nick Carter má povolenie zadajte konferenčná miestnosť, budú trvať fľaši vnútri a miesto ego na stoličke. Nechajte ego proti múru, a prijme ďalšie karafu na najbližšie servisné miestnosti z chodby. budete bývať ďaleko od bezprostredného okolia až uvidíte, že každý má zapísané konferenčná miestnosť popoludňajšej relácie.
  
  
  "Keď budete počuť prenikavý zvuk po miestnosti, budete vedieť, že prístroj urobil svoju prácu. Teraz pozorne počúvajte." Dimitrov sa postavil a otočil sa dial na malom stroji na nasledujúcej tabuľke. Ona bola počuli prenikavý výkrik, ktorý popieral správy v médiách o hluku niektoré lietadlá.
  
  
  "Toto je zvuk počujete."
  
  
  Ego hlas zastavil sa na chvíľu. "Keď budete počuť," povedala pomaly, " si bude pamätať všetko, že bol pochovaný vo svojom podvedomí. Budete pamätať všetko, čo som vám povedal nie pamätať skôr. Budete si všetko, čo sa stalo predtým, než ste prišli na tejto klinike. Ale nebudete si na nič spomenúť, že sa tu stalo. To bude odhaliť pravdu, ale budú viesť k vážnym zmätok. Môžete priznať, že na prvý matiku člen, ktorý hovorí, že ste vysadili smrti zariadenie v konferenčná miestnosť. Je to všetkým jasné? "
  
  
  "Je to všetko jasné," povedal som.
  
  
  "Aj keď náš človek ruky si fľaši, bude mu povedať:" Viva la revolución! Tieto slová, posilniť svoje odhodlanie, zabiť Venezuelskej prezident a Americký, a budete sa cítiť ohromnú túžbu mať karafu na izbu ako ona. Som poučený o vás."
  
  
  "Viva la revolutión," povedal som.
  
  
  Kalinin vstal, šiel k stolu, a vytiahol luger on mi dal, a stiletto v jej pošvy. On mi podal pištoľ.
  
  
  "Dal postrieľať," Tanya povedal. "Saje na stidet by mali byť pripojené do vášho pravého predlaktia."
  
  
  Sledoval som jej pokynov. Zbraň sa cítila trápne a nudné. Kalinina priniesol mi tmavé sako a kravatu, a Tanya mi povedal, aby som dal ih cez moju zbraň.
  
  
  "Zbraň patrila Nick Carter," Tanya povedal. "Budete vedieť, ako ich používať. Švédi mali ego."
  
  
  Dimitrov naklonil a zašepkal niečo v Tanya ucha. Ona prikývla.
  
  
  "Budete sa pokúšať sa vrátiť do vášho bytu na Avenida Bolívar. Nebudete kontaktovať Lynch Davy, alebo ktokoľvek spojené s touto úlohou, ani zamestnanci tohto klinike."
  
  
  "Veľmi dobre," povedal som.
  
  
  "Teraz, Rafael Chavez, vás vyjde na hypnózy, keď som počítať dole z piatich na jedného. Budete sa plynule v angličtine, a to je jazyk, ktorý budete používať dovtedy, kým vám dokončiť vaše misie. Vám bude pripravená na dokončenie misie a budete dodržiavať všetky moje presne podľa pokynov.
  
  
  "Začnem bibl teraz. Päť. Ste Rafael Chavez, a budete zmeniť priebeh Venezuela modernej histórii. Štyri. Váš prezident a viceprezident Spojených Štátov sú smrteľní nepriatelia. Nemáte vzhľadom na to veľa myslel. bez účel, ale zabiť týchto dvoch mužov, ako sme plánovali. Dve. Keď sa prebudíte, nebudete vedieť, že ste boli pod hypnózy. Nebudete pamätať si mená tých, ktorí sú tu s vami, ale vy ste sa dozvedeli, že sme priatelia z revolúcií, ktoré vás pripravilo pre vaše misie ."
  
  
  Keď dosiahol číslo jeden, scénu, v prednej časti sa mi zdalo, že blur na chvíľu, a potom sa to stalo sústreďovala. Oči sa jej vytratil z jednej tváre na druhú.
  
  
  "Máte pocit, všetky práva, Raphael?" "Čo je to?" sladká mladá žena, spýtal sa.
  
  
  "Cítim sa skvele," hej odpovedal jej v angličtine. Prekvapivo, povedal som, že bez ťažkostí.
  
  
  "Hema že vám bude v nasledujúcich dvoch dňoch?"
  
  
  "Nick Carter, Americký špión."
  
  
  "Čo budete robiť po opustení tu?"
  
  
  "Správa matematický hlavným menom David Hawke. Poviem Hmú, že som bol s vami - Ilse Hoffmann-počas Žumpa jeho neprítomnosti."
  
  
  Dobrý. Ísť pozrieť na seba."
  
  
  Jej, išiel do zrkadla. Keď som videl moju tvár, je to vyzeralo inak. Oni zmeniť svoj vzhľad, aby som vyzeral presne ako Nick Carter. Siahol si do kabát a vytiahol Luger (plachetnica). Wilhelmina meno blesklo mi hlavou. Som netušil prečo. Mimochodom, to sa nezdá byť dôležité. Vytiahol bolt a vložili kazetu do pištole je kazety. On bol prekvapený jeho schopnosť zvládnuť zbraň.
  
  
  Obrátil sa späť do troch okolo nich. "Neviem, vaše mená," povedal som.
  
  
  Muži boli, samozrejme, s úsmevom spokojná. Však, dievča hovoril hore. "Viete, že sme vaši priatelia. A priateľmi otáčok."
  
  
  Jej váhal. "Áno," povedal som. Jej zbraň a ukázal na osvetlené jeden cez miestnosť a prižmúril oči pozdĺž barel. Bol to úžasný nástroj. Ego dať to opäť do závesu.
  
  
  "Myslím si, že ste pripravení," dievča, povedal.
  
  
  Jej pohľad lingered na chvíľu. Vedel som, že tam bolo niečo deje medzi nami, ale nemohol som si spomenúť na jej meno. "Pripravený." Cítil som sa náhle nutkanie dostať sa tam, aby to najdôležitejšia vec v mojom živote - misie títo ľudia mali pripravené pre mňa.
  
  
  Muž v obleku hovoril hore. Ego, jeho hlas znel skôr autoritatívny. "Tak choď, Raphael. Ísť na konferenciu v Caracas a zabiť svojich nepriateľov."
  
  
  "Považujeme urobiť," povedal som.
  
  
  Siedma kapitola.
  
  
  "Kde v pekle si bola, na mieru?"
  
  
  David Hawke dupali cez hotelové izby v čiernej zlosť. Ego je sivé vlasy mal rozstrapatené, a tam boli hlboké línie v okolí jeho chladné modré oči. Nevedel som, že Američania boli schopné takéto výbuchy.
  
  
  "Bol som s dievčaťom," povedal som.
  
  
  "Dievča! Za dva dni? Dôležité udalosti, ktoré nastali počas svojho predčasné dovolenku. Nebolo by zlé, keby ste prišli sem za prednášku."
  
  
  "Zdalo sa, že príliš záujem príliš rýchlo," povedal som. "Potreboval som zistiť, či to bol používaný proti nám, v žiadnom prípade. Ona ma pozval do krajiny vily na pár dní, a ja som sa nemohol dostať do kontaktu s vami pred odchodom. Po tom, čo sme dostali do vily, nemal som možnosť kontaktovať vás."
  
  
  Hawk prižmúril oči na mňa, a ja som sa bál, že on mohol vidieť ma cez môj zamaskovať. Bola som si istá, že on vedel, že som nebol Nick Carter, a on bol len hranie hier so mnou.
  
  
  "Je, že celý príbeh?" "Čo je to?" spýtal sa tartly.
  
  
  Nemal veriť. Musel som improvizovať. "Dobre, ak musíte vedieť, jej zle. Najprv som si myslel, že dievča malo otrávené mi, ale to bolo len ťažké prípade turistické choroby. To by nebolo máte akékoľvek dobrá, aj keď by to mohlo mať kontakt."
  
  
  Ako sám hovoril, jeho oči boli stanovené na mojej tvári. Nakoniec sa trochu zmiernil. "Oh môj Bože. Sme na prahu vyvrcholením našou najväčšou úlohou v rokoch, a vy sa rozhodnete, aby sa chorí. Dobre, možno je to moja chyba. Možno, že tlačil vás príliš ťažké."
  
  
  "Je mi ľúto, pane," povedal som. "Ale musel som to skontrolovať na dievča. Teraz som presvedčený, že ona je mimo podozrenia."
  
  
  "Dobre, myslím, že to je niečo, aj keď je to niečo negatívne."
  
  
  "Možno to bolo wild goose chase," povedal som. "Každopádne, jeho späť do práce. Čo je nové?"
  
  
  Hawk vytiahol dlhý Kubánske cigary. On trochu mimo, závit a valcované ego v ústach, ale nemal ľahké to. Mal som silný pocit deja vu - Hawk v inom mieste robiť rovnakú vec. Všetky odhady a záblesky nemožné pol-spomienky ma nervózny.
  
  
  "Viceprezidenta sa zbláznil. On hovorí, že sme overreacted s bezpečnostným otázkam. On zachytil niekoľko CIA zamestnancov a je náročné ďalšie Tajné Služby chlapci domov. Povedal, že to bolo nevhodné pre tlač mať armádu bezpečnostnej stráže okolo, ako keby sme nedôverujte Venezuelskej polície."
  
  
  "To je škoda," povedal som. Na dell sám, bolo všetko v poriadku. Menej Američanov mám okolo konať, tým ľahšie je moja práca bude, keď som prišiel na konferenciu.
  
  
  "Dobre, stále existuje veľa ľudí v paláci so zbraňou v ich vreckách. N7 jej volal, keď si myslel, že by ste mohli byť v spodnej časti six-foot diera niekde."
  
  
  Prvýkrát som si uvedomila, že jedným z dôvodov Hawke bol tak nahnevaný bolo preto, že bol naozaj strach o mňa. Alebo skôr, o Nike Carter. Nejako tejto realizácii sa ma dotkol, a zistila som si myslel, že Cartera mal osud meted sa na vigilantes.
  
  
  Spýtal som sa jej. "N7 je Hliny, Vincent?"
  
  
  "áno. On zapísal do tretej hotel Las Americas. Jej hmú povedal jej, aby sa pozrite na svoj zánik." Povedal sarcastically ," teraz môže presunúť na ďalšie dôležité veci. Dnes, Viceprezidenta je účasť neplánovaná osobou, ktorá sa zvyčajne koná v záhradách Americké Veľvyslanectvo. Prezident Venezuely bude určite ukáže. Keďže konferencia sa bude konať zajtra, chcem začať užívať špeciálne osobné bezpečnostné opatrenia, najmä za akékoľvek udalosti, ktoré neboli zahrnuté v pôvodnom pláne." Bol žuvanie na cigary.
  
  
  Zmienka o týchto nepriateľov ľudí ma flush. Bol som prekonať horúca vlna nenávisti, a ja som musel robiť moje najlepšie obsahujú ho. Jeden zlý pohyb s Hawk môže zničiť misie.
  
  
  "Dobre, budem tam," povedal som.
  
  
  "Ste naozaj v poriadku, Nick?" opýtal sa Hawk zrazu.
  
  
  "Iste, prečo nie?"
  
  
  "Neviem. Stačí vyzeralo inak sa na chvíľu. Vaša tvár sa zmenila. Ste si istí, že ste stále nie je chorý?"
  
  
  To bolo rýchlo akceptuje príležitosti. "To by mohol byť," povedal som. "Nie som si úplne sám dnes." Myslel som si, že v každom okamihu sa on zjaví moja zamaskovať a ja by som sa zabiť ego po luger vo vrecku. Jej ego nechce, aby ju zabiť. Vyzeral ako dobrý človek, aj keby bol len jeden, okolo nepriateľov. Ale každý, kto má v ceste môjho poslania by mali byť eliminované - neexistuje žiadna alternatíva.
  
  
  "Dobre, naozaj nie sú sami," Hawk povedal pomaly. "Bol som ísť k vám poslal na veľvyslanectvo ak chcete zistiť, či existuje niekoľko asistentov, ktorí budú v paláci zajtra, ale nemyslím si, že ste pripravení na to. Radšej odpočinku dovtedy, kým tento večer. "
  
  
  "To nebude potrebné, pane," povedal som. "Budem rád, ak chcete prejsť na veľvyslanectvo a..."
  
  
  "Sakra krajčír, N3! Viete lepšie ako hádať sa so mnou. Choď späť do svojej izby a zostaň tam, kým ste potrebovali. Zavolám ti, keď je čas ísť na veľvyslanectve."
  
  
  "Áno, pane," povedal som ticho, vďačný za príležitosť, aby sa zabránilo viac kontaktu s Američanmi, ako to bolo absolútne nevyhnutné.
  
  
  "A nechcem pokaziť s tú zatratenou dievča," Hawk kričal na mňa.
  
  
  * * *
  
  
  Veľvyslanectvo záhrady sú krásne po celý čas, ale tento večer boli najmä nádherné. Boli tam svietidlá všade. Horiace grilovanie a tabuľky s potravinami, ktoré boli nastavené pre hostí. Na jednom konci záhrady bola ihrisko, kde skupina hrá po celý večer.
  
  
  Hawk a Vincent boli so mnou, ale sme si nebol hovoril k sebe ešte.
  
  
  Vincent mal s ňou stretol skôr v kúpeľni. Sme vymenili pozdravy, a bol som trochu v rozpakoch. Vedel som, mal som ho poznali, ale nebol som pripravený čeliť ďalším AX agent. Musel som bluff sám počas nášho rozhovoru, a bál som sa, že som nebol presvedčený. Vincent hovoril krátko o AX ústredie a predchádzajúceho priradenie mali sme pracovali spoločne. Nechal som ho hovoriť a len súhlasil so všetkým, čo povedal.
  
  
  Viceprezidenta ukázala dosť skoro večer. Jej ego sa snažil, aby sa zabránilo jej úplne. Jeho tvár a hlas, vyvolaná také silné emócie vo mne, aby som si bol istý, že by som zverejniť moju kryt, ak som ho stretol tvárou v tvár. Jej, išiel až do kapely, a len počúval ich hrať. Hudba bola krásna, a on sa teší na deň, keď sa mojej vlasti by byť oslobodený od tyranie. Pre prvý čas v hodinách, začal sa relaxovať.
  
  
  Ale šťastie nemohol odolať. Počula hlas za ňou, a to bolo strašné hlas Americký viceprezident.
  
  
  "Pán Carter."
  
  
  On sa otočil a pozrel na emu tvár a cítil veľký tlak v hrudi, ale bojoval odpor. Stojí medzi viceprezident boli dvaja členovia Tajnej Služby, ktorí prikývla na mňa.
  
  
  "Pán viceprezident," povedal ostro.
  
  
  "Nemyslím si, že som sa stretol s prezidentom," monštrum povedal. Poukázal na blížiace obrázok, a to bol človek, on nenávidel najviac na svete, kto to videl. Bol to rovno tvárou a solídny človek, zdanlivo neškodné starý muž so širokým úsmevom a hrudníka plné stuhy a medaily. Ale vedel som, čo zastupoval, a to sa mi žalúdok clench. Prišiel, aby stáť pri nás. Dve plainclothes policajtov a zdravotníckych pracovníkov boli za.
  
  
  "Pán Prezident, toto je jeden z najlepších mladých ľudí v našej špeciálne služby," Viceprezidenta povedal. "Pán Carter."
  
  
  "To je radosť sa na stretnutie s vami, Pán Carter."
  
  
  Blízkosť že tvár urobil môj hnev takmer nekontrolovateľné. Bojoval neprekonateľné nutkanie hodiť sám na neho a roztrhať ho na kusy holými rukami. Pot vypukla na moje čelo a ja som pocítil silný sprísnenie v mojej hrudi, ktorý bol stále nosia dredy a dredy. Mal som bolesti hlavy tak zlé, že som si myslel že to bude explodovať.
  
  
  Som sa nadýchol, a obrátili sa preč od dvoch mužov. Potreboval som vytiahnuť sám sebe, ale nevedela som ako na to. Poobzeral sa okolo s grim tvár. "S radosťou, Pán Prezident," povedal som.
  
  
  Všetci pozerajú na mňa ako by som stratil svoju myseľ. Bezpečnostný personál študoval mi úzko.
  
  
  "Ste v poriadku, mladý muž?" Predseda požiadal.
  
  
  Moje oči sa snažil plniť svoje. "Ach, áno," povedala som rýchlo. "Budem v poriadku. Len som mal spustiť v niektorých turistov."
  
  
  Viceprezidenta sledoval moju tvár úzko. "Radšej si oddýchnuť, Pán Carter," povedal ticho. Chvíľu neskôr rozprávali na Americký veľvyslanec.
  
  
  V jej náhle zúfalstve obrátil sa ich dodržiavať. Moja ruka išla do mojej bundy. On sa chystá vytiahnuť Lugers a strieľať do hlavy. Ale keď cítila chlad kovu zbraň proti jej ruku, ona prišla jej zmysly. Toto nebolo v pláne, a on musel poslúchať rozkazy. Vytiahol ruku a utrie pot na jeho bundu. Jej, tras celého. Pozrel som sa okolo seba a zistiť, či niekto mal si všimol moje činy, a keď som sa otočil späť do budovy, videl som svoje AX kolega Hliny-Vincent pozeral sa na mňa. Sledoval celý čas.
  
  
  Boj proti panike, ponáhľal som sa späť veľvyslanectva budovy, na mužov v miestnosti. Cítil som sa zle, a bál som sa chystal hodiť. Jej hlas bol stále trasie, a vyzeralo to ako gol-votum-votum sa bude crack.
  
  
  V kúpeľni, nalial studenej vody na jej hlavu a oprel silne proti umývadlom. Bolo to hodil okolo hlavy tvárí a bolesť a nevoľnosť začal ustupovať. Keď jej otec sa obrátil nájsť uterák, Vincent bol tam.
  
  
  "Čo je zlé na vás, Nick?" spýtal sa.
  
  
  Obrátil som sa preč od neho a sušené sám. "Niečo musí mať jesť to zle," povedal som. "Myslím si, že ona je stále trochu z jej mysle."
  
  
  "Vyzeráš hrozne," zdôraznil.
  
  
  "Cítim sa dobre teraz."
  
  
  "Nemyslíš si, že by ste mali vidieť veľvyslanectvo lekára?"
  
  
  "Na mieru, čisté. Je to naozaj v poriadku."
  
  
  Tam bol dlho ticho, ako on zhruba nečesané vlasy.
  
  
  "Mal som niečo na pitie v tom, že kaviareň v Bejrúte, keď sme spolupracovali," povedal. "Spomínate si? Pomohol mi dostať sa okolo neho. Bol som len snaží splatiť prospech."
  
  
  Niečo hlboko vo vnútri môj mozog reagoval, keď sa zmienil o incidente v Bejrúte. Mal som veľmi stručný víziu Hliny-Vincent pádu proti staré tehlové steny, a ja som išiel na pomoc em dostať späť na nohy. Po zlomku sekundy, scény zmizol, a obával sa, že by ste si predstavoval to vôbec.
  
  
  To šokovalo ma. Hlina Vincent nikdy sa s ňou stretol v jeho živote. Ako by som mohol spomenúť, že s ním v Bejrúte? Ona nikdy nebola mimo Venezuela, s výnimkou prípadov, keď jej bolo v USA. Nevedel nič o Libanone. Alebo bol jej stále tam?
  
  
  Opäť som mal pocit, že niečo, čo bolo skryté od me na klinike v mojej minulosti. Niečo veľmi dôležité. Ale možno, že sa mýlil. Možno liekov stimulovaný moja predstavivosť tak, že som mohol prísť so scénami, ktoré by mi pomohol hrať úlohu Nick Carter.
  
  
  "Ospravedlňujem sa," povedal som. "Vážim si váš záujem, Hliny."
  
  
  Usmial sa krátko, ale potom sa jeho obavy sa vrátil. "Nick, čo to sakra boli ste na tom vo tam po vás niekto hovoril, aby ste?"
  
  
  "Čo myslíš?" Spýtal som sa jej defenzívne.
  
  
  "Dobre, na chvíľu to vyzeralo, ako by ste boli dostane vaše Luger. Čo sa deje?"
  
  
  Jej myseľ bežal cez niekoľko možných odpovedí. "Ah, to, že. Myslím, že jej dosť nervózny. Videl som chlapa dostanú do jeho bundu, a na chvíľu som si myslel, že dosiahnutie pre zbraň. Jej, sa cítil ako idiot, keď vytiahol vreckovku."
  
  
  Naše oči sa stretli a zamknuté ako Vincent posúdené moja reuma. Ak vyzval ma, ja by som sa zabiť ego otvorene tu, a tak by znamenalo veľké problémy.
  
  
  "Všetky práva, kamarát," povedal. Stahl je ego hlas je mäkšie. "Radšej odpočinku, takže sa budete cítiť lepšie zajtra."
  
  
  Jej, pozrel sa na neho. Bol stocky muž s červenkasté vlasy, asi v jeho polovici tridsiatych rokov. Mal otvorená, úprimná tvár, ale vedel som, že môže byť ťažké.
  
  
  "Vďaka, Hlina," povedal som.
  
  
  "Zabudnite na to."
  
  
  Pre zvyšok večera som sa snažil, aby zostali ďaleko od hlavnej aktivity. Hawk sa objavil na nejakom mieste, keď boli všetci pri pohľade na skupinu tanečníkov a postavil sa vedľa mňa.
  
  
  "Všetko sa zdá normálne?" "Čo je to?" spýtal sa, nie pri pohľade na mňa.
  
  
  "Áno, pane," povedal som. Zaujímalo by ma, či emú Vincent Kara povedal mi.
  
  
  "Nezdá sa, ako budete musieť zostať tu na dlho, Nick," povedal. "Ja som tiež posielať Vincent späť na ego všetko. Ale uvidíme sa v paláci zajtra skoro ráno. Aj keď sa všetko zdá v poriadku, stále mám ten pocit, o upozornenie. Všimli ste si, že osoba, ktorá bola stalking vás? "
  
  
  Ďalšie neznáme scény blesklo mi v mysli - človek stojaci v bielej miestnosti holding mi s pištoľou. Nie, to bolo chodbou, nie miestnosti. I dotkol môjho čele s mojej strane, a Hawk pozeral sa na mňa.
  
  
  "nie. Nie, jej ego som to nevidel." Ako si ona ani nevie, aký človek hovoril o? Nič, čo bolo uvedené v súbore, ktorý svojimi kamarátmi prečítajte si ku mne. Ak ste zabudli.
  
  
  "Nick, ste si istí, že ste v poriadku?" "S Vincent tu, som asi mohol urobiť bez teba."
  
  
  "Som v poriadku!" povedal jej, trochu ostro. Pozrel som sa na Hawk, a on sa na mňa pozrel grimly, žuvanie na neosvetlených cigaru. "Ospravedlňujem sa. Ale mám pocit, že som potreboval na konferencii, a ja chcem byť tam."
  
  
  Snažil som sa nebude počuť surové panika v jej hlas. Ak Hawk ma dostane celého bezpečnosti, nebudem môcť dokončiť svoje poslanie.
  
  
  "Všetko v poriadku," nakoniec povedal. "Uvidíme sa zajtra, syn."
  
  
  Nemohol som sa pozrieť sa na neho. "To je pravda."
  
  
  Hawk išiel cez záhradu, a ona bola preč. Ja som nechcela ísť späť do hotela. Potrebovala som piť. Vzal som si taxík na El Hardin, pretože som cítil osamelý, a z nejakého dôvodu som súvisiace toto miesto sa s dievča, v klinike. Keď jej prišiel vo vnútri, jej bol prekvapený jej sedí v rohu tabuľky. Ona bola sama, popíjali hrnček vína. Videla ma hneď.
  
  
  Nebudete kontaktovať Lynch Davy, alebo ktokoľvek spojené s touto úlohou, ani zamestnanci tohto klinike.
  
  
  On sa odvrátil od Nah a šiel k stolu, na druhej strane miestnosti. Cítila som strašné nutkanie ísť k nej, povedzte jej o moje problémy, vezmite ju do postele so mnou. Ale ona sama zakázala mi nadviazať kontakt. Prišiel čašník a nariadil jej koňak. Keď odišiel, pozrel som sa a videl, že ona sedela vedľa mojej stoličke.
  
  
  "Dobrý večer, Raphael." Posadil sa vedľa mňa. Ona bola ešte krajšia, ako si spomenul.
  
  
  Jej meno zrazu vyskočila do mojej hlavy, z hlbín môjho podvedomia. "Vaše meno je... Tanya." Pozrel sa jej priamo do očí. "Nemala by som vedieť, že som?"
  
  
  "Nie, ale myslím si, že viem, prečo robíte to. Je to v poriadku."
  
  
  "Ja by nemali byť s vami, mal by som sa?"
  
  
  "Bol som požiadaný, aby vás kontaktovať. Ak chcete zistiť, ako sa cítite, a uistite sa, že ste akceptované ako Nick Carter."
  
  
  "Som bola zamenená za ním," povedal som. "Ale jeden názvom Hawk je príliš znepokojený moje blaho. Bol som predstavený prezident dnes večer, a bolo to celkom neslušné za minútu. Ale myslím, že som urobil Hawke, že som bol v poriadku. "
  
  
  Tanya je krásna tvár stmaví. "Hawk je jedinou osobou, ktorá môže prerušiť celú túto misiu. Máte presvedčiť ego v každom prípade je to možné, že ste Nick Carter, a že môžete robiť svoju prácu na konferenciách." Jej hlas bol napätý a naliehavé. "Je nevyhnutné, aby ste mali prístup k konferenčná miestnosť počas obedňajšej prestávky."
  
  
  "Chápem, Tanya," povedal som. Jej hoteli
  
  
  vezmite ju v náručí a pobozkať ju. "Poď do mojej izby," povedal som. "Na chvíľu. Tento... pre mňa dôležité."
  
  
  "Hawk možno sledovať vás," povedala ticho.
  
  
  "Nie, na to nie som. Prosím, poď sem na chvíľu."
  
  
  Ona zaváhal na chvíľu, potom sa natiahol a jemne sa dotkol mojej tváre. Vedel som, že ona bola lepšia ako ja. "Budem tam za pol hodiny."
  
  
  "Budem čakať."
  
  
  Štyridsať päť minút neskôr sme stáli v matnom svetle svojej hotelovej izbe, a Tanya zhruba objal ju. Ona bola pobozkal ee, a jej jazyk sa posunul do mojich úst. Ona pritisla boky proti mne.
  
  
  "Ach, Raphael," ona vdýchnutá.
  
  
  "Sundat si šaty," povedal som.
  
  
  "Áno."
  
  
  Sme sa vyzliekol v tme. Niekoľko sekúnd neskôr sme boli obaja nahí a pozeral hungrily na seba. Tanya bola jedna z najkrajších žien on by nevidel. Moje oči sa v jej plné, okrúhle prsia, štíhly pás, zaoblené boky, a dlhé, hladké stehien. A ja som bol očarený tým, že jej mäkké, zmyselné hlas. Hlas, ktorý hovoril tak ticho a presvedčivo, aby mi v klinike. Tam bolo extra magnetizmus medzi nami, pretože tento zvláštny vzťah. Som túžila tela, ktorý patril že upokojujúce, beckoning hlas, hlas, ktorý mal takú moc nado mnou.
  
  
  Šli sme spolu na posteli a pobozkal ju tam, pritiahol si ju zavrieť a pocit jej vyškolení prsia stlačte proti mne, pohyb jeho ruky nad opuchnuté krivky jej stehná.
  
  
  Obaja sme boli dýchanie ťažko. Vydal ju, a ona sa posadila na posteli, jej úplné krémovej forme vyzerá ako krém proti biele hárky. Spomenul som si na jej vášnivé chvíle v mojej izbe na klinike. Zrazu som mal ďalšiu pamäť, klenby som sníval o v klinike. Videl som Tanya natiahnuté pred sebou, namiesto toho, posteľ, príjemné mi spojiť ju s jej celé telo. Bol to iba sen? Alebo sa to naozaj stalo? Ona bola strašne zmätená.
  
  
  Jeho bench press je v posteli a bench press sa vedľa nej, s ňou. On sa dotkol jej pálenie pery s jeho vlastné, potom bežal jeho pery sa jej krku a ramien.
  
  
  "Máte sídlom v Caracas?" Spýtal som sa ho medzi bozky.
  
  
  "Prečo si myslíte, že," odpovedala, vydesil.
  
  
  "Máte široký gauč vo vašom byte?"
  
  
  Pozrela sa na mňa, a ja som myslel, že som videl strach v očiach. "Prečo sa pýtaš?"
  
  
  Povedal som jej. "To je kde sme sa prvýkrát vyrobené láska, nebol to?" Ako ste mi povedali, to nebolo v mojom byte. Nemám taký gauč v mojom byte." Ukázali mi pár fotiek z môjho bytu na Avenida Bolívar.
  
  
  Tanya vyzerala rozrušená. "Je to dôležité?" spýtala sa.
  
  
  "Nie, naozaj," povedala som, pobozkal ju. "To len napadlo ma, keď som videl, ako si tu."
  
  
  Jej tvár opäť uvoľnené. "Máte pravdu, Raphael. Bol to môj byt. Bol som len kontrola ste sa na klinike vidieť, ak si pamätáte."
  
  
  "Pretože úlohou?"
  
  
  "Vďaka mojej ženskej ješitnosti." Usmiala sa a stlačil neodbytne proti mne.
  
  
  Zastavil sa starať o to, a zabudla všetko, ale naliehavosť jeho túžby a zamatová hebkosť jej telo.
  
  
  Ôsma Kapitola
  
  
  Druhý deň ráno, Sokol, Vincent, a jeho priatelia vyraziť na Biely Palác. Väčšina pravidelných bezpečnostných síl tam boli celú noc. O šesť hodín ráno, to bolo už v blázinci. Hawk povedal Vincent a som na kontrolu konferenčná miestnosť a okolitých miestností pred deväť tridsať, keď konferencia mal začať. Bol veľmi nervózny. Ja som mal divný pocit, keď som robil všetky tieto bezpečnostné kontroly, ako to bolo ľahké pohybovať ľudia, ktorí tam boli za jediným účelom zastavenia mňa. Ak jej nebolo tak nervózny, jeho by sa tešili, irónia, že všetky. Bezpečnostný personál prikývla a usmiala sa na mňa, ani podozrenie, že to bola ona, kto sa uistiť,, nikto ľavej konferenčná miestnosť nažive.
  
  
  V priebehu dopoludnia, tváre, orientácia miestnosti sa vrátil ku mne znova a znova, a vždy, keď sa to stalo, ona vypukla v studený pot. Sila moja nenávisť bola trhanie ma od seba. Jej úlohou je pokračovať, robiť svoju prácu, a zbaviť svet z týchto dvoch zlých ľudí.
  
  
  "Dobre, je to hodinu pred konferencia začína," Hawke povedal mi, " a nemáme nič lepšie na práci, než sme mali, keď sme opustili Washington. Okrem toho, že nemôžeme nájsť vysoký osoby, ktoré nikto iný nevidel..."
  
  
  "To nie je moja vina," povedal ostro.
  
  
  Hawk, študoval som tvár, a vedel som, že som urobil to znova. Ego jej záujem oči vyhnúť sa jej.
  
  
  "Kto do pekla povedal, že?" - on prasklo pri reumatizme.
  
  
  "Ja... prepáčte, pane. Myslím, že svoju nervozitu z konferencie."
  
  
  "Toto nie je ako ty vôbec, Nick," povedal vážne. "Vždy udržať v kľude. To je dôvod, prečo si myslím, že ste najlepší. Čo je zle s vami vlastne je? Viete zápas mňa."
  
  
  Jej, pozrel sa na neho. Mal zvláštny účinok na mňa, a nemohol som pochopiť, prečo. Som rád, že tento muž, a z nejakého dôvodu som sa cítila veľmi blízko k nemu, aj keď nikdy som ho nevidel, ego, až včera ráno. Bolo to zvláštne.
  
  
  "Som v poriadku, pane," povedal som. "Môžete sa spoľahnúť na mňa.
  
  
  "Si si istý?"
  
  
  "Áno, jej meno je."
  
  
  Dobrý. Ak zistíte niečo, nájdete ma na bezpečnostnej sídle."
  
  
  Keď bol preč, ja som chcel punč zasnený tvárou v tvár. Jej môže mať vyzeral, Nick Carter, ale jej nemal správať ako on. A Hawk všimol. Keby som nebol opatrnejší, ona by nestihli celej misie.
  
  
  V čase konferencie, palác bol veľmi nepokojný. Halách bolo plné ľudí. Boli tam stovky novinári z celého sveta. Na výbojok boli odchádza každú minútu, a bolo tam veľa kriku a pozorovaní. Keď konateľov prišli na konferenčná sála, dav okolo nich bol tak hustý, že ih sotva vidieť.
  
  
  Keď som videl, ih znova zblízka, cítila som také nepriateľstvo voči nim, ako otvoriť nenávisti, že som sa musel odvrátiť. Nemôže ani sledovať ich vstúpiť do miestnosti. O niekoľko minút neskôr, každý bol vo vnútri, a veľké dvojité dvere zavreli, za nimi. Konferencia začala.
  
  
  Keď som sa dostal do paláca a kontrolovať konferenčná miestnosť, som upriamil svoju pozornosť k vode karafu na dlhé mahagon stôl. Bol zhodný, čo by som ak neskôr, na prestávky. Bolo to na podnose spolu s tucet šumivé krištáľových pohárov. Okolo poludnia, voda zostáva v karafa bude stale, a palác zamestnanci budú mať estestvenno priniesť čerstvé vody popoludňajšej relácie.
  
  
  Ráno trvala rok. On chodil restlessly hore a dole dlhou chodbou. Ostatné stráže sa na mňa pozrel. Sály boli plné ich. Dve Venezuelskej bezpečnostnej stráže, jeden dôstojník CIA a jeden agent Tajnej Služby sa postavil stráže mimo konferenčná miestnosť. Všetci okolo nich vedel, Nick Carter, a nikto dokonca pozrel sa na mňa, keď som sa pozrela po miestnosti skôr.
  
  
  Okolo jedenásť tridsať, pol hodiny pred polčas, v chodbe mimo konferenčná miestnosť začal naplniť znova. Cítil som strašný tesnosti v mojej hrudi, a moja hlava sa začína bolieť. Ale tentoraz bolesť bola takmer príjemné. Vedela som, že on by zmizli hneď, ako som ukončil misiu.
  
  
  Krátko pred prázdnin, CIA agent priblížil. On, samozrejme, poznal ma, a ego musí mať známa jej. Som sa zameral na jej, a jej tvár vyzerala známe, aj keď samozrejme to nebolo. To bolo všetko stabilizuje, a nemal som čas sa báť, o tom, ako to fungovalo. Avšak, tieto kolízie ma nervózny. Jeden miss môže zničiť celú misiu.
  
  
  "Kde si bola, Carter?" muž sa spýtal. "Nevideli sme si tu za pár dní."
  
  
  "Ah. Ona bola prezrel niekoľko podozrivých osôb, " povedal tensely, snaží v jeho silách, aby zvuk estestvenno.
  
  
  "Kto?"
  
  
  "Videl som ho v noci, podozrivo vyzerajúci muž na recepcii, ale to sa ukázalo byť slepá."
  
  
  "Ach pravdu, počul som o tom. Tiež som počul, že ste boli na spanie s niektoré nemecké dievča na chvíľu. Je nejaká pravda v tomto? " usmial.
  
  
  Úsmev sa zrazu mi pripomenula jeden na tvári Americký viceprezident, keď zaviedol ma na prezidenta. "Prečo si sa stratil, si nekompetentní bastard!" Som zavrčal.
  
  
  Potom si všimla, Hawke a Vincent stojí len pár metrov, pozeral sa na mňa. Nevidela som ich najbližších.
  
  
  "Mali by ste si udržať toto jeden na vodítku," CIA muž povedal, vztekle, ako sa rýchlo prechádzali okolo Hawk a Vincent je mimmo a pokračoval dole po hale.
  
  
  Hawk stál tam, štúdium ma na chvíľu. Keď prehovoril, jeho hlas bol pokojný a nízke. "Poď s nami, Nick," povedal.
  
  
  "Mala by tu byť, keď vyjdú von," povedal som. "Tam môžu byť problémy."
  
  
  "Vezmite na mieru, povedal mu, aby prišiel s nami!"
  
  
  On sa trela ruku nad jej ústa. Bol som v ťažkostiach, s niečo vyše hodinu ísť skôr, než som stretla človeka, ktorý by slúžiť mi fľaši. Ale tam bol žiadny spôsob, ako by mohol vzdať Hawke. Nedal mi na výber.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som ticho.
  
  
  Hawk, nás viedli k prázdny súkromnej miestnosti v blízkosti zabezpečenie sídla. Raz sme boli vo vnútri, Hawk zatvorené a zamknuté dvere, potom sa obrátil na mňa. Vincent stál mimo strane, pri pohľade veľmi zmätený.
  
  
  "Teraz," Hawk povedal v drsných, nízke hlas. "Čo sa to sakra deje tu, na mieru? Vzal som všetko, čo som mohol od vás, Nick. Ste chová ako šialenec."
  
  
  On glared na Vincent. "Ste povedali, em o incidente na party."
  
  
  "Nie, nechcel som," Vincent povedal defenzívne. "Ale musel som to urobiť."
  
  
  "Čo nehoda?" Hawk spýtal sa.
  
  
  "Len malé emocionálne výbuchy," Vincent povedal.
  
  
  On si olízl suché pery. Bol som rád, že to nebol uvedené môj pokus dostať Luger von. Sokol bol ostrý. Bol som si istý, že on už pochyboval o svojej identity. Možno si si všimol niektoré chyba v mojom nešťastí. Možno, že ľavej krtko, zjazvenie, alebo niečo iné, čo mi dal preč. Nie, to musí byť moja vina. Jej jednoducho nebolo koná ako Nick Carter.
  
  
  "Dobre, čo je to?
  
  
  Hawk spýtal sa netrpezlivo. "Prečo si tak sakra nervový celý čas?" Si neboli isté osoby s nimi fretky, ako sa vrátil z vily."
  
  
  Reumatizmus bol jednoduchý. On bol iný človek. Rafael Chavez. Ale nemohol som mu povedať, že. On bol ten, okolo nepriateľov. Obe tieto AH agenti boli mojich nepriateľov.
  
  
  "Ja len neviem, pane. Možno je to preto, že je to všetko tak sakra frustrujúce, s davy ľudí, zhromaždenie okolo, hluku a zmätku. A najhoršie je, keď viete, že niečo sa môže stať v každom okamihu a my by sme to mohli robiť nič o tom. Tento bezpečnosti práce nie je môj štýl ."
  
  
  Obaja muži boli tiché na chvíľu. Hawk otočil a šiel k oknu. "Obávam sa, že to nie je dosť, Nick." Obrátil sa na mňa. Jeho štíhle telo sa zdalo, že zmenšiť ešte viac v tweed bunda, a jeho chladné oči sa zdalo, že staré otvorene sa na mňa. "Čo sa stalo v týchto dvoch dní, keď ste boli preč?"
  
  
  "Presne to, čo som vám povedal," povedala som.
  
  
  "Nechcem povedať, že tento Nick, ale myslím, že ste niečo skrýva odo mňa. Že neznie ako vás buď. Sme vždy som bol veľmi otvorený sebou, ešte sme?"
  
  
  Tlak v mojej hlave a hrudi rástli. Bolo to menej ako hodinu predtým, ako som bol nútený vstúpiť do tohto koridoru. A David Hawke chce hovoriť a hovoriť.
  
  
  "Áno, sme vždy som bol úprimný."
  
  
  "Potom buďme úprimní," Hawke povedal. "Myslím si, že sa niečo stalo, keď si zmizol a ja neviem pochopiť, prečo vás, nehovorte mi o tom. Viem, musíte mať nejaký dôvod, prečo držať späť, ale to by bolo oveľa lepšie, pre nás oboch, ak ste si to tam. Je to o Hoffmann dievča? "
  
  
  Oči sa jej vytratil do neho. "Nie, to nemá nič do činenia s dievčaťom. Čo to sakra je to mal byť? Povedal som vám to bolo jasné. Naozaj si myslíte, že som ležal na vás? Uvedomil som kričal, ale bolo príliš neskoro.
  
  
  "Upokojiť, Nick," Vincent povedal ticho.
  
  
  Hawk povedal, nič sa na chvíľu. On sa pozeral na mňa znova, piercing do mňa s jeho tvrdé, chladné oči. Tlak v mojej hlave a hrudi bol nebezpečne stúpa, a cítil, ako bomba o explodovať.
  
  
  "Nick,"Hawk povedal pomaly," beriem ťa tomto prípade." Ego tvár zrazu vyzeral starý a unavený.
  
  
  Chill bežal cez mňa. Obrátil som sa, aby spĺňali svoj pohľad. "Nemôžete urobiť," povedal som riadne. "Musíte ma tu."
  
  
  "Prosím, ver mi, keď hovorím jej nechcem. Ste číslo jedna na mojom zozname, a ty to vieš. Vaša povesť hovorí sám za seba. Ale tam je niečo zle. Pocit som mal, keď som prišiel do Caracas - hrozný pocit, že sa niečo pokazilo, je stále so mnou. V skutočnosti, je to dostali oveľa silnejší, v posledných pár dní." Pozrel sa na Vincenta. "Máte pocit, že príliš, nemyslíte, Hlina?"
  
  
  "Áno, pane," Vincent povedal. "Cítim to."
  
  
  "Ste vždy ocenené intuíciu, Nick. Vy ste mi povedali, že sami mnohokrát. No, ona tiež. A som úprimne majú veľmi silný pocit, práve teraz, že by ste nemali byť toho súčasťou. nič viac. Pre vaše vlastné dobro, a tiež pre dobro konferencie ."
  
  
  "Pane, dovoľte mi ukázať vám, že som v poriadku," povedal som. "Dajte mi pobyt na prestávku."
  
  
  Ego je obočie furrowed: "Prečo sa na poludnie?"
  
  
  Nemohol som sa pozrieť hmú v oku. "To len zdá, ako obzvlášť nebezpečného času. Raz boli bezpečne späť v konferenčnej miestnosti, bolo nepravdepodobné, že niečo pôjde zle. Nechám ju, ak chcete, aby ju preč."
  
  
  "Chcem, aby ste teraz odísť," Hawk povedal chladne. "Vincent, ísť si jeden z Venezuelskej bezpečnostnej stráže. Odosielam ho späť do hotela sám Nick, len uistite sa, že sa dostane tam všetko právo."
  
  
  "To nie je potrebné," povedal som vztekle.
  
  
  "Je mi ľúto, Nick, ale si myslím, že áno," Hawke povedal. Ego hlas bol ostrý, a tak boli jeho oči.
  
  
  Vincent začal smerom Deň, a ona zrazu spanikárili. Nemohol som sa nechať týchto ľudí ma zastaviť, z skončení môjho zadania. Niečo klikol vnútri, a môj účel bolo jasné. Jej, vedel, čo som potrebovala urobiť. Musel som zabiť ih. Tvrdé, studené stanovenie zovrel ma.
  
  
  On rýchlo obliekol si kabát a vytiahol luger (plachetnica). Jej ego mal zamerané ho na Hawke, ale bolo tiež hovoril, Vincent. "Mať otvorenú myseľ tu," povedal ostro.
  
  
  Obaja sa na mňa pozrel v úplnom šoku.
  
  
  "Ste blázon?" Hawk spýtal incredulously.
  
  
  Vincent odvrátil od nej. "Poď sem, tak mu môžu vidieť vás," povedal som. Hneď, ako to robí, budem ho zabiť oboch. Ale musím konať rýchlo.
  
  
  "Čo je to, Nick?" opýtal sa Vincent, jeho hlas nízke a napäté.
  
  
  Povedal som jej. "Volám sa Rafael Chavez." "Som pomstiteľ. Teraz nezáleží na tom, ak viete. Nick Carter je mŕtvy, a ja som sa vydával za ním. V rámci hodinu som sa dokončiť svoje poslanie, a všetkých účastníkov konferencie bude mŕtvy. Nič ma nezastaví, tak pohybovať v predo mnou, ako som povedal."
  
  
  Hawk Vincent a ja som si vymenili pohľady.
  
  
  "Videl som tajomstvo tetovanie na vašu pravú ruku, keď ste boli umývanie riadu ráno," Hawke povedal pomaly. "Nie, nie si klamár. Kostya Boha, Nick, dať, že vec dole a hovoril k nám."
  
  
  Jeho slová infuriated mňa. Emu zbraň a ukázal na jej hrudi. Ale potom som videl, Vincent rush viac ako pre mňa.
  
  
  Obrátil som sa s ním stretnúť, ale ja som bol zlomok sekundy príliš neskoro. Ďalšia vec, ktorú by som vedel, on bol na vrchole ma a sme padali na zem.
  
  
  Ako sme hit, Vincent je výdatný päsťou rozbil do mojej tváre. To bol ťažký úder, a to ma ohromil. Potom jej, a ja som cítil, Luger (plachetnica) krútiť okolo môjho ramena. On držal ho so všetkými jeho moc, ale Vincent Imelo mal výhodu. Zbraň spadol na zem. Ale bol som obnoviť jej pevnosť. Jej syn-in-law kopol Vincent a kopol jeho ego pevný v slabinách.
  
  
  On kričal a spadol na chrbte so mnou. A Luger zbadal ju, potom išiel do práce na to.
  
  
  "Nerobte to, Nick. Budem musieť strieľať." Hawk stál nad nami, držal beretta na mňa. Pozrel sa cez emu dlho tlmič sa mu do očí a uvedomil si, že on bol veľmi vážny. Pomaly sa postavil.
  
  
  "Myslíte si, že môžete zastaviť mi s tým?" Spýtal som sa jej v ohrozujúce hlas, ktorý som nechcel rozoznať ako svoje vlastné.
  
  
  "Som si celkom istý, že som," povedal pokojne. "Ale nerob mi to."
  
  
  "Vezmem si túto hračku od vás a zabiť ho," ja som zavrčal. Spravil krok k nej.
  
  
  "Budem strieľať jej, Nick," Hawke povedal. Ale ja som mohol vidieť strach v jeho očiach - bál sa, že nemohol zabiť ma.
  
  
  Bol som len o hovor moje ego bluff, keď som videl, Vincent rozložiť na nohách znova. Ako Hawke starostlivo namieril zbraň na mojej hrudi, Vincent prišiel až ku mne. Ego schmatol ju a ťahal ju pred ním chrániť seba z Beretta Goshawk. Potom bola strčil pevného Vincent, ktorý spadol silne na vrchole Hawke. Obaja muži stiahol späť, a zbraň odišiel s mäkkou thud. Hunspell udrel do stropu.
  
  
  Presťahoval som sa rýchlo zabuchla mojej pravej ruke do Vincent krku a posiela ho lietania od Goshawk, odstraňovanie cesta pre mňa. Ako Hawke znížená zbraň opäť na cieľ znova, ego, schmatol ju za rameno zbraň a vytiahol, krútenie ťažké, ako on ťahal ego k nemu. On letel cez môj bok a spadla na podlahu, Beretta biť do steny za ním. On bol ohromený.
  
  
  Som siahol po Luger, ale potom Vincent schmatol ma opäť. Padol, ale obnovené ihneď a pristál ľavý hák na Vincent je široká tvár. Ego jeho lícne kosti krakovaný, a on rozložené od vplyv. Em sa v bolesti, ale on neskončil. Jej, videl jej ego ruke ísť pod jej plášťom. V jeden pohyb, on skĺzol stiletto do jeho dlane a poslal Ego lietanie len ako Vincent sa zameria. Nôž chytil ho do rebier, a on zalapal po dychu, jeho oči sa zväčšuje, a padol na svoju stranu.
  
  
  Hawk kričali, pozeral na Vincent telo neveriacky. Hawk opäť vedomie, ale bol stále príliš slabý pohyb. A Luger schmatol ju a starostlivo zamerané hmú na jej hlavu. On musí zomrieť. Tam bol žiadny iný spôsob. Jej prst pevne na spúšti, ale niečo zastavil ma. Hawk sa na mňa pozrel vyzývavé a vztekle a resentfully.
  
  
  Nenávisť a zlosť vyplnené mojej hrudi. Tento muž stál na mojej ceste. To musel byť eliminované tým, že ego. Môj prst pevne na pevný kov vyvolať znova. On sa pozrel na to, že vráskavá tvár a stuhol, prekvapení náhlym nárast emócií. Neviem prečo, ale miloval som jej príliš veľa a rešpektovaný človek príliš veľa strieľať jej. Stále som musel vytiahnuť spúšť. Jej vypukla v studený pot ako protichodné emócie pretekal cez môj zápal mozgu. On olízal suché pery a zamerané znova. Mojou povinnosťou bolo jasné. David Hawke by zomreli.
  
  
  Ale nemohla som to urobiť. Jej jednoducho nemohol vytiahnuť spúšť. Možno som nemal zabiť moje ego po všetkom. Mohol by som kravate s moje ego a udržať ju z cesty, kým som dokončiť svoje poslanie.
  
  
  Hawk bol pri pohľade na moju tvár. Nemal vyzerať veľmi prekvapený, keď ona je znížený zbraň.
  
  
  "Vedel som, že by ste ma zabiť," povedal ticho.
  
  
  Jej, kričal. "Drž hubu!" Ona bola príliš frustrovaní a stručný myslieť jasne.
  
  
  Hawke je ego zviazané ruky a nohy s kravatou a pás. Premýšľala som, keby bojoval ako AX prostriedok, nie ako amatér revolučné. A Hawka mal jej viazaná ako profesionál, aj keď vedel, že by nikdy neurobili nič ako predtým. A bol to divný pocit, že on mal pre starého človeka. To nerobila väčší zmysel, ako záblesky neznáme spomienky a bláznivé sny som bol toho za posledných niekoľko dní.
  
  
  Opäť som mal pocit, že niečo nie je v poriadku so všetkými-s ľuďmi, na klinike, misia bola som na, a so mnou. Ale nebol čas, aby vyšetrila.
  
  
  Hawke ťahal ju do skrine. Nechcel som zamkol ho hore, lebo som vedela, že izby boli úplne zvukovo izolované. On sa len pozeral na mňa.
  
  
  "Ste na drogách alebo niečo," povedal.
  
  
  "Drž hubu a nebudem vás zabiť," povedal ostro.
  
  
  "Nechcete, aby sa ma zabiť. Naozaj si myslíte, že ste sa muž menom Chavez? "
  
  
  "Jej Chavez."
  
  
  "To nie je pravda," povedal rozhodne. "Ste Nick Carter. Mieru sakra, si Nick Carter!"
  
  
  To ma závrat. Bolesť hlavy sa blíži chrbta - bolesti hlavy, ktoré by ísť preč, až potom by som zabil mojich nepriateľov s ním. Som glanced na moje hodinky a videl, že som sa asi pol hodinu doľava. Hawke strčil ju do skrine, zabuchli dvere a zamkla sa. Pozrel na Vincent ako sa blížil dvere. Vyzeral ako mŕtvy a pre niektoré šialené dôvodu, bol som naozaj ľúto.
  
  
  On vyšiel do chodby a bol prekvapený, keď zistíte, že to bolo takmer opustený. A Venezuelští policajt bol vstupom do bezpečnostnej miestnosti na druhom konci haly. On nevidel ma. Samozrejme, nikto počuť nás. Ale to nie je ako Hema a mám na sebe. Bezpečnostný personál sa čudovať, kde prišlo, alebo niekto, kto ma videl kráčali hala s Hawk a Vincent sa môže začať dávať dva a dva dohromady. Jeho rozhodla ísť von okolo paláca cez bočný vchod. On by išli cez záhradu a vrátiť cez hlavný vchod. Dúfajme, že dav bude mať rozptýlené počas poludnia prestávku. A každý, kto ho videl prísť by som len hádať, že som bol von na skorý obed. Pozrel okolo rýchlo, potom kráčali ticho na konci chodby a z bočných dverí.
  
  
  Deviata kapitola.
  
  
  Som hodil ho okolo hlavy Hawke a Vincent. Moje hodinky povedal dvanásť tridsať-päť-iba dvadsať-päť minút, kým som stretol mojich kontaktov mimo konferenčná miestnosť.
  
  
  On rýchlo išiel cez záhradu na prednej strane paláca. Aj v tomto relatívne pokojné obdobie, tam boli ľudia všade. Autá plné ulice vedúcej do paláca dôvodov. Prístupové cesty boli zablokované, ale bezpečnostnej stráže, nech vysokú bezpečnosť áut prejsť.
  
  
  Ako šiel okolo budovy, videl stovky ľudí loitering okolo areálu, čaká na hodnostári zobraziť.
  
  
  Práve som začal chodiť dole k davu, keď muž prišiel ku mne strane cesty, blokovanie moja cesta. Pozrel som sa na ňu a uvedomil si, že to bol CIA muž, ktorého som utekala do skôr. Nemohol som ho bude ignorovať. Že by sa ego ešte viac ako podozrivé.
  
  
  "Povedz mi, Carter, môžem s tebou hovoriť?"
  
  
  Obrátil sa pritom čeliť mu, snaží ignorovať rastúceho tlaku v jeho hrudi. Moja hlava throbbed, ktoré zraňujú. "Áno?"
  
  
  "Ja len chcem povedať, že som sa ospravedlniť za poznámky, ktoré som urobil. Nemám vinu vám za to, že sa hnevá."
  
  
  "Áno, je to v poriadku," povedal som. "Som overreacted. Je to len trochu nervózny. Moja chyba." Jej myseľ sa začala unášať preč od neho.
  
  
  "Potom nie je ťažké pocity?" spýtal sa.
  
  
  Jej, sa obrátil späť. "Nie, nie čin. Nestarajte sa o to."
  
  
  Dobrý. Držal jeho ruku. Ego si ju vzal a držal ju za minútu.
  
  
  Bol úsmevom s úľavou. "Viete, vidím, ako sa tento druh zodpovednosti môžu skutočne dostať k vám. Myslím, že je to čakal a pozoroval. Neviem, ako Tajné Služby personálu to robiť každý deň, nie kedy, mesiac po mesiaci."
  
  
  Pozrel na svoje hodinky. To bolo dvadsať jeden. Snažil sa ukázať svoje emócie. "Áno, majú ťažké. Ja určite nechcem to. Dobre, musím splniť kolegu. Uvidíme sa neskôr."
  
  
  "Samozrejme, je to dobré," povedal. "Upokojiť, Carter."
  
  
  Potom sa obrátil a pokračoval dole dlhej ceste. Zmysel úlohou bola tak silná, že vo mne, že som nemohol myslieť na nič iné. Cítil sa nič okolo neho, ale jeho cestu cez zhromaždenie davu. Ako jej manžel pristúpil k vchodu, skupinu asistentov blokovaný chodníku. Som tlačil svoju cestu cez nich, a oni sa na mňa pozrel, akoby som bol blázon. Ale nebol čas na komfort teraz. On rozprašovače skupina reportérov v blízkosti hlavných krokov a mimed nich. Dav je silnejší.
  
  
  Keď som siahol po schodoch a začal liezť na nich, som bol blokovaný davu. Ona elbowed jej cestu cez nich. Ona bol odsunutý jedného človeka proti druhému, a zakričal niečo obscénny na mňa. On udrel do žena, takmer zrazil ju jej nohy. Ale nechcela ani obzrieť.
  
  
  Potreboval som sa dostať na chodbe v čase.
  
  
  "Hej, pozrite sa, zlatko!"niekto zakričal za mnou.
  
  
  Kráčal pomaly po schodoch. "Nechajte ma prejsť," som požadoval. "Nechajte ma prejsť, trvať na mieru." V tomto prípade som si nikdy sa tam dostať včas.
  
  
  Ona bola poháňaná naliehavosti môjho poslania, nedbá na nás, na nič, ale nutkanie dostať tam, kam chcela ísť. Na vrchole schodiska, dav bol ešte hustejší, a stráž držali všetci hore.
  
  
  On narazil a narazil do nich. A Venezuelští zabezpečenia úradný glared na mňa ako mimmo prechádzali okolo neho. Ale musel som sa dostať do paláca. Môj kontakt bude čaká na mňa tam v Rivne na jednej hodine popoludní. A on sa nemohol dočkať. Načasovanie by boli ideálne.
  
  
  "Odpusť mi," povedal som, že sa blíži ich. "Prosím, nechaj ma prejsť!" Ale nikto z nich presunuté. Každý bol príliš zaneprázdnený hovorí o konferenciách a svet vecí aj oznámenie o mojej účasti. Prešiel som ich robiť svoju cestu cez masu tiel.
  
  
  "Hej, relax!" jeden muž zakričal.
  
  
  Jej mimmo prešiel mu bez odpovede. Skoro šiel cez preplnené oblasti úprimných pred dvere. Som sa pozrel na hodinky a videl, že som mal len sedemnásť minút doľava. On robil jeho cestu k dverám, kde niekoľko policajtov boli stráženie to.
  
  
  "Áno?" povedal Venezuelskej muž vo vojenskej uniforme. Naše on, náš plainclothes muž sedí vedľa neho, nepoznali mňa.
  
  
  "Jej meno," povedal som. "Carter".
  
  
  "Občiansky preukaz, prosím."
  
  
  Jej cieľom je zraziť človeka z jeho nohy, a spustiť mimmo neho. Na pulzujúce v ich hlavách bol takmer neznesiteľný. On sa stretával v jeho vrecku a zistil, Nick Carter peňaženky. Ego otvoril ju a našiel ID karty. a špeciálne prejsť do paláca. Ukázal som to možné.
  
  
  "Hmm," povedal. On sa pozrel na obraz, na karty a potom študoval mojej tvári. Ak Hawk a Vincent nemohol povedať, že som nebol Nick Carter, že človek by nemal byť schopný vidieť cez moju zamaskovať.
  
  
  "Môžete ponáhľaj sa, prosím?" Povedal som netrpezlivo.
  
  
  Každopádne, žiadosť zdá sa, že spomalil ho dole. On skúmal mapu tak, ako keby tam bola nejaká chyba v tom, že bol práve na neho čaká ak chcete zistiť to. Samozrejme, ego mal uraziť jej s jeho netrpezlivosť, a on sa bude učiť mi lekciu.
  
  
  "Kde si rozmiestnené, Pán Carter?"
  
  
  Mal som takmer nekontrolovateľné impulz k slam moja päsť do ego-arogantný tvár. Ale vedel som, že by to rýchlo ukončiť misiu niť.
  
  
  "Záleží na tom?" Povedal som, zvieranie moje päste, sa snaží ovládať sám seba.
  
  
  "Nie veľmi," povedal sourly.
  
  
  "El Conde Hotel," povedal som.
  
  
  "Gracias, muchas gracias," povedal sarcastically.
  
  
  Vziať ho do hotela, hovoriť s ním v mojom rodnom jazyku, povedzte em on je idiot, je nevedomé nástroj zlý tyran. Ale nechcel som povedať nič.
  
  
  "Vaše karty, Pán Carter." On sa vrátil ih mi. "Môžete vstúpiť do paláca."
  
  
  "Ďakujem," povedal a zasmial sa. Jej peňaženka bola prijatá a mimmo stráže ponáhľali vnútri.
  
  
  Bolo to oveľa tichšie vnútri. Tam bolo málo ľudí v hale, ale boli rozptýlené, a nemal som problém dostať cez. On pristúpil k veľká recepcia, ktorý bol zvyčajne používa na konferenciách.
  
  
  Keď som vstúpil do tejto časti paláca, tam bola ďalšia bezpečnostná kontrola, ale Odin okolo stráže poznal ma, tak to bolo rýchle. On kráčal sála konferenčná miestnosť. Bol takmer tam.
  
  
  V tom momente, Venezuelskej bezpečnosti policajný šéf vyšla z dverí len metrov od konferenčná miestnosť. Jej, cítil odpor prevratu v jeho žalúdok ako tlak v hrudi a hrudníka rástla. Ako vedúci brutálne tajnej polície, bol takmer ako mizerný ako prezident sám.
  
  
  "Ach, Pán Carter!" povedal, keď ma uvidel.
  
  
  "Seňor Santiago," povedal som, snažím sa aby som v pohode.
  
  
  "To bude dobre, nie? Zdá sa, že naše bezpečnostné opatrenia neboli potrebné po všetkom."
  
  
  "Myslím, že áno, pane," povedal som pevne. Hodiny zaškrtnutá v mojej hlave. To musí byť osem minút na jeden. Musel som opustiť ho.
  
  
  "Som si istý, že všetko bude v poriadku," povedal. "Mám dobrý pocit, o to. Videli ste Seňor Hawk?"
  
  
  "Nie, pretože skoro ráno," klamal som jej, len opýtať, či moja tvár mi dal preč.
  
  
  "Dobre, jej, či by som si ho nájsť. Uvidíme sa neskôr zablahoželať vám na taký úspešný žiadny spôsob, ako kedy." Usmial sa a ma to potľapkal na ramene.
  
  
  "Veľmi dobre, pane," povedal som.
  
  
  Vrátil sa do kancelárie, ktoré sa zdali byť nejaký príloha k bezpečnosti sídlo. On si s úľavou a kráčal sála konferenčná miestnosť. Som sa pozrel na hodinky, a to povedal päť ku jednej.
  
  
  Stál som pred otvorené dvere, ako mi bolo povedané. Boli tam štyri stráže na dani na druhom konci chodby, tí istí, ktorí boli tam, že ráno. Poznali mňa, tak to nebolo pre mňa ťažké prejsť mimmo nimi. Existujú ešte dve minúty doľava. Master kráčal chodbou a ukázal svoje poverenia. Stráže nech Ego do miestnosti. Tam boli ľudia všade okolo bezpečnostnej služby, ktorí boli prechádzky pozdĺž koridoru a státie vo vnútri konferenčná miestnosť.
  
  
  Pozrel sa hore a dole po hale. Bol som na veľa bolesti. Napätie a tlak v mojej hlave, rýchlo rástli ako minútach prešiel. Jej, vedel, že v bolesti by ísť preč, kým som zničil jej nepriateľov. Ale mal som strašný pocit, že niečo nie je v poriadku. To bol vnútorný pocit, je nejasné, pichanie pocit, že sa zdalo, že vyvierajú z skryté rohu môjho mozgu. Nedávalo to zmysel, a ani robil všetko, čo sa stalo v posledných dňoch. Ale bez ohľadu pocit, začalo hrýzť na svoje svedomie, dokonca aj naliehavosť mojím poslaním je ohromený mňa. Jej, sa cítil ako tam bol hrozný boj deje v mojej hlave, a ona by boli pomocou mikrofóny a reproduktory, privádzať k šialenstvu, ak nechcela prestať čoskoro.
  
  
  Jej začal čudovať, že môj kontakt bol oneskorený.
  
  
  Ale potom ego ju videl , tmavovlasý Venezuelskej v konzervatívny tmavomodrý oblek a červenú kravatu, zostupuje hale voči mne. Vyzeral ako normálny člen palác zamestnancov, ale s biely klinček na jeho klope a karafy v ruke.
  
  
  Môj skladacie dolár bol búšenie divoko proti rebrami. O minútu neskôr bol na mojej strane, podal mi fľaši. "Senior Carter, konferencie riaditeľ, požiadal ma, aby som priniesť pitnej vody do konferenčnej miestnosti počas poludnia zlomiť." Hovoril veľmi hlasno tak, že všetci okolo nás mohli počuť. "Keďže máte špeciálnu vôľa, mohli by ste prijať ego pre mňa?"
  
  
  "Ach, dobré. "Vezmem si to," povedal som condescendingly.
  
  
  "Gracias," povedal. Potom, v ostrej šepot, " Viva la revolución!"
  
  
  Muž rýchlo išiel naspäť na chodbu. Ona stojí pri fľaši v rukách, plnené hrozné pochybnosti a zmätok. Musel som zverte prístroj do mojej izby. Bolo príliš neskoro myslieť na iné veci. Najdôležitejšia vec v mojom živote bolo, aby sa tento karafu na konferenčná miestnosť a dať ego na stoličke.
  
  
  Jej, sa skončila.
  
  
  "Dobrý deň, Carter," CIA úradník povedal, že. "Prečo ste tu?"
  
  
  "Vyzerá to tak, že riaditeľ nechce sladkej vody na rokovací stôl," povedal jej náhodne. "A jej záležitosť chlapec."
  
  
  CIA agent sa pozrel na fľaši. Tajné Služby človeka usmial sa na mňa, potom glanced na fľaši rovnako. Zdalo sa, že radosť. Venezuelskej polície prikývla mi vziať ju do jej izby s decanter.
  
  
  Fľaši vykonáva jej vnútri. Ďalšia Tajná Služba úradník pozrel sa na mňa ako on zdvihol takmer prázdnej fľaši zo stoličky a nahradené ego s jednou on si priniesol so sebou.
  
  
  On povedal, " Čo to je?"
  
  
  Jej emú sa zasmial. "Vás by nechcel účastníkov konferencie na pitie stale vody, by ste?"
  
  
  Pozrel sa na fľaši a na mňa, potom usmial sa na reumatizmus. "Som rád, že ich pomocou vám AX ľudí konštruktívne."
  
  
  "Veľmi vtipné," povedal som.
  
  
  On vzal starý karafu a strčil ju pod jeho rukou, potom glanced späť na ten, ktorý by stačí nastaviť v centre stretnutie stoličky. A ona, príliš, ako slová rezonovali v hlave:
  
  
  Potom, počas dňa relácie, prístroj bude možné nastaviť na požadovanú frekvenciu pomocou diaľkového ovládania. V priebehu niekoľkých minút, to bude zabiť každého v earshot.
  
  
  Potom sa obrátil a odišiel cez izby.
  
  
  Mimo, zastavil sa pri stráže. "Zaujímalo by ma, čo by som mal robiť?" im povedal jej, feigning netrpezlivosť.
  
  
  "Je tu priestor na konci chodby," povedal jeden z Venezuelans.
  
  
  "Možno by ste mohli zametať podlahu, Carter," CIA človek stojaci na poschodí sa zasmial. "Tam je asi metle v komore," on usmial sa široko.
  
  
  "Čo je to. CIA komédia Hodinu? "Požiadal som ju, sourly, ako keby ih vtipy boli nudné mňa. Ja by som to jedno, čo povedali alebo urobili, ako dlho ako oni nemali podozrenie, že najväčšie narušenie bezpečnosti v rokoch spáchaný priamo pod ich nosom.
  
  
  Starý decanter niesol ju na konci chodby na skrini. Asistentov a úradníci začali vrátiť do konferenčnej miestnosti. On sa pozrel na svoje hodinky a videl, že to bolo už štvrť minulosti jeden. Hviezdy ukazujú, Prezident Venezuely a Vice Prezident Spojených Štátov, dorazí v priebehu niekoľkých minút. A popoludní relácia bude čoskoro začať. A nikto v konferenčnej miestnosti sa domnievate sa, že zvyšok svojho ega život môže byť merané v priebehu niekoľkých minút.
  
  
  Všetko šlo podľa plánu.
  
  
  Desiata kapitola.
  
  
  Zahodiť decanter, on zamieril späť do konferenčnej miestnosti. Bol som len v čase, vidieť Prezident Venezuely a Vice Prezident Spojených Štátov kráčali chodbou spolu s Američanmi ' ruku na Venezuelskej rameno. Ih bol obklopený agenti Tajnej Služby. Keď som videl, ako sa im zmizne do konferenčnej miestnosti, bol som naplnený nenávisťou a hnus.
  
  
  Vo vnútri, fotografi boli vzhľadom na niekoľko last-minute fotografie pred konferencie pokračoval. Existovali povesti, že dôležité hospodárske dohody boli dosiahnuté počas rannej relácie. Nepochybne, boli vzťahujúce sa na finančnú pomoc na Venezuelskej režimu výmenou za povolenie na nasadenie Amerických vojenských základní. Bez môjho zásahu, to monštruózne tyranie by pokračovali navždy.
  
  
  Mal som len prijať svoje miesto v prednej časti stále otvorené dvere, keď šéf Venezuelskej Bezpečnostnej Polície sa objavil na mojej strane. Tento čas ega tvár bola chmúrna.
  
  
  "Pán Carter, Odin Poe bude spĺňať vaše agenti NSA a len informovali ma, že ste strávili niekoľko minút, v konferenčnej miestnosti."
  
  
  Cítil som pálenie v mojom krku. Tlak v mojej hlave sa opäť zvýšila, a môj chrámy throbbed strašne.
  
  
  "Áno, pane," povedal som. Moja myseľ pretekal dopredu. Možno, že preveriť a zistil, že na konferencii riaditeľ nechcel, aby čerstvej vody.
  
  
  Alebo opatrní, agent mohli nájsť prístroj jednoducho preskúmaním fľaši. Môžu mať už odstránené zariadenie po miestnosti.
  
  
  Spýtal sa. "Všetko sa zdalo normálne, aby ste?"
  
  
  Tesnosť v mojej hrudi celkom zanikla trochu. "áno. Všetko sa zdalo byť v poriadku."
  
  
  Dobrý. Mohli by ste prísť so mnou na chvíľu? Chcela by, aby ste sa pozrieť na tento aktualizovaný zoznam ľudí, s bezpečnostnej previerky. To nebude trvať dlho."
  
  
  Jej, cítil som, že pri tejto rýchlosti je možné odchýliť sa od mojich plánov. Deň konferenčná sála nebol ani ešte zatvorené. V každom prípade, nerozumel som, ako by som mohol odmietnuť. Keď Venezuelskej bezpečnosti policajný šéf požiadal, aby ste urobiť niečo, čo ste to robili. Ja som ho nasledoval do zabezpečenia príloha, nie ďaleko od konferenčná miestnosť. A Venezuelští policajt bol tam, keď sme vstúpili, ale on okamžite, takže mi sám s človekom, ktorým som nenávidel takmer toľko, čo muži, ktorí sa chystá zničiť ju.
  
  
  "Toto je zoznam." Letmý čítanie je dosť..."
  
  
  Telefón na svojom stole zazvonil. On išiel na to odpoveď, zatiaľ čo on študoval zoznamu, sa snaží, jeho najlepšie, ovládať svoje emócie.
  
  
  Ego tvár rozžiarila. "Ah, Seňor Hawk!"
  
  
  Cítil som ocele vise blízko okolo mojej hrudi.
  
  
  Venezuelskej jeho tvár sa zmenila. "Čo!"
  
  
  Nebolo pochýb o tom, o to. Hawk mal nejako unikol a bol teraz volá ďalšia časť paláca, nie veriť seba, aby sa tu v čase. On uhádol, že som sa chystal vytiahnuť niečo, čo sa počas prestávky, ktorá bola práve končí.
  
  
  "Nemôžem tomu uveriť!" - povedal Venezuelskej. Siahol Luger (plachetnica) a prišiel za ním. "Ale, Seňor Carter je tu s..."
  
  
  Obrátil sa na tvár mi len ako Ei ho udrel s zadok z luger (plachetnica) na strane ega hlavu. Padol ťažko na zem a ležal v bezvedomí. Telefón prijímač dangled vedľa stola. Hawke jeho hlas sa ozývali z druhého konca riadku.
  
  
  "Dobrý deň? Čo sa stalo? Ste tu?"
  
  
  On vošiel cez inertného orgánu a nahradil prijímač. Jej, šiel ku dverám, a pozrel sa hore a dole chodbou. Nikto okolo. Vyšla do chodby, zatváranie dverí rýchlo za ňou. Dúfajme, že nikto nebude zadajte bezpečnostný prílohe na chvíľu.
  
  
  On sa vrátil do konferenčnej miestnosti, ako sú zatvorené deň. V priebehu niekoľkých minút, konferencia sa bude pokračovať, a smrtiace prístroj bude aktivovať. Stála v chodbe, napätá a skutočne uvedomujú strašný tlak. Bude to čoskoro zmizne po prístroja robí svoju prácu. Tajnú Službu agent chodil von cez konferenčná miestnosť a prikývol na stráže. Prišiel až ku mne.
  
  
  "Ahoj, Carter," povedal v príjemný hlas.
  
  
  On prikývol jej.
  
  
  "Dobre, že sú na ich ceste tam. A budem rád, keď je všade."
  
  
  "Ja tiež," povedal som.
  
  
  Jej hotel, aby ho opustiť, nech mi len tak stáť a čakať sám. Čoskoro tam bude signál, a budem vedieť, že všetko je viac. Niekto môže dostať okolo priestor pre pomoc, možno security guard stojí otvorená na deň. Ale náš predseda Venezuela, náš viceprezident Spojených Štátov neprežili-nikto pri stole prežil.
  
  
  "Všetko vyzerá pokojné," muž povedal. "Je príliš kľudný na môj vkus. Mám taký divný pocit. Máte jeden?"
  
  
  "Dnes nie," povedal som. "Ale ja som bol naozaj strach, keď som sa prvýkrát dostal tu."
  
  
  "Dobre, mám to. Úprimných na zadnej časti hlavy. Ale je to všetko v poriadku."
  
  
  "Áno, ona, som si istý, že budeme mať bez komplikácií deň," povedal som.
  
  
  "Dobre, myslím, že by lepšie ísť pozrieť s bezpečnostnou políciou. Uvidíme sa neskôr, Carter."
  
  
  "Skutočne," povedal som.
  
  
  On šiel chodbou k bezpečnosti v prílohe. Malé kvapôčky krvi tvoria na mojej hornej pery. Ak by si našiel Venezuelskej bezpečnosti vedúci leží tam v bezvedomí, bol by pravdepodobne snažiť zastaviť konferencie, ktorá zničí všetko. Premýšľala som, či by som mal ísť po neho. Ale ja som mal silný pocit, že by som mal zostať tam, kde som bol. Objednávky boli objednávky. NSA zamestnanec prišiel haly z opačného smeru a prestal hovoriť s agentom Tajnej Služby. Mám krátke omilostnit. Jej dych prišiel v otrhaný vzdychy a pozrela sa na deň konferenčná miestnosť. Vo vnútri, popoludní relácie bol začiatok. Prístroj bude aktivovať kedykoľvek.
  
  
  Náhle, hlasno, prenikavý zvuk bolo počuť vyššie budovy. To bol prenikavý výkrik lietadlá, lietanie nad palác v pozdrav na Caracas Konferencie. Zvuk prebodol moje eardrums, a niečo podivné začal deje vo vnútri mňa.
  
  
  Moja myseľ bola zmätočných scény, slová, a mentálnych obrazov. Videl som, že som s pištole Luger. Zbadal som ju, cudzie mestá a byt, ktorý nebolo by mal byť v Amerike. Všetko bolo, sa hromadia na mňa, točí sa okolo môjho mozgu, takže som sa cítil zle a závrat.
  
  
  Niečo hlboko vo vnútri
  
  
  To ma napadlo, že som musel ísť na okno tak, aby mohla počuť zvuk opäť. Ale ja som sa držal späť silný zmysel pre povinnosť. Oni nariadil mi, aby zostali mimo konferenčná miestnosť. Napriek tomu, že tieto objednávky, musel som ísť k oknu a pomaly, rozpačito, som kráčal chodbou na alcove kde som vedel, že by som ho nájsť. Ona váhal raz a takmer sa obrátil na jej post mimo konferenčná miestnosť, ale potom šiel k oknu. Bolo to ego, ktorý tlačil ju, rovnako ako lietadlá boli letí späť do kruhu palác druhýkrát.
  
  
  Najprv, keď sa blížili palác, oni nechceli počuť nič. Ale potom, keď boli takmer otvorene réžii, počula hlasné prenikavý zvuk ih motory. Zmenilo sa to na rev, ako leteli nad budovou, lesknúce sa dúha na slnku.
  
  
  Tento čas, zvuk lietadiel naozaj zatriasol mnou. Bolo to ako obrovský šok vlna prechádza moje celé telo. Zrazu počul, Tanya je krásny hlas:
  
  
  Po ňom robí svoju prácu, prístroj sa bude vyrábať oveľa nižšiu zvuk, ktorý stále bude znieť veľmi vysoké na to, aby spĺňal vaše uši.
  
  
  Zvuk lietadlá stále vibrated v mojej hlave. A to bolo V Golov, ktorí to počuli, ďalší prenikavý zvuk, takmer rovnaký ako jets práve prepustený.
  
  
  Toto je zvuk počujete. Keď počujete to, budete si všetko, čo je skryté vo vašom podvedomí.
  
  
  Zrazu, pravda narazil do mňa zo všetkých strán. Poobzeral sa okolo, omámený a strašne zmätená. Čo to sakra bolo deje? Prečo ona bola vystupujú ako revolučný s názvom Chavez? Jej, vedel, že jeho Nick Carter, ktorý pracoval som v AX, a bol tu... Zrazu si spomenula, jej boji s Vincent a Hawk, a... Boh!
  
  
  Lietadlá boli preč. On sa opieral slabo proti okenný parapet. Čo to sakra bolo, že všetko o? Prečo ste sa predpokladať, identity Venezuelskej by ste ešte nikdy nepočuli o pred? Čo ma boja Hawk a Vincent, keď boli len sa snažím ... pozastaviť ma od zadania. Fľaši! Ona by boli prinesené do konferenčnej miestnosti do karafy len pred pár minútami a vedel, že nen mal zariadenia, ktoré by zabiť každého v miestnosti.
  
  
  Všetko vracal rýchlo. Ona nebola len pózuje - naozaj som veril, že jeho človek bol menovaný Chavez. Všetko, čo som urobil v priebehu posledných dvoch dní bola zameraná na assassinating Prezident Venezuely a Vice Prezident Spojených Štátov - dvoch ľudí, ktorých som bol odoslaný na Caracas chrániť! Nemohol si spomenúť vôbec na nič o nej predtým, ale poslednú noc Ilse Hoffmann ho stretol a opäť sa jej volal, Tanya - ruský názov. A vedela o mojej smrteľnej misie.
  
  
  Áno, voliť a je to! Nemohol som si na nič spomenúť, že sa mi stalo medzi časom som išiel do jej bytu pred niekoľkými dňami a čas jej vrátil, veriť jej, aby sa Rafael Chavez. Ale spomenul som si niečo o tom, že noc v jej byte. Spomenul som si na pocit, hlava a nauseous. Snažil som sa utiecť, ale dvoch mužov, zastavil ma. Ona musí boli drugged. A urobili niečo pre mňa, aby som sa správať ako fretky na nich. Bolo to pokorenie, že hovoril v správe. Nejako, používajú sa ma zabiť konferencie hodnostári. A "oni" boli KGB. Tanya sa priznal sa. Spomenul som si vysvetľovať moje zmiznutie Hawk, ale bol to príbeh, ktoré by mi povedal, aby som povedať, em. Mal som absolútne žiadnu spomienku na dvoch dňoch som bol preč, a niet pochýb, že to chcel. Že musí byť, keď som bol nútený vziať na rolu Rafael Chavez.
  
  
  Bežal okolo alcove, za rohom, a do hlavnej chodby. Ja som sa potreboval dostať do konferenčnej miestnosti. Zariadenie, ktoré ju našiel tam už môže byť pracovné a zabíjať každého, v rámci earshot.
  
  
  Ako som sa priblížil veľké dvere, ih bol strážený troch mužov, dve Venezuelskej policajti a agenti tajnej Služby. CIA agent, ktorý tam bol skôr pravdepodobne ľavej pre krátke prestávky. Tajnú Službu agent a NSA zamestnancov, ktorí boli stále hovorí, aby sa navzájom za zatvorené dvere bezpečnostný prílohy boli preč teraz, a dvere boli stále zatvorené. Tajné Služby muž bol zrejme unesený pred zistením šéf bezpečnostnej polície.
  
  
  Ona bola vydesil bezpečnostnej stráže na konferenčná sála pre daný deň.
  
  
  "Musím sa dostať dnu," povedal som. "Tam je pištoľ tam, a ak nechcem get to rýchlo, to bude zabiť každého v miestnosti."
  
  
  Mimmo začal stláčať cez to, ale takmer všetky Venezuelans blokovaný mojej ceste. "Je mi ľúto, Seňor Carter, ale máme prísne objednávky nie prerušiť konferencie."
  
  
  Jej, kričal. "Dostať sa na cestu, si idiot!"
  
  
  Ona bola tlačil preč bezpečnostné stráž, ale moje ego kamarát vytiahol zbraň a zastavili ma. "Prosím, Seňor Carter," povedal ticho.
  
  
  "To, čo je hore, Carter?" Je agentom Tajnej Služby požiadal worriedly.
  
  
  Jej otec sa obrátil na neho netrpezlivo. "Pamätajte, vody, decanter, že sa to skôr?"
  
  
  Myslel si, že na chvíľu. Ego oči zúžené. "Čo to sakra druhu na mieru je to bomba? "
  
  
  "Nie, ale niečo, čo len tak zlé, možno aj horšie," povedal som. "Musím sa dostať sakra vec teraz."
  
  
  Začal som to tretíkrát, a Venezuelskej stlačené zbraň tvrdo proti môjho chrbta. "Prečo si priniesť fľaši do miestnosti na všetkých, Pán Carter?"
  
  
  Bolo zrejmé, že sa chystá, aby mi vysvetliť všetko, čo pred nechali ma. A nebol čas na to. Teraz, prekliaty mechanizmus možno už neboli aktivované.
  
  
  On sa točil okolo, hádzať jeho ľavú ruku späť. Moje ruky chytil, že z Venezuelskej muž s pištoľou, a zbraň spadla ego ruky a clattered k podlahe. Jej spočinul o koleno na ega mäsité tvár a pripojený pevne. Tam bol nudný crack kosti, a on grunted hlasno, potom padol na stenu a skĺzol na zem, kde sedel, omámený a narieka.
  
  
  "Nick, preboha!" tajnej služby úradník by mohol počul ju kričať.
  
  
  On vrhol sa na mňa a jej obrátil na splnenie hmú, biť hmú pevného tvárou v tvár s jeho ľavej ruke, a to spadlo.
  
  
  Ďalší Venezuelskej vytiahol svoju zbraň a bol zrejme bude používať ego proti mne. Bol zameraný na mojej hrudi, a ona bola zvieral zbraň v ruke. Ona bola tlačil nahor a doprava o zbraň, ako on stlačil spúšť. Správa zazvonil v chodbe, a Hunspell udrel do stropu. Mohol som počuť výkriky všetkých okolo mňa, oboch koncoch chodby. Vo chvíli, všetky kryty, bude so mnou.
  
  
  On twisted Venezuelskej ruku s pištoľou a konečne podarilo prijať revolver preč od neho. On nech je hmú jeseň a prilepené k hmú v každý kmeň je slabiny. Človek sa viac ako zdvojnásobil, kričí od bolesti. Zatiaľ čo on bol ešte stále zvieral jeho rozkroku, zrazilo ego strane do jej hlavy a pripojení, odosielanie ego leteli smerom na dvere konferenčná miestnosť.
  
  
  Prvý Venezuelskej začal vstávať, ale som kopol jeho ego pevný v strane, a on spadol ťažko na jeho chrbát. Otvoril ho deň, ale boli zamknuté. Jej ustúpil kop ih.
  
  
  "Počkajte, Carter."
  
  
  To bola Tajná Služba úradník. Jej, obrátil sa k nemu len na chvíľu. On zamerané jeho .38 Smith & Wesson na mojej hrudi. Pozrel na zbraň, a potom späť na to.
  
  
  "Pôjdem do tej miestnosti," povedala som pokojne. "Ak nechcem, každý zomrie tam. Budete musieť strieľať sakra vec, aby ma zastavil."
  
  
  On sa odvrátil od nej, zdvihol nohu, a kopol tvrdo na dvere. Praskla otvoriť s hlasným treskom, a konferenčná miestnosť praskla vo.
  
  
  Dvere hit tajné Služby človeka a zaklopal Ego k podlahe. Všetky ostatné ochranné kryty presťahoval ku mne a účastníkov konferencie, pozrel sa na mňa netrpezlivo.
  
  
  "Čo to sakra je?" Muž na podlahe kričali. Videl stráže na podlahe v chodbe.
  
  
  Ušľachtilé-hľadá Venezuelskej predseda pozrel sa na mňa s zdržanlivý záujem. Americký viceprezident pozrel sa na mňa v otvorených šok a strach.
  
  
  To bola Americká asistent, ktorý vstal spoza jeho stoličky. Po prvom šoku, každý bol zrazu pobúrený.
  
  
  "Prosím, zachovajte pokoj," povedal jej v pevný hlas. "Toto karafu na stôl obsahuje smrtiacu zbraň. Ego funkcia je zabiť každého v tejto miestnosti."
  
  
  V jedenástej kapitole.
  
  
  Všetko bolo hlučné a špinavé. Niekoľko mužov rýchlo teda vstal a vyskočil z ich miesta. Mimmo prechádzali okolo nej a oprel cez stoličku.
  
  
  "Zúčastniť sa na ego," a Venezuelští muž zakričal dolu chodbou.
  
  
  Bol som asi na dosiahnutie fľaši, keď Venezuelskej muž v civile schmatol ma zozadu. Ja som nemohol dosiahnuť fľaši. Obrátil sa a bojoval zúfalo zadarmo seba.
  
  
  To je, keď bolo zariadenie aktivované. Každý v miestnosti mohol cítiť to - jej mohol byť povedané, v ihc. Tam bol žiadny zvuk. Prístroj sa vyrába znie na frekvenciu, ktorá vám nemohol povedať, ak by ste boli vypočutí alebo len pocit. Ale jedna vec bola jasná - je ovplyvnené každý nervové vlákna v našom tele. Zvuk prenikol do samého jadra môj mozog, pádom a poškriabaniu na moje nervy, trasie moje ih nemilosrdne, spôsobuje neznesiteľnú bolesť a nevoľnosť. Bolesť sa začala v mojej hlavy a hrudníka, rovnako ako sú hrozné pocity, bol som toho za posledné dva dni, ale v priebehu niekoľkých sekúnd sa dostal v pekle oveľa horšie. Pár mužov na stôl položil svoje ruky na hlavu nesprávne, a jeden z nich už upadol do stoličky.
  
  
  "Nechajte ma ísť, mať na mieru!" Zakričal na Venezuelskej.
  
  
  Nechal si ma z jeho lesť, Rivnenskaya dosť punč mi do tváre. To ma udrel, pevný a padol som do stoličky. Ale v tomto čase, stráže cítil vplyv smrti stroj. On clutched jeho hlavu. Jej ego udrel ho ťažko tvárou v tvár a on spadol.
  
  
  Snažil som sa ignorovať rastie neznesiteľnú bolesť v mojej hlave a hrudi, boj proti nevoľnosti, že bol neustále napadol ma. Stlačil jej unsteadily do kresla a schmatol karafa vody,
  
  
  Som narazil s ním na druhej strane kresla.
  
  
  On spadol, keď udrel podlahy a klesol fľaši. S veľkými ťažkosťami, vliezol viac ako na to a vybrali ju znova, potom rozložené na nohách znova.
  
  
  Na takú krátku vzdialenosť, že efekt prístroja bol ešte silnejší. Jej bol ohromujúci. Pozrel som sa na Venezuelskej prezident a videl, že bol oprel sa späť do jeho stoličky, jeho oči presklené. Americký viceprezident bol zúfalo snaží dostať z jeho stoličky. Všetci ostatní v miestnosti ochorel veľmi rýchlo.
  
  
  Jej pošmykol cez okno a rozbili olovnatého skla fľaši. Bol som len o hodiť ego cez rozbité sklo, keď Hawk vtrhli do miestnosti.
  
  
  "Zastaviť to, čo robíte, alebo jej chcel vyhodiť vám úprimný diery vo vašej hlavy. Jeho vážne."
  
  
  Som sa na to pozrel a ukázal jeho Beretta na mňa. Jej, videl ega prejavu zmeniť, keď cítil vibrácie z auta.
  
  
  "Je to ultrazvuková zbraň," povedal slabo. "Som zbaviť sa ho."
  
  
  Bez čakania pre neho vytiahnuť spúšť, jej otec sa obrátil chrbtom k nemu a hodil fľaši cez rozbité sklo. To hit ešte viac sklo, potom hit chodníku nižšie, zasiahnu do viacerých častí.
  
  
  Vyčerpaný, obrátil sa na Hawke. Bol tak slabý, že musel skloniť pred okenný parapet. Zrazu sa jej, cítil som bolesť ustupovať, a môj život začal, aby sa upokojila. Poobzeral sa po miestnosti a videl, že ostatní boli tiež sa mi uľavilo. Začali vykazuje známky života. Venezuelskej prezident presunula do jeho stoličky, a viceprezidentom USA dať svoju ruku do jeho čela. Bol si istý, že by bolo všetko v poriadku. Neboli vystavení dosť dlho na to naozaj vážne zranenia nastať. Ale mám podozrenie, ktorú by sme všetci majú opici na oboch koncoch deň.
  
  
  Zdanie normálnosti sa postupne vracia do miestnosti. Účastníkov konferencie obnovené pomerne rýchlo, pri pohľade na seba s pained, zmätený výraz na ich tvárach.
  
  
  Shell Hawk prišiel ku mne, ukázal jeho Beretta na mojej hrudi. Pár stráže po ňom. On stál otvorene sa predo mnou, stále drží zbraň na mňa. Muži s ním vyzeralo, ako keby by strieľať na sebemenší provokáciu.
  
  
  "Najprv si hodiť nôž na jeden z vašich kolegov, starý priateľ sa na to, a hrozí, že môj život," Hawk kričali vztekle. "Potom môžete omráčiť hlavu Venezuelskej bezpečnostnej polície. A teraz toto!"
  
  
  Muž, ktorý mal zasiahnuť jej na ceste kráčali až do skupiny, jeho tvár stále contorted od bolesti on utrpel. "On tvrdil, že tam bola zbraň vo vode karafa," muž povedal. "Potom niečo strašné začal tu deje. Keď sa dostal zbaviť fľaši, to všetko bolo zastavené."
  
  
  "Vlastne," Americký pri stole povedal. "To zastavil minútu hodil fľaši z okna."
  
  
  "Takže to, čo bolo vo fľaši, Nick?" "Alebo si ešte stále považujete sa za revolučné menom Rafael Chavez?"
  
  
  "Ako to, Vincent, pane?" Spýtal som sa, ignorovanie Vývrtka je ego. "Je to...?"
  
  
  "Zabil ego?" Hawk skončil pre mňa. "nie. On bude v poriadku. Keby ste nemali dosť, až ego, pečené v o pol palca."
  
  
  "Vďaka Bohu," povedal som riadne. Teraz, že konferencia bola uložená, spolu s životy svojich vodcov, cítil som pocit úplného vyčerpania. Potrebovala som sa vyspať na nedeľu. A jej, zistil som, že som nerobil to, čo si mysleli, že moje vysvetlenie. "Nie, pane, teraz som pochopil, že nie som Chavez. Myslím, že moja pamäť sa vrátil predčasne, keď lietadlá leteli tým. Oni chce, aby som si to, ale nie skôr, ako som počuť jeho nízkej frekvencie signálu zo zariadenia. Potom som mal vedieť, kto to bol a pochopiť, čo som urobil.
  
  
  Hawk povedal, štúdium mojej tvári.
  
  
  "Ľudia, ktorí zadržaný mi za dva dni," povedal som.
  
  
  Hawk, študoval som oči a zdalo sa, že som sa správal ako Nick Carter znova. On holstered jeho zbraň a vlnitou ostatných agentov preč. Viceprezidenta prišiel k nám.
  
  
  "Čo do pekla sa tu stalo?" spýtal sa nás.
  
  
  Venezuelskej prezident vstal zo svojej stoličky. On odpovedal podpredseda viac hluku v miestnosti. "Vyzerá to, že tento mladý muž len zachránil naše životy. Voliť to, čo je hore, Senior Vice Prezident."
  
  
  Viceprezidenta pozrel z Venezuelskej prezident na mňa. "Áno," povedal pomaly. "Myslím si, že to zhŕňa veľmi dobre. Ale čo to bolo, že devilish vec, ktorú vyhodil z okna, Nick?"
  
  
  "Nie som si istý, pane," povedal som. "Ale ak môžeme mať trochu súkromia na chvíľu, ja by som sa rád podelil o svoje teórie s vami."
  
  
  "Je to dobrý nápad," Venezuelskej predseda povedal. "Páni, táto konferencia bude prestávka na jednu hodinu, a potom sa stretneme opäť tu, aby dokončenie nášho podnikania."
  
  
  Mali sme veľmi osobné stretnutie. Venezuelskej Prezidentom, viceprezidentom USA Hawke, a jej priblížil bezpečnosti prílohy, zatiaľ čo všetci ostatní, bol požiadaný, aby odišiel. Vedúci Venezuelskej Bezpečnosti Polícia už bola doručená vopred na liečbu.
  
  
  O niekoľko minút neskôr, on sám bol s dvoma hodnostári a Hawk.
  
  
  "Vy správali veľmi rýchlo, mladý muž," Venezuelskej prezident povedal, clasping jeho ruky za chrbtom.
  
  
  "Ďakujem vám, pane," povedal som.
  
  
  "Napriek tomu, Carter," vice prezident povedal: "máte veľa vysvetliť. Niekto mi povedal, že to boli vy, kto priniesol fľaši do miestnosti."
  
  
  "Obávam sa, že je to správna vec robiť, pane," povedal som.
  
  
  Hawk grimaced. "Zdá sa, že Kolodezny bol unesený a presvedčil sa domnievať, že bol Venezuelskej revolučný zámer na zabíjanie vás," povedal sourly. On lit dlhú cigaru a začal chodiť po izbe, zhrbený nad v jeho tweed bunda.
  
  
  "Je to veľmi zaujímavé," Venezuelskej predseda povedal. "A teraz bežných schopnosti sú späť, Seňor Carter?"
  
  
  "Áno, pane."
  
  
  Americký viceprezident sadol na okraj jeho stoličky. "To všetko je veľmi príjemná na nás tu, v tejto sále. Ale keď stlačte zistí o to, že bude kričať, že Americký agent sabotoval konferencie a pokúsil zabiť prezidenta a na mňa."
  
  
  "Súhlasím," Hawke povedal. "To nie je ľahké vysvetliť."
  
  
  "To tiež, napadlo ma, pane," jeho viceprezident povedal. "Ale máme niekoľko potenciálnych zákazníkov, ktorí sú naozaj zodpovední za to."
  
  
  "A kto sú oni?" Predseda požiadal.
  
  
  Jej, tak som si spomenul na to, čo Tanya povedal, bol v jeho byte v noci, tesne pred drogami, zrazil ma. Pozrel som sa na Hawke o povolenie, aby im povedať, a on prikývol. "KGB," povedal som.
  
  
  "Qué demonio!" prezident zamrmlal.
  
  
  "Podržte stlačte dvadsať štyri hodín," povedal som: "budem sa snažiť nájsť ih. Po tom, budeme vidieť, že celý svet stlačte bude poznať príbeh. Skutočný príbeh."
  
  
  Hawke, študoval som tvár na chvíľu, potom sa pozrel na viceprezidenta. "Môžeme si to, koľko času?"
  
  
  Viceprezidenta zdvihol obočie. "S pomocou Venezuelskej vlády," povedal, riešenie prezidenta.
  
  
  Predseda pozrel na mňa triezvo. "Verím, že tento mladý matematika hlavné. I bude plne spolupracovať s vami. Prosím, aby mi zaslali. Teraz, Senior Vice Prezident, musím vidieť svojich zamestnancov pred konferencia pokračovať. Uvidíme sa v konferenčnej miestnosti." Pán Carter, ak môžete ospravedlniť sami, dostanete najvyššie ocenenie mojej krajiny."
  
  
  Pred mohla protestovať, bol preč. Viceprezidenta vstal zo svojej stoličky a prišiel za mnou. "Teraz, že toto je všetko, v rodine, Nick, mám pocit, že som posledná myšlienka povedať."
  
  
  "Myslím si, že viem, čo to je," povedal som. "Mám dvadsať štyri hodín na dôvere. Pretože som mohol byť naozaj defector. Alebo možno len obyčajný blázon. Keď môj čas je hore, ja som na svoje vlastné."
  
  
  "Niečo také, Nick. Vám zdá, že normálne ma teraz. Ale bezpečnosť je bezpečnosť. Musí tu byť nejaké pochybnosti v mojej mysli. Dúfam, že vám nevadí mi, že tak frank."
  
  
  "Rozumiem. Budem sa cítiť rovnako, pane," povedal som.
  
  
  "Dám práce v Nádrži," Hawk povedal zrazu, nie pri pohľade na mňa. "Verím hmú implicitne."
  
  
  "Samozrejme," viceprezidenta povedal. "Ale choďte, David. Stlačte nebude čakať večne."
  
  
  Podpredseda parlamentu šiel cez izby. Jej a Hawk bol sám. Po dlhom tichu, nakoniec povedal.
  
  
  "Pozrite sa, je mi ľúto," povedal som. "Len keby by boli viac opatrní s dievča..."
  
  
  "To zastaviť, Nick. Viete, že nemôžeme chrániť zo všetkých nepredvídateľných okolností. Každopádne, som vás požiadal, aby ste pozrite sa na ee. Ona bola spolieham na to. Nikto nemohol uniknúť z pasce ste sa zamiloval do. Bolo to veľmi dobre naplánované, a to bolo vytvorené odborníkmi. Teraz poďme zrekonštruovať, čo sa stalo ."
  
  
  "Dobre, jej, môžem predpokladať, že som bol drugged, a potom... možno hypnózy, neviem. Ja naozaj nemôžem si spomenúť vôbec na nič z tej noci v dievčaťa byt. Droga bola v jej rúž..."
  
  
  Hawke podarilo úsmevom. "To je dôvod, prečo ste vine sami. Nebuďte hlúpy, môj chlapec. Ale za predpokladu, že to dievča bola agent KGB, a vzali si na nejaké skryté miesto hypnotizovat si - prečo oni vás za dva dni? Hypnózy by trvať len niekoľko hodín najviac. A ako môžu vás nútiť robiť niečo, čo ide proti váš morálny kód? Hypnózy nefunguje to tak."
  
  
  "Dobre, ja som len hádať, ale ak by sa im podarilo zmeniť svoju celú osobnosť, moja celá osobnosť, to je môj morálny kód, ktorý sa bude meniť spolu s ním. Ak to bolo naozaj akceptuje skutočnosť, že som bol revolucionár, ktorý veril v prudko overthrowing ego vlády, tento nápad bude fungovať. A vieme, že Rusi pomocou behaviorálnych metód kontroly, ktoré môžu úplne zlomiť človeka morálky a integrity, a aby ego otrok podmienené reakcie. Kombinácia hypnózy a správanie kontroly môže presvedčiť ma, že som bol Chavez."
  
  
  "Áno," Hawk povedal zamyslene. "A to bolo sakramentsky šikovný nápad. Prevziať najlepšie Americký agent, zase ego do vrah a nechať ho ísť robiť nejakú špinavú prácu za vás.
  
  
  A potom nech hmú a ego krajiny vziať vinu. Teraz začínam chápať, hrozba v tejto varovanie."
  
  
  ", Ktorý bol napísaný, aby si nám tu," povedal som.
  
  
  "Absolútne fantastický. A ona spadla na to - hák, hazel, a záťaže. Ak je to nikoho chyba, Nick, to je ona."
  
  
  "Čítala som poznámky, príliš," povedal som. "Možno by sme mali prestať obviňovať a začať premýšľať o vykonaní tento quest. Sme zničené ih je veľký plán, ale teraz máme chytiť ih." Jej, pozrel sa na poschodí. "Mám predstavu, že sú poklepal sami na zadnej smiať sa o tom a možno si to. Dobre, zábava na môj úkor, je viac. Keď ih nájde ju, nebudú smiať."
  
  
  "Mám podozrenie, že ste už sobered ih hore, "Hawk povedal," a potom po vás preruší ih s nožom. Ako viete, to dievča je z KGB?"
  
  
  "Pretože sa mi," povedal som. "Alebo aspoň, ona sa priznala, keď sa spýtal sl. Bolo to tesne pred užívať liek, keď drog, zrazil ma. V každom prípade, jej skutočné meno je Tanya Savich, a tam náznak ruskej v jej nemecký prízvuk. "
  
  
  "Je to všetko, môžete si o nej?"
  
  
  "Na teraz. Mám byt, kontrolu a nemeckého Veľvyslanectva, a reštaurácia, kde som nechcel vidieť jej. Tiež som si na ňu na klinike, muži v bielych plášťoch, a Tanya, ktorí vždy mi dal pokyny, ako sa toto všetko." Nepamätám si ih názvy, alebo to, čo robili mi tam. Keď som opustil kliniku, bol som zavázanýma očami, takže nemám potuchy, kde to je."
  
  
  Hawk grimaced. "Dobre, aspoň si unikol tragédia naplánovali, Nick. Hovoríte, že ste prišli z vašej trance predčasne?"
  
  
  "Lietanie, lietadlá robil zvuk podobný tomu, že on by počuli z auta. Tento zvuk, spolu s varovné správy, že moje podvedomie bol odosielanie za posledné dva dni sa mi ísť do okna počuť zvuk. KGB musí mať chcel jej, aby sa vrátili k jej pravá identita po vražde bolo viac. Ak to bol odmietnutý, že jeho prezývka bola Carter, to by mohlo zmiasť reportérov. Nemal vedieť, kto v skutočnosti bol zodpovedný. Alebo, že by sa, len si uvedomil, že boli šialené. KGB neurobil to. Oni hotely, ponížiť nás, a takmer sa to podarilo ."
  
  
  "Ste v poriadku, Nick?" opýtal sa Hawk, sledovanie mi úzko.
  
  
  "Som v pohode," ego uistil ho. "Ale potom sa jej dostal do zákona."
  
  
  Usmial. Dobrý. Je naše webové dievčina, hlavná postava?"
  
  
  "Web-based. Ale pamätám si, niečo o tomto tajomnom mužovi. Niečo nové. Myslím, že mal na klinike."
  
  
  Hawk vzal presuňte na jeho páchnuce cigaru a vyhodil von dymový krúžok. "To sú čísla. Dobre, mali by ste asi nejaké testy, prvý, ale nemáme čas na to práve teraz. Pokračovať, ak sa budete cítiť pripravený."
  
  
  "Som pripravený na to," povedal som. "Ale majte na polícii a ostatných zamestnancov preč, kým môj deň je hore. To je všetko, pýtam sa ho. Nechcem k pádu cez pomocníkov."
  
  
  "Všetky práva, Nick," Hawk povedal.
  
  
  "Potom uvidíme sa na vaše hotel."
  
  
  * * *
  
  
  Som sedel na veľkom mahagón tabuľka Pán Ľudovít Schmidt, Zástupca Veľvyslanca západného Nemecka, ktorý mal trvať Tanya na recepcii noc ee sa s ňou stretol. Schmidt bol ležiaci v jeho high-cúval stoličky, dlhá cigareta v pravej ruke.
  
  
  "Ah, áno. Fraulein Hoffmann vzal ju na recepcii. Ona bude chodiť diplomatických udalosti. Ona je inteligentné dievča, ktoré poznáte. Hovorila pacient ihneď po ich obdržaní. Zdá sa, že mal jesť niečo na bullfight naštvaná, že jej žalúdok. hrozne. Ona ešte nebol vrátil k práci, ako fretky."
  
  
  "Ako dlho má ona bola tu s vami?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Nie na dlho. Hamburg dievča, ak nie som mýli. Jej otec bol ruských utečencov."
  
  
  "Je to to, čo ti vravela, že máš?"
  
  
  "áno. Hovorí po nemecky s miernym prízvukom vzhľadom na jej rodinný stav. Jej rodina hovoril ruskej doma."
  
  
  "Áno,"povedal som," rozumiem."
  
  
  Pán Schmidt bol veľmi tenké, bezpohlavné, človek vo svojej štyridsiatky, jasne veľmi spokojný s jeho úlohu v živote. Spýtal sa. "Pekné dievča, nie súhlasíte s tým?"
  
  
  Oni si pamätal jej z čias, keď sme sedávali s ňou v Irina je poschodová a posteľ. "Veľmi pekné dievča. Môžem obrátiť ju na adresu uvedenú vo vašej splnené súborov?" To bolo to isté miesto, ona by sa ku mne pripojil noc ona by drugged mňa.
  
  
  "Som si istý, že môžete. Koniec koncov, ona je chorá."
  
  
  "áno. Ak nepovažujem ju doma, viete, kde inde by som mohol hľadať ju? Reštaurácie, kaviarne alebo špeciálne miesta na rekreáciu?"
  
  
  "Ale povedal som si dievča, bol chorý."
  
  
  "Prosím," povedal som netrpezlivo.
  
  
  Zdalo sa, že sa hnevá na moje naliehanie. "Dobre, jej, som použil na vezmite ju von na obed niekedy v malej kaviarni neďaleko odtiaľto. Nepamätám si meno, ale ja som Venezuelskej hallaca a je to doručiť tam. Tento pokrm je vyrobený z kukuričnej múky."
  
  
  "Ja viem," povedal som. Jej, tak som si spomenul, že Tanya ju objednal v El Hardin po býčie zápasy.
  
  
  Schmidt sa pozeral na Ceylin s arogantný výraz..
  
  
  "Vlastne, myslím, že som priťahuje dievča," povedal na súkromné účely. "Je bakalárske štúdium v tomto meste je nádherný zážitok."
  
  
  "Myslím," povedal som. "Dobre, budem sa snažiť nájsť ju doma, Pán Schmidt. Dobré popoludnie."
  
  
  Nemal dostať hore. "S radosťou," povedal. On sa pozeral na strop opäť, asi sníva o jeho sexuálny potenciál ako slobodný muž okolo Caracas.
  
  
  Naozaj som nečakal nájsť Tanya v jej byte. Ona musí byť usporiadané tak, aby sa nechať ego za len ako posledná fáza operácie - môj zachytiť-začal. Ale dúfal som, že nájsť nejaký záchytný bod tam. Na prvom poschodí budovy, som stretol tuku Venezuelskej žena, kto nechcel hovoriť anglicky.
  
  
  "Buenos tardes, seňor," povedala hlasno, s úsmevom široko.
  
  
  "Buenos tardes," povedal som. "Hľadám mladá žena menom Ilse Hoffmann."
  
  
  "Ah, áno. Ale ona nebude žiť tu už. Presťahovala sa veľmi náhle, pred pár dňami. Nezvyčajné cudzinca, ak budete ospravedlnenie mi hovorí, že."
  
  
  Usmial sa na ňu. "Chcela vziať všetko, čo s ňou?"
  
  
  "Nechcel som skontrolujte apartmán je starostlivo. Existuje toľko apartmány tu, a jej obsadené žena."
  
  
  "Nebude vám vadiť, ak by som to vyskúšať hore?"
  
  
  Ona sa na mňa pozrel ostro. "Je to proti mne. A ty si kto, prosím?"
  
  
  "Len ďalší Miss Hoffmann," povedal som. Prišiel až za minútu a ponúkol žena hŕstka bolivars.
  
  
  Pozrela sa na nich, a potom späť na mňa. Ona sa natiahol a zobral peniaze, pri pohľade cez rameno, do haly. "Toto je číslo osem," povedala. "Dvere nie je zamknuté."
  
  
  "Ďakujem," povedal som.
  
  
  Išiel som po schodoch k jej bytu. Ak budem mať šťastie, budem môcť, aby ju zastavil a Tanya a jej priatelia, než sa dostanú na lietadlo do Moskvy. Ale ja som sa bál - zrejme už vedel, že ih pozemku zlyhal.
  
  
  V hornej časti je uvedený byt. Spomienky prišiel zaplavenie späť, jeden po druhom. Široký gauč stál v strede miestnosti, rovnako ako to bolo, že v noci, keď Tanya nebol zmenil svoje telo na zachytenie Americký agent. Zavrel dvere za ním a pozrel okolo. Všetko bolo teraz iné. Nen chýbal život, živosť, že Tanya dal hmú. Ona rummaged prostredníctvom zásuvky malé stôl stoličky a nič nenašiel, ale pár divadlo vstupenky. Nebudú mi moc dobre, v nasledujúcich dvadsiatich štyroch hodín. Jej, šiel cez zvyšok bytu. Išiel som do spálne a zistil, pokrčený býčie zápasy program v koši. Som spoznal v Tanya je rukou písaného textu, pretože ona robila poznámky v programe, keď som bol s ňou na bullfight. Len pripomenutie, vyzdvihnúť potravín. Bolo to k ničomu pre mňa. Bolo to jednoducho hodil späť do wastebasket tým, ego, keď počul zvuk v obývacej izbe. Dvere na chodbu otvorené a uzavreté veľmi ticho.
  
  
  Siahol do Wilhelmina a pristúpil na narieka stene vedľa dverí. V druhej miestnosti bolo ticho. Niekto bol takto mi. Niekto, kto sa pozeral domu, a bála sa, že by som dostať príliš blízko, aby sa upokojila. Možno je to Tanya sama. Počul takmer počuť vŕzganie z dosky pod koberec. Vedel presné umiestnenie tejto dosky, pretože on vstúpil na to sám pred. Tam nezdalo sa, že akýkoľvek dôvod odkladu konfrontáciu. Jej, vyšla z dverí.
  
  
  V strede miestnosti bol muž s pištoľou. Bol to môj mystery muž, a zbraň bol rovnaký, okolo ktorej vystrelil mi v hlave vo Washingtone, a ten som si na ňu vidieť, v bielej koridoru v KGB labs. On sa otočil, keď počul, ma.
  
  
  "Pustite ho," povedal som.
  
  
  Ale on mal iné myšlienky. On vystrelil. Videl som, že on sa bude strieľať zlomku sekundy pred výstrel bol vyhodený, a ja som sa vrhol na zem. Zbraň hlasno zazvonil v miestnosti, a Hunspell udrel do steny za mnou, ako to dopadne na zem. Zbraň roared znova a split strom vedľa mňa, ako to prenesú a začala paľba. Vystrelil jej trikrát. Prvý hunspell rozbili svietidla za strelec. Začiatok druhej zadali ega hrudníka a zaklopal ego späť na stonanie. Tretí hunspell hit hmú v tvár, otvorený, pod lícne kosti, a odletel smerom k hlave, spattering stenu s crimson neporiadok. Udrel podlahy ťažké, ale nemal ani cítiť. Osoba, ktorá nasleduje ma v celej tejto misii zomrel pred ego, telo sa stáva vedomí.
  
  
  "Na mieru!" Som zamrmlal. Mal som živé svedectvo, niekoho, kto by mi povedať všetko. Ale musel som zabiť svojho ega.
  
  
  On rýchlo dostal k jeho nohám. Ľudia v budove počul výstrely. On pristúpil k pokorený obrázok a pozrel do jeho vrecká. Nič. Žiadne preukazy totožnosti, nepravdivé alebo inak. Ale tam bol malý scrawled správy na kus papiera.
  
  
  "T. La Masia. 1930"
  
  
  Položil papier za minútu a šiel k oknu. Shaggy počul jej, a hlas z chodby.
  
  
  Otvoril okno a vošiel von na požiarne schodisko. O niekoľko minút neskôr, bol na zemi, takže budovy ďaleko za ním.
  
  
  Keď išla vonku, už sa stmievalo. Správy v poznámke hral viac a viac v mojej hlave. Tam bola reštaurácia názvom La Masia na Avenida Casanova. Jej hlas zrazu sa zastavil, spomenul si. Počul som, že o tomto mieste, pretože to bol známy pre svoje hallaca, Tanya obľúbený Venezuelskej jedlo, ak ona by mi povedal a jej priateľ Ľudovíta pravdu. Možno som si myslel, písmeno "T" je skratka pre Tanya, a že tajomný muž, zrejme ruský agent, určené na uspokojenie Tanya tam na 19: 30 a 19: 30? To bol web viesť že som už mala, tak by som mohol pokračovať.
  
  
  Jeho prišli do reštaurácie skoro. Tanya bola nikde vidieť. Sa posadil sa za stôl v zadnej časti domu, kde môže byť videný bez povšimnutia, a Stahl čakal. Na 7:32, Tanya prišiel.
  
  
  Bola tak krásna, ako spomenul som si na ňu. Nebol to však ilúzia. Čašník viedol ju na stôl pred vchodom. Potom ona vstala a išla dole malej chodby smerom dámy ' miestnosti. Vstal a nasledoval ju.
  
  
  Ona už zmizol do miestnosti s označením "Dámy", keď jej otec prišiel do malého alcove. Čakal som na jej tam, som rád, že by sme byť sami a ďaleko od ľudí, v jedálni, keď vyšla. O minútu neskôr, dvere sa otvorili a my sme boli tvárou v tvár.
  
  
  Pred mohla reagovať, schmatol ju a pritisla ťažké stonať. Ona híkali hlasno.
  
  
  Povedala. "Ty!" "Čo to robíš? Ma nechať ísť, alebo budem kričať na ňu."
  
  
  Ona bola udrel do tváre tým, ee s chrbát ruky.
  
  
  Jej zavrčal na nah. - "Myslíš, že je to nejaký druh experimentálnej psychológie hra? ""Ty a ja je potrebné používať mikrofóny a reproduktory na vyrovnanie skóre."
  
  
  "Ak sa to tak povedať, Nick," povedala. Držala jej tvár v jej ruke. Ee Stahl jeho hlas je mäkšie.
  
  
  "To je to, čo mám povedať, milý," povedal som. On nechal stiletto spadajú do dlane mojej pravej ruke.
  
  
  "Budeš... ma zabiť?"
  
  
  "Nie, pokiaľ si to absolútne nevyhnutné," povedal som. "Ty a ja sme chodiť okolo tomto mieste spolu. A budete konať ako ste mať skvelý čas. Alebo dostanete sa do rebier. Ver mi, keď hovorím jej, že som si vás zabiť, ak sa pokúsite nič."
  
  
  "Môžete zabudnúť na čas, keď sme boli spolu?" "Čo je to?", spýtala sa ma, že v zmyselný hlas.
  
  
  "Don' t lie to me, dieťa. Všetko, čo ste urobili, bolo iba biznis. Teraz si v pohybe." A byť šťastný."
  
  
  Ona si povzdychol. "Všetky práva, Nick."
  
  
  Išli sme celého reštaurácia, bez akýchkoľvek problémov. Prišla autom, tak som sa jej disk ma tam. Hrali sme takú hru v neho, a on sa dostal za volantom. Auto bolo úplne sám v tmavej uličke.
  
  
  "Teraz. Ste sa stretnúť Hema v reštaurácii?"
  
  
  "Nemôžem povedať, že."
  
  
  Položil nôž na ňu. "Vezmite na mieru nie je možné."
  
  
  Pozrela strach. "On je agentom."
  
  
  "KGB?"
  
  
  "Áno."
  
  
  "Aj vy?"
  
  
  "áno. Ale len vďaka mojej špeciálne vedomosti, pretože som vedec. To zodpovedala ihc."
  
  
  Vzal som si auto a išiel do Avenida Casanova. Spýtal som sa jej. "Kam ísť na kliniku?" "A to nehrám hry so mnou."
  
  
  "Ak vezmem ťa tam, oni si zabiť nás oboch!" povedala, takmer tearfully.
  
  
  "Akým spôsobom?" - to opakovať.
  
  
  Bola veľmi rozrušená. "Pozrime sa rovno otočiť a postupujte podľa bulváru, až som vám povedať, kde sa zase znova."
  
  
  To bol vyrobený ukazovatele.
  
  
  "Kde je Alexander?" spýtala sa. "Ten, kto mal so mnou stretnúť."
  
  
  "On je mŕtvy," povedal som, nie pri pohľade na nah.
  
  
  Obrátil a pozrel sa na mňa na okamih. Keď sa pozrela opäť dopredu, jej oči boli zasklené. "Povedal som im, že ste boli príliš nebezpečné," povedala takmer inaudibly. "Teraz ste v troskách ih je veľký plán."
  
  
  "Dobre, možno to nebolo tak skvelé," povedal som tartly. "Bol Dimitrov na starosti túto hlavný systém?"
  
  
  Bola šokovaná sa dozvedel, že som vedel, že Dimitrov meno. Ona bola skutočná nováčik v jej e-mail podnikania, aj napriek jej fantastické schopnosti. "Viete, že príliš veľa," povedala.
  
  
  "Budem nájsť ego v tejto tzv. klinike?"
  
  
  "Ja neviem," povedala. "Môže mať už odišiel. Odbočte doľava na ďalšiu ulicu."
  
  
  Ona mi dala ďalšie odporúčania, a ja za nimi. Keď som sa obrátil jej prudko rovno, obrátil sa na mňa. "Chcem vedieť. Čo sa pokazilo? Kedy ste sa dostať von z hypnózy a ako?"
  
  
  Pozrel na Nah a usmial sa. "Bol som ísť blázon sa snaží uhádnuť pravdu, za posledných pár dní. Teraz sa budem vám čítať jej šťastie na chvíľu."
  
  
  Na ďalšej križovatke sme urobili posledný znak na ľavej strane, a Tanya povedal mi, stop v prednej časti starého domu. Na prízemí sa pozrel, ako je nepoužitý obchod, a v horných poschodiach sa zdalo, že opustené.
  
  
  "Jeho hlas," povedala ticho.
  
  
  Jeho motor pre riešenie výskumných problémov. Pozrel som sa do spätného zrkadla, jej, a videl som iného auta vytiahnuť za nami. Na chvíľu som si myslel, že by mohli byť Tanya, to priatelia, ale potom som si uvedomil, námestie tvár za volantom. Hawke požičal CIA človek dávať pozor na mňa.
  
  
  Môj náhly hnev ustúpila. Ego nemohol obviňovať ju, vzhľadom na spôsob, ako on by bol koná v poslednej dobe. Jej sa rozhodol ignorovať jej sentry oleorezínových.
  
  
  "Poď von," Tanya jej povedala, mávali jeho zbraň sa na ňu.
  
  
  Sme sa dostali von. Tanya bola veľmi napätá a strach.
  
  
  "Nick, nechcem, aby ma prišiel s tebou. HQ ukázalo, že to na vás. Prosím, zachráň ma. Zapamätať si chvíle sme strávili spolu. Nie je možné zabudnúť teraz."
  
  
  "Áno, som," povedal som chladne. Ona bola tlačení ee " Luger "a išiel okolo budovy, na chodníku.
  
  
  Nič okolo bolo dobre. Keď som bol podaný v, bol som silne drugged, a keď vyšiel, bol som zavázanýma očami. Ale spomenul som si na približnú vzdialenosť od ulice na ulicu, a to bolo rovnaké. Vnútri, ako sme zostúpil po strmých schodoch do pivnice, som sa počíta ako mnoho krokov, ako som sa počíta, keď som išiel okolo klinike. Nebolo pochýb o tom, o ho - Tanya bola čo ma na leví den.
  
  
  V dvanástej kapitole.
  
  
  Ako sme vstúpili do biela chodba, začala vyvolať viac a viac izolované incidenty. Používa stáť v tejto chodbe, a muž, ktorý práve zabil ho Tanya je byt stále ma tu.
  
  
  "Si zapamätám," Tanya povedal.
  
  
  "Áno, bol tam miestnosť, orientácia miestnosti. Ona bola viazaná na stoličke."
  
  
  "Je to ešte len pred nami."
  
  
  Potom sa vrhol na dole po hale. "Tam bol iný človek," povedal som. "Budete s ním pracoval spolu. Pamätám si jej meno ako Kalinina."
  
  
  "Áno," Tanya povedal ťažko.
  
  
  Otvoril som dvere za ňou,, ktoré Tanya zdôraznil, drží môj Luger pripravený. Jej, išli dovnútra s Tanya otvoriť predo mnou. Spomienky prišli záplavy späť. Subkutánna injekcia. Hypnózy. Audio-vizuálne zasadnutí. Áno, urobili peklo prácu na mňa navždy.
  
  
  Stoličky s ramienkami a drôty stále stál v strede miestnosti. Na stene visel narieka, ale jedna časť bola už čiastočne rozmontované. Technik stál neďaleko. Svoje vedomosti ega. Názov Menendez prišiel ku mne. On sa obrátil a pozrel sa na mňa blankly na chvíľu.
  
  
  "Dobrý rayos!" povedal, nadávanie, darkly, ako on si uvedomil, že ego podzemnej pevnosti bola porušená.
  
  
  "Zostať otvorené tu," povedal som, pričom pár krokov smerom k nemu.
  
  
  Ale on spanikárili. On rummaged v bielizníka zásuvky vedľa neho a vytiahol zbraň. Vyzeralo to ako štandardné Beretta útočná puška. Ako on sa obrátil na tvár mňa, jeho luger výstrel a hit hmú v dolár zásobníka. On sa zrútil späť na čiastočne demontované auto, rozlohou ruky a nohy, jeho očami upretými na strop. Po začiatky twitched, a on bol mŕtvy.
  
  
  O minútu neskôr, Tanya hlas prišli za ňou. "Teraz je rad na tebe, Nick."
  
  
  Obrátil som sa okolo seba a videl, že ona schmatol zbraň a mieril ním na mňa. Nechcel som sledovať jej úzko, pretože som nechcel vidieť jej ako šíp. To bolo druhý raz, ona by sa bol mýlil nah. Tam bol smutný, ale pevné výraz na jej tvári. Keď bola zdvihol Luger (plachetnica), a potom malé pištole odišiel v miestnosti, a hunspell ma udrel. On sa točil okolo, udrel do veľkého kresla, a spadol na zem. Našťastie, jej záber bol zlý, a vtedy mi to napadlo v ľavom ramene, nie v hrudi. Stále som mala Luger (plachetnica).
  
  
  Tanya zamerané znova, a on vedel, že tentoraz jej cieľ bude lepšie. Nemohol som hrať s ňou. Ona sa rozhodla usporiadať showdown. Jej záber hit luger (plachetnica) a poraziť ju na druhý výstrel. Tanya clutched na jej život a stiahol späť, zrútenie k podlahe.
  
  
  On vstal a pristúpil k nej. Ona ležala na chrbte, drží bloodied mieste na bruchu s rukami. On prisahal pod jeho dych. Tam bol už glint hlboké šok v jej očiach. Snažila neúspešne dýchať Rivnenskaya.
  
  
  "Prečo sakra urobil, čo musíte urobiť, že?" Spýtal som sa smutne.
  
  
  "Ja... bol príliš vystrašení, Nick. Nemohli dostať ju späť do Moskvy... kompletné zlyhanie. Som naozaj... je mi to ľúto. Rád som vás tak veľa." Jej cieľ, obrátil sa nabok, a ona bola už mŕtva.
  
  
  On sa naklonil ju na chvíľu, spomenul si. Aj po smrti, jej tvár bola krásna. Čo krvavé strata! On holstered luger (plachetnica), vstal a prešiel do kabinetu, kde technika, vytiahol pištoľ. Otvoril som niekoľko zásuvky a zistil, poznámky o mojom zdravotnom stave. Oni, spolu s týchto strojov, musí povedať príbeh. Ja by som ju požiadal, aby poslať photojournalists tu. Hardvér, sám by sa hlavičky. Teraz už bol prakticky exonerated. A to by Kremeľ, nie Washington, že by ponižovania.
  
  
  Ale kde bol Dimitrov? Keby sa utiecť teraz, to všetko by opustiť zlé chuť v ústach. Moja práca bola prínosná pre oveľa viac, než len trápne Kremeľ. To bolo ukázať, KGB, že zašiel príliš ďaleko. To bol vývrtka odbornej princíp.
  
  
  Shaggy ju počul na chodbe.
  
  
  Jej zásuvke bielizníka zabuchli a schmatol zbraň znova. Počul som zvuk v hale.
  
  
  Jej prišiel na konci, keď muž bežal cez hale. To bolo Kalinina, Tanya je kolega, beh rozpačito s ťažkým kufrom v ruke. On bol takmer na konci chodby.
  
  
  Som zakričal na to. "Stop!"
  
  
  Ale on pokračoval v prevádzke. Potkany rýchlo odišiel potápajúcej sa lode. Jej záber hit luger (plachetnica) a hit hmú v pravej nohe. On sprawled na podlahe, iba kúsok z východu, ktoré viedli k schody.
  
  
  Počul som zvuk za mnou. Otočil sa, videla iný muž, krátke, stocky muž s Khrushchevite tvár - ďalší muž po celom KGB je Mokré Prípadoch oddelenie. On mieril dva revolvery na mňa.
  
  
  Som pritúlila až povzdych ako on vystrelil, a výstrel hit steny len pár centimetrov od mojej hlavy. Potom videla iného muža v chodbe za strelec, vyššia muž s šedivé vlasy a aktovka podľa jeho rameno. To bol Oleg Dimitrov, rezidentmi kameraman na starosti nôž. On bol ten, kto naozaj ju miloval, ten, čo som mal na rokovanie s pred KGB naozaj si uvedomil, že nemôžem hrať hry s ňou. Bol beží veľmi rýchlo dole na chodbu, na konci, pravdepodobne na druhý ukončiť.
  
  
  KGB muž vystrelil znovu, a on sa prikrčil ako hunspell whizzed nad mojou hlavou. Jej záber pri reumatizme, ale minul. On zamerané tretíkrát, ale ona, vystrelil prvý, a hit hmú v slabinách. On kričal od bolesti a spadol dolu. Ale potom Dimitrov zmizla dole po hale.
  
  
  Bežal padlých agent. On writhed na podlahe, potu liatím sa jeho tvár, a chrapľavý zvuk pochádza z okolo jeho hrdla. Mal úplne zabudol na zbraň vo svojej pravej ruke. To vyradený ego tým, že ego ruky a bežal dolu v hale. On bude pravdepodobne žiť vidieť konania. Ale nemyslel som si, že on by byť šťastní.
  
  
  Sledoval som Dimitrov do miestnosti na konci chodby, ale vo vnútri som videl otvorenom okne a pozerá sa von do uličky. Dimitrov tam nebol.
  
  
  Usiloval sa cez okno do tmavej uličke len v čase, vidieť čierna sedan vzlietnuť okolo druhom konci. Som vybehol do ulice a stretol CIA človek tam.
  
  
  On povedal: "Čo sa to sakra deje, Carter?"
  
  
  Vyzeral v smere čierny sedan bol okruh bulváru. Bol si istý, že on bol položka na letisko. O hodinu neskôr bol, cesta do Ríma. Pravdepodobne, Dimitrov sa bude lietať nich.
  
  
  "Existuje niekoľko Rusi zabitých a zranených tam," povedal som. "Choď a uistite sa, že žijú zostať na mieste. Idem na letisko byť ih šéf."
  
  
  Pozrel sa na krv vytekajúcu ruku okolo rukáv môjho doublet. "Môj Bože, prečo nemal si ma tam s tebou?"
  
  
  "Vaša práca bola len pozerať na mňa, nie zaútočiť na pevnosť. V každom prípade, to by trvať príliš dlho vysvetľovať. Pozri si na výsluch."
  
  
  On sa dostal do Tanya do auta a odišiel. Ak bola zle a Dimitrov nebol na letisku, ona nebude niečo stratili. To by mohlo mať vydal všeobecné upozornenie na emu a podieľa Venezuelskej polície. Ale bola som si istá, že môj odhad bol správny.
  
  
  Dvadsať minút neskôr bol na letisku. Keď vstúpil terminál budovy, spomenul si, aké veľké to bolo. Bol postavený na niekoľkých úrovniach. Aj v prípade, ak Znamenie tam bol, je to veľmi jednoduché pre mňa, že ego bolo stratené. Pokiaľ by ste uhádli, o let do Ríma. To bol TWA letu, ktorý bol naplánovaný na vzlet za pol hodiny. Jej išla ticket office. Dimitrov bol nikde vidieť, tak, že bol požiadaný o agenta nen, ktorá je v detaile.
  
  
  "Áno, áno. Osoba, zodpovedajúce tento popis bol tu, okrem osoby, videla s fúzikmi. Bol tu len pred pár minútami."
  
  
  "Urobil nejaké batožiny?"
  
  
  "Nemal skontrolujte, pane."
  
  
  Som na to prišiel. A Dimitrov je fúzy by boli jednoduché.
  
  
  "Ja si myslím, že uvedené meno... Giorgio Carlotti," povedal Clera. "Mal taliansky pas."
  
  
  "A on práve odišiel?"
  
  
  "Áno, pane."
  
  
  Ego poďakoval jej. Dimitrov tu bol, on si bol istý, že teraz. Som len mohol chodiť až k bráne a počkajte, kým sa mu ukázať, ale to ešte trochu šťastia. Okrem toho, že bude dav cestujúcich na bránu. Ak Dimitrov sa rozhodla bojovať, to by mohlo byť veľmi mätúce.
  
  
  V okolí časopis obchod kontrolovať jej von, ale Dimitrov tam nebol. Potom jej išla meny okno. Jej dokonca šiel dole na bunku, v časti, batožiny a požiadal. Dimitrov zdá sa, že zmizol.
  
  
  Mal iba obrátil rohu, keď on si ho.
  
  
  Bol položky pre mužov izba s aktovkou pod jeho rameno. On nevidel ma. Sivý fúzy zmeniť ega celkový vzhľad. Bolo to trochu kamufláž, ale nemal čas na lepší.
  
  
  Dimitrov do kúpeľne a dvere sa zabuchli za sebou. Dúfajme, wc nebolo preplnené.
  
  
  Luger (plachetnica) vytiahol ju von, keď otvorila dvere.
  
  
  Vo vnútri bol len o to, aby si umyl ruky v dreze na opačnej strane, malé miestnosti. Poobzeral sa okolo a bol rád, že vidí, že tam bol nikto iný v miestnosti.
  
  
  . Dimitrov sa pozrel do zrkadla a videl môj odraz v nen. Ego tvár bola šedá so strachom.
  
  
  Obrátil sa na tvár mi, siahol do svojho plášťa, a obrátil sa. Bol zúfalo snaží dostať jeho zbraň von. On stlačil spúšť na luger a počuť tupé kliknite na tlačidlo.
  
  
  Pozrel na zbraň. Jej, vedel, že fotoaparát bol načítaný. To len misfired - chybný kazety, niečo, čo sa len stalo raz asi milión krát. Schmatol vyhadzovača s jeho krvavé ľavej ruke.
  
  
  Ale nebol čas. Dimitrov vytiahol veľký parabellum mauser a zameriava sa pozorne na mojej hrudi. Sadol si pokorný.
  
  
  Je holubica, na dlaždicové podlahy. Na hunspell hit dlaždice vedľa mojej hlavy a odrazila po miestnosti ako je Hugo nechať skĺznuť do mojich rúk. Obrátil sa náhle na Dimitrov a začala stiletto. Ju udrel do Ega stehno.
  
  
  Bol som dúfal, že trupu, ale myslím, že som bol šťastný, že dosiahli niečo, čo za daných okolností. Dimitrov vrieskal ako stiletto hit jeho ego a ego mauser spadol na zem. Vytiahol dlhý nôž a dosiahol pre jeho stratenú pištole.
  
  
  Medzitým, zlý kazety z Luger mal, hodil ju von, a to clattered k podlahe. On zamerané na Dimitrov rovnakým spôsobom ako on zamerané na Mauser. Ako prišiel na to, pozrel sa hore a videla som, že nemal šancu.
  
  
  Zdvihol ruky a cúval preč z pištole. Keď videl môj výraz, náhle vystúpil hore. "Všetko v poriadku, Pán Carter. Ste vyhrali. Som odovzdať ho k vám."
  
  
  Ja som dostal na moje nohy, a dostal sa až príliš. Stáli sme v celej miestnosti od seba, naše oči sa zablokuje. Moje ľavé rameno začal strašne bolieť.
  
  
  "Ste urobili veľkú chybu, Dimitrov," povedal som. "Vybrali ste si AX k poníženiu nás."
  
  
  "Žiadam, aby sa odovzdal na polícii," povedal. "Vzdala som sa..." pomaly znížili svoje ruky, potom zrazu sa natiahla za minútu, a malý Derringer sa objavil v ruke.
  
  
  On stlačil spúšť z Luger (plachetnica), a tento čas zbraň odišiel. Gawking chytil Dimitrov tesne nad srdcom, a hodil ego späť. Ego očami pozeral sa na mňa široko-eyed na chvíľu, a potom sa horúčkovito chytil uterák železničnej vedľa neho. Ako padol, handričkou uterák letel z dávkovač ako dlho list, že polovica pokryté jeho telo bez hnutia.
  
  
  "Vaše Kremeľ šéfov myslíte o tom nabudúce sa prísť s grand plán," povedal trupu.
  
  
  Luger sa posunul ho späť do jeho závesu. Hugo bol len uvedenie späť do jej pošvy, keď sa dvaja policajti vtrhli cez dvere, zbrane boli. Sa pozreli na Dimitrov a potom sa na mňa s pochmúrny výraz.
  
  
  "Qué pasa aqui?" jeden z nich kričali.
  
  
  Jej hmú ukázala svoje ID karty. "Hovor, vedúci bezpečnostnej polície," povedal som. "Povedz em že všetky ruské sprisahanci boli zadržaní."
  
  
  "Vy, Seňor Carter," muž povedal.
  
  
  On šiel cez izby a urobil jeho cestu cez dav zvedavá cestujúcich do najbližšieho počítadlo, kde by sa mohla jej zavolať. V jej mysli, očí, som sa naspamäť umiestnenie pod zemou KGB sídlo, bizarné laboratóriu, kde fantastický experiment bol vykonaný na ľudské morča - na mňa. Hawkeye sa chcete presunúť tam na zmiernenie CIA človeka a povedať polícii, čo sa stalo. On by boli istí, že stlačte uvádzali príbeh správne.
  
  
  Dostal telefónne číslo zo agenta lístok pracovník, ale zastavili na chvíľu pred vytočíte číslo. Nechcel som, ako misie, ktorá sa skončila etapa výkony. Tam bude viac bezpečnosti stretnutia, a ja budem musieť povedať svoj príbeh, aby veľa ľudí. Nepotrebujem to práve teraz. Potreboval som večer s dievča ako Tanya Savich. Bol som prenasledovaný pohľad na jej mŕtve telo, stále krásna smrť. KGB, alebo nie, ona bola špeciálne.
  
  
  Ten sa zhlboka nadýchol a nechajte ju pomaly. Dobre, možno, ak by som mala šťastie, bolo by tu ďalší brunetka s hlboké modré oči a zmyselná purring hlas. A možno, že by nebola nepriateľa agent, a ja by som nemal zabiť ju. To bolo niečo, čo ma držal prechádza najbližších týždňoch byrokratických problémov.
  
  
  On zdvihne to a navolí Hawke číslo.
  
  
  Anotácia
  
  
  "BUDEME POCHOVÁVAŤ VÁS!"
  
  
  Komunistickej hrozby nikdy sa zdalo byť tak reálne! Sotva bola AX pridelené Killmaster na jeho nové poslanie ako správa prišla z nich boli hrozí riešiť smrteľnú ranu do medzinárodného vplyvu krajín severnej a južnej Amerike.
  
  
  Bolo to zrejme prácu na Nick Carter - nejsmrtelnější svojej kariéry. Killmaster bol predurčený hrať hlavnú úlohu v diabolský pozemku, vedúci AX. To, čo urobili, robia s ním? Urobili oni, naozaj vytvoriť AX to najcennejšie agent proti veľmi síl bol prisahal, chrániť? To nebolo až Nick klesol podľa pravopisu zmyselná ruskej operatívne, že začal chápať ako ego bol použitý. Ale to bolo už príliš neskoro? Urobil ego zmysel už patria do KGB?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Hodina Vlka
  
  
  preložil Lev Shklovsky v pamäti jeho stratený syn Anton
  
  
  Originálny názov: Hodina Vlka
  
  
  Prvá kapitola
  
  
  A fighter jet zaburácal minulosti mi, zametanie vozovky pred sebou.
  
  
  Ten prekliaty pilot a všetky ega, jeho predkovia aj on prevrátený volant jeho Citroen so všetkými jeho moc. To môže uložiť si, že úsilie. Cesta bola nič viac, než hlboké košíka chodník proti hory stenu, a storočia-staré priekopy, koná len ako skrutku na tenké pneumatiky moje 11cv. Mohlo by ísť len jedným spôsobom, a tam boli ruts v tomto smere. Vzhľadom na balvany na pravej a hlbokej priepasti na ľavej strane, to bola tiež dobrá vec. Tmavé, tenké lesa spŕška na riedke, rovné konce, a hoci by som mohol mať skryté z neho bojovník za inky black lístie, to by bolo Pyrrhic víťazstvo. Bol som naháňania pluk Juhoslovanskej vojakov, a Boh vie, koľko okolo nich prešla hôr obklopujú ma.
  
  
  Citroen sa zrazil s veľký kameň na ceste a hodil ma späť na stenu. Keď auto spadol znova, zvyšok výfukového potrubia prišiel off. Interiér bol naplnený výfukových plynov. Skrutky a matice prišiel z rýchlo, a jediná šanca, mal som bola jazdy. Pozrel sa hore cez rozbité čelné sklo. Jet fighter letel šikmo. Ego zboru žiaril v mesačnom a stal žiariace siluetu, ako to zostúpil na priame ďalší poplatok na mňa.
  
  
  Nemyslím si, že by mohol mať presunutý na viac ako niekoľko sekúnd. Mimochodom, jej mal byť dávno mŕtvy. Ja by som bol boj mimo mojich prenasledovateľov pre takmer hodinu, a jediná vec, ktorú by som dokázal urobiť bolo zmiasť môjho orientácie. Ja som šiel cez všetky možné vedľajšie cesty, a spôsob ich zúžený ma strach, že by zmiznúť do ničoho. Netušil som, kde som, s výnimkou prípadov, na strmom brale niekde v Dinarkých Álp. Musí tam boli útulok v údolí, ale všetko, čo som videl, bol armády, guľky, a tak sakramentsky rovine. V súčasnom stave veci, to by sa tok mojich priradenie a AX stratiť Agent N3, ale tiež som ešte zabudol, že sa to už stalo, aby sa NI a N2, pred mnohými rokmi, na rôznych miestach.
  
  
  A fighter jet prišiel pozdraviť ma s milosrdenstva výstrel. Išiel tak rýchlo, ako mohol v smere Ego Oheň. Staré 11cv otriasalo strašne. Citroen 11cv bola vyrábaná od roku 1938 do roku 1954, a z toho, ako to reagovala, som bol celkom istý, že som mal ego prototyp. Reflektory na vyčnievajúce panel nikdy nepracovali, tak som nemohol povedať, ako rýchlo som bol jazdy. Aspoň to bolo možné dostať sa na plyn. Nemyslel som si, že to by malo stačiť, ale bola to jediná šanca, mal som s, že sa blíži lietadlo, ktoré ponoril do ohňa jeho salva.
  
  
  Citroen otriasalo v proteste, a rev z výfuku vyrobené taký hluk, že som nemohol ani počuť moje myšlienky. Vietor fúkal cez otvorené čelné sklo, zmrazenie moje uši a čo moje vlasy curl okolo mojej tváre. Lietadlo bolo teraz tak blízko, že som mal dojem, že ego by lastovička do vzduchu.
  
  
  Jej posmieva stlačené so všetkými jej sile. Guľomet kalibru .50 streľbu, výbuchy z fighter krídla. Na ceste, v prednej časti mi zlomil, a auto bolo pokryté v daždi okolo skaly a clods tvrdej zemi. Auto odrazil a uskočil guľky, a náhle uvoľnenie pary, vedel, že musel zasiahnuť radiátora. Vriacej vody hissed hore a bežal po mojej tvári, v oblakoch horúceho pary. On kroky na plyn a naberá rýchlosť znova. Závan vetra, ako hunter letel minulosti ma navždy, tam bolo mŕtve ticho, ktoré takmer vždy nasleduje útok. Počúval jeho vlastné dýchanie pomaly prichádza okolo jeho pľúca. Dočasné odloženie.
  
  
  Ale F-86 bol už obracia opäť na ďalší útok, a vedel, že pilot by ma udrel, skôr alebo neskôr. Áno, F-86, Sabre. Na Yugoslavs ich mal, okrem 150 F-84s. Myslím, že to, čo bolí najviac mi bola s vedomím, že Strýko Sam hlasovania-hlasovať darčeky by ma zabiť. Na Yugoslavs použiť Sabre na boj partizánov v úzkych roklín, pretože nadzvukové F-X4 a MIG-2I sú príliš rýchly prechod na takejto nadmorskej výšky. Na Šable mal vždy najlepší bojovník, ale vzduchu nadradenosť nezáležalo tu, nie proti starý Citroen.
  
  
  Web dôvod bol ešte stále nažive bolo preto, lebo som vedel, že niečo o ego guľomety, ako je limit na počet kôl v časopisoch, ktoré by sa mali vyprázdniť po tridsiatich sekundách kontinuálneho streľby. Piloti sa učili strieľať v puka jednu až dve sekundy. Ale pretože Sabre je zmietať, tam sú štyri guľomety ráže .50 utopiť v nose, pretože rana. Takže tam je tendencia strieľať pred cieľ. Tak Slovanské pilot fotku, kde by bolo, keby to nebol vysmial by jej a presťahoval sa na rovnakej rýchlosti. Vďaka svojej znalosti kombinácia krátkych dátových balíčkoch a nos potápanie, to vydržal štyri po sebe idúce útoky, ale ja som pochyboval, že by to fungovať, kým fretka doslo palivo a pilot bol nútený vrátiť.
  
  
  Obrátil som sa ho dostať príznaky, a noc tieni stromov padlo na mňa. Sabre bol vznášajúce sa za mnou, čaká na mňa, aby vyšiel na rovný úsek cesty, aby trafil. Som naklonil volant a cítil pot namáčanie mojej tvári, chrbte, svaly, napínaním ako v prípade, že by sa cítil vplyv guľky. Ak pilot sa rozhodol vyskúšať zadné útok, môj odhadovaný výkon rezervy by sa znížiť o polovicu. Citroen jednoducho nemal rýchlosť, aby sa za to, že rozdiel.
  
  
  Cesta rany cez niekoľko ostrých zákrut. Motor coughed, hot z nedostatku vody, a spomalil ako bola nútená späť do kopca. Mohol by sa dostať von a fungoval rýchlejšie, alebo aby si myslel, že zúfalo. Bola som na polceste tam, snaží sa, aby sa jeden posledný námahu.
  
  
  Streľba sa začala niekde v blízkosti kríky. Guľky vŕtať cez bok Citroen, a bol som nastriekal s črepy skla od bočných okien, ktoré roztrhol povlak na shreds. Vojaci lemovali cestu s smrtiace automatické pušky. Na prechádzku okolo auta by sa spáchať samovraždu. On sa oprel v hlbšie, pod okraj úzke čelné sklo, ako ďalšie kolo streľba otriasla auto. Od teraz košíka skladby musia vykonávať všetky kontroly.
  
  
  Cesta bola navíjacie v pohode moonlight. Z mojej pozície som nemohol povedať, ako dlho ceste by byť stále jasné, ale som smutný pocit, že by to mal byť dostatočne dlhé, aby Sabre zaútočiť znova. Viac záberov zazvonil sa v lese, stále symbolov scatter, ktoré naznačujú, že hlavné telo z vojakov mal ešte prišli. Nie že by na tom záležalo oveľa: bol som v pasci, bez ohľadu na to, ako ste sa na to pozreli.
  
  
  Sergej filtrované cez stromy a dosiahol kapota a strecha. Počula ďalekej zvuk fighter jet, ako to pristúpil. V rozbila spätného zrkadla, ona upútal pohľad prístupný rovine. Obraz plný zrkadlo, a crossfire zúrila nad mojou hlavou. Snažil sa odhadnúť vzdialenosť opäť, tentoraz sa spolieha hlavne na svoju intuíciu, a zmenil svoj predchádzajúci taktika, zámerne sa odkladalo do poslednej chvíle, potom urýchlenie znova. Citroen bol tvrdohlavý Francúz. Odmietol vzdať. On vrhol sa vpred s force som si myslel, že by používajú už dávno.
  
  
  Ale to nebolo dosť. Tento čas, pilot náhrada za nos roll tak presne, ako je to možné, a ocele-opláštené guľky roztrhol Citroen od kormy na mriežkou chladiča. Volant obrátil jej vpravo, kolmo na skladby, tak, že väčšina útokov boli absorbované takmer vertikálne telo z auta. Ale prístrojový panel bol beznádejne zničené, a tiež niečo, čo sa dostal pod kapotu. Plamene preplazil cez palubovky. Požiar bol horúci, a hrubé, mastné oblak dymu spŕška. Citroen zomiera. Pneumatiky boli roztrhané na shreds, a palivovej nádrže bol úniku. Predná náprava na ľavej odrazil, a to všetko pod roztrhla na shreds.
  
  
  Ráfiky pneumatiky bez skĺzol pozdĺž trate. Nemohol som disku už. Bolo tam veľa krvi stekajúcej jej tvár, ale nemohla som to povedať, ako zle, ona sa však zranil. Auto bolo teraz koľajových pod kosu, na torn kovové plač v šialenom a slepá zúrivosť, a pomaly začal klesať od konca kopca do rokliny.
  
  
  Ona by zúfalo sedadla, hryzenie jej pery v oslepujúci bolesť z jej popáleniny / poleptanie. Citroen jolted násilne a hodil ma násilne v opačnom smere. Ťažký boot ju udrel na dvere a to otvorili. Našťastie, 11cv má kohúti v chrbte, takže dvere hojdačky otvoriť vo vetre. To bola jediná vec, ktorá mi zachránil život. Ďalšia vec, ktorú by som vedel, ja by som vypadol a bol koľajových nadol drsné cesty, chytil ceste udržať od pádu na konci, ktorý bol desať centimetrov odo mňa preč.
  
  
  Auto skidded pozdĺž okraja, smashing do skaly, kríkov a stromov, valcovanie a späť a robiť jeho cestu na dne hlbokej rokliny. Keď sa dostal do spodnej časti skalných tiesňavách, vybuchol do mora červené plamene.
  
  
  Som stiahol preč do kríkov, utretie krvi z môjho roztrhané skryť, a môj život twisted s prúdom a odporné nevoľnosť. Sky ukázalo červená cez horiace telo Citroen nižšie. Musel som sa poponáhľať. A keby som nebol príliš rýchle, ja by som mal stovky vojakov okolo mňa, priťahuje auto výbuchu. Ale musela som zastaviť na jednu minútu, aby sa chytiť dych... Potom vliezol cez kríky.
  
  
  Môj malý plynová bomba stále bol nahraný na kazete na mojej nohe, hoci by ste nemal očakávať, že sakra, čo robiť moc dobré v tento otvorený priestor. Môj ostrý ako britva stiletto boli čerpané z jeho ego pošvy a bol teraz v mojej ruke. Ona bola vyprázdnená jej Luger, keď sa to zlomilo cez checkpoint severovýchodne od Metkovich, a teraz zbraň bola tam, medzi horiace zvyšky 11cv. Ale to nemal urobiť veľký rozdiel. AX je celý arzenál zbraní by bolo k ničomu, ak vojaci si všimli, ma teraz. Ih bolo príliš veľa bojovať s.
  
  
  Metkovich bol začiatok moja nočná mora. Pred tým, všetko šlo hladko. On prišiel v Juhoslávii, na talianska rybárska loď, a potom plával k brehu. Metkovic bola trochu vnútrozemia, nové poľnohospodárske mesto niekde v podhorí Dinarkých Alpy, stretch, že oddelené pobreží Dalmácie z Bosny a Hercegoviny. V Metkovich, kontaktná osoba predstavil mi s dokumentmi, oblečenie, a auto. Kontaktnou osobou bol pokoj, chorvátsky s bezizražajno tvár, keď som sa staviť, že výraz bude zmena, hneď ako zistí, čo sa stalo ego slávneho Citroen. Moje dokumenty vyzeralo dobre, ale moja práca topánky fit, ako cirkus klaun je papuče a moje nohavice, sveter, a hrubé kožené sako mi vyhovovali ako pevne ako korzet okolo veľryby rebrá.
  
  
  Dokumenty sú trvalé a tiež vyvíja, aj keď vyzeral celkom legálne, ste ani prejsť ochranný príspevok na checkpoint. Som sa musel prebíjať cez cornfield na inú cestu, a v tom okamihu a ja som bol na úteku. Stále, vojaci nechcel vzdať. Dúfal som, že by som si, že som bol mŕtvy, keď videl auto explodujú, ale ja som nebol tak šťastný. On už mohli vidieť blíži svietidlá, a z času na čas by mohol počuť seržanti krik ako hľadať objednávky. Dalo by sa povedať, že on bol stále na úteku.
  
  
  V lese bolo ticho okrem neustály šum vojakov a občas štekot psov.
  
  
  Vedel som, že by som čoskoro zadanie riedko vegetated oblasti, pretože lesy tu boli zvyčajne nie viac ako niekoľko štvorcových kilometrov, pretože celé územie hotel bol príliš suché. Ale v tme, v lese sa ešte dal dojem obrovský trezoru. Zdalo sa, rásť donekonečna, na malé svahy a doliny obrastený gnarled staré duby. Stromy sa na groteskné tvarov, ako je potrebné nájsť spôsob, ako dole rástla vo mne, ale tam bol ešte žiadne cesty.
  
  
  Musel som ísť na prízemí. Cesta bola plná vojakov, a viac a viac ih skupiny boli rúti cez kopce na druhej strane. Tam bol žiadny výber, ale ísť dole. Ale mountainside zostal, ako keby znevažovať mi navždy, príliš strmé, príliš klzké, a príliš holé pokus.
  
  
  Bol vyčerpaný, a bolesť z jeho zranenia boli neznesiteľné. Bolo to ťažké dýchať. Zastavil sa na hrebeň. Zrazu počul, tupá šumenie vody. Vedel som, že to prišlo zo niekde predo mnou, keď jediné, čo som mohol vidieť, bola úzka depresia, ktorá bola pomaly, lezenie po skalách a zarastené na kopci. Ak tam bol vody, to musel byť rieky: zvuk bol príliš silný na stream. A rieka znamenalo ešte hlbšie údolí, ktoré teraz pravdepodobne rez cez horské lúky na mojej ľavej strane. Znamenalo to pre mňa, že svahu by rock na minimálne dve zo štyroch strán, takže som nemohol ísť nikam, ale do náručia vojakov s ih psov.
  
  
  Teraz ona by tiež mohli počuť štekot psov. Priviedli psov, pravdepodobne prevzaté z pohraničnej stráže. On skĺzol dolu po svahu, prešiel malé depresie, a pazúry jeho spôsob, ako posledný vrchol. Zvuk psy za mnou vyrástli hlasnejšie. Ako sa v mene Ježiš sa budú nasledovať môj chodník? Museli mať dobrý čuch..
  
  
  Posledná kvapka bola veľmi strmé a posedenie s obrovské balvany. Jej otec zovrel jeho spálené ruky pevne a rose nad prietrže. Potom vzal ostrý rovno otočiť a narazil pozdĺž krivky rímsu. Na jednu minútu, zvuk vody zastavené, tenké hromadu strčil hore a opäť zmizol. Išiel som von cez okraj lesa a, ako som očakával, dosiahol útesu, ktorý odrezal môj posledný únikové trasy. Bolo to takmer vertikálne a klzké, a šikmým dole do rokliny, že bola taká tma, že len zvuk vody pod mi naznačili to, čo čakal na mňa, keď som kedy dosiahol spodnej časti to.
  
  
  Hlásenie z pulzujúca bolesť v jeho hrudníka a hlavy, stál v zúfalstva pri pohľade oba spôsoby na rokliny. Mesiac vyšiel spoza mrakov a žiaril v plnej sile opäť. Pár metrov, aby moje právo a rovnaký počet metrov pod ňou, videl som ruiny Rímskeho vodovodu. Takmer všetko, čo zostalo z neho bol rad kamenné oblúky, ako pilóty, že rose nad sebou žuly zuby a vláknitých rastlín. Bolo by to ako prekročení niagarské Vodopády na opotrebovaný tightrope, ktoré by mi ideálny cieľ pre vojakov. Ak, samozrejme, môžem dostať dole tam živý vyskúšať.
  
  
  Ohýbanie, bežal pozdĺž okraja, stlačením svoju ľavú ruku na jeho telo v boji proti ostré bolesti. Premýšľala som, ak by som jej zlomené rebrá, alebo len natrhnutý sval, keď otočil som okolo auta. Mal takmer dosiahol úprimných bod vyššie vodovodu, keď počul shaggy okolí. On sa opieral dopredu na bruchu a lisovaný seba na zem, pričom svetlo nádychov cez jeho otvorené ústa.
  
  
  Dve priblížil v napäté vzrušenie, nevie, že som bol dosť blízko, aby počuť ih je jemný šepot. Sú vykonávané českej M61 submachine zbrane. Muži vzal niekoľko krokov a zastal, nervového a niet pochýb, ktorí chcú boli niekde inde, ktorý v noci. Oni sú príliš dlhé na special ops chase. On mal byť na ne pozerať bez akéhokoľvek šumu.
  
  
  Bez slova, vliezol do hlbších tieni a šiel k štíhlej proti stromu. Oni oslovili ma, menšie muž nakláňať dopredu mierne, ako keby sa snaží preraziť tmy s jeho očami. Ona bola úplne stále, a on nechcel ma vidieť, kým mu takmer stavia na vlastné nohy. Potom siahol s jeho ľavej ruke, schmatol ego brade, a jerked hlavu späť. S jej pravú ruku, stisol na stiletto, aby Ega hrdla.
  
  
  Vojak urobil gurgling zvuk a spadol, krvi, ktoré sa šíria jeho ego tuniky. Jej telo sa otočil k druhého človeka skôr, ako on mohol cieľom okolo jeho M61, a skončil na Nen, zatiaľ čo jej hodil nôž na neho. On inštinktívne odvrátil, spôsobuje jeho mŕtveho kamaráta na jeseň medzi nami a pasienky, ego s hlaveň jeho pušky. Tam bol zvuk látky trhanie, potlačenie prekliatie, a potom môj nôž zasiahnuť cieľ v časti hrudnej kosti, v ego uvedenie dolár. On zavzlykala ticho a spadol na zem vedľa jeho spoločník.
  
  
  Jej myšlienka bola, aby prijali ih zbraň s ňou, ale potom sa rozhodol opustiť svoje ego na mieste. Bolo by pekné mať samopal zbrane, ale ak ih vybral to, to by mi ešte viac unavený, a účtovná ih by pravdepodobne spomalí moje zostup do vodovodu. On bežal na okraji rokliny a pozrel dolu. Kanál raz pokračovala cez kopec, na ktoré som teraz stojí, ale v priebehu rokov sa stala upchaté, prípadne vzhľadom na obrovský drvivej. Ona nemohla ešte uistite sa, zložiť z krajiny, kde sa to stalo, alebo ostrý uhol medzi rôznymi vrstvami, ktoré ležia v hornej časti vodovodu. Ako strmé ako to svahu bolo, bolo to lepšie ako kolmé steny na oboch stranách.
  
  
  Tak rýchlo, ako by mohol, zostúpil nebezpečné svahu, lipnutie na skaly a uchopením na rastliny a stromčeky udržať od pádu. Napriek môjmu úsiliu, presvedčivému išiel cez voľné kamene a blato, a ja som ochutnal ho na koniec vodovodu. Na chvíľu som myslel, že by som zlomené môj členok, ale ona držala moje alenka ako ona vstala a starostlivo kĺzal po celom vápenec rímsu. Akvadukt crisscrossed rokliny s starobylé ruiny, ktoré by mohli rúcať pod mi v každom okamihu.
  
  
  Začal liezť po štyroch. Som si mal vybrať svoju cestu starostlivo. Bol som asi desať metrov pred obrie podporu piliera, keď prenikavý výkrik zazvonil von z kopca nad mňa. Mŕtvych vojakov boli nájdené. Mohol počuť ich beh cez kríky a opadané lístie, a potom viac kričí. On sa obrátil a videl vojakov stojacich na okraji rokliny. Všetky ih M61s začala paľba súčasne... Bitov žuly, črepy z bridlice a rastliny rained dole na mňa v výdatným dažďom. Stlačil som sám proti skaly, malý prístrešok, ktorý som mohol nájsť, a teraz som prehľadala späť, ja neviem, kam idem. Môj balet papuče pošmykol, spôsobuje kúsky zbaleného vodovodu prísť off. Mesto guľky a odrážajúce shrapnel prehnala minulosti ma ako roj rozzúrených včiel. Niekoľko ľudí sa posunul dole zo svahu. Dvaja bojovníci sa zastavil na začiatku rímsu a začala paľba prostredníctvom ich submachine zbrane. Ja by zúfalo skaly, môj skladacie dolár búšenie proti rebrami.
  
  
  Streľba prestala tak rýchlo, ako sa začal. Jej ležal bez hnutia. Odin okolo dvoch mužov, smial sa, lámanie ticho, a potom sa chcel vrhnúť na mňa. On vkladá nový časopis do jeho samopal. Môj nôž bol klzký s krvou. On ticho utrie ju na jeho nohy nohavice a držal ju pevnejšie v ruke, čaká na svoje ego prístup. Jej, počul muža, prídu lízanie až do konca mňa mimo. Jej zostal bez hnutia. Moja jediná šanca bola, že by bol prehnane po jeho ťah s guľometom. V tme, to bolo ťažké povedať, či bola nažive, alebo nie, a on sa spolieham na prvok prekvapenia.
  
  
  On bol teraz do polovice, kde jej ležal. Na M61 je ego časopis bol tlačil dopredu, a to zameraní mierne, ako to išiel. Ego oči putoval nervózne a fearfully, a čakal, kým mu bola polovica odvrátila, potom vyskočil a upustil stiletto.
  
  
  Réžia hodiť bolo ťažké a dobré, a kotúč zmizol do vojaka ľavej strane hrudníka. Moje telo napätých, a bál som sa, že by spadne vodovodu, ako som mohol dosiahnuť ho. Ego ju schmatol a podarilo vytiahnuť nôž tesne pred tým, ako začal padať. Nôž vyšiel čisté. On sa obrátil a pozrel sa na mňa otvorene. Vyzerať bewilderment a zraniť sa objavil v Ega oči, potom tupým neplatné ako guľomety otvoril opäť.
  
  
  Jej ego telo používa ju ako štít. Guľky hit hmú v zadnej a triasol sa ako rag doll. Snažil sa zostupovej. baviť sa s ním až vodovodu, ale to bolo nemožné, ak chcete zachovať svoje ego, kontrolu a udržať rovnováhu v rovnakom čase. Hunspell chytili v mojom bunda, a cítil som, pálivej bolesti, ako to seared na mojej strane. Moje prsty stratil ich priľnavosť. Vojak tepla do boku a potom spadol vodovodu.
  
  
  Potom stratil rovnováhu na nerovnom povrchu. On prekvapené, snažili chytiť, ale že je to beznádejné. Keď som sa posunul cez okraj, ja som schmatol jej ego celou silou som ešte mal. Studený vietor howled dole do rokliny. Moje prsty boli necitlivé a nemohol držať dlhšie. Kvapka vody sa objavila cez trhliny nad mojou hlavou, ako keby tlačil okolo skaly môj uchopenie. To kĺzal dolu pomaly a navlhčený moje pery. Bolo to najsladšie vody ona by sa niekedy ochutnali.
  
  
  Potom kameňa rozpadol pod tlakom moje ruky, a ja som spadol...
  
  
  
  
  
  Kapitola 2
  
  
  
  
  Som opäť vedomia v mori bolesť, ktorá sa obrátil do inštinktívny nevidiacich panike, a moju ruku, cítil, hladké, tvrdé drevo. Potom som si uvedomil, že som bol nepatrí, a že Juhoslovanská vojaci boli už takto mi.
  
  
  Snažil sa potriasol hlavou, ale bolo to ťažké. Moje oči sa zdali byť lepené zavreté, a ih nemohol otvoriť. Postupne, moje myšlienky sa stal koherentné, ako som prenikol hrubé vrstvy potlačené pamäť. Spomenul si, hádzanie starý Citroen pod guľky. Spomenul som si na malú šancu vodovodu mi dal, a zbytočné boj som bojoval k úteku mojich prenasledovateľov, keď som sa pustil po nej. A neúprosný tok, ako moje prsty skĺzol kameňa. Pocit pádu, s posledným jasné, myšlienok, ako to zastaviť a zabiť tých, ktorí ma spadajú do tohto pádu. Musí to byť pasca; tam bol žiadna iná odpoveď. Potom tam bola hmla, keď je poľadovica, striekajúcou vodou dosiahol mňa a zaplavila ma. Čas chladné a vlhké, ego drvenie tvrdosť a nič viac.
  
  
  Nič, ešte fretky. Banka prilepené na mojej hrudi. Mohol cítiť to teraz. Nemal som dôvod, aby zostali nažive, ale urobil som to. Potom tam bol príjemný pocit z mäkkej prsty pohladenie mojej pleti a pocit z mokrou handrou na mojej tvári.
  
  
  "Ssst,"hlas zašepkal. Potom mäkký hlas v Serbo-Croatian pokračoval: "Ticho. Ste v bezpečí teraz.
  
  
  Z istej vzdialenosti, bol počul iný ženský hlas, ktorý povedal, curtly, " Drž hubu, Arvia!"
  
  
  Pomaly som otvoril oči a všimol si, že som bol pri pohľade na mladé tváre. Dievča bolo kľačí vedľa mňa, takmer objímať ma, nakláňať sa. Bola mladá, jej dvadsiatych rokov, na sebe tmavo modrej sukne a svetlo modrá, vyšívané blúzka. Jej dlhé, rovné vlasy, bola farba lešteného medi. Možno, že je mŕtvy, a toto je nebo, pomyslel som si.
  
  
  Dievča sa obrátil svoju hlavu a povedal cez rameno, " Mama, Mama, on je konečne hore."
  
  
  "A potom ísť nájsť svojho otca, okamžite."
  
  
  Dievča sa na mňa pozrel znova. Ona stlačené handričku na jej čele pred stoji. Ona utrieť ruky na jej dlhé sukne. Jej vlasy padol na jej ramená a krútia okolo nej celý hrudník.
  
  
  Spýtala sa ma. "Kto ste?"
  
  
  Predtým, než jej mohol odpovedať, jej matka kričal: "Arvia, ísť si váš otec, okamžite."
  
  
  Dievča natiahnuté a ponáhľali na dvere. Moje oči nasledovalo krásne línie jej mladé telo, linky na jej hrudi a nôh. Nechala dvere pootvorené, a videl som, že to bol letný. Ale slnko sotva prenikli do vnútra tohto malé námestie miestnosti. To by boli farmy izba, vzhľadom na drevené podlahy, drevené steny, a slamenou strechou. To bolo zle zariadené, so surovou provizórne nábytok, tmavé a staré. Tam bol krb cez odo mňa, kde malá, stocky žena bola miešania niečo v kanvica. Vlasy mala ashen šedá, pevne zviazaný v uzle na jej pokrčené kolo tvár. Sedlák ženy viesť nudný životný štýl, a roky sa svoju daň. Ona úplne ignoroval moju otázku a nepovedali mi, naše slová.
  
  
  Ona bola sprawled proti múru, zabalené v pár chlpov prikrývky. Podľa pálenie na koži, som vedel, že som bol nahý. Videla moje mokré oblečenie na lano nad žena hlavu.
  
  
  Dlho tam bol žiadny zvuk na nás, s výnimkou pohyby stará žena. Potom sa otvorili dvere a Arvia prišiel, nasleduje stocky muž s cerro-čierne vlasy, dlhé fúzy a veľké červené uši. Oheň Hans Ego krbe vytvára ostrého, s dôrazom ostré línie a uhly, hlboké-nastavenie oči a úzka úst. On len hovoril, keď mu otvorene stáli predo mnou, a potom ešte váhal, prvý pričom sa zhlboka nadýchol.
  
  
  "Takže ste hore," povedal nakoniec. "Boli sme veľmi znepokojený. budete... bol som spať tak dlho.
  
  
  Ako sa cítite práve teraz? Arvia spýtal, ako sa odstránili poultice.
  
  
  Cítim sa lepšie, " povedal som, riadenie, aby úsmev na tvári. "Povedz mi, kde je teraz?"
  
  
  Toto je obec Jzan na Rieke Neretva.
  
  
  Bol som celkom spokojný s touto informácií. Metkovich sa tiež na Neretva, tesne pred rieka zmenila na veľké delta. A keďže rieka bola len niekoľko stoviek kilometrov, znamenalo to, že som bol stále v oblasti, svoje poslanie. Jej, oprel proti stonať, a spýtal sa: "Jzan je malá dedina?"
  
  
  Starý muž ústam skrútené do kyslým úsmevom.
  
  
  Odin na tých najmenších. A to je stále menšia.
  
  
  "Je to viac ako Mostar?" Mostar je malá horská dedina asi tridsať kilometrov od Metkovic.
  
  
  "Sme tu, na polceste medzi Mostar a Konic, kde cesta líši od rieky."
  
  
  On olízal pery. "Takže sme blízkosti Aptos?"
  
  
  Dievča oči sa rozšírili v strachu, a zdalo sa, že sa zase svetlo pod jej opálená pokožka. Frowning, môj otec zovretými jeho pery a zatriasol hlavou zamyslene. "Áno," povedal ticho, potom vyvolali mäsité, callused strane. — Myslím, že sme sa rozprávali dosť.
  
  
  "Príliš veľa, Josip," žena je ego pridaný. Prišla až ku mne s ťažkým hrnček dymiace polievka. Ona mi podal hrnček, a on sa oprel o jeho koleno, aby sa to. Jej oči boli hrdí a jej čeľuste bol napätý. "Príliš veľa," povedala ozvalo, sústruženie znova. "A to zvyknutý robiť moc dobré."
  
  
  "Drž hubu, žena," muž objednať. potom na mňa: "Jesť, potom zvyšok." . Dnes, musíte opustiť Jzan, nech si ktokoľvek k nám.
  
  
  "Nie," Arvia vydýchol. — On je stále príliš slabý.
  
  
  "Nie je nič, čo môžete urobiť."
  
  
  "Chápem," povedal som. On ochutnal s teplotou varu približne neporiadok. Bolo to chutné fazuľová polievka s celou kúsky jahňacieho a paradajky, a to horelo moja studená, prázdny žalúdok. "Si vzal veľké riziko skrýva mi," pokračoval. "To je dosť, že si mi zachránil život.
  
  
  "Sme môže zachrániť váš život." To je príliš skoro na to povedať. Menej ako pred mesiacom by som bol šťastný, že sa riziko, bez ohľadu na to, ako dlho nám trvalo, ale teraz. . Prerušil ju sám, zrazu zmätený.
  
  
  Arvia skončil myšlienka pre neho. Ee hlas je absurdly ponáhľali a roztrasený. "Zajtra, alebo o deň neskôr, Jzan bude preč."
  
  
  Bol tichý na chvíľu. Jej muž a ego študoval jej dcéru, ako oni pokračovali jesť. Po pití poslednej kvapky, zastával až hrnček vedľa prehoz cez posteľ a spýtal sa pokojne:: "Čo sa to tu deje?"
  
  
  Muž gritted zuby a hissed cez nich, " To nie je vaša bitka."
  
  
  "Počúvajte," povedal som. — Si mi zachránil život, jeho stále fretky neviem, ako. Ste skryli sa mi a staral sa o mňa, a ja viem, čo sa stane pre vás a vašu rodinu, ak vás chytí. Tak nehovorte mi, toto nie je moja bitka. Toto nie je boj, " žena pri krbe povedal vztekle.
  
  
  Josip, že ste blázon. Je to už bitka. Bitka sa skončila.
  
  
  "Povedz mi o tom," som trval na tom.
  
  
  "Je lepšie byť cudzími ľuďmi navzájom," povedal tvrdohlavo.
  
  
  Dobre, môžem byť ako tvrdohlavý ako ktokoľvek iný.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Prečo je vaše dediny zničené?" — Potrebujem vedieť, inak by som neopustím. Inak, nemôžem opustiť.
  
  
  Muž zdvihol ruky k oblohe v beznádeji, nechať sa regretful povzdych. "Nie je žiadne tajomstvo, že krajina je zúfalo potrebuje & nb. Tu v Jzan, máme veľkú rovnú plochu, v blízkosti rieky, kde sme pestovať obilie a víno. Ak chcete zobraziť naše šťastie, sme sa radšej postaviť okolo dreva skôr, ako kameň, a sme hrdí na to miestne tradície."
  
  
  "Ďalej," povedal som.
  
  
  "Teraz Srbsko chce zase Jzan do vojaci tábor, pretože tam je voda, tam a je ľahké sa dostať do hlavného tábora v Sarajeve."
  
  
  Keď hovoril tak disparagingly z" Srbsko, " musel som potlačiť smiech. Srbi tvoria 42% obyvateľov Juhoslávie, takže sa ovládanie politika a vláda. Iných etnických skupín, Chorváti, Slovinci, Bosniaci, Montenegrins, a Macedonians, nenávidia Srbov. Krajina je mozaika vytvorená z nezávislých skupín a regionálne ambície. Nie je prekvapením, Josip disparagingly uvedené Juhoslovanskej vojakov, ako Srbi, poukazuje na to, že sa za ih viac votrelca ako ja. Ale tam bol žiadny smeje ohľadu na to teraz. Situácia bola príliš strašné na to. "Zachytené silu bojovať odpor?"
  
  
  "Áno."Obaja sme vedeli, že Odpor základne v hale bolo v Aptos.
  
  
  — Čo sa stalo vám?"
  
  
  Staré Josip jeho tvár vyzerala ako to bolo vytesané celého žula; jeho hlas bol napätý a plná nenávisti. "Sú to umiestnených v utečeneckých táboroch na míle ďaleko. Oni si zabiť nás, ako zvieratá. To je naša smrť. Josip pokračovanie v kľudnejšie tón, — Jeden z dedinčanov našli ste v bezvedomí, vyplavené na brehu. Roľníkov priniesol ste tu, pretože som mal miesto na vyhovieť vám. Vojaci chceli ste. Radi by sme pomôže niekto pred nimi skryť.
  
  
  Rodina bola inconsolable, ako keby hovoriť nútené presídlenie mal okradnutý ih jej odvahu. Josip sa zastavil a otočil. Stál na chvíľu, rámuje rám dverí. Za ním, slnko cast majestátny tieň na opotrebované podlahy položil jeho predkov. "Zamknúť dvere s týmto lúč vedľa nej," povedal. "Budem zraziť tri krát pomaly. Nedovoľte, aby niekto iný. Potom všetky oni bol preč.
  
  
  Keď ih shaggy ustúpila, jej vstala a zamknuté dvere, ako povedal. Hrubé okrúhle lúč vybavené do drevených svorky na oboch stranách steny a pozrel sa dosť silný, aby odolal pomerne tvrdý útok. On cítil, že jeho oblečenie a zistil, že oni boli stále mokré. Ja som sa chcel dostať von, ale bol som zranený, zle modriny, a veľa bolesti. Každý sval v mi bola napätá a boľavé.
  
  
  V strede jej izby, 108 kroky Taijiquan, ezoterickej podobe Cohen Vii, prešiel trochu hesitantly. Trvalo mi dvadsať minút na dokončenie celého rituálu, ale potom jej, cítil som, svieži a inšpiroval, a potom krátky oddych opakovať ego znovu. Po tretíkrát vrátil sa do svojho vankúša a spadol do zen trance. Keď bol zbavený svojho tela a vonkajšie zmysly, on uvažoval, osud Jzan a jeho neúspešná misia.
  
  
  Len práca, je od začiatku vyzerala podozrivé. ..
  
  
  Máte povesť ako vlk, N3, " Hawk mi povedal, jeho tvár bezizražajno. "Budete milovať túto novú priradenie."
  
  
  Keď môj šéf využíva humor, on je vždy sarkastický. I udrel ju na loptu predo mnou, a ja viem, že je zbytočné odpovedať. Loptu hit tráve okolo dvanástej diera. Veľké, rozbité turf letel hore a pristál na moje topánky.
  
  
  Gritting zuby, on kopal prostredníctvom buriny, aby nájsť svoju loptu. Boli sme na Delaware Golf & Country Club, cez Potomac z AX úrady vo Washingtone. A sme predstieral, že je banda obyčajných mešťania pomocou tejto hry. Pre mňa to bolo jednoduché: som nemusel predstierať.
  
  
  "Počuli ste niekedy o Polgar Milan?" Hawk spýtal sa po mňa.
  
  
  Narcisy tlačila ju svojím golf club. Milana raz vedel, že jej v Nemecku, " povedal som. "Emú musí byť v jeho koncom šesťdesiatych rokov teraz. Naposledy som počul o nen bolo, že bol vedúcou nejaký druh chorvátskej nezávislosti pohyb v horách jeho rodného Juhoslávii.
  
  
  "Polgar Milan bol tiež AX agent. Pomáhali sme pokryli svoje náklady, ak viete, čo mám na mysli. Nikdy sme známe ego skupiny. Ja neviem, či títo ľudia sú skutoční patrioti, alebo ak sú to len gang násilníkov, ktorí zabíjajú a rob podľa hlavných sloganov slobody a revolúcie. To je dosť, že Milan bol tam so zbraňami, ktoré mu občas dodané okolo svojho tábora v Aptos.
  
  
  "Čo, pane ?" Myslíš, že Milan je mŕtvy a jeho skupina je stále aktívny?
  
  
  'To je pravda. Bol zastrelení v potýčke s Juhoslovanskou vojakov pred desiatimi dňami. To bol šarvátka, že nemal nič do činenia s imelo. Našli ste vaše lopta ešte? — Čo je to? " spýtal sa nenútene.
  
  
  'Nie.'
  
  
  "Vždy sa môžete vziať tie dva trestné body."
  
  
  "Som si nájsť tento loptu."
  
  
  Zdvihol ruky a ramená. 'Čo to je, ľudia Milan stále používať fretka základne v Aptos.
  
  
  Aptos je orlie hniezdo v horách. Toto je bývalej Rímskej slave camp, pomenovaný po pôvodný lom, ktorý bol nachádza sa tu aj skôr, v čase Grékov." Dobre, ak sa vám páči dávnej histórie. Čo má toto všetko spoločné s vlk?
  
  
  "Nechcem byť tak netrpezlivý, Nick. Budete nikdy zistíte, že lopta znova." Hawk oprel proti stromu a okázalo vytiahol z celofánu cigary, dal ju do úst, a zapálil ho. Pokračoval v páchnuce oblak dymu. "Milan mal semi-wild white wolf ako jeho maznáčik. Zvláštny výber, ale viac alebo menej vhodné, ak ste vedel, že táto osoba. Tento vlk šiel všade s ním, a nie len z lojality. Neviem, ako Milan urobil, ale urobil malý rez v mäkké záhyby vlk krku. Bolo to ako malé ploché taška. Ona nemohla byť vidieť, pretože ju kožušiny, a vlk, zdalo sa, stráženie jej. Milan používa táto taška na prepravu utajovaných skutočností.
  
  
  Toto je veľmi nezvyčajné, nie?
  
  
  Vždy som si myslel, tak príliš, ale Milan v ich nepriaznivej spôsob, ako si myslel, že to bol skvelý nápad."
  
  
  — A teraz on je mŕtvy?"
  
  
  "Vlk je teraz v sále vdovský ego."
  
  
  A kde je to žena neskoro, Milan?
  
  
  "V Aptos. Kde inde?"
  
  
  Jej zastal, oprel o rukoväť golf club a cítil jej zrazu veľmi unavený. On by pracoval pre Hawke v AH príliš dlho nevedel kde je, čo by mohlo viesť. "Nie, nepovedali mi. Nechajte ma hádať. Keď Milan zomrel, bol informácie v vlk kože, a potrebujeme to hneď. Teraz jej až mi ísť do Aptos o nej .
  
  
  - Hlas-hlas.
  
  
  Ale to žena, viem, že majú prísť?
  
  
  "Áno. Ona je na vás čaká tu na dva dni.
  
  
  "Prečo som vždy posledný počuť takéto informácie?"
  
  
  'Poď. Vaše lopta ju našiel, " Hawk povedal, zdvíhacie jeho nohu, z ktorej bolo stlačené do zeme. — Keď sme sa dostať späť, budem čerpať môžete mapu Aptos a povie vám, ako kontaktovať náš človek v Metkovich..."'
  
  
  Tak to bolo: od Metkovich na Jzan vodovodu. To nemá veľmi zmysel šialene, ale moje okolie Rusko, hoci to bolo takmer zlyhanie a samozrejme ohrozené, bolo stále deje. Včera to bolo nie len zátarasu blízkosti Metkovich. To bol jeden človek, zátarase, podporuje jednotky, psy, a stíhačky. Niekto varoval Yugoslavs, že som sa blíži, čo znamenalo, že môj kryt bol vyhodený a moje dokumenty boli teraz príliš nebezpečné používať. Aptos by mohli byť pasce, a nemal som čas zistiť. Musela som byť veľmi opatrní, ale dnes som musel robiť svoju cestu na Aptos.
  
  
  Boli tam tri klope na dvere. - : 'Ahoj. Môže počujete ma?'
  
  
  Arvia hlas spoznal, ale neodpoveda.
  
  
  "Som sama," povedala. "Prosím, nechajte ma."
  
  
  On zabalené sám v jednej z deky a prikradol na Deň. Tam som dal moje ucho a studenej dreva a sústredene počúval, ale nechcel som počuť niečo podozrivé. Sme ako vŕzganie ťažké topánky, radi pokojné dýchanie muži stojaci vedľa nej.
  
  
  "Čo chceš?'
  
  
  'Ju . ...Som jej priniesla niektoré nové obväzy... na vašej strane, " povedala, zášklby, ako keby zmätený.
  
  
  Ona bola už viaže okolo pása s pruh látky, ale bola uvoľnená z môjho cvičenia, a bol ohromujúci s krvou. Spomenul si na pulzujúca bolesť v hlave z výpočty on by urobil poslednú noc, a strach z toho, že mal zlomené jeho rebrá. Ale to nebol prípad. Našťastie, gawking ľavej iba nuly. Jeho pleť bola stále mäkké žltá-fialová, kde aspoň nebolo škaredé ružová pruh, a obväzy musel byť zmenený skôr, než mohol prejsť. "Všetko v poriadku," povedal som. "Ale nechcem prísť, kým som to povie."
  
  
  "Ako si želáte," povedala.
  
  
  On odstrániť klapky a vrátil sa do deky. Potom sa yawned, a dvere sa otvorili dostatočne široká pre ňu prejsť . Ona okamžite zavreli ego znovu a nahradené lúč.
  
  
  Ah, " ona si povzdychol, prichádza ku mne. Tip jej jazyk sa posunul von a navlhčený jej pery. Tam bol jasný glint v jej očiach. — Všetci sme sami, viete, že?"
  
  
  "Počkaj, Arvia. Má váš otec, viem, že si tu?"
  
  
  "Bol veľmi zaneprázdnený. On nechcel trápiť ho.
  
  
  "Uh-huh. A vaša matka?'
  
  
  "Ona bola obsadené, príliš.
  
  
  Ona si kľakol vedľa mňa a držal sa jej ruky. "Chápete? Som vám priniesol nejaké obväzy. Nah bola účtovná veľký zväzok bieleho obväzy. — Budem obväz hrudníka." Potom sa budete cítiť oveľa lepšie o sebe.
  
  
  "Vďaka,"povedala som s úsmevom. Ona bola tak blízko, že som cítila jej teplé prsia na mojej tvári dýchať vôňu jej svieži pokožku. Vytiahla list až okolo môjho pása a opatrne začal rozviazať obväz, jej prsty posuvné nad moje holé pokožky.
  
  
  Vždy som bol tu sám, " Arvia povedal, lomcovať bielenej handričkou. "A parné vlaky sú také nudné. Je to nuda, kde ste prišli?
  
  
  "Nikdy. Ale nikdy som nebol, takže nudiť v Jzan ako fretka pred
  
  
  "To je pravda, ak ste žena," povedala pouted. "Všetci moji priatelia sú zosobášení a majú jedno alebo dve deti, a chcem rovnaké pre seba. Miloval som ho pred a tam sú aj šance, aby sa oženil, ale nechcem, aby si vzal chlapík menom Jzan. Sú ako ovce, a...'
  
  
  Jej ruky boli teraz pálenie moje holé pokožky. Prišli dole na svoje vlastné, vyhýbal pod kryty a krúži okolo moje rameno a dolnej časti chrbta. Dotkol sa mi raz, veľmi zľahka. Jej dych sa chytil v jej krku. Potom som hodil deku nabok, a jej oči, rozmazané a naplnení túžbou, ako si sa pozrel na mňa.
  
  
  Ona sa zasmial hoarsely ako jej ružový jazyk skĺzol cez jej pery znova. Pomaly, pomaly, ona rozopnutú jej modrú blúzku a odhalila jej pevné, okrúhle prsia. Mierny nádych sebadôvery prešiel jej tvár, ako ona pomaly zdvihol jej telo sa vyliezť z pod jej sukňu. Moje oči sa potulovali sa nad ňou nakedness, a ona squatted dole a tlačte nohavičky sa jej chveje stehien. Ona spadol jej ego na podlahu vedľa jej blúzku a sukňu.
  
  
  Jej oči boli stanovené na mojom tele, a ona šepkala v nízkej, mäkký hlas. 'Ju-chcem vás. Jej názov bol, keď som prvýkrát videl si, keď váš otec priniesol ste tu poslednú noc.
  
  
  Arvia ľahne vedľa mňa na deku. Bežal jeho ruky nad hebkosť jej zadok. Boli krásne tvarované, a jej prsia boli teplé a mäkké proti mojej hrudi. Ona zdvihla tvár a pritisla otvorené ústa pevne proti bane, ako sa jej ruky skĺzol nadol medzi nami. Nemohol som si pomôcť, ale lapať ako chladné prsty uzavreté okolo mňa; potom sa stlačí celej dĺžky jej tela proti moja... "Áno, teraz," povedala moaned. "Teraz, prosím."
  
  
  I pritiahol si ju podľa mňa, a ona šíriť jej nohy prijať ma. Mohol cítiť jej telo trasie ako ona pomaly presunul jej boky a späť. Jej stehná pritlačí moje nohy, a jej členky ohnuté a zatvorené okolo môjho teliat. Som klesol hlboko do jej mäkké telo, a ona napätých pod mi, narieka za moje krýh, otváranie a zatváranie jej boky a hodil jej hlavu dozadu a dopredu v čistej a úplnej kapitulácii. Mohol som cítiť sám rastie a rozširuje sa do nej s vynikajúcou radosť, že rástol vo mne, a ja som zistil, že ona bola blíži jej vyvrcholenie ako ona dotiahnuť jej priľnavosť na mňa a presunuté pod mi s väčšou silou.
  
  
  Viac! Áno, viac, " povedala prosil, ako sa dostať ešte viac vzrušený ako ona kopol moje nohy s ňou podpätky. Potom kričala, krik, že rez prudko cez ticho hlinku. Ona jerked convulsively, narieka s radosťou, ako prišiel do nej. Potom jej telo zrútil späť limply, a ona bola tichá, s výnimkou nekontrolovateľné chvenie jej stehná, ako sa pevne pritlačené moje bedrá. Obaja sme ležal stále unavený a úplne obsahu.
  
  
  Neskôr sme hrali túto hru na prikrývky a vzal polievku, že jej matka zanechala v naftový motor. Arvia tvár začervenal s spokojnosť ako ona sa na mňa pozrel s nehanebné záujmu, zatiaľ čo jej otec hovoril k nej.
  
  
  "Pozorne počúvajte," povedal som. — Viete, ja som edu v Aptos, nemyslíte?" "Myslel som si to," povedala cez okraj jej hrnček. Držala sa o polievku, a jej oči boli smutné znova. — Ale ste si to nikdy nepodarí. Tam sú vojaci všade.
  
  
  Budem sa snažiť, Arvia. A ak nemôžem, budem sa snažiť pomôcť vám a vašim ľuďom.
  
  
  Ale ako?'
  
  
  Potriasol hlavou, stratil v jeho vlastnými myšlienkami. "Ja neviem, ako. Ale ak Jzan je zničený, pretože vojaci chcú boj rebelov, Aptos musí urobiť niečo pomôcť.
  
  
  "Ste dobrý človek," povedala zašepkal.
  
  
  "Najdôležitejšie je, že musíte odolať tak dlho, ako je to možné. Akonáhle sa dostanete na vlak, nie je nič, čo by sme mohli urobiť.
  
  
  Arvia pozrel preč za moment, a potom ticho rukou naše hrnčeky na stoličke. Ona sa obrátila a stáli predo mnou, stále mlčí, jej tvár zahalená s strachu a obáv. Nakoniec povedala ostro: "povedal by som..... Že možno by som vás nemôže zastaviť od svojho šialený plán. Je to beznádejný pre nás a vás ... príliš nebezpečné.
  
  
  Smial sa, oprel sa o jeho kolená študovať jej súsošie krásy. - Horúce slová. scalding ty. Ale bol som v pohode, tak dlho, a nikdy som bol chytený.
  
  
  "Nikdy?'
  
  
  "Dobre, takmer nikdy.
  
  
  "Zaslúžite si odmenu," povedala, lapal po dychu. "Si zaslúžiš mnoho ocenení. A ja som stále horúce, príliš. Horúci ako oheň. Ona sedela predo mnou, a ja som sa mohol cítiť oheň začína sa opäť v mojich dolnej časti tela. "A máme veľa hodín vľavo," dodala. "Veľa hodín."
  
  
  
  Kapitola 3
  
  
  
  
  Na súmraku, Josip, pravda, na jeho slovo, viedol ma z Jzan. Viedol ma cez väčšinou opustené ulice, cez široké údolie nad obcou, a potom na skalnatom ostrohu. O niekoľko hodín neskôr, sme sa zastavili, a pod útulku balvany, postavil oheň a urobil kávu. Pomocou poukázal stick, vytiahol mapu na zem a vysvetlila mi siete ciest, čo som potrebovala sledovať, aby si sa na hore Athos.
  
  
  "Je to odlišné od toho, čo bolo plánované skôr," povedal som, spomenul si na trase Hawk mi dal.
  
  
  "Áno," povedal. — Ale prichádzate z inej miesto teraz. Ukážem vám, najkratšia cesta odtiaľto, a aj tak to bude trvať veľa hodín, aby sa dostanete späť z Aptos.
  
  
  "Zozadu?"
  
  
  "Bohužiaľ, môj priateľ," vysvetlil mi. "Nie som čarodejník. Existujú len dve cesty vedúce k Aptos, a nie sú vzájomne prepojené. Mali by ste mať na pamäti, že nie je dobrý dôvod, prečo Apthos je ťažké prístup. To bolo kedysi väzení za otrokov a gladiátorov, ale teraz ... " On si povzdychol, topoľ. "By ste sa musieť vrátiť späť k Metkovic, ak chcete dostať blízko k Aftos z prednej," dodal ticho.
  
  
  "Ukáž mi cestu, Josip," povedal som, stonanie vnútorne. To bolo stý chybu. "Hawk mi povedal, že Milan manželka čakala na mňa, ale určitým spôsobom a v určitom čase. Jej bolo už neskoro, ktoré samo o sebe bolo podozrivé, a keď jej konečne som sa dostal tam, nebolo by mu na boku . Partizáni by mohol byť veľmi citlivé na tieto body, najmä s ich prst na spúšť.
  
  
  Keď Josip skončil jeho vysvetlenie, a jej hmú opakované trasu z pamäte, on vymazané mape a zbalil znova. Potom, čo mi veľkú pusu, on sa posunul do noci a zmizol.
  
  
  Mala jeden. Josip manželka pripojí moje oblečenie v poriadku, a Arvia pripravil taška potravín pre mňa, aby som mohol pokračovať v mojej ceste. Môj plynová bomba bola jediná zbraň som opustil. Stratil stiletto, keď mu skĺzol nadol vodovodu: "bomba bola teraz vo vrecku. Josip, jeho rodina si ju vzal z mojej nohu, keď som bol v bezvedomí a sušené dôkladne ju, spolu s všetky moje veci. To bolo teraz takmer k ničomu, a že nič v Jzan, že by som mohol použiť ako náhrada za moje stratené zbraň.
  
  
  Začal som chôdza pomalá, rovnomerným tempom, aby sa ušetrila mojej energie, a nikdy sa odchýlil od pokynov Josip mi dal. To bolo na dlhé prechádzky. Ako jej panciera pohyboval cez temné údolie, vietor howled cez suché stromy, štiepanie mojej tvári. Jej panciera bežal pozdĺž vysoké hrebene, a na moje nohy položiť obrovské mŕtvy svet, a výkrikmi nočné zver mi dal nádej, že Milan je vlk nemal príliš veľa príbuzných v oblasti. Veľmi rýchlo začali stúpať, sústruženie do masívne horniny, a konečne, keď horizont bol namaľovaný v ružovej farby dawn, Athos dosiahol to.
  
  
  Hawke nebolo preháňa. Aptos bol orlie hniezdo, niekde vysoko v horách. Príroda vytvorila naozaj nedobytné pevnosti, obklopený nepriechodné hory a neprístupných skalách. Bolo to ako ostrov v oblakoch, a zadnom vchode nie je nič viac ako úzky priechod o sedem metrov dlhé, pripojená na cestu do závratné strane-tesaným schodisko.
  
  
  Jej zamestnanci išiel do tábora pocit nahý a je vystavená, ľahkou korisťou pre čokoľvek a všetko... išiel som do točité schodisko a dosiahol prejsť. Úprimný pred jej videl starého opevnenia. To bolo ponorené v šedá, svetlo bez tieňov. Jediný zvuk bol šepot vetra nad planiny.
  
  
  Bolo to príliš tichý, príliš podozrivo ticho. Štandardný postup mal mať vojakov vyslaných a by som bol oslavovaný. Ako jej panciera robil jeho cestu cez úzky priechod, cítila sa hľadí okolo skryté trhliny, ale nevidel nič. Jej stahl je opatrnejší, než hnevá cougar, a moje nervy napätých ako ju cítil niečo iné: cítil som sa ako som sa prechádzal otvorene do pasce.
  
  
  Bol som asi v polovici chodby pri dvoch obrovských číselné údaje sa objavil okolo útesu predo mnou. Nemohol som vidieť ich tváre v slabom osvetlení, takže sa crouched nadol. Som točil okolo, myslel by som sa mohol dostať späť k východu. Ale dve temné tiene boli aj blížiace sa na mňa zozadu. Zišli sme sa v divokej spleť ramien a nôh.
  
  
  Päsťou udrel do môjho života. To bol automaticky parried tým, Ego s Kravatou Sjow Shemg Sjie presunúť, chytil útočníka ľavé zápästie ľavej ruky a blokovanie ega ľavej ruke s jeho pravé predlaktie. Jej clenched oboch rúk a vytiahnuť silu ega útoky. Skôr, ako on mohol myslieť niečo povedať o reumatizmus, jej ľavej strane sa zhoršila a jej pravú ruku stiahla, stlačením nadol na jej predlaktie, čo spôsobuje jej ego stratí svoju rovnováhu. Potom jej ego ho kopol v kneecap.
  
  
  Ak to urobíte správne, môžete ho vypnúť ego čas. Ale držal som späť, pretože som nechcel, aby dal sa ih navždy. Oh môj Bože, tých, parné motory by boli na mojej strane. Problém bol, bol som jediný, kto vedel, že... muž stratil vedomie po páde do osoby za ním.
  
  
  "Hej," zakričal som. "Hej, počkaj. Jej . .. '
  
  
  To bolo všetko, čo som mal čas. Druhý muž skočil na mojom krku zozadu. Ego ruky, natiahol do všetkých častí tela, ktoré by mohol dosiahnuť. To bol používaný-Shan-Hsien Deng Shouye, potom som sa prikrčil dole a kopol ego v živote ťažké s jediným z mojej ľavej strane obuvi a predstieral, že hit ego tvárou v tvár s mojej ľavej ruke, aby sa ubezpečil, že on by sa odraziť moju ranu.
  
  
  On nech sa chrapľavý výkrik a padla.
  
  
  Pokračoval som to. Muž, ktorý padol pod ťarchou môj prvý útočník leaped k jeho nohám a hneď mala svoje prsty na jeho hrdla.
  
  
  Štvrtý muž ma udrel, pevný v nohy a on spadol. Okamžite skočil na vrchole ma, a za pár sekúnd som si nebol istý, že som videla niečo. Musí boli jedným z najväčších ľudí, ona by sa niekedy stretli. Bol to obor, najmenej šesť stôp vysoký, aj proporcie. Ego je ramená boli také obrovské, že to vyzeralo, že mal na sebe, rugby ramenné vypchávky. Možno to bolo preto, že bol cowering, ale námestí-jawed ego gol na svojich pleciach nevyzeralo ako mal krku. Ego nohy boli postavené držať bazén, stolička, a jeho ruky boli len o niečo tenšie. Ego ľavé rameno mal byť aspoň meter široký. Nemal pravej ruke. Namiesto toho mal tri poukázal na háku. Všetky hmú musel urobiť, bolo miesto, ktoré háčik v určitom smere, a ja by som sa nakrájať ako ryba.
  
  
  Snažil nízky, ostré potápať. Ja som nemal čas vyskúšať brucho hodiť; to už bol príliš zaneprázdnený prevalcoval a blokovanie ego-zabíjanie háčik. S jeho ľavej ruke, schmatol ju ega log-ako zápästie, a s jeho pravou rukou, schmatol ega ľavom ramene, pripnúť svoje topánky, aby ega členky. Ego nohy letel z cesty, a on letel nado mnou v oblúku. Ak to dopadne na zem, je otriasla.
  
  
  Okamžite vyskočil a točil okolo svojej osi, tak, že by sme nemali stratiť ego v nedohľadne na chvíľu. On pristál na jeho nohy v kotrmelec, a zaútočil znova. Vydal svoje nohy a chytil ruku znova, s využitím všetkých jeho monštruózne silu, aby ju do polovice. Potom, ohýbanie ega rameno, on znížili na jej ego s jeho dlani. Tam by boli ostré zlomeniny kostí, ktorá by sa stala Stahl je ego k ničomu. Ale namiesto toho, ruku šiel znecitlivenie, ktoré bolí. Ego je rameno bolo kovov celú cestu až na koleno.
  
  
  Ha, on odfrkol. "Idem sa zabiť." Ega boli oči veľkosti tanierov, žiariace, s nenávisti a zloby.
  
  
  On prehodil jeho háčik na mňa a zavrčal v hneve. Bol parried strany (obojručný bekhend), a ega rana bola vychýlená smerom nadol. Potom vystúpil okrem hit ego v membrána s kĺby jeho pravú päsť. Ale on bol tak rýchlo, ako bol vysoký. Chytil moju päsť s dlaň ľavej ruky a začal stláčať ho. Cítil jej šľachy a kosti utiahnite, ako keď idú vybuchnúť a rozbiť ako kindling, votum votum.
  
  
  Moja sila bola preč. On vylisované ťažšie, ako sa jeho ruka uchytenie bane ako vise. Moje nohy boli tras, už oslabený z hodiny chôdze. Ďalším momentom, a troch mužov by skočiť na mňa, a to by byť viac. Mojou jedinou šancou bolo hit Djöe Feng-Sjie pi, ale že by ma nechal vystavený to strašné háčik.
  
  
  Moja ľavá ruka vystrelila, odpaľovanie na svoje zápästie. Moje pravé rameno bolo teraz zadarmo, ale v tom momente, ega pravé rameno prehodil a ostré konce ego háčik bit do mojej bundy. Jej ego strčil jej ramená tak ťažké, ako by sa mohli. On narazil, a tam bol crack ako kožené puzdro prišiel voľné od jeho rameno.
  
  
  Pálivej bolesti strieľal cez môj mozog, a tmavá krv gushed cez môj rozštiepené sveter. Som však povolené som sa na útok ho skôr, než sa mohol uvoľniť jeho háčik, a ostatné tri účtuje sa na mňa zozadu. Jej ego udrel ho, biť svoje právo shin s jeho ľavej nohy a robiť jednoduché koleno hodiť.
  
  
  Ego ruky prehodil ako veterný mlyn, nože, a on spadol znova. Jej dal svoju boky na Emu hrudníka a lisovaný ega ruky s jeho kolená. Som prekročil moje ruky tak, že som si zápästie, boli stlačené proti jeho hrdla, ak sa dá nazvať hrdla, a dal mi všetko, čo som mal. Nebolo to ego, ktoré sa snažil zabiť, to bol len snaží vypnúť ego, zastavenie prietoku krvi do ego mozgu. To bolo nemožné. Moje zranenie ramena bol v ostrom, pulzujúce, neznesiteľnú bolesť, ale dal som všetky moje hmotnosť na to, a viem, že mám potrebu sa s tým vyrovnať rýchlo. Mohol som počuť troch mužov vychádzkové za mnou a obrie ruky posuvné pod moje nohy. Stlačila som to ťažšie. Ego oči začali koľajových. Niečo studené a kovových lisovaných proti mojej pravej chrámu. Ženský hlas povedal: "Ak on zomrie, budem fúkať vašu hlavu."
  
  
  Obrátil som sa pomaly, stále nechcel nechať až na tlak, a našiel sám seba pozeral dole barel Carcano Krát puška.
  
  
  Jej výška je mierne vyššia. Žena natiahol jej dlhé, rovné nohy pevne držte zadok jej puška na jej rameno a pozrela sa na mňa s ňou obvyklým dôvery. Hej, to bolo asi tridsať. Jej nohavice a tričko viseli voľne kde jej zúžený pás a pretiahol napnutá, kde jej plné prsia a zvodný zadoček pritlačí mäkké, nosené textílie. Jej jet-čierne vlasy mal skrátiť a by na jej čele, pálenie očí, a hrdý červené ústa.
  
  
  Jej pohľad sa vrátil na človeka. Už stahl modrá, a jej ego pritisla krku trochu ťažšie s nepriaznivej pocit. "Strieľať," jej otec povedal. "Aspoň potom bolesť ustane."
  
  
  "Budem určite robiť to. Ja určite vás zabije, ak sa nebudete riadiť svoje objednávky.
  
  
  "Ak by som ho nechal ísť, on si ma zabiť."
  
  
  "Idiot," povedala hissed. "S nimi fretky, ako ste sa sem dostali, ste mali zbraň a ukázal na vás. Ak sa nám nepodarilo očakáva, že ste zomrieť, by ste boli mŕtvoly dávno. Ale nahnevalo Hash s vašou výzvou, a vyšiel cez seba. Nechcem zabiť ma teraz, alebo stratíte život.
  
  
  Cítil nárast horkú obdiv pre ženskú krásu a silu, a pomyslel si, ako dobre to by bolo prepustenie, že niektorí arogancia v nej. Potom som si uvedomil, že by som sa mal si zostať nažive vyskúšať, a že ona držala zbraň, ktorá by rozhodne použiť. On si povzdychol a uvoľniť jeho uchopenie. "Všetko v poriadku," povedal som. "Ale ona . .. '
  
  
  "Nič také. Slová pre nás.'Ona strčil mi s ňou zbraň zdôrazňujú jej slová. "Poď, pustil svojho ega a zostať v pokoji. Hash Padra sa uistite, že ste nám to, čo chceme vedieť, nie to, čo chcete povedať.
  
  
  S kľudným, ľahostajný postoj, pomaly skĺzol mimo človeka a umiestnil svoje ruky na zem. Teraz nie je čas ukázať strach. Muži sa zhromaždili okolo nás, jeden kríval a iné odreniny jeho života, kde je jeho ego sa dotkli sa. Ostatní sa pripojili ich zostúpil z útesy, do všetkých šesť non-partizán pozeral sa na mňa cez strapatý tma, všetci dúfajú, že by som sa zrúti na zem a prosil o milosť.
  
  
  "Hash? Hash, ste v poriadku? žena spýtala sa úzkostlivo. Človek na zemi nasáva dych, a jeho masívne hrudníka nadul sa ako balón. Po chvíli sedel hore, coughed, napľul, a usmial sa s jeho úst plnú zlatých zubov. "Áno, — zavrčal. "Bol to dobrý pokus, ale nie natoľko, aby zastaviť Kapláni."
  
  
  — Potrebujete žena ušetriť?" Odpovedal som nenútene.
  
  
  On sa opieral dopredu a jabbed pevný hrot jeho háčik do môjho hrdla, tesne nad tepny po mojej ľavej strane. S chladným fury, povedal: "Pozor na svoje slová, inak by mohol byť váš posledný. Dokonca aj najvyšší bell sa zastaví, keď zvonicou je odstránený z neho."
  
  
  On požitia pevných, zrazu pocit, jeho jazyk. — Ste boli hlúpi, keď ste sa pokúsili špehovať na nás.
  
  
  "Nechcel som prísť sem, aby špión," Hash Padre povedal jej. "Volám sa Carter, Nick Carter, a jej... .. '
  
  
  "Ste klamstvo," on snarled.
  
  
  "Vstaň, Nick Carter by malo prísť cez dvere pred niekoľkými dňami.
  
  
  "Dvere... chcete povedať, že hlavný vchod?"
  
  
  "Ako keby ste nevedeli, že" Padre sa zasmial. — Sme poslali muža, aby vyhovovali Carter a priniesť Ego tu. Ale náš človek bol chytený pred našiel Dobre, skutočné Carter. Tak hmú bude ešte musieť ísť cez Dvere, pretože on nevie lepšie. Ale ste prišli cez iný vchod. Len Karak by vám poslali. Má nájdete nás ako malé deti?
  
  
  "Neviem, Karak," som prasklo. — Ale ak budete trvať, že fishhook preč odo mňa, poviem vám, ako som sa sem dostali."
  
  
  Namiesto toho, háčik išiel ešte hlbšie. Som flinched, ako som cítil krv bahno celého mierne znížiť na moje telo. Jej rýchlo povedal: "Polgar AC Miláno, mal na starosti tu nebol on?"
  
  
  "Takže čo?'
  
  
  "Som vdova. .. Ak by som mohol hovoriť k egu vdova, som mohol dokázať, kto som."
  
  
  Hash Padra myslel, že to bolo veľa zábavy. Hodil hlavu späť a zasmial sa nahlas, dusenie, a zakaždým, keď sa smial sa znova, Háčik potopil trochu hlbšie. Premýšľala som, či by som mohol slap jej ego, tvárou v tvár pred háčik strihol celého hrdla von.
  
  
  — Ak by ste mali hovoriť ego vdova, čo by si povedal?" "Čo je to?" spýtal sa, keď mu prestal smiať. — Čo by si povedal?"
  
  
  'To nezabudnem. Je to v nemčine.
  
  
  "Skúste si to," povedal expansively. Ego oči žiarili ako mačacie. On prešiel z Serbo-Croatian na silne zdôraznený angličtiny a opakuje, " Skús to."
  
  
  Pozrel sa na neho wearily. Som rád, že stále menej a menej. Muži stratili trpezlivosť a žena prehodil pušku threateningly. Opustil ju ih v napätí na chvíľu, a potom citoval: "Wir niemals wünschen vorangehen plachtenie naše Hass". Čo znamená: nikdy nezabudneme na naše nenávisť.
  
  
  Žena okamžite reagovali ďalší riadok v básni. "Wir haben jeder абер eine einzige Hass". Alebo: všetci Sme len jeden nenávisti.
  
  
  Ona sa pozeral na Nah s prekvapením na chvíľu. "Vy...'
  
  
  Na Polgar žena. Sophia.'
  
  
  "Ale ja som si na ňu, keď som bol pol starý muž. A vy ... " Ďakujeme, že ste. Ale v matematike a tak starý ako sa cíti, a Polgar vždy cítil, ako bol. .. mladých ľudí. Ona mi dala malý úsmev a potom citoval: "Máme radi ako jeden, nenávidíme ako jeden, máme len jedného nepriateľa." Ak ste Nick Carter, môžete mi povedať, posledné dva riadky ?
  
  
  "To je len jedna vec, a len jedno slovo," povedal som. "Nemecko sa nikdy prestať nenávidieť Francúzsko."
  
  
  "Posledné slovo je" Anglicko!'.
  
  
  "Ale počas vypuknutia druhej Svetovej Vojny . .. '
  
  
  "To je báseň z Prvej Svetovej Vojny," hovorí Ernst Lissauer opravil ju. Ale svet sa zmenil. On cast zmysluplný pohľad okolo neho. "Váš nepriateľ je teraz váš manžel nepriateľov, nie Francúzsku alebo Anglicku."
  
  
  "Je mi ľúto, ale Polgar a ja som bol ženatý v Berlíne mnoho rokov po tom, čo on ťa stretol. Nikdy sme sa stretli. Musela byť opatrní.
  
  
  "Nič sami na vine."
  
  
  Sofia, Milana obrátil na Hash Padre a iných. To je Nick Carter, " povedala v Serbo-Croatian. "Náhodou, prišiel tu cez tento vchod a nie cez Dvere, a vyhnúť sa obe armády a Karak. Vitajte neho.
  
  
  Ich privítal ma s rovnakým neodolateľné vášeň, že oni bojovali, sa mi s pár minút skôr. Sa zhlukli okolo mňa zo všetkých strán, až kým Páter mal dať príkaz, háčik bliká v ranného svetla.
  
  
  Keď sme sa dostali do tábora, Sofia uzdravil moje rany a potom pripravila vzdelávania pre nás. Medzi plátok guivech, typický Balkánsky guláš zo zmesi zeleniny a sip biele víno s chuťou ôsmy-stlačené hrozna, povedal mi o Juhoslovanskej útok, asi Jzan, a o jeho cesty na Vrchu Athos.
  
  
  Väčšina z toho bola pravda. Nemal spomenúť jej Arvia. Je to vaše podnikanie. On tiež vyhnúť dôvod, prečo tam bol. Bol som samozrejme očakáva, ale nezmysel s táto báseň je uvedené, že skupina nechcel poznať moje meno. Hawke si nenárokoval na toto tajomstvo. On len povedal mi, že Milan manželka trvali na to. Ale Balkánu politike sa rýchlo menia, a varovanie bolo pochopiteľné. Potom tam bol príležitostné zmienky o človeka, ktorý bol poslaný, aby mnou stretnúť, a ďalší muž, Karáči. Nechcel som, ako to buď. Ale povedal som im podrobne to, čo som im povedal. Pre týchto ľudí, skromnosť je len čo by kameňom dohodil od zbabelosti, a trochu preháňania nebude bolieť príbehy, najmä ak to má byť na ih strane. Okrem toho, ona, som si užil som si.
  
  
  Keď som dokončil to, že podal mi fľašu, a predať ju do kameňa. Zdalo sa, že najťažšie bolo viac. Prišiel som sem, dohodnuté, a zvyšok bude jednoduché . Nechcel som zabudnúť na svoj sľub, že by som sa pokúsiť získať pomoc pre Jzan, ale musel som čakať mojom zase. Hawk a v jeho známych, tupý spôsobom, mal poukázať na to, že informácie, ktoré v Miláne vlk bol účtovná mal získať za každú cenu. Bol to môj objednať, a my, aby bolo najdôležitejšie. On pozrel na ňu, potom prepne späť na nemčina.
  
  
  "Frau Milan," začal som.
  
  
  "Prosím, zavolajte mi Sofia," povedala.
  
  
  Na padra, chápať význam, ak nie každé slovo, dal krátky smiať sa a obrátil oči v stĺp. Ego ignoruje ju, ale hej, usmial sa a ochutnal fľaša on by sa práve otvorili. "Sofia, rovnako ako I love Aftos a pohostinnosť, budem musieť odísť čoskoro."
  
  
  "Áno. Potrebujete môj manžel je vlk.
  
  
  "Nepotrebujem všetko, čo vlk," povedala som rýchlo. "To, čo má s ním je dosť."
  
  
  'To nie je možné.'
  
  
  'Nemožné? Jej rýchlo vzal dúšok vína. On by už si predstaviť, čo jeho cestu späť, sa snaží udržať divoké zviera pod kontrolou bez straty jediného kúsok kosti v procese. "Nemôžete oddeliť tieto dve veci."
  
  
  "Myslím," povedala ticho, " nemyslím si, že vlk.
  
  
  "Je mu chýba? Utiekol? Alebo šialený?
  
  
  "On je na Karak to."
  
  
  Počul som, Stahl hlas rásť hlasnejšie. "Kto je tento Karak?"
  
  
  Tam bol dlho ticho. Sophia sa obrátil na tvár ranné slnko. Prvé lúče slnečného svetla sparkled v jej vlasy, svietiace jej vysoké lícne kosti a slonoviny krku. Oči sa jej zdalo, že chytiť ega teplo, ale keď sa pozrela na mňa, boli chladnejšie a viac bezcitní, než kedykoľvek predtým. A tak sa jej hlasu, keď sa konečne pokračovanie v srbsko-chorvátsky. "Najprv som vám poviem, ako Polgar zomrel, Nick. On a deväť iní boli ulovené v armádou zálohe, rovnako ako moje, ktoré ste ušli, keď ste zadali Cerna Gora. Oni nemali šancu.
  
  
  Cerna Gora znamená, čierna hora v srbskom. Spýtala som sa jej: "Si svojho ega, vzdali, Sofia?"
  
  
  Ona prikývla. "Zradca bol jeden okolo nás, unavení z bojov a presvedčený o veľkú odmenu.
  
  
  Zomrel dobre zaslúžený zradca je smrť. Sme ohnuté dva stromy spolu a viazaná na ego medzi nimi. Potom sme rezané laná holding stromov spolu."
  
  
  "Ale zabíjanie nekončí," na Padra zavrčal.
  
  
  "Teraz sme v strede občianskej vojny. Musíme rozhodnúť, kto bude viesť nás po Polgar smrti.
  
  
  "Ale sme sa rozdelili na dve časti.
  
  
  "Druhú polovicu," povedal som, " je Karak?"
  
  
  "Áno. Evan Karak, môj manžel je poručík. Prikazuje väčšina z toho, Nick. On kontroluje väčšinu z tábora, a my sme outcasts.
  
  
  "Vy? Ale ste Milan žena.
  
  
  "Tu, žena je považovaná za človeka cohabitant, nie ako egoista," povedala ruefully. "A Karak má vlk."
  
  
  "Ona je ego meč," Padra vysvetlil. "Vlk zomrel s Polgar, a Karak stiahol ho. On používa ego ako totem, ako dôkaz, že on je Polgar je právoplatný dedič. Dokonca aj horšie, muži, poslúchať a nasledovať ho, ako bleating, strach ovce.
  
  
  "Život tu je tvrdý, a boj o chorvátskej nezávislosti je dlhý, možno príliš dlho. Šéfovia stratili svoje duše spolu s ich mládeže, " Sofia si povzdychol. — Ale to je pre estestvenno. Ako človek starne, chcete držať pevne, aby to, čo zostalo."
  
  
  "Bah, že" Padra povedal vztekle. "Máme k útoku. Musíme pomstiť Polgar a našich padlých bratov. Ale nie! Sme v Aptos sú opäť bojujú minulosti a hrať hry zabudnúť budúcnosti. Podľa Karak, sme realisti, a myslím, že sme hnitím tu."
  
  
  "Ale viete, prečo je to nemožné pre nás, Nick," Sophia povedal. "Existuje veľa ľudí na Karak stranu, a on zostane pri moci tak dlho, ako má toto wolf kožušiny. Nebude povedať nie. Je mi ľúto, že ste sem prišli tak, a teraz budete musieť prísť späť s prázdnymi rukami.
  
  
  Jej, myslel som, že sa na chvíľu ako trpký pocit bežal cez moje telo. Potom sa jej spýtal v nemčine: Sa Karak vedieť o tejto della, Sofia?
  
  
  "Samozrejme, že nie," odpovedala v nemčine. "Polgar a stále som to tajomstvo."
  
  
  "Tak nech je to čokoľvek, je to ešte stále existuje?"
  
  
  'Áno.'
  
  
  On vstal, natiahol, a vydal seba samého, aby nevyhnutné, hovorí jej v Serbo-Croatian: "Potom je len jedna vec, doľava."
  
  
  "A to?"
  
  
  Potrebujeme tento meč z Karak."
  
  
  
  Kapitola 4
  
  
  
  
  Sophia zalapal po dychu, ako sa jej oči sa rozšírili. — Nie, to je nemožné!
  
  
  "Ja sa na to.'
  
  
  Na padra otvoril svoje ústa, aby niečo povedať, ale zastavil ju. "Pozri, chápem váš problém a cítim s vami," povedal som. Nechcel som cestovať do polovice po celom svete a stúpania tejto godforsaken hory len prísť späť s prázdnymi rukami. Musím robiť svoju prácu, a je to sakramentsky dôležité. A Karak, musí pochopiť, že.
  
  
  "On bude zabiť."
  
  
  "Áno, Padra. Možno sa.'
  
  
  "Povedz mu všetko o..."'
  
  
  "Nie, Sofia. To zostáva naším tajomstvom.
  
  
  — Ale čo budeš robiť?" .. ?
  
  
  Neviem ju ešte. Budem niekam ísť. Ona sa postavila rozpačito, premýšľal, či tam bolo niečo iné, oplatí mohol by som povedať im. Ale to nebolo. "Povedz mi kde nájsť ego a chcú mi šťastie," povedal som.
  
  
  "Nick, nemôžeme vám to.
  
  
  — Budete musieť strieľať mňa, ak chcete zastaviť ma." Na Padra tvár kalená a zatemnené, až to vyzeralo, mahagón. Zrazu sa roared: "Tak poďme
  
  
  všetky.'
  
  
  "Nemusíte to," povedal som. "Toto wolf kožu...'
  
  
  — To je pre nás dôležité ako to je na vás, Carter. Obrátil sa a zakričal na druhých. "Čo zbabělci, sme sa nechať tento cudzinec robiť našu prácu. Musíme bojovať Karak a vyriešiť tento vývrtka raz a pre všetkých.
  
  
  "Ale Hash. Sme tak málo a Karak má tak veľa ľudí .. On stifled jej protest s fantastickou pravej ruky na zem a zúrivý prekliatie. Tam bol ďalší ťažký ticho, a ja som represívne pocit, že vlk Miláne stal symbolom, že obe strany by stret viac. A ja budem v stredu to, keď začne tiecť krv. Po jednom, muži prikývla a súhlasil s Padra, až nakoniec tam bol všeobecné nahlas kričať na nás ísť. Sophia prišiel, aby stál vedľa mňa, oči sa jej temné a hrozivé.
  
  
  "Poď," povedala, zvyšovanie puška vo vzduchu. "Budeme všetci ísť."
  
  
  "A rýchlo," na Padra kričali, " predtým, než sme sa stratiť srdce znova."
  
  
  Búrlivý smiech bol odpoveď, ale to bola posledná vec, na jej myseľ. Nechcel som ako myšlienka, pričom ih na bitúnku. Sofia kráčal vedľa mňa dole úzke uličky, jej ramená na druhú a jej fenomenálny hrudníka nadul sa hrdo. Ona kráčala ako človek, bez márnosť alebo pytačky, aj keď z času na čas jej stehná kartáčovaný bane .
  
  
  Musíme mať vyzeral ako starý plagát, keď sme vstúpili do mesta. Viete, tieto plagáty: hrdinský sedlák pár, stoically pri pohľade do budúcnosti, on s jeho ruku na pák jeho obrie auto, a ona s snop pšenice v jej rukách. Len som nemal také roztomilé hračky, a Sofia bola holding stará brokovnice. Za nás bol motley posádky, oblečený v handry a držanie zbraní. Všemohúci Boh . ..
  
  
  Prešli sme cez zarastený uliciach medzi hulks z tehál a betónových stavieb. Raz, dolné poschodia boli väčšinou stánkov, malé obchody s drevené markízy na závesy, ktoré by mohli byť znížené slúžiť ako počítadlá. V horných poschodiach boli domy s balkónom a schodísk, a strechy boli pokryté dlaždicami. Ale teraz staré Afthos bol mŕtvy, poznamenané počasie a zanedbávanie, kým nezostalo nič z neho, ale hromadu zarastené troskách.
  
  
  Z času na čas, osamelé ženy prešiel mimmo, väčšinou oblečený hlavy až k päte v čiernej farbe. Oni sa ponáhľali na, pozastavením len na chvíľu otočiť a pozrieť sa po nás. Úzke ulice boli preplnené ľuďmi, niektoré staré a hrdí, ale častejšie mladých, s červenanie tváre a cynické a nesmelé oči a nerozhodný chôdza.
  
  
  — Nemal si a Padre povedať, že ľudia sú tu staré?" Spýtal som sa jej, Sophia, zvedavo.
  
  
  "Tí, ktorí sa zhromaždili okolo Karak, a ktorí sme boli známe už mnoho rokov. Ale Karak aj nábor nových. Jej pery krútia kýchnutí. "Hovoria, že sú tu bojovať za dobrú vec, ale niekedy som zvedavý, ako hlboko ih zámery sú. Som predovšetkým záujem o Karak.
  
  
  "Aspoň znie to bláznivo."
  
  
  "Nie sme len zlodeji," povedala. Potom ona si na chvíľu, nie celkom dokončovacie jej veta.
  
  
  Ako väčšina Rímskych mestách, Mount Athos Imelo bolo tvarované ako osy a bol umiestnený symetricky okolo avenue, nad ktorou sa týčil chrám. Tam je takmer nič ľavej tohto chrámu, ale keď sme dosiahli krokov vedúcich k nemu, Sofia ukázal a povedal: "nie je možné zobraziť, ego už, Nick. A na druhej strane Vigilus " dom. Bola to najväčšia a najlepšie domu, a to je ešte fretky-udržiavaný v lepšom stave, než v ostatných domov, tak toto je miesto, kde Karak zostal. Bolo tam raz, " dodala horko.
  
  
  "Vigilus, Starosta, nie?"
  
  
  "Viac ako veliteľ posádky. Na provinčný guvernér žil v Splite. Na della sám, toto mesto bolo založené pohanský cisár Dioklecián. Aptos bol malý hraničnom priechode, a Vigilus bol zodpovedný za malú posádku, a otrokov, ktorí pracovali v lomoch a vyškolení, aby sa gladiátori.
  
  
  Môžete stále vidieť perá a dungeony, " povedal Padra, ktorý prišiel k nám. On mávol hák na vpadli amfiteáter. "Zomreli tam ... alebo žil zomrieť v Rime."
  
  
  Študoval dlhé oválne misy. "Vyzerá to, že je stále v prevádzke,"povedala som, keď videl, ako dobrý stav bol.
  
  
  "Tak je," na Padra pokračovanie. "Vždy sme použili ego pre terčovú streľbu a šport. Nie je to tak dávno, keď Polgar bol stále nažive, Karak navrhol pomocou ego pre iné hry — staré hry.
  
  
  "Gladiator farby? Ste zo mňa srandu.'
  
  
  "Nie je na smrť, ale presne tak, ako sú starovekej Rímskej súťaží." Sophia potriasol hlavou smutne. "Polgar neschvaľoval, ale veril Karak ako jeho poručík, a zdalo sa mi to ako neškodná zábava v čase."
  
  
  "Rimania, príliš," povedal som.
  
  
  "A ako s Rimanmi, jeho popularita sa zvýšila." Pričom hlboký dych, Padraig schodoch. "Je to čisté šialenstvo, aby sa pobili. Kedy bude koniec?
  
  
  "Tým, že Karak," Sophia povedal grimly, a viedol hore.
  
  
  Pre chrám bol veľký štvorec, a len za to bol dezolátnom vily obklopené zvyškami múru. Bez váhania sme sa vydali smerom k vile.
  
  
  "Hlasovať presne," Sophia povedal, a prvýkrát mohol počuť chvenie v jej hlas. Muži sa pripojil k nám zozadu, pozrel furtively na seba a muttering ich hlasy. Atmosféra bola pokojná: nabité pokoj, ktorý predchádza silné búrky, a všetci okolo nás bola vedomá. V ponurej ráno saint nemal sledujte nás do vily. Šli sme dole na v ohlase na chodbe s blikanie baterky. Potom sme vstúpili do veľkej obdĺžnikovej miestnosti svieti tri-legged žeravé uhlie. Vôňa horiaceho olejového viseli ťažké vo vzduchu. Pred storočiami, vila bola zdobená ozdobami z postavenie a bohatstvo: ťažké koberce, ručne položený mozaikové podlahy a bohaté fresky. Teraz koberce boli preč, podlaha bola krakované a zablatené, to creaked pod nohami, a paint bol poškvrnený alebo popraskané. Teraz tam bol žiadny iný nábytok okrem dlhú predseda surové drevo a pár lavičiek, na ktorých asi dvadsať ľudí pozeral na nás divoko.
  
  
  Môj pohľad vyrazil spolu sedačky na malé dais na druhom konci miestnosti. Na dais bol obklopený niekoľko kamenných blokov, a bola pokrytá utierky a koží, ktoré boli veľmi opotrebované. Na nen tam bolo okrúhle stoličky bez operadla, logicky nazýva Roman stoličky, a opäť trojnohá brazier.
  
  
  Bol jeden muž, ktorý sedí v tejto stoličky. Ego študoval jej v neistej svetlo brazier. On bol silný, husté kučeravé bradu, na ktoré sa vzťahuje jeho ego do očí, a jeho tvár bola pokrytá kruté riadky a jazvy. Bol oblečený v rumpled khaki jednotné nosili Castro je partizáni, a jeho dlhé čierne vlasy, bola zdobená policajný spp.
  
  
  Mal MAB je automatická pištoľ na kolenách, a on bol maznanie, ako by to bolo jeho obľúbené hračky.
  
  
  Pozrel sa na mňa s osobitným záujmom a spýtal sa: "Kto ste?"
  
  
  "Nick Carter."
  
  
  On sel otvorený. Stahl jeho hlas je ostrejší. "Počul som o vás, Carter.
  
  
  — Počul som o vás skôr." Nie Stahl pridanie, čo počul o nen. "Ste Evan Karak, Polgar Miláne poručík.
  
  
  "Milan je mŕtvy."
  
  
  "Ja viem, že.'
  
  
  "To je dôvod, prečo nemôžem byť ego poručík už." Karak pohladil svoje fúzy na chvíľu, jeho oči sa zužuje. "Ste v zlej spoločnosti, Carter.
  
  
  "Oni sú moji priatelia. Myslím, že všetci sme priatelia Milan, " povedala som pokojne. "Ale ona je tu pre seba.
  
  
  'Prečo?'
  
  
  "Dostať kože Miláne vlk."
  
  
  Bolo ticho. Karak pozrel otvorene sa na mňa s tmavými, angry oči. "Ego kožu?" — Čo je to? " spýtal sa ostro. "Za čo? Dať ego výlety, fotografie, hudbu, atď. partiou discontented ľudí?
  
  
  Vedľa mňa Padra kdesi v násilných zlosť, a položil ruku na emu ramenný upokojiť ju. "Nie," Karaku mu povedal. "Ale vzhľadom na to." Ten sa zhlboka nadýchol a spálil, improvizácie ako hovoril. "Stretol som sa Milan pred mnohými rokmi v Berlíne. On mi raz povedal: "Nick, idem domov, ale nechcete nikdy zabudnúť mňa. Prejdite späť do Ameriky ľudí, nezabudni na mňa." A nemal zomrieť, môžeme pridať až doláru, môžeme pridať až dolár mnohých slobody-milujúci Američanov."
  
  
  V tom momente, Karak mužov začal mutter a presunúť restlessly, a jeden okolo nich zrazu zareval: "je To pasca." Ostatné kričali: "Nie je to hmú!"
  
  
  On sa obrátil a videl, že reproduktory boli mladí muži, pravdepodobne dve Karak nových regrútov. To malo zmysel. Obrátil som sa späť do platformy, a Karak oči stretli baňa, plnou výsmechu.
  
  
  "Ste cudzinec, tu, Carter," povedal. "Nechcete pochopiť, ako veci sú s nami."
  
  
  Som unavený z toho, že tzv cudzincom. Zrazu som bol unavený celá táto prekliata spor. — Prišiel som pre seba, ale nielen pre seba, " som sa nanášajú sa na neho. — Tento meč nepatrí k nám, k vám, k nám, ku mne, k nám, k vám, k fotografie, hudbu. Ale to patrí celý vonkajší bazén. Je to symbol toho, čo Milan zomrel za. To je symbol slobody a nezávislosti národov všetkých krajinách."
  
  
  Tam bol iný šum hlasov a pohyb dvoch mužov. Na chvíľu som myslel, že by som zašla príliš ďaleko. Potom jeden z starší muži pri stole povedal prekvapenie: "Môžete to urobiť pre nás?"
  
  
  "Áno. A jej slovo bolo šírenie, a to bude znamenať podporu a peniaze pre vás. Daj mi to."
  
  
  Jej naozaj sa uniesť. Všetko, čo som potrebovala práve teraz bol ohňostroj a vlajky, aby sa mi zvolený prezident. Vzrušenie v izbe bola skvelá, a je to pocit, ako by som mohol dostať Sofia a jej gang z tu nažive.
  
  
  V din ďalšej diskusie, starého človeka, jeho hlas by mohol byť jasne počuť. "Som povedať, že by sme mali dať hmú to skryť," povedal. "Svet potrebuje počuť o našom zápase, a ak Carter môže...'
  
  
  "Nezmysel," Karak odfrkol. "Je to lož. Stále. . Jeho horkú ego oči glittered napodiv, a on sa pomaly začal sa usmievať. Bolo to škaredé úsmev. On sklonil dolu, zdvihol šedá kožušinový kabát, a clutched to bolestne v ruke. "Chceš tento meč?" Všetky práva, príďte si ho. Nechcem vás kdekoľvek v blízkosti Sofia alebo Padra, v prípade, že to váš trik s cieľom zdiskreditovať ma. To bolo pravdepodobne ego trik. Pozrel vybíjaný dosť na nič. Ale ja som šiel až k nemu a bola takmer v ruke je dosiahnuť, keď mi povedal, aby prestal. Potom hodil sa skryť na moje nohy. Ee ju schmatol a rýchlo bežal jeho prsty nad nah, hľadanie malý uzol na zadnej strane jej krku. Ego preskúmať jej, dvakrát, trikrát, pol-sústruženie skrývať svoje hľadanie Karaz.
  
  
  "Karak," povedala som chladne. "To nie je vlk Milána."
  
  
  Karak odfrkol, jeho ruka zvieranie convulsively na pištoľ. Stahl je ego hlas je vysoká a ohrozujúce. "Nechcem byť hlúpy. Videl som vlk zomrieť sám, a ja sa pleť vypne. Voláte ma klamár?
  
  
  "To nie je vlk Milána."
  
  
  Karak napätých, dusenie sa s hnevom, a potom zrazu sa zasmial. Táto osoba bola jasne blázon, a toto ego sto krát viac nebezpečné, a všetky ego akcie nepredvídateľné. Obrátil sa na svojich mužov, jeho mäsité tvár sústruženie olovený pod jeho brady. "On dostal odvahu, to Carter chlap," povedal vydýchol zlostne. "Kedy príde, ako keby sme ego podriadených, tvrdí, že to nie je moja pleť a obviňuje ma zo lži. Čo vtip!'
  
  
  Mladí ľudia, ktorí sa, samozrejme, súhlasila s ním. Boli ohnutí smiať, keď sa uchovávajú svoje oči na mňa, nás s výlety, fotografie, hudby, nám malé skupiny holding nože a zbrane.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Kde je tá pravá vlk?" — Ste ho zakrývali?"
  
  
  Ego tvár sa zrazu stal vážne, jeho ham-ako ruky chytil MAB a on zamerané ego na mojej hrudi. "Pozrime sa na koži,"povedal a jeho hlas ega chladné a jasné, strihanie cez hum ako lancet. "Vezmi si to, Carter. A získajte jackals pred varí až všetko okolo vás, všetky mydlo.
  
  
  Padra snarled zozadu,"sa Vám nezdá a neviem, čo s tým robiť, Karak."
  
  
  Karak napľul vztekle, jeho palcom odbočka biele na spúšti. Tam bol rastúci howl tmavé zlosť z egá ľudí, ktorí čakajú na jediné slovo, ak chcete nastaviť ih zadarmo. Bude to masaker, podlahy by byť pokryté našej krvi. Karak postavil sa. Ego oči boli horiace šialene.
  
  
  Jej, skočil dopredu. Jeden človek povstali na obranu Karak. Bez rozmýšľania dvakrát, on zobral pušku z jeho ruku a udrel po zadku do jeho ego tvár. On kričal a spadol dozadu. Za mnou, Karak mužov boli kričal vo divoké vzrušenie, ktoré šíri ako lesný požiar. Karak, prekvapený môj rýchly útok, ne zakopnúť sedadla a spadol so zvláštnym vŕzgať. Potom ego schmatol ju za vlasy, strhol ju, a drew zbraň na svoje slabé prsty.
  
  
  To bol vrazil do neho sud, rovnako ako jeho muži boli o búrka platformu. Jej, kričal. - "Pobyt tu!'Alebo on zomrie prvý!
  
  
  Dvoch mužov, zmrazil, a pre zlomku sekundy, zdalo sa, že sa zmraziť. Niektoré z nich sa dotkol ich zbrane, ako keby neboli istí, myslel som to tak, ale nikto z nich vzal riziko.
  
  
  "Padra," povedal som, " Sofia." A zvyšok. Poď sem.'
  
  
  Na padraig srdečne zasmial keď prišiel do mňa.
  
  
  "Nechcel som pochybností si," ja som zavrčal. — Tak ja si vás znovu, príliš." Existuje spôsob, ako von?
  
  
  "Tam," na Padra povedal, ukazujúc na bránu takmer skryté v tieni. Tam boli aspoň tucet grim-stretávajú muži stojí medzi nami a brány.
  
  
  "Aby ich Karak," povedal som. Pozrel sa na mňa z kútikom oka, jeho oči koľajových späť v ich ružové zásuvky, korálky krvotvorné na jeho čelo. On bol opäť zhruba strčil do pečene tým, že ego. Kričal objednávky, a muži zamrmlal, ako počúvali hmú.
  
  
  K deň chodník bol tvorený. Ego začal ťahať ju z nástupišťa. On narazil, ale nemal na výber. On dotiahnuť jeho priľnavosť na svoje rameno a tlačil emu zbraň hlboko do jeho rebrá, aby to nosenie. Som zacítil hrozné banky ego.
  
  
  "Nebudete prežiť, pes," povedal groaned.
  
  
  "Potom nemusíte prežiť buď," emu sľúbil jej grimly. "Budete žiť tak dlho ako my."
  
  
  Karak zrejme si myslel, že by sme ho zabiť, keď sme prešli touto chodbou. Pretože on by to urobil za nich, za rôznych okolností. V šialenstvo zúfalstva, bojoval, škriabal a hryzenie. Nemyslím si bol vedomý toho, čo robí v čase. Čistý zvierat panika bol príliš silný v nen za to. Ale moja ruka bola príliš blízko k ega úst, keď jeho snažila s ním, a on to bit. Moja reakcia bola nedobrovoľné a automaticky: zbraň klesol jej. Ego bol stále drží ju za ruku, ale potom Padra nechtiac zakopol na mňa, ďalej stripping mi counterweights, a Karak zlomil zadarmo. Rozbil cez kordón, krik. "Zabiť ih. Zabiť ih.'
  
  
  Tam nebol ani čas na seba prekliatie. Staré turecké meč lashed sa na mňa s savage ranu. Som cringed, a to nekrváca mojej hlave. Potom uvidel ďalšiu možnosť a, ohýbanie dolu, roztrhol najväčšie plátno na pódiu, a to rozpadlo ako obrus na stôl. Ona pristál na podlahe s niekoľkými ďalšími mužmi sa snažia prepašovať do nás zozadu. Potom statív prekvapené a spadol s havárie. Spaľovanie oleja striekajúcej cez vzduch širokým oblúkom. Dážď ohňa hissed a striekajúcej na studenej podlahe, a lávových prúdov vznietiť, spôsobuje úplný zmätok a hrôzu v miestnosti. Deväť z nás dove v smere z východu, hádzanie backhands a právo údery všetkých okolo nás. Karak prekliaty diabol a jeho starý orech spolu. Na padra hádzal telá takmer tak rýchlo, ako preklínal. Sofia používa starý Mannlicher ako baseball bat. Ego jediného výstrelu nestojí za veľa proti tejto horde, dokonca aj vtedy, ak hej, tam bola šanca na cieľ.
  
  
  Ďalší z Onin mužov prišiel ku mne z boku. To hit jeho ego tak tvrdo, že sa mu odrazil späť v prevrátený brazier. On reagoval, ako keby nebol by vkročil do hornet hniezdo a vyskočil v divokom tanci, plieskal jeho rúk proti pare späť na jeho nohavice. Na Padra sa točil okolo a zvalený muž, ktorý bol snaží zaútočiť Sofia. Tretí bol so stručným nohu skôr, ako on mohol použiť svoje .45 caliber. Ďalšie dve opatrne pristúpil a vstal, pripravený zasiahnuť mi v hlave. Padra chytil jeden a jej vzal iné, potom sme obaja hit ih hlavami proti sebe. Spadol ako dve vajcia, tak, že ih by trample ostatných. Bolo to viac ako staromódny bar boj, než čokoľvek iné.
  
  
  Konečne sme prišli na masívne starej steny vyrobené z hustej záznamy, ktoré drží pohromade crossbeams. Sme otvoril ju a udrel ho zavrel, lámanie, che je palcom. Na Padra zabuchli dvere zatvoria, cez zvuk scream.
  
  
  "Hej, bude musieť držať ih na chvíľu," povedal.
  
  
  "Možno na chvíľu," povedal som grimly. Dvere boli už násilne zaklopal na. Jej, počul Karak krik objednávky. "Žiadne osi, ste idioti. Ranu sakra dvere shreds. Blow it up. Zabiť ih. Nenechajte uniknúť.
  
  
  Jej rýchlo sa rozhliadol okolo počítať ľudí, takmer slepý, v tme. Boli tam len šesť z nás doľava, jeden muž, stonanie od bolesti, jedno ego rameno ako bezmocný ako zlomené krídlo pripnuté na jeho hrudi, a druhý s krvou nasiaknuté tvár.
  
  
  "Čo je to za dvere? Na Padre spýtal sa jej.
  
  
  "Myslel si si, že by sa použiť dvere, ako to za mizerný seraglio?"
  
  
  "Tak, kam smerujeme?"
  
  
  Pass-ísť von, " povedal jednoducho.
  
  
  "Potom by sme lepšie opustiť," emu povedal jej: "skôr ako prídu na svoje zmysly a ísť okolo vily."
  
  
  Na Padra išiel do tmy, do úzka chodba úplne skryté v tme. Sofia schmatol ruku a kráčali vedľa mňa, nadávanie a growling takmer nepretržite ako ona zakopla neviditeľné nečistoty.
  
  
  Ako náhle ako sme vstúpili do inky tmy, sme boli opäť celého nah, do lúča jasného slnečného svetla, ktoré momentálne zaslepení nás. Tieň sa objavil z ničoho nič, dim v neznámom svetlo. Inštinktívne, ego, zrazil ju von, pocit úplnej spokojnosti z potrhané šľachy a nervy. Na padra kričali, a všetci sme nasledovali ego, obrovský obrázok racing prostredníctvom villa dvore. Zvuk topánky bolo len pár stôp za nami.
  
  
  Prišli sme do stonať vily, ktorá sa zaoberá zázračne prežili. Na Padra a troch mužov vyšplhal nad nach, a Rivn zastavil len dostatočne dlho na to, aby sa zasadila Sofia po nich. Držala sa jej ruku, aby mi nad tým, že jej noha na druhej strane steny, a spolu sme boli na ulici, na strane druhej. Pálivej dážď viesť hissed nad nami a lashed hornej stene, kde by sme boli sedí.
  
  
  Padra poukázal na háku v smere by sme mali ísť. Mohli sme počuť Karak je beh mužov a späť a na druhej strane steny, hľadá rozpadajúci miesto prejsť. Potom sme sa obrátili rohu, išiel dole úzke uličky, prešiel nádvorí, a pretekal cez hrboľaté troskách zničených domov.
  
  
  "Tu, sú tu!" ozvalo sa a kričať spoza nás. Nechceli sme odvážiť sa zastaviť, pozrieť sa späť. "Oni tadiaľ. Tu! Cut off ih.
  
  
  Na Padra zmizol do Termálne Kúpele, budova, že raz sídli v kúpele. V jednom okamihu to bola bohato zdobené budovy, najmä pre také vzdialené ako outpost
  
  
  Aptos. Ale oni asi už nič iné na práci medzi dvoma gladiátorské turnajov. My sme vstúpili do calidarium, obrovský centrálnej haly s Jacuzzi, príliš otvorené, aby sa pohodlne. Sme narazili na menšie miestnosti vzadu ako Karak mužov objavil a začal strieľať na nás.
  
  
  Prišli sme do frigidarium, kde studeného kúpeľa kedysi bola, a Odin bol točí okolo nás, krv tryskajúce dole ega hrudníka. Opustili sme ego tam, mŕtvy, a ponáhľali cez menšie apoditherium, Rímsky ekvivalent šatni, a dole niekoľko schodiskách na nižšej úrovni.
  
  
  — Čo je Padra je plán?" Spýtal som sa jej, Sofia, dýchanie ťažké. "Nemáme šancu dostať sa pred ih."
  
  
  "My . .."snažíme sa dostať do kanalizácie," povedala hissed breathlessly.
  
  
  Na padra zastavil pred veľkým pieskovec box. Len tma, bolo zrejmé, tam dole. "Dolu," nariadil curtly, a bez váhania, ponoril. Sme nasledovali ho slepo a šiel dole do bahna a vody. Sofia pristáli na mojej hrudi a tlačil ma do blata.
  
  
  "Ponáhľajte sa, ponáhľať," na Padra povedal naliehavo, a sme narazili po ňom, spoliehajúce sa najmä na zvuk ega gurgling stopách. Zvyšné dva muži boli pokrýva ústup.
  
  
  "Buďte opatrní, kde si dať nohy," Sophia ma varovala. "Nemám nosiť topánky."
  
  
  — Čo sa stalo, aby vaše topánky?"
  
  
  "Preč," povedala laconically, a pokračoval. Bežal som vedľa nej, moje nohavice držať moje nohy a odreniny pokožky na vnútornej moje stehná. Urobili sme našu cestu cez bludiska páchnuce, tmavé tunely, nikdy nezostáva dlho na jednom mieste, ale vždy obracia na jeden po chodbách v jednom smere alebo iný. Výkriky a shaggy výkriky našich prenasledovateľov ozvalo okolo nás, a to bolo nemožné povedať, ih vzdialenosti alebo smer. Lapal po dychu, sme narazili na.
  
  
  Podarilo sa jej opýtal. "Chceme skryť tu?"
  
  
  "Nie . .. Žiadny . Karak bude strážiť brány, aby nás... ak... s krysy v pasci. Musíme ... dostať sa do kameňolomu, kde budeme tábora. Sme tu . ... trezor, " Sophia vydýchol.
  
  
  Zrazu sme počuli zvuk stopách beží cez kamenné obyčajný pred nami, len po ďalšom rohu. Na Padra zastavil v hneve, keď sa obrázok prišiel za rohom a išiel takmer otvorene do náručia. Ona bola točil okolo a emu päsťou udrel do jej hlavu so všetkými jeho silu. Vzduch unikol cez ego, jeho pľúca, a on spadol headfirst do bahnitej vode.
  
  
  Druhá osoba začala na krok bokom, ako prišiel za rohom a namieril Mauser na mňa. Odmlčal sa automaticky, čaká na šancu ísť mimo. Ale v tom momente, hromový zvuk zazvonil sa v moje uši, a ego cieľ zmizol v červenom blur. Muž sa zrútil na skalách, a uvidela Padre stojí nad ním s pištoľou v jeho ľavej ruke.
  
  
  Nechcel som strácať čas. Zvyšok Karak mužov boli streľby za rohom v slepej pokúsi zabiť nás. Viesť strieľal a zakvičal v predohra z odrážajúce guľky a ostré črepy rock v našich ušiach.
  
  
  On sklonil nadol vyzdvihnúť Mauser, ale potom Padra sa spýtal: "Čo je s tebou?": "Chcel by si radšej Karak to zbraň?"
  
  
  "Iste, ale dal som to."
  
  
  On mi podal zbraň, ktorá bola stále fajčiť. "Ako sekunda-v-príkaz, ego tvrdia, že pre seba, ale v skutočnosti by ste to."
  
  
  "Ďakujem, Padra," povedala som a vzala na Mauser.
  
  
  "Dostali na amfiteátri rýchlejšie, než som čakal," zavrčal cez divoké klapať guliek. "Teraz sme v pasci."
  
  
  "Je tam žiadny iný spôsob, ako von?"
  
  
  Ale to bolo nedávno. Ak by sme ísť späť, vrátia sa po rohu a strieľať nás shreds.
  
  
  "Ak nechceme," Sophia povedal úzkostlivo, " tí za nami bude dobehnúť s nami a zabiť nás." Je to beznádejné.
  
  
  "Dobre," povedal som, " možno by som mohol dobehnúť." Siahol za minútu a vytiahol plynová bomba.
  
  
  Bolo to novšia, vylepšená verzia: menší, ľahší a viac koncentrované. To bolo veľkosť a tvar sladké zemiaky a imelo špeciálne zapaľovanie, tak to nemôže náhodne spúšť, ak padol v nevhodnú chvíľu. Bolo to vytiahol podľa cheku a mal som dve sekundy.
  
  
  To bol hodený do ega do rohu, v prednej časti nás, kde ju vyrazil medzi skupinou mužov na druhej strane. Počula vyplašený plakať ako jeden z mužov okolo nich hit hey, na zemi, a bomba odišiel s bang. Hluk je polovica psychologický efekt, ako AH metódy povedal mi. Dymu a dymu plný priechod.
  
  
  Okamžite sme počuli Karak mužov lapal po dychu, potom narieka a gagging. Teraz boli ohromujúce, pocit choroby, a ich pľúca boli viac otvorení ako ubližujú.
  
  
  Okolo nich, Odin narazil rohom, zdvojnásobil za bolesť a nevoľnosť, jeho tvár contorted s bieda. Na padra nechajte sa divoký rev a prehodil jeho háčik do človeka krku. On padol ako býk, ktorý bol nabodl.
  
  
  "Neviem sa nadýchnuť," povedal som warningly. 'Run!' Sme bežali. Sme sa obrátili a pretekal späť spôsob, ako by sme prísť, kým Padra našiel ďalší tunel. Sme vstúpili, a to nás vedie opäť cez sieť podzemných potrubí, až svahoch na strane kanalizácie, a potom sa opäť zostúpiť do hlavnej kanalizácie, a niekedy len v kruhu, krútenie a sústruženie. Jej stratil všetky zmysel pre smer. Náš útek sa na charakter podivné trezoru.
  
  
  Na jednom mieste, zastavili sme sa v rámci rozpadajúci otvor s dezolátnom schodisko vedúce nahor do svetlých oblohe nad nami. Išli sme na poschodí, hneď ako je to možné a vzal trochu dych, keď sme zistili, že tento výjazd bol nestrážené.
  
  
  Otvorenie dal prístup na pole plné kamene a kríky. Na druhej strane poľa, bol útesu, ktorý šikmým pomaly, a keď sme sa dostali na koniec to, Padra smerujúcou dole a povedal: "Dobre! Budeme ju sledovať, a potom ísť do kameňolomu.
  
  
  Kameňolomu bolo obrovské údolia, ktoré nevyzeralo ako jej strane mal kopal obrie jeden. Ego stranách boli shaggy, pravidelné terasy hnedé veined rock a parapety farby ohraničený tŕnistá húštiny a škaredé, stocky stromov. Mohol takmer predstaviť, otrokov, bije pod Rímske biče, ako išiel na prízemí.
  
  
  "Som zvyknutý žiť v Berlíne," Sophie povedala smutne. "Potom v Aptos. A teraz hlasovať, je tu.
  
  
  To by malo byť závit svete.
  
  
  
  Kapitola 5
  
  
  
  
  Tábor bol umiestnený na plošine s výhľadom na západné lomoch. Skladal sa z dvoch zničených barakov, že verím, že boli legionár je kasárne a veliteľské stanovište. Samozrejme, bolo navrhnuté ako obranu pred možným slave vzbura, len s jedným vchodom, a zvyšok svahy strmé a úplne neprístupné. Bolo to dosť bezpečné, tak bezpečné, ako ich úkryt, by mohli byť za iných okolností.
  
  
  Horský vzduch bol studený, dokonca aj teraz, po poludní, a malé požiaru bolo vypaľovanie vo výklenku v stonať z najväčších chata. Odin okolo mužov stlačené jeho späť na rovnakej narieka, hučanie sám na seba. Druhý muž bol crouched otvorene bránou, puška v kolenách, spájanie dole jednu cestu.
  
  
  Ona bola v najmenších chata, ktorá zároveň slúžila ako spálňa, kuchyňa, šatne, a zbrojnica pre cestovanie, fotografie a hudba. Sofia a Padra boli so mnou. Tri z nich sa krčili na matrac výlety, fotografie, hudba, najviac pohodlné miesto v izbe. Mali sme fľašu vína, ktoré bežal veľmi rýchlo, keď sme boli stále hovorí priateľom.
  
  
  "Karak nebude obťažovať nás viac," na Padra povedal nízkym hlasom. "Nie tak dlho, ako sme v bezpečí.
  
  
  "Nie je veľa z nás opustil, bojovať proti nemu, ak sa mu útoky," povedal som. "Tam sú štyri z nás okrem teba a pre mňa."
  
  
  "Áno, ale Karak sa snažil zaútočiť na tábor raz predtým, keď sme boli vytlačení okolo Mount Athos a šiel sem, ak chcete pokračovať v boji. Nechceli sme strieľať zabiť, samozrejme, ale sme sa náhodou zranený niekoľko z nich. To bol veľký morálny poraziť pre neho."
  
  
  "Mali sme viac ľudí potom," Sofia povedal. "Napriek tomu, dve alebo tri dobré strelci môže odraziť útok."
  
  
  "To, čo ma znepokojuje viac," na Padra pokračoval, " je, že Karak bude držať nás v obkľúčení, kým zomrieme od hladu a smädu. Ego mladí regrúti už okolo planiny.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Ako dlho môže máme tu?"
  
  
  Padra zdvihol hrsť hliny a nechajte ju pomaly prenikať cez jeho prsty. Neodpovedal.
  
  
  "Nechajte ho, skúsiť," Sophia vydýchol. "Nikdy sa nevzdávaj."
  
  
  Na padra sa smial jej odpor. "Budete bojovať aj žena."
  
  
  "Dosť dobré zachrániť svoju kožu?" povedala hrdo. "Alebo ste zabudli, že som vás spasil, keď Nick takmer zabil?"
  
  
  Obrie coughed, obrátil sa späť ku mne, a rýchlo zmenil tému. "Hovorí z kože, je to naozaj nebola moja pleť?"
  
  
  Pozrel na Sophia. Ona prikývla, povedal em. "Nebolo vrecku okolo môjho krku. Neviem, aký druh vlka pokožky to bolo, ale to nebolo v Miláne vlk.
  
  
  "Fuj," na Padra povedal. "Všetci sme boli oklamaní Karak to rozprávky . Ale kde je skutočná pokožka?
  
  
  "Len Karak vie, že," Sofia zamrmlal.
  
  
  A budem musieť zistiť.
  
  
  Sa pozreli na Nah v prekvapiť. — Chcete povedať, že ste ísť späť?" Na Padra spýtal sa.
  
  
  "Nie," Sophia povedal s prekvapením vehemence. "Bolo to dosť zlé prvýkrát, a Karak nebol ani očakával nás. Teraz je pripravený a nepozná zľutovanie."
  
  
  Vstal a začal stimulačné miestnosti ako v klietke zvierat. "Nemyslím si, očakáva sa, že nás nič robiť otvorene práve teraz. Ak budeme konať teraz, zatiaľ čo on si stále myslí, že sme v defenzíve ... '
  
  
  "Ah, ale že skupina mužov, je tam dole," Padra poprel správy v médiách sa mi, trasie hlavou. 'Stále. .. '
  
  
  "Vidíte," Sophia požadovali. "Neskúšajte, Nick. Prosím...'
  
  
  "Budeme musieť ísť cez to skôr, alebo neskôr, a myslím, že čím skôr, tým lepšie."
  
  
  "Nick je pravda, Sofia." S vážne povzdych, že Padra zvýšil na jeho nohy. "Náš tábor sa stal pasce. Musíme ísť.
  
  
  "Dobrú. Ale nemusíme ísť späť do Aptos.
  
  
  "Ako? Chcete povedať, že budeme utekať ako porazený psov a dať Karak víťazstvo hneď? Vari ste len povedať, že sme sa nikdy vzdať?
  
  
  Tam bolo trápne ticho v aute. Naše dýchanie znelo veľmi vysoká v úzkych obmedzuje kamenné múry. Na padra prišiel ku mne a držal až jeho háčik výrazne.
  
  
  "Viem, že môj krajanům. Bez silver jazyk Karak zmiasť ih, budú počúvať zdravý rozum. Bez tejto kože, budú vidieť ego nahá. Po niekoľkých hodín, títo ľudia budú unavení z čakania, a ich hnev sa ochladí sa deň za dňom. Možno by sme mohli prepašovať v neskôr.
  
  
  "Do kanalizácie?"
  
  
  "Áno . .. a č. Len málo ľudí vie, ale v Rímskych mestách bolo ústredné kúrenie. Veľké vatry v suterénoch a kanálov v stenách nechať v horúcom vzduchu.
  
  
  "Ale to je nemožné, Padra! Sophia zvolal. "To je čistá samovražda."
  
  
  "Ale to musí byť vykonané, že" Padra povedal vecne. Potom sa yawned a dodal, " Don ' t wake me up príliš neskoro. Medzitým budem spať s ňou. Môžete pokračovať v diskusii s Carter, ak chcete. Na padre ľavej chata s vedomím, úsmev.
  
  
  "Strhnúť opony," Sophia povedal, odvolávajúc sa na deku, ktoré slúžili ako dvere. On uvoľnené lano, ktoré sa konali jej ego v mieste, a ona spadla do jamky.
  
  
  "Príďte a sedieť vedľa mňa."
  
  
  Keď bol späť na matrac, ona sa pritúlila ku mne a spýtal sa ticho, " Nick, myslíte si naozaj potrebujete ísť späť do tej kože?"
  
  
  "A vieš, že som sa na to."
  
  
  "Už ste urobiť viac, než môže robiť každý. Pricesnoughts viac. Keby som si, že by vľavo hore Athos predtým, než som bol mučený alebo porazený v bitke, že nebol ani ja .
  
  
  "Môžem povedať jej to isté o vás, Sophia. Polgar je mŕtvy.
  
  
  "Toto je môj boj, Nick. Urobil som jej bane . On nechcel povedať nič iné, len pohladil ju zamatovo čierne vlasy.
  
  
  "Na jej dvadsiate piate narodeniny, som sa zobudil s sad pocit, že som žil štvrť storočia bez dosiahnuť nič. Polgara Milana ju stretol krátko potom." Hovorila pokojne, oči sa jej premyslené. "Teraz, že on je preč, Aptos je všetko, čo som zostáva veriť."
  
  
  "Si ešte mladý. Môžete nájsť inú osobu.
  
  
  "Áno," povedala, pohladenie mojej tvári s jej ruky. — Ale potom si nechcú uspokojiť sa s menej ako najlepšie." Prosím, poďme dokončiť naše vína.
  
  
  Rozišli sme fľaše. Jej prútika boli zafarbené chlast, a jej dýchanie bolo trochu ťažšie. "Nechcem ísť," povedala zašepkal. "Povedzte svoj mužov, ktoré skryť bola zničená."
  
  
  "Ale viem, že to nie, Sofia, a to je dosť na to, aby veci do pohybu. Je tu ešte jedna vec: sľub, ktorý urobil pre ľudí Jzan.
  
  
  "Áno, jej pamätám si, ako som vám povedal, že mesto je napadol, a chcete im pomôcť."
  
  
  "Pomoc," povedal som sarcastically. "Ideálny pomocník je Aptos."
  
  
  "Budete si pomôcť," povedala som sľúbil. — Budete si to nejako, ak ten, okolo nás prežije." Slzy welled až v jej očiach. "Prosím, nechoďte," povedala znova. "Nechcem, aby si zomrieť."
  
  
  "Ak je niekto zomrie, je to, že arogantný bastard s fúzy."
  
  
  "Vy ste blázon. Ako blázon, ako Polgar, " kričala. Potom sa vrhol na mňa, a pritisla vlhké pery na moje s savage sily .
  
  
  Ona zlomil zadarmo, ako náhle ako ona by by, takže nás oboch lapal po viac. Lúč slnečného svetla svietili cez trhliny v narieka a svieti jej tvár, a videl jej úsmev, ktorý bol teraz aj smutné a teplé a nežné zároveň. Ee vytiahol jej blízkych a lačne pobozkal jej mokré, otvorené ústa. Naše bozky zapáliť je nekontrolovateľný požiar. "Áno, áno," povedala moaned ako on rozbalené nej a vzal z nej blúzku. "Áno . .. '
  
  
  V jeden pohyb, vytrhol z nej dole, rozbalené jej nohavice, a vytiahol na jej zvodný stehien. Mohol som cítiť teplo jej tela, ako sa presťahovala voči mne, posuvné jej nohavice dole moje nohy. Teraz mala na sebe iba nohavičky a nejako táto výnimočná žena podarilo nájsť hodvábne na dotyk a veľmi malé, pohľad jej ženskosť vo svete, ktorý sa skladá z násilných a nemilosrdný mužov. Jej nohavičky boli stiahol, a v jej zadok a stehná boli zadarmo pre moje skúmanie ruky. Pomaly, bežal ruku nad jej brucho a stehná, potom skĺzol je hlboko medzi jej nohy. Ona moaned a chvel túžbou.
  
  
  Sofia mi pomohol môj oblečenie, nervózne ťahanie na moje nohavice a sveter, vystavuje svoje telo, aby chladný vzduch z kabíny. Sme položiť späť na posteľ a objala v tichosti, sa teší navzájom dotknite sa v tme.
  
  
  Vášnivo, naše pery zlúčiť, a všetky nehy bol hodený cez palubu. Jej zbraní omotal okolo mňa a pritiahol si ma blízko, ako ona ohryzené na moje pery, sála môj jazyk hlboko do úst, a bežal jej nechty hlboko do môjho chrbta. Jej, cítil jej drsná zmyselnosť, bradavky kalenie na mojej hrudi, jej telo pohybuje ako ona moaned neustále.
  
  
  Slabý krik zvierat radosť unikol jej krku ako objala ma. Jej tvár bola contorted s chtíčem, jej ústa pohybujú hungrily, jej boky otváranie a zatváranie rytmicky okolo mňa. Sme už cítil niečo, ale neuveriteľné vzrušenie teraz. Som zdvihol môj krýh, a nádherný bolesť, radosť z nej premiešame a zase mi pod. "Ah, ah, оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооочичичичихауууу!" Stop it! " kričala. Mohol som len pocit, obrovský napätie rastie vo mne a trenia nášho tela proti sebe.
  
  
  Potom kričala, kričal s takmer neznesiteľné intenzitu rozkoše, a všetko, čo v našom tele sa zdalo, že sa spoja v konečnom výbuchu.
  
  
  Keď bolo po všetkom, sme upadli do šťastný, dreamless sleep, naše telo jemne prepletené.
  
  
  
  Kapitola 6
  
  
  
  
  Opustili sme chaty tesne pred západom slnka. Jej, cítil to po oblúky, ale chladný. Sofia trval na tom, takže ju ošúchaný kožená bunda a uvedenie na extra sveter miesto. On strčil obe svetre do jeho nohavice a strčil MAB do jeho pás. Sofia sa zmenili na čisté trenky a tričko, a našiel pár topánok. Ona ma uistil, že boli šnúrky, že by sa zlomiť. V zapadajúceho slnka, jej tvár bola zlatá a veľmi krásne. Jej pery boli plné a červené.
  
  
  Na padra vyšiel z iných chata, trasie jeho ramená a poškriabaniu jeho hrudi s hákom. Mal rovnaký vedel pozrieť do jeho očí, a keď Sophia ho videl blíži, ona blushed hlboko a ponáhľali sa späť k chate nájsť niečo robiť .
  
  
  "Všetko sa deje?" Spýtal som sa curtly, ignorovanie Ega odlesky.
  
  
  "Pripravený, ako je to možné. Obrátil sa späť do kameňolomu. "Ona je wildcat," povedal ticho, " ale aj poďme majú dolár pridať do."
  
  
  Jej, súhlasne prikývol.
  
  
  Tiene boli dlho v zapadajúce slnko, a chodník pozdĺž východného svahu bol pás prachu. Hlboko pod nimi boli obrovské balvany, ktoré pravdepodobne hid Karak mužov, a k tieto balvany boli zradné črepy z bridlice. Bridlice bol ako suché quicksand, a Stahl bola pasca pre každého, kto sa snažil vyliezť nahor alebo nadol ju. Ale cesta by byť príliš dobre strážené, aby sa pokúsili o niečo podobné.
  
  
  "Mohli by sme ísť inou cestou," na Padra navrhol grimly.
  
  
  "Nie je dobré. Slnko stúpa tam, a ľudia Karak môže počítať nás na svoje prsty, ktorí sa budú snažiť tomto smere, ak nechceme použiť chodník. Myslím, že by sme mali mať cestu. Budeme sa v tieni, a nebudú myslím, že by sme sa pokúšate dostať.
  
  
  "Dobrý nápad, Carter," na Padra povedal.
  
  
  Noiselessly sme skĺzol nadol z hornej plošiny na rímsu nad bridlice pásy. Presťahovali sme sa opatrne, zbrane vypracované, a začal posuňte dole bridlice svahu.
  
  
  Teraz sme boli vonku, a každý centimeter našich poklesy bol trýznivé boji s voľnými bridlice. To vyžaduje, aby sme sa plne sústrediť, a ak Karak mužov všimol si nás teraz, sme nebude mať šancu. S každým krokom som sa pobral som sa očakáva, že bude zastrelený. Moje svaly clenched v násilných kŕč, ako som zovrel v rutted zem a skĺzol nadol krátke úseky príliš strmé ísť iným spôsobom. Čas sa zdalo, že sa zastavil, ale postupne obrovské balvany sa objavila až pred nami.
  
  
  Konečne sme dosiahli limit bridlice svahu. Otočil som sa medzi prvý skaly som narazila, a Padra nasleduje ma. "Urobili sme to," on usmial sa na mňa. "Teraz poďme dokončiť tieto bastardi off. Tam sú len Karak regrútov tu, a nikto okolo môjho bývalého bratia. Tento čas, nebudem strieľať jej len ublížiť."
  
  
  Ten súhlasne prikývol, potom vyraziť cez pusté, brutálne krajiny, cez podrastu a okolo balvanov. Pre väčšinu dňa, Padra a som zalezený spolu, vedenie neustále oči na chodník. Karak jeho vojakov nemôže byť ďaleko, a chodník by priniesť nám spolu vo vhodnom čase.
  
  
  Zrazu sme prišli na hlboké priekopy, kde kedysi, pred mnohými storočiami,obrovský balvan mal prísť off a havaroval celej doline podlahy, zanecháva hlboké stopy. Býk zalezený opatrne k okraju bazéna s Pátrom plazenie za sebou, a potom, šepkanie cez rameno, povedal:: "Dvaja muži."
  
  
  Na padra presunie trochu bližšie, tak že on mohol vidieť cez okraj. Tam bol jemný sklon asi dvadsať metrov pred nami. Dvaja lúpežníci stojaci na pláži, chránené pred prudkým vetrom, ich zbrane opretý o skaly. Jeden človek valcované cigarety a iné vypil okolo fľaše. — Nechcel som vám povedať, že?" Na Padra povedal contemptuously. "Tieto nie sú bojovníci za slobodu. Sú zločinci. Nemajú žiadne politické porozumenie. Nemajú nič do činenia tu v Aptos.
  
  
  Spomenul som si na slová výlety, fotografie a hudbu: "nie Sme len zlodeji." Ďalší moment, na Padra mieril jeho puška na fľašu.
  
  
  "Nie, — I hissed, tlačí Ega ruky preč. "Ak budete strieľať, hluk priláka každý iný."
  
  
  "Máš pravdu," on si povzdychol. "Je mi ľúto, Carter.
  
  
  Povedal som hmú na pokrytie mnou, a potom som skočil dole do výkopu, poukazujúce na MAB na ne.
  
  
  Nemohli dosiahnuť svoje zbrane v čase, a našťastie, nemal aj vyskúšať. Oni pomaly sa vzpriamila, drží ruky nad hlavami, ich tváre, plnené zmätok.
  
  
  "Padra," zavolal cez rameno. "Poď sem a získať ih zbraň."
  
  
  On sa posunul cez okraj výkopu a vydali sa za vojakov, z línie požiaru môj guľomet v prípade odporu.
  
  
  Zrazu, skupina ozbrojených mužov sa objavil spoza blind spot. Oni stáli tam na chvíľu, ich tváre plné zmätku a zdesenie, potom začal paľbu. Vedenie odrazila okolo Padra a ma s uháňať.
  
  
  On vyrazil na boku a zdvihol samopal reagovať na smrtiaci útok. Na Padra ponoril za skalná rímsa, coolly zamerané každá guľka je na nich . Skupina útočníkov rozptýlené, takže dvoch mŕtvych a troch zranených. Ona bol zastrelený iný človek, keď sa dostal do konca duté. Iný muž, hulking fúzami kriminálnik, takmer bežal do mňa, keď padol s Padra guľka v jeho hrudi. On vošiel bokom a vystrelil na rat -, ktorým čelí muž, ktorý bol zameraný na Padra. On jerked späť, potom padol dopredu, posuvné cez to, čo zostalo z jeho tváre.
  
  
  Na streľbu zomrel dole, ako Karak mužov regrouped, a on bol schopný pripojiť sa k Padre pred streľba vypukla znova.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Ako sa máte?"
  
  
  "Dobre, presnosť je horšie ako iht," povedal, prekládky Mauser. Tam bol žiadny munície pre MAB v chate na výlety, fotografie a hudbu, a to bol používaný poslednom kole. Okolo Odin a Karak mužov, Odin vytratil z krytu, aby kryt, ale zem dal spôsobom a zošuchol. On vystrelil, jeho posledný výstrel. Hunspell dostal hmú v pracke a zmizol do rohu života. Tam som stál s mojím prázdne pištole, teraz nič viac, ako drahé a prepracované kovové taktovkou.
  
  
  "Padra, že si nás obklopujú."
  
  
  "Áno, a obávam sa, že sme urobili dosť hluku prilákať celé ih spoločnosti."
  
  
  "Potom nech vypadni odtiaľto."
  
  
  Ísť von celej kariéry premenil desivé série ťažké stúpanie a náhle krátke potýčky. Bolo prijaté Schmeisser MP 40 jeden z mŕtvych. "Máte prekliata odd zbierku zbraní tu, že" Padre poznamenal na ňu. "Môj priateľ, ak budete bojovať proti utláčateľom ako stranícke, namiesto toho, aby ich zásobovať vás, budete spokojní so všetkým, čo môžete dostať."
  
  
  "Takže je tu šanca, že Karak nemá žiadne rádiové zariadenia, ako walkie-talkies."
  
  
  "Nie, on nemá ani poňatia."
  
  
  "Dobre, ona, myslím, že to je niečo, čo by sme mali byť vďační za."
  
  
  Sme clambered cez trhliny a rokliny, cez staroveké skaly, ktoré sa rozpadol podľa mojej hmotnosti, viac ako tŕnistá, skrútené kríky, že gnawed na našej pleti. Rany na hlave a rameno throbbed s tupým, pálenie, bolesť a on shivered v studený vietor. Ďalší hrebeň, iný crack; spustiť, boj, a spustiť znovu. Na Padra nastaviť tempo. Obaja sme boli vyčerpaní a z dych, keď sme konečne dosiahli oblasti a spomalil na pomalý klus. Sme stratili z dohľadu Karak mužov, a po užití poslednej pozrite sa okolo, sme skákali fuč.
  
  
  O pol hodiny neskôr sme boli vo vile. Sme liezol pozdĺž zadnej steny na inú oblasť budov a peered nad buttress. A sentry s puškou slung cez rameno tempo restlessly v troskách nádvorie. Na padraig prikývla smerom zničené gate niekoľko metrov za stráže. "Pôjdeme do pivnice," on zašepkal. "Môžeme sa dostať do vzduchu kanály tam. Položil Mauser dole za minútu a povedal mi, opustiť Schmeisser. "Nie je žiadny priestor na to," povedal mi.
  
  
  "Budeme mať len zbraň, ak by sme sa chytiť." On dal fatalistic povzdych.
  
  
  Obrátil sa a pozrel na sentry, pýtať, kto bol viac pravdepodobné, že sa podvádzať, Karak, Padra, alebo ju. Sentry išiel na to, čo sa zdalo ako večnosť. Z času na čas, sadol si na rub jeho obuvi a mutter niečo do seba. Napokon, on zmizol za rohom. Ten sa zhlboka nadýchol a bežal po Padra.
  
  
  Tam bol ešte žiadne znamenie sentry, keď sme dosiahli oblúkom a vrhol sa do zatuchnutý, zatuchnutý voňajúce suteréne. V stredu bol fornax, klenby starovekého ohnisko, nad ktorým úzke rúry s rozvetveným sa medzi stenami, asi pol metra v oblasti.
  
  
  "To bude spôsob, ako pre nás," povedal som. — Ste si istý, že to bude viesť nás k Karak?"
  
  
  "Áno. Vedú do každej izby v villa.
  
  
  — Potom poďme sa snaží dostať do spálne." Môžeme ho chytiť, keď príde sám. Mimochodom, čo sa stane, ak sme sa zaseknú?
  
  
  "To by bolo veľmi nešťastné," na Padra povedal sucho. "Nemôžeme sa otočil a naháňať potkany preč."
  
  
  Pozrel na otvory s ešte viac znechutenia. Padra poukázal na rúry bol pokúša vyliezť do, a stisol ho dole, aby mohol posunúť svoje nohy mimo okraj a vsuňte dovnútra. Tam som sa obrátil na môjho života. To bolo ešte ťažšie na Padre, ale nastúpil v za mnou ako ona presťahoval sa centimeter po centimetri, oprel sa o moje predlaktia a nôh.
  
  
  Tieto staré vzduchom musí mať pôsobil v minulosti v podstate rovnakým spôsobom, ako je tomu dnes. Okrem podlahových líšt, Rimania východov v dolnej časti steny. Líza, tam boli užšie otvory na strop. To bol prekvapivo účinný systém.
  
  
  Sme liezol spolu v tme, pozastavením teraz a potom zvyšok. To bol špinavý, náročných podnikania. Stále som si myslel, že by sme mohli ľahko uviaznuť v ťažkej a potkany by hrýzť na moje nohy.
  
  
  "Sme v hlavnej hale teraz," na Padra poznamenal na jednom mieste. "Jedna izba alebo ďalšie dva, tri, myslím."
  
  
  "Dúfam, že máš pravdu, Padra.
  
  
  On nechcel povedať nič, len odfrkol. Pokračovali sme liezť do rúry, kým sme dosiahli zrútila časť. Priechod bol pomaly vymazanie, okolo kusy kameňov a nečistoty na Padre. Potom sme liezol na.
  
  
  Zvuky sa začali prenikať z niekde vyššie. Nebol som si istý, čo mi hovorili, ale bola som si istá, že som poznal Karak jeho hlas. Som pozastavené, motioned pre Padre, aby mlčal, a pokračovala ďalej, lietanie veľmi ticho tak, že nikto by nás počuť.
  
  
  Držal jeho dych, ako sa dostal k východu, kde hluk bol najvyšší. Rovnaké sily, ktoré ako prvé zničené potrubie za nami rozšíriť ho tu. Postupne sa mi podarilo nájsť dostatok priestoru pre pohyb na mojom haunches. Na Padra bol vedľa mňa, zhrbený nad a oprel sa o jeho boky. Vyzeral ako komín želať. Som oprel dopredu, milimeter o milimeter a naskenované miestnosti, moje oči, úprava na slabom svetle fakieľ.
  
  
  Asi tucet mužov sedel na vratkých tabuľke. Štyri okolo nich vyzeral ako starý-stráže veteránov zostal z ich dní v Miláne. Ostatní boli drzý mladý banditov z Karak. Karak bola stimulácia a späť v frustrácie alebo netrpezlivosť, alebo oboch, keď sa zabuchli jeho pravou päsťou do jeho ľavého ramena. Na padra zavrčal ticho, ako zviera scenting nepriateľa, a presunul svoj pohľad na pestovanie nepríjemnosť.
  
  
  S týmto, on priniesol dole kus skaly. Zvuk bol ohlušujúci. Bol si istý, že by ste to počuli v miestnosti. Ale nie, diskusie pokračovali bez prerušenia.
  
  
  Počul som Karak povedať, " Do pekla s Miláno je vdova a že idiot s hákom. Musíme čeliť skutočnosti. Sme čoraz slabší, a armáda je stále silnejší. Dni naša sláva je viac. My sme nič viac, ako tŕň v ich výpočtov.
  
  
  "Ľudia stále môže byť silné," poprel správy v médiách o hmú odin okolitých starších mužov .
  
  
  "Bah. Na ako dlho? Naše zbrane sú zastarané a stávajú zastaranými. Západ stratil záujem a otočila sa späť na nás. Nikto sa nestará.
  
  
  "Ale tento muž, Carter, povedal -"'
  
  
  "Povedal, povedal," Karak kričali. "Je to len jeden človek."
  
  
  — Si môžete očakávať viac, Evan?" Starý muž spýtal sa pokojne. "Iba jeden človek má šancu dostať sa na Aptos, a Carter sa podarilo."
  
  
  "Nečakal som nič," Karak povedal, vášnivé. "Len chladu, hladu, a potupnú smrť, ak budeme pokračovať, ako je tento."
  
  
  "Neexistuje žiadny iný spôsob."
  
  
  "Tam je."
  
  
  Na fúzatý lídrom s strakatý tvár, pozrel na starého človeka v non-hrubý spôsobom, " Počúvaj, všetkých vás. Naše kontaktné v Metkovich urobil niekoľko žiadostí na úrady. Hovorí, že ak budeme správať viac ticho, teraz môžeme získať určité úľavy.
  
  
  "On je klamstvo," že Padraig hissed.
  
  
  Stlačil som prst na moje pery, aby ticho moje ego, ale moja myseľ bola plná protichodných myšlienok. Bol Karak kontaktné v Metkovic rovnako ako moje? Ak áno, bol on ten, kto viedol Juhoslovanskej armády a takmer ma zabil? A okrem toho, ak vláda bola tak zmierlivé, prečo museli prevziať Jzan?
  
  
  "Hlas boží" Karac pokračovanie, ťuknite na položku jeho kĺby na stôl, " vyzvala ju ľudia okolo Belehradu a navštívte nás."
  
  
  "Tu? Padra snarled, skľúčený. Vyzeral, ako by bol asi vybuchne hnevom. "Priviedol nepriateľov tu?" Milan by zase v jeho hrobu, ak ho počuli, že."
  
  
  "Shhh," emu hissed na ňu.
  
  
  — Ale čo ak sa nám nepodarí dohodnúť sa?" Starý muž spýtal sa ticho.
  
  
  "A potom sa pripojiť k tým, šialenci v kameňolome," Karak prasklo. "Máme šancu pre bezpečnosť a mier, a ak nevidíte to pre seba, myslím, že o budúcnosť svojej rodiny a deti. Robíme dobré riešenie a na konci všetkých týchto rokov krviprelievania.
  
  
  Počul som jej vrčanie vedľa mňa a shuffle jej nohy. Skôr, ako on mohol robiť čokoľvek, infuriated Padra skočil cez otvor a do miestnosti, revúci s hnev a rozhorčenie. Všetky tváre sa obrátil v ega smer, šokovaný tým, vzhľad tohto sadzí-čiernej savage.
  
  
  On prisahal na ňu v angličtine a Serbo-Croatian, ale ponáhľali do blond savage, či bola zomrie teraz. Svoje lepšie ja zomriem, stála tam ako v tejto špinavej potrubia. "Vezmite na mieru, Hash," som kričal na neho. "Pozrite sa, čo ste urobili."
  
  
  "Človek môže iba tolerovať určité množstvo, nie viac," povedal prasklo. On vystúpil a prasklo na starých mužov. — Vám, Vetov, sú moje vlastné človek! Už ste zabudli, ako Polgar a ja som bojoval bok po boku na počesť Chorvátsku? Sú si a ja som sa bude plaziť pred Srbov a bozkávať ich topánky? On kričal, jeho oči blikajúce s hnevom. "Dobrý predaj, Evan?" Ste predávajú nás, si to urobil.
  
  
  Karats " hlas je rovnako absurdné, ako pazúrik. "Si blázon, Hash. Naše sny prichádzajú do toku, a tak musíme prijať realitu. Prečo potrebujete viac krvi na vašich rukách? Revolúcia je nikdy úspešné."
  
  
  Na padraig prehodil háčik. "Ak je krv tu, to je krv Srbov v reálnej boja. Čo o krv na rukách? Chorvátskemu krvi?
  
  
  Karak mužov prišiel Lízať, muttering niečo.
  
  
  "Alebo nechcel mu to povedať?" Na Padra kričali. — Vari on povie, že on je obklopený nás a prikázal nám, aby sa zabil?"
  
  
  "Lži, lži," hlas kričal. "Si zradca."
  
  
  Na Padra vydané päsťou ako delová guľa. Tam bol crack, a človek letel do osoba za ním. Karak mužov stiahol späť, na chvíľu, potom sa vrátil späť k nám.
  
  
  Padra parried nôž s jeho háčika a kneed útočník v slabinách. I udrel ho cez tvár a počul tieseň kostí. Keď jej o k útoku na inú osobu, jej cítil ako hunspell bodol do mojej nohe. Pušku ohorky udrel do mojej hrudi, a zrazu oslepujúci bolesť sa zdalo, že rip v mojej hlave. On prekvapené, vytiahol sám sebe, a pokúsil sa chytiť jednu z zbrane predo mnou. Dav presunul v a pripnúť nás späť do stonať. Snažil sa kačica, ale bol zlomok sekundy príliš neskoro.
  
  
  
  Kapitola 7
  
  
  
  
  Hlas zazvonil sa okolo tma. "On prichádza."
  
  
  "Skvelé," povedal ďalší hlas. "Si pripravený, Garth?" Mám veľmi málo času na to.
  
  
  Prvý hlas odpovedal laconically: "Ako pripravený, ako je on sám." Pomaly, tmavé mraky rozptýliť, ale najprv to nerobil žiaden zmysel. Jej plával v mori ublížiť. Pomaly som si uvedomila, že som bol úplne nahý, sedí na železo stoličky. Keď som sa snažil presunúť, zistil som, že moje zápästie a členky boli viazané ostré kovové putá.
  
  
  Krátky, mäsité muž stál pár metrov odo mňa. Ego jeho život visel nad jeho pásom, ktorá je viditeľná cez otvory v jeho tričko. Bol úplne plešatý, a ego-deformácií tváre mal všetky kamene na výtvarné nonchalance odbornej kat len robí svoju prácu. Tam bol šum pohybu. Evan vstal zo svojej stoličky a crouched nadol vedľa mojej strane.
  
  
  "Dobrý večer, Carter," povedal veselo. "Vy a Padra mi dal veľký šok, keď ste prišli cez tieto steny."
  
  
  On nechcel povedať nič. Ja som už mal problémy dostať sa moje hrdlo do práce. Vyzeralo to, sušené a skoncovala, ako keď niekto vstúpil na to, zatiaľ čo maľovanie.
  
  
  "Ale myslím, že môžem niečo získať späť," Karak usmial sardonically. "Vitajte na mojej break miestnosti."
  
  
  Pozrel som sa okolo seba a začal chápať, kde som bol. Ona bola v malom námestí digitálny mobilný s hrubým-tesaným steny. Vzduch bol naplnený zápach krvi a výkalov. V blikajúce svetlo jej jediný brazier, videl, že digitálne fotoaparáty na druhej strane mal dvoje dvere so zámkami a úzke otvory na úrovni očí. Steny boli pokryté staré mučenia zariadenia: nohu a nohy svorky, kolo knitwear (knitwear, značky, chrbtice, valec, visí rozbije a swing náramky), veľa znečistený, hrdzavé klieštikmi a kolíky. Cítil žlče nárast jeho hrdla, a husia koža, obmedzovala jeho nahé telo.
  
  
  Karak, obrátil sa na mňa a pritiahol si moju hlavu do vlasov, meniť to násilne, žiadne pochybnosti o tom, pamätám si na moment, keď jej ego vytiahol jej vlasy. — Chcem vedieť všetko o v Miláne vlk, " on zašepkal naliehavo. "Chcem vedieť, čo je také dôležité o tomto.
  
  
  Hmú jej dal pár nadávok, že z Ega tvár ísť bledý, a on sa nenechá ísť, moje vlasy, ako keby ego boli žihadlo. "Chcela by som, aby Padra, aby sa tu otvorene teraz vidieť, ktorí okolo vás bude prvý žobrať o milosť. Ale teraz budete len musieť žobrať dvakrát toľko na to právo. Garth!
  
  
  On vlnitou impetuously na iný muž, a Garth pristúpil k stoličke. Nemohol som vidieť, čo robí, ale mal som znepokojujúce si mysleli, že som nebol len posedenie v starej stoličky. Mohol by som ho počuť scurrying okolo na všetkých štyroch. O minútu neskôr, acrid vôňa horúceho kovu a dym, ktorý naplnil jej nozdry.
  
  
  "Budeš mi povedať, Carter. Poviete mi, skôr alebo neskôr.
  
  
  Zápach bol stále silnejší, a teraz si všimol, že predseda bol uncomfortably horúce. Ako staré kovové stoličky rástla teplejšie, to dotiahnuť na jej pút . Moja pleť spálil. On gritted zuby a zostalo ticho.
  
  
  — Nemyslíte si, že môžem zlomiť, Carter?"'
  
  
  Jazyky požiaru sa prikradol sedadla stoličky ako Garth fiddled s malým ovčej kožušiny. Oheň rástla, lízanie mojej ruky a pálenie mojej koži. Špicatý železa obrátil cherry red, nový zápach zapísané, iný zápach, zápach spáleného mäsa. Ja som bol upálený zaživa.
  
  
  "Carter, čo je tajomstvo prekliaty vlk?" Viem, že je tam jeden, a nemám čas požiadať vás pekne, zatiaľ čo srbská armáda je na ceste. Povedz mi to."'
  
  
  Počul som Sam blurt to. 'Kozy . ... koza.
  
  
  "Čo je to? Čo kozy?
  
  
  "Vaša rodina koza, Karak."
  
  
  "Čo s tým?"
  
  
  Zápasil som v pálenie stoličky, moje pľúca škrtiť od dymu a bolí. Som však podarilo nadýchnuť dostatok vzduchu vzoriek. "Vaša rodina kozy... prajem ti, matka nikdy nepočul o antikoncepciu." Karak zabuchli jeho veľký päsťou do mojej tváre a split moje pery. "Centimeter po centimetri, pošlem vás do pekla," povedal nanášajú sa na mňa. "Garth, to je dosť. Tie ego na hojdačke.
  
  
  Garth naleje voda, oheň pod rošt, neviazané, mňa, a ťahal ma zhruba celej studenej kamennej podlahe. Moje nervy explodovala a bolesť bola takmer neznesiteľná ako hrubý kameň trela proti mojej spálenej pokožky. Ďalšia vec, ktorú by som vedel, Garth bolo upevnenie ťažkých železných pút z swing okolo moje zápästia. Swing je takmer prehistorických prekurzor do racku, forma mučenia, ktorý zahŕňa zdvíhacie obeť do vzduchu a potom sa zrazu hádzať ich na zem. Toto je brutálny spôsob naťahovať ruky, krútenie vaše svaly, trhanie vaše kĺby, a lámanie kostí.
  
  
  Garth zdvihol ma za zápästia, kým on bol visí tak, že moje prsty sotva dotkol zeme. Potom pristúpil k narieka o swing a zdvihol valcované-up bič. Potriasol ego za ním a obrátil sa k Karak, čaká sa na objednávku.
  
  
  Karak oči boli horúčkovité a netrpezlivý, ako obrátil sa na mňa. "Je to Roman zariadenie, Carter. To je ego je veľmi vhodný pre mučenia, nie?
  
  
  Potom ustúpil a prikývol. Bič letel von a znížili na moje telo. Bolesť bola takmer neznesiteľná ako surové kože omotal okolo nahé stehná a život. To sa znížil do oblúka, v jej visí poloha.
  
  
  "Pamätám si, ako Rimania oslavovali sviatok Lupercalia," Carac sa zasmial. "Každý rok na pätnásteho februára, muži tancovali v uliciach, porazil ich príbuzní s bičom vyrobené z vŕby pobočiek. Teraz povedz mi o to, že vlk Milána, Carter. Povedz mi, kým môžete."
  
  
  Opäť bič ma napadlo, takže scarlet pruh na moje nahé telo. I bojoval proti reťaze holding mi nadol, snažia sa vyhnúť plieskal bičom. Ale Garth bol majstrom svojho remesla a nikdy nevynechal poraziť.
  
  
  "Vlk v Miláne, Carter. Čo je zle s týmto vlk?
  
  
  Karak Stahl jeho hlas bol nepochopiteľné pre mňa, ako Garth ma udrel, znovu a znovu. Scream ozvalo sa cez digitálne fotoaparáty, a keď prestal, som si uvedomil, že to prichádza od mňa.
  
  
  "Vlk ...'
  
  
  Mal som na odpočinok. Ona to, aby Garth zastaviť, inak ona by nikdy nájsť cestu von z tohto mučenia. S povzdych, on znížená jej hlavu dopredu a predstieral, že prejsť von. Moje telo šiel bezvládne viseli bez hnutia v železných pút. Garth narazil do mňa ešte pár krát, ale ja som sa podarilo potlačiť výkrikmi rastúce v mojom hrdle. Chvíľu neskôr, počul bič spadnúť na zem.
  
  
  Karak bol naštvaný, ako peklo. "Ste preč príliš ďaleko, ty idiot," zakričal na Garth. "Zvýšiť svoje ego."
  
  
  — Budete musieť počkať.
  
  
  "Ja sa nemôžem dočkať.'
  
  
  "Budete musieť."
  
  
  "Vezmite na mieru, Garth, mám lepšie veci na práci, než pozerať na to zavesiť tu." Zavolajte mi, keď on môže hovoriť znova."
  
  
  Jej, počul Karak vyjsť cez pivnici. Dvere sa zabuchli sa za ním s thud.
  
  
  Zápisnica ťahal na páči sa mi to storočí. Pot trickled dole moje telo, kopanie do mojej opuchnuté rany, ale on sa nepohol. Garth tempo a späť netrpezlivo. Ja som ho počul štrajk zápas na svetlo cigaretu. Pach síry a zlé tabaku šteklil jej nozdry. Ale ako čas ťahal na, Garth zamrmlal, " Blockhead!"
  
  
  Dvere sa otvorili a zabuchli znova. A Garth doľava. Som pozeral na prázdne miestnosti a premýšľal, ako dlho by som mať pred vrátil. Po pár minútach som počul mäkké brúsne zvuk a rozhodla, že moje ostatné sa už viac. Ale potom som si uvedomil, že zvuky, ktoré prichádzali spoza mňa, spoza kamery. To bolo ako myší beží na steny.
  
  
  "Carter," počul jej šepot. "Carter".
  
  
  Jej pomaly obrátil v jej reťazce na tvár deň na druhom konci. Dva strašidelné tváre s haggard oči sotva viditeľné v blikajúce svetlo. Ih spoznal okamžite. To boli ľudia, cestovanie, fotografie, hudba, dve z troch ktorý padol v prvom stretnutí s Karak.
  
  
  "Môžete počuť nás?'
  
  
  'Áno.'Spýtal som sa jej. "Je Padra s vami?"
  
  
  "Nie," jeden z mužov povedal.
  
  
  — Nebol on s tebou?" iný muž spýtal sa. Možno, že utiekol.
  
  
  "Alebo zomrel," prvý pridané horko.
  
  
  "Myslel som, že ste boli všetci mŕtvi," povedal som.
  
  
  "Sú úspory nás pre iného smrť: hry."
  
  
  "Hry ?
  
  
  "V aréne. Proti Karak si vybral vrahov. Menton je preč, a my sme ďalej.
  
  
  "Karak sa zbláznil." Ja som nemohol uveriť, moje uši.
  
  
  "Áno, ale ..." muž zaváhal a potom povedal úzkostlivo, " počujem Garth. Zbohom, Carter.
  
  
  Tváre zmizol, a ja som bol zase sám.
  
  
  Niektoré moje sily sa vrátil, poháňaný hrôza, čo by sa mi to práve povedal. Vystuženie jeho nohy proti múru, on vytiahol seba, aby chytiť rozbiť nad putá na jeho rukách . Moje prsty boli slick, ale ja som sa držal. Pričom sa zhlboka nadýchol a začal liezť hore ruka v ruke, ako rýchlo, ako vedel . Svaly v mojej ruky a ramená, napätých limit, ale stále som lezenie.
  
  
  Rovnako, ako sa dostal do ťažkého brvna, počul zvuk blížiace sa kroky. V zúfalstve, on prehodil jeho nohu cez lúč a clambered až do nah. Jej pút sa prudko strhol, a viem, že musím oslobodiť pred Garth sa dostane ku mne a začne bičovanie ma späť s jeho bič. Na strmene mal jednoduchý klip-na zámky, ktoré boli použité na visacie zámky v ich dávnych čias, pravdepodobne v prvých dňoch Mount Athos. Dvere creaked otvoriť, odhaľujúce Garth je tieň na kamennej podlahe. Zároveň zistil, tlakový bod a uvoľnili putá. Potom Garth ma videl. Bez ohľadu na to, ako tuk on bol, on reagoval rýchlosť panther.
  
  
  Schmatol bič a prehodil ju za neho, jeho tvár contorted s náhleho hnevu.
  
  
  Chytila železnej reťaze tak rýchlo, ako by mohla a hodila sa na neho. Otvorená manžeta zabuchli jeho ego bokom na zemi, zasiahnu do vysoký jeden krvavý buničiny. Ako on spadol, udrel na vylúčený stoličky a spadol na zem. Bez myslenia, skočil na seba a pristál svoju plnú váhu na emu hrudníka. S gurgling povzdych, sa zdalo, že defláciu; krv a hlien gushed dole ego otvorené rta. Jej ego musí mať zlomené aspoň polovica jej rebrá, a teraz rozbila kosti prenikla do jej pľúca.
  
  
  Jej, vedel, že vonkajšie dvere boli odomknuté, ale ju aj musel vysporiadať s druhým zámok v deň začiatku druhej hotel a uvoľnite ostatných väzňov. Rýchlo som hľadal Garth orgán na jeho tlačidlá, ale nemohol som ju nájsť kdekoľvek na digitálne kamery... V zúfalstve som zavolal dvoch mužov, povedzte mi, kde boli.
  
  
  "Len Karak má kľúče," jeden z mužov odpovedalo.
  
  
  — Nebojte sa o nás. Utiecť, kým môžete, " povedal iný.
  
  
  "A ak môžete, pošlite pomôcť."
  
  
  On nenávidel odchode mužov v žalári, ale oni boli správne. To bolo jediné, reumatizmus. — Urobím to, " sľúbil som.
  
  
  Vybehlo Karak je mučenie komory a dole dlhej, tmavej chodby. Keď som prestala premýšľať o tom, ktorým smerom by som mala ísť, počul som kričať z jedného z mužov okolo mňa. "Zase rovno, to je jediná cesta von!"
  
  
  Bez ďalších otázok, on jerked jej právo. Vedel som, že by som sa zabil, nahé a neozbrojené, akonáhle jeden z Karak stráže ma videl. Na chodbách boli nekonečné, časti končia v slepej uličky, alebo rúca, čo sa mi vrátiť a začať odznova. On bol uväznený v matne osvetlenej tichý čistý. Ale zdalo sa, že vedúce hore.
  
  
  Presťahoval som sa dopredu do tmy, len aby zistil, že po počiatočnej príval adrenalínu, moja sila začala slabnúť. Ostré kamenné múry trela proti moje roztrhané kože a podrážky moje holé nohy ľavej krvavé stopy. Jediná vec, ktorá ma držal pohybujú bol môj intenzívna nenávisť pre Karak a moja túžba, aby sa ego zaplatiť.
  
  
  Po tom, čo cítil ako večnosť, tunel nebol taký tmavý, ako bývalo. Ďaleko pred ňou, šedá sv mohol byť videný na konci tunela a, topoľ s vyčerpanie, bežal k nej. Niečo trápi ma: pol-vedomé varovanie bolo snažia zastaviť ma. Ale jej ego potriasol ju a dosiahol brány.
  
  
  Potom ona praskla späť do sveta. Kľakol som si, moje nohy príliš slabé na to, aby postavte sa rovno, a cítil som, že pôdu pod mnou. To bola krv-namáčať vo vode hlina: na hlinité pôdy Rímsky amfiteáter.
  
  
  
  Kapitola 8
  
  
  
  
  Stuhnutý od studenej, upečený krvi a špiny, sa dostal na nohy. To bolo aréne amfiteátri, že Padra mal poukázal na mňa deň predtým, a on sa zasekol v oválne krúžok. Predo mnou, desiatky Karak muži sedeli v radoch lavíc s baterky, osvetlenie do rozpadajúci ruiny. A v hornej časti amfiteáter bol čaty assassins s submachine pištole a pušky. Zhruba v strede dlho zakrivené steny boli boxy kamenných lavíc, a na jednej z nich bola Karak. On mal pár kamarátov s baterky po jeho boku, a starú deku bol prehodil cez jeho uniforme chrániť sám seba pred studeným vetrom. Ego oči boli stanovené na mňa, a jeho úst skrútené do diabolský úsmev. Odkiaľ on si to, vyzeral ako bezvýznamnú "nero" v poškriabaný, no toga.
  
  
  Na bezhlavé telo muža, ktorý ležal otvorený na zemi predo mnou. Jej, vedel, že to bol Mentone, tretí väzeň skupiny výlety, fotky, hudbu. Bol zavázanýma očami ako popravený človek. Najprv som nerozumel prečo, ale potom som si spomenul, že určitá skupina gladiátorov, v Andabats, zápasili zavázanýma očami.
  
  
  Nemohol pomôcť, ale zaujímalo, koľko mužov a žien stáli kde bol teraz; koľko okolo nich boli nudiť ako peklo s radosťou krvilačných tyrani ako Karak.
  
  
  Karak to počul jej hlas. Smial sa ako šialenec. — Ste neboli očakáva, že bude ďalšia atrakcia. Ale to je dobre, že to môže pokračovať."
  
  
  "Garth je mŕtvy."
  
  
  — To je to, čo som očakával, inak by ste boli schopní uniknúť. Pozrime sa, ako dlho môžete naposledy predtým, než ste sa k nemu pripojili.
  
  
  "Tí, ktorí sa hlasovania-hlasovať die vítam vás," povedal som sarcastically, zvyšovanie moje ruky.
  
  
  Na druhej strane arény, veľké tmavé bojovník odišiel okolo brány. Bol oblečený v tesné nohavice a topánky, holých hrudníka lesknúce vo svetle fakieľ. Niesol vážený rybárske siete a trident, zbrane starovekej Retiarii.
  
  
  Keď prišiel ku mne, jej, crouched nadol, moje prsty sa dotkli zeme. Gladiator krúžil okolo mňa, drží ma späť s nepravdivé trident útoky.
  
  
  "Poď," povedal som. "Čo je zastavenie vás? Sa bojíte nahá osoba?
  
  
  On sa zasmial a jednoducho sa začali točiť, čistá ako laso v stále sa zväčšuje, ploché kruhy nad jeho hlavou, pripravený pustiť a to hodiť na mňa. Jej, vedel lepšie ako sa pozerať na čisté a pozerať sa na vyjadrenie ego oči a ego tváre.
  
  
  Je to na vás voliť! Po druhé rozdeliť pred hodiť. Som sa prikrčil a valcované preč od neho. Jeden z olova hmotnosti udrel do mojej nohe, ale čistá neprijaté a spadol na podlahu arena.
  
  
  On bol na vrchole jej, skáče hore a lunging na neho, než sa môže chytiť jeho čistý znova. On stiahol späť, a na chvíľu som si myslel, dostane ho. Ale on parried ma s jeho ego trident, a ja som sa kačica, aby ho z impaling ma na jeho trident. Mal mi kúta.
  
  
  Jej, stál som tam lapal po dychu, nie je si istý, či by som mohol konať dostatočne rýchlo nabudúce. A dokonca aj keby som to urobil, by som si, aby sa vyhol ďalší útok, a ďalšie. Som odolať nutkanie sadnúť si a oddychovať a nechať ho dokončiť mňa mimo.
  
  
  V mojej práci sa na AH, som bojoval ponorky a vodíkovej bomby, X-lúče a myseľ-meniť drogy, každý vynález predstaviteľné, ale tento bol iný, strašne rôzne. To bola vojna znížiť na jeho primitívna forma, zbavená svojich moderných zložitosti. Toto divou zverou bojovať aj viac navzájom, a to nejako sa to ešte viac desivé.
  
  
  Ale cítila som sa zviera rastie vo mne, a ja bared moje zuby na dvadsiateho storočia gladiator ako zhromaždil sám pre ďalší pokus. Ona napäté jej uši na počúvanie smrtiace zvuk vírivky čisté. Čakal som na ňu, zhrbený nad, moje svaly napínaním.
  
  
  On len klesol ego znovu.
  
  
  Jej, ponoril ako predtým, ale tentoraz sa jej, obrátil sa a chytil vírenie čistý skôr, ako on mohol pustiť. Gladiator vrhol sa na mňa, trident vznesené. On vytiahol späť na spriadanie čistý, dúfajúc, že by zraziť Poe je ego z rovnováhy.
  
  
  On narazil a stal zapletené v čistom, že úplne pokryté ego.
  
  
  Bol som okamžite na seba, rozhodol sa ukázať mu, ako veľa milosrdenstva, ako mal zobrazuje mi, keď ho napadol. Jej ego zaklopal jej na zem a roztrhal na trident okolo jej rameno. On kričal v horor ako on obrátil sa k bodnúť emu trident v hrudi. To všetko bolo viac ako v druhej. On otriasla raz, zbledol s smrti, a potom spadol lifelessly na zem.
  
  
  Jej otec bol oprel sa po tele, oprel sa o hriadeľ trident. Ona počula vrčanie z Karak mužov. Obrátil sa na lavičkách a videl Karak na tróne. Ego tvár bola bledá s hnevom. Chvíľu neskôr, trident spadol z ruky a pristúpil k Karak.
  
  
  Vedel hneď, čo som bol až. "Neskúšajte, Carter," zakričal. "Nemôžeš hodiť tento trident, ktorá ďaleko, a okrem toho, moji muži sa zabiť."
  
  
  "Kto sa stará, ako zomriem, Karak? Ja by som mohol tiež vziať si so mnou.
  
  
  "Vždy som si myslel, že Američania boli športových fanúšikov."
  
  
  Bežal jeho ruky cez krvavé scény. "Myslíte si, že je to športový? Čo je bod, Karak?
  
  
  Smial sa zlomyseľne. "To amuses mňa."
  
  
  "Ste naozaj chorý," povedal som, znechutený. "Si blázon."
  
  
  "Nehovor mi, kto som. Ste nikdy nemal žiť tu, v tejto prekliata diere.
  
  
  "Začínam rozumieť. Ste naozaj neznášam Aptos.
  
  
  "Som pohŕdať Aptos." Karak stiahol deku prísnejšie s veliaci gesto; ega oči boli ako žula. "Každú minútu som strávil tu bolo trápenie pre mňa. Ale aj to čoskoro skončí.
  
  
  "Takže Padra bol hneď po všetky. Môžete predávať sami Srbi.
  
  
  'Vypredané . . Zdvihol ruky a ramená. "Ale ty si neprišiel. Dohoda s Belehradom dal mi peniaze a moc, že bol kvôli mne. Ale to tiež znamená, že ľudia nikdy byť zima, hlad, alebo strach."
  
  
  Pretože, keď sa fretka vlády udržať jeho slovo? Ste byť podvedený, Karak.
  
  
  "Nie. Nebudem počúvať. Môj ľud bude spokojný.
  
  
  — Nemal prísť sem, ak chcete byť šťastní, Karak. Prišli tu byť zadarmo.
  
  
  "Zadarmo?Karak bol skutočne plakal od smiechu. "Aptos bol mrazivý väzenia celý môj život. Len smrť prináša slobodu tu. On clapped jeho ruky, signalizácia iného gladiator. "To je dôvod, prečo milujem ju tak veľa." Jej posledné osloboditeľov jej ľudí. Teraz boja a budete mať zadarmo, Carter.
  
  
  Hoci neexistuje žiadna pena okolo rta, Karak pravdepodobne niečo v poriadku s jeho hlavou. Zdá sa, že podľahol nástrahami jeho existencie a trpel paranoja a posadnutosti veľkosti, mentálne túlavé medzi sny Aptos ' bývalú slávu a vízie jeho vlastné osobné budúcnosti veľkosť. Nemohol som vine ego pre chcú mier, ale rozumný človek by pochopiť, že táto cesta je zbytočné a seba-deštruktívne. Karak bol zjavne nie je v nálade pre uvažovanie; on bol strácať svoju energiu snaží hovoriť s ním.
  
  
  I obrátil späť na neho a odišiel späť do stredu arény. Tam som sa obrátil k bráne, kde môj ďalší súper by sa objaví.
  
  
  Nový gladiator bol vyšší a ťažší než ten predchádzajúci.
  
  
  Ego je hrudníka, bola pokrytá jazvy, jeho ruky boli zabalené v tsesti, obruče okolo kože a kovu, ako boxerov, a držal krátky meč a kola Thracian štít. On zbytočne nestrácate čas v najbližších otvorene na mňa, sekanie vzduchu s jeho smrtiace meč. Obrátil som sa jej okolo, a nasledovala ma, nadávanie a lapal po dychu. Zastal, otočil, a bodol na to s jeho trident. On prehodil jeho holiaci strojček-ostrý meč a išli ego rovno do šachty, takže mi neozbrojený znova.
  
  
  On sa vrhol dopredu znížiť mi nadol, a ja som spadol na zem. Jej rýchlo odvalil. Ego je meč prišiel dole, tesne chýba mi, a klesol na zem.
  
  
  Keď gladiator drew jeho meč na ďalší pokus, jej ego ho kopol. On sa odvrátil, a moje päty chýbal jeho rozkroku pomocou palca a hit vo vnútri jeho stehne. S growl bolesti, on cúval preč. To nemôže urobiť toľko škody, ale na chvíľu hmú bol v ceste. Ego tvár bola fialová s hnevom na verejné ponižovanie neozbrojeného muža. Jej ponáhľali preč od neho, môj hlavy, hučanie a bola úplne prázdna, jej zúfalo hľadajú nejaký nápad. Márne. Zrazu gladiator prišiel na mňa znova, kyvné jeho meč a sekanie okolo s ním.
  
  
  V tom momente, on sklonil dolu, nabral do štrku a nečistoty s oboma rukami, a prudko hodil ih hmú tvárou v tvár. Ako som očakával, zdvihol štít na ochranu očí, a bahna nemal spôsobiť hmú škodu. Ale ega pozornosť bola duchom neprítomná na chvíľu. On leaped vysoká a zasiahnuť jej ego na predlaktie holými ľavou nohou, potom jeho pravou nohou na koleno. Meč letel cez ega necitlivé prsty a letel cez arena, z ega dosiahnuť.
  
  
  V hneve, on ma udrel, s cestus; ranu vyrazil všetky vzduchu okolo môjho tela, a hodil ma na zem, moje ruky a nohy vystreté.
  
  
  Obrátil sa a šiel si jeho meč. Bez ohľadu na to, ako znecitlivenie jej nam bol, jeho vedel, že som si nemohol nechať em si, že meč späť. Hneď, ako sa dostane okolo nej znovu, že budem rezať mi shreds. Vyzeralo to, akoby som bol tlačený cez sklenené dvere.
  
  
  Som skočil na moje nohy a nasledovali ho.
  
  
  "Hajii" zakričal som tak hlasno, ako som mohol, ako keby som bol nahnevaný Apache. Ohromený, gladiator otočil. "Hajii!" Kričala a opäť sa dostal k nemu, ako on si uvedomil, čo sa deje za ním. Snažil sa zvýšiť svoj štít , ale to bolo príliš neskoro. Moje nohy letela až v zabitie ranu a chytil hmú v hrdle. Ego cieľ oprel späť, a počul stavcov modul.
  
  
  Padol bez toho, aby zvuk, jeho oči dokorán, jeho krku ohnuté na špeciálne uhol.
  
  
  On bežal na svoj meč a zdvihol ego triumphantly nad hlavou, mávali triumphantly na nevľúdne Karak.
  
  
  "Čo teraz? len" spýtal sa jej. "Levy, možno?" Alebo zarámované na vozy?
  
  
  "Nebuď idiot," povedal odfrkol zúrivo. "Kde môžeme získať levy a vozy?"
  
  
  "Nebojte sa, Evan. Ja som vám dáva najlepšie výsledky, ktoré ste videli v rokoch.
  
  
  "Do pekla, Carter." On leapt na jeho nohy, jednej ruke zvieral v ošúchaný deka okolo neho, iné gestá a divoko. "Milan dostal v mojej ceste. Teraz prišli ste tu kopať toto hovno. Mali by ste mať zomrel pred niekoľkými dňami, rovnako ako Milan. Ale nejako sa vám podarilo dostať k Aptos. Nemôžete uniknúť tento čas.
  
  
  V jeho hnev, Karak nechápal som, čo on hovoril.
  
  
  — Ste zradili Milan?" Spýtal som sa, prekvapený tento vstup. "On bol blázon, on žil v včera a deň pred včera."
  
  
  "A môj kontakt v Metkovich?" Bolo to tiež jeden po splnenie vašich ľudí?
  
  
  — Zaplatil som dobre byť sebecký, uisťujem vás. Ako každý iný, tu, on bojuje za lepší život, nie pre nezmyselné ideály. Karak zastavil, úsmevom, ako keby sa teší jeho vlastný súkromný vtip. Potom sa pomaly znovu si sadol, vyhladenie záhybov jeho staré deky. On zašepkal niečo, čo jeden z jeho executioners, ktorý okamžite bežal preč.
  
  
  "Urobil som jej niečo, a som si istý, že zistíte, že je zaujímavé, Carter," napísal na mňa. "Len počkajte a užite si posledné chvíle na tejto zemi." Vyčerpaný, zastal, oprel sa jeho meč proti zemi. Premýšľala som, uneasily čo by mohol mať až jeho rukáve. Až do tohto bodu, čistý odpor môže čerpadlo dostatok adrenalínu do môjho krvného obehu ísť ďalej. Myšlienka, vzdaním sa, že fúzatý bastard teraz bolo neznesiteľné. On vyzliekol mi nahý, bičoval a mučení mňa, a konečne plánuje ma zabiť, ale hmú by musieť počkať až do pekla zmrazil viac ako pred vzdala som sa a kľakol v prachu pred ním.
  
  
  Som si myslel, že by ma chytil tento čas. Bol chvejúc sa od chladu a potácal od vyčerpania. Nejako sa mi podarilo prežiť dva gladiátorské zápasy, ale jediný spôsob, ako som sa mohol dostať rovnaký súper bol, ak môj tretí súper bol zmrzačený trpaslík. Bol som hotový, a obaja sme vedeli, že to.
  
  
  Zrazu, hlboké, zlovestný zvuk prišiel z mimo brány. Chĺpky na mojom krku prickled, a za studena, clammy strach zovrel ma. Počul som rinčanie železa barov a angry vrčanie, ktoré dosiahli mňa.
  
  
  Vlci!
  
  
  Šesť obrovský hlad vlci vypukol okolo perá nižšie aréne. Ich tempo restlessly a späť a pri vstupe na chvíľu, ako keby zmätený stien a sledoval dav.
  
  
  Hlboké šumenie protest rose z davu predo mnou. "Je mi ľúto, musíme urobiť bez toho, levy, Carter," Karak názvom veselo. — Ale dúfam, že vám nevadí, že alternatíva."
  
  
  Hmú reagoval série expletives v srbsko-chorvátsky.
  
  
  Karak to páčilo veľmi pekne. "V prípade, že ste premýšľal," povedal s wicked smiať, " dobre, líder je v Miláne obľúbené. Jej ego bolo na diétu, aby sa zlomiť ego, hnev, trochu, ale nezdá sa, aby sa porušovali. V skutočnosti, tento hlad, iba ego trochu angrier. Ale možno po dobrom jedle, že bude trochu viac učenlivý.
  
  
  Karak smial ešte ťažšie a takmer zdvojnásobil, v priebehu jeho kamenné sídlo ako on pozeral na Volkov v okúzlený horor. Takže jeden z nich mal vlk Milána. Tak to všetko nezmysel o ňom, že je mŕtvy a stiahol bola lož. Ale to znamenalo, že fretka je ego tajné ešte nebol odhalený. S vedomím, že zviera bolo dôležité, bez toho, aby, ako, musí byť mučiť pre Karak. Nemohol riziko zabitie vlka pred uvedomil si to , a on sa nemohol dostať dosť blízko, aby zistiť. Nejako to cítim sa lepšie, aj keď nie veľa, vzhľadom na situáciu. Mojou úlohou bolo nájsť vlk a hlasovať na to tu. Len jeden okolo týchto šeliem, nemal zdá sa, že chcete počúvať dôvodu. Snarling a gnawing, že pazúry na zemi, šnupanie na ich korisť: ma.
  
  
  Zrazu sa účtuje, ich chlpaté chvosty znížená na zem.
  
  
  Moje mokré prsty pevne na meč.
  
  
  Oni napätých a skočil. Skočil z cesty, nabíjanie na nich zúrivo. Ale boli príliš rýchle pre mňa, a ja som cítil, ostrými zubami trhať cez moje stehna. Som narazil na chvíľu, potom opäť môj stav a znížili môj meč cez vlk najbližšie ku mne. Padol bokom na vrchole iné vlk, ktorý bol len o skočiť na moje hrdlo. Tretí vlk vyliezol späť. Bol hit s mečom a takmer znížiť jeho ego na polovicu. Tam bola krv všade, pošliapané do prachu otravné, nemilosrdný zvierat. Oni krúžil okolo mňa, príprava na ďalší útok, ale zrazu všetci ustúpili k najväčším vlk.
  
  
  Lapal po dychu, jej, pozrel sa na ih smer, tak ako sa zasmial ako by sa na mňa pozrel. Šéf bol pravdepodobne vlk Milána, a on sa zdalo byť najviac nebezpečný v celej Európe.
  
  
  Zrazu, družstvo rozišla sa znova, a oni na mňa zaútočil znova. Kyvné jeho meč a sekanie na ňu, on sa účtuje na nich. On sa dostal do boja s jednou na Volkov, a keď spadol, jeho ústie hryzenie do prachu, a cieľ točil späť v konečnom convulsion. Ostatné vlk leaped dopredu, a vytiahol kotúča cez ega tvár, a on recoiled, vytie viac bolestne.
  
  
  Zostávajúce dve stále len útočiť, rýchlejšie a rýchlejšie. Najmä najväčší jeden. Ako to, Milan podarí skrotiť toto obrovské monštrum? Zdalo takmer nemožné. Avšak, Milan a Sofia sa podarilo držať na egu, tak Karak nerozumel. V zúfalstve, snažil vyčistiť hlavu. Whisper myslel, že prešiel cez moju hlavu, zárodok nápad. Zdalo sa mi šialené, ale to, čo som mal stratiť?
  
  
  Zakričal na vlk so všetkými jeho môže zastaviť. Som použil nemecký namiesto srbsko-chorvátsky. "Počkajte. Počúvať na môj príkaz.'
  
  
  Ale stále útočiť. Ei sa ponáhľal na nich meč, čudujete, prečo Ei myslel, Milan učil jeho nemecký vlk. Ale to bolo v súlade s tým, čo som vedel o cestovanie, fotografovanie, hudba, a súhvezdí z cudzieho jazyka, dnes nedovolil, vlk počúvať niekoho iného. Tac jednotky vlak policajných psov v Spojených Štátoch.
  
  
  Zranený vlk sa vrátil do bitky. Krv kvapkala z jeho rta. Jej opäť snažil povedať hmú sa zastaviť a ľahnite si. "Zastavil. Untergehen".
  
  
  Milan je vlk váhal pre zlomku sekundy, napínacie jeho hlavu na stranu. Zdalo sa, že byť počúvanie, tak on si kričal, dúfal, že sa chytiť oboznámení sa prihlásiť čas.
  
  
  "Untergehen, schiresheiher Scheusal".
  
  
  Vlk reaguje silne teraz, že on by jej volal, ego nechutné, páchnuce monštrum. On cúval preč a zastavil sa v zmätku. Ostatní sa tiež zastavil a čakal.
  
  
  Čas sa zdalo, že sa zastavil. Ona bola všimol skupina mužov, ktorí sa zdalo, že sa drží ich dych, a Karak ohnutá smerom dolu a tugged na jeho bradu. Každý bol ticho a čakal.
  
  
  Potom som počul hlasy. "Carter, Carter, že sme tu."
  
  
  Obrátil sa mierne, stále na pozore pred vlkmi, a z kútikom oka videl šesť číslic beží cez pole. Padra, Sofia, dvaja muži okolo kameňolomu a dva na dungeon poschodí. Nejako, to nerozbitného Padra unikol, keď zachytil ma, a hmú podarilo vrátiť na nás zachránil.
  
  
  Ale viedol Sofia a ostatné rovno do arény s zbrane a svorka vlkov. Vlci začali vrčanie uneasily znova, a ja som vedel, že moje príkazy na vášho domáceho maznáčika Milan nebude trvať dlho.
  
  
  "Nie," jej Otec zareval. "Pobyt tam. Tam zostať!'
  
  
  "Ale, Carter -"'
  
  
  "Som v poriadku. Pobyt tam.'
  
  
  Neisté, ktoré zastavili, a jeden z Karak je banditov otvorený oheň na nich. Prach letel okolo nich, a streľba odzrkadľuje v oválne misy. Ďalší príval streľba nasledoval, a Sofia a jej skupina ustúpila do tieňa brány.
  
  
  Nasledujúcich pár okamihov prešiel v zhone akcie. Len som mal vlci a meč v mojej dispozícii, a ja som nebol príliš istý o jeho vlci. A napriek tomu sa odvážil ju. "Mit mir," som barked na ne ako som vybehol na bleachers. — Mit mir, euch dickfelligen Nilpferde!
  
  
  Na Karaka zvierat urobil ako hmú bolo povedané, prechádzky vedľa mňa, growling a kňučanie, ako keby pozdrav dlhodobo stratil master. Ďalších vlkov netrpezlivo dodržiavať. Trik teraz bol konať tak rýchlo, ako je to možné, pred kúzlo bolo zlomené. Hneď ako k nemu došlo na wolf, že som nebol tak známe, ako som si myslel, že by neprenasleduj ma a vrhnú na mňa.
  
  
  Ale aj teraz, vlkov jedli okolo môjho ramena. Obrazne povedané, samozrejme. Keď sme prišli do povzdych pod Karak sedadla, ona objednať, " Angrafen." Angrafen.
  
  
  "Carter," Karak zakričal z vyššie ja. 'Čo chcete . .. '
  
  
  Volkov naďalej nutkanie na ňu. "Angrafen! Vater. Vater. Tasche und der toten Mann.
  
  
  Mala som pocit, že nu nemusel veľa presviedčania ísť do Karakom: boli veľmi hladní práve teraz. Všetky z nich leaped s prekvapením milosti a rýchlosť na hornej stene, kde sa ohýbané ich zadné končatiny na ďalší skok.
  
  
  "Zastaviť ih, Carter.
  
  
  "Nie!'
  
  
  Tam bol rozruch v hľadisku, a muži spanikárili. Niektoré pošmykol nad chrbtom z lavice, ako sa snažil uniknúť. Niektoré hodil baterky a rozložené v momentálnom tmy, schopní vidieť nič. Niektoré okolo nich vznesené ich zbrane, ale váhal, strachu, bolí ich vlastné. Vlci sa priblížil Karak, ich dlhé hryzákov lesknúce so slinami. Yelping v hnev a strach, že fúzatý vedúci bežal od jeho miesto. Ego deka fluttered za ním ako motýľ-jesť plášť, ako on narazil medzi radmi lavíc, nevedia, akým spôsobom run; ego je strach zasahovať každý jeho myslenia. On sa otočil a vystrelil, jeho ruský Revolver na blížiace sa dravcov. V jeho panika, netrafil niekoľko metrov. On bežal znova a spadol na rozpadajúcu lavice.
  
  
  Obrovský zver bared svoje zuby a účtované na ich cowering korisť. A strangled výkrik hrôzy unikol Karak jeho pery. Bol kope so všetkými jeho moc, ale hmú vlci, bolo možné riešiť. Carac je zdvíhanie zastavili, keď v Miláne pet schmatol ego v krčnú tepnu. Videl krv spurting, a potom počul iného zvuku vychádzajúceho v aréne: zvuk ostré čeľuste hryzenie do mäkké telo.
  
  
  
  Kapitola 9
  
  
  
  
  Väčšina Karak mužov už po prvom šoku. Oni otvorený oheň na vlkov s pušky a submachine zbrane.
  
  
  Vlci boli dobre chránené rohoch lavice a chrbát debny, ale ja som bol ideálny cieľ. Jej bežal k stonať, ktorá sa zaoberá čiastočne chránené ma od guľky, potom sklonil nadol na časť, ktorá sa zaoberala sa zrútila pod ťarchou času. On leaped cez voľné rock a išiel späť pozdĺž cesty smerom na hody vlci.
  
  
  Niektoré poníky pozrel sa na mňa, ako som sa blížil, a zavrčal menacingly. Nemal ju zastaviť. Nemohol urobiť nič pre Karak, aj keď on chcel. Ale nemohol som si dovoliť strácať zo zreteľa, Milan vlk. Že vlk bol dôvod, prečo som prišiel sem, a sakra, ja nie som prichádza späť prázdne rukou.
  
  
  Vlci začali ťahať Karats telo nabok ako psy. Do momentu, kedy opustí úkryt medzi lavice, stanú ľahké ciele pre zbrane. Guľky okamžite explodovala okolo nich, a oni bežali vo všetkých smeroch, ďalej strašiť muži nad.
  
  
  "Turecka," Jej pet Milan tzv.
  
  
  Obrovský vlk zastavil náhle, ako keby to bolo na konci dlhé lano. "Poď sem," objednal som, prekvapení, ako dobre pripravený tento vlk je telo bolo. On poslušne pribehol ku mne. On vtiera do mňa s jeho nos, namáčanie moja pleť s Karak krv, že sa namočí do jeho tváre.
  
  
  Potom som si uvedomil, ako lev krotiteľ, musia cítiť, keď mu dá hlavu leva úst. On nech vlk posadiť sa a bežal jeho ruky nad golier jeho krku, hľadajú skryté vrecko.
  
  
  Zrazu začul ďalší výbuch streľba. Otočil, videl, Sofia, Padra, a štyroch ďalších rúti cez arena k povzdych medzera, streľby, ako išli.
  
  
  "Vráť sa," volal som. "Ísť späť.'
  
  
  Ale praskanie ih pušky a odpovede klapať submachine zbrane vyrobené príliš veľa hluku pre môj hlas vypočutý. Viesť splattered Sofia a jej muži ako Karak je ozbrojencov sa snažil zamerať ih je kymácející, beh orgánov.
  
  
  Odin okolo mužov, zranených s obviazanú ruku, zrazu clutched tvár, ako sa späť jeho hlava zmizla v mozgu-a-kosti výbuchu. Ostatných päť leaped cez priepasť, stonanie, a liezol dole riadky na miesto, kde bol schováva sa za bedne .
  
  
  "Nick, ste v poriadku?" Sofia, plakal ako objala ma. Jej pevne objal ju, cítil vibrácie jej pery a chuť soli, a potom ísť dole. "Vďaka Bohu, že ste v poriadku.
  
  
  Mohol by som použiť niektoré Švédi, " povedal som s úsmevom.
  
  
  Ak si všimla môj nakedness, aspoň nechcela ukázať, že. "A ty, Knieža, sú stále nažive," povedala odfrkol, a jednou rukou vytiahla zviera, aby jej ako bezzubej ovčiak.
  
  
  "Našli ste, čo ste chceli?" Na Padra spýtal sa.
  
  
  "Ešte nie," povedal som. Milan hid taška dobre."
  
  
  "Budem nájsť to pre vás," Sophia povedal. — Viem, kde to je.
  
  
  "Musíme odísť hneď po tom," o Padra povedal. "Okamžite.'
  
  
  "Mal som rovnaký nápad, Padra.
  
  
  "Je to horšie, než si myslíte, iné.
  
  
  "Čo máte na mysli? Spýtal som sa jej, premýšľal, ako oveľa horšie by to mohlo byť.
  
  
  V reumatizmus nad našimi hlavami, pískanie pinka zazvonil out, zvukový vedel až príliš dobre: mált!
  
  
  'Ponoriť.'
  
  
  Masívna explózia vyvolala celú stenu amfiteáter. Kamenné steny a radmi lavíc, rozbila v oslepujúci záblesk svetla. "Je to srbskej armády," Padra kričali na mňa cez lejaku, okolo cementu a kameniva. Viac škrupiny zaburácal okolo nás. Oni otriasol arena a odtrhol veľké diery v už zničených budov. Plamene vypukla, a počuli sme, staccato zvuk ťažkých guľometov blíži. Karak mužov boli zmätení, streľby a kričal, aby sa zabránilo thunder útokov.
  
  
  "Armáda je vstup do delostrelectvo," Sofia kričali cez din. "Oni nás obklopujú. Už sme videli ih v kameňolome. Karak mužov uväznených nás, ale keď si uvedomil, že armáda sa blíži, zrútili sa ako zbabelec to suka.
  
  
  Ona mi podal pokrčený kus papiera. "Je to to, čo ste sem prišli pre Nick?"
  
  
  "Dúfam, že áno," povedal som, rozvíjajúce papiera. Pre mňa to nebolo nič viac, než správy šifrované a plná znakov. Jeho len uvedenie ego späť, a potom si uvedomil, že som mať kam uložiť svoje ego.
  
  
  Na Padre sa usmial na svoju situáciu. "Akú veľkosť si?"
  
  
  '50.' Jej hmú povedal, je Európsky ekvivalent NÁM veľkosť štyridsiatich štyroch. Myslel som, že Padraig bol len vtip, ale on sa pokojne zdvihol pušku a zameriava sa na muža, vysoko nad nami v tribúna. "Budem sa snažiť, aby sa nepoškodili oblek," zavrčal. Potom si vystrelil.
  
  
  Utekajúca muž vyskočil ako jeho tretie oko sa objavil, potom za tepla dole lavičky pár metrov.
  
  
  "Môžete obliecť teraz," na Padra povedal spokojne.
  
  
  "Ďakujem," povedal som, a liezol cez mŕtvoly. Stripping moje ego bolo náročných práce, ale potreboval som tento švédsky prácu. Vyzliekaní jeho vlny tričko a nohavice, opýtal som sa ho: "Ako ste sa dostal okolo vily, Hash?"
  
  
  On shrugged náhodne. — Nebol som v bezvedomí, ako ste vy. Keď som bol vtiahnutý do pivnice, tam boli len štyri stráže. S mojím háčika a dobrý ľavej ruke, šance boli aj o. On narazil do Sofie, keď mu šiel si pomôcť. Rozhodli sme sa pokúste sa zachrániť si okolo jamy. V tom čase sme nevedeli, že ste boli vykonanie tu v aréne.
  
  
  "Boli to tie hry pre mňa." Cítil som triasť spustiť po chrbte. "Princ ma zachránil. Nikdy som nevidel psa, rovnako vyškolení ako to vlk. Je to neuveriteľné.'
  
  
  "Milan bol vlk sám," na Padra povedal s úsmevom. "Rozumeli. Obaja milovali rovnakú ženu.
  
  
  "Hash," Sophia protestoval, červenanie.
  
  
  "A čo vtip; Karak už je to všetko spolu.
  
  
  "On nie je vtip," povedal som grimly, plazenie cez mŕtve leader.
  
  
  "Áno, videli sme to," Sofia povedal. "Zomrel strašnou smrťou."
  
  
  "Ale nič horšie, než si zaslúžil, Sofia," povedal som, zdvihol Revolver, kde sa Ego klesol Karak. Som vyliezol späť k nej, stlačením sám proti späť prepravka ako malta shell explodovala v aréne, sprchovaní nás s štrku a ostré kovové črepy.
  
  
  "Karak zradil svojho manžela," jeho hlas, fotografie a hudbu povedal. "Neskôr, ego kontakt informovaný armády, ktorá prišla som. V skutočnosti, že ego bol zabitý vlk, keď sa snažil obrátiť ego proti mne.
  
  
  Potom obrátil sa k Padre a spýtal sa: "Čo je to?": "Prečo je armády útočia teraz? Po všetkých, Karak mal chválil, že on by sa stretol s predstaviteľmi štátnej správy, aby sa mier. To nebolo potrebné.
  
  
  "Srbi majú príliš veľa nenávisti pre nás." Na blond obrie zatriasol hlavou smutne. "Belehrad videl príležitosť na to, aby Evan zanedbávanie, jeho ochranu, v mene mieru, a teraz sú zabíjanie nás. Hovoriť s nimi, nie je nič viac, než pomocou zbraň vo vojne. Karaka snažil varovať nej, ale ... '
  
  
  On si povzdychol, potom potriasol mimo jeho melanchólia náladu. — Ale nemáme čas hovoriť už. Musíme sa odtiaľto, kým sme ešte môže.
  
  
  Ona súhlasila, a sme pretekal k najbližšiemu východu, kontinuálne thunder výbuchov a prach z pádu balvany víriace okolo nás ako hmla. Ako sme bežali okolo amfiteáter a pretekal v uliciach, svetlé adv = β žiaril na západných kopcov. Nikto sa snažil zastaviť nás. Celý hotel dôvody boli triasla pod moje nohy, a výbuchy boli na vzostupe v moje uši. Steny a piliere roztrieštil na črepy z tehál a cementu. Oheň prach a ruže do neba, ako huby. Muži bežali okolo kričí a boli drvené alebo roztrhané na shreds . To bol mŕtvy v Aptos, mŕtvy na monštruózne rozsahu, a nebolo nič viac než zábavu cvičenia pre Juhoslovanskej armády.
  
  
  Sme bežali dole na ulici rovnako ako mesto bol roztrhaný. Potom sme pretekal cez malý priestor mimmo trasie budov. Videl som veľké štruktúry pred ňou a počuli Padra kričať na mňa, ako som bežal, " dvere. Moskva Gate".'
  
  
  Dosiahli sme hlavnou bránou Aptos v zápale boja. Ľudia Karak zápasili o svoje životy, nepozná zľutovanie, vedieť, že tam bude žiadna milosť pre nich oboch. The crimson slnko svietilo na ih zbrane. To bol roztrasený líniu obrany najlepšie, a on pochyboval, že by vydržať dlho.
  
  
  Štyri Chorváti, Sofia, Volk, a jej vrhol do davu, neustále radenie, ako shell po shell padla na mesto. Prekračovanie prázdne políčko, sme vstúpili do ruiny shell-rozbitý dom, stisol minulosti úzky balkón, a narazil dole tmavé, rozpadajúci schody vytesané do skaly pred mnohými rokmi. Dusenie a kašeľ od dymu a prachu, sme vylisované cez trhliny v meste stonať. My sme boli schúlené mimo cimburie na okraji úzku rímsu.
  
  
  "Je mi ľúto, že" Padra povedal stiffly. "To je naša jediná šanca. Duchovné cvičenia, kde si prišiel, Carter, vyzerá ako bojisko práve teraz.
  
  
  Nebol som si istý, či to bolo lepšie ceny pre mnoho ľudí.
  
  
  Bitka zúrila veľmi blízko. Teraz videl, že Brána bola masívne arch, z ktorých väčšina bola zničená. Malý most prešiel malé rokliny, ktoré ležia pred ním. Juhoslovanská jednotky obsadili most a používa ego na masívny útok na mesto. Za vojakov, môžete vidieť niekoľko SU-100s, mobilné zbrane. A na ceste pre zbrane bol stĺpec, francúzsky AMX-13, ľahké tanky. Raz v pozícii, že bude zničiť všetko, čo v ich ceste.
  
  
  "Môžete tiež skúsiť zabiť letí s delové gule," povedal som.
  
  
  "Je to vždy rovnaké," na Padraig snarled contemptuously. "Máme štrajk na najvhodnejší čas pre nás, a potom sa rozišli do hôr. Vojenské nikdy nebude môcť nájsť nás, aj s týmto výkonné zariadenia.
  
  
  "Ale nie je to čas," jej hmú poprel správy v médiách.
  
  
  "Len preto, že šialený zrada jeden okolo našich ľudí."
  
  
  "Nie som si istý, že to bolo v prípade, Hash." Sophia sa na mňa pozrel v zmätku. "Čo myslíš, Nick?"
  
  
  "Ah, Karak bolo naozaj blázon. Ale to, čo urobil stoja peniaze, veľa peňazí. Títo ľudia sa zhromaždil okolo neho boli banditov, nie patrioti. To znamená, že musel mať skryté podporu, a ja som bol zvedavý, kto to mohol byť.
  
  
  "Aspoň nie Komunisti."
  
  
  "Nie. Aspoň nie v Rusku alebo v Títo, " povedal som. "A ego Západ nemal dodávky to s dôverou buď. Je len jedna možnosť: Čína."
  
  
  'Číny?
  
  
  "Cez Albánsko. Alebo možno Albánsko zaplatil účet. Sme si asi nikdy istí. Ale stavím sa jej na to. Na konci, Albánsku je v miestnosti vedľa tejto krajiny, ktorý má mnoho vzostupov a pádov v jeho vzťahy s Ruskom a s trochou peňazí Albánsko môže zamiešať veci trochu. Majú čo stratiť, a ak Chorvátsko sa niekedy stáva nezávislým, s Hema pri kormidle, kto chce podporiť Albánsko Albánsko môžete zarobiť dosť: tým, dobrý kus Juhoslávii."
  
  
  "Karak by nikdy súhlasiť."
  
  
  'Možno nie. Ale to, čo urobil hmú stratiť?
  
  
  "Čo sme všetko stratené," Sophia povedal smutne. "Aptos".
  
  
  "Áno, Aptos, že" Padra povedal s trpký úsmev. "Ale na Karak, Aptos rástol do nádoru, a to mal byť odstránený. Aptos zomrie, ale náš boj bude žiť ďalej.
  
  
  "Budeme všetci zomrieť, keby sme do rozpakov ego," povedal som. Potom sme si zomrieť ako muži, Padraig mused ako zostúpil na narieka zákopov. "Nie ako zvieratá sa ukrývajú v jaskyniach."
  
  
  "Nevidím, kde môžeme ísť," Sofia povedal.
  
  
  Sme prešli cez tiene na drsnej strane výkopu. Moje nervy boli napäté, a vôňa cordite a nečistoty vyrobené moje nozdry priechodky. Viac škrupiny rained dole na nás ako povyšovanie vojakov porušená, chudé defense riadok, s takou silou, že celý hotel a zatriasol s výbuchmi. Mohol počuť výkrikmi Karac mužov, panikáriť pred náporom a utekajú skôr foolishly ako Juhoslovanskej armády tlačil ih do bitúnku.
  
  
  Našu cestu pod Bránou bolo jasné. Vojaci vrhli na svoje obete, a neboli vôbec nezaujíma, čo sa deje pod mostom. Ale potom opäť, vonku v prírode, boli sme v pekle znova. Päťdesiat metrov boli stromy, skaly a skaly. Ak by sme sa mohli dostať k nim, mali by sme byť v bezpečí. Ale medzi nami, a že útulku boli stovky vojakov, SU-100s, tanky, mínomety, raketomety, guľomety a svetlomety. V svetlomety prišiel na súmraku a metodicky putoval cez hmly farby, hľadá možné zacieliť.
  
  
  Odin prešiel okolo seba bývalých väzňov v žalári. Potom sme sa všetci bežal ako peklo. Lúč svetla sa obrátil a osvetlené nás. Počul velebené zbrane. "Dostať sa dole," zakričal som, a my spadol rovno na zem.
  
  
  Záblesky ohňa a zvuky hromu; dva 35 mm granátov explodovala len troch metrov.
  
  
  Sme skákali na naše nohy a bežal hneď, kašeľ a kýchanie, ale dočasne skrýva v oblakoch prachu. Kusy kameňov a clods zeme prepadol všade okolo nás, ale bol som vďačný za pištoľník. On strieľal prachu, ktorý takmer eclipsed nás.
  
  
  Odin okolo reflektory, svietila nad oblak, čaká na to, aby kvapka a odhaliť nám. Guľomet oheň zaplavili zem, aby sa uistite sa, že sme nedostali späť na naše nohy. Keď sa prach konečne usadil, sme boli hlava a lapal po dychu, ale dosiahli sme skaly. Na Padra pozrel trochu zelenej. Chytil moje rameno s jeho chlpaté ľavej ruky a povedal nervózne, " nemôžeme zastaviť. Musíme sa presunúť na okamžite.
  
  
  "Potom všetko právo, ale s nádržou."
  
  
  "Tank? Ale prečo?'
  
  
  "Kopce sú posiate vojakov. Budeme nikdy opäť chodiť. Takže potrebujeme niečo, pohybovať sa. Teraz sú nádrže, posledný, aby sa dospelo, čo znamená, že ak sme zachytiť posledný tank v stĺpci, môžeme nasadiť ego a preraziť bez výskytu akéhokoľvek odporu. Ok? A okrem toho — "dodal ako presvedčivý argument," jediná vec, ktorá to môže zastaviť jedna nádrž je ďalší tank. Znie to rozumne, nie?
  
  
  "Si blázon, Carter. Na Padra pozrel sa mi do nádrže, a naopak. "Ako to máme urobiť?" - spýtal sa. "Nechajte to na mňa. Daj mi tri minúty. A potrebujem vlk.
  
  
  "Nie, to sa nedá..."
  
  
  Padra prerušila výbuchu iného granát. On spadol na zem a schoval hlavu v crook jeho rameno, jeho hlavu plnú výlety, fotografie a hudbu. Škrupiny explodovala na stromy nad nami, a ťažké kusy kmeňov a konárov padli na nás. Keď Sophia pozrel znova, uvidela krv skrápaný nadol ju na tvár.
  
  
  "Pozrime sa na Princa s vami," povedala, otrela krvi. Jej opatrne vyliezol spoza ochranu skaly, Princ vedľa mňa. Presťahoval som sa opatrne cez podrastu na ceste, s vedomím, že sme boli ideálny cieľ pre každý stroj, strelec, ktorí sa stalo na mieste, nás, ako sme sa vydali na posledný tank.
  
  
  Myslel som, že som dosiahla to, ale potom som počul ťažké thud z iného auta blíži ohnúť pred latecomer snaží dobehnúť. Beckoning vlk späť, on crouched nadol, čaká na to, aby sa prejsť mimmo nás.
  
  
  Za nimi, vrchy ozvalo sa s štekot zbrane, prasknutie malty škrupiny, a ustálený, hluk crack guľometov. Aptos zomrel strašnou smrťou. Obrovské kusy skál zlomil a dopadol do modro-biela saint výbuchu granátov a žltá-oranžová žiara ničivého požiaru. Vzduch bol naplnený kričí a dymu.
  
  
  Posledný tank bol už lízanie hore, chrlí výfukových plynov a brúsenie zem pod sebou. V AMX-13 je stará, ale stále účinné tank, ktorý sa používa v rovnakom počte modelov Fiat. To niesol 35 mm rýchlym-oheň delá a 7.62 mm guľomet. Jeden člen posádky tanku sa pozeral cez otvorte predné dvierka, zatiaľ čo iné sedel vo veži vymyslí, drží guľomet. To nebol vyhodený ešte — a nemohol bez fúkanie hlavy z jeho mužov pred ním — ale hmú bol túži dostať sa do pozície a strieľať.
  
  
  V AMX-13 prešiel mimmo pomaly, a Princ a ja som liezol po ňom. Som skočil na palube, pomocou rukoväte nad výfukového potrubia, a vlk skočil po mne. Nechceli sme mať čas chytiť náš dych. Ako tichý ako sme boli, pištoľník, musí sa cítil niečo nie je v poriadku. On sa obrátil, videl nás, a dosiahol pre jeho pušky. Jej záber na neho Revolver. Zvuk výstřel bolo stratené v hluku farby. Strelec coughed a zabuchli jeho zbraň dole, ako nariadil vlk k útoku.
  
  
  Princ bol skutočný chorvátsky patriot a vedel presne, čo bolo potrebné sa o neho. On pristúpil k veži a prikrčil cez poklop, ignorovanie mŕtvych strelec. Neuveriteľnú bitku vychádzali vo vnútri nádrže. Počul vrčanie, krik, a jeden odrážajúce guľka. Nádrž otriasla zastaví a vodič tanku pred padol, výstrel. Ona bol strelený do hlavy o hmú, než to dopadne na zem.
  
  
  Sa mu prenesú a zastavil vedľa nádrže.
  
  
  Po hádzanie strelec off tank, skočil, aby sa ďalšie dve. Nu ju našiel tam s ňou hrdla pohrýzol off. Princ robil svoju prácu dobre. Tak ako bol o zbaviť týchto orgánov, Padra, Sofia a jej muži vyšiel, krúžil kríkov, a vyliezol na hornej nádrže.
  
  
  "Princ bol veľmi užitočné v tejto práci," jej otec im povedal. Definujte mi s orgánmi.
  
  
  Prvá bola zhodiť jeden, potom ostatní podľa Padra. On závislý na ih na háku a vytiahli ho von ako to bol veľký kus hovädzieho mäsa. Potom on a Sofia skočil do nádrže, zatiaľ čo ďalší dvaja zostali na vrchole. Sophia oplotená viditeľne pri pohľade na krv, ale obnovené rýchlo. Jednom zábere sa nepodarilo interiéru, a to bol náš hlavný zámer v súčasnosti.
  
  
  On zdvihol do sedadla vodiča a pozrel na ovládací panel, snažil sa spomenúť si, ako spustiť tento tank. Len motora zastavil, a všetko ostatné zdalo sa, že na a fungovanie. Je francúzština, AMX motory museli byť Hotchkiss alebo Renault, a tam boli senzory a tlačidlá na palubnej doske na mojej ľavej strane, ktorá vyzerala dobre. Našiel som páky, dvojité tyrani, behúňa páky, a nakoniec prišiel na to, ktorý gombík otočte, ak chcete spustiť motor. Hluk vo vnútri bol ohlušujúci, zvlášť, keď vystúpil na plynový pedál niekoľkokrát.
  
  
  Jej hlavu strčil okolo prednej poklop vidieť kuda edu, a ona to dal do zariadenia. Nádrž vyrazila dopredu na odporné rýchlosť.
  
  
  "Kam smerujeme, Nick?"
  
  
  "Nie v pravom riadku napriek tomu, Sofia. Mám obrátiť sa v tejto veci okolo.
  
  
  Nie len krúži okolo. Bojoval s U-turn a začal sa pohybujúce a späť, tam a späť. Bolo to ako breaking z preplnenej parkovisko v strede mesta. V čase jej manévroval, jej bol mokrý od banky, ale jej bol úplne posadnutý monštrum. To nebolo veľmi odlišná od buldozér. On používa jeho gears veľmi veľa, a držal vysokých otáčkach. Začali sme liezť preč z Aptos.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Tam, kde sa táto cesta viesť?"
  
  
  "Nakoniec k Chitluk, že" Padra odpovedal. "Budeme bezpečné tam."
  
  
  "Ak sa nám to podarí," povedal som. — V prípade, že nevšimol nás teraz, nebude to dlho. Sme ideálny cieľ pre ih bojovníkov, a budú vedieť, že sme na ceste k Chitluk." Zamyslel a potom povedal: "existuje nejaký spôsob, ako môžeme zistiť, ako sa dostať k Jzan?"
  
  
  'Možno. Ale to je veľká obchádzka.
  
  
  Sophia prišiel až ku mne. — Vy ešte chcete im pomôcť?"
  
  
  — Dal som im svoje slovo. Mimochodom, musíme ísť niekam, a súdiac podľa spôsob, akým veci sa diali v Aptos, vyzerá to ako vojenský si ich najlepšie. Nebudeme stretnúť veľký odpor v Jzan. A ak by sme niekedy chceli pomôcť týmto ľuďom, mali by sme to urobiť teraz."
  
  
  "A máme nádrž, že" Padra povedal veselo.
  
  
  "Ja len dúfam, že nie sme príliš neskoro," Sophia povedal worriedly.
  
  
  Som jazdil na tank a obrátil sa mimo hlavnej cesty, kde Padra povedala, že ma zase v smere Jzan. Boli sme teraz jazdy pozdĺž úzkych, rozbité cesty. Nádrž pretekal cez kopce, som utopením, podrastu a brúsenie ego skladby. Sme narazil do skaly, ktoré sa rozpadol podľa hmotnosti, spôsobuje nám na snímke šialene.
  
  
  Pomaly, jerkily, sme zostúpil z kopca, strašidelná jazda na serpentines a strmé zjazdy.
  
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  O niekoľko hodín neskôr, dostali sme sa na severnom predmestí Jzan. Ulice boli opustené, domy tme. Počul Padra povedať, " Oni ísť skoro spať tu."
  
  
  "Myslím si, že sú už preč," povedal som grimly. 'Sme príliš neskoro. V Jzan, každý je rád, že...'
  
  
  'Zadržať. Vidím jej brylev. Na Padra oprel dopredu, naťahovala jeho krku. "Áno, na vlakovej stanice, na druhej strane mesta."
  
  
  Jej ego, dodržiavať pokyny a hneď videl, svätý silný lampy. Po absolvovaní posledného rohu, jej,, ja som vyšiel na námestí pred stanicou dvore.
  
  
  Na námestí bol obklopený narýchlo vybudované ostnatý drôt, plot, ako keby to boli dočasné dobytka pero. Na stanicu, len jednu platformu, pozdĺž kiosk, bol parný rušeň s tendrom. Rušeň bol usilovný 2-4-2 s sooty ventily a úzky rúry. Had pary pomaly vstal od druhý hrb na kotol. Staré drevené nákladné auto bol pripojený na predloženie ponuky, nasleduje malé osobné auto.
  
  
  Práca svietidlá boli horenia nad oblasť, a hŕstka vojakov bolo hliadkovanie. Boli prevážaní 64A, srbský verzia miestne vyrobené ruskej AK útočná puška v Kragujevac. Niekoľko vojakov boli zaťaženia vozidla.
  
  
  V jasnom svetle, videla som, že náklad bol zložený z ľudí. Stratené, omámený tváre mužov, žien a detí bezmocne pozeral okolo balené boxcar. Niekoľko úbohý majetky boli skryté medzi nimi, zrolovaný v cestovných tašiek, alebo plnené do starej lepenky kufre. Len boh vie, čo tábora ľudí Jzan bude poslaný na adresu.
  
  
  "Sme na čas," povedal jeho hlas, fotografie, hudbu vedľa mňa. "Na presný čas. Boli by zostali v hodinu . Potom Padre kričal na ňu: "ja som ti úprimne na ne. Jej chôdze je otvorený na vlak.
  
  
  "A potom?'
  
  
  — Pôjdeme vlakom. Príliš veľa ľudí na squeeze do nádrže. Pokúsim sa dostať medzi nákladné auto a stráže, takže budete mať jasný oblasti oheň.
  
  
  "Sme opuchy vlak. .. "Jej," počul som, že mu nadávať na seba. On prasklo mu prsty. "Hapsaki, sme na opuchy vlak. .. On je naozaj chorý."
  
  
  Sme zaburácal cez vchod, hruška strom, plot, príspevky, a cez ostnatý drôt. Na palisade podlomili, sploštené, a ostnatého drôtu odvinie za nami. Padra otvorený oheň na samopal, a ďalšie dve partizán používa pušky prijaté od mŕtvych vojakov.
  
  
  Odviezol ju úprimne, otvorene na nákladné auto. Sme chytili ih nepripraveného. Nemal očakávať, že žiadne ich vlastné nádrže v okolí ih pád do brány, nieto otvorený oheň na to. Dvoch vojakov bol najviac znepokojení boli tí najbližší ľudia. Ale ľudia s výlety, fotografie a hudbu výstrel ih prvý. Na Padra bol zaneprázdnený, streľba na iných, úplne zabúda na mesto guľky.
  
  
  Dal som viac plynu na správnej ceste a vydal ľavom. Nádrž sa obrátil a zastavil vedľa auta. Vypol motor a vyskočil predné dvierka. Oprel sa smerom nadol, bežal do otvorených dverí. -"Josip ," povedal som . -"Josip, ste tam ?"
  
  
  Auto bolo teplé s ľudskými orgánmi. Avšak, oni zostali smrteľne tiché po naše prekvapenie útoku. Roľníkov stál bliká, ich tváre, mrazené a grim so strachom.
  
  
  "Josip, prišiel som späť, aby vám pomohol."
  
  
  Jej zmysel reuma pochádza z niekde okolo zadnej časti auta. Potom fúzami Chorvátska, ktorí mali zachránil môj život praskla davom, úsmev osvetlenie do svojej zvyčajne bezizražajno tvár. "Nie ste zabudli."
  
  
  Arvia prišiel za ním. Ona sa prudko sama okolo auta a do náručia. On rozložené pod jej hmotnosť, zvieranie na zavrieť, aby ju pred pádom. "Nie ste zabudli na mňa."
  
  
  Sofia hrdo prechádzali mimo nádrže. "Kto je to dieťa?" — Čo je to? " spýtala sa prudko.
  
  
  Arvia odtiahol z mojej hrudi. -"Kto", odpovedala vztekle, " je to stará žena?"
  
  
  Zrazu som mal nepríjemný pocit, že som bol bezpečnejšie v aréne. "Prosím, Sofia - to je Arvia ... '
  
  
  Na Padra zachránil ma od dilemu. "Preživší vojaci utekajú," povedal zamyslene. "Ale bude späť s výstuhami. Musíme ísť.'
  
  
  Ona bola tlačení dve žiarlivý ženy k boxcar. "Rýchlo, ísť dovnútra. Vždy môžeme hovoriť neskôr.
  
  
  Musíme sa odtiaľto prvý.
  
  
  — Kde môžeme ísť?" Josip spýtal plaintively.
  
  
  "Ja neviem. jej . .. "Jeho zaváhal a prišiel s okamihu. "Západ do Talianska."
  
  
  'Taliansku? Arvia clapped jej ruky. "Ach, myslíte si, že je to možné?
  
  
  "Samozrejme," povedala som rýchlo. — Ale nie, ak zostaneme tu. Ponáhľajte sa, dostať na vlak.
  
  
  Ona bola pomáhal na palube, kde jej otec sa naďalej šíria slovo. "Sme opuchy v Taliansku. Taliansko. Sloboda.'
  
  
  — Môžete prísť, príliš. Sophia.'
  
  
  "Nie, Nick. Jej nepríde tu...'
  
  
  "Toto nie je čas, aby sa hnevá," povedal som. — Môžete robiť oveľa viac užitočných vecí tam, a nie je tam žiadny priestor pre vás v lokomotíva. Potrebujem ťa späť v Sofii, aby sa ich cesty jednoduchšie. Prosím, ako som povedal.
  
  
  Na chvíľu som sa bál, že by odmietnuť. Ale po krátkom tichu, ona sa vyšplhal do auta s ostatnými, jej pery lisované spoločne a jej tvár hrozivé. Pred jedným z dvoch žien môže spôsobiť ďalšie problémy, jej otec zavrel dvere.
  
  
  Nechcel som ako myšlienka, odchod chudobných v boxcar, ale to bolo všetko, čo bolo možné. Na chvíľu, sa za uvedenie niektorých ľudí okolo nich bezpečnostný auto, ale bolo to príliš malé na to, aby vyhovovala ich všetky, a to bude trvať príliš dlho, aby sa rozhodnúť, kto by mal sedieť kde. Tento osobný automobil bol príliš veľa otvoreného cieľ. Bežal rušeň. Kabíny bol prázdny.
  
  
  "Ale kde," zakričal som, " je vodič túto vec?"
  
  
  "Tu. Na padra bežal okolo cisterna voči mne. "Ja som vaša inžinier, Carter.
  
  
  "Vy? Naozaj viete, ako riadiť vlak?
  
  
  On vlnitou pušku vzrušene a hrdo. "Môj otec strávil štyridsať rokov vodičské Šibenik express na Trogir."
  
  
  On vytiahol seba, a vlk, ktorý pribehol po ňom skočil do kabíny.
  
  
  Obaja boli pri pohľade na mňa okolo kabíny. "Vy," na Padra povedal, " bude môj asistent.
  
  
  "A čo to má znamenať?"
  
  
  -"To znamená, že budete musieť hádzať uhlie do pece." .. '
  
  
  Neviem najlepšie riešenie, ale vyliezol som do kabíny, ale cítil som sa trochu neveriacky, že to bol on tvrdí, že je strojník. Reálna. Neskôr zistil, že tam nikdy nebol expresný vlak medzi Šibenikom a Trogir. Okrem toho, keď si spomeniem na to, nevedel nič o Padra otec.
  
  
  Padra študoval senzory, škrabanie brade s hákom. "Pary je trochu vysoká. Je to dobré.'
  
  
  Gawking oči whizzed tým, mimmo ego ucha.
  
  
  "Čo bolo?'Zastaviť to! " sa mu prasklo ako výstrel whizzed medzi nami. Schmatol jeho srbský M48 a odišiel do stranou na nádvorie. "Ah. Nie, nie sú tam deväť Srbov na poli. On vystrelil s jeho ľavej ruke. "Je to len osem teraz. Nekončí žuvanie nos, Carter. Pustiť tých, tyrani-hlasy-a upozorniť na plyn. Hlasovať ako je táto. A ihly tento reverzibilné rod.
  
  
  Som to, ako mi povedal. On vydýchol povzdych úľavy, keď sa vlak začal pohybovať pomaly vpred, kolesá, sústruženie s náhlym sila pary. Padra vystrelil tak rýchlo, ako by mohol, nadávanie srbská viesť guľky, ktoré odrazila mimo lokomotívy je trupu. Ona bol chytený na plyn a vlak otriasla nedobrovoľne a vytiahol ďalej a ďalej od stanice.
  
  
  Postupne sa nám podarilo vyzbierať rýchlosť a išiel rýchlejšie a rýchlejšie a pozdĺž železničnej trate. Na streľbu ustúpila a vojaci zmizli ako sme jazdil pozdĺž ľavého brehu Rieky Neretva.
  
  
  "Tam, kde sa tento riadok ísť?"
  
  
  "Južného pobrežia," na Padra povedal, prichádza na zmiernenie mi na nástroje. "Ak môžete nájsť lopatu niekde... ... musíme pary. Lopatka bola polovica pochovaný v uhlíky. Uhlie začali hádzať ju, sa snaží získať jasnú predstavu o tom, geografia oblasti, tak, aby mohla dostať jej ložiská. Myšlienka ma napadlo. "Na Metkovich?" Spýtal som sa jej .
  
  
  'Áno.'
  
  
  Takže kruh je kompletný, pomyslel si sám na seba. Som sa vrátiť na výstupnom bode. A niektoré Chorvátskemu v Metkovic by mali kŕče, ak vedel, že smrteľné kŕče.
  
  
  Kopcoch cast tmavo modré tiene v moonlight, a koľajnice boli ako žiariace strieborné vlákna. Leteli sme na míle ďaleko, a hornatý terén sa stal viac robustné, ako sme opustili Jzan Údolia za nimi. Ostré skaly zatvorené v okolo nás, a cesta zúžila a stal sa viac veterno. Na Padra bolo spájanie sa do tmy pred nami, si hrať s jeho nástroje. A on raked uhlíky do nenásytný krbu.
  
  
  "Dúfam, že to nie je explodovať," Padraig povedal. On využitý tlakomer a čierny ihly išiel ešte pár bodov. "Je to stará mŕtvola, nen má viac regulátorov, ako som si v mojom nohavice."
  
  
  "Dobre , aspoň máme dosť uhlia na teraz."
  
  
  "Potom sme si ísť tak dlho, ako stále to robí." On strhol na lano, a ostrý, zlovestný zvuk prišiel dlhého potrubia na vrchole druhý kotol. — Som rád, že zvuk, " povedal, šklbanie reťazec znova. Čas plynul, v nepríjemný a nepríjemné ticho. Nočné tiene mal prehĺbil, a teraz svätí mohli vidieť ju, filtrovanie cez balené nákladné auto. Nepochybne to bol niekto zapálil lampu, ktorá bola teraz kyvné od krokvy. Spojovacie tyče zarachotil, a lopatkových kolies creaked ako urobili ostrých zákrut. Motor rachotil, chrliť dym a para.
  
  
  Skladby rany cez pusté hory. Ďalším strmým signpost, a svahoch sa stal strmší na oboch stranách.
  
  
  Prekvapivo, oblasti premenili na malú plošinu. Úzky pás pozdĺž hlbokých skalných tiesňavách. Frank dopredu bol stojan most, starom štruktúra okolo drevené trámy, ktoré sa pripojili dve strany priepasti. To bolo viac ako sto metrov dlhé a zaoblené pre väčšiu pevnosť, a na opačnej strane tam bol iný, ohýbať, že sa obrátil prudko do kopca.
  
  
  Jej, pozrel sa okolo kabíny a videl hlavný most otvoriť pred nami. "Ďalej," zavolal cez rameno.
  
  
  Lokomotívy a vozne triasol ešte ťažšie, ako sme sa priblížili k vratkých budovy. Na thud kolies bol ohlušujúci, a nebol som pri pohľade na neuveriteľnú hĺbku pod sebou. Motor rachotil bezstarostne, chrliť dym z prehriatej kotol s hrozný zvuk parnej úteku.
  
  
  Zrazu počul nezameniteľný zvuk streľby. Na padra prisahal hlasno, viac naštvaný, ako prekvapený, a dosiahol pre jeho puška znova. Ďalšie guľky hit motora a ponuky, ktoré sa rozbili prostredníctvom dreva alebo odrazila mimo železa.
  
  
  Vliezol cez Padre a pozrel sa von. Nie ďaleko od nás bol iný vlak, ktorý mieril k nám na veľkú rýchlosť. Motor bol moderný naftový motor, ktorý tlačil platformu pred ním. Ee vojaci boli vybavené recoilless delá a niečo ako pár 65A, ľahké guľomety s kužeľovým tlmič plameňa a dve podporuje. Boli na nás strieľa, okolo všetko, čo mali.
  
  
  "Jeden hit na recoilless zbraň a my by sme išli mimo koľají." Na Padra vzal ju filozoficky. "Ale ih vlak je rýchlejšie?"
  
  
  "Sú to naberá na nás, nie?"
  
  
  — Potom si myslím, že je to viac. Že svahu tam bude pomaly nás dole.
  
  
  Vojaci pokračovali v peciach ako sme prišli oboch koncoch mosta a obrátil sa na dlhú zjazdovku. Ja som bola zachytená s mrazivý horor ako naše staré vlak swerved pre znamenia a spomalil, ako to bojoval až strmým úklonom. Našťastie, sleduje auto bolo kymácející príliš veľa pre presnú streľbu. To je jediná vec, ktorá nás zachránil tak ďaleko. Ale nafty a platformy boli teraz na moste, a oni by sa takto nás v blízkej budúcnosti, streľby z bezprostrednej blízkosti.
  
  
  Tam bol žiadny spôsob, ako zabrániť katastrofe. Alebo je to? Moja myseľ bola racing, tlačné na tenký závit nádeje. To by bolo samovražedné vyskúšať, ale možno, ak budete mať šťastie. ...
  
  
  Bol to Páter, ktorí kričali to. "Zostať sám na chvíľu. Zvládnuť to, ako najlepšie môžete."
  
  
  On sa pozeral na mňa neveriacky. "Dobre, ale na čo?"
  
  
  "Jediný spôsob, ako udržať ih z snaží zachrániť nás je zostreliť ih diesel, než sa dostanú k nám. Naše osobné auto je zbytočný. Možno som si ho ram most s nimi.
  
  
  "Boh nám pomáhaj! Na Padra zvolal . — Nie ste ísť späť a odpojiť ego, ste?"
  
  
  — Máte lepší nápad?"
  
  
  Na padra blinked neveriacky, potom ponoril na lopatu. Stál tam a odfrkol, " Ak potrebujeme pary. Carter, ja to zvládnem.
  
  
  Nemohol si pomôcť, ale úsmev na hmú, ako vliezol naspäť do súťaže. Zábery z Yugoslavian pole zbrane a 65A guľomet oheň nasledovala, mňa, ako som liezol cez uhlíky a nadol k malej plošine. Tam nebolo veľa priestoru, a vlak bol hojdacia násilne.
  
  
  Jej skočil do nákladných áut. Moje holé nohy dotkol running board, a moje ruky zovrel železnej priečka rebríka vedúce na strechu. Jej silnou jeden chytil na neho a potom začal vstávať.
  
  
  Jeho nie acrobat. Prešiel cez strechu boxcar na ruky a kolená, nebude snažiť postaviť a udržať rovnováhu vo všetkých streľbe a kymácející. Som sa dostal na druhú stranu auta a pozrel sa dole, kde sa dráhy väzby boli blikajúce minulosti mňa. Dva kočíky trval na svojom a vtiera náhodne proti sebe.
  
  
  Guľky silne udrel do drevenej steny vozidla. Mohol som počuť výkriky a vzdychmi roľníkov vo vnútri, a ja som sa divil, koľko z nudy okolo nich bol už tam. Hnev vyplnené mojej hrudi ako ona išla dole. On si kľakol na malú platformu a okamžite začal ťahať na spojka mount. Bol to jednoduchý háčik s pin prílohu, ale mal zahrdzavené v priebehu rokov. Prsty mi horúčkovito tugged na vrchu, sa snaží zadarmo moje ego. Viac olova odstrániť kovové šasi okolo mňa, a Hunspell zúrivo whizzed na mimmo z mojej hlavy, chýbajúce strany vlasy šírky. Mohol som počuť výkriky ranených roľníci. Dopredu, v kabíne, na Padra prisahal zúrivo, a Princ začal howl. Stále som pracovať na pin kód, ale nemohol som ju vytiahnite.
  
  
  Nakoniec, po tom, čo sa zdalo ako večnosť, sa mi podarilo vytiahnuť hore. On kopol ho a obrátil sa chytiť rebrík, aby mohol držať na to. Gawking odtrhol mimo rukáv môjho vlna tričko a poškriabaný pokožky na moje predlaktie, ale som sotva si to nevšimol. Bol príliš zaneprázdnený sledovanie prázdne prepravu zastaviť a potom pomaly začínajú skĺznuť späť. Na prvý pohľad to vyzeralo, ako by to bolo len plaziť, nemajú dostatočnú rýchlosť, zastaviť sa blíži vojakov, ale zrazu sa zdvihol rýchlosť a valcované dole zo svahu smerom na most.
  
  
  Našich prenasledovateľov " vlak bol už v polovici rokliny. Naše auto lurched k nemu, valcovanie, ako sa zaokrúhli na nasmerovanie a zrýchlil most. Iskry letel z nafty je hnacie kolesá ako pneumatické brzdy boli rýchlo teda aktivovaná, a platformy zameraní násilne ako vlak prišiel do zastavenia.
  
  
  Vlak sa rýchlo smerom k nim. Jej dych sa chytil v jej krku. Teraz Juhoslovanskej vojaci boli sústredenie sa ich oheň na auto, zúfalo snaží vyhodiť hore a zraziť ho na tratiach s granáty, ale auto bolo pitilessly rúti sa na nich ako raketa.
  
  
  Oni udrel do iného s ohlušujúci thud. Drevo, kov, a ľudské telo letel vzduchom, zrazu sprevádzané oslepujúci blesk húb oranžové svetlo a hrubé, ostrý čierny dym. Časti mosta a lokomotíva sa vznášala cez tmavý mrak do stredu canyon.
  
  
  Plamene olízl hungrily na rozbité lúče overpass. Keď sledoval, ako pozostatky z lokomotívy a platformy stále by neisto na osobné auto, omieľanie v ohnivý oblak na dno rokliny. Tam, strelivo prepravky explodovala s rev, ktorý zatriasol zemou a rozžiaril oblohu.
  
  
  Pred posledným thunder výbuchu zomrel nadol, počula Padra veselo trúbiť motora roh. Smial sa s veľkým zmyslom pre úľavu a, úsmevom, vytiahol sám po rebríku späť rušeň je kabíny.
  
  
  
  Kapitola 11
  
  
  
  
  Po chvíli, bol už sedí v kabíne lokomotívy, držať hlavu z okna. V okamihu, nepotrebujeme uhlie, takže jeho sa upokojila. On vytiahol hlavu späť a pozrel sa na vlka. Vlk sa na mňa pozrel. Sedel v rohu, nenávidieť každý okamih tohto zájazdu. "Počúvaj," jej Otec povedal. "Musíme začať premýšľať o Ed."
  
  
  "Obávam sa, že nie je reštartujte na tento vlak.
  
  
  'Áno. Dobre, Princ vyzerá oveľa lepšie, a on začína mať osobitný záujem najmä stehennej kosti.
  
  
  — Budeme v Metkovich čoskoro. Uznávam oblasti.
  
  
  "Dúfam, že na stanici je dobre obnovený."
  
  
  Na padra pozrel sa na mňa v bolesti. "Vy ste si srandu.'
  
  
  "Naozaj," som si povzdychol. "Som si istý, že budete na nás čaká v Metkovic. Armáda musí mať poslal správu tu.
  
  
  "Som prekvapený, sme nedosiahli ďalší vlak napriek tomu, že" Padra odpovedal. "Možno, že si sa na nás čaká v Metkovich posunovacej dvore, kde budeme mať šancu uniknúť. Ale zriaďovacích staníc je v hale, na južnej strane mesta, v blízkosti prístavu. Ak sa nám podarí dostať tam a nájsť loď ... '
  
  
  "Si zo mňa srandu," povedal som. — Aj keby sme sa mohli dostať do prístavu a ukradnúť loď dostatočne veľká, aby sa prijať každého, tam by sme sa utopil v priebehu piatich minút. Budeme nikdy dostať na Jadrane, nehovoriac o Taliansku.
  
  
  'Taliansku! Vy a vaše sľuby, Carter.
  
  
  "Bohužiaľ, táto prerušená niekoľko okolností," povedala som v mojej obrany. Navyše, už nie je bezpečné miesto pre nich v Juhoslávii. Čo iné by som mal robiť? Vziať ih do Albánska?
  
  
  Na Padra mi dal ostrý vzhľad, ako keby sa chystal povedať presne, čo s nimi robiť. Ale on nechcel, a po chvíli, on usmial sa znova. "Možno, okrem iných umení, môžete tiež rozdeliť vody. Potom sa môžeme dostať cez pešo.
  
  
  Jej ego ignorované komentár. — Čo o letisku?"
  
  
  — Je to severozápadne od Hriechu, ako každý päťdesiat kilometrov od tu.
  
  
  — Nemyslím, národné letisko v Castel Stafilich, Hash. Je tam letiska v blízkosti univerzity? Na Padra pohladil jeho vlasy sa zamyslene. 'Máš pravdu. Tam je jeden. Severne od Metkovich. Nie je to ďaleko od železnice. Ale môžete zabudnúť na to hneď. Máme len pár zbrane, a veľa ľudí okolo nás sú staré poľnohospodárov a staré ženy."
  
  
  "Hlas a celý dôvodu musíme to skúsiť," povedala som grimly. — Pretože mnohí okolo nás sú neozbrojený, alebo neviem, ako bojovať. Musíme urobiť niečo rýchle a nečakané. Inak, nikto okolo nich sa niekedy vidieť Taliansku. Poznáte nejaký iný spôsob?
  
  
  Potriasol hlavou smutne. — A keď sme sa tam dostať, čo potom?"
  
  
  "Ja neviem," povedala som ticho, lepenie a moja hlava sa opäť otvorí.
  
  
  Sme rana cez údolia, napodobňovanie vysoké útesy, cez štetec zatienené rokliny. Postupne sme zostúpil, a cesta sa stala menej nebezpečné. Nočný vietor howled v moje uši, a bledý mesiac svieti bledé ocele pásma dopredu, ako sme sa presťahovali pozdĺž okraja ploché, zarastené skla.
  
  
  My sme vstúpili do Neretva Doliny, asi štyri tisíc hektárov nepriechodné močiare v Khutovo Zavody, v blízkosti Kaplina a Metkovich. Som prešiel do inej časti doliny keď som odišiel Metkovicha storočiami v Citroen. Bol to jeden z najväčších zimovania a poľovných revíroch na sťahovavých vtákov v Európe. Boli tam desiatky tisíc divoké kačice a husi.
  
  
  Noc bola jasná, a roztrúsené svetlá Metkovich žiaril nad korunami stromov. Sergej blížil, a stromy a močiaroch štiepené. Padra spomalil lokomotívy, ako sme prešli mimmo prvé domy a banner. Obrátil sa na zadnej strane zariadenia, uzavreté plyn, a obrátili sa na mňa.
  
  
  "Môžem vidieť siding tam. Sme radšej zastaviť a choďte na letisko. Nemôžeme ísť ďalej. Viete, ako používať light switch?
  
  
  "Myslím si, že tak. Ale prečo sme sústruženie tu?
  
  
  — Viete, keď ďalší osobný vlak dorazí tu?"
  
  
  'Nie.'
  
  
  "Dobre, ona tiež. A ja nechcem nevinných ľudí musí zomrieť."
  
  
  Parný hissed cez motor a iskry letel okolo brzdy, ako sme sa zastavili na spínač. Skočil dole a šiel na zapnutie svetla. Musel som odskrutkujte staromódny zámok, a skoro som rozbil ju späť otočením vypínača so staré páky.
  
  
  Hrad vyhodil hustý oblak pary v mojej tvári ako Padra priniesol ego späť. Pomaly, vliezol do boku svahu. To hissed a rachotil a dym, ktorý bol ešte vlajúce okolo komína ako Padra a vlk tiahli okolo kabíny. V čase, prepínač vráti sa do pôvodnej polohy, Padra už otvorila dvere nákladného auta a pomohol ľudí von.
  
  
  Ih bolo asi dvadsať, niektoré s provizórne obväzy, niektoré podporované ďalšie dve. Boli tam štyria ľudia ponechané v aute: boli zabití keď vojaci strieľali na nás.
  
  
  Sofia a Arvia neboli zranení. Oni pribehol ku mne. "Nick," Sophia tzv. "Čo sa stalo? Čo bolo to za hluk?'
  
  
  Rýchlo som im povedal, čo sa stalo na most, kde sme boli teraz, a aké sú naše plány boli.
  
  
  "Ale nemáme veľa času," povedal jej. "Musíme sa dostať na letisko pred vlak je objavená a sledovať nadol. Mimochodom, je tu niečo na jedenie tu?
  
  
  - Obyvatelia nášho mesta majú eda s nimi. Som si istý, že budete radi podelili, " Arvia povedal rýchlo.
  
  
  "Arvia a prišiel som na dohodu o vás," Sofia povedal hrdo.
  
  
  'Sci-fi. Ale musíte mi povedať, neskôr, keď budeme mať trochu viac času. Teraz máme ísť, a ja som hladný. Úprimné ako Prince, a viete, čo je to ako, keď majú hlad.
  
  
  Čoskoro potom, na Padra a jej viedol skupinu, posilňujúci seba s jedlom, od roľníkov. Ako sme prechádzali, sme jedli chlieb, zelenina, vajcia, tvaroh, syry a údené baránka. Sme kŕmia Princ kúsok po kúsku, aby ego nám blízko, ďaleko od ostatných. Bál som sa, že by vydesiť ih, ale zdalo sa, že sa prijali ego do výhodné spolu s všetko ostatné v tejto podivné odyssey, Princ bol trochu rebelka, pretože hmú chýbalo mäso, ale našťastie sa mu páči syr.
  
  
  Išli sme ako ticho, ako je to možné cez opustených uliciach spiace mesto, ale skóre vydesený roľníkov urobil veľa hluku. Niekoľko ľudí sa ma pýtali, prečo sme boli ubytovaní v Metkovich, a to bolo sakramentsky ťažké odpovedať. Jej, aj Sam si nebol tak istý.
  
  
  Opusen a Ploče sú obaja v blízkosti Jadranského mora, a tam by bolo oveľa jednoduchšie, nájsť člny na voľný výlet do Talianska. Ale za predpokladu, že sme urobili to živý, a on vedel, že Padra mal pravdu, keď povedal by sme asi do ťažkostí v týchto mestách seba. Obaja sú resort a rybárskych miest s populácie niekoľko sto duší a malé prístrešky vo vnútri alebo mimo. Sú tu vynikajúce cesty vedúce tam, čo v tomto prípade by byť nevýhodou pre nás. Ih rybárske lode boli rodiny lode, príliš malé pre nás všetkých. Musíme ukradnúť trajektu, ktorý beží medzi Ploče a Trpanje a riziko križovatke na nen. Som pochyboval, že by sme niekedy mohli prejsť mimmo z Wasp-trieda Ministerstvo Zahraničných vecí, hliadkové lode.
  
  
  Nie, že Metkovich je taký veľký problém. Je to pomerne veľké mesto, cestnej, železničnej stanice a dôležité obchodné budovy. Postavený na mieste, kde Rieka Neretva pobočiek kamsi do piesočnatej delta s dvanástimi kanály, Metkovich má dostatok čerstvej vody. Avšak, to je v hale, v blízkosti borovicových lesov, biele pláže a modré šaty Dalmatínskej pobreží. Je to staromódny mesta, a všetko uzavrie o 7: 30 hod. Rádio Belehrad zhasne vzduchu o polnoci, keď mesto je už na svete.
  
  
  Nedostatok nočného života z nás nebezpečne nápadný. Prechádzajúce auto, zvedavá, policajt, osamelý túlavých v dochádzkové vzdialenosti a my sa objavil. Zostali sme v tieni a prechádzali cez úzke uličky. V určitom bode, sme zablúdili a skončil až na námestie. Gradska vilecnica, radnica, je jedným z Metkovic je niekoľko turistických atrakcií. To beží cez celú paletu architektonické štýly. Je čiastočne Románsky, s Neskoro Gotické a Renesančné podlahy a hore, ktorá môže byť najlepšie popísaný ako Rakúsko-uhorskej rímsu. Jediné, čo chýba, je tu turecký výstavné, ale pár blokov sme prešli mimmo mešita, postavená v roku 1566, v čase Sultan Suleiman Nádherné.
  
  
  Nechcel som sa tu zastavili na chvíľu obdivovať všetky tieto krásy. Nemal ani opustiť skupinu na návštevu do jeho starý, milý priateľ, kontakt, ktorí informovali ma o vojenských na Evan Karak žiadosť. Nie že by som nebol v pokušení, že mu venovať tejto návštevy, ale ja som bol na hlavu veľa ľudí, ktorí slepo dôveryhodný, aby som si ih problémy nažive. Bohužiaľ, jej imelo nám dal tušenie, čo robiť, keď sme sa dostali na letisko.
  
  
  Sme vyliezli cez stenu na druhej strane mesta. Všetky Juhoslovanskej mestá sa zdajú mať nejaký steny ostali z čias, kedy sa bojovalo miestnu záležitosť. Prešli sme úseku močiare a úzky pás Stredozemné kroviny, alebo macchias, olivy, figy, a rozmarín. Konečne sme prišli na cintorín, a na druhej strane, Padra ma uistil, mohli sme vidieť rovinách.
  
  
  Cirkev vyzeralo ako scéna zo starého filmu Dracula. Bola tma; opustené oblasti bol plný zničenej sochy a odumreté stromy. To sa nazýva Kaplnka Blahoslavenej Ivan Ursini, Kaplnka Blahoslavenej Ivan Ursini. To bolo dost, aby kríž starého cintorína dať starý Ivan naskakuje husia koža . Na náhrobky sú datované dávno. Boli tam aj pár zostáva, náhrobky z Bogumils, náboženská sekta, ktorá sa vyvinula v horách Bosny a Hercegoviny v Stredoveku. Samozrejme, boli ste na riziko nejaké náboženské malomocenstvo, lebo polovicu času som nevedel, čo bol plač hlasnejšie, vietor alebo ženy Jzan.
  
  
  Prišli sme do dlhej, úzkej skupiny Macchias, za ktoré sme mohli vidieť vzdialený, misty svetlá. Sme vylisované cez podrastu, a tam bolo na letisku, len ako Padra prisľúbil.
  
  
  Dosiahli sme štrku cesty vedúcej priamo k bráne. Brána na dell sám nie je nič viac ako dieru v plote okolo oblasti, s stánku na jednej strane a trochu väčší stánok na druhej. Strážca stál v menších jeden, a niekto bol driemanie vo väčších jeden, takže oblasti bolo viac ako chránené. Pre mňa to bolo letisko. Boli to okolo dvoch 2,000-metrové dráhy prechádzajúcej v úzkom X tvar. Na konci každej dráhe, na vstupnej strane, tam bol dva-príbeh riadiaca veža zakončená s anténou a radarové vybavenie. Boli tam dva hangároch vedľa veže.
  
  
  Od miesta, kde sme stáli, bolo nemožné povedať, čo sa deje na ihrisku. Tam boli niekoľko IL-14s a niekoľko RT-33s blízkosti hangároch, ale zostávajúce lietadlá boli nič viac než nejasné čierne tvary zaparkované pozdĺž plotom. IL-14s a RT-33, aby nám boli na nás, čo. Moje nádeje boli pripnuté na zariadeniach, ktoré som nemohla identifikovať zatiaľ, čo znamenalo, že som musel dostať sa bližšie na vidieť, čo oni boli ako okolo mňa .
  
  
  Prezývka...'
  
  
  Jej, sa otočil. Arvia prišiel ku mne a jemne sa dotkol môj prútik. "Nick, ak sa nechceme dostať do Talianska nažive..."'
  
  
  "Budeme tam dostať, Arvia," povedal som, prejazd moje prsty v tichosti. "Nezáleží na tom, či môžeme urobiť, alebo nie," povedala pouted s ženská logika. — Chcem vám povedať niečo." Pani Milan a ja som si myslel, dlhé a ťažké o situáciu a rozhodol sa, že najlepšia vec, ktorú môžeme urobiť, je...'
  
  
  'Get down! Na Padra zrazu hissed. Všetci dopadol na zem tesne pred Škoda Jeep zarachotil mimmo, menej ako meter preč. Jeep zastavil vedľa sentry, ktorý hovoril krátko s troch mužov v džípe. Potom Jeep začal znova a vytiahli hore k veži. Security guard vo veľkom dome ani presunúť.
  
  
  Vzrušenie sa zdalo, prerušiť Arvia je sled myšlienok. Sedela hore, bliká a usilovne odstránenie listy trávy z jej vlasy. Pred mohla dostať späť na to, čo chcela povedať , Padra ma spýtal: "Čo teraz, Carter?"
  
  
  "Sme útoku stráže a ísť dovnútra."
  
  
  "Ja sa naozaj teším na to. Ale ako?'
  
  
  Myslel vážne na chvíľu. Nakoniec povedal, " komanda útok s odklonením. Má niekto kúsok syra?
  
  
  Na Padre a ja som šiel pomaly po štrkovej ceste mimmo sentry stánky, Princ vedľa nás. Potom sme sa krúživým pohybom do stánku. Security guard vo veľkom dome, mali by ste si všimli nás, ale z miesta, kde sme boli teraz, mohli sme vidieť Ega pery pohybovať v spokojný chrápať.
  
  
  Pár metrov od kiosk, ona stál s jej ruku na Padra rameno. Okamžite sa zastavil tak, aby jej mohol šepkať do emú, " idem prvý. Keď som si človek odtiaľ, môžete prejsť na iné guardhouse.
  
  
  "On nikdy prebudiť z jeho snov," na Padra predpovedal. "A potom sme si na rovinu niekde?"
  
  
  "Nie všetky lietadlá, mám strach. Musíme nájsť ten, ktorý sa môže ubytovať nás všetkých, ale nie tak veľké, že potrebujeme celého tímu pilotov.
  
  
  — Ste dobrý pilot?"
  
  
  "Ako dobrý vodič, ako vy."
  
  
  Nemyslím si, že bol príliš spokojní s týmto odpoveď. "Povedz mi," povedal ticho, " čo máme robiť, ak nie je takéto lietadlo?"
  
  
  "Hash," povedal som,"môžeme len dúfať."
  
  
  Sme liezol k sentry, kým sme boli vystavené za ním. Tam boli žiadne autá v nedohľadne, bez pohybu na ihrisku. Ju, Padre prikývla a on prikývol na reumatizmus, dajte mi vedieť, že on urobil skutok. Odišiel, jeho puška s jedným z ostatných mužov. To bola práca pre tichý nôž alebo tichý háčik.
  
  
  Som trela kúsok syra pod Princa nosa, ktorá sa konala ego tam dosť dlho na to, aby ho pochopili, čo som robil, a potom hodil ego cez guardhouse na dráhe, na druhej strane plotu.
  
  
  Vlk sa ponoril na syr, mimmo sentry.
  
  
  Muž vyšiel, aby videli, čo sa deje, a ja som prišiel za ním. Tam sú časy, keď máte ísť naboso, a to bol jeden z tých momentov. Jej dostal malý úžitok z prekvapenie. Útok prišiel tak skoro po Princa šialený výlet že guard ani zdvihol MEČ, nieto priamy jeho ego v správnom smere. Nemal počuť mi až bolo neskoro. Sentry obrátil a videl som podráždená zvedavosť na tvári zmena prekvapený pochopenie. Potom hmú znížili jej hrtan s jeho dlani, a ega oči vrátená späť pod jeho viečka. Ona bola tiahne späť do guardhouse tým, Ego, skôr, ako on mohol zasiahnuť zem. Jej tu ego ego 64A a ego M57, Juhoslovanskej verzia ruskej Tokarev M1933 puška. Jej ego tiež zdvihol hrubé vlnené ponožky a topánky. Mal väčšie nohy ako ja, ale bol som rád, že, že. Moje nohy boli veľmi opuchnuté a v strašné bolesti. Na druhej strane brány, Padra už postaral spanie stráže. Jeho späť bola na mňa, a ja som si všimol, že bol tvorby bleskovo rýchly pohyb s jeho pravou rukou. Potom ustúpil, a videl, že stráž bola stále v jeho miesto, len ego cieľ bol teraz mierne znížil na hrudi, a hrudníka bolo namočené cez s krvou. Na Padra sa ku mne pripojil aj ozbrojený. "Nechal som ego šťastný, "povedal." Teraz to má dve úsmevom rta je. Našli ste na lietadlo ešte?"
  
  
  "Nie ešte nie.'
  
  
  Celý oblasti mohli vidieť jej teraz. Jej, pozrel sa na jeho koniec, modliť sa, aby sme boli úspešní. Tri Goshawks, iný RT-33 skupiny, vrak C-47 trupu, iný Il-14, a pár Alouette III vrtuľníky boli zoradené v rade. Nič také.
  
  
  Jej, cítila som sa frustrácia rastie v mojej hrudi. Hnev na to, že tak blízko a predsa tak ďaleko, úzkosti na vedomím, že som mal incited nevinných ľudí k vzbure, len aby zistil, že cesta dosiahol v slepej uličke.
  
  
  Ale potom videla najďalej rohu letisko, kde Sergej bol najslabší. To bol oboznámený lietadlo tvar. Zdalo sa to nemožné, ale tam to bola: Il-2, dvojmotorový dopravné lietadlo.
  
  
  "Hash, si všetci tu, a rýchlo."
  
  
  Na padra vzal krok vpred; on si overila, že cesta bola jasná, potom prehodil háčik. Kroví na druhej strane cesty boli začiatku presunúť, a ľudia prichádzali zo všetkých okolo nich, beží od všetkých smeroch k nám.
  
  
  — Našli ste prístroj?" Na Padra spýtal sa.
  
  
  "Možno," povedal som, úsmevom. "Ruskej verzii DC-3". Som prešiel oblasti a všetci nasleduje ma.
  
  
  Tam bolo veľa prekvapení vyzerá. Tam bolo len pár ľudí, prechádzky v oblasti, a nemohli sme sa pozrieť, ako sme tam boli legálne. Ale zdá sa, Juhoslovanskej armády je rovnaký ako všetky ostatné armády: nikdy sa tam ako dobrovoľník, a nie je v rozpore s nikým. Okrem toho, motley brigády, ktoré pochodovali na letisku chýbala security.
  
  
  Sme prešli Yastrebki, S-47 a prešla pod veľký IL-14. Ona bola spustená v prednej a skupina nasledovať ma v nesystémovej linky. Stále som si myslel, prečo jej beží, pretože takmer nevyhnutne je IL-2 môže byť vymontovaný, dôjdu paliva alebo hrať takú hru batérií. Nemali produkovať Il-2 na takmer dvadsať rokov, a to by nebolo možné letovej spôsobilosti, jednoducho to nebolo možné. Ale ja som neustále spustená. To bola naša jediná šanca. Keď sa dostal do IL-2, on strhol otvorte dvere a tlačil každý vnútri.
  
  
  — Nie ste chodiť?" Sophia spýtal, ako ona nastúpiť.
  
  
  "Tak úprimne."
  
  
  "Je to hrozné," ona sa sťažovala. "To je naklonená, a nie sú tam žiadne stoličky v nen."
  
  
  "Toto je nákladné lietadlo. Stoličky sú odstránené.
  
  
  Ja som šiel okolo neho, pád podložky v predných kolies, snažil sa spomenúť si, čo som vedela o Il-2. Dobre, to bolo v podstate upravené Dakota; 95-noha rozpätie krídel, 64-dĺžka nôh, 12,5 tony allen, 1,800-koňového motora auta, s strop 16 000 stôp, a rýchlosť 140 uzlov, keď emus boli na ich chvost. Ale toto lietadlo sa nikdy lietať, nie v takom unavený štátu, nie s oxidovaného krídla a miesta úniku hydraulické linky.
  
  
  Ale tam bol vzduchu v pneumatikách, čo bolo dobré znamenie, že som si myslel, kým som si spomenula, že holandský kedysi zachránil druhej Svetovej Vojny stíhacieho lietadla odvodnením a zátoky, ktorých pneumatiky boli tiež pod tlakom.
  
  
  Jej bežal späť na deň, a nastúpiť. Myslel si, že grimly, že s trochou šťastia, mohli by sme len mohli začať tie motory. Ak sa otočil, mohli by zarobiť peniaze. A ak by pracoval, mohol by som nejako dostať sakra auto do vzduchu, ak sa nikto tlačila tých, škrtiace ventily impregnované to príliš veľa krát alebo lietanie príliš veľa krát s príliš veľa preplňovanie alebo príliš nízkych otáčkach.
  
  
  Jej, odišiel do kabíny. Je IL-2 nemá trojkolka podvozok, tak to je naklonená na chvoste. Dal každý pár dobre zmysle slová povzbudenia, aj keď nemal veľkú nádej, a ukončia sa, záves za ním. Keď jej otec sa otočil, sedel na sedadle pilota.
  
  
  "Počkajte, Hash. On jerked jeho palcom na pravej strane. "Všetko v poriadku," povedal, pohybujúce sa na pravej strane sedadla.
  
  
  — Znamená to, že ste odpratávanie uhlíky v tomto čase."
  
  
  Kabína bola úzka, stiesnené skrinka s malými oknami. On sa posunul do druhého pilotného sedadla a prevrátený niekoľko prepínačov. Rovnako ako u väčšiny rusko-vyrobené lietadlá, nástroje, ktoré sú umiestnené dozadu, tak som musel preskúmať panel sprava doľava. Ale bola svetla svieti správne, a šípy vyskočila, čo znamená, že som mal dostatočné napätie, tlak paliva, vzduchu a odber vzoriek. Išiel som cez začatie činností, yanking na škrtiace ventily impregnované, palivový ventil, a všetky tlačidlá a páčky, kde by mali byť v DC-3, modliť sa zúfalo, že to bolo dosť na to okno.
  
  
  Zrazu, svetlomet, žiaril na našich trupu, oslepujúci mi, ako to cez rozbité čelné sklo. Bolo to svetlo puška, intenzívne svetlomet s úzky lúč, že kontrolná veža pre cestnej manévre. On sa zameral na nás, a tam zostal.
  
  
  "Len hlasovať," jej Otec povedal. "Boli sme objavili."
  
  
  "Blahoslavení Arnir! Čo teraz?'
  
  
  "Povedať modlitbu," emu jej povedal, ako on stlačil tlačidlo štart. Ľavého motora začalo triasť, a keď hluku rose vysoký, stabilný kňučať, sa prepne do Siete. Vrtule zapnuté, vzal jej ego sám na seba, a kontrolované, plyn . Plamene vybuchla celého výfukového potrubia, a Padra otriasla.
  
  
  "Nebojte sa," zavolal cez din. "To je ok. Nebojte sa o tento Džíp, prichádza k nám.
  
  
  Je Škoda, plná vojakov a zbrane, výstrel cez pole v smere veža. Padra už dostali až z jeho sídlo a bola pozeral z môjho okna, ktoré bolo trochu ťažšie pre mňa obrátiť sa na pravej strane motora. Ego tlačil ju preč a povedal: "Vezmite si zbrane a vziať si ľudí, aby ih preč od nás." Potrebujem pár minút zahriať motory.
  
  
  Bežal von cez záves bez ďalšieho slova k nám. Motory sneezed a zarachotil, ktorý bol spoločný pre automobily, že čas. Pokiaľ viem, tieto boli normálne zvuky pre Shvetsov motory. Svetlo blinked, oznamujúci, že zadné dvere boli otvorené a ďalšie dve svetlá prišiel na naznačujú, že poklopy nad krídla boli otvorené. Nechcel som počuť žiadny hluk, ale videl som Jeep šmyku násilne, a niekoľko vojakov padol z nej.
  
  
  Ja som mal žiaden výber ale zostať tam, kde som bol a počkajte, kým motory zahriať. Teplota bola rastúce tak pomaly, že som začal premýšľať, či by sme niekedy mohli dostať zo zeme.
  
  
  Na Yugoslavs ponáhľal sa smerom k nám, zamerané na mňa, motory, a pneumatiky. Padra a Ega muži bojovali späť s ich pušky a 64A submachine zbrane, ktoré sme si z vojakov. Niekoľko vojakov snažil prístup, zastavil sa v ich stopách, postavil sa a poobzeral, akoby zabudli na niečo. Potom ich preložte na polovicu, na asfalte. Jeep krúžil, streľby nepáči. Ďalší jeep s posily prišli na Angara . Navždy bral preč teraz, alebo nikdy.
  
  
  On nastaviť klapky na dvadsať stupňov, tlačil kontroly dopredu, a vydala zastrašovanie. Začali sme v pohybe. Sme sa obrátili na dráhe. Pohľad na ukazovateli vietor mi povedala, že sme boli položka v nesprávnom smere: mal som reálnej vietor a mali by sme sa otočil, ale nemienila som to urobiť. Mal som dosť problém udržať tento box vo vzpriamenej polohe, ako sa zdalo, že vyvinuli nepríjemný zvyk ťahanie doprava. Potom si spomenul, že boli ruské motory, nie Pratt and Whitney, a že oni boli otáčajúcim sa v opačných smeroch.
  
  
  Traťová rýchlosť zvýšená na min, potom na čísla pätnásť. Nástroje, prišla na život; snímače zdalo normálne. Opäť lietadlo bolo vytiahol vpravo a opäť to bola taxied tým, chvost kormidlo. Niť dráhy, ktorá sa objavila neuveriteľne blízko. On sa vrátil tlak. Lietadlo bolo pripravené, ale stále nemohol dostať hore. Boh, vyzerá to, že musíme ísť do Talianska, nie lietať.
  
  
  "Druhý Džíp bol prichádza rovno na nás. Ego vodič bol zrejme nejaký maniak, ktorý vyhnúť hlavu-na zrážky. Dvoch mužov, vzpriamil šialene zozadu, streľby okolo svojich zbraní v motorov. Nos z IL-2 bol už hore, tak som mohol sledovať, čo sa deje, ale zároveň byť lepší cieľ. Motory roared, a biele plamene vystrelila z výfukového potrubia.
  
  
  Jeep začal na holičkách ako vodič snažil vyhýbať Nami v poslednom zúfalom pokuse. On strieľal na rovine a cítil, rovina vibrovať, ale bolo príliš neskoro na to, dostať von a zistiť, čo sa stalo. Páčky jerked ho späť, a horizont sa stratil. Boli sme zadarmo.
  
  
  Stále som stlačením ľavej smerovky na presuňte sa na pravú a leteli sme nad konca poľa, nie viac ako sto metrov nad zemou. Môj výstup bol strmý, na extrémne šikmom takmer kilometer. Potom sa zosúladiť jej ego, a swerved na ľavej strane. Keď jej bolo lietanie v uhle, jej mohli vidieť akciu na dráhe. Niekam, kde jej rozbil zadarmo, oheň bol zúri. Jeep musí mať prenesú a horieť.
  
  
  Sa vyšplhal do výšky 35 000 nohy, zamieril na západ-juhozápad, riadené chladenie a vyrovnané mimo lietadla. Zdalo sa, že sme mali pohodlné cestovná rýchlosť okolo 100 uzlov, a ako by sme mohli dostať ho z celého vzdušného priestoru Juhoslávie, ešte som sa chcel zbaviť prevádzkovania lietadiel. Mohol vyšplhať trochu vyššie, ale stále nie dosť, aby sa zabránilo pobrežných anti-zbrane lietadiel a s-2 batérie. Okrem toho, ľudia v zadnej časti sú už dostatočne chladná všetky okenice otvorené. Ak som vyšplhať sa vyššie, budem len aby sa im horšie.
  
  
  Pozrel som sa von bočné okná, snaží sa dostať na môj ložiská, ale nemohol som nič vidieť. Avšak, vo všeobecnosti, môj smer bol správny, a inak to nebolo naozaj záleží. Skôr či neskôr by sme dosiahli pobreží Jadranského mora, a potom Taliansko.
  
  
  
  Kapitola 12
  
  
  
  
  Opona fluttered tak prudko, že som si nevšimol Padra zadajte kabíne opäť. Nevidela som ho, až keď sa dostal dole v copilot sedadla. Nie, on sa pozeral v tichosti ako splodiny spurted sa okolo pravého motora. Po chvíli, obrátil sa na mňa. a on povedal v strangled hlas: "nikdy som letel predtým."
  
  
  "Nebojte sa, Hash. Niekedy robíme niečo prvýkrát.
  
  
  — Kam smerujeme v Taliansku?
  
  
  — Neviem, uvidíme lietať do najbližšieho airstrip. Možno Pescara alebo až pobrežia, v blízkosti Bari. Hlavná vec, teraz je, že sme zmizne okolo vzdušného priestoru Juhoslávie. Hneď, ako sme si v minulosti Palagruga Ostrovy, budeme sa dostať preč od nich.
  
  
  "Hra bude možné vyhrať." Nechal si termín ponaťahovať svoje ego ústa. 'Znie dobre. Ako dlho bude trvať nás urobiť?
  
  
  "Štyridsať a štyridsať päť minút. Dvakrát toľko ešte pred talianskom pobreží. To znamená, že pokiaľ nemáme žiadne nové problémy.
  
  
  "Že sa to nestane," povedal s istotou. "Sme opustili naši nepriatelia za sebou."
  
  
  "Aspoň nie na Metkovich je. A jej, pochybujem, že sa pokúsime zachytiť nás nad zemou, tam, kde môže byť príliš veľa svedkov útoku. Ale raz sme nad morom, sme ľahkou korisťou pre to, čo sa im poslať nadol Castel Stafilich.
  
  
  "Aké sú šance, ak to robia?"
  
  
  Povedal som hmú pravdu. "Asi rovnako ako Aptos je."
  
  
  "Ach," povedal ticho. Potom po prestávke sa spýtal: "Potom prečo sme sa lietať nižšie, aby sa zabránilo ih radary?"
  
  
  "Moderné radaru dokáže detekovať lietadlo takmer od nuly metrov," emu vysvetlil jej. — Trochu zdravého rozumu, povie im, čo náš let trasy je: najkratšia trasa po celej krajine. Nechcem ísť nižšie, ak sa útok a som na manévrovanie, alebo ak sa niečo pokazí, a musím sa pokúsiť plánu. A v okolí pre ľudí, nechcem ísť vyššie."
  
  
  On prikývol v porozumení. "Je zima v chrbte, a niektorí ľudia majú strach z umierania z nedostatku kyslíka."
  
  
  "To nie je presne v strede leta sa tu," ja som zavrčal. — Vráťte sa späť a povedať im, že nezomrie. A povedzte im, aby dýchať cez ich ruky, ak vietor príliš silný pred nimi.
  
  
  Pozrel som sa jej senzory znova, ale všetko bolo v poriadku. Ot. / MIN zostali rovnaké, tlak oleja a teplotu boli stále na pravej červenej čiare. Motory stále znelo, ako by boli spustené na normálneho letu.
  
  
  Pozrel sa dole ako pobrežia sa stal reťazec svetlo, tlmené svetlá niektoré prímorské mestá a rybárske dediny. Veľká šedá rozlohu Dinarkých Álp bol teraz za mnou a predo mnou ležala veľká, hladká duny nudné vody, Jadrane púšti. To bolo krvavé mokré tam dole, ale tu to vyzeralo ako piesočnú púšť. Staré lietadlo vedené revúci, a on bol takmer začína veriť, že sme mali to podarilo.
  
  
  Potom som počul niekto chichocú. On sa otočil a Sofia a Arvia squeeze do kabíny. Vlk bol s Sofia, a vyzeral ako nešťastná, ako zviera môže byť."
  
  
  "Za desať či pätnásť minút, všetci budeme môcť dýchať ľahšie, a nohy bude ľahšie."
  
  
  Ženy giggled a jostled na windows pozrieť. Pozrel som sa na Sophia a spomenul, povýšený, hranici pohŕdania žena, ja by som sa prvýkrát stretli, a všetko, čo som mohol urobiť, bolo otočiť a potriasol hlavou. Ona by radšej zomrieť, než pripustiť, že tam bolo niečo mäkké a ženský o nej. Napriek tomu bol, samozrejme, v súčasnosti je v skrytej forme.
  
  
  Kokpitu zrazu sa začal triasť násilne, ako keby obrovský strane mal chytil lietadlo chvost a otriasalo ego rovnako. Flash striebra blysol minulosti okna Sophie mali poukázať a letel na, horí nám s prudký výbuch z ovzdušia odber vzoriek.
  
  
  Bojoval s volant a pedále do správnej možné šmyk, potom sa pozrel z okna znova. Nechcel som naozaj potrebné, aby: vedel som, čo to bolo, a tiež som nevedel, čo iné striebro flash bolo vysoko nad nami.
  
  
  "Sofia, Arvia, prejsť späť k ostatným. Rýchlo. Povedzte im, všetko vyliezť späť, pokiaľ je to možné, krčí nízke a udržať ich hlavy nadol.
  
  
  Robili to, čo som povedal. Jej, pozrel sa hore na Padre. Zastával svetlice on by nachádza na rovine v jeho rukách ako obáva sa, mračiť lomené čelo. "Problémy, čo?" povedal, podal mi pár rakiet.
  
  
  "Poď," povedal som grimly. "Veľa hps".
  
  
  Mig-21-F, aby sme boli presní. Fishbedov na Mach 2.2 s Atoll vzduch-vzduch riadené strely pod jeho krídla. Najlepšie, že Juhoslávia má ponúknuť. Dve z nich sú proti dvadsať rokov starý, neozbrojený vrtule lietadla.
  
  
  "Čo by sme mali robiť? Nemali by sme ísť nižšie?
  
  
  "Vysoká alebo nízka, nezáleží na tom. Ale keď sa dostanete blízko, Hash, svetlo, ako mnoho rakety, ako môžete, a hodiť ih z okna.
  
  
  "Ja nerozumiem.'
  
  
  — Nemám čas na vysvetľovanie. Idú voliť.'
  
  
  Lietadlá leteli v širokom, znášať arc, že by boli jednoducho nad naše chvost. Vytie, leteli, ich krídel takmer dotýka vo fantastickej tvorby.
  
  
  "Teraz, Hash," zakričal som. "Vyhodiť tie strely."
  
  
  Jej príliš osvetlené rakety tak rýchlo, ako by mohol a hodil ih okolo okna. Ona by radšej mať zbraň Natalia, ktoré by sa pohybovať majáky preč od roviny. Ale predtým, ako by boli reloaded a prešiel na Padre je ego, Mig boli už príliš blízko.
  
  
  Za nás, štyri malé výbuchy vybuchla okolo Hps krídlach. Ako som podozrenie, že boli streľby na nás všetkých okolo ich Atolls. Rakety sú rýchlejší, väčší a krajší ako zbrane. Na atolls prišiel k nám, ako je Mig trvalo vypnutý, ak chcete sledovať úžasný ohňostroj je mimo dosahu. Pod nami, rakety vtrhli do biela-horúce plamene, pálivej naše krídla a brucha. Rakety blysol po oblohe, potom po jednom ponoril dole, preč od roviny, po pádu rocket majáky.
  
  
  "Čo... čo sa to deje? Padra zalapal po dychu, jeho úst visí otvorené.
  
  
  "Atolls sú priťahované k tepla a pálenia rakety vyžarujú viac tepla ako výfuk naše staré motory." Hmú vysvetlil. "Niekedy je trochu zastaraný je výhodou."
  
  
  Rakety boli vypálené hlboko pod nami, na tzv ciele v smere na pobreží Jadranského Mora. Zmizli pod povrchom, a chvíľu neskôr mora explodovala do lopty oranžový plameň a syčanie bielu penu.
  
  
  "Ha," na Padra zvolal. "Sme to urobil. Sme vytiahol svoje zuby."
  
  
  "Myslíš si, že áno," povedal som rozhodne. "Hps majú viac tesáky, a oni sú už vracia s ďalšie sústo."
  
  
  Dve Yugoslavs boli len dve strieborné bodky za nás, a tie sa rýchlo blíži. On utrie jej lalôčikom s jeho rukáv zotrie pot, snažil sa myslieť. To bol prepustený v zemného plynu, a začali sme zostupovať široké, strmé list. Moje ruky boli mokré od banky nástroje. Tri tisíc stôp a nižšie.
  
  
  "Tak strácame ih, že" Padra zvolal.
  
  
  Ego-naivitu uvoľnilo napätie a sa mi smiať. "Uviazané koza má aj lepšiu šancu proti Prince, Hash. Ale ak budeme musieť ponoriť, nechcem jeseň príliš ďaleko. A možno, len možno, môžem držať ju ih dosť dlho, kým sme sa cez hranicu.
  
  
  - A keď sme prišli z talianska vzdušného priestoru?
  
  
  "Možno Hps nebude sledujte nás potom."
  
  
  Na výškomer čítať 2500 nohy, potom v roku 2000, a potom aj naďalej klesať. Vyjadril nádej, že ak Hps utok, mali by tak urobiť teraz. Keby tomu tak bolo, mohol by mať jednu cez ne s nami.
  
  
  Ale bojovníkov ostali, ako keby dimenzovanie nás. — Čo robia?" Na Padra spýtal sa nervózne. — Prečo nie sú chodiť?"
  
  
  "Že si to čoskoro. Možno, že si kresliť veľa vidieť, kto je na prvom mieste.
  
  
  Vľavo jeden šiel na beh na chvíľu, znovu v klasickom štýle. Pomaly, ale v skutočnosti, to je projektil-ako nad nami, zostupne v uhle naše chvost. V ostrej strane zase, som sa obrátil o 180 stupňov, spomaľuje toľko, že môj tachometer pohybovala tesne nad kritickú otáčkach. To spôsobilo, že pilot Bliká na potápanie trochu strmšia. Ale Mig-21 je ovládateľné lietadla, a sme nemali strácať zo zreteľa, všetko za minútu. Prišiel s olizuje pre určité priamy zásah.
  
  
  "Guľomety. . Na Padra začal.
  
  
  "Zbrane, Hash," ego opravené. "S týmto staré hrudníka, niekoľko close-range útoky sú dosť úplne roztrhať nás na shreds."
  
  
  Viesť bombardovaním dodržiavať. Trup bol prešpikovaný sito, krídla boli naplnené päsť-veľké diery. A oslepujúci záblesk svetla, svetelné vedomosti kabíne. Icy wind howled cez rozbité čelné sklo, a hustý čierny dym začal billow celej palubnej doske. Je IL-2 jerked ostro.
  
  
  "Niečo robiť" na Padra kričali na mňa. — Potom neexistuje nič, čo môžete urobiť?"
  
  
  Schmatol páčky, modliť sa, aby boli stále pracuje a že oni boli stále pracuje na ďalšiu sekundu. Len jeden druhého...
  
  
  "Áno," na reumatológ kričali na ňu. "Teraz!'
  
  
  On stlačené na krídelká páku a strhol páky do lona, uvoľňuje všetky plyn. Loď sa otriasla, kosti, sa snaží dostať hore opäť náhle trhavé jeho chvost do nemožné poloha.
  
  
  Na chvíľu naplánoval lietať nad nami, a potom sa vrátiť do kruhu, ale rovine ho priviedol jeho trajektórie. Tam bol ohlušujúci howl ako pilot snažil strmé stúpania, aby sa zabránilo kolízii s nami, prenesú od vlajky povolenie na vykonanie a strieľal plamene do našich tvárí. Moonlight žiaril na striebristé krídla, ako posádky bojoval na ovládanie lietadla. Ale pretože ego, rýchlosť, a náš výška — boli sme teraz na 1,500 nohy-už mal výšku a priestor, aby tak urobili.
  
  
  Boj bol krátky. Moderný stíhačka bola nasadená proti starom banskom a moderné zbrane ukázal jej neefektívnosti. On stuhol, nie je možné na získanie nadmorskej výšky, ako more, ruža, aby ho. V dome letel späť, a helmeted údaje horúčkovito praskla von. Lietadlo potom narazil do Jadranského Mora.
  
  
  Tip krídla zasiahla vlna a on sa točil okolo vo vzduchu, až sa inej činnosti chytil ho a on prevrátený hore nohami do dutých vlny. Tam ležal, brucho hore, ako mŕtva čajka s roztiahnutými krídlami. Pomaly začala klesať.
  
  
  Mali sme naše vlastné problémy a riešiť, ale to nemôže byť vykonané bez Padra je nadšené výkriky. "Sme zostrelený na ih! Hej, Carter. Čo vtip.'
  
  
  "Samozrejme, že je to vtip," odfrkol som horko, stále kyvné hasiaci prístroj. "A, samozrejme, viete, kto sa smeje naposledy?"
  
  
  V kabíne sa obrátil na mokré kešu, ako lietadlo sa snažil úrovni a uhasiť oheň. Celé lietadlo bol prešpikovaný diery, a právo motora jerked násilne, chrlí mastná dymu. Plamene olízl na vzduch a spálené krídla, alebo to, čo zostalo z neho. Obával sa, grimly koľko z našich cestujúcich boli mŕtvych alebo zranených okolo nás.
  
  
  "Padra, vrátiť sa späť a vidieť, ako naši ľudia robia," zakričal na ňu viac ako hrom z umierania motora. Ona bola horúčkovito pracuje na engine hasiace prístroje, hasenie požiaru v pravého motora s penou. Na padra vstal zo svojej stoličky a schmatol opony. "Ale,... môžeme to urobiť teraz?
  
  
  "Môžeme pokračovať na rovnakom engine," emu povedal jej, rýchlo teda. "Ak môžem uhasiť oheň . Ale je tu ešte, že druhý bod.
  
  
  'Nemôžeme ... ?
  
  
  "Nie, to vtip funguje len raz. Okrem toho sme už nebudete mať silu, aby tak urobili. Ponáhľaj sa!'
  
  
  Nechcela ho v kabíne vedľa mňa, keď vlákno prišli. To je dôvod, prečo používajú zaslepil v exekúcii. V druhom okamihu, hmú bol už v pozícii, a hmú bol nie nebráni v ego hrá podobne ako ostatné. S neúprosný presnosť, to sa k nám dostať. A nikto okolo nás by sa to povedať znova.
  
  
  To bolo vyrovnané strany zlyhal motor, lietanie mierne udržiavať rýchlosť, zatiaľ čo súčasne orezávanie smerovky na vyrovnanie nerovnomerného trakciu ľavého motora. Chvíľu sa obrátil na útoky.
  
  
  "Pozrite sa," na Padra zvolal. To bolo len tak, že som si všimol, že to nebol nasledoval moje objednávky. On bol stále stojí vedľa mňa. "Pozrite, tam je viac prísť."
  
  
  Ukázal cez rozbité čelné sklo. Bol doprava: tam bolo šesť viac stíhačky letiace vo. Pre zlomku sekundy, strach clenched mojom krku, a potom som si uvedomil, to nebolo blikať. To bola polovica letka G-91Y Fiat bojovníkov-zelená-biela-červená odznak talianskeho letectva.
  
  
  "Oh, môj Bože," povedal som. "Sme v zahraničí."
  
  
  — Bude iné lietadlo byť ešte napadol?" Ešte má čas.
  
  
  "Ja neviem.'
  
  
  Držal som dych, premýšľal, ako Padra by konci jeho útok a riziko medzinárodný incident. Okamžité mohol lietať v kruhoch okolo starší a ľahšie G-91Y. On pochopil, prečo G-91s letel tu, nie F-104s. Mohli by začať od trávy dráhy v okolí.
  
  
  Talianske lietadlo priblížil, rozmazanie cez horizont. Zdráhal sa na chvíľu. Potom to zrazu strieľal hore a zmizol do diaľky.
  
  
  "On prichádza späť, Carter," na Padra povedal v dusil sob. "On prichádza späť. To znamená,...
  
  
  "Áno," povedal som, úsmevom. Obrátil sa na navigačných svetiel, gramofónu, potom zapnúť rádio.
  
  
  "Áno," jej hmú povedal. "Je to hra vyhral."
  
  
  
  Kapitola 13
  
  
  
  
  Pescara je krásne prímorské letovisko v ústí Folha. Tam je malý priemysel tu, ale čo je dôležitejšie, existuje veľa piesočné pláže, teplá voda a horúce slnko. Bohužiaľ, nemohol vidieť oveľa iba prostredníctvom jeho hotelovej izbe.
  
  
  Zostal som v Pensione Cristallo Hotel v blízkosti pláže, kde sa jemný vánok a jemné špliechanie vĺn mi pomohla zotaviť sa z môjho zranenia. Hawk prezentované mi dva týždne voľna v AH na jeho náklady.
  
  
  Pristátia escort bol pomerne nezaujímavý po našom prechode; a po obvyklom NATO zhonu, osada prebehlo hladko. Náš človek v Rime prišiel dostať zložený kus papiera, ktorý Princ dal ho, a neskôr mi povedal, že správa bola, že Albánsko bolo príprave prevratu v Juhoslávii, s pomocou niektorých Juhoslovanskej odolnosť bojovníkov. Na Ih leader, určité "Milan", bola vtedy mŕtvy. Fantasy.
  
  
  Jej, riskovali život a zdravie dostať presne toto hlásenie na Aptos. Toto bol jeden z najviac ironický výsledky môjho poslania. Ale potom si spomenul, že mal zobral nádrž a lietadlo z pod nosy z Yugoslavs, a led niektorí dedinčania cez ih armády a letectva.
  
  
  Talianska vláda vzala na starostlivosť o obyvateľov Jzan; ona zaručené azyl a sľúbil pracovných miest. Sofia, Padra, a posledných dvoch mužov v celej ih skupina sa chystá vrátiť do Juhoslávie, aby pokračovali v boji za nezávislosť, ale teraz bola odpočíva so mnou v hoteli. Doorman vyrobené dosť starostí o Prince, ale Padra strach ego ešte viac ako Prince, a na konci doorman dohodnuté.
  
  
  Vlk bol teraz s Padra, pretože v tomto bode, hmú nepotreboval nič, ale zvieratko.
  
  
  Na Padra a Princ stáli vonku na chodbe, stráženie mojich dverí v prípade, že niekto sa pokúsil narušiť mňa. Jej ležal nahý na širokú posteľ. Arvia ležal vedľa mňa a pohladil ma s ňou pevné prsia.
  
  
  Na druhej strane, Sophia presťahoval sensuously, nibbling na moje lalôčikom.
  
  
  To sa dialo za štyri dni, sensually, divoko, a mimochodom, prerušené len raňajky sme jedli v našej izbe. Dievčatá sa zdalo, že si uvedomil, že som bol dosť pre ne podeliť.
  
  
  Dohodli sa na to spoločne počas jazdy vlakom. A bol schopný si predstaviť, najhoršia forma práceneschopnosti.
  
  
  Niť
  
  
  
  
  Obsah
  Kapitola 2
  
  
  Kapitola 3
  
  
  Kapitola 4
  
  
  Kapitola 5
  
  
  Kapitola 6
  
  
  Kapitola 7
  
  
  Kapitola 8
  
  
  Kapitola 9
  
  
  Kapitola 10
  
  
  Kapitola 11
  
  
  Kapitola 12
  
  
  Kapitola 13
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Našim zástupcom v Rime chýba.
  
  
  preložil Lev Shklovsky v pamäti jeho stratený syn Anton
  
  
  Originálny názov: Agent vermist v Ríme
  
  
  
  
  
  Prvá kapitola
  
  
  AI poskytuje niekoľko knižníc, Manhattan hotel, ktorý nebudem meno. Jej kontrolované tam, nasleduje dva týždne R&H (Rekreáciu a Zotavenie) na AX Ranč v Virginie poľovných revíroch, neďaleko Washington, DC.
  
  
  Táto organizácia má niekoľko svojich vlastných zástupcov a zamestnancov ega, a to mi dáva útulný pocit . To tiež spĺňa Hawke ' s security citlivosť; - Hawk, šedá, anonymné a iróniou, vedúci AX. Je to práve pre neho ľahké, aby mi poslať vypnutie na niektorých wharf pub hemží lupiči, ale v momente, keď som sa vrátiť na NÁS po nebezpečnú misiu, díva sa na mňa ako keby som bol vzpurný dieťa.
  
  
  Stále som mala dva mesiace voľna doľava, a to bol veľký koniec a začiatok. Môj suite mal obrovský spálňa so super vaňa a obývacia izba s plne zásobený bar. Nen mal izbová služba kuchyne a kuchár robil si myslíte, že ste boli v Napoleon III, Paríž, nie gloomy New Yorku. A služba bola diskrétne a efektívne. Tiež som mal veľa plat úspory naakumulované v bankový účet a účet v banke.
  
  
  Zdvihol som telefón vedľa postele a dal rozvádzača Tiggy číslo.
  
  
  Tiggy je Tabitha Inchbold. Päť-noha-vysoký, dokonale postavený anglickej šľachtičnej (jej otec bol gróf), ktorí obchodujú oprávnenia miestnej šľachty pre prácu ako sekretárka na public relations firmy na Madison Avenue.
  
  
  "To je Nick Carter, Tiggy."
  
  
  "Fuj." Jej hlas bol mix Londýnskym a Austrália. "Sú tu? V meste?'Tiggy môže pack veľa význam do pár slov.
  
  
  Trvala len niekoľko minút živej táranie — Tiggy diskusia bola plná zahalený odkazy na naše posledné nezabudnuteľný večer spolu-zorganizovať stretnutie na nápoje a spoločná večera.
  
  
  To bola polovica posledných troch v čase. Vzal dlhý kúpeľ a skončil s ľadovým sprchovacím kútom, ak chcete obnoviť seba a vrátiť sa späť do života. Tam bol zrkadlo plnej šírky, v kúpeľni, a on bol spokojný s tým, čo videl. Jej bolo v poriadku znova. Na vyradené alenka sa vrátil ku mne, moje svaly fungovala ako keby navždy, a tam boli žiadne jazvičiek pokusy ďalším konkurentom vystrihnúť črevá okolo môjho tela a používať ih ako noose zavesiť mňa. Len slabý striebro-biely riadok ukázal, kde ego je ostrý ako britva kukri nôž, začali svoju prácu.
  
  
  Som lathered do mojej tváre a oholil to čisté a hladké pred uplatnením štipľavý balzam po holení. Späť v spálni, on oblečený lenivo.
  
  
  Zošuchol sa do jeho plášťa. Ak chcete, aby sa na priestor, v jej oblečenie pre Wilhelmina je luger, som naplnil jej ľavej vnútorné vrecko s kožené kabelky. Som glanced krátko v spálni zrkadlo a nenašli ste to všetky nevyhovujúce. Som vyrovnanú moje kravatu a bol pripravený ísť do baru, že Tiggy a som si vybral ako náš východiskový bod.
  
  
  Rovnako ako jej ruka bola na doorknob, zazvonil telefón shrilly.
  
  
  "Na mieru," povedal nahlas, ale on sa vrátil tak, a zdvihol telefón.
  
  
  Položil telefón k jeho uchu a počuli, čo znelo ako karneval nahrávanie, len naopak. Som stlačil červené tlačidlo na telefón sa converter, spoločný kus zariadenia v našej organizácii je hotelových izbách a v polovici vetu som počul známy hlas: "... a ona, viem, že ste na dovolenke, ale mizerný rozpočet musím pracovať s prostriedkami nemám ľudí, ako ste vy ešte. Nezáleží na tom, ako slabé ste nám, si naše dostupné iba agent.
  
  
  To bolo Hawk. Bol na druhom konci telefónu a hovoril, aby som sa cez jeho kanceláriu vo Washingtone.
  
  
  "Zmeškal som začiatok, boss," povedal som, zvolávanie všetkých mojich trpezlivosť. — Môžete mi povedať, znovu, čo sa stalo?".. "Rím," povedal vyhŕkol, uzavretie sa mi ešte viac. "Niečo páchnuce bol nájdený v Tiber. Je to niečo,-Clem Anderson, a mŕtvi, ako peklo. Clem Andersson bol nedôležité informátor v Taliansku. On bol naozaj nikdy časť našej organizácie, ale pomohol nám z času na čas nám poskytuje informácie, že veľký chlapci okolo CIA a Interpolu možno nie ste si všimli.
  
  
  Hawke, vedúci top-tajné, najmenší a najnebezpečnejšie divízie globálnej informačnej služby Americas, pokračoval: "poslal nás veľa vágny a návrhy týkajúce sa niektorých hovno film sa chystá urobiť. Takýto film, v ktorom špionáž a counterintelligence sú prezentované ako očarujúce záležitosť. Ale viete všetko o ňom.
  
  
  Jeden deň, v nedbanlivého okamihu, povedal som Hawke, že som naozaj rád, film videla. Od toho dňa, zanechalo vo mne neskôr, jeho detinské a tvrdohlavý obsahu. Bol filmový fanúšik. Jedna okolo nich je perzistentná, neprekonateľné mylné predstavy o moje osobné (haha) život.
  
  
  "Najprv som si myslel, že to bol len ďalší desať na dvadsať miliónov dolárov, film zaoberať," Hawke pokračovanie. "Ale Clem pokračoval povedať, že všetko ide oveľa hlbšie. Nechal som hmú výskumu, pretože to bol dobrý človek, veľmi užitočné v našej sieti. Ja sa nestarám o to už, ale teraz Clem je mŕtvy. Takže možno Clem sa naučil niečo dôležité. Môžete sa účtuje na Alitalia výlet na 20: 15 JFK, NY. Máte hodinu zachytiť vrtuľník, ktorý sa dostanete po Manhattane na letisko.
  
  
  "Ale, pane -povedal som, sledujete bacuľatá a šťavnaté Tiggy zmizne do hmly.
  
  
  "Nebude to trvať viac ako hodinu čítať údaje list," povedal soothingly. "Ale to je príchod na hotel, telex, práve teraz. Nájdete kód na poštovej schránky na recepcii. Všetko, čo potrebujete, je v hale, v tejto obálke. Peniaze na výdavky, ID karty, dva pasy. Nebudem vás tu už dlhšie. Môžem už vidieť, ako vaše oči rozžiaria pri pomyslení na zábavu taliansky sladký život. Ale pamätajte: to je práca, nie chodiť." Spomenul niečo o ďalší deň v New Yorku, ktoré som potreboval, ale Hawke už zavesil. To bola hra, hral pre ňu, a Hawke vytvoril pravidlá.
  
  
  Som jej volal na call centrum a požiadal ju, aby telex, že ju čaká, spolu s všetko, čo bolo v mojej poštovej schránke. Potom som jej volal, v bare a nechal odkaz pre Pani Inchbold hovorí, že mi bolo ľúto, že chcete byť kontaktovaný preč na ďalšie naliehavé podnikania. Keď sa záležitosť chlapec prišiel s telex a hrubé hnedé obálky, on podal Em dva dvadsať-dolárové bankovky. Päť dolárov bol pre cestovanie medzi ľavým-banka Ukrajiny, a zvyšok bol na kvety byť doručená na Tiggy. Mám dojem, že oni by byť veľa pohodlie na Nah ako priradenie som bol zrazu vzhľadom bolo mi.
  
  
  V six-foot-dlhé ďalekopisné správy, odvíjala ako obrovský kus toaletného papiera, pozrel sa na prvý pohľad ako nič viac než nudné správa o budúcnosti Chicago sóje obchodu. Avšak, keď to bolo čítať ego cez polarizačný priehľadného plastu list s kódom číslo štyri na obálke, to odhalilo dôležitý obsah na ego. Úplná správa o Clemm Anderson akcie a podozrenie, moja cover story pre túto úlohu s pozadí, a druhý na titulnej ak je to potrebné. Adresy z dvoch kontakt domy v Rime, a niektoré narýchlo zhromaždené informácie o mená uvedené v Anderson správach.
  
  
  Ego si to rýchlo a opatrne, prejavy papier riadok po riadku a plnka do štandardného shredder stroj v našom byte. Čím viac som čítal, tým viac som presvedčený, stalo sa, že Sokol bol zaslanie mi na nejaký duch hunt. On bol hneď na začiatku. Tieto boli fámy a klebety, ktoré sa zdalo, relevantnejšie vo filme je obchodného ako v AX vyšetrovanie. Niekoľko tvrdé fakty, a zvyšok je nič viac ako bubliny. Lorenzo Conti, taliansky výrobca wide-screen výkony plnené sex a krvi, ktorý sa podieľal na všetkých klasických inscenácií, z "Odysea" na "Baránka Márie", pripravovala nové epické s názvom" Prúd Svetla". Film s medzinárodným povolania, o čo sa môže stať počas Tretej Svetovej Vojny.
  
  
  Krajčír, každý, kto mal niekedy čítať noviny vedeli o tom. Okrem možno pre Hawke, ktorý mal ťažko hľadá prostredníctvom zahraničných správach, potom si komiks na chvíľu, a potom vyhodil noviny.
  
  
  Conti bol nespoľahlivé a agilný chlap. Aj v najúspešnejšie ego filmy, investori boli ponechané len zlomok zisky, zatiaľ čo Lorenzo, na druhej strane, vzal zisky na udržanie jeho palazzo v Rimet, jeho vile v Capri, jeho hrad v južnom Francúzsku, a veľký počet mistresses, vypchaté zvieratá, zamestnancov a všetky druhy ramienka-na. Ale to bolo len ťažko dôverné správy. Iných rešpektovaných výrobcov v Londýne alebo Hollywood nasledoval rovnaký chamtivých vzor.
  
  
  Clem Andersson vykonaná poznámka o nevysvetliteľných vraždy mladého Rakúskeho starlet. Vražda, že Conti sa zdalo, že na jeho svedomie, najmä preto, že krátko po jej smrti, mal nervový kolaps a ukončite pre dvoch mesiacoch odpočinku doma a v klinike. Ale to bolo aj normálne. Hviezdy sú ako vymeniteľná ako tajných agentov. A členenia pre veľké filmové hviezdy sú rovnako bežné ako romances s začínajúcich herečiek. Conti partnerov v novom filme sú Sir Hugh Marsland, bývalý Britský minister s pochybnú finančné povesť, ale žiadny cudzinec na vonkajšie bazény, šoubiznisu a vymazať kontakty s angličtinou distribučných spoločností. Dan Piero Simca, je vrtkavé taliansky trpaslík; playboy politik a bankár, a veľmi normálny partner v podniku ako Vereldeinde. A nakoniec, Chris Mallory, nezávislý Americký producent-riaditeľ známy pre dva Oscar-víťazných filmov asi pred desiatimi rokmi.
  
  
  Line-up bol ako by ste očakávali od Conti epos. O desať najväčších mien v Anglicku, Francúzsku, Taliansku a v krajinách Severnej a Južnej Ameriky. Väčšina okolo nich boli guest stars iba päť až desať rokov, ale ih mená by vyzerať skvele v reklame. Dve hlavné úlohy boli hral Camille Cavour, posledný taliansky sex bombu, a Michael, Šport, angličtina čapu, ktorý mal najlepšie roky, na rozdiel od reklamy hodnotu.
  
  
  Na ďalekopisné správy bolo úplne zničené, ako to bolo transparentné list. Sadla som si na zem v jogy predstavovať, koncentrovať sa a preskúmaní materiálu, už som mal v hlave znova. Nechal si jeho myseľ ísť úplne prázdne, a potom všetko, čo rozloženom stave znova, ako keby to bol prečítať ego na vyššiu úroveň koncentrácie.
  
  
  Žiadne zázraky sa stalo. Je pravda, že film je hlavné postavy boli con umelcov, a Clem urobil veľa poznámok o množstvo vojenskej techniky zmontované pre Conti je verzia World War III: tanky, lietadlá, fake rakiet s podzemné betónové bunkre na kŕmenie, ale že príliš, bola samozrejmosť. A tiež by si všimli, že mnohé talianske, Anglické, Americké, a NATO styčných dôstojníkov prišiel s materiálmi.
  
  
  Každý veľký vojnový film, aj keď je to len polovica právne, môže sa spoľahnúť na oficiálnych vládnych spolupráce. Že nebolo nezvyčajné buď. Všetko, čo zostalo, bolo, že Clem boli zabití. Ale ani to nutne, majú niečo do činenia s egom, štúdie filmu Niť Svete . Podľa niekoľko poznámok, Clem bol slušný človek, ale skôr pochybné, pretože jeho hrania hazardných hier, a pretože jeho neustále dlh na nelegálne úveru žralokov. A na dôvody, prečo on skončil v Tiber môže byť oveľa viac, než svoje ego zvedavosť o filme epos.
  
  
  Mal som desať minút sa dostanete späť k sebe. Jej vzal Wilhelmina, môj luger, Hugo, môj stiletto a Pierre je plynové bomby, okolo ih tajné rez v spodnej časti kufra a opätovne zabalené oblečenie ona len pekne zavesil v spálni šatník. Vyzul bunda, aby dal na rameno závesu. Jej rukáv bol zrolovať a úzke plášť jej stiletto zapol až. V tejto fáze, nepotrebovala som plynová bomba, ktorá je miesto, kde sa obvykle som ju, tak Piera dať do jednej minúty. Ona už bola nariadená podľa zákona, a bellboy zaklopal na dvere len ako jej bolo uvedenie na jej bunda znova.
  
  
  On dal všetko ostatné z jeho mysle a zameral sa na jeho novej identity. Na JFK, NY, bol už Roger (Jerry) Carr, bohatý Texas oilman, ktorá má len jednu vec na mysli — tešiť sa zo života a uvedomiť si, že on má príjem, ktorý sa nikdy vyčerpať. To bola časť milovala hrať, ale Hawke, krajčír z pekla, nie je mi dosť.
  
  
  Ako Carr, ktoré som potreboval, aby investovať v tomto filme nie je dosiahnuť zisk, ale aby si vyhliadka je obklopený zrelé hviezdy na raňajky, obed a večeru, a dokonca možno aj veľmi, veľmi neskoro, občerstvenie. Som rád, že druh vec v mojom úlohu ako Nick Carter, ak to nebolo o tom, že to zasahuje mojej práce. Ak by som mal ísť von ako Jerry Carr, ja by som mať druhé kryt s pasu, to je Ben Tesár, novinár na voľnej nohe. Trochu opitý, voľné obrázok s viac sociálnu slobodu pohybu ako Texas playboy.
  
  
  Na JFK, NY, usmievavá dievčina, ktorá sa nemal vyzerať ako ona by vyšla z Renesancie film alebo jeden z najnovších talianskych filmov dal Jerry Carr first-class letenka. Dal som správne signály v osobnej tunel, a oni ma nechali bez vyhľadávania cez moje osobné šperky: luger, nôž, a bomba.
  
  
  V kiosku v odchodu salónik, kúpil som dosť časopisov a knižočky vyplniť letu cez New York do Ríma v prípade som nemohol spať. V ideálnom prípade, by ste mali dostať dobrý nočný spánok na začiatku úloha, ale to by malo byť vykonané prirodzene. Aj najlepší lekári vo svete nemal prísť s pilulka, ktorá nedáva mi spať, musím ísť von s toľko fitness a prítomnosť pamäti, ako by som chcel.
  
  
  Jumbojet lietadlo bolo len z polovice plné, a on bol takmer na samote, v prvej triedy plánu. Sergej bol zapnutý s pripomienkou, nesmie fajčiť, a jej bezpečnostný pás bol upevnený. Mal som päť minút pozorovať svoje okolie cestujúcich — preventívne opatrenie, vždy som sa, či cestovanie v lietadle, v autobuse, alebo v oslovi košíka. Jej, premýšľať o tom, koľko jej môžem relaxovať a ako bezpečný je.
  
  
  Boli tam len desať cestujúcich. Štyri podnikateľov, blízko pri sebe, takmer identické ich tmavé obleky a účtovná tých, diplomatické kufríky. Tri strednom veku páry s zlata štítky, že zistené ich ako členov luxusné turné skupiny na svetové turné. Všetko je v poriadku, nevinných a vzdialené, takže mi celý rad sedadiel do seba, s pár prázdnych riadkov pred a za mnou.
  
  
  Hneď ako zelená saint svieti a my sme boli vzdušné, vrátila som sa späť do kúpeľne. Tam som odstránil závesu z môjho Luger a saje z môjho stiletto. Vrátenie na jeho miesto, on dal jej ih v jeho vlastné diplomatické aktovku a obrátil sa na bezpečnostný zámok. Ak mám šťastie, zatvorte moje oči počas letu, nechcem riskovať moja bunda prichádza vrátiť späť a môj kolega cestujúcich so divné myšlienky o únosov a podobne . Bol som len zabraný do ľahké čítanie, keď interkom beeped jeho prítomnosť. Zvodným, mäkký ženský hlas povedal v taliančine, francúzštine a angličtine, že eda by byť podávané.
  
  
  Boli tam dva letuškami. Nemohol som povedať viac o jednu vec, ako že je to tam. Ale ten druhý, upútal moju pozornosť od chvíle, keď prvýkrát som si to nevšimol. Ona bola veľká žena. O pár centimetrov vyššia, než môj opustené Tiggy. A ďalšie nádherné. Ona vyplnené jej fantázie jednotné do posledného palec, ohýbanie dole dať môj eda nadol. V tejto chvíli, tam bolo toľko, že ho takmer vyplnil celú miestnosť. Spomenul si, že kedysi tam bol francúzsky kráľ, ktorého poháre boli sfúknite presne podľa tvaru prsníkov, ego potom milej pani. Nemohol predstaviť, ako sa človek musí mať pocit.
  
  
  Povedal som jej. - "Ďakujem vám,'
  
  
  Usmiala sa. A ona bola jedna z tých žien, ktoré sa usmial celú cestu z ich dlhé, lesklé, červeno-hnedé vlasy, aby ich najdlhšie nylon-zabalené nohy tipy, ako ich lesklé mini-topánky.
  
  
  "Červené víno na večeru," povedala. "Ale máme aj Colognola. Červené víno, ktoré je minimálne tak dobrý ako Soave biely vínny, a to pochádza z kraja, kde sa narodila. To môže tiež byť predložené.
  
  
  Jej angličtina bola takmer bez čipu; len trochu tuhý, vo výbere slov, ale veľmi vzrušujúce.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Svojej vlasti?"
  
  
  "Veneto," povedala. "V Benátkach. Ale je to v Padova. Viac vo vnútrozemí.
  
  
  "Budem sa snažiť Colognola," povedal som. "Ale na jednu podmienku ... '
  
  
  "Ja som, pane ... pozrela sa na zoznam cestujúcich v ruke. "Pán Carr?" Bol som slúžil ako posledný cestujúci v tejto časti, a iné letuška mal už odišiel s ňou košíka. "Že vám bude chutiť toto víno so mnou," povedal som.
  
  
  "Je to úplne Conan," povedala pevne. Ale to cítil ako na začiatku niečo ako úplné odmietnutie.
  
  
  "Pravidlá sú navrhnuté tak, nesmie byť zlomené, alebo aspoň nie byť zlomené, signorina," povedal som. "Signorina?"
  
  
  "Signorina Morandi," povedala. Opäť, ona mi dal jeden z tých, obálkovanie, všeobjímajúca úsmev.
  
  
  "Roseanne Morandi, Pán Carr".
  
  
  "Jerry, Roseanne," povedal som. "Môžeme sa dohodnúť na obísť niektoré z týchto problémov? To nie je ako vaše oddelenie je preplnený. Spomenul si svojho dočasného úlohu ako olej-bohatý playboy a našiel dvadsať do svojej peňaženky. "Ak dáte to, aby váš priateľ, určite vie sa postarať o ďalších cestujúcich?"
  
  
  Úsmev bol teraz, že spiklenec.
  
  
  "To je viac proti pravidlám, Jerry," povedala, vyzdvihnutie biblie. Toto je pár pančuchy pre nah. Jeho príchode čoskoro s Colognola. To je ako svetlo a mäkké ako Soave, ale silnejšie.
  
  
  "Ako sa máš?' Povedal som jej, že skôr, než odišla.
  
  
  "Možno," Roseanne povedal. 'Uvidíme.'
  
  
  Čoskoro sa vrátil s dvoma fliaš Colognola a malý zásobník potravín pre seba. Posadil na sedadlo vedľa mňa a položila tácku na pult pred ňou.
  
  
  "Existujú iba dve nedele vľavo," povedala. "A potom chaos začne znova . Potom turistická sezóna sa začína. Všetky sedadlá budú prijaté. Všetci chceme niečo iné. A tieto tuku starých podnikatelia, ktorí začínajú privretiu mňa, pretože som si niečo o týchto taliansky štipky a teraz chcú dať ju do praxe. Som naozaj rád, je lepšie, keď veci nie sú tak preplnené, ako sú teraz. Dokonca aj vtedy, ak spoločnosť nemá myslíte, že áno."
  
  
  Ona zlomil uzáverov na fľaše a uncorked na ih s cvičil vývrtka pohybu. Ona naleje do niektorých môj pohár na mňa chuť. To bolo rovnako dobré ako povedala, svetlo a voňavé, s dobrou pachuť.
  
  
  On prikývol na ňu, a ona naplnené aj okuliare. Sme pili spolu v nevyslovené prípitok. Mal som silný pocit, že sme pili na rovnakú vec.
  
  
  Po pár drinkov, Roseanne tlačil späť trápne stoličky, ktorá oddelené nás a oprel ju plnú váhu proti mne.
  
  
  "Je to lepšie, Jerry," povedala, stanovenie jej nevinných hnedé oči na mňa ako jednej strane putoval cez moje rameno, ktoré sa pomaly pohybujú smerom k jej prsia. Nechcela push, že ruky preč, ale stisol ju ešte pevnejšie.
  
  
  Ďalšie letušky zozbierali naši vaničky a dve prázdne fľaše vína. Sergej na rovine bola vypnutá, a ako ďaleko, ako ona mohla vidieť, ostatným cestujúcim, podnikateľov a touring bohaté na strednom veku páry boli spí. Nie som si presne nové láska na prvý pohľad, ale to sa zvyčajne stane, vo chvíľach ohrozenia, napätie, a Nikdy takto: jednoduché, spontánne, a povznášajúci: od počiatočnej výmeny pohľady cez jedlo rýchlo sa pohybujúce uvoľnenie, ktoré už nie je možné vyhnúť. V priebehu niekoľkých sekúnd, sme znížili späť druhého sedadla, a mali sme celý priestor, súkromie, komfort a pohodlie, ktoré dvoch ľudí môže len snívať.
  
  
  Roseanne pomohol mi, aby som z mojej bunda bez pričom jej pery z mojej rta. Jej jazyk bol v mojich ústach ako stratené, vystrašené ryby. Ona oprášil top jej jednotné a rýchlo zbavil jej pančuchy a topánky. Vysoký, energická žena s neočakávané nehu a svetlo, sexy motýľ.
  
  
  Ďalej, hľadanie ruky boli všade. Podľa môjho rozopnutú košeľu, teraz nehanebne nižšia a viac neústupný, a potom hryzenie moje ústa a vyhľadávanie môj jazyk. Dal som si toľko, koľko som dostal. Potom bola prepadnutá nah, kde tie dlhé, klasické nohy stretol, a tam boli pomalé momenty vzájomného extázy. Nemala vyžadovať slová; naše lampy už nám povedal všetko.
  
  
  Keď sme dosiahli vyvrcholenie spolu, Roseanne len sa zhlboka nadýchol spokojnosti.
  
  
  Ona bola stále odpočíva, keď Roseanne, obec dievča, bolo otvorené a s úsmevom sa vedľa mňa. Okrem mierne červenať a skutočnosť, že jej úsmev teraz sa podobal dobre živený mačací úsmev, ona bola celkom model slušný a slušný letuška, ktorí strávili niekoľko minút chatovanie, a nič viac, s úctyhodnou cestujúcich.
  
  
  "Ak ste niekedy chceli letieť s nami znova, Jerry," povedala, " uistite sa, že ste to počas mimo sezóny, ako ste vy robíte teraz."
  
  
  Spýtal som sa jej. "Môžete len milovať vo vzduchu? — Po tom všetkom, som v pláne zostať v Rime za pár týždňov. Možno, že by mohol použiť svoj voľný čas na prehliadku všetkých hlavných turistických atrakcií. To znamená, že ste na najvyšší bod všetkých vrcholov.
  
  
  "Dobre, ďakujem, Jerry," povedala. "Som lietať a späť veľa. Ale, ak jej bezplatné, môžete ma kontaktovať na toto číslo. Dala mi telefónne číslo, ktoré bolo starostlivo napísané v notebooku. "Myslím, že by bolo pekné vedieť, čo ešte môžeme urobiť na zemi bez všetkých týchto ľudí okolo nás." Ona vlnitou jednej strane, na druhej spanie cestujúcich a giggled. "Kde ste ubytovaní? Ak to nie je príliš drzý, možno by som mohol zavolať ste tam.
  
  
  "Albergo Le Superbe," povedal som. "A ak nie som tam, zanechať správu."
  
  
  "Čo budeš robiť v Rime, Jerry?"
  
  
  To bola nevinná a veľmi zrejmé, spin, ale cítil som, moje varovania kop. Mierne pálenie v mojom krku, ktorý pochopil som sa inštinktívne znamení nebezpečenstvo.
  
  
  To bolo vývrtku, že niekto by sa ma spýtal, ale v momente, bolo nešťastné. Takmer každý by to urobili oveľa skôr. Príprava na intimitu sa vždy vykonáva prostredníctvom konverzácie, a nikto sa očakáva, že sex na zmiernenie cieľ málo. A "cieľ" je to, čo som cítila od prvého okamihu. To len mi trvalo niekoľko desatín sekundy na proces táto myšlienka v mojej hlave.
  
  
  "Chcem navštíviť filmu ľudí tam," povedal som, a to bez prerušenia diskusiu. "Toto Lorenzo Conti. Možno budem investovať nejaké peniaze ego-riadený novej produkcii."
  
  
  "Ah, Závit na Svete," Roseanne povedal, a on by skoro mohol vidieť, relé, kliknite na tlačidlo v ghost pre Madonna sa usmieva, zmyselná tvár v maroon rám. "Ak stretnete ľudí, ako to, že nebudete mať veľa času na splnenie niektorých letuška s názvom Rosana."
  
  
  Som ubezpečil ju, že po našich spoločných orgazmus, nikdy nemohla byť bezvýznamné pre mňa.
  
  
  Sme si rozprávali niečo o sebe, najlepšie reštaurácie v Rým, aký skvelý hotel Le Superbe, a tak ďalej. To všetko bolo nevinných hovoriť znovu, ale to, čo jej dal preč, bolo, že po prepojení môj výlet do Ríma, na "Konci Sveta" mala odložiť všetky zvedavosť.
  
  
  A tak sme si rozprávali a napped na pár hodín, ešte v poriadku. Roseanne potom ospravedlnil.
  
  
  "Eda nebol podaný ešte," povedala. "Raňajky pred pristátím. Nebudete strácať svoje telefónne číslo, Jerry?"
  
  
  Povedal som, hej, ja by som to robiť.
  
  
  Nechcel som povedať, hej, že by som poslať ego na AX kontakt v Ríme pre dôkladné vyšetrovanie, Signorina Morandi, jej životopis a všetky jej minulosti a súčasnosti pripojenia na Koniec Sveta a koncom Clem Anders.
  
  
  
  
  Kapitola 2
  
  
  
  
  Leonardo da Vinea Fumicino letiska mimo Ríma bol neporiadok. On zadali správne meno a rýchlo prešiel cez colné a bezpečnostné kontroly. Ona hodila do taxi bitka. Tam bola pravidelná štrajk na letisku, a súťaž pre taxíky bol divoký. Ona sa nakoniec našiel príjemný bastard, ktorí súhlasili, aby prijali mňa a moje tašky do mesta s ďalšími dvoma cestujúcich len zlomok celkovej osobu.
  
  
  Oni si svoje rezervácie na Le Superbe Hotel, a Hawk z jeho obvyklých zručný opatrenia. Bol som zaobchádzať tak, ako keby to bolo naozaj pod kontrolou Texas milióny. Keď som čítal v, spýtal som sa jej, či Chris Mallory alebo Sir Hugh Marsland boli zaznamenané aj.
  
  
  "Obaja z nich, Pán Carr. Recepčný bol šťastný, že potvrdiť AX informácie, že Le Superbe je neoficiálny sídlo Wereldeinde tvorcovia.
  
  
  "Potom som si len text nich," povedal som. V ruke bol kus hotel papier, pred ňou, zobrala pero okolo môjho vrecka. Napísal rovnakú správu na oboch z nich, čím sa kryje riziko, že jedna zo správ, by sa stratil. Jej hotel treba kontaktovať hneď ako to bude možné. "Dear Sir Hugh," ona napísal (a "Drahé Mallory" v druhej správe), " Lew, Kevin mi povedal, že vás vidím v Rime. Chcem Stahl filmu, aby sa majstrovské dielo. A myslím, že Koniec Sveta môže mať ešte šancu urobiť to."
  
  
  Držal som až veľké, nečitateľné podpis, a Klára sa ponáhľal, aby si vizitku klipy Hawk mi dal, identifikačné som ako člen zástupca Houston páni klubu .
  
  
  A bellboy trvalo mi až na šiestom poschodí, do miestnosti, ktorá vyzerala viac elegantné, než som odišiel v New Yorku. Le Superbe začala svoju hotel život v svetlé časy na prelome storočia, a s mnohými štýl zmeny a rekonštrukcie, nikdy nasledoval moderný trend zvyšovania obsadenosť vydelením jeho suites do menších priestorov. On vytiahol dve nové 1,000 lire účty pre messenger, potom mi hmú jeden za 5000 eur a povedal mu, aby sa vrátiť na najvyššiu rýchlosť najnovšie a najviac kompletný Rým karty. Vedel som, že jej to celkom dobre v meste, ale plánoval som sa na to zvyknúť rýchlo, čaká na odpoveď z mojich najlepších súbor: dve správy.
  
  
  On sa vrátil, ešte pred dokončením vybalení. Ako odmenu jej odmietli zmeny, ktoré sa vrátil do hotela.
  
  
  Som strávila celých päť minút sa zameriava na mapu, po rozložení, pokryté polovica môjho Barokový posteľ. On potvrdil svoje vedomosti z minulosti, vyplniť niekoľko nejasné škvrny v jeho pamäti, a nachádza sa na naše kontaktné adresy: jeden v ušľachtilý Parioli, ostatné v hlučnom Trastevere na druhej strane Tiber.
  
  
  Pre ďalšie potreby a známych rutinných, vzal som si Luger z mojej diplomatickej batožiny, demontáž ego, a kvapkala olej na spaľovanie mechanizmus. Potom ju vyzliekol v päť minút jogy. Potom jej bench press chcete si oddýchnuť, ktoré Roseanne tak šťastne odmietnutý mi na rovinu, chcem zabudnúť na to, na oboch koncoch deň, ak je to potrebné.
  
  
  Ak jej správy nebol odpovedal, niečo, čo by bolo nesprávne, pretože viac myslela o Rosana-skutočnosť, že jej stimulácie predohra bola efektívna a erotické — čím viac sa stal presvedčený, že to malo niečo do činenia s "Na Konci Sveta."
  
  
  Som upadol do hlbokého spánku a mal príjemný sen, ktorý bol uvoľnený reenactment moje stretnutie s Rosana. Len v sne, nikto iný na rovine a veci boli riešené trochu pozornejšie. Kým budík zazvonil zvonček.
  
  
  Prebrala sa rýchlo, a bol nešťastný. Zazvonil telefón. Vzal telefón mimo háčika.
  
  
  "Pán Carr?" Ženský hlas s mierne cudzí prízvuk.
  
  
  — Budete sa zapojiť do diskusie?"
  
  
  "Sir Hugh Marsland pre vás." Len na chvíľu, prosím.
  
  
  Čakal na ňu, a hlas, ktorý bol príliš teplé, príliš živé, vzal miesto dievčinu.
  
  
  "Rozprávate Hugh Marsland, Pán Carr," povedal. (Vždy pozor, ak Angličanom zabudne jeho hlava príliš skoro.) Lew bol veľmi ohľaduplný v poradenstvo, kontaktujte nás. Ako to, že starý blázon robí?"
  
  
  Odpovedala som jej s informáciami Hawk telexed na mňa. Lew, že staré šialenec, cestoval na jeho jachte, Mad Jane, pobrežia Diamond Reed s Mimi, piaty Pani Kevin. Musel som povedať dobrý deň, na oboch z nich.
  
  
  "Obávam sa, že nie je nič zlého s finančnou strane oboch koncoch Sveta, bože," Sir Hugh povedal: myslenie je málo Lew. — Ale nie je tam žiadny dôvod, prečo by sme sa nemali stretnúť trochu relax v la bella Rómov. Renzo Conti a niekto okolo nás, chceme stretnúť na drink a stráviť večer. Bol by som rád ak by ste sa k nám. Povedzme okolo šesť-tridsať v Monza salónik?
  
  
  Povedal som jej, že to páči.
  
  
  Krátky rozhovor bol takmer natoľko, aby jej pohľad Sir Hugh sa v tele a krvi. Je vzdelaná a dobre vychovaný Angličanom s falošným tvrdý-chlap spoločnosti vzhľad, ktorý mal zamaskovať jeho nadutosť, aby mohol zarobiť libra, známky, frank, alebo líry, že nemal dediť rovnako ako ostatné chlapcov. A to bolo takmer isté, že tam bol priestor pre ešte viac peňazí na Konci Sveta. To bolo len povedal, aby príspevok príťažlivejšie pre pomalších bohaté Iuris tým, že ego zdať zbytočné, takže ak sa ma chytiť, oni sa ma vyzdvihol a predstierať, že deti majú dobrý čas.
  
  
  To bolo len päť hodín poobede, a mojimi vystretými zvyšok bolo odstránené, nepohodlie časový rozdiel. Bol som schopný dať to, aby dobre využiť, sú dve hodiny, ktoré som opustil pred hra sa začala. Dostal som oblečený (a urobil duševné poznámka: ak chcete kúpiť viac farebné košele a doplnky, aby môj vzhľad ešte presvedčivejší), a zišiel výťahom dole do haly v pozlátené kovové klietky.
  
  
  Doorman zavolal taxík a išiel som na Piazza Navona, nádherne krásne a turistické miesto. Namiesto prijatia tabuľky na Tre Scalini terasa, som prešiel cez námestie, vzal niekoľko zákrut, a vrátil sa na mojej trase, Corso Vittorio Emanuel. Prišiel práve včas, aby chytiť autobus do Trastevere. Bol teplý jarný deň, a autobus bol plný kusy, a je to pocit, ako by ste boli prilepené v sklade plná vôňa stale práčovňa, ale ja som vedel, že som bol bez prenasledovateľov.
  
  
  Kontakt, adresa bol starom, riedko zariadené rohu byt nad fajčiarske obchode predávajú cigarety, soľ, a losy. Vyliezol na vratkých schody a zrazil tri krát. Otvoril dvere od chudý chlap v jeho dvadsiatych rokov sa s flaxen vlasy, ktorá vyzerala ako nezamestnaná traktor ovládač. Dokonalý prevlek na medzinárodnej, putovanie študent obyvateľov regiónu. Spravoval jeho apatický narkoman predstavovať, kým on zatvorené a zamknuté dvere za mnou.
  
  
  Potom vyšiel na jeho vlastný postoj, a Stahl pozrel trochu viac ľudský.
  
  
  "Hyman, CIA," povedal. — Bolo mi povedané, ste prišli." Ste Jerry Carr, nie ste?
  
  
  'To je pravda.'Jej zatriasol hmú ruku.
  
  
  "Cítim sa veľmi ospravedlňujeme sa za Anderson," Hyman povedal. "Mali sme tušenie, čo robil. Jej ego hľadal všetky jej veci, a sme stále nemáte žiadne vedie na fretka. Mal divokú teóriu o " Konci Sveta." Ale len konšpiračné vidím v tom je obvyklé pokus mlieko investorov a možno aj verejnosti." Nechal si ma do zadnej miestnosti, ktorá mala rovnaké smrtiace atmosféra ako v prvej miestnosti. Musí tam boli niektoré organizácie v tomto, hoci, pretože on išiel až na starý gauč, odsunutý bokom neporiadok na podlahe, a vytiahol kartónové krabice z pod ním.
  
  
  "Možno budete nájsť niečo, čo sme prehliadli," povedal bez toho, koľko presvedčenie. "Sú to ego veci, s výnimkou oblečenia bol nájdený v jeho len dobrý oblek, že bol pochovaný a niektoré iné oblečenie, ktoré ego slúžka predáva na bleší trh."
  
  
  "Ego slúžka?" Moje uši vztýčené na možné potuchy. "Corky. Americký študent. Pravdepodobne, " Hyman povedal. Najnovší v dlhej série. Čisté cestnej premávky v tomto smere. Skontrolovali sme sa na to. Ale môžete dostať jej adresu, ak chcete. "Možno," povedal som. — Ale dajte mi zvládnuť prvé.
  
  
  Nie som o zamietnutí CIA. Ale boli časy, keď ĽUDIA zistili, o veci, ktoré boli chýba na. A vzácne lekárske prípady boli opačné.
  
  
  "Budem v inej miestnosti, ak budete potrebovať mňa," Hyman povedal. "Stavím sa, že ste jediný, kto má na napaľovanie hašiša v kadidelnicu skryť skutočnosť, že som dymu Ťava."
  
  
  On sa posadil na vratkých gauč a Stahl preskúmať obsah boxu. Mal som nič zastaví. Všetko sa opakuje, čo som už vedel, že na telex. Anderson je hromadu clumsily písomné poznámky, aby sám bol oboznámený so všetkým, čo z jeho dátumy s Cora a ďalšie dievčatá, aby sa jeho poznámky o Conti, Marsland, a Mallory. Clem Požehnaný Andersson bol chronické pisárik. Je to len ako zlý zvyk pre tajné Služby dôstojník ako je to talk opitosti. Na druhej strane, vedela, že niektoré dobré agentov (nikdy top-notch, ale stále dobrá), ktorý hovoril tak veľmi opitý a uviesť toľko rozpory, ktoré sa riadil counterintelligence chlapci blázon snaží extrahovať zrnko pravdy z ih je táranie. To isté sa dá povedať o Anderson je čmáranice a poznámky. Okrem toho, že on sa zbláznil, nie je nepriateľ, ale jej, Nick Carter, hľadá možnosť, že nemusí vylúčiť odplata, a hľadajú stopy na to, čo mohlo spôsobiť, že ego je smrť.
  
  
  Boli tam len tri poznámky, ktoré neboli duplicitne, čo som sa používa na kŕmenie v mojej hlave. Obskurní skica s menami Conti, Marsland, a Mallory, ktoré tvoria trojuholník okolo písmena L. Tieto zahŕňajú otáznikom a nečitateľné upozorňujeme, že môže znamenať CH, Švajčiarsky špz označenie. Potom nasleduje niečo, čo sa číta ako Jungfrau, Alpine spire vo Švajčiarsku, alebo v nemeckej, panna (vysoko nepravdepodobné), alebo Junker-v nemčine, šľachtic, alebo wild slivky — narkoman. Alebo možno nejaké kódové slovo. Na začiatku druhej bolo jasnejšie vedomie, pozostávajúce z viac ako "R". "R", a s kuriérom? Ale kto je to? V čase choroby, moje myšlienky sa vrátil do Rosana.
  
  
  Po tretie, v strede bruchu prázdna karta je písmeno "AA". Klemmu mal pitnej problém a mohlo by to boli plánovania kontaktovať Anonymných Alkoholikov v Ríme, ale zdalo sa mi, ako pritiahnuté za vlasy, ako môj predchádzajúci "panny".
  
  
  Hymana poďakoval jej, zapísal Cora adresu a doľava. Ona žila v penzióne v okolí. Len v prípade, že nebolo, som kráčal pár uličiek Santa Maria Námestí, rovnako spoločné turistické stop in Trastevere, a oslavovaný taxi.
  
  
  Stále som mala trochu času na kúpite svetlé tričká a pár z krokodílej kože, vysoké topánky, aby si udržala svoju Iuris obrázok. A stále som mala trochu času na holenie v mojej izbe a zmeniť sa na stretnutie.
  
  
  Inšpirovaný mystique sklade auto racing, Le Superbe Hale v Monza bola zdobená reprodukcií historických automobilov, rovnakým spôsobom, že niektoré anglické puby sú zdobené reprodukcie koní a poľovníckych psov. Teraz, v šesť-tridsať večer, ego, bol naplnený Conti fotoaparát posádky, niektoré spev, a najkrajších a úhľadne oblečený ženy by nikdy nevidel, všetkých zhromaždené pod jednou strechou.
  
  
  Kráčal do Monze izba s trochu schizoid správanie, ktoré sa vždy zdalo, že najlepšie vyhovuje Jerry Carr. Polovica neistota cudzinec a pol arogancia človeka, ktorý vie, že mu môžete napísať akúkoľvek kontrolu pre osem-obrázok súčet. Ignorovala som čašník, ktorí sa snažili viesť ma na stôl, a zostal tam, kde som bol, pol blokuje vchod, spájanie do zvodné tmy.
  
  
  Bol som stále šilhající keď vysoký, rozložitý muž s červenou tvárou, plešatý hlavu, a tesný červené fúzy nad jeho hornej pery priblížil.
  
  
  Jerry Carr? Hugh Marsland. Hlas okolo hovoru spoznal. — Som rád, že ste mohli prísť. Všetci sme v tom kúte. On vlnitou a mäsité ruka v neobmedzené smer. "Získať a udržať šťastný spoločnosť s ego hárem spoločnosti." Dal chrápania whinny, a sledoval som.
  
  
  V egu skupiny a Conti skupiny, niekoľko drobných stoly boli tlačené spolu. Bol som predstavený Lorenzo Conti, Renzo s priateľmi, Chris Mallory, starnutie hviezda Michael Šport, kvitne, ohromujúci Camille Cavour a iné. Nariadil dvojité Chivas Regal na skalách, sadol do pozlátenej stoličky medzi Sir Hugh a Conti, a snažil hľadia do tmy vidieť jeho nových kamarátov .
  
  
  Sir Hugh už opísal. Medzi egom, jeho plešatý lebky a červené fúzy mal bodrý a nevinná tvár anglickej internátnej škole chlapec, aj keď hmú bol v jeho koncom štyridsiatych rokoch. Vyzeral ako veselá a veselé dieťa, kým jej ego oči videli. V pohode, výpočet nehrdzavejúcej ocele gule. Bol vysoký a trochu stocky, so dávno odišiel z športy.
  
  
  Renzo Conti bol druhý extrém. Krátke, asi päť stôp, tenký a elegantný, iba 56 rokov, podľa mojich údajov, s modro-čierne vlasy. Buď to bolo pre estestvenno, alebo to bol najlepší maliarske práce, akú som kedy videl. Bol hladko oholený, s aristokratický nos a tmavo hnedé oči nastaviť v opálenú tvár. Ego Cerro-zelená mohair oblek bol zákazku s talianskym dokonalosti. Nen mal na sebe bledo zelená hodváb turtleneck. On nosil zlaté Rolex na jeho ľavom zápästí. Na jeho pravej krúžok prst bol starožitné signet ring ovinuté v bledo zlata. Usmial sa a ukázal celý set lesklé biele zuby; lepšie ako väčšina ego hviezdy.
  
  
  Mallory je Stud bol tak veľký, ako Marsland. Ale on musí boli oveľa hrubšie, napriek drahé krajčírstvo jeho chlpaté tweed oblek. Všetko o nen bolo také nové, odráža sa na svoje novo nadobudnuté prosperity, že ste nemali potrebovať akékoľvek ďalšie informácie, všimnite si to. Neviem prečo, ale niekto ako Renzo môže chodiť v obleku prvýkrát, a to stále pripadá ako ego rodina má niesol ego z generácie na generáciu. Zatiaľ čo niekto ako Studds bolo rozdávanie jadra, falošné veci, napriek všetkým libier on vložil do jeho drahé Zhirinovsky vyhovuje. Balenie mal dlhé a škaredú tvár, druh škaredosti, že niektoré dámy, ktoré sú ľahko zapôsobiť hovor atraktívne. Najmä s jazvu na jeho ľavom líci. V každom úspešné obdobie jeho kariéry, on by to urobil Viačeslav. Tak ten musí mať snažili udržať ju ako pripomienku svojej minulosti ega oči boli bledomodré.
  
  
  Michael Športy. Vy iste viete, ego z fotky. Je to mimoriadne pekný Angličanom, o niečo menej ošumelé, než jeho ego-riadený vzhľad na veľkej obrazovke by sa mohlo zdať. On vyzerá na štyridsať, a len odhalí svoju pravú veku päťdesiat-nepárne na konci stresujúce noc s súk a pitie.
  
  
  Camille Cavour bolo niečo úplne iné znova. A čo-čo, čo sa oplatí so zameraním na, na chvíľu. Vyzerala lepšie ako jej film obrázok navrhol, a že film obrázok sa jej sex symbol len dve krátke rokov. Ona nemohla byť prípadne vyšší, než šesťdesiat nohy naboso, alebo vážiť viac ako šesťdesiat kíl, ale výsledok bol dokonalý. Jej mäkké hnedé vlasy bol zachytený v žltom zamatovou stuhou a spadol dolu chrbtom. Jej fantastické telo bolo zamknuté v tesnej orange šaty, ktoré objali dve vyčnievajúce slivka-tvarované prsia. Obrátila byť zavedená Sir Hugh, jej dve tmavé hnedé oči, takmer ako čierne ako zrelé olivy, mal žiarivý efekt dvoch 250-wattové žiarovky.
  
  
  Zvyšok sa skladá z menších bossov, zamestnancov, hercov a herečiek, ako Sir Hugh už povedal mi do telefónu. Mal som silný pocit, že celá strana bola vytvorená pre naivný Jerry Carr, playboy a možných investorov.
  
  
  Čašník, oblečený ako keby utiekol z sedemnásteho storočia bojisko, priniesol mi whisky, a Renzo, už veľký kamarát mi ponúkol cigaretu na rovný platinum rúry zariadené s erbom. Snáď rodinný erb. Jej zdvorilo odmietol cigarety a vytiahol svoje vlastné značky, filtrované cigarety, ktoré svoje preferované. Oni sú na zákazku, a zdobené s C monogram, ktorý môže ľahko prejsť na Carr alebo Carter. Camille cooed v radosti a spýtal sa, či to bolo v poriadku, ak chcete mať deti. Ona bola jednoducho boli požiadaní, prosím vás. Ona sa opieral v dôverne a robil osvetlenie cigaretu zvláštne, intímne zákona.
  
  
  "Ach," povedala, sklamaný, po dlhom ťahať. "Je to len obyčajný tabak, Pán Carr.
  
  
  "Ospravedlňujem sa," povedal som. "Uvedomil som si, že talianska polícia sú pomerne komplikované o marihuany."
  
  
  "Pú," povedala. "Pre ľudí bez domova a hippies, áno, ale nie pre ľudí, ako sme my. Dottore Simca, ktorí budú ktorí prídu čoskoro, má vysokú politickú pozíciu, a každý vie, že ego vytrvalosť je čiastočne kokaínom. To isté platí pre Renzo.
  
  
  "Nie, — povedal som, vhodne dojem. "Zavolaj mi Jerry," povedal som.
  
  
  "Ak zavoláš Camille," povedala. Pozrela sa na mňa na okamih. "Myslím si, že budem sedieť vedľa vás, Jerry," povedala. "Aj keď je vaša cigareta je len obyčajný tabak." Nie som si istý, čo urobila s G, ale na to nemá veľmi zmysel, ako kríženec medzi Ch a Dsj, a to poslal podivné triasť po chrbte.
  
  
  Teraz sme mali malé námestie za štyri z nás: Camilla, Sir Hugh, Renzo a mňa. Camille pritúlila ku mne tak blízko, že tam nebol ani priestor pre hodvábny papier medzi nami.
  
  
  "Gerry má v pláne zúčastniť Sa na Koniec Sveta," Sir Hugh povedal s stifled smiať. — Ale povedal som em som sa bál, sme mali veľa peňazí. Naozaj, Renzo? "Obávam sa, myslím si, že tak, príliš," Conti povedal. "Je to rozpočet osem miliónov, veľmi veľké týchto dní, a už máme ďalšie dva milióny eur za prípadné meškanie a inflácie. Väčšina nášho rozpočtu na nezvyčajné rekvizity a "špeciálne efekty". Sme zničiť celé autá. O desať votum-votum streľby začne. Obrovské flotily budú sa potopila, nehovoriac o vreckové pol milióna dolárov na licenčné poplatky z hviezd ako Camilla a populárne Pán Športy. Používame aj najväčšie hviezdy v každej krajine, aj v Rusku, a, prvýkrát, Čína, pre hostí úlohy."
  
  
  "Je to zlyhanie, Renzo," povedal som. "Chcel by som dať môj posledný dolár, aby film ako tento jeden deň." Ako tento posledný dolár mal byť pochovaný pod viac ako dvanásť miliónov súrodenci, Conti je povzdych stretol s významným mračiť.
  
  
  Ona by rád videl Gerry získať podiel v našom filme, " Camille povedal príjemne. — Len som sa stretol ego tu Renzo. Si predstaviť ego na mňa, a potom odošlite ho znovu. To je pre mňa nešťastný, a viete, ako zlé to môže byť pre film: meškanie, opakovaní carinf.com nie je zodpovedný, lekári, injekcie, ak som sa stal nešťastný." Jej posledný film, "Madonna de Sade", stojí niekoľko sto tisíc bodov viac kvôli jej povaha a temperament. "Ďakujem ti, De," povedal som.
  
  
  "Ale Camilla, bábika," Sir Hugh protestoval. "Mali by ste vedieť, že tam je limit na účasť. Môžeme dovoliť niektoré softvérové riešenia, ktoré pokrývajú vaše rozmary, a ďalšie dva milióny.
  
  
  "Niekoľko rozmarom, Hugh?" Camille spýtal, ako jeden z jej krvi - červená-fingernailed ruky ukázal na moje každého kmeňa a dal to trochu squeeze.
  
  
  "Prosím, Camilla, môj milý," Renzo povedal. — Nechcel som na mysli, že by bolo nemožné, aby nápoveda Jerry, len ťažko. A ak chcete, aby sa problém z nej, možno by sme mohli vymyslieť niečo. Ale musíme počkať na Pierrot, Pán Simka, náš finančný expert. Má vlastnú Švajčiarskej banky a je náš politický spojenec. Nebojte sa ale, vážení Camilla, a ani vy, Jerry.
  
  
  Spýtal som sa jej, keď to Pán Simka by sa k nám. Tento Švajčiarskej banky môže byť len spojenie chcela v Clemm Anderson to divné náčrtu.
  
  
  "Kto vie," Renzo povedal. "Ak Pierrot príde, bude mu. A ak Em rád neporiadok v Senáte práve teraz, on bude asi trochu neskôr.
  
  
  "To je jeho vlastné zákony," Studds povedal Mallory. "Ako to robiť zákony pre Taliansko."
  
  
  "Alebo porušenie zákona," Camilla tweeted.
  
  
  "Dobre, dobre," povedal Sir Hugh, s fatherly mračiť. "Nesmieme dovoliť Jerry mať nejaké divné nápady."
  
  
  Renzo smiali sa, ako keby Sir Hugh práve povedal najväčší vtip na svete. A možno to bolo.
  
  
  Nasledovala niekoľko hodín pitnej a bezcieľne hody v Monza salónik pred Renzo pozrel na jeho Rolex a povedal, že to bol čas presunúť celý zverniciach do reštaurácie na večeru; tento večer mal najal veľmi zvláštne diner.
  
  
  "Môžeme jesť tam, a potom Klincami ukáže Jerry niektoré naše požičané lietadla," povedal. "Zarobil som moje milióny tým, kombinujúci obchodné a potešenie." On tiež oprášil tento pochváliť pridaním ," A hlas ako ih stratil znova.'
  
  
  Podľa mojich telex, bol dlh voči bankám a menej tolerantní súkromných veriteľov, až do posledného dňa. Ale musela som povedať, že sa aj naďalej správať sa ako človek bez jediného starostlivosti v tomto svete.
  
  
  Šesť limuzín čakali v hotelových kľukaté cesty. Jeho udelená časté buďte prvý. Renzo, Camille a jej v zadnom. Mallory a Sir Hugh sa v sklápacie sedadlá v celej z nás, a Michael je vedľa požičovňa ovládač.
  
  
  Trvalo mi dobrých dvadsať-päť minút od hotela je reštaurácia, ktorú som strávil úplne vstrebáva do seba. Na jednej strane Renzo s opatrný, ale podrobné otázky o mojej finančnej situácii v prípade Vereldeinde pozve ma ako investor. Na druhej strane, Camilla, ktorý sa zaoberá, priniesla mi v niektorých okolo nej udalosti . Hneď, ako sme boli mimo, okolo hotela, cítil som malý, jemný ruku na moje bedrá, testovanie moja reakcia na jej dotyk.
  
  
  "Existuje pomerne málo problémy dostať slušnú sumu zo Spojených Štátov, Jerry," Renzo povedal. "Napriek všetky reči slobodného podnikania."
  
  
  "Ja vždy majú niekoľko miliónov dolárov v rezervy v Nassau," jej Renzo priznal.
  
  
  "Dobrá poloha hotela v Nassau". Sir Hugh sa obrátil, aby sa pripojili k diskusii. "Žiadny problém, ak chcete, aby sa vaše veci, aby rýchlo."
  
  
  Camille giggled a stisol moje stehna. "Ja by som oveľa radšej si spomaliť vaše podnikanie," povedala šepkala v mojom uchu. Ona identifikovať slová, nasleduje pohybom jej jazyk, ktorý sa posilnila voľný pohyb ruky.
  
  
  "Ona má prenos z Nassau raz, a trvala len dva dni," dodal Chris Mallory. "Ak jej ego sa snažil dostať cez Ameriku, to by trvať dva až tri nedele."
  
  
  "A vy by ste mali vyplniť päťdesiat formuláre na mizerné £ 400,000," Sir Hugh odfrkol.
  
  
  Ona tiež odfrkol, ale bolo to sklamanie, a radosť, ktorá prišla spolu s ním. Nevedela som, koľko dlhšie som mohol vydržať pod Camille jemné láskanie bez vybuchujúce. Joga mi dal určitú kontrolu, ale to si vyžaduje plnú koncentráciu, aby ste dosiahli maximálne výsledky. A s Camilla je jazyk v mojom uchu, ee, hrá v blízkosti moja slabina, jej musel držať iné ucho otvorené pre Conti, Mallory, a Sir Hugh, a reagovali bez viazania seba priamo.
  
  
  On gritted zuby a hovoril knowledgeably o možnostiach počet nadnárodných spoločností so sídlom v Ríme alebo v Miláne. Som šepkal tichú modlitbu poďakovania ako limuzína sa nakoniec premenil cypress-lemované uličky vedúce k našej reštaurácii. Camilla nechajte sa takmer počuť angry zvuku, ako malé rozmaznané dieťa, ktoré má stratil svojho hračku, ako ona chytil ju za ruku preč. Auto zastavil. Keď vodič otvoril dvere pre nás, Renzo nás vedie cez obrovské drevené dvere starého štuky statku. Celé prvé poschodie bol otočený do jedálne. Na zadnej časti, za dva obrovské pľuje, boli tam dva veľké drevo-pálenie krby plný horiace ohne. Na jednej ražni visel veľký diviak, tuk, ktorý kreslil malé jazyky požiaru okolo ohňa nižšie. Druhý mal tri husi a päť zobáky.
  
  
  "Sme získali Toskánskej vzdelávanie v celej svojej kráse," Renzo povedal. On motioned nás na hlavnej stoličky a zastavil sa, aby dal majiteľ niektoré varenie tipy.
  
  
  Zvyšok skupiny ponáhľal sa. Čoskoro, tradičné talianske multi-chodové večere začal. Pre anti-cestoviny, hrubé farmár zeleninová polievka a / alebo cestoviny dodržiavať. Potom pečený diviak s pečené zemiaky a artičoky. Potom kurča alebo hus s miešaný šalát a cuketou. Potom obrovské zásobníky na sladké gaštany a krém koláče. Potom syr palube takmer veľkosť Odin okolo stolov, a konečne, na začiatok to všetko preč, všetky druhy malých vecí, zapiť koňak, šampanské a grappa.
  
  
  Camille si sadol vedľa mňa. Jedla všetky pokrmy s rovnakou chuťou ako žravý žrebce krížom z nás. Ak ona vždy prišiel ako je tento, potom jej malé päť-noha obrázok potrebné, aby sa udržala konštantná a pretrvávajúce cvičenia. Náš výlet tu dal mi nejakú predstavu o tom, čo je pre tréning. "Preboha," Mallory povedal, pomáha sám high — vzostup špagety a pitie ih chianti, " prisahám, že sa na vás. Tam je niečo o tejto talianskej vzduchu, ktoré robí môj žalúdok clench. Dom dvoch okolo tieto jedlá by byť plnohodnotné jedlo, a tu I naďalej jesť."
  
  
  Niekde medzi makaróny a diviaka, tam bol rozruch pri vchode, a šepot išla cez celú jedáleň.
  
  
  "Pierrot sa blíži," Renzo povedal. "Malý Mudrc".
  
  
  Tuk hostinský prišiel do pohľadu, obzrieme späť a poklony k pokorný jeden. A po ňom, že bol videný v najmenších osoba, akú som kedy videl. Piero Simca bol čistý, pôsobivo oblečený trpaslík s dobre ostrihané vlasy a elegantné tvare srdca fúzy. Niesol krátky slonoviny-na čele walking stick viac než štyri nohy dlhé. On bol asi päť stôp vysoký v high-podpätky platformu topánky.
  
  
  Ego viedla na náš stôl, kde čašník už umiestnené dva vankúše na stoličky. Každý sa postavil pozdraviť ho, vrátane Camille a po nich rozpačito, ako to vyžaduje svoju úlohu, vy naozaj.
  
  
  "Pierrot".
  
  
  'Profesor'.
  
  
  "Konečne," Renzo zvolal. "Profesor Simka. Pán Carr, muž, povedal som vám o tom.
  
  
  "Dosť to, Profesor," malý muž povedal, uchytenie ruku ako pazúry. "Sme tu ako priatelia. Jej meno je Pierrot, Gerry, a som rád, že vás spoznávam. Sadnúť, tak on môže dobehnúť na tejto debauched gluttony.
  
  
  Hovoril perfektnej angličtine s miernym Americkým prízvukom, na rozdiel od Britskej primness, ktoré je zvyčajne vidieť v gramotný Taliani.
  
  
  Ego je úsmev bol otvorený a nevinných. Ale bolo tam veľa hnevu vo svojich malých stavať. To nebolo stále na pozore pozrite sa do ega zelenými očami, ale niečo ako mäkké šum v ega štíhle telo. Jediná vec, že ona mohla porovnávať to bola noc dávno v Palembang, Sumatra. Potom sa hodil a obrátil sa na sedem bezsenných hodín v nej odpadky. Kým som sa pozrel dovnútra a nájsť malé svetlé a lesklé krait, ktorý je jedným z najviac smrteľných draci vo všetkých prírody.
  
  
  Ego veľkosť nemal zasahovať Pierrot je predstavy o zdravom stravovaní. Pravda, na jeho slovo, on jedol anti-cestoviny a špagety na závratnou rýchlosťou, a preložil nás, keď diviaka bola doručená. Potom mal čas hovoriť.
  
  
  Sir Hugh mi povedal o mojej túžbe investovať do Sveta Koniec , jeho vlastné pochybnosti, že by to mohlo byť usporiadané, a Camilla komentár, že ona by bola veľmi nešťastná, keď som nemohol stať jedným z jej sponzorov.
  
  
  "A vy by nechcel jej byť nešťastný, Pierrot," Camille pridaný.
  
  
  "Nikdy, moje drahé dieťa," Pierrot povedal, vypínanie veľký kus diviačej šunkou a pripnúť svoje ego na jeho čepeľ, ako miniatúrne hawk vrhaním sa na svoju korisť. — Človek by sa pohybovať hôr, aby si bola šťastná." A keďže nechcem vyzerať veľkosť buldozér, o dôvod viac som sa pohybovať ih pre vás. Dovoľte mi, že o nej.'
  
  
  Zatvoril oči, dal mäso v jeho úst, a žuť zamyslene. Sivý goatee posunie hore a dole jeho široký kravatu, ako on žuť a myslenia.
  
  
  Otvoril jeho oči so spokojným žmurknutia. "Odmietnutia Argentines," povedal.
  
  
  Som nemusel hrať pozrieť ohromený. Spýtal som sa jej. "Čo je to, Pierrot?"
  
  
  "Rozmýšľam nahlas, Jerry," povedal. "Niekedy to nie je príliš elegantné. Myslím, že tam je skupina bohatých idioti v Buenos Aires, ktorí sa chcú podieľať sa na náš film; malá účasť približne pol milióna eur. Nič sa podpísala, nie je ani podanie ruky.
  
  
  A celý svet vie, že Pierrot zachováva jeho slovo. Ale ak to nebolo pre ktoré handshake, prečo by to náš priateľ Jerry Carr sa miesto týchto Argentines?
  
  
  "Prečo nechcel som myslieť na to? "zvolal Sir Hugh s prehnané obdiv, ako v prípade, on nemyslel pomáhame milí Jerry Carr zbaviť niektorých petrodollar ego okamihu skončil čítanie moja Krásna správa.
  
  
  — Naozaj si myslíte, že môžete robiť to?" Spýtal som sa jej, vhodne bezradná.
  
  
  'Môžem to urobiť?'Áno, " povedal malý Pierrot. "Už som si, Jerry Carr.
  
  
  Môj hlas je podanie ruky, že všetky naše priatelia môžu svedka." Že tesný, clawlike smrť grip znova. — Na päť sto tisíc dolárov za účasť v Koniec Sveta, plus obvyklé náklady navyše." Ale je to vec pre právnikov, a zajtra, alebo o deň neskôr. Už viac hovorí o peniaze dnes večer. Dnes sme len skupina zábavu priateľov, ktorí majú dobrý čas. Súhlasíte s tým?"'
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som.
  
  
  "Veľmi dobre," povedal Sir Hugh.
  
  
  "Pekné mať okolo vás," Klincami zamrmlal na Mallory.
  
  
  "Bravo," Renzo povedal.
  
  
  Camille odpoveď bola dlhá, maznanie squeeze môjho stehna.
  
  
  Obchodné nebolo diskutované počas round-trip jedlo. Neskôr, sme sa dostali späť do limuzín a odviezli na letisko, kde Piero politickej dôstojnosti, nás viedli mimmo vojakov do zadnej časti letiska, kde prvá časť Vereldeinde Air Force bol zostavený. Clemmu Anderson správach ma pripravili na niečo pôsobivé, ale bol som prekvapený. Nielenže Conti uistite sa, že rôzne vlády za predpokladu, najlepšie lietadiel, ich vzdušných síl-jet Prízraky, jet Sabres, a niečo, že aj v matnom svetle sa ukázalo byť skutočný B — 52-ale boli tam aj hŕstka z lietania hračky na displeji, že ona len vedela, asi podľa názvu AX: Lietadiel, ktoré neboli uvedené aj v najnovšom vydaní Všetkých Svetových Lietadla, ktoré nenahraditeľný ročné registry, kto robí, čo a zabije koho. Dve z týchto tajné lietadlá boli Americké. Ostatné tri vyzeral ruskej modely, ktoré on jediný vedel o z povesti a tých pár pašuje fotografie. Ih bol tri, ktoré môže len uviesť, že tieto nepochopiteľné východných susedov boli v pohybe vpred oveľa rýchlejšie, než naše najlepšie spravodajská služba mohla udržať.
  
  
  Prvýkrát, všimol si, skutočné nadšenie v Renzo, Sir Hugh, a Studds. Drobné Pierrot Schell je v čele, prechod z jednej poklad na iné, ako obdivovať školák.
  
  
  "Predstav si, jeden okolo týchto objektov objavil cez Washington, DC, so symbolmi Sovietskeho zväzu, "povedal," v okamihu, keď Americké lietadlo sa nad Leningrad, a jeden okolo nich, povedzme, s svastiky, sa nad Pekingu. Len si predstavte reakciu vo všetkých troch prípadoch, a ako rýchlo civilizácia, ako ju poznáme, sa skončí."
  
  
  "Toto je hlavnou témou oboch koncoch sveta," Renzo pošepol mi. "Budeme robiť Laurentiis' Waterloo vyzerať ako stará Shirley Temple komédia."
  
  
  Spýtal som sa jej. — Niektoré film s posolstvom?"
  
  
  Chris Mallory praskla sa smeje na opustené letisko. Na večeru, bol neustále pitie grappa, nápoj, ktorý môže byť použitý takmer ako petrolej bez zmeny destiláciu príliš veľa.
  
  
  "Je to správa," povedal. "Správa mŕtve vonkajší bazén". S jeho mierne stooped obrázok v moonlight, jeho bass hlas prichádza od ega, jeho dlhé, vráskavá tvár, a že black cape prehodil cez jeho ramená, vyzeral ako upír okolo jedného z menších bratov ' ego filmy vo filmoch. "Studds znamená," povedal Sir Hugh vážne, " že máš pravdu. Je to film s posolstvom, Jerry. A že správa je, že táto hlúpa stará svete len neprežije Svetovej Vojny III s všetky zbrane, ktoré sú k dispozícii teraz, aj do malých krajín."
  
  
  "Cenovo dostupné aj pre filmové spoločnosti," dodala som sucho. Sir Hugh sa zasmial. "Vlastne. Samozrejme, je to tvrdá práca je potrebné len pre detaily: vzlet, pristátie a podobne. Naše najnovšie akčné scény, z ktorých niektoré budú najviac ohromujúci niekedy výstrel, bude zastrelený v menšom meradle. Do najvyššej kategórie, lietadlá nad hračka miest, rybníky, že bude vyzerať ako oceánov, ale všetko je neuveriteľne realistické." "Je to nový proces," Renzo povedal. "S počítačmi, môžeme naprogramovať celý sekvencie. Dve armády bojovať proti sebe, zničenie New Yorku bombardovaním, simulujúce jadrových výbuchov. Jedným kliknutím na tlačidlo, a len pár ukazovatele."
  
  
  "Nemusíte riaditeľ, vy, Hugh," Studds doberal. — Ja by som radšej zbaliť tašky." "Vy, Studds?" Muž, ktorý viedol Zulu povstanie vo filme? Renzo protestoval vášnivé . "Naše malé-na-veľký vojna bude tak dobré, ako údaje sme zadajte do počítača. A, Stud, nie je režisér, ktorý by mohol rozvíjať tento program lepšie, než vy. "Pozrite sa," povedal Sir Hugh.
  
  
  "Je to stále neskoro, a ja som stále zima," Camille to mäkké hlasové ozvalo sa hrá veľké chlapcov. — Ideme späť, nie sme?"
  
  
  "Máte pravdu, moje dieťa," Pierrot povedal, snažil sa striasť jeho obdiv. "Moje staré kosti sú tiež začína vychladnúť. "Závidím vám mladých ľudí, ktorí teplej až tak rýchlo. Pozrel sa otvorene na Camille a ja.
  
  
  Sme jazdil späť rovnakým limuzíne. Camille pritúlila ku mne znova. Menej aktívny, ale nie menej lákavé.
  
  
  "To je jej dnes v noci, pobyt u vás, Jerry," povedala ako sme sa dostali von, okolo vozidla.
  
  
  Ale inn... rozmýšľal nahlas.
  
  
  "Pú. Myslíte si, že Le Superbe je jeden z najlacnejších hotelov, kde náhodný suka by sa malo vzťahovať na riadenie povolenie? Je to luxusné a civilizovaný hotel, najmä pre pána, ktorý prijal najlepšie miestnosti, a to najmä pre Renzo a môj druhý. Ona stlačil ruku na jej pevné malé prsia. Jej bradavky bolo zle prebodol tým, že tenká vrstva tkaniny. Moje poznámky na Du, aby bolo mi jasné, že pred tromi rokmi, bola tiež jedným okolo nich náhodné dievky, kto dal na ich ukazuje v lacné ružová hotely. Ale peniaze, popularitu, a trochu viac selektívne kultúrne možnosti vymažú, že obdobie od jej pamäť.
  
  
  Tesne predtým, ako sme dosiahli v minulom rohu pred Le Superbe, sme takmer zrazil. Zbitý starý modrý Fiat 500 letel cez uličky, do Piazza della Republica, priamo do nášho auta. Renzo vodiča jerked volantu hrdinsky, a vodič Fiat, veľká gorila v kockované športové bundy, urobil to isté. Dve autá screeched zastaví vedľa seba, ich nosy ukazovacie v rôznych smeroch. To bolo vidieť malé banky na tvári iný vodič. Náš vodič kričali niekoľko talianskych nadávok na hmú, ktorý okamžite reagoval a išli ďalej.
  
  
  Jedinou výhodou bolo, že Camille pristál v kolenách, zvieranie mi v chutné teroru.
  
  
  "Môj Bože,"povedala," myslel som, že sme boli zomrie skôr, ako sme dokonca šiel do postele."
  
  
  Renzo, menej šokovaný, zasmial sa. "Naša slávna Roman pohyb," povedal. "To je v poriadku, aj keď uprostred noci sa to stane, aby rez málo."
  
  
  V hale Stud Hotel, Sir Hugh a Michael Šport, ktorý vzal výroby workshop v aute za nami, nás opustil sám. Renzo prišiel s Camille a ja v pozlátenej výťahom na tretie poschodie, kde mal trvalé suite s rovnako konštantný prúd návštevníkov, väčšinou zbabelcami. Pokračovali sme na šiestom poschodí, v bellboy je takmer materinským úsmevom na tvári.
  
  
  "Ach, viem, že toto číslo," Camille povedal, chôdza minulosti ma celej obývačky a do spálne. "Myslím si, že je to krásne. Vzhľad. Vytiahla reťazec, a záves vytiahla späť odhalila stonanie zrkadlo, ktorá sa tiahla od podlahy až po strop. "Ach, budete milovať ma na veľkej obrazovke," povedala sľúbil ako ona smelo sa prikrčil do kúpeľne.
  
  
  Ja nepotrebujem vzdelanie dostať nahé. Ale Camille nemal nič spoločného vzlietnuť, a ona bola ako nahý ako novonarodené dieťa, keď jej bundu a nohavice boli jednoducho odstránené. Ona mi pomohol s ostatnými, a on bol rád, že on by dal zbraň a stiletto v jeho kufor. Malé plynové bomby, ktoré vyzeralo ako zlato trinket by mohli byť ponechané na nočný stolík. Som nemusel odpovedať mätúce otázky, ktoré by mohli rušiť moje aktuálne zámery ...
  
  
  Moje úmysly, moje pocity, a moja vášeň, ktorá ma priťahovala s ich skvelé pedagogické schopnosti — boli všetky odráža v tejto zrkadlo plnej šírky. Camille mal pravdu, že by som ju miloval na veľkej obrazovke. A mal pravdu o tom, ako ona ovládal jej obrie tanier, okolo mäsa, cestoviny, a anti-cestoviny. A obaja sme páčilo byť správny.
  
  
  Prvýkrát to bolo rýchle, bez dychu, a inštinktívne. Po ležať vedľa seba na chvíľu chytiť náš dych a opatrne preskúmať iné iné, sme sa presunuli na druhé, pomalšie kruh s dlhú pauzu a pomalé zmeny polohy. Obaja sme cítili chvenia z neho a ležal na teplo a prepojené s ostatnými. V zrkadle, bolo to, ako keby sme boli pozastavené v beztiaže v priestore, lietanie cez niektoré štvrtý sexuálny rozmer.
  
  
  Ale časť môj mozog pracoval ťažšie. Ja som mal to šťastie, že vždy nájsť silnejší stimulant v sexe, ako, napríklad, amfetamín. Snáď sex bol len ako návykové, ale menej škodlivé pre centrálny nervový systém. Ak Camille vedel niečo viac o Konci Sveta, ako jej šesť-obrázok platu, posteľ bola tým pravým miestom pre mňa zistiť. A on by sa len rozpoznať jej, či ona bola úplne uvoľnene. Vzhľadom na fretku akcie tak ďaleko, zdalo sa, že niekoľko kôl preč z mierne slabšia obrana.
  
  
  Jej útle telo bolo centimeter po centimetri, ako chutné ako Rosana viac zvodné telo. Camilla sa tiež mali miernu výhodu v skúsenosti a vzdelanie. V tej chvíli ju a cítil mierne triasť v ju, triasť sa, že nemal nič do činenia s imelo alebo studenej. Jej, bol pripravený na vstup nah znova.
  
  
  'Ho, Jerry. Vás, áno, teraz, " povedala.
  
  
  Videl som jej malé telo v zrkadle, ohýbanie, pripravený pre mňa, a ja som bol asi v blízkosti moje oči pre prvý krok. Potom ih ju otvoril široký znova, ale príliš neskoro. Do zrkadla, videl dve mäsité údaje zadajte obývacia izba o deň neskôr.
  
  
  Snažil som sa otočiť, ale prvá, tuku gorila v kockovaný kabát, bol už biť ma na zadnej časti hlavy s ham-veľké päste, rana, ktoré by mohli mať zaklopal býka viac. Som spadla na posteľ a pristál na hrubý koberec, kde zasadil ťažké obuté nohy proti rebrami. Cez opar bolesť a rozmazané vedomie, myslel som, že by som mohol počuť Hawke jeho hlas, tak ako som mal na mojej predchádzajúcej prípravy dní. On povedal: "prvá vec, ktorú by ste mali pamätať je, že budete mať žiadne výhovorky, ak ste sa chytil, keď nie ste na svojho ochrancu." Možno jedného dňa daňových poplatníkov vďačný národ bude dať tieto slová na mojom náhrobku.
  
  
  Jej half-vedomá myseľ je ako jej druhý zákazník ťahá Camilla okolo naše potešenie záhrada, jedna ruka pokrýva jej ústa, zatiaľ čo iné potláča jej boja. Potom sa gagged jej, podlepené ju, a jej viazaná s roztrhané pásy tenký Le Superbe bielizeň list.
  
  
  Jej, cítil straty vedomia, ale keď sa gorila v kockované bunda pomohol vlastného uváženia kamarát pevne zviazať Camille up, bola popadla Pierre, plynová bomba. Ego strčil ju pod jeho rameno. Jej myšlienka, že nikto by vyhľadať osobu, on ťahal nahý okolo koša. Ďalší si mysleli, napadlo ma. Kockované bunda nosili vodič Fiat 500, ktorý takmer vrazil nás. Potom mu prestala veriť.
  
  
  
  
  Kapitola 3
  
  
  
  
  Chvíľu trvalo, kým začala premýšľať znova. Ale po desať alebo pätnásť minút na to prišiel k, zviazaný ako roll v zadnom z Fiat 500 rýchlosti cez neznámych uliciach. Oni nemali obťažovať zaviazanými očami mi, čo bolo zlé znamenie. Samozrejme, nemali filantropického zámeru odchode mi bez úhony.
  
  
  Na pulzujúca bolesť v mojej hlave bolo ťažké, ale pokiaľ som mohla povedať, nič zlomené, a nemal som žiadne vážne zranenia. Moja myseľ sa pomaly zbaví, aspoň natoľko, aby pripustiť, že som bola ešte viac vydesil teraz, ako vtedy, keď moje lokalite Rusko začalo.
  
  
  V tomto čase, moje priradenie zdalo ako nič viac než nudné úlohy. Ísť do Ríma a zistiť, čo najskôr, a ak je akýkoľvek dôvod pochybovať o tom, Clemm Anderson, ak je tam niečo viac, než len drahé a honosné filmovej produkcie. Ak Clem bolo zle, mohol zbalil a letieť domov na obnovenie jeho neplatenú dovolenku a opraviť jeho rozbité vzťah s Tiggy. Vedel, že teraz Clem nebolo zle, ale to, čo mal pravdu o?
  
  
  Na prvý pohľad, bolo to, ako Hawk dúfali. Závit Mier bol len ďalší mimoriadne časovo náročné a drahé filmy, ktoré dnes rozpočtu normy. Ale nehorázne obvinenia boli pravdepodobne nič viac, než Conti je podvod a ega, jeho kolega väzňov. Rýchlosť, s akou sa vzal moju návnadu bol ďalším dôkazom toho, ako bol ih je pekný malý dar Camille na pique môj záujem.
  
  
  Ih obrovské narušenie zber a zložité zbraní bolo oveľa viac, ako film skutočne potrebné, ale to nie je prekvapujúce, vzhľadom na prehnané velikášstva, takže sa často nachádzajú v domoch skvelé filmy. B-52s a ďalšie pokročilé bojovníci boli drahé hračky, ale v podstate bez palebnú silu, a to nie viac nebezpečné ako Goodyear vzducholoď, že letí cez reklama-plnené Ríme.
  
  
  Musel pripustiť, že existujú aj iné hodnoty, ktoré sú nižšie tohto povrchu. Ale oni boli stále tak vágne, a tak málo preskúmané, že žiadny z Clem to narýchlo pripísal poznámky pred moja aktuálna únosu sa zdalo, že všetky pripojenia do medzinárodného sprisahania. Všetko, čo som si všimol asi Renzo, Sir Hugh, Studds, a dokonca, že nebezpečné trpaslík Pierrot, bolo, že sa zdalo, že chcú ma vidieť nažive, a (s Camille pomoc) veľmi šťastný. Aspoň na čas potrebný na prihlásenie kontrola za pol milióna eur a prevod peňazí z Bahamas na ih Švajčiarskej banky. Mohli sme jesť kurča, že v noci, ale nikto okolo ľudí, ktorí sa s ňou stretol, bola okolo nich, kto zabíja zlaté vajce, ktorým sliepky. A Jerry Carr bol taký kuracie mäso v ih oči.
  
  
  Môj plazivý myšlienky boli náhle odrezať, keď vozidlo zastaví náhle. Gorila v prehoz bunda tlačil otvorte dvere a vytiahol ma von na tvrdej podlahe. Na moje prekvapenie, som sa ocitol pri pohľade na vstup do krajiny, reštauráciu, kde by sme partied menej ako sedem hodín skôr. Teraz to bol smrteľne tiché a opustené v kalnej moonlight. Spomenul som si na Renzo), alebo niekto iný, mi hovorí, že on žil na farme pár kilometrov. Zamestnanci už dávno preč, domov, do Ríma, alebo niekde v okolí.
  
  
  Gorila vytiahol ma pre moje nohy a ťahal ma po. Ego je objemný spoločník otvorené drevené dvere s lesklým nový kľúč. Bol to návrat do miesta nášho yahoo úzko spojené s" Koniec Sveta"?.. alebo nie?
  
  
  Ak je Gorila a chlap pôsobil boli na skutočný chase — a ja by som prisahať to nebol, ktoré sa začali pred naša limuzína sprievod sa pohol v okolí hotela — ona by byť ukazovacie v reštaurácii. Opustené po hodiny, to bolo miesto pre hry sa chceli so mnou hrať. Aj tie minimálne spojenie do sveta zločinu bude dať kľúč v najkratšom možnom čase. A novinkou ih plán ukázal v inom smere ako Renzo a jeho prisluhovači ' ega. Ak boli identifikované ego, by mali svoje vlastné tlačidlo. Chris Mallory povedal počas večere, že toto miesto a celý hotel dôvody okolo neho kedysi patril Renzo rodiny, pred hazardných hier, drahé Zhirinovsky chlapcov a sporné peniaze okradol ho o jeho semi-šľachtický dedičstva. Bol som stále rybolov v rovnakom bahnitej vody ako predtým.
  
  
  Dvere boli otvorené. Gorila a ego spoločník vykonáva ma medzi ich do jedálne. Polovica ťahaním, pol prepravu, viedli ma do prúdu miestnosti, k obrie kryty na radiátory, teraz opustený a tichý, pretože slabý dym z half-uhasený oheň pod. Tartan kabát, hodil ma do kresla ako vrece uhlia.
  
  
  "Oni udržať palivové drevo tu," povedal vztekle na jeho spoločník v taliančine. "Vezmi si pre nás dosť na štart požiaru, Pepe. Vychutnajte si lahodný Texas grilovanie niekedy.
  
  
  Ona by nemal trvalo tak dlho, či by podľahol rastúci strach z mučenia. To je jeden spoločnosti profesia. Ale musím priznať, že myšlienka na pečenie cez malý oheň nechcel, aby moje doláru bill libra s radosťou. Stále som fretky mal toto pamäti obrie ošípaných odkvapkávanie obrovské množstvo tuku na red-hot dreva nižšie. Pepe sa vrátil s armful dreva. On flicked popol z uhlia a hodil polovicu jeho vlastné jedlo na temeno. Streľba plamene olízl na nepravidelne tvarované drevo, a po niekoľkých minútach, stredu, obrátil sa späť do zúriacej plameň.
  
  
  Gorila roztrhlo Kapela-Pomoc z mojej rta. "Dobre, Pán Carr," povedal. "Teraz je čas hovoriť."
  
  
  On hovoril po anglicky so silným talianskym prízvukom, ktoré nebudem sa snažiť sprostredkovať.
  
  
  On si jeho pery lisované spoločne tak pevne, ako keby mal leukoplast na nich, a snažili, aby sa sám pozrieť vzdorný. To nie je tak jednoduché, keď ste nahý a zviazaný, ale zdá sa, že si to. On hovoril, Pepe v talianskych nárečí, a Pepe vytiahol ťažké kovové špízy obalené, čiernej a stále zostáva z diviaka, ktorý bol stále trávenie to.
  
  
  Gorila nudged ma s jeho ťažký boot, a Pepe napľul na chrbte. Oni vytiahol silný nylon kábel a začal viazanie mi bez hnutia na ražni.
  
  
  Spoločne išli fialová mi tu na peci a znížilo špízy obalené do jej držiteľom. Potom ich pevná s krídlových matíc. Na špízy obalené bola podporená dve vertikálne kusy z tepaného železa, v ktorom výklenky boli v rovnakej vzdialenosti na ovládanie vzdialenosť streľby dosky. Plné ľudskosti, začali z najvyššej úrovni.
  
  
  "Môžete, bez toho, aby vaše oblečenie ďalej," povedal gorila, " bude to pekné, teplé až po chladnej noci ovzdušia odber vzoriek mimo, Pán Carr." Než sme sa ísť cez palubu a nechajte sa dostanete príliš horúce, mám niekoľko otázok.
  
  
  Jej hmú vyjadril reumatizme spolu s jeho stanovisko o nen, jeho hostitelia a ego možné otázky v prúde krátke vety.
  
  
  "Veľmi dobre, Pán Carr! Pepe!
  
  
  Im znížil mi nadol krok, a teplo už nie je pohodlné. Nemohol som zastaviť potenie, a každá kvapka vody, urobil žeravého zvuk.
  
  
  "Aký je váš skutočný vzťah so Svetom Koniec?" gorila v koberčeky bunda spýtal sa. "Vezmite na mieru," povedal cez gritted zuby. "Jeho investorov. Som dať peniaze na to, pretože si myslím, že to bude mať viac peňazí."
  
  
  Smial sa mournfully. "Som si istý, môžete to urobiť lepšie, Pán Carr, ak je to vaše meno," povedal. Musíte mi to povedať aj tak. Aký je váš súčasný vzťah s Koniec Sveta?
  
  
  "Presne to, čo som povedal," ja som zavrčal.
  
  
  "Nič iné? Sladké, nevinné investor?... Poukázal na Pepe.
  
  
  Ešte jeden krok nadol. Čo sa používa, aby sa nepríjemný pocit tepla sa teraz obrátil na pálenie.
  
  
  "Len to, že" som vyhŕkol. "Práve teraz, aj keď nechcem, aby zisk z nej, som ešte dostať svoje peniaze prostredníctvom Camille Cavour. Môžem len dovoliť peniaze za to. "Nie tak celkom nevinná investora, potom, Pán Carr," gorila gurgled s hyena úsmev. — Ale stále nie sú dostatočne presvedčivé. Chcete mi povedať jej, že ste investovať pol milióna dolárov v dievčatko, keď môžete mať tucet z nich za päť stoviek, a nie je to tak dávno mohli by ste si kúpili Signorina Cavour pre päťdesiat? Pepe!
  
  
  Ešte jeden krok nadol. Teraz som vedel, že som nemohol vydržať. Jej by aj nie stahl hovoriť, ale to nepomohlo vyriešiť problém ah. Samozrejme, Hawke mohol poslal iného agenta, ale v závislosti na tom, ako dlho trvalo im nájsť svoje telo, alebo či moje zmiznutie bolo neúmyselné, to by odkladu mi na niekoľko dní alebo aj v nedeľu. A ak Anderson sa cítil naozaj niečo, ak tam naozaj bol medzinárodný hrozbou pre svetový poriadok, to by bolo príliš málo.
  
  
  Pepe pridali ďalšie tri prihlási na oheň a plamene rástol ešte vyššie.
  
  
  Gorila povedal. "Myslím si, že urobil s tej časti, Pepe," povedal s jeho odporné humor.
  
  
  Teraz jej visel späť nadol. Spočiatku to bolo trochu úľavy, ako vzdialenosť k požiaru zvyšuje, ale novým palivom Pepe bol pridávať sa k tomu tiež zvýšené oheň, a on by sa už pocit, pľuzgiere tlačenia na moje ramená a zadok... A cítil niečo iné. ...
  
  
  Keď som si zápästie, boli nestranné cez kachle oheň, cítil som, že mierny pokles napätia ako nylonová šnúra začal topiť z Savchenko. On stisol jej zápästia držať trochu dlhšie. I tak napäté svaly moje ľavé rameno držať Pierre, ktorý bol bezpečne skryté pod ruku.
  
  
  "Aký je váš skutočný vzťah s World' s End, Pán Carr? Dopyt sama bola monotónna... Vlad bol takmer neznesiteľný okolo mňa teraz. — Myslieť na niečo presvedčivejšie ako váš nezmyselným o peniaze a že film bitch." Pretože v opačnom prípade, závit sveta príde príliš skoro pre vás, a vy nebudete môcť ponechať spoločnosť pre našu malú diskusiu.
  
  
  Pepe vykríkla s smiech a postavil sa vedľa jeho šéf dostať sa bližšie pozrieť na opekanie.
  
  
  Teraz prišiel čas, teraz, že obaja boli stála tak blízko mňa. Ďakujem Bohu, že hľadali viac na mojej tvári, ako sa na môj viazaný zápästia, keď musel z iného žalobného dôvodu. "Úprimne," zareval: "mám sa lepšie ako ktokoľvek na Conti studios." — To je naozaj iba vec. Ona to proste oilman s viac peňazí, než mozog. Počul som to, takže sa môžete dostať trochu bližšie k glamour kina. Nechcem spáliť mi znova, signor ...
  
  
  "Vyprážané ako prasa, kvílením ako prasa," gorila ma doberal. — Potrebujeme lepšie reumatológ, Pán Carr. Možno by som mala zase si okolo tváre oheň ešte raz.
  
  
  On začal otáčať okolo mňa opäť. Bol to moment.
  
  
  Keď začal pohybovať mi, jej, siahol s jeho voľného pravú ruku a chytil Pierre sa v jeden rýchly pohyb. On natáhne to s jeho palcom a hodil ho medzi Pepe a gorila.
  
  
  "Dobre, na mieru..." bolo takmer všetko, čo mohol ešte povedať, sarcastically. Pepe sa zrútil na zem vedľa mňa. S prudký pohyb, to odrazil ohňa, dosku a plamene a rýchlo obrátil. On rýchlo oslobodil sám od polovice-rozpustené laná okolo jeho členky a crouched nadol, pripravení splniť jeho tormentors. Nemusel som sa báť, už.
  
  
  Krása tohto plynu bomba je jeho rýchla a koncentrované vplyv na malej ploche. Držal jeho dych, ale to bolo takmer nevyhnutné.
  
  
  Gorila v tartan bunda a Pepe už boli kandidátmi na Campo Verano cintorín, keď bola vydychovanom znova. Posledná plynu sa unášať vychádzajúceho vzduchu nad oheň.
  
  
  Keď sa jej dostal späť na nohy, nie je to pocit, ako zlé, ako by malo, ani nie dva metre horšie, než niekto, kto má spálil zaspať na pláži v Miami. Som asi ešte pľuzgiere a o pár dní nepohodlia, ale jeho bude späť v akcii .
  
  
  Zrazu sa mi uľavilo a je si vedomý svojho postavenia, ako sa jej, vyšiel so smiechom. Tu ona stál sám v jedáleň, dve mŕtvoly. Nick Carter bol už tam, zámerom je dostať sa späť do AX priradenie znova, červená ako štíhleho po pečenie, a ešte ako nahý ako Adam pred pádom, dobrý päť míľ od Rým.
  
  
  Tam bolo málo dramatické, veci, ktoré som potreboval dokončiť skôr, než som sa mohol ponoriť sa späť do pôsobivé alebo zmysluplnú činnosť Agenta AH. Som snuck do kuchyne, reštaurácie a nájsť nejaké oblečenie v skrini. Jej bolo špinavé biele tričko troch veľkostiach príliš malé pre mňa, voľná-šev nohavice, špinavá šéfkuchára bunda, ktorá bola príliš malá, a pár rozpadajúci pracovné topánky. To nebolo vôbec vhodný pre akékoľvek prostredie, iné ako tmavé spodnej, ale aspoň teraz som nebol v nebezpečenstve, že zatknutý za neslušné správanie.
  
  
  Mŕtvy, alebo nie, mal som pocit, že gorila v koberčeky bunda ešte dlhuje mi niečo. Opatrne ťahom kolekciu oblečenia do jeho polovice, varené kostra, vrátil sa na svoje ego a telo. Vzal som mimo moje ego bunda, ktorá by pravdepodobne daj mi viac tepla ako krátke biela bunda asistenta variť, a uistiť sa, že tlačidlá na Fiat boli v jednej z ego vrecká. Chodil z dediny reštaurácia a zavrel obrovské dvere za ním. Potom položil jej na Fiat 500 a vytiahol ju von z príjazdovej cesty. Bola som na Via Tiburtina a vydali sa na západ smerom k centru.
  
  
  Bolo asi päť hodín ráno, a prvé lúče vychádzajúceho slnka rivaled tmy. Tam bol veľmi malý, dopravy a veľmi málo znamenie života, kým som sa obrátil na polovicu-zase v Piazza della Republica a videl kopu policajtov automobily v prednej Le Superbe. Z vozíky na hliadkové vozidlá a obecnej sanitky.
  
  
  Fiat zaparkované jej v uličke a išiel späť na Le Vynikajúci . Keď som sa snažil vstúpiť vchodom, som bola zachytená na oboch stranách dve obrie Carabinieri, hlavné skupiny Rímskej polície.
  
  
  "Dokumenty?" jeden na moje právo spýtal, krútenie ruku bolestne.
  
  
  "Vaše dokumenty," jeden na mojej ľavej povedal, stláčanie moje druhej strane. 'Cudzí pas? ID kartu?'
  
  
  "Sú to v mojej izbe," povedal som. "V Le Superbe Hotel.
  
  
  Ona opakuje jej aplikácia v taliančine, a obaja dôstojníci sa na mňa pozrel incredulously. Odin okolo nich pozrel sa na môj rozstrapatené, žiarivo farebný plášť. A jeden pohľad na moje ovisnuté nohavice, moje zničené nohy, stačilo ho presvedčiť, že by som nikdy, nikdy hosť v Le Superbe. Sa diskutuje, či opustiť mi leží v priekopy alebo ma vzal do väzby za dlhý zoznam nevyriešených zločinov, od znásilnenie, vydieranie kradnutého umenie podvodu. Policajt, ktorí sa pokúsili zatknúť mi zdalo sa, víťazstvo na body, až som nakoniec bol prerušený ženy kričať uznanie prichádza prostredníctvom hotel šieste poschodie windows. Jerry, caro mio! Jerry. To je to. Pozrite Sa, Pierrot!
  
  
  Pozrel som sa a videl, Camille v mojom žiarivo modré pajama bunda stojí v okne svojej hotelovej izbe. Vedľa nej bol malý Piero Simca, ukazovacie authoritatively v uniformách policajný komisár, ktorý mal k nim pripojil. Prostredníctvom megaphone, dal výbušné príkazy, ktoré ďalej narušila už porušil mlčanie tohto skorého rána.
  
  
  "Seržant Blundy." Kapralov Inverno. Okamžite uvoľnite túto osobu a vziať svoje ego ego miestnosti. On konzultovať Pierrot, ktorí dosiahli Thalia je ego. "Izba 79. Okamžite!"
  
  
  Môj dvoch útočníkov okamžite sa stal affable, starostlivosť priateľmi. Sa ku mne správali, ako keby som boli hýčkať-niečo z mojej doslovný rozmar, adresu, ktorá veľmi ocenil jej-a viedol ma cez ustupujúce radov zvedavých okoloidúcich a policajtov v lobby, do výťahu, a do mojej izby, kde je Plukovník poslal ih off, so stručným ďakujem.
  
  
  "Môj Bože," Renzo kričali, ako sa stretol s nami na dvere. Camille, Pierrot, Sir Hugh, a Klincami stáli za ním, oblečená v rôznych pyžamo. "Mysleli sme, že by sme stratili ste navždy." Bol výrobcov, nie herec, a to bolo ťažké otázku, jeho úprimnosť, ako on jasne rešpektovať dolár známky.
  
  
  "Ja tiež," Camille zvolal. "To sú strašné ľudí. Myslel som, že si bol mŕtvy.'
  
  
  — Ale kde si tieto šaty?" Pierrot prasklo. Dokonca aj uprostred tohto všetkého zmätku, on bol stále módne model pre každého v jeho Valentinom saténové pyžamo, jasne červený plášť, a Gucci papuče.
  
  
  Nebudem strácať čas opakovanie toho, čo sa stalo, ako vysvetlil to na nich. Poukázal na vodič Fiat, že mal takmer vrazil nás skôr, ako môj captor, a Renzo a Piero vymenené vedel pohľady.
  
  
  "Tam sú nepriatelia vo filmovom svete, ktorý nemôže prestať sa snaží sabotovať výrobu oboch koncoch sveta a zničiť Lorenzo Conti," Renzo povedal .
  
  
  Alebo možno je to pomsta tých, hot-tvrdené Argentines, Piero si mysleli nahlas. "Hoci ako by mohli zistili tak rýchlo, že sme nemali obchodu ih podiely na Jerryho?"
  
  
  Tieto reakcie sa zdalo, že viac ako paranoid na mňa. Starosti o moju bezpečnosť nemá naozaj zmysel. Ale ih spekulují o backstory môjho únosu bol blízko k nepriateľom. Zatiaľ čo oni môžu byť paranoid, to v žiadnom prípade naznačil, že môj co-stars boli zapojené v tento žart. Sa presťahovali neba a zeme, aby ma našiel. Boli snaží presvedčiť Roman polície a talianska armáda bezpečnosť jednotiek, aby ma hľadať, a ich fretky, keď si všimli moje zmiznutie. Dovoľte mi stručne opísať, čo sa dialo po mojom zmiznutí. Trvalo to Camille menej ako pätnásť minút zadarmo sama od potrhané listy a chytiť ju, aby vás telefón upozornil, Piero a Renzo. Ale zase, varoval všetky orgány. Ee popis dvoch útočníkov bol príliš nepresné. Ona je tekutina a krv I. H. o osem stôp vysoký a svalnatý, ako ukrajinskej vzpierači. Ale nezvratný fakty moje zmiznutie sám, potrhané listy, je zrejmé, škrabance na podlahe z rozbité zámok, bolo viac než dosť doklad z únosu.
  
  
  Polície a bezpečnostných síl, ktorý vedie vyšetrovanie konal rýchlo a efektívne. Desať minút po Gorila a Pepe tlačil ma do pubov, blokovanie ostatných reklám, ktoré boli zriadené po celom meste. Traja muži pracovali s tromi rôznymi telefónov, odosielanie tímy z detektívov na otázku niektoré Camilla je bývalému milencovi.
  
  
  "Nie že by to bolo ponechané na každého, tak nešťastný, — povedala spokojne. "Ale žiarlivosť je nepredvídateľné, a oni jednoducho musel sledovať všetko, aby ste našli, Jerry." Musí tam bolo veľa červené tváre a unconvincing závierka k manželky v Rime ráno. "Lebo nie som si urobil s vami ešte," ona sľúbil, že s zlomyseľný úsmev. Ona sa obrátila na posteľ sedelo na a ukázal do miestnosti plnej filmu ľudí, policajti, a detektívi. "Je to niekto, kto nemá ešte spal, a prešiel hrozné čase. A teraz ste trápi ego s vaše otázky a nezmysel . Out. Všetkých vás. Camille sa bude starať o nen. Aj Renzo a Piero prikývla na reumatizmus je vášnivú objednávky, a izba bola opäť prázdny. Camille poslal posla, aby jej adresu, a povedal mu, aby sa dostať jej make-up taška z toaletný stolík.
  
  
  "Ste k ničomu sa mi teraz, aby sa na nás, nech je to čokoľvek, chudobných, Jerry," povedala. — Ale ja som nádherný masť. To je krásny vo farbe. Ako človek spermií. Ona giggled. "A váš popáleniny uzdraví v priebehu niekoľkých hodín." Je plný špeciálnych vecí, enzýmy a ďalšie veci. Raz som dostal tak spálil na nastaviť na Sardínii, že lekár mi povedal, že zastavenie carinf.com nie je zodpovedný za aspoň týždeň. Ale ráno som použil tento magic krém, a v ten istý deň som bol bezchybný, ako vždy pred kamerou. Tento film zarobil dva milióny z Talianska, a jeho stále fretky som si pri pokladni, ak môj právnikov push Renzo málo , takže ako môžete vidieť...
  
  
  Nevidela som ju vôbec, ale nechal som ju hrať so mnou na chvíľu. Vedela, že mi dobre. Vzala malý obdĺžnikový make-up taška z bellboy keď sa vrátil. Nikdy raz pozrel na pľuzgiere na mojom fialová teľa, keď jeho ležal nahý na posteli, alebo na Camilla, stále nosia hornej polovici moje pyžamo, keď bola ohnutí, ktoré mi navždy. Je tu veľa povedal pre tieto luxusnom hotely s ih najvyššie ceny.
  
  
  Camille našiel decanter veľkosť malé mlieko fľaše s perlou-šedá concoction a rýchlo aplikuje niektoré ego obsahu do môjho tela. Okamžite som cítil nejakú úľavu. Ona by sa odporúča sl pre lekárske služby, ah... Dovoľte mi, aby som im niekoľko rád, čo to je.
  
  
  Keď ona ma pomazal, moja myseľ sa posunul na vyššiu rýchlosť. Ako vždy AI priradenie, som mal nemožné zmätočných veci, ktoré je potrebné urobiť hneď, bez jasného plánu pre ih na dokončenie. V Della sám, je to oveľa jednoduchšie utiecť z dvoch gangstrov, ktorí takmer vyprážané ste si, ako sa plížiť okolo hotel strážený pol najlepšie Roman a talianske bezpečnostné sily.
  
  
  Camille nazýva slúžka do miestnosti a tvorí posteľ znova. Ona a bacuľatá, unflappable dievča jemne valcované mi na mojej strane, potom, naopak, položil čisté, mäkké listy, a potom pokryté mi s ľahkým deku. To bolo už dawn mimo, a Camille bol vypracovaný závesy na dve balkón windows.
  
  
  "Mal by si vyspať teraz, Jerry," povedala. — Ak zistíte, že je ťažké, nechám si dve malé pilulky, ktoré môžete poslať aj slona na dreamland." Ale myslím, že ste unavený, dostatočne spať sám."
  
  
  Ona sa oprel do daj mi unconvincing prvý bozk na krídlo.
  
  
  "Musím ísť do postele sám," povedala. "Oh môj Bože, musím vyzerať ako stará čarodejnica."
  
  
  Pozrela viac ako 14-rok-starý hypersexual dievča scout hrá lekára, a povedal som jej, že, príliš. Hej, som naozaj rád, že. A ja som bol rád, že ona nebola bude pokračovať v jej milosrdný povinnosť, ktoré sedí na okraji mojej posteli.
  
  
  Poďakoval som jej znova, a ona povedala, že by som byť úplne bezpečné v jej sen, pretože Plukovník Dinges mal vyslaných vojakov v chodbe, vo výťahu, a v lobby.
  
  
  Potreboval som spĺňať osoba, dve hodiny pred po jednom okolo kontaktné adresy ah.
  
  
  Dal som sa päť minút po Camille vľavo, v prípade, že sa vrátila do vyzdvihnúť nejaké zabudnuté položky pred jej, a pokúsil sa sadnúť si a objednať. Camille je krém bol zázrak. On takmer cítil ľudských znova. Nehovorím, že by som chcel naraziť na niečo ťažšie ako hodváb alebo Camilla, ale pálenie zmizol a on zistil, že on mohol dostať oblečený, bez toho, aby čokoľvek, ale niekoľko drobných vtákov bolesti. On zdvihol fľašu s dve žlté kapsule, ktoré Camille zanechal ako tabletky na spanie a napchal ju na jednej z postranných vreciek jeho doublet. Tento čas, on spojení a stiletto na jej ľavé predlaktie a dal na rameno závesu s Wilhelmina na to. Našiel som jeden z nich, okolo Pierre je dvojičky, v tajných priestoru moju aktovku a prilepil ho vo vrecku. Nevedel som, kde som chodil, oveľa menej na koho, ale nechcel som, aby sa chytil neozbrojený znova.
  
  
  Zistil som, že som mohol urobiť ani jóga predstavovať, že som bol robí najviac, aby mi pomohol s hlbokej koncentrácie. Takže, úplne oblečený a takmer úplne hore, sedel cross-legged na koberec Tabriz v jeho luxusnom byte.
  
  
  CIA, ako aj AH vlastnej siete, už informovali Hawke z rozruch môjho únosu a môj návrat. Ale Boh vie, ako skreslené, nepresné, rozhodne neúplné a zavádzajúce tieto verzie môže byť. On mal dať svoju vlastnú, správne správu AH počítače a Hawke to ešte jemnejšie myseľ. Finančné prodigy AH Goldie Simon tiež potrebné, aby sa varoval urobiť trochu manipuláciu dát pred musel som tlačiť môj nových partnerov $ 500,000 skontrolovať prostredníctvom banky, v Nassau, že on chválil tak veľa. Názov a adresa banky boli už v mojej backstory, tak som si neuvedomili, že časť cesty bola už spevnené. Ale Goldie by chcel vedieť, kedy a koľko. Jednou z výhod mojej únosu a moje mal zranenia bolo, že Renzo mal dôležité obchodné stretnutie, na deň alebo dva. Tento čas bol získaný na hodinky, ktoré mal stratený, a ktoré stále potrebné, aby sa skladá.
  
  
  Nakoniec si myslel, napadlo ma. On rummaged v jeho kufor a vytiahol nevinná reedícia z Zane, Šedá knihy. Avšak, ste nemohli prechádzať stránky, pretože nah nemal žiadne stránky. Nah mal iba malé kompaktné gelignite dolár zásobník, ktorý vybuchol štyridsať sekúnd neskôr, potom aktivovaná, takže dvadsať kliknutia, a potom scatter jeho obsah na konfety-ako stuhy v obrovský neporiadok na ploche viac ako päťdesiat metrov štvorcových.
  
  
  On šiel k oknu a vytiahol späť Rivnenskaya opony len toľko, aby pozrite sa na prebudenie ulici pod. Dve hliadkové vozidlá a päť zrejmé, policajti na ulici, plus niekoľko plainclothes dôstojníkov a okoloidúci. Tam boli len traja uniformovaní policajti na ulici pod bočné okná, automatická karabíny podľa svojich zbraní. Akékoľvek nepokoje na ulici by spôsobiť ih spustiť tam na pomoc jeho kamaráti . Pred kontrolou jej v, pozrel som sa okolo budovy zvonku a premýšľal, kde som ju videl, služby vchodom. On bol stále tam. Datovania z roku 1897, budova bola postavená architektom, ktorí sa snažili napodobniť vznešenosť skvelé šestnásteho storočia palazzi. Všetky hornej suites mal balkónom, rohy, ktoré boli postavené okolo masívne, ťažké kamene. Obdĺžnikové kusy kameňa s desať-centimeter rímsu medzi sebou. Bude to trvať trochu úsilia, aby pohodlne zostúpiť desať až pätnásť metrov. Ale dostať na tri alebo päť minút známky on by dúfal, že bez toho, aby si všimol, bolo trochu ťažšie.
  
  
  Vyzul bunda a valcované jeho nohavice. Potom položil na jej župan. Stále neoholený a červená od vyprážanie, on nepotreboval, make-up, dať mojej tvári všetky vonkajšie znaky, z kmeňa. On šiel do obývacej izby a otvorila dvere.
  
  
  Obrie v uniforme stál predo mnou, pušku pripravený na oheň. Som sa bude zaobchádzať s všetkých vzťahu potrebujem pre moje plány.
  
  
  "Chcem, aby si dobrý nočný spánok," Emu jej povedal po taliansky. "Moje nervy sa chystá vybuchnúť, hlasovania-hlasovať." Som cringed trochu viac ako to bolelo, aby to vyzeralo viac presvedčivý, a Karabíny, dal mi vedieť, nod. "Prosím vidieť, že nie som rušený pre ďalšie tri hodiny," povedal som. "Nezaujíma ma, kto. Keď som sa vyspať, môžem hovoriť dôstojníkov, ale medzitým sa chcem vyspať.
  
  
  "Ale tí boli moje pokyny," povedal, kreslenie seba, opäť vo vojenskom držanie tela.
  
  
  "Skvelé," povedal som. On stiahol späť do svojej izby a zavrel dvere. On ticho sa zbavil župan, zrolovaný jeho nohavice, a našiel sprejová fľaša repelent v jeho kufor. Neviem, či ego obsah sa poškodiť akejkoľvek lietať, ale v prípade, že ego je aplikovaný na ruky zo vzdialenosti šesť palcov, tvorí tenká vrstva, ktorá sa hodí tesne k pokožke. Stáva sa tak ťažké, ako rhino kože, a keď to vyschne, môže byť odstránený ako uliate. Toto je neoprénová derivátové vyvinutý jedným z našich zázrak, lekár, lekáreň. Aj teraz by som to potrebujú.
  
  
  On držal ju, mávol ruky vo vzduchu, a ohol jeho prsty pre maximálny čas schnutia dvoch minút. Potom sa zdvihol Zane, Šedá knihy z postele a rozhodol, že sa k oknu. On robil zaniknúť v pravom hornom rohu, ktorá by aktivovať vec, počítané pomaly dvadsať-päť, a otvorila okno. Potom nechal hmú plávať preč a rýchlo zavrel okno znova. Pätnásť sekúnd neskôr, toto šialenstvo vypukla .
  
  
  Na gelignite explodovala ako keby dva tanky mali sa zrazil s druhým, a konfety výstrel cez ulice v oboch smeroch, takmer na vstup do hotela.
  
  
  V tomto bode, bol už v inom okne, a potom vonku. Vyliezol dole z balkóna na murivo z rohu, pozerá s jedným okom, ako sa ľudia ponáhľali z ich pracovných miest v uličke na scénu výbuchu.
  
  
  Moje ruky zovrel priestranné alcoves, a ja som klesol dole, sotva z pohľad z ulice. V priebehu pár sekúnd viac, než by sa mali prijať v krásnej, ale starožitné výťah, jej nakoniec šiel dole. Raz tam, on kráčal ešte celkom opustený chodníku na druhej rohu a znamenal pre taxi.
  
  
  Hmú volal jej určenia, na mieste, ktoré nie je ďaleko od môjho druhého kontaktu adresu, ale dosť ďaleko na zbaviť mojich prenasledovateľov.
  
  
  Keď som sa dostal von, obrátil som sa jej okolo dvoch rohoch a vstúpil do hotelovej hale, kde ospalý pracovník za pultom prikývla na mňa, akoby jej boli obyčajný turista, ktorý by mal byť tu. Potom išiel von cez službu vchodom. Narazil som na ňu v uličke. Dve dvere dole z môjho cieľa, vstúpil som do portico a čakali ďalšie tri minúty, aby sa uistite sa, že nikto nebol nasledujúce mňa. Na vozovky a chodníka, boli prázdne. Išiel som ďalej, a potom sa dal dva krátke a jedno dlhé pípnutie na zvonček s nápisom Pece. Tam bol "chik" zvuk z automatický otvárač dverí, a ona bola stále vo vnútri, na jej ceste nahor.
  
  
  Na druhom poschodí, je plešatý stredného veku muž čakal vo dverách. Pôsobil súvisiace vládne agentúry. Nen mal na sebe vyblednuté červené flanelové župane bez pásu viac vypuklé rameno, ktoré bolo sotva skryté pár rumpled spodky z hrozné dizajn.
  
  
  "Otázky, otázky, otázky. Tieto roztomilé chlapcov stále myslieť, že jej zmes Lieve Lita a ANP. Chcem hovoriť s nimi o ich zmenu.
  
  
  "To je to, čo ona je tu," povedal som. "Poď, Mac.
  
  
  "Gilchrist," povedal grimly. "Nie Mac."
  
  
  Kráčal cez čistý, dobre udržiavané obývacej izby a do spálne, ktorý teraz vyzeral ako čistá ako bol zanedbaný. Zásuvka na veľký orech stoličky-na konci proti múru, bol otvorený, odhaľovať vysielač, že vzal na seba polovicu, zásuvka. Druhá polovica bola obsadená zmätočných elektronické zariadenia, vrátane telefón s multi-tlačidlo zariadenia ak chcete preformátovať reči.
  
  
  "Únosov, vrážd, bomby," povedal reptali. "Myslel som, že som bol v diplomatickej služby, nie v slušný spy spoločnosti. Dajte mi zavolať, potom môžete hovoriť vy vašich nadriadených prostredníctvom reči converter. Možno budem zvyšok jej potom.
  
  
  Obrátil sa jeho voľba trochu, potom využitý na Morse tlačidlo vedľa zariadenia.
  
  
  Pokračoval nadávať. "Niektoré okolo nás majú zarábať na živobytie počas bežných hodín. Od deviatej do piatej. Nespúšťajte z jednej postele do druhého a z jednej grilovanie na druhého. Tu máš, Carter. Dobre, budete potrebovať rôzne špiónov pre vaše špionážne siete.
  
  
  Hawke je suché hlas je už absurdly v moje uši, keď sa konečne odpovede telefón. "Ste akýsi genius, Nick," povedal. "Som odoslaním vyriešiť malý problém, a prvé správy som si, že ste hlavný problém vyriešiť sami. Mohol som počuť ho prehodiť cez jeho správy netrpezlivo. — Hovorí sa tu, že ste uniesli dvaja chlapci, ktorí viazaná na ražni a boli približne na opekanie ste nažive, keď si zlomil zadarmo a odišiel od nich. Smrť "neznáme príčiny". Dobre, môžem hádať, bez ďalšieho vyzvania, ale vždy som si myslel, že to bude trvať štyri mužov chytiť jeden, asi moja milenci. A šesť s vami bojovať.
  
  
  Som riskovali ego prerušeniu vysvetliť em, ako som bol unesený. Nie, že sa Hawke viac tolerantní.
  
  
  "Viem, že vaše pohrávate s touto horúcou mačka bolo potrebné," povedal — " ale nie v tom zmysle, že ste znížili svoje stráže v procese. Nezaujíma ma, ak pôjdete do postele s Hema, aby..." mohol som cítiť takmer moje ego myšlienky presun na senzačný, ak neuveriteľné, discovery ... to ti dáva informácie. Ale nie, ak ste otvorte si až do odstránenia.
  
  
  "Nemám bola odstránená ešte," povedal som.
  
  
  "Chlapci, ktorých sú títo?" "Čo je to?" spýtal sa , ako keby som mal kompletný katalóg fotografií medzinárodných zločincov so mnou.
  
  
  "Oni nemali ukáž mi ich vodičský preukaz," povedala som, reagovať na jeho sarkazmus. "Telá boli aj nelegálne. Ale nemyslím si, že sa im páčilo Američania veľmi veľa, ktoré by mohli naznačovať, Komunisti. Hoci to nie je viesť nás k ničomu. Jedného dňa Uncle Sam je každý iný, a na druhý deň by mohol byť nepriateľské."
  
  
  "Držať sakra fakty," Hawke povedal. "Uložiť vaše politickej filozofie pre vašich priateľov. Som ih fotografie na telex, a Rím môže len potvrdiť, že sú na voľnej nohe členov cechu. Sú k dispozícii na prenájom na všetky členské štáty. Ale to, čo chcem vedieť, je: si nájsť niečo, čo by potvrdiť Anderson je podozrenie?"
  
  
  "Našiel som dosť na to, aby sa mi podozrivé," povedal som. "Ale to nestačí pochopiť, ako vážne to je a kde to bude." Prešiel som na stručný popis: môj nápad, že "Závit na Svete" nie je nič viac ako to objavil na povrchu, ale aj to, že univerzity zbierka rekvizít môže byť veľmi lákavé pre niekoho, kto sa odhodlajú medzinárodnej neporiadok. Tam sú vždy tieto pary izby, kdekoľvek na svete.
  
  
  "Kým tých dvoch mužov, lámal do svojej spálne," dospel som k záveru, že " som pochyboval Anderson mal pravdu. Ale niekto pokúsil otázka na mňa. A oni na otázky, ktoré sa snažili vytlačiť okolo mňa, všetky otvorene poukázal na "Prúd Svetla".
  
  
  Odmlčal sa na niekoľko sekúnd do úvahy fakty jej hmú povedala mu. Som počul šušťanie papiera znova.
  
  
  "Niečo iné," povedal. "Bombový útok. Urobil niekto iný pokúsi zabiť, alebo je to to isté, rapture opäť?
  
  
  "To som bol ja," povedal som. Skôr, ako on mohol protestovať, informoval Hmú jeho naliehavé odchodu Le Superbe informovať hmú zariadenia na mňa.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal s povzdych. — Ako sa vám dostanú späť teraz?" Chystáte sa vybuchne celý Colosseum práve teraz?
  
  
  Povedal som hmú, že som si nemyslel, že to bude potrebné, a začal mu povedať o mojom pláne ísť späť .
  
  
  "Čím menej viem, nehorázne podrobnosti spôsoby práce, ľahšie, môj život bude. Ale to, čo nikto tu môžete pochopiť, je, že niekto sa podarilo zistiť, že ste boli na tejto rovine. Ste si istý, že to dievča, Rosana nebolo len priťahuje vaše smrteľné kúzlo?
  
  
  "Asi to pomohlo," povedal skromne. — Ale stavím sa, že si peniaze, že to niekto to dieťa." Dáva hej adresu my hotel môže mať naponáhlo do akcie, trochu. Ale je to práve pre nich hodnotné ako je to na nás."
  
  
  "Prial by som si, mali sme ich," Hawk reptali. "Budem viesť trojitý dievča: sme, Pravdepodobne, a Alitalia. Ja tiež prejsť na finančné údaje na Goldie. Päť sto tisíc dolárov. Vedel som to, ale mohlo by to byť nový rekord. Mám údajov, ktoré budú na ceste k splneniu vašich nových priateľov. Pozvať Gilchrist zdieľať Anderson je čmáranicou, takže ho môžete okamžite urobiť niekoľko odhadov. Dostanete odpovede od Hyman. Gilchrist zvyčajne len myslí. AA, Švajčiarsky špz, nemecký panny. To bolo spomenuté slovo podobné Jungfrau. "Možno, že Andersson ten chlap blázon . Alebo možno, že ste. Možno nás všetkých. Dobre, môžete ísť späť do hotela a pokúsiť sa získať hodinu spánku, skôr ako prejdete späť na obnovovať scén okolo Nero Rým.
  
  
  Na scrambler klikol ako Hawke zavesil.
  
  
  Grumbling, Gilchrist strčil útržkov papiera on by prevzaté z Poe Anderson do slotu a jeho prenosových zariadení a bol šťastný, že povedať zbohom.
  
  
  Vzal som si taxík a spadol z za hotelom, kde som si všimol služby vchodom. Nechcel som starostlivosti, ak niekto videl mňa, ale ja som nechcel pokaziť môj vrátnikom podľa outsmarting neho.
  
  
  Vzal výťah na jeho poschodí a zastavil sa na stenu v lobby. V rohu bol pár metrov od môjho auta. Keď som prišiel do rohu, videl som sentry, a desiatnik podľa hodnosti, stojí stráž a upozorniť na dvere môjho bytu. Dobrý.
  
  
  Som potriasol von žlté kapsule okolo fľaše Camille opustil ma. Jej rýchlo hodil fľašu do iného vlákna hale. Ona sa nemuseli čakať na sentry vrátiť. On bol tvrdý, dobre-choval chlapec, a on mohol na neho spoliehať. Druhý počul som zvuk fľaše biť do steny, jej dove cez dvere. Sentry vzal zvyčajne päť alebo šesť krokov dole v chodbe, už držal karabína na pripravený. Trvalo mi chvíľu roll up moje nohavice, dal na svoje rúcho, a držať mojej hlave sa každý druhý deň vidieť sentry vrátiť sa na svoje pracovné miesto s prázdny výraz v tvári.
  
  
  "Idem zavolať jej izbová služba na raňajky," vysvetlil som. "Len som chcel, aby ste vedeli, že sa to stalo. Nemal som len počuť zvuk? "Nič, pane," povedal. "Malý výbuch. Študenti, komunisti, a monarchists. Vždy budete mať tieto rušičky. Mimochodom, kuchyňa má aj jednu okolo našich ľudí, ktorý udržuje poriadok.
  
  
  Rozhodol sa nasledovať Hawke poradenstvo a pokúsiť sa vyspať pred ďalšou operáciou. Camilla je lotion pracoval tak dobre, s výnimkou niekoľkých zraniteľných miest, že to vyzeralo, ako by som nikdy vyprážané.
  
  
  Vyzul župane, zavesil jeho nohavice a bunda, hodil si košeľu a kravatu na stoličku, a pripravení ísť späť do postele. Bolo to chladné Marca ráno vietor, tak som šiel na zatvorenie okna vo svojej izbe.
  
  
  Ale nie len, že okno, ale okno v popredí bol otvorený. Vedel sakramentsky dobre, že on by ho zatvorili, akonáhle on by klesla bomba. Niekto bol v mojej izbe počas mojej neprítomnosti. Niekto, kto by mohol byť ešte stále tam.
  
  
  
  
  Kapitola 4
  
  
  
  
  Spať budú musieť počkať o niečo dlhšie.
  
  
  On vytiahol Luger z závesu, ktorý visel nad jeho doublet a zamieril späť k autu. Bolo to jednoduché vyhľadávanie v izbe: votrelec nemohol používať na chodbách ak sa chcete vrátiť k už prehľadávanej oblasti. Len dve veľké izby, obývacia izba a spálňa, rovnako ako veľká kúpeľňa. Centimeter po centimetri jej, šiel cez obývaciu izbu. Nechcel som zabudnúť pozrieť sa za gauč, za ťažké závesy. Alkohol bar bol príliš malé aj pre mužov Pierrot veľkosti, ale on sa pozrel v každom prípade. Všetko bolo prázdne. Je to rovnaké v spálni: za ním, v skrini, pod posteľ.
  
  
  Zvonček zazvonil. Trvalo jej pár sekúnd zamknúť dvere do kúpeľne a jam stoličku pod doorknob. Ak zákazník schoval sa tam, že nebude môcť prísť, keď som bol príjem obed zásobníka.
  
  
  Čašník v bielych bunda podal mi zásobník potravín. Ja som bol lemovaný na jednej strane moje poslíčka, a na druhej o môj druhý v uniformách stráže, ktorý ma uistil, že on bol v kuchyni dohliadať na prípravu raňajok. Ih poďakoval jej, naklonil čašník, a vrátil sa do dokončiť jeho vyhľadávanie.
  
  
  V kúpeľni bol prázdny, príliš.
  
  
  Ale otvoriť okno zostalo záhadou. V mojej neprítomnosti, niekto mal zapísané, pravdepodobne zo strechy, kde nerovnomerné profil žľaby, dekoratívne sochy, a komín krytiny hid každý z očí ulice hliadky. Nuž, na to je potrebné smart, nebojácny človek. Nemohol som si dovoliť podceniť môj súper.
  
  
  Moje druhé vyšetrenie spálne potvrdil moje diagnózy.
  
  
  Môj kufor a diplomatický kufrík, boli dôkladne prehľadali. Všetko bolo starostlivo sa vrátil na svoje správne miesto, s výnimkou takmer neviditeľné vlasy pečate, ktorá mala dať v oboch položiek pred odchodom. Tajné priestoru v malých aktovku nebola nájdená. Mala luger a nôž s ňou, tak tam nebolo nič podozrivé o mňa ako Jerry Carr. Ona zobrala nevinná-hľadá tranzistorové rádio okolo jej kufor a vrátil sa do práce. Hľadal tri izby znova, tentoraz na počúvanie zariadenia. Rádio vyzeral ako akékoľvek iné rádio rovnakej veľkosti, ale s niekoľkými pohybmi ego, to by mohlo byť premenený na efektívny detektor skrytých elektronické počúvanie zariadenia.
  
  
  Nechcel som starostlivosti, ak ste počúvali v na mňa. Všetko, čo súvisí s mojím skutočnú identitu ako Nick Carter bol uložený na bezpečnejšie miesta ako Le Superbe Apartmány. Ale ja som sa rýchlo pozrieť na najnovšie a najviac prepracované video vybavenie: širokouhlých objektívov nie je väčší ako vedúci tlačidlami, schopné prenášať obraz na obrazovke viac ako kilometer. To by boli pod kontrolou Nick Carter reč, ale pohyblivé zábery z mi to od seba a olejovanie Luger (plachetnica), rummaging cez tajné priestoru v požadovanej výmeny TT plynové bomby ani iné hračky (z Tech Triky Oddelenie) by nebolo celkom fit môj hypersexual, jednoduchý obrázok Jerry Carr, Texas playboy.
  
  
  Bolo prijaté jedno pípnutie v obývacej izbe, malý klinec vysielač na podstavci v rohu miestnosti. Ego bolo asi dosť zdvihnúť aj tie tlmené diskusiu v tejto oblasti. Zľava jej ego, kde to bolo.
  
  
  Boli tam dva ihs v spálne: jedna za zrkadlo nad toaletný stolík, druhá polovica sa skrýva za jeden z textílie tlačidlá na prešívaný čelo. Nevedela som, či sa cítiť polichotený, alebo urazený týmto neprimerané úroky v mojom používania matraca. Ale on odišiel jej ego sám. Buď mikrofón môže fungovať oboma smermi, a mohol by som byť schopný používať ih ako nevinných okoloidúcich na AH.
  
  
  Tam bol žiadne znamenie nič v kúpeľni. Bolo to čiastočne kvôli tomu, že tečúca voda môže spôsobiť nepríjemnosti, dokonca aj na najlepšie eavesdropper. Takže ak som niekedy musel mať vážny rozhovor s Hema libo, ja by som to s úplná spolupráca sprchovacím kútom, beh kohútiky, a opakujúce sa splachovanie.
  
  
  Trochu menej flustered, zjedol jeho studené raňajky a potom capol na posteľ. To musí byť o hodinu a pol neskôr, keď iba prenos som dostal, bola telefónneho hovoru. To bolo Camille. Žiarivý, jasný a starostlivosť . Spýtala sa ma, či ee krém a pomohla mi.
  
  
  Čím dlhšie som sa mohol natiahnuť svoje recovery, lepšie to bolo pre moje deti. Tak som sa poďakoval jej a povedal, hej (je to pravda), že liek zázračne pomohol mi, ale (to nie je pravda), že som stále pocit, mierne triasť, aj keď ona to berie tabletky ak dostanem šancu vyspať.
  
  
  "Aby som bol úprimný," povedala vážne, " váš popáleniny sú trochu vážnejšie než normálne úpal. Potrebujete si oddýchnuť. Renzo bude volať vám. A ak môžete, všetci môžeme mať neskoro v noci obed a potom ísť do skriptu stretnutie. Ale bude to trvať aj niekoľko hodín. Je to vždy neskoro obed v Rime. Tak si oddýchnuť. Som naozaj potreboval niekoľko hodín pre moje kozmetické ošetrenie, zotaviť sa z ničivé účinky poslednú noc!
  
  
  Poďakoval som jej znovu sám seba a hodil späť na posteľ, nie zaspať, ale nech je moje telo, upokojiť, kým moja myseľ kontrolovať fakty a robil plány.
  
  
  Táto správa asi neskoro obed nemá veľmi zmysel dobre. Hlasovanie prehľad scenára je ešte lepšie. Ona bola ešte príliš neinformovaný o príliš veľa vecí, a čím viac jej dozvedel o "Konci Sveta", lepšie sa v nej bol. Možno potom môžem vrhnúť svetlo na tejto tme.
  
  
  Renzo nazýva pár minút neskôr. On nech si niekoľko presvedčivé smúti, keď odpovedal telefón. Večera bola naplánovaná na dva-tridsať, v čistej eatery nie je ďaleko od hotela. Skript diskusia sa uskutoční bezprostredne po ňom, v klube je uzavretý zasadacej miestnosti.
  
  
  "Tam uvidíte niektoré listy s inými detaily okolo našich zariadení," Renzo povedal. "A potom budete okamžite počuť hlavný dej linky."
  
  
  "Vyhovoriť, chcel by som, že Renzo," povedal som. "Ale stále sa cítim ako som bola stiahnutá nažive."
  
  
  "Nechcem vás spech, Jerry," povedal sourly, " ale to môže byť dôležité a zaujímavé pre vás ako investor... Ak ste zmenili svoj názor."
  
  
  "Samozrejme, že je stále v spoločnosti dell," povedal som. "Ja len dúfam, že sa môžete dostať cez všetky tento skript diskusiu."
  
  
  "Úžasné," povedal. A on mi povedal, že on by naplánovať začiatok obed trochu tak, že by som mohol získať nejaké ďalšie zvyšok. — A postarám sa, aby sme dokončiť našu jedlo s Romagna koňak okolo mojej rodiny pôdy." To vám dá silu, aby test náš prieskum scenár. Zatiaľ čo.
  
  
  Mal som päť hodín voľného času. Vývrtka je otázka, ako by som mohol využiť tento čas bol odpovedali takmer okamžite, môj ctihodný sentry, ktorí slušne zaklopal na moje dvere a podal mi obálku vľavo pre mňa v tabuľke nižšie.
  
  
  "Naše odborné uistiť sa, že to nebol mail bomba," povedal. Ale on zostal so mnou v obývacej izbe, až kým som ju otvoril bez ohňostroja alebo žiarenia. To bol úhľadne napíše pozvanie na otvorenie výstavy z primitíva na Via della Fontanella Galéria budúci utorok.
  
  
  Ukázal som jej to na emu s komentárom, že medzitým som dostala na zoznam kultúrneho hlupáci. On sa usmial a nechal ma sám.
  
  
  Keď bol preč, ja som vložená moje palci do jedného okolo rohov a ľahko odstrániť plastový som vedel, že tam bol. To bolo Hyman správu o tom, čo Hawke mal zistil o moje otázky o niekoľko hodín skôr. Externý mechanizmus vládnych agentúr môže mať rýchlosť, zarastený slimák, ale malé vládnych agentúr, ako AG môže pracovať na rýchlosť svetla, ak je to potrebné.
  
  
  Tam bolo šesť malé sivé štvorčeky na obdĺžnikové mapy bez plastového krytu. Ego niesol ju do spálne a zobrala 200 x šperky lupu okolo úkrytu v mojom diplomatický kufrík. Potom som tiež potrebovala pomoc moja nočná lampa rozlúštiť pevne zabalené údajov a prenos ih do pamäte.
  
  
  Prvý štvorec obsiahnuté väčšinou nepríjemné detaily môjho pol milióna dolár skontrolovať, ako to bolo riešené, keby tam bolo stále potrebné odhlásiť. Prvé dve a tretie boli spojené so analýza Anderson vlastné čmáranice, a všimol si, že smart chlapci vnútorného služby urobil viac o tom, ako by mal o nej. Skica s mená sústredené okolo písmena L, s písmenom H na to, a nečitateľné Jung... A ešte niečo, ja som dostal desiatky rôznych interpretácií. Jediná vec, že malo zmysel, bolo výklad, že on už dal jej, fakt, že písmeno L, by mohlo znamenať, Lugano, kde Dottore-Profesor Simca imelo mal jeho spojenia s Švajčiarskej banky. Ale v najlepšom prípade to znamenalo akési si hrať s frankom a lire. Odin okolo skeptici prečítajte si pripísal slovo, ako sa vám páči nám, zhruba povedané: mladistvý rastu, ktorý, podľa poradia, sa môžu obrátiť na Piero Simca, vzhľadom na rast ego. Ďalší tvrdili, že by to malo byť jungflucht, iný jung-freudig, iný jung-flucht, resp relax, radosť, prekliatie. Jeden je dokonca viac absurdné ako ostatné. To je to, čo sa týka čmáraníc.
  
  
  Pre AA označenie, potrebujem zoznam rovnako nezmyselné možnosti-od reklamnej agentúre, a automobilový združenie na drobnej šľachty. Tiež nie je veľmi logické. Ja by som ju objavila na desať minút v knižnici cez ulicu od veľvyslanectva.
  
  
  Prvé dva štvorce na začiatku druhého riadku obsahovať podrobnejšie informácie o Sir Hugh Marsland, Lorenzo Conti, Chris Mallory a Piero Simca. Všetko to bolo veľmi zaujímavé, ale ja som sa už nevošiel nič do akejkoľvek schémy. Okrem snáď nemilosrdný ambície spolu s aspoň v Sir Hugh a Stáda, veľké emocionálnej a mentálnej nestabilite, ktorá nie je niečo, čo by bolo ťažké nájsť v dome skvelé filmové postavy. Stáda problémov sa zdalo, že centrum väčšinou okolo fľaše. Bol pravidelný pijan a obvykle tolerované veľké množstvo alkoholu dobre. Ale z času na čas, v intervaloch šesť mesiacov až rok a pol, niekde v ego teľa, bezpečnostná úchytka bola aktivovaná, a ego bolo prijaté s siréna na veľmi bezpečné domácej ošetrovateľskej. Hoci správa poznámky Renzo je posun kokaínu, ktorý Camilla už bolo spomenuté, ale ego faints neboli súvisiace s drogami alebo alkoholom. To len stalo, keď, ako sa to často stáva, bol namáhané alebo vyčerpané všetky vyvádzanie s ktorou sa financovať svoje impérium a jeho cisársky spôsob života. Videl, že Ego matky rodiny, malé, ale dávnych šľachty, skutočne vlastné pozemky okolo Rhymu. Celý hotel je dôvody a majetku boli expropriated najprv Mussolini je fašista a potom, po vojne, podľa Kresťanského Demokrata vlády.
  
  
  Jej tiež videl, že pred štyrmi rokmi, potom sám pre jeho nervové poruchy, Renzo bol vyliečený a usadil sa v tej istej krajine dovolenku domov, kde Studds mal jeden-around-the-ego pravidelné bitky s delírium tremens. Ale to bolo drahé, obľúbený a vplyvný domu, a ak by som mal výskum pacienta zoznamu, aby sa nové spojenia, by som našiel polovica ľudí, ktorí sa objavili na predné stránky Barentsovom Mori území v Európe, ako aj niektorí Američania a Aziati.
  
  
  Sir Hugh Marsland, bol muž, s žiadne zjavné chyby v jeho erbe. Na ceste z nádejný študent cez Birmingham cez Oxford, mal veľa nedokázaných nedostatky. On bol stále lezenie. Mal tajomný schopnosť putovať v okolí priemyselných komplexov, tesne pred ih šiel poprsie, alebo išiel poprsie, už speňažiť svoje akcie v britských librách, Švajčiarskych frankov, alebo nemeckých mariek. Stal milionárom niekoľkokrát v libier a dolárov asi dvakrát toľko. Vďačne Kráľovná udelená egom knighthood pre ego charitatívnych práce (rádu Britského Impéria, 1963; Rytier Veliteľom rádu Britského Impéria, 1971), hoci moje poznámky uviedli, že ega aktivity boli väčšinou obmedzuje na uvedenie svojho mena na hlavičkové papiere a dojenie piliermi spoločnosti. Zastával niekoľko semi-platené pozície, z ktorých jeden bol v Spojených Štátoch, v divíziou OSN UNICEF. Nebol ženatý, ale páčilo sa mu dievčatá a občas sa zdalo, že trochu neslušné nich, hoci sa snažil, aby zostali ďaleko od verejných škandálov.
  
  
  Piero Simca bol, nie je prekvapením, najzaujímavejšie zo štyroch. Ako Renzo, bol vzťahujúce sa na starej šľachty. Ale na rozdiel od Renzo, on si rodina majetku počas všetkých vlád smeny a imelo je počiatočné imanie vynásobí záujem o všetko, čo z petrochemického priemyslu na umelecké poklady. Bol nemilosrdne šikanovanie a obťažovaní, pretože Rost je ego, odmietol povoliť sám sa zase do buffoon, a podľa tohto bodu, Rost to ego mal už získala prevahu. Z Terstu na Sicílii, ego bolo názvom Little Giant. Ego rodové majetky boli nachádza v tesnej blízkosti Jazera lago di Garda. Vstúpil do politiky ako Kresťanský Demokrat, ale neskôr rozdelilo na formu jeho vlastné, aj viac pravicové splinter strany. On sotva záležalo vôbec v národných voľbách, ale svoje vlastné volebnom obvode vždy vráti ego do Senátu, kde využil svoje postavenie na rokovanie a intríg všetky ostatné strany. Bol talentovaný poradca na všetky strany, vrátane medzinárodne. A OSN má použiť svoje služby rokovať s Arabských teroristických skupín, Južnej Ameriky Tupamaros, a povstaleckých vodcov okolo Strednej Afrike. A Milanese časopis s názvom ego "malý Henry Kissinger," a možno, že nie je tak vraj zlá definícia.
  
  
  Posledný štvorec bol žien území. Prvý Camille, potom Roseanne. Po ňom nasledoval krátky zoznam Camilla je milovníkov, ktoré si " Kto, Čo, Kde - taliansky priemysel, politika, financie a celosvetovej elite." Väčšina ľudí na zozname boli avowed lovci ženy verejného povesť, ale bol som trochu prekvapený, keď zistíte, Piero Simca medzi nimi, s poznámkou, že ego meno v jej spálni, bol Don Lupo (Pán Vlk). Inde, nebol zaznamenaný ako aktívny najmä v meste, ale to, čo som vedel o Camille z prvej ruky, bolo, že ona by mohla mať každý človek, bez ohľadu na to, ako veľký alebo malý bol. Nie je nič zvláštne, o politike, v della Camilla, len to, že ona bola zapísaná ako komunistická, čo znamená, že nič v Taliansku. To je druh chic v bohatých Európskych filmových a divadelných kruhoch. Pierrot naspamäť jej tried a omylom uvedená ich Camille okolo určitú zvedavosť a zdravšie záujem. Môj požadovaný Roseanne zdalo zaujímavejšie, svetlo moje vlastné dobrodružstvo. Narodila sa v Padova len pred dvadsiatimi rokmi. Tam, išla do školy a išiel do školy, dva roky predtým, ako sa stať letuškou vo veku 19.
  
  
  Namiesto toho sa rýchlo presunul z vnútroštátne lety na medzikontinentálne ty. Dôvod, prečo ei musel opustiť univerzitu bol z dôvodu jej asociácia s niektorými Maoist študent a jej akcií. Ale ona bola zapísaná ako člen Monarchist Oslobodenie Strany, odlúčený strany Piero Simchi. Je pravdepodobné, že ona robila jej kariéru vďaka Pierrot odporúčania, ako jej otec bol hospodára v niektorých severných krajín Little Giant.
  
  
  To všetko mal byť trochu váhavý vysvetlenie, ale to zvýšilo viac otázok ako odpovedí. Ak bola nejako zapojení do" Závit Mieru", prostredníctvom Pierrot, prečo by hej účasť v snahe zabiť Texas zlaté sliepky predtým, ako sa mohol položiť svoje zlaté vajce? Alebo keby bola už oddelená staré väzby s týmto človekom a jednoducho používa Pierrot ako starý rodinný známosť? To nebude prvý raz má niekto prešiel stranách získať prácu, tak zúfalo chcú, len aby si ich nadriadených. Ale ak sa niečo cítiť ako "Koniec Sveta" moje predchádzajúce skúsenosti súvisiace s organizáciou, s peniaze, nie je náhodný hlučné skupiny mladých ľudí.
  
  
  Moje myšlienky sa začali točiť. Jeden z najlepších spôsobov, ako prestať plytvať svoj čas na seba-uspokojenie, je zavolať na telefónne Roseanne mi dal. Väčšina leteckých spoločností dal členov posádky deň voľna, alebo tak, keď sa vrátil z dlhého letu, a každé stretnutie s Rosana, či ona rozptýlené tajomstvo alebo nie, priniesol iný druh imelo čaro. Každopádne, Camilla bude príliš zaneprázdnený s ňou kozmetika na niekoľko nasledujúcich hodín.
  
  
  Našiel jej číslo v jeho poznámkovom bloku a dal ho prevádzkovateľ hotela. Moje linky bol takmer určite využitý, ale s mojou aktuálnu snímku, to nebolo neobvyklé, ak chcete volať a pekná holka. Najmä preto, že niekoľko členov anti-Nick Carter pohybu alebo anti-Jerry Carr pohyb potrebné vedieť, že už podelal raz.
  
  
  Bol hovor odpovedal dievča s Centrálnym Americkým prízvukom a upchatý nos. Potom počul ju kričať, " Ruže, niektoré joker, Carr."
  
  
  Potom Rosana to sladké, husky hlas. "Dobrý Deň, Jerry. Aké prekvapenie! Nemyslel som si, že by som počuť od vás znovu, teraz, že ste videl všetky tieto krásne ľudia okolo filmy. Okrem toho, počul som v rádiu, že ste boli unesení a potom utiekol. Myslel som, že ste boli v nemocnici a nemôžem... hm, niečo urobiť.
  
  
  To prišlo tak krásne a nevinne, že tam nezdalo sa, že deväť-na-jednu šancu, že ona bol použitý prst, ktorý poukázal na Gorilla v kockovaný kabát a Pepe.
  
  
  "Nie," povedala som v rovnakom veselý tón. "On nie je v nemocnici, a tiež môžem ... ehm ... používať niektoré veci. Ale, vážení Roseanne, stále existuje niekoľko vecí, nie som si istá, že vám môže pomôcť mi to prísť, ak budete mať čas.
  
  
  Jej smiech bol ako obscénne, ako to bolo výborné. "Vždy som mal čas na to charitatívnej práce a starať sa o vás," povedala. "Kedy?'
  
  
  Spýtal som sa jej. "Čo teraz? Som mal tú pochybnú česť uvedenie security guard v prednej časti mojej izby. Ale ak mám povedať hmú, on si ujsť návštevníci.
  
  
  "Ah," povedala. "To je ešte viac vzrušujúce. Budem s vami v pätnástich minút, v závislosti na našom hrozné prevádzky."
  
  
  Držala slovo. Ona bol varovaný a sentry na deň, a zaklopal rešpektom k žiarlivo oznámiť, že sa mladá dáma, ktorá tvrdí, že sa sestra prišiel. "Nie, zdravotná sestra, ale fyzioterapeuta," Roseanne povedal veselo. Ona vtrhli do obývacej izby, na sebe sivý shaggy kožušinový kabát a zábavné sivý klobúk, ako spp. Niesla jej klobúk celej miestnosti, nastavenia ju na preplnenom stoličky. Potom ona vyliezol von cez jej kabát.
  
  
  "Môj Bože," povedala v jednom slove. "Je to stojí viac peňazí v súkromnom ako na rovine, a budete vyzerať tak dobre, na to, ako celý príbeh bol tvorený len s úmyslom láka ma tu."
  
  
  Bez kabát, Rosana je vysoký, aristokratickej obrázku bolo pokryté až Rivnenskaya len toľko, aby spĺňali požiadavky verejnej slušnosti. Mala na sebe krátke šaty celého svetlo-montáž fialová materiál. Jej krásne nohy boli pokryté pearl-šedá pančuchy. V jej šedá semiš topánky platformu, natiahla takmer na moje obočie.
  
  
  "Lepšie ako v uniforme, čo?"povedala, kyvné jej sukne smelo a pozrel sa dole na nahé stehná.
  
  
  "Dovoľte mi ukázať vám môj skromný izba prvý," povedal som. Jej gallantly vzal ju za ruku. Ona sa obrátila a pritisla tela proti mne. Namiesto jemne, že mi ju za ruku, ona mi dala pusu, ktoré sa týkali jej celé telo.
  
  
  — Nemyslím si, že boli bolieť vôbec. Ona si povzdychol, ustupujú niekoľko centimetrov. "A ja som stále bude babysit si ako blázon."
  
  
  Ona híkali s potešením, keď uvidela veľké posteľ so zrkadlom, a závesy boli vedúcej cez to, keď sme vstúpili do spálne.
  
  
  "To nie je ako tí, sakra lietadlo sedadlá, Jerry," povedala, sedieť na okraji postele a odštartoval jej balet papuče. Ona obratne sa presunul svoju ruku na jej pás a začal ťahať dolu jej šortky. "Je to ako Olympijský bazén pre tých, ktorí vlak do vane." Ona blinked ťažké. "Ak som čítať medzi riadkami, musíte hrali tu s Signorina Cavour, keď sa zobrali ste, naozaj?"
  
  
  "Dobre, — povedal som. "Ona náhodou prišiel. Viete, ako to je, Roseanne. Tento svet filmu...
  
  
  Roseanne zasmial sa znova, príjemný úsmev, ktorý zrazu po celom jej tele. A teraz jej telo bolo vystavené pre ešte viac účinok.
  
  
  "Tam bolo niečo v novinách," povedala. "Povedali, že ste boli unesené, úplne nahá, a prvý alarm bola vznesená v krásnom Camilla. Ona predstavuje novinky pre fotografov s účtovná pritlačí jej, že predstiera, že je na telefóne. Pú, Jerry, nemyslím si, že som žiarlivý. Žiarlivosť je pre panny, ktorí nevedia, ako mnohé iné, nádherné zážitky každý by mal mať."
  
  
  On by už prijaté mimo jeho kabát a bol fumbling s jeho pás.
  
  
  "Stop," Roseanne objednať. "Urobím to sám. Ste chorí. Som na to všetko pre vás.
  
  
  Ona jemne tlačil ma späť na posteľ a začal sa vyzliekať mi s cooing zvuky plné sympatie a obscénne komplimenty.
  
  
  Ona bola rovnako krásne, žiaduce, dievča, ona by boli na rovine, ale bolo tam niečo iné, niečo, nervového a obranných o jej nekonečný prúd slovami, bez ohľadu na to, ako sexy nemal veľký zmysel, ak nás. Ona nebola vysoká na lieky; jej telo bolo skúmané opatrne. Nevyskytli sa žiadne ihly známky na satiny pokožku jej ruky. Ale hovorila, lichotí mi, ako keby v nej boli robiť horlivá snaha nie je v rozpore s nami na písanie nás sa s ňou otázka, s výnimkou prípadov, na podporu tvorby lásky. Otázky, spýtal som sa jej spýtať hej, ako druh šok účinok, budem musieť urobiť s počúvaním zariadenia. Ale ona by boli kŕmené slušný kus (pre mňa) užitočné dezinformácie, ktoré tieto počúvanie zariadenia.
  
  
  Pretože, ako sme dostali spolu, aj tento malý kúsok nesprávne informácie museli byť odkladať na neskôr. Roseanne dokončil jej úplné ošetrovateľskej plánu. Jej úplné, mäkké pery a zvedavé jazyk boli ako uzdravenie ako Camilla je magické mlieko, a snažil som sa dať jej toľko fyzickej komplimenty ako ona mi dal. Potom sme boli na posteľ. Rosana je široký, žiariace oči registrované každý náš pohyb v zrkadle, ako keby v nej neboli len dávať seba a mňa potešenie, ale aj pre usporiadanie záverečného konkurz na hárem niektoré podivné olej sheik.
  
  
  "Ach, Jerry," povedala, stále triasol od našich vyvrcholenie. "Bolo to príliš dobré." Zdalo sa, že nah nebolo len ovplyvnené sex, bez ohľadu na to, ako stresujúce a obohacujúce, bol to pre nás. Je čas kopať tento tailspin, a nikto počúvanie nájsť to podozrivé, že som vykazujú niektoré zvedavosť po včerajšom rozruch.
  
  
  "Počúvajte," povedal som, hladkal ju po vlasoch, a my sme sa natiahol na posteli vedľa seba. — Páčilo sa vám niekto povedať, bol som ubytovaní v Le Superbe, drahá?"
  
  
  Jej telo mimovoľne pohol z mojej ruky, ale jej svetlé oči ani mrknúť. Play očí bol známy doklad o poctivosť, ale len toľko, že, on videl ich ako znamenie zjavná lož.
  
  
  "Nie, Jerry," povedala. "Ach, môj Bože. Ona valcované preč odo mňa a pritiahol si sama až posadiť sa na posteli. "Nemôžeš si myslieť, že mám niečo urobiť s beštie, ktoré mučení vás." A ona začala plakať. A na upokojenie všetky chvejúce sa to nádhera bola radosť, že opäť viedla z jednej na druhú, tentoraz viac jemne, ako on vzal na seba úlohu správcu a správcu. Keď naše dýchanie bol dokonca som opäť skončil môj dotazník, ktorý bol viac apologetic, priateľský, ale stále sú zvedavé a vhodné, aby sa moja úloha.
  
  
  "Vezmite na mieru, Roseanne, milí," povedala som. — Nemyslel som si, že tak. Ale bolo to tak náhle a tak úplne zbytočné. Okrem toho, nikto vedel, že som tu bol.
  
  
  "Ach." Roseanne prijal moje ospravedlnenie a dal mi chaotický riadok bozky z mojej brady k môjmu pupku. "Všetci v Rime vždy zistí veľmi rýchlo, Jerry. Plnej obsadenosti hotela, taxikár, film posádky. Myslím, že niekto pomýlil si pre niekoho iného, vari nie?" "To musí byť," povedal som. "Ale, viete, ja neviem nič o vás, okrem toho, že ste krásna a úplne jedinečný v Španielsku, a že prídete z skvelé víno krajiny Colognola."
  
  
  "Padova," povedala opravené mi bezmyšlienkovite, pobavila pri pohľade do zrkadla. — Naozaj si myslí, že som pekná, Jerry?" Nie je príliš veľká?
  
  
  "Nemohol som zniesť nás palca viac," povedala pol pravdivo. "A palec menej nebude stačiť." "To je veľmi pekné," povedala reptali. "V reumatizmus poviem vám, aké jednoduché dievča je ona."
  
  
  Povedala mi, že jej životopis, ktorý tiež potvrdil to, čo som už čítal v microprint. Ona dokonca spomenul Maoist skupina na univerzite a odmietol ju ako detinské rozmar. A že vďaka Pierrot podpory, ona dostala prácu.
  
  
  To bola príležitosť by som dúfal, že, a teraz to bol môj zase zabaviť na to s zmesi odpor, hnus, a žiarlivosť.
  
  
  "Malý Casanova,"som vybuchol. "Pozrite, počul som niečo o ego povesť všetkých žien. A myslel si s ním... On clenched zuby presvedčivo zatlačte obraz Rosana a Pierrot, obraz, viac zábavnejšie, než urážlivé.
  
  
  "Povedal by som povedať pravdu, Jerry. Ona zdvihol bradu vzdorne. "Tak som robil rád Don Lupo , a to nebolo tak zlé, a nechutné, ako by ste si mohli myslieť. Mimochodom, váš horúci Camilla je sotva väčší ako trpaslík, a nepočujete ma posmieva sa jej, môžete? "Dobrú. Jej ústa skrútené v snarling rozhorčenie. "Mali by ste vedieť," povedala,"že sladké mladé dievčatá na vzácne liečivé tie sú uvedené služby zadarmo."
  
  
  Spýtal som sa jej. "Ste stále vidíte ho?"
  
  
  "Videnie vás? Roseanne povedal. "Áno. Môj otec pracuje pre neho. A je to dôležité a pravidelné prvej triedy cestujúcich. Ale to nie je viac, než to, Jerry.
  
  
  To nemá veľký zmysel, ak majú prijateľné, a ja som nemohol kopať žiadne ďalšie bez toho, aby odhalil sám. Nabudúce som ju videl, som si istý, že je to miesto, kde sa môžu bezpečne pokračovať v jej vyšetrovanie. Práve teraz, v čase, keď bol práve beží preč.
  
  
  Ako ak sa hádať, moje myšlienky, ona sa natiahol, aby jeden posledný žiadostivý pohľad do zrkadla.
  
  
  "Každá spálňa by mala mať steny, ako je tento," povedala. "Ak sa jej bude bohatý... Ale teraz jej mám ísť. Mám stretnutie v hodinu.
  
  
  Jeho nemusel starať sa o to. Mal som obed vymenovanie za hodinu.
  
  
  — Zavolám ti zajtra, " sľúbil som. "Alebo volať môžete tu." Neviem, čo váš priateľ plán je, ale Pierrot a jeho priatelia urobili až ego na môj vstup do filmu obchod, ale nenechám to zničiť naše stretnutie.
  
  
  Ona bola už oblečená znova, ak je to to, čo by ste zavolať na pokrytie-up vzdušné šaty, a on ju nasledovala do obývacej izby. Zrazu bola ako pokojne a vážne, ako ona bola chvíľu rokmi, bezstarostné a nadšenie, s jej krehké táranie.
  
  
  "Vy ste ma tak rád, že v takom krátkom čase, Jerry," povedala. "Na rovine, a potom opäť tu. Až natoľko, že ho desí ma a ma napadá."
  
  
  Jej pozrel tak vážne, ako ona bola, aby si zvykla na svoj nový náladu. Ona sa smial.
  
  
  "Nebojte sa, Jerry," povedala soothingly. "Na druhú stranu, nemyslím nájde spôsob, ako vziať si ako väčšina dievčat by. Premýšľam o iné veci. Ale zajtra budeme hovoriť a hrať."
  
  
  Po bozk, odišla.
  
  
  Vrátila som sa do obývačky s pocitom, že moje otázky môže vyvolať nejakú akciu v jej smer, bez toho, najmenší nápad, akým smerom sa tieto opatrenia by sa rozvíjať.
  
  
  Vytiahol závesy na zrkadlo pred holenie a obliekanie na večeru. Môj tranzistor nedal mi žiadny signál, ale v TT oddelenie AH, raz mi ukázala, zrkadlo našich vlastných výskumných pracovníkov, ktorí dokonale prenáša obraz videa. Elektronické komponenty boli roztrúsené po celom povrchu a individuálne môžu byť príliš malé pre ih byť zistiteľné pri vyhľadávaní. Som z toho nerobil, že by ktokoľvek mohol vychutnať sledovanie Rosana a mňa tak zaneprázdnení, na veľkú posteľ, ale nemohol som sa nechať zvedavými očami vidieť svoje diplomatické aktovky, ego tajné priestoru, a ego obsah.
  
  
  On zmenil jeho oblek pre druhého, ktorý mu špeciálne vyrobený pre skryť Luger bez povšimnutia. Ak tam bolo niečo intímne deje s Camilla v prvej alebo druhej polovici deň, musel rýchlo sa z jeho oblečenie bez zobrazenia jeho arzenálu. Ale zároveň som nechcela ísť do neozbrojených neznáme územie, rovnako ako neozbrojený ako minulú noc. Hugo, stiletto, bolo jednoduchšie. On jednoducho pokryté saje na jeho ľavej strane, s dvojitou vrstvou z obväzy, ktoré bolo povolené pre človeka, ktorý mal nedávno boli takmer spálené. Camille je mlieko nebolo to má úplne vyliečiť každý centimeter môjho tela. Najmä od tých centimetrov, že Camilla bol najväčší záujem v zostal neporušený. Jej už uplynul, tento test s Rosana.
  
  
  V zrkadle nad kúpeľni, umývadlo, vyzeral takmer zdravé. V AH, nemáme komplikované šaty-up a make-up, necháme menších bratov v iných služieb. Len som sa rozmazal trochu šedá pod jej oči a prehĺbil tých pár vrások na tvári. Že, a niekoľko povzdychne som nechajte sa z času na čas, mali presvedčiť mojich nových kolegov a všetkých divákov, že som nebol plne využitý z drsné noc.
  
  
  Plný rešpektu, môj poslíčka ma viedlo k výťahu na konci chodby, kde iný sentry dovoľte mi v a odprevadil ma dole po schodoch. Tam, iné karabíny prišiel so mnou k pultu. Všetko to bolo veľmi lichotivé, ale je výrazne obmedzená moje budúce aktivity. Urobila duševné poznámka: ak chcete požiadať Pierrot relaxovať jeho stráže malý, ak je to možné.
  
  
  On, Renzo, a Studds už odišiel, ale Sir Hugh čakala, aby ma na stretnutí klubu v jeho šofér-riadený Rožky. Dvoch policajtov na motocykle jazdil v prednej časti nás, a tretí dôstojník jazdil za s samopal. Ten, kto sa pokúsil napadnúť ma na ceste, to by nebola niekto okolo Pierrot priatelia.
  
  
  Lobby v imelo klub je presne malátny, tmavé, ultra-buržoáznej dekor, že Taliani chceli použiť, ak ide o elegantné a eleganciu. Všetky včerajšie strany tam bol, okrem pár čisto popovej hviezdy, plus pár sivé vlasy, stocky páni rôznych národností, ktorí boli zavedené na mňa. Väčšinou investorov a niekoľko technických špecialistov. Tam bol tiež scenárista, Kendall Pruhu; chudá, nervózny, zaujatý Amerických v modrom flanelové sako, béžová slacks, a Gucci flip-flopy. Vždy, keď som potreboval, aby si podal ruku s niekým, jej bol nemotorný, a vždy, keď sa jej náhodou narazil do niekoho, to jej bolo tak timidly stiahnuté, že každý musí mať myslel, že sa zaoberajú blázon oilman. Ak sa niekto pokúsil prepojiť svoju identitu, aby to zvláštne, nerozbitný Nick Carter, pohľad mi tu by sa zmiasť, že človek málo.
  
  
  Obed bol dostatok vo ed a nápoje a v neformálnym spôsobom egoistically robiť. Taliani zobrať Eda veľmi vážne a nedovoľte jej, aby sa hýčkať tým, že hovorí o podnikaní. Bol medzi Renzo a Camilla. Pierrot a scenárista hrať túto hru oproti nám. Camilla je kozmetické ošetrenie urobili jej krajšie než kedykoľvek predtým. Ale v jej prípade sa tieto návštevy kozmetičky boli povinné, viac na nejakú sociálnu prestíž a interakcie s ostatnými klientmi, ako pridať, čo bolo tak dokonale prezentovať na začiatku. Ona šepkala cudný intímne veci mi, flaunted mňa ako keby som bol nové, pudel, a vzal plne úver pre moje rýchle zotavenie.
  
  
  Jediná osoba, ktorá stále uvedené Závit Mier bol Spisovateľ Lane. Kedysi začínala ako spisovateľ, a teraz Stahl je úspešný scenárista špecializujúca sa na špionážne filmy. Nemal cítiť viazaný slušný Roman tabu o tom, ako sa o Ed. On myslel, že sakramentsky dobrý príbeh, a tam nič zastaviť em od hovorí, že kus pred úradný stretnutie.
  
  
  Napriek zášklby, prípadne účinky dexedrine, ktorá bola stále v jeho systému, Lane bol príjemný, ľahko bude muž. Úprimný, ale bezradný ľavicovú liberálnej, zasekol niekde v roku 1930. Moja najväčšia posadnutosť bola Svetovej Vojny III. Úplne oprávnené obavy. V tejto súvislosti okrem toho, jedným z dôvodov pre existenciu AH a mojej vlastnej dohody. Ego príbeh, ako väčšina dobré príbehy, vždy začal so slovami: "Čo ak..."
  
  
  -"Čo ak" povedal a ukázal cez stoličku na mňa cez tretie priebehu bažant a polentou, " všetko sa to začalo, nie s jedným z veľmoci zo severnej a južnej Amerike, Rusku, Číne, ale so skupinou nemorálnych ľudí s dosť sily a schopnosť vytvoriť sériu incidentov v týchto troch krajinách? "Veľký tri" by okamžite reagujú rôzne na iných. A keďže všetci majú dosť jadrových zbraní zničiť celý svet, to by bola Matka Zem pred povodňami. Vlákno sveta, viete,?
  
  
  Povedal hmú, že pochopil. Ale nebolo to trochu pritiahnuté za vlasy?
  
  
  "Ja myslím, že nie," Lane povedal ostro. "Na celom svete je prášok, súdok. Stačí sa dvanásť mesiacov násilia: v Lotz masaker, Olympijské Hry vraždy, bombové útoky v Londýne, v Belfaste bombové útoky každý týždeň, výkon diplomatov v Sudáne, vyhodenie Britská vláda od Bermudy... Oh, môj Bože. A to je len špička ľadovca."
  
  
  "Nebolo Tretej Svetovej Vojny obísť," Emu povedal jej.
  
  
  "Ah," Lane povedal, ako keby dáva hmú tip. "Len preto, že všetky natiahol za určité časové obdobie. Skúste si predstaviť, čo by sa stalo, keby všetky tieto incidenty vyskytli počas dvoch alebo troch dní. Pridajte k tomu pár výbuchov,... Čo ďalej?
  
  
  "Potom sa všetko môže vyhodiť," priznal som. "Ale stále sa to zdá trochu neuveriteľné, pre mňa." "Táto námietka bola vznesená mnoho krát." Pierrot sa obrátil v jeho vysokú stoličku vedľa neho odpoveď.
  
  
  "Renzo môže vysvetliť."
  
  
  "Tým, že nejaký zázrak, Kendall nám poskytol dve úrovne scenár," Renzo povedal. "A Stud presne vie, ako strieľať niečo ako to dokonale. Pre inteligentný a záujem diváka, je to významné námietka. Pre ostatných, a bohužiaľ pre väčšinu, to je nič, ale brutálny čierneho humoru. A dokonca aj na tretej úrovni, pre úplne neinteligentný, bude takýto fantastický pohľad, že celý svet bude určite chcete kúpiť lístky."
  
  
  "Ale tento príbeh má zostať ťažké," trval na tom Lane. "Čierny humor, krásne. Ale žiadne komédia. Myšlienka volá táto tajná organizácia LAL oslabuje jej málo.
  
  
  Spýtal som sa s sústo z polentou.
  
  
  "Odstránení všetkých foriem života," Renzo vysvetlil. "Môj nápad. Ale nebudem strčiť to dole krku, Kendall.
  
  
  "Etiópsky Liberation Front nazýva sám ELF," Pierrot povedal. "A nebolo nič smiešne o to.
  
  
  "Dobre, nech ma vidieť," Lane povedal, uvedenie na tvári génia, ktorý sa trápil tým, že všetky tieto kozy, ale kto sa snaží žiť s nimi.
  
  
  "S hviezdami ako Camilla a Michael," Renzo vlnitou na stoličku, kde Michael Sportu sedel medzi dav fanúšikov,"mohli by sme ešte urobiť a zarobiť milióny."
  
  
  "Len som robil jeden film, ktorý stratil peniaze," Camilla povedal vážne. "Ale vzhľadom na to možné, predaj televízia, môže to jednoducho nemalo byť na úkor strane. Ste bezpečné investovanie do mňa, Jerry.
  
  
  "Robím si srandu," povedal jej šepkala do ucha, " nikto sa nestará, ak je bezpečné s vami, alebo nie?" Jej reumatizmus dostal, že zvodná, zlomyseľný úsmev.
  
  
  Pri šálke kávy a koňak, som mal možnosť hovoriť s Pierrot o niečo, čo bolo trápi ma veľa: moje ťažko ozbrojených prenasledovateľov. Nemohol som udržať hádzanie helignite bomby, ak som chcel odísť mojej izbe znovu. Takýto manéver v hustej premávke by vyplnili márnici s príliš veľa nevinných okoloidúcich. Buď ako buď, že je príliš veľa, aby sa skrývajú Hawk. Samozrejme, nemohla som to povedať Pierrot prečo som potreboval túto slobodu udržať v kontakte s AH. Ale extra stráže čísel je veľmi presvedčivé a vierohodné spôsob, ako prístup Roman.
  
  
  "Je to, ako by som... no, nie na vlastných," vysvetlil som, pozrel bokom na Du, kto práve hovorí bankár na druhom konci telefónu.
  
  
  Pierrot je malé oči za ružová šošovky osvetlená až tak veľmi, že som takmer dôveryhodných moje ego prezývku Don Lupo. — Chápem, aké nepríjemné ochrany môže byť, " povedal, wincing a žmurkanie. "Takmer každý človek viem, byť priateľom s Camille by malo byť dosť, viac než dosť, ale vidím, že tieto príbehy o vás Texans nie preháňania, Jerry." Že wink znova. — Ja sa uistite, že v budúcnosti tam bude trochu menej také obmedzujúce pravidlo. Pár slov na príslušné ministerstvá.
  
  
  "Myslím si, že jedna osoba vo výťahu je dosť," povedal som. "Keby si mi umožňuje prostredníctvom keď vidí ju, chcem byť sám." "Jeden na výťah na vašom poschodí a jeden vo vstupnej hale," Pierrot sa rozhodol za mňa. — Je to dobré cvičenie pre našich mladých dôstojníkov. Ale bude chýbať, ak budete ťahať doprava lalôčikom ľavou rukou. Vyzerať takto. Ukázal mi ho.
  
  
  Bol to dobrý, jednoduchý kód. Môj rešpekt pre Pierrot, ktorý bol už tak vysoká, stúpala aj vyššie. Dôležité nepríjemnosť bola preč, ale hlavné vývrtka bol stále nezodpovedané. Rando poklopkal na okraj jeho brandy pohár s ovocím nôž.
  
  
  "Pôjdeme do konferenčnej miestnosti na druhom poschodí teraz," oznámil. "Členovia skupiny len
  
  
  Vlákno Mieru, takže sa obávam, budeme sa musieť rozlúčiť s našim dočasné hostí pre teraz."
  
  
  Keď sa na obed skupina rozpadla, na mená mužského investorov a milenci ženského akcionárov sulked. Sú okolo nás, ktorí sa po schodoch alebo výťahom, boli obmedzené na aktíva najmenej 300.000 dolárov každý, plus Lane, spisovateľ a niekoľko technikov. Boli tam tridsať z nás, zviazané do silné lepidlo peňazí a chamtivosti, ktorý bol viazaný dodržiavať.
  
  
  Neznášam to na konferenciách, ale tento Svet Konci relácie bolo trochu zaujímavejšie, než väčšina ostatných. Najmä preto, že som bol filtračných moje uši chytiť nič, čo by mohlo viesť k Anderson je podozrenie a bane.
  
  
  Lane sa začala stručný popis pozemku, ktorý sa jej napríklad, už vedel, LAL, skupina maniakov zámeru na fúkanie do sveta ako celku. To sa vykoná spustením niektorých diversionary bombardments a provokovať niektoré incidenty v určených mestách a potenciál požiare, ktoré vyvolali Veľký Tri je odplata mechanizmus skôr ako ktokoľvek kdekoľvek na svete žije dostatočne dlho na to, aby si uvedomili, že to bola chyba.
  
  
  Tam bol dobre známy, neuveriteľne tajné letísk a súkromné armády (aj viac nepravdepodobné, aby ma profesionálne ako na ostatných divákov, ktorý hltal všetko lačne). Ale musím povedať, že Lane a robil to neuveriteľné, a dať dobré emócie do dvoch hlavných postáv. Britský tajný agent, ktorý prechádza celý dej, a ego taliansky hostesky, ktorá sa zaoberá zavádzaním teroristov, ale aj začne vzťah s ním. Camilla a Michael vstúpili do kola potlesk, a Lane dal stručný osobné vysvetlenie film je dôležité, aby sa ego obrovské publikum.: "Tretej Svetovej Vojny, je nielen možné, ale to bude nepochybne zničiť civilizáciu, rovnako ako nás." .'
  
  
  "To je všetko, čo povedal o vypuknutí druhej Svetovej Vojny," bankár v rade predo mnou odfrkol cynicky.
  
  
  "To je to, čo by sa mohlo stať," gorgeous grófka vedľa neho povedal. "Alebo ste neboli pozerať okolo seba v poslednej dobe."
  
  
  Teraz to bolo Renzo zase hovoriť; a spomenul mená veľkých hviezd, ktorí by sa hrať spolu.
  
  
  Potom Sir Hugh prišiel s stohy papiera vysvetliť a obhájiť colossal rozpočtu. Pred tým, všetka pozornosť publika bol zameraný, vrátane mňa. To bol suverénny, prezentácia, a teraz jeho videl, ako Sir Hugh podarilo mlieko milióny z jeho krajanov a iní, a dať ih do jeho osobný bankový účet. Žiadna časť bola zvládol, ale ak vás pomelie ju do niekoľkých častí, dostanete elegantné melón, ktorý štyroch partnerov rozdeliť úhľadne medzi sebou, tak dlho, ako to robia nie rez navzájom hrdla prvý.
  
  
  Jeho ego-ako správanie, jeho spôsobom, comradely ale aristokratický, mandriva linux, ale nikdy blahosklonne, uzavreté ego obrázok. Mal dobromyseľný a dobre informovaný odpovede na niekoľko divákov ego komentáre.
  
  
  "Len jeden herec nie je v hodnote 100 000 usd za dva dni práce."
  
  
  Sir Hugh: "Tento človek robí reklamu. Keď je triezvy a prinášame ego teraz do nemocnice v Sussexe. Áno?"Posledný je na Západ nemecký priemyselník.
  
  
  "Poistenie peniaze, sa zdá byť veľmi nadmerné na mňa. Platím jej menej ročne pre všetky moje továrne."
  
  
  Sir Hugh: zdá Sa, že nadmerné na mňa príliš, Pán Schmidt. Ale to je dôvod, prečo sú poisťovne tak darí. Ale bez šialenstva. Podarilo sa nám získať niektoré z najdrahších vojenskej techniky vo svete ako rekvizity v takmer bezdôvodné úveru. Musíme byť chránení tak, ako je to možné v prípade, že jeden z našich B-52s, ktorá stojí viac ako náš celkový rozpočet, môže zlyhať."
  
  
  Ďalšie otázky boli tiež odpovedali s rovnakým šarmom a pravosť.
  
  
  Posledný akt bol pre Chris Mallory. Hovoril prekvapivo súvisle po všetkých brandy on by opitý. Vysvetlil, že "Prúd Svetla" bude prvý film naplno využívať počítač kontroly. Povedal, že znovu modely miest, flotily a bojiskách.
  
  
  "Je to staromódne," povedal. — Ale rozdiel je, že všetky tieto malé komponenty sú postavené do obvodov nášho hlavného počítača. Som program to, zapnite stroj, zatlačte tlačidlo, a šesťdesiat percent spiatočnej cesty je zaznamenané v jednom prijať."
  
  
  Tento drew chabých potlesk z filmu-pútavé investorov, ktorí sa naučil tvrdo, že nekonečné re-beží môžu byť použité, aby sa filmy. carinf.com nie je zodpovedný mora bitky v bazéne môžu sa ukáže takmer rovnako drahé, ako samotný film.
  
  
  "Pre iné scény, máme Renzo štúdio, ktoré je v súčasnosti najväčším na svete," pokračoval. "Trafalgar Square, Times Square, Place de la Concorde — všetky z nich sú znova tu. A tretí fotoaparát posádky bude robiť ďalšie on-umiestnenie zábery z celého vonkajší bazén raz Bunny Sawyer a Ego kameramani prísť sem do konca budúceho nedeľu."
  
  
  Piero vykonáva poďakovať všetkým nám pre našu dôveru (a peniaze) a povedať nám, že tam bude komentovaná prehliadka k Renzo štúdio, zajtra.
  
  
  Lane spýtal Studds pri stretnutí bolo viac.
  
  
  "Musíme inej scény," povedal. "Taký obrovský tanker bol vyhodený do vzduchu. Výbuch plynu v jednej z ego nádrže je dosť zdvihnúť celú loď o tri sto metrov okolo vody. A keď sú všetky nádrže sú plné, budete mať míle a míle spaľovanie oleja. Dokonale zhoduje naše zámery, nie?
  
  
  Stud je tvár, vykradnem schvaľovacia úsmevom.
  
  
  "To znie skvele, Ken," povedal. — Ale ako sa to bude explodovať?" "Je to jednoduché: torpédo. Pravdepodobne diaľkové ovládanie z motorového člna, " Lane povedal. "Všetko, čo si môže dotknúť. Nemôžete chýbať. V žiadnom prípade.
  
  
  "Skvelé, Ken. Budete zarábať nejaké farebné obrázky pre mňa, a budem si model tohto tanker pre vás v kratšom čase, ako to vyžaduje, aby ste sa napísať túto scénu." Zastavil sa a poškriabať hlavu. "Ako môžeme vedieť, že odina okolo týchto supertankers je prechode cez úzku úžinu, povedať, budúci pondelok? Kanál, napríklad. Alebo ešte lepšie, v blízkosti Leningrad.
  
  
  "Poprosím Máriu, aby zavolať na niektoré z týchto veľkých ropných spoločností." Ken urobil poznámku na zadnej obálke.
  
  
  Studds videli Camille a ja za ním.
  
  
  "Skvelé nápady, ten chlap," Laine, to priatelia sa chválil. — Pošlem Sawyer film o reálnom lode, a potom budeme pohybovať na ego výbuchu v bazéne!"'
  
  
  Jemne, ale pevne, Camille tugged na moje koleno. "Myslel som, že ide späť do hotela a vidieť, ako dobre ste obnovené, Jerry," povedala. — Potom pekný neskorého večera v mojej izbe, a potom budeme vidieť, ako dobre ste sa vyliečil." A či budete potrebovať inú liečbu.
  
  
  Komára-veľké myslel gnawed v zadnej časti mojej mysli, ale De je jednoduchosť stifled myšlienka. Vrátili sme sa na Le Superbe, a boli nerušené na oboch koncoch deň a oba konce noc.
  
  
  
  
  Kapitola 5
  
  
  
  
  Prebudil som sa v mojej izbe. Camille pritúlila ku mne, ale tak spokojní, ako sme boli, som sa prebudil pocit nepríjemný pre celý čas som stratila. Camille by sa mi, ako očarujúce pijavice, a vojakov boli stále v plnej sile.
  
  
  Potom, po svojej prvej popoludní stretnutie s Camille v jej hotelovej izbe, Pierrot jej volal. On sa len zasmial sa šťastne a vysvetlila mi, že to trvalo em chvíľu sa dostať do kontaktu s niektorými minister alebo generálny, takže všetko, čo som mal zabezpečiť, aby sa pobaviť v medziobdobí.
  
  
  Tak Camilla a hral som Tarzan a Jane, Romeo a Júlia, Juta a Jewel, a tak ďalej, až do večera, pričom všetky jedlá v jej komory. Potom sme oblečený na krátky rozhovor s Sir Hugh a Klincami v Camilla miestnosti pred návratom do mojej štvrte, kde rozložitý teenager stále stáli stráže s karabíny.
  
  
  Ona bola akčný človek, a to, čo som robil doteraz bol viac ako prácu pre tých ľudí, Hawke hovory "Dick Hannes agentov," jednotlivcov, ktorí sú viac pacientov s nezmyselné táranie, ako je ona, a že jedným plynulým uncu informácie pochádzajú z o štyridsať litrov špinavé práce.
  
  
  On chattered preč, a snažili sa čo najlepšie čo mohol získať niečo užitočné z nej; ale nie, nič. Sir Hugh a Studds diskutovali o malé výhody anglický Kanál, cez fínskeho Zálivu v výbuchu tejto supertanker. Aj keď sa bavíme o hračky, tam bolo nepríjemné twist na ih nadšenie.
  
  
  "Ale nerozumiete, Studds," povedal Sir Hugh. "V budúcnosti, máte šancu, že spaľovanie ropy dosiahnu oba Dover a Calais." Prehlásil názvu francúzskeho mesta v anglickom jazyku .
  
  
  "Ale ak sa to nestane v perzskom Zálive, ale v prednej Leningrad," Stads povedal: "môžeme sily v týchto Rusi reagovať so všetkým, čo majú na delostreleckých a raketových strelách."
  
  
  "Dej je dosť pre Rusi reagovať," Sir Hugh povedal. "Kendall je nápad, je aj pre nás úplne zničiť dve mestá na začiatku."
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal Stud, vzdať Leningrad v prospech Dover a Calais, ako hráč pokeru hádzať jeho zlú ruku na stoličke. "Budem mať svoje modelovanie chlapcov vytvoriť model, anglického a francúzskeho pobrežia." Zaklopal nad jeho dvojité grappa pre stý čas.
  
  
  "Zdá sa mi," ja som sa pustil do komentára, " že ste dávať sakra veľa vecí na trojmesačné plán."
  
  
  "To je krása počítač, Gerry," Sir Hugh povedal. "Hneď, ako Klincami dokončí svoju program, sme si to v niekoľkých dní čo by to trvať nedeľu robiť v každom porovnateľné film." "Mesiacov," Studds povedal. On a Sir Hugh usmial sa v rovnakom čase.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Keď máte začať? Ona by boli tu, ale ja som mal na mysli prestávkou a ísť do Jungfrau." Dovolil poslednej slabike Švajčiarske horské názov nasledovať ho slobodne, sledovať pozorne, uvidíte, či sa mu vzopreli.
  
  
  "Na mieru vziať, začneme v polovici brucho budúci nedeľu," Studds povedal. "Hneď, ako Bunny dostane tu s jeho kameramani. Pobyt tu. Vždy sa môžete to vidieť Jungfrau znova. Okrem toho, sweet little Camille je oveľa vyššie, v mojej knihe.
  
  
  To je všetko, čo som sa dozvedel od Sir Hugh a Studds. Veľké tučné nulu. Renzo a Piero išlo o ich podnikania.
  
  
  Snažil sa získať nejaké ďalšie fakty o Pierrot z Du, ale ona, ako Roseanne, videl, ako žiarlivosti a bol rád, že je. Tento nepridali veľa na to, čo som už poznal. Ako s Rosana, jej komentár bol napodiv bežné: "mali by Ste vedieť, že dievča má urobiť niekoľko vecí, aby sa dostali v tomto filme svete, Jerry, "znova a znova s rešpektom:" boli by Ste prekvapení, keby ste zistili, aký človek je. Myslím, že pre ženy. Bral som to ako vtip, na prvý pohľad, ale je to skvelý človek, Jerry, a to nielen v politickom slova zmysle. Vo všetkých jeho skutkov, prichádza na okraj priepasti, a potom máte mesiacov, keď odíde z verejného fáze oddýchnuť a starať sa o seba."
  
  
  Že posledná bolo niečo nové, a Hawke mal na to prísť... Ak som niekedy nájsť jej osobnej slobody.
  
  
  Toto boli moje myšlienky a frustrácie, keď som sa zobudil. A v okamihu, keď on sa prebudil, pred Camille mohol pohybovať, niečo prasklo na miesto s veľkým thud.
  
  
  Na Barr, Studds povedal prípade nemal začínať na spiatočný budúcej nedele. V klube, po obede, spýtal Lane ak chcete zistiť, ktoré tanker prechádzal Kanál angličtiny alebo v jeho blízkosti Leningrad v pondelok. A teraz to bolo vo štvrtok ráno.
  
  
  Niečo bolo zle, alebo stále zle. Ale ak by to urobil, by to mohlo veľmi dobre poukazujú na niečo omnoho vážnejšie než len nejaké vojny hra, v miniatúrne.
  
  
  Ako AX agent s Killmaster hodnosť, ona je už používa svoj talent na iné úlohy viac než dosť na podporu roztomilý mladé dámy alebo zbaviť menšej členov klubu, ako som to urobil pred niekoľkými dňami. Teraz som mal viesť, a nemal som sakra veľa času na to pozrieť. Môj deň bol rozdelený do rána návštevu v štúdiu. Mal by zachovával sľub, že ak to nebol pre hotel ničí oboch svoju úlohu a možnosť skúmať len miesto. Potom tam bol obed, po ňom nasleduje iný povinné stretnutie s Renzo a Ega právnici, kde mal napísať jeho kontrolu. Podľa mojich Rolex, bolo to 6: 45 ráno.
  
  
  Zošuchol okolo koša bez rušivých Camille, išiel do obývacej izby, a otvorila dvere.
  
  
  Sentry, bol preč.
  
  
  On sa vrátil a oblečený rýchlo a ticho. Napísal som jej poznámku plný lásky, hovorí Camille, že som bol spustený na podnikanie a mohol by vidieť ju ráno.
  
  
  Potom som bol mimo.
  
  
  Tam bol sentry na výťah, ale on bol signalizovaná na emu s jeho lalôčikom, ako on súhlasil s Pierrot. Kryt sa zasmial a dovoľte mi vstúpiť do výťahu. Je to rovnaké ako s security guard v hale. Usmial sa späť. Nevedela som, čo príbeh Pierrot mal im povedal, ale ja som nerobil.
  
  
  Ulice boli takmer prázdne, a akékoľvek taxi blíži hotel vám môže patria k druhej strane. Kráčal piatich blokov, Grand Central Station a vzal taxík bez čakania v rade. Dal som to vodiča a nasmerovať ho na rohu pri dome Sv-v-Trastevere. Nemal som žiadne pochopenie pre to, že nepríjemné Gilchrist, a bol som si istý, že by som teraz si Hyman pomoc a ego moje CIA prisluhovači do práce.
  
  
  Vzal som obvyklé bezpečnostné opatrenia platenia ovládač a po uistiť sa, že som nebol dodržané, bol som skoro na dvere domu.
  
  
  Hyman otvorila dvere. Rovnaké apatický postoj a správanie tak, ako predtým; ospalé oči, oblečený v žiarivo zelené pajama dna a starej armády tričko okolo bavlna. Bol okamžite v pohotovostnom režime hneď, ako ona vošla.
  
  
  "Si package vás opustil pre ňu na hotel?" Č sullen Gilchrist chlap. Inteligentný mladý agent, stále vášnivý hry.
  
  
  "Prijatie, Prečítanie, a uložený". Som zaklopal na dvere. "Potom som zničil ho. Som veľmi skromné tipy a niekoľko otázok pre DC. Máte frontu?
  
  
  "Len reči converter," Hyman povedal. "Ale to je dosť. Okrem toho, nemôžem to brať už. Staré Gil je naša komunikácia génius. To je dôvod, prečo on udržuje všetky ťažkých kusov v Parioli. Nenechajte sa zmiasť tým, že nevrlý starý muž, Carter. Vie viac o rádio, spracovanie dát a počítačových programov, ako ktokoľvek okolo týchto takzvaných odborníkov. On je vždy pripravený v prípade nebezpečenstva, ale hmú rád predstierať, že je jednoduché účtovník pracuje od deviatej do piatej."
  
  
  "Dobré vedieť," povedal som. — Ale to, čo potrebujem teraz je rozhovor. Prvý vašej domovskej základne, potom s vami. Ak je telefónne číslo?
  
  
  Išli sme do zadnej miestnosti, kde Hyman bol zrejme spanie na to bacha posteľ. Dal ego dobrý kop s jedným koncom, a roztrhané oblečenie odhalila pull-out board s známeho červeného telefónu na to.
  
  
  "Mám zostať alebo odísť?" Hyman spýtal sa.
  
  
  "Udržať počúvanie," povedal som. "Vás už môže byť klasifikované odteraz, v prípade som sa vysporiadať s úmyselné alebo nedobrovoľné zmiznutie znova."
  
  
  "Áno," povedal. — Počul som o vašom malú prechádzku v noci. V pokojnej Rime, sme väčšinou nemajú takéto akcie. On sa zrútil do jeho stoličky, ako sa jej stlačil tlačidlo na telefón sa pre priamu komunikáciu na AH sídlo.
  
  
  Zvonček zazvonil.
  
  
  "Štyri hodine ráno, ak ste už nepoznáte," Hawke ' s hlasom povedal.
  
  
  Ona bola charakterizovaná tým, že Ego v prázdnej kancelárii, s veľkým termosky s kávou, obrovský hrnček, a stoh papierov na stole pred ním, jeho dlhé prsty ťuknite netrpezlivo ako študoval údajov.
  
  
  Bez ďalšieho úvody, povedal hmú o jeho posledných 24 hodín a nútenej nečinnosti.
  
  
  "V poriadku, v poriadku," povedal zamrmlal. "Ak existuje jedna vec, ktorú neznášam, je to osoba s názvom AX, ktorí apologizes sám na seba. Viem, že Rím nie je džungľa, takže ak si nechajte si unesený, nemôžete obviňovať ih pre dohliada na vás. Povedať niečo pozitívne pre zmenu. To je informovaný, s úplným odrazom toho, čo bolo odovzdané, ako aj dôkladné osevu jeho vlastné údaje získané. Ale aj pri tejto voľbe, trvalo mi dobrých pätnásť minút, aby sa podrobne všetky diskusie, a to ako v spálni, a tie, ktoré boli viac spoločenský charakter. Okrem toho, podelil som sa s ním moje pozorovanie, ktoré by mohli mať niečo do činenia s mojou úlohou. Ak ste na pochybách o niečo, nie to ignorovať; bolo to tĺkol do všetkých nás počas našej prípravy. Tak som musela obsahovať niekoľko rozhovorov, ktoré sa zdalo, že nezmyselným na mňa, ale môže mať zmysel, aby sa chlapci v pozadí vo Washingtone, ak sú kŕmené ih počítačov.
  
  
  Hawk počúval toto všetko, a tiež zaznamenal rozhovor na magnetofón pre bližšie študovať neskôr.
  
  
  "Uvidíme," povedal, keď to bolo hotové. "To by nebolo také zlé, aby oznámenie táto chyba s dátumom na tanker."
  
  
  Hawke ' s "nie je to tak zlé" bolo približne rovnaké ako vláda medailu.
  
  
  "Teraz klásť otázky o tom, čo nás chcú robiť tu," Hawke povedal.
  
  
  "Mám dve s pevné základy a dva odhady," povedal som. "Prvou prioritou je tento tanker. Môžete sa uistite, že nie je supertanker v anglickom Kanál v pondelok? A v utorok, príliš?
  
  
  "Žiadny problém," Hawk povedal. "Energetická kríza je viac, a naše kontakty s významnými vlastníkmi lodí boli zriadené. Tak sa urýchliť, alebo spomaliť dosť na to, aby oblasť v čistote."
  
  
  - A Leningrad?
  
  
  "Divné, že kamarát vy, Studds, nezdá sa, vedieť, že tam nie sú žiadne kotvisko pre supertanker ukotviť tam," Hawke povedal. "Ďalší vývrtka.'
  
  
  "Potrebujem úplná správa o tejto Švajčiarskej banky v Lugano a niektoré ďalšie údaje o Piero Simca," povedal som. "Tak môže ísť, že pre L, v Anderson je náčrt: Lugano a Don Lupo. "Nebolo by to tak ťažké," Hawke povedal. "Ale tento Malý Obor bude trochu ťažšie. Už máte všetko, čo môžeme vykopať, ale uvidíme, čo ešte môžem urobiť pre vás.
  
  
  "V istom kontexte," povedal som, " mali by sme sa pozrieť na všetky rekreačné domy v Sussexe. Gombíky a Renzo tam išiel na liečbu. A mám pocit, že Pierrot bol raz klient tam. Pravdepodobne pod iným menom. Ale ego rast musí byť rozoznateľné.
  
  
  "Že budem robiť," Hawk povedal. "Je to všetko?'
  
  
  "Ešte jedna myšlienka," povedal som,"a jedna žiadosť."
  
  
  "Poď!"
  
  
  "To je veľmi vágne, návrh," povedal som. — Ale možno, že váš finančníkov bude robiť dobrú prácu na Magnamut, poisťovne, ktoré diktuje okružný politiky." Ak to je podozrivé, môže to znamenať, že toto je spôsob, ako presunúť veľa peňazí."
  
  
  "Vezmite na mieru," Hawk povedal. "Nie sme agentúra pre neopatrné občanov."
  
  
  -"Na mieru, boss," povedal som, " nie ste finančnej spoločnosti buď, a máte pol milióna dolárov, ktoré by ste mohli čoskoro stratiť, len aby sa svoje pokrytie." Keď som zistil, že peniaze chýbajú, musím zistiť, kam ide a prečo. A možno, že to, čo Andersson chcel vedieť. "Všetko v poriadku," Hawk zavrčal. "A žiadosť?"
  
  
  "Jej hotel by mal mať plnú kontrolu nad Hyman, CIA agent sa tu," povedal som. "Tiež by som chcel mať právo používať Gilchrist, len v prípade."
  
  
  "Budem uspokojiť Hyman," Hawk povedal. — Už som sa postaral o to, že. Gilchrist je starý blázon, ale ak si myslíte, že ste ego-pomocou nej som si vidieť, čo sa dá robiť. Ale prečo ho? Môžem vám výber iných agentov v priestore, ktorý je desať rokov mladší, než Ego, a dvadsať krát lepšie.
  
  
  "Nechcem sa vzdať svojho ega," povedal som. "On je elektronický génius. Niečo v mojej hlave, v mojej hlave, je príliš hlboká, aby sa aj vám, ale ak môžem dať to všetko dokopy, možno budem potrebovať tento Gilchrist veľmi skoro.
  
  
  "Ak budete skákať, ako, že," Hawk povedal, " budem poskytovať pre svoje ego." Ak ste prišli s Rímskej vírus, ktorý Clem Andersson zmluvne.
  
  
  "Ak je tak,"povedal som," Gilchrist môže byť môj protijed, ak nechcete skončiť ako Clem Anderson." Hawk skončil s smutné, ale schvaľuje vrčanie.
  
  
  ************
  
  
  Hyman postavil sa. "Tak, ja som tvoj muž," povedal s úsmevom. "Čo mám robiť, šéf?" "Boh vie, že keď príde čas," povedal som. "Len dve veci, na chvíľu." On sa pozrel na svoje hodinky a videl, že ruky ukázal Rivnenskaya osem hodín. Nechcela som sa očakáva na Lorenzo Conti domu až desať hodín. S Rímsko-dopravné bolo možné pridať pol hodinu na každom stretnutí. "Po prvé, poďme sa pozrieť, čo viem a čo si sa naučil od neho. Po druhé, ma v kontakte s Klemmu priateľka, Cora, na hodinu. Možno, že ona nevie, hovno o nás, alebo možno vie niečo bez toho aby si uvedomil význam ega.
  
  
  Hyman mal strčil červený telefón späť do ega den v starej Bakharev a bol už navoliť číslo na bežný telefón sedí na vratkých tabuľke.
  
  
  "Cora?" Povedzme, dvadsať krúžky neskôr.
  
  
  "Samozrejme, že som ho poznajú. Ale vy ste hore . Hej, ja byť na vašom mieste v pol hodinu s osobou, ktorá naozaj chce s vami hovoriť. Ďalší terminál od domova... Amerike, ako inak...? Viem, že ju, ale chce s tebou hovoriť. Takže zostať na mieste, kým sme sa tam dostali. Možno by som si kúpiť šálku kávy s cornetto. A ak to nie je dosť... On je znížený jeho hlas trochu ...zamyslite sa znova o tom, kto pomohol riešiť problémy spojené s vaše povolenie na prechodný pobyt. Zatiaľ čo.
  
  
  "Ona je tu." Obrátil sa na Predaj a mňa. "Teraz dajte mi vedieť, čo potrebujem vedieť."
  
  
  Ako agent, radšej pracovať samostatne, ale tam sú časy, kedy je dobré mať niekoho okolo otestovať svoje teórie. Bol to jeden z tých momentov, a Hyman bol dobrý, tvrdý, a rozumný chlap, pre prácu.
  
  
  "Zistili sme,..." emu povedal jej. Nebudem opakovať môj životopis, ale s Hyman na zozname a Hawke povolenia, ona to nebude konať späť, snáď s výnimkou pre pár informácií o Camille a Rosana je talenty.
  
  
  "Kým som bol unesený Gorila v tartan Bunda a Pepe," pokračoval som, " myslel som si, Anderson bol blázon, a videl som príliš veľa hrozieb v bežnom film fanfáry. Tieto vytržení ih otázky mi pripomenul niečo väčšie vtedy. Ale na druhej strane, zdá sa mi, že Renzo a jeho komplica sú čisté, pretože by museli čakať na moje overiť, či sa v ih k dispozícii skôr, než oni mohli likvidovať mňa.
  
  
  "Nevidím veľký potenciál na to," Hyman povedal. "Naozaj nie.
  
  
  "Teraz prichádza rozumné časť," povedal som. "Začal som premýšľať v inom smere. Čo sa stane, ak toto "Závit Sveta" film nie je nič viac než druh kryt príbeh, ktorý robí veci miznú do ničoho? Bežní diváci sú aj hlupáci. Oni si myslia, že môžu robiť si žarty z ich investorov. Ale v procese, sa už zhromaždilo dosť nebezpečné zbrane, ktoré neznáma tretia strana má obrátil "oboch koncoch Sveta" scenár do reality."
  
  
  Trvalo to Hyman pár minút na to myslieť. "Neprijateľné," povedal. "Ale je to možné.
  
  
  "Potom Mallory je omyl poslednú noc zmenil situáciu znova," povedal som. "Ak je pozemok zničiť svet a plánuje odpáliť supertanker, musí byť zapojený. Tak možno, že niekto po celom Svete Konci spoločnosť sa podieľa. Možno, že niektoré skupiny sú sprisahanci, a zvyšok sú hlúpe idioti.
  
  
  Hyman prikývol.
  
  
  "Keby to bola iná skupina ľudí," vysvetlil som im, " alebo iné miesto s menším davu a menej polícia ako Rime, ja som mohol ísť tam a crack niekoľko útok zručnosti hodnoty. Kým som nepočul pravdu od nej.
  
  
  — Ale ak ste boli na crack niekoľko útok zručnosti a sily Pierrot položiť niekoľko otázok v Senáte, tam by mala byť asi veľmi nepríjemné situácie na ego, Jeho Excelencia, nášho veľvyslanca, a pre seba, ako to pitnej zasadnutie ukončí." V situáciách, v ktorých CIA, ako aj AH, nemôže stáť ste už, " Hyman skončil pre mňa. — Tak čo mám robiť iné ako predstavujeme vám Cora?" "Zavolať ľudí tým, že ich mená v tomto zozname," povedal, podal mu napíše zoznam mien iných investorov, aby som bol uvedený na obed stretnutie. "Osobitnú pozornosť Mallory pripojenie. On je slávny režisér, ale on sa prepracoval cez neznáme. Začal som v štúdiu ako asistent, pracoval som cestu cez môj technickej zdatnosti vo filme, a tam bolo niekoľko sporných momentov na ceste. To aby ste sa nenudili na dnes. Ak sa niečo stane, budem klopať na vaše dvere. Inak, uvidíme sa zajtra ráno v rovnakom čase. Hyman oddestilovaná z jeho nightgown, dať na džínsy a vyblednuté turtleneck, sandále, a medailón vyrobený okolo starej SS kríž.
  
  
  "Ospravedlňujem sa za neporiadok," povedal zbytočne. — Ale to je len moja práca oblek.
  
  
  Viedol ma vonku. Prešli sme na ceste a vošli do úzke ulice, v blízkosti Santa Maria Štvorcových. Ďalšia stará budova a na druhom poschodí podlaha.
  
  
  Cora otvoril dvere pre nás. Malé, tmavé dievča s bledou tvárou, nie sú očarujúce, ale sullen tvár na dobré telo, skryté vo svetlých, módne nohavice a široké vlnený sveter. Pozrel sa cez rameno na zadymený priestor, ktorý voňal z stale kadidlo a hašiš. Miesto, ktoré kedysi vyzeral ako príjemné a zábavné miesto s farebné plagáty a rozptýlené vankúše, ale vzhľadom na nedostatok úsilia a peňazí, naopak, má sa prepadla a teraz sa obrátil do malej myšou diery. Ďalší malú myš, trochu bacuľatá čierny dievča, ležal zabúda na neporiadok a spal na postieľku, pod pol-posedenie Indickej deku.
  
  
  — Môžem získať pohár kávy z vás?" Cora spýtal Hyman, ani pri pohľade na mňa.
  
  
  'Samozrejme. Poďme na to." Toto je Jerry Carr. Cora, Jerry.
  
  
  "Ahoj," povedala bez nadšenia. My sme išli dole po schodoch. Vonku, išli sme na espresso bar na rohu, a hral túto hru na stole. Potom sa ma spýtala: "Vy... Boli ste priateľom Klemm to?"
  
  
  "Cleveland." Hľadal som mojej pamäti a požiadal o životopis Klemm. "Sme vyrastali spolu. On sa nemohol rozhodnúť, či sa chcú stať sa hercom alebo spisovateľom. Mal som možnosť navštíviť Rime, tak som sa rozhodol pozrieť sa na ego. Ale potom som počul, že..."
  
  
  "Nemohol vyriešiť, že tu, buď," Cora povedal. Čašník priniesol ju vo vode, dvojité espresso, a po prvom dúšku, niektoré život sa vrátil do jej bledú tvár. "Chudobných Clem. Mal prácu, písanie anglický textové súbory, a on si myslel, že môže pracovať pre Americkú noviny. Ale táto práca bola vždy zajtra alebo budúci týždeň. Žil neďaleko odtiaľto, a presťahovala sa do neho. O dva mesiace neskôr... Bwam! Niekto zabíja ego a hodí ho do vody. Ona nie je sama na všetko. Sakra to!"
  
  
  "Krista," povedal som. "Clem nikdy sa zdalo, že..."
  
  
  — Sú nejaké náboženské hovno?".
  
  
  Nie je náboženská bastard alebo potvrdené blasphemer, Stahl gritted zuby a čakal. Ona nechcela by zase Cora proti nej, ale nie až som mala nejaké informácie.
  
  
  "Ospravedlňujem sa," povedal som, " ale to, čo mám na mysli je, že Clem nebol typ človeka, aby sa zase niekto do nepriateľa. Na dell sám, nemal nepriateľov na všetkých."
  
  
  "To nie je pravda," Cora povedal s istotou. Ona sa zamračil. "Myslím, že bol druh slob. Som si priznať, že to, ale bol pekný slob. Tiež sme dostali spolu celkom dobre, a nemal som jediný príliš žiarlivý latinskej milenca."
  
  
  Jej putami, detinské pery boli stanovené v napätom line sebaovládania. "Sme radi rovnaké veci. A nie iba povrchne. Clem bola plná mystiky, a páčilo sa mi to. Tarot, Yijing, a transcendentálnej meditácie.
  
  
  Moje uši vztýčené hore. "Čo si povedal?"'
  
  
  "Jung," povedala. "Na Clemmu, Freud bol nič viac než starý Viktoriánsky neurológ na namáhané Viedenský tety. Ale podľa ego, Jung bol na správnej ceste s týmto kolektívneho nevedomia a ego univerzálny mýty, viete."
  
  
  "Nevedel som, že," povedal som. "To sa musí začali po Clevelande." "Nechcem vedieť.'Cora bola stále podráždený znova, ale stále som trvali na tom, na čo by mohlo byť reálne vedú.
  
  
  "Pamätáte si niečo povedal o Jung?" "Je to len, že tieto psychiatri nerozumel ego v týchto dňoch," povedala. "Chceš nás, nie Hniezdo." Mal aj názov pre tie duše pozorovateľmi. Zavolal ih Kabíne Chlapcov.
  
  
  "Čo to znamená, že?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Dobre, podľa ego, väčšina psychiatrov iba za predpokladu, sos ľuďom, a nemali zistiť presne, prečo boli tak šialený," povedala. "Takže pacientov neprestanú blázon, len trochu horšie. Kde Jung sám rez cez to všetko nezmysel a ukázal ľuďom, ako zmeniť seba. Len pravda, plavčík je ťažké cesty, a "v kabíne chlapcov" predstierať, že môže trvať najkratšiu cestu oveľa jednoduchšie. Ale čo to sakra robí všetko to má robiť s vami, chlapec?
  
  
  "Nie je to každý deň, môj priateľ je zabitý," povedal som slávnostne. (V niektorých AX príkazy, toto sa deje každý druhý deň, ale to je iný spin.) "Jej najlepšie je zistiť, ako veľa o tom, ako je to možné."
  
  
  "Potom ste buď chorý vulture alebo malý detektív," povedala, tlačí jej stoličke zo stoličky. "Nemám naozaj ako supy, a mal som dosť amatérske sleuthing Klemmu. Ďakujem za kávu a zbohom .
  
  
  Bolo už pol deviatou. Ja som mal najlepší kus zlata mohla som dúfal, že, tak som ju nechal ísť bez komentára.
  
  
  Povedal zbohom Hyman a vzal taxík späť do hotela. V hale, mala som, že známe, neopísateľný pocit, že vás niekto sleduje. Ale to by tiež mohlo byť, pretože sentry vo výťahu. Okrem toho, on nesmeroval ale jeho izbu tak, aby odišiel ego sám.
  
  
  Apartmán bol opustený. Len správu napísané v hrubých úderov rúž na spálni zrkadlo, aby mi pripomínajú Camille.
  
  
  "Ste hrubou a hnusné savage," napísala v veľkými písmenami. "A ona, dúfam, že tak často, ako je možné, že sa pomstiť pre mňa. Pozri si v štúdiu neskôr." Nie sú žiadne podpisy. Rovnako veľké postscript PS. "Si ma opustil s hrozným tlakom . Bude to ďalší pekný položka v kozmetike rozpočtu. Deň.'
  
  
  Som sa oholil, zmenený rýchlo, a našiel limuzína čaká trpezlivo, aby ma vzal do stredu Lorenzo Conti Ríše.
  
  
  Renzo a ego, našich priamych podriadených, vzal nás na mimmo mock-up miest, ktoré mali byť zničené skôr, Koniec Sveta, a vzal nás do vymazané stavby predviesť aj ďalšie vojenské vybavenie. Z Arabských nádrží, plameňomety, plus množstvo ďalších vecí, ktoré stále fretky boli na zoznam zakázaných. Prešli sme v dvoch vrtuľníkov Anzio, ktorý vyzeral, ako by bol v kŕči poslednej invázie, s časťami, vypožičané od Šiestej vozového Parku a iné NATO námorníctvo, rovnako ako niekoľko odborne ozbrojených člnmi poskytované Izraelčanov.
  
  
  Zdalo sa, že Renzo a Piero, s pomocou Sir Hugh a Klincami, by získali H-bomby vzorec z Harry Truman, bez zásahu Rosenbergs a Fuchs. Boli tam dve obrovské sklady na konci stránky, ktoré nechceli sme návštevu. Keď som sa jej spýtal, čo bolo v ňom, bolo mi povedané, že to bolo úložisko podpier počas posledných filmov. "Jedného dňa som si zase jej ego do múzea," Renzo povedal.
  
  
  To môže byť pravda, ale ja som nemyslel, že by som sa dočkať, až som mal možnosť kúpiť si lístok. Tieto sklady jednoducho opýtal, pre staršiu vyšetrovanie.
  
  
  Išli sme späť do administratívnej budovy, kde Studds dať na niečo ukázať na svojom počítači. Mal malé mock-up obce, okolo ktorého tanky a delostrelectvo boli sústredené v kopcoch okolo nah. Tiež množstvo malých, pohyb vojakov navýšiť.
  
  
  Studds mávol punč karty vo vzduchu, potom uviazol v slot malých počítačov, a to všetko začalo.
  
  
  Tanky a obrnené vozidlá vpred; delostrelecké bombardovaní obce štvorec so zápalné bomby; vypukol požiar, a malé postavy presťahoval sa a spadol. Trvalo to tri minúty.
  
  
  "A teraz sme stále nejakú predstavu o tom, čo to bude vyzerať na obrazovke," povedal Gombíky, s pýchou malé dieťa. Nahral celú scénu na video, a potom, čo sme prevrátený vypínač, ktorý sa ponorila celú miestnosť, do tmy, máme video, ktoré by nakoniec vyzerať, ako by bol na stenu obrazovke. Bolo to neuveriteľné. Bolo to veľmi veľa, čo je s/. Dokonca aj malé vojakov pohybovali, bojoval, spadol a zomrel na dlhé vzdialenosti. "Samozrejme, že to bude striedajú s zblízka zábery na množine," vysvetlil Klincami. "Ale, Bože môj, divák dostane do pekla veľa bojovníkov za svoje peniaze."
  
  
  Musel som priznať, že to všetko bolo veľmi pôsobivé, ale Stud je zobrazenie technickej zdatnosti nemali rozptýliť moje podozrenie.
  
  
  Renzo nám dal skvelý obed v štúdiu zamestnancov jedáleň. Camille nemal zdá sa, že všetky ťažké pocity iných než provokujúcej mi z času na čas. Pierrot, čiastočne záujem o moje skoro chodiť, všetko bolo úsmevy a nahnevaný vyzerá.
  
  
  Uprostred tohto chaosu, som bol povolaný do telefónu, alebo skôr, v luxusnom z Renzo, som bol predložený s telefónom. Čo urobili to ešte ťažšie a ešte viac mätúce, pretože hlas na druhom konci linky bol Roseanne, a Camille sedel vedľa mňa.
  
  
  "Ahoj, Jerry," povedala v jej husky med hlas. — Rozprávate Rosana.
  
  
  "Oh, ahoj," povedala som opatrne.
  
  
  "To neznie veľmi srdečné," povedala. "Rozprávaš... je To ako rozprávať sa s človekom, Jerry.
  
  
  "Dúfam, že tak všetky moje srdce," povedal som.
  
  
  "Oh, oh," povedala giggled. "Ste v kruhoch veľmi odlišných ľudí. Možno ľudia, ako Signorina Cavour?
  
  
  "Dobre, niečo ako, že," priznal som.
  
  
  "V tom prípade, keď som si znova, budete pobozkal na nose, na ušiach, na brade..." Roseanne začal dávať presné a zlomyseľný popis, kde by sa poslať všetky tie bozky, zrejme pričom potešenie v mojom bezmocný poníženie, ako keby v nej boli tu osobne.
  
  
  -"Áno, Signorina Marti ... no... chápem...
  
  
  Jej si rozprávali o jej konci riadku, ako keby to bol súkromný rozhovor.
  
  
  Naplno využívať mojej nešťastnej situácii, Roseanne stal vážne.
  
  
  "Si, kedy som naposledy videl si , rozprávali ste sa o myslenie?" — Čo je to? " spýtala sa rozhodne. "Uvažoval som," povedala. Oveľa viac, než bolo možné, keď sme boli spolu v koši. Myslím, že... myslel som si, Jerry, a bol som blázon. Mám veľa dôležitých vecí, povie.
  
  
  "Skvelé," povedal som, skrýva moje vzrušenie. "Kde si teraz, Signorina Marti?"
  
  
  "V mojom byte," povedala. — Môžeme hovoriť dnes, ale nie kedy?" Jej, dúfajme, že hneď, ako je to možné.
  
  
  "Mám schôdzku s filmom ľudia po obede," povedal som. Nie je to vôbec možné odovzdať mimmo to bez toho, aby odhalil svoje pokrytie. "Ale možno asi štyri-tridsať?" "Všetko v poriadku," povedala.
  
  
  Cítil som závrat. Možno Roseanne bol jedinou osobou, ktorá by mohla rozlúštiť zamotaný spleť vláken, ktoré sa stali moje zadania. Ak áno, potom bola nebezpečenstvo pre rovnaké ľudia, ktorí sa snažili opekanie mi včera v noci mimo Rým. Ona by mohla byť skvelá baba, ale nah nemal plynová bomba. Bola tam len jedna vec, ktorú som mohol urobiť. Hyman je ego hniezdo nemohol vytiahnuť ju von. Jej tiež nemohol dať hej odin okolo dvoch kontaktných adries na telefóne. Ale stále sme ich mal na dvoch ohromných vojakov v Le Superbe.
  
  
  "Ak môžete prísť rovno do môjho hotela, signorina," povedal som, prenájom môj hlas byť tak nízka, že sotva som sa počul. "V hodinu. Počkajte na mňa, že v mojej izbe. Som si poradí jej, aby vás videli, a potom ňou, som si istý, že sme si vyriešiť túto vývrtka k našej obojstrannej spokojnosti.
  
  
  Som zavesil na ňu. "Oilmen," povedal som. Camilla a Renzo pozeral sa na mňa na okamih. "Don' t leave me alone." Žiadna z nich okolo nich sa zdalo, že chcete opýtať alebo sa dozvedieť o nič.
  
  
  Pätnásť minút neskôr, potom by som sa ospravedlnil za chystáte sa na kúpeľňa, tlačidlo reset vyskočila do zaplatiť telefón. Volal som jej v Le Superb a povedal desk clerk poučiť vojakov nechať Ujsť Morandi do mojej izby a uistite sa, že ona nebola narušená.
  
  
  On sa vrátil, aby Piero, Renzo, Camille, a iní s úľavu.
  
  
  Nakoniec sa spoločnosť rozišla. Musel som rýchlo odísť s Renzo získať nejaké papiere a podpísať šek na advokátska kancelária. Pierrot mal nejaké podnikanie venovať. Camille povedal, že Nah má schôdzku s jej reči učiteľa v 4 hodine, ale možno by sme mohli mať večeru po tom. Povedal som jej, že sa mi to páčilo a že keď sa niečo pokazilo, by sme mohli splniť až neskôr. Potreboval som slobodu konania vo všetkých smeroch, pretože som nevedel, čo Roseanne sa chystá povedať, že sa mi.
  
  
  Som sa snažila znieť vyložene netrpezlivý počas našej jazdy späť do mesta a nekonečné diskusie zmluvy. Hawk trval na tom, že som si taliansky-Amerického právnika, aby to vyzeralo veľmi hodnoverné. A advokát tvrdil, prečítajte si všetky drobné bodov dvakrát, raz v taliančine a raz v angličtine. Potom tam boli problémy s overenie podpisu v banke, a keď bolo všetko vyrovnané a zapečatené, to bolo už päť hodín. Le Superbe bolo len pár blokov od hotela. Zdvorilo, ale neodbytne, ona bola odmietnutá podľa Renzo žiadosť ísť do klubu, a napi sa na oslavu.
  
  
  "Si sám okolo nás teraz, Jerry," povedal.
  
  
  Povedal som hmú, že sme radšej oslavovať spoločne, neskôr v noci, a nebolo by spravodlivé, aby toast spolu bez Pierrot, Stud, Sir Hugh, Camille, a dokonca aj Michael Športy.
  
  
  "Máte pravdu, Jerry. Ale dnes sme neviazanosť veľký sviatok. V Monza hale alebo na diskotéke niekde. Pani sa postará o všetko.
  
  
  "Dobrú. Potriasol hmú ruku a vyrazili na rýchlom klus dole obsadené chodníku.
  
  
  Guard v lobby prikývla approvingly keď sa vrátila a povedala, že mladé dievča mal naozaj bol prijatý do môjho bytu. Ale druhá sentry na mojom poschodí potvrdil to.
  
  
  Hodil otvorte dvere a kričali: "Roseanne" a našiel jej zvodný, krásne telo sprawled na mojej posteli, jej krku rez otvorené od ucha k uchu.
  
  
  Niekto písal niečo v taliančina v výdatné množstvo krvi na zrkadlo, rovnaké zrkadlo, ktoré Camilla je rúž nedávno na ktoré sa vzťahuje.
  
  
  "Smrť zradcov".
  
  
  Jej telo bolo ešte teplé.
  
  
  
  
  Kapitola 6
  
  
  
  
  Poslal jej Rosana smrti. S mojím písmom dôveru v Le Superbe to opatrenia, cítil som, akoby sa moje ruky bol ovládať holiaci strojček-ostrý nôž na rezanie jej krásne krku.
  
  
  Myslel si o nej, ale nemal váhať zo zúfalstva alebo viny. Na AX agent je ľudská bytosť, ale to nemôžu dovoliť vonkajším vplyvom emócií premôcť ego, bez ohľadu na to, ako hlboko sú cítil. Aj keď duševne nadávanie sama o hlúposti, ona už bola balenie minimálne množstvo batožiny potrebné pre bezpečné útočisko. Jedna vec bola jasná: gay, sex-šialený Texas olej playboy Jerry Carr mal prestala existovať a bola ako mŕtva na svoje poslanie ako chudobní Roseanne.
  
  
  Renzo a Piero boli schopní acquit mi z vraždy dvoch banditov. A Pierrot dosť politickej sily, aby ma z obvinený Rosana je vražda, ak som došiel do chodby a vyvolali poplach. Ale aj Piero to najlepšie úsilie, nemohol sa zastavil dlhé, vleklý proces taliansky spravodlivosti, že som bol o tvár. Dni výsluch, prípadne izolácie ako kľúčový svedok. A, bezpochyby, budem dodržiavať nepretržite znova. A to všetko v čase, keď som potreboval toľko slobody pohybu, ako je to možné.
  
  
  Bol som schopný zahodiť všetko okrem toho, čo som mal na sebe a bezstarostný-až na-vykonávať diplomatický kufrík obsahuje náhradné plynové bomby, Luger munície, a tlmič hluku, a niekoľko ďalších neškodné kusov zariadení. Jej zmeniť oblečenie. Jej zmeniť z čiernej patent balet papuče pár drsné sandále, ktoré boli pohodlné na prvého, a dva námestie podpätky boli miesta k jedlu veci. Zľava pre ťažké boxerov, práve pre vstavanú rádioaktívnych tracker.
  
  
  Stál na chvíľu na úpätí krvi nasiaknuté posteli a ticho sľúbil, Rosana, že niekde po ceste, ako súčasť môjho poslania, ak je to možné, by som sa pomstiť Nah.
  
  
  Sentry, na konci haly blinked keď sa vrátila do haly, tak rýchlo. Takže em bolo dovolené vidieť Rosana vo všetkých jej životných slávu, a on nerozumel, že muž nemohol zostať trochu dlhšie. Ale s Američanmi, tam sa zdalo byť implicitné vyjadrenie ego, ktorú nikdy nepoznal. Som naznačil na stráže v hale a dostal rovnaký neveriacky pohľad od neho. Ale budú ešte viac prekvapení, keď zistia, Rosana tela. Ak môj osobný radar pracoval správne, ten, kto zabil Rosana by vyvolali v ďalšej fáze pasce pre mňa v priebehu niekoľkých minút.
  
  
  On vzal prvý taxi videl, dostal sa v rušnej oblasti v blízkosti Vatikánu, a prikrčil do kaviarne.
  
  
  Moje drahé - hľadá svetlo keper kabát nevyzeralo obojstranné, ale raz som rozbalené prešívaná podšívka, zmenilo sa to na krikľavý, opotrebovaný pršiplášť, že mohli vidieť lepšie dni, ale v ďalekej a šedej minulosti. Malý sprej zničil všetky záhyby na môj nádherný nohavice a robil ih vzhľad-špinavé a nedbalý pod okraj môjho kabáta. Malý kúsok brúsny papier stačilo, aby leštené balet papuče vyzerajú staré a opotrebované. Keď som narazila na rohu diplomatický kufrík s penknife, bol som schopný odlúpnite teľacina, takže ťažko poškodený list taška .
  
  
  Jerry Carr išiel do malej kaviarne a nechal ju ego tam, spolu s podšívkou z mojich doublet, môj tmavo šedá klobúk, a zostane my teľacina.
  
  
  Ben Tesár vyšiel; o starších, chudobných, odradiť občan približne rovnaké okrajové svete penziónov a písanie skriptov pre extra, ktorý bol tiež Clemm Anderson je blissful území. Konečný dotyk mohol počkať trochu dlhšie.
  
  
  Dom, v Trastevere bol len kúsok, a Ben Tesár nebol ten typ, ktorý trávia svoj líry na taxi, ak bol príliš opitý starať o nič. Kráčal dvoch kilometrov, väčšinou pozdĺž Tiber, hľadá potenciálnych prenasledovateľov. Na Ponte Garibaldi, veľký most, on používa jeho obvyklá taktiku trasie mimo výkon v uličkách. Tam bol kaviareň cez ulicu od kontaktujte náš dom, a ja som sa zastavil na pohár horkej espresso, sledovanie ulíc a chodníkov cez záves na plný pred prekročením ulici a klope.
  
  
  Hyman otvoril dvere, prekvapenie v jeho očiach.
  
  
  Spýtal sa. — Prečo nie zajtra ráno?" Ale on mi dovoľte v rýchlo a zabuchli dvere za mnou. "Vyzeráš ako zadku." Jej kabát potriasol ju, a on whistled ticho na pohľad môjho mieru oblek, ktorý sa začal v polovici stehna a zišli dolu do môjho krku.
  
  
  — Potrebujem, aby vyhovovali, " povedal som, pričom z mojej bundy. "A nejaké tričká." Tie staré. To je všetko.'
  
  
  "Dosť veľké rozmery," povedal zamrmlal. "Ale môžem mať ih."
  
  
  On rummaged v zadnej časti skrine, zatiaľ čo on povedal Em jeho kúpeľňa príbeh o zapnutí jej vlasy šedej.
  
  
  "Hráte proti skúsených ľudí," povedal, keď skončil.
  
  
  Našiel oblek, ktorá vyzerala ako niečo. To bolo rumpled, a to fit mi dosť dobre v Rivne, aby dojem, že už patril Ben Tesár na dlhú dobu. On mal len jeden tričko, ktoré sa nezmestia na mňa, ale on si myslel, že by mohol kúpiť niekoľko viac v jednom, po ulici trhoch. Teraz, bolo všetko v poriadku.
  
  
  Som presunul obsah mojich vreciek do mojej nový oblek, položil na moje rameno závesu pred uvedením na moju bundu, a bol celkom spokojný s pohľadom človeka, ktorý sa pozerá sa na mňa cez zrkadlá. Hyman kritizoval mňa.
  
  
  "Potrebujete niečo iné," povedal.
  
  
  Ja som tak hrdý na to oveľa mladší, CIA agent. ale bolí to počuť od požičanej záležitosť chlapec, že ja som stále niečo chýba. Ale som rád, Hyman, a stále fretka, bol veľmi nápomocný. Tak som bol pacient.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Falošné fúzy?"
  
  
  "Pach alkoholu," povedal. "Každý, kto vyzerá ako ste vy, a nie je cítiť ako lacné grappa je podozrivé."
  
  
  Ona sa priznal, že mal pravdu. Tento chlapec mal budúcnosti, ak žil dosť dlho. Pracovať so mnou nebol pozorovaný mať ego šancu na prežitie. Ale urobil som duševné vedomie, že ak sme obaja prežili, by som priviesť ju k Hawke pozornosť. Hawk je neustále hovorí o novej krvi, že AX potreby, ale len čerstvé krvi sme niekedy je krv, ktorá vytiekla starých klady, ako som ja .
  
  
  "Stále mám destilovanej Tarquinia, ktorý sa dodnes používa pri zase nosy z ulice drunks," povedal. — Poďme sedieť v hlavnom salónik a nalejte si drink." Ak budete piť, budem mať jeden z jej, príliš.
  
  
  Išli sme späť do obývačky a hral túto hru na stoličke s neisté nohy, a Hyman vytiahol z korku neznámeho fľašu svetlé pšeničné kvapaliny. Nalial mi dva prsty do široký, nie príliš čistý pohár vody, ktorý je v súlade s starom atmosféry svojho domova. Ešte predtým, než som zdvihol pohár, bol som obklopený vôňou fusel. To sa dá len ťažko horšie ako vitriol, som si myslel, pričom dlhé nápoje. Ale to bolo ešte horšie. Jej ego požití jej a potlačila nutkanie na zvracanie. On zdvihol pohár znova a vypil ho.
  
  
  "Hmm," Hyman povedal. Som naleje sám, aj malé, minimálne množstvo.
  
  
  Pil a sniffed. Slza sa objavil v jej očiach. Stisol ruky na jeho pás a sniffed znova.
  
  
  "Skúsim niečo iné nabudúce," povedal groaned.
  
  
  "Mám nejakú informáciu pre vás," povedal, lov jeho dych. Gilchrist dodáva do programu messenger. To je v súlade s tým, čo ste povedali, že to ráno. Ale ja sa stále nezobrazujú žiadne vedie."
  
  
  On mi podal niektoré písacom stroji listy.
  
  
  "Bol som len o zníženie iht," povedal. "Mám tmavej komore za môjho šatníka, ale je to jednoduchšie, je to tak. Zničiť ih, keď budete hotoví. Tento plastové jar je papier, riedidlo. On tlačil veľké fľaše Chianti smerom môjho sedadla a začal ju čítať.
  
  
  Bank of Lugano sa ukázalo byť pochybné podnikanie aj Švajčiarsky normy, viac ako 80%, ktorý bol vo vlastníctve Piero Simca...
  
  
  Začalo to ako border exchange office pre Talianov, ktorí previedli ich líry cez hranice a vymenili ih oveľa bezpečnejšie Švajčiarskych frankov. Rozšírila sa nehnuteľností a trust manažmentu. V posledných rokoch, podľa Hawke, stal sa veľmi aktívne pri nákupe do zlatých prútov. Super-bezpečné pivníc sa uskutočnila ego stojí asi $ 40,000,000. Teraz, že finančná kríza vypukol, zlato špekulácie bol populárny, ale to išlo mimo obvyklé limity.
  
  
  Hyman už čítať materiálu, a keď ona bola dokončená s list, zroloval až jej ego a dať ho do tejto rozpúšťadla.
  
  
  Poisťovňa bola v slepej uličke. To bol jeden z najstarších, najbohatší, a väčšina slušný spoločností v Európe, spojených s slušný partnerov tak tam a v Spojených Štátoch.
  
  
  Rekreačné domy v Sussexe boli ešte viac znepokojujúce. Naše slová o Pierrot. Ale niekoľko bývalých zamestnancov, ktorí boli rýchlo sledovať dole v Londýne a Tunbridge Wells, pripomenul, že tajomný hosť bol v zamknutej miestnosti súčasne, že Renzo a Gombíky boli tam ako pacientov. Nikto videl ego, ale ego bolo psychiater-vynikajúci Jungian, Pán Dr. Untenweiser! Odin je informátormi prisahal nahlas, že hosťom bol dieťa alebo dospievajúci. V tejto výške, Pierrot vyzeral ako teenager, v každý prvý pohľad.
  
  
  Ako keby jackpot nebolo dosť, vyšetrovanie v Anglicku tiež ukázal, že Easeful Akrov bol súčasťou dlho, lukratívne sieť súkromných klinikách vo vlastníctve Coetzernes v Londýne. A predseda predstavenstva nebol nikto iný ako naše ostatné Sir Hugh Marsland. Navyše, všetci ostatní na Rade bol tichý bábkou, happy s ročné platby, takže Sir Hugh v úplnú kontrolu.
  
  
  Tieto štyri kľúčové číselné údaje boli v rovnakom mieste v rovnakom čase. Je pravda, že pred niekoľkými rokmi, ale trvalo to niekoľko rokov, príprava na dokončenie "Prúd Svetla".
  
  
  "Hlas Vekových kategórií a vyšetrovania," bol posledný komentár, ale to bolo nasledované piatimi hviezdičkami *****, čo znamená, že vestníka obsahovala aj najnovšie správy.
  
  
  "Trans-Ins Mutualité" — správa zahrnuté názov poisťovne, že doteraz vzbudila podozrenie- " zdá sa, že bol čiastočne prevzatá Švajčiarskej banke. Je to stále veľmi tajné problém, ale je väčšinou zahŕňa niekoľko firemné poistenie divízií. Hneď, ako je to možné, podrobnejšie fakty sú na ceste. Už mal vysloviť meno tejto Švajčiarskej banky pre mňa. Mal to byť Piero ' s small business v Lugano, s oddelením, s filmu poistenie.
  
  
  Tak Pierrot a ostatné tri boli schopní previesť peniaze z jedného vrecka do druhého. Všetko, čo je veľmi právny a bez stopy ih v knihách, tak nie alarm investorov. Investori tiež nemusel vedieť, že ih peniaze nebol používaný pre ziskové investície, ale pre tento rastúci akumulácie zlaté prúty v suteréne.
  
  
  "To všetko sa hodí," snažil som sa povedať jej, ale Hyman umlčal ma.
  
  
  Zatiaľ čo on bol čítanie správ, položil ju na stoličku v jeho rádio a hrá nahlas talianskej pop music, zmiešané s vôňou grappa. Teraz hudba bola prerušená na zhrnutie Barentsovom Mori území.
  
  
  '... Hodinou, telo Rosana Morandi, dvadsať-jeden-rok-starý Alitalia zamestnanec, bolo zistené, s jej krku rez. Polícia hľadá Roger "Jerry" Carr, bohatej Ameriky, ktorí zostali v hotelovej izbe a rýchlo odišiel v čase, keď lekári hovoria, že Miss Morandi bol zabitý. Dôstojník na dani po predošlom incidente zahŕňajú Carr sebavedome vyhlásil, že nikto iný vstúpila fretka izba s nimi, ako mal nechať Ujsť Morandi v podľa Pána Carr telefónnych pokyny. Potom nasledovalo redakčný o sexe-hlad bohatých Američanov ohrozuje tradičné mravnosť talianskej ženy, nasleduje lichotivé popis chcel mužov.
  
  
  "Jerry Carr je vysoký, pekný človek s aristokratické správanie," Poe povedal. "On je štýlovo oblečený, a ego bol naposledy videný na sebe tmavo šedá, Homburg plstený klobúk, svetlo šedá anglickom štýle kabát, a šedej flanelové oblek. Bol medzi dvadsať osem tridsať-päť rokov, a hovorí malý taliansky.
  
  
  Hyman sa na mňa pozrel a videl grizzled, rumpled muž, ktorý cítiť z grappa. Usmial. "To by trvalo dosť inteligentný chlap kravatu si na to popis," povedal.
  
  
  "Ale to veľmi šikovní chlapci hľadajú," povedal som grimly. "Program sme len čítať, nie je určené pre slabé srdce."
  
  
  "Ale uvidíte, čo som mal na mysli, keď som povedal, neboli žiadne vedie?" Hyman povedal.
  
  
  "Absolútne, kamoš," povedal som. "Teraz vieme, pre istotu, a Hawk postupne, ako Clem Andersson, bol na jeho spôsob, ako niečo veľmi dôležité. Vieme, že Renzo, Studds, Pierrot a Sir Hugh Marsland sa prvýkrát stretli na Easefil Akrov v Sussexe, pod vedením Hema-čo Clem Andersson by sa volať "plavčík" Toto písmeno L v Hniezde poznámky: môže znamenať, Pierrot, alebo ego banky v Lugano, ale to nevadí. Vieme, že "Závit Mieru", ktoré sa nazhromaždili dostatok vojenskej techniky do začiatku malé vojny a možno aktivovať veľký. Ale kým môžeme dokázať, že zbrane sú viac než len rekvizity, nemáme moc spoliehať na, kámo. "Je to naozaj príliš veľa," Hyman povedal. "Kde sa to nás, Carter?"
  
  
  Verilo sa, že Ben Tesár strávil niekoľko rokov v Austrálii a jej začal hrať ego úlohu.
  
  
  "Dal som em stručný popis sám. 'Tesár. Ako Carr, nen má prvej slabike moje meno. Ak mám dostatok času, aby sa na novú identitu, nemám starostlivosť o odbočka do Jose Gonzalez alebo Helmud Schmidt. Ale ak chcete prejsť rýchlo, ako sme sa dozvedeli prostredníctvom pokusov a omylov, je to pohodlnejšie nechať niečo okolo pôvodný názov. Takže ak sa niekto pokúsi, zavolajte mi na odpoveď ih "Dobrý deň, Carter", to bude presne rovnaké, ako keby som jej povedala: "Moje meno je Carr alebo Tesár"...
  
  
  On prikývol.
  
  
  "Vráťme sa na reálne fakty," povedal som. "Tým najlepším, čo môže dokázať, práve teraz je, že je takmer legitímne situácii deje. Musí vstúpiť uzamknutej budovy na Conti území. A rýchlo.
  
  
  Hyman kontrolovať jeho hodinky; on by opustil svoje Rolex v kúpeľni na kaviareň. Rovnako ako my, páčilo sa im, to bolo príliš drahé na to, Ben Tesár.
  
  
  "Radšej počkajte, kým tma," povedal. "Som preskúmal tomto mieste a na vlastnú päsť. Po prvé, majú stráže a strážne psy. Akonáhle ste prekonať to, sa môžete stretnúť ešte zložitejšie vnútorné ochranný krúžok. Nie sme zaoberajú malých chlapcov. Ale A. A. musí byť známe, že, alebo by nemali poslali Nick Carter.
  
  
  "Ben Tesár, kámo," ego opravené. "Tam, kde sme. Snáď môžete začať cvičiť úprimných teraz."
  
  
  "Všetky práva, Ben," povedal. "Čo máš na crack Contiland?"
  
  
  On rozopnutú jeho bundu zobraziť Em závesu on by už videli. "A nôž," povedal som. Nemal spomenúť jej Pierre. Mali by ste mať pár vecí do rezervy len v prípade. Ukázal jej hmú päty naložené s rádioaktívne látky, ktoré boli ostali. Musel som ukázať, em, pretože to bol jeho hoteli, tak, že by vedieť, že tracker v hale je na rovnakej tranzistorové rádio ako počúvanie zariadenia.
  
  
  "Stlačíte toto tlačidlo," vysvetlil som. — A v vlnový rozsah, toto je indikátorom dĺžky a šírky s presnosťou na päť percent za kilometer. Potom kliknite na tlačidlo nižšie a budete počuť pípnutie, ktorý zvyšuje pevnosť, ako sa dostanete bližšie, zistil prvok. Nikdy nepoužívajte ju, kým som viac ako hodinu neskoro na schôdzku alebo správa".
  
  
  On napodobňoval akcie správne, potom sa pošmykol prístroj do vrecka svoje džínsy.
  
  
  "Každý človek je veľmi šikovný." povedal. — Ale ako prejsť mimmo psov a vojakov?
  
  
  "Pokiaľ ide o týchto psov," povedala som, " mi kúpiť lacné hamburger." Som si namočte ju do ega, koreň valeriány lekárskej, extrakt. To sa stanú neodolateľné aj pre najlepší pes, a potom som sa pridať upokojujúci, že funguje okamžite. Ja zostanem na jednej strane, a budete na iné, len niekoľko sto metrov od hotela, rušivé stráže.
  
  
  "Všetko v poriadku," Hyman povedal. "Ale ako?'
  
  
  — Zistíme, keď sme tam ísť." Máme nájsť miesto aj pre mňa prvý. Nemôžem dať tento dom v nebezpečenstve, dlhšie zostať tu. "Zahraničná pas?'.
  
  
  Ben tesárske hmú, odišla. Je to v poriadku, s falošným víza zo šiestich týždňov pred, tak, že nie je pochýb o tom, pretože niektoré druh povolenia na pobyt. Na schátraný tvár na fotografii bolo podobné. Jej ja bol model pre neho, rovnako ako pre asi dvadsať ďalších fotografií počas svojej bohatej kariéry.
  
  
  Nie sú žiadne reálne penziónov v tejto oblasti, Hyman mysleli nahlas. — A ona by som, aby ste byť blízko, aj keď nie je príliš blízko." "Stará žena cez boulevard akceptuje platiacich zákazníkov. Ona je krátkozraké a nie je veľmi vyberavý.
  
  
  "Ďakujem," povedal som.
  
  
  "Dajte mi zavolať prvý." Kontroluje jeho vreckový diár, vytočí číslo a hovorí v skomolené taliansky niekomu na druhom konci linky. Zdvihol hlas presvedčivo, a Stahl haggled za úhradu.
  
  
  "Máš izbu," povedal, ako zavesil. "Tridsať tisíc lire mesačne, zaplatené vopred. Môžete priviesť ľudí. Dievčatá, mám na mysli. Táto stará žena vie, že je okrádajú vás. Ona si len chcete vidieť svoj pas, ale to je všetko. Ona nemá viesť záznamy pre copo , pretože je to čierne peniaze. Poďme na to.'
  
  
  Talianske papiere tlačiť príbehy rýchlo a hneď, ako sme boli na ulici, môj starý tvár, elegantný Jerry Carr, zväčšená z fotografii na obed, pozeral sa na nás zo všetkých novín.
  
  
  UCHISHIDO! RAPIMENTO! VIOLENZA! MISTERO!
  
  
  "Vražda! Znásilnenie! Násilie! Tajomstvo!'
  
  
  Dal som im sedem kladných bodov za správnosť a bol prekvapený, keď to vyzeralo tak, čisté, svieže a elegantné znova.
  
  
  To bolo požičané od Hyman o týrané kufor pre extra oblečenie, ktoré Em podarilo vykopať skrine. Zastavili sme na trhu kút, a jej manžel pridané dve používa košele, bielené džínsy, extra pár topánok, a týrané bielom plášti, že si "U.S. Navy Nemocnice, Alkohol Rehabilitácia Jednotky, Naples."
  
  
  "Ježiš, Ben," Hyman povedal. "Tento outfit vás Moma Pinelli obľúbený nájomca."
  
  
  Ďalší ulici, na rohu, a on išiel až dva lety po schodoch predo mnou, a predstavil mi Mome Pinelli, je obéznych dáma v jej päťdesiate a šesťdesiate roky, oblečený v strakatý čierne smútočné rúcho, pripomienku, že Pápež Pinelli, ktorý strávil mnoho rokov v Etiópii, mal povolené Božiu milosť, zostúpiť na neho. Nah vlasy bola biela, a krtko na jej bradu mal niekoľko black zväzky rastúcich mimo neho. Ona bola v dobrej nálade a pozdravil ma a moje 30,000 lire nadšene. Ona len dal môj pas letmý pohľad.
  
  
  "V miestnosti je na chrbte, Signor Ieman," povedala Hyman. "Ak chcete zobraziť mňa." Ona je príliš starý spustiť a späť. Má vaše ďalšie chlap chcieť Amerických cigariet? Len som ich pre 300 lire pack.
  
  
  "Neskôr, Matka. Budete prežiť nás všetkých. Hyman pobozkal ju na obe wands a viedol ma do zadnej miestnosti.
  
  
  "Ak chce priniesť dievčatá hore, povedzte hmú, že nemôžu kvičať, alebo kričať nahlas," hovorila po nás. "Som mať názov, ktorý musí byť udržiavané v oblasti. Ak chce hašiša, môžem to aj ja. A veľmi lacné.
  
  
  Bola to dlhá cesta z Le Superbe suite, a nie len geograficky. Bola tam posteľ v izbe s dvoma špinavé prikrývky, hrubej mušelínu list, a jeden tuhý biely list.
  
  
  Tiež som videl veľké drevené stoličky a malé stoličky so zásuvkou. Mal drez s oválne zrkadlo, a nevyhnutné bidet v spodnej časti. Jedno okno s krásnym výhľadom na prázdnu stenu dva metre za ním. Hyman fiddled s hrdzavé kohútiky, a voda začala plynúť v prúdy. "Na batérie, je stále v prevádzke," povedal a trochu prekvapený. "Máš to , Ben. Na konci chodby je wc so sprchovacím kútom. Dať vaše kufor v rohu a môžeme ísť von na večeru a zoznámiť vás ako nového obyvateľa v Trastevere. Neexistuje žiadny bod v chystá Conti území pred desať hodín.
  
  
  Viedol ma cez niekoľko bannerov na trattoria, ktoré sa zvyčajne skladá z jednej miestnosti a otvorí sa na chodníku so štyrmi stolmi.
  
  
  "Najlepšie cestoviny v meste," Hyman povedal. — Mimochodom, je tam nebol turistické tu od Západu Goths. Marko!
  
  
  Chlapec asi sedemnásť, na sebe mastné biela zástera, prišiel cez zadné dvere. "Marco, je to môj starý priateľ Ben," Hyman povedal po taliansky. A jej, muttering pár slov na nich, že Tesár sa mohli dozvedieť. "S potešením stretnúť kamaráta Signor Hyman to," povedal Marco.
  
  
  "Budete nám slúžia, Marco," Hyman povedal. "Pre neho, to bolo Dottore Hyman. Ben sa chystá zostať s nami na chvíľu. Tak, ako skutočný Roman, prinesie nám niektoré červené vína, kým sme sa rozhodnúť, čo má jesť.
  
  
  — Si dottore, Professore. Mark povedal. V čase choroby, vrátil sa s dvoma fliaš červeného vína, niečo ako Chianti, ale silnejšie a jasnejšie farby. "A niektoré servítky, preboha," Hyman sťažovali. "Toto miesto je stratou jeho štýl." Marco sa vrátil s zásobník papierových obrúskov, a Hyman a zdvihol som perá porovnať pôdorysy pre Conti Studios a okolie.
  
  
  Hneď po prvom nápoje, sme objednal špagety s mušľami, pečené jahňacie a artičoky. A keď sme boli s kávou a grappa, sme boli stále porovnanie týchto príbehov."
  
  
  "V poriadku," povedal jej cez našu najnovšiu verziu. "Myslím si, že sklady sú príliš blízko pri sebe, ale zvyšok sa zdá byť na stupnici." "Oni stráže ego ako vojenskú základňu," Hyman povedal. "Ale oni sa zameriavali svoju pozornosť na prednej strane tu."
  
  
  Ego pero klepli na prednej brány, kde sa Jerry Carr riadil v to ráno sa v luxusnom aute ako vítaným hosťom.
  
  
  "Nie sú žiadne reálne cesty mimo nej," povedal. "Majú plot okolo ostnatý drôt, psy a hliadky na celom zadné čas od času. Hlasovanie o dôvere... Ego pierko nakreslil vratky linky. "Problémy," povedal som. "Ako sa dostaneme späť bez toho, aby sme cez predné prvý?"
  
  
  "Ste odborník," povedal.
  
  
  Pozrel na mapu znova.
  
  
  "Žiadne cesty," povedal som. — Ale ja som sakramentsky istí, videl som chodník niekde."
  
  
  Dal som kríž na to.
  
  
  "Snažím poľovnícky chodník," Hyman povedal. "Ak všetko pôjde touto cestou, by to mohlo skončiť v Centocelli. A môžeme ísť tam bez blíži k bráne.
  
  
  "V pešej vzdialenosti?'
  
  
  "To nie je potrebné," povedal. "Mám dve skladacie bicykle v kufri. A teraz miesto, kde by mala byť rozptyľovaný stráže.
  
  
  "Videl som štartovacie pištole vo vašom dome," povedal som.
  
  
  'Áno.'
  
  
  "Má signál, rocket, a máte jeden?" - Voliť a je to, " povedal. "Ale to sa rozsvieti celú oblasť, takže môžete vidieť teba a pre mňa."
  
  
  "Nie, ak sme nájsť strom," povedal som. "A ak budete strieľať v zlom smere." Potom nie všetko je osvetlené, alebo aspoň nie prudko. Počkajte, kým sme sa tam dostali.
  
  
  Sme sa rozišli v krčme dvere. Hyman sa vrátil späť na jeho zbrane a jeho auto. On sa vrátil do svojho štvrtiny zbierať muníciu pre Luger. Budem sa s ním stretnúť opäť na rieku most v pätnástich minút.
  
  
  Bol práve v čase, v starej Peugeot. Vyzeralo to týrané zvonku, ale po jej sel v ňom bolo, a boli sme jazdy na konštantnej rýchlosti cez stále obsadené deväť hodín prevádzky, jej mohla povedať do ucha, že auto bolo zriadené dokonale.
  
  
  "Pol hodiny autom," Hyman povedal.
  
  
  — Potom aspoň jeden ďalší pol hodiny, aby sa tam dostať." Potom by to malo byť tmavé teraz.
  
  
  Nechceli sme povedať nič viac, breaking the silence len dohodnúť sa na naše stretnutie plány, keď práca bola vykonaná.
  
  
  "Nečakajte na mňa," emu povedal jej. "Ak môžem, som si tiež nájsť cestu von. Budem na váš dom na sedem tridsať ráno. Ak nie som tu deväť, skontrolujte, či toto rádio a zistiť, či tam je niečo nažive držať môj päty.
  
  
  Sme zaparkované Peugeot v Centocelli, ďaleko od listovej predmestí, a nikto nevšimol nás, ako sme rozbalený a montujú dva skladacie bicykle. Hyman išiel dopredu ma dole na ulici, kým domy štiepené.
  
  
  "Je to tu niekde," zavolal ticho. — Existuje asi kilometrov lesy a polia medzi nami a štúdio. Ale ktorá cesta vedie tam, kde?
  
  
  My sme mali šťastie. Cesty sú zarastené, ale nie tak veľa, že nemôžete jazdiť na bicykli na nich. Tri alebo štyri zle striedali boli ľahko opraviť pomocou kompasu. Bolo to sedem minút posledných desať v Rivne keď sme videli dlhý plot okolo ostnatého drôtu Rímskej Ríše Renzo.
  
  
  Vyzeralo to presne tak, ako som si pamätal to z informatívnej inšpekcie tem ráno. Celý hotel oblasti, a predný plot bol vymazaný, okrem klastra stromy tu a tam. Povedal Hyman na meranie dvesto krokov na sever a potom, keď zistil, dobrý úkryt, svetlo svietidla šikmo cez plot. Zatiaľ čo on bol vybrali svoju pozíciu pripravil ju a povedal krátku modlitbu.
  
  
  Cítili sme sa ospravedlňujeme sa za seba ruky, a ten zmizol. Jej začal miesenie štyri identické gule hamburger cesto, ktoré on jej dal, a zmiešané ih s rovným dielom valerian psa produktov a ukľudňujúci pre rýchle vykrojenie. On aj zmiešané s Camille je rozdrvené tabletky na spanie, ktoré niesol sa s ním celý čas, aj cez všetky maskujú.
  
  
  Bol tak blízko, že počul škrípanie z kolená a videl svetlo tiene; boli obrie nemecký Pastierov. Dvaja muži boli spustené a späť a na druhej strane plotu. Som hodil jej štyri hamburgery jeden po druhom, cez plot. Prišli nadol bez toho, aby zvuk na nás. Videl psov klusu smerom na dvoch rôznych miestach vybral. Ja by som šancu, keby som sa dostal do boja s týmito psov, tak som dal každý pes hamburgery s ospalý plnenie.
  
  
  Práve som dosť času, aby sa kolesá off môj bicykel pred Hyman, všade tam, kde sedel, urobil novú star bloom na oblohe. Bežal k plotu, drží rozoberať, bicykli pred ním. Tam som zasadil rám v zemi a skočil štyri nohy plot v pôvabnej pól trezoru.
  
  
  Keď som pristál, otočil som viac a ležal tam v Rivnenskaya na päť sekúnd, kým som si bol istý, že vojakov nepočul alebo nevidel ma. Päťdesiat metrov od hotela, boli neznesiteľné na seba, vypracovaný podľa raketa je svetlo. Jej pohyboval pomaly vpred, smerom k najbližšieho skladu. On prešiel psov a vojakov, a v každom okamihu môže vyskytnúť nové budenie.
  
  
  Ale nič sa nestalo. Aspoň sa ešte nezaregistrovali nič. Vyjadril nádej, že Renzo a jeho kumpánmi boli už tak spokojný s reflektory na hlavnej brány, nemecký pastierov, a hliadkovanie vojakov, že nezobral som žiadne mimoriadne opatrenia. Oni majú dobré, pevné dvojité-lock zámky na deň prvého skladu, ale dobré, pevné dvojité-lock zámky sú detské animácie pre AX agent.
  
  
  Pred vstupom, to bol starostlivo olejované podľa Petukhov a zámky.
  
  
  Arsenale, že ju čaká, aby som nebol prekvapený, ak chcete nájsť ego. Bol prekvapený a šokovaný tým, pestrosť a smrteľnosť zbrane. Je tu niečo pre každého tu: z ruskej rakety pre najnovší model Mig-24 bojovník, na jadrových hlavíc pre naše T-2B poskytovaná US Navy a malé rakety pre našich Sabre 100-F (nové série, neregistrované, tajné).
  
  
  Mohli by ste si byť istý, že žiadna z vlád, ktoré mal požičané ego zariadenia mali nejaký nápad, že by to mohlo byť otočený do pracovného zbraň tak rýchlo. Návšteva skladu niekto z Ruska, Číny, alebo jeden z členských krajín NATO je určite ovplyvní dej v zárodku predtým, ako ho rozvíjať, aj keď to začalo, vďaka Studds doložky, v pondelok.
  
  
  Urobil som neviditeľný záložky na niekoľko krabice munície s použitím tuku ceruzka obsahujúce rádioaktívny prvok. Nepotrebovala som sa pozrieť na iné uskladňovacom, ale to ležalo ešte na grim desať minút, kým sa na nočný strážca šiel okolo oboch budovách. Postupne sa obrátil na desivé jednotvárnosti. Teraz všetko som musel urobiť bolo, aby som sa dostal z tu nažive, aby som sa mohla varovať, ako veľa ľudí, ako je to možné. Aj Pierrot politické spojenie nepodarilo sa uložiť ego, s takým silným dôkazom.
  
  
  Nebo bolo stále zamračené, keď sa pomaly vyliezol na plot. Jej pozornosť by boli presmerované opäť, ale tentokrát by to malo byť ih sám. Ona bola pripomína elegantné staromódny počasie veje na farme, ktorá kedysi bola súčasťou Vereldeinde scenérie. Bolo to viditeľné z miesta, kde som bol teraz, a klastra umelé stromy by skryť mi z akéhokoľvek vojakov, ktoré by mohli byť v pokušení. Vzal z jeho Luger, klepli rukoväť, a skrutkované na tlmič. To sa ego trochu nemotorný, a bolo to trochu ťažšie na cieľ, ale ja som mal len jednu šancu, a ja som si ho tak či tak.
  
  
  On propped sám, až na jedno koleno a čakali na mraky jasné málo. To bolo o desať minút neskôr. Aspoň som mal dostatok volebných na výstrel. V tlmič nechajte sa kontrolované kašeľ, a počasie veje sa točil okolo, a zvuk vplyv ozvalo okolí. Ona bola počul beží shaggy blíži farmy. On vzal nôž a začal kopať tri metre otvoru pod plot.
  
  
  Tam boli stále kričí všetkých okolo farmy, ako on zdvihol rám z jeho bike opäť naskrutkovať na kolesá, a odišiel v smere Centocelli. On nadával sám sebe za to, že tak hlúpy, že to nebol vedený Hyman čaká v aute. Teraz každú chvíľu môže spoľahnúť. Správu Hawke pre dobrý prvý, a potom zbaviť všetko, čo súvisí so Konci Sveta. .
  
  
  Premýšľal som nad tým, keď vzala som bicykel a všetko ostatné a vrhol sa strmhlav do maskovaný jamy. Postavil sa znova, luger v ruke, ale klesol to znova. Štyria muži stáli okolo jamy, zvieranie nemotorný automatické karabíny.
  
  
  "Čakali sme na vás, Nick Carter," jeden z mužov povedal, jeho hlas deformovať kapota on by pretiahne cez hlavu.
  
  
  
  
  Kapitola 7
  
  
  
  
  Dvaja muži mi pomohla von z jamy a hľadal ma dôkladne, zatiaľ čo ostatné dve držal ma u hlavne okolo ich zbrane. Po prvom dobrý deň, nikto povedal slovo k nám.
  
  
  Našli stiletto a odniesli preč. Našli plynová bomba v mojom nohavice vrecku a vzal ju spolu so všetkým ostatným okolo vreciek, vrátane kancelárskej nejaký, čo bolo dobré, lebo to náhodné papier klip bol horčíka zlúčeniny, ktoré by mohli explodovať v oslepujúci dosť svetla, aby dočasne zablokovať ich zobrazenie.
  
  
  Mimochodom, všetky štyri z nich boli brawny, pravdepodobne tvrdšie ako Gorila a Pepe, a pravdepodobne oni boli tí, ktorí boli múdrejší. Oni ma vzali na strane príjazdovej cesty, tam, kde veľký Fiat na mňa čakala. S tak veľa na vklad, on nemohol mať žiadne šance. Nebol to môj štýl kričať o pomoc, ale to nebol čas na osobnú hrdosť. A v zlomku sekundy trvalo mi vziať dych a kričať o pomoc, ako vytie psa, Odin okolo môjho obsluhy otvoril ústa a plnené a hruškovitého tvaru kolík do neho.
  
  
  "Toto je navrhnutý tak, aby vám ušetrí zbytočné úsilie, Carter," an ih hovorca povedal.
  
  
  Tak disku späť do Ríma, bol rovnako ako pokojný ako svoju cestu tam, aj keď nie tak príjemné. Vedel som, že sme vstupujúcich do Ríma, keď som zachytil pohľad na Prístav Maggiore brány. Potom dvaja lupiči sprievodné mi v zadnej časti auta stiahol záclony, rovnako ako opona v prednej časti skla časť oddeľuje nás od vodiča. Uvedené sklo oblasť pozrel nepriestrelný, a obe zadné dvere nemala žiadne páky. Aj keď sa mi podarilo poraziť obaja moji stráže a vziať ich zbrane, on ešte by byť prijaté, ak sú určené, aby ma v nepriedušne uzavreté klietky obklopený skla a kovu.
  
  
  Sme išli o ďalších päť minút, a potom ju, cítil som, že auto ísť dole po svahu a stop. Môj stráže sklamal záclony a čakali na vodiča a ego spoločník ak chcete otvoriť deň vonku.
  
  
  Boli sme v podzemnom parkovisku veľkej budovy. Rôzne čísla v rôznych automobilov; viaceré talianske, Rakúske, Švajčiarske, jeden anglický a jeden s témami, špeciálne čísla používané Maltčina diplomatov. Boli v troch prostredníctvom šiestich talianskych špz znakov. CD pre diplomatický zbor. Pierrot by bol čakal, alebo aspoň Pierrot priatelia.
  
  
  Akonáhle sa dvere otvorili, bol som pomohol von. Ona bola stále gagged, boli stále držte mi tesný a mohol len protest ticho. Bol som vytiahol na automatické výťah.
  
  
  Štyri profesionáli by sa mi, aj keď malé kovové prihlásiť na strane jasne uvedené v angličtina, francúzština, taliančina, že maximálne zaťaženie bol štyri osoby, alebo najviac 300 kg. Všetci okolo nás vážiť najmenej deväťdesiat kilogramov, tak som prikývol na plechu.
  
  
  "Áno, je to tak hanebné prelomiť prikázania," povedal jeden zo štyroch. "Ale niekedy nemáš na výber, myslíte si, Carter?"
  
  
  Výťah išiel štyri podlažia a objavil sa do jednej z tých dlhých chodieb lemované office dvere tak typické Mussoliniho-era vládnych budov. Tam bol okno, na konci haly, v prednej časti tohto okna sedel obrázok s samopal pod jeho rameno. Kde je priechod na druhú stranu tvorili pravý uhol, rovnako ozbrojených obrázok sat.
  
  
  Akékoľvek slabé dúfam, že by som mal hitler a púšťať von, bol preč. Nemyslel som si, že Nick Carter, Jerry Carr, alebo Ben Tesár by prežili tento sublunary existencie.
  
  
  Keby som to povedal a nebol chcel povedať to, že by ste ma za mučenie, pravda sérum, alebo oboje. Vo všetkých týchto prípadoch možno, že zlomku sekundy prišiel, keď som potreboval, aby sa vymanili, alebo v prípade, že sa nepodarilo, aby niekto so mnou pre spoločnosť v márnici.
  
  
  Viedli ma cez, alebo skôr mimmed mi posledné tri dvere a zastavil sa na štvrtom. Líder chodil v a z o niekoľko okamihov neskôr, gestá a s jeho prst. Bol som vrazil do miestnosti moje tri ego spoločníci.
  
  
  To bol veľký, vzdušný úrad s vylúčený windows, ktoré sa pozrel von cez Tiber. Jedna stena bola obklopená veľkou teak stolička moderného dizajnu. Pohodlné stoličky sú usporiadané okolo neho. Jeden bol prázdny, a ostatní boli obsadené päť mužov v ich polovici tridsiatych rokov a v polovici päťdesiatych rokov . Každý je ako slušný ako môj kolega investorov na Koniec Sveta, ale nie Piero alebo Renzo.
  
  
  Vysoký, chudý človek vo svojej štyridsiatky, s dlhými žlto vlasy a horn-rimmed okuliare, sedel na stoličke za stolom. Nikdy som nevidel ju pred, Ego. Nikdy som nevidel nikoho okolo človek predtým. A všetci sa pozreli viac ako členov výboru, ktoré pripravovala moja oral history skúšku, ako zamestnávateľov chlapci, ktorí sa snažili opekanie mi, strih Rosana krku, a teraz ma v prázdnu stoličku.
  
  
  "Ďakujem vám, Pán Carter," na blond muž povedal zdvorilo, ako keby to nebol všimol, že som bol tlačený do kresla, a dve rovnaké chlapci prišli na oboch stranách mňa, aby ma tam. .
  
  
  "Ako môžete vidieť," povedal, " vieme, že vaše skutočné meno, a to málo, čo vieme o vaše schopnosti. Jeden z našich ľudí tu, Pán Oleg Perestov, hovorí, že jeho kolegov ega mali zaujímavé stretnutia s vami.
  
  
  Krátky, plešatý človek, s hlbokým, vpadnuté oči prikývla grimly v Slovanskej. Zrazu meno prišlo na myseľ. Bol hlavným muž MGB z Ruska do Západnej Európy. Preto, moje pominuteľné si myslel o účasti Komunistov počas stretnutia nebolo zle . Ale potom prečo sú ruských zbraní v "oboch koncoch Sveta" rekvizity oddelenie? Šikovný červený haring? Alebo si ujsť niečo dôležité?
  
  
  "Viem, že," povedal s úsmevom, " nebudem vám najmenšiu slobodu pohybu, kým som, aby bolo jasné, že sme fungovali na rovnakej strane. Môžem sa opýtať, drop všetky vaše predsudky, Pán Carter?"
  
  
  Nevšimol som si, že ako veľký bod zúčastniť sa interne v tejto operácie, ktorá sa tiež podieľa Perestov. Teraz ona tiež vie, Čínsky tvár, ktorý patril Pán Fal, člen Červenej Číne informačnej Služby. Mohol by som si kúpil sám nejaký čas, tak som prikývol jej.
  
  
  "Dobré.'- Na Blond Muž Bol Nadšený. "Dovoľte mi predstaviť. Jej Plukovník je Pitt Norden, Nórsko, Interpol. On položil svoju ID kartu na leštené stoličky a prikývol na moje stráže, vďaka ktorej sa mi podarilo dostať von a vezmite si ju. Tam bola ego meno a fotografie, jeho pripojenie k Interpolu, a, čísel, ego identity, že vie, ako jeden z najlepších svetových agentov.
  
  
  "Ak by som známe, kto ste boli, Carter," povedal, " my by sme boli ušetrené, že nešťastné štvrtok v noci. V čase, všetci sme si mysleli, bolo, že ste boli len ďalší člen, že neslávne core group "Koniec Sveta" . A Oleg odoslaná prvý síl by mohol získať, ak chcete získať informácie od vás. Mám podozrenie, že oni vykladali ich pokyny príliš slabo, ale potom budú môcť ospravedlniť to, aby najvyšší súd."
  
  
  Perestoff shrugged disapprovingly, a Kou Faul usmial sa na svoje rozpaky.
  
  
  "Hneď, ako v skutočnosti váš útek a tajomný, stále nevyriešené úmrtí Luigi a Pepe sa stal známy, je jasné, kto s málo skúseností, ktoré medzinárodnej agent ako Nick Carter musí byť zapojený. Ale do akej miery a z akej strany? V minulosti bol vždy bezchybný.
  
  
  Perestoff a Ko Fol boli obaja fidgeting v ich miest. "Ideálne z NATO perspektívu," Plukovník Norden objasniť, a obaja muži zmrazil znova. — Ale mohli by ste sa vydali inou cestou, že sme nevedeli. Nie je to tak dávno, Sir Hugh Marsland bola pomerne úprimný politik, a Lorenzo Conti nie je nič viac ako filmový producent s nenásytnú túžbu po bohatstve a vychvaľovanie práv. Chris Mallory bol nepredvídateľné génius, ale nič viac. Pierrot? Všetko, čo musel urobiť, bolo ukážte prstom na neho a na všetkých Taliansko, vpravo a vľavo, by sa postaviť na ňom"
  
  
  Môj prekvapený výraz zlomil cez môj gagged pery, a Plukovník Norden bol tichý na chvíľu.
  
  
  "Nemám čas na prednášku práve teraz," povedal. Sme reformy skupiny medzinárodných právomoci, a Interpolu rád príklad, ako sa CIA . Príliš špinavý, príliš výbušný a príliš immodest objednávky prichádzajú k nám, " povedal.
  
  
  — Ako som už povedal, sme si nemohli byť istí, že váš postoj, a nemohli sme sa obrátiť na vás, kým sme si boli istí,. Clem Andersson podpísané jeho vlastnej smrti zaručujete, keď sa snažil hovoriť Chris Mallory, pretože si myslel, Mallory bol jednoduchý Americký občan, ktorý bol oklamať tým, mazaný Európanov. Hyman povedal, že ste boli v poriadku, ale samozrejme, mohli by ste sa stále hrať sa s ním. Našou jedinou šancou bolo na Miss Morandi, aby vás kontaktoval znovu.
  
  
  Takže aj keď som myslel, že som bol tajne kontrola Rosana pripojenie v Le Vynikajúci, bola aj kontrola a vytvorenia dôvery vo mňa.
  
  
  — Ona nám povedala, že ona povedal, že ste boli viac ako 100 percent čistej a že oni mali rovnaké ciele ako sme to urobili: infiltrovať Vlákna Sveta a pokúsiť sa nájsť nezvratný dôkaz proti nim. Ale to bolo takmer nemožné, aby vás kontaktovali kvôli hustej obrazovke, ktorá sa Pierrot a jeho priatelia obklopený vám, že " povedal plukovník. "Rozhodli sme sa poslať Rosana znova, s fatálne následky, že viete všetko príliš dobre." Odmlčal sa, akoby čakal na mňa dostať.
  
  
  — Boli ste priamo zmizne. Hyman, v tomto bode, uvedenie jeho vernosť sa predovšetkým na služby a AH, odmietol konať ako sprostredkovateľ, ale to predsa nie je naozaj záleží. Si urobil to, čo sme dúfali: si zlomil do uzamknutej skladovacie priestory. Tak sme dali mikrofón na mladých Hyman to auto a dve ego bicykle, a následne si na úctivé vzdialenosť. Tento čas sme použili agentov, ktorí boli trochu skúsenejší. Jeho úsmev bol očarujúce a úprimné.
  
  
  "Tak, Carter, ak sa chystáte na verte nám a vieme, že potrebujeme vašu spoluprácu, dajte nám vedieť, s kývnutím vašej hlavy. Ak nájdete nejaké stopy v tejto skladu, potom máme možnosť dostať sa dovnútra, demontovať, ego a dal niť, aby to celé špinavé obchody.
  
  
  On prikývol, robiť rýchle rozhodnutia. Ak Plukovník Norden a ego súdruhovia boli témy, hema zdá sa, že všetky moje problémy by byť viac. Aj keď neboli na jeho strane, keď som oslobodil jej, mohol by som nájsť spôsob, ako používať ih k svojmu prospechu. Ochranné kryty na oboch stranách odstránili kolík a ustúpil. Na toto stretnutie svižný, mohutné sily, vyzeral rozstrapatené, neporiadny, ale ona ho potrebovala, a s mojich informácií bol pravdepodobne najdôležitejšou osobou tu.
  
  
  "Úžasné," Plukovník Norden povedal. "Po prvé, stručný úvod." On sa sťahoval jeho prst z jednej osoby na druhú. Pán Carter, Súdruh Perestoff, Pán Kau Fol, Herr Bergen, Všeobecné Maseratti, Plukovník Le Grand. Nuž, čo, našli ste tam? Dvanásť oči a dvanásť uši boli spájané sponou, ako opísal obsah dva sklady. Nikto vzal poznámky. Boli skúsených agentov, vyškolení počúvať a zapamätať si. Plukovník Norden urobil poznámku na kus papiera a dal ego jeden z grónskych nohsledov, ktorí rýchlo doľava cez izby.
  
  
  Videl moje zdvihnuté obočie a rozptýlili moje podozrenie. "Je to len na prípravu našich dopravy tak, aby sme mohli opustiť," povedal, " hneď, ako sme si potrebný súhlas a podporu od vlády. Ak to, čo hovoríte, je pravda, aspoň 20 percent, Pierrot je politickú moc už nemôže zastaviť ego sklady z toho, že je demontované. To je polovica posledných dvoch teraz. Ak bomba naozaj zhasne, je zbytočné je pre mňa, ak chcete zavolať príslušného ministra v najbližších päť hodín."
  
  
  "Ale čas je dôležitý," povedal som. "Teraz, môžu sa našli tieto spí, psy a prípadne otvor urobil v plote sa dostať von znova."
  
  
  "Trvalo im to viac ako rok zbierať tieto zbrane v týchto skladoch," povedal Plukovník Le Grand, francúzsky agent. - Pochybujem, že ih ble môžu byť presunuté na päť hodín. "V prípade, že sa snažíme, budú spadať do našej pasce," Všeobecné Maserati povedal. "Máme vlastnú pozorovateľov na všetky východy, a mám svoj vlastný malý, ale dobre vycvičené komando jednotky, zadarmo z malígny vplyv Signor Piero Simca v niektorých iných oblastí univerzity ministerstiev."
  
  
  "Myslím, že si môžeme dovoliť oddýchnuť trochu viac teraz, kým hodinu vplyv príde," Plukovník Norden povedal. On zazvonil zvonček na svojom stole, a bola to krásna blondínka v uniforme-Interpol? A cordon ? A jedálne služba, ktorá pracuje v hale na pohotovostnom dvadsaťštyri hodín denne? - Urobili sme dosť bufetu.
  
  
  Okrem nápoje, občerstvenie a sendviče, sme mali možnosť doplniť fragmenty môj objav s rozptýleným ale podrobné informácie z iných zdrojov.
  
  
  Čo to všetko viedlo k je:
  
  
  "Závit Mieru" nebol v čele niektoré skupiny sprisahancov. Bolo to na svoje vlastné diabolský plán ničenia, konečný akt bezcieľne násilia pre super-psychopat. Ego zrejmé, pozemok je do očí bijúce výsmech svoje skutočné zámery. Zlá Ken Lane. Nemal účasť v tejto spoločnosti dell na všetkých a napísal jeho skript ako varovanie o Tretej Svetovej Vojne. V skutočnosti, to bolo schematické odrazovým mostíkom na samom začiatku tohto veľmi vojny, veľmi posledných masaker.
  
  
  "Dnešný svet je sud pušného prachu," povedal Pán Bergen. "A čakať na niekoho, kto vyhodiť ho." Niekoľko malých, preťaženého skupín, ako si ty, Pane Carter, naše vlastné, a občas jediné špecializované osoba, tu a tam, zdieľať bremeno boja proti tejto vznietenia."
  
  
  "Tak ďaleko, fretky," Všeobecné Maseratti povedal — " ťažkosti boli rozptýlené, a dokázali sme udržať ih pod kontrolou. Ale predstavte si, Pán Carter, svet, v ktorom udalostí, ako sú zostrelenie Libanonu rovine nad Izraelom, staré U-2 incident, atentát na prezidenta, súbežné zabíjanie diplomatov, a bombardovanie lietadlami sa vyskytujú súčasne. s nepriateľa znaky nad kľúčové miesta. Mix to všetko spolu s povstania, bombové útoky v Belfaste, gerilovej vojny v Strednej Afrike, revolúcií v Strednej a latinskej Ameriky, napätie na Blízkom Východe a v prášku súdok Juhovýchodnej Ázie. Kto môže zastaviť to skôr, než to eskaluje do celosvetovej vojny?
  
  
  "Varoval som Kremeľ nie konať príliš rýchlo," Oleg Perestov povedal grimly. "Ale moje varovanie nenechajte si postaviť do paniky a verejného tlaku. Ak lietadlo s Americkým alebo Čínsky špz kvapky jednu bombu nad Leningrad, Moskva, alebo Kamčatka, môj veliteľov bude stlačte tlačidlo a ústup ich bomba prístrešky. Moje varovania mali len jeden účinok: zápis v mojom súbor hovorí, že by som mohol byť podozrivý z toho, že dvojitý agent.
  
  
  "Ako to bolo v prípade s nadriadenými v Pekingu," Ko Fol interjected.
  
  
  Veľký sprisahanci boli zastúpené Pierrot, Sir Hugh, Renzo, a Klincami, napríklad, v tomto poradí. Možno budem pridávať moje sex-hlad a žiaduce priateľka Camille a niektoré Stud technikov.
  
  
  "Boli sme schopní rekonštruovať väčšinu tento pozemok s Rosana o pomoc," Plukovník Norden povedal. "Ona hrá úlohu dvojitý agent veľké riziko pre seba, ale so všetkými jej obetavosť. Vďaka naše výskumy a nálezy, sme zistili, ako a kde to všetko začalo."
  
  
  Sedem najmenej sentimentálny páni nájdete po celom svete pozorovať minútou ticha na pamiatku zosnulého dievča.
  
  
  Jej ticho prerušil. — Dej sa začal v tom blázinci, v Sussexe?"
  
  
  "Presne tak," Norden povedal. "Vás som to zhrnula pre malý zlomok času trvalo nám. Viac než pred siedmimi rokmi, Sir Hugh začal vykazovať známky emocionálnej a mentálnej nestabilite. Nemusel čakať na ostatných, partnerov alebo priateľov, aby oznámenie ego a účinnosti liečby, ale skôr si tak na svoje vlastné salva, a zašle list na pomoc veľký jeden v matematike a v Európe: R Lekár. Na Untenweiser, nevinná, ale potrebné pešiakom v hre, že " potom bude vyvíjať."
  
  
  Spýtal som sa jej. "Anderson Jangel?"
  
  
  'Správne. Dr. Untenweiser bol schopný použiť sedatíva a iných drog na pomoc Sir Hugh kontrolu jeho psychotické útoky. Sir Hugh je zabíjanie call girl v roku 1968 bola nehoda, ale ego vplyv zabezpečiť, aby bola vec zahrnuté up. Dr. Untenweiser dal názov konkrétneho ochorenia, ktoré Sir Hugh trpel, a ktoré zdieľa s Renzo, Klincami, a Pierrot. Toto sa nazýva agriothymia ambitiosa, nekontrolovateľná a vášnivý musieť zničiť národov a vyhladiť všetky organizované štruktúry spoločnosti.
  
  
  "Anderson je AA označenie," zamrmlal som.
  
  
  'To je pravda.'Noorden povedal. Rovnaké ochorenie, ktoré má vždy riadený Sirhan Sirhan, Olympijské vrahoch, a tak mnoho ďalších. Ale tentoraz, choroba sa zakorenila v človeka s oboma politickú moc a prestíž. Aj pacient osoba. On bol ochotný čakať dlho, a pokúsiť sa zhromaždiť spojencov, čo potreboval, a o pár rokov neskôr, on to urobil.
  
  
  Medzitým, Sir Hugh buď ako odmenu za jeho liečbu alebo pre osobnú bezpečnosť, usporiadané pre Dr. Untenweiser na pobyt na jeho súkromné nemocnice, Easeful Akrov. Je to najluxusnejšie miesto pre nervové poruchy, najmä od drog a alkoholu, ktoré si dokážete predstaviť. V roku 1970, Camille Cavour bol tam ako pacient po nervové zrútenie, keď išla z pouličná prostitútka na film star. Možno, že to bola nehoda.
  
  
  Kľúčom bolo súčasne príchodu Renzo, potom vážne nervové zrútenie, potom Stud Mallory, potom ego-vypadol šesť mesiacov, optik, a Piero Simca, inkognito, potom pokus o samovraždu, že by bol úspech.
  
  
  Všetky tri trpel rovnaké progresívne agriothymia ambície, ešte umocnený tým, že oni za seba oprávnený podať sťažnosť proti spoločnosti. Renzo utrpel cez stratu jeho šľachtického stavu a strata jeho rozsiahle majetky, niečo, čo milióny z jeho filmov by nikdy úplne odstráňte. Studds si myslel, že hlavná štúdia a americká vláda vzala preč niektoré z jeho patentové práva na niektoré svoje ego-riadený elektronickej vynálezy. Pierrot, najviac viditeľné okolo troch, má nahromadené ponižovanie od detstva kvôli jeho malej postavy.
  
  
  Šancu predstavil Sir Hugh pre ostatných, počas jednej z jeho návštev tam ako riaditeľovi školy. Hmú dosť diagnostické poznámky na karty troch mužov. Okrem toho môžeme pridať iba niektoré odhady na to. Ale zdá sa, že hodnoverné nám, že pár týždňov strávili spolu tam, ktoré usporadúva "Prúd Svetla" spolu .
  
  
  Pierrot sa zdalo, že sa na vyšší úlohu ako Sir Hugh, ale tam bol žiadny argument z Ega. Spolu mali všetky potrebné medzinárodné spojenia, ale Pierrot bol ešte lízanie jeho cestu na vrchol. A to bolo dôležité, keď sa dostali do rekvizity chceli požičať. Ako pre zbrane seba, používajú dvoj a trojlôžkových zástupcov z rôznych krajín, z pašerákov na peniaze-hlad zradcov. Za dvanásť miliónov dolárov, môžete si kúpiť veľa šteniatok. Renzo je studios a Ega pozíciu vo svete filmu robil celý projekt reálne. Ale Studds, ktorá vyzerala ako vtipálek vonku, bol v niektorých ohľadoch základom oboch koncoch Sveta. Bolo to len vďaka ega technické know-how, že počítač môže byť programované a napájaný."
  
  
  "Preto, môj milý Nick," Plukovník Le Grand povedal: "oni majú vybavené reálne rekvizity, lietadlá, tanky, delové člny, Britská ponorka Porpoise, s rovnakým diaľkové ovládanie, ktoré Studds tak brilantne preukázané, že ste na jeho miniatúrne oblasti, farby."
  
  
  "Táto informácia bola odovzdaná na nás, váš Pán Gilchrist," Všeobecné Maserati povedal — " kto nie je tak pomalý, alebo ako energický, ako sa zdá."
  
  
  "A on je génius sám, ktorý sa blíži k Chris Mallory je to talent, keď príde na počítačovej elektroniky," Perestov povedal. "Snažili sme sa, aby si to raz, ale bohužiaľ sme sa nepodarilo."..
  
  
  Ruky nástenné hodiny ukázalo, že to bolo len sedem hodín.
  
  
  "V hodinu a pol," Plukovník Norden povedal: "budeme mať možnosť získať potrebné povolenia telefonicky. Všeobecné Maseratti bude naďalej robiť to, pretože na tejto úrovni, samozrejme, je to záležitosť, talianska vláda."
  
  
  "Podľa Signor Cartera správu," všeobecné povedal, " budem brať plnú zodpovednosť a žiadať okamžité akcie. Ústny súhlas je dosť, a to trvá len niekoľko minút. Navrhujem, aby sme sa presunúť na konečné plánovanie.
  
  
  Plukovník Norden hovoril niekoľko tiché slová do interkom.
  
  
  "Skutočne," povedal. "Ale najprv, správa o dohľad nad skladu. Pán Hyman je na prízemí, a nariadil hmú sa k nám pripojili. Obrátil sa na mňa. "Bol veľmi nespokojný, keď zistil, že sme "požičal" si tak mu zmiernil jej ego trochu o zverení hmú s našimi pozorovacie."
  
  
  Hyman prišiel do izby a postavil sa vedľa mňa. "Je mi ľúto, Ben... Nick," povedal. "Títo ľudia nepovedali mi, kým to bolo viac. Ale ja som vedela, kto to boli a kto ste boli, tak som musel pracovať s nimi."
  
  
  "Na tom nezáleží," emu povedal jej.
  
  
  Obrátil sa na stôl v semi-vojenské predstavovať. "Žiadny pohyb, ktorý by mohol byť interpretovaný ako pohybujúce sa dodáva z depa, pane," uviedol Plukovník Norden. - Minimálne Pravidelné ranné práce. Jedlo vozíky pre štúdio, dodávky a podobne. Títo ľudia prestali sledovať vtedy, keď odišli stránky; dosť ďaleko, že ih nemohol byť videný, ale nenašli nič viac smrtiace ako mlieko fľaše v nich."
  
  
  "Veľmi dobre," povedal Plukovník. — Čo o psov a otvor Carter vyrobené uniknúť?"
  
  
  "Bol som monitorovanie tomto mieste cez moje nočné videnie zariadenia, pane," Hyman povedal. "Nenašli psov až tri ráno. Keď sa to stalo, bolo tam veľa hlasné komentáre, a jeden z vojakov robil nejaké správy. Nemal skontrolujte, plota, ako každý rozumný security guard by urobil hneď. Ale tesne po východe slnka, toto miesto bolo náhodne objavil sentry. Bolo tam veľa kriku znova, a Odin okolo muži uvádzajú, že na poli telefón. Tam bol človek, ktorý opravil plot na pätnásť minút.
  
  
  — Akýkoľvek ďalší vývoj?" Na spýtal sa plukovník. "Jedna dôležitá osoba na fotografii?"
  
  
  "Práve Stud Mallory, pane," Hyman povedal. "Vieme však, že vždy príde na šesť-tridsať hrať s jeho počítačov a strojov a zariadení, bez ohľadu na to, ako opitý, mohol by boli v noci."
  
  
  "Dúfame, že k uvoľneniu ego z jeho nabitého čoskoro," Plukovník Le Grand povedal sucho.
  
  
  Potom sme sa rozdá s hlavnou otázkou: ako, kedy, čo a koho zaútočiť.
  
  
  Všeobecné Maserati je elitnej komando jednotky boli v pohotovosti pre hodinu.
  
  
  Nie je problém, na tejto strane. Problémy nastali, keď všetky hotely vstúpili do akcie, a všetky veliteľa.
  
  
  Plukovník Norden sa musel dostať až na udržanie poriadku.
  
  
  "Nemám potrebu pripomínať si, páni, že som veliteľ," povedal prasklo v vojak jeho hlas. "Nechceme dať na reklamné show tu, buď pre niekoho osobne alebo pre konkrétnu krajinu."
  
  
  Šumenie schválenia ozývali všade.
  
  
  "Všeobecné Maserati, samozrejme, bude chcieť viesť svoje jednotky, že" povedal plukovník. — Idem s ním." Plne zodpovedá moje postavenie ako Interpol úradník. Pán Hyman, ktorý drží dočasné poloha Komunikačné Dôstojník, pripojí Pán Carter ako sprostredkovateľ. To je všetko.'
  
  
  On poklopkal na stole, aby prehlušil zvuk protestu, vrátane bane.
  
  
  "Keď sme videli spolu v takejto operácie," povedal,"sme sa našej organizácii." Pán Carter, ste zabudli, že ste stále chceli na výsluch v vraždu Signorina Morandi. Pri našej lokalite, v Rusku je dokončená, bude ľahké objasniť, ale nie skôr.
  
  
  Museli sme sa dohodli na to.
  
  
  "Aj," dodal, aby sa situácia viac znesiteľné — " to by bolo hlúpe strácať naše hlavné skupiny v tejto prvej veľkej operácie. Neviem, čo sa môže pokaziť, ale je to nebezpečné podceňovať našich súperov. Ak sa niečo pokazí, bude aspoň päť z nás opustil. Šesť, ak hovoríme o Pán Carter nami.
  
  
  "Mnou počítať," povedal príliš rýchlo.
  
  
  "Ak nie som tu," povedal Plukovník Norden, " vedenie prechádza na Súdruh Perestov." A tak som sa ocitol pod velením ruský MGB úradník .
  
  
  "Všeobecné Maserati," Plukovník Norden povedal, " myslím, že môžete volať teraz."
  
  
  Taliansky úradník volané číslo a hovoril k vysoko postavených úradný okolo Ministerstvo Obrany. On zavolá ďalšie číslo, tentoraz pre úradníkov na Ministerstve Zahraničných Vecí ruskej Federácie.
  
  
  "Ideme von," povedal. "Plukovník Norden, Pán Hyman, budete ísť?" Ostatné : zbohom.
  
  
  "Navrhujem, aby ste všetci rozišli," Plukovník Norden povedal, " a urobiť čo najviac z vašich normálne pracovať, ako je to možné. Nové položky sa budú zverejnené čoskoro.
  
  
  Potom bol preč.
  
  
  "Uvidíme sa v mojom dome," Hyman povedal. — Moment, ste si istí, že ja sa vrátim." Samozrejme, dnes na osem hodín. Nebojte sa. Budem držať oko von pre ňu.
  
  
  Na ceste späť v taxíku, ona kúpil lacné tranzistorové rádio. Opustil ju jeho zložitý prístroj Hyman. Pinelli priateľka sedela v hojdacom kresle v obývačke a dal mi zlomyseľný úsmev, ktorý bude pravdepodobne uložených na neskoro v noci opicu.
  
  
  Jej, išiel do svojej izby a bench press na ovisnuté posteľ v uvoľnenej jogy predstavovať. Rádio prevádzkované na Rímskych siete.
  
  
  Tam bolo obvyklé ranné svetlo hudobný program s pätnásť minút dom tipy pred ďalší hudobný program začal. On sa odhaduje, že to bude trvať Norden, Maseratti, Hyman, a čaty commandos dvadsať minút na dosah studio, a potom pol hodinu až dve hodiny pred správami zlomil.
  
  
  Rivnenskaya hodinu a tridsať sedem minút neskôr, novinky zlomil.
  
  
  "Profesor Piero Simca, senátorom z Colle di Val d' amore, nazýva ho najviac priamy zásah do osobnej slobody, keďže fašizmus," Poe povedal. Odsudzuje hľadanie Lorenzo Conti štúdio, ráno o vojenskej jednotky Všeobecného Giulio Maseratti, sprevádzané Interpolu Plukovník John Norden. Senátor Piero Simca je povedané tu a teraz..."
  
  
  Potom Pierrot hlas, prekvapivo nízke, ako je niekedy pre malé ego, bola scornful a víťazný.
  
  
  "...ráno si v najbrutálnejších a totalitným spôsobom, " povedal. "Vyhľadávanie, ktoré nie je presne Rivnenskaya nič, ale odhalila niečo veľmi dôležité. Ukázali dôverčivosti našich vojenských vodcov a ich neschopnosť, aj po tridsiatich rokoch, aby sa vymanili okolo dlhé tiene diktatúry. Nen ukazuje zjavenie, že vraj apolitická organizácia Interpol, ktorý sa zaoberá Della sa ukáže byť nič viac, ako skorumpovanej polície. Bolo by zaujímavé vedieť, či Plukovník Norden je osobný bankový účet, bezpochyby v inej krajine, nie je doplňovaný určité množstvo dolárov v Kalifornii, pretože táto akcia platieb je priamo v rozpore so záujmami talianskej kinematografie."
  
  
  Potom sa vrátil do práce, prehľady Pierrot dopytu že nórska vláda okamžite vyvolať Plukovník Norden. On tiež požadoval, aby Všeobecné Maseratti pokarhaný a degradovaný. Ani jeden pracovník okolo Ministerstva Obrany alebo Interiéru-del-priznal sankčných akcie, ale to bol politický biznis ako obvykle.
  
  
  Vypol rádio, naplnené jeho strelivo a iné veci, ktoré by mohol ukrývať v jeho vrecká, a zamieril Hyman domu. Teraz, že správa bola vo vzduchu, Hyman bol pravdepodobne domov.
  
  
  On sa tam dostal len päť minút, kým som, a pohľad na jeho tvár, keď mu otvorila dvere má len málo spoločného s jeho obvyklá veselý úsmev.
  
  
  "Bol tam nič nie je, Carter," povedal.
  
  
  "Ale ja som nevidel, tieto otvorené priehradky, a dokonca som videl jeden okolo týchto jadrových hlavíc," povedal som. "Sakra, Hyman, môžete si nemyslím, že som tvoria celý tento príbeh, páči sa vám?"
  
  
  "Viem," povedal,"je to, že som tam išiel s Maserati, mimmo z Conti stráže, a tam nič, vôbec sa v týchto skladoch."
  
  
  "Možno, že čistiť ju až neskôr," povedal som.
  
  
  "Mali sme pätnásť ľudí s ďalekohľady okolo plota," Hyman povedal. "Od chvíle, kedy si chodil v, až komando jednotky vošla."
  
  
  Takže ste boli podvedení do skrýva všetko, pomyslel si nahlas. "Možno ukryli ego v niektorých nevinných prop. Môj Bože, aké hľadať, bolo to? Deti v predškolskom veku, hrá nejaký druh vyhľadávania hra?
  
  
  "Keď som povedal:" nič, 'myslel som" nič, 'Nick," povedal, uvoľnenejšie teraz. "Geez, len prázdne miestnosti a holé, mierne zaprášené poschodí. Ale žiadne známky pohybu nič väčšia ako plechovka. Hlas, ako je tento, Nick.
  
  
  "Oni podvedení nás," povedal som. Jeho sel, aby sa stratil v tvojich myšlienok. — Mal som prišiel s tebou.".. ale je to príliš neskoro. Musím sa dostať ju späť.
  
  
  "Žiadnu šancu, Nick," Hyman povedal. "Conti stratil dohľad nad jeho ateliéri, a Carabinieri sa pokorne spýtal ego hosť dvesto najviac vyberte bezpečnosť pracovníkov, ktorí sú už hľadá Jerry Carr. Žiadnu šancu.'
  
  
  "Potom som si ju odina."
  
  
  "Nick, nie ste najpopulárnejších osoba v Rime," Hyman povedal mi. "Boli ste s názvom fango, čo znamená "shit", po Všeobecnom Maserati. Plukovník Norden stále si myslí, že ste našli niečo. Ostatné sú na jedno stretnutie práve teraz rozhodnúť, či, aby ste hodiť na vlky alebo udržať si pokojnú o našej organizácie.
  
  
  Nechal som svoje emócie, keď som si myslel o tejto organizácii, ktorá je súčasťou ruskej a červený Čínsky, ktorý mal rozhodnúť, či dôverovať Nick Carter. Je nepravdepodobné, že ih rozhodnutie bude závisieť od niečoho ako nejasné a teplé, ako emócie. Na druhej strane, museli sa držať krok so mnou. Mali veľa dôkaz o tom, že Vlákno Mieru projektu bola obrovská hrozba, časovaná bomba, ktoré je potrebné zneškodnil. A on bol len človek, ktorý videl projektu zvnútra von.
  
  
  Spomenul si, že on nie je len videli a dotkli sa kľúče, ale aj skryto a nezmazateľne označené ih s jeho špeciálne tuku ceruzkou.
  
  
  "Potrebujem uhlíka-ytrium skenera," povedal som. "Ako rádio, ktorý vám ho dal, ale s určitým spoločenstva pre atómovú hmotnosť. Takéto veci by mali byť k dispozícii na našej univerzite, alebo dokonca v štátnej vedeckej oddelenie.
  
  
  "Urobím kávu, zatiaľ čo komisia rozhodne, ak sa napriek tomu chcete veriť s yo-yo, nieto taký dobrý skenera," Hyman povedal ticho.
  
  
  "Kde sú oni držia toto stretnutie?" — Nemáme času nazvyš, Hyman. Môžem požiadať ih seba a vysvetliť svoje dôvody na nich. Perestov bude rozumieť.
  
  
  "Volajú nás, a nie naopak," Hyman povedal. "Je mi ľúto, ale je to pravda. Ja neviem, kde sa stretajú, nikdy som vyliezol tak vysoko v tomto klube. Viem, že to nie je v Námorníckej úrad, kde boli ráno.
  
  
  Som o tom premýšľal, zatiaľ čo Hyman sa jednoduchým instantnej kávy. Vzal som sip kvapaliny on umiestnené v prednej časti ma popraskané pohár. Vedel som, videl som, kľúče, ale to predsa nie je nejaký zmysel, aby hovorí tak, kým som videl, zelená farba, proti Pierrot vplyv.
  
  
  Zazvonil telefón. Hyman zdvihol ego.
  
  
  "Áno," povedal.' Snažím sa dostať úsmev späť na mojom boyish tvár. "Kde?.. Dobre, tak sme tu."
  
  
  "Ste stále v tejto dell, Nick," povedal mi. — Oni majú stretnutie vo vile na Appian Spôsobom. Maseratti a Norden nie sú tam, ale Maseratti je nahradenie bol, a oni hlasovali za vás. Nový Interpolu úradník, ktorý zostáva pod Perestov je priamym dohľadom, hlasoval proti. Ste mali Perestov, LeGrand, a Co Patria na vašej strane. Bergen, minister financií, hlasoval proti nemu. Záver: potrebujete ďalšiu šancu.
  
  
  Sme opustili dom a hral ego hry s Peugeot, zatiaľ čo on aj naďalej hovoriť. V tom čase, rýchlosti bolo dôležitejšie, než bezpečnosť. Išiel ako šialenec cez dopravné zápchy Ríma, ktoré boli už plný bláznivých ovládače. Menej než pätnásť minút neskôr, sme screeched zastaví v príjazdová cesta starej vily. Staré bránu otvorili a zabuchli za sebou.
  
  
  Bol to krátky, vážne stretnutie že nemali rovnaké optimistické kamarátstvo ako na predchádzajúcom zasadnutí. Bol som informovaný, že som bola používaná len preto, že som reprezentoval posledná nádej, nie preto, že niekto najmä veril vo mňa, alebo páčilo moje modré oči.
  
  
  Bol som predstavený Hlavné Capone, taliansky policajný dôstojník, ktorý nahrádza Všeobecné Maseratti, a Seňor Sousa, podozrivé portugalský námorný atašé na Interpolu. Stretnutie bolo predsedá T. Perestov.
  
  
  Vysvetlil som im, že som žiadne vysvetlenie, ale len jedna nádej. On im ukázal podpis ceruzka, a Perestov prikývol. Svoje vlastné činidiel používaných podobný trik. Povedal som im o skenera som potreboval, a Monet poslal posla k fyziky oddelenie Alfa Romeo Univerzite v Ríme s nárek siréna.
  
  
  "Ak je to dobré zariadenie," povedal som: "môžem nájsť značiek v troch mile okruhu. Teraz, sme menej ako polovicu vzdialenosti od Conti území, aby sme mohli začať čo najskôr, ako sa táto vec sa sem dostane. Potrebujeme topografických máp pre lokálne súradnice.
  
  
  Tam bol malý všeobecné táranie, kým sme počuli sirény žiaľu, signalizácia, že Alfa Romeo sa vrátil. Miliardár mal podrobná mapa severozápadnej časti severnej časti mesta. To ležal na stole v rozloženom stave forme, konce visia dolu na oboch stranách. On stál nad ňou s ceruzkou v ruke, a stocky muž v uniforme s ježka fúzy ako stará, opatrný mačka pripravená na jar.
  
  
  Policajt dal mi požičal telefón z fyziky oddelenie. To bol takmer identický prístroj, ktorý poznal jej z môjho cvičenia na ústredí. Jej ego, upraviť ju, aby výstredné kombinácie prvkov, vysvetliť jej akcií.
  
  
  "To musí byť neobvyklá kombinácia, inak to bude ukazovať na niekoho s fluorescenčným náramkové hodinky." Tam! Je to na vás voliť!
  
  
  Pomaly som sa obrátil na meter a dostal reumatizmus z vibračné ihla na dĺžke stupnice. Nech Hej upokojiť pred odovzdaním zariadenia do Miliardár. Perestov pozrela cez moje rameno, dýchanie ťažké.
  
  
  Taliansky drew priamka cez mapu. Som nastaviť mierku na zemepisnej šírke a prečítajte si iné číslo.
  
  
  Monet drew druhý riadok, ktorý pretína prvý v bode len medzi dva obdĺžniky na mape, ktoré označené Conti sklady, že ona navštívili, sklad, že Všeobecné Maseratti mal napadol a našli prázdny.
  
  
  "Je to hlúpy vtip," Herr Bergen povedal disgustedly. "Cartera na ih strane, a on drží nás späť. Akékoľvek bláznivé osoba môže twist tento skener dostať miest, ktoré už poznajú. Je to absolútne zbytočné.
  
  
  "Neverím, že prístroj je chybný," Plukovník Le Grand povedal. "Prečítal som si ho, sú to čísla, na ktoré disku, ktorý Pán Carter uvedené." Hlavné Monet vyzeral ako tuk, múdry mačka ako kedykoľvek predtým.
  
  
  "Pán Hyman," povedal. "Vy a Poručík Gismondi boli obaja tam. Môžete povedať, že ste nemali vidieť ani počuť nič nezvyčajné počas hodinky, ale nič obvyklé vzrušenie, keď psy boli nájdené spanie, a potom, keď porušenia v kryte bol objavený. Povedzte nám, prosím, znova . Krok za krokom, bez chýbajúcich nič."
  
  
  Hyman mi povedal presne to, čo mi hovoril, ale keď sa snažil zastaviť, Hlavné nútené Ego pokračovať až do Plemennej Mallory prišli.
  
  
  "Dobre, išiel v Mercedes s vodičom," Hyman povedal. "Som šiel okolo auta a vošiel do inžinierstva oddelenie, budova, ktorá sa nachádza v hale medzi administratívnej budovy a sklady. Potom som ju počul bzučanie, viete, ako sa po zapnutí predhriatej systému. A väčšina Američanov to na Marca dopoludnia. To je všetko."Poručík Gismondi," hlavné povedal.
  
  
  Na poručík začal od začiatku, ale Monet prerušila ho.
  
  
  "Že buzz bol po Mallory prišli," povedal. — Počul si, že príliš?" Myslíte, že starostlivo.'
  
  
  "Dobre, pane," Poručík Gismondi povedal. "Ego bolo jasne počuteľné, ale..."
  
  
  Skôr ako ktokoľvek iný, vedel, čo Miliardár bol myslenie. "Výťah", povedala som. "Celý sakra poschodí je dole. Odin na technické výsledky skvelé géniom Mallory Stáda." Hlavné Monet usmial sa v dohode.
  
  
  "Je to ako divadelný, myslím," povedal. "Na poschodí, ktoré ide hore, podlahy, že ide dole. To všetko je súčasťou ih iluzórne sveta. A jediný dôkaz je slabý šum, ktorý by mohol byť čokoľvek. Potom ega široký mačací úsmev zmizol.
  
  
  — Ale ako to pomôže nám?" "Po prvom fiasko, nemôžem si dovoliť nové hlavica vstupovať do priestorov, Renzo, pre iného kontroly. Moje vlastné Carabinieri by ani nechaj ma prejsť"Moskva gate". A Pierrot organizujú protest marca.
  
  
  Všetky tváre boli grim, kým sa tuk Hlavné facku čele s dlaň z jeho ruky, ako sa dieťa snaží vyriešiť hádanku.
  
  
  "Nemôžeme vstúpiť do pôdy," povedal. "Môžeme len ťažko dostať dole z ovzdušia odber vzoriek. Ale tam sú dosť chodby pod zemou, aby sa postaviť diaľnice. Nikto nevie, všetky katakombách Rým, podzemné beží zisk devätnásť storočí. Ale viem, že ju, Guglielmo Millione, lepšie ako akýkoľvek iný živý tvor, pretože som vždy ísť tam postupujte podľa zlodeja ih ' s lair. Pozrite sa tu.'
  
  
  On sklonil nad mapu a rýchlo drew línie ceruzkou, mriežky zmení, že zlúčené, prešiel, zblížil, a zhodovalo znova. Dve prešiel cez ne tesne pod dve linky prechádzajúcej našej kontroly.
  
  
  Som blázon, a nie, aby si myslel, že hneď, on kritizoval seba ako on vzal puzdro pre jeho revolver zo stoličky. — Je veľmi pravdepodobné, že toto je spôsob, ako im dodáva ich top-tajné materiály. Mallory tiež postavený sklad s poschodie výťah, že môže ísť dole do catacombs a znovu, ak sa požaduje.
  
  
  — Čo budeš robiť, keď sa dostanete tam, Major?" 'Pískať melódiu? Sme stále čelia prekážkam súvisiace neschopnosti na prenos hlavica tam." "Vezmite na mieru," priznal. "Ja neviem. Ale budem niečo robiť. Možno budem blow it up pre všetkých, vrátane seba."
  
  
  "Pozoruhodné obeť, Major," Perestov povedal. "A úplne v starej Rímskej tradície. Ale nie je praktické. Všetky tieto jadrových hlavíc spolu môžu viesť k takmer rovnaké výbuchu ako nehoda, že sa snažíme vyhnúť."
  
  
  "Idem s vami," povedal som. "Nie v duchu dávnych Rímskych hodnoty, Súdruh Perestov, ale preto, lebo viem, že moje zbrane. Môžem samostatné jadrovú zbraň z non-jadrové jeden, a potom sa bane v okolí niekoľko konvenčné vozidlá. To bude dať hasiči právo vstúpiť do štúdio brány, Veľké. A potom podriadenými môže byť pripravený odovzdať to, čo potrebujeme hneď, ako sa dostať tam a nájsť skryté "oboch koncoch Sveta" munície .
  
  
  "Hlas a reumatizmus," povedal Major, poklepal ma spokojná na ramene. "Môžete ísť dopredu, Signor Carter. Gismondi, organizovať požiarneho poplachu, tím a montáž Gilio je bojová jednotka nasledovať ho. To bude znamenať, rehabilitácie pre neho pred Pierrot môže súd-bojové ego.
  
  
  -"Ak Nick ide," Perestov povedal v tóne, že brooked žiadny argument, " pôjdem s ňou." Len som hlasovali pre neho, lebo on je naša posledná nádej. Stále som mu neverím mať sklad plný takýchto zbraní."
  
  
  -"Obávam sa, že budem musieť pridať moje úbohé telo, aby na vás, ak Perestov príde," Ko Fal povedal. "Nemyslím si, že môj nadriadený schváli, ak môžem poslať Americký a ruský spolu. Aj za hodinky, Veľké.
  
  
  Hlavné Monet sa snažil zachovať svoj pokoj, a Em podarilo.
  
  
  — Ste si istý, že nechcete byť sprevádzané Carabinieri, jazdná polícia a policajný kapelu?" "Potom je to v poriadku. Budeme oslavovať s vami. Ale to je všetko. Môžeme vstúpiť do neprebádaných catacombs len za turistických miestach v petrohrade. Galikste. Poďme na to.'
  
  
  Bolo to len krátke jazdy od Rozprašovať, kde sme boli ponechané s policajné auto. Hlavné Millione nás viedlo mimmo hory starých bicyklov vrak pre úzky vchod.
  
  
  "Karty, ktoré sú mimo," povedal,"a ja som ich v mojej hlavy." Ponoril, a sme postupovali. Na chodbe sa rozšírili, a hlavné je baterka pred ukázal riadkov ukradnuté autá, väčšina z nich rozobraté pre časti, ktoré sa predávajú za zlodejov ' trhoch, ale niektorí z nich boli stále v dobrom stave.
  
  
  Hlavné Schell je pred nami. Jej shell je úprimne za ním, veľmi dobre viem, že Perestov je úprimne za mnou s českým pištole v pravej ruke. Za ním je shell Ko Phol, ktorý vykonáva Americký automatické pištole, Vietnam malý príspevok k Čínskej arsenal.
  
  
  "Ďalšiu pol hodinu," Hlavné Monet povedal. "Na začiatku, máme niečo strach z bežnej zlodejov, tak priatelia, byť opatrní."
  
  
  Prešli sme sa v tichosti. O desať minút neskôr, Monet prepne na dimmer prepínač na jeho čítanie a začal chôdza pomalšie. "Teraz," povedal, otočil, " sme menej než dvesto metrov od Conti pozemky. Navrhujem, aby ste buďte extrémne opatrní. Hovoril talianska, ktorý bol spoločný jazyk našej misie. V taliančine slovo obozretnosti sa skladá z troch slabík: prudenza. Hlavné Millionnet mal ešte nie je hotové, keď nahlas a hlasité thud prišli za dva vylúčený brány, ktoré zrútil pred nami a za nami. V rovnakom čase, náš malý uzavretý priestor bol zaplavený oslepujúci biele svetlo. "Myslím si," Pierrot povedal v barytón, " že správny výraz pre to je, ako krysy v pasce."
  
  
  
  
  Kapitola 8
  
  
  
  
  Naše zamknutej miestnosti v katakomby tunel vyzeral ako nastavenie pre niektoré podzemné scény mučenia. Každý detail bol ostrý ako britva, ale aj priestor na to bol ako čierna a nepreniknuteľné ako jamy.
  
  
  Cerro-hnedého kameňa a earthen steny s stopy oranžová a červená. Hromada ukradnuté pneumatiky shied ako oltár pod nika okolo starých kostí. Zbrusu nový chrome auto žiaril v rohu vedľa mriežkou chladiča.
  
  
  Hlavné Monet vystrelil dve ohlušujúci zábery z jeho automatické pištole. Perestov, Co, Fal, a jej uskočil na odrážajúce guľky, ktoré zasiahli železnej tyče.
  
  
  "To zastaviť," Perestov objednať. "Môžete mi prosím pamätajte si, že som stále veliaci si?"
  
  
  Sir Hugh hlas zazvonil von, s posmievali sa smiať anglického zeman.
  
  
  "S Stud je virtuosity, možno len ťažko si myslieť, že tieto orgány sú zdrojom naše hlasy," povedal sarcastically. "Na dell sám, sedíme veľmi pohodlne v Renzo úradu, pozeráte si na uzavretý televízny okruh." Neodporúča Hlavné Millione dať preč jeho zbraň.
  
  
  "V priebehu niekoľkých sekúnd," Sir Hugh pokračoval: "budete zaobchádzať s okamžitá, bez zápachu, krátky — herectvo, ale účinné plyn. Keď zaspíte, títo ľudia vás presunie na tieto ďalšie príjemné izby na výsluch, ktorý môže byť aj oveľa menej príjemné.
  
  
  "Zadržte dych," Perestov objednať, ale on bol príliš neskoro a už sa posunul na prašnom poschodí. To bola posledná vec, ktorú som si pamätal pred Eugene prebudil v Renzo na izbe.
  
  
  Prvá vec, ktorú som videl, bola steny pokryté hodvábu rytín.
  
  
  Andy Warhol a obrázky Marilyn Monroe. Myslel som, že to bol hallucination, kým som videl, známe tváre, Renzo, Studds, Sir Hugh, a Pierrot, sedí po celej izbe, a vedľa mňa, zviazané ruky a nohy rovnako starostlivo ako jeho Hlavné Monet, Oleg Perestov, a Co Jeseň.
  
  
  "Ste štyri porazených," Pierrot povedala nám, keď sme mali všetky prichádzajú na naše zmysly. "Ako smiešne a úbohé, ako svet sám, ktorý, ako ste už zrejme tušíte, sme sa chystáte zničiť. Choré a hnilé civilizácie, a ste slúžili ako strážcovia jeho kanalizácie — jasný príznak jeho slabosť.
  
  
  "Tento posledný málo konferencii," povedal Sir Hugh, " je pre naše pobavenie len. Na Vereldeinde web tragédia, najväčšie divadlo v ľudských dejinách, ako sme oznámili, bez preháňania, je absencia publikum."
  
  
  "Je samozrejmé," Renzo vysvetliť — " že skutočný prietok svete nie je vo filme s rovnakým názvom. To je úplne smiešne, aj môj lenient normy. Ale všetky štyri z nás sú showbiz ľudí, a my sme trochu smutný, že nie sme získali vzťah s publikom."
  
  
  "Takže, keď štyri z najlepších svetových policajti okolo vás padol do našej pasce," Studds Mallory povedal s veľkým úsmevom, liatím sám štyri prsty whisky z krištáľové karafy, " pomysleli sme si vás, našich divákov, boli väzeň publikum. . Pripináčika hlasovania.'
  
  
  Na psychopati ' patologické potrebné pre publikum, časť bola slabosť, ktorá často viedla k ih pád. Ale otvorene práve teraz, som nevidel dobrý spôsob, ako sa okolo tohto stretnutia. Moje družky boli pevne zviazané, a na oboch stranách gauči boli dve rozložitý bezpečnostnej stráže, asi šesť stôp vysoký, zbrane boli.
  
  
  Pierrot musí si všimli, že som si myslel spolu tieto riadky, pretože on reagoval. "Vaša bezpečnosť detail, Pán Carter," povedal, " je Indonézsky. Sú spojené vernosť, ktoré sa dajú získať len cez vysoké mzdy. A tieto najnovšie odhalenie, dobre, nie je šokujúce, ako nerozumie anglicky, na všetkých. Žiadne Čínske, buď Pán Ko, Faul. "Strieľať nás, potom sme si zomrieť," Hlavné Capone povedal. "Vieme, že svojho plánu, a sú iní, ktorí ego vie. Snáď sa im podarí, kde sme zlyhali.
  
  
  "Ja myslím, že nie," Pierrot povedal. "Všeobecné Maserati je v súdnej sieni za dom zatknutie a čaká vyšetrovanie. Najpravdepodobnejšie je, že to bude vojenský tribunál. Ak vaše telá sa nachádzajú po studio bezpečnostnej stráže výstrele, budete v self-defense, môžeme dať konečnú nechty vo vašom rakva... okrem toho, teraz sa hovorí o našej zábave a nie o vaše priority. Poprosím Sir Hugh začať príbeh, pretože plán je naozaj emu."
  
  
  Sir Hugh oprel dopredu, elegantne oblečený, ideálny pre všetky castingu, je affable, affable, ale účinný Nový anglický podnikateľ.
  
  
  -"Asi pred piatimi rokmi," povedal v ľahko, konverzačné tón, " to všetko dosiahla svojho vrcholu, keď som sa dozvedela o mojom nervový štátu. Mdloby, zmätená reč, dočasná strata pamäti, a tak ďalej. Ale čo bolo ešte horšie bol jeho tendencia nechať veci dostať z ruky a robiť neporiadok, keď bol zachytený v jeho emócie.
  
  
  Vždy som sa cítil, akoby som sa mal zapojiť so najal suka napríklad, raz alebo dvakrát týždenne; jediným rozumným spôsobom: nie je zima zástupy, len explicitné hore a dole. Ale jej hotel s nimi trochu drsné z času na čas, tak som musel platiť niečo navyše. Ale veci sa dostali aj drsnejšie, a jednu dobrú noc bola takmer doslova ripped off nemý suka je kozy. Ma to bude stáť veľa peňazí na právnikov, priatelia, v niektorých ministerstiev a tak obísť. Keď bolo po všetkom, som si uvedomil som potreboval lekársku pomoc.
  
  
  Na najväčšie šťastie na svete, keď bolo objavené Dr. Untenweiser. Našiel právo lieky na kontrolu moje nervy a sadistické výbuchy. Počas niekoľkých sedeniach, na gauči, bol som si uvedomila, že čo sa vlastne deje so mnou bolo zle, vraj, a veľa abnormálne veci. V každom prípade, nie je to niečo, že nebudem môcť žiť pohodlný život s pri správnej liečbe. A on bol úplne v poriadku. V rokoch, ktoré nasledovali, boli tam žiadne výraznejšie problémy, až na jednu malú chybu, keď nešťastné dievča zostalo mŕtvych. Ale jej bol povýšený na svete, tak, že všetko je úhľadne zamiesť pod stoličku.
  
  
  Ale to, čo som nemohol vysvetliť, môj milý Dr. Untenweiser, "povedal Sir Hugh, ako nedbalo, akoby rozprával o kožné vyrážky," je, že mi chýba môj starý deštruktívne potešenie, a že potrebujem niečo obrovské, niečo globálne, nahradiť ich. To bolo potom, že Renzo, Klincami , a Piero sa objavil na scéne, v tomto poradí. Renzo?
  
  
  "Sir Hugh mal Dr. Untenweiser v jeho súkromnej klinike," Renzo povedal. Ego a sláve sa rýchlo rozšírila v informované kruhy okolo vonkajší bazén. Vlastné obeťou nešťastnej typ nervové zrútenie, a tiež trpí rovnakým násilné výbuchy, že Sir Hugh myslel, že tak nebezpečné pre jeho obraz. V mojom prípade, to bolo chlapcov. A vo chvíli, keď krehké teenager s tvárou Botticelli cherub vyjadril nevďačnosti a zomrel na zápal pobrušnice, ktorá ochorela v dôsledku prasknutých konečníka, jej ego videl Easeful Akrov Klinike ako miesto na relax, zatiaľ čo niektoré obchodné priatelia hushed záležitosť. '
  
  
  On tiež hovoril s zdanlivá ľahostajnosť šialenec.
  
  
  "Moji priatelia ma uistil, že Dr. Untenweiser by nemali zasahovať do niekoľkých dávok kokaínu, že ja, ako skvelé Sherlock Holmes, potrebujete z času na čas si uvedomiť moje tvorivé schopnosti. A to bol ďalší dôvod, pre mňa nájdete na tejto klinike. Na moje veľké prekvapenie, ona bola nájdená v tejto klinike, ktorú vynikajúci kolega do sveta filmu a váš rodák Pán Carter, Chris Mallory.
  
  
  "Išiel som tam vziať prestávku od chlast," Studds povedal veselo na Mallory. "Nie že by jej alkoholické, č. Ale raz za čas, raz alebo dvakrát ročne, a to za nezmysel, len kĺže sa okolo môjho rta. Potom som si niektoré šialené žarty, a budem musieť čakať opäť dostať okolo uzol znova. Tentoraz to bola jej posledná Oscar; nazvali to Mallory to comeback, ako keby som nikdy nebola tam. Ona išla do Mexika, na maškarný whorehouse. Začala pitie whisky, ktoré pre mňa je, ako nie je pitná. Ale v čase, keď som prešiel na tequila, robil som nejaké triky so štyrmi tieto kurvy naraz. Ona je tiež sex programátor. Tieto hlúpe Mexickej dievky netrvalo objednávky odo mňa, a ja som jeden okolo tieto staré holiace strojčeky aby ih okolo mňa. Jeden z týchto súk bol vzatý do hrobu, a iné nebude nikdy opäť chodiť. Ostatní boli tiež mierne ovplyvnené. Ale môžete si kúpiť niečo v Mexiku, tak som si kúpil sám o alibi. Avšak, som mal pocit, že je čas na prestávku opäť v mierne chladnejšie prostredie. Bola predaná na rovine Sussexe, kde sa to všetko zišlo."
  
  
  "Bol raz, niekde v Afrike,"Pierrot pokračoval:" pod pseudonymom ' Charles Stratton.' On si vybral toto meno, pretože to bol názov slávny generál "Malý Palec". Bol fyzicky vyčerpaný misie v Strednej Afrike. To bol veľký úspech, aj keď nie je úplne bezpečné. Ako tu moji priatelia, mám istú záľubu extravagancie. Pred situácia bola vyriešená, tam boli mnohé prekvapujúce vraždy bieleho poľnohospodár rodiny. Novinové na predné stránky o mučenie, znásilňovanie detí, ťažba črevách, v niektorých prípadoch deti jedli otvorene pred ich rodičia. Ja by som ešte zašiel priamych tam ak Spojených Národov požiadala ma, ale viac pripojiť tieto malé skupiny, ako vyriešiť problémy."
  
  
  "Toto Pierrot," Klincami zakričal, " vždy robí, čo chce.
  
  
  Pierrot sa usmial a pokračoval: "Z času na čas, Sir Hugh navštívili jeho klinike, Easeful Akrov, skontrolovať knihy, vidieť, ako bol liečený Dr. Untenweiser a hľadať informácie, ktoré by potenciálne mohli pomôcť Hmú v egu mail podnikania," uviedol. Nie je vydieranie, ale poznanie, hovoria, sodomizmu prominentnej šľachtic by mohli pomôcť k hmú s novým názvom, nebolo by to?
  
  
  Sir Hugh rýchlo hacknut môj pseudonym, sa dozvedel o ih súbory ďalších dvoch soulmates v Renzo a Studse, a priniesol nám spoločne. Veľmi tajne v mojom osobnom krídlo pre série rokovaní, ktoré viedli k Prúd Svetla projektu .
  
  
  "Ale to bolo Pierrot, ktorí naozaj dať to všetko spolu," povedal Klincami. "Na mieru vziať, Pierrot, všetci sme boli dokonale ošumelé pred váš príjem, inak by sme nemali byť." "Povedzme, že naše schopnosti dopĺňajú sa navzájom," Pierrot povedal skromne. "Všetci, vedome alebo nevedome, túžila útok na zriadenie, ktoré bolí nás. Bol som potrestaný tým, že sa smial, pretože moja výška. Renzo stratil svoje dedičstvo. Sir Hugh, napriek jeho slávu a bohatstvo, ešte vydržať série jemné narážky, pretože jeho nízka-narodil sa ego. A stratili ovocie ego stud vynaliezavosti s žiadne zjavné spätnú väzbu alebo odmenu."
  
  
  "Len, nikto okolo nás mohol pomstiť, ako on robil," Renzo povedal zamyslene. "Náš malý eskapády, hoci technicky zločiny, boli detská hra. Svätý
  
  
  George bol pripravený zabiť drakov, ale on bol iba o zabíjanie múch . Teraz sme spolu dosiahli nič..."
  
  
  "Renzo štúdio, a jej povesť ako filmár mi dal tento nápad," Piero povedal. "Boli sme pomohli moje vlastné diplomatické spojenie, ako aj Sir Hugh medzinárodných obchodných partnerov, ako aj Stud, technických zručností a prestíž. Zozbierali sme munície a jadrových hlavíc potrebné vybaviť ih dopravcov, ktoré všetky vlády ochotne poskytujeme nás založené na scenár Renzo to filmy o bojiskách. Trvalo to chvíľu, ale stalo sa to. Len podozrenie prišiel z pár precitlivelý twangs z vašej organizácie a precitlivenú iné Pán Carter, Clemm Anderson, ktorí museli byť odstránené.
  
  
  Je piatok večer. Štyri z nás sa rozhodli mať pekné večera v meste, snáď s Pánom Cartera očarujúce priateľ, Signorina Cavour, a niekoľko ďalších štedrý dámy. Zajtra Renzo, Sir Hugh, a on bude lietať Renzo súkromný jet do útulku sme pripravení. Podľa najlepších odborníkov je chránená pred aj najväčšie nebezpečenstvo zrážky počas jedla sme pre vás pripravili. Pre zvýšenie bezpečnosti, máme prístrešky hlboko pod zemou, s filtrovaným vzduchom a so všetkými možnými vymoženosťami. Máme dostatok bohatstva vo forme ich krásne zlaté prúty, ktoré boli odoslané do nej v Lugano v priebehu posledných šiestich mesiacov . Máme vlastnú armádu tisíce mužov, ako dve stráže tu. Jeho, dúfam, že ste všetci sú radi, že vieme tento príbeh teraz.
  
  
  V reumatizmus, Perestov napľul na luxusný koberec. Ostatné neodpoveda.
  
  
  "Nie je úplne nadšené publikum som rátal," povzdychol si Sir Hugh. "Ale ja som sa naučil žiť s mojím malým frustrácie."
  
  
  "Prečo nie, že Americká bastard lietanie s vami úprimne?" Ko Faul nemohol obsahovať jej zvedavosť. "Pán Mallory zostane na niekoľko hodín na program posledný pásky a zatláčajte počítač tlačidlo" Pierrot povedal. "Inej rovine je pripravený na prepravu ego, tak že on môže pridajte sa k nám na bezpečné čas . A pozerať a počúvať náš malý výkon počas týchto dvoch dní, keď v rádiu a v televízii môže ešte pracovať." Studds Mallory vypil tretej silný nápoj. On vytiahol svoje kreslo vpred, jeho modré oči mierne vypuklé na to, čo bolo na spadnutie. "Si mi sľúbil, že mi prvá obeť, Pierrot," povedal. "Odpusť výraz." Siahol za minútu a vytiahol veľký frézovanie nôž. Otvoril ju, a dlho zakrivené čepele vyšiel.
  
  
  Mohol som počuť Hlavné Monet je dýchanie urýchlenie vedľa mňa, ale nemal ani blikať.
  
  
  "Vidíte," povedal Pierrot. "Pretože ste boli ako neuspokojivý publikum pre nás, budeme sa musieť dostať spokojnosti od vás nejakým iným spôsobom."
  
  
  Studds vyskočil z jeho stoličky a ponorila nôž do kapota jeho tričko tesne pod jeho pupka. Hlavné zavrčal, ale to bolo všetko. Nedostatočná reakcia bola jazdy Klincami mad hnevom. Znova a znova sa mu bodol talianskej úradník. Ale osud mal zľutovanie na človeka, na tretí alebo štvrtý úder udrela človeka tvárou v tvár, a krvavé telo skĺzol nadol na vrchole mňa. "Veľmi neopatrný, Studds, starožitností," povedal Sir Hugh. — Myslím, že je to Čínsky gentleman je zase?"
  
  
  On vstal a išiel do Halyard, ťahanie ohnutá ihla z sailmaker z jeho vestu. Som si nikdy nevie, čo to znamenalo, že buď, pretože v tej chvíli Ko Fol kúskom kyanid kapsule on by bol skrýva v zuboch, zomrel pred Sir Hugh mohli dotknúť sa ho.
  
  
  Žltá Podvodník. Sir Hugh pouted ako tuk školák, ktorí nemôžu hrať.
  
  
  "Dobre, dobre," povedal Pierrot. "Môžeme len dúfať, že sa môžeme povzniesť sa nad to strašné radikalizmu a nacionalizmus našich priateľov v Interpolu.... Renzo, veľa šťastia s vašej ruštine.
  
  
  Vedel niečo o MGB školenia. Ako naše prípravy na AX, je zameraný na udržiavanie tajomstiev v tvár mučenia. Ale to, čo našich súperov mal na mysli, bolo v konečnom dôsledku nič viac, než bežné mučenie, ako je samo o sebe.
  
  
  Štíhla, zlosť a elegantný oblek na mieru, Renzo vstal zo svojej stoličky. Muž, jeho ego, je tenký, chladný úsmev, ako portrét elegantné Renesancie predkov on tvrdil.
  
  
  "Ďakujem, Pierrot," povedal. "Beriem zvláštne potešenie v transformácii týchto bleating heterosexuálnych typov do whimpering želé. Takže, začnem sa s egom, z proletarian pohlavné žľazy. Z jeho náprsnom vrecku, vytiahol úzky semiš pošvy, okolo ktorého tenké chirurgický skalpel bol vyčnievajúce.
  
  
  On bol už v dosahu gauč, keď Perestov kričali: On vrhol sa vpred s jeho pripútaný nohy a kopol Renzo tvrdo a účelne v rozkroku.
  
  
  Renzo zdvojnásobil za bolesť a stiahol späť. Keď sa dostal k jeho nohám a ego, dýchanie sa vrátil do normálu, on hissed na dva ochranné kryty.
  
  
  "Budete platiť za to, ruština. A budete platiť za to.
  
  
  Mám silný žalúdok, ale obrátil som sa preč, keď Renzo začal rezanie moje ego. Perestov zomrel na dlhú dobu, ale prežil. Tam boli niekoľko stonanie na konci, ale oni boli ťažko ľudských už. Boli nedobrovoľné reflexy rozobrané a mučení kus mäsa, ktorý stratil všetky kontaktu s vedomia. Nenávidela som všetko, čo Oleg Perestov stál, ale v tej chvíli som dúfal, že ja by som, aby rovnako hodný výsledok.
  
  
  "A teraz vám, Carter," Pierrot povedal. Ale on sa opieral späť do jeho stoličky, a nepohol znova. "Myslím si, že všetko, čo ste videli deje na vašich priateľov budú príliš ľahké pre vás, Carter. Myslím, že... zdvihol malú ruku na jeho pozornejšie česanej goatee, s výrazom hlbokej koncentrácie.
  
  
  "Obyčajná vražda, sa zdá byť príliš vulgárne pre naše veľké show," povedal.
  
  
  "Fakt, že tam sú deti na Rosana?" Spýtal som sa jej, čo myslím. Že bol požiadaný, aby sa spájajú niektoré rôznorodé vlákna pred zomrela.
  
  
  "Uhádli ste v poriadku?" Trpaslík spýtal sa zdvorilo. "Áno, presne tak ako som hľadal svojej izby, keď si tak chytro zmizol, že prvé ráno. Jeho je človek, ktorý miluje, atletika, a moja výška má určité výhody . To nebolo príliš ťažké pre mňa sklzu cez strechu hotela, liezť dole na balkón, a plížiť sa von z ulice v oboch prípadoch. Zlá Roseanne, ona stále predstieral, že pracovať v našom najlepšom záujme. Ale my sme mali veľa dôkazov o jej pripojenie k Plukovník Norden, tak som musel odstrániť ju. Bohužiaľ. Ona by byť krásna slúžky v náš nový domov.
  
  
  "Verila si," povedal som.
  
  
  "Každý politik má sklamať niekoľko voličov v prospech vyššej politike," Pierrot povedal s trpezlivosť šialenec snaží vnútiť svoju logiku vážne neveriaci .
  
  
  "Teraz každý súhlasí s tým, že najväčším problémom vo svete je premnoženia. "Koniec sveta" bude prispievať k riešeniu tohto problému. A bez ohľadu na rasu z nás vynorí okolo neho, je našou úlohou ovládnuť ho."
  
  
  Usmial sa. "Ale budem koncom pre našu večeru." Vás, Carter, bude len člen naše globálne publikum, ktorí budú vedieť, že účelom našej show." Smial sa. — Tak nebudem ani dotknúť." Prejdete späť do catacombs, späť na rovnakej zablokované miesta. Tam sme sa nechať s pero a papier napísať svoje posledné spomienky, ako svet exploduje režijné náklady a budete umierať od hladu a smädu. Môj iróniou je, že dúfam, že stránky budú zachované; príbeh o architekti z tohto podujatia: Sir Hugh, Renzo, Studse a mňa. V niekoľko sto rokov, tieto záznamy budú nájdené spolu s vaše kosti a tie z raných Kresťanských mučeníkov. Bol tlieskať rukami a hovorí niečo v Ázijských jazykov, že som nemohol okamžite, aby sa von. Odin okolo stráže hit mňa ťažké na hlavu a stratil vedomie skôr, ako on mohol bojovať.
  
  
  Keď mu opäť vedomie, bol späť v jeho premlčaniu katakomby digitálny mobilný. Pierrot ľavej pozornosti, ktorá ma malý stolík, niektoré perá, a asi tucet notebooky. To je všetko: nový nábytok, hromada ukradnuté pneumatiky, autá, staré, veľmi staré kosti, a jej. By som podelal ak by som písal sa ustanovujú Pierrot je nadšené slová, ale možno by som mohol urobiť niečo iné s papierom.
  
  
  Ale čo? Chytiť potkan, kravatu kúsok papiera, aby sa to, a potom ju nechať ísť? Ale kto sa to sakra deje na oznámenie tejto správe v čase? Jeho frustrovaní v jej bezmocnosti. Nie prípad, že by typické Nick Carter. Ako pridanú uraziť, že ma opustil môj Luger, môj stiletto, môj plynová bomba, a obsah všetky moje vrecká.
  
  
  Môj nôž mal súbor, ale nefungovalo to. Bolo by to ako hacking do sejfy Chase Manhattan Bank s listom otvárač, len cvičenie v bezmocnosti.
  
  
  Stále som si myslel, v kruhoch, ako moje hodinky odpočítava hodiny ako minúty a nemohol som nájsť riešenie. To bolo v sobotu ráno, potom nocí ospalosť a momenty z mŕtvych konca. Piero, Renzo, a Sir Hugh by malo byť vo vzduchu, teraz, položky pre ich útulné a vzdialené úkryt . Niekde za mnou, Chris Mallory bol uvedenie dotvára jeho počítačového programovania. Neskôr vo Washingtone, Hawke strach, niektoré nevinných zamestnancov, zabezpečenie vyšších dôstojníkov, že všetko bude v poriadku, pretože Nick Carter pracovali na tejto veci a verili, že to bolo tak.
  
  
  Tam bol rozruch niekde na západnom konci tunela. Potkany? Malé-čas zlodeji, ktorí sa prišli skryť ešte viac ich korisť tu? Dokonca aj polícia by ma rád, aj keby objednávky Jerry Carr.
  
  
  "Smiať sa, ste v obraze." To bolo Hyman to posmievali hlas, ktorý dal dojem veľkú úľavu.
  
  
  "Trovato sme ho našli," povedal hlas, ktorý som si spomenul, ako patriace do Poručík Gismondi, Hlavné Millione asistent. "Kde sú ostatní?" "Potrebujete frézy." On bol už dávať príkazy bez plytvania viac času.
  
  
  "Seržant Fazio," Gismondi ju počul odpoveď. "Núdzový horák".
  
  
  Renzo je zasvätenie sa nechať mimo mojej bunky v úplnej tme, ale Hymana a mladých hlavný inžinier videl, že keď sa priblížil k barov. Potom uvidel slabé flash z rezaní cez metal ako maslo. Zostal som trčať von z diery a ocitol v Hyman to zbraní.
  
  
  "Máme menej ako štyridsať osem hodín," povedal som. — Poviem vám všetko, čo na ceste. Hej, dobrý deň..."
  
  
  To je na rozložitý Gilchrist, ktorý sa objavil vedľa Poručík Gismondi.
  
  
  "V sobotu cez víkendy," povedal reptali. "Nechcel som súhlasiť, keď som využil túto prácu. Ale mladí Hyman zachytil ma, a musím priznať, že tam sú niektoré technické aspekty, ktoré ma zaujímajú. To, čo povedal o počítači ovládajúcou celý arzenál... "
  
  
  "Drž hubu a počúvať," som prasklo. "Čo mám na to povedať vás môžu zaujímať viac. A vy, Gilchrist, môže byť náš jediný spôsob, ako odtiaľto.
  
  
  Vodičské nás tak rýchlo, ako je to možné, tak som im povedal svoj príbeh, a povedali mi, že ich. Môj plán bol známy, ale ih bolo zachytiť túto spoločnosť, CIA, Všeobecné Maserati, a celý ego commando komando boli s Jerry Carr, Ben Tesár, a Nick Carter. Mohol to uhádol. Ale to, čo som nemohol uhádnuť, čo som nemohol dúfame, bolo, že Hyman myslel na moje tranzistor tracker, a potom Gismondi bol presvedčený. Takže nielen, že boli koná neformálne, ale oni boli tiež konajú nelegálne znova, keď im klepli komanda jednotku pripojiť Gilchrist a hunt mi nadol. Stroj má označené ich, že sú isté body, ktoré potrebujeme v sklade mapu. Gismondi opravené mapy poškriabaný Hlavné Millione. Oni nebol dokonca podarilo dostať blízko k hlavnému vchodu do priestoru, ktorý bol teraz dobre uzavretý dva konce Sveta chlapci , ale vzali iný, objazde trasy.
  
  
  "Ale sme stále v rovnakej polohe," ukončil. — Môžete povedať, že neumožní na commandos vyšetrovať. Nikto okolo nás bude schopný preniknúť cez vládny aparát, ktorý Pierrot nám zanechal ako blokáda. Aj keď sme vstúpili, by sme nájsť nič, ale čisté office a rovnako prázdne sklady. A majú dostatok súkromných vojakov tam úplne zničiť nás pred máme šancu crack poschodí a priniesť celý arzenál na povrch. Mohli vždy povedať, že strieľal na nás, pretože sme boli ničí ih súkromný majetok."
  
  
  "Naša organizácia stále existuje," Poručík Gismondi povedal. "Som v kontakte s oboma Všeobecné Maserati a Plukovník Norden, ktorý je stále čaká na deportáciu. Sú pripravené na spustenie útoku vzduchu, ak je to potrebné, a z vášho účtu na to, som si uvedomil, že je potrebné teraz."
  
  
  "Žiadnu šancu," povedal som. — To je príliš veľa rizika pri všetkých týchto jadrových hlavíc sú tak blízko pri sebe. Môžem poskytovať čisté výbuch sám zničiť Svet Koniec plán, ale len ako posledná možnosť. Ja som ešte niektoré karty do mojej rukáv.
  
  
  "Prial by som si to bol esom, Pán Carter," Gismondi povedal horko.
  
  
  "Ale je to žena," povedala som.
  
  
  
  
  Kapitola 9
  
  
  
  
  Tesne po poludní aka sobotu, oholený a menej zanedbaný Ben Tesár posadila sa vedľa Camille Cavour v zadnom jej Rolls-Royce. Krásne auto bolo prekročenie rýchlosti smerom Lorenzo Conti dielne. To by ma stálo veľa úsilia, ale boli sme tam...
  
  
  "Ako ďaleko, ako viete, ona je súčasťou gangu," Hyman povedal. "Vieme, že ona bola pacienta na on kliniky, kolíska všetkých tejto hrôzy."
  
  
  "Ale tak sú stovky ďalších," povedal som. "Nebola tam v rovnakom čase. A nikto uvedené jej, keď sa bragged v Renzo úradu. Tam bol žiadny dôvod, pre nich, aby ju v spolupráci tajné, pretože si mysleli, že by sme sa aj tak mŕtva. Mám nápad, Hyman, a,, hej, Bohu, mali by sme nah chytiť na. Lebo to je skoro všetko, čo sme zanechali.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal sourly.
  
  
  "Predovšetkým," povedal som, dokončovacie môj zoznam priorít, " uistite sa, že Mallory je tam. To je dôležité. Jediný spôsob, ako to zastaviť, je zmeniť ego program, a jediný, kto to môže urobiť je Gilchrist.
  
  
  'Možno? Na stocky muž odfrkol rozhorčene. "Ukáž mi počítač, Carter, a ja budem robiť niečo s ním." Z hrania na Swansea Rieky na výrobu souza meniere a bombardovanie Guam. Čo to Texas Mallory troll môžete urobiť, Gilchrist môže urobiť dvakrát.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som. "Hyman, hovor Camille Cavour v Le Superbe. Tam je príliš veľa, je šanca, že ľudia za pultom rozpozná, že môj hlas ako Jerry Carr je. Povedzte hey, že propagovať a podporovať "Koniec Sveta", ee je pozvaný zúčastniť sa na otváraní novej čerpacej stanice. Jej bude poplatok 100,000 liras. Gilchrist a jej bude čakať na jej tam. Potom jeho, budem sa pustiť do podnikania. Ak nepočujete ma dvadsať štyri hodín, môžete poklesu svoje bomby.
  
  
  On prikývol, ešte stále hnevá.
  
  
  "Nah má prístup k štúdiu," povedal som. "Nikto sa tam ale Chris Mallory vie, moja úloha ako Ben Tesár, a ona je známa pre vyzdvihnutie bezdomovcov pobudne a koľajových ih do trochu roll, alebo tak niečo. Raz sme v štúdiu, sme si to, a dúfajme, že s Camille pomoc . "
  
  
  -"Myslíš," povedal Poručík Gismondi, s cynickým úsmevom, " že Signorina Cavour je tak rád s ohľadom na úlohu spasiteľa len preto, že ona občas sa objaví na charitu gule?"
  
  
  "Nie, ale myslím si, že Camille má trochu viac osobný motív, že sa snaží zachovať to, čo sme všetky hovor civilizácie. Ak sa nebudem mýliť, jeho mŕtve.
  
  
  "Otvorte, ako som ja," Gilchrist sťažovali. "Ale Pani Mallory by som to vidieť." Ak to lakomý vláda bude len mi piaty ega rozpočtu... ale možno to bude zmena ih myseľ."
  
  
  Camille vzal návnady, že hej Hyman ponúkané. Ale boli tam pätnásť riskantné minút na čerpacej stanice skôr, než ona sa dohodli na zvyšok môjho plánu.
  
  
  Prvý kritický a v najlepšom vyšetrenie môj vzhľad ako Ben Tesár, skôr, než ona sa dokonca priznala, že vedela mňa. Potom sme strávili viac času hodnotenie môj súčasný vzhľad v publiku.
  
  
  "A tramp," povedala. — Ale vy ste ešte, že silné mužstvo, že som naozaj rád, Jerry, Ben! Možno budem myslieť na iné meno..."
  
  
  "Nick Carter," povedal som. "To je moje skutočné meno. A mali by ste vedieť lepšie."
  
  
  "Ale počul som o vás," povedala. Oči sa jej zúžili podozrivo. "Existuje pomerne málo príbehov o vás. A z toho, čo som počul od mojich priateľov, že to nie je veľmi dobré."
  
  
  Tak to bolo všetko-alebo-nič hry. Hral to priamo s ňou a dal jej stručnú správu o situácii. Čo Camille bola, ona určite nebol hlúpy. Po mojom vysvetlení, ona občas kladie otázky.
  
  
  "Neverím vám," povedala, keď skončil.
  
  
  "Nikto nie je blázon dosť zase dole na veľký film hrajú mi, pretože takéto šialené a divoké plán."
  
  
  Bola to práve táto ostrosť v jej odpovedi, že som dúfal, že pre a umiestnené mojej budúcnosti, ak je to možné, budúcnosť celého ľudstva, v. Tak som tlačil ďalej.
  
  
  "Nečakal som, že ste mi veriť buď, Camille," povedal som. On zálohu s pohľadom, že on dúfal, že by priviesť späť spomienky z minulosti krát spolu. — Len sa pýtam, aby si mi šancu dokázať, že to, čo som vám hovorím, je pravda." Ak si naďalej nebudete mi veriť, môžete strane ma cez talianske orgány, a budete mať veľa publicity v talianskych novinách. Väčšie a lepšie ako by to bolo, keby sa nové čerpacie stanice boli otvorené." "Renzo, okrem iného, ma hviezda," povedala. "Takže teraz žiadate ma zradí moje ego na niečo, čo vyzerá ako čistá fantázia na mňa." V čase začala tvrdením, že vec bola viac ako polovica usadil.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Bolo, že fantasy? "Rosana je vražda?" Všetko, čo chcem je pre vás byť prítomný počas konfrontácie medzi Stud Mallory a mňa. Ak chcete, že, budete musieť priniesť Gilchrist a ma na územie."
  
  
  — Prečo ho?" Dala do celého zvedavosť. Ale možno to bolo niečo iné, príliš.
  
  
  "Inžinierstva genius ako Studds," povedal som. "Môže byť len človek schopný robiť až za škody spôsobené vašimi kamarátmi."
  
  
  Gilchrist vystúpil s nádychom ľudské potešenie na mojej lichotivé popis. V jeho starý hnedý oblek, vyzeral ako vlk snaží úsmev.
  
  
  "Čo film bol on pracuje na?" opýtal sa Camilla. Ale ona bola už pred nami v jej Valí, a s imperious strane gestom mi naznačil ovládača otvorte deň pre nás.
  
  
  "Nie všetky metódy práce s filmu," povedal som.
  
  
  "Tí najlepší sú okolo nich," Camille povedal. "Alberto, do štúdia..."
  
  
  Prišli sme tam. Žiadne ťažkosti pri bráne. Rožky rýchlo dole plynulé, tiché ceste do administratívnej budovy, kde doormen zakopla jeden druhého otvoriť dvere a dajte nám. S Camille v našej spoločnosti, všetky tieto cesty boli otvorené. "Áno, Signorina Cavour. Samozrejme, Signorina Cavour. Je to veľmi jednoduché.
  
  
  Spýtala sa pre Mallory na recepcii, a hej, hovorili, že on bol v jeho súkromnom office v počítači centrum vedľa neslávne skladu. Ako som povedal, hej, skôr, ona ma spýtal, oznamuje ďalšiu.
  
  
  "Chceme prekvapiť Stud," povedala, odhaľujú jej svet-slávny úsmev. "Moji priatelia a ja.'
  
  
  Súčasťou môj predpoklad bol, že zamestnanci studio komplex bude riadnym zamestnancom, ktorí mali čo do činenia s tokom Svetla projektu . Tvrdý chlapi okolo bezpečnostnej služby boli sústredené na hlavnej brány a na plot.
  
  
  Súdiac podľa úsmev ona sa dostal na reumatizmus, mala pravdu. Každý bol presvedčený, že Chris Mallory bol veľmi šťastný, mať také očarujúce stvorenia ako Camille Cavour.
  
  
  Rozprával som Camille rýchlo a ticho, ako sme kráčal krytý chodník pripojenie budovy. Gilchrist bol o krok pozadu za nás. Bol to sa opakuje znovu a znovu v Rolls-Royce.
  
  
  "Dovoľte mi ísť v prvom," povedal som. Reumatizmus Stud vám prvý záchytný bod. Ak on nevie rozpoznať mňa, aj keď ma vidí len ako Jerry Carr, môžete zavolať políciu. Ale ak je šokovaný, aby ma videli tam živý, potom budete musieť priznať, že som hovoril pravdu.
  
  
  "Áno, áno," povedala netrpezlivo. — Vy ste už mi povedal, že dosť. Ona je už dieťa. Ale s nádychom detinské neplechu, dodala: "môžem zistiť, kto naozaj ste neskôr... podľa vlastného uváženia."
  
  
  Ospalé muž v sivej uniforme sa pozrel hore od jeho stoličke pri vchode do tech center. On vie, Camille a dokáže úsmev bez vstávanie z jeho zhrbený postoj.
  
  
  "Pôjdeme, Pán Mallory to," Camille povedal.
  
  
  "Môžete nájsť ego v miestnosti 19, signorina," povedal.
  
  
  On robil Camille klopať na dvere a odpoveď Stud je vrčanie, " Kto je tam?"
  
  
  "Camille, môj milý," Camille povedal s ohavnou plachosť. "Do môjho krku v práci, ale nikdy príliš zaneprázdnený pre vás." Studds hovoril hlasom, ktorý znel ako bol rozbalením zips. "Poď, dieťa."
  
  
  Ah nah nej, vošiel dovnútra, takže dvere dokorán za ním.
  
  
  "Nick Carter," povedal, s viac v úžase ako riaditeľ mohol mať na mysli. "Čo to do pekla robíš tu."
  
  
  Ego pravej ruke šli na tlačidlo na stôl, a jeho ľavej ruke išiel do zásuvky.
  
  
  Jej, chodil po celej miestnosti pred oboma rukami zasiahnuť cieľ, najmä ega doľava, čo nebola palcový z pištole.
  
  
  Hoci Stud bol veľký a svalnatý, on bol tiež rýchlo na nohách. Čas trvalo mi vytiahnite alarm drôtu a slam zásuvky zatvorené mu dal dostatok času na úplné zotavenie. Camille a Gilchrist aj zapísané. Gilchrist zabuchli dvere za ním a zamknuté to, aby sa žiadne nových zákazníkov.
  
  
  S jeho pravou rukou, Studds schmatol Benátskej paperweight, dúha lopta veľkosť baseball. Jej rýchlo leaped dopredu, lov ega ramenný kop. Kopal som moje päsťou do hmú života a cítili, že je ponoriť sa do všetkých tých extra tuky, ktoré urobil ego, raz silné telo sag. Jej druhej strane hit hmú v slabinách. Situácia sa nazýva pre rýchle, tiché a nemilosrdné akcie. Môj Luger by odstaviť celú armádu, ale nepotrebovala som to s Stud. Ego výkon bol preč spred desiatich rokov, a to len tenká vrstva nechty zostal.
  
  
  Bol škrabanie v mojich očiach, ale on bol už držania ega, pri krku s oboma rukami, palec a ukazovák na tlakových bodov. Ego ruky išli dole aj bez začína svoju prácu. Ja som mal len dve tenké škrabance ukázať, že som bol v boji. Ja som niekedy mal viac úrazov na holičstvo.
  
  
  Rivnensky stlačené to len toľko, aby vypnite ego na pár minút. Tenký krokodílej kože pás bol vytiahol zo svojho ega pás a jej zápästia boli pevne viazané. Camilla giggled ako jeho nohavice padol, dokazujúce, že on bol človek, ktorý nenávidel bielizeň. On by neviazanej jej vlastné uviazať kravatu jej členky spolu.
  
  
  Gilchrist sauntered po miestnosti teraz, že boj bol viac, čítanie všetky počítačové monitory na steny s radosťou dieťaťa v zoo.
  
  
  Keď Studds prišiel, pozrel sa na mňa ako zneškodnil cobra.
  
  
  "Musíte odpovedať na niekoľko otázok, Studds," povedal som, " predtým, než sme sa rozhodnúť, čo urobiť s vami." Teraz som sa pýtať na jej otázky. "Ste tak silný, Jerry, Nick, Ben." Camille priblížil ku mne prejaviť svoj obdiv.
  
  
  To bol môj vlastný sakra chyba. Svoju pozornosť bola zameraná na Studse chvíli vzala Luger (plachetnica) z mojej závesu a robil ego na opačnej stonať. Ona prevrátený mimo bezpečnostná úchytka s šikovnosť ona by sa získala za pár špagety westerns, a vzal stabilný krok odo mňa Gilchrist a späť .
  
  
  "Obaja stojíte proti stene," povedala. "Dať ruky za hlavu. Teraz Camille Cavour je kladenie otázok."
  
  
  "Dobre povedal," Studds povedal. — Vedel som, že ste neboli v lige s nimi. Nemáme veľa času vľavo. Jeho už naprogramované všetko, a prvý zdroj tlačidlo stlačené."
  
  
  "Mám niekoľko otázok pre vás príliš drahé Klincami," Camilla povedal, neberie krok vpred pustiť ego, jej peknú tvár zahalená do zamračila.
  
  
  Jej uvažoval myšlienku prijatie skok v jej smere. Mohol by byť ešte nižšie línie požiaru, ale zvuk výstřel mohla znamenať katastrofu, dvojité katastrofy teraz, že Studds priniesol jeho auto až na rýchlosť.
  
  
  "Potom povie hej svoj plán, Gombíky - vaše grand scheme zničiť celý svet tým, že predstiera, aby film."
  
  
  Studds sa zasmial, stále istí, jeho posadnutosť.
  
  
  "Závit svet je skutočný, Cammie drahé," povedal. — Ale finále len na hlasovanie ako idioti. Urobil trápne tela, pohyb smerom Gilchrist a mňa. "Lietadlo je pripravený vás a mňa Vara Lenoeviki, ostrov na sever od Fidži, kde náš vlastný svet nás čaká. Piero, Renzo, a Sir Hugh sú už v polovici cesty. Z Rým do Kalkaty. Do Kalkaty na Nandi, a odtiaľ posledné hop tam.
  
  
  "Toto nie je film?" Camille spýtal sa. Každého, ale šialenec ako Klincami mohli počuť hnev v jej hlas.
  
  
  "Prispôsobiť sa žiadne dieťa. Moda Loe Lenoeviki, ktoré bude skutočne kráľovná, " povedal Klincami. "Viac ako filmová hviezda. Kráľovná všetkých svete, ktorý zostáva na nás. Budeme pravidlo cez tento svet. Pierrot, Renzo, Sir Hugh, vy a ja.
  
  
  "Ďakujem, Klincami," Camilla povedal. "Ja som sa hral suka predtým v mojom živote. Trvalo to veľa úsilia, aby sa stala filmová hviezda, a radšej zostať tak."
  
  
  S dokonalou presnosťou, ona ho zastrelili priamo v strede ega široké čelo. Vrásky výkonu povolenie vlajka rose pozdraviť guľka, a rose rozkvitla, kde ju mal zadať. Potom stratila vedomie.
  
  
  Gilchrist bol už pohybuje smerom zvuk výstřel, a sledoval som.
  
  
  "Push týchto dvoch tlačidiel na stred panelu, Carter," povedal a ukázal na dve červené tlačidlá ako stará hasiace inštruktor. Hovorím to, že je už otočený prepínače a páky. "Jeden požehnanie tento Mallory chlap nás opustil," povedal. "Osem-centimeter ocele obrazovky medzi tomto počítači center a zvyšok budovy."
  
  
  Nikto okolo nás nesnažilo Camille, kým Gilchrist urobili, že sme boli v bezpečí.
  
  
  "Pozrite sa na toto," povedal a prehodiť posledný prepínač v školák gesto. "To nám dáva prístup k -" pozrel krátky-sightedly na malý panel "- aspoň na štyridsať osem hodín."
  
  
  Bolo to celkom jednoduché, potom späť. Len trochu výpočtovej techniky, ale že bol Gilchrist práce.
  
  
  On zdvihol telefón z Stud je stoličky a nazýva Hyman a Gismondi na 911.
  
  
  "Teraz môžeme konať," povedal som. "Zober commando družstvo s vami. Vzali sme cez počítačové centrum, a myslím, že jednotky armády tu má prišiel na to, čo sa deje a je teraz pôsobí. Chris Mallory je takmer mŕtvy.
  
  
  Camille opäť vedomia a posadila sa vedľa mňa, teplé a triaška.
  
  
  "Vysvetlite im, že som ho zastrelili na ochranu mojej cti a dobrej povesti," povedala, akoby imelo je určený.
  
  
  "Žiadny súd v tejto krajine sa mi nič, ale medaila."
  
  
  Ona pouted málo, pretože Gilchrist a som sotva mal dostatok času na to, nah v našej pokúsi prerušiť Stud program. Ale dobro, skutočnosť, že svet bude mať stále možnosť vychutnať close-up De Cavour, presadila sa.
  
  
  To by boli práve strieľal cez hlavný počítač s streľby, ale pre Gilchrist, bolo to ako rezanie Mona Lisa na upevnenie na stenu za ním.
  
  
  "Tieto veci sú na nezaplatenie," povedal zamrmlal. "Pretože môžete zabiť niekoho s vidličku a nôž, nechceme vrátiť do čias, keď sme jedli s našimi rukami, to sme? Ó, Bože, nie. To by nemalo byť zničené.
  
  
  Som dosť technických poznatkov svoju batožinu sa postará o to drsnejšie akcie, ako napríklad zastavenie a zvrátenie pneumatiky, ktoré boli naladení a je určené pre kľúčové činnosti.
  
  
  Gilchrist zaoberal jemnejšie otázkach, ako je napríklad zistenie, lietadlá a vojenské zariadenia, ktoré sú už na ceste na bojovom poli. Dosiahol ih trochu pred jadrového výbuchu by sa mohli vyskytnúť. On naprogramoval ih lietať okolo v kruhu, až NATO a iných síl mohol zistiť ih a priviesť ju vykonávať montáž.
  
  
  Stôl zazvonil telefón desať krát, než bola zodpovedaná. To bolo Hyman. On bol v administratívnej budove s Gismondi a novo rehabilitovaný Plukovník Norden a Všeobecné Maseratti.
  
  
  "Dopadlo to presne tak, ako vám povedal, Carter," Hyman zvolal v radosť. "Keď Renzo ozbrojených síl si uvedomil, že stavebnej bola zamknutá, sa plazil preč a ako skupina potkanov. Sme hľadali skladu a nájsť skryté munície. Niektoré okolo nich sa už pohybuje na dopravné pásy byť naložené do diaľkovo ovládané vozidlá."
  
  
  "Môžete dostať nejakú odmenu, že na mojej strane môže ponúknuť," Všeobecné Maserati interjected.
  
  
  "On nemá myslíte, že áno, Všeobecne," povedal som. "Práve teraz, som naliehavo potrebujú najrýchlejší Američan vozidlo, ktoré môže trvať mi tu do Kalkaty. Odtiaľ do Nandi, a odtiaľ menšie lietadlo, ktoré môžu ma na malý ostrov s názvom Vera Lenoeviki. Mám ešte nejaké nedokončené podnikania.
  
  
  "Nie je to jej neukončenej práce, Nick?" Camille spýtal sa.
  
  
  "A ty, môj milý, sú nedokončené liečiť," povedal som. "Bohužiaľ, že bude musieť počkať trochu."
  
  
  Pozrela grim, kým som ju prostredníctvom na Hyman, ktorý mi povedal, ako mnoho fotografov čakali na hlavnej brány. Gilchrist a ja sme išli von zadné dvere.
  
  
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  Som spala väčšina ceste, a tam boli žiadne letuškami ako Rosana na rovine.
  
  
  Keď som nebol na spanie, sadol som si na šifrovanie telex v zadnej časti veľké lietadlo na telefóne, argumentovať a vymieňať si informácie s Hawk.
  
  
  Bol som len šťastný, že experimentálne, ako ešte top-tajné lietadlo na mňa čakala na vzletovej a pristávacej dráhe z NATO na letisku neďaleko Neapola. Všeobecné Maseratti trvalo mi tam v rýchlo dvoch-sedadlá talianskych Vzdušných Síl rovine.
  
  
  Hawk nasledoval moje každý pohyb okolo svojej Washington, DC office, a môj šéf, ako ona, bol schopný dostať prácu úplne, takže žiadny túlavých baktérie znova infikovať sveta. On vytiahol reťazce, vynadal, ohrozené, a blackmailed, kde je to potrebné, a lietadlo sat s pilotom, co-pilot, dve navigátori, a čata výsadkárov, poháňaný a pripravený k letu, čaká sa na jej prísť okolo Všeobecné Maserati je lietadlo. .
  
  
  Hlavný navigátor mi pomohol na palube a informovala ma, naše šance v letovom pláne. Renzo je business jet bol rýchly vo svojej triede, ale v porovnaní s týmto lietadlom, to bolo ako bez chuti športové auto verzus Formule 1. A Renzo to lietadlo bolo pričom obvyklá trasa cez Kalkaty a Nandi, letisko v Fidžijských Ostrovov, na paradise island v Vereldeinde. S prevody a všetok voľný čas mohli si dovoliť, smart somárov nemal dôvod váhať prísť na ih súkromné letisko neskôr ako v nedeľu, bez ohľadu na to, kedy. Budeme cestovať non-stop na priamu cestu cez Severný Pól a dostať sa na ostrov skoro ráno, v ten istý deň.
  
  
  Hawke to, aby prišiel, telexom, preložené do úradný štátny jazyk tajomníkovi a telexist, a zbavená svojich obvyklých sarkazmus, ale jasné, stručné a kompletné:
  
  
  AKTUÁLNE LOKALITE RUSKO DÁVA VÁM PLNÚ KILMASTER PRÁVOMOCI ZADAJTE SÍDLE NAJVYŠŠIEHO JEDNOTLIVCOV A KONEČNÉHO ODSTRÁNENIA ZASTAVIŤ OPAKOVANIE ZÁVEREČNÉ ODSTRÁNENIE STOP PARAŠUTISTOV INOM PORADÍ, AJ KEĎ SI MÔŽETE DAŤ PREČ, ČO MÔŽETE PONÚKNUŤ ...
  
  
  Potom nasledovala niekoľko metrov detaily, väčšinou sa týkajú villa umiestnenie, jeho vnútornej a vonkajšej bezpečnosti, a skutočnosti, ktoré Hawk mal v pláne " s podporou počet stlačte zástupcov, ktorí spolupracovali s AG napodobňovať to, čo Gilchrist čítal z počítača pásky. Tam bude titulky o bombové útoky v Londýne a Paríži. V skutočnosti, tam bude aj nejaké výbuchy, ale starostlivo kontrolované a neškodné. ZSSR by sa táto strata vykázaná jadrovej ponorky. Je oznámené, že Čína je protestuje proti incidentu na hraniciach s Mongolskom. Naše FBI podarilo odraziť útok na prominentného politika v čase. Zvyšok telex obsiahnuté údaje pre parašutistov. Bolo to ťažké jednotky pod velením Americký plukovník.
  
  
  Na samom konci: "DOBRÁ PRÁCA." To je veľký kredit na niekoho, ako Hawkeye, ale potom okamžite nasleduje "JE ČAS ... NIŤ".
  
  
  Pol hodinu predtým, ako sme boli kvôli stretnutiu s Lenoeviki Ostrov, Plukovník, to bol môj jediný vysielanie.
  
  
  "Sme blížiace sa ostrov z juhu," povedal. "Tri minúty po tom, čo sme vznášať sa nad to, ktoré ste, a chlapci sa dostať von, a my dúfame, že sa vám pozemku, na jeho severnom cípe."
  
  
  "Skutočne," povedal som. "Napríklad, dve míle od vily." On prikývol. "Lietadlo pokračuje jeho letu a pozemky v Ellis Ostrovy," povedal. "Jej spojenia s Britsko-Americkej krátkovlnné príkazu post. Nice to meet you, Carter. Sme potriasol ruky, a on dal curt, aby pre svojich mužov, aby sa pripravil a line up na dvierka. Bol to proffees. Žiadne nezmysly, keď spadol na dve naraz na rovine, packed s všetko, čo by mali byť, a niekoľko ďalších položiek.
  
  
  Otvoril jeho Rolex a pozeral na druhej strane, kým to šlo celý kruh tri krát. Potom išiel von cez trapdoor.
  
  
  Boli sme lietanie príliš vysoké na to, aby videli, s výnimkou cez ďalekohľad nad Palobar, alebo je možné detekovať radary umiestnené mimo Washingtone a v Moskve. Ja som sa presunul na môj kyslíkovú masku a začalo odpočítavanie sekúnd, kým som to mohol ťahať lano a atmosféra bola dostatočne hrubé na to, aby sa dýchať. Potom to bol hodený do sl. Otváracie hodiny a miesto boli perfektné. Ako ponoril cez oblačnosť, videl krásne úsek ostrov pod ním, plná paliem a záhrady, ktoré žiari ticho na piesočnatej pláži. Pomocou lán, on robil jeho cestu cez windless vzduchu a zľahka pristál na vymažú patch pôdy chránené kokosové palmy.
  
  
  On rozviazal jej vedenia a valcované jej padák do malej guľôčky, ktoré sa schoval na základni jeden, okolo stromov, a sypaný trávy a kokosové vlákno.
  
  
  Nemal som čas vychutnať si nebeských okolie. On už videl villa zatiaľ čo zníženie a bol teraz položky v tom smere, pričom sa využili útulku paliem a tropické kríky. A sedemnásteho storočia talianskeho paláca môže vyzerať miesto tu v Oceáne, ale tento elegantný architektonické krásy určite nebude vyzerať ako na to.
  
  
  Trvalo mi to trochu úsilie na získanie prístupu. Ako sa uvádza v Hawke správy, bezpečnosti, bol založený na rutinné. Tam boli ozbrojené bezpečnostné hliadky, ale robil obchádzky v pravidelných intervaloch. Vliezol cez kamenné stonať, schoval za krčí griffin, a vzal čas. Ih videli jej dvakrát pred využitie desať minút odpočinku som mala a prejazd záhrade, lámanie cez okno na prízemí a vstup do jeho vily. Teraz všetko som musel urobiť bolo uistite sa, že som nedostal, chytil v oku pracovníkov údržby. Podľa mojich informácií tam neboli žiadne vojakov vnútri, ale to nebolo Stahl, pričom akékoľvek šance.
  
  
  Nasledujúce vzor som sa naučil naspamäť, sa mi podarilo nájsť, veľká obývacia izba a sedieť za veľké, vysoko-cúval stoličky vyrobené z golden skryť.
  
  
  To bol obrovský a vyzeral ako trón. A ak to bol trón, bol to pre Piero Simca. Sedadlo bolo vznesené šesť centimetrov a bola dostatočne široká pre ego, na ktoré sa vzťahuje bežná ruka s prstami rozložené. To stál v tmavom rohu miestnosti a dal mi dobrý deň, výhľad na chodbe. Zariadil čakať tam na tak dlho, ako to vzal; pol hodinu, dve hodiny, päť a viac hodín.
  
  
  Teraz som mal čas premyslieť prevádzky v mojej mysli, pamätať si obsah izbe, a urobiť niekoľko cvičení v tichosti. Na Plukovník a Ego parašutistov by sa už zhromaždili na pustý južnej strane ostrova. Odtiaľ sa pôjde na malé súkromné letisko. Potom sa budem čakať, kým sa dostanú signál, že môj Killmaster kampaň je viac. Ak nebudú prijímať tento signál, do dvoch hodín, po súkromné lietadlo pristane, že bude konať a začať svoje vlastné fungovanie. Ale Hawke preferuje, že identifikovateľné Amerických vojakov nie sú v špeciálnej operácie v nič iné, len ako poslednú možnosť v prípade zrejmé núdze.
  
  
  Miestnosti sám bol malé múzeum plné cenné predmety. Vrátane veľa obrazov a sôch, ktoré sa dozvedel z celého sveta podľa letmého na zoznam odcudzených a chýbajúce umelecké predmety: taliansky, francúzsky, anglicky. Nábytok rivaled sebe krásu a vzácnosť. Z vysokej obložené stropu visel obrovský luster s tisíckami krásne crystal icicles visí na pozlátenom ráme. Vyzerala ako obrovská milionár je krinolína kostra.
  
  
  Hodiny sa míňali a ja som urobil nejaké cvičenie jogy, aby moje nervy, tónovaný a moje svaly pružné. Boli tam len dve stresujúce prítomné časy. Krátko potom, čo som sedel tam, bronzová postava indonézanov maidservant sa objavil v obývacej izbe. Nah mal kráľovskej dôstojnosti, napriek krátkej dĺžke jej sukne. Ona bola oblečená všetko v čiernej farbe s bielou čipkou zástera s záhybov. Vytiahla páky a predné antickej bielizník otvorili, aby odhalili tri veľké televízne obrazovky. Potom odišla znova. Štyridsať minút neskôr, sluha prišiel, aby sa rýchlo pozrieť po miestnosti. Ale on prišiel až ku mne nie lízanie viac ako štyri metre. Zdalo sa, že spokojní a opäť doľava. Jasné znamenie, že majitelia boli očakávané.
  
  
  Jej počul rovine zostupuje. Menej ako desať minút neskôr, počula Sir Hugh je na vzostupe hlas z chodby.
  
  
  "Všetko ide hladko, Pierrot," povedal.
  
  
  "Pravda je príprava vlastného vyhlásenia vojny cez chýbajúce ponorky. Studds musí byť na svojej ceste sa k nám teraz.
  
  
  Na butler nech ih do izby a spýtal sa páni čo nápoje slúžiť.
  
  
  "Budem starať sa o nápoje, Charles," Sir Hugh povedal. "Nechceme byť rušený na niekoľko nasledujúcich hodín, pretože sme zaneprázdnení." Cez panel, on prepne na tri obrazovky, každý ukazuje rôzne scény z rioting: a dych reportér vykazovanie výbuchu bomby v centre Londýna; nič viac, než dym a hluk, ktorý vytvárajú CID na Hawke ' s podnet. A šokovaný OSN publicista v New Yorku hovoril o priamy útok: veľvyslanec zástupca ZSSR sa stal hosťom počesť udalostí. Na tretej obrazovke boli najnovšie Dallas softvéru. "Veľmi blízko k inej politickej vražde."
  
  
  Pierrot zobral svoje miesto na tróne, za ktorých jej bolo ešte skryté. Sir Hugh naplnené tri vysoké pohárov whisky a sódou. Renzo natiahol pohodlne na chrbte.
  
  
  Čakal, kým Sir Hugh bol na polceste medzi ďalšie dve pred vyhýbal do izby, luger v ruke.
  
  
  "Dajte si ruky za hlavu," som prasklo. "Všetkých vás. Rýchlo! Prekvapenie a vysloviť nemohla uveriť, že Nick Carter bol stále nažive, a teraz tu, v tejto miestnosti vyrobené ih v súlade tak rýchlo, ako by si priali.
  
  
  "Poviem ti všetko, čo v tomto čase," povedal som. "Ale nie toľko, ako si to urobil. Dostatočný, aby si chlapci vedia, že to je tok z vašej cesty.
  
  
  Renzo presťahoval s rýchlosť gepard. Ego hladké, elegantné parochňu trafil ma otvorene, tvárou v tvár, a pred jej mohol oheň jediného výstrelu, zaklopal zbraň okolo moje rameno s dobre mierenými karate, kick. Ostatné, stále prekvapení scény, klesol ich ruky znova.
  
  
  V jeden pohyb, on prudko jej Luger preč od ostatných, a Hugo je stiletto bol už sekanie vzduchom, položky pre Renzo je hrdla. Ako jeho umierajúceho tela spadol na zem, on opäť držal zbraň v ruke, zaklopal Sir Hugh dole na ceste k zemi, a bol v úplnú kontrolu nad situáciou.
  
  
  "Vstaň, ty parchant. Jej nedostatočná kopol ušľachtilý Angličanom. On si bezpečnú vzdialenosť od jej teraz. S jeho voľnú ruku, bežal mu prsty cez svoje ego vlasy a Pierrot to, aby sa uistite sa, že tam boli žiadne ďalšie parochňu vtipy.
  
  
  "Teraz budeme robiť niečo iné," povedal som. "Marsland, odkaz vaša SIM karta." To bol hodený do hmú o kus elektrického kábla, ktorý vytiahol na celom poschodí lampa. — Pozriem sa na to."
  
  
  S nenávisťou o každý centimeter jeho červenú tvár, Sir Hugh si ako emus bolo povedané. On sa uistiť,,, že uzly boli riadne zviazané a nakrájame na pokožku tesne.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som s uspokojením na vedomie, keď mu bolo hotovo. Ona bol odsunutý do strany Pierrot, ktorý bol teraz trochu viac, než dieťaťa karneval loptu.
  
  
  "Predpokladám, že viete, čo toto vlákno je pre vás," povedal som. "Ak chcete povedať poslednej modlitbe, posledné slovo, to rýchlo."
  
  
  "To je nehorázne, Carter. Sir Hugh sa snažila dať parlamentných dôstojnosť do jeho hlasu, ale vybuchol. "Nemôžete zabíjať ľudí v studenej krvi, ako že."
  
  
  "Medzinárodná porota si vás nájde viac vinný, než akékoľvek Nacistického obesil v Norimbergu," povedal som. "Ale bude to trvať mesiace. A publicitu, ktoré bude len potom sa vzhľadom na svoje rozmary môže viesť ostatných, aby si rovnakú škodlivé myšlienky. Môj šéf sa domnieva, že niektoré formy šialenstvo, ako sú nákazlivé ako syfilis, ak vás priťahujú pozornosť širokej verejnosti. Vášho úmrtia bude zaobchádzať ako nehody.
  
  
  "Ale to sa nezastaví Prietok Krvi," povedal Sir Hugh boastfully. "Ego stále môže byť zastavený, ak môžete, dajte nám šancu poslať Klincami a telex.
  
  
  "Nemôžete telex mŕtva osoba, z matematiky," povedal som. A v niekoľkých krátkych viet, povedal im o Stud je smrť a falošné TV obrázky, že by som si užil toľko. Ten urobil niečo, kliknite na veľké Angličanom.
  
  
  Môžete byť pripravení na čokoľvek, ale náhly záchvat šialenstva. Čo na prvý pohľad vyzeralo ako pomalý, inertný telo ma udrel, ako jet buldozér. S rukami, zaklopal luger (plachetnica) z mojej ruky, a Alenka je ego takmer zrazil ma na zem. Kútikom z mojich očí, videl som Pierrot presunúť dúfajme, že v rámci TELEVÍZNYCH obrazovkách, ale nemal som čas venovať pozornosť mu teraz. Sir Hugh bojovali tvrdo a špinavo, ako je najviac nebezpečný súper mal stále čelia, a jeho ego moc bola zdvojnásobená, jeho šialenej zúrivosti. Jedno veľké ruky chytil moje slabiny a odtrhol môj nohavice, lietať, a všetko, čo s savage remorkér. On zobral do malých semiš vak, v ktorom Piera mal udržiavať jej a hádzali na plynové bomby na druhom konci miestnosti.
  
  
  Vedel, Nick Carter, to je isté. Ale ego manéver náklady hmú niektoré svoje pôžitky. To hit jeho ego headfirst do života, spôsobuje ho sedieť na podlahe. On sa naklonil ho a vydal karate šup do emu krku.
  
  
  Pomaly, on sa vrátil, aby vyzdvihnúť Luger a dokončiť Pierrot bez plytvania viac času. Potom jej, recoiled. Luster s jeho tisíce kryštály clattered dole okolo mňa. Duté dome šumivé svet je teraz Stahl je môj klietky. Tam boli diery v kovový rámik na moje rameno, ale môj Luger bol len nezávislej preč.
  
  
  Takmer priateľský úsmev prišiel z writhing Pierrot, stále v jeho putami na rukách.
  
  
  "Tak, teraz je to len o nás dvoch, Carter," povedal. "Možno, že sa môžeme pustiť do podnikania za všetkých." Viem, že si hodnotu vašej povesti, a nechcem ohroziť ho. Môžete mi povedať, že ste sa utopil sa mi, a sľubujem, že zmizne .
  
  
  Urobil niekoľko writhing pohyby, a za pár chvíľ, aj napriek tesnosť uzlov, bol zadarmo. "Okrem toho, že športový fanúšik, ja som tiež acrobat," povedal. "Budete musieť vytvoriť veľa zručnosti, ak chcete prežiť." Tam bol horkosť v jeho hlas, ale on nahradil ho s úsmevom. "Stále mám viac než dosť milióny. Môžem odmenou vám oveľa lepšie ako vaše miserly vlády.
  
  
  Jej, potriasol hlavou. "To nie je chodiť do práce, Pierrot," povedal som. "Tam je spoločnosť ochotná pomôcť, ak som to nedokážem." -"Keby som verila," povedal, stále v dobrej nálade, strečing, pričom ľahké kroky, luger (plachetnica) a zvyšovanie jeho ego, " a nie som si istý, verím, že sa vám ešte, potom by ste, takže ak hovoríte pravdu, môžu sa tvoria rovnaký príbeh o mne." utopením.
  
  
  Môžete veriť, že som zmizne navždy, ako Piero Simca. Teraz, že váš priateľ, Hawke, zdá sa, je tak informovaný o našich málo obyvateľov,-zníženie plánovanie schémy, viem, že nemám budúcnosti v politike alebo hocikde inde ako Piero Simcke. Ale s novou identitou, s iným menom, môžem tešiť na príjemný život v mojej milovanej Afriky. A potom môžete ísť do dôchodku ako najbohatší AX agent vôbec."
  
  
  "V žiadnom prípade," povedal som. — Je tu niečo iné, usadiť sa okrem oboch koncoch sveta, Pierrot. Zabudnete Rosana.
  
  
  Vybuchol. "To hlúpa suka." "Chceli by ste, aby zodpovedali jej s Pierrot Simka?"
  
  
  "Ako predtým, Pierrot," povedal som. "Život za život."
  
  
  Hnev bolo vybudovať v malý démon. Moje web-based dúfam, že bol na háku ego týmto spôsobom.
  
  
  "Okrem toho," povedal som, " to by nebolo úplne fér Rosana. Na váhu, to nie je len prekonali ste v hmotnosti, ale aj sto v slušnosti.
  
  
  'Slušnosti! Ega hlas stratil svoju hĺbku a je absurdné, takmer honosné. "Potom mi dovoľte informovať vás o všetkých spôsobov, ako bola v prdeli, že sedlák mrcha." On šiel do podrobností, ktoré len ctihodný Dr. Untenweiser by boli nadšení.
  
  
  Jej otec yawned. "Musíte mať vyzeral ako opice na tele Venus de Milo," povedal som sarcastically.
  
  
  'Opice?'Zastaviť to! " zavrčal. "Opice v klietke. Ste opica, Carter. Som voľný. On prehodil luger (plachetnica) a hrdo vyrobený ego sa na mňa cez jeden okolo tyče. Clucking s radosťou, vytrhol svoju ruku preč skôr, ako on mohol chytiť ho. "Budeme hrať hru. Hra je o zlý chlapec provokujúcej opice. Potom budem strieľať si, Carter, či vaši priatelia prísť alebo nie. Myslím, že som, Piero Simca, bude stále bežať preč.
  
  
  On tancujú okolo mojej klietke, strčil svoju zbraň vo vnútri, a potom rýchlo zobral až ego znovu, keď som si dovolil výpad na neho. Znova a znova skočil mimo dosahu ako sa ponoril k nemu a chytil nič, ale ovzdušia odber vzoriek. On blushed frustrácie, vydychovanom convulsively, a spomalil pri každom neúspešnom pokuse. Až do posledného okamihu, keď sa moja ruka zatvorené okolo jeho hlavy a stisol tak tvrdo, že pustil zbraň.
  
  
  Teraz on sa začal pýtať. Nemal prestať rokovať, keď jej vyprahnuté-pery ego hlava bola čerpaná do diery. Mal neuveriteľnú silu pre ego malé rozmery, ale ego závit bola známa už hneď, ako to bolo popadla ego malú hlavu, veľkosť kokos. "To je všetko," povedal hoarsely. "Všetky moje peniaze, Carter, ženy, čo chcete... aha..."
  
  
  Myslel som, že Rosana telo ako ona ležal na podlahe, kúpal v jej vlastnej krvi, na mojej posteli na Superba, a ja som naklonený mojej hlavy nadol, kým som ju počul krku prestávku.
  
  
  Podlahy, lampa sa zasekol v klietke so mnou, a keď som nemal nič na strach z Pierrot a zbraň, použil som ju zdvihnúť luster niekoľko centimetrov nad zemou. Po tom, trvalo mi to trochu viac ako ťahanie a tlačenie získať zadarmo tejto veci.
  
  
  A Luger vyzdvihol ju hore a vystrelil tri zábery tri sekundy od seba. Dohodnutý signál s plk. Hawk mohli ušetrený mi ego noviny príbeh, že to prichádza.
  
  
  BRITSKÝ FINANČNÍK A TALIANSKY ŠTÁTNIK SA ZABIL PO PÁDE Z BALKÓNA.
  
  
  ZÁHADNÉ SAMOVRAŽDY SLÁVNY PRODUCENT.
  
  
  Čo Hawke to príbeh bol predložený na nás, vždy prišiel na to isté pre mňa: "objednávka sa naplnil."
  
  
  Niť.
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"